Carter Isikhewu : другие произведения.

71-80 ingqokelela ka-detective stories malunga Isikhewu Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  Carter Isikhewu
  
  71-80 ingqokelela ka-detective stories malunga Isikhewu Carter
  
  
  
  
  71-80 Killmaster Ingqokelela ka-detective stories malunga Isikhewu Carter.
  
  
  
  
  71. Ekujoliswe kuwo: Doomsday Island http://flibusta.is/b/684362/read
  
  Ekujoliswe Kuwo: Doomsday Island
  
  72. Busuku ye-Altima http://flibusta.is/b/684617/read
  
  Busuku ye-Altima
  
  73. Butcher ka-i-belgrade http://flibusta.is/b/608980/read
  
  Butcher ka-i-belgrade
  
  74. I-Assassin ke Brigade http://flibusta.is/b/607271/read
  
  Assassination Brigade
  
  75. Liquidator http://flibusta.is/b/610142/read
  
  I-Liquidator
  
  77. Ikhowudi http://flibusta.is/b/607252/read
  
  I-Code
  
  78. Iarhente-isibali-iarhente http://flibusta.is/b/612843/read
  
  Iarhente Isibali-Iarhente
  
  79. Iyure ka-Ingcuka http://flibusta.is/b/685950/read
  
  Iyure ka-Ingcuka
  
  80. Zethu iarhente kwi-Rime ulahlekile http://flibusta.is/b/687063/read
  
  Zethu Iarhente kwi-Roma ulahlekile
  
  
  
  
  
  
  Carter Isikhewu
  
  
  Ekujoliswe Kuwo: Doomsday Island
  
  
  iguqulelwe ngokuthi Lev Shklovsky kuvimba wolwazi yakhe unyana wolahleko Anton
  
  
  Lesihloko: Ekujoliswe kuwo: Doomsday Island
  
  
  
  Wokuqala isahluko.
  
  
  Waze wathi igama lalo waba Veronica, awathi kulo ngokwayo made kum uneasy. I-girls baba ayisasebenzi christened Veronicas, kwaye lena asikwazanga jonga ngosuku kunoko kunokuba ishumi elinesithandathu. Yokuba wayengomnye kwi-hotel bar ukuqwalasela okuthethwayo nto; la abantwana baba nje sifuna ukufumana iibhonasi ID namhlanje njengokuba nantoni na enye into yokuba shouldn khange abe. Omnye jonga yingqele ubuso, lo ngumngeni amehlo phantsi ixesha elide blond iinwele, kwaye uninzi abantu ingaba mhlawumbi trust Ay-kuyo yonke into. Suspicion ngomnye wemisebenzi engundoqo iinxenye wam khondo lobungcali-mfundo lilonke; ke yesibini indalo ukukhangela inyaniso emva umaleko ka-lies. Waba ukwikhefu, kodwa ke asikwazanga mba. Kukho ngokwaneleyo abantu ehlabathini abo ungathanda ukubona Isikhewu Carter abafileyo ukugcina kwam ngomhla we-intsingiselo ulwimi.
  
  
  Hers waba kwi-Westbush kuba kwiintsuku ezimbalwa ukuya ukuphumla emva ngesehlo soxinezelelo kwixesha ukunikezelwa kwi-Kumbindi Mpuma. Baya weren ukuba nzima ngakumbi xa kuthelekiswa neminye imisebenzi ndaye, kwaye andiyenzanga unayo nayiphi na entsha khusela ubungakanani imingxuma. Kodwa emva ngaphezu kwenyanga entlango wam imfuneko snow kwaye kunyulo olunoxolo iintaba, iqela labantu abathe zange weva a call kum phambi izimanya nabemi kum ngeli ekude kodwa luxurious ski resort kwi-Sasevermont. Kwaye ngoku Veronica.
  
  
  Mna wachitha uninzi umhla kwi-ski slopes, apho kuya akusebenzi khange kakhulu crowded njengoko kwakunjalo phakathi Sundays. Mihla mna andinaku ski kangangoko ndingathanda, kodwa ndiya kusibamba kwi-imilo, kwaye njengoko ixesha elide njengoko akunyanzelekanga ukuba uzame ne champions, mna ziyalawuleka phantse nasiphi na downhill championship. Mhlawumbi kuba kancinci ngakumbi careful; mna anayithathela sele beaten phezulu kakhulu rhoqo wam umsebenzi nje frolic kunye imithi kwaye boulders.
  
  
  Xa mna ufikelele engundoqo iholo, kunye enkulu vula fireplace ziphakathi kwaye obhedu curtain phezu kwaso, kwaba pleasantly lively. I-ivumba ka-itshisa walnuts mingled kunye angaqhelekanga ka-ulwaleko, ezimanzi iwulu, kwaye enticing aromas krwe drinks ukuba Dreadlocks mixed kwi bar. Uninzi abantu baba bafana waza wahlala okanye ukuya kwezi ngaphandle kwi-amaqela, ngexesha ezimbalwa couples wathabatha luncedo i-yabucala ye-nzulu ulwaleko sofas lining kweendonga.
  
  
  I-bartender greeted kum, umntu fat, soloko smiling red-haired boy. Yena sele besazi igama lam, ngoko ke, mna akusebenzi khange surprised xa wababuza: "Mnandi mini, Isikhewu?"
  
  
  "Hayi embi," ndathi, sinking phantsi kwi stool. Ngexesha lokuqala andiyenzanga bona youngish blonde ehleli kwi-isiqingatha dozen kuyo kunye yakhe emva kwam. Kodwa xa yena weva ngegama lam, yena chu waguqukela jikelele, wajonga e kum sebumnyameni jonga ngasemva Dreadlocks, ngoko intliziyo jikelele kwaye wajonga e kum.
  
  
  "Ngoko ke nisolko Isikhewu." Kuye ilizwi waba thambileyo, kancinci husky, kwaye ngaphandle kwayo ulutsha, kuya asikwazanga isandi ngathi i-mthetho. Yakhe, nodded, kunjalo, cautiously. Nkqu kwi ingqinqwa omnyama sweater ukuze ufikelele kuye hips, kwaba cacisa ukuba wayengomnye exhausted, njenge inkwenkwezi omnye abo funny beach amaxwebhu. Kodwa mna ngxi ikhethe ukubona ih kancinci kunoko; heee, mhlawumbi amashumi amathathu, kodwa yena u-hayi iselwa phezulu isantya kwi imihla youthful ngoko ke, kwaye mna ukuthandabuza ndizakuyenza zange ndifune ukuba sesishumi. Yena tilted intloko yakhe ukuze wakhe ixesha elide, elide iinwele wehla phezu omnye shoulder na indlela: isiphumosomfanekiso. Ke yena nodded thoughtfully. 'Ewe. Ujonga njenge Isikhewu. Kwaye ke yena intliziyo yakhe emva kwi-kwam kwaye wajonga ngokusebenzisa fireplace ngomhla umqolo mde iifestile ukuze wajonga ngaphandle phezu lighted snow slopes.
  
  
  Yiyo ke, ndandicinga, kwaye sipped Dreadlocks ' eshushu rum.
  
  
  Emva ngexesha, i kubekho inkqubela chu slid ngaphandle i-isitulo; wayengomnye ngocoselelo taller kunokuba yena wajonga ehleli phantsi. Yena glanced e kum kamsinya, kwaye akusebenzi ukuba omnye abo iibhonasi sultry ikhangeleka ukuba teenagers ukuziqhelisa; yena bit yakhe lower lip kwaye amehlo wakhe wajonga genuinely ngonyana wam. Xa yena approached kwam, kwaba kunye zezulu umntu owathi nje wenza nzima isigqibo. Yena onayo phezulu ngokuzenzekelayo , kwaye ingabi ngaphandle politeness. Wakhe hotel kukuba ilungiselelwe nantoni na ukuze babe kunokwenzeka.
  
  
  "Igama lalo ngu Veronica," watsho.
  
  
  Kulungile, ukuba ingundoqo igama, ndandicinga. yena mhlawumbi wabona lencwadi ithi phezulu i-ego xa ubukele ubudala iimifanekiso kwi-TV. "Ngoko ke, siyayazi ngamnye abanye ngegama," ndathi ngenyameko. Yena ubeke yakhe ezandleni ngasemva kwayo emva, kwaye lowo ayethembe wayengomnye kuphela ngokwenza oko ukubonisa ngaphandle kwayo luscious breasts.
  
  
  'Ewe. Wakhe ... ndisibonile apha ngaphambili. Nisolko kuphela omnye apha, aren khange kuwe?
  
  
  Yena nodded wakhe.
  
  
  "Ndandicinga ngoko. Wakhe abantwana."
  
  
  Wakhe mimmo nah wajonga ngaphandle kwi omkhulu iholo; ngoku kwakusisiqhelo ngokupheleleyo kwaye ingxolo ukwanda. Yintoni i-musician ukho, yena waqala ukudlala i-guitar. "Ndicinga ukuba i-hamba kunye eli indimbane abantu baya aphelise ukuba ingxaki yakho," mna chuckled, ujonge kwi nah.
  
  
  Yena smiled briefly, ngoko ke chewed yakhe lip kwakhona.
  
  
  "Hayi, lo ... Kulungile, wonke umntu apha ngaphezulu okanye ngaphantsi ngowethu wonke umntu, kwaye akunyanzelekanga ukuba ufuna ..." Heee, kwabonakala nzima ukufumana kwinqaku. Xa yena ufikelele ngaphandle, yamluma esandleni froze, kodwa yena kuphela isuswe a lock wakhe iinwele.
  
  
  Yena waqala ukuba relax, kwaba nje kubekho inkqubela owaye owenza babefuna inkampani ye-fun, kwaye wayengomnye ezikhoyo. Endaweni yoko, waze wabuza kum ukuba ndithi kwaba watshata ...
  
  
  "Ingaba watshata, Isikhewu?"
  
  
  "Andiqondi kuba ukuthanda."
  
  
  "Wakhe atshate. I-zimbalwa zidlulileyo.'
  
  
  Wakhe kufuneka lubonise yakhe surprise.
  
  
  "Ndiyazi jonga na umntwana, ingakumbi amadoda amadala..."
  
  
  Njengathi wena; mna balingwe hayi cringe.
  
  
  "...kodwa mna ke amashumi amabini uwaphinda - -enye, kwaye yinxaki."
  
  
  Kulungile, ndiza abagulayo wakhe. 'Yintoni ingaba ithetha?'
  
  
  "Uyabona, wayengomnye watshata-oh, yena ke sele sele wamxelela ukuba. Ezimbalwa ezidlulileyo. Umama wam asikwazanga njenge umyeni wam, ngoko ke yena wabuza wam stepfather ukuba kick ngaphandle ego, kwaye ngoku baya ukuba ubukele kum ngokusondeleleneyo."
  
  
  "Kwaye nisolko apha yedwa?"
  
  
  "Ndithetha ... apha. Kwi hotel. Kodwa usapho lwam ubani ski bafake kwelinye icala le ithambeka." Yena pointed vaguely ngexesha elide umqolo we-windows. "Kufuneka ndiyibonile."
  
  
  Yena washukuma kwentloko yakhe, ngoko ke imile. Ngexesha elinye yakhe journeys, wabona elide, phezulu eludongeni ukuba seemed ukuba yandisa okokoko eziliqela anamashumi unit-format, kwaye imithi kwaye bushes jikelele kube sika phantsi njengoko ukuba kube a entolongweni okanye i-fortress. Ngaphaya kwayo, waze wabona enkulu indlu kunye chimneys kwaye sloping roofs. I-ski bafake, ewe! Ndicela Veronica ukuba ibingu ilungelo indlu, yena ukuqwalasela okuthethwayo mistletoe.
  
  
  "Ewe, le ndlu."
  
  
  "Ngakumbi na entolongweni."
  
  
  Yena nodded. 'Ukuba ke akunjalo. Baye baziswa kum apha ... ukuthula. Alikwazi ukwahlula izinto zethu; Bert - bam stepfather-wathabatha ngaphandle i-ego lokulima. Kuya kusetyenziswa belong ukuba okhethekileyo gangster okanye into, kwaye kukho zonke ihlela ka-alarm bells nokoyikeka traps kwi emidlalo."
  
  
  ". Ivakala ngathi elungileyo kwindawo yokuchitha ebusika."
  
  
  "Oh, xa ufumana kuyo, iyonwabisa."
  
  
  "Kodwa ukhe ubene kuphela ngomhla street kunjalo ngoku."
  
  
  "Kulungile, ayo hayi mistletoe okuthetha ukuba baya kuyigcina kum locale phezulu okanye nantoni na, ngolohlobo. Kodwa Mom kwaye Bert rhoqo qiniseka ukuba, ukuba ndifuna ukwenza abahlobo kunye umntu othile apha, ingakumbi i-boy bam ubudala, akunyanzelekanga ukuba ufuna wawulahla umphefumlo wam ego."
  
  
  "Njani banjalo ke oko?" Mna ngokukhawuleza wajonga jikelele, kodwa andiyenzanga khangela nabani ubukele yakhe, kwaye ndinga ndimbone ngokucacileyo kwi-izithunzi. Liechtenstein okulungileyo.
  
  
  'Henry. Yena ke soloko ilinde nam lobby, kwaye lowo ugcina popping kwi-apha ukukhangela ngomhla wakhe."
  
  
  "Henry," I sighed. Mna waqala ucinga ukuba lo kubekho inkqubela waba kancinci andwebileyo.
  
  
  "Lento, kunjalo, bethu umqhubi."
  
  
  'Kunjalo. Kwenzeka ntoni xa ubona wena uthetha kum ngoku?
  
  
  "Wena musa ukujonga na umntu ukuba abe intimidated, Isikhewu."
  
  
  Yakhe, nodded ukuba indimbane of young abantu. "Into malunga nabo?" Ezinye boys kokuba enye ubude iinwele njengoko girls, kodwa kanjalo kwakukho abanye ezingakwazi kuba idlalwe yomhlaba yombhoxo.
  
  
  "I-ezimbalwa mna wathetha, kwaye Henry wabona kunye nam, yaye oko. Ngoko kokuba kuqaliswe avoiding kum."
  
  
  'Ngoko ke ngubani?'
  
  
  "Kwaye kwangoko emva Henry ... mna wathetha kubo."
  
  
  "Wena pique wam curiosity." Waba uqala ukufumana kancinci nomsindo; mhlawumbi oku kubekho inkqubela ukwenza phezulu kwayo owakhe engathndwayo ibali, okanye Henry, ukuba ngubani yena wathi kwaba yinyaniso.
  
  
  "Ingaba kufuneka imoto, Isikhewu?"
  
  
  'Ewe.'
  
  
  "Kukho bar ..." Yena bit yakhe lip. "Kwi ezikufutshane town, kwaye ... Ingaba uyazi ukuba mna akhange na ukuba naphi na kodwa apha kuba phantse kwiinyanga ezimbini ezidlulileyo?"
  
  
  "Loluphi uhlobo bar?"
  
  
  "Mna anayithathela weva ukuba eli lelona brilliant indawo kummandla. Ezilungileyo umculo, funny abantu. Uyayazi into yokuba.'
  
  
  Ndandisazi yakhe. Wayeneminyaka nje malunga conclude ukuze kubekho inkqubela waba ulinde nje kuba wabona lencwadi ithi phezulu xa wabona a ubuso peeking ngokusebenzisa doorway ye-lobby. Ubuso wayesele ubungakanani kwaye umbala a basketball. Ego brows bamisela eqhubekayo omnyama umgca phezu amehlo iifayile kwi-folds ka-imigca enqamlezeneyo, kwaye nose bomvu phantsi flexible umlomo. Nen waba wearing i-ski jacket kwaye onzulu trousers, kwaye wajonga njenge kokuba a ubungakanani ukuba ingaba wenze Isijapanese sumo wrestler cinga.
  
  
  Ngesiquphe, lowo grinned e Veronica, tossed ezinye Dreadlocks ' imali kwi-isibali, yaza yavakalisa sathi i kubekho inkqubela ingalo.
  
  
  "Ukuba ke Henry," ndathi, " kufuneka ibe enye ifenitshala ukusuka yakho gangster indlu. Kuza kwi, Veronica; ndifuna ukubona le bar! '
  
  
  Njengoko siza approached ucango, Henry narrowed amehlo akhe waza wavusa a frown abamnyama brows. Veronica balingwe ukufihla emva kwam. Uhenry wajonga ubhideke, kwaye bakhe thambileyo imilebe bafudukela na isibini ka-onemincili worms. Ego ke enkulu torso wazaliswa doorway, kodwa njengokuba nathi approached Licks, wathabatha inyawo.
  
  
  "Elula," ndathi cheerfully.
  
  
  Ego ke amehlo ngasekhohlo kwam intliziyo ukuze kubekho inkqubela. "Unobuhle Veronica ..." waqalisa, kwaye ego ke ilizwi waba absurd, threatening.
  
  
  "Ke, siyavumelana," ego interrupted. "Yena ke nam."
  
  
  Kwakungenakwenzeka okokuba mimmo, kodwa mna uqhubekile.
  
  
  Uhenry wathabatha elinye inyathelo emva, ngoko braced ngokwakhe. Mna ke komhlaba malunga njani ukuza kuthi ga ngoku ebeya yiya kwi-wonke ndawo, kwaye lowo ayethembe izakuba kakhulu ukuza kuthi ga ngoku. Mhlawumbi kwaba ngakumbi childish kum, kodwa akunyanzelekanga ukuba ngathi abantu abo scare abantwana.
  
  
  Veronica wathi, " Uxelele Umama kwaye Bert ndizakuyenza kuba ekhaya ngexesha ezinzulwini zobusuku, Henry." Kuye ilizwi wayenolwazi tone ka-arrogant igunya ukuba idla annoys kwam, kodwa ndandisele kancinci abanekratshi wakhe kuba resisting i-emu.
  
  
  Uhenry wajonga e kum, apparently andiqinisekanga ntoni ukwenza. Mna kwamnceda Em yakhe yenza isigqibo ngo gently bafakwe isandla sam ngomhla wakhe beer barrel-emilisiweyo umzimba kwaye pushing ngayo phantsi ngoko ke, kunokuba nzima ukuba singathi okokuba. Yena asikwazanga kumelana, esibizwa kancinci disappointing, kodwa jonga yakhe ego amehlo wathembisa "kamva". Thina wahamba ngokukhawuleza ngokusebenzisa lobby ukuba ifayili arched porch. Kwaba ngokupheleleyo onzulu ngoku, kodwa mde arc lamps lit phezulu busuku. Siya kwenziwa yethu ngendlela ngokusebenzisa snow ukuba asphalt parking kakhulu kwaye idlalwe lo mdlalo wam blue yerente Toyota. Veronica asikwazanga kuthi into ndide waqala i-injini.
  
  
  .'Molweni apho! waze wathi softly kwaye laughed. "Ndaba akukho unye mistletoe yintoni Henry waba ke ingaba kukho!"
  
  
  "Ngaba wayecinga ukuba waba ke spank nam phambili bonke aba bantu?"
  
  
  Yena shrugged kwaye waqala rummaging ngokusebenzisa yakhe enkulu ulwaleko shoulder bag. "Ingaba unengxaki cigarette kuba nam?" yena wabuza.
  
  
  Ndanika heee, omnye jikelele wam ezikhethekileyo igolide-stemmed cigarettes, kwaye yakhe amehlo widened xa yena bakubona.
  
  
  "Loluphi uhlobo lemveliso lento?" yena wabuza.
  
  
  Uya kuya kuvulwa kwaye tapped i-xboardcomment kunye yakhe iyakhanya. "Abo benziwe kwi-Turkey kwaye kuba akukho lemveliso."
  
  
  Njengoko ndandikho lakho, phantsi a narrow lizwe road, mna uqaphele ukuba yayo emehlweni abo baba ukhangela kwi kwam, njengoko ukuba yena kwafuneka nje ndabona into wayengomnye yokufumana herself kuyo. Neqabane lam omnyama iinwele - kancinci kakhulu ixesha elide ngenxa andiyenzanga kuba nexesha sika ngayo - kwaye wam ibhityile ubuso, ndinako jonga phantse sinister ngendlela ethile ukukhanya iimeko, kwaye bam big izandla bonisa marks zam countless iimfazwe. Hers ayi ingakumbi mde yi-namhlanje ke imigangatho - phezu ezintlanu iinyawo ithoba i-intshi - kodwa ke zonke malunga muscles, ingakumbi kwi-izikhali kwaye shoulders, kwaye ibonisa. Mna ke bemangalisiwe xa kubekho inkqubela elandelayo kum ingaba azise ukuba yena wayiguqula ingqondo yakhe.
  
  
  "Ngubani igama le bar?"
  
  
  "Beautiful madness," kwaye ndiyakholwa ke kwelinye icala town." Kuye ilizwi waba zolile; mhlawumbi abe nento yokuba underestimated yakhe kwakhona.
  
  
  Ezindleleni wound embalwa miles phakathi phezulu snowdrifts; bekunga khange khangela naliphi na imiqobo de sasivuya ngendlela ethe ngqo umgca, kwaye ke ndabona ezongeziweyo wam rearview jonga. Yena smiled kuye kwaye slowed phantsi. Imoto ngu ngasemva kwethu, kakhulu.
  
  
  'Henry? Ndicela yayo, i-kubekho inkqubela, ebhekisa kunye wam koobhontsi phezu wam shoulder.
  
  
  Veronica wajonga jikelele. "Andiqondi khangela yakhe ego."
  
  
  "Ngu big car. Loluphi uhlobo car ingaba unayo?
  
  
  "Ndicinga ukuba yena ke lokuqhuba a Bentley namhlanje."
  
  
  Yena nodded wakhe. 'Ngokwenene. Kwaye yena uphumelele khange masithi ufuna uphuma emehlweni akhe, uya?
  
  
  "Mhlawumbi hayi. Yena sighed. "Ah, thatha tailor."
  
  
  Mna kwafuneka laugh. 'Ukuthula phantsi. Oko unako ke ntoni?'
  
  
  Yena asikwazanga mpendulo, kodwa ndinga ndimbone biting yakhe lip kwakhona.
  
  
  Kwaba encinane town, kwaye embindini waba deserted kwaye mnyama, kunye ezimbalwa iivenkile, ambalwa amabandla, kwaye ubudala mhlophe wooden izindlu ukuba wema ngokuthula jikelele a snow-igqunywe park. Thina drove ngokusebenzisa park kwaye sifumaneke ngokwethu kwi encinane fun irekhodi. Kwakukho isibini mobile restaurants, a motel, a pancake-shop, kwaye encinane tavern nge umqolo vans parked kwi-phambili kuya; kwilizwe liphela street, bucala evela kwezinye izakhiwo, waba Beautiful Madness, i-log cabin kwi-i-exaggeratedly rustic uhlobo kunye enkulu umqondiso phezu ucango.
  
  
  Xa silifumene ngaphandle, Veronica ndakhangela emva. I-headlight waba uye ngoku, kodwa ndaxelelwa ukuba uqinisekile ukuba Henry waba kwenye indawo ngasemva kwethu, simi ecaleni ka-ezindleleni kunye ezongeziweyo ngaphandle.
  
  
  Njengoko siza engene nge-ingqinqwa ucango, i-thunder ka-elide-haired kolwalwa lamasoldati, ka-ezine betha kum ezindlebeni zabo. I-umphakathi waba epheleleyo, smoky, kwaye dimly lit yi-candles kwaye itshisa wood. A waitress kwi encinane skirt, oluhlaza ukuhlamba isuti, kwaye phantse ngaphaya blouse wakhokela kuthi itheyibhile waza wathabatha zethu ukuze. I-specialty apha waba eshushu cider kunye Jack Daniels, apho ndandicinga waba mkhulu. Veronica wavuma absently; yena concentrated kwi-music nge glassy jonga yayo emehlweni abo.
  
  
  Layo ngokuqinisekileyo nto ngokuchasene kolwalwa; iindawana yona ingaba pretty liechtenstein okulungileyo, kwaye xa umamele ingoma ezinye iingoma, kufuneka admit ukuba ezi young ababhali kufuneka kakhulu kuthi, kwaye baya kuyenza kunye enthusiasm. Kodwa apha, igumbi waba lincinane, kakhulu zinokuphathwa ukususela umlilo kwaye crowded indimbane kuba oku inqanaba lwezempilo.
  
  
  Mna ke bemangalisiwe into zonke ezi abantu jikelele kuthi abe uthetha malunga, ngenxa yokuba ayikwazanga ukuqonda ngamnye enye.
  
  
  Kuye namnye iliso kunye ngemini, kwaye babefuna Henry. Yena asikwazanga bonisa phezulu, apho surprised kwam; ndithi, nento yokuba kulindeleke ukuba kuye ukuba abe ubukele kwethu.
  
  
  Emva kokuba lo, lowo excused ngokwakhe waza wabaleka ukuya abantu ke igumbi kwelinye icala umculo kwethuba. Mna imali ukuba ndishiya Veronica yedwa kuba imizuzu embalwa, yena uya ngokukhawuleza ukutsala a indimbane ka-ifeni. Nkqu kule igumbi lizele beautiful girls, yena wema ngaphandle.
  
  
  Mna akusebenzi khange mistaken; xa ndathola emva, kwakukho isibini bafana jikelele yakhe. Veronica asikwazanga ukukhuthaza ih, kodwa ndinga zibalisa yena appreciated i-ingqalelo.
  
  
  Yena ungeniswa kum ukuba boys - ihk asikwazanga ukuqonda yakhe, kodwa ke asikwazanga mba. IH wabuza wakhe ukuba nihlale phantsi, kwaye baya idlalwe lo mdlalo. Bobabini kokuba ixesha elide iinwele; omnye waba a mustache, ezinye asikwazanga, kwaye ndandicinga ukuba sensed a beardless boy jikelele hotel. Waba ekunene.
  
  
  Wacela kum. "Nisolko staying kwi-Westbush, akunjalo?"
  
  
  Ndamxelela ukuba.
  
  
  "Tshini, kid, nisolko a liechtenstein okulungileyo skier. A elinolwazi?
  
  
  Ngoko ke, ngamanye amaxesha ndifuna ukuva flattered, nkqu nokuba ndizama ukuba kumelana. "Hayi," ndathi. "Ndiza nje resting."
  
  
  Eliweni lamasoldati, imisiwe, apho okwethutyana ndenza incoko ngakumbi bearable. Imizuzu embalwa kamva, u-girls abaziwayo kwethu, kunye young, dressed kwi standard suits zonke phezu jeans kwaye fringed ulwaleko. Ngoko ke guys abo wamazi kakuhle weza phezulu, kwaye xa umculo waqala ukudlala kwakhona, sino isibhozo abantu ukudlala lo mdlalo kwi ezimbini kuyo made phezulu kunye. Veronica chatted ukuba abanye njengoko ukuba babeza ubudala abahlobo bakho, kodwa yena agcina uthetha nam. Mna leaned emva, relaxed, kwaye waphendula xa umntu wathi into kum. Ndandicinga baba okulungileyo kulutsha. Baya asikwazanga umsi nantoni na stronger kunokuba Camel, kwaye apparently baya asikwazanga ingqondo yakhe yokuba oyena mdala.
  
  
  Ixesha ophunyezwe ngokukhawuleza, kwaye mna, kufuneka admit ukuba ndino ezininzi fun. Ixesha elithile, Henry nkqu bayilibala ukuya kukhangela kuye kwi-doorway. Ngenye imini, ndakhangela ngexesha lam jonga. Kwaba elinanye o nentsimbi yesihlanu emva, kwaye lowo nqa ukuba umele umnxeba Veronica ke ingqalelo kuyo. Kodwa ndagqiba hayi; ndiya ungafuni umthetho creepy kwaye tsala yakhe kude yakhe entsha ifeni. Emva imizuzu embalwa, yena tucked i-sleeve wam sweater kwaye wajonga ngomhla ikloko herself.
  
  
  "Kuza kuyo," utshilo softly; wayengomnye ngoko ke, vala kum ukuba ndiziva yakhe ngokucacileyo, wakhe shoulder icinezelwe warmly ngokuchasene nam. Yena chuckled kwaye wajonga heee kwi-lingqina. Yena kissed me lightly, kodwa angeliso unmistakable lesithembiso.
  
  
  Xa sasivuya ngaphandle kwi-crisp yingqele, lowo pulled phezulu esilandelayo ukuya Toyota. 'Apho?'
  
  
  "Ekhaya, ndicinga." Waze wathi ke casually, kodwa kunye obvious regret.
  
  
  Ndakhangela jikelele. Uhenry akusebenzi khange kwi-emehlweni abo, kodwa waba ngxi ngokuqinisekileyo waba kwenye indawo ezikufutshane.
  
  
  Ndicela yakhe. "Kwenzeka ntoni xa ndafumana nethuba ukufumana uid yakho isithunzi?"
  
  
  'Yintoni na ngoko? Yena waye ehleli elandelayo kum, ujonge kwi kum nge ngokulinganayo vula, luscious imilebe.
  
  
  "Singathi yiya kwenye indawo ... hayi ekhaya."
  
  
  Wayengomnye kissed nge ee, ukuzama ukwenza lula, kodwa umlomo wakhe ivulekile kwaye yakhe ulwimi slid ingene emlonyeni wam, ukudlala kunye lwam.
  
  
  "Njenge apho?" yena whispered.
  
  
  "Kulungile, ndine igumbi nge beautiful imboniselo."
  
  
  Yena washukuma intloko yakhe. "Thina andinaku yiya phaya; Henry uza kufumana kuthi."
  
  
  Kunjalo, wayengomnye ekunene. Kodwa abayo umzimba icinezelwe ngokuchasene zam kwaye yakhe izikhali wasongwa jikelele wam neck, mna akusebenzi khange ke masibone Ngoku ndigoduke.
  
  
  Ndakhangela phantsi road, ndinovelwano ngakumbi frustrated kunokuba ndibe nento yokuba ngonaphakade ndeva nge ferret xa ndandisele a teenager. "Mhlawumbi siza kuphulukana nayo kuye."
  
  
  'Kwaye ke?'
  
  
  Hers, lowo shrugged. "Siza kukwazi ukusebenzisa car hayi drive kuyo."
  
  
  Yena grinned mischievously, kwaye ukuba unayo ngomhla wakhe ubuso, yena asikwazanga jonga na elinesithandathu-yeminyaka ubudala simemo kwakhona.
  
  
  Andiyenzanga ukwazi iindlela, kunjalo, kodwa wam ukukhanya imoto kunye ebusika tires kolona le twists kwaye ajongise kunye ngakumbi maneuverability kunokuba enkulu Bentley. Ngokukhawuleza emva ukuguqula ngayo, Brylev yintsimi umthi-lined alley kwaye intliziyo ngayo ngaphandle. Kwaye kanye ethubeni, Henry kwaba kanye lakho, i-Bentley. Kwakamsinyane nje yena ophunyezwe mimmo, Veronica hugged kum.
  
  
  "Zolile phantsi," ndathi, gently pushing yakhe kude. Mna pulled ngaphandle kwi main road kwaye drove emva indlela sibe nento yokuba sele ndihamba de ndabona elinye ilizwe ezindleleni. Kwakungekho snowplow kokudlula ngayo, kodwa ndabona ezimbini kunye ingoma kuyo ikhephu. Yena abalandela kwabo ukuba bukhali bend, yalandela ngayo, kwaye bema phantsi umthi. Sasivuya kwi encinane ithambeka nge moonlit imboniselo ka-enkulu mhlophe meadow dotted kunye ingoma ka-wild izilwanyana. "Ilizwi ngoku," ndathi.
  
  
  Njengoko mna ngoko nangoko suspected, wayengomnye wearing nto phantsi ingqinqwa sweater. Wakhe amaza amancinane amanzi beza kuphila ngexesha lam touch, kwaye yena writhed ilungelo elandelayo kum, moaning kwaye screaming softly. Wakhe umlomo waba kwi-bam neck; yakhe legs baba icinezelwe ngokuchasene zam. "Oku shouldn khange kuba kwabanjalo," yena muttered. Kwaba kuphela kakhulu kamva ukuba yinyaniso intsingiselo la mazwi dawned kwi kum. Ubuqu, mna ikhethe yakhe enkulu umandlalo ukuya ezivaliweyo ucango, kodwa ndaba ukwenza elininzi kuyo. Veronica waba demanding kwaye izakhono, kwaye ngexesha siyafuna i-sokugweba, imilebe yakhe kwaye izandla baba uxakekile nabo bonke ihlela izinto kunye zippers. Kwi-moonlight, wakhe imigca enqamlezeneyo waba pale kwaye ukumenyezela, kwaye yakhe breasts baba wavusa kwiintlanganiso kum. Andikakwazi heee zilawulwe ukufumana uid wakhe ziqinile ski pants, kodwa yena wenza, kwaye ke yena wahlala kwi-bam lap abayo legs draped phezu wam shoulders. Oko kwenzeka kamsinya - a nzulu, banamandla ukuthemba, i-rocking wakhe hips, i-jerking wakhe umzimba phezulu kwaye phantsi. Yena threw yakhe intloko emva, uvale amehlo wakhe, waza wavula umlomo wakhe ngendlela cwaka isikhalo ka-ecstasy. Xa yena wafika, yena moaned ixesha elide kwaye cunningly kwaye icinezelwe yakhe nails yam neck. Wathi makhe yakhe hamba, kakhulu, kwaye Veronica moaned phezu kwaye phezu, "Oh ... oh ... oh..."
  
  
  Wayengomnye phantse demure kwaye distant njengoko yena dressed kwakhona. 'Ngubani ixesha ngoku?'Yintoni oko?' yena wabuza briskly.
  
  
  Wakhangela ngexesha lakhe jonga. "Imizuzu embalwa edlulileyo elinesibini."
  
  
  "Owu Thixo wam, kufuneka athabathe kwam ekhaya." Yena zipped phezulu kwayo stretchy pants kwaye pulled i-sweater phezu kwayo intloko.
  
  
  "Zonke kulungile, Ngoku," ndathi. Ukuba abe honest, mna ke kancinci disappointed: akunyanzelekanga ukuba ngathi le meko, enkosi, ma'am, nkqu kwi parked car.
  
  
  Kodwa Veronica asikwazanga nkqu buza kuba cigarette. Xa umyeni waguqukela jikelele, yena frowned kwi-nkxalabo, kwaye ukuba unayo asikwazanga tshintsha de sibe ufikelele phuma eyayikhokelela yakhe stepfather ke rented indlu.
  
  
  "Mhlawumbi bekuya kuba ngcono ukuba mandiyenze get ngaphandle apha," watsho. Yena asikwazanga impendulo; waba kancinci nomsindo ngokwakhe kangangoko waba ne-Nah. Layo nje bemkile.
  
  
  Olandelayo eziphezulu yesinyithi fence kwi-groans waba yintoni itno kuphela kubizwa a gatehouse. Umntu kwi-fur coat kwaba bemi kwi-phambili kuye, kwaye bakhe shotgun waba ibonakala ngokucacileyo. Kwaye kwakukho Bentley parked ngaphandle ecaleni.
  
  
  Veronica sathi ingalo yam. "Hayi ngonaphakade, Isikhewu ..."
  
  
  "Andisoze nje uthathe ekhaya, nobusi."
  
  
  "Ndiza uxolo," yena murmured.
  
  
  Yakhe, wajonga e-nah. 'Kutheni?'
  
  
  "Ngenxa yiyo njani ndazenza ... ngoko ke hasty."
  
  
  'Kwaye kanjalo? Ndicela nge shrug.
  
  
  "Ke fucking ezinzulwini zobusuku, uyazi."
  
  
  "Hayi, akunyanzelekanga ukuba bona okokuba ngenxa yakhe." "Mna slowed phantsi.
  
  
  "Mamela, abazali bam... ndithetha, baya mandiyenze ngaphandle, kodwa yaba thina kugqitywe... Kulungile, yena abe yi-ekhaya ezinzulwini zobusuku. Ingaba uyaqonda?'
  
  
  "Ndandicinga kuwe lalingamashumi amabini-nye." Ukuba kwakukho sarcasm kwi-ilizwi lam, kwaba ngenxa mna akusebenzi khange ukuzama nyanzela wam ego.
  
  
  Nah kokuba i-decency ukuyenza rhoqo ngonyaka. "Kulungile, ukuba ngu-hayi iselwa inyaniso. Ndiza engakumbi ngathi nineteen kwaye ... Tailor thabathani! Baya ukuba ngaphezulu okanye ngaphantsi protective kum. Ndithetha, benza ukuba psychiatrist ndithi, akusebenzi ukuba ngenene linalo igunya, uyazi? Kwaye ukuba akunyanzelekanga ukuba ingaba yintoni bathi, banako ubeke nam ejele kwakhona."
  
  
  'Kutheni?'
  
  
  "Andiyenzanga ayithethi kuthi." Yena wathetha softly. "Mna ke wabeka kule ndlu, kwaye ke... ke cancellations. Kwakungekho sizathu ngalo bonke. Wakhe...
  
  
  .. I-Bentley ke ucango slammed kuyivala angeliso ominous slam. Uhenry wahamba ukuya kwi-bam car na omkhulu entabeni.
  
  
  Veronica evuliweyo ecaleni ucango, ngoko ke leaned ecaleni kwaye ngokukhawuleza stuck yakhe ulwimi wam indlebe. "Andisoze kunibiza namhlanje," watsho whispered, kwaye ekhohlo.
  
  
  Hers wayesele eza kuphuma, kakhulu, kodwa Henry leaned ngokuchasene wam ucango, ubuso bakhe falling nge-vula ifestile ngathi i-overripe nenyanga.
  
  
  "Kufuneka ishumi imizuzwana ukujika jikelele kwaye utyibiliko," lowo croaked.
  
  
  Phantsi naziphi na ezinye iimeko, yena ange rushed jikelele car waza wacela i-emu ukufumana ukuba emke kum. Kodwa ndinga khangela Veronica sele ehleli submissively kwi-umva le Bentley, kwaye sentry kwi-fur jacket weza phezulu kum nge rifle ilungile.
  
  
  Ndicinga ukuba ayikwazi ukukhombisa u-omabini kubo; ngenye indlela, ukuze ke wam uyobhi. Kodwa ke asikwazanga k ubonakala ngathi njenge abemaninzi incopho kwi-nokuqala balwe phezu andwebileyo otyebileyo kubekho inkqubela ukuba mhlawumbi kuya kufuneka obandakanyekayo yobulali amapolisa-ngenxa ukuba wakhe waba besilwa abo ezimbini, apho ingaba mhlawumbi zikho kwakho iingozi ezingama ngexesha thina zenziwa. Uhenry waba inkulu kakhulu ukukhombisa u-ngaphandle lingenza i-lethal izithonga waye ke okulungileyo ngalo, kwaye njengokuba kude kube ngoku, njengokuba yena waba abachaphazelekayo, nabani na yahlasela kum nge shotgun waye kanjalo doomed.
  
  
  Ngoko ke yena ivaliwe i window phambi kwabo ferret, kude kube leli isigebenga kwafuneka inyathelo emva, imigca ethe imoto kwaye siqale signposts. Kodwa xa yena lumisiwe ukusa phambili, yena weva wembalela chuckle ukuba apparently ayevela backseat ye-Bentley. Oko akusebenzi khange Veronica; kwaba ngokucacileyo a indoda isandi. Kwaye wathi akuva yakhe mumble efanayo ilizwi, apho ophele ngowama-unmistakably kunye amazwi "Isikhewu Carter."
  
  
  Andiyenzanga efana nayo kwaphela. Kwi-Westbush, lowo asikwazanga sebenzisa yakhe real ifani. Mna zange wenze oku xa ndizama ukwikhefu.
  
  
  Yesibini isahluko
  
  
  Lowo wenze isicwangciso ukubuyela comment = ingxwaba elandelayo mini, kodwa lowo akusebenzi khange oza kukwenza. Ngoko ke, xa Veronica asikwazanga umnxeba, kuya akusebenzi ukuba nzima ukuthetha ngokwam kwi staying kancinci ixesha elide. Ngomhla wam wesibini mini - ngxi ilinde umnxeba-mna ke kwi-phantse olahliweyo lobby ka-licks yi-ngokuhlwa.
  
  
  "Kukuba ngokwaneleyo kuba namhlanje?" Dreadlocks wabuza kum.
  
  
  'Ewe. Yena absently sipped yakhe eshushu rum kwaye wajonga ngomhla lobby ucango. Ekugqibeleni, ndaqonda ukuba ulutsha bartender waba ukhangela kwi kum thoughtfully, waza wagqiba kwelokuba ndimele ukudlala indima yam zombini iindlela. "Oh kubekho inkqubela," ndaqalisa.
  
  
  Dreadlocks nodded, grinning. "Ukuba blonde?"
  
  
  'Ewe. Ingaba yena kuza apha rhoqo?"
  
  
  "Ndisibonile ke amaxesha aliqela. Hayi kwi-yokugqibela zimbalwa zidlulileyo.
  
  
  "Kodwa waye yena ngenene kuza kuba oko?" Phambi ndandidibana yakhe?
  
  
  "Thixo, hayi. Yakhe, kuphela wabona yakhe ezimbalwa nights eyadlulayo."
  
  
  Yena smiled ngomhla wakhe. "Ngenye indlela, ndicinga ukuba yena kuya kufuneka uqaphele kuni."
  
  
  "Kulungile, uyazi yintoni, Isikhewu."
  
  
  "Ndandicinga weza apha kuba malunga ne-nyanga."
  
  
  Dreadlocks washukuma kwentloko yakhe emphatically. 'Hayi, alikwazi ukwahlula, ngolohlobo. Zimbini, mhlawumbi iintsuku ezintathu kude kube yimini eyandulela izolo. Njani, nento yokuba kuya?"'
  
  
  Andiyenzanga impendulo. Yena hadn khange kulindeleke ukuba noba. Yena nje chuckled kwaye sathi wam engenanto mug ukwenza enye basele.
  
  
  Ngexesha elithile kamva, ngowe-kwangoko ngokuhlwa, hers waba yayo igumbi kwaye babefuna eyona indlela eya i Boston airport, apho hers ayikwazi unikezelo kwi comment = ingxwaba, xa ifowuni rang.
  
  
  Ndandisazi kwaba Veronica nkqu phambi mna wabona lencwadi ithi phezulu ifowuni. 'Hello?'
  
  
  'Nickname? Kuye ilizwi waba strained kwaye low.
  
  
  'Ewe.'
  
  
  "Ndidinga kuni."
  
  
  "Ukuba ke okulungileyo, nobusi."
  
  
  "Ndithetha, mna kufuneka wena ..."
  
  
  "Uyazi apho yena ufumana."
  
  
  "Wena musa ukuqonda!' Heee, mna zilawulwe ukuba sob ngaphandle ukukhulisa ilizwi lam.
  
  
  "Ngoko ke, zichaza ngayo kum." Hers waye kanjalo ee ke hotel, kodwa ungafuni bonisa kuyo.
  
  
  "Baya ukuba ukuhlanganiswa, kwaye ... oh, Isikhewu, ndincede!"
  
  
  "Yintoni na iingxaki?"
  
  
  "Khangela, ukuba akunyanzelekanga ukuba get ngaphandle apha tonight, baya kwikhulu, yenze kwakhona. Baya ukuba utshixo phezulu kum! Oh, Isikhewu, get ndiphume apha phambi kokuba senze... -
  
  
  Kuye ilizwi waba kuzisikela ngaphandle yi-decisive cofa le ifowuni.
  
  
  Andiyenzanga cinga kabini njengoko ndiya ukuya kwezi phezulu. Ifowuni inkampani sika nathi ngaphandle; kwaba umntu kuloo ndlu emva eliphezulu eludongeni.
  
  
  Mna hesitated kuba imizuzu embalwa, kodwa mna ngenene asikwazanga ukuthandabuza ntoni mna ke oza kukwenza. Ladies abasweleyo aren ukuba kanye kanye wam specialty, kodwa lena wandinika ngaphezu kwayo hotel. Imizuzwana embalwa kamva, Hugo pulled ngayo ngaphandle jikelele yakhe suitcase kwaye sheathed i-deadly bukhali stiletto kwi ingalo yakhe. Ngoko weza Wilhelmina, bazalwana Luger kwi ukukhanya shoulder holster. Oko asikwazanga bulge phantsi nylon jacket abe nento yokuba worn phezu kwakhe sweater. Kwaba engathndwayo ukuba ndinga kufuneka na abo amabini zesintu, kodwa xa bendisele ukufumana le kubekho inkqubela ngaphandle kwendlu, kwaba foolish hayi balungiselele eyona imbi.
  
  
  Ngokuhlwa skiers zihlanganisene kwi phezulu oomoya kwi-low-lwazi kwamathafa ye-slopes. Ndathabatha chairlift ukuya phezulu lwesibini floor, ngaphezu lighted landing. Kwakungekho namnye ongomnye; i snow shone softly phantsi nam moonlight. Yena pulled a omnyama iwulu isigqumathelo kunye imingxuma kuba amehlo kwaye i-RTA phezu kwayo intloko. Mhlawumbi a mhlophe isigqumathelo ingaba ezibe bhetele, kodwa ke akusebenzi khange into Stahl waba ikhangela. Ngaphandle, mna doubted ndinga nkqu ukutyibilika nge-libanzi intsimi ka-snow wam into ejika imbonakalo ingaqondakali ngaphandle ekubeni uqaphele, kunye moonlight kwaye spotlights ukuba moan jikelele indlu.
  
  
  Yena wehla, cinga indlela yakhe ekhohlo kunye nokuqinisekisa ecothayo, ngenyameko controlled ajongise ade abe betha a eludongeni. Yena ukuhlala ngasemva imithi kwaye wajonga ngalo kule ndawo. Ukuza kuthi ga ngoku ngezantsi yaba isango, kwaye phambili indlu wema a sentry, abo bagcina ezandleni zakhe ngaphandle ukugcina eshushu. Kwakungekho ndlela ukwazi ukuba kwakukho nabanye sentries kwi udonga okanye hayi, ngoko ke lowo asikwazanga nkqu zama. Endleleni, kwakungekho ukuthandabuza i-electrical alarm, kwaye andiyenzanga kuba nexesha ukuphanda oku corkscrew thoroughly.
  
  
  Emva ubukele kuba isiqingatha seyure, mna weza elokugqibela ukuba kwakukho enye kuphela sentry ngalo isango; lowo asikwazanga ngathi ayixhasi namnye ndithethe ukuba Hema kwaye nam, kwaye kwakungekho umqondiso a car naphi na.
  
  
  Pushing nzima kunye yakhe uncwadi, yena wehla i-bathambe ithambeka. Nokuza ngaphandle kwemithi, lowo wawaphakamisela yakhe skis, waved yakhe izikhali, kwaye vumelani ngaphandle a muffled isikhalo. Bendithembe ukwenza ngempumelelo imitation a skier abo ezilahlekileyo ulawulo lwakhe movements. Yena slipped kwaye stumbled kwiintlanganiso i-brig. Wathi rolled kuya phezulu, apparently yokulahla yakhe ukulingana, kwaye threw ngokwakhe kwi blatant moan. Nje phambi ndathola apho, mna swerved ke kancinci ngoko ke ukuba collision akusebenzi khange njengoko engalunganga njengokuba kubhaliwe wajonga. Wawa, jerking yakhe leg helplessly, shouting:
  
  
  "Owu Thixo wam, owu Thixo wam, owu Thixo wam!"
  
  
  Wathi groaned loudly, struggled ukufumana phezulu, wawa kwakhona. 'Chaza kum!' Yena moaned faintly. I-sentry uqaphele kum. Gun ilungile, wathabatha ezimbalwa amanyathelo kwiintlanganiso kum, ke ngoko hesitated.
  
  
  Yena moaned kwakhona.
  
  
  I-sentry raced kwiintlanganiso kum kuyo ikhephu. Ndiya kubeka ngokuzolileyo, ilinde kwakhe ukuza kum. Kwaba kubalulekile ukufumana phandle ukuba waba ngenene yedwa. Kodwa andiyenzanga ngathi ayixhasi namnye care malunga ego. Wahamba phezu, isantya, kwaye vumelani rifle beka phantsi ukususela ingalo yakhe.
  
  
  "Ingaba kulungile, indoda?"
  
  
  Yayiyeyona silly corkscrew, kodwa ke yena kuye.
  
  
  "Ndicinga ukuba waphula wam ankle," gritted yakhe amazinyo. 'Owu, akunjalo?'
  
  
  "Ukuba uyakwazi kundinceda phezulu ..." Wakhe ilizwi seemed njengoko helpless njengokuba kubhaliwe basenokuba.
  
  
  I-sentry washukuma kwentloko yakhe. "Andikho kwagqirha, umntu."
  
  
  "Kulungile, siza ushiya kum ivoti ngoluhlobo?"
  
  
  Yena doubted kuyo. "Wena shouldn khange abe skiing apha, umntu. Le ayiyo ski ithambeka."
  
  
  "Njengoko ukuba andiyenzanga yazi! Mna nje ayikwazanga zigcine liechtenstein skis kokuya kwi ilungelo icala."
  
  
  "Kulungile ..." I-sentry approached Licks.
  
  
  "Ingaba umnxeba i-ski bafake?" Ndicela pleadingly. 'Ukuba hotel? Ngoko ke, unako kugqirha kuza?
  
  
  "Andisoze kukunceda phezulu, umntu, kodwa mna andinaku kukunika ifowuni." Yena jerked kwentloko yakhe kwiintlanganiso i-brig. "Kukho akukho umnxeba, nje uxhulumaniso endlwini."
  
  
  Siyavumelana, wathi, kwaye igcine ngaphandle isandla sakhe. Yena vumelani emu hlasi wam wrist, ngoko sathi ego kwaye pulled me phambili, phezu kwentloko yam. Yena rolled ngayo, ajike, kwaye landed kwi-emu ke axis powers. Phambi wayesazi waba yintoni eyenzekayo, wakhe rifle waba snatched ngaphandle Ego ke ezandleni kwaye icinezelwe ngokuchasene ego ke indlebe.
  
  
  "Omnye isandi, omnye yokuhamba-hamba, "mna growled, kwaye baya kuza kufuneka ukuya Enew Hampshire ukufumana enye nesiqingatha yakho intloko." Yena asikwazanga shenxisa, kodwa waba ukungcangcazela phantsi wam knee na trapped rabbit.
  
  
  'Fence. Ingaba ke vula? '
  
  
  Wathi, kwaye xa ego poked naye rifle barrel, lowo wachaza indlela alarm uyaya ngaphandle ukuba u-izitshixo aren khange waguqukela kwi ilungelo umyalelo. Wathabatha izitshixo ngaphandle yakhe ego pocket kwaye vumelani em get phezulu. Kunye hood ka-Ego ke fur coat kwi-nye esandleni sakho, lowo strode ngayo kwi-sango. Ndakhangela ngomhla umnxeba kwi-brig, kwaye kugqitywe hayi touch i-ego; ukuba mna pulled i-ego ngokusebenzisa kweendonga, i alarm babe isandi ...
  
  
  Wires wabaleka nge-amasango ke amacango; ih wamxelela sentry ukuvula kuyo. Yena hesitated, kodwa xa wanika yakhe emu yakhe umnwe kwi phinda-phinda, waguqukela izitshixo echanekileyo umyalelo. Wathi vumelani i-butt yakhe gun ilizwe ngomhla wakhe skull, etsaliweyo yakhe kwi guardhouse, kwaye slipped nge-vula i-sango.
  
  
  Ezindleleni wound nge-thicket ka-mde pine imithi ukuze ezivalekileyo ngaphandle inyanga. I-snow bebe zicacisiwe kude, ngoko ke ukuba ithe ngqo slabs kunye zabo joints ukuzaliswa tar baba ebonakalayo. Wahamba ngenyameko phezulu driveway, ukugcina amehlo akhe kwi distant ezongeziweyo le-big indlu. Yena wakhumbula yintoni Veronica ewathethile malunga "nasty traps," kwaye resisted i-urge ukuba duck kwi izithunzi kwi kumacala omabini. Kwaye kwangoko driveway collapsed ngaphantsi kum.
  
  
  Yinto yokugqibela kufuneka silindele phephamvume enkulu ithe ngqo spit ukuba kuwa phantsi ungathanda a swing lwamagama, kodwa baye. Ngesiquphe, lowo slid kwi nokulungiselela-blackness, ukungakwazi ukubamba ngokwakhe ngayo nayiphi na indlela.
  
  
  Kwakungekho ukukhanya kwaphela, kuphela yingqele dampness jikelele kum. Abe ufikelele ngaphandle kwaye waziva amatye kwi yayo macala. Yayiyeyona libanzi tunnel, kwaye floor waba imdaka phantsi kweenyawo zam. Kwenye indawo kwi-phambili kwam, kwakukho ngokuzingisileyo, high-wamisa isandi. Ndaya kwi-kolawulo isandi; ukuba inikwe bonke ndingayenza.
  
  
  Udaka, okanye into efana nayo, waba ukuya kwi-bam ankles xa ndathola bobabini yeka le tunnel. Kwakukho trapdoor kwi-phambili kum, surrounded yi-ingqinqwa planks. Andiyenzanga ukuzama ukuvula kuyo. Mna ke ukuqinisekisa ukuba umntu ingaba kuza ukubona kwam rhoqo ngonyaka.
  
  
  I-hatch wathatha ixesha elide vula. Ngaxeshanye, wabuyela kwindawo tunnel, crouching kwi iyonke ubumnyama, ujonge omabini iindlela. Akukho namnye kwaba approaching ukusuka kwicala collapsed ithe ngqo slabgenericname, ngoko ke, mna figured yaba sentry ke umsebenzi ukukhonza ukuba icala.
  
  
  Kwaye ngoko kwabakho Sergey. A rope ladder wakhokela ezantsi ngapha vula hatch.
  
  
  Xa yakhe carapace behla oku yokuphepha route, ndaba Wilhelmina wam esandleni sakho. Ndandingasakwazi bona na ajongene ngokusebenzisa umngxuma, kodwa ndandisele ilungele shoot nantoni na ukuze weza phezulu.
  
  
  Ndaba nzima ukufumana ixesha phezulu, ngenxa yokuba ndithethe ukugcina Luger ilungile, kwaye into yokuqala ndabona waba Veronica ke ubuso. Wayengomnye laughing.
  
  
  Kwaye ke yena wabona indoda emi elandelayo, kuye abo akusebenzi khange smiling kakhulu, kodwa ubuncinane waba smiling ngoku, oko kwaba ngummangaliso kwi-ngokwayo.
  
  
  "Molo, Isikhewu," indoda leyo yathi.
  
  
  Wakhe ulwazi ego. Ego ke yayingu inkqubo eyenziwayo, yena ke boss yam, kwaye uya phantse onayo esifutshane yi-Ego kwi ndawo.
  
  
  
  Isahluko se-3
  
  
  
  
  Udavide Hawke ufumana umntu wakhe fifties okanye sixties - akukho bani owaziyo kuba uqinisekile - kunye sparse ngwevu iinwele kwaye stern kobuso Omtsha England umbingeleli. I-Swedes ' ego kukuba ubukhulu becala ngokusekelwe unjingalwazi ke tweed, kodwa unlit cigar yena idla chews inika Em ukhangelo lwe-abantu abadala statesman. Ngokufutshane, inkqubo eyenziwayo ayingomsebenzi umntu surprise - bavuke.
  
  
  "Ingaba ke shoot jikelele loo nto?" "Ingaba yintoni?" wababuza calmly, ebhekisa e Wilhelmina. "Ukuba akunjalo, balibeke kude."
  
  
  "Yintoni le esihogweni ngu kokuya kwi?" Ego ke ibhityile-lipped umlomo twisted. "Wena anayithathela kokuba phantse amathathu imizuzwana, Isikhewu; kufuneka kuba esaziwa ukuba yi ngoku."
  
  
  Mhlawumbi, kodwa hayi iselwa. "Veronica," ndakhangela ngomhla kubekho inkqubela, " ingaba yena umntu jikelele nathi?"
  
  
  Inkqubo eyenziwayo nodded. "Lwabafundi, kodwa nah ikhangeleka kuba senza kakuhle."
  
  
  Ndakhangela jikelele igumbi; kwakukho bookcases kwaye ingqinqwa onzulu red beseli. Kwakungekho-windows. Mna ke ekuqaleni ukuqonda oko.
  
  
  "Ngoko ke, lento yethu uqeqesho umbindi."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo nodded. 'Yokugqibela omnye. Endleleni, Veronica waba ilungelo malunga edlulileyo umnini; wayeyindoda bootlegger, kwaye kamva Stahl waba enkulu heroin smuggler. Ukuba ufuna balingwe ukuba khwela phezu kodonga, yesinyithi jikelelela ingaba iphaphazela ngaphandle kwaye pierce umzimba wakho. Ndiza iindaba kuwe baba ebukekayo ngokwaneleyo ukuze ufumane nge-sango. Kwaye endleleni, bouncing iimayinegenericname ingaba zonke, kwi omabini ye-roadway ."
  
  
  Yakhe, wakwazi oko kwaba: inyathelo lesi-eliqhutywa izixhobo ukuba wenza ih amadonga betha phantsi kwaye explode emoyeni, ukuthumela deadly isixeko flying kuwo onke amacala.
  
  
  "Nisolko babotshelelwe oza kuphulukana nayo ezininzi abafundi apha," ndathi. Inkqubo eyenziwayo washukuma kwentloko yakhe. "Kuba ngoku, sidinga omnye. I-bouncing iimayinegenericname asingawo ngokupheleleyo ifakiwe, kwaye thina nje waxelela abantu bethu hayi zama khwela phezu kodonga. Njengoko uyazi, Isikhewu, iindonga aren khange idla eyona ndlela faka heavily guarded indlu.
  
  
  Yena nodded wakhe.
  
  
  "Ngoko ke, nina yenziwa kakuhle kakhulu namhlanje. Thina & ncamathiselamessage status ngayo kwi-TV."
  
  
  Kwaba endlwini. Kwi ekhaya kunye enjalo ukhuseleko amanyathelo, kubekho lwethelevijini ii-kuyo yonke indawo.
  
  
  "Ngu into elungileyo kuwe asikwazanga ukubulala i-sentry," inkqubo eyenziwayo wathi.
  
  
  "Kwenzeka ntoni xa wafuna wakhe?"
  
  
  "Ndithanda bathe bema kwenu, Isikhewu. Isango ubani loudspeaker, kwaye izakuba ixesha kuba baninzi elizweni, ukuba umyalelo.
  
  
  "Ngaba kwakukho hoping kuba oku."
  
  
  Hawke nodded smugly, kwaye ndandisazi waba ekunene.
  
  
  "Kulungile, nisolko apha ngoku," wathi. "Makhe get phantsi ishishini."
  
  
  Ukususela mzuzu yakhe ego wabona yakhe, ndaqonda ukuba le ivoti-kwevoti kufuneka kunokwenzeka. Ndakhumbula ukuba kwaba inkqubo eyenziwayo owathi wacebisa Westbush njengoko wam vacation ndawo.
  
  
  Veronica wema. Wayengomnye wearing a pantsuit, wakhe iinwele waba pulled emva kwi chignon, kwaye yena wajonga - kulungile, ungathi ambalwa eminyaka ubudala kunokuba ishumi elinesithandathu. Wakhe amehlo weren ukuba ukhangela kwi kwam, kodwa ndiya ayikwazi ngokucacileyo bona red amachaphaza ngomhla wakhe cheeks.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo asikwazanga kuthi into de wayengomnye ngaphandle igumbi. Wathi leaned phambili kwi-ulwaleko isitulo, izandla clasped kunye, elbows ngomhla wakhe ngamodolo akhe.
  
  
  "Ingaba nabani na kwi-Westbush azi ngubani na kuni ngabo, Isikhewu?"
  
  
  Hers, lowo washukuma kwentloko yakhe. 'Akukho mntu. Igama lam ngu Isikhewu Walton. Kuphela omnye umntu othe wathetha kuye - engelilo Veronica - waba bartender ngomhla hotel. Ngenye imini wacela nam malunga nayo, kwaye emu wanika wakhe ukuba igama wathi ukuba ndandisele owenza ngamazwe-mali."
  
  
  'Ezilungileyo. Ungasebenzisa oku egameni Doublé Cay ."
  
  
  Layo zange kuvakala a Thatha-Kay.
  
  
  "Ngu ezimbalwa ezincinane kweziqithi kwi-Ebahamas," Hawke wachaza. "Omnye ngu ngokupheleleyo kwaphuhliswa - kukho omtsha hotel kwaye oludala hotel ukuba wenziwe apha ukususela ekuqalekeni century. Kwelinye island, bamele building nangakumbi hotels kwaye bridge ukuqhagamshela i-island ."
  
  
  Yena ndalinda kuba kuye ukuqhubekeka. Kwaye, njengesiqhelo, wafuduka kwi-kwenye isihloko.
  
  
  "Mna ezilungiselelwe lo msitho kuba nawe ngoba mna luyafuneka ukuqinisekisa lowo ufunda ngokwam ka-ezimbalwa izinto, Isikhewu."
  
  
  'Ewe.' - Mna anayithathela ukuba iarhente ne - ' AX ' ixesha elide ngokwaneleyo na ukuba abe surprised yi ntoni umlawuli baye. Thina weren khange zethu CIA, sasivuya i-FBI, kwaye wawungena kwa call kuthi engenye. Thina nje existed, encinane iqela elithile agents ngokwenza izinto okokuba akukho namnye kwi-government ngonaphakade nkqu wayecinga yokwenza oko, kwaye inkqubo eyenziwayo waba ukwenza ushishino. Ego neighbors kwi-Georgetown wayecinga ukuba waba ngumongameli we kancinci-ezaziwayo foundation.
  
  
  "Okokuqala," wathi, " kwakukho tailspin malunga siyaphumelela singamahlwempu kunye kulutsha kunye elide iinwele. Veronica wandixelela ukuba "Beautiful Madness" ngaba kwakukho super elihle."
  
  
  Mna kwafuneka ncuma. 'Ezilungileyo.'
  
  
  "Kwaye ke kwabakho ingxaki yokufumana paha kulento i-fortress. Oko akusebenzi ukuba zonke engalunganga, kwaba ngayo? Kodwa kufuneka baye kuyo. Ndaba wam doubts, Isikhewu.
  
  
  Lukayise sajonga kuye; kokuba akukho lungelo ukuba bathethe nam, ngolohlobo.
  
  
  "Zonke ekunene, siyavumelana," inkqubo eyenziwayo waqhubeka hurriedly. "Wena anayithathela ophunyezwe kunye iimvavanyo, kwaye ngoku yisa njalo. Phinda-K, Isikhewu. Kwaye Grady Ingersoll.
  
  
  Yayiyeyona shock. Grady Ingersoll waba mhlawumbi richest umntu ehlabathini, a billionaire wakhe mid-fifties abo kwiminyaka yakutsha nje kokuba kuba recluse.
  
  
  Hers, ilinde inkqubo eyenziwayo ukusa kwi.
  
  
  "Grady Ingersoll," inkqubo eyenziwayo boomed, njengoko ukuba lowo baba ukufunda nge-iifayile, nkqu nangona kwakungekho nto kwi-phambili kuye, " ego eli amahlanu anesixhenxe, zintlanu futhi isibhozo, malunga amabini anesihlanu unit-format. Unabo ezintandathu abantwana, ikakhulu-bhanyabhanya iinkwenkwezi. Lowo wenza fortune kwi uyise ke ukwakhiwa inkampani, athe waseka kwi-emva kwexesha 1930s. Roughly ukuthetha, a speculator. Lo mbutho ke egos bohlwaywe weziganeko zeenqanawa iinkampani, ekhutshwe uniforms, iinkozo isiwe kwizisele ezisetyenziselwa urhwebo, i-oli pipelines-Uthixo, le ndoda nkqu made imali evela ukwenza amaxwebhu. Piloted a genericname ngexesha outbreak ka-Imfazwe Yehlabathi II, waba briefly flown phezu Sasejamani kabini, lokuphuma kanye, kodwa waba wabeka kwi prisoner-ka - -imfazwe inkampu okwesibini e bobabini kuphela semfazwe. Namhlanje, abe ngumzekelo investor ngeendlela ezininzi iinkampani - enkulu investor, apho ngeendlela ezininzi iimeko kuthetha ukuba yena sele a dominant inzala."
  
  
  Wayesazi konke oku malunga Grady Ingersoll... kwiminyaka embalwa edlulileyo, waphumla ukuba ekude indawo Enew Mexico - kakhulu famous hermit kwimbali. Mihla, akukho namnye wabona ego, ngaphandle kokuba kuba ego le" palace balinde " ka stern abantu ababe i-ego ke kuphela qhagamshelana ngqo ne-ngaphandle kwehlabathi.
  
  
  "Ego ke yokugqibela-mali," inkqubo eyenziwayo waqhubeka, " waba kwi-aerospace ifemi Ultimate Dynamics. Ingersoll owns uninzi izahlulo, ngoko ke lowo ke eliphetheyo. Kwaye ngenxa yale Isikhewu, i-Isiboniso kwaye Mhlophe Indlu ingaba biting zabo nails."
  
  
  'Yintoni ingaba ithetha?'
  
  
  Hawke smiled grimly. "Xa Ingersoll weza amandla, Ultimate Dynamics waba putting i-kokugqiba touches kwi uninzi sophisticated missile isikhokelo indlela ngonaphakade invented. Ngokufutshane, oko unako uphando i-terrain ngezantsi uze ulungise missile ke ikhosi enye indlela kunye kuchaneka ngakumbi kunokuba a oluntu pilot ayikwazi; ingathatha oluzenzekelayo interceptor missiles kwaye umlilo yayo defenses e kwabo. Kodwa ibaluleke kakhulu ekufikeleleni kukuba icebo unako oluzenzekelayo isiphumo ka-edlulileyo missiles, kwaye kwangoko iphaphazela ukuba shoot ngomhla wesibini okanye nkqu emfundo ephakamileyo ekujoliswe kuko."
  
  
  "Ngamanye amazwi,"ndathi," le nto ayenze pretty kakhulu yonke into a oluntu pilot unako."
  
  
  'Kwaye ngaphezulu. Lo wesithathu nako ukuba enza ego invaluable. Kukho izinto ezininzi thetha mihla malunga excesses - mangaphi amaxesha sinako umzekelo Us okanye China ukususela imaphu, kuthelekiswa mangaphi amaxesha banako umzekelo kuthi ukususela imaphu. Kodwa kunye esi sixhobo, kubalulekile ayisasebenzi kuyimfuneko ukwazisa ezintlanu okanye ezintandathu yenyukliya warheads ngexesha elinye ekujoliswe; xa kuqala enye completes yayo umsebenzi, i-abanye unako ekujoliswe kuwo amanye ekujoliswe kuko. Ngoko ke, uyakwazi qinisekisa ukuba yintoni le isikhokelo indlela kungathetha kuba weaker umkhosi."
  
  
  Hers, kunjalo, ayikwazi kufumana imagined kuyo. Kuphela-United States kwaye Soviet Union kokuba i-yenyukliya amandla ukutshabalalisa enkulu yinxalenye yehlabathi, kodwa Ultimate Dynamics icebo ingaba ukuvumela na moderately kwaphuhliswa eli - ezifana ne - China ukuze yenyukliya amandla, nkqu ukuba possessed ligcuntswana yenyukliya amandla. inani missiles.
  
  
  Needless ukuthi, icebo kukuba eyona mfihlelo kwaye esweni kunye strictest ukhuseleko amanyathelo. Ke ngoku ebizwa Drikopper, apho ayonto andwebileyo igama kwaphela."
  
  
  "Ndiyakholwa, nkosi, comment = ingxwaba ixhalabile Ingersoll ke kukawonke-wonke."
  
  
  'Kanye kanye. Grady Ingersoll besiya Kabini Cay phantse unyaka eyadlulayo. Yena owns islets, kwaye enye ego iinkampani ih develops. Ingersoll ubomi kwi-ubudala hotel yena wathi kuye malunga... inkqubo eyenziwayo lumisiwe kwaye wahamba phezu okhethekileyo endala-fashioned itheyibhile. Wathi wabona lencwadi ithi phezulu i rolled-phezulu imaphu kwaye ingqinqwa brown imvulophu, ngoko ke beckoned kum itafile kwaye kufingeka maphu. Isibini kweziqithi baba kidney-emilisiweyo, kunye libanzi, bomvu bays iyonela kububanzi bephepha ngamnye enye. I-aerial foto ibonisa ukwakhiwa ukusebenza ngomhla omnye u-kweziqithi, apho Hawke kokuba wandixelela wabizwa Domesday Island. Kwelinye, ngokuba Uvuko Island, waba sprawling hotel complex nge ichibi lokuqubha, tennis iinkundla, kwaye i-golf kunjalo. Olandelayo kwindawo yokuqubha, barely ebonakalayo nge-dash-palm imithi nezinye vegetation, waba hetalia ngomnye building esilandelayo ukuya umjikelezo lagoon.
  
  
  "Lo Doubloon Inn," inkqubo eyenziwayo wathi, ebhekisa phantse ezifihliweyo bokusebenza. "Kubalulekile zahlukane ukususela kuphumla ye-island yi-kudonga kwaye lixhotyiswe conventional izixhobo zombane kwaye armed abalindi. Ingersoll disappeared ngasemva ukuba eludongeni akuba onayo ukuphinda-Phinda Cay, kwaye lowo akuthethi ukuba bonisa phezulu kwakhona."
  
  
  "Sele nabani ngonaphakade sele ngaphakathi?"
  
  
  "Mna uzofikela emva ukuba ngomzuzu. Eyona nto kukuba kulo lonke eli xesha, Ingersoll akazange ubuqu ebone ngokuthi nabani na, ngaphandle kokuba kuba iqela ego assistants. Kwaye lento yinto enye injongo kuba nkxalabo."
  
  
  Egoist asikwazanga phazamisa yakhe kunye imibuzo.
  
  
  "Phezu ophelileyo," inkqubo eyenziwayo waqhubeka, " i-ego ye-assistants itshintshile ngabanye ngabanye. Zonke edlulileyo assistants babebaninzi zabo forties kwaye fifties, ikakhulu abantu abakhoyo kokuqwalasela yabalawuli izikhundla e Ingersoll firms. Kodwa hayi kakhulu. Ngalo mzuzu, kukho zintandathu - - - ihs, zonke young, apparently zabo twenties, kunye elide iinwele. Omnye jikelele kubo umfazi. Ndeva yakhe, elimnandi. Umyeni chuckled ngokuzenzekelayo kwaye kuvunyelwe yakhe boss ukuqhubekeka.
  
  
  "Nangona bonke jonga i-american, baya kuba passports ukusuka eziliqela European kwaye Latin i-american amazwe. Ngoko ke, ukuza kuthi ga ngoku, thina abakwazanga bonisa kwabo nantoni na, kodwa kwesinye isandla, kukho abancinane ulwazi malunga nabo ."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo pulled ngaphandle isiqingatha dozen ibhityile iincwadi jikelele brown imvulophu kwaye zinikezelwe kwabo kum. Ih ophethulweyo ngapha kwayo kwaye focused kwi-18 x 24 iifoto kwilixa. Zintlanu ngamadodana abo wajonga ngokufanayo - ezine blonde kwaye omnye kunye onzulu iinwele-kwaye spectacularly beautiful onzulu-haired umfazi. Kwi end, ndathi kuye ngaphandle enthusiasm: "ndicinga ukuba baqonde apho yonke into ke. Ufuna aba bantu ikhangelwe ngaphandle."
  
  
  "Kunoko. Aba bafana - sibabiza ih i - "intimate nesithandathu" - kukho kuphela okkt abathe ngqo uqhagamshelane kunye Ingersoll. Oh, lowo ingaba umnxeba i-CEOs yakhe ezahlukeneyo iinkampani kwaye ingaba oko ngaphezulu okanye ngaphantsi yithi rhoqo, kwaye outsiders ndakubona, ego...
  
  
  "Kodwa kufuneka nje ndathi.".. -
  
  
  Inkqubo eyenziwayo igcine phezulu isandla. 'Icimile. Kwiminyaka embalwa edlulileyo zidlulileyo, Ingersoll kokuba ngesiquphe kuba eyobuhlobo umququzeleli. Ungakwazi kuba wathi ukuba kakhulu. Inani elikhulu of young ngabantu staying ngomhla Doublé Cay Hotel kufutshane Doubloon, attracted yi kakhulu elilungileyo eliphantsi amazinga yabantu abatsha, njengoko baya bayibize. Ezinye Ingersoll ke assistants khetha iqela ukumema ih ngaphakathi kweendonga kwi-yahoo ukuba supposedly impazamo ... hayi prohibited. Guests unako ukuba bonwabele eyona marijuana kwaye hashish, drinks kwaye umculo, kwaye uyakuthanda a swim kwi-lagoon. Uyakwazi qinisekisa oko kuza kwenzeka jikelele oku. Kwaye kwangoko climax iza: Ingersoll ibonakala kwindlela iqonga amaxesha ngamaxesha. Yena ume kwi hlela ka-balcony ngasemva a ingqinqwa glass ulwahlulo, idilesi yakhe guests nge-loudspeaker - kwaye " picks omnye ngaphandle jikelele girls ukundwendwela ego kulo mntu ."
  
  
  Ukuba abe honest, kwabonakala amanyathelo afanelekileyo kum. Emva zonke, wena, nento yokuba ukulindela ukuba umntu nge ukuba uhlobo imali ndifuna wonwabe, waza wathi kuye ke.
  
  
  "Hayi Grady Ingersoll."
  
  
  Waba skeptical. Umntu kunye ezintandathu marriages nabalandeli kakuhle-ezaziwayo budlelwane nabanye ayikho averse ukuba ukhethe a mature kwaye young kubekho inkqubela ye-yahoo.
  
  
  "Kodwa Ingersoll," inkqubo eyenziwayo wacacisa, " yaba soloko kakhulu secretive umntu. Yonke into waye wakhe younger iminyaka kwenziwa njengoko ngenyameko njengoko kunokwenzeka; lowo ungafuni ukwazisa uwonke-wonke, kwaye lowo ngokuqinisekileyo, asikwazanga kwambatha woluntu spectacle."
  
  
  Mna guessed oko akunjalo. 'Kubudala bakho?'
  
  
  "Kunokwenzeka, kodwa engathndwayo. Emva zonke, alikwazi ukwahlula ukuba wouldnt kwaye ubudala.
  
  
  Ndandicinga ukuba ibambe a qaphela ka-nkqo ekukhuseleni ilungelo kwi-Goshawk ke ilizwi, kodwa mna sukuyihoya kuyo.
  
  
  "Emva koko ucinga ukuba kubalulekile?"
  
  
  Intloko AH wajonga e kum, leaning kwi isitulo kunye zombini izandla. "Mhlawumbi into ezinzima ingaba kwenzeka ukuba Grady Ingersoll ke intloko, okanye lo mntu ayi Grady Ingersoll."
  
  
  Kwakukho ixesha elide cwaka phambi wathi nantoni na kuye. "Kodwa ufuna ukundixelela ukuba ego umbonileyo."
  
  
  "Awunokwazi ulindele ukufunda nantoni na malunga langoku isigaba sentetha kwi-Ingersoll ukusuka nje ezi intimate ezintandathu kwaye bitches ka-bafana."
  
  
  Yena nodded wakhe. "Into malunga girls waye wonyula?"
  
  
  "Njengokuba kude kube ngoku njengokuba sisazi, ih waba nesixhenxe. Zonke kubo, ngaphandle okukodwa, washiya island ngokukhawuleza emva koko ... imihla ... ngomhla omnye kwiindawo ezingaphelelanga yi-Ingersoll. Sifumene omnye kwi hippie commune kwi-Mexico. Yena swears ukuze babe kuphela wathetha kwaye ukuba Ingersoll wanika yayo elishumi amabini dollazi phambi putting yakhe kwi kwinqwelo moya.
  
  
  Yena whistled ngomhla wakhe. "Ishumi amabini kuba uthetha."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo smiled wryly. "Kwaye, apparently, waba cwaka."
  
  
  "Into malunga unxulumano ukusuka Ingersoll? Ingaba kulungile ngaba ego sazi abantu ngayo ithetha?
  
  
  Wam boss frowned. 'Ewe. Uninzi egos andazi. Kwaye akukho bani ufuna ukuba bakholelwe ukuba caller ngu-a urhwaphilizo. Thina nkqu zilawulwe ukufumana ilizwi shicilela kunye umnxeba, kwaye... kulungile, kuya akusebenzi khange ekuqinisekiseni."
  
  
  "Ndandicinga ilizwi printouts baba ngokugqibeleleyo owamkelekileyo njengoko i-izilungisi."
  
  
  'Hayi kanye kanye. Siya kuba kokubhala ka-Ingersoll ke ubungqina aliqela eminyaka eyadlulayo phambi congressional ikomiti, kwaye oku ilizwi ikhangeleka ne ilizwi a nje omnye. Kodwa kukho umehluko. A radiotelephone kwi kweziqithi kuba beginnings, akusoloko ucacile ."
  
  
  'Ngokwenene. Ngoko ufuna yakhe ukwazi ukuba lo mntu ngenene Ingersoll, musa kuwe?
  
  
  "Esi sesinye sesishumi. Kunjalo, ukuba unako kuba i-impostor, udinga ukuseka oko kwenzeka ukuba i-real Ingersoll. Nawuphi na kunjalo, kufuneka yokufumana phandle ukuba abo amalungu intimate ezintandathu ngenene ngabo, ngubani zabo motives ngabo, kwaye njani abo kuchaphazela Ingersoll."
  
  
  "Ucinga ukuba kukho kungenzeka nayiphi na unxibelelwano phakathi kwabo kunye Ezintathu - - - -namakhaya Mntu?"
  
  
  "Thina andazi ukuba kanti. Kodwa njengoko ixesha elide njengoko kukho enjalo malunga nenkqubo yolawulo olumanyanisiweyo imfuza, kufuneka sibe ngokuqinisekileyo ukufumana phandle ."
  
  
  "Mna alenze ngqo indlela wenziwe balingwe."
  
  
  'Ewe. I-Nobhala nkqo ekukhuseleni ilungelo ubuqu balingwe ukunxibelelana Ingersoll, kwaye ababini Sundays eyadlulayo omnye umongameli u-closest advisers flew ukuba Dubla Cay. Kodwa Ingersoll wala ukwamkela ih okanye uthethe kubo. Yena ke wabucala ummi, Isikhewu, kwaye urhulumente andinaku umkhosi kuye ngaphandle yokwesabela."
  
  
  "Ndiyaqonda ego billions kuba akukho nto ukwenza ngayo," ndathi sarcastically.
  
  
  "Ayithethi ukuba kuchaphazela kwethu. Uyazazi ukunikezelwa. Kukho izinto ezimbalwa ngakumbi iinkcukacha ukuxoxa, kwaye ngoko uza intloko afrika. Get ukuba Ingersoll, Isikhewu. Ukufumana phandle into sidinga ukwazi ."
  
  
  "Kwaye ukuba ngu thabatha?" Ukuba ke enxulumene Ezintathu - - - -Namakhaya omnye?
  
  
  "Ngoko ke, yima kuye. Ngexesha lakho yedwa.
  
  
  'Nakuba kunjalo?'
  
  
  Inkqubo eyenziwayo nodded. "Andiqondi thumela i -' AX ' iarhente kunye Killmaster udidi kukho nje buza imibuzo embalwa."
  
  
  Njengoko kuba kum, mna ke doubtful; umsebenzi seemed ibonakala, ukuba akunjalo nokuqheleka - kwaye oku kwaba okwesibini kwi-kwiintsuku ezimbalwa ukuba ndino wenza ezinzima impazamo womgwebo.
  
  
  
  Isahluko se-4
  
  
  
  
  Imiyalelo wathabatha ngaphantsi kwe-iiyure ezintathu, kwaye akusebenzi khange nkqu ezinzulwini zobusuku xa mansion ekhohlo. I-sentry grinned shyly e kum kwaye pointed yam skis leaning ngokuchasene brig. Yena waye wacela ukuba apologize kuye, kodwa hayi Stahl; wayesazi ego waba lokulinda, kwaye ukuba waba ngaphezu kokuba ayikwazi ndithi kuye.
  
  
  Mna kulindeleke ukuba bona Veronica kwakhona phambi mna ekhohlo, kodwa yena asikwazanga bonisa phezulu. Kwaba mhlawumbi kungcono ukuba indlela. Ngoku ndazi ntoni yena ukuqwalasela okuthethwayo yi-mistletoe kwi-car, ngaloo snowy hilltop, kwaye ndingayenza ngaphandle kwayo rioting okanye defiance - nokuba attitude yena babe kufuneka kuthathelwe emva yokufumana bamthwala kude kunye efihlakeleyo ebufundisini.
  
  
  Wakhe abancinane kulala busuku. Nkqu nokuba wam igumbi waba kwelinye icala hotel, kude lobby, ndiziva i-hum a guitar ekhatshwe unsteady amazwi abo. Ekuqaleni kuse, ndathola phezulu, dressed, kwaye bekelela wam izinto. Yena asikwazanga shave ngokunxulumene imiyalelo.
  
  
  I-small impahla ngowamashumi trunk wam imoto, nje Hawke ewathethile. Xa sifuna wathetha ubusuku phambi, ego extracted enye ngapha zethu agents. Oko equlethwe izinto ezimbalwa kwaphuhliswa yi - ' AX ' Ekhethekileyo Iziphumo isebe ukuba ayikwazi luncedo kwi kunzima imeko. Kuya kufuneka ukuba kufuneka kuthathelwe ezininzi ebuklelekleleni kwi-inxalenye Stewart ke isebe ukuba benyuke kunye zesintu kwaye izixhobo ukuba kusenokwenzeka ukuba ifihlakele kwi ukuhlamba isuti okanye pair of sandals, kodwa njengoko rhoqo, baye baphumelela.
  
  
  Oko wandithatha ezimbini Sundays ukufumana Miami, ngoko ndaye wam eyona ukuba siphantsi phantsi wam yokuhamba-hamba. Hawke ke ukunikezelwa waba ukukhula epheleleyo beard, kodwa yi-lwesihlanu kwaba itchy njengoko esihogweni kwaye waye ekhohlo nge mustache. Wam sideburns lukhule iselwa ngokukhawuleza, kwaye wayesazi ukuba yi end two weeks, ndiza kuba beard ukuba bebengayi ngokwaneleyo kuba mna-ehlonipha ilungu eliweni icandelo lomboniso.
  
  
  Waba Isikhewu Walton, umphathi eziliqela kolwalwa ngamakhamandela. Inkqubo eyenziwayo ekhethiweyo ezintathu ngamakhamandela kuba kum, ezimbini apho bakhoyo ngoku touring Afrika ne-e-Asia, egameni Likarhulumente Kwicandelo. Kwelinye iqela waba okwexeshana disbanded kwaye kwafuneka thatha ishiye kubekho ukusuka Dub-K ngexesha leqela reorganized. Kwi indlela umzantsi-avoiding comment = ingxwaba ngokupheleleyo - walichitha yakhe evenings kwi-busiest iinkwenkwezi yena ayikwazanga ukufumana, emamele ukuba jukeboxes kwaye wobulali combos, immersing ngokwakhe kwi-music kwaye atmosphere. Mna wachitha iiyure makhaya umculo evenkileni, memorizing brands, amagama, kwaye abazobi.
  
  
  Ngexesha ndathola ukuba Jacksonville, ndandicinga ukuba wamazi kangangoko malunga contemporary ethandwa kakhulu umculo njengoko i-avareji teenager. Wam mustache waba lokukhula kwaye mna luyafuneka a haircut. Olugqibeleleyo. Ndaba ukwenza enye yokugqibela detour phambi kufumaneka kwi icacile ukuba Miami. Inkqubo eyenziwayo kwaye mna lixoxiwe oku ixesha elithile phambi kokuba sibe kugqitywe ukuthatha umngcipheko. Baba nje ilungiselela lokuqala uvavanyo flights ka-u - -namakhaya Inkqubo kwi-Koloni Kennedy, NY, kwaye thina kunye ndeva ukuba ndimele get kangangoko ulwazi kangangoko kunokwenzeka ukususela eyona mithombo.
  
  
  Yena wafika kwi-main building ye-NASA complex nje ngexesha ukungena utyelelo. Thina zihlanganisene kwi-elihle, oqaqambileyo reception indawo kwaye wahamba phantsi iholo. Ngaloo mzuzu, mna ke lumisiwe nge uniformed ukhuseleko balinde.
  
  
  "Uxolo, nkosi," wathi.
  
  
  Wakhangela jikelele, njengoko benza nezinye amalungu iqela. 'Ewe?'
  
  
  "Ingaba drive a blue Chevrolet?" Yena funda iphepha-mvume plate.
  
  
  "Ewe, ke zam."
  
  
  "Ndiza koyika kuwe anayithathela ezivalekileyo kungentsuku iimoto. Sithanda appreciate ngayo ukuba ubuya rearrange i-ego."
  
  
  "Liechtenstein i-tailor," mna growled. "Xa mna parked apho, kwakungekho ezinye iimoto."
  
  
  "Ndiza koyika ndizakuyenza kufuneka, nkosi. Ukuba ufuna musa engqondweni."'Alikwazi ukwahlula ngenene isicelo.
  
  
  'Liechtenstein ngayo! Ezilungileyo. Angrily, lowo stalked emva phantsi echoing corridor. Xa balinde kwaye mna baba ngaphandle emehlweni utyelelo iqela, wathabatha isandla sam. Thina lumisiwe okwethutyana kwaye wajonga jikelele. Kwakungekho namnye kwi-emehlweni abo.
  
  
  "Ngale ndlela, nkosi," wathi kwi-respectful tone yena mhlawumbi kuya kufuneka esetyenziselwa intloko NASA.
  
  
  Uya kusetyenziswa yakhe qhosha ukuvula i-engabonakaliyo ucango ngaphandle isikhombisi, apho waba sele drowned kwi-groans. Thina wahamba kamsinya phantsi elide, low corridor. Kwakukho amanye imiqondiso apha naphaya, bonke kunye amanani kwaye iileta, kodwa akukho ezinye identifying imifuziselo. Thina asikwazanga khangela nabani na, njengokuba nathi intliziyo ezimbalwa corners, wehlela a steel staircase, wahamba ngokusebenzisa u-ngakumbi locale doors, kwaye ekugqibeleni ufikelele wajonga into efana engananto eludongeni.
  
  
  Kunye toe yakhe shiny omnyama yokuqala, i-balinde nudged a enye ka-ngwevu baseboard ezantsi ka-eludongeni. Nto yenzekile ngoko nangoko, kodwa emva ezimbalwa moments, lonke udonga ngokuthula kufingeka, ukudala i-ukuvula i-inkulu ngokwaneleyo kuba kuye ukuba ukutyibilika ngapha. Eludongeni emva kwam swayed, kwaye lowo washiyeka yedwa kwindlu encinane igumbi nge kukutshisa itheyibhile, zimbini kuyo, kwaye enkulu jonga ukuba waba nicinge ukuba abe omnye-indlela. Kwakukho ucango elandelayo kwi-jonga, ukulinda ngomonde kuba kubhaliwe ukuvula.
  
  
  "Umnu Carter?" a disembodied ilizwi wabuza.
  
  
  'Ewe.'
  
  
  "Nje umzuzwana, nceda."
  
  
  Yena grinned e yakhe kwi-jonga, kodwa kugqitywe hayi iliza. Ezi isithuba geniuses bakholisa ukuthatha kwabo seriously, kwaye mna andinaku blame ih. Baya kuba into ukuthatha seriously.
  
  
  Emva malunga a ngomzuzu, wavula ucango ezimbini amanani mhlophe kwiselula coats kwaye immaculate tennis izihlangu wahamba kuzo, pushing i-immaculate steel isitulo yena, nento yokuba ebone kaninzi kwi-lwezibhedlele.
  
  
  "Thina kufuneka ufumane yakho umnwe ishicilela, nkosi," i-younger ezimbini wathi. Ndivuma kubo wajonga ngaphezu amathathu, kwaye baye bobabini wearing glasses. Nkqu ih ke ixesha elide iinwele-iminyaka elishumi eyadlulayo ih ingaba nedabi crew sika-asikwazanga detract ukusuka ih ke uluvo injongo. Baye babeka ink kwi-bam fingers kwaye kufingeka ih kwi-iphepha. Ngoko ke omnye wabo alitshixwanga a isitulo, wavula uxwebhu drawer, kwaye kuthelekiswa wam umnwe ishicilela kunye yesibini misela, ngoko ke nodded.
  
  
  Ndicela yakhe. "Waye uthatha fingerprinting isifundo kwi-Emassachusetts Institute of Technology?"
  
  
  "California Institute of Technology, nkosi," amadala ndoda yaphendula yathi. "Kwaye hayi, kodwa ke thina kunye ndaya FBI academy." Yena smiled faintly.
  
  
  Yena wabonisa ngayo yakhe amazement. "Ingaba wonke umntu apha oko?"
  
  
  "Ngale ndlela, nkosi." Yena pointed kwi-ukuvula ucango. "Ugq Avery ulindele kuba nani."
  
  
  The doors kule corridor baba vula; amancinane ii-ofisi, energetic abantu kwaye ezimbalwa abafazi kwi-mhlophe coats mbindini phezu nyo kwaye enzima iincwadi, uthetha ukuba ngamnye amanye amaqela amancinane, ekubhaleni equations kwi-chalk kwi blackboards. Ekupheleni corridor, bazalwana escorts evuliweyo kabini ucango kabini kwaye ushered kum bangena nzulu kwaye intlanganiso igumbi. Umntu kwi-ithebhule asikwazanga k ubonakala ngathi kakhulu kunoko kwe-bam Escort, nangona yakhe emfutshane graying iinwele barely igqunywe yakhe tanned skull. "Kuza, Umnu Carter," wathi, simi phezulu. Yena pointed ukuba eluhlaza ulwaleko isitulo.
  
  
  "Mna alenze nisolko Ugq Avery. Okanye ingaba ufuna kwakhona i-umlawuli? Yena smiled xa wacela, kodwa lowo asikwazanga impendulo.
  
  
  "Thina akunayo kakhulu ixesha, Umnu Carter. Kufuneka siqala?'
  
  
  Kukho akukho incopho kwi-repeating zonke iinkcukacha wanika mna kuleminyaka yure. Kakhulu kwaba wathi malunga elinganayo kwaye ngesathelayithi ukwenza imaphu, iikhompyutha, compasses, stabilizers kwaye actuators, extendable gliders kwaye abeenzi boluvo, kwaye-antayi-interception iindlela. Ukuba waba ngaphezulu okanye ngaphantsi yintoni Hawke wandixelela, kodwa ke oluneenkcukacha ukuba ngexesha Avery ugqibile oko, waye waziva ngathi uya ayikwazi phantse edityanisiwe a ezintathu - - - -namakhaya indlela ngokwakhe. Kulungile, mhlawumbi hayi iselwa.
  
  
  Avery seemed ukuba ingaba efanayo unye; i ezimbalwa ke ego waba phantse condescending. "Ngokulula ubeke, Umnu Carter, jonga Projekthi Ezintathu - - - -Intloko ngoluhlobo: sibe yazisa i-ibhetri ka-miniature rockets e Arlington kuwo Potomac kwi comment = ingxwaba, NGXWABACOMMENT. Kubalulekile permissible ukuba ezine jikelele ngabo aimed kwi-Mhlophe Indlu, bethu engundoqo ekujoliswe kuwo. Usebenzisa Jefferson Isixwexwe njengoko a guide, i-umlo iikhamera kuyo nganye rocket ukwenza ukuba kuyimfuneko ngaphambili. Antayi-missile missiles ingaba ekubeni yamiselwa; mhlawumbi, nangona zethu nkqo ekukhuseleni ilungelo ndlela, enye okanye ezimbini zethu missiles iya kuba esifutshane phantsi. Thina kufuneka ithathele ingqalelo oku malunga nenkqubo yolawulo olumanyanisiweyo imfuza, nkqu encinane omnye, ukuba onjalo uhlaselo undululwa. Noba siza kutshabalalisa utshaba kunye lokuqala salvo, okanye ke zonke kuba phezu kwethu. Ewe?'
  
  
  Yena nodded wakhe.
  
  
  'Ezilungileyo.Masithi lokuqala missile aimed kwi-Mhlophe Indlu itsalwa ngqo betha. Ngoko enye missiles akufunekanga betha efanayo ekujoliswe kuwo. Abeenzi boluvo oluzenzekelayo ifuthe, kwaye ngoko sebenzisa ikhompyutha ndlela. Yesibini ekujoliswe ngu programmed kwi-isikhokelo indlela. I-actuators benze umsebenzi wabo, i-retractable sliding aso vula ukwandisa kuphakamisa, kwaye zethu rocket iintloko kuba, ndithi, weshumi elinesine Street inqwelo kwisithili okanye i-Hilton Hotel. Kukuba cacisa?"
  
  
  "Yayo nje njengoko ndandicinga. Ngamanye amazwi, kwi-i-zonke-phuma yenyukliya idabi, kufuneka sibe betha engundoqo ekujoliswe kuko, oko kukuthi, yazisa eziliqela missiles kanye. Kodwa ukuba lokuqala omnye ibetha, kengoko kufuneka ukuchitha yesibini omnye."
  
  
  'Kanye kanye.'
  
  
  Oko wathabatha Em yure ukuba undixelele oko sele wamazi. "Uthini inkqubo ngokwayo, Ugq Avery? Ingakanani yona?
  
  
  "Mna andinaku kubonisa. Mna akunayo imvume ukwenza oko."
  
  
  'Ngokuqinisekileyo akunjalo. Kodwa ingakanani yona? Unako ibe ngamaphepha?
  
  
  I-ego gesture encompassed lonke phantsi komhlaba intsonkothile, sika ngaphandle basuke bubonke isiseko. "Xana malunga precautions; yayo ukuqinisekisa ukuba abe nachaphaza. Yena asikwazanga ukuqonda wam sarcasm. "Ingakanani oku liechtenstein nto?"
  
  
  Kulungile... yongeza phezulu dollar "Driekopper" ngu-computer. Ngokwemigaqo yayo ubungakanani, kubalulekile kakhulu ngaphezulu kwe-complex nantoni na ukuze wenziwe kwaphuhliswa kumhla."
  
  
  "Lonto ithetha ntoni?"
  
  
  "Oh ... mhlawmbi ubungakanani i-nokuqheleka car injini." Kunye ezandleni zakhe, yena pointed ukuya beseli ka-meters jikelele.
  
  
  "Ngoko ke, akukho namnye unako ukuhamba ngaphandle ucango ngayo."
  
  
  'Andiqondi ukuba njalo.'
  
  
  'Ezilungileyo. Ngubani na ongomnye uyayazi malunga esi sixhobo? "
  
  
  "Bambalwa kakhulu abantu. Wam abasebenzi, ishumi elinesixhenxe abantu, bonke abo bathe ukhuseleko okufaneleyo. I-Mhlophe Indlu, nezinye ii-arhente zikarhulumente, kwaye military phezulu umyalelo ."
  
  
  "Kwaye Ultimate Dynamics?"
  
  
  "Phantse wonke umntu abo basebenzela kunye Driekopper ngoku liyinxalenye wam abasebenzi."
  
  
  'Phantse?'
  
  
  "Babini kuphela abantu jikelele iqela musa ukusebenza kunye nam. I-Odin jikelele kwabo wafa ngendlela inqwelo moya ungqubano abanye ixesha eyadlulayo. Enye ufumana yenkampani oluphezulu mlawuli ."
  
  
  "Yintoni ingaba oko kuthetha ukuba uya iphantsi Grady Ingersoll?"
  
  
  "Ndicinga njalo."
  
  
  "Oko kuthetha Ingersoll uyayazi."
  
  
  Avery wajonga surprised. "Ngaba ngokuqinisekileyo, musa ukuba umntu njenge Ingersoll..." Em asikwazanga kufuneka gqiba isigwebo, ngokuqinisekileyo em asikwazanga njenge wam subtext kwaye asikwazanga ukwazi ukwenza ngayo.
  
  
  "Ndeva oyenzayo uvavanyo ukusaba i-Driekopper kamsinya."
  
  
  'Ewe. Yi-iveki elandelayo. Kanye umhla alifumanisanga kanti sele kumiselwe. Kuphela wam abasebenzi nokwazi malunga indlela, kwaye baya ubuqu faka yonke imimandla kwi rocket."
  
  
  "Ingaba kukho nayiphi na ithuba ukuze langaphandle inqanawa iya inyathelo kwaye intlanzi le nto ngaphandle ukuba yolwandle?"
  
  
  "Akukho ithuba. Ukuba rocket akuthethi ukuba ilizwe kanye kanye apho ke programmed ukuba, kuya mna-destruct."
  
  
  Oko asikwazanga k ubonakala ngathi njenge kwakukho into enye into ndingayenza kule zezulu-conditioned engcwabeni, ngoko ke Avery ibulele yakhe kwaye ekhohlo yona ego. Mna akusebenzi khange anomdla zokhuseleko amalungiselelo e-Koloni Kennedy, NY, kwaye wayesazi ukuba abantu obandakanyekayo baba ngokwenza zabo best. Kodwa oku iinketho ngokubanzi malunga Ingersoll kwaye ego le yenziwe ezintandathu made kum bazive ngathi esihogweni.
  
  
  Mhlawumbi ukuba mna hadn ukuba wayecinga malunga nale ngxaki, ndinga behlawule ngakumbi efuna ingqalelo into eyenzekileyo imizuzu embalwa kamva. Emva ukhangela kwi-TV, ikhusi, i-balinde mandiyenze umva deserted corridor. Ngexesha unmarked ucango kunye akukho ukukhombisa u-waba ngxi ukuvala ngasemva kwethu, a ezimbalwa chattering Asians kwi-straw hats, onzulu suits, kwaye iikhamera jikelele ezintanyeni zabo wahamba ngokusebenzisa engundoqo ucango.
  
  
  Baya hesitated xa babona kum kwaye lokugada, ngoko waqhubeka chatting. Omnye abantu jikelele kwabo lumisiwe ukuthatha imifanekiso ye thambileyo umphakathi; xa omnye intliziyo yakhe ikhamera wam icala, hers eqale ukuba iquke ubuso bakhe, ngoko wenza kum xana ukuzijonga yonke into. Ekugqibeleni, namhlanje, ezindaweni sihamba ukubona kwethu, uza kuyibona Isijapanese abakhenkethi kunye iikhamera; ke akusebenzi ukuba ndide onayo ukuze tut ukuba ndaqonda ukuba ezi zimbini Asians kwi dell ngokwayo asikwazanga khangela into efana Isijapanese.
  
  
  Uhambo ngokusebenzisa Miami Entsha inzulu lwaziname Island kwi-Ebahamas waba nto ngaphezu a ngcileza, kunye phantse akukho xesha kuba basele, njengokuba nathi plunged kwi umbane yolwandle dotted kunye imihlaba enesanti kweziqithi. Kwemini isibhakabhaka waba ngocoselelo imvula, owenza luhlaza onzulu vegetation jonga phantse mnyama, kwaye njengokuba nathi circled i-airport, imvula lashed iifestile 7271.
  
  
  Abakhweli rushed kuwo iqonga kwindawo ngendawo yokuhlala a dilapidated seraglio, oko ngokuba sovavanyo yokwakha. . A lamasoldati, waba ukudlala ngaphakathi, kwaye uhambo attendants baba handing ngaphandle free rum drinks xa thina ndalinda kuba zethu luggage. Masiko akusebenzi khange ingxaki; e ubude tourist xesha, kwakukho mhlawumbi amashumi amahlanu suitcases ngamnye yokufunda. Kodwa ke wathabatha baggage handlers ngaphezu kwesiqingatha seyure ukuba khupha yonke into kwi inqwelo moya, ngezizathu ukuba kuya kusoloko bahlala a mfihlelo kum. I-suitcases bafika kwi elide, narrow conveyor belt, kwaye yam yaba phantse yokugqibela. Ndibe nezinto ezimbini suitcases, kwaye omnye waba okhethekileyo compartment kuba Wilhelmina kwaye Hugo. Akunyanzelekanga ukuba ukuzithwala i gun xa mna emnqamlezweni komda, ngenxa yokuba detained sesinye uninzi painful zinto ukuba unako kunokwenzeka ukuba okhethekileyo iarhente, kwaye ke idla hayi kukunceda kakhulu umngcipheko.
  
  
  I-mde, onzulu-skinned indoda carnival costume kwaba bemi ngaphandle ufako. Olandelayo kuyo, iyonela kububanzi bephepha i-audio cd umthi, waba ngumqondiso ukuba ukufunda "DOUBLÉ CAY-Zezulu Taxi". Imvula kokuba isantya, kodwa isibhakabhaka waba ngxi ngwevu kwaye lisibekele. Zintathu abanye abantu baba sele emi phantsi palm umthi; a eliphakathi-iphelelwe ezimbalwa kwaye teenage boy nge guitar, shoulder-ubude iinwele kwaye copious baby pimples.
  
  
  "Ewe, umhlobo wam?" i-mnyama umntu greeted kum. "Ingaba kwi Double M?"
  
  
  'Ewe.'
  
  
  Wacela kum igama lam kwaye ukhangele uluhlu. "I-icacile kukuthi ngomhla ezinye isiphelo entsimini. A limousine kuza apha ukuze uthathe.
  
  
  Thina wema awkwardly phantsi dripping palm umthi, ngako oko kuba umoya ukuba kuzithambisa steaming dampness. A ibhityile, ngwevu-haired indoda torn sweater, trousers, kwaye imdaka tennis izihlangu wema ekupheleni sidewalk, staring intently e ucango ye-sovavanyo yokwakha. Xa kwaba cacisa ukuba yokugqibela abakhweli kokuba alighted, lowo shrugged, ajike, kwaye wavusa isandla sakhe. A dark brown Cadillac pulled ngaphandle kwi sidewalk, wavula ucango, kwaye umntu wahamba kuzo.
  
  
  Waba staring ngomhla ngwevu-haired umntu ngoko ke intently ukuze abe asikwazanga isaziso qela kwi parking ulote de Cadillac waba ingabonakaliyo. Kwakukho isibini bafana, mde kwaye blond, kunye kukhulula curls, dressed ngendlela engqongqo onzulu suits, kwaye elandelayo kubo sat a kubekho inkqubela owaye kanjalo phantse ngokufanayo ubude njengoko abantu. Wayengomnye igqunywe ukusuka neck ukuba toe ngendlela elula, ephuma kwesi sixhobo dress ukuba clung kuye umzimba kuzo zonke ilungelo iindawo, kwaye yakhe onzulu brown iinwele wehla phezu kwayo shoulders phantse kuye waist. Ingqokelela ka-necklaces dangled phakathi kwayo breasts, kwaye nkqu kwi-dim ukukhanya, wakhe ubuso seemed kuqaqambe.
  
  
  Wam wokuqala wayecinga waba Khadisha d'Ark, okanye mhlawumbi Joan Baez; Nah kokuba eso radiant kokuthenjwa yakhe intetho, ngendlela yakhe demeanor. Kodwa ukuba wayecinga waba ngokukhawuleza dismissed xa ndaqonda mna ke ujonge kwi Angela Raffles nezinye ezimbini amalungu Intimate Ezintandathu.
  
  
  Wakhe iifoto ye-Intimate Ezintandathu baba researched ngokwaneleyo ukuba ngoko nangoko aqonde ih, kodwa kuphela kubekho inkqubela ngenene wema ngaphandle. Isihlanu - - - bafana baba ngoko ke efanayo kwimbonakalo ukuba mna akusebenzi khange na apho amagama ingaba isuti i-iperi. Hayi ukuba mattered, wacinga; yakhe, mna ayethembe Angela Raffles waba bazalwana iqala incopho kwi-bam indlela Grady Ingersoll.
  
  
  Ndakhangela ngomhla wakhe, kwaye yena ndakhangela emva. Wakhe serene ncuma waba kunye ekuqinisekiseni kwaye intimidating, njengoko ukuba yena ayikwazi zoba indoda yakhe ngaphandle kokwenza nantoni na. Kwaye yena babeyazi. Ngokunxulumene ulwazi inkqubo eyenziwayo babezinikele kum, Ay wayeneminyaka engamashumi amabini anesihlanu, kodwa yena seemed ageless. Wakhe amehlo iiwindow zenziwa ngokukhawuleza kude Nah phambi kokuba yena bayilibala yintoni wayengomnye apha. A zintandathu - - - -ucango Mercedes pulled ngaphandle kwi sidewalk, kwaye onzulu-skinned umntu waqala ukuphakamisa luggage kwi trunk. A ezimbalwa kwaye guitar mphathi ndilandeleni kulo lo mdlalo. Yena umisiwe okwethutyana kwaye wajonga phezulu ngomhla wakhe ngokusebenzisa gleaming kophahla ka-car. Wayengomnye ngxi smiling, kwaye ujonge kwi-bam icala. Yena ducked kwaye wajonga resolutely kwelinye icala de sasivuya bemkile.
  
  
  Ezine kuthi ukuhlala kwi-spacious luxury cabin ye-Lear Jet. Akukho namnye jikelele kwethu wathi nantoni na; i ezimbalwa wajonga kancinci ubhideke, i-boy sullen. I-mnyama umntu azisa kwethu abanye rum kwaye disappeared phambili. Xa lowo reappeared kwaye wabhengeza ukuba wayeza kuba eshiya kwi imizuzu embalwa, yena wayecinga ukuba umfazi ndinqwenela okokuba ngaphandle. Wakhe sam waba iselwa surprised, kodwa xa wakhangela kukufutshane, ngokusebenzisa baggy trousers kwaye igolide-threaded jacket, wabona a cheerful competence ukuba waba reassuring.
  
  
  "Igama lam ngu Herridge," yethu pilot wathi, " kwaye ndiyathemba kuba okulungileyo ixesha phinda-Phinda u-Cay." Yena uqaphele ukuba ego accent waba uye; apparently, emu kokuba ukudlala zonke ihlela ka-iindima. I-lonikezelo waba elifutshane mpuluswa, kuphela xa sithatha ngaphandle ukususela runway, ilanga waphula ngokusebenzisa amafu. Wathabatha a yasekhaya kwaye wajonga ngaphandle i-window. Thina flew phezu cerro-luhlaza ummandla ojikeleze airport kwaye kamsinya ufikelele outskirts ka-i-nassau. Ilanga seemed kuqaqambe softly kwi luxurious engaselunxwemeni villas kunye ih pools, beautiful iigadi kunye incredibly oluhlaza lawns. Herridge vumelani inqwelo moya iphaphazela phezu harbor kwi-embindini wesixeko; wabona piles ka-baskets, colorful fabrics, kwaye onjalo nowekopolo iimveliso ukuba ingaba zithengiswe kuzo zonke iimarike ukusuka Marrakech ukuba Singapore. I-mde, onzulu-skinned umfazi kunye a red bandana ngomhla wakhe intloko kwaye intente dress waved furiously. Herridge flapped yakhe wingtips okwethutyana, ngoku sithatha ngaphandle njengoko waguqukela emntla kwaye flew phezu widest yinxalenye island. Imizuzu embalwa kamva, ulwandle waba phantsi kuthi kwakhona.
  
  
  Ndabona ezimbalwa mhlophe imigca ngezantsi kwayo, kwaye boat waba ukuhamba ngokukhawuleza, eshiya ezimbini imigca kwi-phambili yakhe. I-boat agcina inyathelo nje nathi kuba ngeli lixa, kwaye ndaqaphela ukuba kufuneka ibe hydrofoil boat. Kwaba kwi efanayo njengoko kunjalo nathi, kwaye bendinenxaki, ndinovelwano kwaba Grady Ingersoll ke boat. Mna waxelelwa ukuba yena kwafuneka a fleet apho ego assistants sailed umva uze ngaphambili phakathi Doublet Cay kwaye i-nassau.
  
  
  Kwaye kwangoko twin kweziqithi yaqalisa imboniselo, njengokuba mna, nento yokuba ebone kwabo ukusuka bird ngu-iliso imboniselo ka-inkqubo eyenziwayo. Kwi-oqaqambileyo ukukhanya kwelanga, Uvuko seemed ukuba ingqakumba - yokuqubha, i-golf ngenene, walled lagoon, i-gleaming mhlophe kweencopho ye-hotel-xa Doomsday wajonga njengoko boring njengoko na ukwakhiwa site. Large gaping imingxuma bebe zenziwe kwi-intlabathi kwaye undergrowth, abanye ukuzaliswa ithe ngqo, abanye kunye bulldozers kwaye iikhrayoni. I-frame steel omnye we-izakhiwo besuka bangena zezulu, ukususa engaqhelekanga izithunzi emhlabeni.
  
  
  Njengoko Herridge waguqukela sharply ukuba indlela, waze wabona a bridge zisakhiwa phakathi ezimbini kweziqithi. Massive ithe ngqo zesixeko baba sele ifakiwe kwi elunxwemeni le "Yokugqibela Isihlalo", jikelele apho eludongeni protruded. Ukususela zezulu isampulu, kuya wajonga njenge inxalenye a roller coaster ride, kuphela ezimbalwa kakhulu.
  
  
  Mna kufuneka behlawule ngakumbi ingqalelo ukuba fleeting impression mna nento yokuba wathi, kodwa Herridge kokuba sele landed, kwaye ndino ukunceda em yi-gritting wam amazinyo kwaye gripping i-isitulo izikhali. Ngathi bonke pilots ndiyazi, yena u-a engalunganga passenger.
  
  
  
  Isahluko se-5
  
  
  
  
  Wam hotel igumbi waba obscenely luxurious. I-balcony overlooking amanzi yaba nkulu kakhulu, kwaye bathroom akusebenzi khange encinane kakhulu. Okwengca beseli waba ankle-nzulu kwaye ngoko & mhlophe ukuba pair of libanzi beds seemed phantse unnecessary. Ngaphakathi ezincinane refrigerator wayeneminyaka elikhulu carafe ka-rum punch, kwaye grinning isicaka owaye uxakekile kuvulwa doors kwaye iifestile i-cupboards seemed ngenene pleased kunye wam tip. Yayiyeyona ndawo ukuba nabani na ayikwazi lula kuwa ngothando kunye.
  
  
  Ukususela balcony, lowo ayikwazi khangela yembombo ye-inkulu echibini ngezantsi kuye, uzole crowded kwi-kwangoko ngokuhlwa, kunye ezimbalwa amanani occupying i-beachhead. Phantsi awning jikelele woven palm amagqabi, i-steel lamasoldati, wenza wonyuko usehla lwe izandi, kwaye ndiziva yakhe thambileyo laughing ilizwi. Andikho omkhulu fan ye-tourist hotel, kodwa mna, nento yokuba ibe lwazi ukuba andiyenzanga admit ukuba atmosphere waba emangalisayo.
  
  
  Yena ngokukhawuleza kwambatha a pair ka-sun-striped flared trousers, a dark blue bona-nge-shirt, kwaye faded denim jacket. Jikelele omnye suitcase, ndithatha yintoni Stewart yamenza kuba nam Ezikhethekileyo Iziphumo, kwaye enze isigqibo thatha ngocoselelo dented pair of tennis ballet slippers. Akukho socks. Wilhelmina kwaye Hugo zihleli kwiindawo zabo imfihlo compartment; lowo asikwazanga ukuba babeya kuba kuyimfuneko. Njengoko mna wahamba ngokusebenzisa enkulu lobby, ndaba ukuba ndizixelela ukuba mna ke apha kwi Double M kwi ushishino, hayi ukwikhefu. Kuyo yonke indawo ndakhangela, ndabona young girls, abanye kwi-swimsuits, abanye kwi-shorts, miniskirts, kwaye jeans ukuba wajonga njenge baba apeyintwa kwi zabo imigca enqamlezeneyo. Ekhawulezayo glance iqinisekise kum okokuba kwakukho njengoko ezimbalwa bras kwi island njengoko kwakukho i-plane unika. Mna ke komhlaba malunga yintoni a eliphakathi-iphelelwe ezimbalwa ekuthiwa Enew York-inzulu lwaziname waba ngokwenza apha.
  
  
  Wakhe carapace kwindawo yokuqubha, ihamba a libanzi corridor lined kunye iivenkile uthengisa beachwear, souvenirs, oomoya, iincwadi, icuba, handmade ulwaleko izinto - xa Angela Raffles wabona yakhe kwakhona.
  
  
  Yena waye ehleli kwi-i-vula igumbi kunye sicwangciso sun, kodwa nkqu ngokufunda yakhe silhouette, mna lunxulumano wakhe ngoko nangoko. I kubekho inkqubela Angela waba uthetha ukuba waba shorter, apho ukuqwalasela okuthethwayo wayengomnye ka-avareji ubude, kwaye phantse zonke wakhe brown imigca enqamlezeneyo waba oqaqambileyo kwi-ncinci kakhulu bikini wayengomnye wearing. Wakhe jet-mnyama iinwele waba ezimanzi kwaye ephuma kwesi sixhobo phantsi kwayo emva, kwaye ncinci kakhulu droplets disappeared kwi isithuba phakathi kwayo buttocks. Nkqu phambi wabona yakhe ubuso, wakhe, waye waziva ukuba wayengomnye ihlale ngexesha elingelilo lokuhlala, kwaye akazange mistaken.
  
  
  Yakhe, nodded ukuba Angela, ukuphunyezwa mimmo kwabo. Yena nodded e rheumatism. KULUNGILE, ukuba ndine-ngokwaneleyo. Wam disguised indima njengoko super-elihle umphathi kolwalwa lamasoldati, ndandingasakwazi siqale lokuqala eyobuhlobo gesture, ndaba ukufumana osetyenziselwa yokuba ndandisele ekubeni clambered ngomhla ngu-a indimbane ka-ibhinqa ifeni.
  
  
  Xa wayeneminyaka abanye umgama kude, wathi isantya, wajonga ngomhla echibini kwaye indimbane, kwaye thatha waguqukela jikelele ngoko ke, ukuba lowo ayikwazi bona tanned kubekho inkqubela kuzo ngaphambili.
  
  
  Wakhe imisebenzi kwakukho phantse oriental, kwaye yakhe ngocoselelo slanted mnyama amehlo sparkled kunye oopopayi njengoko yena wathetha Angela. Yakhe ephezulu cheekbones shone kwi-emva kwexesha sun, kwaye amanzi clung kuye velvety imigca enqamlezeneyo kwi-bathambe drops. Nah ke umlomo waba libanzi, kwaye yakhe epheleleyo imilebe curled kwi ncuma ukuba asikwazanga umngeni Angela. Wakhe shoulders bafudukela constantly njengoko yena wathetha, kwaye yakhe ephezulu, arched hips swayed. Wakhe breasts baba igqunywe nge cloth ukuba accentuated yakhe amaza amancinane amanzi; yakhe legs kwakukho ixesha elide, muscular, kwaye kulungile-ochaziweyo, kwaye phakathi kwayo legs, ambalwa tufts abamnyama iinwele curled ngaphandle ukusuka phantsi kwamaphiko bikini ezantsi.
  
  
  Mna hadn khange kokuba umfazi ukusukela Veronica - i-girls mna nento yokuba ebone yakhe kwi-beer stalls noku iindlela, kwi-Virginia kwaye North Carolina, weren khange wam uhlobo - kodwa nkqu ukuba hers kokuba nje kuza emva ukususela uhambo phantsi Nile kunye Cleopatra, hers ingaba ngxi zithe ukubethwa ngalo kubekho inkqubela.
  
  
  Waze wajonga e kum. Njengathi Anton, owaye sele ehamba ngakulo kum. 'Molo. Nah kokuba ilizwi na ibandla intsimbi kwi-i-kwangoko foggy ngecawe kusasa.
  
  
  'Molo apho. Heee smiled waza wathabatha ngaphandle yakhe sunglasses ukufumana engcono jonga yakhe.
  
  
  "Asikwazanga ndibona wena e-airport ngaphambi koko namhlanje?"
  
  
  'Enyanisweni.'
  
  
  "Ufuna isicwangciso ukuba uhlale kuyo Kabini M ixesha elide?"
  
  
  "Andikho ukwenza naluphi na ulawulo izicwangciso kanti ke."
  
  
  A ukwazi ncuma. "Kulungile, musa ukushiya kakhulu kamsinya."
  
  
  Yena waguqukela jikelele nge hip swing ukuba waba kakhulu blatantly sexy, kwaye wahamba ingalo-kwi-ingalo kwi hotel nge kubekho inkqubela kwi bikini, ababini kakhulu amazing abafazi yena, nento yokuba ngonaphakade eboniweyo. Wawulungile ukuba ndino fun kunye Veronica; mna ke komhlaba ukwazi inkqubo eyenziwayo wayesazi malunga zethu elifutshane romance, kwaye ke ndagqiba ukuba bekuya kuba ngcono kuba wonke umntu ukuba andizange ndawufumana.
  
  
  Wahamba jikelele echibini kwaye wajonga kwi phezulu ilitye ngaphaya kodonga. Kwaba masked nge imithi kwaye shrubs, kodwa ngokukhawuleza glance yatyhila barbed abalawuli - electrified, mna waxelelwa - ukuba wabaleka ngqo ngokusebenzisa eludongeni, ngokusebenzisa emagqabini kwaye amasebe.
  
  
  De Doublon ke inxenye waba obvious. Yayiyeyona ezintathu - - - -ibali building wakhiwe onzulu ilitye kwaye weathered yezitena. I-windows iyonela kububanzi bephepha yokuqubha evaliweyo kwaye shuttered. Kuphela yokufunda kwi-groan waba ngasemva echibini kufutshane hotel ke doors, apho ulawulo yesinyithi isango ezivalekileyo abalindi ngasesangweni. Namhlanje, mna wathembisa ngokwam, ndiza kuthabatha ngosuku uhambo zonke phezu island-njenge tourist kokuya kwi indawo uhambo. Busuku wawa ngokukhawuleza njengoko ilanga sank kwi ocean, kodwa swimmers ukuhlala yi-lighted echibini. Kwakukho bar phantsi efanayo kophahla njengoko Tireless Steelband, kwaye mna zilawulwe ukuthenga bourbon kwaye amanzi endaweni rum. Mna-sat kukho ixesha elithile, ubukele indimbane kwaye lamasoldati elandelayo kum, kwaye ndasiva thambileyo elingenantocomment amanzi phantsi low kudonga lwendlu candid amanzi emva kwam.
  
  
  Ndahamba emva hotel kwaye wajonga kwi-i-casino. Kwabakho umqondiso e abalindi ngasesangweni kunye amagama abazobi ukusuka ezikufutshane cabaret, kwaye enye iifoto made kum ukuphumla.
  
  
  Kwakungekho mistaking i-oriental imisebenzi kwaye arched hips, i-engqindilili ncuma ukuba ngamanye amaxesha sparkled nkqu kakhulu kunokuba umfoti ke lamps. Ee waba ngokuba Negress Itheyibhile, kwaye apparently wayengomnye besebenza isuti ukuba asikwazanga kwencwadi into kodwa bikini. Wayengomnye umhlobo ka-Angela ke,, kwaye ukuba waba ngokwaneleyo ukuba uvavanyo yakhe. Ngaphandle, igama ngokwayo made kum uneasy: mna nento yokuba beva oko kuchazwe yi-eziliqela girls ka-mixed Cuban, Mulatto, kwaye Isitshayina descent, ikakhulu whores ukusuka Florida. Kodwa phinda-Phinda 'C', kunye Grady Ingersoll kwaye Ego ngqo zidityanisiwe Ezintathu - - - -Ixabiso Attack Ubuchule icebo, nantoni na ukuze kokuba nantoni na ukwenza kunye Ecuba okanye i-Mpuma kwafuneka kuthatyathwa seriously. Yonke into wayeyindoda ebalulekileyo emsebenzini wam.
  
  
  I-i-casino yaba softly lit, luxuriously ehonjisiweyo igumbi kunye eliphezulu ceil, ingqinqwa carpets, kwaye modest ukukhanyisa ngaphezu uluhlu lophinda-phindo. Kwakukho isibini roulette kuyo, zintathu wekhadi kuyo, kwaye mhlawumbi isiqingatha dozen chemin-de-fer uluhlu lophinda-phindo. I-alcove ngomhla emva engundoqo, iholo waba agciniwe kuba baccarat - big abadlali kuphela, kunye eyakhe bar kwaye inkonzo. Ukudlala amakhadi okanye dice ayonto yam umdlalo; ndine eyaneleyo kwi engqondweni yam hayi worry malunga amanani kwi amakhadi okanye plastic dice. Kodwa abantu abo part-tyelela i-casino, inxalenye-nokufumanisa ukuba i-experienced nakanye ngaphezulu, ndithi, i-yangaphambili iklasi ka-a inqwelo moya jikelele Enew York ukuba i-lisbon. Xa wakhe na, kukho weren ukuba abantu abaninzi jonga, kodwa kamsinya wakhe wabona ukuba-elo-ukuba umqolo.oku iqinisekise kum okokuba mna akusebenzi khange wasting ixesha lam.
  
  
  Yaba likhulu Asian ezimbalwa mna anayithathela ngonaphakade okubonwayo, e-Cape Kennedy, NY. Odin waba jikelele ababini kubo rolling dice ngomhla wekhadi itheyibhile, ngexesha Ego ke companion waba ukubhatala ngakumbi efuna ingqalelo bubonke igumbi kunokuba ukuba waba yintoni eyenzekayo kwi oluhlaza baize phantsi ego ke nose.
  
  
  Wabona kum mzuzu ego uqaphele yakhe, kwaye abo" unfathomable " oriental imisebenzi wanika ngaphandle a ngokukhawuleza ka-ukuthathela ingqalelo phambi kokuba ngokukhawuleza wajonga enye indlela. Ndithatha i-nzulu impefumlo kwaye agcina ehamba, ukucinga malunga umboniso mna nento yokuba ithathwe ukuba ngentsasa wakhe kunye ukuze liechtenstein ucango emva kwam.
  
  
  Njengoko washiya, lowo balingwe buza kwayo i-nationality amabini amadoda. Njengokuba mna, nento yokuba ndabona ngaphambi koko, baye weren khange Isijapanese; ukuba waba kuba ngokuqinisekileyo. Uzakeyu yasekorea; kokuba ukwakhiwa kwaye landscaping kwaye enkulu inani Koreans. Kwesinye isandla, babengayi kuba kuza ukusuka naphi na phakathi Jakarta kwaye i-kabul, kwaye ndino akukho sizathu ucinga baba na abanye abakhenkethi abo kokuba kuthathelwe efanayo route njengoko hers.
  
  
  Kodwa yakhe asikwazanga trust oku kuthi kuba nomzuzu.
  
  
  Yaba ixesha kuba cabaret yokusebenza, kodwa endaweni waba deserted ngaphandle kokuba embalwa abantu ngamaxesha uluhlu lophinda-phindo kwaye ezimbalwa ngexesha elide, bomvu bar. Yena waziswa ukuya stool kufutshane iqonga kwaye Stahl ndalinda, sipping i-iced bourbon. Kwakukho juggler, a comedian, a horse-faced umfazi owaye kanjalo neyokusebenza parrots, kwaye squad ka-Lebanese acrobats abo wazaliswa ixesha phambi Chyna ifike.
  
  
  I-linda waba kukunceda kakhulu kuyo. Ngesiquphe, i-iqonga waba nokulungiselela mnyama, yalandelwa a prolonged drum roll, kwaye beam ye-projector flashed ngokuchasene ezivaliweyo curtain. Kuya kuvulwa abruptly, i-folds quivering wildly kwi-izithunzi, kwaye drum imile. I-iqonga ubuze, cwaka egumbini igcine yayo impefumlo - ngoko ke, kunye clang a cymbal, icandelo lomboniso kufingeka kwi indawo.
  
  
  Okwethutyana lalihleli motionless ngomhla omnye leg, njenge bronze statue, kwaye kwangoko drums waqalisa wambetha, kwaye yena waqalisa iliza chu. Wayengomnye an amazing yelenqe ubomi dancer, hamba-hamba kwaye stripper. Wakhe costume consisted ikakhulu a handful ka-feathers kwaye sequins; yena lwenziwa barefoot, ngamanye amaxesha tapping yakhe heels kwixesha i-pounding rhythm. Bracelets rattled ngomhla wakhe wrists kwaye ankles. Wakhe umzimba shone kwi indawo ukuba abalandela yakhe njengomfazi stubborn lover, kwaye ababini mounds wakhe axis powers yangqungqa kwaye quivered njengoko ukuba wonke umntu wayenolwazi bicycle. Njengoko inyathelo lophuhliso ukwanda, wakhe onzulu omnyama iinwele swirled wildly kuwo onke amacala, ngamanye amaxesha covering phantse kuyo yonke torso.
  
  
  Kwaye ke, yena iingcaphephe zilawulwe ukuba untie i-bra ukususela isuti kwaye vumelani Em kuwa kwi kwethuba. I-strands wakhe iinwele fluttered ngapha kwayo axis powers kwaye stomach, parted kuba yahlula yesibini kwaye ke ezivaliweyo kwakhona. Ndafumanisa ngokwam leaning phambili kwi bar stool uze ubambe impefumlo yam.
  
  
  Yena spun ngokukhawuleza kwaye ngokukhawuleza, kude kube iinwele yenyuka ukusuka yakhe intloko ngathi i-umbrella, kwaye wonke muscle yayo umzimba bafudukela wildly...
  
  
  Darkening - kwaye cwaka.
  
  
  Mna blinked, ukuzama bona bangena nokulungiselela ubumnyama, kodwa ndandingasakwazi khangela into.
  
  
  Kwaye ngoko indawo eza emva kwi, kwaye wayengomnye ehleli abayo intloko waqubuda, wakhe axis powers heaving phantsi kwamaphiko iinwele, wakhe izikhali ngomhla wakhe amacala, wakhe legs icinezelwe kunye. I-applause waba nicinge ukuba abe nelikhwazayo, kodwa ababukeli bomdlalo bangene, waba lincinane. Mna balingwe ukuba applaud yakhe, kakhulu, kwaye njengoko yena washiya kwethuba, ujonge ngathi i-Inca princess, yena glanced wam icala, kwaye bendiphantsi ngokuqinisekileyo ndabona yakhe ncuma.
  
  
  Brylev ivuliwe chu kwi-iholo, kwaye wathabatha a yasekhaya yakhe basele. Yintoni ngoku? Andiyenzanga kufuneka ulinde ixesha elide ukufumana phandle.
  
  
  Yena slipped ngokusebenzisa encinane ucango ngalo kude kuphele le kwethuba, swung phakathi uluhlu lophinda-phindo, waved ukuba orchestra, kwaye wahamba phezu bar. Wayengomnye wearing a mhlophe shirt dress ukuba kwakunjalo ngoko ke low-sika ukuba neckline asikwazanga end kude hemline, apho barely ufikelele ngezantsi kwayo thighs. Nah wayenolwazi mhlophe scarf iqinisiwe jikelele yakhe iinwele kwaye wayengomnye wearing sandals. Yena asikwazanga jonga kwam ngamaxesha onke.
  
  
  I-bartender wabeka a bottle ka-champagne kwaye glass kwi-phambili yakhe. Endaweni yokuba ehleli phantsi, yena ubeke enye futhi kwi nearest stool, wabona lencwadi ithi phezulu kwayo glass, drained ngayo, kwaye refilled kuyo. Ngexesha yokusebenza, eziliqela abantu lwafika ngaphandle i-casino kwaye baba ngoku grinning kwaye peeking yayo icala. Yena sukuyihoya nu, kwaye xa omnye abantu jikelele kwabo whispered ukuba bartender, lowo washukuma kwentloko yakhe kwaye pushed kude lo mthetho usayilwayo umntu igcine phandle Ego.
  
  
  Ke ixesha sebenzisa wam ingqalelo trick. Mna pulled ngaphandle encinane igolide plate malunga ubungakanani a zesilivere dollar ukuze ndibe nento yokuba wanikwa emva phezulu bam-phantsi ibali. Wathi masenze into elijikelezayo, kwaye Stahl ndalinda.
  
  
  I kubekho inkqubela ngxi asikwazanga jonga kwi-bam icala. Odin yi-Asians yena wabona, e-Cape Kennedy, NY kwaye kwakhona kwi-i-casino, wahamba ngendlela kwaye approached na injongo yakhe. Yena asikwazanga k ubonakala ngathi ndonwabe ukubona kwakhe, kodwa yena shrank emva njengoko yena approached. Wathabatha yamluma esandleni, ubeke ubuso bakhe ekuthatheni hers, kwaye apparently wathetha urgently wakhe. Yena washukuma ngaphandle ego ke isandla sakho, kodwa zihleli motionless. Ekugqibeleni, yena nodded, kwaye umntu waphuma kwakhona.
  
  
  Yena asikwazanga k ubonakala ngathi ukuthatha wam bait, ke mna, ngokuba bartender.
  
  
  'Ewe nkosi?'
  
  
  "Tshini, umntu, ucinga ukuba le lamasoldati ayikwazi dlala nantoni na enye ngaphandle 1933 Broadway songs?" Yakhe, nodded ngomhla orchestra ukudlala i-Cole Porter ingoma.
  
  
  I-bartender wajonga na Miami refugee, kunye ipensile-ibhityile mustache, a kukhulula ubuso, kwaye ngenyameko slicked-emva iinwele. Oyika kakhulu mnyama, mhlawumbi apeyintwa. "Kulungile, ndicinga ukuba lamasoldati, unako dlala ukuba umyalelo, nkosi," wathi ngokuzenzekelayo.
  
  
  "Ah, zange engqondweni." Yena kuvunyelwe igolide plate ukuba iyajikeleza kwakhona kwaye thump loudly kwi isibali.
  
  
  Waye wavuma. "Ke i umdla coin."
  
  
  Kwaba zinikezelwe ukuba Emu yi loo nto. "Ukufunda umqondiso, umntu. Emsebenzini wam, oko kuthetha ukuba "Oscar".
  
  
  Wathi wabona lencwadi ithi phezulu coin kwaye igcine kuya phezulu ukukhanya bar. Ego ke brows yenyuka kwi-ukuvunywa. "Tshini, ndiyayazi lento lamasoldati." Emu kufuneka yakhe fifties, kodwa lowo ngxi wayesazi ngaphezulu okanye ngaphantsi malunga bonisa ishishini. "Ingaba ilungu?"
  
  
  Mna zilawulwe ukuba ujonge omabini modest kwaye arrogant.
  
  
  "Hayi, wakhe ih umphathi. Kwaba yethu yokuqala igolide ubungqina ."
  
  
  Ihlala isebenza. Waze wajonga wethu icala.
  
  
  "Ufuna ukudlala naphi na kufutshane? Iparadesi island? Free port?"Kuye," lowo washukuma kwentloko yakhe. "Thixo, hayi." Wakhangela kwi-phantse engenanto iholo. "Asiphinda-ukudlala apha, umntu. Uyazi, yena ke apha ukwikhefu. Yakhe, ndeva ukuba kwaba fashionable apha, kodwa akunyanzelekanga ukuba isaziso kuyo."
  
  
  I-bartender coughed, wajonga e Chyna okwethutyana, kwangoko emva e kum. "Kulungile, bethu imfundo..."
  
  
  "Owu, ewe, ndiyazi yakhe, indoda. Oku kubekho inkqubela ngu amazing, kodwa umculo... mna grimaced, ebibanjwe ngaphandle isandla sam, kwaye pointedly pointed wam koobhontsi phantsi.
  
  
  Qin chuckled hoarsely kwaye ugqibile yakhe champagne. "Umxelele gentleman ukuba ke okulungileyo ukuze abe ke uthetha ngokuthula kum," utshilo kwi slight isispanish accent ukuba sika ngokusebenzisa umculo.
  
  
  Heee nodded, kwaye smiled. Wakhe amazinyo gleamed njengoko yena laughed kakhulu.
  
  
  "Kwaye kumnika into basele, Ubukhulu," yena wongeza, phambi kokuba yena waye.
  
  
  jika jikelele kwaye ngokukhawuleza intloko kuba i-casino.
  
  
  Ngaphezu kwakanye, a kubekho inkqubela abo ikhangeleka ngathi wonke umntu ke phupha kubekho inkqubela inikezela kum a basele kwaye ke amagqabi ngaphandle nkqu ecela igama lam. Wakhe hotel wala, kodwa ke weza elokugqibela ukuba izakuba stupid. I-umkhenkce sele alaphukanga, kwaye ixesha elizayo ndiye ndimbone, sizakuba into ukuthetha malunga kuqala.
  
  
  Andiyenzanga kufuneka ulinde ixesha elide. Isiqingatha seyure emva koko, Chinu wabona yakhe kwakhona. Wakhe mimmo ophunyezwe yokuqubha wabona into emhlophe dress kwi-illuminated ubumnyama kwi solid yesinyithi fence kwi-Ston de Doublon. Yena zifunyenweyo herself phakathi ezimbini kakuhle-wakha abantu kwi-onzulu suits. Baba ukuhamba ngokukhawuleza, kwaye kwanangalo eli umgama, ndaba i-ecacileyo impression ukuze kubekho inkqubela waye ehamba u-legs ngokukhawuleza ngaphezu ndinqwenela liked. Wabona isango vula uvale ilungelo emva kwabo; Chyna asikwazanga ngathi ayixhasi namnye kuba kakhulu trouble, kodwa apparently nje ungafuni ukuya kuyo. Oko akusebenzi ukuba nzima ukuba nyanzela nomzwa wesaquphe wamsukela ih; i memories ka-Veronica njani yena ophunyezwe kum ngaphandle baba ngxi kakhulu inyama kwaye painful. Ngaphandle, kuya akusebenzi khange yam umsebenzi ukugcina zonke girls, nkqu ukuba ibingu absolutely kuyimfuneko.
  
  
  Ndahamba emva i-casino, ezilahlekileyo amabini bucks kwi chemin-de-fer, walwa ngaphandle a chubby kubekho inkqubela abo iingcaphephe weva malunga wam ebizwa-khondo lobungcali-mfundo lilonke, kwaye ke ukuhlala kwi-big ndlu kuba okomzuzwana. Kwakungekho umqondiso ezi Asians, esibizwa a disappointment; izakuba zithe i-kwesizathu buza imibuzo embalwa ye-hae clerk okanye unobhala.
  
  
  Ekugqibeleni, waya isibali ukufumana isitshixo. I-receptionist waba encinane, mobile omnyama umntu kunye egqibeleleyo isixhosa accent.
  
  
  "Siyathemba kuwe afunyanwe ngayo, Umnu Walton."
  
  
  Ke kufana i-tape kokubhala, ndandicinga. "Kukho aren ukuba abantu abaninzi apha," ndathi.
  
  
  Wanika ekhawulezayo shrug. "Sesisondele epheleleyo, nkosi."
  
  
  "Kodwa abekho a ezimbalwa, ngabo?" yena wathi kuye nge chuckle kwaye nodded kwiintlanganiso i-phantse engenanto i-casino.
  
  
  Ego ke ncuma waba grim. "Mhlawumbi ..."
  
  
  "Kodwa ukhe ubene lucky ukuba ingaba abanye omkhulu abadlali ekhaya ukusuka bobabini kuphela ehlabathini."
  
  
  'Elula nezinamandla, nkosi?'
  
  
  "Abo Japs okanye nantoni na. Yakhe, ndabona ezininzi abantu ehleli e-wekhadi itheyibhile. .
  
  
  'Oi. Ewe. Sino gentlemen ukusuka Empumalanga kwi Double Cay.
  
  
  'Owu, akunjalo?'
  
  
  Kwaba phantse ezinzulwini zobusuku, kwaye hae clerk waba njengoko okruqukileyo njengokuba mna, nento yokuba elindelekileyo. "Ke sikwi uthetha malunga Doomsday Projekthi, i-twin island, uyazi. Umnu Ingersoll sele esayiniweyo isivumelwano kuba ukwakhiwa landscaping nge ifemi kwi Formosa okanye kwenye indawo ezikufutshane ."
  
  
  "Owu, ewe?" yena uthi kwakhona, ukuzama stifle a yawn.
  
  
  "Ngenene, nkosi, ndiyakholwa lona uhlobo ukuva ukwakhiwa projekthi; Umnu Ingersoll, njengoko usenokuba uyazi, ngu ukuphakanyiswa obandakanyekayo ekuphuculeni iimeko abaphila ka-minority amaqela jikelele ehlabathini."
  
  
  'Ndinako qinisekisa.'Yakhe,' wathi, ujonge kwi-skinny abancinane umntu omnyama. "Musa ucinga ukuba abe kuba eqale kancinci licking, ngasemzini?"
  
  
  Ego ke amehlo waba ngqindilili. 'Ewe, nkosi; yam ixesha phantse phezulu, kwaye mna ngxi kuba ezininzi yolawulo ukwenza umsebenzi.'
  
  
  Yena wavula ucango lwakhe igumbi a mnyama xa yena ndabona into waba ezingachanekanga. Mna nento yokuba ekhohlo ngayo kwi holier kunesiqhelo, njengoko ndiya kusoloko ingaba kwi-hotel amagumbi , kodwa ngoku yena inyathelwe ngaphandle kwi iyonke ubumnyama. Yena lumisiwe kwaye listened.
  
  
  Kuphela isandi yena weva waba yakhe kunye breathing. Yena ngokukhawuleza slipped ngaphakathi kwaye ezivaliweyo ucango emva kwakhe. Ukukhanya tshintsha ifumanise oko. Ucofiwe nzima.
  
  
  Ke ngxi onzulu.
  
  
  Zonke ndinga khangela waba pale umlinganiselo ka-sliding glass ucango yam balcony, lit yi-moonlight hovering phezu kolwandle. Njengokuba amehlo am waqalisa lungelelanisa kwi-dim ukukhanya, ndeva thambileyo yokuhamba-hamba, wabona a isithunzi umgca kwiintlanganiso kum.
  
  
  Yena wabaleka kuwo beseli kwaye sathi umntu ke iingubo. I-shoulder ngu twisted kwaye intliziyo phantsi fabric. Mna balingwe ukuba tsala kude kuye, kodwa nangona intruder waba encinci kune kum, waba iselwa ngamandla. Yena ibambe a glimpse yakhe encinci, umjikelo, expressionless ubuso kwi-izithunzi. Kwaba nicinge ukuba abe omnye ngu-Asians. Ngoko ke, i-elbow betha kum na sledgehammer phakathi ribs.
  
  
  Wam gripgenericname loosened; kunye wam free isandla, mna poked yakhe kwi-throat kwaye slapped kuye kuwo jaw. Umntu growled kwaye backed phezulu ngokuchasene balcony railing. Kwi-moonlight, wabona ukuba kukutshisa kwi-ego ke isandla glinted. Ego ke isandla waguqukela kum, kwaye ndiya sathi kuye wrist, nesiqingatha-twisted Ego, ducked phantsi kwamaphiko plump umzimba, kwaye iphakanyiselwe phezulu kwayo.
  
  
  Yena asikwazanga yenza isandi njengoko yena flew phezu railing wawa ezisixhenxe stories ukuba iithayile jikelele echibini. Kwakukho kakhulu osibekeleyo thud, njenge watermelon france kwi ngesamente, kwangoko gqibezela cwaka.
  
  
  Yena leaned phezu railing kwaye balingwe ukubona umzimba, kodwa ngcwele ngalo echibini ehambe ngaphandle lonke jikelele kuye. Akukho namnye seemed ukuba ndiyivile nantoni na. Yena ndalinda kuba wakhe kuba ixesha elide, ngoko waya kulo waza ivuliwe omnye ukukhanya tshintsha.
  
  
  Kwakhona akukho nto eyenzekileyo. Mna ukhangele ezongeziweyo; baye bonke apho.
  
  
  Ifowuni rang. Wathi wabona lencwadi ithi ke phezulu.
  
  
  "Umnu Walton?"
  
  
  Ewe.'
  
  
  "Ilula nezinamandla, nkosi. Ngaba kuthetha phambili hae, siza kukwazisa zonke guests ukuba umbane wenziwe kuzisikela ngaphandle. Iza kubuyiselwa kwi-kufutshane elizayo ."
  
  
  Ndakhumbula ukuba Sergey waba kwakhona kwi kwi-corridor, kwaye wathi ngoko.
  
  
  "Owu, ewe, nkosi, ukuba babe neyokusebenza elahlukileyo ipateni."
  
  
  Yena seemed ukuba abe complacently abanekratshi abakhe - okanye umntu ongomnye ngu-ebuklelekleleni. "Sisoloko kuba abangcwele ngomhla Doublé Cay Hotel, nkosi."
  
  
  "Kulungile, lonto ilungile, ngoko ke. "enkosi. Yena ukuya kwezi phezulu kwaye ngokukhawuleza ikhangelwe yakhe luggage nge flashlight. I-intruder akazange ukufumana compartment apho waye wazifihla yakhe isixhobo, nangona yena ngocoselelo ruined yam neempahla.
  
  
  Oko asikwazanga mba ntoni yena ayikwazanga ukufumana, ngoko ke yena undressed kwaye bench-icinezelwe ukuya kulala. Nkqu nokuba ndandingasakwazi get elungileyo jonga umntu ke ubuso, ndiza betting ukuba kukho abangaphantsi obese Asians kwi Double M ngoku."
  
  
  
  Isahluko Ezintandathu
  
  
  Ngo kuse, umzimba uye waba, kwaye kwaba phantse emini emaqanda akuba evile yakhe uthetho olusezantsi. Mna ke ehleli kwi chaise longue yi-echibini, ilinde utshaba ukusa kwi-bam icala. Wam plump, mascara-smeared enokwenzeka suitor crackled wam indlebe. Eminye yayo iintanga, kunye amadoda nabafazi, zihlanganisene jikelele kwethu, ujonge kwi kum nge abanye ukuthandabuza. Nangona andikho kanye kanye Mick Jagger, waba eyona ndlela ingcono kwi zonke ezikhoyo izithixo. "Ingaba ufuna ukukhangela ... er ... talents?" I-questioner ke boy kunye acne owaye kwi inqwelo moya nam izolo. "Mna, nento yokuba, ngolohlobo, umntu." Mna ke yokufumana ukudinwa yelizwi, kwaye lowo kugqitywe hayi ukuyisebenzisa kakhulu rhoqo. "Name isampulu phakathi ezimbini umjikelo we. Ufuna ukudlala le nto? Mna nodded ngexesha lakhe guitar. Yena blushed. 'Kancinci."Ewe. Wakhangela enye indlela, squinting ngokuchasene sun reflecting ngaphandle i-echibini amanzi. Indifference - ivoti yinxalenye umfanekiso. Omnye girls waye ehleli e-futhi wam sunbed, ezantsi wakhe ukuhlamba isuti icinezelwe ngokuchasene wam toes. Wayengomnye ezincinane, macala onke, kwaye exuberantly wakha, kwaye ukukhanya brown iinwele shone kwi-sun-okanye into ethile. Mna resisted i-urge ukuphonononga yakhe, kodwa accidentally shifted wam futhi ke ukuba wam ankle slid ngokuchasene yakhe eshushu thigh. Yena giggled kwaye ngaphaya koko, intsholongwane resisted, ngoko ke wam heel ube sowuzinzile phakathi hers. Yena ngenene waqala ukuncoma-phantsi inkqubo eyenziwayo kokuba kwaphuhliswa kuba nam xa i-mde, bearded mfana burst kwi qela. "Tshini, akhange na kuni, weva kanti?" Njengokuba kude kube ngoku njengoko ndinga zibalisa, lowo hadn khange athethe ukuba Hema okanye nam ezithile. Ego ke, imigca enqamlezeneyo waba umbala isityabeko seendonga eludongeni kwelinye icala yokuqubha, kwaye uya kuphulukana nayo ayikwazi amane unit-format ngaphandle ilahle ngezantsi amanani. Kokuba ibe poet; waqalisa aqonde iintlobo. Omnye umntu wathi hayi, baya asikwazanga ukuva nantoni na. "Yokugqibela busuku, abanye guy made omkhulu ukutsiba. Apho. Yena pointed kwi ndawo phantsi wam balcony. Akukho namnye seemed ingakumbi anomdla, ngoko ke, mna sanikwa i-iyajikeleza.
  
  
  'Nguwuphi na?' Beard shrugged. "Ngubani owaziyo? I-hae clerk ondixelele oku wathi saphakama ngaphandle yakhe balcony. Yena ke yedwa kwakhona, oku ixesha kwi balcony vula phantsi zam. "Yayiyeyona Isivietnam okanye into ethile. Washiya a suicide qaphela esithi okokuba lowo ayikwazanga ukuphila kule decadent society simemo kwakhona okanye nantoni na, ngolohlobo. Ego asikwazanga ngenene trust yakhe kunye ibali - ngexesha ibali onayo jikelele kwindawo yokuqubha, lowo wouldn ukuba zithe surprised ukufunda ukuba abafileyo umntu waba zintandathu - - - - futhi isiswedish acrobat abo nento yokuba fallen ngexesha ezinzulwini zobusuku workout-kodwa mna strained wam iindlebe ngomhla umzekelo-icatshulwe ye-suicide qaphela. Ukuba oku kwaba yinyaniso, kuya ukuqwalasela okuthethwayo ukuba kwakukho kakhulu iyanelisa ukucoca iqela neyokusebenza wam attackers. I kubekho inkqubela kwindlela iinyawo zam squirmed kancinci ngakumbi insistently, kwaye ndino yokucinga ngayo. "Ewe, kulungile,, ndicinga ukuba unako ukutsiba yakhe kancinci kwi-bam obubobakhe," ndathi, simi phezulu abruptly. Emva nje ezimbalwa, amanyathelo, abe ufikelele end yokuqubha, dived kwi-blue amanzi, kwaye slid njengokuba kude ngaphantsi komhlaba njengoko yena ayikwazi phambi surfacing ukuba gasp kuba emoyeni. Kukho weren ukuba abantu abaninzi kwindawo yokuqubha; ke wajonga njengoko wawunjalo ikakhulu iqela labantu ehleli ubukele. Yena swam kuwo ukuya kwelinye icala, waguqukela jikelele, kwaye pushed emva kwiintlanganiso embindini yokuqubha. Yena floated ngomhla wakhe emva ixesha elithile, ukujonga phezulu ngomhla cloudless isibhakabhaka. Ngaphandle yembombo wakhe iliso, waze wabona eliphezulu ilitye eludongeni kwaye De Doublon ngaphaya kwayo. Xa ndikhangela e oko, i-trapdoor ivulekile, kwaye ndabona glimpse ye-olubuyiselweyo ihlabathi ngaphandle kwayo window. A telescope - okanye telephoto lens; ndaba ukwenza wam eyona hayi jonga elubala ngaphandle window, kodwa ukuba umntu waba anomdla kum, kwakungekho incopho ngendlela ebonisa ukuba ndandisazi malunga nayo. Andiyenzanga baqonde ndandisele nokuqubha ngezantsi eliphezulu trampoline de ndeva muffled "Jonga ngaphandle!" kwaye wajonga phezulu ukubona mhlophe kwaye bronze nani flying kwiintlanganiso kum. Yena swam kude, plunging esinye isandla nzulu emanzini kwaye kicking nabo bonke bakhe babe. I-diver sank a imililitha emanzini, grazed wam shoulder, kwaye ukukhatywa phezulu iliza ukuba phantse engulfed kum. Andiyenzanga get betha nzima, kodwa mna stuck kwentloko yam phantsi kwamanzi ukubona ukuba diver waba kwenzakalisa. Umzimba kubeka ezantsi yokuqubha, ayo legs mbindini yayo, umzimba twisted kwi-refracted ukukhanya kwelanga. Oko asikwazanga yiya ixesha elithile, kwaye wayesele eza dive kuba xa yakhe legs ngesiquphe straightened phezulu diver lunged e kum. Zethu foreheads collided, kodwa ke asikwazanga kwenzakalisa; yakhe ende iinwele softened ifuthe. Yena laughed njengoko yena approached, kwaye yakhe epheleleyo imilebe baba ngoko ke, vala yam okokuba kwaba phantse i-isithuko hayi asazanga yakhe. Kodwa mna offended yakhe-ndadlala elihle. Oko akusebenzi khange ngoko ke embi. "Ah!" wayengomnye gargling. "Ke kuni, Umnu Walton!" Andiyenzanga buza yakhe njani yena wazi igama lam. Emva zonke, Byblos kokuba esayiniweyo ke ubusuku bonke ngaphambi. 'Ewe, kulungile kum.'"Andizange kwenzakalisa kwenu?"'Andiqondi ukuba kunjalo. Ingaba kulungile?"Nkqu xa wayengomnye kwi - & nb, heee zilawulwe ukuba shrug. Ndabona ukuba-ee, i-mhlophe ukuhlamba isuti kuphela sijongana ubuncinane, kwaye mhlawumbi hayi zonke. I-warmth wakhe tanned umzimba greeted kum njengokuba nathi swam, bethu ngamodolo akhe touching phantsi kwamanzi. Ngaphandle esithi ilizwi kuthi, thina swam ukuba wendawo pond - opposite apho waye-kwaye climbed ngaphandle, ukuhambisa amanzi kunye mpuluswa ubabalo a tywina. Yena wabona lencwadi ithi phezulu enkulu towel ukususela chaise longue, wasongwa kuyo jikelele yakhe shoulders, kwaye wajonga e kum. 'Ezilungileyo?'
  
  
  Andiyenzanga kufuneka ucele kuye into mistletoe ukuqwalasela okuthethwayo, hayi indlela yena wajonga e kum. Ngaphandle nayiphi na impahla kwi, okanye nokuqubha trunks, nto leyo usahleli nto - ndaba pretty impressive imbonakalo. Ndithi oku ngokulula kungenxa yokuba i-fact, kwaye ndizama nzima kakhulu ukwenza oko ngoko. I-khusela ubungakanani imingxuma kwaye stab kwangalondlela mna anayithathela kokuba kulo lonke wam career zithe expertly cima phezulu yi-surgical geniuses ukuba ' AX ' sele hired, ngoko ke akunyanzelekanga ukuba jonga na enye ka-inyama ukuze babe bonisa inyama ngexesha lesikolo. "Makhe siye a ukuhamba," ndathi na injongo. "Mna akhange na bafumene ithuba ukwenza oku circus kanti ke." 'Kutheni na?
  
  
  Nawuphi na kunjalo, akunyanzelekanga ukuba kufuneka ukuxoka kwi-sun." Yena chu swiped i towel jikelele yakhe onzulu umzimba e uza phambi tossing ego kwi isitulo ngasemva Nah. Oku kwaba bam-password kuba scrutinizing ee; yakhe imigca enqamlezeneyo apparently asikwazanga kufuneka suntan lotion ukufumana ukuba umthunzi. Waye ke chu kwaye decisively, iqala nge-abo sensational legs, slip okwethutyana ngomhla softly rounded ezantsi phambi ujonge ezantsi kwi-breasts stuck kwi-bikini. Wakhe amaza amancinane amanzi baba ebonakalayo nge-mhlophe cloth. "Nisolko wearing efanayo bikini njengoko izolo," mna commented softly. 'Ah! Kufuneka uqaphele!"Ewe. Yena laughed soundlessly, kwaye yakhe amehlo glittered. "Ndifuna usoloko ucinga ukuba ufuna ukufumana neempahla ukuze fit kuni, kukho akukho incopho kwi-ukutshintsha kwabo. Musa ucinga ngoko ke, Umnu Walton?" "Ndicinga ngoko ke kakhulu. Igama Lokuqala Nickname. 'Ewe. Ke zam... "mna banako ukufunda, kakhulu. Yakho iifoto musa ufuna ubulungisa, nangona. 'Andizange.'I kubekho inkqubela wakwazi njani ukukhombisa u-izincomo. Wakhe carapace ukuba ocean ihamba eludongeni De Doublon, ngelixa Yena chatted elandelayo kum, wakhe thigh phantse touching zam. "Ngoko ke nisolko ukwikhefu?" 'Kanye kanye.' Thina circled jikelele iqela abantu abadala sunbathers, ikakhulu ngobumhlophe yokugcwalisa isisu kwaye omnye-enye yeentyatyambo swimsuits. Yena wabonwa nge eliphakathi-iphelelwe ezimbalwa jikelele Lear inqwelo moya, umfazi glaring e Chyna, ukuzama ukugcina yakhe epheleleyo umzimba kwi imboniselo phakathi kubekho inkqubela kwaye umyeni. Ndandingasakwazi blame yakhe. "Uza kuba apha kuba ixesha elide?" "Oko kuxhomekeke oko kuza kufuneka uyenze."
  
  
  Yena lumisiwe kwaye pointed ukuba yembombo de Doublon, esibizwa a ngabemi eludongeni. "Ngubani ukuba phezu apho?" "Lo ... into efana a mansion. Kakhulu esisityebi ubomi apho ." Yena grinned knowingly. "Mna wamenywa," yena, uphendule watsho. Andiyenzanga insist. Ozayo ke isithuba kwi-moaning embankment nge whitewashed staircase ezikhokelela ulwandle. Njengoko yena wahamba ozayo kum, yena ruffled yakhe iinwele ngoko ke ukuba ezimanzi strands brushed my wazala forehead. Apha naphaya, incinci amaqela abantu baba lwazi kwi intlabathi, kwaye kwakukho ezininzi amanani lwazi kwi-zolile. Kwabakho phantse akukho surf, nje amaza amancinane amanzi kwi kwamaza kwaye elingenantocomment ka-pale oluhlaza amanzi kwi beach. Amehlo - indoda nomfazi-abalandela nathi njengokuba nathi wahamba kuwo nzima intlabathi e amanzi ke edge. Thina sukuyihoya i-stares. Yena wahamba smoothly, hayi swaying kakhulu. Heee, ukuba akusebenzi ukuba kuyimfuneko. Zethu ekhohlo, i-Stena de Doublon waqhubeka ezinxuse unxweme. Emva ehamba ezimbalwa anamashumi unit-format, mna uqaphele i-ukuvula ngasentla encinane cove. Oku kufuneka ukuba ibe abalindi ngasesangweni ukuba lagoon. Elincinane pedestrian bridge twezekile ngaphandle phezu kwamanzi; ngentla kwayo, kweendonga bulged ngaphandle njenge mushroom mlingane phezu mpuluswa ithe ngqo. Akukho ithuba yokufumana ukuya kwelinye icala, nkqu nge hook kwaye rope, apho asikwazanga surprise kum. Mna ndandisazi ukuba elifutshane tunnel ezikhokelela phantsi eludongeni ukuba lagoon waba ezivaliweyo ngaphandle nge retractable yesinyithi fence, kwaye bendiphantsi bemangalisiwe oko bekuya kuthabatha ukuba nyusa ego. Njengoko sasivuya crossing i-bridge, lowo pointed ukuba umngxuma. 'Yintoni na?'"Owu, ke kufana omkhulu pond. Le ndoda eyiyeyakhe boats. 'Owu, akunjalo?' Yena nodded ndabamba isandla sam; yakhe hips ophunyezwe mimmo kum. "Ingaba ungathanda boats, Isikhewu?"' 'Ndina. Oko kuthetha ukuba ndinako yisebenzise kuphela jikelele hotel ." "Yintoni boat?" Oku... Mna andazi benza ntoni bayibize. I-fast boat? Elincinane boat oko akuthethi ukuba hamba kakhulu ngokukhawuleza ." "Speedboat. Ewe. Kulungile, ngoko simele yiya phaya." "Ingaba ilungile kunye boat?" Yena snuggled ukuya kwi-lick kum, kwaye yakhe mnyama amehlo smiled. "Ndinako drive a boat." Ndandisazi liechtenstein kakuhle into wayengomnye implying, kodwa ndifuna wakhe ukuba ndithi kuyo. "Siza kubona. "' Kamva?'"Ewe, kamva."
  
  
  De Doublon uxakekile yonke intshona yinxalenye island. Thina wahamba ihamba eludongeni kwi libanzi isangqa; kwakungekho swimmers okanye sunbathers apha, kwaye thambileyo surf lapped jikelele barely sheltered umbala obomvu kakhulu reefs kungekude ukusuka elunxwemeni. Enye mhlophe sail wema baphuma kulo ulwandle kwi ulundiname; ezinye kunoko, kwakungekho nto kuba ubonile kodwa gently swirling amanzi. "Njani ixesha elide ukhe waziva ukusebenza apha, Nkosi?" "Oh ... phantse unyaka, ndicinga." "Oh, lonto kakhulu." Yena shrugged yakhe shoulders. "Baya kuhlawula kulungile, kwaye ubomi apha glplanet."
  
  
  "Ingaba uhlala kwi-Florida phambi lonto?" Yena lumisiwe abruptly kwaye wajonga e kum searchingly. "Kutheni na wena ecela le?' 'Andiqondi. Kwabonakala iselwa sifuna kum ." I kubekho inkqubela nodded, jonga ka-intlungu yayo emehlweni abo. 'Ewe. Yena lokuphuma ukusuka Castro." "Andiyenzanga zithetha...", "Ah, ayinamsebenzi. Ke uhleli ixesha elide, wayengomnye kancinci kubekho inkqubela xa sibaleka, kude. Umama wam kwaye mna elisetyenziswe ukuya nge abanye kwi-encinane boat. Baya esifutshane e nathi, Cuban patrol, kodwa silifumene kude. Phantse. Wakhe brow quirked questioningly. "Yam... umama wam. Wayengomnye injured kwaye seriously injured. Kuba ngaphezu kwenyanga, i-doctors wathi ukuba Hoi ingaba get ngcono, kwaye ke yena wafa." 'Ndiza ngenene uxolo.' Yena shrugged kwakhona. "Ukuba yaba ixesha elide edlulileyo, Isikhewu." "Ilungelo emva revolution, Castro threw ego kwi-ejele. Kunye nabo, wakhe ferret hadn khange weva into malunga nen. Kwakungekho nto kuthi. Mna nento yokuba weva abantu abaninzi stories ngoluhlobo ukuba nje kukholelwa heee, kodwa kwakungekho rhoqo nethuba ukuba wayengomnye ndizixelela ukuba inyaniso - kwaye andiyenzanga cinga ngayo mattered kwaphela. Thina wahamba ngendlela cwaka; weza vala kum, kodwa seemed ezilahlekileyo kwi-ngcinga. Ekugqibeleni wathi: "uyazi ukuba u-hayi lam lokwenyani igama." 'Oi? Yena smiled briefly. "Ngu-hayi surprising kuwe." Yena washukuma kwentloko yakhe kwaye smiled knowingly. "Xa yena weza showbiz in Miami ezintlanu okanye ezintandathu kwiminyaka eyadlulayo, bazalwana iarhente ungafuni imbali kum njengoko Margherita Ortiz. "Kakhulu nokuqheleka," wathi, ujonge kum ubuso.
  
  
  Unyoko waye isiqingatha Isitshayina. Ubawo ke mulatto. Yiyo loo nto igama Negro. "'Oi. Yena lumisiwe kwaye wajonga e kum. "Ingaba uyayazi yonke into, Isikhewu?" "Nganye!" Yena squeezed isandla sam. "Kutheni waye ufika indawo efana Doublecay, Isikhewu? Ngu-hippie abantwana kwaye abantu abadala kunye lwabo fat abafazi." "Ah, ndeva ngalento enye ka-dynamite ke enxiba a umdaniso bonisa apha, ngoko ke ndaba elizayo." Wakhe guttural laugh ngu absurdly skeptical. Yena wema kwi tiptoe, wakhe breasts icinezelwe ngokuchasene wam axis powers. Wakhe velvety imilebe parted kwaye yakhe amehlo dimmed. Thina kissed. Yena wasongwa yakhe izikhali jikelele wam neck, kwaye yakhe pelvis waguqukela ngokuchasene zam. Wam rheumatism waba ngqo kwaye unmistakable, kwaye yena icinezelwe harder ngokuchasene nam xa yakhe ulwimi ingaba zam. Ezandleni zam slid phantsi kwayo emva, ezantsi wakhe ukuhlamba isuti, kwindawo eshushu imigca enqamlezeneyo phakathi kwayo ifemi ass. Kwaba mhlawumbi elungileyo nto ngaloo mzuzu ezimbini young couples basenokuba ebone ehamba chu ukuya phezulu eludongeni. IH wabona wakhe wokuqala kwaye kutsalwe Chyna ke ingqalelo kubo. Yena sighed, ngoko ke giggled kwaye yachukumisa i-bulge kwi-bam ukuhlamba isuti. "Andisoze landela kuwe jikelele ude ube elihle ngaphandle, kulungile?" Yena laughed happily. "Ndazi mna ke akunjalo, Isikhewu. Nisolko uphawu ekuvumela kubo uye esihogweni." Yena smiled gratefully, kwaye thina waya kuhlangana abanye. Emva kokuba sibe nento yokuba ophunyezwe nu kwaye intliziyo yembombo ka-eludongeni, yena wasongwa yakhe izikhali jikelele wam waist kwaye rubbed yakhe cheek ngokuchasene ingalo yam. "Ke wam mhla ngaphandle, Isikhewu." "Yintoni ufuna zikholisa ukwenza kwi-evenings?" "Ngamanye amaxesha ndiye drive wakhe ukuba i-nassau. Okanye yakhe, ndizakuyenza hlala wam igumbi ukufunda incwadi " Okanye ingaba wena kokuya kwi boat ride?" Ewe. Aba ngabo abantwana."Ndicinga ukuba ke okulungileyo. Le ngokuhlwa?"Kunjalo.'"Bona nawe ngomhla cabaret bar. Makhe kudla kuqala, emva koko... "Hayi," watsho sharply. "Hayi kwi-barr. Akunyanzelekanga ukuba njenge... Kulungile, uyazi. Mna uphumelele khange vumelani nabani thatha kubekho kum ukuba sinazo i-idinga. Andisoze kwenzeka igumbi lakho." "Ingaba uyazi apho kubalulekile?" Yena nodded. "Kufuneka ndibhale inani kwi-phambili hae yokugqibela busuku." 'Oi. Ke inyaniso.' Thina wahamba kancinci ngakumbi de singathi kubona hotel kwi-umgama. "Kufuneka ... hmm ... kukho akukho namnye apha, kukho?" 'Yintoni ingaba ithetha?"Ngaphezulu?' 'Oi. Hayi, hayi ngakumbi, Isikhewu. Akukho namnye apha abo babeya ndinike kumnandi, nkqu ixeshana elifutshane." Wakhe amehlo wandixelela ukuba ndandisele apparently i-okukodwa, kodwa xa silifumene ukuba encinane indawo ngaphandle ukuya kwicala hotel apho dozen colorful beach buggies shimmered kwi-sun, mna wacinga ukuba liechtenstein nzima ukuba bakholelwe ukuba ubuhle ngathi Kum waba nje ilinde Isikhewu Walton ukugcwalisa yakhe lonely evenings.
  
  
  
  Isahluko Se - - - - Zisixhenxe
  
  
  Andiyenzanga bazive ngathi oko, kwaye ezimbalwa bottles ka-umkhenkce-yingqele Amstel beer baziswa yam igumbi. I-waiter kumisa ithebhule yi-balcony ucango, kwaye akuba ekhohlo, wathabatha ngaphandle kwezinto ezimbalwa jikelele yakhe suitcase ukuba wandibulela ukuba nzulu. Ngomhla wakhe leisurely uhambo afrika, lowo drove nge-New York, kwaye wathenga ezinye ulawulo & itshati. Oni struggled ukufumana into yakhe hotel waba, kodwa isiphelo sifumene a imaphu ye Doublet Cay. Yena waba barely wajonga e-Nah ngoko; wayengomnye kakhulu oxhalabileyo ukufumana ngaphandle kweli bustling isixeko betha ezindleleni. Ngoku yena drank isiqingatha glass ye beer kwaye kufingeka maphu. Yena akasoze khangela kakhulu; akukho mna-ehlonipha skipper Stahl aya kusebenzisa wakhe ukuba maneuver enkulu inqanawe kufutshane ezimbini islets, kodwa oku kwaba web imaphu ukuba waba nako ukufumana yakhe. Eziliqela ezinobungozi underwater obstacles baba pointed ngaphandle; ezimbini ubudala wrecks, umbala obomvu kakhulu reefs kokuba ebone ngaphambi koko loo mini, kwaye eziliqela unxweme iindawo. I-lagoon ngomhla De Doublon site waba iphawulwe, kodwa nkqubo jikelele ocean akazange ebonakalayo. Oku beku wam ngqo nkxalabo; mna ke ngakumbi anomdla amanzi jikelele omnye island, Domesday Island. Kwakukho shallows kwaye irregular reefs. Ih balingwe wam eyona ukuba ukuyibamba oko, ndiyazi okokuba uphumelele khange senze kum okuninzi okulungileyo sebumnyameni. Kodwa ubuncinane wayesazi baba phaya, kwaye ukuba babe ukwenza umahluko. Wathi evuliweyo ngayo kwaye inyathelwe ngaphandle kwi balcony, ilanga ngoku obscured nge pile obukhulu, ngokukhawuleza-ukuhambisa amafu. Yena leaned kude phezu railing, kodwa ayikwazi khangela nto kodwa yembombo elikufutshane yolwandle, De Doublon. Mna ziqiniseke ukufumana igumbi kwi phezulu umgangatho we-hotel, kodwa ngoku ndaqonda ukuba ndimele uzamile ukufumana igumbi kunye epheleleyo okubonakalayo hotel. Kulungile, nonke nina kokuba ukwenza waye wahamba bangena egumbini ujonge, ngolohlobo. Mna-nqapha kwi old mhlophe jeans, a terry-cloth sweater, kwaye ulwaleko sandals, kwambatha wam sunglasses, kwaye ziqiniseke ndaba ngokwaneleyo tshintsha wam pocket; ke mna wahamba phantsi ixesha elide, ngokuthe cwaka hallway. Uninzi kusenokwenzeka ukuba, aba baba amanani ukusuka 716 ukuba 729. Ndathabatha i-elevator kwi-yehlisa-floor lobby kwaye, kwimeko nabani uqaphele kum, ingenile enkulu, dimly lit lobby. Mna wabona lencwadi ithi ke phezulu kwaye ilungisiwe rum, mna ungafuni kwaphela. Emva imizuzu embalwa, wacela yakhe apho abantu ke igumbi waba kwaye namakhaya ngaloo icala. Njengoko ndaba ayethembe, kwakukho isibini ifowuni kiosks. Yena dialed a hotel inani wacela 722. Xa mna ngokuba yakhe, ndandicinga wam wokuqala umzamo ke impumelelo, umfazi wandiphendula; yena seemed owozelayo kwaye agitated. Ndicela yakhe malunga yakhe usapho, waze wathi ukuba wakhe usapho akusebenzi khange phaya, ngoko ke, mna apologized kwaye ukuya kwezi phezulu. Umonde, yena wathi kuye, waza waya emva yakhe barstool. Kuleminyaka isiqingatha ilixa, mna ngokuba amanye amagumbi kwi-bam floor kabini kwaye sifumaneke kwabo bobabini uxakekile. Ukuba ixesha elizayo mna ngokuba, mna ayifumananga ongenanto igumbi, ndaba ukuzama into ethile; abantu abo ukulawula enkulu tourist hotels asingawo stupid, kwaye ngokukhawuleza okanye emva koko wonke umntu uza baqonde ukuba onjalo umntu ubiza ezahlukeneyo amanani kwi efanayo floor. Ke oludala hacking trick - ngoko ke ubudala ukuba ndandisele phantse neentloni ukuba uyisebenzise. Kodwa andiyenzanga kuba kakhulu ixesha, kwaye mna ungafuni sebenzisa oluthe ngqo kwaye violent tactic ukufumana kwi-igumbi ukuze asikwazanga undinike bona ndifuna. Ngomhla wesine umzamo, wathi makhe ifowuni umsesane ishumi umphinda-phinde ngo phambi kokwenza ukuba uqinisekile ukuba igumbi ubuze. Yena hurried emva lobby kwaye wathabatha i-elevator yakhe floor. Into yokuqala mna waye wafundisa njengokuba impimpi apprentice yaba njani uhlobo iingxelo, kwaye yesibini yaba njani ukuvula amacango. Wonke belt mna owakhe sele eyakhelwe-ngaphakathi izixhobo, kwaye ngaphantsi a ngomzuzu, ndafumanisa ngokwam kwi-igumbi 721. Washiya ucango ajar - ngoko ukuba xa abahlali wabuyela, lowo ayikwazi apologize kuba ebona ukuvula ucango kwaye kokuya kwi ukuba bonwabele buka-kwaye ngokukhawuleza wahamba phezu balcony ucango. Andiyenzanga kuba ukuya kuma kwi-balcony kuba ixesha elide. Ukusuka apho mna wayigcina, ndinga ukubona uninzi terrain ngokucacileyo. Yena ibambe a glimpse ka-amadoda, ehamba purposefully emva kwaye ngaphambili, ngaphandle nje eludongeni. Baya weren khange wearing uniforms, kwaye akukho zesintu baba ebonakalayo, kodwa kukhulula isiswedish casual impahla baba wearing waba surprisingly efanayo kwaye ayikwazi disguise nantoni na a .45 caliber ukuya sawn-ngaphandle rifle. Kwakukho ezininzi amanzi-powered boats kwi-lagoon, kwaye abanye babo sailed kwi - & nb. Wabona a candelo libanzi cobbled isikwere apho abanye abantu baba sunbathing, kunye izicaka kwi-mhlophe jackets ehamba phakathi kwabo kunye iitreyi ka-drinks... nezinye izinto. Kwakungekho mfuneko get aphele-phezulu ukubona yintoni enye into waba ekubeni akhululwe. Yena lunxulumano a bearded mfana weighing malunga 140 kg njengoko abe ufikelele kuba ngenye indlela ekhethekileyo mhlophe phezulu hat, neatly isongiwe kwi itreyi zaziswe ukuba emu. Hashish, kusenokwenzeka ukuba uninzi; ke wathabatha ngaphezu a free basele ukuba entice abanye abathengi. Kodwa ukuba inikwe bonke yena ayikwazi bona. Imithi jikelele inn baba ukulinywa vala kunye, kwaye bomvu ngaphakathi eludongeni ngasemva lagoon ezivalekileyo elungileyo imboniselo ka-isakhiwo ke facade. Ngoko ke, kabini barricade, apho kusoloko wadala ingxaki ka ekubeni ukuba khwela phezu outer eludongeni, andiyazi apho abalindi zi - kwaye kwangoko ukuba nakanjani onayo elidlulileyo abo obstacles, kwabakho ingxaki yokufumana ngokusebenzisa ngaphakathi barricade, kwaye Uthixo uyayazi into enye into woloyiso. .
  
  
  "Jonga, nkosi. Ndingakunceda kunye into? Kokuva yakhe ilizwi, waguqukela jikelele, mentally siqalekiso i-uqalekisiwe ingqinqwa carpets. I-mde, onzulu-skinned umntu emi kwi-doorway waba dressed kwi-nokuqheleka casual iingubo. Esinye isandla waba carelessly tucked kwi-ego-ngomzuzu elifutshane doublet. Yena smiled questioningly kwaye seemed ngokupheleleyo ngalo wawuphungula. Mna zicacisiwe wam throat kwaye ayethembe ndakhangela embarrassed ngokwaneleyo. 'Nceda uxolo. Ndabona ukuba ucango waba vula kwaye wangena ngaphakathi kwi-bona imboniselo ukususela kweli icala hotel."
  
  
  'Ewe.'Yena ezivaliweyo ucango emva kwakhe - kho umthetho ukuba wenza kum wary. "Lento ephezulu incopho ka-Uvuko Island, kwaye imboniselo kakhulu umdla." Kweli xesha, yena smiled ngokubanzi, kwaye kwangoko yakhe ulwazi ego. "Herridge?" I-Lyra pilot waqubuda kwentloko yakhe okwethutyana. "Ngokuqinisekileyo, Umnu Walton." 'Ndiza ngenene uxolo. Layo nje hotel... mna waved a ukudinwa isandla sakho kwi-balcony, ngoko ke grinned shyly. "Ukuba ukhangela, uzawukubona ukuba andiyenzanga kuza apha ukwenza nantoni na." Wathabatha ezimbalwa amanyathelo kwi gumbi kwaye ukuqhubeka stare e kum. 'Le asiyiyo kuyimfuneko; Wena musa ukujonga na thief kum, Umnu Walton. Wabeka kwiindawo ezininzi iinzame ukuthatha a relaxed posture. "Apologize," wathi, ngoko vumelani yakhe yendalo curiosity get ngapha. Herridge nodded ekuqondeni. "Ewe, lo ngunyana wam igumbi. Doublé Cay treats yayo abasebenzi kakuhle kakhulu. Ukulingana kuba bonke ". Wathi kuyo ngaphandle khangela yobukrakra. "Ndiza iindaba ukuba balive. Abazange baqonde okokuba ih pilot kufuneka ndonwabe ." "Ndiza ngopkugqibeleleyo." Yena nodded e kwam phezu kwesixhanti sakhe. "Mhlawumbi baba anomdla oku endaweni unusual imeko, emva kodonga?" "Ke bonke, ingavumi? Ndithetha wonke umntu ngubani owaziyo abo ubomi apho." "Kodwa ndandicinga wayeyindoda hermit. Abakhoyo bonke aba bantu frolicking kwi-ego lagoon? "Oh, Umnu Ingersoll ibe recluse, kodwa lowo ngu-hayi selfish. Oko wamema iindawo kulutsha ukusebenzisa zabo egos ... private premises ". "Ndiza uqala ukufumana oko." "Nam kakhulu." 'Oi? Herridge pointed kwi-kolawulo inn closest kwindawo yokuqubha. "Kubalulekile ayisasebenzi efihlakeleyo ukuba Umnu Ingersoll ifakwe eziliqela lwethelevijini iikhamera phakathi ezi imithi. Yena ikhangeleka kuba enjoying ngokwakhe yi-ubukele le-guests kwaye ubuqu ukukhetha i-okkt yena ufuna mema ukuba ipropati yakhe." "Ke efihlakeleyo kum." Oku malunga nenkqubo yolawulo olumanyanisiweyo imfuza, kuba estestvenno, weza engqondweni yam xa inkqubo eyenziwayo instructed kum, kwaye ndiya wayevuya ukuba lwaqiniselwa. "Uyazi ukuba ngoku, Umnu Walton." Kulungile, mamelani, ndiza uxolo mna nje weza kulo. Uyabona, umntu lowo travels kangangoko yena ingaba i-hotels, sanatoriums, kwaye njenge-efumana kwi habit ka-sticking zabo nose kuyo yonke into. Nawe zange ndiyazi xa uza kuhlangana oludala, umhlobo okanye into ethile. 'Ndiqonda yakhe. Herridge wema na iliwa, kancinci ngaphandle indlela vumelani kum okokuba.
  
  
  Mimmo wahamba elidlulileyo kuye, nodded, waved vaguely njengoko wangena corridor, kwaye ngenyameko ezivaliweyo ucango emva kwakhe. Kwi indlela yakhe igumbi, mna nqa ukuba kutheni pilot, emsebenzini wakhe iingubo, waba i gun kwi-pocket yakhe doublet. Mhlawumbi, ndandicinga, Herridge kokuba eminye imisebenzi e-phinda-Phinda 'C', ngokucacileyo besele wayesazi malunga.
  
  
  Kwakusekho ngokwaneleyo ixesha ekhohlo ukuphonononga Uvuko Island kancinci kakhulu. A jolly slave kwi parking ulote zinikezelwe kum a beach buggy, omnye abo wrecked Volkswagen iimoto kunye okhethekileyo umzimba kwaye libanzi tires. Yena drove phantsi a winding driveway lined nge-palm imithi ade abe ufikelele golf kunjalo. Le club bekungekho ngaphezu a igqunywe intendelezo enkulu, vula ezintathu kwi-amacala, kunye umqolo lockers ngomhla wesine icala. Kwabakho encinane bar kwaye uluhlu lophinda-phindo ngaphakathi nangaphandle, kodwa akukho namnye waba apho.
  
  
  Wahamba kuwo wooden umgangatho we-intendelezo enkulu kwaye wajonga ngaphandle kwi-golf kunjalo. I-gently sloping imihlaba baba igqunywe kunye lush greenery, dotted kuzo iindawo kunye flowering izityalo kunye artfully arranged palm imithi. Kwi-umgama, wabona a lone quartet ka-abadlali kwaye u-golf carts; kungenjalo, kunjalo seemed deserted.
  
  
  Yena onayo emva kwi buggy waza waqhubeka kwi ngaphandle engqongileyo. Ekupheleni golf kunjalo, ezindleleni widens, skirting bushes kwaye abruptly ukungenela nam encinane harbor. Breakwaters jutted ngaphandle ngomhla we-noba icala bay; ezimbini okanye ezintathu okulungileyo-sized cruisers baba moored e kwizibuko Bar, ihamba kunye a handful ezincinane sailboats kwaye speedboats. Mna anayithathela ndalubona nayiphi na hydrofoil phambi.
  
  
  Ingersoll kufuneka nedabi fleet kwenye indawo kwi kwi lagoon, uzakeyu, bemangalisiwe apho.
  
  
  Kwelinye icala bay, Doomsday Island wabona yakhe, kunye yayo steel skeletons inyuke jikelele intlabathi yayo, bridge zesixeko jutting ngaphandle phezu amanzi bay. Ukusuka apho abe nento yokuba ukugcinwa kwayo, i-renovation ye-bridge ngomhla farthest pier wajonga ngakumbi na ngokwesiqu ka-steel kdegames baphoselwe kwaye zilityelwe. Kwakungekho impawu ka-ukwakhiwa umsebenzi kwi-bridge, kodwa ndinga bayibone kwi-umgama, i-crane ke lifting kdegames kwaye amachaphaza ka-mthubi ukwakhiwa helmets swirling jikelele kuyo. Kwabonakala ngathi eqhelekileyo ukwakhiwa projekthi kum, kwaye lowo wouldn khange kuba ndaqaphela ukuba kwaba nayiphi na enye into xa ujonge kwi-vula amanzi ukusuka ngaphezu kwesiqingatha imayile kude.
  
  
  I-muffled growl a sigquma injini kutsalwe wam gaze ukuya ekhohlo. I-mhlophe boat rounded ekude ndawo ekupheleni bay, kwaye mhlophe hull yenyuka ngaphezu amanzi kwi gleaming kukutshisa iinkwenkwezi. A hydrofoil boat, kwaye andiyenzanga kufuneka nimangaliswe apho kwenzekile ukusuka. Angela waye ehleli kwi-umva le-vula cab, esilandelayo ukuya isikwere, plump Asian umntu, kwaye emva ivili kwaba lelinye ixesha elide-haired bafana mna nento yokuba ebone abayo e-airport umhla phambi.
  
  
  I-fast boat wenza libanzi signpost kwaye namakhaya kwi strait phakathi ezimbini kweziqithi. Yena swam kwixesha elide kwizibuko bar, awathi kanjalo waya emanzini ka-Yokugqibela Isihlalo, slowed phantsi, approaching elunxwemeni, kwaye plunged emanzini. Amaninzi amancinci amanani beza phambili hlasi le mooring rope, ngoko ke trio climbed i-ladder, jumped ashore, kwaye disappeared ngasemva a inani labantu okanye izilwanyana ka-low izakhiwo.
  
  
  I - " contractor "kwi -" Formosa " kukhankanywe yi-kumbhexeshi, i-companion wam attacker wangaphambili ngokuhlwa, apparently urgently watyelela ukwakhiwa site nababini amalungu intimate zintandathu ...
  
  
  Mna ke ubukele le-boats kwi-small harbor, kwaye bendiphantsi komhlaba malunga loluphi uhlobo boat Chyna waba. Ngomhla wokuqala, zonke wandibulela ukwenza waba mamela yakhe, khangela into yena ayikwazi undixelele malunga Ingersoll ke, imisebenzi, kodwa ngoku ndaba ngcono unye.
  
  
  I-airstrip waba ebekwe kwi phezulu emhlabeni, kungekude ukususela harbor. I-Lear Jet waba parked kwi-phambili a shack nge omoya umqondiso flying phezu kwayo, kwaye kwakukho ezininzi emidlalo kwiindawo ezingaphelelanga ezikufutshane. Ndaba kwanti ongomnye ukuba ndiye, ngoko ke, mna drove kwi-ithe ngqo iqonga. Umntu zaphuma jikelele shack kwaye & ncamathiselamessage status ixesha elithile, ngoko waya emva ngaphakathi. Wayeneminyaka nje tourist.
  
  
  Ngoku yena u-i-buggy ukuba ulwandle kuba kuqala kwaye lokugqibela, ukugqibezela yakhe lap e a mpuluswa inyathelo nje phezu intlabathi ade abe ufikelele tennis iinkundla esilandelayo ukuya hotel. Baba njengoko deserted njengokuba ulwandle; kwaba obvious ukuba guests of the Doublé Cay Hotel bengengabo preoccupied kunye nantoni na engakumbi ngesehlo soxinezelelo kwixesha kwe-golf kwaye lounging ekhaya ngo yokuqubha.
  
  
  Emva kokubuya i-buggy, ndaya ngqo yam igumbi; ngoku akazange ixesha ukuba abe wary ka-ngamadodana abo babe attack kum. Mna walalayo ngapha kwayo kuba yure, ngoko baqalisa ukulungiselela i-upcoming ngokuhlwa.
  
  
  Hers weighed kwezo meko kufuneka ngenxa yam ezifihliweyo zesintu ngokuchasene likelihood ukuba kunye Udidi mna wouldn khange kuba kakhulu ithuba hiding wam ego kuba ixesha elide; ke hers reluctantly kugqitywe ukuba ushiye Wilhelmina kwaye Hugo kule ndawo. Phantsi ngenye indlela favorable iimeko, espionage umsebenzi kunzima ngokwaneleyo, kodwa enikwe slim ithuba ukuba dancer waba nje into wacinga wayengomnye, ndandingasakwazi afford to complicate imicimbi yi-ukuqala ego nge gun kwaye stiletto. Mna uzofikela ezifunyenweyo.
  
  
  Uya kwambatha onzulu slacks, a dark brown sweater, kwaye ukukhanya blue blazer, kwaye washiya ngasemva yakhe nje noko worn tennis ballet slippers. Ngoko hers, mna sat kwi balcony kuba imizuzu embalwa kwaye wajonga ngexesha lam yembombo kufutshane echibini. I-steel belt waba ngxi uxakekile, kwaye emva kwexesha sun waba france nge-ragged zelifu-phantsi.
  
  
  Umntu coughed softly. Ndajika jikelele, kodwa kwakungekho namnye egumbini emva kwam. Ngoko ke, weva low bambombozela ka amazwi abo, kodwa amazwi baba unintelligible. Kokuva isandi, waya balcony railing kwaye listened. Jikelele mazwi ambalwa ndeva, ulwimi seemed vaguely abantu abaqhelekileyo, kodwa engaqhelekanga. Wakhangela ezantsi kwaye leaned phambili nje ngokwaneleyo ukubona balcony railing ngezantsi.
  
  
  A brown isandla sakho kwaye enye abamnyama sleeve kubeka kwi railing. Wakhe intloko chu tilted emva, kwaye ndiyacinga ukuba ncuma kwi kobuso bam waba grim. Ngoko ke baya zihleli vula phantsi mna - kwaye ukuze ndonwabe flexible umntu yona ayisayi kuba kunzima khwela ukususela ih balcony zam, kwaye nkqu lula ukufumana phezulu kwakhona. Kuphela izolo ke intruder ayiphumelelanga thatha ithuba oku lula yokuphepha route ...
  
  
  Oko wandithatha imizuzu embalwa ukuya ilungelelanise into wam igumbi, kwaye bendiphantsi nje kokugqiba xa kwabakho nkqonkqozani kwi-bam ucango. Wakhe umzimba waba motionless, kodwa relaxed njengoko yena stared ngomhla wakhe jonga. Mna bafika kwi ixesha.
  
  
  Xa mna wavula ucango kuba yakhe kwaye wabona yakhe emi apho, okwethutyana mna phantse wished mna hadn khange kokuba ukusebenzisa kwayo indlela mna nento yokuba kwakucwangcisiwe. Oko kuphela wathabatha a mzuzu.
  
  
  
  Isahluko se-8
  
  
  
  
  "Ewe," yena wathi kuye softly, chu studying yakhe. Njengoko rhoqo, wayengomnye dressed kwi-mhlophe, eli lixa kwi-i-intricate floor-ubude dress, draped, pleated, kwaye tucked kwi ngaphezulu okanye ngaphantsi Indian uhlobo. Njengoko yena wahamba, wakhe dress loosened apha naphaya, exposing yakhe bronzed legs, kwaye low neckline made it clear ukuba Irene akusebenzi khange wearing into engaphantsi. Wakhe breathtaking breasts brushed ngokuchasene wam camisole njengoko yena swam mimmo kum, kwaye xa wayengomnye kwi-ephakathi igumbi, yena pirouetted kwaye edalwa kunye ukukhanya jikelele balcony eludongeni emva kwayo.
  
  
  "Ingaba ungathanda kum?" yena wabuza.
  
  
  "Ngu stupid corkscrew."
  
  
  Yena giggled. 'Ewe. Waze wajonga jikelele, kuye amehlo fixed kwi enkulu umandlalo. "Ingaba thina kuba snack phambi sangokuhlwa?"
  
  
  Mna idla musa nihamba phantsi ukuze siphendule loo iziphakamiso, kodwa oku panther mfazi kakhulu ngokukhawuleza kuba nam. Yena sensed wam hesitation kwaye wavusa yakhe amashiya innocently.
  
  
  "Ndithetha, kancinci ukusela."
  
  
  Ngenye indlela, konke kwaba kuba eyona; ndino izicwangciso kuba ngokuhlwa, yena wabuza kum khetha kwabo baphuma kuyo ilungelo umyalelo. "Rum punch?"
  
  
  'Champagne.'Oko akusebenzi ukuba isicelo.
  
  
  Yayo, waya ifowuni. "Makhe sibone indlela ngokukhawuleza i-ego ngu wamngenisa."
  
  
  'Hayi necessarily. Yena waya ezincinane refrigerator kwaye pulled ngaphandle a bottle ka-champagne ukususela emva enkulu punch decanter. "Andicingi ukuba basele nantoni na ongomnye ukuba ndifumana oku," watsho.
  
  
  "Ingaba ufuna ukubeka ukuba bottle kwi-pha?"
  
  
  "Wakhe." Yena tilted intloko yakhe kwaye wajonga e kum. "Ingaba ungathanda ngayo kakhulu?"
  
  
  "Andiqondi engqondweni kuyo."
  
  
  Thina ngamnye drank chilled glasses, apho yena kanjalo ekhohlo kwi-refrigerator, kwaye ngaphaya koko, intsholongwane ukuhlala kude ngamnye enye. Kuphela incoko yethu waba interrupted; yena wabuza nam malunga umsebenzi wam, kodwa asikwazanga k ubonakala ngathi kakhulu anomdla wam iimpendulo. Ukuba wathumela elinye isilumkiso yam ingqondo; Oku kwaba nicinge ukuba ibe showbiz hustler, kwaye ukuba yena akusebenzi ukwabela imali kwi bechitha bubonke yakhe career dancing kwi-Thatha-Kay, yena kufuneka ubuncinane pretend ukuba abe fascinated yi-bam ngenyameko rehearsed stories.
  
  
  Endaweni yoko, yena waguqukela incoko ukuba herself, kuye unhappy lwabantwana abancinane, kuye ehleli nje uyehova kwiintlanganiso Castro kwaye zonke Communists. Yena wathi, zonke malunga umama, njani yena lokuphuma kuwo mainland China ukuya ngapha kwayo yonke kwakhona. Wayengomnye phantse ekuqinisekiseni, kodwa yena waba kakhulu insistent kuyo.
  
  
  Kwaye ukuba waba imiqathango kunye nam; mna ayisasebenzi kokuba i-slightest ukuthandabuza ukuba ndandisele oza kukwenza ebusuku.
  
  
  Xa safika ngaphandle, kwaba mnyama jikelele igumbi. Downstairs, thina avoided engundoqo dining igumbi abaxhasayo labaphilayo igumbi; i consecration kwaba ngoko & mhlophe ukuba wajonga njengoko ukuba Chyna ke mhlophe dress waba ukumenyezela. Yena wakhokela kum a secluded yembombo nge imboniselo kwamanzi, njengokuba kude bar kangangoko kunokwenzeka kwaye ikhonkco: january-ikhonkco: january-ikhonkco: january lamasoldati, ukudlala ngasemva encinane umdaniso floor.
  
  
  I-waiter ngoko nangoko wabonakala nge bottle ka-champagne kwaye inye kuphela menu.
  
  
  "Baya kundazi," yena wachaza.
  
  
  Mna kwafuneka laugh.
  
  
  "I-fillet soloko kakhulu okulungileyo, Isikhewu."
  
  
  'Ezilungileyo. Ungummi real ingcali ." Andiyenzanga care ukuba kubekho inkqubela wathabatha imicimbi kwi yakhe kunye izandla ukuba indlela, emva zonke, wayengomnye apha ekhaya, kwaye asikwazanga kwenzakalisa ukudlala yi-imithetho yakhe. Ixesha elithile.
  
  
  Wayengomnye insatiable kwi ed kwaye yahlasela buttery amatsha na ethe-ethe steak kunye delicate & ubalo. Thina asikwazanga thetha kakhulu, mna liked. Abanye couples baba dancing, ikakhulu abantu abadala abantu, ngaphandle omnye ezimbalwa kissing njenge newlyweds. A ezimbalwa elide-haired boys baba ehleli e itheyibhile kufutshane lamasoldati, dressed kwi-oqaqambileyo kodwa i-eqhelekileyo iingubo - njenge abafundi ukudlala hippie imidlalo on weekends.
  
  
  Emva ikofu waye wasebenza, wacela wakhe ukuba umdaniso. Yena washukuma yakhe intloko yavakalisa, yakhe ende, mhlophe-streaked iinwele falling phezu kwayo shoulders. "Mna umdaniso kuba imali, Isikhewu." Wakhe amazinyo gleamed kwi-gloom. "Yonke into enye into ndenze nje kuba fun."
  
  
  Wakhangela ngomhla wakhe okwethutyana, ngoko lightly wathabatha yamluma esandleni. "Ngoko uza ngokuqinisekileyo ufuna dress phezulu."
  
  
  Wakhe amashiya esifutshane phezulu. 'Oi?'
  
  
  "Ngaphandle kokuba ufuna ukuya kuba ukudada kuwo yakho ugqatso boat."
  
  
  "A speedboat. Ngaba wandixelela ke ngokwakho.
  
  
  'Ewe.'
  
  
  "Kodwa ke ingaba kutheni mna dress phezulu?" Yena squeezed isandla sam kwaye stroked i-folds wakhe dress. "Ukuba ke, nto leyo." Sahamba ngaphandle icala ucango kwaye wahamba jikelele echibini kwi parking ulote. Chyna, kunjalo, waba yakhe kunye beach buggy, kwaye yena drove kunye efanayo ferocious & ubalo yena, nento yokuba eziboniswe phezu sangokuhlwa. Xa sifuna ufikelele kwizibuko bar, yena pulled phezulu ukuya iyasikeka, i-planks rattling phantsi kwamaphiko wheels.
  
  
  I-boat waba parked ekupheleni Port Bar, olandelayo ukuba enkulu Chris Craft kunye eziliqela lanterns kwi-thoba deck. Yena giggled, rolled yakhe amehlo kwi-ego ke icala, kwaye namakhaya emva kwayo boat. Kwaba eliphezulu-isantya boat, malunga ezintlanu meters elide, kunye enkulu cabin heavily igqunywe kunye thambileyo mats. Njenge kwento yonke kwi-Izintlu, yonke into yaba mhlophe. Andiyenzanga ngenene efana ngayo, kodwa kwakungekho nto ndingayenza malunga nayo.
  
  
  Yena pulled phezulu kwayo skirt, wathabatha ngaphandle kwayo sandals, kwaye jumped lightly kwi cab. Wayengomnye baphoselwe ngaphandle yi-aft mooring umgca njengoko yena pulled emva i-75-hp-the mercury, e outboard injini, kwaye xa waqalisa umsebenzi steadily, umnyama umgca untied wakhe waza wahlala phantsi elandelayo, kuye. Wayengomnye okulungileyo, yena wazi ntoni wayengomnye ngokwenza njengoko yena inyathelwe emva, waguqukela izichazi 90 amaqondo, kwaye swam jikelele bay kunye nokulima kugquma.
  
  
  'Apho ufuna ukuya?'Yeka ke!' yena sakhwaza phezu kugquma we-injini.
  
  
  Yena waved isandla sakhe vaguely. "Makhe nje ukubukela into."
  
  
  Thina raced ngokusebenzisa umphunga, omfutshane iliza, wakhokela kuphela yi-distant ezongeziweyo le hotel ekhohlo kwaye ezimbalwa umsebenzi lanterns kwi Domesday Island ngasekunene; a sliver ka-nenyanga ukuqwalasela okuthethwayo nto. Yena pulled i-boat kwi a umsonto ye-runway kwaye dashed ezimeleneyo elunxwemeni. Thina iphumeze i-hotel, skirted i-farthest incopho apho gloomy kweendonga zetempile Doubloon wakhupha izithunzi kwi intlabathi, ngoko intliziyo umva.
  
  
  Chyna ke iinwele fluttered kwi-omoya, kwaye iribhoni yena waba iqinisiwe yayo iinwele wawa ngaphandle. Abe ufikelele ngaphandle kwaye pulled ngayo ngaphandle. Yena grinned kwaye patted wam leg.
  
  
  Heee sakhwaza yayo indlebe, ebhekisa ngomhla uboniso ndlela ivili."Ndingazibona ngayo?"
  
  
  Yena hesitated, wathi ngoko. 'Kunjalo. Kwakutheni?"Thina ojika iindawo, apho kwakukho i umdla maneuver kwi-ngokwayo, xa sasivuya climbing phezu enye, kodwa bekunga khange senze nantoni na ngenxa sasivuya ngxi ndihamba pretty ngokukhawuleza.
  
  
  Oko sped phezulu kwaye thina flew kwi, kwaye ngoku hotel zethu ekhohlo flashed a mimmo departure sesishumi. Yena slowed phantsi kwaye intliziyo ukuba Chyna.
  
  
  "Njani malunga nomnye island?"
  
  
  "Ingaba ithetha' Yokugqibela Isihlalo?'
  
  
  'Ewe. Yintoni ufuna khangela phaya?
  
  
  Yena shrugged yakhe shoulders. "Kuphela bulldozers. Kakhulu fernández.'
  
  
  "Makhe ndiye thatha jonga."
  
  
  Waze wajonga e kum doubtfully. "Baya uphumelele khange vumelani nabani na kuzo."
  
  
  "Uthixo, baby, wakhe, ndiyakuthanda jonga ukwakhiwa landscaping. Makhe sibone.'
  
  
  Andiyenzanga care ukuba yena wehla kuba kubhaliwe okanye hayi; wayengomnye swerved. Thina raced kuwo bay kwi-ithe ngqo piers kwaye beach ngaphaya.
  
  
  Phambi kokuba sibe ophunyezwe yokugqibela pillar, ndabona abantu isebenza phantsi k & nb ithambeka. Nkqu kwi-dim ukukhanya, lowo ayikwazi bona zesintu baba oqhuba. Yena slowed phantsi kwaye vumelani boat sishenxe de ezantsi brushed i-intlabathi.
  
  
  Sasivuya blinded yi-obugorha flashlight. Yena wavusa isandla sakhe waza wajonga e Chyna. Lalihleli motionless, imilebe parted, amehlo engenanto.
  
  
  "Relax!! Relax territory! Hamba! I-isikhalo sebumnyameni waba insistent kwaye shrill.
  
  
  Hers, grinned kwi-blinding beam kukukhanya. "Tshini, umntu, sibe nje ukudada. Yintoni ufuna nkqu kuba kule intlabathi dog? Yena onayo phezulu kwaye climbed phezu isiphumosomfanekiso ukuba umnyama ye-boat.
  
  
  A solid silhouette loomed kwi-beam kukukhanya. I-ego carbine waba aimed e kum ebomini.
  
  
  'Phumani!'lowo hissed. "Lento yethu territory. Enye inyathelo kwaye ndizakuyenza shoot."
  
  
  'Isikhewu! Umfazi sakhwaza ukususela emva kwam. 'Kuza ngomhla!'
  
  
  Yena shrugged, grinned ngalo ukhanyiso, circled i gun jikelele yakhe isalathisi ngomnwe, kwaye dropped yakhe koobhontsi na hammer. "Zonke ekunene, mate, ndizakuyenza kunibiza ixesha elizayo," ndathi, climbing emva kwi cab, bemangalisiwe ukuba wayengomnye yokufumana bamthwala kude abayo indima njengoko i-ko-ripe hippie.
  
  
  Ndajika ke kwi kwi-imigca ethe kwaye wathabatha boat ngaphandle elunxwemeni. Chu faka bay. Xa sasivuya kwi-vula & nb, yena ukhulele kwi bike kwaye washiya boat afloat. "Tshini, baya kuba mnandi reception ikomiti," ndathi. Wakhe ncuma waba ziqinile. 'Yena walumkisa kuwe.'
  
  
  "Yintoni ilungelo ingaba banako ukwenza oku?" Ndicela indignantly. "Musa siyazi ukuba umntu unako yiya ashore njengoko ixesha elide njengoko wena hlala apha ngezantsi ngokupheleleyo-amanzi marko?"
  
  
  Wakhe ncuma waba kancinci ngakumbi genuine. "Ingaba ufuna ukwazi malunga izinto ezinjalo?"
  
  
  "Mna ke sailing."
  
  
  Yena ubeka wakhe ngesandla kwi-bam shoulder. "Musa hamba kakhulu ukuza kuthi ga ngoku, Isikhewu. Imithetho enjalo flouted apho ."
  
  
  "Kulungile, ukuba ingundoqo indlela yokwenza izinto!" Hers, mna ayethembe, waba kakuhle-accumulating wam resentment. "Baya andinaku ingaba shit ngolohlobo."
  
  
  "Isikhewu ..."
  
  
  Yena pulled yakhe roughly kuye. Yayiyeyona kuqala ngokwendlela shenxisa, kodwa hardly i-phulo. "Jonga, Kid," A growled yayo indlebe, " kukho kakhulu abantu abaninzi ukuzama ukugcina kuthi kude into. Kuqala Ingersoll nge-i-ego-uqalekisiwe eludongeni, kwaye ngoku oku! Ukuqonda?"'
  
  
  Yena asikwazanga mpendulo kuba ixesha elide, kwaye waba noloyiko ukuze abe ehambe kakhulu ukuza kuthi ga ngoku wakhe comedy. Ke yena chu lowered herself kum, putting yamluma esandleni phantsi wam jacket kwaye uqhubekeko-ingalo yakhe jikelele wam waist.
  
  
  'Nickname? yena whispered. "Tshini, sasivuya nicinge ukuba ingaba abanye fun..."
  
  
  Ee ubeke ingalo yakhe jikelele yakhe shoulder kwaye pulled yakhe vala. Oko fit umzimba wam kwaye wriggled comfortably. Wakhe ubuso wawaphakamisela, kwaye lowo kissed yakhe kwi imilebe; lokuqala gently, ngoko kunye ukwanda passion, apho yena yaphendula excitedly.
  
  
  Elincinane searchlight swung phezu kwamanzi ukususela Domesday Island icala emva kwethu. Ukulinda yakhe. Sergei ufikelele kwethu, waguqukela nkqu ngaphezulu, hesitated, ngoko weza emva kwaye ibambe nathi kunye yakhe beam.
  
  
  Yena stirred, wajonga phezulu, kwaye frowned. Ke yena wanyusa brown isandla sakho kwaye igcine ngaphandle kwayo phakathi umnwe kwi-jikelele gesture ka-despicable defiance.
  
  
  I-searchlight bafudukela njalo. "Abo fucking voyeurs," yena muttered, kwaye snuggled phezulu kum kwakhona.
  
  
  Thina drifted kunye ngoku njengoko zethu imilebe neelwimi explored, kwaye intricate folds wakhe dress parted. Wakhe breasts beza kuphila ngexesha lam touch, kwaye wam imilebe slid phantsi tawny umqolo wakhe throat ukuba inyuke parapet bade ufikelele yakhe erect nipple. Wayengomnye breathing heavily, ukucinezela yam intloko yakhe ngokuchasene umzimba kwaye crossing omnye leg phezu zam.
  
  
  Oko akusebenzi khange lula, kodwa kwaba yena othe waphula free. 'Liechtenstein ngayo! Mna muttered.
  
  
  "Yintoni le, nobusi?" Yena asikwazanga zama ukuba iquke yena wazala axis powers, kwaye ukukhanya okuthambileyo, waze wajonga na barbarian slave jikelele i-Yamandulo Rhyme.
  
  
  "Uxolo," mna growled , "kodwa ke, sikwi steaming ..." Wakhe, ukungcangcazela kwentloko yakhe njengoko ukuba waba nomsindo kakhulu ukuba wakubeka mazwi.
  
  
  "Xana malunga nabo," utshilo urgently. "Nje ukuba le Udidi."
  
  
  "Musa worry, nobusi." Yena vumelani yiya wakhe ngesandla, wathabatha ngaphandle yakhe jacket, kwaye tossed ngayo kwi floor mats. "Ndizama ukucinga kuni." Wathabatha boat angeliso nomsindo jerk kwaye sped phezulu. Thina sped phandle yolwandle, umnyama inyuke kwaye falling kwi namaza.
  
  
  'Isikhewu! Yintoni wena ukwenza oko?'
  
  
  Yakhe, Heee chuckled. "Ingaba qinisekisa umdlalo, nobusi?"
  
  
  "Mna andazi ..."
  
  
  "Jonga!" Yena pointed kunye yakhe isalathisi umnwe e Doomsday Island, apho waba sele akukho ngaphezu a ledge kwi ulundiname ngasemva kwethu. "Apho yakhe nam uyaya, ezi kwehagu kukho ukuba annoy kum." Mna kwafuneka iyangxola phezu kugquma we-injini njengoko igwebu lolwandle drenched nathi kwaye soaked kwethu. Chyna asikwazanga ngathi ayixhasi namnye care.
  
  
  "Yiyo esiyenzayo emva kwesi damned island."
  
  
  "Kodwa ..." Yena seemed ngenene ubhideke. "Sasivuya..."
  
  
  "Ewe, sasivuya uxakekile. Kwaye siya kuqhubeka ukwenza njalo ."
  
  
  Ee ubeke ingalo yakhe jikelele yakhe shoulder kwaye pulled yakhe roughly kuye. "Sibe nje oza kukwenza kwelinye icala."
  
  
  Waguqukela i-boat kwi semicircle kwaye namakhaya kuba kwelinye icala Doomsday. 'Kukho.'
  
  
  "Nisolko andwebileyo, Isikhewu."
  
  
  'Hayi, alikwazi ukwahlula, ngolohlobo. Nje ekubeni fun abayo defiantly wajonga e-nah. "Ufuna ukuya kulala nam, akunjalo?"
  
  
  'Ah, ewe!'
  
  
  "Ke ngoko siza kukwenza phantsi gun ye-fucking kwehagu. Kulungile? Resolutely, lowo cupped yena wazala axis powers kunye isandla sakhe, ngoko ke pushed yakhe dress bucala kutyhila omnye komnye. Lalihleli motionless okwethutyana, ngoko washukuma yakhe intloko helplessly kwaye leaned phantsi intonga yakhe ulwimi wam indlebe. Mna slowed phantsi de sasivuya phantse ozayo, kwaye skirted i-kude umsonto ka-Doomsday Island, kwi ezahlukeneyo yolulela ka-bay kwaye ukwakhiwa site. Ngexesha besiyenza ezahlukeneyo izinto kunye, ndithi chu sailed ezinxuse unxweme kwi-befuna a kunokwenzeka patrol. Ekugqibeleni, yena ventured phandle ukuba coast.
  
  
  Kwakamsinyane njengoko boat iyakwazi ukuhluma ukususela imihlaba enesanti ezantsi, ayo injini kuyivala phantsi kwaye jumped phambili tsala encinane-ankile ukuya elunxwemeni. Wayengomnye genuinely emva kwam.
  
  
  'Isikhewu! yena whispered. "Yintoni ukuba baya kufumana nathi apha?"
  
  
  "Yintoni?" I-ankile ukungasebenzi ibambe yakhe kwi bush. "Yintoni unako besenza kodwa kick nathi ngaphandle?"
  
  
  "Kodwa ke..."
  
  
  Waphakama wema kwaye wajonga e-Nah, phantse sneezing. "Yintoni engalunganga kunye nawe?" Ndathi, laughing bitterly. "Abo kwehagu ingaba kwelinye icala island. Baya kwikhulu, zange ndiyazi.
  
  
  Yena chu wabaleka yakhe ezandleni ngonyana wakhe iinwele, kwaye yakhe breasts yenyuka njenge babotshelelwe balloons. Ngoko wathabatha isandla sam kwaye pulled me phantsi elifutshane, steep ithambeka ukuya rocky outcrop. Thina wahamba jikelele ego kwaye weza a lone umthi surrounded yi-tangled vegetation. Xa safika ukuya entsimini ka-mde ingca, yena lumisiwe kwaye wajonga e kum questioningly.
  
  
  Wayengomnye etsaliweyo nge ee kwi thambileyo ingca, drowning kwi-kwamaza wakhe iinwele, njengokuba nathi hugged. Bubonke i-dress kunye buckle ngomhla waist wawa vula, forming a mhlophe blanket engaphantsi. Yam neempahla weren khange lula, kodwa thina elawulwayo, kwaye imizimba yethu lungisa kunye njengoko sibeka ecaleni yi-icala ezimbalwa moments kamva. Mariya, weva yakhe warmth envelop kum, wakhe legs wasongwa jikelele zam, wakhe taut umzimba heaving violently. Ezandleni zakhe soothed wakhe wada yena kubeka apho, uzole shivering, kuye amehlo ngqindilili kwi-pale moonlight.
  
  
  "Nickname ..."Owu," watsho breathed. "Ngenisa kum ..."
  
  
  Thina wahamba chu-exploring, i-blooming igadi ivula phezulu kum, wakhe legs lifting, umzimba wakhe stretching, ngoko ke elide umgca dive. Yena snuggled phezulu kum, imizimba yethu ngoku ezimanzi ukususela jar, wakhe thighs writhing.
  
  
  'Ngakumbi, ngakumbi! yena gasped, kwaye yakhe zinokuphathwa impefumlo brushed my indlebe. "Oh, Isikhewu, yena ke zange -"
  
  
  Mna silenced yakhe, stroked yakhe macala kunye ezandleni zam, waziva yakhe amaza amancinane amanzi cinezela ngokuchasene wam axis powers. Kwakukho ixesha elide mzuzu ka-cwaka, punctuated yi-sighs kwaye moans ka-kumnandi, kwaye wathi akubona amehlo wakhe ngesiquphe ukuvula ifayili njengoko umzimba wakhe tensed.
  
  
  "Owu, hayi ... Oh ewe... ewe, ewe, jajajaja ..."
  
  
  Ndaba akukho trouble adjusting kuye climax, kwaye njengokuba nathi kunye sank phantsi icala yi-icala, exhausted, sifuna ukuhlala ixesha elithile. kuphumla kwi cwaka. Wayengomnye lokuqala ukusa, leaning ezantsi nibble ngexesha lam neck abayo incredibly thambileyo imilebe. "Isikhewu," yena muttered. "Oh, Isikhewu, oku ayizange sele ngoko ke kulungile..."
  
  
  Oko wathabatha zonke wam willpower ukwaphula simahla nah, kodwa iingcaphephe mna zilawulwe ukuba roll phezu kwaye get yam ngamodolo akhe. Wakhangela ezantsi e-Nah, ngomhla wakhe flawless, shining bronze umzimba, kwaye laughed.
  
  
  "Yintoni na, nobusi?" "Ingaba yintoni?" watsho wabuza doubtfully. "Ndiqinisekile ukuba ndiya ukuba okulungileyo?"
  
  
  "Thixo, hayi. Ndandicinga kuphela abo armed amaqhawe omzabalazo ngezantsi; babeya kuba climbed kweendonga ukuba babesazi sasivuya apha ngoku - kwaye yintoni thina ekwenzile ."
  
  
  "Oh, xana ih." Yena igcine ngaphandle kwayo izikhali ukuba hug me. "Kuza emva kwam, bazalwana Isikhewu."
  
  
  Yena banyanzeleka ngokwakhe ukuya kuma phezulu. Wakhangela kuwo island e a frame steel ukuba twezekile isiqingatha imayile kwi isibhakabhaka. "Ndiza pretty liechtenstein komhlaba benza ntoni ukuba ngokwenza phandle phaya ukuba akukho namnye unako bona."
  
  
  "Oh, ayinamsebenzi, mhlekazi. Yizani kum... "
  
  
  Mna pretended na ukuva yakhe kwaye waqala ngokuncothula kwi-bam pants. "Makhe siye a ukuhamba, nceda. Thina wachitha wonke ebusuku kunye."
  
  
  Yena sighed, rolled phezu kwabo, kwaye wema kwindawo enye mpuluswa sindululo, njenge "cobra" esiza ngaphandle zonke phezu snake charmer ke basket.
  
  
  Uya kwambatha a dark sweater kwaye ballet slippers kwaye babefuna yokumnceda kunye dress. Oko wathabatha ego ngaphandle wam khona.
  
  
  'Yintoni thina senza?'Yintoni oko?' yena wabuza, pouting.
  
  
  Wayengomnye pointed ngaphandle nge lwabasebenzi basefama ngcwele e a ukwakhiwa site. "Makhe nje hamba phezu kwaye athabathe jonga. Ingaba ilungile kuba oku?
  
  
  "Nganye!" wakhwaza snorted contemptuously. "Ndiza ilungile kuba nantoni na."
  
  
  Phambi kokuba ayikwazi yima yakhe, wayengomnye striding kuwo ingca, ikuvumela i-dress umzila ngasemva kwayo na bride ke veil.
  
  
  Yena ngokukhawuleza ibambe phezulu abayo kwaye banyanzeleka wakhe ukuba siphantsi phantsi. Yena asikwazanga jonga kum, kwaye ngaphandle resisting, yena abalandela wam guiding isandla. Thina stumbled ngokusebenzisa thicket ka-bushes, ehamba kwi cwaka, ukukhanya breeze rustling amasebe omthi crooked umthi wamagqabi ukuba lukhule jikelele kwethu. Xa silifumene ngoko ke, vala ukuba singathi ngokucacileyo bona ukwakhiwa site, lowo imile.
  
  
  "Hlala apha," mna hissed, ngokukhawuleza approaching ukuqina imilo ye-ithe ngqo umxhubi. Wahlala phantsi ngaphandle kwayo kwaye listened.
  
  
  Ndandingasakwazi kuva yakhe ngaphandle komoya. Zonke ndinga bona baba ezimbalwa corrugated yesinyithi ngamatyathanga, a drilling rig, kwaye crane kwi-umgama. Outright ozayo yaba enkulu gaping pit, cemented kwi ezintathu macala - mna guessed yayiyeyona iifayile ugqibile foundation kunye steep earthen rampart ukuba sloped phantsi ezantsi kwaye waba beaten phezulu yi-bulldozer ingoma.
  
  
  Ndafumanisa ngayo odd ukuba babeza ngoko ke tightly guarding elinye icala island, kunokuba patrolling bubonke. Wayesele eza kushiya yakhe hiding ndawo xa weva gurgling isikhalo emva kwakhe.
  
  
  Yayo, intliziyo jikelele. Ndandisele nto ngaphezu a mfiliba sebumnyameni, kodwa kwakukho isibini ngakumbi amachaphaza phakathi kwethu. Baya approached kwam, kodwa bema ukuba jonga kolawulo Chyna, owaye sele shouting.
  
  
  Ndinga zibalisa endleleni baba bemi ngxi ukuze babe hadn khange ebone yakhe kanti, kodwa ukuba yena nento yokuba nje mbindini phantsi kwaye slipped kude, yena mhlawumbi ayikwazi ndiyenze ngayo kwi-boat ngaphandle ekubeni ebone. Endaweni yoko, yena waguqukela waza wabaleka, itsala ukuba damned mhlophe dress ngasemva kwayo na matador.
  
  
  Baya ibambe wakhe phambi kokuba yena ayikwazi sebenzisa amahlanu unit-format. Wakhe & ncamathiselamessage status jikelele isithunzi ithe ngqo umxhubi njengoko baya threw yakhe emhlabeni. Ebezikuyo esithi waya flying kwi-omoya, kodwa kanye emva koko, baye pulled Chyna kuye iinyawo kwaye etsaliweyo yakhe emva kwam.
  
  
  Mna ndalinda kuba yakhe kwaye wabona yakhe captors. Xa beza ukuya kwi-lick kuyo, wabona ukuba zazomelele, purposeful, kwaye bobabini kokuba carbines. I-trio waye ehamba yam ekunene, kwi libanzi arc jikelele ithe ngqo umxhubi. Wam ingxaki yayikukuba nokuba ukutsiba uye kubo okanye ulinde ukubona ukuba kwakukho nabanye abalindi ezikufutshane. Xa abo ophunyezwe nam malunga amabini unit-format kude, ndabona yakhe sikhubeke, baqubuda kuye intloko, uzame ukuba iquke herself abayo dress. Odin jikelele abalindi laughed. Mariya, weva yakhe sobbing.
  
  
  Yayo, waya phantsi emhlabeni waza waya phantsi ithe ngqo umxhubi ukukhangela ih. Baya skirted i-yawning foundation, disappeared okwethutyana emva hut, ngoko ke reappeared, uzole, ehamba briskly. Mna vumelani iinyawo zam, tsala, kwaye enye abalindi wanika yakhe a ekunene tug kwi ingalo. Ndeva yakhe kumemeza kwi-intlungu, yalandelwa a iibhonasi laugh.
  
  
  Xa babeza ingabonakaliyo, lowo rolled ngaphandle ukusuka phantsi ithe ngqo umxhubi kwaye raced kwiintlanganiso the nearest cabin. Kwi-umgama, waze wabona ezintathu silhouettes, ngoko ke vala kunye ukuze babe wajonga ngathi i-engathndwayo zintandathu - - - -legged rhamncwa, isihloko kuba ubume kwi ngesamente iibhloko olandelayo ukuba mde steel skeleton. Baye bema okwethutyana, wavula ucango, bona na, kwaye ucango waba luvaliwe.
  
  
  Yakhe, leaned ngokuchasene yingqele moan ye-hut yi-corrugated irons kwaye mbasa le meko. Kwaba ngaphezulu okanye ngaphantsi njengoko kwakucwangcisiwe kuba le ngokuhlwa. Ingxaki yayikukuba ukuba bendinenxaki, ndinovelwano ukuba umntu ongomnye waye kanjalo ucwangciso, kwaye ukuba ndandisele nantoni na, kodwa i-babemsulwa i-elevator.
  
  
  
  Isahluko se-9
  
  
  
  
  Kwakungekho izisombululo. Nkqu ukuba Chyna ke gcina bebe coldly kwakucwangcisiwe - kwaye bendiphantsi pretty ukuqinisekisa ukuba kwakunjalo; kungenjalo, wayengomnye kakhulu ebukekayo ukuba iliza yakhe mhlophe dress jikelele sebumnyameni-ndinqwenela kokuba ukudlala indima yam njengokuba umsindisi. Kanjalo, mna luyafuneka yokufumana phandle ukuba indlela engqongqo zokhuseleko waba kwi kwesi siqithi. Kwaye kutheni kwaba kuyimfuneko.
  
  
  Yena wakhokela yakhe kude yesinyithi hut, kude umsebenzi ezongeziweyo kwi phezulu frame steel. Kwakukho plenty ka-bushes kwaye palm imithi kuba yakhe ukuthatha-phantsi xa yena dropped bonke fours kwaye ngenyameko crawled ngakulo building kwi ngesamente block. Kwelinye icala mde skeleton building kwakukho amadoda amabini, kwaye ngaphaya kwawo yena ayikwazi kubona isithuba kwi-ithambeka ezikhokelela ukuya bay. Yena twezekile ngaphandle ngomhla floor kwaye wajonga jikelele isakhiwo ukuba Chinu bebe etsaliweyo kuyo.
  
  
  Kwakungekho windows kwi-bam icala, nje inkqubo yokufunda kunye olujikelezayo fan. Njengoko uya kubeka apho, weva muffled isikhalo, " umfazi, kunjalo.
  
  
  Oko akusebenzi khange kuba akukho nto ukuba mna dressed kwi-onzulu iingubo kwaye ekhohlo wam blue jacket kwi-boat. Emva ekhawulezayo uphando lwe ariya, lowo wabaleka waya isakhiwo ukuba wabona phakathi ngokwakhe kwaye abalindi. Hers crept jikelele yembombo kwaye beza phantsi window jikelele reinforced glass. Kwaba ajar, kwaye yena ibambe a handful wakhe ego yayo gaze. Lincinane ukulungela ngapha.
  
  
  Omnye isikhalo ka-intlungu, kweli xesha kunye ezininzi iinyawo louder. Yena ngenyameko pulled ngokwakhe phezulu ukuya ithe ngqo isakhelo kwaye wajonga ngaphandle i-window.
  
  
  Yena waye ehleli kwi nzima wooden isitulo, yakhe ezandleni iqinisiwe ngasemva kwayo emva, kwaye intloko yakhe yaba mbindini ngoko ke yakhe iinwele igqunywe yakhe ebusweni. Kwi-oqaqambileyo ukukhanya bald bulb, lowo ayikwazi bona red welts ngomhla wakhe izikhali kwaye thighs, kwaye yena wazala breasts; a trickle kwegazi wabaleka phantsi kwamaphiko stomach kwaye bangena tangled omnyama iinwele phakathi kwayo thighs.
  
  
  Indoda ehleli elandelayo kuye, wakhe emva kwam, kwaba dressed kwi-kukhulula khaki. Ngapha igumbi sat amadoda amabini dressed ngaphezulu okanye ngaphantsi identically, bephethe zabo carbines casually. Baya grinned ngomhla kubekho inkqubela, egama imisebenzi kwakukho phantse - kodwa hayi iselwa-oriental. Ih ajongene kwafuneka indeterminate Latin imisebenzi, kwaye xa chubby umntu wathetha, wayesazi loluphi uhlobo abantu boyika.
  
  
  Kwaba efanayo disconcerting remix ka iilwimi abe nento yokuba weva ngaphambi koko kwi-balcony ngezantsi zam. Ndiyazi isispanish kwaye abanye Isitshayina dialects, kodwa andiyenzanga uzakuyiqonda into umntu waba uthetha malunga. Nangona kunjalo, uyazazi i-elifihlakeleyo, " kwaye nqa ukuba mna ke abakwicandelo abanye usapho quarrel; kwako konke, Chyna kokuba enye indawo yangasemva.
  
  
  Kodwa ngaloo mzuzu, umntu betha yakhe, kwaye kuya kwenzeka.oku iqinisekise kum okokuba oku akusebenzi ukuba usapho balwe. Yena betha yakhe ngoko ke, kunokuba nzima ukuba igazi ngu-kristu omnye; phantsi kwamaphiko nose, wabaleka phantsi kwamaphiko imilebe kwaye chin, kwaye dripped kwi yakhe axis powers. Ukuba wenza gqiba kwam; ndithethe ukufumana yakhe waphuma phaya.
  
  
  Yakhe, ifumene phantsi floor kwaye wayesele eza kubuyela jikelele - koko ndeva yakhe shuffling nge futhi. Isandla sam weza phezulu, kodwa kakhulu emva kwexesha; umntu dropped wajonga into efana i-anvil kwi kwentloko yam, kwaye uya sank kwi echibini ka-molten baphile, apho yonke into glowed red kwaye umnyama, bomvu kwaye umnyama, bomvu kwaye umnyama ...
  
  
  Ilanga yenyuka kwi thundering smash kwaye wenza i-infernal lwezempilo, phantse njengoko ezoyikekayo njengoko fierce kokumenyezela ukuba seared wam eyelids. Yena balingwe ukuba phakamisa isandla sakhe ukuze ukhusele ubuso bakhe, kodwa ayikwazanga. Oko wandithatha a enkulu iinzame ukuvula amehlo am, kwaye imizuzwana embalwa ukubona apho ndandikho.
  
  
  I-fan spun phezulu kwi-ithe ngqo moan, kwaye wazala ukukhanya bulb ngam ngonaphakade threw bukhali kdegames nge-bam skull. Waba lwazi kwi-cot, zibotshiwe isandla sakho kwaye futhi, kwaye xa waguqukela kwentloko yakhe, wabona ukuba wayengomnye ngxi iqinisiwe ukuba isitulo kwi-umbindi we-igumbi. Njengokuba kude kube ngoku njengoko ndinga bona, sasivuya yedwa. Mna ke komhlaba malunga njani ixesha elide bekuya kuthabatha.
  
  
  "Itafile!" Mna hissed. Ndaba ukuphinda igama lalo phinda-phinda kathathu phambi kokuba yena wajonga phezulu. Xa yena wajonga e kum, kuye amehlo baba engenanto.
  
  
  Ndicela yakhe. "Njani ixesha elide sele yena uhleli apha?"
  
  
  Yena shrugged yakhe shoulders njengoko ukuba ukuthi, " andiqondi.
  
  
  . "Ishumi ... mhlawmbi elinesihlanu lemizuzu."
  
  
  'Apho kukho abo?'
  
  
  'Mna andazi. Kwaye andikhathali, " yathi tone wakhe ilizwi. Dried igazi waba isebenza ukusuka yakhe nose, kuye chin, kwaye kwakukho kanjalo clot yayo iinwele. "Asikwazanga bathi nantoni na?"
  
  
  "Andiyenzanga ukuva nantoni na."
  
  
  "Kulungile, simele get ngaphandle apha. Oko unako afunde evela kuwe?
  
  
  'Mna andazi. Ndicinga ukuba kwenziwa ngomhla island. Baya nje interrupted kum." Yena sighed wearily, njengoko ukuba wayengomnye osetyenziselwa ekubeni beaten.
  
  
  "Yintoni ulwimi baye ndithethe?"
  
  
  "Into efana Latin Isitshayina. Ndikhumbula yakhe ego ukusuka umama."
  
  
  'Ingaba uyaqonda?'
  
  
  "Hayi ke okulungileyo simemo kwakhona."
  
  
  Ukuba yayiyeyona comedy, yena wenza oko kulungile. Mna ke ezisuka zande umbuzo wakhe ngaphezulu, kodwa ukususela zethu abalindi baba mhlawumbi eavesdropping kwi kwethu, wayengomnye bayakhuthazwa ukuba yiya kwi-slightest ithuba ukuze bam-phantsi ngxi hadn ukuba sele blown.
  
  
  Yakhe, wajonga bangena egumbini. Ukongeza kwi-cot kwi athe waba lwazi, kubekho nokuqheleka isitulo, eziliqela kuyo, ifayile ikhabhinethi kwaye ifowuni. Mna ke komhlaba njengoko apho ezi abalindi baba.
  
  
  Andiyenzanga kufuneka ulinde ixesha elide. Ucango swung vula kwaye ndeva shaggy footsteps kwi-ithe ngqo floor emva kwam. Kwakukho amakhulu izithunzi egumbini, kwaye wajonga phezulu kwi kobuso Chin ke interrogator. I-ego ajongene baba Asian, kunye slight icebiso ka-Latin; abe kuba ophunyezwe kuba i-i-american Indian ukuba weren khange kuba yellowish tinge ka-ego imigca enqamlezeneyo. Yena akusebenzi ukuba mde, kodwa yakhe khaki shirt waba impressively stuffed kunye muscle.
  
  
  'Ndithanda kuyo. Ngoko ke nisolko vuka? Ego ke imilebe barely bafudukela xa ethetha.
  
  
  'Ewe. Yintoni ingaba ngenene ukuba oyenzayo? '
  
  
  "Senza nabo bonke intruders." Ego ke isingesi waba impeccable, kunye slight accent.
  
  
  'Yintoni na?'
  
  
  Yena laughed; kwaba i-unpleasant isandi. - Uza kwazi xa kuya kuba ngonaphakade. Ngubani igama lakho?"'
  
  
  'Kwaye zezenu?'
  
  
  Ego i-enkulu isandla waba ukuhambisa ngoko ke ngokukhawuleza ukuze andiyenzanga nkqu isaziso kwayo; wam ekujoliswe shuddered kunye umkhosi we-ukuvuthuzela, kwaye inkwenkwezi-studded omnyama ka-umphandle umsebenzi igqunywe kum. Kodwa yena ngokukhawuleza disappeared, kwaye lowo sajonga umntu.
  
  
  Wacela. 'Ezilungileyo?'
  
  
  Ndabaxelela emu igama mna ke usebenzisa; ndino akukho sizathu hayi.
  
  
  "Yintoni baba nawe ngokwenza apha kwi island, Walton?"
  
  
  Yakhe, wajonga e Chyna. "Thina nje babefuna a icimile indawo... kulungile, uyazi."
  
  
  "Mna bona," wathi flatly. "Kodwa oko akuthethi ukuba zichaza ukuba kutheni ufuna baba ukukhangela i-island."
  
  
  "Nje curiosity, voting, yiyo yonke."
  
  
  "Alikwazi ukwahlula okulungileyo kuni ukwenza oko, Walton. Njengoko bathi - curiosity unako kukubulala?
  
  
  Mna ke surprised. "Tshini, wena musa ufuna ukuthi..."
  
  
  Yena nodded chu.
  
  
  "Uthixo, umntu, sisandula invaded apha. Nkqu kwi-Russia, baya musa ukubulala kuba oko."
  
  
  "Mna wouldn khange kube njalo na malunga ukuba, Walton."
  
  
  Waguqukela ukuba Chyna kwaye spat ngaphandle uthotho amazwi ngaloo bastard ulwimi kunye umbane isantya.
  
  
  I kubekho inkqubela wajonga e kuye blankly. Yena hesitated, ngoko wathetha kuye kwi-isixhosa.
  
  
  "Yintoni ingaba uyayazi malunga lo mntu?"
  
  
  'Andiqondi nantoni na. Yena u-a bust ngomhla hotel. Andiyazi simemo kwakhona.'
  
  
  "Ngelixa umncinci, kufuneka ube ezaziwayo ngcono phambi kokuya kwesi siqithi."
  
  
  Yena nodded helplessly. "Mna balingwe ukuya kuxelela em ukuba, kodwa waba nomsindo e indlela yakho abantu wamanzi acociweyo kuye."
  
  
  Umntu ke imilebe curled kwi sickle-njenge ncuma. "Ndinqwenela ungakwazi kuba calmed wam ego ke umsindo bhetele." Waguqukela abruptly kwaye pointed at omnye abalindi jikelele kuye. "Untie oku imathematika guy ke legs, kakhulu. Siza kuthatha omabini kubo yokulahlwa:.
  
  
  I-balinde yaye njengoko i-emu waxelelwa, ngoko ke untied i-ropes ukuba babotshelelwe ezandleni zam. Phambi ndingayenza nantoni na, lowo iqinisiwe ih yam emva, kwaye ekunene imicu bit painfully kwi-bam wrists.
  
  
  Ngexesha elinye, ukapteni pulled Chyna kuye iinyawo kananjalo iqinisiwe yakhe ezandleni ngasemva kwayo emva. Ngesizathu esithile, wathi wabona lencwadi ithi phezulu omzimba wakhe mhlophe dress kwaye draped ke phezu kwayo shoulders. Oko asikwazanga-phantsi kakhulu.
  
  
  Thina waphuma - thina kunye Udidi, ukhuseleko kunye umphathi-mikhosi. Mhlawumbi yaba ezongeziweyo hanging kwi-frame steel ngasentla kwethu, okanye umdibaniso yonke into eyenzekileyo kwi-yokugqibela iiyure ezimbalwa, kodwa sicwangciso kwaye imeko yaba unreal. Andiyenzanga khangela into abaya kuyenza ih ukundibulala, kwaye bengazange Chyna; ngaphandle, njani baye bacinge ukuba ayikwazi ukubulala i kubekho inkqubela ukuba wonke zinokuphathwa-tempered umntu kwi-Ebahamas waya ikhangela wakhe ukuba yena waya ilahlekile? Wacinga baba bluffing, kodwa kutheni?
  
  
  Xa sifuna weza unfinished icala vula foundation, ukapteni motioned kuthi ukuba yeka. Waguqukela kum, kwaye amehlo akhe baba encinane emnyama iibhola kwi-dim ukukhanya. "Mhlawumbi ukhe ubene nje omnye nisolko uthetha malunga, Walton. Kodwa mna andinaku thatha na chances; ke umsebenzi wam ekulweni i-intruders. Abantu bam bamele ikhangela yakho boat; ukuba baya kufumana oko, baya capsize ego kwaye phoselani ngayo kulo ulwandle. Kunjalo, imizimba yenu iya zange kufumaneka, ngenxa yokuba uza kuba yinxalenye foundation phantsi phaya. Yena pointed ukuya enkulu pit, kwindawo enkulu apho waba igqunywe kunye ngesamente iibhloko kwaye yesinyithi iinkwenkwezi.
  
  
  Yena pushed kuthi phambili, kwaye thina etsaliweyo thina phantsi steep ithambeka ezantsi. Xa sifuna bafika kwi-sele crowded precinct, lowo nodded ukuba omnye abalindi, abo wavusa yakhe carbine kwaye aimed kwayo ngexesha emva ka-Chin ke intloko. Luckily kuba mna - kuba nathi-mna ke isebenza ngaphandle kunye tennis izihlangu ukuba Ezikhethekileyo Iziphumo kokuba elungiselelwe kum. Kunye toes omnye futhi, lowo icinezelwe phantsi nzima kwi umyalezo we-libanzi plastic strap ukuba wabaleka ngokusebenzisa ezinye shoe. Ndava kuya kunika, kwaye i razor-bukhali ukungasebenzi flew phandle kuwo flexible steel. Ei lunged ngomhla balinde owaye aiming kuba China, mercilessly slicing Ego ke leg nje ngaphezu heel, severing Emu ke Achilles tendon. Yena screamed, apho kwenzakalisa. Ukhabe yakhe ego kwi-ass, ebangela oko ukuba uhambo phezu wendawo ithe ngqo bhokisi, ngoko ke wawaphakamisela yakhe futhi kwaye slashed e Chyna ke, zibotshiwe izandla, careful hayi touch yakhe wrists.
  
  
  Ezinye lokugada, kunye bewildered intetho womntu, kwakukho nje ukukhulisa yakhe carbine xa intloko yakhe tilted kwiintlanganiso kuye. Wayengomnye betha ngomoya wakhe ego ebomini, kwaye pushed emva ngokuchasene ukapteni; ezintathu kuthi bawa emhlabeni, waza rolled kwi, ngokuncothula yakhe legs tightly phantsi umzimba wakhe kwaye esithi ekhawulezayo umthandazo.
  
  
  Kuba okwesibini, ndandicinga ukuba ayikwazanga thabathani; i ropes babebaninzi kakhulu ziqinile jikelele wam wrists. Ndabeka izandla zam phantsi kwamaphiko ass, kodwa babesele stuck apho. Kwi-desperation, lowo pulled kunye yakhe yonke ukomelela, kwaye waziva i-babotshelelwe izandla umgca kancinci ngakumbi; hers twitched kwakhona, kodwa akazange shenxisa. Lifting wam legs phezulu, mna balingwe kubhaliwe kwakhona , kwaye ezandleni zam slid yam thighs, ngoko ke yam calves.
  
  
  Kunye yokugqibela lincinane, yokuqala slipped ngaphandle wam futhi, kodwa ubuncinane ezandleni zam babebaninzi ngaphambili kum ngoku, kwaye ndaba nethuba - ukuba hadn khange ukuba mde kakhulu.
  
  
  Isibini abantu baba ngxi ubhideke, kwaye yam yonke maneuver ithathe akukho ngaphezu ezimbini okanye ezintathu imizuzwana. I-balinde ngxi kokuba i-carbine esandleni sakhe; ego ukukhatywa kuye, kodwa amadoda kwi-dim ukukhanya. Wakhe ego sika yakhe neck nge ukungasebenzi yayo shoe. Oqaqambileyo red igazi ngu-kristu omnye; ezantsi ego ke, throat.
  
  
  Ukapteni waba ngomhla wakhe ngamodolo akhe, ilungele umtsibele kwi kum; ndiya betha yakhe ego kwi-ubuso kunye wam knee, ngoko ke ufikelele ngaphandle kwaye pulled i-carbine jikelele nokufa balinde ke izikhali. Ukapteni waba nangona sikwimeko yoqoqosho enzima; nkqu nangona kwakukho igazi isebenza phantsi ego yakhe alaphukanga nose, weza e-kwam. Andiyenzanga kuba nexesha jika carbine kwaye injongo e kuye, nkqu ukuba ndinga benze ngayo kunye ezandleni zam iqinisiwe. Kwaba wavusa yi-ego kuba barrel kwaye lunged nabo bonke bakhe babe.
  
  
  Ukuba kwakunjalo, betha, ngomoya wakhe ego elubala phezulu, ingqondo yakhe yayiya kuba splattered zonke phezu Kabini-K. I-carbine ngoku grazed Ego ke fleshy shoulder wambamba kwi-skull, kodwa nen kokuba ngokwaneleyo amandla nkqonkqozani kuye ngaphandle. Nge groan, wawa egameni lakhe icala kwaye kubeka motionless. Waze wajonga e kum abayo umlomo hanging vula. Wakhe izikhali baba relaxed - bam olukhawulezayo kick kokuba ngokuqinisekileyo kwenziwe i-trick-kodwa yena zihleli motionless.
  
  
  "Ukuba ubuya uncedo kum?" Kwaba Ay abo igcine ngaphandle kwayo babotshelelwe izandla.
  
  
  Yena stared ngomhla carbine ezandleni zam. Wabona yakhe swallow nzima kwaye kugqitywe ukugcina yakhe kude isixhobo. Hayi ngoku. Wakhe carbine dropped kwaye wahamba phezu kwayo.
  
  
  Wakhe fingers baba clumsy, kodwa ekugqibeleni yena untied i-uhlelo lwe thambeka ngokwaneleyo ngenxa yakhe ukuyenza ngomhla wakhe ngabakhe. Yena leaned phantsi ukukhetha phezulu carbine kwaye thatha olukhawulezayo jonga zethu ubhala ngawe. Ukapteni kubeka motionless, kwaye ngoko ke waye umntu kwi-mnyama. I-balinde abo sika yakhe throat ayinakuze yiya kwakhona.
  
  
  'Makhe go.'Wayengomnye sathi yi-Chinu ingalo, kwaye mna practically kwafuneka tsala yakhe ukufumana yakhe phezulu foundation. Xa sasivuya ngomhla wokuqala floor, wayengomnye ujonge kwi-onzulu yinxalenye island.
  
  
  "Lam boat..."
  
  
  "Uphinde ulibale," lowo iiwindow zenziwa ngokukhawuleza ngomhla wakhe. "Baya kuba kufuneka ifunyenwe ee nge ngoku." Yena pulled i-mhlophe dress ngaphandle kwayo shoulders kwaye shoved ngayo phantsi ithe ngqo umxhubi. "Xana ukuba, kakhulu; siza mhlawumbi kufuneka thatha ithuba ubumnyama, kwaye kukho akukho incopho kwi-ukujija ... i-mhlophe flag e ezi guys kwakhona."
  
  
  Yena asikwazanga ngathi ayixhasi namnye care malunga yakhe nakedness - hayi ke kakhulu, supposedly. Yena etsaliweyo yakhe kuwo corrugated yesinyithi ngaphezulu, phezu ithe ngqo block, phezu steel izakhelo. Kwakungekho ezinye abalindi kwi-emehlweni abo, kodwa lowo asikwazanga trust nathi kunye wakhe kuba nomzuzu.
  
  
  Safika ukuya phezulu a ithambeka ukuba sloped phantsi bay. Kwaba ndonwabe kakuhle lit, kwaye yena ayikwazi khangela amaninzi amancinci izakhiwo kwaye elide jetty stretching ngaphandle bangena nzulu amanzi. Ekupheleni port bar, kwabakho kukutshisa chute phantsi apho kwakukho ngokwaneleyo igumbi kuba enkulu iinkuphelostencils. Yena guessed yayiyeyona ngesamente kwiindawo zokugcina iimpahla ezingaphandle kweofisi; baye baziswa i-imathiriyeli yi-inqanawa, wazaliswa trough, kwaye mixed ngayo ithe ngqo abaxhubi.
  
  
  Kwakukho kanjalo malunga ezintandathu sentries ehamba purposefully kwi-iipere. Babesazi indifferent, mhlawumbi unaware ukuba pair of intruders bebe captured. Kuba nathi, oku kwakuluncedo, nangona encinane omnye. Kwelinye icala bay, lowo ayikwazi bona harbor ka-Uvuko Island, kwaye umgama yena ayikwazi khangela eyona ezongeziweyo le hotel.
  
  
  "Nisolko ngokuqinisekileyo unako swim kulungile," wakhe Chinee wathi.
  
  
  Yena nodded, startled.
  
  
  Waqalisa yiya ekhohlo njengoko projector beam swept ukusuka kwelinye icala bay kwezinye. Mna bayilibala malunga nayo.
  
  
  Thina ndalinda ngelixa yena kuqala ngokwendlela i-beam rhoqo. Umjikelo ithathe malunga a ngomzuzu: 30 imizuzu kwixesha elinye icala, 30 imizuzu kwelinye. Andiyenzanga njenge ukuzama phepha ngayo i-vula umdlalo, nkqu ukuba thina zilawulwe ukuba phepha ngayo lonke ixesha ihlabathi approached.
  
  
  Yena pointed ku-a ukuya ekhohlo ka-Port Bar, apho kwaba i-mnyama. "Ngoku, bazalwana mhlekazi, yiya phantsi phaya kakhulu ngokucotha kwaye ngenyameko, njengoko unga lick ukuba amanzi ke edge."
  
  
  "Yintoni wena oza kukwenza, Isikhewu?"
  
  
  I-carbine wawaphakamisela yakhe. "I-Ngcwele baya kuphuma."
  
  
  Yena ndalinda de yena disappeared kwi izithunzi, ngoko waya kwi-opposite icala kwaye crawled ukuya ngasentla escarpment wada waba kwelinye icala bay. Kukho akusebenzi khange kakhulu ixesha ekhohlo; mna kwafuneka hurry phambi kokuba umntu lowo, nento yokuba betha yakhe kunye i-butt a carbine weza phezulu kwaye alerted i-abalindi ngezantsi.
  
  
  Yena slid phantsi variance ngomhla wakhe stomach kwaye crawled nge-thicket ka-bushes malunga amahlanu unit-format ukususela amanzi ke edge. Yena ndalinda kwaye wayebukele i-elide beam kukukhanya deflected, ngoko ke umisiwe okwethutyana, ngoko wabuyela painfully chu. I-searchlight yafakwa kwi-emva kwe-iinkuphelostencils kwi riverbank. Nayo nayiphi na decent rifle, izakuba zithe i lula esifutshane, kodwa ngevoti carbine, kwaba elahlukileyo mba. Kwaba yenzelwe kuba emfutshane-umqolo shooting. Yena enze isigqibo umlilo epheleleyo oluzenzekelayo salvo kwi-ithemba ukuba isixhobo izakuba oluchanekileyo ngokwaneleyo.
  
  
  Yena icinezelwe i-i-butt ye-rifle ukuba kwesixhanti sakhe kwaye peered kwi elifutshane pocket. Njengoko oqaqambileyo lens waguqukela wam icala, a iyangxola weza evela phezulu variance emva kwam.
  
  
  Yena pulled i-phinda-phinda kwaye igcine kuyo. I-carbine rattled kwaye amadoda alo ekujoliswe kuwo. Yena lowered i-isixhobo ngocoselelo kwaye abalawuli kwakhona. Ngeli xesha i-lens shattered kwaye oyingcwele ukukhanya waphuma. Waguqukela i-barrel yakhe carbine kwiintlanganiso the nearest ezimbini abalindi kwaye abalawuli a broadside. Bobabini wawa, kwaye omnye jikelele kwabo pulled i-phinda-phinda yakhe isixhobo kwaye abalawuli aimlessly kwi emoyeni.
  
  
  Ngoko ke, yakhe, esifutshane e umntu kwi-khaki, kunye omkhulu izandla, kodwa Stahl asikwazanga linda ukubona ukuba wakhe ego betha okanye hayi. Yena leaped phantsi variance kwaye plunged emanzini kwi-elide, steady ezimnqakathi. Nkqu kunye floodlight ngaphandle, kwabakho ngokwaneleyo ukukhanya kwi beach ukubona kwam. Ngoko ke, emva ezimbalwa olomeleleyo nezithonga zakhe, kuya disappeared, kwaye abruptly itshintshe kunjalo, nokuqubha ezimeleneyo elunxwemeni. Kwaba ilungelo maneuver; emva kwam, bullets baba flying emanzini, ukulandela icala ndaba ekuqaleni esikhethiweyo.
  
  
  I-bar swam ukuya kwi-isiqhagamsheli kwaye surfaced amaxesha aliqela kunye okungenasiphelo care, gasping kuba emoyeni. Abantu ngomhla elunxwemeni kufuneka ube ndacinga waba isihloko elubala kuba Uvuko Island, ngenxa yokuba akukho namnye waba ujonge kwi-bam icala. Emva reaching kwizibuko bar, kuya zihleli kwi-isithunzi piers. Ukuba Chyna kokuba naluphi na uluvo, yena nento yokuba ibe halfway kuwo isiqhagamshelanisi nge ngoku, kodwa mna kwafuneka qiniseka; emva yokugqibela ilixa, ingqondo yakhe asikwazanga ngathi ayixhasi namnye ukuba abe ukusebenza kakuhle kakhulu kakuhle.
  
  
  Min ndalinda kuba wakhe kuba imizuzu embalwa, nokuqubha phantsi iyasikeka. Ukuba akunyanzelekanga ukuba umnxeba ngaphandle kuye, mhlawumbi omnye umntu uza kuba vala ngokwaneleyo ukuva kwam. Kwi-sekupheleni, lowo kugqitywe ukuba yena akusebenzi khange kwi ezindleleni ngoku, kwaba ingxaki yakhe, kwaye swam yedwa ukuya canal.
  
  
  Mna ke halfway apho, besilwa nomdla ekhoyo phakathi ezimbini islets, xa kukho into swirled vula ngaphambili kum. Yena lumisiwe kwaye instinctively pulled yakhe legs phezulu, phantsi kwakhe. sharks!
  
  
  Nabani na uthi abekho koyika lookrebe ufumana i-idiot okanye liar. Ingakumbi ebusuku kwi-tropical kwamanzi. Emva zonke, lo ih kwinto, apho humans ingaba clumsy swimmers ngalo ndlela. (Kwesinye isandla, ndeva ukuba mna ngonaphakade wabaleka kwi-i-shark kwi beach, ndiza kuba luncedo.) Yena ndalinda kuba yayo, intliziyo yakhe pounding, ukuzama ukubona apho isidalwa waba hiding.
  
  
  "Tshini, Isikhewu!"
  
  
  Yena hissed wam indlebe, ngoko ke vala ukuba ndiza kuba jumped ukuba bebe angakudlakathisi ngokwasemzimbeni kunokwenzeka.
  
  
  "Amanzi ilungile, ingavumi?" Yena yachukumisa ingalo yam, playfully splashed amanzi kwi kum, kwaye swam kude kunye anamandla lababethi.
  
  
  Mna laughed kwaye abalandela yayo footsteps; yayo iingubo, ndaye wam eyona ukugcina phezulu ne-Nah, kwaye ngexesha elinye thina ufikelele kwizibuko Bar kwi Uvuko Island.
  
  
  Ingxowa-iingubo kuba nah kwaba lula kunokuba sinako elindelekileyo. Yena nje siboleke omkhulu towel jikelele wheelhouse ka enye enkulu cruisers.
  
  
  Yena smiled zonke indlela emva hotel, kwaye mna wayevuya yena asikwazanga insist egameni lakho, i-buggy herself, ngenxa emva yonke into sibe nento yokuba sele ngokuthi, andiyenzanga kubona kwinqaku ka-crashing kwi-palm umthi. Yena pointed ecaleni abalindi ngasesangweni ye-hotel, kwaye saye senyuka emva amanqwanqwa ngaphandle ekubeni uqaphele - hayi ukuba mattered kakhulu. Andiyenzanga ukuba emehlweni a gorgeous, smiling kubekho inkqubela ehamba kuyo amadoda ke igumbi kwi-Dubla Cay, jikelele ezinzulwini zobusuku, ange wavusa ezininzi imibuzo.
  
  
  Egumbini, yena poured herself a rum punch - kwakungasekho champagne-kwaye mna discreetly ukhangele traps mna nento yokuba washiya ngasemva. Kulungile, baya asikwazanga touch ngayo, nto leyo ukuqwalasela okuthethwayo andiyenzanga unayo nayiphi na visitors, kwaba emva kwexesha ebusuku, okanye babenomsindo pretty liechtenstein careful.
  
  
  'Nickname?'
  
  
  Yakhe, wajonga e-nah. Yena waye ehleli e-futhi le umandlalo, wakhe iinwele iqinisiwe ukuba i towel jikelele yakhe axis powers. "Ukuba uthathe ngaphandle ezi ezimanzi iingubo, singathi eyomileyo omnye komnye nomnye komnye."
  
  
  Nge ukuba, yena untied i towel kwaye zinikezelwe kum i-ego, ngoko ke waqala massaging wam iinwele-kwaye hers mhlawumbi yenza ihlabathi mbali kuba uzile undress. Zethu busuku, njengokuba kubhaliwe waguqukela ngaphandle, kwakukho nje ekuqalekeni.
  
  
  
  
  Isahluko se-10
  
  
  
  
  Xa mna ukuvuka phezulu ngentsasa elandelayo, yena akusebenzi khange apho. Ke yenzeke kum ke ukuba andiyenzanga nkqu kwazi apho yena waphila - kwi hotel, kwi cottage? Kulungile, ndandicinga ukuba uqinisekile ukuba ndibe nento yokuba fumana wakhe ukuba mna luyafuneka yakhe.
  
  
  Nto yaba ilahlekile ukusuka wam igumbi ngaphandle kokuba yam endala robe, apho ubonise ukuba mna kufuneka zithe modest ekuqaleni kuse. Yena chuckled njengoko yena inyathelwe kwi shawari waza wazisa Chyna kwabathobekileyo omnye. Oko akusebenzi khange ngoko ke embi.
  
  
  Ngaphandle ukusuka ezimbalwa scratches, a kuyityumza ngomhla wakhe knee, kwaye mfusa utshintsho kwindlela yakhe shoulder ekhohlo yi-Chyna ke amazinyo kwi-inkunkuma kuba elide busuku, hers waba kwi-pretty okulungileyo imilo. Ngoko ekhawulezayo sakusasa yayo igumbi, waya downstairs ukuba uvimba a beach buggy.
  
  
  Kwaba sele a zinokuphathwa mid-isisu ntsasa, kwaye ngexesha lakho, elidlulileyo mimmo Golf intendelezo enkulu, waze wabona eziliqela abadlali lokulinda emgceni. Kukho weren khange ezininzi visitors kwi-harbor, nangona kwakukho ezimbalwa ezincinane sailboats plying i-canal. I-red-faced umntu wearing a sailing cap kunye ngakumbi igolide kunokuba admiral ke waved angrily ngomhla uniformed igosa. Wathi akuva amazwi "thieves" kwaye "towel," zilawulwe ukuba stifle a laugh, kwaye trudged emva bar.
  
  
  Chyna ke boat mbambano, moored njengathi xa sifuna ekhohlo ngobusuku ngaphambi. Wayeneminyaka eli efanayo marina? Mna akusebenzi khange ngokuqinisekileyo, kodwa mna wacinga njalo. Kwaba cacisa ukuba abantu ngomhla Doomsday Island kokuba wawabuyisela boat overnight, kodwa njani yaye baya kwazi apho ukubeka ego?
  
  
  A glint kwi-binoculars kwi-ezinye isiphelo isiqhagamshelanisi wanika rheumatism. Ngokuqinisekileyo. Yingqele-blooded killers, amadoda kufuneka ube uqaphele Chyna xa wathabatha boat ngaphandle kuba ride.
  
  
  Wam jacket waba ngxi lwazi kwi cabin mats, kakubi rumpled, kwaye wam pockets baba waguqukela ngaphakathi nangaphandle. Baya ayikwazanga ukufumana phandle into ngu-ukukhangela kwayo; Ego kokuba bought ngayo kwi indlela afrika kwi-Atlanta, kwaye ndithethe nto wam pockets kodwa ekhanyayo kwaye cigarettes - hayi nkqu wam ezikhethekileyo lemveliso nge igolide holder.
  
  
  Wathi wabona lencwadi ithi phezulu yakhe jacket kwaye slung ke phezu ingalo yakhe. Kwi indlela emva, i-red-faced admiral wajonga e kum suspiciously, kodwa mna sukuyihoya kuye. Yena akusebenzi khange kuphela omnye ukubukela i-kwam.
  
  
  Herridge kwaba bemi kwi phezulu a induli kufutshane runway, dressed kwi-pale blue jumpsuits kwaye libanzi-brimmed flower hat. Ego ke, libanzi imilebe curled kwi ukwazi grin. Mna wenyuka induli kwi-ego icala.
  
  
  "Uvukile phambi kwexesha, Umnu Walton."
  
  
  "Hayi ke kwangoko. Ilanga wenziwe shining kwi-isibhakabhaka eziliqela iiyure ngoku ."
  
  
  "Ah, kodwa ndandicinga ukuba abantu abakwicandelo i-imeyili yakho yeshishini asoloko iyalalaprocess status de emini emaqanda."
  
  
  "Hayi xa sukuba ukuba ukwikhefu," ndathi.
  
  
  "Ingaba ungathanda Kabini-K?"
  
  
  "Kutheni yena apha?"
  
  
  Wakhangela pointedly ngexesha lam jacket, ngoko e Chyna ke boat. "Ngokuqinisekileyo," wathi.
  
  
  "Ingaba flying Entsha inzulu lwaziname namhlanje?"
  
  
  "Yonke imihla, Umnu Walton, imozulu ayeke."
  
  
  "Ingaba sekhe ke Florida?"
  
  
  'Kakhulu rare medicinal okkt. Amaxesha ngamaxesha, a bust ngu emva kwexesha kuba ukuqhagamshela icacile kwaye acele okhethekileyo uhambo, kodwa hayi imimandla. Ke expensive, kwaye Doublé Cay akuthethi ukuba kanti isibheno ukuba abantu abo bazimisele ukuba ahlawule effortlessly kuba izinto ezinjalo."
  
  
  "Ngaphandle Kokuba Grady Ingersoll."
  
  
  Yena hesitated okwethutyana, ngoko smiled smoothly. 'Kodwa kunjalo. Yena owns kuyo."
  
  
  "Ingaba ufuna ukuzisa ego apha xa yena kuqala weza apha?"
  
  
  'Hayi bo. Wenze kakuhle=) nje ezimbini, phantse iinyanga ezintathu.
  
  
  'Ngokwenene. Mna wavusa isandla sam, kwaye intliziyo jikelele. "Umnu Walton."
  
  
  Zayo isantya.
  
  
  "Ingaba anomdla ukufunda into malunga Umnu Ingersoll?"
  
  
  Yakhe, wajonga elubala e kuye. 'Kutheni na?'
  
  
  Ke sele elide, boring mini. Waya kuyo lobby, wajonga ngokusebenzisa i-stores, kwaye uphumelele amahlanu dollazi ngomhla chemin-de-fer i-casino. Nangona kunjalo, dealer waba buhlungu ukuba ndandisele eshiya, esingekhoyo surprising. Ukuba yonke into ikakhulu caters ukuba ixesha elide-haired kwaye guitar abadlali, ngoko ke akukho ayi kakhulu kokuya kwi kwi-i-casino; la steamers nje musa ukudlala - ubuncinane hayi, ngolohlobo.
  
  
  Ngenye imini wahamba phantsi wesixhenxe-floor corridor ukuba Herridge ke, igumbi, hoping ukufumana enye jonga phezu kodonga le De Doublon ilifa. Kodwa kwakukho Musa Ukuphazamisa umqondiso kwi ucango ukuphatha. Kuphela umahluko ukusuka amaphawu ukuba zanikwa ngamnye bust waba ukuba phantsi ishicilelwe amazwi yabhalwa ngowe-ipensile: "Trust kum!"
  
  
  Umyalezo okhethekileyo waba ukuqwalasela okuthethwayo kuba kum, kwaye ndiya yenziwe ngayo. Herridge wayenolwazi elinolwazi competence babehamba ngaphaya ego ka-jet-isicwangciso abilities; kwaba njengoko ukuba sibe nento yokuba ufunde iyafana ngasinye enye, kwaye ukuba wenza kwam ukuva uneasy. Kwakukho abantu abaninzi frustrating bolunye uhlanga kule ukunikezelwa ukuva imfuneko yokuba external stranger. Ndagqiba hayi worry malunga Herridge nje kodwa, kodwa mna uphumelele khange bamlibale.
  
  
  Hayi xa De Doublon wathabatha enye bahamba ukuya eludongeni kwaye sifumaneke nto ngaphandle kokuba imini phambi. Kwakungekho ukuthandabuza ukuba ndinga kwazi ukuba ungene, kodwa nkqu ukuba hers wayesenza njalo ngaphandle sicwangciso ngaphandle i alarm intsimbi, hers mhlawumbi wouldn ukuba bafumene nantoni na. Ekugqibeleni, xa iqela boys and girls babizwa ngokuba zonke, kwiintsuku ezimbalwa ezilandelayo, kwaba cacisa ukuba kwakungekho nto kufumaneka ngaphandle hotel.
  
  
  Emva kokuba oko kwenzeke yokugqibela busuku Wokugqibela Isihlalo, ndaba akukho ukuthandabuza ukuba into waba kokuya kwi ukuba kufuneka ube investigated. I-corkscrew, kwesinye isandla, waba nokuba ndinga qiniseka ukuba wakhe ukuba oku kokuba into kwenza Grady Ingersoll. Umsebenzi ka-bulgaria # robul ngaphandle unxulumano phakathi Ezintathu - - - - namakhaya Missile Isikhokelo Indlela, i-Intimate Ezintandathu, kwaye Grady Ingersoll - ukuba umntu kwi-Doubloon ngenene waba Grady Ingersoll-waqalisa iselwa ngokulula. Kodwa izinto onayo ngoko ke liechtenstein enobunzima ukuba ndaxelelwa ke umnxeba Hawke ukuya kuxelela em ukuba ngqo intshukumo waba luyafuneka, kwaye lowo ayikwazi yenze ukuba ndino ukulinda omnye umhla kuba into kunokwenzeka.
  
  
  Kodwa ukuba akusebenzi ukuba kuyimfuneko. Licking, kwi-ngokuhlwa ndithatha wam kwindawo elandelayo kwindawo yokuqubha, kwaye wabona njani kwezo meko ifeni ka-ih indoda nabo baba ukuhlanganiswa jikelele kum. Kokuba a ingqinqwa beard.
  
  
  "Tshini, umntu," emu waxelela yakhe. "Ndabona yakhe izolo, xa uphinda-baba ngaphakathi outer eludongeni." Yena pointed kwindawo yokuqubha.
  
  
  'Owu, akunjalo? Wazi njani lonto?"'
  
  
  "Mna ke upstairs kwelinye igumbi, kwaye singadibanisa bona nawe."
  
  
  "Ewe, tailor, umntu. Akukho nto worry malunga kodwa iqelana ka-assholes kwaye oludala umntu othe likes ukuzijonga kwabo. Ingaba uyaqonda?'
  
  
  "Ngubani lowo ukhangela kwi?"
  
  
  Yena grinned obscenely. "I-sien, umhlobo. Nje sien.
  
  
  Yena snorted contemptuously. 'Yintoni na ngoko? Girls kwi amanzi bikes? Iqelana ka-imbiza-ukutshaya personalities? Kuza ngomhla!'
  
  
  Wanika a massive shrug, ukwenza yakhe yonke umzimba kunyikima na tub ka-vanilla umkhenkce cream. "Yintoni uyazibonela jikelele ukuba hotel igumbi waba nto, umntu. Kwenzeka ntoni ngaphakathi unika umntu omdala kumnandi."
  
  
  'Ingaba ezinzima? Ngomhla hotel, wena zithetha ukuthini?"
  
  
  "Mna anayithathela sele kukho amaxesha ambalwa." Yena grinned. "Ukuba ndino ndinixelele into waba kokuya kwi, ubuya kuba knocked kwi-amasango abe vumelani kuyo."
  
  
  Yakhe, leaned emva kwaye uvale amehlo akhe, shutting ngaphandle incoko. Yandixelela kangangoko njengoko yena wenza, wayecinga ukuba kufuneka kuba wathi, kwaye lowo ungafuni isandi kakhulu impatient.
  
  
  Ilanga waba sinking ngezantsi ulundiname xa wabona kubo okokuba nge-sango. Anton wayikhokhela yayo amaxesha amaninzi elide beaded dress. Wayengomnye ekhatshwe ezimbini elide-haired abantu kwi-onzulu suits, kunye blond, kunye arrogant mna-ukukholosa kuwe, nento yokuba khangela kwi ajongene ye-young, ethembisa abaphathi ezimayini ka-multibillion-dollar amakhulu.
  
  
  Hers, ubukele kwabo bahamba ngokusebenzisa echibini. Amaxesha ngamaxesha, Angela ingaba ukuyeka ukuthetha, ukuze kubekho inkqubela apha, okanye iqela bafana apho. Yena asikwazanga jonga wethu icala okwethutyana, kodwa encinane igqiza labathunywa, waba isihloko zethu indlela. Yena leaned emva phantse squeezed amehlo akhe ivaliwe.
  
  
  Beza ukuya kwi-lick. The bearded fat umntu ndema, lakhe thumbs tucked kwi waistband yakhe colorful knee-ubude nokuqubha trunks. Eziliqela girls kwiqela kanjalo ndema, ngokuzenzekelayo inkqubo ezandleni zabo ngomsebenzi wabo iinwele. Anton kwaye yakhe entourage lumisiwe yi-bam chaise longue. Yena kuvulwa amehlo akhe waza wajonga ezimeleyo.
  
  
  "Ah, Umnu Walton," Angela purred.
  
  
  Yena nodded wakhe. 'Ke kum.'
  
  
  "Lam boss wabuza kum mema abantu De Doublon kwi ... iqela. Ufuna ukuba kuza?' Hers hesitated kunye omkhulu affectation. 'Ngoku?'
  
  
  "Ngaphandle kokuba wenze urgent mcimbi."
  
  
  Yena waye ehleli kuyo ngaphambili kum, ilanga ngasemva kwayo, kwaye lowo ayikwazi ivumba yakhe shampoo kwaye soap. Layo onayo phezulu. "Andiyazi kutheni na," ndathi.
  
  
  Wakhe amehlo kwakukho phantse inqanaba kunye zam, kwaye njengoko ngxi njengokuba statue ke. Nakanjani, Ay zilawulwe ukuba ncuma ngaphandle ivula imilebe yakhe. 'Ezilungileyo. Ngoko ke, untoni na ke?
  
  
  Bubonke yam encinci iqela abalandela kwabo, nkqu nokuba babe weren khange invited. Angela asikwazanga ngathi ayixhasi namnye isaziso njengoko yena wahamba serenely ukuya nge yokuqubha, nodding a kubekho inkqubela apha kwaye mfana apho. Xa sifuna bafika ngalo isango ukuba Ston de Doublona, iqela malunga amabini anesihlanu abantu sasihlanganisene apho. Angela waguqukela kum. "Ndiyathemba kuba okulungileyo ixesha, Umnu Walton."
  
  
  "Ndiza ngokuqinisekileyo iza."
  
  
  Kunye oludala-fashioned iqhosha hanging ukusuka kwesinye wakhe ezininzi necklaces, Angela evuliweyo i-iron isango kwaye pushed ih ngaphakathi. Yena wakhokela kuthi ngaphakathi, kwaye ababini blonds lined phezulu balance. Mna ukuhlala ekuthatheni Angela njengokuba nathi wahamba ihamba a winding indlela bordered kwi-macala ngo lush, colorful iintyatyambo eyayikhokelela lagoon. Kwelinye icala libanzi expanse amanzi baba ezimbalwa imithi, apho abalindi ngasesangweni ukuba tunnel ukuba yolwandle imagined ngayo, kwaye apho faint gleam ka-mhlophe hulls ayikwazi bayibone. Yena guessed baba Ingersoll hydrofoils, waza wakhumbula apho babesele.
  
  
  Thina ngesiquphe yafikelela clearing, kwaye ophunyezwe nge-libanzi isikwere phakathi inn kwaye lagoon elunxwemeni. Kamva, ilanga waba ngxi sicwangciso, touching i-colorful iithayile ngokuqina kwi-i-intricate undo-type. Omnye girls wethu iqela, apparently ndinovelwano ekhaya, dived emanzini kwaye climbed kwi omnye amanzi bikes yokudada kwi-lagoon. I-boy abalandela yakhe, kwaye mzuzu kamva baba owenza a miniature naval idabi. A handful ka-mhlophe-igqunywe izicaka iyakwazi ukuhluma ovela ngasemva bomvu eludongeni ukuba bagubungela phambili inn. Baba oqhuba iitreyi ka-drinks, a pile ka-shrimp, chunks ka-lobster, kwaye ukutya nezinye izinto. I-tape kokubhala ka-kolwalwa lamasoldati, waqala ukudlala umculo ngokusebenzisa loudspeakers iifayile kwi-foliage; ezinye girls waqala swaying kwaye twitching njengoko ukuba yi-reflex, yalandelwa ezimbalwa guys. Oko asikwazanga kuthabatha ixesha elide ukufumana ezi abantu dancing.
  
  
  Wandibulela ukubona Angela, kodwa yena akusebenzi khange apho. Ndinovelwano kancinci embarrassed, wathi wabona lencwadi ithi phezulu itreyi nge mde glass kwaye sauntered phezu railing ka-eludongeni. Ekupheleni bend, weza kuwo eliphezulu fence surrounded yi-ngokusondeleleneyo ukugqagqeneyoname yesinyithi iinkwenkwezi, topped kunye deadly jikelelela. Kwaba kanjalo uyabonakala kwi-phambili hotel, kunye nzulu igqunywe verandah ukwandisa kuwo yayo yonke ububanzi, kwaye massive kabini doors kwi-umbindi evaliweyo. Kuba shutters kwi-phambili ezinye iiwindow yena wabona a itshisa ngcwele, kodwa akukho nto ngakumbi. Mna hadn khange ebone wakhe imini phambi, kwaye kwakungekho umqondiso na abalindi jikelele Herridge ke, igumbi, kodwa mna, nento yokuba ebone yakhe kwi-isithunzi porch, ngathi abantu ababini ehleli sebumnyameni, ubukele intently.
  
  
  Ndahamba emva iqela yi-lagoon, bemangalisiwe ukuba ndibe nento yokuba, betha, omnye abafileyo end.
  
  
  I kubekho inkqubela abaya rhoqo liked ukuba nihlale kwi iinyawo zam snuggled phezulu kum. "Musa ucinga ke omkhulu?"
  
  
  "Ewe," ndathi sourly.
  
  
  "Tshini, kodwa ke akukho nto. Linda kude kube sifumana kwi rhythm.
  
  
  'Kwi ntoni?'
  
  
  'Ewe. Ngu-a eshushu-phezulu, ingelosi. Yena twezekile ngaphandle kwayo emva ukuze ndibonise indlela cheerful yena basenokuba; mna patted yakhe kwi emva nje ngenxa kwabonakala ngathi kuphela polite nto ukwenza. Ngaphandle, mna liked kuyo.
  
  
  "Ingaba ke ukutshaya?" Yena wabuza, nudging kum gently abayo hip. 'Mhlawumbi."Wakhe wavusa i glass yayo isandla ukubonisa ukuba ndandisele besela.
  
  
  Waze wajonga e naye disdain. "Oh, ukuba shit? Ukuba Grady ingaba oku omkhulu potty?
  
  
  "Kulungile, ndizakuyenza jonga kulo." Wakhe omkhulu heee smiled waza wathabatha elide yasekhaya ka-ukukhanya basele. Kokuba a incasa ka-uluntu, kwaye ndagqiba ukuba oku akusebenzi ukuba eyona ndawo ehlabathini kuba efihlakeleyo iarhente ukusela ongaziwayo izinto.
  
  
  Kwaba yokufumana onzulu ngokukhawuleza, kodwa ngaphandle ukukhanya akusebenzi khange njalo. Ezinye bafana jikelele kubo baba sele phezulu; a plump kubekho inkqubela kunye mascara-igqunywe amehlo waba ukutshaya a cigar-sized hookah umbhobho kwaye ethabatha ixesha elide, nihamba puffs, puffing acrid umsi jikelele yakhe nostrils. Yena ebona okokuba mna ke ujonge kwi nah kwaye weza phezu kwam, ilungele share yakhe joys kunye nam. Yena glanced ngokukhawuleza kwelinye icala, ngoko ke wahamba chu ukuya wendawo lagoon, ukukhatywa ngaphandle yakhe sandals, kwaye dived emanzini.
  
  
  Kwaba eshushu kwi ngaphezulu, kodwa nje ngezantsi kwaba yingqele kwaye onzulu. Xa kwaba sunk ezimbalwa i-intshi, kwakungekho enye ngcwele ukuba ukugqobhoza, kwaye kwakukho into zolile kwaye threatening kwi-ubunzulu ukuba ngokukhawuleza wawaphakamisela kum emva phezulu. Yena waqala ukuba ngena kwi - & nb kwaye yiya kwi nihamba isangqa. Ilanga waba kakhulu ukuza kuthi ga ngoku phantsi ukubona mhlophe hulls kwelinye icala lagoon, kwaye jikelele ilitye-paved iibhanki, palm imithi nezinye vegetation wakhupha nzulu, onzulu izithunzi. Kanye wayengomnye iboniwe yi-yokuhamba-hamba ngexesha tunnel abalindi ngasesangweni, kodwa bema phambi ego ayikwazi ukuchonga kuyo.
  
  
  Mna climbed i-kukutshisa ladder, kwaye clerk ngoko nangoko zinikezelwe kum a umbala omhlophe towel, mna dried ngaphandle. Layo waqala ukufumana impatient; yayo onayo absolutely nto ukususela kweli yahoo.
  
  
  Ngoko ke, wemka eyenzekayo. Ngesiquphe, amadoda amabini kwi-onzulu suits wabonakala, kwaye ngexesha elinye, i-music imile. I-guests & ncamathiselamessage status impatiently.
  
  
  "Nabani na ufuna ukuza?" I-tallest indoda onzulu isuti wabuza, kwaye ndandisazi abo waye ngenxa yokuba waba kuphela umntu kwi-Intimate Ezintandathu kunye onzulu iinwele. Ego waba ngokuba Ukuqeqesha, kwaye kwi-dim ukukhanya kwayo wajonga ubungakanani a locomotive.
  
  
  Corkscrew ke ego waba kuhlangatyezwana nazo kunye disjointed chorus ka - "Ewe" no "Ufuna ukugcina Imali". Yena pointed kwi-sango. 'Kuza kuyo, lowo ke ukulinda kwethu.'
  
  
  Yemiyalelo u - "ukuqeqesha" ngu ozayo kuthi, isihloko kuba vula isango kwi-iron sango. Kwi-izithunzi kwi kumacala omabini ke, ndabona ezininzi abantu kwi-mhlophe. Kwakungekho zesintu kwi-emehlweni abo, kodwa ndaba akukho ukuthandabuza kokuba kwabo handy. Njengoko siza wahamba ngokusebenzisa isango kwaye ngaphandle kwi porch, lukayise wayecinga ukuba thina wajonga na iqela amabanjwa ekubeni herded kwi imbumba.
  
  
  Max kabini doors baba vula, kwaye ngaphakathi wenziwa elide, dimly lit iholo ezikhokelela ukuya kwi-a libanzi staircase. Enkulu yinxalenye yeqela ngokuqinisekileyo wayesazi apho sasivuya ndihamba kwaye yisa phambili impatiently. Kodwa Ukuqeqesha intliziyo intloko yayo kwaye wajonga e kwabo, kwaye bawa emva kwakhona.
  
  
  Thina weza kabini doors kwakhona. Ukuqeqesha enye indoda onzulu isuti wavula umnyango waza inyathelwe bucala ukuze sihambe okokuba. Phezulu vala, ukuqina-haired umntu wajonga nkqu tougher, kunye ingqinqwa omnyama amashiya, nomdla mustache, kwaye wiry iinwele falling phezu emu ke shoulders. Njengoko yakhe mimmo ophunyezwe kuye, amehlo akhe okruqukileyo kwi zam, kwaye ndandicinga ukuba wabona emlonyeni wakhe twitch okwethutyana. I-ndinovelwano yokuba trapped ngoko waba nomdla ukuba mna hesitated okwethutyana, kodwa ke yakhe abalandela i abanye; kwako konke, yena kufuneka ube uhleli apha. Igumbi thina na yaba ixesha elide kwaye libanzi, kunye ceil eziliqela floors. Thambileyo colored ezongeziweyo glowed konke jikelele, low couches kwaye piles ka-pillows baba asasazwe kuyo yonke indawo, kwaye ivumba ka-incense waba suffocating. Enkulu posters ukuya kwezi kwi windowless iindonga: psychedelic imizobo yobugcisa, portraits ka-kolwalwa superstars, kwaye erotic iifoto ukuba kwakukho phantse awukho phantsi hardcore porn, ezifana ingongoma ezimbini kakhulu young girls kwaye i-onemincili pony. Ngasentla kwethu, indlu enkulu sephondo studded kunye ezincinane glass ezantsi chu ijikeleze, flooding igumbi angeliso ngonaphakade-ukutshintsha ipateni kukukhanya ukuba wenza oko phantse ukwenzeka kuba nam ukuya phambili.
  
  
  Kabini doors ezivaliweyo ngasemva kwethu. Kuphela indlela ngaphandle kwaba encinane ucango kwi-ezinye isiphelo igumbi. Igumbi akusebenzi ukuba ukuzaliswa kwethu, izicaka, bethu abalindi, kuthi abantu onzulu suits, kodwa eziphakamileyo phezulu omnye kweendonga kwabakho enkulu umlinganiselo jikelele glass. Kwaba nicinge ukuba abe i-ukuqwalasela ngononophelo ngeposi le "mfundisi" kwaye indawo apho wabonakala amaxesha ngamaxesha. Mna ke komhlaba ukubona ukuba sibe nento yokuba ibe honored le ngokuhlwa-waza yena ngoko nangoko onayo rheumatism, yayo tailspin.
  
  
  I glass umlinganiselo waqalisa kokumenyezela de kwaba ngokupheleleyo illuminated kwaye icacile. Kwakungekho kwethu, akukho isandi, kwaye abanye young abantu baba sele ukudlala enjalo umdlalo ngosuku benches kwaye pillows. I-ezimbalwa nje kokuba iqalile ukuba undress xa i-apologetic cough waba weva jikelele isithethi indlela.
  
  
  Wonke umntu wajonga jikelele, ngoko ke focused kwi illuminated umlinganiselo.
  
  
  Elide silhouette wabonakala, uyise chu njengokuba kubhaliwe approached ukukhanya. Nkqu ngoko, imilo waba indistinct ngenxa ezijikelezayo ibhola ukusebenza, kodwa ungakwazi ukuyibona kakuhle ngokwaneleyo ukuze nazi ukuba kukho umntu wajonga njenge Grady Ingersoll.
  
  
  Yena zicacisiwe yakhe throat kwakhona, ndaza ndabona ukuba wayeyindoda fat, ngocoselelo stooped umntu nge ncuma ukuba waba phantse apologetic wakhe macala onke, pale ubuso. Xa onke amehlo egumbini baba kwi kuye, waqalisa ukuthetha.
  
  
  "Molo, kwaye ndiyabulela kuba ukuza kwakhe."
  
  
  Bamamela intently; inkqubo eyenziwayo kokuba idlalwe kum eziliqela tapes ka-ego ke ilizwi, kwaye umntu upstairs kanjalo wajonga kakhulu njenge Grady Ingersoll.
  
  
  "Njengoko usenokuba uyazi, mna andikwazi kuthetha kuwe ngqo. Kodwa ndiyathemba uza kuba fun njengoko ukuba kube eyakho ... er ... a intente. Yena smiled ngokubanzi, abanekratshi ukuba kokuba kufunyenwe ilungelo ilizwi. "Uza kufumana yonke into ofuna ukuba basele, badle, ukutshaya. Mna ingakumbi recommend fudge kwi silverware; ndiyakholwa baya kuba pleased. Wakhe kuphela isicelo ukuba ngaba musa umzamo thatha na ... snacks... ngaphandle premises-De Doublon. Senza kuthi zenza into enye, kodwa abasemagunyeni ayisayi kuvumela epheleleyo ukwaphulwa komthetho zabo amalungelo lobulungisa. Ngenye imini ezi repressive imithetho uza irhoxiswe, kodwa ngoku kufuneka sibe ukuthobela kwabo. Kwaye ngoku... Yena wavusa isandla sakhe kwaye gestured. "Lam intente kanjalo intente yakho. Yezobalo.'
  
  
  Kunye Ego ke amazwi okugqibela, Sergei waqalisa ukuphela, kwaye umlinganiselo waguqukela hazy omnyama kwakhona.
  
  
  "Uthixo wam,"ilizwi wathi wam indlebe," ke, kusoloko efanayo nonsense."
  
  
  Oko kwaba mnyama, ibhityile kubekho inkqubela owaye nje staring blankly e Odin jikelele erotic posters, yamluma esandleni resting absently kwi-bam shoulder. Nah wayenolwazi blackened umbhobho yayo ezinye isandla; yena wavusa yona imilebe yakhe, wathabatha elide tsala, panting, kwaye zinikezelwe oko kum. Wakhe hotel washukuma intloko yayo, kodwa kugqitywe hayi kuba ngolo obvious isikwere. Akunyanzelekanga ukuba bona kakhulu incopho ngokwenza oku, kodwa mna sayenza kakhulu worse izinto wam umgca umsebenzi.
  
  
  Njengoko yakhe tsala tightened, i kubekho inkqubela susa i-bra jikelele yakhe bikini. Yena dropped a enye ka-cloth e iinyawo zam, kwaye wajonga e kum phantse - kodwa hayi iselwa - elubala. Heee, yena kufuneka ube ekhohlo yakhe bra kwi, okanye ubuncinane zifunyenweyo a guy owaye nje phezulu njengoko wayengomnye. Ileta-behamba ze, yena akusebenzi ukuba kanye kanye appetizing, onke amathambo kwaye skinny rosebuds. Xa yena waqala ukuthatha ngaphandle kwayo pants, ifowuni rang kwakhona.
  
  
  "Musa hamba," ndathi. Yena kissed yakhe nose kwaye wenza indlela yakhe esebenzisa ukuhambisa indimbane komnye umsonto ka-igumbi. Andiyenzanga ukuba yena nento yokuba unobuhle kum; xa ndikhangela emva, wayengomnye yedwa, ngokwenza into enika umdla kwi ingalo yomthetho couch. I-music ngoku wazaliswa igumbi; a nzima, rumbling rhythm ukuba waziva ngayo kangangoko ngayo beva oko. Igumbi wazaliswa luvuyo ukutshaya, apho ezinye obscured abangcwele; ngaphandle ezimbini okanye ezintathu couples kwaye yintoni wajonga na threesome, ukutshaya, besela, kwaye amehlo fudge seemed ukuba ibe uninzi ethandwa kakhulu imisebenzi - ubuncinane kude kube ngoku, ferretting.
  
  
  Kwi-small ucango kwi-ezinye isiphelo igumbi, yena umisiwe ukuba luhlole icandelo lomboniso. Njengoko i-orgy, kwaba umntwana ke, umdlalo, kwaye bendiphantsi komhlaba ukubona indlela kakhulu Ingersoll afunyanwe ubukele kwi yakhe glass booth.
  
  
  Yena leaned ngokuchasene ucango kwaye ngenyameko waguqukela i-ukuphatha. Kunjalo, yena asikwazanga kuncama. Yena wabaleka isandla sakhe phezu umnyango waza wafumana i-lock. Ndafumanisa ezimbini amacango; baya wajonga njenge bhanile amacango. Wam ziqinile swimsuit asikwazanga jonga efana nayo ayikwazi ukufihla nantoni na, kodwa cordon imigca kwi-nen baba deceptive.
  
  
  Emva kokwenza ukuqinisekisa ukuba akukho namnye waba ujonge, waqalisa ukukhangela enye strips kwi cambalala, flexible lock chonga. Kodwa phambi ih ayikwazi tsala ngayo ngaphandle, iqhosha kwi-bam emva bafuduka.
  
  
  Yena ngokukhawuleza uvale ezincinane engabonakaliyo umngxuma nge miniature flap wakha kwi swimsuit. Wakhe inyathelwe bucala ukuba babambisa a glimpse ka-ucango ngaphandle yembombo wam iliso, kwaye leaned ngokuchasene moaning, uzama ukujonga njengoko ukuba hers waba engrossed kwi-icandelo lomboniso phantsi amehlo am.
  
  
  A pale ray kukukhanya wawa kwi iinyawo zam. Wayengomnye ibambe yi-Angela ke inyama scent, kwaye phambi ndinga jika jikelele, yena whispered wam indlebe.
  
  
  "Ekubeni fun, Umnu Walton?"
  
  
  Hers, lowo shrugged. "Mna anayithathela kokuba ngakumbi glplanet amava."
  
  
  "Ndiza ngokuqinisekileyo iza." Yamluma esandleni waba kwi-bam ingalo. "Ngoko kuza kunye nam; ndiyacinga uzakufumana oku, kokukhona fun."
  
  
  Yena abalandela yakhe esebenzisa ileta-ukuvula ucango. Wakhe zelifu ka-iinwele kwaye esiwaku-igqunywe amehlo am okwethutyana. Ke yena inyathelwe bucala.
  
  
  Igumbi waba amancinci kwaye softly lit, kunye kuphela enkulu mattress kwi floor. I kubekho inkqubela lwazi kwi-nen abayo emva kum waba ze, kodwa andiyenzanga kufuneka ndimbone ubuso ukwazi ukuba ngubani kwaba ...
  
  
  "Itafile!"
  
  
  Yena waqala ukujika chu, kodwa xa ndeva ucango vala emva kwam, mna ngokukhawuleza ndakhangela emva e Angela. Yena waye ehleli abayo emva kodonga, esinye isandla gripping i-buckle ukuba igcine yakhe mfusa robe nje ngezantsi kwayo axis powers. Wakhe ncuma waba mocking. Wakhangela emva e Chyna, kwaye wabona enye intetho kwi dancer ke ubuso.
  
  
  Ukuva ilizwi rustle ka-Angela ke iingubo kwi floor emva kwam, lowo ngokukhawuleza wahamba phezu Chyna. Ngokuqinisekileyo, oko akusebenzi khange arranged njenge eqhelekileyo threesome, kwaye wayesazi oku kubekho inkqubela ngcono... Kwaye ngaloo mzuzu, mna ke iqinisekise ukuba mna luyafuneka umntu ukuba abe kwi-bam icala.
  
  
  
  
  Isahluko se-11
  
  
  
  
  "Ndiyathemba musa khumbula ukuba ndiya kuzisa yakho dress ngale ntsasa, Isikhewu." Yena rolled ngaphandle umandlalo kwaye wema ngaphambili kwi-kum, ndinovelwano ngokugqibeleleyo ethambileyo yayo nakedness. Hayi ngamaxesha onke.'Yakhe, wayesazi ukuba Anton waba emva kwam; wayengomnye ngxi ngaphandle kuba imini.
  
  
  "Wena walalayo ngoko ke, kulungile, andiyenzanga kuba intliziyo wake kuwe phezulu." Yena pursed imilebe yakhe njengoko yena wajonga e kwam, kodwa wagcina baphuma khona esandleni sam.
  
  
  Yena wavusa i-eyebrow e-Nah. Kwakukho into abafileyo yayo emehlweni abo, nkqu nokuba ndibe nento yokuba kusoloko ebone yakhe kunye enjalo lively jonga phambi. Kodwa yena ukuqhubeka ncuma, njengoko ukuba hers baba inkomfa-nxaxheba umnikelo heee champagne e a bar.
  
  
  "Ingaba uyazi ukuba kutheni?" Angela ke ilizwi waba slicker kunezo bezilindelekile, apho ukuqwalasela okuthethwayo yena ayikwazi yiya na ibala. "Ngaba kwakukho ilungelo malunga naye."
  
  
  Wakhe muscles tensed.
  
  
  'Yintoni ingaba ithetha?'Yintoni oko?' yena wabuza.
  
  
  Waye waziva Angela ke elihle izandla zakhe shoulders, ngoko ke ngomhla wakhe izikhali, kwaye ekugqibeleni ngomhla wakhe thighs. Yena squeezed kum gently.
  
  
  "Akukho ezingaphezulu fat. Umntu ka-ego eli ... nisolko amathathu, aren khange kwenu, Umnu Walton?"
  
  
  "Ngokuqinisekileyo," ndathi grimly.
  
  
  "Ndiza iindaba nisolko hayi joking. Ewe, "watsho waqhubeka," indoda yakhe ubudala kwaye khondo lobungcali-mfundo lilonke akumelanga kuba enjalo yesitalato state. Kakhulu pretty umzimba, ingavumi, mhlekazi?
  
  
  Ndandisazi liechtenstein kakuhle yena akusebenzi ukuba uthetha ukuba nam. Yena tilted intloko yakhe kwaye wajonga e kum frankly. "Ewe," watsho wavuma. "Kwaye wathi ingaba enjalo exciting izinto ngayo."
  
  
  "Owu, ewe," Angela wathi, a icebiso ka-sourness yayo ilizwi. "Uyazi yonke malunga nayo, musa kwenu?"
  
  
  'Kodwa kunjalo. Nick ingaba olugqibeleleyo umntu ."
  
  
  Wakhe flattery waba appreciated, kodwa wafuna ukufumana ngaphandle umgca omlilo. Yakhe, inyathelwe bucala ukubona ih zombini ngaxeshanye. Oku kwaba wam wokuqala jonga a nude Angela. Kuthelekiswa Chyna, wayengomnye phantse skinny ngomhla wokuqala, kodwa yesibini glance itshintshe ukuba impression. Wakhe axis powers waba ifemi kwaye beautifully emilisiweyo, wakhe hips baba ngocoselelo arched, wakhe legs baba ibhityile kodwa elimnandi. I-Ee wobomi waba mpuluswa kwaye cambalala, kwaye fluffy unxantathu ka-iinwele engaphantsi kwaba ngoko ke ukukhanya brown ukuba phantse wajonga ukukhanya. Olugqibeleleyo tshintsha, ndandicinga, kwaye ngaloo mzuzu Angela sathi ingalo yam.
  
  
  "Ucinga ukuba ndiza kukunceda kakhulu ethabatha jonga kwi?" Kwaba umngeni, kwaye okokuqala wabona onzulu ukuthandabuza yayo emehlweni abo.
  
  
  "Ndiqinisekile ukuba ndiya ukhangela kwi kwenu?" Nah kokuba amandla okokuba uya ayikwazanga yaphula ngaphandle ngaphandle ukubhatala ingqalelo ekhethekileyo. Andiyenzanga bother yakhe.
  
  
  "Ungathanda kulala nam?"
  
  
  Yena hesitated, wajonga e Chyna, kwangoko emva e Angela.
  
  
  'Ngalo mzuzu? Ndibuze, uzama ukujonga nonchalant.
  
  
  'Kutheni na? Kukho igumbi kuba zonke kuthi." Yena pointed abayo intloko ngomhla enkulu mattress kwi floor kwi enye inxenye igumbi.
  
  
  'Ukuba ufuna. Mna akusebenzi khange ke argue abayo; yakhe ndinovelwano waba ukuba Angela waba nje ezinobungozi ze njengoko uninzi abantu, ngokupheleleyo bombeswa kwaye armed.
  
  
  Yena bafudukela kukufutshane ukuba uze kum nge ziqinile kwaye ngocoselelo buthathaka ncuma. "Ingaba engqondweni lwe nabo?"
  
  
  "Ukuba ngaba musa engqondweni."
  
  
  'Okanye wabelane?' Yena leaned roughly phezu wam shoulder kwaye sathi Chyna ke breast, njengokuba yena lowered intloko yakhe ukuba lick a dark nipple. Ke yena straightened phezulu kwaye wajonga e kum elubala. 'Ingaba uyaqonda?'
  
  
  "Ndiza zange kuba wayecinga okokuba."
  
  
  "Oh, yiya kwi, mhlekazi," Yena protested. "Ukuba ufuna ukuzama ngayo, ukwenza oko. Kodwa musa ukwenza oko ke kakubi."
  
  
  "Ndiqinisekile ukuba ndiya esenza yonke into kakubi? Emva ntoni yaye yokugqibela busuku?" Angela sajonga Chyna na ukulahlekiswa umfazi.
  
  
  Yena sighed kwaye wanika mna a pale ncuma, ngoko ke kamsinya intliziyo yakhe ubuso expressionless.
  
  
  Hers inyathelwe ngaphandle indlela kwakhona; hers waba phakathi kwabo kwakhona, kwaye ngokuqinisekileyo oko akusebenzi khange wam ndawo. Anton ngesiquphe hugged kum, kwaye yakhe nomsindo amehlo wouldn ukuba mandiyenze tsala kude. Ndaye oku kungenxa amacebiso anikwe kweli nqaku yam pelvis ayikwazi bonisa ukuba kubekho into ethile wam swimsuit ngaphandle kwam.
  
  
  "Musa ukuba ufuna fuck kum?" yena wacela kum.
  
  
  "Kuza kwi, uyayazi eyona."
  
  
  "Ngoko ke, kuthabatha ngaphandle yakho liechtenstein nokuqubha trunks."
  
  
  Ndonwabe ukwenza njalo, mna ngokukhawuleza onayo ngaphandle kwaye threw ih kwi umandlalo, apho ndinga zifikelele ngabo oko kuyimfuneko. Xa ndandisele ze, kwaba cacisa ukuba ndandisele anomdla yintoni Ingelosi waba anomdla. Yena stared ngexesha lam erection ixesha elide, kodwa xa yena chu leaned kwi, mna ufikelele ngaphandle kwaye hugged yakhe.
  
  
  "Musa kuba ngoko ke greedy, baby," yena purred, gently biting wam shoulder.
  
  
  Angela ke amehlo lit phezulu. "Ngaba wayecinga ukuba ubune a monopoly?"
  
  
  Yena shrugged. "Hayi, mhlekazi, andikho ekubeni selfish. Kodwa sisoloko share yonke into, khumbula?
  
  
  'Kunjalo. Na injongo, ngolohlobo yokugqibela busuku.
  
  
  'Kutheni? Ngaba weren khange phaya, oko kwaba mna nicinge ukuba benze, zibalisa em, hayi, ndine kakhulu onomona mistress?
  
  
  Angela bared yakhe amazinyo, phantse growling. Yena wayesele hlasi Chyna xa ucango esilandelayo ukuya umandlalo evuliweyo. Ndaba zange uqaphele oko phambi; ucango waba njengoko inconspicuous njengoko ucango e-Koloni Kennedy, ny, ukuba imfihlelo laboratory apho ndandinjalo ezifanelekileyo ka-u - -namakhaya icebo. "Zonke ekunene, girls; ke ngokwaneleyo kuba ngoku."
  
  
  Ukuqeqesha wayikhokhela bangena egumbini, yalandelwa ezimbini blond amalungu Intimate Ezintandathu. Ezinye ezimbini baba emi kwi-doorway, kodwa ih ayikwazanga ndimbone.
  
  
  Angela sajonga Ukuqeqesha. 'Yintoni wena ngokwenza apha?'
  
  
  "Uyazi liechtenstein kakuhle njani molo kitty yiyo." I-ego grin waba njengoko iibhonasi njengoko hers. "Ukhe zilityelwe kutheni nisolko ukungenela ukuba guy apha?"
  
  
  Anton phantse screamed. "Kodwa andiyenzanga ndimbuza ukuba kuza!"
  
  
  "Kodwa safika ke." Ukuqeqesha inyathelwe bucala, yalandelwa a fat umntu low-iqhosha khaki ukusuka Domesday Island.
  
  
  "Thatha ego ke sandals," lowo ilungisiwe.
  
  
  Yena kwafuneka admit ukuba kokuba kuqaliswe kakuhle; emva yokugqibela busuku, wathi apparently akusebenzi khange ethabatha na ngaphezulu chances. Ngaphambi kokuba nabani na ayikwazi indlela kum, wakhe sandals ukukhatywa Ukuqeqesha; lowo ibambe nu na inkwenkwezi hunter.
  
  
  U-amanye amalungu intimate ezintandathu baba lined phezulu ngomhla kumacala omabini ngawam, ondixelele babesazi ebezikuyo ngokwenza; umntu closest kum kokuba izandla njenge pincers kwaye seemed ukulungele ukusebenzisa kwabo.
  
  
  I-khaki-clad umntu pointed kwenye indoda onzulu isuti emi emva kwakhe. Wangena a room okokuba waye kanjalo isikwere kwi-Oriental isimbo, kunye indeterminate Latin imisebenzi. Yena glanced e kum, ufikelele kwi yakhe jacket, kwaye pulled ngaphandle encinane, crude foto ukuba asikwazanga jonga efana ngayo bebe ripped ngaphandle ngokusebenzisa emagqabini ka-qhagamshelana ishicilela. Wathi pulled ngaphandle komnye umfanekiso, xa kuthelekiswa ih, waza wabonisa ngayo ukuba umntu kwi-low-iqhosha khaki, esithi, "ke yena, Umnu Tsunganos." Bobabini grinned.
  
  
  "Ke, njengoko elula nje," Tsunganos wathi.
  
  
  "Ufuna ukugcina imali," mna growled.
  
  
  "Uyabona, Umnu Isikhewu Carter -" Lowo asikwazanga kuthi nantoni na, kodwa mna akusebenzi khange surprised ukuba wathi lam lokwenyani igama; besele wayesazi waba ezifunyenweyo.
  
  
  "Ke wathabatha kuthi epheleleyo mini ukuchonga yakho photo, Umnu Carter," umntu waqhubeka.
  
  
  "Ke ngoko exhausting ukusebenza kwezi ezamandulo iimeko, luhamba; kwenu kwafuneka iphaphazela ukuba mainland kwaye sebenzisa ezi iinkonzo kukho ukunxibelelana Beirut, kwaye ... Oh, aren ukuba ufuna surprised, Umnu Carter? Waba grinning mercilessly ngoku. "Ah, mhlawumbi awuyazi kangangoko ucinga ingaba; zethu umbutho asikwazanga ngqo tshisa na iinqanawa emva kwayo. Ukuqhagamshela imigca ingaba vula, kodwa ke, musa necessarily sebenzisa kwi-amacala amabini. Ingaba uyaqonda kum?"'
  
  
  Kwabonakala cacisa ngokwaneleyo kum. "Wena musa uyavuma ne-China ke ngoku domestic-nkqubo kwiintlanganiso-United States," ndathi.
  
  
  "Ekhaya, Umnu Carter?" Yena sighed na schoolteacher abo uyala a stupid lwabafundi. "Ah, makhe nje kuthi ukuba abanye jikelele wam ancestors enokuba ngokuba ego zabo ekhaya. Njengoko kuba kuphumla... -
  
  
  Yena shrugged yakhe massive shoulders.
  
  
  Mna ke ulingeka ukwenza kancinci fun kuye, ukumtyhola yokuba ngoko ke emva kwaye ngaphandle kwehlabathi kunjalo ngoku, nje ukuba Isijapanese soldier efunyenweyo kwi-i-island emzantsi Afrika e-Pacific, phantse iminyaka engamashumi amathathu emva kokuba kuphele Imfazwe Yehlabathi II, kodwa ndagqiba ngokuchasene nawo; kwakungekho isizathu akufanele. kodwa yena wouldn khange kuba bambulala kum kwi ndawo, kwaye waye anomdla engcono ithuba.
  
  
  "Kulungile, e-Cape Kennedy, NY, ubune steamboats thatha wam umboniso," ndathi, ujonge kwi-small photo waba ubambe esandleni sakhe. "Yi-a fluke."
  
  
  Yena washukuma kwentloko yakhe. "Nisolko ngaphandle comment, Umnu Carter. Zethu umbutho sele ezininzi amalungu, kwaye yonke imihla sino ezimbini okanye ezintathu okanye ngaphezulu ... erm ... abakhenkethi. Thina Easterners ingaba zonke ngokufanayo, kunjalo, kwaye sonke kuhamba kunye zethu iikhamera. Ayonto ukuba akunjalo?'
  
  
  "Ngu big isiseko," mna insisted.
  
  
  'Ewe. Kodwa thina, njenge nani, ukuba anomdla inxalenye ethile. Kwaye abalindi ngasesangweni ukuba okhethekileyo indawo ukuba uninzi abakhenkethi musa nkqu isaziso. Thina qiniseka ukuba bathabathe nemifanekiso ka wonke umntu abo uyaya phandle ukuba ucango ."
  
  
  Yena swallowed nzima. "Ingaba uyazi ngesi?"
  
  
  Ego ke grin kwaba ngathi a carnival isigqumathelo. "Ucinga ukuba, Umnu Carter? Aren ukuba sonke apha kuba efanayo isizathu?
  
  
  Yena betha kwam amaxesha amaninzi xa ndandisele iqinisiwe phezulu; nen waba wearing nzima umsebenzi boots, kwaye kwaba bolted. Stolom kwaye Angela kwambatha iingubo kwakhona-pouting, yena wayecinga - xa ezandleni zam baba iqinisiwe, Stolom politely insisted kwi yokufumana wam ukuhlamba isuti umva. Mna balingwe ukufunda into yayo emehlweni njengoko yena wenza oku, kodwa yena zange wajonga ngasentla wam chin.
  
  
  Tsunganos pinned kum ukuba moaning umandlalo, kwaye ego ke amehlo flashed kunye entiyo yawo. "Ubulewe ezintathu wam abantu jikelele wawutyelele busuku, Umnu Carter, kwaye seriously injured a wesine." Yena groped kuba kwentloko yakhe, apho lowo ayikwazi kubona yellowish _imaphu yesigingqi phantsi ngqo omnyama iinwele. "Bekuya kuba mnandi kuba kum hlenga-hlengisa i-nihamba ukufa kuba wena ngoku, kodwa kukho akukho xesha kuba ukuba kunjalo ngoku. Kufuneka messed phezulu yethu elandelayo yale shedyuli, ngoko ke kufuneka kususwa ngoko nangoko. Uyakwazi ukuthetha ngayo malunga comment."
  
  
  Yena slapped kum nzima kwi-kobuso; hers, ducked kwaye ibambe i-ego kick phezulu kwi-intloko, kodwa wam iindlebe baba ringing.
  
  
  Tsunganos wajonga e oko ngenyameko. "Earthquake wokugqibela mzuzu, eh, Umnu Carter?" Thatha ego. Yena pointed at ezimbini blond guys ababe pushing kum moan. "Uyazi apho yena ke nicinge ukuba ahambe."
  
  
  Kuquka u-girls, kwaye mna bamele ukuba ndidibanise ukuba kwakukho anesixhenxe nabo egumbini - kwaye ezandleni zam baba iqinisiwe ngasemva zam umva. Andiyenzanga kumelana.
  
  
  U-abalindi kwaye ndiye kolona emva ucango kwaye kwi narrow, carpeted hallway. Baya pushed kum phantsi amanqwanqwa kwaye kwi sloping ilitye-walled corridor, i-ezimanzi amatye apho scratched wam shoulders.
  
  
  Wam abalindi kwakukho phantse identical, kodwa wam careful njalo ih iifoto wanikezela iziphumo. Wilf kwaye Kevin. Omnye kunye incwadana yakho yokundwendwela jikelele Venezuela, ezinye presumably rutabaga-ih amazwi abo baba kunye Midwestern, North and South i-american accents njengokuba kude kube ngoku, njengokuba yena ayikwazi kuva. Babenako zithe superstars e-Indiana Ngezifundo; yaba impression ka iyonke competence yokuba wadala. Kwakunzima ukukholelwa ukuba ezi Americans ayikwazi kufumana bambulala kwam, kodwa andiyenzanga inkunkuma naliphi na ixesha deluding ngokwam.
  
  
  Thina waphuma, jikelele hotel ngaphezu komhlaba, ngasemva uthango jikelele bushes ukuba bagubungela lagoon. Embalwa moments kamva, thina iyakwazi ukuhluma kwi-clearing e amanzi ke edge, kunye ezintathu medium-ubude boats ethiwe ngokucacileyo ngezantsi kwethu. Wilf, owaye ngocoselelo taller kwaye stockier kunokuba Kevin, poked nam ribs ne-gun.
  
  
  "Hurry phezulu kwaye ukutsiba."
  
  
  Ndenza oko, mna waxelelwa, landing nge thud kwi fiberglass deck, apho ndiya slipped kancinci; le ngokuhlwa waba kancinci ezimanzi kunye dew. Wilf abalandela ngokulula, slamming kum ngokuchasene railing ye-small cab. Kevin ndaya uboniso ndlela ivili kwaye waqala i-injini, ngoko ke jumped phambili nokukhulula hydrofoil cable.
  
  
  I-anamandla injini rumbled njengokuba nathi intliziyo jikelele, ngoko intliziyo ukuba intloko kuba mnyama tunnel eyayikhokelela yolwandle. Kevin icinezelwe iqhosha kwi xboardcomment, slowed phantsi kancinci, kwaye flew kwi onzulu tunnel. Yakhe, wabona yesinyithi railing ngxi nyuka, kwaye thina swam cacisa phantsi kwayo, kwaye kwangoko sasivuya ngaphandle kwi-vula yolwandle.
  
  
  Baya iqinisiwe phezulu kum nge braided yesinyithi abalawuli, apho icinezelwe nzima kakhulu kwi ezandleni zam xa mna icinezelwe kwabo. Wam wrists baba esopha profusely, apho nokufumana kwamnceda ukuba ndibe nento yokuba sele nomngeni nge rope, kodwa kwaba zonke useless kum. Ndafumanisa omnye jikelele imigca kwi umva wam ukuhlamba isuti, kodwa ezandleni zam baba iqinisiwe eliphezulu kakhulu emva yam emva ukufikelela.
  
  
  Wilf waba elandelayo kuye kwi-cockpit, struggling ukufumana phezulu, kwaye hydrofoil wawaphakamisela kwi yayo kukutshisa skis kwaye skidded phantsi river. Wakhangela e kum nge-casual disdain.
  
  
  "Mhlawumbi simele shiya kuni," wathi, nelikhwazayo ngokwaneleyo kuba Ego ukuba kuviwa phezu high-wamisa screech we-injini.
  
  
  'Kutheni na? Ndathi lightly. Mna leaned yam emva ngokuchasene railing zize zilawulwe ukuba twist wam izikhali ngocoselelo ukuze hers ayikwazi zifikelele strap wam nokuqubha trunks. Waba ababelungiselela uqhagamshelane zipper encinane triangular pouch e umzantsi coccyx.
  
  
  Wilf smiled distantly, kwaye Ego ke iinwele fluttered kwi-omoya. "Ukuba ngaba kwakukho apha ngeveki edlulileyo, siye ange ngasekhohlo kwakho. Ukufumana phandle njani abantu abaninzi bazi malunga nathi. Kodwa ngoku... yena shrugged. "Ayinamsebenzi simemo kwakhona. Ke kakhulu emva kwexesha ukumisa kuthi."
  
  
  "Yintoni wena phezulu?" Wayengomnye ekubeni wacela ukuba bagcine uthetha; ndino wam bag vula, kwaye ukuba kuphela wam numb fingers ayikwazi ukwenza oko umsebenzi ... Wilf laughed. 'Yintoni ufuna care? Ukuba sifuna ukwazi ukuphila, uzakufumana ngaphandle kamsinya ngokwaneleyo, Carter. Kodwa ayithethi ukuba ngenene mba kwi dell; ke nje ekuqalekeni, kwaye abantu ngathi uphumelele khange kube kukho ukubona umsonto."
  
  
  I-whoosh ye-amandla waba muffled kugquma. Mna hadn ukuba ugqibile ngayo kanti; wam fingers baba ngxi njenge stuffed iisoseji, reaching kuba imixholo bag kwi umva wam nokuqubha trunks. I-ski boat sank ukuba hull, rocking kwi-elide swell. Kevin wajonga ngomhla flickering umenzi woluvo kwi-control panel.
  
  
  "Lento nzulu ngokwaneleyo," wathi wabhengeza, waguquka kude uboniso ndlela ivili.
  
  
  "Ingaba thina ugqiba kwayo ngaphandle phambi kokuba sibe umyeke?" Wilf wabuza. "Hayi," Kevin igcine phezulu abalawuli cutters. "Siza kuba dissolving impala."
  
  
  Yena grinned e kum. "Ingaba uyazi yintoni na le?"
  
  
  Hers, lowo washukuma kwentloko yakhe, nkqu nangona wayesazi liechtenstein kakuhle malunga nayo. "Ngu synthetic lace ke njengoko olomeleleyo njengoko steel kude kube iyahlala kwi - & nb ezimbini okanye iintsuku ezintathu. Ngoko ke, dissolves, wena ukudada free le umbala obomvu kakhulu ukuthintela nisolko iqinisiwe, kwaye amahlwempu Umnu Isikhewu Carter uba a drowned umntu. Oko kukuthi, ukuba banako ukuchonga umzimba emva intlanzi kwenzelwa ngayo."
  
  
  Ndicela yakhe. "A unobumba drowning kunye izandla zenu iqinisiwe ngasemva yakho emva?"
  
  
  "Oh, siza sika loo candid abalawuli phambi kokuba sibe phoselani kuwe overboard. Musa worry, Carter; siyayazi lento siyenzayo."
  
  
  "Mna ngenene appreciate oku," ndathi sourly, ndinovelwano i-small bundle mna nento yokuba pulled ngaphandle jikelele wam nokuqubha trunks.
  
  
  I-boat drifted ukuya yima, bobbing phezulu kwaye ezantsi elwandle. Kevin, waya ku-incinci cabin kwaye pulled ngaphandle a enye ye umbala obomvu kakhulu ubungakanani a beach ibhola. Yena wasongwa i-synthetic rope jikelele ekunene pink umbala obomvu kakhulu, ngoko ke pulled i-umsonto phambili tie kuyo jikelele wam ankles.
  
  
  Ke ixesha lam idabi. Kunye numb fingers, lowo evuliweyo i-small bundle yena ebibanjwe ngomhla wakhe emva. Red-zinokuphathwa flames erupted kwaye burned wam izikhali kwaye spine, kodwa mna bit wam amazinyo kwaye icinezelwe i bag yam wrists. Ngokunxulumene Stewart jikelele Iziphumo Ezizodwa, encinane-magnesium isibane burned nge-ezintathu - - - -kwikota-i-intshi-ingqinqwa enye ka-kukutshisa kwi ngaphantsi ezintathu imizuzwana, kodwa ke waziva engakumbi ngathi iminyaka emithathu kum. Hers, ndava wam imigca enqamlezeneyo tshisa kwaye wam tendons baguqukele & tshintshela ngesandla kwinyathelo elilandelayo-oli; ukuba hers waba nje ukucinezela wam wrists ngokuchasene abalawuli, hers waziva i-excruciating intlungu ukuba ngamanye amaxesha azisa kum ukuba wendawo unconsciousness.
  
  
  Ukhabe yakhe, kwaye Wilf staggered umva. Kevin waba ubambe a umbala obomvu kakhulu ukuthintela, kwaye xa Ego ukukhatywa yakhe kunye yakhe wazala futhi, wakhe ubuso waba eboniswe phantsi yakhe chin. Wathabatha ngaphandle kwaye flew phezu opposite icala boat, uzole clutching kweqela elinzima ukufaka. Ukuba lowo ngonaphakade yabonisa phezulu kwakhona, kodwa yakhe ego asikwazanga bayibone.
  
  
  Mna yakhulula wam wrists; intlungu kwaba ngoko ke ngamandla ukuba ndino ukukhangela ukubona ukuba ezandleni zam baba kwakhona ngomhla wakhe. Kuya kwenzeka, kwaye wayengomnye punched kwi-stomach yi-Wilf. Abe ufikelele kwi yakhe jacket, kodwa hayi ngokukhawuleza ngokwaneleyo; hers drove ezine nzima fingers kwi-ego ke, throat nabo bonke bakhe babe, crushing ego ke windpipe. Wafa gasping kuba impefumlo kwaye igqunywe wam axis powers kunye igazi.
  
  
  Yena dived overboard ukuhlamba ngayo ngaphandle, ngoko ke climbed emva kwi boat. Doomsday Island yaba ngoku starboard. Ngoku ukuba bam-phantsi waba eboniswe, yaba ixesha kuqhuba thorough uphando; yakhe injini wakhutshwa kwi kwakhona, kwaye kwangoko okuthe nkqo i-boat kwi-imfuneko zesintu.
  
  
  
  ISAHLUKO ELINESIBINI
  
  
  Embalwa unit-format ukusuka elunxwemeni, inqanawe u-injini kuyivala phantsi kwaye dropped-ankile phezu icala. Wilf ke umzimba waba iqhotyoshelwe kuyo. Ego encinane .25 oluzenzekelayo pistol ngu stuck kwi-waistband wam ukuhlamba isuti. Ndaba ngokubanzi-bladed knife kwi isandla sam, hayi kakhulu bukhali, kodwa ndaxelelwa ukuba uqinisekile ukuba yaba makhulu kunokuba Wilf ke abancinane pistol.
  
  
  Yena lowered ngokwakhe emanzini kwaye swam chu kwiintlanganiso zephetshana ka-mhlophe intlabathi ukuba glimmered dimly kwi-moonlight. Kwakungekho umqondiso na patrol kwi beach, kodwa mna ndalinda kuba wakhe, njengoko ethiwe low njengoko ndinga kwi beach, kuba elinesihlanu lemizuzu phambi ndathola ngaphandle ngomhla beach waza wabaleka kuba thicket.
  
  
  Eli xesha, route waba ngaphezulu okanye ngaphantsi ezaziwayo; wayigcina amehlo akhe kwi umsebenzi ezongeziweyo kwi-mde frame steel, kwaye njengoko yena approached, wabona abantu ehamba noku coefficients ye-atmospheric ubunzima-mthamo imodeli. Elungileyo ixesha ukwakha, ndandicinga.
  
  
  Oko bypassed i-eboniswe foundation kwaye crept kwi-office building jikelele ngesamente block. Esebenzisa enye window, i-ngcwele ayikwazi bona sentry emi kuba imini. Kwaba kakuhle kwazeke ukuba abantu isakhiwo, apho ukuqwalasela okuthethwayo mna kokuba abe kakhulu lucky okanye kakhulu ngokukhawuleza-mhlawumbi zombini.
  
  
  Ndakhangela ngaphandle window kuqala, ngokuncothula kwi isakhelo. I-ofisi waba deserted. Wakhe hotel, waya, kodwa itshintshe yayo engqondweni. Kutheni mbambano a sentry guarding ongenanto-ofisi? Yakhe, wajonga kwakhona. Ezantsi drawer ye-cabinets waba vula, kwaye isitulo waba tilted ngexesha elahlukileyo i-engile kwe-ngobusuku ngaphambi.
  
  
  Mna waqala ukufumana izimvo.
  
  
  Window waba lincinane ukuya nge-khwela. Kuya kufuneka ucango.
  
  
  Yena crept kwi undergrowth ngasemva isakhiwo kwaye baqalisa coughing, softly ngalo kuqala, ngoko ke louder, njenge ezinzima smoker. Xa waqalisa ukuba i-sentry waba zezithulu, lowo poked kwentloko yakhe jikelele yembombo.
  
  
  Yena coughed kwakhona kwaye scraped iinyawo zakhe kwi-bushes. I-sentry wavusa yakhe carbine ukuba kwesixhanti sakhe. Yena igcine akhe impefumlo kwaye kubeka ngxi. Yena lowered i gun waza wathabatha ezimbalwa hesitant amanyathelo kwiintlanganiso kum. Ndiza lwazi kwi-bam stomach, kwaye ke crawling noiselessly ukuya ekunene. I-sentry imile. Yena pulled encinane oluzenzekelayo pistol ukusuka yakhe belt kwaye threw Ego kwi bushes apho uya kubeka. I-sentry bafudukela ngokukhawuleza, carbine ilungile, kodwa ezingachanekanga icala. Yakhe, ndandisazi ukuba izakuba elide indlela ngaphandle, kodwa kwaba bazalwana eyona nethuba; Yakhe, ifumene phezulu, wathabatha ezimbalwa amanyathelo ngokukhawuleza, kwaye dived kwi i-emu ke, emva.
  
  
  Wam wrists baba ngxi itshisa kwaye esopha, ngoko ke nzima ukungasebenzi
  
  
  oko asikwazanga glide smoothly; xa yakhe ego betha yakhe kwi-emva, wakhe carbine ufikelele kuba phinda-phinda balinde kwaye waziva i-sentry ke koobhontsi curl. Xa mna wacinga ukuba kakhulu emva kwexesha, mna zilawulwe ukufumana wam umnwe kwi phinda-phinda, kwaye xa waguqukela kwentloko yakhe wam icala, amehlo akhe dimmed. Wawa phantsi kwam.
  
  
  Yena struggled yakhe iinyawo zakhe, sathi i-hilt yakhe ikrele, kwaye pulled. Kwaba nje kunzima njengoko kwenzekile kwi, kodwa nkqu nangona ngoku kokuba engcono isixhobo ukwimo sentry ke carbine, hers, ndandisazi mna nento yokuba mhlawumbi kufuneka knife ukuba sika-ankile rope ukuba ndabuyela boat. Ukuba kuphela abe nento yokuba gotten kuyo.
  
  
  Mna ndalinda kuba kuye kwi-yembombo kwaye & ncamathiselamessage status abasebenzi ukwakha isakhelo somgaqo-building, ngoko ke slipped kwi-emnyango. Besele kokuba picks kwi isandla sam, kwaye lock akusebenzi khange enobunzima, kodwa kunye yam emva abantu upstairs, kuya waziva ngathi i-nangonaphakade ukuvula ucango. Ekugqibeleni, mna waba nako ukufumana ngaphandle ekubeni uqaphele, kwaye bendiphantsi komhlaba ebezikuyo ngokwenza kukho okokuba baba ngoko ke uxakekile.
  
  
  Emva isitulo, wafumanisa encinane isikwere shaft ukuba wabaleka ezantsi kulo ithe ngqo floor. Kukutshisa iphatha slid phantsi ukusuka kwelinye icala; ndaya ezantsi malunga amathathu meters ezantsi. Ndandicinga ngendlela narrow hallway, lit yi-ezimbalwa low-ceilinged dim ezongeziweyo, kwaye malunga amahlanu iinyawo ozayo kum ke ezivaliweyo ucango.
  
  
  Ih zokhuseleko waba noba sloppy, okanye kwaba njalo ekuthatheni iqanda ukuba babe asikwazanga care simemo kwakhona. Nokuba kwakunjalo, lowo pushed ukuvula ucango kwaye kuya kuvulwa; lowo threw ngokwakhe kuwo nah kwaye aimed i-carbine ngomhla isithuba emva nah.
  
  
  Wafumanisa ngokwakhe kwi gumbi ukuzaliswa ngemali, flashing ukukhanya ezantsi, kwaye nqakraza kwimigca iikhompyutha. Ezine abantu kwi-khaki suits babehlanganisene jikelele enkulu imaphu kwi opposite icala building, kwaye njengoko hers crept phezulu ngomhla kwabo, hers wabona somyinge ee ukusuka empumalanga coast ka-Florida ukuba Maryland.
  
  
  Tsunganos wabona mna kuqala. "Carter!" lowo growled, kwaye kwakhona ndaba ukunika emu yayo ngenxa: i-ego reflexes asikwazanga yima kwi-ego flag ka-imvume ukuphumeza. Yena ducked ngasekunene kwaye sifumaneke i-carbine propped ngokuchasene ithebhule; yakhe ego ungafuni ukubulala yakhe - hayi kodwa - ke wathabatha careful injongo kwaye ufake i-khusela ubungakanani kwi-emu ke shoulder. Yena jerked ecaleni bawa ithe ngqo floor njengoko igazi spattered yakhe shirt.
  
  
  I-abanye bathabatha ichaphazela; yakhe esifutshane betha omnye abantu jikelele, kwaye yena wehla, nangona yena ayikwazanga bona apho Ego kokuba betha kuye. Ezinye ezimbini dived kwi umqolo iikhompyutha. Wathi ojika ukuba oluzenzekelayo indlela kwaye abalawuli kwi-mde ngwevu ikhabhinethi, yalandelwa a glplanet shawari ka-umbhalo wosiba kwaye ivumba ka-itshisa insulation.
  
  
  Yakhe, waguqukela ukuba Tsunganos - kakhulu emva kwexesha. Ngoku kokuba eyiyeyakhe isixhobo ezandleni zakhe, kwaye kwaba pointed ngqo kwi kwentloko yam.
  
  
  Xa yakhe, yehobe emhlabeni, wakhe weva ilunqashiza i-ego carbine kwaye waziva a bukhali sting xa gawking amehlo scratched wam neck. Yena rolled phezu kabini phambi iyama ukuthatha aim; andiyenzanga kuba ixesha ukuswitsha enye esifutshane, kunye enye tsala ye-phinda-phinda, lowo punched ezintandathu imingxuma kwi Tsunganos ' ubuso kwaye axis powers.
  
  
  Lalingekho ixesha kubakho uxolo; Yakhe, ifumene phezulu kwaye wahamba phezu itshisa umqolo iikhompyutha.
  
  
  'Bonisa ngokwakho! Mna roared.
  
  
  Ezinye ezimbini asikwazanga mpendulo, kodwa ndeva nzima qala scuff kwi floor. Wakhe cell squatted kwi kukutshisa isitulo kwaye Stahl ndalinda. Ingxolo ka-iikhompyutha waphula cwaka. Xa ulinde yakhe, wakhe, wajonga ngomhla omkhulu imaphu kwi moans kwaye wabona red pinheads pinned ukuba Florida coast emntla ka-Miami. Ngomhla wokuqala, mna wacinga ukuba Koloni Kennedy, NY, kodwa ke ndabona koloni nkqu ngakumbi emntla. Oko kubeka phakathi oko kwaba ezilungele imbono kwaye imbono kuba yintoni?
  
  
  Odin Poe ye-hiding abantu kugqitywe ukuzama baphuncuka waza wabaleka ukususela emva kwee ukuba dive kuba Tsungano carbine. Kwaba lumisiwe yi-ego firing a esifutshane ngexesha ngalinye ndibe ş ngumlimi, kwaye ego ke isikhalo echoed vividly kwi phezulu isithuba. Yena rolled emva kwaye phambili efana ngayo kwenzakalisa, lakhe mthubi imigca enqamlezeneyo ukuguqula i-eerie ngwevu.
  
  
  Yokugqibela umntu waba ilinde yakhe. Kwakukho ixesha elide cwaka phambi ethetha.
  
  
  "Carter?"
  
  
  'Ewe.'
  
  
  "Mna akunayo i gun."
  
  
  "Kuza ngaphandle kwaye bonisa kuyo."
  
  
  Kwakukho uphumle, kwaye ke ngesandla wabonakala jikelele yembombo wekhompyutha meko. Kwesandla ubuze.
  
  
  "Kulungile, hamba. Ngoku qaphela kuphumla."
  
  
  Wahamba ngaphandle kunye zombini izandla emoyeni. Yaba umntu othe yafumanisa ukuba nam kunye Tsunganos.
  
  
  "Yiza apha," mna ilungisiwe.
  
  
  Wafuduka cautiously, njengoko ukuba floor waba slippery. Xa wayeneminyaka a dozen paces kude, yena motioned kuba i-emu ukumisa.
  
  
  "Carter ... ndiza kwi-intlungu."
  
  
  'Owu, akunjalo?'
  
  
  'Lam ankle. Mhlawumbi ke alaphukanga.
  
  
  "Ke sikwi ndawo comment, nezinye. Ngoku, ngokukhawuleza. Undixelele, ithetha ntoni ngayo yonke zithetha ukuthini?
  
  
  "Lo ... ke, akukho nto."
  
  
  'Hayi, ngokuqinisekileyo akunjalo."Mna wavusa wam carbine ngoko ke kwaba pointed at i-emu ke ubuso. "Zama enye rheumatism unyango, kwaye oku ixesha elungileyo omnye."
  
  
  Umntu licked imilebe yakhe, kwaye ego ke amehlo flickered jikelele. "Nam ... mna andikwazi kuthetha nantoni na."
  
  
  Ndandingasakwazi afford ukudlala imidlalo, ngoko ndibeke khusela ubungakanani kwi-ego ke wavusa ingalo. Yena screamed, amehlo akhe libanzi luloyiko; akuba balingwe hlasi yakhe injured ingalo, i-emu waba threatening yakhe kunye carbine. Yena igcine bakhe izandla phezulu njengoko sweat waphula ngaphandle ngomhla wakhe forehead.
  
  
  "Elandelayo gawk ndiya kuhamba kuyo elbow." Mna akusebenzi khange ukuqinisekisa ukuba zingaphi ingongoma ndaba ekhohlo, kodwa andiyenzanga dare khangela.
  
  
  'Hayi, hayi! umntu gasped. "Andisoze ndithi ke! Andisoze wakhe umxelele ukuba! '
  
  
  Kwaba bazalwana owakhe stupid fault kuba hayi ukubhatala ingqalelo ukuba umntu lowo, nento yokuba esifutshane yakhe kwi-kneecap. Kokuba omnye carbine phambi ndandisazi waba uyise, kwaye kwaba mhlawumbi kuphela excruciating intlungu i-ego injury ukuba prevented i-ego ke kuqala esifutshane ukusuka hitting kum. Yena ducked ngasemva isitulo kwakhona.
  
  
  Ego: yesibini esifutshane waba ikhulu ipesenti oluchanekileyo. Umntu wayengomnye interrogating lunged phambili, ngoko ke collapsed kwi isitulo kwaye phantse wawa kwi phezulu kum, gawking njengoko ndandikho ibambe kwi-neck. Njengoko yena pushed umzimba kude, wathi, weva komnye esifutshane , ngoko ke cwaka.
  
  
  Wakhangela kuye ngenyameko jikelele isitulo kwaye wema. Yokugqibela umntu kubeka ngaphandle Tsunganos, uzole bephethe carbine emlonyeni wakhe. Groan Ego ke, emva ikhadi waba wobbling kunye oqaqambileyo red igazi. Phambi kokwenza nantoni na ongomnye, lowo examined ezine imizimba. Emva besomeleza ukuze babe befile, lowo examined maphu. Iqelana ka-pinheads baba pinned ukuba Palm Beach, apho ukuqwalasela okuthethwayo nto kum. Kodwa kulungile imigca ngokulinganayo! kwi imaphu ukusuka ncinci kakhulu dot kwi-Ebahamas wandixelela nangakumbi.
  
  
  Baya wakhokela ukusuka Domesday Island yabo indawo - zonke, kodwa inye. Oku omnye umgca wabaleka ukuya lonke coast ngendlela ethe ngqo umgca, isihloko inland lomzantsi afrika ka-Koloni Hatteras. Kwenzekile comment = ingxwaba, kwaye yena wayecinga ukuba babe wouldn ukuba kufuneka pinhead phawula okujoliswe kuko.
  
  
  Mna hurriedly okuthe nkqo ezine kuyo egumbini, kodwa zifunyenweyo nto ibe luncedo ngakumbi kunokuba ezimbalwa blueprints kwaye ikhompyutha printouts, apho seemed njenge gibberish kum.
  
  
  Kodwa kwaba cacisa ukuba oku kwaba abanye uhlobo ulawulo igumbi, kwaye oku kwakhokelela iimposiso elokugqibela ukuba into waba eyenzekayo apha kwi Domesday Island.
  
  
  Nge i-butt ye-carbine, yena knocked ngaphandle bonke abeenzi boluvo kwiqela lenjongo, kwaye waya emva shaft ezikhokelela ukuya e-ofisini. Mna wabaleka ngaphandle ucango kwaye ducked kwi undergrowth, hayi noticing nabani na kwi-isakhelo somgaqo-yokwakha.
  
  
  I-hydrofoil inqanawe waba apho yakhe ego kokuba ekhohlo ngayo, anchored. Yena sika umgca nge blunt ukungasebenzi, ngoko intliziyo kwi-injini kwaye drove chu kude bank de ferret waba ngokukhuselekileyo kwi epheleleyo throttle. Yena sailed emva Kovuko Island kwaye namakhaya kuba ulwandle esilandelayo ukuya hotel.
  
  
  Mna lowered i-boat, ifumene ngaphandle ngomhla beach, kwaye wahamba phezu sidewalk yena yabonisa kum. Oko akusebenzi khange kube ndathola yam igumbi ukuze ndaqonda andiyenzanga kuba iqhosha nam, ngoko ke ndaba ukusebenzisa wam lock picks kwakhona; le ukunikezelwa waba wokuba a refresher isifundo kwi-ukuvula amacango.
  
  
  Wathabatha ngaphandle yakhe nokuqubha trunks, showered, isicelo eso salve yakhe burned wrists, kwaye examined i-khusela ubungakanani wound ngomhla wakhe neck. Kwaba enkulu kodwa superficial wound, kwaye abe nento yokuba ubeke isi Lamasoldati-Aid kuyo kwaye kwambatha a dark turtleneck sweater kwaye slacks.
  
  
  Kwakungekho ukuthandabuza malunga nayo ngoku; Wilhelmina kwaye Hugo kokuba aphume zonke phezu ngendawo yokuhlala. I-Luger ifakiwe ngayo, tucked Ego kwi thambileyo ulwaleko shoulder holster, ngoko ke strapped i-stiletto yakhe ekhohlo forearm. Yena threw kwi-blue jacket. Wakhangela ngomhla ikloko abe nento yokuba ekhohlo egumbini. Kwakunzima ukukholelwa ukuba ngokuhlwa waba ngxi ekuqalekeni.
  
  
  Wakhe wabona lencwadi ithi phezulu igumbi qhosha kwi itheyibhile engezantsi, wahamba ngokusebenzisa mimmo elevators, kwaye babuyela emva i-casino. Njengesiqhelo, ababukeli bomdlalo bangene, waba encinane, kodwa mna akusebenzi khange anomdla; ndaya a cabaret.
  
  
  I-comedian waba kwi kwethuba, apho ukuqwalasela okuthethwayo yena wouldn khange kube kusenziwa kuba malunga nesiqingatha seyure. Andiyenzanga bazi ukuba ndinga ulinde ukuba ixesha elide phambi ndenza uqhagamshelane kunye yakhe; andiyenzanga nkqu ndiyazi ukuba yena uya kuba ukusebenza busuku. Yena ilungisiwe a basele, ndalinda kuba bartender ukuyenza kwelinye icala bar, ngoko ke kamsinya wahamba ngokusebenzisa ucango eyayikhokelela ngqo kwethuba.
  
  
  Ndaya ezantsi encinane ukusaba amanqwanqwa kwaye sifumaneke ngokwam kwi narrow corridor phakathi stacks ka-crates kwaye umqolo locker igumbi doors. Lebanese acrobats sat kwi-cramped igumbi, kodwa ke, asikwazanga jonga kum njengoko ndiya ophunyezwe.
  
  
  Mna balingwe ke iintsuku ezintathu phambi ndafumanisa Chyna ke locker igumbi. Yena waye ehleli kwi-phambili jonga, wearing kuphela thoba inxalenye yayo isuti, kwaye kwakukho feathers jikelele kuyo. Yena slipped ngaphakathi kunye Wilhelmina esandleni sakhe.
  
  
  "Sidinga isandi,"mna hissed, ebhekisa ngomhla Luger.
  
  
  Wakhe amehlo widened njengoko yena waguqukela kum. "Isikhewu!" wakhwaza gasped.
  
  
  'Ewe. Gcina izandla zenu apho ih uyakwazi ukubona kwayo."
  
  
  Yena balingwe ukuya kuma phezulu, bephethe ngaphandle yakhe ezandleni kum. "Oh, trust kum, Isikhewu, alikwazi ukwahlula mistletoe ke, unye okokuba baba ke kukubulala !"
  
  
  'Ngokuqinisekileyo akunjalo. Get phezulu. Ubeke into njalo."
  
  
  Yena onayo phezulu chu.
  
  
  "Wear into?" Kwaba efanayo ncuma kwakhona-phantse. "Kengoko kufuneka ixesha kuba oku, bawo. Hurry phezulu, okanye ndizakuyenza xhobani nani yakho endaweni ilungelo kude."
  
  
  Lalihleli motionless kwaye stared kwi amehlo am; wayesazi ntoni yena wabona apho.Oku iqinisekise wakhe ukuba mna akusebenzi khange joking. Yena wabona lencwadi ithi phezulu kwayo impahla evela isitulo kwaye ubeke kwabo njalo. Kwaba bazalwana robe.
  
  
  'Apho kukho thina ke?'Yintoni oko?' yena wabuza, kuye ilizwi ngocoselelo trembling.
  
  
  "Kukho indlela ngaphandle apha?"
  
  
  'Ewe.'
  
  
  "Ke ngoko siza kuhamba ngokusebenzisa apho."
  
  
  Thina wahamba phantsi iholo, ngaphandle emva ucango, kwaye weza a ngoku-abantu abaqhelekileyo icala ucango. Yena wahamba abayo intloko igcine eliphezulu kwaye asikwazanga sijonga emva, xa Ei ukuhlala ezimbalwa amanyathelo ngasemva Nah. Yena lumisiwe ngomhla ngasentla amanqwanqwa kwaye ndakhangela emva.
  
  
  "Yakho igumbi?"
  
  
  "Njengokuba ufunda guessed."
  
  
  "Kwaye wawungena nkqu linda kuba bonisa ukuba end? Indlela mnandi kuni.'
  
  
  'Hurry phezulu.'
  
  
  Egumbini, ee pushed yakhe phantsi kwi umandlalo nzima ngokwaneleyo ukuba kuyityumza wakhe omncinane. Wakhe amehlo ukuzaliswa ukuthandabuza okwethutyana, ngoko baqalisa kubhadula kwakhona.
  
  
  "Ngoko ke, nina lokuphuma ukusuka kubo. Yena ke ngoko ndonwabe ngalento, Isikhewu.
  
  
  'Umyeke. Ithetha ntoni le imeko ithetha ngexesha Lokugqibela Isihlalo?
  
  
  "Lo ... mna ngenene andazi."
  
  
  Kwaba aimed e Wilhelmina Ay ke ubuso. 'Zama ukuba aphendule kwakhona.'
  
  
  Yena vumelani robe umgca ngaphandle kwayo shoulders. Mna bafudukela wam ikwicala kwaye vumelani Hugo ke stiletto umgca kulo isandla sam ukuze yena ayikwazi bayibone. Oko dawned ngomhla wakhe.
  
  
  "Wena wouldn khange ..."
  
  
  "Andiqondi kuba kakhulu ixesha, mhlekazi. Impendulo kum."'
  
  
  Yena lowered intloko yakhe kwaye sobbed kwi yakhe ezandleni. "Ubawo, Isikhewu. Yena ke ngomhla nkampu. Ukuba baya kufumana ngaphandle, kuye, baxelele... -
  
  
  Kukho ezininzi zooyise kwi-camps, " ndathi sharply. "Uthetha...'
  
  
  Yena wavusa yakhe ubuso, kwaye tears baba lokwenene.
  
  
  "Honestly, Isikhewu, andiyazi kakhulu malunga nayo. Xa kuqaliswayo, bathi okokuba baba ngokwenza into liberate wam lizwe, kodwa abanye ixesha eyadlulayo ndaqonda ukuba eli yaba ukuxoka. Xa mna phantse onayo bambulala yokugqibela busuku...
  
  
  "Phantse." Ingaba ucinga ukuba babeya sicinge ngayo?
  
  
  "Ngubani owaziyo? Yena ke zange sele ukuba Domesday Island; baya ilungisiwe kum hayi hambani kufutshane kwayo."
  
  
  Mna hesitated; ke asikwazanga mba ukuba yena lied okanye hayi, kuba besele wayesazi ngokwaneleyo malunga Yokugqibela Isihlalo.
  
  
  "Kufuneka ukuba bakholelwe kum, Isikhewu." Kwakukho qaphela ka-hysteria yayo ilizwi ngoku; kwaba olugqibeleleyo.
  
  
  "Njani yaye ufuna uncedo kwabo? Oko kwaba yakho umsebenzi?
  
  
  "Andiyenzanga ingaba kakhulu; baya nje wandixelela ukuba ingxelo wonke umntu othe wacela imibuzo kwi cwaka."
  
  
  'Njani yena?'
  
  
  "Andizange wabaxelela malunga nani."
  
  
  'Kunjalo hayi.'
  
  
  "Andikho Nkqu Angela?"
  
  
  Yena lowered intloko yakhe kwakhona, wakhe ingqinqwa iinwele covering yakhe ebusweni. "Yena asikwazanga cela into. Nto, ngolohlobo. Xa aba bantu na eli gumbi tonight, mna ke nje surprised njengoko baba nawe."
  
  
  "Ngubani ndanithuma Kabini M?"
  
  
  "Lam iarhente. Ndiyafunga kwi umama wam ke ingcwaba." Yena crossed herself ngokukhawuleza. "Beza kum xa wayengomnye apha kuba omnye okanye kwiinyanga ezimbini ezidlulileyo. Bathi babesazi malunga ubawo, bathi abo babefuna uncedo liberate wam lizwe. Kodwa kamva yena ndabona okokuba baba ethiwe ngenxa yokuba wathi ubawo izakuba bambulala ukuba andiyenzanga ingaba yintoni bathi."
  
  
  Andiyenzanga funda into entsha esuka yakhe. 'Ezilungileyo. Tolerable, ndiyakholwa kuwe. Ngoku undixelele njani ukufumana De Doublon." Kwaye andiqondi ithetha nge-sango.
  
  
  Waze wajonga phezulu kwaye bit yakhe lip. Ekugqibeleni, yena nodded. "Kukho indlela ..."
  
  
  Emva tying yakhe phezulu kunye strips ka-ikhasi kwaye belt yakhe dressing gown, wangena phantsi emva amanqwanqwa kwaye wahamba ngokukhawuleza ukuya beach ukuba abalindi ngasesangweni ye-tunnel eyayikhokelela lagoon. Mna luyafuneka ukuya nokuqubha tonight, ubuncinane kanye ngaphezulu, kodwa oku ixesha ndiza kuba isixhobo ukuze ndinga rely njalo.
  
  
  
  
  Isahluko 13
  
  
  
  
  Ngexesha Prohibition, De Doublon njengosihlalo engundoqo transit incopho kuba rum smugglers, xa barred amasango baba ifakwe kwi-vala bay, ngokunjalo ezifihliweyo amaqhosha ukuba evuliweyo i-ih kwi omabini. Xa Grady Ingersoll wathenga island, washiya inkqubo intact, nkqu usebenzisa ekude ulawulo launchers ukuba isebenza ukusuka hydrofoils. Oko akusebenzi khange careless; ngamanye amaxesha Ingersoll wayecinga ka-nkqu putting ezinye boats kwi lagoon ukuba weren khange equipped kunye remotes. Kodwa kwakungenakwenzeka ukuba zifikelele ukukhombisa u-ukusuka naphi na kodwa boat kwi-bay - okanye phantse ukwenzeka.
  
  
  Console waba encinane dot kwicala le-pedestrian bridge, ngocoselelo ekhanyayo kunokuba bubonke ilitye i-ithe ngqo bokusebenza. Kuphela indlela khona. kubalulekile ukuba khwela phezu edge, kwaye khona kuba iqhosha xa ufuna bawele amanzi. Wandixelela ukuba ekwenzile oku amaxesha amaninzi kuwo kwangoko stages wakhe romance kunye Angela, bakuba ukuba ulumkele ngenxa Angela ngxi behaved ngaphezulu okanye ngaphantsi na mistress ka-Ingersoll. Oko asikwazanga mba mihla; i billionaire's tastes baba ngaphezu kweentlobo zezityalo.
  
  
  Yakhe bench cofa kwi-bridge ziqiniseke le ndawo ke indawo kwaye yisa phambili, ekunene amatye tearing ngexesha lam jacket. Kwaye ke yena wehla kwaye betha le ndawo kunye isandla sakhe, njengoko yena wehla, ngoko ke dived emanzini.
  
  
  Xa mna swam phezulu kwayo, andiyenzanga khangela nantoni na, kodwa njengokuba amehlo am waqalisa lungelelanisa ukuba twilight, mna nje wabona a isango inyuke kwi-tunnel. Ndaba amabini imizuzwana ukufumana ngapha kwayo, kwaye yaba ephumayo tide.
  
  
  Yaba nomdla tide, kwaye wam Swedes babebaninzi kakhulu kwi-indlela yam. Emva wasting ngaphezu kwesiqingatha ye-allotted xesha, yena ngxi akusebenzi khange ekuthatheni kakhulu sesishumi. Uthatha i-nzulu impefumlo, lowo dived kunye kwentloko yakhe kwaye izandla, kwaye baqalisa swim nabo bonke bakhe babe. Ndandingasakwazi ukubona kude kangakanani yakhe inkqubela waba, kodwa mna agcina nokuqubha de abancinane ikloko apha kum entloko wandixelela ukuba ixesha kufuneka ube phezulu. Mna wawaphakamisela kwentloko yam cautiously kwaye waziva i-sharpened yesinyithi iinkwenkwezi imvelaphi: wam ankle.
  
  
  Wam ankle waba ibambe phakathi ezimbini iinkwenkwezi, kwaye waye waziva kum ekubeni pulled phantsi. Waguqukela wildly, sathi yakhe trapped leg, kwaye pulled. Kwabakho inkqubela, kodwa hayi ngokwaneleyo. Isango ukuqhubeka sink ukuba umzantsi bay. Mna zilawulwe a candid impefumlo yam phambi intloko sank, ngoko ke yakhe balingwe ukusebenza quietly de onzulu amanzi ezivaliweyo kwi phezu kwentloko yam.
  
  
  Panic phantse bambulala kwam, kodwa xa mna eqale ukuba thrash, mna imagined oko bekuya kwenzeka ukuba ndathola ngaphandle apha, kwaye uhlobo zolile weza phezu kwam. Kwaba phantse njengoko ukuba ndibe nento yokuba zilawulwe ukuze ndikwazi ukuphefumla kakuhle nzulu ngaphantsi komhlaba, methodically relaxing wam ankle. Xa yena ekugqibeleni zaphuma, kuye ilizwi ngokukhawuleza surfaced. Wathi chu swam ukuba nkqo ilitye bank ye-lagoon kwaye climbed ashore.
  
  
  Emva wam breathing wabuyela eqhelekileyo, Luger emptied ngayo kwaye ngenyameko wiped i-cartridges eyomileyo nge-i-audio cd igqabi. Ngoko ih zifakiwe ngayo emva kwi magazine kwaye balibeke kwi bhokisi.
  
  
  Ezinye ezimbini hydrofoils yangqungqa kwi zabo mooring imigca njenge billowing ghosts. I-boats baba unguarded; kwaba obvious ukuba Ingersoll-okanye Intimate Ezintandathu ababe ngqo eliphetheyo ye-msebenzi-kokuba ukhuseleko imikhosi e engundoqo isango kwaye jikelele De Doublon ngokwayo. Ngoko ke, ukuza kuthi ga ngoku, ukuba waba imiqathango kunye nam, kodwa izakuba kuphela get worse ukuba yena waya kufutshane indlu kunye lick.
  
  
  Oko akusebenzi ukuba kunzima ukufumana abalindi ngasesangweni kwi-phantsi komhlaba lokwaluka; Lowo ngokukhawuleza wahamba ngakulo inn, ndaya amanqwanqwa, kwaye ngenyameko climbed phezulu. Bam akunjalo ke narrow hallway eyayikhokelela engundoqo igumbi apho Iingelosi kwaye Abanye kokuba phantse walwa phezu kwam. Kwelinye icala ke yesibini ukusaba amanqwanqwa. Yayiyeyona iimposiso indlela, ngoko ke, ndalandela kuyo. Xa hers ufikelele phezulu, yakhe, ifumanise ukuba waba ekunene, kodwa kwaba a abafileyo end.
  
  
  A steel ucango ezivalekileyo i-lokwaluka, massive kwaye ulawulo kunye enye kuphela ezincinane peephole. Yakhe, hoping mna nento yokuba ukuhlala kude enomda uphando peephole ngexesha mna crept phezulu ngomhla wakhe. Kwakungekho incopho kwi-ukukhangela ukuba wawutshixiwe; kumele zithe.
  
  
  Jikelele jacket pocket, thatha ngaphandle encinane bundle. I-fabric jikelele bag kufingeka ngokulula, waguquka kwi lwamagama phantse ezintathu meters ixesha elide. Ngaphakathi bag wayeneminyaka elikhulu enye ka-explosive; kwaba ngenyameko icinezelwe nge ee ukuba wendawo bhokisi, ngoko ke encinane fuse waba zifakiwe. I-lanyard waba ekhawulezayo ukhuseleko babambisa.
  
  
  Ukukhanyisa ngayo, saphakama phantsi kuqala floor, jumped jikelele yembombo waza wazifihla. I-comment wenza deafening lwezempilo kuzo ongqindilili ilitye building, kwaye kweendonga kwaye floor washukuma eziliqela imizuzwana. Glancing phezulu amanqwanqwa, hers, wabona ukuba ucango waba ukuvula ifayili kwi-ayo hinges.
  
  
  Hers ukuhlala ubeke.
  
  
  Babaleka kwiintlanganiso kum, Ukuqeqesha ezikhokelela endleleni, yalandela yi-ezimbini eseleyo angamalungu Intimate Ezintandathu. Mna dodged; i umsi waba ngxi ingqinqwa ngokwaneleyo ukuba igama ukusuka ih ke amehlo, kodwa ndabona ukuba zonke ezintathu kubo baba armed kunye pistols.
  
  
  Yena vumelani Ukuqeqesha kwaye elandelayo umntu okokuba yakhe kwaye disappeared phantsi amanqwanqwa. Elinye ixesha elide-haired indoda onzulu isuti wathabatha elahlukileyo route, ngaphandle wam khona. Ngoko ndinga kuba climbed i-amanqwanqwa, kodwa andiyenzanga yiya hotel ukuba wabelane nabo wam umva. Ndaya ezantsi iholo kwaye hurried emva Ukuqeqesha kwaye omnye umntu.
  
  
  Waba ngokukhawuleza overtaken yi-Comrade Ukuqeqesha, owaye nje ukuguqula xa safika ubuso ngobuso sebumnyameni corridor. Ego u-gun waya phezulu, kodwa Hugo waba kancinci ngokukhawuleza; rob zombie kolona Ego ke, throat kwaye ngaphandle ikhadi lakhe neck. Yawa nge surprised gurgling isandi.
  
  
  Snatching i gun ngaphandle ego a limp isandla, lowo wabaleka wangena corridor kwaye Stahl ukulinda. Ngokukhawuleza okanye kamva, Ukuqeqesha kuya kufuneka ukuba kuza emva, kwaye mna ayethembe wayeza kulandela enye indlela. Mna akusebenzi khange surprised ukuva ingxolo, kodwa ke ndakhumbula ukuba ubudala building yakhiwa na i-fortress; ntoni ndandicinga waba thunder, i-abalindi ngaphandle ubungayazi kuliva.
  
  
  Ixesha ibingu ukuphunyezwa kakhulu ngokukhawuleza; Yakhe, wajonga e iwotshi. Kwaba phantse ezinzulwini zobusuku, kwaye xa ndakhumbula into Wilf kokuba wandixelela kwi hydrofoil boat ukuba kwaba kakhulu emva kwexesha kuba ih ukumisa, ndaba i-uneasy ndinovelwano ukuba abe ixesha. Mhlawumbi yena yayithunyelwe ulawulo igumbi, kodwa waba ukuba ngokwaneleyo? Mna anayithathela kufika elokugqibela ukuba mna andinaku linda na ixesha. Yena ngokuthula climbed i-amanqwanqwa ukuba alaphukanga steel ucango kwaye peered ngokusebenzisa inkqubo yokufunda. Ndakhangela ngaphandle ngokusebenzisa ingqinqwa umsi kwi encinane ngokupheleleyo kwaye wazala hallway nge candid ucango kuwo ukusuka kum. Ndaya apho kunye Wilhelmina ilungele shoot.
  
  
  'Ngubani apho? Kwaba Angela ke ilizwi phezu loudspeaker. Eli gumbi asikwazanga kufumana peephole,kodwa ndakhumbula kwi ukhuseleko iikhamera zonke phezu kwendlu. Ngenxa umsi ngxi hanging egumbini, yena asikwazanga kundazi - okanye yezitena comment ye-cell apha. Nakuba kunjalo, mna onayo lucky.
  
  
  Yena lowered kwentloko yakhe kwaye croaked: "ke hers, Ukuqeqesha. Vula phezulu!"'
  
  
  "I-Password, Ukuqeqesha ..."
  
  
  "Liechtenstein, it hurts! I-bastard lokuphuma. Vumelani nam!"'
  
  
  Kwakukho mzuzu ka-cwaka, kwaye ndandimangalisiwe ukuba ndibe nento yokuba wathi kakhulu kakhulu, kwaye ke ucango chu evuliweyo.
  
  
  Yena slammed yakhe shoulder kwi ucango nabo bonke yakhe babe. Okwethutyana, lam lonke ilungelo icala waya numb ukusuka ifuthe, waza wavula ucango embalwa kuphela i-intshi phambi kokuza i-abrupt yeka. Wayengomnye pushed ngokusebenzisa ivula kwaye Stahl okuthe nkqo kuba Angela kunye muzzle yakhe luger.
  
  
  Yena waye ehleli kwi floor, legs ngaphandle, amehlo libanzi. Abayo elide mfusa dress kwaye disheveled iinwele, waze wajonga na omkhulu umntwana owathi ngesiquphe zawa.
  
  
  "Wena!" watsho kwi uthetho olusezantsi.
  
  
  'Ewe. Phakama. Hurry phezulu!'
  
  
  Yena wema kwaye ngokuthula igcine phezulu kwayo izandla. Lukayise okuthe nkqo yakhe roughly kwaye asikwazanga masibe okokuba enye indawo fihla a isixhobo. "Andiqondi kufuneka firearm," utshilo calmly.
  
  
  Yakhe, chuckled. "Mhlawumbi hayi. Kulungile, Angela, thatha kum yakho boss.
  
  
  Yena shrugged kwaye wahamba phantsi libanzi iholo, esibizwa ngoko ke richly carpeted ukuba oko kwenziwa wam hotel igumbi jonga shabby yi-uthelekiso. I-thambileyo ngqo illumination illuminated i-velvet-igqunywe iindonga njengoko ukuba kokuba i-ngaphakathi kokumenyezela zabo ngabakhe. Antique kuyo kwaye couches baba asasazwa apha naphaya, kwaye nkqu a pair of armors seemed kuba ehleli balinde kwi-qingqiweyo kabini doors ekupheleni iholo.
  
  
  "Apha," Angela wathi, ebhekisa ucango.
  
  
  'Ke wena."Heee waqubuda kuye.
  
  
  Yena pushed ukuvula ucango. Sifumene ngokwethu ngendlela enkulu, high-ceilinged igumbi, enaphatha furnished kunye nangakumbi antiques, enaphatha kwi-i-ultra-bale mihla uhlobo. A enkulu skylight ngasentla kwethu wanika kuthi a okubonakalayo iinkwenkwezi, kwaye kuye ilungelo ndinga bona kunokwenzeka window ukuba overlooked i - " orgy iholo." Oludala umntu sat kwi-kwetrone-njenge isitulo, ikakhulu shrouded kwi-izithunzi. Yena pushed Angelou kwi-phambili kuye kwaye wahamba phezu kwakhe.
  
  
  "Umnu Ingersoll," i-kubekho inkqubela wathi softly.
  
  
  Endala umntu intliziyo intloko yakhe ngocoselelo kutyhila efanayo ubuso mna nento yokuba ebone ukusuka apha ngezantsi ngaloo njikalanga. Yena frowned xa wabona kum, kwaye wakhe omkhulu izandla gripped i-izikhali yakhe enkulu isitulo.
  
  
  'Nguwuphi na? Ego ke ilizwi waba petulant.
  
  
  "Isikhewu Carter." Thina ndinixelele malunga nen.
  
  
  Ingersoll hesitated, lakhe fingers ukuhambisa excitedly noku banister. "Lowo kufuneka bambulala."
  
  
  "Kwaye ngokuqinisekileyo ukuba asikwazanga kunokwenzeka." Yena inyathelwe phezulu olandelayo ukuba Angela kwaye nudged Luger A kwi-icala. "Yakho mdlalo phezu."
  
  
  Elinye ixesha elide hesitation phambi wayethetha, kwaye bakhe fingers fluttered. "Lam umdlalo?"
  
  
  Amazwi asikwazanga iselwa thelekisa indlela ego ke imilebe bafudukela, njenge misrecorded-bhanyabhanya. Wahamba phezu isitulo. Yena smiled faintly, kwaye bakhe imilebe bafudukela listlessly. "Yintoni ufuna?"
  
  
  Kwaba lithuba lam ukuba frown, ngenxa emi elubala kwi-phambili kuye, ndinga kuba wafunga yakhe ego ilizwi waba esiza ukusuka kwenye indawo kwi-emva wakhe intloko.
  
  
  Ingersoll akusebenzi khange anomdla ego corkscrew ke impendulo. Wam ego ncuma ngesiquphe yintsimi a ncuma ka-olugqibeleleyo mna-ukukholosa - mzuzu ingalo yam yaba sathi kwaye umkile ukusuka Angela ngoko ke, kunokuba nzima ukuba phantse dislocated.
  
  
  Hers inikwe ingxelo emfutshane misela; a fist slammed kwi kobuso bam. Numb, mna backed kude, kodwa paralyzing zifikelele wam ingalo asikwazanga vumelani phezulu. Kwaba Ukuqeqesha, kwaye bakhe onzulu ubuso waba smiling triumphantly e kum. Emva kwakhe, yesibini indoda onzulu isuti wenza pistol e kum stack a dollar.
  
  
  Mna vumelani Wilhelmina kuwela floor; i Luger made kuphinda lwezempilo, kwi beseli kunokuba Ukuqeqesha kwaye abanye baye xa sukuba crept phezulu ngomhla kum.
  
  
  Ngoko nangoko, Ingersoll yenyuka ukusuka yakhe isitulo kwaye bafudukela angeliso amandla kwaye uhlobo ukuze abe hadn khange wathi ngaphambili. "Kakhulu okulungileyo, gentlemen," wathi. "Kwaye ngoku ukuba sino Isikhewu Carter emva, siya kufuneka uqinisekise ukuba yena akuthethi ukuba iqhube kude ngeli xesha."
  
  
  Wam jaw kufuneka ube dropped vula disbelief njengoko umntu ekuthiwa Ingersoll listened wakhe; ilizwi wayengomnye kokuva ngoku yaba ngokupheleleyo ezahluka-hlukileyo.
  
  
  Ingersoll grinned. "Ujonga surprised, Carter."
  
  
  Yena nodded wakhe.
  
  
  'Kunjalo. Abo wouldn khange abe surprised ukuba babe ndawufumana mna akusebenzi khange lokwenyani Grady Ingersoll?
  
  
  'Ngoko abakufutshane nawe?'
  
  
  Umntu shrugged. "Ewe, unako call me a substitute."
  
  
  "Kwaye i-real Ingersoll?"
  
  
  "Asikwazanga kuwe guess lonto?" Aren ukuba zonke yakho iingqiqo nee-arhente ngasemva oku? Kutheni ongomnye ingaba ufuna kuba spying apha?
  
  
  "Lowo abafileyo?"
  
  
  "Ngenye indlela, ewe."
  
  
  'Loo nto ithetha ntoni?'
  
  
  "Yiya kwi, ndizaku bonisa yona."
  
  
  Wenza indlela yakhe kuwo igumbi ukuze alcove, ukuphunyezwa kwimigca izixhobo zombane ukuba constantly flickered kwaye whirred. Yena lumisiwe kwi-phambili ezimbini floor-ubude velvet curtains, wajonga e nam kwakhona, kwaye pulled i-curtains umva.
  
  
  Ndakhangela emva e Grady Ingersoll, owaye identical kuzo zonke inkcukacha ukuba umntu emi elandelayo kum. Kodwa ezinye Ingersoll waba vula ngendlela eselubala isingxobo, ayo ubuso nomzimba iifayile obscured yi-swirling inkungu. Ego ke amehlo evaliweyo kwaye waye wearing yintoni wajonga na esibhedlele nightgown. "Ngoko Ke, Carter?" Ingersoll wabuza - okanye hema ebeya zithe. "Lam Empuma nabo wandixelela ukuba ungummi kakhulu ebukekayo kubekho inkqubela ..."
  
  
  "Kutheni kule?"
  
  
  Ingersoll - ndibe kuba kuthiwa ke ukuba, ngenxa yokuba mna zange wayecinga ka-kwelinye igama-nodded. 'Kanye kanye. Ngaba kulungile siyazi into malunga cryogenics.
  
  
  "I-technique ka-uqina abantu aphile."
  
  
  "Oku kwaba yenzelwe ukuba anikele abantu ngathi Grady Ingersoll" - yena waqubuda ukuya ngaphaya esonyuliweyo - " i-ithemba ukungafi. Xa i-multi-billion-dollar umntu uva intlungu ukusuka i-incurable sifo, cryogenics uyakwazi ukubeka ego kwi-ugxothiwe oopopayi de inzululwazi unako ukufumana amkele impiliso kuba ego. Kakhulu elula, ingavumi?
  
  
  "Ngoko ke kufuneka ukuba i-egomaniac?" Ade abe ke cured?
  
  
  'Kanye kanye. Enlisted kwaye scrupulously ezilungiselelwe ngalo gentleman ngokwakhe kwi-strictest isishwankathelo. Nkqu wam closest associates abazange bazi, nam malunga nale ukugula, nam malunga wam indima ebalulekileyo ukulawula Ingersoll ke ubukumkani ade abe ayikwazi phatha ngayo kwakhona."
  
  
  Amaqhekeza aye ka-iphazili baba ngoku ngokukhawuleza iqala ukuba bawele ndawo. 'Ilizwi. Ingaba ufuna ukwenza oko?'
  
  
  Ingersoll pointed ukuba izixhobo zombane. "Lam mentor - okanye yakhe, ukuba ndithi umalusi? "njengoko mhlawumbi uyazi, waba ngaphezu nje imali-umatshini owenza; waye kanjalo yokubhalwa genius. Mna kanjalo kuba modest isiqalo kwezinye isetyenziswe sciences, kwaye sisonke kwaphuhliswa ikhompyutha ilizwi kum. Ezi wolwazi iibhanki ziqulathe ezininzi amawaka amazwi kwaye phrases ukuba ingaba ngoko nangoko ezikhoyo, kwaye zonke kubo ibhaliwe yi-Ingersoll ego, kwi-i-ngelishwa inimitable ilizwi. Kunye ego, ndinako thetha efowunini okanye unike umntu intetho; ndinako nkqu thetha abantu ubuso-ku-ubuso kunye abanye kwezixhobo zokusebenza, njengoko kufuneka uqaphele imizuzu embalwa edlulileyo.
  
  
  Wayengomnye impressed, kwaye ziqiniseke yena uqaphele kuyo. "Ke unbelievable," ndathi.
  
  
  'Ewe. Ndinqwenela ihlabathi ingaba zange ndiyazi - ubuncinane hayi de ndiza uhambe ."
  
  
  'Yintoni ingaba ithetha?'
  
  
  "Kulungile, kulungile, Carter, ingaba ngenene bacinga ukuba ngoku ukuba wone ufikelele kweli indawo, uya kuba wavuka ngalo abahlala isidumbu?" Yena pulled phantsi curtains nge contemptuous gesture ezivalekileyo imboniselo lokwenyani billionaire. "Ngaphambi kokuba ndibe zihlanganisene wam yenziwe associates apha, mna ke enye kuphela abo wayesazi inyaniso. I-enye kuphela kulo lonke ihlabathi! "
  
  
  "Kodwa ... ingaba trust aba bantu?"
  
  
  'Kunjalo. Baya kuba uphezulwana kakhulu kwinjongo yethu kunokuba nje ulawulo-mali empire, kwaye ndiza ekuncedeni kwabo ukwenza oko."
  
  
  "Yintoni le imbono?"
  
  
  Ingersoll waved a fat umnwe phantsi wam nose. "Ngoku, ngoku, Carter, ufuna ukwazi kakhulu kakhulu."
  
  
  "Kutheni musa sifumana uid le guy endaweni simi apha uthetha?" growled Ukuqeqesha. "Yena ke kakhulu ebukekayo ukuba umngcipheko kuyo."
  
  
  "Ungafuna kuva oko anayithathela sele ndawufumana," ndathi ngokukhawuleza.
  
  
  Ingersoll wajonga ukusuka kum Ukuqeqesha kum. "Ewe," wathi chu, " sixelele yintoni ufundile malunga nathi."
  
  
  "Basically ukuba ukhe ubene ukwakha amanye uhlobo rocket launcher kwi Doomsday Island."
  
  
  Ego ke amashiya esifutshane phezulu. "Oh, malunga ukuba, Carter? Xa uthi "abanye uhlobo ufakelo," nisolko akunjalo ."
  
  
  "Ngaba kuthetha ke ilungile kuba sebenzisa?"
  
  
  'Kunjalo.'
  
  
  "Umnu Ingersoll," Ukuqeqesha growled warningly.
  
  
  "Owu, musa worry. Carter sele ngoko ke beautifully invaded Ingersoll ke infamous yabucala ukuba noko esinokuyenza ngu zibalisa em kancinane malunga zethu umsebenzi phambi kokuba sibe cwaka ego ngonaphakade.
  
  
  Mna guessed ngokuchanekileyo, wayeyindoda talker, eager ukubonisa ngaphandle yakhe ebuklelekleleni. "Andiqondi ukuba yakho yenziwe associates trust kwenu, Ingersoll," ndathi. "Oh, ngu-hayi ngokuqinisekileyo kunjalo." Lowo wenza grand gesture. "Sonke kufuneka ngamnye nezinye; sisebenzisa le olugqibeleleyo iqela, i-unprecedented yelenqe idealism kwaye enzima ubuchule. Hayi umzekelo-icatshulwe imali, kunjalo.
  
  
  'Idealism? Wakhangela e Ukuqeqesha, egama scowl asikwazanga tshintsha. "Ukuba ixesha elide-haired scum?"
  
  
  "Hayi indlela? Ezi kulutsha - kwaye young elonyuliweyo - zinikelwe ukuba umphandle nokuqubha jikelele ehlabathini kunye nempumelelo kwabo bonke, ekubeni uhambe nge-purgatory ka-ukuthandabuza, ukwaliwa kwaye purification ."
  
  
  "Andiqondi ukuqonda kwenu."
  
  
  "Kulungile, thabatha Durable Omnye, umzekelo. I-West Incopho graduate, waya okubhalwe kule Vietnam ngaphezu kweminyaka emibini edlulileyo. Mna waxelelwa ukuba ego kwaye emva amava kwi-Hanoi nakwezinye iindawo emntla babebaninzi kakhulu instructive. Kwaye Frank kokuba defected ukusuka umkhosi ukuba West Sasejamani - kunjalo, waba likhokelwa ephezulu imigaqo - waza waphela phezulu Kude Mpuma. Anton wakhokela iqela abantu bamncedise yanceda abo kumazwe angaphandle kweli i sugar isityalo Ecuba, kwaye weza elokugqibela ukuba yena ayikwazi ukwenza okuninzi ngakumbi kuba lo mcimbi kunokuba nje ukusika sugar cane. Aph... Apho ke Aph?
  
  
  "Abafileyo," Ukuqeqesha wathi na injongo. "Le guy bambulala i-ego." Ingersoll wajonga e kum kunye nesiqingatha-uvale amehlo. "Waye oko kuyimfuneko, Carter?"
  
  
  "Kwabonakala ngathi okulungileyo ngexesha."
  
  
  "Kwaye Kevin?" Wilf?
  
  
  "Baba ke undinike i-one-indlela ticket ukuba umzantsi ocean. Kwaba ih abo bagcina kwayo ukususela ngokwenza oko."
  
  
  'Hmm. Ngaba watshabalalisa wam ekude ulawulo tonight, asikwazanga kuwe?
  
  
  Andiyenzanga kuthi nantoni na kuye.
  
  
  Ingersoll pulled yakhe jonga baphume jikelele yakhe waistcoat pocket - waye wearing ukuba isuti-kwaye frowned ngomhla dial. "Andiqondi ukuba izakuba eluncedo buza zingaphi yakho nabo' software iza kuhlangana ukwazi ufundile." Yena asikwazanga linda ngenxa yam impendulo. "Kodwa ayinamsebenzi. Izicwangciso zethu ziya nje kufuneka kutshintshwa kancinci."
  
  
  'Njani ke? Ndinga bazive Trein ke nzima umzimba emva kwam, kwaye Frank u-gun elandelayo kum waba motionless.
  
  
  'Kuza ngomhla. Ndiza kuku bonisa yona. Ingersoll sangena igumbi apho izixhobo zombane waba ebekwe. Waguqukela isalathisi, kwaye ikhusi lit phezulu nge oluneenkcukacha aerial imboniselo. "Apha, njengoko ubona, ngu Domesday Island. Ukwakhiwa kwaye ukuphuhlisa yam entsha hotel kakhulu ecothayo, kodwa oku kungenxa yokuba akukho hotel. Khangela ezi verticals ngaphakathi? Yena pointed ezimbalwa ezincinane amachaphaza kwi skeleton a building zisakhiwa. "Kulungile, ishumi elinesibhozo, kwaye kuyo nganye ishumi elinesibhozo imibhobho, eziya hollow, kukho rockets. Mna admit okokuba baya kuba limited uluhlu, kodwa ndicinga ukuba kuda utekeniswe ngonaphakade.
  
  
  Wandibulela ukuya kuxelela emu ukuba ndandisazi ebezikuyo ndihamba kuba, kodwa igcine umva. 'Owu, akunjalo?'
  
  
  'Ewe. Palm Ubunzima. Ke hardly kakhulu buthathaka military ekujoliswe kuyo, kunjalo?
  
  
  'Hayi.'
  
  
  "Kodwa... yokucinga ngayo. Xa ndiya kuyinikela lo umqondiso, i-millionaires ' ibala lokudlala iya kuba betha yi high-explosive fragmentation missiles. Oh, akukho yenyukliya zesintu, Carter. Thina anayithathela sele ukwenza amaqela apha ngabanye ngabanye phezu ophelileyo, kwaye enkosi ebuklelekleleni zethu etyheli-skinned abahlobo - musa xana, baya invented gunpowder - siya kuba wonke arsenal ngomhla wethu ncinci kakhulu island."
  
  
  "Kodwa into isinyanzelo?"
  
  
  Onokucinga ngayo: i-unprecedented kwaye ke ngoko engalindelekanga attack kwi i ariya apho umongameli we-United States ngu kwi-iholo kwi isebenza vacation-kokubonisana kunye engundoqo abathathi-nxaxheba yakhe phulo, ezinye richest kwaye uninzi influential abantu ehlabathini."
  
  
  - Ucinga ukuba uza kuphunyezwe ngokwenza oku?
  
  
  "Kulungile, sithanda ukuthumela ukunyanzela U.S. urhulumente ukwamkela zethu mimiselo."
  
  
  'Iimeko?'
  
  
  Ingersoll smiled ruefully. "Ngaba kwakukho e-Koloni Kennedy, NY, Carter. Uyayazi into sifuna. Ukuba bahlobo bam kwi-Kude Mpuma kanjalo kuba Ezintathu - - - -namakhaya isikhokelo iindlela, baya kuba yenyukliya no kwezinye superpowers."
  
  
  "Ngoko ke, uyazi malunga ubukho be Driekoppen"
  
  
  "Njengoko engundoqo zabelo, ndiyinkosi, kunjalo, ngobukho zonke entsha okwenzeke. Nangona nkqu andiyenzanga ukukelela iinkcukacha."
  
  
  Yena nodded wakhe. "Yintoni ke okulungileyo malunga nayo?"
  
  
  "Oh ... i ndinovelwano ukuba ufuna anayithathela kwenzeka into yokuba imali awukwazi kuthenga. Mhlawumbi ngenye imini ndiya kukhunjulwa njengesona sikhulu peacemaker kwimbali."
  
  
  "Yintoni ukuba lakho lokuqala attack akuthethi ukuba umsebenzi? Ukuba armed imikhosi lethu kugqitywe ukuba beze apha wipe kuwe ngaphandle kobuso bomhlaba?
  
  
  "Oh, kuza ngomhla! Ibhombu ye i-island ziphakathi kwe-ethandwa kakhulu tourist indawo, kwi-colonies yakho closest ally?
  
  
  Yakhe, ndaqonda ntoni yena ukuqwalasela okuthethwayo. "Kodwa kwenzeka ntoni xa uthatha ukwazisa rockets? Ezi abantu banako buza ukuba unayo nayiphi na enye into."
  
  
  "Ewe, kodwa siya kuba oko kakhulu. I-Carter yenyukliya missile, apho thina, kunjalo, ngokuba Vera.
  
  
  "Umnu Ingersoll, ndicinga ukuba thina anayithathela wathetha ixesha elide ngokwaneleyo." Ukuqeqesha pushed kwam kwiintlanganiso Frank. "Makhe thatha le guy ngaphandle ngoko ke sinako ukuqhubeka lo msebenzi."
  
  
  Ingersoll nodded. "Ewe, kufuneka ube ekunene.
  
  
  Ukubulala i-ego ngokukhawuleza, kodwa yenze evela ngaphandle. Andisoze umnxeba i-umbindi wolawulo.
  
  
  Njengoko Ukuqeqesha pushed kum kuwo igumbi, ndabona Ingersoll thatha intsimi ifowuni ngaphandle yayo hook kwaye kuthetha kuyo. Yena ndalinda, wathi into ethile.
  
  
  "Tsunganos! Apho kukho wena? Ego ke umjikelo pale ubuso waba stunned kunye nomsindo.
  
  
  Zayo isantya. "Xana i-ego, Ingersoll. Yena ke wafa. Kwaye yakho ulawulo igumbi ngu trashed.
  
  
  Ingersoll waguqukela desperately. Ngexesha elinye, yena ibambe Frank ke intetho kwaye wabona okokuba gun waba ukungcangcazela wakhe ego. Yena inyathelwe emva, icinezelwe ngokwakhe ngokuchasene emva ka-Ukuqeqesha ke stomach, sathi Ego ingalo, kwaye pulled kwakhe phezulu. Oko flew phezu wam shoulder njengoko Frank weza kwaye pulled i-phinda-phinda. Gawking betha i burly Ukuqeqesha; yakhe, balingwe ukuba duck ngasemva gunslinger, kodwa ukuzama phoselani i-mde umntu phezu wam shoulder wandithatha phezu counterweights. Mna stumbled, wawa ngomhla omnye izizwe, kwaye umntu lunged e kum.
  
  
  Bekuya kuba mnandi ucinga ukuba Angela yaba ngaphaya koko, intsholongwane ukuzama ukugcina kwam, kodwa ke, ngakumbi kusenokwenzeka ukuba wayengomnye ukuzama phoselani herself kwi-bam umva. Xa hers wawa, yena swam elidlulileyo mimmo kum kwaye kwi-Frank ke umgca omlilo. I-gawk punched nge-heee axis powers, zaphuma ngokusebenzisa kwemiqolo kwaye flew nge iinwele ke breadth mimmo kum.
  
  
  Yena tripped phezu Nah kwaye onayo ukuze Frank phambi kokuba recovered ukususela shock le kubekho inkqubela ke punches. Silifumene kwi-gun balwe kwaye spun jikelele igumbi na isibini ka-name dancers phambi kokuba i-emu waphula yakhe koobhontsi. Yena screamed, kwaye gun slid kwi isandla sam.
  
  
  Frank wawa yakhe ngamodolo akhe nge groan. Wakhe ego betha naye i-butt ye-gun, ngoko intliziyo ukuba Angela. Wayengomnye ethiwe ngomhla wakhe stomach, wakhe elide dress hanging ngaphezu kwayo ngamodolo akhe. Yena rolled wakhe aye yakhe emva. Wakhe eyelids blinked kwaye yena wajonga phezulu ngomhla kum. "Isikhewu," yena muttered, kwaye ezivaliweyo yakhe amehlo ngonaphakade.
  
  
  Yena onayo phezulu ngokukhawuleza kwaye wajonga e Ingersoll. Kwakungekho ego kuba wambona. Nangona ubungakanani igumbi, kwakungekho hiding ndawo kuba i-ego-sized umntu ngaphandle ngasemva velvet curtains apho kule umzimba waba ebekwe. Yena pulled emva i-curtains. Ingersoll akazange apho liphila, kwaye ileta-abafileyo umntu kokuba akukho ithemba esiza emva ebomini. I-gawk ukuba waphula ngokusebenzisa Angela waphela kanjalo phezulu ngaphaya isiqulathi. Kwaye nge-small umngxuma, icy umsi ewuthululele, ethabatha ngayo ngonaphakade Ingersoll ke notorious isicwangciso kuba ukungafi.
  
  
  
  Isahluko se-14
  
  
  
  
  Omnye hydrofoil boats waba nje eshiya elunxwemeni xa kwenzekile ngaphandle, jikelele tunnel. Mna abalawuli ngayo kwi-boat, jikelele luger, kodwa kwaba omnyama ukuba injongo kakuhle. A kanye emva koko, i-mhlophe hull disappeared kwi tunnel.
  
  
  Ndeva iyangxola emva kwam, kodwa andiyenzanga jika jikelele. Apparently, i-abalindi ngaphandle ekugqibeleni ndaqaphela ukuba kukho into waba okungalunganga De Doublon. Mna wabaleka waya kwelinye hydrofoil, untied ego, waza wazisa i-injini. Xa angena tunnel, ndaba ukuba cinezela ezimbalwa amaqhosha kwi-ulawulo yolawulo phambi ndafumanisa ilungelo omnye, kwaye xa indistinct silhouette ka-isango wabona oko, mna sped phezulu.
  
  
  Hers waba kakhulu ngokukhawuleza; isango inikwe kuphela halfway kukho xa abe ufikelele kuyo. Yena dived kwi, kwaye ndasiva glass shatter, kwaye mnyama ka-kukutshisa njengoko isiphumosomfanekiso weza ngaphandle. I-boat ezilahlekileyo isantya, ngoko ke seemed ukuba shudder kwaye phambili.
  
  
  Kwi-umgama, wayengomnye iboniwe ngomnye hydrofoil boat isihloko ngakulo Doomsday Island kwi yayo kukutshisa skis. Mna pushed i-throttle njengokuba kude phambili njengoko ndinga, waziva i-fuselage kuphakamisa jikelele amanzi kwaye aso umgca kuwo. I-boat waba racing kuwo ngaphezulu ngesantya ukuba wathabatha impefumlo yam kude-ingakumbi ngaphandle isiphumosomfanekiso. Ingersoll ke boat ingenile isiqhagamshelanisi phakathi ezimbini kweziqithi, kwaye hers salandela.
  
  
  Yena kulindeleke ukuba naye ukuba intloko kuba port bar, kodwa endaweni wathintela kuba candid k-emilisiweyo ithe ngqo pier nge-frame steel. I-ego boat slammed kwi iyasikeka kwaye bounced umva; Ingersoll struggled ukugcina ulawulo, wazisa i-hydrofoil kukufutshane kwakhona, jumped frantically ukuba wendawo pier, pulled ngokwakhe phezulu - phantse instantly disappeared - ekunene kwi-phambili amehlo am.
  
  
  Ngexesha nokususa, ayo ngocoselelo ibambe phezulu kwayo, kodwa kungabi ngamandla kakhulu, kwaye xa yayo slowed phantsi ukufumana i-iyasikeka, ayo ezilahlekileyo zonke luncedo ngayo uzuze. Yena climbed ukuba umnyama kwaye jumped kwi-ithe ngqo, ducking phantsi curiously constructed kukutshisa kdegames. Wavuka cautiously, Wilhelmina esandleni sakhe. Ingersoll waba kwanti kwi-emehlweni abo.
  
  
  Andiyenzanga ukwazi ukwenza, ngoko ke, mna leaned ngokuchasene omnye kdegames. Mna wacinga ukuba ngocoselelo ukungcangcazela ukususela omoya, kodwa ke mna ngokucacileyo waziva ngayo uyise! Wathabatha inyawo kwaye wabona wonke engaqhelekanga mess ezijikelezayo chu kodwa unmistakably. "Ivoti ngayo ngaphandle!" Ndathi softly, diving kwi steel ngokwesiqu.
  
  
  Kwakukho chute-njenge kuvulwa kwi-embindini. Yena hesitated okwethutyana, ngoko rushed ngaphakathi. Waba nako nihamba yakhe kuwa kunye bakhe izandla noba icala eludongeni, kwaye lowo ayikwazi kuva rumble ka-nzima oomatshini ngezantsi. Ngoko ke, emva elide, nihamba glide, wabona a glimmer ukuba lukhule stronger njengoko yena wehla. Kwakukho wazala, mpuluswa ndawo ngexesha umzantsi umbhobho; mna dropped ngalendlela quietly njengoko ndinga kwaye wajonga jikelele.
  
  
  Wafumanisa ngokwakhe ziphakathi kwe-tangled yowiso-mthetho imibhobho kwaye ukwakhiwa kdegames, kunye hydraulic wiring lonke jikelele. Hers ngenyameko crept phezulu ukuya imvelaphi ukukhanya. Grady Ingersoll waba nokuma kuzo ngaphambili yolawulo, waguquka knobs kwaye ujonge kwi-dials, iinwele zakhe kukhulula kuwo onke amacala, ubuso bakhe ukumenyezela kunye tension. Kwakukho tunnel ngasemva lenjongo, kwaye ukuba wam uluvo icala akusebenzi khange ngokupheleleyo ezingachanekanga, ndakwazi oko kufuneka kukhokelela ulawulo igumbi mna nento yokuba trashed. Oku ukuqwalasela okuthethwayo ukuba ekude controlled yi-Ingersoll yaba yogcino ufakelo ...
  
  
  Mna wayesele eza ukutsiba phezu libanzi umngxuma kwi-ithe ngqo floor xa ndandisele ngesiquphe wawaphakamisela kwi emoyeni. Stunned, lowo screamed kwaye balingwe ukuba ukutsiba ngaphandle i-enkulu umjikelo injongo phakathi yakhe legs. Kodwa kwaba relentlessly pushing phezulu kum, vula i-steel beam, ngonaphakade.
  
  
  I-screeching ka-iimoto lumisiwe abruptly. Kwaye hers, kakhulu, isantya. Saphakama phezulu ukusuka sakhe sokugweba, wawa awkwardly emhlabeni, kwaye stared ngomhla blatant abancinane carbine kwi-Ingersoll ke izandla.
  
  
  "Ngoko ke, kufuneka ifunyenwe le, Carter." Waba breathing heavily, kwaye ego ke axis powers waba heaving. "Wena ngathi ayixhasi namnye kuba kufunyenwe onke nooks kwaye crannies wam lo msebenzi."
  
  
  "Ndim, kuyafana na kuyo."
  
  
  "Kulungile, lento yakho imihla discovery. Faka i gun, kulungile, akunyanzelekanga ukuba ufuna shoot apha. Ndaye into yathi; andiyenzanga kufuneka gunfight leyo, ngenxa yokuba nabo bonke ukuba kukutshisa kwaye ithe ngqo jikelele kwethu, waphoswa gawk unako ricochet ngonaphakade.
  
  
  "Ingaba unengxaki yenyukliya missile apha?" Ndakhangela ngomhla nto kokuba pushed phezulu kum, kwaye wabona elide cylindrical intonga phantsi nose ibhumbulu kokuya kwi umngxuma emhlabeni.
  
  
  "Ngu a pity kuwe asikwazanga fumana le phambi kwaba kakhulu emva kwexesha kuba nani." Yena smiled, ubuso bakhe contorted kwi-dim ukukhanya. "Yeyona nto kuthelekiswa yakho sophisticated rockets, kodwa kuya kwenza yalo msebenzi. A solid-ipetroli / amafutha, elula kodwa esebenzayo ndlela, focused kwindlela yakho imali."
  
  
  "Oku kanjalo yakho eyinkunzi," wakhe emu saliwe eendaba iingxelo.
  
  
  'Hayi bo. Wam eyinkunzi apho mna ophele ngowama-phezulu, Carter. Ntoni mna tyala-United States, okanye kuba loo mba, ingaba yintoni na ilizwe? Bonke abo kufuneka ngunyana wam imali kunye ih imdaka iirhafu...
  
  
  "Oh, ukuba ke ngokwaneleyo," ndathi. "Ulibale ukuba lowo ufaka."
  
  
  'Hayi bo. Wanika mna i-sly ncuma. "Wakhe Grady Ingersoll, i-real Grady Ingersoll-kwaye kuphela ungathi, ngenye indlela."
  
  
  "Ndicinga ukuba ezimbalwa guys ingaba ngxi aphile."
  
  
  "Ngoko ke ndizaku yaba kunye nabo ukuba ndine ukuba, kodwa andiqondi ukuba ke yakho eyona inzala ukuthetha, Carter. Kuphela ufuna ezinobungozi. Yena wavusa i-carbine.
  
  
  Oko bounced ngaphandle kwaye threw ngokwayo emhlabeni. Njenge i-idiot, Ingersoll abalawuli a burst kwaye baphile waya flying kuwo onke amacala. Wam heel grazed, kwaye yesibini gawk ophunyezwe ngoko ke, vala ukuba wam iinwele ibambe umlilo.
  
  
  Xa ndikhangela e Ingersoll, kwabonakala kum ukuba i-emu akusebenzi khange ngoko ke lucky. Waye ehleli kwi-ithe ngqo floor, amehlo akhe libanzi kunye bewilderment noloyiko. "Carter," wathi. "Musa vumelani ay thatha kude kum ngoku. . Wawa egameni lakhe icala kwaye bench cinezela motionless.
  
  
  Mna knelt ngaphandle kwakhe kwaye iphakanyiselwe enye yeentombi eyelids. Yena asikwazanga shenxisa, kwaye kwakungekho impawu ka-breathing. Ndabeka carbine kude kwaye ikhangelwe yakhe enkulu, thambileyo umzimba kuba umonakalo, kodwa wabona nto. Waphakama wema kunye sigh. "Yongeza phezulu dollar," lowo muttered kwi cwaka. "Okanye into ethile, ngolohlobo." Nakuba kunjalo, mna ngxi kuba umzimba wam, kwaye yena akuthethi ukuba ufuna ukushiya yakhe ego apha.
  
  
  Kwaba elide, bukhali khwela phezulu chute - oko, kunjalo, waba rocket ke ukwazisa tube - itsala Ingersoll ke umzimba ngayo. Ekugqibeleni, xa yena ufikelele pier, yena kubeka kwi yingqele ithe ngqo kuba imizuzu embalwa ukuya babambisa yakhe impefumlo. Kwaba surreal ukuba jonga canal kwaye bona festive ezongeziweyo ngomhla omkhulu boats e kwizibuko bar, njengoko ukuba kwi-Dubla Cay, ungakwazi kuphela yezobalo.
  
  
  Ekugqibeleni, yena wema kwaye wajonga ngaphandle ngexesha Doomsday Island. Sasivuya kude ngokwaneleyo inland ukuba patrol abalindi wouldn khange isaziso kwethu. Mna ke komhlaba malunga njani ixesha elide bekuya kuthabatha kwabo ukufumana ezine fixtures kwi-phantsi komhlaba ulawulo igumbi, kodwa ndagqiba hayi worry malunga nayo; kwaba i-ih ingxaki.
  
  
  Omnye hydrofoils, i-Ingersoll, kunye windscreen intact, waba bahlambe phezulu ngomhla pier yi-yangoku ye-canal, nabafileyo umntu waba wawaphakamisela kwi cockpit. Xa ndandisele kwi-ephakathi canal, ndandicinga malunga ntoni ukwenza kunye cooling ntaba inyama kwi iinyawo zam. Ayithethi ukuba kufuneka kuphoselwa emanzini yi-ego; bekuya kuba ngcono ukuba ego baba zange zifunyenweyo.
  
  
  Yakhe yokugqibela uhambo waba ukuba zize site of Doomsday Island. I-intlabathi waba thambileyo, kwaye ngoncedo a alaphukanga sebe, lowo dug a ingcwaba ukuba mhlawumbi wouldn khange kufumaneka neminyaka - ukuba ngonaphakade. Yena ke misela ngaphandle kuba Uvuko Island, pondering onke amaxabiso elizayo shaggy isa.
  
  
  Xa yena wafika kwi-harbor, waye wavuma yakhe isigqibo. Kwaba kakhulu risky ukuba uhlale kuyo Dubla Cay kuba kwa ngomzuzu ixesha elide kunokuba kuyimfuneko, hayi kuphela ngenxa surviving amalungu Intimate Ezintandathu umbutho-ukuba abo bafuna ukumbulala mna - kodwa kanjalo ngenxa yobulali abasemagunyeni; baya mhlawumbi wouldn khange lubonise na inceba kwendyikityha yokufa mna nento yokuba inflicted ngomhla wakhe tonight, akukho mcimbi njani ilungelelaniswe kubalulekile.
  
  
  Yena sailed kwi boat kwaye mbasa yakhe elandelayo shenxisa. Ndaba ukuya Ebahamas, apho ukuqwalasela okuthethwayo Florida. Kokuba akukho unye ukuba hydrofoil boat ayikwazi ukwenza apho kunye ezikhoyo ipetroli / amafutha kwi bhodi ... ndakhangela phezulu ngomhla induli Herridge kwaba bemi ngale ntsasa kwaye wayecinga ukuba le Lear Jet parked kwelinye icala runway.
  
  
  Wema apho, onzulu kwaye kwakhona kwi-moonlight. Wahamba phezu kwaye susa i-recoil misa ukususela wheels kwaye loosened i-slings. Andiyenzanga kuba nexesha eshushu phezulu car kwaye bedlule bubonke i-ascent umgaqo-nkqubo kakuhle; mna kwafuneka eshushu phezulu amandla ukufumana oko phezulu...
  
  
  "Baba nawe ucwangciso ukuya kwenye indawo, Umnu Walton?" Andiyenzanga kuba ukujika jikelele ukwazi ukuba Herridge waba emva kwam. "Ndifuna nje admire icebo."
  
  
  "Kwaye wena, nento yokuba kunika ego hotel a uzame."
  
  
  Waguqukela kwaye grinned, bemangalisiwe njani disarm i-ego. Kwakungekho gun kwi-emehlweni abo, kodwa Ego ke isandla waba wakhe jacket pocket. "Ndiyakholwa ukuba wena anayithathela onayo kum," ndathi.
  
  
  'Ngokwenene. Mhlawumbi ufuna ukushiya ngoko ke ngesiquphe emva zonke umdla ka-Kabini M?
  
  
  "Ngubani commotion?" Ndicela innocently.
  
  
  "Ewe, ndibona ezininzi izinto jikelele wam-window. Ezininzi neengozi ngaphakathi kweendonga de Doublon, ezininzi shouting. Kwaye bamele hydrofoils ukuba flew phandle yolwandle, kuphela ezintathu. Yakhe, ndabona omnye sebenzisa aground ngasemva hotel, kwaye ndibona wena safika ngexesha harbor kwelinye boat. Apho ke wesithathu inqanawa, Umnu Walton?"
  
  
  "Ndingazi njani lonto?"
  
  
  Herridge chuckled softly. "Kutheni na wena ndizixelela kum, kakhulu?" Kulungile, mhlawumbi Umnu Isikhewu Walton izakulahleka ukusuka Doublecay ngonaphakade. Get kuzo. Yena pointed at i-icacile kunye yakhe free isandla.
  
  
  Ndibeke yakhe kwi-copilot u-sokugweba kwaye kugqitywe ukuba ulinde kude kube sasivuya airborne phambi ikhubaza i-ego; ke bekuya kuba lula. Kodwa phambi kokuba sibe pulled ngaphandle kwi runway, Herridge pulled ngaphandle a blunt revolver phezulu yakhe waistcoat kwaye zinikezelwe oko kum.
  
  
  "Ukuba ngaba ukuthandabuza wam motives, Umnu Walton. Mna umsebenzi British kukarhulumente isibali-narcotics uphinda-phindo, eya kuvunyelwa ukuba Bahamian abasemagunyeni. Wam ukunikezelwa waba yokufumana phandle ukuba Grady Ingersoll waba nomngeni iziyobisi. Ndine ndinovelwano ayinamsebenzi simemo kwakhona. Wakhe umqhubi ke isifundo?'
  
  
  'Ndicinga ukuba ungakwazi khwela oku eludongeni namhlanje kwaye khangela ngayo ngaphandle.'
  
  
  'Oluhle kakhulu kuni. Siyabulela kubo bonke.'
  
  
  Wakhe sel kwaye relaxed ukuze bonwabele uhambo.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo waba ulinde mna wakhe Spartan-ofisi ngomhla we-Dupont Isangqa akuba uyesu kancinci emva emini emaqanda elandelayo mini.
  
  
  "Uhambo lwakho nge Miami landed yure kunye necala edlulileyo," lowo greeted kum. "Apho ukhe waziva?"
  
  
  "Kulungile, hers, waba nokuqubha kwi-iingubo mna waba sele wearing, kwaye ndandicinga bekuya kuba mnandi ukutshintsha phambi hers, ndizakuyenza apha kuza."
  
  
  Yena nodded grimly. 'Kwaye kanjalo?'
  
  
  Yena elaborated kwi ibali Emu awamnika efowunini e ezintathu ekuseni. Yena listened ngaphandle izimvo kude kube liphelile.
  
  
  Wacela. "Ucinga ukuba kuya kwenzeka ukuba bubonke i-umbutho?"
  
  
  "Baya coca phezulu mess kwaye pretend ukuba nento eyenzekileyo, okanye Herridge kwaye ego abantu baya uqhankqalazo phambi kokuba unako ukwenza nantoni na esebenzayo. Kulo naliphi na ityala, mna alenze kuwe anayithathela sele afune ukwaziswa ngayo i-Bahamian abasemagunyeni malunga missile isiseko kwi Doomsday Island.
  
  
  "Kwaba ezisasaziweyo kubo nge-ngqo iziqhagamshelanisi. Yonke into iza lisetyenziswe discreetly ."
  
  
  'Kunjalo.'
  
  
  "Kodwa kukho into enye ukuba ngenene bothers kum. Umntu ufuna buried: Ingaba thina qiniseka ngayo akusebenzi khange lokwenyani Grady Ingersoll? Ukuba lo mzimba kwi-isingxobo akusebenzi khange nje isishwankathelo?
  
  
  "Kutheni maxa kokuba ukwenza oko?"
  
  
  "Andiyazi into malunga nayo. Zethu umsebenzi yi-ngokulula ukuba uqinisekise ukuba le ngokupheleleyo."
  
  
  Abe ufikelele kwi icala pocket yakhe jacket kwaye tossed i-cloth-wasongwa injongo kwi isitulo. "Lento ukuze ivavanywe kuwo." Chu, insistently, waguqukela injongo jikelele de yakhe koobhontsi waba kwi-phambili kuye. Ego ke intetho asikwazanga ukutshintsha xa wakhangela e kum. 'Kulungile?'
  
  
  'Khangela yakho uphawu lomnwe; mna imali ngayo uphumelele khange ne real Grady Ingersoll ke, uphawu lomnwe.
  
  
  'Ezibalaseleyo. Inkqubo eyenziwayo wema. "Enye yokugqibela nto. Uqinisekile ukuba oku kubekho inkqubela, i-dancer ngubani ngokwenene onemincili usenza okuninzi, uphumelele ukuba singathetha?
  
  
  "Yintoni unako yena kuthi? Endleleni, wayengomnye wabuza ngelizwi Herridge ukuya wam hotel igumbi kwaye vumelani yakhe yiya akuba onayo emva ukuphinda-Phinda 'C', waza wathi naye uya kuyigcina ngeliso ngomhla wakhe.
  
  
  - Judging nge yakho ibali, kubonakala ukuba umsebenzi yi esikolweni. Mna thabathani ufuna ukuya ukwikhefu kwakhona?"
  
  
  Hers, lowo washukuma kwentloko yakhe. 'Hayi, enkosi. Lonke ixesha ndiya ukwikhefu, ucinga into clever ukugcina kum uxakekile xa ndizama nicinge ukuba abe ukwikhefu. Kodwa unako ukwenza into enye kuba kum."
  
  
  Njengoko rhoqo, inkqubo eyenziwayo waba indlela ozayo kum. "Yena kanjalo kukhankanywe ngaba amaxesha aliqela. Andiqondi ukuba namhlanje ngumhla uza kukwazi ukufumana Veronica ngomhla shooting umqolo. Yena washukuma kwentloko yakhe kwaye smiled icily. "Andiqondi uzakuyiqonda into umfana kubekho inkqubela ngathi ufuna ubona kulo oludala umntu njenge nani."
  
  
  * * *
  
  
  Malunga incwadi:
  
  
  Kwenye indawo kwi-Ebahamas, i-eccentric billionaire arranges wild orgies involving hippies, ngesondo kwaye hashish. Kodwa yakhe kubasindisa ixesha, esisityebi sele fun kunye jikelele intshabalalo missile indlela. Ixesha kuba "Mfundisi Assassin" Isikhewu Carter ukubetha ezindleleni. Ezinobungozi ukufa utyelelo. Ngenxa yokuba kufuneka ukumisa ruthless otyebileyo madman. Akukho mcimbi ntoni. Hayi i-lula umsebenzi, nkqu kuba Isikhewu Carter. Ingakumbi xa icace phandle ukuba hippies njenge Anton ingaba ngakumbi ezinobungozi ze kunokuba toughest gangsters.
  
  
  
  
  Uhlobo
  Isahluko se-3
  
  
  Isahluko se-4
  
  
  Isahluko se-5
  
  
  Isahluko se-8
  
  
  Isahluko se-9
  
  
  Isahluko se-10
  
  
  Isahluko se-11
  
  
  Isahluko 13
  
  
  Isahluko se-14
  
  
  
  
  
  
  Carter Isikhewu
  
  
  Busuku ye-Altima
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Busuku ye-Altima
  
  
  iguqulelwe ngokuthi Lev Shklovsky kuvimba wolwazi yakhe unyana wolahleko Anton
  
  
  Lesihloko: Busuku Ye-Altima
  
  
  
  
  Wokuqala isahluko
  
  
  Waguqukela kwaye wabona a monk kwi-mthubi robe ehamba mimmo, intloko waqubuda kwaye izandla clasped ngomthandazo. Wam fragile umzimba nje bumped kwi kum. Weza kuye waza wahamba kwi, musa ukufuna, hayi ndibona kwethu, mna, nathi beggars ehleli kwi sidewalk.
  
  
  A dark-skinned boy waba uyasebenza ozayo kum. Yena wabaleka kunye yakhe skinny axis powers bared kwaye yakhe knobby ngamodolo akhe ukuhambisa vigorously. Wakhangela ngoko ke pathetic, ngoko ke, belambile, ukuba isandla sam ngokuzenzekelayo waya wam pocket. Kodwa ke flew yi-mimmo ke elbow kwaye waba uhambe phambi emu ayikwazi wasinikela i-zemali.
  
  
  A kanye emva koko, i-smartly dressed umfazi inyathelwe gracefully ngaphandle i-Rolls-Royce. Kuba ixabiso ee impahla, amakhulu belambile abantu ngomhla street basenokuba fed kuba nyanga.
  
  
  Wayeneminyaka nje ukufumana kusetyenziswa engqondweni-ebhudlayo contrasts ka-i-calcutta xa i-comment sounded ezisixhenxe meters ukususela kwisakhiwo. I-windows bulged kwaye popped njenge inflated balloons.
  
  
  Abe nento yokuba ebone shrapnel ungqubano kwi ileta-ze imizimba ka-beggars kwaye tear i-Parisian dress ka-umfazi jikelele Rolls. Ndeva yakhe screams kwaye moans ka-intlungu, emva koko i-engabonakaliyo fist ka-zezulu isampulu koxinzelelo, betha, nam axis powers kwaye knocked kum ngaphandle iinyawo zam.
  
  
  Ukutshaya billowed ngasemva amatye ukuba flew phantsi street kwaye smashed kulo iimoto parked kuwo street. Phambi kokuba ezilahlekileyo sezingqondweni, wabona ephezulu floors kwezakhiwo nazo. Chu, njenge & tshintshela ngesandla kwinyathelo elilandelayo baba namandla, ubume ezilahlekileyo yayo imilo njengoko steel kdegames buckled kwaye planks cracked kwaye crumbled. Nomdla isixeko amatye kwaye ngesamente iibhloko wawa jikelele kum.
  
  
  Xa nzima injongo betha emva yam intloko, intlungu waba unbearable. Yakhe, ndikhumbula ukucinga kakhulu ngokucacileyo: "ndiza kufa." Kwaye mna akhange na nkqu kuqaliswe umsebenzi kanti.
  
  
  Ngoko ke yonke into waguqukela mnyama, kwaye ndandingasakwazi ukuva intlungu simemo kwakhona.
  
  
  Kuba kwam, kwaba kuphela yosasazo ye-sirens, abo engaqhelekanga isixhosa horns okokuba baba ngaphezu efanelekileyo kuba ncinane European amapolisa iimoto kunokuba kuba enkulu Cadillac ambulance ukuba isantya i-intshi ukusuka kwentloko yam kwi sidewalk.
  
  
  Ndeva splinters ekubeni pulled ngaphandle jikelele iinyawo zam, kwaye ndeva abantu abaqhelekileyo ilizwi ukuthetha kwam bevela kude.
  
  
  'Nickname? Ke wena?'
  
  
  Corkscrew seemed silly kum. Kodwa ilizwi agcina repeating corkscrew, kwaye yakhe ayikwazanga impendulo. Umlomo wam waba lizele uthuli kwaye bits ngesamente.
  
  
  "Ingaba usenama-liphila, Isikhewu?" Ufuna ukuva kwam?'
  
  
  Mna ke wabona lencwadi ithi phezulu yi-olomeleleyo abantu kwaye ngenyameko iphakanyiselwe phezulu kwi stretcher. Wayengomnye cambalala ngomhla wakhe emva de ndandisele ngenisa i ambulance, kodwa yena waba ekhethiweyo xa ubudala Cadillac pulled phezulu ngomhla Chowringey Ezindleleni.
  
  
  Umntu othe wawathetha kum kwi street akazange kukho; kuphela ibhityile Indian nurses u-nam, kwaye akazange trust kwabo.
  
  
  Hayi ukuba ndithethe kakhulu imali kunye nam. Mna ke ngakumbi abachaphazelekayo malunga zesintu sewn kwi-bam isuti.
  
  
  Ngapha kwefestile, ndinga khangela indimbane zihlanganisene kwi-street kwi-phambili ukutshaya ruins ye-blown-phezulu yokwakha. Eziliqela abantu threw amatye e wamonzakalisa abantu ngomhla sidewalk, ngeli lixa abanye threw amatye e a amapolisa car. Amapolisa baba sele firing tear igesi canisters kwi indimbane, kwaye encinane riot seemed inevitable.
  
  
  A ngomzuzu kamva, i-Cadillacs kokuba ekhohlo indimbane ngasemva, kwaye ngaphandle kokuba kuba kweentloko zabo kwaye dirt kwi-imilomo yabo, waye waziva ngathi a tourist kwi indawo uhambo.
  
  
  I-honest isikhokelo kuya kufuneka ukuba zichaza i-calcutta njengo "dirtiest, dirtiest, sickest, rottenest isixeko ehlabathini."
  
  
  Kodwa kuba ezimbalwa iibhloko, Chowringee Ezindleleni yaba Kwegumbi of Commerce eparadesi. Amaziko olondolozo lwembali, urhulumente ii-ofisi, incinci hotels, kwaye spacious private amakhaya lined omabini, kodwa kuba ihc, kwakukho izinto abaya kwenza i-Western imathematika enkulu abagulayo.
  
  
  I-calcutta, ngathi uninzi stuffy, crowded izixeko — sesinye likhulu ehlabathini. Kuphela slums zahlukile. Enye yezigidi abahlali besixeko awunayo izindlu kwaphela. Bahlala kwi street, kwi sidewalk, kwi-lemiyezo kwaye wonke izakhiwo. Hayi xa sukuba ukuba begging kwaye stealing ukuba uhlale aphile. Wonke iintsapho bazelwe, ukuphila, baze bafe ngaphandle nkqu uninzi ezamandulo kophahla phezu kweentloko zabo, akukho bhetele ngaphandle kunokuba rats baya kulwa phezu garbage.
  
  
  Ebusuku, i-kwimigca sleepers resemble corpses ngokuqina kuba itshisa emva kokuba i-epidemic. Ngakumbi ngempumelelo okkt ukuphila ngendlela slums okanye buesti, i-kophahla apho rises omnye kunye necala meters ngaphezu komhlaba. Web amanzi yeyona muddy kwaye unspeakably polluted amanzi Hooghly River.
  
  
  Ndakhumbula ngayo ixesha lokugqibela ndandikunyaka i-calcutta. Kwaba lemvula, kwaye kubekho vula amanzi amdaka inkqubo yokuphumeza ngokusebenzisa ezitratweni.
  
  
  Ngoko ke mna wouldn khange abe ingakumbi anomdla oku uhambo. Ndaya apho kwimishini, ndiyazi okokuba isixeko yi cesspool lwezifo kwaye dirt.
  
  
  Kwaba kanye ithemba kuba ngcono phinda-phinda. Ngowe-1947, xa British wanika ukuzimela kweli lizwe, entsha Congress Umntu wenza andwebileyo izithembiso engcono elizayo kwaye lwentando yesininzi, kodwa nabo, i-calcutta i-ferret kuphela onayo ngakumbi bogged phantsi.
  
  
  Ngowe-1971, i-townspeople voted kuba Communists kwi-desperation. Kodwa oku ithemba akazange uzalisekisiwe. I-Communists kanjalo ayikwazanga ulawulo lwesixeko, ngoko ke federal urhulumente intervened kwaye wabhengeza martial umthetho.
  
  
  Kwi-yokwenene ebomini, i-calcutta asikwazanga k ubonakala ngathi na ilungelo isixeko kuba i-AH iarhente . Kodwa ndaba ukuthobela ii-odolo, kwaye umyalezo ukuze ufikelele nam kwaba Mnandi kakhulu gca.
  
  
  "Yiya i-calcutta msinyane kangangoko kunokwenzeka," lathi. Ngoko ke, wayengomnye pushed jikelele garbage nge-i-nabafana isifrentshi countess kwaye wabona lencwadi ithi phezulu ngomhla wokuqala inqwelo moya isihloko mpuma. Ngoku, seyure emva landing kwi-i-calcutta, waba kwi-i ambulance, licking yakhe kwangalondlela kwaye congratulating ngokwakhe kwi ekubeni aphile.
  
  
  Kwi-phambili esibhedlele, ndathola ngaphandle ngomhla shaky legs jikelele car waza wala i-imidlalo ye-nurses ukuthatha kum i Ambulance. Endaweni yoko, lowo abalandela umfana nurse kunye thambileyo brown imigca enqamlezeneyo kwaye mnandi ass phantsi a uxakekile hallway. Emva kokuba siye wazaliswa ngaphandle amaxesha amaninzi iifomu, wathabatha kum wabucala igumbi kwaye wandixelela ukuba ulinde kugqirha.
  
  
  Seyure emva koko, inkqubo eyenziwayo weza kulo.
  
  
  Hers, wajonga e naye umlomo vula. Yena wacinga ukuba i-ego ilizwi ukuba weva yakhe isiqingatha belele kwi street, kodwa attributed yona delirium. Njengokuba kude kube ngoku njengoko ndiyazi, waba wakhe private-office kwi-United Cofa Telegraph Iinkonzo building kwi Dupont Isangqa kwi comment = ingxwaba.
  
  
  Yena asikwazanga nkqu ndithi molweni. Yena nje frowned, wathabatha ngaphandle enye yeentombi cheap cigars, kwaye bit ngaphandle esiphelweni. Yena lit nge obvious kumnandi.
  
  
  Kuba Hawke, ukukhanyisa a cigar yi ritual, kwaye indlela lowo uphethe ngayo emlonyeni wakhe inika kude yintoni kwi engqondweni yakhe. Ukuzothi ga, waba noba worried okanye assessing omtsha imeko.
  
  
  Xa wakhangela phezulu, emva putting ngaphandle thelekisa, lowo seemed ukubona kwam okokuqala.
  
  
  'Njani ingaba ndinovelwano?'
  
  
  Wakhe coughed phezulu abanye ngakumbi uthuli jikelele yakhe throat kwaye wathi, " Ewe, nkosi. Ndikuvayo okulungileyo.'
  
  
  Yena nodded, ngokucacileyo pleased.
  
  
  "Awuzange khange ndithi kuni baba ke i-calcutta," ndathi.
  
  
  "Izilungiso kuwo basemazweni izicwangciso," wathi. "Mna ke kokubuya ukususela kwintlanganiso kwi-Beirut. Andiyenzanga kuphuma kuba ixesha elide. Andisoze kuba isihloko ekhaya kwiyure.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo wajonga ngqo kwi kum kwaye frowned kwakhona.
  
  
  "Nisolko yokufumana careless," wathi ngesiquphe. "Ndalandela nonke indlela ukusuka airport. Yena akusebenzi khange nkqu omnye block emva kwenu xa ibhombu ye waya ngaphandle.
  
  
  Yakhe, wajonga e kuye. Hawke kwaba i-experienced iarhente, kwaye lowo hadn khange zilityelwe ukuba, kodwa ndimele kuba ezaziwayo umntu waba ukubukela i-kwam. Wam umgca umsebenzi, wena musa yokugqibela ixesha elide ukuba wena musa isaziso ukuba ukhe ubene ekubeni salandela.
  
  
  — I-ibhombu ye waba ukuqwalasela okuthethwayo kuba nam?"
  
  
  Wathi hayi. Mhlawumbi akunjalo. Kwaba i-Russian building, i-headquarters a urhwebo ebufundisini. Kwaye ukuba ke inxenye ingxaki."
  
  
  Wam boss evuliweyo i-small impahla uya kwaziswa.
  
  
  Yintoni waba ubambe wajonga na rusty unako ka-umgqomo crush. Kwakungekho ilebhile, kwaye kubekho ukhuseleko babambisa kwiqela elinye icala. Oko wajonga kuphinda ezinobungozi ngaphandle ibhombu ye kde.
  
  
  "Ukuba ke kuye, Kostya, kutheni na wena kwi-i-calcutta," Hawke wathi. "Homemade bombs".
  
  
  Yena laughed. Oko akasoze abe ezinzima. Into asikwazanga k ubonakala ngathi na imiceli-threat. "I-Potassium nitrate," wathi. - Bank aspiration kwaye fuse. Ixabiso ufumana isibini rupees.
  
  
  "U-iikota," yena kuqala ngokwendlela ngokuvakalayo.
  
  
  'Ukuba ke akunjalo. Pretty cheap, nkqu kwilizwe njenge-India. Kodwa le into enamandla ngokwaneleyo ukuba rip ngaphandle a leg okanye ukuvuthuzela phezulu yokwakha. Mhlawumbi ngaphezu banamandla ngaphezu a name ibhombu ye, ukuba ufuna ukwenza ih ngokwaneleyo kwaye ukuyisebenzisa njengokuba ezopolitiko lever.
  
  
  Kweli xesha kwaba lithuba lam ukuba frown. Yena surprised kum. Inkqubo eyenziwayo akusebenzi ukuba umntu esinikwe exaggeration, kodwa yena wathetha malunga homemade rigidity njengoko ukuba kube kho atomic ibhombu ye. "Kwi-yokugqibela kweeyure eziyi-24, zintathu Russian izakhiwo kwi-i-calcutta kuba batshatyalaliswe ngezi cheap bombs. A iintengiso ummeli-ofisi kwaye u-Russian firms.
  
  
  Ndicela yakhe. "Ngoko ke ngubani. Ukususela xa ngaba ferret AH worry ukuba Russians uza kufumana mad e oko?
  
  
  "Yethu red abahlobo ingaba shouting malunga bloody ukubulala. Amapolisa ifumanise ukuba cans baba ekhutshwe lisebe i-american inkampani Kazwelonke Unako Inkampani.
  
  
  "Kodwa ke, ukuba ithengiswe zonke phezu umphandle echibini."
  
  
  'Ayinamsebenzi. Sisebenzisa phantsi koxinzelelo. Ke malunga retribution. Kwaye kukho rumors malunga nayo.
  
  
  "Rumors?
  
  
  "Thetha malunga enkulu uprising."
  
  
  — Kangangokuba abanye cheap utshintsho igama elipheleleyo?
  
  
  Inkqubo eyenziwayo chewed kwi abafileyo cigar. Ego ke ubuso waba grim. "Ewe, ukuba ebhudlayo phezulu ih ngu eyaneleyo kwi-ilungelo iindawo..." Lowo shrugged.
  
  
  Yena zinikezelwe kum a ibhityile ulawulo kunye i-apologetic intetho kwi ubuso bakhe. "Lento yonke sino ngoko ke, ukuza kuthi ga ngoku. Le yingxaki Zokulungiselela ka-Langaphandle Imicimbi isirashiya, ngoko ke siya ukusombulula oko ngokusebenzisa zethu consulate. Ndicinga ukuba baya kuba kukhokela kuba kuni. Nceda qhagamshelana Randy Mir. Nguye uphando iarhente AH . Ulwazi jikelele iyafumaneka kwi-dell. Yena sighed kwaye wajonga isemgangathweni. Oko akusebenzi ukuba njengaye. "Sifuna nip eli kwi-bud. Le meko sele a ivumba ukuze sibe musa ngathi.
  
  
  Uya phambili kwakhona, njengoko ukuba regretting yintoni yayithe. "Fumana ngaphandle abo yenza bombs waza wasinikela a baphile. Umthetho ngaphandle evuzayo.'
  
  
  Kwakukho isibini imiyalezo Della ukusuka Randy Kuphela, kodwa akhonto ingenye. Mna ayikwazanga ukufumana olunye ulwazi, ukususela newspapers. Ndaba ukulandela olu lwazi blindly, kwaye andiyenzanga efana nayo.
  
  
  Wakhangela e Hawke, ilindele ngakumbi evela kuye.
  
  
  — Uyayazi kangangoko njengoko sisenza ngoku, Isikhewu. Thina ayikwazanga ukufumana phandle into malunga nayo," wathi. "Oku kusenokuba bohlwaywe ngokukhawuleza. Kengoko kufuneka ixesha ukuze kuthi, kuba thorough exploration, okanye nkqu kuba thorough uhlalutyo. Ngoko ke lumka. Siya kuba akukho unye yintoni ke sikwi yokufumana ngokwethu kuyo.
  
  
  "Mnandi ushishino," ndathi.
  
  
  "Ndinqwenela singathi kukuxelela ngakumbi. Randy Mir ithi ukuze abe sele a dog ngubani owenza unako ukunceda. Kuba ngonyaka, lowo baqeqeshwe a isijamani Umalusi ukuba inani explosive esebenzayo substances. Ke phantse ukwenzeka, kodwa wasinikela a zama. Kule meko, sidinga yonke into sinako ukufumana.
  
  
  Yena tapped i-ash ukusuka yakhe cigar kwaye rubbed yakhe ego esandeni kunye yakhe yokuqala. "Thina andazi kakhulu malunga ne-Russian movements kummandla. Baya anayithathela onayo, ubuncinane omnye umntu apha, mhlawumbi ngakumbi. Kwaye Isitshayina unako kanjalo kuba esebenzayo."
  
  
  "Lam into ejika imbonakalo ingaqondakali?"
  
  
  Inkqubo eyenziwayo wandinika a briefcase, incwadana yakho yokundwendwela, nesiqingatha inqwelo moya lenqwelomoya.
  
  
  "Nisolko Howard Matson. Wokugqibela kwinyanga ubufuna cheap saltpeter kwi-Kude Mpuma. Ungummi firework umenzi.
  
  
  Ndithatha yakhe incwadi yokundwendwela kwaye wajonga e yona khumbula apho wayengomnye supposedly kuzalwa kwaye bahlala khona wam fictitious inkampani waba ebekwe.
  
  
  I bag waba lizele namaphepha angama-enxulumene fireworks, formulas, izivumelwano, bushing, screed iintengiso, pens kwaye knotescomment. Ngokwaneleyo okokuba a cursory le ngxelo. Inkqubo eyenziwayo ufikelele kwi yakhe pocket kwaye pulled ngaphandle hotel qhosha. Wanika oko kum.
  
  
  "Kukho Swedes egumbini. Bonke personal izinto ozifunayo. Ezilungileyo comment.'
  
  
  Wahamba phezu emnyango kwaye ekhohlo ngaphandle ujonge umva. Yena zifunyenweyo herself yedwa kwakhona. Ngamatye kwaye wamonzakalisa, a stranger kwi imdaka isixeko, kwimishini ukuba phantse bambulala kwam phambi kokuba nkqu wathabatha inyathelo.
  
  
  Kugqirha abo watyelela kum wathetha Oxford isixhosa kwaye examined kum thoroughly.
  
  
  "I-amathambo aren khange alaphukanga," wathi. "Akukho yangaphakathi nokonzakala kwabo."
  
  
  Lowo ngoko nangoko ezilahlekileyo umdla kum. Wabhala ngaphandle a prescription kuba painkillers kwaye ilahlekile! Yure kamva, washiya yakhe jikelele esibhedlele, kwaye Stahl wajonga kuba i taxi.
  
  
  Kwakhona, ndithi kwaba bemi ngaphandle kwi-ubushushu, ukucinga malunga neempahla inkqubo eyenziwayo kokuba elungiselelwe kwam ngomhla hotel, kwaye hoping abe nento yokuba esikhethiweyo ukukhanya kwaye elihle isuti. Kodwa ke akusebenzi khange nje Savchenko abo made kum sweat xa wayengomnye sifakwe kwi-cab. Kwaba ulwabiwo. Wakhe carapace eqalisiwe kuye blindly kwaye kungekho omnye efanelekileyo kukhokela okanye clue. Andiyenzanga efana nayo.
  
  
  
  Isahluko 2
  
  
  
  
  Bertrum J. Smith Slocum wajonga na lohlobo diplomat. Waba phezu ezintlanu iinyawo mde, kunye zesilivere-ngwevu iinwele kwaye ngenyameko trimmed mustache. Nen waba wearing kakhulu shiny ballet slippers, i-expensive isuti kunye elungileyo sika, kwaye cufflinks kwi sleeves a striped shirt. Xa lowo wolula isandla, ekhawulezayo ncuma wabonakala kwi ubuso bakhe, kodwa oko ngokukhawuleza ilahlekile!
  
  
  "Ah, Umnu Carter. Mna anayithathela weva incredible izinto malunga nawe.
  
  
  "Matson," ndathi. "Makhe get osetyenziselwa yam into ejika imbonakalo ingaqondakali igama."
  
  
  "Owu, ewe, kunjalo. Yena motioned kuba kum ukuba nihlale kwi-blue velvet isitulo elandelayo kwi-ego-polished hae. Kukho akusebenzi khange nkqu ifowuni kwi-ithebhule ukuba distract ingqalelo ukususela shiny greyi ipateni kwi-nen.
  
  
  Wacela. "Baba nawe ezifanelekileyo kule xa ekhohlo France?"
  
  
  'Hayi ngokupheleleyo.'
  
  
  "Mmmmm. Kulungile, kwakukho ezine nangaphezulu iziqhushumbisi, kuquka omnye ufuna nje avoided namhlanje. I-Russian Consul officially wabeka luxanduva kwi-United States. Baqhubekeka ukuthumela uqikelelo ka-reconstruction iindleko kwaye uluhlu abafileyo Russians. Ngoko ke, ukuza kuthi ga ngoku, lo mthetho usayilwayo ngu malunga amabini ezigidi dollazi.
  
  
  'Le nto ridiculous. Indlela unako baya kuvavanya ukuba sisebenzisa...
  
  
  "Baya andinaku."
  
  
  "Siza kuba noxanduva lo?"
  
  
  — Hayi, hayi, ngokuqinisekileyo akunjalo. Siphinda-sebumnyameni, ngolohlobo wonke umntu ongomnye. Izolo, i-Russians zinikezelwe ngaphandle pistols bonke consulate abasebenzi. Baya kuba amabini anesithandathu abantu phaya, kwaye ndinako guess kutheni. Ke enye enkulu impimpi womnatha, amazwi abo, kwaye zonke. Uya phambili kwaye pushed i-imvulophu kuwo isitulo kwiintlanganiso kum. "Comment = ingxwaba wathumela nani umyalezo. Ke yokufaka ikhowudi. Baye kanjalo instructed kuthi cooperate ngokupheleleyo kunye nawe.
  
  
  Slocum onayo phezulu kwaye ndaya window. Yena wabaleka a isandla sakho phezu kobuso bayo, kwaye babuyela.
  
  
  "Carter... ndithetha Matson... sidinga ukuba ufake i-yeka le bombardment ngoko nangoko kwaye kunyikima ngaphandle i-Russians. Le yokuqala ndawo wam career. Amashumi amabini anesixhenxe ubudala kwi-langaphandle inkonzo, kwaye ngoku oku.
  
  
  — Ndizakuyenza wam best, Umnu Slocum. Kodwa ndidinga izinto ezimbalwa. Amahlanu umjikelo we ka-ammunition kuba esezantsi 9mm Luger pistol, i-mnandi ezincinane .25 oluzenzekelayo pistol, kwaye ababini frag grenades.
  
  
  "Umnu Matson! Yakhe diplomat, hayi i-izikhali dealer. Yena laughed. "Ufuna kuye ku-kuba diplomatic incoko nge terrorist abo throws a ibhombu ye ngalo mna? Ndisebenzisa wam kunye neendlela, kwaye usebenzisa zezenu. Mna kanjalo kufuneka imoto kwaye eliwaka dollazi kwi-rupees, akukho ngaphezu amabini eyilwayo yemali.
  
  
  Slocum wajonga e kum okwethutyana, kwaye ndabona disapproval kwi amehlo akhe. Kwi-ego ke personal yokutolika, wakhe udidi waba kakhulu ngaphantsi kwe-ego ke. Kodwa kunjalo ngoku, lowo kufuneka kum. Ngaphandle esithi nantoni na, lowo wabona lencwadi ithi phezulu ifowuni kwaye waqala zinika ii-odolo. Xa wayeneminyaka ngokwenza oku, ndavula imvulophu kokuba andinike kwaye examined i-neatly ishicilelwe amanani kwaye iileta. Umyalezo yabhalwa ngowe-amahlanu-iqela yababini ikhowudi 'AX'. Ndinqwenela ekhethiweyo ukutshabalalisa umyalezo ngokukhawuleza, kodwa awunokwazi decipher umyalezo kwi-ezintlanu amaqela kwakanye, ngoko ke, mna pawned yona ego kwi ngomzuzu.
  
  
  Slocum wandinika imoto izitshixo kwaye stack ka-rupees, ezininzi ezaye kakubi battered, kwaye yonke into yakhe hotel luyafuneka. A ezintathu - - - -pointed inkwenkwezi kwi-a waba stamped kwi qhosha umsesane. Ngoko ke, izitshixo kufuneka kuba kuza ukusuka Mercedes, mhlawumbi ukusuka Slocum ke owakhe car. Noko wenza abanye amadini.
  
  
  "Umnu Matson, comment = ingxwaba sele wabuza kum remind ukuba le meko iqulathe imbewu ka-a confrontation phakathi kwe-United States ne-Russia. Kubonakala ukuba indima culprit waba imposed kwi kwethu, kwaye thina awunayo ithuba kuvavanya zethu innocence. Ukuba ngoku inani iziqhushumbisi ukuchongeka okanye ngaphezulu abasebenzi ye-Russian consulate ingaba bambulala... Yena wiped yakhe earlobe. Slocum waba sweating wakhe elihle-ofisi.
  
  
  — Kulungile, ngoko, zisenokuba i-kofakwano guerrilla imfazwe kokuya kwi apha kwi-i-calcutta. Americans kwaye Russians uza kufela a ezimeleyo eli — a terrifying prospect."
  
  
  — Ukuba kwenzeka ntoni, Umnu Slocum, uphumelele ukuba kufuneka kum. Ngoko ke kufuneka i-Marines.
  
  
  Xa wabuyela yakhe hotel igumbi isiqingatha seyure emva koko, yena mbindini phezu umyalezo ofihliweyo wazamkela phezu-United States. Imiyalelo baba elifutshane.
  
  
  "Ndicebisa uqhagamshelane kwaye bayigcine kwi-touch kunye Choeni Mehta, intombi kakuhle-ezaziwayo industrialist. Eyaziwa njenge-Indian iarhente Iklasi M4, ih thoba iklasi. Ukukhuthazwa ukususela courier. Kubonakala ukuba kuphela umsebenzi part-time. Kunokuba luncedo kuba unika kunye ezikhethekileyo i-calcutta iingxaki. Ziyaziwa ukuba yena ngu sympathetic kwi-United States, kodwa akakwazi kutyhila wakhe into ejika imbonakalo ingaqondakali kungeyo." Umyalezo akusebenzi khange omkhulu yaba, kodwa kwaba inkxaso nonetheless. Nawuphi na kunjalo, kuya wandinika a enokwenzeka ally, kwaye kulungile kwi-i-calcutta kwabakho kakhulu abancinane ferret kunye nabo njengokuba NATHI urhulumente sided kunye Pakistanis kwi-ih imfazwe ne India. Mna ophethulweyo ngonyana wakhe ifowuni incwadi ndide ekugqibeleni zifunyenweyo igama umhleli i-isixhosa-ulwimi newspaper. Mna pretended ukuba ibe freelance umbhali kwaye kukho uninzi ulwazi mna luyafuneka ukusuka yakhe. Choeni Mehta waba amashumi amabini ubudala, malunga ezintlanu iinyawo mde, kwaye i-ophezulu caste Brahmin. Yena waya esikolweni kwi-Senegal kwaye kwaphuhliswa a zaziwa ngokuba partying. Yonke imihla, yena idlalwe tennis ngomhla Racket kwaye Wrestling club kufutshane Maidan Park.
  
  
  Intlanganiso yayo kwaba lula kunokuba ndandicinga. Mna anayithathela nje sele ukuya club apho yena wambetha abanye isixhosa kubekho inkqubela. Emva wanikela ngayo kwi-bartender imizuzu elishumi rupees, yandixelela ukuba Choini ke ncwadi basele waba fizzy gin, ngoko wathabatha ezimbini glasses naye xa waya tennis inkundla.
  
  
  Yena waba sele beaten yakhe umchasi.
  
  
  "Umdlalo phezu," Choeni wathi, isihloko kuba net.
  
  
  "Oku punch ngu kukunceda kakhulu a basele," ndathi, handing yakhe i glass.
  
  
  A frown wabonakala ngomhla wakhe forehead, ngoko ke disappeared kwakhona. "Umyeni.
  
  
  "Abanye jikelele abahlobo kwi-Monte Carlo advised kum ukumisa ngokuthi endaweni yakho ukuba yayo ngonaphakade, izakulingana kwi-i-calcutta. Kwaye yakhe izwi ngu apha.
  
  
  Nah ke ilizwi waba low kwaye glplanet, kunye slight isixhosa accent kwaye icebiso ka-snobbery. 'Abahlobo ngubani...?'
  
  
  Yena smiled ngomhla wakhe. "Ndiza uxolo, andizange umnxeba yakhe amagama. Nje abahlobo bakho.'
  
  
  Ngoku kwakukho ncuma ukudlala jikelele corners wakhe rta. Wayengomnye beautiful, kunye ukukhanya gqabi imigca enqamlezeneyo. Nah kokuba brown amehlo, abantu abamnyama kwaye shiny iinwele ukuba ukuya kwezi kwi-u-braids ukuya phakathi kwayo emva.
  
  
  "Ndicinga ukuba ukhe ubene kidding, kodwa enkosi kuba basele," watsho. Wathabatha a yasekhaya kwaye zinikezelwe i glass emva kwam. 'Ufuna ukubamba kum? Ukuba ufuna linda kude kube ukhuphiswano iphezu... sinako ukuthetha ngayo." Yena laughed. — Malunga abo abahlobo zezethu kwi-Monte Carlo. Yena ke zange uhleli phaya. Yena waguqukela jikelele kwaye yabonisa kum yakhe arched ass phantsi omfutshane mhlophe tennis dress. Mna ke ninoyolo ukuba umntu efowunini wacebisa ukuba ndiya kwenza oku uqhagamshelane. Yena babe nako distract kum kancinci ngeli ukunikezelwa.
  
  
  Choini wakhonza ke, kwaba nzima asebenza kunye iyajikeleza ukusebenza. Yena uphumelele yokugqibela misela, zintandathu - - - -enye, kwaye weza phezulu kum, wiping i-sweat ukusuka yakhe brow.
  
  
  'Hayi engalunganga.'
  
  
  Wayengomnye laughing. "Kwayo okanye umdlalo wam?"
  
  
  'Omabini kubo. Nisolko lokuqala umfazi mna anayithathela ngonaphakade ebone abayo legs eboniswe.
  
  
  Choini laughed waza wathabatha yakhe basele ukusuka kum. "Ndiza a brawler. Kwi-Senegal okanye London, le mbasa kakhulu posh. Yena zinikezelwe i-basele kwi couch kwaye intliziyo kum, i-bodice wakhe tennis dress ebonisa ngaphandle kwayo beautiful breasts. Yena wazi malunga ukusebenza. — Nisolko i-i-american, aren ukuba wena?"
  
  
  — Ngqo, kwaye ndifuna umntu oza kufumana isidlo sasemini kunye." Indlela ngalento?
  
  
  Waze wajonga surprised. 'Kutheni?'
  
  
  "Nisolko beautiful, ebukekayo, sexy. Ndiza ukudinwa, ndiza okruqukileyo, kwaye ndidinga yokuchitha ngokuhlwa kunye Hema. Yena iphumle. "Uxolo, igama lam ngu Howard Matson. Zayo zonke phezu Enew York, kwaye yayo apha ukuthenga fireworks.
  
  
  "Kwaye nisolko anomdla bombs?"
  
  
  'Ewe.'
  
  
  "Yintoni madness." Yena iphumle. 'Kutheni na? Ngaba nento yokuba ibe surprised njani boring esi sixeko enako. Yintoni ukuba sino sangokuhlwa ngexesha lam apartment jikelele isibhozo o nentsimbi yesihlanu emva?
  
  
  "Andicingi ukuba ufuna sizathu kuni na trouble..."
  
  
  "Andisoze zibalisa wam chef awugcine elula." Yena laughed njengoko yena wema. 'Ndiza thatha shawari. Khangela kuwe tonight." Yena waguqukela kwaye wahamba ngakulo club. "Tshini, mna awuwazi apho uhlala khona. Ndalandela yakhe. Yena lumisiwe ehamba.
  
  
  "Umnu Matson, uyazi ndizakuyenza kuba apha kwi-tennis inkundla. Ngaba ndawufumana mna wayehamba kancinci, kwaye mhlawumbi bribed umntu yokufumana phandle ukuba yeyiphi ndandisele besela. Ndiza ukuqinisekisa ukuba uphumelele ukuba unayo nayiphi na iingxaki ukufumana indawo apho ndiphila. Ukuba ufuna musa waphumelela, ndiza koyika uza unobuhle yakho sangokuhlwa.
  
  
  Yena waguqukela jikelele kwakhona kwaye namakhaya kuba shawari. Ngaphandle loomama locker igumbi, ndabona yakhe yima kwaye kuthetha ukuba a grim ubudala umntu. A club astrologer, ndandicinga. Ukusuka apho wayigcina, Ego ayikwazi bona library ka-astronomical izibalo kwi-iibhloko ka-birch bark, kwaye ndandimangalisiwe ukuba yena waba bambuza kuba iingcebiso malunga nam.
  
  
  Selfishness reminded kum ezimbini ajongene-India... i bale mihla icala bemelwe worldly abafazi njenge Choeni Mehta, kwaye yamandulo elidlulileyo clinging kubo kunye tentacles yeenkolo kwaye occult.
  
  
  Oku ambiguity babe complicate wam ukunikezelwa. Emva eshiya club, akazange agqibe ukuba uqhagamshelane ngokukhawuleza yobulali uphando iarhente AH . Mhlawumbi uya ayikwazi kundinceda baqonde ngcono le inkcubeko, apho abanye abantu wahamba ze kwi-ezitratweni kwaye smeared imizimba yabo kunye ash, ngeli lixa abanye kusetyenziswa iliso isithunzi kwaye lipstick.
  
  
  Wayesazi abancinane kakhulu malunga Randy Mir, nangona wathi akuva igama lakhe phambi. Waba ngokupheleleyo uqeshiwe kwaye kwafuneka enze njengoko a watchdog kwaye nakanye, ngokubonelela ukhuseleko kuba abantu bethu besebenza India okanye ukuphunyezwa nge-nah.
  
  
  Kwaba phantse ezine o nentsimbi yesihlanu emva xa ndathola ukuba ego, ivenkile, i-bookstore kunye amaxesha amaninzi ngumugqibi kwi-phambili ucango. Kweli xesha kwaba umfazi. Yena ayikwazi zibalisa ngelizwi "rama" tattooed ngomhla wakhe ubuso amaxesha aliqela kwi-Sanskritname.
  
  
  "Hare Krishna, Hare Rama," yena atsho ukusuka phantsi kwamaphiko sari kwaye scarf.
  
  
  Kwaba ngokukhawuleza ophunyezwe mimmo nah. Njengokuba kude kube ngoku njengoko ndiyazi, yena babe kanjalo zithe iarhente, i-nakanye kuba Randy Uxolo, okanye Communist contractor.
  
  
  Mna parked wam car ezimbini iibhloko kwi-store kwaye washiya Mercedes kwi-phambili i-Indian soldier emi kuwo squalid street. Waba emi kunye yakhe rifle e kwesixhanti sakhe, kwaye yakhe nod waxelela Ego okokuba waye oza kugcina iliso kwi-car.
  
  
  Emehlweni ego rifle belied iingxelo kwi media ukuba Wilhelmina waba holstered phantsi yam yasekhohlo. Kwaye ngoko ndaba Hugo, bazalwana elide stiletto, ngokukhuselekileyo tucked ngokuchasene wam ilungelo wrist, apho ego ayikwazi zifikelele yakhe kungadlulanga nomzuzu.
  
  
  Waye sele ukulungele ukuba umthetho kwi-i-calcutta, kwaye zihleli vigilant. Mna ophunyezwe phambili nge-store kunokwenzeka ingozi, ukuzama ukubona ukuba kwakukho emva ucango.
  
  
  Nkqu ku zine - - - -amathathu, kwaba ngxi stuffy kwaye zinokuphathwa ngaphandle. I-mhlophe amatye olubuyiselweyo ilanga ngomhla we-kwam ukusuka onke amacala. E-yembombo, ndalishiya Chowringey Ezindleleni kunye namakhaya kuba emva encinane bookstore.
  
  
  Wakhe carapace wahamba phantsi narrow street kwaye weva ukuba kukho into wayiguqula. I-rhythm ye-street noises waba ezahluka-hlukileyo. Ingxolo kwinto sele shifted. Ndakhangela jikelele kwaye wabona ezimbini kuphela ragged boys, akukho namnye jikelele kwabo ngaphezu esibhozo ubudala. Kokuba amatye amancinane iqinisiwe ukuba ropes ukuze babe swung kwi-komhlaba iindlela, iqala nge-amacebiso anikwe kweli nqaku kwaye ke snapping egos, umdlalo baya idlalwe xa behamba.
  
  
  Mna wahamba kwi kwaye wajonga jikelele iivenkile na ehamba tourist okanye businessman bechitha yakhe free ixesha ngendlela engaqhelekanga isixeko.
  
  
  Andiyazi kutheni, kodwa ndava uneasy, kwaye asikwazanga dare faka Randy Mir u-store. I-store kwaba ngoku i-blk emva kwam, kwaye mna isantya, malunga ukujika emva, xa ndeva umntu ehamba purposefully kwiintlanganiso kum.
  
  
  Ego ke inyathelo nje wadliswa ubomi, kwaye yakhe instinctively waguqukela jikelele. Rob zombie wabona yakhe yokuqala, kwaye ngoko ke isandla sakho ukuba gripped yakhe ego.
  
  
  Indian yafunga kwi-Hindu. Yena igcine le knife ukuba lowly kwaye ulungile. Yesibini kamva, Hugo sathi kuyo yakhe ngasekunene kwaye waqala kwiintlanganiso i-attacker.
  
  
  Le guy ngokulungileyo, kodwa hayi i-ingcali. Yena lunged, isantya, ajike, kwaye betha kuye. Kodwa ndandisazi oko waye oza kukwenza. Kwaba njengoko ukuba kokuba kuphela igqityiwe inxalenye yakhe uqeqesho. Waba parried nge ukuvuthuzela, kwaye wam ikrele sank nzulu kwi-emu ke wrist. Yena dropped the knife kwaye balingwe ukuqhuba kude, kodwa waba knocked phantsi yi-Ego Nog. Phambi kokuba ayikwazi ezimnqakathi e kum, wakhe, yena icinezelwe yakhe futhi ukuba ego ke axis powers kwaye pushed yakhe ukukhanya umzimba kude amatye.
  
  
  "Ngubani lo esihogweni ingaba wena, tailor?" Yena muttered igama, kodwa ke asikwazanga undixelele nantoni na. "Ngubani ithunyelwe kuwe?"
  
  
  Yena washukuma kwentloko yakhe. Layo a corkscrew ipateni ngesingesi. Yena ngxi hadn ukuba iphendulwe. Ego ke wrist waba esopha. Mna pointed ngayo ngaphandle kuye, kodwa lowo shrugged. Hema waba le guy? Umele ube ezaziwayo yakhe. Waye yena nje robbing kum okanye ukuzama ukundibulala kwi imfuneko?
  
  
  Lowo ufake i-ukungasebenzi ukuba ego ke, throat kwaye scraped ngayo ngokuchasene ego ke, imigca enqamlezeneyo, esinzima ibhityile umsinga-gazi. 'Ngubani? Ndicela wakhe kwakhona, kwi-Hindu.
  
  
  Yena kuvulwa amehlo akhe kwi-genuine jones. Yena recoiled. Yena icinezelwe harder kwi-ukungasebenzi, kwaye wabona okokuba waba sika ngeqhekeza a imililitha nzulu. 'Ngubani? Ndicela yakhe kwakhona. "Zakir," wathi, squirming painfully. "Zakir wandithumayo."
  
  
  "Zakir, ngubani lento?"
  
  
  Yena gasped waza wavula amehlo akhe nkqu ngokubanzi xa wabona igazi dripping ukusuka ego ke wrist. Ngoko ke ego ekujoliswe slid ecaleni kwaye lowo ezilahlekileyo sezingqondweni.
  
  
  "Thatha tailor," mna muttered.
  
  
  Uyakwazi ukufunda kakhulu ngakumbi ukususela yakhe. Waba yam into ejika imbonakalo ingaqondakali sele eboniswe? Ngubani Zakir? Mhlawumbi nje cheap gangster.
  
  
  Yena stooped ukuzisa Ego yakhe senses, kodwa waba banyanzeleka ukuba kuncama xa iqela ngokukhazimlayo dressed Indians zaphuma kwi street.
  
  
  Umntu kwi-ngaphambili kwakukho wearing i-groom ke ochre dress kwaye i-ornate headdress. I-veiled bride ke ego waba rooted ukuya nge amakhonkco silk cord. Baba yalandelwa wedding guests, a dozen okanye ngaphezulu richly dressed relatives.
  
  
  Iqela froze e emehlweni igazi spilling jikelele umntu kwi-sidewalk. Baya wajonga e kum expectantly.
  
  
  Ndaba akukho ezinye oyikhethileyo. Oko kungenzeka kwimizuzu emihlanu phambi kokuba umntu kunye knife regains ngokwaneleyo sezingqondweni ukuthetha. Enkulu indimbane kufuneka ube zihlanganisene yi-koko. Oko akusebenzi ukuba i-namanani imeko ukuze interrogate lo mntu.
  
  
  Yena nqa ukuba waba kuphela. Kwenye indawo kule narrow alley, mhlawumbi, i-ego colleague waba ilinde kum? Mna wahamba ngokukhawuleza, ngoko wabaleka ngaphandle ngokusebenzisa alleyway kwaye intliziyo aye komnye street phambi iyama. Waba sweating yakhe entsha isuti, uzama ukufumana yakhe iibheringi.
  
  
  Ndandisazi le ndoda yaba ukuzama ukundibulala, kodwa kutheni? Ngenxa yokuba ndandicinga Isikhewu Carter, okanye mhlawumbi ngenxa yokuba ndibe nezinto ezimbalwa rupees wam pocket?
  
  
  Xa yakhe, onayo ukuze bookstore, wakhe kugqitywe ukuba ufake ngokusebenzisa emva ucango. Yena lumisiwe kwi abafileyo-end alley kwaye wajonga kuye phezu critically. Andiyenzanga khangela nabani na, nto ezinobungozi. Yena cautiously wahamba kwi alley.
  
  
  Ukuba oku kwaba i-assassination umzamo, njani ayikwazi baya ndakubona ngokusebenzisa kum ngoko ke ngokukhawuleza? Nayo ayikwazi zithe i taxi umqhubi. Kunikela ishumi rupees njengokuba umvuzo wabo kwaye uza kukwazi ukuthenga nesiqingatha i-airport taxi abaqhubi umfanekiso kwaye rickshaw abaqhubi umfanekiso. Ingxowa-ngaphandle elimfiliba ye-mde i-american bebengayi nzima. Akukho ndawo apho imali uthetha ngoko ke ngokucacileyo njengoko kwi-i-calcutta.
  
  
  Waya emva ucango kwaye intliziyo i-ukuphatha. Ucango akusebenzi ukuba idityanisiwe. Wangena a igumbi ukuze wajonga na storeroom kwaye wabona umfana umfazi ehleli kwi-phambili kuye. Yena calmly ezivaliweyo ucango kwaye smiled e heee ke yena wouldn khange scream. Bam surprise, yena smiled e rheumatism.
  
  
  Wayengomnye pretty, kunye ukukhanya brown imigca enqamlezeneyo, shiny thambileyo iinwele, kwaye oluhlaza amehlo ukuba contrasted abayo Indian ubuso. Wakhe umzimba waba beautifully emilisiweyo.
  
  
  "Kufuneka ube i-i-american," watsho.
  
  
  "Andiqondi ukuba kumele surprise kuni."..
  
  
  Yena waved amazwi am kude. — Ubawo ayi apha, kodwa lowo uza kuba emva kamsinya. Uyazazi ukuba kufuneka bafika kwi-i-calcutta. Igama lam ngu-Lily Kwehlabathi."
  
  
  Noko mna ibilindelekile. Yakhe, breathed a sigh ka-uncedo. Le yinxalenye msebenzi seemed kuba ndihamba ngokunxulumene nesicwangciso.
  
  
  I kubekho inkqubela waba wearing a esiqhelekileyo fitted mhlophe blouse kwaye sari. Wakhe umnyama-colored skirt waba elide, kukhulula fit. Yena yenyuka gracefully kwi sofa.
  
  
  — Unako ndenze wena a indebe ikofu?"
  
  
  Yena wakhokela kum kwi babecocekile, oqaqambileyo, kwaye fragrant living room. Kwakungekho namnye ongomnye. Kwabakho eliphantsi sofa misela ngokuchasene omnye eludongeni. U-doors ekhohlo ye-moans kukhokelele amanye amagumbi, ngeli candid, okkt kwi-phambili kokuba umntu wesithathu ucango ezikhokelela ukuya bookstore.
  
  
  Ngaphandle habit, lowo ngokukhawuleza engaqukwanga ulwazi malunga emamele izixhobo. I kubekho inkqubela wajonga e kum ngaphandle kokubuza nantoni na. Wakhe wabona ukuba uyise wakhe ezilungiselelwe wakhe kuba umsebenzi.
  
  
  Andiyenzanga silindele ukufumana nantoni na, kodwa transit ticket ngamanye amaxesha ajongise phandle ukuba ibe hoax. Kwaye wam umgca umsebenzi, ukukhangela lomnini ke indlu akuthethi ukuba ekuvunyelwene ngawo etiquette.
  
  
  Kwakungekho microphones kwi-amaxesha amaninzi iindawo apho supposedly jikelele visitor ayikwazi qhoboshela ih yi-attaching a enye ka-indawo yokuxhuba izinto okanye glue. Kwakungekho microphones ngomhla wethu hae, kwi kwethu, kwi ucango jambs, okanye phantsi iintliziyo zethu kuyo.
  
  
  Mna nje weza elokugqibela ukuba Randy ke ihlabathi kufuneka ibe ngcono ndawo kunokuba mna imagined kuya kuba xa ndabona Ego... kwaba a stationery iqhosha ukuba wajonga kancinci kakhulu omkhulu ngomhla wokuqala. Kwaba icinezelwe kwi eludongeni kufutshane ngaphambili ucango, phantse inqanaba kunye floor.
  
  
  Yena ngenyameko pulled ngayo ngaphandle kwaye examined lower isiqingatha. A ibhityile umaleko ka-plastic bagubungela miniature umamkeli kwaye umsasazi. Kwaba omtsha uhlobo, kodwa mna uqikelelo ukuba umqolo akusebenzi zingaphezu 200 meters.
  
  
  Lily weza phezu kwam kwaye wajonga e ntoni mna ke ukwenza oko. Wabeka a umnwe wakhe imilebe kwaye yena frowned. Phambi kokuba yena ayikwazi kuthi nantoni na, ucango ivulekile kwaye umntu ofakwe igumbi. Emu waba amane ubudala, emfutshane, kunye ezicocekileyo-shaven intloko, large glasses njenge Gandhi ke, kwaye nose ukuba bebe alaphukanga amaxesha amaninzi kwaye zange repaired.
  
  
  Wayengomnye wabona lencwadi ithi phezulu yi-umsasazi kwi-yamluma esandleni. Wakhangela e oko, kodwa asikwazanga kuthi into. Mna wabonisa ngayo i-emu apho ndafumanisa kuyo. Umntu knocked ngaphandle isandisi-sandi jikelele wam ingalo kwaye threw ego ukuba floor phantsi kwakhe nzima ulwaleko qala.
  
  
  — Ndaba akukho unye - " waqalisa.
  
  
  "Apho unako thina thetha?"
  
  
  Randy Mira wakhokela kum ngaphandle emva ucango kwaye bangena alley, apho kwaba sele onzulu. Oko kuphela wandithatha imizuzu embalwa ukuva yonke into ihlabathi wayesazi malunga iziqhushumbisi. Yena asikwazanga uyazi into andiyenzanga andazi. Hers waba ngxi sebumnyameni.
  
  
  — Ingaba uyayazi ethile Zakir?"
  
  
  Mir nodded. "Ngu igama eliqhelekileyo kwi-e-India. Ndine sine relatives ekuthiwa Zakir. Kwi-i-calcutta yedwa, ih kufuneka kwi-amawaka... Yena washukuma kwentloko yakhe. "Oku umsasazi... ke fault yam. Ndandicinga baya asikwazanga suspect kwam, kodwa ngoku siyazi ukuba yonke into. Wakhe stahl ngu-useless kuwe.
  
  
  "Kwaye ngoku siyazi sifumene omnye microphones. Banokuba wongeza ih kanti, ngoko ke musa bavumeleni ukuva nantoni na ebalulekileyo.
  
  
  Yena wathi, Emu malunga umntu kunye knife kwi street. Yena igcine akhe impefumlo. — Akunyanzelekanga ukuba bakholelwe le ndoda balingwe ukuze baphange kuni." Nayo ayikwazi zithe i-killer. Ndiza kuku buza yakhe.
  
  
  Xa wabuyela kwindawo bookstore imizuzu embalwa kamva, wathabatha elungileyo jonga jikelele. Ngoku babesazi isandi ka-ilizwi lam. Ngoko ke ndizaku kufuneka abe bait kuba ih trap, nokuba ngabo. I-bookstore waba ivaliwe, kwakukho kukutshisa railings kwi-windows, kwaye bendiphantsi emi nge window, ukuzama ukubona yintoni impendula xa sidibanise apho ih eavesdropper babekho. I-umsasazi wayenolwazi limited umqolo. Ngapha kwefestile, ndinga kubona dozen iindawo apho umntu abe zithe ehleli nge sefowuni. Balconies kuwo street izakuba namanani. Kodwa nguwuphi na? I-Russians? Isitshayina Communists? I-India ke owakhe iingqiqo womnatha?
  
  
  Yena ayikwazanga khumbula kum imihla yonke ekubeni eboniswe ngoko ke kwangoko kwimishini. Waye waziva ngathi a hunter discovering ukuba ego waba ekubeni chased nge grizzly ubungqina yena hadn khange nkqu eboniweyo.
  
  
  Phambi kokuba yena ayikwazi kuhlanganisa yakhe iingcinga, waze wabona yokuhamba-hamba ngaphandle. Kwaba olukhawulezayo, imperceptible yokuhamba-hamba, ngathi i-animal stalking yayo ixhoba lazo.
  
  
  Yesibini isithunzi bafudukela phantsi street kwiintlanganiso i-bookstore. Ngoko ke, i-wonke horde wabonakala, dozens oluntu amanani kunye amatye, amachaphaza kwaye makeshift spears ezandleni zabo.
  
  
  Wokuqala ilitye, betha, i-iron railing kwaye bounced umva. Olandelayo nto ukwaphula waba encinane window ngemini. Ngoko ke enkulu window ngasemva oko kwaba agcina waba alaphukanga nge wesithathu ilitye. Saphakama emva ukuphepha falling glass.
  
  
  "Baya kufuneka wena," Randy Mira ngokuba ukususela emva kwam. "Siyazi nisolko apha.
  
  
  Lukayise wavuma. Baya balingwe ukugqibezela umsebenzi ukuba kokuba ngaphambili ayiphumelelanga kwi street, kuphela kweli xesha baye ke phantsi kwencwadi i-uprising.
  
  
  Wafuduka kude window kwaye pulled Lily ihamba kunye naye. Wakhe amehlo baba libanzi luloyiko. Xa sifuna ingenile living room, lukayise locale ucango emva kwethu.
  
  
  "Kuza kwi," ndathi. "wena intombi yakho... ngokukhawuleza okukhulu ngokuthi emva ucango."
  
  
  Abe injongo. Wayengomnye gently prodded yi-ego k mini. Wakhangela e kum, blinked, ngoko ke nodded kwaye wakhokela kum ukuba storeroom. Mir evuliweyo i-outer ucango nesiqingatha-inyathelwe ngaphandle. Ego ke isikhalo weza ngesiquphe, kwaye lowo collapsed emva kwi room with a ezintathu - - - -futhi spear wakhe axis powers, lakhe thambileyo, ezinzima amehlo sele nzulu ngamadami ukufa.
  
  
  Yena slammed ucango kwaye smashed kuphela lamp egumbini.
  
  
  Sasivuya trapped, besieged macala omabini ngaphambili kwaye ngasemva. I kubekho inkqubela ngu malunga ukuthi into ethile, kodwa yakhe isisombululo uphando iingxaki yi-hum i incendiary ibhombu ye kwi bookstore. Sasivuya pinned phantsi, emlilweni ozayo kwaye indimbane ngasemva kwethu.
  
  
  
  Lwesithathu isahluko
  
  
  Phambi kokuba yena ayikwazi shenxisa, a trickle ka-itshisa gasoline baqalisa ukusebenzisa phantsi ucango ye-bookstore. Yena leapt phezu Mira ke umzimba kwaye crouched ngokuchasene eludongeni. Xa yakhe emva wavula ucango i-i-intshi okanye ngoko ke, Gawk slammed kwi umthi, kwaye dozen amatye slammed kwi ucango. Yena ngokukhawuleza ezivaliweyo ucango kwaye slammed i-bolt. Ujonge ngokusebenzisa i window ye-umfazi, waze wabona a nani sebenzisa ngaphandle portico kwaye ngokukhawuleza abalawuli, ngoko ke umntu bawa emhlabeni. Yesibini shawari ka-bullets kwaye amatye, betha, ucango kwaye shattered window.
  
  
  Lily threw a beseli phezu itshisa gasoline kwaye ubeke ngaphandle flames, kodwa kamsinya emlilweni kwi-bookstore waphula ngaphandle nanamhlanje.
  
  
  Yena wayesele ukuqhuba ngaphandle emva ucango xa yesibini incendiary ibhombu ye waya ngaphandle. Emva ucango waba staggering ngokuvutha gasoline. Sasivuya trapped.
  
  
  "Lily, kukho nayiphi na enye indlela ngaphandle?"
  
  
  Wayengomnye ekhwaza phantse hysterically kwaye ukungcangcazela intloko yakhe. Ndaya komnye umsonto ka-igumbi. Waba stuck nge-old iincwadi, cardboard iibhokisi, crates. Ih pulled yakhe phantsi. Kufuneka kubekho i-yokuphepha route. Lily bahlala phantsi elandelayo, kuye ubawo, kwaye wathabatha Ego ke isandla sakho. Yena hopped phezulu ngomhla crates kwaye wajonga phezulu. Ndicinga ukuba kwakukho abanye uhlobo ledge.
  
  
  Njengoko yena climbed phezu khetha udidi lwetshathi iibhokisi, lowo ndabona okokuba baba kwi narrow staircase. Waya upstairs. I-walkway wabaleka lonke ububanzi igumbi, kwaye ekupheleni ke ucango. Mna wabaleka waya kuyo, kufunyenwe le ukuphatha, kwaye intliziyo oko. Ucango waba idityanisiwe. Lam isixeko flew ngaphandle kwaye betha ucango olandelayo ukuba isitshixo. Ucango swung vula. Mna shone wam flashlight ngokusebenzisa ubumnyama kwaye wabona enye mnyama, kodwa kwakungekho ladder ezikhokelela phantsi.
  
  
  "Lily, yizani apha kamsinya.
  
  
  Waze wajonga phezulu surprise waza wabaleka excitedly phezulu amanqwanqwa. Ngenyameko thina ophunyezwe lokuqala indlu, ngoko ke wesibini. Ngomhla wesithathu floor, a ucango kuvulwa kwi fragrant ngokuhlwa emoyeni. I-alley kubeka ngezantsi kwethu. Yena ukuya kwezi ukususela ledge bawa emhlabeni. Lily ibambe yakhe jumping kwaye wakhokela yakhe imoto. Thina drove chu. Emva kwethu, singathi bona blazing flames a bookstore nize nive sirens kwi-umgama. Xa sasivuya e ekhuselekileyo umgama ukusuka horde, i-Mercedes lumisiwe kwaye threw yayo intloko emva.
  
  
  Wathabatha a nzulu impefumlo kwaye wehla wangena mna-hypnosis kokuba ufunde e-United States. Emva imizuzwana embalwa, yena wehla wangena ukukhanya trance. Ndeva ngathi mna ke waking phezulu ukusuka elide kukuhlaziya nap kwaye kokuva Lily uthetha softly elandelayo kum.
  
  
  "Sasisazi oku kwaba ke kwenzeka," yena wathi, ekhwaza.
  
  
  'Ngubani?'
  
  
  "Ubawo kwaye hers. Xa kokuba kuvunyelwene ngazo ukuya emsebenzini ngenxa yenu, wathi wayeza kufa ngenye imini... violent ukufa. Oku kwaba ixabiso sino ukuhlawula ukufumana kude penniless ibhanile ukuba kuba amakhaya kwaye imfundo. Ngoku thina anayithathela wahlawula ixabiso.
  
  
  Wandibulela ukuthi into comforting, kodwa akufumanekanga amazwi.
  
  
  'Apho kukho wena ke? Ingaba unengxaki usapho?'
  
  
  "Ayikwazanga uthatha kum yam uncle's? Mhlawumbi unako zikhathalele kum."
  
  
  Mna nodded kuye, kwaye yena wandinika idilesi. Kwaba kuphela ezimbalwa iibhloko kude. Mna dropped yakhe ngaphandle kwi-phambili imposing Ubudala Inkundla Indlu Sturt.
  
  
  "Umele ube esebenza emva kwexesha," watsho. "Yena usoloko ingaba."
  
  
  Xa weza ngaphandle, yena wabizwa heee, igama lam hotel. — Ukuba ufuna naluphi na uncedo, umnxeba kum, Lily.
  
  
  Waze wajonga e kum abayo komhlaba oluhlaza amehlo kwaye banyanzeleka a ncuma jikelele yakhe. "Umnu Matson, wena anayithathela sele bandinceda kangangoko ungakwazi scarecrow. Ngaba egciniweyo ubomi bam.'
  
  
  Yena waguqukela waza wabaleka waya emnyango.
  
  
  Mna ikhangelwe wakhe egumbini ngexesha lam hotel kwimeko i-uninvited bust weza ukubona kwam. Yonke into seemed kakuhle. Ndajika kwi radio, showered, kwaye dressed.
  
  
  Ngexesha yakhe tie waba ekubeni iqinisiwe, i-calcutta Radio kusini na omnye ezopolitiko comment. Kweli xesha, a ibhombu ye betha i-Russian usekela kamongameli-consul ke indlu, kwaye Communists baba furious.
  
  
  "I-Russian Consul Andrey Sokolov namhlanje lanyanzelisa ukuba Indian troops omeleze ukhuseleko macala onke amakhaya ka-Russian amagosa kwaye ngawo onke amaziko enxulumene Russia," i-presenter wathi. "Sokolov kanjalo lanyanzelisa ukuba zonke U.S. consulate yabasebenzi kuba bagxothwa kulo lonke isixeko ngaphandle kokuba olubulalayo kwi-Russian ngabasebenzi Russian ingaba ipropati lumisiwe ngoko nangoko."
  
  
  Yena whistled softly wakhe. Oku kwaba into entsha kwi-diplomatic izangqa. Mna anayithathela zange weva elinye icala ecela omnye expel diplomats ukusuka wesithathu Amandla. I-zoko baba horrific. Ngokungothusiyo, Hawke kwaye NATHI Karhulumente Isebe baba abachaphazelekayo.
  
  
  Kodwa kutheni ngabona olubulalayo bamthwala phandle? Wakhe ferret ngxi kokuba akukho unye kutheni Russians baba ekubeni bombed. Kutheni I-Calcutta?
  
  
  Mhlawumbi corkscrew kwaba lula. I-India waba epitome lwentando yesininzi ngowe-e-Asia. Isinhanha washiya ngasemva a oluhleliweyo system ukuba kuphela isebenza kakuhle kakhulu kwezinye iindawo, kodwa waba sanele nakwabanye. Kodwa abazange ayiphumelelanga miserably kwi-i-calcutta.
  
  
  Mhlawumbi Choeni Mehta ayikwazi undinike clue ndidinga yokufumana phandle ukuba ngubani ngasemva ezi iingxaki.
  
  
  Oko akusebenzi ukuba nzima yokufumana phandle ukuba idilesi yakhe, nkqu nangona yena akusebenzi khange ezidweliswe kwi-ifowuni ncwadi. Ngoko ke ezimbalwa ifowuni unxulumano ukusuka wakhe waba kwi indlela.
  
  
  Yena wahlala omnye oldest" & aces " ka Chow Ringi Road, a luxurious indlu misela umva ukusuka road, kwi enkulu uzibeke surrounded ngelizwi eliphezulu kukutshisa fence kwaye igqunywe kunye blue ceramic iithayile. I-jikelele wakhokela ukuya kwi-i-ornate kodwa sturdy yesinyithi sango. I-Sikh wajonga e kum sharply, wathi into efowunini, ngoko ke gestured waza wavula enkulu sango. Mna pulled kwaye weva isango slam emva kwam.
  
  
  Hers waba parked kwi-driveway phakathi Kweeroli-Royce Zesilivere Zelifu kwaye i-battered Ilizwe Rover.
  
  
  Wam young umfazi waba ilinde kum, kwaye wakhokela kum nge-phambili yard, mimmo igadi kunye awning, noku mimmo indlela yi-echibini kwaye nge-ucango kwelinye icala enkulu mansion.
  
  
  Choeni wahlala i-outbuilding ka-enkulu indlu. Yena zahlangana kwam ngomhla ucango.
  
  
  "Kufuneka ifunyenwe kum," yena wathi, kwaye smiled. — Mna ngenene ayethembe ungakwazi ukwenza oko."
  
  
  Yena waguqukela jikelele kwaye yabonisa kum beautiful sari wayengomnye wearing. Wakhe ingalo kwaye shoulder baba ebonakalayo phantsi thambileyo, delicate blue blouse, kodwa uninzi ih waba ezifihliweyo yi-scarf ukuba ukuya kwezi ukusuka yakhe ekhohlo shoulder kwaye tucked phantsi kwamaphiko ilungelo ingalo. Yayiyeyona silk handkerchief ka amakhulu imibala, nge-i-intricate ipateni, ngokunxulumene nalo, kwaye apho-mde amanani, isandla-embroidered kwi silk. Wakhe sari fluttered kwi floor. "Beautiful... kunye umfazi kwaye sari."
  
  
  Yena smiled kwaye wajonga e kum abayo brown amehlo.
  
  
  "Kwaye wena, nkosi, ingaba kulungile kwaye expensively dressed, kodwa pistol uyabonakala kwi phantsi yakho ikwicala. Ingaba zonke i-american fireworks manufacturers ukuzithwala guns?
  
  
  Yena laughed ukufihla yakhe surprise. Uninzi experienced amehlo andinaku ndawo Wilhelmina ngenxa yokuba yena ke buried wam jacket. Kodwa oku jacket sanikwa kum nge-inkqubo eyenziwayo, kwaye asikwazanga sika ngokunjalo zam.
  
  
  "Kwilizwe langaphandle, nawe zange ndiyazi okulindeleyo."
  
  
  Joni asikwazanga elaborate. Yena waved yamluma esandleni jikelele igumbi. — Ucinga ukuba wam igumbi?"
  
  
  Kwaba i-exciting igumbi. Emnqamlezweni, phakathi engalunganga modem kwaye pop unguye nge touch abamnyama humor. Yena kodwa kuza uyixelele yakhe, kwaye yena frowned.
  
  
  "Musa kuba cruel, kufuneka kakuhle-equipped kuba kum."
  
  
  'Kutheni?'
  
  
  "Ilizwi njani na ongomnye ukuba impress umfazi".
  
  
  — Kutheni kufuneka ndibe impress kwenu?"
  
  
  "Wonke umntu uyayazi ukuba i-american abantu zama seduce wonke umfazi baya kuhlangana."
  
  
  Yena nodded ukuba umntu ndandingasakwazi bona kwaye wakhokela kum folding glass doors ukuba kuvulwa kwi a glplanet balcony. Kwakukho iintyatyambo, incinci shrubs, kwaye umthi. Nangona yena kokuba engene ngomhla wokuqala floor, sasivuya ngoku ngomhla wesibini floor, overlooking i-river. Ngezantsi kwayo, wabona mthubi flames ezincinane imililo.
  
  
  "A funeral," Choeny wachaza. "Ngu ukutshiswa komntu emhlabeni kwi tributary ye-Ganges, i-Hooghly River.
  
  
  Mna ke bemangalisiwe ukuba Choeni kwaba ngoku inkqubo errands, ukuba yena wayesazi ukuba ngubani yakhe real yayingu, kwaye ukuba yena wazi into malunga attack kwi kwi-store yokugqibela busuku. Yena asikwazanga kuthi into. "Usapho kuthatha umzimba ukuya river kuba purification," watsho. "Ke unyana uza crush i-skull."
  
  
  "Baya yaphula yakho skull?" Ndicela incredulously. "Umzimba?"
  
  
  "Kuba estestvenno; ukuba free umphefumlo ngonaphakade phambi kokuba umzimba burned."
  
  
  "Kwaye uthuthu?"
  
  
  "I-ego ngu baphoselwe kwi river yi-Doms, i-caste ukuba wenza ukutshiswa kuthi. Ngoko sifting ngokusebenzisa uthuthu ukufumana igolide imimiselo kwaye ngolohlobo. Le yindlela baya ekhuselekileyo zabo livelihood."
  
  
  Ke yena waguqukela waza wathabatha a glass of sherry ukusuka isicaka abo beza phezulu nge itreyi. Wathabatha a yasekhaya kwaye ifumanise oko ezibalaseleyo sherry.
  
  
  Kamsinya i-maid wabuyela kwaye wabhengeza ukuba eda waye wasebenza. Wayengomnye ilindele fantastic Indian ukutya, ilanlekile ka-rice kwaye curry, kodwa njengoko Choeni wathi, sithathe ke phezu ngokwethu njengoko villagers. I-Eda waba phantse scanty, nangona kukho igolide-bordered iitreyi kwaye silverware engqonge i-expensive isangqa imilo.
  
  
  'Andifuni i-zucchini,' watsho xa yakhe ale waba eluhlaza imifuno.
  
  
  "Kwaye chapati," yena wongeza, njengokuba yena speared a cambalala pancake-emilisiweyo bun nge-hlula. Kwabakho lentil sauce ne rice kwaye ezimbalwa amaqhekeza aye ka-goat inyama, kodwa kwaba hardly i-sumptuous eda yena, nento yokuba kulindeleke ukuba indlu njenge sl.
  
  
  Choeny wacacisa, "Le ilula lwasemaphandleni eda reminds kum okokuba andiyenzanga earn nantoni na. Ngaphandle ubawo ke ubutyebi... Yena phambili kwaye wajonga phezulu. "Ingaba uyaqonda ukuba?" yena wabuza.
  
  
  Yena nodded wakhe. I-intlupheko, nalusizi, nokufa ukuba wahamba ezitratweni ka-i-calcutta yonke imihla punctuated yakhe mazwi. Yakhe, ayethembe oku thoughtful, beautiful mfazi ngomhla wethu icala.
  
  
  Emva sangokuhlwa, siye sangena living room kwaye umlimi ngamnye abe nekopi i-yima isandi. I-music waba oriental, nangona ndingacingi ukuba yena kulindeleke kum ukuncoma i-dissonance ka-drums, cymbals, kwaye isandi a hurdy-gurdy.
  
  
  "Ndiza komhlaba malunga nani," yena uthi, kwaye ndiya kuma kuwo ukususela yakhe, bazalwana izikhali isongiwe modestly kuwo wam axis powers. "Ndiza komhlaba malunga umntu lowo uya omkhulu lengths ukuhlangabezana umfazi lowo ke zange kuhlangatyezwana nazo, umntu lowo kanjalo carries i gun."
  
  
  "Nisolko hayi kanye kanye ngaphaya ngokwakho," ndathi. "Ebukeka abafazi ingaba lahla enjalo clumsy umzamo inzala ih."
  
  
  Yena laughed kwaye wahamba elidlulileyo kum ukuba eyakhelwe-ngaphakathi kwi bar kuwo igumbi.
  
  
  — Ingaba sekhe esifutshane nabani na, Umnu Matson?" — Ingaba yintoni? " watsho wabuza sharply.
  
  
  Wathabatha yamluma esandleni, intliziyo yakhe jikelele, kwaye pulled kuye phambili. "Kuphela beautiful abafazi abo thetha kakhulu kakhulu."
  
  
  Wayengomnye ilungile xa yakhe, leaned kwi asazanga yakhe. Yena wasongwa yakhe izikhali jikelele wam neck kwaye icinezelwe kobuso bam hers. I-asazanga waqalisa softly, ngoko ke kwakusenza nzulu de zethu imilebe parted kwaye lwam slid kwi umlomo wakhe. Yena sighed softly, ngoko ke bakhululwe yakhe ezandleni kwaye inyathelwe kude kum.
  
  
  "Ndicinga ukuba simele thetha," watsho. "Thina nje kuhlangatyezwana nazo, kwaye akunyanzelekanga ukuba ngenene uyazi wena..."
  
  
  Wam imilebe brushed i-thambileyo iindawo ezantsi wakhe neck, kwaye yakhe objections baba thambileyo.
  
  
  Imizuzu embalwa kamva, sasivuya yayo bedroom, ucango waba locale, kwaye yena kwafuneka nje sele kissed kwakhona nge-ee. Sasivuya lwazi kwi umandlalo. Choeni laughed softly njengoko yena wahlala phantsi waza wathabatha ngaphandle a beautiful elide scarf ukusuka yakhe sari.
  
  
  'Ingaba ezinzima?'
  
  
  'Ewe, kunjalo. Vula ngoku. Yena licked imilebe yakhe kunye tip wakhe ulwimi. — Ngoku kufuneka undixelele ukuba akunyanzelekanga na nokuqubha trunks nani."
  
  
  "Andiqondi kufuneka oko."
  
  
  Yena kwamnceda yakhe unbutton yakhe blue blouse kwaye ifumanise ukuba yena akusebenzi khange wearing a bra. Wakhe breasts baba swollen, ngokupheleleyo kwaye ripe, kwaye waphela kwi-hard, onzulu amaza amancinane amanzi. Yena kissed nam kwakhona, kwaye imilebe yakhe besiya zam. Yena unbuttoned wam shirt, kwaye mzuzu thina bobabini behamba ze.
  
  
  Wathabatha isandla sam, kwaye wahamba ngenyameko kuyo indlu kwaye phantsi amanyathelo yokuqubha. Kwakukho lamps kwi-nzulu icala. A ezimbalwa lounge kuyo sat ekhaya, i-amanyathelo kwi unxweme icala.
  
  
  Yena wabaleka ukuya edge kwaye yehobe smoothly emanzini. Wakhe yehobe kwi mzuzu kamva. Wacela wakhe ukuba uhlale phantsi kwamanzi, swam phezulu kwayo, kissed yakhe kwi imilebe kwaye hugged yakhe tightly. Ekugqibeleni, sibe hugged, gasping kuba impefumlo.
  
  
  Kwakungekho sizathu ukuthi into. Thina swam ukuba amanyathelo, waza wabaleka imilebe yakhe phantsi kwamaphiko cheeks kuye neck, wakhe shoulders, kwaye yakhe swollen breasts. Yena gasped njengoko umlomo wam ezivaliweyo jikelele a bukhali nipple. Yena slid emva emanzini kwaye pulled kobuso bam phantsi yam cambalala stomach ngezantsi kwayo navel.
  
  
  A mzuzu kamva, sasivuya emva kwi amanyathelo, kwaye umzimba wakhe stroked wam axis powers, ngoko ke stroked wam ezimanzi cock kwaye slid thoba ade abe moaned kwi-kumnandi.
  
  
  Wayehleli phantsi kwamaphiko candid, scooped amanzi ezandleni zakhe, poured ke phezu kwayo mpuluswa breasts, kwaye & ncamathiselamessage status ngayo iitshati phakathi kwaye jikelele towering peaks. Yena pushed kum emva emanzini, ngoko intliziyo kwaye beckoned, nesiqingatha-nokuqubha, legs kunabela libanzi. Yena slid phambili cautiously, uyasebenza izandla zakhe phezu kwayo phezulu, tanned mounds, stroking yakhe cambalala amaza amancinane amanzi bade wema mde, nzima, kwaye questioningly aroused. Mna leaned phambili kwaye slid umlomo wam ukusuka kwesinye breast kwezinye de ndeva yakhe thambileyo moan kwaye yena ufikelele kuba nam.
  
  
  Yena slid phezu kwayo ngathi i-amphibian, ebibanjwe yakhe tightly kuye, ngoko ke pushed yakhe nzima kwaye ngokuchanekileyo, yena vumelani ngaphandle weva isikhalo ka-intlungu kwaye flag ka-imvume ukwenza. Thina yehobe, hugging ngamnye enye, phantsi kwamanzi. Embalwa moments kamva, sasivuya ngaphandle ngokusebenzisa amanzi kwakhona. Yena wawaphakamisela yakhe legs kwaye wasongwa kwabo jikelele wam umva. Thina drifted kunye thambileyo, bathambe movements kwezinye kwalomgaqo-siseko rhythm ukuba ithunyelwe shockwaves ngokusebenzisa imizimba yethu.
  
  
  Ndeva yakhe kumemeza njengokuba nathi eqale ukuba sink kwakhona. Kweli xesha thina rolled phezu, kodwa bekunga ukuba siphantsi phantsi.
  
  
  Ndava yakhe ezandleni khona ngaphandle ukuba kuphakamisela phezulu kwethu. Xa sifuna surfaced, Choeny vumelani ngaphandle elide, low moan, i-hlela ka-primal sigh ka-satisfaction kwaye khupha.
  
  
  Thina drifted chu emva amanyathelo, izikhali zethu kwakhona wasongwa jikelele nganye enye. Sibeka kukho ixesha elithile, ukujonga phezulu ngomhla iinkwenkwezi, whispering softly ngamnye enye.
  
  
  Amashumi amabini imizuzu kamva sasivuya phandle kuwo amanzi, ngoko ke relaxed kwaye refreshed ukuba mna phantse bayilibala okwethutyana kutheni mna ke kwi-i-calcutta.
  
  
  Thina wiped phantsi enye kwaye waya emva kwayo bedroom kwi phezulu floor zendlu, apho overlooked i-billions ka-ezongeziweyo ka-i-calcutta.
  
  
  Yena brushed i-iinwele ngaphandle amehlo am.
  
  
  — Nisolko nomngeni kunye nezinye izinto kunezo fireworks, aren ukuba wena?" Ngaba bafika apha esixekweni ngale ntsasa. Ngaba waya kubona U.S. consul, kwaye ke kugqitywe ukuba ahlangane kum. Kutheni?'
  
  
  Yena asikwazanga kuthi into.
  
  
  Uninzi i-american businessmen abeza i-calcutta awunayo ukufikelela kwi i-american Consul ke, private car. Ndisibonile oku car a anamashumi phinda-phinda. Kufuneka ube into ethile. Kwaye Patsy ukusuka i-calcutta Iindaba kukuba umhlobo wam. Yena ngokuba nam namhlanje kwi ezingachanekanga ixesha, kwaye wathi ukuba umntu kokuba wacela kum. Choeni laughed softly. "Ndaba ukudlala i-ezingaphezulu misela ngexesha unyoko waye ilinde kuye." Yena kissed me kwi-nose. "Ndiza iindaba mna ndalinda."
  
  
  Lam lokuqala panic waba bemkile. Yena babe ndafunda konke oku kwi Indian imfihlo Nkonzo, okanye abe ndiyibonile ngokwakhe. Wayengomnye a oqaqambileyo umfazi. Ngubani yena wathi nokufumana bevela elula ukuqwalasela ngononophelo.
  
  
  Yena kissed yakhe teasing imilebe. "Kungani beautiful abafazi rhoqo buza kakhulu kunzima imibuzo?"
  
  
  — Ndinento enye kuba nani." Ufuna ukuba uhlale apha nam xa nisolko kwi-i-calcutta?
  
  
  Thina bobabini ngxi ze. Wakhangela phantsi ngomhla wakhe lovely umzimba, kissed yakhe epheleleyo breasts, wathi, " andiqinisekanga ntoni ukuba uthetha malunga ne -.: "Yena ungathanda yokuchitha zonke wakhe ixesha kunye nawe, Choeni."
  
  
  "Ke beautiful," yena wathi, ukucinezela imilebe yam kuye trembling axis powers kwakhona.
  
  
  Xa ndathola kukho e 2 a.m., kubekho armed soldier emi e abalindi ngasesangweni ye-inn. Kokuba a pistol wakhe holster kwaye rifle slung phezu kwesixhanti sakhe. Xa mimmo ophunyezwe kuye, yena saluted.
  
  
  Ngentsasa elandelayo, ndathola phezulu ngomhla ithoba o nentsimbi yesihlanu emva ngenxa yokuba kwakukho nkqonkqozani kwi ucango. A courier wafika nge mpahla. Kwaba i-urgent isicelo umnxeba i-consulate. Xa wayeneminyaka dressed, waguqukela ngomhla wakhe transistor radio kwaye wabona lencwadi ithi phezulu umsonto ukusuka i-calcutta ke ngoku Kanomathotholo.
  
  
  "...kwaye consul wathi ukuba ukwakha intlungu ezibalulekileyo umonakalo. U-ezinye NATHI-enxulumene izakhiwo baba shelled yokugqibela busuku: i KWETHU Ulwazi Inkonzo Library kwaye i-american Zichaziwe-office kwi-central i-calcutta."
  
  
  Apparently, imeko worsened busuku. I-Russians kwi-i-calcutta baba ayisasebenzi kuphela ekujoliswe kuwo. Ngoku baye kanjalo nomngeni kunye Americans. "I-US Consul alifumanisanga commented ngaphezulu," waqhubeka, " kwaye amapolisa walile ukuba speculate njengoko nokuba imihla nokuxinga ingaba enxulumene nje iziqhushumbisi ka-Soviet Union ipropati. Langaphandle novelties...
  
  
  Mna ngumdla i-radio, dressed ngokukhawuleza, kwaye ngokuba consulate. Yena onayo a unxulumano lwefowuni oluvela Slocum, njengoko kulindeleke, kwaye yena ufuna ukuthetha kum elubala ngoku. Hers waba kwi-Ego u-office kwi-imizuzu elishumi.
  
  
  Ngapha kwefestile, wabona encinane ibhombu ye umonakalo yembombo ka-enkulu yokwakha. Abasebenzi baba sele uxakeke repairing umonakalo wazo, kwaye amapolisa baba rummaging ngokusebenzisa rubble.
  
  
  Njengoko kuba Slocum, lakhe ego kwaye mna-ukukholosa baba shaken. Ego ke ezandleni baba ukungcangcazela njengoko yena balingwe ekukhanyeni a cigarette. I-isitulo ukuba bebe ngoko ke babecocekile izolo kwaba ngoku littered kunye namaphepha angama, kwaye Em kokuba ukufumana i-ashtray.
  
  
  'Yaye ufuna ukuva nje?'Yintoni oko?' wacela tensely. Ego ke mhlophe shirt waba vula ngomhla collar, kwaye lowo hadn khange shaved. Ndaba ndinovelwano ukuba waba ngaphezulu receptive ukuba abantu ngathi hers ngoku kunokuba xa sifuna kuqala kuhlangatyezwana nazo.
  
  
  "Ezintathu iziqhushumbisi?"
  
  
  "Kwakukho ezisixhenxe ewonke, kuquka ezimbini zethu iimoto ukuba exploded. Mna nje wathetha efowunini nge-Russian consul, othe wavakalisa yakhe innocence. Sino ucele imvume evela kwi-Unozakuzaku Enew Delhi ukuba isicelo i-arrival of Indian troops ukukhusela consulate kunye nezinye i-american oluntu."
  
  
  Slocum wema kwaye motioned kuba nam simlandele. Sahamba ngaphandle kwaye idlalwe umdlalo we Mercedes ukuba kokuba lent kum.
  
  
  "Mna ke kubonisa into ukuba ufuna ukufumana umdla," wathi. "Mna musa ibango ukwazi inyaniso injongo ubekho apha, kodwa ndenze baqonde okokuba maze kukunika ubukhulu inkxaso noncedo kule elinovakalelo mba."
  
  
  Yena lumisiwe imoto isiqingatha block kude enkulu ilitye yokwakha. I-red flag nge hammer kwaye sickle fluttered ngaphezu yokwakha. Zintathu dozen armed Indian abaphathi wema balinde kwi omabini ka-isakhiwo. Zombini entrances baba ezikhuselweyo yi-barricades jikelele sandbags. Kwaba ngathi i-scenery kuba imfazwe-bhanyabhanya.
  
  
  "Sokolov, i-Russian consul apha, uthi ukuba ukho ilungele umthetho ngoko nangoko ukuba izakhiwo' egos kuza phantsi ezinye bombardment. Ukuba waba izolo. Ngoku yena laments ukuba kokuba nto ukwenza kunye olubulalayo kwi kuthi."
  
  
  "Ngoko ke escalation uqalile," ndathi.
  
  
  "Lento yonke imeko ngu-siphuhlisa na snowball, ndabona ngayo e-algeria. Ibhola iqala rolling, kwaye ngesiquphe iyagqitha pha ngoko ke ngokukhawuleza kwaye efumana ngoko ke omkhulu ukuba akukho namnye unako yima i-ego. Zininzi kakhulu ezahluka-macala ingaba besilwa ngamnye enye. Ukuba lento ayi kwenzeka, siza end phezulu kwi ngumgubo keg. Kwaye ukuba barrel explodes, Indian urhulumente basenokuba overthrown. I-calcutta babe kwakamsinya kakhulu kuba isixeko apho amawaka rioters izakusebenza jikelele kunye bombs okanye itshisa torches kwaye balwe ngamnye ezinye ukubona ukuba ngubani ezongeziweyo le fuse kuqala. Kwaye ngoko siza kuba frank ziphakathi.
  
  
  Wakhangela emva kwi-barricade jikelele sandbags kwaye wayesazi waba ekunene. Yena wished yena baba kwenye indawo enye into.
  
  
  — Nisolko ucwangciso ukubeka sentries jikelele consulate, aren ukuba wena?"
  
  
  Slocum nodded. — Thina hired amahlanu amadoda kunye guns. Siza kusebenzisa ih de sifumana Indian abaphathi."
  
  
  'Ezilungileyo. Apho unako mna ukufumana aziingceba yesebe eqokelelweyo nge amapolisa emva iziqhushumbisi?
  
  
  "Baya izinto kunye Amartya Raj kuba amapolisa. Kanjalo ilungu Red i-calcutta Ikomiti kwaye i-unxibelelane nomcebisi kwezezimali othembekileyo ukuba Commanding Jikelele, ngubani ngoku commanding West Bengal kwi-high school imeko. Yena ke olukhulu umntu. Slocum wabhala phantsi idilesi wanika kum.
  
  
  — Ntoni malunga zinto kuni wabuza wakhe kuba?"
  
  
  "Ndabaxelela ukuba ubeke ih kwi-iinkuphelostencils," wathi. Yena drove chu elidlulileyo i-mimmo ye-Russian consulate kwaye namakhaya emva kwi-ofisi yakhe. Yena lumisiwe kwi sidewalk, kwaye lowo slid ngasemva ivili njengoko yena onayo ngaphandle.
  
  
  Emu ngokuba yakhe emva kwaye wabuza yakhe ukulinda de ndabhala yakhe a telegram kunye ephezulu ukubaluleka, kwaye wabuza wakhe ukuba ndilithumele comment = ingxwaba kuba nam.
  
  
  Baye baziswa yakhe ekhaya kwakhona, kodwa wasolula isandla sakhe kwi-bam shoulder kwaye wajonga thoughtful.
  
  
  — Kukho intlanganiso nokuza phezulu ukuze babe umdla... Ezikhethekileyo intlanganiso Red i-calcutta Ikomiti. Sokolov kwaye mna ingaba invited. Ikomiti iqulathe ishumi okanye ishumi elinesihlanu ushishino, yenkcubeko kwaye military amanani. Lo ngumzekelo azame ukusombulula iingxaki ukuba ingaba tearing esi sixeko ngaphandle."
  
  
  "Ndim, kuyafana na Kwegumbi of Commerce ntlanganiso," ndathi. "Andiqondi ukuba ngu-bam specialty."
  
  
  "I-polonaise Chang Wu arranged kuyo. I-exciting guy. Unabo enkulu umdla kwi-weziganeko zeenqanawa kwaye steel, ngokunjalo ngaphezu amahlanu amanye amashishini. Wema olandelayo ukuba Chiang Kai-shek xa ubudala generalissimo walwa i-Communists kwi-mainland-China. Waya e-India emva Chan waba woyisa. Ngoku yena u-a millionaire, kakhulu otyebileyo, babecocekile abancinane umntu othe kakhulu kuphulukana nayo xa i-calcutta uyaya phezulu flames. Yandixelela ukuba wayeza nokwakha bridge uxolo kuthi kwaye Russians."
  
  
  — Njani mna interfere?"
  
  
  Yena frowned, ngenxa yakhe rheumatism.
  
  
  — Kufuneka ube a businessman, i-ingcali kwi ammunition. Icacile ukuba thatha ithuba lakho talents ngoku ukuba ukhe ubene kwi-town. Ukuba ke kwesizathu mna wanika wakhe ukuba amapolisa xa mna wabaxelela ubufuna ukuba aphande ibhombu ye aziingceba. Endleleni... Yena hesitated, kwaye ndabona okokuba waye ikhangela a amkele impiliso kuba rheumatism. "Kulungile, ndithetha, phantsi ezi iimeko ezahlukeneyo, kukho i-kwinto umngcipheko kule ntlanganiso Communists. Ekugqibeleni... misela ngaphandle a ibhombu ye ngomhla consulate... Kulungile, yena ayikwazi kufumana bambulala umntu... nam, umzekelo. Kwaye unayo... Njani kufuneka mna balibeke?.. amava kwi-izinto ezinjalo.
  
  
  Wakhe umphefumlo smiled. Waba scared, kwaye ngesiquphe yakhe Stahl yaba exabisekileyo umhlobo.
  
  
  "Ngokuqinisekileyo," ndathi. 'Andisoze get yakhe.'
  
  
  "Indlu Uxolo," wathi. "Isitshayina restaurant kwi-Park Sturt".
  
  
  Yena breathed a sigh ka-uncedo kwaye ngokuba ixesha. Yena whistled njengoko yena ophunyezwe ngokusebenzisa isango, kwaye ndifuna yell e kuye ukuya kuxelela inyaniso. Nje ngokuba mna ke akuyi kuba kuye asikwazanga zithetha nayiphi na umyalelo wokhuselo kuba kuye.
  
  
  Akukho namnye kwaba ekhuselekile i-calcutta ngexesha bombs baba exploding kwi-wonke yembombo yesixeko.
  
  
  
  Isahluko se-4
  
  
  
  
  Yena ayikwazi evakalayo i-lokukhula tension kwisixeko njengoko yena drove ukuba idilesi kwi Old Inkundla Indlu Street. Crowds wazaliswa ezitratweni. Kuphela mde kabini-decker iibhasi seemed anamandla ngokwaneleyo ukuba plow ngokusebenzisa rivers abantu, ngoko ke yena u elinye emva kwelinye jikelele ibhasi ukucacisa indlela kwi-phambili kuye. Kuba yokugqibela ezimbalwa iibhloko, abantwana kwi sidewalk lunxulumano kum njengoko i-i-american waza wabaleka ecaleni imoto, jeering kunye nokuqinisekisa rude remarks kwi-Hindu dialect andiyenzanga ukuqonda. I abadala wajonga e kum curiously kwaye contented kwabo kunye sour ubuso, kuphawula lokukhula entiyo yawo kuba foreigners owathi wenza ngoko ke kakhulu udushe kwi-ih isixeko. Xa yena onayo ukuya kwisikhululo samapolisa, wayengomnye surprised ukubona ukuba kwaba isakhiwo apho wayengomnye dropped ngaphandle yi-Lily Kuphumla yokugqibela busuku. Kwaba obvious, kodwa ke hadn khange yenzeke kum ukuba lukayise abe enxulumene a amapolisa igosa. Iarhente njenge Randy Mir luyafuneka nabo kwi-esemthethweni izangqa ukuba luncedo kwaye kuluncedo.
  
  
  Ngalo ngaphambili, isakhiwo waba strictly kulandelwe, kunye neenkokeli zemveli imihlathi kwaye libanzi, worn staircases apho beggars ndalinda kuba handouts. Ngomhla emva ngabona amagosa ' abahlala iikota. Njengoko yakhe carapace crossed i-libanzi ilitye sidewalk, zimbini ukhuseleko yabasebenzi approached kum. Mna ke politely wabuza oko ndifuna. Xa ndamxelela ndifuna ukuba bathethe Umnu Rudge, vumelani abo kum nge-icala ucango. Yena bumped kwi receptionist kwaye mzuzu kamva zifunyenweyo ngokwakhe kwi-ofisi enkulu kunye steel hae, filing cabinets, kwaye wazala ukukhanya bulb hanging ukususela ceil kwi-umbindi we-igumbi.
  
  
  Amartya Raj kwaba i-imposing umntu, phezu ezintlanu iinyawo mde, ngokubanzi kwaye powerfully wakha, esibizwa unusual kuba i-Indian. Waba dressed kwi-Western isuti, kodwa kokuba u-i-intshi-libanzi nowekopolo bracelets kwi kunye wrists. "Ah, Umnu Matson," waqalisa. "Yakho consulate ngokuba... bathi kuwe baba esiza."
  
  
  Yena igcine ngaphandle isandla sakhe kwaye motioned kum a isitulo opposite abakhe.
  
  
  "Ndiza apha ukuthenga fireworks kwaye gunpowder," ndaqalisa, " kodwa Umnu Slocum wabuza kum jonga ezi olubulalayo ngenxa explosives ngala wam specialty."
  
  
  A ibhityile ncuma kunabela kuwo Indian cop ke ubuso, kwaye lowo ndabona ukuba yena hadn ukuba yenziwe nathi kuba wesibini ne-bam-phantsi ibali, kodwa apparently yena akusebenzi khange ke attack nam malunga nayo.
  
  
  "Kucacile ukuba Americans ufuna involve kwababo abantu kule meko. Siza kukunika onke amaxabiso uncedo."
  
  
  "Ble-ibhombu ye aziingceba?"
  
  
  "Ngokuqinisekileyo," wathi, waguquka ikhabhinethi apho lowo unpacked a rusty jar. "Ngu wonke ibhombu ye ukuba phantse waya ngaphandle, nkqu nangona fuse burned ngaphandle." Kwaba phantse kanye kanye efanayo njengoko ibhombu ye inkqubo eyenziwayo ibonise kum, ngaphandle kokuba ukuba kwakukho imingxuma kuwo omabini ye-jar, idibene yi-elide enye ka-rope.
  
  
  "Xana malunga uphawu lweminwe, Umnu Matson," wathi. "Sino ezimbalwa iikopi, kodwa kuba isibhozo yezigidi abantu i-calcutta, sino ezimbalwa kakhulu uphawu lweminwe wethu iifayile."
  
  
  — Yintoni le rope kuba?"
  
  
  — Thina andazi ukuba. Mhlawumbi ukuba ukuzithwala le nto. Kwi-i-India, thina ufuna echaza izinto ngaphandle. Abafazi ukuzithwala jugs, baskets, kwaye nkqu amatye kwi kweentloko zabo. Boys and girls tie a rope ukuba incinci iinjongo ukuba ukuzithwala ih, ezifana incwadi okanye bottle. Ngoko banako swing into kwi rope, yeka ke, dlala ngayo xa behamba." Raj wabona lencwadi ithi phezulu ibhombu ye yi-rope kwaye yabonisa kum njani swing kuyo. "Kodwa mna ngenene andinaku qinisekisa nabani ukujija ... le nto jikelele na kde."
  
  
  "Nayiphi na footprints?"
  
  
  Raj waya kwi-window. "Asingawo njengoko kakuhle njengoko yakho amapolisa umkhosi e-United States. Kwaye sinayo isibhozo yezigidi suspects. Bathi ukuba i-calcutta uyakwazi hire a murderer imizuzu elishumi rupees kwaye gang kuba amahlanu rupees.
  
  
  — Yaye ufuna ukufumana nantoni na ngale ntsasa, emva attack kwi consulate?"
  
  
  Yena washukuma kwentloko yakhe wearily kwaye wakhokela kum phantsi corridor ukuba amapolisa kwiselula. Kuba yure, lowo proudly yabonisa kum imigaqo bamlandela kwi-scrutinizing ngamnye attack.
  
  
  Kodwa xa utyelelo waphela, wakhe asikwazanga uyazi into ngakumbi kunangaphambili. I-bombs baba zonke ezamandulo, homemade. Akukho ngaphezu cans ukuzaliswa potassium nitrate.
  
  
  Raj shrugged helplessly. "Ezimbalwa amaqhekeza aye ka-rope, ndizama ukuba ngaphandle kwabo... lento yonke loo zethu terrorists washiya ngasemva. Oku kubaluleke kakhulu frustrating. Babe ngathi ayixhasi namnye kuvela zonke phezu indawo ngaphandle akukho ndawo... engabonakaliyo, inaudible-de comment kwenzeka ntoni." Wathembisa ukuba bagcine kum ibonise, kodwa yena wakhokela kum jikelele isakhiwo ngoko ke expertly ukuba mna washukuma kwentloko yam. Layo hayi, betha, naphi na.
  
  
  Ngoko Lily wabona yakhe. Wayengomnye kwi-yard ka omnye izindlu ngasemva kwisikhululo samapolisa.
  
  
  Mna ungafuni kwayo ukubona kwam, kodwa yena ngokuba ngaphandle kum kwaye wabaleka waya kum. Phambi weza kum, ndabona dog wayengomnye ezikhokelela, a beautiful isijamani Shepherd, kakhulu olomeleleyo yezilwanyana.
  
  
  "Lento kuwe, Umnu Matson," yena wathi, iyama kunye dog. Waze wajonga e kum nge oluhlaza amehlo ukuba ngxi olubuyiselweyo i-shock wakhe ubawo ke ukufa. Yena seemed ngoko ke ubuhlungu ukuba wandithatha a mzuzu ukuqonda yakhe: "ke, Inkosana," watsho. "Ubawo baqeqeshwe i-ego... yena ufuna ukuba siyifumene."
  
  
  I-beast sat quietly ngaphandle kwayo, waza wakhumbula yintoni inkqubo eyenziwayo ewathethile kum. Randy Mir baqeqeshwe a dog ukuba sniff ngaphandle explosives.
  
  
  "Waye wethu kennel," watsho. "Ego wabona lencwadi ithi yakhe phezulu ngale ntsasa. Ngu beautiful yezilwanyana. Unako ...'
  
  
  Ndabeka isandla sam ngomhla wakhe shoulders, kwaye yena lumisiwe kwi-mid-isivakalisi. "Zonke ekunene," ndathi. — Ndizakuyenza thabathani."
  
  
  Waze wajonga surprised kwakhona, kodwa yakhe gaze yalandela amehlo njengoko hers glanced ngaphandle window Amartya Raj ngu-ofisi.
  
  
  "Owu, ewe, Uncle Raj. Waba kakhulu uhlobo kum. Kodwa ndiza eshiya kuba Madras namhlanje. Wam watshata udade ubomi apho, kwaye ndiza kuhlala kunye naye. Andisoze kuba kakuhle.'
  
  
  Wakhe ngaphakathi groaned. Ukuba yandifundisa a-phantsi kuba oku ukunikezelwa, bazalwana ego ange sele ezilahlekileyo kuyo.
  
  
  — Ukhe ezaziwayo yakho uncle ukusukela izolo?" "Ingaba yena uyazi ukuba ngubani yena ngu?" Yena whispered "hayi" kwaye wathi yena, ebeya kuphela zibalisa em ukuba ndandisele ezahlukeneyo, ukuba ndino kwenzeka zichaziwe yam amazwi ovelwano kuba ukufa lukayise. Ngoko wathabatha dog kwi leash kwaye zinikezelwe oko kum.
  
  
  "Thatha ego nani," watsho. "Yintoni ubawo wathi. Yena wabaleka emva endlwini, eshiya kum kuphela kwi-driveway ezikhokelela ukuya street. Ndinga khangela ukuba Amartya Raj waba ngxi ukubukela i-kwam, kodwa ndiya pretended hayi isaziso kuye.
  
  
  Mna wahamba ngokukhawuleza imoto kwaye balingwe ukufumana kuyo phambi skinny boys zihlanganisene jikelele car lunxulumano kum njengoko i-i-american kwakhona. Ndinga benze ngayo ukuba dog hadn khange wala. Xa ndavula emva ucango ye-Mercedes, saphakama emva kwaye yanked i-sokugweba belt jikelele wam ingalo. Waguqukela kwaye barked, apparently ubhideke. Undeterred, abanye boys weza phezulu kum, shouting e kum kwaye teasing i-yezilwanyana kunye amachaphaza. I-dog bared yayo amazinyo, kodwa asikwazanga react ukuba aamatye hitting kuyo.
  
  
  Ndamxelela ukufumana kwi-car, kodwa yena sukuyihoya kum. Yena lowered intloko yakhe kwaye sniffed, ngoko ke leaped kwiintlanganiso iqela le street urchins engqonge kum.
  
  
  Ngesiquphe, yena lunged ngomhla abancinane boy kwaye betha i frail umzimba e shoulder inqanaba. I-boy screamed kwaye wavusa ezandleni zakhe ukuba tyhala emva i-bared amazinyo. Igazi spurted jikelele wound phambi kokuba ayikwazi ezimnqakathi ukuba beast kwaye yoqhubekeko-magama yayo fingers jikelele collar.
  
  
  I-attack waphela njengoko ngokukhawuleza njengokuba kubhaliwe kokuba iqalile. I-wamonzakalisa boy jumped yakhe iinyawo zakhe waza wabaleka kude. I-abanye kanjalo ekhohlo, kwaye lowo kwaye Prince baba ninodwa imoto. Yena wagged yakhe tail kwaye smiled e kwam, njengoko ukuba ilindele a compliment. Ego stroked yakhe ubuso, ngoko ke pushed yakhe kwi backseat ye-Mercedes. "Bastard," ndathi, ifumana ngasemva ivili. Njenge kwento yonke kule dell, kwaba useless.
  
  
  Ukususela ndandingasakwazi get uid ke ekunene kude, mna wayigcina kum de ndathola emva hotel. Kukho mna hired i-Indian ukujonga emva kwakhe. Mna ngxi kokuba imizuzu embalwa ekhohlo, ngoko ke Choeny ngokuba yakhe. Yena waye wacela ukuba kuthi kukho into malunga edlulileyo ngokuhlwa, kodwa onayo akukho mpendulo, ngoko ke wayengomnye uvuma ukuba nelungelo iintyatyambo extracted nge sickly-ujonge doorman abo smelled ka-ganja, i-drug ukuba alleviates i-kwembandezelo ezininzi ka-India ke amahlwempu...
  
  
  Kuleminyaka isiqingatha ilixa, wabiza wonke kanti izityalo yena ayikwazi khona waza wabaxelela ukuba waba anomdla ukuthenga ezintlanu eziyi-ye-potassium nitrate ukusebenzisa wakhe fireworks. Mna kuphela efunyenweyo kwi ezimbini iinkampani ukuba wathi kokuba kumazwe angaphandle licenses kwaye ayikwazi uncedo kum. Ndabhala phantsi kwamaphiko idilesi ye-kunokwenzeka emva liqinisekise. Ndandingasakwazi afford to unobuhle i-slightest ithuba. E-ishumi-amathathu, wabuyela enkulu Mercedes kwaye drove ukuba Uxolo Indlu. Andiyenzanga khangela ezininzi Isitshayina abantu i-calcutta, kodwa restaurant seemed kuba senza kakuhle. Slocum waba ilinde kwam ngomhla ucango. Yena wafika kwimizuzu emihlanu phambi kwexesha.
  
  
  "Yethu Russian abahlobo akhange na bafika kodwa," wathi, njengokuba nathi wahamba elidlulileyo mimmo uluhlu lophinda-phindo ukuya kwicala igumbi kunye lezihlalo kuba amabini abantu. "I-polonaise Wu ngu ukuza apha njengoko elizayo-sihlalo. Athi yena sele omkhulu kokuthenjwa yakhe uxolo umsebenzi."
  
  
  Thina weva Russians nkqu ngaphambi kokuba beze kulo. A hearty, nzulu laugh echoed ngokusebenzisa ibhityile kweendonga, ekhatshwe a booming ilizwi.
  
  
  "Lento Alexander Sokolov, oyintloko ukhuseleko igosa apha," Slocum wathi. "Ego ke ongundoqo ngu espionage." Ngoko ke wavula ucango.
  
  
  Sokolov waba amancinci kwaye stocky. Waba wearing a ingqinqwa kabini-breasted isuti kwaye wiped i-sweat ukusuka yakhe bald intloko kunye handkerchief. Kuba i-yahlula okwesibini, ndabona glimmer ka-ingqwalasela kulo amehlo akhe; ke wakhangela e kum njengoko ukuba abe nento yokuba ndalubona phambi kwam. Kodwa yena lunxulumano kum. Ndandidibana Sokolov, okanye Wolgint, okanye i-polonaise Iqanda ubuncinane kabini, kwaye bobabini umphinda-phinde ngo zethu impimpi umdlalo waphela kwi zoba. Kodwa zombini umphinda-phinde ngo uya kuzalisekiswa umsebenzi wakhe, waza weza ngomgca ngokwaneleyo imbeko ukugcina kwentloko yakhe kwi-Moscow ngokunjalo.
  
  
  Slocum kwenziwa iziphakamiso ngendlela yakhe mpuluswa diplomatic hlobo. Ego Sokolov ke ncuma seemed genuine, nkqu nokuba yakhe wayesazi ukuba yena awacaphukela umntu kwaye, ngubani yena wema kuba. Ngaphezulu abantu na, kuquka Umnu Raj kwi Amapolisa, abo wonke umntu akhoyo seemed ukuba siyabahlonela.
  
  
  Ngaphezulu abantu baba ungeniswa, kwaye ke i-polonaise Wu wabuyela. Waba kuphela Isitshayina phakathi kwethu. Waba encinane, bespectacled umntu othe nervously fingered yakhe goatee njengoko schell wahamba phezu engundoqo ithebhule kwaye motioned kuba wonke umntu ukuba nihlale phantsi. Wayethetha a Hindu ulwimi, kwaye kokuqwalasela ukuba kokuba wahlala India iminyaka engamashumi amabini, ego Hindu inikwe umyalelo.
  
  
  "Gentlemen, le yimeko embi kakhulu ixesha. Elibi kuba ushishino ukuba ibhombu ye uyaya ngaphandle. Elibi kuba isirussian, elibi kuba i-american, elibi kuba wonke umntu."
  
  
  I-i-polonaise wathetha malunga yakhe amahlwempu Hindu kuba omnye kwimizuzu emihlanu, echaza inkulu inkqubela ikomiti yamenza kwi-easing tensions kwaye forging kukufutshane ties kunye military kwaye civilian administrators. Yena ke wamkhuthaza ukuba aye zonke ih ke umsebenzi kuya kuba lilize ukuba oku confrontation phakathi kwe-United States kwaye Soviet Union waqhubeka.
  
  
  Yena motioned ukuba i-Indian waiter, abo zinikezelwe Em a stack ka-namaphepha angama -.
  
  
  Yena waqubuda proudly kwaye smiled, njenge mna-uvuma umntu othe yenza konke okusemandleni ukukunika ukuba waphumelela apho abanye kuba ayiphumelelanga.
  
  
  "Ndafumanisa elungileyo isisombululo," wathi. "Ke ngomhla we-iphepha. Nceda funda isicelo ngenyameko."
  
  
  Yena & ncamathiselamessage status zonke kuthi, njengokuba nathi waqubuda kweentloko zethu ukufunda ingxelo yena zinikezelwe kwethu. Okwethutyana, lowo ayethembe abe nento yokuba kufunyenwe a isisombululo. Ukuba abancinane Chinaman ayikwazi kuba i-intermediary phakathi omkhulu amagunya, lowo ayikwazi uphephe yakhe lousy umsebenzi.
  
  
  Ngoko ke, ngaphandle isilumkiso, Sokolov sprang yakhe iinyawo zakhe kwaye growled. Andiyenzanga ukuqonda yonke into, kodwa ethetha ikakhulu kwi-Russian, kodwa ndaqonda i-essence kuyo. Waba furious.
  
  
  "I-Russians asikwazanga mzi-bombs," lowo sakhwaza. Oku kwenziwa lisebe Americans ukwenza iingxaki. Kwaye ngoku baba ukuzama ukuqinisekisa lowo ufunda ego ukuba admit into yokuba hadn khange kwenzeke.
  
  
  Wakhangela ngalo isivumelwano Wu kokuba ezicetywayo kwaye kwangoko ndaqonda yintoni Sokolov ukuqwalasela okuthethwayo. Kwaba elula isicelo apho iqela ngalinye bavumelana ukuziphatha ngendlela ukususela kwixesha elizayo olubulalayo kwezinye sovereign amazwe okanye ih ipropati kwisixeko Kolkata kuba ubuncinane isiqingatha nyaka.
  
  
  I-i-american consul ke rheumatism waba kancinane kwaye okuthile okungakumbi dignified, kodwa yena ayikwazi khangela Slocum ke reddened neck ngaphezu collar.
  
  
  "Funny," wathi. "Lo ngumzekelo isithuko yam lizwe." Wathabatha namaphepha angama-kwaye tore ih kwi-nesiqingatha. "- United States iinjongo kule brazen lonikezelo ukuze sibe imihla yonke imisebenzi ekhethekileyo, wavumela, okanye ezixhaswayo na attack nayiphi Soviet Union ipropati kwisixeko i-calcutta."
  
  
  I-iholo waba kwi-turmoil. I-Russian abathunywa protested loudly, kwaye Raj, owathi seemed ngoko ke zolile kwi-ofisi yakhe, jumped yakhe iinyawo zakhe kwaye voiced inkxaso kuba icebo.
  
  
  "Oku konke esinokuthi sikwenze ukuba yeka lento frenzied threat ukuba isixeko sethu," lowo sakhwaza.
  
  
  Kwaye kuphela Englishman kule ntlanganiso, a plump banker kunye puffy amehlo, leaned kude phambili phezu mahogany hae kwaye muttered, " andiqinisekanga ntoni ukuba uthetha malunga ne -.: "Ukuba ngaba asikwazanga mzi-i-bombs, kutheni musa ufuna inkxaso liechtenstein isicwangciso?"
  
  
  Slocum zaphuma ngokusebenzisa ngokwakhe.
  
  
  — Ngenxa yokuba ingxelo ithi siza yima alahle bombs, wena idiot. Ke phantse i-admission ka-guilt. Slocum spat ngaphandle amazwi. "Lento yonke unye ngu ridiculous. Kutheni akuthethi ukuba le komiti ukufumana phandle ngubani alahle ezi bombs? Oko bekuya kuthetha real umsebenzi.
  
  
  A dozen amazwi rang ngaphandle. Sokolov onayo phezulu kwaye wahamba phezu Slocum. Baya wathetha ixesha elithile, ngoko ke Sokolov waqala shouting. Emva ezimbalwa moments, Slocum kanjalo screamed. Ulwimi waba kuqala isirussian, ngoko ke isingesi, ngoko Hindu, kwaye ekugqibeleni a mixture bonke ezintathu kwi bukhali diatribe oko akuthethi ukuba ukungena kwethu kuyo nantoni na.
  
  
  I-polonaise Wu sat wakhe isitulo, waphuma khona le nomsindo verbiage, kwaye yakhe encinci umjikelo ubuso isitsho surprise kwaye amazement. Ekugqibeleni, yena onayo phezulu, waqubuda ngocoselelo, kwaye wahamba waphuma nge-amagumbi. Kwabakho shock kwaye disbelief kwi-Ego ke amehlo.
  
  
  Sokolov bakhululwe i-Chinaman, ngoko ke slammed wakhe omkhulu fist phantsi kwi-ithebhule de igumbi waba cwaka.
  
  
  Gentlemen, i-Soviet Union ayisayi umqondiso esi absurd isibhengezo. Lo ngumzekelo isithuko kuthi. Zethu indawo kukuba i-United States of America owes-us $ 20 yezigidi kuba ilahleko ipropati kwaye ubomi. Kanye le mali ufumana imali, siya kuba ndonwabe bahlale phantsi kwaye uxoxe ezinye unpleasant imiba le meko. Ngu-United States ilungele lungiselela i umonakalo yintsholongwane ih bombs?
  
  
  Ndava Slocum stiffen wakhe isitulo elandelayo kum; ke yena wema kwaye wajonga e Sokolov.
  
  
  "Izolo, a ibhombu ye exploded kwi-NATHI consulate. Oku kunokuba kanjalo iindleko umntu ubomi babo, kwaye thina imfuneko inkqubo esemthethweni apology kwi-Soviet Union."
  
  
  Sokolov choked kwi glass amanzi wayengomnye besela. Phambi kokuba ayikwazi ukubuyiselwa, Slocum clapped kwam ngomhla shoulder kwaye thina ekhohlo. Slocum ndalinda de sasivuya ngaphandle phambi kokuba kuqaliswe shouting. Surprisingly, i-ego ke umsindo waba yathi yayalela kwi i-polonaise Wu.
  
  
  "Wena idiot! Wu yi pushy i-fool. Indlela ayikwazi uya kuba kucingwa ukuba into ke andwebileyo basenokuba ngempumelelo? Kutheni asikwazanga yena shiya diplomacy ukuba diplomats? Le meko ngoku ngakumbi ezinzima kunangaphambili. Ngoko ke, ukuza kuthi ga ngoku, ubuncinane, thina anayithathela kuphela ukuba yelling ngexesha ngalinye ezinye efowunini. '
  
  
  Yakhe, wajonga e oko kwaye ndabona njani le ngxaki kokuba grown ngobukhulu. I-diplomats ngoku ubuqu wakhwaza watsho ngexesha ngalinye enye. Kaninzi kwimbali, oku ukuqwalasela okuthethwayo ekuqaleni kwemfazwe.
  
  
  Ego balingwe ukuba zolile yakhe phantsi, kodwa lowo wouldn khange mamela. Yena growled into e-kwam strode kude. Kuphela kwi-street, lowo rolled a igolide-tipped cigarette phezu kwaye phezu phakathi yakhe fingers. Mna balingwe ucinga, dismissing i-small iinyaniso ngexesha lam nokungcwatywa. Mna akusebenzi khange iselwa na apho ukuqala, kunye ndibene nagging suspicion ukuba ixesha waba wabaleka ngokukhawuleza ngaphandle kwe-nabani ngcinga.
  
  
  Kwi-desperation yakhe, babuyele hotel. Mna parked wam car kwi-emva kwaye wayesele ukuya lobby xa ndabona Prince kwelinye icala street ukudlala. I-Hindu yena, nento yokuba hired ukujonga emva yezilwanyana waba iyalalaprocess status kwi-eshushu sun, kodwa ezine boys baba teasing kwaye ukudlala kunye dog njengoko ukuba kube a petr. Wam wokuqala jikeleziso waba ukuba alumkise boys. Ngoko ke ndaqonda ukuba nomdla dog waba wagging yayo tail kwaye frolicking na puppy.
  
  
  Kwakunzima ukukholelwa ukuba efanayo yezilwanyana kokuba balingwe ukuba rip ngaphandle komnye boy ingalo nje iiyure ezimbalwa eyadlulayo.
  
  
  Necala-bamisela wayecinga flashed ngokusebenzisa engqondweni yam, kwaye walindela emva kwi-yezilwanyana. Waba ekubeni kakhulu kakhulu fun kunye abantwana ukuba isaziso kum.
  
  
  Ndava kancinci silly xa mna pulled Wilhelmina ngaphandle kwayo holster kwaye pulled ngaphandle a 9mm umjikelo na entabeni. Yena stared ngalo emhlabeni de wabona a mnyama kwi-ithe ngqo libanzi ngokwaneleyo ukuze abambe khusela ubungakanani. Yena tugged ngomhla obhedu casing de kwaba free ye-khusela ubungakanani.
  
  
  I-gunpowder betha i-ithe ngqo, kwaye walindela kwi-Prince ke icala.
  
  
  Enkulu dog lumisiwe ukudlala, sniffed kanye kwaye grinned, yaphaphazela phezulu kum waza wathabatha enkulu leaps kuwo parking ulote, eshiya abantwana baffled. Yena yahlasela nam yokugqibela ukutsiba.
  
  
  Ndinga kuba wafunga ukuba ego ke umlomo waba isithathu i-intshi libanzi. Ego ke amazinyo glistened kwi-sun, kwaye lowo yehobe kuba nearest mini. Waba ekunene kwi-phambili kuye. Ndeva ego kwaye nzima umzimba slam kwi ucango emva kwam. I-ego growl waba nzulu kwaye threatening. Mna wayevuya ukubona kwethu, kodwa yona intliziyo phandle kuba i-intshi ezimbini ka-wood.
  
  
  Kodwa wakhe into ezaziwayo. Inkosana yahlasela kum nje yena yahlasela boy kwi-street kwi-phambili Rajah ke indlu. Zonke ndingayenza waba get ihamba kunye dog, kodwa ndaxelelwa ukuba uqinisekile ukuba boy kwaye ndino into ngokufanayo... into infuriated a kakuhle-baqeqeshwe yezilwanyana waba ivumba ka-explosives.
  
  
  Oku seemed pointless ngomhla wokuqala, kodwa kwaba engqinelana nomthetho ezimbalwa ezinye iinyaniso ndaba, kwaye ipateni waqalisa ifomu. Ndakhumbula boy abo nento yokuba sebenzisa kwi kum imizuzwana phambi comment atshabalalisa building kwimisebenzini yam yokuqala umhla esixekweni. Kwaye ndakhumbula rope ukuba umntu waba oqhuba a ibhombu ye kwi, apho Raj yabonisa kum kwi-ofisi yakhe.
  
  
  Yena suspected ukuba umntu waba oqhuba le nto na kde. Mhlawumbi umntwana.
  
  
  Yayiyeyona narrow indlela, kodwa ndaba ukulandela kuyo. Ngoko ke msinyane Inkosana waba distracted, waya yakhe car kwaye drove umva ukuya kwisikhululo samapolisa, apho waye watyelela Raj. Mna-sat kwi-Mercedes kuba yure, hoping ukubona boy abo bebe ngoko ke brutally yahlasela yi-Prince ngaphambi koko loo mini. Oko annoyed kum inkunkuma ngoko ke kakhulu ixesha, kodwa andiyenzanga uyazi na enye indlela ukufumana kukhokela yena ke desperately luyafuneka. Babebaninzi kakhulu abantwana kwi street, kwabonakala ngathi amakhulu.
  
  
  Yena phantse wanika phezulu xa wabona boy. Wakhangela ngathi uninzi abanye — imdaka kwaye wearing shorts inkulu kakhulu kuba naye - waza yena wouldn khange kuba lunxulumano kuye ukuba yena hadn khange ebone i-imdaka bandage jikelele yakhe ego wound.
  
  
  Ndandisazi ezi abantwana. Waba ngomnye abaziinkedama chauls enako wazibona zonke, isixeko kwi-Kude Mpuma, kwaye bakhe bony izandla ingaba constantly twezekile ngaphandle ku-beg. I-pathetic, belambile jonga ih ke amehlo ngu ih ke ubizo ikhadi, kodwa abazange hlasi amalizo enu seeveki isandla sakho kwaye steal yakho engagqibekangacomment kunye nezinye. Hlala Aphile-ih web kwendlela.
  
  
  Xa yena ngokuba ngaphandle kuye, yena flinched. Ngoko ke, yena wabaleka kwaye instantly disappeared kwi indimbane. Layo made ego bakholelwa ukuba yena wabaleka kude kum phambi kokuba kuqaliswe chasing kuye. Waba ngokukhawuleza kuba enjalo ibhityile kwaye sickly-ujonge umntwana, kwaye wakhokela kum ukususela main street kwi-blk zelitye kwaye eclay shacks surrounded nge rubbish-strewn canal. Andiyenzanga kuphulukana nayo kuye ade abe disappeared kwi nowekopolo-shop ezimbalwa iibhloko ukusuka kwisikhululo samapolisa apho mna kuqala wayibona.
  
  
  Waba kuphela uye okwethutyana. Xa wabuyela, lowo laughed kwaye clutched ezimbalwa rupee izikhumbuzo esandleni sakhe. Yena waqala ukusebenza, kwaye mna nimyeke ahambe, hoping mna nento yokuba fumana engcono impendulo ngu-koko.
  
  
  Xa wayeneminyaka ingabonakaliyo, yena crossed i-street kwaye ndaya-shop. Ilitye indlu ubeseleyindoda, mhlawumbi wakha ngexesha labo, xa kusetyenziswa isingesi ukusela kwemini iti kwaye qaphela outcasts kufa kwi-street kwi-phambili ih yesinyithi sango. Kwaba elihle kwaye onzulu ngaphakathi. Ndavula ngayo, uvale ucango, kwaye slid isandla sam phantsi wam jacket ukuya apho wam Luger zahlala.
  
  
  Into besiya wam ekhohlo, kodwa andiyenzanga kuba wam gun holstered. Mna ke nervous, nkqu nangona kwakungekho nto tangible ukwenza kum suspicious. I-store nokufumana kokuba nto ukwenza ngayo.
  
  
  "A sahib? Umntu ke ilizwi wathi ebumnyameni kwi-phambili kum. Njengokuba amehlo am silungelelaniswa kwi-dim ukukhanya, i-shopkeeper wabona yakhe. Waba kunoko kunokuba ego ilizwi kokuba wacebisa. Okujoliswe kuko ke ego waba shaved, kwaye waye dressed kwi-snow-mhlophe iingubo. I-eguquliweyo V waba apeyintwa kwi-mhlophe cofa kwi kunye cheeks. Kwakukho ixesha elide, ibhityile needle protruding ukususela ego ye-shoulder.
  
  
  "Ndifuna kuba nzima obhedu candlesticks," Emu wathi kuye kwi-Hindu.
  
  
  Yena washukuma kwentloko yakhe. Yena ungafuni jonga kum. Ego ke ezandleni fumbled kunye yakhe robe, ngoko waqalisa kunyikima. "Hamba," wathi kwi-Hindu. "Kengoko unayo nayiphi na candlesticks, ngoko ke ndizokwenza ecela ukuba uhambe."
  
  
  Ngoku yena ayikwazi ndimbone ngcono kwi-twilight. Ndabona epheleleyo-ubude curtain ecaleni kum. Ndaya phaya. Wilhelmina slipped kwi isandla sam. Yena ngokukhawuleza peeked ngokusebenzisa curtain. Oko enclosed enye kuphela igumbi, esibizwa ke kusetyenziswa njengoko ophilayo isithuba. Kwakungekho bani apho. Yakhe, wahamba ukuya kwelinye icala igumbi, apho bekukho obvious massive ucango kwi-litye moan. Umntu ndema, startled. Ngesiquphe, wathetha ngazo olugqibeleleyo isingesi. "Hayi, sahib, wakhe elula merchant!"
  
  
  Xa ego pushed yakhe kude, yena beva bonke-kakhulu-abantu abaqhelekileyo pop a gunshot. Glass splinters flew ngokuchasene ucango, kwaye gawk whizzed phakathi kwam endala umntu. Zintlanu cm ngasinye icala, kwaye omnye jikelele kuthi izakuba kwabafileyo.
  
  
  Wayengomnye esifutshane kabini ngokusebenzisa ucango, ngoko ke kwakhona. Yena weva eliphezulu-wamisa scream ka-intlungu, kwaye bema shooting. Xa lowo knocked ucango phantsi, waba ilungele shoot wakhe kwakhona, kodwa umdubuli waba ayisasebenzi a threat. Wakhangela ezantsi incredulously. Lily Mir lwazi kwi umgangatho we-small emva igumbi.
  
  
  Wakhe amehlo blinked. Yena wasongwa yakhe izikhali jikelele yakhe leg, ukuzama ukuyeka igazi ukusuka ephuma kwesi sixhobo jikelele khusela ubungakanani umngxuma yayo thigh.
  
  
  
  Isahluko se-5
  
  
  
  
  Lily wajonga e kum, besilwa intlungu. Gawk kolona yakhe hip kwaye ngaphandle kwelinye icala. Luckily, kuya asikwazanga betha i omnye, kodwa yena uphumelele khange akwazi ukuhamba kuba ubuncinane kwinyanga. Wakhe gun waba kwi floor. Ego pushed yakhe kude kwaye & ncamathiselamessage status yakhe bite yakhe lip ukugcina ukusuka ekhwaza. Yena clenched yakhe fists ngomsindo. "Umnu Matson," ngokuba yena. — Ndandicinga kuwe baba Zakir." Yena ezivaliweyo yakhe amehlo kwaye groaned:
  
  
  "Wakhe ego kusenokuba esifutshane... hayi wena."
  
  
  Intlungu overwhelmed yakhe, kwaye yena mbindini phezu kwayo wound.
  
  
  I-abantu abadala umfazi weza ngaphandle emva igumbi kwaye wajonga ngomhla kubekho inkqubela curiously. Yena disappeared okwethutyana kwaye babuyela kunye ecacileyo okungamanzi, apho yena poured phezu Lily ke wound. Ay kwamnceda yakhe kwaye isicelo eso koxinzelelo ukumisa esopha. Phambi ukuthetha, endala umfazi babotshelelwe i-wound nge khulula ka-linen.
  
  
  Yena wabuza. "Ingaba wakhe lover?"
  
  
  Xa lukayise washukuma kwentloko yakhe, endala umfazi wajonga surprised.
  
  
  Ndeva-shop vala ucango kwaye wayesazi endala umntu waba bemkile. Akukho ukuthandabuza ukufumana uncedo.
  
  
  Ndandingasakwazi linda. Yena ayikwazi kuba kuza emva kunye amapolisa, kwaye andiyenzanga kuba nexesha zichaza i-shooting.
  
  
  Wathabatha kubekho inkqubela ezingalweni zakhe kwaye bamthwala yakhe ngaphandle, ngokuba kuba rickshaw kwaye wanika umntu a handful ka-rupees. Yena wabaleka yam Mercedes. Wathi drove emva hotel, bamthwala Lily ngaphandle emva ucango, kwaye wenza indlela yakhe ukuba igumbi lakhe.
  
  
  Yena locale ucango ngomhla wakhe phambi putting yakhe kwi umandlalo kwaye kwakhona-examining i-gunshot wound.
  
  
  Heee, mna luyafuneka zonyango ingqalelo. Slocum inikwe kuphela umntu lowo ayikwazi baguqukele kuba uncedo. Emu kuya kufuneka ukuba zikhathalele oku secretly ukusukela mna andinaku interfere.
  
  
  Emva ubizo em kwaye lucacisa imeko, wabuyela kwindawo umandlalo kwaye gently patted Lily ke cheek. "Wake phezulu, Lily," ndathi, patting yakhe cheeks. "I-phupha iphezu."
  
  
  "Ndiza uxolo, Umnu Matson," yena wathi xa yena ukuvuka phezulu.
  
  
  'Akukho nto embi. Ndiza nje uxolo andiyenzanga kwenzakalisa kuwe.
  
  
  "Ndandicinga kuwe baba Zakir," watsho. "Ndaya apho ukufumana i-ego."
  
  
  Yena ezivaliweyo yakhe amehlo kwakhona, kwaye wayesazi yena ungafuni undixelele lonke ibali. Yena ayikwazi qashela waba bothering yakhe.
  
  
  — Uyihlo isebenza kuba oku Zakir guy, asikwazanga yena?"
  
  
  Yena nodded weakly.
  
  
  "Uyihlo betrayed kwethu, asikwazanga yena?"
  
  
  "Ndicinga ngoko ke," watsho. — Yena wathi, Zakir kuwe baba esiza. Wathi yakho yokwenene igama akusebenzi khange Matson. Wathi kuwe, nento yokuba zama ukumisa iziqhushumbisi. Andiyazi into enye into malunga nayo.
  
  
  — Kwaye kufuneka blame Zakir kuba uyihlo ke ukufa?"
  
  
  'Ewe. Yiyo indlela esisebenza ngayo. Ndiyazi yakhe ego.'
  
  
  "Into malunga boy?" Ndicela wakhe ukuba. — Ntoni oku uyenze kunye Zakir?
  
  
  'I-boy? Andiyazi into malunga boy. Kodwa nowekopolo koxinzelelo aphakathi small-shop ngowethu Zakir. Uyahamba kukho amaxesha ngamaxesha.
  
  
  — Yintoni enye into ingaba uyayazi malunga Zakir?"
  
  
  "Nje i-ego igama... Zakir Shastri. Yena sells abantwana. Andiyazi yakhe simemo kwakhona.
  
  
  Yena frowned, isikakhulu ubhideke. "Ingaba yena kuyo abantwana?" Lily ke amehlo glazed phezu kwaye yena wayecinga ukuba yena waba ke okokuba ngaphandle kwakhona, kodwa wathabatha a nzulu impefumlo kwaye wathetha softly. "Iinkedama, street abantwana. Yena ityisa nabo kwaye ke sells kubo otyebileyo njengoko izicaka okanye brothels. Ngamanye amaxesha yena nkqu ithumela ukuba abanye iitempile." Yena wehla belele kwakhona, nesiqingatha vuka nesiqingatha umlimi ngamnye abe nekopi yayo intlungu. Kodwa ndiye ndiqhubeke pushing iinkcukacha ezininzi. Mna luyafuneka ukuze sazi apho ukufumana Zakir. Waze wajonga e nam kwakhona, kuye amehlo narrowed.
  
  
  Waze wathi into kwi-Isihindi ukuba andiyenzanga ukuqonda, ngoko ke ndeva yakhe mumble idilesi, kwaye yena wathi: "Data". Ubawo zahlangana ego apho kanye.
  
  
  Yena uvale amehlo wakhe. "Ndimele uzamile ukubulala Shastri phambi kokuba ndaya Madras. Uxolo...
  
  
  Ee ekujoliswe leaned emva, kwaye wayesazi yena wouldn khange ukuphendula esilandelayo iiyure ezimbalwa.
  
  
  Mna kuthelekiswa idilesi yena wandinika kunye iidilesi ndabhala phantsi xa mna ngokuba wobulali kanti izityalo. Wam wolwazi waba echanekileyo. Idilesi yena wandinika othelekisiweyoname ukuba ka-West Bengal Kanti Ishishini, omnye oyena potash nitrate iinkampani. Ekugqibeleni, into waqalisa cacisa phezulu.
  
  
  Ndandicinga malunga ulinde i ambulance, kodwa itshintshe engqondweni yam. Kokuba ukukholelwa ukuba Slocum bekuya kuthabatha yakhe ukuya esibhedlele.
  
  
  I-kanti mzi waba ebekwe emntla inxalenye isixeko, kwi slum apho kwehagu baba buried kwi-muddy street phakathi coconut shells nezinye garbage. Ngqo indlela eya indawo ukuba akusebenzi khange apho. Yena zifunyenweyo elungileyo okubonakalayo ifektri abalindi ngasesangweni kuwo street nesiqingatha block kwi-sango. Yena climbed phezulu kwi pile ka-rubble ukuba kusetyenziswa kuba indlu.
  
  
  Wakhe hotel zihleli inconspicuous, kodwa kwakungenakwenzeka ngenxa yam Western impahla. Nkqu crows ukuba kokuba fluttered ngaphandle ukususela wreckage hovered phezu kwentloko yam, kwaye seemed ukuba abe ukubukela i-kwam nervously. Isibini abantwana & ncamathiselamessage status kwam ndide crawled ngokusebenzisa umngxuma kwi-ubudala indlu apho ndinga jonga abalindi ngasesangweni, kodwa ke, asikwazanga kundibona kakuhle kakhulu.
  
  
  Mna akusebenzi khange iselwa ngokuqinisekileyo okulindeleyo, kodwa ndabhala phantsi inkcazelo emfutshane ye ezintathu abantu angena ifektri njengoko ndiya & ncamathiselamessage status kuyo. Phantse nge-kunokwenzeka ingozi, waze wabona encinane, onzulu-skinned boy creeping cautiously jikelele alley kwiintlanganiso emashishinini ke, emva yard. Wonke ulote waba surrounded nge barred fence kunye barbed abalawuli iphezulu, kodwa boy hardly hesitated.
  
  
  Wakhangela jikelele, ngoko ke wawaphakamisela ezimbalwa bushes kwi base ka-i-fence, kwaye ngokukhawuleza slipped kwi encinane umngxuma kwi-thambileyo emhlabeni. Yena ngokukhawuleza crawled phantsi eziliqela iimoto kwi-data site, wenza indlela yakhe ekuthatheni isakhiwo kwaye baqalisa dig nge-pile ka-garbage.
  
  
  Emva imizuzwana embalwa, lowo wabaleka emva igumbi elincinane phantsi isango. Xa lowo wabaleka a mimmo kum, wabona sun glint wakhe ego ke gaze. Uzakeyu malunga iyama kuye, kodwa kugqitywe ngokuchasene nawo.
  
  
  Waba ukuqinisekisa ukuba jar waba oqhuba wazaliswa luvuyo potassium nitrate. Ukuba wachaza kakhulu... kutheni, umzekelo, amapolisa baba ayikwazi ukugqiba lemveli ka-explosives olusetyenziswa yi-terrorists. I-ukuthengisa explosives ilawulwa ngoko ke tightly ukuba kunganzima kuba nabo ukuthenga into yokuba kufuneka, kodwa umntu abo basebenzela kuzo emashishinini ayikwazi lula steal encinane isixa-mali explosives waza wazifihla emgqomeni cans ngasemva ifektri. Kwaye abo baya kukhangela into kwi umntwana ngubani rummaging kwi-umonakalo? Akukho mntu... hayi kwi-i-calcutta, apho ke ezenzeka khondo lobungcali-mfundo lilonke.
  
  
  Yayiyeyona clever sicwangciso. Nkqu ukuba wayengomnye ibambe ngabanye abantwana, yena uya kuba kakhulu abancinane ezaziwayo. Mhlawumbi baya kuphela wayesazi zabo nabo njengokuba abantu handing ngaphandle edu okanye ezimbalwa rupees. Wam inyathelo elilandelayo waba ukujonga ngaphakathi emashishinini, kodwa hayi xa kwakungekho ixesha ukwenza njalo.
  
  
  Ngoko ke, ndaya yam car kwaye drove emva kwisixeko. Ndaya elubala ukuba consulate.
  
  
  Yena slammed kwi brakes xa wabona indimbane kwi-phambili ukwakha. Amapolisa kwaye umlilo trucks baba parked phaya, kwaye itshisa umzimba omnye Mercedes waba ekubeni doused ngamanzi.
  
  
  Slocum, ndandicinga njengoko ndiya parked wam car waza wabaleka kwiintlanganiso i-onemincili kwethuba.
  
  
  I-smoldering omntu car sat kwi sine itshisa tires kwi-street. I-umphakathi waba burned ngaphandle, i-hood waba torn ngaphandle, i-lezihlalo wawa ngaphandle njenge smoldering pile. Judging endleleni emva doors baba ripped ngaphandle zabo hinges, kuya wajonga ngathi umntu waba putting a ibhombu ye kwi-backseat.
  
  
  Yena jerked phambili, ilindele ukubona Slocum ke abafileyo umzimba kwi-street, kodwa ke akusebenzi khange Ego, kwaba umzimba.
  
  
  Yayiyeyona boy kunye yakhe izikhali crossed phezu kwakhe axis powers, umlomo wakhe kwaye amehlo ukuvula ifayili evela flag ka-imvume ukwenza. Wayefile, ethiwe ngelilelakhe igazi. Umele kufuneka kuthathelwe ngaphandle ibhombu ye kwaye zange onayo ngaphandle, ndandicinga.
  
  
  "Matson," ndeva umntu athi ngomhla sidewalk. Wakhangela jikelele kwaye wabona Slocum emi kwi-phambili consulate sango.
  
  
  Ego ke ubuso waba pale luloyiko.
  
  
  "Nayo ayikwazi zithe kum," wathi, nodding e abafileyo boy.
  
  
  Ndahamba naye ukuya ego-ofisi, apho lowo sank kwi isitulo kwaye igqunywe ubuso bakhe kunye ezandleni zakhe. Umzimba wakhe waba ukungcangcazela.
  
  
  "Tsala ngokwakho kunye," ndathi. "Izinto uza kufumana kwa worse phambi ngcono umphinda-phinde ngo kuza."
  
  
  "Kufuneka sibe kuba umyalelo wokhuselo," wathi. "Abaphathi. Marines, mhlawumbi. Akunyanzelekanga ukuba ufuna kufa. Mna kuba umfazi nabantwana.
  
  
  Ego balingwe ukuba zolile yakhe phantsi, kodwa lowo wouldn khange mamela.
  
  
  "Wena musa ukuqonda," wathi. — Ngu phantse elinesihlanu, elinesihlanu ka-agasti.
  
  
  Hayi, andiyenzanga ukuqonda yakhe. "Ithetha ntoni elinesihlanu zithetha ukuthini?"
  
  
  'Ukuzimela Mini. Ngomhla we-agasti 15, 1947, Isinhanha officially withdrew.
  
  
  'Kwaye ngubani jikelele ngayo?'
  
  
  — Musa ukuba bniyakhumbula?" Emva koko kwabakho ikhaphethi, rioting, njengoko Indians kwaye Muslims bahlanganisa kwaye washiya kuwo omtsha umda ne Pakistan. Kwaba esihogweni. Kwaba axela ukuba ngaphezulu kwama-a million abantu abulawa. Ngoku oko kungenzeka kwakhona.
  
  
  Wakhangela kuwo isitulo, moaning. Kwaba agasti 11.
  
  
  Ngoku ngakumbi amaqhekeza aye wawa kulo ndawo. Ixesha seemed ekunene. Nabani na kwaba ngasemva bombings kwakucwangcisiwe yonke into ngenyameko. Baba chu lakho, isixeko kwi ikhaphethi. Ngabo pitting ezimbini zehlabathi amagunya - Russia ne-United States-ngokuchasene ngamnye enye. Kuthiwa ngomhla weshumi elinesihlanu ezinzulu ye-Indians zifikelele zabo climax.
  
  
  Wakhangela kwi khalenda kwakhona. Hayi nkqu iintsuku ezine. Kwaba ngocoselelo encinane.
  
  
  Ndeva sweat yaphula ngaphandle ngomhla my forehead kwaye wabona creases ka-ukoyika jikelele Slocum ke rta. Waba ekunene. Kwabakho wonke isizathu panic.
  
  
  
  Isahluko se-6
  
  
  
  
  U-iiyure kamva, waba emva yakhe hotel igumbi. Mna balingwe ukubiza Joeny ngoba ndifuna ukubona kwayo phambi ndathola kakhulu bamthwala kude, kodwa kwakhona andiyenzanga ufumane impendulo. Ngoko ke ndidinga nje kokuba ukuya emsebenzini.
  
  
  Waziguqula kwi elide-sleeved omnyama shirt, mnyama trousers, kwaye sturdy hiking boots. Mna zipped oko kutsho nge luger phantsi wam shirt kwaye kwambatha okhethekileyo belt.
  
  
  Ndabeka kubasindisa iimagazini kuba Wilhelmina kwaye isandla grenade wam pocket, circled Slocum ke ammunition bhokisi, kwaye wahamba ngaphandle. Tonight, umele ungafuni zoba ingqalelo ukuba Mercedes, ngoko ke washiya ego kwi-phambili hotel waza wathabatha a rickshaw.
  
  
  Kwaba sele iselwa onzulu. Oko akusebenzi khange engundoqo street, kodwa sidewalks baba littered kunye iyalalaprocess status abantu. Ndabona ukuba wonke iintsapho amaqela kwi-eshushu, stuffy atmosphere ka-i-calcutta. Wahamba ngaphandle kwi ephakathi street kwaye wahamba ngokukhawuleza kwiintlanganiso i-kanti izityalo. Kwaba babini kuphela iibhloko kude.
  
  
  Mna explored elandelayo street phambi ukuguqula yembombo. Kwakungekho streetlights, kwaye kuphela pale moonlight ibambe kwayo iliso.
  
  
  Mir akusebenzi khange kwi-ifektri noba, kwaye abalindi asikwazanga ndimbone. Wathi wabona lencwadi ithi indlela yakhe kuwo block kwaye weza isango ngomhla emva ka-isakhiwo. Yena effortlessly sika abalawuli kwaye inyathelwe ngaphandle kwi unlit ifektri floor. Mna kulindeleke ukuba ukhuseleko amanyathelo ingaba kuthatyathwa jikelele factories, kodwa andiyenzanga bona na le.
  
  
  Abalindi ngasesangweni ukuba isakhiwo asikwazanga k ubonakala ngathi kunzima. I-nen asikwazanga kufumana skylights okanye enkulu zezulu vents, kodwa ucango emva kokuba rhoqo lock.
  
  
  Hers slipped ngokuthula ngokusebenzisa izithunzi namhla. Bekukho ubudala lock nge entlakohlaza, kwakungekho iingxaki. Ishumi imizuzwana kamva, yena unbolted ngayo kunye tip a knife kwaye alitshixwanga ucango. Uya kuya kuvulwa ngenyameko, emamele kuba i alarm, a squeal, okanye nqakraza, kodwa lowo asikwazanga ukuva nantoni na. Yena evuliweyo ngayo, uvale ucango, kwaye endaweni i lock. Igumbi waba nokulungiselela onzulu. Yena ndalinda a kanye phambi siqhubeke.
  
  
  Ngapha igumbi ukusuka yakhe, ndeva ucango vula uvale i-mzuzu kamva. Chu, i-nani approached kum. Kukho asikwazanga ngathi ayixhasi namnye ukuba abe na threat, umntu chu yemiyalelo njalo.
  
  
  Ego waba ilinde yakhe, kwaye akuba onalo kuyo ilungelo indawo, sam sokunene, betha, ego nzima kwi neck. Andiyenzanga ufuna ukubulala yakhe kunye wam ego, mna nje azisa yakhe ngaphandle kwendlu yowiso-mthetho embalwa iimayinegenericname, kodwa mna amadoda yakhe kwi-ilungelo ndawo. I-ukuvuthuzela slid sideways kwaye landed oludala-fashioned ekhohlo hook ukuba ibambe i-emu kwi-jaw. Okujoliswe kuko ke ego flew umva. Ego u brown amehlo glazed phezu njengoko yena slid emhlabeni.
  
  
  Yena ngokukhawuleza okuthe nkqo ngayo, kodwa sifunyenweyo akukho uchazo. I-olomeleleyo nylon cord ndaba kunye nam babotshelelwe yakhe ankles kwaye izikhali kunye ego. Ngoko wathabatha yakhe ego ukuba emva umnyango waza waqalisa yakhe utyelelo ifektri. Akukho ngakumbi abalindi wabona yakhe. Wam onzulu lantern kamsinya yabonisa kum lonke ibali. Kwaba encinane inkampani. Oko ikhangeleka ngathi baya kuphela kuwo ze-potassium nitrate. Elincinane conveyor belt kuba imveliso thambileyo brown screed yafakwa ihamba omnye kweendonga.
  
  
  Kuphela ebonakalayo explosive yaba semi-ugqibile imveliso kwi-enkulu idizili ipetroli / amafutha tank kunye ozimegawathi malunga amane unit-format. Kwento yonke yaba ukugcinwa ngasemva abalawuli fences kunye amacango, kodwa mna kwangoko ndaqonda njani thefts baba kwetyala. Kwi-phambili omnye locale booths waba elide intonga nge kukutshisa indebe ekupheleni. Umntu waba ngomonde scooping phezulu encinane isixa-mali lonke ubude vula barrels kwi-ezivaliweyo booths, ethabatha ngamnye barrel ngoko ke abancinane ukuba ke waya unnoticed.
  
  
  Kuphela umntu owathi ngokwaneleyo ixesha kwi-data, efana busuku watchman, ayikwazi benze eso thefts.
  
  
  Yena mbasa yakhe iinketho okwethutyana phambi kokwenza isigqibo. Emashishinini waba nicinge ukuba utyibiliko. Ukuba oku kwaba kuphela imvelaphi explosives kuba terrorists, ebeya kuba igqityiwe umsebenzi wakhe ngendlela ngaphantsi a ngomzuzu. Ukuba akunjalo, kuya ayikwazi ubuncinane dramatically ukucutha iht.
  
  
  Ngoko ke, wacela ukuba i-roll ka-wick kwaye sika-a enye kwi-odin D. Yena sika ngokusebenzisa abalawuli, zifakiwe enye strand ka-wick kwi nearest barrel, kwaye umisela ngayo kwi-umlilo.
  
  
  Ndandicinga ukuba kokuba imizuzu emithathu, kodwa xa ndabeka ekhanyayo ukuba wick, kuya flared phezulu kwaye waqala itshisa kabini ngokukhawuleza njengoko yena elindelekileyo. Saphakama kude kwaye wabaleka waya ubusuku watchman ukufumana ego ngaphandle phambi building waya phezulu emoyeni. Ngesiquphe, bazalwana ego ke legs iphakanyiselwe phezulu kwaye slammed kwi ubomi bam. Yena growled kwaye backed kude. Yakhe, wabona fuse sele isiqingatha burned ngaphandle sebumnyameni. Nangona intlungu yakhe thoba umzimba, wathi straightened phezulu, bumped kwi abancinane umntu kwi-floor, kwaye balingwe ukuba phoselani ego phezu kwesixhanti sakhe. Oko ukukhatywa kwaye twisted njengoko ukuba ibingu besilwa kuba yayo ubomi. Yena asikwazanga ukwazi ego ingcinga yakhe hotel bazenze. Ndabhala kuye ngesingesi kwaye kwindawo Isihindi.
  
  
  Yena nkqu pointed at i-wick kwaye wenza isandi ngathi i-comment, kodwa lowo ayikwazanga convince ego. Waqhubeka ukuba umzabalazo wenkululeko njengoko eyona yena ayikwazi, kunye izandla zakhe neenyawo babotshelelwe, kude kube i-emu wabetha kuye kwi-neck, apho ayikwazi zithe eyingozi.
  
  
  Xa ego slung ke phezu kwesixhanti sakhe, i-wick akusebenzi khange kwa futhi kude. Weza kwaye slammed yakhe fists kwi-bam neck. Kwi-doorway, lowo wolula izikhali kwaye legs kwaye thwarted wam azame ukuba emke.
  
  
  Yena growled kwaye yafunga kunye conviction. Ndinga ngxi kuva likhwelo eliya ye-wick ngasemva kwethu. Ego waba urging yakhe, phantse begging yakhe ukunika phezulu balwe.
  
  
  Wathi slammed yakhe ego ke intloko ezinzima ngokuchasene doorjamb kwi desperate burst amandla, calming i-ego ixesha elide ngokwaneleyo ukuba ukutsiba ngaphandle.
  
  
  Yesibini emva koko, i-barrel ka-saltpeter flew kwi emoyeni. A oqaqambileyo ngokukhawuleza kukukhanya lit phezulu ngokuhlwa isibhakabhaka; ke ngoko kwabakho thunderous thud njengoko comment tore i-small building ngaphandle, ukuthumela planks, barrels, kwaye chunks ka-kukutshisa flying kwi Indian isibhakabhaka.
  
  
  Uxinzelelo ka-zezulu isampulu knocked nathi ngaphandle kweenyawo zethu, alahle kuthi emva isiqingatha dozen amanyathelo. Indian wathabatha brunt ye-ukuvuthuzela wawa kwi phezulu kum, wayekhonza njengokuba shield njengoko zokungcola wawa kwi kwethu.
  
  
  Xa mna rolled yakhe ngaphandle ukusuka phantsi kwakhe, waba ngxi muttering ziqalekiso e kum, ngoko ke, mna etsaliweyo Ego ngokusebenzisa isango kwaye ngaphandle kwi alley phambi kwabantu abo bahlala kufutshane ewuthululele zabo ramshackle amakhaya abo.
  
  
  Kwakungekho umlilo, kwaye mna kuqala ngokwendlela ukuba ndino imizuzu embalwa ngaphambi kokuba amapolisa bafika ukukhangela indawo. Ubusuku watchman intliziyo yakhe phezu kwaye leaned phezu kwakhe ukuze abe ayikwazi kuva emu whispering wakhe phezu lwezempilo, abantu kwi-street.
  
  
  "Omnye isikhalo, enye, kwaye ngenisa i-nasiphelo umjikelo reincarnation. Ndaqonda?'
  
  
  Yena nodded, kwaye bamthwala yakhe ego ngakumbi phantsi alley kwaye ke kwi encinane courtyard apho oludala iinkuphelostencils waba parked. Yena igcine le ego phezulu ngokuchasene iinkuphelostencils ke, ivili.
  
  
  "Zonke ekunene, undixelele ngoku, okanye uza kuba nokuqubha kwi-Hooghly River kude kube kusasa."
  
  
  Yena sajonga kum.
  
  
  "Ngubani ingaba uya kuhlawula ukuba steal ukusuka kuhlangana yakho abaphathi ezimayini?"
  
  
  Cwaka.
  
  
  "Ngubani akahlawuli ukuba fihla explosives phantsi umonakalo?"
  
  
  Cwaka.
  
  
  Mna ufikelele kwi ngomzuzu kwaye pulled ngaphandle ibhokisi ukuba akunyanzelekanga ukuba rhoqo sebenzisa. Kukho injects kunye ezintathu capsules ka-imichiza. Mna yabonisa ubusuku watchman ntoni mna ke ukwenza oko.
  
  
  Yena ngenyameko evuliweyo i-styrene isilinda kwaye susa i-ego, ngoko ke pushed i-needle ngokusebenzisa capsule ke amaqampu tywina sucked kwi-okungamanzi.
  
  
  — Ukhe wambona into efana nale phambi?" Ndicela umntu leaning ngokuchasene iinkuphelostencils. Ego ke ubuso waba isigaba sentetha, amehlo akhe libanzi luloyiko.
  
  
  "Le yindlela entsha drug ngokuba novocaine. Basically, ngu inyaniso serum ukuba isebenza kakuhle ngenene. Kodwa oku inevitably kuthetha ukufa i-victim. Akunyanzelekanga ukuba unayo nayiphi na oyikhethileyo; ndidinga ukwazi ngubani ukubhatala kuwe kuba ekuncedeni kum ukuvelisa oku epheleleyo isihloko.
  
  
  Wam ego waba ukungcangcazela kunjalo ngoku. Yena tested i-needle kunye umnwe wakhe, ngoko ke icinezelwe ngayo ngokuchasene yakhe ego ingalo. Yena stiffened bawa lakhe icala. "Enye ixesha, enye ixesha. Lihlawulwa ngubani ufuna ukushiya explosives ukuba abantwana benu?
  
  
  — Eli.".. Andiyazi. Waba sweating ngoku, kwaye amehlo akhe abalandela wam wonke yiya ye-needle.
  
  
  "Uphumelele khange ukuva oko ngomhla wokuqala. Ngoko ke anesthesia iqala. Oko efumana ukubonelelwa ngamandla, kwaye emva xa wena musa na ukuva intlungu kwaphela. I-umsonto iza kufutshane nje emva koko.
  
  
  Mna balingwe i-needle kwakhona. "Musa worry. Ndiyayazi into loyalty ngu. Uza kuba wafa ngowe-isiqingatha seyure, kwaye kwangoko yakho boss iya kuba free... kuba okomzuzwana. Kodwa yi-ke, ndizakuyenza nazi yonke into malunga nen.
  
  
  Yena washukuma kwentloko yakhe. Yena zifakiwe i-needle kwi muscle kwi-ingalo yakhe kwaye ngokukhawuleza injected i-fluid. I-needle waba sele ngaphandle baze baphoselwe kude phambi Indian ndabona kuyo. Wakhangela ezantsi kwi isandla sakhe, waziva i-yingqele ye-okungamanzi. Emva ezimbalwa moments, i-drug wawuqalisa ukusebenza, kwaye waguqukela jikelele. "Zakir Shastri... yena akahlawuli kuthi."
  
  
  — Na amanye amagama?" Abo ingaba Zakir Shastri umsebenzi?
  
  
  Umntu washukuma kwentloko yakhe.
  
  
  "Baba nawe kuphela umthombo, okanye kukho abanye abo kombane Zakir?"
  
  
  — Mna kuphela kwazi bani. Emzantsi afrika i-calcutta Potash Mzi-Cashmere-sturt.
  
  
  — Uqinisekile ukuba ke bonke?"
  
  
  Yena nodded.
  
  
  "Baziva esandleni sakho." Mna sika ropes jikelele ego ke wrists ngoko ke, ukuba lowo ayikwazi bazive indawo apho i-emu esifutshane yakhe. — Ufuna ukuva nantoni na apho?" Ukuba inxalenye ngaba sele kwabafileyo.
  
  
  Ego ke amehlo flashed kwi-panic.
  
  
  — Ingaba uyayazi na amanye amagama?" Yintoni enye kanti izityalo ukuvelisa bombs?
  
  
  Yena washukuma kwentloko yakhe, ujonge kwi-numb ndawo kwi ingalo yakhe. Hugo sathi kuye kwaye sika ropes jikelele yakhe ankles.
  
  
  — Kukho enye kuphela indlela neutralize i-okungamanzi yena injected wena kunye. Uza kufumana i-ezintlanu km. Ukuba sihamba ngaphandle kwaye iqhube ezintathu miles, i-resentment yakho veins batshiswe ngaphandle kwaye novocaine iya kuba defused."
  
  
  Waphakama wema, flexed yakhe leg muscles, kwaye waziva isandla sayo kwakhona ukususela uphumezo mvume beflegi.
  
  
  "Hurry phezulu, makhe sibone ukuba uyakwazi expel i-grievances esijikeleze umzimba wakho; une nethuba ukuba uhlale aphile ngomso."
  
  
  I-abancinane Indian wathabatha yokuqala embalwa amanyathelo kwi-alley kwaye kwangoko waqalisa sebenzisa madly. Yena sakhwaza into indimbane kwi-phambili ruined building, kwaye Stahl asikwazanga linda ukubona ukuba waba esithi into kum. Yena ducked phantsi komnye street kwaye namakhaya emva hotel.
  
  
  Waba ke kuba eshushu ibhafu kunye elungileyo meal phambi exploring ezinye kanti izityalo ukuba ubusuku watchman kokuba kuchazwe.
  
  
  Kodwa xa wangena egumbini lakhe, kuya akusebenzi khange ongenanto.
  
  
  Kwakamsinyane nje yena na, Choeni Meta pointed encinane pistol ngexesha lam axis powers.
  
  
  "Hlala phantsi kwaye zolile phantsi," watsho.
  
  
  
  Isahluko se-7
  
  
  
  
  Choeny igcine le pistol kuzo zombini izandla, ngathi abanye baqeqeshwe elinolwazi marksmen.
  
  
  Ntoni ikakhulu — zeziphi iimveliso joke lento?" Ndicela yakhe, kodwa kwakungekho humor yayo yingqele gaze.
  
  
  "Andikho joking," watsho. "Mna bakholwayo kuwe."
  
  
  A ncuma crossed imilebe yam. Abe nento yokuba sele kusetyenziswa ngayo kwi nomsindo abafazi. Oko kukholisa ukuba isebenza.
  
  
  — Nisolko hayi Howard Matson. Usebenzisa i-iarhente KUTHI urhulumente.
  
  
  Hers, lowo shrugged. 'Ngoko ke ngubani? Ngaba guessed ukuba xa sifuna kuhlangatyezwana nazo.
  
  
  — Usebenzisa Nicholas Huntington Carter, Isikhewu Carter, Mfundisi Assassin AH. Ngaba asikwazanga nkqu disguise ngokwakho. Ngaba wenza i-fool kum.
  
  
  'Njani?'
  
  
  "Umele kuba wathi kum," yena iiwindow zenziwa ngokukhawuleza, " Raj."
  
  
  "Ndiye ndicinge. 'Yakho boss?'
  
  
  Yena asikwazanga mpendulo, kodwa waba ukuba abe ilungelo nto ukwenza. Ndandisazi wakhe ukuba abe Indian Imfihlo Inkonzo. Kwaye yena ayikwazi zibalisa wayengomnye a newbie.
  
  
  "Sibe kwi elinye icala, ngoko ke kutheni na wena ebhekisa i gun ngalo mna?"
  
  
  "Iziqhushumbisi," watsho. "Raj thinks kuwe sikwi ndawo kuyo, kwaye mhlawumbi ukhe ubene isebenza ngayo. Sino ezininzi imibuzo kuba kuni.
  
  
  Xa yena isantya, ndiziva yakhe izwi trembling. Yena akusebenzi khange a elinolwazi kanti, Nam, i-experienced iarhente ezingakwazi ukubulala ngaphandle remorse.
  
  
  "Ngaba wayecinga ukuba ungakwazi ukumisa i-iziqhushumbisi yi-shooting kum?" "Mna zaziswe ngalendlela a joke, a fantastic childish unye.
  
  
  "Ndinako kukubulala ukuba ndine ukuba," watsho. "Ukuba ngaba musa undinike iimpendulo endifuna."
  
  
  Hers, lowo washukuma kwentloko yakhe. — Ongazange esifutshane nabani na, kuba wena?" Ongazange pulled i-phinda-phinda okanye wambona umntu kufa. Ucinga ukuba ungakwazi ukuqala kunye nam? Mna agcina amehlo am ngomhla wakhe ubuso kwaye balingwe ukufunda yakhe ego. Ubomi bam depended kuyo. Ingaba yena nyani ke ukundibulala? Yena doubted ngayo, kodwa lowo ayikwazanga afford ukuba abe ezingachanekanga. Mna akusebenzi khange ke umngcipheko ubomi bam apha.
  
  
  Mna anayithathela kokuba i gun pointed at me amaxesha amaninzi, kwaye ndiza kusoloko adept e spotting mzuzu xa wam umchasi ke ingqalelo yi-distracted kuba yahlula wesibini. I-engalindelekanga isandi, a ngokukhawuleza kukukhanya; na distraction ngu kukunceda kakhulu ke xa ufuna ukuqinisekisa ukuba umntu ne-gun lilungile ukubulala nawe nangayiphi na indlela. Kodwa S Choeni ekhethiweyo ukuba ulinde yakhe.
  
  
  "Mna weza i-calcutta ukunceda," ndathi. "Ndithe ii-odolo ukumisa terrorists phambi ingxaki chaza ngakumbi."
  
  
  — Ngoko kutheni waye ufika apha phantsi pseudonym?" — Kutheni asikwazanga ufika elubala, honestly?"
  
  
  Mna asikwazanga kufumana impendulo kwi dell ngokwayo. "Yiyo njani sikwenza oko," kuye ubawo wathi. "Umgaqo-nkqubo wabucala".
  
  
  "Mna andinaku trust kuni," watsho. "Ndimbulale kuni ngoku, xa ndiya kuba nethuba."
  
  
  Mna ke ubhideke ngomoya wakhe tone. Yena seemed phantse iqinisekise. Mhlawumbi uya underestimated yakhe.
  
  
  Ndafumanisa ngokwam ubambe impefumlo yam, ilinde zinokuphathwa gawk ukuba shoot nge-bam lungs. Mna akusebenzi khange breathing kuba phantse ngomzuzu xa ifowuni kwi-ithebhule elandelayo kum rang.
  
  
  Wabiza phinda-phinda kathathu phambi kokuba yena waved i gun. "Khetha kuya phezulu," watsho.
  
  
  Yena isiqingatha umkile ukusuka nah kwaye wabona lencwadi ithi phezulu ifowuni kunye yakhe ikwicala. Oku yokuhamba-hamba kuvunyelwe kum ndawo Hugo wam ilungelo palm. Hers waba ayisasebenzi helpless.
  
  
  "Ewe," ndathi kulo ifowuni.
  
  
  Ilizwi kwelinye end sounded surprised, njengoko ukuba caller hadn khange kulindeleke kum ukukhetha phezulu ifowuni.
  
  
  "Ah, Umnu Carter, ke nina.
  
  
  I-iqela leenkwenkwezi lam lokwenyani igama asikwazanga shock kum kakhulu namhlanje, kodwa caller ke igama baye.
  
  
  "Nisolko uthetha ukuba i-polonaise Wu," i-businessman ke ilizwi waqhubeka ukusuka Empumalanga.
  
  
  "Wena ngokuba kum Carter," ndathi.
  
  
  Wakhangela kuwo igumbi e Choeni kwaye mouthed i-i-polonaise ke igama. Yena ndaqonda kwaye whispered i-app ngexesha isandisi-sandi igqunywe yakhe okwethutyana.
  
  
  "...omnye Rajah, " watsho.
  
  
  Uqalekisiwe lowo phantsi akhe impefumlo. Ngokuqinisekileyo, Raj waba kakhulu generous ulwazi malunga ne-bam isazisi. Mna nqa ukuba kutheni. "Ingaba wena kuphela, Umnu Carter?" Wu wabuza.
  
  
  Uzakeyu ka-Choeni kwaye gun kwi-yamluma esandleni. "Hayi," ndamxelela i-polonaise. "Unobuhle Mehta okunye nam. Ingaba uyayazi wakhe?"
  
  
  Choeni lowered i gun kwaye shoved ego kwi yakhe purse, njengoba mna nento yokuba elindelekileyo. Yena wouldn khange shoot kum ngoku ukuba umntu wayesazi sasivuya kunye.
  
  
  "Ah, kunjalo. Kakhulu elibalulekileyo elonyuliweyo. Lukayise rhoqo utyelelo kum.
  
  
  "Wena akhange na waphendula wam corkscrew umbuzo, i-polonaise Wu," ndathi flatly. — Kutheni yaye ufuna umnxeba kum Carter?"
  
  
  Ego ke melodic ilizwi ngu absurdly fun. "Ke, i-mbeko ukwazi a kakuhle-ezaziwayo iarhente," wathi. — Ndiza kakhulu uxolo malunga intlanganiso namhlanje, hayi xa. I-polonaise Wu ayiphumelelanga. Wenza omkhulu umsindo kwi-izangqa ka-diplomats, jikelele enkulu amazwe. Ndiye ndizixelela ukuba mna tyala ngazo i-apology. Ngoko ke uhambelwano kwiwonga policeman umhombandlela kum okokuba ego ye-guests kwi-iholo yi kakuhle-ezaziwayo i-american iarhente, ngubani kanjalo a lawyer... Liberate Kolkata ukususela terrorists. Ndiza worried malunga isixeko sethu, Umnu Carter. Kufuneka uncedo ukubeka umsonto ukuba bombardments. Okubaluleke kakhulu ngenxa yam yamkelwa homeland. Okubaluleke kakhulu kuba ishishini.
  
  
  "Enkosi, i-polonaise. Ndinguye iqinisekise ukuba amazwe abachaphazelekayo appreciate yakho nkxalabo, kodwa lo msebenzi kuba iingcali. Ixesha uyabaleka ngaphandle.'
  
  
  "Ngokuqinisekileyo, Umnu Carter. Kodwa mhlawumbi elula businessman unako ukukhonza omkhulu amazwe. Ndiyazi kwayo kakuhle kwi-e-India. Akunyanzelekanga ukuba uncedo amapolisa. Ndithanda ukuthatha eli ithuba uncedo kakhulu famous i-american."
  
  
  Hers hesitated kuba nje umzuzwana. Mhlawumbi endala Chinaman waba ilungelo — mhlawumbi yena ayikwazi uncedo kum.
  
  
  "Ungathanda ukuba kuza ndwendwela kwam ngomhla indlu yam namhlanje," wathi. "Wena Unobuhle Mehta. Singathetha. Mhlawumbi kuya uncedo ngaphandle kokuba isixeko sethu.
  
  
  Yena wavuma, waza ngokuba ixesha ye lunch. Wathi ukuya kwezi phezulu kwaye intliziyo ukuba Choeny. Wayengomnye ngxi ehleli kwi-big isitulo kuwo evela kuye. Wakhe western skirt waba pulled phezulu phezu kwayo hips, ebonisa ngaphandle i-olugqibeleleyo imilo wakhe leg. Hugo waya yingqele wam esandleni sakho. Uzakeyu malunga njani kutsha nje kokuba mbasa killing yakhe. Yintoni a isono ukuba izakuba. Kodwa ukuba akusebenzi ukuba kuyimfuneko. Indian urhulumente alikafiki ngoko ke kulinywa nzulu abakwicandelo ngamazwe espionage ukuba iimfuno hired assassins. Kwaye nkqu ukuba baye, baya wouldn ukuba kufuneka uthumele otyebileyo, sophisticated kubekho inkqubela ukuyenza.
  
  
  Kodwa nah kokuba imibuzo wandibulela waphendula, waza wacinga i gun kokuba amandla persuasion. Ekubeni ayiphumelelanga kunye esinye isixhobo, mhlawumbi yena uya zama enye, i-isixhobo ukuba yena kuya kufuneka ifunyenwe kokukhona enjoyable.
  
  
  Hugo shoved ngayo emva kwi yayo scabbard, yafikelela ngaphandle, kwaye wabona lencwadi ithi ke phezulu ukusuka isitulo. Yena averted yakhe gaze njengoko yena igcine yakhe yakhe axis powers.
  
  
  "Baby," mna whispered.
  
  
  Wam imilebe brushed indlebe yakhe, ngoko ke yakhe wand. Wayengomnye mde kwaye umzimba wakhe ngokugqibeleleyo othelekisiweyoname zam, wakhe bathambe amagophe kwaye amagophe complementing amandla am kwaye firmness. Kwelinye ixesha nendawo yakhe ngewayethe heee mna uthando yakhe. Kodwa ukuba wouldn khange abe elifanelekileyo. Kuba nathi, kukho inako kuphela yesitalato passion. Kuphela izithembiso singathi yenza ukuba ngamnye ezinye izakuba ubusuku emva busuku.
  
  
  Xa lowo wasongwa yakhe fingers jikelele yakhe bomvu thighs, yakhe ende, slender fingers slid phantsi zam umva. Kunye imizimba yethu bafudukela kulo cwaka mutual idini; ke thina inyathelwe emva kwaye wahamba isandla sakho kuzo isandla sam umandlalo.
  
  
  "Kulala phantsi," watsho. 'Linda kuba kum.'
  
  
  Yena wema kwi-phambili kum undress. Xa yakhe thambileyo, brown breasts baba bakhululwe, yena instinctively ufikelele kuba nabo, kodwa yena pushed nam kude kube wayengomnye ze.
  
  
  Yena lwaguqa phantsi floor kwaye bandinceda kunye yam neempahla.
  
  
  Yena wouldn khange kuba kuza kum phofu. Yena ukuhlala ngomhla wakhe ngamodolo akhe, kissed me kwi umlomo, ngoko ke slid thoba kwaye thoba de umzimba wam waba begging ukuba kumanyaniswa ukuba hers.
  
  
  Yakhe ezandleni bafudukela phezu umzimba wam, kukuvakalelwa, groping, flattering. Ekugqibeleni, yena bahlala phantsi ngomhla umandlalo. Yena chu wahamba phambili, ukucinezela yakhe ifemi axis powers ngokuchasene wam axis powers, ngoko ke swaying yakhe ende, lithe legs bade igqunywe umzimba wam ukusuka entloko ukuya toe.
  
  
  Yena kissed me gently, kwaye kwangoko nangakumbi passionately. "Kuza kwi, mandiyenze indlela yam."
  
  
  Inkqubo yokuhamba-hamba wakhe hips ngokuchasene zam iqinisekise kum. Kwaba mnandi ukuva yakhe kwi phezulu kum xa yakhe ezandleni baba uxakekile, endizisa ukuba fiery savchenko phambi kokuba nkqu bafuduka.
  
  
  Kamva, sibeka ngasinye nezinye ke izikhali kwaye stared ngaphandle vula ifestile ngomhla ezongeziweyo yesixeko ngezantsi.
  
  
  "Ngoku undixelele inyaniso," watsho.
  
  
  'Ufuna ukundixelela kuqala. Ingaba umsebenzi kuba Raj?" Seriously?'
  
  
  "Ewe, mna umsebenzi kuba kuye ngenxa ndiyakholwa ndinako uncedo lwam lizwe."
  
  
  'Njani?'
  
  
  "Ukugcina imeko Bengal kuba i-India".
  
  
  "Ummandla ojikeleze i-calcutta?"
  
  
  Yena nodded. 'Ewe. Kukho abantu abo ufuna ezahlukeneyo Bengal ukususela kuphumla lizwe. Oni ayikwazi dala ilizwe okanye ukungena Albania. Nkqu phambi Bengalis waphula kude Pakistan, kwakukho insurgents kwi-i-calcutta abo babefuna ukuba tear lizwe ngaphandle. I-ikhaphethi yintsholongwane i-iziqhushumbisi babe abanike ithuba ayimfuno."
  
  
  "Kwaye ithetha ntoni le Rajah ukuba ndinako inxaxheba?"
  
  
  "Lowo akuthethi ukuba bazi, kodwa lowo akuthethi ukuba trust i-Americans."
  
  
  'Kwaye wena?'
  
  
  — Andiqondi ukuba noba.
  
  
  Yena kissed yakhe thambileyo imilebe.
  
  
  "Siyi-omabini kwi elinye icala, nokuba Raj ikuqonda ngayo okanye hayi. Nje trust kum kuba okomzuzwana. Ngosuku okanye ezimbini, mhlawumbi nkqu ngaphantsi.
  
  
  Yena frowned septically. "Mhlawumbi," watsho. "Mhlawumbi endinokuyenza ngayo ngoku."
  
  
  'Ezilungileyo. KULUNGILE, ungakwazi undixelele ngakumbi ukuba abe eluncedo? Ingaba Raj unayo nayiphi na ulwazi malunga kombane ye-potassium nitrate? Nayiphi na isihindi malunga umbutho ngasemva oku? Umntu ziphakathi kwe-conspiracy ukuba ndinako babambisa wakhe naye?
  
  
  Jongi ke handsome ubuso frowned.
  
  
  'Mna andazi. Zayo ngokwenza nje into ikuxelela kum. Unako ukucela ego.
  
  
  'Hayi.'
  
  
  Heee balingwe ukuba zichaza ngayo kuye. Yena asikwazanga trust nabani na, hayi nkqu Raj. Ukuba abe honest, andiyenzanga trust yakhe noba, kodwa ndandingasakwazi kuthi. Ndide elubala ungeniswe ukuba ndandisele i-i-american iarhente besebenza i-ego eli lizwe, Raj waba hampered yi-protocol. Yena ayikwazanga kuba ababanjiweyo kum okanye uthumele kum zonke phezu kweli lizwe ngaphandle ubungqina. Kwaye ego kuphela ubungqina ngoko ke, ukuza kuthi ga ngoku le ferret ethiwe ze wam izikhali.
  
  
  Yena wabuza. "Yintoni kufuneka ndixelela em?"
  
  
  — Waye ndimbuza ukundibulala?"
  
  
  "Hayi, wayengomnye nje wacela ukuba umbuzo kuwe. I gun waba bazalwana unye.
  
  
  -"Umxelele Em oko ndiyazi," ndathi.
  
  
  Yena ngokukhawuleza wachaza oku kuye, kodwa ziqiniseke ukuba kuyinikela kuphela ulwazi wafuna ukuba ungabelana ngantoni. Mna wamxelela malunga ifektri kwaye ubusela ka-saltpeter, kodwa andiyenzanga kuthi ukuba ndithethe into omawuyenze nge-comment ye-factories. Raj wavunyelwa ukuba guess ngokwakhe.
  
  
  "Kukho abathile Zakir Shastri obandakanyekayo," ndathi. "Makhe Raj ngqo yakhe abasebenzi ukufumana ego. Amapolisa kuba iindlela ekhondweni abantu phantsi xa siyazi igama."
  
  
  Wakhe hotel, ukuya kuxelela yakhe malunga yakhe suspicions malunga abantwana kokutyala bombs, kodwa itshintshe engqondweni yakhe. Heee kokuba sele waxelela yakhe ngokwaneleyo ukuze bazuze yakhe trust. Andiyenzanga kufuneka na ngakumbi.
  
  
  Ndicela yakhe. "Ingaba ukholelwa kum ngoku?"
  
  
  "Ewe," wathi, kodwa kwakusekho ukuthandabuza yayo emehlweni abo, kwaye lowo balingwe ukuba soothe yakhe kunye asazanga.
  
  
  Yena igcine emva okwethutyana, ngoko wabaleka wakhe ngesandla sakhe phezu umzimba wam. Ze, thina snuggled kunye kwaye vumelani zethu passion ulawulo imizimba yethu. Kamva, yena propped herself phezulu ngomhla omnye elbow wathi: "Darling, ndiyathemba kwenu, kodwa nceda musa ukwenza i-fool kum kwakhona. Musa ukuxoka kum simemo kwakhona.
  
  
  "Ungaze kwakhona," ndathi, bemangalisiwe ukuba yena bakholelwa kum. Andiyenzanga bazive benetyala — lwazi yinxalenye wam uyobhi. — Xa oku phezu, mhlawumbi singaba yiya endaweni ethile kunye, uthando lwam." Mna kuba imali, kakhulu. Ndiyazi kwayo kakuhle. Akunyanzelekanga ukuba usebenze ebomini bakho. Ngubani yena wathi surprised kum. Yena sounded unyanisekile. Mhlawumbi waba ngaphezu a sideshow kuba Nah. Yena sank phantsi kwi-nah, ilungile kuba uthando kwakhona. Yena moaned kunye kumnandi, kwaye kuba xa thina bayilibala ukuba kubekho ihlabathi ngaphandle igumbi.
  
  
  
  Isahluko se-8
  
  
  
  
  Ngentsasa elandelayo sino sakusasa ngomhla hotel. I-abancinane umfazi othe wasebenza kuthi bonke seemed ngokupheleleyo unaware ukuba ze mfazi lwazi kunye nam. Xa wayengomnye bemkile, Choeni rolled phezu, leaned phezu kwam, kwaye kissed wam axis powers. Mna kwafuneka tyhala yakhe ngaphandle ukusuka phantsi sijongana.
  
  
  Ngexesha Choeni waba yokufumana dressed, wabiza Slocum ngu-ofisi waza wacela ifowuni inani apho lowo ayikwazi zifikelele Lily Mira. Lily seemed ibe ngendlela elungileyo isimo xa kuye ubawo wathetha kuye. Watsho ukuba yena uya kuba bakhululwe ukususela esibhedlele kwangoko kwaye iya kuya Madras njengoko kwakucwangcisiwe. Wakhe wacebisa heee, thatha Prince kunye yakhe xa esithi amagqabi jikelele i-calcutta. Yena enthusiastically wavuma wathi ukuba umntu avume ngoko nangoko buza ngokusebenzisa relatives ukukhetha phezulu dog.
  
  
  Yena wayevuya ukuba Ay kokuba ngokuba. Ngoko ke, ukuza kuthi ga ngoku, bazalwana ferret assignments kuba kuphela wenza Lily ephakamileyo intlungu. Mhlawumbi dog ziya kukunceda ufumane nge-kwazi bani ukuba zinilindele. Yena waxelelwa heee, zonke eyona ndlela ukuya kwezi phezulu.
  
  
  Ngoko ke, waguqukela ukuba Choeni.
  
  
  Sasivuya nicinge ukuba yeka ngomoya wakhe indlu phambi kokuba sibe waya i-polonaise Wu ke. Xa ndathola ngasemva ivili, ndaqonda ukuba ingqondo yam yaba ngxi ixakeke kakhulu kunye Choeni — mna nkqu bayilibala ukuba jonga kwi-backseat. Xa hers waguqukela jikelele, nzima koobhontsi waba pointed candid phakathi amehlo am.
  
  
  "Bang, bang, Isikhewu Carter, nisolko kwabafileyo."
  
  
  Choeni waguqukela jikelele kwaye pulled ngaphandle a pistol jikelele bag yakhe. Ndimele bathe bema phambi kwayo yena waqala shooting. Umntu kwi-emva sokugweba ngokukhawuleza fumbled kuba yakhe gun.
  
  
  "Zolile phantsi, Sokolov," mna sakhwaza.
  
  
  I-fat Russian hesitated, esinye isandla sakho phantsi yakhe jacket.
  
  
  'Ngubani na lo? Choini wabuza. "Ithetha ntoni yena ufuna?"
  
  
  Sokolov ungeniswa ngokwakhe. "Comrade Alexander Sokolov," wathi. "Consul kwi-i-calcutta ukususela Union of Soviet Socialist Republics."
  
  
  "Sasivuya lucky," ndathi. "Tshini, undixelele inyaniso, Sokolov. Ungummi KGB impimpi, ngathi uninzi Russian diplomats jikelele umphandle echibini."
  
  
  I-Russian wavusa ezandleni zakhe kwi-surrender. "Wena Americans... nisolko rhoqo ngoko ke pragmatic. Kulungile, wakhe impimpi. Nibe nokwazi. Ayonto ukuba akunjalo, Carter?" Kwaye wena, Unobuhle Mehta?" Nawe kanjalo belong zethu, thobekileyo khondo lobungcali-mfundo lilonke. Ingaba ukuba akunjalo?'
  
  
  Choeni frowned kwaye walile ukuphendula. "Ayinamsebenzi," wathi. "Asingawo iintshaba namhlanje." Yena wavusa izandla zakhe kwakhona, waza waqubuda kwentloko yakhe thoughtfully. "Namhlanje... ngubani onako kuthi? Namhlanje sinako ukubulala ngamnye enye, kodwa namhlanje... namhlanje kufuneka sibe umsebenzi kunye.
  
  
  'Ngubani ithi? Ndicela coldly.
  
  
  "Ndinguye, Comrade Carter. Siya kuba yingxaki.
  
  
  'Kwethu?'
  
  
  'Zonke kuthi. Ngalo kuwe. Ndinazo. E-Unobuhle Mehta ke. Ndina-odolo ukuba kukubulala.
  
  
  Choeni flinched, kwaye wabona yamluma esandleni, qinisa kwi-small pistol yena ngxi yabanjwa. Mna akusebenzi khange koyika wakhe. Hayi okwangoku. Wayesazi njani Sokolov isebenza. Ukuba waye ke ukundibulala, bekungayi kubakho isilumkiso.
  
  
  "Ndithe ii-odolo ukubulala zonke agents abo babe kuba noxanduva terrorist olubulalayo ngomhla wethu diplomatic ebufundisini kwi-i-calcutta," wathi. "Namhlanje uyakwazi ukufumana enye ukuze... ukundibulala kwaye zonke Isitshayina agents esixekweni, ngoko ke Indians njenge Unobuhle Mehta... nabani na babe kuba noxanduva lo."
  
  
  Ndicela yakhe — " Ngoko kutheni na wena ulinde? Ongazange sele ukuba neentloni malunga killing abantu ngaphambili."
  
  
  — Ngoba andiqondi ukuba ke oza uncedo." Mna suspect ukuba iziqhushumbisi uza kuqhubeka. Mna suspect ukuba akukho bani ukuba blame kuthi. Wakhe suspect kukuba umntu... nokuba ngaba bayibize... umntu ufuna pit kuthi ngokuchasene nomnye umhlobo.
  
  
  Ndiya & ncamathiselamessage status i-Russian kuba ngexesha kwaye phantse yenziwe emu ngayo. Yena ayikwazi zibalisa inyaniso... kweli xesha.
  
  
  "Umntu ke ukudlala umdlalo,"mna wavuma," kwaye sibe kunye ekubeni laughed ngalo."
  
  
  "Ewe, ewe," wathi, nodding. 'Ke inyaniso. Mntu idala iingxaki phakathi kwethu.
  
  
  Ndicela yakhe. "Njani sifumana jikelele oku?
  
  
  Sokolov washukuma kwentloko yakhe into. 'Mna andazi. Kodwa ndiya kuba omnye nkxalabo. Siza kuva engaqhelekanga izinto. Siza kuva malunga izoyikiso. Kukho abantu abaya kuthi ukuba zethu consulate iya kuba blown phezulu ngomhla weshumi elinesihlanu... ukuzimela mini.
  
  
  "Ezitratweni uya kuzala abantu," Choeni idityaniswe. "Oku kuya kuba olugqibeleleyo mini kuba izenzo udushe."
  
  
  "Kukho intetho ka-retribution — ngqo retribution — ukuba consulate ngu yonakele, "wathi.
  
  
  Ndinga bazive i-sweat phantsi wam collar. Ndandingasakwazi qinisekisa oko bekuya kwenzeka ukuba threat weza inyaniso.
  
  
  Ndicela yakhe. — Kutheni na wena ndizixelela kwam konke oku?" "Ukususela xa zi ferrets ekuncedeni Americans?"
  
  
  I-Russian sighed. "Ngenxa yokuba ndandicinga ilungisiwe ukumisa kuwe. Kodwa yonke into mna unako ukufumana lubonisa ukuba ngaba abakho unoxanduva... sidinga kwenu, zethu ezinye Americans. Abantu abo ndatyala bombs, hayi nge-CIA, okanye AH . Bukho ...'
  
  
  Wathi nto, kwaye yakhe ugqibile isigwebo kuba kuye. "Baya ukuba abantwana," ndathi.
  
  
  Sokolov nodded kwi-sivumelwano. - Ewe, ke kubalulekile, aba ngabo abantwana.
  
  
  "Andiqondi ukuba ngoko ke," Choeni wathi. 'Ke ukwenzeka.'
  
  
  Yena objected, kodwa mna sensed ukuba wayengomnye ukucinga malunga iinyaniso ezimbalwa yena kufuneka kuba wathi, amapolisa. "I-boy wabulawa ngaphandle i-american consulate izolo," ndathi.
  
  
  "I-babemsulwa umntwana," Choeni wathi. 'Passerby.'
  
  
  "A terrorist," Sokolov guessed. "Iqela leenkwenkwezi abantwana namhlanje... ke ayisosine kuwe," wathi nge ncuma.
  
  
  "Kwaye hayi kuba wena," ndathi. "Mna nkqu Maoists akhange na sunk olu nzulu kanti ke."
  
  
  Yena slid kuwo imoto sokugweba waza wavula ucango. "Yiyo yonke ndine emandikuxelele yona," wathi.
  
  
  Xa lowo onayo ngaphandle, wasolula isitshixo kwi-ignition, waqala i-injini, kwaye drove ukuba Choeny ke indlu. Ngelixa yena itshintshe impahla yakhe, wema kwi balcony kwaye & ncamathiselamessage status i-engaqhelekanga isixeko wake up the new kusasa ukusuka nasiphelo kumzabalazo wokulwela survival. Mna ke komhlaba malunga rhamncwa ukuba terrified oku tormented isixeko. Abo bakhetha i-calcutta njengoko battlefield ezimbini ezinkulu amagunya? Yintoni waye ithemba ukufumana ngaphandle kwayo? Ndaba akukho unye. Ixesha ibingu inkqubo ngaphandle, kwaye kwakungekho iziphumo. Ke kuphela ukuba iintsuku ezintathu, kwaye wam isihindi zisuke discouragingly sparse. Nabani na kusetyenziswa abantwana njengoko terrorists waba ebukekayo. I-umzila waba phantse ukwenzeka kulandela.
  
  
  Zonke ndaba waba Zakir Shastri. Ndinga kuphela lokuba i-polonaise Wu ke ngokubanzi impembelelo kwisixeko ingaba kundinceda fumana umntu ngasemva ukuba igama.
  
  
  Ukususela Choeni, sifumana u-afrika kwi-Bay ka-Bengal, kulandela i-polonaise Wu ke, imiyalelo, nge-cambalala delta kummandla apho enamandlakazi Ganges kwaye ego ke ezahlukeneyo tributaries wadala a fertile headland kuba amawaka eminyaka. I-Wu Mansion overlooked i-Hooghly River. Yayiyeyona sprawling complex ukuba wajonga efana ngayo, kakhulu, bebe zisakhiwa kuba elide ngokwe xesha. Ilifa twezekile kuba miles kwi-kanye sloping terrain kwaye oku kubandakanya shrubbery, deciduous imithi, kwaye inkulu pastures kuba amahashe. Max indlu, wakhiwe nyulu amhlophe, shone na itempile ilanga.
  
  
  Xa sifuna pulled phezulu paved parking kakhulu kwi-phambili indlu enkulu, u-uniformed izicaka wabaleka ngaphandle ukuvula car doors kwaye escort nathi esebenzisa enkulu kabini doors ukuba lobby. Okwethutyana, ndava njengoko ukuba sino inyathelwe kwi elidlulileyo kwaye sifumaneke ngokwethu entendelezweni ka-enye, amakhulu amahlanu iinkosana owathi ruled i-small states jikelele apho e-India ne Pakistan kokuba grown up.
  
  
  I-iholo waba incredibly luxurious-i-floor lenziwa ye-finest ibhastile kwaye ceramic umphothoname, imiqulu baba surrounded yi-nyulu ibhastile, kweendonga baba ukuya kwezi kunye magnificent yamandulo tapestries, i-ifenitshala imihla ukususela bonke yamandulo amathuba e-India.
  
  
  Kwaba ngaphezulu kwe museum ngaphandle ekhaya, ngaphezulu kwe tempile ngaphandle yokuhlala. Zethu izikhokelo yima xa sijonga konke oku splendor, kwaye kwangoko ngokuthula kukhokela kuthi emnyango ezikhokelela jikelele omkhulu iholo kwenye iholo. Kwaba poorly lit, kwaye wakhiwe ekunene amatye ukuba zazinokuba wavusa ukususela ibhanile a Isitshayina dolophana.
  
  
  Kwi-ephakathi igumbi ke hut, i-kophahla apho waba ezintlanu iinyawo ngaphezu komhlaba. Kwenziwa ukususela cardboard, ubudala ezibhodini, iyapakisha crates, ayinanto cans, kwaye ezantsi kwe emanzini boat.
  
  
  I-polonaise Wu waye ehleli kwi-doorway ye-hut, a imdaka mhlophe dhoti wasongwa jikelele yakhe loins. Waba squatting kwi ezisisiseko yoga posename. Xa wabona kwethu, wafuduka kancinci, kodwa ayifumananga phezulu.
  
  
  "Ah, wena anayithathela kuza. Elula, silly memories. Mna wazalwa ngowe-a hut efana nale, " wathi, stretching. "Ke ilungile kuba abantu khumbula kwaye ukuthi ndiya kusoloko kubakho ezahlukeneyo."
  
  
  Wavuka yakhe iinyawo zakhe waza waqubuda ngokuthobeka. "Ndinguye honored ukuba ukhe ndwendwela wam wasekhaya, Unobuhle Mehta," wathi. "Kwaye wena, Umnu Carter. Ubekho glorifies yam, thobekileyo indawo.
  
  
  Choeni waphendula ngokukhawuleza, kodwa ndaba ukufumana amazwi. Ndathola ubhideke.
  
  
  I-babecocekile abancinane umntu seemed embarrassed kuba ubonile wearing peasant iingubo. Yena apologized wathi ukuba wayeza kubuya kungekudala xa wayeneminyaka "ngakumbi appropriately dressed kuba abanjalo zindwendwe ezibekekileyo."
  
  
  Wayethetha ngokukhawuleza kwi-Isitshayina, kwaye u-young girls kwi-Oriental impahla eza ngaphandle kwelinye igumbi. Baya waqubuda kwaye stumbled kwi-phambili kwethu, ih ziqinile ankle-ubude skirt limiting ih shaggy ezimbalwa i-intshi. Baya ophunyezwe phambili nathi esebenzisa omnye umnyango kwi glplanet Entshona-isimbo igumbi kunye thambileyo mculo kwaye i-TV, carpets kwi floor, bale mihla ifenitshala, kwaye groan hanging ukuba wajonga na imiceli-Pollock. "Utitshala uthi ingaba yintoni na ungathanda apha; lowo uza kuba apha kwi ngomzuzu," watsho omnye girls. Ngoko ke bobabini disappeared ngokusebenzisa ucango.
  
  
  Ngaphezu enkulu fireplace ukuya kwezi a ukupeyinta ka-Chiang Kai-shek njengokuba mfana, akuba ruled mainland-China. I-ngokulinganayo enkulu ukupeyinta ukuya kwezi kwi opposite eludongeni. Kwakunjalo
  
  
  Sun-Yat-qwalasela iibars zezixhobo.
  
  
  "Woo akusebenzi khange a real i-polonaise," Choeny commented njengoko wakhangela jikelele ornate igumbi. "Lo ngumzekelo honorary isihloko ukuba wafumana kuba yakhe personal umzabalazo wenkululeko ngokuchasene Mao kwaye Communists. Waba kuphela boy xa wakhonza phantsi Chiang Kai-shek.
  
  
  Bendisele buza wakhe into, kodwa i-Indian boy kwi-mhlophe jacket yabonisa phezulu kwaye wakhokela nathi ukuya teak bar kunye tiger imigca enqamlezeneyo trim. Njenge kwento yonke kule ndlu, mna ke kanjalo wabetha yi-kombane ka-utywala. Kwabakho okulungileyo whisky, kulungile brandies, kwaye i-ezibalaseleyo ingqokelela ka-vintage rum. I-boy wacebisa ih kunye nangaphezulu ulwazi kunokuba bartender pouring nkampu.
  
  
  Thina ekhethiweyo a Jamaican rum, kwaye kwakukho nje ethabatha a yasekhaya xa i-polonaise weza kwi, dressed kwi-breeches kwaye boots.
  
  
  Waba emi elandelayo kum, staring e kum intently.
  
  
  — Ufuna ride yakho amahashe phambi sangokuhlwa?"
  
  
  Yena waye wacela ukuba undixelele ukuba andiyenzanga kuba ixesha kuba oku, kodwa Choeni wavuma kakhulu ngokukhawuleza. Wathumela kuye kwaye omnye komnye maids ukutshintsha, ngoko ke wakhokela kum phantsi omfutshane corridor lined kunye imifanekiso eqingqiweyo. Kwi-corridor, thina skirted a umjikelezo indoor echibini kunye cacisa blue amanzi, kwaye ophunyezwe nge-ucango, ngoko ke crossed a ilitye bridge ukuba umahlule ngaphakathi le enkulu echibini indawo evela ngaphandle.
  
  
  Zintathu amahashe baba rushing ukuya kwelinye icala encinane bridge apho kwakukho fenced indlela, kodwa lowo sukuyihoya ih kwaye waved isandla sakhe ngakulo park, kwi-i-tetravex ngezantsi.
  
  
  Wacela. "Ungathanda shoot skeet?
  
  
  Okokuba ixesha de beautiful elonyuliweyo kuza kwakhona.
  
  
  A isithunzi suspicion esifutshane ngokusebenzisa kum, ndaza ndakhangela ngomhla abancinane umntu ke izandla. Baba ngokungalindelekanga yomelele kwaye wiry. Nangona manicured nails, ezandleni zakhe kwakukho ekunene, njenge umlimi ke.
  
  
  "Skeet," ndathi. "Ndiza pretty ezilungileyo ku-oko."
  
  
  Yena smiled. "Continental," lowo apologized, waza ngesiquphe, ndabona ukuba ego ke uhlobo ukuthetha wayiguqula. Xa lowo relaxed, wathi makhe ndiye le ekunene-isixhosa ulwimi uya kusetyenziswa disarm yakhe guests. "Lento umngeni... njengathi kwi-yokwenene ebomini. Nawe zange ndiyazi apho icala i-imbono ka-ithuba lokuba uya khona."
  
  
  Andiyenzanga ukuqonda kwakhe, kodwa ndalandela naye ukuya apho alahle umatshini waye ehleli kwaye ndabona u-young izicaka ehamba ngakuthi kunye zabo esikhethiweyo rifles ezandleni zabo.
  
  
  "Elinamakhulu rupees i plate," wathi, kwaye wabona lencwadi ithi phezulu Browning kwaye strode engamashumi amabini anesixhenxe-imitha marko. 'Ezilungileyo?'
  
  
  Phambi kokuba ayikwazi kuthi nantoni na, wanika a umqondiso, kwaye oqaqambileyo mthubi fd flew kwi emoyeni. I-Browning abalawuli, kwaye saucer exploded amabini iinyawo kude ezincinane kukutshisa alahle umatshini. Kwaba elungileyo esifutshane, vula phambili, jikelele nabo ukuze ajike eclay amacwecwe kuyo imvula jikelele shards.
  
  
  I-abancinane umntu smiled proudly kwaye ndalinda. Yayo, waya umgca, zifakiwe a icartridge kwi omnye chambers wam esikhethiweyo rifle kwaye wanika a uphawu kwi-boy endlwini alahle a submachine gun. Mna esifutshane yakhe. I-eclay plate shattered njenge ngumgubo, kwaye waye waziva a fierce satisfaction evela ngqo betha.
  
  
  I-polonaise Wu asikwazanga ndinike kakhulu ixesha gloat. Lowo ngoko nangoko summoned omnye dish, abalawuli, kwaye betha i-cd. Hers kwaba ngoko nangoko yalandelwa ukukhanya kick. Sasivuya shooting ngokukhawuleza, ngoko ke ngokukhawuleza okokuba ndaqalisa ukuba worry malunga boy kwi-umatshini gun, owathi ukubeka i plate kwi anamandla alahle ukukhombisa u-kwaye athabathe isandla sakhe kude phambi kweqela elinzima entlakohlaza threw ekujoliswe kuyo kwi sithuba. Kwakungekho umthetho esithi okokuba kufuneka nokukhulula plate kwaye shoot kwakamsinyane nje omnye umntu destroys kwezabo okujoliswe kuko, kodwa ngaphandle esithi ilizwi kuthi, thina misela zethu kunye nemiqathango.
  
  
  Xa Choeny abaziwayo kwethu, sasivuya shooting e a wasendle, exhausting inyathelo nje kwaye ngameva sweat. Wam izikhali ached ukususela intsingiselo lifting ka-ezine unit-format ka-steel kwaye mahogany, kwaye wam shoulder burned ukususela recoil ka-stock, nkqu njengoko ndiya dropped yam ngamodolo akhe kwaye leaned nzima kwi-stock. Wu surprised kum. Nangona waba ezincinane, lowo asikwazanga k ubonakala ngathi ukuba unayo nayiphi na ngaphezulu iingxaki kunokuba endiyenzileyo. Hers wabona drive ukuphumelela kwi-corners ye-rta ego njengoko hers faltered kwaye iitreyi waqalisa burst, kunokuba ekubeni sprayed ukuba smithereens. "Phezu kwaye phezu," i-boy ngasemva kwethu kwaziswa. "Kunye asixhenxe anesihlanu kumqolo."
  
  
  "Ishumi amabini rupees," i-polonaise Wu sakhwaza, ukukhulisa yakhe rifle kuba omnye esifutshane.
  
  
  Yena betha ngokwendlela plate. Ezandleni zam barely washukuma njengoko ndiya wavusa wam rifle kuba asixhenxe-sixth esifutshane kumqolo. Wayengomnye betha kwi diski nge itreyi kwaye ishumi ngakumbi phambi ndava a breeze kwi-bam neck.
  
  
  Wu waziva i-faint omoya kakhulu emva kwexesha. I plate waba ukucela ngesiquphe ducked njengoko yena pulled i-phinda-phinda. I-mthubi fd swam triumphantly kwaye unharmed kuwo shrapnel-strewn intsimi kwi-phambili alahle umatshini. Kuphela oku plate lokuphuma i-isixhobo ke ego.
  
  
  I-polonaise Wu igcine le rifle ukuba kwesixhanti sakhe okwethutyana, forcing ngokwakhe ukwamkela yoyisa. Okwethutyana, wabona demonic nomsindo kwezo slanted amehlo. Yena akusebenzi khange a umntu ongaphumelelanga, kodwa xa wakhangela ngalo mna, yena smiled kwakhona, waqubuda, idlalwe indima a abathobekileyo peasant.
  
  
  "Ishumi amabini rupees ukuya famous i-american."
  
  
  Yena waved isandla sakhe, kwaye boy weza esisebenzayo kunye checkbook. Wu scribbled isixa-mali kwaye zinikezelwe kum khangela.
  
  
  Wathabatha ke, eqhutywe ngayo phakathi yakhe fingers, ethanda ukuba tear ngayo ngaphandle.
  
  
  "Ukuthanda waba ngowam," ndathi.
  
  
  "Linda," Choeni ngokuba ukususela end ye-firing imigca apho yena bebe elindile. Yena wabaleka phezu kwethu kwaye wathabatha khangela ukusuka kum. "Ukuhlangabezana abantwana benu. Ewe? ' watsho emphatically ukuba nami. "Kuba ishumi amabini rupees ih ble ukondla kangangeentsuku ezininzi."
  
  
  "Ngokuqinisekileyo," Wu wavuma. 'Kuba abantwana.'
  
  
  Ndicela yakhe. - 'Baya kuhlangana abantwana benu?'
  
  
  I-abancinane umntu laughed kwaye pointed phantsi induli ukuya walled imbumba malunga namakhulu anamashumi unit-format kude.
  
  
  "I-orphanage," Joni wachaza. "Wamsindisa amakhulu abantwana ukususela street. Lowo unika kwabo imfundo, impahla, amakhaya bade babe neminyaka mdala ngokwaneleyo ukuba fisiphelo siya kufika iziqu zabo."
  
  
  "Kodwa ke abantu abaninzi uncedo," Wu wathi into. "Kwa esisityebi ngathi kum andinaku uncedo kubo bonke."
  
  
  Wu pointed, kwaye yakhe izwi wabona abantwana entsimini ngezantsi kwethu. Amakhulu, ikakhulu boys, idlalwe kwi-ngendawo yokuhlala ke fenced ibala lokudlala. Baya reminded kum i-boy mna nento yokuba ebone kwi-kanti izityalo, kunye abancinane abafileyo boy lwazi kwi-street esilandelayo ukuya wrecked Mercedes kwi-phambili i-american consulate.
  
  
  Wakhe uqalekisiwe yakhe suspicious iingcinga. Wu waba mhlawumbi a generous patron ye-lobugcisa, kodwa hers waba ngxi suspicious kuye. Mna ungafuni bakholelwa ukuba kokuba nantoni na ukwenza kunye bombings, kodwa wacinga wouldn khange ndiye kude.
  
  
  "Mhlawumbi uyazi ukuba umntu ndifuna," ndathi sharply. — Neqabane lakho inzala kwi-abantwana, nibe nokwazi ethile Zakir Shastri. Njengokuba kude kube ngoku njengoko ndiyaqonda ke, kanjalo kuthatha abantwana ukususela ibhanile."
  
  
  I-polonaise Wu hissed ngonyana wakhe amazinyo. "Oku unyana ka-a snake," wathi kwi-Isitshayina. 'Ndiyazi yakhe ego. Yena kidnaps abantwana kwaye isebenzisa ih kuba eyiyeyakhe ngeenjongo. Wayengomnye egciniweyo yi-eziliqela ego claws, kodwa ih rhoqo ajongise phandle ukuba abe makhulu.
  
  
  Choeni frowned, mhlawumbi bemangalisiwe ukuba kutheni Shastri kokuba kuchazwe yakhe. Yayiyeyona kuqala ngokwendlela umngcipheko ukubona indlela Wu ingaba react, kodwa iinzame waba futile. Yena reacted indlela abantu abaninzi banokuthi, kwaye mna ngxi kwafuneka jonga ukuze baphile.
  
  
  — Kutheni ufuna ukuthetha kuye?" Wu wabuza. — Waye yena obandakanyekayo kwi-bombings?"
  
  
  Hers, lowo washukuma kwentloko yakhe. — Andiqinisekanga.".. mhlawumbi.
  
  
  "Mhlawumbi sinako ukunceda," Wu wacebisa. "Abantwana kwi street nokwazi apho lo mntu evela."
  
  
  Yena iiwindow zenziwa ngokukhawuleza yakhe fingers, kwaye isicaka weza ukuma ngaphandle kwakhe. Wu wathetha kuye kuba ixesha elide kwi dialect andiyenzanga ukuqonda. Yena smiled triumphantly njengoko boy trotted emva endlwini.
  
  
  "I-abantwana kucela," wathi. "Bambalwa abantu bazazi ngalento Zakir. ababe ezichaphazelekayo ngawo.
  
  
  Baya kuza kusa kuye.
  
  
  Yena nodded yakhe enkosi.
  
  
  "Ngoku sizakwandisa dlala," Wu kwapapashwa, ezikhokelela kuthi amahashe.
  
  
  Thina saddled i-nervous izilwanyana kunye namakhaya kuba indawo apho ilifa bordered i-river. Yena yabonisa kuthi jikelele yakhe private harbor anesine intle speedboats, ngoko ke wakhokela kuthi ukuba ingqinqwa-surfaced plexiglass handball iinkundla kwaye phantsi umendo a nine-umngxuma golf isifundo kwi beautiful anengca.
  
  
  "Wenze yonke into," Choeni remarked, kunye abancinane Isitshayina umntu wajonga e kum, ilinde kum ukuthi into ethile.
  
  
  Ngoko ke, kuye ego ndaqonda yakhe. Waba encinane umntu nge enkulu ego. Tennis iinkundla, i-golf izifundo, beautiful iigadi... kodwa konke oku kwaba practically ayisetyenziswa, baba nje trophies ukuba kungqina ukuba ego ngu-mali impumelelo. Kwaye sasivuya apha njengoko ababukeli bomdlalo bangene ke egos, invited ukuba i-pat ego kwi shoulder kwaye ndimchazele njani elihle waba. Nangona yakhe ego luyafuneka yakhe uncedo, hers wanika kwi-i-premonition. "Phantse kwenzeka," ndathi perversely njengoko ndiya pulled phezulu ecaleni kwemifanekiso Choeni kwaye leaned kwi kuyinikela a thambileyo asazanga kwi cheek. Wu ke jikeleziso stunned kum. Yena laughed, nzima, husky isandi kuba abanjalo encinane umntu.
  
  
  "Mhlawumbi," wathi, kwaye u-ozayo kuthi kwiintlanganiso indlu.
  
  
  Ngaphakathi endlwini, yena wakhokela Choeny kwaye kum ezahlukeneyo apartments emhlabeni floor. Inyama Swedes baba ngokuqina kuba kum, kwaye ndiya showered kwaye itshintshe phambi kokuya emva downstairs.
  
  
  Wu waba ilinde nam Ego ngu-ofisi, i-u - -ibali igumbi paneled zonke phezu ezixabisekileyo emithini kwaye equipped kunye cabinets yokuqala ka - -ixesha upapasho. Waye ehleli ngasemva a enkulu hae, oko kwenziwa kuye jonga nkqu encinane, kwaye ngaphezulu insignificant kunaye ngokuqinisekileyo waba.
  
  
  Jikelele kuye, girls baba ehleli kwi-ithebhule kwaye kwi floor kwi-phambili kuye. Ih wayeneminyaka elishumi, abanye Indian, abanye Oriental, abanye ke ukukhanya-skinned ukuba mna suspected baba nyulu-blooded whites.
  
  
  "Njenge ndathi," Wu wathi nge ncuma. — Ndiya kuba yonke into.
  
  
  Yena waved isandla sakhe gracefully phezu kweentloko ezinzima girls.
  
  
  "Khetha enye," wathi. ", Okanye zimbini. Nisolko wam bust.
  
  
  
  Isahluko se-9
  
  
  
  
  "Mna bamfumana phambi kwexesha kwi, Umnu Carter," i-polonaise Wu wathi proudly, " ukuba kukho imiqondiso kwi umntu ke indlela eya empumelelweni. Ble abo, apho kuyo iholo umntu kule road, yi-oko ufuna ezininzi. Kuqala, ngokupheleleyo ubomi. Ngoko izinto... materialism, njengoko nani bayibize kulo ilizwe lakho. Ngoko ke, ngexesha lokuqala umqondiso olukhulu ubutyebi, isimo. Nkqu kamva — ezininzi ngesondo satisfaction. Kuba ngempumelelo Arab, lo harem. Kuba Isijapanese geisha. Kuba otyebileyo i-american mistress.
  
  
  "Kwaye kuba Isitshayina?"
  
  
  Yena waved isandla sayo kwakhona. "Namashweshwe, kunjalo. Njengathi aba beautiful izidalwa. Kakhulu ngenyameko ekhethiweyo uhlobo kuba wonke incasa kwaye umnqweno.
  
  
  "Kutheni, I-Polonaise Wu?"
  
  
  'Kutheni ntoni?'
  
  
  "Ewe, kungani na ukuba kwenu umnikelo kum yakho namashweshwe? Asiphinda-kanye kanye ubudala abahlobo, ngabo ukuba wabelane mistresses. Wu grinned smugly. Yena waqubuda kwaye pretended ukuba babe nokuthobeka kwakhona, kodwa ego ke imilebe snorted. "Ngenxa Wu ufuna ukunika isipho ukuba eyona nto i-american iarhente."
  
  
  'Ifuna ukuba ube liked?'
  
  
  "Yeka le bombing," wathi. "Ngaphandle kokuba isixeko sethu ukusuka ngakumbi bebandezeleka."
  
  
  — Ndiza sele isebenza kuyo. Lo ngunyana wam uyobhi. Ufuna into eyahlukileyo.
  
  
  'Ewe. Phezu xesha, fault iza kumiselwa. Unako ukwenza oku. Uyakwazi unike ubungqina.
  
  
  "Ngubani onako mna blame? I-Russians?
  
  
  "I-Maoists," wathi. "I-Isitshayina Communists. Bavumeleni ubungqina i blame kuba oku umphandle echibini threat jikelele ehlabathini. Yenze kuba kum, kwaye baya ukuba zezenu... omnye okanye zonke kubo.
  
  
  Ndandingasakwazi thatha amehlo am ngaphandle i-uneven umqolo girls, babo phantse ze imizimba glistening kwi-ukukhanya kwelanga iyaphephezela kwi-ngokusebenzisa enkulu windows kwelinye icala igumbi. Izakuba zithe lula ngokwaneleyo ukuba i blame Isitshayina Communists kanye wayengomnye tracked phantsi yi-terrorist leadership, kwaye yena ngokuqinisekileyo, asikwazanga tyala yakhe red nabo loyalty.
  
  
  "Encinane ukuthandwa," wathi, " kuba enjalo delightful umvuzo wabo. Loluphi uhlobo lomntu onqwenela nimgxothele phantsi, Umnu Carter?
  
  
  Hers hesitated, kwaye xasiphinda hers waba ujonge ukusuka kwesinye kubekho inkqubela kwezinye, wavula ucango. Isicaka emva kwam wathi amazwi ambalwa kwi-Isitshayina, kwaye i-polonaise Wu wema kulo exasperation.
  
  
  "Unobuhle Mehta ngu emva," wathi. — Siza kubona yakhe kwi-dining igumbi.
  
  
  Wahamba jikelele isitulo kwaye smiled kwakhona.
  
  
  "Yokucinga ngayo," wathi. "Kuba ngobusuku ka-fun ukuba uyakwazi amava."
  
  
  Zayo isantya kuba ngosuku. I-unye yenzekile kum. Yena ubeke wakhe ngesandla kwi-Wu ke sleeve, kwaye lowo lumisiwe kakhulu.
  
  
  — Kufuneka kubekho into ngakumbi ukuba kakhulu esisityebi ifuna, i-polonaise Wu. Ngokupheleleyo ubomi, yonke into yena ke ngonaphakade okubonwayo, isimo, bonke abafazi bakhe ego umzimba ziyalawuleka... kodwa into enye into? Ngokuqinisekileyo kufuneka kubekho into ethile ukuba umntu njenge nani ifuna. Yintoni ke, i-polonaise?"
  
  
  "Ngokuqinisekileyo, Umnu Carter." Waba laughing. "Kwaye ngoko zonke ukuba umntu unako kuphela ufuna ngu-ukukholosa... i ultimate kwaye uninzi elusive mnqweno." Yena wakhokela kum kwi iholo. Ethabatha yamluma esandleni, yena wakhokela yakhe kwi-enkulu dining igumbi kunye elide ithebhule kunye nesigebenga chandeliers. Wayehleli e kwentloko isitulo na reigning sultan.
  
  
  I-ego ka-rheumatism akazange yanelisa kum. Iingcaphephe andiyenzanga ukuba waba ikhangela ukuqiniseka. Ndaba ndinovelwano ukuba wafuna into ethile. Kodwa kutheni?
  
  
  Andiyenzanga kuba nexesha insist. Imizuzu embalwa kamva, elide isitulo wazaliswa luvuyo wines kwaye viands, kwaye cornucopia waba showered kwi kwethu. Kuba nje umntu, Wu kokuba ulityile a enkulu isixa-mali, kwaye waba ngxi ale xa izicaka azisa i-skinny umntwana phezu ngendawo yokuhlala ezantsi le nduli.
  
  
  Yena leaned phambili kwaye wabuza boy imibuzo ngendlela measured tone ukuba ngamanye amaxesha yenza thetha naye. Kodwa skinny boy shied kude kum. Surprisingly, Choeni weza wam rescue.
  
  
  Yena wathetha softly kwi-boy kwi dialect yena hadn khange weva phambi, kwaye seemed ukuze bazuze ithemba lakhe ngokukhawuleza.
  
  
  "Indoda ekuthiwa Shastri scared kuye kakhulu," wandixelela. "Umntu wanika emu imfundo kwaye ke balingwe ukuba lure ego kwi car. Yena wabaleka kude kwaye weza apha ukuba i-polonaise Wu ke, ngendawo yokuhlala.
  
  
  "Buza kuye apho wabona le ndoda."
  
  
  I-polonaise Wu intervened. Yena igcine ngaphandle a pheasant leg dripping kunye sauce jikelele red iwayini kwaye wamxelela boy ukuthatha corkscrew.
  
  
  Oko ibambe amazwi ambalwa okokuba baba ngokwaneleyo ukuqonda oko boy waba uthetha malunga.
  
  
  "Kwi-itempile nge shiny red kwencopho," ndeva yakhe kuthi.
  
  
  Wathi ngaphezulu, kodwa intsingiselo eluded kum de Choeni iguqulelwe kuya kuba nam.
  
  
  "Yena ke andiqinisekanga," watsho."Nguye kuphela wakhumbula etempileni kwaye guru."
  
  
  "Kwaye shining red kwencopho," i-polonaise Wu idityaniswe. "Kufuneka ibe landmark."
  
  
  Wu smiled kwaye leaned emva yakhe isitulo proudly. Yena seemed ukuba abe nento yokuba isonjululwe wonke corkscrew ingxaki kuba nam. "Ndiza ndonwabe kakhulu ukunceda i-american iarhente," wathi, ifumana phezulu ukusuka yakhe isitulo.
  
  
  Yena phantse wathumela kuthi kude. Wabiza izicaka zakhe, kwaye baya wakhokela Choeni kwaye nam ngokusebenzisa indlu a parked Mercedes.
  
  
  Xa sasivuya babuyela isixeko, mna balingwe ukufumana olunye ulwazi ukusuka nah. Ndifuna wazi kangangoko ndinako, ndandicinga — phambi kwayo ingxelo Raju ubeka nokuphela wonke umsebenzi.
  
  
  "Uninzi lwethu iitempile kuba kweencopho," watsho. "Kwaye abaninzi jikelele ngabo red. Ingaba oku kubalulekile?'
  
  
  "Liechtenstein ebalulekileyo," ndathi. "Lento elandelayo ikhonkco kwi-france phezulu. Mhlawumbi oku Shastri ngu hanging jikelele apho, mhlawumbi ke abanye uhlobo headquarters ego.
  
  
  Yena washukuma intloko yakhe, ukuzama ucinga. "Kuya basenokuba naphi na. Nkqu ubudala etempileni, i-ruins... wonke usuku lokuzalwa lomhlobo wam ngu littered kunye nabo."
  
  
  Ee ka-rheumatism made kum nomsindo. Thina wachitha iiyure kunye abancinane i-polonaise, kwaye waye yokufumana impatient. Thina bafika kwisixeko embindini, kwaye lowo lumisiwe kwi-phambili consulate, realizing njani ngokukhawuleza ixesha sadlula.
  
  
  I-tension kwisixeko kwaba ngathi ngqo umbane kwi wembalela mini. Ndinga ukuva oko emoyeni. Dozens of armed Indian abaphathi wema kwi-phambili consulate, rifles slung phezu zabo shoulders. Abanye abaphathi baba emi ngomhla icala yokwakha.
  
  
  "Ucinga ukuba itempile kunye red kwencopho," Choeni waxelela yakhe. 'Andisoze kulungile umva.'
  
  
  I-nervous Indian soldier lumisiwe kwam ngomhla sidewalk. "Yesibini soldier questioned kwam ngomhla kukutshisa isango, ngoko ke wakhokela kum ukuba sergeant owaye stationed kuba imini. I-sergeant ukucela kwam imibuzo embalwa, ngoko ke dials ifowuni inani.
  
  
  Slocum waba ilinde nam doorway yakhe-ofisi. Nen akusebenzi khange wearing a tie, wakhe iinwele waba disheveled, kwaye kwakukho sweat ngomhla wakhe forehead, nkqu nangona kwakunjalo chilly kwi-ofisi.
  
  
  "Ke sikwi ukomeleza building," wathi excitedly. "Silindele uhlaselo nangaliphi na kanye."
  
  
  Yena sank kwi isitulo ngasemva abakhe. Yena wiped i-sweat ukusuka yakhe furrowed brow nge linen handkerchief.
  
  
  "Mna sabuza comment = ingxwaba ukuthumela 300 Marines ukukhusela i-american ubomi kunye nempahla," wathi.
  
  
  "Marines," ndathi.
  
  
  "Uthixo asisikelele kwethu, asinako bahlala unarmed kwi-phambili Russians. Ngabo sele ezikhokelela zabo abantu apha kunye intsikelelo Enew Delhi.
  
  
  "Ungathanda ukuqalisa Imfazwe Yehlabathi III apha?"
  
  
  "Ukuba bastard ifuna ngayo..."
  
  
  "Brilliant."
  
  
  Wakhangela e kum sharply.
  
  
  — Akhange na kuni kuvakala i-Red Fleet?" "Baya kuba squadron ukuba sele isihloko kwi-Bay ka-Bengal soqeqesho maneuvers. Elinesibini iinqanawa phantsi umyalelo a missile cruiser.
  
  
  "Ungakwazi ukwenza oko, uyazi," ndathi. "Wena guys unako ukuthetha ngayo ngalento apha kwaye ngoku kude kube a real imfazwe yenyukliya iqala. Kutheni ungavumeli uyeke yokucinga ngayo? Yena onayo phezulu kwaye wahamba phezu ego itheyibhile. Slocum kutsalwe umva.
  
  
  — Ukhe weva into enye into malunga elinesihlanu?"
  
  
  'Ukuzimela Mini? Hayi okwangoku.'
  
  
  — Ubuthe ukuba into abe brewing, khumbula?" Kwaye yakhe, ndeva ukuba Russian consulate iya kuba blown phezulu. Yakho consulate kufuneka betha ngexesha elinye.
  
  
  Slocum waba ulwimi. Oko betha kuye ngqo.
  
  
  — Uqinisekile into ke ke kwenzeka namhlanje?"
  
  
  'Hayi. Kodwa ndiya kuba ndinovelwano ukuba bamele efanayo abantu abo esetyenziselwa ukulima bombs kwi-agasti 15, ucwangciso into enkulu. Uyakwazi lula evacuate abantu ukususela consulate ngorhatya ka-weshumi elinesine.
  
  
  "Uthixo wam," wathi. — Ke, kukho nto esinokuyenza?"
  
  
  "Ngokuqinisekileyo," ndathi. "Umxelele yakho sentries hayi bavumeleni abantwana uhambe ngaphandle kwi-consulate."
  
  
  'Abantwana?'
  
  
  'Ewe. Kwaye kundinceda fumana etempileni kunye red kwencopho. Mna kufuneka kuba oyena imaphu lesixeko ukuba sele unayo.
  
  
  Slocum icinezelwe i-intercom iqhosha. Imizuzu embalwa kamva, unobhala wakhe ukwandisa imaphu ngaphandle ngomhla wakhe hae.
  
  
  Ngokusekelwe i-polonaise Wu ke estate, lowo kutsalwe a nge-sangqa ukuba boy ayikwazi kuhamba kuyo nje iiyure ezimbalwa. Waba ke summoned yi-eziliqela Indians jikelele Slocum ke headquarters kwaye wabuza ngelizwi ih ukuba incopho ngaphandle iitempile ngaphakathi ukuba isangqa.
  
  
  Baya eyaziwayo ezimbini iitempile kunye a red kwencopho.
  
  
  "Omnye jikelele kubo a replica ye-famous Victory Kwencopho," i-Indian unobhala yayo fifties wandixelela. "Oku kubizwa ngokuba Qutb Minar. Kubalulekile wakhiwe red sandstone kwaye sele a ubude ngaphezu amathathu meters, a gcwalisa iinjongo staircase kukhokelela phezulu.
  
  
  Kwaba wakha phambi kokuba uphinda-phindo. Ngoku kukho abancinane ekhohlo etempileni.
  
  
  'Kwaye abanye?'
  
  
  — Oku kufuneka itempile ka-Ossian kwi-mpuma isixeko. Kubalulekile enaphatha a ruin; bambalwa abantu yiya phaya.
  
  
  Waye wabulela yakhe waza waya phandle ukuba apho Choeni waba lokulinda kwi-car. Xa ndamxelela ukuba yintoni ndandisazi, yena yabonisa kwam indlela itempile yokuqala umfazi ezikhankanyiweyo.
  
  
  Xa sifuna bafika elinesihlanu lemizuzu emva koko, ndabona okokuba Qutb Minar, njengoko itempile, akazange kakhulu ezilungele... kwaba nto ngaphezu a mde red kwencopho. Yakhe, babefuna into ethile, nangona mna akusebenzi khange na into. A khetha jikelele abasebenzi nge igumbi kuba inani elikhulu abantu - into secluded, ezifihlakeleyo, apho abasemagunyeni ayisayi jonga.
  
  
  Ossian ke itempile wajonga kokukhona ethembisa. Isikwere imihlathi ezixhaswayo ilitye vaults, i-facades ka-collapsed izakhiwo, i-courtyard yaba pile ka-emphaya amatye. Ngobunye yembombo ke u-ibali red kwencopho. I-ruins yintsimi dash vegetation jikelele shrubs kwaye imithi. Ukutshaya yenyuka kwi bathambe gcwalisa iinjongo ngokusebenzisa imithi.
  
  
  "Andisoze ndiye thatha jonga."
  
  
  "Ndiza esiza nani," Choeni wathi.
  
  
  Thina ophunyezwe ngokusebenzisa ruins. Ezinye iindawo baba zicacisiwe ngoko ke abathembekileyo linosuka kwaye invoke intsikelelo zabo imithombo yamanzi.
  
  
  Phakathi ruins, sifumene a kakuhle-kusetyenziswa umzila ukuba idla wakhokela noku end etempileni ukuya undergrowth. Sasivuya phantse ngalo imithi xa ndabona enkulu emnyama oluhlaza intente.
  
  
  Thina washiya umzila kwi cwaka kwaye sangena undergrowth ukuba kuphumla. Ngexesha lokuqala sibonile kuphela imithi kwaye enkulu linen intente. Ke mna uqaphele encinane umlilo pit kwaye inyama omnye. Umntu zaphuma ukusuka phantsi intente, twezekile, wajonga jikelele, coughed, spat emhlabeni, waza waya emva ngaphakathi. Thina asikwazanga khangela nabani na ongomnye. Embalwa puffs ka-umsi curled ukususela umlilo. Kwabakho isandi ngasemva kwethu — isiqingatha sob, nesiqingatha scream, umsindo tinged kunye hysteria. Ndajika kwaye wabona a nani approaching indlela sino nje kuwo.
  
  
  Kwaba umntu owahamba ngokukhawuleza, kodwa limped ngocoselelo. Njengoko yena approached, ndabona okokuba waye ngokubanzi-shouldered kwaye olomeleleyo, umntu ezingakwazi lula frighten umntwana. Mna ke komhlaba ukuba izakuba Zakir.
  
  
  Thina ducked kwi bushes njengoko yena ophunyezwe mimmo. Yena asikwazanga jonga wethu icala. Ego ke breathing waba hectic, kwaye mna suspected waba wabaleka ngokukhawuleza. Yayo, intliziyo ukuba Choeni ngokukhawuleza njengokuba yena ophunyezwe mimmo kwethu.
  
  
  "Umva car kwaye linda kuba kum," ndathi. "Ndiza bamlandele."
  
  
  Indlela kukhokelele kwelinye icala ruins, kwaye nge-grove lemithi. Kamsinya sasivuya ngomhla emva ezindala etempileni. Enye kuphela eludongeni survived. Kwaba wakhiwe enkulu ilitye block kwaye mistletoe ishumi meters eliphezulu kwaye amathathu meters ixesha elide. Umntu leaned ngokuchasene oku moan ukuba babambisa akhe impefumlo. Ngoko ke, wakhangela jikelele, ndabona ukuba akukho bani, kwaye squeezed nge-dash undergrowth ukuba seemed ukufihla inkqubo yokufunda. Yena disappeared apho.
  
  
  Mna wanika umntu ezimbini imizuzu, ngoko wabaleka phezu kukho kwaye sifumaneke a loophole.
  
  
  Kwaba mnyama ngaphakathi. Yena listened kweyakhe breathing pounding jikelele yakhe lungs. Ezinye kunoko, kwakungekho isandi. Yena ojika kwi flashlight kwaye wenza narrow beam. Hers waba kwi-i-earthen passageway, malunga a dozen amanyathelo ezikhokelela phantsi.
  
  
  Wafumanisa candles kwaye i-american iyahambelana e umzantsi amanqwanqwa. Emva baba namandla ukususela candle kwi floor kwakhokelela ekunene. I-corridor apha waba kakhulu, ngaphezu a anamashumi kweenyawo zakhe, kwaye waba qingqiweyo ngaphandle nzima eclay, kusenokwenzeka sandstone. Amashumi amabini paces kude, i-dim ngcwele wabona yakhe, dancing kwaye shimmering. I-tunnel smelled incredibly ubudala kwaye musty.
  
  
  Oko chu crawled ngakulo ukukhanya. Andiyenzanga kuva yakhe. I-corridor wenza steep signpost. Mna umisiwe ukuba vumelani amehlo am lungelelanisa entsha ukukhanya. Ozayo kum ke isixhenxe-futhi-isikwere igumbi nge ceil ngaphezulu kunokuba tunnel. U-dishes baba ebonakalayo jikelele igumbi. Ngomhla wokuqala, akazange ndimbone, apho wenza Brylev. Ngoko ke wabona torches ukuzaliswa yintoni wajonga njenge-oli, itshisa kuzo izikhephe misela ngeelwimi ezine kweendonga. Igumbi ubuze.
  
  
  Yena ngokukhawuleza crossed igumbi elikufutshane ivula kwaye waqala phantsi iholo. Yena lumisiwe kwaye wajonga jikelele. Andiqondi ukuba nabani na ke ubonile kum noko. Oku tunnel waba elifutshane kuvulwa kwi-ende passageway ukuba twezekile kuba ngaphezu asixhenxe meters phambi echaza a slight bend. Ngexesha rhoqo amathuba okuphumla, bekukho amagumbi kwi-main tunnel. Baya wajonga njenge iiseli apho transcendental monks meditated kwi-i-umphandle echibini.
  
  
  Ekupheleni tunnel, omnye signpost made Stahl ngokubanzi kwaye iyakhanya.
  
  
  Torches lit phezulu ezindleleni emva kwam, kodwa ngaphambili kum kwabonakala ukuba omnye waba oyingcwele. Emva koko ndabona lokuqala lamp hanging ukusuka i-stencils abalawuli. Apha tunnel bifurcated: ndithatha i-ngqo qalisa, apho stencils ezongeziweyo ukuya kwezi kwanezinye-imitha amathuba okuphumla. Kancinci ngakumbi kwi, i-tunnel kuvulwa kwi-enkulu iholo. I-tunnel narrowed kwaye kukhokelele encinane balcony ngomhla umva le moan iholo.
  
  
  Ngezantsi kwam, kwakukho izinto ezininzi umsebenzi. Elinesihlanu boys, abaninzi kubo zabo phambi kwexesha twenties, ukuba ehleli jikelele a isitulo, busily decorating kweendonga kwi-mnyama. Abanye out amaqhekeza aye ka-wicks. Ezinye boys bekelela phezulu engenanto cans kwaye bamthwala ih ngokusebenzisa i-archway elinye igumbi.
  
  
  Umphandle ndiyavuyiswa overwhelmed kum. Kwaba zifunyenweyo nge-data ngokulima i nika igama, okanye ubuncinane omnye jikelele iindawo apho terrorists made zabo ezimbini-kwikota bombs. Kodwa mna kanjalo waziva a chill xa ndaqonda ukuba boys apha baba kunoko kunokuba guy mna nento yokuba ebone ukuqokelela potassium nitrate kwi-kanti izityalo. Baya wajonga njenge abaphathi. Babesazi ukwazi ebezikuyo ngokwenza, njengoko ukuba ih waba ekubeni baqeqeshwe.
  
  
  Akukho namnye wabona kwam, kodwa ndandingasakwazi okokuba ngokusebenzisa balcony ke eaves ngaphandle ekubeni ebone. Ngoko ndahamba emva kwaye balingwe ekhohlo tunnel. Wenza encinane signpost, ngoko waqhubeka ukusa, umzekelo, enye icala njengoko amanye-hlula. Kungekudala, kanjalo iphumeze inani iiseli. Ezi babebaninzi sebenzisa. Ngaphakathi baba straw bags kwaye imdaka backpacks ukuze sibe nalo equlethwe i-zomhlaba possessions ka-teenage boys.
  
  
  Ezi tunnels unako yandisa kuba baninzi km phantsi Kolkata. Mna luyafuneka ukufumana ngokukhawuleza ukuphuma okanye kubuyela route mna nento yokuba nje kuwo. Kwakukho enye engenanto isithuba kwi-phambili kum. Ngaphakathi ke hae, i-armchair, kwaye ezimbalwa kuyo, kwaye emva kwabo kwaba inesakhelo wooden ucango.
  
  
  Igumbi ubuze. Yakhe ngemini elandelayo ophunyezwe ngokukhawuleza. Oko akusebenzi ukuba idityanisiwe.
  
  
  Uvula kuyo, wabona enye corridor ezikhokelela ngaphezulu. Yena onayo waphuma waya emva Mercedes.
  
  
  Choeni akusebenzi khange apho.
  
  
  Wakhe weva yakhe umnxeba jikelele ubumnyama kuwo ezindleleni.
  
  
  - Isikhewu, wenze kakuhle=).
  
  
  Ndajika jikelele, kwaye sixth evakalayo ucofiwe wam ingqondo. Mhlawumbi kwaba isandi okanye glint a kukutshisa injongo ilanga. Andiyazi, kodwa mna cringed kwaye sathi wam Luger.
  
  
  Ngoko ego wabona yakhe... i burly Indian abe nento yokuba abalandela yakhe etempileni. Yena approached kum ukususela phambili car. Yena waved rob zombie awkwardly phezu kwentloko yakhe. Ngoko nangoko, i-luger waba wam esandleni sakho.
  
  
  Yena awacaphukela gun, kunjalo, kodwa wayigcina esiza e kum. Yena backed kude kwaye sakhwaza isilumkiso. Wakhe ego akuthethi ukuba ufuna ukubulala yakhe. Ndandicinga ukuba uqinisekile ukuba kwaba Zakir Shastri, kwaye mna ngokuqinisekileyo luyafuneka kuye aphile. Yena sika ngokusebenzisa zezulu kwi-phambili kobuso bam kwaye waved kwakhona njengoko ndiya pulled kude.
  
  
  Yayo desperation, yena abalawuli kanye i-intshi ukusuka ubuso bakhe, njengoko isilumkiso, kwaye yamiselwa okwesibini kwi ingalo yakhe. Ifuthe khusela ubungakanani made kuye iyajikeleza kwaye ukuwa; kodwa lowo sprang yakhe iinyawo zakhe waza waya kwiintlanganiso kum, ingalo yakhe hanging limply.
  
  
  Yena esifutshane kuye kwakhona, oku ixesha kwi-leg. Wawa phambili njengoko ukuba bakhe ego bebe knocked phezu.
  
  
  Instinctively, mna inyathelwe emva kwaye igcine wam gun ilungele yesibini attacker, kodwa kuphela movements ndinga khangela ngabona Choeni uyasebenza kwiintlanganiso kum ukusuka kwelinye icala.
  
  
  Yena threw herself kwi-bam izikhali, kodwa mna pushed yakhe kude. Ndeva isandi ka-footsteps emva kwayo. I-boys jikelele etempileni wabaleka ngaphandle kwaye climbed kwi oludala iinkuphelostencils ngasemva ruins.
  
  
  Babaleka kude, kodwa ndaba ukubamba umntu phantsi phambi singathi kulandelana nabo. Ego intliziyo yakhe phezu ngomhla wakhe emva kunye yakhe nge futhi.
  
  
  Waba ufile. A umngxuma ubungakanani wam fist waba apho wam ego ke navel waba. Choeni sat elandelayo kum, ngokucacileyo unmoved yi-emehlweni igazi. 'Ngubani na lo?'.
  
  
  Yena fished ngaphandle umntu ke engagqibekangacomment jikelele yakhe pocket kwaye kunabela ngayo ngaphandle emhlabeni. Igama kwi namaphepha angama-waba ngokucacileyo legible.
  
  
  "Zakir Shastri". Wakhe ekugqibeleni ifumanise oko.
  
  
  Yena knelt phantsi ngaphandle umzimba. Lowo ngoko nangoko wabona bloody imingxuma ngomhla wakhe ingalo kwaye leg. Hers asikwazanga unobuhle. Umntu ongomnye esifutshane i-emu kwi-umva. Gawk inyathelwe baphume phambili kwaye parted yakhe navel kwi-phambili yakhe njengomfazi blooming flower.
  
  
  Umntu balingwe ukubulala Shastri phambi kokuba nokuthetha, umntu owaye emi kuwo ezindleleni xa burly Indian wenza suicide attack nge knife.
  
  
  Kodwa ngubani?
  
  
  
  Isahluko se-10
  
  
  
  
  'Khangela! Choeni badanduluka.
  
  
  Waphakama wema kwaye wajonga emva kwi-iinkuphelostencils. Ifakiwe kunye boys, lowo sped phantsi street, picking isantya. Yena swerved ukuphepha a ezinyulu yenkomo lwazi kwi ditch, ngoko ke ibe igcwalisiwe elubala kwi-small indimbane abantu ababe rushing waphuma endlwini e isandi ka-gunfire. Abantu scrambled ecaleni, kwaye iinkuphelostencils rumbled jikelele yembombo.
  
  
  "Kuza kwi," Choeni ngokuba. "Ke sikwi zilandelayo kuye."
  
  
  I-balance window cracked njengokuba nathi jumped kwi Mercedes. Gawking amehlo igqunywe lonke window kunye cobwebs. Yesibini gawk slammed kwi ucango kwaye landed kwenye indawo kwi-sokugweba ngezantsi kum.
  
  
  Ngokuqinisekileyo, Shastri akusebenzi khange kuphela okujoliswe kuko, kodwa andiyenzanga kuba nexesha kubuyela umlilo kunjalo ngoku.
  
  
  Hers kokusebenza kwentshukumo ekhawulezayo, kwaye Mercedes esifutshane phambili ngathi i-isalathisi nge-trapdoor. Thina phantse toppled phezu kwi-yembombo, kwaye Choeni screamed njengoko yena balingwe ukuba tsala herself kunye.
  
  
  Thina jumped kwi curb, yalandela i-curb kuba amathathu unit-format, kwaye ekugqibeleni pulled emva kwi street. A iinkuphelostencils ukuhambisa ozayo kuthi wabona yakhe kwaye slowed phantsi ukuvumela enye imoto okokuba kowamashumi ngaphambili kuthi njengoko ichaphazela.
  
  
  "Baba nawe amazed?" Choeni wabuza yakhe.
  
  
  Waze wajonga e kum kwaye washukuma intloko yakhe. Yena agcina ujonge ngaphandle emva window, kodwa akukho namnye kwaba balandelayo kwethu. Wayengomnye scared.
  
  
  "Qaphela iinkuphelostencils," ndathi. "Ukuba silahlekelwa ke, sinako qala phezu." Isiqingatha block ngasemva iinkuphelostencils, thina abalandela oko ngakumbi wangena esixekweni. Isiqingatha seyure emva koko, i-iinkuphelostencils lumisiwe ngomhla icala abalindi ngasesangweni ka-Asigwebele Dom Airport, kwaye teenage boys jumped ngaphandle jikelele bhokisi. Umqhubi, a ibhityile Indian indoda Western isuti, drove ih kwi sovavanyo yokwakha.
  
  
  Silifumene ngaphandle Mercedes kunye nabo balandela ukuba iqonga. Ih waba ilinde oludala NGXWABACOMMENT-3 ukuba wajonga njenge waba flown kwi Burma ekuqaleni kuka Imfazwe Yehlabathi II.
  
  
  Xa bona na, uqalekisiwe lowo phantsi akhe impefumlo. Kwakungekho mfuneko landela kwinqwelo moya.
  
  
  — Ungakwazi ukufumana i-ih uhambo isicwangciso? Choeni wabuza yakhe. "Mhlawumbi Raj unako ukunceda wena."
  
  
  Wacinga okwethutyana phambi ehamba ngakulo amanqwanqwa lolawulo kwencopho. Xa yena wabuyela, i-NGXWABACOMMENT-3 kwaba sele ekupheleni runway.
  
  
  Waze wajonga ndonwabe kwaye zinikezelwe kum iqelana ka-izitshixo.
  
  
  "Baya iphaphazela ukuba Raxol," watsho. "Ke ngomhla slopes ye-Himalayas, hayi kude Enepal. Ke ngaphezu asixhenxe km kude.
  
  
  Ndicela yakhe. "Ingaba thina kuba icacile kakhulu?"
  
  
  "Piper Comanche," watsho. — Ingaba sekhe flown kwi-nen?
  
  
  'Ewe.'
  
  
  'Wakhe kakhulu.'Wathabatha isandla sam kwaye wakhokela kum ngaphandle. "Kuzakuba onzulu kamsinya," ndathi. "Uqinisekile lento lighted airport?"
  
  
  Wayengomnye laughing. "Musa worry. Thina phoselani iyahambelana ekukhanyeni phezulu runway.
  
  
  Mna hesitated, kodwa yena wabaleka ozayo kum kwiintlanganiso i-hangar. Xa ndathola apho, yena waba sele uthetha ukuba uniformed amapolisa igosa kwaye zinika ii-odolo ukuba mechanics. Baya rolled ngaphandle Comanche ,kwaye thina idlalwe ukuba umdlalo kwi bhodi. Imizuzu elishumi kamva, sithathe ngaphandle kwaye namakhaya emntla.
  
  
  Kwaba elide boku, kwaye kwaba sele onzulu phambi sabona ezongeziweyo le dolophana. Wayengomnye uthetha kwi radio, kwaye intsimi ngezantsi waba lit phezulu yi-car headlights. Choeni wenza enye lap phambi kokuba yena confidently lowered imoto kwi bekelela dirt ye-airfield. Kwakukho ezimbini kuphela ezinye kwiindawo ezingaphelelanga emhlabeni, kwaye omnye jikelele kwabo kwakukho NGXWABACOMMENT-3 ukuba sibonile ethabatha ngaphandle kwi-i-calcutta. Choeni pulled kwi parking kakhulu, kwaye thina iqhotyoshelwe imoto ukuya wing nomsila phambi ikhangela ngaphandle NGXWABACOMMENT-3. Kwaba olahliweyo. Kwakungekho umqondiso ye-crew okanye boys sino ebone kwi-i-calcutta.
  
  
  Kwi-encinane sovavanyo building, i-government esemthethweni sat ngasemva a isibali. Wakhangela okruqukileyo de Choeni yabonisa em ikhadi wakhe engagqibekangacomment. Wathi brightened phezulu kwaye zaphuma kunye teapot. Ngexesha sasivuya besela a buthathaka basele, yena wathi, nathi ukuba seyure phambi kokuba sibe wafika, imoto lizele boys landed, kwaye ih wathabatha iinkuphelostencils.
  
  
  Yena asikwazanga uyazi na ngaphezu kwalonto. Wathabatha kuthi ukuba emva igumbi apho singathi kuphumla de ntsasa.
  
  
  Ekuqaleni kuse, sithabathe dirt road ukuya dolophana.
  
  
  Andiyenzanga na okubonakalayo dolophana. Embalwa ilitye izindlu, deserted windswept iinduli, a street kunye ezimbalwa ibhityile imithi kwi-barren emhlabeni, kwaye uthuli kuyo yonke indawo. I-dirt ezindleleni waba paved, kwaye kwakukho nje iinkuphelostencils ingoma kuyo.
  
  
  Kuphela enye imoto kokuba ebone yakhe kummandla, oludala Rambler ukuba wajonga engaqhelekanga kwaye ngaphandle endaweni ngoko ke eziphakamileyo phezulu foothills ye-Himalayas.
  
  
  Choeni wathetha ukuba Rambler umnini. "Sidinga yakho car ukuba afumane indawo," watsho. "Kukho okuninzi sinako ukuba bona ukusuka zezulu isampulu. Sisebenzisa kakuhle kuba ibuyiselwa kuwe kuba oku.
  
  
  Umntu akusebenzi khange anomdla. Wathi imoto ayikwazanga shenxisa, kwaye intliziyo ukuba ilitye waba chopping.
  
  
  Kwi-kwenye indlu, thina wabuza ukuba abahlali kokuba ebone a iinkuphelostencils kunye boys ukuphunyezwa mimmo. Ngomhla wokuqala, umfazi listened ngomonde. Ke yena onayo nomsindo ngalo into Choeny wathi. Wakhe amehlo flashed kwaye yena slammed ucango.
  
  
  Choeni waba upset. "Baya musa ukwenza ukuba i-India," watsho. "Thina mamelani, thina awuvumi kangakanani, kwaye thina laugh lonke ixesha. I-young mfazi startled. Akunyanzelekanga ukuba efana nayo.
  
  
  Kwi-wayalela indlu, thina experienced efanayo ukwaliwa, nangona ngakumbi ephakathi. Endala umntu ababehlala apho seemed immune ukoyika. Waye sele kakhulu ekuthatheni engcwabeni. "Akukho bani uthi nantoni na malunga iinkuphelostencils," wathi. "Thina anayithathela ebone egos phambi kunye egos ka-iqelana ka-youngsters. Kodwa abo buza kakhulu ezininzi imibuzo musa kuphila ixesha elide. Intloko emva i-calcutta. Kuphela ukufa lukadariyo apha. Nkqu uthetha nawe yenza usapho lwam suspicious. Ndigoduke.'
  
  
  Yena inyathelwe emva kwaye ezivaliweyo ucango.
  
  
  Choeni frowned kwi-nempixano. "Mhlawumbi simele umva," watsho. "Ke sikwi zinika aba bantu trouble. Ke ngokwaneleyo kuba nabo ngaphandle kwethu.
  
  
  — Ngaba kuthetha simele nje xana malunga iingxaki brewing kwi-i-calcutta?"
  
  
  "Hayi, kodwa sinako zibalisa Raj. Unako ukuthumela kuthi umkhosi ukuba kuyimfuneko.
  
  
  Wakhe, wathi hayi, waza waqhubeka ukulandela iinkuphelostencils ke ingoma. Yena hesitated kuphela kanye phambi catching up kunye nam. Yena lumisiwe arguing njengokuba nathi wahamba ngokusebenzisa dolophana, ukulandela winding ingoma ka-iinkuphelostencils tires eziphezulu slopes. Emva kwethu, le dolophana waba kokuza ubomi. I-peasants zaphuma zabo huts kwaye wajonga kuthi ngalo curiously. Apparently, foreigners, ubuncinane Westerners, ukuba rare kule ndawo. Ndandimangalisiwe ukuba iindaba zethu ubuso ingaba kunabela jikelele kummandla.
  
  
  Thina wahamba u-miles phezulu induli kwaye bema ngomhla wokuqala ezimbalwa bushes sibonile. Sasivuya kwi-encinane ravine. Lalo, bemi kwaye ujonge kwi-iintaba nge cap obungunaphakade snow.
  
  
  "Ke hopeless," wathi, ngakumbi kuye kunokuba ukuba Choeni.
  
  
  Yena wabuza. 'Kutheni?'
  
  
  — Thina awuwazi yintoni ke sikwi ikhangela. Kweentaba yolulela kuba amakhulu km. Oku iinkuphelostencils ayikwazi kuba uye nangeyiphina indlela. Siya kuba akukho ithuba ukugcina phezulu kunye naye."
  
  
  "Emva koko?" — Ingaba yintoni? " watsho wabuza ngethemba.
  
  
  Andiyenzanga impendulo. Ixesha ibingu wam umchasi ngoku. Ukuba sahamba emva, sibe nento yokuba kuphulukana nayo a yonke imihla. Elinesihlanu umhla waba kakhulu vala.
  
  
  Yena explored i-ulundiname kwakhona, inyathelo lesi-yi-ngena, lwesiqulatho apho kugxilwa ngenyameko, ngoko ke, ikuvumela wakhe gaze yiya icandelo elilandelayo ubuhle belizwe. Ekugqibeleni wabona oko... faint yokuhamba-hamba kwi-bushes, malunga ama meters ozayo.
  
  
  Sasivuya ekubeni & ncamathiselamessage status. Ukuba wayeyindoda elungileyo umqondiso. Kodwa abo siyafuna ayikwazi lula fihla kwi-low ibhrashi ukuba lukhule kuyo yonke indawo kwi-foothills, kwaye i-lonke umkhosi ayikwazi fihla kwi-ravines kwaye gorges eyayikhokelela kwi zeentaba.
  
  
  Sino akukho ithuba ingxowa-iinkuphelostencils okanye boys ukuba babe balingwe ukuba uhlale ingabonakaliyo. Abantu sithanda ngathi kuza kuthi. Oku kwaba zethu web ithemba.
  
  
  Ngoko ndathabatha Luger ngaphandle kwayo holster kwaye aimed ngayo ngaphezulu okanye ngaphantsi ngo kolawulo traffic ndabona kwi ulundiname.
  
  
  Choeny swallowed. 'Yintoni ufuna ukwenza oko? Ingaba andwebileyo?'
  
  
  — Ndizakuyenza zama ukufumana captured,"ndathi.'
  
  
  "Abantu jikelele iinkuphelostencils." Yena pulled i-phinda-phinda, kwaye gun barked kanye ngakumbi. "Get emva kwi-inqwelo moya," ndathi. "Iphaphazela ukuba i-calcutta kwaye ufumane uncedo."
  
  
  Yena pulled i-phinda-phinda kwakhona.
  
  
  "Hayi, — yena protested. Yena lowered isandla sam kwaye bema kum ukususela firing kwakhona. "Izakubangela kukubulala."
  
  
  "Kuza emva," lowo urged yakhe, kodwa yena asikwazanga shenxisa.
  
  
  I-Luger holstered yakhe kwaye wabona lencwadi ithi yakhe phezulu. Wakhe umzimba bangcangcazela elandelayo zam.
  
  
  "Mhlawumbi ndinako ukuba akuncede," watsho. Ndathola yakhe imfundo, uyazi.
  
  
  Yena balingwe ukuba tyhala yakhe kude, kodwa kwaba kakhulu emva kwexesha.
  
  
  Phambi singathi beva isandi we-injini,encinane iinkuphelostencils sped phantsi entabeni ezindleleni.
  
  
  Zine - - - abantu kunye umkhosi backpacks kwaye rifles ngomhla ilungile jumped ngaphandle kwayo. Ezine guns baba pointed at me.
  
  
  "Tshini, yintoni le?" Ndicela indignantly. "Ntoni ezi rifles zithetha ukuthini?"
  
  
  I-mde, lean Indian indoda turban weza ngaphandle iinkuphelostencils kwaye wajonga ekuhlaleni kwethu.
  
  
  "Ngaba abalawuli," wathi kwi-Hindu, kwaye iphindwe ngayo olugqibeleleyo isingesi.
  
  
  "A inamba," I lied. "Cobra". Yena scared umfazi wam.
  
  
  Yena sukuyihoya i-ukuxoka kwaye examined Chunyi ngenyameko.
  
  
  — Kwenu weza dolophana ngaloo abancinane red inqwelo moya?" - wacela.
  
  
  Yena nodded wakhe.
  
  
  'Kutheni waye kwenu ilizwe apha? Sisebenzisa kude tourist emiselwe kwezo ndlela apha.
  
  
  "Siyi-sightseeing. Layo a kuqala kwi-e-India." Umntu kwi-turban wajonga doubtfully e Choeni, kwaye yena ngokukhawuleza ndabona.
  
  
  "Ndandidibana umfazi wam e ezimanyeneyo Enew York," mna wachaza.
  
  
  Yena asikwazanga trust kwam, kodwa wayigcina ukudlala ixesha elithile.
  
  
  "Ufuna ride kunye nathi?" — Yintoni na? " wababuza politely.
  
  
  "Ewe," Choeni wavuma. "Ndiza kakhulu ukudinwa."
  
  
  Umntu kindly wahamba kuzo ngaphambili kuthi kwaye kwamnceda Choini kwi-phambili sokugweba. Yena scrambled phezulu ngaphandle kwayo kwaye wabona gunmen khwela kwi umva le iinkuphelostencils.
  
  
  I-injini revved phezulu, kwaye kuba yahlula yesibini yena wabona i-butt a rifle yayo rearview jonga. Yena betha kum nzima kwi skull. Yena nje zilawulwe ukuba dive kancinci ukuya ekhohlo. Yayiyeyona ekunene punch, kodwa nzima wooden ibhokisi ngxi betha kum nzima ngokwaneleyo ukwenza wam ingqondo kunyikima wildly. Ndaba ukuba painful ndinovelwano ukuba kuza phezu kwenu nje phambi unconscious sijongana ingqondo kunye yayo thambileyo velvet cloak.
  
  
  Kamva, xa ndiya ukuvuka phezulu ehleli phezulu kwaye moaning, ndafumanisa ezandleni zam kwaye ankles babotshelelwe. Ezandleni zam babebaninzi ngaphambili umzimba wam, kwaye ababini armed amadoda guarded kum ngamnye wenza isixhobo yobomi bam.
  
  
  Andiyenzanga sazi njani ukuza kuthi ga ngoku, sibe nento yokuba zimfuno zabathengi, kodwa ndandingasakwazi zithe unconscious kuba ngaphezu imizuzu engamashumi amabini. Phambi kokuba ayikwazi ukuba nantoni na ongomnye, i-iinkuphelostencils braked kwaye drove nge-sango. Kwakukho coils ka-barbed abalawuli kwi omabini kwaye kabini fence jikelele steel abalawuli.
  
  
  I-mde umntu wahamba ukuba emva ye-iinkuphelostencils.
  
  
  "Sika ropes jikelele ego ke ankles kwaye athabathe ego yam hae," wathi.
  
  
  Kuye ilizwi waba fiercely indignant. "Yintoni ingaba ithetha, stun kum kwaye tie kum phezulu?"
  
  
  Omnye abaphathi jikelele kum slapped kum kuwo ubuso kunye emva bakhe esandleni sakho. I-abanye laughed.
  
  
  Baya pushed kum phambili, kwaye Choeni weva kwayo ukususela emva kwethu. Wayengomnye uthetha ukuba u-gunmen ababe ngaphezulu okanye ngaphantsi oqhuba yakhe, isihloko ngendlela eyahlukileyo icala.
  
  
  Yayiyeyona gang abanye hlela, nangona efanayo. I abaphathi kwi-iinkuphelostencils pushed kwaye pushed kum njengoko yakhe yemiyalelo ophunyezwe phakathi kwabo kwiintlanganiso eliphantsi building nge ucango kodwa akukho windows ekhohlo. Omnye lamp Brylev yongezelela eyiyeyakhe ekukhanyeni ukuba flowed nge-mini. Mna ke pushed ngaphakathi, kwaye ucango ngokukhawuleza ezivaliweyo emva kwam.
  
  
  Igumbi wajonga ngathi i-ofisi kunye filing cabinets, a hae, kwaye i-typewriter.
  
  
  "Yakho uchazo ithi igama lakho yi Matson, Howard Matson," umntu kwi-turban wathi. — Ndifuna ukwazi inyaniso." Abakufutshane nawe kwaye kutheni na wena snooping jikelele apha?
  
  
  "Ndiza a businessman, yiyo yonke."
  
  
  "Ngezi zinto?" Waba ubambe Wilhelmina kwaye Hugo. Apparently, bathabatha ih ukusuka nam iinkuphelostencils. Yena pulled ih bucala kwaye intliziyo kum nge creepy grin. "Kuza kwi, Umnu Matson, wena underestimate kuthi."
  
  
  Ndagqiba kwelokuba dlala brash i-american indima kuba ngeli ixesha elide, nkqu nangona mna suspected ukuba abalindi bam wamazi ngakumbi malunga nam kunokuba babe babezimisele admit.
  
  
  "Jonga," mna iiwindow zenziwa ngokukhawuleza, " kufanele ibe fanatic abo stupid Indian peasants, kodwa njengokuba kude kube ngoku njengoko ndiyazi, nisolko nje bandit chasing abantu. Wena yakho mercenaries jonga njenge shit. Ndabona yakhe, ayisasebenzi kwi pack ka-kweengcuka. Musa ukuzama ukufumana vala kum, okanye ndizakuyenza betha yakhe ngoko ke, kunokuba nzima ukuba uza qala moaning. Ngoku untie ezandleni zam!"
  
  
  Kwaba oludala outrage trick, kwaye wakhonza injongo yayo. Oku ego wenza ukudideka kwaye umsindo. Yena onayo phezulu kwaye betha nzima kum; yakhe nzima, umkile, kwaye spun jikelele, kicking yakhe ego nzima. Ke mna ke, betha, kwi-umva le kidneys. Intlungu waba oboyikisayo.
  
  
  Andiyenzanga kumelana na ixesha elide kwaye vumelani amadoda amabini tsala kwam phezu itheyibhile. Baya sika ropes kwaye pointed zabo guns ngexesha lam ekujoliswe kuwo.
  
  
  "Get undressed," ukapteni ilungisiwe ih. 'Ngokupheleleyo.'
  
  
  Andiyenzanga engqondweni. Xa yam neempahla baba isuswe, baya roughly etsaliweyo kum a isitulo kwaye iqinisiwe wam izikhali kwaye legs ngaphandle.
  
  
  Ukapteni hobbled phezu ithebhule kwaye wajonga phezu kwam.
  
  
  "Ngoku, Umnu Matson," wathi, " mhlawumbi ungakwazi sixelele kancinci vetshe malunga ngokwakho. Abakufutshane nawe? Yintoni wena ngokwenza apha?"'
  
  
  "Ndiza i-i-american," yena wathi kuye, uyise steadily kwiintlanganiso imbono yakhe. — Wena musa kufuneka uyazi na ngakumbi. Ukuba KUTHI Consul ifumanise ngaphandle
  
  
  Yena laughed. Ngoko ke, kwakukho amadoda jikelele kuye.
  
  
  "I-consul?" Kwi-I-Calcutta? Nisolko joking, Umnu Matson, okanye nantoni na igama lakho ngu. Kulo iintsuku ezimbini, i-calcutta uza ayisasebenzi akhuphe i-american consulate. Mhlawumbi hayi nkqu kwi-i-calcutta simemo kwakhona. Kodwa ngaba sele uyazi ukuba konke oku, musa kuwe?
  
  
  Ndathi andiyenzanga ukwazi waba uthetha malunga. Yena nodded kakhulu ngomonde.
  
  
  "Kunjalo, ngokuqinisekileyo," wathi, waguquka kude. Xa waguqukela emva kwam, wabona elide razor kwi-ego ke isandla sakho. Ngesiquphe yakhe, iqinisekise ukuba akusebenzi khange enjalo wouldnt kuba okulungileyo emva zonke, ukuba mandiyenze kuba captured.
  
  
  — Ingaba sekhe weva intlungu, Matson?" umntu wabuza. "A terrifying, unbearable intlungu ukuba nje rips ngokusebenzisa yakho guts kwaye yenza wena beg kuba ekhawulezayo ukufa?"
  
  
  I razor flashed kuwo kobuso bam; kwaba zintandathu - - - - intshi ixesha elide kwaye ngoko ke ukuba bukhali ngayo glinted softly ekuseni ukukhanya. Xa ukungasebenzi kuqala yachukumisa wam imigca enqamlezeneyo, andiyenzanga cinga ngayo, betha, okujoliswe kuko — i sika kwaba ngoko ke controlled, ngoko ke mpuluswa. Waguqukela kwentloko yakhe ukuzijonga yakhe ikwicala. I-ukungasebenzi, ekuqaleni tip wam isalathisi ngomnwe, crossed i-audio cd esandleni sam, ophunyezwe mimmo ye-wrist baza besuka yam shoulder, ngoko ke bomvu kwaye ibambe nje ngaphezu collarbone.
  
  
  Wokuqala intlungu weza xa ndabona ukungasebenzi sika kwi-bam wrist. Yakhe, uvale amehlo am, kodwa oko wemka. Wandibulela ukuba scream.
  
  
  — Ingaba sekhe kuvakala ukufa ngaso eliwaka okubonakalayo, Umnu Matson?" Lo ngumzekelo yamandulo Oriental torture, idla esetyenziswa xa umntu ufuna ukufumana ulwazi, kwaye ubomi umntu ochaphazelekayo kukuba akukho ixabiso. Oh, mna uphumelele khange ndithi okokuba bonke victims of eliwaka okubonakalayo kufa. Abanye survived. Ih ke lonke umzimba ngameva scars. Qaphela indlela incisions kuphela bedlule lokuqala umaleko ka-imigca enqamlezeneyo, ngoko ke ukuba embalwa kuphela drops kwegazi ifomu noku incision umgca. Njengoko sisiya phambili, sifuna ukufumana iindlela ezintsha kwaye dive nzulu kwaye nzulu. Xa okubonakalayo yiya kwi intloko kwaye axis powers ukuba genitals, nkqu strongest umntu screams. Bambalwa abantu banako tolerate intlungu."
  
  
  Olandelayo sika waba efanayo njengoko yokuqala, kodwa ngasekunene kwam kwaye ingalo yam. Ngeli xesha i razor waya nzulu... a searing, searing intlungu ukuba engages involuntarily wenza snort a flag ka-imvume ukwenza ngonyana wakhe nostrils. Wam amazinyo kwaye imilebe baba clenched. Ndandicinga wakhe: "Ukuba mna walile ukuvula umlomo wakhe, kuya kuba lula kuba nam ukubamba emva i-screams ka-intlungu."
  
  
  I-mde umntu baqonda umsebenzi. Wabona gleam ka-kumnandi kwi-ego ke amehlo, i-tension kwi-muscles jikelele ego kwaye nose kwaye twisted imilebe, njengoko speedboat bafudukela emva umzimba wam — eli lixesha lam chin — umahluko a wesithathu incision umgca kuwo wam axis powers kwaye stomach.
  
  
  Indian wathetha kwakhona. Wakhe kuvulwa amehlo, andiyazi xa mna ezivaliweyo kwabo.
  
  
  "Intlungu umda umdla. Abanye Westerners ngokupheleleyo yaphula phantsi ukuzothi ga. Baya kukuxelela yonke into yokuba ukwazi ixesha lokuqala. Ngomhla wesibini sika, bekhala kwaye beg kuba nenceba. Ngomhla wesithathu incision, baba hysterical okanye alahlekelwe sezingqondweni. Yakho intlungu umda ngu uphezulwana kakhulu, okanye yakho uqeqesho kungcono kunokuba ndandicinga. Abe ugqibile i-incision. 'Ngoku kuba imibuzo. Abo ndanithuma impimpi kwi nathi?"
  
  
  Andiyenzanga kuthi into. Kokuba ukufumana indlela ngaphandle, indlela yokuphepha. Ngoko ke, ukuza kuthi ga ngoku, oko wajonga hopeless. I-uhlelo lwe thambeka kwi ropes baba skillful; xa mna twezekile nu, hers, ndaqonda ukuba wam izikhali kwaye legs bengengabo sagging. I-isitulo waba narrow kwaye tilted lula, kodwa nkqu ukuba kube tip phezu, kwabakho abancinane nayo ayikwazi ukwenza.
  
  
  "Ngubani ndanithuma impimpi kwi kwethu, Matson?"
  
  
  Rob zombie landed isiqingatha i-i-intshi kude omnye sika kwi-bam ingalo. Kweli xesha ke sika nzulu kwaye wenza kum sigh ngaphezu kwayo kwenzakalisa.
  
  
  Wavula ucango. I-soldier stuck kwentloko yakhe kuwo. 'Umlilo! yena badanduluka. Ego ke ubuso waba agitated, kwaye lowo iphindwe info. "Umlilo, Umphathi-Mikhosi! Ngaphandle.'
  
  
  Ukapteni wenza i-nomsindo ubuso. Yena seemed disappointed ukuba bakhe ego waba interrupted akuba ukuba shave. "Musa ukuqhuba kude, Matson," wathi.
  
  
  Yena kunye abalindi wabaleka ngaphandle ucango, kwaye mna breathed a sigh ka-uncedo. Kokuba akukho unye oko kwaba kokuya kwi ngaphandle, kodwa lowo wayevuya kuba waphula.
  
  
  Kuya kwenziwa kum ufuna vala amehlo am kwakhona, okanye umnxeba kuba uncedo, kodwa zombini izimvo baba futile. Andiyenzanga kuba yesibini oza kuphulukana nayo.
  
  
  Wakhangela kuwo igumbi. Ngexesha lokuqala ndandingasakwazi khangela indlela ngaphandle, hayi indlela get free ye-ropes okokuba baba biting kwi-bam imigca enqamlezeneyo. Ngoko ke uzakeyu we-oli lamp itshisa ngomhla olandelayo itheyibhile.
  
  
  I-ixesha elide yena wajonga ngomhla lamp, i-ngokukhawuleza i-unye wathabatha imilo. Kwaba umngeni, kodwa odds babebaninzi kakhulu kunokuba ilinde mfundisi ukuba abuyele kunye yakhe deadly razor. Ukuba ndinga nje nkqonkqozani phezu lamp kwaye tie i-ropes jikelele wam wrists phezu flames, ndibe nento yokuba kuba nethuba.
  
  
  Kodwa ke akusebenzi khange kakhulu kude. Layo barely nako ukuhamba. Bouncing kwaye twisting, lowo ayikwazi kuphela imisila i-isitulo ngocoselelo. Oko wathabatha onke amandla am ukuba roll phezu kwaye phoselani kuye ngoko ke, ukuba lowo staggered. Kodwa sekupheleni, isitulo tipped phezu wawa kwi yayo ecaleni. Ukuwa stunned kum kwaye ukwanda intlungu.
  
  
  Yena kuqala ngokwendlela umgama ukuya isitulo kwaye chu pushed i-isitulo ukuya ekunene. Ke mna ophethulweyo ke ubomi, ukuze isitulo waba kwi-bam emva, kwaye wam ego esetyenziswa ngayo na battering ram ngokuchasene isitulo. I-lamp flickered, ngoko ke dropped. Oko lonakele emhlabeni kwaye exploded kwi echibini omlilo.
  
  
  Ngethamsanqa, i-lamp akusebenzi khange kakhulu ngokupheleleyo, kodwa mna luyafuneka ukuze ufumane ukusebenza ngokukhawuleza phambi-oli soaked i-dirt floor.
  
  
  Oko wathabatha onke amandla am ukuba roll ikhadi lam icala kude ngokwaneleyo ukugcina ezandleni zam ngaphezu flames, ngoko ke, ukuba umlilo ayikwazi chu gnaw ngokusebenzisa olomeleleyo ropes ukuba babotshelelwe kum.
  
  
  Kungekudala, i-flames eqale ukuba tshisa, kwaye ngoko baye wam wrists. Yena yanked nzima nge ekunene kwakhe isandla inkcazelo ngayo ngaphandle. I-rope ukuqhubeka tshisa.
  
  
  Intlungu esifutshane nge-bam ingqondo. I-rope waba itshisa, kwaye ndinga bayibone singeing i-iinwele kwi-bam wrist waza waguquka wam imigca enqamlezeneyo red. Mna yanked ngayo kwakhona kunye sam sokunene, kwaye rope bit painfully kwi-bam wrist. Omnye tug kwaye wam wrist waba bakhululwe.
  
  
  Yena yanked bubonke i-rope ukusuka ingalo yakhe, ngoko ke untied i-uhlelo lwe thambeka jikelele yakhe yasekhohlo. Baba kakuhle ngokuqina. Yam yonke ilungelo ingalo kwaye wrist baba itshisa, apho kwenzakalisa. Kodwa kwaba bazalwana kuphela ithuba bemkile. Ekugqibeleni uhlelo lwe thambeka weza undone; yena tore i-ropes ukusuka yakhe leg, kwaye sathi iingubo zakhe. Wam gun kwaye knife baba kwi-ithebhule. Uya kwambatha yakhe izihlangu kwaye wayesele eza kushiya xa i-mde Indian weza ngokusebenzisa ucango. Yena asikwazanga jonga ndonwabe kakhulu xa wabona kum kwaye gun pointed at i-emu ebomini.
  
  
  Waba ukhangela kwi ngayo, ilinde kum shoot kuye. Eneneni, waba ke focused kwi-gun ukuze abe ayikwazi barely bona knife wam ezinye isandla. Oko ingenile ego umzimba nje ngaphezu groin.
  
  
  A gurgling isandi lokuphuma yakhe ego ke imilebe njengoko yena inyathelwe umva ukusuka ukungasebenzi kwaye bagubungela wound kunye ezandleni zakhe. Wathi slid emhlabeni.
  
  
  Yena akusebenzi ukuba abafileyo xa ndajika phezu kwakhe.
  
  
  Ndicela yakhe. "Apho ke kubekho inkqubela?"
  
  
  "Uhambe," wathi. Igazi spurted zonke phezu yembombo ka-rta ke ego, kwaye lowo coughed. "Yena waqala umlilo yayo igumbi. Nceda ukuchonga kum. wakhe...'
  
  
  Ngoko ke ngesiquphe, waba ngokuzolileyo, ethiwe kwabafileyo ngomhla iinyawo zam.
  
  
  Mna ke uxolo. Mna nento yokuba bakhetha kuyigcina imiyalelo yam ego liphila, kodwa knife ayi oluchanekileyo isixhobo.
  
  
  Wakhangela jikelele. Kwakukho submachine gun kwi-yembombo, kwaye ababini isandla grenades kwi shelf. Lowo ufake i-grenades wakhe pockets kwaye, bephethe submachine gun ngomhla ilungile, waya emnyango. Kwaba phezulu kuye ukufumana phandle into eyenzekileyo apha, yintoni kwafuneka kwenza i-calcutta, kwaye kwaba ukuya kwi-Choeny ukufumana yakhe. Yena wavula umnyango waza waya ngaphandle.
  
  
  
  Isahluko Se-Elinanye
  
  
  Yena inyathelwe ngaphandle cautiously. Ndafumanisa yakhe a quilted jacket yayo igumbi ukwenza yakhe ukuva okungakumbi ngathi inxenye-bume. Kunye kwentloko yakhe phantsi, lowo ayikwazi briefly okokuba kuba omnye sentries jikelele.
  
  
  Yena breathed kwi-umsi ukususela umlilo kwaye weva screams babantu besilwa i-flames esiza ukususela ingca-igqunywe hut.
  
  
  Wangena a courtyard lined kunye omnye-ibali izakhiwo ukuba wanika impression a i-fortress ezindala i-american West. Kwakukho dozen izakhiwo, zintathu ukuba wajonga njenge barracks jikelele kwabo, kwaye ukuba omnye wabonakala kuba cafeteria. Zintathu trucks baba parked kwi-phambili omnye izakhiwo.
  
  
  Kwaba kuphela ngenxa umlilo besilwa ukuba dozen uniformed abantu asikwazanga isaziso kum njengoko ndiya hurried ukuba trucks. Mna ke phantse akukho xa umntu wabonakala ukususela emva a ezikufutshane car. Weza phezulu ngqo kum, bephethe phezulu isilumkiso isandla. Wakhangela e kum curiously, ngoko ke backed kude kwaye seemed malunga ukubiza kuba uncedo xa ego ngokuba kuba oko. Weza phezulu kum, ujonge surprised kwaye suspicious.
  
  
  "Omnye nqakraza kwaye ugqibile," ndathi. "Jika jikelele kwaye kuma elandelayo kum. Yena kokuba i gun pointed at kuwe. Mna wathetha ngokukhawuleza kwi-Isihindi, hoping yena ndaqonda.
  
  
  Waguqukela, kwaye uloyiko, i-ego, umntu waba kangaka ukuba ndinga phantse ivumba kuyo. Thina wahamba amabini anamashumi unit-format de sibe ufikelele ngasentla ithambeka kwaye wehla kwelinye icala. Xa sasivuya ngaphandle emehlweni inkampu, ego pushed yakhe emhlabeni.
  
  
  "Ingaba ufuna ukubona ukuba kubekho inkqubela?" "Apho waye yena yiya?"
  
  
  Yena pointed ukuba variance sasivuya njalo. "Ngubani eliphetheyo apha?"
  
  
  — Andiyazi, " wathi, ilizwi lakhe ukungcangcazela luloyiko. — Ndiza nje Naga, cook. Andiyazi.'
  
  
  'Ezilungileyo. Wakhe gesture ilungisiwe emu ukuya kuma phezulu. "Ndibonise apho kubekho inkqubela waya."
  
  
  Yena wakhokela kum kamsinya phezulu ithambeka kwi westerly icala. Safika ngaphandle kwi rocky plateau ukuba bordered encinane intlambo. Ngezantsi kwayo, wabona a dozen izindlu, abanye ileta-burned, abanye batshatyalaliswe ngokupheleleyo. Thina & ncamathiselamessage status imizuzu emihlanu ngaphandle noticing nayiphi na intshukumo. Yena pointed mimmo ye-undergrowth kwi ndawo malunga namakhulu anamashumi unit-format kwiintlanganiso i-plateau.
  
  
  "Ilizwi umyalelo ngeposi. Ukuba elonyuliweyo lwafika oku kude kube ngoku, yena kufuneka ube ezifihliweyo ngezantsi ukuba ulinde onzulu.
  
  
  Thina slid ukusuka kolwalwa ukuba bush, ukususela kolwalwa ukuba umthi. Xa sasivuya amabini anamashumi meters kude, Naga wavusa isandla sakhe. Thina weva umntu uthetha. Thina cautiously wahamba malunga amahlanu meters kwaye wabona ih. Umyalelo ngeposi waba ezisixhenxe meters ngezantsi end ye-rocky plateau.
  
  
  Thina scanned indawo, kodwa kukho asikwazanga ngathi ayixhasi namnye ukuba abe na sentries. Ngokuthula, thina crept phezulu ngomhla licks de sasivuya kwi plateau ngqo ngaphezu kwabo. Yena pulled i-pin ngomhla wokuqala isandla grenade, ngoko ke ndakhangela emva ngomhla ekujoliswe kuwo. Isithandathu abantu baba ehleli ngendlela bunker dug nzulu kwi ithambeka. Ababini kubo seemed ukuba ingaba oluzenzekelayo zesintu. Lwesithathu waba phambi kokufaka encinane kanomathotholo. Omnye waba ujonge kwi-dolophana ngokusebenzisa binoculars.
  
  
  I-grenade flew kwi umyalelo ngeposi. Ngoko ke ndaba submachine gun slung phezu wam shoulder, kwaye bounced kwaye rattled njengoko wam bullets rained phantsi kwi abantu. Comment ye-Stahl denouement. Amadoda amabini kokuba sele sele bambulala. I-grenade waguqukela i abanye kwi writhing, esopha ngokwesiqu. Thina asikwazanga linda ukubona ukuba nabani na survived. Sibaleka phantsi induli, skirted umyalelo ngeposi, waza wabaleka kuba izindlu amane anamashumi unit-format ngezantsi. Ke yena wabonwa yi-Choeni, owaye sele hiding phakathi amatye. Ezine abantu ngezantsi ufikelele kuba wakhe njengoko baphengulula emidlalo, kodwa e isandi ka-grenades kwaye gunfire, baya panicked kwaye retreated.
  
  
  Waze wabona ukuba sasivuya ndihamba waza wabaleka waya kum.
  
  
  Yena ibambe yakhe ezingalweni zakhe kwaye bamthwala yakhe njalo. Eminye yayo iinwele waba singed, kwaye yakhe ubuso waba blackened kunye soot.
  
  
  "Musa ukuthumela kum emva dolophana," yena wathi, trembling. Zayo isantya. "Kodwa ke apho siza kufumana ngendawo yokuhlala."
  
  
  'Hayi. Oku... ke kakhulu eyoyikekayo. Akukho namnye wangcwatywa. Ih waba ngokulula esifutshane kunye ekhohlo apho. Abafazi, abantwana, kwaye abantu abadala...
  
  
  Waguqukela kwaye wajonga e Naga. Yena nodded. 'Ukuba ke akunjalo. Baya kuvumela abantu babo ukuba amanqaku kwi-real abantu. "Hlala apha kunye wakhe," Nagy wamxelela. "Ndithe ukuya rhoqo ngonyaka."
  
  
  Yena sprinted phambili, smelling rotting, swollen inyama phambi kokuba wabaleka amabini unit-format. Xa ndathola lokuqala indlu, a dozen buzzards flew phezulu. I-inxalenye abali-oludala umntu boy sasimi street.
  
  
  Kweendonga zetempile izindlu baba riddled kunye imingxuma ukusuka grenades kwaye bullets. Uninzi izindlu ezakhiweyo jikelele boulders kwaye indawo yokuxhuba izinto kwaye kokuba amakhulu khusela ubungakanani imingxuma. Kunyaka olandelayo indlu, ndabona ezintathu abafazi. Omnye waba yakhe axis powers kuzisikela ngaphandle jikelele imizimba; ezinye kokuba akukho intloko. Kule meko yokugqibela, umntu waba nailed phantsi phezulu ukuya eludongeni kwaye ke esifutshane e-vala umqolo.
  
  
  Yena wabaleka emva phantsi alaphukanga street ngaphandle ujonge umva. Ukuba ezi guerrillas ngonaphakade faka i-calcutta, kuza kubakho kwendyikityha yokufa.
  
  
  Xa wabuyela kwindawo apho kokuba ekhohlo Choeni, wafumanisa yakhe ethiwe emhlabeni kwi-nto kodwa shriveled-phezulu Naga. Wakhe emu ayikwazanga uncedo yakhe. Wathi wabulawa; yakhe entrails baba torn ngaphandle wakhe, throat waba sika. Kwakungekho umqondiso we kubekho inkqubela.
  
  
  Ukuba kokuba omnye, kumele vala yi...
  
  
  Ngequbuliso kwabakho i-mnyama a umatshini gun, kwaye umqolo bullets spattered aamatye u-meters ukuya ekunene. Ndajika jikelele, kodwa asikwazanga khangela nabani na. Omnye burst, kwaye bullets slammed kwi amatye ukuya ekhohlo. Yena rolled phezulu kumthi kwaye abalawuli e-jikelele ukwenza ih thoba kweentloko zabo, kodwa nangona kunjalo asikwazanga khangela nabani na. Hers kubeka ngokupheleleyo kwi-vula...
  
  
  "Ngenene, Umnu Carter, ngu-useless ukuba kumelana," ilizwi wathi kum nge ileta. "Uqinisekile ukuba ngokupheleleyo surrounded, kubalulekile hopeless ukuba kumelana nam. Nisolko kakhulu ebukekayo ukuzama ukwaphula ngalo. Kutheni ungavumeli wena uyeke yakho gun kwaye kuza apha quietly?
  
  
  Nomdla, persuasive ilizwi isuka jikelele a megaphone ukuba seemed ukuba echo nge-small intlambo.
  
  
  Yena dropped i gun kwaye wema kunye ezandleni zakhe emoyeni. Ezine "boulders" kwi-induli jumped ukuba kweenyawo zabo, threw ngaphandle zabo into ejika imbonakalo ingaqondakali waza wabaleka ngakulo kum, aiming zabo submachine guns ngexesha lam axis powers.
  
  
  Indian guerrillas crowded jikelele kum kwaye robbed kum Hugo kwaye Wilhelmina. Ngoko bathi pushed kum roughly kwi-phambili kubo.
  
  
  Thina asikwazanga umva nkampu. I-abalindi instruct kum mimmo kwinkampu apho sifumene yesibini ezindleleni. Malunga nesiqingatha imayile phantsi induli, safika kwindawo encinane ntlambo, zintathu amacala athe baba perpendicular, njengoko ukuba kwakukho quarry apha. Kwabakho enkulu cave ngomhla umva. Kwi-phambili cave abalindi ngasesangweni, a ingqinqwa barrier waba owamiswa jikelele barbed abalawuli.
  
  
  I-abalindi wakhokela kum ukuba fence. Baya evuliweyo encinane indawo, pushed nam, kwaye kwangoko uvale barbed abalawuli kwakhona. Yena wabonwa nge malunga amathathu abantu - abanye baba abagulayo, abanye baba ekhwaza, bonke baba poorly dressed kwaye ngokuqinisekileyo, hayi fed. Waguqukela ukuba barbed-abalawuli fence wabona into kakuhle-dressed indoda oqaqambileyo oluhlaza efanayo kunye shoulder straps. Wakhangela ngaphandle ngomhla nkampu.
  
  
  "Umnu Carter. Yizani apha, nceda."
  
  
  Yayo, waya barbed abalawuli.
  
  
  -"Sifumene isaziso ukusuka i-calcutta," wathi, ujonge kwi kum curiously ngonyana wakhe glasses, " sinawo nje bafunda igama lethu elibalulekileyo bust. Mna anayithathela weva kakhulu malunga nawe. Umntu abo akasoze abe bambulala. Mhlawumbi siza ukufumana indawo kwi-imbali iincwadi.
  
  
  Wakhe ego sukuyihoya i-taunts.
  
  
  Ndicela yakhe. - "Oko kuya kwenzeka ngomhla we-agasti 15?" "Ngu big mini, ingavumi?'
  
  
  Yena yaphendula threateningly. — Uphumelele khange bayibone.
  
  
  Waguqukela, ngoko ke ndabona into waba ukucinga. "Musa worry malunga kubekho inkqubela," wathi. "Yena uya kuza yakho dolophana." Xa wayeneminyaka bemkile, yena balingwe ukuya kuqokelela yakhe iingcinga.
  
  
  Ukususela kuyafana ke, yena akusebenzi ukuba inkokeli yabo. Umntu mna luyafuneka izakuba ekhuselekileyo esixekweni, izigqibo zokugqibela amalungiselelo.
  
  
  Le ndoda kokuba ukufumana yakhe. Kodwa kuqala ndaba ukuzama ukuba uhlale liphila, kwaye ngexesha kwabonakala iselwa nzima.
  
  
  Yakhe, wajonga ngomhla cave. Isango e abalindi ngasesangweni waba zidityanisiwe umbane, mhlawumbi yomelele ngokwaneleyo ukundibulala, kwaye kweendonga baba ngamashumi amahlanu iinyawo ingqinqwa. Uyakwazi ukuchitha wakho wonke ubomi hammering ih. Yokuphepha seemed ukwenzeka.
  
  
  Yena waba ngaphezu kwesinye, kodwa abantu abo usharedi wam elimfiliba baba ulukholo uncedo. Inkoliso yabantu jikelele kubo baba ubudala kwaye infirm, mhlawumbi abalimi ababe izigqibo zabo abahlala kwi-hard emhlabeni ka-iinduli. Abo ulungiselelwe ukufa kunye equanimity ukuba kuphela Hindus endinako. Baba ehleli emnqamlezweni-legged, kweentloko zabo waqubuda kwi dirt floor, kwaye babebizwa constantly chanting imithandazo yabo ukuba oothixo: "Hare Krsna, Hare Rama."
  
  
  Baba ilungele elandelayo ngena kwi-elide umjikelo reincarnation. Kodwa mna akusebenzi ukuba ilungile.
  
  
  Mna wahamba phakathi kwabo, ukuzama ukuzisa ih ngaphandle a fatalistic daze, kodwa akukho namnye jikelele kwabo seemed ukubona kwam. Kuphela xa yena esiyifumana kulo mfana leaning ngokuchasene moan waye yena get rheumatism.
  
  
  Yena laughed xa wabona kum. "Ngoko ke baya outsmarted enkulu intlanzi. Ingaba isingesi?"
  
  
  "I-american," ndathi.
  
  
  'Ukwenza ngokwakho ekhaya. Siza kuba bonke abafileyo yi-emini emaqanda.
  
  
  Yena knelt ngaphandle kwakhe kwaye igcine ngaphandle a cigarette. Wathabatha ego kwaye choked kwi ukutshaya.
  
  
  Ndicela yakhe. 'Ngaba kakhulu?'Kungani kokuba ufuna ukubulala kuwe?' Bubonke ingaba ubudala. Kutheni ungavumeli kokuba ufuna ukubona kuwe?
  
  
  "Mna ke omnye wabo," wathi. "Mna ke recruited kwi-i-calcutta. Baya fed kum waza wathabatha care wam udade.
  
  
  Emva koko ndabona dolophana apha. Ndandingasakwazi ukubulala abantu, ngolohlobo, ngoko baye babeka kum apha kunye outcasts, lepers, kwaye abahlolokazi abo thandazela abayeni babo ' imiphefumlo." Yena lumisiwe kwaye sajonga balinde. — Baya kufika kungekudala, thatha ezine okanye ezintlanu abantu kwaye yiya dolophana. Ukuba asingawo ngokukhawuleza ngokwaneleyo, siya kuba bambulala yi-bayonets okanye gunfire. Yakhe, ndisibonile kwabo kukwenza oko ngaphambili.
  
  
  Loo mfana waba trembling luloyiko kwaye umsindo.
  
  
  Ndicela yakhe. — Ingaba uyayazi into yokuba izinto phezulu?" "Ntoni yokuba ufuna ukwenza kwi Ukuzimela Mini? Ukhe weva malunga nayo?
  
  
  Ego u brown amehlo flashed e kum na cobra ke ulwimi. "Ngokuqinisekileyo, kodwa wazi njani lonto?" Sasivuya wathi, kodwa ukhe ubene i-outsider. Yena shrugged kwaye stared ngalo emhlabeni, crouching phantsi. "Omkhulu Revolution. Ukuba singathi, sithanda occupy i-calcutta kwaye yonke Intshona Bengal. Bathi i-ih amapolisa baba ecaleni; i Americans kwaye Russians ingaba shoot ngamnye enye. Zonke sino ukwenza waba ukuvuthuzela phezulu bridge, abantu, kwaye ufako, ngoko ke raid Chowringy Ezindleleni, kwaye umisela zonke izindlu kwi-umlilo. I-calcutta izakuba kwi-enjalo panic ukuba singathi matshi ngaphandle kunye anamashumi abantu kwaye occupy yonke imeko."
  
  
  Ndicela yakhe. "Iya kuba umsebenzi?"
  
  
  Loo mfana washukuma kwentloko yakhe. 'Mna andazi. Baye baqeqeshwa abantu kuba zidlulileyo. Baya bayibize i-i-calcutta Inkululeko Umkhosi. Umqondiso uya kunikwa xa consulates explode. Amaqela amancinci uza raid iqhosha izikhundla. Oku babe umsebenzi. Yena wawaphakamisela yakhe shoulders.
  
  
  "Ayinamsebenzi kuthi," waqhubeka. Imfazwe imidlalo ingaba igcine kule dolophana qho kusasa. Baya kusoloko thatha strongest ukukhonza njengomzekelo amatsha recruits. Kanjalo, baya onayo uid le-villagers ngezantsi ukuba cwaka ih."
  
  
  Yena onayo phezulu kwaye wahamba ihamba eludongeni, peering kwi onzulu corners ye-cave. — Kukho indlela ngaphandle apha?"
  
  
  Yena washukuma kwentloko yakhe.
  
  
  Mna okuthe nkqo wam pockets, kodwa ndaba nto kodwa wam belt. I-strangling imisonto ayikwazanga kundinceda simemo kwakhona. Mna kwafuneka ezingqamanayo wam belt, kodwa akukho nto burned kwi-damp cave.
  
  
  Mna nento yokuba kufuneka yenze kweli lizwe. Apho sithanda kuba kokuba abanye inkululeko yokuhamba-hamba, nethuba. Wakhangela ngomhla hunched nani ukuze kokuba xa sele a mfana.
  
  
  "Oko kuya kwenzeka kule dolophana xa sifika apho?"
  
  
  Yena laughed, a hollow, mocking isandi.
  
  
  "Akukho incopho kwi-resisting i-inevitable. Kufuneka nje kufuneka relax baze bathandazele engcono indawo kwi-afterlife."
  
  
  Abe ufikelele phantsi, sathi Ego, kwaye pulled yakhe kuye iinyawo, ukucinezela yakhe ezinzima ngokuchasene damp moan ye-cave.
  
  
  — Kufuneka andixelele ukuba kanye kanye yintoni kokuya kwi kule dolophana." Andixelele ukuba yintoni abantu kwenza guns, apho victims khona.
  
  
  Wakhe gripgenericname kwi ingalo yakhe loosened. Ngoku ego ke amehlo baba ukhangela kwi kum; wary, frightened, nomsindo.
  
  
  "Bathabatha ezintlanu okanye ezintandathu abantu ngaphezulu a rocky plateau, ngoko ke ukukhutshwa kwazo, shoot kwabo, kwaye drive nabo kwi-dolophana. Kukho elinesixhenxe izindlu, huts kwaye sheds. Baya kufuneka uzame ukufihla. Ukuba bayagwetywa elinolwazi abaphathi, baye kusebenza kakuhle, ukunika abantu rides, mhlawumbi shoot nabo kwi-legs ngoko ke baya musa inqaku kwenye indlu. Xa yokugqibela indlu ngu okuthe nkqo, wonke umntu uza kuba esifutshane okanye bayoneted. Young recruits ngamazwi eyona imbi. Baya conclude imali, yimalini ngamnye victim uya kuphila.
  
  
  Hers, lowo washukuma kwentloko yakhe. Ntoni ikakhulu — zeziphi iimveliso zesintu ingaba bathe?"
  
  
  "Shotguns, oluzenzekelayo rifles, isandla grenades, kwaye ixesha elide knives."
  
  
  Yena wayesele eza lean emva ngokuchasene damp moan xa yena wabona yokuhamba-hamba ngexesha fence jikelele barbed abalawuli kwi-phambili abalindi ngasesangweni.
  
  
  "Ukuba babe nokuza," lo mfana wathi.
  
  
  Ndicela yakhe. 'Ngubani igama lakho?'
  
  
  "Unxulumano lwefowuni kum Joe yindlela elungileyo i-american igama."
  
  
  Wathabatha yamluma esandleni, bafudukela kude kuye, kwaye leaned ngokuchasene eludongeni, akukho nto. U-abalindi na, yalandelwa ezine bafana ngendlela ecacileyo iingubo. Zonke ezintandathu kubo kokuba oluzenzekelayo zesintu. I-tallest balinde wajonga e kum kwaye gestured.
  
  
  "Phuma!" lowo badanduluka. 'Ukhe ubene lokuqala!'
  
  
  Layo carapace ngu nihamba; i bayonet ukungasebenzi ngu painfully inxaxheba kwi-bam buttocks. Yesibini balinde pulled Joe yakhe iinyawo zakhe kwaye shoved naye kwiintlanganiso i-phuma. Oyingcwele Inkosi blinded kum njengoko yena ophunyezwe ngokusebenzisa kuvulwa kwi-sango.
  
  
  Squinting, wabona yakhe nokuma elandelayo isihlanu abantu. Joe kwakukho enye kuphela jikelele kwabo. Kwakukho ezintathu abafazi oludala umntu, ixesha elide kodwa emaciated. Endala umntu waphuma, circled i-cave, ngoko intliziyo elangeni waza wahlala phantsi emhlabeni.
  
  
  'Get phezulu! i-abalindi roared. Yena sukuyihoya ih.
  
  
  Ego ingalo waba lagqobhoza nge bayonet, kodwa lowo asikwazanga shenxisa. I-ukungasebenzi sliced ngokusebenzisa muscles ka-kwesixhanti sakhe. Kuphela ngoko waye scream. I-balinde nodded, kwaye ezine teenagers kunye submachine guns kutsalwe knives kwaye ibe igcwalisiwe e-old umntu.
  
  
  I-ajikelezayo yenyuka kwaye sank nzulu kwi inyama yam de ndandisele careful hayi tip phezu kwaye ukuwa kwi-bam umva. I-knives ukuqhubeka ingqakumba kwi-thambileyo ukukhanya kwelanga, kwaye ajikelezayo baba ngoku a ancamathelayo red. Umntu asikwazanga yenza isandi simemo kwakhona, nje thambileyo gurgle njengoko yokugqibela impefumlo ekhohlo ego ke bloodied imilebe.
  
  
  "Ngokwaneleyo," i-balinde wathi. Uthetha isihlanu eseleyo amalungu ethu iqela. 'Hamba ngokukhawuleza. Kwaye musa kuphuma zonke phezu kwendlu yowiso-mthetho, okanye uza kuba kwabafileyo ngomhla ndawo. Gcina phezulu kunye abalindi.
  
  
  Kumadodana wiped zabo knives kwi old umntu ke trousers kwaye ke lined kuthi phezulu. U-teenagers wahamba kuzo ngaphambili, kwaye ababini uvale procession.
  
  
  I-matshi ukuya dolophana waya kakhulu ngokukhawuleza; wayengomnye zange nako kuza kutsho nge-isicwangciso phumani jikelele oku. Ke waya kanye kanye njengoko Joe wathi. Kwi phezulu a rocky plateau, sasivuya wamxelela ukuba usebenzise zethu amakhaya abo. Ujonge ezantsi, wabona yakhe lone nani kwi ithambeka ngezantsi. Kwaba Choeni.
  
  
  Mna wabaleka ngokukhawuleza kangangoko ndinga phantsi ithambeka, hoping mna wouldn khange get esifutshane kwi-umva.
  
  
  "Qhuba," ngokuba yena kuye, nokuza phezulu kuye.
  
  
  Thina ducked kwi ilitye eludongeni, kwaye okwethutyana ndava ngxaki. Joe slid kuzo ngaphandle kwethu. Wathabatha ngaphandle kwayo belt, pulled omnye ngaphandle jikelele ibhityile choke cords, kwaye zinikezelwe ngayo kuye.
  
  
  "Ukuba uya kuba nethuba, ukuyisebenzisa."
  
  
  Yena frowned, ngoko ke smiled, kwaye ndandicinga ndabona glimmer ka-ithemba yayo emehlweni abo.
  
  
  Phambi kokuba ayikwazi ukuba nantoni na ongomnye, u brown amanani darted jikelele yembombo indlu. Baba boys, akukho kunoko kunokuba ishumi elinesithathu. Wonke umntu jikelele kwabo kokuba i gun. Kuqala enye esifutshane, ngoko ke omnye, kwaye ndeva zinokuphathwa kukhokela whizzing phezu kwentloko yam njengoko sibaleka.
  
  
  Wafumanisa ucango kwaye ducked ngaphakathi, ngokuncothula e Choeni. Yaba likhulu endlwini dolophana, nge ekunene attic kwiqela elinye icala. I-attic wayesele ishumi iinyawo libanzi, ngokwaneleyo ukuba fihla kuwe kuba okomzuzwana. Thina climbed a wooden staircase kwaye inyathelwe kwi ingqinqwa pine planks. Kwabakho encinane wooden ibhokisi kwi floor. Choeny pushed wakhe ukuba kude kube ngoku icala igumbi kwaye motioned kuba wakhe ukuba uye kulala.
  
  
  Mna ke komhlaba ukuba ulutsha fighters kokuba isandla grenades. Emva mzuzu, lowo ndabona kuyo. Elincinane grenade flew nge window ngezantsi kwethu, ricocheted kanye, kwaye exploded ezintathu iinyawo ngaphezu komhlaba. Andiyenzanga kuba nexesha duck. Inxalenye umzimba wam waba ibambe kwi-shrapnel imvula, kodwa andiyenzanga bazive i-zinokuphathwa esinyithi. Xa umsi zicacisiwe, omnye boys cautiously na igumbi. Kunye omfutshane oluzenzekelayo pistol esandleni sakhe, lowo ngokukhawuleza okuthe nkqo igumbi, ngoko ego, ingqwalasela sharpened. Msinyane wakhangela ngomhla attic, a wooden crate dropped yakhe.
  
  
  Yena asikwazanga kufumana ixesha ukuphepha ego. I-crate knocked ngaphandle isixhobo kwi-ego izandla kwaye betha yakhe ego ebomini. Yena ileta-intliziyo, clutched ezandleni zakhe, wawa emhlabeni, ngaphandle impefumlo. Yakhe, wajonga e umatshini. Inokuba zethu usindiso. Kodwa nje ego wayesele hlasi yakhe, omnye boy wabaleka kuzo. Wabona yakhe comrade lwazi kwi floor, wajonga suspiciously kwi attic kwaye showered i-floor ukusuka apha ngezantsi kunye isichotho ka-bullets jikelele umatshini gun. Zethu ego waba egciniweyo yi-amahlwempu aiming kwaye i-intshi ezimbini ka-solid wood.
  
  
  Emva ezimbalwa moments, lowo pulled ngaphandle boy ethiwe emhlabeni kwaye wathabatha submachine gun.
  
  
  Mna ekhohlo yakhe waza waya phantsi amanqwanqwa, kwaye Choeni abalandela kum. A fist-sized kolwalwa kubeka kwi floor. Oko nje kokuba ukuze isetyenziswe yi-ego. Kwaba baphoselwe ngaphandle yi-kolwalwa kwindawo enye swift sindululo, ngoko ke icinezelwe ngokuchasene moan, kwaye Stahl ndalinda. Ilitye betha a enye ka-kukutshisa ukusuka ezikufutshane indlu kwaye ngoko nangoko kwabakho ufolo. Shaggy weza zethu indlela. Mna balingwe ukubala kanye ixesha. Ngetyeli lokugqibela, lowo ducked ngokusebenzisa ucango kwaye sathi i-young soldier e epheleleyo trot. Wakhe ego clamped esinye isandla sakho phezu kwayo umlomo kwaye pulled i-ego ngaphakathi.
  
  
  Emu babotshelelwe yakhe ezandleni nasezinyaweni zam kunye strips ka-shirt, kwaye Choeni beka vala kwi-Emu ke umlomo. I-rifle waba oqhuba wabonakala kuba isebenza kakuhle, kodwa xa icartridge balingwe ukuba tyhala oko ngokusebenzisa entolongweni, kwaba ifumanise ukuba abe jammed. Blindly, sibaleka, ngaphandle ucango kwaye namakhaya kwi-icala i-boy babevela.
  
  
  A lwezempilo, emva kwam made kum jika, gun ngomhla ilungile, kodwa wam koobhontsi loosened kwi phinda-phinda njengoko Joe bawa emhlabeni, gun kuzo isandla sakho, kwaye crawled ngaphandle kwethu.
  
  
  Ego ke ubuso waba nomsindo. "Omnye wabo bambulala yakhe kunye ukufa gripgenericname; ubuncinane abe onayo yakhe i gun.
  
  
  — Ingaba ukulungele ukuya uphill?"
  
  
  Joe nodded.
  
  
  Njengoko siza ophunyezwe lokuqala eludongeni, Choeni tugged ngexesha lam sleeve, wakhe ubuso pale. Omnye abafazi abo beza kunye nathi waba ethiwe ngomhla wakhe emva; yakhe ubomi kwaba torn ngaphandle, wakhe axis powers waba reeling kunye igazi; wayengomnye folding a dollar kwindawo enye ngomoya wakhe vula izandla.
  
  
  Wayengomnye etsaliweyo yi-umfazi ke Choeni mimmo waza wabaleka waya elandelayo indlu. Thina samva ngakumbi gunfire kwaye shouting ngasemva kwethu.
  
  
  Thina jumped phezu swollen isidumbu. Wakhe ubuso waba ulityile yi-vultures. Thina lumisiwe emva kodonga, ngoku ngameva ngaphambili kwaye emva, kwaye balingwe ukuba babambisa zethu impefumlo. Choeny wajonga exhausted.
  
  
  Wathabatha rifle ukusuka kum, isebenza i-phinda-phinda kwaye ndlela okwethutyana, waza weva icartridge umgca emva kwi ndawo kwi-magazine. Yena zinikezelwe ngayo emva kum nge sigh.
  
  
  Lwazi kwi floor, mna cautiously peeked jikelele yembombo ka-eludongeni. Kwakungekho namnye ozayo kuthi. Variance le nduli ukusuka apho sino ekhohlo imizuzu embalwa edlulileyo yenyuka ukuya phezulu ama meters. Kwaba elide esifutshane kunye no-phantsi. Mna akusebenzi ukuba uqinisekile ukuba Choeni ayikwazi ukukhombisa u-ngayo, kodwa yena wathi yena waba ilungile.
  
  
  Thina jumped phezulu kwaye wabaleka ukuya eludongeni, ilungele isichotho variance ozayo. Thina asikwazanga kufumana ixesha. Choeni bumped kwi encinane boy kunye elide gun. Yamluma esandleni instinctively ufikelele ngaphandle kwi-i-karate kick ukuba neck, kwaye boy collapsed unconscious kwi igazi-soaked emhlabeni. Choeni wavusa yakhe ego isixhobo.
  
  
  Emva kuye kwakukho omnye kubalindi azisa kuthi kuyo. I-ego umatshini gun waba pointed at kwethu.
  
  
  "Jika jikelele," wathi.
  
  
  Yena esifutshane kuye ngoko ke ngokukhawuleza ukuze abe asikwazanga nkqu isaziso i-intshukumo ye-gun. Gawk betha i-emu kwi-axis powers waza wathumela ke flying u-meters kwi red eluthulini.
  
  
  Sibaleka.
  
  
  Sasivuya kuphela halfway phezulu induli xa kokuba kuqaliswe shooting e nathi... Thina agcina ducking kwaye isebenza, ducking waza waguquka enye indlela, kodwa thina uqhubekile uphill.
  
  
  Ishumi unit-format ukusuka phezulu, i-nani kunye submachine gun yenyuka kwaye abalawuli ekuhlaleni kwethu. Joe abalawuli e kuye, kodwa amadoda. Wam rifle waya phezulu kwakhona kwaye abalawuli, kwaye umntu spun jikelele wawa phantsi induli wethu icala. Sibaleka a mimmo kwayo kwaye dived phezulu.
  
  
  Umntu kwi-Jeep waba ngaphezulu surprised kunokuba sasivuya. Kwinkampu inkokeli, umntu ngendlela oqaqambileyo oluhlaza efanayo, ndithe nje lowered a brown bottle kwaye wiped imilebe yakhe. Wakhe esifutshane knocked ngaphandle bottle jikelele Ego ke izandla.
  
  
  Yena wavusa ezandleni zakhe ngaphezulu kwentloko yakhe, kwaye zonke bravado ekhohlo yakhe ego ngoku ukuba waye armed.
  
  
  Yena wabaleka phambili, okuthe nkqo i-ego, kwaye ifumanise oko kwaba ilahlekile kakhulu kutsha nje... Hugo kwaye Wilhelmina. Kwaba mnandi ukuba ingaba ih umva. Waguqukela kwi-mikhosi yokulwa yamanifayithi.
  
  
  "Kuza ngaphandle!" Mna ilungisiwe.
  
  
  Wakhangela ubhideke.
  
  
  "Phumani jikelele ukuba Jeep," emu ngokuba kuye. Saphakama ngaphandle kwaye wema trembling kwi-phambili kum. "Thatha ngaphandle yakho jacket kwaye shirt." Yena frowned, kodwa wenza njengoko mna wamxelela.
  
  
  Ndithatha ngayo ngaphandle kwaye threw ngayo izangqa ka-amatye.
  
  
  Yiya phantsi, Omncinci. Ukuba le dolophana.'
  
  
  — Hayi, awunokwazi ukwenza oko! yena screamed. "Baya uphumelele khange sikwazi ukuva kwam ngaphandle wam efanayo..."
  
  
  Wayengomnye knocked phantsi yi-ego Nog ke fist. Wam beginnings betha i-ego phambi mhlophe-zinokuphathwa umphandle umsebenzi ka-hate engulfed kum. Choeni zinikezelwe kwayo i-rifle, hauled indoda yakhe iinyawo zakhe, kwaye hurled ego phezu wendawo plateau. Yena rolled kancinci, kwaye kwangoko Joe kwaye mna waqala shooting elandelayo kuye kwaye emva kwakhe, ade abe panicked waza wabaleka wangena esihogweni abe nento yokuba wadala. Xa abe ufikelele kuqala izindlu, thina weva clank ka-rifles kwaye submachine guns.
  
  
  Yena luyafuneka Choeni kwi-Jeep. Joe sat kwi-emva kwaye itshintshe yakhe rifle kwi-mikhosi yokulwa yamanifayithi ke, inkqubo ephantsi-umatshini gun. Sifumana u-ukuvula a bumpy umendo campsite. Yena suspected ukuba embalwa kuphela abantu izakuba kwi rhafu, njengoko uninzi abaphathi izakuba kwi-i-calcutta ilinde uphawu ukuba attack.
  
  
  Choeni wabona lencwadi ithi phezulu kwayo rifle njengokuba nathi approached lokuqala yokwakha. Yena shifted kulo wesibini jikelezisa iinjongo, kokusebenza kwentshukumo ekhawulezayo, kwaye slid kulwimi lokuqala yembombo. Ezine abantu bemi phaya flew kude njengokuba nathi sped elidlulileyo mimmo kubo. Kwakukho isibini trucks ozayo. Yakhe ngomnye wabo, kwaye Joe punctured ezimbini tires ngamnye car njengokuba nathi sped elidlulileyo kuye, ke thina waguqukela yembombo kwaye screeched phezu fence jikelele barbed abalawuli.
  
  
  "Ucinga ukuba i-inqwelo moya ke kwakhona apho?" Choeni nodded.
  
  
  "Ndeva omncinci kuxelela umntu ukuba wayeza iphaphazela ukuba i-calcutta emva onzulu." Mna growled. I-small inqwelo moya iza ke kuba refueled kwaye ukulungele ukuthatha ngaphandle. Kodwa baya kuba sentries e-airport? Andiyenzanga cinga ngoko.
  
  
  Sahamba ngqo kwi-airport, kwaye Choeny ndaya umphathi ukuba umxelele ukuba sithanda shiya ngoko nangoko. Yena frowned njengokuba nathi idlalwe lo mdlalo kwi-icacile kwaye taxied esiphelweni ye-runway. Ndimele kufuneka kwaziwe oko kwaba kokuya kwi msinyane ndabona Jeep qala kwi desktop. Kwenzekile kwiintlanganiso kuthi ngexesha bukhali i-engile, kwaye bema amabini anamashumi unit-format kude imoto yethu.
  
  
  Choeni nodded xa yena wabona Jeep. Yena kokusebenza kwentshukumo ekhawulezayo, warmed phezulu amandla, kwaye namakhaya phantsi runway kwiintlanganiso i-jeep. Thina sped kuwo entsimini, kwaye umntu kwi-Jeep jumped phandle waza wathabatha-phantsi. Wakhe umsebenzi yi-hlasi le abe mbalwa amahlumelo ukuphepha a collision kunye jeep. Choini bit yakhe lower lip nzima njengoko yena steered i-ailerons kwaye agcina nose ye-icacile ebhekisa ngqo kwi-umbindi we-runway kwaye Jeep. Ngexesha kakhulu yokugqibela mzuzu, yena pulled i abe mbalwa amahlumelo sharply umva. I-abancinane umatshini seemed genuinely surprised yi-isicelo, kodwa waye yayo best.
  
  
  Saphakama ngomhla sudden rush ka-zezulu isampulu... Ngoko ndinga phantse kuva inqwelo moya gasp; senza asikwazanga kufumana ngokwaneleyo isantya kodwa kuba oku maneuver. Imoto landed kwi runway kwakhona. Kodwa sino jumped phezu Jeep kwaye baba ngoku screeching phantsi ingoma ngomhla wethu indlela eqhelekileyo qala. Ndandicinga ndeva gunshot, kodwa ke asikwazanga ingaba na kwenzakala.
  
  
  Mna leaned umva wam sokugweba, njengokuba nathi ekugqibeleni wathabatha ngaphandle, ndinovelwano intlungu kwaye burns ka-yokugqibela iiyure ezimbalwa. Wam wrist throbbed apho waba sele burned yi-flames. I-okubonakalayo ngomhla wakhe izikhali kwaye axis powers baba soaked kwi-salty sweat, kwaye waye ke ukudinwa ukuze abe ayikwazi kulala kuba ngonyaka.
  
  
  "Siza zange ndifune i-calcutta," Choeni wathi, ebhekisa ipetroli / amafutha gauge.
  
  
  "Beka ego kwi-nearest airport," ndathi. "Siza ukufumana ezinye kulala namhlanje, kwaye ngomso siza refuel kwaye iphaphazela ukuba i-calcutta."
  
  
  Yena breathed a sigh ka-uncedo kwaye leaned phambili ukufunda incwadi maps.
  
  
  
  Isahluko Elinesibini
  
  
  Olandelayo imini siya flew ezantsi phezu Ganges, omkhulu river ye-Hindu ukholo. I-Ganges sele ezininzi tributaries; omnye jikelele kubo i-Hooghly River, apho flows ngokusebenzisa i-calcutta. Thina namakhaya afrika ukulandela omkhulu river zonke indlela kwisixeko.
  
  
  Ngesiquphe, sibonile yintoni wajonga na omnyama-dot kwi ulundiname. Ngomhla wokuqala, ndandicinga yayiyeyona seagull, kwaye emva oweshumi a yesibini, ndaqonda ukuba kwaba i-jet ngaphambili flying ngokusebenzisa zezulu e kabini i-isantya isandi, akunjalo esilandelayo ukuya Comanche. I-Comanche skidded nzima, nesiqingatha-overturned, kwaye Choeni pulled yakhe nose phezulu kunye ubunzima kunye abe mbalwa amahlumelo. Oko waziva ngathi sasivuya ziphakathi kwe-massive isiphango xa slipstream a sigquma ngaphambili jet swept phezu kwethu.
  
  
  Joe crouched ngaphandle kwam, lakhe nostrils flaring esoyika njengoko car threatened ukuba abe torn ngaphandle.
  
  
  Ababini nangaphezulu omnyama amachaphaza wabonakala kwi ulundiname. Choeni lowered i-Comanche kwi dive kwaye flew njengoko low kangangoko kunokwenzeka phezu kwemithi. Njengoko fighters flew phezu kwethu, ndabona omkhulu red iinkwenkwezi kwaye bomvu aso a MiG-23. Aba baba eyona kwiindawo ezingaphelelanga ukuba Russians ndaba.
  
  
  Choeni pointed phezulu kwaye phantsi kwi-Russian genericname. I-genericname waba flanked yi-ezintandathu nangaphezulu slender fighters.
  
  
  "Ndim, kuyafana na Russians bazise kuwo omkhulu umkhosi," ndathi.
  
  
  Choeni ojika kwi-airport rhoqo kwaye listened. Phantse ngoko nangoko, i-airwaves bazaliswa luvuyo Russian kwaye isixhosa iincoko. Omabini amaqela eceliweyo landing imiyalelo.
  
  
  "Ingaba kukho nayiphi na i-american kwiindawo ezingaphelelanga?" Choeni wabuza. Thina wajonga jikelele. Njengoko siza approached Dum-Dum Airport, sibonile ezimbini amaqela triangular-winged ngaphambili jets mimicking kwethu, zine - - - iqela ngalinye. Aba baba twin-injini attack aircraft le KUTHI Nevi.
  
  
  Choeni wabona lencwadi ithi phezulu isandla-igcine isandisi-sandi, kwaye ngexesha ingxelo emfutshane yaphula kwi radio unxibelelwano, intervened waza wacela a landing umyalelo.
  
  
  Nomdla uphawu ukusuka airport sovavanyo boomed ngokusebenzisa loudspeaker, zinika Ey ngqo imiyalelo.
  
  
  Elinye ilizwi chimed kwi-ngesingesi. "I-american aircraft ukususela aircraft mphathi Lexington, siza kukwazisa ukuba kufuneka ukubaluleka imvume ilizwe ngomhla wesixhenxe umgca we-wesibhozo lane. Nceda vumela akukho ngaphezu ezimbini kwiindawo ezingaphelelanga ngexesha.
  
  
  I-uphawu waba kuzisikela ngaphandle kwaye Russian kwiindawo ezingaphelelanga baba ilungisiwe umhlaba kwi runway isibhozo iqanda malunga ezisixhenxe imizuzu.
  
  
  Choeny kwaye mna exchanged glances. Thina asikwazanga kufuneka ndithi nantoni na ukuze zichaziwe uloyiko ukuba waba ekwakhiweni ngaphakathi kwethu. Isibini superpowers baba ukuhlanganiswa zabo imikhosi esixekweni.
  
  
  Ezi babizwa ngokuba eyobuhlobo utyelelo. Okanye babeya kuba esetyenziswa elahlukileyo diplomatic intetho ukuba lungelelanisa i-invasion of Indian territory, esibizwa ngoku kwi encinane umlinganiselo. Kodwa iziphumo izakuba tragic ukuba u-amagunya clashed kwi ezimeleyo territory.
  
  
  Choeni controlled i-ngemali kunye gracefully lowered i-small Comanche, ke thina landed ekuqaleni runway kwaye taxied ngaphandle kwi apron abucala jet hangars.
  
  
  Wakhe brow furrowed kwi - & ubalo. Choeny ke questioning jonga made kum ubeke wam iingcinga kwi-mazwi.
  
  
  "Lento weshumi elinesine ka-agasti. Namhlanje uya kuba omkhulu mini. Sibe ke ekuthatheni imfazwe, ndiza abagulayo kuyo.
  
  
  Joe wandixelela ngexesha uhambo ukuba nangona yena asikwazanga bazi kakhulu malunga terrorists, lowo ayikwazi ukuthatha kuthi ukuba ih ammunition depot ngaphandle town, apho baya wazimela izikhali zabo kwi-anticipation a big attack kwi 15th.
  
  
  Ukuba singathi atshabalalise ih ammunition, singathi kuthintela olubulalayo kwi consulates kwaye njalo impending clash phakathi Us ne-United States.
  
  
  Wathabatha Mercedes komnye street kwaye drove jikelele enkulu yokwakha ukuba Russians esetyenziselwa zabo diplomatic umsebenzi kwi-i-calcutta. I-ngasemva evaliweyo. Kwi-phambili ukwakha yaba solid umgca we-Russian Marines. Kokuba rifles slung phezu zabo shoulders kwaye bandoliers kunye cartridges jikelele imizimba yabo. I-Russians baba ilungele idabi.
  
  
  Andiyenzanga ukuqonda njani na umntu ayikwazanga ukufumana vala ngokwaneleyo ukuba ulahle i-ibhombu ye, kodwa ndaba ndinovelwano ukuba umntu siyafuna kokuba sele igqityiwe izicwangciso zakhe. Nakanjani, lowo onayo ngapha kwayo. Kodwa njani?
  
  
  A roadblock waba misela phezulu ngomhla omabini le KUTHI Consulate yokwakha. NATHI Marines kwi-luhlaza obulalayo suits baba ukuguqula zonke izithuthi jikelele.
  
  
  Joe kwaye Choni wathabatha yakhe kunye nabo, kwaye saqalisa ukuya kulwa yethu ngendlela ngokusebenzisa defenses jikelele consulate. Ngexesha sasivuya ngokusebenzisa enkulu isango kwaye phezulu sidewalk phambili ucango, Slocum zaphuma ukuba greet kwethu.
  
  
  "Kufuneka elungileyo umkhosi apha," ndathi. "Ayi karhulumente ka-India ndihamba ukukhusela ilizwe?"
  
  
  "I-Marines?" Slocum wathi. - Baya kubumba honorary watchtower. Sathi kanjalo azisa kwiindawo ezingaphelelanga apha... ukunceda Indians celebrate Ukuzimela Mini."
  
  
  Yena grinned ngomhla kwesizathu wanika kwaye nqa njani Enew Delhi ingaba react.
  
  
  Ngoko Amartya Raj, waya i-curb.
  
  
  "Ebusweni Russian kwaye i-american troops ngu intsikelelo yam," Indian policeman wathi hoarsely. "Abaninzi oorhulumente thumela abathunywa ukuba celebrate zethu ukuzimela." Yena lumisiwe kwaye wajonga e kum pointedly. "Kodwa i-calcutta sele akukho ndawo bombers, Umnu Carter .
  
  
  Yena wagxininisa igama lam kwaye icinezelwe imilebe yakhe kunye nzima, omiselwe umgca. Slocum swallowed kwaye wajonga benetyala. "Ndiza uxolo," wathi kum. "Umnu Raj ... uyazazi lowo ufaka. Yena ufuna arrest kuwe.
  
  
  Wakhangela ngomhla burly Indian policeman kwaye grinned. Yena pointedly igcine baphuma ezandleni zakhe, ilungile kuba handcuffs.
  
  
  "Yiya ozayo," ndathi. "Arrest kum."
  
  
  "Kukho uphumelele khange kube nayiphi na ngaphezulu iingxaki," Slocum wathi kunye feigned ukukholosa. "I-polonaise Wu kwaye abantu Enew Delhi ingaba neyokusebenza uxolelwaniso phakathi kwethu Russians. Ngoko ke, sibhala ngokuba United States. Ikomishoni ka-inquiry iya kuba yiya kwinkunkuma ngexesha Sundays.
  
  
  'Sundays?'
  
  
  Slocum waba ngxi ukuzama isandi uqinisekile, kodwa lowo ayikwazanga. Yena vumelani ilizwi lakhe kufa kude.
  
  
  Raj sukuyihoya kuye. Wakhangela e kum skeptically, ngoko e Choeny.
  
  
  Wacela. "Ingaba unengxaki baphile? Sidinga ukwazi lonke ulwazi onalo."
  
  
  "Trust emu," Choeni wamxelela burly Indian policeman.
  
  
  Raj frowned, kodwa wahamba ozayo kuthi kwi-Slocum ngu-ofisi. Mna ke surprised ukubona Alexander Sokolov ehleli phaya. Ego ke, uxande ubuso waba ezinzima.
  
  
  Wacela. "Ingaba usenama-liphila, Umnu Carter?"
  
  
  "Absolutely," ndathi.
  
  
  "Kwaye boy... nguwuphi na?
  
  
  'Ezahluka-hlukileyo. Wathi akukho ngakumbi, kwaye Sokolov glanced e Joe. Russian Liza sensed ukubaluleka i-young Indian, kodwa waya akukho ngakumbi.
  
  
  "Umnu Sokolov weza apha ukuze kukhutshwe i-ultimatum," Slocum wathi. - Ego abaphathi ezimayini musa bakholelwa ukuba sisebenzisa unyanisekile. Bona kwakhona ukuba sisebenzisa ngasemva olubulalayo kwi ih uxolo abameli kwi-Kolkata. Abo bacinga ukuba ke inxenye elikhulu nesicwangciso embarrass ih zonke phezu umphandle echibini."
  
  
  "Kuya uphumelele ukuba kunokwenzeka kwakhona," Sokolov wathi softly. "Akukho zintshukumo olubulalayo, kungenjalo siza repel a retaliatory uqhankqalazo. Ndine wam ii-odolo.
  
  
  Yena growled, kodwa abantu asikwazanga nod rudely kwaye ekhohlo ukuya amagumbi. Xa wayeneminyaka bemkile, Raj inyathelwe phambili. Yena frowned, musa ukuzama fihla yakhe displeasure.
  
  
  — Mna andinaku kuvumela ukuba uqhubeke yakho elizimeleyo iintshukumo, Umnu Carter. Uvumelekile ukuba insulting yethu kazwelonke ikratshi. Mhlawumbi nawe undixelele yonke into uyazi, okanye ngaba uye consulate de le meko ingaba isonjululwe.
  
  
  Choeny wema phakathi kwethu. Yena wathetha elubala kum.
  
  
  "Thatha Raj nani," wacebisa ukuba yena. — Unako ukunceda ufumane ngaphandle aphile."
  
  
  Apho kufuneka yena thatha kum? Raj wabuza critically. Wakhe hotel kuphela ebekwe kwi-i-ammunition depot, kodwa Indian policeman ikhangeleka zithe nako ukwenza kube nzima kuba nam. Ndaba ngaphantsi amabini anane ukuba sindisa, kwaye andiyenzanga kuba nexesha injongo.
  
  
  "Zonke kulungile," wathi yakhe Raju. "Kodwa akukho ebuzwa. Kwaye sihamba yedwa. Akukho namnye ongomnye. Akunyanzelekanga ukuba ube nexesha lumkisa-ofisi yakho.
  
  
  "Ukuba ke ridiculous," Raj wathi. "Oku ibe ploy ukukhokela kum jikelele headquarters ngexesha uyaqhubeka harass i-Russians. Ke bonke akunjalo."Mamelani," mna iiwindow zenziwa ngokukhawuleza irritably. "Njengokuba kude kube ngoku njengoko ndiyaqonda ke, namhlanje ayikho xa Abantu Ehlabathini Imfazwe babe yaphula ngaphandle kwi-i-calcutta. Kwaye sibe kuphela kuba encinane ithuba ukuthintela kuyo. Ukuba ufuna uncedo, olukhulu. Kungenjalo, ndizakuyenza yiya yedwa.
  
  
  Joe kwaye mna baba sele ngaphandle ucango xa burly Indian abalandela kwethu. Yena abalandela kuthi imoto kwaye drove emva yam hotel kwi cwaka. Ndafumanisa yakhe wam igumbi, dived kwi suitcase inkqubo eyenziwayo babezinikele kum, kwaye wathabatha Wilhelmina ke entsha i-store. Piera, i-igesi ibhombu ye, wathabatha ke, taped ngayo yakhe leg, kwaye ufake i-igesi umthombo usiba kwi-esifubeni sakhe pocket.
  
  
  Mna kwambatha ezicocekileyo shirt kwaye wabona lencwadi ithi phezulu ezicocekileyo handkerchief, omnye abo omkhulu, ebukekayo linen handkerchiefs ukuba Hawke rhoqo sele xa sukuba pack wam suitcase e headquarters.
  
  
  Yena wanikela Raj okhethekileyo isixhobo, kodwa lowo washukuma kwentloko yakhe. I-heavily ye-chrome-plated .45-caliber pistol ngomhla wakhe hip waba imiqathango kunye Ego.
  
  
  Ilanga waba sicwangciso kwi-west ngasemva izindlu xa silifumene kwi Mercedes, kwaye waqalisa landela Joe ke izikhokelo.
  
  
  Yure kamva, sasivuya ngxi abajikelezayo jikelele outskirts ka-i-calcutta ngexesha Joe balingwe khumbula apho kokuba ethethe ukuba Zakir. Ekugqibeleni, yena pointed kum ukuba shoulder ka-ezindleleni kwaye jumped ngaphandle jikelele car kwakamsinyane nje thina imile.
  
  
  Ewe, yena wathi, ngokwakhe confidently. "Apha kwenye indawo. Yena waved isandla sakhe, ebhekisa ngomhla rice paddies stretching phandle ukuba outskirts yesixeko.
  
  
  Thina ingenile paddy imihlaba, kodwa Amartya Raj hesitated, quietly usamkela yakhe ophilayo, ubizo ngokwakhe i-idiot kuba esiza kunye nathi. Kuphela xa mna waqala ehamba ngokukhawuleza waye andilandele. Sisonke wahamba afrika sada safika ukuba ilitye moan.
  
  
  "Ke ilizwi," Joe wathi.
  
  
  Raj inyathelwe phambili kwaye examined eludongeni critically. Wathi yena asikwazanga khangela into sinister kwi-yamandulo amatye. Wayengomnye lumisiwe yi-Ego ruku, owaye kuphela i-intshi kude isilumkiso abalawuli wabaleka ukuya phezulu eludongeni. I-abalawuli ophunyezwe ngokusebenzisa qinisa lugs i-intshi ezimbini ngasentla eludongeni. Kwaba ukumisela isixhobo ukuphendula kunye upward kwaye downward koxinzelelo. Raj asikwazanga kuthi nantoni na, kodwa abalawuli ibambe ego ngaphandle balinde. Alikwazi ukwahlula into kuni, nento yokuba fumana kwi moans a farmhouse; yaba alarm indlela wena, nento yokuba silindele.
  
  
  Joe waya kuqala, emva kwayo ego nudged yakhe. Yena ngenyameko inyathelwe phezu abalawuli kwaye gently jumped phantsi emhlabeni. Ngoko ke, kuye Raju kwamnceda yakhe phezu kodonga kwaye abalandela kuye. Joe waba ephithizelisa izandla zakhe ezivela kwezinye umgama kude. Yayo, waya phezulu kuye. Yonke indawo hotel, kwaye ngaphakathi kweendonga yintsimi meadows, kwaye kananjalo ka-rice imihlaba collapsed elide eyadlulayo. Kwi-thambileyo moonlight, zonke ndinga khangela waba ingca kunye nabalobi kwimigca imithi.
  
  
  Thina wahamba ihamba eludongeni, usebenzisa imithi njengoko ichaphazela. Wonke amabini anamashumi unit-format thina lumisiwe kwaye listened.
  
  
  Nangona kunjalo, siya phantse uphose lokuqala sentry. Waba leaning ngokuchasene umthi kwaye akusebenzi ukuba ujonge wethu icala. Waba emamele ukuya transistor kanomathotholo. Thina bafudukela jikelele kuyo.
  
  
  Inyanga disappeared ngasemva amafu, njengokuba nathi wahamba ngendlela cwaka kuwo vula pasture kwaye scanned a khulula malunga namakhulu anamashumi unit-format libanzi, andiyazi kakuhle ukuba yintoni sasivuya ikhangela.
  
  
  A faint ivumba ka-umsi ibambe wam ingqalelo.
  
  
  I-unmistakable ivumba ka-cheap cigarettes wafted ngomhla wesibini breeze. Sibonile a blazing bonfire ngomhla wethu ekhohlo, malunga ama meters kude.
  
  
  Kamsinya sibonile a sentry kwi makeshift efanayo. I-ego ke ubuso waba ngokwaneleyo ukuqinisekisa lowo ufunda kuthi ukuba sasivuya ngasekunene irekhodi. Nkqu Raj leaned kwi-nzulu kwaye bafudukela ngakumbi cautiously njengokuba nathi circled umntu.
  
  
  Kwi-mile ngaphaya imithi, sibonile i-auspicious umqondiso — yezithuthi ukuba idla ophunyezwe mimmo a umqolo imithi.
  
  
  "Ewe, kodwa ke sikwi ukudlala lo iinkuphelostencils umdlalo," Joe wathi, kwaye Ego ke amehlo glittered kunye umdla.
  
  
  Elide, low bridge spied yakhe a anamashumi unit-format kude. I-kophahla waba ngokupheleleyo igqunywe kunye turf kwaye ibhrashi, kwaye kuyaphela baba tilted ngoko ke ukuba ubume ayikwazanga kuba ubonile ukusuka zezulu isampulu.
  
  
  Thina ngenyameko wahamba jikelele isakhiwo. Ngoko ke, kwakukho ngakumbi imithi. Ezindleleni weza a abafileyo end, kodwa xa sifuna baba phakathi kwemithi, sabona indlela sika ngokusebenzisa undergrowth. Thina abalandela kuye kwaye kamsinya zifunyenweyo ngokwethu kwi igqunywe parking ulote. Kwakukho ezininzi Indian umkhosi Jeeps parked ngezantsi, apho babekhwankqiseke kwaye entsha. Indlela baye end phezulu apha, kwi-inkampu ukuba wacinga belonged kubo, belonged ukuba terrorists?
  
  
  'Yintoni oko? Raj wabuza sharply. "Kutheni na thina ukulinda?"
  
  
  "Ezi Jeeps... ngamaphepha ukusuka umkhosi, ndicinga."
  
  
  Raj waphendula wathi, " Ewe. Okanye ithengiswe ukuze terrorists. Kukho urhwaphilizo kuyo yonke indawo."
  
  
  Joe tugged ngexesha lam sleeve kwaye pointed ozayo. "Phezu apho," wathi tensely. "Ammunition depot".
  
  
  Ndakhangela kwi ariya yena pointed ngaphandle kwaye wabona ezongeziweyo twinkling kwi-phambili imithi.
  
  
  Halfway ngokusebenzisa engundoqo streetlights, thina weza eliphantsi ilitye yokwakha. Kwaba kwi-i-vula indawo, kunye akukho into ejika imbonakalo ingaqondakali, kwaye ndinga bona okokuba waba sele kukho ixesha elide. Kwakukho ezindleleni ezikhokelela ngqo isakhiwo, awathi kanjalo waphela kwi-enkulu ucango.
  
  
  Joe kwaye mna eqale ukuhamba kuyo, kodwa Raj whispered umva.
  
  
  "Thina, nento yokuba ngcono get emva," wathi.
  
  
  'Kutheni?'
  
  
  "Ukufumana reinforcements." Kunokwenzeka abahlanganisene nge anamashumi abantu... eliwaka, ukuba kuyimfuneko. Sisebenzisa ejikeleze izakhiwo kwaye arresting wonke umntu kuzo kwi-iholo."
  
  
  Waphakama wema, kodwa waba pulled yi-ego.
  
  
  "Baya kuza kuba uye phambi sifumana emva," ndathi.
  
  
  "Kodwa thina andinaku yiya kwi-kukho kuphela," lowo iiwindow zenziwa ngokukhawuleza. "Thina wouldn khange nedabi ithuba."
  
  
  — Ufuna kuba ngcono unye?"
  
  
  "Ke mthethweni," yathi burly policeman. Kuya kwenziwa kuye laugh. Endaweni yoko, Joe beckoned kuye, kwaye thina crept lick ukuya kwi-isakhiwo.
  
  
  Phantse na injongo, a sentry nge submachine gun approached kwethu. Wayeza ndakubona kuthi yesibini emva koko, kodwa Joe reacted kwi instinct. Yena ngenkalipho wema kwaye wanika a eshushu umbuliso kwi-Hindu, apho distracted i-sentry.
  
  
  Umntu bafudukela i-rifle, kodwa kwaba kakhulu emva kwexesha. Hers waba sele leaping e kuye. Kwaye ngeli lixa ndaba kanye kanye yintoni mna luyafuneka... Pierre, i-abancinane igesi ibhombu ye ukuba yaba soloko phakathi wam legs.
  
  
  Yena owenziwe ngayo phambili umntu ke ubuso kwaye wabona a stunned intetho njengoko wathabatha a nzulu impefumlo phambi realizing waba yintoni eyenzekayo.
  
  
  Waba ufile xa yakhe emu mvumeleni umgca emhlabeni. Oko kuphela wathabatha isiqingatha ngomzuzu ukuvula lock kuba imini, kwaye sasivuya sele ngaphakathi lokuvota. A dozen crates ka-grenades sat ngokuchasene eludongeni nge-Indian Umkhosi uphawu kuyo. Ngokuchasene nesinye eludongeni baba crates ka-zesintu, abanye vula, abanye ngxi babhoda phezulu. Kwakukho nkqu ezimbalwa mortars kwaye bazookas kwi emva kodonga, ngokwaneleyo ukuba equip encinane * zingathathi icala elithile umkhosi. Kodwa isakhiwo waba ikakhulu ukuzaliswa improvised bombs — u - -iikota shrapnel aziingceba ukuba bebe osetyenziselwa jika Americans kwaye Russians ngokuchasene ngamnye ezinye kwiminyaka embalwa edlulileyo imihla. Wayengomnye kwakhona ikhangela kwiindawo zokugcina iimpahla ezingaphandle kweofisi xa sentry wabonakala kwi doorway kwelinye icala olude, narrow barracks.
  
  
  Thina weren khange walumkisa — wakhe ego asikwazanga bona okanye beve yakhe. Kwaba njengoko ukuba abe nento yokuba nje jumped ngaphandle izithunzi, okuzenzekelayo propped phezulu ngomhla wakhe hip.
  
  
  Waba ibhityile kwaye young, barely wakhe twenties, kwaye waye wearing i-makeshift efanayo yena, nento yokuba ebone kwi abanye abaphathi kule dolophana. Yena asikwazanga hesitate; lowo aimed kwaye abalawuli.
  
  
  Waye wonyula Joe kuqala, kwaye boy asikwazanga kuma nethuba. I-bullets betha kuye nje elifutshane ubomi bakhe kwaye knocked emva kwakhe. Waba ufile phambi kwesilumkiso ukuba dirt floor ka-isakhiwo.
  
  
  Olandelayo ezimbini imizuzwana seemed ngathi i-nangonaphakade. Isandla sam babefuna Wilhelmina, bazalwana legs mbindini, waza wawela emhlabeni; kwaye amehlo am baba kwi sentry ke axis powers. Wakhe sele esikhethiweyo kwinqaku apho yakhe iya betha kuye ukuba ndiya kuphila ixesha elide ngokwaneleyo. Kwi-axis powers, phakathi trachea nentliziyo.
  
  
  Andiyenzanga ukuba ndingayenza kuyo. I-submachine gun ngokukhawuleza swerved kude Joe ke bloodied umzimba kwaye aimed e Amartya Raj. Embalwa bullets kuba enkulu cop, bubonke kuba kum; ukuba inikwe bonke sentry kokuba ukwenza.
  
  
  Njengoko yena rolled phezu kwabo, abe ibambe a glimpse ka-Raj ke ubuso. Kwaba crowded, kodwa kwakungekho impawu ka-ukoyika. Kwabonakala ngathi waba ulinde ukuba abe bambulala. Wayigcina ezandleni zakhe ngexesha lakhe macala.
  
  
  Waba emhlabeni kwaye rolled kuba abanye njengoko sentry ke isixhobo swung kwiintlanganiso Raj ke stomach.
  
  
  Kodwa sentry asikwazanga umlilo. Ngexesha aiming, i-rifle waba pointed elubala kwi-mde policeman.
  
  
  Xa Raj asikwazanga shenxisa, i-sentry waguqukela waza waqhubeka ebhekisa kunye yakhe isixhobo. Kodwa ego rhythm waba disrupted, kwaye oku wandinika ithuba roll kwi pile ka-iibhokisi. I-sentry hesitated, besoyika ukuba shoot i-explosives jikelele kum.
  
  
  Yena yenziwe yakhe zesintu. yena abalawuli kabini, kwaye bobabini bullets betha i-emu kwi-axis powers. Yena screamed kanye phambi falling emhlabeni.
  
  
  Xa konke kwaba phezu kwabo, abe ngenyameko onayo aphume emva crates. Raj kwaba bemi ngxi kwi-ephakathi aisle phakathi stacks ka-ammunition.
  
  
  Thina stared ngexesha ngalinye enye ngaphandle uyise. Ngoko ke gun waye ke ngomhla kuye. Yena asikwazanga jonga surprised.
  
  
  "Nxiba gun kwi floor," emu waxelela yakhe.
  
  
  Yena grinned.
  
  
  — Ingaba zinika ii-odolo ngoku, Umnu Carter?" — Yeka ke! " lowo snarled.
  
  
  "Nisolko kuphela omnye jikelele kubo," ego umtyholwa.
  
  
  Yena ayikwazi kuphela guess, kodwa lowo ayikwazanga xana mzuzu xa sentry seemed ukuze sikwazi ukuva burly policeman kwaye vumelani ego kuphila.
  
  
  "Ulibale ukuba ndingumntu yabalawuli amapolisa igosa," Raj wathi. — Ucinga ukuba nabani na kukholelwa kwenu?" Yena smiled confidently akuba asikwazanga impendulo yakhe.
  
  
  Yena tilted kwentloko yakhe kwaye listened ukuba isandi kwi-umgama.
  
  
  Ndiziva ngayo, kakhulu — i-iinkuphelostencils waba ifaka umbala ... izixhobo zemoto njengoko kwenzekile phezulu induli.
  
  
  "Abantu bam," lowo wachaza. "Beza kuba zesintu."
  
  
  "Kuba namhlanje?"
  
  
  Ewe.'
  
  
  — Kodwa ucinga ukuba uza kuphunyezwe?"
  
  
  "Siyi-overthrowing urhulumente urhulumente. Singathi yenza ngokwaneleyo trouble kuba central karhulumente kwi-Enew Delhi ukubhengeza martial umthetho. Baya sayenza oku ngaphambili. Kuphela kweli xesha siya qiniseka ukuba kukho akukho amagosa ekhohlo aphile ezingakwazi thatha imicimbi kwi izandla zabo."
  
  
  "Ngaphandle kuba kuni.
  
  
  'Ewe.'
  
  
  "Nisolko ngaphandle comment," ndathi. Yena pointed yakhe gun ngomhla zesintu jikelele kwethu. "Akunyanzelekanga ngokwaneleyo supplies okanye abantu ukuthatha phezu kwesixeko, vumelani yedwa yonke imeko."
  
  
  Yena wawaphakamisela yakhe shoulders. "Sifuna ukuba uzimisele ukuthabatha umngcipheko."
  
  
  Ndicela yakhe. 'Thina?'
  
  
  "Mna anayithathela wathi ngokwaneleyo," wathi.
  
  
  Yena glanced phezu kwesixhanti sakhe e ucango sibe nento yokuba na. Ngaphandle, thina samva a iinkuphelostencils yima kwaye izandi babantu jumping ngaphandle. Baba a cheerful isimo, uthetha kwaye laughing ngathi abantu besenza phambi balwe. Xa kuqala enye wahamba ngokusebenzisa ucango kwaye wabona Raj, lowo smiled kwi-ingqwalasela. Kodwa yakhe intetho itshintshe xa wabona gun wam esandleni sakho. Raj wathetha sharply ukuba emu kwi-Hindu, kwaye umntu backed kude. Kwakukho iyangxola kwaye noises ngaphandle; ke ngesiquphe, kwaba icimile.
  
  
  Amartya Raj growled e nam kwakhona. "Kulungile, Umnu Carter, yintoni wena ke ntoni ngoku? Uvumelekile ukuba surrounded. Kwaye unoxanduva ziphakathi eziliqela eziyi-ka-explosives.
  
  
  "Ukuba ndiza kufa, uza kufa kakhulu," ndathi quietly.
  
  
  Yena wawaphakamisela yakhe shoulders. "Ndingumntu Hindu. Mna ukuthandabuza ukuba ukufa ngu njengoko elibi kuba nam njengoko kubalulekile kuba kuni. Ngoko ke, mna phinda, Umnu Carter, yintoni kanye kanye ufuna ntoni? Uza kundinika izikhali zenu, okanye ingaba wena linda kude kube wam abantu ukuvuthuzela nathi kunye kwi-million amaqhekeza aye?"
  
  
  Isahluko Ishumi Elinesithathu
  
  
  Kwi-wekhadi, ukuba yakho yokugqibela dollar ephiwe itheyibhile, uyakwazi bluff.
  
  
  Ngoko ke, simi kwi kwiindawo zokugcina iimpahla ezingaphandle kweofisi nge truckload abantu ngaphandle kwaye eziyi-ka-explosives ngaphakathi, wakhe enze isigqibo thatha ithuba. Kwakukho enye kuphela indlela ngaphandle, kwaye mna luyafuneka Raj njengoko wam escort. Emu kwafuneka bambi ngaphandle kwayo abaphathi ukuba yena waba nako ukufumana ngaphandle akuyi kuphila. Kodwa nkqu kunye kancinci luger iqhotyoshelwe kwi-ego, kuya asikwazanga k ubonakala ngathi njenge izakuba yima kuye. Raj yaba elinolwazi, i-ingcali kwi-zesintu kwaye explosives, ngolohlobo yakhe. Kodwa ndaba elinye ithuba, bazalwana reputation. Ngoko ke mna tossed wam amakhadi kwi isitulo, kwaye Stahl ndalinda ngethemba.
  
  
  "Ndinike yakho gun kwaye jonga," ndathi.
  
  
  'Kutheni?'
  
  
  Yena hesitated, kwaye yena betha yakhe ego nge luger etempileni. Yena sank ukuba umgangatho kwaye waba kuthatyathwa kuye ngelizwi lakhe ego, lakhe jonga, kwaye .45-caliber pistol.
  
  
  Xa lowo weza, wathi nje kokuba ugqibile umsebenzi wakhe. Kwaba i-urgent umsebenzi, kodwa kwabonakala ngathi izakuba umsebenzi.
  
  
  Wako konke kwaba grenade. I-striker pulled ngayo ngaphandle, ngoko ke pushed Ego emva nje ngokwaneleyo ukubamba ukhuseleko babambisa kule ndawo. Raj ke waphula glass ngomhla wakhe, lindani isuswe okwesibini isandla sakho phambi kokuba ufake isicelo a ipensile ukuba dial.
  
  
  Mna balingwe ukuyenza ukuze ezincinane kwesandla iwotshi pushed i-ipensile kude. Kwaye falling ipensile uza phoselani ngaphandle i-ezinobungozi pin ye-grenade. Xa ukuze kwenzeke, sino ezine imizuzwana baphuncuka.
  
  
  Xa mna yabonisa yona Raj, lowo laughed. 'Ukhe ubene kidding. Oku kuza zange msebenzi.
  
  
  Wakhangela surprised. 'Owu? Kwakutheni? Ihlala isebenza kwi-Hong Kong. Ungaya weva ke. Yena esetyenziswa ngayo njengokuba trap kuba oludala Isitshayina smuggler. Imbono ukususela torso, kanye kanye ngokunxulumene nesicwangciso.
  
  
  "Ewe, kulungile," Raj ungeniswe. "Ngenye imini, mhlawumbi. Ngexesha le pen ikho barely kwi-iholo kwi-garnet... ukuba ipensile ngu nzima ngokwaneleyo... ukuba iwotshi ngu wound phezulu ziqinile... ukuba...
  
  
  Ndifuna laugh. Nangona kuye, yena recoiled. Ndalandela kuye. Zintathu meters, zintandathu - - - meters; senza retreated, ukugcina amehlo ethu kwi ridiculous handmade mbandela. Waba emi iphezulu i-vula crate ka-indawo yokuxhuba izinto shells. Ukuba grenade explodes, indawo yokuxhuba izinto umjikelo we kwaye zonke ezinye explosives kwi-building uza kanjalo explode. Ibizakuba massive comment. "Ngokuqinisekileyo, sinako sebenzisa ngokukhawuleza," ndathi.
  
  
  'Njani? Ego ke gaze waba fixed kwi grenade.
  
  
  "Kunye," ndathi. "Singathi sebenzisa i-iinkuphelostencils. Layo vula kuwe. Kufuneka unxulumano lwefowuni yakho abantu xa thina qhuba. Kufuneka baxelele hayi shoot.
  
  
  "Ndiye esihogweni," wathi.
  
  
  Sibaleka, njengokuba kude grenade kangangoko kunokwenzeka. Thina anayithathela sele jikelele imini yonke. Mariya, weva ego, abantu shouting e nathi ngaphandle. Baba ilinde ego ke indlela.
  
  
  "Thatha ixesha lakho," yena wathi kuye calmly. — Ndithetha, kufuneka sibeke imizuzwana.
  
  
  Yena stared e kum okwethutyana, ngoko ndakhangela emva kwi-grenade.
  
  
  "Asixhenxe imizuzwana," ndathi. kwabakho plenty ixesha. Kunjalo wena musa care... njengoko i-Hindu, kwaye yonke lonto. Wakhangela ngexesha lakhe jonga. "Amathandathu imizuzwana."
  
  
  Waqalisa sweat. Hers, kakhulu.
  
  
  "Ke babe umsebenzi," lowo muttered. "Mhlawumbi oku kuza nje umsebenzi."
  
  
  "Amane anesihlanu imizuzwana."
  
  
  Ngoku mna anayithathela wajonga e yona, ngu big yaba nakanjani na. Ndiyafunga ukuba Uthixo ndeva iwotshi ticking.
  
  
  "Wena musa kukholelwa oku kokuya umsebenzi, ingaba wena?" wababuza ngokwakhe. 'Wena musa kukholelwa...'
  
  
  Yena asikwazanga nkqu gqiba isigwebo yayo engqondweni. Ngesiquphe, lalingekho ixesha kuba fun.
  
  
  "Amashumi amathathu anesibini imizuzwana... amashumi omnye."
  
  
  Yena ayisasebenzi counted kwi Raj. Mna counted kuya kuba ngokwam. "Thatha tailor, Carter," i-burly policeman sakhwaza. "Jika le nto ngaphandle. Kostya Boga. Reluctantly, lowo inyathelwe kwiintlanganiso i-grenade. Yena sathi ingalo yam kwaye bema kum. "Hayi, hayi ngonaphakade," lowo sakhwaza. "Uyakwazi ukwenza oko vibrate. Ubuya...
  
  
  Wakhangela ngexesha lakhe jonga. "Owu Thixo wam, ishumi imizuzwana... ithoba... isibhozo."
  
  
  'Qhuba!'Yeka ke!' lowo roared. 'Ngokukhawuleza!'
  
  
  Thina asikwazanga cinga kabini. Sibaleka. Na injongo ngaphandle ucango.
  
  
  Mariya, weva kuye shouting kwi-Hindu, kwaye waye na injongo emva kwakhe, bephethe i gun ukuba ego ke, emva. Andiyenzanga uzakuyiqonda into waba shouting. Yena ayikwazi kuphela lokuba kokuba ilungisiwe amadoda akhe ukubamba zabo ngomlilo.
  
  
  i-ego le abaphathi bakubona; abanye kubo made zesintu kwi kwethu. Umele ube sakhwaza into ethile, ngenxa yokuba bonke of a sudden abantu baba uyasebenza kuwo onke amacala. Baya wabaleka ngokukhawuleza emva kwethu.
  
  
  Sasivuya ngomhla iinkuphelostencils xa Raj waguqukela kwaye betha kum ngomoya wakhe muscular ingalo. Yena slapped kwam ngomhla chin, ekwenzeni kwam stagger.
  
  
  Wakhe esifutshane betha i Luger kwaye amadoda.
  
  
  Umntu emva kwam kanjalo abalawuli, kwaye saphakama kwi iinkuphelostencils. Mna abalawuli ababini nangaphezulu olukhawulezayo ingongoma e Raj, kodwa asikwazanga bona ukuba mna, nento yokuba betha kuye.
  
  
  Ngoko ke, i-ammunition yokulahlwa: flew kwi emoyeni. Noba wam ubuchule kwamnceda, okanye yayiyeyona andwebileyo gawk. Andisoze zange ndiyazi, kodwa low building exploded na isigebenga firecracker. Wokuqala ngokukhawuleza waba blinding beam kukukhanya ukuba ekhohlo mhlophe amachaphaza kwi-bam retinas. Emva koko kwabakho pop, kwaye isandi betha wam eardrums. Ngoko weza zest ukuba betha kum ubuso, kwaye uxinzelelo ka-zezulu isampulu ukuba threw kum emva ngokuchasene iinkuphelostencils.
  
  
  Bullets kwaye grenades baphoselwe kwi zezulu yi-lokuqala comment exploded njengoko baya betha emhlabeni. Rifle bullets crackled kwi deadly staccato njengoko zokungcola wawa jikelele kum.
  
  
  Ndabona indoda baphoselwe kwi zezulu, kwaye umzimba wakhe waba alaphukanga kwaye dismembered phambi kokuba wawa kwakhona. Abanye wafa instantly okanye stumbled kwi-izangqa phantsi isichotho ka-bullets de yemiyalelo exploded elandelayo kubo, iyasika i-ih kwi-nesiqingatha.
  
  
  Ndathabatha iinkuphelostencils kwaye drove ngqo ngokusebenzisa umhlaba owomileyo rice paddies ukuba Mercedes. I-iziqhushumbisi baba ngxi ukukhanyisa phezulu ngokuhlwa isibhakabhaka emva kwam xa yena onayo kwi Mercedes.
  
  
  Andiyenzanga bazi ukuba nabani na ongomnye waba aphile kwakhona kwi-bavukela ammunition depot, kodwa ndandisele kakhulu ukudinwa ukuba worry malunga nayo.
  
  
  Mna drove ngaphezu a kilometer phambi ndaqonda ukuba yam yasekhohlo waba buthathaka. Wam shoulder kwenzakalisa, kwaye akuba wavusa isandla sakhe ukuzijonga nah, waye waziva shrapnel pierce i-fabric wam doublet.
  
  
  Ndandisoyika ukuba mna wouldn khange kuba kakhulu ixesha phambi mna ezilahlekileyo sezingqondweni, kwaye ndino enjalo ezoyikekayo suspicion ukuba ingxaki akusebenzi khange isonjululwe kwangoku. Mna atshabalalisa terrorists ' supplies kwaye mhlawumbi nkqu bambulala uninzi ebalulekileyo abantu, kodwa mna akusebenzi ukuba uvuma. Kwakukho enye encinane umba ukuba yena kwafuneka khangela ngaphandle.
  
  
  Ngoko ke sidinga uncedo, umntu ukuxhasa kum de mbhodamo waba phezu.
  
  
  Kwakukho enye kuphela indawo yena ayikwazi khona. Kwaye hers, hoping mna nento yokuba kuba kukho phambi mna ophunyezwe ngaphandle.
  
  
  Choeni ke elihle izandla ngenyameko taped Lamasoldati-Aid ukuba umngxuma wam shoulder. Ke yena leaned phambili kwaye kissed wam buhlungu ndawo.
  
  
  Instinctively, lowo rolled phezu kwaye balingwe ukukhetha yakhe phezulu, kodwa intlungu waba ngxi kakhulu kakhulu.
  
  
  "Amahlwempu kid," watsho. "Nisolko lucky baya asikwazanga kukubulala."
  
  
  Mna wabona lencwadi ithi ke phezulu kwaye balingwe ukuba ithambeka ngokwam. Hers waba yayo apartment kwi umandlalo apho sino ngesondo ngoko ke, kutshanje.
  
  
  "Wena wabaleka kwi Mercedes," watsho. "Wena ophunyezwe phandle, xa uphinda-pulled kwi driveway."
  
  
  Yena washiya umandlalo waya window. Xa yena evuliweyo i-curtains, sunny brylev burst bangena egumbini.
  
  
  'Owu Thixo wam!"Layo suffocated. "Ke sele ntsasa."
  
  
  — Kwenu walalayo ngokusebenzisa busuku. Ngaba kuyimfuneko oko.
  
  
  Yena waye wacela ukuba get yakhe iingubo, kwaye yena wabaleka phezulu kum kwaye balingwe ukuba tyhala nam kude.
  
  
  "Wena musa ukuqonda," ndathi. "Lento elinesihlanu... eyona nto attack... apho unako kanjalo bathabathe indawo namhlanje. Sifumane ukuba yeka lento.
  
  
  Uyancuma softly kwaye ubeka wakhe ngesandla kwi-bam earlobe. — Musa ukuba bniyakhumbula?" Ngaba wanika a umsonto.
  
  
  'Njani?'
  
  
  "A terrorist ammunition depot... wena atshabalalisa ego yokugqibela busuku. Ihamba kunye Raj.
  
  
  Wakhe brow furrowed curiously. "Ingaba ufuna ukuva oko?"
  
  
  - Kuba estestvenno. Wonke town uyayazi. Ndeva iziqhushumbisi apha.
  
  
  Ingqondo yam waziva owozelayo. Andiyenzanga ngenene uzakuyiqonda into yena wathi de yena kukhankanywe Raj kwakhona.
  
  
  "Amartya wandixelela yonke into."
  
  
  "Raj? Ngoko ke, yena ke aphile?
  
  
  "Ewe, engxwelerhekile, kodwa aphile. Yena ufuna ukuba kwintlanganiso eyodwa e urhulumente Ndlu namhlanje.
  
  
  Uqalekisiwe lowo phantsi akhe impefumlo. I-bastard waba ngxi aphile.
  
  
  "Lowo kwikhulu, khetha kuwe phezulu imoto," watsho. "Escort". Ngesiquphe, lowo ndaqonda yakhe. Wayesazi yakhe kakhulu kakhulu. Raj uthumele i-escort kuba kum, ewe, a ezimbalwa executioners, akukho ukuthandabuza, abathi maxa qiniseka ukuba kwaba zange bamfumana yi-RTA kwakhona.
  
  
  'Xa?'
  
  
  'Ngoku. Nangaliphi na ixesha.'
  
  
  Yena pushed yakhe kude kwaye ndaya window. Kwi-isikwere apha ngezantsi, wabona imoto ukuguqula kwi driveway. Choeni objected, kodwa yena ngokukhawuleza onayo dressed, ukuzama zichaza imeko ukuba Heee.
  
  
  Thina washiya apartment nje phambi amadoda amabini bafika jikelele car kwi-driveway. Choeny u-maid azisa ih ukuba bedroom, kwaye thina lokuphuma ngokusebenzisa emva ucango.
  
  
  "Funny," Choeni muttered njengokuba nathi climbed kwi yakhe cream-colored Bentley. "Raj kunako ukuba akukho kwenza terrorists. Yena wouldn khange thumela amadoda akhe ukuba kukubulala. Ndiyazi yakhe ego.'
  
  
  Kodwa mzuzu yena wathi, a .45-caliber khusela ubungakanani umngxuma wabonakala kwi hood ka-car. Ekuqaleni yesibini omnye wabonakala kwi-ibhampari njengoko Bentley pulled yakhe phezulu driveway kwi-sango.
  
  
  Njengokuba nathi intliziyo kwi street, waze wabona abantu yayo bedroom window, apho baya ungathanda kuthi ukuba abe. I-guns kwi-ih ke ezandleni agcina firing ekuhlaleni kwethu.
  
  
  "Ke, inyaniso," watsho. "Ngoko Raj ingaba terrorist inkokeli... umntu ngasemva iziqhushumbisi?"
  
  
  "Hayi," ndathi. Wam rheumatism kanjalo surprised kum. Zonke a sudden, mna sensed ukuba Raj akusebenzi ukuba i-inkokeli terrorists, i-mastermind wonke uzibeke, nangona mna ngenene kokuba akukho isizathu ukuthandabuza nto — mna ke nje abachaphazelekayo malunga ezithile izinto wathi, okanye mhlawumbi oko kwaba ngxi ekubeni waziva jikelele kum.
  
  
  "Ngubani na ke ngoko?" Choeni wabuza.
  
  
  Andiyenzanga nokwazi okokuba. Nkqu nokuba sasivuya kude ngokwaneleyo kude ukusuka ekhaya kuba noloyiko abantu Raj ethumele ukubulala kum, mna, betha, i-igesi ukusebenza ngenyawo nzima. Mna agcina amehlo am kwi sentry. Ndaba ezoyikekayo suspicion ukuba isiqingatha isixeko babe hamba phezulu emoyeni nangaliphi na kanye.
  
  
  Choeni balingwe ukuba zolile kum phantsi. "Yiya kancinane kancinane," watsho. — Asiphinda kwi hurry kunjalo ngoku. Raj andinaku ukuzithwala ngaphandle izicwangciso zakhe, " watsho. — Kufuneka watshabalalisa ih supplies. Ubulewe uninzi ih abantu. Yena akasoze ukusebenzisa ih sicwangciso.
  
  
  Ngubani yena wathi asikwazanga yenza kakhulu evakalayo, kodwa ndandingasakwazi zolile phantsi. Mna ngxi kokuba kakhulu ezininzi imibuzo. Kwaye ngesiquphe yakhe, ndandicinga ukuba wamazi apho ukufumana iimpendulo. Choeni wathi nto kuye njengoko yena pulled i-Bentley ngaphandle kwi main Street kwaye sped afrika kwiintlanganiso i-consulate. I-street waba sele ukuzaliswa a festive atmosphere kunye flagstaff kwi bonke streetlights. I-sidewalks waqalisa zalisa kunye abantu oqaqambileyo iingubo isihloko ngakulo urhulumente building kwi-central i-calcutta.
  
  
  "Baya kuya kuba iiholide," Choeni wathi.
  
  
  "Xa benze babe qala?" Ndicela yakhe tensely.
  
  
  'Ngexesha elinesibini o nentsimbi yesihlanu emva.'
  
  
  Wakhangela ngexesha lakhe jonga. Kwaba yiminyaka-amashumi amathathu.
  
  
  Ngakumbi thina na isixeko, i-makhulu indimbane waba, kude kube singathi kuphela yiya kwiziko snail ke inyathelo nje. Abantu baba colorful zabo wesizwe iingubo. Bayibiza ngaphandle kuthi ngendlela elungileyo isimo, kodwa emehlweni ihk startled kum. Ndabona yakhe, hayi kunye abantu, kodwa kunye grains ka-gunpowder, awathi, ivoti-ivoti, ndiya ignite ukusuka lighted thelekisa.
  
  
  Le meko kwi-phambili i-american consulate kanjalo akazange lessen wam anxiety. I US Marines baba ngxi apho. Kokuba guns kunye nabo kwaye baba heavily ifakiwe kunye ammunition, kodwa baba epheleleyo dress uniforms kwaye abantu baba crowding jikelele kwabo.
  
  
  Baya ngokupheleleyo vumelani zabo balinde phantsi.
  
  
  "Siyazi ukuba terrorists kuba batshatyalaliswe," Choeni wachaza njengokuba nathi drove nge-amasango ukuze consulate courtyard. "- Russian abantwana".
  
  
  Mna groaned ngomhla wakhe, kodwa yena laughed kwaye ngokuba nam i-alarmist. "Ke, phezu," utshilo confidently. — Akukho ngxaki kwaphela. Siza arrest Amartya kamsinya. Akhonto unako ukuzenza.
  
  
  Wakhe heee, asikwazanga contradict. Wakhe jumped jikelele car waza wabaleka ukuya consulate.
  
  
  Slocum waba nje ukuza phantsi amanqwanqwa xa hers burst kuzo. Uloyiko waba bemkile, jikelele ego ke amehlo, njengoko kwakunjalo sweat ngomhla wakhe brow. Waba ukuba ezizolileyo, elihle elinolwazi diplomat kwakhona. Yena frowned xa wabona kum, kwaye ndandisazi kwakungenxa ndaba refuted emu ke eendaba iingxelo kokuba sele phantse knocked ngaphandle yokugqibela kwiintsuku ezimbalwa ezilandelayo xa yena wayecinga ukuba ihlabathi ka-votum votum ingaba explode kwi-ego ithambeka. "Oh, Umnu Carter," wathi ngaphandle ncuma. — Ingaba ke umntu?"
  
  
  Ego ngokuba yakhe. "Marines... baya musa ukugcina abantu ukoyika."
  
  
  Wanika a condescending snort. "Ukuba ke ngasemva kwethu. Umnu Raj ke abantu bambulala i-terrorists yokugqibela busuku. Hers, mna alenze kuwe kwamnceda nabo lonto.
  
  
  "Inokuba ngxi kuba uhlaselo," ndathi urgently. "Omnye ibhombu ye unako kuphoselwa kwi-Russian consulate kwaye baya qala shooting."
  
  
  "Zolile phantsi, Umnu Carter," Slocum wathi. "Ityala ngoku kwi-ezandleni iingcali... diplomats. Kwaye sikhululekile ukugcina imeko phantsi ulawulo."
  
  
  Wabeka a comforting isandla sakho kwi-bam shoulder. "Ukuba abe honest, ngale ntsasa sisebenzisa nje abahlobo ukwandisa a isandla sam Russians." Wakhangela ngexesha lakhe jonga. "Imizuzu elishumi, kube kanye." Ih Umnu Sokolov ngu ukusingatha yethu encinane kwigqiza labathunywa. Akunyanzelekanga ukuba kufuneka hurry apho.
  
  
  Ndicela yakhe. 'A kwigqiza labathunywa?'
  
  
  Ophunyezwe ngayo mimmo kum. I-ego umqhubi, i-Marine kwi epheleleyo efanayo, ebibanjwe ucango vula kwaye Slocum wahamba phezu imoto kwi-phambili ukwakha.
  
  
  "I-polonaise Wu ke, unye," lowo sakhwaza.
  
  
  Waba ngomhla car xa Ego sathi kuye yi-shoulder. "Linda," mna iiwindow zenziwa ngokukhawuleza kwi kuye. "Uthini i-polonaise Wu?"
  
  
  Nomsindo, lowo pushed isandla sam kude. "Jonga, Carter, yakho umsebenzi wenziwe apha. Kufuneka igqitywe yakho umsebenzi, ndingathi a bloody msebenzi. Ngoko ke get ngaphandle i-calcutta ngexesha usenama-unako.
  
  
  Waguqukela emva imoto, kodwa ego sathi ke kwakhona kwaye igcine kube nzima ngokuchasene yakhe axis powers. Umqhubi wathabatha a inyathelo lesi-wam icala, ngoko ke imile. "Thatha tailor, Slocum," mna growled. 'Impendulo kum. Yintoni aye i-polonaise Wu nokuza phezulu naye?
  
  
  "Akukho namnye ishishini lakho," wathi, " kodwa sinesizathu esikhulu unye. Uxolo gesture. Abantwana baya kuthabatha iintyatyambo kwi-Russian Consulate. Oku kuya kuba usasazo kwi lwethelevijini jikelele ehlabathini nge ngesathelayithi."
  
  
  Wathabatha isandla sakhe ngaphandle Ego ke shoulder. Ndandingasakwazi bakholelwe into waba esithi. "Abantwana," ndathi.
  
  
  "Ewe, ngokusebenzisa i-polonaise Wu ke orphanage. Amakhulu abantwana.
  
  
  Kunye iintyatyambo ukusuka kwethu, kuba Russians. Brilliant, musa ucinga?
  
  
  Mna inyathelwe emva, realizing ukuba kokuba zange ndaqonda njani terrorists waye ngumsebenzi wabo.
  
  
  Slocum waguqukela kwaye onayo kwi imoto, ukuvala ucango emva kwakhe. Ngaloo mzuzu, Choeni wawelela ngaphesheya waza wema elandelayo kum.
  
  
  — Sathi kukho izakuba abantwana, asikwazanga yena?" yena whispered. "Ngoko ke, kwikhulu, hamba..." Yena umisiwe ukuqwalasela kucingwa ukuba akusebenzi khange kanti ngokupheleleyo bamisela. "Ndithetha, alikwazi ukwahlula umphunga kwangoku. Hayi okwangoku. Kwaye I-Polonaise Wu...
  
  
  "Ewe," ndathi. "Kuya kufuneka i-polonaise Wu. Kodwa baya i blame Americans. Slocum... le madman... wathi ke sele ukudlala kwi-i-polonaise Wu ke ezandleni yonke indlela. Mna wabaleka emva Bentley, kwaye Choeni abalandela kum.
  
  
  'Ntoni uceba ukwenza?'Oh, Thixo wam!' yena badanduluka.
  
  
  "Yeka le meko ukuba ndinako."Wakhe slid ngasemva ivili njengoko yena approached enye namhlanje.
  
  
  "Hayi, ndizakuyenza yiya yedwa," ndathi. "Oko unako ukufumana ezinobungozi."
  
  
  Yena sukuyihoya wam ikhaya waza wahlala phantsi.
  
  
  "Ukuba ke i-polonaise Wu, kutheni waye kusinika ulwazi malunga Zakir kwaye etempileni?" "Zakir sele compromised. Sasisazi ukuba ego inikwe igama, ngoko ke ego kwafuneka kususwa. Wu kufuneka kuba kukho ithemba lokuba siya kuya kuba bambulala ngexesha elinye. Em phantse baphumelela.
  
  
  Wathi, betha, i-horn waza wabaleka ngaphandle consulate sango. Yaselwandle jumped ngaphandle indlela kwaye uqalekisiwe kum ilizwi ayikwazi ukuba zithe weva halfway phantsi block.
  
  
  Ozayo kuthi, abantu baba hurrying noku sidewalks. A policeman ngokuba ngaphandle kuthi kwaye waved furiously, kodwa lowo asikwazanga nihamba phantsi de sasivuya kwi-phambili Russian consulate.
  
  
  Okwethutyana, ndandicinga ukuba shouldn khange kuba panicked.
  
  
  Efana Americans, i-Russians kuba lowered zabo balinde. Ih i abaphathi, kanjalo epheleleyo dress uniforms, wajonga ngakumbi ceremonial kunokuba military. Kodwa ndaba engalunganga ndinovelwano xa wayengomnye iboniwe nge squad KUTHI Marines emi e ingqalelo kuwo street ukususela consulate. Slocum ndenza imeko nangakumbi ezinobungozi yi-ukwenza ngendlela platoon ka-Marines.
  
  
  I-ego car waba lokuqhuba candid kwi-phambili zezethu, kuthe pulled phezulu ukuya curb, i-ego umqhubi nje drove ngokusebenzisa consulate sango. Umzekelo, ndabona Andrey Sokolov kuphuma kwi-phambili ucango ka-isakhiwo ukuhlangabezana yakhe guests.
  
  
  'Khangela! Choini badanduluka. Yena pointed wildly phantsi street.
  
  
  Baba climbing encinane ithambeka, kulungile, apho kufuneka zithe a anamashumi kubo. Abantwana, uninzi abo baba phantsi kweminyaka elishumi. Elincinane umkhosi kunye ecula... wayengomnye en masse isihloko kuba Russian consulate. Kwaye bonke bamthwala ezincinane bouquets ka-iintyatyambo kwi-ngokukhazimlayo colored jars.
  
  
  Slocum wahamba jikelele car kwaye wajonga ngexesha abantwana kunye ikratshi kwaye beaming amehlo, njengoko ukuba oku kwaba i-ego eliqhutywa diplomatic koyisa. Nkqu ubudala fox Sokolov seemed ibe ngendlela elungileyo isimo.
  
  
  Kuye ilizwi roared:
  
  
  "Yima ih!"
  
  
  Yakhe, waziva ngathi i-idiot. Mna wabaleka ngaphandle, shouting, kwaye Choeny abalandela kum.
  
  
  Ndeva Slocum ubiza igama lam. Abantu ngomhla street baba ukhangela kwi kum ngathi mna ke andwebileyo. Igosa inyathelwe phambili ukumisa kum; ego pushed yakhe kude kwaye wabaleka waya abantwana. Ngoko ke, i-polonaise Wu wabona yakhe. Wema ngaphandle ecaleni, elindile, eshiya teenagers jikelele yakhe hideout eliphetheyo.
  
  
  Kuyo yonke into eyenzekayo kakhulu ngokukhawuleza. Abantwana baba stunned yi-emehlweni a mde mhlophe umntu rushing phakathi kwabo. Baye bema ecula kwaye recoiled.
  
  
  Igosa waba ngxi ukuzama ukufumana kum, kwaye ngoko ke kwakukho abanye abantu ngomhla street. Wakhe wildly stahl snatches bouquets jikelele abantwana ke izandla. Ndakhangela ngexesha elinye bouquet, kufunyenwe nto, kwaye threw i-jar kude. Ngoko enye & ncamathiselamessage status ngayo, kunye nomnye...
  
  
  Abantwana screamed. Abanye wabaleka emva elinye icala ezile ukusuka. Andiyenzanga ukufumana nantoni na kuba yakhe de Choeni ngokuba kum kwaye wanika mna a jar ka-iintyatyambo. Wakhe zilahliwe iintyatyambo kwaye wabona lencwadi ithi phezulu ibhombu ye ukuba waba sele phantsi kwabo.
  
  
  Nje oko imagined.
  
  
  I-polonaise Wu babe nkqu zithe nako pin i blame kwi-i-american consulate abasebenzi, ngenxa njengokuba kude kube ngoku njengoko Russians wamazi, kwaba Slocum abo balungiselela abantwana u-matshi ukuya consulate. Ukuba bombs ehambe ngaphandle, i-Russia ke jikeleziso ingaba zithe explosive. Kodwa andiyenzanga kuba nexesha zichaza kuyo bonke. Amapolisa waqala approaching kum. Kananjalo iqela labantu kwi street. Mna nkqu wabona a platoon ka-Marines uyise.
  
  
  Ndenza i-wild guess. Yena pulled ngaphandle i-khanyayo kwaye lit elifutshane fuse sticking ngaphandle ngokusebenzisa cans.
  
  
  A iyangxola kolona indimbane. Abantu staggered emva kwaye trampled ngomhla omnye umntu ngendlela yabo ngokukhawuleza baphuncuka. Ndajika jikelele, ukukhangela indawo ukuba ulahle i-ibhombu ye, kodwa kwakukho abantu phantse kuyo yonke indawo. I-polonaise Wu ekugqibeleni babona yakhe. Waba emi kuphela ngomhla glass abalindi ngasesangweni ukuya bale mihla office building. Kulo naliphi na ityala, kwaba elide indlela kwi-Russian consulate. Bendithembe ukuba Sokolov ingaba baqonde ukuba mna ke uzama ukunqanda uhlaselo kwi abasebenzi ego. Wakhe threw encinane ibhombu ye na grenade. Oko landed emhlabeni kwi-phambili Wu kwaye rolled njalo. Yena ducked kwi building phambi ibhombu ye waya ngaphandle, kodwa inkulu windows shattered kwaye rained phantsi kwi kuye. yakhe, wayibona kuwa; ke yena ego ezilahlekileyo emehlweni kuye.
  
  
  Indimbane waba inkqubo jikelele kum. Abantwana dropped zabo bouquets kwaye wakhala.
  
  
  Yena wabaleka waya isakhiwo apho kokuba ebone Wu. Ngaphakathi kwisakhiwo, glass crunched phantsi kweenyawo zam, kwaye ndabona imizila kwegazi esiza ukusuka apho i-polonaise Wu wawa.
  
  
  Yakhe, ndabona i-elevator doors vala. Yena darted ngokusebenzisa narrowing isithuba phakathi sliding doors. Ndazenza, kodwa ke phantse iindleko kwam ubomi bam.
  
  
  
  Isahluko Ishumi Elinesine
  
  
  Mzuzu mna stumbled kwi i-elevator, i-i-polonaise jumped kwi phezulu kum. Waba ngokukhawuleza. Ego izandla groped kum zonke phezu indawo kwi lanyanzelisa gun. Mna wavusa ezandleni zam ukuba iquke Wilhelmina kwaye knife, kodwa ndava ngaye tsala into ngaphandle jikelele pocket wam doublet.
  
  
  "Musa ukusa," lowo sakhwaza.
  
  
  Saphakama ngaphandle kwam hovered phezu kwam ngonaphakade. "Jika jikelele chu," lowo ilungisiwe.
  
  
  Kakhulu ngenyameko, lowo evuliweyo ngayo kwaye wajonga phezu kwesixhanti sakhe. Yena leaned ngokuchasene ezivaliweyo ucango, ukugcina kunye esinye isandla cofa iqhosha ukuba ingaba ngoko nangoko thatha kuthi ukuba kophahla ka-isakhiwo. Ego ke ubuso waba ngameva glass. Kwakukho ngxi shards ka-glass jikelele ezinye kwangalondlela. Igazi waba pouring phantsi ego ke axis powers, kwaye kwakukho ixesha elide gash ngomhla wakhe stomach ukuba shouldn khange kuba ukuqwalasela okuthethwayo ego nokufa, kodwa nkqu ngoku, nen ngxi kokuba ethile isidima. Kwi imizuzu embalwa phambi kokufa kwakhe, wathi kwagcinwa a precise, cheerful demeanor ukuba kokuba sele impressed kwam e-Ego manor.
  
  
  Esandleni sakhe waba bazalwana umthombo usiba, ukuzaliswa deadly igesi. Kokuba i-cap ngaphandle kwaye yakhe koobhontsi waba kwi clip, ilungele ukuba umlilo. Ngokuqinisekileyo, wayesazi njani ke isebenza.
  
  
  Waba aiming e kum, kwaye ndiya nqa ukuba waba ngobukho amandla nto.
  
  
  "Ukuba usebenzisa le apha kwi-i-elevator," mna walumkisa wakhe,"uza kuba lwabafileyo, kakhulu."
  
  
  "Omnye impefumlo ngu-wonke kufuneka," wathi. "Ndiyayazi lento abancinane icebo kulungile, Carter.
  
  
  Ndandicinga ukuba wabona ego ke koobhontsi shenxisa, kwaye lowo phantse growled e kuyo.
  
  
  "Linda," ndathi. "Kukho akukho hurry.
  
  
  Yena laughed kwaye motioned kuba nam ukufumana phezulu. Yena ngenyameko wema kwaye icinezelwe ngokwakhe ngokuchasene kwelinye icala i-elevator.
  
  
  "Nje undixelele ukuba kutheni," ndathi. — Oko ufuna ukufikelela kwiinjongo?
  
  
  "Wena wabuza kum kutsha nje into ngaphezulu umntu ngathi kum ayikwazi kusenokwenzeka ukuba ufuna. Wakhe, wathi ukuba omnye othe yonke into nje ufuna qiniseka."
  
  
  "Kwaye ukuba ke ukuxoka?"
  
  
  "Hayi, kodwa andiyenzanga buza wakhe ukuba zichaza kwayo nayiphi na enye. Kuphela ukomelela inika yokhuseleko. Kuphela umntu upstairs yindlela ekhuselekileyo.
  
  
  "Wakhe ferret ngxi akuthethi ukuba baqonde. Yintoni baba nawe oza kwenza ezi bombs?
  
  
  "Ikhaphethi," wathi. "I-Russians ingaba i blame Americans. Bekungayi ingongoma abalawuli. Riots kwi street. Kancinci imfazwe apha kwi-i-calcutta. Enew Delhi ngu wathi kuba wavakalisa martial umthetho, ngolohlobo phambi. Raj kuya kufuneka kuthathelwe phezu. Emva koko, ndithanda kuba wavakalisa ukuzimela ka-imo Bengal."
  
  
  — Kodwa wayeza kuba isebenza kuwe?"
  
  
  'Ewe.'
  
  
  "A figurehead ngenxa yokuba izinto Isitshayina?"
  
  
  Yena nodded kwakhona kwaye phantse uyiphinde kabini ngaphezulu, apho kwenzakalisa.
  
  
  "Nisolko oza kufa," ego walumkisa yakhe. "Ngaphandle kwenu, kuya kuthabatha phezu."
  
  
  Yena washukuma kwentloko yakhe weakly. "Kukho amaxwebhu. Bamele ukuvuleka emva wam ekufeni.
  
  
  "Amaxwebhu malunga Raj ke inxaxheba koluntu uzibeke?"
  
  
  'Ewe.'
  
  
  Yena straightened phezulu kwaye wavusa i-igesi pistol ngocoselelo. "Kodwa kufuneka ayiphumelelanga," ndathi. "Uza kufa lilize."
  
  
  Yena icinezelwe i-i-elevator iqhosha emva kwakhe. I-i-elevator yenyuka chu.
  
  
  Ngoko wathabatha a nzulu impefumlo kwaye icinezelwe phantsi kwi usiba clip. Wakhe zezulu isampulu bathabatha i-nzulu impefumlo, nje phambi ailifu ka-igesi bamisela phakathi kwethu.
  
  
  I-small i-elevator wazaliswa luvuyo ngayo, kwaye oko snaked jikelele kuthi njenge tiger, ilungele umtsibele kwakamsinyane nje thina evuliweyo imilomo yethu ukuze ndikwazi ukuphefumla kakuhle. Thina wema kwaye stared ngexesha ngalinye ezinye kwi deadly, ngokuthe cwaka idabi, bephethe zethu impefumlo. Akukho namnye bafudukela jikelele kwethu. Kwakungekho yokuphepha. I-i-elevator waba chu ukuhamba wenyukela phezulu floor. Wakhe ayikwazanga ukufumana mimmo ngapha kwayo ukumisa i-elevator ziphakathi. Mna luyafuneka ukuze ndikwazi ukuphefumla kakuhle phambi kokuba ayikwazanga ukuvula ucango.
  
  
  Yena grinned smugly. Ngoku, kuya kuba lula kuba i-emu bafe. Uya kuhamba yakhe ingcwaba ukucinga ukuba wone uphumelele yokugqibela idabi. Kwaba bhetele kunokuba ethengisela nam kwi plate kuma. Ukuba lowo ayikwazi kufuneka igcine akhe impefumlo kuba nkqu yesibini ixesha elide kunokuba hers, ebeya kuba uphumelele zakhe zokugqibela koyisa. Wakhe ufikelele kwi ngomzuzu kwaye pulled ngaphandle kwayo handkerchief, akhethekileyo handkerchief ukuba Hawke ukuxelela kum rhoqo ukuzithwala nam xa yakhe beru igesi pistol okunye nam kwimishini.
  
  
  Kwaba icinezelwe yi-ego yakhe umlomo kwaye nose, ngoko ke rivnensky inhaled ngokusebenzisa ezikhethekileyo lokucoca intlanzi.
  
  
  Wu ke ubuso waba kuqala ubhideke, ngoko ke, ukuqonda, ngoko ke horrified. Yena blushed; lowo nkqu igqunywe emlonyeni wakhe kunye ezandleni zakhe. Kodwa isiphelo, emu kwafuneka sigh. Yena sighed kwaye leapt kwiintlanganiso kum, yakhe encinci izandla gripping wam throat. Andiyenzanga kumelana.
  
  
  Xa yakhe fingers ezivaliweyo jikelele wam throat, lowo exhaled. "Mna baniqalekisayo! "Ingaba yintoni?" lowo badanduluka. Thina stared ngexesha ngalinye ezinye okwethutyana.
  
  
  Ngoko ke ego ke fingers chu relaxed kwaye slid ecaleni. Waba ufile akuba betha i floor.
  
  
  Yena kuvunyelwe i-igesi kwi phezulu floor ukuba dissipate, ngoko waqalisa nihamba uhambo phantsi. Xa i-elevator ucango ngomhla wokuqala floor ka-isakhiwo ivulekile, Choeni wabaleka phezulu kum.
  
  
  Kwi-lobby ka-isakhiwo, indlu ubhideke indimbane & ncamathiselamessage status yeenkqubo.
  
  
  Slocum mbambano, kwaye Ego ke ubuso waba ezimanzi ukususela jar kwakhona, kwaye waye ukhangela kwi kum nge-i-nomsindo, humiliated intetho. Ego sukuyihoya yakhe kwaye intliziyo ukuba Alexander Sokolov, owathi aphume jikelele indimbane.
  
  
  Isirussian, smiled pleasantly. Yena nkqu leaned ezantsi asazanga kwam ngomhla kunye wands, njengoko yakhe mfo countrymen kwenza zabo comrades.
  
  
  "Kufuneka ugcinwe kuthi zonke," wathi, imilebe yakhe brushing indlebe yam. "Kodwa shiya kuba i-calcutta tonight. Ngoko ke, smiling, lowo inyathelwe emva waza waqalisa incoko diplomatically malunga njani Americans kwaye Russians bahlale kunye peacefully kuyo yonke indawo, nkqu kwi-i-calcutta. Emva kwakhe, lowo wabonwa yi-Amartya Raja, lakhe yasekhohlo kwi wakhupha kwaye ubuso kwangalondlela kwi comment kwi-ammunition depot. Waba emi elubala, kodwa ndinga guess ngomhla ukoyika ukuba possessed kuye. Ngokukhawuleza okanye emva koko, i-ego iya kuba eboniswe. Kwaba kuphela corkscrew ixesha.
  
  
  Ekugqibeleni, Choeni ke isandla waba yam, kwaye yena wakhokela kum ukuba Bentley.
  
  
  Wakhangela emva kwi-building kwaye wayecinga ntoni malunga Sokolov ewathethile.
  
  
  Kokuba bemke. Ngentsasa elandelayo, i-ego abantu izakuzama ukundibulala. Nkqu phambi ukuba, Raj nithumele yakhe assassins. I-calcutta yaba ezinobungozi ndawo; kodwa ke kuye, wajonga e Choeni kwaye ingcinga ethile. "Indlu yakho," ndathi. "I-umandlalo ngu & mhlophe."
  
  
  * * *
  
  
  
  Malunga incwadi:
  
  
  I-Grand Helmsman wanika yakhe troops a decisive umyalelo. I-Kremlin ayikwazanga jika jikelele. I-wick ka iyonke intshabalalo sele lit kwi-i-calcutta.
  
  
  Kwakukho enye kuphela umntu ekhohlo ukunqanda ngayo: Isikhewu Carter. A deadly umsebenzi akuba bamfumana ukuba bakhe ubhala ngawe baba nabantwana. Abantwana ukuzaliswa entiyo yawo kwaye unxano kuba babulale, ebelikhokelwa a crazed Pied Piper owaye njengoko engabonakaliyo njengoko waba ezinobungozi.
  
  
  
  
  
  Uhlobo
  Isahluko 2
  
  
  Isahluko se-4
  
  
  Isahluko se-5
  
  
  Isahluko se-6
  
  
  Isahluko se-7
  
  
  Isahluko se-8
  
  
  Isahluko se-9
  
  
  Isahluko se-10
  
  
  
  
  
  Carter Isikhewu
  
  
  Butcher ka-i-belgrade
  
  
  
  
  Intshukumo
  
  
  
  I-ASSASSIN KWI PHEZULU YAKHE BLOODY KHONDO LOBUNGCALI-MFUNDO LILONKE ...
  
  
  Umntu ongaziwayo na elinolwazi iingqiqo-arhente ehlabathini. Mastermind ngasemva a bhiliyoni-dollar private impimpi womnatha ngokuba Topcon, Inc. A sadist abantliziyo brutal mandla yafumana ileta i-iglobhu ...
  
  
  KWI-PARIS
  
  
  I-red defector owaye nicinge ukuba umxelele Isikhewu Carter malunga deadly Topcon umdlalo waba stabbed ukuba ukufa phambi kokuba ayikwazi zithethwe enye ilizwi.
  
  
  KWI-LAUSANNE
  
  
  A beautiful young isijamani iarhente kusetyenziswa onke amaqhinga wakhe kakuhle-baqeqeshwe ingqondo nomzimba ukuphika Isikhewu na ithuba ingxowa-Topcon.
  
  
  KWI-MILANCITY IN ITALY
  
  
  A Isitshayina idwaalkraal phantse ngokupheleleyo lumisiwe Isikhewu nge eyingozi karate kick. I-Chicom iarhente waye kanjalo hunting kuba umntu othe wabaleka Topcon.
  
  
  KWI-TRIESTE
  
  
  Ngumnini-Nazi yesikolo esiphakamileyo, ulwaphulo-mthetho obandakanyekayo Isikhewu kwi-i-explosive umdlalo ka-fihla i-funa. Kwaye ngeli wayengomnye distracting Isikhewu ecaleni, i-elusive # 1 Topcon umntu lokuphuma xa ngakumbi.
  
  
  KWI-I-BELGRADE
  
  
  A spooky masquerade yintsimi a uloyiko lwasebusuku xa Isikhewu Carter ekugqibeleni bamfumana pi uchazo lwe Topcon umququzeleli!
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  Prologue
  
  
  Wokuqala isahluko
  
  
  Yesibini isahluko
  
  
  Lwesithathu isahluko
  
  
  Ngowesine isahluko
  
  
  Isahluko Ezintlanu
  
  
  Isahluko Ezintandathu
  
  
  Isahluko Se - - - - Zisixhenxe
  
  
  Isahluko Isibhozo
  
  
  Isahluko Ithoba
  
  
  Oweshumi isahluko
  
  
  Isahluko Se-Elinanye
  
  
  Isahluko Elinesibini
  
  
  Isahluko Ishumi Elinesithathu
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Butcher ka-i-belgrade
  
  
  
  
  
  Abazinikeleyo ukuba amalungu e-United States Imfihlo Inkonzo
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Prologue
  
  
  
  I-Ithambeka zichaziwe slid ngaphandle njenge omkhulu omnyama car jikelele milancity in italy Sovavanyo. Picking isantya, i-ukuqeqesha wathabatha ngaphandle jikelele yesixeko kwaye bangena okwengca-Italian emaphandleni, whining noku ingoma njengokuba kubhaliwe sped ngakulo Trieste.
  
  
  Kwi-compartment ngomhla umva le rocking ukuqeqesha sat omnye omfutshane, nervous umntu nge brown suitcase e egoist ke iinyawo. Ego ke yayingu Carlo Spinetti. Wayeyindoda merchant kwi indlela yakhe ekhaya ukusuka uhambo ukundwendwela distant relatives. Ujonge ngaphandle ukuqeqesha windows ngomhla rushing ubuhle belizwe, yena wayecinga ngayo ndonwabe ebeya kuba bona umfazi wakhe nabantwana kwakhona. Kuba abanye, oku uhambo zibe exciting, kodwa kuba Carlo Spinetti, i-intsingiselo bustle ka-indimbane waba unnerving.
  
  
  I-mde umntu evuliweyo i-compartment umnyango waza wema ukhangela kwi Carlo kunye yingqele, mnyama amehlo ukuba seemed ukuba zithe qingqiweyo jikelele omnyama wood. Ego ke amehlo wawa kwi-brown suitcase ukuba Carlo hadn khange bothered ukubeka kwi isibali. A faint ncuma bomvu yembombo emntwini ke ngomlomo, kwaye ke wahamba bubonke indlela i-compartment waza wahlala opposite Carlo, stretching yakhe ende legs ngaphandle kwi-phambili kuye.
  
  
  "Ufumane ngaphandle kwi-Trieste, eh?" wababuza.
  
  
  Carlo Spinetti blinked kwaye shifted kwi-sakhe sokugweba. Waba surprised ukufunda ukuba oku stranger wayesazi ukuba ego waba kuyo. Wathi, " Ewe, kwaye wena?"
  
  
  Umntu ukuqhubeka ncuma, njengoko ukuba wayesazi malunga joke ukuba waba ekubeni ndiqhubeke ukusuka Carlo. "Mna kanjalo kuphuma kuzo Trieste."
  
  
  Kwimizuzu emihlanu kamva, umntu fat umntu ingenile compartment. Yena ezivaliweyo ucango kwaye leaned ngokuchasene nawo, studying i-Spinetti njengoko umntu wokuqala azenzileyo. Ego ke amehlo kanjalo wawa kwi-leg bag e Spinetti ke. Wathi nodded ukuba mde umntu, njengoko ukuba babesazi ngamnye enye ukususela distant elidlulileyo.
  
  
  Instinctively, Carlo mbindini phantsi kwaye bafudukela le suitcase ukuba seemed ukuba inzala ezimbini bolunye uhlanga. Yena ayikwazanga zichaza ih ke inzala. I bag waba battered kwaye worn, kwaye kwakungekho nto ixabiso kuyo ngaphandle kuba Carlo ke iingubo kwaye abanye abalobi izipho ukuba wathumela ekhaya nosapho lwakhe.
  
  
  "Ingaba ke Trieste kakhulu?" "Ingaba yintoni?" wababuza yesibini stranger nervously.
  
  
  "Ewe." Ilizwi waba ekunene kwaye harsh. Enkulu umntu dropped kwi-sokugweba elandelayo lokuqala stranger kwaye crossed yakhe izikhali phezu kwakhe axis powers. Wayehleli kuyo cwaka, amehlo akhe ezivaliweyo njengoko ukuba kokuba dozed ngaphandle, njengoko ukuqeqesha pulled kude.
  
  
  Carlo shifted uncomfortably. Yena wathi, ngokwakhe ukuba umele abe imagining i-threat waye waziva kwi ih kunye jikelele mazwi. Bobabini abantu baba dressed ngakumbi expensively kunokuba waba. Ih ajongene seemed stern, kodwa ke, asikwazanga jonga njenge thieves abo stole ukusuka babemsulwa travelers.
  
  
  "Yintoni mba kunye nani, bazalwana, umhlobo? Ngaba k ubonakala ngathi kancinci nervous, " i-mde umntu wathi calmly.
  
  
  Carlo beka umnwe wakhe collar ukuba wawuphungula yakhe ego. "Mna ke bemangalisiwe-mhlawumbi
  
  
  Ingaba ufuna ukwazi kwam? "
  
  
  "Hayi, bazalwana nabanye, andiyazi kuni."
  
  
  "Mna bazive ngathi ufuna ukuba ukhangela kwi kum."
  
  
  "Ndifuna e kwenu, kodwa andikho ujonge," i-mde indoda leyo yathi. Wathi laughed.
  
  
  Carlo ke ukuziva ungenakumela nto ngokukhawuleza waguqukela ukoyika. Ndizixelela ngokwakhe ukuba Emu asikwazanga kufuneka uhlale apha, ukuze abe ayikwazi tshintsha compartment, lowo mbindini phantsi kwaye ngokukhawuleza sathi yakhe suitcase. Kodwa njengokuba yena waqala ukusa kwi sakhe sokugweba, i-mde umntu kuwo ukususela kuye ukukhatywa kuye kwaye pinned le suitcase kule ndawo, evalela Carlo ke indlela kunye yakhe nge futhi.
  
  
  "Musa ukushiya kwethu, umhlobo wam. Sibe ngathi inkampani yakho, " wathi kwi threatening ilizwi.
  
  
  Ngesiquphe, i-massive umntu ke amehlo iiwindow zenziwa ngokukhawuleza vula. Yena sajonga Carlo. "Ewe, hlala phantsi. Kwaye bayigcine icimile ukuba wena musa ufuna ukuba abe offended."
  
  
  Carlo dropped emva kwi sakhe sokugweba. Waba trembling. Waye waziva into crawling phantsi ego ke cheek. Yena brushed i-ego kude kunye isandla sakhe, ngoko ke ndabona yayiyeyona i-bank.
  
  
  "Kutheni na wena ngokwenza oku? Mna anayithathela ndalubona phambi kwenu. Yintoni ufuna ukusuka kum?"
  
  
  "Ndabaxelela ukuba bagcine uzole," i-stocky umntu growled.
  
  
  Ubhideke kwaye terrified, Carlo ukuhlala apho waba de ukuqeqesha pulled kwi sovavanyo kwi-Trieste. Waba ke scared ukuba nguye kuphela onayo phezulu xa umntu omkhulu wema kwaye wenza gesture. "Makhe khona. Sihamba ozayo kuthi."
  
  
  Mde kokutshona kwelanga indoda coat. Yena pulled ngaphandle omfutshane, ngokubanzi-bladed knife. "Siza kuthabatha suitcase, bazalwana nabanye omnye. Kuziphatha ngokwakho ukuba ufuna ukuphila."
  
  
  Carlo protested. "Andiqondi kuba nantoni na ka-ixabiso wam suitcase. Kunjalo, oku yimpazamo; wena wenza impazamo."
  
  
  "Sinalo ilungelo umntu, kwaye unelungelo suitcase." I-bukhali umsonto ye-knife pricked Carlo ke neck. "Kuyivala phezulu kwaye go."
  
  
  Njengoko Carlo wahamba chu phantsi ukuqeqesha amanyathelo, sweating kwaye ukungcangcazela luloyiko, kuya yenzekile kuye ukuba mhlawumbi ezi abantu bafuna ukumbulala, akukho mcimbi oko waye kuthi. Panic thundered kwi-egos ka-kweentloko zabo. Njengoko yena inyathelwe ngaphandle kwi sovavanyo iqonga, Ego ke amehlo ibambe a glimpse ye-efanayo a policeman kwi-indimbane. Yena instinctively sakhwaza, " Nceda kundinceda!"
  
  
  Yena wabaleka ngakulo policeman, kodwa knife ukungasebenzi bit savagely kwi-emu ke neck. Yena staggered, gasping kuba impefumlo. Yintoni ke isizathu? Kutheni baye kufuneka i-ego suitcase? Ubhideke kuzo zozibini, lowo wabaleka blindly ukususela isiphelo iqonga, kunye weva isikhalo ukuba yintsimi ukufa sob, wawa phantsi kwi ingoma ...
  
  
  
  
  
  
  Wokuqala isahluko
  
  
  
  Comment = ingxwaba a thambileyo imvula waba falling. A ingqinqwa inkungu ukuya kwezi phezu isixeko na ngwevu coat. Xa wakhangela ngaphandle windows yakhe hotel igumbi, lowo ayikwazi ndimbone phantse njengokuba kude kube ngoku njengoko Isiboniso ayikwazi phoselani. Nje kunjalo, mna balingwe ukubona silhouette ye-Soviet embassy kwi street. Mna ke bemangalisiwe ukuba nabani na jikelele boys ' egos waba uxakekile nokuza phezulu kunye neeprojekthi ndandisele eyabelwe phazamisa.
  
  
  Ifowuni rang, waza kamsinya waya kuyo. Kwakukho umyalezo ilinde kwayo ukususela Udavide Hawke, umntu owathi ngokuba phezulu imiqondiso yosasazo ye - 'AX', i-cloak kwaye dagger-arhente ukuba kokuba hired kum. Umsebenzi waba risky kwaye ngamanye amaxesha iiyure baba ezoyikekayo, kodwa ndandidibana ezininzi umdla abantu.
  
  
  Ilizwi ukuba weza kumgca manani belonged ukuba enye inkqubo eyenziwayo ke assistants. "Endala umntu kuyo intlanganiso, kwaye uthi uya kubotshelelwa ixesha elide. Yena ikuxelela ukuba bathabathe umhla ngaphandle kwaye thetha naye ngomso."
  
  
  "Enkosi," ndathi, kwaye ukuya kwezi phezulu, frowning. Xa Udavide Hawke waba abakwicandelo elide iintlanganiso, ke idla ukuqwalasela okuthethwayo ukuba into ehambe ezingachanekanga kwi indima yethu.
  
  
  Impatience gnawed e kum njengoko ndiya stripped ngaphandle zonke wam izixhobo - i-luger kwi shoulder holster, a stiletto wam sleeve, encinane igesi ibhombu ye ukuba imimandla yayo yokuqala taped ngaphakathi wam thigh-ize inyathelwe kwi shawari. Ngamanye amaxesha wam mcimbi waba ngathi a military omnye: hurry phezulu okanye ulinde. Mna akhange na sele kwi comment = ingxwaba kuba iintsuku ezimbini, ulinde i odolo, kwaye inkqubo eyenziwayo ngxi hasn khange wandixelela yintoni ke njalo. Xa kwenzekile incomprehensibility, abaninzi Easterners ayikwazi kufumana extracted ububi iliso kwi-lean ubudala elinolwazi abo wabaleka Imisebenzi AXE.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo ngokuba kum ukuba ikomkhulu nge Enew Delhi, apho kokuba nje lugqityiwe ulwabiwo. Unxulumano lwefowuni waba iphawulwe njengoko "Ukubaluleka 2", apho ukuqwalasela okuthethwayo ukuba i-urgent meko yaba ilungile. Kuphela Odin ke Ukubaluleka imiyalelo ayikwazanga ukufumana iarhente ekhaya ngokukhawuleza, kwaye Ukubaluleka Omnye waba agciniwe kuba imiyalezo ethunyelwe xa Umongameli waba kwi hotline kwaye Nobhala Imeko yaba biting yakhe nails ukuba joints.
  
  
  Nangona kunjalo, mna anayithathela kuphela sele ukwazi ukuba bathethe inkqubo eyenziwayo xa ukusukela arriving, kwaye ukuba incoko waba emfutshane. Zonke yandixelela waba ukuba kokuba ulwabiwo nokuza phezulu ukuba waba vula wam alley.
  
  
  Ukuba mhlawumbi ukuqwalasela okuthethwayo ndibe get bambulala.
  
  
  Uqhubekeko-i towel jikelele yakhe waist, lowo listened ukuba iindaba ngexesha shaving. Kwakukho ezininzi kokuya kwi ehlabathini ngoku ukuba hadn ukuba injalo ngaphambili, kwaye kuba inkoliso yawo, oko akusebenzi khange esihle kakhulu. Ihamba kunye bleak imozulu, kwaba ngokwaneleyo ukuthumela loyal umhlobo kwi bar ye enye kabini bourbon. Kodwa kwaba a busuku ukuze ayikwazanga kuba significantly brightened phezulu ukuba umntu wayesazi ilungelo kubekho inkqubela. Kwaye mna kuphela wayesazi yakhe.
  
  
  Igama lalo waba Ellen. Usebenzele kuba kakhulu expensive lawyer abo specializes kwi-Supreme Inkundla amatyala. Andiyenzanga sazi njani okulungileyo waba njengoko a lawyer, kodwa ukuba yakhe emfutshane izishwankathelo baba isiqingatha njengoko mkhulu njengoko yakhe unobhala ke, yena mhlawumbi bekuya kuba zange ezilahlekileyo ityala.
  
  
  Mna hadn khange ebone Ellen kwi-phantse unyaka, kodwa kuba yena wazi ntoni mna ke ngokwenza, andiyenzanga kufuneka kunikela na lengthy iinkcazelo xa ngokuba yakhe. Watsho ukuba yena kubunikezela nezinye izicwangciso ngobo busuku. Mna drove kuwo town, kuye apartment kwi-car ukuba ' AX ' kokuba azise kuba nam. I-inkungu kwaba ngoko ke ingqinqwa ukuba ndino ukusa ku-a snail ke inyathelo nje.
  
  
  Ellen waba wearing a ziqinile omnyama dress nge plunging neckline. Wathabatha wam cloak, ngoko ke ubeke yakhe izikhali jikelele wam neck, icinezelwe yakhe epheleleyo breasts ngokuchasene nam, kwaye wanika mna a asazanga oko bekuya kuba melted a statue ke amashiya.
  
  
  "Musa inkunkuma yakho ixesha," kuye ubawo wathi.
  
  
  "Kukho zange into oza kuphulukana nayo kunye nawe. Namhlanje nisolko apha, namhlanje kuwe ukuba ungabi." Yena smiled e kum. "Mna thabathani useza usebenzela ukuba nasty ubudala umntu, inkqubo eyenziwayo?"
  
  
  "Ngokwenene, kodwa namhlanje ke zonke zezenu."
  
  
  Yena wavusa i-eyebrow. "Ukuba izandi inikisa umdla kakhulu, Umnu Carter."
  
  
  Thina kugqitywe hayi hambani ngaphandle. Imozulu waba embi kakhulu, kwaye ngaphandle, inyaniso waba ukuba akukho bani jikelele kuthi babefuna ukuba stray kakhulu kude bedroom. Emva Ellen fried kuthi steaks njengoko ingqinqwa njengoko ilanga Enew York Times, thina sat kwaye drank iwayini kwaye wathetha malunga into eyenzekileyo kuthi ngonyaka kunye nabo ferrets njengoko sibonile ngamnye enye. Wandixelela malunga imisebenzi yakhe, kwaye ndamxelela apho mna ke, ukuba akunjalo ndonwabe nayo yonke into endiyenzileyo.
  
  
  Wathi azisa yakhe a glass kwaye wahamba phezulu kuye kwi-elide baha'i. Nge nihamba ncuma, yena drained bubonke yakhe iwayini, ngoko ke leaned phantsi, wakhe omnyama dress sliding phantsi kwamaphiko mhlophe axis powers, kwaye igcine ngaphandle kwayo mug elandelayo zam.
  
  
  "Ekugqibeleni, Isikhewu," watsho. "Mna ke iqala ucinga wena, nento yokuba zange ndifune ga."
  
  
  Yena laughed softly kwaye vumelani yakhe fingers umgca phantsi kwamaphiko dress kwaye phezu softness wakhe breasts. Wakhe nipple kwaba nzima kwaye taut ngokuchasene wam palm. Mna kissed yakhe kwaye waziva yakhe swift ulwimi, kwaye ke yena waguqukela kwaye wehla wangena wam lap.
  
  
  Lingering ngomhla wakhe imilebe, wakhe ego explored wakhe wada yena yaphendula hotly. Ngexesha i-asazanga waba phezu, Nah waba breathless, wakhe breasts twitching phezulu kwaye phantsi.
  
  
  "Isikhewu, ke, ukuba lide kakhulu."
  
  
  Ewe, ngenene, ndandicinga.
  
  
  Simi phezulu, abe pulled yakhe kuye iinyawo, yafikelela phezulu, kwaye unbuttoned emva wakhe dress. Wathi chu lowered i-straps ukusuka yakhe shoulders, ngoko ke eboniswe yakhe epheleleyo breasts. Mna kissed wakhe kwakhona, kwaye yakhe ezandleni slid phantsi zam umva.
  
  
  "I-bedroom apho yena waba phambi?" Ndicela yakhe.
  
  
  Yena nodded, funa umlomo wam kwakhona, kwaye mna wabona lencwadi ithi yakhe phezulu kwaye bamthwala yakhe nge-ucango ukuba umandlalo.
  
  
  "Mkhulu?" Ndiyabuza wakhe njengoko ndiya kuma phezu kwayo, ethabatha ngaphandle wam coat.
  
  
  "Zonke ekunene, Isikhewu."
  
  
  Abe ugqibile undressing kwaye ukuya kwezi i-luger phezu emva kwe-isitulo. Ellen wajonga e kum nge-mnyama kwaye smoldering amehlo.
  
  
  "Ndinqwenela kuwe wouldn khange wear loo nto," watsho. "Kuya reminds kum into wenze kuba ophilayo."
  
  
  "Umntu sele ukuyenza."
  
  
  "Ndiyazi. Kodwa ke ngoko ezinobungozi. Yizani apha, Isikhewu. Hurry phezulu. Ndifuna wena ngoku."
  
  
  Xa umyeni approached wakhe, yena climbed ngaphandle ngokusebenzisa dress kwaye umnyama panties okokuba baba zonke yena wore engaphantsi. Ngelixa yena waba ekubeni caressed ngomoya wakhe ngaphakathi thigh, wayengomnye ekubeni kissed ngomoya wakhe breasts. Yena writhed njengoko ukuba wam touch kokuba ignited umlilo.
  
  
  Ke mna na yakhe nah, kwaye yena lukhule ngaphantsi kum, ukusebenzisa ikhowudi yayo movements kunye zam. Thina ufikelele climax kunye.
  
  
  Wayengomnye zonke ndakhumbula, kwaye ngaphezulu.
  
  
  Imizimba yethu baba kwaye zidityanisiwe xa ifowuni ngomhla wakhe bedside ithebhule rang. Ellen grimaced, ngoko ke crawled ngaphandle ukusuka phantsi kwam kwaye wabona lencwadi ithi phezulu ifowuni. Yena listened ilizwi efowunini, ngoko ke zinikezelwe oko kum. "Ke, loo mntu."
  
  
  "Ndiyathemba andiyenzanga phazamisa wakhe," Udavide Hawke wathi.
  
  
  "Ngaba kwakukho pretty liechtenstein vala," emu waxelela yakhe. "Ingaba ubusazi apho waba?"
  
  
  "I-educated guess, wakhe, ndiyaqonda ukuba aniwubizi, yena uyazi, wakhe wathi, ukuba athabathe umhla ngaphandle, Isikhewu, kodwa izinto ekugqibeleni waqala ebonisa phezulu. Wakhe hotel ungathanda ukuba yiya kwi-store ke vula ngoku."
  
  
  Yena ukuya kwezi phezulu umnxeba
  
  
  Ndathola ngaphandle umandlalo kwaye dressed kwakhona. "Nawuphi na umyalezo ukuba vile umntu omdala?" Ellen yokujongana umhla wabuza yakhe.
  
  
  "Ewe," watsho nge faint ncuma. "Umxelele em ukuba ndicinga ukuba bakhe ukubamba ixesha waba amazing."
  
  
  Imvula kokuba subsided ngexesha kokuba ufikelele Amalgamated Cinezela kwaye Abalawuli Iinkonzo building kwi Dupont Isangqa. Kwaba-store, njengoko ego-inkqubo eyenziwayo ngokuba oko, i-phantsi kuba AXE imisebenzi embindini.
  
  
  Kuphela ezongeziweyo kwi-inkqubo eyenziwayo u-ofisi baba kwi njengoko yena hurried phantsi cwaka hallway. A ezimbalwa abantu baba ehleli kwi-lokulinda igumbi. Odin jikelele kwabo jerked yakhe koobhontsi kwi-kolawulo olunye usuku, kwaye ingenile ke kwaye sifumaneke inkqubo eyenziwayo Ego e itafile. Wakhangela njenge yena hadn khange kokuba omhle kakhulu ebusuku ke kulala.
  
  
  "Ngoko ke, Isikhewu, njani waba yakho busuku?" "Ingaba yintoni?" wababuza kunyaka wembalela ilizwi.
  
  
  "Kwaba enkulu xa oko ithathe." Ngalo oko ngaphandle kokubuza.
  
  
  "Mna anayithathela sele isebenza ukusuka kwesinye liechtenstein intlanganiso elandelayo, ukuzama ukwenza umsebenzi ngaphandle iinkcukacha oku entsha ukunikezelwa." Hawke ke disdain kuba bureaucracy yabonisa kwi ubuso bakhe. "Ngoku into sele yenzekile esikunika emu okhethekileyo urgency. Andisoze kukunika ulwazi tonight, ngoba ndifuna ukuba iphaphazela ukuba Paris kusasa."
  
  
  "Ndingenza ntoni xa ndifumana apho?"
  
  
  Inkqubo eyenziwayo evuliweyo i drawer kwaye pulled ngaphandle i-i-manila eneenkcukacha. Jikelele ulawulo, lowo extracted eziliqela iifoto. Yena slid i-iifoto kuwo itafile. "Kuqwalasela oku. Oku nondescript abancinane gadget ukuba ubona apha i-exabisekileyo kakhulu enye ka-stb."
  
  
  Mna ngenyameko examined ezintathu iifoto wakhe. "Ke kambe i-zombane icebo. Kodwa yintoni enye into kunjalo?"
  
  
  "Njengoko uyazi, sino kakhulu sophisticated ngesathelayithi esweni inkqubo. Kubalulekile kakhulu ngakumbi exabisekileyo kunokuba nayiphi na i-Russians okanye Isitshayina zithe nako ukuphucula njalo. Ingozi enkulu yinxalenye impumelelo yethu ndlela icebo kubonisiwe ezi iifoto. Oko sele isakhono injongo e a ncinci kakhulu ukuhamba ekujoliswe kuwo ukususela elide umgama kwaye khetha phezulu tiniest izandi eyenziwe ukuba kuko."
  
  
  "Ndifuna ukuqonda ukuba kutheni lento exabisekileyo."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo tore i-wrapper ngaphandle yakhe omnyama cigar. "Oku kwenza kuthi ukuba irekhodi yonke into ukuba Soviets kufumana ukusuka zabo impimpi satellites, kwaye ubungqina kuyo yonke kuba kamva decoding. Njengokuba kude kube ngoku njengoko ngesathelayithi iingqiqo ngu abachaphazelekayo, eli lelona enqwenelekayo ziko ehlabathini."
  
  
  "Kwaye ke akukho makhulu kunokuba umntu ke fist."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo nodded engxoweni egumbini lakhe cigar. "Oku kuthetha ukuba ego ngu kulula steal kwaye kulula fihla."
  
  
  Yena ayikwazi phantse guess bubonke. "Umntu kwelinye icala ithathe phezu omnye ponies?"
  
  
  "Thina vumelani Brits get ezimbalwa jikelele kwabo. Omnye waba ngamaphepha elondon."
  
  
  "I-Russians?" Ndicela yakhe.
  
  
  "Hayi," inkqubo eyenziwayo wathi. "Kodwa babe nento yokuba ufuna kuba egos, liechtenstein kuyo. I-Isitshayina, kakhulu. Ngoku, mandikunike a elijikelezayo, Isikhewu. Yintoni ingaba uyayazi malunga umbutho ngokuba "Topcon"?"
  
  
  Akuba evile igama lalo, lowo leaned phambili. Wam jikeleziso kufuneka ube yatyhila wam lokukhula inzala, ngenxa Hawke kuvunyelwe ngokwakhe a ibhityile kwaye noko ukudinwa ncuma.
  
  
  "Topkon" - phinda lona. "Ndiyazi ke ikhona. Njenge nani, ndiya kuva guquguqula malunga impimpi urhwebo."
  
  
  "Kubalulekile elizimeleyo zize zilawulwe iingqiqo umbutho. Kulo nyaka. Hayi ke ixesha elide edlulileyo, kwabonakala kuba sprung wenyuka waphuma kwanti, kodwa ngoko nangoko waba ifekta kwi-Mpuma-Ntshona espionage imfazwe. Topcon steals secrets kwaye sells ih e ephezulu kwexabiso. Ngoko ke, ukuza kuthi ga ngoku, i-ferret sele ikakhulu sele ngamaphepha yi-zethu secrets, kwaye ubukhulu becala red ih wenziwe bought ."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo waba ngenene ukudinwa. Lowo ufake i-unlit cigar kwi-ashtray kwaye narrowed amehlo akhe. "Topcon ngu-a dark umbutho, kodwa apparently cohesive kwaye ngenyameko controlled. Mhlawumbi oku eyona kunokwenzeka impimpi umbutho wadala kunye nabo ngokuthi ferret, njengoko Gehlen wadala eyiyeyakhe kwi-Germania emva kokuba imfazwe. Kwaye thina andinaku ukuchonga umntu owenza ndlela oko. ulwazi malunga nen sele eluded kuthi ."
  
  
  "Ndiyazi. Yena ayikwazi ukwenza ezimbalwa misa kwi-phantse nasiphi na omkhulu isixeko Aseyurophu kwaye nika idilesi yendawo Soviet kwaye British iingqiqo amakhosi esenethi, kodwa Topcon ngu ngokupheleleyo ezahlukeneyo mba. Mna andinaku kukuxelela igama nabani na imisebenzi kuba nabo."
  
  
  "Kwaye ndiyacinga ukuba ufuna baba bemangalisiwe xa' AX ' ingaba umngeni oku inkampani kwaye uzame ukubona yintoni impendula xa sidibanise abo isebenzisa kuyo."
  
  
  Yakhe, chuckled. "Ndidinga umsebenzi, ukuba yintoni wena zithetha."
  
  
  "Isikhewu, Topcon ingaba ezixabisekileyo abancinane gadget kubonisiwe abo iifoto. Baya ukubeka ego phezulu kuba auction."
  
  
  Hawke evuliweyo ulawulo kwakhona waza wathabatha ngaphandle a clipping jikelele newspaper yena zinikezelwe kum. "Phambi kokuba ndiya kuqhubeka, ndifuna ukuba funda esi news."
  
  
  Lukayise frowned njengoko yena ngokukhawuleza scanned i-Italian newspaper clipping. Ibali waba kakhulu emfutshane. Nen kusini na ukufa a traveler ekuthiwa Carlo Spinetti owaye stabbed ukuba ukufa. Ukubulawa waba wanikela kwi ukuqeqesha iqonga kwi-Trieste. Amapolisa
  
  
  Abo babefuna amabini amadoda kokuba wanikela ulwaphulo-mthetho stealing Carlo Spinetti ke suitcase.
  
  
  "Ngubani unxulumano phakathi oku nakwi-ntoni anayithathela wandixelela?" Hawka wabuza yakhe.
  
  
  "I-killers bengengabo anomdla imixholo zabo victim ke suitcase. Baya luyafuneka a ukuhamba sticker ukuba waba sele bag. I-sticker ukuba wazimela a microdot kunye exabisekileyo data." Inkqubo eyenziwayo wathabatha clipping kwaye washukuma kwentloko yakhe. "Carlo Spinetti asikwazanga nkqu nokwazi waba oqhuba i-ego."
  
  
  "Ngaphandle ego ke ulwazi, ego waba osetyenziselwa lezothutho ngamaphepha data?"
  
  
  "Absolutely fantastic. Kwaye Topcon sinoxanduva. Basebenzisa i-railroad ukuba smuggle ulwazi, ukuba lezothutho ngamaphepha secrets jikelele free ihlabathi emva i-Iron Curtain. Basebenzisa i-Ithambeka Zichaziwe, apho isebenzisa jikelele Paris ukuba i-sofia nge milancity in italy, Trieste kwaye i-belgrade. Similiselwe ngokusondeleleneyo esweni zezulu emiselwe kwezo ndlela, ngoko ke abo bakhulisa omnye transit route ."
  
  
  Oko zidibene ezahlukeneyo amaqhekeza aye lolwazi. "Kwaye ucinga ukuba zombane icebo ngamaphepha yi-Topcon iya kuba transported ngokusebenzisa le transit."
  
  
  "Uninzi yintoni ndinixelele weza kuthi kwi-Bulgarian defector ekuthiwa Jan i-skopje. Yena ezifanelekileyo kuthi ukuba Topcon ubani gadget kwaye izicwangciso ukuzisa ego ukuba i-sofia aboard i-Ithambeka Zichaziwe. Odin jikelele Russian Abantu, eliphezulu-ranking KGB esemthethweni, izicwangciso kuhlangana kunye Topcon iarhente kwi bhodi i-ukuqeqesha ukuba bayathetha a yaba phambi arriving kwi-i-sofia. Kwenu, Isikhewu, kufuneka ahlangane nge-i-skopje kwi-Paris, ukufumana naziphi na ezinye iinkcukacha, kwaye ujongano i-cargo phambi kokuba utshintsho izandla."
  
  
  Wathabatha enye jonga iifoto ka-icebo. "Zonke akunjalo."
  
  
  "Mna wazisa ukuba comment = ingxwaba kunye injongo eyalela ufuna ukufumana ziqwalaselwe. Ngelo xesha, andiyenzanga nokwazi owathi kuyo. Ngoko ke, i-skopje meko eqale ukuba aphule phantsi, ngoko ke kwafuneka postpone isigqibo."
  
  
  "Ndifuna ukuqonda. Kwaye ngoku ixesha breathing phantsi kweentamo zethu. Unabo ukufumana icebo phambi Russians kwenza."
  
  
  "Ngexesha oyenzayo oku, ukuba ngaba accidentally evuliweyo i-kophahla ka-Topcon, mna wouldn khange abe ngokupheleleyo disappointed."
  
  
  "Mna kuyibona into ndinako ilungelelanise." Layo onayo phezulu. "Okungaphaya imiyalelo?"
  
  
  "Uqinisekile ukuba ngokuchasene KGB kwaye Topcon. Kwaye Uthixo uyayazi ngubani na ongomnye nokufumana poked jikelele hoping ukufumana ukuba ziqwalaselwe. Ngoko ke, jonga yakho amanyathelo, Isikhewu. Mna wouldn ukuba ufuna wawulahla umphefumlo wakhe, okanye ukubeka iliso, okanye nawe."
  
  
  Mna wathembisa ukuba ndinga zama ukugcina wam ego ukususela kweli utyeshelo lomgaqo.
  
  
  
  
  Yesibini isahluko.
  
  
  
  
  Kwakukho carving ngemini elandelayo imini xa kokuba ifike ngexesha Orly Airport kufutshane Paris. Imozulu waba elihle kodwa cacisa, kwaye i-taxi ride kwi-Prince de Galles Hotel e 33 Avenue George V waba kakhulu glplanet. Paris wajonga efanayo, ngaphandle kokuba kuba anda traffic kwi ezitratweni. Kwakukho ezimbalwa buds kwi imithi ukuze lined i-boulevards. Mna ke nostalgically reminded ezinye zam endizithandayo amalaphu anomyalezo: i Rue Ye-ee ngezembe-clad balconies kwi-Montparnasse indawo, kwaye beautiful Rue du Faubourg Poissonniere, ezikhokelela ngqo Foley. Kodwa andiyenzanga kuba ixesha kuba ukuba kunjalo ngoku. Jana i-skopje waba nicinge ukufumana yakhe.
  
  
  E-nightfall, mna ke ikhangelwe kwi-Prince de Galles. Yena dials i-i-skopje inani wanika nathi kwaye unxulumano emu. Ego ke ilizwi waba low, heavily accented, kwaye strained.
  
  
  "Yiya Kwindawo des Ezintathu Graces kufutshane Foley," yandixelela. "Kwanezinye. I-ngokukhawuleza bangcono, njengoko nani Americans kuthi." Kwakukho slight nervous laugh. "Andisoze kuba ngomhla Duke ke Bar, i-blk ukusuka wam hotel."
  
  
  "Andisoze kuba lapho," ndathi.
  
  
  Phambi eshiya hotel, wayengomnye ikhangelwe ngaphandle nge Luger - Wilhelmina. Wakhe wacinga ukuba enjalo precautions baba kuba esinye isizathu ukuba hers waba ngxi liphila, ngexesha ezimbalwa Killmasters abo preceded kum baba ezidweliswe njengoko Yingqele Imfazwe victims ngendlela ekhethekileyo ulawulo ukuba Hawke fed kwi locale drawer yakhe isitulo.
  
  
  Lokuvavanya stiletto ukuba ekuthiwa yakhe Hugo, wakhe yasekhohlo flexed. I-deadly knife slid neatly jikelele yayo scabbard kwaye kuyo isandla sam. Yena nodded kuye, uvuma ukuba waye ke elungiselelwe oko kubeka ozayo, kwaye kwangoko waya phantsi amanqwanqwa kwaye ngaphandle kwi entlakohlaza i-sunshine ka-Bryliv.
  
  
  Ndaba i-kwangoko lunch e Chez des Anges restaurant kwi-Boulevard Latour-Maubourg coq au vin, oeufs en meurette kwaye mug ka-ezibalaseleyo Burgundy. Ngoko ndathabatha yakhe nge taxi ukuba Kwiriphabliki Isikwere.
  
  
  Ukususela ndandisazi mmandla kwaye bafuna ukuba abe ezingaphezulu careful busuku, mna ophunyezwe wakhe kuba kuphumla ye-hamba. Kwakukho sele ezininzi strollers kwi ezitratweni, kwaye kwaba mnandi okokuba mimmo ngabo kwaye get ezilahlekileyo. Ndabona enkulu iqela kulutsha enjoying a entlakohlaza ubusuku ngaphandle Belleville metro stations. Wathi ophunyezwe phantsi dilapidated archway ukuba kokuba kanye bagubungela Cite de Trevize, kwaye sifumaneke ngokwakhe kwi-small isikwere ukuba i-skopje kokuba kuchazwe. Waba ukhangelo bakudala Paris - a park bench nge umthombo wamanzi.
  
  
  Kwakukho ezintathu hotels kwi-square, zonke ezincinane, enye jikelele kwabo kwakukho Duke ke Bar. Ndaya kwi kwaye wajonga jikelele. Indawo waba deserted, apparently nje na i-skopje hotel. Ego zifunyenweyo yakhe ihleli e itheyibhile kufutshane emva ucango ezikhokelela ukuya emva igumbi. Yayo, waya phezulu kuye.
  
  
  "Kukho iintyatyambo kwi-Tuileries," ndathi.
  
  
  Yena lezinto ezinako ukwenzeka, lubandakanya kobuso bam. Wayeyindoda mde, ibhityile umntu nge sallow ubuso kwaye onzulu izangqa phantsi amehlo akhe. "Kuya kuba phambi kwexesha entlakohlaza," wathi cautiously.
  
  
  Wakhe sel ngu opposite kuye kwi isitulo. Sasivuya yedwa apha, ngaphandle kokuba kuba waiter kwi bar. "Igama lakhe ngu Carter," ndathi. "Kwaye wena, Jan i-skopje."
  
  
  "ewe. Mnandi ukuya kuhlangana nani, Umnu Carter." I-ego mannerisms baba nangakumbi nerve-racking kunokuba ego ilizwi efowunini. "Thina kufuneka uqinisekise ukuba le ntlanganiso emfutshane. Kwayo, ndicinga ukuba babe ndawufumana apho ndiphila. Mna andazi oko kuthetha, kodwa mna musa ufuna kwabo ukubona kwam nani."
  
  
  "- Bulgarian agents?" Ndicela yakhe.
  
  
  "Andiqinisekanga. Mhlawumbi oko ke Topcon abantu. Baya ukuba..."
  
  
  I-waiter weza waza wathabatha zethu ukuze. I-skopje ndalinda kuba kuye ukuzisa drinks kwaye ke ekhohlo kwakhona phambi kuyaqalisa le ngxoxo.
  
  
  "Kukho umntu ubukele phezu wam hotel," wathi softly. Yena glanced phezu kwesixhanti sakhe eminyangweni le emva igumbi swinging vula, apho waiter kokuba nje ilahlekile! Ngoko ke, waguqukela kum. "Ngamaphepha icebo iza kunikezelwa aboard i-Ithambeka Zichaziwe kulo iintsuku ezimbini kwi-Lausanne, Iswitzerland. I-ukuqeqesha misa kukho phambi kwexesha kusasa."
  
  
  "Kutheni Lausanne?" Ndicela yakhe.
  
  
  "Topcon ke headquarters kwi iholo kwi-Iswitzerland. Mna andazi apho." Wayigcina aphele iliso kwi-abalindi ngasesangweni ukuba iholo. I-waiter weza emva kwi gumbi kwaye wahamba phezu bar.
  
  
  "Abo baya ukuzithwala ngamaphepha icebo?" Ndicela yakhe.
  
  
  "Lento ingakumbi enkulu msebenzi kuba Topcon. Ngenxa yoko, ngamaphepha ipropati kuya sithunyelwe intloko umbutho."
  
  
  "Ngubani lowo?"
  
  
  I-skopje wawuvula umlomo wakhe, ukuthi into ethile, kodwa ayikwazanga ukufumana amazwi ethu ngaphandle. Ego ke wavula amehlo libanzi waza wavula umlomo wakhe nangakumbi. Weva faint lwezempilo ngasemva revolving doors, emva i-skopje, kwaye ndabona enye yazo yiya jikelele kwabo. I-skopje ke jaw isebenza soundlessly njengoko yena clutched futilely e a ndawo kwi-ephakathi isisu yakhe emva. Wathi collapsed kwi isitulo.
  
  
  Yena ufikelele kuba Wilhelmina, ifumana phezulu ukusuka yakhe isitulo. Ke yena wabona encinane dart sticking ngaphandle zonke phezu i-skopje ke, emva. "I-skopje?" Ndathi, lifting ego ke intloko. Kodwa waye sele kwabafileyo.
  
  
  Ngaloo mzuzu, i-waiter waguqukela kuthi kwaye wabona into eyenzekileyo. Ego sukuyihoya yakhe screams waza wabaleka nge-swing doors kwi-small name kwaye pantry. Ucango ezikhokelela ukuya alley waba vula.
  
  
  Ukuphunyezwa nge-onzulu doorway, lowo cautiously ingenile alley, Luger kuzo isandla sakho. Kwakukho nzima izithunzi, kwaye ngomhla wokuqala lowo ayikwazanga khangela into. Wathi ibambe a glimpse a dark nani appearing kwi oqaqambileyo street.
  
  
  Xa abe ufikelele sidewalk, lowo lumisiwe kwaye wajonga ngqo ozayo. Umntu wabaleka phantsi block, abantu ukubukela i-i-emu khona.
  
  
  Yena holstered enkulu Luger waza waya emva kwayo. Waguqukela yembombo kwaye ndalandela. Waba catching up kunye naye. Waguqukela omnye yembombo kwaye sasivuya kwi-Rue Bergere. Blinding akukho nanye ezongeziweyo floated phezulu ebumnyameni. Umntu waba kwakhona kokusebenza ozayo. Wayigcina uyasebenza emva kwakhe. Abakhenkethi kwaye s Parisians lumisiwe kwaye & ncamathiselamessage status. Umntu disappeared phantsi a narrow alley, kwaye lowo ezilahlekileyo kuya kwakhona.
  
  
  Mna wabaleka ukuya street abalindi ngasesangweni kwaye peered kwi ubumnyama. Ego waba akukho ndawo kuba wambona. Zonke ndinga khangela yakhe baba doorways, a ezimbalwa alleys, kwaye enye intersecting alley. Wilhelmina pulled ngayo ngaphandle kwakhona kwaye wahamba ngakumbi ngenyameko. Yena ayikwazi zithe naphi na, kwaye bendinenxaki, disadvantage ka ekubeni simlandele kuba uloyiko ekubeni ambushed.
  
  
  Ukuphunyezwa mimmo, wayengomnye ikhangelwe ngu-wonke doorway. Baye bonke ongenanto. Ke iselwa kunokwenzeka ukuba abe ufikelele intersecting street phambi kokuba ufikelele yembombo kuyo. Ndiye kolona le alley kwaye asikwazanga khangela into kwi-nen. Wathi chu bafudukela ngomhla olandelayo omnye, ngoku ukuqinisekisa ukuba abe nento yokuba ezilahlekileyo kuyo.
  
  
  Njengoko mna ingenile alley, kwabakho ezinye yokuhamba-hamba elandelayo kum. Into betha wam ilungelo wrist nzima, kwaye Wilhelmina ezilahlekileyo kuyo. Big izandla sathi kum kwaye knocked kum ngaphandle iinyawo zam, apho betha i cobblestones, injuring yam emva kwaye shoulder.
  
  
  Xa ndakhangela phezulu, ndabona u-amanani nokuma kuzo ngaphambili kum. Omnye waba ibhityile, mustachioed umntu mna nento yokuba chased ngokusebenzisa ezitratweni of Paris, kwaye elandelayo kuye kwaba ego, omkhulu, bald, hulking mfo, umntu lowo, nento yokuba betha kum nge enye ka-plank kwaye knocked kum emhlabeni. Slim waba ubambe a enye yesinyithi umbhobho a futhi kunye necala elide esandleni sakhe. Ndandimangalisiwe ukuba babe nento yokuba lured kum apha ukundibulala.
  
  
  "Abakufutshane nawe?" Ndicela yakhe
  
  
  hoping ukumisa ih. "Kutheni yaye ufuna ukubulala i-skopje?"
  
  
  "Ça nif vous regarde pas," enkulu umntu wathi, ndizixelela kum kwaba akukho namnye ishishini lam.
  
  
  "Dispatch-woo," enye wongeza, urging enkulu umntu ukuqhubekeka.
  
  
  Waye. Yena betha kum ubuso nge spiked shoe. Mna sathi yakhe futhi kwaye bema kwayo ukususela smashing kwentloko yam kuzo. Hers twisted nzima, rolling ukugcina uxinzelelo yakhe leg. A mzuzu kamva, yena waphula yakhe ankle, kwaye amathambo cracked. Yena screamed kwaye betha i sidewalk.
  
  
  Hardy swung i-umbhobho wothungelwano kwi kum, kwaye xa oko rolled kude, kuya cracked loudly kwi ekufutshane nam elandelayo kum. I-umbhobho, wehla kwakhona, kodwa oku ixesha Nah sathi kuyo kwaye pulled nzima. Wawa kwi phezulu kum, yokulahla i-umbhobho. Yena ke balingwe ukuba free ngokwakhe, kodwa xa wayeneminyaka thrashing jikelele, wakhe ego sika yakhe neck kwaye weva mnyama ka-amathambo. Waba ufile akuba betha i sidewalk.
  
  
  Xa lukayise onayo ukuze iinyawo zakhe, enkulu umntu waba ukuzama ukufumana umva kulo umdlalo. Kwakamsinyane nje yena balingwe ukuya kuma phezulu omnye wonke ndibe ş ngumlimi, betha yakhe ego phezu kweentloko zabo, kwaye lowo collapsed kwi sidewalk. Ufile.
  
  
  Ndicela yakhe, waza wafumana Wilhelmina, ngoko ke Stahl rummaging kwi-ih pockets. Kwakungekho uchazo amakhadi. Ukususela ababethetha isifrentshi, mna wacinga ukuba ngaphezulu kusenokwenzeka ukuba babeza Topcon abantu ukusuka Senegal, kunokuba-Bulgarian agents. Jan i-skopje wachaza ukuba ' AX ' ukuze abe isebenza kuba KGB kwaye Topcon kwaye kwamnceda isicwangciso i-ubusela ye-hlola. Xa i-skopje deserted, Topkon okanye i-KGB kokuba ukuvala phezulu zabo egos. Ngokuqinisekileyo, oku kwaba Topcon ke umsebenzi.
  
  
  Yena wayesele eza kunika phezulu ngomhla we-ukucela into ka ixabiso kwi-imizimba xa yena zifunyenweyo a scrap ka-crumpled iphepha kwi-ibhityile mntu u-pocket. Kwaba ngowe-French: Klaus Pfaff. Gasthaus Liucerne, L. Minuit le deuze.
  
  
  Yena uqaphele i-tag kwi ngaphakathi le-ego camisole; nen kokuba i-unobumba H. D. Yena slipped iphepha kwi yakhe pocket kwaye ngenyameko examined i-ibhityile umntu ke imbonakalo. Ke yena hurried ngaphandle kwi izithunzi ye-Parisian busuku.
  
  
  
  
  Lwesithathu isahluko
  
  
  
  
  Phambi kwexesha ngentsasa elandelayo, mna ikhangelwe ngaphandle nje encinci hotels kwi-Cite de Trevize, kwaye onayo lucky ngomhla wesithathu yeka. Amadoda amabini ebhalisiweyo umhla phambi izolo. Omnye waba ibhityile kwaye omnye waba omkhulu. I-ibhityile umntu ungene njengoko Henri Depay, igama ukuze othelekisiweyoname i-unobumba ngomhla wakhe jacket. Enkulu omnye ke yayingu Navarro.
  
  
  Yena ayikwazi ukwenza ezinye guesses yi-piecing kunye yakhe scraps lolwazi. Depe waba nicinge ukubonisa phezulu kuba imathematika kwaye hamba nge-igama Klaus Pfaff emva kokuba ifumene uid ka-i-skopje kunye nam. Leta L kwaye ke gasthaus kwi-qaphela mhlawumbi ukuqwalasela okuthethwayo Lausanne. Okanye ke kwabonakala yakhe. Depay waba ukuhlangabezana Pfaff ngomhla wonyulwa ixesha, e-ezinzulwini zobusuku, kwaye umxelele Em njani izinto ehambe apha kwi-Paris. Presumably, ngoko ke Pfaff uza ingxelo intloko Topcon. Ngaphandle kokuba Pfaff ngokwakhe ke umntu omkhulu.
  
  
  Kwakukho cacisa yobomi intshukumo kuba nam. Ndiza Lausanne, ngoba apho ngamaphepha esweni kuya uzimanye i-Ithambeka Zichaziwe. Kwaye Pfaffa ange zahlangana yakhe endaweni Depe. Ukuba Pfaff ngokwakhe akusebenzi khange a Topcon oluphezulu abo ange bamthwala icebo kwi ukuqeqesha, yena mhlawumbi kuya kufuneka kwazeke inkokeli ke isazisi. Mhlawumbi ndinako convince yakhe ego kutyhila oku imfihlo isazisi.
  
  
  Yena ayikwazi kufumana babhoda i-Ithambeka Zichaziwe kwi-e-Paris Gare de Lyon, kodwa kuba yena kulindeleke wakhe ukuba abe kwi bhodi ngexesha elithile kamva, kwaye ngenxa yokuba ixesha mattered, lowo hired imoto ukuthatha wakhe ukuba Lausanne. Wayengomnye hired nge Mercedes-Benz 280SL, i-mthubi emidlalo car ukuba ngxi smelled entsha. Ngokuthi emva kwexesha ntsasa, waba ngaphandle Paris kwaye ngomhla wakhe indlela Troyes kwaye Dijon. Imozulu waba yokufumana warmer, kwaye kwaba a glplanet ride. Usuku lokuzalwa lomhlobo wam waba hilly kwaye oluhlaza, kodwa njengoko silifumene kukufutshane ukuba Senegal, waba ngaphezulu hilly.
  
  
  Ziphakathi esilandelayo mini, imoto yakhe besiya Senegal, kwaye ezindleleni waba narrow kwaye winding ixesha elithile. Snow peaks basenokuba ebone kwi-umgama, kodwa abazange zihleli khetha umbala kuba bubonke ezindleleni. Hayi kude Lausanne, phakathi grassy iinduli kwindawo engqonge i ariya, wayengomnye iboniwe nge imoto ukuba ngesiquphe lwaphukile kwicala le-ezindleleni. A kubekho inkqubela waba peeking phantsi ego hood. Yena lumisiwe kwaye sanika yokumnceda.
  
  
  "Ingaba kukho into endinokuyenza ukuze wakhe?" Indlela i-oqaqambileyo blue Lotus Dibanisa 2 wacela kuye.
  
  
  Yena wavusa yakhe amehlo kwaye wajonga e kum intently. Wayengomnye a beautiful, ixesha elide-legged blonde kwi ulwaleko miniskirt kwaye boots. Wakhe iinwele akusebenzi khange shoulder-ubude kwaye wajonga disheveled. Emva lwesiqulatho apho kugxilwa kwi kum okwethutyana, wakhe ubuso lit phezulu.
  
  
  "Isikhewu!" watsho. "Isikhewu Carter!"
  
  
  Ngoku kwaba lithuba lam ukuthatha omnye jonga. "Ndiza koyika kufuneka luncedo," ndathi uncertainly. "Andicingi ukuba bakholelwe ..."
  
  
  "Bonn, kulo nyaka uphelileyo jikelele kweli xesha," utshilo kwi isijamani accent. "I-Groning meko. Isikhewu, wena musa khumbula!"
  
  
  
  Ngoko ndakhumbula yakhe, kakhulu. "Ursula?"
  
  
  Yena smiled a libanzi, sexy ncuma.
  
  
  "Ursula Bergman," mna idityaniswe.
  
  
  "Ewe," watsho uphendule nge ncuma radiating ukusuka yakhe beautiful ubuso. "Njani, ozolisayo kuni elizayo, nje ukunceda oludala umhlobo abasweleyo."
  
  
  "Ubune brown iinwele kwi-Bonn," ndathi. "Elifutshane brown iinwele. Kwaye brown amehlo."
  
  
  "Lo ngunyana wam imiceli-iinwele," yena wathi, touching i-flaxen strands. "Kwaye amehlo baba uqhagamshelane lenses."
  
  
  Ursula laughed melodiously. Kunyaka ophelileyo, siye isebenza kunye kwi Sundays kwi-Bonn kwaye Hamburg ukuhlanganisa ulwazi malunga a ekhohlo-wing isijamani ekuthiwa Karl Groening, owaye suspected ka-ukuphunyezwa West isijamani military iinkcukacha ezithile abantu kwi-Mpuma-Berlin. Kule meko, Ursula waba isenza umsebenzi okhethekileyo. Yayo yesiqhelo umsebenzi waba ne-West isijamani iingqiqo iyunithi, esibizwa exclusively abazinikeleyo ukuba ubeko phantsi kwaye detaining yangaphambili Nazis owathi wanikela imfazwe yolwaphulo-mthetho. Yiyo yonke Akes wandixelela malunga yakhe, kwaye andiyenzanga kuba ixesha ukufumana phandle ngakumbi.
  
  
  "Mna lumisiwe ukulandela Groening ityala emva kokuba ngokuba nam emva kwi comment = ingxwaba," ndathi. "Ingaba Bonn iinkundla fumana ego benetyala ye-imirhumo?"
  
  
  Yena nodded smugly. "Ke ngoku whiling kude ixesha lakhe kwi isijamani entolongweni."
  
  
  Ezilungileyo. Ungathanda ukuva malunga ndonwabe endings ezi imidlalo amaxesha ngamaxesha. Yintoni wena ngokwenza kwi-Senegal, Ursula, okanye kufuneka andisayi buza?"
  
  
  Yena shrugged yakhe beautiful shoulders. "Enye into."
  
  
  "Mna bona."
  
  
  "Yintoni wena ngokwenza kwi-Senegal?"
  
  
  Yakhe, chuckled. "Enye into."
  
  
  Thina kunye laughed. Kwaba mnandi ukubona omnye umhlobo wayo kwakhona. "Yintoni engalunganga nge-i-lotus?"
  
  
  "Ndiza koyika ke Kaput, Isikhewu. Ucinga ukuba ndinako buza wakhe ukuba undinike i-ride kwisixeko?"
  
  
  "Mna, nento yokuba uthando ukuba," ndathi.
  
  
  Thina idlalwe umdlalo ngoluhlobo kwi Mercedes, ayo, pulled ngaphandle kwi ezindleleni kunye namakhaya kwi town. Emva kokuba picks isantya, lowo ikhangeleka e-Nah njengoko yena uyaqhuba ukuthetha malunga Karl Groningh, kwaye ubona indlela yakhe breasts cinezela ngokuchasene yakhe jersey blouse kwaye indlela encinane skirt rises phezulu ngomhla wakhe ixesha elide, ngokupheleleyo thighs. Ursula bloomed a ferret kunye nabo njengokuba wahlangana yakhe kwi-Bonn, kwaye isiphumo waba impressive.
  
  
  "Ingaba staying kwi-Lausanne?" Ursula wabuza njengoko hers ojika ukuya twisty kuwa. A panoramic imboniselo ka-Lausanne, encinane town lomthombo iinduli kunye iintelekiso ka-snow ukusuka nje ebusika snowfall ngentla kwayo, wavula phezulu phambi kwethu.
  
  
  "Nje tonight," ndathi. "Mhlawumbi singafumana kunye ukuze usele kwezinye abathobekileyo abancinane ratskeler."
  
  
  "Ah, ndinga ngenene, ngolohlobo. Kodwa yena ke uxakekile namhlanje, kwaye ndine ukushiya ngomso kusasa."
  
  
  "Ucinga ukuba imoto yakho iya kuba ulungile nge ke?"
  
  
  "Ndiza eshiya yi-ukuqeqesha kusasa," watsho.
  
  
  Ngentsasa elandelayo, enye kuphela ukuqeqesha ekhohlo Lausanne, kwaye ukuba waba bazalwana ukuqeqesha, i-Ithambeka Zichaziwe. "Njani umdla,"lowo commented. "Ndiza kanjalo eshiya yi-ukuqeqesha ngomso kusasa."
  
  
  Waze wajonga phezulu ngomhla kum abayo cacisa blue amehlo. Thina kunye zihlolwe i-significance le coincidence. Ukuba bekunga ukuba basebenze kunye, ukuba bekunga khange ndiyazi ngamnye nezinye ke, abaqeshi, sithanda bobabini kuba suspicious. Kodwa mna, nento yokuba ebone yakhe, Ursula Bergman, emsebenzini, kwaye mna yenziwe wam imbono ukuba yena akusebenzi khange kabini iarhente.
  
  
  Yena waba sele zenziwe phezulu kwayo engqondweni. Wakhe amehlo sparkled kunye genuine friendliness. "Kulungile, ukuba ke kakhulu, ozolisayo, Isikhewu. Sinako kuba basela kunye kwi-board."
  
  
  "Ndiza ngenene ujonge phambili kuyo." Yena smiled ngomhla wakhe.
  
  
  Xa sifuna bafika kwi-town, mna dropped yakhe Ursula ngaphandle ngomhla Hotel de la Paix kwi Avenue B. Intsingiselo, entliziyweni isixeko, kwaye kwangoko drove ukuya harmless abancinane pension kwi Ndawo Ngcwele-nethoba.
  
  
  Xa hers onayo, kuye egumbini, hers evuliweyo yakhe luggage kwaye waqala yokufumana ilungele ntlanganiso. Henri Depay waba oza kukwenza jikelele kuye, kwaye ndino ukuyenza ukusuka wolwazi.
  
  
  I-casey onayo ngayo, owawunikwe kum yi-guys jikelele ezikhethekileyo iziphumo kwaye ukuhlela kwicandelo. Yayiyeyona disguise kit, kwaye kakhulu ingenious omnye ngaloo. Inkqubo eyenziwayo ngokwakhe wazibeka kakhulu kunye - wanekhulu ingcali kwi-disguise ngomhla wakhe. Ngaba umisela oku kubandakanya strips ka-cordon plastic "imigca enqamlezeneyo" kwaye colorful uqhagamshelane lenses, wigs kwaye pads, ngokunjalo ezininzi ezahluka-hlukileyo shades ka-makeup. Kwakukho nkqu plastic scars ukuba basenokuba iqhotyoshelwe na inxalenye ubuso okanye umzimba.
  
  
  Ndabeka kit kwi-phambili dressing jonga itheyibhile. Kuqala, mna isetyenziswe i plastic "imigca enqamlezeneyo", ekwakhiweni umaleko ukuba thicken i-bridge ye-nose kwaye zibude i-tip. Wathi pumped yakhe cheekbones ngoko ke ukuba amachaphaza wajonga sunken, phantsi ukukhula. Emva kokuba mna linokolulwa yakhe earlobes kwaye chin, kobuso bam baqalisa resemble Depeu ke. Ngoko ndibeke kwezinye ego-savvy makeup, kwambatha brown uqhagamshelane lenses, kwaye opted kuba kukukhanya brown wig. Yakhe, wajonga e ngokwakhe
  
  
  kwi-jonga. Mna wouldn khange okokuba kuba Depe ukuba nabani na wajonga kakhulu ngokusondeleleneyo, kodwa ndinako i-fool Pfaff okwethutyana.
  
  
  E-elinanye-amathathu, lowo drove kuwo Bridge ka-Besser kwi Rue de la Caroline ukuba Lucerne bust indlu. Xa mna wahamba kuzo, mna ke uxolo kwakukho isiqingatha dozen abathengi.
  
  
  Andiyenzanga kuba nethuba yokufumana phandle ukuba yeyiphi Klaus Pfaff wajonga ngathi. Yena ayikwazi kuphela ithemba ukuba ndino conquered yakhe ego phaya, kwaye okokuba akuba uyesu, uya kwenza sikwazi ukuva wam pseudo-Depe ubuso.
  
  
  Kwaba elinesibini o nentsimbi yesihlanu emva, intlanganiso ixesha, kwaye akukho nto eyenzekileyo. Umfana ezimbalwa abafundi beza kwi-waza wathabatha itheyibhile kwi-phambili, kwaye itheyibhile ngomhla emva ka-igumbi, iyonela kububanzi bephepha eludongeni, ecelwe. Ngoko weza anesihlanu, kwaye ngoko ke ishumi. Mna ke ekuqaleni ucinga ukuba Pfaff akusebenzi khange ke bonisa phezulu, okanye ukuba waye sele apho. Kwakukho enye kuphela umntu, kwaye ukuba ke imbiza-bellied isijamani. Andiyenzanga ukuba yena basenokuba a Pfaff. A lonke iqela elitsha abathengi wafika, kwaye endaweni waba bustling kunye umsebenzi. Yena asikwazanga nika kwethu faintest unye oko ndiza kwenza Pfaff phantsi ezi iimeko ezahlukeneyo. Yayiyeyona kwikota edlulileyo elinanye, kwaye ndino ukuba umyalelo a wesonka kwaye i beer. Nje emva waiter azisa yam ukuze, ucango ivulekile kwaye kwixesha elifutshane, ibhityile umntu wahamba kuzo. Kukho seemed ukuba ibe bulge phantsi ego jacket. Yena lumisiwe candid kuba ngosuku kwaye wajonga jikelele. Xa amehlo akhe ifunyenwe kum, wahamba ngqo emva yam itheyibhile. Waba ukuba abe Klaus Pfaff.
  
  
  Yena lumisiwe ngexesha lam isitulo kwaye wajonga jikelele igumbi kwakhona phambi ehleli phantsi. Wayeyindoda nervous umntu kunye slicked-emva blond iinwele kwaye ibhityile scar ngomhla wakhe ekhohlo indlebe. "Bonjour, - Klaus," i-emu waxelela yakhe.
  
  
  Wayehleli kuwo ukusuka kum. "Uxolo ndiza emva kwexesha," wathi," kwaye nceda ukuthetha isingesi. Uyayazi imithetho."
  
  
  Yena akusebenzi ukuba ukhangela kwi kum na injongo kanti, kwaye waye kakhulu ngako oko kuye. I-waiter wabuyela waza wathabatha Pfaff ke, ukulandelelana stewed sausage kwaye sauerkraut. Xa oku kwaba kokuya kwi, lowo pulled Wilhelmina jikelele yakhe jacket pocket kwaye aimed i-Luger e Pfaff. Akukho mntu umbonileyo i gun kwangoku.
  
  
  I-waiter ekhohlo. Pfaff glanced e kum, ke ngoko wajonga phezu kwesixhanti sakhe. Ezilungileyo. Yintoni eyenzekileyo kwi-Paris?"
  
  
  Njengoko ndandikho ilungiselela kuba le ntlanganiso, kuya yenzekile kum ukuba Pfaff babe nje kuba intloko Topcon, omnye owaye nicinge ukuba ukuzithwala ngamaphepha izinto. Kodwa ngoku ukuba ego wabona yakhe kwi-phambili kuye, yena ndabona ukuba yena ayikwazanga kuba inkokeli.
  
  
  "Agalele kakhulu sele yenzekile kwi-Paris," ndathi.
  
  
  Ilizwi lam startled kuye. Yena focused kwi kobuso bam okokuqala, kwaye ego ke amehlo narrowed. Ndisibonile kwabo ukuhlola kum. Ngoko ke ubuso bakhe itshintshe njengoko wakhangela emva e kobuso bam.
  
  
  "Hayi, andikho Henri Depay," ndathi.
  
  
  Umsindo kwaye uloyiko baba ngokucacileyo uyabonakala kwi-wakhe narrow ubuso. "Yintoni na?" "Ingaba yintoni?" wababuza softly.
  
  
  "Apho kwenzekile ukususela, sibabiza ngayo inyaniso okanye zoko."
  
  
  "Abakufutshane nawe? Apho ke Henri?"
  
  
  "Henri ufile," ndathi. "Mna bambulala, ndimkhulule."
  
  
  Ego ke amehlo drooped nkqu ngakumbi, kwaye corners ka-rta twitched ngocoselelo. "Mna andazi ukuba ufaka ndizixelela ukuba inyaniso okanye hayi. Ndiza eshiya yakhe. Wam intlanganiso wayekunye Depe."
  
  
  Yena waqala ukufumana phezulu, kodwa ego lumisiwe kuye.
  
  
  "Mna wouldn khange senze ukuba," Stahl walumkisa yakhe.
  
  
  Yena hesitated, uzole ehleli kwi isitulo. Ego ke gaze wawa ngasekunene kwam, esibizwa ngoku bephethe Luger phantsi etafileni.
  
  
  "Ewe," ndathi quietly. "Mna akunayo i gun pointed at kuwe. Kwaye kuya kusetyenziswa lisebe ego ukuba ufumane ngaphandle ukuba isitulo."
  
  
  Pfaff swallowed kwaye wajonga e kobuso bam. Yakhe, ndabona indlela ego, ingqondo, imisebenzi, ukuzama ukuqonda ukuba ngubani ndinguye, kwaye uzama ukuhlola imbono yam. "Wena wouldn khange dare shoot guns apha," wathi.
  
  
  "Ndinako bedlule emva ucango kuba elinesihlanu imizuzwana emva kwenu, betha, i-floor." Yakhe, hoping abe nento yokuba umnxeba yakhe bluff. "Kwaye ngaphandle, bahlobo bam ingaba ulinde mna. Ufuna ukuzama kum?"
  
  
  I-ego ke umsindo, umntu, disappeared; ukoyika wathabatha ulawulo wakhe. Yena akusebenzi khange a brave umntu, oko kwakulungile kuba nam.
  
  
  "Yintoni ufuna?" wababuza.
  
  
  "Ulwazi."
  
  
  Yena laughed nervously. "Tourist-office kwi-iholo phantsi street."
  
  
  Yena sighed. "Yibani nokuthobeka nam, ndizakuyenza rip intloko yakhe ngaphandle."
  
  
  I-ego grin waba bemkile. "Loluphi uhlobo ulwazi ingaba uyaqonda?"
  
  
  "Ndicinga ukuba sibe nento yokuba ngcono xoxa lo yangasese," ndathi. Abayo free isandla, abe ufikelele kwi-pocket yakhe doublet kwaye tossed a wad ka-Swiss francs kwi isitulo ukuhlawulela zethu ii-odolo. "Eda ke ngomhla kum," utshilo kunye encinane ncuma. "Ngoku, ndifuna ukuba get phezulu hamba kakhulu ngokucotha ukuba eyona abalindi ngasesangweni. Andisoze kulungile emva kwenu, kwaye oku gun iya kuba pointed at yakho emva. Xa sifumana ngaphandle, siza kukunika enye imiyalelo. . "
  
  
  Wathi ke yena."Ucinga ukuba uyakwazi ukufumana mthabatheni lo stupid nto?"
  
  
  "Wena, nento yokuba ngcono rely kwi kum."
  
  
  Wilhelmina shoved ngayo a ngomzuzu, kwaye thina
  
  
  sahamba ngaphandle. Ego escorted wakhe ukuba Mercedes kwaye wathi kuye ukufumana kwi-umqhubi u-sokugweba. Wakhe sel sat elandelayo kuye, tossed emu izitshixo, kwaye wamxelela ukuba drive ukuba outskirts of town.
  
  
  Pfaff waba kakhulu frightened ngoku. Kodwa yena drove imoto kwi oluhlaza iinduli, nje abe nento yokuba wathi kuye ku -. Ego wathabatha ke ukuya dirt ezindleleni ukuba ngamanye amaxesha waya ngqo ukuba imithi, kwaye ilungisiwe emu ukumisa xa sasivuya ingabonakaliyo kwi-main road. Xa injini waba ngumdla, lukayise waguqukela jikelele kwaye wathabatha ngaphandle i-emu ke Luger kwi-intloko.
  
  
  "Uqinisekile ukuba committing suicide kunye eli farce," wathi loudly.
  
  
  "Ngenxa yakho Topcon abahlobo uza kufumana kum?"
  
  
  Ego ke imilebe tightened. Oku kwaba lokuqala ixesha lakhe umbutho waba ezikhankanyiweyo. "Ukuba u ekunene nto ukwenza," wathi flatly.
  
  
  "Siza kubona, okwangoku, nawe futhi ke cooperate nam, aren ukuba wena?"
  
  
  "Yintoni ufuna ukwazi?"
  
  
  "Ndifuna ukwazi ngubani kufumaneka kwi-Ithambeka Zichaziwe ngomso kusasa."
  
  
  "Ilanlekile abantu."
  
  
  "Mna sele uyazi ukuba Topcon boss ngu ke ubuqu lezothutho ngamaphepha icebo ukuba ukuqeqesha," ndathi. "Kodwa uyakwazi undixelele abo nguye kwaye undinike i-ego inkcazelo."
  
  
  "Kufuneka ube andwebileyo." Wakhangela incredulous.
  
  
  Yena akusebenzi khange kwi-isimo kuba insults. I-luger kwaziswa ngayo phantsi ecaleni yakhe ebusweni. Yena grunted wawa, igazi iyaphephezela ukususela ukuvuthuzela kwi-Ego ke cheek. Ego ke breathing waba unxweme njengoko yena clutched ngomhla wound.
  
  
  "Andicingi ukuba ufuna ukuthi ukuba simemo kwakhona," Emu growled ngomhla wakhe. "Ndifuna iimpendulo imibuzo ndiza ecela kuwe. Kwaye nento yokuba ngcono qala uthetha ngokukhawuleza."
  
  
  "Zonke kulungile," wathi ekugqibeleni wavuma. "Ingaba mna umsi kuye a cigarette?"
  
  
  Hers hesitated. "Waphumelela." Ndiya & ncamathiselamessage status yakhe ngenyameko njengoko wathabatha ngaphandle enye kwaye lit kuyo. Yena evuliweyo i-ashtray kwi xboardcomment kwaye ubeke ukufanisa kuyo.
  
  
  "Uza isiqinisekiso wam ukhuseleko ukuba mna cooperate kunye nawe?" "Ingaba yintoni?" wababuza, uzole ubambe kwi i-ashtray.
  
  
  "Ukuba ke akunjalo."
  
  
  "Ngoko kukunika igama ufuna. Lento..."
  
  
  Kodwa Pfaff akusebenzi khange ke undixelele nantoni na. Ego ke isandla bakhululwe i-ashtray retainer kwaye pulled ee kuwo xboardcomment. Yena threw a ukufaka ka-ash kwi-kobuso bam.
  
  
  Xa amehlo am baba lizele ash, lowo betha wam ilungelo ingalo kwaye forcefully threw ngayo ecaleni. Kuba encinane umntu, waba ezininzi ukomelela. Ngoko ke imoto ucango waba ivulekile kwaye Pfaff wabaleka ngaphandle jikelele car.
  
  
  Yena yafunga ngaphandle nelikhwazayo, izicwangciso zakhe itshisa amehlo. I-Luger waba ngxi ubambe yakhe. Wakhe onayo ngaphandle jikelele car. Yi-ga, amehlo am baba cacisa ngokwaneleyo ukubona Pfaff uyasebenza rapidly kwiintlanganiso i main road.
  
  
  "Yeka!" wakhwaza watsho yena, kodwa wayigcina uyise. I-emu esifutshane yakhe kwi-legs. I-Luger roared, kwaye Gawk landed e Pfaff ke iinyawo. Wakhe esifutshane amadoda.
  
  
  Pfaff waguqukela kwaye ducked kuyo imithi ekhohlo ye-dirt ezindleleni. Mna wabaleka emva kwakhe.
  
  
  Mna nento yokuba ithathwe Pfaff ke rifle ngaphandle wam shoulder njengoko waba kufumaneka kwi Mercedes, ngoko ke ndandicinga ukuba kokuba oluphezulu isandla, kodwa ndandisele ezingachanekanga. Njengoko mna zaphuma kwi encinane clearing, a gunshot rang baphume kolawulo Pfaff, kwaye mimmo whistled yi-bam indlebe. Apho kufuneka zithe encinane pistol ezifihliweyo kwenye indawo kunye nen.
  
  
  Njengoko yena ducked ngasemva a ingqinqwa pine umthi, waphulaphula Pfaff ukuhambisa ozayo kuye. Mna waqala ke ngakumbi ngenyameko. I-Luger holstered wakhe ngenxa sasivuya ngoko ke, vala kwi-main road kwaye yena ungafuni yongeza yakhe kunye umlilo ukuba ingxolo. Kanjalo, wakhe kuphila Pfaff hotel.
  
  
  Emva komnye amabini unit-format, xa ndandicinga ukuba sibe nalo ezilahlekileyo wam ego, Pfaff waphula free jikelele ngendawo yokuhlala hayi kude kum kwaye wabaleka kuwo clearing. Yena kugqitywe ukuba abe ngaphantsi careful. Mna wabaleka emva kwakhe, hoping yena wouldn khange ndiphulaphuleni de kwaba kakhulu emva kwexesha. Xa ndathola ngaphakathi amabini iinyawo zakhe kuye, waguqukela kwaye wabona kum. Kokuba nje wavusa encinane pistol ukuba injongo xa wayengomnye betha ngomoya wakhe ego jikelele waist kwi-ilanga plexus.
  
  
  I gun abalawuli kabini, kunye umphinda-phinde ngo ilahlekile mimmo kum njengokuba nathi lonakele emhlabeni. Sithatha a ezimbalwa rides. Ke mna sathi kuye ego isandla kunye gun, kwaye thina kunye struggled ukuba kweenyawo zethu. Yena punched Pfaff kwi-ubuso kwaye intliziyo Ego u-gun ingalo jikelele. Yawa ngaphandle ego izandla.
  
  
  Kodwa Pfaff ayifumanekanga ukunika phezulu. Yena sharply wavusa ngamnye ndibe ş ngumlimi yam groin. Xa wayeneminyaka ngxi recovering ukususela ukuvuthuzela, lowo waphula free, ajike, waza wabaleka kwakhona.
  
  
  Mna walwa intlungu wam stomach kwaye abalandela kuye. Thina sika ngokusebenzisa undergrowth kwaye umthi amasebe. Mna uphumelele ke naye wonke wesibini. Wathi lunged e kuye kwakhona. Thina kunye wawa, ezandleni zam gripping kuye, kwaye bakhe fists slammed kwi kobuso bam kwaye legs. Thina lonakele kwi abafileyo umthi, apho collapsed ukusuka zethu nefuthe. Umntu waba ubambe kwayo kakuhle ngoku, kodwa waba ngxi struggling kunye ezandleni zakhe. Ngoko ke, kuye ego punched kuye kwi-ubuso waza wawela emhlabeni.
  
  
  "Ngoku, thabathani, tailor, kwaye undixelele igama," lowo lanyanzelisa breathlessly.
  
  
  Pfaff climbed kwi ngomzuzu. Wakhe nqa ukuba kutheni
  
  
  kweli xesha, waphakama kunye omtsha isixhobo. Mna shifted wam forearm kwaye vumelani stiletto okanye kwi-bam-audio cd njengoko Pfaff ke isandla zaphuma yakhe pocket waya emlonyeni wakhe.
  
  
  Oko wandithatha a yahlula yesibini ukwazi waba yintoni eyenzekayo. Pfaff, ndiyazi ukuba emu imisonto, beka cyanide capsule emlonyeni wakhe. Yena bit yakhe ee.
  
  
  Wayengomnye baphoselwe emhlabeni yi-stiletto bawa yakhe ngamodolo akhe ngaphandle kwakhe. Mna sathi i-ego ke jaw kwaye balingwe ukuvula ngayo, kodwa wam umzamo iphumelele.
  
  
  Ngoko kwaba zonke phezu. Pfaff ke amehlo widened, kwaye waye waziva yakhe ego, umzimba wakhe, qinisa wam izikhali. Ego bakhululwe yakhe jaw kwaye kuya kuvulwa. Bekukho unpleasant ivumba. Emva koko ndabona ncinci kakhulu trickle kwegazi kwi-yembombo ka-rta ke ego kwaye alaphukanga glass kwi-ulwimi lwakhe. Thatha, Ego ke ubuso waba mnyamana.
  
  
  Klaus Pfaff ndifile.
  
  
  
  Ngowesine isahluko
  
  
  
  
  I-idizili injini ye-Ithambeka Zichaziwe rolled phantse ngokuthula kwi Lausanne sovavanyo nje njengoko ilanga waba sicwangciso kwi distant induli. Kukho weren ukuba abantu abaninzi kwi iqonga. Yena wayebukele i-ukuqeqesha rumbled ukuba yeka kwaye ukufunda inscription kwi-macala ka-iimoto: PARIS LAUSANNE-milancity in italy TRIESTE i-belgrade, i-sofia, ISTANBUL. Aba baba kweentlobo zezityalo amagama, baza banqwenela evoke i-memories ezininzi jikelele wam elidlulileyo assignments.
  
  
  I-ukuqeqesha lumisiwe nabalandeli abakhweli onayo ngaphandle. Ngesi sihlandlo, indimbane enkulu kokuba zihlanganisene kwi iqonga ukuba ibhodi. Yena casually scanned yakhe ajongene nayo. Omnye wabo babe zithe umntu kunye nokuhlola, ngaphandle kokuba disappearance ka-Klaus Pfaff made Topcon cinga kabini phambi ukuhambisa icebo kule ukuqeqesha. Kodwa yena asikwazanga ukuba kunjalo. Apparently, iintlanganiso kwaye ishishini kunye KGB baba sele kwakucwangcisiwe kule ukuqeqesha. Ezi zicwangciso ayikwazanga kutshintshwa ngoko ke ngokulula.
  
  
  Emva uthatha enye jonga ajongene jikelele kum, mna wabona lencwadi ithi phezulu wam luggage kwaye waqala ukuba ibhodi i-ukuqeqesha. Wathi wakhe weva ilizwi ngasemva kwakhe.
  
  
  "Molo, Isikhewu."
  
  
  Waguqukela kwaye wabona Ursula Bergman. "Guten morgen, Ursula," ndathi.
  
  
  "Ingaba ufuna ukuba bonwabele yakho ngokuhlwa kwi-Lausanne?"
  
  
  "Kwaba pleasantly uzole," I lied. Yena uqaphele ukuba nangona yakhe ncuma, Ursula ke ubuso wayiguqula namhlanje. Kwakukho tension kukho ukuba akusebenzi ukuba kukho phambi. "Mamela, ndeva yakhe, sino a dining-car ukuba milancity in italy. Unako mna ukuthenga kwakho sakusasa kwi bhodi?"
  
  
  Yena hesitated kuba kuphela kanye, emva koko wanika mna omkhulu ncuma. "Ndingathanda ukuba hotel."
  
  
  Ngexesha boarding yakhe, balingwe ukuzijonga uninzi abakhweli abakhoyo ukudlala enjalo umdlalo, kodwa kwaba nzima kakhulu. Emva isiqingatha seyure, thina quietly ekhohlo kuba Swiss emaphandleni kwaye kamsinya baba ukuqhuba ngalo elungileyo isantya ngokusebenzisa oluhlaza iinduli. Ursula kwaye ndandidibana kwi-dining car e isibhozo-amathathu, kwaye sino akukho trouble yokufumana itheyibhile.
  
  
  "I-Swiss ubuhle belizwe ngu fantastic, ingavumi?" Waba izigqibo ezincinane thetha.
  
  
  Ursula wajonga worried. "Owu, ewe," watsho uphendule kunye ubuxoki enthusiasm.
  
  
  "Ke kakhulu iyafana Bavaria apha," waqhubeka.
  
  
  Yena asikwazanga ukuva kwam." Kukho similarities. Mna uyakwazi ukubona wakhe ngoku."
  
  
  Wakhe gently ay smiled. "Ursula, into ke ezingachanekanga, ingavumi?"
  
  
  Yena wandinika ekhawulezayo ngokuzimisela ezinzima blue amehlo. "Mna andazi ukuba yena ufuna tsala kuwe kwi-bam iingxaki, Isikhewu. Emva zonke, akunyanzelekanga worry malunga yakho dell."
  
  
  Ee wathabatha yamluma esandleni. "Khangela, ukuba ukhe ubene kwi-trouble, mhlawumbi ndinako ukuba akuncede kunye into. Umphefumlo wam ngowethu kwabo, kodwa banako kubasindisa kum isiqingatha seyure okanye njalo."
  
  
  Waze wajonga phezulu kwaye smiled ngomhla abancinane joke. "Mna ke nicinge ukuba ahlangane umntu wokugqibela busuku. Kwenye iarhente zethu umbutho. Waba nicinge ukuba bathabathe ukuqeqesha ukuba Lausanne nam, kwaye sino ukuba ... ekufezeni imisebenzi kunye."
  
  
  "Kwaye wathi asikwazanga hlala phantsi?"
  
  
  Ee Stahl ke ilizwi ngu strained ngomsindo... ego bemfumene kwi hotel igumbi..."
  
  
  Ivoti kwaye ke oko. Ursula kwaye yakhe mfo iarhente baba apparently chasing enye ngapha zabo ezininzi yangaphambili Nazis, kwaye iqabane lakho onayo kakhulu ekuthatheni ih loot kwaye Stahl ngokwakhe a victim. "Kwakukho lo omnye ngu-kuhlangana abahlobo bakho bonke phezu Wesithathu Reich?" Ndicela yakhe.
  
  
  Waze wajonga phezulu, kwaye yakhe amehlo wandixelela ewe. "Andikho scared, Isikhewu. Wam mfo iarhente waba eyabelwe le meko nje inkxaso kum. Ngelishwa, i-ego kufuneka ube ndawufumana. Andiqondi ukuba babe nokwazi abo ndim noko."
  
  
  "Andicingi ukuba ufuna ukuya zinto ukuze nibe shouldn uyixelele kum. Kodwa ndicinga ukuba sinako relax imigaqo kancinci. Osikhangelayo high school, ulwaphulo-mthetho kwaye silindele kuye ukuba end phezulu kule ukuqeqesha. akunjalo?"
  
  
  "I-informant wathi kuthi lowo izakuba apha."
  
  
  "Ungakwazi ukufumana olunye uncedo xa kufuneka oko?"
  
  
  "Akukho ithuba. Hayi ke ngokukhawuleza. Kodwa ndabaxelela ngokwam ukuba mhlawumbi ndinga ubalo kwindlela yakho uncedo kwimeko kwiimeko."
  
  
  Wayengomnye assured yi-sl. "Unako ukubala kuyo",
  
  
  
  Ursula nodded. Wayengomnye a elihle iarhente. Nah kokuba kofakwano amava kunye "ezimanzi amatyala" - njengoko ih kwaba ngoko ke kulungile kuchaziwe yi-Russians-ukuba sisale iingqiqo umsebenzi.
  
  
  I-waiter azisa toast kwaye ikofu kwaye ekhohlo. Wakhangela ezantsi aisle kwaye ndabona i-Oriental umntu ehleli yedwa, ngokuqinisekileyo Isitshayina. Wakhangela e nam kwakhona, ngoko ke kamsinya intliziyo yakhe ingqalelo yakhe sakusasa.
  
  
  Bemangalisiwe ukuba Isitshayina umntu abenako kuba elinolwazi, wacela wakhe kuba igama yayo wolwazi ukuba ayikwazi ne ego a chubby ubuso. Wam boss, inkqubo eyenziwayo, waba kakhulu insistent kwi ezithile precautions ukuze abe ngokuba izakhelo zethu urhwebo, omnye jikelele esibizwa ukuba agents wam udidi ingaba idla nzulu iifayile lomnye umntu ke agents physiologically. Ngenxa yoko, kuya wathwalelwa jikelele nge wonke wolwazi bank.
  
  
  Kule meko, ndandingasakwazi nokuza phezulu kunye igama. Ndandingasakwazi sikwazi ukuva Isitshayina. Oku yaye ukuba lilwalele ego njengoko i-umchasi. Abe zithe a ngokutsha recruited thambileyo, hema-ukuba, abo Stahl kokuba ebone ferret kunye nabo ixesha lokugqibela abe nento yokuba kwenziwe yakhe homework. Njengokuba kude kube ngoku njengoko ndiyazi, kuya zazinokuba enxulumene Topcon.
  
  
  Omnye umntu, a Westerner, weza kwaye bazimanya Chinaman. Mna bazibukela kunye inzala, ukuzama qashela baba uthetha malunga. Curiosity unako ukubulala i-cat, kodwa ayithethi ukuba kwenzakalisa nabani na kwi-bam-imeyili ishishini. Nokungabikho curiosity waba ngamanye amaxesha eyingozi.
  
  
  Wathabatha a yasekhaya ka-ikofu kwaye wayebukele omtsha ezimbalwa ingenile dining car. Baya wahamba phantsi aisle kwaye ubeke umdlalo kwi-ithebhule esilandelayo ukuya apho yena kwaye Ursula baba ihleli. Lo mfazi yayo mid-thirties, kunye onzulu brown iinwele kwaye elungileyo nani. Umntu waba ka-medium ubude, kunye brown iinwele kunye nomdla chin phantsi ngabemi nose.
  
  
  "Yintoni na, Isikhewu?" wabuza Ursula.
  
  
  Hers, lowo washukuma kwentloko yakhe. "Akukho nto." Wam wolwazi bank nje bamfumana into malunga umntu nge ngabemi nose. Ego ke yayingu Ivan Lubianke, kwaye waye i-KGB iarhente.
  
  
  Ngalo mzuzu, kwaba baphoselwe jikelele intloko Isitshayina kwaye ego a comrade. Inkangeleko i-Lubyanka ukuqwalasela okuthethwayo into. Waba eliphezulu-ranking KGB esemthethweni, uhlobo umntu i-Russians ithumele ukuba bayathetha nge-i-umbutho njenge Topcon.
  
  
  Lubyanka kwaye umfazi naye seemed ukuba abe experiencing kulandelwe inconveniences exchanged yi-bolunye uhlanga. Wakhe ego kwaye ukuziphatha ubonise ukuba kokuba nje kuhlangatyezwana nazo.
  
  
  Ndaba encinane isandisi-sandi wam pocket. Ndifuna yena ukuba intonga ezingxoxweni apho Barbarians kwaye umfazi baba ehleli, kwaye ndifuna kuye ukuba umva yakhe compartment kwaye umamele zabo incoko. Ndandicinga ukuba uqinisekile ukuba izakuba kakhulu umdla.
  
  
  "Ingaba uyayazi le ndoda, Isikhewu?" wabuza Ursula.
  
  
  "Lowo ikhangeleka nje kancinci abantu abaqhelekileyo." Yena pushed yakhe kude. Nah kokuba ngokwaneleyo ukuba worry malunga.
  
  
  "Mhlawumbi ukhe ubene anomdla umfazi," yena wacebisa, ebonisa kum isithunzi a ncuma.
  
  
  "Yena akasoze abambe candle kwi-phambili kuni."
  
  
  Noko ukuba kwaba yinyaniso. Enye uninzi glplanet memories yam yokugqibela intlanganiso kunye Ursula oku kubandakanya ingxelo emfutshane uphumle kwi-bedroom.
  
  
  Ngokucacileyo enye ingcinga yenzekile ukuba isijamani kubekho inkqubela. Yena laughed softly, ngoko ke ufikelele kuwo isitulo kwaye yachukumisa ingalo yam. "Ndiza uxolo ke kushishino uhambo, Isikhewu."
  
  
  "Mhlawumbi alizukuba yiyo nje ishishini. "Ndingakwazi kuthabatha iingubo ngaphandle," ndathi.
  
  
  Ngexesha sasivuya uthetha, mna ke ngxi ubukele Lubyanka kwaye umfazi. Ih Stahl ke incoko kubaluleke ngakumbi ngamandla. Kokuba sele wagqiba kwelokuba Varvara kwaba-Russian iarhente eyabelwe kuthenga i-umlo isixhobo Topcon. Kodwa into malunga umfazi? Andiyenzanga ukuba i-Barbarians wabona lencwadi ithi yakhe phezulu ngomhla ukuqeqesha kuba fun nemidlalo. Le ngxelo, AXE o nen, khona ukuze wanekhulu baqhuba kakuhle kakhulu businesslike umntu, kunye akukho discernible ubuthathaka, ngaphandle mhlawumbi kuba ukukholwa ukuba communism waba umcimbi ka-elizayo. Andisoze imali ukuze elonyuliweyo yaba impimpi, kakhulu.
  
  
  Xa ndandicinga ngalento, umfazi kwenzeka ukuba glance wam icala. Wakhe amehlo baba yingqele kwaye penetrating, kwaye yakhe gaze waba kakhulu ngqo. Ngoko ke intliziyo yakhe ingqalelo emva KGB igosa, kwaye baya plunged emva kwi ngxoxo.
  
  
  Mna weighed i-isenzo sempumelelo ukuba lo mfazi a Topcon ummeli, ukuba nah wayenolwazi umlo icebo ukuba ndandisele eyabelwe chonga phezulu. Kodwa mna waxelelwa ukuba Topcon boss ngu oqhuba i izixhobo kwi ukuqeqesha ukuba bayathetha. Ayikwazi oko kuba ukuba lo mfazi i ingqondo emva a super-nangona sikwimeko yoqoqosho enzima umbutho njenge Topcon?
  
  
  Ukuba ezenzekileyo, ndandicinga, yena abe ndenza i-intriguing acquaintance.
  
  
  "Isikhewu, yena ke kugqitywe ukuba ndinixelele malunga umntu ndifuna. Mna andikwazi ukucela uncedo lwakho ukuba ke ayisosine kwi-mat nani," Ursula interrupted wam iingcinga. "Thina anayithathela babefuna i-ego kuba amashumi amabini anesihlanu. Waye eyona imbi killer ngonaphakade. Xa lowo wabaleka a POW inkampu kwi-Poland, abo wafa ngokukhawuleza ezandleni zakhe baba ngaphezu fortunate kunokuba abo abe tortured."
  
  
  . ;
  
  
  I-isijamani kubekho inkqubela waguqukela kwaye wajonga ngaphandle enkulu window elandelayo kuthi. Mimmo slipped ngokusebenzisa chalet-dotted emaphandleni. I-cofa le-ingoma phantsi ukuqeqesha waba rhythmic undertone wakhe low ilizwi.
  
  
  "Kwaba kwi-i-belgrade ukuba sifumene i-ego emva. Abo jikelele kuthi abo ndakubona iingxelo malunga ego ke career umnxeba i-ego Butcher-i-belgrade ke butcher. Nguye kunye ezinobungozi kunye treacherous. Nangona safika ekuthatheni silithi i-ego ngaphezu kwakanye, kuya ukuqhubeka elude kwethu. Litshintsha amagama, personalities, kwaye nkqu ubuso. Thina andazi nantoni na malunga ego ka-langoku ubomi, kwaye thina andazi kanye kanye yintoni ke kuyafana na ngoku. Siyazi ukuba abantu ababe abantu abaqhelekileyo naye kwixesha elidlulileyo uqaphele ego kutshanje kwi-i-belgrade. Yena ke nicinge ukuba abe kule ukuqeqesha kunye nathi."
  
  
  "Ndiyabona ukuba le ngaphezu nje omnye umsebenzi. Capturing i-ego kakhulu ebalulekileyo kuwe."
  
  
  "Ewe, kubalulekile. Yintoni waye... " Yena asikwazanga gqiba isigwebo. Heee, andiyenzanga kufuneka gqiba wam ego.
  
  
  Yena swallowed yokugqibela wakhe ikofu. "Siza kugcina kwi-touch, Ursula. Alikwazi ukwahlula kakhulu omkhulu ukuqeqesha. Andisoze kuba lilapha ukuba ufuna kum. Nisolko armed, aren ukuba wena?"
  
  
  "Ewe."
  
  
  Ezilungileyo."Ndakhangela kuwo aisle kwaye wabona Barbarians kwaye umfazi ehamba kude kunye.
  
  
  "Ilula nezinamandla," ndathi, ngokuncothula ngaphandle ezimbalwa eyilwayo yemali evela wam pocket kwaye putting kwabo ngomhla isitulo. Wavuka ukusuka sakhe sokugweba. "Siza kuhlangana phezulu kamva."
  
  
  Lubyanka kwaye brown-haired umfazi baba yokufumana ngaphandle dining car. Baba isihloko esiphelweni ye-ukuqeqesha, hayi emva Kweklasi A compartment. Yakhe, yalandela kwabo jikelele imoto, zinika ekhawulezayo glance ngomhla Isitshayina ukuphunyezwa mimmo. Ego ke ubuso waba unfamiliar, kodwa lowo glanced e nam kwakhona njengoko mimmo ophunyezwe.
  
  
  Kwabakho encinane kunokwenzeka iqonga ngomhla umva le ukuqeqesha, kwaye mysterious wasetyhini kwaye Barbarians waya ngqo kulo. Baya wema waza waqhubeka zabo incoko. Baya asikwazanga kundibona xa kwaba kwi-ukutshaya igumbi malunga ne-ihc. Abe ufikelele kwi yakhe doublet pocket kwaye pulled ngaphandle encinane cd isandisi-sandi. Kunye esi sixhobo, ayo ayikwazi nje ukufumana phandle into yokuba ingaba esithi. Ndahamba nabo ukuba iqonga.
  
  
  Isandi wam indlela waba muffled yi-intshukumo ye-ukuqeqesha, kodwa kanjalo yi-ih amazwi abo. I-obvious isandi wanika yakhe kude, kwaye baguqulele. Umfazi wajonga e kum nge hostility; Lubyanka lezinto ezinako ukwenzeka, lubandakanya kum ngokusondeleleneyo. Yena asikwazanga k ubonakala ngathi aqonde kum.
  
  
  "Molo," wathi kuye kwi-French accent. "Ngu beautiful ntsasa, ingavumi?"
  
  
  Umfazi umkile ukusuka kum impatiently. Lubyanka grumbled, " Ewe, ngu beautiful ntsasa."
  
  
  Ndicela yakhe. "Njani ukuza kuthi ga ngoku, ingaba ke?" Mna pretended ukuba wawulahla umphefumlo wam ungqinelwano kwaye sathi i-handrail kufutshane Lubyanka, bafakwe i-keychain kwi underside ye-handrail.
  
  
  Ngoku Lubyanka ke ubuso waye kanjalo hostile. "Kuyo yonke kuxhomekeke iimeko," wathi. Yena ungafuni i-intruder ukuba bother i-ego na ngaphezu umfazi. Waguqukela coldly kude kum kwaye stared ngomhla receding ingoma, glinting ngokukhazimlayo ekuseni sun.
  
  
  "Kulungile, kuba mnandi mhla," uyesu wabaxelela.
  
  
  Lubyanka nodded, hayi jonga ku-kwam. Ngoko ke, waguqukela waza waya emva ngaphakathi. Xa mimmo ye-dining car ophunyezwe, Ursula waba bemkile. Waya iyalalaprocess status car kwaye ingenile yakhe compartment inani ezintathu. Waye wawuvula suitcase kwaye sifumaneke encinane set of receivers iifayile kwi-nen. Yena ucofiwe ngayo kwaye intliziyo i-dial.
  
  
  Ngomhla wokuqala, yonke into ndaba waba ngqo. Ke yena weva steady cofa le ukuqeqesha ke wheels kwaye isandi ka amazwi interspersed ngayo.
  
  
  "Ngonaphakade... ukubek'iliso izixhobo... kwenza kunikela." Kwaba Lubyanka ke ilizwi.
  
  
  Oluthe ngqo kunokuba umfazi ke ilizwi.
  
  
  "...Musa disclose icebo... ukuba sifuna ukwazi ukuphonononga... kodwa kukho okulungileyo iifoto... yam compartment, kamva."
  
  
  Ngoko Lubyanka ke ilizwi wathi ingxelo emfutshane salani kakuhle ukuba umfazi, kwaye incoko waba phezu.
  
  
  Mna wabona lencwadi ithi ke phezulu waza wayifihla wam luggage. Ngoku mna kokuba akukho doubts. Lo mfazi a Topcon iarhente, kwaye yena mistletoe bohlwaywe Lubyanka ukuba sithengise i-ngamaphepha ziqwalaselwe.
  
  
  Noko ke, kwakusekho a corkscrew njengoko nokuba umfazi kwi ukuqeqesha inikwe kuphela, okanye nokuba yena wayehamba nomnye Topcon idwaalkraal, kusenokwenzeka ukuba intloko umbutho, ngubani, ngokunxulumene Jan i-skopje ke prediction, waba hiding ngendlela ecacileyo emehlweni abo. Ukuba wayengomnye kwi bhodi yedwa, mhlawumbi yena waba intloko Topcon. Nangeyiphina indlela, yena mhlawumbi uphumelele khange abe oqhuba icebo kunye yakhe, kwaye ego akavumelekanga ukuba nkqu kuba yayo compartment. Ndaba ukukhangela ukuba qiniseka.
  
  
  Ukukhanya lunch waye wasebenza e a candid diner phambi kokuba sibe bafika kwi-milancity in italy. Ursula zahlangana yakhe, kwaye siya abaziwayo kwi kunye. Wacinga malunga ukuthanda yena ayikwazi afford kwi omnye yonke iyalalaprocess status compartments. Kodwa andiyenzanga kuba kakhulu ixesha yokucinga ngesondo. Mna wahamba ngapha kwayo
  
  
  , yokufumana phandle ukuba yeyiphi i compartment i-Topcon umfazi uxakekile.
  
  
  Yena waba nako ukugqiba kwayo umsebenzi xa ukuqeqesha lumisiwe kwi-milancity in italy kwaye dining car waba isusiwe. Ursula onayo ngaphandle i-ukuqeqesha briefly ukuzijonga abakhweli abo lwafika phandle yolulela zabo legs, kwaye ndaya kunye naye. Kanye njengokuba ukuqeqesha wayesele eza kushiya, yena wabonwa njengokuba Topcon umfazi iphumile noku doorway ye-stations needolophana kwaye baqalisa a umjikelo wesibini ezimbini iyalalaprocess status iimoto, adjacent ukuba Voiture 7, apho yena imile. Mna ekhohlo yakhe Ursula kwi iqonga, kwaye ngokukhawuleza besiya Voiture 5. Njengoko wangena corridor, wabona umfazi disappearing kwi compartment. Wahamba phantsi corridor kwaye uqaphele ukuba yena kokuba engene compartment 4. Wahamba bobabini kuphela ka-car kwaye inyathelwe ngaphandle kwi iqonga. I-mde, onzulu-haired umntu wakhe fifties - kodwa kunye umfana, ubudoda zezulu-climbed kwi car; kokuba a walkie-talkie i ezibalaseleyo isijamani lemveliso, kodwa kwaba icimile. Wahamba elidlulileyo kum nge curt nod kwaye sangena bedroom. Yena wakhumbula ndibona Ego ngomhla ufako kwi-Lausanne. Emva kokuba ekhohlo, waya ngaphandle ngokusebenzisa oololiwe kwakhona kwaye sifumaneke Ursula.
  
  
  Yena & ncamathiselamessage status i-ajongene nayo, kodwa yena hadn ukuba ifunyenwe yakhe umntu okwangoku. Yena waba nomsindo.
  
  
  "Ingaba uyazi njani ixesha elide lowo uza kuba ngomhla we bhodi?" Ndicela yakhe, njengokuba nathi climbed aboard kunye.
  
  
  Ibe bakhululwe kwi-i-belgrade, kodwa andiqinisekanga. Abe kuba gotten kwi-incopho apho sasivuya esweni kuye kwaye asikwazanga thatha kuye kwi bhodi kwaphela."
  
  
  Thina & ncamathiselamessage status a uniformed ukuqeqesha clerk kwi iqonga swing yakhe "poached egg," a fd kwi intonga ukuba signaled i-ukuqeqesha ke departure ukususela sovavanyo. Kwakukho slight jerky yokuhamba-hamba, kwaye ukuqeqesha bafudukela njalo. Abantu abaninzi kuba ekhohlo iqonga.
  
  
  Wayengomnye kakhulu ekuthatheni Ursula. Ndabeka isandla sam ngomhla wakhe waist. "Ucinga ukuba ubuya aqonde yakho umntu ukuba wabona ego?"
  
  
  Yena glanced e kum kwaye ke ngomhla sovavanyo njengoko yena slipped mimmo nathi kwaye wehla kwi ukuqeqesha. "Njengoko i-SS umntu Wesithathu Reich, waba blond. Yena mhlawumbi dyed iinwele zakhe. Kokuba a mustache emva koko, kodwa abe kuba shaved ngaphandle ih. Nangona kunjalo, kukho izinto ndinako jonga. Yena ke umntu malunga yakho ubungakanani. Uya kusetyenziswa kuba khusela ubungakanani scar ngomhla wakhe neck. Yakhe, ndiyaqonda ukuba ego basenokuba surgically isuswe, kodwa ndingakwazi "fumana" i-ego.
  
  
  "Ke ayisosine ukuba kakhulu, ostensibly."
  
  
  "Kukho into ethile. Unabo a deformed edibeneyo wakhe yasekhohlo. Izawuba nzima ukutshintsha okokuba."
  
  
  "Ke ngxi hayi kakhulu. Kodwa ndiya kugcina iliso kwi umntu ugcina yakhe ikwicala wakhe pocket lonke ixesha," ndathi jokingly.
  
  
  Ursula wandinika encinane ncuma. "Xa ndibona umntu lowo abe yena, Isikhewu, ndiya kuba ithemba tricking ego kwi revealing yakhe uchazo."
  
  
  Yena seemed omiselwe. Kodwa yakhe nokuzinikela ukuba umsebenzi akusebenzi khange kuphela nto appealed kum.
  
  
  Ee hugged yakhe kwaye yena ngesiquphe, waguqukela jikelele, imilebe yakhe ngocoselelo parted. Yena icinezelwe imilebe yakhe ukuba hers, kwaye yena waphendula.
  
  
  Emva mzuzu, yena pulled kude. "Ndiyabona usenama-uyakuthanda ukugcina yakho mfo agents ngendlela elungileyo isimo," watsho.
  
  
  Yena uqaphele indlela yakhe breasts baba icinezelwe ngokuchasene sweater wayengomnye wearing. "Uyazi kum, ndithanda ngayo xa wonke umntu smiles," ndathi.
  
  
  Wayengomnye kancinci flustered, mhlawumbi kancinci embarrassed endleleni yena yaphendula ukuba asazanga. "Ndithe ukuya wam compartment, Isikhewu. Khangela kuwe kamva."
  
  
  Wakhe ncuma kwabakho ukukhanya. "Ndiza ukubala kuyo." Ke yena ekhohlo.
  
  
  Sasivuya ngaphandle kwi-ukuvula kwakhona. Yayiyeyona sunny entlakohlaza mini. I-Italian usuku lokuzalwa lomhlobo wam waba reeling kunye oqaqambileyo imibala ye crimson poppies okwesibhakabhaka wildflowers. Venice waba yethu elandelayo yima licks ngalo ngokuhlwa, ayo kulindeleke ukufumana phandle malunga umfazi kwi Topcon phambi sifika apho.
  
  
  Ndiye kolona umhla iibhasi ukuba kokuba lezihlalo kwindlu kunye kuqala kwaye yesibini iklasi. Yesibini yinxalenye iklasi waba kakhulu noisier kwaye ngaphantsi civilized kwe-inxalenye yokuqala. I-first-class compartments kokuba ezivaliweyo doors, kwaye abaninzi babo bafumene curtains ngokulinganayo! ukukhusela ngokwabo. Wafuduka chu ukusuka enye imoto elandelayo, ubukele le-ajongene nayo le travelers njengoko baya chatted, idlalwe amakhadi, okanye nje sat kwaye dozed, ikuvumela i-ukuqeqesha ke sindululo ubeke ih ukuya kulala. Ngomhla wokugqibela car kwi-phambili sleepers, i-brown-haired wabona umfazi wakhe kwakhona. Yena waye ehleli kunye amadoda amabini; zethu odin jikelele kwabo akusebenzi khange Lubyanka. Odin jikelele abantu wayekunye a radio ukuba amadoda kwam ukufumana emva kwi bhodi kwi-milancity in italy. Lalihleli knitting, ujonge ngaphandle window, kwaye asikwazanga k ubonakala ngathi ukwazi omnye umntu. Umntu ne-radio waba engrossed kwi-i-Italian newspaper. Omnye umntu, umntu fat, bald umntu, waba happily munching kwi-lunch kokuba azise kwi bhodi, kwaye seemed oblivious ukuba ezinye ezimbini. A mimmo coupe ophunyezwe wakhe phambi kokuba umfazi uqaphele kum kwaye namakhaya kuba Voiture 5. Oku kwaba bazalwana ithuba ukujonga ngaphakathi.
  
  
  ee coupe.
  
  
  Wayengomnye kuphela kwi-hallway xa isicaka ifike. Mna knocked ngomhla wakhe ucango kanye ukuba uqinisekise ukuba umhlobo wakhe, bethu doorman, akusebenzi khange e indlu. Wathi ngokukhawuleza wabona lencwadi ithi i-isitshixo kwaye wangena ngaphakathi, ukuvala ucango emva kwakhe.
  
  
  Yayiyeyona lohlobo iyalalaprocess status indawo kunye enye cot kwiqela elinye icala igumbi elincinane kwaye bedside ithebhule kwaye jonga kwelinye. Kwakukho racks kuba luggage, njenge kulo mhla iimoto, kwaye umfazi kokuba eziliqela suitcases.
  
  
  Ndithatha imifanekiso yakhe luggage omnye ngexesha kwaye wajonga ngokusebenzisa yonke into. Baya ayifumananga kwayo nantoni na, hayi nkqu iifoto yena ekhankanywe incoko kunye Lubyanka. Wayengomnye efunyenweyo kwi-i-immigration uxwebhu exela ukuba wayengomnye Kalle Schmidt, optimistic, Iswitzerland.
  
  
  Mna ke disappointed wam luggage. Wayengomnye systematically okuthe nkqo yi-Sika, ujonge ngokusebenzisa bedding kwaye nantoni na ongomnye ukuba babe fihla icebo. Wayephantse kwenzeka xa ucango swung vula. Odin jikelele amadoda amabini emi apho waba Isitshayina umntu kokuba ebone kwi-dining car ngaphambi koko. Naye waba i-ego sangokuhlwa companion, i-Western ummi kunye a dark, pockmarked ubuso.
  
  
  Wonke umntu jikelele intruders wayenolwazi revolver. Kwaye wonke isixhobo waba pointed at me.
  
  
  "Gentlemen, kufuneka ube knocked."
  
  
  Ukuqina umntu slammed ucango. "Ufuna ego ukubulala yakhe ngoku?" "Ingaba yintoni?" wababuza lo Chinaman.
  
  
  Kulungile, kukho hayi kakhulu ukuze nikwazi ukuma kulo. I-ih pistols kokuba silencers. Ukuba ndifumana betha yi-ezimbalwa bullets, akukho namnye ngaphandle kuzisikela ngaphandle uya kwazi.
  
  
  "Musa kuba impatient," i-Isitshayina umntu wathi swarthy omnye kwi-i-math kwaye olugqibeleleyo isingesi.
  
  
  Nangona onzulu umntu ke ubuso waba plump kwaye yakhe ingqinqwa neck waba igqunywe kunye accumulations ka-fat, lakhe shoulders wajonga yomelele kwaye yakhe izikhali baba enkulu. Ndaba akukho ukuthandabuza ukuba yena ayikwazi zikhathalele ngokwakhe edabini.
  
  
  Ukuqina umntu waba elifutshane nzima, kunye bulging ego. Wakhangela njenge waba bechitha kakhulu kakhulu yakhe free ixesha besela. Amehlo akhe baba vala kunye wakhe pock-iphawulwe ubuso. Wayengomnye rated yi-ego ngasemva Isitshayina njengoko i-umchasi, njengoko kancinane kwaye kusenokwenzeka ngaphantsi intelligent kunokuba ego comrade.
  
  
  "Ingaba ufuna ukufumana into ubufuna?" i-Isitshayina umntu wabuza kum.
  
  
  Hers, lowo shrugged. "Ucinga ukuba ndifuna?"
  
  
  "Enjalo rheumatism kakhulu stupid, Umnu Carter. Ukuba nawe futhi ke pretend wena musa ukuqonda oko ndiza esithi kuye, ndibe nayo masithi umhlobo wam hamba ozayo kwaye shoot kuni."
  
  
  "Mna ngokuqinisekileyo wouldn ukuba ufuna ukuba kunokwenzeka." Mna jika yakhe ezandleni jikelele, umthi wamagqabi phezulu. "Ndiza engenanto-zinikezelwe, njengoko ubona."
  
  
  "Mhlawumbi Kalle Schmidt ayi wearing icebo," ukuqina - skinned indoda leyo yathi.
  
  
  "Lento ngokuqinisekileyo, kunokwenzeka. Ucinga ukuba le, Umnu Carter? " i-Isitshayina wabuza.
  
  
  "Andiqondi. Mna akhange na bafumene ithuba ukuhlangabezana Unobuhle Schmidt. Wazi njani igama lam?"
  
  
  "Lento wethu iifayile ihamba kunye yakho umfanekiso. Uyazi ukuba usondele ekuthatheni wokuba a celebrity wethu entsimini. Yakhe, hoping sibe sebenzisa kwesinye ngabahlobo."
  
  
  "Iifayile zakho, kufuneka okungakumbi uzalise kunokuba zezethu. Mna balingwe ukufumana kuwe xa ndabona kuwe ngendlela dining car. Ndandingasakwazi ukulifumana."
  
  
  I-Isitshayina umntu chuckled. "Kukho akukho imifanekiso kum Entshona iifayile, Umnu Carter."
  
  
  Oku wandinika into yokucinga. Oku wabeka i-ego ngendlela ekhethekileyo udidi.
  
  
  I-Isitshayina umntu bahlala phantsi ngomhla wendawo Kalle Schmidt ke bunk. "Okulungileyo ngokwaneleyo kuba kum, Umnu Carter. Yakhe, thobekileyo umntu. Mna nento yokuba kodwa hayi xoxa ngokwam. Mna bakhetha ukuba kufuneka usixelele kangakanani uyayazi malunga umbutho ukuba uya kufumanisa kunye Topcon."
  
  
  Ndabona ukuba akukho sizathu ukuba uyigcine efihlakeleyo. "Kakhulu abancinane," ndathi. "Mna awuwazi ukuba Kalle Schmidt yintloko organizations okanye nje omnye umsebenzi ngexesha."
  
  
  "Eneneni, kubalulekile kuthi oku, kuba kuthi omnye," yathi Isitshayina. Yena seemed surprised ukuba kokuba ulwazi oluninzi malunga ne Topcon kunokuba endiyenzileyo. "I-Schmidt umfazi ayiyo boss, kanti ke yena ngu ngokuqinisekileyo ngaphezu nje subordinate."
  
  
  Ukuqina umntu leaning ngokuchasene eludongeni stirred uneasily. "Nisolko ndizixelela emu ngaphezu yena ke ndizixelela ukuba kuthi," lowo grumbled ukuba Isitshayina.
  
  
  "Ukusukela esiyenzayo ukubulala i-ego, ayinamsebenzi," i-Isitshayina uphendule wakhe deceptively amiable ilizwi.
  
  
  Wakhe legs shifted ngocoselelo ukuze ukwazi yiya ngakulo nabani jikelele abantu. Andiyenzanga isicwangciso kwi ekubeni esifutshane phantsi ngaphandle ezama ukubulala ih kuqala. Xa yakhe yiya lenziwa, yena wakhethwa ngomoya omnye owaye licking wonke umntu.
  
  
  "Wena shouldn khange abe apha noba. Topcon sells izixhobo ukuba Russians, " lowo wamxelela Isitshayina.
  
  
  "Baye kanjalo wacebisa ego dn. Asisayi ahlawule ih kwexabiso. Thina bagqiba ukwenza ego endaweni lena."
  
  
  Yena leaned phambili ngocoselelo, ikuvumela wakhe umlinganiselo yiya ihamba kunye yokuhamba-hamba ukuze wazilungiselela
  
  
  rush ukuba umntu kwi-umandlalo. "Ngaba oku kuthetha ukuqeqesha abe crawling nabo bonke ihlela ka-agents hoping ukuba steal icebo ukusuka abantu abo stole i-ego kuqala ?"
  
  
  "Le yingxaki into kuwe capitalists umnxeba free yeshishini. Oko awakens i-competitive umoya, " i-Isitshayina wathi, chuckling.
  
  
  Ukuqina umntu wathetha kwakhona. "Thina, nento yokuba ngcono get oku phezu kunye. Umfazi ingaba kuza emva nangaliphi na ixesha."
  
  
  "Kwaye siya kuqhubeka nge oku, bazalwana omnye umhlobo. Kodwa ke, asiyiyo yonke imihla ukuze ufumane nethuba ukuba bathethe i-i-american killer kuyo umntu. Zingaphi wam associates ukhe gotten uid ka yakho infamous career, Umnu Carter?" "
  
  
  Hers, lowo shrugged. "Ndiza kanjalo ozithobileyo."
  
  
  "Ngaba kwakukho a thorn wethu icala. Xa ndixelela wakhe ukuba ndithatha phezu ukubeka iliso eliminated kwenu, ndinako get yakhe psalms ukusuka umphathiswa ngokwakhe, " i-Isitshayina umntu wathi kwi gloating ilizwi.
  
  
  Yakhe, wacinga babengabantu omkhulu ezimbalwa. Ukuqina-skinned mntu bafuna ukumbulala kum ngoko nangoko ngaphandle sheer impatience, kwaye Isitshayina umntu waba anomdla kuyo; u; abe kuzuza ngokuthi babuyela Beirut kunye wam scalp ngomhla wakhe belt.
  
  
  I-Chinaman pointed kunye yakhe ikwicala ngexesha lakhe companion. Wathi wavusa i-revolver kwi ekunene kwakhe. Waye sele ukulungele ukuphumeza kwam, kuhlale yena akusebenzi khange ke ukuthatha na chances. Lowo wenze isicwangciso kuba zombini kubo,, koko ke, bullets kwi umzimba wam.
  
  
  "I lied kuwe," ndathi.
  
  
  I-Isitshayina hesitated, koobhontsi kwi phinda-phinda. Umntu yafunga kuba ngosuku. "Yena ke slowing phantsi, Sheng Tzu."
  
  
  Sheng Tzu, ndandicinga, kwaye ngesiquphe inkumbulo bank waba isebenza. Sheng Zi, a legendary Isitshayina Communist iarhente abo wazimela yakhe uchazo ngoko ke ngempumelelo ukuba waba ngaphezulu na oyingcwele kunokuba inyama negazi. Ahluka-hlukileyo, wayengomnye weva echaza ego njengoko oludala umntu; e amanye amaxesha, wayengomnye weva ndizixelela ukuba abantu ukuba akukho, emu inikwe kuphela yakhe thirties. Kwaye akukho namnye jikelele aba bantu wayesazi ego kakuhle. Baya kuphela ibambe a glimpse ye-ego, apparently ezahlukeneyo disguises. Kuba isizathu ukuba Sheng Zi zihleli a mysterious umntu waba ukuba abantu abathi wakwazi oko yena ngqo wajonga njenge kokuba a ridiculous habit ka-nokufa violently.
  
  
  I-Chinaman ke amehlo narrowed nangakumbi njengoko igama slid kuwo amanye ke umlomo. "I-fool," lowo hissed ngomhla onzulu umntu. "Ngaba kwakukho walumkisa ungaze usebenzise igama lam."
  
  
  Wakhangela emva e kum, babo yenza ingxenye yesakhelo ayisasebenzi banobuhlobo. "Ngoku, Umnu Carter, yakho ekufeni kubaluleke ngakumbi kusenokwenzeka ukuba kunangaphambili."
  
  
  "Yakho abantu kufuneka ngenene kufuneka esi sixhobo. Bamele kuba pulled ngaphandle ezininzi artillery."
  
  
  "Akukho zintshukumo uthetha," lowo spat e kum, furious ukuba bakhe ego companion wenza impazamo. "Uthe kuni lied kuthi. Zichaza ngayo kum."
  
  
  "Ndafumanisa a gadget. Ke wam pocket." Wafuduka yamluma esandleni. "Ndiza kuku bonisa yona."
  
  
  "Carter, thatha esandleni sakho kude kwakhona kwaye ndizakuyenza khangela abafileyo umntu ke pockets," Sheng wathi.
  
  
  Layo kule. Yakhe, wayesazi ukuba yena ukuqwalasela okuthethwayo lonke ilizwi.
  
  
  Shan wenza gesture. "Khangela yakho ego pockets," wathi kwi-i-math kuba imini.
  
  
  Ukuqina-skinned umntu yisa phambili, kwaye okwethutyana umzimba wakhe ezivalekileyo Shen ke bona, obscuring inkqubo yokuhamba-hamba esandleni sam, njengokuba kubhaliwe icinezelwe i-stiletto ngokuchasene wam palm.
  
  
  Wasolula isandla sakhe kwi-pocket wam doublet, kwaye Hugo sathi kuyo kwaye drove i razor ukungasebenzi kwi-ego yobomi bam. Yena gasped, amehlo akhe widening painfully. Yena slumped phambili, kwaye Ego sathi kuye ngelizwi shoulders sokusebenzisa shield.
  
  
  Shen esifutshane kum. Oko startled ukuqina-skinned umntu xa yakhe ego-sagging umzimba sathi kuye. Ifuthe made yakhe ego ukutsiba, nkqu nokuba ubomi kwaba draining ngaphandle kwakhe phambi khusela ubungakanani betha.
  
  
  Gritting yakhe amazinyo, lowo pushed wakhe wafa umlinganiselo emva ezingalweni zakhe, tossing yakhe umzimba kwiintlanganiso i-bunk kwaye Isitshayina iarhente. Shan dodged. Kuba umntu ka-ego, ukukhula, waba surprisingly ngokukhawuleza. Wahamba waphuma endleleni, kwaye umzimba ego comrade collapsed kwi-cot.
  
  
  Shan wayesele eza shoot kwakhona. Wathabatha a inyathelo lesi-kwiintlanganiso ngayo kwaye weva silenced revolver kwi-ego ke isandla pop. Wakhe mbindini phantsi, waguquka yakhe umzimba phambili kwaye phantsi kwaye kicking yakhe ego abayo ilungelo nge futhi.
  
  
  Ego: yesibini esifutshane uphose ngenxa yam yokuhamba-hamba, kwaye kwangoko wam punch, apho ndandikho esifundiswa a Isijapanese karate mfundisi, betha Sheng nzima kwingalo, beqhekeza i-fingers, kwaye revolver flew ngaphandle phezu Ego ke izandla.
  
  
  Phambi kokuba ayikwazi ukubuyiselwa, hers bafudukela kwiintlanganiso kuye. Wakhe fist waba baphoselwe e ego ke chubby ubuso kwaye ibambe ego kwi-jaw. Yena gasped kwaye staggered, kodwa waba nomdla kakhulu kuba ego ukuba abe koyisa ugcinwe ukuvuthuzela.
  
  
  Abe ufikelele kwi yakhe jacket kuba Wilhelmina. Yamluma esandleni waba kwi Luger ke ass xa Chinaman lunged e kum. Yena betha kum elubala kwi chin nge ukuvuthuzela ukuba phantse waphula wam neck kwaye pinned kum ukuba umandlalo.
  
  
  Yokulahla yakhe ukulingana, wawa
  
  
  phezu motionless umzimba Shen ke companion. Yena rolled phezu, landed kwi floor, kwaye ufikelele kuba Luger kwakhona.
  
  
  Ngesi sihlandlo, Sheng kokuba wavula ucango. Surprisingly ngokukhawuleza, waba ngaphandle kwi-hallway phambi hers ayikwazi incopho i gun kwi-ego ke icala.
  
  
  Yena onayo phezulu kwaye wabaleka emva kwakhe, pushing i-ileta-ukuvula ucango ngaphandle indlela. Kwakungekho impawu ka-Shen. Gloomy yakhe, emva kwi-compartment, Schmidt ke abafazi. Kwakukho umzimba ukuba kufuneka ube bohlwaywe.
  
  
  Slamming ucango, lowo etsaliweyo abafileyo umntu kwi-window kwaye threw kuye ngaphandle. Yena ibambe a glimpse a umzimba rolling phantsi variance phambi ukuqeqesha ekhohlo ego ngasemva.
  
  
  Wakhe breathing kwaba nzima. Wathi wabona lencwadi ithi phezulu abafileyo mntu u-gun kwaye sifumaneke Shen ke ngomhla floor ngaphandle i-bunk. Ih threw ngayo ngaphandle, ngoko ke ivaliwe i window kwaye hurriedly tidied phezulu compartment. Mna ungafuni i-Schmidt umfazi ukwazi ndandikho apho.
  
  
  Wam umsebenzi waba harder kwe-xa mna babhoda i-ukuqeqesha. Sheng Tzu kokuba ukufumana yakhe. I-balwe ukuba nje uphumelele akuvumelekanga kuba phezu kwethu. Waba kuphela abahlala iarhente free ihlabathi abo wakwazi oko wakhangela ngathi. Yena akusebenzi khange ke mandiyenze ukuzithwala oku ulwazi jikelele kunye nam kuba ixesha elide.
  
  
  
  
  I-anesihlanu isahluko.
  
  
  
  Mna wahamba noku ukuqeqesha ukusuka kwesinye end kwezinye kwaye asikwazanga isaziso i-Isitshayina iarhente.
  
  
  Ngexesha mna ugqibile wam khangela, i-ukuqeqesha wenza u-olukhawulezayo misa. Zi Sheng ayikwazi yiya phantsi kwi nabani jikelele kwabo. Ingabhalwa kwi bhodi kwi omnye compartments ndandingasakwazi ngenisa, okanye kwi-i-dozen kwezinye iindawo. Ndandingasakwazi ithemba ukuphonononga zonke iindawo fihla kwi ukuhambisa ukuqeqesha.
  
  
  Yena sighed kwaye wanika phezulu okwethutyana. Enye indlela okanye omnye, mna ke ukuqinisekisa ukuba ndinga kuhlangana Shen kwakhona.
  
  
  Ziphakathi esilandelayo mini, yena zifunyenweyo Ursula ehleli yedwa yayo compartment. Wayengomnye uxakekile ukwenza izikhumbuzo kwi-encinane stencils ukuba wathabatha ngaphandle jikelele yakhe purse. Yena evuliweyo i-compartment ucango kuba yakhe waza waya kuyo.
  
  
  "Molo," ndathi.
  
  
  "Oh, Isikhewu! Hlala phantsi. Mna ke nje ukuzama ukubhala uludwe yam boss. Wakhe kufuneka zibalisa emu ukuba ngoko ke, ukuza kuthi ga ngoku, i-ferret wenziwe ekhohlo engenanto-zinikezelwe. Andisoze thumela yakhe a telegram ukuba Venice."
  
  
  Wakhe sel ngu elandelayo, kuye. Kwakukho ezintathu plush lezihlalo kwicala ngalinye lendawo compartment, ngamnye omnye surrounded nge ezimnyama-brown patterned imathiriyali ukuba wanika emu ukhangelo a European iti igumbi ukusuka yokugqibela century. I-compartment yakhiwa ngemihla glamorous oololiwe, xa ookumkani kwaye celebrities babhoda i-Ithambeka Zichaziwe. Kwakukho amakhulu kunye nabalobi luggage racks ngaphezu lezihlalo, i-jonga ngamnye sokugweba, kwaye kwi-macala ye-mirrors baba iifoto besixeko landscapes.
  
  
  Ursula ubeke yakhe izikhumbuzo emva kwayo purse, kwaye yena ibambe a glimpse a Webley .22 oluzenzekelayo ngaphakathi. Hers, sinethemba lokokuba abazalwana Heee wouldn khange kuba ukuya phezulu ngokuchasene yakhe umntu nge le kde. Waze wajonga e kum, kwaye ncuma faded ukusuka yakhe ebusweni.
  
  
  "Isikhewu! Oko kwenzeka kuwe?"
  
  
  Yena mistletoe waba referring ukuba kuyityumza yabonisa ukuba kwindawo apho Shen kokuba betha kum. Yakhe, chuckled. "Ndiza neyokusebenza wam khondo lobungcali-mfundo lilonke."
  
  
  "Ingaba zonke akunjalo?"
  
  
  "Ewe, ndiza esilungileyo." Mna ke pleased ukuba wayengomnye genuinely abachaphazelekayo. "Masithi kukho akukho dining car kunjalo ngoku, kodwa ndazithenga yakhe a bottle ka-bourbon kwi-milancity in italy. Ungathanda ukungena kwam wam compartment ukuze usele?"
  
  
  Waze wajonga e kum nge yingqele blue amehlo. Watsho wakwazi kwaba i-kunikela, kwaye yena wayesazi yakhe hotel ke yena wamazi. Yena glanced kwakhona kwi-ukuhambisa emaphandleni, esibizwa ngoku thatha flattening ngaphandle njengokuba nathi neared i-Adriatic.
  
  
  "Ndicinga ukuba ukuzama seduce kum, Isikhewu."
  
  
  "Hayi indlela," ndathi.
  
  
  Yena grimaced. "Wena akhange na itshintshe kancinci. Andinaku uyabona ukuba ndiza ukusebenza?"
  
  
  "Kufuneka relax ngexesha elithile."
  
  
  "Ke ayisosine lula ukwenza ukuba xa nisolko ubeko phantsi umntu njenge Hans Richter."
  
  
  Yaba ixesha lokuqala yena, nento yokuba kukhankanywe igama umntu yena, nento yokuba ngokuba Butcher. Wakhe ndabona kuyo. Mna ukuyifunda malunga Richter, kwaye oko ukufunda waba scary.
  
  
  "Ngoko ke, yena ke omnye nisolko chasing. Ndiyaqonda yakho determination."
  
  
  Wavula ucango kwaye eliphakathi-iphelelwe mfazi ehleli phaya. "Ingaba ezi lezihlalo kuwo?" "Ingaba yintoni?" watsho wabuza kwi-British accent, ebhekisa amane anamashumi lezihlalo.
  
  
  "Hayi, nceda ukungena kwethu," Ursula wathi.
  
  
  Umfazi weza kwi-waza wahlala kwi window sokugweba opposite Ursula kunye nam. Mna nento yokuba washiya compartment ukuvula ucango, kwaye elihle breeze waba ebhudlayo phantsi corridor. Emva kokuba yena wahlala phantsi, yena ufikelele kwi-straw bag kuba iqelana ka-knitting.
  
  
  "Mnandi mhla," yena smiled. Wayengomnye a ibhityile, inkqubo eyenziwayo-nosed umfazi kunye elifutshane ngwevu iinwele. Wakhe glasses kuphela kokuba lower yinxalenye eqhelekileyo lenses - small amaqhekeza aye ka-glass ukuba wasetyenziswa kuba vala-phezulu umsebenzi.
  
  
  "Ewe, ingavumi?
  
  
  "Ursula wavuma.
  
  
  Ursula wajonga ukusuka yakhe knitting kum kwaye smiled. Umfazi waya emva knitting, ayisasebenzi ukubhatala na uyithumele kuthi. Mna ke nje malunga bathethe Ursula kwakhona xa umntu ingenile compartment. Ngaphandle ukuthetha Hema kwaye mna, wahlala phantsi ngalo kude kuphele le compartment kuba imini. Kwaba umntu yena, nento yokuba wambona ngaphambili nje nge walkie-talkie yena ngxi bamthwala. Yena misela yakhe phantsi kwi-sokugweba elandelayo kuye, pulled i-newspaper ngaphandle ukusuka phantsi ingalo yakhe, waza waqalisa ukufunda. Lonke ixesha yena wabona le ndoda, naye uya ze urhuqe radio, kodwa yena zange waguqukela kube njalo.
  
  
  "Ingaba uyayazi xa siza safika kulo Venice?" I-Briton wabuza Ursula.
  
  
  Ursula balingwe ukufumana engcono jonga umntu kunye newspaper. Khona ngoku, waguqukela ukuba Englishwoman. "Mna silindele jikelele nesithandathu okanye kamva."
  
  
  "Oh, kuyafana na engalunganga. Siza kuba bonke ukuba badle into phaya, kunjalo, ngenxa yokuba kukho akukho dining car."
  
  
  "Ewe, ngokwenene," watsho Ursula. Yakhe, wabona yakhe ubuso tshintsha njengoko ukuba yena wakhumbula into, kwaye ke yena ngokukhawuleza wajonga jikelele ngalo mba kwi radio.
  
  
  "Mna ukulifumana ngokoyikekayo uncivil musa ukuthumela a dining-car kunye nathi yonke indlela," Isinhanha umfazi wathi.
  
  
  Ursula kwaba ngoku ujonge kwi umntu ke ikwicala. Ndakhangela ngomhla wakhe, kakhulu, kwaye wabona ntoni wayengomnye ujonge ngalo. I-knuckle kwi umsesane umnwe le isandla ukuze igcine le newspaper waba enkulu knobby. Thina exchanged glances. Oku knuckle waba hallmark ka-Hans Richter.
  
  
  Ursula ayikwazanga ukufumana elungileyo jonga Ego ke ubuso, ngoko ke Heee kugqitywe yokumnceda. Yena ndalinda kuba umntu ukujika iphepha, ngoko wathetha kuye.
  
  
  "Uxolo, nkosi," ndathi.
  
  
  Umntu dropped the newspaper kwaye wajonga e kum. "Ewe?" Ego ke accent waba iyafana Ursula ke. Wayesele wam ubude kwaye wayenolwazi military neziphumo. Ego ke muscular, intelligent ubuso wajonga younger than yayo ubudala ngomhla wokuqala glance.
  
  
  "Ndiyabona unengxaki London newspaper," ndathi. "Ingaba kukho nayiphi na name amanqaku apho?"
  
  
  Ego ke gaze shifted ukusuka kum Ursula, kwaye ngoku ke, emva kwam. Wabeka phantsi newspaper kwaye zinikezelwe oko kum. "Ndiza ukuqinisekisa ukuba kukho. Apha, mna nje lugqityiwe kuyo."
  
  
  Yena avoided ukhangela kwi yakhe ikwicala. "Enkosi," ndathi, ukuthathela iphepha. Andiyenzanga bona scar ngomhla wakhe neck.
  
  
  Waba ukhangela kwi Ursula kwakhona. "Ke bonke akunjalo." Wathi wabona lencwadi ithi phezulu radio kwaye wema. "Ngoku ukuba uza uxolo."
  
  
  Waguqukela kwaye washiya compartment, isihloko kuba iyalalaprocess status iimoto. Yayo, intliziyo ukuba Ursula:"Kulungile?"
  
  
  "Mna andazi," watsho.
  
  
  Umfazi kuwo aisle kokuba lumisiwe knitting kwaye waba emamele zethu incoko kunye genuine inzala.
  
  
  "Kukho aren khange ezininzi izandla, ngolohlobo," ndathi.
  
  
  "Hayi," Ursula ungeniswe. "Hayi kakhulu."
  
  
  Mna wayigcina. "Andisoze kulungile umva."
  
  
  Wafuduka kamsinya phantsi iholo wosuku coach kwi-icala umntu ehambe. Mna ibambe phezulu naye njengoko waba ungena Voiture 5, imoto ukuba Topcon mfazi staying kuzo. Yena ume ekupheleni car ngelixa yena shells. Ngoko hers kwaye ducked jikelele yembombo ye-corridor. A mzuzu kamva, waphulaphula vala ucango. Wangena compartment 6.
  
  
  Ngexesha lakhe kwaba bemi phaya, hers wenza isigqibo. Wam elandelayo yiya ngokuchasene Topcon iya kuba ngaphantsi subtle. Andisoze kuba ukuya Kalle Schmidt kwaye ucele yakhe apho ngamaphepha icebo ifihlakele. Ngoku kwakukho olugqibeleleyo ixesha. Mna knocked kwi ucango kwaye 4 - lento compartment, kodwa kwakungekho impendulo. Mna balingwe kwakhona, kodwa yonke into waba icimile ngaphakathi. Ngonaphakade kuya uzame kwakhona emva kwethutyana.
  
  
  Xa wabuyela Ursula, lo mfazi ngxi kunye yakhe, ngokuxoxa i-okuninzi ka-oololiwe ukuhamba phezu airlines. Ursula waba delighted ukubona kwam. "Makhe thatha ukuhamba," ndathi. "Kwi imigangatho ka-ubuhle".
  
  
  "Musa xana ukuba badle kwi-Venice," umfazi wathi.
  
  
  "Thina uphumelele khange xana," kuye ubawo wathi.
  
  
  Xa sifuna waphuma kulo corridor, ndathi kuye: "Kuza kwi, makhe ndiye wam compartment."
  
  
  Waze wajonga e kum. "Enkulu."
  
  
  Xa silifumene yam compartment, esibizwa ezintathu imizuzu kude Ursula ke, aka imoto, wakhe hotel jacket weza ngaphandle, kwaye Ursula stared ngomhla omkhulu Luger yakhe holster. Ke yena dismissed yakhe iingcinga.
  
  
  Yena wahlala phantsi ngenyameko kwi edge wam bunk umandlalo, kwaye mna poured yakhe a bourbon kuba ngamnye kuthi. Wathabatha hers kunye encinane ncuma. "Phambi kokuba ufumane kum antonio, undixelele - yaye ufuna ukufumana umntu ne-radio?"
  
  
  "Yena ke kumacandelo imoto," ndathi. "Compartment 6. Ucinga ukuba ifunyenwe le Butcher?"
  
  
  "Andiyenzanga bona scar," watsho.
  
  
  "hayi. Kodwa ego physique i kstars..., kwaye ngoko ke, ngaba ego ubudala."
  
  
  "Andiqondi, mna nje andazi," yena wathi chu. "Ndiya kuba ndinovelwano ukuba aba ngabo abantu bethu, kodwa akunyanzelekanga ukuba ufuna arrest ezingachanekanga umntu."
  
  
  "Ke ukuba omnye kuphela enye," ndathi. "Nawe futhi ke
  
  
  zama ukufumana into kwi-ego ke personal iimboniselo ukuba uza kwenza yakho uchazo ngaphezulu dibanisa."
  
  
  "Ewe, ufuna ukuba akunjalo," yena wavuma. "Ndithe ukuzama ukufumana kwi-ego compartment."
  
  
  Yena sighed. "Jonga, ndiza okulungileyo ngeli. Manditsho ziphengululeni ego compartment."
  
  
  "Wena wouldn khange ndiyazi into abakhangela, Isikhewu."
  
  
  Ndandicinga malunga nayo kancinci. "Alright, makhe kuhamba kunye."
  
  
  Yena smiled. "Ukuba ke ngcono. Awunokwazi ngokupheleleyo immerse ngokwakho kwi umdla."
  
  
  Wathabatha a yasekhaya yakhe bourbon. "Thina andinaku hamba ngoku," Ay wathi kuye, putting ingalo yakhe jikelele yakhe waist. "Abantu bethu, okanye nabani na kubalulekile, kuba nje babuyele compartment. Lowo uza kuba kukho ixesha elithile. Sizakuba ukulinda ngaphandle ego."
  
  
  Blue amehlo wajonga phezulu ngomhla kum, kwaye wathabatha a yasekhaya ka-bourbon. Wakhe wathabatha indebe ngomoya wakhe ngesandla, kwaye kwafuneka inyathelo lesi-bucala. Yena wawaphakamisela wakhe ukuba wendawo bunk kwaye pulled yakhe vala. Ngoko ee wanika yakhe elide asazanga kwi imilebe, kwaye yena yaphendula. Yena kissed yakhe neck phantsi kwamaphiko blond iinwele, kwaye yakhe impefumlo ibambe yayo throat. "Relax," ndathi.
  
  
  Ngexesha elandelayo asazanga waba phezu kwabo, yena nento yokuba kugqitywe ukunika herself kum. Yena pulled yakhe kuye iinyawo kwaye thina eqale ukuba undress, hayi esithi ilizwi kuthi. Kamsinya sasivuya kwi bunk, imizimba yethu tensing. Thambileyo, glplanet izandi zaphuma wakhe throat. Wakhe inyama waba zinokuphathwa ngokuchasene wam touch.
  
  
  Yena wabaleka izandla zakhe phezu kwayo axis powers. Ursula ke amehlo evaliweyo. Yakhe, wabona ngokukhawuleza wakhe mhlophe amazinyo. Yena moaned kwaye wasongwa yakhe ilungelo ingalo jikelele wam neck. Waziva yakhe shiver kwaye weva yakhe sigh, kwaye ke yena wehla, a ncuma ukudlala kwi-corners wakhe umlomo.
  
  
  I-ukuqeqesha ke wheels rumbled ngaphantsi kwethu, kwaye car bafudukela smoothly. Kwaba elikhulu mzuzu, kwaye akukho namnye jikelele kuthi babefuna ukuba phazamisa i-ego kunye mazwi.
  
  
  Ekugqibeleni, Ursula yachukumisa wam wand. "Ukuba waba mkhulu, Isikhewu."
  
  
  Wakhe smiled heee, kwi-rheumatism. "Ke ngcono kunokuba knitting kwi compartment."
  
  
  Xa sasivuya dressed, ndavula window curtain i-mnyama. Sifumene ngokwethu kwi swampy indawo kufutshane Venice.
  
  
  "Ngoku, njengoko kuba ukuba compartment, sasivuya ke ukukhangela..." watsho Ursula.
  
  
  "Mandiyenze khangela kwindlela yakho umntu kwaye sibone ukuba yena ke kwakhona apho."
  
  
  Yena slipped ngaphandle kwi corridor waya egumbini lakhe, esibizwa uxakekile ngokuthi umntu nge walkie-talkie.
  
  
  Yena wavula ucango xa wabona yakhe, wahamba phezu kwayo, kwaye okwethutyana thina wajonga kulo ngalinye nezinye ke amehlo. Waqhubeka ehamba, kwaye wahamba mimmo bobabini kuphela ka-car. Ngoko hers, ndajika kwaye pretended ukuthatha ekhawulezayo sijonga emva. Umntu kwaba bemi ngxi kwi-doorway, ubukele kum.
  
  
  Amehlo ethu zahlangana kwakhona. Ego ke gaze kwaba nzima, ngumngeni. Ngoko waya emva compartment kwaye slammed ucango.
  
  
  Ukukhangela ukuba wacebisa ukuba yona Ursula wenziwe ruled ngaphandle kuba mzuzu. Ngaphezu koko, lo mntu seemed suspicious kum. Ukuba waba Hans Richter, ukuba suspicion waba understandable. Ukuphepha gcina kuba njengoko ixesha elide njengoko Richter yaye, umntu kokuba abe super-careful, constantly vigilant, distrustful ka wonke umntu. Yena mhlawumbi walalayo nge gun esandleni sakhe.
  
  
  Kunjalo kwaba Richter ke, ndandicinga. Ursula kwafuneka qiniseka ukuba, ngenxa kwaba umsebenzi wakhe. Heee kuya kufuneka ubungqina ego ke, inyaniso uchazo ukuba arrest kuye. Kodwa kuba bonke isebenziseke ngeenjongo, kwabonakala kuye okokuba waye butcher ka-i-belgrade. Ukuba deformed knuckle kwaye indoda leyo ke wary demeanor iqinisekise kum okokuba.
  
  
  Njengoko ndandikho emi ekupheleni imoto, Kalle Schmidt wabonakala, likhumbuza kum ukuba ndino wam owakhe umsebenzi, kwaye ukuba yena seemed ukuba abe isitshixo kuyo.
  
  
  Umfazi ophunyezwe mimmo kum kwaye waba ibambe yi-fragrance ka ee obhedu, esibizwa kakhulu ubufazi. Wakhangela e yakhe iinyawo zakhe njengoko yena wahamba phantsi iholo. Hayi engalunganga, ndandicinga.
  
  
  Xa yena lumisiwe kuba imini yakhe compartment, yena wandinika efanayo appraising jonga njengoko xa ee kuqala wabona yakhe. Ke yena alitshixwanga umnyango waza waya kuyo.
  
  
  Waya emva Ursula wakhe waza wamxelela ukuba umntu babecinga ukuba kwakukho Richter waba kwakhona kwi-iholo kwi-ego compartment. "Zama ukugcina ngeliso kwi-ego ucango. Ndithe nje kancinci ishishini lam owakhe abekho ukuba," ndathi, khangela Luger.
  
  
  "Yintoni kuba ushishino, Isikhewu?"
  
  
  "Abanye abantu bayibize a nenkolo yakhe."
  
  
  Mna knocked kwi Kalle Schmidt ke ucango, kwaye yena evuliweyo ngayo instantly. Waze wajonga surprised. "Yintoni ufuna?" "Ingaba yintoni?" watsho wabuza kwi isijamani accent.
  
  
  "Wena," kuye ubawo wathi. Yena pushed yakhe kude kwaye ngokukhawuleza ezivaliweyo ucango emva kwakhe.
  
  
  Umfazi wajonga e kum warily, kodwa yena ngokuqinisekileyo akusebenzi khange kwi verge ka-panic. "Kukho ngcono iindlela ukufumana ukwazi ngamnye enye," watsho.
  
  
  "Ke, ngakumbi na spa umnxeba, Kalle."
  
  
  "Ukuba ufuna ukuba i-cop, ndiya kuba akukho nto fihla. Ukuba ukhe ubene a thief, kukho hayi kakhulu kukunceda kakhulu stealing ukusuka kum."
  
  
  "Kuphela i-zombane icebo ukuba ngaphezulu oorhulumente ungathanda ukuba bathe," ndaphendula. "Kunika ego apha.
  
  
  Ndiyazi ukuba ukhe ubene a Topcon iarhente. "
  
  
  "Yintoni i-Topcon iarhente?"
  
  
  "Mna kanjalo siyazi ukuba wena wathetha kwi-KGB iarhente. Ngaba ithemba kuyo isixhobo i-Soviet Union."
  
  
  "Yintoni le-KGB iarhente?" watsho. Kwakunjalo ekuqaleni ukuba isandi ngathi a gramophone mbali.
  
  
  Ndaqonda ukuba ndiya luyafuneka ukuqinisekisa lowo ufunda yakhe ukuze ndazi ntoni mna ke uthetha malunga. Layo wathi: "mna listened ukuba Odin Poe kuhlangana yakho iincoko nge-Russian. Ego ke igama ligama Lubyanka. Sino ego iifoto wethu iifayile."
  
  
  Wakhe amehlo narrowed. "Abo bamele kuwe, i-CIA?"
  
  
  "Ndiza kwi-i-ih umsebenzi."
  
  
  "Ndiza tolerant, ndizama ukuba sithengise wakhe into Russians. Njani yaye ufuna propose ukumisa kum?"
  
  
  "Kulungile, kukho enye indlela elula. Ndinga kukubulala."
  
  
  Kalle Schmidt asikwazanga flinch. "Hayi kwi crowded ukuqeqesha, awunokwazi. Nisolko bluffing."
  
  
  Mna bafudukela nge isandla sam, kwaye hairpin sangena isandla sam. "Njani kakhulu ezingachanekanga ufuna. Yena ke sele ukuba ubulewe ngama omnye umntu kule ukuqeqesha. Ndinako lula yenze kunye ezimbini."
  
  
  Wakhe ubuso paled, kwaye yakhe amehlo darted nervously ukuba gleaming ukungasebenzi ye-knife. "Kukho akukho ii-kule compartment."
  
  
  "Iphi le ukusuka kwi-iholo?"
  
  
  "Mna andinaku kukuxelela ukuba. Ukuba yena waba wandixelela, abantu bam banqwenela kuba bambulala kum."
  
  
  Isandla sam esifutshane ngaphandle wakhe. Ngobunye swift yokuhamba-hamba, lowo kuzisikela ngaphandle iqhosha kwi yakhe dress, kwaye yena wehla ukuya floor kwaye rolled ngaphandle.
  
  
  "Ke babe nayo kuba yakho throat, Eva."
  
  
  Yena gasped softly. Yayo emehlweni abo balandela iqhosha. "Andiqondi kuba icebo. Mna kuphela bayathetha kunye Russians."
  
  
  "I-Topcon boss ngu kwi-iholo kwi ukuqeqesha, ayi yena? Usebenzisa i-intermediary, uluphumelele emu phezu KGB."
  
  
  "Nje precaution. Uyazi njani ke. Akukho namnye ongomnye uyakwazi trust." Kalle Schmidt seemed ukuba unayo i-unflappable uluvo humor.
  
  
  Heee grinned kwaye leaned ngokuchasene icala compartment. "Ukuba KGB imisela ilungelo ixabiso, yakho boss kuza ngaphandle hiding kwaye isandla sam phezu ziqwalaselwe. Kukuba icebo?"
  
  
  "Uphumelele ukuba yeka emu ukusuka ngokwenza oku. Akukho namnye owakhe lumisiwe i-ego."
  
  
  "Mna specialize kwi-beginners," kuye ubawo wathi.
  
  
  Ngoko ke, umntu kwi-hallway waguqukela i-ukukhombisa u-kwaye pushed ucango nzima, knocking kum ngaphandle ukulingana.
  
  
  Kalle Schmidt reacted njengoko ukuba yena waba kulindeleke ukuba oku iindaba. Yena ukukhatywa ngaphandle, kwaye yakhe heel ibambe kwi-bam shin. Plunging yakhe shoulder kwi-bam axis powers, yena sathi wam wrist kunye zombini izandla, kwaye ubeka isandla sam herself kwi-wonke ndibe ş ngumlimi.
  
  
  Umfazi wafumana ukuvuthuzela ukususela ingcali. Yena ange alaphukanga ingalo yam ukuba hers hadn ukuba bafudukela kunye yakhe, robbing yakhe ye-leverage kufuneka lungiselela wam superior ukomelela. Yena wasongwa yakhe free ingalo jikelele yakhe neck kwaye yanked intloko yakhe ke nzima ukuba yena grunted njengoko ukuba yena nento yokuba sele betha.
  
  
  I-stiletto wawaphakamisela yakhe kwaye yachukumisa yakhe throat, ngoko intliziyo ukuba ubuso ucango.
  
  
  Kwakungekho bani apho.
  
  
  "Yiya kwakhona,"Eva wathi kuye," kwaye oku uhambo iphezu kuba nani."
  
  
  Yena lumisiwe struggling. Yena wayebukele i-compartment ucango, esibizwa ngoku ngocoselelo ajar, washukuma ngocoselelo kunye ukuqeqesha ke yokuhamba-hamba.
  
  
  Itsala umfazi kunye naye, i-corridor ikhangelwe yakhe ngaphandle. Eva ke nicinge co-umsebenzi waba bemkile.
  
  
  "Ngaba kwakukho ilindele inkampani. Owaye ngayo?" Sl wabuza yakhe.
  
  
  "- Russian. Ngaba scared i-ego."
  
  
  Wakhe ucango slammed ivaliwe. "Ndiya kuba suspicion ukuba uphelelwe lwazi, kwaye mna nje amadoda intlanganiso kunye intloko Topcon."
  
  
  "Ukuba kunjalo, nisolko kwi comment. Wayeza kuba bambulala kuni."
  
  
  Oku kwaba kuphela okwesibini yena waba wandixelela njani infallible i-mysterious umntu waba. Mhlawumbi wakhe nabo admired kuye, okanye Kalle waba ubuqu onomdla kuye. Ndakhumbula into i-Isitshayina iarhente wathi xa wayeneminyaka bragging. Wathi ukuba Kalle akusebenzi khange a Topcon oluphezulu, kodwa yena ngokuqinisekileyo akusebenzi khange nje omnye mercenary.
  
  
  "Undixelele malunga yakho boyfriend, Kalle. Siqale igama lakhe."
  
  
  "Nisolko choking kum. Ndinako barely kuthetha ngayo."
  
  
  Mna loosened yakhe gripgenericname kancinci, kwaye yena wawabuyisela ukuthandwa. Yena bit kwi isandla sam.
  
  
  Kukho izinto ezimbalwa awunokwazi kumelana. Odin kokuba i-nzulu bite ka-bukhali amazinyo yonke jikelele kwabo, Noeva seemed ukuba nelungelo sharpest okkt.
  
  
  Wakhe uqalekisiwe kwaye vumelani yiya ka-ee.
  
  
  Umfazi jumped kude kum kwaye jumped ukuba knitting suitcase mna nento yokuba ebone yakhe oqhuba ngomhla trainer. Yena pulled emva phezulu, peeking ngaphakathi.
  
  
  Wayengomnye betha kwi waist yi-ee. Thina collapsed kwi bunk. Eva ukukhatywa kwam, betha, mna emehlweni. Thina rolled ukuba floor, kwaye betha wonke ndibe ş ngumlimi kwaye betha ekujoliswe kuyo. Yena waziva a sickening intlungu.
  
  
  "I-tailor," ndathi. Ivoti kwaye ke oko. Wam umonde iphelelwe. Wayengomnye betha nzima nge ee abayo intloko
  
  
  
  kwaye yakhe ekujoliswe betha i floor. Yena betha yakhe kwakhona kunye isandla sakhe, waza yena screamed njengoko igazi flowed jikelele yembombo wakhe lip.
  
  
  Yena straddled yakhe, ukucinezela yena wazala thighs ngokuchasene zam umva. Wakhe dress waba torn kwi-umzabalazo wenkululeko, kwaye inxalenye omnye breast basenokuba eboniweyo. Nakanjani, waze wajonga sexier kunangaphambili, kodwa mna akusebenzi khange kwi-isimo kuba eyobuhlobo imidlalo.
  
  
  Eva ubeke yamluma esandleni kuye ngomlomo kwaye wajonga ngalo igazi kwi-nen. "Donnerwetter!" wakhwaza spat. Kodwa kwakungekho ngamandla ukoyika yayo emehlweni abo.
  
  
  "Ukuba ucinga mna uphumelele khange kukubulala ngenxa yokuba ukuba umfazi, phoselani ngayo ngaphandle yakho intloko."
  
  
  Hugo eqhutywe ngayo phezulu kwi-phambili yakhe startled amehlo, ngoko ke slid i-ukungasebenzi nje phantsi kwamaphiko chin. "Mna uphumelele khange threaten kuwe simemo kwakhona. Andisoze nje ukwenza oko."
  
  
  "I-ego ke igama ligama Horst Blucher. Mna uphumelele uyixelele kuwe kwakhona, nkqu ukuba oko kuthetha ubomi bam. Akunakuba sithunyelwe ego. Kodwa ukuba ufuna imali ngokuchasene Russian umdlali, ndizakuyenza kunika floor ukuba Horst."
  
  
  Uzakeyu malunga nayo okwethutyana. Andiyenzanga ingaba igunya ukuhlawula imali ukufumana icebo emva, kodwa Eva kufuneka ube ukuqwalasela okuthethwayo ngayo xa wathi yena, nento yokuba kuyinikela ubomi ukukhusela boss yayo.
  
  
  Abe ufikelele kwi knitting kunjalo, umgca kuyo, kwaye pulled ngaphandle Beretta . Wayengomnye stuck nge gun kwi ngomzuzu, nje kuba i-inshorensi.
  
  
  "Kufuneka ube kakhulu ethambileyo kunye eli Horst guy."
  
  
  "Lowo ngu-a genius. Mna ngenene admire kuye."
  
  
  "Kwaye kancinci ngaphezulu, mna ukugcina imali."
  
  
  Eva yachukumisa yakhe lip, apho bebe sika nge backhand. "Ewe, sisebenzisa lovers. Ukuba ke omnye izizathu yena ange wafa kuba kuye."
  
  
  "Lam urhulumente zibe sele ukulungele ukwenza i-kunikela ukubuyela i-hlola. Okokuba umyalezo wakho imathematika yedwa."
  
  
  "Mna kuyibona ikuthethayo."
  
  
  "Xa ndiya aqonde wakhe?"
  
  
  "Mna silindele kuba rheumatism ngalo ngokuhlwa."
  
  
  Lalihleli phezulu kwaye leaned heavily ngokuchasene wendawo bunk. Yena sensed ukuba Horst kokuba abancinane ithuba ukuthathela bait kwaye yokufumana phandle kwi-vula. Kodwa kwaba elide-umqolo isicwangciso, sinethemba lokokuba abazalwana Eva ingaba kukhokela nam kuye.
  
  
  Ngaphandle kwi-hallway, ndandimangalisiwe ukuba ndibe nento yokuba wenza impazamo. Kwakukho ithuba ukuze Kalle ayikwazi get in touch kunye Horst ngaphandle wam ulwazi, kwaye waye nje uzama ukundibulala. Ngoko ke ndizaku kuba omkhulu Topkon rifle kwaye Isitshayina assassin ngenxa yam scalp. Yena asikwazanga kufumana prospect appealing.
  
  
  
  
  I-sixth isahluko.
  
  
  
  Ursula waba bemkile.
  
  
  Mna ekhohlo yakhe ukuqhubeka ubukele ucango womntu thina suspected waba Hans Richter, a Nazi imfazwe, ulwaphulo-mthetho ekuthiwa Butcher. Yena akusebenzi khange ekupheleni car apho mna yokugqibela wabona yakhe, kwaye yena akusebenzi khange yayo kunye compartment okanye zam.
  
  
  Oko yenzekile wakhe ukuba omnye-minded kubekho inkqubela njenge Ursula wouldn ukushiya yayo ngaphaya koko, ngaphandle esivakalayo. Yena kufuneka ndakubona umntu kuza ngaphandle compartment kwaye kugqitywe simlandele.
  
  
  Yena lumisiwe kwi-phambili umntu ke ucango kwaye knocked kuyo. Andiyenzanga ufumane impendulo. Wakhangela ezantsi iholo. A traveler ingenile car kwaye weza ngakulo kum nge ncuma kwi ubuso bakhe. Apho kokuba yakhe ego ebone yakhe phambi? Ngoko ndakhumbula. Ngaphambi koko kwi-uhambo, waye ehleli kwi-imoto ka-kwangaloo mini njengoko Kalle Schmidt kwaye indoda leyo siya kuqwalaselwa Richter.
  
  
  Yena greeted kum cheerfully. "Njani ke uhambo ke?" Xa emu waxelela wakhe ukuba yonke into waba ke ngoko, lowo nodded kwaye wanika mna a eyobuhlobo pat kwi shoulder, emva koko wafudukela njalo.
  
  
  Uya phambili, ilinde yona utyibiliko kwi imboniselo. Wakhe carapace ngowamashumi compartment ngexesha akukho namnye waba apho, ukwenza umsebenzi ukukhangela ukuba Ursula azenzileyo. I-ngokukhawuleza yena settles yakhe ushishino, i-ngokukhawuleza ndizakuohela ndinovelwano eliphathiswe nah.
  
  
  I-cheerful stranger imile. Waguqukela jikelele. "Ingaba yena ndimbuza a corkscrew?"
  
  
  "Ewe."
  
  
  Yena isuswe ngesandla ukuba waba sele yakhe jacket pocket. "Ingaba ufuna trust kum ukuba ndithi ndinixelele ndandisele bephethe i-revolver?"
  
  
  "Mna andazi kutheni ufuna lied kum malunga izinto ezinjalo." Waba impressed yi-Ego ke isithethi lwezakhono. Wakhangela na jolly tourist. Yena nkqu wore yekhamera kwi strap jikelele yakhe neck.
  
  
  "Ndiza kuthabatha ukuba umntu lowo ufuna ukuthetha nawe. Yiyo yonke sifuna - kancinci incoko, " wathi.
  
  
  "Ke wena musa kufuneka i gun."
  
  
  "Mhlawumbi hayi, kodwa mna bakhetha lumka. Andisoze kuhamba umgama omfutshane emva kwenu. Vala ngokwaneleyo ukuba shoot, kodwa hayi vala ngokwaneleyo kuba ukuba yiya kwi-kwam. Ukuba uya kuziphatha ngokwakho, siza kufumana enye nje kakuhle."
  
  
  "Ndizama ukufumana ihamba kunye wonke umntu," ndathi.
  
  
  "Nje jika jikelele kwaye qala ehamba. Ndizakuxelela xa ukuyeka."
  
  
  Yena behaved decently kwaye abalandela ii-odolo. Mna ke komhlaba ukwazi ukuba ngubani wathumela ego emva kwam.
  
  
  Ezilungileyo. Khawume, " wathi, njengokuba nathi na elandelayo car.
  
  
  Uya phambili, ujonge umva.
  
  
  
  Sasivuya olandelayo ukuba inani abucala compartments. Ndeva cheerful umntu jika qhosha kwi-lock.
  
  
  "Uyakwazi ngoku lithuba jikelele kwaye yiya ngaphakathi," wathi.
  
  
  Yena abalandela ii-odolo ade abe ufumene i-compartment. Ngoko ke wabona Ursula kwaye babheka andwebileyo.
  
  
  Kubekho inkqubela lwazi kwi umandlalo. Wayengomnye ngokupheleleyo ze. Nah waba stripped wakhe iingubo baze baphoselwe jikelele compartment. Wayengomnye breathing, kodwa hayi kwi desktop.
  
  
  Ukungahoyi i gun, waguqukela ukuba ubuso bakhe captor. Layo jumped kuba kuye. Ezandleni zam ezivaliweyo jikelele yakhe throat. Yayililungelo lakhe ego ukuba betha yakhe ngokuchasene icala compartment, strangling yakhe. "Wenza ntoni kuye?"
  
  
  Ngoko ke ucango emva kwam evuliweyo. Ndeva yakhe, kodwa andiyenzanga jika jikelele ixesha. A pair obhedu knuckles betha nam indlebe kwaye knocked kum ukuba floor.
  
  
  Yena balingwe ukufumana phezulu, kodwa ayikwazanga. Ndinga bazive ezandleni zam reaching ngasemva zam umva. Ngoko ke, umntu iqinisiwe wam wrists kunye a silk cord, ngokuncothula i-bonds kunye wawuphungula.
  
  
  Ego ke isandla slapped kwam ngomhla shoulder. Umntu abo straddled kum tie wam shoelace wathi, " Musa worry malunga kubekho inkqubela. Wayengomnye nje knocked ngaphandle."
  
  
  Mna lunxulumano yakhe kwi-ilizwi a cheerful tourist.
  
  
  Wam blurry umbono waqalisa gca. Yena wabonwa yi-iinyawo zabo omnye umntu owaye emi kwi floor. Nen waba wearing expensive Zhirinovsky omnyama ulwaleko ballet slippers. Ngokuqinisekileyo, waye omnye abo teased kum. "Fumana ngaphandle abo ukho," wathi Umnu Jolly.
  
  
  Ngoko waba ngaphandle ucango phambi kwayo amehlo ayikwazi babambisa a glimpse yakhe ebusweni.
  
  
  Xa ucango ezivaliweyo ngasemva umntu kwi-mnyama izihlangu, Umnu Jolly waguqukela phezu kwam. Waba ngxi beaming na-sihlalo we-welcoming ikomiti. "Njenge ndathi, uphumelele khange get bambulala ukuba uya kuziphatha ngokwakho."
  
  
  "Into malunga kubekho inkqubela?"
  
  
  "Ndiyaqonda yakho nkxalabo. Yena buhle. Kodwa sino yokufumana phandle ukuba abo wayengomnye. Ngoko ke mna knocked yakhe ngaphandle, wathabatha ngaphandle kwayo iingubo, kwaye examined yakhe."
  
  
  "Njani kakhulu yaye ufuna ukufunda?"
  
  
  "Nawuphi na umbutho imiba uchazo amakhadi yayo agents. Kuba estestvenno, yena u-a mistletoe ka-ego ukuba herself."
  
  
  Ukuba kwakukho ingxaki kunye Ursula ke imfihlelo ezopolitiko-arhente. Bamlandela bonke bureaucratic imikhuba ukuba basenokuba ezinobungozi kuba i-idwaalkraal emhlabeni.
  
  
  "Ingaba kanjalo kuba i-ID ikhadi?" i-cheerful umntu wabuza.
  
  
  "Ndamxelela.
  
  
  Yakhe, sinethemba lokokuba abazalwana ukuba mna ayikwazanga ukufumana ego ukuthetha ixesha elide ngokwaneleyo, yena ayikwazi ukubeka ego ngaphakathi abasebenzi abaqhankqalazayo umgama a kakuhle-wabeka ukuvuthuzela. Wathi ayikwazanga ukuqalisa i-wonke omtsha ibhola umdlalo kunye yakhe kumkhonza.
  
  
  "Wena u-wandered jikelele ukuqeqesha kunye, balingwe ngaphandle imini, peeked bangena abanye abantu ke compartments. Ukuba azisebenzi njengoko partners, njani zona zichaza ngayo?"
  
  
  "Tailor," ndathi,"akukwazeki ucinga into kuba ngokwakho?"
  
  
  "Hayi, ayo lazy." Yena pulled omnye enye ka-cord jikelele yakhe pocket. "Andisoze yenza kube nzima kuba ufuna ukushenxisa jikelele." Yena deftly wasongwa i-rope jikelele wam ankles, careful na ukuthatha wam ego yi-surprise. Mna asikwazanga kufumana ithuba elihle esifutshane.
  
  
  Kwi-corridor, umntu yabonisa efanayo kakuhle, akukho ukuthandabuza kuzalwa amava. Nokuba waba, wayesazi imithetho yomdlalo.
  
  
  Umnu Jolly ke accent waba isijamani, ngolohlobo Kalle Schmidt ke. Okanye Ursula ke, kuba loo mba. Oku beku isitshixo ukuvulela amathuba ego ka-belonging na umbutho. Kwi-espionage ushishino, amaqela ingaba iselwa rhoqo ukutshintsha, iingcali bonke nationalities baba ezifumanekayo hire na umxhasi, kwaye yintoni seemed obvious, ngamanye amaxesha waguqukela phandle ukuba abe ubuxoki.
  
  
  Umzekelo, Sheng Zi ke druid waba njengoko Isitshayina njengoko Frank Sinatra.
  
  
  Njengokuba kude kube ngoku, njengokuba yena wamazi, Umnu Jolly ayikwazi umsebenzi kuba nabani na, ukusuka Topcon ukuba Mpuma isijamani Iingqiqo. Abe kanjalo zithe umhlobo ka-Hans Richter, umntu Ursula waba nicinge ukuba apprehend.
  
  
  Yena ayikwazi kuphela qiniseka ukuba uya akusebenzi ukuba usebenzela ' AX ' kuba ngokugqibeleleyo cacisa izizathu okanye Beirut. Ukuba ego bebe hired yi-Isitshayina Communists, Sheng Tzu ebeya kuba uselapho, kwaye uninzi kusenokwenzeka ukuba ingaba sele kusweleka.
  
  
  Yena dropped iinyawo zam, emva koko wanika nabo kancinci jerk ukuvavanya amandla umsebenzi wakhe. Uvuma, lowo straightened phezulu. "Ngoku ukuba sibe ethambileyo, sinako thetha. Undixelele yonke malunga ngokwakho."
  
  
  "Ukususela ekuqaleni? Kulungile, ayo wazalelwa e-United States of America..."
  
  
  "Wena joke kakhulu kakhulu," walumkisa kum.
  
  
  Wahamba phezu umandlalo kwaye wajonga ngomhla ze Ursula, owaye ngoku babotshelelwe isandla sakho kwaye futhi, awathi kanjalo rope, ngathi kum. Yena glanced ukuya kwi-qiniseka ndandisele ubukele yakhe wonke shenxisa, ngoko ke ngaphaya koko, intsholongwane flicked yakhe fingernail omnye ngexesha jikelele unconscious kubekho inkqubela ke amaza amancinane amanzi.
  
  
  "Mna uphumelele khange zama wambetha ngaphandle iimpendulo jikelele kuwe. Ukuba izakuba kakhulu kunzima. Ukuba ufuna musa andixelele ukuba lowo ufaka, ndizakuyenza umsebenzi kwi kubekho inkqubela."
  
  
  Ndandingasakwazi uzakuyiqonda into ndathola ngaphandle withholding ulwazi. "Ndifumana ii-odolo ukusuka i-umbutho ngokuba 'AX'. Igama lam ngu Isikhewu Carter."
  
  
  "Igama lakho kwaye igama lakho umbutho ingaba abantu abaqhelekileyo kum. Kodwa akunyanzelekanga ukuba niyayiqonda kuwe kwaye kubekho inkqubela ingaba ukusebenza kunye."
  
  
  "Awunako kukholelwa koku, kodwa sibe nje ubudala abahlobo kwi-efanayo ukuqeqesha."
  
  
  "A kubekho inkqubela ingoma phantsi yangaphambili Nazis. Ingaba kanjalo hunting umntu owayelilungu Nazi?"
  
  
  "Hayi nyani. Kodwa ukuba mna sebenzisa kwi omnye kubo, mna ngokuqinisekileyo uphumelele khange asazanga yakhe ego kwi kunye amachaphaza."
  
  
  "Mna wouldn khange kuba wayecinga yakhe, Umnu Carter. Nangeyiphina indlela, mna kufuneka khona." Yena glanced ngexesha lakhe nilinde kwaye wahamba ngokukhawuleza emnyango. "Ukuba bonwabele kuphumla yakho uhambo."
  
  
  Yena & ncamathiselamessage status ucango vala kwaye weva lock cofa. Ngoko ke compartment waba icimile. Ndakhangela jikelele. Kwakungekho kuthi luggage, nathi impahla ebonisa ukuba apartment waba uxakekile nge-i-passenger. Mhlawumbi Umnu Jolly kokuba khetha isitshixo kwaye wonyula ongenanto iyalalaprocess status indawo kusigcina ekuthinjweni.
  
  
  Mna ke surprised ukuba wacela bakhe imibuzo kwaye ekhohlo kuthi unscathed. Kodwa mna akusebenzi ukuba ndihamba nokukhalaza. Wam ingxaki yayikukuba ukufumana kwethu ngaphandle apha.
  
  
  "Ursula," ndathi. "Wake phezulu, Ursula."
  
  
  I kubekho inkqubela asikwazanga shenxisa. Hers crept kwiintlanganiso i-bunk, uyise chu kwaye awkwardly. Ngoko hers, lowo knelt phantsi kwaye wathetha Ursula kwakhona. Wakhe lashes fluttered ngocoselelo.
  
  
  Yayiyeyona beautiful ukupeyinta, inyama kwaye ngokumema. Yena leaned phantsi kwaye yachukumisa yakhe nipple kunye ulwimi lwakhe. Kwaba omnye eyona iindlela wake yakhe phezulu.
  
  
  Ursula smiled instinctively. Ke yena stirred kwi-cot. Wakhe amehlo flew vula. "Isikhewu!"
  
  
  "Surprise," ndathi.
  
  
  Wakhe nipple waba yachukumisa kwakhona. Yena bacekiswa iyama.
  
  
  "Ngoku alikho ixesha kuba ukuba," yena chided kum. "Njani uyifumene apha?"
  
  
  "Mna wakhutshwa ngu stocky umntu. Funny guy kunye yekhamera jikelele yakhe neck. Ucinga ukuba?"
  
  
  "Ndiya & ncamathiselamessage status i-compartment kwi-Voiture 5 xa ufuna-zula kwishishini lakho, nokuba kwaba kuthi. Umntu waphuma. Njengesiqhelo, oqhuba yakhe liechtenstein walkie-talkie. Waba kwi-enjalo hurry ukuba ndandisele ngokuqinisekileyo waba ke kuhlangana umntu kwaye kugqitywe ukuba balandele phezulu ngomhla ntoni yena wayecinga ukuba kwakunjalo ngoko ke kubalulekile. Umele ube uqaphele kum. Yena wakhokela kum nge-ngokufanayo imoto, apho oku funny guy kunye yekhamera waye ehleli. Bamele kuba exchanged imiqondiso yosasazo ngenye indlela. Isibini jikelele kwabo trapped kwam ngomhla iqonga. Wayengomnye banyanzeleka ukuba eze apha. Ke mna ke, betha, kwi-indlebe."
  
  
  "Ndiza kubona beautiful goose egg apho, kodwa useza elungileyo imilo."
  
  
  Ursula blushed kancinci. "Wena anayithathela ubeke kum ngexesha disadvantage."
  
  
  "Ndinqwenela yena ayikwazanga ukufumana indlela ukwenza imali ngaphandle kwayo."
  
  
  "Zama kugxila kwishishini lakho. Singenza ntoni elilandelayo?"
  
  
  "Andisoze nani into ngaphandle," lowo assured yakhe.
  
  
  Waye sele ukucinga imini ke iziganeko. Into asikwazanga kuwela ndawo, kwaye annoyed kum okokuba ndandingasakwazi nani ngayo ngaphandle.
  
  
  Mna balingwe ukuba ilungelelanise wam @ info / rich kwi-iimposiso umyalelo. Umntu ne-radio waba Richter, Ursula ke Nazi fugitive. Kokuba a deformed knuckle, njenge Richter, kwaye acted na umntu elisetyenziselwa wabaleka. Emva yokufuna ukwazi Ursula, kwaba kuphela yendalo kuba estestvenno ukuba wayeza zama ukufumana phandle abo wayengomnye. Wabona kum nge isijamani kubekho inkqubela.
  
  
  Richter, betha, nam xa ndandisele wrestling kunye wam ego iqabane lakho, Umnu Jolly. Waye umntu owenza wathi, Umnu Jolly abo bazalwana uchazo waba. Kodwa kutheni maxa a cautious umntu njenge Richter shiya corkscrew ingxaki yakhe comrade? Kulo mzekelo, kutheni waba Richter abajikelezayo nge comrade abo seemed kuba i-experienced iarhente? Mhlawumbi Herr Richter waye kanjalo kwi-impimpi i-imeyili ishishini.
  
  
  "Yiza apha, Ursula, kwaye yenza igumbi kuba nam. "Ndiza kuya umandlalo nani," ndathi.
  
  
  "Isikhewu!" wakhwaza scolded. "Hayi ngoku."
  
  
  "Onalo kuyo ezingachanekanga, baby. Ndiza kulala phantsi kwi umandlalo kwaye uzame untie ezandleni zenu."
  
  
  Thina idlalwe lo mdlalo yokubuyela emva, kwaye owenza yakhe kwi-ziqinile uhlelo lwe thambeka kwi ropes ukuba babotshelelwe yakhe. Lo msebenzi waba ngoko ke kunzima ukuba mna uqalekisiwe Umnu Jolly isiqingatha dozen phinda-phinda.
  
  
  "Isikhewu, kutheni baye kuthabatha wam impahla ngaphandle?"
  
  
  "Hayi nje ngenxa imboniselo, nkqu nokuba ngu elimnandi. Umnu Jolly Hotel ukukhangela iingubo zakho."
  
  
  "Waye nantoni na kunokwenzeka xa ndandisele knocked phandle?"
  
  
  "Akukho nto ngolohlobo ukuba ufuna wouldn khange unobuhle," mna chuckled.
  
  
  Njengoko mna untied i oku kwenze, ezandleni zam ngamanye amaxesha brushed Ursula ke wazala emva kwaye buttocks. "Lo msebenzi sele abanye enye inzuzo," umyeni wathi.
  
  
  "Baye ukufumana nantoni na xa sukuba wayefuna, Isikhewu?"
  
  
  "I-ID yakho ikhadi. Richter uyayazi lowo ufaka."
  
  
  Ngaloo mzuzu, Umnu Jolly ke, ikhamera ibambe emehlweni yakhe.
  
  
  
  
  Mna ekhohlo wam ego kwi-compartment.
  
  
  "Yintoni eyenzekileyo?" Ursula wabuza.
  
  
  "Washiya yakhe ikhamera ngasemva."
  
  
  "Ngaba kuthetha abe kuza emva kuba oko?"
  
  
  "Hayi kobu bomi," ndathi. "Umntu olilungu ngoko ke careful akuthethi ukuba xana into efana yekhamera."
  
  
  Hayi ngaphandle kokuba waye ke xana malunga nayo.
  
  
  Yakhe, ifumene ngaphandle umandlalo bawa floor. Wakhe rolled phezulu ukuya zedijithali iikhamera ngenxa yaba uzile indlela ukufumana apho.
  
  
  "Ursula, get ngaphandle umandlalo, nime kunye yakho emva kwi-window kwaye nyusa yakho ego." Ndamxelela.
  
  
  Nah waba ebukekayo ngokwaneleyo. Ukususela tone ka-ilizwi lam, yena wayesazi mna shouldn khange inkunkuma naliphi na ixesha. Mariya, weva yena wazala iinyawo, betha, i-floor.
  
  
  Waba lwazi kwi yakhe stomach, ujonge kwi-ikhamera uvale phezulu. Ukuba wayengomnye ekunene, yena risked yokufumana esifutshane elubala kwi-ubuso, kodwa ukuba akasoze abe kwamnceda.
  
  
  "Andiqondi bona na ukubamba ixesha icebo kwaye andiqondi kuva na ticking, kodwa ndicinga ukuba kukho i-explosive icebo ngaphakathi."
  
  
  "Ingaba lo mntu shiya i-ego kwi injongo?" Ursula wathi. Ngoku wayengomnye kwi-window.
  
  
  "Emva kokuba sisazi ukuba ngubani kuni ngabo, kutheni kufuneka Hans Richter masithi uhlala? Oku compartment ngu nicinge ukuba abe zethu ingcwaba, baby."
  
  
  Ndiziva Ursula ke nzima breathing. Yena clutched kwi window, tugging ngomhla wakhe ego.
  
  
  "Umnu Vesely wajonga ngexesha lakhe umlindo wobusuku, phambi kokuba ndimke kwethu. Layo nicinge ukuthatha ukuze abe owenziwe umhleli ngokucinezela i-lever kwi-digital iikhamera. Ndinako isifinnish wam ego ukuba ndiya kuthabatha ikhamera, kodwa ndizakuyenza thatha umngcipheko."
  
  
  Waguqukela yakhe emva kwi-ikhamera yedijithali kwaye sathi kuyo kunye zombini izandla. Layo sweating. Andiyenzanga zibalisa Ursula, kodwa ndandicinga ukuba explosives waya ngaphandle xa mna bafudukela yakhe ikhamera, ubuncinane umzimba wam ingaba ukukhusela yinxalenye comment, kwaye mhlawumbi ngaphandle kwayo ubomi.
  
  
  "Get kude window," kuye ubawo wathi.
  
  
  Yena yafumanisa ukuba igama lam kwi thambileyo ilizwi, emva koko wafudukela, waza waphakama wema.
  
  
  Akukho comment.
  
  
  Yakhe, jumped ukuba ukuqeqesha window. Yena ungafuni umngcipheko rolling jikelele kwi floor. Waguqukela yakhe emva kwi-window, leaned ngokuchasene nawo, kwaye swung ikhamera jikelele kunye yakhe babotshelelwe izandla.
  
  
  Njengoko ukuqeqesha yisa phambili, wakhangela e Ursula, kwaye thina smiled ngexesha ngalinye enye, oko seemed na uncedo kuthi.
  
  
  Ngoko thina samva i-comment noku ingoma. Ufana ngesandla grenade exploding kwelinye icala induli.
  
  
  "Ndiyavuya ukuba ufuna wabona le khamera kwaye ndaqonda yintoni," watsho Ursula.
  
  
  "Ewe, kungentsuku imizuzu kwaye sithanda kuba exploded."
  
  
  "Mna ke ngoko uxolo, Isikhewu. Ndiza putting ubomi bakho sengozini. Richter ke oza zama ukubulala kunye nathi."
  
  
  Ursula ayikwazi kuphela bona tip ye-iceberg. Hans Richter kwaye ego Kukalieutenant Mister Jolly baba a minority ye-kwababulali kule ukuqeqesha.
  
  
  
  
  Isahluko Se - - - - Zisixhenxe
  
  
  
  Ngexesha i-Ithambeka Zichaziwe lumisiwe kwi-Venice, ndaba zilawulwe ukuba free Ursula ke izandla. Yena onayo uid le-ropes jikelele yakhe ankles kwaye kwambatha a ezimbalwa ezisisiseko izinto impahla phambi untying kum.
  
  
  "Musa ukuba neentloni kuba, "sl teased."Ngo ngoku, ndiyazi yonke into emalunga nawe."
  
  
  "Hayi, Isikhewu. Ngaba kuphela ukwazi mna jonga ngathi. Umntu zange uyayazi yonke into malunga umfazi."
  
  
  Thina waphuma zonke phezu compartment, kwaye mingled kunye indimbane yokufumana ngaphandle jikelele ukuqeqesha. Ursula scurried ngaphandle ukufumana ezinye sandwiches, kwaye hers enazithabathayo isikhundla ukuba kuvunyelwe kum ukugcina irekhodi ka-ajongene ukuba ukuqwalasela okuthethwayo into ezimbini kuthi.
  
  
  Hans Richter kwaye yakhe weqabane lakho ego asikwazanga ndimbone, kwaye Sheng Tzu, iarhente le Isitshayina Communists, asikwazanga ndimbone. Kalle Schmidt ibambe a glimpse wakhe. Njenge Ursula, wayengomnye picking phezulu sandwiches.
  
  
  "Kalle," mna ngokuba ngaphandle njengoko yena mimmed elidlulileyo kum kwaye namakhaya emva ukuqeqesha, i bag lokutya kwi-yamluma esandleni.
  
  
  Yena lumisiwe ehamba. "Wena wandinika de tonight, khumbula?"
  
  
  "Nje ukukhangela, voting, kwaye ke oko."
  
  
  "Andisoze uqhagamshelane Horst kwaye kudlula kwi umyalezo wakho inzala kwi-hlola. Kodwa mna uphumelele ayikwazi ukwenza ukuba uqhagamshelane de ndiza na ixesha silapha. Ngamanye amazwi, andikho ke kutyhila wam uchazo kuwe okanye nabani na ongomnye abo babekho ubukele kum."
  
  
  Ke yena ekhohlo ne indimbane, kwaye waguqukela yakhe efuna ingqalelo Ursula, owathi nje nokuza phezulu emva kwam kunye zethu sandwiches.
  
  
  "Ndandicinga kuwe baba ukuzama ukufumana enye playmate," wathi, " de ndeva olunye uxwebhu ukusuka incoko yakho. Ngubani Horst?"
  
  
  "Nje umntu endifuna wakhe ukuba badibane nabo. Khumbula Richter, baby."
  
  
  Kamsinya i-Ithambeka Zichaziwe waba eshiya sovavanyo kwi-icala kuyo lwafika. Ukuba intloko empuma kwakhona, ukuqeqesha kokuba ukubuyela mainland nge causeway. Kwaba mnyama njengoko Zichaziwe sped phantsi u-mile ezindleleni, kwaye sibonile ngasemva kwethu a dazzling bonisa mthubi ezongeziweyo noku shoreline: iimboniselo ka-Venice inyuke nge-yolwandle blackness.
  
  
  
  Emva ekhawulezayo meal, Ursula wathi wandibulela ukubetha Richter ke Gansu Kwiphondo kwakhona. "Masizame ego coupe. Ukuba lowo ke kukho, ndizakuyenza arrest kuye. Ukuba akunjalo, siza ziphengululeni ego izinto ukufumana phandle into yena ke phezulu."
  
  
  Richter akusebenzi khange phaya, kwaye mna akusebenzi khange surprised.
  
  
  "Ngumthetho ngoku, uyazazi baya asikwazanga ukubulala kwethu. Kufuneka kukho zithe i-comment ukuba asikwazanga kunokwenzeka."
  
  
  "Isikhewu, ucinga ukuba anayithathela ophe ego?"
  
  
  "Lowo ayifumananga ngaphandle yonke imihla kwi-milancity in italy," ndathi.
  
  
  I-lock waba banyanzeleka, kwaye thina ingenile Butcher ke compartment.
  
  
  Kwaba ivuliwe yi-Verkhny brylev. Kwakukho isibini amaqhekeza aye ka-luggage, kwaye bobabini baba kwi floor, hayi ngomhla ngaxalimbi. Omnye suitcase wathabatha yakhe, kwaye Ursula ufikelele kuba ezinye. Emva kokuba siye wabona lencwadi ithi i-amacango kwi suitcases, thina ngenyameko evuliweyo kwabo.
  
  
  Kukho akusebenzi ukuba nantoni na ebalulekileyo kwi-bag wenza okuthe nkqo, kodwa kwakukho handkerchief ukuba ngokuqinisekileyo asikwazanga belong ukuba i-math enkulu abo bafumene kanomathotholo. Waba a faint obhedu ivumba ukuba ndandicinga waba vaguely abantu abaqhelekileyo. Yena ezivaliweyo yakhe bag kwaye kwamnceda Ursula jonga ngokusebenzisa ezinye omnye. A mzuzu kamva, yena igcine phezulu enye ka-iphepha.
  
  
  "Jonga le," watsho. "Lowo izicwangciso kuphuma kwi-i-belgrade." Kwaba i-ego ukuqeqesha lenqwelomoya.
  
  
  Yena, yena chuckled. "Ayithethi ukuba izakunika kakhulu ixesha."
  
  
  Ndakhangela ngaphakathi yembombo ye-drawer phantsi abanye shirts kwaye sifumaneke a ezimbalwa packs of European cigarettes. Babesazi njenge okhethekileyo xuba. "Expensive incasa,"yena remarked, ebonisa Ursula enye impahla.
  
  
  Wathabatha cigarettes ukusuka kum kwaye wajonga ngomhla pack. "Hans Richter smoked okhethekileyo lemveliso ye Isitaliyane cigarettes. Lo ngunyana wam ndawo."
  
  
  "Uza kuba ukuzama hlasi le ego kwi-i-belgrade xa oko kuza ngaphandle zonke phezu kwehlabathi."
  
  
  "I-Yugoslav abasemagunyeni wathembisa ukunceda ukuzisa Richter ukuba ubulungisa. Ndiza kuku buza yakhe ukuya kuhlangana kuthi ngomhla ufako kunye a ezimbalwa plainclothes amapolisa."
  
  
  "Wouldn ukuba nawe ngenye yenza arrest yedwa?" Ndicela yakhe.
  
  
  "Lowo kufuneka captured liphila," watsho. "Ukuba mna babambisa yakhe kunye ukuze Nazi pig, ndiza koyika ndizakuyenza ukuvuthuzela i-emu ke brains ngaphandle."
  
  
  Baye babeka yonke into phantsi njengoko kwakunjalo, waphuma ukuba compartment. Ursula waya kuye owakhe compartment ukulinda ngaphandle rumbling ukuqeqesha kuba yakhe.
  
  
  Sifuna ukuhlala kuzo Trieste ilungelo emva Venice. Sasivuya nicinge ukuba abe kwi-Poggioreale amaqela okhetho Corsa kwi Yugoslav umda e ithoba-amashumi amathathu. Ndagqiba ukuba Kalle Schmidt hadn khange ixhuamne kum nge ke, ndiza kuba eqale ikhangela yakhe.
  
  
  Ndahamba emva yam compartment, sinethemba lokokuba abazalwana Kalle ingaba dibana nam apho. Ndanika heee ego inani xa yena wathembisa ukuba umxelele Horst Blucher ukuba ndifuna ndithi kuba ngesathelayithi ziqwalaselwe.
  
  
  I company waba ilinde kwam, kodwa ke akusebenzi khange Kalle Schmidt okanye boyfriend yakhe. Ivan Lubyanka, i-Chekist, leaned umva wam bunk, intloko yakhe propped phezulu ngomhla wakhe ikwicala. Waba bephethe i-Webley revolver wakhe isandla sakho sokunene .455 Marko IV kunye silencer.
  
  
  "Kuza," wathi.
  
  
  Mna ezivaliweyo ucango emva kwam, ukucinga ndimele zithe ngakumbi careful.
  
  
  Lubyanka bahlala phantsi ngomhla cot. "Ngoko ke nisolko Isikhewu Carter. Wena musa jonga ke elihle."
  
  
  "Ngubani ndinixelele ndandisele elihle? Wakhe pussy."
  
  
  "Ukuba ndibe nento yokuba kwazeke kuwe baba kwi ukuqeqesha nam, Carter, ndibe nento yokuba kufuneka lumisiwe nge ngaphambi koko ubone wena."
  
  
  Yena, yena chuckled. "Ukuba ngaba kwakukho ukwenza wards, ubuya aqonde kum xa ebona nam dining car. Yena uyayazi nawe."
  
  
  Wakhangela e kum irritably. "Uyazi, kunjalo ukuba ndiya kufuneka kukubulala."
  
  
  Wakhe shoulders hunched. "Kutheni bother?" Ndicela yakhe. "Uza mhlawumbi ukundibulala nakanjani na."
  
  
  "Andiyenzanga kuza apha ukuba imali," wathi flatly, kunye nzima accent. "Mna weza apha njengoko sole umthengi, kwaye ndifuna ukuba uyigcine ukuba indlela."
  
  
  "Into malunga Isitshayina?"
  
  
  "Andisoze ibandakanye omnye competitor ngexesha," wathi softly.
  
  
  "Ukuba ufuna ukwenza oko, uza kuba imizimba zonke phezu ukuqeqesha. Kufuneka yokucinga ngayo." Stahl asikwazanga zama ukuba indixhwile kwi Hugo, ngenxa yokuba wayesazi i-Barbarians wouldn ukuba undinike ixesha.
  
  
  "Mna anayithathela sele ukucinga ngayo," wathi. Yena onayo phezulu ukusuka bunk. Wayeyindoda ezimbalwa i-intshi shorter kunokuba ndandicinga, kwaye ndinga khangela ukuba Em asikwazanga ngathi oko kakhulu. "Nawe, kwaye ndiya kuhamba esiphelweni esi ukuqeqesha, Carter. Siza kuhamba kakhulu ngenyameko. Andisoze bayigcine le gun wam pocket kwi ndlela, kodwa kuzakuba aimed e yakho spine. Njengoko uyazi, a esifutshane kwi-spine kakhulu painful. Ngoko ke ndiyathemba musa ukwenza nantoni na stupid."
  
  
  "Kwaye kwenzeka ntoni ekupheleni zethu ezilungileyo kuhamba kunye?"
  
  
  "Musa worry, kuya kuba kakhulu ngokukhawuleza."
  
  
  "Njani generous kuni."
  
  
  "Nceda. Nisolko esiza nam ngoku." Yena waved enkulu gun e kum, kwaye wahamba ngaphandle.
  
  
  Ndaqonda ukuba le nto waya ngaphandle, apho kuya kuba a umngxuma wam axis powers omkhulu ngokwaneleyo kuba umntu ukuba intonga yakhe fist kuzo.
  
  
  Waguqukela waza wavula ucango, hoping umntu waba kwi-hallway. Kodwa kwakungekho bani apho. Yakhe, ndaya kwi corridor, kwaye Varvara abalandela kum. I gun waba ngxi igcine kwi-phambili kuye, kodwa xa wayeneminyaka ukhangela kwi ngayo, yena shoved ego kwi-pocket yakhe doublet. Ndinga ukubona indlela abancinane kwaba sticking ngaphandle ukusuka phantsi fabric, kwaye kwaba aimed ngexesha lam waist.
  
  
  Yena uvale compartment ucango kwaye motioned kuba nam ukuya khona. Ngoko ke, waguqukela kwaye wahamba chu phantsi corridor. I-ukuqeqesha rumbled kwaye rocked ngaphantsi kwethu, kodwa hayi ngokwaneleyo ukuba upset i-Lubyanka ke ungqinelwano. Wayigcina malunga ezintathu paces phakathi kwethu, ngoko ke, mna ayikwazanga ukufumana kuye ngokulula.
  
  
  Safika ukuba isiphelo Voiture 7 kwaye pulled ngaphandle kwi imigangatho phakathi Voiture 7 kwaye Voiture 5, apho Kalle Schmidt ke compartment waba ebekwe. Sino ukuya nge ezimbini imisela ka-doors. Njengoko mna sele idlule kwi yesibini imoto, Lubyanka wabona yakhe thatha inyathelo lesi-ilungelo emva kwam.
  
  
  Nge bukhali yokuhamba-hamba, lowo slammed ucango emva Lubyanka Street. Ucango betha Ego Yi, yokulahla yakhe ukulingana, waza wawela floor ka-iqonga. Kodwa yena hadn khange ophe revolver. Yena abalawuli njengoko wawa. Wokuqala gawk-eyed shattered glass wosuku kolona nah kwaye phantse betha wam shoulder, burying ngokwayo kwi-wood paneling emva kwam. Yesibini esifutshane rang ngaphandle, kodwa lowo asikwazanga nkqu kuza vala kum.
  
  
  Njengoko Varvara rushed ukuba iqonga, Wilhelmina threw yakhe phezulu. Wam esifutshane betha i kukutshisa floor ka-iqonga esilandelayo ukuya crouching isirussian, ricocheting jikelele kuye ngaphandle hitting kuye.
  
  
  I-Barbarians evuliweyo umlilo kwakhona, knocking ngaphandle ucango jamb ukuba kokuba kusetyenziswa ngayo kuba abanye. Ngoko ke, njengokuba yena ducked ngaphandle ucango, lowo hurried umva nge-ucango lomnye carriage. Ego wabona yakhe ngomzuzu wokugqibela zize zilawulwe ukuba squeeze ababini nangaphezulu ingongoma e Luger. Omnye Lubyanka ke gawking amehlo betha kuye kwi-shoulder, kwaye ndabona kuye kuwela floor kwelinye car.
  
  
  Kwakukho ixesha elide, ayinanto mzuzu xa wheels rattled loudly ngaphantsi kwethu. Ngoko ke wabona yakhe wavusa isandla kunye revolver. Lubyanka ngokukhawuleza esifutshane e kwam, kodwa wildly amadoda. Ngoko ke wabona okujoliswe kuko ke ego thrashing jikelele ezantsi le window. Hers, abalawuli, kodwa amadoda. Ngoko ke washiya waza wabaleka phantsi corridor ukuba kwakhokelela kwezinye isiphelo imoto. Yena mhlawumbi kugqitywe ukuba usebenzise kude kwaye lick yakhe kwangalondlela.
  
  
  Yena ngenyameko besiya lakhe icala iqonga kwaye ngokukhawuleza crossed i-chasm waza wathabatha phezulu isikhundla elandelayo kwezinye ucango. Kwakungekho ngakumbi ingongoma abalawuli. Ndakhangela ngaphakathi, kodwa Lubyanka waba kwanti ukuba kufumaneka. Mhlawumbi uya cwangcisa trap kuba nam apho.
  
  
  Yena wavula ucango a mnyama ukufumana engcono jonga yakhe. Nto. Oko kuyafana na Barbarians ingaba ngenene bemkile. Wahamba chu kwi imoto, bephethe Luger kwi-phambili kuye. I-ego akusebenzi khange apho. Ngoko ke ndajika yembombo kwaye wabona ego, mhlawumbi isibini-thirds le ndlela phantsi iholo. Waguqukela, ubuso bakhe onzulu ngomsindo kwaye frustration, kwaye abalawuli ezimbini ezingachanekanga ingongoma ngomhla reloaded revolver. Mna crouched phantsi ngokukhawuleza, kwaye bullets whizzed phezu kwentloko yam.
  
  
  Yena yafunga phantsi akhe impefumlo. Mzuzu Varvara wabaleka phantsi corridor, wayengomnye kwakhona esifutshane e nguye. Kodwa intshukumo ye-ukuqeqesha ruined wam injongo, kwaye mna phantse uphose kuyo. Ngoko ke, isirussian disappeared jikelele yembombo, eshiya ngokusebenzisa ukuqeqesha.
  
  
  Apparently, akukho namnye waba weva muffled izithonga. Kulo lonke compartment, akukho namnye zaphuma. Xa abe ufikelele kunye yeka le car nendawo apho KGB umntu kokuba disappeared ukusuka emehlweni abo, wabona ukuba ukuqeqesha waba ungena Poggioreale amaqela okhetho Corsa.
  
  
  I-Barbarians wouldn khange get ngaphandle ngeli ngokukhawuleza yima, yena wathi, ngokwakhe. Yena wouldn ukuba ufuna i-mandla ukwazi malunga ego injury. Yena ayikwazanga ekucaciseni into eyenzekileyo. Ukongeza, Emu uzole xa kufuneka i-hlola ukuba kokuba balingwe ukuthenga ukusuka Topcon agents kwi ukuqeqesha.
  
  
  A ezimbalwa uniformed abantu baba ehamba phantsi iholo kwiintlanganiso kum. Omnye waba ukuqeqesha conductor, ezinye a masiko igosa. Sasivuya kufutshane umda, sasivuya ikhangelwe.
  
  
  Yena waziswa nge ubuxoki uchazo ikhadi kuvunyelwa ngumthetho i-TOPOR ezikhethekileyo imikhosi. I-masiko igosa nodded, kwaye lowo kwaye conductor bafudukela njalo.
  
  
  I-ukuqeqesha wabona lencwadi ithi isantya, uyise steadily ngakulo Afrika Ossetia. Olandelayo yima iya kuba jikelele ezinzulwini zobusuku ngomhla Povka.
  
  
  Ndandicinga ukuba wam elandelayo umsebenzi izakuba ukundwendwela Kalle Schmidt. Umfazi kokuba abe omnye abo waxelela Lubyanka ukuba mna ke ukuzama ukufumana ngesathelayithi ziqwalaselwe.
  
  
  Kalle ke compartment balingwe ngayo, kodwa ke akusebenzi khange apho. Wathi wabona lencwadi ithi i lock kwakhona kwaye engene nge Luger esandleni sakhe. Kwakungekho bani apho. Yena wagqiba kwelokuba ukusukela yakhe compartment kwakukho enye kuphela ukuba basenokuba yafumanisa ukuba yi-ayo inani, mhlekazi wam ubhala ngawe ingaba ukubamba iinkomfa kwenye indawo enye into.
  
  
  Yena onayo ngaphandle compartment waza waya emva mini iimoto, lonke ixesha ukukhangela Lubyanka.
  
  
  Kwaye Schmidt-a kanjalo babefuna Shen, ngenxa yokuba ndithethe isizathu ucinga waba kwakhona kwi bhodi, hunting ngenxa yam imigca enqamlezeneyo.
  
  
  Wam ukukhangela waba ezingamashumi. Sasivuya yedwa, kwakungekho namnye jikelele kwabo. Waba worried ukuba mhlawumbi kokuba zonke iingcaphephe lokuphuma ngomhla umda.
  
  
  Ngoko ke, ukuqeqesha pulled ukuya kwi-Pivka sovavanyo. Pivka ngu indlu yowiso-town ebekwe kwi-ukunqamleza eziliqela Yugoslav railway imigca. I-sovavanyo ngu ezamandulo , elide ngwevu ngezakhono kunye ezimbalwa ezongeziweyo ebusuku. Kwaba yingqele phezulu phaya ezintabeni. Xa ukuqeqesha isantya, iqokobhe drizzling imvula.
  
  
  Kwaba & ncamathiselamessage status ukusuka kwesinye jikelele car imigangatho ukubona ukuba nabani na onqwenela ukufumana phandle. Ezine abantu wabonakala kwi iqonga. U-jikelele kubo baba abakhweli abo kokuba kugqitywe hlasi a wesonka-shop kwaye ikofu ngomhla kufutshane end ye-sovavanyo yokwakha. Ngowesine, ngaye yena ekugqibeleni lunxulumano ngomoya wakhe abantu abaqhelekileyo gait, waba Ivan Lubianke.
  
  
  Ngaphandle xa ujonge phezu kwesixhanti sakhe, Lubyanka hurried ngokusebenzisa sovavanyo building kwaye bangena onzulu street ngaphaya. Hers hesitated okwethutyana. Oku ibe ploy ukuba distract wam ingqalelo ngexesha Schmidt kwaye Blucher baba yokufumana ngaphandle enye imoto. Kodwa ndaba ukwenza oku ithuba. Wabeka yakhe futhi emhlabeni kwaye abalandela i-Lubyanka. Abe kuba ngamaphepha ziqwalaselwe.
  
  
  I-barbarians kokuba sele disappeared kwi ngwevu yokwakha. Mna hurried emva kwakhe, hoping ukuba ukuqeqesha wouldn ukushiya phambi mna ayikwazanga ukufumana umva. I-dimly lit, shabby reception indawo waba phantse ongenanto. Lubyanka akusebenzi ukuba kukho - umele zithe ngaphandle nge ngoku, circling zokwakha.
  
  
  Mna wabaleka ngaphandle ucango ukuba street kwaye wajonga jikelele ngomhla onzulu sidewalk ngaphandle. Ukukhanya imvula soaked kobuso bam - yayiyeyona yingqele, bangonwabanga busuku. Kwakungekho iimoto kwi-emehlweni abo, akukho abahambi ngeenyawo, nje ngwevu ilitye fences, ngwevu izakhiwo, kwaye imvula. Lubyanka ngokupheleleyo ilahlekile!
  
  
  Ndaba lokugqiba nokuba ukulandela Lubyanka kwaye xana malunga ukuqeqesha, Schmidt kwaye Blucher, okanye umva kwi ibhodi ukuba babeza kwakhona kukho kunye ngamaphepha icebo.
  
  
  Yayiyeyona banyanzeleka isigqibo ngenxa yokuba andiyenzanga kuba ixesha - eli ukuqeqesha waba nicinge ukuba ushiye kwi-ishumi okanye ishumi elinesihlanu lemizuzu. Ukuba ndenze ezingachanekanga isigqibo, ndiya kubuyela khona mna waqala wam ukukhangela yokulawula, kwaye ndibe nkqu wawulahla umphefumlo wam ego ngonaphakade.
  
  
  Kwi mzuzu ka-ukugula, wakhe oyikhethileyo lenziwa. Waguqukela kwaye hurried emva ngokusebenzisa dimly lit sovavanyo ukuba iqonga. I ezongeziweyo le Ithambeka Zichaziwe twezekile noku ingoma kwi-phambili kum. I-ukuqeqesha wajonga ngathi i-ifayile ye civilization kule omnyama entlango. Wakhangela ngakulo restaurant kwaye ndabona ezininzi abantu ehleli ngaphakathi, besela zinokuphathwa ikofu okanye iti nge ekunene wooden uluhlu lophinda-phindo. A Yugoslavian umntwana owayeza nicinge ukuba abe kwi-umandlalo ngeli lixa waba ukuhambisa ngakulo ithebhule nge steaming indebe iti. Nen waba wearing a mhlophe apron kwaye patent ulwaleko ballet slippers. Emva ikhangela ajongene ye-abathengi kwaye wenza ukuqinisekisa ukuba akukho bani jikelele kwabo kwakukho abantu abaqhelekileyo kum, mna ndaya abantu ke egumbini. Kuye uncedo, lowo nqa apho Lubyanka ehambe kwaye ukuba waye ke yenza yaba kunye nokuhlola.
  
  
  Njengoko umyeni waguqukela ukuba emke, yena uqaphele umntu emi kwi-doorway - bam-old umhlobo Sheng Tzu. Waba grinning ngocoselelo, kwaye waye bephethe i-revolver wakhe isandla sakho sokunene. Kwaba Smith & Wesson .44 Magnum kunye enkulu silencer.
  
  
  "Le nto ixesha lokugqibela siza kuhlangana, Umnu Carter," Sheng wathi. "Yethu Russian sele conveniently washiya ukuqeqesha kanti ke, xa ndifumana uid kuni, mna uphumelele ukuba unayo nayiphi na eminye competitors."
  
  
  Wakhe ujonge gun, kwaye ego ke isandla kunye gun. "Blucher ngokwakhe sele kodwa kuba bohlwaywe." Yena uqaphele ukuba kuphela oyingcwele ukukhanya egumbini weza evela dim ukukhanya bulb hanging ukususela ceil, kungekude ukusuka apho wayigcina. Kodwa ndandingasakwazi kukubona, ngoko ke ndandingasakwazi yenza mnyama indawo ngaphandle ethabatha ezimbini okanye ezintathu bullets. Kwaye kwabakho absolutely akukho ichaphazela egumbini.
  
  
  "Umfazi uza kuba indlela yam ukuba icebo," Sheng wathi coldly. "Kodwa ukuba kuza kubakho ingxaki yam, hayi zezenu." Yena wavusa i gun ngocoselelo; kwaye kwaba aimed ngexesha lam folding dollar. Kanye njengokuba wayesele eza tsala phinda-phinda, umntu weza ngokusebenzisa ucango emva kwakhe. Wayeyindoda Yugoslav yabasebenzi ye-sovavanyo.
  
  
  "Yintoni na?" "Ingaba yintoni?" wababuza, ujonge kwi Shen ke ixesha elide gun.
  
  
  Waba emi ezintathu iinyawo kude Shen. Sheng waguqukela kuye, threw ngaphandle yakhe ekhohlo elbow, kwaye slapped yakhe ego kuwo ubuso. Kwakukho osibekeleyo crunch kwaye muffled isikhalo, kwaye guy collapsed unconscious kwi floor.
  
  
  Kodwa yena asikwazanga kufuneka ulinde kuba clerk ukuba kuwela floor. Phambi Sheng ayikwazi jika emva ukugqiba kwam ngaphandle, wakhe sathi lwamagama ye-small ukukhanya bulb kwi-phambili kum kwaye yanked sharply njengoko hers waguqukela ukuya ekhohlo.
  
  
  Igumbi waba phantse ngokupheleleyo mnyama, kunye enye dim oyingcwele ukukhanya esiza ukususela sovavanyo iqonga nge-ukuvula ucango. Shen abalawuli a esifutshane wam icala, kodwa uphose
  
  
  
  I gun thudded kwi gumbi, kwaye gawk slammed kwi ngesamente eludongeni emva kwam. Xa waguqukela emva Shen, waba aiming. I-stiletto hurled yakhe kuwo mnyama igumbi, catching Shen kwi-forearm ngasemva isandla bephethe revolver. Kwesandla evuliweyo convulsively, kwaye gun flew kuwo igumbi.
  
  
  Sheng vumelani ngaphandle elikhwazayo isikhalo njengoko yena stared ngomhla knife inxaxheba kwi-Ego ke forearm, apho waba severed tendons, arteries, kwaye muscles. Waguqukela, uzole bephethe knife esandleni sakhe, ukufumana i gun. Ngoko wathabatha a phambili sizigqatse, kodwa kwaba ezivalekileyo yi-ego. Yena yafunga kwi-Isitshayina.
  
  
  "Akukho zintshukumo guns, Shan," ndathi kunye eliphantsi growl. "Makhe sibone oko ungakwenza ngaphandle kwakhe."
  
  
  Sheng hesitated okwethutyana, ngoko pulled i-stiletto ukusuka yakhe forearm nge grunt ka-intlungu. Igazi spurted kwi floor. Yena deftly sathi i-ukukhombisa u-le knife kunye yakhe ikwicala kwaye bafudukela ngakulo kum.
  
  
  Ndinga uzamile ukufumana i gun kwi floor, kodwa ndandisazi mna nento yokuba zange get kuyo phambi Shen baye. Njengoko kuba Wilhelmina, ke wam Luger ngeli sovavanyo ukuba izakuba absurd, njenge rifle.
  
  
  Shen ngoku circled kum ngonaphakade. Mna kwafuneka inyathelo lesi-umva ukusuka ego gun kwi floor. Yena ayikwazanga ukwenza oko noba, kodwa waba ngokupheleleyo uvuma kunye yakhe entsha luncedo. Yena kulindeleke kum kuba sika ukuba shreds nge stiletto.
  
  
  Sheng ngokukhawuleza na, feinting kunye yakhe knife. Wayeyindoda elungileyo e kuyo. Mna kunqande olukhawulezayo, bukhali ukuvuthuzela, kodwa yesibini attack sika ngokusebenzisa sleeve wam doublet kwaye grazed ingalo yam. I-ncuma wabuyela yakhe ngokubanzi ubuso. Waba ngokuqinisekileyo. Wathabatha enye swipe kunye ukungasebenzi kwaye sika wam axis powers.
  
  
  Amehlo ethu baba yokufumana kusetyenziswa i-dimness ngoku, kwaye ndinga khangela igazi dripping okokoko ukusuka Shen ke ekunene forearm njengoko yena methodically chased nam a ziqinile isangqa. Abe nento yokuba ebone igazi kwi-bam shirt, kakhulu, kwaye kwaba cacisa ukuba ego ubuso ukuba em liked yintoni wabona. Yena wagqiba kwelokuba abe uya gqiba kwam ngaphandle kwi nje imizuzwana embalwa.
  
  
  Ngoko Sheng wathabatha omkhulu inyathelo. Weza ukundibulala, ukuba uqhankqalazo a ukuvuthuzela kwi-ubomi bam. Wathabatha a ngena, waguqukela ecaleni, kwaye slapped yakhe ego ke wrist kunye yakhe isandla sakho sokunene. Wayengomnye betha nzima ngomoya wakhe ego, kwaye ingalo yakhe yahlula vula ukusuka ifuthe. Hugo bawa floor nge ungqubano.
  
  
  Phambi Sheng ayikwazi ukubuyiselwa, wakhe, waguqukela ukuba lick kuye kwaye sika Ego ke intloko kwaye neck kunye emva bakhe esandleni sakho. Yena grunted kwaye dropped bonke fours. Mna inyathelwe phezu kwakhe ukuze phoselani omnye punch, kodwa waba ilungile kuba nam. Ukhabe kum nge ekunene kwakhe futhi kwaye knocked kum ngaphandle iinyawo zam, hitting kwam ngomhla thigh.
  
  
  Thina kunye jumped ukuba kweenyawo zethu ngexesha elinye, kodwa ndaba luncedo phezu kwakhe ngenxa yokuba mna akusebenzi khange kwenzakalisa ukuba kakubi. Kwaba baphoselwe e kuye nge fist, kodwa wabona oko nje ixesha. Nkqu nokuba kokuba a buhlungu ingalo, lowo sathi kum kwaye threw kwam phezu kwesixhanti sakhe kwi libanzi arc. Ndabona ke, i-ceil kwaye floor, njengokuba mna ufikelele kuba kubhaliwe kwi indlela phantsi. Yakhe, landed ngomhla omnye ngamnye ndibe ş ngumlimi, uzole ubambe kwi kuyo. Ne-momentum wadala, wayengomnye ophethulweyo phezu kwayo emva yi-ego, ophethulweyo phantsi phezulu emoyeni, kwaye landed nzima ngomhla wakhe emva kwi-ithe ngqo floor. Oko betha kunye elikhwazayo thud, kwaye lowo ayikwazi kuva zezulu rushing ngaphandle nge-ego yakhe lungs.
  
  
  Lukayise scrambled yakhe iinyawo zakhe njengoko Sheng yenyuka weakly yakhe ngamodolo akhe, ngaphandle impefumlo. Ngoko ke, kuye ego ukukhatywa sharply ngomhla ekujoliswe kuwo waza wawela lakhe icala. Yena balingwe ukufumana emva ngomhla wakhe ngamodolo akhe, kodwa yakhe ego waba ukulinda. Njengoko yena struggled yakhe iinyawo zakhe, wathabatha careful injongo, slammed emva yakhe isandla sakho phantsi nzima kwi-bridge yakhe ego ke, nose, kwaye, betha, okujoliswe kuko kunye elikhwazayo mnyama. Sheng grunted wawa emva floor. Wathi twitched kabini kwaye wafa.
  
  
  Ndakhangela ngaphandle ucango kwaye wabona okokuba conductors babelungiselela ukuqala Ithambeka Zichaziwe kwakhona. Emva Hugo kwaye Wilhelmina wabona lencwadi ithi yakhe phezulu, abe buttoned phezulu kwayo jacket ukufihla igazi ngomhla wakhe shirt waza wabaleka ukuya ukuqeqesha kwi rainy busuku.
  
  
  
  
  I-wesibhozo isahluko.
  
  
  
  Kufutshane nje emva ukuqeqesha ekhohlo kuba Pivka, yena zifunyenweyo Ursula kwi emva iqonga, yedwa, ukukhangela ammunition yayo Midget Webley. Yena wayevuya ukubona kwam.
  
  
  "Ndabona ukuba ufuna ukuza ngaphandle kwaye wayecinga ukuba umhlawumbi ingaba ingxaki ngomhla station," watsho.
  
  
  Wakhe jacket kwaye shirt kokuba siguqulwe, ngoko ke kwakungekho ubungqina bam sebenzisa-ngo Shen. "Kwakukho ezininzi iziganeko kuba kum," mna ungeniswe. "Ingaba ufuna ukufumana ilungile kuba i-belgrade?"
  
  
  Yena smiled tightly. "ewe. Ndicinga ukuba oko bothers kum kancinci."
  
  
  "Kulungile, phantse yure. Ndicebisa sihamba ukufumana ezinye kulala. Thina uphumelele khange safika kwi-i-belgrade de ithoba kusasa."
  
  
  "Mna uzofikela abanye kuphumla," watsho. "Mna sithembiso."
  
  
  Ezilungileyo. Ndidinga ukwenza into ethile. Khangela kwenu phambi kwexesha ngomso kusasa." Ingaba ke emva yakho compartment?"
  
  
  "Ndicinga ukuba uzofikela yakhe abanye zezulu kuqala," watsho. Yena leaned phantsi kwaye yachukumisa yakhe imilebe yam.
  
  
  Ndiza worried malunga nani, Isikhewu."
  
  
  Yena smiled ngomhla wakhe. "Khangela kuni kamsinya."
  
  
  Mna ekhohlo Ursula kuba yakhe kwi iqonga kwaye wahamba umva nge-Voiture 7, ngoku yokugqibela imoto, ukuba inani 5, apho ndiya ayethembe ukufumana yakhe, Kalle Schmidt.
  
  
  Mna kokuba ufikelele kude kuphele Voiture 7 zombini iindlela xa ndabona umntu ehamba ngakulo kum nge-corridor esilandelayo sleeper. Kwaba Hans Richter. Yena ayisasebenzi bamthwala a radio, kwaye ubuso bakhe wajonga kakhulu businesslike. Yena ducked emva kwi imboniselo waza wabaleka ozayo kuye, emva yakhe compartment. Yena alitshixwanga ucango kwaye inyathelwe ngaphakathi njengoko Richter waguqukela yembombo ye-corridor.
  
  
  Mna ndalinda de ndeva i-ego kudlula phambi retreating kwi hallway emva kwakhe. Wahamba phezu Ursula, owaye kwakhona kwi emva iqonga. Ngexesha lokuqala mna wacinga ukuba mhlawumbi nje coincidence, kodwa ke ndabona kuye yima ekupheleni corridor, tsala ngaphandle enkulu stiletto ukusuka yakhe pocket, kwaye vula ukungasebenzi. Kwakungekho ukuthandabuza malunga nayo: wayesazi Ursula mbambano. Apparently, lowo guessed ukuba wayengomnye emva kwakhe kwaye waye ke ukubulala yakhe.
  
  
  Richter disappeared jikelele yembombo ye-corridor. Wafuduka kamsinya emva kokuba, sisazi ukuba izakuba kuphela thatha i-emu a mzuzu ukubulala Ursula ukuba yena asikwazanga bayibone esiza, kwaye ukuba rumbling oololiwe ingaba drown ngaphandle nasiphi na isandi kuya kwenziwa.
  
  
  Oko kuphela wandithatha a mzuzu ukuze bazisunduze yembombo ye-corridor kwaye zifikelele engundoqo iqonga. Xa yakhe ego scanned, wabona ukuba abantu bethu kokuba sele sathi Ursula ukususela emva kwaye igcine a knife kuye throat. Omnye ego isandla waba icinezelwe kuye ngomlomo, kwaye yena ayikwazi qinisekisa yakhe kakhulu libanzi, fearful amehlo.
  
  
  Richter waba ukuthetha bakhe ekuthinjweni kwi haughty, nzima ilizwi akuba wavula ucango a mnyama emva kwakhe.
  
  
  "Ewe, wakhe, ndiyazi ukuba nokufa ngu unpleasant. Kodwa ke oko Bonn urhulumente sele engqondweni kuba kum, ingavumi?"
  
  
  Akubanga i lula imeko. Yena ayikwazanga nje ukubulala Hans Richter ngenxa Ursula kwaye Bonn kokuba ekhohlo ego aphile. Kwaba kubalulekile kubo ukuba abe nako ukunyamezela zeentloni loluntu linge.
  
  
  Yena ezivaliweyo ucango emva kwayo, pulled Wilhelmina ngaphandle, kwaye weza phezulu ngasemva Richter njengokuba wayesele ukusebenzisa stiletto kuwo Ursula ke, throat. Wathi icinezelwe ngayo, abancinane nge abancinane, kwi base ka-Richter ke skull, ngoko ke, ukuba lowo ayikwazi bazive i-ego apho.
  
  
  Richter intliziyo intloko yakhe ngokukhawuleza, uzole bephethe knife ukuba Ursula ke neck. Xa wabona kum emva kwakhe, jonga ka-nyulu entiyo yawo wabonakala ngomhla wakhe nzima, muscular ubuso.
  
  
  "Wena?" "Ingaba yintoni?" lowo badanduluka.
  
  
  "Wena, nento yokuba ngcono faka i-knife, "wathi, ukucofa luger yavakalisa ngokuchasene ego ke skull.
  
  
  "Yintoni ukuba akunyanzelekanga?"
  
  
  "Ngoko ke ndizaku shoot kuwe ngendlela intloko," ndathi grimly, hoping yena hadn khange ngokuba wam bluff.
  
  
  "Hayi phambi mna unako ukunika elonyuliweyo ke, throat na ripe tomato. Hayi, ndiya kuba luncedo apha, bazalwana nabanye omnye. Ukuba ufuna musa ngoko nangoko ufake i gun kude kwaye shiya lo iqonga, wakhe, ndizakuyenza ukubulala wakhe ngoko nangoko.
  
  
  "Wena misunderstand kutheni yena ke apha," waqhubeka smoothly. "Yena ke kuphela ukuzama scare umfazi. Mna akusebenzi ukuba ndihamba ukubulala yakhe. Kwaye ndiza ezingayi ukubulala wakhe ngoku ukuba ufuna ukushiya olu iqonga. Ukuba ufuna musa, ndizakuyenza kufuneka sika yakhe jugular vein."
  
  
  Richter yaba clever liar, kodwa hayi ekuqinisekiseni omnye. Ndandisazi ukuba ndiza ekhohlo iqonga, naye uya zange khangela Ursula kuphila kwakhona.
  
  
  Ndinga ndimbone blue amehlo staring e nam despair. Yena swallowed nzima kwaye icinezelwe i-Luger nkqu harder ngokuchasene isiseko yakhe ego skull.
  
  
  "Zonke ekunene,"ndathi," ukwenza oko."
  
  
  Richter wajonga e kum. "Ngaba kuthetha mandiyenze ukubulala wakhe?"
  
  
  "Ngokuqinisekileyo," ndathi. "Kwaye emva koko, yakho ekujoliswe kuyo iya utyibiliko kwi ubumnyama. Ngoku usenza, Richter. Faka i-knife okanye ufuna ukuba ufile."
  
  
  Hers, mna ayethembe ngayo sounded ekuqinisekiseni. Richter hesitated okwethutyana, kokuqwalasela kwaye ukuhlolwa. Ngoko ke wabona yakhe ego ke ubuso tshintsha kwaye relax kancinci. Wathabatha knife ngaphandle jikelele Ursula ke, throat waza wathabatha yakhe ezinye isandla kude ee rta.
  
  
  Ndithatha omkhulu inyathelo lesi-kude Richter, kwaye wathabatha kancinci inyathelo lesi-kude Ursula. Khona ngoku, waguqukela ukuba ubuso kuye, breathing nzima.
  
  
  "Kulungile, kuya bonakala njenge nani ekugqibeleni ibambe kum," wathi Ursula kwi sarcastic tone. "Wie schade für mich." Ngu a pity kuba naye - ego sarcasm ngu harder kunokuba ngonaphakade.
  
  
  "Ukhangeleka ngathi thina ababanjiweyo ego phambi kwenu yaye," yena wathi, Ursule, amehlo akhe kwakhona kwi Richter.
  
  
  "Siza kuthatha ego yam compartment. Ndiya balinde yakhe ego ubusuku bonke lonto ayithethi ukuba aphule free," watsho Ursula.
  
  
  Richter chuckled.
  
  
  "Zonke ekunene," ndathi. Mna ungafuni le ndoda ukuba uhlale nathi kude kube kusasa, ingakumbi xa wayeneminyaka worried malunga Kalle Schmidt kwaye Blucher, kodwa kwakungekho enye indlela. "Yiya kwi, Richter." Yena waved i-Luger e engundoqo iqonga
  
  
  
  Yena ngxi kokuba i-knife esandleni sakhe, kwaye abe ufikelele ngaphandle ukukhetha kuya phezulu njengoko yena ophunyezwe mimmo kum. Wanika kum ego ngaphandle ingxaki, kodwa ke xa kwaba baphoselwe overboard yi-ego, ethabatha amehlo akhe ngaphandle kokuba kuba nje yahlula okwesibini, lowo sathi wam ilungelo wrist kunye isandla sakhe kwaye pushed i-Luger kude kuye.
  
  
  Thina, betha, i-bulkhead kunye, kwaye Richter waguqukela hlasi i gun. Ngexesha elinye incopho, abe kuba risked shooting e kuye, kodwa Ursula waba kwi-manani omlilo emva kwakhe.
  
  
  Yayo, intliziyo kunye Richter ngexesha yakhe ego spun kwi-encinane isangqa de ego yahlula betha emva ye-ukuqeqesha. Ursula waba ayisasebenzi emva kwakhe. Yena struggled akubuyiselwe luger kwiintlanganiso kuye. Mna ayisasebenzi nasengozini ukuba mna bambulala kuye, Richter, okanye hayi, kodwa endaweni balingwe ukuba kwenzakalisa yakhe ego. Groaning kwaye sweating, lowo icinezelwe yakhe njengomfazi gun yakhe ego nomzimba. Yena squeezed isandla sam, kwaye esifutshane waba abalawuli jikelele luger. Gawk betha i bulkhead kwaye ricocheted kwi busuku.
  
  
  Ursula kokuba nje pulled ngaphandle kwayo Webley, kodwa ndandisele phakathi kwayo kwaye Richter, kwaye yena ayikwazanga ukuyisebenzisa ngokuchasene naye. Kunye a sudden, fierce, desperate tyhala, Richter threw nam kude kuye. Hers wawa momentarily kwi Ursula, knocking Webley ngaphandle kwayo izikhali. Ngoko Richter wahamba ngokusebenzisa ucango. Yena disappeared ngasemva kwayo njengoko omnye Luger esifutshane abalawuli ngomhla wakhe. Gawking amehlo waphula glass kwaye betha kuye njengoko yena rounded yembombo kwi hallway. I-khusela ubungakanani yakhe ego hitting eludongeni. Kodwa waba kwakhona kwi iinyawo zakhe. Ngoko ke, kuya disappeared kuwo yonke intsimi ka-imboniselo.
  
  
  "Tailor!" Yakhe, screamed. "Ingaba zonke akunjalo?"
  
  
  Ursula waba picking phezulu kwayo Webley. "Ndiza kulungile, Isikhewu," yena wathi, kodwa ndinga zibalisa wayengomnye shaken.
  
  
  Yena sathi ucango, yanked ke vula, kwaye inyathelwe kwi iyalalaprocess status car. Njengoko yena rounded yembombo ye-corridor, luger kuzo isandla sakho, waze wabona Richter malunga halfway phantsi, uyasebenza kwiintlanganiso ezinye end. Kwaba lowered nge luger, kodwa ke waziguqula engqondweni yakhe. Uninzi abakhweli baba sele zabo compartments, kwaye esifutshane ingaba mhlawumbi wake ih phezulu.
  
  
  I-luger lowered ngayo kwaye & ncamathiselamessage status Richter utyibiliko kwesinye isiphelo imoto. Ursula waba ilungelo elandelayo kum.
  
  
  "Apologize," kuye ubawo wathi.
  
  
  "Musa worry, Isikhewu. Yena ke kwakhona kwi-ukuqeqesha. Yena akusebenzi ukuba izakuba ngoko ke lucky ixesha elizayo. Siza zikhathalele kuyo. Mhlawumbi simele jonga ego?"
  
  
  "Makhe go."
  
  
  Thina waya Richter ke compartment, kodwa Ego akusebenzi khange apho. Ngoko thina okuthe nkqo bubonke i-ukuqeqesha. Ego waba akukho ndawo kuba wambona. Ngokuqinisekileyo, kokuba kufunyenwe indawo ukufihla. Oko ikhangeleka ngathi sizakuba ukubala kwi Ursula ekubeni nako ukuthatha ego kwi-i-belgrade ngale ntsasa. Yena wamkhuthaza ukuba aye Ursula yiya kuye compartment ixeshana elifutshane kuphumla. Yena xa kufuneka oko kakubi. Yakhe, namakhaya emva Voiture 5, hoping ukuhlangabezana Schmidt umfazi.
  
  
  Xa ke wafika kwi-Voiture 5, ndaba omkhulu surprise ulinde mna.
  
  
  Mna nje kokuba ufikelele corridor ezikhokelela Kalle ke compartment xa yakhe wavula ucango kwaye Hans Richter wabonakala.
  
  
  Stahl waguqukela yembombo ukuba akunyanzelekanga ukuba ndiyinqaye. Waba ngokuncothula ngomhla wakhe jacket, kwaye kwakukho bandage kwi ingalo yakhe. Yena glanced jikelele furtively, ngoko wahamba kude kum enye imoto.
  
  
  Apparently, i-eks-Nazi wazimela kwi compartment uxakekile yi-Schmidt ke abafazi de sibe ego babefuna ukuya. Kanjalo onayo a blindfold, apho ukuqwalasela okuthethwayo Eva kufuneka ube kwamnceda em.
  
  
  Mna sakhwaza, esiza ngaphandle shelters.
  
  
  Yena wabaleka. Mna wabaleka emva kwakhe njengoko yena flung ukuvula ucango waphuma nge-carriage.
  
  
  Abe ufikelele kunye yeka le corridor, yanked ukuvula ucango, kwaye salandela.
  
  
  Ke yena waba zahlangana kwakhona nge cheerful umntu.
  
  
  Waba kwi iqonga phakathi iimoto. Umele enkalweni Richter. Waphulaphula kum scream, wabona Richter isebenza, kwaye waye sele ukulungele ukuya kuhlangana kum xa yena burst ngokusebenzisa ucango.
  
  
  Nge pair obhedu knuckles efanayo kwenye olusetyenziswa yi-Richter phambi, Umnu Jolly betha kum. Wakhe ego ibambe a glimpse wakhe ubuso ekukhanyeni car ngasemva kwethu nje phambi kokuba sibe wabetha.
  
  
  Wam ngamodolo akhe sagged. Umntu usebenzisa obhedu knuckles wakwazi njani, betha, kwaye apho leyo ukuvuthuzela kufuneka betha ukuba ufake i-victim kule ndawo. Mna ukuvuka phezulu curled phezulu ngomhla iqonga, i-conductor ukungcangcazela kum kwaye ecela kum waba yintoni engalunganga.
  
  
  "Mna ke, betha, ngokuthi umntu."
  
  
  "Kusenokwenzeka a enokwenzeka thief. Xa wena wahamba ngendlela ucango, wena wabona indoda leaning phezu kwenu. Yena wabaleka waya elandelayo car. Ukuba uyakwazi zichaza ego..."
  
  
  "Andiyenzanga nkqu khangela zabo ajongene, egos," I lied.
  
  
  Richter ke kwaye ego umhlobo lokuphuma kwakhona, kodwa hers, ndacinga waba lucky. Ukuba conductor hadn ukuba iboniswe phezulu, Umnu Jolly mhlawumbi kuya kufuneka ngasekhohlo kwam worse imilo kunokuba unconscious.
  
  
  Mna assured i-conductor ukuba ndinga ukuhamba. Xa mna zilawulwe ukufumana kude kuye, ndahamba emva Kalle Schmidt ke compartment.
  
  
  "Ngubani lowo?" Yena ngokuba ngaphandle kwi-rheumatism ngexesha lam nkqonkqozani.
  
  
  Kuye ilizwi itshintshe kwaye yena wathetha isifrentshi. "Porter, ma'am."
  
  
  Kwakukho ukuphumla. Ngoko ke, tshixa ucofiwe. Wavula ucango i-mnyama. Yena stuck yakhe futhi kwinani umngxuma kwaye shoved i-luger kwi-Eva ke surprised ubuso.
  
  
  "Njani waba yena malunga yaba sino ngaphambi koko?" yena wathi kuye kwi gruff ilizwi.
  
  
  "Mna ixhuamne Horst. Kodwa andiyenzanga kuba ixesha ukunxibelelana nawe kwakhona."
  
  
  Slamming ucango, yena wathi kuye: "ukhe ubene ethiwe - ngaba umisela Russian kwi kum."
  
  
  Umfazi avoided wam gaze. "Ukuba lowo onayo kuwe kwi trouble, kwaba Ego ke unye. Wayengomnye kuphela waxelela yi-EMU ukuba uphelelwe imisebenzi ekhethekileyo kwi-bidding kuba icebo."
  
  
  "Ke elimnandi. Xa waxelela em ukuba, kufanele wazi liechtenstein kakuhle oko waye oza kukwenza."
  
  
  "Awunokwazi silindele kum worry yakho malunga nokhuseleko. Hayi emva kokuba interrupted kum."
  
  
  Mna restrained ngokwam. "Yintoni unxulumano lwakho ukuze Hans Richter?"
  
  
  Wakhe gaze wabuyela kum. "Hans Richter kwaye ndiya kuba akukho udibaniso."
  
  
  "Mna bambona esiza ngaphandle yakho compartment. Kokuba a gunshot wound kwaye weza kuwe kuba uncedo. Ngaba bandaged Emu ingalo."
  
  
  Wakhe gaze asikwazanga waver. "Mna admit ukuba le yinyaniso. Kodwa thina ngxi kuba akukho udibaniso, engelilo ndiyazi ukuba West isijamani agents ingaba ikhangela egos. Andiqondi ukuba ke ishishini lam. Bavumeleni gcina kwezabo yangaphambili Nazis."
  
  
  "Kutheni waye kuba kuza kuwe?"
  
  
  "Kwiminyaka embalwa edlulileyo, sasisazi ngamnye ezinye kakuhle. Wakhe ego waba ezaziwayo xa ndabona kuye kwakhona. Yena wenza impazamo ka-zinika Emu yakhe compartment inani, hayi nkqu suspecting ukuba wayeza bangene trouble kwi ukuqeqesha." Yena smiled kancinci. "Ngoku, musa undixelele ukuba wena musa ukuqonda ndiyithetha xa ndithi ukuba ego kanye wamazi kakuhle."
  
  
  "Mandiyenze uyixelelwe kucingwa ukuba nje yenzekile kum, Kalle. Mhlawumbi Hans Richter yi-boss ka-Topcon. Mhlawumbi lo mntu ufuna umnxeba Horst Blucher."
  
  
  "Horst akuthethi ukuba iqhube akuba efumana esifutshane. Yena ke kakhulu ebukekayo kuba oko."
  
  
  "Ngoko ke, apho lowo kwaye kutheni ayi lowo ubonisa phezulu?" Ndicela yakhe. "Yintoni yaye uthi yam isicelo kuba intlanganiso?"
  
  
  Yena pulled ngaphandle a pack ka-i-american cigarettes kwaye lit kwabo. "Horst uthi uya cinga wena a legitimate bidder kuba esi sixhobo. Kodwa iya kuphela yaba nani kule ukuqeqesha, kwaye yaba kufuneka locale phezulu phambi kokuba siye safika kwi-i-sofia. Uza kwenza yakho kunikela ngaye kum."
  
  
  "Thatha tailor kwaye ndizakuyenza," ndathi. "Ndinguye ukulungele ukwenza wam kunikela kwi-hlola. Kodwa mna kuphela yenze kuba ego ye-Topcon boss."
  
  
  Yena sighed heavily. "Emu uphumelele khange efana ngayo, kodwa ndizakuyenza ukufumana umyalezo wakhe. Andisoze kwenza idinga kwaye azise isaziso yakho compartment."
  
  
  "Xa unako mna silindele ukuva kuwe?"
  
  
  "Ke ngoko siza yima kwi-i-belgrade ekuseni. Mna andinaku uqhagamshelane Horst tonight."
  
  
  "Zonke ekunene," ndathi. "Kodwa oku ixesha intlanganiso iya end ngcono. Ndizama ukufumana kakhulu impatient."
  
  
  Ebumnyameni wam compartment, mna twezekile ngaphandle ngomhla umandlalo kwaye listened ukuba isandi ka-wheels njengoko ukuqeqesha sped ngakulo i-belgrade, kwaye oku kwaba ebalulekileyo mzuzu kuba kum kwaye kuba Ursula.
  
  
  Ursula waba hoping ukuba babambisa yakhe intlanzi kwi-i-belgrade, kwaye hers waba hoping ukuhlangabezana yakhe. Nangona ibali Kalle Schmidt ezixelile kum, mna ngxi nqa ukuba umntu abe nento yokuba sele stalking kwaye Ursula ke elusive ixhoba lazo kwakukho enye into ...
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ngenxa ubusuku ke umdla kwaye extreme ukudinwa, walala ixesha elide kunokuba kulindelwe. Wam kuphela zokudlulisela yi nkqonkqozani kwi compartment ucango. Kwaba Ursula. Kwaba ecacileyo usuku ngaphandle, kwaye sasivuya approaching i-belgrade.
  
  
  "Yena waye wacela ukuba ndithi goodbye kwimeko thina asikwazanga khangela ngamnye enye kwakhona," wandixelela softly.
  
  
  Yena hardly wajonga njenge iarhente. Wakhe tousled blond iinwele made yakhe jonga njenge umfana schoolgirl, esibizwa nje kakuhle.
  
  
  "Njani, ozolisayo kuni," ndathi.
  
  
  Xa ndathola phezulu ukusuka wam bunk, weza phezu kwam icinezelwe yakhe imilebe yam. Mariya, weva yakhe thambileyo umzimba ngokuchasene yakhe axis powers. Emva kwexesha elide, asazanga waphela kwaye yena waqalisa ndikwazi ukuphefumla kakuhle shallowly.
  
  
  "Wakhe mistletoe engqondweni kukuba ke nyani mnandi ukuthi goodbye," watsho.
  
  
  Heee smiled ngomhla wakhe. Ndicinga ukuba wayengomnye esifundiswa ee ukuba zidibane ishishini kunye kancinci fun. "Siza kuba i-belgrade kamsinya."
  
  
  "Kuya uphumelele khange kuthabatha ixesha elide ukuthi goodbye."
  
  
  Yena smiled kwakhona, leaned phantsi kwaye yachukumisa imilebe yakhe ukuba hers. "Nisolko kakhulu ekuqinisekiseni," ndathi.
  
  
  "Bendithembe ukuba abe." Yena smiled.
  
  
  Yena pulled ngomhla wakhe raincoat kwaye pulled ngaphandle kwayo boots ngelixa yena & ncamathiselamessage status. Ke yena ingaba tsala sweater phezu kwayo intloko. Kweli xesha, yena akusebenzi khange wearing a bra. Waze wajonga lovely ekuseni sun. Xa yena waqala ukuthatha ngaphandle kwayo skirt, wakhe shirt eqale ukuba unbutton.
  
  
  Imizuzu embalwa kamva, sasivuya lwazi kwi bunk kunye. Wakhe eshushu nakedness icinezelwe phantsi kwi kum, kwaye ndinga bazive yakhe wonke umzimba
  
  
  
  ukulinda wam touch.
  
  
  Yamluma esandleni chu wabaleka phantsi velvet wakhe thigh. Thina asikwazanga bother ukuzoba window curtain, kwaye sunny ngcwele ee ke, imigca enqamlezeneyo wathabatha kwi peachy hue njengoko yena bafudukela yakhe hips kwiintlanganiso kum. Yamluma esandleni slid phakathi kwayo legs.
  
  
  Wakhe breasts ufikelele ngaphandle kum, ukusabela wam touch. Yena ifunyenwe kum kwaye caressed kum chu kwaye ngenyameko, kwi bathambe rhythm. Imilebe yakhe hungrily wayefuna, ukukhangela, nibbling, kwaye sinking.
  
  
  Emva koko ndeva a slight shiver ngaphakathi kum kwaye wayesazi ndandingasakwazi linda. Mna approached yakhe cautiously, kwaye thina abaziwayo izandla. A beautiful moan lokuphuma ukususela ubunzulu wakhe throat.
  
  
  Andiyenzanga kuthi heee. Waba obsessed kunye urgent kufuneka ukufumana satisfaction yayo. Thina bafudukela kunye, ukubonelelwa insistently, kwaye beautiful izandi jikelele yakhe throat seemed ukuba ukuzithwala jikelele kum. Ngoku yakhe hips ingaba endizisa ekuthinjweni ukuba bemvelo mnqweno. I-rhythm ukwanda kwaye waba ngaphezulu rigid. A cauldron waba boiling ngaphakathi kwam, ilungele luyaphuphuma. Njengoko yakhe izandi lungisa kunye distant whistle ye-ukuqeqesha, i-cauldron boiled, kwaye yena wafumana esi zinokuphathwa spill kuye innermost kwaye uninzi intimate iindawo.
  
  
  "Mnandi indlela ukuqala imini," ndathi, ethiwe elandelayo, kuye. "Kwaye thina musa ukuthi goodbye. Hayi ngoku. Andisoze kuhlangana nawe kwisikhululo samapolisa."
  
  
  "Uphinde ulibale, Isikhewu," yena smiled. "Kufuneka eyakho umsebenzi yokucinga."
  
  
  "Lam ukunikezelwa zibe enxulumene zezenu," ndaphendula. "Mna andinaku zichaza ke ngoku. Kodwa sibe nento yokuba ngcono get dressed. Sesisondele kwi-i-belgrade."
  
  
  Thina dressed ngokukhawuleza njengoko ukuqeqesha iphumeze i-outskirts ka-i-belgrade. Kamva, njengoko siza wahamba ngokusebenzisa ukuqeqesha iimoto, i-unpleasant wayecinga ukuba yenzeke kum. Ukuba Blucher ke Horst kokuba ngqo sele Hans Richter, kwaye ukuba Ursula kokuba zilawulwe ukuba arrest ego phambi kokuba yena wazi apho ngamaphepha hlola ngowamashumi iholo, okanye ukuba ziqwalaselwe bebe ithathwe kwi-custody kunye Richter, bazalwana chances yokufumana ego emva baba slim. I-Yugoslavs, kunjalo, andiyi isandla icebo phezu kwam okanye KUTHI urhulumente.
  
  
  Ngendlela evakalayo, Ursula kwaye mna baba adversaries ngelo xesha, ngenxa yethu missions kwaye ngqo imigqaliselo contradicted ngamnye enye. Waba ukuqinisekisa ukuba nangona yena waba egciniweyo Ursula ke ubomi, yena avume kuba mbasa ppp Richter ke arrest kwi-i-belgrade nje ngenxa yokuba yena waye wacela ukuba athabathe amanye yakhe izixhobo zombane kude kuye phambi wathatyathwa kwi custody. Yena ange mbasa kwayo ulwabiwo elizayo ngenxa enormity yakhe yangaphambili yolwaphulo-mthetho ' egos.
  
  
  Nangona kunjalo, phinda-phinda isichazi ayizange sele proven. Andiyenzanga ndimbone, ngoko ke, mna ungafuni distract Ursula ukusuka yakhe iinjongo ngaphandle divulging wam ebufundisini, kwaye mna ungafuni ukwenza oko. Ngoko ke ndagqiba kwelokuba ukuhlala kunye Ursula ngexesha yakhe arrest umzamo, ubukele Kalle Schmidt, kwaye sibone oko kuya kuba wam ukuthandwa.
  
  
  Thina ophunyezwe nge-mini coaches chu, kodwa bekunga khange khangela Schmidt, thina asikwazanga khangela Richter. Ngexesha i-ukuqeqesha bafudukela phantsi ixesha elide ngwevu iqonga ka-i-belgrade station, sasivuya emi kwi iqonga elandelayo kwi-injini. Kwakukho ezininzi abantu ilinde ukuqeqesha, kwaye thina kunye ndabona ukuba abantu bethu anga kakhulu lula ukufumana ezilahlekileyo kwi-enjalo indimbane.
  
  
  I-ukuqeqesha ekugqibeleni imile. Waguqukela ukuba Ursula kwaye smiled ngomhla wakhe. "Ngoko ke, masikhe sibone ukuba singakwazi ukufumana naziphi na yakho plainclothes guys," ndathi.
  
  
  Silifumene ngaphandle ekupheleni ukuqeqesha kwi iqonga phambi bubonke abakhweli kwaye namakhaya kuba uxakeke sovavanyo yokwakha. Ursula bafuna ukubona kwakhe, kodwa waba ujonge kwi-ukuqeqesha imigangatho.
  
  
  "Ndiyabona ih," watsho. "Gcina ngeliso kwi Richter ngexesha mna isikhokelo yakhe." Ukuba kuyimfuneko, siza ziphengululeni ukuqeqesha ukusuka ngaphambili kwaye emva."
  
  
  Ursula wabaleka kude, kwaye kwangoko Kalle Schmidt uqaphele yakhe. Wayengomnye yedwa kwaye hurried ngokusebenzisa indimbane ukuba emva ye-ukuqeqesha. Yena abalandela yakhe, bumping kwi travelers yakhe ngokukhawuleza.
  
  
  Ndabona Hans Richter kwaye yakhe companion, a stocky umntu nge cheerful ubuso, get ngaphandle yokugqibela car. Richter ness luggage kwaye abantu abaqhelekileyo kanomathotholo.
  
  
  Bahlangana luggage ekuthengelwa kuyo kwaye disappeared emva kwayo. Mna wahamba phezulu kubo kunye wam luggage hiding kum ukususela ih ke amehlo, kwaye onayo vala ngokwaneleyo ukuba beve ih ke ilizwi.
  
  
  "Ngaba kwakukho wise to detain Carter. Oku kuza end kamsinya." Kwaba Richter. "Andisoze bahlangana Russian apha kwaye enze yaba."
  
  
  "Ingaba wenze icebo?" Kwaba Eva abo bathi
  
  
  Richter laughed. "Vula apha kwi-bam radio, apho ke, waziva zonke noku."
  
  
  Kwaba Wilhelmina abo pulled ngayo baphume phantsi yakhe doublet. Akukho nimangaliswe abantu bethu zange parted nge radio ukuba akusebenzi khange ukudlala. I-ngesathelayithi hlola waba ngaphakathi radio meko. Nkqu ukuba ego waziswa ngaphandle, icebo ingaba jonga njenge inxalenye songa iphepha nabani na kodwa i-ingcali.
  
  
  Ehamba jikelele luggage ekuthengelwa kuyo, wathi, " andiqinisekanga.:
  
  
  
  "Enkosi arranging ntlanganiso, Kalle."
  
  
  Richter yafunga.
  
  
  "Andisoze thatha i-radio, Horst. Ndiyacinga ukuba ukhetha ukuba igama, dis wouldnt kuwe ego ngoku sebenzisa. Xa ndiya kuba radio ezandleni zam, siza kuhamba phezu kwaye yathetha ukuba cops, abo ndiyayazi unga kakhulu."
  
  
  Yakhe ego abahlobo ukuhlala naye kude kakhulu end. Eva swung yakhe purse kwaye betha kum ne-gun, kwaye Umnu Jolly pounced kwi kum.
  
  
  Wayengomnye esifutshane nge stocky umntu njengoko sasivuya falling. Waba kakhulu ukudinwa ekulweni kwakhe.
  
  
  Waba gasping kuba impefumlo njengoko waba baphoselwe ngaphandle yi-Alenka ke ego kwaye onayo ukuze iinyawo zakhe kwakhona. Yena asikwazanga jonga surprised ukuba mna pulled i-phinda-phinda kwi Luger. Waba ilindele oku xa saphakama emva kwam, ndandicinga. Wayeneminyaka nje ukuzama ukunika Richter ixesha thatha isithuba.
  
  
  I-eks-Nazi wathabatha ithuba. Yena rushed emva station, pushing abantu kude njengoko wahamba.
  
  
  Kalle Schmidt kanjalo wabaleka kude. Xa yena ebona okokuba mna wazibeka a khusela ubungakanani kwi-namnye owathi yahlasela kum, yena waguqukela kwaye waba ezilahlekileyo kwi-indimbane. Mna uqaphele yakhe behamba kwi-kolawulo ukuqeqesha, kodwa andiyenzanga care oko kwenzeka kuye.
  
  
  Waba racing emva Hans Richter.
  
  
  Xa abe ufikelele abalindi ngasesangweni ka-enkulu station, waguqukela jikelele. Ngoku waye bephethe i-parabellum mauser kwi-nye esandleni sakho kwaye radio kwelinye. Yena pointed i-Mauser e kwentloko yam kwaye abalawuli. I-esifutshane thundered kuwo iqonga, phantse hitting wam ekhohlo lingqina. A ezimbalwa abafazi screamed. Emva kwam, i-mde, abantu abadala umntu bawa emhlabeni - a gawking emu betha kuye kwi-shoulder. Kwakukho ngakumbi screams. Njengoko Richter waguqukela waza wabaleka kuba station, lowo pulled ngaphandle yakhe luger ,wathabatha injongo, kwaye abalawuli. Kwakunjalo ngoko ukuba waziguqula kunjalo, kwaye lowo uphose kuyo.
  
  
  Lalingekho ixesha ukubona apho Ursula kwaye amapolisa baba. Yena wabaleka ukuya sovavanyo emva Richter. Kwakukho amakhulu abantu ngaphakathi, kwaye Richter bafudukela deftly ngabo ukuba kude doorways eyayikhokelela street. Ndibeke ngayo Wilhelmina ke pocket kunye nokwandisa isantya. Abantu wema kwaye & ncamathiselamessage status, kwaye abanye balingwe ukufumana phandle zethu indlela. Richter knocked umfazi ngaphandle yakhe iinyawo zakhe waza wahamba endleleni. Hers waba ngxi gaining momentum, kwaye phambi kokuba ayikwazi zifikelele doors, lowo lumisiwe ego kunye ezimbalwa punches.
  
  
  Richter, betha, i-floor nzima, kodwa asikwazanga kuphulukana nayo kuthi Mauser, bethu kanomathotholo. Waguqukela ukuba shoot kwentloko yam ngaphandle, kodwa mna ibambe ngayo wam gun isandla sakho kwaye pushed kuya kude. I-Mauser roared kwi-inkulu igumbi, kwaye Gawk slammed kwi phezulu ceil. Kwakukho ngakumbi screams kwaye screams, kwaye kwakukho stampede ukufumana kude izithonga.
  
  
  Thina rolled phezu kabini, ukuzama ukugcina ulawulo. Izandla zethu struggled ukubamba gun. Yena abalawuli kwakhona, kwaye ngaphambili window shattered. Amadoda akhe asikwazanga brute punch Richter ke isikwere ubuso, kwaye bakhe ego amandla weakened. I-mauser wawa phandle kuwo Ego ke ezandleni njengoko yamluma esandleni ngokukhawuleza intliziyo.
  
  
  Richter uqalekisiwe laughed betha nam intloko kunye clenched fist kwaye zidityanisiwe. Ndava a crunch kufutshane wam indlebe bawa floor. Ngaloo mzuzu, Richter onayo phezulu kwaye ufikelele kuba yakhe Mauser.
  
  
  Yena pulled ngaphandle yakhe gun phambi mna ayikwazanga ukufumana vala kuye, kwaye xa waguqukela kum, encinane grin wabonakala kwi ubuso bakhe. Kwaba baphoselwe kwi-palm ka-Hugo ke isandla sakho njengoko yena aimed i-mauser e kwentloko yam. Kodwa zethu guns, bethu stilettos asikwazanga betha.
  
  
  "Halten sie! Genug!" Kwaba Ursula.
  
  
  Richter umkile ukusuka kum ukubona kakhulu grim-faced Ursula ebhekisa i-emu e Webley ke, emva. Ngomhla we-noba icala Nach kwakukho isibini Yugoslav imfihlo amapolisa ngendlela ecacileyo iingubo. Ngamnye kubo kokuba omfutshane revolver pointed at Richter.
  
  
  "Nceda ufake i gun phantsi," enye kwi-Ursula ke ekunene ilungisiwe.
  
  
  Richter grunted, dropped the mauser, kwaye wajonga emva e kum. "Liechtenstein kwenu, tailor," wathi softly ngesingesi.
  
  
  Mna wahamba phezu kuye kwaye yanked i-radio ngaphandle isandla sakhe. I-Yugoslavs nodded e kum kwaye sathi Ego ke izandla.
  
  
  "Siza kuthatha ego ukuba masiko ngeposi kuba ingxelo emfutshane interrogation phambi ukuhambisa ego ye-headquarters," Yugoslav, abo wathetha ngaphambi koko, wathi, Ursula.
  
  
  Yena waba ukufumana ukuba radio ngaphandle apho. "Ndithe ukuya ukuqeqesha ukufumana bag yam," ndathi. "Andisoze kulungile umva."
  
  
  Mna ke approached ngonobumba yi-efanayo Yugoslav. "Hayi, nceda. I-ukuqeqesha iya kuba foliso. Kuza kunye nathi kuqala."
  
  
  Yena asikwazanga k ubonakala ngathi ezisuka zande argue. "Kulungile," ndathi, reluctantly zilandelayo bona bangena egumbini.
  
  
  Yayiyeyona ngenye igumbi elincinane kunye kuphela isitulo kwaye ezintathu ngqo kuyo. Kwakukho enye kuphela window iyonela kububanzi bephepha i-street. Oko wajonga ekrwada.
  
  
  Njengokuba nathi na igumbi, Ursula encokola Yugoslav abo thathwa ukuba sikhatshwe ih.
  
  
  "Oh, i-ego bag!" wakhwaza badanduluka. "Ke ngomhla iqonga. Mna uzofikela kuyo."
  
  
  "Kakhulu okulungileyo," i-policeman wavuma.
  
  
  Ursula kokuba nje disappeared kwaye waba ukuvala ucango emva kwayo xa Richter waqala isithethi phezulu kwakhona.
  
  
  I-cops baba ngxi ubambe ego ke izandla. Enye abo hasn khange athethe kanti ke wathabatha radio ukusuka kum, lam ezithile regret, kwaye ufake i-ego kwi isitulo kwi-phambili kwethu. Ngoku abe ufikelele kwi yakhe jacket kuba pair of handcuffs, kodwa Richter ngesiquphe, kwaye ngenye violently waphula kude nezinye Yugoslav ke izikhali kwaye betha yakhe ego kwi-ubuso kunye yakhe elbow. I-cop staggered emva wawa heavily ukuba floor, ngexesha Richter shoved ezinye omnye ngexesha kum. Umntu bumped kwi kum, kwaye ndiya kwafuneka babambisa yakhe ego ukugcina kuye ekuweni ukuba floor.
  
  
  Richter, betha, yokuqala igosa kwaye ufikelele kuba yakhe gun. Mna ufikelele kuba Wilhelmina njengoko umntu othe nento yokuba betha kum balingwe ukuba regain yakhe ungqinelwano. Ngoko Richter wabonakala nge snub-nosed revolver, waguqukela jikelele, kwaye esifutshane kum. Mna yehobe kwiintlanganiso i-isitulo, kwaye lowo amadoda.
  
  
  I-cop abo nento yokuba fallen kwi phezulu kum kwaba ngoku reaching kuba yakhe gun. Richter esifutshane kuye kwaye betha kuye elubala kwi-axis powers. Umntu yenyuka yakhe iinyawo zakhe, kwaye waba pushed emva yi-sudden nefuthe. Ego ke amehlo olubuyiselweyo i-surprise ka-sudden ukufa njengoko yena slammed kwi eludongeni kwaye ke slid ukuba floor.
  
  
  Richter ngokukhawuleza wahamba jikelele isitulo, silithi i-radio njengoko wahamba, waza wabaleka kwi-window. Yakhe ngokukhawuleza esifutshane esifutshane ngapha kwayo-phantsi kwaye grazed Ego ke shoulder. Waguqukela kwaye babuyela umlilo. Ngoko ke wabona ukuba omnye policeman waqala aiming e kuye. Yena abalawuli kwakhona, hitting umntu kwi-ubuso, kwaye i-cop wawa heavily egumbini lakhe isitulo. Richter ke intliziyo kwaye dived nge window, shattering i glass kwi-isichotho ka-shrapnel. Mna esifutshane kuye kwakhona njengoko yena disappeared, kodwa amadoda kuye.
  
  
  Ngaloo mzuzu Ursula weza ngokusebenzisa ucango.
  
  
  "Yena ke ezilahlekileyo kuthi," ndathi. "Kwenzeka njalo." Yakhe, jumped ngaphandle ucango mimmo komhlaba onlookers kwaye namakhaya ngokusebenzisa sovavanyo phambili doors. Ursula waba genuinely emva kwam.
  
  
  Xa abe ufikelele kunye kuyaphela ka-isakhiwo, wabona ukuba Richter waba ayisasebenzi apho. Wabona umntu omnyama car isigrombi kude ndawo a block phantsi street, kodwa kokuba hayi indlela esazi ukuba ibingu Richter ke.
  
  
  "Ixesha elizayo ndiye ndimbone, Umnu Richter," Ursula wathi grimly,"ndiza beka khusela ubungakanani kwi-emu ke intloko kwaye buza imibuzo kamva."
  
  
  Ngaloo mzuzu, eyona nto yena ayikwazi yokucinga waba radio ukuba Richter babethe sathi xa yena wabaleka kude. Bendinenxaki, hlola okwethutyana, kodwa ngoku kwakusisiqhelo ezilahlekileyo kum kwakhona. Mhlawumbi ngonaphakade.
  
  
  Ngoko ndakhumbula yakhe, Kalle.
  
  
  
  
  I-ninth isahluko.
  
  
  
  "Ke sikwi ikhangela onjalo umntu," Ursule wamxelela.
  
  
  Waze wajonga e kum questioningly njengoko ndiya hurried abayo emva sovavanyo abalindi ngasesangweni. "Yintoni ingaba ithetha, Isikhewu?"
  
  
  "Kukho ayi kakhulu ixesha kuba iinkcazelo kunjalo ngoku. Richter ngu abakwicandelo enkulu ubusela, kwaye lowo stole into exabisekileyo kakhulu ngenxa yam urhulumente ukuba sithengise i-Communists. Yiyo waba kwi Ithambeka Zichaziwe."
  
  
  Ndiziva amapolisa sirens njengokuba nathi raced ngokusebenzisa sovavanyo. A indimbane zihlanganisene jikelele igumbi apho amapolisa balingwe ukuba detain Richter. Ngaphandle, i-Ithambeka Zichaziwe waba ilungiselela ukuba emke.
  
  
  "Ndiza ukuba emke apha, Ursula. Musa kuxelela amapolisa nantoni na malunga wam kukawonke-wonke ukuba uyakwazi uphephe kuyo. Khangela kuyo ngomhla Majestic Hotel e Obilicev Venac 28, kwaye ndizakubhala kuhlangana nawe apho kamva. Kwesi sithuba, khangela ngaphandle calve kwaye zama ukufumana Richter. Ukuba usenama-fumana kuye, musa ukuzama hlasi kuye, ulinde mna."
  
  
  "Xa ndiya bona nawe kwakhona?" yena wabuza. "Apho kukho wena ke, Isikhewu?"
  
  
  "Kukho umntu kwi-ukuqeqesha ngubani onako sixelele apho ukufumana Richter," ndathi. "Ngoko ke, ndiza emva kwi bhodi. Ndiyathemba ukufumana emva kuwe kamva namhlanje okanye ngomso."
  
  
  Yena smiled. "Ndiza iindaba ukuba umsebenzi wethu uza kuvumela kuthi ukuhlala kunye ixesha elithile," watsho. "Okulungileyo comment de ndibona wena kwakhona."
  
  
  "Ke efanayo nawe," ndathi.
  
  
  Abe ufikelele iqonga njengoko ukuqeqesha waqala kwaye jumped kwi bhodi. I-beautiful blonde Ursula waved, ndiza emi kwi-doorway, kwaye ke intliziyo ukuba greet i-uniformed Yugoslav amapolisa-matyala.
  
  
  Kwi-umcimbi ka-imizuzwana, i-ukuqeqesha washiya sovavanyo kwaye slipped emva Yugoslav dolophana. Ngexesha i-belgrade, i-ukuqeqesha ingenile dining imoto, esibizwa ngoku yokugqibela car kwi ukuqeqesha, ngasemva sleepers. Oku kwenziwa enye indawo apho ndinqwenela ukuba jonga Kalle Schmidt, kwaye ke kulapho ndafumanisa yakhe. Yena kwafuneka nje ilungisiwe sakusasa xa weza kuye itheyibhile.
  
  
  "Mna kufuneka ufake i-khusela ubungakanani kuni, apha," ndathi. "Kodwa ndizakuyenza kukunika enye yokugqibela ithuba. Get phezulu kwaye yiya yakho compartment. Yayo, izakulingana zezenu na injongo. Kwaye akukho amaqhinga eli lixa. Uzama into efana lokugqibela, kwaye ndizaku kukubulala ngaphandle ngakumbi ngxoxo."
  
  
  Yena hesitated okwethutyana. Ke yena onayo phezulu kwaye wahamba phantsi aisle ye-dining car. Mna ekhohlo yakhe
  
  
  embalwa eyilwayo ee itheyibhile kuba waiter kwaye abalandela yakhe. Kamsinya sasivuya emi kwi-phambili ee compartment ucango kwi-Voiture 5.
  
  
  "Ngaphakathi," mna ilungisiwe.
  
  
  Yena alitshixwanga ucango. Sahamba kwi, kwaye lowo locale ucango emva kwethu. "Ngoku, yintoni ungathanda ukwazi?" "Ingaba yintoni?" watsho wabuza tartly.
  
  
  "Njani ukufumana yakho lover".
  
  
  Yena smiled harshly waza wabaleka ngesandla ngonyana wakhe onzulu iinwele. "Kunokwenzeka kakhulu kunzima kunjalo ngoku. Hans uza kugqiba yakhe ziyathengiswa kakhulu kamsinya, kwaye ngoko uya kuba kakhulu esisityebi. Uya tshintsha yakhe uqwalaselo kwakhona kwaye kuqhubeka elude i-ziyatha abo wamsukela." Wayengomnye laughing. "Kwaye sinako enkosi yakho urhulumente kuba yonke lonto."
  
  
  Yena asikwazanga njenge ekubeni laughed ngexesha kwaye ngokuba i-fool. "Kufuneka indlela zama yakho comment," kuye ubawo wathi. "Uphi Richter staying kwi-i-belgrade?"
  
  
  Eva smiled. Yena waqala undressing xa ndandisele uthetha wakhe. Andiyenzanga ukwazi wayengomnye ilindele, kodwa kungekudala yena waba ngaphandle kwayo pants kwaye ngaphandle kwayo bra. Nah wayenolwazi ripe epheleleyo umvo.
  
  
  "Ukuba ndiya kukunika olu lwazi, ndiya yamkela umngeni enxulumene umsebenzi wakho," wandixelela.
  
  
  Yena stared e kum njengoko wathabatha ngaphandle kwayo bra kwaye eboniswe yakhe breasts.
  
  
  "Unako kanjalo kuba uhlobo ngokwaneleyo ukuba undixelele apho Topcon headquarters iholo kukuthi," Heee waxelela wakhe njengoko yena & ncamathiselamessage status yakhe tsala i-black lace panties ngaphandle kwayo mhlophe thighs. Yena balingwe ukuba distract kum nge ngesondo, ngolohlobo ngoko ke, ngamanye amaxesha amaninzi abafazi.
  
  
  "Mhlawumbi sinako ukwenza ezinye khetha ka-kuchitha," yena purred kum, simi ngokupheleleyo ze. Weza phezulu kum kwaye yachukumisa kum abayo breasts.
  
  
  "Ngubani kuchitha?" Ndicela yakhe.
  
  
  Yena snuggled phezulu kum kancinci. "Uza settle kuba ngaphantsi zonke iinkcukacha ufuna, kwaye ndizaku kukunika encinane isipho endaweni yayo." Yena wabaleka yakhe ulwimi chu phezu kwayo imilebe.
  
  
  "Ndingakwazi chonga phezulu, isipho," Ey reminded yakhe, ndinovelwano yakhe hips yiya kwiintlanganiso kum.
  
  
  "ewe. Kodwa ukuba wouldn ukuba ifane, ingaba oko? Alikwazi ukwahlula efanayo kwaphela."
  
  
  Yena vumelani yembombo ye-rta shenxisa. Wayengomnye okulungileyo. Yena Richter made elikhulu iqela. Yena mhlawumbi esetyenziswa ngayo ngamanye Topcon missions. "Kwaye xa ndandisele ethanda kuchitha, yintoni ulwazi ingaba wena undinike?"
  
  
  Yena bafudukela yakhe hips ngakumbi aggressively, kwaye kwaba distracting njengoko esihogweni. "Mna andinaku kukuxelela apho Topcon headquarters basemazweni iholo, ngoba andimazi. Richter akuthethi ukuba bathabathe kwam phaya. Kodwa ndiya kukuxelela ukuba ukho ukukhangela kuzo ngexesha Excelsior Hotel kwi-i-belgrade kwi-Prince ka-Milos 5. Hers, ndiya kukuxelela ngenxa yokuba yena uphumelele khange kube kukho kuba ixesha elide kwaye mhlawumbi uphumelele khange bakwazi ukufumana ego nakanjani na."
  
  
  Wakhe hips bafudukela kukufutshane ukuba uze kum. Ih wasongwa yakhe izikhali jikelele yakhe kwaye waziva yakhe thambileyo inyama yiya ku-bam touch. Ee sathi kuye chin yakhe kunye nezinye isandla, pulled yakhe vala, kwaye kissed yakhe fiercely kwi imilebe. Yena igcine yakhe impefumlo, kuye amehlo bulging. Emva koko jonga ka-ukudideka kwaye disappointment wabonakala yayo emehlweni abo. A mzuzu edlulileyo, wayengomnye kwi-ulawulo le meko, wayengomnye directing intshukumo, kodwa ngesiquphe yena ezilahlekileyo ukuba ulawulo.
  
  
  Wakhe chin wouldn khange vumelani khona. Ego gripped yakhe tighter. "Nisolko lwazi, mhlekazi," mna insisted.
  
  
  Uphazamiseko waguqukela ukuba apprehension. "Coca..."
  
  
  "Ah, ewe. Mna uyakwazi ukubona oko emehlweni enu." Yena vumelani yiya wakhe chin, kodwa igcine yakhe vala yakhe kunye nezinye isandla. Ngoko abe ufikelele kwi yakhe jacket kwaye pulled ngaphandle Wilhelmina. Yena igcine yakhe vala kuye ekhohlo breast kwaye plunged yakhe kwi thambileyo inyama.
  
  
  "Ke ayisosine ngathi kuya kusetyenziswa kuba," kuye ubawo wathi. "Mna anayithathela sebenzisa ngaphandle umonde eli lixa. Ngoku mamela ngenyameko. Ndiza kufumana ngaphandle apho Richter ngu hiding kwi-i-belgrade, nokuba ufuna ukundixelela okanye hayi. Ingaba ufuna ukuba kufa nje ukwenza izinto kancinci inzima ngakumbi? kuba nam?"
  
  
  Uloyiko yena ibonise ngaphambi koko waba ngoku emva yayo emehlweni abo. Ndinga zibalisa wayengomnye ukucinga oko ndakuthethayo. Yena glanced phantsi kwi-gun clutched kuye axis powers, kwaye kwangoko wajonga kum kwi-lingqina.
  
  
  "Sava Hotel," utshilo softly.
  
  
  Yakhe, wajonga ngomhla wakhe ubuso, kwaye wayengomnye iqinisekise. I-Savva Hotel waba uhlobo ndawo Richter ange esikhethiweyo-small kwaye abucala.
  
  
  "Kwaye Topcon headquarters ngu kwi-iholo kwi-Lausanne, ingavumi?"
  
  
  Yena glanced ngokukhawuleza kwi kum, ke ngoko kude. Wayengomnye icinezelwe harder yi-small gun ngokuchasene yakhe axis powers. Yena gasped.
  
  
  "Ewe," watsho ngokukhawuleza. "Kodwa mna honestly andazi idilesi."
  
  
  Wathabatha gun kwaye holstered kuyo. "Ndiyakholwa ukuba wena," ndathi. "Kwaye ngoku mna, kufuneka shiya kwenu, kwaye get ngaphandle ngomhla olandelayo sovavanyo."
  
  
  Yena asikwazanga hambela kude kum. "Musa ukuba ufuna ukwamkela enye inxalenye isivumelwano mna ezicetywayo?"
  
  
  Yena wabaleka ezandleni zakhe phantsi kwamaphiko thighs kwaye kissed yakhe kwi imilebe. Yena seemed belambile kum. Kodwa ndaba into ethile kwi engqondweni yam. Waguqukela waza wathabatha yakhe scarf ukusuka eludongeni ye-compartment.
  
  
  "Ndiyazi ukuba uza uthando ngayo," ndathi. "Kodwa kufanele ufake ishishini phambi kumnandi, ubuncinane, ngamanye amaxesha."
  
  
  Yena igcine le scarf phezulu kuye ubuso, kwaye yena wajonga e kuye questioningly. Wathi pulled ngomhla wakhe ego heee, umlomo kwaye iqinisiwe ngayo emva. Yena ngesiquphe waqala loo ngxowa, punching, kwaye wenza muffled noises ngokusebenzisa scarf. Yena sathi yakhe ze umzimba, wabona lencwadi ithi yakhe phezulu, bamthwala wakhe ukuba umandlalo kwaye threw yakhe kwi floor. Ndandicinga ukuba zibona expectant jonga yayo emehlweni okwethutyana, kodwa mna iqinisiwe yakhe kwi-cot abayo owakhe straps kunye neempahla. Emva mzuzu, wayengomnye sprawled ngaphandle kwi-cot kwaye staring e kum intently.
  
  
  "Njengoko ixesha elide njengoko wena musa emnqamlezweni komda kunye Ebulgaria, uphumelele ukuba kufuneka conductor okanye porter ukuba kick phantsi yakho ucango," umyeni wathi. "Kwaye ke kuphela kakhulu emva kwexesha. Ngo ke, ndizakuyenza kufuneka ufikelele Sava Hotel."
  
  
  Entiyo yawo flashed yayo emehlweni abo, kwaye yena muttered into kwi-isijamani ngonyana wakhe scarf.
  
  
  "Musa worry malunga ekubeni iqinisiwe phezulu," lukayise smiled. "Nje uzame ukuba yam enye."
  
  
  Washiya yakhe iqinisiwe ze kwi-bunk kwaye locale i-compartment ucango emva kwakhe. Ngoko ndaya Voiture 7 kwaye wam compartment ukukhetha phezulu yam encinci luggage. Waye sele ukulungele ukufumana ngaphandle ngomhla olandelayo yima, esibizwa kamsinya yalandelwa a whistle.
  
  
  Ngoku kokuba ukubuyela i-belgrade kwi-lokuba Richter kokuba uye Sava Hotel, nkqu nangona Yugoslav amapolisa baba ikhangela kuye. Mna luyafuneka yokufumana phandle ukuba lowo ngxi kokuba i-radio.
  
  
  
  
  Oweshumi isahluko.
  
  
  
  Kwaba jikelele emini emaqanda xa ndathola emva central sovavanyo kwi-i-belgrade ngomhla wesibini-iklasi ukuqeqesha. Ndithatha i taxi phantsi Saraevoska Street ukuba Knez Mihaila Boulevard, iphumeze i-impressive Wesizwe Museum, wenza ezimbalwa ajongise ukuba qiniseka ukuba sifumana weren khange ekubeni yalandela, kwaye kwangoko namakhaya zayo kuba Majestic Hotel kwi Obilichev Venac Street. Ursula waba ndonwabe kakhulu ukubona kwam.
  
  
  "Oh, Isikhewu!" watsho, uqhubekeko-wakhe thambileyo izikhali jikelele wam neck njengoko ndiya na wakhe egumbini. "Wakhe soles ebolekiweyo ngomhla floor. Apho esihogweni ukhe waziva, tailor?"
  
  
  "Ndaba ukumelana abanye unfinished ishishini. Awuzange khange ndicinge ukuba ndinga shiya wena uhamba wedwa kule ububi communist eyinkunzi, yaye wena?"
  
  
  Yena ezivaliweyo ucango emva kwam. Mna uqaphele ukuba wayengomnye staying kwi kakhulu intle igumbi e a modest ixabiso kwaye ukuba nah wayenolwazi beautiful okubonakalayo street. Kodwa ngoku zonke yena ayikwazi yokucinga waba Hans Richter.
  
  
  "Ingaba ufuna ukufunda nantoni na?" yena wabuza.
  
  
  Yena lit yakhe a cigarette kwaye wanikela kuye omnye, kodwa yena kwehla. Waba jonga ku-nah seriously ngoku. Wayengomnye iselwa isigaba sentetha. "Ndicinga ukuba ndiyazi apho Richter ngu hiding," kuye ubawo wathi. "Ngaphandle kokuba panicked waza wabaleka jikelele town."
  
  
  "Kutheni kwenye indawo kufutshane?"
  
  
  Wathabatha elide tsala ngomhla wakhe cigarette kwaye igcine ngayo okwethutyana. "Ewe, alikwazi ukwahlula kude apha."
  
  
  "Apho? Yonke into?"
  
  
  Yena lezinto ezinako ukwenzeka, lubandakanya Ursula ke ubuso okwethutyana phambi ukuthetha. Kwabonakala ngathi elungileyo ixesha ukuthetha malunga hlola apha. Yena wathi noba uthi oku okanye ngokupheleleyo ecaleni kwayo ukususela samkele, kwaye yokugqibela khetho asikwazanga k ubonakala ngathi elifanelekileyo.
  
  
  "Ewe hotel," ndathi chu.
  
  
  "Apho po?" Yena waya umnxeba kwi nightstand. "Andisoze biza amapolisa kwaye baya kuza kuhlangana kwethu apho."
  
  
  Hers, lowo washukuma kwentloko yakhe. "Hayi, Ursula."
  
  
  Waze wajonga e kum nge icebiso ka-surprise yayo beautiful blue amehlo. Ke yena onayo ifowuni emva. "Kutheni na?"
  
  
  "Ursula," ndathi, " ndiza ukuthetha nawe. Richter stole i-zombane icebo kwi-British karhulumente, i-US icebo ukuba kubalulekile ukuba ukhuseleko ye-Ntshona. Unabo esi sixhobo naye. Noko kokuba oko xa waphuma ke, jikelele Central Sovavanyo nge window."
  
  
  Yena wakhumbula okwethutyana. "Radio?" yena wabuza.
  
  
  "Ewe, unomathotholo. Yena ke pretty ukuqinisekisa ukuba kukho isixhobo ezifihliweyo ngaphakathi kuyo."
  
  
  "Yiyo yena bamthwala i-radio naye kwi ukuqeqesha."
  
  
  Yena smiled ngomhla wakhe. "Yintoni ndiyakholwa kwi ngalo mzuzu. Ngoku Yugoslav amapolisa izakuba ninoyolo ukuba extradite ego ukuya Entshonalanga Sasejamani ukuya kuma yovavanyo kuba imfazwe yolwaphulo-mthetho. Communists asoloko ninoyolo ukuba babe babambisa umntu ukususela Wesithathu Reich. Kodwa ndicinga ukuba uyakwazi ukuqonda ukuba babe thatha ezahlukeneyo imboniselo ka-corkscrew malunga kokubuya kum i-zombane icebo ."
  
  
  "Ndiyaqonda, Isikhewu," watsho.
  
  
  "Mna balingwe ukuba ezahlukeneyo Richter ukususela ego radio stations, kodwa andiyenzanga waphumelela," waqhubeka. "Ukuba ndandinjalo apho, bazalwana umsebenzi ange unokontraka. Ngoku mna kufuneka ufumane le radio umva."
  
  
  "Kodwa, Isikhewu, mna andinaku arrest Richter ngaphandle amapolisa," wandixelela. "Putting i-ego kwi-custody zethu urhulumente ufuna ezininzi bureaucracy. Amapolisa kufuneka obandakanyekayo."
  
  
  "Ndiyaqonda," ndathi. "Kodwa khumbula ukuba West Sasejamani ufumana kuphela ehlabathini.
  
  
  iinkonzo ka-amazwe ukuba uza kuvumela ukuba esi sixhobo ziphantsi ezandleni KGB. Enyanisweni, kuye guess kukuba Richter ilindele ukuba enze yaba ukuba sithengise i-izixhobo kwi-Russian urhulumente apha kwi-i-belgrade. Babe kuba sele kwenziwe njalo. Kulo naliphi na ityala, Ursula, wakhe kwaye ucele ukuba undinike ixesha kuba Richter kwaye ego, unomathotholo, phambi kokuba sibe buza Yugoslavs kuba uncedo kwi-ego ke arrest."
  
  
  Wacinga okwethutyana. "Ndifuna ukuba akuncede babambisa Richter."
  
  
  "Ewe, uyakwazi ukuza nam," mna wavuma.
  
  
  Yena smiled. "Zonke ekunene, Isikhewu. Andisoze ulinde yakhe phambi mna biza amapolisa, kodwa kunjalo babe nothando ngezabo izimvo. Ndicinga ukuba yena wabonwa ngumntu ubukele le hotel. Ndine ukuthatha ukuze babe andinaku trust me ngokupheleleyo."
  
  
  "Icacile," ndathi. "Emva kokuba bonke, nisolko na elungileyo communist."
  
  
  Yena wandinika omkhulu isijamani ncuma, kwaye yakhe blue amehlo flashed. "Andikho nkqu elungileyo kubekho inkqubela," watsho.
  
  
  "Mna wouldn ukuba uyavuma ukuba kunye."
  
  
  Wayengomnye wearing a robe iqinisiwe ngomhla waist ngenxa yokuba yena nje kokuba aphume kuba shawari. Yena untied i-robe kwaye vumelani oko kuwa vula, revealing ukuba wayengomnye ze engaphantsi. "Ndiyaqonda mna nento yokuba ngcono get dressed," watsho.
  
  
  Wakhangela hungrily ngomhla wakhe amagophe. "Ndiye ndicinge."
  
  
  I-robe bawa floor. Yena vumelani yakhe gaze kubhadula phezu kwayo bulging breasts, wakhe slender waist, kwaye kuwutshayela wakhe milky thighs kwaye thighs. Yena wakhumbula Kalle kwi ukuqeqesha, kwaye wayesazi ukuba Kalle kokuba triggered into kum ukuba ngoku caressed kwaye nurtured i-Ursula uhlobo.
  
  
  "Kwesinye isandla,"yena wathi, approaching ukuvala umgama phakathi kwethu," ukuba abantu bethu ingaba kule hotel kunjalo ngoku, yena kwikhulu, mhlawumbi kuba lapho kancinci ixesha elide."
  
  
  "Ndiyaqonda," ndathi.
  
  
  Yena waqala nibbling kwi-bam indlebe. Kwaye mna vumelani yakhe qala undressing kum.
  
  
  Ursula waba stoking umlilo kum ukuba wathembisa ukuba get ngaphandle ulawulo kakhulu kamsinya. Yena kwamnceda yakhe thatha ngaphandle bubonke yakhe iingubo, ngoko ke wakhokela yakhe kwindawo enkulu kabini umandlalo kuwo igumbi. Sibeka phantsi kunye, kwaye elandelayo nto ndandisazi, wayengomnye nokuza phezulu kum kwi-indoda ke indawo.
  
  
  Wakhe breasts ukuya kwezi phezu wam axis powers kwi-beautiful nkqo arches. Weza ezantsi lick kwam, iincam wakhe breasts rubbed softly ngokuchasene wam axis powers, kissing kobuso bam kwaye neck abayo ezimanzi imilebe.
  
  
  Yena bafudukela phantsi yam stomach, kissing kum gently, kwaye umlilo burned wam groin. Ke yena bafudukela phantsi, cajoling ingxelo epheleleyo, eshushu imilebe de yena ayikwazanga thabathani simemo kwakhona.
  
  
  "Ngoku, slacker?" yena wabuza.
  
  
  "Ngoku," ndathi hoarsely.
  
  
  Ee pushed yakhe kwi umandlalo kwaye straddled yakhe, breathless kwaye impatient. Milky thighs besuka bema kwaye surrounded kum, kwaye ndikhumbula ndinovelwano kwabo lock tightly emva kwam, njengokuba nathi idityanisiwe. Emlilweni yintsimi a volcanic holocaust. Ngoko ke, kwakukho sweet angaqhelekanga, beautiful izandi, kwaye zinokuphathwa inyama, njengokuba nathi climaxed.
  
  
  Xa ndikhangela ngomhla Sava Hotel, ndaqonda ukuba kutheni Richter wabanyula ego. Kwi-States, ego yi best njengoko kuchaziwe a flea trap - oludala ramshackle building ukuba wajonga ngathi kuya kufuneka zithe demolished elide edlulileyo kwi-ubudala isixeko indawo. Umqondiso ngaphandle kwaba ngoko ke dilapidated ukuba ungakwazi dlula kwi ngayo ngaphandle nkqu ukwazi yayiyeyona hotel. Ufana indawo apho ulawulo ingaba jonga enye indlela ukusuka unsavory guests.
  
  
  Kwakukho kuphela amagumbi amabini kwi-hotel, kwaye ukususela inani izitshixo wabeka kwi-iibhokisi zeposi ngasemva hae, lowo ayikwazi khangela ukuba kuphela isiqingatha dozen kokuba wathatyathelwa. Mna akusebenzi khange surprised xa scruffy Yugoslav yabasebenzi asikwazanga buza ukubona zethu passports, kodwa ngokulula wathabatha ngaphandle ih amanani. Waba kuphela ukuzama persuade amapolisa njengokuba formality.
  
  
  Njengoko Klera bafudukela jikelele isitulo ukukhetha phezulu yam enye ka-luggage, wakhe wajonga ngomhla iibhokisi zeposi kwakhona kwaye memorized kubo, apho ubonise ukuba ezithile amagumbi baba uxakekile. Ngoko ke sahamba phezulu amanqwanqwa kunye clerk. Xa lowo wavula ucango kwaye ubeke wam luggage kwi, wanika em a tip.
  
  
  Njengoko Klera waba eshiya, ucango kwi-corridor ivulekile kwaye Hans Richter zaphuma. Wayengomnye pushed nayintoni Ursula kwi-kwemini, kwaye waye wazifihla ukusuka emehlweni abo. A mzuzu kamva, mna stole a glance kwaye wabona Richter kwaye amadoda amabini emi kwi-hallway kunye kwemiqolo yabo kum. Babesele ukushiya omnye umntu jikelele abantliziyo igumbi kokuba nje ekhohlo. Omnye umntu Ivan Lubyanka.
  
  
  Apparently, Richter waya apha yi-Lubyanka akuba onayo ngaphandle zonke phezu Ithambeka Zichaziwe e Povka. Ngoku, nangona Richter ikhangeleka kufuneka ifunyenwe omnye hiding ndawo ngenxa kunokwenzeka ingozi ngomhla station, weza apha kunye aba bantu, ababe ngokuqinisekileyo Topcon agents, ukuze kuxoxwe ukuthengisa umlo izixhobo kunye Russian.
  
  
  Richter ngu-hayi ness kanomathotholo. Mhlawumbi uya asikwazanga trust i-KGB. Yena companions wahamba phantsi corridor ukuba amanqwanqwa ngexesha Barbarians ezivaliweyo ucango.
  
  
  Waguqukela ukuba Ursula. "Aba ngabo abantu bethu, kwaye ngabo zethu, abahlobo," ndathi. "Kubalandela kwaye bona apho baya khona. Zama na ukufumana bambulala. Kwesi sithuba, ndiza ndwendwela i-bam-Russian umhlobo kwi-hallway. Andisoze kuhlangana nawe ngomhla Majestic e ezintathu." Linda. kwi yure, ngoko ke oku, kwaye ukuba akunyanzelekanga ukuba bonisa phezulu, nisolko kwi ezizezenu."
  
  
  Waze wajonga phezulu kwi kobuso bam kuba ingxelo emfutshane, amatsha na ethe-ethe mzuzu. "Zonke ekunene, Isikhewu."
  
  
  Yena smiled ngomhla wakhe. "Khangela kuni kamsinya."
  
  
  "Ewe."
  
  
  Ursula disappeared phantsi corridor, yalandelwa Richter namadoda akhe.
  
  
  Imizuzu embalwa kamva, yena knocked kwi ucango ye-Lubyanka igumbi. Emva kokuba ingxelo emfutshane uphumle, Lubyanka ke ilizwi rang aphume emva hae. "Ewe?"
  
  
  Wakhe ukuqonda dialects kwaye amazwi waba iselwa okulungileyo, ingakumbi emva mistletoe ke nako ukuva ih, ngoko ke yena zicacisiwe yakhe throat kwaye balingwe yakhe eyona ukuba isandi ngathi Hans Richter.
  
  
  "Blucher," ndathi.
  
  
  I-lock ucofiwe kuba umhla njengoko luger pulled yakhe ngaphandle. Xa wavula ucango kwaye Lubyanka ke surprised ubuso zahlangana hers, Stahl asikwazanga ulinde yakhe eza kungena egumbini. Ukhabe nzima ucango kwaye burst bangena egumbini. Oko betha Lubyanka kwi-axis powers kwaye intloko kwaye knocked ego ukuba floor.
  
  
  Lubyanka waqala kuba gun, kodwa ego lumisiwe kuye. "Freeze lilapha."
  
  
  Waguqukela ukubona luger aimed kwi-emu ke intloko. Ngoko ke, wakhangela ngomhla umgama phakathi kwayo kwaye Webley kwaye kugqitywe ngayo akusebenzi khange kukunceda kakhulu umngcipheko.
  
  
  "Ke kuni kwakhona," wathi bitterly.
  
  
  "Ndiza koyika ngoko ke, umntu omdala. Siyavumelana, get phezulu. Kwaye ukuhlala kude yakho kde kwi-ithebhule."
  
  
  I-barbarians chu yenyuka, igazi dripping ukusuka zabo ego amachaphaza kwaye RTA. Ego lip sele swollen. Yayo, waya emnyango, kwaye ezivaliweyo ngayo, constantly esweni i-KGB igosa. Kwakukho omkhulu dislike kwi amehlo akhe kum.
  
  
  "Kwaye ngoku," ndathi, " ke kumnandi ukuthetha nawe."
  
  
  "Asinanto ukuthetha malunga," wathi grimly.
  
  
  "Ndicinga njalo."
  
  
  Yena grunted kwaye ubeke isandla sakhe ukuba sika ngomhla wakhe cheek. "Ndiza koyika kuwe anayithathela kwenzeka ezingachanekanga ndawo i-math."
  
  
  "Mhlawumbi," ndathi. "Kodwa ukuba ndenze, uza ukhululeke ngokwenene engalunganga." Yakhe, wajonga e ubuso bakhe xa kwenzekile kum ifuthe le app.
  
  
  "Akhange na thina yafikelela yaba kanti," yandixelela. "Ke ngoko, akunyanzelekanga ukuba ingaba yintoni nisolko ikhangela."
  
  
  Ndicela yakhe. "Ukuba Richter kwakhona wenze ngayo, apho ingaba abe uyigcine?"
  
  
  "Richter?"
  
  
  "Uxolo kuba oversight. Kuba nina, uya Blucher ke Horst."
  
  
  I-Barbarians wayecinga okwethutyana. "Andinalo unye apho wonke umntu ufumana kwi-gym. Yena ke kakhulu secretive kwaye evasive."
  
  
  "Mhlawumbi yena akuthethi ukuba trust kwenu, Barbarians," ndathi, wanikela kuye kancinci ego kukhuthaza.
  
  
  Wakhangela e kum. "Andiqondi trust emu noba."
  
  
  Yembombo wam rta bafuduka. Kusoloko wandinika kancinci kumnandi ukubona u-unpleasant abantu ukuzama outwit enye kunye nezinye. "Kulungile, enye into kuba ngokuqinisekileyo, Lubyanka. Uyazi apho ukunxibelelana nabo. Kwaye yakhe, ndifuna undixelele ukuba."
  
  
  Lubyanka bafudukela kwindawo unmade umandlalo. Waba ubukele kuye ngokusondeleleneyo, ukugcina Luger pointed at kuye. "Lowo asikwazanga undixelele apho waba staying," wathi chu.
  
  
  "Nisolko lwazi, Lubyanka. Kwaye uzakufumana i-9mm stare kwi-intloko." Yakhe, weza phezulu kuye licking. "Ndidinga inyaniso, kwaye ndifuna ke ngoku. Apho unako mna fumana Richter?"
  
  
  Lubyanka ke amehlo ngesiquphe waba cambalala kwaye desperate. Bam surprise, wathi wabona lencwadi ithi phezulu enkulu pillow ukususela umandlalo kwaye intliziyo ukuba ubuso kum, bafakwe kuyo ngaphambili kuye. Kokuba akukho unye oko waye ngokwenza, ngoko ke lowo asikwazanga thatha na chances. Waba esifutshane, kwaye Luger exploded kwi-encinane igumbi.
  
  
  Gawk burrowed kwi ingqinqwa pillow kwaye asikwazanga zifikelele Lubyanka ke axis powers. Ngaxeshanye, Barbarians pounced kwi kum, uzole bephethe pillow phakathi kwethu. Ndithatha injongo kwaye esifutshane kuye kwi-intloko kwakhona, kwaye wam esifutshane narrowly uphose ekujoliswe kuyo njengoko wawa kwi phezulu kum.
  
  
  Lubyanka betha nam isandla kunye pistol kwaye betha kwakhe nzima, kodwa lowo ngxi igcine i gun. Ngoku pillow waba bemkile, kwaye Varvara waba twisting wam ingalo nzima kunye zombini izandla. Thina, betha, eludongeni kwaye lowo ophe gun.
  
  
  Ngoko thina kunye slid ukuba floor, kuzanywa ukuba balwe. Mna punched kuye Lubyanka ke sele bloodied ubuso, kwaye lowo zilawulwe ukubuyela i-ukuvuthuzela phambi ngokuncothula kude kum. Ngoko abe ufikelele kuba Webley, owaye ngoku emi kwi-ithebhule elandelayo kuye.
  
  
  Yena sathi i gun phambi hers ayikwazi khona oko, kodwa lowo ayikwazanga ukufumana ukuba phinda-phinda kwixesha umlilo. Xa mna approached kwakhe, waba tormenting kwabo, umzekelo, hitting nam intloko kunye nzima barrel.
  
  
  Yena wehla kwi window, ukuba moan. Ngoko Lubianke onayo ukuze iinyawo zakhe waza wenza enye Webley e kwam, kodwa ndafumanisa ukomelela hlasi ego u-gun isandla sakho kwaye tsala kuyo phambi kokuba ayikwazi umlilo. Yena uphose wam mimmo kwaye smashed window ngayo.
  
  
  I glass shattered loudly kwaye rained phantsi kwi kum njengoko yayo, intliziyo jikelele kwaye & ncamathiselamessage status Lubyanka ke umzimba iphaphazela outwards - ego ke izikhali baba kunabela libanzi njengoko yena balingwe hlasi into.
  
  
  Ngexesha kokuwa Lubyanka, kubekho ingxelo emfutshane cwaka, ngoko ke ndeva yakhe scream. Yena leaned ngaphandle ngokusebenzisa alaphukanga glass kwaye wabona okokuba waba betha yesibini-floor balcony. Waba impaled yi-pickets ye-iron balustrade, ubuso phezulu, vula amehlo, kwaye ababini pickets jutted ngaphandle nge-ego yakhe axis powers kwaye ubomi.
  
  
  Yena scolded ngokwakhe. Lubyanka uphumelele uyixelele kum nantoni na ngoku. Emva kokubuya Wilhelmina, lowo ngokukhawuleza washiya igumbi elincinane kwaye hurried phantsi corridor nje shaggy izandi baba esiza kwi-grand staircase. Kwaba avoided yi-ih, ngubani, waya emva inkonzo amanqwanqwa ukuba street.
  
  
  
  
  Yeshumi elinanye isahluko.
  
  
  
  "Le yeyona ndawo. Richter waya apha kunye amadoda amabini, " Ursula wandixelela.
  
  
  Thina huddled kwi onzulu doorway kwi narrow street, ujonge ngaphandle ngokusebenzisa ubusuku e-old building kuwo street. Ursula waba kakhulu worried, kodwa yena balingwe na ukubonisa oko.
  
  
  "Ucinga ukuba babe kufuneka uqaphele ukuba ufuna baba zilandelayo nabo?" Ndicela yakhe.
  
  
  "Andiqondi ukuba kunjalo," watsho.
  
  
  Indlu kuwo street kwaba i-apartment yokwakha. Ursula wandixelela ukuba kokuba engene yesibini-floor umphandle igumbi, kodwa kwakungekho uxolo kukho ngexesha.
  
  
  "Kulungile, makhe ndiye phaya kwaye athabathe jonga," mna wacebisa.
  
  
  "Zonke ekunene, Isikhewu." Yena ufikelele kwi yakhe purse kuba Webley .
  
  
  "Ndifuna ukuba iquke nam kakuhle apho," ndathi. "Oku basenokuba a trap."
  
  
  "Unako ukubala kwi kum, Isikhewu."
  
  
  Xa silifumene ukuba igumbi apho siya wayecinga Richter kwaye Ego abantu baba, kwaba ongenanto. Umyeni weza kwi-cautiously, oqhuba i gun, kodwa kwakungekho bani apho.
  
  
  "Kuza," Ursula wathi kuye.
  
  
  Yena abaziwayo kum, uvale ucango, kwaye wajonga jikelele. Kwaba enkulu igumbi nge private bathroom. I-indlela waba peeling ngaphandle kweendonga, kwaye yamanzi wajonga antique. Kwakukho clumsy cot kwi-yembombo, a scarred wooden isitulo, kwaye ezininzi kuyo ngqo ecaleni.
  
  
  "Kwenye indawo," lowo commented. Luger slid ngayo emva kwi yayo holster. Wahamba phezu cot. Oko wajonga ngathi umntu bebe ethiwe kuyo kutshanje.
  
  
  "Kukho akukho luggage okanye nantoni na," Ursula wathi. "Thina kufuneka babe sele ezilahlekileyo zethu ego."
  
  
  "Makhe thatha jonga jikelele," ndathi.
  
  
  Thina explored le ndawo imimandla. Kwakukho ubungqina ukuba Richter mbambano - i-i-butt omnye ka-Ego ke ncwadi cigarettes; a bottle kwewayini, phantse engenanto; kwaye umgqomo unako, ego tossed a ukuqeqesha ticket, wafumanisa akukho nto abonisa ukuba wayeza kubuyela eli gumbi. Eneneni, bonke ubungqina pointed kuye eshiya ngayo emva ngonaphakade.
  
  
  "Senza ngoku?" Ursula wabuza.
  
  
  "Mna andazi," kuye ubawo wathi. Wabuyela the bathroom kwaye chu wajonga jikelele. Kwabonakala kum okokuba kwabakho ezinye indawo kwi-igumbi ukuze sibe asikwazanga isaziso. Wakhangela kwi-chitha amayeza ikhabhinethi kwakhona.
  
  
  Ngoko ndaya bathroom. Phezulu waba kwi-nen. Yena wawaphakamisela i-lid kwaye peered kwi-basin.
  
  
  Apho, ndabona enye ka-ezimanzi, crumpled iphepha yokudada kwi-cacisa amanzi.
  
  
  Yena fished ngayo ngaphandle kwaye wajonga e kuyo. Kwaba nje enye ka-iphepha ukusuka elikhulu enye ukuba kokuba ngokuqinisekileyo ukuba torn phezulu kwaye consigned ukuba oblivion, kodwa nen kokuba eziliqela handwritten iileta.
  
  
  "Mna anayithathela into onayo," ndathi.
  
  
  Ursula wawelela ngaphesheya waza wajonga phezu wam shoulder. "Yintoni na?"
  
  
  "Kuya ikhangeleka ngathi Richter waba ukuzama ukufumana uid kwayo kwi-ngasese. Ungakwazi ukwenza into ngaphandle kwezo iileta ingaba?"
  
  
  Waze wajonga e kuyo. "Ke Richter ke handwriting," watsho. Yena grimaced, waguquka yephetshana ngocoselelo. Ikhangeleka ngathi ngu ebhalwe kuzo Serbo-gurmukhi, Isikhewu. Mhlawumbi eyona ilizwi ngu - "administration". Enye ileta, ekuqalekeni elinye ilizwi ."
  
  
  Yena squinted e kuye: "Wesizwe. Kodwa yintoni yesibini ilizwi?"
  
  
  "I-M-Us-Museum, Wesizwe Museum".
  
  
  Wakhe amehlo darted ukuba Nah. "Elona ziko lolondolozo lwembali libalaseleyo. Ingaba nen kuba ukuhamba-kwi-closet?"
  
  
  "Ndiye ndicinge ngoko ke," watsho.
  
  
  "Richter ange akukho sizathu ukusebenzisa museum kuba intlanganiso," ndathi. "Siyazi ukuba abe sele zahlangana Lubyanka ngomhla Sava Hotel kwaye kusenokwenzeka apha."
  
  
  "Yiyo inyaniso," Ursula wathi, kodwa yena asikwazanga andilandele.
  
  
  "Kulungile, masithi uyakwazi ufake oku radio kwenye indawo esiseleni kuba iimini ezimbalwa. Awuyi kukwazi ukusebenzisa luggage yokugcina kwi-Central Sovavanyo okanye kwi-airport, ngenxa yokuba amapolisa kukho ubukele kuwe. Kodwa kwakutheni sebenzisa a meal ikhamera kwi-wonke ndawo na museum? "
  
  
  "Kodwa izinto kukho, ekhohlo kuphela ixesha elithile
  
  
  
  "Ngexesha visitors ebolekiweyo ngomhla museum," Ursula reminded kum.
  
  
  Uzakeyu malunga nayo okwethutyana. "Babeya baphethe nto kuba iimini ezimbalwa, ilinde yayo umnini ukuba kuza emva. Kodwa mhlawumbi Richter ungafuni rely kwi ukuba malunga nenkqubo yolawulo olumanyanisiweyo imfuza. Abe kuba washiya radio kwi-ziko lolondolozo lwembali libalaseleyo kwaye ngoko ngokuba nabo, zange kamva, ukuba baxelele ukuba yena bayilibala ukukhetha kuya phezulu xa washiya. Wayeza kuba wathembisa ukuba afumane i-radio ngaphakathi amabini anesine okanye amashumi amane anesibhozo iiyure. Ngoko ke ego izakuba assured okokuba baye bathabatha ezingaphezulu care ukugcina ego kuba oko."
  
  
  "Ukuba ingundoqo inkumbulo, Isikhewu. Ke kukunceda kakhulu ikhangela ngaphandle elandelayo."
  
  
  "Siza kuba ngomhla museum kusasa," ndathi. "Ukuba Richter ifumanise phandle malunga Lubyanka tonight, uya uninzi kusenokwenzeka ukuba yenze isigqibo ukushiya i-belgrade ngoko nangoko, kodwa hayi ngaphandle oku kanomathotholo. Ukuba waye fihla ego kwi ziko lolondolozo lwembali libalaseleyo, singathi wambetha kuya phezulu phaya. Inokuba yethu yokugqibela ithuba ukuqhagamshela i-emu."
  
  
  "Okwangoku," wathi, " ufuna ukufumana ezinye kuphumla. Ndine ingakumbi ethambileyo igumbi ngomhla Majestic."
  
  
  "Ukuba ingundoqo lonikezelo," ndathi.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Sasivuya kwi-National Museum xa kuya kuvulwa ngentsasa elandelayo. Yayiyeyona sunny entlakohlaza umhla kwi-i-belgrade. I-mde imithi kwi-parque Calamegdan kokuba oqaqambileyo oluhlaza buds. Hydrofoil boats plied i-zolile amanzi i-danube, kwaye uxakekile traffic seemed iingcaphephe ngaphantsi hectic. Kodwa museum ngokwayo waba solid kwaye ngwevu kwi cacisa ntsasa, a stark umkhumbuzi: ukuba Ursula kwaye mna hadn ukuba kuza apha kuba fun.
  
  
  Ngaphakathi, kwakukho phezulu ceilings kwaye sterile glass ukubonisa iimeko ukuba contrasted starkly kunye sunny ngentsasa kwelinye icala ego-ingqinqwa kweendonga. Thina ngokukhawuleza ifunyenwe le locker igumbi. I-attendant, Yugoslav, waba ngxi vuka.
  
  
  "Molo," ego greeted kuye. "Zethu ezinye guy ushiye portable radio apha kwaye bayilibala ukuthatha ego naye. Wathumela kuthi ukuthatha ego." Ethetha nge-eyona isijamani accent.
  
  
  Yena scratched kwentloko yakhe. "Radio? Yintoni oko?"
  
  
  Ndagqiba kwelokuba zama uthetha kuye kwi-Serbo-gurmukhi. "Radio. Ngubani lowo wakhe ngomhla wakhe belt."
  
  
  "Ah," wathi. Wahamba ukuba yembombo ye-small igumbi, kwaye mna igcine impefumlo yam njengoko ndiya ufikelele kuba shelf. Yena pulled ngaphandle Richter u-radio. "Ndiya kuba i-odin ekhohlo apha yi-indoda ekuthiwa Blucher, i-Swiss."
  
  
  "Ewe," ndathi, glancing e Ursula. "Voting kuko konke. Horst Blucher-igama lakho."
  
  
  Wakhangela ngomhla unobuhle. "ewe. Ingaba unayo nayiphi na ukuchongwa, Umnu Blucher?" Akunyanzelekanga ukuba ngathi ayixhasi namnye khumbula kobuso benu."
  
  
  Yena igcine emva yakhe impatience. Mna anayithathela sele egqibe ukuthatha radio ngesinyanzelo, ukuba kuyimfuneko. "Andikho Blucher ke Horst," wathi ngaphaya koko, intsholongwane. "Siyi-ego abahlobo bakho abathe kwenzeka imfuneko a radio kuba kuye."
  
  
  "E. Kulungile, Umnu Blucher waba nicinge ukuba beze kuye, uyazi. Lo umthetho."
  
  
  "Ewe kunjalo," ndathi. "Kodwa Umnu Blucher ngu yokubasa ayikwazi kufika kanomathotholo. Siyathemba ukuba uya kuqonda. Uza kuba ngokwenza i-emu elikhulu ukuthandwa ukuba asiphe a walkie-talkie ukuba thumela i-emu."
  
  
  Wakhangela suspiciously e kum, kwaye kwangoko e Ursula. "Waye kukunika a kokuba zifunyenwe?"
  
  
  Ngoku Ursula idlalwe inxalenye. "Oh, mhlekazi! Yena kuchazwe ukuba simele thatha blanc frankly phambi kokuba ndimke. Kodwa yena bayilibala ukunika ego ukuba dn. Yena ke kakhulu ill." Ke yena owenziwe i-iimboniselo zabucala. "Ndiyathemba ukuba awunakuba zichaza impazamo kwi-inkcukacha. Umnu Blucher u-tac Hotel uza mamela beautiful Yugoslav umculo ngelixa yena ke apha."
  
  
  "Ah," indoda leyo yathi, ujonge kwi yakhe yingqele blue amehlo. "Kulungile, ndinako ukukuqonda oko. Apha, uyakwazi ukuthatha i-radio. Besele kuba cacisa isizathu kuyigcina imiyalelo yam ego apha."
  
  
  "Enkosi kakhulu ngoko ke," emu waxelela yakhe.
  
  
  Yena sukuyihoya kum kwaye zinikezelwe i-radio ukuba Ursula. "Uxelele umhlobo wakho aukubuyisela ngokukhawuleza kangangoko ukwenzela ukuba unako bonwabele yakhe hlala kwi-i-belgrade."
  
  
  "Enkosi," watsho Ursula.
  
  
  Yena wabona lencwadi ithi phezulu radio kwaye thina waphuma nge-ukutshintsha amagumbi. Kodwa xa ehamba jikelele isakhiwo, ndafumanisa ukuba wam victory waba emfutshane-waphila. I-amadoda amabini weza ngaphandle alcove kwi-corridor, kwaye kwakungekho namnye jikelele. Bobabini kokuba guns. Zazinjalo abantu ababini kwi Topcon ukuba sibonile ngaphambi koko kunye Richter, abantu ukuba Ursula salandela.
  
  
  "Yima, nceda," i-taller omnye ilungisiwe.
  
  
  Yena moaned softly. Kungentsuku imizuzu kunye nokuhlola ingaba zithe zam. Liechtenstein aba bantu! Oku kwaba okwesibini mna owned ngayo, kuphela kuba wam ego ithathwe kude. Ursula akusebenzi khange njengoko upset njengoko ndandicinga. Yena waba ezilahlekileyo zonke uqhagamshelane kunye Richter, nangona buyiselo lwevangeli radio, kwaye ngoku aba bantu kokuba wamisa kwakhona ukuba uqhagamshelane. Yena nqa ukuba ingaba yena waphila kuxhamla eli lithuba ka iziganeko.
  
  
  Omfutshane, isikwere umntu nge alaphukanga nose waved a submachine gun kwi-radio. "Nxiba radio kwi floor phakathi kwethu, ihamba kunye yakho purse... -
  
  
  wakhangela e mna - kwaye yakho gun.
  
  
  "Ke get kude kubo," i-taller umntu ilungisiwe.
  
  
  Ursula wajonga e kum, kwaye ndiya nodded kwi-sivumelwano. Nababini guns pointed at kwethu, kwakungekho igumbi ukuze argue. Yena inyathelwe phambili kwaye igcine ngaphandle kwayo walkie-talkie kwaye Webley bag ukuba floor. I-luger chu pulled ngayo ngaphandle wam doublet, ujonge kuba naliphi na ithuba ukuba uyisebenzise ngokuchasene nabo, kodwa ngoku kunye guns baba focused kwi-bam axis powers. I-Luger balibeke kwi umgangatho olandelayo kwi radio kwaye yakhe purse. Mna ngxi kokuba Hugo phezulu wam sleeve, kodwa kwabonakala ngathi ndinqwenela abancinane ithuba sebenzisa ego.
  
  
  "Esihle kakhulu," watsho i-mde Topcon iarhente. Kokuba onzulu iinwele kwaye kakhulu ibhityile ubuso. Yena motioned ukuba omnye umntu, abo inyathelwe phambili, wavula Ursula ke purse, kwaye pulled ngaphandle Webley. Kanjalo slipped ngayo kwi Wilhelmina ke jacket pocket. Wathi wabona lencwadi ithi phezulu kanomathotholo.
  
  
  "Ngoku kuza kunye nathi," i-mde indoda leyo yathi.
  
  
  Ursula wajonga e nam kwakhona. "Thina, nento yokuba engcono kukwenza ntoni na umntu uthi," umyeni wathi.
  
  
  Sasivuya etsaliweyo jikelele isakhiwo unnoticed and ngenisa ngwevu Fiat sedan. Ursula kwaye mna baba waxelela ukufumana kwi-umva le car. I-mde umntu onayo ngasemva ivili, kwaye omnye kunye alaphukanga nose sat elandelayo kuye, i gun pointed at wam axis powers.
  
  
  "Ngoku sizakwandisa kuba kancinci ukuhamba," umntu ne-gun wandixelela kunye omkhulu satisfaction.
  
  
  Imoto na ngentsasa traffic. Ndabona ukuba zombini balance doors baba locale kunye ezikhethekileyo amacango. Kwabonakala ngathi enyulu umzamo wambetha phezulu umntu nge gun. Richter ikhangeleka kufuneka kugqitywe ukuba izakuba eyona ukufumana uid kuthi ke ukuba uthetha-thethwano unako ukuqhubeka ngaphandle interruption. Wayengomnye ekuqaleni ukuqonda njani kokuba eluded zonke iintlobo ezininzi ezonakeleyo amapolisa kwaye urhulumente agents kuba ngoko ke iminyaka emininzi: waye ebukekayo, iyanelisa, negqityiweyo ka-miyalelo.
  
  
  Sasivuya lokuqhuba jikelele i-belgrade. Thina drove ihamba Brankova Prizren Boulevard de sibe ufikelele river, kwaye kwangoko drove afrika ukuba Kara Dordeva. Thina kamsinya zifunyenweyo ngokwethu kwi-i-vula, hilly indawo.
  
  
  "Apho kukho wena ethabatha nathi?" Mna ekugqibeleni wabuza.
  
  
  "Uzakufumana ngaphandle kakhulu kamsinya," Alaphukanga nose wathi, zinika kum a bukhali grin. Ego ke accent waba isijamani, kwaye mde umntu ke waba isifrentshi. Yayiyeyona pretty cosmopolitan outfit, oku Topcon.
  
  
  Ego ke prediction waba echanekileyo. Elinesihlanu lemizuzu kamva, emva rounding a ezimbalwa lizwe iindlela, safika ukuya secluded lizwe indlu. Umqhubi lumisiwe kwi-phambili kuye kwaye ilungisiwe kuthi ukufumana phandle.
  
  
  Ursula kwaye mna ekhohlo nge Fiat. Wakhe kokuba akukho apho unye sasivuya; yakhe kuphela wayesazi ukuba sasivuya afrika ka-town. Kwaba kuphela iimposiso ukuba Richter ingaba shiya i-belgrade, njengoko amapolisa baba combing isixeko kwi nomsindo kuba kuye. Ukuba umhla, unabo na ukuba nako ukuhamba yi-ezothutho. Ndimangazekile ukuba lowo ngxi wayesazi malunga Lubyanka.
  
  
  "Ngaphakathi," i-mde umntu ilungisiwe, zabo a revolver. Zombini guns baba pointed at kuthi kwakhona. Yena abalandela ii-odolo.
  
  
  Ngaphakathi, indlu wajonga nkqu encinci kune ngayo wajonga evela ngaphandle. Kodwa ukuba inikwe bonke Richter luyafuneka. A mzuzu kamva, emva mde gunslinger ngokuba ego ke, igama, Richter na igumbi ukususela name.
  
  
  "Kulungile," wathi akubona kuthi,"yintoni a glplanet surprise." Abe ufikelele kuba walkie-talkie ukuba mde umntu kokuba kumaqhosha a isitulo. "Wena phantse onayo ngayo, asikwazanga kwenu?"
  
  
  "Ngoko ke, ukuza kuthi ga ngoku ferret kuwe anayithathela sele inyathelo elinye ozayo kuthi," ndathi. "Kodwa yakho comment andinaku yokugqibela ngonaphakade, Richter."
  
  
  Yakhe, ndabona indlela mercenaries wajonga e kum xa yakhe ego elisetyenziswe kuyo igama lokwenyani. Apparently, waba kwaziwe kubo kuphela njengoko Blucher. Richter grinned e kum, ke ngoko weza phezu kwaye punched kum ubuso.
  
  
  Hers wawa heavily ukuba floor. Ursula gasped kwaye leaned kwi-kuba okulungileyo. Iso rta waba trickling igazi. Uya kubeka apho, ujonge kwi Richter kwaye hating kuye. Oku entiyo yawo kuyenza kum zama kancinci harder ukuba ndino ithuba yiya ngokuchasene naye.
  
  
  Ursula wajonga e Richter. "I-Nazi butcher!" "Yima ke!" wakhwaza hissed.
  
  
  Richter ke ubuso flushed ngomsindo. Yena slapped yakhe nzima kuwo ubuso, kwaye yena wawa phantsi elandelayo kum.
  
  
  Richter intliziyo ebantwini abo kokuba azise kuthi kuyo. "Beka nabo kwi-handcuffs apha naphaya." Yena pointed kwi-hlulo eludongeni, apho uthotho ibhityile yesinyithi iinkwenkwezi bebe yongezelela name doorway, kwaye oludala yesinyithi radiator ecaleni eludongeni. "Ngoko ke baya ukuba zahlukane."
  
  
  Umntu kunye alaphukanga nose chained omabini Ursula ke wrists ukuba radiator, kwaye mde umntu chained kum ukuba outer pillar ye-ulwahlulo. Ezandleni zam baba ngasemva yam emva, kwaye kwakukho handcuffs ngamnye wrist kwaye ukuqhagamshela lesixokelelwane jikelele crossbar. Ndaba ukufumana phezulu, kwaye Ursula kwafuneka hlala kwi floor abayo emva radiator.
  
  
  "Zonke ekunene, kuzisa ibhombu ye," Richter ilungisiwe i-mde omnye kunye gun. .
  
  
  I-mde umntu disappeared kwi encinane bedroom kwaye babuyela a mzuzu kamva nge umbhobho ibhombu ye. Kwabakho ngokwaneleyo dynamite iqhotyoshelwe kuyo ukuvuthuzela phezulu ezimbini izindlu ubungakanani omnye thina babebaninzi. Richter wajonga e kum nge grin, wathabatha ibhombu ye jikelele mde umntu ke izandla, kwaye wabeka ke kwi isitulo kwi-umbindi we-igumbi. a room malunga halfway phakathi Ursula kunye nam.
  
  
  "Andre kakhulu okulungileyo e ezi zinto," Richter remarked njengoko yena misela phezulu jonga esebenza njengoko phinda-phinda kuba ibhombu ye. "Gawking, kunjalo, kuya kuba neater, kodwa kubalulekile kakhulu ngakumbi zinamandla. Kubalulekile engathndwayo ukuba abasemagunyeni baya kukwazi ukuchonga imizimba yenu, ngoko ke comment kwaye umlilo. Ndiyathemba ukuba lo mzekelo uya kumkhonza njengoko isilumkiso ukuba nabani na babe landela kuni."
  
  
  "Ndicinga ukuba oku kuza get ih ukucinga," ndathi. Layo ngenyameko wajonga ngomhla ibhombu ye ukuba waba sele imiselwe phezulu kwaye ticking. Richter waba ekunene. Ukuba le nto exploded, kukho wouldn khange abe kakhulu ekhohlo ukuphonononga.
  
  
  "Siza zange kuncama de uphelelwe wabeka phantsi care abantu ogama kufuneka defamed," Ursula wathi kwi strained ilizwi.
  
  
  Richter glanced e-Nach. "Andizange defame kwenu?" "Ndinqwenela kuwe, nento yokuba sele kukho xa konke oku kwaba eyenzekayo, Fraulein. Lwesithathu omnye zange ngenene depended kwi kum yedwa ukufezekisa iinjongo zabo. Sasivuya zonke Nazis ke. Xa sasivuya woyisa, embalwa buthathaka okkt waya berserk, nakwi-ngesiquphe waba-antayi-fascists.
  
  
  "Nisolko a Nazi dog," Ursula hissed.
  
  
  "Ngoku ke fashionable kuba abahlobo kunye yangaphambili iintshaba, qhuba jikelele kunye socialists kwaye betray ubudala ideals," waqhubeka chu.
  
  
  "Kwaye Nazis end phezulu ukusebenza kunye Communists,"wakhe emu saliwe eendaba iingxelo.
  
  
  Wakhangela e kum sharply. "Ke, kushishino, coca kwaye icacile. Yintoni ndiza nicinge ukuba benze njengoko a oluntu xa sukuba ukuba hunting kuye na dog, abo yahlasela kuye."
  
  
  "Killing kuthi uphumelele khange ngaphandle kwenu, Herr Richter!" watsho Ursula loudly. "Uza kuba detained, kwaye uza kufumana imali kuba nguwuphi na kuni baye."
  
  
  Yena smiled bitterly. "Ngoku kufuneka ngaphantsi amabini imizuzu ukuba qiniseka." Ngaphandle ulinde i-impendulo, waguqukela yakhe minions. "Isifinnish i-Lamborghini. Siya kuthatha i-Fiat ukuba Dragoman Okokuba stations kwi-Crveni Krst. Kumele ibe ekhuselekileyo ukuthatha ukuqeqesha apho."
  
  
  "Ewe, Herr Blucher," watsho i-mde umntu. I-amadoda amabini waguqukela kwaye wahamba ngaphandle kwi street.
  
  
  Njengoko gunmen baba kufumaneka kwi imoto phandle, Richter waguqukela emva kwam. "Kufuneka okwexeshana interrupted yam yaba kunye Russians. Kodwa kuphela okwexeshana. Kuba oku ngoku ekubeni ihlawulwe kunye ubomi bakho."
  
  
  Ngoko ke wayesazi malunga Lubyanka.
  
  
  "Xa ndishiya apha, andiyi kuphela kuba lonke ixesha ndifuna, kuquka ukuhamba, iifoto, umculo, ukuba phindela uthetha-thethwano kwi ukuthengisa ngesathelayithi ukubek'esweni, kodwa ndiya kuthabatha ngaphandle i-umlo ye-Bonn urhulumente ixesha elithile. Uyabona, yonke into isebenza njengesiqhelo, kakuhle kakhulu kum ." Wahamba phezu emnyango. Ngaphandle, i-Fiat injini waqala phezulu. "Auf wiedersehen. Okanye mhlawumbi ndimele nje kuthi goodbye?"
  
  
  Waguqukela kwaye ekhohlo. A kanye emva koko, i-Fiat pulled kude, kwaye isandi thatha faded njengoko benza indlela yabo emva main road.
  
  
  Ursula kwaye mna kunye wajonga ngomhla ticking ibhombu ye, kwaye ke enye ngexesha abanye. Ursula bit yakhe lower lip kwaye washukuma intloko yakhe. "Ndimele kuba bambulala Richter msinyane ego wamazi."
  
  
  "Chill ngaphandle," ndathi. "Siza kuba ngaphantsi elinesihlanu lemizuzu ekhohlo. Ayithethi ukushiya kakhulu ixesha kuba nzulu ukubengezela."
  
  
  "Mna andinaku shenxisa," Ursula wathi, njalo yakhe handcuffs kwi radiator.
  
  
  "Zama relax," kuye ilizwi wathi calmly. "Yakho anxiety zibe contagious, kwaye mna kufuneka ukuba into."
  
  
  I-damned ticking ye-ibhombu ye kwi-ithebhule kwaba ngathi iintliziyo zethu beating ngexesha lokugqibela. Yena ukuya kwezi phezulu kwaye intliziyo ukuba jonga iinkwenkwezi emva kwam. Mna pulled kwesinye ndandisele oqhotyoshelweyo, kwaye kuya mbindini, ngoko ke bounced umva. Yena frowned kwaye rubbed i-lesixokelelwane yakhe handcuffs ngokuchasene bar. Oko wenza thambileyo isandi, hayi njengoko bukhali, creaking njengoko esinyithi. Emva kokuba yonke, ibar weren khange made ka-esinyithi, kodwa jikelele a wood apeyintwa ukujonga njenge omnyama-iron. Ngoko Hugo wakhumbula yakhe. Baya ayifumananga Hugo, bazalwana stiletto.
  
  
  Ithemba bubbled wam axis powers kwaye wenza wam izibilini, qinisa nangakumbi. Mna bafudukela yakhe ilungelo ingalo, kodwa akukho nto eyenzekileyo. Wayengomnye severely enomda yayo movements. Waguqukela ukuba ubuso Ursula kwaye leaned umva ukusuka ibhityile wooden bar.
  
  
  "Yintoni ufuna ukwenza oko, Isikhewu?"
  
  
  "Ukuzama ukugcina ubomi bethu," ndathi kufutshane nje. Andiyenzanga kuba ixesha ukuthetha ngayo.
  
  
  Mna bafudukela yamluma esandleni kwakhona, kwaye Hugo slid kwi-bam-audio cd. Mna igcine le knife ngoko ke wam gripgenericname waba ifemi. Nge bukhali twist yakhe wrist, lowo zilawulwe ukuya kumhlaba bukhali wendawo Hugo ke ukungasebenzi kwi wooden crossbar kunye yakhe wazala izandla. A twig sika ngapha kwayo, kwaye ndeva ukungasebenzi ye-knife sink kwi-wood. I-wood waba aqinileyo, kodwa knife
  
  
  waba washenxiselwa ukuya ibhityile edge kuba imigca. Wenza ezincinane, engqongqo movements kunye ukungasebenzi kwaye waziva a ezimbalwa kubo bonke ubomi bakhe kuwa ngaphandle.
  
  
  Wakhangela e Ursula. "Ndizama ukuba mnyama oku damned block," mna wachaza. Andiyenzanga ukubona oko, i-dial ngu stiff. "Ngubani ixesha?"
  
  
  "Kancinci phezu imizuzu elishumi," Ursula wathi, leaning phambili ukubona dial.
  
  
  "Uyesu," ndathi, nomsindo ukuba bebe ngoko ke, ixesha elide.
  
  
  Mna sika yakhe phezulu. Akekho kufuneka sika nangalo lonke bar. Wakhe ego nje ifuna ukuba ube weakened. Kwakukho ezininzi kubo bonke ubomi bakhe ngomhla floor. Yena lumisiwe chopping yakhe kwaye pulled kwenkundla nzima. Kwakukho slight mnyama, kodwa wood asikwazanga ukuwaphula. I-handcuffs baba ngoku kulinywa nzulu inxaxheba kwi-bam wrists. Mna uyisike kancinci ngaphezulu, ndide ekugqibeleni waziva a nzulu mnyama kwi-wood. Yena braced ngokwakhe ngokuchasene uxinzelelo yakhe wrists kwaye wajonga e Ursula.
  
  
  "Ixesha," ndathi.
  
  
  "Isithandathu m".
  
  
  Wabeka yakhe legs phantsi kuye kwaye pulled kunye yakhe yonke ukomelela. Kwabakho elikhwazayo mnyama njengoko wooden bruce yahlula. Wawa headfirst ukuba umgangatho kwaye phantse betha i isitulo kunye bombs kuyo.
  
  
  Ezandleni zam baba ngxi shackled ovela ngasemva, kodwa hers struggled ukuba yakhe iinyawo zakhe. Yena ayikwazi bazive igazi ngomhla wakhe wrists. Yakhe, wema kwi isitulo ukuba jonga ibhombu ye. Ukuba Richter wayesazi yakhe, waza wacinga ndandisele uqala ngaphandle, ebeya kuba arranged i-ibhombu ye ngoko ke naliphi na concussion, ezifana lifting le ee, ange triggered ngayo ozayo ixesha. Yena leaned phantsi ukukhangela wiring, kwaye ifumanise ukuba waba ekunene. Mna kwafuneka noba defuse i-ibhombu ye ngaphandle iyisa, okanye iingcaphephe free Ursula ukususela radiator.
  
  
  I-ibhombu ye waba nicinge ukuba ndiye ngaphandle xa ngomzuzu isandla yabonisa isiqingatha seyure, kwaye kwakukho kuphela ezine imizuzu ekhohlo. Andiyenzanga kuba kakhulu ixesha.
  
  
  "Sino ukufumana kwakho ngaphandle le nto," ndathi, waguquka Ursula. "Mna andinaku hambisa ibhombu ye."
  
  
  "Kodwa njani unako mna free ngokwam?" "Ingaba yintoni?" watsho wabuza, ukuzama ukugcina panic ngaphandle kwayo ilizwi.
  
  
  Yena mbindini phantsi kwaye examined njani kwaba rooted ukuba esinyithi. Kwakukho enye kuphela indlela free yakhe, kwaye ukuba wayeza vula handcuffs. Kodwa, lo msebenzi ebeya kufuna eziliqela iimayinegenericname, nkqu ukuba yakhe ezandleni baba igcine kwi-phambili yakhe. Hugo balibeke kwi-emva pocket yakhe trousers; mna wouldn khange kuba kuyimfuneko oko. Wathi ngenyameko examined i-radiator.
  
  
  I-umbhobho jikelele basement ukuqhagamshela i-radiator kuko konke rusted. Oko wajonga na radiator hadn khange ibisoloko isetyenziswa kwiminyaka. Ukongeza, amacwecwe ukuba indawo ekuyo i-radiator ukuba wooden floor wajonga ubudala kwaye weakened.
  
  
  Yena inyathelwe emva kwaye surveyed icandelo lomboniso ukususela kwixesha elifutshane umgama kude. I-radiator waba wabeka malunga ne-30 cm ukusuka eludongeni. Kwabakho plenty ka-igumbi kuba oko ndaba engqondweni. Wakhe amehlo baba frank kwi-phambili radiator kwaye glanced e Ursula.
  
  
  "Tsala ngokwakho kunye," ndathi. "Ndiza kunika le nto nzima betha."
  
  
  "Zonke ekunene, Isikhewu," watsho.
  
  
  Yena glanced ngexesha lakhe jonga. U-imizuzu ekhohlo. Lifting yakhe leg kwaye bending yona ngamnye ndibe ş ngumlimi, lowo ophele ngowama-phezulu hitting ibhetri nge ekunene kwakhe nge futhi.
  
  
  Kwakukho ungqubano ka-kukutshisa kwaye wood njengokuba kubhaliwe idibene, kwaye Ursula waba baphoselwe emva ngokuchasene radiator. Ndeva wakhe ukuba bukhali isandi yayo throat. Xa ndikhangela ukubona iziphumo, ndafumanisa a pile ka-yakutshanje kwi floor. I-radiator ngokupheleleyo ohlukanisiweyo kwayo ukususela umbhobho kwaye leaned ngokuchasene groan. Amacwecwe ukuba igcine ego kwi floor bebe torn ngaphandle, kodwa kwakusekho inkunkuma wood iqhotyoshelwe kubo. Enye jikelele amacwecwe waba ngxi sticking ukuba wooden floor yi-ankile, ngoko ke, mna threw ngayo ngaphandle kwakhona kwaye bakhululwe ngayo ngokupheleleyo.
  
  
  Ursula waba bruised kwaye ngameva yakutshanje.
  
  
  "Ndiza koyika uza kuba ukuba tsala yakho umsonto ukuba le nto," kuye ubawo wathi. "Get phezulu. Ngokukhawuleza."
  
  
  Yena struggled kuye iinyawo, itsala omnye umsinga kwi radiator kunye naye. Kwakunzima kuba nah, kodwa nah kokuba ezininzi adrenaline. Wafuduka sideways, sathi ezinye umsonto kunye yakhe cuffed izandla, kwaye iphakanyiselwe i-radiator ukuba hip inqanaba. Yakhe, wajonga ngomhla ikloko kwi-hard drive. Ngaphantsi kwe-a ngomzuzu ekhohlo.
  
  
  Ndamxelela. "Ngaphandle umnyango!"
  
  
  Ursula darted jikelele vula doorway, uzole clinging ukuba enkulu i-scorpion-emilisiweyo enye ka-esinyithi. Yena abalandela yakhe, ehamba phantse ngasemva.
  
  
  "Hamba ngokukhawuleza kakhulu," ndathi. "Musa ukuqhuba. Sidinga ukuya ubuncinane amahlanu unit-format. Ngelixa yena ke digging imingxuma emhlabeni."
  
  
  Yena yamthobela ii-odolo, grunting kwaye sweating. Kwaba embarrassing njengoko esihogweni. Ngenye imini Ursula wawa, kuye ngamodolo akhe, kwaye yakhe radiator umsonto phantse ezilahlekileyo. "Get phezulu," yena wathi kuye kwi-zolile ilizwi.
  
  
  Yena waye. Iwotshi apha kum entloko wandixelela besino malunga elinesihlanu imizuzwana. Thina bafudukela ngokukhawuleza ukuya unxweme hollow entsimini elandelayo endlwini kwaye weza phezu nah. Kwakamsinyane nje thina, betha, emhlabeni, kwabakho deafening comment.
  
  
  france i-zolile usuku emva kwethu.
  
  
  I-shockwaves yonakele wam iindlebe kwaye asasazwa wam iinwele kuwo zethu ajongene nayo. Ngoko a tangle ka-dirt zokungcola betha kwethu. Omkhulu, nzima hluleka baba falling zonke jikelele kwethu. Emva mzuzu, kwaba zonke phezu kwabo, kwaye thina wajonga kwiintlanganiso indlu. Enkulu zelifu ka-umsi billowed skyward, kwaye yintoni abancinane zihleli ye-cottage waba ablaze.
  
  
  "Oh, Thixo wam," Ursula badanduluka, mhlawumbi imagining oko kuya kufuneka kwenzeka kuye ukuba radiator hadn ukuba uhleli kakuhle abahlanganisene. Wakhe blond iinwele waba disheveled kwaye yakhe ubuso waba ngameva dirt.
  
  
  "Sasivuya lucky," ndathi.
  
  
  Hugo sathi yakhe waza waya isiphelo Ursula ke radiator ukuqala picking i lock ngomhla wakhe cuffs. Oko wathabatha ngaphezu imizuzu elishumi. Xa wayengomnye ekugqibeleni free, yena rubbed yakhe wrists ixesha elide kwaye bathabatha i-nzulu impefumlo. Ke yena waya emsebenzini kunye Hugo ukususa wam handcuffs. Oko wathabatha Nah malunga elinye isixa-mali ixesha, kunye yakhe ezandleni free. Wam wrists baba sika yi-handcuffs, kodwa igazi waba sele covering i-kwangalondlela.
  
  
  "Yintoni ngoku, Isikhewu?" wabuza Ursula.
  
  
  "Siyi-ngoku isihloko kuba Yelin-Richter Okokuba."
  
  
  "Banayo i-luncedo phezu kwethu," watsho. "Kwaye thina akunayo car. Bathabatha ezinye iinxenye ukusuka Lamborghini."
  
  
  "Ndiyazi," ndathi, glancing kwi-Italian imoto ngaphandle indlu. Inxalenye ego glass waba shattered, kwaye indlela flew ngaphandle elinye icala kwi-i-comment. "Kodwa abantu bethu kuba made it clear ukuba bamele babuyela ibhodi i-Ithambeka Zichaziwe ngomhla okokuba. Lowo ufunyenwe crossing komda kunye Ibulgaria kwi-Dimitrovgrad. Ngoko ke, kengoko kufuneka worry malunga ukufumana ukuba Crveni Krst xa Richter efumana apho, kodwa phambi ukuqeqesha departs. Oko kungenzeka kunokwenzeka ukuba sifumana ngaphandle i main road baza babambisa imoto ilungelo kude."
  
  
  "Ngoko ke hamba," watsho Ursula.
  
  
  
  
  I-twelfth isahluko.
  
  
  
  Kwaba a real hike ukuba ezindleleni. Ursula akusebenzi khange complaining, kodwa ndinga zibalisa ukuba strain ka-yokugqibela amabini anane waba ethabatha yayo toll ye-ngomhla wakhe. Malunga nesiqingatha seyure emva kokuba siye ekunene kwi-site ye-itshisa cottage, thina ufikelele kuphela ezindleleni uyasebenza ngokusebenzisa le yinxalenye lizwe.
  
  
  "Kuya ikhangeleka pretty lonely," Ursula wathi.
  
  
  I-Rivnenskaya ezindleleni wabaleka ukuya river intlambo kuzo zozibini njengokuba kude kube ngoku njengoko iliso ayikwazi bona, kodwa kwakungekho iimoto kuyo. Kwaba njalo icimile ukuba kwakunzima ukukholelwa ukuba nayiphi na imiqobo ngonaphakade ophunyezwe.
  
  
  "Lenza kum xana malunga Richter kwaye nje ukuba bonwabele uxolo kwaye uzole," ndathi.
  
  
  "Ewe," Ursula wavuma. Yena waya waza wahlala phantsi kwi-grassy bank yi-roadside, kwaye lowo abaziwayo yakhe apho.
  
  
  Ursula leaned emva kwixesha elide ingca, propping yakhe elbows phezulu. Yena ezivaliweyo yakhe amehlo kwaye listened ukuya bird kwi ezikufutshane entsimini. Yayiyeyona thambileyo, sunny entlakohlaza umhla kunye relaxing umlingo kwi-balmy emoyeni. Ezikufutshane, i-inani labantu okanye izilwanyana ka-poplars whispered, oluhlaza buds adorning zabo lacy amasebe, kwaye umoya ukuba bafudukela imithi kanjalo gently stirred i-mde ingca entsimini kunye ukuze ezindleleni. Yaba uhlobo umhla, indawo, kwaye inkampani ukuba wenza iarhente nimangaliswe oko esihogweni waba ngokwenza wakhe ezithile khondo lobungcali-mfundo lilonke.
  
  
  Ursula ke elifutshane onzulu skirt waba pulled phezulu jikelele yakhe hips, kwaye ndiya kubeka apho ukhangela ngenene okulungileyo. I-bedroom ayi kuphela olugqibeleleyo ndawo ukwenza uthando, njengokuba mna anayithathela bamfumana kwezinye ndonwabe ezithile. Mna ukufumana olugqibeleleyo ndawo kakhulu engalindelekanga iimeko. Kodwa oku malunga nenkqubo yolawulo olumanyanisiweyo imfuza, onikiweyo ukuba sasivuya hoping kuba imoto nangaliphi na kanye, kwaba ngaphantsi favorable.
  
  
  "Isikhewu! Ke imoto!" Ursula pointed ngaphandle.
  
  
  Yayiyeyona sedan, a Citroen, approaching kuthi ngalo isantya esiphezulu.
  
  
  "Zonke ekunene," ndathi. "Andisoze zama ukuba yeka ke." Yena onayo ngaphandle kwi roadway kwaye waved yakhe izikhali kwi libanzi arc. Imoto ngokukhawuleza waqalisa nihamba phantsi kwaye mzuzu kamva rolled phezu kwi icala ezindleleni elandelayo kuthi.
  
  
  Ngaphakathi kwakukho isibini young Prussia kwi indlela yabo kumda.
  
  
  "Ingaba ke ukufumana Crveni Krst kwi Jelin Okokuba?" Ndicela yakhe.
  
  
  Zombini kubo baba ibhityile bafana kunye elide iinwele. Umqhubi glanced e Ursula, kwaye Em seemed ukuba into efana wabona. "Siza ngokuqinisekileyo yiya Crveni Krst," wathi nge nzima accent. "Nceda, hlala phantsi."
  
  
  Saye ke, kwaye car roared ngaphandle phantsi highway. Mna wayevuya baya liked ukuba drive ngokukhawuleza, ngenxa yokuba thina asikwazanga kufumana kakhulu ixesha. Eneneni, sifanele sibe nalo sele uphose i ithuba ukufumana apho ngexesha.
  
  
  Ngomhla wokuqala, kumadodana flirted kunye Ursula. Siye sanika cognac kwaye hotels ukuba uhlale kwaye relax. Kodwa xa bebona ukuba Ursula asikwazanga njenge qela ngesondo, baya waqala enjoying ilanga kwakhona, hayi xa. Thina bafika ngexesha entabeni dolophana ka-Crveni Krst, apho Richter waba undoubtedly isihloko, jikelele u-o nentsimbi yesihlanu emva kwi-kwemini. I-Prussia wathabatha kuthi elubala ukuba ufako, kwaye thina
  
  
  warmly ibulele ih kuba uhambo. Ngoko Ursula kwaye ndangena ngaphakathi.
  
  
  Kwaba encinane ndawo, kwaye wajonga ngokupheleleyo ngwevu, ngathi uninzi stations kule umgca kwi-Eyugoslavia. Thina ngokukhawuleza wajonga jikelele lokulinda igumbi kwaye wabona okokuba Richter kwaye bakhe ababini ego minions weren khange apho. Glancing ngomhla sovavanyo iqonga, wakhe, ndabona ukuba ukuqeqesha waba ukuhambisa kude.
  
  
  "Yiya," Ursula wathi kuye.
  
  
  Ngexesha silifumene ngaphandle, i-ukuqeqesha waba sele ekupheleni iqonga, picking isantya. Yaba Ithambeka Zichaziwe.
  
  
  "Tailor!" Ndamxelela.
  
  
  Wakhangela ezantsi kwi-umsinga kwesakhiwo, kwi i-vula indawo apho ezimbalwa iimoto baba ehleli, kwaye wabona Fiat Richter waba lakho, ngokusebenzisa lizwe indlu kufutshane i-belgrade.
  
  
  "Jonga," ndathi. "Ego matshini. Yena ke, kule ukuqeqesha."
  
  
  Yena sathi Ursula ingalo kwaye pulled yakhe ukuya njengoko yena wabaleka phantsi iqonga imoto.
  
  
  "Yintoni thina senza, Isikhewu?" yena wabuza njengoko sibaleka.
  
  
  "Esiyenzayo ukuze ufumane i-belgrade butcher," umyeni wathi.
  
  
  Thina lumisiwe e a Fiat kwaye walindela ngalo irekhodi. Mna kwafuneka babambisa ukuba ukuqeqesha. Ukuba Richter yenza ukuba Ebulgaria, bazalwana chances yokufumana i-ego kwaye radio baba ngenene slim. Apho uya kufumana yonke kuyimfuneko KGB uncedo.
  
  
  Saphakama kwi-low emidlalo car kwaye sathi i-wires phantsi xboardcomment. I-ukuqeqesha chu disappeared jikelele a bend kwi-ingoma. Mna idityaniswe nayo, qhagamshela i-wires, kwaye i-injini waqala ukusebenza.
  
  
  "Get kwaye makhe ndiye!" lowo sakhwaza ukuba Ursula phezu ingxolo ka-car.
  
  
  Hers waba kwi-passenger sokugweba, kwaye Ursula waba ngasemva ivili.
  
  
  Yena pointed ukuba apho Ithambeka Zichaziwe disappeared jikelele a bend kwi-ezindleleni.
  
  
  Layo yathi."Landela ukuba liechtenstein ukuqeqesha!"
  
  
  Yena kuphela wajonga e kum kuba nomzuzu. Imoto yaphaphazela jikelele yembombo kwaye namakhaya ukuya kwicala highway.
  
  
  Wakhangela ozayo, babona ukuba nangona kwakukho steep bank kwi omabini ye-ingoma kufutshane dolophana, kwabakho igumbi kuba narrow emidlalo car ukuba Ursula ayikwazi drive kakuhle ngokwaneleyo.
  
  
  "Umnqamlezo ukuya kwelinye icala ingoma ngeli ukunqamleza apha," Molo wathi kuye, njengokuba nathi bumped zethu ekhohlo wheels kwi sleepers. "Ndifuna ukuba abe kufutshane ukuqeqesha ukuba sinako ukuqonda oko."
  
  
  Yena waye njengoko ndatshoyo heee, kwaye ngoku ke sikwi kwicala lasekhohlo lwe highway. Ursula ke amehlo widened njengoko yena struggled ukugcina ulawulo imoto. I-screeds phantsi wheels ngasekunene washukuma imoto nzima, kwaye potholes bamisela phantsi ezinye wheels, kodwa Ursula bagcina Fiat kwicala le-ingoma. A kanye emva koko, i-ukuqeqesha waba kwi-emehlweni kwakhona, kwaye sasivuya approaching kuyo.
  
  
  "Hurry phezulu," lowo urged yakhe.
  
  
  Ursula inyathelwe kwi-igesi kwaye thina sped phambili. I-ukuqeqesha inikwe kuphela ezimbalwa unit-format kude. Oko glided smoothly kuthelekiswa zethu kunye wild ride. Thina betha a _imaphu yesigingqi kwaye car waguqukela ekhohlo. Okwethutyana ndandicinga sasivuya ehamba noku embankment. Kodwa Ursula walwa kuba ulawulo kwaye ekugqibeleni siya waya kakuhle kwakhona. I-balance indawo dining car kwaba ngoku ngaphakathi amabini iinyawo. Fiata wavula ucango kuba yakhe kwaye wajonga e Ursula.
  
  
  "Xa mna uzimanye, umva isixeko ulinde kwam ngomhla sovavanyo. Andisoze zama ukuthatha ego aphile ukuba lowo ikwenza kum."
  
  
  Yena nodded frantically, wakhe knuckles mhlophe kwi uboniso ndlela ivili. Wathabatha enye yokugqibela jonga Nah kwaye wema kwi inyathelo ngaphandle vula car. Sasivuya emi ngomhla balance iqonga le-ukuqeqesha. I-ukuvula ucango ka-car prevented kuthi ukususela yokufumana kakhulu vala, kodwa mna luyafuneka enye intloko qala.
  
  
  "Lick!" Wakhe sakhwaza heee, kwi-rheumatism.
  
  
  I-sovavanyo wagon bumped, swerved, kwaye pulled kude ukuqeqesha. Ngoko sasivuya outright opposite i-ukuqeqesha, i-ukuvula ucango clanking ngokuchasene iqonga bokusebenza. Kwaba ngoku okanye zange. Wakhe jumped phezu ezine iinyawo zakhe rushing emhlabeni, sathi iqonga railing, kwaye sathi nah. Yena pulled ngokwakhe ukuya kwi-iqonga kwaye climbed phezu railing. Ngoko ke wabona yakhe, ndakhangela emva, kwaye wabona okokuba Ursula waba sele braking imoto. Ay waved ngomhla wakhe, kwaye yena flashed yakhe headlights njengoko yena chu made wakhe indlela elandelayo ukunqamleza.
  
  
  Yena straightened yakhe iingubo kwaye pushed yakhe iinwele umva ukusuka yakhe forehead. Weza kwi bhodi ngaphandle killing kwethu, ngokwakhe, okanye Ursula. Ngoku mna kokuba ukufumana Hans Richter phambi kokuba sibe ufikelele umda.
  
  
  Wangena dining car kwaye wajonga ngenyameko ngomhla ajongene nayo le bambalwa abantu abo beza asele emva sangokuhlwa. Akukho namnye jikelele kwabo kwaba Richter, okanye i-ego umntu. Wafuduka casually jikelele imoto, njengoko ukuba lowo kwakukho nje ehamba phezu a ukuqeqesha. Ukuba conductor kokuba lumisiwe kum nge ticket ithambo, nayo ayikwazi zithe bought yi-ego kwi bhodi - mhlawumbi yesibini-iklasi ticket, kodwa andiyenzanga care ngenxa andiyenzanga silindele relax kwaye uyakuthanda oku ride.
  
  
  Wakhe chu wahamba ngokusebenzisa u-iyalalaprocess status iimoto, ukukhangela imiqondiso na
  
  
  Richter, kodwa andiyenzanga khangela into. Andiyenzanga bona kuye kwi-wonke iimoto noba. Kwi ukuqeqesha, ndabona kuphela ajongene ka-ndonwabe travelers. Ukuba Richter waba kwi bhodi, lowo idlalwe ngayo ikhuselekile kwaye wazimela. I-emu mhlawumbi zilawulwe ukufumana enye okanye ngaphezulu iyalalaprocess status compartments iziqu zabo kwaye abantu ke egos, kwaye baya kuba ngaphakathi kwabo ulinde ukuba umnqamlezo ukuba Ibulgaria kwi-Dimitrovgrad.
  
  
  Nangona kunjalo, kukho kwakuluncedo ukuba wakhe ferret onayo ukusuka kubo, njengoko experienced yi-yokugqibela ukuqeqesha. Ngoku waye ngokuqinisekileyo ka-Hans Richter ke uchazo kwaye wazi ntoni wakhangela ngathi. Wakhe ego nokufumana wakhe wachaza ukuba ukuqeqesha conductors.
  
  
  Oko wandithatha imizuzu elishumi ukufumana porter, kodwa xa ndaye, waba kakhulu eluncedo.
  
  
  "Makhe ndijonge," wathi kwi-Serbo-gurmukhi, " ndiyakholwa ukuba umntu onjalo njengoko zona zichaza ibhodi iya ku Crveni Krst. Ewe, ndikhumbula wakhe ngoku. Mna nje wabona le guy faka bay 8 kumacandelo iyalalaprocess status car."
  
  
  A mzuzu kamva yakhe imile kuba ngumhla kuzisikela ngaphandle 8. Wakhe pulled Wilhelmina kwaye mentally elungiselelwe nantoni na ukuze babe kunokwenzeka. Yena wathi, ngokwakhe ukuba Hans Richter akusebenzi khange ke shiya kweli xesha, yena akusebenzi khange ke shiya lo ukuqeqesha aphile. Yena inyathelwe kude ucango okwethutyana, wavusa ekunene kwakhe futhi, kwaye viciously ukukhatywa kuyo.
  
  
  Ucango ukuba compartment slammed, kwaye lowo abalandela kuyo. I-Luger waba sele ukulungele ukuba umlilo. Wakhe ukuhlala candid kuba imini kwaye inspected i-sangaphakathi. Kwaba deserted.
  
  
  Yena ngokukhawuleza na kwaye ezivaliweyo ucango emva kwakhe. Wam guess ukuba Richter wathabatha ezimbini okanye ngaphezulu okubonakalayo waba undoubtedly echanekileyo. Yena mhlawumbi ukuthengwa omnye coupe, egameni umntu ngabo kwabanye abantu, kwaye waye mhlawumbi kukho elubala ngoku, ucwangciso lwakhe elandelayo yiya yi-uthengisa ngesathelayithi hlola rides, iifoto, umculo.
  
  
  Ndakhangela jikelele. Kwakungekho luggage okanye unomathotholo, kodwa kwakukho jacket kwi bunk. Lo ngunyana wam inguqulelo ukuba Richter osetyenziselwa kuba kuzo.
  
  
  Yena ayikwazi kufumana ndalinda kuba ego apha, okanye balingwe ukufumana ngaphandle apho yena ego, nabantu, ukuba hiding. Ndajika kwi-cot kwaye pulled emva i-sijongana ukuba uqinisekise ukuba yena hadn ukuba ifihlakele i-radio kwenye indawo. Xa ndandisele ekubeni umkile ngomhla, ndeva cofa a usiba. Yena whirled kwiintlanganiso isandi njengoko abe ufikelele kuba reloaded Luger.
  
  
  A Topcon iarhente nge alaphukanga nose kwaba bemi kwi-doorway, kwaye bakhe mde companion, iqokobhe, waba ilungelo emva kwakhe.
  
  
  Umntu kunye alaphukanga nose ufikelele kuba yakhe gun, kodwa yakhe ego bambulala kuye. Ngexesha Ego Ruka waba wakhe jacket, Wilhelmina ke fernández abancinane ubuso waba sele ebhekisa ngexesha lakhe surprised ubuso. I-ego phezulu comrade asikwazanga nkqu zama.
  
  
  "Thatha esandleni sakho ngaphandle i-coat. Careful, " ndathi.
  
  
  Waye.
  
  
  "Ngoku, kunye kuni, kuza ngaphakathi."
  
  
  Wathabatha amanyathelo amabini emva kwaye ingenile compartment. Yena ilungisiwe i-mde umntu vala ucango emva kwakhe. Xa waye, wayengomnye ngenyameko disarmed ngabo bobabini kubo.
  
  
  "Njani yaye ngaba oko?" Alaphukanga Nose wabuza, " Njani uyifumene jikelele cottage?"
  
  
  "Ungaze ingqondo," ndathi, bephethe ih macala omabini ngaphambili kum. "Apho Kukho Abantu Bethu?"
  
  
  "Ah," i-mde umntu chuckled. "Wena wahamba ezingachanekanga indlela, umhlobo wam. Yena ayifumananga ngaloo ukuqeqesha."
  
  
  Waba licking kum, wonke umntu. Wakhe betha nge "Luger" sideways kwi-ego iintloko waza wakhulela. Yena grunted wawa emva ngokuchasene eludongeni ye-compartment.
  
  
  Ndicela yakhe."Ufuna ukuzama ethiwe kwakhona?"
  
  
  I-mde umntu waba shocked kwaye stunned. Omnye wathetha kuba kuye. "Yena ke kwi bhodi," wathi. "Kodwa thina andazi apho. Thina washiya ego kwi-ezinye end ye-ukuqeqesha."
  
  
  "Lo ngumsebenzi omnye-umntu compartment," ndathi. "Ingaba ufuna u-thatha eyahlukileyo compartment?"
  
  
  Umntu kunye alaphukanga nose hesitated, kwaye mde omnye wajonga e kuye grimly. "Ewe."
  
  
  "Ngubani inani?"
  
  
  "Musa zibalisa emu!" i-mde umntu sakhwaza loudly. Wakhe ego ukukhatywa kuye kwi-shin kwaye lowo screamed.
  
  
  "Zonke akunjalo?" Ndicela wakhe into ethile.
  
  
  "Lento elandelayo compartment," indoda leyo yathi softly, jerking yakhe koobhontsi e eludongeni.
  
  
  "I-fool!" i-mde umntu wathi ngokusebenzisa gritted amazinyo.
  
  
  "Kulungile, apha sihamba," ndathi. "Ukuba iqonga. Kuza ngaphandle."
  
  
  Omnye kunye alaphukanga nose wavula umnyango waza waphuma kulo corridor, kwaye kwaba pushed nge mde thief. Kwakungekho namnye kwi-hallway, ngoko ke Luger wouldn khange vumelani yakhe khona.
  
  
  "Yiya," mna ilungisiwe, lakho, i gun kwi-mde umntu ke ribs.
  
  
  A mzuzu kamva, thina ufikelele platform phakathi iimoto. Hers kwaba bemi ngasemva kwabo kwaye bephethe Luger kwi kwabo. "Zonke ekunene, ukutsiba," mna ilungisiwe.
  
  
  Baya wajonga e kum intently.
  
  
  "I-ukuqeqesha ngu ukuhamba ngokukhawuleza kakhulu," i-gunman wathi.
  
  
  Hayi ngokukhawuleza kangangoko gawking jikelele ukuba gun, ego walumkisa yakhe.
  
  
  Ngoko ke, emva kanye ke hesitation, i-thug kunye alaphukanga nose wavula umnyango waza jumped kuzo. Kunyaka olandelayo ngephanyazo, i-mde umntu lunged frantically e kum.
  
  
  Wakhe attack waba kuhlangatyezwana nazo kunye luger barrel, hitting Ego nzima kwi-stomach. Yena groaned wawa heavily ukuba kukutshisa floor e-iinyawo zam, unconscious. I-Luger holstered ngayo, etsaliweyo Ego kwi-ukuvula ucango, kwaye threw kuye ngaphandle i-ukuqeqesha.
  
  
  Hers, wabona yakhe limp umzimba, betha, i-gravel kwaye ke utyibiliko ingabonakaliyo kwi-mde ingca. I-emu waba mhlawumbi bhetele ngaphandle kwe ukuba ibingu conscious, kodwa kulo naliphi na ityala ke wouldn khange kuba stahl ukuchitha ezininzi vaults kuyo. Emva zonke, waba ukuzama ukuvuthuzela kum kwi-small amaqhekeza aye.
  
  
  Ngoku kwakusisiqhelo Richter ke. Waba kule ukuqeqesha, kwaye mna luyafuneka ukufumana kwakhe. Mna ke ujonge phambili kuyo.
  
  
  
  
  Isahluko Ishumi Elinesithathu
  
  
  
  Kwakungekho oyikhethileyo. Kamsinya i-ukuqeqesha uya khona Dimitrovgrad kwaye ngenisa Ebulgaria, kwaye ke umsebenzi wam uya kuba kokukhona nzima. Ndandingasakwazi nje kuhlala kukho kwaye ndibeke izandla zam kunye kwaye ulinde Richter ukubonisa phezulu. Mna kwafuneka ziphengululeni iyalalaprocess status compartments methodically, knocking imini yonke. Oku tactic kunokubangela kum iingxaki kunye porter, kodwa ndaba ukwenza umngcipheko.
  
  
  Wakhe bagqiba ukuya farthest umsonto wokuqala iyalalaprocess status imoto, omnye ukuba licks, ukuya phambili ukuqeqesha. Wayeza ukuqalisa ukukhangela kwayo ukususela kude kuphele le ukuqeqesha kwaye kwangoko ingenza indlela yakhe emva ngokusebenzisa kunye iimoto. Kodwa esi sicwangciso ngesiquphe waba ngokupheleleyo unnecessary. Xa ndathola ukuba a malunga halfway kuwo lokuqala iyalalaprocess status imoto, i-compartment wavula ucango kwaye Hans Richter kwaba bemi kwi-corridor nje ezimbalwa iinyawo kude, staring e kum ngathi mna ke oyingcwele.
  
  
  "Wena!" "Yima ke!" lowo hissed.
  
  
  Yakhe, uqaphele ukuba waba oqhuba a kanomathotholo.
  
  
  "Yiya, Richter," walumkisa yakhe. "Uphumelele khange ndifune ukuhamba, iifoto, umculo ngoku."
  
  
  Kodwa Richter kokuba ezinye izimvo. Yena muttered into phantsi akhe impefumlo kwi-isijamani, ngoko intliziyo waza wabaleka phantsi iholo kude kum.
  
  
  Waba isihloko kuba iyalalaprocess status car ukuba kokuba nje ekhohlo yakhe, esingise the end of the ukuqeqesha. I-ukuqeqesha waba kakhulu crowded kunokuzama a esifutshane. Endaweni yoko, wanika nokususa.
  
  
  Moments kamva, Richter waba kwi emva iqonga le-ukuqeqesha. Waya njengokuba kude kube ngoku, njengokuba yena ayikwazi ngaloo icala. Xa mna approached naye i gun, waba ulinde mna. Ucango slammed kuyivala kwi-phambili kum njengoko ndiya balingwe okokuba ngokusebenzisa yayo kuvulwa kwi-iqonga. Yena phantse ophe ungqinelwano njengoko ucango slammed kwi-bam axis powers kwaye ingalo. Richter pushed yakhe nzima. Yena inyathelwe cautiously ngokusebenzisa doorway kwaye & ncamathiselamessage status Richter utyibiliko phantsi amanqwanqwa ukuba kophahla ka-car.
  
  
  "Kuncama, Richter!" lowo sakhwaza phezu ingxolo ye-ukuqeqesha. Kodwa yena disappeared nge-hlaba ka-umbono.
  
  
  Kwabonakala ukuba kwakungekho nto ukwenza kodwa simlandele.
  
  
  Mna leaned phezu oololiwe, ukujonga phezulu amanqwanqwa, kwaye nje ixesha ebona Richter ebhekisa encinane Isitaliyane revolver e kwentloko yam. Yena abalawuli, lakhe ducked emva, kwaye gawked ngomhla rushing emhlabeni phantsi wheels. Richter emva koko wafudukela kuwo kophahla ka-imoto ukuya phambili ukuqeqesha.
  
  
  Yena ngokukhawuleza climbed i-ladder kwaye climbed ukuya phezulu imoto. Richter waba sele ngomhla ukuza kuthi ga ngoku, end, hopping phezu dining car wokugqibela iyalalaprocess status car. Yena ophe ungqinelwano okwethutyana, landing kwi kophahla esilandelayo imoto, kodwa ebibanjwe ngomhla.
  
  
  Yena wabaleka emva kwakhe kuwo kophahla ye-dining car. Xa abe ufikelele kunye iphela, saphakama umgama phakathi kwakhe kwaye iyalalaprocess status imoto ngaphandle iyama waza waqhubeka wabaleka.
  
  
  Richter waguqukela kwaye abalawuli ababini nangaphezulu ingongoma e kum. Ndabona yena thatha injongo, kwaye ducked. Zombini ingongoma waya mimmo, nangona yesibini omnye ripped ngokusebenzisa kophahla ka-car phantsi kweenyawo zam. Hers wabuyela umlilo nge Luger, kodwa njengoko ukuqeqesha bafudukela ngaphantsi kwethu, hers kanjalo ayiphumelelanga injongo, kwaye gawking babemsulwa flew mimmo phezu Richter ke intloko. Wathi kuqaliswe inkqubo kwakhona.
  
  
  Richter jumped omnye sokugweba phakathi iimoto. Waba yokufumana ngcono e kuyo. Hers abalandela; sibaleka, kwaye jumped phezu kungentsuku iimoto. Richter waba approaching i-phambili ukuqeqesha.
  
  
  Xa Richter wenza enye ukutsiba phakathi iimoto, i-ukuqeqesha swerved, waza wawela ngomhla omnye wonke ndibe ş ngumlimi. Xa waguqukela kwaye wabona kum ukuza kwiintlanganiso kuye, yena aimed i-small revolver kwakhona kwaye abalawuli ababini nangaphezulu ingongoma. Oko lonakele kwi kophahla esilandelayo imoto, kwaye bullets tore ngokusebenzisa wood kwi-superstructure elandelayo yam intloko kwaye ingalo. Richter pulled i-phinda-phinda yakhe revolver a okwesithathu, kodwa akukho nto eyenzekileyo. Wathi threw i gun e kum angrily. Oko bounced ngaphandle i-kophahla ka-car kwaye disappeared phezu edge.
  
  
  Richter waguqukela waza wabaleka kwakhona. Ndathola phezulu, holstered wam luger ,kwaye abalandela kuye. Ke yena wabona loom ozayo, kwi mountainside, kwaye umnyama tunnel kuvulwa kwi-nen. I-ukuqeqesha lonakele kwi tunnel, kwaye Richter bench-icinezelwe nje ngexesha njengoko yakhe carriage disappeared kwi ubumnyama. Hers waye kanjalo baphoselwe ubuso phantsi, kwaye kwangoko hers waba plunged kwi ubumnyama. Emva mzuzu, ndabona yakhe lokukhula phezulu ehlabathini
  
  
  ngomhla ezinye end, mna waphuma kwakhona ukuya omnyama umbhobho wothungelwano kwi-daytime Brylev.
  
  
  Richter waba sele approaching i-injini. Ndathola phezulu kwaye wabaleka emva kwakhe. Wakhe umsebenzi yi-ukunqanda emu ukusuka kufumaneka emva kwi-ukuqeqesha. Saphakama kulwimi lokuqala car ngasemva injini waza waqhubeka lokuqhuba. Xa lukayise jumped ngaphandle, i-ukuqeqesha swayed kwi bukhali bend kwi-ingoma. Wawa ngasekunene kwaye phantse slid ngaphandle i-kophahla ka-car.
  
  
  Yena ndalinda de rails straightened kwakhona. Ngoko hers, uyise kwiintlanganiso Richter. I-ukuqeqesha lurched kwakhona kwi ekunene ezindleleni njengoko Richter approached i-phambili van. Wawa kwaye dropped the kanomathotholo. Oko slid ukuba wendawo car ke kophahla, kodwa Richter sathi kuyo phambi kokuba ayikwazi kuwa .
  
  
  Richter kwaba ngoku kwi-phambili car. Yena & ncamathiselamessage status i-injini njengokuba kubhaliwe approached ukuvala elifutshane umgama phakathi kwethu. Yena kugqitywe hayi yiya kwi-injini, kwaye endaweni yoko ndaya amanqwanqwa ezikhokelela phezu icala car. Oko onayo kuye ngokukhawuleza njengokuba yena inyathelwe kuyo.
  
  
  Ego sathi yakhe kunye yakhe yonke ukomelela kwaye etsaliweyo wakhe ukuba kophahla ka-car. Yena sajonga kum, ukuzama ukwaphula free.
  
  
  "Mandiyenze yiya!" lowo sakhwaza. "Ingaba kanjalo bacinga ukuba mna wadala zonke oku kuba akukho nto?"
  
  
  Ego ke amazwi kwakukho phantse blown kude phambi kokuba yena ayikwazi babambisa oko waye esithi. Kodwa ego ke amehlo wandixelela yonke into. Kokuba baphumelela apho wonke umntu ongomnye kokuba ayiphumelelanga, kwaye Hans Richter waba trapped kwi end. Kwi-ezimbalwa elifutshane imihla, wakhe stahl ego waba utshaba.
  
  
  Yena punched kuye kwi-ego isikwere ubuso kwaye waphula emu ke nose.
  
  
  Richter wawa kwi kophahla a ukuhambisa car. Usuku lokuzalwa lomhlobo wam slid ngaphantsi kuthi ngalo breakneck isantya. Mna sathi e kuye kwakhona, kodwa ukhabe kwaye knocked wam legs ngaphandle ukusuka phantsi kwam, kwaye ndawela ngaphandle kwakhe kwaye rolled ukuba kakhulu wendawo kophahla.
  
  
  Wakhangela ezantsi kwi-thicket ka-mhlaba ngezantsi kum, gripping i-wendawo kophahla kunye izandla zakhe neenyawo. Njengoko wathi chu wahamba kude kube sekupheleni, Richter onayo emva kwi iinyawo zakhe. Xa ndajika ukufumana phezulu, ukhabe nam axis powers.
  
  
  Yena dodged i-ukuvuthuzela, kwaye Richter ophe ungqinelwano kwakhona kwaye wehla yakhe ngamodolo akhe. Thina kunye struggled zethu ezinyaweni zenu kunye, kodwa oku ixesha mna waba luncedo. Wakhe ego punched kuye kwi-stomach kwaye lowo uyiphinde kabini phezu. Ngoko yayo nzima ukubetha yakhe ego ngakumbi iintloko kwaye phinda i kick. Yena staggered emva phantse wawa kwakhona.
  
  
  Kwaba ngoku phakathi Richter kwaye ngaphambili wendawo kophahla ka-iimoto. Nge yokugqibela desperate lincinane, lowo wenza radio e kwentloko yam. Kweli xesha mna bambona esiza, kwaye mna inyathelwe emva njengoko Richter approached kum. I-ego attack impulse bamthwala i-mimmo ego kum ukuba isiphelo imoto kwaye phezu kwaso. Njengoko yena sele idlule, lowo sathi i-walkie-talkie kwaye snatched ngayo baphume ezandleni zakhe. Richter collapsed kwi-vula isithuba phakathi car kwaye i-injini.
  
  
  Andiyenzanga kuba nethuba ukugcina kuye. Yena phantse rolled phezu akuba sathi i-radio. Ngexesha elinye incopho, Richter yawa phakathi car kwaye i-injini, kwaye kwangoko, betha, i-sleepers ngezantsi. Kuba Dolly imizuzwana, iimoto rolled phezu ego-crumpled nani.
  
  
  Oko akusebenzi khange a glplanet emehlweni abo. Richter asikwazanga nkqu kuba nexesha iyangxola. Umzimba disappeared phantsi ukuhambisa car. Ngoko ke, xa ndikhangela emva, ndabona yakhe leg torn ngaphandle, kwaye enye inxenye yayo umzimba ukuba ayikwazanga kuba sibone wawa ngaphandle i-ingoma. I-i-belgrade butcher waba hacked ukuba ukufa.
  
  
  I-ukuqeqesha waba slowing phantsi. Sasivuya ngokucacileyo approaching Dimitrovgrad, kwaye lowo ayikwazanga kuba gotten ngaloo ukuqeqesha xa ngayo uyesu. Hers, ndaya ezantsi ladder ukuba Richter kokuba balingwe ukusebenzisa ngaphambi koko, kwaye xa ukuqeqesha slowed phantsi nangakumbi, hers, jumped ukuba rushing emhlabeni.
  
  
  Mna balingwe ukugcina wam legs phantsi kwam, kodwa ndandingasakwazi. Yena rolled phezu kabini, scraping inyama kwaye tearing cloth njengoko yena rolled. Ngoko ke, yi-a mmangaliso, waba ngomhla wakhe emva kwi-futhi encinane embankment kwaye wabona ukuqeqesha ke ukuqwalasela ngononophelo deck receding noku ingoma.
  
  
  Ndava kuba yakhe alaphukanga amathambo, kodwa ayikwazanga ukufumana kwabo. I-radio kokuba ezilahlekileyo ngayo, kodwa kwaba elinesihlanu iinyawo kude. Kwi-emva kwexesha kwemini sun, lowo evuliweyo i-ego ukususela emva kwaye wajonga ngaphakathi. Ivoti ngayo, njengoko ndiya weza elokugqibela, ubani eyakhelwe-ngaphakathi radio, ngoko ke wajonga njenge inxalenye songa iphepha-a ngesathelayithi esweni icebo.
  
  
  Yena ezivaliweyo ngayo kwaye washukuma kwentloko yakhe. Wam ikwicala kwaye cue intonga baba itshisa apho babethe rubbed kunye gravel enye indlela. Yena wiped ubuso bakhe kunye handkerchief kwaye wajonga kwi-ingoma kwi-kolawulo apho Richter wawa esuka ukuqeqesha. Kwakukho okulungileyo mile okanye ngoko ke kwaye yena ayikwazanga khangela into.
  
  
  Malunga amathathu unit-format kude kubekho umgca we kunye ingoma, kwaye inokwenza ukuqeqesha waba esiza ukuya kwabo. Yena abalawuli i-projectile kwi-icala ukususela oko waba nje kuza, ngakulo Yelin Okokuba. Kwenye indawo ozayo, oku ukuqeqesha uza khetha eyona ngoma.
  
  
  Kwaba elikhulu impumelelo kuba kum,
  
  
  kuba uya tsala kum jikelele kummandla kwi hurry kwaye indlela ukuba ndinako uphephe i-mandla. Layo ngokukhawuleza bafudukela kwi ezinye iindlela. A kanye emva koko, i-ukuqeqesha waba ukuhambisa mimmo kum, thatha ukwanda yayo nihamba isantya. Yena ndalinda kuba yokugqibela car ukuba safika, phantse zonke jikelele ezimbalwa yesibini-iklasi iimoto, kwaye ke waqala wabaleka ngokukhawuleza njengoko yena ayikwazi. Mna sathi i-railing le amanyathelo kwi emva iqonga kwaye ebibanjwe ngomhla, kwaye ukuqeqesha yanked wam legs ngaphandle ukusuka phantsi kwam. A kanye emva kwexesha, waba emi kwi iqonga nge Hans Richter radio esandleni sakhe, ubukele le-ubuhle belizwe jikelele Dimitrovgrad umgca kude kwi umgama.
  
  
  Kwi-ngaphantsi kwimizuzu emihlanu, i-ukuqeqesha ophunyezwe indawo apho Butcher zahlangana a ezilungele ukufa. Wabona ntoni wajonga na pile bakudala iingubo ethiwe phakathi ingoma, kodwa amaqhekeza aye bengengabo yafumanisa ukuba njengoko umntu. Bubonke Richter ukubeka endaweni ethile kwelinye icala ingoma. Wakhe amehlo stared thoughtfully ngomhla pile ixesha elide, ngoko ke, disappeared ukusuka emehlweni abo.
  
  
  Ursula iya kuba annoyed ukuba Richter akusebenzi khange wazisa ukuba Bonn etyaleni. Kodwa ekupheleni ego i fernández career, kwabakho uhlobo ubulungisa-a uhlobo cruel ukubala.
  
  
  Ursula kwaye ndiya ukuchitha ubusuku kwi-encinane igumbi kwi-Crveni Krst. Yakhe, touching umzimba wakhe, kwaye thina kuphela wayecinga malunga abo eshushu moments kunye.
  
  
  Thina zanikwa ilungelo ukwenza njalo.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Ukubulawa Squad
  
  
  Wokuqala isahluko
  
  
  Xa ifowuni rang kwi-ngwevu iiyure phambi kokuba kuse, ndandisazi kwakukho enye kuphela umntu kwelinye isiphelo umgca - inkqubo eyenziwayo, boss yam ku - 'AX'.
  
  
  Ifowuni waba kwi nightstand kwi opposite icala umandlalo, ngoko ke kwafuneka ekhasa jikelele kwi phezu Mariya von Alder, owaye iyalalaprocess status elandelayo kum, ukufumana kuyo. Mariya stirred yayo kulala, ngokuncothula omnye leg phezulu ngocoselelo ukuze yayo ngaphaya pink nightgown yenyuka ngaphezu kwayo thighs njengoko ifowuni wabona lencwadi ithi yakhe phezulu.
  
  
  "Ufuna ukufumana umva apha ngoko nangoko," inkqubo eyenziwayo wathi ngokukhawuleza njengokuba yena lunxulumano ilizwi lam. Ego ke amazwi baba bukhali kwaye insistent. "Siyi-neyokusebenza omtsha yaba. Ube ukulungele ukushiya kwi amathathu imizuzu."
  
  
  "Kwi amathathu imizuzu?" Ndicela yakhe. "Njani? Wena ngathi ayixhasi namnye kuba zilityelwe apho ndikhona.
  
  
  Hers waba kwi Whiskey Cay, i-ncinci kakhulu island ngaphandle i-Ebahamas ukuba Hawke ngokwakhe wandithumayo ukuya kutyelela. Mna kufuneka ilungelelanise kuba boat ukukhetha kum phezulu kwaye athabathe Odin jikelele enkulu kweziqithi ngoko ke akazange abenako babambisa a inqwelo moya emva States.
  
  
  Hawke ayikwazanga linda ukuva wam rheumatism. "Ube ukulungele ukushiya kwi amathathu imizuzu," lowo iphindwe icily. "Umnu Uyakobi ibonelela yakho ezibanzi zezothutho."
  
  
  Wakhe ngokuthula nodded. Uyakobi " ingaba ikhowudi igama Umongameli we-United States of America.
  
  
  "Kulungile," inkqubo eyenziwayo wathi, njengoko ukuba wabona kum nod. "A boat uza chonga kuwe phezulu ukusuka engundoqo e Whiskey Cay Rivne kwamashumi amabini anesixhenxe imizuzu." Yena ukuya kwezi phezulu. Xa mna ukuya kwezi phezulu, ndabona okokuba Mariya kokuba kuvulwa amehlo wakhe kwaye waba ukhangela kwi kum.
  
  
  "Kwaba-ofisi yam Enew York," umyeni wathi. "Mna ke ndiya koyika kufuneka umva. I company ithumela boat.
  
  
  Mariya wacinga ukuba i-millionaire ekuthiwa Tony Dawes, phantsi wayengomnye usebenzisa kwimisebenzini yam ngoku ukunikezelwa e - 'AX'. Nkqu ukuba yena waba overheard wam incoko kunye inkqubo eyenziwayo, Nah ingaba ngxi kuba akukho isizathu ukuthandabuza bam-phantsi.
  
  
  Kodwa yena grimaced, wakhe ripe red imilebe exploding. "Ingaba ufuna ukuba ikopi namhlanje?"
  
  
  "Ewe, ndiza koyika ngoko ke," ndathi cheerfully, ifumana phezulu ukusuka umandlalo. "Kwaye ingekuko kuphela namhlanje, kodwa kanjalo elubala ngoku. Mna nje kuba ixesha ukufumana dressed phambi boat efumana apha.
  
  
  Kodwa phambi kokuba mna ayikwazanga ukufumana phezulu emgqomeni, Mariya wavusa yamluma esandleni kwaye playfully tugged kwi-bam ingalo, ngokuncothula kum ngakulo yakhe.
  
  
  "Akunyanzelekanga kuba enjalo hurry," utshilo hoarsely.
  
  
  Kwakungekho ukuthandabuza malunga nayo, Mariya von Alder yaba beautiful isidalwa, elide-legged, slender blonde nge ngokugqibeleleyo bamisela indlela: umzimba kwaye epheleleyo, mpuluswa breasts, i pink iincam apho waphumla ngomhla bodice yayo ngaphaya dress. Wayengomnye ukhangela kwi umzimba wam, kwaye yena ayikwazi khangela into emehlweni wakhe waba ngokwenza kum. Yena slid ngaphandle i-umandlalo ngomhla wakhe emva, lifting yakhe hips ngocoselelo, umnikelo wakhe kum silky umzimba ngathi a glass of uthando ulinde ukuba zivalwe.
  
  
  Nabo bonke willpower yena ayikwazi muster, lowo whispered kuye,"kuya kubakho amanye amaxesha." Yena brushed imilebe yakhe ngapha kwayo cheek kwaye namakhaya kuba shawari.
  
  
  Yena ayikwazanga nokukhalaza ukuba yokugqibela kwiintsuku ezintlanu kwi Whiskey Cay hadn ukuba sele kakhulu glplanet. I-island yaba ibala lokudlala kuba kakhulu otyebileyo. Kwabakho luxury ezindaweni thina wajonga - coca, bahlambe yolwandle yachts anchored kwi-ukujija ... blue kwamanzi; unit-format ka-expensive landscaped lawns ablaze kunye oqaqambileyo fiery iintyatyambo stretching phandle yolwandle; inani labantu okanye izilwanyana ka-luxury villas, ngokukhazimlayo apeyintwa njengoko ukuba babethe ngokulinganayo! kunye nabantwana ke crayons, towering phezu Atlantic Ocean. Mna anayithathela sele enjoying yonke into, kuquka Mariya von Alder, kuba yokugqibela kwiintsuku ezintlanu.
  
  
  Kodwa wam utyelelo Whiskey Cay waba ngxi disappointing; kwaba kukho kwi ishishini kwaye bekungekho kukufutshane ukuba isombulula yam ngoku ingxaki kunokuba ngomhla Hawke kuqala amagqabantshintshi kwam e - ' AX ' headquarters kwi comment = ingxwaba.
  
  
  Hawke evuliweyo ingxoxo nge-i-unusual monologue malunga neengozi le ethile umsebenzi, i-incredible odds, kwaye vital ukubaluleka impumelelo.
  
  
  Mna glanced e kuye ngaphandle yembombo wam iliso, bemangalisiwe waba yintoni enye into entsha. Yena isiqingatha kulindeleke ukuba bona imigca jikelele ego-ibhityile imilebe jika kwi ncuma. Oko akusebenzi khange rhoqo ukuze Hawke, a agciniwe Entsha Englander, balingwe ukwenza jokes. Kodwa ndabona ukuba abo umbimbi jikelele rta ke ego kwaye piercing amehlo kuphela onayo worse, kwaye ndandisazi waba ezinzima.
  
  
  Yena shuffled i-namaphepha angama-kuhambo lwakhe hae kwaye frowned. "Sinawo nje ukuba ukuthathwa-oku, kunjalo, eyona mfihlelo - ukuba zintandathu - - - iiyure eyadlulayo Prime Umphathiswa England waba threatened kunye ukubulawa ego ka-elide-ixesha, umhlobo, ilungu Lepalamente. Isibini abantu baba kwi-Prime Umphathiswa ke kweli lizwe ndlu xa omnye ngesiquphe pulled ngaphandle a rifle, pointed ngayo kwi-Prime Ngumphathiswa, kwaye kwangoko, iselwa inexplicably, pointed i-rifle e ngokwakhe kwaye yavuthuza yakhe brains ngaphandle. Akukho namnye ongomnye mbambano ngexesha, ngoko ke sinako kunika uluntu a iibhonasi ibali. Kodwa real zoko le kunokwenzeka ingozi ingaba ezoyikekayo ."
  
  
  Yena nodded wakhe. Kwaba stranger kunokuba yena, nento yokuba kulindeleke, kwaye nasemva kokuba Hawke ke ivula intetho.
  
  
  "Igosa British inguqulelo sichaza oko njengoko i-kunokwenzeka ingozi," Hawke waqhubeka. "Misfire xa omnye waba inspecting i-rifle. Kunjalo ke uphumelele khange
  
  
  
  
  Yena kukhankanywe ukuba ngexesha lokuqala i-zesintu baba yathi yayalela ngokuchasene Prime Umphathiswa."
  
  
  "Ingaba ke ubolekise kum Isinhanha ukunceda kunye uphando?"
  
  
  Inkqubo eyenziwayo washukuma kwentloko yakhe. "Trouble licks endlwini. Efanayo iimeko baba kusini na kwi-China, France, Ejapan kwaye Germany. Kwimeko nganye, kwezo meko killer kokuba amandla ukubulala yakhe victim, kodwa endaweni bambulala ngokwakhe.
  
  
  "Uyakwazi qinisekisa ifuthe ezi ngxelo kokuba kwi-mongameli. Yena ayikwazi lula kuba elandelayo ekujoliswe kuwo. Kwaye yena u-ezingayi linda kuba lilungu le assassination iqela ukuyenza kwi-Mhlophe Indlu, nkqu ukuba killer kuyaphela phezulu killing kuphela ngokwakhe. Bethu lo msebenzi ixesha ukukhangela kwaye atshabalalise - preventive amanyathelo ."
  
  
  "Esinazo na ndlela?"
  
  
  "Hayi kakhulu," inkqubo eyenziwayo ungeniswe. Yena lit omnye jikelele yakhe cheap cigars kwaye puffed kwi cwaka kuba ngomzuzu. "Ndinazo zonke iifayile ka-uphando ezahlukeneyo iinkonzo ezikhethekileyo, ngamnye kunye eyakhe amazwe, ngokunjalo Interpol. Ufuna ukwazi oko kufunyenwe? "
  
  
  Yena iqaphele iinyaniso ngomhla wakhe fingers. "Okokuqala, bonke abafileyo killers baba kugqityiwe. Okwesibini, wonke umntu waba obsessed kunye yabo eninzi ubude kwaye wachitha ezininzi ixesha uzama ukufumana uid kuyo. Amathathu anesithathu, jikelele kubo baba vala kunye Von Alder dade."
  
  
  Yena wavusa i-eyebrow ngomhla wakhe. "Amazing. Ndifuna fat abantu kwi yezosondlo abo njenge beautiful girls. Nisolko hayi kanye kanye isenza lula."
  
  
  "Ndiyazi," Hawke wathi. "Ndiza uxolo." Ukususela indlela wathi kuyo, kuya wajonga njenge wayengomnye phantse onikwe ukuba emu. Kodwa ke waba decidedly businesslike kwakhona.
  
  
  "Siqala nge von Alder oodade, oko kukuthi, kunye nawe. Le web esekelwe real clue silifumene ."
  
  
  I-von Alder girls baba kancinci odd ngokwabo. Mariya, Helga kwaye Elsa ingaba identical blonde triplets, kulungile-ezaziwayo na newspaper umfundi okanye i-TV umboniseli. Baba zabo twenties, kwaye babebizwa elimnandi. Bafika e-United States nge-Germany emva outbreak ka-Imfazwe Yehlabathi II kunye zabo umama Ursula. Baya specialized kwi-millionaire kubayeni lovers abo made ih otyebileyo kunye izipho ukwimo izindlu asasazwa jikelele i-umphandle echibini, yachts, jewelry, kwaye nkqu private jets.
  
  
  Ngomhla wesibini wacinga, ndagqiba ukuba yokufumana ekuthatheni wokungasemva ka-Alders waba mhlawumbi omnye uninzi enjoyable iindlela mna nento yokuba ngonaphakade gotten yakhe waqala kwimishini.
  
  
  Kwakulula ngokwaneleyo kuba ' AX ' ukubonelela kum nge-phantsi ibali - Tony Dawes, a wealthy businessman owathi njengelifa a thriving kumazwe angaphandle kweli-ukungenisa ishishini kunye headquarters Enew York. Kungekudala, ngelixa inkqubo eyenziwayo waba ngokuncothula ilungelo lwamagama backstage, mna wamenywa ukuba eziliqela amaqela, njengoko ngabona Von Alder girls. Kanye yakhe nabantakwethu zahlangana yakhe, yaba iselwa lula, kunye generous ibonisa ka-izipho zomoya kwaye ingqalelo, ukuba kuba yinxalenye ih loluntu womnatha.
  
  
  Mariya wayengowokuqala von Alder mna "explored". Ndithatha wakhe ukuba Whiskey Cay, apho thina wachitha ezintlanu ndonwabe imihla kwi-luxury. Kodwa yi-ngentsasa Hawke ilungisiwe kum emva United States, kokuba kufunyenwe akukho ezinye ukhokela.
  
  
  Isibini
  
  
  Ngaphantsi kwe-amabini imizuzu kamva, emva Hawke ke umnxeba ku mariya, wathintela kuba eyona wharf e Whiskey Cay. Mariya von Alder beza kunye nam, clinging yam ingalo. A boat waba akukho nto apho, a amane-futhi cruiser, uninzi iintyatyambo peeling kwaye rusting, zimbini idizili amandla besonqena. Kwakukho abantu abane kwi-deck.
  
  
  Omnye abantu, wearing a faded baseball cap, sakhwaza, " sikulengele ukuba tyhala ngaphandle, Umnu Dawes."
  
  
  "Kuba nani," ndathi. Ndajika ukuthi goodbye ku Mariya, kwaye yena wandinika elide, demanding asazanga.
  
  
  "Khumbula, Dumplink, "utshilo - zonke von Alder oodade wabiza amadoda abo 'Dumplink' - " ukuhlala kude ezi oodade bam, okanye ndizakuyenza ekuqaleni amehlo ngaphandle."
  
  
  "Yam okanye kulungile?" wababuza yakhe.
  
  
  "Onke amehlo," watsho.
  
  
  Yena wandinika ekhawulezayo asazanga, kwaye mna jumped kwi deck ye-cruiser. Umntu kwi-faded baseball cap wabaleka ngokukhawuleza kude. Njengoko cruiser ke anamandla twin diesels weza ubomi, wabona yesibini boat hurtling kwiintlanganiso i-iyasikeka. Yena ngesiquphe, waguqukela kwaye namakhaya ngenxa yam cruiser, esibizwa rapidly approaching i-vula yolwandle, ayo nose slicing ngokusebenzisa amanzi, ayo nose eyenza rooster ke tail jikelele yokutshiza. Kungekudala, Mariya von Alder, bemi ngxi ekupheleni port bar, shrank ukuba ubungakanani a doll, kwaye kwangoko ngokupheleleyo ilahlekile! Imizuzu embalwa kamva, i-island ngokwayo disappeared kwi imboniselo.
  
  
  Ngesiquphe, ndaqonda ukuba omnye boat waba zilandelayo kwethu. A abantu abaqhelekileyo chill wabaleka phantsi wam spine. Umntu othile wenza a ezinzima mpazamo - ayikwazi oko zithe kuye?
  
  
  Yena balingwe ukuba nani ngayo ngaphandle, kwaye ngokukhawuleza. Mhlawumbi ezinye boat kwaba i-utshaba inqanawe ukuzama ukufikelela kum, okanye oko akusebenzi khange kwi boat ukuba makube chonga ngokwayo phezulu, enye boat kwakukho enye inkqubo eyenziwayo kokuba ithunyelwe Whiskey Cay. Phambi ndaba nethuba ukusebenza kuyo nayiphi na ngaphezulu, umntu kwi-baseball cap wandixelela oko kufuneka ukwazi.
  
  
  "Nceda musa ukwenza nantoni na stupid, Umnu Dawes," wathi. Yena threw a enye ka-i-canvas yokuzobela emva kwi-deck kwaye sathi i-sawn-ngaphandle shotgun ukuba bazibeke phantsi kwayo. Kwaba aimed ngexesha lam axis powers.
  
  
  Noko yena asikwazanga nokwazi lam lokwenyani igama. Kodwa yakhe imile ayikwazanga zichaza indlela wayesazi mna nento yokuba ibe ilinde kuye ukufumana phezulu ukusuka port bar kwi-Whiskey Cay.
  
  
  
  
  
  T. Noba umntu waba emamele kwi kwi Hawke ke, umnxeba, okanye Mariya von Alder wandinika kude.
  
  
  Kwakukho iyangxola ukususela umntu ngexesha ivili le cruiser, kwaye boat waguqukela ngasekunene kunye a sudden lurch ukuba phantse knocked kuthi bonke ngaphandle kweenyawo zethu. Ngoko sibonile yintoni ingxaki yayikukuba - i-ominous zesilivere injongo piercing amanzi phantse elubala ngasentla zethu bows. I-boat ukuba waba chasing kuthi abalawuli a torpedo, kodwa missile uphose nathi kwaye flew ngaphandle ukuya elwandle.
  
  
  Kodwa ukuba emfutshane mzuzu, xa zonke izandla ibhodi i-cruiser ezilahlekileyo zabo ukulingana, wandinika ithuba mna kufuneka tsala ngaphandle Wilhelmina, bazalwana kancinane ezintathu - - - -i-intshi-barrel Sled. Ngexesha ndandikunye Mariya e Whiskey Cay, mna bamfihla ego ngendlela efihlakeleyo compartment wam luggage. Kodwa phambi kokuba ndimke zethu igumbi, kwi kusasa xa Mariya waba kwelinye igumbi, Ego kokuba i-foresight ukuba shove yakhe kwi crotch holster ukuba hers waba wearing wakhe trousers, ngoko ke, ukuba lowo ayikwazi khona kuba gun kwaye unbutton yakhe iphaphazela.
  
  
  Xa umntu kunye shotgun waba ngxi lwazi kwi railing, lowo crouched phantsi, unzipped ngayo, kwaye pulled ngaphandle luger . Ndinga bona amazement kwi umntu ke ego xa Luger popped phezulu wam iphaphazela. Yena wakhwaza watsho kwaye swung i-muzzle ye-gun phezulu, umnwe wakhe tightening kwi phinda-phinda. Thina abalawuli ngaxeshanye. Wilhelmina u-9-imililitha gawk uvale isithuba phakathi kwethu yi-isiqingatha sesibini ngokukhawuleza. Gawking bathabatha indoda ke ubuso ngaphandle kwaye threw yakhe ego phezu railing kwi yolwandle, kwaye shotgun blast betha i bulkhead emva kwam.
  
  
  Wafuduka ngokukhawuleza, silithi ubomi jacket seeveki isandla sakho kwaye shoving i-Luger emva kwi yayo holster kunye nezinye. Ngoko kuye, jumped phezu railing kulo ulwandle. Mna guessed ukuba abantu wam wesibini boat baba signaling kum zama ukufumana ngaphandle boats xa sukuba abalawuli i-torpedo, kwaye ukuba babeza ubukele kum nge-binoculars.
  
  
  Nangona kukho ubushushu imini, xa oko, betha, kwaye wangena phantsi, amanzi waba ngokoyikekayo yingqele. Ngxi clutching ubomi gillette esandleni sakhe, saphakama phezulu phantse ngoko nangoko kwaye swam ukususela co cruiser kowesibini boat, esibizwa ngoku rushing kwiintlanganiso kum. Phezu kwayo shoulder, wabona cruiser begin ukujika ekusukeleni.
  
  
  I-cruiser waba ngxi ngowe-mid-uhambo xa approaching cutter abalawuli omnye torpedo. A naval missile whizzed elidlulileyo kum, kuphela ezintlanu unit-format kude, kwaye kweli xesha ke, betha, i-cruiser amidships. Kwakukho hellish comment, kwaye bendiphantsi betha yi-olomeleleyo shockwaves ukuba bomvu ngokusebenzisa amanzi ngathi i-stencils yangoku ukuphunyezwa ngokusebenzisa a sinika kuphila abalawuli. I-cruiser waphula ngaphandle, ukuthumela phezulu isigebenga geyser amanzi, zokungcola, kwaye abalawuli.
  
  
  Imizuzwana embalwa kamva, i-umleqa boat pulled phezulu ecaleni, kwaye uncedo izandla wawaphakamisela kwam ngomhla we bhodi. Kanye kwi-deck, wabona ukuba le boat kwaba i-kanye kanye replica ye-cruiser ukuba kokuba nje batshatyalaliswe; nkqu kunye peeling kwaye rusting indlela kwaye inani abantu kwi bhodi. Kodwa kweli xesha, omnye abantu yabonisa a ikhadi lokuposa kunye tywina ka-United States kwaye utyikityo ngumongameli.
  
  
  "Thina apologize kuba inconvenience," indoda leyo yathi kufutshane nje. "Thina uphose i-iyasikeka e Whiskey Cay. Umntu kumisa ezincinane diversion ngomhla wethu generators ukuba libazisa kwethu. Sakubona ezinye boat shiya kunye nawe, siza guessed into eyenzekileyo."
  
  
  "Enkosi," mna smiled. "Kufuneka recovered kakuhle."
  
  
  Yena ungafuni admit ukuba wayeyindoda real elinolwazi. Endaweni yoko, wathi: "mhlawumbi ufuna ukutshintsha bangena abanye eyomileyo iingubo phambi kokuba sibe khona indawo yethu. Uzakufumana ezinye impahla kwi-cabin ngezantsi.
  
  
  Ndaya downstairs kwaye itshintshe kwi-fresh jeans, emidlalo ekufuneka shirt, izihlangu, kwaye socks. Oko akusebenzi ukuba kanye kanye isiswedish Saville Umqolo, kodwa kwaba coca kwaye umhlaba owomileyo. Wam rescuers asikwazanga cela kum nayiphi na imibuzo okanye kunikela kum na ulwazi. Kwaba mhlawumbi CIA, kodwa mna ngxi kokuba akukho unye njani abo kwakucwangcisiwe ukufumana kum emva mainland e isantya inkqubo eyenziwayo kokuba engqondweni.
  
  
  Xa ndaya emva upstairs, onjalo umntu othe wawathetha kum ngaphambi koko wandixelela ukuba simele zifikelele unikezelo incopho malunga ezintandathu imizuzu.
  
  
  Mna nodded, kodwa mna ngxi asikwazanga uzakuyiqonda into waba uthetha malunga. Sasivuya ngaphandle emehlweni Whiskey Cay ixesha elithile, kwaye ukususela oko ndandisazi ukuba yinxalenye Atlantic Ocean, kwakungekho lizwe kuba miles ukuya entshonalanga ngaphandle kokuba-United States. Zonke ndinga bona baba ntaba kwamaza ka-blue dress kwi onke amacala. .
  
  
  Kwimizuzu emihlanu kwaye amahlanu imizuzwana kamva, sasivuya kwi-emehlweni a U.S. Nevi aircraft mphathi, kwaye umntu ngosuku deck nam, wathi, "Ilizwi kwaye siphinda-apha - cofa iqhosha."
  
  
  A dozen jet kwiindawo ezingaphelelanga kunye isongiwe aso sat kwi-mphathi njenge onzulu iintaka resting phambi kuyaqalisa uhambo. Ezinye crew amalungu dropped the rope ladder njengoko zethu boat approached elunxwemeni. Yena washukuma izandla kunye yakhe rescuers, ngoko waya phezulu amanqwanqwa. I-cruiser pulled kude kwaye waba phantse ingabonakaliyo kwi-swirling yolwandle phambi kokuba ufikelele deck.
  
  
  Inqanawa ke, umphathi-mikhosi zahlangana kwam ngomhla ngasentla jikelele, saluted yakhe emva, kwaye ngokukhawuleza pulled kwam kwiintlanganiso i-jet icacile ukuba waba lokulinda kwi uhambo deck. I-A-4 Skyhawk amandla baba sele ifakiwe
  
  
  
  
  ivuliwe, uzama ukufumana phezulu emoyeni. Yena washukuma izandla kunye pilot, umfana red-haired umntu, kwambatha yakhe uhambo iingubo, kwaye sangena balance cockpit. Pilot wandinika a thumbs-phezulu kwaye thina catapulted kwimfumba ye-mphathi kwi isibhakabhaka e breakneck isantya. Xa Umongameli we-United States waba yakho personal ukuhamba iarhente, indawo yokuhlala waba strictly first-class...
  
  
  Zintathu
  
  
  Uhambo emva States waba olukhawulezayo kwaye uneventful. Indawo yethu waba JFK Airport, NY Enew York City, kwaye thina landed apho, kwi specially ezilungiselelwe runway. Emva sun kwaye isibhakabhaka esicacileyo. ngomhla we-Whiskey Cay, mna akusebenzi khange elungiselelwe harsh, harsh januwari yingqele sasenew York.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo waba lokulinda ekupheleni runway kwi-elide, onzulu limousine. Msinyane wafuduka ukususela inqwelo moya imoto, i-red-haired pilot waved isandla sakhe, waguqukela i-icacile jikelele kwaye wathabatha ngaphandle kuba aircraft mphathi. Kwakukho amadoda amabini kwi-phambili limo - umqhubi kwaye, mna guessed, omnye ' AX ' iarhente. Mna mhlawumbi wayesazi sasivuya ke ubuso enkulu bunzima, ukususela Hawke phantse zange ityhila isazisi omnye ummeli komnye. Inkqubo eyenziwayo tapped kwi glass ulwahlulo ukuba zahlukane kuthi ukususela amadoda kuzo ngaphambili, kwaye limo drove nge-airport.
  
  
  "Kulungile, N3," inkqubo eyenziwayo wathi, ujonge ngaphandle window, " ndiyaqonda akunyanzelekanga na entsha ulwazi-ingxelo yonyaka."
  
  
  "Ndiza koyika hayi, nkosi," ndathi, kodwa ndaye zibalisa em malunga yogcino cruiser kwi Whiskey Cay kwaye wam rescue. Wongeza wathi: "ngokuqinisekileyo, akunakwenzeka ukuba kuvavanya njani kokuba ifumene ulwazi. Mariya von Alder akavumelekanga ukuba bathathe inxaxheba kwaphela."
  
  
  "Hmm," kuphela inkqubo eyenziwayo wathi.
  
  
  Thina drove kwi cwaka imizuzwana embalwa ngaphambi kokuba inkqubo eyenziwayo waguqukela wathi sullenly, " intloko ye-Russian Communist Umntu abe apha kwi-New York, kwi, njenge, zintandathu - - - imizuzu. Iya kuhlangana abanye abantu bethu e efihlakeleyo kwintlanganiso ngomhla UN phambi flying emva namhlanje. Thina inikwe uxanduva ukugcina ego ekhuselekile xa wayeneminyaka apha. Yiyo ke kufuneka wena ke urgently.
  
  
  Kwaba lithuba lam ukuba imetacity, " Hmm."
  
  
  I-limo kokuba slowed phantsi kwaye ngoku lumisiwe ngexesha elinye airport runways, apho enkulu indimbane abantu kwaye iimoto waba ilinde ego. Inkqubo eyenziwayo leaned phambili kwaye pointed at isigebenga turbojet injini ukwehla ukusuka leaden isibhakabhaka. "Yethu visitor, nje ngexesha," lowo remarked, glancing kwi-pocket jonga yena wore kwi lesixokelelwane slung kuwo Gillette.
  
  
  Msinyane i-Russian inqwelo moya lumisiwe kwi runway, i-airport abasebenzi ngokukhawuleza rolled phezulu amanyathelo ukuya phambili cabin, kwaye Soviet iqela-sihlalo onayo ngaphandle. Nezinye Russian amagosa baba ubukele kuye jikelele enkulu inqwelo moya, kwaye xa sukuba ufikelele amanqwanqwa, iqela kwaba ngoko nangoko surrounded nge amapolisa kunye nokhuseleko yabasebenzi - omabini Russian kwaye Plt - kwaye escorted ukuya ufolo jikelele iimoto. Xa procession ebelikhokelwa iqela Enew York motorcyclists iqalwe, bethu limousine waba ilungelo ngasemva car ye-Soviet umphathiswa. Kamsinya sasivuya ungena amasango wezizwe ezimanyeneyo, elide, stately umgca we flagstaff fluttering rapidly kwi-icy omoya.
  
  
  Kanye ngaphakathi kwisakhiwo, lonke iqela waba ngokukhawuleza besiya omnye leprivate security council amagumbi. Kwaba enkulu, windowless igumbi kunye tiered lezihlalo ngathi i-amphitheater kuba yamacebiso okwangoku, kunye podium kwi-umbindi apho Soviet-sihlalo kwaye ego ka-iqela, ngokunjalo-United States ukhuseleko unxibelelane nomcebisi kwezezimali othembekileyo kwaye ego aides, imboniselo iintliziyo zabo. Yena kwaye inkqubo eyenziwayo, omnye ' AX ' iarhente, ingaba ebone ehleli kwi-phambili umqolo elandelayo kwi-Russian ukhuseleko amapolisa escorting i-Soviet inkokeli ngaphandle Moscow. Emva kwethu baba isixeko, urhulumente, kwaye federal komthetho agents. Intlanganiso, kunjalo, waba ezivaliweyo ukuba ababukeli bomdlalo bangene.
  
  
  I-amadoda amabini communicated ngokusebenzisa i-interpreter, abo whispered ukusuka kwelinye ukuya kwelinye, ngoko ke akukho nto wathi ayikwazi kuviwa apho sasivuya ihleli. Ufana ubukele a pantomime bonisa kwaye guessing oko actors baba esithi yi-zabo gestures.
  
  
  Ngomhla wokuqala, kwabonakala ukuba bobabini abantu baba nomsindo kwaye suspicious. Kwakukho izinto ezininzi frowning, frowning, kwaye fist-njalo. Kungekudala, umsindo waguqukela ukuba bewilderment, kwaye ke wabona ukuba amadoda amabini kokuba kuba ngaphezulu banobuhlobo. Ngokuqinisekileyo, baba iqala ukwazi ukuba ndivuma icala waye ehleli ngasemva bizarre nokuxinga.
  
  
  Kufutshane nje emva koko, intlanganiso weza nokuphela, kwaye Sihlalo we-Soviet Union kwaye NATHI Ukhuseleko unxibelelane nomcebisi kwezezimali othembekileyo wema ukuze kushukume izandla.
  
  
  Ngoko ke ilungu iqela le-Soviet inkulumbuso - owathi kamva waba aware okokuba waye Russian unozakuzaku-wenza yiya kwi-sihlalo we-Communists. Waba bephethe i-grenade jikelele yakhe pocket. Umntu unhooked i-grenade kwaye threw ngayo kwi plush beseli ngqo ezinyaweni i-Russian inkokeli.
  
  
  Kwi-yahlula yesibini ka-icy terror ukuba yalandela, bethu amazwi balahleka egumbini. Oko wabonwa kwi-nyulu jones a Soviet umphathiswa ke umntu njengoko yena stared helplessly phantsi ngomhla deadly owenziwe grenade lwazi kwi toes yakhe ego boots.
  
  
  
  
  
  Instinctively, mna pulled my Luger ukusuka Wilhelmina ke holster, kodwa inkqubo eyenziwayo sathi ingalo yam. Kwi dell ngokwayo, njengoko kwakunjalo ngokukhawuleza ngaphezu kwam ukubona ukuba kwakungekho nto ndingayenza. Gawking iza kuphela detonate i-grenade ngokukhawuleza. I-Russian inkokeli asikwazanga nkqu kuba nexesha shenxisa.
  
  
  Ngaloo mzuzu, xa wonke umntu egumbini waba paralyzed, i-Russian unozakuzaku - umntu abo dropped the kukhulula grenade-lunged ngomhla explosives. Kwakukho muffled comment; i deadly amandla grenade waba suppressed yi-umntu ke umzimba. Ego umzimba shattered, okujoliswe kuko torn ukusuka torso.
  
  
  I-iziphumo ye-comment shocked i-sihlalo yebhunga nabanye kaloku ngomhla podium, kodwa ngenye indlela baba unharmed. Inkqubo eyenziwayo kwaye mna ngoko nangoko bafudukela i-Russian kwaye i-american delegations jikelele igumbi ukuya limousine lokulinda ngaphandle. Amalungiselelo baba hastily made kuba NATHI Ukhuseleko unxibelelane nomcebisi kwezezimali othembekileyo wakhe, abasebenzi ukubuyela comment = ingxwaba, ngeli lixa i-Russian icala ndaya Soviet embassy kwaye ukuhlala apho de eshiya kuba Moscow.
  
  
  Ngaxeshanye, amapolisa ambulances kwaye N. Y. P. K. sappers nge amatyala anokwenzeka uqikelelo lwamatyala anokwenzeka ka-newspaper reporters kwaye photographers waqalisa arriving ngomhla UN. Leprivate security council igumbi waba ezivalekileyo ngaphandle nge UN amapolisa, kodwa Hawke kwaye mna baba bavunyelwe ukuba babuyele ngaphakathi, apho omntu Russian unozakuzaku baba ekubeni ifakiwe kwi stretcher, igqunywe kunye tarpaulins. Sele, isirussian ukhuseleko amapolisa kwaye U.S. agents ingaba ilungiselela ingoma i-unozakuzaku ke nje movements.
  
  
  A call lenziwa kwi-Mhlophe Ndlu, kwaye umongameli waba ezifanelekileyo le yi Della Street. Phambi kule ngxoxo waphela, inkqubo eyenziwayo wabizwa ukuba ifowuni ukuthetha nge-mongameli. Xa wabuyela, i - ' AX ' oyintloko ke ubuso waba ngwevu.
  
  
  "Kwaba phantse intlekele," wathi, ukungcangcazela kwentloko yakhe. "Umongameli unamagunya ezifanelekileyo kum okokuba siya kufumana ngokupheleleyo ingxelo kwi-Soviet unozakuzaku ke movements ngokukhawuleza njengoko uphando ifumanise nantoni na. Kodwa thina sele uyazi into enye."
  
  
  "Yintoni na?"
  
  
  "Nje obubini edlulileyo," Hawke wathi,"Soviet unozakuzaku yaba bust e iqela esindlekwa Helga von Alder kwaye umama e Helga ke Park Avenue apartment."
  
  
  "Uqinisekile?" yena wabuza kwi-surprise.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo nodded ukuba ezahluka-hlukileyo - ' AX ' iarhente abo accompanied kwethu kwi-limo kunokuba Kennedy, ny. "Iarhente Z1 kwakuyiminyaka iqela. Ukususela hers, sisazi ukuba kwakungenakwenzeka ukuba ugcine irekhodi yazo zonke von Alder abafazi ngexesha elinye, waba olusetyenziswa yi-ego kule dell. Ndifuna wena u ukufumana kunye ngoko unako kukuxelela iinkcukacha busuku. Emva koko, ndifuna wena ukusebenza ngomhla Helga von Alder. & ..
  
  
  "Ewe, nkosi?" Ndicela yakhe.
  
  
  "Ndizama ukuba uqinisekile ukuba akunyanzelekanga ukuba kufuneka remind ngaba le urgency yakho ebufundisini. Kufuneka kubekho ezinye unxulumano phakathi lo mcimbi kwaye Von Alders. Fumana kuye, akukho mcimbi yintoni kuthatha."
  
  
  Ezine
  
  
  Inkqubo eyenziwayo wahamba yedwa ukuba u - ' ax ' Enew York-ofisi, eshiya Z1 kwaye kum ukuthetha kunye. Emva bechitha uninzi umhla kwi inqwelo moya flying phantsi Whiskey Cay kwaye imoto lakho, phantsi JFK, NY, mna ekugqibeleni waziva ngathi mna luyafuneka ukusebenza ngaphandle kwi-gym. Yena wamenywa yi-Z1 ukuya emidlalo ekufuneka club ukudlala handball ngexesha sasivuya uthetha.
  
  
  Akukho namnye kuthi, kunjalo, wayesazi i abanye ' real amagama. I-Z1 ngokwayo wayesele wam ubudala, a ezimbalwa i-intshi shorter kwaye ezimbalwa unit-format heavier, kunye straw-colored iinwele kwaye elifanelekileyo imigca enqamlezeneyo. Kwakamsinyane nje thina itshintshe kwi zethu emidlalo uniforms kwaye waqala umdlalo, wabona ukuba wayeyindoda abafanelekileyo umchasi ka-handball. Kwi inkundla, waba clumsy, cambalala-footed, kodwa lowo betha ibhola kunye deadly umkhosi, ngoko ke lowo bounced na gawk nge ricochet, kwaye wenza kum shenxisa.
  
  
  "Obubini yokugqibela busuku yaba lokwenene omnye umntu," waqalisa, kwaye waba ibambe yi-faint southern accent wakhe ego ilizwi, i-hlela ka-mid-southern accent. "Ezi von Alders ngokuqinisekileyo sazi njani ukuba entertain. Kwakukho ezimbalwa actors, i-Russian unozakuzaku, u-British writers, esi pop imvumi abo paints nto kodwa imifanekiso kunye emidlalo belts, kwaye dozen abanye abantu yena zange kuhlangatyezwana nazo."
  
  
  "Yaye nabani na jikelele kwabo fumana i-unozakuzaku ingakumbi glplanet?" wababuza wakhe njengoko yena betha ibhola, kwaye kunye ngempumelelo kick, lowo drove yakhe ego nzima kuyo phakathi Z1, apho wenza ke ukwenzeka kuba naye ukuba abuyele i-kick.
  
  
  "Ugh!" lowo muttered, straightening phezulu angeliso lincinane, Ego ke ubuso ngameva drops-gazi. Ngoko ke, ukusabela wam corkscrew, wathi: "kwabonakala kum ukuba bonke guests babebaninzi kakhulu eyobuhlobo ngamnye kunye nezinye. Kwaba njengoko ukuba baye bonke amalungu ezinye exclusive club. Ukuba uyayazi into yayo malunga?"
  
  
  Yena nodded wakhe. "Kodwa kwakukho Helga okanye umama, Ursula, ngonaphakade yedwa kunye unozakuzaku kuba na ubude bexesha, ngexesha ngokuhlwa?" yena wabuza, racing phezulu kwaye phantsi landing. Andiyenzanga ukwazi ulwazi mna kulindeleke ukuba kuye ukunika kwam, kodwa nayiphi na clue okanye unxibelelwano phakathi kwabafileyo unozakuzaku kwaye oku okanye ukuba von Alder po babe uncedo.
  
  
  "Hayi," Z1 yaphendula yathi, ngokwenza lakhe elifanelekileyo share ka-asa. "Eneneni, i-Russian wachitha ixesha elininzi uthetha ukuba oku imvumi kwaye ekugqibeleni waphela owamashumi ngokuhlwa yi-ukuthenga ezimbini izihlangu ukuba guy azisa naye..
  
  
  
  
  
  
  Ndaba wild unye. "Ucinga ukuba kwagqirha wabuza wakhe ukuba enze i-autopsy kwi ingqondo a abafileyo Russian?"
  
  
  "I-autopsy?" Z1 badanduluka, waguquka jikelele kwaye ujonge kwi kum. "Yintoni unako ingqondo ego uphando kuvavanya?"
  
  
  "Ndiza nje ukucinga," ndathi. "Mna akukwazeki ukufumana oko ngaphandle kwentloko yam njani engaqhelekanga yonke imeko enjalo. Hayi nje into eyenzekileyo namhlanje, kodwa bonke edlulileyo ukubulala - okanye suicides, ndibe nento yokuba kuthi. Aba bantu bamisela i-strangest iqela le assassins mna anayithathela ngonaphakade eboniweyo. Mhlawumbi ngabo kuqala wabuza nokuba ngaba i-drug isetyenziswa, okanye hypnotized, okanye brainwashed. Umntu kokuba ukwenza ih kuziphatha ngoko ke ngokulinganayo irrationally. Kufuneka kubekho i-inkcazo. Mhlawumbi i-autopsy kubonelela ezinye iimpendulo, sincede baziqonde izizathu le meko."
  
  
  "Ndiyaqonda ke kukunceda kakhulu a uzame." Z1 shrugged.
  
  
  "Inkqubo eyenziwayo ifuna yakhe bafudukela kulo kunye Helga ngoko nangoko," emu waxelela yakhe. "Kwakamsinyane nje thina gqiba umdlalo, ndizakuyenza umnxeba yakhe apha kwaye zama ukucwangcisa umhla kuba tonight. Ndicinga ukuba nento yokuba ngcono zibalisa Hawke e headquarters." Qiniseka ukuba umxelele em ukuba ndifuna ukwenza i-autopsy kwi-Russian."
  
  
  "Ngokuqinisekileyo," wathi, waphoswa ithuba kwaye yokulahla umdlalo kum.
  
  
  Emva ukushawarisha kwaye yokufumana dressed, sahamba kwi bar kwaye waba a ezimbalwa chilled martinis, kwaye Helge von Alder ngokuba kwayo ukususela ifowuni booth.
  
  
  "Dumpling!" wakhwaza squealed kunye ndiyavuyiswa kwakamsinyane nje yena, weva ilizwi lam. "Nisolko umva. Wam stupid udade vumelani sihamba. Khangela kuwe tonight?"
  
  
  "Kanye kanye yintoni mna ukuqwalasela okuthethwayo," kuye ubawo wathi. "Andisoze chonga kuwe phezulu jikelele isibhozo."
  
  
  Xa yakhe umnxeba waphela, Iarhente Z1 kwaye mna waphula phezulu. Ndaya luxury apartment kwi-Sutton Ndawo ukuba ndino rented kuba mna - okanye ngenye indlela, kuba Tony Dawes .
  
  
  Omnye okuninzi ekuqhutywa undercover kuba ' AX ' waba ukuba umbutho spared akukho inkcitho yezimali enokwenzeka kuyo ukwenza reliable disguise kuba yayo agents. Tony Dawes ' hotel amagumbi baba elungileyo umzekelo. Kwaba i-intle, intle imfundo iphedi ka nabo bonke seduction paraphernalia ukuba onjalo umntu abenako anike ngokwakhe. Soundproofed evela ngaphandle, phezulu ngokwaneleyo ukuba anikele iimboniselo lesixeko kwaye neemfihlo, kwaye equipped kunye yonke imihla izixhobo zombane ukusuka indoor umbane ukuba quadraphonic isandi. Wam kuphela izicelo baba encinane gym kwaye sauna. Mna wachitha bubonke umhla kwi punching bag kwaye uneven iinkwenkwezi, kwaye ugqibile nge sauna. Kwaba anesixhenxe amashumi amathathu anesihlanu xa ndaya kubona Helga von Alder wam tuxedo.
  
  
  Helga ke apartment yaba penthouse kwi-Park Avenue kwi-eighties, kwi royal building ukuba wajonga ngakumbi na private club ngaphandle yokuhlala. Mna kulindeleke wakhe ukuba abe yedwa, kodwa xa mna uyesu kuye, yena, ndabona okokuba Ursula mbambano nge ngwevu-haired gentleman abantliziyo ubuso wajonga vaguely abantu abaqhelekileyo, nangona igama lakhe lokuphuma kum okwethutyana.
  
  
  "Kodwa Dumplink," Helga greeted kum, zinika kwam amaxesha amaninzi vula-mouthed von Alder asazanga kwi imilebe kwaye ngokuncothula kum ngaphakathi, "ndithi molo ukuba Ursi" - i-von Alder ngokuba iintombi zabo umama Ursi - "kwaye yakhe escort, Byron Timmons. "Ke mna lunxulumano lo mntu njengoko omnye kweli lizwe ke phezulu-oli magnates. Ursula von Alder kanjalo wandinika a asazanga kwi imilebe, esibizwa kude maternal, kwaye Timmons wandinika a ifemi uthotho lweempawu zonxibelelwano.
  
  
  "Ursy kwaye Byron kwakukho nje eshiya," Helga wongeza nge cherubic ncuma.
  
  
  Byron Timmons muttered, " Owu, ewe," kwaye baqalisa ekuncedeni Ursula kwi yakhe mink coat.
  
  
  "Sasivuya uthetha malunga amahlwempu Vladimir Kolchak ke embi kangako kunokwenzeka ingozi," Helga wathi. "Ingaba ufuna ukuva ukuba kwi-news?"
  
  
  "Hayi, ndamxelela. "Mna ke musani ukoyika."
  
  
  "Kuya akusebenzi khange njenge ego wabulawa ngomhla UN namhlanje," Helga wathi ngosizi, " njenge cauldron exploding."
  
  
  "Ezoyikekayo," wathi, bemangalisiwe ukuba inkqubo eyenziwayo yamenza phezulu "boiler comment" kuba cinezela yi-Sam.
  
  
  "Amahlwempu Vladdy," Helga wathi, " waye soloko ngokupheleleyo ubomi. Ndiza unobuhle kuye.
  
  
  "Ubusazi ego?" Ndicela yakhe.
  
  
  "Owu, ewe," Helga wathi. "Waye oludala umhlobo ka-Ursi ke. Waba apha kwi-ndlu, e-iqela, nje obubini eyadlulayo.
  
  
  "Siza zonke unobuhle zethu egos," Ursula iqinisekiswa, kissing Helga kwi cheek, brushing imilebe yakhe ngokuchasene zam, kwaye isihloko kuba ucango. Byron Timmons yalandela, zinika kum enye ifemi uthotho lweempawu zonxibelelwano.
  
  
  Msinyane Helga ezivaliweyo ucango emva departing ezimbalwa, yena wehla wangena wam izikhali nge suppressed giggle kwaye whispered, " Oh, Dumplink, Byron Timmons ngu ngokoyikekayo mad e mna - kwaye ngalo kuwe. Xa umhla wakhe waba misela kuwe namhlanje akukho ndlela xa, kwayo ngokupheleleyo bayilibala ukuba tonight wakhe waba nicinge ukuya theater naye. Xa ndakhumbula yakhe, ndaba ukwenza ezinye desperate reshuffling kwaye umnxeba kwi-Ursi ukubuyisela yakhe. Ndabaxelela Byron ukuba ufuna baba oludala, ezahlukeneyo umntu mna hadn khange ebone kwiminyaka, kwaye baba kuphela town ngobo busuku.
  
  
  "Ndazi yena akusebenzi ukuba ndonwabe malunga into. Ndiyaqonda ke ngoku.
  
  
  Helga pulled kude, ukungcangcazela intloko yakhe. "Mna kusenokuba njalo naughty ngamanye amaxesha. Kodwa yena ifuna ukuba ube kunye nani."
  
  
  "Ndiza pleased," Molo wathi kuye, " kwaye flattered. Apho ufuna wakhe ukuba uthathe?"
  
  
  "Ke ngolo unpleasant busuku," Helga wathi.
  
  
  
  
  
  Layo calmly wathi: "ndandicinga mhlawumbi nento yokuba ngcono hlala apha kwaye kuba cozy. Ukuba ufuna musa engqondweni into elula efana champagne kwaye caviar. Ndiza koyika yiyo yonke sino endlwini, kwaye ke izicaka ' imini ngaphandle.
  
  
  "Mna andinaku cinga engcono indlela yokuchitha ngokuhlwa."
  
  
  Yena ke kum yena ke free. Wayengomnye wearing a ziqinile mhlophe ngokuhlwa dress, wakhe blonde iinwele waba ngenyameko styled, kwaye idayimani necklace ukuya kwezi jikelele yakhe neck kunye ulinganisa idayimani pendants hanging jikelele yakhe earlobes. Wayengomnye ilungele ukuchitha ubusuku esixekweni. Kodwa ke ndaqonda ukuba Von Alder abafazi mhlawumbi kuphela dressed ngoluhlobo ukuba loaf jikelele endlwini ngokuhlwa.
  
  
  Helga waguqukela kwi-music kwaye ngumdla brylev. Kungekudala yena azisa champagne kwaye caviar, kwaye thina idlalwe lo mdlalo icala yi-icala kwi isilwanyana-shicilela chaise longue kwi-phambili floor-ku-ceil windows, jikelele apho siya & ncamathiselamessage status isixeko ezongeziweyo kwaye snowy ubumnyama.
  
  
  "Uyazi, Tony," Helga wathi softly, waguquka kum njengokuba nathi kunye sipped chilled champagne, " nisolko hayi na amanye amadoda mna anayithathela ezaziwayo kwi-ubomi bam. Idla ih unako ukuqonda yakhe iselwa ngokulula, siyayiqonda into yokuba ufuna ukusuka umfazi. Andiqinisekanga malunga nawe, nkqu nangona mna anayithathela kwazeke kuni ixesha elide. Kwaye yinxaki. Ndiza anomdla, kwaye ndicinga ukuba zonke ezinye Von Alder abafazi, kuquka Ursi, ingaba kakhulu. Yena ngesiquphe sat phezulu zayo. "Ingaba ufuna ukuba bonwabele ekubeni nge-Mariya?"
  
  
  Lukayise nodded honestly. "Yena ke emangalisayo. Kodwa ke zonke kuni. Nisolko identical triplets, emva zonke.
  
  
  "Hayi ngokupheleleyo identical." Ndabona yakhe ncuma kwi-dim ukukhanya. Yena zinikezelwe kum a mug ka-champagne kwaye slid kwi isitulo, ukucinezela yakhe umzimba ngokuchasene zam. Yena ayikwazi bazive i-warmth wakhe umzimba ngonyana wakhe dress. I-kweentlobo zezityalo scent ka ee woodwind thrilled wam loins. Umnwe wakhe slid phantsi strap wakhe dress kwaye bema.
  
  
  "Helga," ndathi.
  
  
  "Hmm?"
  
  
  "Le guy, Kolchak okanye Vladdy, njengoko kufuneka kusetyenziswa bambiza ngokuba-ukhe wambona na ego imimandla lately?"
  
  
  Yena misunderstood wam corkscrew. "Wena musa kufuneka ibe ego-onomona, Dumplink." Yena leaned phambili lick kum, ngoko ke bethu thighs baba touching.
  
  
  "Hayi, kodwa ndiza komhlaba," mna insisted. "Sele waye watyelela wena okanye usapho lwakho rhoqo kwixesha elidlulileyo kwiiveki ezimbalwa?"
  
  
  Yena shrugged, uzole clinging kum. "Vladdi yayiyenye abo abantu ababe ngamaxesha onke okanye ngamaxesha onke baba ekuthatheni bahlobo bam. Kufuneka uqaphele kuye xa wayeneminyaka apho, wena asikwazanga unobuhle kuye xa wayeneminyaka kude." Yena stirred impatiently. "Kodwa oku ezidlulileyo ingaba ikhona. Imizamo soloko ngakumbi ebalulekileyo."
  
  
  Ndandisazi ukuba inikwe bonke wayengomnye oza kuthi. Mhlawumbi wayengomnye ukuzama fihla into, okanye mhlawumbi yena nje ngenene kokuba akukho nto kuthi malunga Kolchak. Kulo naliphi na ityala, waye waziva ukuba kokuba ukuzaliseka kwakhe imisebenzi kuba ixesha ekubeni.
  
  
  Ngoku kwakusisiqhelo yakhe uxanduva ukuba hayi makhe oku ithuba ukutyibilika nge-bam fingers. Ngezi fingers, yena loosened i-strap ka-Helga ke dress. Yena slid kunye straps ngaphandle kwayo izandla, kwaye thambileyo mhlophe cloth wawa jikelele yakhe waist.
  
  
  Yena akusebenzi khange wearing a bra. Njengoko yena leaned emva, kuye ngokupheleleyo, slender breasts yenyuka, wakhe pink-tipped amaza amancinane amanzi emi kwi end. Yena wriggled phambili ukuya kuhlangana kobuso bam, ukuze umlomo wam ukuzaliswa omnye, kwaye kwangoko elinye melon-njenge mound. Wakhe umzimba washukuma violently njengoko wayengomnye caressed ngomoya wakhe amaza amancinane amanzi kunye tip wakhe ulwimi, kude ekugqibeleni, kunye shuddering sigh, wathabatha kwentloko yam kuzo zombini izandla waza wazisa imilebe yam ukuba hers. Njengoko siza kissed, yena wabaleka i-fingers omnye isandla sakho phantsi wam thigh de yena zifunyenweyo ubungqina bam arousal. Yamluma esandleni lingered apho okwethutyana.
  
  
  "Ngummangaliso, Dumplink, emangalisayo," yena whispered breathlessly, kwaye icinezelwe yakhe imilebe yam indlebe.
  
  
  Wathi wabona lencwadi ithi yakhe phezulu kwaye bamthwala yakhe nge-living room, ngokusebenzisa foyer, kwaye bangena bedroom. Kwi-umbindi we-igumbi ke enkulu umjikelo umandlalo. Ndibeke yakhe phantsi kwi-nah kwaye wathabatha ngaphandle kwayo dress, stockings, kwaye lacy bikini bottoms. Njengoko ndiya kubeka kwi satin amakhasi, yena impatiently igcine ngaphandle kwayo izandla ukuze ndincede thatha ngaphandle yam neempahla.
  
  
  Mariya, weva igazi iitshati ngegazi lam njengokuba amehlo am devoured yakhe gorgeous umzimba. Wayengomnye i-kanye kanye replica wakhe udade Mariya, kunye ngokugqibeleleyo ochaziweyo, bulging breasts kwaye gently arched thighs ukuba encinane indlela: unxantathu kwi-embindini wakhe umzimba. Yena pulled me kwi yakhe izikhali, kwaye xa imizimba yethu yachukumisa, yena intliziyo yakhe intloko ecaleni wathi softly, " ndiza uxolo.: "Mamela, Dumplink, naphina apho uvula, unako ukubona kwethu ekwenzeni ukuthanda."
  
  
  Mna hadn khange uqaphele phambi ukuba ezintathu kweendonga zetempile igumbi, ngomhla intloko umandlalo kwi-noba icala, ukuba ngokupheleleyo fanart. Njengoko Helga ke umzimba clenched kwaye spun kunye zam, ngathi abanye ngokugqibeleleyo programmed kodwa subtle instrument ka-sensuality, i-mirrors olubuyiselweyo i-bemvelo movements njengoko ukuba sasivuya ziphakathi kwe-enkulu orgy apho sasivuya lonke iqela le-nxaxheba.
  
  
  Yena wafunyanwa, Helga wandixelela, ukuba yena udade Mariya asingawo ngokupheleleyo identical. Kwakukho umahluko omkhulu ngendlela benza uthando. Kunye abafazi made uthando kunye okungenasiphelo imagination kwaye omkhulu vula kumnandi. Kodwa similarity waphela apho. Ngexesha Mariya waba cwaka kwaye isigaba sentetha, wakhe movements
  
  
  
  
  
  
  baba exquisitely ibhityile, Helga waba wild kwaye olahliweyo, wakhe izandla, thighs kwaye umlomo constantly exploring umzimba wam, ukwabelana glplanet sensations nganye omnye waze wafumana. Kuyo yonke ke waba constantly writhing, trembling, kwaye pushing kum ngakumbi kwaye ngakumbi heights ka-ecstasy. Kwaba ngokungathi - kwaye fanart iindonga yongezelela ukusebenza-mna nento yokuba wenza ukuthanda ukuya dozen ezahlukeneyo abafazi, ngamnye nge eyahlukileyo indlela kwaye jikeleziso. Ekugqibeleni, yena vumelani ngaphandle weva isikhalo ka-nyulu kumnandi kwaye wehla emva kwi-umandlalo.
  
  
  Emva mzuzu, yena leaned phezu kwam kuba okulungileyo. "Ingaba ndiya kwenza kuwe ndonwabe?" yena wabuza, covering kobuso bam kunye kisses.
  
  
  "Ewe," ndathi. "Ewe, ufuna ukwenza nam ndonwabe."
  
  
  "Ndiza ndonwabe kakhulu," utshilo. "Ufuna ukuba umntu babecinga baba nawe."
  
  
  Wayengomnye gently pulled nge ee ukuba jonga kum, imizimba yethu icinezelwe kunye ukusuka entloko ukuya toe. Siza kulala ngokuzolileyo, akukho namnye uthetha kuthi. Emva mzuzu, yena vumelani ngaphandle encinane sigh ngomhla flag ka-imvume ukwenza ukuba waba ilinde yakhe.
  
  
  "Shh," umama whispered.
  
  
  Yena phambili kwakhona, kodwa hayi kuba ixesha elide. "Ow!" wakhwaza badanduluka. "Uhlafuno! Ah, i-Damplink! UHLAFUNO!" Wakhe umzimba washukuma convulsively kwakhona, kude kube nge-elide, thambileyo moan ka-ndiyavuyiswa, yena rolled kwi yakhe emva kwaye uvale amehlo wakhe.
  
  
  Wam rhoqo basebenzise iinkqubo kuba umzimba nengqondo weza kwi-handy kwakhona, evumela kum ukunika Helga enye yokugqibela isipho somoya kumnandi ukuba yena akusebenzi khange ilindele.
  
  
  5
  
  
  Helga kuvulwa amehlo wakhe kwaye smiled softly e kum njengoko ndiya mbindini phezu kwayo intloko. "Kwaba ngummangaliso, emangalisayo, emangalisayo," yena whispered. Yena rolled phezu kwaye crawled ngaphandle jikelele inkunkuma. "Get abanye kuphumla, Dumplink," yena wathi, kissing kwam, ehamba phandle, ngokusebenzisa amagumbi.
  
  
  A mzuzu kamva, yena wabuyela nge bottle ka-champagne ezimbini glasses. Yena wazaliswa omnye wethu glasses kwaye zinikezelwe oko kum. "Oku,"wathi," ndiya kuyigcina kuwe uxakekile ngexesha mna shawari." Yena kissed me kwakhona kwaye weza kulo bathroom humming happily. Sprawled luxuriously kwi umandlalo, ndiziva yakhe ethabatha a shawari.
  
  
  Ndithhatha yasekhaya wam chilled Dom Perignon. Ngaphandle, umoya wabona lencwadi ithi phezulu. Ngowesine kudonga lwendlu igumbi waba igqunywe kunye drapes, kwaye wayesazi ukuba ngasemva curtains baba iifestile ukuze penthouse igadi ukuba surrounded zonke zine - - - macala ye-apartment. Kwakukho nkqonkqozani ngaphandle ucango. Uya kwaziswa a mug ka-champagne esilandelayo ukuya umandlalo, pulled ngomhla wakhe trousers, kwaye wahamba phezu umandlalo. Xa lowo pulled yinxalenye curtain bucala, wabona ukuba omnye jikelele ucango waba ajar, swaying kwi-omoya. Yena ezivaliweyo ucango kwaye locale kuyo.
  
  
  Mna ke halfway emva kuwo igumbi xa ukuze unmistakable sixth evakalayo, a subconscious isilumkiso impending ingozi, wandithumayo yayo umyalezo. Andazi kutheni, wakhe instinctively wavusa zombini izandla kwi-phambili yakhe throat, wakhe non-stahl umthetho kakhulu kamsinya. Ngexesha elinye, a ibhityile isarha ka-abalawuli waba wasongwa jikelele kwentloko yam kwaye umandlalo jikelele wam shoulders. I-abalawuli ukuba shouldn ukuba zithe stuck wam throat endaweni dug nzulu kwi imigca enqamlezeneyo wam outstretched izikhali.
  
  
  Wam attacker vumelani ngaphandle a nzima growl kwaye furious rooster tug. Yena ducked kwaye slammed kwesixhanti sakhe emva. Mna ngxi ayikwazanga khangela owaye emva kwam, kodwa ukuba sudden lunge ka-hers, mna ibambe a glimpse ezimbini struggling imifanekiso Helga ke groaning mirrors. Ndakhangela kwakhona kwaye wabona ngokwam kwaye umntu emva kwam olubuyiselweyo apho. Umntu waba Z1!
  
  
  Ego ke ubuso waba distorted ukususela attack, kodwa ego ke personality ayikwazanga kutshintshwa. Kwaba onjalo umntu kokuba idlalwe handball kunye ngomhla emidlalo club loo mini.
  
  
  Kwakungenakwenzeka ukuba niyayiqonda waba ezama ukubulala kum ngoku. Zonke ndingayenza waba ukukhusela ngokwam. Kwaye kwaba i-eerie, unsettling ndinovelwano ukuba akunyanzelekanga ukuba ndiyinqaye umntu zama ukundibulala enye mirrors apho, nje kutshanje, ndibe nento yokuba ebone ngokwam kwaye Helga enjoying ngamandla ngesondo.
  
  
  Yena ngxi hadn uqaphele ukuba i-fanart eludongeni kwaye asikwazanga ndiyazi mna ke ubukele kuye nge-oko. Yena waqala ukuphakamisa yakhe leg ukuba kuphumla yakhe knee kwi-bam umva. Wayengomnye savagely ukukhatywa ngomoya wakhe ego abayo ekhohlo futhi, hitting i-emu kwi-kneecap beqhekeza i-sl. Yena choked kwi intlungu kwaye waqala ukuba kuwa, itsala kwam naye. Wakhe balingwe ukuba wriggle ngaphandle ngomhla abalawuli roosters, waguquka intloko yakhe njengoko yena wehla. Yena igcine stubbornly ukuba noose, uzole ukuzama strangle kum. Yena wayenako ukubona ubuso bakhe ngokucacileyo ngoku. Ego ke amehlo baba glazed , njengoko ukuba waba hypnotized okanye drugged.
  
  
  Kude kube ngoku, ferret waba hers, hoping ndinga ukukhusela ngokwam ngaphandle killing kuye. Kodwa ndibone ukuba oku akunakwenzeka. Yena slammed i-hard wendawo yakhe isandla sakho sokunene kwi base ka-i-ego ke, throat, lingenza a eyingozi karate ukuvuthuzela. I-ukuvuthuzela waba nomdla kwaye ucocekile. Ego ke neck iiwindow zenziwa ngokukhawuleza kwaye waye wafa, mhlawumbi ngaphandle nkqu sisazi ukuba Ego kokuba bambulala kuye. Ego ke umzimba slumped ukuba floor, i-grotesque ekujoliswe kuyo intliziyo sideways. Yakhe, ifumene phezulu kwaye wema, straddling i-ego, umzimba.
  
  
  Hers, ndiziva i-shawari kwi-bathroom. I-nzulu-pile carpeting kwi bedroom floor drowned ngaphandle izandi zethu umzabalazo wenkululeko. Ngelo xesha, kwabonakala obvious ukuba Helga von Alder kokuba lured kum kwi bedroom, kwaye ndandisazi ukuba Iarhente Z1 waba ucwangciso ukwenza i-umzamo kwi ubomi bam. Akukho mcimbi njani okulungileyo yena waba nam kwi-inkunkuma, andizange ayikwazi kufumana
  
  
  
  
  
  Mna xana ukuba yena kunye negqiza oodade baba experienced actresses.
  
  
  Kwesinye isandla, wakhanyela namajelo eendaba iingxelo malunga yakhe, kusekho a malunga nenkqubo yolawulo olumanyanisiweyo imfuza ukuba yena ngu babemsulwa. Z1 wayesazi mna ke intlanganiso Helga tonight kwaye ayikwazi kufumana abalandela kum yam apartment. Ukuba, njengoko ngoku suspected, wazamkela ii-odolo ukundibulala, abe kuba slipped bangena egumbini kwi-i-tetravex ngexesha Helga kwaye mna baba ukwenza uthando, kwaye yena wouldn khange ndiyazi na vetshe malunga oko kunokuba yena waye.
  
  
  Ukuba abo babengamakholwa, lowo ayikwazanga vumelani Helga bonisa phezulu yakhe liking ukufumana umntu yena, nento yokuba bambulala ethiwe ngomhla wakhe beseli. Kukho akasoze abe na inkcazo ukuba ingaba yanelisa wakhe ukuba yena hadn khange blown bam-phantsi. Ukuba waye, web kukhokela yena sele kokuba kwi meko, Von Alders, izakuba useless. Kwakukho enye kuphela into yena ayikwazi ukwenza, kwaye ukuba wayeza kubuyela umzimba phezu Hawke, owathi wonke kuthetha ngexesha lakhe, xa kuthelekiswa ukuba alahle ngaphandle kokuba nabani na noticing.
  
  
  Yakhe, mbindini phantsi, wawaphakamisela i-isidumbu kwi armrests, etsaliweyo ego kuwo igumbi, kuyo yonke imini, kwaye threw ngayo ngaphandle ngomhla street. Wathi hurried ukuba bedside ifowuni ukubiza Hawke. Ndaba ukuthetha ngaphandle scrambler.
  
  
  "Lento ezinzima ushishino," ndathi msinyane ke yena. Ngokufutshane, yena wathi, Emu kanye kanye yintoni eyenzekileyo, improvising code njengoko wahamba noku. Elokuphetha, wathi: "umhlobo Wam kwaye ndiya kushiya apha kamsinya. Ungakwazi ukukhombisa u-i-kuwutshayela? "
  
  
  Inkqubo eyenziwayo ndaqonda. "Shiya onke amalungiselelo kum," wathi, " kodwa kuza kwaye kundibona tonight."
  
  
  "Ndiza ucwangciso kuyo," ndathi, kwaye sika incoko elifutshane xa ndeva Helga isifinnish i-shawari kwi-bathroom.
  
  
  Imizuzu embalwa kamva, Helga na igumbi kwi sheer omnyama negligee yatyhila ukuba yonke inkcukacha wakhe umzimba. Waba sprawled ngaphandle ngomhla omkhulu umandlalo kwakhona, sipping champagne jikelele a glass. Ngethamsanqa, Iarhente Z1 ke ukufa waba bloodless, kwaye kwakungekho nto egumbini ukuba sibonakalise ukuba balwe kokuba sele sithathwe ndawo kukho nje imizuzu embalwa edlulileyo. Ukuba Helga yaba yinxalenye uzibeke kwaye weza emva ilindele ukufumana kum a abafileyo umzimba, yena asikwazanga nika nayiphi na uphawu. Endaweni yoko, yena snuggled phezulu elandelayo kum kwi umandlalo ngexesha Ay poured yakhe a glass of champagne.
  
  
  "A basinda," yena wathi, touching wam glass kunye hers.
  
  
  "A basinda," mna wavuma.
  
  
  Emva silifumene antonio, lowo swung yakhe legs ngaphandle umandlalo kwaye wathi, " Yiya kwi, Dumpling, ndihamba ukumema ukuba isidlo sasemini. Umntu babo, hayi kuphela yi-uthando. Noko na le ndoda.
  
  
  Thina wabanyula a restaurant kwi-encinane, dimly lit isifrentshi ndawo, hayi kude Helga ke apartment. Kwaba ngxi snowing ngaphandle, kodwa restaurant waba eshushu kwaye fun, kwaye inkonzo kwaye eda baba ezibalaseleyo. Kodwa hers ngenene akusebenzi khange belambile, njengoko kulo lonke meal, hers agcina imagining i-gruesome icandelo lomboniso ukuba ingaba kamva zenzeke ngendlela Helga ke apartment njengoko inkqubo eyenziwayo cleans phezulu umzimba womntu abafileyo ' AX ' iarhente.
  
  
  Helga asikwazanga ngathi ayixhasi namnye isaziso wam nkxalabo kwaye yintoni i-avokhado, heartily, chatting animatedly kulo lonke meal. Kanye, yena pretended ukuba pout - efanayo gesture Mariya yamenza xa esithi, nento yokuba ekhohlo kwayo ngexesha Whiskey Cay - waza wathi, " Dumplink, makhe ndiye endaweni ethile kuba impela-veki ngoko ke sinako abe yedwa. Ekhohlo ne-Mariya. Ke lithuba lam ngoku."
  
  
  Mna ke amused ngalo playful ukhuphiswano ukuba sele existed phakathi girls. "Ngubani kwaba kwi engqondweni yakho?" Ndicela yakhe.
  
  
  Yena wenza vague gesture kunye yamluma esandleni emoyeni. "Mexico. Mhlawumbi Spain. Emzantsi afrika ka-France. Emva zonke, i-jet inqwelo moya nje ehleli emileyo kwi hanger. Singathi thatha ithuba lokuba." Yena wanikela ngayo njengoko casually njengoko ukuba yena baba uthetha malunga i taxi ride kuwo town. Kwaye ndinga khangela ukuba wayengomnye ezinzima.
  
  
  "Kulungile," ndathi, eshiya wam iinketho vula, ngenxa andiyenzanga kodwa uyazi yintoni complications apho kuya kuba emva kokuba Ummeli u - ' ax ' ukufa.
  
  
  Helga nodded, kwaye yena surprised kum nge-ngesiquphe ujonge ezinzima. Oku kwaba hayi isimo yena waba kulindeleke ukuba ukususela giddy von Alders.
  
  
  "Ndizakuxelela into, Tony," yena whispered, wakhe fingers entwined kunye zam, njengokuba nathi sipped zethu cognac. "Ndiza kufumana vibrations evela kuwe, vibrations olukhulu amandla. Nantsi into mna anayithathela rhoqo babefuna kwi-indoda. I-gentleness ka-esikhathalayo lover kwaye amandla i-authoritative umntu. Ngamanye amaxesha ufuna ukufumana enye okanye enye. Kodwa zombini-zange! Kubaluleke kakhulu okulungileyo. Yena frowned kwaye chu made phezulu kwayo engqondweni: "mna kanye balingwe zichaza ukuba oko ndifuna wakhe ukuba umntu ndandisazi. Waba bathambe kodwa kungabi ngamandla, kwaye wathi ndeva enye indlela kuba andizange wayesazi ubawo. Wathi ndandikhangela a lover kwaye ubawo zonke rolled kwi omnye. Ingaba ukholelwa ukuba?"
  
  
  Hers, lowo washukuma kwentloko yakhe. "Andizange yokucinga izinto ezinjalo, izizathu izimvo zam. I-zimvo ngokwabo zibalulekile ."
  
  
  "Ndicinga ngoko ke, kakhulu," watsho wavuma. "Kodwa mna ingaba ucinga ngayo ukuba ubawo ngamanye amaxesha, kwaye ndiyazi ukuba Mariya kwaye Elsa ukuba kakhulu, nkqu nokuba thina ungaze uthethe ne-nen."
  
  
  "Musa ukuba bniyakhumbula ego kwaphela?" Ndicela yakhe.
  
  
  "hayi. Nje into Ursi wathi kuthi. Wathi wabulawa kwi-Berlin ngexesha elinye Allied bombing campaigns ngomhla outbreak ka-Imfazwe Yehlabathi II. Wam oodade kwaye mna babebaninzi kakhulu young ngoko, kwaye kwaba kuphela yi-a mmangaliso ukuba Ursi egciniweyo kuthi aphile.
  
  
  Yena smiled kwaye beamed kwakhona. "Boo
  
  
  
  
  
  
  "Kunye nabo, i-ferret ke ubomi baba okulungileyo," watsho.
  
  
  Kamva, xa wathabatha Helga emva kwayo apartment, lowo ukuhlala ixesha elide ngokwaneleyo ukuze uqinisekise ukuba inkqubo eyenziwayo kokuba isuswe umzimba kwi-i-tetravex. Kunjalo, wathabatha care kuyo. Xa mna ekhohlo Helga ke indlu, yena reminded nam kwakhona ukuba wandibulela nathi ukuya kunye kuba impela-veki. Baya wathembisa ukuba vumelani uyazi. Ngoko hers, waya downstairs kwaye bathabatha i-taxi kwi - ' AX ' headquarters.
  
  
  Ezintandathu
  
  
  TOPOR ke, Enew York-ofisi waba ebekwe kwi-wesixeko Thoba West Icala, kwi kwiindawo zokugcina iimpahla ezingaphandle kweofisi kwiqela lenjongo wesithili. I-taxi umqhubi akusebenzi ukuba ndonwabe akuba evile idilesi. Ndicinga ukuba yena wayecinga ndaxelelwa ke urob ego kwi-indlela, ngenxa ndeva kuye sigh kunye uncedo njengokuba nathi pulled phezulu endlwini. Ego intliziyo yakhe phezu kwaye onayo ngaphandle. Njengoko yena waqala ukuba umnqamlezo i-sidewalk, lowo leaned ngaphandle windows kwaye wabuza, " Ngubani lo mba?": "Uqinisekile lona ilungelo ndawo kuba nawe, umhlobo?"
  
  
  Yena waved kuya kude. I-ego u-zimvo baba understandable. Lonke embankment kwaba mnyama kwaye deserted. Isakhiwo ukuba housed i - ' AX ' headquarters kwaba mnyama, ngaphandle kokuba omnye lighted igumbi kwi-phambili ukwakha. I-taxi umqhubi kokuba hayi indlela esazi ukuba zonke ezinye onzulu windows kwi-building baba apeyintwa phezu fihla commotion ukuba idla wahamba ngaphakathi amabini anane ngosuku, kwaye ukuba abantu abaphila anamandla infrared telescopes baba constantly ubukele le-street. Njengoko umcimbi ka-kunjalo, i-taxi umqhubi akasoze abe ngxaki naphi na kwi-city kunokuba ekubeni outspoken apho, ngaphandle ezona zinamandla counterintelligence-arhente ehlabathini.
  
  
  Ubusuku balinde kwi rhafu kwi-lighted ngaphambili-ofisi, apho wajonga njenge eqhelekileyo indawo yokugcina, icinezelwe i-bell iqhosha phantsi yakhe hae, kwaye yayo, waya ngokusebenzisa i-iron ucango kwi-i-elevator kunye abantu. Sentries kunye telescopes kwi-windows ngaphezu kokuba sele zicacisiwe kum nge bobabini abantu xa kwaba ngxi approaching zokwakha.
  
  
  "Inkqubo eyenziwayo ekhohlo ii-odolo ukuba uthathe i-basement msinyane kangangoko kufuneka ufake," i-i-elevator abasebenzi wathi. Imoto yehla.
  
  
  I-basement ukuqwalasela okuthethwayo ukuba inkqubo eyenziwayo waba ulinde mna kwi-arhente morgue. Ngathi uninzi phezulu-imfihlo iingqiqo organizations, ' AX ' kwafuneka kuba eyakhe morgue kwi-site ukukhombisa u-corpses ukuba ayikwazanga kuba ngokukhawuleza nikezelwa amapolisa. Nangona kunjalo, uninzi imizimba baba ekugqibeleni waguqukela phezu ngqo komthetho emva ezindleleni waba zicacisiwe, ngoko ke kwakungekho embarrassing imibuzo.
  
  
  Wayengomnye zifunyenweyo yi-Hawka emi olandelayo ukuba u-Z1 igqunywe umzimba. I - ' AX ' zonyango examiner, Ugq Kristoffer, waba naye.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo nodded e kum, kwaye zonyango examiner, lowo thina ngokuba Ugq Utom, wathi, " andiqinisekanga ntoni ukuba uthetha malunga ne -.: "Mna sayenza a esa kundoqo autopsy, Isikhewu. Oku kuhambelana kunye ntoni anayithathela wathi kuthi. Ego, ukufa waba yintsholongwane alaphukanga neck."
  
  
  "Ingaba ufuna ukufumana nantoni na enye into?" Ndicela yakhe.
  
  
  Ugq Utom washukuma kwentloko yakhe. "Akukho nto noko. Kwakutheni?"
  
  
  Endaweni aphendule emu, wayethetha ukuba inkqubo eyenziwayo. "Iarhente Z1 kusini na kuwe namhlanje kunye wam lonikezelo ukwenza i-autopsy kwi-Unozakuzaku Kolchak ke ingqondo?"
  
  
  "Hayi, andiyenzanga," Hawke wathi. "Weza umva apha HQ kwaye wandixelela ukuba ubune ixhuamne Helga von Alder. Ngoko ke, kuye ego asikwazanga bayibone. Kwakungekho umzekelo-icatshulwe i autopsy. Ingaba oku kubalulekile? "
  
  
  "Mhlawumbi," ndathi chu. "Nayo ayikwazi asiphe a kunokwenzeka motive kuba i-ego attack kwi kum."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo frowned. "Andilandeli kuni."
  
  
  Yakhe, wayesazi ukuba uthetha kwi-phambili Ugq Utom, owathi ephezulu umphakamo, wavunyelwa kuba zonke izenzo, kwaye ke ngoko ekhuselekileyo. "Kulungile, xa lowo yahlasela nam Helga ke apartment, wakhangela dazed - na umntu othe ayikwazanga ulawulo ngokwakhe - kodwa yakhe yesitalato iintshukumo baba ngokugqibeleleyo coordinated."
  
  
  "Ngaba kuthetha," inkqubo eyenziwayo interrupted, " ucinga ukuba waba lilungu babulala squad?" Kangangoko ndingacingi na unye ukuba Odina, ngokusebenzisa zethu agents, abe phantsi kwempembelelo yomoya esi - eli umkhosi, okanye into ethile, wakhe amandla."
  
  
  "Kodwa oko akuthethi ukuba necessarily zichaza ukuba kutheni yena balingwe ukundibulala," ndaqhubeka, " ngaphandle kokuba wathi okanye wenza into yakhe ukuba threatened yintoni ke sikwi besilwa. Kuphela into ndinako cinga ngunyana wam lonikezelo kuba i-autopsy. Ukususela yena asikwazanga kudlula kwi-kunikela kuwe, kodwa balingwe ukundibulala, kuya bonakala njenge kwaba unxulumano.
  
  
  "Yintoni kanye kanye ucinga ukuba i-unozakuzaku ke ingqondo uvavanyo iya kubonisa?" wabuza Ugq Utom.
  
  
  "Andiqondi," ndathi. "Kodwa thina reputed ukuba abantu abakwicandelo ezi nokuxinga baba iingcaphephe brainwashed. Ngoko ke, isirussian ke autopsy yaba ukuvuthuzela ukuba ubungqina "brainwashing" inkumbulo. Thina akavumelekanga ukuba ukufumana nantoni na, kodwa ke sino nto oza kuphulukana nayo ukuba sizama."
  
  
  "Ewe, ndibona," watsho Ugq Utom. Wakhangela ngomhla isidumbu lwazi kwi slabgenericname le - ' AX ' yokulahlwa:. Yena glanced e Hawke. "Njani ngalento, boss?"
  
  
  Inkqubo eyenziwayo hesitated kuba kuphela yahlula wesibini. "Yiya," wathi, nodding.
  
  
  Ugq Utom pulled i-ikhasi phezulu phezu kwakhe rigid imisebenzi. "Oku kuza kuthabatha kum iimini ezimbalwa," wathi thoughtfully, " kwaye ndizakuyenza kukuthumela ingxelo msinyane mna ukufumana iziphumo."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo kwaye mna wahamba ngaphandle yokulahlwa: kwi-cwaka kwaye wathabatha i-elevator lokuqala-umgangatho wesibini ka-isakhiwo. Esi sixeko yaba nerve umbindi
  
  
  
  
  
  
  headquarters Enew York. A nabasebenzi ngaphezu amahlanu abantu besebenza kukho amabini anane a ngomhla we-teletypes, radios, kwaye ezivaliweyo-yesithili lwethelevijini iindlela ukuba kugcinwa kwi-touch ne-ofisi ihlabathi ke amapolisa imikhosi. I-hallway eyayikhokelela Hawke ngu-ofisi waba olandelayo ukuba enkulu igumbi. Kwakukho enye-indlela glass windows kwi kweendonga, ngoko ke baya ababekulo hallway ayikwazi bona igumbi, kodwa abo baba egumbini ayikwazanga khangela ih. Oku kwenziwa ngayo ukwenzeka kuba ezinye ' AX ' abasebenzi ukuqwalasela imfihlelo agents abo yabonisa phezulu ngomhla inkqubo eyenziwayo ngu-ofisi.
  
  
  Kanye sasivuya kwi-Hawke ngu-ofisi, i - ' AX ' oyintloko ube sowuzinzile wearily wakhe hae isitulo, rummaging ngonyana wakhe pockets de wafumanisa a chewed cigar kwaye stuck ngayo unlit emlonyeni wakhe.
  
  
  "Mna kufuneka admit, Isikhewu," wathi, " ukuba le meko sele bothered kum. Ucinga ukuba ka-kufa Von Alders?
  
  
  "Ke nzima ukuthi," ndathi, ukukhetha amazwi am ngenyameko. "Njengokuba kude kube ngoku, njengokuba mna waba nako ukugqiba, ngabo kanye kanye oko k ubonakala ngathi kwi ngaphezulu. Kodwa ke, kunokuba nzima ukuba isaphulelo yokuba lonke ixesha elitsha okwenzeke kuvela dell, bamele iingcaphephe idityanisiwe."
  
  
  "Ukuthetha ezintsha okwenzeke," inkqubo eyenziwayo wathi, " andiyenzanga kuba nexesha uyixelelwe Monte Carlo. Thina nje wafumana umyalezo ovela Interpol namhlanje.
  
  
  "Monte Carlo?" Ndicela yakhe.
  
  
  "ewe. Kukho i-casino apho. Indoda ekuthiwa Tregor, a Isitaliyane, okunqanda ebhankini. Tregor ke umzalwana-zala balingwe ukuba stab i-isijamani Chancellor nge knife kwiiveki ezimbalwa eyadlulayo, kodwa endaweni stuck rob zombie wakhe throat. Kengoko kuba nantoni na kwi Tregor, kodwa kufuneka nento yokuba ngcono yiya khangela kuyo ngaphandle nakanjani na.
  
  
  "I-i-casino ulawulo okwexeshana lumisiwe umdlalo," Hawke wathi. "Kodwa baye bavumelana ukuhlaziya i-ego ngosuku. Wakhe hotel ungathanda ukuba lapho xa i-casino reopens, kodwa akunyanzelekanga ukuba ufuna ukuba kuphulukana nayo uqhagamshelane kunye Von Alders. Ungakwazi ukukhombisa u-omabini kubo? "
  
  
  "Ke ayisosine ingxaki," emu waxelela yakhe. "Ekuqaleni kwale ngokuhlwa, Helga begged kwam ukuya Mexico kunye naye. Waze wathi singasebenzisa yakhe private jet."
  
  
  "Kwaye ucinga ukuba yena kwikhulu, uyavuma ukuba Monte Carlo?" "Kufuneka ukutyala imali kakhulu kwi-umsebenzi wakho."
  
  
  "Oko sele yayo rewards." "Mna ingaba kulungile qinisekisa," waphendula, ukujija ... nam kude jikelele kwi-ofisi yakhe.
  
  
  Ezisixhenxe
  
  
  Kwakunjalo ekuqaleni, nje phambi isibhozo o nentsimbi yesihlanu emva elandelayo ntsasa, xa yena onayo a unxulumano lwefowuni oluvela Helga ke apartment. Ndandisazi yena wouldn khange abe phezulu ngoko ke kwangoko, kodwa ndandingasakwazi balibeke ngaphandle na ixesha elide ukuba sasivuya ke iphaphazela ukuba Monte Carlo loo mini.
  
  
  Ilizwi ukuba waphendula waba sleepier kunokuba vaults. "Molo apho. Molweni apho?"
  
  
  "Helga,"ndathi," lento Tony Dawes."
  
  
  "NGUBANI?" yena wabuza, uzole isiqingatha belele. "Molo?"
  
  
  "Uthixo wam," ndathi, laughing, " musa andixelele zona bayilibala kum ngoko ke kamsinya emva yokugqibela busuku. Oku Tony.
  
  
  "I... Tony, Dumplink" - ngoku rheumatism waba ngokupheleleyo ubomi.
  
  
  "Isizathu sokuba yena ngokuba wena ngoko ke kwangoko kwaba ngenxa wandibulela ukumema kuwe ngomhla kancinci uhambo - nje ezimbini kuthi. Kodwa endaweni Spain, France, okanye Emexico, masenze Monte Carlo. Ingaba ukuba isandi?"
  
  
  "Olunyulu," watsho. "Xa ufuna ukuya?"
  
  
  "Na injongo ngoku," Molo wathi kuye, " ngale ntsasa, msinyane kangangoko kunokwenzeka. Ubuthe ukuba i-icacile waba ilungile.
  
  
  "Ngokuqinisekileyo," watsho. "Kodwa kutheni Monte Carlo?"
  
  
  Mna anayithathela sele enze isigqibo zichaza lam lokwenyani isizathu ngokukhetha Monte Carlo. Ukuba ntsasa, i-TV, unomathotholo, kwaye newspapers baba zonke uthetha malunga i-casino yokuphepha.
  
  
  "Mhlawumbi akhange na kuvakala i-Barents Yolwandle territory," ndathi. Kukho izinto ezininzi imali kwi-i-casino. Yokugqibela busuku, ulawulo ugxothiwe umdlalo kuba ngosuku. Wakhe hotel izakuba kukho xa oko iqala kwakhona."
  
  
  Ndandicinga izakuba nje into Von Alder ungathanda. Ndandisazi mna nento yokuba guessed ilungelo xa ndeva yakhe squeal ka-ndiyavuyiswa.
  
  
  "Makhe hamba," yena badanduluka ngaphandle hesitation. "Njani kungekudala uza kuba ilungile kuba takeoff? Ufuna kuye ukukhetha kuwe phezulu ngomhla Elide Island?"
  
  
  I-Von Alders agcina zabo inqwelo moya e zabo Elide Island ilifa ngasemantla Elunxwemeni. Hers kwakunjalo ngexesha manor a ezimbalwa phinda-phinda kunye nabo ferret njengoko zahlangana usapho. Ngoko ke, ukususela yakhe wayesazi apho kwaba esiza ukusuka kwi-iholo, wakhe wathi, heee mna nento yokuba kuhlangana yakhe kukho kwi-iiyure ezimbini.
  
  
  Mna wanika Hawke kwaye ke ihamba kakuhle kancinci kwi-small gym wam apartment phambi yokufumana dressed kwaye iyapakisha bag yam. Inkqubo eyenziwayo wathumela imoto kunye umqhubi ukuthatha kum Elide Island, kwaye xa silifumene apho, hers, wafumanisa Helga nilinde kwaye sele ulungisa inqwelo moya kuba Von Alder ke, private airstrip.
  
  
  Ngaphantsi kwe-iiyure ezimbini emva Helge ngokuba yakhe, sithathe ngaphandle kwi Lear jet kwaye flew phezu Atlantic. Helga kwaye ndadlala lo mdlalo kwi lezihlalo kwindlu umva le spacious cabin, apho waba onke amaziko aluncedo - chaise lounges, a sofa umandlalo, i-bar, kwaye nkqu a ikhristali chandelier - ka-esonwabisayo living room.
  
  
  Kwaba egqibeleleyo mini kuba intsimi; i isibhakabhaka waba blue kwaye cloudless, ukususela ulundiname ukuba ulundiname - a wamkelekile tshintsha ukusuka kwiseshoni yokugqibela busuku ke imvula imozulu. Ulwandle ngezantsi kuthi ke mpuluswa blue beseli.
  
  
  Helga wakhokela kum kwi cockpit ukuhlangabezana pilot, umphathi-mikhosi Dirk Aubrey, kwaye co-pilot Udouglas u-roberts. Aubrey yaba mde, stocky guy nge ipensile-ibhityile omnyama mustache. U-roberts yaba slender mfana, mhlawumbi,
  
  
  
  
  
  
  waba zakhe phambi kwexesha twenties, kunye blond iinwele kwaye freckled nenyanga ubuso.
  
  
  "Yena ke ngomhla we-kunjalo," Aubrey wathi, nodding kwiintlanganiso i-xboardcomment,"kwaye imozulu ngu cacisa, kwaye ke vula e Orly, apho siza refuel."
  
  
  Kuleminyaka iiyure ezimbalwa, Helga kwaye mna entertained ngokwethu yi-ubukele ifilim, apho yena yabonisa yi-ngokulula ucinezela ezimbalwa amaqhosha, kwaye ke ukudlala backgammon. Helga seemed kokukhona subdued kunokuba ubusuku phambi, kodwa yena waba ngxi okulungileyo inkampani, kwaye ixesha ophunyezwe ngokukhawuleza.
  
  
  Kufuneka sibe zithe ngaphantsi amahlanu miles ngaphandle i-coast ka-France xa, ngaphandle isilumkiso, i-icacile plummeted nose-kuqala kulo ulwandle. Helga sakhwaza. Yonke into kwi-cabin ukuba akusebenzi khange nailed phantsi, kuquka Helga kwaye mna, slid kuwo sloping cabin floor kwaye betha i ezivaliweyo cabin ucango nzima.
  
  
  Helga waba ngxi screaming njengoko yena balingwe ukujika egameni lakhe icala ukuvula cabin ucango. Wawutshixiwe. Kwaba Wilhelmina abo yanked ngayo ngaphandle, bazalwana Luger yakhe shoulder holster, kwaye yavuthuza i lock. Ucango swung vula, revealing i-cabin ukuba waba ngoku ngqo ngezantsi kum.
  
  
  Xa lukayise peered kwi cockpit, wabona ukuba Ukapteni Aubrey waba ngxi e ulawulo, kodwa ego, i-posename, seemed ukuba ingaba kule. "Co-pilot u-roberts waba lwazi kwi floor, abafileyo okanye unconscious. I-icacile waba ngxi falling kwiintlanganiso i-ocean.
  
  
  Yayibizwa ngokuba yi-Aubrey, abo intliziyo intloko yakhe okwethutyana kwaye wajonga e kum. Ngoko waya emva lakho,, zombini izandla gripping i uboniso ndlela ivili. Jonga ku ubuso bakhe, yena wayesazi efanayo ungenanto intetho ukuba iarhente kokuba ebone akuba nento yokuba balingwe ukundibulala kwi-Helga ke apartment. Ego ke amehlo baba glazed, njengoko ukuba waba phantsi hypnosis okanye phantsi kwempembelelo yomoya iziyobisi.
  
  
  Ukuya kwi-ga, wakhe fingers baba hanging ukusuka kwicala cabin kuba imini. Ngoku yena vumelani yiya wakhe gripgenericname kwaye lunged phambili bangena cockpit. Abe ufikelele kuba pilot e ulawulo. Iingcaphephe mna zilawulwe ukuba hook omnye ingalo jikelele Ego ke neck kwaye phakamisani Ego iifayile simahla, ivili, kodwa lowo ngxi stubbornly clung ukuba ulawulo ade abe yanked kuyo kunye yakhe yonke ukomelela kwaye threw Ego emva kwi umva le car.
  
  
  I-icacile ukuqhubeka kuwa ngakulo Moscow.
  
  
  Yena dropped kwi pilot u-sokugweba kwaye jerked ivili nzima. Nomdla shiver wabaleka phantsi jet ukusuka nose ukuba tail, kodwa ke nose chu waqalisa kuvuka. Waqhubeka ukuba tsala ivili, straining wonke muscle kwi umzimba wakhe, ukuzama kuloyisa umkhosi ka-umbizane womhlaba. Ekugqibeleni, i-icacile leveled ngaphandle, nje ezimbalwa iinyawo ukususela Atlantic. Mna ke lucky ukuba ingaba flown ngokwaneleyo kwiindawo ezingaphelelanga ukuze ukwazi. Ndandingasakwazi ukukhombisa u-le inqwelo moya, kodwa kwaba kwaye kufutshane intlekele.
  
  
  Esilandelayo imizuzu embalwa, waba uxakekile ukukhangela yakhe ngemali njengoko jet skimmed steadily kuwo ocean ke ngaphezulu. Yonke into seemed ibe iyasebenza, ngoko ke, mna pushed ivili phambili kwaye thina waqala climbing kwakhona. Ngoko Helga ngokuba igama lam phantsi umva le cab.
  
  
  Ndajika nje ixesha ukubona Aubrey approaching kum nge wrench. Ubambe i uboniso ndlela ivili seeveki isandla, lowo sathi Wilhelmina kwakhona kunye nezinye kwaye esifutshane i-emu kwi ilungelo shoulder. Yena staggered emva wawa, ikuvumela i-wrench ukutyibilika jikelele yakhe numb fingers. Ukuzama ukugcina inqwelo moya kwi kuvuka, lukayise glanced emva kwi pilot. Yena onayo ukuze iinyawo zakhe kwakhona, kodwa rolled emva kwi balance cab. Khetha umbala, ndabona Helga curled phezulu kwi yembombo ye-hut. Mna ngxi kokuba Wilhelmina kwi isandla sam, kodwa andiyenzanga ufuna shoot kwakhona ukuba Aubrey asikwazanga yiya kwethu kwiintlanganiso Helga, esingise kwethu, esingise kum.
  
  
  Yena asikwazanga ukwenza oko. Endaweni yoko, lowo drunkenly trudged emnyango ye-cabin, apho Emu zilawulwe ukuvula nangona view-size uxinzelelo nah. Kwakungekho iyama i-ego ngaphandle kokuba yi-firing - kwaye ukuba mna amadoda oko, mna, nento yokuba endanger lonke kwinqwelo moya. Aubrey hovered kwi-vula doorway okwethutyana, yaphaphazela headfirst. I-icacile spun yakhe jikelele ngoko ke ucango slammed ivaliwe. Phantsi starboard wing, lowo ayikwazi khangela Aubrey ke umzimba falling phantse kwi-inokwenza isindululo, lakhe izikhali kwaye legs kunabela ngaphandle kwi-macala ade abe betha amanzi kwaye disappeared phantsi uneven ngaphezulu.
  
  
  Helga abaziwayo nam cockpit, ngexesha hers focused kwi ulawulo lomthetho kwinqwelo moya. Yena balingwe ukuba ukuvuseleleka u-roberts, i-co-pilot, owaye ngxi unconscious kwi floor. Heee wathatha ixesha elide ukuzisa ego yakhe senses, kodwa ekugqibeleni uya muttered, sel hesitantly, kwaye wajonga jikelele. Waba ukungcangcazela kwentloko yakhe. "Yintoni eyenzekileyo? Yintoni kokuya kwi?"
  
  
  Oku ukuziphatha iqinisekiswa wam suspicions okokuba waye kwi iziyobisi. Xa lowo recovered ngokwaneleyo ukuthetha coherently, yandixelela ukuba yinto yokugqibela yena wakhumbula waba indebe ikofu ukuba emu kokuba zinikezelwe ukuba Aubrey. Waba ngxi kakhulu stunned buza malunga ilahlekile umphathi-mikhosi, ngoko ke Emu asikwazanga zibalisa kwayo nantoni na malunga Aubrey ke elimfiliba. Andisoze nokuza phezulu kunye abanye inkcazo kamva.
  
  
  Ngo ngoko, ndaba ixhuamne ulawulo kwencopho kwi-Orly, apho sasivuya approaching, kwaye sasivuya bavunyelwe ukuba ilizwe. Thina landed kancinci emva koko kwaye icacile lumisiwe yakhe.
  
  
  
  
  
  
  Andiyenzanga kuthi andiyenzanga uzive ngcono.
  
  
  Xa silifumene ngaphandle, jikelele inqwelo moya, Helga wajonga e kum nge puzzled jonga yayo emehlweni abo. "Yintoni eyenzekileyo apho?"
  
  
  Hers, lowo washukuma kwentloko yakhe. "Ke nzima ukuba kuthi. Oko ikhangeleka ngathi yakho ukapteni clung ukuba ivili kwaye flew kwi nomsindo ka-ukoyika xa inqwelo moya eqale ukuba kuwa. Waba mhlawumbi ileta-mad akuba yahlasela kum kwaye ke jumped. U-roberts, bethu co-pilot, kufuneka ube ezilahlekileyo sezingqondweni ngenxa umbizane womhlaba. Izinto ezinjalo asingawo uncommon kwi-uhambo. Kodwa mandiyenze thetha i-mandla ukuze sikwazi musa get ibambe phezulu kwi-red tape."
  
  
  Kwakungenakwenzeka ukuba umxelele ukuba yena nyani wavuma wam inkcazo, kodwa yena asikwazanga cinezela kum okungaphaya.
  
  
  Xa "thina ufikelele-terminal building, ekhatshwe u-roberts, owaye ngxi ukungcangcazela kwi iinyawo zakhe," kwentloko Orla Ukhuseleko Amapolisa zifunyenweyo yakhe kwaye wabuza ego ukuthumela kum i - ' AX ' iarhente, umntu yena wayesazi njengoko Dammlier,kwaye wobulali oyintloko. Ka-Interpol. Xa bobabini abantu wafika, ndinixelele zona kanye kanye yintoni eyenzekileyo, ibonisa ukuba mna suspected siganeko waba enxulumene wam ukunikezelwa. Ndamxelela ukuba Helga kwaye mna luyafuneka ukuya Monte Carlo ngoko nangoko.
  
  
  "Mandiyenze zikhathalele ukuba,"i-Interpol umntu wathi akuba ugqibile. "Kukho uphumelele khange kube nayiphi na iingxaki. Mhlawumbi yakho druid apha "- waguqukela ukuba Dammlier - " unako ukufumana reliable pilot kwaye co-pilot ukuba uthathe yakho engqongileyo.
  
  
  Dammlier nodded, kwaye ntlanganiso yaphela. Kwi-ngaphantsi yure, Helga kwaye mna baba ngomhla wethu indlela, Ozolisayo, i-closest landing nxuwa Monte Carlo. Sino u-Americans, mhlawumbi yinxalenye isifrentshi headquarters, okanye CIA, kwi pilot i-kwinqwelo moya. Dammlier wenza amalungiselelo ukuzisa u-roberts emva States, kwaye Helga herself assured kuye ukuba wayeza kuqhubeka ukusebenza kuba Nah baza kufumana umvuzo xa yena recovered ukusuka yakhe kunokwenzeka ingozi. Njengokuba kude kube ngoku njengoko nabani ayikwazi zibalisa, bazalwana inkcazo - ukuba u-roberts kokuba ezilahlekileyo sezingqondweni - waba yamkelwe kunye Helga kwaye abasemagunyeni.
  
  
  Uhambo ukuba Mnandi waba uneventful. Thina landed licks ngalo ngokuhlwa, Helga kwaye ndadlala lo mdlalo kwi limousine ngomhla Hotel de Paris, kufutshane i-casino kwi-Monte Carlo. Helga arranged kuba limousine ukuhlangabezana zethu inqwelo moya, kwaye kanjalo agciniwe ukuqhagamshela amagumbi ngomhla hotel. Sasivuya lucky ukuba Helga waye kanjalo yaziwa; sasivuya guaranteed a room, nkqu nokuba Monte Carlo waba epheleleyo komhlaba abakhenkethi ukusuka zonke phezu kwehlabathi. Ezitratweni baba teeming kunye abakhenkethi, zinika isixeko a heady carnival ukuva, kwaye kwakungekho nanto hotel igumbi.
  
  
  Njengoko siza drove ngokusebenzisa ezitratweni ka-Monte Carlo, apho Mediterranean shimmered na ubumnyama, otyebileyo iwayini kwi-ngokuhlwa izithunzi, mna ke reminded ye-legendary ibali ka-i-monaco ke lemveli kwi-303. Ngokunxulumene legend, Corsican. Intombi engazani nandoda, Devot, wayesohlwaywa yi-irhuluneli Corsica xa ke wafunyanwa ukuba wayengomnye a Christian. Zomlawuli sentenced i kubekho inkqubela ukuba abe iqinisiwe phezulu kwaye etsaliweyo kwi horseback phezu ekunene terrain, kwaye kwangoko twezekile kwi iinkuphelostencils ukuba ukufa. Ngalo mzuzu xa yena wafa, i-mhlophe pigeon waba iboniwe ngaphezu kwayo umzimba. Ngobunye ubusuku, xa umzimba wakhe waziswa nge monk kwaye yapapashwa ngowe-a fisherman ke boat, i-mhlophe pigeon reappeared. I-fisherman abalandela i-pigeon njengoko bird glided phantsi & nb, ezikhokelela ego ukuba i-monaco, kwaye buried i kubekho inkqubela ke umzimba apho.
  
  
  Ndandimangalisiwe ukuba wam hlala kwi-i-monaco izakuba nje incredible.
  
  
  8
  
  
  Wam suite waba surrounded yi-stunning iimboniselo ye-ukujija ... yolwandle kwaye towering cliffs stretching kuba miles ukuya curving engaselunxwemeni. Njengoko mna unpacked my bags, showered, kwaye itshintshe, ndinga mhlawumbi kuva Helga ehamba jikelele wakhe egumbini ongummelwane. Yi-izandi wakhe movements, ndinga zibalisa ukuba wakhe iintshukumo, umzekelo, faka kwakhona zam.
  
  
  I-i-casino umdlalo resumed zingaphelanga iiyure ezimbalwa. Sithanda ngokuqinisekileyo kuba dined kwi-hotel ke penthouse restaurant nge sliding ceil ukuba ivula ukuba isibhakabhaka. Kodwa kwakusekho ixesha ye lunch. Ndandisazi ukuba Helga asikwazanga care malunga sightseeing, kwaye ndandicinga ibizakuba zeentloni ukuba thina asikwazanga ukuba bonwabele kweli xesha kunye ngakumbi enjoyable imisebenzi. Hoping Helga waziva ngendlela efanayo, mna isonjululwe yakhe encinci kodwa okunokwenzeka unpleasant ingxaki kunye locale ucango phakathi kwethu yi-ordering champagne, caviar, kwaye ezintathu dozen red roses ukuze azale heee, e-ezintandathu. Emva malunga a ngomzuzu, ngoko ke yure, yena knocked kwi ucango kwaye ngokuba kum softly.
  
  
  "Nisolko kakhulu attentive," yena wathi, bephethe ngaphandle a mug ka-champagne njengoko yakhe umququzeleli na wakhe egumbini.
  
  
  Njengoko yena approached yolwandle-imboniselo-windows, wayengomnye wearing a delicate pink negligee ukuba accentuated umzimba wakhe ngendlela beautiful silhouette. Yena umisiwe okwethutyana ukuze bonwabele imboniselo wakhe umzimba ngokusebenzisa ibhityile fabric wakhe iingubo, ngoko ke abaziwayo yakhe kwi-window. Inkqubo yokumisela sun disappeared kwenye indawo ngezantsi ulundiname, kodwa ushiye nzulu, otyebileyo, indlela: kubonisa kwi-cacisa isibhakabhaka. Amanzi Mediterranean Yolwandle, ngokulandelelanayo, olubuyiselweyo i-isibhakabhaka, enhancing i-sanctity, ngoko ke ukuba igumbi seemed ziphile kwaye dazzling.
  
  
  
  
  
  
  njengegolide.
  
  
  "Ngu beautiful imboniselo, ingavumi?" wathi Helga, waguquka kum.
  
  
  "Ewe, kakhulu, ozolisayo," ndaphendula, ngaphaya koko, intsholongwane uyasebenza wam gaze phezulu kwaye phantsi kwamaphiko umzimba de ndandidibana yakhe gaze. Yena wabaleka yakhe ulwimi phezu kwayo imilebe kwaye wabuza: "Ingaba unqwenela mna, Tony?"
  
  
  "Ewe, kakhulu."
  
  
  "Kangakanani ingaba ungathanda oodade bam?" yena insisted. Oku corkscrew surprised kum emva busuku thina wachitha kunye Enew York, kodwa endaweni aphendule heee, candid, wakhe, yena igcine baphuma ezandleni zakhe waza wathi: "ufuna kum ukubonisa yakhe kuwe, yimalini?"
  
  
  Weza kwiintlanganiso nam a sensuous, mpuluswa sindululo, kuye amehlo ileta-ezivaliweyo kwaye imilebe yakhe parted. Wayengomnye kissed nge ee, kwaye kwayo yonke umzimba yaphendula ngoko nangoko, gently vibrating phezulu kwaye phantsi ngakulo kum. Wakhe legs parted kwaye wasongwa jikelele zam, kwaye ndinga bazive yakhe trembling tenant funa wam owakhe aroused, ukusabela umzimba. Yena moaned softly kwaye rocked emva, ubambe ngaphandle a mug ka-champagne. Yena misela yakhe glass phantsi kwi nearest isitulo. Xa waguqukela jikelele, wabona ukuba yena waba slipped ngaphandle kwayo nightgown.
  
  
  I-indlela: oyingcwele Inkosi intliziyo yakhe ze umzimba kwi-i-exquisitely sculpted abahlala bronze statue. Mna barely kokuba ixesha ukuthatha ngaphandle yam neempahla phambi kokuba yena etsaliweyo kum kwi lounge isitulo kunye naye.
  
  
  "Ngokukhawuleza!" wakhwaza whispered pleadingly, lifting yakhe hips. Baye bazimanya kwethu.
  
  
  "Ewe! Ewe! Ewe!" wakhwaza muttered xa ubambe yakhe impefumlo. Yakhe ezandleni gripped wam shoulders kwaye izikhali, kwaye yakhe nails dug kwi inyama yam njengoko yena urged kum njalo. Embalwa moments kamva, hers, ndava yakhe umzimba vula kwaye isivumelwano jikelele kum, wakhe ekujoliswe ezijikelezayo icala ukuba icala kunye passion de sibe ufikelele umgama wenkcochoyi a wildly convulsive climax.
  
  
  Njengoko sibeka ecaleni yi-icala kwi chaise longue, yena intliziyo yakhe intloko kwaye wajonga e kum. Yena smiled softly, " Ngoku uyazi, musa kwenu?"
  
  
  Yena nodded wakhe.
  
  
  Wakhe wakwazi oko ferret kufuneka ube guessed kunye nabo njengokuba nathi ekhohlo jikelele Enew York, kodwa kunjalo nje imizuzu embalwa edlulileyo, kwakungekho ndlela umxelele. Umfazi ethiwe elandelayo kum akusebenzi khange Helga, ngenxa yokuba ndandicinga abantu abaqhelekileyo abayo ezithile indlela owenza uthando. Kwaye hayi Mariya, awathi kanjalo wayesazi intimately.
  
  
  "Nisolko Elsa."
  
  
  "Ewe," watsho ungeniswe. "Nisolko hayi uxolo, ingaba wena?"
  
  
  "Ungakwazi njani buza enjalo iyajikeleza? Emva ntoni thina nje ekwabelwana ngazo? "
  
  
  Yena laughed happily. "Helga iya kuba furious xa yena ufumana ngaphandle ntoni mna sayenza. Mna ke bechitha ubusuku ngomhla wakhe apartment xa ufuna ngokuba kum ngale ntsasa. Wayengomnye ngxi belele kwaye ayikwazanga ukuva nantoni na. Xa ufuna wacebisa ukuba uhambo ukuba Monte Carlo, kwayo nje kugqitywe ukuba pack phezulu hamba kwaye vumelani ucinga yayo Helga. Oko akwenzi ntsingiselo ukuba bathe ngoko ke kakhulu fun. Ngaphandle, wena anayithathela sele wachitha ngokwaneleyo ixesha kunye wam oodade ababini. Lithuba lam."
  
  
  Emamele kuye amazwi, lukayise kucingwa ukuba oku kwaba kanye kanye uhlobo trick ukuba von Alder abafazi baba capable of. Kodwa nkqu nokuba yakhe inkcazo seemed plausible ngokwaneleyo, yena kwafuneka remind herself ukuba von Alders baba suspected ye-ulwaphulo-mthetho waba ukuzama kutyhila kuye, kwaye ukuba kukho abe into sinister malunga Elsa ukutshintshwa Helga.
  
  
  Kodwa ngaloo mzuzu, kwakungekho nto ndingayenza. Wayengomnye lightly slapped nge ee ngomhla wakhe pretty abancinane buttocks waza wamxelela ee ukufumana dressed.
  
  
  Xa sifuna bafika kwi-i-casino emva lunch, sifumene ngayo stuck. I-indimbane enkulu sat kwi ziqinile isangqa jikelele omnye roulette ivili, ulinde kwi cwaka. Ngaphakathi isangqa yayingamakhulu amathathu abantu: i croupier, yesibini indoda tuxedo kwaye onzulu glasses-ngokuqinisekileyo Odina Poe - kwaye Isitaliyane ekuthiwa Tregor, umntu lowo robbed i-bank.
  
  
  Elsa kwaye mna zilawulwe ukuba squeeze ngokusebenzisa indimbane kwi ndawo nje ezimbalwa iinyawo kude ezintathu abantu. Kwakamsinyane nje thina wafika, i-ezijikelezayo roulette ivili ucofiwe ukuya yima, kwaye ubukele indimbane yisa phambili kwaye gasped. I-croupier shoved a enkulu stack ka kubo bonke ubomi bakhe kwilizwe liphela, isitulo ukuba Tregor, abo calmly wabeka ih elandelayo komnye enkulu stack kwi-phambili kuye.
  
  
  "Owu Thixo wam!" Umfazi elandelayo kum whispered excitedly. "Lowo nje uphumelele isiqingatha yezigidi dollazi! Oko uya kukwenza ngoku?
  
  
  Tregor seemed oblivious abantu jikelele Ego. Wayeyindoda isigebenga, imposing umntu kunye omkhulu isisu, owaye besela a glass of bezimbiwa amanzi, athe wazaliswa jikelele a bottle emi e ego ke elbow. Onzulu izangqa igqunywe Ego ke amehlo, kodwa ubuso bakhe, mna uqaphele, waba ngokupheleleyo ungenanto isigqumathelo.
  
  
  Onke amehlo egumbini baba kwi kuye, akukho nto ukubona oko uya kwenza elandelayo. Yena leaned phambili waza waphumla yakhe forehead kwi fist cupped kunye yakhe isandla sakho sokunene, njengoko ukuba waba meditating, kwaye ahlala kule indawo imizuzwana embalwa. Ngaloo mzuzu, waba mhlawumbi omnye kuphela kwi-indimbane abo wajonga kwi-mlawuli emi kuwo evela kuye. Wayephantse enye indawo njengoko Tregor! Kwaba njengoko ukuba babeza ngokuthula unxibelelwano kunye ngamnye enye!
  
  
  Yesibini kamva, kunye amadoda jonga phezulu ngexesha elinye, kwaye kunye ifemi isandla, Tregor confidently iindawo yakhe yonke stack ka kubo bonke ubomi bakhe ngomhla wesithathu isikwere kwi-phambili kuye.
  
  
  Elsa sathi ingalo yam. "Lowo uzakufumana imali kwi yakhe yonke winnings!" wakhwaza whispered incredulously. "A million dollazi!"
  
  
  Tregor leaned emva yakhe isitulo, kwaye croupier wavusa isandla sakhe waza waqala ivili kwakhona. Kwaba ezijikelezayo
  
  
  
  
  
  
  dizzy kuba wesibini okanye ezimbini. Njengoko waqalisa nihamba phantsi, i-onlookers waqalisa chanting kwi-unison, "Red, bomvu, red" - Tregor ke inqanaba. Ekugqibeleni, ivili imile. I-Isitaliyane uphumelele kwakhona. I-croupier pushed omnye stack ka kubo bonke ubomi bakhe ukuba Tregor ke yoqobo stack. U-million dollazi! Umlawuli ke inyathelwe phambili kwaye wabhengeza kwi-eliphantsi ilizwi, " ivili ivaliwe kuba busuku."
  
  
  Indimbane retreated njengoko Tregor yesebe eqokelelweyo lakhe kubo bonke ubomi bakhe ngoncedo eziliqela i-casino abasebenzi kwaye wenza indlela yakhe ukuba i cashier. Yakhe, uqaphele ukuba, ubuncinane, abalishumi elinesibini imfihlo agents jikelele ezahlukeneyo langaphandle imicimbi states, zonke ngaye yena waba ngobukho, ukuba stalking kuye. Tregor ayikwazanga, lowo ayikwazanga yiya naphi na ngaphandle kwabo agents ubukele kuye. Ihlabathi oorhulumente akazange vumela kuye ukuba ukutyibilika jikelele yesixeko ngokulula.
  
  
  Ndithatha i-jonga zonke iindlela lezothutho kwaye jikelele Monte Carlo. Kwakukho kuphela zintathu iindlela ezikhokelela jikelele yesixeko, kwaye babebizwa lula ukuqwalasela. Isixeko abasemagunyeni wayigcina yonke boats kwi-harbor phantsi intsingiselo umlo, kwaye kokuba i-uzile boat kwi-Mediterranean. Akukho bani owayenako iphaphazela nayintoni zezulu, ngenxa Monte Carlo akanalo inqanaba surface ukutya ukwenza i-airfield. Ezi imibandela akazange vumela Tregor baphuncuka i-agents abo balandela kuye ukufumana ngaphandle apho kokuba ifumene imali yena uphumelele. Kwakungekho mfuneko kum kulandela.
  
  
  Mna ke anomdla umlawuli kwaye croupier, ngubani ngoku ukuqonda ukuba roulette ivili yi ngokufanayo senzo ekupheleni umdlalo xa indlu sele intlungu enjalo ilahleko enkulu. Ivili iya kusiwa ukuba basement lomthetho i-casino, apho zonke i-casino wheels made jikelele rosewood ingaba kuwo. Wayesazi ukuba ngamnye ivili waba balanced elikufutshane thousandth i-i-intshi, kwaye ukuba bafudukela phezu ezixabisekileyo amatye njengoko precisely njengoko ikloko.
  
  
  Kodwa ivili basenokuba repaired. Yiyo yakhe hotel wathabatha a kukufutshane jonga lo ezithile enye kwaye kutheni yakhe abalandela umlawuli kwaye croupier xa bahamba ngokusebenzisa ongummelwane. Njengoko mna bazibukela utyibiliko ngokusebenzisa doorway, ndinixelele Elsa ukuba umva hotel kwaye ulinde mna phaya.
  
  
  Kwaba mnyama kwi amanqwanqwa ezikhokelela ukuya basement, kodwa oyingcwele ukukhanya waba itshisa ezantsi. Mna ke halfway phantsi amanqwanqwa xa ucango slammed emva kwam. Ngexesha elinye, a blinding brylev flashed njalo. Emva koko ndeva eliphezulu-wamisa scream. Mna ngokukhawuleza waguqukela jikelele kwaye wabona okokuba Elsa kokuba abalandela kum, ephikisana imiyalelo yam. Umntu, mhlawumbi omnye abo slammed ucango ivaliwe, sathi ke tightly kwaye pointed i gun e kum.
  
  
  Ndajika kwiintlanganiso i-basement kwaye wabona i-casino umlawuli kwaye croupier nokuza phezulu amanqwanqwa kwiintlanganiso kum. Bobabini baba armed kunye rifles, kwaye croupier kanjalo igcine a enye ka-umbhobho esandleni sakhe. Xa amadoda amabini ufikelele inyathelo lesi-ngezantsi kum, umlawuli isuswe yakhe onzulu glasses. Ego ke amehlo baba glazed, njengoko ukuba waba phantsi hypnosis okanye phantsi kwempembelelo yomoya iziyobisi. "Zikhathalele nen," lowo ilungisiwe. I-croupier wabona lencwadi ithi phezulu yesinyithi tube, kwaye yonke into waya mnyama.
  
  
  Sezingqondweni wabuyela chu, kwaye nkqu xa ndinga khangela nize nive wakhe kwakhona, ndava njengoko ukuba bekuzakufuneka jonga ku-bam surroundings ukusuka umgama kwaye nge-foggy lokucoca. Umzimba wam kwaye limbs waziva nzima kwaye limp. Nkqu naxa ekunene izandla baba pushing kum, lowo barely waziva nantoni na. Thatha, yena waqala ukuva iimpawu wakhe lethargic state. Xa ndandisele unconscious, mna ke heavily drugged. Kuya kufuneka ukuba zithe omnye abo banamandla central nervous system depressants.
  
  
  Wakhe struggled nzima ukuba kuloyisa iziphumo ka-iziyobisi, kodwa nkqu ukuba hers, ngowamashumi ezibalaseleyo yesitalato imilo, hers inikwe kuphela inxalenye impumelelo. Ndinga ukubona yonke into yokuba waba eyenzekayo jikelele kwam, kodwa ndandingasakwazi shenxisa. I-croupier kwaye umlawuli ubeke kum emva ivili kwi-phambili yokuhlangana imoto. Ndabona Elsa, drugged kwaye unconscious, sprawled kwi-sokugweba elandelayo kum, kwaye abantu baba emi ngaphakathi kunye vula doors. I-Mercedes ' injini waba racing, kodwa imoto akusebenzi ukuba uyise.
  
  
  Ke mna uqaphele ukuba omnye abantu waba adjusting into kwi floorboards phantsi kweenyawo zam. Kungekudala emva koko, lowo slid ngaphandle jikelele car kwaye ndeva naye ndithi, " Kulungile, ke ukulungele ukuthatha ngaphandle."
  
  
  Zonke iimoto slammed ivaliwe. I-injini waba ngxi wabaleka. Wam befuddled ingqondo ayikwazanga ukwenza uluvo waba yintoni eyenzekayo. Dimly, njengoko ukuba ndandicinga ngendlela inkungu, ndabona khona isandla nge-vula ifestile elandelayo kum kwaye baguqukele kwi Mercedes. Imoto lurched phambili.
  
  
  Ngoko ke ndaqonda ukuba ndaxelelwa ke ubeke Elsa kwaye nam Mercedes, ukucofa ukwenza ingasebenzi ukuba floorboards. Ngoku sasivuya racing nge-mnyama, deserted iindlela ka-i-monaco e phezu anamashumi miles yure. Ngeli kokusebenza kwentshukumo ekhawulezayo isantya, i-Mercedes iza nazo phambi sihamba kakhulu ukuza kuthi ga ngoku, kwaye siya bobabini kuba bambulala. Xa imizimba yethu baba bamfumana, kuya wajonga njengoko ukuba sino wafa njengesiphumo drug overdose. Apho kuya kuba akukho impawu ka-babulala.
  
  
  Desperately, lowo balingwe ukuze bazuze ulawulo umzimba wakhe.
  
  
  Ngoko ke, ukuza kuthi ga ngoku, thina anayithathela sele lucky, kwaye car ngowamashumi ephakathi ezindleleni. Kodwa akuyi kuba iinduli kwaye twists ozayo,
  
  
  
  
  
  
  kwaye ukuba akunyanzelekanga ukuba qala lakho, imoto, siza kamsinya kuba ngaphandle ezindleleni. Mna balingwe ukuphakamisa ezandleni zam, kodwa abazange waziva nzima. Mna balingwe ke kwakhona. Zombini izandla yenyuka heavily, wavered, wawa, kwaye chu yenyuka kwakhona. Yena ayikwazi bona ubumnyama ubuhle belizwe ukuphunyezwa yi-mimmo kwi-blinding inkungu jikelele car window. Mna ke sweating njengoko ndiya balingwe ukuba phakamisa izandla zam ezimbalwa i-intshi kwiintlanganiso i uboniso ndlela ivili. Ngoko a ezimbalwa imiqondiso yabonisa phezulu ozayo wakhe. Ndabona wam fingers vala jikelele uboniso ndlela ivili, kodwa ndandingasakwazi bazive ivili phantsi kwabo. Iingcaphephe mna zilawulwe akubuyiselwe ego ezimbalwa amaqondo ngasekunene njengoko car na i-S-igophe. Ukuba waba ngokwaneleyo ukugcina kuthi ke. Imoto spun jikelele a bend e breakneck isantya kwaye imisiwe phantsi a steep incline.
  
  
  Ezindleleni ukuqhubeka khwela. Ndinga bona nge-car iifestile ukuze sasivuya kwi wendawo a cliff ukuba sloped phantsi phantse elubala ukuba yolwandle ukususela end ye-sidewalk. Imoto soared ukuya ngasentla cliff kwaye ke raced phantsi steep ithambeka kwiintlanganiso ezindleleni na kukutshisa yemiyalelo jikelele guns. Tires screeched kwi sidewalk. Ngxi discouraged yi-iziyobisi, mna balingwe ukuba concentrate on zethu kuphela ithuba survival: iingcaphephe ndaba ukugcina car upright kwaye kwi ezindleleni kude kube ekugqibeleni wabaleka ngaphandle igesi.
  
  
  Kwabonakala ukuba emva uloyiko lwasebusuku avume kuba zombini siphela. Mile emva mile, i-Mercedes roared elidlulileyo mnyama villas kwaye cottages, phezulu kwaye phantsi twisting, twisting iindlela ye-Cote d'Azur. I-monaco waba kude ngasemva kwethu. Thina raced noku cornices, i-highway ukuqhagamshela i-monaco ukuba Mnandi, kwaye kwangoko nge-Mnandi ngokwayo, uzole kwaye ivaliwe kuba ngobusuku.
  
  
  I-highway kuba Mnandi inikwe inqanaba kunye yolwandle-ezimanzi, slippery, kwaye ezinobungozi. Emva ye-Mercedes slid ukusuka kwicala ukuba icala. Ukuba sino skidded, sithanda kuba landed kwi-yolwandle. Kodwa Mercedes sped ngokusebenzisa Antibes. Ekugqibeleni, kwenye indawo phakathi Antibes kwaye Cannes, waqalisa kuphulukana nayo isantya kwaye rolled nge-Paris ezibini kwaye ezibini. Nge enkulu lincinane, ndajika i uboniso ndlela ivili, imoto flew ukuya kwicala ezindleleni kwaye bema. I-injini imisiwe. Elsa, owaye ngxi ehleli elandelayo kum, asikwazanga yiya kanye.
  
  
  Isithoba
  
  
  Ilanga waba shining wam amehlo. Ngalo moaned, kakhulu, biting emva wakhe neck. I-Mercedes waba ngxi parked kwicala le-ezindleleni. Into yokuqala ndabona waba ukuba Elsa waba wearing makeup. Emva koko ndabona indimbane abantwana ngaphandle kwi window Elsa ke icala, icinezelwe phezulu ngokuchasene glass kwaye staring e-Nah kunye libanzi amehlo njengoko yena powdered yakhe nose. Waze wajonga gorgeous , njengoko ukuba yena nento yokuba nje woken phezulu ukusuka kukuhlaziya nap. Trucks kwaye iimoto sped nge kwi highway, kwaye mna uqaphele ukuba uninzi abakhweli ngaphakathi craned ezintanyeni zabo ukufumana engcono jonga kwethu.
  
  
  Elsa uqaphele kum ehleli phantsi, ubeke kude kwayo CD kwaye lipstick, kwaye smiled.
  
  
  "Waye sino fun yokugqibela busuku?" yena wabuza cheerfully.
  
  
  Andiyenzanga uyayazi into yokuba ngubani yena wayesazi okanye wakhumbula malunga yokugqibela ubusuku, xa sasivuya interrupted kwi basement amanqwanqwa lomthetho i-casino. Wonke busuku yaba uloyiko lwasebusuku kuba kwam, kodwa ndiya kuba ukunika von Alder abafazi credit kuba into enye-baba resilient.
  
  
  "Kuza kwi," ndathi, leaning phezu mimmo nah ukuvula ucango ngomhla wakhe icala. Yena onayo ngaphandle, jikelele imoto, kwaye ndalandela yakhe. "Thina kufuneka ufumane emva Monte Carlo. Oku car wabaleka ngaphandle igesi."
  
  
  "Kodwa njani sifika apho?"
  
  
  "Uhambe ngayo kum," ndathi, ngokuncothula yakhe phezulu ngaphandle kwam ngomhla wendawo highway. Abantwana baba ngxi ukuhlanganiswa jikelele kwethu. Wabeka Elsa kwi-phambili kuye ngoko ke, ukuba yena basenokuba lula ebone yi-ukuphunyezwa traffic, kwaye wanika a thumbs-phezulu umqondiso yamazwe ngamazwe hitchhiker. Wokuqala ukuphunyezwa car braked, kwaye umqhubi wavula ucango, rattling kwi-isifrentshi.
  
  
  "Monte Carlo," ndathi.
  
  
  "Oi," wathi. Elsa kwaye yakhe, ababe lakho, kwi-phambili kunye umqhubi, wabuyela Monte Carlo kwi iinkuphelostencils ukuzaliswa eggplants. I-doorman ngomhla Hotel de Paris asikwazanga nyusa i-eyebrow njengokuba nathi wahamba ngaphandle iinkuphelostencils, kwakhona kwi-zethu ngokuhlwa iingubo, waved kwaye ibulele i-iinkuphelostencils umqhubi, kwaye stormed ngokusebenzisa lobby.
  
  
  Mna ekhohlo yakhe Elsa e ucango wakhe egumbini, kwaye wathi kuye ukufumana ezinye kuphumla. Njengoko yena na yakhe amagumbi, ifowuni yakhe rang. Yaba wobulali iarhente, 'AX', umntu ndandisazi njengoko Chiclet. Wathi, mna kufuneka uqhagamshelane wam wobulali ' AX ' - ofisi ngokukhawuleza ukufumana unxulumano lwefowuni oluvela ngaphesheya. Inkqubo eyenziwayo waba mhlawumbi eyenza scrambler umnxeba. Mna hurriedly itshintshe yam neempahla-nkqu kwi-i-monaco, a tuxedo ingaba zange ukutsala unwanted ingqalelo - waza waya ' AX ' - ofisi, esibizwa ebekwe kwi villa hayi kude hotel. Chicklet zahlangana kwam ngomhla ucango kwaye kutsalwe ecaleni kwam. thetha. Indawo waba crawling kunye efanayo agents abe nento yokuba ebone kwi-i-casino, abantu eyabelwe ingoma phantsi Tregor akuba nento yokuba ekhohlo ne yakhe winnings.
  
  
  Phambi Chicklet wabuza yakhe malunga Tregor, lukayise waxelela Em into eyenzekileyo ukuba Elsa kwaye nam waza wabuza ukuba singathi bahlangana i-casino umlawuli kwaye croupier ngoko nangoko.
  
  
  
  
  
  
  Iklet washukuma kwentloko yakhe. "Ndiza koyika, kuya kuba nzima," wathi into. "Kunye disappeared kunye Tregor."
  
  
  "Disappeared?" Ndicela incredulously. "Njani ayikwazi Tregor utyibiliko nazo zonke ezi ego-chasing agents?"
  
  
  "Sasivuya faced kunye kakhulu insidious ingqiqo," Chiclet wachaza. "Yokugqibela ubusuku, xa Tregor washiya i-casino, waya emva yakhe hotel. Sino abantu ubukele le ndawo ukusuka ngaphambili kwaye emva. Ezinye agents ingaba ukhangela kwi izikhundla kwi iindlela ezikhokelela jikelele yesixeko kunye noku harbor. Kodwa Tregor, i-i-casino umlawuli, kwaye croupier zonke eluded kwabo."
  
  
  "Njani baya kuyenza?"
  
  
  Chicklet washukuma kwentloko yakhe njengoko ukuba lowo ngxi asikwazanga bakholelwa kuyo. "I-Tregor igumbi wayenolwazi balcony nge yolwandle imboniselo. Kanye, kwi-kwangoko ntsasa, a helicopter flew phezu kwesixeko.
  
  
  Oko wabona lencwadi ithi phezulu Tregor ukususela balcony, kwaye apparently wabona lencwadi ithi phezulu abanye kwenye indawo okanye isixeko, kwaye flew kude. I-amazing phenomenon ."
  
  
  Lukayise wavuma.
  
  
  "Thina akavumelekanga ukuba ukufumana nantoni na," Chiclet waqhubeka, " kodwa ke sikwi ukukhangela phezulu kwaye phantsi coast ukubona ukuba nabani na weva ukususela helicopter. Ukuba kunjalo, babe nako sixelele kolawulo yena wangena ngaphakathi."
  
  
  "Kwaye ukuba asinaphawu fumana nabani na abo beva helicopter, siza umva apho siya iqalwe," mna idityaniswe. Ke yena waba contradicted yi-iingxelo kwi media ukuba Chicletu kokuba wandixelela ukuba ndizakufumana a unxulumano lwefowuni oluvela ngaphesheya.
  
  
  Yena nodded. "Inkqubo eyenziwayo ifuna ukuthetha nawe phezu ofihliweyo komnye abalawuli. Andisoze umxelele abasebenzi ukubiza yakhe emva." Yena wakhokela kwam e-ofisini upstairs, kwaye xa Hawke weza umgca, washiya kum yedwa.
  
  
  "Ndeva yakho quarry onayo kude," inkqubo eyenziwayo wathi ngaphandle isingeniso. "Okungaphaya okwenzeke?"
  
  
  "Hayi," emu waxelela yakhe phambi zinika emu epheleleyo i-akhawunti yam kunye namava yokugqibela busuku.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo snorted. "Kuya ikhangeleka ngathi ubune aphele call." Uya phambili, kwaye wires phakathi kwethu buzzed briefly. Ngoko wathi, " kukho Into eyenzekileyo apha ukuze wakhe hotel ngu uthetha malunga, uqonde. Imali ndicinga -- malunga autopsy le ingqondo Z1 waba ilungelelaniswe. Ugq Utom aye kufumana into - encinane microscopic fd inxaxheba kwi base ka-i ingqondo. Thina andazi yintoni okanye ithetha ntoni. I-kwiselula guys ingaba ukuzama nokuchaza ke ngoku. Kwaye Ugq Utom andinaku sifunise njani yena onayo apho. Kukho akukho marks okanye imiqondiso surgery kwi skull."
  
  
  "Nangona kunjalo, kuya kufuneka ukuba zithetha into," ndathi.
  
  
  "Mhlawumbi," inkqubo eyenziwayo wathi vaguely. "Xa sifumanisa ngakumbi, ukuba siya kwenza, ndizakuyenza vumelani uyazi. Yintoni izicwangciso zakho ngoku? "
  
  
  "Ndifuna ukuzama ukufumana helicopter kwaye imali emva koko," emu waxelela yakhe. "Kunye ingaba mhlawumbi kwakhona kwenye indawo kummandla. Imali sinokukhokelela kum ukuba umntu olilungu ngomhla imvelaphi konke oku. Nangeyiphina indlela, oku kuphela ethembisa kukhokela mna anayithathela kokuba ngoko ke, ukuza kuthi ga ngoku ferret."
  
  
  "Ewe, kulungile, kulungile hunting," inkqubo eyenziwayo wathi , kwaye ukuya kwezi phezulu.
  
  
  Chiclet waba ulinde mna kwi downstairs igumbi ukuzaliswa abantu ababe uthetha rapidly efowunini kwi-French kwaye isi-Italian. Omnye eludongeni waba igqunywe kunye enkulu imaphu ebonisa i-monaco kwaye engqongileyo Ego amazwe kwi-Gulf ka-Lyon, kwi-French coast kwi-west, kwi-Gulf ka-genoacity in italy kwi-Italian coast kwi-mpuma. Colored pins baba iqhotyoshelwe ukuba imaphu e ezahlukeneyo iindawo ngaphandle i-monaco.
  
  
  "Lam agents bamele ukwenza ezinye inkqubela," Chiclet wathi, nodding kwiintlanganiso abantu efowunini. "Uyabona," he pointed ukuba imaphu kwi moan, " thina anayithathela sele nayo abasemagunyeni kwi-ezinemigodi ezinxuse unxweme kuzo zozibini buza wobulali abahlali ukuba beva yi-helicopter ngexesha busuku. Ngoku ke sikwi uqala ukufumana emva unxulumano kunye neziphumo ."
  
  
  "Nayiphi na indlela responses?"
  
  
  "Ngethamsanqa, ewe," Chicklet wathi, ezikhokelela kum kudonga imaphu. Yena pointed ukuba pins. "Ngoko ke, ukuza kuthi ga ngoku, i-ferret sino kokuba iingxelo ezivela Ngcwele-Raphael kwaye Frejus okokuba waye waziva nge helicopter. Iingxelo ukusuka empumalanga, sinqumla Italy, ingaba uthabatha. Apparently, aba bantu baba isihloko west. Ngoku sikulungele concentrating kwi coast kuba Frejus. Yena smiled. "Kwi-kufutshane elizayo, siza kukwazi ukuba umxelele kakuhle abo, apho bahamba."
  
  
  Yakhe, wajonga ngomhla imaphu. West ka-Frejus, noku curving unxweme, ukuba Ngcwele-Tropez, Hyeres, La Seine, kwaye ngaphaya ukuba Marseille. Kodwa yintoni enye into ibambe wam ingqalelo kwi-imaphu kwakukho iqela kweziqithi lwazi kwi-i'hiere, ngaphandle i-coast, midway phakathi Frejus kwaye Marseille. Mna waqala ukucinga.
  
  
  "Jonga, Chicklet," ndathi, " ke, okubaluleke kakhulu ukuba ndifumana a helicopter kwaye pilot ilungelo kude. Ungakwazi ilungelelanise lonto?" "
  
  
  "Kunjalo. Kuya kuthabatha abanye ixesha, kodwa vumelani kum ukwenza a call."
  
  
  Uya kusetyenziswa enye ifowuni amanani kwaye weza emva, nodding. "Kuza kubakho helicopter ride apha ngaphakathi yure. I-nen iya kuba flown ngo ngokusebenzisa zethu agents kwi-Mnandi. Wakhangela e kum questioningly. "Ingaba wenze isicwangciso?"
  
  
  "Njengokuba kude kube ngoku, njengokuba yena ke abachaphazelekayo," ndathi, " oku helicopter asikwazanga hamba kakhulu ukuza kuthi ga ngoku - ke zange wenze isicwangciso, kuya kwakungazange. Wam guess kukuba oko landed kwenye indawo kufutshane apho ego basenokuba ezifihlakeleyo, kwaye ukuba imali kwaye abantu baya mhlawumbi sithunyelwe ukusuka apho tonight."
  
  
  "Ezisasaziweyo?" Chicklet wabuza, puzzled. "Kuba yintoni?"
  
  
  Hers, lowo shrugged. "Ndicinga ukuba zezenu ngu njengoko okulungileyo njengoko zam. Kodwa ndicinga ukuba babe kwikhulu, sebenzisa speedboat."
  
  
  "I-fast boat!" badanduluka Chicklet. "Kunjalo. Ukuba kuya kuba kho obvious nto ukuyenza. " v? Ebhekisa imaphu, uqokele ," Kwaye lonto yenza kum ndicinge ukuba mhlawumbi ingxolo
  
  
  
  
  
  
  
  I-cutter sibe ikhangela abe ezifihliweyo kwenye indawo kwindlela ezi kweziqithi, kwi-D ke lair.'Ersa okanye kwi-coast. Naphina apho kunjalo, kuya kuba lula ukuba inani i-ego ukusuka komnye helicopter, nto leyo flying low, kunokuba ukusuka emhlabeni."
  
  
  Chicklet ekuvunyelwene ngalo wam beqiqa. Ngexesha sasivuya ilinde helicopter ukuba safika, mna ngokuba Elsa ngomhla Hotel de Paris wakhe waza wamxelela ukuba ndiza kuba iqinisiwe phezulu kuba xa kwezinye ushishino, kodwa ndifuna wakhe ukuba ulinde mna phaya.
  
  
  "Mna ke oza surprise kuni," yena wathi, pouting. "Mna slipped kweyakho igumbi, kodwa kufuneka weren khange apho. Uqinisekile oyenzayo ishishini? "
  
  
  "Nje uhlale apho ufuna ndide get apho. Oko basenokuba kamva namhlanje okanye tonight. Kwangoko sizakuba plenty ixesha kuba surprises ."
  
  
  10
  
  
  Ukususela oko akusebenzi khange isebenziseke ukutsala kakhulu kakhulu ingqalelo kwi-i-monaco, Chiclet drove kum jikelele isixeko ukuba indawo kwi-iinduli apho siya ndalinda yi-helicopter. Phambi kokuba sibe ekhohlo e-ofisini, samkela olutsha iingxelo ukuba sino hayi weva enye helicopter west ka-Frejus ngexesha busuku. Oko ikhangeleka ngathi abe kuba guessed - wathabatha-phantsi kwi helicopter kwenye indawo ezikufutshane.
  
  
  "Ngoku lumka," Chicklet advised anxiously. "Awuyazi into chances uza ubuso."
  
  
  Yena nodded wakhe. Wam trusty Luger, Wilhelmina, wahlala snugly wam shoulder holster, kwaye wam Hugo stiletto waba kwi-eyakhe scabbard phantsi wam coat sleeve, ilungele entlakohlaza kwi isandla sam ngalo slightest yokuhamba-hamba wam ingalo. Yena akusebenzi khange ingakumbi worried malunga odds.
  
  
  Kungekudala yena wafika nge-helicopter, apho sasivuya ukulinda. Kwaba a UH-1 Huey helicopter. Chicle ungeniswa kum pilot, umfana Frenchman ekuthiwa Marcel i-nome de Clement, omkhulu, ibhityile, disheveled umntu othe smiled ngokulula.
  
  
  Chicklet wamyalela ukuba balandele wam ii-odolo kwaye walumkisa kuye ukuba umsebenzi basenokuba ezinobungozi.
  
  
  "Andikho worried malunga ingozi, Chicklet," pilot assured ego. "Uyazi yintoni."
  
  
  Yena climbed kwi esibhakabhakeni phezu kwethu, kodwa ngaphambi kokuba sithabathe ngaphandle, Chicklet wenza yesithili ka-inqanawe ukuba uqinisekise ukuba kwaba ngowe-olugqibeleleyo ukusebenza ukuze kwi-lounge. Wathi waved nathi ngaphandle. Marcel waye ehleli kwi-nose ye-helicopter, kwaye yakhe sokugweba ngasemva kuye kwakukho pushed emva ngoko ke ndinga sibone ngokucacileyo ukususela ngezantsi esebenzisa anamandla binoculars Chiclet babezinikele kum.
  
  
  Thina namakhaya west kwiindawo ezinxuse unxweme. Emva kokuba siye ophunyezwe Frejus, Marcel flew low-lwazi, ngelixa yena kwaye mna combed emhlabeni ngendlela umngxuma kuba na imiqondiso indawo apho helicopter abe ezifihliweyo. Thina ophunyezwe ezimbalwa iindawo nge-dash amagqabi, isithsaba nezinye iindawo apho kwakukho depressions kwi-amatye - iindawo ukuba kusenokwenzeka ukuba ifihlakele yi-helicopter-kodwa mna ayikwazanga ukufumana nantoni na ukuba ingaba abonisa ukuba nawuphi na kubo wayenolwazi ngendawo yokuhlala. Ngo ke, kokuba sihambe zonke indlela phantsi coast ukusuka i-monaco ukuba amanqaku kude ngaphaya Frejus, apho helicopter iingxelo baba esiza kwi-ebusuku. Inani labantu okanye izilwanyana ka-kweziqithi Lies-d'Jer waba ebonakalayo lomzantsi afrika.
  
  
  "Makhe hamba yenza swing apho," lowo ngokuba ukuba Marcel, ebhekisa kwiintlanganiso i-dress.
  
  
  Yena nodded kwaye intliziyo i-helicopter jikelele. Thina kamsinya flew phezu kweziqithi kwaye wenza okokuba omnye ngexesha umgama phakathi kwezinto ezimbini phezu terrain. I-binoculars kuvunyelwe kwam ukufumana vala-phezulu imboniselo ka-yonke into apha ngezantsi, kuquka ezinye island ke abemi, abo farmed Vesely kuthi, kodwa sibonile akukho umqondiso we elusive helicopter.
  
  
  "Yintoni ngoku?" Marcel wabuza jikelele cockpit.
  
  
  "Ndibe nayo thatha kuthi emva," ndathi reluctantly.
  
  
  Marcel waguqukela i-helicopter ukubuyela elunxwemeni. Waba ngxi studying indawo kunye yakhe binoculars akuba uqaphele encinane emnyama speck kwi-yolwandle. Xa yena focused kwi-nen, waze wabona enye encinane island, rocky kwaye barren ngaphandle kokuba embalwa imithi kwaye sparse undergrowth. Kwaba njalo amancinci ukuba akusebenzi khange iphawulwe kwi imaphu kwi-Chicklet ngu-ofisi. Noko ke, kwaba ngxi inkulu ngokwaneleyo - naphi na kwi imayile ukuya isikwere mile kunye necala-kuba helicopter ukuya elizweni, kwaye waye kanjalo kude ngokwaneleyo kude nge-Russian Umongameli Vladimir Putin ukuba ibe okulungileyo hiding ndawo.
  
  
  Yena patted Marcel kwi shoulder kwaye pointed ukuba island. "Yintoni kule ndawo? Ingaba uyayazi naye?"
  
  
  "Ke, ngokuba' Usathana ke, Iliwa, '"Marcel wathi, "'Yomtyholi Kolwalwa' - igama elinikwe emu yi-French underworld, apho kusetyenziswa ngayo iminyaka emininzi eyadlulayo njengokuba transit incopho kuba zesintu kwaye iziyobisi ungena kwilizwe lonke. Amandla ih cinezela inkomfa umsebenzi. Kunye ferret kunye nabo, kwaba olahliweyo, ngaphandle, njengokuba mna, nento yokuba weva yakhe kuthi, kuba colony ka-rats infesting indawo. Bathi i-rats onayo kukho ixesha elide kudala emva shipwreck, kwaye ferrets bred kunye nabo ."
  
  
  "Ndicinga ukuba simele thatha kukufutshane jonga oku," ndathi.
  
  
  "Ucinga ukuba abantu bethu unako fihla apho?" wabuza Marcel doubtfully.
  
  
  "Ke kunokwenzeka. Ngu-kunokwenzeka.
  
  
  Marcel waguqukela i-helicopter emva yolwandle. Thina ophunyezwe Li i'er kwakhona waza waqhubeka afrika. Njengoko siza approached Usathana Iliwa, ndinga khangela into a dark kwaye lisala ndawo yayibizwa, kunye nto ngaphezu a pile abamnyama amatye jutting baphume yayo amacala, kwaye yintoni-phi - ezimbalwa scrawny imithi kwaye iintelekiso ka-belt ... phezulu ibhrashi.
  
  
  
  
  
  
  
  Marcel lowered i-helicopter de sibe yachukumisa phantsi kwi treetops ukufumana nihamba umjikelezo okubonakalayo island. Njengoko siza approached emhlabeni, ndabona amakhulu enkulu emnyama rats, startled yi-isandi zethu injini, scurrying jikelele amatye.
  
  
  "Ingaba ubona into?" Marcel wabuza.
  
  
  "Rats," ndathi. "Rat amanani".
  
  
  Sino phantse ikhaya lethu isangqa xa wayeneminyaka ngesiquphe iboniwe ngokusebenzisa binoculars. Yayiyeyona oqaqambileyo ngokukhawuleza kukukhanya, i-kubonisa ilanga ngomhla we-kukutshisa phantsi enye enkulu kolwalwa outcrops kwi-umbindi we-island. Nayo ayikwazi zithe ezifihliweyo yi-helicopter.
  
  
  Yena wathi, Marcel yintoni kokuba ebone kwaye wabuza ego ukuya jikelele indawo kwakhona.
  
  
  Yena nodded kwaye tilted i-helicopter, kwaye thina waqala ehamba emva indawo yethu. Marcel flew ngoko ke low ukuze sibe phantse uphose i-treetops ngezantsi. Mna aimed wam binoculars kwi-ndawo apho ndandicinga ukuba wabona into, kwaye bendiphantsi concentrating ngoko ke, kunokuba nzima ukuba andiyenzanga nkqu yokucinga ingozi de Marcel screamed. Ngesiquphe hers, ndeva helicopter sway kwaye kunyikima.
  
  
  Kunyaka olandelayo okwesibini, sasivuya betha nge barrage ka-bullets ukuba lonakele kwi helicopter ukusuka apha ngezantsi, smashed i glass shield ye-cockpit, penetrated i-kukutshisa umzimba helicopter, kwaye lonakele kwi-injini. Xa mna crouched phantsi ngasemva cab, ndabona ezine okanye ezintlanu abantu shooting e-us, jikelele wavusa submachine guns ukusuka phezulu aamatye.
  
  
  "Marcel!" lowo sakhwaza kuye, silithi Ego yi-shoulder: "Get nathi ngaphandle apha."
  
  
  Xa waguqukela kum wakhe sokugweba, hers, wabona ukuba ego ke ubuso yaba bloody isigqumathelo. Yena balingwe ukuthi into ethile, kodwa kuphela igazi flowed ukususela rta. Ego ke amehlo ezivaliweyo waza wawela sideways ukusuka sakhe sokugweba. Wayengomnye snatched ukusuka yakhe holster yi-Wilhelmina Po, kodwa phambi kokuba yena ayikwazi injongo kwaye umlilo ngalo abantu ngezantsi, i-helicopter u-injini exploded ngendlela enkulu blazing fireball. Imoto sped ngakulo yolwandle, ekhatshwe a isigebenga umaleko ka-flames kwaye ukutshaya.
  
  
  I-umgama phakathi kwezinto ezimbini egciniweyo ubomi bam. Yena shoved i-luger emva kwi yayo holster kwaye jumped nge-vula doorway ukuphepha candid umlilo phambi helicopter lonakele emanzini. Emlilweni kwaye umsi jikelele helicopter ezivalekileyo kum ukususela ekubeni ebone ngabantu abo esifutshane kuthi phantsi. Xa mna surfaced, ndafumanisa ngokwam ngxi ezifihliweyo ukusuka emehlweni abo kwi island, a flaming helicopter ngxi yokudada kwi ngaphezulu zolwandle, phakathi kwam ilizwe.
  
  
  Mna ngokukhawuleza kuqala ngokwendlela umgama ukuya island, dived nzulu, kwaye swam underwater de ndava wam lungs burst. Wayigcina nokuqubha ade abe ekugqibeleni, betha, abanye amatye. Groping indlela yakhe phezulu aamatye i-intshi nge-i-intshi, wathi ekugqibeleni waphula ngokusebenzisa ngaphezulu kwamanzi, ngaphandle isandi. Ukugcina kuphela kwentloko yakhe ngaphezu kwamanzi, lowo icinezelwe ngokwakhe ngokuchasene amatye kwaye gulped emoyeni. Xa yena waba nako ukuze ndikwazi ukuphefumla kakuhle ngokuqhelekileyo kwakhona, yena cautiously wavusa intloko yakhe kwaye wajonga jikelele.
  
  
  Ngethamsanqa, njenge kokuba ayethembe, waba kakuhle kude helicopter ungqubano site. Ukususela ngelo incopho kwi, lowo ayikwazi ngxi bona charred omntu helicopter yokudada emhlabeni. Yena wayebukele eziliqela abantu owathi watyelela island misela ngaphandle ngomhla amaqampu rafts kwaye swam ukuba wreckage. Yakhe, wabona kwabo tsala ngaphandle Marcel ke umzimba kwaye ubeke Odin ke ego kwi rafts. Umntu waba ke okuthe nkqo emanzini jikelele wreckage. Ngokuqinisekileyo baya wabona amadoda amabini kwi-helicopter, kwaye abantwana baba hoping ukufumana umzimba wam. Layo balingwe ukugcina i-low-lwazi B & nb kwaye bahlala iifayile sheltered yi-amatye de banikela phezulu phendla.
  
  
  Njengoko abantu swam emva island, a smoldering pile ka-kukutshisa ukuba kokuba xa sele a helicopter sank phantsi kwamanzi. Yena clung ukuba aamatye de abantu pulled zabo amaqampu rafts ashore kwaye babuyele umbindi we-island. Yena briefly mbasa ndihamba phantsi ulwandle ukuba omnye rafts ukuzama ukufumana emva mainland. Kodwa ke yena sayikhumbula urgency yakhe ukunikezelwa. Abantu ngomhla island, kwaye imali bathabatha kwi-i-casino, ayikwazi kukhokela kum into vital.
  
  
  Yena ndalinda de ukukhanya waqalisa ukuphela, kwaye kwangoko balingwe ukuba umnqamlezo i-island ukuhlola imeko.
  
  
  Jikelele ntoni mna aqwalasela, kuya ikhangeleka ngathi abantu baba okwexeshana usebenzisa island xa ulinde ih kuba wabona lencwadi ithi phezulu nge boat e nightfall.
  
  
  11
  
  
  Emva komnye ilixa, i-ngokuhlwa sun waqalisa ukucwangcisa, kwaye ndeva ekhuselekileyo crawling phezu amatye ukuze zome kwi-eshushu omoya ukuba yavuthuza ukusuka kwi-afrika. Ndaba nje sele kumiselwe phantsi kwi amatye kwaye waba sprawling kwi narrow ledge xa ndeva into thambileyo kuwa kwi-bam ekhohlo leg. Mna jumped phezulu kwaye sifumaneke ngokwam staring kwi igazi-red beady amehlo enkulu emnyama rat ukuba kokuba apparently uwe kakhulu kolwalwa. Wakhe ego ukukhatywa kuye, washukuma kuye, kwaye tossed naye ecaleni, alahle kolwalwa.
  
  
  Wathi akuva thambileyo squeals zonke jikelele kuye. Yena ngokukhawuleza wema kwaye wabona dozens ka-oqaqambileyo unblinking amehlo. A yingqele shiver wabaleka phantsi wam spine, kwaye isandla sam instinctively ufikelele kuba Wilhelmina ke Luger.
  
  
  
  
  
  
  Andiyenzanga care ukuba esifutshane ingaba kukhokelela abantu ngomhla island ujonge kum.
  
  
  Kodwa rats asikwazanga attack. Endaweni yoko, baye darted emva kwaye phambili nervously, squealing softly njengoko zabo claws scraped ngaphezulu ka-aamatye. Mna backed kude cautiously, ukugcina amehlo am kwi indimbane de ndava ukuba nzima, macala onke kukutshisa injongo sink egumbini lam emva phakathi wam shoulder ajikelezayo. A bukhali ilizwi snarled: "hlala Nje vula apha!"
  
  
  Ngesandla ufikelele aphume emva kwam kwaye wathabatha luger . Ngoko ke, umntu - yaba i-casino croupier po-inyathelwe kwi-phambili kum. Waba bephethe i-snub-nosed .38 kwi-nye esandleni sakho kwaye wam Luger kwelinye. Yena nodded e kum ... "Thina wayecinga onalo ngaphandle helicopter aphile. Siyafuna kuwe. Hamba, hamba."
  
  
  Yena mbindini phantsi kwaye wabona lencwadi ithi phezulu enye ka-wood ukuba kokuba ngokuqinisekileyo ukuba drenched kwi-gasoline. Yena lit Odin ke ego umsonto ngoko ke waba flaming isibane, kwaye waved ke ukucacisa indlela ngokusebenzisa xrayswarm ka-rats okokuba baba frantically scurrying kude kwi undergrowth.
  
  
  Thina climbed ephakamileyo phezulu island ke cliffs de sibe yafikelela enkulu ledge ukuba yena waba uqaphele ukusuka zezulu isampulu. I-croupier swung yakhe gun kwaye pushed kum phambili bangena enkulu, hollowed-ngaphandle cave. Flaming torches baba misela phezulu a jikelele abalindi ngasesangweni ukugcina ngaphandle rats, kwaye oyingcwele Inkosi illuminated i-helicopter ngaphakathi. Kwakukho amanye amadoda - i-casino abalawuli Tregor kwaye umntu othe sathi Elsa kwi amanqwanqwa kwi-i-casino basement. Yena guessed ukuba kuya kufuneka ukuba zithe enye abo piloted i-helicopter.
  
  
  I-abanye wajonga e kum ngaphandle kakhulu inzala, kodwa i-casino umlawuli nodded ukuba croupier: "Khangela kuye, tie kwakhe phezulu, baze bagcine ngeliso kwi kuye."
  
  
  I-croupier, uzole ubambe i gun, inyathelwe ngaphakathi helicopter kwaye pulled ngaphandle a ezimbalwa lengths ka-rope. Wathi pushed kum nzulu kwi cave. Mna wavusa ezandleni zam akuba eqale ukukhangela kum, ngoko ke lowo uphose i-stiletto, Hugo, inyusiwe kwi entlakohlaza kwi-sleeves kwi-sleeve wam coat. Emva khangela, uya banyanzeleka kum yolulela ngaphandle emhlabeni, tying kum tightly nge rope.
  
  
  Sizakuba ukulinda. Ukuzothi ga, kunye croupier emi kufutshane ne-i gun ubukele kum, mna ke helpless. Kodwa mna ngxi kokuba Hugo phezulu wam sleeve.
  
  
  Kwaba yokufumana onzulu ngaphandle. Amaxesha ngamaxesha, umntu jikelele abantu bekuya kuthabatha binoculars kwaye flashlight kwaye yiya ngaphandle. Oko asikwazanga thatha kwam ixesha elide ukuze baqonde okokuba baba ilinde ih ukuba kuthathwa i-island. Lam lokuqala inkumbulo seemed echanekileyo - ih waba ke chonga phezulu boat.
  
  
  Yure okanye ngaphezulu epasiswe phambi kokuba omnye abajongi sakhwaza, kwaye abanye, ngaphandle i-croupier, owaye ngxi guarding kum, hurried kude. Mna kusetyenziswa mzuzu xa wam captor ke ingqalelo waba okwexeshana distracted to show the entlakohlaza kwi-scabbard. I-stiletto instantly slid kwi sam sokunene. Mna kwafuneka sika ropes ngokukhawuleza. Ndaba nje zilawulwe ukuba sika ih kwaye free ezandleni zam xa amathathu abantu hurried emva cave.
  
  
  "Yena ke apha," umlawuli sakhwaza. "Kulungile, faka i-helicopter kwaye kuza emva kuba nani."
  
  
  "Njani ndiyazi ukuba ukhe ubene esiza emva?" i-dealer wabuza suspiciously.
  
  
  Umlawuli wathabatha amakhulu aluminum suitcase ukususela helicopter. Yena wabeka yakhe ego kwi umgangatho we-cave kwaye nodded ecaleni. "Imali iya ngxi kuba apha. Siza kuba emva."
  
  
  Bonke abantu waqala pushing i-helicopter jikelele cave. Ngexesha ih ke ingqalelo waba distracted, hers, mna rolled ikhadi lam icala kwaye arched umzimba wam emva ngoko ke ezandleni zam ayikwazi zifikelele ropes ukuba babotshelelwe wam legs. Kamsinya kuya lunikwa waza wabuyela yayo yoqobo indawo, ndiya kulala ngokuzolileyo, ukuzama umsebenzi wam izikhali kwaye legs ngasemva yam emva ukubuyisela igazi circulation. Ngo ke, abantu kokuba pushed i-helicopter jikelele cave, kwaye croupier waba emva kwi-bam icala. Abanye abathathu amazwi lukhule faint bevela kude.
  
  
  Wam ngokuzalwa glanced e kum briefly. Wathi pulled a cigarette ngaphandle yakhe pocket kwaye lit ukufanisa. Ndenza intshukumo, jumped ukuba iinyawo zam, kwaye wabaleka kwiintlanganiso kuye, stiletto kuzo isandla sakho. Yena flashed rob zombie ngomhla terrified umntu ke ubuso, ngoko ke ngenyameko drove i-ukungasebenzi kwi-ego wobomi, kunye yakhe free isandla ufikelele kuba gun.
  
  
  Endaweni yokuthobela kum, lowo foolishly wavusa yakhe gun ukuba umlilo. Wayengomnye stabbed yi-emu ke stiletto ebomini, kwaye lowo uyiphinde kabini phezu ngaphandle isandi, i-lit cigarette ngxi hanging ukusuka imilebe yakhe. Ego asikwazanga isicwangciso ukubulala yakhe, kodwa lowo ngasekhohlo kwam akukho oyikhethileyo.
  
  
  Ego sathi i-.38 kwaye yakhe luger, kwaye ngokukhawuleza wabaleka ukuya aluminum suitcase. I-lock ivulekile kwaye lid popped vula. Apho, kwi-wavering torchlight, wakhangela kwi-u-million dollazi ngaphakathi.
  
  
  Wakhe kwaphuhliswa encinane isicwangciso kuba le mali kunye nabo ferrets njengoko umlawuli ukubeka suitcase phantsi kwaye ndandisazi kwaba apho. Ego hastily waqalisa ukuzithwala ngayo ngaphandle. Yena scooped phezulu stacks kweebhili waza wazaliswa umzantsi suitcase kunye amatye amakhulu ukususela cave floor. Ngoko ndibeke umaleko kweebhili akukho ngaphezu a ezimbalwa anamashumi dollazi kuyo.
  
  
  
  
  
  
  amatye. Wakhe suitcase slammed kuyivala kwaye ekhohlo yakhe ego yakhe yoqobo ndawo.
  
  
  Yena ayikwazi ngxi kuva amazwi yabanye abantu kwi-umgama, njengokuba yena ngokukhawuleza unbuttoned yakhe shirt, stuffed imali ngaphakathi, kwaye buttoned kuya phezulu kwakhona. Isibini yezigidi dollazi kwi-bam axis powers waba clumsy, kodwa nangona ubude kwayo, ndahamba emva kwabafileyo dealer, sathi Ego yi-collar, kwaye etsaliweyo kuye nge-cave kwaye ngaphandle kwi street.
  
  
  Ezinye ezintathu abantu baba ngxi ukusebenza kunye helicopter kwelinye icala enkulu, cambalala ledge ka-kolwalwa. Yena betha ngokwendlela opposite icala, tsala i-isidumbu naye ade abe ufikelele abanye nzulu bush apho lowo ayikwazi fihla ego. Wathi crawled umva kulo iliwa emfundo ephakamileyo emhlabeni, apho lowo ayikwazi jonga waba yintoni eyenzekayo apha ngezantsi.
  
  
  Opheleleyo nenyanga lit phezulu icandelo lomboniso ngokucacileyo. Ngo ngoku, kokuba pushed i-helicopter ngaphandle kwi-clearing. Omnye abantu, pilot, climbed kwaye umisela engundoqo rotorname ajikelezayo kwi-sindululo. I-helicopter eqale ukuba khwela, kodwa xa kwaba ezimbalwa iinyawo ngaphandle emhlabeni, indoda jumped ngaphandle. I-drone helicopter ngesiquphe wathabatha ngaphandle, sped kude cliff, kwaye plunged kwi ubumnyama bamanzi ngezantsi. Oko sank ngaphandle umahluko.
  
  
  Ngaxeshanye, i-casino umlawuli babuyele cave. Yena wabaleka ngaphandle, oqhuba a suitcase kwaye shouting. Wakhe ngokucacileyo weva amazwi babantu apho wakhe waba hiding, kwaye ndasiva headmaster iyangxola, " Yena ke lokuphuma! Le guy waphula free waza wabaleka kude! Wathabatha Georges naye! "
  
  
  "Imali? Imali? " sakhwaza Tregor kwi-rheumatism. "Ingaba imali ikhuselekile?"
  
  
  Umlawuli umisela suitcase emhlabeni, kwaye ezintathu kubo crowded jikelele ngayo njengoko uya kuya kuvulwa.
  
  
  "Ke apha! Yena ke kwakhona apha! "Ingaba yintoni?" lowo badanduluka. Njengoko ndaba ayethembe, lowo asikwazanga uthathe ixesha ukuba luhlole imali ngasemva phezulu umaleko ka-banknotes, ukususela umlinganiselo ka-amatye waba roughly no ukuba umlinganiselo ka-real banknotes.
  
  
  "Kuza ngomhla!" Tregor sakhwaza. "Makhe get ngaphandle oku damned island."
  
  
  Abathathu kubo waqala flashing zabo flashlights. Impendulo uphawu ayevela end ye-island, kwaye isigebenga searchlight waba ivuliwe. Emva koko ndabona ukuba endaweni boat, ih ingaba kususa a seaplane. Yena taxied kufutshane amatye kwaye ndalinda apho, bouncing phezulu kwaye phantsi. Njengoko abantu baqalisa kuhla ukuba inqwelo moya, ndiziva kwabo musing malunga nam.
  
  
  "Apho ucinga ukuba le guy kwaye Georges waya?"
  
  
  "Yena mhlawumbi made Georges yiya phantsi Odin jikelele rafts ngoko ke, ukuba lowo ayikwazanga ukufumana emva mainland."
  
  
  Yena ukuhlala apho waba, ubukele bade yafikelela esiphelweni ye-island, idlalwe umdlalo omnye jikelele rafts, kwaye swam kwiintlanganiso i-kwinqwelo moya. Yena asikwazanga bazive bekhuselekile bade babhoda kwaye icacile wathabatha ngaphandle kwaye disappeared emntla.
  
  
  Yena ayethembe baya wouldn khange ukufumana phandle ukuba phantse yonke imali waba uye bade onayo yabo engqongileyo. Lelo xesha, izakuba zithe ezinobungozi kuba nabo ukuba babuye, ngenxa yokuba ayikwazanga qiniseka ukuba ndino hayi ufikelele ngaphandle ku-Russian Umongameli Vladimir Putin ukubuyela abasemagunyeni. Mna ngxi akusebenzi khange ekuthatheni isombulula kunjalo, kodwa ke noko mna zilawulwe ukuba thwart ih ke izicwangciso.
  
  
  Elinesibini
  
  
  Inyanga, waya kufutshane nje emva kokuba inqwelo moya ekhohlo. Kwaba njalo onzulu ngoku ukuba ndinga barely khangela isandla sam kwi-phambili kobuso bam. Yena balingwe ukufumana croupier ke umzimba apho kokuba ekhohlo ngokwendlela bushes, kodwa sebumnyameni kwaba i-ukwenzeka msebenzi. Kangangoko mna awacaphukela unye ka-bechitha ubusuku kule rat-infested island, ndandisazi izakuba kakhulu risky ukuba wade ukuba wendawo elunxwemeni sebumnyameni ukufumana Odin jikelele amaqampu rafts. Yena kugqitywe ukubuyela cave, apho ezimbalwa torches ukuba abantu kokuba imiselwe phezulu baba ngxi itshisa.
  
  
  Xa ndathola emva cave, mna wabona lencwadi ithi phezulu i-armful ka-eyomileyo cyst waza wathabatha ke nam. Wakhe lodges eyomileyo ibhrashi kwi flaming torches de flames lukhule faint, ngexesha hers crouched e abalindi ngasesangweni. Yaba kuphela indlela ukugcina swarming rats e bay, kodwa ih ayikwazi ngxi ndimbone amehlo glinting kwi-firelight ngaphaya cave. Yena igcine yakhe Luger esandleni sakhe, kwaye nangona waba ukudinwa, lowo asikwazanga dare doze ngaphandle kuba uloyiko ukuba rats ingaba get bolder kwaye attack.
  
  
  Kwabonakala ngathi i-nasiphelo isixa-mali ixesha ahlala kude kuse. Waba kwi iinyawo zakhe kwaye elungiselela ukuya ezantsi & nb ngomhla wokuqala ukukhanya. Yena lwaqiniselwa ukuba imali waba ngxi buttoned phezulu, phantsi kwamaphiko shirt, kwaye kwangoko, oqhuba a itshisa isibane ukuba scare kude rats, misela ngaphandle. Nangona kunjalo, phambi kwayo, bafudukela phantsi wendawo island, ayo ikhangelwe ibhrashi ukufumana croupier ke umzimba. Wakhe umzimba akusebenzi khange zifunyenweyo. Kwabakho kuphela i-ego skeleton nge-clean amathambo. I-rats isebenza sebumnyameni.
  
  
  Mna hurriedly umkile kwaye hurried ezantsi ngapha bushes ngexesha rats scurried ngaphandle indlela yam kwi-phambili kum. Kokuba nje yafikelela esiphelweni ye-island kwaye waba ikhangela Odin jikelele rafts xa weva humming isandi jikelele amanzi. Xa ndakhangela phezulu, ndabona omkhulu mhlophe cruiser circling malunga a zekota imayile kude. Kuqala yakhe, wacinga abantu baba jikelele ebusuku
  
  
  
  
  
  
  Weza emva ukuzama ukufumana kum kwaye imali, kodwa xa yena calmed phantsi kancinci, wakhe wabona ukuba cruiser ke amapolisa boat jikelele i-monaco. Yena ngokukhawuleza abalawuli eziliqela ingongoma kwi zezulu ukususela Luger.
  
  
  I-cruiser weva wam umqondiso, kwaye kwangoko waguqukela elunxwemeni. Xa oko dropped-ankile, zintathu abantu lowered i-boat kwaye rowed ukuba babambisa kum. Lukayise waba surprised ukubona ukuba omnye abantu jikelele wakhe waba Chiclet. Indlela waye kwazi apho ukufumana kum?
  
  
  "Kulungile," Chicklet greeted kum, " useza aphile. Thina phantse wanika phezulu kwi nani ngelize. Undixelele, into eyenzekileyo?"
  
  
  Yakhe emfutshane eboniswe emu iziganeko yabonisa i-emu proceeds. Phambi eshiya island, thina climbed phezulu aamatye kwaye lowered i-stickman ke skeleton kwi boat. Ngoko thina sailed kude, eshiya Satane Paper kunye yayo rodent colonies.
  
  
  Xa sasivuya kwi bhodi i-cruiser kwaye babuyela i-monaco, Chiclet wandixelela njani wafumanisa kum. "Phambi kwenu kwaye Marcel wathabatha ngaphandle kwi-helicopter izolo," wathi, " ndabeka beeper kwi-umva le helicopter. Layo yokufumana a uphawu ukusuka kubo ferret njengoko uthathe ngaphandle. Xa ufuna asikwazanga kubuyela yi-nightfall, wayengomnye alerted ukuba amapolisa kunye wacela ukuba shiya boat ekuqaleni kuse. Thina abalandela pager uphawu kwaye oko kukhokelele kuthi ga, kungekude ukususela island, apho sifumene le helicopter underwater. I-yenza isandi kwakhona imisebenzi. Kodwa ndithe ukuthi, ndandisoyika kuwe befile xa ndaqonda kuwe, nento yokuba bathabatha i-helicopter ngaphandle ukuya elwandle.
  
  
  "Ndifuna ukuva kakhulu uxolo kuba Marcel," Chicletou waxelela yakhe. "Wayeyindoda elungileyo pilot kwaye brave umntu."
  
  
  Chicklet nodded. "Ndiza uxolo kakhulu. Kodwa wayesazi i-imingcipheko, ngolohlobo bubonke kuthi."
  
  
  Xa sifuna bafika kwi-Monte Carlo, Chicklet wenza amalungiselelo ukubuyela i-i-casino ke imali, kwaye hers kwakhona ngokuba Hawke ngaphesheya nge ofihliweyo telegraph kwi-ego-ofisi. Ndabaxelela inkqubo eyenziwayo oko kwenzeka njani mna ifumene imali yam umva.
  
  
  "Kulungile," inkqubo eyenziwayo wathi, ngakumbi na injongo kunokuba ndandicinga, " noko ke asikwazanga yiya ngokuchasene nathi. Ukuba imodeli uyaqhuba njengokuba kubhaliwe, ingaba kwixesha elidlulileyo, entsha phuhliso kusenokwenzeka ukuba kwenzeka kwi-kufutshane elizayo. Kwaye Nickname ...
  
  
  "Ewe, nkosi?" Ndicela yakhe.
  
  
  "Ndifuna ukuba relax kuba mhla okanye ezimbini, ukufumana ezinye kuphumla." Uya phambili kwaye wongeza roughly, " Lo umyalelo. Mna uzofikela emva kuwe."
  
  
  Phambi kokuba yena ayikwazi impendulo, lowo ukuya kwezi phezulu.
  
  
  Amapolisa kokuba sele bafudukela i-croupier ke ihlala yobulali morgue, kwaye imali waba ekubeni babuyele i-casino. Ndaba nto okanye ukwenza kwi - ' AX ' - ofisi. Ndabaxelela Chicklet ndaxelelwa ke emva hotel ukuya kulala.
  
  
  Xa mna wafika, Elsa waba ulinde mna wam igumbi. Ngomhla wokuqala, yena pretended ukuba abe nomsindo kum, kodwa xa yena uqaphele indlela exhausted ndakhangela, wakhe playful irritability waguqukela ukuba sympathetic nkxalabo.
  
  
  "Amahlwempu Dumplink," yena cooed, " ujonga eyoyikekayo. Yintoni wena ukwenza oko?"
  
  
  "Kwaba i-zonke - busuku ishishini ntlanganiso," Ay wathi kuye, bathabathela ngaphandle yakhe jacket kwaye tie. "Ngoku mna kufuneka mnandi zinokuphathwa shawari kwaye elide kulala."
  
  
  "Ngokuqinisekileyo, Dumplink," watsho. "Nisolko undressing. Andisoze lungisa kuya kuba ufuna kamva.
  
  
  Phambi kokuba yena ayikwazi protest, yena disappeared kwi bathroom kwaye intliziyo kwi shawari.
  
  
  Ngexesha mna-nqapha kwi-bam robe, the bathroom waba lizele steam. Elsa zaphuma, rosy-cheeked, pushed kum kwi shawari, kwaye ezivaliweyo ucango.
  
  
  Mna wiped wonke i-intshi wam imigca enqamlezeneyo kwaye iinwele kunye zinokuphathwa amanzi, ngoko ke bahlambe ngayo ngaphandle nge-i-icy shawari. Wathi iqinisiwe a inyama towel jikelele yakhe waist waza waya emva bedroom. Elsa kokuba pulled i-sijongana phantsi kwi umandlalo kwaye waye ehleli elandelayo, kuye.
  
  
  "Yolulela ngaphandle ngomhla kobuso benu," yena ilungisiwe, patting i-umandlalo. Xa mna hesitated, yena wandinika kancinci tyhala. Njengoko umyeni twezekile ngaphandle ngomhla umandlalo ngomhla wakhe stomach, yena washukuma ngaphandle i towel wathi: "Relax, ndiza zinika kuwe a massage."
  
  
  Wathabatha ngaphandle encinane bottle ka-lemon-scented lotion yena, nento yokuba azisa ukusuka wakhe egumbini. Ngoko wathabatha ngaphandle kwayo dress, straddled umzimba wam, kwaye waqala nokufaka isicelo lotion yam emva kwaye shoulder ajikelezayo. Kwaba i-astringent isisombululo ukuba lokuqala made wam imigca enqamlezeneyo tingle kwaye ngoko wathumela a nzulu, soothing warmth yam muscles.
  
  
  "Yintoni le nto usebenzisa?" Ndibuze, waguquka kwentloko yam ukuzijonga Elsa, owathi sele mbindini phezu kwam ngonaphakade.
  
  
  "Ke oludala ekhaya ichiza ukusuka Alden," yena, uphendule watsho. "Guaranteed ukuvelisa dibanisa iziphumo."
  
  
  Wakhe caressing izandla caressed inyama yam na ixabiso balm, uyise phezulu kwaye phantsi njengoko lula njengoko yakhe eshushu, sweet impefumlo phezu yam yonke umzimba. Ngoko Elsa onayo phantsi ngomhla wakhe ngamodolo akhe kwaye ilungisiwe kum roll phezu.
  
  
  Yayo, intliziyo ukuba ubuso yakhe kwaye bench cinezela phakathi kwayo kunabela legs. Yena waqalisa lubricate phambili umzimba wam, ukukhanya umnwe movements ukuhambisa ukusuka wam axis powers yam stomach, lam groin, kwi-macala wam legs, lam toes. Njengoko yena leaned kwiintlanganiso kum, wakhe thambileyo iinwele brushed ngokuchasene wam ze inyama, kwaye wam nostrils ukuzaliswa i-ego-scented fragrance. Kuba ixesha elide, kwabonakala ukuba wayengomnye besebenza ngamandla & ubalo, phantse hypnotic, kodwa kungekudala yena uqaphele ukuba wakhe breathing waba ngaphezulu eziquqa, kwaye inyama yakhe yaba ezimanzi kwaye trembling.
  
  
  Yena wawaphakamisela kwentloko yakhe kwaye wajonga e-Nah. Wakhe amehlo baba libanzi kwaye yakhe amazinyo baba bared.
  
  
  
  
  
  
  baba parted ngoko ke ukuba tip wakhe amanqaku ulwimi waba eboniswe. Yena icinezelwe yakhe umlomo wakhe, rolling yakhe phantsi kwakhe. Wakhe arched hips tensed. Thina kuhlangatyezwana nazo kwaye ngokuthula abaziwayo kwi, kwaye ngexesha elinye, ngaphandle amazwi, thina ufikelele climax.
  
  
  Mna ke ngakumbi belele kwe-vukani xa imizimba yethu parted. Yena wema yi-umandlalo, bephethe robe yayo izandla. Kodwa xa yena leaned kwaye kissed kum, hers, ndava umzimba wam khumbula kwakhona, kwaye kwaba ilungile kwaye belambile kuba ngaphezulu. Yena laughed softly ngexesha lam umdla kwaye whispered: "mna bayilibala emandikuxelele yona, Dumplink, ukuba ngamanye amaxesha oku von Alder amayeza kanjalo imisebenzi njengoko i-aphrodisiac." Yena kissed kum. "Kulala," yena whispered.
  
  
  Wakhe kulala ithathe amabini anane, kunye nokufumana ithathe ixesha elide ukuba hadn ukuba sele ngenxa yam kuphela zokudlulisela ifowuni ringing. Kwaba Hawke.
  
  
  "Ndiyathemba anayithathela kokuba abanye kuphumla," wathi. "Ndiza kwi-Paris. Kuhlangana kum apha kwi-ofisi ngokukhawuleza kangangoko. Ngaphezulu engalunganga iindaba, ndiza besoyika. Ungathi ngokunjalo vumelani von Alder umfazi kuza nani ngoko uyakwazi ukugcina ngeliso ngomhla wakhe. Andisoze incwadi kuya kuba zombini kuni kwi-George V Hotel."
  
  
  Elsa waba overjoyed xa ndamxelela ukuba ndifuna wakhe ukuba kwenzeka Paris kunye nam. Chicletou ngokuba yakhe ukubulela ego kwaye ndithi goodbye, kwaye ngaphantsi yure kamva, Elsa kwaye mna baba ngomhla wethu indlela yokubuyela Mnandi ukuba babambisa a kwinqwelo moya.
  
  
  Ishumi elinesithathu
  
  
  Xa sifuna landed kwi-Orly, kwaba raining nzima. Kwakamsinyane nje yena ikhangelwe Elsa kwi-e-George V Hotel, apho inkqubo eyenziwayo kokuba agciniwe a ezikufutshane apartment kuba nathi, yena waziswa nge taxi kwi - ' AX ' Paris-ofisi, esibizwa ebekwe kwi-rock kwi Ndawo Ngcwele-Michel. I-ofisi baba ebekwe kwi phezulu ezintathu floors ka-isakhiwo kwaye baba soundproofed ukusuka ingxolo ngezantsi. Umnini ukusekwa kwaba i - ' AX ' iarhente codenamed Bonaparte.
  
  
  Wahlangana kwam ngomhla ucango kwaye wakhokela kum emva amanqwanqwa ezikhokelela kwii-ofisi ngasentla. Njengoko siza ophunyezwe ngokusebenzisa ukutshaya-wazaliswa dining igumbi kwaye bar, mna ke surprised ukubona ukuba nangona kwakukho ezininzi abathengi, kwakukho kanjalo malunga amathathu okanye amane ukhuseleko amapolisa amagosa kwaye ' AX ' agents ukuba yena waba kuba ngobukho ukusuka edlulileyo iintlanganiso. Ndandisazi into ebalulekileyo waba ke kwenzeka.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo zahlangana kwam ngomhla wesibini floor. Ego ke ubuso waba grim, kwaye lowo barely nodded njengoko yena ushered kwam egumbini lakhe private-ofisi kwaye ezivaliweyo kwaye locale ucango.
  
  
  "Ukhangeleka ngathi ngu-a no-brainer, zombini iindlela," wathi, ngokuncothula i-imvulophu ngaphandle yakhe pocket kwaye handing oko kum. Wema kunye yakhe emva kwam, ujonge ngaphandle window ngexesha onzulu imvula pounding ngokuchasene panes njengoko yena ukufunda ileta kwi-imvulophu.
  
  
  Leta waba typewritten:
  
  
  A Isitshayina yenyukliya missile ukuba disappeared 12 iiyure eyadlulayo uza zibuyiselwe kwi-exchange kuba $ 2 yezigidi. UKUBA UYAVUMA, FAKA PUBLICIZED ISAZISO ELONDON LOKUQALA IINTSUKU EZIMBINI, FUNDA: "ALEXANDER-IMIQATHANGO YAMKELWE - (ESAYINIWEYO) KUBLAI KHAN. EZINYE LANDELA IMIYALELO.
  
  
  Kwakungekho idilesi kwi imvulophu. Inkqubo eyenziwayo, owathi umkile kwi window, wabona kum frowning ngomhla imvulophu, kwaye wachaza: "Izolo ntsasa, i-ego waba shoved phantsi ucango ye-Isitshayina embassy."
  
  
  "Ingaba kuyinyaniso ukuba Isitshayina yenyukliya missile disappeared?" Ndicela yakhe.
  
  
  "Kakhulu kakhulu, ngenene," inkqubo eyenziwayo wathi bitterly. "Oku kwenzeka iiyure ezimbalwa emva kokuba uhlawule ubuyise imali evela Satane Paper. Uza isaziso ukuba isixa-mali eceliweyo yiyo kanye kanye efanayo njengoko isixa-mali efunyenwe kwi-i-casino ."
  
  
  "Wena ayithethi Isitshayina yenyukliya missile ngenene disappeared?" Waba incredulous.
  
  
  "Ngokuqinisekileyo," inkqubo eyenziwayo remarked, " yethu utshaba ke ebuklelekleleni ngu limitless. Kufutshane nje emva yakho amava kwi island, i-Isitshayina baba yazisa i-yenyukliya missile e efihlakeleyo uvavanyo site xa inqwelo moya ngokulula ilahlekile! Kude kube leli qaphela wafika, i-Isitshayina wayecinga ukuba i-icacile kokuba ikhutshiwe"
  
  
  "Into malunga carriage?" "Baya kufuneka ube sele idlule uvavanyo kakuhle phambi ih waba ekhethiweyo kuba abanjalo lo msebenzi."
  
  
  "Owu, ewe," inkqubo eyenziwayo wavuma. "Kodwa ibe kubalulekile ukuqaphela ukuba nje kwiiveki ezimbalwa edlulileyo, i pilot owaye enye uninzi yenziwe kwaye loyal abantu Isitshayina Zezulu Umkhosi ekhohlo China kuba kushishino uhambo ukuba Ihungary. Akazange ngokusondeleleneyo aqwalasela xa wayeneminyaka phaya, kwaye, eneneni, i-Isitshayina ayikwazi zichaza yakhe iintshukumo ngexesha ezimbalwa iintsuku ezingama-tyelela. Baya ukuba ngxi ukukhangela. Kubalulekile kusenokwenzeka ukuba ngeli xesha lethu umchasi onayo kuye, ezingakwazi interfere kunye ego ingqondo.
  
  
  "Kukho Isitshayina oza kuhlawula ransom?" Ndibuze, handing leta emva Hawke.
  
  
  Yena nodded. "Yiyo ke sikwi intlanganiso apha ngoku. Makhe ndiye upstairs."
  
  
  Kwi phezulu floor ka-isakhiwo, zine - - - Isitshayina gentlemen baba lokulinda, ujonge grim kwaye ngocoselelo suspicious. IHRA wachaza engqongqo zokhuseleko ngendlela yokwakha. Odin jikelele abantu waba umguquleli, kwaye ngaye Hawke ungeniswa kum ezintathu abanye abantu abantliziyo amagama yena uyayazi njengoko high-ranking amalungu Isitshayina Communist Umntu. Ngamnye kubo wandinika a shrewd jonga njengokuba nathi washukuma izandla. Ngoko ke isithathu kubo ngokukhawuleza encokola interpreter kwi-Isitshayina.
  
  
  "Bathi," i-interpreter wandixelela, " ukuba yinto enkulu, nembeko kubo kuba enjalo respected ummeli yanceda abo nabo kwi-kubuyela ye-yenyukliya missile. Bathi kanjalo ukuba
  
  
  
  
  
  
  Iqela-sihlalo wathetha yakho umongameli kwaye instructed kubo cooperate ngokupheleleyo kunye nawe ."
  
  
  "Ke olukhulu nembeko kum, kakhulu," yena wathi kuye interpreter. "Ndiya zama ukuba abe abafanelekileyo of trust kwi-folk amayeza Yeriphablikhi."
  
  
  Ngoko ndicela kuye malunga nale formality: "Yaba ke kugqitywe ukuba ahlawule amabini ezigidi dollazi?"
  
  
  I-interpreter banikela kunye yakhe mfo countrymen kwakhona, kwaye kwangoko zinikezelwe kum enkulu ulwaleko bag engraved kunye Isitshayina iimpawu kwaye equipped kunye isitshixo. I-interpreter alitshixwanga i-ego waza wavula ke, ingxowa-bags ka-bank izikhumbuzo ngaphakathi.
  
  
  "U-million dolla," wathi. "Kuya kubakho i-ukubhengezwa kwi-namhlanje ke, uhlelo lwemfundiso London phinda-Phinda, esibhaliweyo njengoko yathi yayalela."
  
  
  "Zonke ekunene," ndathi. "Lock phezulu imali kwakhona. Ndifuna yona kuhlala yakho ulawulo de siya kufumana ngakumbi isaziso.
  
  
  Emva interpreter iguqulelwe amazwi am, ezintathu abantu waqubuda kweentloko zabo gravely, kwaye thina washukuma izandla kwakhona. Inkqubo eyenziwayo wandixelela ukuba amalungiselelo kuba sele sele zenziwe kuba Isitshayina abameli ukuba uhlale e-abahlala iikota, kwi-ofisi, kwaye phambili kubo ferret kude kube kukho impendulo kwi-London Umphinda-phinde ngo ad. Ngale ndlela, i-buyback isixa-mali iza kuba iisepha zokucoca ukugcinwa de ferret ngu ngenxa kuhlawulwa ngaphandle.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo bathabatha i-taxi emva hotel kunye nam. Kwaba dusk. Imvula kwaye bleak imozulu baba olugqibeleleyo kuba zethu isimo.
  
  
  "Nabani na ke emva koku," inkqubo eyenziwayo muttered, " kufuneka enjoying zethu predicament. Qinisekisa stealing a yenyukliya missile kwaye babuyela kuya kuba ransom! "
  
  
  "Waye wonyula ezimbalwa ebukekayo amagama kuba yakhe ads," ndathi. "Alexander kwaye Kublai Khan".
  
  
  "Yena ke andwebileyo, kodwa yena ke kakhulu cunning," inkqubo eyenziwayo wathi. "Yintoni mna wouldn khange nika ukuba unayo i-ego." Wakhangela e kum.
  
  
  Xa silifumene ukuba hotel, inkqubo eyenziwayo dropped kum ngaphandle kwaye namakhaya kwi-i-american Embassy, apho waba staying kwi-Paris.
  
  
  Xa hers onayo, kuye egumbini, hers waba surprised ukufumana inqaku eliphuma Elsa. Nen wathi ukuba yena bebe invited ukuba iqela kwi-Montmartre kwaye ukuba yena waba ke. Yena ngasekhohlo kwam i-idilesi ngoko ndinga ukungena kwayo ukuba ndifuna. Endaweni yoko, baye bagqiba ekubeni kuba ezimbalwa chilled martinis kwaye mnandi lunch zabo igumbi. Phambi kokuba ndaya umandlalo, mna ngokuba ngaphambili hae ukufumana kum ikopi London Umphinda-phinde ngo ngentsasa elandelayo.
  
  
  Elsa ngxi hadn ukuba babuyele hotel ngexesha ndathola wam ukhuphelo newspaper phambi kwexesha ngentsasa elandelayo, kwaye ndandingasakwazi zibalisa ukuba kwakukho into kubalulekile malunga yakhe kubekho busuku. Nangona kunjalo, ad waba kwi-Phinda ngo -, kwaye ego wording kwaba kanye kanye njengoko kuchazwe kwi-ransom qaphela. Ukufunda oko, wakhe, mna imagined njani ndonwabe "Alexander" kanjalo ifunda kuyo. Yena ayikwazi zithe kwi-Paris, okanye London, okanye Monte Carlo, okanye, kuba loo mba, Slovenia.
  
  
  Mna ngenene bafuna ukufumana i - ' AX ' - ofisi, athe wakwazi izakuba okokuqala ukwazi ukuba ezinye imiyalelo baba esiza. Waba dressed waphuma nge amanani xa Elsa wabuyela.
  
  
  Wayengomnye ngxi yayo ngokuhlwa dress, kunye mink coat slung phezu kwayo shoulders. Waze wajonga owozelayo, kodwa yena smiled kwaye kissed kum, ikuvumela wakhe coat kuwela floor. Ke yena waguqukela kum ukuba unzip emva wakhe dress.
  
  
  "Mna amadoda kuni ngalo umntu, Dumplink," watsho. "Kwaba ezininzi fun. Ezininzi isifrentshi abantu. Ke ngxi kokuya kwi, ukuba ufuna ukuya khona.
  
  
  "Hayi, enkosi," ndathi. "Ndinazo ezinye imicimbi kuzimasa ukuba. Yena ke belele, kwaye ndizaku kunibiza kamva.
  
  
  "Ishishini, ushishino, ushishino," yena wathi, patting kobuso bam. "Khumbula, wonke umsebenzi kwaye akukho entertainment yenza Tony a boring boy." Yena inyathelwe ngaphandle ngokusebenzisa dresses kwaye wahamba emnyango ezikhokelela wakhe egumbini, ujonge kakhulu enqwenelekayo kwi sheer bra kwaye tights. Yena umisiwe briefly kwi-doorway kwaye beckoned kum. Xa mna washukuma kwentloko yam, yena yavuthuza kum a asazanga kwaye ilahlekile!
  
  
  14
  
  
  Msinyane mna ufikelele rock Endaweni Ngcwele-Michel kwaye babheka upstairs kwi - ' AX ' - ofisi, ndava yakhe tension kwaye despondency permeate yonke indawo. Ngaphandle, ilanga waba shining kwaye kwabakho ubuxoki entlakohlaza emoyeni, kodwa nokuba joyous isimo imozulu wadala kuthi, ke disappeared ngasemva kweendonga kwezakhiwo.
  
  
  Hawke mbambano, ujonge ngakumbi haggard ngaphezu kokuba ubusuku phambi, njengoko kwakukho ezine Isitshayina abantu, ngokunjalo eziliqela dozen ' AX ' agents nokhuseleko abalindi. Sonke bafika phambi kwexesha kakhulu, kwaye zethu impatience lukhule njengoko ixesha elide iiyure etsaliweyo njalo. Oko akusebenzi khange kube emini emaqanda ukuze sibe ekugqibeleni ifumene umyalezo sibe nento yokuba sele ukulinda. Kwaye, kunjalo, kwi roundabout indlela.
  
  
  Silifumene a call ukususela Interpol Paris-ofisi esithi ukuba kokuba ufumene impahla esuka sithunywa ngenxa yobulali oyintloko. Kuvulwa impahla, wafumanisa a itywinwe ibhokisi kwaye typewritten qaphela esithi ukuba ibhokisi kufuneka azale ukuba Isitshayina Embassy ngoko nangoko. Ukususela entloko Interpol waba ezifanelekileyo ye-bunzima, lowo ngoko nangoko ngokuba Hawke kwaye ke hurried kwi - ' AX ' - ofisi. Ngaxeshanye, Interpol agents wabona lencwadi ithi phezulu sithunywa owaye authentic, kwaye xa sukuba wabuza ego malunga umntu owanika em ukunikezelwa impahla, wanika inkcazelo ukuba babe ne
  
  
  
  
  
  eliwaka Frenchmen.
  
  
  Ibhokisi equlethwe i-tape sesandi. Thina huddled jikelele ngexesha Hawke nxiba i tape kwi-ofisi car. Njengoko i-tape rolled, ilizwi lathi ," Lento Alexander. Ndine wafumana umyalezo wakho kwaye ndiqinisekile ukuba ngoku zinika kuni ukulandela imiyalelo. Emva kwexesha kwi-ngokuhlwa, kwi kowamashumi amathathu, i-mhlophe-iflegiwe inqanawe kunye a red inamba etched kwi-nen uza kuvela Adriatic Yolwandle, kwaye ngenisa harbor kwi-Yahlula, Eyugoslavia. Kwi deck le inqanawa iya kuba Isitshayina yenyukliya missile. Omnye yakho iinqanawa unako indlela naye u-million dollazi. Xa imali transferred abantu kwi bhodi, i-rocket iya kuba wabuyela. Ukuba i-umzamo lwenziwa ukubuyela i-rocket ngaphandle ukubhatala imali, kuya explode ."
  
  
  Amazwi kwi-tape asikwazanga sixelele nantoni na malunga umntu ih wawathetha - okanye ngenye indlela, malunga nabantu, ukususela zonke ezinye izivakalisi zathethwa ngendlela eyahlukileyo ilizwi, ih accents ranging kwi-British ukuba isijamani ukuba Brooklyn. I-ingqondo emva uzibeke zihleli engabonakaliyo.
  
  
  Emva wefilim waba decoded kwaye iikopi made, hurried ifowuni unxulumano zenziwa ukufumana inqwelo moya oko bekuya kuthabatha kuthi ukuba Adriatic coast, kwaye kufuneka enkulu kwaye ngokukhawuleza inqanawe ilinde kwethu, kufutshane Grech, Eyugoslavia. Nkqu xa zonke ezi amalungiselelo zenziwa, inkqubo eyenziwayo waba uxakekile ucwangciso ixesha xa rocket ingaba kufumaneka.
  
  
  Kodwa kamva, Yastreb, i-Isitshayina abameli kunye ransom, eziliqela agents ka - ' AX ' kwaye yakhe waya Oryol kwaye flew kwi icacile ukuba kufa kwi-Adriatic. I-Yugoslav urhulumente waba ixhuamne ngokusebenzisa diplomatic amajelo, kwaye xa siya wafika, a sleek kwaye ngokukhawuleza inqanawe waba ilinde kwethu.
  
  
  Xa sifuna ufikelele harbor kwaye anchored ngaphandle i-coast e-Yahlula, a yingqele, bukhali omoya waba ebhudlayo ukususela coast. Kwakungekho ezinye izikhephe kwi-emehlweni abo. Njengoko siza paced i-deck, inkqubo eyenziwayo waqalisa muttering, " ndiyathemba ukuba lento ayi a trick, Isikhewu."
  
  
  Emva iqelana iiyure, njengoko imini waqalisa ukuphela kwi dusk, mna waqala ucinga ukuba inkqubo eyenziwayo ukuze ube uhleli ngasekunene. Kodwa ke, iselwa ngokungalindelekanga, enkulu mhlophe inqanawe nge white flag ehonjisiweyo kunye a red inamba wabonakala e abalindi ngasesangweni ye-harbor. Yena dropped-ankile ngaphandle i-starboard baqubuda zethu inqanawa, kwaye indoda ukapteni ke efanayo weza railing, wanyusa megaphone, kwaye sakhwaza, " Tshini, ndininika greetings ukusuka Alexander. Ingaba unayo imali kufa? "
  
  
  Inkqubo eyenziwayo zinikezelwe kum efanayo megaphone. "Lento yakho bonisa," wathi.
  
  
  "Siza kuba imali," waphendula nge-megaphone. "Sikulungele uzalise intengiselwano."
  
  
  "Uyakwazi kuza ngomhla ibhodi," i-isifo ukapteni sakhwaza.
  
  
  A ezimbalwa zethu inqanawe u-crew amalungu lowered encinane motor boat overboard. U-Isitshayina abantu, omnye wabo oqhuba a bag imali jikelele kuye, kwaye kwaba transferred kwenye inqanawa. Sasivuya kwamnceda phezulu ngomhla deck yi-ukapteni kwaye bambalwa abantu jikelele crew ke ego. Kwi-phambili deck, kwabakho enkulu injongo igqunywe nge iqinisiwe tarp. Kuya kufuneka ukuba zithe a rocket, kodwa ndandisele ngxi wary kuyo. Kwakukho ezimbalwa abanye abantu ngomhla deck, kodwa inye kuphela ngubani owaziyo kuye ngu-a Isitaliyane ekuthiwa Tregor.
  
  
  Ukapteni waba cordial kwaye ushered kwethu kwi enkulu cabin kwi engundoqo deck, apho chilled champagne waba ilinde kwethu.
  
  
  "Ingaba unayo nayiphi na imali?" wababuza.
  
  
  Yena nodded ukuba Chinaman, abo iphumeze i bag phezu.
  
  
  "Wena musa engqondweni kuthi ukubala phambi kokuba sibe isandla kuni rocket, ingaba wena?" wababuza.
  
  
  "Hayi," ndathi.
  
  
  "Gentlemen, nceda kuba abanye champagne xa wena linda," ukapteni wacebisa, ehamba phandle, ngokusebenzisa amagumbi ngemali.
  
  
  Hayi omnye Isitshayina akazange yamkela a indebe champagne ukususela bugosa, kodwa olwamkelekileyo kuyo. Kwaba elungileyo vintage iwayini, ezibalaseleyo chilled. Yena drank ezimbini glasses ngexesha Isitshayina shifted uncomfortably zabo kuyo. Xa ukapteni wabuyela, waba smiling kwaye nodding kwentloko yakhe.
  
  
  "Kakhulu okulungileyo, gentlemen," wathi. "Yonke into ikhangeleka kuba ngocwangco. Ukuba ngaba iya kuza ngomhla deck nam, sinako uzalise ishishini lethu."
  
  
  Mna akusebenzi khange kakhulu surprised xa sasivuya emva kwi phezulu kwaye wabona okokuba crew amalungu kokuba susa i-tarpaulin ukususela injongo kwi-phambili deck. Yayiyeyona yenyukliya missile sele wakha kwi i-elevator.
  
  
  Isibini Isitshayina abantu suspiciously ukhangele missile phambi kokwenza ukuqinisekisa ukuba yonke into waba ngocwangco. Baya nodded gravely kum, kwaye lowo nodded ukuba ukapteni.
  
  
  Yena seemed pleased njengoko yena wabona lencwadi ithi phezulu megaphone kwakhona kwaye ngokuba phandle ukuba ulinde Yugoslav inqanawa, ndizixelela ukuba oko kuza kukufutshane ngoko ke ukuba rocket basenokuba lowered kwi deck. Isibini Isitshayina kwaye yakhe ahlala kwi bhodi ngexesha crew isebenza kwi kuphakamisa, lifting isigebenga rocket kwi emoyeni kwaye ke phantsi deck zethu inqanawa, apho sino sele ezilungiselelwe a cradle ukubamba kuyo. Yena ayikwazi jonga jonga ka-uncedo kwi-Hawke ke ubuso njengoko wabona rocket ehleli kwi deck kwaye ekugqibeleni ngokukhuselekileyo aboard.
  
  
  Emva ukwabelana ingxelo emfutshane uthotho lweempawu zonxibelelwano kunye ukapteni ye-mhlophe inqanawa, wakhe, wabuyela zethu inqanawe kunye Isitshayina.
  
  
  "Akukho ngxaki?" Inkqubo eyenziwayo wabuza kum ngoko nangoko.
  
  
  "Hayi," ndathi.
  
  
  "Kodwa ukuba ndiyazi ukuba," inkqubo eyenziwayo wathi, ujonge kwi kum intently,"into ke bothering kuni."
  
  
  "Kwaba
  
  
  
  
  
  
  ke ilula kakhulu. "Ndaphendula. "Baya kufuneka bazi ukuba ukususela silifumene i-rocket ngokukhuselekileyo emva, asiphinda-nje ke hlala apha kwaye bavumeleni sail kude nababini yezigidi dollazi."
  
  
  "Babe ngendingezanga phezulu kunye isicwangciso ukuba siza kusebenzisa," Hawke wathi.
  
  
  "Mna ukuthandabuza kuyo."
  
  
  "Kulungile, ukuba babe lifting-ankile ukufumana kude, nakanjani na," inkqubo eyenziwayo remarked, ebhekisa inqanawe ukuguqula kwi-harbor. "Ndiza putting zethu isicwangciso kwi senzo." Esandleni sakhe kokuba libanjwe a radio umsasazi, kwaye waqalisa ukuthetha rapidly kuyo, alerting zonke iinqanawa ilinde payouts ngasekunene ngaphandle harbor - Italian iinqanawa, isigrike iinqanawa, Yugoslav iinqanawa, nkqu abanye Russian cruisers-zonke babo babethunyelwe ukuba apprehend zethu utshaba.
  
  
  Njengoko mhlophe inqanawe sailed kwiintlanganiso i-harbor abalindi ngasesangweni, saqalisa ukuba balandele kwayo ngexesha abanye umgama. Nje phambi reaching i-vula yolwandle, bethu inqanawe ke armada wabonakala. Baba ngxi kude, kwaye inkqubo eyenziwayo hadn khange kanti ilungisiwe kubo indlela. I-mhlophe inqanawe ngesiquphe lumisiwe kwi-umbindi we-harbor abalindi ngasesangweni. Inkqubo eyenziwayo waqala ukuthetha kwi umsasazi kwakhona, kodwa yena waba lumisiwe nguye.
  
  
  "Linda a ngomzuzu," ndathi.
  
  
  "Kutheni na? Yintoni oko?"
  
  
  Hers, lowo washukuma kwentloko yakhe. Andiyenzanga ukwazi ukuthi kuye, kodwa ndandisazi into waba ezingachanekanga. Imizuzu embalwa ophunyezwe kwaye akukho nto eyenzekileyo. Inkqubo eyenziwayo kwaye mna aimed zethu binoculars e inqanawe ke deck, apho ubuze. Hawke waba ngxi bephethe radio umsasazi esandleni sakhe, kwaye bakhe ego waba lokukhula impatient. Waba iqala ukuthandabuza ukuba nomfanekiso ngqondweni wakhe kwaye wayesele eza zibalisa em ukunika ukuze uvale xa oko kwenzeke.
  
  
  Ngesiquphe, sibonile a oqaqambileyo ngokukhawuleza ka-orenji gamma esiza ukususela mhlophe enqanaweni. A deafening comment salandela. Sleek mhlophe inqanawe waphula ngaphandle kulo ulwandle. Oko literally waphula phezulu kwi eziliqela yokudada ezibhodini kuba nomzuzu. I-comment kwaba ngoko ke engalindelekanga kwaye ngoko ke shocking ukuba phantse zonke kuthi froze ixeshana elifutshane kwi-immobility.
  
  
  Nangona kunjalo, inkqubo eyenziwayo ngokukhawuleza recovered baza bazimanya idabi, shouting ii-odolo phezu radio umsasazi bonke lokulinda iinqanawa elizayo kwaye zama ukukhetha phezulu na kunokwenzeka survivors. Ngexesha elinye, bethu boat waba rapidly approaching indawo apho inqanawa sank. Kodwa xa sifuna nezinye iinqanawa approached indawo, kwakungekho survivors. Kwakungekho nto ekhohlo kwi dell ngokwayo kodwa ambalwa charred planks ne-oli strips. Nangona kunjalo, ukukhangela waqhubeka nzulu kwi busuku, amanzi illuminated yi-isigebenga searchlights ukususela imiqulu yamakhadi zonke iinqanawa. Thina ayifumananga nantoni na.
  
  
  "Ngu mfihlelo kum," inkqubo eyenziwayo wathi chu, njengoko ukukhangela ekugqibeleni lumisiwe nezinye iinqanawa ndalinda kuba ezinye imiyalelo evela kuye. "Kutheni maxa baya ukuchitha ngoko ke kakhulu iinzame ukuba nyusa amabini ezigidi dollazi kwaye ke ukuvuthuzela ngokwabo phezulu - kwaye imali?"
  
  
  "Ilizwi kwaye zonke," ndathi sharply xa ndino i-unye. "Baya asikwazanga ukuvuthuzela phezulu imali!"
  
  
  "Wena asikwazanga ukuvuthuzela phezulu imali?" Inkqubo eyenziwayo lanyanzelisa. "Ke apho ingaba oko kuza ukusuka?"
  
  
  "Andiqondi," ndathi. "Kodwa ke asikwazanga sink kunye enqanaweni. Iingcaphephe baya zilawulwe ukususa ego phambi comment."
  
  
  "Njani? Njani?" Inkqubo eyenziwayo wabuza impatiently. "Thina bagcina ego phantsi intsingiselo umlo ukusuka mzuzu thina kuqala bakubona. Ingaba uyakwazi oku kususwa? "
  
  
  "Andiqondi kodwa," mna ungeniswe. "Kodwa baye kuyo. Baya kusoloko kwakucwangcisiwe uyenze ngalendlela. Babecinga ukuba sibe nento yokuba kuba trap kuba nabo emva rocket wabuyela, kodwa ukuba asikwazanga mba. Eyona nto yimali. Bubonke, inqanawe kwaye crew, kwafuneka kuba sacrificed ."
  
  
  "Kodwa ke andwebileyo," inkqubo eyenziwayo wathi.
  
  
  "Ngokuqinisekileyo," wakhe emu wathi,"njengathi kwento yonke."
  
  
  "Ewe," inkqubo eyenziwayo wavuma, ukuthetha chu, " nibe ekunene. Kodwa njani, njani baye ukulawula yaza yarhoxisa imali? "
  
  
  "Andiqondi kodwa," ndathi kwakhona, " kodwa ndizakuyenza mhlawumbi aqonde yakhe. Rheumatism kufuneka ibe kwenye indawo apha kwi Adriatic coast. Yakhe, ndifuna kuthi ukukhangela i-ego, i-intshi nge-i-intshi, side sibe ukufumana ubungqina ukuba kwakukho survivor okanye survivors abo onayo kude ngemali."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo ngxi doubted wam uluvo lwam, kodwa waye wavuma ukuba buza ezikufutshane iinqanawa ukuze ndincede ukukhangela ubungqina. Bonke ndanikezela uncedo. Inkqubo eyenziwayo ngasekhohlo kwam Yahlula ngenxa emu kokuba kuza emva kufa e-United States ukuba ingxelo umongameli ubuqu.
  
  
  Oko wathabatha kuthi ababini nangaphezulu imihla kwaye nights ukukhangela i-Adriatic coast phambi kokuba sifumene ubungqina ukuba ndandisele ngokuqinisekileyo waba ngaphandle apho kwenye indawo. Waba afune ukwaziswa ngayo xa isigrike cruiser zifunyenweyo ego kwaye rushed kule ndawo - i zize yolulela ka-barren ilizwe emntla Isono.
  
  
  Apho, encinane omnye-sokugweba submarine waba olahliweyo, bahlambe ashore kwaye iifayile submerged kwi-yolwandle. Kodwa yakhe rheumatism ibali ngu malunga njani u-million dollazi athathwa ngaphandle inqanawa. Mhlawumbi kufutshane nje emva kokuba sithabathe imali kwi bhodi kwi-exchange kuba rocket, kwaba nikezelwa submariner, kwaye omnye-sokugweba boat waba imisiwe ngokusebenzisa inqanawe ke, bamba.
  
  
  Kwakulula kuba ncinci kakhulu submarine ukuba ukutyibilika jikelele harbor, yenza yayo indlela ezinxuse unxweme, kwaye ilizwe. Kamva, mhlawumbi kwi efanayo busuku, okanye kwanakulo ngomnye imihla, okanye
  
  
  
  
  
  
  lo mntu waba mhlawumbi wabona lencwadi ithi phezulu kwi inqwelo moya okanye ezinye esonyuliweyo kwaye disappeared nge - $ 2,000,000. Msinyane mna zilawulwe ukufumana inqanawe u-radio ukusebenza, yena onayo a unxulumano lwefowuni oluvela Hawke, owaye emva Enew York yi-koko. Yena wathi, emu yintoni sifumene, kwi-code ifomu. Wathabatha iindaba ngakumbi cheerfully kunezo bezilindelekile, kwaye ilungisiwe kum umva Paris kwaye umnxeba em kwi - ' AX ' - ofisi, ngenxa yokuba abe kuba iindaba kuba nam malunga entsha okwenzeke.
  
  
  Kamva loo mini kwi-Paris, lowo lumisiwe ngomoya wakhe hotel ukuba bathethe Elsa phambi kokuya kwi - ' AX ' - ofisi.
  
  
  Yena sathi kum phambi hers, wahamba ngendlela ucango, igqunywe kobuso bam kunye kisses, kwaye wathi worriedly: "andiyenzanga ukwazi oko kwenzeka kuwe, Dumplink. Ndandicinga ukuba ilungile ingxelo ukuba amapolisa njengokuba ilahlekile umntu."
  
  
  "Ishishini kwakhona," ndathi. "Uxolo, ndandingasakwazi shiya umyalezo. Kwaye mna kufuneka kuphuma kwakhona. Kodwa kweli xesha ndizakuyenza kuba emva kamsinya, kwaye mhlawumbi singaba ukuchitha abanye ixesha kunye."
  
  
  Kwi-ofisi, Bonaparte ke UBAWO ubeke nam touch kunye Hawke phezu ofihliweyo komnye abalawuli.
  
  
  "Sino omtsha baphile," Hawke wathi. "Le inokuba eyona jikelele nabo ukuze sibe anayithathela kokuba ngoko ke, ukuza kuthi ga ngoku ferret. Zethu researchers, abo constantly tested abathatha inxaxheba kule meko, ekugqibeleni zifunyenweyo a uqiniseko unxulumano phakathi kwezinye jikelele kwabo. Uza kukhumbula yakhe mentioning ngaphambi koko ukuba abanye abantu kokuba umlinganiselo iingxaki. Kulungile, xa sisonke anayithathela ngoku bamfumana ukuba, ubuncinane, zine - - - abantu jikelele kubo baba patients ngexesha elinye ubude-ilahleko spa kwi-Iswitzerland."
  
  
  Oku kufuneka ukuba ibe ngaphezu a coincidence, ndandicinga.
  
  
  "Thina cinga ngoko ke kakhulu," Hawke wathi. "Indawo kufutshane Bern, ezintabeni. Kubalulekile ngokuba Rejuvenation Impilo Spa kwaye encomekayo yi-Ugq Ufrederick Bosch. Ucinga ukuba?"
  
  
  "Ndicinga ukuba nento yokuba ngcono iphaphazela ukuba Senegal," ndathi,"kwaye jonga jikelele."
  
  
  "Ewe, hers, ndiya kuvuma," inkqubo eyenziwayo wathi. "Yintoni ingaba uthi lo mfazi kwi von Alder, Elsa?"
  
  
  "Andisoze zibalisa heee ukuba ndine ishishini kwi-Bern kwaye iziphakamiso: heee umva States."
  
  
  "Ewe, kulungile," inkqubo eyenziwayo wathi, " ndinazo nezinye abantu ubukele bubonke i-von Alders. Ukuba yena ubuyela emva, ndizakuyenza misela yakhe kwi-nah umntu, kakhulu. Ndiya ukunxibelelana nawe xa safika kulo Iswitzerland.
  
  
  Xa umyeni babuyele hotel kwaye knocked kwi ucango ka-Elsa ke, igumbi, wafumanisa ukuba wakhe ™ waba ukwenza iinwele zakhe.
  
  
  "Andiqondi njenge nani ndibona kum xa ndizama ukuba abe beautiful," yena wathi, frowning ngomhla ifeni.
  
  
  "Ndaba ukuthetha nawe," kuye ubawo wathi. "Ndithe ukushiya kuba Bern namhlanje. Ndathola a call kwi-ofisi yam, kwaye mna kufuneka khetha ngaphandle kunjalo.
  
  
  "Bern!" "Hayi," watsho happily. "Kodwa, Dumplink, lento emangalisayo. Andisoze kuhamba nani. Ngaphandle Bern, kukho emangalisayo spa ukuba Ursi kwaye mna uthando ukuya. Siza iphaphazela apho yi-inqwelo moya, kwaye ndinako relax kwi-spa xa sihamba malunga kwishishini lakho."
  
  
  "Ngubani igama," ndibuze, " le resort?"
  
  
  "Ke, ngokuba rejuvenating ngempilo nokuba sempilweni kwabasebenzi kumacandelo spa," yena wathi, njengoba mna nento yokuba imagined. Kwakhona, kwakukho enye unxulumano phakathi Von Alders kwaye ityala. Andiyenzanga bona na isizathu Elsa shouldn ukuba akhaphe kum Bern, njengokuba kubhaliwe babe omeleze bond, ngoko ke, mna olwamkelekileyo yakhe.
  
  
  Emva Hawke ngokuba yakhe kwakhona ukusuka egumbini lakhe waza wamxelela em ukuba Elsa waba kokuza Bern nam, siye ikhangelwe ngaphandle George V. ' AX ' Paris-ofisi kuba uhambo ukuba Iswitzerland.
  
  
  Elinesihlanu
  
  
  Xa sifuna landed kwi-Bern, imozulu waba yingqele kwaye gca. Elsa wayesazi encinane chalet kwi outskirts of town, ngoko ke siya rented ukuqhagamshela amagumbi apho.
  
  
  "Sisoloko hlala kule ndawo," Elsa wachaza kum emva thina ikhangelwe kwi zethu apartment. "Ke okulungileyo kufumana indawo efana nale xa spa efumana kakhulu crowded."
  
  
  Mna liked endaweni yethu. Kwaba ezicocekileyo, uzole, cheerful ndawo, kunye eshushu umlilo itshisa kulo lonke igumbi. Abantu abadala, mhlophe-haired, inkcazo emfutshane-cheeked umnini kwaye ego ka-umfazi afunyanwe i-ezibalaseleyo reputation. Jikelele window wam igumbi, Elsa pointed ngaphandle a impilo spa ukuba waba ebekwe kwi phezulu kwe-ntaba, abanye umgama kude. Emva kokuba yena ngasekhohlo kwam kuba wakhe egumbini, mna examined yakhe kunye binoculars.
  
  
  Kwaba kudala enkulu complex nge-ezininzi ibali main building surrounded yi-eziliqela encinane, izakhiwo. Baye bonke dazzling mhlophe kwi-umbala, apho yintsimi snowy peaks ukuba jutted baphume onke amacala jikelele kwabo. Yena ayikwazi bona winding omnye-lane ezindleleni eyayikhokelela ngqo kule ndawo, kwaye intambo car ukuba waba ugxothiwe ukusuka ezimbini trolleybus imigca overhead. Ukususela kweli umgama, kwakungenakwenzeka ukubona iinkcukacha ezininzi. Mna ke bemangalisiwe njani ndinga indlela-secretly, okanye njengoko a bust, okanye mhlawumbi ngokusebenzisa Elsa. Kodwa okwangoku, ndiya linda kwi-aso kwaye uzame ukuqonda indawo. Ngaphandle, ukuba von Alders baba iingcaphephe obandakanyekayo kwi-uzibeke, Elsa kuya kufuneka ziqiniseke ndandisele lured kukho ngokukhawuleza okanye emva koko.
  
  
  Kwesi sithuba, izakuba mhlawumbi kuba okulungileyo ukunxibelelana yengingqi yakho ' AX ' iarhente. Mna nento yokuba zange zahlangana kuye, kodwa inkqubo eyenziwayo kokuba wandixelela igama lakhe kwaye apho ukufumana kwakhe. Mna knocked kuyo
  
  
  
  
  
  ucango ukuba usoloko zidityanisiwe wam igumbi ukuze Elsa ke, waza wamxelela heee ndaxelelwa ke phandle kuba kwexeshana. Xa ndandisele kude, yena waye yakhe kunye ubuhle kuxakekwe ngonyango ngenxa kwaye ndalinda kuba nam abuye.
  
  
  Hans Verblen, yobulali ummeli ka - 'AX', zahlangana kwam ngomhla ucango a modest studio ukuba ndamnikeza nobungqina obufutshane igama lakhe, kwi omnye alleys ka-Bern. Verblen waba ulinde mna. Wathi inkqubo eyenziwayo kokuba sele waxelela em iinkcukacha wam ukunikezelwa kwi umnxeba jikelele States. Waba ngexesha lam nokungcwatywa.
  
  
  "Njani unako mna uncedo wakhe?" A fat, onzulu-haired umntu wabuza.
  
  
  "Basically," emu wathi kuye, " wakhe hotel ungathanda ukuba kufuneka kangangoko ulwazi kangangoko malunga Rejuvenation Impilo Spa." Ingaba kukho uhleli ngonaphakade na iingxaki apho? Abaya kulawula ngayo? Ezinjalo ulwazi. "
  
  
  Verblin nodded, locale ucango lwakhe studio, kwaye wakhokela kum ukuba basement. Kwaba enkulu, soundproofed igumbi nge-filing cabinets lining kweendonga. Kwakukho iikhamera, tape recorders, teletypes, kwaye zonke ihlela ka-zesintu kuyo yonke indawo.
  
  
  "Le yindlela apho ndiya kwenza lam lokwenyani umsebenzi," Verblen wachaza nge iliza bakhe esandleni sakho.
  
  
  "Lento real ucwangciso," ndathi.
  
  
  Verblen wahamba phezu omnye cabinets. "Mna ke ndiya koyika akunayo i-kofakwano spa mbali. De Hawke ke, umnxeba, andiyenzanga unayo nayiphi na ezikhethekileyo izicelo kuba iingqiqo ukuhlanganiswa. Into endinayo kukuba strictly routine, akukho ngaphezu ndithe kulo naliphi na iziko esixekweni. Njengokuba kude kube ngoku njengoko ndiyazi, kwakungekho iingxaki apho. Baya kuba steady umsinga ka-visitors ukusuka zonke phezu kwehlabathi, uninzi ngaye ingaba kulungile-ngaphandle. Mna funeka nizame ukwenz foto njengoko abaninzi ukufika kwabantu kwaye departures kangangoko kunokwenzeka kunye yekhamera nge telescopic lens. Kodwa, kuba estestvenno, ndiza ngokuqinisekileyo mna amadoda kakhulu.
  
  
  Yena tossed i-iifoto kwi isitulo, kwaye bendiphantsi amazed ukubona ukuba kwakukho amawaka abo.
  
  
  "Ngaba ngokuqinisekileyo deserve yakho imali evunyelweyo, Verblen," ndathi, ukungcangcazela kwentloko yam kwi-uqinisekiso wam ego ke thoroughness. Mna ophethulweyo ngokusebenzisa eziliqela iifoto wakhe kwaye uqaphele yonke ezine von Alders kwi pictures ithathwe kwi ezahlukeneyo phinda-phinda.
  
  
  "Ucinga ukuba angakunceda ukuba nawuphi na indlela?" wabuza Verblen.
  
  
  "Ndiza koyika hayi akunjalo ngoku," yakhe emu wathi. "Babe kuza handy kamva. Yintoni ndiza anomdla mzuzu yiyo nantoni na uyakwazi ndibonise okanye undixelele malunga ngaphakathi le-spa. Kwaye malunga Ufrederick, Bosch, kugqirha abo isebenzisa kuyo."
  
  
  "Akhonto ukubonisa okanye zibalisa," Verblen uphendule watsho. Ndinga bona okokuba waye disappointed ngokwakhe. "Uyaqonda ukuba resort kakhulu exclusive ndawo. Ukusukela ukuba kukho abaninzi kangaka wealthy guests apha, ukhuseleko ngu engqongqo. Mna anayithathela zange sele ngaphakathi kuyo ngokwam, ngoko ke akunyanzelekanga ukuba unayo nayiphi na iifoto ye-sangaphakathi. Ukuba kwakukho ezithile isicelo esivela 'AX', izakuba, kunjalo, fumana indlela ngaphandle."
  
  
  "Ewe, ndiyaqonda yakhe, kodwa into malunga kugqirha?"
  
  
  "Uza kwakhona kuba disappointed kunye impendulo," Verblen wathi. "Andicingi ukuba unayo nayiphi na nemifanekiso ka-Ugq Bosch, ngenxa yokuba yena kuyanqaphazekaarely, ukuba ngonaphakade, uyaya ngaphandle kuba unyango. Yakhe, ndeva yena ke European. Weza apha iminyaka emininzi eyadlulayo kwaye evuliweyo a spa. Ngexesha lokuqala kwaba kakhulu modest ndawo, kodwa kusoloko baphumelela. Kwiminyaka edlulileyo, ego imimandla zithe wakha kwakhona ukuyenza le imposing ubume kubalulekile namhlanje. Akunyanzelekanga ukuba ube dossier kwi-doctor, ngenxa yokuba yena zange kubekho ingxaki, noba ne-Swiss amagunya okanye nayo nayiphi na amanye amagosa, njengokuba kude kube ngoku njengoko Interpol iifayile bonisa. Ndithatha precautions kwaye ikhangelwe ngayo ngaphandle.
  
  
  "Nibe zama sneak kwi-spa ngaphandle ekubeni uqaphele," Verblenu waxelela yakhe. "Ukuba ndenze isigqibo ukuzama ngayo, ndinako ndimbuza kuba uncedo."
  
  
  Verblen ezisuka zande kwentloko yakhe ngocoselelo. "Ndiza uzimisele ukwenza yonke into mna unako ukunceda. Mna kuphela unqwenela mna ayikwazi sikunika inkcazelo engakumbi."
  
  
  "Ungaya bandinceda ngakumbi kunokuba ucinga," wathi kunye ego-wazaliswa surprise. "Mna, umzekelo, wafunda ukuba Ugq Bosch kuyanqaphazekaarely livela kwi-wonke kuba zonyango ngeenjongo. Oko akavumelekanga ukuba mba, kodwa kwesinye isandla, mna ke kancinci worried malunga nayo. Ngenxa yakhe suspicions, ndizakuyenza kuba ngaphezulu careful."
  
  
  Verblin wandithatha emva upstairs, kwaye ekhohlo yakhe ego e ucango ye-ego store waza waya emva chalet. Zezulu waba crisp kwaye crisp. Kwaba ngokuhlwa, kwaye uninzi iivenkile kwi street evaliweyo kwaye idityanisiwe. Mna afunyanwe i-hamba kwaye waba preoccupied kunye ujonge kwi-small-shop windows kwi street, ngoko ke ndandingasakwazi kuva yakhe car xa wayengomnye lokuqhuba elandelayo kum. Wokuqala icebiso ka-ingozi weza kuphela xa ndabona yakhe kubonisa kwi-glass window enye i-stores, ihamba kunye onzulu car kwi curb elandelayo kum kwaye amahlanu amadoda kokuba jumped ngaphandle jikelele vula doors kwaye baba ngoku rushing ngakulo kum. .
  
  
  Yena spun jikelele, isandla sam reaching kuba Wilhelmina yayo shoulder holster, kodwa zonke ezintlanu kubo baba kwi phezulu kum phambi luger ayikwazi tsala kuye ngaphandle. Baya pounced kwi kum ukususela onke amacala, babo fists slamming kwi umzimba wam ngokufutshane, savage nezithonga zakhe. Hers wanikela kuphela umqondiso ucinga-ngokwaneleyo, mna ayethembe, ukuba i-fool ih-ukongeza ukuba umzimba wam waya limp, okujoliswe kuko swayed ukusuka kwicala ukuba icala, kwaye amehlo am ezivaliweyo kwi-ukuhlekisa unconsciousness.
  
  
  "Kulungile," watsho omnye babantu, " akukho ego. Fumana ego kwi-car. Ngokukhawuleza!"
  
  
  Isibini
  
  
  
  
  
  
  amadoda wandithatha yi-shoulders, kwaye ababini abanye sathi wam legs. Kokuba kuqaliswe itsala kum phantsi sidewalk. Wakhe bavumeleni kukhokela nam malunga halfway imoto xa wayengomnye ngesiquphe, ukukhatywa kunye kunye iinyawo, silithi omnye jikelele abantu oqhuba kum iinyawo zam, kwaye ke enye elubala kwi-ubuso. Bobabini screamed kwaye staggered emva, clutching zabo ajongene nayo. Ngexesha elinye, hers rushed phezulu, kwaye xa wam legs baba free, hers waphula free jikelele izikhali amabini amadoda ubambe wam shoulders. I-suddenness wam movements ibambe kubo bonke ngaphandle balinde. Yayo, intliziyo kuye.
  
  
  I-anesihlanu umntu owathi preceded kuthi imoto waba kneeling nge omnye vula doors, a pistol esandleni sakhe. Yena abalawuli, kwaye Gawk chipped ngaphandle i-bala ka-ekufutshane nam malunga i-i-intshi kude kum. Ngo ke ndaba Wilhelmina wam esandleni sakho. Le ndoda ndaba nethuba ukuba umlilo enye esifutshane phambi kokuba secured ngayo, kusetyenziswa yakhe luger, kwaye ufake i-khusela ubungakanani kwi-emu ke ubomi. Wawa ngasemva kwi imoto, lakhe legs dangling ngaphandle kwi street.
  
  
  Ezinye ezine abantu rushed ukuba ezahlukeneyo izikhundla kwi street. Omnye ducked ngokusebenzisa doorway a building, ezinye ezimbini yintsimi i-alley, kwaye wesine lunged e a parked car. Yakhe imile bafuna indawo ukufihla. Abane kubo evuliweyo umlilo kwi kum ngexesha elinye. Yena esifutshane e rheumatism, ngoko ke onayo phantsi ngomhla wakhe ngamodolo akhe kwaye aimed ngomhla unprotected legs emntwini emva imoto. Yena pulled Wilhelmina ke phinda-phinda kabini, kwaye umntu screamed kwaye lunged phambili, kunye legs flying ngaphandle ukusuka phantsi kwakhe.
  
  
  Ezinye ingongoma baba esiza e kum kumacala omabini. Mna ke bemangalisiwe yintoni uxolo-sithande Swiss abemi yokucinga bonke shootings kwi-ih, i-ngokuqhelekileyo icimile town. I-bandits pinned kwam phakathi wam owakhe car kwaye abalindi ngasesangweni kwi-store apho mna wayigcina, xa ih car approached. Ndandisazi ndaba ukufumana ngaphandle street phambi kokuba afike ngalo kum. Kodwa ndandingasakwazi sebenzisa emva car ngenxa babengayi kuba ngokucacileyo esifutshane kum, kwaye i-store ucango emva kwam waba ezivaliweyo kwaye idityanisiwe.
  
  
  Emva koko ndabona ezintathu gunmen uza emva kwam, kwaye ndino ukusa. Mna abalawuli a ezimbalwa ngalo ingongoma yakhe ukubamba yakhe emva ixesha elithile. Kwakukho enye kuphela nto ayikwazi kwenziwa. Lowering kwentloko yam kwaye uqhubekeko-bam izikhali jikelele ngayo ukukhusela kobuso bam, mna wabaleka phantsi sidewalk kwaye ducked ngokusebenzisa i glass window ye-store emva kwam. I glass shattered kwi enkulu shards wawa kwi street ngaphandle, kodwa ndandisele ngaphakathi kwaye ngaphandle ngqo ingozi.
  
  
  I-store waba encinane kde-store kunye imidlalo kwaye dolls. Kwaba ngokuqinisekileyo olahliweyo. Mna wabaleka ngapha kwayo kwaye sifumaneke emva ucango, apho asikwazanga vula. Wakhe lokuphuma kwi-i-alley. Mna ducked phezu wendawo Rivnenskaya building nje ngokwaneleyo ukubona abantu owathi balingwe ukuba ulalelo kum rushing yabo parked car. U-jikelele kwabo etsaliweyo ezinye ezimbini kwi car kwaye sped ngaphandle. Ngo ke, yena ayikwazi kuva approaching blare ka-horns. Amapolisa baba kwi indlela yabo. Wathintela emva yakhe hotel kwaye wahamba ngokusebenzisa emva ezitratweni de kokuba ifumene ngaphandle jikelele kummandla.
  
  
  Xa mna ekugqibeleni ingenile chalet, akukho namnye ihlawulwe na ingqalelo kum. Yena ayikwazi ngxi kuva whine ka amapolisa iimoto kwi-umgama, kwaye isandi waqhubeka ixesha elide.
  
  
  Ngokukhawuleza nje, wangena egumbini lakhe, abe sathi yakhe binoculars waya window. Mna aimed wam binoculars ngomhla ezindleleni ezikhokelela ukuya kwi-spa kwaye kokuba akukho trouble ingxowa-onzulu car. Mna ke ukuqinisekisa ukuba abantu babevela loo ndawo, kwaye yintoni ndabona iqinisekiswa ukuba kunjalo.
  
  
  Kulungile, ndandicinga, KULUNGILE, thabatha wakhe ukuba hotel, yiya spa, kodwa hayi ngoluhlobo.
  
  
  Esi siganeko lwabonisa ukuba umntu wayesazi ndandisele anomdla kwi-spa-noba hotel bekuya kuthabatha kum kukho ngesinyanzelo, okanye qiniseka andiyenzanga get akuyi kuphila. Njani yaye abantu abahlala - presumably jikelele resort-nokwazi ndandikunyaka Bern? Ngapha Elsa? Mhlawumbi. Kodwa mna kanjalo wathetha ukuba Verblen, i-Swiss iarhente kuba 'AX'. Ayikwazi abe omnye? Njengoko ndandisazi kwayo yonke kakuhle kakhulu ukususela kwixesha elidlulileyo amava, na into ngu-kunokwenzeka.
  
  
  Elinesithandathu
  
  
  "Dumplink," Elsa greeted kum njengoko yena wahamba ngokusebenzisa ucango wakhe egumbini elithile kamva. "Andiyenzanga kuniva kuza emva."
  
  
  Wakhe itshintshe iingubo. Njengokuba kude kube ngoku, njengokuba yena ayikwazi zibalisa, hers wajonga njengoko worn njengangaphambili.
  
  
  "Mna kuphela weza kulo imizuzu embalwa eyadlulayo."
  
  
  "Ndiya kuba uninzi emangalisayo surprise kuwe, Dumplink," yena laughed, twirling jikelele. Wayengomnye wearing a pink negligee kunye ruffles. Yena waguqukela ngocoselelo kwi tiptoe, pointed kwi-ukuvula ucango wakhe egumbini, kwaye ngokuba ngaphandle.
  
  
  Ezinye ezimbini Von Alder oodade weza ngokusebenzisa ucango, yalandelwa ih umama Ursi. Zombini oodade baba wearing pink negligees, ngolohlobo Elsa ngu-okanye waba ke Elsa? "Ndaye. Ursi kokuba i-home-made quilted coat. Jonga kwi-ezintathu oodade simi ecaleni yi-icala kwaba ngathi ujonge kwi ezintathu mirrors reflecting efanayo umfanekiso.
  
  
  Omnye girls laughed wathi: "Wena baba a naughty boy abo wabaleka ngaphandle kunye Elsa. Yaye ufuna ngokwenene bacinga ukuba ungakwazi yokuphepha ukususela abanye jikelele kuthi ngoko ke lula? Ngoku uza kuhlawulela oko, ngenxa asisayi kukuxelela ngubani jikelele kuthi, yintoni apho ."
  
  
  "Ukusukela ukuba ufuna bonke ngokulinganayo beautiful kwaye charming," ndaphendula, " oku kubaluleke kakhulu olulungileyo.
  
  
  
  
  
  Ayinamsebenzi. Wam kumnandi sele tripled."
  
  
  Kwaba zonke ezilungileyo-natured kwaye ngokuqinisekileyo jikelele hlela izinto ukuba von Alders ingaba bathanda ukwenza. Kodwa ndandingasakwazi uncedo kodwa nimangaliswe ukuba ibingu nje a joke ukuba owenza ih izimanya nabemi apha Bern, okanye ukuba kwaba ngenxa yokuba ndandicinga ngoko ke, uvale i-spa kwaye baya noba kokuba hotels ukufumana indlela ukugcina nam kude okanye indlela ukufumana kum kwi ndawo. Ixesha liya bonisa.
  
  
  I-Von Alders wagqiba kwelokuba ndimele mema ih ukuba lunch kwi-dining igumbi ye-chalet, oko wandixelela waba famous kuba yayo ezibalaseleyo cuisine. Wayengomnye ovunyiweyo, kwaye ezine abafazi disappeared ngokusebenzisa ucango, utshixo ngayo emva kwabo. Ih weva yakhe laugh. Ingaba kungenxa yokuba abo tricked kum?
  
  
  Kamva, xa ezintlanu kuthi, waya kuwo dining igumbi, mna bamfumana njani ethandwa kakhulu le chalet waba. I-dining iholo waba bekelela kunye guests kwaye abahlali ngokufanayo. Kunjalo, i-von Alders baba kamsinya surrounded nge abantu babesazi, esibizwa phantse rhoqo kunjalo xa babeza ngaphandle kwi-wonke. Zethu isihlanu - - - -umntu isitulo ngokukhawuleza waba isitulo, jikelele a dozen okanye ngaphezulu. Mna ke wazisa ukuba ngamnye omtsha ukufika kwabantu, uninzi ngaye kwakukho amalungu langaphandle imicimbi embassies, njalo-njalo. I-Von Alders akazange associate kunye ngokufanayo abantu.
  
  
  Umzekelo, ziphakathi zethu sangokuhlwa ka-chatter kwaye laughter, i-chatter kwaye laughter ngesiquphe lumisiwe abruptly, kwaye yonke indoda nomfazi iintloko egumbini, kuquka zam, waguqukela ukuba jonga ebukeka kubekho inkqubela owathi nje ingenile waza wahlala phantsi yedwa e itheyibhile yi-window. Yayiyeyona oqaqambileyo, lithe redhead kwi-eliphantsi-sika dress ukuba hugged yakhe ngokugqibeleleyo bamisela umzimba njengoko ukuba bebe apeyintwa nge ibhrashi.
  
  
  Odin whistled cautiously jikelele abantu ngomhla wethu itheyibhile. "Ngubani na yena?"
  
  
  Omnye triplets snorted kwaye wathi, " Oh, yena ke nje sanitarium lwabasebenzi basefama. Yakhe, wabona yakhe ezindaweni xa sifuna kwakungekho.
  
  
  I-von Alder abafazi babebaninzi kakhulu experienced ukuvumela indoda efuna ingqalelo kuba diverted ukusuka kubo kuba ixesha elide, kwaye kungekudala uqaphele ukuba abantu zihlanganisene jikelele zethu isitulo sukuyihoya i-redhead, ngaphandle kokuba kuba occasional glance yayo icala. Yayo, nangona kunjalo, akazange jonga. Ndandicinga ukuba i-escort onqwenela ukungenela yakhe, kodwa yena waqhubeka ukuba atye yedwa.
  
  
  Xa sifuna ugqibile zethu meal, Odin poe invited amadoda ngomhla wethu ithebhule ukuba omkhulu iqela busuku ngexesha elinye embassy ii-ofisi. I-Von Alders baba ndonwabe kwaye yamkelwe, njengoko ngabona abanye e itafile. Mna apologized, esithi okokuba mna kufuneka babambisa phezulu kwaye ukuba ndiza kuba staying ngomhla chalet. Enyanisweni, kuye hotel sele abanye ngakumbi yokucinga i-spa, kwaye yena u-nkqu mbasa ukuzama sneak phezulu phaya. Kunjalo, bekuya kuba lula kuba nam ukusebenza kunye isiqalo ka-Alders, apho ingaba kungenjalo ibe uxakekile. I-ih triplets ' umama ngenene babefuna ukuya iqela, ngoko ke sithi, wathi okulungileyo busuku.
  
  
  Mna ilungisiwe kuye omnye cognac. Xa waiter azisa ngotywala, lowo zinikezelwe kum, qaphela kwaye pointed ukuba redhead, owaye ngxi ehleli yedwa. Waba surprised. Kwi-isiphithiphithi yintsholongwane i-departure lomnye guests ngomhla wethu itheyibhile, kwayo ngokupheleleyo bayilibala malunga kubekho inkqubela ngubani owenza ngaphambi koko ibambe wam ingqalelo.
  
  
  Ndavula qaphela kwaye ukufunda, " NCEDA MUSA UKUNGENA kwam? URGENT UKUTHETHA NAWE. Ndicela yakhe kutheni ilizwi NGOKUNGQINELANA waba yenza umgca ngaphantsi. Ndakhangela emva kwaye wabona okokuba kubekho inkqubela waba ukhangela kwi kum seriously, kwaye mna nodded.
  
  
  "Umnu Dawes, "i-kubekho inkqubela wathi kwi thambileyo, husky ilizwi, bephethe ngaphandle a ibhityile, slender isandla kum," igama lalo ngu Susannah Henley. Nah wayenolwazi kunzima accent - baya bayibize Mid-Atlantic-kodwa kakhulu olomeleleyo British tone ibambe phezulu kunye naye. Yena umisiwe de waiter ekhohlo kwaye mna bahlala phantsi, ngoko ke ndidibanise jikelele, " Nceda musa get kum ezingachanekanga, andikho osetyenziselwa ethabatha abantu. Kodwa kukho ebalulekileyo corkscrew ababeza uxoxe ngayo nawe. Waze wajonga jikelele dining igumbi searchingly, kwangoko emva e kum. "Thina andinaku xoxa oku apha. Mna andazi ngubani onako jonga. Ingaba kukho indawo apho sinako thetha yangasese? "
  
  
  "Kulungile, kukho igumbi lam upstairs," mna wacebisa. "Kumele ibe private ngokwaneleyo ukuba ayithethi ukuba bother kuni."
  
  
  "Ndizama ukuba uqinisekile ukuba ukhe ubene a gentleman, Umnu Dawes," yena, uphendule watsho. "Ewe, igumbi lakho liya kuba kulungile. Yiya upstairs kwaye ndizakuyenza landela kuwe ngendlela imizuzu embalwa."
  
  
  Wanika Heee egumbini lakhe inani onayo phezulu bemkile. Xa waiter weza emva ithebhule ukuba tyhala wam isitulo emva, yena igcine ngaphandle kwayo isandla waza wathi: "ke ngoko mnandi ukubona kuwe kwakhona, kwaye ndizaku kunibiza ukuba ndiza ngonaphakade kwi-States."
  
  
  Wakhe waya upstairs kuye egumbini, bemangalisiwe yintoni le imihla isiganeko signposts babe zithetha ukuthini. Ishumi okanye ishumi elinesihlanu lemizuzu epasiswe phambi kokuba kubekho nkqonkqozani kwi-bam ucango. Ego evuliweyo ngayo, kwaye Susannah Henley inyathelwe ngokukhawuleza ngaphakathi. Mna ezivaliweyo ngayo kwaye locale ucango. Kuba yokuqala embalwa moments, yena seemed nervous kwaye awkward. Yena wandered restlessly jikelele igumbi, wajonga ngaphandle window, kwaye wabona a spa kunye ezongeziweyo twinkling ebusuku.
  
  
  "Oh, jonga apho ndifuna umsebenzi," yena badanduluka. Yena iboniwe i-binoculars kwi windowsill, wavusa yakhe ego, kwaye focused kwi resort complex kwezakhiwo. "Ke omhle kakhulu okubonakalayo resort ukusuka apha," watsho, lowering i-binoculars waza waguquka emva kwam.
  
  
  "Unobuhle Henley, loluphi uhlobo incoko lento
  
  
  
  
  
  malunga ntoni? Kwaye nceda hlala phantsi.
  
  
  Yena wahlala phantsi kwi-isitulo kuwo ukusuka kum kwaye wayecinga okwethutyana phambi kokuqalisa. "Andiqinisekanga lento yonke malunga, Umnu Dawes, kodwa mna anayithathela weva rumors malunga nawe ngomhla spa. Kwaye waye worried. Layo ngenene na niyazi nina, kwaye mna punk! england ukwazi unomdla kule ndawo, kodwa ... kulungile, kwayo nje hayi waziva ilungelo kuloo meko. Ndandicinga ukuba nento yokuba ndinixelele, kodwa ke zonke. Yena lumisiwe kwaye washukuma yakhe intloko helplessly.
  
  
  Wakhe wathi njengoko gently kangangoko kunokwenzeka, "uyaqonda, Unobuhle Henley, wakhe ngenene musa uzakuyiqonda into nisolko ukuzama undixelele."
  
  
  Wathabatha a nzulu impefumlo kwaye ekugqibeleni leaned emva kwayo isitulo. "Ndimele kuba wacacisa," wathi, " ukuba mna anayithathela sele esebenza ngalo i-spa kuba kwiminyaka embalwa ngoku. Wakhe dietitian ulapho. Kodwa ngexesha andiyenzanga na atmosphere. Kubonakala ... kulungile ... ominous.
  
  
  "Yintoni ingaba ithetha, sinister?" Mna insisted.
  
  
  "Mna ngenene andazi," watsho. "Ke nje ukuba kukho izinto ezininzi whispering kwaye isishwankathelo apha. Kwaye ndinako kuliva xa abantu kuza kwaye yiya kwi-abafileyo ka-busuku. Kukho abalindi kuyo yonke indawo, kodwa guests andazi kuyo. Guests bacinge ukuba nje abasebenzi. Kodwa ngabo kakhulu elihle-ukujonga abantu. Mna andinaku khumbula ukuba xa kwaye ebusuku ndiya kuva yakhe uthetho olusezantsi, kwaye ndikhumbula igama lakho, Dawes. Yena guessed okokuba kwabakho ingxaki xa namhlanje, hayi xa, isihlanu ukhuseleko abalindi babuyele resort yi-car. Mna nje kwenzeke ukubona kwayo ngo kunokwenzeka ingozi. I-injured ezimbalwa. Kwaye ndeva igama lakho kukhankanywe kwakhona. Mna ngokuba yakhe phambi ndafumanisa apha. Yiyo weza apha kuba sangokuhlwa. Ndicela i-waiter abo Umnu Dawes waba , kwaye lowo pointed kuwe. Wayengomnye nje wacela ukuba lumkisa ukuba ukuhlala kude."
  
  
  Xa mna questioned yayo ngaphaya koko, yena iimpendulo seemed elula ngokwaneleyo, kodwa yena asikwazanga nokwazi nantoni na enxulumene nale meko, nkqu nokuba thina wathetha kuba iselwa abanye ixesha. Yena abe kwi umphakamo, okanye yena ibe decoy wathumela ukuzama ukuba dissuade kum ukususela zilandelayo yakhe.
  
  
  Kwaba iselwa emva kwexesha xa sifuna ugqibile uthetha, kwaye yena ngesiquphe glanced ngomhla wakhe lindani gasped, " Oh, ndine real ingxaki kunjalo ngoku. Ke emva ezinzulwini zobusuku. I-curfew kuba abasebenzi ngu elide bemkile. Mna andinaku umva kukho tonight. Baya imfuneko a oluneenkcukacha inkcazo apho waba. Andisoze kufuneka ukufumana imali yesikolo kwaye kuza emva kusasa."
  
  
  Wayengomnye kwi yakhe iinyawo zakhe, kakhulu onemincili, kwaye namakhaya kuba ucango. Yena lumisiwe kwi-mid-stride kwaye shuddered. "Ukuba nabani na kwi-spa ubona kwam ngomhla street, baya kwikhulu, khetha kum phezulu kwaye umbuzo kum."
  
  
  "Kule ndawo unje a entolongweni."
  
  
  Yena nodded. "Ewe, kanye kanye. Yintoni mna ke ukuzama kukuxelela.
  
  
  Yena wavula umnyango waza waqala ukuba emke. Ee sathi ingalo yakhe, pulled yakhe emva, ezivaliweyo kwaye locale ucango kwakhona.
  
  
  "Ukuba ke ngoko ezinobungozi kuwe," ndathi, " mhlawumbi kufuneka ukuchitha ubusuku apha. Uza kuba ekhuselekileyo.
  
  
  Waze wajonga e kum thoughtfully ixesha elide, mhlawumbi ngenxa iziphumo zemisebenzi yokufama wam isimemo. Mna ngenene asikwazanga kufumana naliphi na ulterior motives ukwenza oku kunikezela, engelilo esithi ukuba yayo a hotel kwaye uncedo ngaphandle. Kodwa ukuba into ethile, kwenzeka ntoni...
  
  
  "Uqinisekile ukuba uphumelele khange abe inconvenienced ngalo?" yena wabuza.
  
  
  Hers, lowo shrugged. Kwakukho isibini omnye beds, njengokuba yena ayikwazi ngokucacileyo bona. "Uyakwazi ukuthatha omnye umandlalo," ndathi, " kwaye ndizakuyenza nje yolulela ngaphandle kwelinye kude kube kusasa. Uza kuba ngokugqibeleleyo ekhuselekileyo. Wakhe ukuqwalasela okuthethwayo ngayo indlela watsho.
  
  
  "Kulungile," wathi chu, nodding intloko yakhe.
  
  
  Yena waya bathroom. Mna ukhangele amacango kwi doors kwaye Sergey waguqukela kwabo ngaphandle egumbini. Ngoko wathabatha ngaphandle kwayo izihlangu kwaye waye i-bench cinezela jikelele beds. Igumbi waba ngxi oqaqambileyo ukususela kubonisa inyanga kwi snow ngaphandle. Weza emva imizuzu embalwa kamva, wearing kuphela ukutyibilika. Njengoko yena crossed the bathroom ukuba umandlalo, umzimba wakhe waba kuchaziwe ukukhanya jikelele window, kwaye ndinga khangela ukuba kwakungekho nto enye into engaphantsi.
  
  
  Yena onayo kwi umandlalo kwaye pulled i-sijongana phezu kwayo. "Okulungileyo busuku, Umnu Dawes. Kwaye enkosi."
  
  
  "Okulungileyo busuku," ndathi. "Ndiye kulala ngoku."
  
  
  Ndiza kuvuma ukuba ixeshana elifutshane i-wayecinga ukuba beautiful umzimba ethiwe ngoko ke, vala kum distracted kum ukususela vault. Kodwa yena asikwazanga kunikela isimemo. Yena kamsinya wawa belele. Andiqondi ukuba mna walalayo kakhulu ixesha elide xa ndandisele woken phezulu yi-thambileyo screams phezu ee garbage.
  
  
  Wakhe sel kwaye leaned ngakulo umandlalo. "Suzanne? Unobuhle Henley? Ingaba zonke akunjalo?"
  
  
  Yena waqhubeka bekhala softly, kwaye ndandicinga mhlawumbi ndandisele nje ekubeni a uloyiko lwasebusuku. Wahamba phezu kwayo, bahlala phantsi ngomhla wendawo umandlalo, kwaye washukuma yakhe lightly yi-shoulders.
  
  
  "Ke, kulungile," mna whispered. "Wake up! Ke bonke ekunene. Nisolko kuphela ekubeni a engalunganga masango.
  
  
  Wakhe izikhali ngesiquphe weza phezulu, wasongwa jikelele wam neck, kwaye pulled me emgceni. Wakhe amehlo baba ngxi ivaliwe, kwaye yena waqalisa frantically ichaphazela kobuso bam kunye kisses. "Bamba kum. Bamba kum!" Yena uthanda kum!"
  
  
  Kwaba ngxi nzima ukuba umxelele ukuba wayengomnye belele okanye hayi, kodwa yamluma esandleni besiya umzimba wam, fiddling kunye wam pants, njengokuba yena ukuqhubeka asazanga kum. Wayengomnye ngokukhawuleza stripped wakhe iingubo kwaye bench-icinezelwe abayo kwi umandlalo.
  
  
  "Susannah,"wababuza wakhe kwakhona," ingaba vuka?"
  
  
  "He loves me, nceda," yena iqinisekiswa. Heee obliged yakhe.
  
  
  Yena yaphendula njengoko ukuba wayengomnye ilungiselela kuba kho umthetho luthando.
  
  
  
  
  
  
  bonke ubomi bam, kodwa zange phambi kuba mistletoe kugqitywe ukuba esi senzo. Wakhe yindlala waba view-size, kwaye yena banyanzeleka wakhe ukuba amava omnye erotic arousal emva komnye de sibe bobabini exhausted yi-iphindwe orgasms. Zange phambi kokuba mna ezaziwayo umfazi abo yaphendula ke ngokupheleleyo ukuba lonke utshintsho lwendawo ngokwenqanawaname, wonke nerve yayo ekubeni. Phezu kwaye phezu, umzimba wakhe thrashing wildly kwi umandlalo, yena intliziyo yakhe intloko ukuba muffle yakhe screams ngoko ke baya wouldn khange echo nangalo lonke chalet.
  
  
  Ngoko ke, njengoko siza kubeka icala yi-icala, yena ekugqibeleni kuvulwa amehlo wakhe kwaye smiled e kum. "Ngalo kuqala," utshilo softly, " mna wacinga ukuba nje masango. Kodwa ke akusebenzi khange a phupha, kwaye kwaba kakhulu bhetele."
  
  
  "Ewe," mna wavuma. "Kwaba."
  
  
  Njengoko mna eqale ukuba roll kude nah yakhe, ndava yamluma esandleni touch ngaphakathi wam ekhohlo thigh. Kwakukho umsesane kwi umnwe wakhe, waza ayikwazi ukuva oko lightly scratching inyama yam. Mna barely waziva i ekuqaleni, kodwa phantse ngoko nangoko a eshushu, soothing sensation kunabela ngokusebenzisa yam yonke umzimba. Wam wokuqala wayecinga waba ukuba kwaba nje ngenxa yethu elide lovemaking. Inyaniso betha kum a mzuzu kamva, xa loo ndinovelwano wanikezela a violent choking sensation. Oko kwenzeka kwakhona - mna ke drugged. Susannah Henley injected ezinye izinto jikelele umsesane wakhe bangena umzimba wam.
  
  
  Kweli xesha, ndandisazi okokuba yayingamazwi obugorha amayeza ukuba ndandingasakwazi kumelana. Ubumnyama ngokukhawuleza yehla. Ingqondo yam yaba racing kwi omnyama-boolean.
  
  
  Elinesixhenxe
  
  
  Wam kwavuleka umbono blurred yi-blinding mhlophe ukukhanya ukuba shone ngqo kwi amehlo am. Umele zithe unconscious ixesha elide. Yakhe, ndandicinga ukuba waba paralyzed. Yena akasoze yiya kuye izikhali okanye legs. Thatha, njengoko wam umbono zicacisiwe, ndabona okokuba ndandikunyaka ngokupheleleyo mhlophe igumbi, njenge lasesibhedlele, kwaye ukuba blinding oyingcwele ukukhanya waba esiza ukusuka lamp misela kwi ceil candid ngaphezu kwam. Mna ke lwazi kwi-bam emva, kwaye wam izikhali kwaye legs baba iisepha zokucoca iqinisiwe kunye ulwaleko straps.
  
  
  Wawuvula umlomo wakhe waza balingwe ukuba iyangxola kwi phezulu yakhe lungs, kodwa kuphela hoarsely hoarsely. Nkqu ngoko ke, bazalwana isandi attracted ezine burly abantu kwi-mhlophe jackets worn yi-esibhedlele attendants kwaye surrounded kum. Baya wavusa phezulu wam umandlalo ngoko ke ukuba mna-sat phezulu zayo.
  
  
  Ukususela yakhe entsha indawo, lowo ayikwazi khangela u-abanye abantu egumbini, ukongeza ezine "orderlies". Omnye waba bazalwana companion yokugqibela busuku. Suzanne Henley, abayo flaming red iinwele, wajonga beautiful kwi-mhlophe nurse ke efanayo mhlophe low-heeled izihlangu. Omnye waba ngwevu-haired umntu wakhe sixties, wearing a mhlophe kwiselula coat, mhlophe trousers, mhlophe ballet slippers, namhlophe gloves. Waba kwi wheelchair. Ndandisazi instinctively ukuba mna ke ngoku kwi-Rejuvenation Impilo Spa, kwaye ukuba lo mntu waba Ugq Ufrederick Bosch.
  
  
  Kugqirha pulled a wheelchair lick ukuya kwi-bam umandlalo kwaye wandinika i-icy, ibhityile-lipped ncuma. Susannah Henley wajonga e kum expressionlessly kwaye ke umkile.
  
  
  "Wamkelekile zethu spa, "kugqirha ndathi kwi hoarse ilizwi nge isijamani accent," nangona mna ke oku koyika ndwendwela uphumelele khange uphucule impilo yakho." Uya phambili, ngoko ke ndidibanise, " Isikhewu Carter."
  
  
  I-ego ke ukuthathela ingqalelo kum wandinika a kukhuthaza, kwaye kuba okomzuzwana oko struggled ngelize ngokuchasene bonds ukuba igcine kum ziqinile.
  
  
  Kugqirha waved ngesandla. "Kukho akukho incopho kwidabi lokulwa, Umnu Carter. Uvumelekile ukuba powerless apha. Ngaphandle, kutheni na wena ke eager ukushiya ukuba ukhe ubene ngoko ke eager ukuza apha? "
  
  
  Waguqukela jikelele yakhe wheelchair kwaye ilungisiwe ezine mhlophe-igqunywe assistants ukuthatha kum upstairs.
  
  
  Amadoda ngokukhawuleza rolled kum, uzole strapped ukuba umandlalo, sinqumla igumbi k ukuba akhethekileyo i-elevator, athe wabonakala ngoko nangoko xa omnye jikelele kwabo icinezelwe iqhosha. Baya shoved kum kwi i-elevator, kwaye Susannah Henley kwaye kugqirha kwi-ego wheelchair abaziwayo kwethu. Akukho namnye waphendula njengoko i-elevator yenyuka ngokuthula. Siye senyuka eziliqela floors phambi i-elevator isantya, the doors ivulekile, kwaye bendiphantsi ushered kwi enkulu vula igumbi.
  
  
  Ujonge jikelele igumbi, ndabona okokuba kwaba ubungakanani sikwere isixeko block kwaye waba glazed ukusuka floor ukuba ceil kuyo yonke zine - - - macala. Sasivuya ngomhla ngasentla spa, kwaye ngenxa kwaba kwi phezulu eliphezulu ntaba, i glass eludongeni wanika kuthi a okubonakalayo nzulu valleys kwi onke amacala. Yayiyeyona spectacular emehlweni abo, ingakumbi & ubude: xa-sun shone kwi snow.
  
  
  Kodwa igumbi ke stunning emehlweni - a enkulu humming, humming ikhompyutha kwi-embindini, ethabatha phezulu uninzi isithuba. Ikhompyutha ke ezongeziweyo agcina flashing kwaye flashing, kwaye umatshini wenza steady, uzole whirring isandi. Kungenjalo, ukususela igumbi waba ngokuqinisekileyo soundproofed, kwaba eerily icimile. Kugqirha made isindululo kunye isandla sakhe, kwaye ezine abantu pulled my umandlalo licks ukuya kwi-umatshini. Xa wayengomnye apho, omnye abantu jikelele waguqukela i-crank ngomhla futhi umandlalo wam, kwaye yakhe sudden sel waba enyanisekileyo, uzole iqinisiwe phantsi, kunye yakhe emva phezulu kwayo legs phantsi, njengoko ukuba wayengomnye kwi isitulo.
  
  
  Ezine abantu babuyele i-elevator kwaye ekhohlo nathi njengokuba kugqirha waved kwakhona.
  
  
  Susannah Henley sat elandelayo kuye
  
  
  
  
  
  
  Waguqukela kwikhompyutha kwaye waqala twisting waza waguquka dials njengoko kugqirha wheeled yakhe wheelchair ngoko ke kwaba vula ngaphambili kum.
  
  
  "Apha kunjalo, Umnu Carter," wathi, ukujija ... isandla sakhe kwi-computer, " i-rheumatism ungathanda. Kukho umkhosi ngasemva ntoni kanye ngokuba "Killer Brigade". Ke yena ilizwi, kwaye usenama-musa ukuqonda oko kuthetha ukuba, ingaba? "
  
  
  Waba ekunene. Andiyenzanga ukwazi ikhompyutha yaba njani oko wenza yehlabathi bunzima.
  
  
  "Abakufutshane nawe?" Ndicela yakhe. "Yintoni konke oku malunga?"
  
  
  Kugqirha umkile ukusuka kum, kwaye ndiya uqaphele okokuqala ukuba ego wheelchair waba ngokupheleleyo mechanized, apparently controlled by ulawulo ukuze abe ayikwazi ukusebenza ngaphandle yolwazi kusebenza. Yena laughed merrily njengokuba kubhaliwe whizzed kanye jikelele igumbi. Ngoko waya emva apho waye ehleli.
  
  
  "Vumela kum ukuba angenise ngokwam," wathi, eyenza ukuhlekisa baqubuda ukususela waist phantsi. "Mna angenise ngokwam ngelizwi lam lokwenyani igama, hayi omnye wonke umntu uyayazi kum ngelizwi, Ugq Ufrederick Bosch. Eli gama kuya kuba abantu abaqhelekileyo kuwe - igama lakhe ngu Ugq Felix von Alder. Mna uyakwazi ukubona kwayo wavusa amashiya, Umnu Carter. Uyazi umfazi wam kwaye wam ezintathu beautiful neentombi. Kodwa oku kuphela encinane yinxalenye ibali."
  
  
  Yena umisiwe okwethutyana kwaye wajonga e kum questioningly. "Ngaphambi kokuba ndikuxelele wam ibali, Umnu Carter, ndifuna ukuba niyayiqonda ndiza ndizixelela ukuba yona. Uyabona, unoxanduva ngexesha lam inceba ngoku - angakudlakathisi ngokwasemzimbeni, kwaye kungekudala uza kuba ngomhla wam inceba ngokupheleleyo-omabini angakudlakathisi ngokwasemzimbeni kwaye mentally. Mna qinisekisa ukuba akukho nto inako yeka le, kwaye uzakubona kuba ngokwakho. Kodwa phambi ukuba kwenzeka ntoni, ndifuna ukuba nive into eyenzekileyo. Kwenu, kunye yakho elidlulileyo achievements, ingaba ilungile kuba naye ukuya kuxelela yakhe a brilliant ibali. Kubalulekile ukuba uphelelwe apha aphile ngalo mzuzu, ngenxa yokuba ingaba umntu lowo unako ngokwenene appreciate into endinayo zilawulwe ukwenza. Kungenjalo, "waguqukela wakhe isitulo kwakhona," ngenye indlela umsebenzi wam uya kuba ngathi ukwenza omkhulu masterpiece, i-symphony ukuba ayizange sele weva ngokuthi nabani na appreciates okulungileyo umculo, okanye ukupeyinta ukuba akukho namnye owakhe eboniweyo. Ingaba uyaqonda?"
  
  
  Yena nodded wakhe. Yintoni, ndandimangalisiwe, waba inkcazo kuba oku apparent insanity?
  
  
  Ugq Felix von Alder sat motionless wakhe wheelchair ixesha elithile phambi leaning phezu ukuba bathethe nam.
  
  
  Wayeyindoda brilliant ingcali kwezenzululwazi kwi-Germany, ukusebenzela Adolf Hitler kwi ulawulo oluntu ukuziphatha. Kwi-experiments ye-30s kwaye 40s, kuphela izilwanyana baba abakwicandelo imisebenzi ekhethekileyo, kwaye babebizwa kakhulu ekunene, usebenzisa rhoqo surgical techniques ukuba alter nokulwa ingqondo.
  
  
  "Ndaba abanye impumelelo," von Alder wathi proudly, " nkqu ngoku. Der Fuhrer sele graced kwam amaxesha amaninzi.
  
  
  Wakhe, waba sele ukulungele ukuya abantu. Ngoko kwaba kakhulu emva kwexesha - imfazwe waba phezu. Bekukho Allied reid kwi-Berlin, apho usebenzele... uya phambili waza wathabatha ngaphandle yakhe mhlophe kwiselula coat. Wakhe ego wabona ukuba mhlophe-gloved izandla baba artificial. Wafuduka yakhe shoulders, kwaye zombini izandla bawa floor. "Mna ezilahlekileyo zombini izandla zam kwi-raid."
  
  
  Kufutshane nje emva koko, waqhubeka, imfazwe iphelile. Xa Russians weza-Berlin, abo babefuna i-ego ngenxa yokuba wayesazi malunga ego experiments. Xa sukuba kufunyenwe kuye, bamthabatha ukuba USSR. Kwi-isiphithiphithi ye-phinda ngo -, i-Germans wayecinga ukuba ndifile. Kwakungekho imbali Ugq Felix von Alder siqhubeke zikho.
  
  
  Kwi-Moscow, waqhubeka umsebenzi wakhe, kodwa waba ngaphezulu complex electrical iinkqubo ngexesha lakhe, xa kuthelekiswa. I-Russians wadala artificial izandla kwaye cysts kuba kuye, kwaye waye a brilliant impumelelo.
  
  
  "Kodwa Russians,"uqokele," zange lumisiwe treating kum nge suspicion." Yena lumisiwe kwakhona kwaye slid yakhe hips kwi wheelchair sokugweba. Zombini wakhe legs, athe ayikwazi ngoku bona baba artificial, bawa floor.
  
  
  "Baya kuzisikela ngaphandle wam legs ngoko ke ndandingasakwazi yokuphepha. Babesazi okokuba yakhe ih kwaba i-utshaba. Mna yiba soloko akholelwe superiority ye-isijamani abantu. Wam wonke umsebenzi waba ukunceda isijamani urhulumente kulawula ihlabathi - kwaye ngoku ukuze ube sele nokugqibeleleyo iindlela zayo, phupha lam baya kuza inyaniso.
  
  
  "Kodwa emva Russians-baya researched imbali Wesithathu Reich kwaye bamfumana wam nzulu personal loyalty ukuba Hitler. Kodwa ukuba asikwazanga yima kwabo ekusebenziseni wam yokubhalwa ulwazi. Oni bakholelwe okokuba ndinguye ekuthatheni a breakthrough wam experiments. Ngoko ke abo bagcina kum isolated; ndino nto kodwa umsebenzi wam."
  
  
  Von Alder waye ehleli wakhe isitulo kwi-phambili kum, armless kwaye legless. Hers ayikwazi bona okokuba waye savoring wam disgust kwaye shock xa hers wajonga e kuye. Yena laughed bitterly kwaye isetyenziswa yakhe emva muscles ukuba zigzag yakhe wheelchair jikelele igumbi kwaye emva kwam, proving ukuba nkqu ngoku waye kude helpless.
  
  
  Iyama kwakhona, waqhubeka ibali lakhe. Kwi-Russia, wathi ekugqibeleni kwaphuhliswa i-inkumbulo ka-ngempumelelo ulawulo abantu, ukususela nge ukuba ixesha ezimbini ezintsha okwenzeke bebe ungeniswa ehlabathini - iikhompyutha kunye miniature transistors.
  
  
  "Msinyane mna bamfumana ezi zimbini ezibini," von Alder wandixelela, " ndazi mna kokuba oko kuyimfuneko. Emva zonke, ikhompyutha waba nje mechanical ingqondo ukuba basenokuba programmed ukwenza nantoni na oko babefuna.
  
  
  
  
  
  
  xa ingaba singathatha wakhe ukuba hotel, ngoko ke kwaba - i ingqondo kukuba ngaphandle umzimba. Ndandisazi ukuba yi-putting a ncinci kakhulu transistor ngaphakathi oluntu ingqondo, ndinga thumela i odolo ukususela transistor ke ikhompyutha. Wam isihloko izakuba phantsi wam elililo ulawulo."
  
  
  Kodwa yena ngxi kokuba ingxaki: uya asikwazanga sazi njani ukuba ufake i-transistor, nkqu a transistor kunye jonga amachaphaza, kwi oluntu ingqondo. Waqhubeka ukuba name, zange revealing yakhe inkumbulo ukuba Russians.
  
  
  Ngoko Isitshayina iinzululwazi waqalisa makhaya Moscow ukuba exchange ulwazi. Von Alder kugqitywe ukuba tshintsha amacala. Kwabonakala ukuba Isitshayina wayesazi nto malunga ego kwezopolitiko elidlulileyo kwaye baya kuba wamanzi acociweyo ngcono. Waba abahlobo kunye Isitshayina physicist, kwaye ngaye waba smuggled kuwo Saserashiya. Kwakulula. Von Alders ' artificial izikhali kwaye legs baba isuswe, kwaye ego waba wabeka ezantsi a crate zobunzululwazi ngemali ukuba waba ekubeni shipped ukuba Beirut.
  
  
  "Kanye kwi-China," von Alder waqhubeka, " ndafumanisa a isisombululo. Kwaba surprisingly elula. Ungakwazi guess? "
  
  
  Phambi kokuba yena ayikwazi kuthi nantoni na, ke yena ngokwakhe: "Acupuncture".
  
  
  Yena igcine akhe impefumlo njengoko waqhubeka ukuya kuxelela ibali lakhe. Usebenzisa yamandulo Isitshayina lonyango ingaba ka-acupuncture, waba nako ukubangcwaba a oomatshini-incopho transistor kwi-oluntu ingqondo. I-transistor waba powered by ikhompyutha, kwaye von Alders kokuba olugqityiweyo umntu.
  
  
  Njengoko kwi-Russia, von Alder agcina yakhe discovery efihlakeleyo. Xa ithuba zaziswe ngokwayo, lowo implanted a micropoint transistor kwi-ingqondo a name Communist Iqela esemthethweni, eliphezulu-ranking ilungu urhulumente. Yena ke owenziwe i-transistor kusetyenziswa phambi-programmed ikhompyutha, kwaye Isitshayina kwamnceda von Alder yokuphepha ukuba Iswitzerland.
  
  
  "Ngelishwa," von Alder wathi nge nzulu sigh,"amahlwempu Chinaman wabulawa kwi indlela yakhe ekhaya."
  
  
  Msinyane abe ufikelele Senegal, von Alder ixhuamne umkakhe. Kodwa waye siyazi ukuba yena babezinikele wokuzalwa babo neentombi kufutshane nje emva Russians wathabatha Von Alder kude. Ursula waqhubeka ukugcina umyeni ke uchazo imfihlo ngenxa yakhe ego udibaniso Hitler, kodwa yena kodwa naye ngokwaneleyo imali ukuvula i-spa. I-ego usapho waba unaware ye-ego ngokuqhubekayo experiments, kwaye ego iintombi zange suspected ukuba " Kugqirha. Bosch "waba ih ke ubawo.
  
  
  I-resort flourished, attracting otyebileyo kwaye influential abaxhasi ukusuka zonke phezu kwehlabathi. Von Alder wachitha iminyaka ekwakhiweni yakhe assassin squad, implanting a micropoint transistor kwi-brains ka-ngenyameko ekhethiweyo ekliniki patients. Xa kugqirha waba ilungile, lowo ngokulula owenziwe yakhe oluntu izibane zendlela ngokusebenzisa ikhompyutha.
  
  
  Hers waba cwaka ngexesha ego elide ibali, enaphatha ngenxa von Alder waba uthetha nonstop, kwaye enaphatha ngenxa yokuba ego ibali waba kakhulu improbable ukuba uluvo ngomahluko. Waba ngokucacileyo nomsindo, kodwa lowo ngokukhawuleza kwacacisa ukuba yena akusebenzi khange a i-fool.
  
  
  Njengoko ukuba ufunda engqondweni yam, lowo iiwindow zenziwa ngokukhawuleza: "awundikholelwa. Ucinga anayithathela sele emamele kwi-wild droning a andwebileyo ubudala umntu.
  
  
  Waguqukela ukuba enkulu ikhompyutha wathi: "Mamela, Umnu Carter. Yena motioned ukuba Susannah Henley, abo ngokukhawuleza icinezelwe iqhosha. Ngesiquphe, ilizwi Umongameli we-United States wazaliswa igumbi. Yena lixoxiwe unyuko wezorhwebo ne-Russia ne-China. Njengoko Ego ke ilizwi waqhubeka, von Alder ke wild cackle phantse drowned ngayo ngaphandle.
  
  
  "Transistors hayi kuphela uthumelo wam ii-odolo," von Alder wathi, " kodwa baye kanjalo mthetho njengoko receivers. Ndinako kuva yakhe uthetha zonke phezu kwehlabathi. Ngoku uyakwazi kuva yakho umongameli ukuthetha nge-transistor radio zifakiwe kwi ingqondo omnye yakho phezulu karhulumente Isebe amagosa. Oni ngomhla Ikhabhinethi intlanganiso ".
  
  
  Von Alder signaled ukuba Susannah, kwaye yena icinezelwe ezimbalwa amaqhosha. Iincoko malunga ne-Russia, i-China, kwaye England wazaliswa igumbi ngabanye ngabanye.
  
  
  Wayesazi wakhe ngoku, njengoko Von Alder & ncamathiselamessage status wam wonke shenxisa, ukuphunyezwa kum kuyo yonke icala. Kufuneka ube kokuba transmitters kwi-brains ka-Iarhente Z1 kwaye Verblen, kwaye kusenokwenzeka ukuba ezinye ' AX ' abasebenzi.
  
  
  "Akukho namnye unako yima kum," von Alder boasted. "Yena lamiswa ngezi babulala-suicides, ngoko ke akuyi kuya kuba akukho imibuzo ekhohlo xa hers beza kunye omkhulu babulala. Xa mna threaten wakhe ngoku, baya trust kum. Kwaye yenza into endifuna uyenze."
  
  
  Ego ke amehlo glittered, kwaye kugqirha i rolled wheelchair ngoko ke bethu ajongene baba embalwa kuphela i-intshi ngaphandle. "Siza ngoku xoxa yakho kwixesha elizayo, Umnu Carter. Xa ufuna baba unconscious, kwaba zifakiwe nge transistor kwi-ingqondo yakho. Kwi mzuzu, bazalwana druid "- yena nodded e Susannah - " iza-sebenzisa i-ego. Ukususela ngoku kwi, uza kwaziswa ngokupheleleyo kwaye ngokupheleleyo ngexesha lam inceba, yokuthobela programmed kudla ukuba advertises kwi-computer."
  
  
  Von Alder sat okwethutyana ukhangela kwi kobuso bam. Waba ngokucacileyo enjoying wam helplessness. Mna ke bonke kakhulu ngobukho wam ego amandla kwaye waziva sweat yaphula ngaphandle ngomhla umzimba wam.
  
  
  Von Alder umkile ukusuka kum kwaye nodded ukuze kubekho inkqubela. Mna braced ngokwam, ubukele njengoko yamluma esandleni waya iqhosha kwikhompyutha. Yena yachukumisa iqhosha. Umqolo we ezongeziweyo flashed kwi, kwaye car hummed nangakumbi. Mna ndalinda kuba yakhe intently, andiyazi okulindeleyo. Ingaba kuya kuba ophunyezwe phandle? Yakhe yayiya kuba ezilahlekileyo zonke wolwazi
  
  
  
  
  
  elidlulileyo? Oko kuya kufuneka eyenzekileyo? Kamsinya i ezongeziweyo lumisiwe blinking.
  
  
  "Isikhewu Carter ke transistor wenziwe owenziwe, Ugq von Alder," i-kubekho inkqubela wathi coldly. "Umsebenzi ugqibelele."
  
  
  Yakhe, wahlala motionless kwi-isitulo. Andiyenzanga ukuva nantoni na - bam ingqondo waba cinga nje ngokucacileyo njengangaphambili. Andiyenzanga uyazi into eyenzekileyo, kodwa ngokuqinisekileyo oko akusebenzi khange phantsi Von Alder ke ulawulo. Yena balingwe ukwenza nzima isigqumathelo yakhe ubuso ngoko ke, ukuba lowo wouldn khange fumana into.
  
  
  Von Alder apparently wayecinga ukuba lo msebenzi waba impumelelo. Yena barely glanced e kum njengoko yena paced excitedly jikelele igumbi, uthetha ukuba ngokwakhe. "Mna baphumelela! Kwakhona, njengoko kusoloko! "
  
  
  Wenza umqondiso ukuba Susannah wathi phantse contemptuously,"nimyeke ahambe, nceda."
  
  
  I kubekho inkqubela ngokukhawuleza wahamba phezu kwam kwaye baqalisa loosen i-straps ukuba igcine kum phantsi. Mna agcina yakhe ubuso ngaphandle indlela kwimeko yena wabona into ukuba ingaba ulwimi yakhe, kodwa yena asikwazanga nkqu jonga kum. Xa wayengomnye ekugqibeleni free, yena waya emva kwayo ikhompyutha. Ngelo xesha, yena asikwazanga ukwazi ukwenza, ngoko ke akazange nje wahlala apho ngexesha Von Alder ukuqhubeka inyathelo nje emva kwaye ngaphambili, rambling kwi malunga izicwangciso zakhe.
  
  
  Ngesiquphe, embindini wakhe diatribe, lowo lumisiwe uthetha kwaye lunged e nam sakhe wayofika apho, ego ke nerves twitching uncontrollably.
  
  
  Phantse ngexesha elinye, Susannah wakhwaza watsho e kum, " Jonga, Isikhewu! Uyazazi nisolko hayi ke controlled. Uyazazi! Wathi akubona amehlo enu! "
  
  
  Ee isilumkiso weza nje ixesha. Mna jumped ukuhla ukusuka apho ndandikho ehleli xa Umnu Alder ke wheelchair bumped kwi kum. Yena ke kakhulu emva kwexesha wabona ukuba u-muzzles baba sticking ngaphandle ukusuka phantsi armrests ye-wheelchair. Omnye, malo, spewed ngaphandle i-ikhasi ka-searing gamma, ngexesha jets ka-blinding igesi spurted ngaphandle jikelele enye. Ukuba mna hadn khange jumped xa ndaye, izakuba zithe burned emhlabeni. Kwangokunjalo, inxalenye wam ekhohlo shoulder kwaye ingalo baba kakubi burned, kwaye waye isiqingatha blinded akuba dodged ecaleni.
  
  
  Von Alder spun i-wheelchair jikelele a frenzy kwaye lunged e nam kwakhona, kunye muzzles spitting ngaphandle deadly flames kwaye hissing igesi. Mna wabaleka, twisting waza waguquka kuwo igumbi njengoko yena pushed nam wheelchair. Wam emva kwaba burned kwakhona phambi mna ayikwazanga ukufumana kude kuye, ngenxa yokuba lo ixesha waba ukuhambisa kakhulu ngokukhawuleza. Ei waba ekuthatheni exhaustion, kodwa phambi kokuba ayikwazi jika isitulo jikelele kwakhona, Ei rushed emva kwakhe.
  
  
  Xa wayeneminyaka twirling i-isitulo, lakhe emu jumped ngomhla wakhe emva kwaye wasongwa yakhe izikhali jikelele ego ke neck. I-wheelchair waba ngxi racing phambili, itsala kum ihamba kunye kuyo. Abayo free isandla, lowo dug yakhe fingers nzulu kwi von Alder ke neck de wafumanisa i-nerve waba ikhangela. Wakhe exerted koxinzelelo kwaye okwexeshana paralyzed kuye. Ngoku yena ayikwazanga shenxisa, hayi nkqu muscle ukuzama nihamba phantsi yakhe car. Ukusebenzisa zonke yakhe ukomelela, Alenka intliziyo yakhe racing wheelchair kwaye aimed i-ego elubala ngomhla glass eludongeni.
  
  
  I-wheelchair sped e epheleleyo isantya ngakulo yayo engqongileyo. Wakhe ebibanjwe ngomhla, ubukele njengoko eludongeni approached licking kwaye licking, kude kube xa wheelchair smashed ngokusebenzisa i glass, hers bawa floor. I-isitulo kunye von Alder ke umzimba smashed ngokuchasene glass kwaye tumbled kwi intlambo ngezantsi.
  
  
  Susannah Henley rushed phezu kwaye bandinceda ukuba iinyawo zam. Yakhe, wajonga e-nah. "Kufuneka ugcinwe kum, asikwazanga kwenu?"
  
  
  "Ewe," wathi, clinging kum. "Ndizocacisa kamva."
  
  
  Isibini kuthi wema ngokuthula ngomhla wendawo igumbi, ujonge ezantsi kwi-nzulu abyss ngezantsi. Apho, amakhulu iinyawo ngezantsi, kwi umkhenkce ye-glacier, ukubeka umzimba von Alder, kunye alaphukanga wheelchair ngaphandle kwakhe. Ukusuka ngentla, umzimba wajonga na ncinci kakhulu alaphukanga doll kunye yayo izikhali kwaye legs torn ngaphandle. Susannah flinched, kwaye lukayise pulled yakhe kude kwi window.
  
  
  "Ikhompyutha," yena wathi, ngesiquphe remembering. "Mna ke isifinnish i-ego."
  
  
  Yena hurried kuwo igumbi kwaye icinezelwe amaqhosha. I-kwimigca ezongeziweyo waphuma, kwaye buzzing waba eliphantsi hum. Nge zokugqibela shudder, imoto lumisiwe ngokupheleleyo kwaye froze.
  
  
  Susannah wajonga e kum. "Ke bonke kunjalo ngoku," watsho. "Ikhompyutha ngu alitshixwanga. Odin ke transistor software ayinakusebenza, kwaye yonke Ugq von Alder ke victims uza regain yabo eqhelekileyo personalities. Ngokuhamba kwexesha, oomatshini-incopho transistors - kuquka abo kwi-ingqondo yakho - uza ngokulula liyichithe." Yena nodded wakhe. Kwaba phezu.
  
  
  18
  
  
  Emva ikhompyutha wavalelwa phantsi, yena onayo a unxulumano lwefowuni oluvela Hawke kwi-States. Wanika Emu ingxelo emfutshane, ngokupheleleyo ingxelo kwi into eyenzekileyo. Xa mna ugqibile ngayo, yena advised kum ukuba uhlale e-spa. Uya kwenza ngokupheleleyo ingxelo-Mongameli kunye abameli kwezinye Oorhulumente. Ngoko ke yonke kwabo kuza Senegal ukuba ingqina yokugqibela intshabalalo ikhompyutha.
  
  
  Ngexesha Susannah kwaye mna ndalinda, wandixelela yakhe ibali. Usebenzele kuba Von Alder iminyaka emibini. Wayengomnye British, kwaye lwafika kuye nge-efihlakeleyo ukukhangela ad kwi-London newspaper. Wayengomnye a kwiselula druid elondon, kwaye kwakukho into ethile ukwenza kwi-spa.
  
  
  Wayengomnye ngqo a prisoner ukususela mhla yena wafika. Kwakungenakwenzeka baphuncuka. Nkqu ukuba ubusuku, xa weza yam hotel igumbi, ukuba yena hadn khange knocked kum ngaphandle, umntu kunye
  
  
  
  
  
  yena - omnye Von Alder ke goons - ebeya kuba ugqibile umsebenzi wakhe.
  
  
  Umdibaniso entiyo yawo kwaye desperation made yakhe yiya kule andwebileyo adventure kwi-computer. Yena ayethembe, waze wathandaza, ukuba freeing kum ingaba uncedo heee.
  
  
  Iiyure ezimbalwa kamva, inkqubo eyenziwayo kwaye Ego iqela waqala arriving. Baba incredulous xa yena waxelelwa ukuba zonke iinkcukacha Von Alder ke ibali. Ndicinga ukuba Susannah hadn ukuba sele kukho ukuxhasa Roe Deer - kwaye ukuba yena hadn khange kokuba enjalo solid reputation entsimini - ndinga zithe abalawuli njengoko i-oddball. Kwaye, kunjalo, kwakungekho ikhompyutha ukuze unike ubungqina.
  
  
  Isithethi kwi-odolo ukusuka umongameli, Hawke okunxulumene i-Swiss abasemagunyeni ukuba isigebenga umatshini. Olandelayo mini, i-resort waba zicacisiwe abantu. Ngoko specialists babebizwa ukuba uqhaqhe ikhompyutha. Bonke ubungqina Ugq von Alder ke isicwangciso ukulawula ihlabathi-ikhompyutha kunye spa-yatshatyalaliswa. Kugqirha ke umzimba waziswa-Berlin kwi-abafileyo ka-busuku kwaye wabeka kwi-von Alder usapho uzibeke. Kuphela Ursula waba ezifanelekileyo ka-Ego ke ukufa, kwaye yena ucele ukuba yena neentombi zange ndiyazi zabo ubawo u bukho, ngoko ke outbreak ka-Imfazwe Yehlabathi II.
  
  
  Abasemagunyeni waxelela Bern abahlali ukuba resort kokuba abe demolished ngenxa yokuba isakhiwo waba deemed unsafe. Ngoku ukuba le meko yaba ezivaliweyo kwaye yonke into kwiphondo zichazwe kuba, inkqubo eyenziwayo, Susannah, kwaye hers zahlangana phezulu ngomhla chalet, apho ndiya ngxi wayenolwazi igumbi ekhohlo, kuba zokugqibela basele. Yena flew emva ebusuku na inkqubo eyenziwayo, kodwa lowo generously ndanikezela mandiyenze hlala enye namhlanje.
  
  
  "Kulungile, Isikhewu," wathi, clinking glasses nam, " sinako inqaku elinye kuba nani." Ukuba waba closest nto Hawke kokuba ngonaphakade wathi kum.
  
  
  Kamva, emva kokuba Hawke ke inqwelo moya ekhohlo, Susannah kwaye ndiya kubeka wam igumbi. Siya kwenziwa uthando kwakhona, waza pulled yakhe vala kwaye wathi, " uyazi, wakhe, mna bazive ngathi ndinako nigcine ukwenza uthando kuwe kuba bubonke ubomi bam. A ezinobungozi ndinovelwano.
  
  
  Yena propped herself phezulu ngomhla omnye elbow, leaned phezu kwam, kwaye smiled softly. "Mhlawumbi, Dumplink," yena whispered, " ke ngubani oza kwenzeka kuwe. Musa xana ukuba usenama-kuba transistor wakha kwi-ingqondo yakho, kwaye ndiyazi phantse kangangoko Ugq von Alder malunga uphando abantu. Nayo ayikwazi nje kwenziwa nge-encinane ikhompyutha kwaye programmed ngoko ke akunyanzelekanga ukuba enze uthando kum nangaliphi na ixesha okanye ebusuku."
  
  
  "Ucinga ukuba scares kum?"
  
  
  Umsonto
  
  
  
  
  
  Carter Isikhewu
  
  
  Liquidator
  
  
  
  
  Intshukumo
  
  
  
  A isigrike iarhente, oludala, umhlobo, Carter, isebenza ngasemva Yesinyithi Curtain, kodwa ufuna ukushiya kwaye ifuna u - ' ax ' uncedo ukwenza njalo.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Wokuqala isahluko
  
  
  Yesibini isahluko
  
  
  Lwesithathu isahluko
  
  
  Ngowesine isahluko
  
  
  Isahluko Ezintlanu
  
  
  Isahluko Ezintandathu
  
  
  Imbewu wesixhenxe isahluko
  
  
  Isahluko Isibhozo
  
  
  Isahluko Ithoba
  
  
  Oweshumi isahluko
  
  
  Isahluko Se-Elinanye
  
  
  Isahluko Elinesibini
  
  
  Isahluko Ishumi Elinesithathu
  
  
  Isahluko Ishumi Elinesine
  
  
  Isahluko Elinesihlanu
  
  
  Oweshumi elinesithandathu isahluko
  
  
  Isahluko ishumi elinesixhenxe
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Liquidator
  
  
  
  
  
  Abazinikeleyo ukuba amalungu e-United States Imfihlo Inkonzo
  
  
  
  
  
  
  Wokuqala isahluko
  
  
  
  
  
  Alikwazi ukwahlula kude comment = ingxwaba ukuba Outer Iibhanki; kwayo nje ikhangeleka ukuba indlela. Ukususela oko waba vacation, thina pulled umva kancinci kwaye drove phezu Annapolis Bay Bridge phezu Chesapeake kwi-mpuma bank, ngoko wathabatha highway ngokusebenzisa emaphandleni njengoko spectacular njengoko yolulela phakathi i-indianapolis kwaye Terre Haute. Akukho kusetyenziswa kuba mkhulu ferry ride ukusuka Ekapa Charles ukuba Norfolk - elide ngokwaneleyo ukuba relax, kudla kwi-dining igumbi, kwaye jonga yolwandle hambela phakathi i-Atlantic kwaye Bay. Kodwa akukho ngaphezu kwalonto. Ngoku kukho bridge intsonkothile, ngathi ithe ngqo lanes ngokusebenzisa amanzi, kwaye ezimbalwa shocking tunnel dives ukuba supposedly vumela iinqanawa okokuba ngokusebenzisa ngaphandle disrupting traffic. Ingxaki kukuba lonke ixesha isichotho ibetha, i-boat okunqanda-ankile, okunqanda i-bridge piles, kwaye vala zonke structures eziliqela kwiiveki. Ngamanye amaxesha ndimangazekile njani abo ukuphatha abantu abo commute ukususela Koloni Norfolk, kodwa ke ih ingxaki.
  
  
  Eyona nto ukwenza xa lakho, ngokusebenzisa Norfolk kukuba vala amehlo enu. Ngoko, njengoko kufuneka intloko afrika, xana malunga Omkhulu Dismal Swamp ngasekunene kwaye concentrate kule enkulu smashing ka-kweziqithi ukuba enze phezulu emntla nesiqingatha Emntla Carolina coast. Xa ufumana i-Outer Iibhanki jikelele Molo kitty inkqubo eyenziwayo iimodyuli, uza bazive ngathi ufuna ukuza kuthi ga ngoku, ngaphandle ukuba kolwandle kunye narrow khulula ka-intlabathi iingquzu kwaye motels ukuphepha yokufumana emanzini. Ngokwenene, nisolko pretty kude ngaphandle ukuba yolwandle, kodwa musa kukholelwa koku ukuhamba-arhente nonsense malunga Koloni Hatteras ekubeni easternmost incopho kwi-U.S.; Nefiladelfi yindlela elungileyo anamashumi miles kude, nje kuba starters.
  
  
  Kodwa bekunga ukuba yeka e Hatteras. Zininzi kakhulu abakhenkethi, kwaye Monica kwaye andiyenzanga thatha ixesha elide impela-veki ukuze beka phantsi ngaphandle kunye iqelana ka-photographers. Emva lakho ngonaphakade kwi zayo, monotonous highway, thina ufikelele ferry ukuba Ocracoke, yokugqibela yeka le Outer Iibhanki. I-emva kwexesha entlakohlaza imini kwakukho cacisa kodwa gloomy, kunye ukukhanya imvula imozulu ukuba wenza ilanga phantse oppressive.
  
  
  Xa sifuna uyesu, siya inyathelwe ngaphandle rented mthubi Terrain kwaye bema ngomhla blunt baqubuda ye-boat; i breeze waba ngokwaneleyo ukuba phoselani yokutshiza ka-yokutshiza wethu ajongene nayo, kodwa kwaba ngakumbi kukuhlaziya kunokuba annoying. Monica waba uhlobo kubekho inkqubela abo asikwazanga worry malunga yakhe makeup - okanye nantoni na enye into-nto leyo yayiyenye izizathu ndithatha yakhe kule abancinane ukuhamba.
  
  
  Wam boss kwi comment = ingxwaba akusebenzi ukuba ndonwabe kunye wam oyikhethileyo kuba elide impela-veki; ndandingasakwazi nkqu zibalisa emu apho ndandikho staying ngenxa yokuba ndibe nento yokuba zange sele ukuba Ocracoke phambi; ke akusebenzi ukuba kanye kanye yintoni abakhenkethi luyafuneka. Mna nento yokuba ngaphezulu okanye ngaphantsi wathembisa ukuba vumelani Em nokwazi msinyane sifumene le motel, kodwa thina kunye wayesazi mna nento yokuba mhlawumbi xana. Ke mnandi ukwazi nisolko luyafuneka, kodwa kufuneka zoba umgca kwenye indawo.
  
  
  Thina lumisiwe e indawo vala nedolophu kwi Ocracoke, i-inani labantu okanye izilwanyana ka-izindlu kwaye iivenkile arranged jikelele harbor forming egqibeleleyo isangqa. Mna wayevuya ukufumana ukuba kwakungekho ifowuni egumbini, kodwa sino i-umkhenkce umenzi ngaphandle. Kwiminyaka embalwa edlulileyo, umhlobo wam wabhala ingxelo inqaku malunga le incinci, isolated island, kwaye ngenxa yokuba wagxininisa ego, engundoqo, inzala ebomini, ndandisazi ukuba Okrakok akazange kuphela emhlabeni owomileyo, kodwa ukuba kukho akusebenzi khange nkqu umntu ezingakwazi kunizisa i-ezingaphezulu bottle okanye ezimbini. Kodwa thina bafika kakuhle-stocked, kwaye Monica kwaye mna weren khange worried njengokuba nathi waqala zethu uxakekile vacation kuba iintsuku ezimbalwa.
  
  
  Monica isebenza e a spa kwi-Bethesda, kwaye omnye jonga le incinci kodwa superbly oqaqambileyo umzimba konke oku yokusasaza ngeenjongo zokurhweba kufuneka babe. Ngomhla wamashumi amabini anesihlanu, emva ezimbalwa alaphukanga marriages, Nah kokuba i-naively phezulu oomoya a teenager, kodwa yena waba a shrewdness ukuze abe appreciated. Yena zange wabuza malunga wam scars, oboyikisayo okkt ukuba nkqu u - ' ax ' super surgeons ayikwazanga ngokupheleleyo nokulungisa. Indawo apho usebenzele waba ezilungele kuba oku uhlobo injury.
  
  
  Comment = ingxwaba ke clientele - military superiors, ih ngesathelayithi diplomats, amadoda nabafazi jikelele ezahlukeneyo amasebe karhulumente abantliziyo amaphawu ungathethi nto malunga ih ke, inyaniso imisebenzi. Ngamanye amazwi, imibuzo baba discouraged, kwaye ukuba waba engundoqo isizathu wam boss wandithumayo kule ndawo emva kokuba omnye wam assignments ngasekhohlo kwam kwi pretty engalunganga state.
  
  
  Monica kwaye ndathabatha omfutshane swim kwi-elihle Atlantic, yalandelwa elide, leisurely sunburns, ngoko ke omnye omfutshane swim kwaye hurried kubuyela motel njengoko ilanga waqalisa kuwa kwiintlanganiso Pamlico Isandi kwelinye icala island. Emva koko, siza wachitha an amazing iyure e-bar kwaye ke kukho phezulu ukufumana indawo kuba sangokuhlwa. I-oyikhethileyo akusebenzi khange omkhulu, kodwa inyama intlanzi kwindawo thina wabanyula waba kakuhle ephekiweyo, ukuba akunjalo exciting, kwaye thina honestly ayikwazanga nokukhalaza.
  
  
  Ngoko ke wahamba kuba iimini ezimbalwa; senza wandered jikelele amalwandle, bema amaxesha ngamaxesha ukuba bathethe surfers, ikhangelwe ngaphandle souvenir iivenkile kwaye wavuma ukuba sasivuya kwindawo enye, kwakungekho nto worthwhile jikelele kwabo. Imozulu ayizange itshintshe, kwabakho rhoqo ukukhanya umphunga ukuba wenza blue isibhakabhaka milky ngwevu kwakhona, kwaye emva kokuba lo gama yona iqalwe ukuba depress kunye nathi. Ngo emini emaqanda ngosuku lwesithathu, sino livumile ukuba yaba ixesha kubuyela; senza bema endaweni ethile okanye ezinxuse unxweme ngobo busuku - hayi kwi hurry, nje ukuzama ukususa njalo.
  
  
  Thina evile Ocracoke pony, i-wild breed efanayo kwabo efunyenweyo kwi Chincoteague Island, ngaphandle Virginia, kodwa asikwazanga isaziso kwethu kuphela kude kube sasivuya ngomhla wethu indlela i-ferry. Ngoko, njengoko sasivuya lakho, kwi narrow u-lane asphalt ngokusebenzisa rolling iingquzu, Monica ngesiquphe pointed kwam ukuya ekhohlo ozayo.
  
  
  Yena screamed. "Jonga!" I-wonke herd!"
  
  
  Waguqukela kwentloko yakhe nje ixesha ukubona pair of horse iinketho zegama leqela leenkwenkwezi legs utyibiliko emva eliphezulu, shrubby dune. "Baya ukuba uhambe," ndathi.
  
  
  "Oh, nceda yima, Isikhewu," i-kubekho inkqubela insisted. "Makhe sibone ukuba singakwazi ukufumana ih kwakhona."
  
  
  "Baya ukuba wasendle, baya uphumelele ukuba ukwazi kufutshane nabo." Wayesazi Monica waba andwebileyo malunga amahashe; yena u-yithi rhoqo kwi-stables kwi-Maryland. Kuba mna, amahashe ingaba nje ngokukhawuleza indlela get phezu komhlaba ngaphezulu, ehamba, ukuba yiyo kuphela oyikhethileyo une.
  
  
  "Masizame ngayo nangayiphi na indlela." Yena ubeka yamluma esandleni phezulu lam, ndibe ş ngumlimi kwaye inika kum okokuba playful grin ukuba uthi yena uyayazi liechtenstein kulungile ke yena ke get indlela yakhe. "Asiphinda kwi hurry, kwaye thina akhange na nkqu wajonga ngeli yinxalenye island."
  
  
  Kunzima ukusebenza ngokupheleleyo real, wachaza wathi kuye njengoko yena pulled phezu icala ezindleleni kwaye bema imoto. Xa injini waba ngumdla, kuphela isandi ke ukukhanya breeze ebhudlayo ngokusebenzisa unkempt red-brown shrubbery ukuba nakanjani zilawulwe ukuba dreadlocks kwi imihlaba enesanti emhlabeni. Yakhe, wajonga e Monica abayo upturned nose kwaye oqaqambileyo amehlo, wakhe tanned amachaphaza iqala nje ukuba peel ngaphandle ngomhla kwimiphetho:. Kwaye ngoko hers, ujonge kwi yakhe wonderfully plump breasts ukuba wema phandle ngokuchasene nokukhanya knit shirt, kwaye faded denim shorts ukuba clung kuye thighs na lover ke kwamkela. Wathabatha yamluma esandleni ngaphandle yakhe knee kwaye kissed ngayo briefly.
  
  
  Ezilungileyo. Masiqale omkhulu i-roundup, " ndathi, ukuvula ucango kwi-bam icala.
  
  
  "Thatha ikhamera. Mna nento yokuba ngathi ukuthatha abanye iifoto wakhe."
  
  
  "Onalo kuyo."
  
  
  Thina kunye wahamba barefoot kuwo nzima intlabathi kwi-kolawulo isandi. Phakathi phezulu iingquzu kwi kumacala omabini kuthi ke khetha ka-indlela - okanye ubuncinane a khulula ka-intlabathi apho akukho bushes lukhule. Mna agcina ngeliso kwi ndawo apho amahashe kokuba disappeared, kodwa xa sifuna waphula ngaphandle kwi-vula kwi-bank, Nu waba akukho ndawo kuba wambona.
  
  
  Monica kwaba ngoku racing ozayo, ukuskena emhlabeni; ngesiquphe yena dropped kuye ngamodolo akhe ngathi i-Indian thambileyo. "Jonga!" wakhwaza screamed. "Hoofprints!"
  
  
  "Yintoni yaye kufuneka silindele?" Ndibuze, shuffling kuwo zinokuphathwa intlabathi kwiintlanganiso yakhe. "Tire ingoma?"
  
  
  "Hayi stupid. Yena wema kwaye wajonga ngexesha elide, zayo yolulela ka-beach. "Kodwa singathi kulandelana nabo."
  
  
  "Kunjalo. Ukususela ngoku kude kube elandelayo ebusika. Kwaye kangakanani ithuba ucinga ukuba sizakuba ka-catching up ukuba ih?"
  
  
  "Kulungile..." Yena intliziyo yakhe intloko, blue amehlo narrowing. "Bamele kuba uye kwenye indawo ngaphaya iingquzu." Yena sathi ingalo yam kwaye waqala ngokuncothula. "Kuza kwi, Isikhewu."
  
  
  Heee vumelani yakhe thatha kum kunye naye. Yena namakhaya phantsi beach, ke indawo apho intlabathi waba harder kwaye wetter ngaphandle encinane iliza. Yena & ncamathiselamessage status i-pile ka-hooves ngenyameko, ngoko ke ngesiquphe, bema kwaye pointed inland.
  
  
  "Khangela! Baya ngumdla apho." Yena wabaleka, kwaye tailor wathabatha yakhe kwaye trotted emva kwayo. Ezinjalo enthusiasm kusenokuba contagious.
  
  
  Xa ingoma disappeared kwi thicket ka-intlabathi iingquzu, mna zilawulwe ukumisa isiqu sam ukusuka esithi, heee, "mna ndinixelele ke," enaphatha ngenxa andiyenzanga yenze ngaphandle kokuba sebumnyameni. Monica lumisiwe ehamba
  
  
  abruptly isetyenziswe a koobhontsi kuye imilebe kwaye sighed.
  
  
  "Ndimangazekile apho indlela -" yena waqalisa.
  
  
  "Ngu guess."
  
  
  Yena nodded. "Nibe nokuba akunjalo." Ke yena brightened. "Kodwa khangela! Sinako khwela ukuya phezulu le monstrous dune kwaye ubuncinane jonga jikelele. Mhlawumbi singaba ndawo ih kwakhona!"
  
  
  Kwaba lithuba lam ukuba sigh, kodwa kuba mna wouldn ukuba kufuneka kuthathelwe wakhe lo ukuza kuthi ga ngoku, kwakungekho incopho kwi-resisting. Wayengomnye climbing i-steep dune ithambeka na defender, ifumana yakhe eenyawo imilo kuba ixesha elizayo, kwaye ukuba ndibe nento yokuba sele kwiminyaka embalwa younger, ndibe nento yokuba kufuneka waziva obligated ukubonisa, heee, ukuba ndingayenza oko kakhulu. Endaweni yoko, mna waya phezulu ngomhla ngakumbi amanyathelo afanelekileyo inyathelo nje; kukho ngokwaneleyo yesitalato iimfuno wam umgca umsebenzi akunyanzelekanga ukuba kufuneka bonisa ngaphandle. Ngaphandle, andiyenzanga kufuneka kuvavanya nantoni na ukuze Monica.
  
  
  Yena wema kwi tiptoe, ukukhanya breeze ruffling yakhe blond iinwele, kwaye chu waguqukela ukuzijonga emhlabeni apha ngezantsi. Ndandingasakwazi khangela into kwi-nasiphelo tangle ka-bushes kwaye stunted imithi phakathi ezimbini kwimigca iingquzu. Akukho nokuba ibe panzer ukwahlula lurking apho, hayi umzekelo-icatshulwe a dozen ponies.
  
  
  "Ndicinga ukuba thina ngokuqinisekileyo ezilahlekileyo ih," ndathi.
  
  
  Monica nodded. "Kuyafana na tailor! Layo nje ukubona ih hotel uvale phezulu."
  
  
  "Kulungile, ixesha elizayo." Wajonga phezu kwayo intloko ngomhla asphalt ezindleleni kwi-umgama. Yena ayikwazi bona mthubi Terrain parked apho ego kokuba ekhohlo yakhe, kodwa yena ayikwazanga khangela imoto yethu, bethu umntu, okanye nkqu ezilahlekileyo seagull. Emva kwethu, kwi isandi ukuba twezekile endlessly kwiintlanganiso i-engabonakaliyo mainland, mhlawumbi amashumi amabini miles kude, a pair of kde boats crept kwi & nb, kodwa kokuba akukho nto kwenza oku ekude kwaye isolated ndawo.
  
  
  Ndakhangela emva e Monica, owaye ngoku jonga ku-kwam kunye jonga ndandisazi ngoko ke, kulungile. Yena yawned, twezekile, waza wabaleka yakhe ezandleni ngonyana wakhe iinwele. Yakhe epheleleyo breasts ingaba wavusa phantsi kwamaphiko shirt, wakhe amaza amancinane amanzi ingaba sharply ochaziweyo. Yena smiled sleepily, kwaye lowo zipped phezulu kwayo ulwaleko ikhamera meko ukuze intlabathi wouldn ukuba ahamba kuyo.
  
  
  I-ngasentla dune waba hollowed ngaphandle, a dish jikelele thambileyo intlabathi ukuba waba xa kuqaliswayo zinokuphathwa ngokuchasene wazala inyama. Kodwa ke, njengoko abo hips waqalisa ukuhamba rhythmically ngaphantsi kum, mna bayilibala zonke malunga ubushushu kwaye yonke into enye into ngaphandle into besiyenza. Wayengomnye a passionate, lascivious kubekho inkqubela, ngokupheleleyo owenza nah; yena wawaphakamisela yakhe legs kwaye wasongwa kwabo jikelele wam waist, bephethe kum, kuye nge surprising ukomelela, kwaye kwangoko waqalisa jerk violently, ukuzama tsala kum kwi yakhe. Yena ke makhe ngaphandle elide, low bhomboloza ka-kwenzakalisa kwaye ndiyavuyiswa, kwaye kwangoko chu waqalisa kuhla de yakhe exhaustion waba kugqityiwe.
  
  
  "Ukuba wayeyindoda elungileyo," yena murmured.
  
  
  "Amazing," mna wavuma, ngoku ngobukho njani ilanga waba itshisa kum.
  
  
  "Ndinqwenela yena ayikwazi hlala apha imini yonke." Yakhe ezandleni baba kwakhona kwi-bam neck, kwaye yayo emehlweni abo baba ngocoselelo vula njengoko yena smiled e kum.
  
  
  "Kukho ezinye iindawo." Oko akusebenzi khange ukuba andiyenzanga ukhlala, kodwa kwakukho komhlaba urgency kum ukuba ndandingasakwazi ukuqonda. De yena weva a distant isandi approaching.
  
  
  Wakhangela ekhohlo, esingise kunye yeka le island, apho ferry iyasikeka waba. Emoyeni, akukho ngaphezu a anamashumi iinyawo ngaphezu komhlaba, i-helicopter waba ukuhambisa chu wethu ngoku icala. Oko rocked gently emva kwaye ngaphambili, apparently ukuskena ezimbini-lane asphalt ekufutshane nam. Xa kwenzekile wam mthubi Terrain, kuya slowed phantsi nangakumbi, hovered, kwaye kwangoko lowered kancinci, njengoko ukuba ndifuna ukufumana ukwazi ngamnye ezinye ngcono.
  
  
  Ngaphandle eyodwa, lowo waphula simahla Monica ke kwamkela kwaye jumped yakhe iinyawo zakhe; waba ngokuncothula ngomhla wakhe pants xa helicopter ngesiquphe banked kwaye namakhaya elubala kuba zethu dune.
  
  
  "Yintoni na?" Monica wabuza, kuphela isiqingatha-alarmed, propping herself phezulu ngomhla omnye elbow.
  
  
  "Mthubi Terrain," mna rasped, siqalekiso i-yerente-arhente kuba hayi inika kum a ngaphantsi conspicuous car.
  
  
  "Yintoni wena uthetha malunga, Isikhewu?" I kubekho inkqubela rolled phezu, ukujonga phezulu ngomhla isibhakabhaka njengoko helicopter approached. Ndiyafunga, ze kwaye zonke, yena wayesele eza iliza xa mna yanked yakhe kwaye threw yakhe ngaphandle i-steep dune bank. Oko akusebenzi ukuba kanye kanye ubuchule ukukhombisa u-i-elonyuliweyo kuwe, nento yokuba nje made ndiyakuthanda, kodwa xa yakhe, dived kwi-kuba yakhe, yaba yinto yokugqibela kwi ingqondo yakhe. Xa engaqhelekanga inqwelo moya ufunzele kuba kum, ndingacingi iliza nge isandla sam - mna duck kuyo.
  
  
  
  
  
  
  Yesibini isahluko
  
  
  
  
  
  Nangona bonke ngendawo yokuhlala ngexesha elifutshane umgama, iindawo sasivuya kwi-weren khange ngokwaneleyo ukuba fihla a rabbit. Kweli xesha kwaba lithuba lam ukuqhuba, itsala Monica emva kwam; nakanjani, heee zilawulwe hlasi yakhe iingubo njengoko wayengomnye pushed phezu dune nge ee, kwaye yakhe knit shirt fluttered ngasemva kwayo na beflegi. Hayi ukuba mattered; nawuphi na kunjalo, le guy kwi-helicopter ayikwazanga kuba amadoda kwethu.
  
  
  Oko flew low phezu kwethu, umoya ukususela rotors ukukhulisa intlabathi
  
  
  kwinkqubo yethu ajongene nayo. Monica stumbled, ukuzama vala amehlo wakhe; Ey lumisiwe yokumnceda, ndakhangela emva, kwaye ngaloo mzuzu i-helicopter landed emhlabeni a ezimbalwa dozen iinyawo ozayo kuthi.
  
  
  Yaba ixesha ukuba uyeke ukuqhuba. Yena squinted ngokuchasene ukukhanya kwelanga reflecting ngaphandle i-whizzing ajikelezayo, instinctively putting ngokwakhe phakathi kubekho inkqubela kwaye helicopter; kwaye akusebenzi khange nje fihla yakhe nakedness. The nearest ucango ukuba umjikelo plastic bubble ivulekile, kwaye umntu chu wahamba ngaphandle kwi-nah. Wayeneminyaka nje silhouette, kodwa msinyane wafuduka ngakulo kum, umzimba wakhe relaxed.
  
  
  "Get yakho izinto, nobusi," yena muttered ukuze kubekho inkqubela, kwaye ndalinda kuba Udavide inkqubo eyenziwayo ukuba indlela cautiously. Luckily kuba kuye, Monica akusebenzi khange uhlobo kubekho inkqubela abo bathabatha malunga yesibini kunye necala ukufumana dressed, ngoko ke Em asikwazanga kufumana ukujonga kude simemo kwakhona.
  
  
  "Zonke kulungile," wathi ekugqibeleni wathi, hayi wheezing kwaphela. Hayi kuphela ingaba i - ' AX ' Oyintloko jonga njenge yena ke nicinge ukuba abe eshumayela hellfire kwaye brimstone yakhe congregation kwi Enew England dolophana, kodwa yena ngamanye amaxesha izenzo ukuba indlela - understandably kubukho a ze umfazi.
  
  
  Kwi-yima ukuze yalandela, uya kwambatha yakhe shirt. Ndicela yakhe.
  
  
  "Yintoni ubangela ukuba i-magnificent Ocracoke?"
  
  
  "Wena," wathi na injongo. "Kutheni asikwazanga ushiya ilizwi apho kuwe baba staying apha?"
  
  
  "Ngenxa andiyenzanga nokwazi yakhe xa ndalishiya comment = ingxwaba."
  
  
  "Xa yaye ufuna ukufumana phandle?"
  
  
  "Ndim nje asikwazanga mba kuba ezimbalwa imihla."
  
  
  Ego ke flint amehlo darted ukusuka yam ukuba Monica, kwangoko emva kwam. "Kufuneka bazi ngcono, Carter."
  
  
  Kwakungekho isiphumezi-miyalelo naye. Wam ekuphela kwesizathu waba ukuba mna interrupted zininzi kakhulu wam elifutshane vacations lokuvota efana nale, kodwa ukuba akusebenzi ukuba i-kwesizathu kwaphela. Sisebenzisa encinane umbutho, kwaye xa ndidinga oko, mna kufuneka oko.
  
  
  "Apologize," kuye ubawo wathi. "Yintoni na kwaba, sasivuya nje ngomhla wethu indlela yokubuyela D.C. xa wena, ... uh .. baye uqaphele kuthi."
  
  
  Yena chuckled. "Mh. Kunjalo, kuba zonke kuthi, yintoni saye waba hers, ndiyacinga. Ukuba baba naphi na ongomnye, kodwa kwesi siqithi ngomhla wendawo ihlabathi, mna ukuthandabuza sibe nento yokuba qhagamshelana. Kodwa kwaba kukunceda kakhulu elona lincinane, kwaye isebenza. Uza kuba ukuthumela kubekho inkqubela ukuba ulinde wena yi-car."
  
  
  Andiyenzanga buza kutheni, nje intliziyo kwaye nodded ukuba Monica. Ukunika Aisandla kwayo ngexesha elifanelekileyo, yena asikwazanga sulk okanye protest. Yena nje waved waza wabaleka kude.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo ungafuni inkunkuma ixesha esa kundoqo iimvavanyo. "Thina kufuneka wena kwi comment = ingxwaba kunjalo ngoku, Isikhewu; mna uphumelele khange ndiye kuyo nayiphi na ngakumbi iinkcukacha de sifumana emva kwi-ofisi, kodwa yokuba mna weza apha kuphela kufuneka mandiyenze kukuxelela indlela ebalulekileyo oku."
  
  
  "Ndifuna ukuqonda." Hayi ukuba ubudala umntu waba nje emva kowe-mikhosi yokulwa yamanifayithi, kodwa ke rare ukubona kwentloko enye ihlabathi ke ibaluleke kakhulu iingqiqo organizations uyasebenza errands.
  
  
  "Ingaba kubekho inkqubela siqhuba imoto?"
  
  
  "Ewe."
  
  
  Ezilungileyo. Ke yena unako kubuyela imoto kwi comment = ingxwaba. Nisolko flying emva kunye nam."
  
  
  "Ndinako, hamba get apho yi-nightfall."
  
  
  "Ke kakhulu emva kwexesha. Uza kuba ngomhla we-indlela yakho nge nightfall."
  
  
  "Apho?"
  
  
  "Kamva. Get kwi-helicopter kwaye siza uyeke ufuna ngaphandle ngexesha zezenu... ngethamsanqa, a noticeable car."
  
  
  Hers, lowo washukuma kwentloko yakhe. "Ndiza kuhamba; ke elona lincinane endinokuyenza emva yokufumana a kubekho inkqubela ukuyenza."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo stared e kum okwethutyana, sucking ngomhla wakhe yingqele umbhobho. "Musa undixelele," wathi, twitching i-imilebe ukuba njengosihlalo i-emu ncuma. "Ingaba wokuba a gentleman kwezi ntsuku?"
  
  
  Kukho akukho incopho kwi-ephendula.
  
  
  Monica wathabatha iindaba kakuhle, nangona yena made it clear ukuba andiyenzanga na unye ka-waphoswa kuphumla zethu vacation. "Mna kuyibona kuwe msinyane kangangoko ndinako," Heee wathi kuye, intsingiselo lonke ilizwi: girls njenge Monica ziindleko rare fumana, ingakumbi kuba umntu wam-imeyili ishishini. Yena sathi kuye luggage, kissed yakhe goodbye, kwaye babhoda i-helicopter. Yena waved kanye, emva koko sped ngaphandle njengoko ukuba wayengomnye ilungile yobuhlanga kwi comment = ingxwaba. Indlela yena drove, yena wouldn khange kuba minded nah ukuba hadn ukuba sele kuba ukuba ixesha elide, nihamba ferry ride.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Inkqubo eyenziwayo asikwazanga andixelele ukuba yintoni sasivuya esithi de sasivuya kwi-Ego ke headquarters-ofisi, u - ' ax ' DuPont Isangqa headquarters. Emva facade Yehlabathi Impilo Nkonzo ifumaneka leqela le of sterile abancinane ii-ofisi, apeyintwa efanayo bleak umthunzi entolongweni indlela kwaye lit yi-nasiphelo kwimigca pale akukho nanye tubes. Inkqubo eyenziwayo Odin sele ezimbalwa windowed ofisi jikelele kuye, kodwa oko akuthethi ukuba wenze ego na ngaphezulu fun; waye ke emi kwi-phambili engananto yezitena eludongeni ukuba isebenza kwi-gym, phantse ngaphakathi khona.
  
  
  Wakhe sithengise i-sat kwi nzima ngqo isitulo opposite i-ego ka-elula steel isitulo. Njengesiqhelo, kwakukho embalwa kuphela neatly khetha udidi lwetshathi abalawuli kwi-nen, a ezimbalwa rhoqo omnyama phones, dibanisa omnye kuni musa bona, i-red omnye ngendlela ekhethekileyo compartment wakha kwi-ego isitulo. Na inkqubo eyenziwayo, i-ofisi waba yenzelwe kuphela kuba
  
  
  kuba ishishini. Akukho namnye kwaba ngonaphakade bayakhuthazwa ukuba iilayini kwaye okokuba ixesha umhla apho.
  
  
  "Nisolko yokufumana nervous, N3," endala umntu remarked.
  
  
  "Yintoni yenza uthi ukuze?"
  
  
  "Nje ngoba... makhe nje uthi... i voyeur kugqitywe ukuba thatha kukufutshane jonga waba yintoni eyenzekayo iphezulu le dune, wena acted njengoko ukuba baba noloyiko kuba ubomi bakho."
  
  
  "Ukuba ngaba hadn ukuba ikhangelwe imoto yam yokuqala, kuya nokufumana mistaken kuwe kuba omnye Ngabalozayo Utom. Kodwa nayiphi na ityala, yena u-hayi i-exhibitionist, ngoko ke kuya kufuneka gotten ngaphandle apho, hema kuya kufuneka zinikwe yakhe enzima ixesha."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo nodded sharply, wabetha a name thelekisa, kwaye igcine ngayo kwi-stinking bowl yakhe umbhobho. "Xa yaba ixesha lokugqibela wena wahamba a boat uhambo, Isikhewu?"
  
  
  Ndimele kuba wayecinga malunga nayo kancinci. "Ixesha lokugqibela mna ke kwi-Ebahamas. Ezine ezidlulileyo."
  
  
  "Apho, okkt?"
  
  
  "Nje omnye abo abancinane catamarans ukuba calve rents ngaphandle."
  
  
  "Akukho nto ngakumbi?"
  
  
  "Coca... mandiyibhale yokucinga ngayo. Hayi ukusukela yokugqibela ehlotyeni. Umhlobo wam ubani amane-u - -futhi yacht nasempuma Bank. Thina wachitha iintsuku ezimbalwa lakho, oko jikelele Chesapeake."
  
  
  "Lakho, i-boat ngokwakho?"
  
  
  "Kunjalo. Uyazi ndinako swim. Mna wouldn khange kuba skipped wakhe kuba 12-kilometer ugqatso ngomhla Copa Emelika, kodwa endinokuyenza pretty kakhulu nantoni na omnye umntu ayenze."
  
  
  "Ewe, sikwindawo yakho yefayile. Ulawulo?"
  
  
  "Oku kanjalo kwi fayile."
  
  
  Yena nodded. "Alex Zenopolis".
  
  
  Mna waqala ukuthi into ethile malunga wam ifayile kwakhona, kodwa ke igama betha kum kwaye bema kum na ilitye eludongeni. "Alex," I breathed. "Ke sele eminyaka ukususela ferret mna anayithathela weva ukuba igama ngaphambili."
  
  
  "Kulungile, malunga nen amaxesha ngamaxesha kuvela iingxelo kunye nabo ferret njengoko yena defected ukuba Bomvu' icala. Ngokuqinisekileyo, lowo wenza okulungileyo abahlala kuyo ih iingqiqo apparatus."
  
  
  "Andiqondi kukhumbula ndibona na jikelele ezi ngxelo."
  
  
  "Kuba ngako oko ukuba ngaba umsebenzi entsimini, akunyanzelekanga funda yonke ingxelo."
  
  
  Waba ngako oko kuye, kodwa lowo akusebenzi ukuba ndihamba ukuthetha malunga nayo. "Ndinqwenela ayikwazi ndakubona kwenu; Alex kwaye mna baba abahlobo kuba ngexesha."
  
  
  "Ewe, ndikhumbula yakhe."
  
  
  "Ngoko ke uthini yena ngoku?"
  
  
  "Ngokuqinisekileyo, yena ufuna ukuza kuhlasela."
  
  
  Kwaba lithuba lam ukuba nod; andiyenzanga kufuneka ucele nayiphi na imibuzo.
  
  
  "Yokugqibela busuku," Hawke waqhubeka, " omnye wethu abantu stationed kwi-Greece noku umda kunye Ihungary wafumana umyalezo purporting ibe ukususela Zenopolis. Kwakunjalo ngoko nangoko transferred apha." Inkqubo eyenziwayo evuliweyo phezulu ulawulo kwaye slid a ibhityile ikhasi ka-iphepha kuwo isitulo.
  
  
  Umyalezo waba understandably cryptic; i nen kuphela wathi ukuba Alex Zenopolis, umntu owayelilungu isigrike iingqiqo esemthethweni, ingaba ubuqu qhagamshelana NATHI agents kwi-Greece ngomhla hotel kuba ngeveki okanye njalo. Ixesha nendawo kulandela. Kuya ke thumela uqinisekiso umqondiso, apho kuya kuba usasazo kwi standard rhoqo ngomhla othile ixesha.
  
  
  Kwaba wabuyela yi-ego kwi-boss. "Esinazo na ibonisa apho ukho?"
  
  
  "Yokugqibela thina samva, waba wayekhonza kwezinye liaison iqela zokusebenza phakathi Eyugoslavia kwaye Ihungary." Inkqubo eyenziwayo kuvunyelwe ngokwakhe a yingqele ncuma. "Uyakwazi qinisekisa i-delicacy le uhlobo lo msebenzi."
  
  
  "Andiqondi khumbula Alex ke diplomat."
  
  
  "hayi. Kwesinye isandla, thina mhlawumbi uyazi ngaphantsi malunga yintoni kokuya kwi ngaphakathi Ihungary kunokuba sinako ukwenza malunga Red-China."
  
  
  "Ngoko ke, ucinga ukuba unako sixelele into ebalulekileyo?"
  
  
  "Kukho rhoqo enjalo malunga nenkqubo yolawulo olumanyanisiweyo imfuza. Kwesinye isandla, zonke athi kukuba yena ufuna qhagamshelana nathi. Ubuqu."
  
  
  "Oko kuthetha ubuso ngobuso. Kwi-El Salvador."
  
  
  "Kwaye mhlawumbi yena nje ufuna ukufumana emva kwi umhlambi."
  
  
  Hers, lowo shrugged. Ezilungileyo. Nawuphi na kunjalo, umele sixelele kukho into enikisa umdla."
  
  
  "Mhlawumbi kakhulu."
  
  
  "Ingaba unayo nayiphi na enye into ngaphandle lo myalezo?"
  
  
  "Hayi nyani. Kodwa mna ngenene ufuna ukufumana elandelayo nto yena ithumela."
  
  
  "Kwaye okwangoku?"
  
  
  "Okwangoku, nawe futhi ke thatha ungqubano isifundo kwi-sailing kwaye ulawulo."
  
  
  "Andiqondi ukuqonda."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo onayo phezulu ukusuka yakhe creaking swivel isitulo kwaye wahamba phezu umqolo ngwevu steel filing cabinets ukuba kukho kuphela umhombiso kwi-ofisi. Jikelele drawer, lowo pulled ngaphandle i rolled-phezulu imaphu kwaye bamthwala ngayo kwi-tshisa-smeared inkomfa ithebhule emva kwam. Wakhe abaziwayo kuye
  
  
  "Apha," wathi, " kukho Balkan states. Greece, Ihungary, Eyugoslavia, Ibulgaria kwaye Romania. Ngoku zethu umntu, omnye othe wafumana umyalezo, wenziwe ibonise apha." Yena pointed kwi ndawo kungekude ukusuka apho imida Eyugoslavia, Ihungary kwaye Greece kuhlangana. "Uza isaziso ukuba kukho enkulu lake apha, kwaye zonke ezintathu amazwe ukwabelana nabo ego ka-elunxwemeni. Kwi kakhulu mountainous lizwe."
  
  
  Em asikwazanga kufuneka zichaza. "Kukho ezininzi emnqamlezweni-umda traffic?"
  
  
  "Surprisingly abancinane, kokuqwalasela
  
  
  ubunzima ngokwee-ukukhusela indawo. Kodwa enjalo territory iza kunika amathuba amaninzi kuba umntu kwaye experienced umntu ."
  
  
  "Into malunga sithunywa? Nantoni na kuye?"
  
  
  Hawke washukuma kwentloko yakhe, ndandicinga kancinci into. "Oku ngaphezulu okanye ngaphantsi i-vula i-ukuba umamele. Nje nge ngokwayo, hayi zilawulwe yi - 'AX'. Ngokuqinisekileyo, i-bellboy wayesazi apho waba kwi-iholo, kwaye ... ahh... mna nje ubeke isi qaphela phantsi ucango."
  
  
  Ngoku ndazi waba embarrassed, nkqu ukuba lo msebenzi akusebenzi khange phantsi zethu zolawulo. Ngoko ke, wathi nto kwaye vumelani Em kuqhubeka.
  
  
  "Kulo naliphi na ityala, enikwe uhlobo umsebenzi Zenopolis yaye, izakuba iimposiso ukuthatha ukuba ukho kwenye indawo kule ngingqi." Yena pointed a blunt, icuba-stained umnwe kwi-lake.
  
  
  "Musa undixelele mna kufuneka sail kuyo."
  
  
  "Hayi ngamaxesha onke. Eneneni, ukuba Zenopolis intends ukwenza kule ndawo, sinako ukuba unayo nayiphi na ukwenza ngayo. Hayi apho."
  
  
  "Kutheni na?"
  
  
  "Jonga kule ndawo. Kwixesha elinye icala, kuyinto lizwe njengoko fiercely endaweni Western abantu njengoko naliphi na ilizwe ehlabathini. Olandelayo ukuba kubalulekile Eyugoslavia, ngokucacileyo uhlobo kuthi mihla, kodwa ingu undoubtedly i-ally ka-kwelinye icala. Kwaye Greece. zethu ally, ewe, kodwa zethu ubudlelwane phakathi phantsi ngoku urhulumente ingaba ngokuqinisekileyo strained. Kwaye qinisekisa kangakanani le colonels lowo ukwenzayo heee ilungelo ngoku ingaba uthando ukufumana umntu njenge Zenopolis."
  
  
  "Ndicinga ukuba baqonde yakhe. Kuphela indlela ukufumana kwakhe ngaphandle ngokukhawuleza xa yena inqamleza kumda ngu-ngu emoyeni. Kwaye ukuba kungathetha elide uhambo phezu Ihungary okanye Greece, kwaye thina wouldn ukuba kufuneka omnye jikelele kubo worry kakhulu kakhulu malunga ikuvumela kuthi get apho. ngaphandle kunye ibhaso."
  
  
  "Kwaye ukuba Greeks ukufumana phandle ukuba NATHI agents ingaba abakwicandelo na indlela, kokukhona ezinzima iingxaki ayikwazi phakamani."
  
  
  "Ukuba ke akunjalo."
  
  
  "Nto leyo izisa kuthi emva sailing izifundo."
  
  
  Hawke wabaleka a umnwe noku west coast ka-el salvador. "Xa siza kwenza uqhagamshelane kunye Zenopolis kwakhona, siza insist ukuba aphule ngokusebenzisa Ihungary njengoko ble licks, ukuya elwandle. Le kuphela indlela thina ukuwahlawulela ukunxibelelana naye ngeli kwethuba."
  
  
  "Yintoni na ukuba lowo sele ezithile ezibalulekileyo ulwazi kuba nathi?"
  
  
  "Singanakho kuba ukutshintsha zethu ukucinga. Kwesi sithuba, kufuneka uzimisele ukuhlangabezana ego kwenye indawo kummandla. Ngoko uza unikezelo i-ego ukuba Taranto, nto leyo kwi-iholo kwi heel i-Italian ukuyiqala apha."
  
  
  "Kulungile, kodwa kutheni yakhe? Nayiphi na iarhente ayikwazi ukwenza umsebenzi, kwaye andiqondi ukuba ndiza kuphela omnye ngubani onako steer a sailboat nge... yintoni?" Yena ukhangele miles umlinganiselo; maphu yabonisa a sika ka-southeastern Italy. "Mhlawumbi amashumi asixhenxe anesihlanu miles? Akukho ngaphezu a anamashumi? "Waqalisa get kancinci annoyed, remembering yakhe embarrassing sebenzisa ngokusebenzisa intlabathi ngezixhobo ze Monica kwi-tow.
  
  
  "Ewe, siya kuba omnye okanye ababini agents abakhoyo ngaphezulu umntu kulo mba kunokuba kuwe. Kodwa akukho bani jikelele kwabo uyayazi Alexaquery Zenopolis yi-emehlweni abo."
  
  
  Oko wandithatha okomzuzwana ukuze baqonde okokuba. "Kodwa khangela," ndathi, " mna akhange na ebone le ndoda kwi-ishumi elinesihlanu leminyaka. Oko babe okokuba mimmo kuye kwi-street kwaye hayi sikwazi ukuva ego."
  
  
  "Makhe ithemba ke na le meko. Ndakhangela ngokusebenzisa yakho personal ifayile namhlanje, kwaye ngethuba ukuba ixesha lakho imbonakalo hasn ukuba itshintshe nawuphi na noticeable indlela."
  
  
  Ukuba ubudala umntu waba ukuzama anyhwalaze kum, lowo ayikwazanga kuba esikhethiweyo engcono indlela. Wayeneminyaka nje a guy emva koko, kwi bakhe basekuqaleni twenties, kodwa kamsinya emva koko, waye pretty uqinisekile malunga imbonakalo yakhe kwaye yesitalato imeko. Kunye nabo, wakhe ferret agcina kuyo kwi-imilo, kwaye njengokuba kude kube ngoku njengoko ikhangeleka hamba, hers, ndiyacinga ukuba ndina abo ajongene ukuba nje musa ubudala kakhulu. Wam iinwele waba ngxi ingqinqwa kwaye mnyama, kancinci ixesha elide kunokuba kube ndikulo abo phambi kwexesha, zayo Eisenhower imihla. Mna qwalasela ubunzima ishumi unit-format ngaphezu ndaye emva koko, kodwa mna ngaphaya koko, intsholongwane wakha wam ego njengenxalenye yenkqubo ubude-uqeqesho lwenkqubo, kwaye andikho wearing i-ounce ngaphezu mna wouldn ukuba unayo. Ukuba loo ivakala ngathi bragging amalungelo, ngoko ke makube; a umntu owenza imisebenzi nzima ukuba uhlale kuyo imilo kufuneka kancinane abanekratshi kuyo.
  
  
  "Zonke ekunene," lowo kwaye inkqubo eyenziwayo wavuma. "Ngoko ke, mhlawumbi ndizakuyenza aqonde wakhe njengoko Alexaquery."
  
  
  "Kwaye nkqu ukuba wena musa, kunjalo uyakwazi ukuseka i-ego, a personality, ngomoya uthetha malunga ubudala phinda-phinda."
  
  
  Yena akusebenzi khange ngoko ngokuqinisekileyo malunga nayo; ukuba omnye umntu fielded a septemba, abe kakuhle ezifanelekileyo. Kodwa mna akusebenzi khange ke argue. "Ngoko ke, yintoni elandelayo, nkosi?"
  
  
  Inkqubo eyenziwayo wabuyela yakhe hae. "Xa ngaba anayithathela yesebe eqokelelweyo ezinye impahla, uza kuba ngomhla we-yokusasaza ngeenjongo zokurhweba airliner ukuba inzulu lwaziname. A booking wenziwe made kuwe egameni Udaniyeli McKee. Wam kumbhexeshi ingaba umniki amakhadi nezinye uchazo amaxwebhu."
  
  
  "Inzulu lwaziname?" Wam surprise kufuneka zithe obvious.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo chuckled kwaye wenza kum nod. "Lakho lokugqibela indawo ngu Newport. Kodwa isixeko kufuneka hate, uza kuba kuhlangatyezwana nazo kwi-airport yi-indoda ekuthiwa
  
  
  Nathaniel Ufrederick. Iza kwazisa ngakumbi. "
  
  
  "Nguye kuphela ngokusebenzisa zethu agents?"
  
  
  "Hayi ngamaxesha onke. Eneneni, yena ke kanye kanye njani ego izandi ifani."
  
  
  "Nantsi into?" Yena asikwazanga trust endala umntu akuba smiled.
  
  
  "Kulungile, kunjalo, i-retired Enew England schoolteacher."
  
  
  
  
  
  
  Lwesithathu isahluko
  
  
  
  
  
  Xa mna na i-terminal, waba ulinde mna, mde umntu nge ruddy ubuso kwaye tousled onzulu iinwele ukuba waba ngocoselelo streaked kunye ngwevu. I-ego uthotho lweempawu zonxibelelwano waba cordial kwaye ifemi, kodwa ukususela bazive ye-ego ulwaleko palm, ndathola i-impression ukuze abe ayikwazi squeeze a zesilivere ingot, emilisiweyo na isangqa, kwi-roll ka-monette. Kokuba a cheery, mischievous ubuso, amehlo akhe baba constantly dancing, kwaye bakhe comfortably ngokubanzi phakathi kwaba akukho ngokubanzi kunokuba ego ngokulinganayo ngokubanzi shoulders. Nkqu phambi wayethetha, wayesazi ukuba kutheni waba ukusebenzela 'AX'; Nathaniel Ufrederick waba ngokuqinisekileyo umntu abo bebe kukho phambi kwaye wayemthanda wonke ngomzuzu kuyo.
  
  
  "Nisolko kwi comment," wathi, njengokuba nathi iphumile, circled-terminal kwaye namakhaya kuba ego vintage sovavanyo wagon parked ngasekunene ngaphandle abalindi ngasesangweni. "Yakho inqwelo moya bafika kwi ixesha. Ngokuqhelekileyo, uyakwazi silindele flights kwi comment = ingxwaba ukuba safika kangangesiqingatha seyure emva kwexesha."
  
  
  "Mhlawumbi ukhe ubene lucky," ndathi. "Wena asikwazanga kufuneka ulinde."
  
  
  "Oh, akunyanzelekanga ukuba ingqondo akukho nto." Yena patted i-mnyama briefcase phantsi ingalo yakhe. "Ndinguye isoloko ikulungele kudlula emileyo moments."
  
  
  Ukuba loo iinketho ngokubanzi waba ukuqwalasela okuthethwayo ukuba pique wam curiosity, ihlala isebenza. Kodwa ndagqiba kwelokuba bambi ngaphandle de ndathola a clearer umfanekiso umntu othe wakhangela nantoni na kodwa retired zonke phezu Enew England. Njengoko yena waqala i-indoda yempumlo kodwa mpuluswa injini, wakhe ego inkangeleko lezinto ezinako ukwenzeka, lubandakanya yakhe okwethutyana. Mna uqikelelo ke akukho ngaphezu mid-fifties, kwaye ukuba ifumene kum ukucinga. Retired? Wakhangela njenge yena ayikwazi yiya kwi de wayeneminyaka engamashumi asibhozo, kwaye mhlawumbi nkqu ngoku.
  
  
  Yena drove steadily kwaye casually ngokusebenzisa ezitratweni kwaye highways de sasivuya lokuqhuba jikelele yesixeko. Wayesazi phantse akukho nto malunga le yinxalenye lizwe, ngaphandle kokuba mna kwaba kanye ithunyelwe kwi-Brown ukuthatha okhethekileyo kunjalo. Kwaba phakathi ebusika, kwaye winters kwi-inzulu lwaziname ukwenza ufuna ukuya kwenye indawo enye into. Hers waba kwi-Newport kanye, abajikelezayo kunye abahlobo kwi boat ukuba ayikwazi esenza ngobulungisa kubizwa a yacht, kodwa hers asikwazanga nkqu ibonakale ukuba elunxwemeni ngexesha lethu overnight hlala.
  
  
  "Loluphi uhlobo basebenzise?" Ndicela yakhe, ngathi i-opener.
  
  
  Nathaniel wajonga e kum. Yena ngokuqinisekileyo akusebenzi khange jikelele uhlobo abantu kuni, nento yokuba umnxeba Nat "Kulungile, ungathi hlala endlwini yam. Andisoze uthathe ukuba yolwandle yonke imihla de nisolko lakho, njenge nisolko ekhaya okanye lakho, imoto. Ngoko ke kuza kufuneka uyazi into ethile ... "
  
  
  "Ulawulo," mna interrupted.
  
  
  "Oh, oku kwenziwa ukuba sailing, kwaye ukuba kufuneka ibhrashi phezulu ngomhla inkumbulo kancinci, ndizakuyenza ngokuqinisekileyo kukunceda ukuba kunye. Kodwa ke, kulula ndawo."
  
  
  "Kukuba echanekileyo?"
  
  
  Yena grinned, ubuso bakhe lit phezulu yi-xboardcomment ezongeziweyo. "Uza kuba ukuba ukuyibamba iinkcukacha - ubungakanani, rigging, izixhobo ezongezelelweyo, kwaye ingakumbi amaxabiso - ka-enyanisweni yonke sailing esonyuliweyo ngoku kwi ziyathengiswa e-United States nezinye iindawo ehlabathini."
  
  
  "Yonke le nto? Kutheni?"
  
  
  Nathaniel chuckled. "Udavide wandixelela ukuba yena asikwazanga kufumana ixesha kwazisa kwi-inkcukacha, kodwa andiyenzanga ndiyazi ukuba yena asikwazanga kukuxelela into."
  
  
  Umntu olandelayo kum surprised kum lonke ixesha wawuvula umlomo wakhe. Waba kuphela umntu mna nento yokuba ngonaphakade weva umnxeba oyintloko ngo yakhe yokuqala igama.
  
  
  "Wathi ubuya ndinike iinkcukacha."
  
  
  "Ngokuqinisekileyo, kuphela kule inxalenye lo msebenzi. Kwaye ke ukuba jika wena kwi ebukekayo ukhuphelo a yacht broker, Umnu Udaniyeli McKee. Mna andazi kutheni, kwaye andizange silindele yokufumana phandle ukuba yeyiphi i - " andicingi ukuba wazi malunga yakho lo msebenzi, nceda musa undixelele "ngu-kuba.
  
  
  Mna akusebenzi khange oza kukwenza, kodwa wam owakhe curiosity made kum ufuna ukwazi yonke into ndinga ngalento overgrown cherub. "Mna thabathani kuwe anayithathela isebenza kunye inkqubo eyenziwayo ngaphambili."
  
  
  "Oh, kunjalo," lowo ungeniswe. "Siza kuhamba emva Ekuqaleni Kwehlabathi Imfazwe, xa sithandaza kunye isebenza kuzo naval iingqiqo. Kulungile, ubuncinane hers waba isebenza; Udavide waba... hayi kule imeko, njengoko siza kusetyenziswa kuthi."
  
  
  "Ewe. Ingaba ukufundisa ngalo esikolweni ngoku?"
  
  
  "Hayi simemo kwakhona. Hers, retired kwiminyaka embalwa eyadlulayo."
  
  
  Ndakhangela e kuye elubala, ukwenza ngokuqinisekileyo waba ngobukho kuyo. "Wena k ubonakala ngathi kancinci young kuba umhlala-phantsi," ndathi na injongo, ukuzama ukuqonda jikeleziso.
  
  
  Yena nje nodded kwi-sivumelwano. "Ke, inyaniso. Ndiza kuphela amahlanu anesithoba. Kodwa xa umfazi wam wafa, bazalwana indawo kwi-St. Dunstan u-Parish waba uncomfortable."
  
  
  "Lento isikolo?"
  
  
  "ewe. Uyabona, boys kwi-prep izikolo bakholisa ukufumana iqhotyoshelwe ukuba abafazi ye-rectors abanye amasebe. Uyazi, kwemini iti, uhlobo vula-ucango atmosphere ukuba iqhele kwagcinwa kwezinye iindawo.
  
  
  . Umfazi wam, lowo ndinako kuthi ngaphandle bragging, waba mhlawumbi le ncwadi bonke usapho lwam, kwaye xa yena ekhohlo, ndafumanisa ukuba kwakukho abantu abaninzi kubo... ngoko ke, masithi nje uthi, sympathy kuba nam. Waba nzima kakhulu ukufundisa, kwaye bendiphantsi worried ukuba boys kuphela weza iklasi kunye nam. Ngoko ke... mna retired."
  
  
  Wayethetha dryly, kunye slight ncuma kwi imilebe yakhe, kodwa lowo brushed amehlo akhe xa kwaye ke zicacisiwe yakhe throat loudly.
  
  
  "Wena... impazamo... ngxi kuphila kwi campus?" Mna ke ngaphantsi abachaphazelekayo malunga apho wayehlala khona kunokuba njani oko babe kuchaphazela bam-phantsi ibali; yokugqibela nto ndifuna ukwenza waba ibandakanye iqelana ka-nosy schoolboys.
  
  
  "Owu, hayi. Indlu esilandelayo ukuya yacht club kwi Sakonnet rented yakhe. Alikwazi ukwahlula omkhulu kakhulu, kodwa ke i kstars ... yam iimfuno, kwaye ke vala ngokwaneleyo ukuba ngezifundo campus ukuba ndinako silindele abahlobo kwi-menu nge amaxesha ngamaxesha. Kwaye yakhe ngenene kuba uxakekile, Umnu Carter, uxolo, Umnu McKee. Umhlala-phantsi, uyazi, lixesha wobomi xa umntu ufumana ithuba ukwenza zonke izinto ukuze abe ngaphambili ubeke ngaphandle."
  
  
  Kulungile, ngoko ke wayesazi lam lokwenyani igama. Oko akusebenzi khange a surprise, ingakumbi emva realizing njani vala waba ukuba Hawke. Kodwa ndandicinga waba uthetha kakhulu ngokukhululekileyo kum, kwaye ndandimangalisiwe njani ukuza kuthi ga ngoku wayeza kuhamba.
  
  
  "Ndicinga ukuba sayenza oku phambi kunye inkqubo eyenziwayo," ndathi.
  
  
  Wakhangela e kum kamsinya. "Hayi kanye kanye. Oko kukuthi, akunyanzelekanga ukuba ukuziphatha amaxesha amaninzi maritime ishishini esikolweni kuba ' AX ' agents, nangona amaxesha ngamaxesha mna anayithathela wafundisa izakhelo omnye okanye ababini kuhlangana yakho nabo."
  
  
  "Kodwa wena... kugcinwa kwi-touch yonke le minyaka."
  
  
  Yena grinned. "Nisolko ephanda ezi noqhagamshelwano, Umnu McKee."
  
  
  Frankly, kwabonakala ngathi okulungileyo. "Ndiya kusoloko njenge ukwazi kangangoko kunokwenzeka malunga umntu ndiza nomngeni kunye. Ingakumbi xa yena ke kambe oludala umhlobo wam boss ke."
  
  
  Nathaniel chuckled. "Kulungile, apho ke, akukho sizathu hayi kukuxelela kancinci. Ndithe nje encinci talents ezahlukeneyo imihlaba ukuze Udavide waba nako ukusebenzisa xa wayeneminyaka ezifumanekayo yakhe. Bucala ukusuka boating kwaye sailing, yena ngu iselwa kakuhle ezaziwayo, enkosi Nevi kwaye uqeqesho banikela kum iminyaka emininzi eyadlulayo. Kwaye ndifuna ukuhamba kuyo; nkqu xa ndandisele ngxi ukufundisa oko, kuya kusetyenziswa kuba sailed ukuba Yurophu, ukuba Eyahlukileyo, nkqu kuwo Pacific, ngexesha elide iminyaka ukuba schoolteachers kuphila. . Ngomhla we-bam sabbatical-Uthixo, phantse iminyaka elishumi eyadlulayo! "Wathabatha umfazi wakhe kwaye neentombi ezimbini, abo wakhulela kwaye washiya nest, kwi umjikelo-i-world cruise. Wabuza udavide kum khetha ngaphandle kwezinye izinto, ukuba amisele nabo ... Kulungile, uyayazi ndiyithetha. Yakhe, ndizama ukuba uqinisekile ukuba ukhe ubene ezingayi cela kum iinkcukacha ezininzi."
  
  
  "Kumele kwi-arhente ke iifayile."
  
  
  "Ndiyathemba hayi. I-abancinane umsebenzi ndaye kuba yakho boss yaba personal mba. Kuba oludala umhlobo. Kwaye, njengoko oludala, umhlobo, Udavide assured kum okokuba igama lam ingaba zange ivele, nkqu ugcinwe ' AX ' ifayile, nkqu ifomu yokufaka ikhowudi. Ndiyathemba emu kunye naye. Ingavumi? "
  
  
  Yena nodded wakhe. Kwaye ngexesha elinye, ndaqonda ukuba ndiya yenziwe ngayo imathematika kwaye kangangoko mna yenziwe nabani na yena, nento yokuba ngonaphakade kuhlangatyezwana nazo kwi-ubomi bam. Apho, kunjalo, bothered kum, ngenxa omkhulu inxalenye wam khondo lobungcali-mfundo lilonke usesinye ngoko ke liechtenstein suspicious ka wonke umntu ndiya kuza uqhagamshelane kunye.
  
  
  "Ke, njenge-phantsi ibali," ndathi. "Wena abafazi, abantwana, abajikelezayo umphandle echibini. Apho lamazibuko ukhe idibene?"
  
  
  Nathaniel washukuma a gently reproving umnwe e kum. "Ngoko ke, ngoku, Isikhewu, musa drown ngalo. Ukuba kwakunjalo kwiminyaka eyadlulayo, kwaye zonke nje izinto ndaye kuba Udavide ingaba ixesha elide phezu. Kanjalo, mna anayithathela rhoqo ukuhlala ucocekile, zange sele yafumanisa ukuba njengearhente. ukugcina ngaloondlela. "
  
  
  "Kulo mzekelo," yena wathi kuye ironically, " wena, nento yokuba bhetele na umnxeba kum Udaniyeli McKee."
  
  
  "Oh, mna uphumelele khange xana."
  
  
  "Kwaye nam... a yacht broker?"
  
  
  "Ke, i-unye. Kutheni ungavumeli thina linda kude kube sifumana ukuba indlu yam phambi ngokuxoxa oku okungaphaya? Ke iqala yemvula, kwaye abo pesky isiphumosomfanekiso wipers zilungile smearing amanzi zonke phezu isiphumosomfanekiso."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Wam iyanelisa apartment ingaba ukungena kwi name of Nathaniel Ufrederick ngu "hayi-ke-enkulu" indlu. Yayiyeyona ramshackle u-ibali mhlophe-paneled building nge libanzi igqunywe porch wabaleka ukuya emva kwaye ujonge ngaphandle phezu libanzi pond. Xa sifuna wafika, kwaba raining nzima, kwaye mna akusebenzi khange iselwa na apho sasivuya. Kodwa andiyenzanga care malunga Nathaniel.
  
  
  Ngexesha ndandisele eziboniswe yam igumbi upstairs kwaye ucocwe phezulu, bazalwana umququzeleli kokuba lit umlilo kwi-enkulu, ethambileyo living room, apho apparently kanjalo njengosihlalo a nzulu. Iincwadi namaphepha angama-baba strewn ezindaweni; omnye eludongeni waba lined kunye isivingco, kwi ezaye iqhotyoshelwe ukwandiswa imifanekiso ezinye eyona boat iifoto abe nento yokuba ngonaphakade eboniweyo. Inesakhelo imifanekiso abantwana ezahlukeneyo stages ka-adulthood baba asasazwa kwi ngaxalimbi kwaye jikelele uluhlu lophinda-phindo, kwaye kwelinye eludongeni ukuya kwezi a foto ka-umfazi, proudly mhlophe-haired kodwa radiant kubuhle. Kwaba nje intloko kwaye shoulders ngobude.
  
  
  * Yakhe wayesazi ukuba yena waba uhlobo umfazi abo babeya distract onke amehlo ukususela Playboy bunny parade. Wam ngokubhekiselele kuba Kananjalo Ufrederick yenyuka kungentsuku notches; ukuba yena nento yokuba ezilahlekileyo umntu, ngolohlobo, lowo wouldn ukuba zithe smiling njenge esihogweni.
  
  
  "Mna thabathani nisolko a bourbon drinker," wathi.
  
  
  "Wena k ubonakala ngathi ukwazi kakhulu malunga kum."
  
  
  "Ewe." Waba emi kwi thambileyo-old ukubangcwaba kwaye pouring ukusuka ikhristali decanter kwi enkulu glass.
  
  
  "Amanzi?"
  
  
  "Nje kick, enkosi."
  
  
  Sithatha Mfusa ke drinks ukusuka apha - ndicinga kwaba sherry, kodwa lowo ayikwazanga qiniseka - ukuya name, apho lowo evuliweyo ezimbalwa cans kwaye wenza olukhawulezayo sangokuhlwa ukuba asikwazanga incasa njenge kwethu, njenge canned ukutya. Xa ee ihlawulwe Emu a compliment, lowo brushed ngaphandle i-flattery.
  
  
  "Xa nisolko elwandle kuba kwiiveki kwi encinane boat, Umnu McKee, ufika phezulu nabo bonke ihlela ka umdla izinto kunye neembotyi kwaye zenyama stew. Kungenjalo, unaso mutiny kwi enqanaweni."
  
  
  Ngoko ke sahamba ngaphandle ngomhla emva porch. Imvula waba ngxi pouring phantsi, kwaye nangona ubusuku waba elihle, kuya waziva eshushu kwaye sheltered kwi-nzulu kophahla. Elincinane khulula ka-intlabathi sloped ezantsi emanzini ke edge, apho onzulu kwamaza lapped hungrily e elunxwemeni.
  
  
  Nathaniel pointed ngqo kude nathi. "Yacht club. Ke encinane ndawo, kwaye thina uphumelele khange ndiye apho ilungelo kude. Kuba obvious izizathu, ndiya kuyigcina imiyalelo yam boat kufutshane kwizibuko bar, nto leyo owenza kuyo iholo nje emva kwayo. Kwi-kwiintsuku ezimbalwa, xa ndifuna ukuva ukuba uyakwazi bavavanywe kukho njengokuba yacht broker, siza jonga wena kwi-club."
  
  
  "Uvavanyo?"
  
  
  "Kutheni na? Ingaba ucinga ndaxelelwa ke kukunika a ungqubano kunjalo ngaphandle zokugqibela exam?"
  
  
  Andiyenzanga yokucinga ngayo, kodwa ndiya kuba ukuba uyavuma ukuba kwabonakala ngathi okulungileyo. Kwesinye isandla, lowo ngxi asikwazanga niyazi ukuba kutheni. Ndicela yakhe.
  
  
  "Ah, ke kakhulu emva kwexesha ukuxoxa konke oku tonight, Umnu McKee. Kuza emva kwi-kanye."
  
  
  Sahamba emva living room, apho wathabatha incwadi evela shelf. Yena uqaphele ukuba kwakukho ezininzi identical imiqulu ezikufutshane; ubuncinane eluthulini jackets baba ngxi efanayo.
  
  
  "Ngexesha umngcipheko sounding immodest, ndicebisa uthatha le nani ukufunda phambi kokuya umandlalo," Kananjalo wathi. "Nkqu ukuba ndiyibhalile ngokwam, alikwazi ukwahlula engalunganga."
  
  
  Igama waba Imigca & Spars, kwaye isandla sam kwaba nzima njengoko njengoko Manhattan inombolo uvimba weefayili.
  
  
  "Nje ukwenza uziva ngcono," Nathaniel ukukuthetha. "Immerse ngokwakho kwi-trivial iinkcukacha rigging kwaye zokusebenza a sailing esonyuliweyo ngexesha uyakwazi ukuhlala vuka. Kodwa lumka, Umnu McKee."
  
  
  Kwakukho ezahlukeneyo qaphela kwi-ilizwi lakhe ukuze ngesiquphe made kum isigaba sentetha phezulu. "Careful?"
  
  
  Yena smiled. "Musa vumelani incwadi kuwa kwi kobuso benu ngexesha nisolko dozing ngaphandle. Ke nzima ngokwaneleyo ukuba aphule yakho nose."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Olandelayo zimbalwa zidlulileyo yintsimi a madhouse ka-physical kwaye mental exhaustion. Thina sailed Kananjalo ke amashumi alithoba-futhi-elide checche phezulu kwaye phantsi Saconnet River, nto ayiyo river kwaphela, kodwa i-lowry's apho tides boil phezulu na rapids ye-Colorado River. Kulungile... mhlawumbi akunjalo kakhulu, kodwa ngu imiceli-mngeni ukuqhuba kunye ndonwabe elifanelekileyo omoya astern, zonke sails flying, kwaye fumana ngokwakho ndihamba kunye iitshati. Ngexesha elinye incopho, nkqu Nathaniel ungeniswe yoyisa kwaye intliziyo kwi auxiliary injini ukuze sincede get ukuba Port Bar. Kuya kwenziwa kum uzive ngcono. Kukho mfihlelo ejikeleze experienced sailors; kubonakala ukuba babeya ngenye sishenxe ngonaphakade kunokuba resort yabo amandla, kodwa Kananjalo made akukho apologies.
  
  
  "Ukuba ufuna ukufumana kwenye indawo," wathi, " get kukho njengoko eyona uyakwazi. Kengoko uhlanga okanye ibala bonisa ngaphandle."
  
  
  Ukuvavanya wam ulawulo kwaye ngenkxaso yolawulo ye-boat, sahamba kwi cruise ukuba ithathe iimini ezimbalwa. Ngexesha lokuqala kwaba Cuttyhunk, apho akusebenzi ukuba izakuba kakhulu ngaphezulu, kodwa Kananjalo thoughtfully wabanyula imini xa kwakukho inkungu ngoko ke ingqinqwa ukuba ego ayikwazi practically kuba rolled phezulu kwi abancinane iibhola kwaye ukugcinwa kude. Waye ehleli kwi-cockpit, hayi kakhulu ekuthatheni kum, ukufunda incwadi ngexesha hers, besilwa umoya kwaye tides, kwaye yokuba ndinga barely khangela nkqu nose ka-inqanawa. Mna ke kakhulu abanekratshi ngokwam xa sifuna ndenza buoy ukuphawulwa abalindi ngasesangweni ukuba harbor, kodwa wam crafty instructor kokuba omnye abancinane surprise kwi-store for mna; lowo asikwazanga umzekelo-icatshulwe ukuba large-sized buoy boats ungqubano ekunene kwi-harbor abalindi ngasesangweni, kwaye xa siya wafika, baba omkhulu ngokwaneleyo ukuba enze surfer ke umlomo amanzi.
  
  
  Ngoko ke ndenzayo ebukekayo nto, ukukhupha i-sails ngaphandle Kananjalo ke, uncedo, kwaye waqala i-auxiliary injini. Yena asikwazanga kuthi ilizwi kuthi, kodwa mna onayo i-impression ukuba wayeza benze into efanayo.
  
  
  Ukusuka apho, sahamba ku Marta ke Sam, wachitha ubusuku kwi bhodi kwi-Edgartown Harbor, kwaye kwangoko ngentsasa elandelayo misela ngaphandle kuba Block Island, kule ndawo a yolwandle yacht cruise.
  
  
  akukho landmarks baba ebonakalayo. Yena uyayazi into malunga sishenxe kwaye imbuyekezo ukuba dozen iminyaka ayikwazanga kuba wafundisa yakhe, kwaye xa island ke mde, osibekeleyo red cliffs yaqalisa imboniselo, waye waziva ngakumbi uncedo kunokuba complacency.
  
  
  Thina rounded i-island kwaye ingenile Enkulu salt Pond, a yendalo harbor ngasentshona icala. Kwaba ngxi ukukhanya, emva kwexesha kwi-ngokuhlwa, Kananjalo wacebisa ukuba sihamba ashore.
  
  
  "Ndandicinga sibe nako ukufumana emva Newport yi-tonight," ndathi.
  
  
  "Thatha ixesha lakho. Ingaba sekhe uhleli apha phambi?"
  
  
  "Ungaze."
  
  
  "Lo ngumzekelo umdla ndawo. Makhe thatha ezimbalwa bikes kwaye yiya kwi-utyelelo."
  
  
  "Bicycles?"
  
  
  "Kunjalo! Ke kuphela indlela ukuhamba xa nisolko hayi ngomhla & nb."
  
  
  Ngoko ke, sibhala disembarked, mooring e eliphezulu iyasikeka ukuba senziwe ngokukodwa kuba lwamanzi ka-ehlotyeni ferries plying phakathi island kwaye mainland. I-small inani labantu okanye izilwanyana ka-iivenkile kunye ukutya stalls seemed ivaliwe, kodwa Kananjalo knocked kwi ucango a dilapidated, sagging yokwakha. Umfazi evuliweyo kwayo; Nah ke ubuso waba mfusa, apho ukuqwalasela okuthethwayo ukuba yena waba noba sele antonio zonke yakhe ubomi okanye intlungu ukusuka abanye ezoyikekayo sifo. Nokuba kwakunjalo, yena beamed xa yena wabona Kananjalo, hugged kuye, kwaye kwangoko wakhokela kuthi ukuba emva ka-isakhiwo, apho ezimbalwa anamashumi bicycles baba okuvimba a kuphalala, khetha udidi lwetshathi omnye iphezulu lomnye.
  
  
  "Thatha nantoni na ofuna, Umnu Ufrederick. Ngeli lixa ukuba uyasebenza, huh?"
  
  
  Thina pulled ngaphandle a ezimbalwa sonofabitch bikes, ikhangelwe kwabo ngaphandle.
  
  
  "Baya sizakwenza, Nkosk. Gormsen," Kananjalo wathi. "Siza mhlawumbi kuba emva kwi-iiyure ezimbalwa."
  
  
  "Uza kusibamba ubusuku okanye uyishiye?"
  
  
  "Akhange na thina kugqitywe kwangoku. Ufuna ukuya kutya nathi?"
  
  
  Umfazi chuckled heartily. "Oh, Thixo wam, hayi, Umnu Ufrederick. Ngeli xesha lonyaka, thina ikakhulu kuphila kwi kule zinokuphathwa izinja ukuze sibe asikwazanga ngalo yokugqibela ehlotyeni. Wamkelekile, kodwa andiqondi ukuba ufuna ngayo."
  
  
  "Mna uphumelele khange argue malunga ukuba," Kananjalo wathi, swinging yakhe leg phezu kwesitulo yakhe bike.
  
  
  Sasivuya lakho, noku main road, a khulula ka-potholed asphalt ukuba rhoqo ophunyezwe mimmo ongenanto, shuttered ubudala hotels kwaye ihlobo boarding izindlu, nayiphi na jikelele apho kukho abe ancestral apparitions lurking ngasemva eyimfama-windows. Thintela Island ngu eliphezulu enye umhlaba; senza iphumeze mimmo ka-isixhosa swamp-njenge terrain dotted kunye indlela:-ngwevu ponds. Kodwa thina weren khange ngokupheleleyo isolated; xa sasivuya halfway phantsi island, thina zahlangana umfana ezimbalwa kwi tandem bike abo bobabini pedaling constantly, kwaye ngokuqinisekileyo, ekubeni elikhulu ixesha. Siya kwenziwa igumbi kuba kubo, kwaye baya waved kwaye laughed, ngoko ke disappeared kwi ukuhlanganiswa dusk.
  
  
  "Andiyenzanga ukuba nabani na inikwe apha kwi-ngaphandle-lokulima," yena wathi, Kananjalo.
  
  
  "Ah, kusoloko kukho izinto ezimbalwa weirdos. Mna ikhethe na ukubona kwayo."
  
  
  Thina drove kwi de sibe ufikelele kude kuphele le island, eliphezulu cliff overlooking i-Atlantic Ocean. Ukusuka apho siya wema, kubekho impressive imboniselo, mhlawumbi anamashumi phantsi kweenyawo, njengoko kwamaza wambetha mercilessly kwi rocky elunxwemeni ngezantsi. Ukuza kuthi ga ngoku zethu ekhohlo waba lighthouse, i-ego ray nje kwasekuqaleni ku-yenza isangqa kuzo ukuhlanganiswa busuku. Nathaniel ndaza ndema kuba imizuzu embalwa, breathing kwi-elihle, coca zezulu ukusuka kwenye indawo efana Azores. Ngoko ke sahamba emva zethu bikes.
  
  
  Thina ayikwazanga kuva approaching car ngenxa kwaye umoya namaza; ngoku waye emi kunye yakhe ezongeziweyo ngaphandle kwaye alaphukanga grille propped phezulu ngokuchasene zethu bikes. Olandelayo mini, kwabakho indoda kwi umqhubi ke icala, kwaye lowo ayikwazi kubona blurry ubuso ngokusebenzisa isiphumosomfanekiso, kodwa lowo asikwazanga ahlawule kakhulu ingqalelo. Mna kwaba kokukhona anomdla kwi-shotgun ukuba umntu pointed at kwethu.
  
  
  "Umnu Ufrederick?" "Ingaba yintoni?" wababuza, ilizwi lakhe faint ngokuchasene komoya.
  
  
  "Oh, Thixo wam," Kananjalo wathi softly.
  
  
  "Usakhumbula na kum?"
  
  
  "Ndiza koyika ngoko ke." Nathaniel asikwazanga hambisa; wayigcina ezandleni zakhe ngexesha lakhe macala kwaye seemed phantse relaxed. "Nkqu nangona kwakunjalo ngoko ke ixesha elide eyadlulayo ..."
  
  
  "Ixabiso i-legs ixesha elide kuba kum." Wafuduka i-shotgun kancinci, apho andiyenzanga ngathi. "Baya musa trust kum, uyazi. Babecinga ukuba mna ke neyokusebenza kuhlangana yakho abantu, hayi kokwabo, kwaye kwaba phezu ngonyaka phambi kokuba mandiyenze go."
  
  
  "Kufuneka nedabi nzima ixesha."
  
  
  "Kwaba esihogweni! I-wonke liechtenstein ngonyaka ukuze ifektri inqanawe, kwaye akusebenzi ukuba kumnandi cruise!"
  
  
  "Hayi, akunyanzelekanga ukuba bona kuye ukuba indlela, Graves." Nathaniel wathabatha necala inyathelo lesi-kwiintlanganiso umntu kwaye pointed at i-shotgun. "Ingaba ke sebenzisa le?"
  
  
  "Andiyenzanga kuza apha relax kwi-fresh emoyeni."
  
  
  Ngoku yena ayikwazi bona okokuba waye eyindoda zakhe phambi kwexesha thirties, kunye thumbs kwaye wrinkled ubuso roughened ngamandla omoya namanzi. Ngaphantsi Ego ke nondescript windbreaker, i-impressive muscles ka-kwesixhanti sakhe bulged.
  
  
  "Ngoko ke, nina accidentally zifunyenweyo nathi apha?" Nathaniel
  
  
  Mna bafudukela njalo. Enye nesiqingatha inyathelo.
  
  
  "Mna anayithathela sele kwi island kuba kwiiveki ezimbalwa, ngonaphakade ukususela ferret mandiyenze khona. Umfazi wam ngu ekuqaleni ukusuka apha..."
  
  
  "Oh, kunjalo. Kwaye Nkosk. Gormsen ngu unyoko - kwi-mthetho, ayi yena?"
  
  
  "Uyayiqonda yonke into pretty kakuhle." Graves yisa phambili. "Ndicinga ukuba wena ongumhlobo wakho kufuneka umva wendawo cliff."
  
  
  "Ingaba ke shoot kuthi okanye ucinga ukuba ungakwazi ukwenza kuthi ukutsiba ngaphandle?"
  
  
  "Kuya uphumelele khange enze nawuphi na umahluko kum, Umnu Ufrederick. Mna ke oza kuhlawula kuwe a ndwendwela kwi-Newport, kodwa kufuneka spared kum okokuba namhlanje."
  
  
  "Ukuba ngaba wayesazi abo red fishing abahlobo kokuba vumelani sihamba, nibe zitshintshile yakho route." Nathaniel agcina ukuba ilungile-natured ileta-ncuma kwi ubuso bakhe, zolile njengoko ukuba waba emi kwi-phambili i-classroom ukuzaliswa eager abafundi.
  
  
  "Ewe, kulungile, andiyenzanga ukuba babeza kuthunyelwa kuwe a telegram. Ngaba umisela kum phezulu kakhulu kulungile, Umnu Ufrederick, kwaye andiqondi xana nantoni na, ngolohlobo. Web isizathu sokuba babe asikwazanga ukundibulala waba..."
  
  
  "Ngenxa yokuba weren khange ingakumbi ebalulekileyo, baba nawe?" I-tshintsha Kananjalo ke ilizwi waba remarkable; ngoku kwakukho grin kwi-nen.
  
  
  Ihlala isebenza ngokugqibeleleyo. Graves bafudukela kwiintlanganiso kuye, ubuso bakhe flushed nkqu ukuhlanganiswa ubumnyama. Yena wavusa i-shotgun ukusebenzisa ego njengokuba club, kwaye retired schoolteacher ducked phantsi kwayo. Yena dug yakhe numb fingers kwi ubomi, usebenzisa yakhe ezinye forearm to block i-ukuvuthuzela ye-shotgun muzzle. Graves uyiphinde kabini ngaphezulu, amehlo popping. Nathaniel betha yakhe ego kwakhona enye ndawo, eli lixa ukutyhila ... ingalo yakhe phezu kwaye phantse lifting umntu ngaphandle kwakhe leg, lakhe fingers hooked phantsi ego ke sternum. Graves balingwe ukuba scream, kodwa yonke loo weza ngaphandle ego ye-libanzi-vula rta yaba strangled isandi ka-agony.
  
  
  Nathaniel wathabatha shotgun yi-ego wakhe ngesandla, ikuvumela umntu kuwa emhlabeni. Kwakukho ncuma ka-mixed satisfaction kwaye regret kwi ubuso bakhe njengoko wakhangela e Graves writhing kwi-agonizing intlungu - waza wakhangela mde kakhulu.
  
  
  Ucango lomnye car ivulekile kwaye umfazi onayo ngaphandle kwi-nah. Ndinga zibalisa kwaba umfazi, ngenxa Nah kokuba pink plastic curlers yayo iinwele; kungenjalo, wayengomnye dressed ngaphezulu okanye ngaphantsi na umntu lwazi kwi Kananjalo ke leg. Nah kokuba i gun.
  
  
  Hers, kakhulu. Wilhelmina, i-Luger ukuba waba kangangoko inxalenye kum njengoko wam ilungelo ingalo, jumped ngaphandle jikelele yakhe shoulder holster. Hers yehobe e Nathaniel, alahle ego bucala njengokuba umfazi swung omkhulu ubudala revolver wethu icala. Ngenxa yomoya kwaye surf, mna phantse asikwazanga beva isandi ye-gunshot, kodwa ndava a searing intlungu xa Gawk betha wam shoulder.
  
  
  Umfazi okanye akukho mfazi, wayengomnye esifutshane ngomoya wakhe. Omnye oluchanekileyo esifutshane outright khetha udidi lwetshathi kwi-dollar; wayengomnye kakhulu vala kuba wakhe ukuba unobuhle, kwaye akusebenzi khange ke nje injure ee.
  
  
  Yena wehla na iliwa, i-revolver falling ngaphandle jikelele yakhe fingers na kde wayengomnye ngesiquphe ukudinwa of. Nathaniel waba sele kwi iinyawo zakhe, firing i-shotgun e Graves.
  
  
  "Mnandi ukuya kuhlangana nani, Umnu ... ah... Mackey. Yena seemed ukwazi wayengomnye ngokwenza kunye isixhobo." Yena leaned phezu umfazi ke umzimba kwaye washukuma kwentloko yakhe. Ngoko wathabatha yakhe gun kwaye balibeke wakhe belt. "Ngoku sino encinane ingxaki."
  
  
  "Ewe, supposedly."
  
  
  Graves waba ngxi writhing e iinyawo zam, uzama ukufumana phezulu, kodwa lowo ayikwazanga, akukho ngaphezu kokuba ayikwazi thetha.
  
  
  "Ndinqwenela yena hadn ukuba ziziswe umfazi wakhe bangena oku," Kananjalo wathi. "Okanye ubuncinane hers, ndiyacinga ukuba yintoni wayengomnye. Ngenene, Graves? "Lowo mbindini lowly phezu kwakhe.
  
  
  Graves nodded, ubuso bakhe contorted, lakhe neck clenched.
  
  
  "Ngoko hers, ndiyacinga uyakwazi hardly xolela kum kuba wakhe ekufeni." Yena washukuma kwentloko yakhe regretfully. "Hayi, andiqondi ukuba ngoko ke emva yakho yokusebenza tonight. Ngoko ke..." Lowo shrugged. "Ndiza uxolo, Graves." Abe ufikelele kuba umntu ke axis powers, dug yakhe fingers mercilessly phantsi yakhe ribs, kwaye agcina pushing, ngaphezulu kwaye ngaphezulu, probing dollar oyilwayo de isandla sakhe waba phantse buried enyameni. Graves howled softly, kicking yakhe legs; Nathaniel wajonga e kuye casually, hayi ikuvumela phezulu ngomhla koxinzelelo. Ngoko ke, umntu kubeka ngxi.
  
  
  I-retired utitshala onayo phezulu kwaye wiped yakhe earlobe kunye emva bakhe esandleni sakho. "Mna andazi ukuba lowo ufile okanye hayi, kodwa ke ayikho obaluleke kakhulu. Ungakwazi kundinceda get ih ih emva unfortunate car?"
  
  
  Oko akusebenzi khange kakhulu ekuqinisekiseni kunokwenzeka ingozi Poe kokuba ngonaphakade staged, kodwa yokuba endala Chevy Mistletoe ke oluzenzekelayo zokudlulisela tended ukuvala ngaphandle wenza yonke into kancinci ngaphantsi believable. Thina ivuliwe i-ignition, rolled imoto ukuya wendawo cliff, kwaye pushed ngayo overboard. Nathaniel ayikwazanga linda ukuyibona betha aamatye ngezantsi; kulo naliphi na ityala, kwaba omnyama ukubona into.
  
  
  Yakhe, wajonga kwi-kolawulo lighthouse.
  
  
  "Musa worry," wathi. "Ukuba babe ewavile nantoni na, babeya zithe apha yi-ngoku. Ih ixhalabile kwenzeka ntoni elwandle, hayi ngomhla elunxwemeni. Kutheni ixesha kubuyela Nkosk. Gormsen ke bikes?"
  
  
  Riding sebumnyameni akusebenzi ukuba kulula; i-ngcwele wam bike
  
  
  oko asikwazanga kuwa kude ngaphaya wam ngaphambili ivili, kwaye Kananjalo ke, asikwazanga umsebenzi ngawo onke. Kodwa yena seemed ukwazi apho waye ke, kwaye njengokuba nathi drove chu kuwo island, yandixelela yintoni Graves kwaba ngathi.
  
  
  "Lowo wayengumlobi, a boatman, bayibize oko uza. Yena isebenza ikakhulu kuyo Montauk, kwi-tip ixesha Elide Island. Ke vula apho." Yena pointed ekhohlo, apho wayesazi kwabakho yolulela amanzi yokwahlula Blok Island kwi-Russian Umongameli Vladimir Putin. "Kwiminyaka embalwa edlulileyo, i-Bomvu recruited ego. Ezenzeka asebenze, ungayiza ego kwi-impimpi i-imeyili ishishini ngu. Wakhe umsebenzi waba ngokulula ukugcina amehlo akhe vula. Apha, umzekelo, baninzi submarines; ufikelelo Atlantic ukusuka inkqubo ephantsi-base kwi-Entsha London. Kwakukho kwezinye izinto, kakhulu. Graves basebenza umqulu we-boats, kwaye iselwa ezimbalwa abantu abaphila ebalulekileyo urhulumente noqhagamshelwano weza apha kuba kwiintsuku ezimbalwa ngaphandle. Nkqu Nixon waye ke xa wayeneminyaka campaigning kwi - ' amathandathu anesibhozo, uyazi. Nakuba kunjalo, i-mutual umhlobo wam kwi comment = ingxwaba ngokuba kum Graves, kwaye ukususela oko waba handy kwaye wayesazi kancinane malunga boats, mna ke yabelwe... neutralize i-ego." Yena grinned e kum njengoko sithe u-icala yi-icala. "Andiqondi ngokuqhelekileyo thatha physiologically esebenzayo iziyobisi, kodwa ihlala nje ngoko kwenzeka okokuba mna waba nako ukusebenzisa imali inkqubo eyenziwayo wanikela."
  
  
  Ndibuze, dodging a pothole ubungakanani a backyard ichibi lokuqubha.
  
  
  "Ah, ewe, yiyo njani baye kuyo. Njengoko kufuneka ukuba uyazi, fishing-afrika abaninzi amazwe, ingakumbi i-Russia, ukusebenza nje ezimbalwa miles ukusuka zethu shores. Yintoni i-rivalry apha kwezoqoqosho, hayi ideological, ngoko ke, ukuba kukho enobulungisa isixa-mali unxibelelwano phakathi kwamacandelo boats, nokuba nationality okanye politics. Ngoko ke akusebenzi ukuba nzima kuba Graves ukufumana yakhe iingxelo omnye Russian boat okanye enye. Kodwa ngamanye amaxesha naye uya kuba urgent imiyalezo, kwaye ngoko uya kwenza ukwazi ukufaka holier-kwe-wena umyalezo kunye nabo kwi-cliffs, apho lowo onayo ngaphandle ngomhla bullying yowiso-mthetho, kwaye yena nenkosikazi yakhe collapsed yabo lokufa kwabantu ... "
  
  
  "Malunga ukuba," lowo interrupted. "Mhlawumbi kokufa kwakhe kusenokuba imagined njengoko i-kunokwenzeka ingozi, kodwa into malunga wakhe ekufeni kwakhe? Kukho ithoba-imililitha gawk kuyo."
  
  
  "Ewe, Ewe. Hayi kakhulu babecocekile. Nangona kunjalo, ngeli xesha lonyaka, le yinxalenye coast ke deserted ukuba imoto ngu kwi-iholo phantsi kwamanzi - kwaye kumele ibe, ngexesha kubalulekile accidentally bamfumana, yona ayisayi kuba ngokwaneleyo. shiya imizimba yobulali abasemagunyeni, ngoko ke baya kwikhulu suspect nantoni na, kodwa i-kunokwenzeka ingozi. Ukuba baya kuyenza, kanjalo, sidinga umhlobo kwi comment = ingxwaba ukwenza ukuba, musa thina?
  
  
  Andiyenzanga kufuneka ndithi nantoni na; le balulamileyo sangecawa ezingakwazi ukubulala kwi-yingqele igazi waba kude ozayo kum.
  
  
  "Kulo naliphi na ityala," Nathaniel waqhubeka njengokuba nathi waqala phantsi ixesha elide, gradual descent kwiintlanganiso i-inani labantu okanye izilwanyana kwezakhiwo kwaye izakhiwo ngaphaya, " mna zilawulwe ukuqinisekisa lowo ufunda Graves ukuba ndandisele sympathetic. Oko akusebenzi ukuba nzima; unabo oku uhlobo Mentality - yena thinks zonke schoolteachers ingaba communists omnye iqondo okanye enye. Kwi end, wayengomnye ekubeni yi-ego ukuthumela umyalezo apho omnye fishing boats kukwazi zethu territorial amanzi - oko, kunjalo, ingaba strictly ithintelwe. A Coast Balinde cutter waba parked ezikufutshane, kwaye kwakukho ngenyameko kwakucwangcisiwe - kwaye futile-nokususa, ngexesha ey pretended ukuthatha Graves. Yena lokuphuma, behla ukuya harbor kwelinye icala kwesi siqithi, kwaye stole a motorboat ukufumana kude. Masithi wafumanisa omnye jikelele red trawlers kwaye wathatyathelwa a ifektri inqanawe ukuba ingaba ngaphezu nje intlanzi siqwalaselwe. Ukuba abe honest, thina elindelekileyo kubo ukuthatha ego emva Umama i-Russia, kodwa apparently ih izixhobo kubaluleke ngakumbi sophisticated kunokuba sinako ngcinga. "
  
  
  Sasivuya approaching a umqolo dilapidated izakhiwo, hayi kude abalindi ngasesangweni. "Kutheni yiya zonke ezi trouble?" Ndicela yakhe. "Wouldn khange kube lula nje arrest le guy? Okanye aphelise ego?"
  
  
  "Kulungile, uyayazi le ndoda kwi comment = ingxwaba; lowo akuthethi ukuba zichaza nantoni na lowo shouldn khange. Kodwa wam inkumbulo kukuba ukuba sino ababanjiweyo Graves kwaye balingwe ego, izakuba zithe pointless. Emva zonke, waba nje kuyo fisherman ngokwenza kancinci imdaka umsebenzi ecaleni ukwenza ezingaphezulu imali. Inkqubo yovavanyo babe kakuhle ndenza ego a martyr, kwaye mihla sino ngaphezu ngokwaneleyo ih. Kwesinye isandla, ukuba singathi convince inkundla ngenye indlela. Ngaphandle ukusuka yokuba waba kabini iarhente, apho siya k ubonakala ngathi ukuba benze ukuba abanye kangakanani, babengayi yokuchitha ezininzi ixesha iinzame ukukhangela zabo nezinye ngokubanzi umsebenzi qiniseka ukuba babe weren ukuba zonke njenge Graves."
  
  
  Oku kwaba kanye kanye njani yena waba imagined ngayo, ngoko ke yena wanika phezulu ngomhla we-isihloko. "Uthini nah?" Thina slowed phantsi kwi-phambili Nkosk. Gormsen ke shuttered zinokuphathwa dog kuma kwaye bike yerente mall.
  
  
  "Mna wouldn khange kuba Stahl worry," Kananjalo wathi. "Sino akukho ubungqina wakhe kukawonke-wonke."
  
  
  "Umntu othile wathi, Graves sasivuya kwi-i-island."
  
  
  "Ewe, kunjalo. Kodwa imini phambi
  
  
  ukuba ibingu wakhe, kuya wouldn khange necessarily involve yakhe. Emva zonke, yachtsmen abo kukrazulwa bicycles aren khange rhoqo jikelele ngeli xesha lonyaka."
  
  
  "Kulungile..."
  
  
  "Kodwa ndicebisa siza kubuyela zethu boat kwaye intloko ekhaya tonight. Kukho akukho incopho ekwenzeni abantu abaninzi assumptions, kukho?"
  
  
  
  
  
  
  Ngowesine isahluko.
  
  
  
  
  
  Ngexesha silifumene emva iyasikeka emva kwexesha busuku, Kananjalo seemed ukuba ingaba zilityelwe malunga fernández abancinane siganeko kwi-Blk Island. Waba njengoko serene kwaye mna-possessed njengangaphambili xa sifuna ingenile onzulu ndlu, kwaye xa wathabatha ekhawulezayo jonga jikelele amagumbi, wakhangela e kum nge uhlobo amused intetho.
  
  
  "Uyazi, awunokwazi ohlala kuyo intsingiselo uloyiko babulale," wathi. "Ngenye indlela, ngubani incopho ka-ophilayo? Siza kwenza disgusting abancinane umsebenzi senza kwaye ingaba ngaphezulu okanye ngaphantsi elungiselelwe zoko. Ngoko ke yenza ngamanye amaxesha amaninzi abantu kweli hlabathi. Kwaye nje qinisekisa. Umnu McKee, yintoni ingaba ibe ngathi ukuba sibe baba zonke worried malunga abo babekho lurking jikelele elandelayo yembombo? Kutheni, ngubani babe lumka ngokwaneleyo ukuba usebenzise kuba umongameli? Uza ukungena kwam kuba wesonka kwaye ikofu?" "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ngexesha elandelayo zimbalwa zidlulileyo, xa sifuna weren khange sailing, lowo lezinto ezinako ukwenzeka, lubandakanya ikakhulu catalogues kwaye ubudala clippings malunga Enew York Boat Bonisa. Nathaniel kokuba uxwebhu drawer stuffed kunye isebenza designs wonke conceivable uhlobo sailing esonyuliweyo, ukususela mhla sailboats ukuba ocean trimarans, ihamba kunye iifoto kwaye advertisements zonke phezu newspapers mbombo zone zeli. Thina watyelela eziliqela shipyards ezikufutshane, ujonge kwi-hulls zabo boats okokuba baba baphoselwe emanzini, kwaye interiors ezininzi abanye. A ezimbalwa phinda-phinda, wathabatha kum Christie ke, omkhulu restaurant kwi iyasikeka kwi-Newport, apho inkonzo kwaye eda baba ezibalaseleyo, kwaye apho ungakwazi sebenzisa kwi stray Vanderbilt yachtsman okanye furry ensign ukusuka omnye wobulali MEAD bases. Nathaniel wayesazi ih zonke noku, kwaye kwangoko a ezimbalwa utyelelo yakhe pretty kakuhle izibakala ngokwakhe njenge-phantsi kuba Udaniyeli McKee, a yacht broker kwi-west coast ka-Florida. Waba nkqu ekuqaleni ukukholelwa kuyo ngokwakhe.
  
  
  I - "exam" kwi-yacht club akazange ngoko ke supposedly elula. Amalungu babebaninzi abantu abathe besazi zabo boats; baya weren khange cocktail goers kwi-home port bar, kwaye web yacht cap ndabona waba nailed ukuba moan ngaphezu bar. Nathaniel ihlole incoko jikelele enkulu macala onke, itheyibhile, casually-maliciously, ndandicinga-kwiindawo apho kwaba hers, kwaye waba banyanzeleka ukuba benyuke kunye ezinye iimpendulo. Ndicinga ukuba ophunyezwe ngayo, kuba akukho namnye kwi-indimbane wajonga doubtful. Nakuba kunjalo, xa sifuna ekhohlo - emva kwexesha kakhulu - Nathaniel clapped kwam ngomhla shoulder kwaye wajonga kakhulu pleased. Ngomhla wethu indlela emva ego indlu, thina stumbled kakhulu kwi intlabathi, kwaye mna andazi owaye ixhasa ezinye jikelele kwethu.
  
  
  Kwaba ngxi onzulu xa ndandisele interrupted nge bukhali nkqonkqozani kwi ucango. Ndaba umfanekiso imbono kule yam intloko - baya asikwazanga skimp kwi bourbon ngaloo club - kodwa mna onayo oko akunjalo kude.
  
  
  "Yintoni na?" Mna lanyanzelisa.
  
  
  "Isikhewu!"
  
  
  "Kuye, Dan!" yakhe rheumatism growled.
  
  
  "Ewe, ewe," Kananjalo wathi. "Kodwa kufuneka ufumane phezulu kwaye sisondela."
  
  
  "Ngoku?" Ndandimangalisiwe yintoni enye into waye ke ubeke kum ngaye.
  
  
  "Ke urgent. Kufuneka babambisa yakho uhambo ukuba Tampa, kwaye thina barely kuba ixesha ukufumana i-airport."
  
  
  "Tampa?"
  
  
  "Andiqondi ukuba kutheni. Udavide nje ngokuba, kwaye lento phezulu otshisa ibunzi. Ngoku get dressed. Hurry phezulu!"
  
  
  Tampa, ndandicinga njengoko ndithatha ngaphandle wam pajamas. Yayibizwa ngokuba enye uninzi confusing imisebenzi mna nento yokuba zange kwenzeke. Kwaye ukuba umsebenzi waba kwi-el salvador, hers ngokuqinisekileyo asikwazanga kuza vala kuyo.
  
  
  
  
  
  
  I-anesihlanu isahluko.
  
  
  
  
  
  Naye waba elula; umyalezo kuba Udaniyeli McKee ngomhla Tampa airport informing kum ukuba reservation bebe made kulo igama lam ngomhla ezikufutshane motel. Abe nento yokuba ikhangelwe kwaye kwafuneka nje kokuba ekhawulezayo shave - akukho ithuba phambi Kananjalo ke indlu ekhohlo yakhe - xa kwabakho ukukhanya nkqonkqozani kwi ucango.
  
  
  Yena hesitated, ngoko ke wajonga phantsi ngomhla wakhe suitcase, aqulathe Wilhelmina ngendlela ekhethekileyo compartment. Kodwa andiyenzanga ukuba ndibe nento yokuba kufuneka esenziwe lula Luger, hayi ngoku. Njengokuba kude kube ngoku njengoko ndandisazi, kwakungekho isizathu jonga kum ukuba ndithi akusebenzi khange banobuhlobo. Hayi ngoku. Nangona kunjalo, lowo wavula ucango cautiously, kwaye akubona inkqubo eyenziwayo emi apho, waye waziva engaqhelekanga uluvo uncedo.
  
  
  Wahamba ngaphandle esithi a ilizwi molo kuthi, bahlala phantsi ngomhla omnye jikelele a pair of enkulu beds kwaye wajonga e kum. Yena brushed kude a umfanekiso ka-foam, spun i-isitulo jikelele phambili imitation wood itheyibhile, waza wahlala phantsi iyonela kububanzi bephepha kuyo.
  
  
  "Eli gumbi wenziwe thoroughly ikhangelwe," Hawke wathi. "Omnye wethu electronics engineers wachitha yokugqibela ebusuku apha, kwaye kunye nabo i-ferret ngu kwi-iholo phantsi umlo.
  
  
  Uya kuya kuvulwa ngokuzenzekelayo kwaye wajonga e eludongeni ngasemva kwakhe; mihla, kubonakala ukuba uninzi motels nakhelwe jikelele Marley, kwaye nkqu i-abantu abadala umntu ngaphandle kokuva aid unako kuva yonke into ukuba kwenzeka ntoni kwi-isithinteli esilandelayo.
  
  
  "Musa worry," endala indoda leyo yathi. "Thina anayithathela booked a room zombini iindlela; akukho namnye unako nive into sithi."
  
  
  Ukuba uvuma kwam; ndithi zange doubted Boss yam ke nako ucinga nge-wonke inkcukacha.
  
  
  "Zenopolis ngu ngokwenza oko zethu indlela," wathi ngaphandle ngakumbi esa kundoqo zemali. "Kanye umhla alifumanisanga kanti sele imiselwe, kodwa kuya kuba ngethuba Sundays. Kuya emnqamlezweni komda kunye Ihungary kwaye intloko ukuba Corfu. Ixesha nendawo intlanganiso iya kubonelelwa ngelo xesha."
  
  
  Yena nodded, ngoko ke frowned. "Njani mna uqhagamshelane kuye?"
  
  
  "Nge-ego udade."
  
  
  Hawke wathi ke ngoko dryly ukuba akusebenzi khange uqaphele ngomhla wokuqala. "Njani waba ke kwakhona?"
  
  
  "Ego udade. Igama lalo ngu Kristina, kwaye yena ngu egoistically ophilayo ehambelanayo. Yena ngoku imisebenzi njengoko a student nurse kwi-Atene, kodwa Nah ngu ukwikhefu kunxweme olusentshona. Uthatha ngayo, kwaye ... ayithethi ukuba ufuna ukuya iinkcukacha."
  
  
  Kodwa waye ke phofu. Kristin, kuyo intliziyo ngaphandle, waba amashumi amabini ubudala, kwaye yena hadn khange ebone Alex i-ferret kunye nabo ukusukela ukuba abe nento yokuba sebenzisa ngaphandle ishumi elinesihlanu leminyaka eyadlulayo. Kodwa Alex, ngokunxulumene Hawke, babefuna yakhe udade u-ego ukuba abe khona xa sifuna zahlangana; kokuba ezinzima suspicions, kwaye emva esa kundoqo uthetha-thethwano kunye nabantu bethu, yena thathwa ukuba ingaba obandakanyekayo Kristina kwi-yaba. Wathi web inikwe umntu lowo ayikwazi trust, kwaye inkqubo eyenziwayo kwaye mna wavuma ukuba waye usebenzisa ngalendlela a sethutyana phakathi ngokwakhe kwaye kunokwenzeka betrayal ye-isigrike urhulumente.
  
  
  "Mna uphumelele khange pretend ukuqonda kakuhle ukuba yintoni yena ke ngokwenza," inkqubo eyenziwayo ungeniswe, " kodwa kuyabonakala ukuba simele siye ihamba kunye naye kangangoko kunokwenzeka."
  
  
  Wam ukunikezelwa seemed i-elula: mna kwafuneka iphaphazela kwi-Atene, hire imoto, kwaye ukuchitha kwiintsuku ezimbalwa exploring i-boathouses ezinxuse unxweme. Kwi-Pyrgos, mna wabona lencwadi ithi phezulu kubekho inkqubela ("iselwa nabafana, mna waxelelwa ukuba," inkqubo eyenziwayo assured kum) kwaye ke rented a sailboat ixeshana elifutshane cruise ukuba Corfu. Apho, kwi i-island ukuba ngu makhulu kwi-iholo kunokuba Ihungary okanye Greece, isibini kuthi uza uqhagamshelane Alex Zenopolis.
  
  
  "Thina anayithathela sele kwi-uqhagamshelane kunye naye amaxesha ambalwa ukusukela thina yokugqibela wathetha kuni," Hawke wachaza. "Kengoko care njani oko efumana apho, kodwa ngoku ke lubonisa ukuba oko sele kakhulu ulwazi ukuba unako okokuba ngomhla kuthi. Mhlawumbi, mhlawumbi hayi, kodwa uza kuba ukwenza yakho eyona ukuthatha ego kude njengoko kwakucwangcisiwe; kufuneka sibe alenze ukuba ukho ndizixelela ukuba inyaniso de siyazi ngenye indlela ."
  
  
  "Mna kwakhona ndithi, kutheni kuwuthabatha ego ukuba Taranto kwi speedboat? Oku sailing ishishini kungathatha iimini ezimbalwa."
  
  
  Endala umntu washukuma kwentloko yakhe. "Kubalulekile vitally kubalulekile ukuba wena musa ukuvumela nabani na ukuzoba ingqalelo kuwe okanye Zenopolis ngayo nayiphi na indlela. Yena assures kuthi ukuba ego breakthrough ndiya kuhamba unnoticed kuba ubuncinane kwiintsuku ezimbalwa, kodwa lowo wagxininisa esithi iinzame zethu egameni ego kufuneka ngokupheleleyo engabonakaliyo. i-kwinto ixesha ngu obandakanyekayo ukuba unabo na ngokupheleleyo wachaza; nawuphi na kunjalo, kufuneka sibe awuhlonele ego ingcebiso kuba mzuzu. Hayi, Isikhewu, uza kuthabatha rented sailboat ukuba Taranto kunye efihlakeleyo lokwaluka. Ngaba akayi kwenza nantoni na ukutsala i-ingqalelo le-mandla ka-Greece okanye naliphi na ilizwe de Zenopolis yindlela ekhuselekileyo kunye nathi. Kulo naliphi na ityala, "uqokele nge slight ncuma," ukuba kuza ezantsi a & nb nokususa, akukho powerboat ungakwazi ukufumana ebeya kukwazi outrun i-iinqanawa kwaye kwiindawo ezingaphelelanga ukuba ezahlukeneyo oorhulumente ithumele emva kwenu."
  
  
  Nangeyiphina indlela, lowo iqinisekise kum. Ndandicinga ukuba waba ngayo, kodwa inkqubo eyenziwayo kokuba omnye abancinane surprise kwi-store for kum.
  
  
  "Endleleni," wathi, glancing ngexesha lam vula suitcase kwi iinkuphelostencils ngokuchasene eludongeni. "Uphumelele ukuba unayo nayiphi na firearms kule ebufundisini. Okanye nantoni na ongomnye ukuba abe incriminating xa uqinisekile ukuba ibambe kwaye questioned."
  
  
  "Akukho nto?" Mna lanyanzelisa.
  
  
  "Ndiye ndicinge uyakwazi ukuzithwala yakho knife, kodwa hayi kwi-scabbard kwindlela yakho forearm ukuba usebenzisa. Njengokuba ufunda cacisa amanzi, kufuneka ube abanye khetha ka-ukungasebenzi, nangona zezenu ngu engathndwayo ukuba kufumaneka kwi bhodi uninzi boats. umsinga, nangona kunjalo, kusenokufuneka kuyo ."
  
  
  "Ucinga njalo?"
  
  
  "ewe. Uyabona, Isikhewu, sifumane ukuba cinga malunga nenkqubo yolawulo olumanyanisiweyo imfuza ukuba lo wonke umsebenzi yi-ezinye uhlobo trap ukumisela isixhobo yi-kwelinye icala. Njengoko uyazi, sisebenzisa kwi ixesha kakhulu elinovakalelo uthetha-thethwano kunye Russians kwaye Isitshayina. Eneneni, kukho uhlobo tacit moratorium ngomhla wethu imisebenzi ngokuchasene ezi ih ngesathelayithi amazwe. Xa usenza ngexesha uhambo olusuka Corfu ukuba Taranto ukuba Zenopolis ingaba usebenzela ih ngeenjongo ukwenza kuthi jonga engalunganga, apho owamkelekileyo, ngoko uyakwazi qiniseka ukuba... ezilahlekileyo elwandle."
  
  
  Ukuba asikwazanga bother kum; andiyenzanga kufuneka Killmaster ibakala, ngenxa yokuba mna shuddered ngomhla wayecinga ka-sticking a knife kwi-i-utshaba iarhente, nkqu ukuba waye umntu oya kusetyenziswa kuba umhlobo.
  
  
  
  "Kulungile," ndathi, ifumana phezulu ukuya bag yam. Wathabatha ngaphandle Luger kwaye zinikezelwe yona Ego inkqubo eyenziwayo. "Zikhathalele nen, wakhonza nam kakuhle."
  
  
  "Kuzakuba ilungile xa ufumana emva," wathi, putting i-isixhobo emva yakhe briefcase.
  
  
  Yena wahlala phantsi kwakhona. "Enye into."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo wanyusa shaggy eyebrow e kum.
  
  
  "Yintoni le esihogweni yi tailor ngokwenza kwi-Tampa?"
  
  
  "Kunjalo. Ndaxelelwa ke zichaza kuyo. Uza hlala apha kuba iintsuku ezimbini kwaye get ukwazi ezahlukeneyo marinas kwaye yacht brokers." Wathabatha ngaphandle encinane imvulophu jikelele yakhe briefcase kwaye wabeka ego kwi umandlalo elandelayo kuye. "Uluhlu brokers ukuba ingaba kutshanje segolide imisebenzi; une isebenza kuzo zonke ezintathu jikelele nabo kwaye ingaba ngoku ethabatha a yaphula ukuzama ukuqala weshishini lakho. Nibe nokufunyanwa overly cautious, kodwa ukuba umntu ucela ukuba ngubani kuni isebenza kuba, nibe kunika ulwazi ukuba ayikho lula ukuqinisekisa. Ngokwenene, le asiyiyo kuyimfuneko; lo msebenzi uza kuphela kuthabatha iintsuku ezimbalwa. Kodwa izakuba foolish ukuvumela nethuba ntlanganiso. "
  
  
  "Emanzini ngabantu pretty uvale i-umphandle echibini zonke phezu ndawo," mna wavuma. Nathaniel Ufrederick iqinisekise kum oku.
  
  
  "Absolutely fantastic. Ngexesha abajikelezayo ezinxuse unxweme ka-el salvador, nibe kuhlangana ezinye Americans abo kuyazi indawo. Ngcono ukuba abe glib kunokuba stutter kwaye get ezilahlekileyo, huh?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kwenziwa, inkqubo eyenziwayo wandixelela, yi-bechitha wonke ukukhanya-lixa, kwaye kwangoko emva mnyama, wandering jikelele amadokisi, orhwebo floors, kwaye shipyards ngathi i-unemployed yacht broker. Ngexesha lakhe travels, wafunda amagama lwabalawuli kwaye salespeople, port-mkhosi abaziintloko, kwaye guys abo wasebenza igesi stations e ezahlukeneyo amadokisi. Mhlawumbi zonke iinkcukacha ayinakuze ibe luyafuneka, kodwa ukuba ezinye i-american kwi, ndithi, Piraeus iqala uthetha ukuba nam malunga andwebileyo ubudala guy abo basebenzela kuzo urhulumente kufutshane Clearwater, ndibe nento yokuba kuba ethanda zibalisa yakhe wam ibali malunga nen.
  
  
  Ekupheleni lusuku lwesibini, yena drove ngokusebenzisa Florida Peninsula ukuba Miami, apho yakhe sel inqwelo moya wabona lencwadi ithi kum ukuya kwi-i-madrid phambi kwexesha ngentsasa elandelayo. Ndaba ukuqhagamshela uhambo kwi-Atene phaya, kwaye kwaba yokufumana onzulu xa esithi ugqibile kokudlula masiko - baya weren ukuba ndonwabe malunga kabini - edged knife wayengomnye oqhuba yayo luggage xa sukuba kufunyenwe phandle malunga wam nicinge amaqela okhetho-kwaye onayo ngaphandle. fumana i-taxi. I-mistletoe busuku ubangela ukuba ezikhethekileyo clarity ukuba ndicinga ukuba unako kuphela kufumaneka kwi-Greece kwaye Levant; ke njengoko ukuba isibhakabhaka ukupapashwa ngokusesikweni kwaye distills bonke kweentlobo zezityalo aromas ka-olive kwaye fig imithi mixed ngokuvutha iiahle lomthi kwaye roast imvana, kwaye kwangoko cools kubo phantsi kancinci ngoko ke baya musa get boring. Ke uhlobo elusive perfume ukuba akukho mfazi unako wear, kodwa Atene ingaba ngayo uhlobo kwaye sophistication.
  
  
  Kwaye wathi ikhangelwe kwi kwi-Hilton, yokulahla kuyo zonke sluggishness lomthetho i-american zezulu-conditioning isampulu indlela. Eneneni, xa Della ivuliwe-TV yayo igumbi, Gunsmoke onayo yakhe. Ilizwi iminyaka kwaye cradle of Western civilization.
  
  
  Ngentsasa elandelayo, mna wamanzi acociweyo ngokwam ukuba ekhawulezayo isixeko utyelelo. Ke ezoyikekayo ukuthi, kodwa mna anayithathela wahamba ngoko ke kakhulu ukuba izixeko jikelele ehlabathini kuba iqalile ubungqina a disappointing resemblance kum. Kuyo yonke indawo sihamba, kukho ikhangeleka kuba i-i-american yaleka; i affectionate beseli dealer uthetha isingesi, kwaye wenza ukuba uqinisekile ukuba uyayazi malunga ego umntakwabo kwi-Akron, kwaye ngexesha awunako kubona Coca-Cola umqondiso nayiphi street, kukho rhoqo a evakalayo ukuba ngu-jikelele yembombo.
  
  
  Ngoko ke ndizokwenza cynical. Hers waye kanjalo annoyed. Oku ukunikezelwa seemed kulula kakhulu, kwaye mna kufuneka nje phezulu na Super Bowl champion ilungiselela kuba yekholeji zonke-inkwenkwezi umdlalo. Umdlalo abafanele ukusoloko fun kuba iingcali, oko kuthetha ukuba bamele ingakumbi careful hayi cinga ngayo a neglect. Wam ingxaki akusebenzi ukuba kanye kanye efanayo, kodwa yonke imihla ubomi ndaba ukuphila esilandelayo zimbalwa zidlulileyo, spiced phezulu yi-intlanganiso i-ngethemba nabafana kubekho inkqubela, ayikwazi lula ukwenza kum lazy kwi-iintloko ukuba mna akusebenzi khange careful. .
  
  
  Ngaphandle kwayo, mna amadoda Wilhelmina. Andiyenzanga sazi njani kakhulu ngexesha; ndaxelelwa ke yokufumana phandle ukuba kungekudala ngokwaneleyo.
  
  
  Wayengomnye rented yi-Volkswagen ukusuka kuyo Hertz-arhente kwaye waqala yakhe utyelelo njengokuba yacht broker. Piraeus waba wam wokuqala iimposiso yima, kwaye mna wachitha umhla straysing i-amadokisi le bustling port isixeko. Ukudlala i-abajikelezayo businessman, wacela imibuzo, pretended ukufunda entsha Russian amaphulo kwaye tooling angeliso amava ukuba, wakhe uqinisekile, Kananjalo ingaba applaud. Akukho namnye yena zahlangana doubted bam-phantsi; kwaba Udaniyeli McKee, ukwikhefu kwi-inxalenye yehlabathi ukuba abanye nibize sailor paradise. Kwaba umdla ukuba ndino kuphela ukuba le yinxalenye yehlabathi kanye, kwaye kwaba a iparadesi kuba sailors, kodwa hayi kwi-evakalayo ukuze babe ngoku ukuqonda. Ukuba zichaza, wakhe hema waba
  
  
  ukungenela i-U.S. Umkhosi ishumi elinesihlanu leminyaka ngaphambi koko kuya kufuneka ukuba kunzima kakhulu. Nje ndithi kwaba yinxalenye wam ephambili uqeqesho kunye, 'AX', kwaye nkqu umkhosi uyakwazi ukuwaphula eminye imithetho xa kubonakala efanelekileyo. Kuphela ixesha waba ngendlela efanayo ngeli xesha kwakukho akuba kwizifundo counterintelligence school e-Fort Holabird kwi-Baltimore. Kwaba ubukhulu becala kuba bonisa, into yokuqala bafundisa kuthi wayeza uhlobo, ngenxa iarhente kwafuneka zalisa zonke iingxelo, kwaye wayengomnye wearing i-harmless imigca a yesibini kukalieutenant ke cordon. Kamva, xa ndandisele eyabelwe a ngeposi kwi-West Germany, nayiphi na ngaphezulu-ups abo bafuna ukwazi wam udidi baba afune ukwaziswa ngayo ukuba mna ke eyona nto. Ukuba yaba njani i-CIC isebenza emva kwangoko, kwaye yena wayesazi enye okanye ezimbini corporals besebenza ecacileyo iingubo abo, ukuba wabuza, kwafuneka i - "udidi" ka enkulu.
  
  
  Kodwa udidi kokuba akukho nto kwenza njani ndandidibana Alex Zenopolis kwaye lo msebenzi thina lwenziwa kunye. Ngokufutshane, umkhosi wethu waba ekubeni harassed ngokuthi iqela heroin dealers ababe ukwenza oku imathiriyali kwi-Germany kwaye ukuthenga egos kuba zethu troops. Nto ngathi kwi-Vietnam kwiminyaka yakutsha nje, kodwa ke yonke into ingu ezinzima. Ke wafunyanwa ukuba handful ka abaphathi baba abanikezeli, kwaye bafumana egos ukusuka ezimbalwa isigrike sailors kunye noqhagamshelwano kwi-Turkey. I-exchange incopho waba Naxos, oyena island ye-Cyclades.
  
  
  Odin jikelele abaphathi, umfana sergeant, wathabatha enye ethambileyo imisebenzi jikelele kwabo ukuba wonke soldier amaphupha ka; lowo piloted encinane twin-injini icacile ukuba transported VIP perssons, yabalawuli executives, kwaye civilians ukuba sunny amachaphaza kuzo iindawo na isigrike kweziqithi kwaye Ilebhanon. Oko akusebenzi ukuba nzima ukufumana emva Munich ongenanto, ukuba ibhodi encinane airfield kwi Naxos kwaye athabathe kwi ukufaka ka-mhlophe ngumgubo. Yena asikwazanga kufumana naliphi na masiko okufaneleyo, kwaye ezimbalwa mechanics e bakhe isiseko baba ezikhethekileyo ops kwi-yaba; bathabatha i-drug kude kwaye wathabatha ngaphandle egos kuba ncinane-ixesha dealers.
  
  
  Andiyenzanga inxaxheba qualifiers; kwaba ikakhulu umsebenzi CIC amalungu, kodwa xa waba cacisa ukuba isigrike military waba obandakanyekayo, waba kancinci annoying kuba military amapolisa. Strictly ukuthetha, oku kanjalo na umsebenzi we-CIC; i-Russian Corps ' ummandla ukuba yeka na ezifihliweyo threat kumkhosi, kodwa oku iselwa ngokubanzi itolikwa. Kulo naliphi na ityala, mna wakhutshwa kwi ukusebenza ubeko phantsi drug smugglers jikelele kweli lizwe, kwaye ukuqinisekisa ukuba akukho namnye kuwo nawuphi na umgaqo-obandakanyekayo supervisors kuyenza omkhulu fuss malunga nayo. Okanye weva malunga nayo, ukuba lowo ayikwazi kuliva.
  
  
  Yayiyeyona killer umsebenzi; ndakwazi oko msinyane wam kwenziwe amagqabantshintshi waba phezu. Kwaye xa wayengomnye zahlangana yi-Alexaquery Zenopolis kwi-i-beirut, zonke ndaba ukwenza waba ndijonge kuye ukubona ukuba wayeyindoda elungileyo umntu ukusebenza kunye nam. Alex yaba senkunzi enye indoda, ngocoselelo taller ngaphezu kwam, e-ezintandathu iinyawo enye i-intshi, kwaye a ulinganisa ububanzi. Emva koko, waye wayekhonza wakhe kweli lizwe ke naval iingqiqo inkonzo, kodwa a dark civilian isuti, wakhangela na umsebenzi jikelele a Humphrey Bogart-bhanyabhanya: omnyama iinwele kwaye mustache, fierce amehlo ukuba wajonga njenge babenako pin kuwe ezantsi moan kwaye shiya kuwe hanging phandle phaya. phambi kokuba lugqiba ukuba ukwazi khona.
  
  
  "Nisolko Carter," wathi xa sifuna kuhlangatyezwana nazo kwi-indoda yempumlo rock. I-jukebox waba ukudlala a Sinatra mbali, kwaye overfed singer umdaniso wobomi waba ukuzama compete kunye umculo.
  
  
  Wakhe wachaza ukuba ekubeni kokwabo; baya yayo iintsuku ayikwazi ngxi sebenzisa kwezabo igama.
  
  
  "Ilula kakhulu." Ego ke isingesi ngokulungileyo, kodwa lowo asikwazanga inkunkuma mazwi. "Ababini abantu bethu kuhlangana ezimbini Americans ngomhla airfield. Wena mna ingaba ekutshabalaliseni ih."
  
  
  "Njani siyayazi xa i-american inqwelo moya iza safika?"
  
  
  "Kukho lezihlalo nge okubonakalayo landing site. I-goatherd ke cabin thina anayithathela misela phezulu; ke yena kwi-esibhedlele, amahlwempu mfo." Alex laughed, ebonisa enkulu isithuba phakathi yakhe ngaphambili amazinyo. "Kancinci stomach ingxaki, into kwi-ego." Yena ke oludala umntu, kodwa lowo uzofikela bhetele."
  
  
  "Njani ixesha elide ingaba thina ke ukulinda?"
  
  
  Alex shrugged yakhe massive shoulders. "Bade kuza. Ingaba kwi hurry?"
  
  
  Sithatha oludala rattling boat ukuba usoloko seemed ukuyeka ngalo lonke Cyclades kweziqithi, hayi umzekelo-icatshulwe Ekrete, phambi kokuba sibe bafika ngexesha Naxos. Sasivuya nicinge ukuba abe abakhenkethi, kwaye emva disembarking thina asikwazanga thetha ngamnye enye kodwa. Mna ikhangelwe uye waba yintoni nicinge ukuba ibe hotel kwi port isixeko, kwaye kwangoko idlalwe i-eccentric i-american abo kugqitywe ukuya hiking ezintabeni, a precursor, ndicinga ukuba, ukuba bale mihla hippies swarming kuyo yonke indawo ehlabathini kunye zabo backpacks.
  
  
  Alexaquery zifunyenweyo yakhe kwi-Goatherd ke cottage overlooking i-runway. Ngethamsanqa, waba a pack ka-worn-ngaphandle kodwa serviceable ukudlala amakhadi, kwaye iingcaphephe zilawulwe ukuba stack a enkulu kombane ka-RCD ihamba kunye zesintu sithanda uncedo. I-linda, apho ithathe ngaphezu kweentsuku ezimbini, akazange embi, kodwa ke ukuba kwakukho ukudlala pinocle kuba okwenene, imali, ndinga ngxi tyala Alexey Zenopolis phantse yonke into mna earned kunye nabo njengokuba ferret.
  
  
  I-airfield waba kwi-elide, narrow intlambo ngezantsi nathi; ke bebe wakha yi-Germans ngexesha Imfazwe Yehlabathi II.
  
  
  ngexesha imfazwe, kwaba kugcinwa kwi ngaphezulu okanye ngaphantsi serviceable imeko yi-ukukhulisa izimvu kwaye goats. Kwakukho steep faka ngexesha elingaphaya end; ekupheleni wayeneminyaka elikhulu yendalo cave, abalindi ngasesangweni apho singathi sibone ngokucacileyo.
  
  
  "I-sailors faka apho," Alexey wachaza. "Abantu bethu, i-defenders zethu shores." Yena spat kwi dirt umgangatho we-hut. "Thina Greeks kuba ngoko ke, abaninzi coasts ukuba ikhusele; siqwalasele naziphi na imaphu, Isikhewu. Kwaye ucinga ukuba scum njenge aba ngabo defiling wam khondo lobungcali-mfundo lilonke... " Lowo spat kwakhona.
  
  
  Yakhe, ndabona ukuba Alex kwaba i-idealist. Oku bothered kum; kwaye nkqu ke, ndiza kuba usuke waba ukusebenza kunye cynics, ngenxa yokuba ingaba kokukhona reliable.
  
  
  I-nights ngabona hardest ngenxa yokuba thina ayikwazanga sebenzisa brylev. Alex kwaye yakhe asikwazanga thetha kakhulu leyo. Ngamanye amaxesha, wahamba phandle ukuba admire i-pale ukukhanya emhlabeni phantsi blinding nenyanga. Kwaye kwaba ngomhla wesithathu busuku ukuze yena wabona amanani ukuhambisa ekupheleni runway, inyuke phezu wendawo cliff njenge climbers reaching i umgama wenkcochoyi ka-Ntaba Everest.
  
  
  Layo wabaleka emva hut-kwaye le yiyo kuphela Alexaquery yosasazo. "Baya ukuba apha," mna whispered. "Yakho steam amandla, ayo phantse ethile."
  
  
  Alex waved isandla sakhe kwaye rolled phantsi sijongana. "Kulungile, kulungile, mfana." Wayesele iminyaka elishumi nangaphezulu ngaphezu kwam. "Baya linda, ngolohlobo kwethu. I-i-american inqwelo moya akuthethi ukuba bonisa phezulu kude kuse. Awunokwazi ilizwe apha ebusuku."
  
  
  Mna wouldn khange kuba wafunga ngayo, kodwa ndandicinga Alex waba snoring msinyane wathi yokugqibela ilizwi.
  
  
  Ndibe balele kuba isiqingatha seyure kuba bubonke ngobusuku; ndiyazi ukuba ukuvuka phezulu kwaye bafudukela jikelele hut phambi kokuba kuse, ulinde impatiently kuba ilanga ukuqala shining kwi kwethu. Inyanga yaba ixesha elide bemkile, kwaye intlambo floor ayikwazi barely bayibone.
  
  
  "Ke sikwi uqala ngoku." Alex ke zolile ilizwi kwi-cwaka hut kwaba ngoko ke ama-ukuba mna phantse jumped ngaphandle wam imigca enqamlezeneyo. "Isiqingatha seyure phambi & ubude:." Waba kwi iinyawo zakhe, ngokuncothula kwi nzima omnyama ulwaleko jacket, i-pockets apho kwakukho stuffed kunye ammunition. Kokuba a Colt .45 caliber pistol phantsi kwayo, kodwa okubaluleke yena relied kwi-M-1 rifle ukuze abe slung phezu kwesixhanti sakhe.
  
  
  Mna sino kakhulu. Mna kwafuneka Wilhelmina, Luger, owathi kutshanje bought yakhe kwi-Germany kwaye abo, ngendlela evakalayo, waba wokuba inxalenye kum.
  
  
  Thina bafudukela cautiously noku kufutshane end entlanjeni, circling kwiintlanganiso iinduli ngaphezu cave abalindi ngasesangweni. Sifuna ukuhlala kude ngokwaneleyo kude kube sekupheleni ukuze kungabikho bani apha ngezantsi wayenako ukubona kwethu, nkqu ukuba babengabantu ngcwele, kwaye kwaba nyulu isihlalo kwaye Alexaquery instinct ukuba waxelela kwethu apho ukumisa.
  
  
  "Ilizwi," lowo whispered, ebhekisa edge.
  
  
  Thina crawled noku uneven emhlabeni, apho wajonga njenge amagqabi, kwaye ekugqibeleni babona intsimi ngezantsi. Sasivuya malunga amathandathu iinyawo phezulu, kwaye njengokuba kude kube ngoku, njengokuba yena ayikwazi bona, kwakungekho ndlela phantsi.
  
  
  "Njani yaye thina...?" yena waqala, kodwa Alex beka umnwe wakhe imilebe yakhe amazinyo flashed sebumnyameni.
  
  
  Jikelele enye ngapha zayo ezininzi pockets, lowo pulled ngaphandle a ibhityile enye ka-nylon rope. A grenade waba iqhotyoshelwe omnye end, kwaye wabeka ezinye ezimbini emhlabeni elandelayo kuye.
  
  
  "I-icacile ngu esiza ukusuka apho," wathi, ebhekisa ngqo kude nathi, kwi omnyama-boolean ngaphaya wendawo entsimini. "Kuphela indlela. Xa oko amazwe, kuya kufuneka taxi ukuba kude end zombini iindlela kwaye baguqukele, akunjalo? Ngoko ke ngomhla landing... banako ukushiya."
  
  
  Waqalisa kakhulu ngokucotha ukuzoba a ibhityile umgca phantsi rocky moan ye-cliff de umsonto kunye grenade iqhotyoshelwe waba nje ngaphezu cave abalindi ngasesangweni. Wathi phambili, wiggling yakhe sausage fingers, ukwenza mental izibalo, kwaye waqala phezulu kwakhona. Lowo wenza marko kwi nylon kwaye sika ego nge knife. "Absolutely fantastic," wathi wabhengeza, kwaye wathabatha bubonke i-fishing ku qhoboshela yona encinane bush ezimbalwa iinyawo ukususela end.
  
  
  "Yintoni ngoku?" Ndicela yakhe. Akukho namnye wathi kuthi abo izakuba eliphetheyo lo msebenzi, kodwa Alex seemed ukwazi oko waye ngokwenza kwaye waye sele ukulungele ukufunda.
  
  
  "Ngu engalunganga nto kuba ndihamba phantsi, kodwa ndinako yiya phantsi." Uya kwambatha ingqinqwa gloves, wasongwa a ubude secured rope jikelele yakhe hip, kwaye slung i-noose phezu kwesixhanti sakhe. "Ngoku nawe futhi ke emva kude umsinga ka-entsimini. Elincinane indlela apho goats kuphila ukhokela nawe phantsi. Xa ufuna ukuva a grenade explode kwi-cave, kufuneka siye ezantsi kwaye convince abo guys kwi-icacile ukuba baya kuba akukho ndawo ukuya khona. Ukuqonda?"
  
  
  Ndandicinga ngoko. Yena obediently wabaleka emva kolawulo thina isuka. Oko akusebenzi ukuba nzima ukufumana indlela Alex kokuba kuchazwe, nangona jonga ku-nah kwi-ngwevu ukukhanya a ubuxoki kuse made kozu bazive uxolo kuba yakhe. Releasing yakhe M-L, lakhe bench cofa kwi cliff edge kwaye stahl linda.
  
  
  Ngomhla wokuqala, kwaba na isixa buzzing ka-iimpukane, kwaye walwa i-ekuhendweni ukubetha wakhe akuba ndabona abe nento yokuba dozed ngaphandle. Amehlo am iiwindow zenziwa ngokukhawuleza vula, kwaye waye ujonge e a enye ka-scorching-orenji sun inyuke ukusuka distant isibhakabhaka.
  
  
  Kwakukho onzulu speck kwi-ephakathi ileta-cd ke isisu ukuba waqhubeka ukukhula ngobukhulu, isihloko zayo kuba apho kuya kubeka. Yakhe, waziva njani ngokukhawuleza waba besilwa kuba ubomi bakhe, banyanzeleka ngokwakhe ukuba uhlale apho waba njengoko i-twin-injini inqwelo moya yaqalisa imboniselo, isihloko kuba landing ngalo kude kuphele entsimini.
  
  
  Wakhe gaze bafudukela noku end ye-cliff kwiintlanganiso apho Alexaquery kokuba ekhohlo yakhe. Ego akusebenzi khange ebonakalayo kwaphela de inqwelo moya ke wheels yachukumisa le ingca, kodwa ke wabona bulky nani kuvuka kunye phoselani ngaphandle elide, ibhityile mhlophe kutshawuzela. Yena flew ngokusebenzisa zezulu, ngokukhawuleza wawa phantsi shattering umlinganiselo iqhotyoshelwe kwi-ego end, kwaye ekugqibeleni lonakele kwi cave yokufunda.
  
  
  Kwakukho ixesha elide uphumle, inde kakhulu, yaye ndaqalisa ucinga. Ezine imizuzwana ayi kakhulu, kodwa ngenye imini waye wacela nge-i-instructor ukuba tsala i-pin ngaphandle, jikelele grenade, kwaye kwangoko casually phoselani oko kum. Wayengomnye eboniswe yi-ego cleanly kwaye esifutshane phezu ithe ngqo parapet kulo uqeqesho pit, njengoko ukuba hers waba kabini-dlala intermediary. Emva koko, bazalwana elbow kwenzakalisa kuba kwiintsuku ezimbalwa - grenades ingaba nzima, khumbula - kodwa into bothered kum inkoliso yaba giggling unyana ka-a bitch abo waqala lento yonke into kwaye waba bulgaria # robul ngaphandle eyona ndlela ukubulala i-bastard. Ngethamsanqa kuba kuye, kwaye mhlawumbi kuba kum, ego zange wayibona kwakhona emva kwaloo mhla.
  
  
  I-cave abalindi ngasesangweni exploded nge shockingly nelikhwazayo comment, enkulu streams ka-umsi kwaye ikhephu ka-zokungcola pouring kwi oluhlaza entsimini. Phambi kokuba yena ayikwazi shenxisa, waze wabona Alex hurl ngokwakhe ngaphandle the end of the cliff, hitting i-ledges ka-amatye, kwaye ngokukhawuleza kuhla emhlabeni.
  
  
  Yena scrambled phezulu steep indlela, clinging ukuba unkempt bushes, kwaye betha ezantsi entlanjeni njengoko yena wabaleka. I-twin-engined i-american inqwelo moya waba taxiing kwiintlanganiso kum nge kugquma ka-amandla, kodwa ngalo mzuzu mna akusebenzi khange koyika yokuba wazibona; i comment ngasemva kwabo bamele ukuba uxakekile zonke ih ke ingqalelo.
  
  
  Xa inqwelo moya slowed phantsi, wakhe, wabaleka wangena encinane crevasse kwi-groans ye-cliff, ndalinda kuba lithuba ukuqala, ngoko ke onayo ngaphandle kwaye abalawuli a ezimbalwa olukhawulezayo frank ingongoma kwi-nose ye-kwinqwelo moya. Wabona yayo, i-frightened, pale ubuso ngokusebenzisa isiphumosomfanekiso, kwaye kwangoko a rush yokuhamba-hamba. Ecaleni ucango waqalisa vula njengoko pilot waqhubeka signposting, sele revving phezulu amandla kuba takeoff.
  
  
  Kwakukho ii-odolo hayi shoot kwi-icacile ukuba singathi uncedo; kwako konke, lo ipropati le KUTHI urhulumente. Ngoko ke yena inyathelwe ego tail, waphuma khona a kusenokwenzeka ukuba thug esilandelayo mini. I-sudden comment ezimbini zesixeko phantse knocked kum ngaphandle iinyawo zam, ukuthumela phezulu uthuli kwaye momentarily blinding kum. Xa ndinga ndimbone kwakhona, inqwelo moya waba rapidly ukuhambisa kude kum; ndaba i-M-1 kwi-bam shoulder, ilungele emlilweni njengoko a yokugqibela resort, xa Alex flew ngaphandle ruined cave kwaye bangena indlela le flying kwinqwelo moya.
  
  
  Kwi-kwangoko ukukhanya, wakhangela njenge encinane ntaba, bonke abantu abamnyama, kunye yakhe izikhali wavusa, ngathi abanye yamandulo warrior ukuzama ziqulathe nomsindo ka-oothixo. Njengoko inqwelo moya raced kwiintlanganiso ngayo, kwabonakala ukuba collision waba imminent, kodwa ekugqibeleni kanye oko swerved ecaleni, killing i-amandla kwaye jamming i-intimidation. Alex ducked phantsi ezijikelezayo propeller, rolling kude wheels.
  
  
  Mna wabaleka kuwo k entsimini, ingakumbi ukuba isigrike kwaye icacile, kwaye wabona gun iphaphazela ngaphandle ecaleni ngosuku ngaphambi koko kunokuba Alex baye. Yena isantya, knelt, kwaye wabona lencwadi ithi phezulu yakhe M-l njengoko inqwelo moya weza a yima kwi potholes ekupheleni cliff. Umntu stuck kwentloko yakhe ngaphandle kwaye pointed i gun e umlingane wam.
  
  
  Kwaba encinane okujoliswe kuko, kwaye icacile waba ngxi swaying ukusuka bukhali baguqukele a bukhali yima, kodwa lalingekho ixesha ukuthatha careful aim. Yena abalawuli omnye esifutshane, ngoko ke omnye. Umntu kwi-doorway wajonga e kum, kwaye nkqu ukususela kweli umgama, ndinga bona intetho ka-epheleleyo flag ka-imvume ukuphumeza umntu ke ego njengoko igazi ngu-kristu omnye; ezantsi ego ke neck. Yena waqala ukuba incopho i gun e kwam, kodwa ngesiquphe, kuya kufuneka ukuba zithe njengoko nzima njengoko i-anvil. Ego ke isandla dropped, i gun wawa kuwo Ego ingalo, kwaye wathi chu collapsed ngokusebenzisa ucango emhlabeni.
  
  
  Alex inyathelwe kwi umntu njengoko saphakama kwi cab. Kwabakho eliphezulu-wamisa muffled isikhalo, ngoko ke guttural laughter; imizuzwana kamva, omnye umntu flew ngaphandle kwaye landed ubuso-kuqala kwi-rocky emhlabeni. Alex kwaba bemi kwi-doorway ngasemva kwayo, bephethe yakhe ithoba-ingxolo eqhekezayo M-L njengoko lula njengoko i-cop ke baton. Wathi beckoned kum, kodwa ndandisele sele phezulu kwaye isihloko kuba icacile.
  
  
  "Okulungileyo shooting," wathi. "Wena liechtenstein kakuhle phantse bambulala pilot."
  
  
  "Yintoni ingaba ithetha?" Thina kunye & ncamathiselamessage status umntu writhe emhlabeni; enye owathi esifutshane yakhe asikwazanga shenxisa.
  
  
  "Nganye! Yakho gawk uyaya nge-ego ke neck kwaye ibetha i-inqwelo moya, okubonakalayo ukuba pilot ke indlebe kwaye smashes i-isiphumosomfanekiso. Kakhulu engalunganga."
  
  
  "Ewe. Kukho naliphi na umonakalo?"
  
  
  "Andiyenzanga khangela nabani na. Ndicinga ukuba yesibini esifutshane betha i-emu kwi-axis powers kuqala. Nawuphi na kunjalo, kuya asikwazanga siye ekunene ngapha."
  
  
  "Okanye mhlawumbi
  
  
  layo ngokupheleleyo amadoda. "
  
  
  Alex washukuma kwentloko yakhe. "Hayi, wena asikwazanga unobuhle, Isikhewu Carter. Kwaye ndizakuyenza ungaze uphinde ulibale, uyazi? "Wakhangela kwi pilot owaye uzama uku hlala phantsi. "Ufuna le guy kufuneka aphile?"
  
  
  "Ukuba lowo ngu-hayi kakubi injured, ndicinga ukuba sinako ukusetyenziswa ego e headquarters." Yakhe, mbindini phantsi, sathi umntu. Nen waba wearing umkhosi efanayo kunye sergeant ke, imigca, kwaye wayesazi i-ego ubuso ngokunjalo wayesazi eyiyeyakhe emva studying i-ego meko. "Regan," mna growled. "Ufuna ukuphila okanye kufa elubala apha? Ke yakho oyikhethileyo."
  
  
  "Cheesus, ewe!" Yena wakhumbula ukuba waye hayi makhulu kunokuba umntwana kwaye wajonga younger than yakhe ngobude. Wakhangela e Alex kwaye washukuma kwentloko yakhe kwi-surprise. "Andwebileyo!" lowo muttered. "Le guy ngu andwebileyo."
  
  
  Alex laughed kwaye knelt phantsi ngaphandle kwayo, rifle ke ego touching i-young petty yegosa ubuso. "Ndandisazi ukuba betha kum, yakho inqwelo moya ingaba yaphula phantsi njengathi hers. Kwaye uza kuhamba phantsi." Wenza i-eloquent gesture kunye isandla sakhe, ujonge phezu kwesixhanti sakhe ngomhla wendawo cliff. "Ngoko ke nisolko staying liphila, huh? Ezilungileyo boy." Yena slapped ego kwi emva, ngoko sathi kwesixhanti sakhe kwaye hauled i-petty igosa yakhe iinyawo zakhe.
  
  
  "Into malunga cave?" Ndicela yakhe.
  
  
  "Wonke umntu ufile." Yena tapped i-i-butt yakhe rifle. "Kwaye emva ushiya, ndizakuyenza usebenzise ezinye grenades ukutywina cave. Yenza beautiful engcwabeni. Indlela malunga lena? "Lowo nudged abafileyo umntu kunye yakhe toe.
  
  
  "hayi. Mna nento yokuba ngcono thatha ego kunye nam. Kodwa indlela ingaba ke ukuba emke apha?"
  
  
  "Le yinxalenye yelizwe lam, Isikhewu Carter. Akunyanzelekanga worry malunga ndizixelela kum, ingaba? Ngoku ndiza ekuncedeni kuwe tie phezulu le boy ngoko ke baya musa get kuwe kwi trouble kwi uhambo."
  
  
  Thina kugqitywe ukuba ushiye Ragan ngenyameko babotshelelwe nje emva pilot u-sokugweba ngoko ke, ukuba lowo ayikwazi ukugcina ngeliso kwi kuye. Ezinye Alexaquery umntu ke umzimba ukuya kwezi na umlinganiselo ovela ngasemva. Phambi kokuba engene, lowo rummaged wakhe pockets kwaye pulled ngaphandle a ezimbalwa ezincinane bags.
  
  
  "Thatha zombini; kwenu Americans, kufuneka ubungqina. Thina, thina andazi nantoni na malunga drug smuggling, ingaba thina?" "Kuba mnandi uhambo, Isikhewu Carter. Ukuba ukhe ubene njengoko okulungileyo a pilot njengoko unga shoot, uphumelele ukuba unayo nayiphi na iingxaki, uza kuwe?"
  
  
  Yinto yokugqibela ndabona, ego, waba naye trudging emva cave nge rifle casually slung phezu kwesixhanti sakhe; wakhangela na hunter ukuza ekhaya emva elungileyo mini. Yena asikwazanga nkqu baguqukele iliza xa hers wathabatha ngaphandle.
  
  
  
  
  
  
  Isahluko Ezintandathu
  
  
  
  
  
  Xa ubusuku ziphantsi kwi shores ka-el salvador, ke ngesiquphe, efumana onzulu. Wayengomnye zifunyenweyo nge mnandi hotel kufutshane beach, elicetyiswayo kum nge-ukapteni a umqulu we-inqanawe esabelana mna wathetha ngaphambi koko. Yena ndanikezela ndibonise jikelele ubusuku uncwadi, kodwa mna kwehla, ekubeni njengoko uhlobo kangangoko kunokwenzeka; waba ngxi tuning kwi-ukuba lo msebenzi ukuba hadn ukuba kuqaliswe kanti, kwaye ungafuni na eyobuhlobo distractions.
  
  
  Igumbi lam waba coca kwaye tidy. Nyulu uthando, kuba apho ndandikho mildly ngako oko. Waba sele elide ngemini, kwaye lowo akusebenzi ukuba kusetyenziswa i-oqaqambileyo ukukhanya kwelanga ukuba ayikwazi drain umntu ke ukomelela phambi kokuba uqaphele. Ndaxelelwa ke ukuya Pyrgos kusasa ukuya kuhlangana kubekho inkqubela, kwaye mna ngenene babefuna ukusa kwi.
  
  
  Ndaba lunch e encinane tavern ezikufutshane. Iqela Americans baba ehleli ezikufutshane, kwaye enye samakhosikazi indimbane agcina glancing e kum. Yena asikwazanga jonga engalunganga, kwi indlela tanned, njengoko ukuba yena baked yakhe imigca enqamlezeneyo wonke ukukhanya-ilixa kwaye washiya kwi oven ixesha elide. Kodwa mna sukuyihoya ngayo, studying i-cruise receipts ukuze basindiswe, mna wabona lencwadi ithi phezulu ngomhla tourist-office kwi-Atene.
  
  
  Umfazi ayisayi kuba ekhohlo ngaphandle ingqalelo. Ngaphandle yembombo wam iliso, ndabona yakhe get phezulu kwaye stagger kwi pair obukhulu-heeled wooden clogs ukuba abafazi ngoku wear. Yena lumisiwe kuwo ukusuka kwam ngomhla itheyibhile, staring kwaye frowning, njengoko ukuba hers kwakukho abanye engaqhelekanga specimen yena, nento yokuba idibene kwi-jungle.
  
  
  "Ndingakunceda?" Ndicela politely. Yena ayifumananga phezulu.
  
  
  Yena washukuma ngaphandle kwayo sun-drenched brown iinwele. Yena pointed i-accusing umnwe e kum. "Galveston. Zintathu, zine - - - kwiminyaka eyadlulayo. Ngaba kwakukho umhlobo ka-Sue-Ellen, weren ukuba wena?"
  
  
  Yena froze, ukuzama na ukubonisa oko. "Ndiza koyika nisolko ukucinga umntu ongomnye."
  
  
  Wakhe frown kwakusenza nzulu. "Ndiyafunga, mna ungalibali kuthi omnye ubuso. Kwaye supposedly hayi kanye kanye njenge zezenu." Ekhawulezayo ncuma ukubonisa ukuba yena appreciates kum. "Yiya, ngoku. Igama... A nickname? Ewe. Kwaba, ndinike a ngomzuzu; ndizakuyenza cinga yokugqibela omnye."
  
  
  "Ndiza uxolo, igama lam ngu Udaniyeli McKee."
  
  
  Yena nodded ekuqondeni. "Uh-huh. Kwaye igama lalo ngu Cassandra Onassis. Yintoni engalunganga kunye nawe? Ingaba wena apha kunye yakho umfazi okanye into ethile?"
  
  
  "Hayi, kodwa..."
  
  
  "Fun, sasivuya nje nge Sue-Ellen namhlanje. Ee yacht?" Xa yena wathetha, uyabona umfazi ke accent
  
  
  ke yokufumana ngakumbi e-afrika. Mna akusebenzi khange surprised; nje ukucinga Sue Ellen waba ngokwaneleyo ukuba ufake i-nombona tortilla emlonyeni wam.
  
  
  "Mna ngenene musa ..."
  
  
  Yena waqhubeka njengoko ukuba yena hadn khange weva kum. "Uyazi ukuba emva kwelo xesha yena ekugqibeleni onayo a wokuqhawula umtshato, kodwa ndicinga ukuba uyayazi le ngenxa yokuba kwaye Sue-Ellen baba enjalo vala abahlobo. Remarried, kunjalo, kodwa yakhe endala isigrike umyeni akuthethi ukuba ukuchitha kakhulu ixesha abayo mihla. Ndicinga ukuba Sue-Ellen iya kuba ndonwabe kakhulu ukuva ukuba uphelelwe kwezi ndawo."
  
  
  Mna ke acutely aware ukuba abanye abantu baba ukhangela kwi kum ngoku, hayi nje bubonke i-incoko umfazi ke, iqela, kodwa kanjalo abantu ngamaxesha amaninzi ezikufutshane uluhlu lophinda-phindo. Layo onayo phezulu. "Kukholelwa kum, ma'am, igama lalo ngu Udaniyeli McKee." Wathabatha ngaphandle ikhadi ukusuka yakhe engagqibekangacomment. "Ngokuqinisekileyo, ndiza a yacht broker. Mhlawumbi umhlobo wakho Sue-Ellen izakuba anomdla uthetha ukuba nam. Apho kanye kanye yakho boat?"
  
  
  Waze wajonga kwi-mhlophe ikhadi kunye disdain. Ke yena wajonga phezulu ngomhla kobuso bam, kuye amehlo hayi iselwa focused. Ekugqibeleni, yena washukuma intloko yakhe waza wathabatha inyawo. "Ndinga kuba wafunga kwaba kwenu, Isikhewu Umntu. Kuphela Sue-Ellen wouldn khange kuba intlanganiso kunye enye boat salesman. Nkqu on weekends."
  
  
  Mna ke ubhideke kwaye ekugqibeleni wabuyela kwishishini ikhadi lam engagqibekangacomment.
  
  
  Umfazi wagged a umnwe e kum. "Kodwa mhlawumbi ukhe ubene na into oyithethayo wena ingaba ngenene? Yakhe, khumbula ukuba Isikhewu, waba sly, hayi inika nabani na ixesha. Thatha ixesha lakho, Umnu Yacht broker; Sue-Ellen wathi yena basenokuba apha kamva. Ngoko siza ndiyazi kuba ngokuqinisekileyo, eh? "Yena crawled emva kwayo hae.
  
  
  Wandibulela ukushiya ngokukhawuleza, kodwa banyanzeleka herself ukugqiba kwayo meal, ukungahoyi i-stares ye-amanye amadoda nabafazi kwi company. Yayiyeyona thriving crew, ikakhulu kwiindawo zabo thirties kwaye forties, njengokuba mna sigwetywe kwabo, jikelele kwabo, ukuba ingaba pop phezulu kwi-phantse nasiphi na tourist ndawo ehlabathini. Jikelele abo baya kuba casual abahlobo kunye umntu njenge Sue-Ellen kuba eminyaka, okanye nantoni na yakhe yokugqibela igama ligama mihla, kwaye qiniseka ukuba zonke ih abahlobo kuyazi.
  
  
  Kodwa le ngokuhlwa wawungena yokucinga Sue-Ellen okanye yakhe abahlobo, ngoko ke ufumana threw yakhe jikelele intloko yakho ngokukhawuleza njengokuba yena wahamba ngaphandle tavern kwaye ke smiled kwaye nodded umfazi kwi-i-american umntu. Yena ayikwazi bazive yakhe appraising amehlo ngomhla wakhe emva njengoko yena inyathelwe ngaphandle kwi cacisa busuku emoyeni.
  
  
  Kwaba elihle, kunye steady breeze ebhudlayo ngaphandle kwamanzi. Enkulu cruise inqanawe waba anchored kwi-harbor, bonke ezongeziweyo baba kwi, kwaye kwanangalo eli umgama yena ayikwazi kuva thud ka-kolwalwa lamasoldati. Andwebileyo, ndandicinga. Abantu bevela zonke phezu kwehlabathi ukubona Greece, kwaye hlala ibhodi zabo inqanawe ukuba umamele i-american umculo.
  
  
  Wakhe carapace waba ecothayo, careless kwi ngaphezulu, kodwa into rang ngaphakathi. I-Sue-Ellen meko bothered kum, kwaye ndafumanisa ngokwam ikhangela ngaphandle onzulu ezitratweni njengoko ndiya mimed kwabo. I-iyasikeka ngokwayo waba kakuhle lit, kwaye nangalo eli xesha busuku, kwabakho ngokwaneleyo ukwenza umsebenzi wakhe bazive ethambileyo. Nangona kunjalo, lowo appreciated ebusweni Hugo, ngoku snug kwi-scabbard ngomhla wakhe forearm. Nje yokuba kubekho umntu ezikufutshane abo wayesazi ukuba ngubani yena ngenene waba, kwaye ingakumbi igama lam, waba zonke mna kufuneka lungelelanisa wam senses ukuba nokulungiselela ndandisazi ngoko ke, kulungile.
  
  
  Ngexesha ndathola emva hotel, umphefumlo lwafika kufutshane nathi, kwaye njengoko ndiya kuma kwi-doorway ukuthatha a yokugqibela leisurely jonga jikelele icimile abancinane isikwere, yena akuthethi ukuba isaziso i-slightest suspicious yokuhamba-hamba. Ekugqibeleni, yena shrugged, sangena ngaphakathi, kwaye climbed i omnye ukusaba libanzi amanqwanqwa ukuba igumbi lakhe.
  
  
  Baba ilinde kum xa mna alitshixwanga ucango, kwaye babebizwa liechtenstein okulungileyo. Akukho izoyikiso, phantse akukho mazwi; omnye jikelele kwabo slammed ucango njengokuba kubhaliwe na, ezinye lit ongcwele ukukhanya kuwo igumbi. Bobabini abantu baba heavily wakha, wearing nokuqheleka onzulu suits, kwaye automatics baya wore baba incinci kodwa deadly.
  
  
  Mna ndalinda kuba omnye jikelele kwabo ukuthetha, noticing ukuba wam luggage waba vula kwi umandlalo closest kwi-window. Hers akusebenzi khange Stahl unpacking, kwaye ukususela oko ndinga bona, bazalwana babini visitors babebaninzi kakhulu careful zabo ndicela. Kakhulu babecocekile.
  
  
  "Umnu Udaniyeli McKee?" Umntu farthest kude kum wathetha; waba ngocoselelo taller ngaphezulu kwelinye, lakhe onzulu iinwele sika elifutshane, kodwa ngevoti magnificent drooping mustache.
  
  
  "Ewe," Rivnen yaphendula yathi, ngocoselelo relieved ukuze babe hadn ukuba kusetyenziswa lam lokwenyani igama.
  
  
  "Nisolko emva kwangoko."
  
  
  Ndinga kuba wafunga umntu smiled, kodwa kunye ukuze mustache, kwaba nzima ukuze uqiniseke.
  
  
  "Ngokuqinisekileyo," ndathi.
  
  
  Yena pulled a cambalala, worn engagqibekangacomment ukusuka jikelele yakhe emva pocket kwaye kuya kuvulwa. Ndabona blurry umboniso kwaye ingxelo esemthethweni-ujonge ikhadi phantsi kakubi scratched kwaye yellowed plastic, kwaye ngoko wabeka ke bonke kude kwakhona.
  
  
  "Ingaba ufuna ukukhangela amanye amashishini noqhagamshelwano, Umnu McKee?" umntu wabuza. Ego iqabane lakho emi kwi-phambili a squat wooden dresser ngomhla futhi le umandlalo.
  
  
  i-umandlalo, asikwazanga kuthi ilizwi kuthi okanye yiya.
  
  
  "Hayi nyani."
  
  
  "Wena... yacht broker". Oko akusebenzi khange umbuzo.
  
  
  "Ngokwenene."
  
  
  "Ufuna ukuthenga okanye uthengise boats kwi-Greece?"
  
  
  "Hayi," ndathi ngenyameko. "Ndiza nje ujonge jikelele. Into efana relaxing kwi-yelenqe nge lwamashishini amancinci."
  
  
  "Ufuna ukufumana kakhulu umdla wethu amanzi ishishini?"
  
  
  "Kunjalo. Ayonto ukuba umdla?"
  
  
  Umntu laughed libanzi-mouthed; okwethutyana, xa wabona isithuba phakathi kwayo ego ke ngaphambili amazinyo, wayengomnye ndivuma kakhulu reminded ka-Alexaquery Zenopolis. Kodwa Alex, yena wathi kuye, wayeyindoda elungileyo zintandathu - - - - intshi taller ...
  
  
  "Uza kuba kweli lizwe kuba ixesha elide?" umntu waqhubeka, laughing.
  
  
  "Andiqondi. Nje ezimbalwa ngaphezulu kweentsuku, mhlawumbi akunyanzelekanga ukuba ube kakhulu imali."
  
  
  "Ewe, kunjalo. Ukususela zethu ecaleni - le icala leisure... kuba visitors". Ego ke mnyama amehlo waguqukela stormy njengoko wathi yokugqibela mazwi ambalwa, kwaye hers warily stared kwi-gun yena ngxi igcine aimed ngexesha lam eliphakathi.
  
  
  "Yintoni kanye kanye ingaba ufuna ukwenza oko?" Ndibuze, ukuzama isandi ngaphezulu kwe-nervous demanding.
  
  
  Yena waved isandla sakhe kunye gun, kodwa ke asikwazanga undinike slightest unye ka-ukuzama hlasi ego; ego ke iqabane lakho waba ebekwe endaweni kude ngokwaneleyo kude kuye ukuba kwakungekho ndlela ih ayikwazi kufumana ithathwe yakhe ngaphandle ukongeza, ubuncinane omnye ngakumbi scar yakhe fihla. Ngaphandle, kwakungekho sizathu ukwenza njalo. Hayi ke kude.
  
  
  Umntu kunye mustache shrugged. "Uvela kuwe, Umnu McKee. Xa na foreigner, xolela kum, i-i-american, esiza kweli lizwe kwaye iqala ukwenza inquiries, ngayo, kuba estestvenno, arouses i-curiosity wam urhulumente."
  
  
  "Ungakwazi ukufumana ngaphandle nje nge ecela," he pointed ngaphandle.
  
  
  "Ewe, kuyenzeka. Kodwa wam icala ... nceda ukuqonda, Umnu McKee, ukuze sibe basemazweni kakhulu precarious indawo, surrounded yi-imikhosi kwi onke amacala ukuba ingaba abanabuhlobo kuthi. Ngoko ke sino ukuba abe suspicious ka wonke umntu, kwaye bakholelwe kum , nkosi, siya regret ukuba kakhulu ngaphezu awufuni. Ngoko ke, sibhala usebenzise uninzi ngqo, nkqu crude, izixhobo yokufumana phandle ukuba yeyiphi ukusazisa sidinga ukwazi. Ingaba uyaqonda? "
  
  
  "Ngokuqinisekileyo," ndathi sourly. "Kwaye ndicinga ukuba sele iselwa famous, aren ukuba wena?"
  
  
  "kulungile... mhlawmbi." Ukubonisa yakhe elungileyo ukholo, lowo holstered i-pistol ngomhla wakhe belt. "Kukho kuphela into enye."
  
  
  "Uhlafuno?" wakhe, uqaphele ukuba wakhe weqabane lakho ego waba ngxi ubambe yakhe gun, nkqu nokuba oko akusebenzi khange pointed at me.
  
  
  "Ukuba ngaba musa engqondweni..." Lowo kunabela yakhe izikhali ifayili kwi-bonisa ka-goodwill kwaye bafudukela jikelele umandlalo ngakulo kum. "Kancinci ukukhangela? Akho mntu?"
  
  
  Krestu! Ukuba inikwe bonke mna luyafuneka, kunye Hugo sheathed kwi-bam ekhohlo forearm. Hers, wathabatha inyawo. "Andiqondi ukuqonda ukuba kutheni oku kuyimfuneko," yena wathi kuye, imitating i-mildly indignant i-american tourist njengoko eyona yena ayikwazi. "Uthixo uyayazi, ndingacingi smuggle yakhe baphuma kwilizwe lakho yi-boat!"
  
  
  "Ngokuqinisekileyo akunjalo. Nangona kunjalo." Waba kwakhona ukuza e-kwam. "Ukuba ingaba ukuzalisekisa bonke kuthi, wouldn ayikwazi oko?"
  
  
  "Andiqondi ukuqonda ukuba kutheni ...?"
  
  
  Umlingane wam wavusa i gun kwakhona, ebhekisa i-ego wam icala.
  
  
  "Nceda, Umnu McKee," yathi mustachioed shopkeeper. "Kengoko ufuna insist."
  
  
  Wahamba jikelele nge futhi le umandlalo, zikhali outstretched kwi soothing gesture, kwaye wajonga njengoko eyobuhlobo njengokuba rhinoceros.
  
  
  Ndandingasakwazi ukuma kulo. "Hlala emgceni!"
  
  
  I-mustachioed umntu isantya, kodwa lowo asikwazanga k ubonakala ngathi e a ilahleko.
  
  
  "Uthi wena ukuba amapolisa, okanye into, ngolohlobo. Unako mna thatha kukufutshane jonga ikhadi kuwe yabonisa kum?"
  
  
  Ukuba isantya kuye. Yena glanced ngokukhawuleza ngexesha lakhe iqabane lakho kwaye waqala kwiintlanganiso kum. Ego impazamo. Wathabatha necala inyathelo lesi-ngasekunene, bafakwe yakhe ego phakathi ngokwakhe kwaye umntu ubambe i gun. Ngaphambi kokuba nabani na ngabo ndabona waba yintoni eyenzekayo, wayengomnye sathi yi-Mustachioed Umntu ke wrist, waguqukela yi-ego, kwaye pulled yakhe axis powers. Kwakunzima kwaye nzima, kodwa ndenza yakhe ego limp.
  
  
  "Umnu McKee..." lowo gasped.
  
  
  Yena wayevuya ukuva ukuba; na kwaba kokuya kwi, lowo ngokuqinisekileyo, asikwazanga sazi ukuba ngubani yakhe real yayingu.
  
  
  "Engagqibekangacomment," i-emu croaked yayo indlebe.
  
  
  Yena fumbled wakhe hip pocket. Waba ke omiselwe ukugcina yakhe ego kwi khangela ukuba yena asikwazanga isaziso ntoni omnye umntu waba ukwenza oko. Hayi ngomhla wokuqala. Emva koko ndabona kuye calmly putting i-silencer kwi emva yakhe gun. Phambi kokuba yena ayikwazi react, wathabatha careful injongo kwaye abalawuli ezimbini ingongoma ngomhla bulky axis powers umntu obambe yakhe. Ndiza neentloni kuthi wam wokuqala jikeleziso waba uncedo ukuze ngabanye gawking asikwazanga bedlule umzimba wam kwaye betha kum.
  
  
  Yakhe moustache sagged, kwaye Alenka ke ego ngesiquphe uyiphinde kabini ezandleni zam. Mna vumelani i-emu kuwa; kwaba obvious ukuba kwaba ayisasebenzi ezilungele kuba kum njengokuba shield.
  
  
  Omnye umntu waved e nam rheumatism. "Andisoze thabathani. Akunyanzelekanga worry... Umnu McKee."
  
  
  Andiyenzanga na indlela yena grinned e kum, ingakumbi xa yena ibambe a glimpse ka-kukutshisa amazinyo inesakhelo yi-amaqampu imilebe.
  
  
  "Yintoni le isihogo," ndathi, uzama ukufumana emva kwi-bam indima njengoko kushishino traveler. Kwaba cacisa ukuba yena akusebenzi khange ke shoot kum.
  
  
  "Funny kwenzeka izinto ngamanye amaxesha, Umnu McKee," wathi, leaning phezu lifeless umzimba e iinyawo zam. Kwabakho igazi isebenza ukususela babecocekile punctures kwi Moustache ke axis powers, kodwa kwaba zonke soaked phezulu yi-fabric yakhe onzulu jacket.
  
  
  "Uh-huh," ndathi, bephethe ngaphandle yam yasekhohlo kancinci kwimeko mna luyafuneka Hugo kwi mzuzu ka-ukugula. Kwakunjalo ngoko ukuba Wilhelmina babefuna yakhe okuninzi ukuze abe ayikwazi incasa yayo. "Yintoni le esihogweni ingaba oza kukwenza, tailor?"
  
  
  I-bandit wajonga phezulu, yakhe encinci amehlo njengoko abafileyo njengokuba snake ke. "Ufuna ukwazi, Umnu McKee?"
  
  
  Andiyenzanga kuthi nantoni na kuye.
  
  
  Yena wawaphakamisela abafileyo umntu iinyawo zakhe, mbindini yakhe ingqinqwa umzimba phantsi, kwaye slung i-Mustachioed Umntu phezu kwesixhanti sakhe. "Kukho umlilo yokuphepha," wathi wabhengeza, njengoko ukuba lowo asikwazanga kuyazi, kwaye ndaya window ukuba wajonga ngaphandle kwi-small isikwere apha ngezantsi. Emva kanye ke, uphumle, lowo inyathelwe phezu windowsill kwaye kwi-iron grate. Umzimba kwi kwesixhanti sakhe bumped painfully ngokuchasene wavusa window sash, kodwa Mustachioed Umntu ayikwazanga injongo.
  
  
  I-bandit phambili kuba wesibini emva ego mthwalo waba ngaphandle, kwaye xa wakhangela e kum, lakhe ncuma waba phantse banobuhlobo.
  
  
  "Siza kubona wena kwakhona ngexesha elithile, eh, Umnu McKee?" Yena patted, umzimba Mustachioed Umntu kwi-rump. "Thina uphumelele khange enze stupid iimpazamo ixesha elizayo, huh?"
  
  
  
  
  
  
  Wesixhenxe isahluko.
  
  
  
  
  
  Waya window kwaye & ncamathiselamessage status i-stocky bandit khwela emlilweni yokuphepha na monkey, apparently oblivious ukuba mthwalo waba oqhuba. Ukuba kuphela ndaba Wilhelmina... Kodwa hayi, yena wathi kuye, ngubani sebenzisa? Yinto yokugqibela ndifuna ukuyenza apha waba zoba ingqalelo kum. Ingakumbi ingqalelo le-mandla.
  
  
  Kwaye, kunjalo, hers, ndandisazi ukuba u-pranksters owathi okuthe nkqo wam igumbi kokuba akukho nto kwenza urhulumente; legitimate agents besebenza kwelabo ilizwe musa shoot zabo partners xa baye bangena trouble.
  
  
  Yena ikhangelwe yakhe luggage nakwi-igumbi, kuquka ezamandulo bathroom. Nto seemed ukuba abe ilahlekile, kwaye ukusukela andiyenzanga kuba nantoni na incriminating, mna akusebenzi khange ke worry kakhulu kakhulu malunga nayo. Ngaphandle kokuba ukuba ndino ukuba ummangaliso ngubani lo ezimbalwa waba, kwaye kutheni baba apha. Ndifuna ukuthatha elungileyo jonga ikhadi le-Mustachioed Umntu ibonise kwam, kodwa kwaba kakhulu emva kwexesha. Kwaye mhlawumbi asikwazanga yenza nawuphi na umahluko. Umntu, abanye umbutho, waba anomdla Udaniyeli McKee, i-yacht broker, kwaye ukuba waba ngokwaneleyo ukuba worry yakhe. Yena uphose Wilhelmina ngaphezu ngonaphakade njengoko yena undressed waya umandlalo.
  
  
  Intlanganiso waba scheduled esilandelayo ngemini, kwaye lowo onayo phezulu phambi kwexesha ekuseni kuba i-lula ezintathu - - - -iyure drive ngokusebenzisa Peloponnese. I-enkulu ntaba peninsula waba yonke eluhlaza namhlophe, kunye lush oluhlaza hillsides kwaye inani labantu okanye izilwanyana ka-chalk amatye; ezindleleni ngokulungileyo, kwaye lowo wished mna nento yokuba kokuba ixesha hlala kwaye kuba i-honest tourist. Kodwa ndandisele kakhulu impatient, kakhulu eager ukufumana indawo yam; inkumbulo into eyenzekileyo wam igumbi yokugqibela busuku wouldn khange vumelani hamba, kwaye ndeva ukuba nakanjani kwaba damned kubalulekile ukwenza uqhagamshelwano nge Kristina. Ngoko ke, singafumana, njengoko bathi, i-kude bonisa.
  
  
  Pyrgos yi squalid town nge magnificent yendalo harbor. Phambi kokwenza nantoni na ongomnye, mna wandered jikelele amadokisi de ndafumanisa indawo apho ndinga kukrazulwa a sailboat kuba ngeveki okanye ezimbini. Elgon Xephrat waba okulungileyo-natured proprietor le ndawo, encinane umntu kunye tombstone amazinyo ukuba wayigcina flashing kwi dazzling ncuma.
  
  
  Thina asikwazanga kwenzeka a yaba ilungelo kude; mna ngxi kokuba asebenze calmly, kodwa ndandisele pretty liechtenstein ngokuqinisekileyo mna ayikwazanga ukufumana ntoni mna luyafuneka akukho xesha kwaphela. Elgon assured kum okokuba abe uya kuba seaworthy esonyuliweyo kuba kwam nanini na xa ndifuna ukuthatha yakhe. Oku kwaba omnye ibaluleke kakhulu imibuzo.
  
  
  Omnye hotel, hayi kakhulu ezahlukileyo ukususela omnye kwi-Piraeus, ngaphandle kokuba nen sino omkhulu uneven umandlalo kwaye bathroom waba ebekwe kwi-hallway. Kulungile, yena kuphela kokuba ngobunye ubusuku ekhohlo, kwaye mhlawumbi hayi busuku.
  
  
  Kwaba emva kwexesha ngemini, kwaye waba sele zilandelayo yakhe utyelelo ishedyuli kuba njengoko ixesha elide njengoko yena ayikwazi xa wathi ekugqibeleni bafika ngexesha Zakynthos Tavern. Kwaba enkulu vula-zezulu ukusekwa kunye magnificent okubonakalayo harbor kwaye enkulu ntaba island ezimbalwa miles ukusuka elunxwemeni. Wathi wabona lencwadi ithi ke phezulu kwi kukutshisa ithebhule kwi-i-tetravex, wathabatha ngaphandle yakhe battered yacht cap, kwaye balibeke kwi-sokugweba elandelayo kum. Kamva, ilanga waba leaning phezu Ionian Yolwandle, falling kwi yokuqala ka-Italy, apho waba ngenxa shiya kwi-iimini ezimbalwa. Mna ndalinda kuba Kristina kunye kangangoko umonde kangangoko kunokwenzeka, hoping yena wouldn ayikwazi ukugcina kum nilinde kakhulu ixesha elide. Kwaba damned inconvenient ukuba kufuneka ibandakanye abanye engaqhelekanga kubekho inkqubela abo asikwazanga uyazi na ngaphezulu malunga iinkcukacha oku umsebenzi kunokuba endiyenzileyo.
  
  
  Yena ingakumbi wayenolwazi sebenzisa-ngo ezimbini pros wam hotel igumbi ngobusuku ngaphambi.
  
  
  Jikelele tavern, lowo ayikwazi khangela amanzi traffic uyise kwi-harbor emva kwexesha ebusuku. Oko akusebenzi khange crowded, kodwa boats zonke iintlobo ezininzi ezonakeleyo baba constantly esiza kwaye behamba. Elincinane boat nge omnyama hull wabonakala, towing a kubekho inkqubela kwindlela amanzi skis. Baya approached ukrozo of fishing boats iqinisiwe ukuba embankment. I kubekho inkqubela wavusa omnye ingalo ngaphezu kwayo intloko, wakhe onzulu iinwele flying ngasemva kwayo, kwaye yakhe splattered ubuso i wore intetho ka-ecstasy. Kwi-boat, kunye umqhubi kwaye omnye umntu ubukele kwayo ukususela stern baba smiling reassuringly ngomhla wakhe. Ezinye fishermen kwi iyasikeka wajonga phezulu ukusuka ngumsebenzi wabo; abanye wema kulo oluzenzekelayo fascination njengoko bronze bikini-clad umzimba flashed elidlulileyo kwabo, kwaye kwakukho ragged cheers.
  
  
  Ngoko a ngwevu-haired, stocky umntu wearing a cap kunye impressive igolide insignia rushed ngakulo embankment, ephithizelisa izandla zakhe furiously. Umntu ngasemva ivili le boat asikwazanga isaziso kuye ngomhla wokuqala, kodwa abanye instinct made ego unakekele apho waba isihloko; waguqukela sharply, slowing phantsi ngexesha elinye njengoko wabona okokuba waye nearing the end of the harbor.
  
  
  "Damned ziyatha," lowo muttered kuye. Kulo naliphi na ityala, baya kufuneka ukwazi ngakumbi ukuya amanzi skiing kwi-harbor.
  
  
  I kubekho inkqubela waba ukuzama shorten i-tow umgca; yena seemed ukuba abe kuphela lilungu merry trio abo wayesazi kakuhle ukuba yintoni wayengomnye ngokwenza, kwaye nangona utshintsho isantya kwaye kolawulo boat, yena seemed kuba kuyo ulawulo le meko.
  
  
  Kwaye ngoko, ngesizathu esithile akunyanzelekanga ukuba baqonde, yena nje wawa. Yena wehla emanzini, ngokuzenzekelayo lifting ngaphandle kwayo skis, ikuvumela yiya ye-tow umgca. I-applause isantya, kodwa dockworker agcina ukungcangcazela yakhe fists ngalo abantu ngomhla boat. Oko phantse isantya, i-ego injini growled, wenza nihamba isangqa, kwaye approached i kubekho inkqubela.
  
  
  Yena inyathelwe lightly kwi umkhenkce, clinging kuye skis, kodwa njengoko boat approached, kuye ilizwi yenyuka ngomsindo. Ndandisazi kancinci isigrike malunga yakhe, kodwa ndandisele ukuqinisekisa ukuba yintoni wayengomnye esithi ayikwazanga kufumaneka kwi-nje omnye esezantsi ifayile yokubhaliweyo. Yena pushed i-jet ski kwiintlanganiso imathematika kwaye aft; wathabatha ih nge puzzled jonga kwi ubuso bakhe. Kodwa xa yena igcine ngaphandle isandla sakhe yokumnceda aboard, yena shrugged, ajike, kwaye swam kwiintlanganiso i ekunene wooden amanqwanqwa ukuba lined i-embankment.
  
  
  Umqhubi maneuvered ngenyameko ngasemva kwayo, kunye amadoda elubala pleading. Yena sukuyihoya ih, wakhe ubuso reflecting yakhe arrogant disdain. Njengoko yena ufikelele ladder kwaye waqala phezulu amanzi, umntu kwi-stern ufikelele kuba yakhe kwakhona; yena washukuma ngaphandle ego ke isandla sakho, drained amanzi ukusuka yakhe ephuma kwesi sixhobo iinwele ngoko ke kwaba ngokupheleleyo splattered, ngoko ke climbed kungentsuku amanyathelo de wayengomnye ngaphezu kwabo. Ngaloo mzuzu, yena waguqukela wathi into, ukusika ngayo ngaphandle njenge sergeant zinika ii-odolo ukuba uninzi inept rookie wakhe platoon. Bobabini abantu wajonga crestfallen, ngoko ke sullen; phakathi kwabo, baya zinikezelwe i kubekho inkqubela ezinye impahla, kwaye enkulu straw bag. Xa babeza e-Nah ke, yena umkile ngaphandle okuninzi njengoko a glance ukuthi goodbye, kwaye ngokukhawuleza climbed ukuya ngasentla embankment.
  
  
  Ngathi uninzi ezinye patrons kwi-tavern, lowo onayo phezulu ukusuka ngasemva yakhe isitulo ukufumana engcono jonga emva kokuba kubekho inkqubela wawa. Ukusuka apho mna wayigcina, ndaba okulungileyo imboniselo ka-yonke into yokuba waba kokuya kwi, kwaye waye emi yi-xa kokuba ufikelele ngasentla libanzi ilitye embankment. Yena umisiwe okwethutyana, ngaphaya koko, intsholongwane hayi jonga emva, wada yena weva sudden kugquma i outboard injini njengoko wakhe u-disconsolate zinokuphathwa intonga escorts wenza indlela yabo emva kuwo harbor kwi-befuna wabo wolahleko ego. Ke yena azisa i-straw bag kuye iinyawo, wavusa yakhe izikhali, kwaye threw i-terry-cloth shirt phezu kwayo intloko, twisting Rivnenskaya kangangoko kuyimfuneko de Swedes kwakukho nje afrika wakhe thighs. Yena pulled yakhe mpuluswa, damp iinwele ngaphandle ukusuka phantsi collar wakhe shirt, ufikelele kwi-bag yakhe, kwaye pulled ngaphandle a monstrous pair of sunglasses. Kuphela emva kokuba yena kwambatha yakhe nu waye yena jonga kwethu, ababe emi apho ukhangela kwi nah.
  
  
  Kwakungekho ubuxoki modesty okanye haughty indifference yayo attitude ngakuthi; yena kuphela smiled faintly, shrugged yakhe shoulders, kwaye wabona lencwadi ithi phezulu kwayo bag. Njengoko yena ophunyezwe mimmo kum, ngoko ke vala ukuba ndinga ivumba i-mixture ka-salt amanzi kwaye suntan lotion ukuba igqunywe yakhe imigca enqamlezeneyo kunye beads, yena hesitated kuba yahlula lesibini, ngoko waqhubeka ngomhla wakhe indlela, ethe ngqo kwi-tavern.
  
  
  Hers waba ubukele yakhe - hers ingaba mhlawumbi kuba ruined yakhe phantsi ukuba lowo hadn ukuba, ngenxa yokuba wonke umntu ongomnye waba ngokuqinisekileyo ukhangela kwi yakhe - njengoko yena climbed a ezimbalwa libanzi, unxweme amanyathelo ilitye i-tetravex waza wathabatha a isitulo ngaphandle i-umbrella ukukhusela herself kwi-sun. Phambi kokuba yena wahlala phantsi, kwabakho waiter, kwaye xa wabuyela kwindawo gloomy umphakathi ye tavern ukuzisa yakhe ukuze wakhe chu babuyela kuye itheyibhile. Ndava isixa esithile sophisticated regret ukuba yena asikwazanga khetha elandelayo itheyibhile, kodwa ngokufanayo evakalayo refuted namajelo eendaba iingxelo wabonakala kum ukuba
  
  
  * Andiyenzanga kuza apha nje admire yobulali amanzi goddess.
  
  
  Yena drank a mug ka-wobulali iwayini, squeezed nzima kwi iidiliya ukuba kokuba sele tasted ngayo, kwaye kugqitywe ukuba intonga ukuba ouzo; ubuncinane i-pale, milky izinto wathumela eyakhe isilumkiso imiqondiso yosasazo phambi kwenu swallowed kuyo. Sasivuya ehleli ngoko ke singadibanisa siqwalasele nganye enye ngaphandle ukucinga kakhulu kakhulu malunga nayo, kwaye emva xa waba obvious ukuba yena akusebenzi ukuba ujonge kwi-bam icala. Kulungile, ndinako yamkela okokuba; kuphela visitors kule ndawo ngalo mzuzu baba a handful ka-tourist couples kwaye ezimbalwa abahlali, businessmen, judging yi-ih engqongqo impahla, nam, odin, jikelele abo kubekho inkqubela avume zithe anomdla okanye abo ange kokuba i-isibindi ukuba indlela yakhe emva koko yokusebenza kwi - & nb moments ngaphambi koko.
  
  
  Omnye yakhe ende, wazala legs twitched impatiently jikelele yakhe. Wonke imizuzwana embalwa, yena fluffed yakhe ezimanzi iinwele kwaye dried ngayo kwi-sun; ukusuka apho yena sat, ndinga bona nowekopolo iphawula kwi-mnyama velvet, kwaye lonke ixesha yena wavusa yakhe izikhali, wakhe breasts wema ngaphandle sharply ngokuchasene ziqinile fabric wakhe chemise. Mna umkile; yokugqibela nto mna luyafuneka wayeneminyaka eli uhlobo distraction. Ngaphandle, yena wathi kuye, wayengomnye mhlawumbi eliphezulu-iklasi impela-veki umnxeba kubekho inkqubela ikhangela inkxaso. Yena ngenyameko surveyed bubonke ye tavern kwaye kugqitywe ngaphandle na indiscretion ukuba kwaba ukhetho olungcono kuba enokwenzeka abathengi.
  
  
  Wakhangela ngexesha lakhe alindani, ke ngomhla ngokukhawuleza-falling ilanga phezu kolwandle. Bobabini wathi kwaba kufumaneka emva kwexesha, kwaye mna nqa xa wam uqhagamshelane ingaba bonisa phezulu.
  
  
  Wayengomnye yokufumana kuye iinyawo, i-gold-tipped cigarette dangling ukusuka imilebe yakhe. Lalihleli okwethutyana, ujonge jikelele embankment njengoko ukuba wandibulela into, ngoko intliziyo kwaye wahamba, uzole barefoot, kwi-dim umphakathi ye tavern. Njengoko yena ophunyezwe wam itheyibhile, yena smiled vaguely, hayi jonga ku-kwam.
  
  
  Mna wavusa isandla sam lungelelanisa wam sunglasses, kwaye waiter hovering ezikufutshane wathabatha oda yam; a mzuzu kamva, omnye ouzo waba kwi-phambili kum. Wayeyindoda mfana zakhe phambi kwexesha teens, kwaye njengoko yena misela basele phantsi kwi isitulo, lowo glanced ngomhla kubekho inkqubela ke, itheyibhile, ngoko ke ngomhla emva ye tavern, lakhe amashiya furiously wavusa njengoko ukuba waba imitating Groucho Marx. Phambi kokuba yena ndabona into waba ngokwenza, kanjalo beka phantsi mug kwewayini ukuze kubekho inkqubela waba besela kwaye hurried kude phambi kokuba yena ayikwazi protest.
  
  
  Yena wabuyela phantse ngoko nangoko emva egoistically eshiya, ukuthathela sokugweba kuwo ukusuka kum. Phambi esithi ilizwi, wathabatha a yasekhaya kwewayini, vumelani ngaphandle eliphantsi, gusty sigh of appreciation, kwaye leaned emva kwayo isitulo. Kuphela ngoko waye yena jonga kum.
  
  
  "Ingaba kufuneka imoto?" yena wabuza. Nah ke accent waba accentuated, kodwa yena seemed ethambileyo kunye isixhosa ulwimi.
  
  
  "Ndinento enye," mna wavuma. I-Volkswagen waba parked ezikufutshane, kwi epheleleyo imboniselo zethu isitulo.
  
  
  "Ndandicinga oku kwaba nicinge ukuba abe zezenu," utshilo dryly. "Rolling amanani kwaye yokuba nisolko i-i-american."
  
  
  "Ingaba oko kubonisa ukuba kakhulu?"
  
  
  Yena shrugged yakhe shoulders kwi bonisa ka-indifference. "Ah, ble ukufunda baqonde." Yena glanced ngomhla olunye uluhlu lophinda-phindo ezikufutshane. "Baya izinto, into, phezu apho, baya ukuba Engilane." Yena nodded ngocoselelo, kuphawula eliphakathi-iphelelwe ezimbalwa sipping vermouth e a enomthunzi itheyibhile. "Waphumla kwaye devoted ngokwakhe ukuba whiskey; siqwalasele ezi i-ruby amachaphaza! Naziphi na umfazi lowo ukuba ikhangeleka ngathi lo, kunye a ubuso ngathi i-axe kwaye kule fantastic tweed isuti apha kwi-ukukhanya kwelanga ka-Pyrgos! Ungakwazi qinisekisa ukuba beza yi... " Yena waved yamluma esandleni emoyeni kwi-frustration. "Argentina?"
  
  
  Mna kwafuneka ncuma. "Mhlawumbi hayi."
  
  
  Yena propped yakhe elbows kwi isitulo kwaye leaned kwi, zinika kum epheleleyo umkhosi wakhe ncuma, njengoko ukuba yena nento yokuba nje bamfumana into ngokupheleleyo charming. "Ngoko ke kufuneka imoto?" Yena glanced ngomhla Volkswagen.
  
  
  "ewe. Oku yeyam."
  
  
  "Ngoko ke mhlawumbi uphumelele ukuba ingqondo... mna ezilahlekileyo umsebenzi wam."
  
  
  "Ngoko ke kufuneka uqaphele yakhe."
  
  
  "Ke nje elincinane-wonke beach, hayi kude. Baya ukuba guys kwi boat, baya invited kwam ukuya amanzi skiing kunye nabo, kwaye yena wathi kutheni na." Wakhe shoulders ngoku yenyuka wawa na pistons kwi locomotive ivili bundle. "Kodwa ke, andazi njani ukusebenza lo boat, uyazi? Ngaba ziyatha! Ilizwi ngoko ke enyanisekileyo kwi-harbor... ingaba ubona oko?"
  
  
  "Ewe."
  
  
  "Ngoko ke ih ekhohlo yakhe; akunyanzelekanga ukuba bakholelwe baya kwikhulu, nkqu thatha kum emva ezincinane beach hotel apho yena ke staying. Ngoko ke mna... ntoni kuwe bayibize? Olahliweyo?"
  
  
  "Hayi kanye kanye, kodwa kufuneka apha unye."
  
  
  Yena leaned kuwo isitulo kwiintlanganiso kum. Eliqhelekileyo ukusa, ndandicinga, njengoko yakhe breasts icinezelwe ngokuchasene lush fabric wakhe shift. "Njani ixesha elide ukhe waziva kwi-Pyrgos?" yena wabuza.
  
  
  "Mna musa ukulindela ukuba abe apha kuba ixesha elide."
  
  
  "Ah. Uzibona hamba apha?"
  
  
  Yena shifted kancinci wakhe isitulo. Yena ucela abantu abaninzi, imibuzo, nkqu kuba prostitutes. "Mna akhange na kugqitywe kanti," ndathi cautiously.
  
  
  "Mhlawumbi..." Yena bafudukela kukufutshane ukuba uze kum licked imilebe yakhe njengoko ukuba isitulo akusebenzi khange apho. Wakhe amehlo glittered njengoko ukuba kokuba kwezabo yangaphakathi songa iphepha. "Uphumelele khange Corfu kuba engalunganga?"
  
  
  "Ke ithuba," mna ungeniswe. Kukho akukho incopho kwi-lwazi.
  
  
  "Ngoko ke mhlawumbi kufuneka ube companion?"
  
  
  I-corkscrew akusebenzi khange engalindelekanga, kodwa andiyenzanga kuba impendulo. Yena stared e-Nah kuba elide kanye phambi kokuba aphendule. "Ufuna ukuya Corfu?"
  
  
  "Mna wouldn khange engqondweni."
  
  
  "Kutheni?"
  
  
  Kwaba yakhe baguqukele hesitate. Yena umkile kwaye bafudukela i-Aryans nabo emangalisayo shoulders. "Le yindlela elungileyo ndawo."
  
  
  "Ngoko ke."
  
  
  Ngesiquphe, yena grinned njenge kancinci kubekho inkqubela ibambe kwi harmless ukuxoka. "Kodwa Corfu ke pricelegs ingaba ngcono, aren khange babe?"
  
  
  Waye waziva a tingling sensation. "Mhlawumbi..."
  
  
  Yena ufikelele kuwo isitulo kwaye yachukumisa ingalo yam. "Wena musa ingqondo yakhe ke companion kuba kwiintsuku ezimbalwa, ingaba wena?" Wakhe ncuma widened. "Umnu McKee?"
  
  
  Yena asikwazanga umzekelo-icatshulwe eyiyeyakhe igama.
  
  
  
  
  
  
  Isahluko Isibhozo
  
  
  
  
  
  Kwaba hardly kakhulu subtle uqhagamshelane mna nento yokuba ngonaphakade made, kwaye bothered kum xa wayengomnye escorted emva hotel apho yena, nento yokuba ekhohlo impahla yakhe. Thina asikwazanga thetha kakhulu kwi-car; Lowo asikwazanga ukukhuthaza yakhe, kwaye yena asikwazanga kunikela. Kodwa phambi silifumene ukuba yolulela-wonke beach surrounded yi-small yesibini-umyinge hotels ukusuka apho yena kokuba imiselwe ngaphandle ngomhla wakhe amanzi-skiing expedition, wayengomnye slowed ezantsi ukuya nah.
  
  
  "Ngoko ke nisolko Kristina," ndathi. Yena hasn khange nkqu wandixelela ukuba kanti.
  
  
  "Kunjalo. Ingaba unengxaki boat?"
  
  
  "Ndina rented, ewe."
  
  
  "Ngoko ke mhlawumbi simele.... Ayonto njani ukuba usebenzisa yakho leisure ixesha?"
  
  
  Yakhe, frowned: "Mhlawumbi. Kuxhomekeke ntoni zithetha."
  
  
  "Ndithetha, sidinga ukuba abe ebonakalayo-wonke, ngokuqinisekileyo attracted ngamnye enye." Wathabatha isandla sam, kodwa ngomhla wakhe eshushu, wazala thigh. "Ivoti efana nale, akukho? I-american tourist, isigrike umfazi ukwikhefu. Ayi eli njengoko kwakucwangcisiwe?"
  
  
  Yena ngokuqinisekileyo wamazi ngakumbi malunga leg ke ixabiso izicwangciso kunokuba yena wenza, kodwa kuya kwenziwa evakalayo. "Yintoni wena kokuva ukusuka Alex?" Ndicela na injongo.
  
  
  Kwaba ngokungathi yakhe imigca enqamlezeneyo kokuba ngesiquphe, waguqukela ukuba intlanganiso entsha, yingqele njengoko ingcwaba, kodwa yena wenza akukho yiya tyhala isandla sam kude. "Singathetha malunga kamva."
  
  
  "Kutheni na ngoku?"
  
  
  Wakhe ncuma kwaba ngathi ukufa isigqumathelo. "Ngenxa yokuba kwaye mna, Umnu Udaniyeli McKee, andazi nantoni na malunga Alex. Kunjalo ngoku, sibe ukubhiyozela yokufuna ukwazi ngamnye enye, kwaye namhlanje, xa sihamba ngomhla wethu abancinane cruise ukuba Corfu, sizakuba plenty ixesha ukuthetha malunga nayo."
  
  
  Kuba layman, kwabonakala mistletoe a pretty olulungileyo njani izinto umsebenzi wam-imeyili ishishini. Kuye kwafuneka ahambe naye. Noko kuba ngoku.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  I-Ee hotel yaba nondescript abancinane indawo nge-pink plaster iindonga kwaye libanzi i-tetravex overlooking a narrow khulula ka-beach. Sahamba nge-ritual: sino basele ngexesha elinye uluhlu lophinda-phindo kwi-i-tetravex, bephethe izandla, kwaye abaninzi ujonge kwi ngamnye nezinye ke amehlo. Amaxesha ngamaxesha, mna ikhangelwe ukubona ukuba nabani na kwaba ukubhatala uyithumele kuthi, kodwa andiyenzanga khangela nabani na owayelilungu ngakumbi anomdla Kristin kunokuba kulindelwe. Ekugqibeleni, kanye njengoko ilanga wayesele eza sink kulo ulwandle, yena wema, ngokuncothula kum iinyawo zam kunye naye.
  
  
  "Siza oza kuba lunch?"
  
  
  "Kunjalo."
  
  
  "Ngokuqinisekileyo," watsho. "Uyakwazi ukukhetha kum phezulu kwi yure kunye necala. Mhlawumbi... ungakwazi ilungelelanise kuthi ukuba sail ngomso kusasa?"
  
  
  "Mna dunno." Yakhe, nuzzled kwi yakhe indlebe, njengoko kulindeleke, kodwa ikakhulu ngenxa yokuba ndifuna qiniseka ukuba akukho bani ingaba kuva oko kwaba esithi. "Thatha ixesha lakho, mhlekazi. Yena wouldn khange kucelwa ukuba wenze amalungiselelo ukushiya namhlanje kude kube ngu pretty liechtenstein obvious ukuba ukhe ubene kunye nokuza kum."
  
  
  "Ngoko ke, makhe ibonakale obvious ngoku." Yena betha wam groin kwi-uninzi obvious indlela, lifting yakhe leg ngocoselelo ukuze rub yena wazala knee ngokuchasene wam thigh. Kwaba nje elifutshane gesture, kodwa akukho bani owayenako unobuhle kuyo. Okanye ego zoko.
  
  
  "Ewe," ndathi, kwaye ndino ukucacisa wam throat phambi kwenye ilizwi zaphuma. "Sizaku shiya kusasa."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Waze wajonga nje okulungileyo yayo onzulu blue dress njengoko yena wenza ngendlela bikini; kwaba ngokuqinisekileyo, into ke nento yokuba bought esuka kwiindawo zokugcina iimpahla ezingaphandle kweofisi, kodwa Kristina wakwazi njani ukwenza nayiphi na impahla yakhe jonga njenge kokuba zenziwa kuba nah bvlgari, burberry. Thina waya encinane restaurant kufutshane kwayo hotel; kwakungekho nto ekhethekileyo malunga nayo, kwaye njengokuba kude kube ngoku, njengokuba yena ayikwazi bona, kwakungekho ezinye tourist imisebenzi apho. Xa wayengomnye ukuqinisekisa ukuba akukho bani owayenako overhear kwethu, ee wacela kuye,
  
  
  yintoni ke isizathu sibe ophele ngowama-phezulu kule ezithile ndawo?
  
  
  Yena blushed, nje kancinci ngonyana wakhe tan.
  
  
  "Andiqondi ngokwenene ukwazi kwesi sixeko," watsho. "Lo ngunyana wam wokuqala ixesha apha."
  
  
  Uzakeyu malunga nayo imizuzwana embalwa, ngoko ke leaned emva yakhe isitulo kwaye smiled e heee, sinqumla isitulo. "Nje ezimbalwa abakhenkethi, aren khange babe?"
  
  
  "Ewe..."
  
  
  Kwaba lithuba lam ukufumana izinto uyise. Ngokunxulumene i-manila imvulophu ukuba wakhe dropped esilandelayo ukuya isitulo, wakhe wabona lencwadi ithi phezulu imaphu kwaye kufingeka kuyo. "Ndibonise into ngalento coast," yena wathi kuye kwi-eliphantsi ilizwi. "Okanye andixelele ukuba yintoni awuyazi. Nangeyiphina indlela."
  
  
  Yayiyeyona imaphu ye-western coast ka-Greece - ukususela Peloponnese ukuba kweziqithi Zakynthos; Kefalonia; i-ithaca, ukusuka apho Ulysses sailed ukuba aqhuba imfazwe kunye Troy, kwaye ngoko zonke ezo eminyaka kamva wabuyela kakhulu loyal gin kwimbali, Leucas; kunye nezinye ezincinane kweziqithi kwaye mainland lamazibuko, kude kube Corfu wabonakala, emilisiweyo ngathi i-axe nge enkulu emnqamlezweni-icandelo zolwandle. a deformed ukukhombisa u -, i-ukungasebenzi apho waba aimed ngomhla coast ka-Ihungary.
  
  
  "Ukuba wayeya kuba mnandi cruise," i-kubekho inkqubela wathi cautiously.
  
  
  "Ewe. Apho misa kwi indlela ingaba ukhetha?"
  
  
  "hayi. Kuthi, kwi into ethile, kunjalo. Kodwa ndicinga ukuba mhlawumbi... iintsuku ezintathu izakuba elungileyo ixesha."
  
  
  Wam gut clenched, hayi okokuqala kule ebufundisini. Ngaphezulu kokulibazisa, ngakumbi ixesha xa nto, kwenzeka ntoni.
  
  
  "Uqinisekile ukuba ufuna ukuza kunye nam?" Kuye ilizwi wabuyela indima.
  
  
  Yena focused yakhe enkulu, mnyama amehlo kwi kum. "Kodwa kunjalo, Udaniyeli McKee."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Emva lunch, siya kwenziwa yethu ngendlela ngokusebenzisa narrow alleys surrounded by ulawulo kwimigca onzulu izindlu ukuba seemed uku loom phezu kwethu, blotting ngaphandle cacisa Ionian isibhakabhaka. Kristina wahamba softly ngaphandle kwam, wakhe hip icinezelwe ngokuchasene zam, kwaye mna kwafuneka constantly remind ngokwam ukuba mazibe ujonge kuba kunokwenzeka tail.
  
  
  Akukho namnye wabona yakhe. Andiyenzanga efana nayo.
  
  
  "Wena ... er... ukuhlala ngomhla hotel ixesha elide ngokwaneleyo ukuze ufumane isaziso ukusuka...?"
  
  
  Yena icinezelwe yakhe imilebe yam, kodwa imilebe yakhe baba yingqele kwaye equlethwe isilumkiso. Musa" kuthetha ngoku, " wakhwaza muttered. "Tonight ngu kuthi."
  
  
  Ndandingasakwazi zibalisa ukuba wayengomnye uthetha ukuba nam okanye ezinye bug ukulinywa kwi-nah. Nawuphi na kunjalo, lowo ayikwazanga injongo.
  
  
  Thina wahamba noku waterfront apho mna kuqala wabona yakhe, kugqitywe hayi ukuya kutyelela tavern apho siya zahlangana kwakhona, ngoko ke namakhaya ngakulo wam hotel, esibizwa kuphela ezimbalwa iibhloko kude. Njengoko siza approached i-dimly lit abalindi ngasesangweni, i-brown Mercedes pulled ngaphandle jikelele alley, roared wethu icala, kwaye slowed sharply. Yena crawled elidlulileyo yakhe kwaye wajonga idly e imoto, kodwa wabona nto kwi-backseat kodwa blurry nani. Umqhubi, kunye yakhe hat pulled phantsi phezu amehlo akhe, wakhangela ngqo ozayo. Xa Mercedes waba omfutshane umgama kude, kuya pulled phezu icala ezindleleni kwi opposite icala street. Kwakukho embalwa kuphela ezinye iimoto parked ezikufutshane, kwaye Kristina kwaye mna baba kuphela abahambi ngeenyawo kwi-emehlweni abo.
  
  
  I kubekho inkqubela sathi ingalo yam, forcing kum yeka. "McKee!" wakhwaza whispered urgently. "Ngubani ingaba aba bantu?"
  
  
  "Andiqondi nabani na." Wakhe, wathi softly, inikwe umyalelo ngokwaneleyo ukuba ibandakanye inkqubo nokuqheleka amateur ngaphandle scaring wakhe ekufeni.
  
  
  "Kodwa babona nathi kwaye bema." Yakhe, ndava yakhe shiver, umzimba wakhe icinezelwe ngokuchasene zam. "Kutheni na yokuba akukho nto apho?"
  
  
  I-Mercedes waba parked ngqo kwi-phambili hotel abalindi ngasesangweni, ayo injini rumbling softly, kwaye ibhityile streams ka-steam baba esiza ngaphandle exhaust umbhobho.
  
  
  Waguqukela ukuze kubekho inkqubela kwaye hugged yakhe. "Musa worry malunga wonke umntu uyabona, Kristina. Tonight ingaba bethu busuku... ngaphandle."
  
  
  "Ngaphandle kokuba oko?"
  
  
  "Akunyanzelekanga a umyeni, ingaba? Okanye ezinye-a guy?"
  
  
  Yena washukuma intloko yakhe, ukukhangela amehlo am questioningly. "akukho. Ingaba yena kuba ukwikhefu kuphela ukuba wakhe ego waba mistletoe?"
  
  
  Uyise nodded kwi-sivumelwano. "Ngoko ke ngubani u-kukho kuba besoyika ka? Igumbi lam liya uzole, ngoko ke..."
  
  
  I kubekho inkqubela kuzisikela ngaphandle amazwi am kunye a sudden, fierce asazanga. Oku wandithatha yi-surprise, kodwa mna ngokukhawuleza recovered kwaye igcine yakhe tightly kum. Emva ngexesha, yena pulled umlomo wakhe kude zam kwaye baqalisa touch wam neck, ukucinezela yakhe imilebe yam indlebe. "Kutheni ekhuselekileyo ukuthetha yakho igumbi?" yena muttered.
  
  
  "Mna wouldn ukwabela imali Stahl kwelinye." Kwakungekho incopho kwi-mentioning wam guests ukusuka izolo, nkqu ukuba babeza isiqingatha lizwe kude.
  
  
  Yena chu pulled emva jonga kum nge shining amehlo kwaye libanzi-vula umlomo kwi stunning ncuma. "Ngoko ke, sizaku kuba ngobu busuku, Udaniyeli McKee. Ngoko siza kubona..."
  
  
  Xa sifuna ingenile hotel, i-brown Mercedes waba ngxi apho, njenge squat, crouching inamba breathing umsi ovela yayo tailpipe.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kristina akusebenzi khange ukuba neentloni kuthi, yena akusebenzi khange madly impatient kuthi, kodwa
  
  
  wayengomnye kanjalo hayi indifferent ukuba ngesondo. Wayengomnye uhlobo kubekho inkqubela ezingakwazi zange bahlala indifferent ukuba nantoni na, nokuba kwaba brushing yakhe amazinyo okanye ukwenza ndiyakuthanda a stranger. Yena wahlala phantsi lightly kwi wendawo lumpy umandlalo ukuba overlooked igumbi okokuqala njengoko yena poured brandy kwi ezimbalwa glasses. Wathabatha hers, tasted ngayo, waza wabaleka yakhe ulwimi phezu kwayo imilebe ngathi i-cat.
  
  
  Kuphela isitulo egumbini waba kakhulu elilungileyo eliphantsi kakhulu kwaye ngendlela engalunganga ndawo. Emva france omnye wam imigaqo esisiseko, mna bafudukela wakhe ukuba ifayili windowsill, ukwenza ukuba uqinisekile ukuba window curtain waba tightly ezivaliweyo; kwangokunjalo ke, ndandisazi ukuba wam silhouette waba olugqibeleleyo ekujoliswe kuyo kuba sniping, kwaye mna yenziwe wam instinct ukuba akukho bani babefuna wakhe ufile. Yena akuthethi ukuba ufuna kwangoku.
  
  
  "Kulungile," ndathi, ukukhulisa a ingqinqwa glass kwi-hotel igumbi kwi gesture ka-grilling a cheese wesonka.
  
  
  "Zonke akunjalo?"
  
  
  Oku kwaba wam wokuqala ngenene okulungileyo jonga Christina Zenopolis; omnye xesha ndandisele blinded nge kakhulu kakhulu ukukhanya kwelanga kwaye zonke ukuba ezimanzi, toasted inyama; i restaurant osetyenziselwa kuba muffled umphunga kwaye itheyibhile phakathi kwethu. Apha, isandi waba indlela:, kodwa hayi kakhulu kakhulu, kwaye akukho nto interfered kunye imboniselo. Nkqu yakhe onzulu okwesibhakabhaka, unadorned dress waba phantse njengoko revealing njengokuba daytime bikini, kwaye kwezinye iindlela ngakumbi exciting. Abayo ingqinqwa onzulu iinwele kwaye libanzi-misela startlingly blue amehlo, wayengomnye obubonakalayo ubutyebi, kwaye ngoko ke, ukuza kuthi ga ngoku, njengokuba ferret, yena ibonise i-wit kwaye umoya ne jonga. Okwethutyana, mna wished sasivuya sizenza seemed, kwaye ke ndabaxelela ngokwam ukuba yeka ke i-fool.
  
  
  "Ngoko ke nisolko a lwabafundi," mna remarked, ezikhokelela ingxoxo njengoko nabani emamele babe silindele a tourist ukucela kubekho inkqubela abe nento yokuba wabona lencwadi ithi phezulu waza wazisa ukuba igumbi lakhe.
  
  
  "Ewe."
  
  
  "Yintoni wena studying?"
  
  
  Yena shrugged waza wathabatha elide asele brandy. "Mna xa babefuna babe a nurse, kodwa ndaba ukuphuma."
  
  
  "Kutheni?"
  
  
  "Ukuba waba..." Yena frowned. "Kulungile, mna ekugqibeleni ungeniswe ngokwam ukuba mna andikwazi ukuhlala jikelele abantu abagulayo kuba bubonke ubomi bam. Ingaba Uyayazi?"
  
  
  "Ndiyaqonda ke."
  
  
  "Kwaye ngoko ke hers ... kulungile, kwayo nje ekufundeni. Mhlawumbi ndizakuyenza kuba biologist, mhlawumbi i-archaeologist. Musa ukusoloko rush kwi isigqibo, akunjalo?"
  
  
  "Ndiyakholwa ukuba abazali bakho ungathanda ukuba get enkulu." Ndathi oku kunye ukwazi grin, kodwa mna ndandisazi ukuba Nah asikwazanga kufumana naliphi na abazali.
  
  
  Kristina wajonga e kum intently. "Andicingi ukuba unayo nayiphi na abazali, McKee. Kunjalo usombulula; mna kufuneka ube ndinixelele ukuba ngaphambili."
  
  
  Yena nodded wakhe. "Ndiyakholwa ukuba wena wenza. Apologize. Kodwa indlela ingaba wena, uh ... njani wena wenze ophilayo?"
  
  
  "Oh, heee, mna umsebenzi kwi boutique kwi-Atene. Kubaluleke kakhulu ekuthatheni i-Hilton. Maninzi kakhulu okulungileyo e ukubhatala kum kuba ngumhla ngaphandle xa akunyanzelekanga ukuba ube ukuya iklasi." Yena leaned phambili, i-modest neckline wakhe dress kuphela iifayile revealing. "Ingavumi okulungileyo ukuba ndiza ukwikhefu ngoku?"
  
  
  "Kuya ayikwazanga kuba ngcono," ndathi, kwaye xa ndaqonda, ndathola phezulu waza wahlala phantsi elandelayo, kuye kwi-umandlalo. Yena asikwazanga susa okanye k ubonakala ngathi surprised, kodwa kwakungekho oluzenzekelayo caresses, mhlawumbi. Mna liked oku kubekho inkqubela ukubonelelwa.
  
  
  "Ingaba ufuna ukufumana into ubufuna kwi-el salvador, McKee?"
  
  
  "Ngenye indlela."
  
  
  Wayengomnye laughing. "Ndiza uthetha malunga ye-imeyile yakho yeshishini ngenxa yokuba yatyhilwa."
  
  
  "Kodwa khange ndithi ngoko ke?" Yakhe, sneered heee, kwi-rheumatism. "Kulungile, gqo, wakhe kuphela uhleli apha kwiintsuku ezimbalwa, kodwa yakhe kuhlangatyezwana nazo abanye abantu, wajonga ngomhla boats. Ndaba abanye unye ukuze ndibe nako ukufumana wakhe kulo ilizwe lakho a genius kwi-yacht uyilo, umntu abo babenako ukuza kutsho nge into entsha kwaye exciting. Ngexesha... Kodwa nokuba ndiza kufumana oko ndifuna okanye hayi, ndifumana ukwazi into malunga ne-Japan. Ndithanda uninzi iimboniselo jikelele kuyo."
  
  
  Kweli xesha yena kissed me kunye elihle, ukukhanya imilebe. Mna eqale ukuba hug yakhe, kodwa yena pulled kude, hayi kakhulu, nje ngokwaneleyo ukuba mandiyenze siyazi ukuba oku akusebenzi khange ixesha.
  
  
  Watsho. "Ngoko ke nisolko eshiya namhlanje?"
  
  
  "Ke, i-unye. Interestingly, kwi-bam lizwe kwaye mhlawumbi kwi-zezenu kakhulu, xa abantu kwi boat khangela umntu safika yi-car kwaye qala ecela imibuzo, baya musa bakholisa ukuba bathethe kakhulu. Kodwa xa onjalo umntu ubonakala boat kwaye abacela efanayo imibuzo, baya kuphendula kwabo."
  
  
  "Ewe, akunyanzelekanga ukuba bona njani ukuba basenokuba." Wathabatha enye yasekhaya ka-brandy. "Kwaye wena honestly ufuna ukuthatha kwam nawe?"
  
  
  Mna ke ngoku uqinisekile ukuba wayengomnye uthetha malunga kunokwenzeka iimpazamo, ngenxa yokuba yena wayesazi liechtenstein kulungile ukuba ndimele ndithabathe yakhe kunye nam. "Ndiza ngenene, ngolohlobo. Kuphela ezintathu okanye iintsuku ezine, nje engaselunxwemeni nokuqubha. Thatha ixesha lakho."
  
  
  Yena seemed yokucinga ngayo; ke yena nodded ngokucotha. "ewe. Ukuba izakuba kakhulu, kakhulu okulungileyo." Nge ukuba, yena wema, ebibanjwe ngaphandle kwayo engenanto brandy glass elikufutshane commodore, kwaye iphakanyiselwe i-mhlophe woolen koloni yena wore ngokuchasene chill le ngokuhlwa. "Mna ke umva wam hotel, McKee."
  
  
  Wam surprise kufuneka zithe cacisa, kodwa yena stifled wam protest nge fierce frown. "Ingaba kufuneka?" Ndathi unconvincingly.
  
  
  "Ah, ewe. Ukuba yaba mnandi kakhulu, McKee. Kuyo, mna bazive ngathi thina anayithathela gotten ukwazi ngamnye ezinye kakuhle kwi-enjalo elifutshane, kwaye kukho okuninzi abanokukhangela phambili. Yena tilted intloko yakhe ecaleni kwaye wanika mna a teasing ncuma. "Xa siqwalasela yedwa elwandle, ndizama ukuba uqinisekile ukuba siza kufumana into ukuthetha malunga ne."
  
  
  Yena relayed lo myalezo, kwaye andiyenzanga engqondweni. Kristina ungafuni kuye ukuthatha yakhe emva hotel, kodwa ndenza ukuba uqinisekile ukuba brown Mercedes akusebenzi khange kuwo street ndibeke phambi kwayo kwi taxi. Ndiya & ncamathiselamessage status yakhe de wayengomnye ingabonakaliyo kwaye wabona akukho mqondiso wakhe tail catching up kunye yakhe, kodwa mna ngxi waziva a yingqele worry wam stomach; Kristina waba yam kuphela indlela uqhagamshelane Alex, kwaye ukuba into eyenzekileyo, kuye ...
  
  
  Zonke ndingayenza ngoku yaba lokuba yena wazi ntoni wayengomnye ukwenza oko, ngenxa yokuba mna liechtenstein kakuhle asikwazanga.
  
  
  
  
  
  
  Isahluko Ithoba
  
  
  
  
  
  Xa lowo bafika phambi kwexesha ngentsasa elandelayo, Elgon Xephrat waba ilinde kwam, kodwa lowo akusebenzi ukuba i-eyobuhlobo, smiling umntu yena, nento yokuba zahlangana umhla phambi. Yena washukuma kwentloko yakhe into xa wabona kum ukuhamba jikelele car kwaye bangena yakhe encinci, cluttered-ofisi.
  
  
  "Ndiza uxolo andiyenzanga kuphila ukuya kwi-bam okulindelweyo," waqalisa na injongo, ujonge ezantsi kwi-mhlophe gym bag wayengomnye oqhuba. "Yakho boat uphumelele khange abe ukulungele ukuba sail namhlanje. Namhlanje, mhlawumbi kwi-ezimbini okanye iintsuku ezintathu. Mna andinaku kuthi."
  
  
  "Yintoni le esihogweni eyenzekileyo?" Mna lanyanzelisa.
  
  
  "I-kunokwenzeka ingozi yokugqibela busuku." Yena shrugged kwaye pointed vaguely phezu kwesixhanti sakhe. Ngapha kwefestile, emva kwayo, ego ayikwazi bona bustling shipyard, i-amadokisi, kwaye encinane bay apho dozens ka-boats, ikakhulu ezincinane nezinamandla, baba moored. Yena uyabazi amashumi amathathu anesibini-futhi babambisa abe nento yokuba osetyenziselwa ukukhanya kum phezulu mhla phambi, snuggled phezulu ngokuchasene iyasikeka kwi-elide, ingqinqwa snake jikelele a hose ukuba spilled phezu icala kwaye phantsi kwi cabin.
  
  
  "Yintoni eyenzekileyo?"
  
  
  "Ndicinga ukuba umntu weza mooring sovavanyo emva kwexesha. Yakho Argos kufuneka zithe pretty kakubi rammed; sifumene i-ego ngale ntsasa kunye kakhulu amanzi, ezinye ezibhodini popped ngaphandle ozayo. Yena pointed ngayo ngaphandle kungeyo.
  
  
  "Kuya akasoze abe kakhulu kakubi yonakele ukuba ayithethi ukuba sink ebusuku.",
  
  
  "Mhlawumbi hayi; sizakuba ukufumana yakhe ngaphandle ukuba qiniseka."
  
  
  "Ingaba ndiya apho wonke unyaka? Mhlawumbi mna, uza kufumana i-unye..."
  
  
  Ego ke amehlo baba yingqele. "Ingaba ufuna ukwazi okungakumbi malunga wam boats kunokuba hers, Umnu McKee?"
  
  
  "Ngokuqinisekileyo, hayi; lonto hayi yintoni mna ukuqwalasela okuthethwayo. Jonga, ubuthe ukuba ubune omnye boat ukuba ndinga thatha. Uthini lo omnye?"
  
  
  "Ah, kodwa emva kokuba ekhohlo izolo, zimbini gentlemen weza chartered ego. Uthe kuni, usuke waba Argos nakanjani na."
  
  
  Ndenza oko; kwaba encinane, lula ukukhombisa u-seeveki sam, kwaye kwinto yonke wajonga ngcono. Kodwa ... " Baya anayithathela sele sithathwe yakhe kude?"
  
  
  "Scylla? Hayi kodwa, hayi."
  
  
  "Ndidinga a boat," ndathi flatly.
  
  
  Zephrathus wajonga surprised. "Kodwa kufuneka wathi kwakungekho rush, Umnu McKee."
  
  
  "Yonke into itshintshile. Yena abe nako ukwenza ushishino kunye nawe, kodwa ukuba ufuna musa ukugcina yakho ilizwi, ndizakuyenza kuba ukuya kwenye indawo enye into, Umnu Xefrates."
  
  
  Ukuba kokuba kulindeleke enjalo into ukususela kweli umntu, waba into mistaken. Yena nje stared e kum kuba elide mzuzu, ngoko ke shrugged. "Ke ilungelo lakho."
  
  
  "Jonga, ndizakuyenza ahlawule nantoni na ofuna kuba Scylla. Vumelani abanye linda ngosuku okanye ngoko ke kuba Argos ukuba abe repaired."
  
  
  "Lento ebalulekileyo kuwe, Umnu McKee?"
  
  
  "Oku kubalulekile." Yakhe, chuckled. "Uza kamsinya ukuqonda ukuba kutheni."
  
  
  Xephrathus wajonga thoughtful, amehlo akhe somber, kwaye kwangoko yakhe mnyama, bearded ubuso flashed a sudden ncuma. "Ah! Mhlawumbi ndiqonda kuyo." Yena tapped i-lommandla wexesha a ipensile ngokuchasene yakhe amazinyo. "Mhlawumbi ezinye gentlemen uza kanjalo ukuqonda."
  
  
  "Xa baye bathi babe nento yokuba ukuqala?"
  
  
  "Nje namhlanje. Ngokwenene, ukususela beza ke emva kwexesha izolo, andiyenzanga kuba ixesha ukufumana ih kwi boat. Idla ndine ukuze uqiniseke ukuba umntu uyayazi indlela ukukhombisa u-omnye zam endizithandayo boats phambi mna bavumeleni chonga kuya phezulu. Ngaphandle kokuba xa bathe bona... Njani ndithi oku? Credentials? Ewe, ngolohlobo kwenu, Umnu McKee.
  
  
  Phakathi kwezinye amaxwebhu ndandisele ezinikezelwe kunye yaba photocopy wam ID ikhadi, apho kuchazwe ukuba ndino crossed i-Atlantic kabini amancinane boat races, kanye njengokuba navigator kwaye kanye njengokuba umphathi-mikhosi. Mna ke nje iindaba ukuba Xephratus hadn khange wabuza kum kukhokela Scylla, a ngokubanzi-hulled sloop kunye ngokwaneleyo cabin isithuba kuba emhlambini ka-trumps ukuba ukuzithwala njengoko cargo, jikelele crowded bay.
  
  
  "Ngoko ndinako thatha Scylla endaweni yoko, "ndathi, reaching ngenxa yam engagqibekangacomment.
  
  
  Amanye amadoda amabini washukuma kweentloko zabo. "Ndandingasakwazi yenze, Umnu McKee. Ndanika ilizwi lam u-ezinye gentlemen."
  
  
  "Kodwa kufuneka wathembisa kum."
  
  
  "Imini uza kamsinyane xa uza ufuna ukuthatha Argos."
  
  
  "Ingaba umnxeba ezi ezinye guys? Noko buza nu ukuba babe musa engqondweni postponing i-uhambo kuba mhla okanye ngoko ke? " wakhe, waziva ridiculous, phantse begging ngolohlobo, kodwa yayingekho enye indawo kwi-Pyrgos apho yakhe boat basenokuba chartered ilungelo kude. Kuphela enye wayeza kubuyela Piraeus, apho Royal isigrike Yacht Club ayikwazi ilungelelanise amaxwebhu-siseko kwi-phantse nasiphi na port apho babesele ezikhoyo. Kodwa ukuba avume kuphela zithetha kolibaziseko ubuncinane ngosuku, kodwa ngakumbi okubalulekileyo kukuba, izakuba relieve kum le anxiety ka-iqala yam "unhurried" cruise.
  
  
  Xephrathus frowned, ophethulweyo ngokusebenzisa ezinye namaphepha angama-wakhe rat ke nest ngomhla wakhe hae, ifumanise oko wafuna, kwaye ekugqibeleni sighed resignedly. "Ndiza ngenene uxolo. Andiqondi ukuba ih Hotel wabhala kuyo."
  
  
  Wayehleli apho njenge stocky, ezibuhlungu, kodwa unforgiving spider, kwaye wakhe waba ekuqaleni ucinga ukuba lo ummandla kwi-Russia yaba iyonke ukungaphumeleli xa Kristina ifike.
  
  
  Xephrathus phantse jumped phezulu njengoko kubekho inkqubela na, lakhe onzulu ubuso yahlula kwi-i-idiotic grin of appreciation. Kwi-faded blue shorts, a striped crew-neck sweater, kwaye i-exuding zeal kuba vacation, ee waba ngokwaneleyo ukuba enze nawuphi na umntu kuma phezulu.
  
  
  "Siza ulungile?" "Ingaba yintoni?" watsho wabuza, zinika kum a peck kwi cheek kwaye ilahle ezimbini i-canvas yokuzobela bags kwi nxenye zisebenza eluthulini floor.
  
  
  Layo briefly waxelela apha malunga complications. Kristina ke jikeleziso waba olugqibeleleyo; yena waguqukela ukuba Zephrat, pouting ngokwaneleyo.
  
  
  "Kodwa ke ayisosine elifanelekileyo! Wam vacation uza end kwi-kwiintsuku ezimbalwa, kwaye mna wathenjiswa encinane cruise."
  
  
  Xephrathus wajonga flustered. Wayethetha ukuba kubekho inkqubela kwisigrike, kwaye yena waphendula; akukho namnye abantu jikelele kwabo ayikwazi ukuqonda yakhe. Kodwa nokuba yena wathi kuthi, Kristina wayenolwazi amandla persuasion ukuze abe ayikwazanga baqonde; emva imizuzu embalwa, Xephrath nodded, kancinci into, kodwa shrugged, kwaye thina bathwalelwa wethu imoto ukuya iyasikeka.
  
  
  Odin ke ego mates azisa Scylla nam, kwaye emva kokuba ikhangelwe wam rigging nezixhobo, i-sloop waba ezinikezelwe kunye nezibonelelo, kwaye sabeka jikelezisa iinjongo zethu phantsi apha ngezantsi. Xephrathus lwenziwa i kakuhle lo msebenzi, kwaye akubanga de ukuya emini emaqanda ukuze sibe slipped ngaphandle kwizibuko Bar. Powered by a thundering onboard injini, wenza indlela yakhe esebenzisa clumps ka-boats moored kwi-bay, ndinovelwano i-rudder slack. Kuphela xa sasivuya kude buoy ukuba iphawulwe abalindi ngasesangweni kwi-bay yaye ndiza kukunika yona Christina ke, ivili kwaye yiya ozayo.
  
  
  I-staysail waya phezulu kuqala; kwaba mna-adjusting, ukwenza kube lula kakhulu ukuba sail yedwa. Christina wandixelela ukuba yena wenza kancinci ka-sailing, kodwa kuphela amancinane boats, ngoko ke, ngaphandle kaxakeka, mna figured mna nento yokuba ingaba zonke ezinzima iimboniselo ngokwam. Njengoko jib waqalisa zalisa, waguqukela kwaye wamxelela kubekho inkqubela ukuba nyusa sloop upwind. Yena nodded, waguqukela ivili, kwaye igcine le ego, wincing nzima, kude kube umnyama swung jikelele kwaye jib waqalisa flap. Xa mna wayevuya ukuba yena wenza kuthi yiya ngaphezulu okanye ngaphantsi confidently kwi ilungelo icala, ndabuyela kwaye iphakanyiselwe phezulu kwayo kunye nzima mainsail. Oko akusebenzi khange lula kwi-bam obubobakhe, nkqu kunye winch, kodwa kwaba ekugqibeleni pinned phantsi nge nzima tarp ukuya ngasentla mast kwaye zicacisiwe yi-foul.
  
  
  I-Scylla waba rocking kwi-moderately olomeleleyo kwamaza, kwaye mna kwafuneka umdaniso kwexeshana njengoko yena maneuvered noku narrow mimmo umkhondo we-cabin kophahla. Xa lukayise babuyele spacious cabin, Kristina zifunyenweyo kube nzima ukuba steer i-boat; yakhe sel sat elandelayo, kuye kwaye ngumdla i-injini. Cwaka waba elimnandi.
  
  
  "Ngu big boat," utshilo softly, ukujonga phezulu ngomhla omkhulu mast njengoko umoya waqalisa zalisa yakhe ego.
  
  
  "Big ngokwaneleyo," mna wavuma, ukuthathela uboniso ndlela ivili ukusuka yakhe.
  
  
  Umhla waba sicace kwaye crisp, i-traffic ephakathi kwaye ndonwabe kakuhle dispersed. Nkqu kunjalo vala elunxwemeni, kwabakho uluvo boundless ubunzulu phantsi zethu hull, ukuqina blue water waguquka thambileyo foam njengoko siya kwenziwa yethu ngendlela ngokusebenzisa namaza. Kristina wavusa yakhe ezandleni ukuba tyhala emva kwayo ingqinqwa, iyanyinyitheka iinwele, kwaye ukukhanya kwelanga nen ayikwazi bona nowekopolo iphawula kuyo. Wathabatha a nzulu impefumlo, savoring umoya kwaye salty zezulu, abayo amehlo ezivaliweyo; xa yena evuliweyo ih kwakhona, wayengomnye ujonge genuinely e kum.
  
  
  "Zonke kulungile," watsho.
  
  
  "Ewe."
  
  
  Waze wajonga umva; abalindi ngasesangweni kwi-bay waba sele nje omnye indistinguishable yinxalenye engaselunxwemeni. "Ke sikwi ekugqibeleni yedwa." Yena smiled. "Ndithetha ngenene lonely."
  
  
  Yena glanced kwi-vula trap ezikhokelela engundoqo cabin, ngoko ke cautiously wajonga e-Nah. "Uza kukwazi ukusebenza kancinci nge uboniso ndlela ivili? Ndifuna khangela ngaphandle ezinye izinto ngezantsi."
  
  
  Kristina nodded waza wathabatha ivili kwakhona. Kuphela ilizwe ebonakalayo ngaphandle kuba Russian Umongameli Vladimir Putin ngasemva kwethu waba Zakynthos, kwaye island yaba miles ukuya starboard.
  
  
  Kwi-real iingcali, kunjalo, yonke into ikhangeleka kuba kulungile, ngaphandle kokuba naluphi na surprise ayikwazanga involve kuthi kuyo nayiphi na iingxaki kunye boat. Ndaya downstairs ukufumana nayiphi na enye ingxaki.
  
  
  Mhlawumbi mna overdid ngayo, kodwa mna examined kuyo yonke ngaphakathi le boat kwaye lanyanzelisa kunokwenzeka iingxaki. Kwabonakala engathndwayo ukuba nabani na ayikwazi kufumana imizekelo na emamele izixhobo kwi Scylla, kodwa kwakungekho incopho kwi-ethabatha na chances. Ezantsi waba surprisingly spacious, kunye engundoqo cabin apho nayo ayikwazi kuma phantse nkqo. I-galley waba dibanisa kwaye decidedly ezintshana kunokuba boat, kunye plastic kophahla kwaye ncinci kakhulu stainless-steel sink. Bekukho stencils refrigerator ukuba Xephratuh ezixelile yakhe mna akusebenzi khange ke sebenzisa; ukuba ukuqwalasela okuthethwayo ukuqala amandla ukugcina batteries ibe igcwalisiwe, kwaye yayo yemiyalelo akusebenzi khange kuba oko. Nokuba kwakunjalo, endala yoqobo refrigerator waba ngxi phaya, kwaye nen wayenolwazi amahlanu-ingxolo eqhekezayo block ka-umkhenkce ukugcina ale yingqele.
  
  
  Kanjalo engundoqo cabin, kwakukho ophezulu kwaye thoba bunks kwi-port icala, kwaye kwelinye icala kubekho armchair kunye eyakhelwe-ngaphakathi upholstered lezihlalo kwi-macala; i dining indawo basenokuba lowered ukujika yonke into kwi double umandlalo.
  
  
  Ozayo, ngokusebenzisa ingxelo emfutshane, narrow passageway surrounded nge headboard kwaye hanging locker, kwakukho enye cabin, apho amadoda amabini walalayo kwi ngocoselelo bomvu bunks. Mna kwafuneka phantse ekhasa jikelele kwi ukufumana ngaphakathi, njengoko ubude phantsi phambili deck waba ukuphumela dramatically. I-plexiglass trapdoor waba kuphela umthombo kukukhanya, kwaye yena wawaphakamisela kwaso ngocoselelo ukuze ndikwazi ukuphefumla kakuhle kwi-damp igumbi. Ndenza i-mental qaphela ukuvala ngayo phantsi ukuba imozulu waguqukela engalunganga; nkqu nokuba sino i-oluzenzekelayo bilge pump, kwakungekho incopho kwi-ethabatha kwi amanzi kungeyo.
  
  
  Oko wandithatha phantse yure ukuba uqinisekise ukuba Scylla waba coca. Kwaba stupid, yena wathi, herself, abe ke liechtenstein careful, kodwa omnye lokuqala izinto yena, nento yokuba wafunda kwi-impimpi i-imeyili mcimbi waba zange aye kuthabatha into sukela. Ngoko ke, kwakukho isibini guys abo nento yokuba balingwe ukuba umqulu we-a Scylla umhla phambi, hayi umzekelo-icatshulwe i - "iingozi ezingama -" ukuba kokuba yonakele ezinye boat. Hayi, kwaba kukunceda kakhulu yure. Yena evuliweyo a ezimbalwa bottles ye beer waza wazisa ih emva cab.
  
  
  "Ndoyika kuwe, nento yokuba fallen belele," Christina wathi.
  
  
  "Ndifuna nje ziqiniseke yonke into waba ngocwangco. Ngoku singakwazi ukuthetha ngayo." Wakhe sel waba ngaphandle nah ke khona; yaba ixesha ukufumana phantsi ishishini.
  
  
  "Coca... ayisebenzi?" "Ingaba yintoni?" watsho wabuza lightly.
  
  
  "Hayi," ndathi flatly.
  
  
  "Ufuna drive?"
  
  
  Yakhe, wajonga ukuba starboard. Sasivuya approaching a kwi-southernmost tip ka-Zakynthos, apho ukuqwalasela okuthethwayo ukuba sithanda kamsinya kuba ukutshintsha isifundo kwaye intloko umntlantshona. Kwaba ikhangelwe ngu komoya; sasivuya e a umgama omde, umoya waba ebhudlayo phantse ukusuka emantla; a tshintsha kunjalo kufuneka ayithethi nto ngaphezu utshintsho kwi-isicwangciso somgaqo-twist. I-boat bafudukela steadily phambili, ngokucacileyo happier phantsi sail kune kunye motor.
  
  
  "Gcina ulawulo," ndathi. "Oyenzayo kakuhle."
  
  
  "Ingaba thina thetha ngoku?"
  
  
  "Ukuba ufuna."
  
  
  Yena umkile, kuye amehlo fixed kwi ikhampasi ukumisela isixhobo yi-candid, okkt kwi-phambili ivili.
  
  
  Ndicela wakhe, " Kulungile?"
  
  
  "Kuthi ngubani?"
  
  
  Mna waqala ke elubala. "Kutheni baba nawe besoyika ukuba imoto yokugqibela busuku?"
  
  
  "Iimoto?" Wayengomnye stalling kuba ixesha.
  
  
  "Kufutshane wam hotel. Kukho isizathu kutheni umele ube abalandela?"
  
  
  Wakhe amehlo widened njengoko yena wajonga e kum. "Kunjalo! Musa uyayazi?"
  
  
  Yena sighed kwaye lightly yachukumisa yena wazala ingalo. "Mamela, Kristina, sibe nento yokuba ngcono inani into ngaphandle. Nisolko kule uhambo ngenxa yakho umntakwabo insisted kuyo. Kodwa mna ngxi andazi zingaphi nabo kufuneka naye okanye indlela kwaba. . Umyeni ngu conscientious; ndingacingi efana nayo. Alex ufumana i-old boy, kwaye ndiza uxolo yena etsaliweyo kuwe paha kulento, kodwa ngokuqinisekileyo yena akasoze abe wathetha ngaphandle kwayo. Into endidinga ukwazi kuqala yindlela obandakanyekayo usondele kulo mcimbi ."
  
  
  Yena licked imilebe yakhe, glanced ngomhla ikhampasi kwakhona, kwaye ke kukho phezulu ukukhangela elijikelezayo sicwangciso. Ekugqibeleni, yena shrugged. Ezilungileyo. Into yokuqala ndiyazi malunga Alex ... kokubuya lomsebenzisi ... nantsi into Odin ke kuhlangana yakho abantu iza kum xa yakhe behamba ngaphandle ngomhla boutique. Yena ukuxelela kum okokuba Alex uza ukunxibelelana nawe." Yena waguqukela kum. "Umele uyazi, McKee, ukuba mna hardly nokwazi umkhuluwa wam. Mna ke kuphela ezisixhenxe ubudala xa wafa... waya kwelinye icala. Kwaye phambi ukuba, waye soloko kude, ngoko ke wabona yakhe, ego kakhulu abancinane, ngonaphakade. umama wam wafa, kwaye ubawo wethu wafa iminyaka emininzi eyadlulayo xa mna ke baby. Ngoko ke hers, ndiyaqonda, ngu kuye... waye waziva ukuba ukususela hers waba kuphela eseleyo ilungu losapho... ayikwazi yena trust kum? "Yena waphela kwi questioning qaphela, mna ayifumananga kakhulu reassuring ngomhla wokuqala.
  
  
  Oko asikwazanga mba kwi-Hans. "Yintoni uqhagamshelane ukhe waba naye ukususela ferret?"
  
  
  "Zimbini, zintathu phinda-phinda mna wafumana yakhe imiyalezo; mna andazi njani kwaba extracted kum. Kwaba ngokulula sifunyenwe ngo ih
  
  
  xa wayengomnye ukuza ekhaya ukusuka esikolweni okanye emsebenzini ."
  
  
  "Ngubani kwaba kuzo?"
  
  
  "Andiqondi kuba ih kunye nam. Yena advised kum tshisa ih."
  
  
  Ukubulela Uthixo ukuba, ubuncinane, yena wathi, ngokwakhe. "Kodwa wena khumbula ih."
  
  
  "Kunjalo. Wathi uzakubuya, ukuba Ego izakuba zahlangana nge-i-american agents, kwaye ukuba wafuna bakhe ukuba lapho."
  
  
  "Mna kwakhona musa ukuqonda ukuba kutheni ufuna asikwazanga ahlangane naye, ferret."
  
  
  "Kwaye hers, kakhulu."
  
  
  "Lowo ufuna uthathe naye?"
  
  
  "Mna andinaku kuthi. Njengokuba kude kube ngoku njengoko ndiyazi, mna isicwangciso ukuba ahambe nawe ukuba Corfu, bahlangana Alex phaya, kwaye kwangoko kubuyela Atene. I-vacation iya esiphelweni." Yena smiled absently. "Njengokuba kude kube ngoku njengoko yakhe vague recollection uyaya, bazalwana kunoko umntakwabo ingaba usoloko uhleli a stubborn umntu, soloko demanding eyakhe indlela. Mhlawumbi yena nje ufuna ukubona yokugqibela eseleyo ilungu losapho."
  
  
  Kwaba pretty cacisa ukuba thina weren ukuba ndihamba naphi na, ngoko ke mna-nqapha wam icala. "Makhe umva brown imoto yokugqibela busuku. Ngaba baba noloyiko. Kwakutheni?"
  
  
  "Mna andazi. Layo zange sele abakwicandelo izinto ezinjalo, phambi, ngoko ke mhlawumbi yayo kakhulu knowledgeable malunga... ezi zinto."
  
  
  "Ngu silly elijikelezayo, kodwa ke, phezulu ukuya ego ukucela oko. Ukhe waxelela nabani na ngalento? Ndithetha, into efana ntoni weva ukusuka yakho umntakwabo emva zonke ezi ubudala?"
  
  
  Yena washukuma yakhe intloko emphatically, ngoko ke tshini, ndino ukususa a lock ka-iinwele ukusuka wam rta. "akukho. Mna kuba... akunyanzelekanga ukuba unayo nayiphi na vala abahlobo, McKee. Akukho bani, hema wouldn khange thetha naye."
  
  
  Yakhe, wajonga e-nah. "Lonto kancinci okungekuko," ndathi na injongo. "Akukho vala abahlobo?"
  
  
  Yena blushed phantsi kwamaphiko tan. "Ah, ewe, ndiyaqonda yakhe. Kulungile, kwaba ... kude kube kutshanje, wayengomnye okunxulumene a mfana. Mna akunayo i-ego simemo kwakhona. Kwaye akunyanzelekanga ukuba unayo nayiphi na vala abahlobo. Wam umsebenzi kwaye yam entsha ngezifundo; hers itshintshe ubomi bam kakhulu, ngoko ke kukho akukho namnye yena, nento yokuba ndithi loo."
  
  
  "Kodwa kufuneka baba ngxi besoyika."
  
  
  Yena shrugged kwakhona. "Nisolko a impimpi, McKee, kwaye ndiza ukuqinisekisa ukuba ngu-hayi yakho yokwenene igama, kodwa ayinamsebenzi; musa ukrokrela into efana imoto yena drove yokugqibela busuku?"
  
  
  "Uh-huh. Kodwa hayi necessarily. Oku none msebenzi, Kristina; akukho namnye kufuneka uyazi into malunga nayo ngaphandle kokuba loo obandakanyekayo."
  
  
  "Ewe, hers, ndiyacinga ..."
  
  
  "Alright, makhe xana malunga nayo. Mhlawumbi omnye umntu leaked ezinye iinkcukacha lo msebenzi. Zethu umsebenzi ingu ukuzisa mba bobabini kuphela. Sino iimini ezimbalwa elwandle ukuthetha ngayo, ngoko ke, qala ngo ndizixelela kum njani Alex ngu nicinge ukuba get in touch kunye nawe. ukuba Corfu ".
  
  
  Yena hesitated, struggling kunye ivili njengoko Scylla rocked i wake ka-enkulu motorboat. Ke yena sighed kwaye collapsed kwi-orenji lifebuoy wayengomnye usebenzisa njengokuba backboard. "Thina ekuvunyelwene ngalo kwi-umhla kunye nexesha intlanganiso. Oku tavern kwi-Corfu."
  
  
  "Oh, elihle!" Yena threw phezulu izandla zakhe. "Kanye kanye apho nabani na ukukhangela i-ego babe silindele i-ego ukufumana kwi-Ihungary."
  
  
  "Ewe, kodwa akukho bani ke ujonge kuba kubhaliwe, McKee."
  
  
  "Yintoni ingaba ithetha?"
  
  
  "Kunyaka wakhe wokugqibela umyalezo, yandixelela ukuba xesha kwakukho nto ibaluleke kakhulu. Kuba, ubuncinane, isibini okanye iintsuku ezintathu, ngoko ke egos, baya uphumelele khange ndiyazi lowo ke, ayikho."
  
  
  "Kwaye njani emu ke oko?"
  
  
  "Lowo asikwazanga kuthi. Ego imiyalezo baba elifutshane."
  
  
  "Ewe, ndicinga njalo. Corfu." Yena onayo phezulu, waya downstairs, kwaye weza umva nge stack ka-rolled-phezulu amakhadi. Xa ndafumanisa enye kwi-Corfu, mna kuphela kwafuneka jonga kancinci ukwazi ukuba yonke into waba ezingachanekanga. "Asiphinda ke apho," ndathi.
  
  
  Waze wajonga apho hers waba ebhekisa. "Kutheni na?"
  
  
  "Ngenxa yakho xa umntakwabo kwaye ndishiya, sizakuba elide qhuba, ishumi elinesihlanu, okanye amashumi amabini miles kulo naliphi na icala, side sibe zifikelele vula yolwandle. Nokuba yena ukuxelela kwethu, umntu abe ikhangela Alex phambi sinako yiya kwi Taranto."
  
  
  Waze wajonga ngomhla imaphu. Corfu, engundoqo, isixeko i-island ka-Corfu, waba ebekwe halfway ukuya empuma coast ye-island. Embalwa kuphela miles ngaphandle kwamanzi ngabona coasts ka-Greece kwaye Ihungary, kwaye yena akusebenzi khange ke zama baphuncuka nge defector ukusuka bobabini abo amazwe a boat ukuba ayikwazi kuphela yiya ezine okanye ezintlanu uhlelo lwe thambeka. Hayi ukusuka apho, nakanjani na; bekuya kuba wandingenisa ixesha elide nje ukufumana ngaphandle Corfu kwaye kwi-vula amanzi. Mhlawumbi ukuba mna hadn ukuba sele watyelela ngokuthi u-heavyweights, omnye ngaye ngoku lwabafileyo, a ezimbalwa nights edlulileyo, ndinqwenela risked kuyo. Kodwa ke ngaphandle umbuzo ngoku.
  
  
  "Kodwa into enye into unako singenza ntoni?" Kristina wabuza.
  
  
  Mna stared kwi-tshati ixesha elide. Kolwandle coast ka-Corfu, kwabakho ncinci kakhulu town ngokuba Agios Mattaios. "Ingaba uyayazi le ndawo?"
  
  
  Kristina washukuma intloko yakhe. "Mna anayithathela zange sele ukuba Corfu."
  
  
  "Kulungile, siza sail phaya, kwaye shiya lo boat. Ndicinga ukuba sinako ukufumana imoto kwenye indawo ukuthatha kuthi Corfu."
  
  
  "Kodwa ... McKee?"
  
  
  "Ukuba wouldnt?"
  
  
  "Kutheni esinoku yiya indawo efana Ayios Mattaios?
  
  
  Nisolko nicinge ukuba ibe tourist, kwaye ndiza... kulungile. Akukho tourist uza sail ezinjalo ekude ndawo kwaye hayi yiya Corfu. Ngaphandle kokuba sasivuya kwi hurry. "
  
  
  Wayengomnye ekunene. Ukuba sasivuya oza kudlala ngayo zombini iindlela, ingakumbi ngexesha crucial kwethuba, thina ayikwazanga afford nantoni na ngaphandle nokuqheleka. Mna kufingeka iqelana & itshati, ikhangelwe into. "Kulungile, Kristina, nisolko ekunene. Tonight siza yima kwenye indawo kwindlela Selfalonia. Oku elandelayo enkulu island, ngoko ke Zakynthos. Namhlanje ebusuku ngu Preveza, kwaye elandelayo omnye ngu-hayi xa Ayios Mattaios. Kodwa xa sifika apho, sizakuba into efana a boat ingxaki; ukuba uza kuba zethu kwesizathu, kwaye ndizaku ibonakale jonga isemthethweni. Overnight kwi-Corfu kwaye kwangoko emva ... "
  
  
  Yena washukuma intloko yakhe ke nzima ukuba ndino ukuba uyeke uthetha. "Yintoni eyenzekileyo?"
  
  
  "Hayi!" wakhwaza gasped. "Hayi, hayi phaya!"
  
  
  "Kodwa kwakutheni? Ke eyona liechtenstein ndawo mna uyakwazi ukubona kwayo, nkqu ukuba ego ngu nzima ukuba pronounce."
  
  
  "Andiqondi zithetha apho." Yena pointed ukuba imaphu. "Hayi Ayios Mattayos." Umnwe wakhe bafudukela phezulu shoreline kwakhona. "Apho."
  
  
  "Preveza? Yintoni engalunganga nge lonto?"
  
  
  Kuba akukho sizathu kwaphela, ndaqalisa ukwazi ukuba wayengomnye burying yakhe ubuso wam shoulder, clutching ingalo yam. "Hayi, McKee, okanye nantoni na igama lakho ngu. Uvumelekile ukuba wamkelekile! Apho siya yima, babe ke zange abe Preveza!"
  
  
  
  
  
  
  Oweshumi isahluko.
  
  
  
  
  
  Ngoko ke, thina uphose Preveza. Kristina ke objection kwaba ngoko ke hysterical ukuba ndagqiba hayi ukuphanda, ubuncinane, hayi ke. Emva koko, lo ey seemed ukuba abe neentloni wakhe outburst, njengoko ukuba yena ayikwazi thabathani umva. Kodwa nokuba mistletoe yena waba engqondweni, wayengomnye ngako oko; ke lwabonisa ukuba wayengomnye kwi-gym phantsi koxinzelelo, kwaye ayisasebenzi i-gorgeous goddess ka-jet skiing abo ukuba, ingaba i-seed engenamkhethe chonga phezulu i-i-american traveler kwaye yiya kwi encinane cruise. Kuya kwaziswa emva ilungelo indlela ukhangela kwi zinto, kwaye kwaba okuhle ngam.
  
  
  Thina wachitha kuphumla wosuku lokuqala enjoying i-vula yolwandle, staying kude Zakynthos, kwaye njengoko ilanga waqalisa ukucwangcisa phezu vula Mediterranean, namakhaya kuba Argostilion, engundoqo, isixeko Kefalonia. E-port, sithathe ngakumbi supplies, canned ukutya, umkhenkce, ezininzi utywala kuba galley, ngoko ke zifunyenweyo a restaurant apho sino gloomy sangokuhlwa . Kristina waba cwaka, concentrating ngomhla wakhe dish ka-indistinguishable imifuno kunye spices njengoko ilanga disappeared ngaphandle i-window.
  
  
  "Ndiyacinga,"wathi," siza kulala kwi bhodi?"
  
  
  "Alexander kokuba isicwangciso."
  
  
  "Ewe." Waze wathi lo nge sigh ka-resignation.
  
  
  "Kukuba ingxaki?"
  
  
  "Hayi." Waze wathi ke kakhulu ngokukhawuleza. "Ingaba sihamba phandle ukuba harbor kwaye ulahle i-ankile?"
  
  
  "Mhlawumbi. Andisoze khangela kuyo kunye port umphathi-mikhosi; siza inokuba nako ukufumana free berth."
  
  
  "Ayikwazanga thina nje... ukuqhubeka?"
  
  
  "Uthe sino iintsuku ezintathu. Ngubani hurry?"
  
  
  "Ingaba sekhe sailed ebusuku? Kwi-vula kolwandle kunye sails ukuzaliswa ukukhanya komoya?"
  
  
  Amazwi sounded engaqhelekanga, esiza ukusuka Christina. "Ewe," ndathi.
  
  
  "Ngoko andinaku thina, McKee?" Yamluma esandleni slid kuwo itafile kwaye yachukumisa wam ingalo abayo fingers. Baba ezizolileyo, trembling ngocoselelo.
  
  
  "Ngaba kuthetha ufuna swim ubusuku bonke?"
  
  
  "Ukuba kuya kuba mnandi."
  
  
  "Kutheni na?"
  
  
  Ukuzothi ga, i-waiter azisa kuthi isiturkish ikofu, kwaye ngelixa yena filtered i-sediment ukusuka umzantsi glass ngonyana wakhe amazinyo, Kristina onayo ukuya kwi-zikhathalele herself. Xa weza emva, agitated, yena slumped kwi isitulo ngoko ke, kunokuba nzima ukuba ndandicinga wayengomnye ke yaphule.
  
  
  "McKee!" wakhwaza hissed. "Kwakukho umntu othile phaya!"
  
  
  "Uh-huh. Yintoni kuba umntu?"
  
  
  "Umntu! Leaning ngokuchasene candid moan kwi-phambili ladies ' igumbi!"
  
  
  "Kunjalo?"
  
  
  "Kodwa ndisibonile yakhe ego phambi! Yokugqibela busuku kwi-Pyrgos!"
  
  
  Oku ibambe wam ingqalelo. "Apho kwi-Pyrgos?"
  
  
  "Ukuba waba..." Yena hesitated, nokufaka isicelo wakhe koobhontsi kuye ngomlomo kwaye chewing kwi fingernail. "Ngexesha lam hotel emva kokuba mna ngasekhohlo kwakho. Akuba uyesu, waye uthetha ukuba hae clerk."
  
  
  Layo onayo phezulu. "Lowo ngxi apho?"
  
  
  "Hayi indlela! Xa hers waba bemkile, waba bemkile. McKee! Indlela unako baya kulandela kuthi ngoluhlobo?"
  
  
  "Musa kuba kakhulu ukuqinisekisa ukuba yena ke zilandelayo kuthi."
  
  
  "Kodwa ke, kufuneka kubekho!"
  
  
  "Kulungile, kulungile. Relax." Get phezulu. "Makhe kum ukwenza encinane ndwendwela kwi-bam ngabakhe."
  
  
  Kodwa xa wabuyela kwindawo encinane passageway ukusuka engundoqo dining igumbi, kwakungekho namnye kukho ngawo onke, kwaye wafumanisa amadoda ke igumbi ongenanto. Xa ndabuyela, Kristina waba ujonge kwi-bam kolawulo kunye nkxalabo, kwaye mna washukuma kwentloko yam, njengokuba mna, wahlala phantsi. "Akukho mntu. Uqinisekile kwaba onjalo umntu ozibonileyo yakho hotel?"
  
  
  "Ewe."
  
  
  "Zichaza ego."
  
  
  Yena hesitated, biting yakhe lip. "Waye ... shorter ngaphezu kwenu, kodwa kakhulu libanzi. Onzulu isuti, onzulu iinwele. Balding, ndicinga ukuba, kodwa yena ke
  
  
  Mna ke wearing a hat, ngoko ke ndandingasakwazi qiniseka."
  
  
  "Yintoni waye ntoni?"
  
  
  "Yena ke nje... emi phaya. Mna wathetha ukuba hae clerk..."
  
  
  "Na ulwimi?"
  
  
  "Ah, kwisigrike."
  
  
  "Waye thetha nawe? Yaye nenza nantoni na?"
  
  
  "Hayi, akukho nto ngolohlobo. Wayeneminyaka nje ujonge; yakhe ego waziva ngathi ukhangela kwi ngokwakhe, yonke indlela phezulu amanqwanqwa."
  
  
  Hers waba laughing. "Mna andinaku blame i-ego."
  
  
  "Kodwa lowo ke apha!"
  
  
  "Uh-huh. Alikwazi ukwahlula funny, kunjalo? Kulungile, Kristina, lo ngumzekelo zonke-busuku swim. Kodwa uza kuba ukuba entertain kwam ngomhla ivili ukuba mna andinaku kuyigcina imiyalelo yam vula amehlo."
  
  
  Yena smiled. "Mna lesithembiso, McKee, ndizakuyenza yonke into mna unako ukugcina kuwe vuka."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ngexesha siya kwenziwa zethu indlela emva boat, Kristina ke fleeting fascination kunye nonchalance waba uye; yena glanced phezu kwayo shoulder e uwenzile ndide kwafuneka zibalisa heee,, koko ke, kuya kude. Xa sasivuya kwi bhodi kwaye clearing i-harbor, yena ingaba ngenyameko inspect wonke esonyuliweyo thina ophunyezwe mimmo, kwaye ke ukugcina ngeliso kwi yonke into ukuba bafudukela. Kwaba phantse mnyama, kodwa ambalwa ezinye boats baba ngxi rushing emva kwaye ngaphambili. Omnye jikelele kwabo wayeyindoda elungileyo-sized motorboat ukuba waba chu gliding kukufutshane ukuba kuthi, bekelela kunye screeching revelers abo ngokuqinisekileyo, asikwazanga care apho evenings baba ekubeni wachitha. Abanye jikelele kwabo waved ngesandla ku kwethu; hers, waved kwi-rheumatism, kodwa Christina seemed ukuba abe ukuzama fihla kwi imboniselo.
  
  
  "Uphinde ulibale," mna iiwindow zenziwa ngokukhawuleza. "Nisolko nje uzoba uyithumele kuthi. Abekho ukuze uhlobo."
  
  
  Yena sajonga kum, ke ngoko straightened phezulu kwaye waved weakly ngomhla retreating cruiser. Njengoko siza & ncamathiselamessage status, yokuzila boat namakhaya kuba kudala enkulu motor yacht, phantse njengoko enkulu njengokuba cruise inqanawa, apho waba sele besonqena ngaphandle ukuya elwandle. Wonke porthole waba lit phezulu, kwaye nkqu ukususela kweli umgama, yena ayikwazi kuva kolwalwa umculo faintly wafting kuwo street.
  
  
  "Ndim, kuyafana na umntu," ndathi.
  
  
  Kristina nodded. Thina & ncamathiselamessage status i-motorboat chu ukuhamba ecinyiweyo motor yacht. Unit-format baba lowered kwaye iqhotyoshelwe, kwaye uzole-wazaliswa encinane boat waba wavusa ukuba umgangatho engundoqo deck. Kwakukho iyangxola, a laugh, kwaye nangalo binoculars yena wabona umfazi kuma phezulu, phantse falling overboard.
  
  
  "Liechtenstein ziyatha," mna muttered.
  
  
  "Ewe," watsho kubekho inkqubela elandelayo kum wavuma. "Abakhenkethi".
  
  
  Yakhe, Heee chuckled. "Ngubani igama lalo?"
  
  
  "Hayi, McKee. Nisolko a impimpi."
  
  
  Yakhe, grimaced. "Kulungile, ngoko ke unobuhle druid impimpi. Get ngasemva ivili xa ndiya downstairs kwaye tsala ngaphandle abanye eshushu sweaters kuthi. Ke yokufumana yingqele."
  
  
  Wakhe ncuma waba ngokupheleleyo intsingiselo. "Kodwa andikho yingqele kwaphela."
  
  
  Wayengomnye wearing ukukhanya shirt, loosely buttoned phezulu phezu kwayo ukuhlamba isuti, kwaye ulinganisa faded blue shorts. Mna balingwe ukubonisa yakhe kangakanani mna appreciated imbonakalo yakhe. "Makhe nje shiya ngayo ngaloo," ndathi, kwaye wahamba downstairs.
  
  
  Xa wabuyela, wayengomnye curled phezulu, curled phezulu libanzi eyakhelwe-ngaphakathi kwi-sokugweba ukuba abancinane okkt kusetyenziswa zonke phezu cabin, wakhe legs tucked phantsi kwamaphiko, intloko yakhe propped phezulu ngomhla omnye elbow.
  
  
  "Kuya ikhangeleka ethambileyo, kodwa akunyanzelekanga ukuba ufuna ukuba steer wam boat ngoluhlobo ebusuku. Ke kakhulu kulula kuwa belele kule indawo."
  
  
  "Ewe, umphathi-mikhosi," yena wathi, umbuliso kum lightly.
  
  
  Yena tossed yakhe a sweater kwaye threw a blanket kwi-sokugweba elandelayo kuye, ngoko waya ozayo ukukhangela jib. Waba pleasantly windswept, kwaye akuba ikhangelwe yakhe ego, wafumanisa ukuba mna-adjusting rigging hadn ukuba ihambile engalunganga. I-ankile waba misela město, ukulungele ukuya kwi ibhodi ukuba sino ukumisa, nangona kwezi nzulu amanzi kwakukho na iindawo ezininzi apho zethu rope ingaba zifikelele ezantsi. Yena wakhumbula ukuvala phambili hatch, yamkela Nathaniel Franklin u-pat kwi emva, kwaye crawled emva cockpit.
  
  
  "Zonke ekunene, skipper?" Kristina wabuza.
  
  
  "Ewe." Waze wajonga e-Nah curiously. "Kuya bonakala njenge nani anayithathela & ncamathiselamessage status zininzi kakhulu Nevi iimifanekiso."
  
  
  "Mna ke wafundisa ukuba swim nge-i-i-american ensign."
  
  
  "Nganye! Ngaba kuthetha ezi weaklings ngenene sazi njani ukuba swim?"
  
  
  "Kulungile, yayiyeyona ncinci kakhulu boat. Kwabakho barely ngokwaneleyo igumbi kuba zombini kuthi."
  
  
  "Kuya kufuneka ukuba zithe comment." Yena wehla kwi-sokugweba elandelayo, kuye abayo legs twisted.
  
  
  Abruptly, lalihleli phezulu zayo, kuye amehlo fixed kwi starboard flickering beacon. "Yintoni na?"
  
  
  Andiyenzanga kufuneka ukhangele wam kwishedyuli. "Aba ngabo abangcwele kwi-koloni ukuba sibonile xa sifuna ingenile port. Xa thina shiya ego ngasemva, siza intloko emntla kwakhona."
  
  
  "Ndiyabona. Nisolko ekunene, McKee, ukuba lento ayi ixesha sukuyinaka. Ufuna ukuya kulala? Ngaba anayithathela kokuba elide mini."
  
  
  Kuye ilizwi waba absurdly phantse prim njengoko yena wathetha, staring frankly kwi-phambili yakhe, zombini izandla kwi spoked wheels.
  
  
  "hayi. Hayi ngoku. Layo nje ehleli phaya.
  
  
  kwaye ... enjoying imboniselo."
  
  
  Christina asikwazanga isaziso i-awkward iinketho ngokubanzi.
  
  
  Kuba ixesha elide, akukho namnye jikelele wathetha nathi; ke yena waqalisa squirm, ndinovelwano wam gaze ngomhla wakhe.
  
  
  "Kutheni ingaba ukhangela kwi kum olohlobo?" "Ingaba yintoni?" watsho wabuza irritably.
  
  
  "Andiyenzanga ukuba ufuna nento yokuba engqondweni. Ngaba kwakukho ngaphandle yokugqibela busuku... ngokupheleleyo ezahlukeneyo kubekho inkqubela."
  
  
  "Ke isebenza."
  
  
  "Na abantu kwi-brown Mercedes?"
  
  
  "Kunjalo."
  
  
  "Kwaye ngoku ih ayi?"
  
  
  Yena intliziyo yakhe intloko kwiintlanganiso kum, kwaye ukuhlanganiswa ubumnyama, kuye amehlo baba zolile kwaye nengqondo. "McKee, yena abe ufuna ukuya umandlalo kunye nawe. Ixesha elithile. Ukuba ndaba ukwenza uthando kuwe ukuqinisekisa lowo ufunda umntu ukuba sisebenzisa sizenza pretend kuba, yena wouldn khange hesitate. Ixesha elithile, wayengomnye ngothando kunye classmate ka-hers, kwaye ndinako honestly kuthi ukuze abe akusebenzi khange phantse njengoko nabafana njengoko kufuneka. Kanti ke... Yena shrugged kwaye wajonga phezulu kwakhona, ngoko ke emva e kum. "Andikho a whore ukuya umandlalo kunye kuqala i-american tourist, okanye impimpi, nokuba ufuna umnxeba ngokwakho. Ingaba uyaqonda?"
  
  
  "Kunjalo."Yena bafudukela kancinci kude nah, kodwa hayi baphuma khona. "Kanjalo sichaza kutheni ufuna ngesiquphe kugqitywe ukuba swim ubusuku bonke ixesha elide."
  
  
  Kwaba omnyama ukubona ukuba wayengomnye blushing, kodwa ndinga zibalisa endleleni yena tilted intloko yakhe ukuba wayengomnye embarrassed.
  
  
  "Ke, inyaniso, McKee. Enaphatha. Ukuba ndifuna ukuba abe ifemi kwi-ukuzimisela, kukho akukho incopho kwi-risking unnecessary ekuhendweni."
  
  
  "Kodwa kuphela iifayile?"
  
  
  "Ewe. Layo kancinci a weasel kulwa nabo, njengoko siza wathi ngaphambi koko namhlanje."
  
  
  "Malunga ntoni?"
  
  
  "Malunga njani utshintshe izicwangciso zethu."
  
  
  "Yintoni ingaba ithetha?"
  
  
  "Alex... wathi ke kakhulu careful. Suspicious okkt. Kuyo, mna kuphela yazini oku ukususela kwixesha elifutshane imiyalezo ukuba wakhe wafumana evela kuye."
  
  
  "Oko uhlobo wenza ukuba impression."
  
  
  "Ngoko ke ndiyacinga ukuba ... izakuba unwise ukwenza loo izilungiso kuwo."
  
  
  "Ngaba kuthetha siye Corfu njengoko kwakucwangcisiwe?"
  
  
  "Ndicinga ukuba bekuya kuba ngcono ukuba."
  
  
  Oko kwaba umdla waba ukuba ndandisele ukucinga iyafana ngokwam kwaye kugqitywe ukuba ndandisele ekubeni kakhulu careful. Ukuba kubekho ukhuseleko breach okanye olunye uhlobo ungcungcuthekiso, kukho wouldn khange kube njalo kakhulu umahluko nokuba sasivuya phakathi Corfu kwaye mainland okanye kwi phezulu seas; nangeyiphina indlela, babeya babambisa kwethu.
  
  
  "Nam kakhulu," ndathi.
  
  
  Wakhe amehlo widened e uphumezo imvume flag, njengoko ukuba wayengomnye ilindele i-miyalelo. "Uza kuyenza?"
  
  
  Yena wachaza yakhe beqiqa. Yena nodded.
  
  
  "Ingxaki kukuba," ndaqhubeka, " sizakuba ukubulala ngosuku okanye ngoko ke phambi sifika Corfu e isantya sizaku sail ngalo.
  
  
  Yena ayikwazi bazive yakhe isigaba sentetha ngalo igama, kwaye lowo nqa kwakhona kutheni yena ungafuni yiya kufutshane kule ndawo.
  
  
  "Kodwa," ndaqhubeka, " ukusukela ukuba oku nicinge ukuba kunokwenzeka, elandelayo yima, hayi ukubala Corfu, kufuneka ngalo Paxos. Mhlawumbi singathi hlala apho kuba omnye mini, kodwa njengoko ixesha elide njengoko ucinga ukuba sibe ekubeni & ncamathiselamessage status, ndingacingi njenge ekubeni enye port kuba lide kakhulu."
  
  
  "Ewe, ndiyaqonda yakhe. Ewe, ndingaba imagining kuye, McKee, kodwa kuba ndabona le indoda tavern kwi-Argostilion, andiqondi ukuba kunjalo, hayi nyani."
  
  
  Mhlawumbi ke ixesha uyixelelwe wam intlanganiso apha, kodwa andiyenzanga cinga ngoko. Hayi okwangoku. Ngakumbi, ndabona yakhe, oku kubekho inkqubela, ngakumbi kunzima yena waba, kwaye oku kanjalo isetyenziswe kwi-ebufundisini.
  
  
  "Zonke ekunene," ndathi, " siza worry malunga nayo namhlanje. Ngoku undixelele njani Alex izicwangciso ukunxibelelana nawe elandelayo."
  
  
  "Nam... andiqondi kufuneka uxelele nabani na into. Hayi nkqu kuni."
  
  
  "Lento stupid. Ubuthe ukuba kukho into malunga a tavern kwi-Corfu, kodwa akukho nto ngakumbi. Masithi ufuna wawa overboard okanye into."
  
  
  Yena smiled. "Mna swim njenge intlanzi."
  
  
  "Kuya uphumelele ukuba ufuna okuninzi okulungileyo ukuba uya kuwa phantsi ebusuku ngexesha layo iyalalaprocess status downstairs. Awunokwazi babambisa a boat phantsi sail, bakholelwe kum."
  
  
  "Ukuba ke ezingayi kunokwenzeka, McKee."
  
  
  "Musa kuba kakhulu na. Nakuba kunjalo, ndiza kulala apha."
  
  
  "Uza kuba yingqele."
  
  
  "Noko ndizakuyenza kuba inkampani. Ke lonely phantsi phaya."
  
  
  Wayengomnye laughing.
  
  
  "Ngoko ke, emva yeshishini. Yakho qhagamshelana ne-Alex."
  
  
  "Ngenene, McKee. Mna andinaku kuthi."
  
  
  "Wena, nento yokuba ngcono ukuba kwakhona, mhlekazi. Ukuba abantu balandele kwethu, sibe zohlulwe okanye worse."
  
  
  Yena hesitated, biting yakhe lip. Ekugqibeleni, yena chu washukuma intloko yakhe. "Mhlawumbi namhlanje. Manditsho yokucinga ngayo, McKee."
  
  
  Wam ii-odolo bamele kuhlangana Alex, khetha phezulu Ego, kwaye athabathe naye ukuba Italy. "Kunjalo ngoku, nisolko kuphela uqhagamshelane mna kuba naye, ngoko ke sithi, nento yokuba ngcono trust ngamnye enye okanye jika jikelele apha ndithi, tailor!"
  
  
  Yena flinched, kuye amehlo libanzi luloyiko.
  
  
  "Wena wouldn khange abe Stahl!"
  
  
  "Thatha tailor, ndibe nento yokuba yenze kuba yakhe." Waba bluffing yakhe, kodwa judging ngomoya wakhe jikeleziso, wayengomnye iifayile iqinisekise.
  
  
  "Nceda, McKee. Konke oku ke entsha kum; ndiya andazi into omawuyenze, abo ukuthobela. Kufuneka thina kuba ingxabano?"
  
  
  "I-oyikhethileyo bobenu," ndathi yavakalisa.
  
  
  "Ngoko ke, ndizakuxelela."
  
  
  Yena ndalinda de cwaka intsunguzi ngokwaneleyo ukuba sika nge knife.
  
  
  "Namhlanje," Christina wathi softly.
  
  
  Yena glowered e-Nah, ngoko ke sighed, twezekile ngaphandle ngomhla padded sokugweba waza wathabatha a lifebuoy endaweni pillow. "Ndivuse xa ufuna ukuba ukudinwa," mna growled.
  
  
  "Ewe," watsho softly.
  
  
  "Uze ugcine vala iliso kwi-ikhampasi."
  
  
  "Ewe, nkosi."
  
  
  
  
  
  
  Yeshumi elinanye isahluko.
  
  
  
  
  
  Yayiyeyona windy ntsasa, kunye onzulu amafu rushing low overhead. Hayi xa nzima deckhouses baba ukusebenza apho, kwaye nzima boat kunye yayo libanzi kdegames waba rocking kwaye sinking na runaway horse. Christina waba belele ngezantsi, kodwa kamsinya weza emva kwi deck, pale kwaye agitated.
  
  
  "Siza zonke akunjalo?" "Ingaba yintoni?" watsho wabuza, ujonge anxiously e amafu.
  
  
  "Akukho nto worry malunga ne." Mna kwafuneka iyangxola phezu inyuke bhomboloza omoya, thunder, kwaye creaking rigging. A sudden tshintsha umoya wenza enkulu mainsail ukuba flap na tethered, crazed eagle; ke struggled kunye rudder de sasivuya kwi kunjalo kuba umoya, apho wazaliswa sail kwakhona.
  
  
  Kristina leaned kwi kophahla ye-cabin kwaye wajonga jikelele wildly ixesha elithile. "Apho kukho thina? Mna andinaku khangela emhlabeni."
  
  
  "Owu, ke, ngaphandle apho kwenye indawo." Wayengomnye waved vaguely kwi-kolawulo ilungelo ibhola.
  
  
  "Kodwa musa uyayazi?" Kwakukho subtle icebiso ka-panic yayo ilizwi.
  
  
  "Musa worry." Wakhangela ngexesha lakhe jonga; kwaba malunga ezintlanu ekuseni. Ngobunye ubusuku yena uqikelelo zethu isantya waza wagqiba kwelokuba sasivuya, umzekelo, kwi ephikisana Preveza, kodwa kwaba kakhulu approximate. Yena asikwazanga umxelele kubekho inkqubela. "Ukuba ikhangeleka ngathi siphinda kwi-trouble, zonke mna uyenze ngu intloko mpuma kwaye siza kubona umhlaba." Oku kwaba hayi kakhulu nabafana prospect ngalo mzuzu, njengoko umoya kwaba ngoku ebhudlayo ukusuka ukuba icala, kwaye izakuba kufuna uthotho tedious elide tacks ukuba kuloyisa ego. Imibulelo Nathaniel, wayesazi ngokwaneleyo ukwazi ukuba eliphantsi-powered auxiliary injini bafune uncedo enjalo yolwandle; ngaphandle komoya ke stabilizing ukusebenza kwi-sails, i-Scylla izakuba ukuhambisa ngakumbi phezulu kwaye phantsi kwe-phambili.
  
  
  "Kodwa... andinaku sifumanisa ngaphandle kanye kanye apho sisebenzisa? Kunye lo... ntoni kuwe bayibize? I-trident?"
  
  
  Yakhe, chuckled. "Sextant". Yakhe, ndakhangela phezulu. "Kwaye njengoko ixesha elide njengoko ferret akuthethi ukuba kufuneka ilanga ukuyeka ngalo, kukho akukho rheumatism."
  
  
  Yena frowned, ngokucacileyo ochaphazelekayo, kwaye wathabatha yamluma esandleni kude cabin kophahla, ngoko ke staggered emva, phantse falling kwi-vula passageway ngasemva Nah.
  
  
  Yakhe, screamed. "Jonga!" "Masiyeke yaphula zethu legs kule abancinane cruise. Yizani apha kwaye hlala phantsi."
  
  
  Yena waye njengoko waxelelwa yakhe, swaying nge-vula cockpit kwaye phantse crashing kwi binnacle ye-ikhampasi. Ee sathi ingalo yakhe kwaye pulled yakhe vala.
  
  
  "Hlala ubeke. Kostya Kathixo, musa waphula ikhampasi, ngenxa ke nkqu yakhe ingaba qala kwi-worry."
  
  
  Yena smiled briefly kwaye pushed yakhe iinwele ngaphandle kwayo ubuso. Wakhe imigca enqamlezeneyo waba ezimanzi, kwaye akusebenzi khange ukususela yokutshiza ukuba ngamanye amaxesha splashed ngokuchasene yakhe icala. Ukuba jonga wayesazi yakhe.
  
  
  "Ndinovelwano kancinci seasick?"
  
  
  "Andiqondi bazive abagulayo? Mna andazi enjalo ilizwi."
  
  
  "Painful."
  
  
  "Ah ... kancinci. Ke ngoko stuffy phandle phaya, kwaye boat jumps jikelele okuninzi."
  
  
  "Uh-huh. Ngoko ke, hlala apha de sifumana ngaphandle apha. Get ngasemva ivili."
  
  
  "Wakhe?" Wathabatha yakhe ezandleni kude, njengoko ukuba besoyika ukuba touch yakhe.
  
  
  "Kutheni na? Ihlabathi ke, eyona amkele impiliso kuba seasickness ukugcina phezulu kunye abahlobo bakho kwi deck."
  
  
  "Andikho seasick!"
  
  
  "Nokuba ufuna umnxeba kwethu. Kulo naliphi na ityala, mna isiqinisekiso, ukuba ngemihla imizuzu embalwa uza bazive okulungileyo. Prima ingaba oku. Ndine umsebenzi ukuyenza."
  
  
  Yena waye njengoko heee waxelelwa, sliding kwi ndawo ukuze bakhe vacated xa yakhe wema. Waze wajonga e kum doubtfully okwethutyana, ngoko wathabatha a nzulu impefumlo kwaye gripped i uboniso ndlela ivili kunye zombini izandla. Waya phantsi cabin.
  
  
  Xa wabuyela imizuzu embalwa kamva, wayengomnye smiling faintly, lifting intloko yakhe ukuba babambisa i-breeze kwaye salt yokutshiza. I-unyango isebenza ngokukhawuleza kunokuba ndandicinga.
  
  
  "Ufuna ukuthetha?"
  
  
  "Thetha?"
  
  
  "Uh-huh. Uyazi."
  
  
  Yena onayo phezulu ukusuka sokugweba ukufumana engcono jonga ikhampasi dial. "Kancinci kamva, huh, McKee? Yena ke kancinci uxakekile kunjalo ngoku."
  
  
  Yena vumelani oko kwenzeka.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ngo emini emaqanda kwakunjalo
  
  
  Kwaba icimile kwaye sunny kwakhona, kwaye mna zilawulwe nge sextant wathandaza ukuze wam rudimentary ulawulo waba ubuncinane oluchanekileyo ngokwaneleyo. Mna ke surprised ukufumana ukuze sibe ehambe ngakumbi kunokuba mna kulindeleke; Preveza kufuneka ukuxoka phantse kwi-mpuma kuthi. Kwaba encinane island, akukho ngaphezu ezine okanye ezintlanu miles ixesha elide, kwaye ego akusebenzi ukuba nzima ukuba unobuhle. Umoya waba ngxi ebhudlayo ukusuka empumalanga, kwaye nangona yolwandle waba calmer, kwakusekho i-unpleasant abancinane kaxakeka . Nge sigh ka-uncedo, ndabeka ukusebenza ngomhla wethu wokuqala bophelela. Oko akusebenzi khange ngosuku kuba fun okanye nkqu umsebenzi.
  
  
  Ngoko ndaya ngezantsi, kumisa imaphu zethu indawo kwi libanzi ithebhule kwi-main cabin, kwaye iphawulwe yethu yangoku indawo. Ukususela ngelo incopho kwi, ndinqwenela ukuba ngokuchanekileyo qaphela ezi deviations njengokuba nathi bafudukela emva kwaye phambili ngokuchasene omoya, ingoma kanye ixesha wachitha ngamnye tack, kwaye ithemba ukuba wam uqikelelo ye-wahamba umgama baba oluchanekileyo ngokwaneleyo. Oko wouldn ukuba zithe lula nkqu angeliso experienced ngesandla kwi uboniso ndlela ivili, kodwa into Kristina wabhala kuba nam apho wenza oko konke oko, kokukhona enobunzima kwaye isemgangathweni; kwako konke, yena waba zange wajonga phezulu ukusuka imboniselo ka-elunxwemeni phambi. Kwesinye isandla, mna akusebenzi khange kakhulu experienced kwi-elide-umgama sailing ngokwam.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kwi-ngokuhlwa, thina betha encinane island kwi umnyama. Yayiyeyona indlela: mini, njengokuba nathi misela ngaphandle kuba beautiful abancinane harbour ka-Porto Gaio. Ngexesha lokuqala glance, kwabonakala ngathi a ezamandulo, undeveloped ndawo; bonke singathi bona baba zesilivere-luhlaza gqabi groves stretching phandle kuwo onke amacala njengokuba kude kube ngoku njengoko singathi bona. Ngoko ke, njengoko siza approached, singathi wenze ngaphandle low izakhiwo, omhlophe, brown, kwaye pink, kunye wazala masts ka-moored boats bobbing kwi-harbor.
  
  
  Nedolophu waba incinci kodwa crowded; uninzi izindlu lined i-waterfront. A ilitye embankment bordered i-harbor; kwakukho inani elincinane iivenkile, taverns, kwaye ezimbalwa ncinci kakhulu hotels ukuya elunxwemeni. Ngaphandle ngokuxoxa ngayo, Christina bavumelana ukuchitha ubusuku aboard i-Scylla; isiqhagamsheli ukapteni kokuba yabelwe kuthi a berth kude coast, esibizwa imiqathango kunye nam. Zethu boat bamthwala a ncinci kakhulu dinghy iqinisiwe ukuba davits kwi-stern, kwaye kufumaneka kwi-encinane boat ubungakanani a tub wayeneminyaka elikhulu feat ngokomthetho ungqinelwano kwaye ukubamba ixesha. Xa isibini kuthi huddled kwi-nah, sasivuya ngoko ke low kwi B & nb ukuba mna kulindeleke ukuba abe nonogumbe phambi singathi ukuhamba a ezimbalwa anamashumi unit-format ukuba Port Bar.
  
  
  "Ngethamsanqa, kukho akukho amanzi skiers apha," lowo commented.
  
  
  "Uhlafuno?" Kristina seemed cheerful ngoku, ngokupheleleyo oblivious ukuba ngentsasa ke worries kwaye fears ka-ngobusuku ngaphambi.
  
  
  Alenka shifted ke kancinci; i dinghy rocked kwaye rolled kancinci amanzi phezu icala. I kubekho inkqubela wajonga alarmed, ngoko ke laughed.
  
  
  "Ewe, wakhe, ndiyazi ntoni zithetha ukuthini. Mhlawumbi simele get emva boat phambi mnyama, huh?"
  
  
  "Kuya uphumelele khange enze nawuphi na umahluko; sibe hayi sink xa okanye ebusuku."
  
  
  "Kwaye sinako rhoqo swim."
  
  
  Zethu ngamodolo akhe ngabo uhlobo intertwined, akhonto ungayenza malunga nayo, kwaye waziva ngathi wayengomnye putting kancinci ezingaphezulu uxinzelelo olukhulu kum. Mhlawumbi.
  
  
  Sithatha elide hamba nge-small town, kwaye wathabatha kancinci ukuhamba ngaphandle ego, posing njengoko abakhenkethi nge impindezelo. Usuku lokuzalwa lomhlobo wam waba oluhlaza kwaye rocky, inyuke abruptly ngaphezu kolwandle na umgama wenkcochoyi ye-sunken intaba ukuba uninzi isigrike kweziqithi ngqo baba. Ukususela nxenye zisebenza eluthulini ezindleleni okanye ndingathi, jonga, phezulu kwaye bona hillside dotted kunye chalk boulders, abanye njengoko omkhulu njengoko cottages ukuba wema kulo yabo phakathi, kuzo izindlu kwezinye iimeko ekubeni ebalulekileyo kakhulu yi-onzulu i_zikwere ukuba iphawulwe i-ih-windows. A wheezing omnyama imoto, njenge phambi-imfazwe Citroen, ophunyezwe mimmo kwethu, bekelela kunye nabantu abadala nabantwana. Andiyenzanga baqonde ukuba abahlali baba otyebileyo; i abanye sibonile kwi ezindleleni baba noba ehamba okanye lokuqhuba horse-ngokulinganayo! carts. Baya ikakhulu sukuyihoya kwethu; abantu baba elifutshane stocky, abaninzi kunye enkulu moustaches, i-abafazi kwi standard peasant impahla, abantu abamnyama ukuba ankles, idla kunye ulinganisa shawls ukuba phantse igqunywe zabo ajongene nayo. Oku wenziwe into sele puzzled nam malunga Greece ukusukela mna kuqala eqale ukufunda malunga nayo: kutheni enjalo sunny hotel indawo, kunye yayo crisp emoyeni kwaye ukujija ... emanzini, abe yi-populated abafazi ilanlekile babantu kwi-perpetual ngokulila. Ukuba ndibe nento yokuba sele philosophical, ndibe sabuza Kristina malunga nayo, kodwa ndaba ezinye iingcinga. Sailing yenza i-appetite ukuba unako jika uninzi fastidious eater kwi glutton, kwaye yayo starving.
  
  
  Sifumene a tavern overlooking i-waterfront, kwaye sangokuhlwa kwaba ngoko ke surprisingly okulungileyo ukuba sifuna ukuhlala kwi-nen de emva kwexesha ebusuku. Indawo waba ngokucacileyo alungiselelwe abajikelezayo yachtsmen; menu waba enaphatha ngesingesi, ehonjisiweyo kunye crudely ngokulinganayo! ii-ankile kwaye seashells. Ngexesha lokuqala sasivuya kuphela okkt kule ndawo, kodwa kamsinya iqela amadoda nabafazi kunye tanned ajongene nowomeleleyo izandla kulo ulwandle iingubo weza tumbling kuzo.
  
  
  Judging yi-snatches lwengxoxo, ndeva ukuba yayiyeyona mixed iqela Americans kwaye Britons, kuquka i-Italian wasetyhini kwaye ababini obvious Frenchmen. "Akukho nto ezikhethekileyo," wathi kuye, kwaye glanced e Kristina.
  
  
  Wayengomnye staring ngqo ozayo, njengoko ukuba ngalo into phezu wam ekhohlo shoulder, kodwa ndinga zibalisa ngomoya wakhe chin kwaye unxweme breathing ukuba wayengomnye isigaba sentetha.
  
  
  "Yintoni na?" Ndibuze, leaning phambili ngaphandle earshot.
  
  
  "Lo... ke, akukho nto." Yena smiled briefly. "Ndicinga ukuba wonke umntu suspects yakhe. Kwaye ndizakuyenza uvuye xa ke zonke phezu."
  
  
  "Uza kuwe?"
  
  
  "Ewe."
  
  
  Abe ufikelele kuwo isitulo kuba yamluma esandleni. "Andiqinisekanga ndizakuyenza kuba ndonwabe."
  
  
  Waze wajonga e kwam ixesha elide. "Hayi," watsho ekugqibeleni wathi. "Mhlawumbi mna uphumelele khange ube naye noba."
  
  
  Akukho namnye yathetha nathi de sasivuya besela ikofu, kodwa ke omnye Frenchmen kuwo igumbi onayo phezulu kwaye ngaphaya koko, intsholongwane wahamba phezu zethu itheyibhile. Wayeyindoda ibhityile umntu nge shock ka-imihlaba enesanti iinwele kwaye ukuba neentloni ncuma lizele ukukholosa.
  
  
  "Xolela kum," wathi, ujonge ikakhulu e Kristina. "Ingaba Americans?"
  
  
  "Yena," ndathi. "Ke, coca."
  
  
  "Zihlobo zam kwaye mna baba bemangalisiwe ukuba nento yokuba ngathi ukungena kwethu ukuze usele." Waba ngxi ukhangela kwi Kristina;
  
  
  Yena washukuma yakhe intloko yavakalisa. "Ndiza uxolo," utshilo kunye yingqele politeness. "Kodwa siye umandlalo phambi kwexesha, ke sele elide mini." Yena wema kunye mpuluswa ubabalo a princess iyeka i-unworthy suitor. "Kuza kufuneka ahlawule khangela, Udaniyeli? Thina kufuneka khona. Andisoze kuba emva kwi ngomzuzu."
  
  
  I-Frenchman inyathelwe emva, ngokucacileyo ukuzama ukugcina yakhe nonchalant composure. Mna smiled kum njengoko ndiya kulala ngaphandle drachmas; i kubekho inkqubela ngxi surprised kum. Ukubukela i-wakhe yiya kwiintlanganiso the bathroom, lowo afunyanwe emehlweni yakhe, nkqu ukususela ngasemva, beautifully wazaliswa mhlophe trousers nge libanzi blue shirt phezu kwabo. I-elula isuti made it clear ntoni yena akusebenzi khange wearing, kwaye ngesiquphe, remembering yokugqibela ebusuku, mna akusebenzi khange ilindele kuyo.
  
  
  I-waiter weza, wathabatha wam imali, kwaye wanika ih ukuya plump, mustachioed umfazi ngomhla imali yobhaliso. Uzakeyu malunga nayo kuba ixesha elide, kodwa hers waba yokufumana impatient. Xa lowo ekugqibeleni wabuyela, hers waba sele phezulu, kodwa xa washiya, hers bahlala phantsi kwakhona. Kristina ngxi hasn khange wabuyela.
  
  
  "Ndiyaqonda ke wam impatience," wathi kuye, kwaye ngaphaya koko, intsholongwane asikwazanga jonga yakhe jonga. A isitulo kwi-ezinye isiphelo igumbi ikhangelwe yakhe ngaphandle; baba ujonge kwi-bam icala, kwaye young Frenchman waba grinning.
  
  
  Mna banyanzeleka ngokwam ukuba nihlale ngokuzolileyo, sipping wam wokugqibela ikofu, ngexesha lam guts clenched njengoko imizuzu ticked ngumthetho. Ndakhumbula yakhe anxiety xa yena wabona indoda kwi restaurant kwi-Argostilion kwaye waqala ukufumana nervous njenge phambi.
  
  
  Umfazi ngomhla imali yobhaliso wajonga e kum questioningly. Ekugqibeleni, yena onayo phezulu kwaye wahamba phezu kwayo.
  
  
  "Ndiyathemba ukuthetha isingesi."
  
  
  "Kodwa kunjalo," watsho uphendule watsho.
  
  
  "I-young elonyuliweyo." Yena pointed ukuba bathroom - okanye ubuncinane i-hallway ezikhokelela ukuya kuyo. "Thina anayithathela kokuba elide umhla ukuhamba, kwaye yena akavumelekanga ukuba kakuhle..."
  
  
  "Kodwa kunjalo," watsho, kwaye iphakanyiselwe yakhe omnyama-clad isixa ukusuka phezulu stool ukuba hobble kwi ladies ' igumbi. Weza emva a mzuzu kamva, shrugging. "Kukho akukho bani apho," watsho.
  
  
  "Apho esihogweni ingaba tailor...?"
  
  
  "Mhlawumbi emva ucango." Yena glanced ngomhla isitulo apho Frenchman wajonga suspiciously smug, ngathi umntu othe yonke into ube sowuzinzile kwaye ayi kwi hurry ukuba balibeke kunye. amaqhekeza aye kunye.
  
  
  Ngaphandle kokuba andiyenzanga trust oku kuthi kuba ngomzuzu. Akukho enye ifumene phezulu ukusuka ukuba isitulo, kwaye kwabonakala pretty liechtenstein engathndwayo ukuba Kristina ange ngasekhohlo kwam kuba ngobusuku ngenxa a random dude. Hayi akunjalo ngoku, nakanjani na. Wakhe sukuyihoya kuye.
  
  
  "Enkosi," wathi umfazi, kwaye hurried ngokusebenzisa tavern. Xa lukayise weza indawo apho sino washiya boat, akazange surprised ukufumana yakhe apho, yena ngokuqinisekileyo avume kuba babuyele boat yedwa. Kodwa xa wakhangela ngaphandle kwi-mnyama harbor, lowo ayikwazi ukwenza ngaphandle a dark imilo drifting hayi kude Scylla. Kwaba encinane boat angeliso outboard motor, umnyama apho zahlala ngokuchasene hull ye-sloop, kwaye ukususela indlela oko rocked kwaye sank, ndathola i-impression ukuba bebe ekhohlo kukho kuphela imizuzu embalwa edlulileyo. Njengoko yena & ncamathiselamessage status, oyingcwele ukukhanya glinted kwi-main cabin windows, kwaye kwakungekho ukuthandabuza malunga nayo.
  
  
  Yena onayo kwi boat, pushed ngaphandle, kwaye sailed ngokukhawuleza kangangoko kunokwenzeka ngokusebenzisa crowded harbor. Isandi ka-jolly rattling kwi-rowlocks kwaba ngathi thunder wam iindlebe, kodwa nje mna isantya ukuze cinga indlela muffle isandi, a motorboat sped yi-mimmo. Ego emva phantse nonogumbe kwam, kodwa ndiya agcina yakhe kwi-ulawulo kwaye isetyenziswa ingxolo ukufumana ngokusebenzisa kuphumla ke
  
  
  distances ukuba Scylla.
  
  
  Yena iqinisiwe yona umnyama, ngoko ke climbed ngaphandle kwi phambili deck. Ngaphezulu waba damp kunye dew, kwaye njengoko ndiya kubeka apho, ndinga ukuva oko seeping nge-bam shirt. Oko asikwazanga bother kum; ndiya waba ngaphezulu abachaphazelekayo ukuze Sergei asikwazanga okokuba ngokusebenzisa plexiglass manhole ichaphazela candid kwi-phambili wam nose. Oku ukuqwalasela okuthethwayo ukuba doorway phakathi cabins waba luvaliwe.
  
  
  Kwaba evuliweyo a mnyama yi-Luka, ngako oko ukuze abe hadn khange balingwe ukwaphula ngaphandle ego ukususela ngaphakathi phambi. Oko swung phezulu noiselessly, kwaye lowo landed phakathi ezimbini narrow bunks ngezantsi. I-hatch ezivaliweyo kwakhona, waza slowed yakhe inyathelo nje kude kube slammed ivaliwe. Wafuduka ukuba doorway, khangela Hugo kwi-scabbard ngomhla wakhe forearm, kwaye beka indlebe yakhe ukuba ibhityile wood yolawulo.
  
  
  Ukuba wam isigrike bebe ngcono, hers babe zithe nako ukuya kuxelela ebezikuyo esithi, kodwa umntu ke amazwi zaphuma kakhulu ngokukhawuleza kuba hers ukuba babambisa ngaphezu ezimbalwa aziingceba ye-incoko. Kodwa ego ilizwi made it clear ukuba kwaba threatening umntu, kuthe weva Kristina ke rheumatism, kwakungekho ukuthandabuza ngubani kwaba. Waphulaphula isandi a bukhali slap kwaye muffled scream. Mna waqala ukwenza knife wam isandla xa itoni enye bricks wawa kwi phezulu kum.
  
  
  Waya kuyo hatch ukuba kokuba nje ezivaliweyo kuyo. Ebumnyameni, ndinga khangela nto kodwa bulky isithunzi ukucinezela phantsi kwi-kwam; kwi-cramped isithuba phakathi kwayo bunks, ndandingasakwazi nkqu roll phezu ukufikelela umntu. A rush ka-garlic impefumlo phantse choked kum, kwaye ke wandinika amandla desperation. Saphakama phezulu na terrain nge burr yakhe saddle, ukuzama kushukume foul-smelling umntu ngaphandle kwakhe emva. Ego ekujoliswe kuwo, betha, i-low ceil, kwaye lowo grunted heavily njengoko ego ke ezandleni baba ngxi gripping wam throat. Yakhe ego betha wakhe kwakhona, waza waqala alahle wakhe bangena omnye bunks njengoko ucango swung vula.
  
  
  Ukukhanya kwi-main cabin waba dim, kodwa emva iyonke ubumnyama, wayengomnye momentarily blinded. Zonke ndinga khangela waba silhouette kwaye glint ka-kukutshisa kwi-ego ke isandla sakho. Mna ukukhatywa kuye, kodwa ndandingasakwazi ukufikelela kuye. Kwakukho i-chilling cofa le phinda-phinda ekubeni pulled umva; mna spun jikelele, ukuzama tsala umntu ngomhla wakhe emva phakathi kwam i gun, kodwa ndandisazi kwaba kakhulu emva kwexesha.
  
  
  I-esifutshane kwaba ngathi a thunderclap kwi crowded igumbi. Mna froze okwethutyana, ulinde ukuva apho mna, nento yokuba sele betha. Kodwa ke asikwazanga kwenzakalisa, hayi nkqu phambi kwexesha numbness ukuba precedes i-agony a ezinzima ukuvuthuzela. Xa wakhangela emva kwi-silhouette kwi-doorway, wabona okokuba waye staggering. Umntu owathi yahlasela kum loosened yakhe gripgenericname, kwaye mna waphula free, aiming kuba assassin.
  
  
  Wayengomnye knocked ngaphandle yi-gun kwi-ego ingalo kwaye pushed umva nge-ego. Kwi-dim ukukhanya ngaphandle window, waze wabona Kristina, yamluma esandleni tangled yayo ego ke, iinwele, ngokuncothula ih nabo bonke yakhe babe. Kodwa umzabalazo, wakhe free isandla flew ngaphandle ngasemva kwayo emva kwaye betha i kerosene lamp, knocking ngayo ngaphandle kwayo hangers.
  
  
  I-flaming okungamanzi spilled kuwo itafile, emva koko kwi deck, licking ibhodi kwiintlanganiso kwethu kwi-sudden ubumnyama. Yena pushed umntu kude, ukungahoyi nkqu Christine ngoku. Umlilo kwi bhodi a boat ingaba mhlawumbi eyona imbi into ehlabathini, ingakumbi xa nisolko trapped phantsi apha ngezantsi kwaye umlilo usesinye wathumela ngqo kwi-igesi emvula.
  
  
  Wakhe sathi blankets ukusuka grenades kwaye threw ih kwi wemiceli-itshisa kwiindawo; ngeli lixa smouldered, wakhe ivuliwe amanzi kwi-galley sink, ngoko ke ducked kwi enkulu hanging ikhabhinethi kwaye pulled ngaphandle a imozulu jacket ukuba phoselani phezu kwezinye itshisa amachaphaza. Lonke ushishino ayikwazanga kufuneka kuthathelwe ngaphezu a ngomzuzu kunye necala - kungenjalo sithanda kuba ezilahlekileyo i-boat kwaye kusenokwenzeka ukuba ubomi bethu - kodwa xa umlilo ekugqibeleni extinguished ngayo, abathengi bethu baba bemkile. Waphulaphula yakhe ukuqala outboard injini, balingwe ukuba khwela kwi cabin, kodwa lonakele kwi Christina.
  
  
  "McKee!" wakhwaza screamed, uqhubekeko-wakhe izikhali jikelele wam neck. "Oh, Thixo Wam! McKee!"
  
  
  Ee patted yakhe absently, emamele ukuba upheliso isandi we-injini. "Yintoni eyenzekileyo apha?"
  
  
  "Wakhe ... bathabatha kum jikelele tavern. Umntu kokuba i gun kwaye -"
  
  
  "Zonke akunjalo." Wayengomnye pushed nayintoni ee, nje ngokwaneleyo ukuze abe ayikwazi bend phantsi uze ukhangele deck phantsi kweenyawo zakhe. "Undinike flashlight, uza kuwe?"
  
  
  Nangona bonke umlilo kwaye nempixano, kukho akusebenzi khange kakhulu umonakalo. Ngethamsanqa, i-isitulo ukuba waba betha ngumthetho wokuqala batch ka-itshisa kerosene waba ngameva mica; ezimbalwa swipes nge rag uza susa amachaphaza. I-deck paneling ukuba wabaleka ukuya ephakathi cabin yaba soloko ezimanzi ukususela elingenantocomment ka-bilge amanzi nje apha ngezantsi, kwaye kuphela indlela waba scorched. Emva kokwenza ukuqinisekisa ukuba akukho nto yaba smouldering kwi bhodi, Ngcwele na Kristin waguqukela kube njalo.
  
  
  "Apologize," ndathi kufutshane nje. "Ukususela bullies ingaba bemkile, ndandicinga izakuba eyona ukuba uqinisekise ukuba asinaphawu ukuvuthuzela phezulu phambi siqala ecela imibuzo."
  
  
  I kubekho inkqubela nodded heavily, intloko yakhe waqubuda.
  
  
  
  wakhe shoulders xa yena waye ehleli kwi-port icala bunk. "Ndifuna ukuqonda."
  
  
  "Ufuna uncedo kum ngoku?"
  
  
  "Uncedo kuwe?"
  
  
  "Asiphinda-oza yima apha tonight, nobusi. Makhe ndiye ukufumana ezinye iyasikeka-ngaphandle kokuba ufuna sail ubusuku bonke kwakhona."
  
  
  "Oh, Thixo, hayi, McKeel." Yena igqunywe yakhe ubuso abayo izandla. "Ngoko ke, abaninzi..."
  
  
  "Kulungile, musa bend phezu ngoku. Makhe khona. Fumana boat uphuma umnyama kwaye tie ngayo kwi-stern xa ndiqala i-injini."
  
  
  Ngenye indlela, izakuba ezibe bhetele ukuba sail kude ebusuku, kodwa ndandisele uqala ukufumana nkqu crazier malunga lo msebenzi. Ukuba abo bafuna ukumbulala okanye gcina kwethu, babenako ukwenza oko. Ingakumbi kwi phezulu seas. Ngoko ke mhlawumbi kwenye indawo kuba bubonke ubusuku iya kuba nje ekhuselekileyo. Nakuba kunjalo, ayo kanjalo ukudinwa.
  
  
  Sifumene a iyasikeka kwi outer wendawo harbor, iqinisiwe kuya phezulu, kwaye ugqibile ukucoca kuyo. Thina zifakiwe omnye ukukhanya kulo zokungqamanisa, kwaye ngexesha Kristina ucocwe i-umphezulu wekhawuntara, hers ngenyameko ikhangelwe bubonke i-cabin, clearing kude remnants ka-alaphukanga glass nezinye zokungcola. Wayengomnye zifunyenweyo nge pistol ukuba bebe knocked ngaphandle jikelele umntu ingalo, oludala .32-caliber revolver nomnye umjikelo kwi phezulu hat. Useless, kodwa mna balibeke kwi shelf kwi-galley nje kule meko.
  
  
  "Wena musa buza nayiphi na imibuzo," Christina wathi softly.
  
  
  "Mna anayithathela ukuba ulinde wena."
  
  
  "Yintoni ufuna kwam ukuya kuxelela wakhe?"
  
  
  "Mhlawumbi into fucking kwenzeka."
  
  
  "Kubonakala ngathi lo... stupid."
  
  
  "Stupid?"
  
  
  "ewe. Uyabona, umntu kunye gun sathi kum kwi-tavern. A rude umntu, akukho ngcono kunokuba a bully, uyazi? Lowo kwaye mfo ego made kum umva boat..."
  
  
  "Kutheni na? Kwaye kutheni apha?"
  
  
  "A ivoti ke ngoko stupid. Babecinga ukuba ngaba kwakukho umntu otyebileyo i-american, hanging jikelele ikhangela boats ukuthenga. Babecinga ukuba ubune kakhulu imali iifayile kwi bhodi, kwaye baya balingwe ukufumana kum ukuba baxelele xa ... kulungile ... wena yabonisa phezulu . "
  
  
  Yakhe, wajonga e-nah skeptically. Waze wajonga njengoko ravishing njengangaphambili, kwaye abayo iinwele pulled phantsi ngaphambili wakhe ubuso, yena evoked sympathy kwaye reassuring caresses. Xa andiyenzanga kuthi nantoni na, waze wajonga e kum. "Yintoni phezulu, McKee?"
  
  
  "Akukho nto," ndathi, phantse ekuqinisekiseni ngokwam. Oko babe zithe inyaniso, emva zonke. Kwaye ingaba kutheni Alexaquery ke udade Zenopolis kuba ukudlala enjalo kunzima umdlalo kunye nam? Mna zilawulwe a sympathetic ncuma. "Kulungile, ke phezu ngoku. Ndicinga ukuba omnye kubo ezahluka-hlukileyo. Indlela ingaba ndinovelwano?"
  
  
  Chu, ee gol wema kwaye yena pushed yakhe iinwele ngaphandle kwayo ubuso. Uninzi abafazi ingaba kufuneka eziliqela iiyure kwi ubuhle salon ukuze kuphunyezwe efanayo utshintsho kwimbonakalo.
  
  
  "Njenge nightcap?" yena wathi, kwaye grinned.
  
  
  Kwabakho brandy kwi bhodi, kwaye bottle ka-bourbon abe nento yokuba kufunyenwe kwi-Atene. Kwabonakala ngathi elungileyo ixesha ukufumana le ezibekwe ngaphandle.
  
  
  Ndibuze, bephethe phezulu kunye bottles.
  
  
  "Ah! Kufuneka bourbon!" Wakhe amehlo yangqungqa kwi-dim ukukhanya.
  
  
  "Musa andixelele ukuba uyifundile into eyahlukileyo ukusuka ukuba i-american ensign."
  
  
  "Sifunda kakhulu ukususela Americans." Yena bahlala phantsi ngomhla narrow cot opposite i-isitulo kwaye wajonga e kum. Wam throat waba omile kwaye mna luyafuneka a basele.
  
  
  Emva ethabatha a ezimbalwa isempilweni ii-sips zazo, yena patted i-cot elandelayo, kuye. "Hlala phantsi, McKee."
  
  
  Ndenza oko. Yamluma esandleni zahlala casually kwi-bam thigh, kwaye yakhe elihle warmth seemed ukuba radiate ngokusebenzisa ibhityile onzulu blouse wayengomnye wearing. Yena zicacisiwe yakhe throat.
  
  
  "Ilizwi... Paxos".
  
  
  "Ewe," watsho murmured, kwaye wathabatha elide, nihamba yasekhaya.
  
  
  "Ngoku," ndathi.
  
  
  Yena waguqukela kum kwi-ukuhlekisa surprise. "Ngoko nangoko?"
  
  
  "ewe. Ngaba wathembisa. Malunga yakho qhagamshelana ne-Alex."
  
  
  Yena stared okwethutyana, ngoko chu washukuma intloko yakhe. "Kufuneka sibe? Ngoku?"
  
  
  "Yintoni eyona ixesha?"
  
  
  "Oh ... emva koko?" Yena bafudukela kukufutshane ukuba lick, kwaye iingcaphephe ezimbalwa amaqhosha kwi phezulu wakhe blouse zilawulwe kuza undone. Okumnandi inyama bamisela kwi-umngxuma, kwaye wam ikwicala yenyuka eyeyayo explorer ukuba gently yehlabathi i breast ukuba waba icinezelwe ngokuchasene wam axis powers. "Ewe," watsho breathed.
  
  
  "Yintoni engalunganga kunye nawe?" Ndicela yakhe. "Yokugqibela busuku kuwe idlalwe engazani nandoda, namhlanje nisolko a whore kwakhona."
  
  
  Yena asikwazanga react njengoko ndiya kulindeleke; yakhe amehlo zihleli lowered njengoko wathabatha isandla sam kwaye wabeka ke ngomhla wakhe axis powers. "Musa ukuzama ukuqonda kwam ilungelo kude, McKee. Trust kum. Trust wam instincts."
  
  
  "Yakho instincts?"
  
  
  "Kamva, McKee. Kodwa ngoku... " omnye iqhosha evuliweyo, ngoko ke nomnye; ngaxeshanye, yena leaned phambili kwaye gently icinezelwe yakhe imilebe yam. Kuba ngoku, bazalwana imibuzo baba zilityelwe.
  
  
  Wakhe ulwimi darted zam, exploring, reaching ngaphandle. Isandla sam slipped ngaphakathi
  
  
  egumbini lam blouse, ndava yakhe nipple ukukhula kwaye bazenze lukhuni phantsi wam fingers. Yena gasped, ngoko ke slid yamluma esandleni phantsi wam thigh. Wam inzala waba obvious, kwaye yena giggled nzulu kwayo throat.
  
  
  Pushing emva kwayo blouse, lowo kissed yakhe shoulder, i-nzulu shadowed cleft, omnye breast, ngoko ke, enye. Ngoko hers, kwaye mna pulled emva jonga yakhe kwaye admire yakhe; yakhe amaza amancinane amanzi baba ngxi kwaye vula, ngocoselelo wavusa, njengoko ukuba babeza reaching kuba nam emlonyeni wam. Christina ke hips bafudukela chu, kwaye yamluma esandleni slid kwi waistband wam pants. Yakhe ubomi kwaba pulled kwi kuyinikela kancinci ngakumbi isithuba, kwaye wathabatha epheleleyo luncedo ngayo ...
  
  
  Musa cela kum njani mna zilawulwe ukuba isifinnish i-cabin ezongeziweyo - abantu ngomhla boat zinje liechtenstein careless baya nje popped kwi - waza waguqukela i-isitulo kwaye benches kwi umandlalo, kodwa moments kamva sasivuya ze kunye, umzimba wakhe icinezelwe ngokuchasene hers. ukususela toes ukuba shoulders. Thina explored omnye ezinye kunye nokulima yindlala, kwaye yakhe ulwimi waba uxakekile kwaye deft; kwaye ngoko ke, xa oko wajonga ngathi thina bobabini ke explode ukusuka ukuba insistent mnqweno, yena evuliweyo phezulu kum.
  
  
  Yena gasped xa mna pushed yakhe chu; yena wathi into andiyenzanga ukuqonda balingwe ukuba tsala kum nzulu. Yena resisted Rivnenskaya nje ngokwaneleyo ukubonisa owaye eliphetheyo, kwaye kwangoko waqalisa elide, nihamba movements ukuba penetrated nzulu kunye ngamnye ukubetha. Yena wawaphakamisela yakhe legs kwaye wasongwa kwabo jikelele zam umva, jerking yakhe hips phezulu ukuya kuhlangana wam ukwanda thrusts. Yena waqalisa moan, ngokuncothula kum, kuye ngoko ke, ukuba yena ayikwazi asazanga kum nge-ngokwandisa ferocity njengoko yakhe movements waba ngokukhawuleza ngakumbi frantic.
  
  
  Xa oko waye, yena threw yakhe intloko emva, kuye amehlo kwaye umlomo libanzi vula, yakhe ezandleni clinging yam shoulders, wakhe hips pounding njenge pistons. Kwabonakala yokugqibela ngonaphakade, bethu mutual sighs mingling njengoko yakhe exploded ngaphakathi nah, kwaye xa ngomhla wokugqibela thina bobabini exhausted, hers kubeka helplessly kuwo nah, ngobukho okumnandi ubuthathaka kwaye slickness ye-sweat-soaked abalawuli. Yaba ixesha elide phambi kokuba yena wathetha.
  
  
  "McKee?" watsho kwi hoarse ilizwi.
  
  
  "Ewe?"
  
  
  "Enkosi."
  
  
  Yakhe, chuckled. "Enkosi"
  
  
  "hayi. Awunokwazi ukuqonda." Kwabakho engaqhelekanga qaphela ka-resignation yayo ilizwi.
  
  
  "Zama kum."
  
  
  Yena washukuma intloko yakhe. "Hayi, mna andinaku kuthi."
  
  
  "Yintoni lonto?"
  
  
  "Into endifuna."
  
  
  Wayengomnye pacing kwi-izangqa kwakhona, kodwa mna resisted wam irritation. Wakhe umzimba waba iifayile rolled ngaphandle nah, kodwa yena clung kunye surprising ukomelela.
  
  
  "Hayi indlela! Musa ukushiya kum!"
  
  
  "Ndiza ezingayi naphi na. Ke elide indlela yiya de nightfall, Kristina." Abe ufikelele kwiminyaka wendawo umandlalo, kufunyenwe a glass kwi floor, wabona lencwadi ithi phezulu yakhe ego, kwaye wathabatha elide swig ka-bourbon. Njengoko okungamanzi flowed phantsi wam throat yam stomach, ndinga sele bazive amandla am kokubuya ...
  
  
  "Ewe," watsho breathed, reaching kuba yakhe glass kwaye lifting yakhe intloko ukuthatha indlu yasekhaya. "Lento yethu busuku, kwaye ndiza koyika ke izakuba ngu kuphela omnye, McKee."
  
  
  Wayengomnye kunjalo, njengokuba yena, nento yokuba ndawufumana ngoko ke liechtenstein ngokukhawuleza, kodwa nkqu Christina asikwazanga sazi njani ilungelo wayengomnye.
  
  
  
  
  
  
  I-twelfth isahluko.
  
  
  
  
  
  Baba ilinde kwethu kwi-Corfu, vula i-brown Mercedes parked prominently e engundoqo amadokisi. Amadoda amabini, indistinguishable ukususela onzulu suits kwaye hats ukuba wazimela inkoliso yabo ajongene, wahlala kwaye stared impassively njengoko Kristina kwaye mna wahamba noku embankment, a ezimbalwa yolwandle abakhenkethi, kunye exhausted ukusuka busuku luthando kwaye elide, nihamba, zange-phambi-ebone yolwandle voyage. abanye bayibize kakhulu beautiful bonke isigrike kweziqithi.
  
  
  Thina wabanyula a imali yesikolo kwi-northernmost yinxalenye harbor, kude hustle kwaye bustle kwi-embindini. Kwi & nb, ezindaweni thina wajonga, kwakukho boats bonke ubungakanani kwaye iintlobo, ukususela ncinci kakhulu sailboats ngqo fishing boats ukuba enkulu ocean yachts. Le ngokuhlwa sun wakhupha elide izithunzi njengokuba nathi wahamba elidlulileyo i-kwimigca stalls uthengisa s impahla, jewelry, unguye, kwaye lonke uhlobo lokutya ukuze mingled kunye salty emoyeni kwaye vague scents ye-mountainous emaphandleni ukuba ngoku loomed phezu kwesixeko. Scooters hummed, abathengisi bemoto sakhwaza, kwaye umculo drifted nge-vula doors zonke ezinye-wonke imida amiselweyo. Sasivuya nje kufumaneka kwi iqela atmosphere xa Mercedes iboniwe yakhe.
  
  
  Yena sathi kuye ingalo warningly, urging yakhe ukugcina ukuhamba ngaphandle france stride. Ngexesha lokuqala yena asikwazanga ukuqonda, kodwa xa yena ndabona imoto, yena tensed; ke pulled kuye phambili.
  
  
  "Musa jonga kwabo. Gcina uyise."
  
  
  "Kodwa... njani baye fumana apha? Lowo lakho, imoto?"
  
  
  "Kukho ferries, aren khange kubekho?"
  
  
  "Ah. Ewe. Kodwa kutheni ngabo elula... ehleli apha?"
  
  
  "Ngakumbi okubalulekileyo kukuba, njani yaye siyazi sasivuya izakuba apha?" Sasivuya phantse opposite imoto. Amadoda ngaphakathi chu waguqukela kweentloko zabo njengokuba nathi & ncamathiselamessage status.
  
  
  mimmo ophunyezwe, kodwa intetho ka-ih ajongene akazange tshintsha.
  
  
  Kristina shrugged resignedly. "Wonke umntu esiza Corfu. Okanye... waye umxelele Utom kwi-i-math apho kuwe rented i-boat?"
  
  
  Hers, wacinga okwethutyana. "Ke kunokwenzeka. Noko ndamxelela mna nento yokuba mhlawumbi kuya emntla."
  
  
  "Kufuneka kuba wathi, emu?"
  
  
  "Kuya ayikwazanga zithe avoided. Wafuna ukwazi apho waye ke hamba, kwaye ukuba ndamxelela ndifuna cruise i-Cyclades, wayengazi ukuba kwaba okungekuko."
  
  
  "Kutheni nje?"
  
  
  "Jonga imaphu. Pyrgos kwi-iholo kukuba kude Aegean Yolwandle; izakuba kwenza ngakumbi evakalayo ukuba kukrazulwa a boat kwi-Piraeus ukuba yayo kwakucwangcisiwe ukuya apho."
  
  
  "Kunjalo. Kwaye aba bantu... ayikwazi baya zithe enye abo balingwe ukuphepha le?"
  
  
  "Uh-huh. Kwaye mhlawumbi kusetyenziswa enye kuwe baba ekuqaleni ke ukuthatha. Kuphela oko akwenzi ntsingiselo noba." Ukuba ke akunjalo. Ukuba baba usebenzisa Alexaquery, kwaye yi-ngoku mna ke iqinisekise ukuba akukho mcimbi yintoni inkqubo eyenziwayo wandixelela, apho kufuneka zithe a ithontsi kwenye indawo, kutheni babenjalo ukuzama detain kwethu kwi-Pyrgos? Kuphela rheumatism ndinga cinga waba ukuba sifuna ukuqhubeka ukuhamba yi-car, bekuya kuba lula ukulandela kwethu. Akubanga kakhulu satisfactory rheumatism.
  
  
  Njengoko siza wahamba ngakumbi emva Mercedes, yena wakhokela kubekho inkqubela ukuba encinane kiosk apho stunning bonisa colorful scarves waye ehleli. "Kuthenga omnye," ndathi. "Ndazithenga ezimbini, kodwa kuthabatha ixesha lakho."
  
  
  Ngelixa yena waba ukuqokelela yakhe loads, wakhe wrinkled ubudala hostess waba happily ujonge jikelele embankment. Abantu Mercedes asikwazanga shenxisa, kodwa ke, asikwazanga ngenene bother kum; baye bazenzela ngoko ke conspicuous ukuba ndandicinga ukuba uqinisekile ukuba kufuneka kubekho nabanye. Kodwa kwakungekho enjalo uxakekile, constantly ukuhambisa indimbane ukuba kwaba phantse ukwenzeka ukukhetha ngaphandle nabani na wajonga nkqu kancinci suspicious; kwakukho njengoko abaninzi Europeans kwi-onzulu suits njengoko ngokukhazimlayo dressed abakhenkethi, kwaye wam chances ka-ingxowa-namnye owathi bambulala yakhe umlingane wam igumbi baba pretty liechtenstein slim.
  
  
  Kwaye bonke ubude bemini, Kristina evaded wam imibuzo malunga yakhe uqhagamshelane kunye Alex.
  
  
  Xa yena wabona lencwadi ithi ngaphandle a pair of scarves, thina bafudukela njalo. Xa wayengomnye lightly eziphethwe ee ke isandla sakho, i kubekho inkqubela bangcangcazela.
  
  
  "Yintoni na?"
  
  
  "Kum... ndicinga ukuba ke yokufumana yingqele."
  
  
  "Kwaye...?"
  
  
  "Ndicinga ukuba ke ixesha." Wathabatha isandla sam, intliziyo yam wrist, kwaye wajonga ngexesha lam jonga. "ewe. Thina kufuneka khona."
  
  
  "Ndandicinga ngayo wouldn khange abe kude kube namhlanje."
  
  
  "Ndithe ukuyenza namhlanje... kumisa uqhagamshelane".
  
  
  "Kodwa thina weren khange nkqu nicinge ukuba abe apha namhlanje."
  
  
  "Kodwa sisebenzisa." Wakhe ncuma waba genuine kwaye kakhulu smug ukuba isuti kum.
  
  
  "Nisolko i-sly abancinane bitch." Hers waba laughing. "Uya sihamba?"
  
  
  "hayi. Siza kuthatha i-taxi." Yena pointed ozayo ukuba uxakekile yembombo apho libanzi street wakhokela ukususela embankment wangena esixekweni. "Kubekho enye jikelele kwabo."
  
  
  Kanye ngakumbi yena mandiyenze yiya ngokukhululekileyo; lowo kulindeleke ngakumbi evasion, kodwa ngoku yena kufuneka ube wandingenisa abayo emva zonke. Yena asikwazanga kuthi nantoni na, kodwa igcine yakhe free ikwicala yakhe axis powers, kwaye Hugo snuggled reassuringly kwi scabbard.
  
  
  Kwakukho isiqingatha dozen taxis parked kwi-yembombo kwi-phambili enkulu, sprawling ubudala hotel ukuba wajonga efana nokubuyiselwa ruins a isigrike etempileni yayo kunye tarnished ibhastile facade. "Nayiphina enye?" Ndicela njengokuba nathi approached yembombo.
  
  
  Christina isantya, uvale amehlo wakhe, kwaye waved yakhe isalathisi umnwe kwi-encinane isangqa, ngoko ke pointed. "Oku omnye," yena wathi, uvula amehlo wakhe kwakhona.
  
  
  Yayiyeyona nxenye zisebenza eluthulini ubudala Chevrolet, asukelwa nge okruqukileyo umqhubi owaye busily picking yakhe amazinyo kwaye ukungahoyi passersby. Nezinye abaqhubi umfanekiso baba simi ecaleni ka-ezindleleni kufutshane iimoto zabo, bowing kwaye ephithizelisa izandla zakhe, kodwa Christina swam elidlulileyo kwabo ukuvula ucango emva wakhe oyikhethileyo. I-burly umntu ngasemva ivili wajonga phezulu reluctantly; ke wajonga njenge yena ungafuni thatha abakhweli kwaphela. Kuya kufuneka ukuba zithe i taxi umqhubi jikelele Enew York, ndandicinga njengoko ndalandela Kristina kwi musty car.
  
  
  Umqhubi asikwazanga sijonga emva, kodwa sighed kwaye shifted heavily kwi-sakhe sokugweba. Kristina leaned phambili kwaye wathi into ngokukhawuleza kwisigrike. Yena nodded reluctantly, waqala i-injini, kwaye ubeke ngayo & iilayini ezininzi.
  
  
  Emva kokuba U-jika, siya kwenziwa zethu indlela nge-dash traffic kwi libanzi street; kamsinya kuya narrowed, kwaye kwimigca intle iivenkile wanikezela a block ka-blocky izindlu wakha icala yi-icala kunye isihindi ka-elihle courtyards kwaye massive eyimfama facades. Umntu omnyama-clad umfazi riding oludala colt approached kwethu, ukungahoyi i-traffic ngasemva Nah. Njengoko siza ophunyezwe ngayo, umqhubi spat ngaphandle window kwaye muttered into; andiyenzanga kufuneka ukwazi ulwimi ukuqonda oko waye esithi.
  
  
  I-street waqalisa kuvuka steeply; i izindlu baba nangoko ndandinqwenela ukuba ndiye phambili ukusuka ezindleleni
  
  
  kwaye sibonile abantwana ukudlala kwi-nxenye zisebenza eluthulini unit-format, aso pecking ngalo emhlabeni, nondescript izinja kakhulu indifferent ukwenza ngaphezu kuphakamisa kweentloko zabo kwaye jonga a ukuphunyezwa car. Kamsinya isixeko waba ngasemva kwethu, kwaye paved street wanikezela a mpuluswa dirt edibanisa chu waqalisa umoya ubuyele emva phambili phezu steep, umthi-igqunywe induli.
  
  
  Thina u kwi cwaka de sibe ufikelele ridge. Umqhubi slowed phantsi njengokuba nathi approached encinane grove lemithi ukuba surrounded wajonga into efana itempile, okanye kusenokwenzeka a engcwabeni. Kulo naliphi na ityala, kwaba surrounded yi white ibhastile, kunye imihlathi kwi-ngaphambili, flanked yi-sculptures nge basin kwi-phambili ukuba wajonga na bird ibhafu. I-taxi umqhubi ophunyezwe mimmo, ngoko wenza bukhali ekhohlo jika kwaye bema e encinane ukunqamleza.
  
  
  "Ah, yintoni a beautiful jonga!" Christina badanduluka.
  
  
  Ukusuka apho sasivuya parked, singathi khangela lonke isixeko harbor ngezantsi kuthi njenge umboniso ikhadi lokuposa kwi-indlela: ukukhanya, kodwa mna akusebenzi khange anomdla kwi-magnificent iimboniselo ngaloo mzuzu. Wakhe leaned kwi uthetho olusezantsi ukuba Christina. "Ingaba yena ukuthetha isingesi?"
  
  
  Yena shrugged yakhe shoulders. "Andiyazi."
  
  
  Ndithatha nethuba ngomhla wakhe. "Lo... indawo?" Waba annoyed; yayiyeyona esihogweni a ndawo na uqhagamshelwano. Ezindleleni akusebenzi khange kakhulu uxakekile, kodwa umjikelo-uhambo traffic waba ndonwabe steady.
  
  
  Xa uthetha ukuba kubekho inkqubela, yena uqaphele ukuba i-taxi umqhubi waba chu waguquka jonga kwethu. I-toothpick waba ngxi emlonyeni wakhe, waza smiled chu.
  
  
  "Ngoko ke," wathi. "Kokuba ithunyelwe kuwe. Wena musa ukujonga elona lincinane bit ezahlukeneyo kuyo yonke le minyaka, Isikhewu Carter."
  
  
  
  
  
  
  I-elinesithathu isahluko.
  
  
  
  
  
  Phambi kokuba ayikwazi kuthi nantoni na, lowo iyaguquka imoto, pulled ngaphandle kwi road, waza waqhubeka kwi indlela yakhe. Christina wajonga njengoko surprised njengoko wayengomnye. Yena squeezed isandla sam tightly, staring vula-mouthed ngomhla emva ka-umqhubi ke intloko.
  
  
  "Al -" yena waqalisa, kodwa mna silenced yakhe kunye jonga.
  
  
  "Ewe, kulungile kum." Umqhubi kokuba sisuswe i-cambalala checkered cap waba wearing; yakhe injongo yaba bald, kodwa ngoku wayehleli ngakumbi evenly ngasemva ivili, kwaye nkqu emva, kwaye elinesihlanu eminyaka kamva lowo ayikwazi bona senkunzi enye ke, ukomelela wakhe neck kwaye shoulders. "Naxos". Walithiya nyaka kwaye inyanga. "Wena kum, Isikhewu. Grenades kwi-cave. Mna yima yakhe inqwelo moya, wena shoot umntu owaye ke ukundibulala. Nakuba kunjalo, yintoni baya oza kwenza ukuba boy sergeant xa ufuna ukuzisa ego emva Sasejamani?"
  
  
  Andiyenzanga impendulo. Hayi ngomhla corkscrew ke ego, nakanjani na. "Mna, nento yokuba ngathi ukufumana engcono jonga kobuso benu," ndathi ngenyameko.
  
  
  "Kunjalo. Pretty kungekudala siza kuba apho esiyenzayo, kwaye kwangoko ndiziphinda-jika jikelele. Elinesihlanu ubudala, wakhe ubudala itshintshile, akunjalo?"
  
  
  Ke nzima ukuba kuthi. Zonke ndabona xa sifuna idlalwe lo mdlalo yoqeqesho inkampu kwaba nzima ubuso kunye amaxesha amaninzi ingqinqwa omnyama mustache. Layo ngokuqinisekileyo ayilindelekanga ukufumana Alexaquery Zenopolis kwi street yembombo kwi-ingoma ka-Corfu, kwaye pretending ngokuqinisekileyo hayi namhlanje.
  
  
  "Andisoze vumelani uyazi. Apho kukho thina ke?"
  
  
  "Wena udade iya kuba ekubeni a basele e a tourist ndawo hayi kude apha. Kakhulu sensational imboniselo, i-american bar kunye martinis kwaye daiquiris. Ingaba usafuna bourbon, Isikhewu?"
  
  
  Ndakhumbula a ibali ukuba pilot ekuqaleni kuka Imfazwe Yehlabathi II kokuba wandixelela malunga njani ego waba esifutshane phantsi phezu Germany, kwaye xa wathatyathwa kwi-kuba questioning emva waba captured, umntu kuwo itafile evela kuye waxelela em into malunga ngokwakhe, nkqu ukuba waba zilityelwe.
  
  
  "Igama lam ngu Udaniyeli McKee," ndathi calmly. "Wakhe yacht broker evela Florida, kwaye daiquiri izandi ngenene okulungileyo."
  
  
  Umqhubi laughed heartily, shrugged yakhe massive shoulders, kwaye sped ngaphandle jikelele signposts, kwaye ezindleleni waqalisa khwela kwakhona. Yena asikwazanga kuthi into de sibe pulled ngaphandle kwi a shrubbery-enomthunzi driveway eyayikhokelela ngqo eliphantsi, spacious restaurant ukuba waba phantse ezifihliweyo ukususela ezindleleni. Thina lumisiwe kwi-phambili a dark, onzulu porch, kwaye njengoko attendant waqala phantsi libanzi amanyathelo kwiintlanganiso kwethu, umqhubi waguqukela kum. Yena smiled, sibonisa libanzi isithuba phakathi yakhe ego ke ngaphambili amazinyo.
  
  
  "Mna anayithathela ukuba ulinde isiqingatha seyure. Akukho ngaphezu kwalonto. Ngaba anayithathela onayo omkhulu busuku ozayo kuni."
  
  
  I-attendant wavula ucango; Kristina kwaye mna onayo ngaphandle sangena ngaphakathi. Alex, abathi yi ke kokuba kugqitywe ukuba ndibe nayo umnxeba ego ukuba, waba ezingachanekanga malunga guy ukususela igqunywe i-tetravex ukuba overhung variance kwi ukuza kuthi ga ngoku icala restaurant. Candles flickered kwi-windproof holders ngamnye itheyibhile, kwaye ukuhlanganiswa ubumnyama, amanzi kude ngezantsi waguqukela ukuya shimmering receptive kokumenyezela, waguquka pewter kwaye ke thatha ukuguqula abantu abamnyama. Ukusuka apho siya sat, i ezongeziweyo yesixeko baba engabonakaliyo, kodwa kwakukho amakhulu ncinci kakhulu ezongeziweyo kwi-harbor, njenge inani labantu okanye izilwanyana ka-fireflies. Akukho namnye kwaba uthetha jikelele kwethu, kwaye andiqondi ukuba Kristina ihlawulwe na efuna ingqalelo yakhe imbonakalo kwaphela.
  
  
  Alex waba ilinde kuthi ngalo abalindi ngasesangweni. Sasivuya emva kwi-ezindleleni phambi ethetha.
  
  
  "Ingaba usenama-doubtful
  
  
  Yintoni ndingubani mna, Isikhewu Carter? "
  
  
  "Nje kancinci," mna ungeniswe.
  
  
  Ezilungileyo. Ndiza ndizixelela ukuba wena, wakho abantu asikwazanga nkqu icebiso ukuba ngaba kwakukho ke kuhlangana kum. Okulungileyo ye-inshorensi; ukuba wena musa ukujonga njenge Alex Zenopolis, abo bamele bazi kodwa kuwe, huh?"
  
  
  "Ewe."
  
  
  Yena shifted kwi-sokugweba kwi-phambili kwethu. "Kristina, udade. Elula, ayo abancinane thetha nawe. Mna kuphela khumbula ukuba wena njengomntwana omncinane kubekho inkqubela."
  
  
  Waze wathi into i-emu kwi-iht. Yena laughed.
  
  
  "Hayi, sithetha isingesi. Kuba ngcono Isikhewu, huh?"
  
  
  Ndaba ukuthatha imingcipheko ixesha elithile. "Zonke ekunene, Alex. Singenza ntoni elilandelayo? Kutheni na kuni apha ngoku?"
  
  
  "Wethu i-imeyili ushishino, kengoko intonga ukuba i-kanye kanye kwishedyuli. Khumbula, thina ndalinda kuba abo smugglers kuba iintsuku ezintathu?"
  
  
  "Ewe."
  
  
  "Ngoko ke, kufuneka ube ekhohlo kuba Ihungary ngosuku ngaphambi koko. Akukho omkhulu yaba; sasivuya nicinge ukuba ivoti ngoko ke sibonane ngomso. Enye indawo, ngexesha elinye. Abancinane Christina, yena akuthethi ukuba wazi into, ingaba yena, Udade?
  
  
  "Lento kuba lokwenene."
  
  
  "Siza eshiya tonight?" Ndicela yakhe.
  
  
  "hayi. Wena udade, uza kugqiba benu abancinane romance kunye omkhulu busuku kwi town. Ngaba umdaniso, ufanele adle, ufuna ukubamba izandla, kwaye namhlanje uthi a ezibuhlungu goodbye njengokuba ufunda sail kude kwaye abancinane student ubuyisela kwi-Atene. nge ngocoselelo eyaphukileyo. Ayonto ukuba akunjalo? "
  
  
  Ukuba waba yintoni ndaba engqondweni. Kwimeko sasivuya ezingachanekanga malunga ekubeni yalandela, i-unye wayeza kwenza zethu elifutshane samkele njengoko believable kangangoko kunokwenzeka.
  
  
  "Yintoni wena ngokwenza okwangoku, Alex?"
  
  
  "Ndiza ukuhambisa ezimbini kuni ukusuka kwindawo ukuya kwindawo tonight. Ngoko ke ndiya kubuyela kuwe yakho boat. Ubonisa kwam apho ke moored." Andisoze yiya kwi bhodi phambi kokuba kuse, kwaye akukho bani uya kundibona. Wakhe stowaway, akunjalo?"
  
  
  "Njani ingaba ke oko?"
  
  
  Yena shrugged. "Mna swim. Ndiyazi njani afane intlanzi-indlela kwi - & nb sebumnyameni".
  
  
  Waba cwaka ixesha elithile. Thina ophunyezwe encinane etempileni; eziliqela iimoto baba parked kwi-ukuqwalasela ngononophelo deck opposite, kwaye omnye ezimbalwa sat isandla sakho kuzo isandla sakho kwi-phambili zesixeko. Mna envied kwabo; Christina ke isandla waba yingqele yam.
  
  
  "Njani uyifumene le taxi?" Ndicela yakhe.
  
  
  "Ndiya kuba nabo apha, bazalwana nabanye omnye. Kukho abanye kwi kwesi siqithi sibe andinaku trust. Ingaba ufuna ukwazi okungakumbi?"
  
  
  "Ndamxelela. - akukho.
  
  
  Ezilungileyo. Akukho ngxaki?"
  
  
  "Ndiyathemba hayi."Mna ke kude uvuma, kodwa mna agcina wam doubts kum.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Yaba entsundu busuku lokubhiyoza abe nento yokuba zange ndaba. Sino sangokuhlwa kwi - "Pavileon" outdoors phantsi trellised imidiliyaname overlooking i-island ke, uninzi exclusive beach. Sibe yintoni i-avokhado, crawfish ithathwe aphile jikelele amanzi kwi-ih cages nje ezimbalwa iinyawo zethu ukususela isitulo. Sergei waba subdued, indimbane waba oqaqambileyo, kwaye wonke umntu babeyazi. Yena uyayazi, ubuncinane, isibini-bhanyabhanya iinkwenkwezi, kuquka i-actress wayengomnye ngothando kunye njengokuba teenager. Zonke ezi eminyaka kamva, yena wajonga nkqu ngcono kwi-vala-phezulu kwe yena waye ke.
  
  
  Kamva, sahamba kwi-disco ngomhla Palace Hotel, apho lowo unwillingly whirled kunye Kristina kwi umdaniso floor. Waba ke stuck ngaloo ngayo asikwazanga mba yintoni saye, kodwa nkqu kule indimbane i kubekho inkqubela attracted ngaphezu kwayo share ka-indoda efuna ingqwalasela. Andiyenzanga efana ngayo, kodwa hayi kuba amaxesha amaninzi isizathu; kwabakho uluvo controlled desperation yayo movements kwaye intetho, njengoko ukuba wayengomnye emamele ukuba isandi a intlekele. Nabani na wajonga ngokusondeleleneyo ngomhla wakhe babe ukuba wayengomnye kwezinye uhlobo drug, kodwa hers akhoyo kubo, apho wouldn khange abe kakhulu unusual kule indimbane.
  
  
  Kwakukho enye indawo, kwaye ezininzi ngakumbi emva koko, rhoqo kunye relentless Alex lakho, kuthi jikelele bustling isixeko. Kabini wayengomnye iboniwe nge brown Mercedes, kodwa ke asikwazanga bother kum kakhulu; wayengomnye babefuna zezinye observers. Amaxesha ambalwa mna ke ngomhla verge ka-isilumkiso Alexaquery, kodwa lo mntu waba ngoko ke, uqinisekile kwaye, njengokuba mna distinctly wakhumbula, ngoko ke liechtenstein capable ukuba ndagqiba ukugcina icimile. Waba ilungelo kwaye ezingachanekanga.
  
  
  E-ababini o nentsimbi yesihlanu emva ekuseni, Alex wabhengeza okokuba yaba ixesha ukuya boat. Thina wema kwi kakuhle-lit embankment ngexesha Eto zinikezelwe a wad ka-iphepha imali yethu "umqhubi" kwaye wabuza ego kuza emva ekuseni. A mfana lokulinda kwi-boat waba ubukele kuthi disinterestedly, yawning profusely.
  
  
  "Hayi," Alex spat. "Namhlanje ndizakuyenza thatha yakhe kuwo island ukundwendwela umama wam."
  
  
  Ezilungileyo. Kukho abanye abaqhubi umfanekiso, kakhulu."
  
  
  "Ewe." Lowo wenza ngaphaya koko, intsholongwane ulwim bonisa ka-ukubala imali, grunted, kwaye backed kude ngoko ke ngokukhawuleza ukuze ndibe kwafuneka ukutsiba ngaphandle indlela. Kristina kwaye ndiya & ncamathiselamessage status kuye drive kude, ngoko ke smiled ruefully ngexesha ngalinye enye, njengokuba nathi babhoda i-boat ukusuka kwizibuko bar.
  
  
  Kwixesha elifutshane uhambo, saye
  
  
  inqwelo kwi-mall, ikakhulu ngenxa lackey ehamba emva kwethu.
  
  
  "Waye ke embi," Christina wathi.
  
  
  "Zonke ekunene, ngoko. Kwaba elungileyo busuku nakuba kunjalo, akusebenzi ayikwazi oko?"
  
  
  Kwi-rheumatism, yena kissed me gently kwi cheek kwaye kwangoko kunye ngakumbi passion, nje ngezantsi wam chin. "Kodwa," utshilo into emva ngexesha, " thina uphumelele ukuba kufuneka kube namhlanje nakanjani na. Xa ngaba wam uhambo shiya? E-ezimbini?"
  
  
  Omnye ngokuhlwa, yena waphendula ifowuni kwaye booked a ticket kuba kubuyela uhambo kwi-Atene. "Ndinqwenela ungakwazi hlala omnye umhla okanye njalo."
  
  
  "Kodwa ke ukwenzeka. Kwaye kufuneka kanjalo sail ukuba Italy."
  
  
  "Andikho kwi hurry." Yena rubbed yakhe shoulders, ubeke ingalo yakhe jikelele yakhe, kwaye igcine yakhe vala. I-boat ke helmsman slowed i-injini, zonke yakhe ingqalelo focused kwi indlela i-Scylla njengokuba kubhaliwe made yayo indlela yayo moorings.
  
  
  "Kodwa ... yakhe. Ngelishwa." Christina sighed kwaye pulled kude kum njengoko boat pulled phezulu ecaleni ukuqina sloop, kuphela owenziwayo ezongeziweyo kwi, low-powered stencils ezongeziweyo ukuba drained i-batteries kakhulu abancinane.
  
  
  Mna ihlawulwe kuba kubhaliwe kwi-boat ke helmsman, kwaye sahamba phantsi. Njengoko siza ingenile onzulu cabin, Kristina lumisiwe abruptly kwi-phambili kum kwi-jikelele.
  
  
  Wakhe hissed " Yintoni le?", wam ikwicala ngokuzenzekelayo umkile ukusuka kum, Hugo waba sele ukulungele ukuba bangene isandla sam jikelele scabbard.
  
  
  "Lo... ke, akukho nto." Yena ingenile cabin.
  
  
  Yena ngokukhawuleza wajonga jikelele; i-Ngcwele esiza ukusuka kwizibuko bar waba encinane, kodwa kwakungekho ndawo ukufihla noba. Ndaya ozayo, ukhangele intloko kwaye hanging locker, ngoko ke ezinye cabin. Nathi Odin. Ukuba akukho mntu. Xa wabuyela, Kristina waba ukukhanyisa Odin ke kerosene lanterns.
  
  
  "Thina uphumelele ukuba ufuna ih tonight," ndathi.
  
  
  "Kodwa..."
  
  
  "Ukuba Alex ngu ke swim phandle apha kwaye sneak aboard, makhe lahla kuye. Zonke akunjalo?"
  
  
  "Oh, njani stupid kum." Yena ubeke ngaphandle oyingcwele ukukhanya kwaye intliziyo kum, kwi-cramped isithuba phakathi bunks kwaye itafile. Okwethutyana, wayengomnye wam izikhali, wakhe ekujoliswe icinezelwe ngokuchasene wam axis powers, kwaye ndinga bazive yakhe sudden zinokuphathwa tears ngokusebenzisa ibhityile fabric wam shirt.
  
  
  "Yintoni na?" Mna soothed yakhe, stroking yakhe iinwele gently.
  
  
  "Oh... Ngoko ke izinto ezininzi, McKee. Okanye Isiqhulo Carter, okanye nabani na ufuna." Yena squeezed yakhe amehlo kuyivala kwaye sniffed. "Ndamxelela yokugqibela busuku ukuze kwaba zethu kuphela ixesha kunye. Kwaye wayengomnye ekunene, kodwa yena asikwazanga ukuba bekuya kwenzeka ngenxa yelo. Mna anayithathela sele hoping kwaba zam imini yonke... yam instinct waba ezingachanekanga. Kodwa kwaba ilungelo nto ukwenza, akusebenzi ayikwazi oko? "
  
  
  Abanye ixesha edlulileyo, hers waba exhausted ukuba omnye emva elide umhla abajikelezayo, kwaye festive ngokuhlwa, kodwa njengokuba nathi wema kunye kule narrow isithuba, hers seemed ukuva bonke ukudinwa okokuba. "Ego uphumelele khange abe apha kuba iiyure ezimbalwa," ndathi softly.
  
  
  Yena igcine kum ziqinile okwethutyana, ngoko pulled kude abruptly, " Unako sino abanye bourbon, McKee? Kwaye makhe hlala apha yedwa sebumnyameni de Alex efumana apha. Akukho mcimbi indlela yakhe nam uziva ngathi usasebenzisa malunga nani, akunyanzelekanga ukuba ufuna ukwenza ukuthanda xa umkhuluwa wam unako ukungena kwethu nangaliphi na kanye."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kwaba phantse ezintlanu o nentsimbi yesihlanu emva xa Alex ngokuthula climbed phezu stern ye-boat kwaye crawled jikelele icala dinghy ukuba gangplank. Hugo waba ubambe ngayo esandleni sakhe xa yakhe ekujoliswe wabonakala kwi-umngxuma.
  
  
  "Linda!" Mna hissed, ikuvumela i-faint ukukhanya ngokukhawuleza kwi-ukungasebenzi.
  
  
  "Ke nje kum, Isikhewu." Alex shoved i-mnyama waterproof bag kwi-phambili kuye waza waya headfirst phantsi low amanqwanqwa ukuba cabin. Yena ibambe a glimpse ye-flashlight kwi kwakhe; waba wearing a wetsuit ukuba igqunywe yonke into kodwa ubuso bakhe. Brylev waguqukela ngayo ngaphandle.
  
  
  "Ukhe waziva ebone?"
  
  
  "Ke ukwenzeka. Kufuneka ufake oku boat ngendlela elungileyo ndawo, umhlobo wam, kuphela izinto ndaba ukuya nge-baba ezincinane boats. Kwakungekho namnye kwi bhodi ih ebusuku."
  
  
  Oko akusebenzi ukuba i-kunokwenzeka ingozi, kodwa andiyenzanga kufuneka zibalisa em malunga nayo. "Ufuna ezinye eyomileyo iingubo?"
  
  
  Yena pointed kwi-bag kwi deck kwi-phambili kuye. "Ndina. Mhlawumbi i towel. U-towels." Waphakama wema, umzimba wakhe phantse ukuzalisa isithuba kwi-cabin. "Mna ke omkhulu umntu xa uqala waziva kum, Isikhewu. Ngoku yakhe stahl ngu kancinci makhulu." Yena waqala ukuthatha ngaphandle yakhe wetsuit, ukungahoyi yakhe udade. Ndeza phezulu kunye umbuzo kuba kuni.
  
  
  Xa wayeneminyaka omile kwaye dressed emhlabeni owomileyo iingubo, thina idlalwe lo mdlalo kwi-main cabin kunye drinks kuzo isandla sakho. I-isibhakabhaka ngaphandle kwaba sele ukuguqula ngwevu, kodwa tiredness ukuba kokuba ngasekhohlo kwam iiyure ezimbalwa eyadlulayo seemed ibe uye ngonaphakade.
  
  
  "Sinalo ixesha," ndathi. "Ixesha ukuthetha."
  
  
  Alex wathabatha a enkulu swig ukuba emptied Ego ke glass of bourbon kwaye poured omnye. "Akukho uthetha. Ngaba kwaye mna, sino ezininzi ixesha, Isikhewu. Kwesi sithuba, siza ukufumana ezinye kulala. Ngoko ke, xa sihamba get tickets kuba bam abancinane udade, Kristina, kwaye nam, sizakuba abanye ixesha
  
  
  kunye. Kulungile?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Hers, waya ashore kwi speedboat kancinci emva nethoba. I-kwetitki ngu-ofisi waba omfutshane ukuhamba kude, ngoko ke andiyenzanga kufuneka jonga kuba i taxi. Umhla waba imvula, kodwa windless; amanzi lapping ngokuchasene ilitye embankment wajonga ngwevu kwaye lifeless. Oko suited wam isimo.
  
  
  Emva ethabatha Kristina ke ticket, mna wandered aimlessly noku embankment. Kwakukho ezininzi strollers kwi-emehlweni ngale ntsasa. Ke kakhulu kamsinya. Kodwa brown Mercedes waba parked kwi conspicuous ndawo apho umqhubi wakhe, iqabane lakho ayikwazi khangela wam boat. Oko asikwazanga bother kum; ukuba bathe asikwazanga sebenzisa binoculars, baya wouldn khange bakwazi chaza ukuba yintoni waba kokuya kwi phaya, kwaye ukuba babenako, kuya wouldn khange enze nawuphi na umahluko. Alex ndaya lesixokelelwane locker kwi-phambili phambili cabin, wenza yakhe nest kwi-cramped, damp kukutshisa amakhonkco, kwaye kwaziswa ukuba yena wouldn ukuba aphume de sasivuya phandle yolwandle kwi indlela Taranto. "Xa ngaba fihla, bazalwana nabanye, ukuba ufihle. Ezilungileyo busuku."
  
  
  Wakhe listlessly rummaged ngokusebenzisa souvenir iivenkile kwi ndicela kuba into ukunika ukuba Kristina. Yonke into waziva ekunene. Waguqukela emva kwaye namakhaya kuba okhethekileyo ubudala hotel, kungekude ukusuka apho Scylla waba moored. Abe nento yokuba bavumelana ukuhlala kude kube nabantakwethu kuhlangatyezwana nazo, kwaye ndandimangalisiwe yintoni babenako bathethe malunga emva yonke le minyaka.
  
  
  I-bar waba vula, kwaye waye wahamba kuzo, kuphela umthengi kwi-enkulu, high-ceilinged igumbi. I-bartender wanikela a Bloody Umariya, wayesazi i-hungover tourist xa wabona kuye, kodwa ndagqiba kwelokuba settle kuba bourbon. Akunyanzelekanga ukuba idla basele ekuseni, kodwa njengokuba kude kube ngoku njengoko umzimba wam ngu abachaphazelekayo, kwaba ngxi yokugqibela busuku; Yayo hayi iyalalaprocess status kwaphela.
  
  
  Ndaba ezimbalwa nihamba okkt xa ndandisele ujonge kwi-ngomzuzu isandla ye-stencils ikloko ukuba kusetyenziswa beka phantsi kwi kweendonga zetempile classrooms ezikolweni kwaye babe kuba uselapho, ukunqakraza kwi dial. Oko akusebenzi khange nkqu elinanye o nentsimbi yesihlanu emva xa bellboy weza kwi, wajonga jikelele, kwaye bema e kum.
  
  
  "Umnu Carter?"
  
  
  Yena phantse wathi phambi kokuba ndabona into waba esithi. Ngoko lukayise washukuma kwentloko yakhe.
  
  
  "Wena ... Hayi Umnu Carter?"Wayeyindoda wizened abancinane boy, olugqibeleleyo ngesingesi.
  
  
  "Ndiza koyika hayi. McKee ke igama."
  
  
  "Kodwa gentleman kwi-barre ingxamele a call. I-elonyuliweyo wathi ukuba ego ke igama ligama Carter." Wakhangela jikelele kwakhona, kugxininisa ukubaluleka komntu ukuba ndandisele kuphela umntu apha.
  
  
  Elonyuliweyo. "Wena damned i-fool," ndathi indignantly. Yena kufuneka zithe kwi deck nababezibonile kum yiya hotel. Kwaye apho ongomnye ingaba ibe ngaphandle kwenkundla? Mna stifled wam umsindo, realizing ukuba into ethile kufuneka ube kwenzeka okokuba wenza yakhe umnxeba kum, kwaye oxhalabileyo urhulumente wayengomnye kwi, yena kufuneka kuba wenza stupid mpazamo.
  
  
  "Kulungile," ndathi pleasantly, ifumana phezulu, " mna kwikhulu, impendulo ifowuni ukuba elonyuliweyo insists. Ndibonise indlela." Yena dropped imali kwi-isibali kwaye abalandela i-sithunywa.
  
  
  Yena yabonisa kum a umqolo ekhaya phones phantsi a narrow hallway eyayikhokelela kuphumla amagumbi kwaye emva ye-hotel. "Thatha na umnxeba, kwaye abasebenzi baya ukunxulumana nawe," wathi. Mna ndalinda wada waba bemkile, ngoko ke wabona lencwadi ithi phezulu ifowuni. I-abasebenzi ngoko nangoko ekhohlo. Ndathi heee ngubani hers, wincing xa ndathi wam lungisa igama, kwaye yena wabuza kum khawume kancinci. Yena leaned emva ngokuchasene eludongeni ukuba moan, ukudinwa kwaye disgusted nabo bonke sloppy umsebenzi.
  
  
  I-thambileyo isandi ye-ukuvula ucango emva kwam akusebenzi khange audible ngomhla wokuqala. Ke yena weva creak a yokuqala, i-distinctive rustle ka-impahla njengokuba isandla waba wavusa. Mna waqala ukujika, kwaye ifowuni poked kwi isandla sam, kodwa kwaba kakhulu emva kwexesha; into smashed ngokuchasene wam skull waza wawela yakhe ngamodolo akhe. Kuphela intlungu waye waziva waba naye kunye ibhastile floor, kwaye waye worried malunga abo knee nokonzakala kwabo jikelele yesikolo esiphakamileyo name imihla xa yakhe yesibini kick weza kwaye kwakungekho nto worry malunga.
  
  
  
  
  
  
  Weshumi elinesine isahluko.
  
  
  
  
  
  Layo hayi stahl wasting ixesha uzama ukubona yintoni impendula xa sidibanise apho ndikhona. Mna ikhangelwe kuya kuqala nge-bam knife kwaye waba surprised ukufumana ukuba Hugo waba kwakhona kwi-scabbard phantsi sleeve wam doublet. Mna akusebenzi khange iqinisiwe phezulu, kwaye mna seemed ukuba abe ethiwe kwezinye uhlobo umandlalo. Wakhe kuvulwa amehlo painfully; i-ngcwele waba muffled, njenge & ubude: ngcwele kwi lisibekele mini ...
  
  
  Ngoko emini emaqanda! Wakhangela ngexesha lakhe lindani groaned. Kwaba sele ababini o nentsimbi yesihlanu emva, kwaye waye ngenxa emva kwi-Scylla yi-emini emaqanda. Mna balingwe ukuba nihlale phezulu, kodwa isandla pushed kum emva phantsi kwi umandlalo. Amehlo am weren khange focused, kodwa zonke ndinga bona ke blurry ekujoliswe kuzo ngaphambili kum ngexesha abanye incredible ubude, pulsing ngexesha kunye nezithonga zakhe kwi-emva yam intloko. Uya kubeka ngxi ixesha elithile, pale, ukuzama zolile phantsi kwaye sibone oko esihogweni waba ke njalo. Ke mna balingwe ukuba tyhala yamluma esandleni kude, kodwa kwaba nzima kwaye ifemi kwi-bam axis powers. Elincinane isandla...
  
  
  Wakhe kuvulwa amehlo libanzi; ubuso ngaphezu kwam waqalisa ukudada kwi-qwalasela, - a ubuso surrounded nge haloname ka-thambileyo blond curls.
  
  
  Ngoko ke wabona imilebe yakhe curving kwi ncuma, wakhe koloni ngocoselelo bomvu ngaphezu kwabo, kwaye yakhe ukujija ... mnyama amehlo ukuba zilo friendlier kunoko ncuma.
  
  
  "Sue Ellen," mna croaked. "Yintoni le esihogweni...?"
  
  
  "Nje uhlale phantsi na okulungileyo boy, nobusi. Mna wouldn ukuba ufuna wena bouncing jikelele ngoko ke abantu aren khange rude kwaye fernández."
  
  
  "Get esandleni sakho ngaphandle wam liechtenstein axis powers. Ndifuna hlala naye phantsi. Ukuba ndinako."
  
  
  "Zonke ekunene, nobusi, uzama kuyo. Kodwa kakhulu ngokucotha, ingaba niya kuva?"
  
  
  Yakhe eyomeleleyo brown isandla eased uxinzelelo njengoko hers wahlala phantsi. Emva zonke, hers akusebenzi khange kwi umandlalo, kodwa kwi umbala omhlophe couch ukuba ayikwazi kulala phezulu ukuya sixth umntu ngaphandle crowding. Ndakhangela jikelele cautiously; ukuba weren khange kuba umjikelo windows, sibe kufuneka ifunyenwe ngokwethu nawuphi na nokuqheleka Park Avenue living room. Kwaye ngoko hers, ndaqonda ukuba bathambe swaying ngaphantsi kum akusebenzi khange nje kwentloko yam.
  
  
  "Yakho boat?" Ndicela yakhe.
  
  
  "Njengoko ebukekayo njengangaphambili, Isikhewu? Uh-huh, ngu-bam boat. Okanye umyeni wam, nabani na uya kuthi."
  
  
  Waba nomsindo kakhulu ukuba ncuma. "Yintoni le esihogweni ngu kokuya kwi apha, Sue-Ellen? Abo betha kum?"
  
  
  "Oh, omnye jikelele wam sentry measuring ngemali. Yintoni imbono yakho, mhlekazi?"
  
  
  "Yintoni ufuna silindele?" Mna balingwe ukufumana phezulu, kodwa yena kusetyenziswa yakhe isalathisi umnwe ukuba tyhala kum emva phantsi kwi couch. Ndakhumbula ukuba Sue-Ellen waba Texas zonke-girls rodeo champion xa wayengomnye kwi i-smu, kwaye yena asikwazanga relent kwi nathi kuba iminyaka elishumi, nathi kuba ezintathu husbands ndandisazi yakhe malunga.
  
  
  "Kakhulu engalunganga. Ungathanda na ezinye bourbon?"
  
  
  "Hayi ngoku."
  
  
  "Ingaba ngale ntsasa ngokwaneleyo kuwe?"
  
  
  "Hayi nyani."
  
  
  "Kulungile, i amazwi abo, into ke wajonga ngathi xa ufuna ophunyezwe ngaphandle yi-umnxeba kwi-hotel. Lapping kwi bar kwaye yonke lonto. Ngethamsanqa, omnye wam balinde uluncwadi weza pulled nawe ngaphandle kokuba amapolisa weza waza wabanjwa kuwe kuba......"
  
  
  "Ngoko ke, unye po iza kuhlangana yakho abalindi okanye betha kum." Wakhe sneaked a glance ngomhla ikloko kwakhona; ke hadn ukuba sele kukho phambi.
  
  
  "Owu, musa worry, nobusi. Benu abancinane isigrike kubekho inkqubela nje ilindele ukuba kuza emva kwi-dainty ubudala tub nisolko abajikelezayo kuzo. Ilungile kuba tethered, yena aqhubeke deck lonke ixesha kwaye ikhangeleka ngakulo yolawulo, njengoko ukuba omnye ngu-jikelele kwabo "whaler ukapteni kwi womhlolokazi hamba".
  
  
  "Kuza ngomhla!" Mna iiwindow zenziwa ngokukhawuleza. "Yintoni ufuna ukusuka kum?"
  
  
  Wakhe grin waba nyulu imp, mixed kunye nyulu whore. Wayengomnye wearing a pair of bikini bottoms ne shirt ukuba yena hadn khange bothered kwi phezulu iqhosha. Yakhe, wakhumbula ukuba wakhe breasts baba incinci kodwa ifemi, efana amacala a melon. E amathathu okanye ngoko ke, Nah kokuba i-muscular ukwakha a elinolwazi acrobat, kwaye ngexesha yakhe legs baba beautifully wakha, kokuba nokomelela lifelong rider ukuba wayengomnye. Sue-Ellen waba barely ngaphezu ezintlanu iinyawo mde, kodwa ndaba lumana bamfumana ukuba subdue yakhe, ndaba ukuba xana ukuba yena ke kubekho inkqubela. Heee liked lonto.
  
  
  Yena collapsed kwi couch elandelayo kum, ikuvumela wakhe shirt kuwa vula kutyhila yakhe breasts. "Onalo nam ezininzi trouble yokugqibela busuku, Isikhewu. Uyayazi?"
  
  
  "Wakhe? Njani?"
  
  
  "Kulungile ... waba yintoni lonto? Umhlobo wam wabona nawe a ezimbalwa zidlulileyo... apho kwakukho ngayo? Piraeus?"
  
  
  Yena nodded wakhe. Painfully. "Ndikhumbula."
  
  
  "Kulungile, Rhonda, waze wathi ufuna pretended hayi khumbula yakhe. Okanye kum. Kodwa ndandisazi ukusuka indlela yena wabona waza wabona wena, yena, ukuze ibe kwafuneka kuba Isikhewu Carter. Ngenene? Ayonto nabani njenge nani, mhlekazi?"
  
  
  "Mna..." kwakunzima ukwazi oko kuthi. Sue-Ellen wayesazi ndandisele ngokwenza into kuba urhulumente, ngenxa yokuba ixesha elithile lukayise waba lendlu yeengwevu ngomhla omnye iikomiti jikelele ehlabathini ukuba bohlwaywe i-CIA nezinye Alphabet ukhuseleko nee-arhente ezingamahlakani. "Uyazi, kukho amaxesha xa mna andinaku nkqu ndithi molweni yam endala abahlobo."
  
  
  "Uh-huh. Hayi kuba ubudala abahlobo njenge Rhonda abo andazi kakhulu malunga neembotyi. Kodwa xa ubonisa ukuba pretty ubuso kuzo zonke Greece njenge nani yaye, ayo nokwazi nisolko hayi kwezinye imfihlo umsebenzi, okanye nantoni na kuni baye kuthi kuba Uncle Sam. A pretty umntu ngathi kufuneka ube elisetyenziswe disguise, ngenxa yokuba abo engalunganga guys kwi-Kremlin okanye kwenye indawo enye into, baya yahlasela kuni." Yena pointed at me and ucofiwe i-hammer. "Ngoko ke ndaba ukuthetha kancinane busuku, baxelele indlela enkulu ufuna... kulungile ... ezahluka-hlukileyo. Bourbon bragging amalungelo, uyayazi?"
  
  
  Ndandisazi yakhe. Kakhulu okulungileyo. A ezimbalwa phinda-phinda mna phantse wawa ngothando kunye Sue-Ellen, kodwa ixesha ngalinye yakhe "spoiled abancinane otyebileyo kubekho inkqubela" habit, fueled yi-booze, egciniweyo kum.
  
  
  "Ngoko ke yokugqibela ubusuku, xa sonke wabona nawe jumping jikelele umdaniso floor kunye ukuze fernández isigrike kubekho inkqubela kwaye asikwazanga nkqu ndithi molweni, kulungile, kuya burned kum."
  
  
  "Kodwa andiyenzanga bona nawe!"
  
  
  "Hayi? Nkqu xa wayengomnye pushing yakhe ass ngokuchasene yakho m Rivnenskaya pair? Ngu disco, ayo zilityelwe malunga ntoni?"
  
  
  "Ndizama ukucinga... baye bonke pretty crowded."
  
  
  "Hayi kanye kanye crowded, mhlobo! Ukuba awuyazi wam ass, ngubani owaziyo? "Weza phezulu kum licking,
  
  
  "Yintoni ... uthini umyeni wakho?"
  
  
  "Ah, yena ke. Achillion, yena ke ndihamba ukuthenga iinqanawa kwi-Japan okanye kwenye indawo enye into. Yena akhange kufuphi kum ngaphezu kwesiqingatha a dozen phinda-phinda kunye nabo ferrets ukusukela silifumene watshata."
  
  
  "Ngoko ke, yena ke, eshiya wena apha? Kunye abalindi kwaye mechanics?" Wam imbono kwaba ngoku ngokukhawuleza wokuba cacisa; oddly ngokwaneleyo, a cracked skull ingaba counteract i-iziphumo ka-ilahlekile a vault kwaye kakhulu kakhulu bourbon.
  
  
  "Uh-huh. Wanika mna oku omkhulu ubudala yacht kwaye crew mna imali yakhe ukudlala zezithulu kwaye esisimumu, kodwa kukho ezi zimbini heavyweights abo balandela kum kakhulu apho iqela lakhe uyaya." Yena giggled kwaye snuggled phezulu kum. "Kodwa hayi apha."
  
  
  "Yintoni ingaba ithetha?"
  
  
  "Ah, lowo thinks yena ke cheating on me, kodwa kuyo yonke indawo ndiya port apha, ndiye ndimbone ih. Kwaye ukuba ih omkhulu ubudala brown car."
  
  
  "Big Mercedes...?"
  
  
  "Uh-huh. Yaye ngaba oko kakhulu? Wonke umntu uqaphele."
  
  
  "Wena babebaninzi... Pyrgos a ezimbalwa nights eyadlulayo?"
  
  
  "Mna kwakucwangcisiwe ngayo, kodwa mna ayikwazanga ukwenza oko. Kutheni? Kwakungekho?"
  
  
  "Kuba ngexesha."
  
  
  "Apho uyifumene yakho whore?"
  
  
  "Yena ke hayi whore. Kwaye alikwazi ukwahlula elincinane."
  
  
  "Hayi, alikwazi ukwahlula omkhulu. Kodwa yena ayikwazi kufumana bambulala yakhe kunye esinye isandla iqinisiwe ngasemva yakhe emva." Wayengomnye fiddling kunye wam belt buckle.
  
  
  "Ndithe ukufumana ngaphandle apha."
  
  
  "Kengoko care. Siza kuba evenings, Isikhewu Carter. 7 kwemini, vula ngoku. Kwaye emva koko, bonke bahlobo bam baya kuba emva kwi bhodi, kwaye ndizaku bonisa kubo okokuba akukho namnye ngu neglecting Sue-Ellen Barlow . bonke abahlobo bakhe."
  
  
  Yakhe, pulled kude nah. "Ngaba kuthetha ukuba ke, kutheni ufuna knocked kum ngaphandle kwaye bamzisa kum apha?"
  
  
  "Kulungile... ukuba waba mhlawumbi kancinci elihle, nobusi. Kodwa mna ukuhlala phezulu ubusuku bonke kunye aba bantu, kwaye ndinga bona nabo giggling ngenxa yokuba ndandicinga bragging malunga nawe, kwaye ke ukuba wenza i-fool kum kwi-phambili wonke umntu. Ngoko ke, xa wam watchdogs wathi babona kufuneka ufake hotel bar, mna ke nje isithethi on impulse. Ezi watchdogs, benza izinto ezilungileyo kuba into, aren khange babe? "
  
  
  "Ewe, ndicinga ukuba ngabo. Apho kukho abo ngoku?"
  
  
  "Oh, mna anayithathela onayo omnye ngaphandle ucango." Yena waved yamluma esandleni vaguely. "Kwimeko awunokwazi linda ukufumana emva yakho isigrike pie."
  
  
  "Yena waba a icacile ukuba babambisa."
  
  
  "Kulungile, yena unako linda omnye umhla, andinaku yena?"
  
  
  Yena ayikwazi khangela ukuba uzama ukuba baqiqe Sue-Ellen waba hopeless. Waphakama wema, ukususa yakhe clawed izandla, kwaye wahamba ngokukhawuleza emnyango. Uvula ke, ndabona yakhe ekunene kobuso omnye abantu jikelele brown Mercedes ukhangela kwi kum. Waba bephethe i-.45-caliber pistol esandleni sakhe, aimed squarely ngexesha lam axis powers. Oko kuyafana na yena ke ego hotel. Yena ezivaliweyo ucango kwakhona.
  
  
  "Nobusi, ucinga ukuba ndihamba ukuze ukwazi ukuqhuba kude kum emva ndenza konke oku trouble? Makhe hamba ngoku." Wayengomnye lwazi kwi floor kwi-mhlophe couch, wakhe shirt kwi beseli elandelayo kuye, omnye isandla tucked kwi waistband wakhe eqhelekileyo bikini ezantsi.
  
  
  Kwakukho ixesha xa Sue-Ellen waba fun kwaye funny, obscene kodwa impilo entle. Kwaba obvious ngoku ukuba yena wathi, ukuthi elona lincinane, itshintshile. ndinga kuba kokuba fun kunye yakhe, kodwa yakhe imidlalo waguqukela kum ngaphandle.
  
  
  Wahamba phezu kwayo kwaye wathabatha ngaphandle kwayo bikini. Yena arched yakhe eyomeleleyo, narrow hips ukunceda. Wayengomnye waguqukela phantsi phezulu yi ee wobomi.
  
  
  "Mh. Ufuna ukuqalisa ngaphandle imazi ezindala senkunzi enye kwaye heifer?"
  
  
  "Kutheni na?"Wayengomnye kakhulu indoda yempumlo kwi-unzipping yakhe trousers, kwaye xa yena wabona ukuba kuye amehlo evaliweyo, yena ngokukhawuleza wawaphakamisela yakhe shirt. "Ndinike izandla zenu," mna ilungisiwe, touching ngaphakathi wakhe thigh ke yena wouldn khange xana ukuba wacinga ndandisele ngokwenza oko. Yena waye njengoko bathi, swaying yakhe ezantsi expectantly.
  
  
  Kunye a sudden yokuhamba-hamba, ee sathi kuye yi-wrists kwaye wasongwa i-cloth jikelele yakhe. Phambi kokuba yena ndabona waba yintoni eyenzekayo, yakhe ezandleni baba painfully phezulu ngomhla wakhe emva, ff kokuba secured yakhe.
  
  
  "Isikhewu!" wakhwaza wailed. "Unyana ka-a bitch!"
  
  
  Yena struggled, njengokuba mna kulindeleke, kodwa lowo jerked yakhe kuye fithi; wayengomnye ezincinane ngokwaneleyo ukuya kuma kwi-tiptoe ngaphandle nawuphi na umzamo omkhulu, kwaye ukuba indawo yena ayikwazanga sebenzisa yakhe ukomelela ngokuchasene nam.
  
  
  "Ngoku ukufumana esihogweni ngaphandle apha, Sue-Ellen," lowo hissed yayo indlebe. "Ndiya kuba izinto ukwenza, sinako dlala ngelinye ixesha."
  
  
  "Bastard!" wakhwaza screamed, kicking e kum abayo heels. Wakhe pulled yakhe phezulu omncinane kakhulu kwaye yena gasped kunokuba kwenzakalisa. "Dino!" wakhwaza sakhwaza. "Dino, yizani apha!"
  
  
  Oku kwaba into andiyenzanga nokwazi malunga. Ucango swung vula kwaye balinde dog flew kuzo. Nkqu nokuba Sue-Ellen waba kwi-phambili kum, yena akusebenzi khange omkhulu ngokwaneleyo ukwenza naluphi na uhlobo shield, hayi ngeli umgama.
  
  
  "Shoot unyana ka-a bitch!" i kubekho inkqubela screamed. "Emu, ukuvuthuzela i-liechtenstein intloko ngaphandle!"
  
  
  Dino smiled njengoko wathi chu wavusa i gun .45. Kokuba plenty ixesha injongo kwaye tsala phinda-phinda.
  
  
  Kodwa hayi kangangoko yena wayecinga. Yena shrugged kwaye bakhululwe Hugo ke ikwicala. Ngxi ubambe Sue-Ellen wakhe ezinye isandla, lowo hurled yakhe kabini-edged knife, ethe ngqo kwi-emu ke, throat; Stahl asikwazanga linda ukubona ukuba betha yayo okujoliswe kuko, kodwa etsaliweyo yakhe phantsi kwaye ngaphandle indlela njengoko esifutshane rang ngaphandle kwi-confined isithuba.
  
  
  Xa yena wajonga phezulu, watchdog waba ngxi upright kunye epheleleyo flag ka-imvume intetho kwi yayo ubuso. Wakhangela ezantsi kwi-ukutshaya .45 esandleni sakhe, ngoko ke chu wavusa yakhe ezinye isandla touch i-hilt ukuba jutted ngaphandle phezu ego yakhe neck. Okwethutyana ndandicinga waye ke shoot kwakhona, kodwa sudden rush kwegazi jikelele umngxuma wam knife yamenza ube sowuzinzile yonke into. Wathi chu collapsed ukuba umgangatho kwaye landed soundlessly kwi ingqinqwa beseli.
  
  
  Kwaba ngxi ngowe-Sue-Ellen ke izikhali xa weza jonga omtsha umzimba. Okokuqala, gun waba snatched ngaphandle yamluma esandleni yi-ego ye-fingers, waqalisa phoselani i-ego bucala kwaye itshintshe engqondweni yakhe. Oku kunokuba kuza handy, kwaye mna uphumelele ukuba kufuneka bedlule masiko kwi-bam upcoming uhambo. Ngoko ke, kuye knife waba pulled ngaphandle jikelele Dino ke, throat, oko wenza gurgling isandi, kwaye ngaphezulu igazi waba spilled.
  
  
  "Liechtenstein kwenu, Isikhewu Carter," Sue-Ellen snarled. "Jonga ntoni yaye yam kodonga-ku-eludongeni rug!"
  
  
  Kodwa kwa otyebileyo kwaye elihle Texas kubekho inkqubela waba shocked nge into eyenzekileyo, kwaye wathabatha luncedo ngayo. Kuqala, ukhabe yakhe kwi tail, hayi kakhulu gently, kwaye banyanzeleka yakhe emva uye waba yintoni nicinge ukuba abe impahla yakhe. Yena yamthobela sullenly, speechless okwethutyana. Mna ikhangelwe abafileyo umntu ke pockets njengesiqhelo, kodwa sifunyenweyo akukho nto abonisa ukuba waba hema-into engelilo yintoni Sue-Ellen wathi.
  
  
  "Yintoni wena oza kwenza malunga nayo?" Mna bambuza ngaphezulu, ebhekisa isidumbu.
  
  
  "Wakhe? Yintoni ufuna zithetha ngam?"
  
  
  "Yena ke yakho boy. Kwindlela yakho boat"
  
  
  "Kulungile, ubulewe i-ego!"
  
  
  "Kuba mna-nkqo ekukhuseleni ilungelo ngeenjongo. Emva kokuba kidnapped kum."
  
  
  "Nganye! Achillion, lowo uza kuthabatha care kule mess."
  
  
  "Kuphela yena ke kwi-Japan. Uyazi, yakho watchdog iza kuqala smelling phambi yakho umyeni efumana umva."
  
  
  Yena stared ngomhla bulky umzimba kwi beseli kwaye chewed kwi fingernail. "Ukuba supposedly..."
  
  
  "Iphi eyakho iqela?"
  
  
  "Mna drove ih ikakhulu kwi elunxwemeni shiya. Ngaphandle kuba ezimbalwa guys kwi-injini igumbi kwaye omnye kwi-galley."
  
  
  "Baya andinaku kuva?"
  
  
  "Mna ndinixelele. Ngabo zezithulu kwaye esisimumu. Owu, hayi literally, Isikhewu; ih nje ukufunda ukungahoyi yonke into ukuba kwenzeka ngaloo omkhulu ubudala tub. Uyayazi?" Wayengomnye yokulahla uninzi wakhe Texas accent, kwaye oddly ngokwaneleyo, mna liked wakhe kuba ngcono ukuba.
  
  
  "Uza mamela? Ukuba oludala umhlobo ke icebiso?"
  
  
  "Mhlawumbi."
  
  
  "Thatha yakho zezithulu-ukuthula crew kwaye ufumane i-esihogweni ngaphandle kweli port. Phoselani kude umzimba okanye nokuba ucinga ukuba yi best, kodwa ukuba ufuna ingxelo ngayo ukuba amapolisa, uza kuphela get kwi-trouble. Yaye le guy unayo nayiphi na relatives? ? "
  
  
  "Njani kufuneka ndiyazi?"
  
  
  Mna figured ngayo ngaphandle. Ezilungileyo. Ingaba njengoko ndiya kukuxelela. Ke phezulu kuwe ngoku, Sue-Ellen."
  
  
  "Ewe..." wayengomnye ngxi ujonge kwi-isidumbu, kwaye yena wajonga njenge kancinci kubekho inkqubela owathi nje waqala ukwenza fun wakhe intloko. Esibizwa kanjalo monstrously ubungakanani nah.
  
  
  "Kukho a boat mna banokuthatha? Umva sloop?"
  
  
  "Uh-huh. Iqinisiwe phezulu lilapha." Yena waved yamluma esandleni vaguely.
  
  
  "Ngoko ke ndizaku go." A nzima pistol wawaphakamisela yakhe.
  
  
  Ngesiquphe, yena rushed kum kwaye ubeke ingalo yakhe jikelele wam waist. "Oh, Isikhewu! Layo ngoko ke fucking uxolo, uxolo!"
  
  
  "Nam kakhulu."
  
  
  "Aren ukuba wena ke hlala kwaye uncedo?"
  
  
  "Senza ntoni na imfuneko, mhlekazi?".
  
  
  "Honestly?"
  
  
  "Ilizwi lam ka-mbeko. Kwaye ukuba sekhe khangela nam kwakhona, naphi na ehlabathini, nina nento yokuba ngcono cinga enye into phambi kokuba wenze ukuba trick kwakhona." Wayengomnye tapped kwi-nose yi-Heee, kunye .45-caliber muzzle.
  
  
  Yena kissed i-eshushu kukutshisa kwaye wajonga phezulu ngomhla kum. Kwakukho real tears yayo emehlweni abo. "Njani malunga Barry iveki elandelayo?"
  
  
  "Yintoni?"
  
  
  "Ndithetha, yena kufuneka ahlangane abanye abantu phaya. Kwaye ukuba useza kule ndawo ehlabathini, kwaye... kwaye hayi iyasebenza."
  
  
  "Oh, Kostya Kakrestu!" Kodwa ke kwafuneka laugh. Ee kissed yakhe kwi phezulu intloko, wayengomnye a redhead lokugqibela e wabona yakhe, patted yakhe ibhastile-nzima ass waya mini. "Mhlawumbi," ndathi.
  
  
  Wathabatha speedboat emva Scylla; kwaba midafternoon, i-isibhakabhaka waba ngxi onzulu overhead, kwaye boat wajonga ominously icimile. Xa umyeni weza kwi bhodi, wayengomnye tossed adrift nge boat; umntu ingaba chonga phezulu ego kwi-uxakekile harbor, kwaye yena doubted ngayo mattered kakhulu ukuba Sue-Ellen okanye yakhe absent indoda, nokuba baya ngonaphakade onayo ngayo emva okanye hayi. Kulungile, kwakukho ezininzi.
  
  
  "Hello? Kristina?"
  
  
  Alas, kwakungekho umqondiso wobomi kwi-ngwevu ubumnyama. Xa lukayise approached wakhe, yena pulled a .45-caliber pistol jikelele yakhe jacket pocket, kodwa kwaba kakhulu emva kwexesha. Peeking ngaphakathi, ndafumanisa ngokwam ujonge kwi-mnyama tunnel ukufa kuba okwesibini loo mini.
  
  
  
  
  
  
  Elinesihlanu isahluko.
  
  
  
  
  
  "Ukubeka nayo kakhulu ngokucotha, Isikhewu. Andisoze kukubulala ukuba wena musa." Alex waba ukhangela kwi kum ukususela engundoqo cabin, revolver kuzo isandla sakho. Wakhe asikwazanga ukuthandabuza nen nathi kuba yesibini kwaye wenza njengoko mna waxelelwa.
  
  
  "Wena awuyidingi ngayo," ndathi.
  
  
  "Ndiyazi wakhe ngoku. Ngaba watshabalalisa yonke into. Yonke into!"
  
  
  "Ndiyathemba hayi. Mna ngenyameko wehlela i-low amanqwanqwa ngelixa yena backed kude ukugcina abanye umgama phakathi kwethu. Yaba ixesha lokuqala mna nento yokuba ngonaphakade ebone yakhe, ego, simi kwi decent ukukhanya, kwaye nkqu nokuba waba fatter ziphakathi yakhe stomach ngaphezu kokuba sele ishumi elinesihlanu leminyaka eyadlulayo, mna akusebenzi khange ulingeka ukuzama hlasi kuye. Nkqu ukuba lowo asikwazanga kufumana i gun. "Iphi Kristina?"
  
  
  "Yiya ozayo."
  
  
  "Jonga, Alex, kukho ingxaki..."
  
  
  "McKee? Nick?" Christina ke ilizwi rang ngaphandle ukususela phambili cabin, kwaye kanye emva koko yena wabonakala. "Oko kwenzeka kuwe?"
  
  
  Indlela zichaza ukuba desperate umntu kwaye kubekho inkqubela kufuneka ileta uthando ukuba ufuna baba kidnapped nge spoiled otyebileyo bitch ngenxa yokuba ..... Kulungile, kwayo, yonke into endiyenzileyo ndinga. Ekupheleni, Alex waba smiling, kwaye Christina wajonga dubious.
  
  
  "Ngaba kuthetha nabo abantu car baba ubukele wakhe?"
  
  
  "Kwaye ndicinga kancinci. Bonke Pyrgos."
  
  
  Yena nodded, kwaye yakhe ncuma waba unpleasant. "Ngoko ke nisolko france iintliziyo, apho ingaba ufuna hamba nathi, huh, Isikhewu Carter?"
  
  
  Kuye umntakwabo abruptly intliziyo intloko yakhe waza wamxelela wakhe ukuba abe icimile. Ngoko wabeka i gun kude.
  
  
  "Makhe get emva ukuba ishishini, Alex," ndathi. "Ke, emva kwexesha kakhulu ukufumana Kristina emva Atene namhlanje kuba akululanga ukuba jonga ridiculous..."
  
  
  "Yena waba sele kwi beach ukurhoxisa yakhe reservation. Ngoku namhlanje kwemini. Kwaye ferret phambi kwabo, siza zonke hlala ibhodi. Uthi ukuba ufuna athathwa ukuba lo mfazi ke yacht njengoko ukuba sadlula ngaphandle antonio. Olukhulu. Kristina ngu panicking. Nisolko abagulayo. Ndicinga ukuba okulungileyo ubusuku bonke kuthi." Waguqukela emva yakhe hiding indawo kwi-lesixokelelwane locker.
  
  
  "Mhlawumbi singathi sebenzisa ixesha ngcono kunoko," ndathi. "Yintoni ingaba ithetha, ndithi mna messed phezulu?"
  
  
  "Mhlawumbi hayi zonke kubo. Nakuba kunjalo, wena mna andinaku thetha de sibe ngaphandle ukuya elwandle. Nkqu udade kufuneka ingabi uyazi into endinayo ukuthi yakho abantu; ingozi kakhulu omkhulu kuba nabo."
  
  
  "Ngoko ke, kuba Uthixo ke, ngenxa Kostya, yaye kutheni kufuneka urhuqe wakhe kulo eli kwindawo yokuqala?"
  
  
  Yena straightened phezulu, ukuzalisa yakhe cabin umsonto na genie esiza ngaphandle a umlingo bottle. "Ngenxa yokuba yena ke usapho lwam. Ndibe zange ndimbone kwakhona; ngubani onako ndithi kweli hlabathi? Ingaba ubona njani enako, Isikhewu Carter?"
  
  
  Phantse. Mna zange kubekho usapho ukuba bathethe malunga, kodwa mna uhlobo ndaqonda kuyo.
  
  
  Ubumnyama beza kunye nenceba rapidity kwi ukuba imvula mini. Mna walalayo kuba iiyure eziliqela, nkqu xa Christina waba inkqubo jikelele cabin kwi huff, kwaye xa mna ekugqibeleni onayo phezulu, kwakusebusuku, mnyama njengoko ngaphakathi kwe-gun barrel.
  
  
  "Kristina?"
  
  
  "Ewe?" Wayengomnye kwi deck, ehleli e-ivili nge omnyama shawl wasongwa jikelele yakhe shoulders njenge umfana peasant umfazi. Yayo, waya phezulu kuye.
  
  
  "Wena musa kufuneka ibe mad e kum. Mna wouldn ukuba ufuna nathi ukwaphula phezulu nani."
  
  
  "Oh, ngu-hayi a, N... Mackey. Kodwa namhlanje mna ke ukulungele ukushiya, ukuba emke kuni, ukuba emke umntakwethu, lowo ndandisazi kuphela kuba nje elifutshane iiyure... kwaye ngoku oku. Lo ngumzekelo ebelilindelwe. Ngubani igama? Anticlimax? "
  
  
  "Ukuba ingundoqo lesigrike."
  
  
  Kuya kwaziswa a ghostly ncuma kuye pursed imilebe. "Ndifuna wazi ukuba mna shouldn khange"
  
  
  "Nakuba kunjalo, akunyanzelekanga worry malunga nabo bantu kwi-brown Mercedes simemo kwakhona. Baya asikwazanga landela kwenu; uyakwazi umva Atene kwaye... yonke into izawuba esilungileyo."
  
  
  "ewe. Mhlawumbi." Yena waguqukela kum, wakhe ubuso isigaba sentetha. "Kodwa McKee... kwakukho enye... kwi-tavern kwaye wam hotel."
  
  
  "Uqinisekile ngayo akusebenzi ukuba onjalo umntu?"
  
  
  "Ingaba kutheni kuya kufuneka ukuba ibe? Kutheni waye loomama bodyguards landelani mna?"
  
  
  "Oh, mhlawumbi ngaphandle nto ukwenza," utshilo lightly, hayi nikholelwa yakhe mazwi kuba kwa ngomzuzu.
  
  
  "Awundikholelwa."
  
  
  "Ngokuqinisekileyo, ndiyakholwa, ndimkhulule."
  
  
  "Owu, hayi. Ungummi impimpi; silindele kuwe izinto ezinjalo, kwaye xa sukuba zama kukubulala jikelele cannon, usebenzisa umfazi ke umzimba ukukhusela ngokwakho xa ufuna ih ukubulala."
  
  
  Xa mna nento yokuba wathi, Alex ibali lam ingxaki kunye Sue-Ellen, ndibe nento yokuba ngokupheleleyo zilityelwe malunga Christina ke ubuso; ngoku mna waba buhlungu mna nento yokuba uye kwi zonke iinkcukacha.
  
  
  "Kuza kwi," a baninzi elizweni, ayo ego
  
  
  "Lento ezinobungozi kunjalo, Kristina. Uvuye ukuba uza kuza ngaphandle kokuba e emini emaqanda ngomso."
  
  
  "Wakhe? Ndiya zange ndiyazi into?"
  
  
  "Andiqondi sibone ukuba kutheni na..."
  
  
  Ukususela indlela yena reacted, ngesithe weva kuyo yonke ngexesha elinye: i thambileyo indlela le boat zethu baqubuda, i-thambileyo tyhala, kwaye ngokukhawuleza zamisela ndawonye ka-ulwaleko-soled boots kwi-phambili deck. Yena slid ngaphandle i-sokugweba kwaye crouched phantsi, reaching kuba .45 ngexesha elinye. Kwakukho nje ngokwaneleyo ukukhanya ukubona ezimbalwa indistinct iimilo ozayo ye-ingqinqwa mast, uyise chu wethu icala.
  
  
  "Isikhewu...!" Christina hissed.
  
  
  Yinto yokugqibela ndifuna ukwenza waba shoot; isandi kwi-icimile harbor kwaba ngathi a cannon esifutshane. Hugo balibeke wakhe ikwicala kwaye ndalinda.
  
  
  "Umnu McKee." Ilizwi weza evela kwelinye icala mast, thambileyo kodwa cacisa;
  
  
  Andiyenzanga impendulo.
  
  
  "I-kubekho inkqubela kwi-phambili amehlo am. Uza kuphendula, okanye yena ufile."
  
  
  Yena glanced phezu kwesixhanti sakhe. Kristina waba ngxi kule ngasemva ivili, yamluma esandleni ngomhla wakhe throat:
  
  
  "Zonke ekunene," ndathi.
  
  
  "Thina nje ufuna ukuthetha kuye. Ukuba ufuna musa ukusa, thina uphumelele khange shenxisa. Ingaba uvuma?"
  
  
  Ilizwi lunxulumano wakhe; ke ndikulo wam igumbi kwi-Pyrgos ezimbalwa nights edlulileyo, apologizing njengoko Egos ezimbini etsaliweyo i-isidumbu ukuba umlilo yokuphepha.
  
  
  "Yintoni ufuna ukusuka nah?"
  
  
  "Nje amazwi ambalwa. Ukuba unayo i gun, nceda faka yakho ego, Umnu McKee. Kengoko ufuna nayiphi na trouble, ingaba thina?"
  
  
  "Ngoko ke, singathetha."
  
  
  "Yangasese. Unobuhle Zenopolis, ungakwazi nceda phambili sizigqatse?"
  
  
  Christina waqala ukufumana phezulu, kodwa lukayise motioned kuba wakhe ukuba uhlale apho wayengomnye.
  
  
  "Yena uya kukuxelela ngexesha ehleli ngxi. Ngaba wandixelela ngaba kwakukho i-cop?"
  
  
  "Ngoko ke, ukuba bniyakhumbula kum, Umnu McKee?"
  
  
  "Ewe, supposedly."
  
  
  "Esihle kakhulu. Ngoko uphumelele ukuba unayo nayiphi na objections. Unobuhle Zenopolis?"
  
  
  Wabona ukuba omnye isithunzi waba ukuhambisa noku bypass ezindleleni, kwaye baqalisa weaken ngayo .45 kwi-ego icala. Nathi lwezempilo, nathi lwezempilo, mna uphumelele khange bavumeleni bathabathe kuthi kude.
  
  
  "Hayi, Umnu McKee," watsho umntu ngasemva mast. "Mna uyakwazi ukubona kuwe kakhulu ngokucacileyo. Umyeke ngoku."
  
  
  Ndenza oko. Mhlawumbi omnye wabo ayikwazi kufumana bambulala kuye, kodwa hayi zombini. Kodwa xa ndabeka wam gun phantsi kwi deck, ndeva umphandle wakhe flashlight phantsi isandla sam. Yena asikwazanga kufumana ukuba ummangaliso ukuba nabani na jikelele abantu ayikwazi khangela into ndandisele besenza, kodwa yena wavusa yakhe ego kwaye ivuliwe ezine-ikhamera beam.
  
  
  Umntu kwi-mast igqunywe amehlo akhe kunye isandla sakhe, waza kamsinya ojika ngcwele komnye. Waba blinded okwethutyana, ngoko staggered emva wawa overboard. Phambi ndeva elingenantocomment, lowo wenza ngcwele emva ngomhla omnye umntu, ngexesha elinye reaching emva tsala Christina kwi cab emva kwam.
  
  
  "Faka i gun," ndathi kulo eliphantsi ilizwi, kwaye pulled ngaphandle .45. Waye njengoko i-emu waxelelwa, lakhe isixhobo ilahle ukuba kophahla le cab nge thud. Waba ngxi ubambe isandla sakhe kwi-phambili ubuso bakhe. Ndathola phezulu kwaye wahamba phezu kwakhe, Hugo wam esandleni sakho.
  
  
  Ukuba kokuba elungile ukuba shoot kuye, naye uya zithe abafileyo, kodwa kunye a sudden yokuhamba-hamba, waguqukela kwaye jumped ecaleni. Kwakukho omkhulu elingenantocomment, ngoko ke cwaka. Ndaya icala ukubona apho kwaba esiza ukusuka; wam ngcwele ibambe abanye yokuhamba-hamba phantsi kwamanzi kwaye ke ezilahlekileyo kuyo. Mna waqala phambili, kodwa Kristina sathi ingalo yam.
  
  
  "Isikhewu! Nick! "Kum, kuye ilizwi bamthwala ubuncinane a ezimbalwa miles kwi & nb ukuba waba ekubeni listened ukuba yi-eliwaka iindlebe. "Ke, umntu! Enye abo chased kum!"
  
  
  "Apho po?"
  
  
  "Ukuba omnye... yokuqala. Omnye othe wawa kuqala."
  
  
  Wam ngcwele intliziyo oko ngaphandle kwaye sukuyihoya isandi ye-boat pushing ngaphandle basuke Scylla ke, baqubuda, ngenxa ndinga khangela kakhulu ngokucacileyo kobuso umntu Sergei kokuba betha kuqala. Kokuba a magnificent drooping moustache, kwaye nje ezimbalwa nights edlulileyo, wafa ngowe-bam izikhali, esifutshane kwi-axis powers ngomoya wakhe iqabane lakho.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Ngoko ke apho esihogweni ukhe waziva, tailor?" Mna lanyanzelisa emva kokungenisa phambili cabin kwaye ukuvula ucango ye-lesixokelelwane locker.
  
  
  "Wakhe? Andikho apha. Khumbula?"
  
  
  "Kunjalo. Ngoko ke baya ukubulala zakho zexabiso udade, kwaye wena hlala kule umngxuma na rat?"
  
  
  "Ukuba babe kukubulala zombini, mhlawumbi ndizakuyenza yiya phambili hatch kwaye ukubulala yakhe. Ngoko ke, ayikho enye indlela. Kodwa ndinezinto ezininzi ngokubhekiselele kuwe, Isikhewu Carter; ndinako kuva abo stupid izihlangu, kwaye ndiyayazi unga ukukhombisa u kwabo ngaphandle ivula phezulu."
  
  
  "Ungakwazi kuba bambulala ih nge knife. Ukususela ngasemva. Yena akusebenzi khange wacela ukuba shoot, ngoko ke baya ekhohlo."
  
  
  Okokuqala, Alex wajonga awuqinisekanga. Mhlawumbi ukhe ubene ekunene, kodwa..." wajonga phezu wam shoulder ngexesha lakhe udade, owaye ngxi clinging yam shoulder.
  
  
  "Isikhewu?" watsho. Mna ke annoyed ukuba wayengomnye usebenzisa lam lokwenyani igama, kodwa zonke sino kunye kwaba ngoku ukuba ndandisele ndinovelwano engalunganga.
  
  
  kwaye ngoku kwabonakala kum ukuba bekunga khange ndiyazi ngamnye ezinye kwaphela.
  
  
  "Yintoni na?"
  
  
  "Musa ukushiya kum apha, Isikhewu. Mna andinaku umva Atene ngoku, andizange."
  
  
  "Jonga, oku engenakwenzeka..."
  
  
  "Kodwa kutheni na, Isikhewu?" "Lam owakhe udade, yena ke sengozini, huh? Simele thatha yakhe kunye nathi."
  
  
  "Alex, ukusuka apha, ukuba siphinda-lucky, kuzakuba elungileyo iintsuku ezimbini phambi sinako ukufumana ukuba Taranto. Wonke unye lo msebenzi kukuba thina musa ukwenza nantoni na ukuba ingaba distract kuthi ukususela ezindleleni. Ukuba Christina iza kunye nathi, kunye nam, nayo ayikwazi ukuvuthuzela lento yonke into phezulu."
  
  
  "Kwaye ukuba yena iyahlala, uninzi kusenokwenzeka ukuba yena uza kufa. Hayi, bazalwana nabanye, lowo ayikwazanga vumelani oko kunokwenzeka. Ke fault yam, ewe, ukuba mna wazisa kuye kwi-kwesi sihlandlo, kodwa ngoku ke, phezulu ukuya ezimbini kuthi ukwenza yonke into sinako ukwenza kwayo ukwenza oko. musa ubunzima kuba oko."
  
  
  Yamluma esandleni waba ukungcangcazela wam emva, kwaye ukuze isonjululwe kum ngaphezu Alexaquery logic. Ezilungileyo. Makhe khona. Vula ngoku."
  
  
  
  
  
  
  Elinesithandathu
  
  
  
  
  
  Wakhe washiya harbor phantsi uyasebenza ezongeziweyo, usebenzisa onboard auxiliary izixhobo. Xa kwakungekho ezinye boats kwi-emehlweni abo, Alex crept kwi cockpit kwaye bahlala phantsi ngomhla iinyawo zam.
  
  
  "Awuyazi la manzi," uya kwaziswa. "Ukukhanya buoys kukuxelela apho hayi ngonaphakade ukuba ndiye. Ndizakuxelela apho khona."
  
  
  Phantsi ego ke, inkokhelo, thina abalandela a isiqhagamshelanisi esiyimfihlo ukuba kubeka phakathi island kwaye mainland; omnye inani labantu okanye izilwanyana ka-oqaqambileyo ezongeziweyo, yandixelela, iphawulwe umda phakathi Ihungary kwaye Greece. "Bathe enjalo fortresses! Hayi kuphela eel ayikwazi okokuba mimmo e endaweni yabo kwi entsundu busuku kwehlabathi."
  
  
  "Njani yaye ufuna ukulawula oko?"
  
  
  "Hayi, umhlobo wam. Kodwa apho bathe wabeka ngoko ke abantu abaninzi nezixhobo ukukhusela zabo imida, ngoko ke kufuneka kubekho ezinye iindawo apho kukho akasoze abe ngoko ke, abaninzi kubo. Mhlawumbi hayi nkqu ngokwaneleyo, huh?"
  
  
  "Ndandicinga i-coast ka-Ihungary waba kakuhle guarded kuyo yonke indawo."
  
  
  "ewe... hayi engalunganga. Kodwa mhlawumbi ukwahlula okulungileyo ngokwaneleyo."
  
  
  "Njani ke emntla umda?"
  
  
  "Eh?"
  
  
  "Ihamba Eyugoslavia? Ingaba ezi iindawo Greece?"
  
  
  Alex straightened phezulu. "Ingaba uyazi ngesi, Isikhewu Carter?"
  
  
  "Ukuba ke ngokwaneleyo," I lied. "Ubuthe ukuba ubune into vital ukuba sixelele xa ufuna zaphuma. Nisolko bemkile. Yintoni oko?"
  
  
  Yena grinned kwaye pointed ozayo. "Xa sifuna okokuba ngalo strait, apho sifumana betha yi-isialbania umatshini guns ngoko ke, vala ukuba uyakwazi ivumba i-gunpowder kwi-ih cartridges, ngoko ke ndizakuxelela omnye okanye izinto ezimbini. Ke ixesha xa ndawufumana."
  
  
  Waba ilungelo malunga ekubeni uvale i-isialbania coast; akuba pointed ngaphandle ulawulo ezongeziweyo, ndaba i-ndinovelwano ukuba ndinga phantse zifikelele elunxwemeni kwi omabini. A tanker esiza kwi ukusuka kwelinye icala isiqhagamshelanisi scared i-esihogweni ngaphandle kwam kuba ngeli; kukho asikwazanga ngathi ayixhasi namnye kuba naliphi na igumbi ekhohlo kwi-nen kuba nkqu yethu encinane boat. Alex advised kum sukuyinaka.
  
  
  Xa sifuna washiya strait ngasemva kwaye onayo phandle yolwandle, wayephantse relieved kwakhona, kodwa ke akusebenzi khange phambi kwexesha kakhulu kuba Stahl ukuze ndonwabe. Umoya wabona lencwadi ithi phezulu, kwaye ngokukhawuleza njengokuba thina washiya barricades ka-Corfu, kuya yavuthuza elubala wethu amazinyo. Xa sifuna waqala experiencing nzima ingqubaname, Alex waya ozayo ukuphakamisa jib, ngoko ke, ziphakamiseni. Ufana alahle a ezimbalwa hamburgers kwi grill kwaye beme emva ukuba akunyanzelekanga ukuba ndiyinqaye. kwabo get charred.
  
  
  "Ke sikwi sailing, Isikhewu Carter. Ingaba elungileyo sailor?"
  
  
  "Endiyenzayo esilungileyo."
  
  
  Ezilungileyo. Le ingu yakho kumnandi cruise, kwaye xa kuse isiza, kufuneka siye ezantsi kwakhona. Ukuba nabani na efumana vala ... Ngoko ke, bazalwana beautiful udade andinaku ubungqina ukushiya kuni, unako yena? Ngaba indlela: heee kwaye uza kuba ndonwabe, kwaye ukuba bakhangela hostile, uza shoot kwaye ukubulala kwabo."
  
  
  "Alex?"
  
  
  "Ewe?"
  
  
  "Yintoni le esihogweni kuko konke oku, tailor? Sino washiya strait."
  
  
  "ewe. Kwaye yintoni ndine emandikuxelele yona, ngenxa ukuba akunyanzelekanga ukuba baphile, kufuneka ukwazi. Ingaba uyazi ukuba Hema wenziwe apho zonke ezi ubudala?"
  
  
  "Defector".
  
  
  "Owu, ewe, ukuba, kodwa musa kuba ngoko ke suspicious, umhlobo wam. Wam lizwe ... kulungile, jonga ke namhlanje. Yi communist sibe linani elikhulu threat kwesinye jikelele abo loyal yangoku urhulumente? Okanye omnye owaye nje Communist kwixesha elidlulileyo? Akukho . Andikho ukwenza excuses, Isikhewu, ndiyazi okokuba. Wakhe bamfumana unbearable urhwaphilizo wam kunye kweli lizwe, kwaye ngoko ke yakhe waya Ihungary, apho babesele ndonwabe kakhulu ukusebenzisa wam iinkonzo. Ezi zezinye abomeleleyo, ezi Albanians abakhoyo ngamanye amaxesha kuthiwa Mongols. Yurophu. Ezahlukileyo ukususela wonke umntu ongomnye, ubusazi? "
  
  
  Wakhe ndaqonda ke, vaguely. Zazomelele, secretive, hostile ukuba outsiders, kwaye fierce fighters owathi resisted enokwenzeka invaders kuba centuries. Ngaphezu kwesiqingatha ezi abantu baba Muslims, kwaye balwa zabo iintaba njengoko fanatically njengoko zabo abakhuluwa entlango amazwe ye-Kumbindi Mpuma.
  
  
  "Yintoni eyenzekileyo?" Ndicela yakhe. "Yintoni made ufika emva?"
  
  
  "Kulungile, bazalwana omnye umhlobo, kuya kuthabatha Sundays ukuba kunixelela zonke malunga nayo. Uyabona, communism ngu elikhulu leveller; nkqu Ihungary, icace abanekratshi warriors kwi petty bureaucrats. Kodwa ke ayisosine rheumatism yakho corkscrew, eh?"
  
  
  "Hayi indlela."
  
  
  "Ngoko ke, kuye, ndiya kukuxelela, kwaye kufuneka mamela ngenyameko. Omkhulu yokuhamba-hamba ka-ihlabathi communism sele bonke kodwa bema; yakho umongameli intlanganiso kunye neenkokeli kwi-China kwaye Moscow, kwaye Vietnam Imfazwe iphezu. Kuba ngoku." Yena chuckled. "ewe. Kodwa kukho amalungu eli omkhulu yokuhamba-hamba abo musa ngoluhlobo uphuhliso, umhlobo wam. Baya ngxi mamela Marx, Lenin, kwaye Stalin kwaye sikholelwa ekubeni communism kufuneka kusoloko yandisa de inkqubo ulawulo lonke ihlabathi. . Kanye phezu ixesha, bakholelwe kum, hers waba phantse enye kuphela jikelele kwabo. Kodwa hayi ngoku, Isikhewu, hayi ngoku. Kulo naliphi na ityala, bamele ngxi esebenzayo, ezi fanatics, kwaye ngabo ilungiselela a monstrous intshukumo ukuba awukwazi ngcono kuba negalelo ih sizathu. ngaphezu amabini Isivietnam."
  
  
  "Yintoni lonto?"
  
  
  "Ingaba uyayazi ezimbini lakes kwi umda phakathi Ihungary kwaye Eyugoslavia? Kufutshane Greece?"
  
  
  "Ndiya kukwenza."Ndakhumbula inkqubo eyenziwayo ke ifayile kwi imaphu kakuhle kakhulu.
  
  
  "Nkqu ngoku kukho umkhosi apho. Baya musa belong kuthi, akukho mcimbi ilizwe; bamele Greeks, Albanians, Yugoslavs, kodwa ngabo bonke loyal Communists ezindala nzima esikolweni. Ngapha ... ewe... baya qala zokusebenza kwi-iintsuku ezimbini. uthotho guerrilla olubulalayo ukususela kweli ezimeleyo eselunxwemeni phakathi ezintathu amazwe ukuba engages ngokupheleleyo confuse ihlabathi amagunya. Ih uza kukhokela, njengoko nani Americans kuba coined ibinzana ngoko ke, kulungile, i-Vietcong amatyala anokwenzeka uqikelelo lwamatyala anokwenzeka ... "
  
  
  Yena vumelani yiya ye-uboniso ndlela ivili kwaye whirled jikelele ukuzijonga Alex ke ngokubanzi, zolile ubuso. "Intoni?"
  
  
  "Ngokuqinisekileyo, umhlobo wam. Ngubani ngcono equipped ukuze yenze imisebenzi enjalo military imisebenzi kunokuba Vietcong? Kunye zabo ezamandulo zesintu kwaye zabo ezincinane, underfed troops, balwa i-French kwaye Americans ukuba hilt kuba njengoko ixesha elide kangangoko sinako khumbula. . Kutheni unthinkable ukuba banqwenela okokuba ngomhla wabo ulwazi lwabo idealism ukuba iqela ukuba ngoku zihlanganisene kule indawo ekude, phakathi Lake Ohrid kwaye Lake Prespa? Cinga malunga namathuba! Kwesinye isandla, a staunch ally ka-United States, nangona a military dictatorship mihla; kwelinye, olona repressive communist regime Entshona ihlabathi; kwaye ngomhla wesithathu, kulo Eyugoslavia, ngakumbi ithelekiswa ne-West kune kunye Russians. Abaya umthetho ngokuchasene nabo xa ih raids begin? Ngawo kweli lizwe baya buzz Kwaye nkqu ukuba ih ingafunyanwa, oko kuya na enye enkulu amagunya ntoni? Uza ih ibhombu ye-United States? Iya Russians thumela emvula ngokusebenzisa Eyugoslavia? Hayi, umhlobo wam. Kanti ke, oko-oko kunokwenziwa, eh? Ngenxa ihamba kunye eli phulo ka-terror nokufa iza kuba propaganda phulo ukuba engages kwi-hayi evumela umphandle echibini ukungahoyi yintoni eyenzekayo ethu amancinane yembombo yehlabathi. Ngokukhawuleza okanye kamva, amanyathelo, kufuneka kuthatyathwa, kwaye oku kufuneka inevitably kukhokelela ungquzulwano phakathi West kwaye communist amagunya."
  
  
  "Kuya izandi pretty grim," mna ungeniswe. "Kodwa wazi njani konke oku?"
  
  
  Alex laughed. "Kuba mna, bazalwana nabanye mna, bancedisa misela kuyo yonke phezulu de ndaqonda ntoni mna ke ukwenza oko."
  
  
  "Ngaba kuthetha nani asikwazanga uyazi?"
  
  
  "Musa kuba ngoko ke skeptical, Isikhewu. Yena ufumana i-ingcali yayo entsimini, kwaye njenge ezininzi ezifana ingcaphephe, mna akusebenzi khange waxelela ngaphezu mna luyafuneka ukwazi malunga yayo yonke injongo na icebo."
  
  
  "Kodwa kufuneka ndawufumana?"
  
  
  "ewe. Ndaqonda kuyo. Kwaye yakhe, ndafumanisa ukuba ndandingasakwazi bahlale kunye ulwazi ndaba. Ngoko ke..." wakhangela jikelele kwi-mnyama, oppressive isibhakabhaka ngasentla kwethu. "Ngoko ke, wenze kakuhle=)".
  
  
  Yena onayo ngasemva ivili phambi kokuba kuse, kodwa lowo asikwazanga nkqu zama ukuya kulala. Kwakukho abantu abaninzi, imibuzo, ukuze bambuze ih.
  
  
  "Wena wathi, bethu agents kwi-Greece ukuba akukho mntu uza unobuhle kuwe ngendlela Ihungary kuba iintsuku ezimbalwa. Njani yaye ufuna ukulawula oko?"
  
  
  "Kulungile, ukuba akusebenzi khange ngoko ke wouldnt kuba nzima. Ngu lizwe kunye iintaba zonke phezu kwaso, uyazi, kwaye embi kakhulu iindlela. Ndaba ezininzi inkululeko ukuhamba jikelele imisebenzi yam. Emva kwaye phambili ngokusebenzisa kweentaba; yayo zange sele kumzantsi Afrika Emelika, kodwa ukususela oko anayithathela ukufunda, kukho amazwe njenge Chile kwaye Peru kunye roughly efanayo iimeko. Lonke ixesha iimoto kwaye iibhasi shiya iindlela kuhla ukususela abanye ekude ntaba ithambeka. Coca ezibanzi zezothutho kuba kwiintsuku ezimbalwa kwaye pretty imimandla. "
  
  
  "Kodwa ke, uza kuqwalasela kuwe, uphumelele khange babe? Nkqu kwi mountainside?"
  
  
  "Oh, akunjalo. Wam umqhubi kwaye mna, thina wabona lencwadi ithi phezulu oludala umntu ngomhla wethu wokugqibela uhambo. Ingozi enkulu ubudala umntu, phantse njengoko omkhulu njengoko yakhe. Wakhe emu wathembisa ukunika ego a ride ukuba coast; ndinezinto ezininzi nezihlobo phakathi abantu Ihungary ngexesha lam travels, uyazi? Yena draped yakhe efanayo jacket phezu Emu ke shoulders ukugcina kuye eshushu kwi-yingqele iintaba. Stahl asikwazanga thatha amaxwebhu
  
  
  jikelele pocket, kuya wouldn khange abe enjalo elide indlela. Kwaye ngoko wam umqhubi yenza ezingachanekanga signposts, kwaye mna iingcaphephe ukwazi ukufumana phandle phambi car uyaya phezu entabeni. Kukho izinto ezininzi umlilo phantsi phaya. Endala umntu uya zange freeze kwakhona, eh? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Waba emva kwi-ivili, besilwa kweqela elinzima kwamaza, xa Kristina weza phezulu ngomhla deck. Wakhe ubuso yadumba, kwaye akusebenzi khange ngenxa coke. Yena kodwa khange athethe nam, kodwa wabona lencwadi ithi phezulu kwayo ikofu mug kwaye leaned ngokuchasene kophahla le cab, ujonge ozayo.
  
  
  "Molo," lowo ngokuba softly.
  
  
  Oko wathabatha wakhe ixesha elide ukuphendula, kodwa cwaka, yena ekugqibeleni waguqukela ukuba ubuso kum.
  
  
  "Ingaba ufuna kulala kulungile?"
  
  
  "Ndiye ndicinge ngoko ke," watsho Aryanly. "Njani kungekudala uza sifika Taranto?"
  
  
  "Mhlawumbi namhlanje ekuseni. Thina asikwazanga kufumana kakhulu comment kunye imozulu kule cruise."
  
  
  "Hayi, thina akhange na kwenzeka ukuba okwangoku." Yena wehla ngaphandle komnye ilizwi kuthi, kwaye bendiphantsi yedwa kuba ixesha elide iiyure de sun zaphuma kwakhona.
  
  
  Alex surprised kum nge esiza kwi deck kwi ngokubanzi & ubude:, kodwa yakhe inkcazo made evakalayo. "Mamela, bazalwana omnye umhlobo, sibe halfway kwi-Italy, aren ukuba thina? Ukuba baye bacinga ukuba ndiza kwi bhodi oku boat... Yena wenza dive-genericname gesture kunye isandla sakhe. "Andiqondi njenge ekubeni phandle phaya xa-sun ngu shining. Hayi ukuba akunyanzelekanga ukuba kufuneka."
  
  
  Kristina kamsinya abaziwayo kwethu, ukuzisa steaming cups ka-ikofu kwaye neatly arranged plate ka-sliced spam kwaye feta cheese. Alex applauded akubona oku.
  
  
  "Ngoku lo ngunyana wam olungileyo, isigrike udade!" lowo roared, silithi a handful kwaye shoveling i inyama kwaye cheese ingene emlonyeni wakhe. Kristina smiled faintly. Wenza yakhe get ngasemva ivili xa waya downstairs ukuba shave kwaye tshintsha.
  
  
  Wayeneminyaka nje scraping yokugqibela ye-foam ukusuka phantsi yakhe nose akuba evile i-distant kugquma ka-anamandla amandla. Iinyawo scuffed kwi cabin deck, kwaye umyeni wajonga ngaphandle ucango nje ixesha ukubona Alex dive kwi engundoqo cabin.
  
  
  "Yintoni na?"
  
  
  "Ingozi enkulu motorboat. Ke esiza elubala ekuhlaleni kwethu." Wathabatha revolver ukususela iinkuphelostencils ngaphezu galley sink, ukhangele kwentlawulo, waza waya emva gangplank.
  
  
  Wakhe razor dropped, wiped yokugqibela ye-shaving cream ngaphandle yakhe ephezulu lip, kwaye wathabatha ngayo ngaphandle .45. A lousy isixhobo ukususela kwiminyaka engamashumi amabini iinyawo kude, kodwa ukuba inikwe bonke ndaba. Mimmo Alexaquery pushed elidlulileyo yakhe kwaye climbed kwi cockpit, apho Kristina vumelani ivili swing phezulu kwi omoya, ubukele le-boat okokuba kwethu.
  
  
  "Gcina yayo kwi desktop," lowo ilungisiwe, kwaye tucked i gun phantsi yakhe shirt.
  
  
  Kwaba enkulu omnyama-hulled cruiser, ukusika ngokusebenzisa kwamaza njengoko ukuba nu kodwa akakho. Ukususela zethu i-engile, zonke ndinga khangela waba umnyama kwaye encinane candelo cockpit kunye enkulu searchlight kwisakhelo kuyo. Weza e kuthi njenge midfielder chasing a tackle owaye lucky kwaye ayikwazanga ukufumana ngaphandle i-ingca. Yena waqalekiswa kwakhona nge-Hawke kwaye wonke ego sailboat sicwangciso.
  
  
  Wakhe gun waba ngaphandle, bephethe ego ngomhla wakhe leg, hiding kwi imboniselo. I-boat kokusebenza kwentshukumo ekhawulezayo, esiza kakhulu ekuthatheni zethu stern, phambi slowing phantsi kancinci kwaye veering ngaphandle ecaleni. Wayesele eza nyusa yakhe gun kwaye shoot xa wabona indoda emva ivili.
  
  
  "Molo, beautiful!" lowo sakhwaza ngokusebenzisa yokutshiza ye-ego corps. "Ixesha elizayo nisolko kwi Paxos, shiya ukuba stupid i-american ngasemva, kulungile?"
  
  
  A Frenchman nge shock ka-iinwele kwaye ukuba neentloni, uqinisekile ncuma waved isandla sakhe, yavuthuza a asazanga ukuba Kristina, kwaye threw kakhulu amanzi ethu icala, ukuqala amandla kwaye isihloko ngaphandle nge ekunene angles ukuba indlela yethu.
  
  
  "Unyana ka-a bitch," I breathed, tucking i gun emva kwi-bam belt. "Mna ukugcina imali, abe ke isihloko ukuba balicity in italy."
  
  
  "Yintoni?" Kristina wabuza. Wayengomnye pale kwaye trembling, kwaye lowo asikwazanga blame yakhe.
  
  
  "Ayinamsebenzi. Andisoze drive yakhe."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Thina ngxi hadn ukuba kuza ashore phambi mnyama, kodwa ndandisazi sasivuya kwi heel i-Italian qala. Njengoko ixesha elide njengoko bekungekho impawu ka-pursuit, hers, ukucinga ndibe relax, ndaya phambili cabin ukubona ukuba mna ayikwazanga ukufumana yakhe ezine okanye ezintlanu iiyure ' kulala. Ixesha elithile, ndiziva Kristina kwi-main cabin ukwenza ikofu kwaye rattling plastic dishes, ngokwenza i-ukucoca ukuba ndicinga ukuba bonke abafazi bazalwe ukwenza, kwaye ndiyazi njani ukwenza oko. Emva koko ndeva wakhe indlela i-cockpit, kwaye kwakukho uzalise cwaka ngaphandle kuba isandi lamaza lapping ngokuchasene hull i-i-intshi okanye ngoko ke, ukususela kwentloko yam ...
  
  
  Yayiyeyona uloyiko lwasebusuku, kwaye wam wokuqala wayecinga waba ukuba oku kwaba ke kwenzeka. Kwakukho yingqele impefumlo kwi kobuso bam, a yingqele steel wam throat. Yena balingwe baphuncuka ngokusebenzisa vaults, kodwa kwi-nokulungiselela ubumnyama i-uloyiko lwasebusuku akazange okokuba. Ndinga bazive i-ukungasebenzi ye-ukungasebenzi slicing ngabaprofeti bakhe inyama, kwaye wayesazi mna akusebenzi khange dreaming.
  
  
  Kumele hers, lowo screamed, jumping kude knife. I-Software ye-bam site
  
  
  Ndicinga ukuba waba betha kwi-intloko yi-stiffening ribs ye-boat ke hull esilandelayo ukuya narrow bunk. Mna ke stunned, ndava wam iinwele twitch, kwaye okujoliswe kuko iiwindow zenziwa ngokukhawuleza emva. Rob zombie sank nzulu kwi-bam ka-adam inkcazo emfutshane, ngoko ke disappeared angeliso explosive growl ukusuka kwenye indawo emva kwam.
  
  
  Ndaqonda yayiyeyona dim ngcwele, bazalwana flashlight, kwaye ghostly ukukhanya kwayo ndabona u-twisted ajongene bending phezu kwam ngonaphakade. Baya asikwazanga jonga njenge nantoni na mna, nento yokuba ngonaphakade phambi kokuba ebone: ifayili-eyed, ziqinile-mouthed, akukho nto kuviwa, nje nzima wheezing ivakala ngathi oludala car malunga ukuthatha yayo yokugqibela impefumlo.
  
  
  Mna-sat phezulu abruptly, sathi i-.45-caliber pistol, kwaye ifumanise oko ngxi tucked kwi-bam belt.
  
  
  "Musa worry, Isikhewu," Alex growled. "Yena ayifumananga kuyo."
  
  
  Yena igcine yakhe udade u-neck kunye yakhe forearm jikelele oak stump, kwaye njengoko yena & ncamathiselamessage status, lowo coolly twisted yakhe fingers de yena dropped the knife jikelele yamluma esandleni, Hugo.
  
  
  Ndamxelela. "Yintoni le esihogweni?"
  
  
  "Wake phezulu, Isikhewu." Yena pushed i kubekho inkqubela kuwo narrow hut komnye bunk: "ufuna ukubulala yakhe, okanye ndiya kuyenza?"
  
  
  Yakhe, wajonga e-Nah kwi-faint ukukhanya, wakhe ubuso ezifihliweyo nge ingqinqwa curtain ka-iinwele. "Ukubulala wakhe?"
  
  
  "Kunjalo."
  
  
  "Yakho udade?" Waba ngxi isiqingatha belele.
  
  
  "Udade?" lowo snorted kwaye sathi ee ke chin, forcing yakhe ukuzijonga Brylev. "Yena ke hayi udade, Isikhewu Carter. Kwaye ngoku ngu ivoti-a ivoti uya kufa."
  
  
  
  
  
  
  Isahluko ishumi elinesixhenxe
  
  
  
  
  
  "Ewe," watsho. "Ukundibulala."Wakhe ekujoliswe wawa kwi Alex ke ubungqina paw njengoko ukuba yena ayikwazanga ndiwubambe na ixesha elide okanye ungafuni.
  
  
  Wakhe pushed kude kuye umntakwabo ke isandla sakho kwaye pulled rob zombie phantsi sloping deck phakathi kwethu. "Ayi ukuba yakho udade, Alex?"
  
  
  "Ngokuqinisekileyo akunjalo."
  
  
  "Wazi njani?"
  
  
  "Ndakwazi oko ukususela ekuqaleni ngomzuzu ndabona yakhe behamba yam taxi. Udade waba kwaye baby xa mna yokugqibela wabona yakhe, kodwa yena wajonga nje ngathi kum. Pretty, ewe, kodwa kunye ingqinqwa legs kwaye umzimba ngathi zam. Hayi ke omkhulu, mhlawumbi. kodwa ke ayikwazanga zithe ngoko ke olugqibeleleyo." Yena wabaleka i-faint beam a ipensile noku ubude kubekho inkqubela ke huddled umzimba phawula kuye kwaye yakhe, kodwa kokuba ukuba uyavuma ukuba kukho akusebenzi khange kakhulu resemblance.
  
  
  Yena igcine ngaphandle isandla sakhe kwaye banyanzeleka wakhe ukuba ndijonge kuye. "Wena balingwe ukundibulala?"
  
  
  "Ewe." Waze wathi kuyo ngaphandle hesitation.
  
  
  "Kutheni?"
  
  
  "Ngenxa yokuba mna kwafuneka."
  
  
  "Kwaye Alex, kakhulu?"
  
  
  Heee, kwakungekho nto ukubamba umva.
  
  
  "Njani?"
  
  
  "Wakubhubha, ego ange esifutshane kuye." Yena pointed yam belt, apho .45-caliber pistol waba stuck.
  
  
  "Kwaye ke ngubani?"
  
  
  "Oh, ukubulala kum! Nceda!"
  
  
  "Kuza kwi, Kristina. Ngoko ke, yintoni?"
  
  
  Wathabatha a nzulu impefumlo. "Kwaye ke... mna kwafuneka phoselani womntakwethu umzimba kude... Alexaquery ibhodi kwaye akhulule zezenu kwi-Italian coast. Taranto, ukuba kunokwenzeka, kodwa naphi na."
  
  
  "Yintoni ke imbono?" Mna ungafuni dig kwi-nah ngoko ke kakhulu, kodwa ngoku ke ixesha ukufumana phandle inyaniso.
  
  
  "Nam... ndimele nditshilo ukuba Alex waba ezingachanekanga malunga ulwazi. Ukuba uthatha u-onayo kwi balwe, bambulala kwakhona, bambulala kwakhona, kwaye... ngoko ke, kulungile. Ingavumi obvious?"
  
  
  "Ingaba usebenzela kwelinye icala?"
  
  
  "Hayi yi-oyikhethileyo!" Waze wajonga phezulu wildly, kuqala ngomhla kum, ke ngoko e Alex, emva koko kwi-ubunzulu ye-vula lesixokelelwane locker. Yena sobbed."Yintoni enye into unako wenza kuye?"
  
  
  Kwaba Alex owaye sympathetic. "Ntoni baya kuba ngomhla we-kwenu?" wababuza.
  
  
  "Nyana wam," watsho murmured.
  
  
  "Unyana?"
  
  
  "ewe. Wayengomnye... Yakhe uhambo ukuba Ebulgaria. Abazali bam baba isigrike, kodwa abazange afuduka ngexesha Zasekuhlaleni Imfazwe. Mna wazalwa kule imdaka lizwe, kodwa mna wakhulela isigrike."
  
  
  "Kwaye unyana wakho?"
  
  
  "Ndina unyana. Emu ngoku emine ubudala. Kubalulekile okarhulumente. Kwaye yakhe...."
  
  
  Hugo slid ngayo emva kwi yayo scabbard kwaye ukhangele kuyo .45 kwaye ufake i-ego kwi-cot elandelayo kum. "Kristina? Kukuba igama lakho?"
  
  
  "Ah, ewe. Ukuba kwakukho ingxaki!"
  
  
  "Waye ukuba oko?"
  
  
  Yena wawaphakamisela intloko yakhe, wajonga elubala e kum, ke ngoko e Alex. "Ndiza Christina Calixos. Ndiza amabini anesine ubudala. Xa ndandisele nineteen, ndaba umntwana, kodwa andiyenzanga kuba umyeni. Urhulumente wathabatha wam ego kude kum. Yena ayikwazanga nkqu kumbona. Xa umama wam kwaye uyise wafa, ndaba nto. Mna ekhohlo, ngoko ke, mna bafudukela ngapha komda ukuba Greece, apho ndathola hers, hoping ukuba ndiza kuba ngaphezulu free kwaye iingcaphephe get nyana wam umva. Kuba phantse unyaka, wakhe veins baba terrified, ngenxa yokuba ndithethe akukho amaxwebhu; ke mna ke kwi-Prevez." Waze wajonga e kum. "Kwi-Preveza, wayengomnye kwi beach xa umfana kubekho inkqubela drowned. Kwakukho indimbane enkulu, kwaye kwakukho wakhe izinto ezikufutshane. Ndakhangela phezulu kwayo kwaye wabona ukuba igama lalo waba Kristina. IH wathabatha yakhe kwaye waba Christina Zenopolis. Mna dropped ngaphandle nursing esikolweni, nkqu ekhohlo wam lover waza wafudukela kwenye inxalenye Atene ngoko ke, ukuba akukho namnye ingaba ukuthandabuza wam uchazo
  
  
  oku, kwaye isebenza bade ifunyenwe kum."
  
  
  "Bona?" wababuza yakhe.
  
  
  "Ewe." Yena glanced e Alex. "Ukuba waba... yintoni? Ezimbini ezidlulileyo? Kwiiveki ezintandathu? Baya ifunyenwe kum baza wandixelela ukuba ngubani yena waba nazo zonke malunga nyana wam kwisteyti indlu. Kwaye oko kuya kufuneka kwenzeke ukuba yena asikwazanga cooperate kunye nabo. Ndandisazi abancinane kakhulu malunga Christina Zenopolis, kodwa ngoku ndiyazi yakhe ngcono kunokuba ndiyazi ngokwam. Babesazi okokuba baba nawe esiza ngaphandle, Alex. Andiqondi ukuba babesazi kakuhle ukuba uyisebenzisa njani kum, kodwa babesele kakhulu lucky, weren khange babe? "
  
  
  Alex tugged ekupheleni yakhe mustache. "ewe. Oyika kakhulu lucky. Yintoni ukuba mna hadn khange insisted kwi nayo kwenu?"
  
  
  "Mna alenze babesazi yakho yonke shenxisa. Mna andinaku kuthi. Kodwa ndiyazi yakhe... " Yena waguqukela kum. "Isikhewu? Umntu othe wawa ngaphandle i-boat xa sukuba yahlasela kuthi? Ngaba wayecinga ego wabulawa ezimbalwa nights ngaphambi koko."
  
  
  "Hayi yakhe. Ego iqabane".
  
  
  "Ah, ewe. Kodwa ke, wandixelela njani oko kufuneka kwenziwa nge baba namandla khusela ubungakanani ukuzaliswa igazi, njenge yintoni abanye iqonga magicians sebenzisa? Babesazi wawungena kuba fooled engenanto-zinikezelwe."
  
  
  "Ukuba izandi pretty liechtenstein nzima kum," ndathi. "Kutheni asikwazanga baya nje ukubulala Alexaquery kwaye kwenziwa ngayo?"
  
  
  "Mna andikwazi kuthetha ukuba. Mna kuphela kokuba encinane umsebenzi ukugqiba..."
  
  
  "A ezimbalwa ukubulala."
  
  
  "Ewe! U-lokufa kwabantu abantu andiyenzanga bazi ubomi nyana wam! Ingaba ukhetha ngenye indlela?"
  
  
  "Kulungile, kulungile."Kwakunzima na ukuphendula yakhe passion, kodwa njengoko mna-sat kuwo ukusuka kubo, kuye, ndabona Alex thoughtfully stroking yakhe ex-udade u-shoulder. Nakanjani, ndafumanisa lula kuqhubeka. "Ndivumeleni ndithethe elubala. Ngaba weren khange abalandela xa sifuna kwakungekho... kunye?"
  
  
  "Hayi, hayi. Benza oko phezulu ukwenza ucinga ndandisele sengozini. Kwaye bona, abantu abo beza kwi bhodi yokugqibela busuku... kulungile, uyazi."
  
  
  "Ngoko ke uza kuba ukuya kwi-uhambo kunye nathi."
  
  
  "Ewe."
  
  
  "Kwaye ukubulala kuthi."
  
  
  Kuba ixesha elide, kuphela isandi kwi-crowded igumbi waba Kristina ke bukhali breathing. Ngoko Alex zicacisiwe yakhe throat ngathi i-alligator purring kuba yayo qho ngenyanga sangokuhlwa.
  
  
  "Ingaba uvuma, Isikhewu Carter?"
  
  
  "Ngaphezulu okanye ngaphantsi."
  
  
  "Ngoko ke, kutheni musa sihamba phezulu kwaye bona, kuda, tailor thabathani, oku boat ngu esiza?"
  
  
  Nje emva kokuba kuse, thina crossed i-heel i-Italian qala kwaye baba halfway ukuba Taranto xa kuqala helicopter flew phezu kwethu. Ngexesha busuku, wathi ngokuqina ezintathu - - - - orenji lifebuoys kwi-phambili deck, njengokuba nathi kokuba kuvunyelwene ngazo, kwaye xa helicopter iboniwe kwethu, ngesandla flew ngaphandle ukuba sixelele ukuba waye iqinisiwe ukuba Scylla. Kwi-ngaphantsi yure, omnye helicopter, okanye mhlawumbi efanayo omnye, sel kwi-libanzi bay elandelayo, kulungile ukuthatha Alexaquery kwaye Kristina kwi bhodi. Ndashiywa kunye inkqubo eyenziwayo kwaye lifeboat ukuba bebe lowered ukususela helicopter. imozulu inikwe umyalelo kwakhona, kwaye phambi wam boss ndikulo cab kuba ngaphezu kwimizuzu emihlanu, ubuso bakhe kwakunjalo ekuqalekeni ne swirling oluhlaza kwamanzi jikelele kwethu.
  
  
  "Njani ixesha elide ziya kokuba ibe ungafumana le nto port?" wababuza.
  
  
  "Mhlawumbi i-iiyure ezimbalwa."
  
  
  Uya phambili phambi kokuba aphendule. "Ah, ndiye ndimbone."
  
  
  "Ingaba kukho into ofuna ukuba bathethe nam malunga?"
  
  
  "Kulungile, mhlawumbi. Mna thabathani ukuze kubekho inkqubela kwakukho enye kuphela jikelele nabo?"
  
  
  "Wayengomnye, ngolohlobo. Oko wouldn khange abe Stahl ke, unye,, koko ke yena kuyo ngoku."
  
  
  "Uhlafuno?"
  
  
  "Entsha uthando." Yakhe, ndabona indlela Kristina kwaye Alex wajonga ngexesha ngalinye enye phambi kokuba ifumene kwi helicopter.
  
  
  "Kodwa ... baya ukuba umzalwana kwaye udade!"
  
  
  Mna wazaliswa ngayo ngaphandle kunye iinkcukacha. Hawke nodded ngobulumko. "Mhlawumbi yena kungasinceda kakhulu."
  
  
  "Ukuba unako ukwenza into malunga yakhe baby."
  
  
  "Ke kunokwenzeka. Ndine ukusebenza kuyo."
  
  
  Thina drifted kwi cwaka ixesha elithile phambi kokuba wathetha kwakhona. "Njani ukuba bamele kuwe, N3? Akukho kwangalondlela? Akukho bruises?"
  
  
  "Akhonto ukuthetha malunga. Ezininzi izinto."
  
  
  Ezilungileyo. Xa sifumana emva comment = ingxwaba tonight, ndidinga ukuthetha nawe malunga..."
  
  
  "Linda a ngomzuzu."
  
  
  "Ewe?"
  
  
  Mna tapped kuye kwi-uboniso ndlela ivili. "Ndidinga ukufumana emva kwi-boat."
  
  
  "Ukuba unako kuthatyathwa nokukhathalelwa."
  
  
  "Mna, nento yokuba ngenye yenze ngokwam. Ndibe kuba kuza emva apha someday."
  
  
  "Kulungile..."
  
  
  "Ewe?"
  
  
  "Oh, wakhe, ndiyacinga ukuba ukhe ubene ekunene. Indlela ende uya kuya kuthabatha?"
  
  
  "Kwiintsuku ezimbalwa. Kuxhomekeke imozulu."
  
  
  Ezilungileyo. Kodwa musa ukuthatha inde kakhulu, Isikhewu. Sidinga kuni."
  
  
  "Mna uphumelele khange," mna wathembisa, kwaye baqalisa mentally plotting a kunjalo kuba balicity in italy. Ixesha elithile, wayengomnye phantse hooked kwi Kristina, kodwa kwanangalo Sue Ellen, yena zange beka knife yam throat. Ke ixesha kuba abanye fun. Lo ngunyana wam indlela.
  
  
  
  
  
  
  Ikhowudi
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Ikhowudi
  
  
  Abazinikeleyo ukuba abantu-United States Imfihlo Inkonzo
  
  
  
  Prologue
  
  
  Andiyenzanga ibonakale ukuba Kirby ke funeral. Waba kwi-Singapore ngexesha, wearing a beard kwaye glasses kwaye posing njengokuba missile defector ezama ukuba sithengise i-american secrets ukuba Isitshayina Communists. Yena idlalwe yakhe inxalenye kakuhle ngokwaneleyo ukuze kutshatyalaliswe omnye Mao ke iqhosha agents kwaye hack kwi ulwazi wegstreamer kokuba imiselwe phezulu ukuze ufumane ezimbalwa bullets wakhe icala kwaye get ofihliweyo komnye telegram ka-siyavuyisana ukusuka Hawke, i-ezikhokelela genius le yunithi apho ndifuna umsebenzi. Sibabiza ego 'AX'. Siphinda-okulungileyo guys.
  
  
  Xa mna wafumana belated iindaba Kirby ke ukufa, wayengomnye ekubeni wamanzi acociweyo e a British esibhedlele ngasemantla coast ye-Isimalay Peninsula. Hawke kokuba ngokwaneleyo uqhagamshelane ne-British ukufumana kwam okulungileyo doctors, a thambileyo umandlalo, kwaye beautiful nurse. I-news malunga Kirby kokuba ruined yonke into.
  
  
  Kirby yayiyenye AXE ke, eyona agents, ebukekayo kwaye reliable. Thina isebenza kunye kwezinye nzima umsebenzi kwi-Latin Emelika ukuba ubeke kuwe nge-ezininzi imingeni. Mna akhange na zilityelwe njani Kirby, a nangona sikwimeko yoqoqosho enzima umntu kwi-clutch kwaye i-experienced helicopter pilot, sathi kum ngaphandle a boat kwi-Cuban amanzi candid phambi inqanawe waphula kwi encinane amaqhekeza aye ngaphandle isarhaname iphazili.
  
  
  Ngoku wathi wabulawa, kwaye akukho mntu wayesazi na killer ke ego waba. Ingxowa-ih waba bazalwana elandelayo ukunikezelwa.
  
  
  Wokuqala isahluko.
  
  
  I-icacile wandithatha kwi private runway kwi-Florida-Cis. I-mde umntu nge-i-expressionless ubuso leaned ngokuchasene hood, ilinde car. Wakhe ulwazi ego. Waba ngomnye u - ' AX ' agents abo basebenzela njengoko inkqubo eyenziwayo ke bodyguards. Ego ke yayingu Smith.
  
  
  Kwaba omnye Smith ke, uninzi talkative imihla. Nguye kuphela wathi ishumi elinesibhozo mazwi xa wabiza kwam ukuya kuhlangana inkqubo eyenziwayo.
  
  
  "Endala umntu uza kubamba yakhe amazinyo kunye," wathi. Thina sped phantsi a deserted road, i-speedometer ebhekisa i-limo kwiintlanganiso 70. "Mna andinaku khumbulani ngonaphakade uyambona - ego kwi enjalo nasty isimo."
  
  
  Injongo Hawke ke eyi-katolika ngu-hayi kunzima ukufumana phandle. Akukho mntu uza kusala indifferent emva yokulahla iarhente njenge Udavide Kirby.
  
  
  I-limo waguqukela yembombo kwaye yena wabona a lone cottage ehleli ekupheleni a paved ezindleleni. Ngaphaya cottage, mna explored i-chitha iyasikeka kwi icimile bay. I-Gulf of Mexico shimmered kwi-umgama njenge colored glass ezivalekileyo yi-sun.
  
  
  Umoya waba ebhudlayo kuwo island, ruffling Hawke ke mhlophe iinwele. Waba lokulinda ngaphandle cottage xa sifuna ifike. Ikopi Smith, expressionless yesibini idwaalkraal owaye idla zifunyenweyo kufutshane Hawke, waye ehleli yi-window.
  
  
  "Le yindawo apho ukubulala wathabatha indawo," inkqubo eyenziwayo wathi, ukujija ... isandla sakhe e indlu kunye ekhawulezayo laugh. "Andisoze uthathe ngaphakathi kwi ngomzuzu."
  
  
  "Enkosi ngokuthumela kuba kum."
  
  
  "Andikho provoking kuwe kwi vendetta, Isikhewu. Mna wathumela kuye kuba wena ngenxa ndidinga kuni."
  
  
  Yena sajonga kum waza waqhubeka. "Thina zilawulwe aukubuyisela ezinye iinkcukacha. I-killers baba lakho elincinane iinkuphelostencils. Baye bema apho, "he pointed ngaphandle," kwaye sika inombolo wires ezikhokelela indlu. Baye ke waya endlwini kwaye iqinisekise ukuba umntu admit ukuba babe ngabona signalmen, mhlawumbi phantsi pretext ka-ukukhangela ifowuni. Ukusazisa baba dressed njenge fitters. Baya ibambe Kirby kwaye umntu Kirby kokuba azise apha ukuhlangabezana yi-surprise, kwaye bambulala ah kwaye u-abanye abantu ababekulo cottage ngexesha . Kwakukho icebiso yobukrakra kwi-Ego ke ilizwi njengoko uqokele ," Thina ngxi andazi ebezikuyo, kwaye singakwazi kuphela guess e ih ke motives."
  
  
  "Njani abantu abaninzi siza ikhangela?"
  
  
  "Njengoko i-educated guess, ndingathi abane kubo. Noko ababini kubo baba armed kunye submachine guns. Omnye wabo wayenolwazi shotgun. Sifumene bomgama ka-Odina circling jikelele kwabo ekhaya ukuba indlela kuye ovela ngasemva. Yena lwaphukile ucango emva, kwaye baya ibambe amadoda ngaphakathi kwi crossfire. Kwaba embi kangako umsebenzi ."
  
  
  Umoya yavuthuza ngokuchasene nathi njengokuba nathi wahamba kwiintlanganiso indlu, kwaye Smith abalandela kwi cwaka.
  
  
  "Ngubani kwaba Kirby ke ukunikezelwa?" Ndicela yakhe.
  
  
  "Weza apha ukuba bathethe umntu renting i-cottage. Ukuba umntu waba Frank Abruz."
  
  
  Ukuba igama made kum yima kwi-ingoma yam. "Mafia ke Frank Abruz?"
  
  
  "Kwaye akukho namnye ongomnye. I-legendary Frank Abruz. Odin ngu-jikelele bambalwa abantu mafia owakhe bavumelana vumelani kuhamba kunye honors. Yena intlungu a intliziyo attack waza wagqiba kwelokuba wafuna yokuchitha bakhe imihla yokugqibela kwi-Sicily. I-mafia ibhodi abalawuli voted kuba Ego u-pension kwaye kugqitywe ukuba ahlawule em encinane pension kuba loyal inkonzo." Inkqubo eyenziwayo kuvunyelwe ngokwakhe encinane ncuma. I-pension waba okuthile ngcono kunokuba a igolide jonga. Njengoko umcimbi ka-kunjalo, ndithi amabini anamashumi amabini unyaka. Thina bafunda ukuba Abrouz izakuba eshiya lizwe ngaphakathi kwiiveki ezimbalwa, kwaye Kirby made uqhagamshelane kunye naye."
  
  
  "Mna, nento yokuba ibe anomdla ukwazi ebezikuyo uthetha malunga, i -' AX ' iarhente kwaye yangaphambili mafia capo."
  
  
  "Abruz ke, uhambo, Isikhewu. Waye eyindoda yenziwe yi-warring factions ngaphakathi Kota, kwaye bakuba a elinovakalelo errand ukusombulula ngaphesheya, oni imimandla babethunyiwe ukuba ego." Inkqubo eyenziwayo yachukumisa ingalo yam. "Ngoku makhe siye cottage."
  
  
  
  
  
  Omnye bodyguard ekuthiwa Corbett wavula ucango kuthi. Yena phantse flinched xa siye sangena ngaphakathi. Indawo bebe ivaliwe kuba kweenyanga eziliqela, kodwa ke kwakhona seemed ukuba ivumba ukufa.
  
  
  "Frank Abruz waba i umdla umntu, i-individualist. Mna andinaku ndithi respected yakhe ego. Ego ke imbali yaba kakhulu bloody, "inkqubo eyenziwayo waqhubeka," kodwa waba lelinye iinkokeli abo wathetha phandle ngokuchasene mafia ke inxaxheba koluntu ngamazwe drug urhwebo. Oko wenziwe ukulwa oku fiercely kule minyaka emibini, xa i-american le mafia waba wanikela a yaba yi-i-Asian iqela ukuba " controlled i-choicest opium imihlaba kwi-Indochina."
  
  
  "Waye ukuba phambi intliziyo attack ukuba drove ego ekuthatheni umhlala-phantsi?"
  
  
  "Ngokwenene. Ngoko ke, xa Abruz zilawulwe ukutshintsha Communist-partizan indawo kwi-yaba, yonke into skyrocketed. Yena zaziswe yakhe findings ukuba mafia ke ibhunga eliphezulu kwaye invited kwabo ukuba uhlole proposal. Eli xesha ivoti waba wakhe ukuthandwa. kwakukho bakreqi, kodwa ibhodi kugqitywe ii yaba ."
  
  
  "Ndifuna ukuqonda. Abruz kokuba ulwazi malunga opium imihlaba ukuba singasebenzisa. Kirby waba ukuzama ukuqinisekisa lowo ufunda ego okokuba kuya kwi kuthi."
  
  
  "Abruz ke virtues baba embalwa, kodwa omnye wabo waye ukukholwa ukuba communism waba hayi indlela: ka-elizayo. Kwabakho isizathu lokuba afe cooperate kunye nathi. Kirby kanjalo suspected ukuba Abrouz kokuba ufunde olunye ulwazi malunga Communists. Mhlawumbi ih mafia nabo baba zidityanisiwe kunye nabo hayi kuphela entsimini ka-iziyobisi."
  
  
  "Loluphi uhlobo ishishini?"
  
  
  "Kirby asikwazanga andazi. Abruz kuphela hinted ukuba wayesazi into yokuba ' AX ' babe nokufumana kakhulu umdla."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo wakhokela kum kwi gumbi ukuba waba riddled nge-khusela ubungakanani imingxuma. Yena waved isandla sakhe angrily. "I-killers asikwazanga thatha na chances, njengoko ubona. Baya sprayed ngokwaneleyo kukhokela apha ukubulala a dozen abantu."
  
  
  "Abruz wayenolwazi nangona sikwimeko yoqoqosho enzima reputation. Intliziyo attack okanye akukho intliziyo attack, kodwa lowo akusebenzi khange uhlobo umntu ukudlala ngazo.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo nodded. "Baba ngokukhawuleza kwaye iyanelisa, mna admit lonto. Kwaye absolutely yingqele-blooded."
  
  
  "Wena wathi abanye abantu ababini baba Abruz ke guys?"
  
  
  "Egos ingaba ' personal bodyguards'."
  
  
  Yena evuliweyo window kwaye vumelani kwi breeze. Ndandicinga ezindala mafia capo kwaye umhlobo wam Kirby lwazi kwi floor kunye imizimba yabo torn ngaphandle yi-bullets. Ndithatha i-nzulu impefumlo ye-elihle isampulu zezulu iyaphephezela phantsi kobuso bam.
  
  
  "Ingaba i-mafia bazive malunga Abruz ke ukufa?"
  
  
  "Yam idla reliable imithombo kuthi ngabo dismayed ukuba enyanisweni yonke ih yenziwe yabalawuli amanani zithe emfutshane-zinikezelwe. Kodwa khumbula ukuba Abruz ke iimboniselo zithe refuted ngabanye kwaye ukuba lowo lwenze iintshaba zakhe ixesha. Yintoni imicimbi kum kukuba omnye wethu engundoqo agents wabulawa ngendlela ezahlukeneyo iimeko, mna andinaku zichaza. Andikho ke kuncama ngalo naliphi na ngaphezu ufuna. Ndifuna i-killers zifunyenweyo."
  
  
  "Kukho iindlela ezintathu," ndathi. "Communist agents, ubudala iintshaba Abruz, okanye omnye umntu othe asikwazanga ngolohlobo waba restricting i-Asian drug yaba."
  
  
  Hawke spilled cigar ash ngomhla wakhe trousers kwaye brushed kude ih. "Iintsuku ezine. Uyalikhumbula mentioning Abruz ke $ 200,000-a-unyaka umhlalaphantsi? Kokuba umntu wokuqala-unyaka intlawulo endlwini yakhe. Yena disappeared ihamba kunye killers."
  
  
  "Ukubulala omnye mafia ke, uninzi woyika capos? Kuthatha a madman ukuba benyuke kunye ngolo unye."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo wema abruptly. "Jonga ezi khusela ubungakanani imingxuma. Ucinga ukuba umntu unoxanduva waba sane?"
  
  
  Waba ekunene.
  
  
  Yena abalandela inkqubo eyenziwayo ngaphandle kwi street. "Ndisibonile, ekhaya, kwaye weva ngalo, kodwa awuzange khange rush kum apha nje ngenxa yaloo. Yintoni enye into?"
  
  
  "Akuzange kubekho omnye umntu kwi-cottage asabela kwendyikityha yokufa. Thina ekugqibeleni zifunyenweyo yakhe."
  
  
  * * *
  
  
  I kubekho inkqubela wajonga na yezigidi dollazi ukuba wokunyuka kwamaxabiso. Wayengomnye blonde, young, kwaye leggy. Nangona wayengomnye wearing a coat kunye collar waguqukela phezulu, yena ibambe a glimpse wakhe ubuso njengoko yena wahamba jikelele restaurant ukuba street. Nah kokuba phezulu jutting cheekbones kwaye libanzi mnyama amehlo abo , a slight tailor ke, khangela ukuba akusebenzi khange iphawulwe yi-cynicism kwaye rigidity abe nento yokuba elindelekileyo.
  
  
  "Freeze apha," Hawke wathi imathematika supervisor ngomhla projector. Thina sat sebumnyameni dibanisa igumbi omnye engundoqo AXE bases, studying ilizwi elizolileyo umfanekiso kwikhusi. "Igama lalo ngu Sheila Brant, kodwa yena akuthethi ukuba umnxeba herself ukuba simemo kwakhona," Hawke wathi. "Ke sele a esihogweni ka-ixesha elide ukusukela sifumene yakhe."
  
  
  Ndafumanisa kube nzima ukuba bakholelwe into Hawke kokuba wandixelela malunga Sheila Brant. Oko asikwazanga hamba nge ibhityile ubuso kwaye thambileyo amehlo.
  
  
  "Uqinisekile wayengomnye Frank Abruz mistress?"
  
  
  "Ngaphandle ukuthandabuza. Kodwa siyazi abancinane kakhulu malunga apho yena waba phambi Abruz wabona lencwadi ithi kuye kutsho kwi-Vegas."
  
  
  Yena sighed kwi-frustration. Andiqondi ukuba kukho umthetho ukuba uthi a beautiful, amashumi amabini-yeminyaka ubudala kubekho inkqubela akukwazeki ukufumana ulonwabo kwi-inkampani i-aging mafia capo. "Endala mobster kokuba incasa."
  
  
  "Kakhulu njenge zezenu, ngokwenene," inkqubo eyenziwayo wathi sardonically. Ngoko waqhubeka: "Xa sifumene phandle ukuba Sheila wahlala a cottage kwi-Florida kunye Abruz kwaye akusebenzi ukuba omnye victims, thina waqala ikhangela yakhe.
  
  
  
  
  
  
  Yena bamfihla ingoma kakuhle."
  
  
  "Ngubani yena uyasebenza kude? Ah, umthetho, mafia?"
  
  
  "Mhlawumbi ngaphandle zontathu. Kwaye mhlawumbi umntu ongomnye. Uza kuba ndonwabe ukwazi ukuba ndiza ilungelelanise kuba ufuna ukufaka kweli corkscrew ukuba Sheila."
  
  
  Mna ke ujonge phambili kuyo. Yena glanced ngomhla ukumenyezela dial yakhe jonga. Nkqu nangona wayezazi ukuba luyafuneka wakhe, waba ekuqaleni ukuva i-bukhali isiphelo impatience. Ndandingasakwazi linda ukubetha ezindleleni aze alandele umzila Kadavide Kirby ke killers. Ngobu busuku waba sele kakhulu yingqele ukuba isuti kum.
  
  
  "Le filim waba esifutshane kwi-encinane town kwi-Idaho ngokuba Bonham. Sheila Brant wenziwe abahlala apho kuba yokugqibela kwiinyanga ezimbini ezidlulileyo. Uza kuba abanye ibali zichaza yakho sudden imbonakalo. Kengoko ufuna scare i kubekho inkqubela kwi uyasebenza kude. kwakhona, " Hawke wandixelela. "Kodwa emva kokuba safika, uza kuba ukuvuthuzela phezulu ego."
  
  
  "Makhe jonga bubonke ifilim," mna wacebisa.
  
  
  I-projector ojika kwi kwakhona. Thina wayebukele Sheila Brant wahamba kwiintlanganiso parked the car, esinye isandla tucked kwi ububanzi bayo coat. Kwakukho mpuluswa ubabalo yakhe movements. Xa yena evuliweyo imoto ucango, wakhe ekujoliswe jerked abruptly, njengoko ukuba yena ewavile isandi ukuba wenza yakhe nervous. Xa yena ndabona ukuba isandi waba harmless, uncedo yachukumisa yakhe ebusweni.
  
  
  Yena onayo kwi-car kwaye drove kude, ikhamera zilandelayo wakhe wada yena waguqukela yembombo.
  
  
  "Yethu umntu wenza wefilim ye-hotel window kuwo street ukususela restaurant. I kubekho inkqubela imisebenzi kukho njengokuba waitress, " Hawke wathi. Ukuba waba isibhozo zidlulileyo. Bethu umntu asikwazanga zama ukwenza uqhagamshelwano. Ukuba ke yakho umsebenzi. Ukuseka uqhagamshelane kunye Sheila kwaye, ukuba kuyimfuneko, budlelwane nabanye. Sidinga ukwazi ntoni yena uyayazi. Zonke ke."
  
  
  I-projector ngumdla, kwaye Sergei lit phezulu, ukuzalisa igumbi kunye ukukhanya.
  
  
  "Kulungile, yaye ifilim kukuxelela into?" Inkqubo eyenziwayo wabuza kum.
  
  
  "Ngaba kwakukho ekunene. Yena ke scared. Yena kokuba i gun yayo ilungelo coat pocket. Ngaphandle, nah wenze okulungileyo legs."
  
  
  "Ndandicinga kuwe, nento yokuba isaziso konke oku," inkqubo eyenziwayo wathi dryly. "Qiniseka ubagadisiweyo ngaphandle kuba kuye isandla sakho sokunene ngokunjalo kuba yakhe iinyawo zakhe."
  
  
  Yena zinikezelwe kum ulawulo abe nento yokuba sele ubambe ngomhla wakhe lap. Oko equlethwe i - ' AX ' ifayili kwi-Sheila kwaye kwesishwankathelo wam-phantsi unguye. Ndaba bubonke umhla ukuba ukuyibamba i-ih, lungisa iibhonasi i-ID, kwaye familiarize ngokwam kunye ezikhethekileyo izixhobo ndiza kuthabatha kunye nam ukuba Idaho.
  
  
  Mna ekhohlo Sheila Brant ke ifayili kwi-apartment yokwakha apho ndandikho ungeniswe, ngoko wathabatha wam iibhonasi i-ID. Ned Harper, pictured kwi umqhubi ke sephepha-mvume, wajonga kanye kanye njenge Isikhewu Carter. Waba nzima ubuso, kodwa mna ngenye liked kuyo. Ihamba kunye yakhe ID ikhadi, yena sanikwa i-suitcase lizele personal izinto ukuba ukungena kwayo indima ebalulekileyo Idaho. Shvedov akazange jonga entsha kuthi, thina sewn, kodwa kwaba olugqibeleleyo kuba nam.
  
  
  Mna wachitha yure e-armory. Kwaba ikhangelwe ngu a crate ukuba equlethwe, phakathi kwezinye deadly izinto, eliphezulu-powered rifle kunye elide-umqolo ekhaya. Kunye wam personal zesintu, oku wandinika efanayo firepower, njengoko amanye amapolisa amasebe.
  
  
  Omnye yima ndenza waba isiseko ke electronics kwicandelo. Ngomhla we-inkqubo eyenziwayo ke ii-odolo, bethu specialists abahlanganisene a kit mna. Oko wajonga na shaving kit, kodwa nen kokuba elinovakalelo emamele izixhobo, yekhamera, kwaye ncinci kakhulu tape sesandi. Mna doubted mna nento yokuba kufuneka oku izixhobo, kodwa inkqubo eyenziwayo asikwazanga unobuhle a wambetha.
  
  
  Bendine sininzi ndwendwela ukwenza, ukuba baphalaze apho mechanics baba ababelungiselela car mna ke lakho, xa ke wafunyanwa yi-indoda ekuthiwa Ned Harper. Omnye mechanics yaba burly, elifutshane umntu wakhe forties abo wathi, nento yokuba weva kakhulu malunga Carter ke Nike kwaye babefuna ukuya kuhlangana kum. Yena kugqitywe hayi umxelele ukuba nesiqingatha yintoni abe nento yokuba weva waba mhlawumbi untrue.
  
  
  "Thina ilungisiwe ukuba uza kukubonelela nge imoto ukuba asikwazanga jonga njengoko wawunjalo bought e a cheap kuthengwa ixabiso, kodwa oko akuthethi ukuba ngenene yiya naphi na," wathi nge smirk. "A ivoti kwi yintoni saye. Oku abancinane kubekho inkqubela ayi pretty, kodwa ndicinga ukuba uzaku kuwa ngothando kunye nah. Yena uphendula na isifrentshi whore."
  
  
  Thina waya kwelinye icala seraglio. I-mechanic pointed ukuba encinane candelo ezindleleni littered kunye obstacles. "Voting, apho siza uvavanyo kuyo. Uvavanyo umqhubi ngu ke zama ngayo ngaphandle ngokwakhe."
  
  
  A ezintathu - - - -yeminyaka ubudala Chevrolet kunye flower amachaphaza kwaye uthsayiso ngomhla omnye yayo aso purred ekupheleni obstacle kunjalo. Umqhubi, wearing a helmet, waved e-us slammed kwi-igesi ukusebenza ngenyawo. Imoto wathabatha ngaphandle njenge scalded cat.
  
  
  "Mna isithembiso uza kukwazi ukufumana ukusuka nah 120 yure, ngelixa umncinci," i-abancinane mechanic wathi proudly. "Thina yenziwe ngayo na concert violin."
  
  
  Imoto raced kunye obstacles. Ndandicinga abe nento yokuba get kwi-yokuqala, kodwa umqhubi sika-a tire ngomzuzu wokugqibela. Yena zigzagged imoto ukuya kunjalo, tires squeaking. Ekupheleni yobuhlanga, lowo abruptly betha i bullying iqhosha kwaye ubeke imoto kwi deliberate elijikelezayo, ukuguqula le ee kunye Hollywood stuntman flair phambi straightening phezulu kwaye lakho, emva kuthi.
  
  
  "Le ndoda ukuya i-indianapolis," ndathi.
  
  
  I-mechanic ke ncuma widened.
  
  
  
  
  
  "Ingaba ungathanda surprises, Carter?"
  
  
  Ndaqaphela ukuba ngubani lowo ukuqwalasela okuthethwayo njengoko umqhubi onayo ngaphandle, circled imoto, wathabatha ngaphandle yakhe helmet, kwaye washukuma ngaphandle yakhe mane ka-oqaqambileyo red iinwele. Nkqu abayo umzimba ezifihliweyo nge shapeless coverall, kwakungekho ukuthandabuza ukuba uvavanyo umqhubi kwakukho umfazi. .
  
  
  Wakhe wands flashed, waza weza phezulu kuthi, swinging i-helmet kwi-yamluma esandleni.
  
  
  "Ucinga ukuba, N3?" yena wathi, usebenzisa wam assassin udidi endaweni yokuba igama lam. Kuba girls abo wajonga njengoko abasebenzi abaqhankqalazayo njengoko wakhe, yena balingwe ukukhuthaza kancinci ngakumbi dating kunoko.
  
  
  "Malunga imoto okanye umqhubi?" Ndicela yakhe.
  
  
  Wakhe oluhlaza amehlo flashed ngomlilo. "Iimoto, kunjalo. Andikhathali ukuba ucinga ntoni ka-umqhubi."
  
  
  Yena glanced ngomhla mechanic, abo shrugged kwaye backed kude diplomatically. Yena ungafuni kuba ingqina ukuba xa gorgeous redhead chopped i-famous Isikhewu Carter kwi-ncinci kakhulu amaqhekeza aye abayo disdain.
  
  
  "Yintoni ndaye ndiya kwenza kuwe?" Mna bambuza, kancinci ubhideke.
  
  
  "Akukho nto kwaphela. Makhe sibone ukuba oko iyahlala ukuba indlela, N3."
  
  
  Kwaye kwakhona-igama endaweni igama. Wathabatha ngayo, kwaye glint omlilo yayo emehlweni waba umngeni. "Ndandicinga kuwe bebonisana ngaphandle nje kancinci xa kwakukho lakho, imoto," ndathi. "Waye kuya kuba nam?"
  
  
  "Ngokuqinisekileyo, ucinga njalo. Ngaba kwakukho mhlawumbi surprised ukubona ukuba umfazi unako siqhuba imoto ngcono kunokuba uyakwazi." Wakhe abanekratshi lip curled, kodwa ukuba wenza Stahl ke epheleleyo umlomo nangakumbi nabafana. "Makhe susa obvious kunjalo ngoku, N3. Ezinye girls apha babe banqule kwenu njengokuba bedroom athlete, kodwa yakho reputation akuthethi ukuba impress kum."
  
  
  "Yintoni impresses kwenu - ngayo? Mhlawumbi frolic kovavanyo."
  
  
  Yena laughed, njengoko ukuba lonikezelo amused yakhe. Yena tugged ngomhla zipper wakhe baggy coverall. "Ingaba uyayazi into mna waxelelwa, N3? Mna waxelelwa ukuba, ukuba ngaba kwakukho kwi icacile ukuba ungqubano, ubuya ngxi ukufumana ixesha propose ukuba uhambo attendant."
  
  
  Ke, inyaniso, " kuye ubawo wathi. "Ngokuqinisekileyo, ndamxelela ukuba.
  
  
  Yena shrugged i-coveralls ngaphandle kwayo shoulders kwaye wriggled ngaphandle kwayo, ukulawula ukwenza routine njengoko exciting njengokuba striptease. Ngaphantsi kwamaphiko umsebenzi iingubo, yena wore ziqinile slacks kwaye sweater ukuba clung kuye amagophe njenge ulwaleko.
  
  
  "Mna ngokubhekiselele kuwe njengokuba elinolwazi. Udidi N3, yintoni-ntoni oko kuthetha, " watsho. "Kodwa masiqhubekele incoko kwi elinolwazi umphakamo, uya thina?"
  
  
  Ndandingasakwazi ukuba nantoni na mna kwaba ngaphantsi anomdla, engelilo mhlawumbi zinika a ifayile kwi abstinence ukuba endala maids ' ekhaya.
  
  
  "Imoto kuphethwe kakuhle nina, kodwa mna, nento yokuba ufuna vavanya ego kuba ngokwam," umyeni wathi.
  
  
  Kwaba beka phantsi uboniso ndlela ivili, le kuphela jikelezisa iinjongo, i-injini kwaye iyaguquka. Wathi esifutshane yakhe. Waya kuyo kunjalo nje ngokukhawuleza njengoko kubekho inkqubela, kwaye waphela phezulu braking imoto ngokwenza a bukhali kabini umqondiso. Xa ndathola ngaphandle, mna threw wam izitshixo wakhe wathi, "Ukuba sizakwenza," ndandicinga, kwaye yena, nento yokuba spit kwi-kobuso bam.
  
  
  "Ngoku, ngubani ebonisa ngaphandle?" yena wathi, kodwa kwakukho icebiso ka-surprise mixed kunye sarcasm yayo ilizwi.
  
  
  "Imoto wouldn khange abe ukuba ilungile, kodwa oko sele kakhulu phantsi hood. Ujonga na omkhulu umfazi, kodwa mhlawumbi akunjalo kakhulu. Ndiza komhlaba ngokwaneleyo ukuba ucele kum lo mbuzo." A phinda-phinda iqhosha wakhe egumbini waba baphoselwe kwi yamluma esandleni. "Ukuba ufuna ukusebenzisa oku, kuya kufuneka tonight. Ndiza eshiya isiseko kusasa."
  
  
  "Yintoni yenza ucinga ndinga cinga usebenzisa ngayo?"
  
  
  "Mhlawumbi ukhe ubene nje komhlaba njengoko ndinguye," ndathi.
  
  
  Emva yakhe cabin, lowo pulled ngaphandle yakhe jacket, revealing a stripped-phantsi luger kwi-olukhawulezayo-khupha rigging phantsi yakhe yasekhohlo. I-zesintu wayengomnye tested kwi-e - ' AX ' varied ukusuka umsebenzi ukuze lo msebenzi, kodwa yena waba zange ngaphandle kwayo owakhe personal zesintu: a luger ukuba Wilhelmina babezinikele yakhe; a stiletto, Hugo, yayo sleeve; kwaye ncinci kakhulu igesi ibhombu ye taped ngaphakathi wakhe thigh yi-Pierre. A ibhombu ye ayikwazi ukubulala wonke umntu ngendlela ezivaliweyo igumbi ngemizuzwana; konke ke wathabatha waba ezimbalwa amacebiso anikwe kweli nqaku ukuba aphule ego yemiyalelo.
  
  
  Lokuvula i drawer yayo isitulo, yena pulled ngaphandle ulawulo inkqubo eyenziwayo babezinikele kum. Yena ophethulweyo emva-phantsi kwaye frowned kwi-exasperation. Ndandicinga ndakhumbula ukuba mna ekhohlo ikopi bam-phantsi kwi phezulu kwe fayile. Ngoku iphepha lokuqala yaba ikhasi kunye inkcazelo Sheila ke imbonakalo kwaye kwakhona umfanekiso jikelele ifilim ukuba kokuba ebone yakhe ngaphambi koko loo mini.
  
  
  Ndabaxelela ngokwam ukuba mna kufuneka ezingachanekanga. Wakhe thumbed esebenzisa imixholo ulawulo, kodwa kwakungekho umqondiso a enye-iphepha ibali. Kulungile, akhonto worry malunga ngoku, ndandicinga. Kunganzima kuba i-outsider ukuba ufake i - ' AX ' base njenge smuggling a steamer kwi name stadium.
  
  
  Kwakhona kancinci worried, waqalisa reread ifayili kwi-Brant kubekho inkqubela. Njengathi Hawke wathi, kukho akukho iinkcukacha malunga yakhe elidlulileyo. Yena ayikwazi zithe kuzalwa kwi zabo impela-veki xa Frank Abruz wabona lencwadi ithi phezulu ee kwi Las Vegas. Nangona kunjalo, emva ' AX ' zifunyenweyo yakhe kwi-Idaho, i-data waba painstakingly uzalise - iiyure usebenzele njengokuba waitress xa yena idla waya umandlalo, kwaye nkqu a ipensile hetalia ka-isicwangciso indlu wayengomnye renting.
  
  
  
  
  
  Amaxesha amaninzi ndifuna kuba photographic wolwazi. Ukususela andiyenzanga kuba i-ego, mna kwaphuhliswa wam kunye neendlela kuba anchoring iqhosha iinyaniso apha kum entloko. Ndenza amanqaku kwi-pocket stencils mna ukuzithwala nam kwaye reread ih, wajonga ngomhla ubeko Sheila ke indlu, ngoko ke twezekile ngaphandle ngomhla umandlalo, alahle phandle yonke into jikelele wam iingcinga ngaphandle kokuba ezi zinto ndandisele ukufunda kuye.
  
  
  Yena kufuneka ube dozed ngaphandle. Xa mna ukuvuka phezulu kwi-mnyama, mna ke alerted yi-isandi ngoko ke faint ukuba ndandingasakwazi ukuchonga ngokwam.
  
  
  Kwenzekile kwakhona, nje faint scratching isandi, kukutshisa touching esinyithi. Saphakama ngaphandle umandlalo kwaye landed ngomhla wakhe haunches, luger kuzo isandla sakho.
  
  
  Wavula ucango kwaye mthubi kutshawuzela kukukhanya wabaleka kuwo floor. I-redhead wathi, " Kufuneka ngokukhawuleza reflexes, N3."
  
  
  Yena relaxed, realizing ukuba isandi waba kokuva waba yakhe engundoqo waguqukela namhla. Andiyenzanga engqondweni ekubeni ezifunyenweyo kunye gun wam esandleni sakho. I-instinct ukuba wenza kwam ukufumana phezulu emgqomeni sele egciniweyo ubomi bam ngaphezu kwakanye.
  
  
  "Isijamani Brylev. Nqakraza kwi groan iqhosha emva kwenu, " yena wathi, girlfriend yakhe.
  
  
  Yena ophethulweyo ukukhanya tshintsha, ngoko ke tossed kum isitshixo. "Ukuba ukhe ubene eshiya namhlanje, mna uphumelele ukuba kufuneka oko simemo kwakhona, ndiya?"
  
  
  Isitshixo clamped phantsi ngomhla wakhe, grinning. "Ngoko ke, nina baba komhlaba."
  
  
  Yena shrugged yakhe shoulders. "Ndiyaqonda mna nje luyafuneka yokufumana phandle ukuba yonke into mna waxelelwa malunga nawe kwaba yinyaniso."
  
  
  "Kutheni musa kuwe vala ucango kwaye angenise ngokwakho?" Ndamxelela.
  
  
  Yena ezivaliweyo ngayo, hayi ethabatha yakhe amehlo ngaphandle kwam. Umngeni ngxi shone kwi-ih oluhlaza ubunzulu.
  
  
  "Patricia ka-Isimbo," watsho.
  
  
  Ndithatha ngaphandle wam shoulder strap, slung yakhe ego phezu emva kwe-isitulo, kwaye holstered i-Luger . "Njani ixesha elide ukhe waziva ukusebenza e - 'AX'?"
  
  
  "Umzekelo, ngonyaka. Ngoku buza kum njani a mnandi kubekho inkqubela ngathi kum onalo kuyo lo mcimbi."
  
  
  "Makhe kum ukwenza i guess. Kufuneka kuvavanya ukuba unako ukwenza yonke into umntu ayenze."
  
  
  "Ah, wena sly bastard," utshilo ngaphandle na ebonakalayo malice.
  
  
  "Ndiya kuba bottle ka-whiskey," ndathi. "Isipho esivela zethu boss. Unako mna vula yakhe ego?"
  
  
  "Andiyenzanga kuza apha ukuba basele," watsho. Yena pulled i-sweater phezu kwayo intloko kwaye tossed ego kwi a isitulo.
  
  
  Wayengomnye wearing i-black lace bra. Kulungile, isiqingatha bra. Wakhe glasses baba overflowing. "Kulungile kumiselweyo" ngomnye ivoti kwi bonke inadequate iinkcazelo ukuba weza engqondweni yam xa ndikhangela e-nah.
  
  
  Brushing yakhe oqaqambileyo red mane ka-iinwele, yena smiled e kum. I-ncuma waba enaphatha mocking, enaphatha ethembisa.
  
  
  Wakhe wakhumbula yakhe umgca jikelele loo mini. Layo i-phinda oku. "Ngoku ngubani u-bragging?"
  
  
  "Hers," yena ungeniswe. "Kodwa ungathanda kuyo."
  
  
  Ngxi smiling, yena pulled phantsi kubhabho wakhe zippered trousers kwaye climbed ngaphandle sob babe nento yokuba kumaqhosha yakhe leg. Ngoku wayengomnye wearing kuphela omnyama bra kwaye ulinganisa khulula we-black lace engaphantsi.
  
  
  Yena calmly wahamba phezu umandlalo kwaye bahlala phantsi ngomhla we-the edge. Yena unbuttoned yakhe bra kwaye pulled i-ego ngaphandle yakhe enkulu axis powers. Nge flick wakhe ngesandla, yena draped impahla yakhe phezu kwentloko umandlalo, kwaye kwangoko umandlalo wam phezu pillow.
  
  
  "Ndizakuyeka kuwe yakho panties," watsho. "Ndandicinga kuwe, nento yokuba ufuna rip ih ngaphandle kwam."
  
  
  Kwakukho into enye kwe-mngeni yayo emehlweni ngoku. Umdla, mnqweno.
  
  
  Xa iingubo zakhe kwakukho baphoselwe ngaphandle kwaye yena wabona a hairpin kwaye igesi ibhombu ye, yena badanduluka: "Uthixo Wam, nisolko a ehamba arsenal."
  
  
  Wakhe indecent chuckle. "Wena pack a ezimbalwa imibala ngokwakho."
  
  
  Wakhe laugh waba hoarse kwaye uninhibited. Yena ayikwazi kuvavanya ukuba yena waba no nawuphi na umntu, kodwa yena ngokuqinisekileyo asikwazanga engqondweni ekubeni wamanzi acociweyo na ngesondo injongo. "Yiya, N3," yena urged.
  
  
  "Isikhewu," kuye ubawo wathi. "I-umandlalo akukho ndawo formalities."
  
  
  "Nickname. Isikhewu, "wathi," ndiza ulungile."
  
  
  Mna tore ngaphandle kwayo lace underpants. Wayengomnye ekunene. Mna afunyanwe ngokwenza oko.
  
  
  Pat waba nomdla kubekho inkqubela. Njengoko siza embraced, ndeva muscles yayo emva quiver. Wakhe umlomo waba thambileyo kwaye eshushu, kwaye yakhe ulwimi waba olukhawulezayo kwaye ngokukhawuleza. Mna buried kobuso bam yayo axis powers, kwaye yakhe fingers dug kwi-bam iinwele. Xa lukayise idlalwe abayo nzima amaza amancinane amanzi, yena writhed kwaye growled na belambile cat.
  
  
  Ezandleni zam slid phantsi kwamaphiko buttocks, kwaye lowo iphakanyiselwe phezulu kwayo ukuya kuhlangana yakhe yokuqala ukuthemba. Mna sank nzulu kwi-nah kwaye weva yakhe moan. Wakhe umzimba icinezelwe ngokuchasene zam. Xa yakhe wavusa yakhe movements, yena shuddered kwaye washukuma i-umandlalo. Nah kokuba i-flexible ukomelela i yezilwanyana.
  
  
  "Isikhewu," yena breathed. "Makhe gqiba oku kunye."
  
  
  Njengokuba kude kube ngoku, njengokuba yena ke abachaphazelekayo, wakhe ukubamba ixesha waba olugqibeleleyo. Ngokwenene, yonke into waba olugqibeleleyo.
  
  
  Yamluma esandleni slid phantsi wam thigh, exploring. "Muscles. Nisolko a real enye ka-inyama, Umnu Carter."
  
  
  "Ngoko ke awuqinisekanga."
  
  
  "Mna akusebenzi ukuba ilungile kuba oku. Nisolko nkqu ngcono kunokuba mna waxelelwa."
  
  
  "Ndiyaqonda okokuba. Wakhe honorific ngu ngaphezu yakho elinolwazi intlonipho."
  
  
  Wayengomnye laughing. "Ingaba ndiya kulala apha tonight?"
  
  
  "Uyakwazi ukuhlala ubusuku,"ndathi," mna andazi kangakanani kulala uza get."
  
  
  Isibini
  
  
  Ekuseni, lowo onayo phezulu phambi kwexesha kwaye waqala iyapakisha de redhead ukuvuka phezulu kwaye rolled phezu kwi-inkunkuma.
  
  
  "Isikhewu," wathi, " ukuba waba mkhulu. Ingakumbi lokugqibela."
  
  
  Yena stuck a igesi ibhombu ye ngaphakathi wakhe thigh. Yokugqibela busuku waba yokugqibela busuku. Namhlanje yonke into waba njengesiqhelo. Mna fasten ke
  
  
  
  
  Yena strapped a stiletto kuye forearm kwaye ukhangele entlakohlaza ndlela. Mna flexed ingalo yakhe, kwaye ibhityile knife slid kwi isandla sam, ilungele khona. "I-jonga kwi kobuso benu ngu kancinci scary," Pat wathi.
  
  
  Ndanika yakhe a ncuma ukuba phantse ufikelele amehlo am. "Andikho leyo boy ongummelwane."
  
  
  Ngoko uya kwambatha yakhe Ned Harper outfit, ubeke kwi Luger ,threw a zip-phezulu jacket phezu kwayo, kwaye wajonga e ngokwakhe kwi-jonga. Njengokuba kude kube ngoku njengoko ndinga zibalisa, hers wajonga na antonio iinkuphelostencils umqhubi. Xa wafuduka kwisixeko apho Sheila Brant waba hiding, yena wathi kuye ukuba abe ungathanda ukufumana umsebenzi.
  
  
  "Mna shouldn khange zibuze oku," Pat wathi, " kodwa into eyenzekileyo ukuba N1 kwaye N2?"
  
  
  "Kulungile, sibe ngaphandle comment," kuye ubawo wathi. Njenge Udavide Kirby, ndandicinga.
  
  
  Kwaba slammed kuyivala yi-suitcase ezibonelelwe ngu - 'AX'. Waye sele ukulungele ukushiya. Zonke ndaba ukwenza waba kuthi goodbye.
  
  
  Red egciniweyo kum trouble. "Ndiyazi. Iinqanawa ukuba kwenzeka ebusuku, kwaye yonke lonto. Hlala lucky, Isikhewu."
  
  
  Washiya kuba Bonham, Idaho, e-ababini kwi-kwemini. Isixeko kokuba 4,700 abahlali, kwaye wajonga njenge 4,695 jikelele kwabo kugqitywe ukuba hlala ekhaya.
  
  
  Waguquka kwi-igesi sovavanyo ukuba yapapashwa ekhawulezileyo inkonzo, lowo pulled phezulu ukuya tank iimoto. I-ngephanyazo inkonzo waba awenziwanga. Washiya ngokusebenzisa iimoto sangena ngaphakathi, apho wafumanisa umntu dozing e itheyibhile littered kunye eluthulini, ezindleleni maps, cracker cans, kwaye bekelela ngokuzenzekelayo imimandla. Yena tapped yakhe knuckles kwi-clean wendawo isitulo.
  
  
  Ego ke amehlo baba cracked. "Ewe, nkosi?" lowo yawned.
  
  
  Yena pointed yakhe car. "Ndifuna ezinye igesi."
  
  
  "Ah," wathi, njengoko ukuba malunga nenkqubo yolawulo olumanyanisiweyo imfuza kokuba zange yenzekile i-emu.
  
  
  Ngelixa yena pulled ngaphandle hose kwaye zifakiwe i-ngemilomo eyi kwi Chevrolet ke phantse engenanto tank, wema ngumthetho kwaye stared ngaphandle ngomhla owozelayo street kwi-pale emva kwexesha-entlakohlaza ukukhanya kwelanga.
  
  
  Mna akhange na ebone yakhe, kengoko kufuneka traffic ezongeziweyo, kengoko kuba akukho nanye imiqondiso. Bonham wajonga na Norman Rockwell ukupeyinta encinane town. Mariya, weva ngaphandle endaweni nabo bonke wam deadly zesintu strapped ukuba umzimba wam kwaye locale kwi-trunk wam car. Bonham asikwazanga jonga na khetha ka-ndawo umntu owayelilungu mob boss mistress ange ekhethiweyo ukufihla. Oku kusenokwenzeka ukuba kutheni Sheila Brant wabanyula ego. Heee, ndinike credit kuba brains, ndandicinga.
  
  
  Yena straightened yakhe ukudinwa shoulders. Wakhe ferret wayehamba ngokukhawuleza kwaye kangangeeyure ezininzi yonke imihla kunye nabo njengokuba kubhaliwe ekhohlo TOPOR isiseko kwi Carolina coast. Kamva ngaloo mini, ndizakuyenza qhagamshela i - ' AX ' iarhente owaye zilandelayo Sheila ukuba uqinisekise ukuba yena asikwazanga unobuhle kwethu.
  
  
  I-attendant kwi-nkonzo sovavanyo waqala wiping i-isiphumosomfanekiso ka-car. "Wenze ngokwaneleyo abafileyo izinambuzane apha ukugcwalisa buckets," lowo complained. "Kufuneka zithe lakho, ubusuku bonke."
  
  
  "Ewe," ndathi. Waba observant, ukuba akunjalo instantaneous.
  
  
  "Tourist?"
  
  
  "Hayi, ndamxelela.
  
  
  I-ego ekujoliswe kuyo intliziyo, kwaye ego amehlo baba ayisasebenzi owozelayo.
  
  
  "Ndiza a iinkuphelostencils umqhubi," ndathi. "Ndiyathemba ukufumana umsebenzi apha."
  
  
  "Kukho ethile isizathu kufuneka wabanyula Bonham?"
  
  
  "Ndithanda ezincinane ezinemigodi."
  
  
  "Baninzi nabanye abalobi ezinemigodi."
  
  
  Liechtenstein, ndandicinga. Emu waba ngokuqinisekileyo komhlaba. Ndathi, " mna na jonga lo omnye."
  
  
  Xa wayeneminyaka ukukhangela i-oli umphakamo, waya kuyo amadoda ke igumbi kwaye slid i-bolt kwi ngaphakathi ka-ucango. Yena threw yingqele amanzi kwi yakhe ebusweni. Mna ke ukudinwa yokuba glued imoto sokugweba kuba ngoko ke ixesha elide, ndamxelela ngokwam, kungenjalo andiyi wouldn ukuba zithe annoyed ngabasebenzi questioning kum.
  
  
  Yena knocked kwi ucango. "Heee mister, mna kufuneka ubone wena."
  
  
  Yena unzipped yakhe jacket ukufumana i-Luger ngokukhawuleza, ngoko ke wavula ucango. "Ewe ntoni?"
  
  
  "Malunga Sheila Brant," wathi, ngoko ke grinned. "Ummeli wakhe kufuneka ahlangane ngu-N3."
  
  
  Layo ndalubona yayo uqhagamshelane kwaye zange kuwo nawuphi na chances. "Yintoni wena uthetha malunga?"
  
  
  Emva slamming ucango, abe ufikelele ngaphakathi kwaye pulled ngaphandle i-khanyayo identical zam. Yena iphumeze i-ego kwi kum. "Mna anayithathela kuthethwa ukuba ezimbalwa abantu abathe isebenza kunye nawe kwixesha elidlulileyo, Carter. Ndandicinga ukuba lunxulumano kwenu ukususela yakho iinkcazelo. unguye. Abanye bayathanda Hawke, yena wathi, herself. Igama lam ngu Meredith, endleleni.
  
  
  Waguqukela yakhe ekhanyayo phezu. Yintoni wajonga na umzi-mveliso ke uthotho inani ezantsi kwaba kanye a ikhowudi ukuba yafumanisa ukuba umnini njengoko i - ' AX ' yabasebenzi. "Zonke ekunene, Meredith. Kodwa mna, nento yokuba zibe ngaphezulu careful ukuba bekuzakufuneka kuwe. Musa xana ukuba isizathu zonke lo mcimbi sesakhe liechtenstein okulungileyo iarhente squad." Oko akusebenzi khange Stahl abo insisted kuyo. Andiyenzanga kuba ego ukuthi, " Yintoni entsha malunga zethu kubekho inkqubela, Sheila?"
  
  
  "Yena ke kwakhona apha kwaye isithethi elihle. Yena balingwe na ukufumana kakhulu vala, ngoko ke njengoko hayi arouse Nah ke suspicions. Mna wawuqalisa lo msebenzi kuba ndandisoyika ukuba townspeople ingaba qala bemangalisiwe ukuba kutheni mna ke ubambe kuya phezulu. siza hlala ngomhla hotel. Khangela kuwe tonight kwaye yathetha abanye ngakumbi." Yena hesitated. "Ndiyaqonda ukuba ndiya kuba mainstay kulo msebenzi, kwaye mna ekhangele phambili ukusebenza nani. Musa ukugweba kum nge into nje into eyenzekayo. Layo idla hayi ke casual."
  
  
  "Ndiyathemba hayi," ndathi.
  
  
  Yena drove chu phantsi main street lwesixeko
  
  
  
  
  
  ngo noting indawo u-igumbi amapolisa station, i-ofisi, kwaye uqoqosho iklasi isixeko iholo. Yakhe, wacinga ungakwazi pack sonke isixeko kwi shoebox. Phakathi ezimbini enkulu izakhiwo, kwabakho nook bar nge "Yingqele Beer" umqondiso kwi-window. Ezine storefronts ngezantsi kwayo zifunyenweyo yonke into, a relic ka-imihla xa Bonham yaba railway station, yaba makhulu kwaye thrived. Ngoku u-ibali ngezakhono eziyimfuneko ukupeyinta, kwaye wabona ukuba ezinye ephezulu windows kokuba akukho screens.
  
  
  Yokufumana phandle jikelele imoto, wayengomnye ngenyameko examined yi-restaurant kuwo street ukususela hotel. Sheila Brant akusebenzi khange kwi rhafu de 4:00 kwemini kwaye ukuba izinto hadn ukuba uhambe kakuhle, yena wouldn ukuba zithe xa edingeka. Kwakungekho abathengi kuloo ndawo.
  
  
  Wahamba kwi-dim hotel lobby, apho ifenitshala yaba kwikota-i-intshi ingqinqwa kunye uthuli kwaye ubudala ubudala. Kwakungekho i-elevator, nje stairwell, kwaye potted izityalo mimmo ophunyezwe ngokusebenzisa luyafuneka a & nb nje Bonham luyafuneka ukuze ndikwazi ukuphefumla kakuhle esitsha ebomini.
  
  
  Klera greeted kum njengoko ukuba lowo baba a politician umbuliso a crucial ivoti. Wathi baya ezivaliweyo zabo canteen ixesha elide eyadlulayo, kodwa mna unako ukutya kakuhle ngexesha restaurant kuwo street. "Zama ke, uzakuthanda," wathi.
  
  
  Yayo igumbi, wathabatha ngaphandle kwayo iingubo kwaye & iilayini ezininzi, waza wathabatha a shawari. Nangona andiyenzanga bonisa ngayo imisebenzi yam, zam insides coiled phezulu na entlakohlaza. Ngaba wayecinga ukuba kugcinwa uyasebenza ngokusebenzisa kwentloko yam ukuba ndandisele kuvalwa, ukuze kubekho inkqubela abo babe nako ukunika kum ezinye iimpendulo malunga Udavide Kirby ke ukufa.
  
  
  Ndaba okulungileyo okubonakalayo restaurant ukususela yesibini-floor-windows. Njengoko yena buttoned phezulu yakhe shirt kwaye kwambatha yakhe trousers, yena wayecinga ka-Sheila Brant. Yena nqa ukuba Ay kokuba zilawulwe baphuncuka jikelele lo cottage yedwa, okanye ukuba killers kokuba kugqitywe ukuba vumelani Ay yokuphepha aphile ngesizathu esithile.
  
  
  Meredith wandinika inani wakhe egumbini, esibizwa idla ezimbalwa doors phantsi ukususela zam. Mna wahamba phantsi iholo kwiintlanganiso kuye. Meredith waguqukela phandle ukuba ibe genuine inqaku, kodwa mna ke suspicious uphawu, kwaye waye ke khangela ngayo ngaphandle.
  
  
  Imibulelo ' AX ' ke uqeqesho kwaye ingakumbi kuye Stahl ke ezandleni-ngomhla amava njengoko a lock-picking ingcali. Ucango ukuba hotel igumbi waba hayi kunzima. A elinesibini-unyaka-old boy ayikwazi khetha isitshixo nge penknife.
  
  
  Waguqukela i-knob kwaye na igumbi quietly. Umntu waye ehleli ngendlela isitulo yi-window. Yena grinned e kum. "Izakuba nje njengoko kulula nkqonkqozani."
  
  
  Ndandingasakwazi ukuba nayiphi na clever beginnings. Zonke ndinga ukulawula waba, " abakufutshane nawe?"
  
  
  "Meredith, kunjalo. Kwaye kufuneka ube Isikhewu Carter."
  
  
  Ukuba lowo akusebenzi khange Meredith, wayeyindoda liechtenstein okulungileyo liar. Yena seemed ngokupheleleyo ngalo wawuphungula. "Mna anayithathela ukuba ulinde wena. Ndicinga nje weza kulo, " wathi. "Ukhe wambona i kubekho inkqubela kanti?"
  
  
  "Hayi okwangoku."
  
  
  Ukuba abe nento yokuba kwaziwe ukuba yena akusebenzi khange yesibini Meredith abe nento yokuba kuhlangatyezwana nazo kwi-yokugqibela ilixa kunye necala, lowo wouldn ukuba zithe ngoko ke relaxed, ndandicinga. Get yakhe a cigarette. "Nayiphi na kwabangcwele?"
  
  
  Yena fingered a ngomzuzu yakhe rumpled brown coat. Wayeyindoda umjikelo-faced umntu, ekuqaleni ukuya bald kwaye fat, kodwa yakhe imbonakalo asikwazanga sixelele nantoni na. 'AX' agents kwenzeka kuzo zonke ubungakanani, iimilo, kwaye iminyaka. "Apho ke ivoti, Carter?"
  
  
  Yena zinikezelwe kwam incwadi imifanekiso.
  
  
  "Musa kufuneka i-khanyayo?" Ndicela casually, ukukhanyisa a cigarette.
  
  
  "Ungaze thabathani kunye nawe. Liechtenstein izinto rhoqo sebenzisa ngaphandle ipetroli / amafutha."
  
  
  Yena grinned kwaye tossed i-emu imifanekiso. "Ndicinga ukuba kusenokwenzeka ukuba wabona lencwadi ithi, ngoko ke ingaba wena."
  
  
  Yena crossed yakhe legs kwaye leaned emva yakhe isitulo, putting bakhe izandla ngamnye ndibe ş ngumlimi. Ego amehlo kodwa kuza ukushiya kwam nabo ferret njengoko wangena egumbini. "Ngaba kuthetha wena musa kukholelwa ndiza Meredith?"
  
  
  Unbuttoning yakhe jacket, wathi:: "ndiyazi liechtenstein kulungile ngu-hayi inyaniso."
  
  
  Yakhe relaxed ncuma waba ngxi apho. Kokuba ngokwaneleyo mna-control. "Yintoni andizange senze okuphosakeleyo?"
  
  
  "Ngaba ibalulekile into yokuba kufuneka baye kuyo. Abo ingaba ngenene, Della?"
  
  
  "Ndim umntu othe eyiyeyakhe ukufa isivakalisi," wathi. Nge deft yokuhamba-hamba, lowo wawaphakamisela yakhe pant leg seeveki isandla. Kunye nezinye, lowo kutsalwe a revolver ukususela scabbard iqhotyoshelwe yakhe shin.
  
  
  Yawa ngomhla omnye ngamnye ndibe ş ngumlimi ngexesha kwaba ekubeni ngokulinganayo!. Ego ke revolver waba equipped nge silencer, kwaye weva thambileyo cough njengoko gun waya ngaphandle. Gawk betha eludongeni.
  
  
  Mna flexed ingalo yakhe, kwaye stiletto sangena isandla sam. Kwaba baphoselwe yi-ego njengoko wafuduka ukuzoba kum emva kwi imboniselo. Rob zombie sank kwi-emu ke, throat kwaye quivered na dart. Ego ke amehlo froze, kwaye lowo leaned phantsi ngokungathi jonga phantsi isitulo.
  
  
  Wakhe wambamba akuba donkey popped. Kwaba nzima. Wakhe ego twezekile yakhe kwaye okuthe nkqo yakhe. Kwakukho anesihlanu amawaka dollazi kwi-Ego ke engagqibekangacomment kwaye amanye amaxwebhu ukuba wathi Ego ke yayingu Coogan kwaye weza evela i-denver. Oko asikwazanga necessarily zithetha enye into. I-ego namaphepha angama-baba mhlawumbi njengoko iibhonasi njengoko zam. Ngo sticking umqhubi ke, ilayisenisi yakho ego ngomzuzu. Layo onayo phezulu. Izinto waqala kakubi. Umntu wayesazi ukuba kutheni waba kwi-Bonham, egama ukhuseleko waba ngokuqinisekileyo compromised.
  
  
  Ndaba ukwenza into ethile kunye umzimba. Ndandingasakwazi shiya wam ego kwi-Meredith ke real igumbi. Ukwenza ukuqinisekisa ukuba corridor
  
  
  
  
  
  Kwaba deserted, ngoko ke yena wabona lencwadi ithi a ucango e-jikelele kwaye evuliweyo i lock. Ngokuqinisekileyo, kwakungekho namnye egumbini. Coogan wabona lencwadi ithi yakhe phezulu, bamthwala yakhe kuwo iholo, kwaye wabeka yakhe kwi umandlalo.
  
  
  Akukho Kwegumbi of Commerce izakuba anomdla hiring kum, ndandicinga. Mna anayithathela sele kwi-town kuba ngaphantsi kwe-iiyure ezimbini, kwaye umntu sele wafa.
  
  
  Waya downstairs kwaye wabetha phezulu eyobuhlobo incoko kunye hae clerk, abo yamkela ithuba shiya yakhe crossword iphazili. Yena wathi, emu ukuba wahlangana umntu kwi-hallway, i-umjikelo-faced, cheerful guy.
  
  
  "Lento Umnu Hobbs. Nomthengisi bafanele ukubonisa. Ikhangelwe kuzo namhlanje. Igumbi ama-206."
  
  
  "Ithetha ntoni Umnu Hobbs kuyo?"
  
  
  "Andicingi ukuba bakholelwe into yathi."
  
  
  Kwimizuzu emihlanu kamva, washiya igumbi, waya phezulu amanqwanqwa kwakhona, kwaye wabona lencwadi ithi enye lock. Igumbi ama-206 waba deserted, ngaphandle kokuba kuba kunjalo kuba imodeli meko. Umnu Hobbs kokuba barely landed akuba eqale ulinde mna. Yena slapped yakhe suitcase phantsi kwi umandlalo kwaye kuya kuvulwa. Kuphela isampuli ngayo equlethwe yaba stripped-phantsi rifle nge silencer kwaye ekhaya. Umnu Hobbs, eyaziwa njenge Umnu Coogan kwaye Meredith, kuthengiswe ngam ukufa. A kakuhle-oiled rifle kwakukho into efana nezixhobo a elinolwazi assassin.
  
  
  Abe kuba guessed i-ego ke umdlalo sicwangciso. Waba nicinge ukuba ujongano kum kwaye ukundibulala msinyane ndathola apho, thatha kubekho inkqubela jikelele hotel ifestile xa yena onayo ukusebenza, kwaye kwangoko shiya Bonham kwi hurry. Ethiwe malunga ekubeni Meredith waba ekhawulezayo ploy ukuba babambisa kum ngaphandle balinde kwaye kusenokwenzeka ukufumana phandle ukuba mna ke uthetha ukuba kubekho inkqubela. Umnu Hobbs, okanye Umnu Coogan, waba ebukekayo elinolwazi, elihle-namakhaya, kwaye kulungile-versed wakhe craft. Kodwa nkqu eyona kuba engalunganga imihla.
  
  
  Yena quietly wahamba ngaphandle igumbi ama-206 kwaye phantsi amanqwanqwa. Ukususela ifowuni sibiza bonke phezu kweli lizwe kolona le hotel ke switchboard, uya kusetyenziswa i-ahlawule umnxeba kwi-lobby ukubiza Meredith kwi-igesi sovavanyo. "Musa ukuhamba ngendlela onzulu alleys. Yeqela eliphikisayo sele betha isixeko, " emu waxelela wakhe njengoko yena approached emgceni.
  
  
  "I-tailor. Ingaba unayo nayiphi na fixes kuzo? Ndithetha, abo banjalo?"
  
  
  "Baya nje musa efana nayo."
  
  
  "Kulungile, kukho akukho isizathu flag uphumezo ugunyaziso," wathi. "Ukuba singathi ukufumana kubekho inkqubela, ababenako kakhulu."
  
  
  "Ndiza koyika siye seza ih kuye," ndathi.
  
  
  Ndinga qinisekisa Hawke ke jikeleziso xa yena wathi em ukuba umntu kufuneka ube alaphukanga kwi-bam apartment e - ' AX ' Base, wajonga ngokusebenzisa Sheila Brant ke, ifayili, kwaye isetyenziswa zethu ulwazi ukuseka unxulumano kunye kubekho inkqubela. Kuya explode na detonated rocket.
  
  
  Iziganeko wosuku radically itshintshe le meko. Yena ayikwazanga dlala yakhe amakhadi chu kwaye ngomonde, njengoko Hawke kokuba elicetyiswayo. Sheila ke ubomi kwaba sengozini. Ndaba ngokukhawuleza ukuseka uqhagamshelane kwaye bafumane yakhe trust.
  
  
  Hers kwaba bemi ngaphandle hotel xa yena wafika kwi-restaurant. Yena & ncamathiselamessage status yakhe ukuvula ucango ye-red Volvo kwaye ibambe a glimpse wakhe mpuluswa thigh njengoko yena slid jikelele car. Wakhe legs baba njengoko okulungileyo njengoko ndakhumbula kwabo, kwaye yakhe sexy ukuhamba kwaba nkqu ngcono.
  
  
  Yena uqaphele kum njengoko yena bafudukela jikelele imoto kunye elide, graceful strides. Ngokuqinisekileyo, emehlweni a stranger made yakhe isigaba sentetha. Yena lumisiwe kwaye wajonga e kum, kwaye ndabuyela yakhe gaze kunye wam uninzi charming ncuma.
  
  
  Emva kokuba yena disappeared kwi restaurant, lukayise smoked a cigarette. Wakhe isicelo wayeza kunikela Ay ixesha ukuphalaza yakhe coat kwaye linda kwi-uluhlu lophinda-phindo. Xa ngayo isantya, zintathu motorcycles roared wangena esixekweni. Rockers kwakukho nje ngaphandle ndawo Bonham njengoko baba hers. Baya drove elidlulileyo i-mimmo ye-hotel, ujonge kwi kum nge-windows igqunywe kunye bearded ajongene nayo. Baya wore i-doublets kunye nomsindo iidemon apeyintwa kwi umva. Ih ekujoliswe kuyo yaba bar. Uthetha loudly, baya dismounted sangena ngaphakathi. Wayesazi baya asikwazanga ukuphila ngendlela Bonham. Isixeko asikwazanga kufumana eyaneleyo ye-ihc hype.
  
  
  "Criminals kwaye bengenamakhaya abantu," Klera wathi kwi-disgust. Yena leaned ngokuchasene nam doorway. "Ukuba babe yinxalenye a gang oko akuthethi ukuba bonisa phezulu apha ezimbalwa umphinda-phinde ngo nyaka. Bazibiza i-brood kasathana. Baya ukumisela isixhobo inkampu kwi-ubudala fairgrounds. Abahlali besixeko ungathanda ukuba expel ih ukususela territory, kodwa amapolisa musa ukwenza oku. Mna ufuna ukuvuselela a riot ."
  
  
  Wakhe cigarette waba baphoselwe kude. Ukuba bikers baba regulars, kuya ukuqwalasela okuthethwayo baya weren ukuba ishishini lam. Yena crossed i-street kwaye namakhaya kuba restaurant apho mcimbi waba nje ekuqalekeni. Mna counted ezine abaxhasi ewonke. Baye bonke abantu, kwaye u-jikelele kwabo ayikwazanga thatha amehlo ngaphandle Sheila. Ngowesine, ndandicinga, kufuneka zithe ileta-eyimfama.
  
  
  Yena waziswa ukuya yembombo ithebhule kude nezinye patrons. Nkqu phambi Sheila bafudukela kwiintlanganiso kum, wakhe gaze ibambe hers, sliding wam icala, ukwenza ubungakanani phezulu kum.
  
  
  "Wamkelekile Bonham. Ingaba ucwangciso kwi staying elide? " yena wathi, njengokuba yena approached wam itheyibhile.
  
  
  "Ukuba ke phezulu kuwe, Sheila."
  
  
  Wakhe fragile ubuso froze. "Igama lam ngu Susan."
  
  
  "Lento Sheila Brant, kwaye phambi kwabo ferrets, kude kube Frank Abruz wabulawa, ngaba kwakukho i-ego lover." Isandla sam flashed kuwo itafile, kwaye lowo pinned yakhe wrist. "Musa get phezulu, ke vula. Beka ncuma kwi-loo beautiful ubuso kwaye pretend sibe uthetha malunga yintoni kwi menu",
  
  
  "Alizukuba yiyo kulula ncuma. Nawe futhi ke ukuba aphule amathambo wam wrist."
  
  
  Wakhe gripgenericname loosened, kodwa lowo asikwazanga vumelani khona. "Abantu nisolko isebenza ukusuka kwazi apho ufaka. Mna andinaku qinisekisa ukuba kutheni babeya ufuna ukuba aphelise kwenu, kodwa ke benza ntoni ngathi ayixhasi namnye kuba engqondweni. Udinga uncedo."
  
  
  
  
  
  
  "Kwaye nisolko oza kunikela ngayo kum?" Wakhe beautiful umlomo twisted. Oku ibali ubomi bam. Abantu baya kusoloko uncedo kum. Kwaye ngaphezulu mna kufumana inzuzo, ngakumbi, iingxaki endinazo ."
  
  
  "Ndiza umntu lowo uza tshintsha konke oku."
  
  
  "Mna ke bemangalisiwe abo baba nawe. Ndiyazi wakhe ngoku. Kufuneka ube i Wizard Mandrake."
  
  
  "Ligama Ned."
  
  
  "Kulungile, Ned Umfanekiso, ndizakuyenza kufuneka ezimbalwa imimangaliso ukucacisa phezulu kwazi bani, ubomi bam." Nangona ntoni yena wathi, ukuqina amehlo bazaliswa luvuyo inzala. "Ngaba ngokuqinisekileyo ufuna into kwi-kubuyela."
  
  
  "Siza kuxoxa imiqathango kamva."
  
  
  "Oh, heee, ndiza ngokuqinisekileyo siya," utshilo kwi sardonic ilizwi.
  
  
  Ushishino okanye akukho mcimbi, waba belambile. Mna waxelelwa ukuba yi-heee ukuzisa kum a ingqinqwa ikofu kwaye umnyama ikofu.
  
  
  "Ingaba ukholelwa ukuba mna uphumelele ukuba iqhube kude kuba oku?"
  
  
  "Ngoku asikwazanga sebenzisa kude kwayo fairyname godmother, waye yena?"
  
  
  Wayengomnye laughing. "Andikho Ngoku."
  
  
  Yakhe, wacinga yena babe kudlala inxalenye yayo. Waze wajonga na kubekho inkqubela ukuba prince ingaba kuzisa yakhe slippers kwaye athabathele, nkqu ukuba slippers asikwazanga fit. Kuphela yakhe Prince Charming waguqukela phandle ukuba abe Frank Abruz, a mafia capo.
  
  
  Xa yena wabuyela kunye wam ikofu, yena brushed elidlulileyo kum nge-bafakwe indebe olandelayo ukuba isandla sam. Mna itolikwa ngalendlela umqondiso ukuba sasivuya ke get noku.
  
  
  "Kuya ikhangeleka ngathi nisolko hayi pooh. Kwaye nisolko hayi kuphela, jikelele Abruz ke, abahlobo. Ngoko ke abo bamele kuwe? " yena wabuza.
  
  
  "Andisoze kanjalo zichaza kamva."
  
  
  Ucango slammed kwaye ezintathu bikers na, ukwenza a stench kunye nabo. Akukho namnye kubo kokuba yachukumisa i-bar soap kwiveki. Umntu ngasemva imali irejista, presumably abantu ababini kwi-restaurant, wajonga kwi-trio kunye displeasure. Yena ayikwazi kuba bahlala ngaphandle ih ishishini kuba ubuncinane elandelayo alithoba eminyaka.
  
  
  Kokuba kugqitywe ukuba ihlale ngexesha ithebhule elandelayo zam. Baba uthetha loudly, laughing ngexesha ngalinye nezinye ke jokes. Ukuba amuse herself, wayengomnye wabuza owaye ugliest umntu jikelele kwabo. I-contest waphela kwi zoba phakathi omnye kunye knife-slashed scar curling phantsi yakhe cheek kwaye omnye ehleli closest kum, a stocky umntu wearing a bead, a greasy headband, kwaye ulwaleko bracelets. Enye ziphakathi, kunye elide iinwele kwaye nowekopolo-colored beard, wajonga kakhulu presentable.
  
  
  Scarface wabaleka a isandla sakho phantsi kwamaphiko leg njengoko Sheila abalandela ih ke ii-odolo. Wathabatha offense, kunye surprising composure. Copperbeard slapped yakhe companion kwi ingalo. "Kuziphatha ngokwakho," wathi kwi cambalala ilizwi.
  
  
  Omnye ehleli elandelayo kum ibambe iliso lam kwaye yabonisa yakhe amazinyo, abanye ababekho ilahlekile. "Yintoni ingaba ukhangela kwi, Buster?"
  
  
  "Ngalo kuni," ndathi. "Mna admired yakho dental umsebenzi." "Kanye policeman inyathelwe kwi kobuso bam. Ufuna efanayo?"
  
  
  "Hayi ngakumbi," ndathi, resisting i-ekuhendweni ukuba shove wam indebe ikofu phantsi Emu ke, throat.
  
  
  Copperbeard gripped wakhe, umhlobo ke shoulder. Yena squeezed ngoko ke, kunokuba nzima ukuba umntu kunye ilahlekile amazinyo winced. "Musa mess nge gentleman, Georgie. Abe ukuba ukhe ubene ezinzima. Yinto yokugqibela esikudingayo li-a misunderstanding. Ngenene?"
  
  
  "Ukuba u ekunene," Georgie wathi. Yena asikwazanga k ubonakala ngathi unyanisekile. Wakhangela na frightened umntu kunye ngesandla kwi kwesixhanti sakhe.
  
  
  Mna ugqibile ngayo calmly waza wamxelela Sheila ukuba ndiza kuba ilinde yakhe xa esithi ekhohlo umsebenzi ngexesha ezinzulwini zobusuku. Emva yakhe hotel igumbi, lowo ube sowuzinzile kwi isitulo nge window ukugcina ngeliso kwi restaurant. Njengokuba kude kube ngoku njengoko wayesazi, abafileyo killer kokuba accomplices abo babeya uzamile ukunceda kubekho inkqubela.
  
  
  Kwi-thambileyo twilight, i-bikers zaphuma kwaye wandered phantsi street, uzole bragging kwaye laughing. Kuphela omnye kunye nowekopolo-colored beard waba cwaka, striding phakathi kwezinye izinto, i-intloko taller kunokuba ih, uyise smoothly na inkokeli. Ababehamba emva bar. Yena bazibukela bade baba ingabonakaliyo.
  
  
  Ixesha elide phambi Sheila wafika, yena waqalisa worry malunga Meredith, abo asikwazanga bonisa phezulu kwaye umnxeba. Ngaphandle ethabatha amehlo am ngaphandle i restaurant isibali, ndabeka umnxeba kwi-bam lap kwaye wabuza ubusuku clerk ukuba undinike i-ngaphandle umgca. Yena dialed i-igesi sovavanyo inani onayo akukho mpendulo. Njengoko mna-sat kukho sebumnyameni, emamele kwi-hum, ndaba i-ndinovelwano ukuba izinto wayiguqula dramatically kwakhona.
  
  
  Sheila wahamba ngaphandle restaurant e a brisk inyathelo nje, ujonge jikelele njengoko yena namakhaya kuba Volvo ngomhla curb. Ukukhanya imvula waqalisa kuwa. Yakhe, ndabona drops forming kwi window yefestile esecaleni. Sheila waba wearing ixesha elide coat yena, nento yokuba worn kwi-Meredith-bhanyabhanya. Abe kuba guessed ukuba Nah kokuba i gun yayo pocket.
  
  
  "Baby, nisolko tricky," ndathi softly.
  
  
  Oko akusebenzi khange ezinzulwini zobusuku; kwaba kuphela 22:00. Yena ekhohlo kwangoko - mna amadoda yakhe.
  
  
  Yena pushed emva yakhe isitulo kwaye ufikelele ucango kwi-ezintathu olukhawulezayo strides. Yena hurried phantsi amanqwanqwa, elidlulileyo i-startled clerk, kwaye ngaphandle kwi street nje Sheila waba eshiya.
  
  
  Isandi ka-motorcycle amandla iqala phezulu lungisa kunye inyathelo lokubetha ye-Volvo u-injini. I-bikers ophunyezwe mimmo ngaphandle noticing kum. Bamlandela car. Hers, wabona red kokumenyezela ye-taillights kwi-kude yembombo njengoko yena raced kwiintlanganiso yakhe battered Toyota.
  
  
  
  
  
  Yena waxwilelwa yi-ih njengoko baya raced jikelele yesixeko ekusukeleni a Volvo ukuba waba ukuhambisa kakhulu ekuthatheni isantya umda. Xa isixeko washiyeka ngasemva, uqalekisiwe lowo. Sheila usebenza kwi ukuba oko bikers kokuba engqondweni.
  
  
  Ndanika yakhe Chevrolet abanye ngakumbi igesi ne-approached kwabo, kuphela ukubona inkokeli kuma esilandelayo ukuya Volvo kwaye iliza i kubekho inkqubela ukumisa. Yena sukuyihoya ego kwaye balingwe ukuba nyusa izinga jikelele yakhe car.
  
  
  Xa wam headlights betha kwabo, babesazi umntu kokuba ibambe umlilo kwi qela. Odin Poe ke bikers waguqukela emva, crashing kwi-indlela yam ngoko ke ngesiquphe, ukuba mna ucofiwe kwi scare ukuphepha a collision. Wabona fernández kobuso indoda ekuthiwa Georgie njengoko yena rolled phantsi imvula-soaked sidewalk. Yena gritted yakhe amazinyo kwaye sangena a tailspin, ukuqala Chevrolet phezulu kwakhona. Yena resumed i-nokususa.
  
  
  Wam headlights ibambe Georgie kuqala. Wafuduka phakathi kwam kwaye abanye, ukugcina a ngokucotha inyathelo nje ukubona ukuba ndinga uhlale nabo. Ukujonga emva, lowo bared yakhe elahlekileyo amazinyo kwi crude ukuhlekisa grin. Yena seemed phantse pleased ukuba mna hadn khange lonakele i-Toyota. Ngoku kokuba omnye ithuba e kum.
  
  
  Waguqukela i-bike jikelele kwaye pulled ngaphandle omfutshane lesixokelelwane ukusuka kwenye indawo ngasemva sokugweba. Kunye lesixokelelwane dangling esandleni sakhe, lowo sathi i-bike kwaye lunged e kum.
  
  
  Yena asikwazanga cofa i-bullying iqhosha okanye siphantsi phantsi. Hers swept steadily phambili, i-beam wam lanterns licking busuku. Georgie waba approached yi-Licks. Xa wabona ukuba ndaxelelwa ke intonga yam kunjalo, nkqu nokuba waba kwi-indlela yam, lowo swerved i-bike kwesinye lane ye-highway.
  
  
  Yena ayikwazi kuba intliziyo imoto kwaye betha kuye, kodwa waba noloyiko ukuyenza kwi slippery asphalt. Yena ungafuni get ibambe kwi skid kwakhona. Emva enikezela Chevrolet ngakumbi igesi, imoto yakhe wabona lencwadi ithi isantya endaweni. Georgie flashed elidlulileyo wam window, kwaye ndabona Ego ke isandla shenxisa. Yena cracked i-lesixokelelwane na whip.
  
  
  I-sudden isantya _imaphu yesigingqi ukuba banyanzeleka wakhe ukuba inyathelo lesi-jikelele car wenza Georgie ukuba wawulahla umphefumlo wakhe indlela. I-lesixokelelwane slammed nzima kwi window emva kwam, ayikho enye kufutshane kobuso bam. Yena shuddered involuntarily akuba evile i glass mnyama. Ngoko ndibeke ngakumbi umgama phakathi kwethu, ngenxa yokuba i-emu kwafuneka nihamba phantsi ukufumana bike ukujika jikelele kwakhona. Hers, wabona ego lantern hanging emva kwam njengoko hers raced jikelele bend kwaye phezulu induli.
  
  
  Njengoko abe ufikelele ngasentla kwenduli, lowo uqaphele Sheila kwaye yakhe pursuers. Umntu kwi-kukhokela bike waba uyasebenza ecinyiweyo Volvo. Yena ibambe phezulu kunye car kwaye baqalisa swerving kwi umqhubi ke indlela, forcing yona swerve ukuya kwicala ezindleleni ukuphepha a collision.
  
  
  Wayengomnye ngoko ke engrossed kwi duel nge cyclist ukuba yena ayikwazanga ukwenza elandelayo signpost. Njengoko Volvo pulled ngaphandle ezindleleni, kuya bounced kwaye dodged na iphepha boat kwi rushing downpour. Ndoyika izakuba roll phezu xa oko, betha, i-ditch, kodwa tyhala kuphela slowed ngayo phantsi. Sheila waba ebukekayo ngokwaneleyo ukuze uphephe a sudden tyhala kuba bullying. Judging yi-vibration of the car, lowo guessed ukuba yena waba ojika yona a ngokucotha & iilayini ezininzi. Ke yena sawed ngaphandle i-bullying. I-Volvo shuddered kwaye slipped, kodwa asikwazanga roll phezu.
  
  
  Xa yena ekugqibeleni lumisiwe imoto kwi-vula i-mhlaba, i-bikers waguqukela jikelele. Omnye wabo leapt phezu ditch lizele horse-riding crafts kwaye raced kuyo yonke intsimi imoto waba chasing. Ego wheels churned phezulu udaka.
  
  
  Yesibini biker asikwazanga kuba inkalipho ukuze yiya kwi ditch. Yena lumisiwe ngomhla icala ezindleleni kwaye wabona kum esiza phandle ebusuku. Waba isombulula uphando iingxaki a motor kwaye onayo ngaphandle yakhe motorcycle.
  
  
  Slowing phantsi, lowo glanced kwi-rearview jonga ukukhangela kwi Igeorgia. Waba kwakhona kwi-bam tail kwaye gaining momentum. Yena kwikhulu, babambisa phezulu nam kamsinya ngokwaneleyo.
  
  
  Wakhe overturned kwicala le-ezindleleni kufutshane entsimini kwaye isombulula uphando iingxaki ka-car. Xa lowo onayo ngaphandle, washiya yakhe headlights njalo. I-lokulinda biker kwakukho omnye kunye scarface rolling phantsi yakhe cheek. Abe ufikelele ngaphakathi yakhe doublet kwaye pulled ngaphandle a knife. Xa weza phezulu kum, ukukhanya flashed kwi-ukungasebenzi.
  
  
  "Mister, wena, nento yokuba ngcono get emva imoto kwaye ufumane i-esihogweni ngaphandle apha."
  
  
  "Ukuba akunyanzelekanga ukuba yenze?"
  
  
  "Andisoze sika kuwe phezulu ngathi bacon ilungile kuba tan."
  
  
  Bending omnye ngamnye ndibe ş ngumlimi, lowo ileta-waguqukela. Wam ikwicala flew ngaphandle. Waye waziva a bukhali uqhagamshelane ne-ego ke kneecap. A Isijapanese karate mfundisi wafundisa kum le shenxisa, kwaye kwaba elungileyo qeqesho. Scarface wawa ngokungathi emhlabeni bebe ripped ngaphandle ukusuka phantsi kwakhe.
  
  
  Inyuke yakhe haunches, lowo wenza okokuba kunye knife. Hers shifted, kwaye ukungasebenzi lashed ngaphandle kwi-phambili kum, i-intshi ukusuka ubomi bam. Ego sathi kuye nge-ingalo kunye zombini izandla, wazisa kuye ezantsi kwi-wonke ndibe ş ngumlimi kwaye waphula yakhe. Scarface howled.
  
  
  Kwaba wabona lencwadi ithi phezulu yi-ego knife baze baphoselwe kwi ubumnyama kwelinye icala highway.
  
  
  Ngoko Georgie ifike. Yena u-ngqo kwi kum, swinging i-lesixokelelwane. Ndandisazi ukuba uya betha kum ubuso, ndinga eyimfama kuye okanye injure kuye kuba ubomi. Ndeva lesixokelelwane bhomboloza njengoko ndiya ducked. Ngoko Georgie ophunyezwe kum. Phambi kokuba ayikwazi jika jikelele, waba unzipped
  
  
  
  
  
  Yena pulled ngaphandle Sledge Umqhubi.
  
  
  Yena esifutshane kuye nge-saddles, kwaye bike waqhubeka kwi, flying ngaphandle kwi ephakathi highway phambi falling kwi yayo ecaleni kwaye sliding ngaphandle.
  
  
  Ngaphandle zinika Georgie Nam a glance, waya emva imoto, waguqukela ke egumbini lomphathi, kwaye shone yakhe headlights kuyo yonke intsimi.
  
  
  Copperbeard dismounted kwaye pounded kwi window Sheila ke imoto. Yena lumisiwe njengoko mthubi kdegames wam headlights illuminated kuye.
  
  
  Le Chevrolet ubeke yakhe kwi-low & iilayini ezininzi kwaye drove ngokusebenzisa ditch. I-amadonga betha phantsi wawaphakamisela kum ngaphandle wam ass. Copperbeard wabaleka emva yakhe bike. Hers beza kuqala. Mna twisted ivili ngomzuzu wokugqibela, ngoko ke ukuba kuphela wam ibhampari betha i bike, kodwa ifuthe made imoto iyajikeleza. Copperbeard kwaba ngoku racing kwiintlanganiso yakhe abahlobo, mhlawumbi hoping ukufumana enye ih motorcycles. Kwaba waguqukela yi-Chevrolet ngoko ke Ego ayikwazi bayibone ngokucacileyo kwi-headlights. Yena onayo ngaphandle jikelele imoto, aimed ngomhla luger, kwaye esifutshane i-fleeing umntu kwi-leg.
  
  
  Sheila Brant pushed vula yakhe car ucango. Wayengomnye bephethe i-.38-caliber revolver. Copperbeard asikwazanga kuyazi, kodwa lowo ayikwazi kufumana egciniweyo Emu ke ubomi.
  
  
  "Mister," Sheila wathi reverently,"nisolko into ethile."
  
  
  Oko onayo a Luger kwi-ekhohlo balance ivili le Volvo kwaye punched a umngxuma kwi-nen. Wayengomnye ophunyezwe mimmo jonga ku-nah Sheila kwaye esifutshane kwi-ekhohlo ngaphambili ivili. Ngoko ke hood wawaphakamisela ngayo kwaye yanked ngaphandle wiring.
  
  
  "Ingaba andwebileyo?" yena lanyanzelisa.
  
  
  "Wena wabaleka kude kum kanye. Ndizama ukwenza na wena musa yenze kwakhona."
  
  
  "Andiyenzanga bazi ukuba ndinga trust kuwe. Mna awuwazi lowo ufaka."
  
  
  "Mna ndinixelele. Igama ligama Ned."
  
  
  "Ndiza kusetyenziswa inkqubo. Mna wacinga ukuba ilungelo nto ukuyenza."
  
  
  "Uyakwazi mhlawumbi sebenzisa le gun," ndathi, " kodwa ayikwazi kuwe ukukhombisa u-zontathu Boy Scouts? Sebenzisa intloko yakho, Sheila. Kufuneka umyalelo wokhuselo."
  
  
  Emva ngokuncothula ngaphandle izitshixo kwi eyakhe imoto kwaye putting ih kwi ngomzuzu, wabuyela Copperbeard, owaye ethiwe emhlabeni, clutching yakhe leg.
  
  
  "Uza kuphila," emu waxelela yakhe. "Ukuba mna wenze isigqibo ukwazi."
  
  
  Yena licked yakhe lip. "Ithetha ukuthini lonto?"
  
  
  Yena leaned phantsi kwaye shoved i-luger ukungasebenzi phakathi Ego ke bushy amashiya. "Undixelele isizathu ubusuku ke umsebenzi."
  
  
  "Sifumene a blonde. Yintoni enye into?"
  
  
  Ego poked yakhe kunye barrel yakhe gun. "Ndandicinga nibe undixelele into ethile. Into ngakumbi umdla."
  
  
  "Dude, ndizakuxelela yonke into ofuna kuva. Kodwa inyaniso kukuba, siyazi Babu. Yena charmed kwethu kwi-dining iholo, ngoko ke kugqitywe ukuba beka phantsi ngaphandle kwaye kuba abanye fun kunye yakhe xa esithi ugqibile umsebenzi . "
  
  
  "Akukho bani hired ukuba zikhathalele wakhe?"
  
  
  "Njenge ngubani?" Yena zilawulwe a shaky grin. "Dude, yintoni yaye sifumana kuyo?"
  
  
  Mna akusebenzi khange ngokuqinisekileyo mna yenziwe emu. Wathi, " mna uphumelele khange abe bothered ukuba umjikelo kuwe freaks phezulu kwaye uthathe ukuba ejele. Kodwa ukuhlala ngaphandle lam emehlweni abo. Ukuba mna betha kubo kwakhona, ndizakuyenza kukubulala."
  
  
  "Dude, ndizakuyenza uphephe ungathanda idrafti yomthetho kamasipala."
  
  
  Sheila waye ehleli yi-ukuvula ucango wam car. "Yintoni baba nawe ezimbini uthetha malunga?" "Ingaba yintoni?" watsho wabuza xa wabuyela.
  
  
  "Wakhe emu wanika yakhe doctor's igama," ndathi. "Get kwi-car. Esiyenzayo emva Bonham."
  
  
  Yena hesitated, ngoko ke yamthobela kum. Yena slid phantsi uboniso ndlela ivili kwaye wahamba phezu passenger sokugweba, wakhe skirt sliding phezulu kwayo legs. Heee grinned ngomhla wakhe, holstered i-luger ,kwaye onalo kuyo. Ke yena slammed yakhe .38-caliber fist kwi-bam ribs.
  
  
  "Ndiyazi ngu engalunganga indlela zichaziwe wam umbulelo," wathi,"kodwa kufuneka kubekho inkqubela zikhathalele herself."
  
  
  Zintathu
  
  
  Kwaba alaphukanga nge omnye oldest passages wam eyakho incwadi. A ebukekayo iarhente zange holstered i gun xa umntu ongomnye waba ubambe abakhe. Ngoku wafumanisa ngokwakhe na waba, ngalo ndlela, i-awkward indawo. Kwi-eyona imbi kunjalo, kwimeko yesi, kunokwenzeka ingozi.
  
  
  "Mna deserve kuya kuba wam carelessness,"mna wachaza ukuba yayo, i-kubekho inkqubela owathi sele shoved i-revolver wam ribs," kodwa yena ungathanda ukuba siyifumene wachaza kum."
  
  
  "Izitshixo, Ned. Ndidinga yakho car izitshixo. Ngoko kuye, ndifuna ukuba emke. Andikho ke emva Bonham. Umntu abe ulinde mna phaya."
  
  
  "Ingaba ke abandon kum kwaye iphaphazela kude yedwa kwakhona?"
  
  
  "Andisoze thatha wam chances. Wakhe surviving ferret ingu apho."
  
  
  "Wena, nento yokuba nedabi esihogweni okwethutyana tonight ukuba mna hadn ukuba iboniswe phezulu."
  
  
  Ngexesha yakhe, argue kunye yakhe, wakhe waba assessing imeko yakhe. Sam sokunene, esibizwa closest kuye, waphumla lightly kwi uboniso ndlela ivili. Ndazi njani ngokukhawuleza ndinga swing ukuba ingalo jikelele i-karate kick ukuba ingaba betha Sheila Brant ke beautiful mhlophe throat ngathi i-executioner u-axe. Kodwa ndandingasakwazi umngcipheko seriously injuring i kubekho inkqubela, kwaye ifuthe kunokubangela wakhe ukuba tsala phinda-phinda wakhe revolver kwaye ufake i-khusela ubungakanani kum ngexesha vala umqolo. Andiyenzanga njenge enye yezi amathuba.
  
  
  Sheila ke ilizwi yenyuka. "Mna, nento yokuba kodwa hayi shoot kuwe. Kodwa ndizakuyenza ukuba mna kufuneka."
  
  
  "Shoot, baby," ndathi. "Andiqondi ukuba izakunika izitshixo."
  
  
  Thina wahlala apho, akukho namnye ukuhambisa jikelele kuthi, xa yena kugqitywe ukuba yena waba ke tsala phinda-phinda. Ndava a ncinci kakhulu faka kwegazi trickle phantsi wam hairline.
  
  
  Yena asikwazanga nokwazi Sheila Brant kakuhle ngokwaneleyo abeke ubomi bakhe yayo izandla. Yena abe abakwicandelo ukufa ' AX ' Iarhente Udavide Kirby; yena abe panicked ngokwaneleyo ukundibulala ngaphandle koloyiko;
  
  
  
  
  
  
  Tailor boy, njengokuba kude kube ngoku njengoko ndiyazi, yena bacekiswa bonke abantu kwaye baya kuba liked ukuba ufake i-khusela ubungakanani kwindawo enye. Kodwa ndandingasakwazi vumelani heee shiya kwakhona. Kwakukho into mna kwafuneka kuba kwi-iintloko uluhlu ukuba kwakunjalo ngoko ke kubalulekile ukuba umntu othile enze isigqibo qiniseka Sheila zange ekwabelwana ngayo kunye nam.
  
  
  "Unezinto ezininzi nerves," yena ekugqibeleni wathi.
  
  
  Nge shaky sigh, yena pulled i gun jikelele wam icala kwaye leaned emva kwi-sokugweba. "Ndiyaqonda ndizakuyenza kufuneka tie phezulu kuwe nge rope. Akunyanzelekanga ukuba ngathi ayixhasi namnye kuba yintoni kuthatha ukuba kukubulala."
  
  
  "Ndiza iindaba ukuba balive." Wathabatha ngaphandle yakhe izitshixo kwaye intliziyo imoto jikelele.
  
  
  "Apho kukho wena ke ukuthatha kum?"
  
  
  "Na injongo ngoku, emva Bonham. Msinyane kangangoko ndinako ukufumana yonke into umbutho, kwenye indawo apho ubomi bakho uphumelele khange kuba sengozini."
  
  
  Jumping phezu entsimini, wayengomnye ophunyezwe Copperbeard ke mimmo, abo baqala crawling ngakulo yakhe abahlobo, itsala yakhe injured leg. Scarface waye ehleli ecaleni ye-road, clutching yakhe alaphukanga ingalo, kwaye indoda ekuthiwa Georgie waba curled phezulu kwi motionless ibhola. A emangalisayo iqela Zonke-i-american boys, ndandicinga. Njengoko car rolled nge-ditch kwi highway, Sheila wathi, " andiqinisekanga.: "Aren ukuba wena ke shoot umntu owaye esifutshane ukubona ukuba lowo ke abafileyo?"
  
  
  "Hayi," kuye ubawo wathi. "Ndiyazi ukuba yena ke kwabafileyo."
  
  
  I-ukwenza ingasebenzi betha yakhe, kwaye wam battered car esifutshane phezulu na kutshawuzela. Yakhe, wacinga i abancinane ' AX ' mechanic izakuba uzive njani ego eliqhutywa i-kid waba tonight. Eneneni, imoto waba kuphela nto asikwazanga umsebenzi ngokunxulumene inkqubo eyenziwayo ke kulungile-nca izicwangciso.
  
  
  Wakhe isicwangciso wayeza kuthabatha Sheila kwenye indawo ekhuselekileyo phantsi u - ' ax ' kwimimandla ephantsi kolawulo lwesixeko, kodwa kuqala ndaba ukubiza Hawke kwaye umisela kwakhe phezulu. Mna kanjalo luyafuneka ukufumana phandle into eyenzekileyo ukuba Meredith, kutheni yena hadn ukuba iboniswe phezulu ngomhla hotel.
  
  
  "Mna anayithathela zange kusetyenziswa ukuba gun," Sheila wathi. "Andizange esifutshane nabani na. Mhlawumbi yiyo ndandingasakwazi shoot kuni."
  
  
  "Bendithembe ubune esinye isizathu. Mhlawumbi anayithathela fallen ngothando kunye nam."
  
  
  "Hayi ke," watsho. "Kodwa ndiyacinga ingathatha kunokwenzeka."
  
  
  Isandla sam brushed yakhe eshushu thigh. Yena asikwazanga ngathi ayixhasi namnye engqondweni. "Ndinike i gun," ndathi.
  
  
  Emva kanye ke hesitation, yena dropped the isixhobo kwi isandla sam. Njengomqondiso of trust yayo, ndacinga, nento yokuba wenza abanye inkqubela.
  
  
  "Kutheni kufuneka le?" yena wabuza kum.
  
  
  "Nje igqityiwe". Kwimeko kuwe panic ngokwaneleyo ukuba ekujoliswe nam kwakhona."
  
  
  Yayiyeyona .38 caliber ukuba shoved kokuba uye ekhohlo pocket. I-speedometer needle jittered e-70, njengokuba nathi sped emva kwisixeko.
  
  
  "Ezi amathathu abantu. Ih wathunyelwa ukundibulala, Ned?"
  
  
  "Kulungile, inkokeli yabo wathi hayi." Ndandingasakwazi wenze ngaphandle kwayo intetho sebumnyameni car. "Wathi bonke abo babethe engqondweni waba kancinci eyobuhlobo rape."
  
  
  "Yintoni wena ucwangciso kuba nam?"
  
  
  "Izinto ezimbalwa."Kwaba ophunyezwe elide signpost ngaphandle slowing phantsi. "Rape ayikho ibandakanywe ihc."
  
  
  "Phantsi ezithile kwezinye iimeko, oku avume zithe kuyimfuneko."
  
  
  Yakhe, grinned sebumnyameni. "Njani yaye ngaba kunokwenzeka ukuba ahlangane Frank Abruz?"
  
  
  "Mna ayiphumelelanga kwi Las Vegas emva ndandingasakwazi kuba dancer. Weza ngayo. Waba mdala ngokwaneleyo ukuba abe ubawo, kodwa kokuba imali."
  
  
  "Ingaba uyayazi into waba ngokwenza?"
  
  
  "Mna akusebenzi khange kuzalwa izolo." Wayengomnye cwaka ixesha elide. "Kukho izinto ezininzi beautiful girls kwi Las Vegas abakhoyo ikhangela a breakthrough. Wayeneminyaka nje omnye jikelele ezininzi. Xa yayo bamfumana ukuba kobuso bam ngunyana wam imeko, ayo waqala usebenzisa eyakhe umzimba."
  
  
  Kwaba muffled nge ngcwele xa Greyhound ibhasi ophunyezwe nathi ngokuthi Mimmo.
  
  
  "Mna, nento yokuba ngathi ukuthatha le ibhasi," Sheila wathi. "Zonke ekunene, Ned, mna anayithathela ndinixelele inxalenye wam ibali. Musa ucinga kufuneka undixelele zezenu?"
  
  
  "Apho inxalenye ufuna kuqala?"
  
  
  "Abo bamele kuwe, yaye kutheni uphuma ngaphandle kwanti kwi ubomi bam, kwaye ingaba ubusazi malunga wam ubudlelwane kunye Frank Abruz?"
  
  
  "Makhe nje ndithi, umsebenzi kuba i-umbutho ukuba sele yenzala kwi-ingxowa-killers ka-Frank Abruz."
  
  
  "Kodwa ukhe ubene hayi kwi-mafia." Ukuba waba isiqingatha umbuzo.
  
  
  "hayi. Mhlawumbi wena khumbula indoda ekuthiwa Udavide Kirby. Waba umhlobo wam."
  
  
  "Ndikhumbula igama. Weza ukubona Abruz. Yiyo yonke ndiyazi malunga yakho Umnu Kirby. Akekho buza Abruz imibuzo malunga ego le"ishishini ubonakala".
  
  
  "Ezine abantu bafa ukuba cottage , kodwa onalo kude liphila, Sheila. Njani yaye ufuna ukulawula oko?"
  
  
  Yena asikwazanga impendulo kum. Endaweni yoko, yena wathi: "ufuna wakhe ukuba incopho ngaphandle killers. Kwi-kubuyela, umbutho wakho uza isithembiso ukukhusela kum. Ingaba oku kunjalo?"
  
  
  "Le meko." Wabona Bonham ezongeziweyo ozayo wakhe kwaye slowed phantsi. "Yintoni wena esithi?"
  
  
  "Andisoze yokucinga ngayo."
  
  
  "Indlela mna kukubona, baby, akunyanzelekanga a oyikhethileyo."
  
  
  Ezincinane town phambi kwexesha bench cinezela ukuya kulala. Kuphela restaurant, bar, kwaye hotel zihleli vula. Yena lumisiwe e a mnyama igesi sovavanyo. "Ngubani ixesha ingaba aba bantu idla vala?"
  
  
  "Malunga isibhozo o nentsimbi yesihlanu emva. Kutheni ufuna buza?"
  
  
  Oku ukuqwalasela okuthethwayo ukuba Meredith waba ubuncinane yure kunye necala emva kwexesha phambi kokuba yena washiya hotel ukuba nokususa bikers. Nge flashlight kwi-nye esandleni sakho kwaye Luger kwelinye, ndathola ngaphandle kwaye wahamba jikelele sovavanyo. Ekugqibeleni, yena zifunyenweyo Meredith lwazi kwi tangle ukutshabalalisa ukhula, malunga elinesihlanu paces ukusuka pile ka-olahliweyo-oli barrels.
  
  
  Wathi wayeza lumka,
  
  
  
  
  
  kodwa yena akusebenzi khange careful ngokwaneleyo. Ego ke, throat waba sika.
  
  
  Sheila weza phezulu emva kwam. Yena gasped xa yena wabona twisted umzimba icinezelwe ngokuchasene beam wam ihlabathi. "Ndiyazi ukuba lo mntu. Yena isebenza ngomhla sovavanyo."
  
  
  Brylev waguqukela ngayo ngaphandle. "Ewe, supposedly."
  
  
  "Kodwa lowo asikwazanga umsebenzi apha kuba ixesha elide. Owaye yena ngenene, Ned?"
  
  
  "Omnye ngu-bam enye. Waba ukubukela i-nani."
  
  
  "Kwaye ngoku yena ke kwabafileyo." Kuye ilizwi waba phezulu, kwaye nen waba panicking. "Njani ingaba ke ukukhusela kum xa yakho ngabantu sengozini?"
  
  
  Yakhe, wacinga ukuba enobulungisa iyajikeleza.
  
  
  Sheila umkile ukusuka kum kwaye wabaleka kuwo wasteland, nangalo lonke ukhula. Yena mhlawumbi asikwazanga kwazi apho wayengomnye sinyuka. Zonke yena wayesazi waba ukuba wandibulela bemkile.
  
  
  Wakhe rushed emva kwayo. Njengoko mna wabaleka, ezimanzi ukhula flapped ngokuchasene wam pant legs. Ndeva kubekho inkqubela-njalo loudly phambi mna ibambe phezulu kunye naye. Eyenza lunge, ee sathi ingalo yakhe kwaye pulled yakhe ngakulo kuye.
  
  
  "Mandiyenze hamba," yena panted. "Andiqondi kufuneka yakho umyalelo wokhuselo. Ndiza bhetele ngaphandle ngaphandle nah."
  
  
  Wakhe nails dug kwi kobuso bam, kodwa yakhe ibambe yakhe ezinye wrist. Wakhe breasts baba icinezelwe ngokuchasene wam axis powers, kwaye yakhe impefumlo waba zinokuphathwa kwi-bam throat njengoko yena balingwe ukuba tsala kude. Ee hugged yakhe kwaye wenza yakhe ukuma ngxi.
  
  
  "Meredith wenza impazamo. Mna uphumelele khange enze oko ee." Wayethetha softly, hoping ukuba zolile yakhe phantsi. "Andisoze tsala kuwe jikelele lo town tonight. Siza kuhamba yakho indawo, fumana wakhe ube sowuzinzile, kwaye ngoko siza shiya Bonham ngasemva."
  
  
  "Ned". Yena yafumanisa ukuba igama lam kulo ilizwi njengoko low kwaye thambileyo njengoko zam. "Ndiyazi into umntu likes." Ayisasebenzi struggling, lalihleli abayo axis powers kum, wakhe hips zam. "Andisoze kuba kinder kuwe. Oh, ngoko ke, kulungile. Kodwa nceda mandiyenze go."
  
  
  Mna akusebenzi khange offended ngomoya wakhe lonikezelo. Wayengomnye desperate waza waya kuye eyona siyasebenza, kwaye ndandingasakwazi blame wakhe kuba oko.
  
  
  "Ufuna ukwenza oko isandi nabafana. Kodwa ke yam umsebenzi yokufumana phandle ukuba yeyiphi uyazi. Mna andinaku ukwazi ukuqhuba kude yedwa nakanjani na. Izakubangela phoselani nawe ngomhla Willie. Umntu kakhulu ezinzima malunga ukufumana kwakho ngaphandle indlela. Ezinzima ngokwaneleyo ukuze asebenze phantsi Meredith kwaye uzame ukwenza efanayo kum. Ezinzima ngokwaneleyo ukuthumela killer emva kwenu, Sheila. Mna wabaleka wangena kuye kwi-hotel namhlanje. Waba iyapakisha a rifle kwaye intended ukuba nkqonkqozani kuwe ngaphandle hotel ifestile xa wayefika emsebenzini."
  
  
  Yena froze wam izikhali. "Ucinga Abruz ke killers yaye konke oku?"
  
  
  "Oku kunjalo. Uvumelekile ukuba web ezingakwazi ih ukuchonga."
  
  
  A ubukrakra laugh lokuphuma nah. "Andiqondi kuba faintest unye abo uthumele assassins, kodwa ndinganixelela enye into kuba ngokuqinisekileyo. Baya weren ukuba i-okkt abo esifutshane Frank Abruz kwaye Kirby. Hayi, ngenene. Abazithandayo wakhe ukuba abe aphile."
  
  
  "Baby, nisolko lizele kancinci surprise." Uqhubekeko yakhe fingers tightly jikelele yakhe wrist, ee pulled yakhe imoto kwaye shoved yakhe kwi-nah.
  
  
  Mna bacekiswa ukushiya Meredith ke umzimba apho kwakunjalo, kodwa ego killer babe ngxi kuba jikelele, ujonge kuthi. Mna luyafuneka ukufumana kubekho inkqubela ukuba ukhuseleko njengoko kamsinya kangangoko kunokwenzeka.
  
  
  "Undixelele malunga nayo, Sheila," ndathi, iqala imoto.
  
  
  "Uphumelele khange abe ndonwabe."
  
  
  "Mna mhlawumbi uphumelele ayikwazi ukwenza oko. Undixelele ke."
  
  
  "Frank Abruz asikwazanga chonga kum phezulu Las Vegas nge kunokwenzeka ingozi. Yena waziswa nge-i-emu. Le ndoda abo wayesazi yakhe weza ndwendwela kum wathi ukuba Abruz waba kwi-town kwaye emu liked wam oyingcwele. Wathi yena ayikwazi ilungelelanise intlanganiso kuthi, apho waye. Oko akusebenzi khange kube kamva, emva Frank kugqitywe wafuna ukugcina kum, ukuba umntu ixhuamne nam kwakhona. Wathi mna owed emu, kwaye waye uzimisele ukwenza imali."
  
  
  "Ucinga ukuba yena ukulinywa wena kunye Abruz ngoko ke ungakwazi impimpi kuba naye?"
  
  
  "Into, ngolohlobo. Wayesazi ukuba mafia waba ke ukunikezela $ 200,000 ukuba Abruza ke cottage. Yena lanyanzelisa ukuba kwaziswa yi-emu xa imali ifike. Wathi ibizakuba robbery, kwaye Emu bakholwa kuye. Wayengomnye besoyika ukuba wayeza ukundibulala ukuba andiyenzanga kwenza njengoko wathi. Ngoko ke, ndambiza xa imali beza kuyo."
  
  
  Mna digested yakhe ibali njengoko ndiya drove wakhe indlu.
  
  
  "Uyazi yintoni ndiza ndizixelela ukuba kuye, musa kwenu?" yena wabuza kwi-wild ilizwi. "Uyazi yintoni ukuze ukuqwalasela okuthethwayo xa esithi ufumene i-call."
  
  
  Yena alitshixwanga ucango wakhe indlu kwaye lit nge ngcwele kwi-living room. Waze wajonga jikelele, Luger kuzo isandla sakho, kwaye ndaya ifowuni.
  
  
  "Abruza misela kwakhe phezulu," Sheila wathi. "Beza, bambulala wam ego, i-ego ye-bodyguards, kwaye indoda ekuthiwa Kirby. Baya esifutshane ih zonke kubo. Yayiyeyona kwendyikityha yokufa."
  
  
  "Awuzange khange ndiyazi ebezikuyo oza kukwenza," umyeni wathi.
  
  
  Mna wanika elide-umgama abasebenzi i-kaxakeka inombolo yefowuni. Akukho mcimbi apho Hawke waya, kwaye ukuba igqunywe kwindawo enkulu, i kubekho inkqubela abo waphendula i-kaxakeka inani wakwazi njani get in touch naye ngokukhawuleza.
  
  
  Sheila evuliweyo a ikhabhinethi kwaye pulled ngaphandle a bottle ka-bourbon. "Ndabaxelela ngokwam oko. Kodwa oko akuthethi ukuba ukunceda esihogweni ngaphandle kwayo. Frank Abruz yaba mobster, kodwa lowo wamanzi acociweyo nam kakuhle. Wakhe ego bambulala, ndimkhulule." Yena wabona lencwadi ithi phezulu bottle. "Ufuna wefilim le?"
  
  
  Hers, lowo washukuma kwentloko yakhe. Mna kokuba inkqubo eyenziwayo ke girlfriend kumgca manani. Ndathi code amazwi ukuze iqinisekise yakhe mna akusebenzi khange cheating: "Aberdeen Blue." Ndabaxelela kubekho inkqubela ndifuna ukuthetha ngayo ukuba le ndoda.
  
  
  "Andisoze kudlula kwi umyalezo, N3," watsho
  
  
  
  
  
  
  ecacileyo, esebenzayo ilizwi. "Ndinike yakho inani, kwaye ukuya kwezi phezulu. Yena kwikhulu kunibiza emva ngaphakathi elinesihlanu lemizuzu."
  
  
  "Hurry phezulu. Ixesha burns wam coattails."
  
  
  Mna ukuya kwezi phezulu ngomhla wakhe. Sheila wathabatha bottle ukuba name. Ndalandela wakhe waza wafumana yakhe nokuma ngomhla sink, ekhwaza.
  
  
  Yena rubbed yakhe amehlo. Wathabatha ngaphandle a glass, poured ezimbini fingers ka-bourbon, kwaye downed i-ego na yasekhaya ka-iti. "Oku Kirby. Ingaba kulungile ubusazi ego?"
  
  
  "Sasivuya abahlobo."
  
  
  "Lowo wabona lencwadi ithi ezingachanekanga mini ukundwendwela Frank Abruz." Yena dropped yakhe glass kwaye shattered kwi floor. Yena buried yakhe ubuso wam shirt. "Ezingakwazi kufuneka uthumele killer, Ned? I-mafia?"
  
  
  "Mhlawumbi. Mhlawumbi baya ndawufumana ukuba ufuna inesakhelo a respected yabalawuli nani kuba ih."
  
  
  "Ndoyika baya kwenza oko. Wayengomnye uyasebenza kude kubo kwaye ukususela Abruz kwababulali." Wakhe fingers dug kwi-bam sleeves. "Nisolko blaming kum kuba ezi zine lokufa kwabantu, aren ukuba wena?"
  
  
  "Hayi kangangoko ufuna blame ngokwakho."
  
  
  Yena pulled e kum, ukucinezela yakhe imilebe yam. Imilebe yakhe baba eshushu. "Ned, thatha kum ukuba bedroom."
  
  
  "Ndiza ulinde umnxeba."
  
  
  "Ngaba kwakukho ukucinga ukwenza uthando kum. Yenze ngoku. Ndidinga ngayo ngoku."
  
  
  Ke yinyaniso ukuba lo kucingwa sele crossed engqondweni yam amaxesha aliqela. Masithi a dozen. Okokuqala ee wabona wakhe waba kwi-bhanyabhanya yathi yayalela yi-Meredith. Kodwa imibuzo zihleli unanswered phakathi kwethu.
  
  
  Yena stroked yakhe thambileyo blond iinwele. "Kamva."
  
  
  "Kuya kwenza kum uzive ngcono. Nceda."
  
  
  "Kamva," mna wathembisa kwakhona. Ukuba kuvavanya ukuba mna ukuqwalasela okuthethwayo ngayo, wakhe, mbindini ezantsi imilebe yakhe. Mariya, weva yakhe ezimanzi imilebe parting, waziva yakhe swift ulwimi. Isandla sam crept phezulu kuye umjikelo axis powers. Yena akusebenzi khange wearing a bra.
  
  
  Xa yakhe beva ingxolo, lakhe umkile ukusuka nah. Yakhe, icinezelwe i-tshintsha kunye groans kwaye ivuliwe ukukhanya kuba ngemini elandelayo. I-courtyard waba icimile. Waya phandle, luger ilungile, kwaye listened, ukuvavanywa zezulu na hound kwi prowl. Into waya ezingachanekanga. Ndava kuyo. Sheila rented indlu kwi-cul-de-sac. The nearest neighbors babebaninzi kakhulu kude ukuva nantoni na, kodwa comment. Ih i-lighted windows bamisela abancinane-orenji i_zikwere kwi-nzulu izithunzi kude ngezantsi. Sheila ke hotel ngu private, kodwa yangasese kusenokuba ngumsebenzi trap. Yakhe, ndandicinga njani lula izakuba kuba umntu ukuba yembombo kwethu.
  
  
  Ngaphakathi, ifowuni rang. Yena backed phezulu emnyango kwaye bolted ngayo, ngoko ke kamsinya wahamba ngokusebenzisa name kwaye bangena living room. Wakhe ifowuni waba wabona lencwadi ithi phezulu ukusuka kuyo nge-kuma.
  
  
  Ecacileyo kwaye iyanelisa ibhinqa ilizwi wathi, " Bamba i-manani, N3. Umnu inkqubo eyenziwayo ngu-uza."
  
  
  "Yintoni phezulu, Isikhewu?" wababuza.
  
  
  "Ndithe wam impahla ukuba wena wandithuma ukukhetha phezulu. Layo ilungile ukunikezela kuyo."
  
  
  "Kufuneka kwenzeka iziphumo ngokukhawuleza."
  
  
  "Baye bandinceda. I-denver kulungile?"
  
  
  "Thatha yakhe apho. Andisoze kunibiza kwangaphambili kwaye ilungelelanise yonke into kuba kuni. Yintoni uhlobo lwakho ucinga, Isikhewu?"
  
  
  "Mna andinaku kukunika a cacisa uluvo oku kodwa. Kodwa Vlad kakhulu ngamandla. Ndicinga ukuba sinako ibandakanye ezimbini ezahlukeneyo amaqela, " ndathi. "Meredith dropped ngaphandle esikolweni."
  
  
  "Ke thina shouldn khange inkunkuma ixesha uthetha. Get ngaphandle phaya." Yena ukuya kwezi phezulu.
  
  
  "Ukuba ufuna ukwenza ezinye izinto kunye nawe, pack ih," yena wathi kuye ukuba Sheila. "Siphinda-eshiya. Kuzakuba zonke akunjalo."
  
  
  "Ingaba ngenene kukholelwa ukuba, Ned?"
  
  
  "Ngokuqinisekileyo, ndiyazi. Kwaye yayo a liechtenstein okulungileyo umprofeti." Waba ukuzama zolile yakhe nerves. Eneneni, oko wouldn ukuba zithe Stahl ukubhatala kuba kubhaliwe! ekhuselekileyo de sasivuya surrounded nge abantu mna yenziwe.
  
  
  "Kufuneka sabuza kum enye iyajikeleza. Xa ingaba ke buza ego?"
  
  
  "Ndandicinga ukuba nento yokuba ukwazi undixelele eyakho indlela," ndathi.
  
  
  Ezilungileyo. Mhlawumbi ukhe ubene bemangalisiwe ukuba kutheni Abruz ke killers ufuna kum aphile? Rheumatism - baye bacinga ukuba ndine $ 200,000."
  
  
  Ngelixa yena bekelela wakhe izinto, wema kwi window kwaye wajonga ngaphandle ngomhla onzulu street nge-mnyama kwi-ngasemva. Yena asikwazanga khangela zethu iimoto, bethu ezongeziweyo, bethu movements. Isandi yena, nento yokuba weva ngaphambi koko babe zithe isandi a stray dog okanye cat, a motor cough kwi-umgama, a dozen izinto. Kodwa wam anxiety persisted.
  
  
  Sheila ukuhlala kwi-bedroom mde kakhulu. Yena uvale curtains kwaye ndaya bedroom ucango. Waguqukela i-ukukhombisa u-waza wavula ucango sebumnyameni.
  
  
  Bemangalisiwe ukuba kutheni yena ngumdla i-ngcwele, yakhe futhi pushed ucango kuluntu ngokubanzi. "Sheila?"
  
  
  "Mna anayithathela ukuba ulinde wena, Ned."
  
  
  Brylev ka lonke igumbi emva kwam wawa kwi umandlalo, apho yena kubeka kwi floor. Wakhe ze umzimba yaba mhlophe mfiliba kwi-blue bedspread.
  
  
  "Kukho enye into yokuba kufuneka kuthatyathwa ulolongo," watsho. "Yizani apha kwaye yenza uthando kum, nobusi."
  
  
  Wayengomnye a beautiful enye ka-aph.
  
  
  "Kuya uphumelele khange kuthabatha ixesha elide, mhlekazi," yena wathi, kuye ilizwi low kwaye husky. "Mna ke ngoko zinokuphathwa ukuba ndiza itshisa kwi elifutshane fuse."
  
  
  Wayengomnye ngokupheleleyo blonde, i-real nto. Omnye mpuluswa ingongoma yombala buckled, kwaye yena ivuliwe yakhe icala kwaye igcine ngaphandle kwayo izikhali. Sergei, esiza nge-ukuvula ucango, caressed yakhe epheleleyo breasts.
  
  
  "Kuba Uthixo ke, ngenxa, Ned, ubeke i gun phantsi kwaye kuza apha."
  
  
  Wathabatha amanyathelo amabini kwiintlanganiso yakhe, striding phantsi lane na street cat ndihamba phezu fence. Yena ayikwazi kuphela yenza ngaphandle dim umphandle ifenitshala kwi-mnyama corners ka-igumbi. The bathroom ucango yam ekhohlo waba ivaliwe, kwaye i-windows baba ngokulinganayo!. Abanye abafazi liked ukuyenza
  
  
  
  
  
  
  sebumnyameni, kodwa andiyenzanga ukuba Sheila izakuba yedwa jikelele kwabo. Xa lukayise approached i-umandlalo, isilumkiso waba constantly ticking kwi-emva yakhe, ingqondo.
  
  
  "Mna ndinixelele ke ayikwazi linda," ndathi.
  
  
  "Kamva abe kakhulu emva kwexesha."
  
  
  Kuye ilizwi babe zitshintshile kancinci, kodwa mhlawumbi kwaba ezingachanekanga. Mhlawumbi yena nje wayecinga ukuba kwakukho umyalezo yayo mazwi.
  
  
  Hers, leaning phezu kwayo. Mariya, weva yakhe breathing. Stern, onemincili. Yena wabaleka isandla sakhe phezu kwayo breasts, kwaye kwakukho bank kwi kwabo. Yena yachukumisa yakhe ibhityile ubuso kunye yakhe fingertips kwaye waziva yakhe kunyikima. Ndaqonda yayo, i-olomeleleyo indlela yena ebibanjwe ngomhla.
  
  
  "Ewe," ndathi, uzole touching yakhe. "Ndicinga ukuba simele senze ngayo ngoku."
  
  
  Hers, waziva i-muscles wakhe ubomi ukutsiba kunye tension njengoko wathabatha a nzulu, startled impefumlo. Ukuba waye kanjalo isilumkiso,njengokuba kude kube ngoku, njengokuba yena ayikwazi umxelele.
  
  
  Yakhe, ndandicinga, ngokukhawuleza ngaphezu ndimele kuba intliziyo jikelele kwaye kuthathelwe inyawo ukuba imini. Sheila idlalwe le ndawo, kwaye yena idlalwe ke ngoko, ngenxa yakhe ubomi depended kuyo. Bekukho intruder kwi-mnyama bedroom.
  
  
  Ndimangazekile apho lowo wakhe wajonga phezulu kwaye phantsi. Ngexesha elinye, ngenxa yam ezifihliweyo ababukeli bomdlalo bangene, yena waxelelwa: "ukhe ubene kakhulu ekuqinisekiseni, baby. Undixelele kwakhona kangakanani ufuna yakhe ukuya umandlalo nani."
  
  
  "Uyazi njani kakhulu, Ned." Yena balingwe ukuba isandi playful.
  
  
  Kwakukho lamp kwi nightstand elandelayo kum, kodwa ukuba mna pulled i-cord, a sudden ngokukhawuleza kukukhanya babe eyimfama kwam ixesha elide ngokwaneleyo ukundibulala. Wakhe ayifakwanga kuyo.
  
  
  "Thatha ngaphandle iingubo zakho, mhlekazi," Sheila purred. "Ngoko ke, ndizakuxelela nantoni na ungathanda."
  
  
  "Andisoze imali kufuneka ukuba," ndathi.
  
  
  Heee, baya wandixelela ukuba undress kum, kwaye akusebenzi ukuba umyalelo ovela wam ezifihliweyo umchasi. A rare zonyango umntu onelungelo kwi firearm, ukususa crates ukusuka ngokwakhe.
  
  
  Reaching phandle Sheila, lowo slid isandla sakhe phantsi ezincinane wakhe emva kwaye iphakanyiselwe yakhe ngaphandle i-umandlalo, sinking emlonyeni wakhe bangena hollow wakhe throat. Wam imilebe brushed indlebe yakhe, kwaye yena whispered, " ndiza uxolo.: "Uphi yena?"
  
  
  Waba ke vala ukuze abe ayikwazi nkqu kuva a uthetho olusezantsi. Wema kwelinye icala umandlalo.
  
  
  Yena threw i ze kubekho inkqubela bucala kwaye pulled i-luger ngaphandle kwayo holster, kodwa lowo asikwazanga kufumana ixesha umlilo. Indoda yesibini lunged e kum ukususela ngasemva, pinning wam izikhali yam macala.
  
  
  Andiyenzanga silindele ukuba balwe eli qela.
  
  
  "Gcina yakho ego," enkulu umntu kwelinye icala umandlalo chuckled wakhe, umhlobo.
  
  
  Ngokuncothula wam heel emva, mna ibambe umntu emva kwam yi-shin, kwaye lowo yafunga, kodwa ndandingasakwazi yaphula ego ke gripgenericname. Wayesazi oko waye ukwenza oko.
  
  
  Enkulu guy climbed phezu umandlalo kwaye slapped kum ubuso jikelele .357 Magnum pistol. Wayeyindoda eyomeleleyo. I-ukuvuthuzela tore wam lip, loosened wam amazinyo, kwaye sika wam cheek.
  
  
  Mna wawaphakamisela wam futhi kwaye slapped enkulu umntu kwi-groin, kodwa wabona le yiya esiza kwaye sped kude. Waba ngokukhawuleza kwi iinyawo zakhe njengoko i-boxer.
  
  
  Bam surprise, lowo laughed. "Ukhangeleka ngathi thina kuba handful, Jake."
  
  
  Jake grunted, ukuzama ukubamba emva kwam. Ngoko ke, waguqukela jikelele kwaye threw i-ego kwi nightstand. I-lamp bawa floor, kodwa Jake ebibanjwe ngomhla.
  
  
  Enkulu guy wawelela ngaphesheya waza betha nam kwakhona. Ndeva ngathi mna ke hitting a eludongeni.
  
  
  Musa ukubulala yakho ego, Sheila wakhe weva isikhalo. "Nceda musa ukubulala i-ego."
  
  
  The bathroom wavula ucango kwaye omnye umntu ingenile bedroom. Wam ngamodolo akhe sagged phantsi kwam njengoko enkulu umntu betha mna kuqala anesibini. Iintloko baba ringing. Wathabatha a nzulu impefumlo kwaye threw herself emva, slamming Jake kwi headboard. Yena grunted, apho kwenzakalisa, kwaye iiwindow zenziwa ngokukhawuleza yakhe ego gripgenericname kwaye iphakanyiselwe yakhe luger .
  
  
  Umntu wesithathu umntu weza e-kwam ukusuka kwicala kwaye betha kuye kwi-intloko kunye muzzle a gun. Mna rocked sideways, dropped the luger ,kwaye baya awile ukuba ezandleni zam hadn khange bumped kwi-big umntu ke coat. Ndava a tear kwi-fabric xa mna ibambe kuyo.
  
  
  "Thatha tailor, ukuze ke umda," wathi. Yena punched kum ngoko ke, kunokuba nzima ukuba mna tore ngaphandle wam leg, landed kwi-bam shoulders kwi floor, kwaye slid kwi moans.
  
  
  Yena balingwe ukufumana phezulu, kodwa ayikwazanga. Waba yokulahla sezingqondweni.
  
  
  Climbing jikelele omnyama pit, kuye amehlo narrowed. Ndandingasakwazi guess njani ixesha elide hers bebe ngaphandle vaults, kodwa hers waba kwakhona kwi-bedroom, ethiwe ngomhla wakhe stomach kwi floor.
  
  
  I-intruders pulled my jacket ngaphandle wam shoulders kwaye phantsi wam izikhali ukuba tie ih, ngoko ke iqinisiwe wam wrists emva kwam kunye strips ka-ikhasi. Wam legs baba iqinisiwe ngendlela efanayo. Wafuduka ezandleni zakhe kunye ngokwaneleyo ukwazi babe nento yokuba kwenziwe a thorough umsebenzi. Yena wouldn khange kuba slipped ngomsebenzi wabo bonds.
  
  
  "Wena anayithathela onayo abanye elihle cookies apha, doll," enkulu indoda leyo yathi. Wakhe ego waba ezaziwayo kuba yakhe gruff ilizwi. Waphakama kum kwaye poked nam icala ukubona ukuba wayengomnye ngxi unconscious. Mna vumelani emu ukuba mna ke unconscious.
  
  
  "Shiya yakho ego yedwa," Sheila wathi. "Ke ayisosine ego ke fault okokuba waye apha xa beza."
  
  
  Enkulu umntu laughed. Kokuba engaqhelekanga uluvo humor. Mna iiwindow zenziwa ngokukhawuleza amehlo am ngomhla wakhe kwakhona njengoko waguqukela kude kum. Ngaphandle uyise wakhe intloko okanye enika herself kude, kuphela ego yakhe iinyawo zakhe kwaye legs ayikwazi ndimbone. Yakhe legs baba ubungakanani sleepers kwi-onzulu cotton trousers. Mna ke wearing sneakers.
  
  
  "Saba nzima ukufumana ixesha kwenu, doll, kodwa ngoku ukuba sibe emva
  
  
  
  
  
  kunye kwakhona, kuya kuba fun. Ingaba usenama-uthando kum? "Ukususela rustle a futhi, kwaye isandi ka-Sheila spitting ngathi i-cat, mna guessed ukuba lo mntu waba yachukumisa yakhe. Laughing, wathi:"uza kuba friendlier. Nkqu phambi ubusuku iphezu, uza appreciate i-friendlier abantu. "
  
  
  Ufana a threat.
  
  
  "Mna kwamnceda kuwe surprise yakho ego. Akuthethi ukuba oko kuthetha nantoni na?" wabuza Sheila.
  
  
  "Musa ukuxoka kum, doll. Ngaba idlalwe oku abancinane ngesondo icandelo lomboniso ukuba ukugqibelela ngenxa yokuba wayesazi ukuba nawuphi na ukutyibilika-phezulu ingaba shiya yakho boyfriend kunye omkhulu umngxuma wakhe stomach." Stahl ke ego ilizwi kubaluleke ngakumbi ezinzima. "Ingaba ufuna beka phantsi? Ingaba deceiving a ummi, doll?"
  
  
  "hayi. Mna nje musa ufuna wam ego ukufumana bambulala kuba akukho nto."
  
  
  Yena ngxi idlalwe le ndawo, idlalwe i-ithambo yobomi bam.
  
  
  Wakhe narrowed gaze shifted cautiously, uzama ukufumana umntu omkhulu ke companions. Mna uqaphele omnye jikelele kwabo ukuya ekunene, squatting kwi floor. Njenge enkulu umntu, uya wore onzulu impahla kwaye sneakers. A stocking waba pulled phezu kwentloko yakhe, distorting imisebenzi yakhe. Yena wakhumbula ukuba Hawke ewathethile ukuba killers yena ange liked baba yingqele kwaye iyanelisa iingcali. Le ndoda kwaye gravel-voiced isigebenga ngokuqinisekileyo deserve inkcazelo.
  
  
  Baya approached indlu, ezilungiselelwe ukungena ngaphandle startling i abahlali. Ngaphandle kokuba omnye faint isandi ndeva yakhe yenza, isandi ndandingasakwazi babambisa, baya zilawulwe kuyo. Wakhe guess waba ukuba kokuba engene nge-bathroom window, mhlawumbi pulled ngaphandle ngokusebenzisa ulwahlulo. Baya sathi Sheila xa yena ingenile bedroom, ngoko ke banyanzeleka yakhe ukuthatha ngaphandle kwayo iingubo kwaye ilungisiwe wakhe ukuba lure kum kwi umandlalo baza babambisa kum ngaphandle balinde.
  
  
  Indoda ehleli elandelayo kum okuthe nkqo wam pockets kwaye dumped ih ke imixholo kwi floor. Yena combed ngokusebenzisa ih kunye isandla sakhe, pushing kude yintoni ego akusebenzi khange anomdla. Wakhangela ezantsi e-bam ekhanyayo, ngoko ke shoved ngayo kwi-pocket yakhe trousers. Yena evuliweyo wam engagqibekangacomment kwaye ikhangelwe wam uchazo. Wathabatha imali kwaye slung i-purse phezu kwesixhanti sakhe. "Tshini, Moose, babambisa kuyo."
  
  
  "Ned Harper," enkulu umntu wathi, ukufunda wam umqhubi ke yephepha-mvume. Yena chuckled. "Ngokunxulumene lo, lowo ngu-a iinkuphelostencils umqhubi. Zingaphi iinkuphelostencils abaqhubi umfanekiso pack lugers kwi-shoulder holsters?"
  
  
  Kwaba analyzed yi-incoko. Aba bantu asikwazanga siyazi ukuba ummeli wakhe waba 'AX', ngoko ke baya weren khange zidityanisiwe killer ngomhla hotel. Kuba lowo isizathu, babe noko aren khange eliphathiswe Meredith ke ukubulala. Oku iqinisekiswa wam inkumbulo ukuba ndandisele nomngeni kunye ezimbini ezahlukeneyo amaqela iintshaba.
  
  
  Sheila wathi: "mna andinaku kukuxelela ukuba kutheni kokuba i gun. Ego zahlangana kwayo nje namhlanje. Wayethetha ukuba nam restaurant. Mna liked i-ego isimbo, ngoko ke wamvumela ukuba azise kwam ekhaya."
  
  
  "Ngaba ufuna ezinye ngesondo, asikwazanga kwenu?"
  
  
  "Kuya akhange ulityile lately," utshilo defiantly ukuba Moose. "Mna ebexakekile uyasebenza kude ukuba bahlale eqhelekileyo ebomini."
  
  
  Yena surreptitiously bafudukela isandla sakhe, ukuzama free i-hairpin wakhe sleeve. Akukho ithuba. Baya asikwazanga tsala wam jacket ukuhla ukuza kuthi ga ngoku ngokwaneleyo kutyhila stash a knife, kodwa abazange accidentally zilawulwe to block Ego iqela leenkwenkwezi namhlanje.
  
  
  "Oku bird ayonto iinkuphelostencils umqhubi," watsho umntu squatting elandelayo kum. "Konke oku kuthetha ukuba akukho, kodwa ndiqinisekile ukuba ayinjalo. Ozibonileyo njani yena behaved."
  
  
  "Mhlawumbi oko yayithunyelwe mafia. Kuya kuba laugh." Ingozi enkulu umntu weza phezulu kum kwaye leaned kuzo. Yena rolled kwam phezu kwaye slapped kum ubuso.
  
  
  Panting njengoko ukuba yena kwafuneka nje regained sezingqondweni, kuye amehlo widened. Wabona yakhe ubuso masked nge stocking, ngokubanzi shoulders, kwaye senkunzi enye ke neck. Ngesandla ukuba gripped wam shirt kwi-phambili kwaba ngathi u-bam, kwaye amehlo akusebenzi khange ezincinane.
  
  
  I-stocking bit puzzled kwam ngomhla wokuqala. Kutheni baye fihla zabo facial iinkalo xa Sheila seemed ukwazi ngoko ke, kulungile? Wathi ndabona ukuba babe asikwazanga azi ngubani na ongomnye babeya kuhlangana xa sukuba waphula endlwini. I-zemaleko kwakukho enye ukhuseleko komlinganiselo ukuba wenza ih ingcaphephe e zabo dell kwindawo yokuqala.
  
  
  "Njani ingaba kukuvakalelwa, stallion?" enkulu umntu wabuza kum.
  
  
  Wam iinwele waba ezimanzi kunye igazi oozing phantsi sika kufutshane indlebe yam, kwaye wam leg waba throbbing ngaphezu kwayo kwenzakalisa. Xa hers wathetha, ilizwi lam absurdly sounded njengoko wawunjalo ekubeni worn nge boxing mouthpiece. "Ndifuna ukuva omkhulu."
  
  
  Enkulu guy sangena ngaphakathi yakhe coat, pulled i gun ukusuka yakhe belt, kwaye slammed ngayo kwi-bam ka-Adam inkcazo emfutshane, ekwenzeni kwam gasp. "Ndiya kuba uxakeke ishedyuli, kwaye ndinako kuphela kubasindisa kuwe a ngomzuzu. Ingaba i-assassin kuba hire? I-mafia ithunyelwe kuwe apha kunye blonde isivumelwano?"
  
  
  Njengoko yena struggled ukuba babambisa akhe impefumlo, lowo glanced e Sheila, owaye ngoku ehleli ngendlela isitulo, uzole ze, kodwa kunye omntu torn ikhasi icinezelwe ngokuchasene naye, iifayile concealing umzimba wakhe. Wakhe fragile ubuso waba pale, kwaye yakhe mnyama amehlo bazaliswa luvuyo ukoyika. Wayengomnye worried, hayi kuphela malunga herself, kodwa kanjalo malunga nam.
  
  
  "Kuthetha, okanye kufuneka sele beva," Moose wathi kum.
  
  
  "Ewe," ndathi hoarsely.
  
  
  Moose nodded kwaye vumelani yiya wam shirt, ikuvumela kum kuwa. "Ufuna ukuva ukuba, Sheila? Unengxaki kunye mafia."
  
  
  "Ubulewe Abruz."
  
  
  "Kodwa ke, andazi ukuba. Bonke baya kwazi kukuba wena kwakungekho kwaye weren khange bambulala, ngoko ke kufuneka endiwunike yakho ego kude." Elk laughed ngaphandle nelikhwazayo.
  
  
  Umntu wesithathu
  
  
  
  
  
  wabonakala kwi-bedroom doorway. Waba dressed ngathi wonke umntu ongomnye. "Mna pulled bonke ngasemva waza wathabatha ekhawulezayo jonga jikelele indlu. Kukho alubonakali ukuba nayiphi na imali apha."
  
  
  "Ukuba ke kunjalo, yena wayifihla kakuhle. Sheila yi ebukekayo kubekho inkqubela. Uthini wena, doll?"
  
  
  "Kakhulu oqaqambileyo ukuba umngeni kuwe. Andiyenzanga steal wakhe imali. Ndabaxelela ukuba."
  
  
  "Mna ekhohlo oku kuwe. Ngaba kwakukho eliphathiswe oku."
  
  
  "Moose, ukuba ndithethe nabo, izakuba ukukhonza ih kuwe. Andinaku uyabona ukuba ndiza scared ukuba ukufa?"
  
  
  "Nisolko koyika, kulungile, kodwa abantu kuba $ 200,000 ndiya kuhamba ngokusebenzisa kakhulu. Ngubani owaziyo oku ngcono kunokuba kum? "He pointed at umntu kwi-doorway. "Yiya phantsi road, thatha imoto yethu kwaye drive kwayo endlwini. Sinako ukuchitha uninzi ebusuku apha, kodwa Sheila uza kusinika oko sifuna."
  
  
  "Yintoni ukuba yena akuthethi ukuba singathetha?"
  
  
  "Gid, mna hate ngayo xa umntu ikhangeleka ngomhla onzulu icala izinto. Thina anayithathela wachitha iinyanga ubeko phantsi kubekho inkqubela, kwaye ngoku silindele anayithathela zifunyenweyo yakhe. Yintoni ingaba ufuna ukwenza ukwenza uyaqonda ukuba izinto kuba uye ngokwahlukileyo? bhetele?"
  
  
  "Amabini anamashumi amabini bucks uza uncedo," Gid wathi.
  
  
  "Ukuba yena akuthethi ukuba sixelele, ndiyafunga ukuba Uthixo, siza khangela kwakhona kwi-ezintlanu states. Thina bambulala ezine abantu kuba ukuba amabini anamashumi amabini, kwaye ke zezethu."
  
  
  Moose sathi i-ikhasi kwi cowering kubekho inkqubela. Wathi sathi ee yi-iinwele kwaye yanked yakhe jikelele isitulo.
  
  
  Ixesha lokugqibela ndabona yakhe, ee, baba itsala yakhe jikelele igumbi.
  
  
  Waphulaphula Sheila scream, kwaye kwangoko yakhe izwi trailed ngaphandle. Wayengomnye zabo name. Andiyenzanga nokwazi ebezikuyo ngokwenza kuye, kodwa ndinga qinisekisa.
  
  
  Mna luyafuneka ukufumana into ukwaphula wam bonds. Ingqondo yakhe flashed emva alaphukanga lamp ukuba kokuba nje fallen ukuba umgangatho xa wakhe omnye walwa jikelele killers kunye bedside itheyibhile. Rolling phezu, waba nako jonga phantsi umandlalo ukuya kwelinye icala. I-alaphukanga lamp waba ngxi ethiwe apho. Yakhe, rolled phezu kwi umandlalo kwaye phantsi nah. Xa hers rolled ngaphandle ukusuka kwelinye icala, hers waba ngaphakathi khona le lamp.
  
  
  Omnye enye ye-lamp isiseko wajonga bukhali ngokwaneleyo ukuba sika ngokusebenzisa amakhasi bophelela ezandleni zam. Wema ngomhla wakhe emva, fidgeted, kwaye sifumaneke a jagged enye ka-glass. Ukususela ndandingasakwazi khangela into ndandisele ukwenza oko, mna mhlawumbi kuya kufuneka sika ezandleni zam kakhulu, kodwa ke ayikwazanga kuba kwamnceda.
  
  
  Waye ehleli phaya sawing xa omnye abantu beza umva.
  
  
  "Jonga wena," wathi. Kwaba Gid, owaye ithunyelwe ngu-Moose ukufumana imoto. "Wena stupid prick. Kuya kusa yure ukuba free ngokwakho ngoluhlobo."
  
  
  Waphulaphula Sheila ke scream kwakhona, kuye ilizwi ukuzaliswa intlungu kwaye terror. Mna gritted wam amazinyo kwaye isebenza kwi lesixokelelwane, squeezing i enye ka-glass wam esopha fingers. De umntu kwi-doorway lumisiwe kum, yakhe, wayigcina ukuzama free ngokwakhe.
  
  
  "I-kubekho inkqubela akuxelelayona inyaniso. Kukho akukho incopho kwi-torturing ee, " ndathi.
  
  
  "Wena musa ukuqonda Moose. Emu likes oku uhlobo nto. Nkqu ukuba lowo yenziwe kuwe, lowo mhlawumbi kuya kufuneka wenze enye."
  
  
  "Umele kufuneka kuthathelwe ezininzi ibetha kwi-Florida xa ngaba abalawuli kwi Abruz ke cottage."
  
  
  "Ewe, zonke abane kubo baba ethiwe kukho lwabafileyo, kwaye Moose snatched i-shotgun ukusuka kum kwaye wanika nabo omnye esifutshane. Laughing lonke ixesha. Yena u-a andwebileyo bastard, ukuba Moose." Gid wathi oku kwi-tone ka ilizwi ukuba abantu abaninzi aya kusebenzisa ukuba bathi ezinye zenza ubomi inkampani.
  
  
  Yena sika yakhe knuckle kwaye winced. "Kutheni baye nani nkqu nika imali ukuze kubekho inkqubela?"
  
  
  "Sino ukufihla ih. Thina ayikwazanga jika phezulu otyebileyo overnight, ayikwazi thina? Kuba sixth inyanga, emva zabo ukubulala, nayiphi na engaqhelekanga dollar ukuba wawa kwi-underworld waba ke kuchazwa ukuba abantu abathi iqhube mafia.."
  
  
  Abe nento yokuba phantse zilityelwe i-ukuxoka abe nento yokuba waxelela Moose malunga nam ke elinolwazi hitman abo nento yokuba ithunyelwe kwi-zikhathalele Sheila Brant. Layo wathi: "mna ke nje ekuzalisekiseni isivumelwano. Andikho kwi-mafia."
  
  
  "Thina waphula ezimbini mafia imithetho. Thina stole ezinye ih ke imali kwaye bambulala i-honored capo. Baya ukuba ujonge kuthi harder kunokuba cops. Kwaye kubekho inkqubela, kakhulu. Besicinga a girlfriend kwaye imali waba ezifihliweyo kwindawo ekhuselekileyo, kodwa yena ilahlekile!"
  
  
  Ingxoxo wandinika ezixabisekileyo ixesha, kwaye wam ego balingwe ukuba kumandisela kuyo. "Yena ungathanda ukwazi njani zilawulwe ukufumana kubekho inkqubela. Ndandicinga ukuba kokuba i-ngaphakathi ilizwi apho."
  
  
  Gid weza phezu kwam. Kwi dell ngokwayo, ukhabe nam ribs. "Yima uzama. Awunokwazi yokuphepha, mhlobo." Wathabatha ngaphandle a revolver kwaye fitted nge silencer. "Moose rhoqo inika kum umsebenzi uya kufumanisa ukuba kunye emus ezingekho umdla. Abe efumana le kubekho inkqubela, kwaye yena efumana kuni."
  
  
  Ndaqonda ukuba kokuba kuza igumbi ukundibulala. Xa ndandisele usebenzela i-mafia, baya weren khange ke mandiyenze waphila zibalisa wam abaphathi ezimayini yintoni ndaqonda. Wakhe umzimba waba writhing kwi floor ngakulo imathematika kunye i gun, omiselwe ukufumana phandle, resisting. Yena nje backed kude, despising wam futile nzame ukufikelela kuye. Ndabona indlela abancinane ye-revolver waba wavusa kwaye pointed at me, njenge yingqele kwaye deadly lingqina. Falling kwi yayo icala, kuya rolled kwiintlanganiso i-umdubuli, uzama ukufumana ego ngaphandle counterweights. Yena backed kude kwakhona, kodwa gun asikwazanga waver. Wathi esifutshane kum.
  
  
  Ndeva slam ye-silenced isixhobo, kwaye waziva i-gawk sink kwi-bam axis powers na red-zinokuphathwa rivet. Yena esifutshane nam kwakhona. Layo zawa
  
  
  
  
  
  I-stab kwenzakalisa xa yesibini gawk betha wam neck, kodwa ngoku ke waziva ngathi mna ke iqela le-vaults. I-esifutshane kwaba ngathi i-bee sting, nto ngakumbi.
  
  
  Ndiya kubeka kwi zam umva, bazalwana shirt wobbly kunye igazi, kwaye & ncamathiselamessage status Gid yiya kwiintlanganiso kum, lakhe creeping iinyawo ukwenza phantse akukho isandi. Wam kwavuleka umbono blurry. Ngexesha weza phezulu kum, wakhangela nto ngaphezu a fuzzy imilo.
  
  
  Wabeka yakhe futhi kwi-kwam pushed nam emva. Hers wajonga e kuye helplessly. Yena kutsalwe i-revolver kwakhona. Yakhe, wayecinga ukuba ingaba wenze zokugqibela coup, stare phakathi kwayo amehlo, kodwa lowo lowered yakhe isixhobo. Akazange agqibe ukuba mandiyenze khululekanga ukuba ukufa.
  
  
  Amehlo am baba fixed kwi ceil. Mna ke paralyzed kunye ubuthathaka. Gid leaned phezu kwaye unzipped wam jacket ukuba jonga wound kwi-bam axis powers. Yena seemed pleased. Yena ke, uhambe.
  
  
  Ndinga barely ndimbone ngoku. Ubumnyama crawled kwi-corners yam engqondweni. Uzakeyu malunga Hawke njani abe nento yokuba react xa wafumanisa ngaphandle kokuba nento yokuba ezilahlekileyo Killmaster. Kwabonakala wakhe ukuba kokuba ukulinywa a posthumous leta commendation wam ifayile phambi kokuvala i-ego kuba okulungileyo - i-epitaph kuba iarhente abasweleka ngethuba umgca we rhafu.
  
  
  Ndandicinga ka-Pat Steele, i-redhead, wishing kum comment. Kungathatha wakhe ixesha elide ukufunda ukuba ndalandela N1 kwaye N2 kwaye Udavide Kirby kwi izintlu ye-unlucky okkt. Ndandicinga ka-Kirby kwaye Sheila Brant, kwaye ndabaxelela ngokwam mna nento yokuba vumelani ih phantsi ngo killing ngokwam ....
  
  
  Kodwa ke, njenge swimmer inyuke kuba zezulu, kuya burst ngokusebenzisa blackness ukuba enveloped kum. Ndandingasakwazi zichaza ngayo, kodwa ndandisele ngxi aphile. Amehlo am waphumla ngomhla ceil kwaye focused kwi-nen. Wakhe kokuba akukho unye ngexesha, akukho unye njani ixesha elide yakhe bebe unconscious.
  
  
  Indlu waba grimly cwaka. A buthathaka Sergey na igumbi njengoko ukuba ibingu kuse ngaphandle i-window. I-killers ingaba bemkile, ndandicinga ukuba inikwe kuphela.
  
  
  Ndeva yakhe car. Ndinga zibalisa yi-isandi ka-car u-injini ukuba waba lumisiwe kwi-phambili indlu. Imoto ucango slammed ivaliwe. Ndiya kubeka kukho kwaye listened, hoping. Ngaphambili wavula ucango. Shaggy weva yakhe kwi-living room. Abo bafudukela kwiintlanganiso the name.
  
  
  Yena isebenza kunye emlonyeni wakhe, kodwa asikwazanga asiphe isandi. Hers waba kakhulu buthathaka. Xa yena balingwe ukusa, i-ceil seemed ukuba cave kwi, kwaye yena phantse ezilahlekileyo sezingqondweni.
  
  
  Shaggy kwakhona, nzima kwaye nzima. Umntu wabonakala kwi-doorway kwaye wajonga kuzo. Nen waba wearing a striped isuti kwaye hat. Hers ke isandi, a strained grunt.
  
  
  Waphulaphula kum. Weza kwi gumbi kwaye wajonga ezantsi e-kwam. Wabona yakhe, yingqele ngwevu amehlo misela kwi-i-expressionless, pock-iphawulwe ubuso. Ekugqibeleni, yena knelt phantsi ngaphandle kwam. Wathabatha ngaphandle a knife, sika phambili wam shirt, kwaye examined i-wound. Ndandingasakwazi zibalisa ukuba waba anomdla ekuncedeni kum okanye nje anomdla njani ixesha elide ndaba ekhohlo ukuze siphile.
  
  
  "Abakufutshane nawe?" "Hayi," wathi ngomhla wokugqibela. Kokuba a faint Sicilian accent.
  
  
  Umlomo wam bamisela ilizwi. Harper ke.
  
  
  Yena onayo phezulu, ndaya bathroom, kwaye weza emva kunye yakhe yokuqala-aid kit. Wayesazi into malunga gunshot kwangalondlela. Yena ngokukhawuleza lumisiwe wam esopha, ngoko ke sika vula ikhasi kwaye baqalisa uqhubekeko-strips ka-cordon jikelele wam axis powers na bandage. Yena asikwazanga nakekela ukuba wound kwi-bam neck, ngoko ke hers waba mhlawumbi nje graze, kwaye ingabi ezinzima ngokwaneleyo ukuba ibe sizathu kuba nkxalabo.
  
  
  "Ngubani esifutshane kwenu, Harper?"
  
  
  Mna washukuma kwentloko yam, ibonisa ukuba andiyenzanga andazi. Waba ayikwazi ukuba bathethe malunga into eyenzekileyo.
  
  
  Yena lezinto ezinako ukwenzeka, lubandakanya kum okwethutyana, njengoko ukuba igqiba ntoni ukwenza nam, ngoko ke sika strips ka-cordon cloth ukuba babotshelelwe wam wrists kwaye ankles. Oku ego-pock-iphawulwe ubuso waba vaguely abantu abaqhelekileyo, kodwa ndandingasakwazi uxelele abo-ego waba.
  
  
  Ukufumana phezulu, wakhangela jikelele igumbi kanye ngaphezulu, ngoko ke washiya endlwini ngaphandle ukuthetha nam kwakhona. Mariya, weva ego ke imoto qalisa kwaye drive kude.
  
  
  Igama ngesiquphe popped kwi kwentloko yam. Valante. Marco Valante. Wakhe ego wabona umfanekiso wakhe kwi-newspapers ngethuba i-umbutho ulwaphulo-mthetho uphando lisebe Lobulungisa Kwicandelo. Ngokunxulumene iingxelo, waye enye kuphela jikelele abantu upstairs.
  
  
  Xa ndabona yakhe, ndakhumbula ukuba kokuba wachitha imizuzu embalwa kwi-name phambi ingxowa-kwam, yakhe, kwaye ndathola phezulu ngomhla zonke fours. Crawling wathabatha ezininzi phulo. Kwaba chu kokuza ubomi xa isandla sam yachukumisa incwadi yedilesi. Wam fingers ezivaliweyo jikelele kuyo.
  
  
  Mna kwafuneka kuhlala kunjalo. Yakhe bench cinezela eqalisiwe lakhe icala, besilwa ngaphandle dizziness, kwaye Stahl ngu studying incwadi. Kufuneka awile ngaphandle jikelele omnye pocket jikelele intruders xa sasivuya struggling. Remembering njani Moose ke coat kokuba torn ngayo, wayecinga incwadi belonged ukuba Emu. Putting ego kwi ngomzuzu, ayo crawling kwakhona. Ndaba ukumisa kwaye kuphumla phinda-phinda kathathu phambi kokuba ekugqibeleni made it ukuba name.
  
  
  Stretching ngaphandle kwi-doorway, lowo wawaphakamisela intloko yakhe kwaye wajonga e Sheila, owaye ethiwe motionless ngaphandle i-isitulo apho wayengomnye iqinisiwe. I-strips ka-cordon cloth ukuba babotshelelwe yakhe imile ukuya kwezi ukususela isitulo ke izikhali kwaye thoba rungs.
  
  
  Kuye ilizwi zifunyenweyo eyakhe. "Sheila?"
  
  
  Oko asikwazanga surprise kum okokuba yena asikwazanga susa okanye ukuphendula. Kodwa igama lalo waba croaked ngaphandle kwakhona ilizwi lizele kwenzakalisa kwaye nomsindo. Wathi crawled phezulu kuye. Wakhe fragile ubuso waba bruised kwaye bloody. I-bandits brutally bambulala kwabo.
  
  
  Yena yachukumisa yakhe outstretched wrist. Kwaba yingqele. Mna uvale amehlo am kuba ngomzuzu, ukwenza oko kuye.
  
  
  
  
  
  
  ukugcina yakho emotions phantsi ulawulo. Wathi pulled ngokwakhe phezulu ukuze umzimba.
  
  
  Ndabona ukuba yena wabulawa nge ukuvuthuzela ngoko ke, kunokuba nzima ukuba waphula yakhe neck. Kuphela omnye ezingakwazi ilizwe enjalo ukuvuthuzela waba Moose. Unyana ka-a bitch, ndandicinga.
  
  
  Ndava benetyala lokuzisa yakhe emva, kwaye ndandingasakwazi ukukhusela yakhe. Hers waba ngxi liphila, kwaye yena ndifile. Kodwa ezona zinamandla utshintsho lwendawo ngokwenqanawaname ukuba ngesiquphe gripped kum, wazalisa kum nge determination, waba nomsindo. Yakhe behamba ngaphandle jikelele oku kufumaneka Musa egos nezihlobo, wakhe ukucinga mna nento yokuba yenze hayi nje kuba Dave Kirby, kodwa kuba Sheila ngokunjalo.
  
  
  Kwenye indawo, ndafumanisa ngakumbi amandla kunokuba ndandicinga ukuba waba. Abe ufikelele ngaphandle, sathi i-wendawo name isitulo, kwaye onayo yakhe iinyawo zakhe. Swaying, waze wajonga jikelele kwaye trudged kwi-window. Yena tore phantsi curtains kwaye igqunywe yakhe ze umzimba kunye nabo. Yena collapsed kwi isitulo phambi waba yomelele ngokwaneleyo ukuba enze indlela yakhe kwi-living room kwaye yenza incredibly nihamba uhambo ukuba ifowuni. Uya kuthatha ifowuni ngaphandle i-hook kwaye dials i abasebenzi ke inani.
  
  
  Wam croaking amazwi asikwazanga yenza kakhulu evakalayo, kodwa mna zilawulwe ukuba ukuthutha ukuba mna sidinga uncedo. Xa Odin rounded phezulu ezimbini Bonham amapolisa amagosa bafika ngexesha indlu wayengomnye unconscious kwi floor, ifowuni waba clutched wam isandla ngoko ke tightly ukuba i-emu uva ubunzima freeing kuyo.
  
  
  * * *
  
  
  Yayiyeyona novelty kuba esibhedlele abasebenzi kwi-khawunti, kufutshane Bonham. Baya wamanzi acociweyo eziliqela gunshot kwangalondlela, ngaphandle ngexesha hunting ixesha elizayo, xa overworked athletes idla zilawulwe ukuba shoot enye okanye ezimbini enye hunters, kwaye bendiphantsi ngokongezelelweyo attracted ukuba kunjalo ukuba ndiya ke happiest umntu kokuba ngonaphakade kuhlangatyezwana nazo.
  
  
  "Omnye gawk kuphela tore i-umngxuma kwindlela yakho neck. Nibe get worse, mna dlala touch name, " kugqirha ndathi. "Kodwa kufuneka babebaninzi kakhulu nge lucky yintoni betha kuwe kwi-axis powers." Wathi wabona lencwadi ithi phezulu shoulder holster wayengomnye wearing. "Oku slowed phantsi khusela ubungakanani ke, ukushukunyiswa strayed kwayo ukususela kwintlanganiso yakho vital amacandelo karhulumente. Gawk kolona le ulwaleko rigging kwaye deviated ukusuka yakhe trajectory. Ngaba bled ngaphandle ngokwaneleyo ukwenza umdubuli bakholelwa ukuba yena bambulala kuwe.Nisolko kwi comment, Umnu Harper."
  
  
  "Ewe," ndathi. Mna ke lucky, kodwa Sheila wafa.
  
  
  "Zakho ezilungileyo Isiromaqfont kanjalo kwamnceda. Yena bandaged kuwe beautifully. Ndimangazekile ukuba kokuba na zonyango uqeqesho."
  
  
  Yena chuckled akuba evile mobster Marco Valante ekubeni ngokuba Ilungile Isiromaqfont.
  
  
  Umhla kunye necala yena wachitha kwi-esibhedlele azisa kum emva eqhelekileyo. Hers waba ngxi buthathaka, kodwa waziva ekuthatheni mat. Kugqirha ndathi unako yiya jikelele igumbi lam, kwaye ukuba zonke uyaya kulungile, ndinako khangela ngaphandle jikelele esibhedlele ngexesha Sundays. Yena asikwazanga kuyazi, kodwa lowo wenze isicwangciso ukuba informally khangela kuyo ngaphandle kwi amathathu imizuzu.
  
  
  Waya window kwaye wajonga ngaphandle ngomhla esibhedlele parking ulote. I-battered Chevrolet nge boosted injini waba akukho nto apho. Wakhe ego kokuba azise yakhe emva ukususela Bonham ke, ngale ntsasa. Moose kwaye ego comrades baba kude kum kuba phantse iintsuku ezimbini. Mna akusebenzi khange ke vumelani ih umzila get colder.
  
  
  "Ke, uhleli ixesha elide ukusukela a ferret wenziwe ebone yi-indoda yakho yesitalato imeko," kugqirha ndathi. I-beating ufumene kuyenza kum shiya kuwe kuba iintsuku ezimbalwa. Kodwa musa tyhala ngokwakho kakhulu kamsinya. Ungafumana ukuba ngaba akunjalo, njengoko olomeleleyo njengoko ucinga."
  
  
  "Andisoze lumka, Doc." Andiyenzanga nkqu cinga ntoni mna ke esithi. Yakhe, ukucinga malunga Moose.
  
  
  Emva kugqirha ekhohlo ukuya wards, wathabatha ngaphandle kwayo esibhedlele gown kwaye kwambatha yakhe street iingubo. Gadget strapped ngomhla wakhe khusela ubungakanani - scarred shoulder strap, yakhe elungileyo comment charm, kwaye ukhangele Luger .
  
  
  Wam izicwangciso bengengabo wavuma phezu kunye inkqubo eyenziwayo. Ngoko ke, ukuza kuthi ga ngoku, thina akhange na ndaba nethuba ukuxoxa iziganeko kwi-Bonham kwi-inkcukacha. Ngenye imini sasivuya efowunini kunye nabo ferret njengoko amapolisa wandithatha ukuya esibhedlele, esibizwa kuyimfuneko ngenxa kokufika kwam ngomhla indlu kunye wambulala kubekho inkqubela kufuneka abanye inkcazo.
  
  
  Kwisikhululo samapolisa ngokwayo, Bonham threatened ukuba arrest kum. Oyika kakhulu upset malunga yokuba ngomhla wam kokufika ih isixeko, kubekho esebenzayo ezolonwabo ka kwakho iingozi ezingama. Kodwa inkqubo eyenziwayo pulled abanye lwamagama, kwaye ngesiquphe kwakungekho ngakumbi imibuzo, akukho ngakumbi koxinzelelo. Kwakungekho amanqaku kwi-newspapers noba.
  
  
  Waphuma phandle ngokusebenzisa esibhedlele kwaye phezulu emva amanqwanqwa. Kwaba ngokukhawuleza wabona lencwadi ithi phezulu kwi parking kakhulu njengoko elide car ngumdla i-highway kwaye pulled phezulu elandelayo kum. Ucango swung vula kwaye inkqubo eyenziwayo wathi, " Isikhewu, ndiza iindaba uvukile."
  
  
  Sinethemba lokokuba abazalwana andiyenzanga jonga na schoolboy ibambe kwi hook, mna listened kuye ego uphawu kwaye onayo kwi limo.
  
  
  "Mna alenze kuwe baba ucwangciso ukubiza kum. Kunjalo, ngaba wouldn khange kuba washiya esibhedlele kwaye waqala chasing kwakhona ngaphandle ndizixelela kum."
  
  
  "Ngokuqinisekileyo, hayi," ndathi.
  
  
  "Weren ukuba ufuna besoyika ukuba ndinga veto oku unye uze uthi ukuba uphelelwe hayi kwi indawo ukumsukela a pack ka-assassins?"
  
  
  "Hayi, nkosi," wathi, ngokubhekiselele kwi-ilizwi lakhe. "Uyazi, ndinga phuma yam umsebenzi ukuba andiyenzanga bazive ngathi ndinga ukukhombisa u-oko."
  
  
  "Xa nisolko kakhulu endala kuba lo msebenzi, Isikhewu, ndizakuyenza recommend ufuna ukuya kumazwe angaphandle inkonzo," Hawke sighed. "Mna ke kwi-i-denver
  
  
  
  
  
  
  Ukususela mna suspected ukuba ubuya tsala into efana nale, mna approached yakhe. Ungathanda na umntu yabelwe kuwe njengokuba yogcino? "
  
  
  "Hayi, nkosi. Mna nento yokuba ngenye yenze yedwa."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo slid i-soundproof glass yolawulo phakathi kwethu amadoda amabini kwi-phambili sokugweba.
  
  
  "Ukuba lento ayi nje Kirby ke iyajikeleza simemo kwakhona, oko kukuthi, Isikhewu?"
  
  
  Hers, lowo washukuma kwentloko yakhe. "Kukho kanjalo kubekho inkqubela. Kodwa kukho ngakumbi kulo kunokuba personal revenge. Umntu owenza ukhokela killers yi sadist abo baya kuqhubeka ukubulala abantu ukuba ego ayikho imile."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo ophethulweyo yolawulo kwi-phambili kuye kwaye pulled ngaphandle i-tape sesandi. Yena icinezelwe iqhosha. Kwi-i-esemthethweni ilizwi, wathi, " ndinike ingxelo, N3."
  
  
  Ndamxelela malunga neziganeko ukuba kokuba kuthathelwe ndawo ukusukela wam kokufika Bonham, kwaye kwangoko inkqubo eyenziwayo ndaya sesandi. "Oku kuza zikhathalele olusemthethweni isiqingatha. Bubonke yintoni wathi ngu strictly phakathi ezimbini kuthi. Andisoze ukwazi ukuqhubeka kwindlela yakho mimiselo. Get abo bastards ngaphandle apha, Isikhewu."
  
  
  "Wenze baqonde ukuba zethu zokhuseleko yaphulwe kwi 'base' ka kwi Carolina coast, musa kwenu?"
  
  
  "Andisoze zikhathalele ngayo," Hawke wathi harshly.
  
  
  "Ndicinga ukuba isiseko waba infiltrated nge mafia iarhente. Abo babefuna ulwazi thina zihlanganisene malunga kubekho inkqubela, kwaye abo bafuna i-killers ka-Frank Abruz. Baya andinaku vumelani dissident igumbi ukubulala umntu baya wathembisa nokhuseleko kunye umhlala-phantsi kwi. Lento ngqo mngeni kwaye isithuko ."
  
  
  "Ndiya kuvuma," inkqubo eyenziwayo wathi. "Mna anayithathela kwenzeka enye @ info / rich."
  
  
  "Kukho ezinye ilahlekile amaqhekeza aye kwi-iphazili. Umzekelo, kutheni a killer apparently usebenzela i-mafia balingwe ukundibulala, kodwa Marco Valante bandinceda. Buza yakho mafia ingcaphephe malunga nayo. Mhlawumbi abanako ukuza kutsho nge inkumbulo."
  
  
  "Cinga ukuba, ukuba ke kwenzeka."
  
  
  "Abantu abaya bambulala Abruz kwaye Kirby ingaba ngoku ikhangela zabo igazi imali. Wakhe iqinisekise ukuba Sheila wabaxelela inyaniso kwaye ukuba yena asikwazanga yazi into eyenzekileyo ukuba imali. Baya bambulala wakhe kuba akukho esivakalayo, ngaphandle kokuba kwakunjalo a Moose ukuba aye killing. Kulungile, endleleni, zintathu, hayi ezine ."
  
  
  "Yintoni ngenxa kufuneka balandele ukusuka apha?" Inkqubo eyenziwayo wabuza.
  
  
  "Le ncwadi yedilesi ukuba Moose dropped xa sasivuya besilwa yokugqibela busuku. Kukho ezisixhenxe amagama kuyo. Ndiza kutyelela wonke umntu jikelele aba bantu. Mhlawumbi i-odina jikelele kwabo uza kukhokela kum ukuba Moose."
  
  
  "Ukuba Moose kwaye ego ingaba accomplices okanye mafia akuthethi ukuba babambisa wena kuqala." Inkqubo eyenziwayo ophethulweyo ngokusebenzisa incwadi yedilesi. "Aba ngabo abafazi ke, amagama, zonke kubo."
  
  
  "Kwaye wonke umntu kowabo isixeko. Moose sele abahlobo zonke phezu imaphu."
  
  
  "Wakhe jonga kwi-FBI iifayili. Mhlawumbi banako sixelele into malunga Moose kwaye ego abahlobo. Ngokunxulumene inkcazelo yakho, ngu malunga ubungakanani a Jolly Oluhlaza Isigebenga. Esi sisiqalo."
  
  
  Abe ufikelele kuba incwadi yedilesi, kodwa Hawke waba akukho hurry ukubuyela kuyo: "Isikhewu, lento ngaphezu uluhlu amagama. Ukuba kunzima catalog a ngesondo indalo. Ukhe ufunde onke izimvo Mousse wabhala malunga isixhenxe girls?"
  
  
  "Ewe," ndathi. "Pretty juicy iimboniselo."
  
  
  "Lowo sichaza into wonke umntu jikelele kwabo ingaba eyona kwi-ngesondo sephondo."Besebenza Los Angeles" izandi sensational."
  
  
  "Ubuqu, mna liked izindululo wanika Cora kwi-Vegas. Ilizwi yintoni ndizakuxelela, vumelani uyayazi indlela echanekileyo i-Moose iimbali zona."
  
  
  "Nisolko a solid yesitalato specimen, bam boy, kodwa akunyanzelekanga ukuba bona njani ungakwazi ubuqu ukuphonononga kwesihloko, kwi-ubunzulu, ngaphandle exhausting ngokwakho ukuba omnye kwaye omnye," Hawke wathi kwi cheerful ilizwi. "Umzekelo, Barbara ke ubuhle ngu enjalo ukuba nkqu Moose ayikwazanga chaza oko. Yena nje yenza umgca ngaphantsi kwayo igama kwaye ubeke exclamation marks ngasemva kwayo."
  
  
  "Mhlawumbi waye wenza oko ngenxa yokuba yena u-a-web virgin kule company."
  
  
  "Mna ngenye ukuthandabuza ukuba Moose uyayazi virgins," Hawke wathi. "Ndiyaqonda akunyanzelekanga ukuba kufuneka kuwazisa ukuba zonke ezi girls ingaba mhlawumbi obandakanyekayo kwi-underworld, kwaye ndiya uninzi kusenokwenzeka ukuba abe zidityanisiwe bandits abo uphumelele khange hesitate ukubulala kufuneka ukuba babe suspect?"
  
  
  "Ke izakuba ngu a fun uhambo, kulungile."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo ezivaliweyo incwadi kwaye zinikezelwe oko kum. "Yintoni enye into, Isikhewu? Kukho nantoni na obambe emva kwenu?"
  
  
  "Hayi," I lied. "Voting kuko konke. Andisoze kuba touch."
  
  
  Wathi igama lam kwakhona njengoko yena onayo ngaphandle, jikelele car. "Sheila ekhohlo nomdla impression kwi nani, asikwazanga yena? Ngubani yena waba ngathi?"
  
  
  "Ndandingasakwazi umxelele. Andiyenzanga nokwazi wakhe ukuba kulungile."
  
  
  Yena asikwazanga umzekelo-icatshulwe omnye amagama kwi-Moose ke, incwadi babe belong ukuze kubekho inkqubela sasisazi njengoko Sheila Brant. X ayikwazanga pin a elidlulileyo ngomhla wakhe, kodwa Nah kufuneka ube kokuba omnye phambi kokuba yena zahlangana Frank Abruz.
  
  
  Wayengomnye haunted ngomoya oyingcwele ka-Sheila, ngokunjalo yakhe killers.
  
  
  5
  
  
  Ukuba kwakukho enye enkulu drawback yam umsebenzi, ngaphandle ukususela inani iiyure mna isebenza kwaye phezulu basemhlabeni umyinge, kwaba ukuba ndino yokuchitha ngakumbi ixesha langaphandle amazwe kwe-wam ngabakhe.
  
  
  Mna akhange na ebone yakhe, El pueblo amaqela Nuestra Senora la Reinda de Los Angeles de Porciuncula, kwazeke ukuba uninzi jikelele nathi njengokuba kuphela Los Angeles, iminyaka emibini. Isixeko alifumanisanga itshintshe ngokupheleleyo kuba bhetele. I-ukutshintsha kwemozulu, ngoko ke iyafana elo Mediterranean amazwe, waba ngxi beautiful, kwaye ngoko ke babuyiselwa girls. Kodwa traffic kwaye smog ukwanda.
  
  
  Xa ndenza wam indlela ifowuni booth ye-pharmacy, mna ke bemangalisiwe indlela esisebenza ngayo
  
  
  
  
  
  apho uya kufumanisa ranked iphepha lokuqala a sexy Ngubani Abo Moose, ndiya kuba kuthelekiswa abanye jikelele antonio abantu ehleli nge soda umthombo ilinde ih ukuba abe bamfumana. Omkhulu i-american masango; u; zange uyafa.
  
  
  Xa Trudu wacela wakhe, umfazi ke ilizwi waphendula, sounding disappointed. "Andisoze umnxeba tshini." Xa ndandisele ilinde yakhe, ndakhangela kwi-girls ' iinyawo yi-soda umthombo waza wavula ucango ye-kiosk ngoko ke, ukuba yena esinokuzisebenzisa zezulu conditioner. Imihla baba yokufumana hotter kwaye wayengomnye wearing kakhulu bandages ngomhla wakhe axis powers.
  
  
  Ilizwi Imisebenzi seemed sultry, kodwa mhlawumbi imbono yam yaba influenced yi-Elk ee ke emfutshane inkcazelo talents kwi-bedroom. Xa yena waxelelwa ukuba yi-heee ukuba ezinye omnye wacebisa ukuba mna uqhagamshelane wakhe, yena invited kum okanye ngumthetho. Kwaba njengoko elula njengoko falling ngaphandle i-bar stool. "Ndiza andwebileyo malunga ukwenza entsha abahlobo," watsho.
  
  
  Kungekudala wabhaqa isizathu kuyo. Intlanganiso entsha abantu kwaba Nzima. Usebenzele kuyo brothel. Yena wakhokela kum phezulu amanqwanqwa, clinging yam ingalo kwaye uthetha ngendlela blue stripe.
  
  
  "Uqinisekile ukuba highly elicetyiswayo. "Mna onayo yakho inani ukusuka Moose," ndathi.
  
  
  "Moose? Oh, kunjalo." Yena etsaliweyo kum kwi gumbi, kwaye pulled phantsi zipper kwi-bam pants ngexesha hers waba ngxi ujonge jikelele. "Mna kufuneka luhlole kuni, bazalwana mhlekazi, kwaye thatha okulungileyo ibhafu. I-elonyuliweyo mna umsebenzi kuba ithi cleanliness ngu olandelayo ukuba nempumelelo kwabo."
  
  
  Wakhe dodged yakhe clever trick. "Yena kufuneka real philosopher. Mna nento yokuba uthando ukuhlangabezana yakhe kwakhona ngexesha elithile."
  
  
  "Hayi, wena wouldn khange abe Stahl. Ke, njengoko yingqele kanje phezulu-mboleko i-shark ke dollar. Uninzi madams ingaba yingqele. Bona, i-iimifanekiso apho baya kuba iintliziyo igolide , ingaba omkhulu Hollywood bullshit. Ngubani mba kunye nawe, mhlekazi? yachukumisa ngayo? "
  
  
  Noko ke, nento yokuba kufunyenwe umntu ukuba bathethe, ndandicinga. Ukuba kokuba wabuza yakhe njani ukufumana i-stadium, yena mhlawumbi kuya kufuneka wongeza i-baseball club ke roster kwaye kulo nyaka uphelileyo ke ubungqina.
  
  
  Trudila snuggled phezulu kum. Wayengomnye omkhulu kubekho inkqubela, blonde nge-ubuhle salon, kwaye waba ezininzi plastering ukwenza ngonaphakade. Wakhe amaza amancinane amanzi baba ngathi bullets wam axis powers.
  
  
  "Yintoni eyenzekileyo yakho ubuso, nobusi?" Yena yachukumisa i-incision ngomhla edge wam lip, i-stitches kugqirha kokuba zifakiwe kwi-kwentloko yam. "Ujonga njenge nani wawa kwi-ithe ngqo umxhubi."
  
  
  "Ndaba i-kunokwenzeka ingozi*
  
  
  "Ndiza uxolo."Yamluma esandleni sathi kum kwakhona. "Oh, nisolko a real umntu, aren ukuba wena?"
  
  
  Yena mhlawumbi wathi oku bonke yakhe abaxhasi, kodwa oko akwenzi ntsingiselo ukwenza oko isandi ngathi yena mistletoe ukuqwalasela okuthethwayo kuyo. Mna hurriedly inyathelwe emva kwaye waqala ukuba unzip ngayo, ukwazi ukuba inkqubo eyenziwayo wabona kum ngoku, naye uya laugh.
  
  
  "Ndifuna ndimbuza malunga Moose. Xa waba lokugqibela ozibonileyo ego?"
  
  
  "Mna ngenene musa khumbula. Kukuba kutheni ufuna weza apha, ukufumana ngaphandle apho Elk ngu kwi-iholo?"
  
  
  "Nisolko a ebukekayo kubekho inkqubela. Ozibonileyo ngokusebenzisa kum ilungelo kude, asikwazanga kwenu?" Yena flattered nabo bonke yakhe babe. "Ndifuna omkhulu flo. Silahlekelwe uqhagamshelane, uyazi ndiyithetha?"
  
  
  Yena leaned kwi lick kum, kwaye wasongwa yakhe yasekhohlo jikelele wam waist. Kuye isandla sakho sokunene zifunyenweyo wam zipper kwakhona. Wayengomnye ngokukhawuleza ngaphandle pickpocket. "Ukusukela ukuba ufuna apha, uyakwazi ukuba bonwabele makhaya. Yintoni excites kwenu?"
  
  
  Ee sathi ingalo yakhe kwaye intliziyo yakhe palm phezulu. Baye babeka ezintathu twenties yayo curled fingers. "Undixelele malunga Moose."
  
  
  Wakhe friendliness abruptly faded. Yena ngenyameko igqityiwe inkqubo eyilwayo kwaye stuffed i-ih kwi-bam waistband: "mna ngalo ngesondo, hayi ulwazi."
  
  
  "Moose kwaye mna ingaba ubudala abahlobo. Kodwa silahlekelwe uqhagamshelane, njengoko nditshilo. Jonga, wanika mna yakho inani, asikwazanga yena?"
  
  
  "Ungakwazi kuba lied malunga nayo. Nakuba kunjalo, akunyanzelekanga ukuba khumbula lokugqibela ndabona moose, kwaye andiqinisekanga apho ke. Nkqu ukuba lowo ke zakho ixesha elide-ezilahlekileyo umntakwabo, akunyanzelekanga ukuba ufuna ukuthetha malunga nen."
  
  
  Yena onayo yakhe ababini nangaphezulu twenties, isongiwe zonke ezintlanu kubo, kwaye stuffed kumlilo yakhe low-sika blouse. "Uqinisekile?"
  
  
  "Ndiza absolutely ngokuqinisekileyo. Moose likes ukuba confuse abantu, kwaye yena u-ezilungileyo ku-oko. Akukho namnye ithetha malunga nen kunye bolunye uhlanga."
  
  
  "Ndinike yakho endala idilesi, nkqu yakho inombolo yefowuni. Mna uphumelele uyixelele nawe apho yakhe ego onalo kuyo."
  
  
  Yena fumbled phakathi wakhe omkhulu breasts kwaye pulled ngaphandle kwemithetho eyilwayo. Yena smoothed ngaphandle ih umbimbi. "Mna akhange na ebone ego kuba zidlulileyo, mhlawumbi nkqu ngonyaka. Honestly. Kwaye andizange ndandisazi ukuba idilesi yakhe. Uya kusetyenziswa ukuza apha amaxesha ngamaxesha, yiyo yonke."
  
  
  "Kokuba igama, asikwazanga yena?"
  
  
  "Ndandicinga ngaba kwakukho i-ego umhlobo. Abahlobo nokwazi amagama enye." Yena threw i-eyilwayo e kum, kwaye bawa floor. "Wena musa nkqu jonga njenge umhlobo wakhe. Ujonga kakhulu honest. Thatha bribe kwaye alwa ngayo ngaphandle."
  
  
  Emva failing ukuba bayathetha, lowo balingwe a oluthe ngqo indlela. Yena pulled emva kwayo jacket ke yena ayikwazi bona Luger yakhe ulwaleko scabbard. "Ndidinga igama, Isebenza."
  
  
  Yena licked yakhe lower lip. "Ingaba Kopp?"
  
  
  "Hayi, nje umntu ujonge kuba Moose."
  
  
  "Jones ufumana i-ego igama." Yena laughed nervously. "Mhlawumbi musa kukholelwa kum, kodwa ke inyaniso. I-ego ke igama ligama Uedward Jones. Kwaye yiyo yonke ndinganixelela."
  
  
  "Enkosi," ndathi, approaching imini. "Uyakwazi shiya a bribe."
  
  
  Mna ndalinda ngaphandle indlu kangangeeyure ezintathu, collapsed kwi car sokugweba kwaye balingwe ukujonga inconspicuous. Hers waba kufutshane indlu
  
  
  
  
  
  Wayesele ukugcwalisa ngokwakhe phezulu kunye uphawu ngokusebenza xa Trudy ekugqibeleni wabonisa phezulu kwaye hailed i taxi.
  
  
  Carter, ndandicinga, ngu into elungileyo nisolko hayi kokuthemba umphefumlo.
  
  
  Ndithatha i taxi ukuba wandithatha kuwo town kwi-cheap apartment yokwakha. Ndalandela yakhe ngaphakathi nje ixesha ukubona kwayo khwela i-amanqwanqwa. Ekupheleni elide hallway, a busty blonde knocked kwi ucango. Xa kwabakho akukho mpendulo, yena knocked harder. Ke yena waguqukela kwaye wabona kum, kwaye yakhe amehlo widened ngomhla flag ka-imvume ukwenza.
  
  
  "Kwakungekho inyaniso yakho ibali," Molo wathi kuye, " kodwa mna onayo ixabiso wam imali. Kufuneka azise kum apha."
  
  
  "Ebukekayo njengokuba tailor, ingavumi?" yena spat.
  
  
  Wakhe balingwe ucango. "Ngokuqinisekileyo, i-Moose ayikho ekhaya. Yintoni ufuna phakamisa senza ne-it?"
  
  
  Yena wabaleka waya elandelayo ukusaba amanqwanqwa. Yena chased wakhe ukuba kophahla kwaye cornered yakhe. Yena struggled kwaye scratched kobuso bam, balingwe ukuba knee nam groin, kwaye ngokuba ngaphandle ezimbalwa obscenities mna hadn khange weva kwiminyaka. Onikiweyo wam kakhulu diverse travels, ukuba wathi kakhulu malunga yakhe amanqaku.
  
  
  Ee pulled yakhe yi-wrists kwaye pinned wakhe ukuba wendawo kophahla. "Ngoku makhe ukuva inyaniso malunga Moose."
  
  
  "Uphumelele khange tyhala nam kude. Afe, kodwa uphumelele khange."
  
  
  "Musa ubalo kuyo, Trudila. Moose bambulala umhlobo wam kwaye fucked i kubekho inkqubela ukuba ukufa. Wakhe ego uza kufumana yakhe, kwaye andikhathali oko ndikwenza enye indlela."
  
  
  Wayengomnye breathing heavily. "Ingaba kuyinyaniso malunga kubekho inkqubela? Ingaba ufuna ukuya kwi-mat?"
  
  
  "I-kubekho inkqubela ke yayingu Sheila. Ingaba sekhe weva Moose umzekelo-icatshulwe wakhe?"
  
  
  "Ungaze. Kwaye mna akhange na ebone yakhe - ego lately. Waphila kwi-i-apartment xa Ego wayesazi yakhe. Ndandicinga abe uyazi into yakho ego ngu ikhangela. Le web isizathu sokuba kutheni wenziwa. Ndiyafunga ke."
  
  
  "Lowo ubizo ngokwakhe Uedward Jones, okanye ingaba ufuna ukwenza ukuba phezulu?"
  
  
  "Uya kusetyenziswa ukuba igama xa yakhe ego wamazi. Yena mhlawumbi elisetyenziswe dozen ngakumbi. Ukuba awundikholelwa, hamba emva ngaphakathi kwaye ucele ezinye girls. Baya kukuxelela enye into. Yena u-a burglar. Yena boasted ukuba kokuba kwenziwe ezinye izinto ezinkulu."
  
  
  Ee bakhululwe yakhe. "Enkulu."
  
  
  "Ingaba ndiya ngoku?"
  
  
  "Iphaphazela kude," ndathi.
  
  
  Trudila glanced emva njengoko yena ufikelele amanqwanqwa.
  
  
  "Lowo zifakiwe ngayo ukuba ukufa?"
  
  
  "Ewe," ndathi. Ilizwi lam waba hoarse.
  
  
  Mna bamfumana ukuba cheap lock ngomhla we-apartment ngu kulula vula. I-amagumbi baba ongenanto, i-ifenitshala nxenye zisebenza eluthulini. Yokugqibela inhabitant ekhohlo iselwa ixesha elide eyadlulayo. Ndakhangela jikelele disgust. Hers, hoping kuba ngaphezulu.
  
  
  I company waba ilinde kwam ngomhla umzantsi amanqwanqwa. Mna balingwe na ukubonisa wam uphumezo imvume flag xa ndabona ee.
  
  
  "Yintoni uthe wenza kum ukuba," Trude wathi.
  
  
  "Waye ke?"
  
  
  "Ndithetha malunga kubekho inkqubela. Waye yena yakho girlfriend?"
  
  
  "Hayi, ndamxelela. "Kodwa yena asikwazanga deserve ukufa ngoluhlobo."
  
  
  "Mna andinaku kukuxelela vetshe malunga Moose kunokuba mna anayithathela sele waxelela yakhe. Kodwa ndinako kukunika elinye igama. Ingaba uyazi njani carnivores umsebenzi? mhlawumbi baya kuhamba ukuba umntu kwi-mafia okanye guy abo yezimali robberies kunye ezinye loot. Kukho umntu kwi-Los Angeles gama i-haskell. Imali urob ."
  
  
  "Enkosi, Mna Isebenza Nzima."
  
  
  "Uphinde ulibale. Kwaye yintoni ndithetha. Xana ntoni mna ndinixelele."
  
  
  Umqondiso kwi-i-haskell ke imini wathi waba kwi-real estate. I-ingqinqwa beseli kwi-hallway ubonise ukuba waba ukwenza imali ukususela oko, okanye inxalenye-ixesha umsebenzi. Wam voluptuous unobhala wandinika a ncuma epheleleyo kwamazinyo kwaye akukho ngokunyaniseka, waza wandixelela ukuba Umnu i-haskell akuthethi ukuba bona nabani na ngaphandle i-idinga.
  
  
  "Njani ndafumana i-ukuqeshwa?"
  
  
  Yena yabonisa yakhe amazinyo kwakhona. Kwaba nicinge ukuba akwazi ukufikelela kwinani toothpaste. "Ukuba umntu akuthethi ukuba uyazi Umnu i-haskell, ziyamazi kwi rare zizazi."
  
  
  "Ndiyazi Uedward Jones," ndathi. "Uya kuya kuba ngokwaneleyo?"
  
  
  Yena zihlanganisene phezulu ezimbalwa namaphepha angama-waza waya kwi ukunika igama kuye boss yangasese. Xa weza emva, yena wathi ukuba Umnu i-haskell waba kakhulu uxakekile namhlanje kwaye, njengokuba kubhaliwe waguqukela ngaphandle, waba zange kuvakala Uedward Jones.
  
  
  "Ngamanye amazwi, mna kufuneka uhambe."
  
  
  I-ncuma bloomed kwakhona, oku ixesha amabini anesine carats. "Onalo kuyo, Buster."
  
  
  I-mnyama Cadillac sat ngomhla curb njengokuba kubhaliwe iphumile yakhe jikelele isakhiwo kwi-California ke sunny sabatha. Emva ivili yaba uniformed umqhubi kunye a ubuso ukuba wajonga ngathi umntu ukususela yesibini floor.
  
  
  Yakhe, leaned kwi ukuthetha kuye njengoko mimmo "Caddy" ophunyezwe. "Kufuneka ingabi wear a tailored efanayo. Oku kwenza i-bulge phantsi ingalo yakho ukuma ngaphandle njenge _imaphu yesigingqi kwi-tire."
  
  
  Yena grinned kwaye patted i-bulge. "Ilizwi apho mna ukuzithwala wam iingcebiso."
  
  
  Yena parked ke isiqingatha block kude kwaye ndalinda. Umqhubi kokuba ngokuqinisekileyo kuza i-haskell. Imizuzu elishumi kamva, a plump umntu othe wakhangela njenge waba oqhuba a watermelon phantsi yakhe coat wabonakala kwaye onayo kwi car.
  
  
  Xa Caddy ophunyezwe ngayo, wawa ngasemva. Imbono yethu yaba posh suburban lizwe club. I-fat umntu waba golfer. Walichitha uninzi umhla ubukele oko ngokusebenzisa binoculars. Kokuba drive i-old umfazi. Ngexesha wathi ekugqibeleni trudged emva club, wayengomnye a victim ka-ezinzima boredom.
  
  
  Ke ixesha ukwenza intshukumo. Mna wabona lencwadi ithi phezulu wam binoculars kwaye ndaya parking ulote
  
  
  
  
  
  . Ukuhambisa ngasemva a umqolo iimoto, lukayise wahamba phezulu ngasemva umqhubi, owaye leaning ngokuchasene hood ye-Caddy kunye yakhe izikhali crossed.
  
  
  "Molo," ndathi softly.
  
  
  Yena spun jikelele kwaye waba slammed kwi-ego ke ilanga plexus nge pair of blatant punches. Ego pulled ngayo phakathi ezimbini iimoto ngoko ke, sibhala wouldn khange ukutsala ingqalelo, kwaye kwangoko betha ego kwakhona. Ego ke amehlo rolled emva njenge ibhastile, kwaye ego ke clumsy isandla slid limply ukususela amaqhosha yakhe jacket.
  
  
  "Makhe kuqwalasela yakho iingcebiso," wathi, kwaye tugged nzima ngomhla wakhe jacket. Amaqhosha rained phantsi kwi icala Cadillac. Kwenzekile ngaphandle holster phantsi ingalo yakhe kunye .38-caliber pistol.
  
  
  "Siza ulinde yakho boss ngoku," emu waxelela yakhe.
  
  
  Xa i-haskell zaphuma ngokusebenzisa club, umqhubi waye ehleli stiffly ngasemva ivili. I-ego ye-iinkuphelostencils kwaba ngenxa gun ukuba stuck ngayo kwi-emu ke neck ovela ngasemva.
  
  
  "Ubukhulu, yintoni engalunganga kunye nawe?" I-haskell wabuza, licking imilebe yakhe.
  
  
  "Ubomi bakhe hurts," ndathi. Yakhe futhi pushed vula ilungelo-isandla car ucango. "Hlala phantsi, Umnu i-haskell."
  
  
  I-fat umntu wajonga e kum ukususela backseat. Kokuba i-mpuluswa golf tan, kodwa ngoku wakhangela kancinci pale. "Ukuba akuthethi ukuba inkxaso yakho isihlalo," lowo muttered. "Ndiza umntu kunye abanye impembelelo."
  
  
  Mna ndalinda kuba wakhe kuba ixesha elide, kwaye bendiphantsi tormented yi-impatience. "Get kwi-car, Umnu i-haskell, okanye ndizakuyenza spill ezinye yakho chauffeur ke igazi kwi abo expensive Zhirinovsky ulwaleko lezihlalo."
  
  
  Yena onayo kwi car kwaye leaned emva, grumbling. Putting yakhe plump fingers kunye, wathi ," Wena, nento yokuba ngcono kuba omhle kakhulu isizathu kwesi senzo."
  
  
  "Impumelelo breeds ukukholosa, Umnu i-haskell," ndathi. "Andikho a cheap thug, kwaye andikhathali indlela ebalulekileyo ufuna kum."
  
  
  Ego ke ezincinane amehlo shifted uneasily, kodwa wayigcina yakhe composure. "Mna alenze ukuba ufuna umntu owenza amabango kuba umhlobo ka-Uedward Jones."
  
  
  "Andiyenzanga ndithi lanto yakhe ego ngu ezahluka-hlukileyo. Ndamxelela ndandisazi kuye. Ndifuna ukwabelana nani olunye ulwazi malunga apho ukufumana Umnu Jones."
  
  
  "Thina zange exchanged iidilesi."
  
  
  Ndabona ukuba akukho sizathu ukuba siphathe i-haskell ngobumhlophe gloves. Nangona yakhe chauffeur eliqhutywa Cadillac, ego-strewn-ofisi, kwaye ilizwe club ubulungu, waba nto ngaphezu a sophisticated thug. Yena pinned yakhe njengomfazi revolver kuye ego ke kneecap. I-bukhali ukuvuthuzela wenza uhlaselo ka-intlungu.
  
  
  "Ngubani lo esihogweni ingaba wena, tailor?" - intanethi hotel ukwazi.
  
  
  "Ndiza umntu owanika kuni corkscrew umbuzo malunga Uedward Jones."
  
  
  "Lowo akhange ukuba Los Angeles kwi-zidlulileyo. Mna akhange na kokuba nantoni na ukwenza naye ixesha elide kunelo."
  
  
  "Ngubani na imisebenzi kunye Jones? Unabo a ezimbalwa abahlobo ukuba lowo usebenzisa emsebenzini wakhe. Ndifuna ukwazi ih amagama."
  
  
  Yena grimaced kwaye rubbed wonke ndibe ş ngumlimi. "Ukuba ngaba wayesazi lo mntu ngokunjalo uyayazi wakhe, ufuna wouldn khange abe anomdla ikhangela kuyo. . Yena likes ukubulala abantu."
  
  
  "Yiyo ndifuna yakhe ego."
  
  
  "Mna andinaku uyixelelwe ego abahlobo ngenxa mna bohlwaywe oko kuphela. Waba kakhulu careful malunga enjalo iinkcukacha. Yena lumisiwe nokuza kum kuba inkxaso-mali ngenxa wafumanisa omnye patron. Umntu kwi-Umbutho, ndicinga."
  
  
  Yayo ngaphandle, jikelele car. Omnye zero. A nokuchithakalela mini, ngaphandle kokuba kuba ukuthanda yokufuna ukwazi Umnu i-haskell ngcono, apho ndinga benze ngaphandle.
  
  
  "Aren ukuba wena ke andixelele ukuba lowo ufaka?" I-haskell wabuza.
  
  
  "Kutheni kufuneka mna? Awuzange uyixelele kum into."
  
  
  Wayengomnye baphoselwe yi-Ego yi-umqhubi u-gun kwi-inkunkuma unako kwi street.
  
  
  Abe nento yokuba ngokuba Hawke ukusuka yakhe motel igumbi busuku. "Makhe thelekisa izikhumbuzo," ndathi njengoko weza umgca.
  
  
  "Ndinazo ezinye iinkcukacha malunga umntu othe balingwe ukubulala nawe ngomhla Bonham hotel. Okokuqala, ego ke real yayingu Della Coogan. Kokuba a amapolisa mbali. Wayeyindoda mercenary, omnye ezona. I-FBI seemed kancinci surprised ukuba ufuna baba nako koyisa ego." Kwakukho qaphela ka-satisfaction kwi-Hawke ke ilizwi.
  
  
  "Abo banika zabo emu i-odolo?"
  
  
  "Waye elizimeleyo contractor. Waba hired ngokuthi nabani na ezingakwazi ahlawule i-emu eliphezulu imali. I-FBI amabango ukuba akazange yinxalenye mafia ke rhoqo umvuzo."
  
  
  "Uthini Valante?"
  
  
  "Waye Frank Abruz ke closest ngabahlobo."
  
  
  "Mna ke ndiya koyika akunayo kakhulu. Kukho akukho moose kwi-Los Angeles."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo zicacisiwe yakhe throat. Waye yena siphile ukuba exhibit a?"
  
  
  Kwakungekho ukuthandabuza malunga nayo. Wam boss wayenolwazi imdaka ubudala umntu kutshawuzela.
  
  
  Ezintandathu
  
  
  Wakhe phambi kwexesha bench cinezela waya umandlalo kwaye walalayo kude kuse. Kuba kum, le kuphela nokudlulisela i a hissing isandi. Amehlo akhe narrowed, kwaye uya kubeka emamele, lakhe fingers gripping i-ukukhombisa u-le luger. Emva koko ndeva a sudden rush ka-warmth ukuba kobuso bam.
  
  
  Tossing i-ikhasi bucala, yena waguqukela bawa floor, crouching, Wilhelmina kwi-yamluma esandleni. Orenji flames licked eludongeni wam motel igumbi. I-likhwelo eliya ndeva kwaba ngenxa curtains kwi glass doors ukuba patio catching umlilo. Baba sele curling phezulu kwi-mnyama tinder, kwaye umlilo waba itshisa kunye moans.
  
  
  Wayengomnye sathi yi-umlilo extinguisher moaning kwi-iholo kwaye shivered kwi-ubushushu njengoko wangena egumbini. Emlilweni extinguisher ngokukhawuleza extinguished i-flames. Mna uphumelele ngayo, kodwa ukuba ndino walalayo kwimizuzu emihlanu ixesha elide, izakuba zithe ezahluka-hlukileyo.
  
  
  Emlilweni extinguisher dropped kuyo, wabona lencwadi ithi phezulu Luger kwakhona, kwaye tore ngayo ngaphandle.
  
  
  
  
  
  charred curtains. Umntu othile wenza a babecocekile umngxuma kwi-glass eludongeni kwaye ufikelele ngaphandle ekukhanyeni i-curtains. Kwaba elikhulu elinolwazi umsebenzi. Njengoko ndema admiring i-umngxuma, a gawk waphula ngokusebenzisa ucango kufutshane kwentloko yam. Mariya, weva njengoko gawk ophunyezwe mimmo kwaye betha i kude eludongeni. A kanye emva kwexesha, waba lwazi kwi floor.
  
  
  I-gunman wazimela ngasemva eliphantsi yezitena eludongeni kwelinye icala enclosed patio kwaye kwindawo yokuqubha. Kwi-dim ukukhanya, ndinga ndimbone, abancinane ego ye-gun, njengokuba yena pushed ego ngokusebenzisa eludongeni. Ukususela yena asikwazanga kuva esifutshane, i-rifle kufuneka equipped nge silencer. Le ndoda yaba pro e yonke into ngaphandle kokuba lowo uphose kwentloko yam yi-zintandathu - - - - intshi. Mhlawumbi kuya shifted kancinci xa yena pulled i-phinda-phinda.
  
  
  Andiyenzanga kubuyela i-emu ke umlilo ngenxa ndandingasakwazi bona ego ngokucacileyo. Yena ayikwazanga khona nam noba. Thina idlalwe a lokulinda umdlalo, wonke umntu jikelele kuthi hoping kuba discovery. Ego ke, umonde sele surpassed zam. Ndagqiba kwelokuba yiya yakhe. Ngokwamkela floor, wakhe, waqalisa retreat.
  
  
  Xa wayeneminyaka nangoko ndandinqwenela ukuba ndiye phambili kude ucango, waphakama wema. Yena pulled ngomhla wakhe trousers. Yena trotted phantsi carpeted hallway, barefoot, kwaye phezulu amanqwanqwa lokuqala-yesibini umgangatho we-motel. Ukuba ndiza lucky, ndinako shoot kuye ukusuka ngentla, ndandicinga. Kodwa xa abe ufikelele railing kwesibini-floor balcony, lowo disappeared jikelele yakhe hiding ndawo.
  
  
  I-clumps ka-ibhrashi kwi motel emidlalo ezinikezelwe okulungileyo abanye, kodwa gunslinger kwafuneka dart phakathi kwabo. Mna kuyibona yakhe ego ngokukhawuleza okanye emva koko. Waba ilinde yakhe, shivering ngocoselelo kwi-elihle emoyeni. Ngaphandle ukusuka wam trousers, mna ke wearing kuphela bandage jikelele wam axis powers.
  
  
  Mna ekugqibeleni uqaphele a hunched nani uyasebenza kude kum. Phambi kokuba ayikwazi shoot kuye, saphakama ukuba kude yembombo ka-isakhiwo.
  
  
  Yena ngokukhawuleza wehlela i amanyathelo, wabaleka elidlulileyo i-mimmo umqolo coin-mahlanu, basele vending matshini, kwaye flew ngaphandle kwi parking ulote. Wam umntu waba retreating. Yena climbed phezu abalawuli fence kwaye jumped kwi car parked kwicala le-ezindleleni ngaphandle motel. Wathabatha bike kwaye sped ngaphandle.
  
  
  Yena ayikwazi kufumana esifutshane yakhe, kodwa ukuba mhlawumbi wouldn ukuba bathe bema ngakuye, waza ungafuni zoba indimbane. Wakhe wahamba emva kuye egumbini, zibuze le obvious corkscrew. Ingaba i-enokwenzeka killer kwazi apho ukufumana kum?
  
  
  Ngoko ndalishiya yakhe, drove phantsi highway, kwaye drove kuwo town endlwini apho ndandidibana Imisebenzi.
  
  
  A burly Isitshayina umntu zahlangana kwam ngomhla ucango. Andiyenzanga bona kuye, " Ego wathi kuhambo lwakhe lokuqala utyelelo, kwaye andiyenzanga regret kuyo. Kwaba wakha njenge itrektara kwaye asikwazanga jonga banobuhlobo.
  
  
  "Yintoni ufuna ngeli xesha imini?" "Ingaba yintoni?" wababuza angrily.
  
  
  "Phambi kwexesha kakhulu kuba ishishini?"
  
  
  "Ukuba awunaso idinga. Kodwa wena musa."
  
  
  Mna leaned wam shoulder ngokuchasene eludongeni njengoko yena balingwe ukuvala ngayo phambili kobuso bam. Emu smiled ngomhla wakhe. "Umxelele Trud ukuba umntu ongomnye lifikile ukubona kwayo."
  
  
  "Lo mzi akuthethi ukuba bona nabani na namhlanje."
  
  
  "Nisolko ezingachanekanga malunga ukuba," emu waxelela yakhe. "Yena ubona kum."
  
  
  "Mister, musa ukuzama ukuba siphathe kum harshly. Ndinako phoselani kuwe ngendlela elandelayo block."
  
  
  "Mhlawumbi ungakwazi. Kodwa xa ndifumana emva, ndizakuyenza kufuneka kubonisa esihogweni."
  
  
  Yena threw emva kwentloko yakhe kwaye laughed ngathi i-outboard injini. "Mna osetyenziselwa kuba elinolwazi wrestler. Onamandlakazi Shan, Terror ye-Mpuma, nangona yayo kuzalwa elubala apha kwi-Los Angeles. Ingaba sekhe & ncamathiselamessage status wrestling kwi-TV?"
  
  
  "Ndizama hayi ukwenza oko."
  
  
  "Mamela, nangona sikwimeko yoqoqosho enzima guy, mna kuphela umsebenzi apha. Kodwa mna uphumelele ukuba akhulule umyalezo wakho ukuba ufuna linda."
  
  
  "Enkosi."
  
  
  "Ke bonke ekunene. Nisolko entertaining kum."
  
  
  Yena mandiyenze kwaye wahamba kude, uzole chuckling. Wangena emva igumbi ngomhla wokuqala floor, ukuvala ucango emva kwakhe. Ndeva yakhe amazwi abo, elinye ibhinqa. Xa ulinde yakhe, mna nqa ukuba kutheni kubekho inkqubela owaye owenza izolo kwaba ngoko ke efikelelekayo, namhlanje ngoko ke kunzima ukubona.
  
  
  A blonde umfazi wabonakala kwi amanqwanqwa Truda kokuba kuthathelwe phezulu kum umhla phambi. Wayengomnye kakhulu iyafana Trud, ngaphandle kokuba wayengomnye younger kwaye heavier kwi-hips. Wayengomnye wearing a negligee ukuba hardly mattered.
  
  
  Yawning kwaye stretching, yena ngokuba ngaphandle kum ," Yintoni ingaba kufuneka, nobusi?" Wakhe tone ka ilizwi ubonise ukuba nantoni na kwaba, yena wazi apho mna ayikwazanga ukufumana oko.
  
  
  I-jones ye-Mpuma wabuyela kwaye waba interrupted. "Get ezilahlekileyo," lowo growled ngomhla kubekho inkqubela. Ngokuqinisekileyo, i-ego waba ayisasebenzi amused. Yena jerked yakhe koobhontsi e kum. "Kuza kwi, nangona sikwimeko yoqoqosho enzima guy."
  
  
  Wangena a igumbi apho ngasemva baba ngokulinganayo! tightly ngokuchasene ilanga. Cheap odorous substances polluted zezulu, kwaye ifenitshala yaba remix ka-tikka kwaye Hollywood grotesque. Enkulu Isitshayina umntu ezivaliweyo ucango emva kwam, kwaye ndeva lock cofa.
  
  
  Umfazi ulinde mna asikwazanga jonga njenge Trudy kwaphela. Wayengomnye yayo mid-thirties, kwaye kufuneka ube kokuba i-Oriental ancestry kwenye indawo. Wakhe amehlo baba ngocoselelo slanted, kwaye yakhe imigca enqamlezeneyo wayenolwazi mistletoe yellowish tinge. Wakhe omnyama iinwele waba sika ekuthatheni ekujoliswe kuyo. A ukujija ... inatshisi skirt clung kuye slender umzimba, kwaye yakhe ende nails baba apeyintwa kwi receptive indawo. Sebumnyameni igumbi, kuye amehlo shone na emehlweni a Siamese cat curled phezulu kwi-Nah u-lap.
  
  
  "Kukuba kuye, Alida?" Shan wabuza.
  
  
  "Phofu ke kuye."
  
  
  "Wena musa
  
  
  
  
  
  
  Ezinye omnye ke isebenza, mister. Yena sathi wam sleeve, scooping phezulu handful ka-ego kunye yakhe ingqinqwa fingers.
  
  
  I-cat kuzo umfazi u-lap wajonga phezulu njengoko ukuba waba weva threat. Ego u-ncinci kakhulu ulwimi slid phezu ego chops.
  
  
  "Linda a ngomzuzu," ndathi. "Yintoni isizathu dislike?"
  
  
  Umfazi patted i-cat kunye laughed njengoko yena wajonga e kum. "Mna sebenzisa le ndlu. Ngaba beza apha izolo phantsi ubuxoki pretenses. Ngaba anayithathela wenza kuthi trouble."
  
  
  "Yintoni ingxaki?"
  
  
  "I-eyona imbi zalo lonke udidi. Trudila wenza impazamo ka-hayi ndizixelela ukuba nam malunga nawe kwindawo yokuqala. Mna uphumelele ukuba ukwazi ndimbone kwakhona. Le meko nisolko abakwicandelo namnye wakhe mcimbi."
  
  
  I-Isitshayina umntu beka nzima isandla sakho kwi-bam shoulder. "Ingaba kungenxa yam ngoku?"
  
  
  "Hayi kodwa," Emu Alida wathi. Yena pointed elide fingernail e kum. "Onayo ukuze kubekho inkqubela, esithi okokuba Moose wawa umfazi ukuba ukufa. Mhlawumbi lied. Mhlawumbi ukhe ezinye izizathu ukuba jonga i-ego."
  
  
  "Ingaba yintoni baya kuba?"
  
  
  "Umzekelo, amabini anamashumi amabini dollazi."
  
  
  Kwaba kuphela tailspin ixesha phambi kokuba yena bakhululwe Shan ngokuchasene nam, kwaye mna akusebenzi khange ke uhambe ngaphandle uthetha ukuba Bothered. Ngoko ke, kunye furious emva yokuhamba-hamba, lowo slammed yakhe elbow kwi Shang ke nzima stomach. Yena grunted, apho kwenzakalisa, waza wacela imvume ukwenza.
  
  
  Waguquka, mna betha yakhe ego kunye wam knee. Ego ke ubuso waba nantoni na kodwa mysterious. Imigca intlungu wabaleka kuwo Ego ke amehlo, kwaye lowo mbindini phezu na club-footed umntu uzama ukuba abambe walnut phakathi yakhe ngamodolo akhe.
  
  
  Xa abe ufikelele kuba mna, yena feinted kwaye ngoku betha yakhe ego kunye wendawo yakhe isandla sakho sokunene. I-ukuvuthuzela ukuba yahlula ibhodi ibambe i-emu kwi-kwicala layo ingqinqwa neck. Ego ke amehlo ingaba bulging kwaye akhe impefumlo ngu whistling ngonyana wakhe amazinyo. Catching ego wakhe coat, lowo yanked yakhe ego ngaphandle counterweights kwaye threw kwayo ngomhla wakhe hips. Wawela floor na piano, lisuka ku ezimbini floors.
  
  
  Luger pulled ngayo ngaphandle. "Apho Ingaba Umsebenzi Lowo?"
  
  
  Alida wema kwaye threw i-cat kuzo kobuso bam. Yena dodged, kwaye Siamese flew elidlulileyo mimmo, belching ngaphandle nomsindo. Yena landed kwi Shang ke, emva kwaye waqala ukwenza indlela yakhe phezulu. I-Isitshayina balingwe ukuba cofa i-ego kude, kwaye i-cat sank yayo claws kwi umntu ke intloko.
  
  
  Amahlwempu Shan screamed nelikhwazayo ngokwaneleyo ukuba aphule glass.
  
  
  Yena tapped i-cat lightly kwi umva nge Luger. Yena meowed kwaye jumped elikufutshane itheyibhile.
  
  
  "Ingaba zonke akunjalo?" Shana wabuza yakhe, kodwa lowo akusebenzi khange emamele. Waguqukela ukuba Aliide, kwaye yena evuliweyo i drawer, a isitulo. Bendinenxaki, unye ukuba elonyuliweyo akusebenzi khange ikhangela a guestbook kuba nam. Ee sathi kuye ngelizwi emva wakhe ziqinile dress, kwaye tore njengoko yena writhed. Xa yena waguqukela jikelele, Nah waba bephethe i-.38 Beretta.
  
  
  Yena ngokuba kum nge-igama ukuba akazange aziwe ukusuka yakhe Isitshayina ancestors. Kwaba i-100% i-american checkmate. Phambi kokuba yena ayikwazi tsala phinda-phinda, wayengomnye betha kwi wrist nge nzima Luger, kwaye Beretta popped ngaphandle kwayo fingers kwaye betha eludongeni.
  
  
  Wakhe zifakiwe luger tip ngu candid phakathi kwayo hate-wazaliswa amehlo. "Mbambano a corkscrew kwi apho Lowo imisebenzi?"
  
  
  Alida wakhokela kum upstairs. I kubekho inkqubela waye ehleli kwi umandlalo ukudlala solitaire. Waze wajonga e kum grimly. "Jonga ngubani apha. Wam mascot."
  
  
  "Mna balingwe ukugcina wam ego kude kuwe. Thatha icebiso lam kwaye musa umxelele nantoni na," Alida wathi.
  
  
  Ndaba i-one-day omnyama iliso kwi-Data. Wahamba phezu kwayo kwaye iphakanyiselwe yakhe chin. "Abo basebenzela kuwe?"
  
  
  "A guy ekuthiwa Oscar. Oscar Snodgrass."
  
  
  "Andiqondi ukuba kwaba i-ego igama."
  
  
  "Kukho rumors ukuba mafia capo wabulawa kwaye ezinye mafia ke imali waba ngamaphepha. I-moose ngu wild ngokwaneleyo ukuba tsala enjalo stunt. Kwaye weza ikhangela a Moose. Alicia ithi ke engaqhelekanga coincidence."
  
  
  "Andikho anomdla imali. Mna ndinixelele kutheni mna kufuneka Moose."
  
  
  I kubekho inkqubela wajonga e-Alida. "Yintoni ndiya kukwenza? Ndiyakholwa yakhe emu."
  
  
  "Mna ke ngomhla we-indlela yam ukubona i-haskell. Yena asikwazanga undixelele nantoni na mna luyafuneka ukwazi. Kodwa umntu balingwe ukundibulala, kwaye ngoku mna kufumana kuwe kwaye oku okulungileyo-natured nkosikazi ethandekayo apha kwi-suspense. Yintoni ibali, Ukusebenza?"
  
  
  Ke iphele amakhadi kwi pile kwi umandlalo. "Alida, igama lalo ngu-emu."
  
  
  Ngoko hurry phezulu. Yakhe, ndifuna kuye ngaphandle apha. Akunyanzelekanga ukuba ufuna nayiphi na ngaphezulu trouble kunye mafia."
  
  
  "Amadoda amabini weza apha yokugqibela busuku," Trude wathi. "Mna andinaku kukunika ih amagama, kodwa ndinganixelela abo benza umsebenzi."
  
  
  "Mafia".
  
  
  "A kwevoti ukukholosa. Babesazi okokuba wena kwakungekho ukubona kwam. Oni hotels bazi ntoni xa edingeka. Elifutshane freak betha kum, kwaye bendiphantsi scared. Ndabaxelela emu kuwe baba ikhangela a Moose."
  
  
  Ndandicinga baba zilandelayo kum. Ih azisa yakhe apha, kanye njengokuba yena azisa wakhe ukuba Idaho. Baba nomonde kwaye ngokuzingisileyo, kwaye ngoku babesazi benza ntoni asikwazanga nokwazi phambi, ukuba Moose kwaba i-ih robber.
  
  
  "Baya kwikhulu, tshisa kuni," Alida wathi. "Ndiyathemba baya tshisa ngaba kulungile."
  
  
  Yayo, waya phantsi amanqwanqwa. I-anamandla Shan gripped i-izikhali a isitulo kwaye grimaced njengokuba blond indoda negligee isetyenziswe emu iodine yakhe iinwele. I-Siamese cat sat licking yayo paw kwaye laughed njengokuba kubhaliwe wajonga e kum njengoko mimmo ophunyezwe ngayo. "Sweet kitty," ndathi. Waye real terror ye-Mpuma.
  
  
  Ezisixhenxe
  
  
  Hers, ekhohlo Los Angeles e ishumi o nentsimbi yesihlanu emva ekuseni afrika. Phakathi egameni Moose ke abancinane omnyama incwadi inikwe Teresa, kwaye Teresa waba kwi-san Diego. Bendithembe ukuba bathethe yakhe kunye kuyaphela mini.
  
  
  
  
  
  Kugqatso uqalile. I-Mafia wayesazi phantse kangangoko ndandisazi yakhe. Baya kwikhulu, thumela abaphathi ukuba hunt phantsi Moose. Wam kuphela yaba luncedo encinane emnyama incwadi kunye nesixhenxe amagama kuyo.
  
  
  Mna ke ujonge kwi-rearview jonga, ukuzama ukubona car ukuba waba ke andilandele. Mna wacinga ukuba i-brown sedan, a Buick. Umqhubi balingwe ukuba confuse kum: wathi masenze enye imoto get phakathi kwethu ixesha elithile, kuthe slowed phantsi, lowo sped eziliqela miles ozayo.
  
  
  Xa wayeneminyaka apho, wathi ngumdla i main road kwaye aye yokuqala ekhoyo icala ezindleleni. Mna drove phezulu ukuya inkonzo sovavanyo kwaye wamxelela attendant ukugcwalisa phezulu Chevrolet kwaye khangela phantsi hood. Yena evuliweyo ngayo, sangena ngaphakathi, kwaye evuliweyo a thambileyo, basele.
  
  
  I-brown Buick bafika phambi attendant kokuba nkqu ugqibile ukukhangela i-oli. Kwakukho amadoda amabini kwi-phambili sokugweba. Omnye wabo waguqukela ukuba jonga Fords, kodwa abazange uqhubekile. Baba ngxi sinethemba lokokuba abazalwana nu hadn khange uqaphele.
  
  
  Ngxi bephethe bottle ka-basele esandleni sakhe, waya ngaphandle icala ucango ye-sovavanyo kwaye phezulu induli emva kwayo. I-attendant ngokuba ngaphandle kum, kodwa mna agcina ehamba. Yena lumisiwe kwi clump lemithi kwaye squatted phantsi. Ndinga ndimbone ngokucacileyo kwi-station, kodwa akukho namnye umntu ebona kwam phaya.
  
  
  Umqhubi ye-brown car waba besonqena, ilinde wakhe ukuba reappear. Xa lowo asikwazanga, waguqukela kwaye weza umva.
  
  
  Mna ugqibile ngayo kwaye & ncamathiselamessage status i-attendant tsala hood le Chevrolet ngaphandle. Ego waba puzzled yi-bam ukuziphatha, kodwa kokuba wam car. Yena akusebenzi khange worried malunga wam eyilwayo inkqubo ngaphandle.
  
  
  I-Buick waba umva. Isibini thugs abonisana umntu okwethutyana. Yena pointed kwi-icala ndaxelelwa ke. I-mafiosi lixoxiwe kuyo. Ngoko babaleka phezulu entabeni. Baba noloyiko ukuba ndino olahliweyo le Chevrolet kwaye waba ukuzama ukufumana kude kubo."
  
  
  Kuza kwi, boys, ndandicinga.
  
  
  Njengoko abo approached, Licking, panting kwaye siqalekiso ngomhla wakhe, slipped ngasemva umthi. I-taller umntu waba ngcono imilo. Wayeneminyaka emithathu amanyathelo ozayo yakhe companion. Yena wabaleka mimmo wam hiding ndawo, wabaleka ukuya wendawo thicket. Omfutshane umntu ngokuba emva kokuba i-emu, "Molo, Joe. Nihamba phantsi. Ucinga ukuba lento ye-olimpiki?"
  
  
  Bephethe bottle kunye bottle kwi encinane umsonto, wakhe wahamba ngaphandle ukususela emva umthi. "Molo, shorty," ndathi.
  
  
  Yena njengoko lumisiwe ukuba abe nento yokuba stumbled kwi clothesline. "Joe!" lowo sakhwaza.
  
  
  Wayengomnye betha kwi-intloko ngomoya wakhe ego kunye ongenanto beer bottle, kwaye lowo collapsed kwi heap.
  
  
  Joe iphumle. Wakhangela emva kwaye wabona kum ukuza kwiintlanganiso kuye. Ego ke isandla flashed phantsi yakhe coat, ngoko ke reappeared nge .45-caliber pistol. Wathi hesitated. Yena asikwazanga umlilo.
  
  
  Andiyenzanga buza yakhe kutheni waba bephethe umlilo. Kuye, sathi kuyo.
  
  
  I-bandit wasongwa yakhe legs jikelele kum kwaye ukukhatywa kum entloko .45. Thina rolled kwi-wild ingca kwaye bushes xa thina wrestled. Ego sathi kuye wrist kwaye yanked. Wakhe ego waphula yakhe. Isandi kwaba ngathi i-mnyama ka-wembalela club. I-bandit groaned. Wakhe ego betha kuye kabini kwaye lowo crawled kude.
  
  
  Waphakama wema kwaye i knocked Luger ngaphandle esandleni sam. Wakhe ego betha yakhe. Waphakama wema kwakhona, lakhe alaphukanga wrist dangling, kwaye betha kum nge yakhe elungileyo isandla. Waba elihle. Wayigcina esiza. Kwi end, kwaba baphoselwe yi-ego nge ekunene emnqamlezweni.
  
  
  Yakhe perseverance waba amazing. Yena struggled yakhe iinyawo zakhe kwakhona.
  
  
  Layo ukudinwa. Kwaba wemiceli-nto mna isetyenziswe kum, kunye nabo ferrets ngathi kum yokufumana esifutshane, kwaye ndeva ngathi wam umbane kwaba ekubeni drained. Xa kuthelekiswa nama-Joe, i-Anamandla Shan kwaba i-lula ekujoliswe kuwo.
  
  
  "Umdlalo iphezu," emu waxelela yakhe. Hugo slid kwi isandla sam. "Mna anayithathela ukuba kugcinwa kuwe kuba iincoko, kodwa ndibe ukutshintsha ingqondo yam."
  
  
  Ilanga ngcwele glinted kwi stiletto ukungasebenzi njengoko hers bafudukela ngakulo kuye. Joe igcine phezulu yakhe elungileyo isandla. "Ndiza ezingayi thatha loo nto kude kuwe. Makhe ukuthetha ngayo."
  
  
  "Abo basebenza Trudu jikelele kwenu?"
  
  
  "The guy kuwe wambetha phezulu. Kodwa ndiza kukwenza kulo. Ushishino ngu mcimbi."
  
  
  Lizzie weza phezulu kuye kwaye beka knife ukungasebenzi kuye ego ke ka-Adam inkcazo emfutshane. "Ngubani yakho boss?"
  
  
  "Valante. Marco Valante".
  
  
  "Kwaye oko kwaba yinto yokugqibela ubune ukuba umxelele?"
  
  
  "Ukuba ukhe ubene ikhangela a robber ekuthiwa Moose. Silifumene oku ukusuka kubekho inkqubela. Valante wathi kuthi ukuhlala nani."
  
  
  Yena zihlanganisene phezulu isixhobo, tucked Ego ke .45 egumbini lakhe belt, sheathed i-stiletto, kwaye wakhokela Ego emva Emnyango kunye Luger ngomhla wakhe emva.
  
  
  Joe wajonga ngexesha lakhe iqabane lakho. "Yena ke oza kuba esihogweni a headache namhlanje. Valante walumkisa nathi ukuba ufuna zilo incinci into."
  
  
  "Njani ixesha elide ukhe waziva zilandelayo kum?"
  
  
  "Sifumene kuwe kwi-Los Angeles, kodwa nabo ferrets, njengoko ngaba ikhangelwe ngaphandle jikelele esibhedlele, umntu waba kwi nani. Valante waqhubeka ukutshintsha umkhosi."
  
  
  Valante yaba clever umntu. Ukuba kokuba stuck omnye iqela abaphathi, ih kuya kufuneka uqaphele kuyo.
  
  
  Shorty ophethulweyo yakhe phezu kwaye pulled i-pistol ngaphandle kwayo ego shoulder holster. Yakhe, straightened phezulu kwaye wajonga e Joe, icingela kangangoko njengoko wayesazi. Wayeyindoda young, handsome isi-Italian, neatly kwaye expensively dressed. Ndandingasakwazi bakholelwa ukuba wayeneminyaka nje i-nokuqheleka bandit. Waba kakhulu elihle, elihle kakhulu, emi nge alaphukanga wrist hanging phantsi, kodwa ubambe emva na imiqondiso intlungu ezinye kunokuba imigca jikelele ego yakhe mnyama amehlo.
  
  
  "Ndiza flattered ukuba Valante ubeke yakho talent kwi-bam tail. Kufuneka ube ego inani elinye.
  
  
  
  
  
  
  "Mna ke kude kube kwenzeke. Mhlawumbi mna uphumelele khange abe apha simemo kwakhona."
  
  
  "Ngubani bambulala Meredith?" Kwaba wabuza ngelizwi corkscrew ngesiquphe, hoping ukufumana jikeleziso ukuba wouldn ukuba undixelele ukuba waba lwazi.
  
  
  Wakhe brow furrowed kwi-nempixano. Yena icinezelwe yakhe alaphukanga wrist yakhe stomach, shivering ngocoselelo. "Ngubani Meredith?"
  
  
  "Lowo isebenza e a inkonzo sovavanyo kwi-Idaho. Umntu sika emu ke, throat."
  
  
  "Hayi yakhe. Andiyazi nabani na. Valante waba kwi-Idaho, kodwa lowo asikwazanga bona na isenzo. Xa lowo onayo apho, konke kwaba phezu. ukususela esopha ukuba ukufa ."
  
  
  "Waye kuluncedo kum. Yena ufuna ukwazi ntoni yena uyayazi."
  
  
  Oku kanjalo isebenza. Emu kwafuneka ulinde wakhe ukuba aphume jikelele esibhedlele kwaye vumelani kum untie i-reins, kodwa ego boys ukuhlala nam ixesha elide ngokwaneleyo ukufumana Moose igama. Ekhoyo imo imicimbi, bazalwana uhambo ukuba Los Angeles waba ngaphezulu ziluncedo i-mafia kunokuba kuba nam. Hawke uphumelele khange abe ndonwabe malunga lonto.
  
  
  "Valante enokuba eyiyeyakhe isizathu kukunceda ugcine kufuneka aphile," Joe wathi. "Mna wouldn khange ukubulala Stahl ke ego."
  
  
  "Ungathanda ukuba bonwabele efanayo elilodwa?"
  
  
  "Liphila, wena zithetha ukuthini?" Yena laughed nervously. "Mna anayithathela uphendule yonke imibuzo yakho, umntu. Yintoni enye into ufuna?"
  
  
  "Wena akhange na wandixelela na omkhulu secrets kwangoku. "Valante wouldn ukuba ingqondo ekubeni ezaziwayo, kunikwa iimeko. Kunzima imibuzo phakamani." Yena waziswa ngaphandle nge Luger emu kwi-dollar stack. "Ngoku cinga ngenyameko. Ingaba Valante nkqu nokwazi malunga nam?"
  
  
  "Waya ibhodi ntlanganiso, phezulu yolawulo Umbutho. Baba uthetha malunga ukubulawa Frank Abruz. Igama lakho waba ubeke kwi isitulo. Ibhodi voted jonga ukuba kunjalo ukuba Valante. Kokuba okhethekileyo inzala. Yena Abruz baba vala."
  
  
  "Akuzange kubekho omnye umntu Bonham, Idaho. Waya apho ukubetha i kubekho inkqubela. Yena balingwe ukundibulala." I-Luger igcine yakhe motionless, uzole aiming i-emu ngomhla isongiwe dollar. "Yintoni ingaba uyayazi malunga Coogan?"
  
  
  "I-ego Mafia asikwazanga kuyithumela. Athumela Valante."
  
  
  "Ingaba yintoni na onqwenela Valante ntoni ngoku?"
  
  
  "Mna andikwazi ukufunda ingqondo yakho, umntu." Joe waqalisa ukuthetha ngendlela harder ilizwi. "Ndinako guess, inxalenye. Uya buza kuba ibhodi ntlanganiso. Yena kwikhulu, umnxeba ngaphandle Moose ke igama. Ukuba ilizwi iya kuya lonke usapho kweli lizwe, kwaye baya kwikhulu, qala scouring iindawo apho andwebileyo bastard abe hiding."
  
  
  "Mna thabathani kuwe, weva malunga Moose phambi kokuba Asebenze wanika kuni ego igama."
  
  
  "Nje guquguqula. Makhe bathethe malunga khondo lobungcali-mfundo lilonke. Yena u-a psychopath. Mihla, i-Umbutho izama ukuhlala kude yakhe uhlobo. Yiyo ke izenzo kwi eyakhe. Kodwa rumors malunga le guy ingaba zonke phezu ndawo."
  
  
  "Ukuba ke okulungileyo, Joe. Ngaba anayithathela bandinceda kakhulu." Wam imilebe parted ukusuka wam amazinyo kwi yingqele ncuma. "Ihlala ukuba touch kwi enye sesishumi. Abo jikelele kufuneka balingwe ukundibulala ngale ntsasa?"
  
  
  "Kuye, okanye Shorty, wena zithetha ukuthini? Valante wathi kuthi ukuhlala kunye nawe, kodwa thina asikwazanga kufumana ii-odolo ukubulala. Bekunga ayikwazi ukwenza oko."
  
  
  "Musa ukuxoka kum, Joe. Le ndoda yaba elinolwazi, ngolohlobo kuni."
  
  
  Joe waba sweating. "Kukho wild ikhadi kwenye indawo kule deck. Meredith, Coogan ayi umntu andiyazi malunga. Ibhodi abalawuli ungafuni Abruz ke girlfriend nokufa ngaphambi kokuba yena atsho kwabo a ingoma. Mna ndinixelele wam ii-odolo ukusuka Valante. Wathi ukuhlala kunye le guy Carter, yena ke ebukekayo, lowo kungasinceda ukufumana Moose. Wathi yena wouldn khange ukunxulumana nawe ngaphandle kokuba waba absolutely kuyimfuneko. Asikwazanga mna kuba nethuba nje kutshanje? "
  
  
  "Ewe," ndathi. "Ngokuqinisekileyo nawe baye. Kwaye nisolko ekunene. Kukho wild ikhadi kwi-deck."
  
  
  Ke sele kukho ukusukela Bonham ke ixesha. Umntu owaye wakwazi oko mafia wamazi, kwaye wayesazi elikhulu yaba malunga nayo. Umntu abo hired Coogan sika Meredith ke, throat kwaye cwangcisa trap kuba nam motel. A luger lowered ngayo kwaye ekhohlo Joe kwaye Ego unconscious kwi hillside. Kwaba ihlawulwe kuba yi-a libanzi-eyed isondlo lwabasebenzi basefama kunye gasoline, athe poured kwi Toyota. Ngoko ke hood ye-Buick iphakanyiselwe phezulu kuye kwaye ripped ngaphandle wiring.
  
  
  "Baya kuza kuba ilapha," ndathi. Kodwa ke, asikwazanga shiya sovavanyo kwixesha babambisa phezulu kunye nam.
  
  
  Yena drove eziseleyo 110 miles ukuya san Diego xa speedometer needle waba kwi-mda. Ngo ukuya emini emaqanda kwaba ngaphakathi emehlweni bay. Circling gulls swim stylishly kwaye gracefully kwi-omoya.
  
  
  Ngexesha hers waba rushing ukuba ingaba lunch, hers waye wenza eyakhe izicwangciso. Ndaba ukubiza Hawke. Kwakukho into yakhe hotel bafuna kuye kwi khangela ukhuseleko imithombo.
  
  
  Kodwa kuqala kubekho Teresa, abaye kanjalo iphenjelelwe yesibini ukumenyezela lokwaluka kwi-Mnyama Incwadi Musa. Ngo ngoku, wayesazi ngo intliziyo bonke ifowuni amanani jikelele ehlabathini ukuze abe dialed. Teresa kwaye wathetha umfazi kwi whisky ilizwi.
  
  
  "Ufuna umhla kunye Teresa?"
  
  
  "Ewe, supposedly." Corkscrew asikwazanga surprise kum. Kwakukho okulungileyo ithuba ukuze wonke kubekho inkqubela encwadini yaba prostitute okanye umnxeba kubekho inkqubela.
  
  
  "Ingaba unayo nayiphi na ezikhethekileyo personal tastes, mhlekazi?"
  
  
  "Mna, nento yokuba kodwa hayi xoxa ih phezu ifowuni."
  
  
  Yena laughed kwaye wanika mna idilesi. Kwaba kwi phumeza-phantsi neighborhood, kungekude ukususela waterfront, ziphakathi kwe-street ukuba asikwazanga jonga njengoko nabafana njengokuba entolongweni yokwakha.
  
  
  Wakhe locale ucango le Chevrolet njengoko ndathola ngaphandle jikelele imoto, bemangalisiwe ukuba nkqu oku igqityiwe ukhuseleko car ingaba anike ngayo xa ndathola umva. Oku block
  
  
  
  
  
  oko akusebenzi ukuba inxalenye isixeko apho abantu yiya ebandleni.
  
  
  Isakhiwo yena approached kwaba i-eyesore ukuba kufuneka zithe demolished eminyaka eyadlulayo, kodwa buzzer ifakwe kwi-worn-ngaphandle ucango isakhelo waba isebenza. I-mthubi-haired umfazi wajonga ngaphandle, ngoko ke wajonga jikelele street ngokungathi qiniseka ukuba mna hadn ukuba ziziswe a paddy wagon.
  
  
  "Mna, ngokuba," ndathi. "Mna beza kubona Teresa."
  
  
  Wayengomnye suspicious. Mhlawumbi uya asikwazanga jonga njenge yakhe amaxesha amaninzi umthengi. "Nisolko hayi kuphela, jikelele Teresa ke rhoqo abahlobo."
  
  
  "Ndiza uthando abe ngomnye jikelele kwabo. Mna anayithathela weva kakhulu malunga yakhe."
  
  
  Umfazi kugqitywe ukuba ncuma. Yakhe amazinyo weren ukuba eyona. Wakhe mthubi iinwele waba dyed elide edlulileyo, kwaye ingabi kakuhle kakhulu, kwaye yakhe amashiya zenziwa phezulu ngathi bat aso. Yena wavula ucango ngokubanzi kuba mimmo ukuba squeeze ngokuthi, ngoko slid i-bolt umva.
  
  
  "Ingaba ilindele i-raid?"
  
  
  "Nawe zange ndiyazi mihla. Alikwazi ukwahlula kulula earn i-honest abahlala simemo kwakhona."
  
  
  Waba ukuqinisekisa ukuba yena wazi nto kwaphela malunga ukwenza i-honest abaphilileyo, okanye nkqu malunga abo baye. Wayengomnye wearing mhlophe boots, ziqinile slacks, kwaye sweater blouse nge-i-zebra imigca pulled ziqinile phezu kwayo ample breasts. Wakhe blouse waba ehonjisiweyo kunye enkulu amaza amancinane amanzi njenge amatye.
  
  
  "Nisolko elungileyo boy," yena wathi, uyasebenza yakhe amehlo phezu kwam. "Andisoze ukugcina imali, nawe ukuba ngenene aph."
  
  
  Mna anayithathela sele ngokuba nantoni na, kodwa zange sweet. Wakhe banyanzeleka a grin, ukudlala indima dictated nge iimeko. Lo mfazi ngokuqinisekileyo akusebenzi khange jikelele nakwabo izakuba anomdla zinika ngaphandle inkcazelo a stranger.
  
  
  "Kwaye ilizwi kwaye Rondo," yena wathi, putting wakhe ngesandla kwi-bam shoulder. Wakhe fingers baba ubungakanani a sausage.
  
  
  Umntu zaphuma ngosuku olugqithileyo ngomhla futhi le amanqwanqwa ezikhokelela lokuqala yesibini floor indlu. I-sleeves ka-ego ke shirt baba kuzisikela ngaphandle kwaye eboniswe yakhe ngokubanzi shoulders. Kukutshisa studs glinted ngomhla wakhe libanzi belt. Ego ke pants fit njengoko snugly njengokuba umfazi ke, exposing i-bulges kwimishini yakhe enamandla legs. Kokuba kobuso nenyanga, kwaye kwakukho fat ngomhla corners yakhe encinci amehlo.
  
  
  "Sixelele into ofuna Teresa ukwenza kuwe, mhlekazi," lowo wanikela, baring amazinyo okokuba babebaninzi nkqu worse imilo kunokuba umfazi ke.
  
  
  Waye waziva a tingling sensation kwi emva yakhe neck. Hers akusebenzi khange kwi-i-nokuqheleka brothel. Kukho seemed kuba akukho namnye endlwini kodwa ezintathu kuthi kwaye kubekho inkqubela mna hadn khange wambona ngaphambili.
  
  
  "Wakhe hotel kufuneka ndakubona yakhe kuqala."
  
  
  "Yena ke umntu beautiful chick. Uphumelele khange abe disappointed."
  
  
  "Mvumeleni nokuza phezulu, Rondo," umfazi wathi. "Ngu amanyathelo afanelekileyo isicelo."
  
  
  Rondo washukuma kwentloko yakhe. "Ndiya kuba ndinovelwano ukuba ukho i-bell ringer. Yena asikwazanga kukunika kokuqwalaselwa kwazo naziphi na iingcebiso, waye yena?"
  
  
  "Moose," ndathi. "Moose wandinika Teresa ke inani."
  
  
  "Okulungileyo igama." Yena igcine ngaphandle isandla sakhe. "Kubeka amahlanu candid apha. Ke kufana ukubhatala kuba abanye ibali. Ukusebenzela amahlanu dollazi ingaba cheapest trick oku chick unako ukusebenzisa."
  
  
  Yamluma esandleni crossed yakhe ego, kwaye weza phezulu creaking amanqwanqwa ukuba bathethe Teresa, ngoko ke waved e kum ukususela landing. "Yena uthi get phezulu."
  
  
  Into yokuqala ndabona xa ndavula bedroom ucango waba ezininzi whips kwaye belts ngokuqina kwi wooden itheyibhile. Yesibini nto ke kubekho inkqubela. Wayengomnye ngenene elimnandi.
  
  
  "Ngubani igama lakho, darling?" watsho kwi hoarse ilizwi.
  
  
  A ibhityile ukutyibilika waba yakhe kuphela into ka impahla. Wayengomnye leaning kwi pile ka-pillows kwi unmade umandlalo. I-ifenitshala kwi-dim igumbi ubeseleyindoda dilapidated. Kwabakho kuphela comb kwaye cracked washstand kwi-dresser, kwaye faded curtains smelled ka-eluthulini. Kuphela exabisekileyo umba apha waba Teresa. Nah kokuba omnyama iinwele, i-olive complexion, kwaye phezulu cheekbones ukuba tightened i-imigca enqamlezeneyo wakhe lean ubuso. Wakhe umzimba waba bafana kwaye lithe, kwaye yena wajonga njenge wayengomnye yonke into Moose ewathethile wakhe abancinane omnyama ncwadi.
  
  
  Kodwa yena asikwazanga umzekelo-icatshulwe whips.
  
  
  "Ned," kuye ubawo wathi. "Igama lam ngu-Ned."
  
  
  "Yintoni yakho umdlalo?"
  
  
  Wakhangela emva kwi-isitulo. Ngoku ndazi ntoni uhlobo indlu ndandikunyaka, kwaye imidlalo okokuba baba idlalwe apha baba ngenene kakhulu nangona sikwimeko yoqoqosho enzima. Ndandicinga wakhe. Onikiweyo Musa ke penchant, kwaba wagqiba kwelokuba abe uya wear inani enjalo ndawo. Kuphela kubekho inkqubela asikwazanga ukuqonda. Wayengomnye kakhulu okulungileyo kuba apha.
  
  
  "Uza kuba surprised xa ndikuxelela malunga ubomi bam," ndathi.
  
  
  "Mna uthando surprises." Kwabakho perversity yayo ncuma. Wayengomnye jikelele kwabo abafazi kuba lowo Faust mistletoe umphefumlo.
  
  
  "Ndifuna ukwazi apho Moose ngu kwi-iholo."
  
  
  "Ndiza surprised, kulungile. Kwaye kancinci disappointed."
  
  
  "Ndithe ukufumana kwakhe, Teresa."
  
  
  "Awuzange uyixelele Rondo lonto. Ukuba ubune wamxelela, wathi wouldn ukuba kufuneka ukwazi ukubona kwam."
  
  
  "Yiyo yena asikwazanga umzekelo-icatshulwe kuyo."
  
  
  Teresa popped i rolled cigarette kwi umlomo wakhe waza wabetha ukufanisa kwi wooden floor. I-coveralls slid ngaphandle kwayo shoulder, revealing encinane umjikelo axis powers. Yena wandinika omnye teasing ncuma. "I-moose ekhohlo jikelele isixeko."
  
  
  I-ivumba ukuba bomvu ngokusebenzisa igumbi wandixelela ukuba naye cigarette akusebenzi ukuba ixabiso yena ange wanikela oyintloko we Amapolisa. Yayo, waya umandlalo. "Ukuba ungakwazi ukufumana Moose, apho ingaba ufuna ndiye?"
  
  
  "Esihogweni. Voting apho kuya kufuneka." Yena laughed, ebonisa yakhe amazinyo. Baba coca, mpuluswa, namhlophe. Yonke into malunga wakhe waba olugqibeleleyo, ngaphandle kokuba kuba hem wayengomnye wearing.
  
  
  "Waye unayo nayiphi na abahlobo kwi-san Diego apho lowo ofumanekileyo?"
  
  
  "Ndiye ndijonge abantu kwaye ngoko nangoko, okokuqala, andiqondi ukuba ndiza njenge nabo okanye hayi. Ndithanda wena." Yena leaned intloko yakhe ngokuchasene wam leg. Kuye ilizwi waba thambileyo. "Ukuba ke kubalulekile, ndizakuyenza kukunceda. Kutheni na wena uzama ukufumana Moose?" "Lowo bambulala eziliqela abantu."
  
  
  
  
  
  
  Yena wavusa intloko yakhe. "Nisolko na i-cop. Ndinako aqonde kwayo ukususela ih ngomoya wakhe wahamba." Yena patted wam leg. "Wena musa bazive ngathi i-cop noba."
  
  
  "Lowo bambulala umhlobo wam."
  
  
  I-bedroom ucango swung vula. Rondo kwaye etyheli-haired umfazi weza kulo.
  
  
  Teresa straightened phezulu, wakhe beautiful umlomo twisting. "Kufuneka ube ndalinda, Rondo!" wakhwaza screamed: "mna ayikwazanga ukufumana ego ukuba undixelele ngakumbi."
  
  
  "Thina anayithathela weva ngokwaneleyo." Wathi wabona lencwadi ithi phezulu wemiceli-whip ukususela isitulo. "Mister, ukuba Moose ngonaphakade ifumanise phandle ukuba umntu jikelele kuthi waba zilandelayo nawe, siza zonke kubakho uxolo."
  
  
  "Musa worry. Mna uphumelele uyixelele yakhe emu."
  
  
  "Kuya kubakho nto ukuya kuxelela." Yena cracked yakhe whip kwaye bafudukela kwiintlanganiso kum. "Ndabona yakho fat engagqibekangacomment xa ufuna ngokuqina amahlanu. Ngaba anayithathela onayo elungileyo bala imali."
  
  
  "Thatha ego, Rondo!" i-mthubi-haired umfazi wathi.
  
  
  Ndaqonda ukuba babeza absolutely ethanda ukundibulala kuba imali ndandisele oqhuba, okanye nkqu nje a ukuthandwa ukuba Moose.
  
  
  Rondo pulled emva i-whip, waza wabona lencwadi ithi phezulu ngqo-backed isitulo yi-umandlalo. I-whip sika ngokusebenzisa emoyeni kwaye wasongwa jikelele isitulo leg njengoko ego wawaphakamisela ngayo ukuze ukhusele ubuso bakhe. Rondo yafunga kwaye balingwe ukuba tsala ngaphandle whip.
  
  
  Wakhe wathabatha amanyathelo amabini ngakulo kuye kwaye smashed i-isitulo kwi-ego ke intloko. Oko shattered, waza wawela yakhe ngamodolo akhe. Wakhe ego punched kuye kwi-ubuso, kwaye igazi spurted ngaphandle.
  
  
  Nge squeal, Teresa jumped kwi umandlalo, yafikelela phantsi pillow, kwaye pulled ngaphandle a .25-caliber Bauer oluzenzekelayo. Baba ilungile kuba nantoni na, le gang.
  
  
  Teresa asikwazanga undixelele ukuba yima apho ndandikho okanye phakamisa izandla zam. Yena wenza pistol kwaye pulled i-phinda-phinda. Gawk betha eludongeni. Wayengomnye kakhulu flustered ukuba shoot outright.
  
  
  Yena ngokukhawuleza revised imbono yakhe ye kubekho inkqubela. Kwaba beautiful, kodwa andiyenzanga ufuna ukuqhuba kwi-Nah kwi onzulu alley.
  
  
  "Shoot kuye, Teresa," Mthubi Iinwele wathi. Wayengomnye elikhulu cheerleader. Wathi, betha, emva kwaye yehobe ukuze kubekho inkqubela.
  
  
  Wakhe stomach, betha, i-umandlalo kwaye yena collapsed phantsi wam ubude. Teresa wawa ukuba elinye icala, stamping yakhe iinyawo zakhe. Wayengomnye wearing nto phantsi kwamaphiko coveralls. I-umkhosi wam ezimnqakathi bamthwala kum kuyo yonke umandlalo na hockey puck sliding kwi umkhenkce, kwaye lowo landed kwi-nah. Ukuwa softened kwam, kodwa ndenza isandi ngathi a abagulayo bird.
  
  
  I gun yayo vest pocket flew ngaphandle yakhe ezandleni kwaye kuwo floor. Rondo wiped yakhe bloody nose, onayo ukuze iinyawo zakhe, kwaye staggered.
  
  
  Mna ufikelele kuba Luger, kodwa Mthubi Iinwele jumped phantsi zam umva. Yena kufuneka ube weighed 160. Waguqukela kwaye threw yakhe phezu kwesixhanti sakhe, kwaye yena collapsed kwi umandlalo.
  
  
  Rondo waba ukuzama chonga phezulu encinane oluzenzekelayo rifle. Oko wajonga ngathi i-emu waba ekubeni nzima ixesha ebona le. Ego sathi kuye yi-neck seeveki isandla sakho kwaye pushed yakhe phambili, ngoko ke ukuba ego ekujoliswe betha eludongeni. Oko spilled zonke phezu kobuso bayo, kwaye kubeka ngxi.
  
  
  Mthubi Iinwele wema kwi end kwi alaphukanga umandlalo kwaye screamed. "Rondo. Waye kwenzakalisa kwenu, Rondo?"
  
  
  "Hayi, mhlekazi," ndathi. "Emus zithanda bang kweentloko zabo ngokuchasene eludongeni."
  
  
  "I-bastard. Ukuba ufuna kwenzakalisa Rondo ..."
  
  
  I-luger pulled yakhe ngaphandle, kwaye yakhe izwi waphula kwi-mid-isivakalisi. "Yintoni yaye uthi, mhlekazi?" Ndicela yakhe kwi sarcastic ilizwi.
  
  
  Lalihleli phezulu ngomhla umandlalo kwaye wajonga e nam cwaka.
  
  
  A stunned Rondo sathi kuye yi-waist, etsaliweyo wakhe ukuba umbindi we-igumbi, kwaye intliziyo yakhe ubuso phezulu.
  
  
  "Musa shoot Rondo!" umfazi screamed.
  
  
  Yaba Luger ukuba wathabatha yakhe waphuma, nangona Rondo ke fernández ubuso. Layo wathi: "Kutheni musa mna shoot i-ego, doll?"
  
  
  "Ndizakuxelela malunga Moose. Yintoni ofuna, ingavumi? Washiya, jikelele town ezimbalwa ezidlulileyo. Baya wazimela i-loot ukususela robbery kunye abanye kubekho inkqubela, kwaye yena wabaleka ngaphandle ngayo. Baba hunting nah."
  
  
  "Uthe baba, asikwazanga kuwe, bawo?"
  
  
  "Moose, Jack Hoyle kwaye umntu wesithathu. Hoyle ngu omfutshane guy, njengoko mde njengoko Rondo ke shoulder. Yena ke onayo a tattoo vula apha." Yena yachukumisa yakhe ekhohlo forearm. "Thina anayithathela ndalubona a wesithathu umntu."
  
  
  Yena dug kwi-Rondo ke pocket kwaye onayo yakhe amahlanu dollazi phambi kokuba ekhohlo.
  
  
  8
  
  
  Hers sandula kwi-Firefox Francisco, kwaye inkqubo eyenziwayo waba efowunini.
  
  
  "Ukhe waziva ukuba san Diego? Zingaphi zinokuphathwa amanani kukho kwi-abancinane omnyama ncwadi? " wababuza wakhe uninzi sardonic ilizwi.
  
  
  "Teresa. Mnandi kubekho inkqubela, " ndathi. "Kwaye sweet njengokuba umbala obomvu kakhulu inamba."
  
  
  "Ndithe ukuva malunga kwayo ngexesha elithile. Kodwa okwa ngoku, kwelinye ishishini. Ukhe wenza naluphi na inkqubela?"
  
  
  "Ndiya kuba igama kwaye inkcazelo ilungu Elk gang. Ego ke igama ligama Jake Hoyle."
  
  
  "Sinako ukukhangela egos kwi-komthetho iifayile, kodwa oku route hasn khange onikiweyo kuthi kakhulu malunga Moose. I-researchers ikhangelwe ne-FBI waza wabaleka ikhompyutha khangela igama Uedward Jones. Nto. Kwesishwankathelo ngokusekelwe sketchy inkcazelo kuwe wanika kwethu, zinikwe, baya ukuba efanayo iziphumo ."
  
  
  "Andikho surprised. Le ndoda ikhangeleka kuba esihle kakhulu ngexesha lakhe dell. Ngoko ke, kulungile ukuba ingaba mhlawumbi zange sele detained ngumthetho.
  
  
  
  
  
  Mna andinaku kukuxelela ukuba zingaphi unsolved robberies mbombo zone zeli baba ego imisebenzi."
  
  
  "Kulungile, N3, yintoni elandelayo?"
  
  
  Yena wathi, Emu malunga attack kwi-kwam ngomhla motel, kwaye ulwazi ukuba Kukalieutenant Marco Valante kokuba squeezed jikelele ngaphandle kwakhe. "Kukho into ukuba inkqubo yophando kwicandelo ayenze kuba nam. Ukufumana phandle amagama Frank Abruz ke, eyona imbi iintshaba, ingakumbi egos ka-yangaphambili iintshaba ngubani onako ngoku bahleli kwi mafia ke ibhodi abalawuli bakhe."
  
  
  "Ndinganixelela eli na injongo jikelele intloko. Oku kwaba yinxalenye Abruz ifayile accumulated phambi ungenise isakhelo. Kukho indoda ekuthiwa Logii owaye Abruz ke rival xa baba bafana thugs kwi indlela yabo phezulu. Kwaye Rossi . Zizo zombini amalungu mafia ke ruling ibhunga."
  
  
  Omnye yayingu abantu abaqhelekileyo. "Lew Rossi?"
  
  
  "Ugq Lew. Gambling, prostitution, kwaye iziyobisi. Yena Abruz kokuba ezahlukeneyo iimboniselo kwi Asian yaba, kwaye kokuba ngaphambili clashed phezu drug mba, " Hawke wathi. "Isikhewu, andixelele ukuba yintoni nisolko ukucinga."
  
  
  "Ukuba ar kwi-pack, umntu lowo bambulala Meredith, uthumele killer ukuba Bonham ukubulala i kubekho inkqubela, kwaye esifutshane nam motel. Ndicinga ukuba yena ke kwi phezulu echelon ka-Organizations. Umele zithe kwintlanganiso apho Valante weva malunga nam. Oku eyona inkcazo ka-ego ke ulwazi mafia kwaye zethu umbutho ."
  
  
  "Ukuba ufuna ukuba akunjalo, yintoni imbono yakho?"
  
  
  "Ndicinga ukuba yena misela phezulu Moose kokubulala ka-Frank Abruz. $ 200,000 waba payback. Wathi Moose:"ndiyazi apho ungafumana amabini anamashumi grand ukuba wenza umsebenzi kuba kum." Ngoku nguye kwi desperate imeko. Yena akasoze vumelani Brotherhood ukufumana ego. Yena ungafuni Sheila Brant ukuba bathethe Hema kwaye kwam, kuhlale yena akuthethi ukuba ufuna nathi ukuba babambisa a Moose."
  
  
  "Ukuba ingaba zichaza ezinye izinto ukuze kwenzeke," inkqubo eyenziwayo wavuma. "Kodwa okwa ngoku, eyona ndlela ingcono kuba kuthi kukuba encinane emnyama incwadi."
  
  
  "Ndiza esebenza kuyo," ndathi.
  
  
  * * *
  
  
  Ifowuni yi-umandlalo rang sharply. Wakhe sel. I-hotel igumbi kwaba mnyama. Wabeka ifowuni yakhe indlebe. Yaba abasebenzi abo reminded kum ukuba ndino washiya umnxeba ku-20: 00.
  
  
  "Enkosi," ndathi. Ehleli kwi wendawo umandlalo, waguqukela kwi lamp kwaye peered phantsi bandage ngomhla wakhe axis powers. Wam imigca enqamlezeneyo waba ixabiso kulungile, kwi ngaphezulu, kodwa andiyenzanga unayo nayiphi na obvious kwangalondlela.
  
  
  Mna dreamed malunga Sheila Brant. Wayengomnye relived xa umzimba wakhe waba zifunyanwa name kwendlu kwi-Bonham. Emva kwayo ukufa, yena wayecinga ukuba malunga yakhe kaninzi kunokuba yena ange liked nabani na ukwazi. Nkqu nokuba ndibe nento yokuba kuphela ezaziwayo yakhe ixeshana elifutshane, into ophunyezwe phakathi kwethu, i-umbane ukuba waba ikakhulu ngesondo kodwa wathembisa into ngakumbi.
  
  
  Jikelele hotel igumbi window, waze wabona ezongeziweyo le Indlela: Isango Bridge. Ngoku mna anayithathela kuza apha ku-jonga ukuze kubekho inkqubela ekuthiwa Penny, hoping yena uza kundinika a clue ukuba whereabouts ka-nabani na bambulala Sheila kwaye Udavide Kirby.
  
  
  Penny ke yayingu lwesithathu ukuba omnye Moose wabhala kwi-abancinane omnyama incwadi ukuba engages izimanya nabemi nam Trudy kwaye Therese. "Penny. Olukhulu tits, " Moose wabhala kwi phezulu iphepha yena abazinikeleyo ukuze kubekho inkqubela. Ndandingasakwazi qinisekisa wakhe esenza nawuphi na ngcono kunoko. Phantsi kwesi izimvo, Moose ezidweliswe ngesondo izenzo ukuba Penny yenziwa nge ezikhethekileyo ubuchule. Ukuba Moose ke umntu umgwebi, kwaye apparently waba, ipeni waba phantse njengoko rare njengokuba Stradivarius.
  
  
  Wathi wabona lencwadi ithi phezulu incwadi kwaye dressed. Mna walalayo kuba iiyure ezintlanu kwaye waziva refreshed, ulwimi. Kuya kuba kho unforgettable busuku. Wayengomnye ke Liz Burdick ke cafeteria tonight.
  
  
  I-mansion, wakha emva earthquake kwaye umlilo ukuze ravaged-Firefox Francisco ngowe-1906, wahlala iphezulu ye induli. Kwaba kakhulu famous brothel esixekweni, kwaye umfazi abo wabaleka yayiyeyona intsomi wakhe ixesha. Xa playwright babefuna ukwenza ibali wakhe ubomi isiseko kuba Broadway musical. Kubalulekile ukuba ingaba ukuba Liz Burdick ibulele kuye, kodwa yena akazange kufuneka go-wonke. I-maid wavula umnyango waza ushered kum kwi oludala-fashioned uzoba igumbi kunye otyebileyo red draperies. I-ifenitshala waba antique, i-beseli i-i-intshi ingqinqwa. Yena doubted ukuba irhuluneli ke mansion kwi-Sacramento waye kanjalo furnished.
  
  
  Liz Burdick na igumbi, kwaye i-maid uvale kabini doors ngasemva kwayo kwaye ekhohlo kwethu kuphela. Yena balingwe hayi jonga blinded. Mna ke ilindele i-yobudala engama-umfazi. Liz Burdick inikwe kuphela yayo thirties.
  
  
  Yakhe ende dress slid kuwo beseli njengoko yena bafudukela kwiintlanganiso kum, reaching ngaphandle a elihle, ibhityile isandla sakho kwaye ujonge kum ngqo kwi-lingqina. "Nisolko kancinane phambi kwexesha, kodwa ndizakuyenza umnxeba yakhe abanye girls. Qiniseka ukuba ndiya kuba nabo ukuba uza njenge, " watsho.
  
  
  "Kwaba arranged ukuba ndiza kubona Penny."
  
  
  "Ewe, siya wathetha malunga yakhe xa ufuna ngokuba, kodwa yena uphumelele khange abe apha namhlanje. Bendithembe kuwe, nento yokuba wasinikela ukuba umntu ongomnye, " yena smiled.
  
  
  Wakhe amehlo baba a yingqele jade umbala kwaye appraising, nangona ncuma yena wore. Ndandimangalisiwe ukuba ndimele kunikela kuye a umandlalo. Ndamxelela ukuba ndifuna ke businessman ndiyabuvelela congress, kwaye kanjalo advised kwam ukuya kutyelela yakhe ekhaya.
  
  
  "Penny ngomnye zethu ezininzi ethandwa kakhulu girls, kodwa esinabo nabanye nje nabafana. Mna ayikwazi ukwenza ukhetho kuba ufuna ukuba uthembe imbono yam, " watsho wacebisa.
  
  
  "Ndiza ngokuqinisekileyo kufuneka omkhulu incasa, Unobuhle Burdick."
  
  
  
  
  
  
  "Nkosk. Burdick," yena elungisiweyo kum. "Ndiza a umhlolokazi. Yakhe ende ash-blonde iinwele shimmered ekukhanyeni, kwaye yena bafudukela kunye sensuous ubabalo njengoko yena wahamba ukuya isitulo waza wahlala phantsi.
  
  
  "Kodwa mna ke kuphela anomdla kwi-Penny." Wanika wakhe into ndandicinga waba elula ncuma. "Umhlobo wam, waye a umsebenzi omkhulu kunye naye."
  
  
  "Kulo mzekelo, ungakhetha nje kufuneka ulinde kude kube ixesha elizayo ufika-Firefox Francisco."
  
  
  "Yintoni eyenzekileyo ukuba namhlanje ebusuku?"
  
  
  "Ndiza koyika Penny uphumelele khange abe apha."
  
  
  "Nkosk. Burdick, ingaba i-makhaya fireman a ukuthandwa. Undixelele njani mna unako ukufikelela Penny." Ukuba yena akuthethi ukuba uhlala apha, ndinike idilesi yakhe. Ndinga umnxeba heee kwaye mhlawumbi ilungelelanise into."
  
  
  "Uyazi, sino imigaqo apha. Asikholwa disclose enjalo ulwazi malunga zethu girls. Abo banelungelo ubomi obubobabo xa abakho kakuhle."
  
  
  Njengoko waba ngaphezulu insistent, yena waba steeper.
  
  
  Wabetha yi-a sudden suspicion, wathi kuye:: "Ingaba ufuna ukuzama ukuyeka kum ukususela ndibona wakhe?"
  
  
  Yena smiled kwaye asikwazanga ukuphendula, kodwa yakhe demeanor waba iselwa responsive.
  
  
  I-maid na igumbi, knocking gently. Yena azisa a itreyi kunye a ezimbalwa drinks. Mna-sat kukho kunye a glass kwi isandla sam, bemangalisiwe ukuba kutheni Madame waba zinika kum VIP inkonzo xa yena ngokucacileyo akusebenzi khange ke mandijonge Penny.
  
  
  "Xa mna ngokuba yakhe, ndicela wakhe ukuba bathethe Penny, kodwa kufuneka ibambe yakhe. Kutheni waba ukuba, Nkosk. Burdick?"
  
  
  "Ngenxa ngokuqinisekileyo yena akusebenzi khange apha. Ngeli xesha, yena wayecinga waba ukuba yena ingaba kubuya mva ngemini. Mna ke engalunganga."
  
  
  Yaba umkhenkce kwi-glass ukuba washukuma yakhe, kodwa Stahl asikwazanga usele kuyo. "Uphi yena?"
  
  
  "Andiqondi ukuba ke naliphi na ishishini lakho." Yena hadn khange wavusa yakhe ilizwi, kodwa ngoku yayo emehlweni abo baba steely.
  
  
  (Frowning, lowo igcine phezulu yakhe glass. Heee asikwazanga trust yakhe. "Yethu girls ingaba ethabatha vacations, uyazi. Baya kuhambela relatives. Baya get abagulayo. Baya ukuba nje ngathi wonke umntu ongomnye, nangona oko nibe kuva."
  
  
  Yena bacekiswa ngokuncothula ngaphandle a shotgun kwi-intle surroundings ye-Firefox Francisco ke coolest ikofu-shop, kodwa renovation seemed kuyimfuneko.
  
  
  Liz Burdick wavusa yakhe amashiya njengoko Luger slid kwi isandla sam. Nangona kunjalo, waze wajonga ngaphantsi surprised.
  
  
  "Ngoku sifumanisa ukuba i-real yaba, musa thina, Umnu Harper?"
  
  
  "I gun kufuneka vumelani uyazi ukuba ndiza ezinzima. Kakhulu ezinzima."
  
  
  "Penny ekhohlo kwethu ixesha elithile. Mna andikwazi kuthetha okungakumbi ngokuqinisekileyo."
  
  
  Nomngeni kunye wakhe waba ngathi nomngeni kunye umfazi ukhuselwe i-umkhenkce eludongeni.
  
  
  Yena igcine ngaphandle glass. Kuye wonke yiya kwaba ngathi a poem. "Ufuna ukundixelela ukuba kutheni nisolko oqhuba i gun, Umnu Harper?"
  
  
  "Abantu gcina uzama ukubeka bullets kum."
  
  
  "Ndiza uxolo ukuva oko. Kodwa siphila kulo harsh phinda-phinda. Ngoku ukuba ufuna anayithathela wenza isixhobo ngaphandle kwam, ndenze ntoni?"
  
  
  "Bendithembe izakuba kunyikima kuwe phezulu kancinci. Mna underestimated kuni." Waphakama wema kwaye holstered i-Luger. "Ndifuna umntu owathi igama Penny zabo yedilesi. Ingozi enkulu umntu ekuthiwa Moose, kwaye ngamanye amaxesha Uedward Jones. Yena u-a elihle uphawu."
  
  
  "Kukho ayizange ukuba umntu onjalo kule ndlu."
  
  
  "Ndifuna ukucela malunga Nen Penny."
  
  
  "Ndiza uxolo. Oku akasoze abe arranged. Ngaba nento yokuba ngcono hamba, Umnu Harper."
  
  
  Yena asikwazanga shenxisa. Yena wema jonga ku-nah, wathi, " Igama ixabiso."
  
  
  "Andiqondi ngalo ulwazi."
  
  
  Yakhe, Heee chuckled. "Andithethi ngokushumayela ulwazi."
  
  
  Kweli xesha, wayengomnye surprised. "Ngaba kuthetha kuba omnye wam ezinye girls?"
  
  
  "Hayi, Nkosk. Burdick. Siya kuhlangana yakho girls ngomhla wethu kunye."
  
  
  Yena ndaqonda. Kwaye, tailor thabathani, yena smiled kwaye zahlangana amehlo am. "Izakuba kakhulu expensive. Eyona soloko expensive."
  
  
  "Ndifuna eyona," ndathi.
  
  
  Yena twezekile ngaphandle ngomhla umandlalo kwaye & ncamathiselamessage status Liz undress. Wakhe limbs glistened indlela:-brown ekukhanyeni i-antique lamp. Wakhe waist waba ibhityile kwaye yakhe shoulders baba encinane, kodwa yakhe breasts baba enkulu ngokupheleleyo. Baya swayed njengoko yena bafudukela kwiintlanganiso kum. Njengathi yakhe ubuso, umzimba wakhe waba kwi-ezibalaseleyo imeko.
  
  
  "Ucinga ukuba oku kuza kwenza kuwe? Ndithetha, ngaphandle kokuba kuba obvious."
  
  
  "Ndiza anomdla kuwe. "Ndifuna ukwazi drives kuni," ndathi.
  
  
  Yena laughed harshly. "Uphumelele khange ndiyazi malunga a whore ukuba ubeke wakhe ukuba umandlalo. A whore ufumana i-actress, kwaye umandlalo yi kwethuba." Yena leaned kwaye icinezelwe yakhe imilebe yam. Wakhe ulwimi slid phakathi imilebe yam, kwaye yamluma esandleni slid phantsi wam thigh. "Kodwa andikho a whore. Ingaba uyaqonda ukuba?"
  
  
  "Hayi nyani," ndathi.
  
  
  "Andiqondi ukukhonza wam abathengi. Wam girls ukwenza oko. Andikho kuba ziyathengiswa."
  
  
  "Ngoko ke, kutheni yaye uyavuma wam kunikela?"
  
  
  "Kuya akusebenzi khange a lonikezelo," watsho. "Kwaba umngeni."
  
  
  Yena pushed yakhe phantsi kwi umandlalo. Ezandleni zam slid phantsi kwamaphiko umzimba. Ndinga bazive yakhe fingers ukucinezela ngokuchasene amaqhosha wam shirt. Kwaba kwamnceda yi-Heee, ukususa i-ego. Xa yena wabona wam bandaged wound, yena asikwazanga buza nayiphi na imibuzo. Xa lukayise made uthando kuye, yena agciniwe imisebenzi waguqukela red. Wakhe ulwimi poked ngaphandle ngenxa yam, yakhe ezandleni stroking yam emva ngesiquphe stiffened, kwaye ke yena threw herself phantsi kwam kunye wild isikhalo ...
  
  
  "Njani waba ke?" yena wabuza.
  
  
  "Njenge nani wathi, nisolko eyona."
  
  
  "Ngoko ke, nina, Ned Harper. Ngaphandle, abakufutshane nawe? Thug, cop, yintoni?
  
  
  "Licking i-cop."
  
  
  Yena yachukumisa i-blindfold. "Ngu khusela ubungakanani wound, ingavumi?"
  
  
  "Izincomo ukuba umhlobo umntu ufuna ibango ongazange kuhlangatyezwana nazo." "Ucinga ukuba yayo gonna kukunceda nje ngenxa yokuba bench cinezela kunye nam umandlalo? "" Mna, uza kufumana i-ego, kunye okanye ngaphandle yakho uncedo nah. Yena bambulala amahlanu, ubuncinane abantu. Omnye waguqukela phandle ukuba ibe vala umhlobo wam. Omnye waba beautiful umfazi. Yena waphula wam neck."
  
  
  
  
  
  "Yima ke," watsho kwi harsh ilizwi. "Elk weza apha kabini. Yena akusebenzi khange wam lohlobo umxhasi. Waba rude kwaye violent, kwaye lowo ayikwazi zibalisa ukuba wayeyindoda, ulwaphulo-mthetho. Kodwa wayesazi Penny phambi kokuba yena waqala apha. Watsho waba ezahluka-hlukileyo. Mna waxelelwa ukuba yi-heee ukuba kwakungekho nto okulungileyo malunga nei. Mna wayevuya akuba asikwazanga bonisa phezulu kwakhona, ngoko ke yesibini ndwendwela."
  
  
  Ee kissed yakhe kwi neck. "Uphi yena, Liz?"
  
  
  "Yena akusebenzi khange ezikhuselweyo nge moose. Penny waba ekuncedeni yakhe. Waze wathi yena ungafuni khangela kuni, ukuba izakuba endanger yakhe ubomi."
  
  
  "Njani waye yena uyazi ukuba?"
  
  
  "Yena akazange yiya kwi-iinkcukacha. Yena ekhohlo kwi hurry msinyane wayengomnye wathembisa ukuba mna wouldn khange isandla sakho phezu umyalelo wakhe." Liz grimaced wam izikhali. "Mhlawumbi Elk waba kwi-uqhagamshelane kunye naye. Ingaba ucinga ngayo?"
  
  
  "Mhlawumbi."
  
  
  "Ndiyazi apho yena ke staying. Andiqondi ukuba ndifuna ukuya kuxelela yona. Ulwazi unako kukubulala ukuba kukho Moose ngayo."
  
  
  "Undixelele," ndathi.
  
  
  Yena sighed, " ke oludala ehlotyeni cottage ngaphandle kwesixeko. Andisoze zichaza ezindleleni kuba nani." Yena onayo phezulu kwaye ndaya antique hae. Yena bafudukela beautifully. Nah kokuba encinane, nzima backside, njenge umfana ke kubekho inkqubela.
  
  
  Yena & ncamathiselamessage status wakhe njengoko lalihleli kwi isitulo, ekubhaleni kwi delicate enye ka-luhlaza okwesibhaka-bhaka iphepha. Yakhe epheleleyo breasts swayed njengoko yena bafuduka. Sergey waba ukudlala kwi yakhe mpuluswa shoulders. Wayengomnye a real blonde, indlela: phakathi thighs.
  
  
  Ngaphandle eyenza isandi, lowo onayo phezulu ukusuka umandlalo. Wathabatha yakhe ezingalweni zakhe kwaye stroked yakhe breasts. Wakhe wathabatha ih kwi-palm wakhe ngesandla kwaye fiddled abayo amaza amancinane amanzi, ndinovelwano kwabo get nzima kwakhona.
  
  
  Lalihleli motionless, intloko yakhe waqubuda, enjoying wam caresses. Ndinga ivumba yakhe iinwele, ivumba i-perfume ngomhla wakhe umzimba.
  
  
  "Ndiza iindaba ndabuyela-Firefox Francisco," ndathi.
  
  
  Chu, yena leaned ngokuchasene nam, ngoko intliziyo kwaye dropped intloko yakhe kwi-bam shoulder. "Kangakanani ixesha ingaba unayo, Ned?"
  
  
  "Agalele kakhulu," ndathi.
  
  
  Yamluma esandleni gently yachukumisa kobuso bam. Wathi wabona lencwadi ithi yakhe phezulu kwaye bamthwala yakhe emva umandlalo ...
  
  
  Indlu Penny waba staying kwi waba eziphakamileyo phezulu kwi cliff, kungekude kwi-Firefox Francisco. Liz ke imiyalelo baba lula ukulandela. Yena parked amahlanu unit-format ukusuka endlwini ecaleni kwe deserted road, ifumene ngaphandle jikelele imoto, kwaye quietly ezivaliweyo ucango. Ubusuku zezulu waba elihle kwaye humid kulo lonke hotel, kwaye waba ezimanzi ukususela imvula ehlotyeni. Ngomhla we-noba icala kum a ihlathi, i-stahl ingqinqwa, overgrown kunye bushes ngomhla kwimiphetho: ka-ezindleleni.
  
  
  Ndabona imoto yakhe ngaphandle phambili ucango indlu. Approaching cautiously, lowo ophunyezwe yakhe car kwaye crouched phantsi omnye lighted iifestile indlu. Abantu ababini baba uthetha ngaphakathi. Ih wakhe weva ilizwi, nangona ih ayikwazanga ukwenza ngaphandle amazwi. Odin ke ilizwi seemed ukuba belong ukuba umntu.
  
  
  Wam Luger kuzo isandla sakho, hers waguqukela yembombo indlu. Kuye ilizwi ngesiquphe waziva flustered. Wam ukukhangela ngu kokuza nokuphela.
  
  
  Wakhe yemiyalelo, kwi tiptoe, uyise ngokukhawuleza kwi-izithunzi. Njengoko yakhe mhla approached abalindi ngasesangweni, yena weva amazwi yokufumana louder. Abantu baba esiza ngaphandle. Waguquka jikelele, wakhe stahl wajonga kuba abanye. I-shaggy abantu, nelikhwazayo kwaye bukhali, waya zabo ezahlukeneyo iindlela kuba imini. Yakhe, rushed ukuya parked car kwaye dived nah.
  
  
  Sergey nonogumbe ubusuku, esinzima mthubi stripe emhlabeni. Inani elingama-indoda burst ngokusebenzisa doorway. Oko akusebenzi khange a Moose. Oko akusebenzi khange ubungakanani a isigebenga nge thunderous ilizwi. Waye waziva a bukhali uluvo disappointment.
  
  
  "Lock ucango," indoda leyo yathi yakhe companion, a kubekho inkqubela abe nento yokuba kuphela ebone briefly. Waya phantsi amanyathelo. Ego ke stocky ifomu wajonga abantu abaqhelekileyo. Kwaba efanayo kunye ego ke uneven amanyathelo njengoko yena approached imoto.
  
  
  Yena asikwazanga nkqu jonga wam Chevrolet, esibizwa parked kwi-driveway. Yena wavula ucango lwakhe car kwaye onalo kuyo. Ngaphambili ucango indlu ezivaliweyo kwaye kubekho inkqubela ilahlekile!
  
  
  Umntu waguqukela isitshixo kwi-ignition. Waphulaphula i-injini qala ukusa, kwaye waziva imoto begin ukusa sluggishly njengoko umntu shifted imoto egumbini lomphathi. Yena sathi ucango ukukhombisa u-egameni lakhe icala, kwaye jumped kwi car njengoko umntu backed kude indlu.
  
  
  Yena ucofiwe kwi bullying. "Yintoni le esihogweni?"
  
  
  "Ndiya kuba gun, ngoko ke relax. Yenza ephezulu brylev. Ndifuna ukubona into ujonga, njenge."
  
  
  Kokuba onzulu iinwele kwaye stern ubuso. Nen waba wearing omfutshane-sleeved shirt, kwaye ndinga bona i-ankile tattoo ngomhla wakhe forearm.
  
  
  "Igama u-Jake Hoyle, ingavumi?"
  
  
  "Kufuneka ibe lwabafileyo," wathi. "Gid beka khusela ubungakanani kuni."
  
  
  "Ndikhumbula siganeko." Wakhe ego betha kuye kwi-ubuso nge Luger. Nzima ngokwaneleyo ukuze uqinisekise ukuba ndiza ngokupheleleyo ego-focused. "Apho ke Moose?"
  
  
  "Wena musa ufuna ukubona ego. Nisolko ngaphandle yakho league. Moose kudla abantu njenge nani kuba dessert."
  
  
  "Ndandicinga yena usuke waba ukuba wambetha phezulu abafazi."
  
  
  "Jonga, i-wisest nto ungakwazi ingaba wayeya kuba elubala ukuhamba jikelele lo car ilungelo ngoku kwaye drive kwenye indawo eliwaka miles kude."
  
  
  Wokuqala busuku kwi-Idaho burned apha kum entloko, oqaqambileyo kwakhona, ukuzalisa kum kunye nomsindo. Ndakhumbula Gid calmly putting a khusela ubungakanani kum ngexesha hers kubeka babotshelelwe kwaye helpless.
  
  
  
  
  
  
  Wakhe remembering Sheila Brant kwaye Udavide Kirby.
  
  
  I-luger icinezelwe yakhe ngoko ke ezinzima ngokuchasene yakhe throat ukuze abe gasped. "Ndanikela kuwe a tailspin. Ukuba ufuna musa impendulo ke, ndizakuyenza ukuvuthuzela yakho brains ngaphandle zonke phezu kwesitulo le car."
  
  
  Wathi hoarsely,"ndiza intlanganiso a Moose kunjalo ngoku."
  
  
  Ezilungileyo. Andisoze kuhamba nani."
  
  
  "Ke yakho funeral." Okanye ke yena ayethembe.
  
  
  Yena glanced wam icala amaxesha ngamaxesha njengoko yena drove. "Elk uyayazi malunga nawe. Uyazazi nisolko abanye uhlobo federal iarhente."
  
  
  "Njani waye nokwazi okokuba?"
  
  
  "Lowo sele noqhagamshelwano. Unabo kubo bonke indlela phezulu ukuya ngasentla Umbutho. Uzakufumana zezenu, mister. Uhlala kwi borrowed ixesha."
  
  
  Lowo ufake i-cigarette emlonyeni wakhe. "Kufuneka wam iyakhanya. Ngaba rented kwi nam Bonham."
  
  
  "Ukuba ungazilibali nantoni na, ingaba? Ndanika kwayo i-khanyayo njengoko isipho."
  
  
  Mna slammed ngayo kwi xboardcomment. "Hamba ngokukhawuleza. Mna ngenene ufuna ukubona Moose kwakhona."
  
  
  Siqalekiso, Hale inyathelwe harder kwi-igesi ukusebenza ngenyawo. "Rondo waba ekunene. Nisolko andwebileyo."
  
  
  "Rondo wandixelela yena asikwazanga kwazi apho baba nawe."
  
  
  "Lowo asikwazanga yenze, kodwa siya kuba mutual umhlobo. Yena rang i-bell. Ndandicinga kuwe baba kokuza-Firefox Francisco ukubona Penny." Kufuneka ifunyenwe le incwadi yedilesi wolahleko ngu-Muresname. "
  
  
  "Kuphela akunyanzelekanga ukuba kufuneka nilinde na ngaphezulu, ingaba mna?"
  
  
  "hayi. Lo umsonto yakho uhambo, mister."
  
  
  Ngaphandle ukutshintsha tone ka-ilizwi lakhe, Hale waguqukela ivili. Njengoko car swerved, mna ke baphoselwe ngokuchasene xboardcomment.
  
  
  Andiyenzanga kumbona ukufikelela kwi yakhe coat, kodwa ndabona ngokukhawuleza ka-gunfire kwaye beva isandi njengoko yena pulled i-phinda-phinda. Waba ngokukhawuleza. Waba kakhulu ngokukhawuleza. Kodwa gawking asikwazanga betha i-marko. Waba sele fallen ukuba umgangatho we-car. Andiyenzanga kuba ixesha yokucinga ngayo. Wayengomnye esifutshane kunye rheumatism. I-luger exploded loudly ngaphakathi ezivaliweyo car. Hale wenza gurgling isandi jikelele yakhe throat kwaye slumped ngokuchasene uboniso ndlela ivili.
  
  
  Imoto wayehamba kwi-i-vula sidewalk kunye akukho bends. Hoyle bakhetha le ndawo ngenyameko. Ukuba yonke into ehambe njengoko kwakucwangcisiwe, ebeya kuba bambulala nam omnye olukhawulezayo esifutshane kwaye agcina car evela ngaphandle kokuya ezindleleni. Kodwa ego isicwangciso asikwazanga umsebenzi.
  
  
  I-driverless car waguqukela ekhohlo sped kuwo ezindleleni. Wathi, betha, i-ditch njengoko ndandikho ukuzama ukufikelela uboniso ndlela ivili, kwaye bendiphantsi baphoselwe ngokuchasene Hoyle ke umzimba. Imoto sped ngaphandle ditches, ngokusebenzisa undergrowth, kwaye ekugqibeleni weza a yeka. Mna ke surprised ukuba asikwazanga roll phezu.
  
  
  Yena straightened phezulu, pinned Hoyle kwi-sokugweba, kwaye wathabatha yakhe inyathelo lokubetha. Kwakungekho ego. Waba ufile. Ndaba akukho oyikhethileyo kodwa shoot kuye. Noko ke, kwaba crushed yi-phambili. Yena akusebenzi khange anomdla kwi-ego ukufa. Wakhe hotel get ukuba Moose.
  
  
  A luger pulled yakhe ngaphandle etsaliweyo kwaye Hoyle ke umzimba jikelele car. I-injini wakhutshwa kwi kwakhona, kwaye car kolona le-fem! prussia kwaye betha i sidewalk kwakhona. Wakhe car drove emva endlwini.
  
  
  Ndaba ukufumana Penny ukuba undixelele apho Moose waba, kungenjalo andiyi kuba nento yokuba ekunene emva apho mna wemka.
  
  
  Indlu waba ngxi itshisa oyingcwele. Ego wahamba jikelele oko waza wafumana i-vula bedroom window. Andiyenzanga ndimbone, Penny, kodwa ndeva yakhe. Wayengomnye ethabatha a shawari. Mariya, weva amanzi wabaleka.
  
  
  Yena wawaphakamisela yakhe ukuze emva inyathelo lesi-waza wathabatha ngaphandle yakhe izihlangu, ngoko ke wabona lencwadi ithi i lock kuba imini. Wahamba quietly ngokusebenzisa name kwaye abahlala igumbi ukuze bedroom.
  
  
  Penny waba ecula kwi-shawari. Yena kodwa khange sikwazi ukuva tune. Penny akusebenzi khange Barbra Streisand. Wam ekhanyayo waba kwi-bam axis powers. Wakhe ego threw yakhe kwi ngomzuzu kwaye bahlala phantsi ukuba ulinde yakhe ukugqiba.
  
  
  Xa weza ngaphandle, jikelele bathroom, wayengomnye wearing a shawari cap, a pair of slippers, kwaye ayikho enye into. Thina wajonga ngexesha ngalinye enye. I-surprise waba mutual. Yena asikwazanga silindele ukubona a stranger yayo bedroom, kwaye andiyenzanga silindele ukubona kwayo kwi-umhla wokuzalwa isuti.
  
  
  I-qaphela Moose made malunga yakhe axis powers waba oluchanekileyo. Baba exceptional. Yonke into malunga umzimba wakhe waba exceptional. Yena wenza Raquel Welch jonga na teenage boy.
  
  
  "Tshini, njani uyifumene kwi?" watsho.
  
  
  "Ke wam mhla. Wakhe lock waba alaphukanga."
  
  
  "Nisolko hayi burglar, ingaba wena?"
  
  
  "Ndiza Ned Harper. Umntu wena ungafuni bona."
  
  
  "Omnye othe wathetha ukuba Liz efowunini?" Wathabatha ngaphandle kwayo shawari cap kwaye washukuma ngaphandle kwayo iinwele. "Kufuneka ube abanye uhlobo abasebenzi ukufumana wakhe ukuba ndinixelele njani ukufumana kum."
  
  
  "Sifumene ezenzeka ulwimi."
  
  
  "Uyazi isizathu sokuba kutheni yena ungafuni khangela kuwe. Hoyle wandixelela kuwe meddle kwi-zinto ukuze namnye kwishishini lakho. Wathi ukuba, ukuba ngaba yabonisa phezulu, yena umele ukuphephe kuwe kwaye vumelani em andazi."
  
  
  "Kwaye wena kuphethwe ngayo pretty neatly."
  
  
  "Hayi babecocekile ngokwaneleyo. Ke obvious." Yena evuliweyo i-closet waza wathabatha ngaphandle a robe. "Kutheni kulungile ukuba mna wear oku? Mna hate uthetha ishishini xa ndizama ze. Kamva, ukuba ufuna, ndizakuyenza thatha yakhe ego ngaphandle kwakhona."
  
  
  "Mna ukuthandabuza siqwalasela ukuba banobuhlobo."
  
  
  "Nawe zange ndiyazi. Yaye ngaba kunokwenzeka ukuba usebenzise kwi Hoyle?"
  
  
  "Ewe," ndathi.
  
  
  "Ndoyika ukuba. Oko kwenzeka kuye? Nto okulungileyo, mna ukugcina imali."
  
  
  "Lowo ngu-hayi esiza emva."
  
  
  Yena olwamkelekileyo ngayo ngaphandle flinching
  
  
  
  
  
  
  . "Yena wathi ayikwazi zikhathalele kuwe ngomhla abakhe. Wakhe emu asikwazanga kukholwa kuye. Baya balingwe ukubulala kuwe kanye, kwaye survived kuyo. Ngaba kuphethwe i-Rondo. Mna nento yokuba ndithi kuni ukuba pretty elihle."
  
  
  Ndandimangalisiwe ukuba mna, kufuneka flattered. Ndamxelela: "uyazi agalele kakhulu malunga wam izixhobo."
  
  
  "Yonke into Hoyle wamazi. Waba omkhulu talker." Yena waba buttoned phezulu kwayo robe kwaye waye ehleli kwi-phambili wam isitulo. "Nisolko iselwa talkative ngokwakho."
  
  
  "Ndiya kusoloko thetha kakhulu xa ndizama scared," watsho. "Ndiza koyika uza ukundibulala kakhulu."
  
  
  Layo wathi: "Wakhe rare medicinal killing abafazi."
  
  
  "Ufuna umntu usele? Ndinazo ezinye utywala kwelinye igumbi."
  
  
  "Hayi, enkosi."
  
  
  Yena wahamba phezu yam isitulo kwaye unbuttoned wam robe. Xa hers asikwazanga shenxisa, yena sathi ingalo yam kwaye iqhotyoshelwe umzimba wakhe. Ngokuqinisekileyo, wacinga ukuba eyona nkqo ekukhuseleni ilungelo wayeyindoda elungileyo offense.
  
  
  "Makhe bargain," utshilo softly.
  
  
  "Yintoni thina orhwebo malunga?"
  
  
  "Ubomi bam kwaye konke ndinako get."
  
  
  "Ndifuna ukwazi apho Moose ngu kwi-iholo."
  
  
  Pouting ngocoselelo, yena pulled ngaphandle kwayo robe kwakhona. "Hale weza Odin ngu-Firefox Francisco. I-moose eqalisiwe yayo indlela kwenye indawo."
  
  
  "Ngu-hayi yintoni Hoyle wathi. Wathi i-Moose inikwe apha."
  
  
  "Lowo lied kuwe. I-moose asikwazanga bonisa phezulu. Yena vumelani Hoyle kuza kuphela. Kwaba yimpazamo. Baya underestimated kuni."
  
  
  Hale kufuneka ndiyenze phezulu ibali malunga akuba ngokuba kum ukuhlangabezana Muresname. Waba stalling kuba ixesha, ilinde isigqibo hlasi i gun.
  
  
  "Ngubani zidityanisiwe Moose kwi-mafia?" Penny wabuza yakhe.
  
  
  "Yena zange wathi, nabani na malunga nayo. Kukho umntu, kunjalo, kunye ezininzi umlinganiselo, esabelana yena dealt. I-umbutho ngokubanzi disapproves ye-Moose ngenxa yokuba cinga ke andwebileyo kwaye ngaphandle ulawulo. Kodwa kwakukho omnye umntu kwi phezulu abo financed abanye robberies kuba Moose njengenxalenye yenkqubo yaba phakathi ababini kubo. Moose wathi baye ngamnye ezinye ezinye favors ."
  
  
  "Ingaba uyayazi into, Penny? Uthetha kakhulu, kodwa ufuna ukundixelela kakhulu abancinane."
  
  
  Yena bit yakhe lip. "Endiyenzayo wam eyona ukunceda wena. Ndifuna ukugcina wam owakhe imigca enqamlezeneyo." Yena ruffled yakhe iinwele. "Mandiyenze yokucinga ngayo. Baya retreated, ukuzama landela Sheila Brant ke, umzila. Baya ukuba uzama ukufumana imali yena stole. Kodwa ndiyafunga kuni, Hale asikwazanga undixelele apho Elk kwaye Craddock kwakukho."
  
  
  "Craddock," phinda lona. "Undixelele malunga Craddock."
  
  
  "Gid Craddock ingaba umntu wesithathu obandakanyekayo kwi-ezinye Elk robberies. Waba abakwicandelo Abruz ke babulala. Lowo ngu-a slender umntu kunye curly iinwele kwaye baby-njenge ubuso. Yiyo yonke ndinako khumbula malunga nen."
  
  
  Yena linike enye ibe luncedo enye lolwazi. Wakhe cheered yakhe phezulu. "Hoyle kufuneka kufuneka yenziwe kuwe kakhulu."
  
  
  "Waye bragging - ukuzama impress kum. Waba iqhotyoshelwe kum nkqu xa hers waba Moose ke ncwadi pastime, " watsho. "Lowo yabonisa okulungileyo incasa, Harper. Igama lalo ngu kule gang."
  
  
  "Ndiyakholwa kuyo."
  
  
  "Ingaba ndiya kwenza kuwe i-kunikela?"
  
  
  Yakhe, Heee chuckled. "Ndandicinga sele baye."
  
  
  "Kukho ingozi enkulu wad imali kwenye indawo. Amakhulu amabini anamashumi amabini dollazi. Yiyo njani kakhulu kokuba ifumene xa sukuba bambulala Abruz." Yena pursed imilebe yakhe. "Lenza kum ufuna yokucinga ngayo. Yena ange liked kuyo yonke ukujika kuyo imali kwaye ukuxoka ze kuyo. Amakhulu amabini anamashumi amabini unye. Ayikwazi kuwe beka u-anamashumi-eliwaka-dollar oyilwayo kwi kum? "i-dollar mattress, lover?" "
  
  
  "Andiqondi kuba yakho imagination."
  
  
  "Ababelishiya yona Sheila. Baya yahlula phezulu, ngoko ke umsebenzi Florida kwaye entrust yona Heee. Hoyle wandixelela ukuba."
  
  
  "Moose kwaye Ego abahlobo baba ezingachanekanga malunga Sheila. Yena asikwazanga sebenzisa ngaphandle ngemali."
  
  
  "Ngoko ke, yintoni eyenzekileyo kuyo?"
  
  
  "Nah zange kubekho ithuba ukuba undixelele. Wakhe guess kukuba oko bahluthwa nah. Yena waba noloyiko ka-asa kwi Moose, ngoko ke yena wabaleka kude."
  
  
  Apparently, Penny ezixelile yakhe yonke into yokuba waba ke njalo. Yena onayo phezulu ukusuka yakhe isitulo. Yena abalandela kum emva amanyathelo, apho ndibeke yakhe izihlangu njalo.
  
  
  Yena akuthethi ukuba ucele kum ngakumbi na imibuzo malunga Hoyle. Yena wayecinga ukuba yena akusebenzi ukuba kanye kanye grieving kuba kuye.
  
  
  "Tshini, mamelani, Harper. Masithi ufuna ukwazi ukufumana imali ngexesha nisolko uzama ukusebenzisa phantsi a Moose. Yintoni wena ngokwenza kunye nabo?"
  
  
  "Andiyenzanga yokucinga ngayo."
  
  
  "Amabini anamashumi amabini. Ke amazing."
  
  
  Yena laced phezulu kwayo ballet slippers. "Ingaba ke phakamisa ukuba ego isandla sakho phezu kwayo kuwe?"
  
  
  "Kulungile, singathi ngxi share kuyo. Ke mafia imali. Mamelani, ndiyazi malunga incwadi yena ke i-Elk ukuba unayo. Ubufuna girls abantliziyo amagama baba kuyo. Ndinga kwazi ukuba akuncedise." Ndiyazi indlela yam. ke oluhle kakhulu jikelele brothels ."
  
  
  "Uthe kuni baba noloyiko kum."
  
  
  "Kuba amabini anamashumi amabini. Andisoze hamba nge-itshisa amalahle umandlalo, umdaniso ze kwi-Mhlophe Indlu anengca, kwaye zisebenza lokuqala Cavalry uphinda-phindo. Thatha kwam nawe. Harper, kwaye makhe ukufumana imali. Singenza kakhulu malunga nayo. nayo ayikwazi kukunika ngesondo ukuba ongazange kwenziwa ngaphambi."
  
  
  "Hayi enkosi," kuye ubawo wathi. "Wena bayilibala Hoyle kakhulu lula."
  
  
  Isithoba
  
  
  Waya emva abancinane omnyama incwadi kwaye uluhlu amagama, apho waba ngoku narrowed phantsi isine. Baba Janice, Kalle, Barbara, kwaye Cora. Yena kugqitywe ukuya Portland ukufumana Janice kuqala. Ukuba engananto kokuba ngokulinganayo! yakhe apho, yena kuya kufuneka uye emva Reno ukuba i-denver kwaye Las Vegas, apho ezinye girls baba nicinge ukuba abe.
  
  
  Moose wayesazi ndaba i-ego yedilesi. Wayesazi ndandisele Yemiyalelo
  
  
  
  
  
  yiya ngokusebenzisa uluhlu girls, hoping yokufumana phandle ukuba yeyiphi i-ego kwindawo enjalo. Xa lowo ufumana ngaphandle mna bambulala Hoyle ke ego umfundi, lowo uphumelele khange hlala ngokuzolileyo, ndandicinga. Kwenye indawo enye indlela, kwindawo enye kwezi zine izixeko, ndizakuyenza fumana Moose, okanye lowo uza kufumana kum.
  
  
  I-Portland brothel waba oludala indlu ebekwe kwi faded zokuhlala neighborhood kufutshane inyama ukuqhubela wesithili. Yakhe, knocked kwi ucango phambi kwexesha ekuseni waza wacela Janice. A yawning kubekho inkqubela kunye tousled iinwele waved e kum.
  
  
  Ikofu phambi kwexesha ekuseni ayikho njengoko fragrant njengoko yenyuka egadini. Oko angaqhelekanga njenge yokugqibela busuku, imizimba kwaye ngesondo, kwaye ngamanye amaxesha booze, kwaye ukuba maids ingaba sele ukucoca, oko angaqhelekanga njenge umkhosi latrine.
  
  
  A kubekho inkqubela kunye tousled iinwele waba weaving ngokusebenzisa maids, yakhe emfutshane nightgown swaying kunye yokuhamba-hamba wakhe hips. I-maids wajonga phezu kwam, ngokuqinisekileyo, bemangalisiwe ukuba kutheni ndandingasakwazi ubeke ngaphandle wam lust de nightfall.
  
  
  Knocking kwi ucango, i kubekho inkqubela wathi: "Janice. Lento umntu owenza ngokuba."
  
  
  Janice waphendula sleepily. "Enkulu." I kubekho inkqubela ngubani sele isebenza ngaphandle izimanya nabemi kum kuba imini, smiles, pats wam cheek, kwaye uzama-phantsi iholo.
  
  
  A leggy brunette kwi-mthubi pajamas wavula umnyango waza rubbed a twisted fist kwi kwayo iliso. Yena asikwazanga bother kwi phezulu iqhosha phezulu wakhe pajamas. "Uthi nisolko ikhangela a Moose?"
  
  
  "Ukuba ke akunjalo."
  
  
  Yena wavula ucango kuluntu ngokubanzi. "Ngenisa."
  
  
  Wam kubonisa waba uyise kwi-epheleleyo-ubude mirrors xa yakhe na igumbi. Omnye jonga yafakwa kwi-ceil ngaphezulu umjikelo kabini umandlalo. Kwakukho ze blonde lwazi kwi-umandlalo, owathi sele ivuliwe yakhe icala ukuzijonga kwam, silk ikhasi sliding phezu kwayo mhlophe umzimba.
  
  
  "Umhlobo wam Delia."
  
  
  Yakhe, nodded, kwaye blonde nodded kwi-rheumatism.
  
  
  "Moose hired kuthi abeke kwi ezimbalwa ibonisa kuba yena nabahlobo bakhe' egos. Yena akusebenzi ukuba kanye kanye wam uhlobo," Janice wathi.
  
  
  "Njani ixesha elide edlulileyo yaye ufuna ukuva evela kuye?"
  
  
  "Januwari," i-blonde wathi. "Ukuba waba emva ngojanuwari."
  
  
  "Lowo azisa umntu naye abo wafuna ukuba impress." Janice smiled. "Ndicinga ukuba thina impressed i-ego, asikwazanga thina, Delia?"
  
  
  "Wena beka imali."
  
  
  "Ngubani kwaba loo mntu?" Ndicela yakhe.
  
  
  "Umnu Smith," Janice wathi. "I-famous Umnu Smith. Sabeka kwi bonisa kuba kakhulu zethu relatives ' egos."
  
  
  Delia giggled. "Lowo ungafuni yakhe real igama kusetyenziswa."
  
  
  "Yintoni waye jonga ngathi?"
  
  
  "Mde kwaye ibhityile. Yena wore glasses. Ukuba lowo akusebenzi khange kunye Moose, abe nento yokuba ukuba wanekhulu accountant."
  
  
  "Ukususela oko waba kunye Moose, ucinga ukuba?"
  
  
  I-blonde propped yakhe chin kwi yamluma esandleni. "Yiya, ngoku. Ukuba ukhe ubene ikhangela a Moose, uyayazi into uhlobo loshishino partners oko sele."
  
  
  "Umnu Smith eyindoda ka-umbutho. Kubalulekile, " Janice wathi. Yena bahlala phantsi ngomhla umandlalo esilandelayo ukuya blonde. Baya kuyenza olukhulu kuyo kwaye bookends jikelele kwabo.
  
  
  Ngokungafaniyo ne-abanye abantu ndicela yakhe malunga Moose, baya babezimisele ukuba ndincede, kodwa ndafumanisa ukuba babe asikwazanga kufumana naliphi na iinkcukacha ezongezelelweyo. Ih ibulele yakhe baza invited kwam kuza emva ngexesha elithile.
  
  
  "Cela kum okanye Delia," Janice wathi. "Thina njenge isebenza njenge qela."
  
  
  Amashumi amathathu imizuzu emva kokuba ekhohlo Portland, i-Lincoln roared elidlulileyo kum kwi-vula ezindleleni. Umqhubi pulled kwi overtaking lane kwaye sped phezulu elandelayo yam Toyota.
  
  
  Ndabona yakhe ubuso, kwaye kwangoko, kancinci gun. I uboniso ndlela ivili spun yakhe jikelele, le Chevrolet slammed kwi heavier car kwaye ducked ngexesha elinye.
  
  
  A shotgun blast smashed nge window, kodwa amadoda.
  
  
  I-Lincoln waba kakhulu bulky ngenxa yam car ukuthumela wam ego skidding. Umqhubi pinned ego ukuba ezindleleni kwaye yanked eyiyeyakhe wheels. I-fender made uqhagamshelane ne-fender, kwaye kwangoko Chevrolet washiya curb, skidded ukuya kwicala ezindleleni, kwaye ingenile a picnic indawo nje ngaphandle i-highway.
  
  
  Yena betha ngayo, taunting ngayo kangangoko yena dared, kwaye slammed ngayo kwi jikelezisa iinjongo njengoko umva le car spun jikelele kwaye betha a garbage barrel. Yena gritted yakhe amazinyo, ukuzama ukulawula sishenxe. Imoto spun jikelele kwakhona kwaye betha a wooden picnic isitulo, ngoko ke rolled phezu kwi yayo ecaleni.
  
  
  Ayo kufuneka zithe waphila kakuhle. Yena pushed ukuvula ucango kwaye onayo ngaphandle unscathed.
  
  
  Lincoln agcina lokuqhuba. Yakhe, wayibona utyibiliko kwi imboniselo phezu kwenduli. Kwakukho abantu ababini kwi-phambili sokugweba, umqhubi kwaye i-armed umntu. Ubuso mna nento yokuba ebone nje phambi shotgun waya ngaphandle, ndibe nento yokuba ndalubona yakhe ngokucacileyo kude kube namhlanje, kodwa ndakwazi oko belonged ukuya Moose. Waba smiling njengoko yena pulled i-phinda-phinda.
  
  
  "Chevrolet" waba injured. Mna kokuba bemke ke kwi-garage. Yena rented enye imoto kwaye drove ukuba Reno, iyama kuphela ukuba badle, unxulumano inkqubo eyenziwayo.
  
  
  "Ndiye i-Moose. Unako bazive impefumlo yam ngomhla wakhe neck, kwaye Em akuthethi ukuba efana nayo. Yena balingwe ukundibulala namhlanje."
  
  
  "Isikhewu, lumka."
  
  
  "Ukususela ngoku kwi, andiyi ukunxibelelana nawe tac imimandla. Ndine ndinovelwano ukuba ndiza kuba uxakeke kakhulu."
  
  
  "Ingaba ufuna ulwazi thina anayithathela zihlanganisene malunga Jake Hoyle?"
  
  
  "Hayi," ndathi. "Yena ke kwabafileyo."
  
  
  Kalle kokuba akukho trouble ukufumana kuye Reno. Ukuqina trailer inkampu waba ebekwe kwi-outskirts yesixeko. Kwakukho ezintathu girls kwaye nkosikazi ethandekayo, ngamnye lelabo trailer. Kalle waba entertaining umxhasi, kwaye ndino ukulinda kunye Madame, izigqibo ezincinane bathethe malunga mutual disinterest. I-ofisi waba zinokuphathwa kwaye stuffy, kwaye Madame kwaba i-ndizama umfazi.
  
  
  
  
  
  balingwe ukuba pretend ngenye indlela. Wakhe blond wig asikwazanga fit, kwaye yakhe red nails baba ragged.
  
  
  Xa incoko waguqukela ukuba Moose, wakhe izimvo waba ngaphezulu ephilayo. Yena wakhumbula enkulu thug; yena akasoze recommend ego njengomsebenzisi okanye njengoko a decent umntu. Yena bambulala omnye ee girls ngenxa emu liked kancinci udushe mixed kunye ego ngesondo. Le nkosikazi ethandekayo kokuba ngokubanzi izimvo, kodwa yena akasoze ubeke phezulu kunye enjalo ukuziphatha.
  
  
  Wakhe tie loosened. Le nkosikazi ethandekayo waqhubeka ukuthetha, repeating iyafana phezu kwaye phezu. Ekugqibeleni, Eva ke umxhasi onayo ngaphandle trailer kwaye namakhaya kuba yakhe car. Ekhohlo yakhe nkosikazi ethandekayo kwakhona uthetha malunga okungekuko ngesondo.
  
  
  Kalle yaba red-haired kubekho inkqubela owathi grown kancinci fat kwaye waba mired kwi-frustration. Waze wathi kwabakho kakhulu kakhulu ukhuphiswano kwi-Reno kwaye naphi na enye into yakhe hotel ingaba umzekelo-icatshulwe. Zininzi kakhulu divorcees nika kude zabo egos. Zininzi kakhulu lovers zonke phezu kweli lizwe, kakhulu kakhulu le entsha ngesondo inkululeko. "Hippies iya kukwenza oku ngaso nasiphi na isizathu okanye akukho sizathu kwaphela. Mna hate hippies, " watsho.
  
  
  Le ngxoxo kwaye atmosphere baba nendlela yokulawula imali yam. Kwaba sele ihlawulwe yi-nkosikazi ethandekayo, kodwa wathabatha ngaphandle komnye amabini balibeke kwi umandlalo. Eva bekelela imoto na vacuum cleaner. Waze wathi ukuba kunjalo yena sayikhumbula Moose. Babe nento yokuba kuhlangatyezwana nazo xa wayengomnye kwi-i-denver, ngalo ndlela amaxesha.
  
  
  "Wakhe imimandla ingaba ukucinga ke emva," watsho. "Yonke into yaba bhetele ke, kuquka nam." Yena smiled apologetically. Yena ndabona ukuba yena akusebenzi khange ethabatha nokukhathalelwa herself. Ey liked utye kakhulu kulungile, kwaye kuphela basebenzise yena waye waba ngomhla wakhe emva.
  
  
  Ingxoxo kwaba ngathi a river ephuma kwesi sixhobo kwi-ezingachanekanga icala. Kwaba refuted yi-media imibiko heee, ukuba ndinguye anomdla Moose. "Mna ke ngoko uxolo," yena apologized kwakhona. Yena onayo phezulu, wavula ezimbini cans ye beer,kwaye zinikezelwe kum enye. "I-moose akhange jikelele lately."
  
  
  Kwakukho ixesha xa wayengomnye obsessed naye, kwaye xa lowo wenza wakhe into ethile. Kodwa budlelwane asikwazanga yokugqibela ixesha elide, kwaye wayigcina kwi-touch ikakhulu kunye oldies. Ixesha lokugqibela waye watyelela kwakunjalo ngaphambi koko kulo nyaka.
  
  
  "Mna ekhohlo kuba i-denver ilungelo emva wahlangana omnye kubekho inkqubela kwaye bema esiza. Wayengomnye a waitress. Jikelele encinane town kufutshane i-denver. Yena waye Moose-sithande uhlobo. Yakhe, khumbula ukuba yena ngu kunye hotel ukuba ingaba kakhulu imali. Eva laughed cynically. "Ndiyaqonda yena asikwazanga kukuxelela njani waba oza kukwenza. Mna emva koko, weva ukuba lowo ufake yakhe kwi-indlu."
  
  
  Kwaye kwangoko monologue lumisiwe boring kum. Wakhe, wathi, " Ukuba kubekho inkqubela yaba blonde? Uyalikhumbula igama lakhe?"
  
  
  "Igama, hayi. Yena waba yintoni mna umnxeba i-aristocratic imbonakalo. Phezulu cheekbones, large mnyama amehlo. Ngaba nento yokuba ukuba yena waba imodeli."
  
  
  Wayengomnye uthetha malunga Sheila Brant.
  
  
  "Yintoni eyenzekileyo?" Eva wabuza, catching i-intetho kwi kobuso bam ukuba andiyenzanga nokwazi ndaba.
  
  
  Yena onayo phezulu kwaye leaned ngokuchasene eludongeni ye-trailer, wakhe emva kwayo. "Andiqondi ukuba uyayazi into eyenzekileyo, kuye."
  
  
  "Mna anayithathela zange weva ke. Mhlawumbi i-moose ekhohlo wakhe waza wemka, ngolohlobo waye kunye nam."
  
  
  "Kamva, Moose bamfumana omkhulu udibaniso," ndathi. "Abe vala ukuba umntu linegunya. Kwi-Umbutho".
  
  
  "Lento iindaba kum," Eva wathi. "Kukho aren khange ezininzi imidiliyaname apha."
  
  
  Cowboy yemiyalelo trailer environments, ego hat waba pulled ezantsi fihla amehlo akhe. Waba oqhuba eluhlaza inqwelo bag. Ndiya & ncamathiselamessage status kuye indlela kum.
  
  
  "Wena asikwazanga uthi kutheni ufuna baba ukukhangela Moose," Eva wathi. Yena waye ehleli elandelayo kum, kufakwa omnye unako ye beer.
  
  
  I-cowboy imile. I-ego hat waba entsha kwaye clumsily ruffled. Abe ufikelele kwi yakhe inqwelo bag kwaye pulled ngaphandle a sawn-ngaphandle shotgun.
  
  
  Mna lunged ecaleni njengoko yena wavusa yakhe isixhobo kwaye wenza i-ego e kum. Wathi, betha, Eva kunye kwesixhanti sakhe kwaye drove yakhe ngaphandle umgca omlilo xa shotgun waya ngaphandle. Kukhokela streamed nge-trailer ke doorway kwaye betha eludongeni na isixeko.
  
  
  Waya window kwaye pulled emva i-curtain. I-cowboy waba ukulayisha kwakhona. Yena knocked ngaphandle window kunye barrel a Luger kwaye esifutshane kuyo. Yena ophe isampuli ngexesha inkqubo ye-phantsi.
  
  
  "Owu Thixo wam! Yintoni kokuya kwi?" Eva wathi.
  
  
  Lukayise wabaleka waya emnyango xa cowboy waba hiding ngasemva Madame u-trailer. Yena wehla emhlabeni na swimmer diving kwi-unxweme amanzi. Ngomzuzu wokugqibela kwayo, waguqukela jikelele, betha ngokwakhe kwi shoulder, kwaye rolled phezu. Wakhe esifutshane abalawuli njengoko yena wahlala phantsi, kwaye gawking amehlo flew kuwo trailer i-intshi ukususela cowboy ke ubuso njengoko yena peered jikelele yembombo. Yena disappeared ukusuka emehlweni abo.
  
  
  Yena jumped kuye iinyawo kwaye zigzagged kwiintlanganiso ego ke hideout. Mna abalawuli njengokuba mna wabaleka, ukuzama dissuade Ego ukusuka firing a shotgun blast. Mna rolled kuya phezulu kwaye leaned yam emva ngokuchasene moan ye-trailer.
  
  
  Yena asikwazanga yenza isandi kuthi kuba ngomzuzu. Emva koko ndeva Madame yapping. Girls baba peeking ngaphandle zabo. Omnye wabo sakhwaza kwi phezulu ilizwi lakhe. Madame weza jikelele yembombo ye-trailer, wakhe wig sliding phantsi ngomhla wakhe intloko.
  
  
  Cowboy yemiyalelo malunga yakhe, usebenzisa wakhe njengoko a shield.
  
  
  Yena hugged yakhe, shotgun kwi-nye esandleni sakho, ilungele shoot kum. A luger pulled yakhe phantsi kwaye esifutshane yakhe phakathi legs, ma'am, iyasika ngaphandle inxalenye yayo cowboy qala. Abanye yakhe fingers ukuhlala naye. I-ego isikhalo eclipsed i-ibhinqa elinye
  
  
  
  
  Madame jumped ngaphandle ngomhla we-ego i-rome njengoko wawa. Yena hurried kwi-trailer, apho wawaphakamisela ngaphandle emhlabeni.
  
  
  I-cowboy sprawled ngomhla wakhe emva kwaye intliziyo, ukuzama incopho i-shotgun e kum. Wam elandelayo gawk betha i-emu kwi-intloko.
  
  
  I-girls rushed ngaphandle zabo, engqonge kum njengoko ndiya knelt phantsi elandelayo kwabafileyo gunman. Yena ayikwazanga zibalisa nantoni na into washiyeka yakhe ebusweni. Yena rummaged ngonyana wakhe ego pockets kwaye sifumaneke a engagqibekangacomment kunye umqhubi ke sephepha-mvume akhutshwe ukuba Usidney L. Crandall kwi-California. Yakhe, wacinga ukuba ego ke slender physique waba echanekileyo. Yena ayikwazi zithe Moose ke ezinye iqabane lakho, omnye lowo ufake i-khusela ubungakanani kum kwi-Idaho.
  
  
  Yena waye wabuyela emu ke engagqibekangacomment kwi ngomzuzu. Ego ke trousers, shirt, kwaye boots baba kanjalo entsha. Yena bought iingubo kuba oku umsebenzi distract suspicion.
  
  
  "Ndisibonile le guy phambi. Yena ke sele stuck apha kuba wokugqibela okanye ngoko ke, " watsho a kubekho inkqubela kwi-mnyama jumpsuit. "Waye lokuqhuba a pickup iinkuphelostencils apho."
  
  
  Ndandicinga ukuba yena kwaye Moose kokuba alaphukanga phezulu. Moose waya Portland, kwaye Gid weza apha. Bafika gqiba kwam ngaphandle ngokukhawuleza.
  
  
  Mna hurried ukuba pickup iinkuphelostencils kwaye ngokukhawuleza okuthe nkqo ngayo, hoping ukufumana ezinye clue ukuba ingaba kukhokela kum emva Moose. Ayiphumelelanga. Amaxwebhu e-glove compartment yabonisa ukuba iinkuphelostencils waba rented iintsuku ezimbini ngaphambi koko kwi-Reno.
  
  
  Madame weza phezulu kum xa ndathola yakhe kwi-car. Ndeva amapolisa siren kwi-umgama. Madame wathi: "Wena, nento yokuba ngcono hlala kwaye zichaza oku amapolisa."
  
  
  "Uza zikhathalele kuya kuba kum," kuye ubawo wathi.
  
  
  * * *
  
  
  Yena wafika kwi-i-denver e 8:30 kwentsimbi yesi-waza wasitya a ingqinqwa steak bahlambe phantsi kunye ezimbini cups abamnyama ikofu. Nabo ferret njengoko yena ikhangelwe ngaphandle jikelele esibhedlele kwi-Idaho, wakhe kuphela onayo ngobunye ubusuku ke kulala, kwaye kugqirha abo advised kum relax ingaba zithe shocked ukwazi hers waba ukwenza oko.
  
  
  Njengokuba kude kube ngoku njengoko ndandisazi, Moose waye kanjalo town. Wakhe ego sika gang ke izintlu yi-ezimbini, kodwa lowo wabona lencwadi ithi phezulu omnye accomplice, ngoko ke Bonham, umntu lowo drove i-Lincoln xa Mousse balingwe ukuba shoot kum ngaphandle Portland.
  
  
  Yayo kubasindisa ixesha, wacinga malunga nale ndoda. 'AX' investigators, ngoko ke khangela Iqhosha West homicide scenes, kuba wacebisa ukuba ezine killers yahlasela ekhaya apho Udavide Kirby kwakukho intlanganiso kunye Frank Abruz. Babini kuphela abantu beza kunye Moose ukuba Bonham, kodwa kukho zazinokuba elinye ilungu gang apho zonke noku.
  
  
  Mna kokuba eminye imiba efanele ukuqwalaselwa njengoko ndiya balingwe ukuhlola kunokwenzeka odds ngokuchasene nam. Kwakukho mysterious ar kwi-deck, umntu yena hadn khange yafumanisa ukuba kanti. Mna iqinisekise ngokwam ukuba waye mob boss owathi pointed ngaphandle Frank Abruz, kwaye ukuba waye umntu charming ezimbalwa Janice kwaye Delia kokuba kuchaziwe kum, ebalulekileyo nani kwi-Umbutho ukuze Moose babefuna ukuba impress. I-girls wathi waba mde, wore glasses, kwaye wajonga ngathi i-accountant.
  
  
  Ekugqibeleni, kwakungekho Marco Valante, oludala umhlobo ka-Frank Abruz ke. Valante kanye wandinika a isandla ekuncedeni, kodwa ke bambulala u-ego boys kwaye threw ih ngaphandle yakhe umzila. Valante zingangahambelani ngoko ke uhlobo kum ukuba siphinde sibonane kwakhona.
  
  
  "Kulungile, akukho namnye wandixelela izakuba i lula umsebenzi," ndandicinga.
  
  
  Mna ihlawulwe ngenxa yam sangokuhlwa kwaye bema ngexesha lefowuni booths kwi-restaurant lobby ukubiza Barbara, i kubekho inkqubela ndabuyela i-denver kuba.
  
  
  Barbara waba kuphela omnye isixhenxe girls ezidweliswe kwi-abancinane omnyama incwadi ukuba Moose hadn khange kuchaziwe kwi-ukutya inkcukacha. Igama lalo waba yenza umgca ngaphantsi, kwaye Mousse abalandela nge lwamagama ka-exclamation marks, njengoko ukuba defied verbal inkcazelo. Wakhe wacinga waba ukuba wayengomnye ngoko ke ekhethekileyo kwi-bedroom ukuba Mousse ayikwazanga appreciate yakhe yokusebenza, ke yena abe highly rated phakathi yendalo wonders of North America.
  
  
  Mna kwafuneka admit ukuba curiosity waba gnawing e kum njengoko ndiya dialed yakhe inani efowunini. Emva kokuba enye umnxeba ngexesha umnxeba, i-kokubhala waba interrupted ukwazisa kum okokuba inani mna dialed waba ayisasebenzi ekubeni kusetyenziswa. Oku kwaba omkhulu disappointment, nkqu nangona yena phantse kulindeleke kum kuba ubunzima nayo ezinye girls jikelele ehlabathini. Zonke kubo baba umnxeba girls okanye prostitutes, ih khondo lobungcali-mfundo lilonke waba mobile.
  
  
  Mna ke emi ngexesha lefowuni booth, bemangalisiwe oko ndimele ndenze elandelayo. Andiyenzanga kuba nethuba yokufumana phandle ukuba xa Moose wabhala phantsi Barbara ke inani. Mhlawumbi le kubekho inkqubela waya jikelele town. Nkqu ukuba yena kuphela itshintshe idilesi yakhe yaba ngokuqinisekileyo e a abafileyo end. Andiyenzanga nokwazi yakhe yokugqibela igama, okanye ngubani yena wajonga ngathi. Ndaba ithuba ukuya Las Vegas kwaye uzame ukuba uqhagamshelane Cora, yokugqibela kubekho inkqubela kwi-uluhlu, kodwa andiyenzanga ufuna ukunika phezulu ngoko ke kamsinya.
  
  
  Ndagqiba kwelokuba funda u-a. I-taxi ibambe yakhe. "Ndifuna umntu ngubani owaziyo yobulali brothels," lowo wamxelela lanky umqhubi.
  
  
  "Makhe sibone. A brothel yi posh whorehouse, ngenene?"
  
  
  "Technically, ayithethi ukuba kufuneka ube fantastic," ndathi.
  
  
  "Kufuneka eyakho indoda. Emmett Ripley, njengoko kubhaliwe kwi-yephepha-mvume. Uyakwazi umnxeba kum Red."
  
  
  "Zonke ekunene, Bomvu. Ingaba uyayazi a hooker?
  
  
  
  
  
  
  Barbara Amed? "
  
  
  Uzakeyu malunga nayo. "Hayi offhand. Kodwa ndiyazazi a ezimbalwa abathi ungathanda ukuba umnxeba ih Barbara, ukuba yintoni ungathanda."
  
  
  "Ndifuna othile kubekho inkqubela." Wakhe sel kwi cab. "Thatha kum umntu ngubani owaziyo nomcimbi ngcono kunokuba ufuna ntoni."
  
  
  Uzakeyu malunga nayo. "Kulungile, kukho enye malunga nenkqubo yolawulo olumanyanisiweyo imfuza." Yena drove kwam ukuya kwelinye ilitye, naxa ke Bar. "Yiya kwi-kukho kwaye yathetha ukuba bartender, ngubani na kuyafana na i-elephant stepping kwi-i-emu ke ubuso. Andisoze kuba ulinde wena."
  
  
  Kwakungekho mistaking yintoni i-Red bartender ukuqwalasela okuthethwayo. Wakhangela na owayelilungu boxer. Yena wathi, emu ukuba ego bebe elicetyiswayo yi-Ripley.
  
  
  Wanika mna bourbon namanzi. "Ngubani ingaba ukhetha: blondes, brunettes okanye redheads?"
  
  
  "Mna ikhethe Barbara."
  
  
  "Ukuba ngaba kuthetha Barbara, i-Bazum kubekho inkqubela, yena waya jikelele town. Uyazi, wayengomnye a stripper. Hustling nje isebenza abayo part-time."
  
  
  Ndamxelela andiyenzanga ukwazi Barbara wajonga ngathi.
  
  
  "Kulungile, ngaphandle Bazi, ndinako ukuba ngomnye Barbara abo basenokuba yakho girlfriend." Waya ifowuni kwaye wathetha, lafika emva kwaye wabhala idilesi kwi mathcomment. "Yena uthi elizayo."
  
  
  "Yintoni yena ngathi?" Ndibuze, ifumana phezulu kwi bar stool.
  
  
  "Venus de Milo ngu eshushu," wathi.
  
  
  Red Ripley drove kum i-idilesi ukuze ajike phandle ukuba abe oludala yokwakha ngendlela neighborhood lizele cafes, restaurants, kwaye ikofu iivenkile. Ndathola ngaphandle kwaye imali yam fare. "Thatha ngaphandle, Bomvu. Mna unako ukuhlala kuba kwexeshana."
  
  
  Wakhe carapace wahamba phantsi corridor ukuba luyafuneka ukupeyinta kwaye knocked kwi ucango ekupheleni. Barbara waba yayo phambi kwexesha twenties. Wayengomnye wearing a deerskin jacket, khaki pants, kwaye sandals. Kweendonga zetempile ezincinane apartment baba ehonjisiweyo kunye posters ka-kolwalwa ngamakhamandela.
  
  
  "Yintoni a uncedo," watsho. "Yokugqibela guy Charlie wathumela apha waba neminyaka yobudala engaphezulu kwe-Henry Kissinger."
  
  
  "Kangakanani ufuna ukufumana kuba kuwo?" Sl wabuza yakhe.
  
  
  "A anamashumi bucks. Abanye abantu bacinga ukuba ke kakhulu kakhulu, kodwa mna umsebenzi ngexesha ngezifundo." Yena smiled. "Yenza u-uyakwazi ukuhlala ubusuku bonke."
  
  
  "Yintoni yakho specialty?"
  
  
  "Ngamazwe ubudlelwane phakathi," utshilo nge ngqo ubuso.
  
  
  "Andisoze kukunika a anamashumi kuba ulwazi, akukho umdlalo ezifunekayo. Ndifuna yakhe Moose."
  
  
  "Kwaye yakhe, wacinga ibizakuba fun umhla. Owu, kulungile. A anamashumi yi anamashumi. Ndinike imali kwaye ndizakuyenza sininike Moose ke idilesi."
  
  
  Kwaba kakhulu lula. Wathi, " lowo kwi-town?"
  
  
  "Weza kwi-izolo. Makhe siqwalasele imali, " yena insisted.
  
  
  Mna pulled ngaphandle imali, iindaba ukuba andiyenzanga kufuneka angenise ingxelo esemthethweni bibl. Kwakukho abantu ' AX ' stationery isebe abo nje asikwazanga ukuqonda.
  
  
  Barbara ngenyameko ugqibile lo mthetho usayilwayo kwaye shoved ngayo phantsi ububanzi bayo trousers. Ke yena tossed kum ifowuni ncwadi. "Moose wabiza waza wabuza kwam kuza. Oko akusebenzi khange kubekho okwangoku, kodwa mna wabhala incwadi yakhe idilesi kwi-phantsi."
  
  
  Idilesi ukusuka incwadi ripped ngayo ngaphandle. "Ndiza surprised kuwe asikwazanga buza kutheni ndandikhangela yakhe ego."
  
  
  "Andikhathali. Andiqondi ukuba ukhe ubene ilungu Cub Thambileyo ego squad, kodwa ke akukho namnye ishishini lam. Nje musa umxelele ndinithumela."
  
  
  Yakhe, wacinga yena ingajongeka ngoluhlobo Venus de Milo, kodwa nah stack a dollar njenge Nokususa Manhattan Bank.
  
  
  Xa ndajika ukuba emke, wathabatha a nzima glass ashtray ukususela isiphelo itafile kwaye betha nam intloko ngayo. Kwaba elungileyo esifutshane. Waba ngomhla wakhe ngamodolo akhe, ukungcangcazela kwentloko yakhe, ukuzama ukucacisa oko.
  
  
  Yena ndandisazi karate. Yena jumped egameni lam kwaye emva kokubetha nam emva ka-intloko kunye wendawo yakhe ingalo. Layo akhawunti.
  
  
  Wakhe ukuvuka phezulu ethiwe ngomhla wakhe emva kwi-floor. Wam coat waba ngaphandle, kwaye Wilhelmina waba holstered phantsi ingalo yam. Xa ndiye ndizixelela ukuba ugqibile ngokwam njani stupid mna nento yokuba sele kuba ikuvumela heee babambisa kum ngaphandle lokugada, mna rolled ikhadi lam icala.
  
  
  Barbara waba uthetha ukuba umntu efowunini. "Yena ke apha," watsho. "Yonke into phantsi ulawulo."
  
  
  Yakhe, ndaqonda ukuba wam sleeves baba rolled phezulu. Yena kanjalo kutsalwe a stiletto jikelele yakhe scabbard. Mhlawumbi uya akusebenzi khange stupid, kodwa yena waba ebukekayo. Abaninzi elinolwazi spies okuthe nkqo kum kwaye asikwazanga isaziso le incinci knife. Barbara asikwazanga ukwenza oko.
  
  
  Yena glanced e kum xa yakhe sel. Yena wabona lencwadi ithi phezulu Luger yayo isandla sakho kwaye esifutshane i-ego e kwentloko yam. Wakhe amehlo walumkisa kum okokuba mna hadn khange sukuyihoya yakhe. Wayehleli motionless.
  
  
  "Kulungile," watsho kwi-i-math kwaye kwelinye ekupheleni komgca, kwaye ukuya kwezi phezulu.
  
  
  "Moose?" Sl wabuza yakhe.
  
  
  "Uyazi kangangoko malunga Moose ke indawo njengoko ndiya kwenza," watsho. "Mna wabhala kwidilesi ifowuni incwadi ezintandathu ezidlulileyo."
  
  
  Ndava dizzy. Wakhe wathi, " Ngoko ke, kuye yakho prisoner. Ungakwazi undixelele ukuba kutheni?"
  
  
  "Mna ukuqokelela spies."
  
  
  Amehlo am eqale ukuba mfiliba. Yena wabaleka isandla sakhe phezu kwabo. Ngesiquphe, lowo ikhangelwe kunye yakhe ezandleni suspiciously. I-needle marko waba ngasekunene. Wakhangela jikelele kwaye uqaphele a hypodermic needle kwi ingalo a isitulo.
  
  
  "Akhonto eyingozi malunga nayo," Barbara wathi. "Ndazi ntoni mna ke ukwenza oko. Akunyanzelekanga ukuba ngenene nzulu ngamazwe ubudlelwane phakathi kwi-ngezifundo. Wakhe nursing student."
  
  
  "Yintoni enye into ingaba wena?"
  
  
  "Uza kuba surprised," utshilo nge ncuma. "Mna anayithathela ukuba ulinde wena kuba imihla, Umnu Carter. Mna waqala ukucinga kwakho weren khange ke bonisa phezulu." Njengoko yena tilted, wathi chu waguqukela ukusuka esinye ecaleni kwesinye. Hers slid ecaleni. "Nisolko oza kufa," Barbara wathi. "Nje relax kwaye vumelani i-drug umsebenzi. Nisolko inkqubo jikelele kweli lizwe shooting abantu kwaye beating baphele, kodwa usenama-kufuneka ufumane ezinye kuphumla." "Njani ..." ndafumanisa kube nzima ukuthetha. Amazwi am baba slurred. "Njenge nani ... uyazi yintoni?" "Intombi yakhe ngu Marco Valante," watsho
  
  
  10
  
  
  Oko wandithatha ixesha elide, kodwa mna ekugqibeleni made it jikelele nzulu kakuhle yobumnyama waza wavula amehlo am. Ngentsasa ukukhanya kwelanga streamed kwi nge-windows le kubekho inkqubela ke apartment. Mna narrowed amehlo am kwaye umkile evela kuye. Ndaba phakathi headache, esibizwa mhlawumbi a hangover ukusuka amayeza Barbara Valante kokuba injected kwi-bam ingalo,okanye ukusuka ekubeni betha nge nzima ashtray.
  
  
  Yakhe, wacinga ukuba yonke into sele yayo imbuyekezo. Noko ke kaloku wayesazi ukuba kutheni Moose wazibeka exclamation marks emva igama lalo kule yakhe incwadi. Alikwazi ukwahlula yonke imihla ukuba cheap thug njenge Moose amanqaku kunye intombi mafia boss.
  
  
  Ndiziva kolwalwa mculo kwi radio kwelinye igumbi. I-volume waba phezulu. Oko asikwazanga uncedo lwam headache kwaphela. Ezandleni zam baba iqinisiwe ukuba emva ye-wooden isitulo mna ke ehleli njalo. Wam ankles baba iqinisiwe tightly ukuba rungs ezantsi. Yena balingwe ukusa, kodwa akukho avail. I-ingcali ubeke nam a isitulo ngoko ke, ukuba yena ayikwazi hlala.
  
  
  Yena uvale amehlo akhe kwaye balingwe ukucacisa kwentloko yakhe. I-drug knocked kum ngaphandle ubusuku bonke. Barbara ke umnxeba waba nicinge ukuba abe elide-umgama umnxeba. Oku sichaza kutheni yena ubeke kum umandlalo kuba ngaphezu kwesibhozo iiyure.
  
  
  Isityhilelo ukuba Barbara waba Valante ke intombi waba shocking. Mna ke bemangalisiwe indlela kubekho inkqubela ophele ngowama-phezulu kwi-i-denver xa lukayise waba reportedly zokusebenza nasempuma Coast. Wam recollection into mna ukufunda malunga mafia iiyunithi waba fuzzy, kodwa ndandisazi ukuba Lew (Ugq) Rossi waba eliphetheyo lomthetho i-denver Mafia territory.
  
  
  Yena kuvulwa amehlo akhe waza wabiza ngaphandle ukuze kubekho inkqubela. "Barbara!"
  
  
  I-radio volume sele ngocoselelo decreased. Barbara weza ngokusebenzisa ucango nge indebe ikofu kwi-yamluma esandleni. Ngale ntsasa, waze wajonga kakhulu ngaphantsi na imveliso ye-counterculture Baseamerika. Wayengomnye elegantly dressed kwi-eluhlaza dress, kwaye yakhe omnyama iinwele waba pulled emva kwi babecocekile bun ngomhla nape wakhe neck.
  
  
  "Nisolko ezahlukeneyo namhlanje. Kufuneka zithe i-actress, " ndathi.
  
  
  "Ukuba yena waba i-actress, abantu bafuna qala falling kuba kum, zinika kum juicy iindima msinyane babesazi abo wayengomnye." Wathabatha a yasekhaya wakhe ikofu kwaye wajonga e kum nge cacisa blue amehlo. "Ndiye kolona ixesha apho mna afunyanwe enjalo ingqalelo, kwaye ke yena ukhulele. Mna weza apha ukufumana kude impembelelo kabawo kwaye abantu abo beva malunga nen. Yena itshintshe yakhe yokugqibela igama kwaye waqala studying ukuba ibe nurse. "
  
  
  "Ngoko ke, nina wandinika abanye inyaniso yokugqibela busuku."
  
  
  Yena wandinika a ifemi, vula ncuma. Xa yena wenza, yena phantse wajonga na kubekho inkqubela ongummelwane. Web umahluko waba ukuba uninzi girls engingqini weren khange ezilungele kuba Playboy magazine kunabela.
  
  
  "Ndiza uxolo ukuba ndino ukubetha kuwe nge-i-ashtray, kodwa ndandisoyika ukuba ndandingasakwazi ukuphatha kwenu ukuba weren khange stunned. Mna waxelelwa ukuba uphelelwe kunzima nyanzela, kwaye uhambe. Wam karate instructor uthi ndiza omnye eyona abafundi kwi-ego, kodwa yakhe ayi ingakumbi ezomeleleyo, kwaye waziva ngathi mna luyafuneka le incinci luncedo."
  
  
  "Wena wamanzi acociweyo kum ngathi oludala schoolteacher," ndathi.
  
  
  Weza phezu lick kum kwaye lightly yachukumisa i-mali kwi-umva wam neck abayo fingers. "Oku node iya kuwa ngaphandle. Kwaye wena musa ngathi ayixhasi namnye kuba concussion."
  
  
  "Elula concussion ngu elona lincinane wam worries."
  
  
  "Ucinga ukuba umntu ufumana ucwangciso ukuze kunibulala, Umnu Carter?"
  
  
  "Abantu abaninzi uzamile."
  
  
  "Musa worry malunga nayo. Nisolko elungileyo izandla kunye Valante." Yena wawaphakamisela indebe ikofu yam imilebe. "Ilizwi. Thatha yasekhaya. Ukuba ke, eyona nto endinokuyenza ukuze ngaba kunjalo ngoku. Ndine ukuya iklasi."
  
  
  Yena swallowed yakhe zinokuphathwa d: "Wena kunye Moose. Eli yelenqe alubonakali yendalo."
  
  
  "Andiyenzanga sazi ukuba ngubani Elk kwakunjalo ngoko. Ndithetha, indlela waba ngaphakathi. Yokuba wayeyindoda burglar made akukho umahluko kum. Ithetha ntoni ngayo umcimbi ukuba Marco Valante ke ntombi? "
  
  
  Yena wawaphakamisela indebe yam imilebe kwakhona.
  
  
  I-radio chimed kwaye wabhengeza ilixa. Kwaba 8: 30 kusasa.Waqalisa lokwenza ingxelo iindaba stories, kubandakanywa shooting e a trailer kwi-Reno. Yena asikwazanga kuthi loluphi uhlobo campground kwaba.
  
  
  "Moose seemed kum enye abo rare abantu abaya kuphila ubomi babo ngaphandle yokuxhomekeka kumanzi kwi kwethu, kwi othi," watsho Barbara Valante. "Waba nomdla kwaye mna-uqinisekile, waba musani ukoyika ka-nabani na okanye nantoni na kwi-luhlaza ilizwe Kathixo. Kamva, xa yena wayesazi i-ego kakuhle ngokwaneleyo, yena ndabona ukuba ego amandla sifana cruelty. iziphumo a fantastic ego. Yena ke ngoko brave, kulungile, kulungile, andwebileyo."
  
  
  "Wonke umntu ikhangeleka uyavuma kwelinye."
  
  
  Barbara Valante kwaba i-intelligent kwaye eloquent kubekho inkqubela. Kanjalo sexy. Kodwa mna hadn khange zilityelwe ukuba yena nento yokuba cwangcisa trap kuba nam. Ukuba mna ayikwazanga ukufumana ezandleni zam free, mna wouldn khange kube njalo banobuhlobo. Yena wabuyela indebe ikofu ukuba name.
  
  
  
  
  
  . I-radio ngumdla. Waphulaphula omnye umnyango vula, apho ngoku seemed ukukhokela ukuba emva amanqwanqwa i apartment yokwakha. Amazwi uthetho olusezantsi. Barbara poured abanye amanzi kwi name sink, apparently rinsing ngaphandle kwayo indebe, emva koko wabuyela.
  
  
  "Mna ke hamba, Umnu Carter. Ubawo uya kuba apha kamsinya ukuthetha nawe. Kwesi sithuba, kukho umntu kwi-name ukugcina kufuneka inkampani."
  
  
  Yena ngokuba em. Weza kwi gumbi kwaye grinned e kum. Wathabatha ngaphandle yakhe coat kwaye ndabona okokuba kokuba a .38 Smith & Wesson revolver slung phezu kwesixhanti sakhe. Yena kwafuneka a wakhupha ngomhla wakhe wrist. Igama lalo, ndakhumbula, waba Joe. Yena isebenza kuzo Valante.
  
  
  "Ndiyazi njani uziva, Carter. Ubhideke. Ngaba agents ingaba mhlawumbi nicinge ukuba abe eyona jikelele ehlabathini, kodwa omnye abancinane kubekho inkqubela wathabatha kuwe kuphela."
  
  
  "Ke ayisosine ezincinane," ndathi. Kukho iindawo apho akuvumelekanga ezincinane kwaphela."
  
  
  Barbara Valante laughed. Ngoko wathabatha yakhe purse kwaye wahamba ngaphandle ucango ye-apartment, eshiya kum yedwa kunye lukayise ke kukalieutenant.
  
  
  "Mna ke kancinci ubhideke ngokwam malunga njani azisa kum California. Oku ayikwazi kufumana ruined elizayo i ambitious mfana," Joe wathi.
  
  
  "Apologies. Oko waziva ilungelo ngexesha."
  
  
  Joe sat phezulu kwaye wajonga ngexesha lakhe jonga. Ngokuqinisekileyo, Valante ingaba safika nangaliphi na ixesha.
  
  
  "Njani uyifumene apha?" Ego wabuza yakhe. "Ndandicinga ukuba nento yokuba ezilahlekileyo kuni."
  
  
  "Valante ndaqonda ukuba. Wathi mhlawumbi kuba uluhlu Moose ke girlfriends, ubudala kwaye entsha. Mhlawumbi Barbara waba kwi uluhlu. Ngoko ke, emva kokuba shocked nam California, wathumela kum apha ukuzama ukuba ujongano kuwe. Abe ufikelele kwi yakhe pocket kwaye pulled ngaphandle encinane emnyama Elk ncwadi. "Ngoku ndiyazi apho onalo yakho amagama ukusuka. Mna okuthe nkqo wawutyelele busuku."
  
  
  "Ngaba kwakukho apha kwi-apartment xa yakhe, wathetha ukuze kubekho inkqubela.
  
  
  "Ongummelwane. Barbara ngokuba nam emva putting ukuba umandlalo." Yena grinned kwakhona. "Egqibeleleyo kubekho inkqubela. Ndidinga umntu njenge yakhe."
  
  
  "Thina kunye kufuneka."
  
  
  "Xa Nah kokuba into kokuya kwi kunye Los, kwaye Valante onayo umoya ke, kubekho comment ukuba kusenokwenzeka ukuba waziva zonke indlela Poughkeepsie. Valante ngenene yavuthuza phezulu yakhe steak. Ndandicinga waye ke ukubulala umntu. bekuya kuba ngcono ukuba ibingu mistletoe. "
  
  
  "Ndiyazi ntoni zithetha." Lukayise waba furtively ukukhangela yakhe bonds kwakhona. Kwaba useless. Ukuba ndifumana ngaphandle, umntu kuya kufuneka ukuba ukhuphe kum.
  
  
  "Xa Valante misela phezulu iindlela kuba nah, yena wenza ego kudla ego yelizwi," Joe waqhubeka. "Yena wathi, em ukuze abe akuthethi ukuba ulawulo yakhe ubomi simemo kwakhona. Kodwa ihlala isebenza. Barbara olahliweyo i-Moose. ngomhla wakhe kunye, kwaye Valante forgave yakhe. Ngoku yena ke, nkqu uzive ukuba yena ukuhlala naye."
  
  
  Young Kukalieutenant Valante waba ngokuqinisekileyo ukucinga kakhulu malunga yakhe boss. Kwaye yena wayecinga kokukhona malunga boss ke intombi.
  
  
  Yena ikhangelwe yakhe jonga kwakhona, ifumene phezulu, kwaye wajonga ngaphandle window ngexesha street apha ngezantsi. "Kukho oni."
  
  
  Shaggy footsteps sounded kwi-hallway. Joe rushed ukuvula ucango. Waba ke eager ukuba nceda yakhe boss ukuba kwaba obvious. Valante weza kwi gumbi kwaye wema glowering e kum. Amadoda amabini waphula phezulu naye. Omnye wabo leaned ngokuchasene eludongeni kwaye crossed yakhe izikhali phezu kwakhe ingqinqwa axis powers. Ezinye weza waza wahlala phantsi yi-name ucango.
  
  
  "Carter, wena anayithathela sele umngeni kum. Ngobo busuku kwi-Idaho, wena bled na stuck pig kwaye kokuba i-khusela ubungakanani umngxuma iiplagi ezingaphakathiname kuyo. Yena masithi uhlala khona. Ngaba repaid kum nge-beating phezulu wam abantu kwaye hindering kum, " Valante wathi.
  
  
  "Ubune eyakho izizathu ukudlala Okulungileyo Isiromaqfont. Ngaba wayecinga ukuba ndibe kukhokela ukuba i-Abruz killers. Awuzange khange ndiyazi ngexesha ukuze Moose waba obandakanyekayo."
  
  
  Umntu ngaphakathi lit a cigar nge zesilivere iyakhanya. "Ebukekayo boy, ayi yena, Marco?"
  
  
  "Kakhulu ebukekayo. Ndicinga ukuba ke ixesha ukubona ukuba yintoni enye into yena ke bafunda."
  
  
  "Intombi yakho wathembisa mna wouldn khange get kwenzakalisa," Valante waxelela yakhe.
  
  
  "Ngoko ke, wakhe, yaye uthi nantoni na malunga udushe? Thina nje ufuna buza imibuzo embalwa." Valante waya phezu kwaye iiwindow zenziwa ngokukhawuleza i-ngasemva kwi-windows. Eli yaba engalunganga omen.
  
  
  "Andiqondi kuba ixesha kuba imidlalo, Marco. Makhe ndiye ukubulala ego ngoku, " umntu kwi-isitulo growled.
  
  
  Yena bebe furtively ubukele umntu kwi-isitulo ukusuka mzuzu wangena apartment. Ke kakhulu umdla yokufumana phandle ukuba abo nguye. Le guy leaning ngokuchasene eludongeni yaba sebenzisa-ka-i-kwelinye ilitye, naxa mobster, kunye stolid ubuso kwaye osibekeleyo amehlo. Kodwa umntu kwi-isitulo waba dressed expensively, kunye zesilivere cufflinks kwaye izihlangu wasongwa jikelele i-alligator imigca enqamlezeneyo. Yena seemed na boss ka-Valante ke ilingana no-udidi. Mna ke ingakumbi onomdla kuye ngenxa yokuba waba mde, ibhityile, kwaye wore glasses. Ngaphandle kuba yakhe babecocekile iingubo, wakhangela ngathi i-accountant, hayi thug. Wakhangela na umntu ezimbini Portland girls kokuba ngokuba Moose ke umhlobo.
  
  
  "Mna azisa ufuna ukuya ngoba lento yakho territory, Lew. Kodwa ndiza yokuphumeza oku kubonisa. Kwaye ndifuna ukwazi Carter bafunda ngexesha lakhe travels, " Valante iiwindow zenziwa ngokukhawuleza.
  
  
  Igama lalo waba ezifunyenweyo. Igama lalo waba ezifunyenweyo. Umntu kwi-isitulo waba Lew Rossi.
  
  
  
  
  
  Lew ukuya Kugqirha. Oludala utshaba ka-Frank Abruz.
  
  
  Joe pulled ngaphandle i-mnyama incwadi kwaye zinikezelwe yona Valante. "Ndafumanisa oku e Carter ke. Oku belonged ukuba Musa. Oku apho Carter onayo i-girls ' amagama."
  
  
  "Njani uyifumene le, Carter?"
  
  
  "Moose ophe ego ngexesha scrap."
  
  
  Valante ophethulweyo ngokusebenzisa amaphepha. Rossi leaned phambili. Ego ke amehlo shone njenge oqaqambileyo omnyama kukutshisa ngasemva yakhe glasses. Ukuba i-ego igama okanye omnye ngu-ego ngokunye ufunyenwe encwadini, umdlalo ngu phezu kwakhe. Valante ange suspected ukuba ndithethe nje ndabona ukuba Rossi kokuba hired a Moose ukubulala Abruz.
  
  
  "Nje girls' amagama, " Valante wathi, kwaye Rossi seemed ukuba relax. Valante waya iphepha kunye Barbara ke igama kuyo. Yena tore ngayo ngaphandle ngomsindo kwaye crumpled kuya phezulu. "Bastard." Ngoko ke, wakhangela emva e kum. Nje kufuneka ukhangele, Carter?" "
  
  
  Mna agcina umlomo wam ivaliwe.
  
  
  "Wena anayithathela sele uxakeke kakhulu lately-demolishing brothels, confusing abantu, kwaye killing ezimbalwa ... Kodwa akunyanzelekanga Moose okanye imali kanti ke, ndiyaqonda."
  
  
  "Akukho imali. I-Moose sele ih net. Amabini amadoda mna bambulala baba abakwicandelo Abruz ke babulala. Baba Bonham kunye Moose akuba bambulala Brant ke girlfriend, " wakhe Valante wathi.
  
  
  "Mna figured ngayo ngaphandle. Kodwa mna andinaku ukwazi kuba Moose. Umnqweno wakhe ukuze bonwabele ukuqokelela igazi ityala lowo owed kum. Frank Abruz waba bazalwana oldest umhlobo. Sahamba umva. Ukuchitha abanye ixesha apha kunye Lew xa ndiya Vegas, ngoko ke Musa."
  
  
  Rossi ndema, lakhe cigar tucked kwi yembombo yakhe rta. "Kwaye ndizakuthatha care kuni," lowo grinned.
  
  
  Valante angabinako ndakubona kum kufa, kodwa Rossi waba ngokuqinisekileyo. Mna ke ngokuqinisekileyo waba ke beka khusela ubungakanani wam amehlo msinyane Valante ekhohlo. Akukho nzima nemvakalelo. Nje nto zikhathalele.
  
  
  "Wena anayithathela ndaqonda ezinye izinto, kodwa hayi zonke kubo," Valante waxelela yakhe. "Ufuna amadoda eyona nto ibaluleke kakhulu."
  
  
  "Yintoni na?"
  
  
  "Yena ke slowing phantsi, Marco. Ngaba nento yokuba ngcono yiya ukuba ufuna babambisa a Moose, " Rossi wathi.
  
  
  "Yintoni engalunganga, Rossi, ingaba koyika ukuva oko ndiza esithi? Ndine yakho inani."
  
  
  "Yintoni wena uthetha malunga?" Valante lanyanzelisa.
  
  
  "Malunga Frank Abruz ekubeni booked. Oku akusebenzi khange nje robbery ukuba Moose baye kwi-Florida. Yayiyeyona ukuvuthuzela ukuba ongumhlobo wakho. Rossi sele cwangcisa Moose kwi Abruz, kwaye kunye nabo a ferret, yena ke isebenza ngokuchasene nani, kwaye abantu bamele ukuzama ukuyeka kwenu ukususela ukufumana phandle. "
  
  
  Lew Rossi wathabatha inyawo kwaye abaziwayo Valante ngasemva Joe. Yena ngesiquphe punched Joe kwi-umva. Loo mfana wawuvula umlomo wakhe, kwaye gasped. Wathabatha a inyathelo lesi-kwiintlanganiso wam isitulo kwaye igcine ngaphandle a wakhupha-wasongwa isandla. Wathi wawa ngobuso bakhe, kwaye yena wabona knife phakathi kwesixhanti sakhe ajikelezayo.
  
  
  Marco Valante whirled jikelele. Wakhe screamed e kuye. "Hayi, Valante. Omnye guy!"
  
  
  Yena ndabona ukuba lowo wenza impazamo, kodwa kwaba kakhulu emva kwexesha. Umntu kuba imini, Rossi ke boy, esifutshane kuye, kwaye ego, umzimba wakhe twitched njengoko khusela ubungakanani betha. Valante stubbornly wala kuwa. Lowo wenza epheleleyo isangqa ka-imiqondiso, ngokuncothula ngaphandle yakhe gun, kwaye collided kunye umntu lowo ufake i-khusela ubungakanani kwi-emu ke, emva.
  
  
  Umntu pulled i-phinda-phinda kwakhona kuba ngosuku. Ego ke silenced gun wabona lencwadi ithi phezulu isandi ka-saliva. I-gawk betha Valante na fist enyameni. Valante ekugqibeleni eqale ukuba kuwa, kodwa abalawuli ngokwakhe. Ngoko ke, bawa umgangatho olandelayo yam isitulo.
  
  
  Rossi i-bandit waba leaning ngokuchasene eludongeni, lakhe legs kunabela ngaphandle, njengoko ukuba waba hoping ukuba tsala ngokwakhe kunye kwaye hayi kuwa. Wenza umsebenzi wakhe. Wamsindisa yakhe boss. Kodwa ukuba wayesifa. Valante ke esifutshane betha i-emu ebomini. Yena slid ngaphandle ucango chu, njenge antonio abo ke kugqitywe ukuba nihlale kwi floor. Ego ke ngamodolo akhe baba hanging phantsi. Ego ke legs ngesiquphe slid phambili, waza collapsed kwi coiled heap.
  
  
  Lew Rossi smoothly pulled rob zombie jikelele Joe ke, emva kwaye wiped yakhe ego kwi-young mobster ke coat. Yena rolled phezulu Joe ke amehlo ukuze uqinisekise ukuba wayefile. Wathi inyathelwe phezu Joe kwaye ukukhatywa Marco Valante. Yena nudged kubhaliwe kwakhona, ngoko ke wajonga e kum. "Disappointed, Carter?"
  
  
  "Ewe," ndathi.
  
  
  Ekugqibeleni, Rossi ikhangelwe kwimishini yakhe umntu. Yena asikwazanga jonga heartbroken xa wangqinisisa ukuba umdubuli ndifile. Kwakukho ezininzi replacements jikelele. "Ingaba ubusazi na?" wababuza kum.
  
  
  "Ezininzi aziingceba beza kunye. Umntu kwi-mob wathumela Coogan ukundibulala kwaye kubekho inkqubela kwi-Bonham. Oko akusebenzi khange Valante - na-hotel ke umsebenzi ukufumana kubekho inkqubela ukuthetha, kodwa hers ukukhokela ego ukuba Abruz ke killers. Xa ke wafunyanwa ukuba Moose waba kwakhona kwi-mafia. Oko yi-putting ngababini kunye. Abruz botched i-drug yaba kunye Isitshayina Communists. Hers, ndiyaqonda kwaba yakho yaba. Kodwa ubufuna Abruz abafileyo kuba ngaphezulu ebalulekileyo isizathu kunokuba nje umsindo. "Mna guessed ke ngoku. "Uyazazi malunga Kuhlangana yakho efihlakeleyo ubudlelwane kunye Communists kwaye waye ke ukuthetha nawe. Ngaba baba noloyiko sibe nento yokuba ukwazi sasivuya uthetha malunga, ngoko ke onalo uid ka-Abruz kwaye Kirby. Kwaye ngoko kokuba Meredith, kwaye ndino ukuba nani ngayo ngaphandle kokuba sifumene ngaphandle nantoni na. Kufuneka ube bambulala Meredith ngokwakho-i-ego killer elisetyenziswe knife."
  
  
  
  
  
  .
  
  
  "Baya musa umnxeba kum kwagqirha kuba mna lezinto ezinako ukwenzeka, lubandakanya amayeza. Kwi-ubudala imihla, ndaye ezininzi ekhawulezileyo surgeries." Yena flicked rob zombie kwaye stuck ego kwi ngomzuzu: "mna phantse ibambe nawe ngomhla motel. Nisolko i-lucky bastard, Carter."
  
  
  "Ukuba ke, ngenxa yokuba ndiza abahlambulukileyo intliziyo."
  
  
  "Nisolko kanjalo kakhulu komhlaba. Ukususela wena musa ube ujonge ukuba ushiye olu apartment liphila, ndibe nayo uyixelelwe kwento yonke." Wahlala phantsi kwakhona kwaye lit yakhe cigar kwakhona. "Ndiya kuba okulungileyo ubudlelwane kunye ezi Isitshayina abantu. I-drug yaba waba nje phantsi - phezulu-i-kwesizathu kuba kum ukuba badibane nabo. Uya kusetyenziswa abakhe abantu infiltrate i - ' AX ' kwaye okokuba ulwazi kwi Communists. Odin jikelele abantu bam esandleni sakho isiseko kwi-Carolinas waba ngobukho Sheila Brant ke whereabouts yi-intlanganiso iifayile zakho. I-Communists ahlawule ngenxa yam uncedo kunye high-umgangatho nokulawulwa kwamayeza namachiza. Mna kuba eyona kombane kweli lizwe. Kuba estestvenno, i-mafia uphumelele khange abe ndonwabe ukwazi malunga wam personal imicimbi. Abruz Stahl waba suspicious, ngoko ke emu kokuba bemke."
  
  
  "Njani uceba ukuba zichaza oku icandelo lomboniso ukuba Organizations? Umsebenzi kufuneka baye ne-Joe ngoku unika yakho isixeko."
  
  
  "Kufuneka baye ke, Carter. Ngaba izinto ezilungileyo kunye knife. Nawe kanjalo bambulala Valante kwaye bam boy phezu apho. Lo ngunyana wam ibali, kwaye Barbara Valante ngu ke inkxaso kuyo."
  
  
  Wabiza Barbara ngomhla esibhedlele waza wamxelela heee ukuba uyise wakhe waba kwenzakalisa, kwaye heee, sibe nento yokuba ngcono get emva apartment msinyane kangangoko kunokwenzeka. Yena ukuya kwezi phezulu kwaye bahlala phantsi, ujonge kwi kum nge flint ncuma ngomhla wakhe ibhityile imilebe.
  
  
  "Wena wandinika a esihogweni okwethutyana,' AX ' umntu. Kodwa ngoku mna wena."
  
  
  Hers waba sweating kwaye frantically tugging ngomhla ropes. Iingcaphephe ndaba ukuya kuxelela inkqubo eyenziwayo oko mna, nento yokuba nje abafundileyo. Kodwa andiyenzanga ufuna ukuba abe ngaphakathi anamashumi miles ezindala umntu akuba ndabona ukuba isixeko waba ekubeni infiltrated yi-mobsters usebenzela i-Red Isitshayina.
  
  
  Rossi wema. Yena pulled a handkerchief ngaphandle yakhe pocket kwaye stuffed ngayo emlonyeni wam. "Barbara, kufuneka apha imizuzu elishumi. Akunyanzelekanga ukuba ufuna ukuba iyangxola okanye azibandakanye kwi-incoko."
  
  
  Elinesibini imizuzu kamva, yena wabaleka phantsi iholo kwaye ducked kwi apartment. Yena paled xa yena wabona gruesome icandelo lomboniso: ezintathu imizimba, omnye jikelele ezazizezakhe yakhe isinyanya. Baninzi abafazi ingaba faint. Yena kuphela wenza strangled isandi ka-agony.
  
  
  Rossi slammed ucango kwaye clapped a isandla sakho phezu Ei ke umlomo. Baya struggled ade abe igcine le knife kuye throat.
  
  
  "Ndiyayazi ukuba lento kuba nzima kuwe, Barbara," wathi wakhe thambileyo ilizwi, " kodwa kufuneka uhlale zolile kwaye kuziphatha. Ubomi bakho kwaye Sump ke ubomi kuxhomekeka kulo."
  
  
  Yena nodded, kwaye Rossi bakhululwe yakhe. Yena vumelani ngaphandle a sob jikelele yakhe throat, kuye amehlo begging kum ekucaciseni into ndandingasakwazi kuyinikela.
  
  
  "Ndifuna wena ukuphendula ifowuni," Heee Rossi wathi.
  
  
  "Abo kufuneka mna umnxeba wakhe?" "Ingaba yintoni?" watsho wabuza hoarsely.
  
  
  "Nabani na, njengoko ixesha elide njengoko zinjalo ilungu ibhodi abalawuli. Ndicebisa Sal Terlizzi okanye Musa Corvone. Makhe ibonakale Terlizzi. Yena ke soloko wayecinga kakhulu malunga nawe. Yena kwikhulu, bakholelwa yonke into oyithethayo."
  
  
  Barbara snorted waza wathabatha a bukhali impefumlo. Wakhe amehlo darted kum, kwaye lowo balingwe ukuthetha ngaphandle vala, kuphela ukufumana ndandisele gasping kuba impefumlo.
  
  
  "Yintoni ndiza kuthi, Rossi?" "Ingaba yintoni?" watsho wabuza kwi ilizwi ukuba ngesiquphe likhuni.
  
  
  "Ukuba Isikhewu Carter guy bambulala uyihlo, kwaye Joe, kwaye ukuba ndizama ukubulala ego. Kuzakuba kulungile ukuba unengxaki yokulungisa uthetha. Oku kuza kwenza ukuba i-ego ekuqinisekiseni. Ke beka phantsi ifowuni ngaphandle zinika na iinkcukacha. "
  
  
  Rossi zihlanganisene phezulu bonke zesintu egumbini kwaye wabeka ngaphandle egos kwi-ithebhule. Wathabatha Valente ke Browning, apho ness. "Ngoku, Barbara, ukuba wena musa ukunikezela umyalezo kanye kanye njengoko ndiza lingenza yona ego, ndizakuyenza shoot wena, yena, kwi-Carter ke ubuso."
  
  
  I-ego isicwangciso waba ethabatha imilo. I-mob boss Barbara waba nicinge ukuba umnxeba uza swallow yakhe ibali. Emva kokuba yena hangs phezulu, Rossi uza ukubulala kunye nathi. Ngoko uya kuxelela mafia ukuba mna bambulala i kubekho inkqubela phambi kokuba sibulala kum. Umele kuba wayecinga ngokusebenzisa ezimbalwa ngakumbi iinkcukacha ukwenza inxalenye yokugqibela ekuqinisekiseni, kodwa gist waba obvious.
  
  
  Yena ibambe Barbara ke iliso kwaye washukuma kwentloko yakhe. Mna ayethembe yena ndaqonda. Xa esithi ugqibile unxulumano lwefowuni, thina bobabini kwabafileyo.
  
  
  Waphendula yena ifowuni. Rossi yemiyalelo malunga yakhe. Yena rolled phezu isitulo bawa floor, desperately ukuzama ukwaphula yona free ezandleni zakhe. Andiyenzanga waphumelela, kodwa nefuthe floor made Rossi ke intloko jerk. Xa yakhe gaze ekhohlo Barbara, yena sathi i-hypodermic needle yena, nento yokuba kusetyenziswa ubusuku phambi kwaye drove ngayo kwi-emu ke shoulder nabo bonke yakhe ukomelela.
  
  
  I-sudden intlungu made Rossi kumemeza. Nkqu lukayise flinched xa wabona icebo emi esandleni sakhe na incanda ke quills. Rossi yafunga kwaye yanked ngayo free. Xa wayeneminyaka ngokwenza oku, kubekho inkqubela betha ego kunye ifowuni. Oko betha eludongeni, kwaye yena wabaleka wangena name kwaye slammed ucango. Ngaphandle kwayo ubude, i kubekho inkqubela waba ukucinga ngokukhawuleza. Uyasebenza kude kwaba bhetele kuba Nah kunokuba ukuzama ukubamba kwaye balwe Rossi.
  
  
  Rossi washukuma kwentloko yakhe uncertainly. Waba ke nomsindo ukuba ndandicinga waye ke shoot nam ke, makhe zezulu ngaphandle jikelele wam spleen
  
  
  
  
  
  Ngoko thina kunye weva ucango ukuba emva amanqwanqwa slam. Yena ndabona ukuba emu luyafuneka ukumisa Barbara, kungenjalo ego ke wonke isicwangciso ingaba kuwa ngaphandle. Yena wabaleka waya emnyango yena, nento yokuba ivaliwe, shouldered ke vula, waza wabaleka ukuya name. Ndeva kuye esiza phantsi amanqwanqwa.
  
  
  I drawer kuvulwa kwi-name. Barbara burst bangena egumbini nge inyama cleaver. Wayengomnye breathing heavily. "Mna slammed emva ucango kwaye ducked kwi sondeza & ngaphakathi closet. Yena wabaleka a mimmo kum, " yena wathi, freeing kum.
  
  
  Mna snatched yakhe knife ukusuka Nah kwaye sika ropes ukuba babotshelelwe wam ankles. Wathi wabona lencwadi ithi yakhe phezulu ngevoti yesibini silenced pistol waza wabaleka ukuya name ukuba amanqwanqwa.
  
  
  Rossi waya ngaphandle kwaye ducked emva ngaphakathi xa yena asikwazanga bona kubekho inkqubela. Wakhangela phezulu njengoko hers wabonakala ngomhla wesibini-floor landing.
  
  
  Ego gawk knocked phantsi shards ukusuka kwicala vula usuku emva kwam. Zam tore i-sleeve yakhe coat.
  
  
  Yena wavula ucango ukuba asikwazanga kukhokelela i-street kwaye jumped kwi-nah. Ngexesha mna ufikelele street umphakamo, kokuba disappeared jikelele yembombo indlu.
  
  
  11
  
  
  Xa umyeni babuyele apartment, Barbara waba kneeling elandelayo, kuye uyise. Intlungu yabonisa ngomhla wakhe pale ubuso.
  
  
  "Ndiyayazi ukuba lento ke ukuthatha kakhulu evela kuwe, kodwa ndidinga uncedo lwakho. Rossi bamele ukufumana yakhe ngokukhawuleza, " ndathi.
  
  
  "Ucinga ukuba, tailor thabathani?"
  
  
  "Yena ke ezingayi kuncama bakhe indawo kwaye iqhube. Lowo uza kuza phezulu nomnye ibali kukuxelela. Umzekelo, ukuba ngaba betrayed uyihlo kwaye abaziwayo imikhosi kunye nam."
  
  
  Yena wema. "Ngoko ke sino ukumisa kuye phambi kokuba unako qhagamshelana nabo."
  
  
  "Kanye kanye."
  
  
  Wayengomnye lakho elincinane Fiat. Xa sifuna washiya apartment building, yena wathi: "Rossi ingaba i-estate kwi-suburbs. Ndicinga ukuba uya yiya phaya."
  
  
  Ndithatha wakhe ukuba street apho mna, nento yokuba ekhohlo wam yerente imoto yokugqibela busuku. Imoto waba ngxi phaya, kunye mthethweni parking ticket kwi isiphumosomfanekiso.
  
  
  "Wena drive," mna ilungisiwe. Wakhe sel ngu elandelayo kuye, nizihlanganise a rifle ukuba waba tested kwi - ' AX ' base Emzantsi Carolina.
  
  
  Rossi ke indlu waba endulini. I-iron isango guarded abalindi ngasesangweni, kwaye eliphezulu fence surrounded indawo.
  
  
  "Ukuba ngaba isithuba isango, i alarm uyaya ngaphandle," Barbara wathi. "Kufuneka umnxeba indlu kwaye ucele ukuba kwamkelwa."
  
  
  Yena slid phantsi uboniso ndlela ivili waza wathabatha endaweni yayo. Ngoko ke, drove nge-amasango, wavula i-isitshixo kwaye knocked ngaphandle ih. Imoto ophunyezwe noku paved road, enye inxalenye isango ngxi hanging ukususela hood. I-mbindini wing scratched i-tire, kodwa ke asikwazanga yenza kakhulu evakalayo, njenge qingqiweyo car.
  
  
  Njengoko siza ophunyezwe mimmo, umntu dressed njengokuba gardener wakhwaza watsho ekuhlaleni kwethu. Ngoko indoda yesibini wabaleka ukuya bushes nge gun esandleni sakhe. Wathi wabona lencwadi ithi phezulu rifle seeveki isandla, crossed ingalo yakhe phezu kwakhe axis powers, kwaye stuck kwentloko yakhe ngaphandle i-window. Yena pulled i-phinda-phinda, kwaye owenziwayo umntu swerved kwiintlanganiso i-pond.
  
  
  "Lento Rossi ke imoto, "Barbara ngokuba, ebhekisa Cadillac kwi-driveway. "Yena ke apha, kulungile."
  
  
  Saphakama jikelele car kwaye abalawuli kwi Cadillac ke, igesi tank. Yena pumped yakhe kunye ababini nangaphezulu bullets, ngoko ke pulled ngaphandle i - ' AX ' ekhanyayo kwaye threw ngayo kwi-igesi okokuba baqalisa seep ngokusebenzisa tank.
  
  
  "Yintoni ufuna ukwenza oko?" I kubekho inkqubela wabuza, puzzled.
  
  
  "Qiniseka ukuba unako ukushiya," ndathi.
  
  
  I-flames yavuthuza phezulu Cadillac ke umzimba, kwaye kwangoko tank exploded. Umntu ngendlela chauffeur ke efanayo wabonakala kwi amanqwanqwa ezikhokelela phantsi apartment ngaphezu garage.
  
  
  "Isikhewu!" i kubekho inkqubela badanduluka, ebhekisa e kuye.
  
  
  Yena leaned ngokuchasene hood yakhe imoto, endaweni i-rifle, kwaye ufake i-khusela ubungakanani kwi-umqhubi ke axis powers xa wayeneminyaka ngxi ukuzama ukufumana revolver ngaphandle ukusuka phantsi yakhe doublet.
  
  
  Olandelayo kum kwi-wing, gawk whined. Umntu endlwini esifutshane e kum. Mna crouched phantsi waza wabaleka waya kwelinye icala imoto, apho Barbara waba sele crouching. Omnye gun waqala phezulu. Kwakukho emibini ubuncinane abantu endlwini.
  
  
  Bephethe rifle ngomhla wakhe lap, lukayise wajonga ngomhla kubekho inkqubela. Wayengomnye breathing nzima, kwaye umbala kokuba abuyele yakhe ebusweni.
  
  
  "Barbara,"ndathi," ufuna ukuba bonke akunjalo."
  
  
  "Ngoko ke, nina, Isikhewu."
  
  
  "Ndifuna ukuba roll ngaphandle imoto uze kwi-yenyuka bushes," kuye ubawo wathi. "Ingaba shoot i-cannon?"
  
  
  "Ngokuqinisekileyo, ndinako."
  
  
  Baye babeka yakhe kwi-zabo Luger kwi-yamluma esandleni. "Shoot e indlu. Akunyanzelekanga ukuba ube imbono. Nje thatha imifanekiso. Ndifuna yakhe emva phezulu."
  
  
  Wathi crawled nge-vula car ucango kwaye intliziyo isitshixo. Mna wabona lencwadi ithi phezulu wam bike, lwazi kwi-sokugweba ngenxa yam izibalo, ukucinezela isandla sam kwi ukwenza ingasebenzi ukusebenza ngenyawo. Abe ufikelele ngaphandle kwaye ubeke imoto kwi-jikelezisa iinjongo, kwaye car rolled phantsi driveway kwiintlanganiso phambili indlu.
  
  
  Yena rolled ngaphandle kwi anengca kwaye wenza indlela yakhe esebenzisa bushes ukuba eludongeni. Oko crawled phantsi iifestile ukuze yembombo indlu. Kwakukho patio ngomhla emva kwaye glass-enclosed veranda. Lew Rossi gilles stylish.
  
  
  Wathi wabona lencwadi ithi phezulu encinane ilitye bench kwaye threw ngayo ngokuchasene glass. Umntu wabaleka ngaphandle, ujonge kum. Ukulinda yakhe, ndiya kuma nge-bam emva moan. Ekugqibeleni, yena ventured ngaphandle kwi courtyard. Xa lowo ophunyezwe mimmo kwam,
  
  
  
  
  
  Wakhe, waphuma kwaye betha yakhe ego nge i-butt yakhe rifle.
  
  
  Wangena endlwini, ngokusebenzisa alaphukanga glass doors waza wafumana umfazi kwi red dress ehleli kwi-yembombo. Wayengomnye yayo mid-thirties, kwaye wayengomnye ngoko ke scared ukuba wayengomnye ukungcangcazela zonke phezu.
  
  
  "Ngubani lo esihogweni ingaba wena, tailor?" watsho kwi shaky ilizwi.
  
  
  "Wakhe Nickname ngu Carter. Ingaba i-Rossi okanye ego umfazi, mistress?"
  
  
  "Sidinga Odin. Layo esiza jikelele Vegas. Kwaye ukuba mna ngonaphakade get ngaphandle apha, mna uphumelele ukuba kuza emva."
  
  
  Waya kuyo elikhulu igumbi, phantsi iholo, kwaye umntu jumped ngaphandle kwaye esifutshane kum. Wakhe shotgun abalawuli ukususela hip, kwaye wam gawk betha a vase kwi elide ithebhule ekunene umntu. Saphakama umva. Overturning elide isitulo, lowo pushed yakhe ego to block abalindi ngasesangweni ukuba hallway. Ngoko ke, kuye ego yayo isetyenziswa njenge shield.
  
  
  Umntu beka u-bullets wam shoulder. Lukayise kubeka kwi floor kwaye groaned. Mna counted ke ishumi phambi kokuba wathabatha a bite. Emva koko ndeva kuye approaching kum. Mna ndalinda de weza ithebhule baza indlela phezu kwayo ukufumana umzimba wam. Ngoko hers, swung i-rifle kwaye i knocked revolver jikelele ingalo yakhe.
  
  
  Yena sathi wam iinwele, apho ayikwazanga ezibe bhetele. Wam bhomboloza akusebenzi khange njengoko iibhonasi njengoko wam moan. Ndandicinga waye ke tsala wam iinwele ngaphandle yi-iingcambu. Ndathola phezulu kwaye betha yakhe kwi chin nge i-butt wam ego. Wathi inyathelwe phezu kwayo kwaye wahamba phantsi a corridor lined kunye doors.
  
  
  "Rossi," ngokuba mna. "Ingaba kakhulu cowardly ukuba aphume?"
  
  
  Akukho mpendulo.
  
  
  Yena pushed vula engenanto bedroom umnyango waza wafudukela njalo.
  
  
  "Rossi," ngokuba mna. "Ingaba kufuneka ukubulala umntu ovela ngasemva njenge Joe?"
  
  
  Cwaka.
  
  
  Mna balingwe omnye umnyango. Bathroom. Umfazi kwi-i-maid ke efanayo cowered kwi-bathroom.
  
  
  "Kufuneka elikhulu ndawo apha, Rossi," mna sakhwaza. "Ndizakuxelela into endizakuyenza ngayo. Andisoze misela ngayo kwi-umlilo ukuba wena musa ukuza kuhlasela."
  
  
  Waphuma phandle. Saphakama ngaphandle linen closet, betha kum nge ucango, kwaye knocked kum ngaphandle iinyawo zam, ngoko ke pounced kwi kum.
  
  
  Rob zombie flashed njengoko yena plunged i-ego kwi-bam throat. Yena jerked, sathi ego ke wrist kunye zombini izandla, kwaye baqalisa bend ego ingalo umva. Wawa kwaye waphula free, lakho, akhe fist kwi-bam ribs. Wathi stabbed kwakhona, ukusika elide umngxuma kwi-leg wam trousers njengokuba kubhaliwe rolled kude.
  
  
  Thina kuhlangatyezwana nazo kwi-hallway, panting. Waba ngomhla wakhe ngamodolo akhe, kwaye wayengomnye kwi hers, kwaye shotgun yena, nento yokuba dropped kubeka kwi floor phakathi kwethu.
  
  
  "Khetha kuya phezulu, Carter," wathi. "Zama lifting ngayo, kwaye ndizaku kuzisikela ngaphandle ingalo yakho."
  
  
  Hugo wabona lencwadi ithi kuya phezulu phambi kokuba ndimke Barbara ke apartment. Wabeka rob zombie wakhe palm, kwaye xa Rossi wabona oko, lowo wavusa isandla sakhe ukuba phoselani yakhe knife.
  
  
  Barbara esifutshane kuye. Yena kokuba engene endlwini kwaye waye ehleli ekupheleni iholo. Yena wavusa i-luger, wathabatha ego yavakalisa kuzo zombini izandla, kwaye esifutshane i-emu ngokusebenzisa emva ka-intloko. Yena wahamba chu phezu kwethu kwaye wema ukhangela kwi abafileyo umntu. Ekugqibeleni, yena waguqukela kum nge-i-absent intetho waza wathi: "Ikhowudi ... yena waphula Kota ikhowudi ... i bastard."
  
  
  Ngentsasa elandelayo sathi zethu goodbyes kwi-mnyama. Yakhe ende iinwele waba pulled kwi chaste bun jikelele yakhe neck, kwaye yakhe pale ubuso waba wazala ka-makeup.
  
  
  "Mna alenze nawe futhi ke Las Vegas ilungelo ngoku zama ukufumana Moose dog," watsho.
  
  
  "Ndiya kuba ndinovelwano okokuba uya kuba akukho nto kuba nam."
  
  
  "Ukhe ukufunda akubantu? Amapolisa andinaku sifunise into eyenzekileyo. Abo bacinga ukuba kukho olunye uhlobo gang mfazwe ke njalo."
  
  
  "Silifumene ngaphandle nje ngexesha," ndathi.
  
  
  "Isikhewu, mna kufuneka zibalisa wakhe into."
  
  
  "Wena zithetha into efana, mhlawumbi siza sibonane kwakhona xa izinto get ngcono?
  
  
  "Andiqondi ukuba ndidinga ukuthi oko kwaphela."
  
  
  Inani Moose kokuba wabhala kuba Cora kwi Las Vegas waba elo ranch, a legitimate brothel sebenzisa yi-umfazi ekuthiwa Arlene Bradley. Xa yena waba aware ukuba mna ungafuni zama ngaphandle talents ka ee girls, i-Bradley umfazi escorted kum eliphantsi-end ofisi waza wahlala phantsi kwi swivel isitulo.
  
  
  "Cora ekhohlo apha ngexesha eyadlulayo. Yena akusebenzi khange ukuqwalasela okuthethwayo kuba, kwaye yena zifunyenweyo eyahlukileyo ebomini."
  
  
  "Usakhumbula na umntu ekuthiwa Moose?"
  
  
  "Lowo kwaye ezintathu abanye beza apha ukubona Cora. Kuba estestvenno, ih asikwazanga umbuzo wakhe. Kodwa ndandicinga baba bantu abo, heee, mna shouldn khange kuba messed kunye. Njenge ndathi, ndiya liked yakhe. ee i kwinto kwi-enjalo ndawo ."
  
  
  Wathabatha umfanekiso ngaphandle drawer kwaye zinikezelwe oko kum. "Ndithatha le. Kukuba kubekho inkqubela nisolko uthetha malunga?"
  
  
  Kwaba Sheila Brant.
  
  
  "Yintoni ufuna, Umnu Harper? Yintoni phantsi kwezi imibuzo? " umfazi wabuza.
  
  
  "Cora ufile. Njenge nani wathi, yena ke messing kunye ezingachanekanga abantu. Kuphela yena wayesazi wakhe njengoko Sheila Brant."
  
  
  Yena blinked. I-news seemed ukubetha yakhe nzima. Xa yena wathetha kwakhona, kuye ilizwi waba hoarse. "Kufuneka ube wandixelela ngaphambi koko. Ndamxelela mna liked yakhe, kwaye ndathabatha yakhe seriously. Kwakukho umntu owaziwa njengokuba Moose eliphathiswe yakhe ukufa?"
  
  
  "Ewe."
  
  
  "Yena ke kwi Las Vegas. Ego wabona kuye kwi-i-casino yokugqibela busuku."
  
  
  "Ukuba Mousse ibonisa phezulu apha, uza umnxeba kum ngexesha lam hotel?"
  
  
  "Kunjalo."
  
  
  Yena hunted yakhe Moose ebusuku kwi-casinos, clubs kwaye hotels
  
  
  
  
  
  kodwa yakhe ego ayifumananga kuyo.
  
  
  Arlene Bradley ngokuba kum xa ndandisele ekubeni yakhe sakusasa. "Lowo ixhuamne kum. Ingaba kuza phandle?"
  
  
  Hers waba lakho, kwi-zinokuphathwa sun ukuba ranch. Wam inyathelo lokubetha waba racing, bazalwana adrenaline pumping. Wam ukukhangela sele kuza nokuphela.
  
  
  "Baya wabuza malunga nani, kanye njengoko wena wabuza malunga nabo. Ndamxelela baba nawe apha kwaye ukuba ufuna baba esiza emva. Abazithandayo yakhe ukucwangcisa a trap kuwe, " Arlene Bradley wathi.
  
  
  "Ingaba ufuna ukwamkela kunikela?"
  
  
  Yena smiled okokuqala. I-ncuma waba ibhityile, nzima, kwaye controlled. "Ndiyaqonda baye bacinga ukuba umntu jikelele wam ishishini andinaku injongo ukuba ih. Baya wanikela kum $ 10,000 ukuba bavumeleni shiya kuwe kuphela ngoko ke babenako kukubulala."
  
  
  "Baya kuba kufuneka ifunyenwe imali."
  
  
  "Imali?" watsho nge frown.
  
  
  "Ayinamsebenzi. Baxelele ukuba uza kuyenza. Baxelele kufuneka ufake i-ih trap."
  
  
  "Kwaye uzaku babambisa ih endaweni yayo."
  
  
  "Andisoze zama," ndathi.
  
  
  Kwi indlela i-ranch, a mimmo ezindala oyingcwele town ophunyezwe yakhe. Thina drove endaweni yakhe waza waded ngokusebenzisa eluthulini de wafumanisa a ngezakhono ukuze wajonga ezilungele kuba into yakhe hotel waba. Wathabatha ngaphandle a rifle jikelele car waza wayifihla kwi-rafters kufutshane abalindi ngasesangweni.
  
  
  "Babe ndicela yakhe kutheni oyenzayo le?" Arlene wathi.
  
  
  "Ndiya kuba gun oko kukuthi ngokwaneleyo ukuze uvale-umqolo nkqo ekukhuseleni ilungelo. Kodwa babe zama ukundibulala ukusuka umgama."
  
  
  Yena stared ngaphandle ngomhla deserted street. Nangona zezulu shimmered kunye Savchenko, yena shivered. "I-olugqibeleleyo ndawo kuba shootout. Njengathi kwi-iimifanekiso. Kuphela yi a fiction."
  
  
  "Kufuneka eziliqela amahashe kwi ranch. Zibalisa Moose nawe futhi ke ukuthatha kum kuba ukuhamba namhlanje, hayi xa. Uza kuzisa kum apha, ngoko sebenzisa kude kunye amahashe kwaye emke kum yedwa."
  
  
  "Ukuba izandi olugqibeleleyo. Kuba nabo."
  
  
  "Ndifuna kubo trust oku. Xa baya ukunxibelelana nawe kwakhona?"
  
  
  "Elk wathi ukuba wayeza safika emini emaqanda. I-emu kwishedyuli iya kukwenza. Ke efanayo njengoko eshiya apha ngaphandle horse."
  
  
  Emva kwi-ranch, yena poured kum a basele kwaye igcine yakhe glass zam. "Ukuba impumelelo."
  
  
  "Ukuba ulwaphulo-mthetho," ndathi.
  
  
  Yena smiled kuba okwesibini ukusukela sibe nento yokuba kuhlangatyezwana nazo. "Ndiya kuyigcina inkangeleko firmness ngoba kuba ngcono ishishini. Kodwa mna iyakwazi ukuva ezininzi sympathy kuba abantu. Njenge Bark. Njenge nani."
  
  
  Yena poured kuthi enye. "Ngoko ke, ukuba friendship."
  
  
  Sasivuya lakho, ukuze umoya oyingcwele town kwi-sun ngoko ke zinokuphathwa ukuba wam shirt waba sticking yam umva. Yena dismounted.
  
  
  "Ingaba ubona ih, Ned?"
  
  
  "Ndabona glimmer ka-ukukhanya kwelanga. Baya ukuba mhlawumbi ujonge ngokusebenzisa binoculars. Kuza kwi, thatha ngaphandle. Baya kuza kuba lilapha. Baya uphumelele ukuba ufuna unobuhle ntlanganiso."
  
  
  Wathabatha ngaphandle, eshiya wam horse ngasemva. Ukuba akusebenzi ukuba yinxalenye sicwangciso. Kodwa ke asikwazanga mba. I-moose kuza kwakhona kuza. Ndandisazi ndinga ubalo kuyo.
  
  
  Wathabatha wakhe ukuba sagging verandah omnye olude-olahliweyo iivenkile kunye smoked a cigarette. Ngoko ke imoto yena wayesazi - a Lincoln-wabona yakhe. Oko lumisiwe ekupheleni street kwaye umntu onayo ngaphandle. Ingozi enkulu umntu. Wema apho ukhangela kwi kum, kwaye ndeva wam dollar stack, qinisa.
  
  
  Wam horse wenza lwezempilo. Wakhangela ngomhla yezilwanyana kwaye wabona enye bandit approaching ukususela opposite icala. Wahamba ngexesha ezikhokelela i-horse. Ego ke iinyawo ukukhatywa phezulu uthuli kwi-ncinci kakhulu spirals.
  
  
  Baya kwakucwangcisiwe ukuba babambisa nam crossfire.
  
  
  I-lommandla wexesha wakhe cigarette dropped yakhe. Waphakama wema waza wafudukela phakathi ezimbini izakhiwo. Simi ngokuchasene omnye eludongeni jikelele huts, hers, ilinde wam stalkers ukwenza intshukumo. Oko asikwazanga kuthabatha ixesha elide. Moose weza jikelele yembombo.
  
  
  "Njani yaye unqwenela wam girls, Harper?"
  
  
  "Yonke into waba imiqathango kunye ezimbalwa / *
  
  
  "Kodwa hayi njengoko pretty njengoko Sheila? Wayengomnye aph. Ndiza uxolo mna waphula yakho neck. Thina anayithathela sele kunye amaxesha ambalwa. Kodwa omkhulu imali iya muddy umfazi ke intloko, jija yakhe ukucinga."
  
  
  "Yena asikwazanga urob kuni."
  
  
  Moose weza ukuya kwi-lick. "Ngoko ke abo baye kuyo? Ndathola wakhe umsebenzi ngexesha Arlene ke indlu, kodwa andizange wathi, nabani na ongomnye malunga nemali. Ngoko ke njani ayikwazi baya kuba disappeared njenge yena wathi?"
  
  
  Wam ingalo waba hanging phantsi ukususela icala, kwaye waguqukela ngoko ke Moose ayikwazanga khangela isandla sam. Wakhe Luger bafudukela, waguqukela jikelele, kwaye Moose ukususela flag ka-imvume kuba uphumezo ukuya kwezi phantsi.
  
  
  "Ndicinga ukuba yena wenza impazamo kwi-ndizixelela Arlene," ndathi.
  
  
  "Kuza kwi, Harper!"
  
  
  Omnye umntu wahamba jikelele indlu kwaye weza phezulu emva kwam. Waba crouched phantsi, lakhe gun pointed at me. "Ndathi kuza kwi, sucker."
  
  
  "Musa shoot kuye," Moose sakhwaza. "Ndifuna ukuva oko yena sele ukuthi malunga imali."
  
  
  I-Luger dropped yakhe kwaye backed kwiintlanganiso i-cabin. "Arlene uphumelele Sheila phezu kwaye earned yakhe trust. Wandixelela ukuba ufuna wanikela kuye $ 10,000 kuba oku ufakelo. Ingaba ukuba akunjalo, Moose, okanye waye yena kukuxelela yayiyeyona ukuthandwa kuba oludala umhlobo?"
  
  
  "Yena wathi kwaba a ukuthandwa."
  
  
  Ngoko ke, waguqukela kwaye ducked nge-vula ifestile ye-hut. Wakhe shoulder betha i inkunkuma ezibhodini, kwaye baye banika indlela, spitting ngaphandle eluthulini. Ndeva Moose kwaye omnye umntu shouting ngexesha ngalinye enye. Yena onayo phezulu, wabaleka ukuya rafters, kwaye ufikelele kuba rifle abe nento yokuba ibambe apho. Umele kuba esaziwa ukuba ego izakuba bemkile. Arlene weza emva kwaye shifted yakhe ego. Yena ngenene misela phezulu kum.
  
  
  Ingxaki yayikukuba ukuba andiyenzanga baqonde wayengomnye obandakanyekayo de Moose wamngenisa imali kwakhona. Moose wathi ukuze abe onayo Sheila umsebenzi endlwini,
  
  
  
  
  
  Benza Arlene a liar kanye, noko ngenxa i-oversight. Moose wathi ngxi hadn ukuba ifunyenwe imali, nto leyo ukuqwalasela okuthethwayo yena ayikwazanga kunikela Arlene $ 10,000. Ukuba wenza yakhe a liar kabini. Kwaye yena wandinika le umgca malunga kangakanani yena waziva malunga Sheila kunye nam. Wandixelela nokuba ingaba ulinde yakhe ukufumana ngaphandle kweli trap aphile. Mhlawumbi nge gun.
  
  
  Elk wabaleka phantsi porch indlu. Wakhangela na buffalo. Yena threw ngokwakhe ngokusebenzisa ucango ngaphandle iyama wawa ngokusebenzisa floor. Alenka ke ego waba ngaphezu inkunkuma ezibhodini ayikwazi ukuphatha. I-ego waba pinned ukuba eludongeni. Yena yafunga kwaye writhed, ujonge kum.
  
  
  Wathabatha a inyathelo lesi-ngakulo kuye kwaye yakhe ego waba slapped kuwo ubuso nge blackboard. Ifuthe ngoko waba nomdla ukuba ibhodi shattered.
  
  
  Omnye umntu e kokutshona kwelanga ngapha kwefestile. Wayengomnye baphoselwe ngomhla ngu-a stiletto, kodwa waya ngokukhawuleza kwaye amadoda. Wakhe dodged ucango. Ukuba omnye Musa hadn khange wavusa yakhe ego, bazalwana Luger ingaba ngxi kuba ethiwe ngaphandle.
  
  
  Mna trotted yakhe jikelele yembombo. I gun waba ngxi apho, kodwa yakhe knuckles asikwazanga khona kuba oko. Arlene wahlala phakathi izakhiwo, bephethe reins a nervous horse kwi-nye esandleni sakho kwaye medium - ubude Mauser kwelinye.
  
  
  "Hamba kwaye get kuyo. Ndabuyela emva ukunceda wena, " watsho.
  
  
  "Hayi, weza kuni emva ukukhangela kunye boys kwaye sibone ukuba yonke into waba ke ngokunxulumene nesicwangciso. Ukuba ke akunjalo. Hers ingu liphila, kwaye baya kuyazi inyaniso. Ngaba stole imali evela Sheila. Yena wabaleka kude xa yena bamfumana baba ilahlekile. Andizange wayesazi ubune kuyo. Yena yenziwe kuwe. "
  
  
  Yena abalawuli a submachine gun e kuye.
  
  
  Kwaba baphoselwe kwi uthuli yi-Fiat. Wakhangela phezulu nje ixesha ukubona Moose ke companion lean nge-windows kwaye shoot Arlene. Gawk yaba .45 caliber kwaye ripped heee, ubuso ngaphandle.
  
  
  Wakhe screamed kwaye lunged e umntu, ngokuncothula ego nge-windows. Yena slapped yakhe ego kwi-ubuso kwaye sathi ego u-gun ingalo njengokuba nathi rolled phantsi nxenye zisebenza eluthulini street. A moose weza jikelele yembombo. Wathi wabona lencwadi ithi phezulu boulder, wavusa yakhe ego ngasentla intloko yakhe, waza wathabatha a inyathelo lesi-kwiintlanganiso kum.
  
  
  Umntu ngezantsi kum waba ukuzama incopho i gun kwi ilungelo icala, kodwa mna agcina wam ego ngomhla wakhe wrist. Wakhe ego betha kuye kwakhona. Yakhe, ndandisazi ukuba Moose ingaba kuza. Ngetyeli lokugqibela, kuya rolled umva. I-moose bakhululwe a boulder. Omnye umntu waye ehleli phezulu, kwaye boulder betha yakhe ego, kunye embi kangako isandi, njengoko ukuba knife waba kwi inyama. Ndaba akukho ukuthandabuza ukuba umntu efile. Ngaphandle ukuthandabuza.
  
  
  Moose wajonga baffled ngalo ka-jika iziganeko. Yena washukuma yakhe enkulu intloko kwi-disbelief. Ngoko wahamba phezu wakhe, umhlobo. Yena ripped i-.45 baphume jikelele umntu ke fingers.
  
  
  Mna crawled wakhe ukuba Luger. Waguquka jikelele, wakhe Moose esifutshane kuye kwi-axis powers. Kabini. Mna esifutshane kuye a okwesithathu njengoko waphakama wema, amehlo akhe wild kwaye emlonyeni wakhe ukuhambisa njengoko ukuba wafuna ukuthi into ethile.
  
  
  Ekugqibeleni, wawa kwaye kubeka ngxi eluthulini. Wathi chu onayo yakhe iinyawo zakhe. Umoya oyingcwele town seemed phantse cwaka, njenge graveyard. Waba kuphela umntu kwi-nen abo washiyeka aphile. Olude inkomfa waba phezu kwabo, kwaye umsebenzi wam kwenziwa, ngaphandle kokuba ukuba ndinixelele inkqubo eyenziwayo malunga infiltrators le - ' AX ' bases. Kodwa namhlanje uya kuba ezahluka-hlukileyo.
  
  
  Epilogue
  
  
  Ndafumanisa kwayo ngexesha Hawke ke ego Club echibini kwi-leafy Virginia emaphandleni, kufutshane comment = ingxwaba. Waba ethabatha kakhulu-luyafuneka sun baths. Ego ke bony elbows kwaye ngamodolo akhe baba ngathi ivory doorknobs.
  
  
  "Njani waba ukucoca?" Ndicela yakhe.
  
  
  "Izixhobo waziswa nokukhathalelwa. Sino ukuvala iziqu zehtu kwi-Carolinas kwaye i-denver, kodwa silifumene ulawulo bonke mafia spies. Ngethamsanqa, lo msebenzi waba kwi i-ekuqaleni kwethuba kwaye baya asikwazanga okokuba ngomhla we-na ebalulekileyo ulwazi. "
  
  
  "Ngokubanzi, mafia abazange bazi nantoni na malunga Rossi ke yaba kunye Communists okanye ukuba waye abakwicandelo espionage kuba 'AX'. Abruz mhlawumbi asikwazanga bazi kakhulu leyo. Wayeneminyaka nje suspicious. Kodwa suspicions kusenokuba deadly xa ufumana mixed phezulu kunye abantu ngathi Lew Rossi."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo evuliweyo omnye lingqina.
  
  
  "Kwaba expensive kwaye bloody, Isikhewu, kodwa ke umsebenzi wethu, zezenu wam. Ngu imdaka ushishino, kwaye baya musa kukunika medals kuba oko."
  
  
  "Ndiyazi," ndathi.
  
  
  "Ingaba ukulungele ukushiya kuba London namhlanje?"
  
  
  "Ewe, nkosi."
  
  
  "Isikhewu," lowo ngokuba ngaphandle njengoko uyise bafudukela kude. Wayehleli kwi chaise longue. "Abo, Umakhuluname, ulindele kuwe kwi-car?"
  
  
  "Reliable informant".
  
  
  "Ngaba kuthetha Valant ke ntombi?" wathi .
  
  
  * * *
  
  
  Barbara ndalinda impatiently. "Makhe ndiye kwenye indawo kwaye yiya umandlalo, Isikhewu. Namhlanje uza kuza kakhulu ngokukhawuleza." Yena bafudukela kukufutshane ukuba uze kum licking xa yakhe eshiya kuba club. "Waye yakho boss surprised?"Oh, kunjalo," ndathi. "Wayephantse speechless."
  
  
  
  
  
  Carter Isikhewu
  
  
  Counterparty Iarhente
  
  
  
  Nick Carter.
  
  
  Counterparty Iarhente
  
  
  Abazinikeleyo ukuba amalungu e-United States Imfihlo Inkonzo
  
  
  
  Wokuqala isahluko.
  
  
  Ngexesha chasing ezinobungozi umdlalo, i-hunter ngamanye amaxesha ifumanise ukuba wone unwittingly ojika iindima kunye akhe ixhoba lazo, kwaye sele ngoonyana victim. Abaninzi wild izilwanyana kuba cunning eziyimfuneko ambushes, ezifana Mato Grosso killer jaguar, apho wazimela kwi eyakhe umzila ukuba confuse kwaye ukubulala hunting izinja kunye enye swipe yayo claws, soloko killing yokugqibela dog kwi-pack kuqala. Kwaye rogue elephant Dabi, abo kwaphuhliswa a nasty habit ka-iyasika ngaphandle limbs ukusuka oluntu pursuers.
  
  
  Umntu ufumana ngokuqinisekileyo kakhulu cunning ambusher jikelele, kwaye lowo ngenyameko kwathathelwa ingqalelo oku kunjalo njengoko wahamba phantsi onzulu ihlathi indlela. Yaba olugqibeleleyo ndawo kuba i-ulalelo; kwaye hers, wayesazi kwaba kwakucwangcisiwe ukuba indlela.
  
  
  Wathi wabona lencwadi ithi ke ngenyameko, ngokucotha, ukubukela i-wonke umthi bush kuba yokuhamba-hamba, emamele kuba slightest isandi. Wam Luger, Wilhelmina, ukubeka ilungile yakhe holster, kodwa ngaphandle jikelezisa iinjongo zayo. I-Hugo stiletto ukubeka ngendlela suede scabbard strapped yam ilungelo forearm, phantsi jacket wayengomnye wearing. Wakhe mimmo kokuba nje iphumeze i-overhanging isebe xa weva isandi emva kwakhe. Nkqu phambi waguqukela jikelele, ndandisazi oko kuya ukuqwalasela okuthethwayo-umntu wawa esuka umthi emhlabeni emva kwam.
  
  
  Waguqukela nje ixesha ukubona isandla usihla nge knife kuyo. I-ibhityile, bukhali ukungasebenzi waba pointed phantse ngqo ngexesha lam axis powers.
  
  
  Lifting yakhe ekhohlo forearm to block ngayo, yena sathi umntu ke wrist. Ngexesha elinye, lowo poked umntu ke amehlo kunye isalathisi kwaye phakathi fingers yakhe isandla sakho sokunene. Kodwa yena icinezelwe yakhe free isandla sam bridge yakhe nose, nje ixesha ngaphandle amehlo akhe.
  
  
  Ego sathi kuye ezinye wrist kunye zombini izandla, waguquka waza waguquka kude kuye, kwaye pulled nzima, leaning phambili. Umntu flew phezu wam shoulder kwaye betha emhlabeni ngomhla wakhe emva. Rob zombie flew phandle kuwo ego ka-ngesandla. Mna flexed i-muscles wam ilungelo forearm, kwaye stiletto slid kwi-bam-audio cd. Phambi kokuba umntu abenako shenxisa, lowo tucked yakhe ibhityile umsinga ka-emu stiletto phantsi kwamaphiko chin kwaye igcine yakhe ego apho.
  
  
  "Okulungileyo comment ixesha elizayo," yena wathi kuye softly.
  
  
  Yena akusebenzi khange stabbed kwi-umntu ke chin njengesiqhelo. Ego igcine yakhe phaya kude kube ego ke amehlo narrowed kwi kum.
  
  
  Ngesiquphe, lowo chuckled. "Kakhulu okulungileyo, N3," wathi.
  
  
  "Nayiphi na iziphakamiso?" Ndibuze, ukususa i-stiletto ukusuka Ego ke, throat.
  
  
  Wayehleli phezulu kwaye dusted ngokwakhe ngaphandle. "Kulungile, ndibe kufuneka kuchazwe ukuba kufuneka usebenzise ngakumbi yakho hip kwi-phoselani. Kwaye ukuba yakho stiletto ayonto ingxaki, kwaye sibonwa bangaphaya i-isijamani Trapper ke Companion ukuba uthathe ukusuka kum. Kodwa ndicinga ukuba xa ninonke niyazi ukuba, nakanjani na. Kwaye kukhangeleka ngathi uphumeza ngokwenza umsebenzi wakho, nathi, akukho mcimbi into."
  
  
  Hugo wabuyela yona yayo scabbard. "Enkosi," ndathi.
  
  
  Yena ophunyezwe lokuqala uvavanyo ngomhla ephambili iikhosi zoqeqesho. Wam umchasi waba komncedisi Aikido instructor kwi - ' AX ' Academy, kwaye mna kwafuneka admit okokuba waye a liechtenstein okulungileyo umsebenzi owenza ngokuqinisekileyo ndakhumbula izakhelo ka mna-nkqo ekukhuseleni ilungelo. Sasivuya kwi emidlalo ye super-imfihlo esikolweni kuba ' AX ' agents.
  
  
  "Ngoku kuqhubeka kule indlela ude ube kufika ukunqamleza kunye indlela ezikhokelela emva uqeqesho embindini," yandixelela. "Silindele nantoni na."
  
  
  "Ndiya kusoloko uthando ngayo," yena wathi kuye, smiling.
  
  
  Mna ekhohlo yakhe ego apho waya phantsi winding indlela. Inyanga slid aphume emva amafu, ukususa i-eerie silvery kokumenyezela phezu isibhakabhaka. Wafuduka cautiously, ilungile kuba nantoni na. Xa abe ufikelele ukunqamleza, lowo lumisiwe okwethutyana. Wayesazi ukuba kwakungekho isandi indlela, apho ukuqwalasela okuthethwayo ukuba kwakukho okulungileyo ithuba ukuze kubekho umntu ongomnye kwi-iholo ezikufutshane. Ndaba nje waqala ngomhla we-indlela yam ukuba uqeqesho umbindi xa umntu jumped ngaphandle ngokusebenzisa ubumnyama kwi indlela ngqo kwi-phambili kum. Wakhe luger pulled ngaphandle kwaye ugqibile ngaphandle umntu kwi-ego ye-isixhobo. I-emu ke luger aimed ngomhla wakhe axis powers kwaye pulled i-phinda-phinda. Kwakukho nqakraza kwi-chitha ikhamera ye window.
  
  
  "Nisolko lwabafileyo," ndathi. "Gawk 9mm umhlambi dollar".
  
  
  I-nani sebumnyameni isuti laughed, kwaye ndabona okokuba waye wearing a stocking phezu kobuso bakhe. I-laughter kwaye stocking made kubuyela kum entloko Xa wayeneminyaka ngxi ukuzama nani ngayo ngaphandle, weva slight lwezempilo, ngasemva kwakhe. Le ndoda yaba nje decoy. Kodwa ukuba asikwazanga yenza umqondo. Instructors kuba zange isebenza kuzo njengesiqhelo ngokuchasene nani, bethu busuku exercises.
  
  
  Phambi kokuba ayikwazi baguqukele ubuso omnye umntu, waye waziva a sudden bukhali intlungu explode kwi 'base' ka yakhe skull. Oqaqambileyo ezongeziweyo flashed kwi kum sebumnyameni. Wam ngamodolo akhe buckled, zonke phezu hotel, kwaye betha emva yam intloko. Ndeva yakhe kwenye indawo, eliphantsi moan, a wheezing isandi, kwaye kwenzekile ukusuka jikelele wam owakhe throat.
  
  
  Ilizwi weva yakhe. "Kukuba kuye?"
  
  
  "Ewe, ukuba ke kuye," omnye umntu uphendule kunye abanye khetha ka-accent.
  
  
  Yena painfully kuvulwa amehlo akhe kwaye ndabona u-onzulu amanani yokudada ebumnyameni. Zombini kubo
  
  
  wear stocking zemaleko. Mna zilawulwe buza yakhe. "Yintoni na?"
  
  
  "Yokwenene ebomini, Umnu Carter," wathi angeliso accent. "Hayi esikolweni imidlalo efana ngaba wayecinga."
  
  
  Yena squinted ngokusebenzisa intlungu-blurred amehlo ukubona sichaza ka-ajongene phantsi stockings, kodwa kwaba omnyama ukubona into. Nawuphi na kunjalo, kuya asikwazanga thatha na brilliant deductions yokufumana phandle ukuba babe weren khange instructors ukususela uqeqesho academy. Mna ke nje ukuzama guess njani kokuba ifumene kwi territory xa omnye jikelele kwabo ukukhatywa kum nzima kwi-icala.
  
  
  Yena chuckled kwaye yafunga phantsi akhe impefumlo. Intlungu waba excruciating. Umntu nge-i-accent pointed a Colt Cobra 38 Ekhethekileyo kwi kobuso bam.
  
  
  "Kwaba kanye ukuqinisekisa lowo ufunda ukuba oku akusebenzi khange umdlalo, Umnu Carter," omnye kunye Colt wandixelela. Omnye umntu waba breathing shallowly kwaye wajonga njenge wafuna ukuba phinda a isifundo.
  
  
  Yena shoved i-small pistol emva egumbini lakhe pocket kwaye pulled ngaphandle i-mnyama imvulophu ukusuka ngaphakathi yakhe jacket. Nge guttural isandi, lowo dropped the imvulophu elandelayo kum emhlabeni.
  
  
  Omnye kunye accent wathetha kwakhona. "Lento umyalezo wakho superiors, Umnu Carter. Oku yethutyana i-upcoming inkomfa kwi-i-caracas. Ndicebisa ukuba yakho abantu ukuyifunda ngenyameko kwaye seriously."
  
  
  Ingqondo yam whirled kwi-painful ubumnyama. Inkomfa kwakukho intlanganiso phakathi i-american usekela kamongameli Umongameli Nomongameli Venezuela, esibizwa kanjalo scheduled ukuba zenzeke ngexesha Palacio de Miraflores, i-Mhlophe Palace, kuleminyaka kwiiveki ezimbini. Kwaba ebalulekileyo ezopolitiko msitho ukuba waba nicinge ukuba omeleze loqoqosho ezopolitiko ties phakathi kwe-United States kwaye Evenezuela.
  
  
  Yena waye wacela ukuba buza imibuzo ngoko ke ukuba babeya thetha nje kancinci kakhulu. Kodwa ke, yaphela incoko. Nabani na ukukhatywa kum ngaphambi koko waba ke undinike enye yokugqibela punch phambi kokuba ekhohlo. I-trouble naye waba ukuba wabathanda yakhe umsebenzi kakhulu kakhulu. Kweli xesha, yena aimed yakhe nzima qala kwi kwentloko yam. Ego sathi kuye yi-leg kwaye intliziyo yakhe jikelele, laughing. Waphulaphula i-mnyama ka-amathambo kwaye screamed, yokulahla yakhe ungqinelwano kwaye falling heavily iphezulu yakhe companion. Enye indoda recoiled, kwaye bobabini wawa.
  
  
  "I-fool!" Umntu kunye colt sakhwaza, uzama ukufumana iinyawo zakhe, ukuzama aim.
  
  
  Waba kwi iinyawo zakhe ngo ngoko, kwaye iingcaphephe waba phakathi kwam i gun, esibizwa imiqathango kunye nam. Yena slammed omkhulu fist kwi kobuso bam, kodwa mna ducked kwaye bounced ngaphandle wam jaw. Umntu ne-gun jumped phezulu kwaye wabaleka wangena izithunzi. Wayengomnye betha ngomnye umntu, smashing yakhe ego eliphezulu kunye yakhe fist. Wawa ngomhla wakhe emva kwaye mna threw ngokwam iphezulu kuye, kodwa lowo ufake yakhe futhi kwinani kobuso bam kwaye pushed. Hers flew, kwaye ngexesha hers waba emva kwi kweenyawo zayo, waba slipped kude kwi bushes.
  
  
  Kodwa yena akusebenzi khange ke xana kangakanani emu liked kicking kum, kwaye ke wandinika i-umbane uya asikwazanga nkqu nokwazi kokuba. Yena vumelani stiletto faka kwi isandla sam kwaye hurled ego emu emva kwakhe. Wathi, betha, i-emu kwi-emva njengoko kwakunjalo ungena i-dash bush. Yena screamed, clutched yakhe emva, kwaye dashed phambili, disappearing ingabonakaliyo kwi bushes.
  
  
  Njengoko mna approached i-emphaya indoda, instructor inyathelwe ngaphandle izithunzi emva kwam. "Tshini," lowo sakhwaza, " ngubani kokuya kwi apha?"
  
  
  Waya kwindawo apho wayigcina kwaye wabona stiletto sticking ngaphandle zonke phezu bandit ke, emva. Wathi. "Uyesu!" "Yintoni le esihogweni eyenzekileyo?"
  
  
  Wakhe stocking isigqumathelo isuke umntu kwaye wabona ukuba wayefile. Ubuso waba unfamiliar. "Sino guests," ndathi. "Omnye ekhohlo."
  
  
  "Ingaba ufuna ukubulala lena?" Wakhangela kancinci abagulayo.
  
  
  I - ' AX ' instructors ingaba mna-nkqo ekukhuseleni ilungelo specialists, kodwa uninzi jikelele kwabo musa ukuchitha kakhulu ixesha entsimini. Baya kufundisa kuthi ukwenza nto, kodwa ke, ungaze wenze imdaka umsebenzi.
  
  
  "Ukhangeleka ngathi ndazenza," ndathi, ukuphunyezwa mimmo i-karate ingcali kunye wam jaw hanging vula ukukhetha phezulu imvulophu wam attackers kokuba ekhohlo kunye nam. Ego evuliweyo ngayo kwaye ayikwazi barely ukufunda umyalezo kwi-dim moonlight.
  
  
  Ngomhla upcoming inkomfa kwi-i-caracas, i US urhulumente kwaye ingakumbi i - ' AX ' iingqiqo womnatha iya kuba subjected ukuba buhlungu humiliation kwaye embarrassment. Lo ngumzekelo vula umngeni kuba WONKE umntu: abo, into ifomu humiliation uza kuthatha njani kuya kwenziwa, ngokunjalo ukunqanda ego ukuba unako. Xa ufuna kuphulukana nayo, ihlabathi liya bona inefficiency ye-EU kwaye inefficiency ka-United States urhulumente kulo ihlabathi imicimbi.
  
  
  Esayiniweyo ngokulula "Spoilers". Lonke umyalezo, kuquka isihloko, waba oncanyathelisiweyoundo kunye kwi-software ke magazine clippings.
  
  
  A pale-faced karate instructor approached kum, squinting e abafileyo umntu. Xa ethetha, ilizwi lakhe laba yingqele. "Ingaba aba bantu shiya lo?"
  
  
  "Ngokuqinisekileyo," ndathi.
  
  
  "Ndingazibona oku, nceda?" Wacela kwi-i-instructor ke ilizwi.
  
  
  "Ndiza koyika hayi," ndathi.
  
  
  Ego ke ubuso ukuzaliswa umsindo. "Ngoku mamelani, Carter. Oku unfortunate siganeko kwenzeka ngomhla esikolweni emidlalo, oko ufuna ukuyenza. "
  
  
  Yena shoved iphepha kwi yakhe jacket pocket. "Udavide Hawke siya kufumana ingxelo epheleleyo."
  
  
  Wonke umntu kwi - ' AX ' yamthobela Hawke, nkqu umntu ke boss ngomhla uqeqesho embindini. Yena suspected ukuba instructor resented yokuba mna ichazwe ngokungqalileyo ukuba inkqubo eyenziwayo. Xa mimmo wahamba elidlulileyo kuye ukufumana yakhe stiletto, ndandicinga waye ke yima kum.
  
  
  "Ucinga ukuba ungenza ukuboleka oku iphepha ukusuka kum?" wababuza yakhe kunye sarcastic grin.
  
  
  Yena hesitated okwethutyana. Ndandisazi ukuba waba kakhulu ethanda ukwamkela umngeni, kodwa wayesazi malunga wam udidi. Ukuba omnye fact scared kuye, nangona yakhe omnyama belt kwi-karate.
  
  
  Yena inyathelwe bucala waza wathabatha ngaphandle kwayo stiletto. Yena ucocwe i-ukungasebenzi kwi abafileyo umntu ke, emva kwaye wawabuyisela ego yalo scabbard. "Uyakwazi ukuthatha umzimba ukuba uqeqesho embindini," ndathi, " kodwa shiya ego kukho ude ube kuva ukusuka Hawke. Kwaye musa ukuthatha nantoni na ngaphandle kwakho ego pockets."
  
  
  I-instructor nje stared e kum, ingqumbo ebhaliweyo bonke phezu kobuso bakhe.
  
  
  "Okwangoku, i-exercises ingaba ugqibile," ndathi. "Namhlanje akukho nto ixesha elide ngonaphakade hiding kwi-izithunzi."
  
  
  Yena umkile kwaye namakhaya emva kwiintlanganiso i-izakhiwo. Ndimele kuba ngokuba Hawke ilungelo kude.
  
  
  * * *
  
  
  Iimini ezimbalwa kamva, Hawke kwaye hers baba ehleli e-elide mahogany inkomfa itafile e - ' AX ' headquarters kunye intloko CIA, intloko Yesizwe-Arhente Yokhuseleko, oyintloko we Imfihlelo Inkonzo, kwaye umlawuli we-Venezuelan ukhuseleko Amapolisa. Inkqubo eyenziwayo wabuza aba bantu kuhlangana kunye nathi ngenxa ih nee-arhente baba ke ukukhusela i-caracas inkomfa.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo waba entloko yomkhosi wakhe, isitulo, uthetha nge-enkulu, stinking cigar. "Nonke kufumana iikopi umyalezo, gentlemen," wathi. "Ukuba nabani na jikelele ngaba ufuna re-luhlole yoqobo, ndiya kuba oko apha." Yakhe lean umzimba seemed electrified kunye amandla, kwaye bakhe nzima, icy amehlo wajonga ngaphandle indawo kwi-cheerful kobuso a Connecticut umlimi. Yena uqaphele, njenge kokuba ngoko ke, amaxesha amaninzi phambi,ukuze xa inkqubo eyenziwayo wathetha, abantu listened intently, kwaye nkqu ezi famous abantu.
  
  
  "Ayikho ke ilizwi kwi ngubani owenze oku?" I-CIA boss wabuza. Wayeyindoda mde, bomvu-haired umntu kunye piercing blue amehlo kwaye nalo lonke uhlobo amahlanu-inkwenkwezi jikelele.
  
  
  "Andisoze vumelani N3 impendulo ukuba corkscrew," inkqubo eyenziwayo wathi, sticking a cigar emlonyeni wakhe.
  
  
  Wabeka izandla zakhe kwi-ithebhule kwi-phambili kuye. Mna hate ezi bureaucratic iintlanganiso, ingakumbi xa ndino ukuphendula ezininzi imibuzo malunga iingqiqo.
  
  
  "Ke ukwenzeka ukuba irekhodi le mathiriyali baya kusetyenziswa kuba umyalezo ngokwayo," ndathi. "Thina ikhangelwe ngaphandle iphepha, size, clippings kwaye glue, kwaye la ngamazwi onke amaxesha amaninzi izinto babenako kuthenga ngayo nayiphi na jikelele eliwaka ndithenge kwiivenkile ezikwi ngingqi."
  
  
  "Uthini amadoda ngokwabo?" Intloko imfihlelo inkonzo wabuza impatiently. Waba stocky kwaye elifanelekileyo-haired, kunye ngwevu imigca kwi-iitempile. Wakhangela kakhulu nervous.
  
  
  "Umntu abo bambulala yakhe waguqukela phandle ukuba ibe shoe salesman kwi omkhulu kwisebe i-store apha kwi comment = ingxwaba. Akukho ndlela kwaphela. Yena akuthethi ukuba ingaba iingxelo ngayo nayiphi na zethu amasebe okanye amapolisa. Kwaye bonke ndinganixelela malunga wam ego umhlobo kukuba lowo ngu-a mde guy kunye a European accent."
  
  
  "- Russian?" I-NSA iarhente wabuza. Wanekhulu abantu abadala umntu ngobumhlophe iinwele kwaye elide jutting chin. Waba esinzima kwi iphedi ka kwi-phambili kuye, kodwa waba ukhangela kwi kobuso bam intently.
  
  
  "Mna andikwazi kuthetha, kuba ngokuqinisekileyo," ndathi. "Mhlawumbi yayiyeyona Balkan accent. Kwaye, kunjalo, kunokwenzeka iibhonasi."
  
  
  I-Venezuelan tapped yakhe fingers kwi-ithebhule. Wayeneminyaka elikhulu umntu nge-i-olive complexion kwaye mnyama, bushy amashiya. Waye umntu othe ngempumelelo frobbled ngaphandle Venezuelan urhulumente ngexesha uthotho coup nzame abanye ixesha edlulileyo, kwaye ngoku waye apparently worried. "Ngoko ke sino akukho unye ngubani ngasemva lo myalezo," wathi chu, kunye nzima accent.
  
  
  "Ndiza koyika ke ngoku imeko," Hawke ungeniswe. "Nkqu wam utyikityo akuthethi ukuba kuthetha nantoni na kuthi."
  
  
  "Ukuba ibingu phezulu kum, kuya wouldn khange abe Stahl worrying malunga nayo," i-NSA oyintloko wathi. "Lento yonke into mhlawumbi abanye uhlobo hoax."
  
  
  "Okanye nje abanye abantu abaya kuba grudge ngokuchasene nani," intloko imfihlelo inkonzo commented. "Amateurs abakhoyo, kulula ukuba ibandakanye ukuba babe bonisa phezulu kwi-i-caracas."
  
  
  "Andiqondi ukuba i-Russians okanye Red Isitshayina kuba ngonaphakade kwenziwa missions ngale ndlela," i-CIA umntu wathi chu. "Kodwa ke kubalulekile phantse ukwenzeka ukuba guess njani i-KGB kwaye L5 uya kuziphatha kule okanye ukuba imeko."
  
  
  "I-nzima kwaye yingqele fact omzimba," inkqubo eyenziwayo wathi, " ukuba kukho threat." I-qaphela ithetha malunga humiliation kwaye embarrassment, hayi nje breakdowns. Kwaye kubaluleke kakhulu ngokukodwa ukuba kuhlangatyezwana 'AX'. gentlemen? "
  
  
  Kwakukho emfutshane cwaka. Ekugqibeleni, i-CIA oyintloko wathetha kwakhona. "Yakho abantu musa get ukuya apho i-assassination umzamo kulindeleke,"wathi," to block i-executioners ' ih kunye zezenu." Wakhangela e-kwam
  
  
  "Ngokuqinisekileyo," inkqubo eyenziwayo wathi, leaning emva yakhe isitulo kwaye ujonge jikelele isitulo. "Ngoko ke ukuba' AX ' ngu nicinge ukuba abe kule nkomfa, ke kunokwenzeka ukuba umntu ufumana ucwangciso ukubulala zethu usekela kamongameli umongameli okanye umongameli wenkundla Venezuela, okanye zombini."
  
  
  Itafile waba bustling kunye umsebenzi. Intloko imfihlelo Inkonzo wajonga e Hawke grimly. "Andiqondi ukubona indlela sinako zoba ukuze inciphe ukususela amaxwebhu, Udavide," wathi. "Ndicinga ukuba ukhe ubene exaggerating yayo ukubaluleka."
  
  
  I-NSA yabasebenzi onayo phezulu ukusuka yakhe isitulo kwaye Stahl paced emva kwaye phambili ngaphandle ixesha elide isitulo, izandla clasped ngasemva yakhe emva. Wakhangela na retired British i-polonaise pacing igumbi. "Ndicinga ukuba sonke thatha kakhulu seriously," waxoxa esitsho. "I-liechtenstein qaphela basenokuba a hoax."
  
  
  Kude kube ngoku, wakhe ferret bebe ngaphaya koko, intsholongwane cwaka. Inkqubo eyenziwayo ufuna ukuva wonke umntu ke imbono phambi kokuba sibe zichaziwe zethu ngabakhe. Kodwa ngoku hers, mna wacinga ukuba ixesha kuba kum ukuthetha phandle.
  
  
  "Oku kubaluleke kakhulu kakuhle kwakucwangcisiwe kuba a joke," Tycho waxelela yakhe. "Wena khumbula, aba bantu zilawulwe yokufikelela kwi-territory le -' AX ' uqeqesho embindini. Kwaye babesazi okokuba igama lam zize zilawulwe ukufumana kwam phaya. Omnye kunye accent owanika kum qaphela wathi kakuhle ukuba: ndicebisa ukuba yakho abantu funda esi ngenyameko kwaye seriously. Ndakhangela jikelele isitulo. "Lowo asikwazanga jonga njenge waba joking."
  
  
  "Ukuba yena hadn khange ukuba ubulewe ngama umntu kule imeko, yena ingaba kanjalo zithe banyanzeleka ukuba thabathani zonke ngenye seriously," Imfihlelo Inkonzo esemthethweni wathi tartly.
  
  
  Ndandingasakwazi afford ukuba abe ngaphandle ngomhla we-bam ngabakhe. "Omnye abantu jikelele kum wayenolwazi revolver pointed at me, kwaye omnye waba ukulwa nam," ndathi coldly. "Ukuba kwakungekho, ubuya ngokuqinisekileyo thabathani seriously. Mna kusetyenziswa wam knife ngenxa mna luyafuneka ukumisa umntu, hayi ngenxa ndithanda ukubulala."
  
  
  Intloko Imfihlelo Inkonzo nje wavusa yakhe amashiya kwaye wanika mna a condescending ncuma. "Akukho criticism yakho isihlalo waba alungiselelwe kwenu, Umnu Carter. Ndiza nje ukuzama kuwazisa ukuba iinkonzo zokhuseleko yithi rhoqo ukufumana iingxelo ezinjalo. Thina nje andinaku afford ukuthatha ih seriously."
  
  
  I-Venezuelan zicacisiwe yakhe throat. "Ke, inyaniso. Kodwa lena ikhangeleka ezahlukeneyo kum. Kwaye apho kukho nakuphi na malunga nenkqubo yolawulo olumanyanisiweyo imfuza i umzamo kwi ubomi bam-mongameli, andinako umngcipheko kuyo. Wayengomnye zifunyenweyo-phinda ezantsi kwi ukhuseleko e Miraflores Palace ngexesha neenkomfa. Kwaye ukususela yakho usekela kamongameli umongameli kanjalo zinokuba sengozini, mna ndivuma kakhulu recommend ukuba uthatha enye precautions."
  
  
  "Ndifuna nje yathetha kunye usekela kamongameli umongameli," i-CIA oyintloko wathi. "Ego" - ayithethi ukuba bother kuwe ngamaxesha onke. Yena wathi, emu ukuba zonke ezine ndawo ziya ngxi kuba abantu phaya, kwaye lowo thinks ke ngokwaneleyo."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo ndakhangela emva e Imfihlelo Inkonzo umntu, owathi ezandleni zakhe clasped phezu emlonyeni wakhe. Nangona yakhe cynical izimvo, waba ngokucacileyo aware okokuba waye ngokukodwa elijongene ubomi kwaye personal kakuhle-ntle ye-usekela kamongameli Umongameli.
  
  
  "Ucinga ukuba?" Ego inkqubo eyenziwayo wabuza.
  
  
  Wakhangela e Hawke seriously. "Kulungile, ayo onayo ukuze admit ukuba sibe uthetha apha malunga ubomi inkomfa igumbi executives, ubuncinane okunokwenzeka. Ndiya kufumana enye abantu ukuba utyelele i-caracas ukuhlangabezana iimfuno zokhuseleko kwi-Venezuela."
  
  
  "Zonke ekunene," inkqubo eyenziwayo wathi, chewing ngomhla wakhe cigar. Yena wabaleka ngesandla ngonyana wakhe ngwevu iinwele, ngoko wathabatha ngaphandle i-iso rta cigar. "Njengoko kuba 'AX', thina wouldn khange ngokuqhelekileyo kuba iarhente kweli lizwe kuba intlanganiso. Kodwa ukusukela ' AX ' waba ngokukodwa ekhankanywe qaphela, ndiza ithumela wam engundoqo umntu-Isikhewu Carter - kwenkomfa." Yena waved e kum. "I-usekela kamongameli umongameli thinks bekuya kuba mnandi ukuba wayengomnye ekhatshwe ego, ngoko ke ndizaku hamba kakhulu."
  
  
  I-CIA oyintloko wajonga ukusuka kum Hawke. "Siza zikhathalele admitting kunye kubo."
  
  
  I-NSA umntu chu washukuma kwentloko yakhe. "Mna kwaye ukuba ukhe ubene kokuya kwi-wild goose nokususa," lowo quipped.
  
  
  "Mhlawumbi ngoko ke," Hawke ungeniswe. "Kwaye, kunjalo, kukho abantu malunga nenkqubo yolawulo olumanyanisiweyo imfuza." Uya phambili, enjoying i-linda. "A trap," waqhubeka, putting i-yingqele cigar emva emlonyeni wakhe. "I-qaphela uthi ukuba kuya kuba' AX ' abaya humiliate kuwe. Kwaye yonke lento i-vula umnxeba ku - 'AX'. Mhlawumbi omnye umntu ufuna N3 okanye yakhe ibe kuya kuba abanye ulterior motive."
  
  
  "Ngoko ke, kutheni yiya?" I-NSA iarhente objected. "Ndicinga ukuba ke into ethile uza kuba ninoyolo ukuba nihlale ngaphandle kwenye indawo enye into."
  
  
  Hawke chewed kwi cigar. "Ngaphandle kokuba ngu-hayi njani mna umthetho," wathi. "Andiqondi na unye ka-burying kwentloko yam kwi-intlabathi kwaye hoping ukuba threat uza utyibiliko okanye ukuba umntu ongomnye uza zikhathalele yonke into kuba nathi."
  
  
  "Thina wamkelekile ukuba ubekho, Senor inkqubo eyenziwayo," i-Venezuelan esemthethweni wathi.
  
  
  I-CIA umntu intliziyo yakhe intelligent, ezinzima gaze kwi kum. "Ndiyathemba ukuba yakho uhambo luza kuba uneventful," wathi.
  
  
  Yakhe, emu chuckled. "Bakholelwa kuyo okanye hayi, ndiyathemba ke, kakhulu."
  
  
  Yesibini isahluko.
  
  
  Kwaba Oyingcwele icawe kwi-i-caracas, kwaye sonke isixeko sasihlanganisene kuba festival. Kwakukho senkunzi enye paints, parades kunye colorful floats kwaye wonke umntu kwi-oqaqambileyo jonga costumes, concerts kwaye exhibitions
  
  
  kwaye dancing kwi-i_zikwere. I-caracas waba ekubeni fun kunye iinwele zakhe phantsi. Nangona kunjalo, kuya akusebenzi ukuba i-oqaqambileyo, andwebileyo carnival isimo ukuba ukuhlala nam xa mna ikhangelwe kwi igumbi lam ngomhla El Conde Hotel nje iintsuku ezintandathu phambi kwenkomfa. Yaba yingqele, frightening sensation a ngamandla omoya whistling ngokusebenzisa narrow cobblestone ezitratweni ezindala inxalenye town. Ndandingasakwazi kushukume eerie ndinovelwano ukuba isixeko waba ukuzama undixelele into ukuba lokubhiyoza waba hiding ukususela casual nakanye. Into ububi.
  
  
  I-inkqubo eyenziwayo flew ngaphandle ngaphambi koko kwaye waba sele esixekweni. Babecinga ukuba simele siye ngokwahlukeneyo kwaye ukuhlala kwiindawo ezahluka-hotels.
  
  
  Waba nicinge ukuba uqhagamshelane Hawke e encinane restaurant kufutshane i-american Zichaziwe-ofisi ngomhla ithoba o nentsimbi yesihlanu emva busuku. Oku wandinika iiyure ezimbalwa ngokwam, ngoko ndaya yembombo kiosk kwaye bought a newspaper kwaye bullfighting ikhasi. Ndithatha yakhe namaphepha angama-nam elikufutshane rock kwi sidewalk, kodwa ngenxa omoya, ndagqiba ukuba nihlale ngaphakathi. Mna ilungisiwe a Campari kwaye drank kwayo ngexesha mna funda yonke inkomfa stories, bemangalisiwe ukuba le foram waba ke yenza real iingongoma phambi kwaba zonke phezu.
  
  
  Xa mna ugqibile ukufunda newspaper, mna examined oludlulileyo bullfighting izinto. Mna anayithathela rhoqo liked elungileyo bullfight. Xa ufuna sikwi ndawo ishishini ka-killing kwaye uzama na ukufumana bambulala, kwaye nisolko ukudlala kunye ukufa - violent ukufa - bullfighting sele okhethekileyo fascination kuba kuni. Sihamba, ahlawule imali, kwaye get kwi-barrera-kwi-phambili umqolo. Kwaye uyazi ukuba kuya kubakho kufa kwi arenea, mhlawumbi nkqu ukufa a oluntu ekubeni. Kodwa nokuba ngaba ukufa ugwayimbo a senkunzi enye okanye umntu, uyazi ukuba - ubuncinane kweli xesha-uza kuza ngaphandle aphile. Akukho mcimbi abo uyafa, baya uphumelele khange kukubulala okanye yakho umchasi. Ngoko ke, nihlale yakho ihlawulwe sokugweba kwaye namava yonke into nge uluvo detachment ukuba uyazi ukuba uza kuba ukunika phezulu msinyane kangangoko ufuna ukubuyela ihlabathi ngaphandle name. Kodwa ngexesha ngayo, unako ngokuqinisekileyo bonwabele ukufa, complacent kwaye aloof ekufeni ukuze haunts kuwe ngomhla ezitratweni.
  
  
  Xa ndandisele ukufunda a newspaper malunga bullfighting, ndakhangela phezulu kwaye uqaphele umntu ukubukela i-kwam.
  
  
  Yena glanced ngokukhawuleza kwi-newspaper. Yena akuthethi ukuba ufuna umntu ukwazi into yakhe ego wabona. Wakhe gaze lingered khasi kwaye yena sipped yakhe Campari, ubukele umntu ngaphandle yembombo wakhe lingqina. Waye ehleli e itheyibhile ngaphandle, ujonge kwi kum nge window. Mna nento yokuba ndalubona ego ajongene phambi, kodwa ayisoze yenzeke kum ukuba ego ke kwinto yonke yakha yaba efanayo ukuba umntu ne-gun abo yahlasela nam uqeqesho embindini. Ke kusenokwenzeka ukuba enye indoda.
  
  
  Kodwa kukho mhlawumbi eliwaka abantu ngoluhlobo kwi-i-caracas. Yena ibambe inkqubo yokuhamba-hamba kwaye wajonga phezulu kwakhona. Umntu waba alahle ezimbalwa zemali kwi isitulo njengoko yena walungiselela ukuba emke. Waphakama wema kwaye wajonga e kum kakhulu ngokukhawuleza kwakhona.
  
  
  Emva kokuba umntu ekhohlo, lowo tossed ezimbalwa zemali kwi isitulo, tucked iphepha phantsi ingalo yakhe, kwaye abalandela kuye. Ngexesha mna ufikelele street, nzima traffic ezivalekileyo i-emu ke bona. Xa traffic isantya, waba akukho ndawo kuba wambona.
  
  
  Kamva, ngexesha restaurant kufutshane i-american Zichaziwe-ofisi, yena wathi, Hawke ngesi siganeko. Njengesiqhelo, waba chewing kwi elide cigar. Inkqubo eyenziwayo ngu-a true patriot, kodwa xa unabo a legitimate ithuba lokufumana Cuban cigar, lowo ngenene andinaku jika phantsi nah.
  
  
  "Inikisa umdla kakhulu," wathi thoughtfully, ebhudlayo umsi umsesane wam icala. "Kunjalo, kuya akavumelekanga ukuba kuthetha nantoni na, kodwa ndicinga ukuba sibe nento yokuba ngcono kuqhubeka nge extreme kakuhle."
  
  
  "Ukhe waziva ukuba Mhlophe Palace, nkosi?" Ndicela yakhe.
  
  
  "Mna lumisiwe nge ngaphambi koko namhlanje. Kukho izinto ezininzi abantu phaya, Isikhewu, kodwa bambalwa kakhulu organizations. Abantu jikelele ukhuseleko ngathi ayixhasi namnye ukuba abe ngaphezu onemincili malunga festival kunokuba inkomfa. Ndine engalunganga ndinovelwano ngalento."
  
  
  "Mna bazive ngathi andiyenzanga nkqu yiya phaya," mna ungeniswe.
  
  
  "Ndifuna wena ukuya palace namhlanje kwaye thatha ixesha elide, unobtrusive jonga jikelele. Kufuneka i-keen nose kuba trouble. Sebenzisa yakho ego kwaye ingxelo emva kwam ngomso, hayi xa."
  
  
  Ndicela yakhe. "Xa uza zethu usekela kamongameli-mongameli kunye yakhe entourage safika?"
  
  
  "Emva kwexesha namhlanje ebusuku. Yethu Efihlakeleyo Inkonzo steamboats iya kuba naye. I boss waba ke kuza ngokwakhe, kodwa kokuba ukuya Hawaii nge-mongameli."
  
  
  "Yintoni usekela kamongameli umongameli ucwangciso?"
  
  
  "Kuya kubakho eziliqela imihla sightseeing kwi-i-caracas yayo, engqonge i ariya kunye umongameli kunye namanye amagosa. Banquets, receptions kwaye private ithetha nge-Mongameli we Venezuela kanjalo uya kuba umbutho. Inkomfa iya ke ziquka vula ithetha nge Venezuelan ye-ofisi kamongameli nolawulo. I-cinezela, kunjalo, uya kuba lapho. Inkomfa iya kuba ngentsasa kwaye kwemini seshoni. Bekuya kuba ngcono ukuba kube shorter."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo wabaleka ngesandla ngonyana wakhe ngwevu iinwele kwaye stared ngomhla ingqinqwa indebe ikofu abe nento yokuba ilungisiwe ngaphambi koko. Sasivuya ehleli kwi-encinane booth yi-window. Kwakukho ezininzi abantu ezincinane restaurant, kwaye zonke jikelele kuthi kwakukho ezininzi incoko kwi-Spanish.
  
  
  "Xa engekho usekela kamongameli umongameli ke kuqala uluntu imbonakalo apha? "-
  
  
  Ndicela yakhe.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo tapped i-ash ukusuka yakhe cigar kwaye wajonga ezantsi mnyama, narrow street. "Namhlanje ebusuku, wathi ubani gala sangokuhlwa kwakucwangcisiwe kwi-Ego Imbeko y Palacio de Miraflores. Emva sangokuhlwa, kuya kubakho dancing."
  
  
  "Mna, nento yokuba ngathi abekho reception, nkosi," ndathi.
  
  
  "Besele kuba izimemo kuthi," inkqubo eyenziwayo wathi, chewing ngomhla wakhe cigar. "Eneneni, sifumane imvume kuzimasa zonke iziganeko ukuba ingaba wenze isicwangciso kuba umongameli, usekela kamongameli. Andiqondi ukuba sidinga ukundwendwela zonke jikelele kwabo, ukususela threat wayeza inkomfa ngokwayo, kwaye ukusukela Imfihlelo Inkonzo guys iya kuba kwi kwabo jikelele iwotshi, iqinisiwe kwi-ingakumbi otyebileyo umongameli, usekela kamongameli. Kodwa sidinga ukuba lapho ngomhla forefront sehlo, ukuba kuphela sidinga ukuya kuhlangana kunye Imfihlo Inkonzo yabasebenzi kwi-umntu."
  
  
  "Ingaba sihamba ngokwahlukeneyo?"
  
  
  "ewe. Wonke umntu kodwa ukhuseleko abasebenzi baya kucinga ukuba sisebenzisa amalungu embassy apha kwi-i-caracas. I-usekela kamongameli umongameli uyayazi zethu phantsi kwaye iya kudlala ihamba kunye emu."
  
  
  Yena ayikwazi bona worry imigca jikelele Hawke ke piercing amehlo. "Uyazi,"ndathi," kubalulekile iselwa kunokwenzeka ukuba ababhali beli isilumkiso ingaba ucwangciso nto ngakumbi violent ngaphandle ukuqhankqalaza kwi-phambili Mhlophe Palace."
  
  
  "Okanye mhlawumbi ke nje omkhulu joke apho umntu sits kwaye laughs e kuthi phezulu zabo sleeve."
  
  
  Hers, lowo shrugged. "Mhlawumbi." Kodwa mna wouldn khange trust ukuba kuthi okwethutyana.
  
  
  "Nisolko ukuzama intuthuzelo kum, Isikhewu. Mna kufuneka yokufumana ubudala."
  
  
  Yakhe, chuckled. "Ndifuna ukuqondisisa ukuba relax, nkosi."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo wathabatha ngaphandle yakhe iso rta cigar kwakhona kwaye tossed ngayo kwi-small ashtray. "Ndifuna nje ufuna ukufumana uid oboyikisayo ndinovelwano ukuba into deadly ngu ke kwenzeka baza babambisa nathi ngaphandle balinde."
  
  
  Waba ujonge kwi-isitulo kwakhona. Wandibulela ukuthi into khanyisa-the isimo, kodwa ayikwazanga ukuba into. Oku ndinovelwano kanjalo ezichaphazelekayo kum.
  
  
  Phambi kwexesha ngentsasa elandelayo, yena waziswa nge taxi ukuba Palacio de Miraflores. Kwaba kudala enkulu yokwakha, njenge eliwaka amagumbi. Inkomfa wayeza kubanjwa ngendlela enkulu reception indawo. Reception, isidlo sasemini kunye evenings iza kubanjwa kwi-banquet iholo kwaye i-grand ballroom.
  
  
  Yena yabonisa yakhe credentials e engundoqo abalindi ngasesangweni, kwaye waba nako ukungena ngaphandle ubunzima. Eneneni, kwaba kakhulu lula. I-Venezuelan amapolisa kwi rhafu seemed kuba uzama kakhulu nzima ukuba nceda. I-palace waba ezivaliweyo ukuba yamacebiso okwangoku kuba inkomfa, kodwa ngaphakathi kwaba crowded kunye abantu owathi ezikhethekileyo iphumeza okanye baba ngayo nayiphi na indlela idibene ne-inkomfa.
  
  
  Kwabakho real ukuze ngaphakathi. Waba impressed. Baya nkqu ekhohlo utyelelo izikhokelo kwi rhafu ukunceda esemthethweni visitors get zabo iibheringi. Njengoko ndandikho emi ukhangela kwi Holst ke large-oli ukupeyinta yi-ongaziwayo Latin i-american imvumi, a guide approached kum.
  
  
  "Perdóneme, senor. Siento molstarle.
  
  
  "Ke, siyavumelana," yena wathi kuye kwi-Spanish. "Nisolko not bothering kum."
  
  
  "Ndifuna ukuqondisisa ukuba kuwazisa yintoni phantsi iholo kwi-Picasso Iholo," umntu smiled. Nen waba wearing a ngwevu efanayo cap ukuba reminded kum i-Latin inguqulelo Goshawk.
  
  
  "Gracias," ndathi. "Ngokuqinisekileyo ndiya bona ego phambi ndishiya. Yaye amapolisa kumisa headquarters entendelezweni?"
  
  
  "Ewe," wathi. "Kwi-imo apartments. Yiya ziyizise oku corridor kwaye uza kungena kuyo."
  
  
  Ego ibulele yakhe kwaye sangena enkulu igumbi ukuze kwaba ngoku isetyenziswa njenge ukhuseleko headquarters. I-atmosphere waba hectic, kodwa relaxed ukuba kunokwenzeka. Phones baba ringing, amagosa baba ekubeni ezinzima iincoko, kodwa abanye abantu baba joking, laughing, kwaye uthetha malunga festival okanye bullfight kwi ilanga. Kukho seemed ukuba abe ezininzi nempixano. Kamsinya i-usekela kamongameli umongameli ibilindelekile, kwaye ukhuseleko abalindi baba ukuzama ukuba ahlanganisane iqela ukuya airport.
  
  
  Mna wathetha a ezimbalwa CIA abantu ndandisazi, kodwa ke, asikwazanga k ubonakala ngathi ingakumbi anomdla inkomfa. Jikelele kwabo, Odin wachitha kwimizuzu emihlanu ndizixelela ukuba nam malunga a dancer abe nento yokuba zahlangana ngobusuku ngaphambi. Akukho namnye akholelwe threat. Waphuma phandle ngokusebenzisa amagumbi kwaye wahamba ngokusebenzisa palace, ujonge kwi-ajongene nayo. Mna andazi yintoni mna kulindeleke kwayo ukwenza, ngoko ke jonga - mhlawumbi umntu owenza & ncamathiselamessage status nam restaurant, andimazi. Kodwa mna kanjalo balingwe ukuhlola imeko ukufumana i-unye ye-palace kwaye ukhuseleko ego, njengoko Hawke baye. Ngelishwa, bazalwana impressions bengengabo ngcono kunokuba yakhe. Ndeva ngathi mna ke ehleli kwi nihamba-sindululo rigidness ukuba waba babotshelelwe ukuba explode xa wonke umntu nokuba kulindeleke ukuba kuyo. Kwaba i-unpleasant sensation.
  
  
  Njengoko ndandikho eshiya, omnye CIA agents sathi kum.
  
  
  "I-Venezuelan ukhuseleko amapolisa kufuneka ababanjiweyo iqela radicals, kwaye baya kuyigcina ih kwi-iiseli de lento phezu," yandixelela. "Akukho nto jikelele comment = ingxwaba, akukho ndlela kuhlangana yakho attackers. Kuyo yonke fronts, yonke into ikhangeleka icimile. Ingxaki kukuba umongameli, usekela kamongameli akuthethi ukuba bathabathe umsebenzi seriously.
  
  
  Yakhe, wajonga e kuye. "Kulungile, oko ndinako cinga ngomnye isizathu."
  
  
  "Ukuba wouldnt?"
  
  
  "Ke sikwi iingcali," ndathi pointedly. Yayo, intliziyo kwaye wahamba kude kuye phambi kokuba ayikwazi kuthi omnye ilizwi. Mna akusebenzi khange ingakumbi impressed kunye omtsha, oqaqambileyo, fuzzy-faced boys i-CIA waba hiring.
  
  
  I-usekela kamongameli umongameli bafika emva kwexesha ngaphandle siganeko. Ezitratweni kwi indlela i-hotel apho yena Egos baba staying baba teeming kunye abantu ukujija ... i-american kwaye Venezuelan iinkwenkwezi. Mna ke ngomhla hotel ukuze ulondoloze arrival kwaye kwaba indoda yempumlo. Intloko Imfihlelo Inkonzo agcina yakhe isithembiso malunga ezingaphezulu abantu. Ego agents baba kuyo yonke indawo. Ngelixa umncinci, babesazi ukuba abe ethabatha zabo umsebenzi seriously.
  
  
  Kwi-ngokuhlwa, yena kwambatha a tuxedo kwaye bathabatha i-taxi emva Palacio de Miraflores. Ufana ubusuku ye-Academy Mbasa kwi-Hollywood. Ezitratweni baba bekelela kunye nabantu traffic waba ukwenzeka. Kwaba yokugqibela elide ukuthintela ukuba palace. Kweli xesha, eyona abalindi ngasesangweni waba ezivalekileyo yi-zokhuseleko yabasebenzi. Ngaphakathi, kuyo eliphezulu-ceilinged reception iholo, i-usekela kamongameli Umongameli wema surrounded nge khetha ezimbalwa amalungu cinezela.
  
  
  I-usekela kamongameli umongameli yaba mde umntu, kwaye lowo towered phezu kwezininzi abantu jikelele kuye. Wayeyindoda mhlophe-haired noble umntu, uzole kwaye agciniwe. Ilizwi lakhe laba weva kuphela ngabo abo closest kuye xa waphendula imibuzo evela journalists. Olandelayo kuye sat Ego, a pretty onzulu-haired umfazi kwi ephuma kwesi sixhobo elide blue dress. Ndafumanisa ngokwam studying abantu kwakhona, kodwa andiyenzanga khangela into suspicious. Mna eqale ukuba ummangaliso ukuba NSA oyintloko waba ekunene. Mhlawumbi inkqubo eyenziwayo kwaye mna baba ethabatha oku kakhulu seriously. Mhlawumbi umntu kwi-restaurant waba nje Venezuelan abo nje liked ukuba stare e foreigners. Okanye mhlawumbi abo abantu uqeqesho umbindi kwakukho nje ukuzama scare kum nge ukuba gun. Mhlawumbi.
  
  
  I-banquet waba mkhulu, kodwa uneventful. I-Venezuelan umongameli wabonakala kwi epheleleyo military attire nge axis powers lizele medals. I-usekela kamongameli umongameli wahlala ngasekunene, entloko yomkhosi elide banquet isitulo. Eda kwaba i-ezibalaseleyo remix ka-continental kwaye Venezuelan dishes, kwaye wines baba nkqu ngcono.
  
  
  E-sangokuhlwa, a beautiful young kubekho inkqubela-sat phantse opposite kum. Yena waye ebukeka umfazi kwi-ithebhule: voluptuous, slender, kunye elide onzulu iinwele kwaye startlingly onzulu blue amehlo. Wayengomnye wearing a omnyama crepe dress nge plunging neckline, revealing ekuqalekeni a breathtaking nani. Yena ibambe wam iliso amaxesha amaninzi xa amehlo, kwaye xa yena smiled e kum. Kamva, kwi-ballroom, weza phezulu kum kwaye ungeniswa herself.
  
  
  "Igama lalo ngu Ilsa Hoffmann," utshilo kwi-lightly accented isingesi.
  
  
  Yena wandinika omkhulu ncuma, kwaye ndandingasakwazi uncedo ukucinga ukuba ngaphezulu ozibonileyo yakhe, bangcono yena wajonga. I-ziqinile omnyama dress wagxininisa swell yakhe epheleleyo breasts kwaye dramatic igophe wakhe hips. Yena ayikwazanga wear nantoni na phantsi dress, kwaye yakhe erect amaza amancinane amanzi baba ngokucacileyo ebonakalayo ngokusebenzisa engqongileyo fabric. Wayengomnye taller kunokuba abe nento yokuba imagined, kwaye yakhe legs kwakukho ixesha elide kwaye slender.
  
  
  "Ke kumnandi kuhlangana nani, Ilse," ndathi. "Igama lalo ngu-Scott Matthews."
  
  
  "Wakhe hotel akuthethi ukuba stare kwi nani ngexesha lunch, kodwa kobuso benu ikhangeleka ngoko ke abantu abaqhelekileyo. Mna umsebenzi apha kwi-embassy kwi-Germany. Ayikwazi wena ndakubona kuye, wena, apho?"
  
  
  "Ke kunokwenzeka," ndathi. "Mna umsebenzi kwi-i-american Embassy, kutshanje transferred jikelele Paris."
  
  
  "Ah, mna uthando yakhe Paris!" Yena smiled kwakhona. Wakhe amehlo baba libanzi kwaye babemsulwa, kwaye yakhe ncuma attracted nawuphi na umntu kunye abahlala igazi wakhe veins. Wayengomnye i-incredibly beautiful kubekho inkqubela. "Amaxabiso ingaba uphezulwana kakhulu kunokuba wam hometown ka-Hamburg."
  
  
  "Mna kwafuneka elungileyo ixesha Hamburg," ndathi, bemangalisiwe malunga yakhe accent. Kwaba ikakhulu isijamani, kodwa kukho seemed kuba into ethile kokuya kwi. Kodwa umculo waba ukudlala, kwaye yena ungafuni inkunkuma ixesha ukucinga ngayo. "Ufuna umdaniso?"
  
  
  "Kakhulu," utshilo.
  
  
  Thina inyathelwe ngaphandle kwi crowded umdaniso floor. Elincinane lamasoldati, waba ukudlala ngexesha elinye end omkhulu iholo. Abantu baba omisiweyo kwaye uthetha amancinane amaqela kwaye loitering jikelele umdaniso floor. Ilse waba ubambe yakhe kakhulu vala, kwaye yena asikwazanga ngathi ayixhasi namnye engqondweni. Yena icinezelwe yakhe eshushu umzimba ngokuchasene zam kwaye smiled kwi amehlo am. Isiphumo waba sensational.
  
  
  Kwi-ephakathi ingoma, i-usekela kamongameli Umongameli Nomongameli Venezuela washiya ballroom kuba private incoko. Iqela plainclothes abantu wahamba nabo. Yena bazibukela okwethutyana, kwaye Ilsa uqaphele.
  
  
  "Mna anayithathela zahlangana yakho usekela kamongameli umongameli," wathi, " kwaye mna ngokwenene njengaye. Yena ufumana i-real diplomat, ngoko ke ezahlukileyo ukususela umfanekiso "caricature i-american"."
  
  
  "Andisoze ukugcina imali, emu liked kuwe kakhulu," mna smiled.
  
  
  "Lowo ikhangeleka ngathi kakhulu gentlemanly, elinovakalelo umntu," yena uphendule seriously.
  
  
  I-music imile. Sasivuya iyonela kububanzi bephepha ngamnye enye. Mna kwakunjalo ekuqalekeni ukuba unqwenela mna kokuba ngakumbi ixesha kuba ngokwam kwi-i-caracas. Ilse basenokuba kakhulu glplanet diversion. "Kulungile," ndathi,"mna liked kuyo."
  
  
  "Nisolko omhle kakhulu dancer, Scott," watsho. "Unezinto ezininzi torero nemvakalelo.
  
  
  Ingaba ungathanda bullfighting? "
  
  
  "Mna jonga kakuhle xa ndinako," ndathi.
  
  
  Yena smiled. "Ah, omnye abazinikeleyo bullfighter!" "Ndiza i-bullfight namhlanje, hayi xa. Carlos Nunez ngu zam endizithandayo bullfighter."
  
  
  "Ndithanda El Cordobes," ndathi. Ndandisazi wakhe name waba isimemo, kodwa ndaba ngakumbi ebalulekileyo izinto ukwenza ngaphezu jonga a bullfight. Kanjalo ndaba i-innate suspicion yabasetyhini ababe ngoko ke olukhawulezayo ukuthatha phulo xa baya kuqala kuhlangatyezwana nazo.
  
  
  "El Cordobes ngunyana wam wesibini ncwadi," utshilo enthusiastically. Wakhe blue amehlo yatyhila ntoni yena, nento yokuba suspected zonke noku - ukuze abe liked kwayo nje kangangoko yena liked yakhe. "Kufuneka khona. Izawuba elikhulu bullfight."
  
  
  Amehlo am zahlangana hers. "Apho kukho wena oza kuhlala?"
  
  
  "Kwi-yangaphambili, ke ngomhla shady icala," watsho. "Andisoze abe yedwa."
  
  
  "Andisoze ndiye ukuba ndifumana ithuba," ndathi. "Mna, nento yokuba uthando ukubona nawe apho."
  
  
  "Mna, nento yokuba uthando ukubona kwenu, kakhulu, Scott."
  
  
  Wayesele eza buza yakhe ngaphandle kuba omnye umdaniso xa wabona umntu ehamba ngaphandle ballroom. Mna kuphela wayenolwazi kwikota ye-ego uphando abantu, kodwa ndandisele pretty na kwaba umntu owaye ubukele nam rock.
  
  
  "Xolela kum, Ilse," ndathi sharply, kwaye abalandela umntu.
  
  
  Kokuba sele ophunyezwe ngokusebenzisa libanzi doorway. Abanye abantu onayo kwi-indlela yam kwaye bema kum. Ngexesha mna ingenile corridor, lowo ayikwazi kuphela kuba ubonile yi-emva emntwini ke intloko njengoko yena ngokukhawuleza wahamba ngakulo engundoqo abalindi ngasesangweni ye-palace.
  
  
  Xa lowo onayo apho, waye sele ngaphandle. Waba ngokukhawuleza ophunyezwe mimmo iqela guests e abalindi ngasesangweni, wehlela yi-mimmo abalindi kwi amanyathelo. Mna akhange na ebone le ndoda naphi na. Waba bemkile. Yayo, waya phantsi amanyathelo emhlabeni inqanaba kwaye & ncamathiselamessage status i-mimmo ezimbini couples ehamba ekupheleni yokwakha. A dark nani waba nje ukuguqula yembombo kwi-kolawulo palace iindlela zokhuseleko.
  
  
  Yena hurried phantsi indlela, ngoko ke waphula kwi phumeza xa wayeneminyaka ingabonakaliyo. Yena umisiwe briefly kwi-ndawo apho umntu kokuba waguqukela yembombo. Enye indlela ophunyezwe ngokusebenzisa moaning izakhiwo, kodwa kwakungekho namnye kuyo.
  
  
  Siqalekiso phantsi kwamaphiko impefumlo, yena wabaleka phantsi indlela, ukugcina yakhe amehlo kwi egadini. Mna nento yokuba uye malunga amabini unit-format xa amadoda amabini weza ngaphandle izithunzi kwi-phambili kum. Omnye wabo kokuba i gun esandleni sakhe.
  
  
  "Nyulu vaya tan de pris!" watsho omnye kunye gun. "Espere un minuto, popshot". Yandixelela ukuba kuyigcina imiyalelo yam ego vula apha.
  
  
  Apparently, babengabantu ezimbalwa amalungu Venezuelan ukhuseleko amapolisa. Baya asikwazanga kundazi yi-emehlweni abo. Omnye kunye gun waba kakhulu arrogant.
  
  
  "Mna umsebenzi kuba i-american ingqiqo," yena wathi kuye kwi-Spanish. "Ingaba ubona umntu ukuza apha?"
  
  
  "I-american iingqiqo?" "ke, isinye ne-gun." "Ke kunokwenzeka. Phakamisa izandla zakho ngaphezu intloko yakho, nceda."
  
  
  "Jonga, thatha tailor!" Ndamxelela. "Ndizama ukuba babambisa umntu owahamba phantsi le indlela. Yena ke slipping kude ngexesha nisolko ubambe kum."
  
  
  "Nangona kunjalo," watsho omnye kunye gun,"mna kufuneka ujonge kwi nani."
  
  
  "Zonke ekunene, mamelani, ndiza kukubonisa yam, namaphepha angama -" ndathi angrily.
  
  
  Ezinye ngokuthula approached kum nge sullen intetho kwi ubuso bakhe. Hers, abe ufikelele kuba yakhe ID ikhadi. kwakamsinyane nje yena wafika. Lowo ngoko nangoko punched kum ubuso, knocking kum ngaphandle iinyawo zam. Wakhangela ngomhla ababini kubo kwi-disbelief. Yakhe, ndeva ukuba Venezuelan imfihlo amapolisa ingaba pretty nangona sikwimeko yoqoqosho enzima, kodwa kwaba funny.
  
  
  "Ngaba kwakukho wathi, ukubamba yakho izandla phezulu!" watsho umntu abo betha kum. "Siza kuqwalasela kuwe kuba uchazo."
  
  
  Omnye kunye gun waba bephethe i-revolver kufutshane kobuso bam. "Ngoku nawe futhi ke hlala apho kwaye ivoti kunye izandla zenu ngomhla sidewalk xa siya kukhangela kuni."
  
  
  Mna nento yokuba kokuba ngokwaneleyo. Mna ke ukudinwa ekuqhutywa kunye umkhosi ka-rude ukhuseleko yabasebenzi, kwaye bendiphantsi ingakumbi ukudinwa ye-stupidity abo amabini plainclothes amapolisa.
  
  
  I-gunslinger ukukhatywa yakhe kwi ankle, kwaye omnye cracked loudly. Ngexesha elinye, ego sathi kuye isandla kunye gun kwaye pulled nzima. Andiyenzanga care ukuba liechtenstein gun waya ngaphandle kwaye wonke umntu wayenolwazi intliziyo attack. Kodwa ke asikwazanga umsebenzi. A policeman flew elidlulileyo kum kwaye betha kobuso bam nzima. Wayengomnye sathi yi-gun njengokuba kubhaliwe flew yi-mimmo, kwaye snatched i-ego baphume ezandleni zakhe. Enye indoda lunged e kum. Oko rolled kude kuye kwaye lowo, betha, i-sidewalk. Ndabeka i-butt wam gun ukuba emva ka-Ego ke intloko, kwaye lowo collapsed elandelayo kum. Yena onayo yakhe ngamodolo akhe nje lokuqala umntu waba ukuzama ukufumana yakhe iinyawo zakhe. Wayengomnye shoved kwi-ubuso nge revolver, kwaye i-emu froze.
  
  
  Abayo ezinye isandla, mna pulled my I. D. ngaphandle, jikelele wam pocket, kwaye igcine ngayo ukuya kwi-Ego ke ubuso ngoko ke akazange abenako ukuyifunda. "Yesibini cop waba uzama uku hlala phezulu, ukuzama kugxila kum.
  
  
  Ndicela yakhe kuqala. "Ufuna ukufunda isingesi?"
  
  
  Yena stared e kum okwethutyana, panting, ngoko ke glanced ngexesha lakhe crumpled companion. Xa wakhangela emva ekuqaleni kwam, kwakukho amatsha uhlobo resignation kwi ubuso bakhe. "Ewe," wathi. Yena ngokukhawuleza examined wam ikhadi. "Ingaba ne - 'AX'?"
  
  
  "Yintoni mna ke ukuzama kukuxelela," uyise wathi impatiently.
  
  
  Yena wavusa yakhe onzulu brows. "Ukhangeleka ngathi yimpazamo lenziwa."
  
  
  Ndema phezulu, kwaye lowo struggled yakhe iinyawo zakhe. "Ngoku makhe siqwalasele yakho ikhadi," ndathi quietly. Wathabatha ngaphandle ego kwaye zinikezelwe oko kum. Xa wayeneminyaka ekubeni tested, lowo kwamnceda yakhe companion phezulu. Umntu ayikwazanga sibulale umlinganiselo kwi ekunene kwakhe leg. Xa lowo ndabona ukuba bakhe ankle waba alaphukanga, abanye hostility wabuyela ubuso bakhe.
  
  
  I. D. ziqinisekisiwe. Ewe, kwaba imfihlelo amapolisa. Wabuyela ikhadi, ihamba kunye indoda yesibini u-gun. Yena ngokuthula olwamkelekileyo kuyo.
  
  
  "Zonke ekunene," ndathi. "Ngoku ke sikwi kunye ndonwabe." Layo eqale ukuba ndiye kude.
  
  
  "Kuza kufuneka inike ingxelo kuyo?" umntu ne-gun wabuza.
  
  
  Yena sighed. "Hayi ukuba uyeke ebhekisa loo nto ngalo kum," ndathi, ebhekisa revolver. Yayo, intliziyo kwaye namakhaya emva phambili palace. I-mysterious umntu disappeared kwakhona. Kwaye ekubeni yinxalenye oku ukhuseleko lwendlela waba ngenene uqala ukufumana kwi-bam nerves.
  
  
  Lwesithathu isahluko.
  
  
  Ngentsasa elandelayo, wayengomnye wabuza ngelizwi Collins, iarhente eliphetheyo ye-CIA ke, imisebenzi, ukuba uqhagamshelane West isijamani Embassy ukubona ukuba kubekho inkqubela ekuthiwa Ilse Hoffmann isebenza apho. Kwaba icawe ne-ofisi waba ivaliwe, kodwa Collins wayesazi i-isijamani unozakuzaku ubuqu kwaye ayikwazi umnxeba Emu ke ekhaya.
  
  
  I-unozakuzaku wathi ukuba kubekho inkqubela ekuthiwa Ilse Hoffmann imisebenzi apho, kwaye wanika inkcazelo ukuba i kstars....oku iqinisekise kum okokuba kwaba bam girlfriend ndandidibana ngobusuku ngaphambi. I-unozakuzaku wathumela yakhe noosekela-mongameli kwi-reception waza wamxelela Emu ukuze abe ayikwazi ukuthatha omnye abasebenzi ilungu naye. Mhlawumbi Ilse kokuba wabonakalisa banqwenela ukuya, kwaye abe nento yokuba ithathwe yakhe.
  
  
  Mna balingwe ukhumbule abo waye ehleli olandelayo ukuba Ilsa e sangokuhlwa. Ndandicinga ndakhumbula ukuba wayengomnye surrounded yi-eliphakathi-iphelelwe abantu. Nabani na jikelele kwabo basenokuba kwi kwezabo. Yokuba yena kamva approached kum, yedwa, ayikho ngokwayo remarkable. Kwaba cacisa ukuba estestvenno ukuba Heee ingaba ufuna ukufumana ngakumbi umdla inkampani.
  
  
  Collins balingwe ukunxibelelana yabasebenzi kwi yakhe ekhaya, kodwa kwakungekho impendulo. Le guy waba mhlawumbi ekubeni fun kwi imini yakhe ngaphandle.
  
  
  I kubekho inkqubela wajonga real, kodwa ukuba asikwazanga yenza kum na ngaphantsi suspicious. Mna ngxi wayenolwazi engalunganga ndinovelwano ngalento ukunikezelwa. Inkqubo eyenziwayo made eziliqela iingcebiso kwi-CIA kwaye Venezuelan ukhuseleko amapolisa. I-balinde seemed tighter ngoku, kodwa ndinovelwano asikwazanga hamba. Hawke kokuba oko, kakhulu. Premonitions asingawo kakhulu ezenzululwazi, kodwa wam dell kufuneka bafunde ukuba unakekele incindi. Babe ukuphuhlisa ngokusebenzisa uthotho ezincinane iinyaniso ezingekho ngokwaneleyo ukuba shock kuwe qho conscious umphakamo, kodwa kukho premonitions ukuba uza ukukhanya a red ngcwele kwenye indawo nzulu ngaphakathi kwenu. Mna andazi yintoni. Ndazi nje ukuba mna anayithathela egciniweyo ubomi bam amaxesha amaninzi ngokulandela wam guesses.
  
  
  Mhlawumbi waba nto ukwenza kunye kubekho inkqubela, okanye nkqu umntu yena, nento yokuba ebone kwi-rock, okanye mhlawumbi nkqu entendelezweni. Ibe into unrelated kubo, lurking nzulu izithunzi wam subconscious. Kodwa kubekho inkqubela kwaye mysterious umntu baba isizathu ngokwaneleyo ngenxa yam wariness, foreboding, okanye nokungabikho foreboding.
  
  
  Ndaba lunch e a rock kufutshane Ibarra Isikwere, hayi kude Avenida Baralt. Ngelixa yena waba lokulinda, i-parade ophunyezwe, kwaye bakhe ego ngokucacileyo wabona. Kwakukho dancers kwi-costumes, floats, papier-mache iintloko kwi iipali kwaye bandages. Abantu baba ekubeni fun, kwaye mna eqale ukuba relax kancinci.
  
  
  Hayi xa Hawka zahlangana yakhe ngomhla restaurant, njenge wathi. Waye ehleli phandle kwi-sun, wearing a oqaqambileyo blue emidlalo shirt kunye collar vula kwaye blue scarf nge kukhulula oku kwenze. Yena wore a dark blue beret kwi kwentloko yakhe, tilted jauntily ukuba elinye icala. Wakhangela ngathi i-aging Hemmingway uphawu. Yena suppressed a ncuma waza wahlala phantsi kuwo ukususela kuye kwi-small itheyibhile.
  
  
  "Yenza ngokwakho ethambileyo, Isikhewu, kwaye musa ukwenza nawuphi na izimvo malunga nam. Ndizama ukuba xuba kwi nge festive indimbane."
  
  
  Ke ngxi efanayo ubudala inkqubo eyenziwayo phantsi beret. Yena pulled omnye ngaphandle jikelele yakhe ende Cuban cigars, wathabatha a bite ukusuka kwesinye end kwezinye, kwaye spat ngayo ngaphandle. Wathi ukubeka cigar emlonyeni wakhe kwaye intliziyo oko chu, wetting kuyo. I-cigar seemed incompatible kunye beret kwaye shirt. Ekugqibeleni, yena ignited yakhe ego kwaye baqalisa ukuba ngokulinganayo! kwi shining ubomi. Yayiyeyona uhlobo ritual kuba kuye, kwaye yena zange lumisiwe surprising kum.
  
  
  "Nisolko beautiful, nkosi," wathi, nangona ego ke admonitions.
  
  
  Wakhangela e kum sharply. "Hayi njengoko handsome njengoko ukuba omnyama-haired ubuhle kuni yangqungqa kunye yokugqibela busuku. Ucinga ukuba ufumana imali shiya?"
  
  
  "Yena insisted," ndathi. "Yena seemed kakhulu anomdla kum."
  
  
  "Ewe, ndiyazi kuye," wathi. "Wena noba siyifumene okanye wena musa." Yena smiled wryly.
  
  
  "Ngokuqinisekileyo, yena ubeke kwam ngomhla we-bam lokugada," ndathi, remembering. "Mna ikhangelwe ngomhla wakhe ngale ntsasa, kodwa yena ikhangeleka kuba esilungileyo."
  
  
  "Nantoni na enye into enika umdla kwi-phambili hae?" wathi, swallowing nzima ngomhla wakhe cigar. "Ndithetha, ngaphandle kubekho inkqubela?"
  
  
  Yena wathi, Emu malunga umntu wakhe, intlanganiso kunye Venezuelan ukhuseleko amapolisa. "Ngokuqinisekileyo, andiqinisekanga kwaba onjalo umntu," ndathi.
  
  
  "Okanye ukuba kwakunjalo, oko sele into omawuyenze nge-threat." Akukho nto okungalunganga umntu oza efanayo ikofu-shop, kwaye kuba lwamanzi, njengoko hers kwi ngemini enye. Mhlawumbi ndiza nje nervous."
  
  
  I-waiter weza kwaye thina kunye ilungisiwe Pernod. Thina asikwazanga phindela zethu incoko ade abe azisa i-drinks kwaye ekhohlo.
  
  
  "I-kubekho inkqubela nje wabuza kwam ukuya kuhlangana yakhe namhlanje, hayi xa ngomhla bullfight," ndathi, njengokuba yena ekhohlo.
  
  
  Hawke ke brows yenyuka. "Kwi-dell ngokwawo?"
  
  
  "Yena wathi yena waba a fan."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo chewed kwi cigar, lakhe lean ubuso grim, lakhe bony isakhelo mbindini phezu itheyibhile. "Yintoni yaye uthi heee?"
  
  
  "Ndabaxelela heee mna nento yokuba get kukho ukuba ndinga. Kodwa ndinezinye iingcinga. Mna ufuna ukubuyela palace namhlanje, hayi xa, ukubona oko unako ukufumana phandle malunga wam mysterious umntu."
  
  
  "Ngu kukuhlaziya budlelwane," wathi, ukuzama hayi ncuma. "Mna ngamanye amaxesha ukufumana impression ukuba ke kuba nzima ukuba squeeze umsebenzi kweyakho uxakekile ngesondo ubomi."
  
  
  "Aba ngabo nje ubuxoki stories okokuba baba kunabela yi-vile KGB amagosa ukuze discredit kum," mna smiled.
  
  
  Yena chuckled. "Ngokuqinisekileyo, xa ufumana phantsi ishishini, usondele kakhulu ngokuzingisileyo. Kodwa ndifuna ukuba abe ingakumbi careful ngalento dell. Kunokwenzeka ezinobungozi kakhulu kuwe."
  
  
  "Nayiphi na theories?"
  
  
  Wayehleli kuyo wayecinga okwethutyana phambi ukuthetha. I-eshushu kwemini sun glistened ngomhla wakhe mhlophe iinwele kwaye intliziyo yakhe ubuso umbala i-sunshine. "Akukho nto ezikhethekileyo. Kodwa ukuba umntu owenza yahlasela nawe ngomhla uqeqesho umbindi yaba KGB igosa, kwaye ukuba waguqukela ngaphandle ukuba ifane umntu ozibonileyo apha kabini, sibe kuthetha ukuba bamele sicwangciso kufuneka phezulu kuba into."
  
  
  "Ukuba mna ke lucky, babe nothando bambulala kum ngexesha esikolweni."
  
  
  "Kuya zingangahambelani ezilungele kuba ih ngeenjongo," wathi chu. Wakhangela e kum. "Ngubani ixesha ingaba bullfighting qala?"
  
  
  "Ku zine. Oku kufuneka ukuba ibe kuphela isiganeko kwi-Venezuela ukuba iqala kwi ixesha."
  
  
  Yena glanced ngexesha lakhe wristwatch. "Kufuneka kakhulu ixesha elide ukuze wenze oku."
  
  
  "Ufuna yakhe ukuya kuhlangana a kubekho inkqubela e a bullfight?"
  
  
  "Ewe, ndiyazi. Ndicinga ukuba sibe nento yokuba ngcono ukufumana phandle into yakhe inzala kuwe yiyo." Ukuba ke purely a uthando ibali, kulungile, ukuba bonwabele ngayo, kodwa lumka. Ukuba ngu-hayi, sifuna ukwazi malunga nayo."
  
  
  "Zonke ekunene," ndathi. "Ke bullfighting."
  
  
  "Kuza emva kwam ngomso kusasa. Andisoze kuba ubukele nge Picasso ngomhla Museo de Bellas Artes e ishumi o nentsimbi yesihlanu emva namhlanje ekuseni.
  
  
  "Andisoze kuba lapho," ndathi.
  
  
  Ukuba ongazange sele ukuba Nuevo Circo e 3:30 kwemini kwi icawe ngexesha festival, awusoze ukwazi uzalise ikhaphethi ikhangeleka ngathi. Kukho ke abaninzi ifeni hanging jikelele ukuba ke phantse ukwenzeka ukusuka kwelinye ukuya ku omnye ngaphandle france ngabo. Kukho speculators kuyo yonke indawo, kuthengiswa tickets ezimbini okanye ezintathu phinda-phinda ixabiso rhoqo lenqwelomoya. Ezahlukeneyo merchants ingaba clogging phezulu vula indawo kwi-phambili name, kwaye amakhulu pickpockets ingaba ukusebenza nzima. Ndaba nzima ukufumana ixesha a speculator nge ticket ukuba ukuqina candelo barrera apho Ilsa wathi yena uya kuba ehleli. Ngaphambili umqolo tickets akunjalo, ngoko ke, kulula ukufumana ngexesha festival. Kodwa ekugqibeleni yakhe onayo a ticket kwaye na.
  
  
  Ngaphakathi, i-atmosphere kwaba-hluke kakhulu. Kwaba ngxi indoda yempumlo, kodwa kubekho zezulu ka-cwaka anticipation kwi-indimbane, bavuke njenge phambi-umdlalo ixesha e-i-i-american name umdlalo. Wafumanisa sakhe sokugweba, esibizwa vula kufutshane name, apho yonke into waba ebonakalayo e-vala umqolo. Ngaloo mzuzu, a bugle sounded, kwaye umntu kwi horse crossed the name waza wathabatha ngaphandle yakhe hat kwi-kolawulo ye-ofisi kamongameli bhokisi. Wayeyindoda unoxanduva olusemthethweni waza wafumana imvume evela umongameli wenkundla name ukuqhubeka bullfighting.
  
  
  Wakhangela jikelele kuba Ilsa kwaye emva imizuzu embalwa uqaphele yakhe ihleli nje amabini alandelayo kude. Yena asikwazanga kundibona. Umntu abo rented i-pillows beza phantsi aisle elandelayo kum, kwaye ndiya wathabatha enye. Ngaphandle cushion, ezi ilitye bleachers kusenokuba iselwa uncomfortable. Isibini lezihlalo elandelayo kum baba engenanto kuba imizuzu embalwa, kodwa ke a ezimbalwa Englishmen wawelela ngaphesheya waza wathabatha ih. I-bullfighter parade waphela kwaye lamasoldati, bema ukudlala. The name wawa cwaka. Ndakhangela e Ilsa kwakhona, kwaye yena seemed ukuba ufuna kum.
  
  
  Ngoko isango ivulekile kwaye enkulu emnyama senkunzi enye weza crashing ngaphandle. I-bullfighters wema emva barrier kwaye & ncamathiselamessage status grimly njengoko senkunzi enye yahlasela burladero frank ke shield kwi-phambili kubo, lonakele kwi umthi, kwaye loudly yahlula ego. Ilsa ke petr, Nunez, kwakukho enye kuphela jikelele abantu elindile. Waba lokuqala bullfighter kwi-mthetho usayilwayo.
  
  
  I-Englishwoman elandelayo kum seemed kuba ngokwenza nje kakuhle, ujonge kwi-lokuqala veronicas kwaye rodillas kunye omkhulu red koloni, ngenxa yokuba yonke into kwaba ngoko ke colorful kwaye elimnandi. Kwaye mna ngenene liked i-intle banderilleros. Kodwa yena waqala ukujika pale xa senkunzi enye betha Picador ke horse kwaye phantse gored Picador. Nunes waba besilwa a senkunzi enye, kwaye ego koloni yaba mnandi.
  
  
  kodwa kancinci flashy. Ekugqibeleni, waya kuba ukubulala, kwaye igazi flowed. Ngomhla wokuqala umzamo, ikrele, betha, i-ithambo, kwaye i-emu kwafuneka tsala ngaphandle sl. Kodwa yesibini umzamo waba ngaphezulu ngempumelelo - i-ukungasebenzi na cleanly. Nunez ke cuadrilla chased i-senkunzi enye jikelele sada sawela emadolweni akhe kwaye matador ugqibile ngayo ngaphandle kunye dagger kwi 'base' ka yayo skull. Ngoko a iqela le mules waphuma ngaphandle etsaliweyo kwaye i-crimson-splattered carcass ka-mimmo nas njengoko baya washiya umsesane. Ngo ngoko isixhosa elonyuliweyo kokuba kokuba ngokwaneleyo. Wayengomnye ngenene oluhlaza xa umyeni wakhe wathabatha kude.
  
  
  Nunes waqubuda jikelele umsesane. Waba awarded le mbasa yokuhlonipha kuba yakhe reputation kunokuba selfishness. Yena akuthethi ukuba deserve kuya kuba oku balwe. Ego koloni yaba pretty okulungileyo, kodwa lowo asikwazanga ukubulala i-senkunzi enye kakuhle. Endaweni kokudlula horns, apho kuyimfuneko kuba elungileyo ukubulala kodwa kufuna isixa esithile isibindi kwi-inxalenye a bullfighter, Nunez stabbed i-animal na butcher ke apprentice.
  
  
  Xa screams subsided kancinci, Ilse ngokuba ngaphandle wakhe. Yena waguqukela e isandi ka-ilizwi lam, kwaye ay waved ngomhla wakhe.
  
  
  "Kukho lezihlalo ikhona apha ukuba ufuna ukudibana kwam," mna ngokuba ngaphandle.
  
  
  Yena asikwazanga linda ithuba lesibini isimemo, kodwa beza ngqo kum. Ilse waba wearing omfutshane suede skirt kwaye ulinganisa gillette phezu sheer mhlophe blouse. Xa yena bafudukela, i skirt yatyhila yakhe ende, tanned thighs.
  
  
  "Ndiza koyika zam endizithandayo bullfighter sele wayenolwazi engalunganga mhla," yena wathi, ehleli phantsi elandelayo kum. Ndamnika wam pillow.
  
  
  Wakhe ncuma waba crooked. "Musa sisenza iimpazamo amaxesha ngamaxesha?"
  
  
  Yena smiled ngomhla rheumatism kwaye blinded kum. Mhlawumbi uya sizakwenza ngcono wakhe wesibini senkunzi enye."
  
  
  "Ndiza kulungile ke," ndathi. "Ndiza uxolo mna ekhohlo ngoko ke kamsinya yokugqibela busuku. Kodwa umntu ndandisazi wabona yakhe, kwaye waye eshiya."
  
  
  Wakhangela ngomhla wakhe ubuso, ilinde yakhe jikeleziso, kodwa kwakungekho namnye. Ndandicinga ukuba uqinisekile ukuba yena nento yokuba wambona umntu, kakhulu, kwaye ndandimangalisiwe ukuba yena wayesazi kuye. Kodwa ukuba yena wenza, yena asikwazanga bonisa kuyo.
  
  
  "Ndiyazi ukuba ishishini ingaba kubalulekile ngakumbi kunokuba unxibelelwano," watsho. "Ngaphandle kokuba unxibelelwano yi mcimbi."
  
  
  Yena smiled ngomhla wakhe. "Kulungile yathi."
  
  
  Uyakwazi zibalisa xa umfazi ifuna ukuya umandlalo kunye nawe, nkqu ukuba yena ke ukuzama ukuyifihla evela kuwe. Ke, ubukhulu becala indlela yena ikhangeleka e wena kunye gestures yena wenza abayo izandla nomzimba. Ngamanye amaxesha yena iza ngaphandle kwi phezulu herself xa yakhe incoko ayi kwaphela enticing. Oko unako ukunceda ufumane ezilahlekileyo okanye zichaza oludlulileyo inkumbulo ka-thermodynamics. Ilsa waqhubeka ukuthetha malunga finer amanqaku ka-bullfighting, kodwa ndinga zibalisa ukuba yena wayemthanda kum nje kangangoko yena wayemthanda yakhe. Nkqu ukuba Nah kokuba ulterior motives kuba wanting ukubona kwam, wakhe, ndafumanisa ngokwam ujonge phambili le ngokuhlwa.
  
  
  Yesibini bullfighter iqalwe, nje ukuza phandle touch yakhe senkunzi enye, omkhulu, beautiful senkunzi enye ukususela omnye eyona ranches jikelele. I-bullfighter waba engaziwayo ukuba nabani na, kodwa wathabatha imingcipheko ukuba nceda indimbane.
  
  
  "Ole! Ole! " baya sakhwaza.
  
  
  "Yena ke okulungileyo," Ilse wathi.
  
  
  "Ewe." Hers, ndibe nento yokuba ebone kuye kwenziwe a mariposa, ukwenza yakhe cloak flutter na butterfly. "Ingaba uyayazi nabani na ukusuka bullfighting?"
  
  
  "Hayi ubuqu," watsho. "Nangona ndithanda ukubukela kwabo ukwenza, abekho wam uhlobo, uyazi. Nakuba kunjalo, akunyanzelekanga ukuba idla njenge Latin i-american abantu."
  
  
  "Njani ixesha elide ukhe waziva ngomhla embassy?"
  
  
  "Ukusukela wam kokufika i-caracas, phantse unyaka eyadlulayo. Ndandicinga ukuba bafuna ukubona ihlabathi."
  
  
  "Kwaye ngoku mna musa?"
  
  
  Waze wajonga e kum abayo blue amehlo, kwaye kwangoko ndakhangela emva kwi-umsesane. "Kuya basenokuba ... ke lonely ukuze kubekho inkqubela ngendlela engaqhelekanga isixeko esi ubungakanani."
  
  
  Ukuba akusebenzi khange kuba oluhlaza ngcwele, wakhe ego ingaba zange ndakubona yakhe. "Wena ndaya reception yokugqibela busuku nge imfundo," ndathi.
  
  
  "Ah, Aph." Wayengomnye laughing. "Lowo ingundoqo umntu, kodwa lowo likes ukuya kuqokelela butterflies kwaye ufunde ixesha elide iincwadi kwi imbali yamandulo. Andikho nkqu ngokuqinisekileyo emu likes girls."
  
  
  Thina exchanged smiles. Ndicela yakhe. "Ingaba umsebenzi kuba naye?" Wayesazi ukuba Ilse Hoffmann asikwazanga umsebenzi kuba kuye.
  
  
  Yena asikwazanga jonga kum, kodwa wagcina ujonge kwi-bullfighter. "Hayi, hayi ku-Aph. Indoda ekuthiwa Steiner."
  
  
  Rheumatism waba echanekileyo, kodwa ndandisele ngxi izifuno. "Ndiyazi Hamburg kakuhle. Apho yaye uhlala phaya?"
  
  
  "Kumantla esixeko. Ngomhla We-Friedrichstrasse. Kufutshane park."
  
  
  "Ah, ewe. Ndiyayazi indawo. Ingaba uhlala phaya kunye nabazali bakho?"
  
  
  "Abazali bam abulawa kwi car kunokwenzeka ingozi xa wayengomnye kakhulu young," watsho.
  
  
  Ukuba waye kanjalo inyaniso. I-unozakuzaku kukhankanywe ukuba Collins ukuba Ilse Hoffmann kwaba i-orphan.
  
  
  Ndiza uxolo.
  
  
  Thina & ncamathiselamessage status a bullfight. Ndazithenga ezimbini drinks ukususela clerk, kwaye Ilse seemed ukuze bonwabele oko kakhulu. Nunes reappeared kwaye yenziwa ngcono kunokuba ngomhla wokuqala umzamo. Kwakukho ezimbini kuphela bulls ekhohlo, kwaye babebizwa rumored ukuba abe immature calves ukusuka yesibini-umyinge ranch.
  
  
  "Kutheni musa thina shiya ngoku kwaye kuba basele kwenye indawo kunye?" wacebisa ukuba yena.
  
  
  Wakhangela kwi yakhe blue amehlo kwaye wabona isimemo kukho kwakhona. "Ukuba izandi omkhulu," ndathi.
  
  
  Sino basele e a ezikufutshane rock, kwaye kwangoko Ilse invited wakhe ukuba isidlo sasemini kwi El Hardin, kwi Avenida Almeda. Emva kokuba siye ugqibile sangokuhlwa, yena invited kum emva kwayo apartment ukuze usele. Ukususela mna ngxi asikwazanga ukuqonda yakhe, kwaye ukusukela "i-seductive isithembiso yayo emehlweni ngenene bafudukela kum, ndahamba.
  
  
  Nah kokuba enkulu apartment kufutshane Miranda Isikwere. Kwaba furnished kwi-oludala isispanish isimbo kwaye ehonjisiweyo kunye kakuhle antiques. Kwabakho encinane balcony overlooking a narrow street.
  
  
  Xa siye sangena ngaphakathi, Viacheslavovna waguqukela kum, mna ke emi kakhulu vala, wathi: "Kulungile, i amazwi abo, kwaye thina, Scott."
  
  
  Imilebe yakhe baba thambileyo kwaye ngokupheleleyo, kwaye wayengomnye lula ukufikelela. Yena ezivaliweyo elifutshane umgama phakathi kwayo kwaye kissed yakhe. Yena yaphendula warmly, njengoko ukuba yena bebe lokulinda imini yonke. Reluctantly, yena pulled kude.
  
  
  "Yenza kuthi a basele ngexesha mna tshintsha," watsho.
  
  
  Yena disappeared kwi bedroom. Yena poured kuthi a ezimbalwa brandies ukusuka ikhristali decanter, kwaye ngexesha mna nento yokuba ugqibile, Ilsa kokuba ndibuye. Wayengomnye wearing elide, ziqinile-fitting robe ukuba ekhohlo nto ukuba imagination. Yena uvale curtains, ngoko weza phezu kwam drank abanye cognac.
  
  
  Ndithatha ngaphandle kwayo jacket xa wayengomnye kwi-bedroom kwaye asikwazanga bother ukuba fihla luger kwaye stiletto. Wakhe & ncamathiselamessage status kusithiwa ngomhla wakhe ubuso xa yena ih wabona. Bendithembe izakuba a surprise, kwaye kwaba. Kodwa ndandingasakwazi qiniseka ukuba ibingu genuine.
  
  
  "Yintoni konke oku, Scott?" watsho.
  
  
  "Oh, nje guns," ndathi casually. "Thina kufuneka athabathe ezingaphezulu precautions ngomhla embassy xa kukho into efana nale inkomfa yi-eyenzekayo."
  
  
  "ewe. Ngokuqinisekileyo, " watsho.
  
  
  Yena lezinto ezinako ukwenzeka, lubandakanya zonke inkcukacha wakhe umzimba ngokusebenzisa ingqinqwa fabric wakhe robe. Yena igcine phezulu yakhe glass. Yena hadn khange nkqu tasted ngayo, kodwa iingcaphephe ukuba asikwazanga k ubonakala ngathi ebalulekileyo ngalo mzuzu. Ilsa wathabatha a yasekhaya kwaye pushed oko kakhulu. Wabeka ingalo yakhe jikelele yakhe slender waist kwaye pulled yakhe vala. Nakanjani, i-robe yongezelela ukusebenza. Akukho igophe okanye igophe yenyama waba ezifihliweyo ukusuka wam touch. Mna kissed wakhe kwakhona, kwaye yena icinezelwe insistently ngokuchasene nam njengoko ezandleni zam bafudukela phezu kwayo umzimba.
  
  
  "Oh, Scott," watsho.
  
  
  Abe ufikelele phantsi kwaye chu unbuttoned i-robe, ikuvumela ngayo kuwela floor. Lalihleli motionless, ujonge kwi amehlo am. Wakhe umzimba waba nangakumbi spectacular kunokuba hers ayikwazi kufumana imagined. Wakhe breathing waba unxweme, kwaye kuye ngokupheleleyo, macala onke breasts bafuduka. Yena isuswe yakhe holster kwaye stiletto scabbard kwaye tossed ih kwi itheyibhile kufutshane libanzi sofas ngasemva kwethu. Yena bandinceda undress, ngoko wahamba phezu couch kwaye bahlala kuyo.
  
  
  "Yiza apha, Scott," yena whispered.
  
  
  Ndaya ndimbone. Njengoko siza kubeka kunye, i-exhilarating scent ka ee woodwind wazaliswa wam nostrils. Wakhe eshushu inyama waba ezandleni zam, kwaye yakhe sweet incasa waba kwi imilebe yam. Yena bafudukela insistently kwiintlanganiso kum njengoko ezandleni zam kwaye imilebe bagubungela swell wakhe breasts, i-cambalala, aroused amaza amancinane amanzi. Yamluma esandleni waba kwi kum, kwaye wayengomnye ezikhokelela kwam kuye, kwaye kwangoko a zinokuphathwa sweetness swept phezu kwam. Wakhe hips swung kwiintlanganiso kum, kwaye yakhe legs ezivaliweyo jikelele wam umva. Yena vumelani ngaphandle low, bemvelo izandi yayo throat njengoko zethu passion wakha. Yena ke makhe ngaphandle a bukhali isikhalo, kwaye yakhe thambileyo inyama bangcangcazela violently njengoko yakhe nah exploded ngaphakathi.
  
  
  Kodwa kamva, Viacheslavovna onayo phezulu kuba brandy. Hers kubeka relaxed kwaye ngokupheleleyo kwi couch, twezekile ngaphandle ngexesha elipheleleyo ubude. Ukuba oku kwaba yintoni Ilse waba suggesting kwi-rheumatism yam doubts, kwaba pointless ukuqhubeka worrying malunga yakhe.
  
  
  Nangona kunjalo, wayigcina aphele iliso kwindlela yakhe, kwaye ngexesha elinye agcina amehlo akhe ngomhla wakhe isixhobo kwi ezikufutshane itheyibhile. Yena kuvunyelwe Ilse ukusela yakhe cognac phambi besela abakhe.
  
  
  "Ingaba ungathanda ngayo?" "Ingaba yintoni?" watsho wabuza kum emva ndithhatha yasekhaya kuyo.
  
  
  "Usele okanye kuphumla?" Ndicela yakhe. Kwakunjalo ngoko okokuba waye waziva kancinci dizzy.
  
  
  "Imidlalo," yena smiled e rheumatism.
  
  
  "Kwaba kuqala uhlobo." Xa mna wawaphakamisela yakhe kwi wendawo couch elandelayo kuye, ndava ezandleni zam ukukhula okuphakathi.
  
  
  "Mna liked oko kakhulu."
  
  
  Wakhe umzimba ngenene eqale ukuba isigaba sentetha phezulu. Waye waziva dizzy kwaye buthathaka, kwaye kwakungekho sizathu ukuba. Ngaphandle kokuba Ilsa drugged kum.
  
  
  "Yintoni le esihogweni..." amazwi nje asikwazanga fit.
  
  
  Ilsa asikwazanga kuthi into. Yena bafudukela kancinci kude kum.
  
  
  Yakhe, wajonga e-nah. Waba ngesiquphe kakhulu nomsindo - e-Nah ngexesha ngokwakhe. Mna vumelani yakhe balinde phantsi, nangona Hawke ke izilumkiso kwaye wam owakhe doubts.
  
  
  "Bitch!" wathi loudly kuye, kwaye amazwi akhe echoed strangely wam iindlebe. Yena slapped yakhe nzima kuwo ubuso, kwaye yena collapsed kwi couch nge muffled sigh.
  
  
  Waphakama wema kwaye staggered drunkenly. Wakhe sathi kuye iingubo kwaye stahl pulled kwabo njalo. "Yintoni yakho yokwenene igama?" Ndibuze, ukuzama zip phezulu wam pants.
  
  
  Waze wajonga ngexesha lam zesintu, kodwa andiyenzanga kuba isibindi ukuzama ukufumana enye jikelele kwabo. Yena wiped kude a trickle kwegazi kwi-rta. "Igama lam ngu Tanya Savich," watsho.
  
  
  Mna ke wearing wam izihlangu ngoku. Wakhe luger kwaye stiletto kubeka phaya, kwaye phantse wawa kwi kobuso bam.
  
  
  Yena sathi a isitulo, kodwa knocked ke phezu yaza yawa ukuba floor. Wakhe leaning kwi ingalo le sofa, simi phezu kubekho inkqubela ekuthiwa Tanya Savich.
  
  
  "Kwaye ufuna umsebenzi KGB," ndathi.
  
  
  "ewe. Ndiza ngokwenene uxolo, Umnu Carter, " utshilo softly. "Ndithanda wena."
  
  
  Yakhe, wajonga e-nah kwaye ndabona u-Tan. "Kwaba cognac, akusebenzi ayikwazi oko? Kodwa ukhe ubene i-ego ifayile ngokwakho. Kwaye ndiya & ncamathiselamessage status kuwe xa ufuna waphuma ukuthenga glasses. Wenza ntoni, inject ngokwakho kunye antidote ngaphambi koko?"
  
  
  "Kuya akusebenzi khange cognac," yena wathi, phantse miserably. "Kwaba lipstick. Kwaye ndiza hypnotically immune yalo toxic iziphumo."
  
  
  "Hypnotic...?" Wakhe corkscrew ayikwazanga gqiba. Mariya, weva ukuba le impending ubumnyama ukuhlamba phezu kwam, kwaye kwangoko yakhe bawa floor.
  
  
  Andiyenzanga care malunga guns simemo kwakhona. Wayengomnye ngokulula wacela ukuba kuloyisa blackness kwaye get ngaphandle apartment. Ukuba mna ayikwazanga ukufumana ukuba hallway, umntu abe nako ukuze ndincede. Nakanjani, wafumanisa ngokwaneleyo ukomelela ukufumana iinyawo zakhe kwaye sikhubeke kwiintlanganiso ucango.
  
  
  Msinyane mna ufikelele oko, kuya kuvulwa kwaye amadoda amabini baba emi phaya. Omnye omfutshane, bald bandit wayenolwazi goofy grin kwi ubuso bakhe. Omnye waba umntu mna nento yokuba ebone kwi-rock ngexesha palace, mhlawumbi omnye abo nento yokuba agcina gun kwi-kwam ngomhla uqeqesho yesikolo kwi comment = ingxwaba. Ih ajongene blurred njengoko i-drug ukusebenza. I-taller ezimbini, enye owathi tormented kum ukususela comment = ingxwaba, inyathelwe kwiintlanganiso kum.
  
  
  "Wena k ubonakala ngathi kancinci ngaphandle engqondweni yakho, Umnu Carter."
  
  
  Hers swung clumsily e kuye. Yena dodged ngokulula, kwaye yawa ngomhla wakhe stocky companion, abo sathi kum, ebibanjwe phezulu kum okwethutyana, kwaye kwangoko betha kum nzima kwi intloko.
  
  
  Wawa emva kwi apartment kwaye landed kwi floor kwakhona. Xa omfutshane, stocky umntu onayo kwi-phambili kum, lowo sathi kuye ego yi-legs kwaye pulled ih ngaphandle ukusuka phantsi kwakhe. Wawela umgangatho olandelayo kum. Mna barely weva yakhe sebenzisa Russian afunge mazwi. I-mde umntu weza phezulu kwaye ukukhatywa nam icala.
  
  
  "Musa kusenzakalisa," yena, weva kuye kuthi. "Kukho akukho mfuneko kwenzakalisa i-emu." Ilizwi seemed ukuba kuvela enye end olude tunnel, okanye mhlawumbi ukusuka kwesinye isiphelo sehlabathi.
  
  
  I-mde umntu yafunga loudly ngomhla kubekho inkqubela. I-stocky umntu jumped yakhe iinyawo zakhe. I-dizziness waba yokufumana worse kwaye worse. Yena balingwe ukufumana yakhe ngamodolo akhe, kodwa wawa heavily egameni lakhe icala. Mna agcina ukucinga ukuba babeza apha ukundibulala. Yayiyeyona uzibeke ukuba assassinate TOPOR ke engundoqo iarhente, kwaye kwaba ngempumelelo. Kodwa akukho namnye abantu baba armed.
  
  
  "Ucinga into esizakuyenza ngayo uphumelele khange kwenzakalisa i-emu?" I-stocky Russian wanika i-fernández laugh. Ukhabe kum nzima kwi-ribs. Yena groaned wawa ngomhla wakhe emva. Mariya, weva a kubekho inkqubela ekuthiwa Ilsa Hoffmann okanye Tanya Savich zichaziwe kakuhle-esikhethiweyo amazwi ukuya stocky umntu. Ngoko amazwi wafa kude kwaye baqalisa hum hollowly wam iindlebe.
  
  
  Emva ngomzuzu, ubumnyama wabuyela, kwaye oku ixesha kwakungenakwenzeka ukuba tyhala kuya kude. Hers ingaba ngesiquphe, ukuwa, falling nge-bottomless omnyama isithuba, umzimba wam ezijikelezayo chu njengoko zakhe, wawa.
  
  
  Ngowesine isahluko.
  
  
  Xa lowo ukuvuka phezulu, waba lwazi kwi floor kwi ngokukhazimlayo lit antiseptic igumbi malunga ishumi iinyawo isikwere. Igumbi ubuze ngaphandle kuba mhlophe cot. Xa ndikhangela e ngabo, ceil ezongeziweyo shone ndivuma kakhulu kwi kwentloko yam. Mna struggled ukuba nihlale phezulu, kwaye kwangoko weva intlungu wam axis powers, apho iinyawo zam, baba. Yena examined yakhe ribs. Kwakukho ezoyikekayo bruises, kodwa akukho nto yaba alaphukanga.
  
  
  Ndaba akukho unye njani abo babeka kum apha. Ngomhla wokuqala, yena ayikwazanga nkqu ukukhumbula iziganeko eyayikhokelela blackout, kodwa ke thatha wabuyela kwicandelo lomboniso kunye kubekho inkqubela. Liechtenstein ebukekayo ka-ih ukubeka heee, kwi lipstick drug. Kodwa oko waye yena kuthi malunga yakhe immunity? Kwaye kutheni yaye ndikhumbula wakhe ngoku, wakhe soothing ilizwi ukuthetha nam ama-blackness, wakhe bemvelo, compelling ilizwi ndizixelela kum kulala kakuhle? Inyaniso yeyokuba ukuba ndandisele ngokupheleleyo ngaphandle kwayo, ngoko ngokupheleleyo ukuba ndiza kuba waziva refreshed ukuba hadn ukuba sele kuba throbbing intlungu wam umva.
  
  
  Kunye abanye ubunzima, lowo onayo phezulu, wahamba phezu cot waza wahlala kwi yayo edge, rubbing ubuso bakhe kunye ezandleni zakhe, ukuzama ukucacisa kwentloko yakhe. Nokuba drug baya kusetyenziswa ngokuchasene nam inikwe kuphela yethutyana, kwaye apparently harmless. Ngesizathu esithile, ndandingasakwazi sifunise ukuba oni waba ukuzama ukufumana kum ziphile kwaye unharmed. Mhlawumbi nkqu phambi kwaba phezu, ndinqwenela wished babe nento yokuba ubeke isi khusela ubungakanani wam share le kubekho inkqubela ke apartment.
  
  
  Ndakhumbula eshushu inyama Tanya ngaphantsi kum. Ngesondo njengokuba isixhobo ingaba usoloko uhleli ethandwa kakhulu kwi-KGB. Kodwa ukuba wouldn khange abe ngokwaneleyo ukuze ufumane kum ngaphandle omtsha cosmetic drug. Kwaba rumored ukuba Russians baba neyokusebenza amakhulu iziyobisi, kwaye ukuba baye bagwetywa iminyaka ozayo ye-West kule ndawo. Abe zithe lokuqala utshaba iarhente baya kusetyenziswa le drug ngokuchasene. Yena ungafuni amava oku primacy.
  
  
  Ukujonga emva, andiyenzanga ukuqonda Tanya ke atypical ukuziphatha kuba i-nokuqheleka KGB iarhente.
  
  
  Kwakukho le umzamo ngaphandle kwam ukusuka ekubeni beaten phezulu yi-abantu kunye umzekelo-icatshulwe ka ... abanye uhlobo hypnosis. Hypnotic immunity, voting, kwaye ke oko. Mna anayithathela zange weva ukuba ixesha phambi. Ingqondo yam raced ngokusebenzisa zonke ihlela ka-namathuba kwaye amathemba okunokwenzeka wesiphumo sesandla, kodwa ke asikwazanga kwenzeka into, kwaye kwentloko yam yaba throbbing violently. Mna kuphela zilawulwe ukufumana ngokupheleleyo ubhideke xa ndeva yakhe isandi kuba ngosuku.
  
  
  Ingqondo yakhe tensed. Wavula ucango kwaye amadoda amabini owathi wabonakala kwi-Tanya ke apartment na. I-fat, bald guy kokuba efanayo fernández grin. I-mde umntu wajonga e kum dispassionately.
  
  
  "Kulungile," wathi i-mde omnye, " ndiyathemba anayithathela kokuba sihle kuphumla." Kwaba ngokuqinisekileyo ilizwi umntu othe yahlasela kum kwi comment = ingxwaba.
  
  
  Ndamxelela. "Ukuba ndine nani kwi stocking umntu kwi comment = ingxwaba."
  
  
  "Ewe, kwakunjalo kum, "wathi condescendingly." Umntu ubulewe waba nje i-i-american abo basebenzela kuthi. Waba expendable."
  
  
  "Kwaye wena abalandela nam i-caracas."
  
  
  "Kunjalo. Kengoko ufuna kuphulukana nayo uqhagamshelane phambi Ugq Savich ubani ithuba ukuze trap kuni."
  
  
  "Ugq Savich?"
  
  
  "Uza kuyibona yakhe kamsinya," wathi. Kufuneka i-ukuqeshwa wethu kwiselula."
  
  
  "I-kwiselula?" Yena wema kwaye uqikelelo umgama kwaye indawo umntu ngamnye, bemangalisiwe ukuba ndinga okokuba kuya mimmo kwabo emini. "Uphi yena?"
  
  
  I-mde umntu smiled. "Ufuna kwakhona kwi-i-caracas. Thina anayithathela nje wazisa ukuba omtsha KGB ziko, Carter, yenzelwe ngokukodwa kuba nani."
  
  
  I-stocky umntu growled. "Nisolko uthetha kakhulu kakhulu!"
  
  
  I-mde umntu asikwazanga nkqu ndijonge kuye. "Ayinamsebenzi," wathi coldly.
  
  
  Ndimangazekile ntoni ukuba ithetha ukuthini. Ukuba babe intended ukundibulala, kutheni akhange na babe sele? Ngoko ke, ukuza kuthi ga ngoku, akukho namnye oku lwenze evakalayo kum.
  
  
  "Yintoni wena oza kwenza kunye nam?"
  
  
  "Uzakufumana ngaphandle kamsinya ngokwaneleyo. Makhe khona. Kwaye musa asiphe na trouble."
  
  
  Layo ophunyezwe mimmo e zabo k mini bamlandela kum. Wakhangela jikelele mhlophe hallway, hoping ukufumana ucango ukuba wajonga ngathi i-phuma. Kwakunjalo kwixesha elifutshane corridor kunye doors ngexesha ngalinye end kwaye ezimbalwa abanye ziphakathi. Yakhe, kugqitywe ukuba end amanqaku abe iphuma. Baya evaliweyo, kodwa into wandixelela baya wouldn ayikwazi ukuvula. Okokuqala, i-Russians asikwazanga kufumana izitshixo kunye nabo.
  
  
  Inokuba yam kuphela ithuba baphuncuka. Kwakungekho isiqinisekiso ukuba ndiza kuba nawuphi na imilo ukuzama ngayo ngaphandle kwi-kwimizuzu emihlanu. Thina waguqukela kwaye wahamba kwiintlanganiso ucango ngalo kude kuphele le iholo. Ukuze ke xa ndenza umzamo.
  
  
  Ngesiquphe hers, bema kwaye kwakhona yahlasela stocky umntu owaye enjoying i-physical inxalenye amandla am. Yena inyathelwe heavily ngomhla wakhe ekhohlo futhi, kwaye ndasiva a crunch kwaye elikhwazayo isikhalo ka-intlungu. Yena slammed yakhe ego elbow kwi yakhe ngokubanzi ubuso kwaye waziva i-ego ke nose type. Yena betha eludongeni elandelayo kuye.
  
  
  I-mde umntu yafunga kwaye sathi i gun wakhe jacket. Yena pulled ngaphandle i gun, kwaye wajonga na omnye lowo pointed at kwentloko yam kwi comment = ingxwaba. Ukwaziswa asikwazanga ndinike na uluvo intuthuzelo. Yena sathi kuye gun ingalo kwaye slapped yakhe ego emehlweni kunye nezinye isandla. Yena ezivalekileyo i-kick kwaye ngokukhawuleza kneed nam groin. Xa lowo betha yakhe, waye waziva ezoyikekayo intlungu kunye nomdla attack ka-nausea. Hers, grunted, kwaye ezilahlekileyo isandla sakhe kunye gun. Wam reactions baba kancinane ngenxa icala iziphumo ye-drug, kwaye oku wamnika ebalulekileyo luncedo.
  
  
  Yamluma esandleni swung ngexesha lakhe throat, kwaye lowo iifayile filmed kuyo. Kodwa yakhe ego betha yakhe kunye glancing ukuvuthuzela ku ka-Adam inkcazo emfutshane. Yena gasped wawa ngokuchasene eludongeni. Waguqukela kwaye namakhaya kuba ucango ekupheleni iholo. Mna kwafuneka ukutsiba phezu hunched inani elingama-a stocky umntu owaye nje uzama ukufumana yakhe iinyawo zakhe. Ndaba ayethembe ukuba mde umntu ingaba thatha ngomzuzu aukubuyisela, kodwa wam okulindelweyo baba emfutshane-waphila. Wayengomnye kuphela halfway ukuba imini xa revolver waya ngaphandle.
  
  
  "Linda, Carter. Okanye elandelayo gawk uza pierce ingqondo yakho."
  
  
  Yayiyeyona ekuqinisekiseni threat. Yakhe, bema kwaye leaned ngokuchasene moan, hayi jonga ku kuye. Wam ithuba yokuphepha ngu bemkile. A ngomzuzu kamva, i-mde umntu weza phezulu kum kwaye shoved a revolver kwi-bam ribs.
  
  
  "Nisolko kakhulu nasty guy, Carter," wathi breathlessly, putting ngesandla yakhe throat.
  
  
  Omnye KGB iarhente approached kwethu. "Ukuba weren khange kuba nabo," wathi ngokukhawuleza kwi-Russian, ebhekisa kunye yakhe koobhontsi kwenye inxalenye building, " egoism ange bambulala yakhe apha kwaye ngoku. Kancinci futhi usezintlungwini."
  
  
  I-stocky umntu pulled ngaphandle yakhe revolver kwaye wavusa ngayo ukubetha kwam intloko kwaye ubuso.
  
  
  "Hayi!" watsho i-mde umntu. "Cinga malunga umsebenzi."
  
  
  I-stocky umntu hesitated, i-wild jonga amehlo akhe. Igazi wabaleka phantsi ego yakhe nose, phantsi yakhe imilebe yakhe chin. I-nose sele swollen, kwi-ego yomntu. Ndakhangela e kuye kwaye wished mna hadn khange bambulala ego. Izakuba kuphela thatha ngomzuzu ixesha elide, kwaye izakuba anike kum nge enkulu satisfaction.
  
  
  Kodwa umntu lowered i gun.
  
  
  "Yiya," i-mde omnye wathi. "Baya izinto kwaye ilindele kwethu kwi-kwiselula."
  
  
  * * *
  
  
  Baya iqinisiwe kum okhethekileyo wooden isitulo. Hers ngowamashumi kwiselula. Kwaba enkulu igumbi ukuze reminded kum ezininzi i operating igumbi kwindlu enkulu i-american esibhedlele, ngaphandle kokuba ukuba kwakungekho zokusebenza isitulo kwi-emehlweni abo. Mhlawumbi isitulo apho kwaba iqinisiwe wasebenza enye injongo. Kwakukho ezininzi amaqhekeza aye ka-izixhobo zombane egumbini, kwaye colored ezongeziweyo baba flashing kwi ulawulo ezantsi. U-technicians basebenza oomatshini, kodwa ngenye indlela kwakukho enye kuphela kubo. I-agents ekhohlo ukuya amagumbi, tying kum a isitulo.
  
  
  Oku isitulo kwaba matshini kwi-ngokwayo. Kwaba ngathi i-stencils isitulo, kodwa wiring waba kakhulu ngakumbi enzima. Kwabakho kwa headdress kunye electrodes sticking ngaphandle kwayo. Ngomhla wokuqala, mna wacinga ukuba abanye uhlobo torture instrument indlela, kodwa ukuba asikwazanga yenza nawuphi na evakalayo. Nkqu Russians asikwazanga yiya enjalo lengths nje torture umntu, nkqu ukufumana owona secrets. Kwakukho kanjalo ngakumbi ezamandulo iindlela ukuze abenako ukwenza lo msebenzi ngokunjalo na umatshini. Kulo naliphi na ityala, i-agents musa ukugcina nzulu urhulumente imfihlo kuthi, kwi-Russia, okanye kuthi kwi-Ntshona. Mna ke akukho okukodwa. Eneneni, ' AX 'agents kokuba abangaphantsi izizathu kunokuba kakhulu kuba leaking phawula ulwazi, njenge -' AX ' assignments baba ngaphezu abachaphazelekayo kunye ethile yesitalato iintshukumo ngokuchasene omnye umntu kune kunye ephanda kwaye ukuqokelela data.
  
  
  Xa ndandisele ngxi ukuzama hlela izinto ngaphandle, ndeva ucango vula emva kwam kwaye amathathu abantu ngena egumbini. Tanya inikwe kuphela jikelele kwabo. Wayengomnye wearing a mhlophe kwiselula coat kwaye horn-rimmed glasses. Wakhe iinwele waba pulled emva kwi-bun, kwaye yena wajonga kakhulu grim kwaye omiselwe. Yena zahlangana amehlo am kwaye stared bangena nabo ixesha elide phambi ukuthetha. Ndicinga ukuba wayengomnye ukuzama undixelele ukuba yena waba buhlungu kuba konke oku, kodwa umsebenzi iza kuqala.
  
  
  "Njani ingaba kukuvakalelwa, Umnu Carter?" "homely?" yena wabuza.
  
  
  "Hayi engalunganga, kokuqwalasela iimeko," ndathi.
  
  
  Amadoda amabini surrounded yakhe. Omnye waba abantu abaqhelekileyo kum ngenxa yokuba ndithethe nje ukufunda ego ityala phambi kokuba ndimke comment = ingxwaba. Kwaba Oleg Dimitrov, i-KGB resident kwi-i-caracas kwaye umntu onoxanduva yonke into eyenzekileyo apha. Waba ka-medium ubude, ngobumhlophe iinwele kwaye enkulu mole kwi ekunene kwakhe cheek. Ego ke amehlo baba nzima kwaye yingqele.
  
  
  "Ngoko ke kufuneka ukuba i-infamous Isikhewu Carter," Dimitrov wathi.
  
  
  "Ndiye ndicinge ke useless ukuphika ngayo," ndathi.
  
  
  "Ewe, ngu-useless. Igama lalo ngu Oleg Dimitrov, njengoko wena inokuba sele uyazi. Oku sweet kubekho inkqubela ngubani ngokwenene kwamnceda kuthi babambisa ngaba ufumana Ugq Tanya Savich, i-Russia ke, uninzi brilliant behaviorist. Kwaye oku gentleman ingaba wakhe colleague, Ugq Anton Kalinin."
  
  
  I-mhlophe-haired indoda mhlophe kwiselula coat kwelinye icala Tanya wajonga e kwam phezu phezulu yakhe glasses kwaye nodded. I-ego jonga made kum bazive ngathi i-amoeba phantsi microscope. Wakhe gaze shifted evela kuye ukuba Tanya.
  
  
  Ndicela yakhe. "A behaviorist?"
  
  
  "Ngokuqinisekileyo, Isikhewu. Ndiyathemba musa khumbula ukuba ndiya kunibiza Isikhewu."
  
  
  Mna listened kuye ilizwi, kwaye ngoku ndaqonda ukuba kutheni kwaba absurdly hayi iselwa isijamani. Kwaba i-Russian ilizwi ukuzama imitate isingesi kunye isijamani accent. Oko akusebenzi khange olugqibeleleyo, kodwa kwaba ngokwaneleyo ukugcina kum guessing.
  
  
  "Uyakwazi umnxeba kum nokuba ufuna," ndathi. "Andiqondi ukuba ngu big yaba. Nangona bekuya kuba mnandi ukwazi oko ufuna oza kukwenza. Wam curiosity onayo bangcono kum ngonaphakade. Waye ezintathu kuni kumisa KGB witch coven okanye into ethile?"
  
  
  Tanya smiled, kodwa abantu ke ajongene zihleli stony. Dimitrov wathetha kuqala, ilizwi lakhe eliphezulu kwaye strained. "Classic i-american hero, eh, Umnu Carter? A daring joke kwi-kobuso ingozi."
  
  
  Wakhangela e Dimitrov. "Ke ngcono kunokuba ekhwaza," ndathi angrily.
  
  
  "Siza yenze ngoku, Oleg," Emu waxelela Kalinin u doctor.
  
  
  Dimitrov chuckled kwaye ekhohlo. Yena weva kwiselula ukuvula ucango uvale kwakhona njengoko washiya. Isibini technicians e oomatshini ihlawulwe akukho uyithumele kuthi. Kalinina wawelela ngaphesheya waza stuck a flashlight wam amehlo. Njengoko yena isebenza, uthetha nam eliphantsi ilizwi.
  
  
  "Ugq Savich specializes kwi-ukuziphatha ulawulo," wathi chu, ujonge kum kwi-lingqina. "Yena sesinye ezikhokelela Russian specialists kwiindawo ezinjalo kwiindawo njengoko narcotic engqondweni ulawulo, hypnotherapy kwaye jikelele iindlela ukuziphatha ulawulo."
  
  
  Yena ngumdla oyingcwele inkosi, ndaza ndakhangela e Tanya.
  
  
  "Ke, inyaniso, Isikhewu," watsho. "Thina anayithathela sele experimenting kunye uphando oluntu ukuziphatha kuba iminyaka. Layo kwenziwa ezininzi uphando kule ndawo. Doctor Kalinina isebenza ngokusondeleleneyo kunye zethu iqela, ukushicilela analyzing i-physical ifuthe zethu patients ' iindlela zonyango, kwaye abe ngumzekelo imali eseleyo doctor kweli lizwe lethu ."
  
  
  Ndicela yakhe. "Ingaba ucwangciso ukuze yenze imisebenzi behavioral experiments kunye nam?"
  
  
  "Uza kuba kuqala indoda ibe controlled yi-zethu inyusiwe techniques," yena, waphendula wathi, kwaye yakhe izwi yatyhila yakhe uncertainty. Ngoku waye ukuqinisekisa ukuba Tanya hadn ukuba kwazeke ukuba Ay kuya kufuneka ukuba isicelo wakhe ulwazi nezakhono ezinjalo terrifying amatyala. Wakhe blue amehlo baba ezifihliweyo ngasemva horn-rimmed glasses.
  
  
  "Nawe futhi ke... sebenzisa kum iingcaphephe?"
  
  
  Tanya ngokukhawuleza wajonga kum kwi-iliso kwaye ke umkile kwakhona.
  
  
  Kalinina weza apha ukunceda. "Esiyenzayo ukuze atshabalalise Isikhewu Carter," wathi. "Noko ixesha elithile. Uza ayisasebenzi zikho njenge Isikhewu Carter."
  
  
  Yena nje stared e kuyo. Mhlawumbi mna ke ekunene - enye yokugqibela gawk kwi-Tanya ke apartment abe bhetele kuba nam elide qhuba.
  
  
  "Hayi ixesha elide ayikho?"
  
  
  "Siyi-ndihamba ukwenza personality transplant," Kalinin waqhubeka. "Uza kuba ngokupheleleyo ezahlukeneyo umntu. Kwaye ukuba umntu uza kuba programmed yi-us, Umnu Carter. Uza kuboniswa njani ikhompyutha iza kuba programmed nge technician. Ingaba ekuqaleni ukuqonda?"
  
  
  Wakhe gaze shifted evela kuye ukuba Tanya. "Owu Thixo wam, Tanya," mna whispered.
  
  
  Blue amehlo zahlangana zam. Yena icinezelwe yakhe beautiful kobuso bam kwaye wabona lencwadi ithi phezulu bottle ukusuka ezikufutshane itheyibhile.
  
  
  "Lento nambulin," utshilo mba-ka - - factly, " i-drug kuphela kutshanje kwaphuhliswa yi-zethu laboratories. Nantsi into ungayiza a engqondweni-altering drug. Oko sele iimpahla iyafana LSD, kodwa iziphumo zethu iziyobisi ingaba sele ngakumbi limited."
  
  
  "Mna andinaku ulinde ukuba balive," ndathi sarcastically.
  
  
  Yena sukuyihoya i-izimvo waza waqhubeka. "Xa nambulin ngu yanikezela, wayecinga ukuba iinkqubo ingaba interrupted e a ezisisiseko umphakamo, kwaye personality utshintsho. I-drug umsebenzisi uba kakhulu submissive kwaye amava ukwanda suggestibility."
  
  
  A lonikezelo, ndandicinga. "Ngoko ke, kulungile."
  
  
  "Inxalenye," Tanya wathi. "Ngexesha phantsi kwempembelelo yomoya drug, uza kuba kakhulu susceptible ukuba lonikezelo a umntu hypnotherapist. Kwaye iindlela ukuziphatha ulawulo kwaphuhliswa eminyakeni zethu zophando."
  
  
  Ndicela yakhe. "Kuba yintoni injongo?"
  
  
  Tanya umkile.
  
  
  "Kukho akukho incopho kwi-kokuya kwi iinkcukacha," Kalinina wathi, ukuthathela bottle ukusuka Tanya kwaye ukuzalisa ngayo kunye injected okungamanzi. "Kulo naliphi na ityala, uphumelele khange khumbula nantoni na jikelele sizenza wathi kule incoko."
  
  
  Into malunga ego-smug jonga kwi ubuso bakhe wenza kum kakhulu nomsindo. "Liechtenstein kwenu, tailor!" i-emu sakhwaza ngomhla wakhe.
  
  
  Ego ke amehlo flashed ukuhlangabezana zam, kwaye ndandicinga ndabona faint ngokukhawuleza ka-ukoyika kuzo njengoko wakhangela e kum. "Nceda musa kuba dramatic, Umnu Carter. Uza kuphela ibonakale harder kuba ngokwakho."
  
  
  Tanya onayo phezulu ukusuka yakhe isitulo kwaye wahamba phezu ukuba bathethe omnye technicians. Kalinina igcine le squirts kwi-phambili yakhe ubuso, pushing i-plunger ukulucima apparatus ka-zezulu isampulu iimpawu ezibonakala.
  
  
  A fierce desperation gripped wam axis powers. Yaba closest nto panic mna nento yokuba ngonaphakade experienced. Wayengomnye zange koyika ka-physical intlungu okanye ukufa, kodwa kwaba ezahluka-hlukileyo. Eneneni, baye ke ukundibulala, atshabalalise wam isazisi, kwaye ngoko sebenzisa umzimba wam kuba kwezabo nefarious ngeenjongo. Nje ukucinga ngayo wathumela shivers phantsi wam spine. Kwaye ngoku wayesazi ukuba threat ukuba humiliate yakhe akusebenzi khange ongenanto omnye. Oko bazithabathela iinyanga okanye nkqu iminyaka ukulungiselela esi sicwangciso, nokuba kwaba kuthi. Kwaye kunye kukhokela ' AX ' iarhente ngokwenza oko, baye phantse ekhaya.
  
  
  A technician weza uncedo Kalinin. Tanya waguqukela kwaye wajonga kuwo igumbi ekuhlaleni kwethu. I-technician strapped a amaqampu tube yam shoulder kwaye rolled phezulu sleeve wam shirt. Wabona protruding veins ngomhla wakhe forearm. Nambulin waya ngqo kwi-Vienna.
  
  
  Wam dollar stack waba pounding wildly. Xa Kalinina weza phezulu kum nge needle, wakhe stahl struggled desperately kunye ulwaleko straps, ukuzama yakhe eyona ukwaphula kwabo. Ukuba wakhe ayikwazanga ukufumana phezulu ukusuka kule isitulo, yakhe ayikwazi lula zikhathalele la madoda. Kodwa bond waba nomdla kakhulu.
  
  
  Kukho akukho mfuneko ekulweni, Umnu Carter, " Kalinina wathi softly, silithi wam forearm. "Ke absolutely ukwenzeka ukuqhuba ukuzothi ga."
  
  
  I-needle, wehla, kwaye technician igcine wam shoulders ngoko ke lowo ayikwazanga shenxisa. Kalinin ke ubuso wayenolwazi slight icebiso ka-kumnandi njengoko yena zifakiwe i-needle kwi dilated vein kwaye ke icinezelwe phantsi kwi plunger ye-styrene.
  
  
  I-anesihlanu isahluko.
  
  
  Mna ke koyisa nge uluvo euphoria. Ngoko umzimba wam waqala ukuya numb. Wam breathing slowed noticeably, kwaye lowo ayikwazi bazive sweat dripping ukusuka yakhe forehead kwaye ephezulu lip. Andiyenzanga nkqu care ukuba mna ke drugged, kwaye oboyikisayo ndinovelwano ka-panic waba bemkile. Ndinga kwakhona khumbula yonke into bathi kum, kwaye ndandisazi baba ke sebenzisa kum kwezinye ezoyikekayo terror name, kodwa ke asikwazanga bother kum simemo kwakhona. Ndandisazi ndandisele nicinge ukuba lapho, kodwa ndifuna nje asikwazanga care. Imizuzu embalwa yakhe, besilwa i-kukuvakalelwa, ukuzama rekindle umsindo yena waziva ngaphakathi kwayo, kodwa kwakungekho nto ekhohlo. Yintoni aye kuthi, nokuba bathi kuthi, ke suited kum. Kwaba stupid ukuya kulwa nawo, ukuba worry malunga nayo. Hers waba kwi-ih amandla, ih amandla waba enkulu. Andisoze ufake kulo kwaye mhlawumbi iingcaphephe siphile. Emva zonke, oku kwaba yintoni ngokwenene mattered kwi-sebenzisa ixesha elide.
  
  
  Ih ajongene twisted kwi-phambili mna - Tanya kwaye Kalinina-kwaye baya & ncamathiselamessage status
  
  
  Wakhangela e kum ngathi mna ke ethiopia pig kwi indlu yentaka, kodwa andiyenzanga engqondweni. Kokuba umsebenzi wakhe, waza bavumeleni ukwenza oko.
  
  
  Kalinin ufikelele kuba kobuso bam kwaye iphakanyiselwe wam eyelids. Yena nodded ukuba Tanya kwaye ekhohlo. Tanya weza phezulu kum ubuso. Lalihleli kakhulu vala. Wakhangela kwi yakhe oqaqambileyo blue amehlo waza wafumana i-umlinganiso abe nento yokuba amadoda phambi.
  
  
  "Ngoku uziva kakhulu relaxed, kakhulu ngexesha wawuphungula," wandixelela kwi thambileyo, bemvelo ilizwi. Ilizwi kwaye intonation ukwanda wam uluvo kakuhle-ntle.
  
  
  "Ewe," ndathi, ujonge kwi-nzulu blue ngamadami yakhe amehlo.
  
  
  "Xa ujonga kwi amehlo am, amehlo enu get ukudinwa. Yakho eyelids esiba ngenene nzima kwaye ufuna ukuvala kwabo."
  
  
  Wam eyelids fluttered.
  
  
  "Ke nzima ukugcina amehlo enu vula kunjalo ngoku. Xa mna ubalo ke isihlanu, uza vala amehlo enu ngenxa yokuba ufuna. Uza bazive a enkulu uluvo uncedo xa kufuneka uvale amehlo enu. Emva kokuba vala ih, uza chu kuwela a nzulu trance. Odin. Usondele kakhulu owozelayo. Zimbini. Yakho eyelids ingaba nzima kakhulu. Ezintathu. Uvumelekile ukuba kulinywa nzulu relaxed kwaye submissive. Ezine. Xa vala amehlo enu, uza vumela ilizwi lam ukuba isikhokelo kuwe yakho responses nezenzo. Isihlanu ."
  
  
  Amehlo am seemed ukuvala kwi volley zabo ngabakhe. Ndandisazi ndandingasakwazi gcina ih ukusuka ukuvala, kodwa andiyenzanga nkqu ufuna ukuzama.
  
  
  "Ngoku kwi hypnotic trance kwaye ndiya siphendule ilizwi lam."
  
  
  Yena wathetha a thambileyo, low monotone ukuba waba iingcaphephe kakhulu ekuqinisekiseni. Ndafumanisa ukuba ndibene omkhulu affection kuba beautiful isandi yakhe izwi - ukuba bemvelo, seductive ilizwi - kwaye ndifuna ukwenza nantoni na wacela kum ukwenza.
  
  
  "Ingaba uyaqonda?" "Ingaba yintoni?" watsho wabuza.
  
  
  "Ewe, ndiyaqonda, ndimkhulule."
  
  
  Ezilungileyo. Ngoku sizakwandisa ufake oku umsesane icebo kwindlela yakho intloko kwaye qhoboshela i-electrodes." Ndava umntu hambisa izixhobo iphezulu yam intloko. Oko wajonga na headband, kwaye lowo sayikhumbula maze ka-wires ukuba zaphuma ke.
  
  
  "Xa ndiza uthetha kuwe, Isikhewu, uza kuba yokufumana enesandi-visual i-data umatshini. Yintoni ubona nize nive iya kuba glplanet kwaye kukunceda zifikelele deepest trance state." Kwenye indawo ndeva cofa a iqhosha, kwaye kwangoko a ujikeleziso rhoqo ka-beautiful imibala yahlasela blackness Tanya wabadala. Ihamba kunye iintyatyambo weza thambileyo umculo, beautiful umculo ukuba yena waba zange weva phambi. Kwaye Tanya ke ilizwi accompanied i-beautiful sights kwaye izandi.
  
  
  "Bonke muscles yakho umzimba gently relax, relax ngokulula, kwaye ufumana u'a enkulu uluvo euphoria. Unoxanduva kwi-i-escalator lowo uyise downhill. Kunye ngamnye leg, wena chu thoba ngokwakho phantsi, kwaye uza kuba nangakumbi relaxed. "
  
  
  Imoto yenziwe i-escalator kuba kum, kwaye mpuluswa glide mna wathwalelwa phantsi nge-maze lemibala kwaye bangena thambileyo ubumnyama.
  
  
  "Ngaba indlela umzantsi escalator kwaye yiya kwi kakhulu, kakhulu nzulu trance. Ngaba ngokupheleleyo ukuqonda ilizwi lam." Mna ufikelele ezantsi kwayo kwaye sifumaneke ngokwam kwi magnificent, free-cacileyo ubumnyama ukuba andizange babefuna ukuba emke.
  
  
  "Ndiza kuku buza ukuba ubalo isihlanu, kodwa uza unobuhle inani ezintathu. Uphumelele khange bakwazi pronounce inani ezintathu. Ngoku ukubala isihlanu."
  
  
  Wam imilebe baba uyise. "Inye, zimbini, zine, zintlanu." Umlomo wam kwaye ingqondo kuba akukho nto kwenza inani ezintathu.
  
  
  "Kakhulu okulungileyo," Tanya wathi. "Ngoku undixelele igama lakho kwaye lowo ufaka."
  
  
  Into nzulu ngaphakathi kum resisted, kodwa ukuba zonke-anamandla ilizwi waba ecela kum, ke mna, waphendula yakhe: "Wakhe Nickname ngu Carter. Mna umsebenzi ku - 'AX', apho ndiya kuba ikhowudi igama N..." ndandingasakwazi khumbula inani, kwaye Killmaster umyinge." Ke mna wanika ngakumbi oluneenkcukacha ulwazi malunga uchazo.
  
  
  Ezilungileyo. Ngoku mamela mna ngenyameko. Uza xana yonke into kuwe nje wathi kum kwaye kwento yonke ukuba kufuneka yenze neqabane lakho elidlulileyo. Ngeli kakhulu mzuzu, kufuneka kuphuhliswe uzalise iyonke amnesia."
  
  
  Engaqhelekanga into eyenzekileyo. I-kweentlobo zezityalo shiver kolona kum, kwaye xa kwaba bemkile, ndava dizzy. Xa yesitalato iziphumo wore ngaphandle, hers seemed ukuva ezahluka-hlukileyo. Yayiyeyona subtle umahluko, kodwa ke waziva ngathi lonke ihlabathi jikelele kum kokuba ilahlekile! Kwakungekho nto ekhohlo kwi-universe kodwa wam yokudada umzimba kwaye Tanya ke ilizwi.
  
  
  "Abakufutshane nawe?"
  
  
  Ndandicinga malunga nayo kuba ngomzuzu. Oko asikwazanga yokukwazi ukuyifumana. Mna balingwe wam kakhulu, kodwa mna ngxi ayikwazanga impendulo. Ndaba akukho isazisi. Mna ke isidalwa yokudada kwi-baninzi ubumnyama, ulinde ukuba abizwe, phawula, kwaye phawula.
  
  
  "Andiqondi," ndathi.
  
  
  "Apho ufuna ukuphila?"
  
  
  "Kule blackness," ndathi.
  
  
  "Apho waye uphuma phi?"
  
  
  "Andiyazi."
  
  
  Ezilungileyo. Andisoze hlaziya yakho wolwazi. Ngoku uza kubona umfanekiso umntu kwi-phambili kuni." Imoto hummed kwaye ndabona umntu. Waba mde, kunye onzulu iinwele kwaye ngwevu amehlo. "Ukuba umntu kuni," yena waqhubeka. "Uqinisekile ukuba Rafael Chavez."
  
  
  "Rafael Chavez," ndathi.
  
  
  "Ungummi Venezuelan abo wachitha eziliqela iminyaka e-United States. Ngaba bazalwe
  
  
  wazalelwa Margarita kwaye educated kwi-i-caracas. Kufuneka isebenza kwiindawo ezininzi, kodwa ngoku uqinisekile ukuba esebenzayo revolutionary ."
  
  
  "Ewe," ndathi.
  
  
  "Uhlala kwi-i-apartment e 36 Avenida Bolivar, apha kwi-i-caracas."
  
  
  36 Avenida Bolivar.
  
  
  Yena wahamba ukuba undixelele ukuba ndino akukho osapho okanye abahlobo, kwaye ukuba abantu yena interacted kunye ngabona bambalwa abantu kule building ababe comrades kwi-revolution.
  
  
  "Uza funda okungakumbi malunga ngokwakho kamva," yena ekugqibeleni wathi. "Okwangoku, kufuneka kuphumla. Andisoze ubalo ngayo emva ukususela ezintlanu. - Xa ukubala, uza chu kuza ngaphandle trance ukubuyela sezingqondweni kwakhona. Isihlanu. Sihamba phezulu escalator kwakhona. Ezine. Uvumelekile ukuba ngokupheleleyo ngalo uxolo. uvumelekile ukuba zahlala, kodwa ufuna eba ngaphezulu aware. Ezintathu. Xa amehlo enu vula kwi ubalo omnye, uphumelele khange khumbula nantoni na ude ube vala amehlo enu, nto kwaphela. Xa amehlo enu vula, uza kuphela khumbula oko ndakuthethayo malunga nawe ekubeni Rafael Chavez. Uphumelele khange khumbula into kude kube kugqityiwe amnesia imisela kuzo. Odin ."
  
  
  Wakhe amehlo evuliweyo. Kwakukho kubekho inkqubela ehleli phaya, kwaye wayesazi abe nento yokuba ebone ukuba phambi kobuso, kodwa kokuba akukho unye phantsi ntoni ezinye iimeko. Kuya kufuneka ukuba zithe nje phambi kokuba uvale amehlo akhe. Mna ngoko nangoko uqaphele ukuba yena akusebenzi khange jikelele Venezuela, awathi wayenza kum ngaphantsi anomdla kwi-pretty ubuso. Yakhe, wathetha kuye kwi-fluent-Spanish.
  
  
  Ndicela wakhe, " Qué pasó?"
  
  
  "Wena baba phantsi phakathi sedative, Senor Chavez. Kufuneka i-kunokwenzeka ingozi kwaye onayo, betha, ngomhla ekujoliswe kuwo, kwaye siya zikhathalele kuwe ngendlela iintsuku ezimbalwa. Yaye ufuna ngokwenene aqonde yakho revolutionary nabo, Musa? "
  
  
  Wakhangela jikelele igumbi. I-technician undid i-ukunxulumana ukuba igcine nam isitulo kwaye isuswe into ukususela kwentloko yam. "Kutheni... ewe," ndathi. Le nto, andiyenzanga khumbula kakhulu.
  
  
  "Lento Ugq Kalinina, kwaye igama lalo ngu Tanya Savich, yakho, isirussian abahlobo kwi-revolutionary yokuhamba-hamba. Ezi ezinye comrades ingaba Menendez kwaye Salgado. Baya anayithathela sele kwi-hambisa nani ngexesha elithile. Siye seza kuwe apha, ukuba oku private eklinikhi, ukuba siphathe kuwe. Emva zonke, inkomfa nje jikelele yembombo."
  
  
  Ndicela yakhe. "Inkomfa?"
  
  
  Tanya smiled. "Musa uzame ukukhumbula yonke into kanye. Uhambe yakho igumbi kwaye kuphumla."
  
  
  "Ewe," ndathi dully. "Ukuba kuphumla. Layo kakhulu ukudinwa."
  
  
  * * *
  
  
  Igumbi mna wathatyathelwa waba pleasantly icimile. Kwabakho kuphela umandlalo uxoke kwi, kodwa phantsi ezi iimeko ezahlukeneyo, kuya ayikwazanga kuba kulindeleke ukuba ibe esibhedlele umandlalo. Emva zonke, waye eyindoda babefuna ngumthetho, akusebenzi ukuba yena? Ukuba abe honest, ndandingasakwazi khumbula kakhulu malunga yakhe. Ndiza uxolo andiyenzanga buza kubekho inkqubela njani na kunokwenzeka ingozi eyenzekileyo, ngenxa andiyenzanga khumbula oko. Enye into waba cacisa - mna luyafuneka comrades abo cured kum. Mna ngenene kufuneka nabo. Kokuba akukho unye njani ezinzima wam amnesia waba. Kulungile, ukuba uya cacisa phezulu kwi-iiyure ezimbalwa. Elungileyo busuku ke uza kulala ulungise phezulu kum. Kodwa yintoni bothered kum waba ukuba ndandingasakwazi khumbula ukuba kubalulekile nkomfa kubekho inkqubela waba uthetha malunga. Ingqondo yam spun ukusuka uzama ukukhumbula yakhe, kodwa ekugqibeleni ndawela belele.
  
  
  Wakhe ngesiquphe ukuvuka phezulu kwindlu ephakathi busuku. Waba mna hallucinating, okanye waba kwayo nje okungekuko phupha? Kuya kufuneka ukuba zithe a masango. Waba kwezinye engaqhelekanga ilizwe, kwi entlango lizwe. Waba isebenza phantsi a dark cobbled street kwaye chasing umntu. Waba ubambe elide omnyama isijamani-made pistol, mhlawumbi a Luger. Yena esifutshane lo mntu kwaye balingwe ukubulala ego. Waguqukela kwaye esifutshane e kum, kwaye ndeva a searing intlungu wam umva. I gun wam isandla ngesiquphe waba omfutshane-kuphethwe axe. Ke mna ukuvuka yakhe phezulu.
  
  
  Kwaba engaqhelekanga masango. Andiyenzanga khumbula ke kulo naliphina ilizwe engelilo Venezuela kwaye kwaba monotonous. Kwaye umyeni ayizange esifutshane umntu ebomini bakhe. Okanye yakhe? Akukho namnye oku kwenziwa evakalayo kum.
  
  
  Xa weza kusasa, babe nokuziswa kum a itreyi ukutya, kwaye mna badla ke greedily. Xa lowo kwenziwa, lowo examined ubuso bakhe kwi-jonga. Noko kwaba abantu abaqhelekileyo. Kodwa ukuba ubuso asikwazanga ngathi ayixhasi namnye belong ukuba Rafael Chavez. Ndithatha jonga kwi iingubo babe nokuziswa kwam, kodwa andiyenzanga niyazi ukuba kutheni. I-pockets baba ongenanto, kwakungekho uchazo. Malunga yure kamva, Menendez weza kwi-waza wathabatha kum emva igumbi nge isitulo abalawuli kunye nezinye izixhobo.
  
  
  "Molo, Senor Chavez," i-kubekho inkqubela abo banika igama lalo njengoko Tanya greeted kum. "Ingaba ilungile kuba omtsha unyango?"
  
  
  "Ewe, ndiyacinga ngoko ke," ndathi, ujonge kwi-iimoto. "Kodwa ke zonke kuyimfuneko? Mna efana nento yokuba ukwazi loluphi uhlobo unyango ndizama ukufumana."
  
  
  "Nceda," Tanya wathi, ebonisa kum enkulu isitulo. "Kufuneka trust kwethu, Senor Chavez. Sisebenzisa abahlobo bakho."
  
  
  Ndabona yakhe ihleli kwi-isitulo, kodwa andiyenzanga bazive ethambileyo. Wakhe hotel ngu ukufumana jikelele lo building, kubhadula ezitratweni ka-i-caracas, baze babuyele kuye apartment kwi Avenida Bolivar. Mna ke ukuqinisekisa ukuba ezi abantu abaqhelekileyo sights ingaba buyisela wam wolwazi ukwenza kum isempilweni. Wakhe wathembisa herself ukuba lo mdlalo asikwazanga kuzisa iziphumo, yena ingaba yiya ngqo ekhaya.
  
  
  "Ngoku relax," indoda ekuthiwa Kalinina wandixelela.
  
  
  "Andisoze kukunika ukukhanya sedative." Yena stuck i-injection gun wam forearm kwaye wanika mna a subcutaneous injection.
  
  
  Igama flashed ngokusebenzisa kwentloko yam. Nambulin. Apho kokuba ndeva ukuba phambi? Phambi ndinga yokucinga ngayo nayiphi na ngaphezulu, mna waqala ukuva a nzulu euphoria ukuhlamba phezu kwam, kwaye mna ezilahlekileyo inzala kwi-mazwi kwaye kwento yonke.
  
  
  Umntu silungelelaniswa wam headdress. Andiyenzanga engqondweni. A ngomzuzu emva koko ndeva yakhe izwi njengoko Tanya.
  
  
  "Ufuna vala amehlo enu. Uza uvale i-akhawunti phambi ezintlanu." Yena counted, kwaye amehlo am luvaliwe. Kwabakho a sudden ngokukhawuleza ka-umbala ebumnyameni, kwaye ndeva abanye engaqhelekanga umculo ukuba nakanjani seemed abantu abaqhelekileyo kum. Ilizwi trailed ngaphandle, kodwa umbala kwaye umculo agcina ngokuncothula kum phantsi kwaye phantsi. Ndeva ngathi mna ke kwi-i-escalator. Ngoko elinye ilizwi weza phezu kwentloko yam. Ilizwi waba ndizixelela kum, ndizixelela kwam yonke into. Wonke nje ngokucacileyo, ukususela wam umhla wokuzalwa yam nje imisebenzi kwi-leftist yokuhamba-hamba kuba inkululeko ka-Venezuela ukususela tyrannical imperialism ka-United States. Kwakukho imifanekiso ethile scenes. Xa kwaba phezu kwabo, abe ufumene i-oluneenkcukacha umboniso wakhe elidlulileyo. Wam amnesia ngu cured.
  
  
  Waba lendlu ezopolitiko iqela ngokuba Mob Ubulungisa, egama imbono wayeza kulibhukuqa Venezuelan urhulumente nokuseka a leftist regime ngoncedo Russians. Mna ke recruited ezimbalwa ezidlulileyo, kwaye ezimbalwa zidlulileyo, wayengomnye injured ngexesha ukuqhankqalaza ngaphandle i-american embassy.
  
  
  Tanya wathetha kwakhona. "Yakho inkokeli sele wabuza kuthi kukwazisa ukuba izintlu ka-vigilantes ingaba thinning ngenxa cowardly desertion kwi-kobuso brutal amapolisa tactics. Ke ngoko, sidinga ukuba umthetho ngoku. Wena ekhethiweyo ukwenza esi senzo.
  
  
  "Venezuela sele kuba kakhulu dependent kwi-United States," yena waqhubeka. "- United States buys malunga ne-40 ipesenti ye Venezuela ngu-oli kumazwe angaphandle, apho unika Americans a deadly kwezoqoqosho gripgenericname kwi Evenezuela. I-Venezuelan-mongameli kunye ego eliqhutywa capitalist urhulumente kufuneka kutshatyalaliswa phambi kokuba isandla sakho phezu lonke ilizwe ukuya Americans. Isicwangciso waphuhliswa. yenzelwe kunye upcoming i-caracas Inkomfa engqondweni.
  
  
  "Inkomfa iya kuba intlanganiso phakathi Umongameli wenkundla Venezuela kwaye usekela kamongameli Umongameli we-United States. Iza kubonelela elinye ithuba uqhankqalazo e omabini la iintshaba abantu. Kamva, uza kwaziswa ka-uhlobo isicwangciso kwaye iinkcukacha njani enokuphunyezwa. Ingaba uyaqonda? "
  
  
  "Ewe, ndiyaqonda, ndimkhulule."
  
  
  Ezilungileyo. Xa ufuna wake phezulu, uza kukhumbula kuzo zonke inkcukacha ukuba ndinixelele, kwaye zonke ukuba ukhe weva nababezibonile ngexesha a nzulu trance. Ukuba kukho imibuzo kwi-ingqondo yakho malunga iinkcukacha, yakho subconscious engqondweni kubonelela iimpendulo kwaye zalisa na iimephu ukuba zibe bothering kuwe. Awuyi umbuzo uqwalaselo lwakho njengoko Rafael Chavez kwaye awunakuba umbuzo i-iyasebenza ye-ego opolitiko philosophy."
  
  
  Emva imizuzu embalwa, amehlo am enyanisweni ivulekile, waza wakhumbula indlela Tanya counted ngasemva ukusuka ezintlanu omnye. Ingqondo yakhe kanjalo recalled yonke into malunga yakhe elidlulileyo ubomi. Yintoni aye kuthi nam, ihlala isebenza. Wakhe amnesia kokuba ngokupheleleyo recovered.
  
  
  Tanya smiled. "Njani ingaba kukuvakalelwa, comrade?"
  
  
  "Kakhulu okulungileyo," ndathi. "I-drug made kum khumbula. Layo nicinge ukuba bathabathe nesabelo a umsebenzi ngokuchasene i-caracas Inkomfa, ngoku yayo wakhumbula malunga nayo. Ndiya kuba ulungile?"
  
  
  "Uza kuba ulungile," watsho.
  
  
  Kalinina umkile kwaye wahamba phezu technician ngalo kude kuphele igumbi, eshiya Tanya kwaye nam yedwa. "Ke sikwi nani... Ingaba siyazi ngamnye ezinye ngcono kunokuba ndikhumbula yakhe? "Yena wabuza. Ndaba fleeting umfanekiso Tanya ethiwe ze ngaphakathi.
  
  
  Kwakukho into yayo emehlweni abo, ngoko encinane ncuma kunabela kuwo yakhe ebusweni. "Bendithembe kuwe, nento yokuba khumbula. Sino i-ngokuhlwa kunye. Musa ukuba bniyakhumbula?"
  
  
  "Hayi nyani," ndathi. "Kodwa glimpse, umntu othile wolwazi wakhe ubomi, ndingathanda khumbula ngakumbi."
  
  
  Yena laughed softly. "Mhlawumbi singaba ukuchitha imizuzu embalwa kunye kwakhona phambi kwenu shiya eklinikhi."
  
  
  "Le into ekhangele phambili," ndathi.
  
  
  Nangona umzimba wakhe waziva ngokupheleleyo kakuhle, babe wamkhuthaza ukuba aye yakhe hlala yayo igumbi kwaye kuphumla. Yena wacinga kancinane malunga Tanya. Ayiqhelekanga. Wam ummandla kwi-Russia waba ibaluleke kakhulu ndawo ubomi bam, kodwa ndandingasakwazi uyeke ukucinga oku ihlale ngexesha elingelilo lokuhlala kubekho inkqubela.
  
  
  Xa mna akusebenzi khange ukucinga Tanya, mna ke ukuzama reconstruct elidlulileyo ukuba ndino phantse zilityelwe ngenxa neengozi. Kwaye njengokuba mna balingwe khumbula, mna ke reminded encinane siganeko. Yena wazala iinyawo wabaleka kwi eclay indlu kwi outskirts ka-Margarita. Ngoko ndakhumbula ukuba lo mzi waba wam wasekhaya, kwaye pretty omnyama-haired umfazi ekuthiwa Mariya kwakukho umama wam. Yena nobawo wafa xa ndandisele alithoba eminyaka ubudala. Kungekudala emva koko, lowo weza i-caracas, apho wayehlala khona kunye relatives kwaye lezinto ezinako ukwenzeka, lubandakanya babe a zasekuhlaleni isicaka.
  
  
  Kwakusekho into engaqhelekanga malunga nayo yonke. Yena ayikwazi khumbulani izinto ukususela yakhe elidlulileyo, kodwa ezi zinto seemed unreal, i-mental imifanekiso faded kwaye hazy. Kwaye xa mna lumisiwe ukucinga kwabo consciously, baya nje disappeared kwi oblivion kwaye asikwazanga k ubonakala ngathi na imiceli-inxalenye kum.
  
  
  Surprisingly, bazalwana uninzi eqaqambileyo memories baba ye-ambalwa eminyaka mna wachitha neyokusebenza a kufakwa iyasikeka kwi-America.
  
  
  Mna wachitha yonke imihla kwi-bam igumbi. Ngobo busuku Tanya weza ukubona kwam. Yena waya kwi-quietly kwaye ezivaliweyo ucango emva kwayo. Yena onayo phezulu ukusuka end yakhe bunk, apho lowo bebe ukufunda a newspaper kwi-i-caracas Inkomfa. Nah wayenolwazi stethoscope kwaye eqhotyoshwayo kwi-yamluma esandleni.
  
  
  "Ingaba ndiya kuthabatha inyathelo lokubetha naye?" yena wabuza.
  
  
  "Kunjalo."
  
  
  Yena igcine yam kwi wrist yakhe encinci, thambileyo isandla. Amehlo ethu kuhlangatyezwana nazo, kwaye yena ngokukhawuleza umkile. Yena wenza qaphela ngomhla wakhe tshati, ngoko ke igcine le stethoscope yam axis powers kwaye listened kuba ngomzuzu.
  
  
  "Ingaba uziva nauseous?"
  
  
  "Hayi indlela."
  
  
  "Kukho sweating yakho kulala?"
  
  
  "Hayi ukuba yena wakhumbula yakhe."
  
  
  Wam gaze shifted ukusuka yakhe epheleleyo imilebe ukuba bemvelo amagophe wakhe umzimba. Kwakhona, tantalizing umfanekiso Tanya ze Irina flashed ngokusebenzisa engqondweni yam. Ee corkscrew ke elandelayo yiya seemed psychic.
  
  
  "Uthe kuni wakhumbula ... i closeness phakathi kwethu, Raphael."
  
  
  "Ewe, ndakhumbula ukuba."
  
  
  "Ingaba ufuna ukundixelela ntoni wakhumbula?"
  
  
  Yena smiled ngomhla wakhe. "akukho. Kwaba kuwe. Irina".
  
  
  Wakhe beautiful blue amehlo avoided zam. Wathabatha Nah ngu-tablet kwaye stethoscope kwaye tossed kubo floor. Ke yena waba gently pulled yi-ee. Yena kissed yakhe, kwaye yena waphendula.
  
  
  "Ufuna ngokwenene aye kulala nam, asikwazanga kwenu?" Ndicela quietly.
  
  
  Yena balingwe ukusa kude, kodwa mna igcine yakhe emva. "Raphael, nisolko hayi lover," watsho. "Nisolko a revolutionary. Ngaba asikwazanga kufumana ixesha kuba abafazi."
  
  
  "Hers kufuneka kufuneka ifunyenwe ixesha ubuncinane kanye," umyeni saliwe eendaba iingxelo.
  
  
  Wakhe amehlo zifunyenweyo zam. "Ewe, kanye." Yena seemed ukuba abe remembering. "Kufutshane nje phambi ukuqhankqalaza kwi-i-american Embassy. Mna azisa iphetshana lakho apartment kwaye wabuza kum ukuba uhlale."
  
  
  "Kwaye thina kissed, kwaye mna igcine wena ngoko ke, vala," ndathi, chu uyasebenza ezandleni zam phantsi ubude wakhe umzimba.
  
  
  "Raphael, nceda..." yena protested weakly.
  
  
  Yena unbuttoned yakhe efanayo ukuba waist kwaye slid isandla sakhe ngaphakathi, bephethe yakhe vala. Mna caressed yakhe breasts kwaye waziva yakhe amaza amancinane amanzi kuziqaqadekisa iintliziyo ngexesha lam touch.
  
  
  "Raphael ..."
  
  
  Thina kissed kwakhona. Yena lumisiwe struggling kwaye yaphendula yam caress kunye sudden omkhulu passion, umzimba wakhe tensing fiercely njengoko umlomo wakhe explored kuyo. Xa asazanga waphela, thina kunye igcine zethu breaths kwaye longed kuba ngaphezulu.
  
  
  "Oh, Thixo wam, Raphael," yena breathed.
  
  
  Yena ukukhatywa ngaphandle kwayo efanayo dropped ngayo kwi-floor. Yena & ncamathiselamessage status wakhe njengoko yena pulled yakhe panties phantsi ukususela yakhe ende, mpuluswa thighs. Yena wahamba phezu cot kwaye twezekile, umzimba wakhe ukungcangcazela kunye umdla. Yakhe ngokukhawuleza undressed kwaye bench cinezela elandelayo, kuye. Wam fingers kwaye imilebe traced wonke i-intshi wakhe zinokuphathwa, quivering inyama.
  
  
  Ngesiquphe, yena balingwe ukusa kude, kodwa ee igcine yakhe ziqinile. "Yintoni ndingubani mna ngokwenza kuwe?" yena badanduluka. Yena stifled yakhe amazwi, plunging ulwimi lwakhe nzulu kwi umlomo wakhe. Yena waqala ukuphendula kwakhona.
  
  
  Andiyenzanga ukwazi mistletoe ukuqwalasela okuthethwayo, kwaye andiyenzanga care. Yena ayikwazi kuphela ukuba wakhe ripe, eshushu umzimba. Yena moaned kunye umnqweno njengoko yena rolled phezu kwi-nah. Wakhe thighs evuliweyo phezulu kum, kwaye ndinga bazive yakhe nails digging kwi-bam umva. Wakhe cock slammed kwi ngaye, kwaye yena screamed kunye kumnandi. Emva koko, yonke into waba ubumnyama, urgency, kwaye lokukhula, unbridled passion.
  
  
  I-sixth isahluko.
  
  
  Mna ke iqinisiwe ukuba isitulo kwakhona, kwaye igumbi waba ngokupheleleyo onzulu. Banikela kum enye injection, kodwa kweli xesha kwakungekho pleading amazwi abo. Mna ke kuphela drugged. Tanya kwaye Kalinin weren khange nkqu egumbini.
  
  
  Baya kukhankanywe into malunga "yokugqibela isigaba". Abe nento yokuba weva kubo, ndithi kuyo isirussian, kwaye iingcaphephe yena ndaqonda, nkqu nangona yena asikwazanga khumbulani ngonaphakade ukufunda Russian.
  
  
  Xa ndabona yakhe ihleli kwi-isitulo, umfanekiso wabonakala sebumnyameni phambi kwam. Kwaba umongameli, kwaye waye zinika a ezopolitiko intetho. Waba kuphela amabini iinyawo kude kum, ephithizelisa izandla zakhe xa ethetha. Wathi zinto ukuba ngenene upset kum. Yena waphula ngaphandle kwi yingqele sweat. I-euphoria waguqukela ukuba ngamandla umsindo njengoko umongameli ke amazwi waba ukubonelelwa ulwim, louder kwaye louder. Ego ke ubuso chu twisted kwaye waba horribly distorted. Kwi ngomzuzu, ubuso inikwe bonke ukuba washiyeka yomfanekiso. Waqalisa yandisa, ifumana makhulu kwaye uglier njengoko resentment lashed ngaphandle kwi-ego ye-twisted imilebe. Ubuso kwaba ngoko ke, vala ukuba ndandicinga ukuba ayikwazi khona ngaphandle kwaye attack kuyo.
  
  
  Ndeva scream egumbini kwaye ndabona kwaba esiza ukusuka jikelele wam owakhe throat. Abe ufikelele ngaphandle fiercely kuba ukuba eyoyikekayo ubuso, ukuzama tear inyama kunye yakhe wazala izandla, clawing e nge yakhe fingers.
  
  
  Kodwa ndandingasakwazi ukuze kuphunyezwe. I-badanduluka ke isikhalo ka-zithethwe frustration kwaye pitiful despair e-hayi ekubeni nako ukufikelela phandle ukuba dreaded Uthixo aze atshabalalise ego. Emva ngomzuzu, ilizwi trailed ngaphandle kwaye kwabakho ukuzola, i-distorted ubuso ngxi uyise kwi-phambili kum.
  
  
  Zonke a sudden
  
  
  Tanya ke ilizwi rang ngaphandle jikelele ubumnyama. "Lento yakho utshaba. Lo mntu abo kumi phakathi yakho abantu nenkululeko. Lowo ngu-a vile, fernández yezilwanyana, kwaye lowo ityisa kwi corpses abantu bakhe. Kufuneka usoloko disliked kwaye woyika i-ego, kodwa ngoku uqinisekile ukuba consumed nge desperate, cruel revulsion. Ngaba hate ego ngaphezu kwenu anayithathela ngonaphakade bacekiswa nabani na okanye nantoni na ebomini bakho."
  
  
  Ndandicinga wam axis powers waba ke explode ukususela disgust kwaye entiyo yawo ndava kuba yakhe distorted ubuso. Wayigcina remembering umongameli u-vile amazwi kwaye clenching yakhe fists de yakhe fingernails tore ngonyana wakhe umthi wamagqabi.
  
  
  Ekugqibeleni, umfanekiso disappeared kwi yobumnyama, kwaye kwaba ngokuthi endaweni enye. Ngexesha lokuqala akubanga abantu abaqhelekileyo kum, ke ndakhumbula malunga nayo ngokusebenzisa newspapers. Yaba i-american umongameli, usekela kamongameli. Ethetha isingesi, kodwa yakhe ego ndaqonda ngokugqibeleleyo. Yena wachaza ukuba uya kwenza umsebenzi ngokusondeleleneyo kunye Venezuelan urhulumente, kwaye ukuba i-United States wayeya kunikela ngakumbi loqoqosho military uncedo ukugcina Venezuelan umongameli amandla. Xa ethetha, ubuso bakhe itshintshile. Ego ke amehlo baba yokufumana ukubonelelwa nomsindo, kwaye disgusting, disgusting amazwi baba spewing aphume emlonyeni.
  
  
  Xa ngcwele ekugqibeleni lit phezulu, waba drenched kwi-sweat. I-technician wawaphakamisela kum ukususela wam isitulo kwaye wakhokela kum emva yam igumbi. I-drug kwaye ama-emotions ngokupheleleyo drained wam umbane. Wam legs baba ngoko ke buthathaka ukuba ndinga barely ukuhamba.
  
  
  Emva igumbi lam, i-technician bandinceda hlala phezulu kwi-cot kwaye wajonga ezantsi e-kwam.
  
  
  Wacela. "Ingaba zonke akunjalo?"
  
  
  "Ndicinga njalo."
  
  
  Wathi kindly. "Lento yonke kuyimfuneko kuba umsebenzi wakho."
  
  
  "Iphi Tanya Savich?"
  
  
  "Yena ke uxakekile kunye prowujekti."
  
  
  "Mna ke ndimbone."
  
  
  "Ndiza besoyika ukuba ke ukwenzeka."
  
  
  Yakhe, wajonga e kuye. Kwaba umfana Venezuelan ekuthiwa Salgado. Ego ke ubuso wajonga honest. Mhlawumbi ngenxa frankness wabona yakhe, wabona yakhe, blurted phandle izinto yena asikwazanga nkqu nokwazi waba ukucinga.
  
  
  "Ingaba yena kanjalo omnye baya umnxeba kum? Kuko konke oku kanjalo kuyimfuneko kuba abantu ke yesininzi revolution?"
  
  
  Ego ke amehlo narrowed kwi kum. "Ingaba ukuthandabuza ngayo?" "Ingaba yintoni?" wababuza anxiously.
  
  
  "Nam... andiqondi. Andiqondi ukuba kunjalo. Ngamanye amaxesha ndiye bazive ngathi ndihamba andwebileyo."
  
  
  "Nisolko hayi andwebileyo. Eneneni, nisolko iselwa isempilweni kunjalo ngoku." Ego ke ilizwi waba soothing.
  
  
  Ndicela yakhe. "Lixesha elingakanani wena uhleli apha kwi-ekliniki?"
  
  
  Yena hesitated, njengoko ukuba bemangalisiwe nokuba ngaba impendulo kum. "Umhlobo azisa kwenu apha ebusuku phambi yokugqibela."
  
  
  "Xa ndiya kuba sele ukulungele ukushiya?"
  
  
  "Namhlanje."
  
  
  Yena propped ngokwakhe phezulu weakly ngomhla omnye elbow. "Kwi-dell ngokwawo?"
  
  
  "Yokugqibela iqonga liya end kamva namhlanje. Uza kuba kungentsuku introductory iiklasi. Olandelayo omnye uphumelele khange abe kakhulu glplanet kuwe, kodwa kuya kuba phezu phambi uyayazi kuyo. Lo ngumzekelo absolutely kubalulekile yinxalenye yakho lokulungiselela inkomfa."
  
  
  "Loluphi uhlobo umsebenzi lento?"
  
  
  "Bona, uza kukuxelela kamva namhlanje."
  
  
  Ngesiquphe ucango ivulekile kwaye Ugq Kalinina weza kulo. Yena sajonga technician. "Yintoni na? Kutheni na usenama kunye Senor Chavez?"
  
  
  I-technician wajonga startled. "Lowo ufuna ukuthetha ixesha elithile."
  
  
  "Get emva ukusebenza," Kalinin wathi kufutshane nje.
  
  
  Salgado waguqukela kwaye wahamba waphuma nge-amagumbi.
  
  
  Ndiya & ncamathiselamessage status Kalinina indlela kum. Andiyenzanga na unye into i-Russians baba ngokwenza apha, kwaye ukuba wam countrymen weren ukuba bavunyelwe ukuba bathethe nam. A Venezuelan kufuneka ulawulo lwakhe revolution, kodwa Kalinina wamanzi acociweyo Salgado ngathi i-inferior.
  
  
  Kalinina wandinika a ziqinile ncuma. "Ndinguye kakhulu uxolo ukuba ndithatha Salgado kude kuni ngoko ke abruptly, Senor Chavez, kodwa lowo wenze imisebenzi kwenye indawo. Ingaba ndinovelwano kulungile?"
  
  
  "Kulungile," ndathi.
  
  
  Wathabatha wam inyathelo lokubetha kwaye asikwazanga kuthi nantoni na ixesha elithile.
  
  
  "Esihle kakhulu. Kufuneka uphumle, kwaye siza kuza emva kuwe emva lunch." Kufuneka i-ezinzima isifundo ozayo kuni."
  
  
  "Ingaba mna ngenene shiya lo ndawo kakhulu emva kwexesha tonight?"
  
  
  Wam corkscrew ibambe ego ngaphandle balinde. Kodwa emva omfutshane uphumle, waphendula, " Ewe. Uza kuba ulungile tonight."
  
  
  "Zonke ekunene," ndathi. "I hate incarceration."
  
  
  "Thina asingabo bonke abantwana," wathi ngaphaya koko, intsholongwane. "Kodwa thina kufuneka wenze amadini ngokufanele revolution. Ayonto ukuba akunjalo?"
  
  
  Yena nodded wakhe. Kalinina smiled tightly kwaye ekhohlo.
  
  
  Ndawela belele ixesha elithile. Ngesiquphe, waphulaphula eyiyeyakhe scream. Yakhe ngalo kwi-bunk ngu candid, drenched kwi-sweat kwaye ukungcangcazela. Yena wabaleka a trembling isandla sakho phezu emlonyeni wakhe, ujonge kwi-opposite eludongeni. Oko akusebenzi khange ngathi kum kuba noloyiko - ndandisazi okuninzi malunga yakhe, wayesazi okuninzi malunga ngokwam. Bamele kuba andinike amayeza. Mna kokuba omnye uloyiko lwasebusuku.
  
  
  Ndabona fernández ajongene nayo ukususela mnyama igumbi kwaye weva harsh nomsindo amazwi abo. Konke kwaba mixed phezulu ne-bam imifanekiso. Wakhe carapace ehamba phantsi a dark alley nge luger kwi-yamluma esandleni. Ndajika yembombo, kwaye ngesiquphe a enkulu, twisted ubuso wabonakala kwi-phambili kum. Wakhangela njenge umongameli, kodwa kwaba a deformed ubuso hanging sebumnyameni.
  
  
  Wakhe umdubuli betha i luger kwakhona kwaye kwakhona, kodwa ukuba hideous ubuso kuphela made kum laugh ngonaphakade. Wavula umlomo wakhe, threatening ukuba swallow phezulu kum. Elide, bukhali amazinyo baba esiza e kum. Ngoko kuye, screamed.
  
  
  Ngoko ke, emva lunch, mna waziswa emva imoto igumbi - basibiza ngokuba ngayo i-uhlengahlengiso igumbi. I-technician walumkisa kum okokuba le seshoni izakuba ezahlukeneyo, kwaye lowo akusebenzi khange exaggerating. Tanya zahlangana kwam egumbini njengoko baba strapping kum a isitulo.
  
  
  "Ke izakuba ngu frustrating," watsho. "Kodwa kuya kuba phezu phambi uyayazi kuyo."
  
  
  "Mna anayithathela ngcinga kuni phambi," ndathi. "Ndibuze kuwe, kodwa bathi kuwe baba ixakeke kakhulu ukubona kwam."
  
  
  Amadoda ugqibile strapping kum phantsi kwaye wahamba phezu omnye ezinye iimoto. Baya hadn khange esetyenziswa ngayo ngaphambili. Waba encinane control panel, kodwa kwakukho dozens ka-flashing colored ezongeziweyo kwi yayo isibali.
  
  
  "Into yokuba ndinixelele kwaba yinyaniso," Tanya uphendule watsho.
  
  
  "Ndiya bona ke kuni kwakhona emva ndishiya apha?"
  
  
  Yena umkile. "Ke kunokwenzeka. Kuyo yonke kuxhomekeke isiphumo umsebenzi."
  
  
  "Andiyazi into malunga umsebenzi," kwentloko umsebenzi saliwe iingxelo wabonakala kwi-media.
  
  
  "Uza kwazi kamsinya ngokwaneleyo."
  
  
  Eli xesha baya kusetyenziswa izixhobo ezahlukeneyo - a abalawuli kukutshisa lamasoldati, kwi-axis powers omtsha headdress. Tanya ziqiniseke ukuba yonke into waba njengoko kuya kufuneka, kwaye ekhohlo ukuya amagumbi.
  
  
  Baya ngumdla i-ngcwele, kwaye wabona kungentsuku iifoto sebumnyameni. Imifanekiso baba nangakumbi real kunokuba okkt mna nento yokuba ebone ukuba ntsasa. Andiyenzanga ukufumana esifutshane lo ixesha, kodwa ndandisazi ukuba ngentsasa dose akusebenzi khange ngokupheleleyo uye kwangoku.
  
  
  Umongameli wabonakala egumbini. Yena esifutshane ngokusebenzisa indimbane, laughing, ukujija ... yakhe izikhali kwaye smiling. Msinyane umfanekiso wabonakala, i-blindfold waqala ngokwenza into kum. Kwakukho ezoyikekayo uxinzelelo kweentloko zabo, intlungu waba phantse unbearable. Njengoko lukayise & ncamathiselamessage status imifanekiso shenxisa, i-agony kwakusenza nzulu. Yena struggled ukuba free herself, ukuvula kwaye uvale umlomo wakhe kwaye squinting, apho kwenzakalisa. Oko kuphela onayo worse de ndandicinga imbono yam yaba ke explode. Weva isikhalo lokuphuma kum jikelele emva wam throat. Umntu waphula kude indimbane waza wabaleka ngakulo umongameli, zabo a enkulu machete. I-ukungasebenzi idibene, decapitating umongameli, ego, kwaye ekujoliswe flew kwi indimbane, spilling igazi kuyo yonke indawo. Abantu laughed kwaye laughed.
  
  
  Intlungu waba bemkile, kwaye waye waziva kuphela i-sweet emptiness ka-physical intuthuzelo. Umongameli wavuka, kwaye ihlabathi libekho egciniweyo ukusuka yakhe tyranny.
  
  
  Bendithembe ukuba iseshoni waba ngaphezulu, kodwa oko asikwazanga kunokwenzeka. Omnye kwicandelo lomboniso wazaliswa igumbi njengoko umongameli wanika woluntu intetho. Intlungu weza kwakhona, waza pushed ngokuchasene Nah, curling phezulu ngaphakathi ukuba kumelana heee. Kodwa ndandisele wabetha ngawo. Kweli xesha, oboyikisayo uxinzelelo kwentloko yam yaba ekhatshwe a bukhali intlungu wam axis powers, njengoko ukuba mna ke ekubeni a intliziyo attack. Ndiziva ngokwam screaming, kodwa intlungu wouldn khange ndiye kude. Umntu pointed i gun kwi-mongameli kunye tore ngaphandle emva ye-emu ke intloko kunye esifutshane. Intlungu subsided ngoko nangoko.
  
  
  Kodwa kwakhona igumbi wazaliswa luvuyo imifanekiso, eli xesha i-american umongameli, usekela kamongameli. Waba lakho, i-mnyama Cadillac kwi-i-esemthethweni parade, kwaye wayesazi ukuba Venezuelan umongameli waba lokuqhuba ozayo kuye kwi-car. I-usekela kamongameli umongameli waba wearing i-expensive pinstripe isuti, ephithizelisa izandla zakhe imperialistically ukuba indimbane. Uxinzelelo weza kwakhona, kodwa kweli xesha kwakungekho constriction wam axis powers, nje embi kangako intlungu apha kum entloko. Njengesiphumo sudden comment ka-umsi zokungcola, i-usekela kamongameli Umongameli u-car yatshatyalaliswa nge-i-engabonakaliyo ibhombu ye, kwaye wonke umntu kwi-car wabulawa. Ekuqalekeni lwesibini igumbi, nomdla comment yenzekile, kwaye car Ngumongameli we Venezuela collapsed. Intlungu waba uye ngonaphakade.
  
  
  Mna collapsed kwi-bam isitulo njengoko baya unfastened kum kwaye ngumdla icebo. Ugq Kalinina waba ngaphandle kwam, kodwa andiyenzanga ndimbone, kwaye ukuba kwakukho nje kakuhle.
  
  
  "I-eyona imbi iphezu," yandixelela.
  
  
  Xa kokuba ugqibile emamele kum ngomoya wakhe stethoscope, lowo bandinceda ngaphandle wam isitulo kwaye wakhokela kum phantsi iholo ukuze eqhelekileyo dibanisa igumbi. Kwakukho eyakhelwe-ngaphakathi ikhusi kwi ukuza kuthi ga ngoku icala igumbi, kwaye kwakukho projector kiosk ngomhla emva ka-igumbi.
  
  
  Kalinina beka ifakiwe Luger wam esandleni sakho. Yena stared e kuye blankly, uzole numb ukususela brutal iiseshoni. Kwaba i gun abe nento yokuba esifutshane yakhe jikelele yakhe uloyiko lwasebusuku.
  
  
  "I-drug sele sebenzisa ngaphandle," Kalinina wandixelela, " kwaye yakho jikeleziso ukuba ezahlukeneyo stimuli ngethuba le yinxalenye komhlaba iza kuba iselwa yendalo. Uza bamba i gun kwaye nenze nantoni na ofuna. . "
  
  
  Layo nje staring ngomhla omkhulu gun. Wayesazi yayiyeyona isijamani pistol, kodwa ngesizathu esithile yena enxulumene nge-United States. Xa ndandisele ukuzama nani oku ngaphandle, igumbi waya onzulu kwaye ifilim wemka. Aba baba real iifoto, presumably ithathwe kwi-yokugqibela ezimbalwa imihla ngexesha wangaphambili inkomfa iintlanganiso. I-wefilim yabonisa umongameli ehamba phantsi walkway kwi-phambili umongameli.
  
  
  Palacio de Miraflores, olandelayo ukuba kuye i-american umongameli, usekela kamongameli. Kwakukho cameramen jikelele, kwaye umongameli waba casually uthetha yakhe i-american bust.
  
  
  Njengoko amanani ekhusini seemed ukuba indlela kum, i-ama-uluvo entiyo yawo yenyuka wam axis powers, kwaye waye waziva i-uneasy uluvo njongo, i-uluvo ngamandla kolonwabo. Intlungu ukwanda nge uluvo zithethwe disgust. Ndandingasakwazi ndimbone simemo kwakhona. Amadoda nokuza kum waba kakhulu lokwenene. Wakhe wavusa i gun yayo ngasekunene kwaye wenza i-ego kwi amanani amabini. Wakhe wokuqala ekujoliswe waba ngumongameli. Hers waba ukungcangcazela kunye entiyo yawo kwaye intlungu, kwaye sweat waba isebenza phantsi my forehead. Yena pulled i-phinda-phinda. I-amanani baba ehamba chu ngakulo kum. Hers, waba furious. Wakhe gunslinger tapped i gun kwakhona kwaye kwakhona, kwaye umnyama imingxuma bamisela kwi ziqinile ipateni kwi-mongameli u-axis powers. A ngomzuzu kamva, i-phinda-phinda waba pulled kwi-chitha icartridge. Nangona kunjalo, u-amanani ukuqhubeka indlela kum. Yena hurled i gun e kwabo, ngoko wabaleka kwiintlanganiso nabo kwi-fit ka-nomsindo. Oko betha nzima kwaye wehla heavily ukuba floor.
  
  
  Sergei ibambe umlilo, kwaye Kalinina bandinceda phezulu. Waba panting kwaye exhausted. Ngoku ukuba ifilim iphezu, intlungu kwaye umsindo ingaba bemkile, zonke jikelele kum.
  
  
  "Kakhulu okulungileyo," Kalinin ukukuthetha sweetly. "Enkulu, ngokwenene."
  
  
  "Ndifuna ukuba... get ngaphandle apha," emu waxelela yakhe.
  
  
  "Zonke kulungile," wathi. "Thina uphumelele ukuba kufuneka nawe kude kube namhlanje, xa kufuneka yakho kwintlanganiso yokugqibela. Uyakwazi umva igumbi lakho."
  
  
  Mna waziswa emva kwi-mhlophe igumbi nge bunk, kwaye yayo nzima ukuba bench cinezela. Oko waziva ngathi eziliqela agonizing sleepless imihla kunye nabo ferrets sadlula ukusukela mna ukuvuka phezulu ukuze ntsasa. Ndawela belele ixesha elithile. Kodwa kweli xesha ke akusebenzi khange a uloyiko lwasebusuku. Endaweni yoko, ndaba kakhulu oluneenkcukacha phupha malunga Tanya. Wayengomnye ze wam izikhali. I-eshushu softness wakhe umzimba consumed kum, consumed kum nge mnqweno. Zonke wam senses baba aroused - ndiziva yakhe beautiful ilizwi kwaye ivumba i-intoxicating aroma ka ee obhedu. Kwaye bonke ngokusebenzisa vaults, kwi-ubushushu passion, yena ndiqhubeke ndisithi kum, " ndiza uxolo, Isikhewu. Ndiza uxolo, Isikhewu."
  
  
  Ndandingasakwazi niyayiqonda wayengomnye usebenzisa ukuba iinqwelo igama, kodwa Stahl asikwazanga echanekileyo yakhe. Andiyenzanga care ntoni yena ngokuba kum. Nto mattered kodwa zinokuphathwa, demanding inyama writhing ngaphantsi kum.
  
  
  Yena ngesiquphe sat phezulu. Uzakeyu ka-Tanya kwaye yakhe ukusebenzisa langaphandle igama. Nick. Ithetha ntoni oko kuthetha? Mna dreamed ye-Luger ukuba Kalinina stuck wam fist. Njengoko ndiya kubeka kukho ilinde kwabo ukuzisa kum yokugqibela iseshoni, ndandimangalisiwe ukuba kukho hadn ukuba sele kukho into ngaphezulu yokugqibela iimini ezimbalwa kunokuba ndandisazi yakhe, ngaphezu kwezi abantu baba ndizixelela kum. Kodwa kokuba abe isemthethweni. Babesazi yonke into malunga kum, yonke into malunga wam philosophy kwaye umsebenzi wam kunye yokuhamba-hamba. Sonke isebenza kuba Vyacheslav kwi efanayo meko, waza waba trust kwabo.
  
  
  Xa bafika chonga phezulu kum, bathi kwakunjalo ekuqaleni ngokuhlwa kwaye ndiza kuba bakhululwe kwi-iiyure ezimbalwa emva elungileyo meal. Bathabatha kum uhlengahlengiso, kodwa ke, asikwazanga fasten kum okhethekileyo isitulo. Endaweni yoko, baye wabuza kum ukuba nihlale kuzo amaxesha amaninzi isitulo olandelayo ukuba Salgado. Emva ngexesha washiya, kwaye Tanya kwaye Kalinina weza ngendlela engeyiyo umntu wesithathu, i-Russian ekuthiwa Oleg Dimitrov.
  
  
  "Senor Dimitrov isebenza ngokusondeleleneyo kunye inkokeli yokuhamba-hamba," Kalinina wachaza kum.
  
  
  Wakhe gaze shifted ukususela abantu Tanya. Yena bamthwala a bundle ka-namaphepha angama-phantsi kwamaphiko ingalo. Yena wandinika a shaky ncuma.
  
  
  "Ingaba siqala?" "homely?" yena wabuza.
  
  
  "Zonke ekunene," ndathi. "Masiqaliseni."
  
  
  Baya pulled phezulu ezintathu kuyo kwaye idlalwe lo mdlalo iyonela kububanzi bephepha " kum, amadoda kwi-noba icala Tanya. Yena ubeka i-namaphepha angama-ngomhla wakhe lap. Dimitrov stared e kum intently, njengoko ukuba ukuzama gauge wam innermost iingcinga nemvakalelo.
  
  
  "Sicela ukuba uthathe enye yobomi therapy," Tanya wathi. "Ke uza kuba ulungile."
  
  
  Kalinina waba ilungiselela injections. Yena leaned phambili wakhe isitulo kwaye wanika mna a esifutshane. "Uza kuphela get encinane isixa-mali sedative eli lixa,"wathi," ngenxa yokuba siza ukukhutshwa kufuneka ngoko nangoko emva iseshoni iphela." Njengoko okungamanzi na wam vein, lowo pulled ngaphandle needle kwaye icinezelwe a cotton iphedi ka kwi-ncinci kakhulu wound.
  
  
  "Ngoku," Tanya wathi yayo mpuluswa, uzole ilizwi,"uziva kakhulu relaxed kwaye ukuthula." Kuye ilizwi hummed, appeasing ingqondo yam, kwaye kamsinya yakhe ego kwakuyiminyaka yayo inceba. Waba ngokupheleleyo submissive.
  
  
  "Kweli xesha, ndiza kuku buza ukuba vula amehlo enu, kodwa akunyanzelekanga ukuba ndiye jikelele kwi-nzulu trance. Ngomhla we-ubalo ezintlanu, uza kuvula amehlo enu, kodwa uya kuhlala a hypnotic state."
  
  
  Yena counted chu. Xa yena wathi ezintlanu, amehlo am evuliweyo. Wakhe amehlo darted ukusuka kwesinye kobuso ukuya kwelinye. Mna ke ngokugqibeleleyo ngobukho yonke into jikelele kwam, kodwa ndandisele ngxi kwimo obukhulu euphoria. Mna ke ngokupheleleyo relaxed kwaye wayesazi ukuba ndandisele ngokupheleleyo ngomhla inceba ukuba ilizwi.
  
  
  "Wena ekhethiweyo kuba ibaluleke kakhulu umsebenzi"
  
  
  Oku ummandla kwi-Russia ukuba revolution ithathe emva zonke, " Tanya wathi seriously. - Umhla emva namhlanje, i-i-caracas nkomfa iya kubanjelwa. Akuyi kuba ngentsasa kwaye kwemini seshoni. Umongameli wenkundla Venezuela, i-usekela kamongameli Umongameli we-United States nezinye dignitaries iya kuba kaloku. Inkomfa iya kuqhubeka kwi-Palacio de Miraflores.
  
  
  "Uza yiya kwemini iseshoni nje phambi kokuba inkomfa meets kwakhona. Uza kunikwa carafe amanzi, apho unako yiya egumbini. Xa umdlalo resumes, icebo iifayile kwi-decanter uza ukubulala wonke umntu kweli gumbi."
  
  
  A shiver ka-kumnandi esifutshane nge-kwam.
  
  
  "Uphumelele khange sebenzisa zesintu ukubulala iintshaba zethu njenge nani balingwe ukwenza phambi. Kodwa uza ukubulala ih. Ingaba uyaqonda?"
  
  
  "Ewe, ndiyaqonda, ndimkhulule."
  
  
  "Kobuso benu uya jonga ezahlukeneyo xa ufuna wake phezulu ukusuka kule trance. Siza kwenza ujonga ngathi i-i-american impimpi ekuthiwa Isikhewu Carter."
  
  
  "Isikhewu Carter," phinda lona. Nick! Yintoni Tanya osetyenziselwa umnxeba kum wam amaphupha. Yayiyeyona premonition, njenge phupha malunga Luger.
  
  
  "Uza kungena isakhiwo phantsi igama Isikhewu Carter. Ilungu zethu iqela izakunika decanter kunye efihlakeleyo icebo. Kufuneka azise decanter kwenkomfa igumbi kwaye ufake i-ego kwi isitulo. Uza kukwazi ukwenza oku, kungenxa yokuba Isikhewu Carter, lowo silifumene ka-uid, othe ephezulu inqanaba admission kwenkomfa."
  
  
  "Ndiyaqonda," ndathi.
  
  
  "Kuba elandelayo iintsuku ezimbini, uza kuba portraying Isikhewu Carter jikelele kuwe. Ndihamba ukuqala ukufunda ifayile ngoku malunga nale iarhente, kwaye kufuneka khumbula yonke inkcukacha ngoko ke ukuba uyakwazi ngempumelelo impersonate Carter. Ukongeza, kufuneka ezithile ulwazi malunga ukuba umntu nzulu ngaphakathi kwenu. Ungasebenzisa kuphela ngokwaneleyo le ulwazi ukugqiba yakho incarnation, kwaye akukho ngakumbi ."
  
  
  Wayengomnye ukufunda namaphepha angama-ngomhla wakhe lap. Ulwazi kwaba lula ukuyikhumbula. Iingcaphephe kwabonakala kakhulu abantu abaqhelekileyo kum.
  
  
  "Yena ke omnye abo ophunyezwe herself ngaphandle njengoko Ilsa Hoffman," Tanya ndagqiba. "Kwaye emva kokuba siye ukukhutshwa wena, uza kwazisa ngoko nangoko Carters' boss, Udavide Hawke. Uya kucela kutheni ufuna baba ngaphandle touch kuba iintsuku ezimbini, kwaye uya buza colleague kum, lowo uyazazi njengoko Ilse Hoffmann. Uza kuthetha ukuba wena wahamba nam ukuya kweli lizwe villa kuba kwiintsuku ezimbalwa ngenxa ubufuna jonga kwi-kwam, kodwa ngoku ukholelwa ekubeni ndinguye ngaphaya suspicion."
  
  
  "Ewe," ndathi. "Ngaphezu suspicion." Ulwazi waba indelibly wabhala wam ingqondo.
  
  
  "Uza impersonate Isikhewu Carter njengoko ngokuchanekileyo njengoko uyazi njani, esenza yonke into kulindeleke kuni de emini emaqanda ngomhla ka-inkomfa. Ngoko ke, uza lahla na ii-odolo babe kukunika kwaye intloko ukuba palace. Kufuneka ube kwi-corridor vula e abalindi ngasesangweni ukuba Rivne Inkomfa Iholo ngexesha elinye o nentsimbi yesihlanu emva kwi-kwemini. Ngeli xesha, bethu umntu uza indlela kuwe. Nen iya kuba wearing a dark blue isuti kwaye red tie nge white carnation kwi lapel. Uya isandla ngaba oku decanter ukuba ngu-jikelele kubo, nto leyo iza kusetyenziswa kwi negotiating ithebhule." Wathabatha amakhulu, ornate decanter ukusuka Dimitrov. "Ngaphakathi kwayo, phantsi ubuxoki ezantsi, ndiya kuba esi sixhobo."
  
  
  Yena ngenyameko susa i-zombane gadget. Oko wajonga na entle transistor kanomathotholo.
  
  
  "Icebo kukuba controlled yi-ekude ulawulo. Oko emits isandi kwi libanzi umqolo we ukwenzeka rhoqo, ngokubanzi kwe-nantoni na ngaphambili kwaphuhliswa. Ngexesha elithile, ukwenzeka rhoqo kwaye volume amanqanaba, isandi destroys i-central nervous tissue. A elifutshane kakhulu ukutyhileka kukhokelela a painful ukufa."
  
  
  Yena, indawo i-gadget kwi-carafe. "Icebo iya kuba usebenza kwi-babuza rhoqo usebenzisa ekude ulawulo ke kwi daytime seshoni. Ngaphakathi imizuzu embalwa, kuya ukubulala wonke umntu ngaphakathi earshot, kodwa ke uphumelele khange yenza ukuba nabani na ngaphandle igumbi. Emva kokuba kuye kwenziwa yalo msebenzi, uya akhuphe kakhulu thoba isandi, nto leyo iza ngxi isandi phezulu kakhulu ukuhlangana wakho ezindlebeni. Uza kwazi ukuba nive oku isandi ngaphandle inkomfa igumbi apho uza kuba ebekwe ."
  
  
  "Andisoze beva isandi ngaphandle inkomfa igumbi," phinda lona.
  
  
  "Kwaye emva zethu umntu oninika amanzi decanter, uza kuya abalindi ngomhla we-igumbi kwaye baxelele ukuba palace abasebenzi wabuza ufuna ukunikezela i-decanter ngoko ke, ukuba kukho inyama ngamanzi kuba inkomfa amalungu. Ukususela Isikhewu Carter sele imvume faka inkomfa igumbi, baya kuza kuvumela ukuba bathabathe decanter ngaphakathi kwaye beka ego kwi isitulo. Shiya ego ngokuchasene eludongeni, kwaye uthathe enye decanter elikufutshane inkonzo igumbi kwi-corridor. uza kusibamba kude ngqo kwindawo de uyabona ukuba wonk ' ubani na inkomfa igumbi kuba kwemini seshoni.
  
  
  "Xa ufuna ukuva eliphezulu-wamisa isandi jikelele igumbi, uya kwazi ukuba icebo sele kwenziwe yalo msebenzi. Ngoku mamela ngenyameko." Dimitrov wema kwaye intliziyo i-dial kwi encinane typewriter ngomhla olandelayo itheyibhile. Wayengomnye weva ngelizwi eliphezulu-wamisa scream, apho belied iingxelo kwi media malunga ingxolo abanye kwiindawo ezingaphelelanga.
  
  
  "Lento isandi uza kuva."
  
  
  Ego ke ilizwi lumisiwe okwethutyana. "Xa ufuna ukuva oku," yena wathi chu, " uza khumbula ukuba yonke into wangcwatywa yakho subconscious. Uza kukhumbula yonke into mna ndinixelele hayi khumbula ngaphambi koko. Uza kukhumbula ukuba yonke into eyenzekileyo phambi kwenu weza lo eklinikhi. Kodwa uphumelele khange khumbula nantoni na into eyenzekayo apha. Le iya kutyhila inyaniso kuwe, kodwa kuza kukhokelela ezinzima nempixano. Ngaba admit lokuqala imathematika iklasi ilungu abo sithetha kuwe okokuba wena ukulinywa ukufa icebo kuyo inkomfa igumbi. Kutheni zonke cacisa? "
  
  
  "Ke bonke cacisa," ndathi.
  
  
  "Kanjalo, xa zethu umntu izandla kuni decanter, uya kuthi:" Viva la revolución! La mazwi omeleze yakho sombulula ukubulala i-Venezuelan umongameli i-american, kwaye uza bazive i-ama-urge ukuthatha decanter ukuba igumbi njenge hers. Mna anayithathela instructed kuni."
  
  
  "Viva la revolutión," ndathi.
  
  
  Kalinin onayo phezulu, waya itafile, kwaye wathabatha ngaphandle luger kokuba andinike, kwaye stiletto yakhe scabbard. Yena zinikezelwe kum gun.
  
  
  "Nxiba gun phantsi," Tanya wathi. "I-scabbard kwi stidet kufuneka iqhotyoshelwe ukuba ilungelo lakho forearm."
  
  
  Ndalandela imiyalelo yakhe. I-isixhobo waziva awkward kwaye cumbersome. Kalinina azisa kum a dark jacket kwaye tie, kwaye Tanya wandixelela ukuba ufake i-ih phezu wam isixhobo.
  
  
  "I-isixhobo belonged ukuba Isikhewu Carter," Tanya wathi. "Uza kuyazi njani ukusebenzisa kwabo. I-Swedes kwafuneka i-ego."
  
  
  Dimitrov leaned phezu kwaye whispered into kwi-Tanya ke indlebe. Yena nodded.
  
  
  "Awuyi uzama ukubuyela yakho apartment kwi Avenida Bolivar. Uza kanjalo hayi uqhagamshelane Lynch amaqela ezaphuli-mthetho okanye nabani na enxulumene ne-lo umnqophiso, hayi nkqu abasebenzi beli eklinikhi."
  
  
  "Kakhulu okulungileyo," ndathi.
  
  
  "Ngoku, Rafael Chavez, uza kuza ngaphandle ngomhla hypnosis xa mna ubalo ngayo phantsi ukususela ezintlanu omnye. Uza kuba fluent ngesingesi, kwaye lento ulwimi kulisebenzisa de kufuneka uzalise yakho ebufundisini. Uza kuba ilungele ukuba uzalise ebufundisini kwaye uza kulandela yonke imiyalelo yam leyo.
  
  
  "Andisoze qala bibl ngoku. Isihlanu. Uvumelekile ukuba Rafael Chavez, kwaye uza tshintsha yobomi Venezuela ke bale mihla imbali. Ezine. Yakho umongameli kwaye usekela kamongameli Umongameli we-United States ingaba yakho onokufa iintshaba. Ngaba akhange na kunikwa oko kakhulu ngcinga. ngaphandle injongo, kodwa ukubulala la amadoda amabini, njengokuba nathi kwakucwangcisiwe. Zimbini. Xa ufuna wake phezulu, uphumelele khange ndiyazi ukuba ufuna baba phantsi hypnosis. Awuyi khumbula amagama abo bamele apha kunye nawe, kodwa kufuneka ndafunda ukuba sisebenzisa abahlobo i-revolutions ukuba ezilungiselelwe wena kuba umsebenzi wakho ."
  
  
  Xa kokuba ufikelele inani elinye, icandelo lomboniso kwi-phambili kum seemed ukuba mfiliba kuba ngomzuzu, kwaye ngoko waba focused kwakhona. Wakhe amehlo darted ukusuka kwesinye kobuso ukuya kwelinye.
  
  
  "Ingaba ndinovelwano siyavumelana, Raphael?" "Ingaba yintoni?" i-sweet young umfazi wabuza.
  
  
  "Ndifuna ukuva omkhulu," heee yaphendula yathi kuye kwi-isixhosa. Surprisingly, ndathi kuyo ngaphandle ubunzima.
  
  
  "Hema uza kuba elandelayo iintsuku ezimbini?"
  
  
  "Isikhewu Carter, i-american impimpi."
  
  
  "Ngubani uza kwenza emva ushiya apha?"
  
  
  "Ingxelo i-math enkulu ekuthiwa Udavide Hawke. Andisoze zibalisa Emu ukuba mna ke nawe - Ilse Hoffmann-ngethuba Sump ke kubekho."
  
  
  Ezilungileyo. Yiya jonga ngokwakho."
  
  
  Yayo, waya jonga. Xa ndabona kobuso bam, kuya wajonga ezahluka-hlukileyo. Oni itshintshe wam, yiva ke ukuba ndakhangela kanye kanye njenge Isikhewu Carter. Abe ufikelele kwi yakhe jacket kwaye pulled ngaphandle Luger . Wilhelmina ke igama flashed ngokusebenzisa kwentloko yam. Kokuba akukho unye kutheni. Nakuba kunjalo, kuya asikwazanga k ubonakala ngathi ebalulekileyo. Yena pulled ngaphandle bolt kwaye zifakiwe a icartridge kwi pistol ke icartridge. Waba surprised ngomoya wakhe nako ukukhombisa u-a isixhobo.
  
  
  Waguqukela emva ezithathu jikelele kwabo. "Mna andazi amagama enu," ndathi.
  
  
  Abantu baba ngokuqinisekileyo smiling contentedly. Nangona kunjalo, kubekho inkqubela wathetha phezulu. "Uyazi ukuba sisebenzisa abahlobo bakho. Kwaye abahlobo revolutions."
  
  
  Hers hesitated. "Ewe," ndathi. Wakhe gun pointed at i-lighted omnye kuwo igumbi kwaye squinted noku barrel. Oko kwaba ngummangaliso isixhobo. Ego balibeke emva yayo holster.
  
  
  "Ndicinga ukuba nikulungele," i-kubekho inkqubela wathi.
  
  
  Wakhe gaze lingered okwethutyana. Ndandisazi kwabakho into kokuya kwi phakathi kwethu, kodwa ndandingasakwazi khumbula ukuba igama lalo. "Yayo ulungile." Ndava a sudden urge ukufumana ngaphandle apho, ukwenza eyona nto ibaluleke kakhulu kwi-ubomi bam - i-umsebenzi aba bantu kokuba ilungiselelwe kum.
  
  
  Umntu ngendlela ushishino isuti wathetha phezulu. Ego ke ilizwi sounded ngenye authoritarian. "Ngoko ke hamba, Raphael. Yiya inkomfa kwi-i-caracas kwaye ukubulala iintshaba zenu."
  
  
  "Cinga kuya kwenzeka," ndathi.
  
  
  Wesixhenxe isahluko.
  
  
  "Apho esihogweni ukhe waziva, tailor?"
  
  
  Udavide Hawke stomped ngokusebenzisa hotel igumbi kwi-mnyama nomsindo. Ego ke ngwevu iinwele waba disheveled, kwaye kwakukho nzulu imigca jikelele yakhe yingqele blue amehlo. Andiyenzanga nokwazi Americans baba capable ezinjalo outbursts.
  
  
  "Ndandikunye a kubekho inkqubela," ndathi.
  
  
  "A kubekho inkqubela! Kuba iintsuku ezimbini? Kubalulekile iziganeko yenzekile ngexesha lakho untimely vacation. Oko wouldn khange abe engalunganga ukuba ngaba beza apha kuba kwenziwe amagqabantshintshi."
  
  
  "Yena seemed kakhulu anomdla kakhulu ngokukhawuleza," ndathi. "Mna luyafuneka yokufumana phandle ukuba kwakunjalo ke kusetyenziswa ngokuchasene nathi ngayo nayiphi na indlela. Yena invited kum lizwe lethu villa kuba iimini ezimbalwa, kwaye ndandingasakwazi get in touch kunye nawe phambi kokuba sibe ekhohlo. Emva silifumene ukuba villa, andiyenzanga kuba naliphi na ithuba ukunxibelelana nawe."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo squinted e kum, ndasuka ndoyika yena ayikwazi kundibona nge-bam disguise. Mna ke pretty ukuqinisekisa ukuba wayesazi mna akusebenzi khange Isikhewu Carter, kwaye waye nje ukudlala imidlalo kunye nam.
  
  
  "Kukuba wonke ibali?" "Ingaba yintoni?" wababuza tartly.
  
  
  Yena asikwazanga bakholelwa kuyo. Mna kwafuneka improvise. "Kulungile, ukuba kufuneka bazi, ayo abagulayo. Ngomhla wokuqala, ndandicinga ukuba kubekho inkqubela kokuba poisoned kwam, kodwa kwaba nje oko unobumba a tourist ke, ukugula. Oko wouldn ukuba ufuna nayiphi na okulungileyo nkqu ukuba ayikwazi qhagamshelana."
  
  
  Xa ethetha, amehlo akhe baba fixed kwi kobuso bam. Ekugqibeleni, baya softened kancinci. "Owu Thixo wam. Siphinda kwi cusp ye-culmination zethu wemiceli-ebufundisini kwi-eminyaka, kwaye usenza get abagulayo. Kulungile, mhlawumbi ke fault yam. Mhlawumbi uya pushed kwakho nzima kakhulu."
  
  
  "Ndiza uxolo, nkosi," ndathi. "Kodwa ndaba ukukhangela kwi kubekho inkqubela. Ndinguye ngoku iqinisekise ukuba yena ngu ngaphaya suspicion."
  
  
  "Kulungile, ndiyaqonda ke into, nkqu ukuba ke into uthabatha."
  
  
  "Mhlawumbi yayiyeyona wild goose nokususa," ndathi. "Nakuba kunjalo, ayo emva ukusebenza. Yintoni entsha?"
  
  
  Inkqubo eyenziwayo pulled ngaphandle elide Cuban cigar. Yena bit ngaphandle i-umsonto kwaye i rolled ego emlonyeni wakhe, kodwa asikwazanga ukukhanya kwayo. Ndaba nomdla uluvo deja vu - inkqubo eyenziwayo kwi-kwenye indawo ngokwenza enye into. Bonke guesses kwaye flashes ka-ukwenzeka ileta-memories made kum nervous.
  
  
  "I-usekela kamongameli umongameli sele ihambile mad. Athi thina overreacted ukhuseleko kunye neminye imiba. Unabo captured eziliqela CIA abasebenzi kwaye demanding ezongezelelweyo Imfihlo Inkonzo guys ekhaya. Wathi kwaba inconvenient kuba emalicinezelwe kuba umkhosi zokhuseleko abalindi jikelele, njengoko ukuba asinaphawu trust i-Venezuelan amapolisa."
  
  
  "Ukuba ke embi kakhulu," ndathi. Kwi dell kwayo, yonke into waba kakuhle. I-abangaphantsi Americans ndine jikelele ukuba umthetho kuba, i lula umsebenzi wam uya kuba xa ndiya kuza inkomfa.
  
  
  "Kulungile, zisekhona ezininzi abantu entendelezweni kunye guns zabo pockets. N7 ngokuba yakhe xa yena wayecinga ukuba ukulungele ukuhlasela ezantsi a zintandathu - - - -futhi umngxuma kwenye indawo."
  
  
  Okokuqala, ndaqonda ukuba omnye izizathu Hawke kwaba ngoko ke waba nomsindo ngenxa yokuba waba ngenene worried malunga nam. Okanye ngenye indlela, malunga Nike Carter. Iingcaphephe oku realization yachukumisa kum, kwaye ndafumanisa ngokwam ukucinga ukuba Carter ke elimfiliba bebe meted phandle ukuba vigilantes.
  
  
  Ndicela yakhe. "N7 ngu Eclay Vincent?"
  
  
  "ewe. Yena ikhangelwe sesithathwini hotel, Las Baseamerika. Wakhe emu waxelela yakhe ukukhangela kwindlela yakho disappearance." Wathi sarcastically ," unako ngoku yiya kwi ngaphezulu imicimbi ebalulekileyo. Tonight, i-usekela kamongameli Umongameli abebezimase i-unscheduled umntu ukuba iqhele igcine kwi-iigadi lomthetho i-american Embassy. Umongameli wenkundla Venezuela uza ngokuqinisekileyo bonisa phezulu. Ukusukela ukuba le nkomfa iya kubanjelwa namhlanje, ndifuna ukuqala ethabatha ezikhethekileyo personal precautions, ingakumbi kuba na iziganeko hayi ibandakanywe yoqobo ishedyuli." Waba chewing kwi cigar.
  
  
  I-umzekelo-icatshulwe ezi iintshaba abantu made kum flush. Mna ke koyisa nge zinokuphathwa iliza ka-entiyo yawo, kwaye ndaba ukwenza wam eyona ukuqulatha kuyo. Omnye engalunganga nge yisa inkqubo eyenziwayo unako ruin i-ebufundisini.
  
  
  "Kulungile, ndizakuyenza kuba lapho," ndathi.
  
  
  "Ingaba ngenene kulungile, Isikhewu?" wabuza inkqubo eyenziwayo ngesiquphe.
  
  
  "Ngokuqinisekileyo, kungani na?"
  
  
  "Mna andazi. Kufuneka nje wajonga ezahlukeneyo okwethutyana. Kobuso benu itshintshile. Uqinisekile useza hayi abagulayo?"
  
  
  Kwaba ngokukhawuleza yamkelwe ithuba. "Ke kusenokwenzeka ukuba," ndathi. "Andikho ngokupheleleyo kuphela namhlanje." Ndandicinga ukuba nangaliphi na kanye naye uya kutyhila wam disguise kwaye ndinqwenela ukubulala ego po luger wam pocket. Wakhe ego akuthethi ukuba ufuna ukubulala yakhe. Yena seemed na okulungileyo umntu, nkqu ukuba waye enye kuphela jikelele iintshaba. Kodwa nabani na onayo endleleni yam umsebenzi kuya kufuneka ukuba ibe eliminated - yayingekho enye.
  
  
  "Kulungile, ufuna ngokwenene aren khange yedwa," inkqubo eyenziwayo wathi chu. "Mna ke oza kukuthumela ukuba embassy ukukhangela ukuba kukho ezimbalwa assistants abo baya kuba ngomhla palace namhlanje, kodwa andiqondi ukuba uzilungiselele kuba oko. Ngaba nento yokuba ngcono kuphumla de le ngokuhlwa. "
  
  
  "Ukuze uphumelele ukuba kuba yimfuneko, nkosi," ndathi. "Andisoze kuba ndonwabe ukuya embassy kwaye..."
  
  
  "Liechtenstein i-tailor, N3! Uyazi ngcono kunokuba ukuba argue kunye nam. Nje umva yakho igumbi kwaye hlala pha kude kuwe izinto eziyimfuneko. Andisoze kunibiza xa ke ixesha ukuya embassy."
  
  
  "Ewe, nkosi," ndathi quietly, ngako oko kuba ithuba ukuphepha vetshe qhagamshelana ne-Americans kunokuba kwakunjalo absolutely kuyimfuneko.
  
  
  "Kwaye musa mess kunye ukuze damned kubekho inkqubela," inkqubo eyenziwayo wakhwaza watsho e kum.
  
  
  * * *
  
  
  I-Embassy iigadi ingaba beautiful ngawo onke amaxesha, kodwa le ngokuhlwa baba ingakumbi magnificent. Kwakukho lanterns kuyo yonke indawo. Flaming barbecues kwaye uluhlu lophinda-phindo kunye ukutya baba ukumisela isixhobo kuba guests. Ngexesha elinye end yomyezo yaba ibala lokudlala apho lamasoldati idlalwe zonke ngokuhlwa.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo kwaye Vincent baba nomsindo kum, kodwa thina hadn khange athethe ngamnye enye kodwa.
  
  
  Vincent kokuba zahlangana yakhe ngaphambi koko kwi-bathroom. Thina exchanged greetings, kwaye bendiphantsi ngenye embarrassed. Ndandisazi ndimele kuba ezaziwayo kuye, kodwa mna akusebenzi ukuba ikulungele ubuso enye ' AX ' iarhente. Mna kwafuneka bluff ngokwam ngexesha incoko yethu, kwaye ndandisoyika ukuba mna akusebenzi khange iqinisekise. Vincent wathetha briefly malunga ne - ' AX ' headquarters kwaye edlulileyo ukunikezelwa sino basebenza kunye. Mna mvumeleni thetha kwaye nje ekuvunyelwene ngalo yonke into yathi.
  
  
  I-usekela kamongameli umongameli yabonisa phezulu iselwa kwangoko ngokuhlwa. Wakhe ego balingwe ukuphepha yakhe ngokupheleleyo. Ubuso bakhe kwaye ilizwi evoked enjalo olomeleleyo emotions kum okokuba mna ke ukuqinisekisa ukuba ndinga kutyhila bam-phantsi ukuba ndandidibana kuye ubuso ngobuso. Yayo, waya phezulu lamasoldati, kwaye nje listened kubo ukudlala. I-music waba beautiful, kwaye waye ujonge phambili imini xa wam homeland izakuba yakhulula ukusuka tyranny. Okokuqala kwi yure, waqalisa relax.
  
  
  Kodwa comment ayikwazanga kumelana. Yena weva ilizwi ngasemva kwayo, kwaye kwaba oboyikisayo ilizwi i-american umongameli, usekela kamongameli.
  
  
  "Umnu Carter."
  
  
  Waguqukela ukuba jonga i-emu ke ubuso kwaye waziva embi kangako uxinzelelo yakhe axis powers, kodwa waye walwa i-revulsion. Simi phakathi usekela kamongameli umongameli kwakukho amalungu amabini ka-Imfihlelo Inkonzo, abo nodded e kum.
  
  
  "Umnu usekela kamongameli Umongameli," wathi harshly.
  
  
  "Andiqondi ukuba ufuna anayithathela zahlangana umongameli," le rhamncwa wathi. Yena pointed at i-approaching nani, kwaye kwaba umntu lowo bacekiswa ezininzi ehlabathini abo bakubona. Wayeyindoda ngqo-faced kwaye umntu oqinileyo, a seemingly harmless ubudala umntu nge ngokubanzi ncuma kwaye axis powers lizele ribbons kwaye medals. Kodwa ndandisazi ntoni yena represented, kwaye kuya kwenziwa wam stomach clench. Weza ukuma ngaphandle kwethu. U-plainclothes amapolisa a zonyango abasebenzi baba ngasemva.
  
  
  "Umnu Umongameli, esi sesinye eyona kulutsha lwethu olukhethekileyo iinkonzo," watsho Umongameli, usekela kamongameli wathi. "Umnu Carter."
  
  
  "Ke kumnandi kuhlangana nani, Umnu Carter."
  
  
  I-proximity ukuba ubuso made wam umsindo phantse uncontrollable. Walwa i-ama-urge ukuba phoselani ngokwakhe e kuye kwaye tear kuye ku-amaqhekeza aye kunye yakhe wazala izandla. Sweat waphula ngaphandle ngomhla my forehead, kwaye ndeva nomdla tightening wam axis powers, esibizwa ngxi wearing dreadlocks kwaye dreadlocks. Ndaba headache ngoko ke umyalelo okokuba mna wacinga ukuba ke explode.
  
  
  Mna breathed, kwaye umkile ukususela amadoda amabini. Mna kufuneka tsala ngokwam kunye, kodwa andiyenzanga sazi njani ukuba benze oko. Wakhangela jikelele nge grim ubuso. "Kunye kumnandi, Umnu Umongameli," ndathi.
  
  
  Wonke umntu waba ukhangela kwi kum ngathi mna nento yokuba ezilahlekileyo engqondweni yam. Zokhuseleko abasebenzi lezinto ezinako ukwenzeka, lubandakanya kum ngokusondeleleneyo.
  
  
  "Ingaba zonke ekunene, mfana?" Umongameli wabuza.
  
  
  Amehlo am struggled ukuhlangabezana yakhe. "Owu, ewe," ndathi ngokukhawuleza. "Andisoze kuba kulungile. Mna nje kokuba i-qhuba-ngo abanye abakhenkethi."
  
  
  I-usekela kamongameli umongameli waba ubukele kobuso bam ngokusondeleleneyo. "Wena, nento yokuba ngcono ukufumana ezinye kuphumla, Umnu Carter," wathi quietly. A mzuzu kamva baba uthetha ukuba i-american unozakuzaku.
  
  
  Yayo sudden desperation, waguqukela ukulandela kwabo. Isandla sam waya egumbini lam jacket. Waba ke tsala ngaphandle Lugers kwaye shoot nabo kwi-intloko. Kodwa xa yena waziva i-yingqele kukutshisa ye-gun ngokuchasene yamluma esandleni, weza kuye senses. Oku akusebenzi khange isicwangciso, kwaye waba ukuthobela ii-odolo. Yena pulled ngaphandle isandla sakhe kwaye wiped i-sweat ngomhla wakhe jacket. Hers, trembling zonke phezu. Ndakhangela jikelele ukubona ukuba nabani na kokuba uqaphele wam iintshukumo, kwaye xa ndajika emva building, ndabona yam ' AX ' colleague Eclay-Vincent ukhangela kwi kum. Waba ubukele lonke ixesha.
  
  
  Besilwa panic, mna hurried ukuba emva ye-embassy building, ukuba amadoda ke egumbini. Ndava abagulayo waza waba noloyiko ndaxelelwa ke phoselani phezulu. Kuye ilizwi waba ngxi ukungcangcazela, kwaye wajonga njenge gol-votum-votum waba ke mnyama.
  
  
  Kwi-bathroom, lowo poured yingqele amanzi kwi intloko yakhe kwaye leaned heavily ngokuchasene sink. Kwaba baphoselwe jikelele intloko ajongene nayo, kwaye intlungu kwaye nausea waqalisa subside. Xa lukayise waguqukela ukufumana i towel, Vincent mbambano.
  
  
  "Yintoni engalunganga nani, Isikhewu?" wababuza.
  
  
  Ndajika kude kuye kwaye dried ngokwam. "Into kufuneka ube ulityile ngayo ezingachanekanga," ndathi. "Ndicinga ukuba yena ke kwakhona kancinci ngaphandle kwayo engqondweni."
  
  
  "Ujonga eyoyikekayo," lowo insisted.
  
  
  "Ndifuna ukuva ezilungileyo ngoku."
  
  
  "Musa ucinga kufuneka bona embassy doctor?"
  
  
  "Tailor, coca. Layo ngenene esilungileyo."
  
  
  Kwakukho ixesha elide cwaka njengoko yena roughly combed yakhe iinwele.
  
  
  "Ndaba into ukusela ngaloo rock kwi-i-beirut xa sasivuya sisonke," wathi. "Khumbula? Ngaba bandinceda get jikelele oku. Mna ke nje uzama ukuba lihlawule a ukuthandwa."
  
  
  Into nzulu ngaphakathi wam ingqondo reacted akuba kukhankanywe siganeko kwi-i-beirut. Ndaba kakhulu emfutshane umbono Eclay-Vincent falling ngokuchasene oludala yezitena eludongeni, kwaye bendiphantsi ke uncedo em get emva kwi iinyawo zakhe. Emva yahlula okwesibini, icandelo lomboniso disappeared, kwaye lowo nqa ukuba nento yokuba imagined oko kwaphela.
  
  
  Oku shocked kum. Eclay Vincent kokuba zange zahlangana yakhe ebomini bakhe. Indlela ayikwazi ndikhumbula ekubeni naye kwi-i-beirut? Hers ayizange uhleli ngaphandle Venezuela, ngaphandle kokuba xa hers ngowamashumi KWETHU. Yena asikwazanga uyazi into malunga Iraq. Okanye waba hers ngxi apho?
  
  
  Kwakhona, ndaba i-ndinovelwano ukuba into bebe ezifihliweyo ukusuka nam ekliniki wam elidlulileyo. Into ebalulekileyo kakhulu. Kodwa mhlawumbi waba ezingachanekanga. Mhlawumbi i-iziyobisi stimulated wam imagination ngoko ke ukuba mna linosuka phezulu kunye scenes ukuba ingaba kundinceda ukudlala indima Isikhewu Carter.
  
  
  "Apologize," ndathi. "Mna appreciate yakho inzala, Eclay."
  
  
  Yena smiled briefly, kodwa ke yakhe nkxalabo wabuyela. "Isikhewu, oko esihogweni baba nawe ngokwenza kwi-phaya emva kokuba umntu wathetha kuni?"
  
  
  "Yintoni ingaba ithetha?" Ndicela yakhe defensively.
  
  
  "Kulungile, kuba ngomzuzu ngayo wajonga njenge nani baba ke get yakho Luger. Oko kwaba kokuya kwi?"
  
  
  Ingqondo yakhe wabaleka ngokusebenzisa eziliqela kunokwenzeka iimpendulo. "Ah, lonto. Ndicinga ukuba yayo pretty nervous. Ndabona guy ukufikelela kwi yakhe jacket, kwaye kuba ngomzuzu ndandicinga waba reaching kuba i gun. Yakhe, waziva ngathi i-idiot akuba pulled ngaphandle handkerchief."
  
  
  Amehlo ethu kuhlangatyezwana nazo kwaye locale njengoko Vincent assessed wam rheumatism. Ukuba uthe wacela kum, ndinqwenela ukubulala i-ego elubala apha, kwaye oko kungathetha omkhulu iingxaki.
  
  
  "Zonke ekunene, umhlobo," wathi. Stahl ke ego ilizwi ngu & mhlophe. "Wena, nento yokuba ngcono kuphumla, ngoko uza uzive ngcono ngomso."
  
  
  Yakhe, wajonga e kuye. Wayeyindoda stocky umntu kunye reddish iinwele, mhlawumbi wakhe mid-thirties. Kokuba i-vula, honest ubuso, kodwa ndandisazi yena basenokuba nangona sikwimeko yoqoqosho enzima.
  
  
  "Enkosi, Eclay," ndathi.
  
  
  "Uphinde ulibale."
  
  
  Kuba kuphumla le ngokuhlwa, mna balingwe ukuba uhlale kude engundoqo umsebenzi. Inkqubo eyenziwayo wabonakala e abanye incopho xa wonke umntu waba ujonge kwi-iqela dancers kwaye wema elandelayo kum.
  
  
  "Yonke into ikhangeleka eqhelekileyo?" "Ingaba yintoni?" wababuza, hayi jonga ku-kwam.
  
  
  "Ewe, nkosi," ndathi. Ndimangazekile ukuba emu Vincent Kara wandixelela.
  
  
  "Kuya alubonakali ngathi kufuneka uhlale apha kuba ixesha elide, Isikhewu," wathi. "Ndiza kanjalo ithumela Vincent emva ego yonke into. Kodwa mna uyabona nawe ngomhla palace phambi kwexesha namhlanje ekuseni. Nkqu nokuba yonke into ikhangeleka kulungile, mna ngxi kuba oku ndinovelwano malunga isilumkiso. Yaye ngaba umntu owaye stalking kuwe? "
  
  
  Omnye unfamiliar icandelo lomboniso flashed ngokusebenzisa engqondweni yam - indoda emi kwi-mhlophe igumbi ubambe kum nge gun. Hayi, yayiyeyona corridor, akukho gumbi. Mna yachukumisa my forehead kunye isandla sam, kwaye inkqubo eyenziwayo stared e kum.
  
  
  "hayi. Hayi, wakhe ego asikwazanga bayibone." Indlela waye yena nkqu ukwazi uhlobo umntu waba uthetha malunga? Nto yaba ekhankanywe ifayile ukuba wam comrades ukufunda kum. Ngaphandle kokuba wena anayithathela zilityelwe kuyo.
  
  
  "Isikhewu, uqinisekile ukuba kulungile?" "Kunye Vincent apha, mna mhlawumbi ayikwazi benze ngaphandle kwakho."
  
  
  "Ndiza kulungile!" yena wathi kuye, noko sharply. Ndakhangela e inkqubo eyenziwayo, kwaye walindela e kum grimly, chewing kwi-i-unlit cigar. "Apologies. Kodwa mna bazive ngathi ndizama luyafuneka enkomfeni, kwaye ndifuna ukuba lapho."
  
  
  Mna balingwe na ukuva ekrwada panic yayo ilizwi. Ukuba inkqubo eyenziwayo efumana kum zonke phezu zokhuseleko, mna uphumelele ukuba nako ukugqiba wam ebufundisini.
  
  
  "Zonke kulungile," wathi ekugqibeleni wathi. "Khangela kuwe namhlanje, unyana."
  
  
  Ndandingasakwazi ndijonge kuye. "Ukuba ke akunjalo."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo wahamba ngokusebenzisa igadi, kwaye hers waba bemkile. Mna ungafuni umva hotel. Mna luyafuneka a basele. Ndithatha i taxi ukuba El Hardin ngenxa ndava lonely, kwaye ngesizathu esithile mna enxulumene kule ndawo kunye kubekho inkqubela kwi-eklinikhi. Xa hers weza ngaphakathi, hers waba surprised ukubona kwayo ehleli e a yembombo itheyibhile. Wayengomnye yedwa, sipping a mug kwewayini. Yena wabona kum ilungelo kude.
  
  
  Uza kanjalo hayi uqhagamshelane Lynch amaqela ezaphuli-mthetho okanye nabani na enxulumene ne-lo umnqophiso, hayi nkqu abasebenzi beli eklinikhi.
  
  
  Waguqukela kude Nah waya itafile kwelinye icala igumbi. Ndava embi kangako urge ukuya yakhe, zibalisa yakhe malunga wam iingxaki, thatha wakhe ukuba umandlalo kunye nam. Kodwa yena herself forbade kum ukwenza uqhagamshelwano. I-waiter weza ilungisiwe yakhe a cognac. Xa washiya, ndakhangela phezulu kwaye wabona okokuba yena waye ehleli elandelayo yam isitulo.
  
  
  "Molo, Raphael." Yena wahlala phantsi elandelayo kum. Wayengomnye nangakumbi beautiful kunaye wakhumbula.
  
  
  Igama lalo ngesiquphe popped kwi kwentloko yam ukususela ubunzulu wam subconscious. "Igama lakho yi... Tanya." Wakhangela kuye ngqo kwi-lingqina. "Andikho nicinge ukuba wazi ukuba ndingubani mna?"
  
  
  "Hayi, kodwa ndicinga ukuba ndiyazi ukuba kutheni oyenzayo oku. Ke bonke akunjalo."
  
  
  "Mna shouldn ukuba ube kunye nani, ukuba mna?"
  
  
  "Mna ke wacela ukuba ukunxibelelana nawe. Ukufumana phandle njani nisolko ndinovelwano kwaye qiniseka ukuba ukhe ubene akhawunti njenge Isikhewu Carter."
  
  
  "Mna ke mistaken kuba kuye," ndathi. "Kodwa omnye ngokuba inkqubo eyenziwayo kakhulu abachaphazelekayo malunga nentlalo-ntle yam. Mna ke wazisa ukuba umongameli le ngokuhlwa, kwaye kwaba iselwa rude kuba ngomzuzu. Kodwa ndicinga ukuba wenza Hawke ukuba mna ke kulungile. "
  
  
  Tanya ke beautiful ubuso mnyama. "Inkqubo eyenziwayo kuphela umntu lowo unako phazamisa eli lonke ebufundisini. Kufuneka ukuqinisekisa lowo ufunda ego kuyo yonke indlela kunokwenzeka ukuba uphelelwe Isikhewu Carter kwaye ukuba unako ukwenza umsebenzi wakho e iinkomfa." Kuye ilizwi waba strained kwaye urgent. "Kubalulekile imperative ukuba kufuneka ukufikelela inkomfa igumbi ngexesha lakho lunch ukuwaphula."
  
  
  "Ndiyaqonda, Tanya," ndathi. Wakhe hotel
  
  
  thatha yakhe wam izikhali kwaye asazanga yakhe. "Kwenzeka igumbi lam," ndathi. "Ixesha elithile. Oku... ebalulekileyo kum."
  
  
  "I-inkqubo eyenziwayo zibe ubukele kuni," utshilo softly.
  
  
  "Hayi, alikwazi ukwahlula, ngolohlobo. Nceda yiza apha kuba kancinci."
  
  
  Yena hesitated okwethutyana, ngoko ufikelele ngaphandle kwaye gently yachukumisa kobuso bam. Ndandisazi wayengomnye ngcono kunokuba kum. "Andisoze kuba lapho kwi-isiqingatha seyure."
  
  
  "Andisoze kuba akukho nto."
  
  
  Amashumi amane anesihlanu imizuzu kamva, sasivuya emi kwi-dim ukukhanya wam hotel igumbi, kwaye Tanya roughly hugged yakhe. Wayengomnye kissed nge ee, kwaye yakhe ulwimi slid ingene emlonyeni wam. Yena icinezelwe yakhe hips ngokuchasene nam.
  
  
  "Oh, Raphael," yena breathed.
  
  
  "Thatha ngaphandle iingubo zakho," ndathi.
  
  
  "Ewe."
  
  
  Thina undressed sebumnyameni. Imizuzwana embalwa kamva, thina bobabini behamba ze kwaye staring hungrily ngexesha ngalinye enye. Tanya kwakukho omnye ebukeka abafazi abe nento yokuba ngonaphakade eboniweyo. Amehlo am wathabatha yayo epheleleyo, macala onke breasts, slender waist, bomvu hips, kwaye ixesha elide, mpuluswa thighs. Kwaye bendiphantsi charmed ngomoya wakhe thambileyo, bemvelo ilizwi. Ilizwi ukuba wathetha ke softly kwaye ngokunjalo akakho onokuthi iimfundiso kum kwi-eklinikhi. Bekukho isithuba magnetism phakathi kwethu ngenxa yalo eyodwa budlelwane. Mna craved umzimba ukuba belonged ukuba soothing, beckoning ilizwi, ilizwi ukuba kokuba eso amandla phezu kwam.
  
  
  Thina wahamba kunye ukuya umandlalo kwaye lowo kissed yakhe apho, ngokuncothula yakhe vala kwaye ndinovelwano yakhe baqeqeshwe breasts cinezela ngokuchasene nam, uyise izandla zakhe phezu swollen amagophe wakhe thighs.
  
  
  Thina bobabini breathing heavily. Yena bakhululwe yakhe, kwaye yena bahlala phantsi ngomhla umandlalo, kwayo ngokupheleleyo cream-colored ifomu ujonge njenge cream ngokuchasene omhlophe iphepha. Ndakhumbula yakhe passionate moments wam igumbi ngomhla eklinikhi. Ngesiquphe, ndithethe nomnye wolwazi, we-vaults ndaba dreamed malunga kwi-eklinikhi. Ndabona Tanya twezekile ngaphandle kwi-phambili kum endaweni umandlalo, ngokumema kum ukungena kwayo kunye yakhe wonke umzimba. Waba ke nje phupha? Okanye yaye oko ngokwenene kunokwenzeka? Wayengomnye ngokoyikekayo ubhideke.
  
  
  Yakhe bench cofa kwi umandlalo kwaye i-bench cinezela ngu elandelayo kuye, iyonela kububanzi bephepha yakhe. Yena yachukumisa yakhe itshisa imilebe kunye eyiyeyakhe, ngoko wabaleka imilebe yakhe phantsi kwamaphiko neck kwaye shoulder.
  
  
  "Ingaba unengxaki headquarters kwi-i-caracas?" Ndicela kuye phakathi kisses.
  
  
  "Kutheni ucinga ukuba," yena, waphendula wathi, startled.
  
  
  "Ingaba unengxaki libanzi sofa yakho apartment?"
  
  
  Waze wajonga e kum, kwaye ndandicinga ukuba wabona ukoyika yayo emehlweni abo. "Kutheni ufuna buza?"
  
  
  Ndamxelela. "Ukuba ke apho siya kuqala made uthando, akusebenzi ayikwazi oko?" Njengokuba ufunda wandixelela, kuya akusebenzi khange wam apartment. Akunyanzelekanga ukuba ube enjalo sofa wam apartment." Baya yabonisa kum a ezimbalwa iifoto wam apartment kwi Avenida Bolivar.
  
  
  Tanya wajonga upset. "Kutheni kubalulekile?" yena wabuza.
  
  
  "Hayi nyani," ndathi, kissing yakhe. "Ukuba nje yenzekile kum xa ndabona apha."
  
  
  Wakhe ubuso relaxed kwakhona. "Ufuna ukuba akunjalo, Raphael. Kwaba bazalwana apartment. Mna ke nje ukukhangela kuwe ngaphandle ngomhla ekliniki ukubona ukuba khumbula."
  
  
  "Ngenxa umsebenzi?"
  
  
  "Ngenxa yam ubufazi vanity." Yena smiled kwaye icinezelwe insistently ngokuchasene nam.
  
  
  Yena lumisiwe worrying malunga nayo kwaye bayilibala malunga yonke into kodwa urgency yomnqweno wakhe kwaye velvety softness wakhe inyama.
  
  
  Isahluko Isibhozo
  
  
  Ngentsasa elandelayo, inkqubo eyenziwayo, Vincent, nabahlobo bakhe misela ngaphandle kuba Mhlophe Palace. Uninzi rhoqo ukhuseleko imikhosi kwakungekho ubusuku bonke. Ngo ezintandathu o nentsimbi yesihlanu emva ekuseni, kwaba sele a madhouse. Inkqubo eyenziwayo wathi, Vincent kwaye mna ukukhangela inkomfa igumbi kwaye engqonge amagumbi phambi ithoba-amathathu, xa inkomfa waba nicinge ukuqala. Waba kakhulu nervous. Ndaba engaqhelekanga ndinovelwano xa ndandisele esenza zonke ezi ukhuseleko khangela, njengoko kwaba lula ukusa jikelele abantu ababekho apho kuba sole injongo iyama kum. Ukuba hers akusebenzi khange ngoko ke nervous, lakhe ange afunyanwe i-irony kwayo yonke. Zokhuseleko abasebenzi nodded kwaye smiled e kum, hayi nkqu suspecting ukuba kwakunjalo kuye abo ziqiniseke akukho namnye ekhohlo inkomfa igumbi aphile.
  
  
  Kulo lonke ntsasa, i-ajongene nayo le uhlengahlengiso igumbi weza emva kum kwakhona kwaye kwakhona, kwaye ixesha ngalinye kuya kwenzeka, yena waphula ngaphandle kwi yingqele sweat. I-umkhosi wam entiyo yawo waba tearing kum ngaphandle. Wakhe wexesha ngu ukuqhubeka, ingaba umsebenzi wakhe, kwaye uid ihlabathi ezi zimbini okubi kwabantu.
  
  
  "Kulungile, ke seyure phambi kokuba inkomfa iqale," Hawke wandixelela, " kwaye sino nto ngcono ukwenza ngaphezu sino xa sifuna ekhohlo comment = ingxwaba. Ngaphandle ukuze sibe akukwazeki ukufumana mde umntu ukuba akukho namnye ongomnye umbonileyo..."
  
  
  "Ke ayisosine fault yam," ndathi sharply.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo lezinto ezinako ukwenzeka, lubandakanya kobuso bam, kwaye ndazi mna nento yokuba kwenziwe oko kwakhona. I-ego wakhe keen amehlo avoided yakhe.
  
  
  "Ngubani lo esihogweni wathi ukuze?" - yena iiwindow zenziwa ngokukhawuleza kwi rheumatism.
  
  
  "Mna... ndiza uxolo, nkosi. Ndicinga ukuba yayo kancinci nervous malunga inkomfa."
  
  
  "Ukuba lento ayi njenge nani ngalo lonke, Isikhewu," wathi seriously. "Ukuba usoloko gcina yakho elihle. Yiyo ndicinga ukuba eyona. Yintoni engalunganga nge ngaba kunjalo? Uyazi uyakwazi thelekisa kum."
  
  
  Yakhe, wajonga e kuye. Kokuba engaqhelekanga ukusebenza ngomhla kum, kwaye ndandingasakwazi ukuqonda ukuba kutheni. Mna liked le ndoda, kwaye ngesizathu esithile ndava kakhulu ekuthatheni kuye, nkqu nokuba ndandingazange kuye, ego de izolo ntsasa. Kwaba engaqhelekanga.
  
  
  "Ndiza siyavumelana, nkosi," ndathi. "Unako ukubala kwi kum.
  
  
  "Uqinisekile?"
  
  
  "Ewe, kwayo igama ligama."
  
  
  Ezilungileyo. Ukuba ufuna ukufumana nantoni na, ungafumana kwam ngomhla ukhuseleko headquarters."
  
  
  Xa wayeneminyaka bemkile, ndifuna punch moony kwi-ubuso. Hers babe babekhangele njenge Isikhewu Carter, kodwa hers asikwazanga kuziphatha njengaye. Kwaye inkqubo eyenziwayo uqaphele. Ukuba mna hadn ukuba sele ngakumbi careful, yena ange uphose yonke ebufundisini.
  
  
  Ngexesha lenkomfa, i-palace waba incredibly restless. I-halls baba bekelela kunye abantu. Kwakukho amakhulu reporters ukusuka zonke phezu kwehlabathi. I-flashbulbs baba ke ngaphandle wonke ngomzuzu, kwaye kwakukho ezininzi shouting kwaye sightings. Xa executives bafika enkomfeni iholo, indimbane jikelele kwabo kwaba ngoko ke ingqinqwa ukuba ih ayikwazi barely kuba wambona.
  
  
  Xa ndabona ih kwakhona kwi vala umqolo, ndava enjalo hostility ngakubo, ezifana vula entiyo yawo, ukuze ndibe kwafuneka kujikela kude. Yena ayikwazanga nkqu jonga kwabo ngena egumbini. Imizuzu embalwa kamva, wonke umntu waba ngaphakathi, kwaye enkulu kabini doors ezivaliweyo emva kwabo. Inkomfa uqalile.
  
  
  Xa ndathola ukuba palace kwaye ukhangele inkomfa igumbi, mna watsalela ingqalelo yakhe ukuba amanzi decanter kwi elide mahogany itheyibhile. Kwaba identical ntoni ndinqwenela ukuba kamva, ngexesha recess. Kwaba kwi itreyi, ihamba kunye a dozen ukujija ... ikhristali glasses. Ngo ukuya emini emaqanda, amanzi eseleyo kwi-carafe iya kuba indala, kwaye palace abasebenzi baya kuba estestvenno kuzisa inyama ngamanzi kuba kwemini seshoni.
  
  
  Ngentsasa ithathe ngonyaka. Yena paced restlessly phezulu kwaye phantsi ixesha elide corridor. Ezinye abalindi wajonga e kum. I-halls baba epheleleyo kubo. U-Venezuelan ukhuseleko abalindi, omnye CIA igosa kwaye omnye Imfihlo Inkonzo iarhente wema balinde ngaphandle inkomfa igumbi. Wonke umntu jikelele kwabo wayesazi Isikhewu Carter, kwaye akukho namnye waba nkqu wajonga e kum xa mna nento yokuba wajonga jikelele igumbi ngaphambi koko.
  
  
  Jikelele elinanye-amathathu, isiqingatha seyure phambi halftime, i-corridor ngaphandle inkomfa igumbi waqalisa zalisa phezulu kwakhona. Ndava embi kangako ukuqina wam axis powers, kwaye kwentloko yam yaba iqala ukuba kwenzakalisa. Kodwa kweli xesha intlungu waba phantse glplanet. Ndandisazi ukuba uya kwenza utyibiliko msinyane ndigqibe wam ebufundisini.
  
  
  Kufutshane nje phambi recess, i-CIA iarhente approached kum. Yena ngokuqinisekileyo wayesazi kum, kwaye ego kufuneka ube ezaziwayo yakhe. Mna focused ngomhla wakhe, kwaye yakhe ubuso wajonga abantu abaqhelekileyo, nangona kunjalo ke akusebenzi khange. Oku kwaba zonke conditioned, kwaye andiyenzanga kuba nexesha worry malunga njani ke isebenza. Nangona kunjalo, ezi zodonga made kum nervous. Enye unobuhle ayikwazi ruin lonke ebufundisini.
  
  
  "Apho ukhe waziva, Carter?" umntu wabuza. "Akhange na thina wambona wena apha kwi-iimini ezimbalwa."
  
  
  "Ah. Wayengomnye ikhangelwe ngaphandle yi-eziliqela suspicious abantu, " wathi tensely, ukuzama yakhe eyona ukuba isandi estestvenno.
  
  
  "Ngubani?"
  
  
  "Ndabona kuye ebusuku phambi, a suspicious-ukujonga umntu ngexesha reception hae, kodwa yona intliziyo phandle ukuba abafileyo end."
  
  
  "Owu, kulungile, ndifuna anayithathela weva malunga nayo. Mna kanjalo, weva ukuba ufuna baba iyalalaprocess status kunye abanye isijamani kubekho inkqubela ixesha elithile. Kukho nayiphi na inyaniso kule? " he chuckled.
  
  
  I-ncuma ngesiquphe reminded kum enye kwi-kobuso i-american usekela kamongameli umongameli xa lowo ungeniswa kum ukuba umongameli. "Kutheni musa ufumane ezilahlekileyo, wena incompetent bastard!" Mna growled.
  
  
  Ke yena uqaphele Hawke kwaye Vincent emi nje ezimbalwa iinyawo kude, ujonge kwi kum. Andiyenzanga bona nabo esiza.
  
  
  "Kufuneka bayigcine le inye kwi leash," i-CIA umntu wathi angrily njengoko yena ngokukhawuleza wahamba elidlulileyo inkqubo eyenziwayo kwaye Vincent ke mimmo waza waqhubeka phantsi iholo.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo wema apho, studying kum okwethutyana. Xa ethetha, ilizwi lakhe laba zolile kwaye low. "Kuza kunye nathi, Isikhewu," wathi.
  
  
  "Yena abe apha xa beza ngaphandle," ndathi. "Inokuba iingxaki."
  
  
  "Thatha tailor, yena wathi kuye elizayo kunye nathi!"
  
  
  Yena rubbed isandla sakhe phezu kwayo umlomo. Ndandikunyaka trouble, kunye nje phezu yure ukuba kuhamba phambi ndandidibana umntu owenza ingaba kukhonza kum decanter. Kodwa kwakungekho ndlela yena ayikwazi kuncama kwi Hawke. Yena asikwazanga undinike i-oyikhethileyo.
  
  
  "Zonke ekunene," ndathi quietly.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo wakhokela kuthi ongenanto private igumbi kufutshane ukhuseleko headquarters. Kanye sasivuya ngaphakathi, inkqubo eyenziwayo ezivaliweyo kwaye locale ucango, ngoko intliziyo kum. Vincent wema ngaphandle ecaleni, ujonge ubhideke kakhulu.
  
  
  "Ngoku," inkqubo eyenziwayo wathi kwi harsh, low ilizwi. "Yintoni le esihogweni ngu kokuya kwi apha, tailor? Ndithatha yonke into ndinga evela kuwe, Isikhewu. Nisolko isithethi na maniac."
  
  
  Yena sajonga Vincent. "Wena wathi, em ngesi siganeko ngomhla omnye umntu."
  
  
  "Hayi, andiyenzanga," Vincent wathi defensively. "Kodwa ndaba ukwenza oko."
  
  
  "Oko kunokwenzeka ingozi?" Inkqubo eyenziwayo wabuza.
  
  
  "Nje encinane yeemvakalelo zakho outburst," Vincent wathi.
  
  
  Yena licked yakhe emhlabeni owomileyo imilebe. Mna wayevuya yena hadn khange kukhankanywe wam bazame ukufumana Luger ngaphandle. I-inkqubo eyenziwayo waba bukhali. Ndandicinga ukuba uqinisekile ukuba abe sele doubted wam isazisi. Mhlawumbi uya uqaphele abanye flaw wam disguise. Mhlawumbi baya ushiye mole, a scarring, okanye into ethile ukuba wandinika kude. Hayi, kumele fault yam. Hers nje akusebenzi ukuba isithethi njenge Isikhewu Carter.
  
  
  "Kulungile, yintoni na?
  
  
  Inkqubo eyenziwayo wabuza impatiently. "Kutheni na wena ke liechtenstein nervous lonke ixesha?" Ngaba weren ukuba onjalo umntu kunye nabo ferret njengoko weza umva ukusuka villa."
  
  
  Rheumatism waba elula. Wayeyindoda ezahlukeneyo umntu. Rafael Chavez. Kodwa ndandingasakwazi umxelele ukuba. Waye omnye jikelele iintshaba. Omabini la AH agents baba bazalwana iintshaba.
  
  
  "Ndifuna nje andazi, nkosi. Mhlawumbi ke ngoba yonke ngoko ke liechtenstein frustrating, kunye crowds abantu crowding jikelele, lwezempilo, kwaye nempixano. Kwaye eyona imbi inxalenye ngu sisazi ukuba into ayikwazi kunokwenzeka nangaliphi na kanye kwaye thina wouldn khange bakwazi ukwenza nantoni na malunga nayo. Oku ukhuseleko umsebenzi ayikho wam uhlobo ."
  
  
  Bobabini abantu baba cwaka okwethutyana. Inkqubo eyenziwayo umkile waya window. "Ndiza besoyika ukuba ke ayanelanga, Isikhewu." Waguqukela kum. Yakhe lean umzimba seemed ukuba cutha nkqu ngakumbi kwi-tweed jacket, kwaye bakhe yingqele amehlo seemed ukuba stare elubala e kum. "Yintoni eyenzekileyo kwezo iintsuku ezimbini xa kwakukho uhambe?"
  
  
  "Kanye kanye yintoni mna ndinixelele," ndathi.
  
  
  "I hate ukuthi oku, Isikhewu, kodwa ndicinga ukuba ukhe ubene hiding into ukusuka kum. Oko akuthethi ukuba isandi ngathi wena noba. Thina anayithathela usoloko uhleli kakhulu vula ngamnye enye, akhange na thina?"
  
  
  Uxinzelelo kwentloko yam kwaye axis powers waba lokukhula. Kwaba ngaphantsi seyure phambi kokuba mna ke banyanzeleka ukuba ufake oku corridor. Kwaye Udavide Hawke ifuna ukuthetha kwaye uthethe.
  
  
  "Ewe, siya anayithathela usoloko uhleli honest."
  
  
  "Ngoko ke, makhe kuba honest," Hawke wathi. "Ndicinga ukuba kukho into eyenzekileyo xa ufuna disappeared, kwaye andiqondi ukuqonda ukuba kutheni wena musa undixelele malunga nayo. Ndiyazi kufuneka ube abanye isizathu bamba emva, kodwa izakuba kakhulu kuba ngcono kunye kuthi ukuba balibeke phandle phaya. Lento malunga Hoffmann kubekho inkqubela? "
  
  
  Wakhe amehlo darted kuye. "Hayi, oko sele nto ukwenza kunye kubekho inkqubela. Oko esihogweni ingaba oku nicinge ukuba abe? Mna ndinixelele kwaba gca. Ingaba ngenene kukholelwa ndiza ethiwe kuwe? Ndaqonda ndandisele shouting, kodwa kwaba kakhulu emva kwexesha.
  
  
  "Zolile phantsi, Isikhewu," Vincent wathi softly.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo wathi nto okwethutyana. Waba ukhangela kwi nam kwakhona, piercing kum ngomoya wakhe nzima, yingqele amehlo. Uxinzelelo kwentloko yam kwaye axis powers waba inyuke dangerously, kwaye waye waziva ngathi a ibhombu ye malunga explode.
  
  
  "Isikhewu,"inkqubo eyenziwayo wathi chu," ndithatha kuwe ngaphandle kule meko." Ego ke ubuso ngesiquphe wajonga ubudala kwaye ukudinwa.
  
  
  A chill wabaleka nge-kwam. Ndajika ukuhlangabezana yakhe gaze. "Awunokwazi kwenza ukuba," ndathi dully. "Kufuneka kum apha."
  
  
  "Nceda kukholelwa kum xa ndixelela yakhe akunyanzelekanga ukuba ufuna. Nisolko inani elinye kwi-bam uluhlu, kwaye uyazi kuyo. Yakho ingoma imbali uthetha kuba ngokwayo. Kodwa kukho into engalunganga apha. I-ndinovelwano ndaba xa mna bafika kwi-i-caracas - oboyikisayo ndinovelwano ukuba into ehambe ezingachanekanga-ingu kunye nam. Eneneni, ke gotten kakhulu stronger kwi-yokugqibela ezimbalwa imihla." Wakhangela e Vincent. "Uziva ngayo kakhulu, musa kwenu, Eclay?"
  
  
  "Ewe, nkosi," Vincent wathi. "Mna iyakwazi ukuva oko."
  
  
  "Wena anayithathela rhoqo valued nomfanekiso ngqondweni, Isikhewu. Ngaba anayithathela wandixelela ukuba ngokwakho amaxesha amaninzi. Kulungile, hers, kakhulu. Kwaye mna honestly kuba nomdla kakhulu ndinovelwano ilungelo ngoku ukuba ufuna shouldn khange babe yinxalenye yeli. nto ngakumbi. Kuba eyakho okulungileyo, kwaye kanjalo ngokufanele iinkomfa ."
  
  
  "Nkosi, mandiyibhale kubonisa ukuba ndiza kulungile," ndathi. "Nje mandiyenze hlala kuba waphula."
  
  
  Ego ke brow furrowed: "Kutheni e emini emaqanda?"
  
  
  Ndandingasakwazi jonga i-emu kwi-lingqina. "Ndim nje ikhangeleka ngathi a ingakumbi ezinobungozi ixesha. Xa babeza ngokukhuselekileyo emva kwenkomfa igumbi, kwaba engathndwayo ukuba nantoni na ingaba yiya ezingachanekanga. Ndizakuyeka wakhe ukuba ufuna yakhe uhambe."
  
  
  "Ndifuna ukuba ushiye ngoku," inkqubo eyenziwayo wathi coldly. "Vincent, yiya ukufumana enye Venezuelan ukhuseleko abalindi. Ndiza ithumela kuye emva hotel yedwa kunye Isikhewu ke, qiniseka ukuba abe efumana apho zonke akunjalo."
  
  
  "Ngu-hayi kuyimfuneko," ndathi angrily.
  
  
  "Ndiza uxolo, Isikhewu, kodwa ndicinga ngoko ke," Hawke wathi. Ego ke ilizwi waba bukhali, kwaye ngoko ke baba amehlo akhe.
  
  
  Vincent waqala kwiintlanganiso Ngemini, kwaye yena ngesiquphe panicked. Ndandingasakwazi vumelani aba bantu yima kum ukususela kokugqiba wam ukunikezelwa. Into ucofiwe ngaphakathi, kwaye injongo yam waba gca. Yakhe, wakwazi oko kufuneka bakwenze. Ndaba ukubulala ih. Ukuba nzima, yingqele determination gripped kum.
  
  
  Yena ngokukhawuleza kwambatha yakhe jacket kwaye pulled ngaphandle luger . Wakhe ego kokuba aimed kwayo ngexesha Hawke, kodwa waba kanjalo wathetha ukuba Vincent. "Ukugcina i-vula ingqondo apha," ndathi sharply.
  
  
  Bobabini wajonga e nam uzalise shock.
  
  
  "Ingaba andwebileyo?" Inkqubo eyenziwayo wabuza incredulously.
  
  
  Vincent umkile ukusuka yakhe. "Yizani apha ke yena uyakwazi ukubona kuni," ndathi. Ngokukhawuleza nje, ingaba yena, ndizakuyenza ukumbulala zombini. Kodwa mna kufuneka umthetho ngokukhawuleza.
  
  
  "Yintoni na, Isikhewu?" wabuza Vincent, ilizwi lakhe low kwaye strained.
  
  
  Ndamxelela. "Igama lam ngu-Rafael Chavez." "Ndiza i-altima. Ngoku ayinamsebenzi ukuba uyazi. Nick Carter ufile, kwaye ndiza impersonating kuye. Kwisithuba seyure, ndiya kugqiba umsebenzi wam, kwaye bonke abathathi-nxaxheba kwinkomfa iya kuba kwabafileyo. Akukho nto uza kuyiphelisa kum, ngoko ke, yiya kwi-phambili kum ngathi ndathi."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo Vincent kwaye mna exchanged glances.
  
  
  "Ndabona imfihlelo tattoo kwi ilungelo lakho ingalo xa kwakukho ukuhlamba the dishes ngale ntsasa," Hawke wathi chu. "Hayi, nisolko hayi liar. Kostya Kathixo, Isikhewu, ubeke loo nto ezantsi kwaye wathetha kuthi."
  
  
  Amazwi akhe infuriated kum. Emu u-gun pointed at yakhe axis powers. Kodwa ke ndabona Vincent rush phezu kwam.
  
  
  Ndajika ukuba ahlangane naye, kodwa ndandisele ngeqhekeza a yesibini kakhulu emva kwexesha. Olandelayo nto ndandisazi, waba kwi phezulu kum kwaye sasivuya falling ukuba floor.
  
  
  Njengoko siza betha, Vincent ke meaty fist smashed kwi kobuso bam. Oko kwaba nzima ukuvuthuzela, kwaye stunned kum. Ngoko hers, kwaye ndeva Luger twist jikelele wam ingalo. Yena ebibanjwe ngomhla kuyo nabo bonke bakhe babe, kodwa Vincent Mistletoe waba luncedo. I gun bawa floor. Kodwa ndandisele ubuyiselwe kuye ukomelela. Wakhe unyana-zala ukukhatywa Vincent kwaye ukukhatywa yakhe ego nzima kwi-groin.
  
  
  Yena screamed wawa ngomhla wakhe emva kunye nam. A Luger iboniwe yakhe, ngoko waya kusebenza kuyo.
  
  
  "Musa ukwenza oku, Isikhewu. Andisoze kufuneka shoot." Inkqubo eyenziwayo waba simi phezu kwethu, bephethe yakhe beretta kwi kum. Wakhangela ngokusebenzisa i-emu ke ixesha elide silencer kwi amehlo akhe kwaye ndabona okokuba waye ezinzima kakhulu. Wathi chu wema.
  
  
  "Ucinga ukuba uyakwazi ukuma kwam kunye lo?" Ndicela yakhe kwi threatening ilizwi ukuba andiyenzanga aqonde njengoko wam ngabakhe.
  
  
  "Ndiza iselwa ukuqinisekisa ukuba ndinako," wathi calmly. "Kodwa musa ukwenza kum ukwenza oko."
  
  
  "Andisoze thatha le kde evela kuwe kwaye kukubulala ngayo," mna growled. Wathabatha a inyathelo lesi-kwiintlanganiso kuyo.
  
  
  "Andisoze shoot yakhe, Isikhewu," Hawke wathi. Kodwa ndinga bona icebiso ka-ukoyika kwi amehlo akhe - waye koyika yena ayikwazanga ukundibulala.
  
  
  Mna ke nje malunga ukubiza wam ego bluff xa ndabona Vincent stagger yakhe iinyawo zakhe kwakhona. Njengoko Hawke ngenyameko pointed i gun ngexesha lam axis powers, Vincent weza phezulu kum. Ego sathi kuye kwaye etsaliweyo yakhe kwi-phambili kuye ukukhusela ngokwakhe ukususela Beretta Goshawk. Ke yena waba shoved nzima yi-Vincent, othe wawa heavily kwi phezulu Hawke. Bobabini abantu staggered emva, kwaye gun waya ngaphandle kunye thambileyo thud. Gawk slammed kwi ceil.
  
  
  Mna bafudukela ngokukhawuleza, slamming sam sokunene kwi Vincent ke neck kwaye ithumela kuye flying kude Goshawk, clearing indlela kuba nam. Njengoko Hawke lowered i gun kwakhona injongo kwakhona, ego sathi kuye gun ingalo kwaye pulled, twisting nzima njengoko yena etsaliweyo ego kwiintlanganiso kuye. Yena flew phezu wam hip kwaye lonakele ukuba floor, i-Beretta hitting eludongeni emva kwakhe. Waba stunned.
  
  
  Mna ufikelele kuba Luger, kodwa ke Vincent sathi kum kwakhona. Wawa, kodwa recovered ngoko nangoko kwaye landed a ekhohlo hook kwi Vincent ke ngokubanzi ubuso. I-ego yakhe cheekbone cracked, kwaye lowo staggered ukusuka ifuthe. Em waba kwi-intlungu, kodwa lowo asikwazanga gqiba. Yakhe, wabona yakhe ego isandla yiya phantsi kwamaphiko jacket. Ngobunye isindululo eso, lowo slid i-stiletto egumbini lakhe palm waza wathunyelwa Ego flying nje Vincent wathabatha aim. Rob zombie wambamba kwi-ribs, kwaye lowo gasped, amehlo akhe widening, bawa lakhe icala.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo sakhwaza, staring e Vincent ke umzimba kwi-disbelief. Inkqubo eyenziwayo regained sezingqondweni, kodwa waba ngxi kakhulu buthathaka ukusa. A Luger sathi kuye kwaye ngenyameko aimed i-emu ngomhla wakhe intloko. Lowo kufuneka ife. Yayingekho enye indlela. Umnwe wakhe tightened kwi phinda-phinda, kodwa into lumisiwe kum. Inkqubo eyenziwayo wajonga e kum defiantly kwaye angrily kwaye resentfully.
  
  
  Entiyo yawo kwaye nomsindo wazaliswa wam axis powers. Le ndoda kwaba bemi kwi-indlela yam. Waba ukuba abe eliminated yi-ego. Wam umnwe tightened kwi-hard kukutshisa ye-phinda-phinda kwakhona. Wakhangela ezantsi ngaloo wrinkled ubuso kwaye froze, stunned yi-sudden surge ka-utshintsho lwendawo ngokwenqanawaname. Andiyazi kutheni, kodwa mna wayemthanda yakhe kakhulu kakhulu kwaye respected indoda leyo kakhulu kakhulu ukuba shoot yakhe. Nangona kunjalo, mna kwafuneka tsala phinda-phinda. Hers waphula ngaphandle kwi yingqele sweat njengoko conflicting emotions raced nge-bam inflamed ingqondo. Yena licked bakhe emhlabeni owomileyo imilebe kwaye aimed kwakhona. Wam umsebenzi waba gca. Udavide Hawke kufuneka bafa.
  
  
  Kodwa mna ayikwazanga ukwenza oko. Kuye nje ayikwazanga tsala phinda-phinda. Mhlawumbi andiyenzanga kuba ukubulala wam ego emva zonke. Ndinga tie yakhe phezulu ne-bam ego kwaye bayigcine yakhe ngaphandle indlela ndide uzalise wam ebufundisini.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo waba ukhangela kwi kobuso bam. Yena asikwazanga jonga kakhulu surprised xa yena lowered i gun.
  
  
  "Ndazi kuwe wouldn khange ukundibulala," wathi softly.
  
  
  Yakhe, screamed. "Kuyivala phezulu!" Hers waba kakhulu frustrated kwaye emfutshane ucinga ngokucacileyo.
  
  
  Hawke ke ego iqinisiwe yakhe ezandleni nasezinyaweni zam kunye tie kwaye belt. Ndandimangalisiwe ukuba kokuba walwa njengoko i - ' AX ' iarhente, hayi njengoko i-amateur revolutionary. Kwaye Hawka kokuba iqinisiwe yakhe phezulu ngathi a pro, nkqu nangona wayezazi ukuba nento yokuba zange kwenzeke into efana nale phambi. Kwaye kwabakho esi engaqhelekanga ndinovelwano ukuba kokuba kuba umntu omdala. Oko asikwazanga yenza nawuphi na ngaphezulu evakalayo kunokuba flashes ka-engaziwayo memories kwaye andwebileyo amaphupha mna nento yokuba sele ekubeni kuba embalwa edlulileyo imihla.
  
  
  Kwakhona, ndaba i-ndinovelwano ukuba into waba okungalunganga yonke le-kunye abantu ngomhla eklinikhi, i-umsebenzi mna ke kwi, kwaye nam. Kodwa lalingekho ixesha ukuba aphande.
  
  
  Hawke etsaliweyo yakhe kwi closet. Andiyenzanga kuyivala kwakhe phezulu, ngenxa ndandizazi amagumbi baba ngokupheleleyo soundproof. Yena nje stared e kum.
  
  
  "Nisolko kwi iziyobisi okanye into ethile," wathi.
  
  
  "Kuyivala phezulu kwaye mna uphumelele khange kunibulala," ndathi sharply.
  
  
  "Wena musa ufuna ukundibulala. Ingaba ngenene bakholelwa ukuba ungummi umntu ekuthiwa Chavez? "
  
  
  "Wakhe Chavez."
  
  
  "Yiyo na inyaniso," wathi flatly. "Nisolko Isikhewu Carter. Tailor liechtenstein ngayo, nisolko Isikhewu Carter!"
  
  
  Kuya kwenziwa kum dizzy. I-headache waba esiza emva - a headache ukuba wouldn khange ndiye kude kube emva kokuba mna, nento yokuba bambulala wam iintshaba ngayo. Mna glanced ngexesha lam nilinde kwaye wabona okokuba ndithethe malunga nesiqingatha seyure ekhohlo. Hawke shoved yakhe kwi closet, slammed ucango, kwaye locale kuyo. Yena glanced e Vincent njengoko yena approached ucango. Wakhangela lwabafileyo, kuba abanye andwebileyo isizathu, mna ke nyani uxolo.
  
  
  Waphuma ke kwi corridor kwaye waba surprised ukufumana ukuba kwaba phantse deserted. A Venezuelan policeman waba angena ukhuseleko igumbi kwi-ezinye end ye-iholo. Yena asikwazanga kundibona. Ngokuqinisekileyo, akukho namnye weva kwethu. Kodwa ke ayisosine njenge Hema kwaye ndine ukuba ubuso ngamnye enye. Zokhuseleko abasebenzi babe nimangaliswe apho kwenzekile ukususela, okanye omnye umntu othe wabona kum, ehamba phantsi iholo kunye inkqubo eyenziwayo kwaye Vincent babe qala putting ngababini kunye. Layo kugqitywe ukuba kuphuma jikelele palace nge-icala abalindi ngasesangweni. Yena ayikwazi kufumana uhambe nge-igadi kwaye kuza emva ngokusebenzisa engundoqo abalindi ngasesangweni. Ngethemba, indimbane ange dispersed ngexesha ukuya emini emaqanda ukuwaphula. Kwaye nabani na wayibona kuza ingaba nje guess ukuba ndandisele ngaphandle kuba i-kwangoko lunch. Yena glanced jikelele ngokukhawuleza, ngoko wahamba quietly phantsi iholo kwaye ngaphandle icala ucango.
  
  
  I-ninth isahluko.
  
  
  Mna threw kuyo jikelele kweentloko Hawke kwaye Vincent. Wam jonga wathi elinesibini amathathu anesihlanu-nje amashumi amabini anesihlanu imizuzu phambi ndandidibana wam uqhagamshelane ngaphandle inkomfa igumbi.
  
  
  Yena ngokukhawuleza wahamba ngokusebenzisa igadi ukuya phambili palace. Nkqu kule i-icimile xesha, kwakukho abantu kuyo yonke indawo. Iimoto wazaliswa ezitratweni ezikhokelela ukuya kwi-i-palace emidlalo. Ukufikelela iindlela baba ezivalekileyo, kodwa ukhuseleko abalindi vumelani high-zokhuseleko iimoto okokuba.
  
  
  Njengoko wahamba jikelele isakhiwo, wabona amakhulu abantu loitering jikelele emidlalo, ilinde dignitaries ukuvela.
  
  
  Ndaba nje eqale ukuhamba-hamba ezantsi indimbane xa umntu weza phezulu kum ukusuka kwicala road, evalela indlela yam. Ndakhangela e oko kwaye ndabona okokuba yaba CIA umntu mna nento yokuba ahamba kuyo ngaphambi koko. Ndandingasakwazi lahla kuye. Abaya kwenza i-ego nangakumbi suspicious.
  
  
  "Undixelele, Carter, ndingaboleka thetha kuwe?"
  
  
  Waguqukela casually ukuba ubuso kuye, ukuzama ungamhoyi lokukhula uxinzelelo yakhe axis powers. Kwentloko yam throbbed, apho kwenzakalisa. "Ewe?"
  
  
  "Ndifuna ukuqondisisa ukuba kuthi mna apologize kuba iinketho ngokubanzi ndenza. Akunyanzelekanga ukuba blame kuwe kuba enomsindo."
  
  
  "Ewe, ke, siyavumelana," ndathi. "Mna overreacted. Layo nje kancinci nervous. Fault yam." Ingqondo yakhe baqalisa ukuba sishenxe kude kuye.
  
  
  "Ngoko ke akukho nzima uvakalelo?" wababuza.
  
  
  Yayo, intliziyo umva. "Hayi, akukho offense. Musa worry malunga nayo."
  
  
  Ezilungileyo. Yena igcine ngaphandle isandla sakhe. Ego wathabatha ngayo kwaye igcine kuya kuba ngomzuzu.
  
  
  Waba grinning kunye uncedo. "Uyazi, bendine uyakwazi ukubona njani oku uhlobo uxanduva ingaba ngenene get kuwe. Ndicinga ukuba ke ukulinda ubukele. Mna andazi njani Imfihlo Inkonzo yabasebenzi ingaba le yonke imihla, hayi xa, inyanga emva kwenyanga."
  
  
  Yena glanced ngexesha lakhe jonga. Kwaba amabini omnye. Yena balingwe na ukubonisa yakhe emotions. "Ewe, baya kuba nzima umsebenzi. Mna ngokuqinisekileyo musa ufuna oko. Kulungile, ndidinga ukuhlangabezana a colleague. Khangela kuwe kamva."
  
  
  "Phofu ke, kulungile," wathi. "Zolile phantsi, Carter."
  
  
  Ngoko ke, waguqukela waza waqhubeka phantsi ixesha elide indlela. I-uluvo umsebenzi ngoko waba nomdla ngaphakathi kum okokuba ndandingasakwazi ukuba nantoni na ongomnye. Waye waziva nto jikelele kuye kodwa indlela yakhe nge-ukuhlanganiswa indimbane. Njengoko umyeni approached abalindi ngasesangweni, iqela assistants ezivalekileyo i-sidewalk. Mna pushed indlela yam ngabo, kwaye baya wajonga e kum ngathi mna ke andwebileyo. Kodwa lalingekho ixesha kuba intuthuzelo ngoku. Yena skirted iqela reporters kufutshane engundoqo amanyathelo kwaye mimed kwabo. Indimbane lukhule thicker.
  
  
  Xa mna ufikelele amanqwanqwa kwaye waqala ukuba khwela kubo, mna ke ezivalekileyo yi-indimbane. Yena elbowed wakhe indlela ngabo. Wayengomnye pushed ngokuthi umntu omnye ngokuchasene nomnye, kwaye lowo sakhwaza into obscene e kum. Yena slammed kulo mfazi, phantse knocking yakhe ngaphandle yakhe iinyawo zakhe. Kodwa yena asikwazanga nkqu kufuneka sijonga emva.
  
  
  Mna luyafuneka ukuze ufumane i-hallway ngexesha.
  
  
  "Tshini, jonga, kid!"umntu sakhwaza emva kwam.
  
  
  Wahamba chu phezulu amanqwanqwa. "Makhe kum okokuba," mna lanyanzelisa. "Makhe kum okokuba, thatha tailor." Kulo mzekelo, ndizakuyenza zange get apho ngexesha.
  
  
  Yena wagxothwa yi-urgency wam umsebenzi, oblivious kuthi, ukuba nantoni na, kodwa compulsion ukufumana apho yena bafuna ukuya khona. Ngomhla ngasentla amanqwanqwa, indimbane waba nkqu denser, kwaye abalindi baba ubambe wonke umntu phezulu.
  
  
  Yena stumbled kwaye bumped bangena nabo. A Venezuelan ukhuseleko olusemthethweni sajonga kum njengokuba mimmo wahamba elidlulileyo kuye. Kodwa ndaba ukufumana i-palace. Wam uqhagamshelane iya kuba akukho nto kuba nam apho kwi-Rivne ngexesha elinye o nentsimbi yesihlanu emva kwi-kwemini. Kwaye yena ayikwazanga linda. I-ukubamba ixesha kufuneka zithe olugqibeleleyo.
  
  
  "Xolela kum," ndathi, approaching kwabo. "Nceda vumelani kum okokuba!" Kodwa akukho bani bafuduka. Wonke umntu ebexakekile uthetha malunga iinkomfa kwaye ihlabathi imicimbi ukuba nkqu isaziso ubuso bam. Ndiye kolona kwabo ukwenza indlela yam nge-ngokwesiqu zamaqela.
  
  
  "Tshini, relax!" omnye umntu sakhwaza.
  
  
  Wakhe mimmo ophunyezwe kuye ngaphandle ephendula. Yena phantse wahamba ngokusebenzisa crowded indawo candid kwi-phambili ucango. Ndakhangela ngexesha lam nilinde kwaye wabona okokuba mna kuphela kokuba elinesixhenxe imizuzu ekhohlo. Wenza indlela yakhe emnyango, apho eziliqela amapolisa baba guarding kuyo.
  
  
  "Ewe?" wathi a Venezuelan indoda military efanayo. Wethu lowo, bethu plainclothes umntu ehleli elandelayo kuye, asikwazanga sikwazi ukuva kwam.
  
  
  "Igama lalo," ndathi. "Carter".
  
  
  "I-ID yakho ikhadi, nceda."
  
  
  Wakhe imbono kukuba nkqonkqozani umntu ngaphandle iinyawo zakhe, kwaye iqhube mimmo kuye. I-throbbing kwi-kweentloko zabo waba phantse unbearable. Yena fumbled wakhe pocket kwaye sifumaneke Isikhewu Carter ke engagqibekangacomment. Ego evuliweyo oko waza wafumana i-ID ikhadi. kwaye okhethekileyo kudlula kwi-palace. Mna wabonisa ngayo kwi-attendant.
  
  
  "Hmm," wathi. Wakhangela ngomhla umboniso kwi amakhadi kwaye ke lezinto ezinako ukwenzeka, lubandakanya kobuso bam. Ukuba inkqubo eyenziwayo kwaye Vincent ayikwazanga zibalisa ukuba mna akusebenzi khange Isikhewu Carter, ukuba umntu wouldn khange bakwazi bona nge-bam disguise.
  
  
  "Ingaba hurry phezulu, nceda?" Ndathi impatiently.
  
  
  Nakuba kunjalo, isicelo ikhangeleka kuba slowed kuye ezantsi. Yena examined maphu njengoko ukuba kwakukho abanye flaw kuyo ukuba kwakukho nje ilinde kuye ku-fumana kuyo. Ngokuqinisekileyo, ego kokuba offended yakhe kunye yakhe impatience, kwaye waye ke ukufundisa kum a isifundo.
  
  
  "Apho kukho wena stationed, Umnu Carter?"
  
  
  Ndaba i-phantse uncontrollable nomzwa wesaquphe slam wam fist kwi-ego-smug ubuso. Kodwa ndandisazi izakuba ngokukhawuleza end i umsebenzi umsonto.
  
  
  "Ingaba oko mba?" Ndathi, clenching wam fists, ukuzama ulawulo ngokwam.
  
  
  "Hayi ngakumbi," wathi sourly.
  
  
  "I-El Conde Hotel," ndathi.
  
  
  "Gracias, muchas gracias," wathi sarcastically.
  
  
  Thatha kuye kwi-hotel, uthethe kuye kwi-lwam lobuhlanga, zibalisa em yena ke i-idiot, i-unwitting isixhobo a vicious tyrant. Kodwa andiyenzanga kuthi into.
  
  
  "Yakho amakhadi, Umnu Carter." Wabuyela ih kum. "Uyakwazi faka palace."
  
  
  "Enkosi kakhulu ngoko ke," wathi, kwaye laughed. Wakhe engagqibekangacomment waziswa kwaye mimmo abalindi hurried ngaphakathi.
  
  
  Kwaba kakhulu quieter ngaphakathi. Kwakukho ezimbalwa abantu lobby, kodwa babesele asasazwa, kwaye ndino akukho trouble yokufumana ngapha. Wahamba phezu enkulu reception indawo ukuba waba idla esetyenziselwa neenkomfa.
  
  
  Xa mna na le yinxalenye palace, kwakukho enye ukhuseleko khangela, kodwa Odin jikelele abalindi wayesazi kum, kwakunjalo ke olukhawulezayo. Wahamba phantsi iholo kwenkomfa igumbi. Wayephantse apho.
  
  
  Ngaloo mzuzu, i-Venezuelan ukhuseleko amapolisa oyintloko inyathelwe ngaphandle a doorway nje unit-format ukusuka inkomfa igumbi. Hers, waye waziva disgust churning wakhe stomach njengoko uxinzelelo yakhe axis powers kwaye axis powers lukhule. Njengoko intloko a brutal imfihlo amapolisa umkhosi, wayephantse njengoko lousy njengoko umongameli ngokwakhe.
  
  
  "Oh, Umnu Carter!" wathi akubona kum.
  
  
  "Senor i-santiago," ndathi, ukuzama ukugcina wam elihle.
  
  
  "Ke, ke ngoko, ingavumi? Kubonakala ukuba zethu precautions weren ukuba kuyimfuneko emva zonke."
  
  
  "Ndicinga ngoko ke, nkosi," ndathi yavakalisa. Ikloko ticked apha kum entloko. Kumele isibhozo imizuzu omnye. Mna kokuba bemke naye.
  
  
  "Ndiza ukuqinisekisa ukuba yonke into iza kuba kulungile," wathi. "Ndiya kuba okulungileyo ndinovelwano ngalento. Ukhe wambona Senor inkqubo eyenziwayo?"
  
  
  "Hayi ukususela ebutsheni ntsasa," I lied kuye, kuphela bemangalisiwe ukuba kobuso bam wandinika kude.
  
  
  "Kulungile, hers, ukuqinisekisa ukuba andisoze ukulifumana. Khangela kuwe kamva ukuba congratulate kuwe ngomhla enjalo ngempumelelo akukho ndlela xa." Yena smiled kwaye patted kwam ngomhla shoulder.
  
  
  "Kakhulu okulungileyo, nkosi," ndathi.
  
  
  Waya emva kwi-ofisi, apho seemed ibe abanye khetha ka-isihlomelo kwi ukhuseleko headquarters. Yena sighed kunye uncedo kwaye wahamba phantsi iholo kwenkomfa igumbi. Ndakhangela ngexesha lam jonga, kwaye wathi ezintlanu omnye.
  
  
  Ndema kwi-phambili ukuvula ucango njengoko ndiya waxelelwa. Kwakukho ezine abalindi kwi rhafu kwi-ezinye end ye-corridor, onjalo okkt abo bebe kukho ukuba ntsasa. Babesazi kum, ngoko ke akusebenzi ukuba kuba nzima kum okokuba mimmo ngabo. Zisekhona ezimbini imizuzu ekhohlo. Umlawuli wahamba phantsi corridor kwaye yabonisa yakhe credentials. I-abalindi vumelani Ego bangena egumbini. Kwakukho abantu kuyo yonke indawo jikelele ukhuseleko inkonzo ababe ehamba noku corridor kwaye beme ngaphakathi inkomfa igumbi.
  
  
  Wajonga phezulu kwaye phantsi iholo. Ndandicinga ngendlela ezininzi intlungu. I-tension kwaye uxinzelelo kwentloko yam lukhule rapidly njengoko imizuzu ophunyezwe. Yakhe, wayesazi ukuba intlungu wouldn khange ndiye kude kube mna ukutshatyalaliswa kwayo iintshaba. Kodwa ndaba ezoyikekayo ndinovelwano ukuba into waba ezingachanekanga. Kwaba kwenzeke sensation, a vague, aching sensation ukuba seemed ukuba emanate ukusuka efihlakeleyo yembombo wam ingqondo. Oko asikwazanga yenza ucacelwe, kwaye bengazange kwento yonke ezenzekileyo kwi-yokugqibela zimbalwa zidlulileyo. Kodwa nokuba kukuvakalelwa, waqalisa gnaw ngexesha lam miyalelo, nkqu njengoko urgency wam umsebenzi overwhelmed kum. Yakhe, waziva ngathi kwabakho ezoyikekayo umzabalazo wenkululeko kokuya kwi apha kum entloko, kwaye yena ayikwazi zithe usebenzisa microphones kwaye speakers ukuba drive kum andwebileyo ukuba yena asikwazanga yima kamsinya.
  
  
  Layo eqale ukuba ummangaliso ukuba wam uqhagamshelane waba foliso.
  
  
  Kodwa ke ego wabona wakhe , indlu emnyama-haired Venezuelan kwi conservative nevi isuti kwaye red tie, esiza phantsi iholo kwiintlanganiso kum. Wakhangela njenge rhoqo ilungu palace abasebenzi, kodwa ngevoti mhlophe carnation ngomhla wakhe lapel kwaye decanter esandleni sakhe.
  
  
  Wam folding dollar waba pounding wildly ngokuchasene wam ribs. A ngomzuzu kamva, waba ngexesha lam icala, handing kum decanter. "Yabalawuli Carter, inkomfa umlawuli, wabuza kum ukuzisa inyama aselwayo kwenkomfa igumbi ngexesha ukuya emini emaqanda ukuwaphula." Uthetha kakhulu loudly ukuze wonke ubani jikelele kuthi ayikwazi kuva. "Ukusukela kufuneka okhethekileyo okufaneleyo, ayikwazi uyavuma i-ego kuba nam?"
  
  
  "Owu, kulungile. "Andisoze thatha oku," ndathi condescendingly.
  
  
  "Gracias," wathi. Ngoko ke, kwi bukhali uthetho olusezantsi, " Viva la revolución!"
  
  
  Umntu ngokukhawuleza wahamba emva phantsi corridor. Yena ume kunye decanter yayo izandla, ukuzaliswa ezoyikekayo doubts kwaye nempixano. Ndaba ukwenza icebo lam igumbi. Kwaba kakhulu emva kwexesha yokucinga nezinye izinto. Eyona nto ibaluleke kakhulu kwi-ubomi bam wayeza kuthabatha le decanter kwenkomfa igumbi kwaye ufake i-ego kwi isitulo.
  
  
  Yakhe, weza nokuphela.
  
  
  "Molo, Carter," i-CIA igosa wathi phaya. "Yintoni ingaba kufuneka apho?"
  
  
  "Ndim, kuyafana na umlawuli akuthethi ukuba ufuna inyama amanzi kwi negotiating itheyibhile," yena wathi kuye casually. "Kwaye yakhe errand boy."
  
  
  I-CIA iarhente wajonga ngomhla decanter. Imfihlelo Inkonzo umntu grinned e kum, ke ngoko glanced ngomhla decanter ngokunjalo. Babesazi pleased. I-Venezuelan amapolisa nodded kum ukuthatha yakhe kuye egumbini nge decanter.
  
  
  I-decanter bamthwala yakhe ngaphakathi. Omnye Imfihlo Inkonzo igosa wajonga e kum njengoko yena wabona lencwadi ithi phezulu phantse engenanto decanter ukusuka isitulo kwaye endaweni i-ego kunye omnye abe nento yokuba azisa naye.
  
  
  Wathi, " Ngubani konke oku malunga?"
  
  
  Yakhe, emu chuckled. "Wena wouldn ukuba ufuna inkomfa-nxaxheba ukuba basele indala amanzi, ingaba wena?"
  
  
  Wakhangela ngomhla decanter ngexesha kum, ke ngoko smiled e rheumatism. "Iindaba ukubona kwabo usebenzisa kuwe' AX ' abantu constructively."
  
  
  "Kakhulu funny," ndathi.
  
  
  Wathi wabona lencwadi ithi phezulu oludala decanter kwaye tucked ngayo phantsi ingalo yakhe, ngoko ke glanced emva ngomhla omnye abe nento yokuba nje misela phezulu umbindi intlanganiso kuyo. Kwaye hers, kakhulu, njengoko amazwi echoed zakhe intloko:
  
  
  Ngoko ke, ngexesha daytime iseshoni, icebo uza kubekwa ukuba banqwenela rhoqo usebenzisa ekude ulawulo. Kwi imizuzu embalwa, kuya ukubulala wonke umntu ngaphakathi earshot.
  
  
  Ngoko ke, waguqukela kwaye wahamba waphuma nge-amagumbi.
  
  
  Ngaphandle, abe lumisiwe yi-abalindi. "Ndimangazekile oko ndimele ndenze malunga nayo?" im wathi kuye, feigning impatience.
  
  
  "Kukho yokugcina igumbi phantsi iholo," watsho omnye Venezuelans.
  
  
  "Mhlawumbi ungakwazi kuwutshayela floor, Carter," i-CIA umntu emi kwi floor laughed. "Kukho mhlawumbi a sondeza & ngaphakathi kwi-pantry," lowo grinned ngokubanzi.
  
  
  "Yintoni na. CIA comedy Yure? "Ndicela yakhe sourly, njengoko ukuba ih jokes baba boring kum. Mna wouldn khange care oko bathi okanye baye, njengoko ixesha elide njengoko baya asikwazanga suspect ukuba wemiceli-zokhuseleko breach kwiminyaka bebe wanikela ilungelo phantsi zabo iimpumlo.
  
  
  Oludala decanter bamthwala yakhe phantsi iholo ukuze closet. Aides kwaye amagosa waqalisa kubuyela inkomfa igumbi. Wakhangela ngexesha lakhe nilinde kwaye wabona okokuba kwaba sele a kwikota edlulileyo omnye. Iinkwenkwezi ye-bonisa, Umongameli wenkundla Venezuela kwaye usekela kamongameli Umongameli we-United States, ndiya safika kulo imizuzu embalwa. Kwaye kwemini iseshoni iza kuqala kamsinya. Kwaye akukho namnye kuyo inkomfa igumbi uza suspect ukuba kuphumla yakho ego ubomi unako kulinganiselwa kwi imizuzu.
  
  
  Yonke into waba ke ngokunxulumene nesicwangciso.
  
  
  Oweshumi isahluko.
  
  
  Alahle kude decanter, wathintela emva kwenkomfa igumbi. Mna ke nje ixesha ukubona ukuba Umongameli wenkundla Venezuela kwaye usekela kamongameli Umongameli we-United States, ehamba phantsi corridor kunye, kunye Americans ' isandla sakho kwi-Venezuelan ke shoulder. Ih waba surrounded yi-Imfihlo Inkonzo agents. Xa ndabona kwabo utyibiliko kuyo inkomfa igumbi, mna wazaliswa luvuyo entiyo yawo kwaye disgust.
  
  
  Ngaphakathi, photographers baba ethabatha ezimbalwa yokugqibela-ngomzuzu iifoto phambi iinkomfa resumed. Kwakukho rumors ukuba kubalulekile kwezoqoqosho izivumelwano baba ufikelele ngexesha ngentsasa seshoni. Undoubtedly, baba enxulumene-mali uncedo kwi-Venezuelan regime kwi-kubuyela kuba imvume deploy i-american military bases. Ngaphandle wam la manyathelo okungenelela, oku monstrous tyranny ange waqhubeka ngonaphakade.
  
  
  Mna nje kokuba kuthathelwe wam sokugweba kwi-phambili ngxi-vula doors xa oyintloko we-Venezuelan Ukhuseleko Amapolisa wabonakala ngexesha lam icala. Kweli xesha, ego ke ubuso waba grim.
  
  
  "Umnu Carter, Odin Poe iza kuhlangana yakho NSA agents kwaye nje ezifanelekileyo kum okokuba wena wachitha imizuzu embalwa kuyo inkomfa igumbi."
  
  
  Ndava a tingling sensation ngomhla umva wam neck. Uxinzelelo kwentloko yam ukwanda kwakhona, kwaye wam iitempile throbbed horribly.
  
  
  "Ewe, nkosi," ndathi. Ingqondo yam raced phambili. Mhlawumbi baya ikhangelwe kwaye ifumanise ukuba inkomfa umlawuli asikwazanga ukuze inyama ngamanzi.
  
  
  Okanye careful iarhente nokufumana zifunyenweyo icebo ngokucacileyo ngu examining i-decanter. Babe kuba sele isuswe icebo jikelele igumbi.
  
  
  Wacela. "Yonke into seemed eqhelekileyo kuwe?"
  
  
  I-ukuqina wam axis powers eased kancinane. "ewe. Yonke into seemed ukuba abe ngocwangco."
  
  
  Ezilungileyo. Ayikwazi ufika nam okwethutyana? Yena ungathanda ukuba kuqwalasela oku igqityiwe uluhlu lwabantu kunye nokhuseleko okufaneleyo. Oko uphumelele khange kuthabatha ixesha elide."
  
  
  Yakhe, ndeva ukuba ngesi santya kwaba kunokwenzeka ukuba deviate ukusuka wam izicwangciso. Umhla ke inkomfa iholo akusebenzi khange nkqu ezivaliweyo kwangoku. Kulo naliphi na ityala, andiyenzanga uyiqonde indlela ndinga walile. Xa Venezuelan ukhuseleko amapolisa oyintloko wabuza ufuna ukwenza into, kufuneka baye kuyo. Ndalandela kuye kwi ukhuseleko isihlomelo, hayi kude inkomfa igumbi. A Venezuelan policeman mbambano xa sifuna na, kodwa washiya ngoko nangoko, eshiya kum yedwa kunye mntu mna bacekiswa phantse kangangoko njengoko abantu ababe ke kumtshabalalisa.
  
  
  "Uluhlu." A cursory ukufunda ngu ngokwaneleyo ukuba..."
  
  
  Ifowuni ngomhla wakhe hae rang. Wahamba phezu ukuphendula ngayo ngelixa yena lezinto ezinako ukwenzeka, lubandakanya uluhlu, ukuzama yakhe eyona ukuba ulawulo lwakhe emotions.
  
  
  Ego ke ubuso brightened. "Ah, Senor Inkqubo Eyenziwayo!"
  
  
  Ndava a steel vise vala jikelele wam axis powers.
  
  
  I-Venezuelan ke ubuso-nqapha. "Into!"
  
  
  Kwakungekho ukuthandabuza malunga nayo. Inkqubo eyenziwayo kokuba iingcaphephe lokuphuma ke ngoku ubizo enye inxenye palace, hayi kokuthemba ngokwakhe ukufumana apha exesheni. Yena guessed ukuba ndaxelelwa ke tsala into ngaphandle ngexesha lekhefu ukuze waba nje iphela.
  
  
  "Mna andinaku bakholelwa kuyo!" - yathi Venezuelan. Abe ufikelele kuba Luger kwaye weza phezulu emva kwayo. "Kodwa, Senor Carter ngu apha kunye..."
  
  
  Waguqukela ukuba ubuso kum nje Ei betha naye i-butt ye-luger ecaleni ka-ego ke intloko. Wawa heavily ukuba umgangatho kwaye kubeka unconscious. A inombolo umamkeli dangled esilandelayo ukuya hae. Hawke ke ilizwi ayikwazi kuviwa ukusuka kwelinye end selayini.
  
  
  "Hello? Into eyenzekileyo? Ingaba wena apha?"
  
  
  Yena inyathelwe phezu inert umzimba kwaye endaweni sefowuni. Yayo, waya emnyango, kwaye wajonga phezulu kwaye phantsi corridor. Kwakungekho namnye jikelele. Yena inyathelwe ngaphandle kwi corridor, ukuvala ucango ngokukhawuleza emva kwayo. Makhe ithemba ukuba akukho mntu uza kungena zokhuseleko isihlomelo ixesha elithile.
  
  
  Wabuyela inkomfa igumbi njengoko baya ezivaliweyo imini. Kwi imizuzu embalwa, inkomfa iya phindela, kwaye deadly icebo iya kuba owenziwe. Yena wema kwi-hallway, isigaba sentetha kwaye acutely ngobukho ezoyikekayo koxinzelelo. Kuya kamsinya utyibiliko emva icebo ingaba yalo msebenzi. Imfihlelo Inkonzo iarhente wahamba waphuma nge-inkomfa igumbi kwaye nodded ukuba abalindi. Weza phezulu kum.
  
  
  "Molo, Carter," wathi kwi eyobuhlobo ilizwi.
  
  
  Yena nodded wakhe.
  
  
  "Kulungile, ukuba babe kwi indlela yabo phaya. Kwaye ndizakuyenza uvuye xa ke zonke phezu."
  
  
  "Nam kakhulu," ndathi.
  
  
  Wakhe hotel, ukuze naye ukuba emke, mandiyibhale nje kuma apho kwaye linda yedwa. Kungekudala kuza kubakho uphawu, kwaye ndiya kwazi ukuba yonke into phezu. Umntu unako ukufumana jikelele igumbi kuba uncedo, mhlawumbi a ukhuseleko balinde kumi vula kuba imini. Kodwa zethu umongameli wenkundla Venezuela, bethu usekela kamongameli Umongameli we-United States abazange baphile-akukho bani kwi-ithebhule survived.
  
  
  "Yonke into ikhangeleka uzole," indoda leyo yathi. "Kakhulu zolile ngenxa yam incasa. Ndine enjalo engaqhelekanga ndinovelwano. Ingaba unayo omnye?"
  
  
  "Hayi namhlanje," ndathi. "Kodwa mna ke nyani worried xa ndandiqala onayo apha."
  
  
  "Kulungile, ndiza kuba oko. Candid kwi emva ka-intloko. Kodwa ke zonke akunjalo."
  
  
  "Ewe, hers, ndizama ukuba uqinisekile ukuba sizakuba i-uneventful mhla," ndathi.
  
  
  "Kulungile, ndiyacinga ukuba ndibe nento yokuba ngcono yiya khangela kunye nokhuseleko amapolisa. Khangela kuwe kamva, Carter."
  
  
  "Ngokuqinisekileyo," ndathi.
  
  
  Waya phantsi corridor kwi ukhuseleko isihlomelo. Ncinci kakhulu droplets kwegazi bamisela kwi-bam ephezulu lip. Ukuba wafumanisa i-Venezuelan ukhuseleko oyintloko ethiwe kukho unconscious, naye uya mhlawumbi uzama ukuyeka inkomfa, kwaye ukuba ingaba ruin yonke into. Ndandimangalisiwe ukuba ndimele hamba emva kwakhe. Kodwa ndaba nomdla ndinovelwano ukuba ndimele hlala apho ndandikho. Ii-odolo baba ii-odolo. I-NSA yabasebenzi beza phantsi iholo ukususela opposite icala kwaye bema ukuba bathethe Efihlakeleyo Inkonzo iarhente. Ndathola omfutshane comment = urhoxiso lwethutyanacomment. Wakhe impefumlo weza kwi-ragged gasps kwaye yena wajonga ngalo mhla ke inkomfa igumbi. Ngaphakathi, kwemini iseshoni kwakunjalo ekuqalekeni. Icebo iya kuba owenziwe nangaliphi na ixesha.
  
  
  Ngesiquphe, elikhwazayo shrill isandi waba weva ngaphezu yokwakha. Yaba shrill isikhalo ka kwiindawo ezingaphelelanga flying phezu palace kwi-umbuliso kwi-i-caracas Inkomfa. Isandi lagqobhoza wam eardrums, kwaye kukho into engaqhelekanga waqala eyenzekayo ngaphakathi kwam.
  
  
  Ingqondo yam yaba jumble ka-scenes, amazwi, kwaye mental imifanekiso. Ndabona ngokwam nge Luger pistol. Ndabona yakhe, iinqwelo izixeko, kwaye i-apartment ukuba akusebenzi ukuba nicinge ukuba abe kwi-America. Yonke into waba piling phezulu ngomhla kum, ezijikelezayo jikelele wam ingqondo, ekwenzeni kwam ukuva abagulayo kwaye dizzy.
  
  
  Into nzulu ngaphakathi
  
  
  Kuya kwenziwa kum bacinga ukuba ndino ukuya kwi-window ngoko ke, ukuba yena ayikwazi beva isandi kwakhona. Kodwa mna obubanjwe umva ngo nomdla uluvo umsebenzi. Baya ilungisiwe kum ukuba uhlale ngaphandle inkomfa igumbi. Nangona ezi ii-odolo, ndaba ukuya kwi-window kwaye chu, awkwardly, mna wahamba phantsi corridor ukuba alcove apho ndandisazi ndinqwenela ukufumana kwakhe. Yena hesitated kanye kwaye phantse waguqukela kuye ngeposi ngaphandle inkomfa igumbi, kodwa ke ndaya window. Kwaba ego abo pushed yakhe, kanye njengoko kwiindawo ezingaphelelanga baba flying emva isangqa palace kuba okwesibini.
  
  
  Ngomhla wokuqala, xa babeza approaching i-palace, baya asikwazanga ukuva nantoni na. Kodwa ke, xa babeza phantse elubala overhead, yena weva nelikhwazayo shrill isandi ka-ih amandla. Oko yintsimi a kugquma njengoko baya flew phezu building, glinting kwi-sun.
  
  
  Kweli xesha, isandi le kwiindawo ezingaphelelanga ngenene washukuma kum. Kwaba ngathi kudala enkulu shock iliza kokudlula yam yonke umzimba. Ngesiquphe, waphulaphula Tanya ke ilizwi elimnandi:
  
  
  Emva kokuba ingaba yalo msebenzi, icebo uza akhuphe kakhulu thoba isandi, nto leyo iza ngxi isandi phezulu kakhulu ukuhlangana wakho ezindlebeni.
  
  
  Isandi ka kwiindawo ezingaphelelanga ngxi vibrated apha kum entloko. Kwaye kwaba V Golov abo beva oko, omnye high-wamisa isandi, phantse efanayo njengoko jets kokuba nje bakhululwe.
  
  
  Oku isandi uza kuva. Xa ufuna ukuva oku, uza kukhumbula yonke into ukuba ifihlakele yakho subconscious.
  
  
  Ngesiquphe, inyaniso, betha, nam ukususela onke amacala. Wakhangela jikelele, dazed kwaye ngokoyikekayo ubhideke. Oko esihogweni waba kokuya kwi? Kutheni waye yena posing njengokuba revolutionary ekuthiwa Chavez? Yakhe, wayesazi yakhe Isikhewu Carter, ukuba mna isebenza e - 'AX', kwaye waye apha... Ngesiquphe, yena wakhumbula yakhe idabi kunye Vincent kwaye inkqubo eyenziwayo, kwaye... Uthixo!
  
  
  I kwiindawo ezingaphelelanga baba bemkile. Yena leaned weakly ngokuchasene windowsill. Oko esihogweni waba ukuba zonke malunga? Kutheni yaye ufuna alenze isazisi a Venezuelan kuwe, nento yokuba zange nkqu kuvakala phambi? Yintoni made kum balwe inkqubo eyenziwayo kwaye Vincent xa babeza nje uzama ... nqumamisa kum ukususela ukunikezelwa. I-decanter! Yena nento yokuba sele azisa kuyo inkomfa igumbi nge decanter nje imizuzu embalwa edlulileyo kwaye wayesazi ukuba nen kokuba icebo ukuba ingaba ukubulala wonke umntu egumbini.
  
  
  Yonke into waba esiza emva ngokukhawuleza. Hers akusebenzi khange nje posing - mna ngenene bakholelwa yakhe umntu sathiywa Chavez. Yonke into mna sayenza kwezinyanga iintsuku ezimbini wenziwe aimed e assassinating Umongameli wenkundla Venezuela kwaye usekela kamongameli Umongameli we-United States - abantu ababini ndithunyelwe ukuba i-caracas ukukhusela! Yena ayikwazanga khumbula nantoni na malunga phambi kwayo, kodwa yokugqibela busuku Ilse Hoffmann zahlangana kuye kwakhona kwaye ngokuba yakhe Tanya - a-Russian igama. Kwaye yena wazi malunga wam deadly ebufundisini.
  
  
  Ewe, ivoti kwaye ke oko! Ndandingasakwazi khumbula nantoni na ukuba kwenzeka kum phakathi ixesha ndaya kuye apartment kwiintsuku ezimbalwa edlulileyo kwaye ixesha hers weza emva, nikholelwa wakhe ukuba abe Rafael Chavez. Kodwa ndakhumbula into malunga busuku yayo apartment. Ndakhumbula ndinovelwano dizzy kwaye nauseous. Mna balingwe ukuqhuba kude, kodwa amadoda amabini lumisiwe kum. Hers kufuneka zithe drugged. Kwaye baye into kum ukwenza kum kuziphatha na ferret kubo. Yaba humiliation ababethetha ka-myalezo. Nakanjani, baya kusetyenziswa kum ukubulala inkomfa dignitaries. Kwaye "bona" ngabona KGB. Tanya ungeniswe kuyo. Ndakhumbula ocacisa wam disappearance ukuba inkqubo eyenziwayo, kodwa oko kwaba ibali babe nento yokuba wandixelela ukuba umxelele em. Ndaba absolutely akukho recollection ezimbini iintsuku ndimkile, kwaye akukho ukuthandabuza abo babefuna kuyo. Ukuba kufuneka zithe xa ndandisele banyanzeleka ukuba bathabathe kwi indima Rafael Chavez.
  
  
  Yena wabaleka jikelele alcove, jikelele yembombo, kwaye bangena engundoqo corridor. Mna luyafuneka ukufumana inkomfa igumbi. Icebo ukuba ifunyenwe yakhe kukho babe sele kuba isebenza kwaye killing wonke umntu ngaphakathi earshot.
  
  
  Njengoko mna approached max doors, ih waba guarded ngamanani amathathu abantu, zimbini Venezuelan amapolisa, kwaye imfihlo Inkonzo agents. I-CIA iarhente owaye apho ngaphambi koko mhlawumbi ekhohlo ixeshana elifutshane ukuwaphula. Imfihlelo Inkonzo iarhente kwaye NSA yabasebenzi ababe kwakhona uthetha ukuba ngamnye ezinye ngasemva ezivaliweyo ucango ka-zokhuseleko isihlomelo baba uye ngoku, kwaye ucango waba ngxi luvaliwe. Imfihlelo Inkonzo umntu waba apparently abducted phambi ingxowa-oyintloko we-zokhuseleko amapolisa.
  
  
  Wayengomnye startled yi-zokhuseleko abalindi enkomfeni iholo kuba imini.
  
  
  "Ndithe ukufumana ngaphakathi," ndathi. "Kukho gun kwi-phaya, kwaye ukuba akunyanzelekanga ukuba get ngayo ngaphandle ngokukhawuleza, izakubangela ukubulala wonke umntu egumbini."
  
  
  Mimmo waqala squeezing ngapha kwayo, kodwa phantse zonke Venezuelans ezivalekileyo indlela yam. "Ndiza uxolo, Senor Carter, kodwa sino engqongqo ii-odolo hayi phazamisa inkomfa."
  
  
  Yakhe, screamed. "Get ngaphandle indlela, kufuneka idiot!"
  
  
  Wayengomnye pushed kude nge ukhuseleko lokugada, kodwa wam ego comrade pulled ngaphandle i gun kwaye bema kum. "Nceda, Senor Carter," wathi softly.
  
  
  "Yintoni phezulu, Carter?" Imfihlelo Inkonzo iarhente wabuza worriedly.
  
  
  Lukayise waguqukela kuye impatiently. "Khumbula amanzi decanter ukuba wathabatha ngayo ngaphambi koko?"
  
  
  Uzakeyu okwethutyana. Ego ke amehlo narrowed. "Yintoni le esihogweni uhlobo tailor lento ibhombu ye? "
  
  
  "Hayi, kodwa into nje embi, mhlawumbi nkqu worse," ndathi. "Ndithe ukufumana liechtenstein nto ngoku."
  
  
  Mna waqala ke a okwesithathu, kwaye Venezuelan icinezelwe i gun ezinzima ngokuchasene zam umva. "Kutheni yaye kufuneka azise decanter bangena egumbini kwaphela, Umnu Carter?"
  
  
  Kwaba obvious okokuba baba ke yenza kum zichaza yonke into phambi kokuba vumelani nam. Kwaye kwakungekho ixesha kuba oko. Ngo ngoku, uqalekisiwe ndlela babe kuba sele sele owenziwe.
  
  
  Yena spun jikelele, alahle yakhe yasekhohlo umva. Isandla sam ibambe elo Venezuelan umntu ne-gun, kwaye gun wehla phezu ego le isandla sakho kwaye clattered ukuba floor. Hers zahlala i-elbow kwi-ego ke fleshy ubuso kwaye zidityanisiwe yavakalisa. Kwakukho osibekeleyo mnyama ka-ithambo, kwaye lowo grunted loudly, ngoko ke wehla ngokuchasene eludongeni kwaye slid ukuba floor, apho wahlala dazed kwaye moaning.
  
  
  "Isikhewu, kuba Uthixo ke, ngenxa!" efihlakeleyo inkonzo igosa ayikwazi kuva yakhe yell.
  
  
  Yena lunged e kum kwaye yayo, intliziyo ukuhlangabezana emu, hitting i-emu nzima kuzo ubuso kunye yakhe ikwicala, yaza yawa.
  
  
  Omnye Venezuelan pulled ngaphandle yakhe gun ke kambe ke sebenzisa ego ngokuchasene nam. Waba aiming ngenxa yam axis powers, kwaye hers waba clutching i gun esandleni sakhe. Wayengomnye pushed phezulu apha yi-gun njengoko yena pulled i-phinda-phinda. Ingxelo rang ngaphandle kwi-hallway, kwaye Gawk slammed kwi ceil. Ndiziva iyangxola zonke jikelele kum, kunye yeka le corridor. Kwi ngomzuzu, bonke abalindi uya kuba nam.
  
  
  Yena twisted i-Venezuelan ke isandla kunye gun kwaye ekugqibeleni zilawulwe ukuthatha revolver kude kuye. Yena vumelani i-emu kuwa kwaye stuck i-emu kwi-wonke ndibe ş ngumlimi ke groin. Umntu uyiphinde kabini ngaphezulu, screaming kwi-intlungu. Xa wayeneminyaka ngxi clutching yakhe crotch, wayengomnye betha nge-i-ego isandla phezulu kuye intloko kwaye zidityanisiwe, thumela i-ego flying ngakulo doors lenkomfa igumbi.
  
  
  Wokuqala Venezuelan waqala ukufumana phezulu, kodwa mna ukukhatywa yakhe ego nzima kwi-icala, waza wawela heavily ngomhla wakhe emva. Kwaba evuliweyo emini, kodwa babesele idityanisiwe. Wakhe inyathelwe emva kick ih.
  
  
  "Linda, Carter."
  
  
  Kwaba Efihlakeleyo Inkonzo igosa. Yayo, intliziyo kuye nje kuba ngomzuzu. Yena aimed yakhe .38 Smith & Wesson ngexesha lam axis powers. Wakhangela kwi-gun, kwangoko emva e kuyo.
  
  
  "Andisoze ndiye ukuba igumbi," ndathi calmly. "Ukuba akunyanzelekanga, wonke umntu uza kufa apho. Uza kuba ukuba shoot i-liechtenstein nto ukumisa kum."
  
  
  Waguqukela kude kuye, wawaphakamisela yakhe futhi, kwaye ukukhatywa nzima ucango. Baya burst vula elikhwazayo bang, kwaye inkomfa igumbi burst kuzo.
  
  
  Ucango betha imfihlelo Inkonzo umntu kwaye knocked Ego ukuba floor. Zonke ezinye ukhuseleko abalindi bafudukela ngakulo kum, kwaye inkomfa-nxaxheba wajonga e kum anxiously.
  
  
  "Yintoni le esihogweni?" Umntu kwi-floor sakhwaza. Wabona balinde kwi floor kwi-hallway.
  
  
  I-noble-ujonge Venezuelan umongameli wajonga e kum nge restrained inzala. I-i-american usekela kamongameli umongameli wajonga e nam vula shock noloyiko.
  
  
  Yaba i-american druid abo onayo phezulu ukusuka ngasemva yakhe isitulo. Emva lokuqala shock, wonke umntu kwabakho ngesiquphe, uluntu luza kuxhamla.
  
  
  "Nceda bahlala ezizolileyo," yena wathi kuye kwi ifemi ilizwi. "Oku decanter kwi-ithebhule siqulathe deadly isixhobo. I-ego umsebenzi ukubulala wonke umntu kweli gumbi."
  
  
  Yeshumi elinanye isahluko.
  
  
  Yonke into kwakukho indoda yempumlo kwaye messy. Eziliqela abantu hurriedly onayo phezulu kwaye jumped phezulu ukusuka iintliziyo zabo. Mimmo wahamba elidlulileyo yakhe kwaye leaned phezu isitulo.
  
  
  "Thatha ngaphandle ego," a Venezuelan umntu sakhwaza phantsi corridor.
  
  
  Bendisele ukufikelela decanter xa Venezuelan umntu ngendlela ecacileyo iingubo sathi kum ukususela ngasemva. Ndandingasakwazi zifikelele decanter. Waguqukela kwaye walwa desperately ukuba free ngokwakhe.
  
  
  Ukuze ke xa isixhobo waba owenziwe. Wonke umntu egumbini ayikwazi ukuva oko - hers kusenokwenzeka ukuba wathi, kwi-ihc. Kwakungekho isandi. Icebo ekhutshwe izandi ngexesha rhoqo ukuze wawungena zibalisa ukuba kwakukho kokuva okanye nje ndinovelwano. Kodwa into enye yaba cacisa - kwenzekile ezichaphazelekayo wonke nerve fiber wethu umzimba. Isandi penetrated ukuba kakhulu ezingundoqo wam ingqondo, tearing kwaye scratching ngexesha lam nerves, ukungcangcazela wam ih mercilessly, ebangela excruciating intlungu kwaye nausea. Intlungu waqala wam iintloko kwaye axis powers, ngolohlobo ngabo oboyikisayo sensations mna anayithathela sele ekubeni kule minyaka iintsuku ezimbini, kodwa umcimbi ka-imizuzwana kokuba ifumene a esihogweni ka kakhulu worse. A ezimbalwa abantu kwi-ithebhule babeka izandla zabo kwi kweentloko zabo uncertainly, kwaye omnye kubo sele fallen kwi isitulo.
  
  
  "Mandiyenze yiya, thatha tailor!" Yena sakhwaza ngomhla Venezuelan.
  
  
  Yena mandiyenze ngaphandle yakhe ruse, Rivnenskaya ngokwaneleyo ukuba punch kum ubuso. Oko betha kum nzima kwaye ndawela kwi isitulo. Kodwa ngeli xesha, balinde waziva ifuthe ukufa umatshini. Yena clutched kwentloko yakhe. Wakhe ego betha kwakhe nzima kuzo ubuso waza wawa.
  
  
  Mna balingwe ukuba ungamhoyi lokukhula excruciating intlungu apha kum entloko kwaye axis powers, besilwa i-nausea ukuba waba constantly assaulting kum. Yena pushed yakhe unsteadily kwi isitulo kwaye sathi a carafe amanzi,
  
  
  Mna stumbled naye kwelinye icala isitulo.
  
  
  Wawa akuba betha i floor kwaye dropped the decanter. Kunye omkhulu ubunzima, lowo crawled phezu kwayo kwaye wabona lencwadi ithi ke phezulu kwakhona, ngoko ke staggered yakhe iinyawo zakhe kwakhona.
  
  
  E-enjalo vala umqolo, ifuthe lomgaqo-icebo waba nkqu stronger. Hers waba staggering. Ndakhangela ngomhla Venezuelan umongameli kwaye wabona okokuba waye leaning emva yakhe isitulo, amehlo akhe glazed. I-i-american usekela kamongameli umongameli waba desperately ukuzama ukufumana phezulu ukusuka yakhe isitulo. Wonke umntu ongomnye egumbini onayo abagulayo kakhulu ngokukhawuleza.
  
  
  Wakhe tripped phezu window kwaye smashed i-leaded glass of the decanter. Mna ke nje malunga phoselani ego ngokusebenzisa alaphukanga glass xa inkqubo eyenziwayo burst bangena egumbini.
  
  
  "Yima into oyenzayo, okanye yayo gonna ukuvuthuzela kuwe a candid umngxuma kwi-kweentloko zenu. Layo ezinzima."
  
  
  Ndakhangela e oko, kwaye lowo pointed yakhe Beretta e kum. Yakhe, wabona ego ke intetho ukutshintsha xa waye waziva i-vibration ukususela car.
  
  
  "Ke, i-ultrasonic isixhobo," ndathi weakly. "Ndizama ukufumana uid kuyo."
  
  
  Ngaphandle ilinde kuye ku-tsala phinda-phinda, lukayise intliziyo yakhe emva kwi kuye kwaye threw i-decanter ngokusebenzisa alaphukanga glass. Oko betha nangakumbi glass, ngoko ke, betha, i-sidewalk ngezantsi, shattering kwi-amaqhekeza aye.
  
  
  Exhausted, waguqukela ukuba Hawke. Waba ke buthathaka ukuba yena kwafuneka lean ngokuchasene windowsill. Ngesiquphe hers, ndava intlungu subside, kwaye ubomi bam baqalisa zolile phantsi. Wakhangela jikelele igumbi kwaye wabona ukuba abanye baba kanjalo relieved. Kokuba kuqaliswe ebonisa imiqondiso wobomi. I-Venezuelan umongameli shifted wakhe isitulo, kwaye NATHI usekela kamongameli Umongameli ubeke isandla sakhe yakhe forehead. Waba ukuqinisekisa ukuba babeya kuba bonke ekunene. Baya weren khange eboniswe ixesha elide ngokwaneleyo kuba ngenene ezinzima injury ukuba kwenzeka. Kodwa mna suspected sibe nento yokuba zonke kuba hangover e bobabini kuphela mini.
  
  
  A semblance ka-normalcy waba thatha babuyela igumbi. Inkomfa-nxaxheba recovered iselwa ngokukhawuleza, ujonge emva ngexesha ngalinye ezinye nge pained, ubhideke intetho kwi zabo ajongene nayo.
  
  
  Yemiyalelo inkqubo eyenziwayo beza kwiintlanganiso kum, ebhekisa yakhe Beretta ngexesha lam axis powers. A ezimbalwa abalindi flanked kuye. Waba emi elubala kwi-phambili kum, uzole ubambe i gun kwi kum. Amadoda naye wajonga njengoko ukuba babeya shoot ngomhla slightest provocation.
  
  
  "Kuqala kuwe phoselani a knife ngexesha elinye yakho nabo, oludala umhlobo ngaloo, kwaye threaten ubomi bam," inkqubo eyenziwayo sakhwaza angrily. "Ke stun kwentloko Venezuelan ukhuseleko amapolisa. Kwaye ngoku le!"
  
  
  Umntu owathi betha yakhe kwi indlela wahamba ukuya kwi qela, ubuso bakhe ngxi contorted ukusuka intlungu evumele. "Lowo thathwa ukuba kwakukho gun emanzini carafe," indoda leyo yathi. "Ngoko ke into embi kangako waqala eyenzekayo apha. Xa lowo onayo uid le-decanter, konke kwaba imile."
  
  
  "Ngokuqinisekileyo," i-i-american kwi-ithebhule wathi. "Kuya lumisiwe i-ngomzuzu yena threw i-decanter ngaphandle i-window."
  
  
  "Ngoko ke ngubani kwaba kwi-decanter, Isikhewu?" "Okanye ufuna kwakhona cinga ngokwakho i-revolutionary ekuthiwa Rafael Chavez?"
  
  
  "Njani ke Vincent, nkosi?" Ndibuze, ukungahoyi Corkscrew ke ego. "Lento...?"
  
  
  "Bambulala ego?" Inkqubo eyenziwayo ugqibile kuba kum. "akukho. Lowo uza kuba kulungile. Ngaba asikwazanga kufumana ngokwaneleyo phezulu ego, baked malunga nesiqingatha i-i-intshi."
  
  
  "Enkosi Thixo," ndathi dully. Ngoku ukuba inkomfa bebe egciniweyo, ihamba kunye ubomi iinkokeli zayo, ndava a uluvo zithethwe exhaustion. Mna luyafuneka ukuze ufumane ezinye kulala kwi Sundays. Kwaye yakhe, ndafumanisa ukuba andiyenzanga care yintoni babecinga wam iinkcazelo. "Hayi, nkosi, ngoku ndiyaqonda ukuba andinguye Chavez. Ndicinga ukuba wam wolwazi weza emva prematurely xa kwiindawo ezingaphelelanga flew ngumthetho. Oni ifuna kum khumbula oko, kodwa hayi phambi ndiya kuva yayo low-frequency uphawu ukusuka icebo. Ngoko ke ndaba ukwazi ukuba ngubani kwaba kwaye baqonde oko mna, nento yokuba kwenziwe.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo wathi, studying kobuso bam.
  
  
  "Abantu abaya detained kum kuba iintsuku ezimbini," ndathi.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo lezinto ezinako ukwenzeka, lubandakanya amehlo am kwaye seemed ucinga mna ke isithethi njenge Isikhewu Carter kwakhona. Yena holstered yakhe gun kwaye waved ezinye agents kude. I-usekela kamongameli umongameli weza phezulu kuthi.
  
  
  "Yintoni le esihogweni eyenzekileyo apha?" wababuza kwethu.
  
  
  I-Venezuelan umongameli onayo phezulu ukusuka yakhe isitulo. Waphendula i-usekela kamongameli ngumongameli phezu ingxolo egumbini. "Ndim, kuyafana na lo mfana nje egciniweyo ubomi bethu. Ivoti yintoni phezulu, Yabalawuli Umongameli, usekela kamongameli."
  
  
  I-usekela kamongameli Umongameli wajonga ukususela Venezuelan umongameli kum. "Ewe," wathi chu. "Ndicinga ukuba sums kuya phezulu kakuhle kakhulu. Kodwa oko kwaba ukuba bumtyholi nto kuwe threw ngaphandle window, Isikhewu?"
  
  
  "Andiqinisekanga, nkosi," ndathi. "Kodwa ukuba sinako kuba abanye yangasese okwethutyana, ndibe nento yokuba ibe ninoyolo ukuba babelane wam theories nani."
  
  
  "Ke, luluvo olulungileyo," i-Venezuelan umongameli wathi. "Gentlemen, ingqungquthela kwaphula ngeyure enye, kwaye ke siya kuhlangana apha kwakhona ukuba uzalise ishishini lethu."
  
  
  Sino kakhulu personal ntlanganiso. I-Venezuelan Umongameli, NATHI usekela kamongameli Umongameli Hawke, kwaye yakhe approached zokhuseleko, isihlomelo, xa wonke umntu ongomnye waye wacela ukuba emke. Kwentloko Venezuelan Ukhuseleko Amapolisa sele akhululwe kwangaphambili kuba unyango.
  
  
  Imizuzu embalwa kamva, waba kuphela kunye ezimbini dignitaries kwaye inkqubo eyenziwayo.
  
  
  "Wena acted kakhulu ngokukhawuleza, mfana," i-Venezuelan umongameli wathi, clasping ezandleni zakhe ngasemva yakhe emva.
  
  
  "Enkosi, nkosi," ndathi.
  
  
  "Nangona kunjalo, Carter," watsho umongameli, usekela kamongameli wathi, " kufuneka kakhulu zichaza. Umntu wandixelela ukuba kwaba ukuba ngubani azisa i-decanter bangena egumbini."
  
  
  "Ndiza besoyika ukuba u ekunene nto yenza, nkosi," ndathi.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo grimaced. "Kubonakala ngathi Kolodezny waba abducted kwaye ekubeni ukukholelwa ukuba wayeyindoda Venezuelan revolutionary locwangciso kwi killing kuni," wathi sourly. Yena lit elide cigar waza waqalisa ukuhamba jikelele igumbi, hunched phezu wakhe tweed jacket.
  
  
  "Ke inikisa umdla kakhulu," i-Venezuelan umongameli wathi. "Kwaye ngoku yakho yesiqhelo abilities ingaba emva, Senor Carter?"
  
  
  "Ewe, nkosi."
  
  
  I-i-american usekela kamongameli umongameli bahlala phantsi ngomhla wendawo yakhe isitulo. "Yonke le nto kakhulu glplanet kuba nathi apha, kule iholo. Kodwa xa cinezela ifumanise phandle malunga nayo, baya iyangxola ukuba i-i-american iarhente sabotaged inkomfa kwaye balingwe ukubulala umongameli kunye nam."
  
  
  "Ndiya kuvuma," Hawke wathi. "Ke ayisosine kulula zichaza."
  
  
  "Kanjalo ukuba yenzeke kum, nkosi," yakhe usekela kamongameli umongameli wathi. "Kodwa siya kuba ezimbalwa enokwenzeka abathengi abakhoyo ngenene eliphathiswe oku."
  
  
  "Kwaye abo banjalo?" Umongameli wabuza.
  
  
  Yakhe, ndakhumbula into Tanya wathi, waba wakhe apartment ebusuku, nje phambi kokuba i-drug knocked kum ngaphandle. Ndakhangela e Hawke kuba imvume baxelele, kwaye lowo nodded. "KGB," ndathi.
  
  
  "Qué demonio!" umongameli muttered.
  
  
  "Bamba cinezela kangangesigaba sexesha elithile," ndathi, " andisoze zama ukufumana ih. Emva koko, siza kubona ukuba lonke ihlabathi cinezela uya kwazi ibali. I-real ibali."
  
  
  Hawke lezinto ezinako ukwenzeka, lubandakanya kobuso bam okwethutyana, ngoko wajonga kwi-usekela kamongameli umongameli. "Ingaba sino ukuba kakhulu ixesha?"
  
  
  I-usekela kamongameli umongameli wavusa yakhe amashiya. "Ngoncedo Venezuelan urhulumente," wathi, addressing umongameli.
  
  
  Umongameli wajonga e kum soberly. "Ndiyathemba eli young imathematika enkulu. Ndiya ngokupheleleyo cooperate kunye nawe. Nceda ugcine kum ibonise. Ngoku, Yabalawuli usekela kamongameli Umongameli, ndidinga ukubona wam abasebenzi phambi kokuba inkomfa resumes. Khangela wena kuyo inkomfa igumbi." Umnu Carter, ukuba uyakwazi lungelelanisa ngokwakho, uza kufumana ephezulu honors yelizwe lam."
  
  
  Phambi kokuba yena ayikwazi protest, waba bemkile. I-usekela kamongameli umongameli onayo phezulu ukusuka yakhe isitulo kwaye weza phezu kwam. "Ngoku ukuba oku bonke usapho, Isikhewu, mna bazive ngathi ndine enye yokugqibela wayecinga ukuba kuthi."
  
  
  "Ndicinga ukuba uyazi yintoni," ndathi. "Ndinamacala amabini anane kwi trust. Ngenxa ndinga ngenene kuba defector. Okanye mhlawumbi nje ocacileyo andwebileyo. Xa ixesha lam ngu phezulu, ndiza egameni lam ngabakhe."
  
  
  "Into, ngolohlobo, Isikhewu. Ngaba k ubonakala ngathi eqhelekileyo kum ngoku. Kodwa ukhuseleko ingaba ukhuseleko. Kufuneka kubekho ezinye ukuthandabuza engqondweni yam. Ndiyathemba musa engqondweni nam ke ngoko frank."
  
  
  "Ndifuna ukuqonda. Andisoze ukuva ngendlela efanayo, nkosi," ndathi.
  
  
  "Andisoze abeke umsebenzi wam kwi-Sump," inkqubo eyenziwayo wathi ngesiquphe, hayi jonga ku-kwam. "Ndiyathemba emu implicitly."
  
  
  "Ngokuqinisekileyo," watsho umongameli, usekela kamongameli wathi. "Kodwa yiya ozayo, Udavide. I-cinezela uphumelele khange linda ngonaphakade."
  
  
  I-usekela kamongameli Umongameli waphuma nge-amagumbi. Hers kwaye inkqubo eyenziwayo baba yedwa. Emva elide cwaka, wathi ekugqibeleni wathetha.
  
  
  "Jonga, ndiza uxolo," ndathi. "Ukuba kuphela abe nento yokuba sele ngakumbi careful kunye kubekho inkqubela..."
  
  
  "Yima ke, Isikhewu. Uyazi ukuba sinako ukuba akhusele ngokwethu ukusuka bonke ebezingalindelekanga iimeko. Nakuba kunjalo, ndicela ukuba khangela ngaphandle ee. Wayengomnye ukubala kuyo. Akukho bani owayenako yokuphepha i-trap kuwe wehla wangena. Kwaba kakuhle kakhulu ukwenza imisebenzi ecwangcisiweyo, kwaye kwaba conceived yi-ingcaphephe. Ngoku makhe reconstruct into eyenzekileyo ."
  
  
  "Kulungile, wakhe, ndinako alenze ukuba ndandisele drugged, kwaye ke... mhlawmbi hypnosis, andimazi. Mna ngenene andinaku khumbula nantoni na busuku kwi kubekho inkqubela ke apartment. I-drug waba yayo lipstick..."
  
  
  Hawke zilawulwe a grin. "Yiyo kuwe blame ngokwakho. Musa kuba silly, bam boy. Kodwa icingela ukuba oku kubekho inkqubela yaba KGB iarhente, kwaye bathabatha ukuba abanye ezifihliweyo indawo hypnotize kwenu - kutheni baye gcina kuwe kuba iintsuku ezimbini? Hypnosis ebeya kuphela kuthatha iiyure ezimbalwa ubuninzi. Kwaye njani unako kokuba umkhosi ufuna ukwenza into ethile ukuba uyaya ngokuchasene yakho kwendlela ikhowudi? Hypnosis akuthethi ukuba umsebenzi ukuba indlela."
  
  
  "Kulungile, ndiza nje guessing, kodwa ukuba abayi zilawulwe ukutshintsha wam wonke personality, bazalwana wonke personality, ke wam kwendlela ikhowudi ukuba kutshintsha ihamba kunye kuyo. Ukuba ibingu ngenene yamkelwe yokuba ndandisele a revolutionary abo babekholelwa kuwo violently overthrowing i-ego urhulumente, oku unye ingaba umsebenzi. Kwaye siyazi ukuba Russians sebenzisa behavioral ulawulo iindlela ukuba uyakwazi ngokupheleleyo yaphula umntu ke morals kwaye ingqiqo kwaye yenza ego a slave ukuya conditioned jikeleziso. Umdibaniso hypnosis kwaye ukuziphatha ulawulo ayikwazi convince kum okokuba mna ke Chavez."
  
  
  "Ewe," inkqubo eyenziwayo wathi thoughtfully. "Kwaye kwaba a liechtenstein ebukekayo unye. Thatha eyona i-american iarhente, jika ego kwi killer nimyeke ahambe ukwenza ezinye imdaka umsebenzi kuba ufuna.
  
  
  Kwaye ngoko vumelani i-emu kwaye ego eli lizwe thatha i blame. Ngoku ndiza kuqalisa ukuqonda threat kule isilumkiso."
  
  
  "Eyayibhalwe ukufumana kwethu apha," ndathi.
  
  
  "Absolutely fantastic. Kwaye yena wehla kuba kubhaliwe - hook, hazel, kwaye sinker. Ukuba ke nabani na ke fault, Isikhewu, ke hers."
  
  
  "Mna ukufunda qaphela, kakhulu," ndathi. "Mhlawumbi simele yima blaming kwaye siqale ukucinga ukugqibezela esi quest. Siya kutshatyalaliswa ih ke, grand isicwangciso, kodwa ngoku sino ukuba babambisa ih." Yakhe, wajonga ngomhla floor. "Ndiya kuba i-unye ukuba bamele patting kwabo ngomhla emva laughing malunga ngayo kwaye mhlawumbi enjoying kuyo. Kulungile, i-fun ngexesha lam iindleko ezinokufumaneka iphezu. Xa ih ifumanise wakhe, abo uphumelele khange laugh."
  
  
  "Mna suspect kuwe anayithathela sele sobered ih phezulu, "inkqubo eyenziwayo wathi," kwaye kwangoko emva kokuba interrupted ih nge knife. Wazi njani oku kubekho inkqubela ngu kwi-KGB?"
  
  
  "Ngenxa wandixelela," ndathi. "Okanye ubuncinane, waze wachaza xa wabuza ngelizwi sl. Kwaba kanye phambi ukuthathela drug, xa i-drug knocked kum ngaphandle. Kulo naliphi na ityala, wakhe real igama ligama Tanya Savich, kwaye kukho icebiso ka-Russian yayo isijamani accent. "
  
  
  "Kukuba zonke uyakwazi khumbula malunga wakhe?"
  
  
  "Kuba ngoku. Mna kuba i-apartment ukukhangela, kwaye isijamani Embassy, kwaye restaurant apho andiyenzanga ndimbone. Mna kanjalo khumbula yakhe ngomhla eklinikhi, amadoda kwi-mhlophe coats, kwaye Tanya, abaya rhoqo wandinika imiyalelo kwi njani ukwenza konke oku." Akunyanzelekanga ukuba khumbula ih amagama okanye into baye kum apho. Xa ndalishiya eklinikhi, mna ke blindfolded, ke mna, kuba akukho unye apho ke."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo grimaced. "Kulungile, ubuncinane, kufuneka lokuphuma i-tragedy kokuba wenze isicwangciso, Isikhewu. Ingaba ithetha ukuba wena zaphuma yakho trance prematurely?"
  
  
  "Flying kwiindawo ezingaphelelanga wenza isandi efanayo kwenye okokuba umele ndiyivile ukususela car. Oku isandi, ihamba kunye isilumkiso imiyalezo ukuba wam subconscious engqondweni wenziwe ithumela kule minyaka iintsuku ezimbini, wenza kum, yiya kwi-window beva isandi. I-KGB kufuneka kuba babefuna wakhe ukuba buyisela kuye inyaniso uchazo emva babulala waba phezu. Ukuba kuya kwaliwa ukuba bakhe nickname waba Carter, kuya babe confuse reporters. Baya wouldn khange ndiyazi owaye ngenene noxanduva. Okanye babe kuba nje ndabona baba andwebileyo. I-KGB asikwazanga ukwenza oko. Oni hotels, humiliate kwethu, kwaye baya phantse baphumelela ."
  
  
  "Ingaba zonke ekunene, Isikhewu?" wabuza inkqubo eyenziwayo, ubukele kum ngokusondeleleneyo.
  
  
  "Ndiza kulungile," ego assured kuye. "Kodwa ke yayo onayo kwi-mthetho."
  
  
  Yena chuckled. Ezilungileyo. Ingaba bethu web kubekho inkqubela engundoqo uphawu?"
  
  
  "Web esekelwe. Kodwa ndikhumbula into ngalento mysterious umntu. Into entsha. Ndicinga ukuba waba kwi-eklinikhi."
  
  
  Inkqubo eyenziwayo wathabatha a tsala ngomhla wakhe stinking cigar kwaye yavuthuza ngaphandle umsi umsesane. "Aba ngabo amanani. Kulungile, kufuneka mhlawumbi usebenzise ezinye iimvavanyo zokuqala, kodwa thina akunayo ixesha kuba ukuba kunjalo ngoku. Qhubeka ukuba uziva ulungile."
  
  
  "Ndiza ilungile kuba oku," ndathi. "Kodwa gcina amapolisa kunye nezinye agents kude kube ngumhla wam ngu phezulu. Yiyo yonke ndiyabuza kuye. Akunyanzelekanga ukuba ufuna sikhubeke phezu helpers."
  
  
  "Zonke ekunene, Isikhewu," inkqubo eyenziwayo wathi.
  
  
  "Ke mna uyabona nawe ngomhla yakho hotel."
  
  
  * * *
  
  
  Mna ke seated e enkulu mahogany ithebhule yi-Umnu Aph Schmidt, Usekela-Unozakuzaku ka-West Germany, owaye nicinge ukuba bathabathe Tanya ukuba reception ubusuku ee zahlangana yakhe. Schmidt waba reclining bakhe obukhulu-backed isitulo, elide cigarette wakhe isandla sakho sokunene.
  
  
  "Ah, ewe. Fraulein Hoffmann wathabatha wakhe ukuba reception. Yena uya kuba abebezimase a diplomatic msitho. Yena u-a ebukekayo kubekho inkqubela, uyazi. Yena ngokuba nomonde ngokukhawuleza emva kokufumana kuyo. Apparently, yena waba ulityile into ngexesha bullfight ukuba upset yakhe stomach. eyoyikekayo. Yena ngxi hasn khange wabuyela emsebenzini njengoko a ferret."
  
  
  "Njani ixesha elide sele yena uhleli apha kunye nawe?" Ndicela yakhe.
  
  
  "Hayi kuba ixesha elide. A Hamburg kubekho inkqubela, ukuba andikho mistaken. Lukayise kwaba-Russian refugee."
  
  
  "Kukuba ngubani yena ndinixelele?"
  
  
  "ewe. Yena uthetha isijamani nge slight accent ngenxa yakhe somtshato. Wakhe usapho wathetha Russian ekhaya."
  
  
  "Ewe,"ndathi," ndiyaqonda."
  
  
  Herr Schmidt waba kakhulu ibhityile, sexless umntu wakhe forties, ngokucacileyo ndaneliseke kakhulu kunye yakhe indima ebalulekileyo ebomini. Wacela. "Mnandi kubekho inkqubela, musa uyavuma?"
  
  
  Sakhumbula kwayo ukususela amaxesha xa siya kusetyenziswa kuhlala kunye yakhe kwi-Irina ke bunk kwaye umandlalo. "Kakhulu mnandi kubekho inkqubela. Unako mna uqhagamshelane yakhe ngomhla idilesi zidweliswe yakho zahlangana iifayile?" Kwaba enye indawo yena, nento yokuba abaziwayo kwam ubusuku yena, nento yokuba drugged kum.
  
  
  "Ndiza ngokuqinisekileyo unako. Emva zonke, yena ke abagulayo."
  
  
  "ewe. Ukuba akunyanzelekanga ukuba fumana yakhe ekhaya, ingaba uyazi apho ongomnye ndibe jonga yakhe? Restaurants, cafes okanye iindawo ezikhethekileyo kuba zokuzonwabisa?"
  
  
  "Kodwa mna ndinixelele kubekho inkqubela wayesifa."
  
  
  "Nceda," ndathi impatiently.
  
  
  Yena seemed annoyed ngexesha lam insistence. "Kulungile, wakhe, mna kusetyenziswa ukuthatha yakhe ngaphandle kuba lunch ngamanye amaxesha e encinane rock hayi kude apha. Akunyanzelekanga ukuba khumbula ukuba igama, kodwa mna na Venezuelan hallaca kwaye ke wasebenza apho. Oku dish lwenziwa kunye nombona flour."
  
  
  "Ndiyazi," ndathi. Yakhe, ndakhumbula ukuba Tanya ilungisiwe ngayo El Hardin emva bullfighting.
  
  
  Schmidt stared e Ceylin nge smug intetho..
  
  
  "Ngokwenene, ndicinga ukuba ndiza attracted ukuze kubekho inkqubela," wathi ngasese. "Ke imfundo kwesi sixeko yi lumangalisayo."
  
  
  "Ndiyacinga," ndathi. "Kulungile, ndizakuyenza zama ukufumana yakhe ekhaya, Herr Schmidt. Molo."
  
  
  Yena ayifumananga phezulu. "Kunye kumnandi," wathi. Yena stared ngomhla ceil kwakhona, mhlawumbi dreaming malunga yakhe ngesondo enokwenzeka njengoko i-unmarried umntu jikelele i-caracas.
  
  
  Mna ngenene asikwazanga silindele ukufumana Tanya yayo apartment. Yena kufuneka ube arranged ukushiya ego emva nje yokugqibela isigaba ye-msebenzi - bam gcina-waqalisa. Kodwa bendithembe ukufumana ezinye clue apho. Ngomhla wokuqala floor ka-isakhiwo, mna ke zahlangana nge fat Venezuelan umfazi abo asikwazanga ukuthetha isingesi.
  
  
  "Buenos tardes, senor," utshilo loudly, smiling ngokubanzi.
  
  
  "Buenos tardes," ndathi. "Ndifuna umfana umfazi ekuthiwa Ilse Hoffmann."
  
  
  "Ah, ewe. Kodwa yena akuthethi ukuba uhlala apha simemo kwakhona. Yena bafudukela ngaphandle kakhulu ngesiquphe, kwiintsuku ezimbalwa eyadlulayo. I-unusual foreigner, ukuba uzaku uxolo kuba esithi okokuba."
  
  
  Yena smiled ngomhla wakhe. "Waye yena thatha yonke into kunye wakhe?"
  
  
  "Andiyenzanga khangela apartment ngenyameko. Kukho ke abaninzi apartments apha, kwaye yakhe uxakekile mfazi."
  
  
  "Ingaba khumbula ukuba mna khangela kuyo ngaphandle upstairs?"
  
  
  Waze wajonga e kum sharply. "Ke ngokuchasene nam. Abo bamele kuwe, nceda?"
  
  
  "Nje omnye Unobuhle Hoffmann," ndathi. Abe ufikelele phezulu kwi ngomzuzu kwaye sanika umfazi a handful ka-bolivars.
  
  
  Waze wajonga e kwabo, kwangoko emva e kum. Yena ufikelele phandle waza wathabatha imali, ujonge phezu kwayo shoulder kwi iholo. "Lento inani isibhozo," watsho. "Umnyango ayi locale."
  
  
  "Enkosi," ndathi.
  
  
  Ndaya phezulu amanqwanqwa, kuye apartment. Ukuba ndiza lucky, ndizakuyenza nako ukumisa yakhe kwaye Tanya kwaye abahlobo bakhe phambi kokuba ufumane kwi-icacile ukuba Moscow. Kodwa ndandisele worried - baya mhlawumbi sele wayesazi ukuba ih uzibeke kokuba ayiphumelelanga.
  
  
  Ngomhla ndiwusebenzisa, ingenile apartment. I-memories weza flooding emva, elinye emva kwelinye. A libanzi sofa wema kwindawo ephakathi igumbi, kanye njengoko waba ukuba ubusuku xa Tanya hadn ukuba itshintshe yakhe umzimba ukuthatha i-i-american iarhente. Yena ezivaliweyo ucango emva kwakhe kwaye wajonga jikelele. Yonke into waba ezahlukeneyo ngoku. Nen lacked ubomi, i-liveliness, ukuba Tanya babezinikele emu. Yena rummaged ngokusebenzisa drawers encinane hae isitulo kwaye sifumaneke nto kodwa ezimbalwa theater tickets. Baya uphumelele khange senze kum okuninzi okulungileyo kumacandelo amabini anane. Yakhe, wahamba ngokusebenzisa kuphumla ye-apartment. Ndaya kwi bedroom kwaye sifumaneke a crumpled bullfighting udweliso lwenkqubo kwi-inkunkuma unako. Mna lunxulumano yakhe kwi-Tanya ke handwriting, ngenxa yokuba yena wenza izikhumbuzo kudweliso lwenkqubo xa ndandikunye yakhe ngomhla bullfight. Nje isikhumbuzi ukukhetha phezulu groceries. Kwaba useless kuba nam. Kwaba nje tossed emva kwi wastebasket yi-ego xa weva isandi kwi-living room. Ucango ukuba corridor ivulekile kwaye ezivaliweyo kakhulu quietly.
  
  
  Abe ufikelele phandle Wilhelmina kwaye icinezelwe ngokwakhe ngokuchasene moaning eludongeni elandelayo emnyango. Kwelinye igumbi waba cwaka. Umntu waba zilandelayo kum. Umntu owaye ubukele le-apartment building kwaye waba noloyiko ukuba ndizakufumana kakhulu ekuthatheni zolile phantsi. Mhlawumbi ke Tanya herself. Yena weva phantse inaudible creak a ibhodi phantsi beseli. Wayesazi indawo kanye kanye le bhodi ukusukela kokuba inyathelwe kuyo ngokwakhe phambi. Kukho asikwazanga ngathi ayixhasi namnye kubakho nasiphi na isizathu libazisa i-confrontation. Yakhe, inyathelwe ngaphandle doorway.
  
  
  Kwi-umbindi we-igumbi eyindoda nge gun. Waba bazalwana mfihlelo umntu, kwaye gun waba efanayo omnye jikelele athe esifutshane nam intloko kwi comment = ingxwaba, kwaye omnye ndikhumbula yakhe nibona nje, kwi-mhlophe corridor kwi-KGB labs. Waguqukela jikelele akuba evile kum.
  
  
  "Umyeke," ndathi.
  
  
  Kodwa kokuba ezinye izimvo. Yena abalawuli. Ndabona okokuba waye ke shoot a yahlula yesibini phambi esifutshane waba abalawuli, kwaye mna yehobe ukuba floor. I gun rang loudly egumbini, kwaye Gawk slammed kwi eludongeni emva kwam, njengokuba kubhaliwe, betha, i-floor. I gun roared kwakhona kwaye yahlula umthi elandelayo kum njengokuba kubhaliwe rolled phezu kwaye waqala firing. Yena esifutshane yakhe phinda-phinda kathathu. Wokuqala gawk smashed i-lantern ngasemva gunner. Ukuqala yesibini na ego ke axis powers kwaye knocked ego emva moaning. Lwesithathu gawk betha i-emu kwi-ubuso, vula, phantsi cheekbone, kwaye flew ngakulo intloko, spattering eludongeni nge crimson mess. Wathi, betha, i-floor nzima, kodwa lowo asikwazanga nkqu ukuva oko. Umntu abo balandela kwam kulo lonke eli umsebenzi wafa phambi ego, umzimba uba ngobukho kuyo.
  
  
  "Tailor!" Mna muttered. Ndaba a living testimony, umntu ezingakwazi undixelele yonke into. Kodwa ndaba ukubulala wam ego.
  
  
  Yena ngokukhawuleza onayo yakhe iinyawo zakhe. Abantu building, weva izithonga. Wahamba phezu zithe natya nani kwaye wajonga kwi yayo pockets. Nto. Akukho uchazo amakhadi, ubuxoki okanye ngenye indlela. Kodwa kwakungekho encinane scrawled umyalezo kwi enye ka-iphepha.
  
  
  "T. La Masia. 1930"
  
  
  Lowo ufake iphepha kwi ngomzuzu kwaye ndaya window. Shaggy ayikwazi kuva yakhe, kwaye amazwi kwi-corridor.
  
  
  Yena evuliweyo window kwaye inyathelwe ngaphandle kwi umlilo yokuphepha. Imizuzu embalwa kamva, waba emhlabeni, eshiya building ukuza kuthi ga ngoku, ngasemva kwakhe.
  
  
  Xa yena waya phandle, kwaba yokufumana onzulu. Umyalezo kwi qaphela idlalwe phezu kwaye phezu apha kum entloko. Kwakukho restaurant ngokuba La Masia kwi Avenida Casanova. Kuye ilizwi ngesiquphe, isantya, remembering. Mna nento yokuba weva malunga nale ndawo ngenxa kwaba famous kuba yayo hallaca, Tanya ke ncwadi Venezuelan dish, ukuba yena nento yokuba wandixelela kwaye wakhe, umhlobo Aph inyaniso. Mhlawumbi, ndandicinga, leta "T" kumi kuba Tanya, kwaye ukuba mysterious umntu, apparently i-Russian iarhente, intended ukuhlangabezana Tanya kukho at 19: 30 okanye 19: 30? Eli yaba web kukhokela ukuze ndibe sele wathi, ngoko ndinga landela kuyo.
  
  
  Yakhe weza restaurant kwangethuba. Tanya waba akukho ndawo kuba wambona. Baye bahlala phantsi kwamaphiko e itheyibhile kwi-emva zendlu, apho yena basenokuba ebone ngaphandle ekubeni uqaphele, kwaye Stahl ndalinda. E 7:32, Tanya weza kulo.
  
  
  Wayengomnye njengoko beautiful njengoko ndakhumbula yakhe. Oko akusebenzi ukuba i-illusion. I-waiter wakhokela wakhe ukuba itheyibhile kwi-phambili abalindi ngasesangweni. Ke yena onayo phezulu kwaye wahamba phantsi ezincinane hallway kwiintlanganiso i-ladies ' igumbi. Yena onayo phezulu kwaye abalandela yakhe.
  
  
  Yena waba sele disappeared bangena egumbini iphawulwe "Ladies" xa lukayise weza ezincinane alcove. Mna ke ukulinda yakhe apho, iindaba ukuba sithanda kuba yedwa kwaye kude abantu dining igumbi xa weza ngaphandle. A ngomzuzu kamva, ucango ivulekile kwaye sasivuya ubuso ngobuso.
  
  
  Phambi kokuba yena ayikwazi react, lowo sathi kuye kwaye icinezelwe yakhe nzima ukuba moan. Yena gasped loudly.
  
  
  Watsho. "Wena!" "Yintoni ufuna ukwenza oko? Vumelani hambani kum okanye ndizakuyenza scream ngomhla wakhe."
  
  
  Wayengomnye slapped kwi-ubuso nge ee kunye emva bakhe esandleni sakho.
  
  
  Wakhe growled e-nah. - "Ucinga ukuba le yindlela abanye uhlobo ukuva psychology umdlalo? ""Wena, mna kufuneka usebenzise microphones kwaye speakers ukuba settle amanqaku."
  
  
  "Ukuba uthi ngoko ke, Isikhewu," watsho. Yena igcine yakhe ubuso kwi-yamluma esandleni. Ee Stahl ke ilizwi ngu & mhlophe.
  
  
  "Yintoni ndithi, mhlekazi," ndathi. Yena vumelani stiletto bawele palm wam isandla sakho sokunene.
  
  
  "Nawe futhi ke... ukundibulala?"
  
  
  "Hayi ngaphandle kokuba ukwenza oko absolutely kuyimfuneko," ndathi. "Wena mna ingaba ke ngaphandle jikelele kule ndawo kunye. Kwaye ungathi mthetho efana nisolko ekubeni elikhulu ixesha. Okanye uzakufumana ngokwendlela ribs. Trust kum xa ndixelela yakhe ndizakuyenza kukubulala ukuba uzama nantoni na."
  
  
  "Ingaba ulibale ukuba ixesha xa sasivuya kunye?" "Ingaba yintoni?" watsho wabuza ngaloo bemvelo ilizwi.
  
  
  "Musa ukuxoka kum, baby. Yonke into kuwe waye waba nje ishishini. Ngoku get uyise." Kwaye kuba ndonwabe."
  
  
  Yena sighed. "Zonke ekunene, Isikhewu."
  
  
  Thina waphuma zonke phezu restaurant ngaphandle naziphi na iingxaki. Weza yi-car, ngoko ke ndenza yakhe drive kwam phaya. Thina idlalwe enjalo umdlalo kuye, kwaye uya onayo ngasemva ivili. Imoto waba ngokupheleleyo kuphela ngendlela onzulu alley.
  
  
  "Ngoku. Yaye kufuneka ahlangane Hema ngomhla restaurant?"
  
  
  "Mna andinaku kukuxelela ukuba."
  
  
  Wabeka a knife wakhe. "Thatha tailor, awunokwazi."
  
  
  Waze wajonga scared. "Yena ke iarhente."
  
  
  "I-KGB?"
  
  
  "Ewe."
  
  
  "Kakhulu kuwe?"
  
  
  "ewe. Kodwa kuphela enkosi yam ezikhethekileyo ulwazi - ngenxa yokuba ndingumntu ingcali kwezenzululwazi. Oko corresponded kwi-ihc."
  
  
  Ndathabatha car kwaye drove ukuba Avenida Casanova. Ndicela yakhe. "Apho ukuya eklinikhi?" "Kwaye musa ukudlala imidlalo kunye nam."
  
  
  "Ukuba ndingathi thatha nawe apho, baya kwikhulu, ukubulala nathi kunye!" watsho, phantse tearfully.
  
  
  "Apho indlela?" - phinda lona.
  
  
  Wayengomnye kakhulu upset. "Thatha ngqo jika kwaye landela boulevard de ndinixelela apho ukujika kwakhona."
  
  
  Kwenziwa nge-amacebiso anikwe kweli nqaku.
  
  
  "Iphi Alexander?" yena wabuza. "Omnye owaye nicinge ukuba ahlangane kum."
  
  
  "Yena ke lwabafileyo," ndathi, hayi jonga ku-nah.
  
  
  Yena waguqukela kwaye wajonga e kum okwethutyana. Xa yena wajonga phambili kwakhona, kuye amehlo baba glazed. "Ndabaxelela kwabo kuwe babebaninzi kakhulu ezinobungozi," utshilo phantse inaudibly. "Ngoku ufuna anayithathela ruined ih ke, grand icebo."
  
  
  "Kulungile, mhlawumbi oko akusebenzi khange kangaka," ndathi tartly. "Waye Dimitrov eliphetheyo yalo engundoqo scheme?"
  
  
  Wayengomnye shocked ukufunda ukuba ndandisazi Dimitrov ke igama. Wayengomnye a real novice yayo-imeyili ushishino, ngaphandle kwayo fantastic abilities. "Uyazi kakhulu kakhulu," utshilo.
  
  
  "Ndiya kufumana i-ego kule ebizwa-ekliniki?"
  
  
  "Mna andazi," watsho. "Abe kuba sele ekhohlo. Jika ekhohlo ngomhla olandelayo street."
  
  
  Yena wandinika ezinye iingcebiso, kwaye ndalandela kwabo. Xa ndajika yakhe sharply zayo, yena waguqukela kum. "Ndifuna ukwazi. Yintoni waya engalunganga? Xa uyifumene ngaphandle hypnosis kwaye njani?"
  
  
  Yena glanced e-Nah kwaye grinned. "Mna anayithathela wabe ke andwebileyo ukuzama guess inyaniso kuba yokugqibela ezimbalwa imihla. Ngoku ndizaku ukwazi ukufunda yakhe fortune ixesha elithile."
  
  
  Ngomhla olandelayo ukunqamleza, siya kwenziwa yokugqibela umqondiso ekhohlo, kwaye Tanya wandixelela ukuba yeka kwi-phambili indlu endala. Emhlabeni floor wajonga ngathi i-engasebenziswanga store, kwaye ephezulu floors seemed deserted.
  
  
  "Ilizwi lakhe," utshilo softly.
  
  
  Layo injini kuba isombulula uphando iingxaki. Ndakhangela kwi-rearview jonga, yakhe, kwaye wabona enye imoto tsala phezulu ngasemva kwethu. Okwethutyana ndandicinga babe Tanya ke, abahlobo, kodwa ke ndaqonda isikwere ubuso ngasemva ivili. Hawke siboleke CIA umntu ukugcina ngeliso kwi kum.
  
  
  Wam sudden umsindo subsided. Ego ayikwazanga blame yakhe, kokuqwalasela indlela abe nento yokuba sele isithethi lately. Wakhe enze isigqibo lahla yakhe sentry oleoresin.
  
  
  "Kuza ngaphandle," Tanya wathi kuye, ukujija ... yakhe gun ngomhla wakhe.
  
  
  Silifumene ngaphandle. Tanya waba isigaba sentetha kakhulu scared.
  
  
  "Isikhewu, musa ukwenza kwam kuza nawe. HQ yabonisa yona. Nceda ngaphandle kwam. Khumbula moments thina wachitha kunye. Awunokwazi uphinde ulibale ngoku."
  
  
  "Ewe, ndinako," ndathi coldly. Wayengomnye pushed nge ee i - " Luger "kwaye wahamba jikelele isakhiwo ukuba sidewalk.
  
  
  Nto jikelele yaba abantu abaqhelekileyo. Xa ndandisele wamngenisa, mna ke heavily drugged, kwaye xa weza ngaphandle, mna ke blindfolded. Kodwa ndakhumbula approximate umgama ukusuka street ecaleni street, kwaye kwaba efanayo. Ngaphakathi, njengokuba nathi wehlela i-steep amanqwanqwa ukuba basement, mna counted njengoko abaninzi amanyathelo njengoko ndiya counted xa ndaya ngaphandle jikelele eklinikhi. Kwakungekho ukuthandabuza malunga nayo - Tanya waba ezikhokelela kum ingonyama ke lwerhamba.
  
  
  I-twelfth isahluko.
  
  
  Njengoko siza ingenile mhlophe corridor, yena waqalisa kukhumbula ukubonelelwa isolated nokuxinga. Kuya kusetyenziswa eme eli hallway, kwaye umntu othe nje abasweleka ngayo Tanya ke apartment agcina kum apha.
  
  
  "Nisolko remembering," Tanya wathi.
  
  
  "Ewe, kwabakho igumbi, i-uhlengahlengiso igumbi. Hers waba iqinisiwe ukuya isitulo."
  
  
  "Ngu-ozayo."
  
  
  Ngoko wafuduka kwi-phantsi iholo. "Akuzange kubekho omnye umntu," ndathi. "Wena isebenza kunye naye kunye. Ndikhumbula igama lalo njengoko Kalinina."
  
  
  "Ewe," Tanya wathi heavily.
  
  
  Mna wavula ucango kuba yakhe, awathi Tanya pointed ngaphandle, bephethe wam Luger ilungile. Yayo, waya ngaphakathi kunye Tanya vula ngaphambili kum. Memories weza flooding umva. Subcutaneous injection. Hypnosis. Enesandi-visual iiseshoni. Ewe, baye a esihogweni ka-umsebenzi kwi kum ngonaphakade.
  
  
  A isitulo kunye straps kwaye wires ngxi wema kwi-umbindi we-igumbi. Eludongeni ukuya kwezi moaning, kodwa enye inxalenye waba sele iifayile disassembled. A technician kwaba bemi ezikufutshane. Wakhe ulwazi ego. Igama Menendez weza kum. Waguqukela kwaye wajonga e kum blankly okwethutyana.
  
  
  "Okulungileyo rayos!" wathi, siqalekiso darkly njengoko yena ndabona ukuba ego phantsi komhlaba i-fortress bebe breached.
  
  
  "Hlala uvule apha," ndathi, ethabatha a ezimbalwa amanyathelo kwiintlanganiso kuye.
  
  
  Kodwa yena panicked. Yena rummaged kwi-dresser drawer elandelayo kuye kwaye pulled ngaphandle i gun. Oko wajonga njenge bhanile Beretta assault rifle. Njengoko waguqukela ukuba ubuso kum, lakhe luger esifutshane kunye betha i-emu kwi-dollar stack. Yena collapsed emva kwi iifayile dismantled imoto, sprawling isandla sakho kwaye futhi, amehlo akhe fixed kwi ceil. Xa beginnings twitched, kwaye waba ufile.
  
  
  A ngomzuzu kamva, Tanya ke ilizwi isuka emva kwayo. "Ngoku ke yakho jika, Isikhewu."
  
  
  Ndajika jikelele kwaye wabona okokuba yena babethe sathi i gun kwaye waba ebhekisa ngayo ekuqaleni kwam. Andiyenzanga jonga yakhe ngokusondeleleneyo ngoba ndifuna nje asikwazanga ndimbone njengoko i utolo. Oku kwaba okwesibini yena, nento yokuba sele ezingachanekanga malunga nah. Kwakukho ezibuhlungu kodwa ifemi intetho ngomhla wakhe ubuso. Xa wayengomnye wabona lencwadi ithi phezulu yi-Luger, kwaye kwangoko encinane pistol waya ngaphandle egumbini, kwaye gawk betha kum. Yena spun jikelele, slammed kwi enkulu isitulo, bawa floor. Ngethamsanqa, wakhe esifutshane inikwe umyalelo, kwaye betha nam ekhohlo shoulder, hayi kwi-axis powers. Mna ngxi kokuba i-Luger.
  
  
  Tanya aimed kwakhona, kwaye wayesazi ukuba kweli xesha kuye ekujoliswe kuwo kuya kuba bhetele. Ndandingasakwazi ukudlala imidlalo kunye naye. Yena enze isigqibo hlenga-hlengisa i-showdown. Wakhe esifutshane betha i luger waza wambetha yakhe kwindawo yesibini esifutshane. Tanya clutched e yakhe ebomini staggered emva, kwesilumkiso ukuba floor.
  
  
  Yena onayo phezulu kwaye wahamba phezu kwayo. Yena ufumana ethiwe ngomhla wakhe emva, bephethe bloodied ndawo ngomhla wakhe stomach abayo izandla. Yena yafunga phantsi akhe impefumlo. Kwabakho sele a glint ka-nzulu shock yayo emehlweni abo. Yena balingwe unsuccessfully ukuze ndikwazi ukuphefumla kakuhle Rivnenskaya.
  
  
  "Kutheni esihogweni ingaba wenze okokuba?" Ndicela into.
  
  
  "Mna... waba kakhulu scared, Isikhewu. Baya ayikwazanga ukufumana yakhe emva Moscow... olugqityiweyo ukungaphumeleli. Mna ngenene ingaba... ndim ke uxolo. Mna liked usenza okuninzi." Wakhe ekujoliswe kuyo intliziyo sideways, kwaye wayengomnye sele kwabafileyo.
  
  
  Yena leaned phezu kwayo okwethutyana, remembering. Nkqu emva kokufa, wakhe ubuso waba elimnandi. Yintoni i-bloody ilahleko! Yena holstered i-luger, ifumene phezulu, kwaye ndaya ikhabhinethi apho technician wathabatha ngaphandle a pistol. Ndavula ezimbalwa drawers kwaye sifumaneke amanqaku malunga wam yesitalato imeko. Bona, ihamba kunye aba matshini, kufuneka zibalisa ibali. Ndinqwenela wabuza yakhe ukuthumela photojournalists apha. I-hardware ngokwayo izakuba okuphezulu. Ngoku waye practically exonerated. Kwaye bekuya kuba Kremlin, hayi comment = ingxwaba, ukuba izakuba humiliated.
  
  
  Kodwa apho kwakukho Dimitrov? Ukuba lowo baba ukuqhuba kude ngoku, konke oku kuya shiya a engalunganga incasa emlonyeni wakhe. Umsebenzi wam wenziwe exabisekileyo kakhulu kuba ngaphezu nje embarrassing i-Kremlin. Kwaba ukubonisa i-KGB ukuze babe ehambe kakhulu ukuza kuthi ga ngoku. Yayiyeyona corkscrew ka-elinolwazi-siseko.
  
  
  Shaggy weva yakhe kwi-hallway.
  
  
  Wakhe dresser drawer slammed kuyivala kwaye lowo sathi i gun kwakhona. Ndeva isandi kwi-hallway.
  
  
  Hers, weza end xa umntu wabaleka esebenzisa iholo. Kwaba Kalinina, Tanya ke colleague, uyasebenza awkwardly nge nzima suitcase esandleni sakhe. Wayephantse ekupheleni corridor.
  
  
  Mna sakhwaza ngayo ngaphandle. "Yeka!"
  
  
  Kodwa wayigcina wabaleka. I-rats ngokukhawuleza washiya sinking enqanaweni. Wakhe esifutshane betha i luger kwaye betha i-emu kwi ilungelo leg. Yena sprawled kwi floor, nje elifutshane lomgaqo-nkqubo eyayikhokelela amanqwanqwa.
  
  
  Ndeva isandi emva kwam. Waguquka jikelele, waze wabona enye indoda, kwixesha elifutshane, stocky umntu nge Khrushchevite ubuso - omnye umntu jikelele KGB ke Ezimanzi Iimeko kwicandelo. Waba ebhekisa ezimbini revolvers e kum.
  
  
  Mna snuggled ukuya kwi-groan njengoko yena abalawuli, kwaye esifutshane betha eludongeni nje i-intshi ukusuka kwentloko yam. Ke yena wabona enye indoda kwi-hallway ngasemva gunman, a taller umntu kunye ngwevu iinwele kwaye briefcase phantsi ingalo yakhe. Kwaba Oleg Dimitrov, i-resident cameraman eliphetheyo ye-knife. Waye omnye ngubani ngokwenene wayemthanda yakhe, omnye ndaba ukuba bayathetha kunye phambi KGB ngenene ndabona baya ayikwazanga ukudlala imidlalo kunye naye. Waba wabaleka ngokukhawuleza kakhulu phantsi corridor ukuba ukuza kuthi ga ngoku, end, mhlawumbi ukuba yesibini phuma.
  
  
  I-KGB umntu abalawuli kwakhona, waza ducked njengokuba gawk whizzed phezu kwentloko yam. Wakhe esifutshane e rheumatism, kodwa amadoda. Yena aimed a okwesithathu, kodwa hers, abalawuli kuqala, kwaye betha i-emu kwi-groin. Yena screamed kwi-intlungu wawa phantsi. Kodwa yi-ke Dimitrov kokuba disappeared phantsi iholo.
  
  
  Yena wabaleka ukuya fallen iarhente. Yena writhed kwi floor, sweat pouring phantsi ubuso bakhe, kwaye hoarse isandi isuka jikelele yakhe throat. Kokuba ngokupheleleyo zilityelwe malunga gun wakhe isandla sakho sokunene. Oko knocked ngaphandle ego yi-ego izandla waza wabaleka phantsi iholo. Yena kwikhulu, mhlawumbi kuphila ukubona linge. Kodwa andiyenzanga ukuba abe nento yokuba ibe ndonwabe malunga nayo.
  
  
  Ndalandela Dimitrov kwi gumbi ekupheleni corridor, kodwa ngaphakathi ndabona i-vula ifestile ujonge ngaphandle kwi i-alley. Dimitrov akusebenzi khange apho.
  
  
  Yena struggled nge window kwi onzulu alley nje ixesha ukubona abantu abamnyama sedan thatha ngaphandle jikelele kude ekugqibeleni. Mna wabaleka ngaphandle kwi street kwaye zahlangana a CIA umntu apho.
  
  
  Wathi, " Oko esihogweni ngu kokuya kwi, Carter?"
  
  
  Wakhangela kwi-icala i-mnyama sedan waba isihloko phantsi boulevard. Waba ngokuqinisekileyo waba isihloko kuba airport. Yure kamva waba, uhambo Eroma. Mhlawumbi, Dimitrov waba ke iphaphazela kwabo.
  
  
  "Zininzi Russians bambulala kwaye wamonzakalisa apho," ndathi. "Hamba kwaye qiniseka ukuba abahlala hlala ubeke. Ndihamba kwi-airport ukuba abe ih boss."
  
  
  Wakhangela ngalo igazi isebenza phantsi ingalo yam jikelele sleeve wam doublet. "Uthixo wam, kutheni asikwazanga uthatha kwam apho kunye nawe?"
  
  
  "Umsebenzi wakho waba nje jonga kum, hayi isichotho i-i-fortress. Kulo naliphi na ityala, bekuya kuthabatha inde kakhulu ukuba zichaza. Bona nawe ngomhla interrogation."
  
  
  Yena onayo kwi Tanya ke imoto kwaye drove kude. Ukuba wayengomnye ezingachanekanga kwaye Dimitrov akusebenzi khange e-airport, yena wouldn khange kuba ezilahlekileyo nantoni na. Nayo ayikwazi kufumana ekhutshwe jikelele alt i-emu kwaye obandakanyekayo i-Venezuelan amapolisa. Kodwa ndandisele pretty ngokuqinisekileyo wam guess waba echanekileyo.
  
  
  Amashumi amabini imizuzu kamva waba e-airport. Xa wangena-terminal building, lowo wakhumbula indlela enkulu kwaba. Kwaba wakha kwi eziliqela amanqanaba. Nkqu ukuba Umqondiso mbambano, ke ilula kakhulu kuba kum okokuba ego waba ezilahlekileyo. Ngaphandle kokuba abe nento yokuba guessed malunga uhambo Eroma. Yayiyeyona TWA uhambo ukuba waba scheduled ukuthatha ngaphandle kwi-isiqingatha seyure. Yayo, waya ticket-ofisi. Dimitrov waba akukho ndawo kuba ubonile, ngoko ke yena waye wacela malunga iarhente ke nen, echaza ngayo inkcukacha.
  
  
  "Ewe, ewe. Umntu ulinganisa ukuba inkcazelo inikwe apha, ngaphandle kokuba kuba umntu yena wabona kunye mustache. Waba apha nje imizuzu embalwa eyadlulayo."
  
  
  "Waye unayo nayiphi na luggage?"
  
  
  "Lowo asikwazanga khangela, nkosi."
  
  
  Mna figured ngayo ngaphandle. Kwaye Dimitrov ke moustache ingaba zithe lula.
  
  
  "Ndicinga ukuba yena kukhankanywe igama... Giorgio Carlotti," watsho Clera. "Kokuba i-Italian incwadana yokundwendwela."
  
  
  "Kwaye wathi nje ekhohlo?"
  
  
  "Ewe, nkosi."
  
  
  Ego ibulele yakhe. Dimitrov wayelapha, waba na ke ngoku. Ndinga nje bahamba ukuya kwi-isango kwaye ulinde kuye ukubonisa phezulu, kodwa ke kwakhona kancinci ka-comment. Ukongeza, kuza kubakho indimbane ka-travelers ngalo isango. Ukuba Dimitrov kokuba kugqitywe ukuba balwe, nayo ayikwazi zithe kakhulu confusing.
  
  
  A ezikufutshane magazine-shop ikhangelwe yakhe ngaphandle, kodwa Dimitrov akusebenzi khange apho. Ngoko yayo, waya okwangoku exchange window. Wakhe nkqu behla ukuya kwi-cell iziqephu, luggage kwaye wabuza. Dimitrov ikhangeleka kuba ilahlekile!
  
  
  Kokuba nje intliziyo yembombo akuba uqaphele kuye.
  
  
  Waba isihloko kuba abantu ke igumbi nge briefcase phantsi ingalo yakhe. Yena asikwazanga kundibona. A ngwevu moustache itshintshe i-ego ke imbonakalo yayo yonke. Kwaba kancinci into ejika imbonakalo ingaqondakali, kodwa lowo asikwazanga kufumana ixesha kuba ngcono omnye.
  
  
  Dimitrov ingenile bathroom kwaye ucango slammed kuyivala emva kwakhe. Ngethemba, ngasese akusebenzi khange overflowing.
  
  
  I-Luger pulled yakhe ngaphandle xa ke wavula ucango.
  
  
  Ngaphakathi, wayeneminyaka nje malunga ukuhlamba izandla zakhe kwi-sink opposite i-small igumbi. Wakhangela jikelele kwaye wayevuya ukubona ukuba kwakungekho namnye ongomnye egumbini.
  
  
  . Dimitrov wajonga kwi-jonga kwaye wabona wam kubonisa kwi-nen. Ego ke ubuso waba ngwevu luloyiko.
  
  
  Waguqukela ukuba ubuso kum, ufikelele kwi yakhe jacket, kwaye intliziyo. Waba desperately ukuzama ukufumana yakhe gun ngaphandle. Yena pulled i-phinda-phinda kwi luger kwaye weva a osibekeleyo cofa.
  
  
  Yena glanced kwi-gun. Yakhe, wayesazi ukuba ikhamera waba ifakiwe. Oko nje misfired - a faulty icartridge, into kuphela kwenzeka kanye jikelele a million phinda-phinda. Yena sathi i-ejector kunye yakhe bloody ikwicala.
  
  
  Kodwa lalingekho ixesha. Dimitrov pulled ngaphandle enkulu parabellum mauser kwaye aimed ngayo ngenyameko ngexesha lam axis powers. Wahlala phantsi lowly.
  
  
  Oko yehobe ukuba uphahla floor. I-gawk betha i-tile elandelayo yam intloko kwaye ricocheted jikelele igumbi njengoko Hugo makube umgca kulo isandla sam. Waguqukela abruptly ukuba Dimitrov kwaye yamiselwa i-stiletto. Oko slammed kwi-Ego ke ophezulu thigh.
  
  
  Bendithembe kuba torso, kodwa ndiyacinga ukuba mna ke lucky ukuba ingaba betha into phantsi onikiweyo iimeko. Dimitrov screamed njengoko stiletto betha yakhe ego, kwaye ego mauser bawa floor. Yena pulled ngaphandle elide knife kwaye ufikelele kuba wakhe wolahleko pistol.
  
  
  Ngaxeshanye, a engalunganga icartridge ukususela Luger kokuba baphoselwe yakhe ngaphandle, kwaye clattered ukuba floor. Yena aimed e Dimitrov ngendlela efanayo yena aimed ngomhla Mauser. Njengoko abe ufikelele kuba kubhaliwe, wajonga phezulu kwaye wabona okokuba lowo asikwazanga kuma nethuba.
  
  
  Yena wavusa ezandleni zakhe kwaye backed kude gun. Ndibona intetho yam, lowo ngesiquphe wathetha phezulu. "Zonke ekunene, Umnu Carter. Ngaba anayithathela uphumelele. Ndiyanikela yona."
  
  
  Mna onayo ukuze iinyawo zam, kwaye lowo onayo phezulu, kakhulu. Sasivuya emi kuwo igumbi ukusuka ngamnye enye, amehlo ethu idityanisiwe. Yam yasekhohlo eqale ukuba kwenzakalisa ngokoyikekayo.
  
  
  "Wena wenza impazamo enkulu, Dimitrov," ndathi. "Wena wabanyula' AX ' ukuba humiliate kuthi."
  
  
  "Mna imfuneko ukuba abe nikezelwa amapolisa," wathi. "Ndanikela phezulu..." Wathi chu lowered ezandleni zakhe, ngoko ke ngesiquphe ufikelele phezulu kwi ngomzuzu, kwaye ncinci kakhulu Derringer wabonakala esandleni sakhe.
  
  
  Yena pulled i-phinda-phinda le Luger, kwaye ngeli lixa i gun waya ngaphandle. Gawking ibambe Dimitrov nje ngaphezu entliziyweni, kwaye threw i-ego umva. Ego amehlo stared e kum libanzi-eyed okwethutyana, kwaye wathi frantically sathi i towel oololiwe elandelayo kuye. Njengoko yena wehla, i-cloth towel flew ngaphandle dispenser na ixesha elide ikhasi ukuba isiqingatha igqunywe yakhe motionless umzimba.
  
  
  "Yakho Kremlin abaphathi ezimayini babe yokucinga ngayo ixesha elizayo ziza kutsho nge-grand isicwangciso," yena wathi, trupu.
  
  
  Luger slid ngayo emva kwi yayo holster. Hugo waba nje putting ngayo emva yayo scabbard xa isibini amapolisa burst ngokusebenzisa ucango, guns ngokulinganayo!. Baya wajonga e Dimitrov kwaye kwangoko e kum nge grim intetho.
  
  
  "Qué pasa aqui?" omnye wabo sakhwaza.
  
  
  Wakhe emu yabonisa yayo ID ikhadi. "Unxulumano lwefowuni kwentloko ukhuseleko amapolisa," ndathi. "Umxelele em ukuba zonke i-Russian conspirators zithe apprehended."
  
  
  "Wena, Senor Carter," indoda leyo yathi.
  
  
  Waphuma phandle ngokusebenzisa amagumbi kwaye wenza indlela yakhe nge-indimbane komhlaba travelers elikufutshane isibali apho lowo ayikwazi umnxeba yakhe. Yayo engqondweni ke iliso, mna memorized indawo phantsi komhlaba KGB headquarters, i-bizarre laboratory apho fantastic name waba ihlole kwi oluntu ethiopia pig - ngomhla we-kwam. Hawkeye uza ufuna ukusa kukho ukuba relieve i-CIA umntu kwaye kuxelela amapolisa into eyenzekileyo. Wayeza zithe ukuqinisekisa ukuba cinezela kokuba kusini na ibali ngokuchanekileyo.
  
  
  Yena onayo ifowuni inani ukusuka iarhente ke ticket clerk, kodwa umisiwe okwethutyana phambi kokucofa amanani inani. Andiyenzanga njenge missions ukuba iphele iqonga performances. Akuyi kuba ngaphezulu ukhuseleko iintlanganiso, kwaye ndiya kuba ukuya kuxelela wam ibali ezininzi abantu. Akunyanzelekanga ukuba kufuneka oko kunjalo ngoku. Mna luyafuneka i-ngokuhlwa nge kubekho inkqubela njenge Tanya Savich. Mna ke haunted yi-emehlweni yakhe lifeless umzimba, uzole beautiful ekufeni. KGB okanye hayi, wayengomnye ezikhethekileyo.
  
  
  Wathabatha a nzulu impefumlo kwaye vumelani oko ngaphandle chu. Kulungile, mhlawumbi ukuba mna ke lucky, apho kuya kuba omnye brunette kunye nzulu blue amehlo kwaye bemvelo purring ilizwi. Kwaye mhlawumbi yena wouldn ukuba zithe i-utshaba iarhente, kwaye mna wouldn khange kuba kokuba ukubulala yakhe. Kwaba into owayegcine kum kokudlula elandelayo kwiiveki ezimbalwa ka-bureaucratic hassle.
  
  
  Yena picks kuya phezulu kwaye dials Hawke ke inani.
  
  
  Intshukumo
  
  
  "SIZA UKUBANGCWABA WENA!"
  
  
  I-communist threat ayizange seemed ngoko ke lokwenene! Kwakamsinyane kokuba ' AX ' yabelwe Killmaster yakhe entsha umsebenzi kunokuba umyalezo weza evela kwabo-baba threatening ukuba wabe eyingozi ukuvuthuzela yamazwe ngamazwe kwempembelelo yomoya amazwe Baseamerika.
  
  
  Kwaba ngokuqinisekileyo umsebenzi kuba Isikhewu Carter - i-deadliest yakhe career. Killmaster waba destined ukudlala indima engundoqo kwi-kukho uzibeke, intloko 'AX'. Yintoni baye ntoni kuye? Baye, kakhulu, ngenene ukwenza u - ' ax ' uninzi exabisekileyo iarhente ngokuchasene kakhulu imikhosi waba wafunga ukukhusela? Oko akusebenzi khange kube Isikhewu wawa phantsi iimboniselo zabucala a bemvelo Russian idwaalkraal okokuba waqalisa ukuqonda njani ego waba kusetyenziswa. Kodwa kwaba sele kakhulu emva kwexesha? Ingaba ego evakalayo sele belong kwi-KGB?
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Iyure ka-Ingcuka
  
  
  iguqulelwe ngokuthi Lev Shklovsky kuvimba wolwazi yakhe unyana wolahleko Anton
  
  
  Lesihloko: Iyure Ka-Ingcuka
  
  
  Wokuqala isahluko
  
  
  A ngaphambili jet thundered elidlulileyo kum, sweeping ezindleleni kwi-phambili kum.
  
  
  Uqalekisiwe lowo pilot kwaye zonke egos yakhe ancestors njengoko yena ophethulweyo i uboniso ndlela ivili yakhe Citroen nabo bonke bakhe babe. Oko nako ukusindisa ukuba phulo. Ezindleleni waba nto ngaphezu a nzulu ekuthengelwa kuyo umzila ngokuchasene entabeni eludongeni, kwaye centuries-ubudala ditches igcine phezulu nje njenge qinisa kwi ibhityile tires wam 11cv. Nayo ayikwazi kuphela hamba enye indlela, kwaye kwakukho ruts ngaloo icala. Enikwe boulders ngasekunene kwaye nzulu chasm ekhohlo, oku kwaba kanjalo into elungileyo. I-mnyama, ibhityile ihlathi enveloped kwam ngomhla sparse, zayo kuphela, kwaye nangona mna ayikwazi kufumana ezifihliweyo ngayo ukusuka ngaphambili phantsi inky omnyama amagqabi, isithsaba izakuba zithe a Pyrrhic victory. Mna ke ekubeni chased nge regiment ka-Yugoslav abaphathi, kwaye Uthixo uyayazi ukuba zingaphi jikelele kwabo kolona kweentaba ukuba arhangqe kum.
  
  
  I-Citroen collided kunye enkulu kolwalwa kwi ezindleleni kwaye threw kum emva ngokuchasene eludongeni. Xa imoto wawa kwakhona, bubonke i-exhaust umbhobho weza ngaphandle. I-umphakathi wazaliswa luvuyo exhaust fumes. I-screws kwaye nuts weza ngaphandle ngokukhawuleza, kwaye kuphela ithuba ndithethe waba lokuqhuba. Wakhangela phezulu ngokusebenzisa shattered isiphumosomfanekiso. I-jet ngaphambili kwakukho flying obliquely. I-ego corps shone kwi-moonlight kwaye waba ukumenyezela silhouette njengokuba kubhaliwe wehla ukuya ngqo enye ngeendleko kum.
  
  
  Andiqondi ukuba yena ayikwazi kufumana bafudukela kuba ngaphezu imizuzwana embalwa. Endleleni, hers kufuneka zithe abafileyo elide eyadlulayo. Mna nento yokuba sele besilwa ngaphandle wam pursuers kuba phantse yure, kwaye kuphela nto mna nento yokuba zilawulwe ukwenza waba confuse wam uhlengahlengiso. Mna wahamba ngokusebenzisa onke amaxabiso icala iindlela, kwaye indlela babe narrowed made kum ukoyika ukuba babeya utyibiliko kwi kwanti. Ndaba akukho apho unye mna ke, ngaphandle kokuba kwi steep cliff kwenye indawo kwi-Dinaric Alps. Apho kufuneka zithe a ngendawo yokuhlala kwi-valleys, kodwa zonke ndabona waba umkhosi, bullets, kwaye ukuba liechtenstein kwinqwelo moya. Ekhoyo imo izinto, oku kuya kuba iitshati wam ukunikezelwa, kwaye ' AX ' babe kuphulukana nayo Iarhente N3, kodwa mna kanjalo akhange na zilityelwe ukuba oku sele yenzekile ukuba NI kwaye N2, iminyaka emininzi edlulileyo kwi-ezhlukileyo.
  
  
  A ngaphambili jet weza greet kum nge inceba esifutshane. Yena drove ngokukhawuleza njengoko yena ayikwazi kwi-kolawulo Ego Umlilo. Endala 11cv waba ukungcangcazela horribly. I-Citroen 11cv waba kuwo ukususela 1938 kwi-1954, kwaye ukususela indlela oko reacted, mna ke pretty ngokuqinisekileyo ndaba i-ego prototype. I-headlights kwi protruding xboardcomment zange isebenza, ngoko ke ndandingasakwazi zibalisa njani ngokukhawuleza ndandisele lakho, oko. Ngelixa umncinci, kwaba kunokwenzeka ukufumana kwi-igesi. Andiyenzanga ukuba izakuba ngokwaneleyo, kodwa kwaba kuphela ithuba ndithethe kunye ukuze approaching icacile ukuba dived kwi umlilo yayo volleys.
  
  
  I-Citroen waba ukungcangcazela kwi-protest, kwaye kugquma ye-exhaust made enjalo lwezempilo, ukuba ndandingasakwazi nkqu liveni iingcinga. Umoya yavuthuza nge-vula isiphumosomfanekiso, uqina wam iindlebe kunye nokuqinisekisa wam iinwele curl jikelele kobuso bam. I-icacile kwaba ngoku ke vala ukuba bendinenxaki, impression ukuba ego ingaba swallow phezulu emoyeni intake.
  
  
  Wakhe taunting icinezelwe nabo bonke yakhe babe. Umatshini gun caliber .50 shooting bursts ukusuka ngaphambili ke aso. Ezindleleni kwi-phambili kum waphula, kwaye car waba ngameva imvula jikelele amatye kwaye clods ka-nzima emhlabeni. Imoto bounced kwaye dodged i-bullets, kwaye yi-sudden ukukhutshwa steam, wayesazi kokuba betha i radiator. Boiling water hissed phezulu kwaye wabaleka phantsi kobuso bam kwi-ngamafu scorching steam. Yena amanyathelo kwi-igesi ne-picks isantya kwakhona. A gust omoya, njengoko hunter flew elidlulileyo kum ngonaphakade, kwabakho abafileyo cwaka ukuba phantse rhoqo ngolu hlobo lulandelayo uhlaselo. Yena listened kweyakhe breathing chu esiza ngaphandle jikelele yakhe lungs. Yethutyana postponement.
  
  
  Kodwa F-86 waba sele ukuguqula kwakhona kuba omnye attack, kwaye wayesazi ukuba pilot ingaba betha kum ngokukhawuleza okanye emva koko. Ewe, F-86, Sabre. I-Yugoslavs kokuba kwabo ukongeza 150 F-84s. Ndicinga ukuba yintoni kwenzakalisa mna inkoliso yaba sisazi ukuba Uncle Sam ke ivoti-ivoti izipho ingaba ukundibulala. I-Yugoslavs sebenzisa Sabre ekulweni partisans kwi-narrow gorges, ngenxa yokuba supersonic F-X4 kwaye MIG-2I bamele ukuhamba ngokukhawuleza kakhulu kuba ngolo ubukhulu. I-Saber kokuba rhoqo ukuba eyona ngaphambili, kodwa zezulu superiority asikwazanga mba apha, hayi ngokuchasene ubudala Citroen.
  
  
  Web isizathu waba aphile kwakhona waba kuba ndandisazi into malunga ego ka-umatshini guns, efana umda kwi-inani umjikelo we kwi-iimagazini ukuba izakuba emptied emva amathathu imizuzwana ka-eqhubekayo firing. Pilots bafundiswa ukuba shoot kwi-bursts omnye ezimbini imizuzwana. Kodwa ngenxa Sabre ke poise, kukho ezine caliber umatshini guns .50 drown kwi-nose ngenxa recoil. Ngoko ke kukho tendency ukuba shoot kwi-phambili ekujoliswe kuwo. Ngoko ke Slavic pilot esifutshane apho wayeza zithe ukuba lowo hadn khange taunted wakhe waza wafudukela ngexesha elinye isantya. Enkosi yam ulwazi yelenqe elifutshane bursts kwaye nose diving, kuya nokumelana ezine consecutive olubulalayo, kodwa mna doubted izakuba umsebenzi de ferret wabaleka ngaphandle ipetroli / amafutha kunye pilot waba banyanzeleka ukuba abuye.
  
  
  Ndajika ke ukufumana izichazi, kwaye ubusuku isithunzi imithi wawa kwi kum. I-Sabre waba hovering emva kwam, ilinde kum ukuba aphume kwi-ngqo yolulela of road ukubetha kuyo. Mna leaned phezu uboniso ndlela ivili kwaye waziva sweat drench kobuso bam, bazalwana emva muscles tensing njengoko ukuba babe nento yokuba waziva ifuthe bullets. Ukuba le projekthi kugqitywe ukuba uzama balance attack, bazalwana uqikelelo amandla uvimba ingaba zithotywe malunga nesiqingatha. Citroen ngokulula asikwazanga kufumana isantya ukwenza phezulu kuba ukuba umahluko.
  
  
  Ezindleleni wound ngokusebenzisa eziliqela bukhali ajongise. I-injini coughed, zinokuphathwa ukusuka nokungabikho amanzi, kwaye slowed njengoko wayengomnye banyanzeleka emva phezulu induli. Yena ayikwazanga ukufumana phandle kwaye iqhube ngokukhawuleza, okanye ke uzakeyu desperately. Mna ke halfway apho, ukuzama ukwenza enye yokugqibela phulo.
  
  
  Shooting waqala kwenye indawo kufutshane bushes. Bullets drilled ngokusebenzisa icala Citroen, kwaye bendiphantsi sprayed kunye shards ka-glass ukusuka kwicala windows, apho tore i-coating ukuba shreds. Abaphathi lined ezindleleni kunye deadly oluzenzekelayo rifles. Ukuhamba-hamba jikelele car izakuba ukuba benze suicide. Yena leaned kwi-nzulu, phantsi rim ye-narrow isiphumosomfanekiso, njengoko umjikelo olandelayo ka-gunfire rocked imoto. Ukususela ngoku kwi, i-ekuthengelwa kuyo ingoma kufuneka kwenziwe zonke ulawulo.
  
  
  Ezindleleni waba reeling kwi-elihle moonlight. Ukususela wam indawo, ndandingasakwazi umxelele indlela ende ezindleleni ingaba ngxi kuba cacisa, kodwa ndaba ezibuhlungu ndinovelwano ukuba izakuba ixesha elide ngokwaneleyo kuba Sabre ukuba attack kwakhona. Ngaphezulu ingongoma rang ngaphandle kwi-emithini, uzole asasazwa, ibonisa ukuba eyona umzimba abaphathi engafikanga kanti ke wafika. Hayi ukuba mattered kakhulu: mna ke trapped, akukho mcimbi njani wajonga e kuyo.
  
  
  Sergei filtered ngokusebenzisa imithi kwaye ufikelele hood kwaye kophahla. Yena weva distant isandi a ngaphambili jet njengokuba kubhaliwe approached. Kwi-shattered rearview jonga, yena ibambe a glimpse i approaching kwinqwelo moya. Umfanekiso wazaliswa jonga, kwaye crossfire raged phezu kwentloko yam. Yena balingwe ukuqikelela umgama kwakhona, oku ixesha yokuxhomekeka kumanzi kakhulu ngomhla wakhe nomfanekiso ngqondweni, kwaye itshintshe yakhe yangaphambili tactic, ngaphaya koko, intsholongwane ppp de yokugqibela mzuzu, ngoko ke revving phezulu kwakhona. Citroen yaba stubborn Frenchman. Yena wala ukunika phezulu. Yena lunged phambili kunye umkhosi ndandicinga abe nento yokuba kusetyenziswa ixesha elide eyadlulayo.
  
  
  Kodwa ukuba akusebenzi khange ngokwaneleyo. Eli xesha, pilot compensated kuba nose roll njengoko ngokuchanekileyo kangangoko kunokwenzeka, kwaye steel-jacketed bullets tore i-Citroen ukususela stern ukuba radiator grille. I uboniso ndlela ivili intliziyo yakhe ngasekunene, perpendicular kwi-ingoma, ngoko ke ukuba uninzi olubulalayo baba umlimi ngamnye abe nekopi yi-phantse nkqo umzimba car. Kodwa instrument yolawulo waba hopelessly kutshatyalaliswa, kwaye kanjalo kukho into onayo phantsi hood. Flames crawled kuwo floorboards. Emlilweni waba zinokuphathwa, kwaye ingqinqwa, oily zelifu ka-umsi enveloped kum. Citroen waba nokufa. I-tires baba torn ukuba shreds, kwaye ipetroli / amafutha tank waba leaking. Ngaphambili axle ekhohlo bounced ngaphandle, kwaye yonke into ngezantsi waba torn ukuba shreds.
  
  
  I-rims ngaphandle tires slid noku irekhodi. Ndandingasakwazi drive simemo kwakhona. Kwakukho izinto ezininzi igazi isebenza phantsi kwamaphiko cheek, kodwa ndandingasakwazi zibalisa njani kakubi wayengomnye kwenzakalisa. Imoto kwaba ngoku rolling phantsi scythe, i-torn kukutshisa ekhwaza kwi-mad kwaye eyimfama nomsindo, kwaye chu waqalisa kuwa kube sekupheleni induli kwi ravine.
  
  
  Yena clung desperately kwi-sokugweba, biting yakhe lip kwi-blinding intlungu yakhe burns. I-Citroen jolted violently kwaye threw kum violently kwelinye icala. A nzima qala betha yakhe kwi ucango kwaye swung vula. Luckily, i-11cv sele roosters kwi-emva, ngoko ke ucango swings vula komoya. Yaba kuphela nto egciniweyo ubomi bam. Olandelayo nto ndandisazi, ndibe nento yokuba fallen ngaphandle kwaye waba rolling phantsi ekunene road, silithi ezindleleni ukugcina ekuweni ngaphandle esiphelweni, apho wayeneminyaka elishumi cm kude kum.
  
  
  Imoto skidded noku edge, smashing kwi amatye, bushes, kwaye imithi, rolling emva kwaye phambili kunye nokuqinisekisa yayo indlela ezantsi kwe nzulu ravine. Xa kokuba ufikelele umzantsi rocky ngaphezulu, kuya exploded kulo ulwandle ka-red flames.
  
  
  Mna staggered ngaphandle kwi bushes, wiping igazi ukusuka wam torn fihla, kwaye ubomi bam twisted kunye shock kwaye sickening nausea. I-isibhakabhaka waguqukela red ngokusebenzisa itshisa umzimba Citroen ngezantsi. Mna kwafuneka hurry. Kwaye ukuba mna hadn ukuba sele kakhulu olukhawulezayo, ndinqwenela kokuba amakhulu abaphathi jikelele kum, attracted yi-car comment. Kodwa ndaba ukumisa kuba omnye ngomzuzu ukuba babambisa impefumlo yam... wathi crawled kwi ngokusebenzisa bushes.
  
  
  Bam abancinane igesi ibhombu ye waba ngxi taped yam leg, nangona wena wouldn khange silindele i-liechtenstein nto ukwenza okuninzi okulungileyo kwi ngolo vula isithuba. Wam razor-bukhali stiletto bebe ngokulinganayo! ukusuka yayo ego scabbard ke ngoku kwi-esandleni sam. Yena bebe emptied ngomoya wakhe Luger xa oko waphula ngokusebenzisa checkpoint umntla mpuma ye Metkovich, kwaye ngoku gun mbambano, phakathi itshisa omntu 11cv. Kodwa ke asikwazanga yenza umahluko kakhulu. U - ' ax ' lonke arsenal ka-zesintu izakuba useless ukuba abaphathi uqaphele kum ngoku. Ih waba kakhulu kakhulu ukuba balwe kunye.
  
  
  Metkovich kwakunjalo ekuqalekeni wam uloyiko lwasebusuku. Phambi kokuba oko, yonke into waba ke smoothly. Yena wafika kwi-Eyugoslavia kwi-i-Italian trawler, kwaye kwangoko swam ukuya elunxwemeni. Metkovic waba okuthile inland, entsha kwezolimo town kwenye indawo kwi-foothills ye-Dinaric Alps, a yolulela ukuba zahlukane i-Dalmatian coast ukusuka Sasebosnia naseherzegovina. Kwi-Metkovich, i-qhagamshelana umntu zaziswe kum nge amaxwebhu, impahla, imoto. Naye umntu waba icimile gurmukhi angeliso expressionless ubuso, nangona mna imali ukuba unayo uza ukutshintsha ngokukhawuleza njengokuba yena ufumana phandle into eyenzekileyo kwi-ego ye-famous Citroen. Wam amaxwebhu wajonga okulungileyo, kodwa umsebenzi wam boots fit na circus flo ke slippers, kwaye wam trousers, sweater, kwaye ingqinqwa ulwaleko jacket fit kum njengoko ziqinile njengokuba corset jikelele whale ke ribs.
  
  
  Amaxwebhu ingaba osisigxina kananjalo ekubeni kwaphuhliswa, nangona babe wajonga iselwa esemthethweni, wena asikwazanga nkqu okokuba ukhuseleko ngeposi kwi-checkpoint. Ndaba ekulweni indlela yam nge-cornfield komnye ezindleleni, kwaye ukususela oko mzuzu kwi mna ke kwi-qhuba. Nangona kunjalo, i-abaphathi asikwazanga kuncama. Mna ayethembe babe nento yokuba ukuba mna ndifile xa babona car explode, kodwa mna akusebenzi khange ngoko ke lucky. Yena ayikwazi sele bona approaching lanterns, kwaye amaxesha ngamaxesha yena ayikwazi kuva usajini shouting na ukukhangela indlela. Oko basenokuba wathi okokuba waye kwakhona kwi-qhuba.
  
  
  Zizilo zehlathi waba icimile ngaphandle kuba intsingiselo rustle ka abaphathi kunye occasional barking ka-izinja.
  
  
  Ndandisazi ukuba ndiza kamsinya kuba ungena a sparsely vegetated indawo, ngenxa yokuba forests apha baba idla akukho ngaphezu ezimbalwa isikwere km ukususela lonke territory ye-hotel waba kakhulu emhlabeni owomileyo. Kodwa sebumnyameni, zizilo zehlathi ngxi wanika impression a enkulu vault. Kwabonakala ukukhula endlessly kwi-small slopes kwaye valleys overgrown kunye gnarled ubudala oaks. Imithi wathabatha kwi grotesque iimilo njengoko kufuneka ukufumana indlela phantsi lakhula kwam, kodwa kwakusekho akukho ezindleleni.
  
  
  Ndaba ukuya downstairs. Ezindleleni wazaliswa luvuyo abaphathi, kwaye ukubonelelwa ih amaqela baba rushing ngokusebenzisa iinduli kwelinye icala. Kwakungekho oyikhethileyo kodwa ukuya ezantsi. Kodwa mountainside zihleli, njengoko ukuba ukuhlekisa kum ngonaphakade, kakhulu steep, kakhulu slippery, kwaye kakhulu wazala kunokuzama.
  
  
  Waba exhausted, kwaye intlungu ukusuka yakhe nokonzakala kwabo kwaba unbearable. Kwakunzima ukuba ndikwazi ukuphefumla kakuhle. Yena lumisiwe kwi ridge. Ngesiquphe, lowo weva osibekeleyo gurgling amanzi. Ndandisazi kwaba esiza ukusuka kwenye indawo kwi-phambili kum, nangona kuphela into ndinga bona ke narrow depression ukuba waba chu climbing phezulu aamatye kwaye overgrown kwi induli. Ukuba kubekho amanzi, waba ukuba ibe river: isandi waba nomdla kakhulu kuba umphunga. Kwaye river ukuqwalasela okuthethwayo i-nkqu nzulu intlambo ukuba ngoku mhlawumbi sika ngokusebenzisa entabeni meadow yam ekhohlo. Oku ukuqwalasela okuthethwayo kuba kum okokuba ithambeka ange kolwalwa kwi, ubuncinane, isibini ngesine amacala, ngoko ke ndandingasakwazi yiya naphi na kodwa kwi izikhali ka abaphathi kunye ih izinja.
  
  
  Ngoku yena ayikwazi kanjalo kuva izinja barking. Baye baziswa izinja, mhlawumbi kuthatyathwa umda abalindi. Yena slid phantsi ithambeka, crossed encinane depression, kwaye clawed bakhe indlela yokugqibela umgama wenkcochoyi. Isandi ye-izinja emva kwam lukhule louder. Indlela egameni likayesu baye balandela wam umzila? Kokuba nolwazi elungileyo uluvo ivumba..
  
  
  Wokugqibela okanye waba kakhulu steep kwaye igqunywe kunye enkulu boulders. Lukayise gripped yakhe burned izandla tightly baza besuka ngaphezu keels. Ngoko wathabatha a bukhali ngqo jika kwaye stumbled noku igophe ye-ledge. Omnye ngomzuzu, isandi amanzi isantya, i-ibhityile pile poked phezulu kwaye disappeared kwakhona. Mna waphuma nge-the edge zizilo zehlathi kwaye, njengokuba mna kulindeleke, ufikelele cliff ukuba kuzisikela ngaphandle yam yokugqibela yokuphepha route. Kwaba phantse nkqo kwaye slippery, kwaye sloped phantsi kwi ravine ukuba kwakunjalo ngoko ke onzulu ukuba kuphela isandi kwamanzi ngezantsi kwam khona oko kwaba ilinde kum xa mna ngonaphakade ufikelele ezantsi kwayo.
  
  
  Vibrating ukususela throbbing intlungu yakhe axis powers kwaye iintloko, wema kulo despair, ujonge omabini iindlela ngomhla ravine. Inyanga zaphuma ukususela emva amafu kwaye shone kwi epheleleyo umkhosi kwakhona. Embalwa meters yam ilungelo kwaye elinye inani meters ngezantsi kwayo, ndabona ruins a Roman aqueduct. Phantse zonke ukuba washiyeka ka-yayiyeyona umqolo ilitye arches, njenge piles, ukuba yenyuka ngasentla a umqolo inyengane amazinyo kwaye fibrous izityalo. Bekuya kuba njengaye crossing Niagara Ziphantsi kwi worn-ngaphandle tightrope, oko kuyenza kum i-namanani ekujoliswe kuyo kuba abaphathi. Ukuba, kunjalo, mna unako ukufumana phantsi apho liphila ukuzama.
  
  
  Bending phezu kwabo, abe wabaleka ukuya edge, ukucinezela yakhe yasekhohlo ukuba umzimba wakhe ukuze counteract i-bukhali intlungu. Ndandimangalisiwe ukuba ndibe nento yokuba alaphukanga yakhe ribs okanye nje torn a muscle xa mna rolled jikelele car. Kokuba phantse ufikelele candid incopho ngaphezu aqueduct akuba evile shaggy kufutshane nam. Yena leaned phambili kuhambo lwakhe stomach kwaye icinezelwe ngokwakhe emhlabeni, ethabatha ukukhanya breaths ngonyana wakhe vula umlomo.
  
  
  Isibini approached nam isigaba sentetha umdla, unaware ukuba ndandisele vala ngokwaneleyo ukuba beve ih ke thambileyo uthetho olusezantsi. Baya bamthwala isiczech M61 submachine guns. Amadoda wathabatha kungentsuku amanyathelo kwaye bema, nervous kwaye akukho ukuthandabuza wishing baba kwenye indawo okanye busuku. Baya ukuba mde kakhulu ngomhla othile ops nokususa. Waba nicinge ukuba abe ubukele kwabo ngaphandle owenza nawuphi na lwezempilo.
  
  
  Ngaphandle ilizwi, lowo crawled bangena nzulu umthunzi waya lean ngokuchasene umthi. Baya approached kum, abasakhulayo umntu leaning phambili ngocoselelo, njengoko ukuba ukuzama pierce ubumnyama kunye amehlo akhe. Hers waba ngokupheleleyo nangona kunjalo, kwaye lowo asikwazanga kundibona ade abe phantse inyathelwe kwi iinyawo zam. Ngoko abe ufikelele ngomgca yakhe ikwicala, sathi ego ke chin, kwaye jerked kwentloko yakhe emva. Abayo isandla sakho sokunene, lowo icinezelwe i-stiletto ukuba Ego ke, throat.
  
  
  I-soldier wenza gurgling isandi wawa, igazi spilling phezu kwakhe ego tunic. Wakhe umzimba waguqukela ngakulo indoda yesibini phambi kokuba ayikwazi jikelele injongo yakhe M61, kwaye waphela phezulu ngomhla we-Nen, ngexesha yakhe threw a knife e kuye. Yena instinctively umkile, ebangela lwakhe kwabafileyo comrade ukuba kuwa phakathi kwethu grazing ego kunye barrel yakhe rifle. Kwabakho isandi ka-cloth tearing, a suppressed isiqalekiso, kwaye kwangoko wam knife betha ekujoliswe kuyo phantsi sternum, kwi-ego ka-putting a dollar. Yena sobbed softly bawa emhlabeni elandelayo yakhe companion.
  
  
  Wakhe wacinga waba ukuthatha ih isixhobo kunye yakhe, kodwa ke kugqitywe ukuba shiya ego kule ndawo. Bekuya kuba mnandi ukuba ingaba submachine guns, kodwa ukuba ih wabona lencwadi ithi ke phezulu, oko kuyenza kum nangakumbi ukudinwa, kwaye oqhuba ih ingaba mhlawumbi nihamba phantsi wam descent ukuba aqueduct. Yena wabaleka ukuya wendawo ravine kwaye wajonga phantsi. I-canal kanye waqhubeka kuyo induli kwi mna ngoku ukuma, kodwa kwiminyaka edlulileyo kuya kuba sele clogged, kusenokwenzeka ukuba ngenxa enkulu landslide. Yena ayikwazanga kanti ukwenza ngaphandle umhlambi umhlaba apho kuya eyenzekileyo, okanye bukhali i-engile phakathi ezahlukeneyo umaleko ukuba kubeka ngomhla ngasentla aqueduct. Njengoko steep njengoko oku ithambeka waba, kwaba bhetele kunokuba perpendicular iindonga kwi kumacala omabini.
  
  
  Njengoko ngokukhawuleza njengoko yena ayikwazi, yena wehla i-ezinobungozi ithambeka, clinging ukuba amatye kwaye silithi e izityalo kunye saplings ukugcina ekuweni. Nangona wam iinzame, a landslide kolona le kukhulula amatye kwaye udaka, kwaye mna tasted ke ekupheleni aqueduct. Okwethutyana, ndandicinga ukuba nento yokuba alaphukanga wam ankle, kodwa yena igcine wam alenka njengoko hers onayo phezulu kwaye ngenyameko slid jikelele limestone ledge. I-aqueduct crisscrossed i ngaphezulu nge yamandulo ruins ukuba ayikwazi crumble ngaphantsi kum nangaliphi na kanye.
  
  
  Waqalisa ekhasa jikelele kwi kuyo yonke fours. Mna kokuba ukhethe indlela yam ngenyameko. Bendisele ishumi meters ozayo ka-isigebenga inkxaso pillar xa eliphezulu-wamisa scream rang baphume induli ngaphezu kwam. Abafileyo abaphathi baba zifunyenweyo. Yena ayikwazi kuva kwabo uyasebenza ngokusebenzisa bushes kwaye fallen amagqabi, kwaye kwangoko ngakumbi screams. Waguqukela kwaye wabona abaphathi emi ngomhla wendawo ravine. Zonke ih M61s waqala firing ngaxeshanye... Bits ka-inyengane, shards ka-uhlobo oluthile lwelitye elinkumnkum, kwaye izityalo rained phantsi kwi nam torrential imvula. Mna icinezelwe ngokwam ngokuchasene amatye, i-abancinane ngendawo yokuhlala mna ayikwazi kufumana, kwaye ngoku ndiza crawling emva, andiyazi apho ndihamba. Wam ballet slippers slipped, ebangela chunks ye-collapsed aqueduct kuza ngaphandle. A isixeko bullets kwaye ricocheting shrapnel swept elidlulileyo kum na xrayswarm ka-nomsindo iinyosi. Eziliqela abantu slid phantsi ithambeka. U-fighters lumisiwe ekuqaleni ledge kwaye baqalisa firing ngomsebenzi wabo submachine guns. Mna clung desperately ukuba amatye, bazalwana folding dollar pounding ngokuchasene wam ribs.
  
  
  I-shooting njengoko lumisiwe ngokukhawuleza njengokuba kubhaliwe kokuba iqalile. Hers kubeka motionless. Odin jikelele amadoda amabini waqala laughing, beqhekeza cwaka, kwaye ngoko bafuna ukuba umtsibele kwi kum. Yena zifakiwe omtsha magazine egumbini lakhe submachine gun. Wam knife waba slick kunye igazi. Yena ngokuthula wiped kwayo ngomhla wakhe pant leg kwaye igcine ngayo tighter esandleni sakhe, ilinde ego ukuba indlela. Mariya, weva umntu kuza licking phezulu ukugqiba kwam ngaphandle. Hers zihleli motionless. Wam kuphela ithuba waba ukuba wayeza kuba overconfident emva yakhe jika kunye umatshini gun. Sebumnyameni, kwakunzima ukuba umxelele ukuba yena uphilile na okanye hayi, kwaye waye ukubala kwi kwinto ka-surprise.
  
  
  Waba ngoku halfway ukuya apho hers kubeka. I-M61 ke ego magazine waba pushed phambili, kwaye swayed ngocoselelo njengoko wahamba. Ego ke amehlo wandered nervously kwaye fearfully, kwaye lowo ndalinda wada waba isiqingatha umkile, ngoko ke jumped phezulu kwaye dropped the stiletto.
  
  
  I-overhead phoselani kwaba nzima kwaye okulungileyo, kwaye ukungasebenzi disappeared kwi soldier ke, ekhohlo axis powers. Umzimba wam tensed, ndasuka ndoyika ukuba abe uya kuwa ngaphandle i-aqueduct phambi ndinga ukufikelela kuye. Ego sathi kuyo zize zilawulwe ukuba tsala ngaphandle knife nje phambi kokuba kuqaliswe ukuba kuwa. Rob zombie zaphuma coca. Waguqukela kwaye wajonga e kum elubala. Jonga ka-bewilderment kwaye kwenzakalisa wabonakala kwi-Ego ke amehlo, ngoko a osibekeleyo-boolean njengoko umatshini guns evuliweyo phezulu kwakhona.
  
  
  Wakhe ego umzimba yayo isetyenziswa njenge shield. I-bullets betha i-emu kwi-emva kwaye washukuma kuyo njenge rag doll. Yena balingwe ukuba glide ngayo phantsi aqueduct, kodwa kwakungenakwenzeka ukuba bagcine yakhe ego kwi khangela kwaye bayigcine yakhe ukulingana ngexesha elinye. Gawk onayo ibambe wam jacket, kwaye ndeva a searing intlungu njengokuba kubhaliwe seared wam icala. Wam fingers ezilahlekileyo zabo gripgenericname. I-soldier rolled ecaleni kwaye ke wehla ngaphandle i-aqueduct.
  
  
  Wathi ophe ungqinelwano kwi uneven ngaphezulu. Yena staggered, balingwe hlasi kwi, kodwa kwaba hopeless. Xa mna slid phezu edge, mna sathi kuye ego kunye konke ukomelela mna kwakhona waba. A yingqele omoya howled phantsi ravine. Wam fingers baba numb, kwaye lowo ayikwazanga khawume na ixesha. A faka amanzi wabonakala ngokusebenzisa cracks ngaphezulu kwentloko yam, njengoko ukuba bebe pushed jikelele eliweni yi-bam gripgenericname. Oko slid phantsi chu kwaye moistened wam lip. Yaba sweetest amanzi yena, nento yokuba ngonaphakade tasted.
  
  
  Ngoko ke ilitye crumbled phantsi koxinzelelo wezandla zam, kwaye ndawela...
  
  
  
  
  
  Isahluko 2
  
  
  
  
  Mna regained sezingqondweni ngendlela yolwandle ka-intlungu ukuba yintsimi i-instinctive eyimfama panic, kwaye isandla sam waziva mpuluswa, nzima wood. Ngoko ke ndaqonda ukuba mna khange falling, kwaye ukuba Yugoslav abaphathi baba ayisasebenzi zilandelayo kum.
  
  
  Yena balingwe ukuze kushukume kwentloko yakhe, kodwa kwaba nzima. Amehlo am seemed ukuba abe glued ivaliwe, kwaye ih ayikwazanga ukuvula kuyo. Thatha, bazalwana iingcinga waba coherent njengoko ndiya penetrated i-ingqinqwa umaleko ka-suppressed wolwazi. Yena wakhumbula alahle endala Citroen phantsi bullets. Ndakhumbula ezincinane ithuba i-aqueduct babezinikele kum, kwaye pointless umzabalazo wenkululeko mna nento yokuba walwa baphuncuka wam pursuers xa mna nento yokuba ventured ngapha kwayo. Kwaye relentless iitshati njengoko wam fingers slipped ngaphandle ilitye. I-ndinovelwano ka-falling, kunye enye yokugqibela cacisa wacinga, indlela yeka ke kwaye ukubulala abo benza kum kuwela oku kuwa. Kuya kufuneka ukuba ibe trap; yayingekho enye impendulo. Ngoko ke akukho kwakukho inkungu, xa icy, splashing amanzi ufikelele kum kwaye nonogumbe kum. Ixesha engqele kwaye ezimanzi, ego crushing ukuqina kwaye akukho nto ngakumbi.
  
  
  Nto, kwaye ferret. I-bank stuck yam axis powers. Yena ayikwazi ukuva oko ngoku. Andiyenzanga unayo nayiphi na isizathu hlala liphila, kodwa ndaye. Emva koko kwabakho i-glplanet sensation ka-thambileyo fingers stroking wam imigca enqamlezeneyo kwaye uzive a ezimanzi cloth kwi kobuso bam.
  
  
  "Ssst,"ilizwi whispered. Ngoko a thambileyo ilizwi kwi-Serbo-gurmukhi waqhubeka: "Icimile. Nisolko ekhuselekileyo ngoku.
  
  
  Ukususela abanye umgama kude, waba weva ngelizwi elinye ibhinqa ilizwi, abo bathi curtly, " Kuyivala phezulu, Arvia!"
  
  
  Chu, ndavula amehlo am kwaye uqaphele ukuba mna ke ujonge e a young ubuso. I kubekho inkqubela waba kneeling elandelayo kum, phantse hugging kum, leaning kuzo. Wayengomnye young, yayo twenties, wearing a dark blue skirt, kwaye ukukhanya blue embroidered blouse. Yakhe ende, iinwele zayo waba umbala polished nowekopolo. Mhlawumbi yena ke lwabafileyo, kwaye lento ezulwini, ndandicinga.
  
  
  I kubekho inkqubela intliziyo yakhe intloko waza wathi phezu kwayo shoulder, " Mom, Mom, lowo ke, ekugqibeleni vuka."
  
  
  "Ngoko ke hamba fumana uyihlo ngoko nangoko."
  
  
  I kubekho inkqubela wajonga e nam kwakhona. Yena icinezelwe i-cloth kuye forehead phambi emi phezulu. Yena wiped yakhe izandla yakhe ende skirt. Wakhe iinwele wawa, kuye shoulders kwaye curled jikelele yakhe epheleleyo axis powers.
  
  
  Yena wabuza. "Abakufutshane nawe?"
  
  
  Phambi kokuba yena ayikwazi impendulo, umama screamed: "Arvia, yiya get uyihlo ngoko nangoko."
  
  
  I kubekho inkqubela twezekile kwaye hurried emnyango. Yalandela amehlo am i-beautiful imigca wakhe young umzimba, i-imigca wakhe axis powers kwaye leg. Yena ekhohlo ucango ajar, kwaye ndabona okokuba kwaba & ubude:. Kodwa ilanga hardly penetrated i-umphakathi le incinci isikwere igumbi. Kumele zithe a efama igumbi, enikwe wooden floor, wooden kweendonga, kwaye thatched kophahla. Kwaba poorly furnished, kunye crude makeshift ifenitshala, onzulu kwaye ubudala. Kwakukho fireplace kuwo ukusuka kum, apho encinane, stocky mfazi stirring into kwi teapot. Wakhe iinwele waba ashen ngwevu, iqinisiwe tightly kwi oku kwenze ukuba ngomhla wakhe wrinkled umjikelo ubuso. Peasant abafazi kukhokela igqiza tedious ukuzonwabisa, kwaye iminyaka bathabathe toll ye -. Yena ngokupheleleyo sukuyihoya wam umbuzo kwaye asikwazanga undixelele amazwi ethu.
  
  
  Hers waba sprawled ngokuchasene eludongeni, wasongwa kwi pair of horsehair blankets. Yi-tingling sensation ngomhla wakhe imigca enqamlezeneyo, ndandisazi mna ke ze. Yena wabona wam ezimanzi iingubo kwi rope ngasentla umfazi ke intloko.
  
  
  Kuba ixesha elide kwakungekho isandi kuthi, ngaphandle kokuba kuba movements ezindala umfazi. Ngoko ke wavula ucango kwaye Arvia weza kwi, yalandelwa a stocky umntu kunye cerro-mnyama iinwele, elide mustache, kwaye omkhulu red iindlebe. I-umlilo we-Hans Ego hearth yenza bukhali uncedo, kugxininisa ukubaluleka komntu bukhali imigca kwaye angles, enzulu-misela amehlo kwaye narrow umlomo. Nguye kuphela wathetha akuba elubala wema ngaphambili kwi-kum, kwaye kwangoko ngxi hesitated, kuqala ethabatha a nzulu impefumlo.
  
  
  "Ngoko ke nisolko vuka," wathi ngomhla wokugqibela. "Sasivuya kakhulu abachaphazelekayo. wena... mna anayithathela sele iyalalaprocess status kuba ngoko ke, ixesha elide.
  
  
  Uziva njani ilungelo ngoku? Arvia wabuza njengoko yena susa i-poultice.
  
  
  Mna uzive ngcono, " ndathi, ukulawula ukubeka a ncuma kwi kobuso bam. "Undixelele, uphi yena ngoku?"
  
  
  Le dolophana ka-Jzan kwi Neretva River.
  
  
  Mna ke iselwa uvuma kunye olu lwazi. Metkovich waye kanjalo kwi Neretva, nje phambi river yintsimi enkulu delta. Kwaye ukususela umlambo embalwa kuphela anamashumi miles elide, kuya ukuqwalasela okuthethwayo ukuba ndandisele ngxi kummandla wam ebufundisini. Yakhe, leaned ngokuchasene moan, waza wabuza: "Jzan ngu encinane dolophana?"
  
  
  Endala umntu ke umlomo twisted kwi sour ncuma.
  
  
  Odin kwi ixabiso okkt. Kwaye ke yokufumana encinane.
  
  
  "Kutheni phezu Mostar?" Mostar ngu encinane ntaba dolophana malunga amathathu km ukusuka Metkovic.
  
  
  "Siyi-apha, halfway phakathi Mostar kwaye Konic, apho i road departs ukususela river."
  
  
  Yena licked imilebe yakhe. "Ngoko ke, sikwi kufutshane Aptos?"
  
  
  I kubekho inkqubela ke amehlo widened esoyika, kwaye yena seemed ukujika pale phantsi kwamaphiko tanned imigca enqamlezeneyo. Frowning, ubawo pursed imilebe yakhe kwaye washukuma kwentloko yakhe thoughtfully. "Ewe," wathi softly, ngoko ke wanyusa fleshy, callused isandla. — Ndicinga ukuba thina anayithathela wathetha ngokwaneleyo.
  
  
  "Kakhulu kakhulu, Josip," umfazi u-ego idityaniswe. Weza phezulu kum nge nzima mug ka-steaming soup. Yena zinikezelwe kum mug, kwaye lowo leaned ngomhla wakhe elbow ukwenza oko. Wakhe amehlo baba abanekratshi kwaye yakhe jaw waba ziqinile. "Zininzi kakhulu," watsho echoed, waguquka kwakhona. "Kwaye uphumelele ayikwazi ukwenza okuninzi okulungileyo."
  
  
  "Kuyivala phezulu, mfazi," umntu ilungisiwe. ngoko ke kum: "Kudla, emva koko kuphumla." . Tonight kufuneka uhambe Jzan, nabani na ufuna kuthi.
  
  
  "Hayi," Arvia breathed. — Wathi ke ngxi kakhulu buthathaka.
  
  
  "Akhonto ungayenza."
  
  
  "Ndiyaqonda," ndathi. Yena tasted i-boiling mess. Yayiyeyona okumnandi bean soup nge-wonke chunks ka-imvana kwaye iitumato, kwaye burned wam yingqele, ayinanto stomach. "Uthathe omkhulu umngcipheko hiding kum," waqhubeka. "Ke ngokwaneleyo ukuze nibe nokusindiswa ubomi bam.
  
  
  "Thina enokuba egciniweyo ubomi bakho." Ke phambi kwexesha kakhulu ukuya kuxelela. Ngaphantsi kwe-kwinyanga edlulileyo, ndinga zithe ndonwabe ukuthatha ingozi, akukho mcimbi njani ixesha elide ke wathabatha kwethu, kodwa ngoku. . Yena interrupted ngokwakhe, ngesiquphe ubhideke.
  
  
  Arvia ugqibile le ngcinga kuba kuye. Ee ke ilizwi ngu absurdly hurried kwaye shaky. "Ngomso okanye usuku emva, Jzan iya kuba uhambe."
  
  
  Waba cwaka ixesha elithile. Yena umntu kwaye ego lezinto ezinako ukwenzeka, lubandakanya wakhe nentombi njengoko baya waqhubeka ukuba badle. Emva kokusela yokugqibela ulahle, lowo igcine phezulu mug esilandelayo ukuya bedspread kwaye wabuza calmly:: "Yintoni ke ngomhla apha?"
  
  
  Umntu gritted yakhe amazinyo kwaye hissed ngabo, " ukuba Lento ayi yakho idabi."
  
  
  "Mamela," ndathi. — Kwenu egciniweyo ubomi bam, zayo kwaye ferret andazi njani. Ngaba wazimela kum waza wathabatha care kum, kwaye ndiyazi ukuba oko kuya kwenzeka kuwe nakusapho lwakho ukuba ufumane ezifunyenweyo. Ngoko ke, musa undixelele ukuba lento ayi wam idabi. Lena ayonto idabi, " umfazi ngelizwi hearth wathi angrily.
  
  
  Josip, nisolko a i-fool. Oku ayisasebenzi a idabi. Idabi iphezu.
  
  
  "Undixelele malunga nayo," mna insisted.
  
  
  "Ke kungcono ukuba abe bolunye uhlanga ngamnye enye," wathi stubbornly.
  
  
  Kulungile, ndinako kuba njengoko stubborn njengoko nabani na.
  
  
  Ndicela yakhe. "Kutheni yakho dolophana kutshatyalaliswa?" — Ndidinga ukwazi, kungenjalo andiyi uphumelele ukushiya. Kungenjalo, ndinako ukushiya.
  
  
  Umntu wavusa ezandleni zakhe ukuba isibhakabhaka kwi-despair, ikuvumela ngaphandle a regretful sigh. "Ke, akukho ngasese ukuba eli lizwe kwi dire kufuneka of & nb. Apha Jzan, sino enkulu cambalala indawo kufutshane river apho siya kukhula nombona newayini. Ukubonisa zethu ulonwabo, thina ikhethe ukwakha jikelele wood kunokuba ilitye, kwaye thina banekratshi le wobulali tradition."
  
  
  "Yiya kwi," ndathi.
  
  
  "Ngoku Saseserbia ufuna ukuguqula Jzan kwi abaphathi' inkampu, ngenxa yokuba kukho amanzi phaya kwaye kulula ukufumana eyona inkampu kwi-Sarajevo."
  
  
  Xa ethetha ngoko ke disparagingly ka" Saseserbia, " mna kwafuneka stifle a laugh. Serbs ukwenza phezulu 42% kubemi bonke ka-Eyugoslavia, ngoko ke baya ulawulo politics kwaye urhulumente. Ezinye zilandelayo: amaqela, Croats, Slovenes, Bosnians, Montenegrins, kwaye Macedonians, hate Serbs. Eli lizwe yi patchwork ka-geqe amaqela kwaye jonga umnqweno. Hayi surprisingly, Josip disparagingly ibhekiswe kwibhunga Yugoslav abaphathi njengoko Serbs, ebhekisa ngaphandle ukuze abe mbasa ih ngakumbi intruders ngaphezu kwam. Kodwa kwakungekho laughing mba ngoku. Le meko yaba kakhulu dire kuba oko. "Baya seized amandla ekulweni i ucinga?"
  
  
  'Ewe."Thina kunye wayesazi ukuba Ucinga isiseko kwi-iholo waba kwi-Aptos.
  
  
  — Oko kuya kwenzeka kuwe?"
  
  
  Ubudala Josip ke ubuso wajonga njengoko wawunjalo qingqiweyo zonke phezu inyengane; ilizwi lakhe laba isigaba sentetha kwaye ukuzaliswa entiyo yawo. "Baya ukuba stationed kwi-camps miles kude. Baya kwikhulu, ukubulala kuthi ngathi izilwanyana. Lento yethu ukufa. Josip waqhubeka kwi calmer tone, — Omnye villagers zifunyenweyo kuwe unconscious, bahlambe phezulu ngomhla riverbank. I-peasants azisa apha ngenxa ndaba indawo accommodate kuwe. I abaphathi babefuna kuwe. Sibe nento yokuba ukunceda nabani na fihla ukusuka kubo.
  
  
  Usapho waba inconsolable, njengoko ukuba intetho ka-banyanzeleka relocation kokuba robbed ih wakhe isibindi. Josip lumisiwe kwaye intliziyo jikelele. Wema okwethutyana, inesakhelo yi-ucango isakhelo. Emva kwakhe, ilanga wakhupha a majestic isithunzi kwi worn floor wabeka ngomoya wakhe ancestors. "Lock ucango kunye eli beam elandelayo, kulungile," wathi. "Andisoze nkqonkqozani phinda-phinda kathathu chu. Musa vumelani nabani na ongomnye kuzo. Ngoko zonke oni waba bemkile.
  
  
  Xa ih shaggy subsided, wakhe onayo phezulu kwaye locale ucango njengoko wathi. A ingqinqwa umjikelo beam fitted kwi wooden clamps kwi omabini ka-eludongeni kwaye wajonga yomelele ngokwaneleyo ukuba withstand a ndonwabe nangona sikwimeko yoqoqosho enzima attack. Waye waziva iingubo zakhe kwaye ifumanise ukuba babeza ngxi ezimanzi. Ndifuna ukufumana phandle, kodwa kwenzakalisa mna ke, kakubi bruised, kwaye ezininzi intlungu. Wonke muscle kum waba isigaba sentetha kwaye aching.
  
  
  Ziphakathi wakhe egumbini, i-108 amanyathelo ka-Taijiquan, i-esoteric ifomu Cohen Vii, ophunyezwe okuthile hesitantly. Oko wandithatha amabini imizuzu ukugqiba lonke ritual, kodwa ke hers, ndava refreshed kwaye iphenjelelwe, kwaye kwangoko omfutshane kuphumla ukuphinda i-ego kwakhona. Emva okwesithathu, waya emva yakhe blankets wawa kwi antonio trance. Xa wayeneminyaka simahla umzimba wakhe kwaye wangaphandle senses, lowo pondered i-elimfiliba ka-Jzan kwaye yakhe ayikwazi ebufundisini.
  
  
  Kuphela umsebenzi ukususela kakhulu ekuqaleni wajonga suspicious. ..
  
  
  Kufuneka i-reputation njengoko a ingcuka, N3, " inkqubo eyenziwayo wandixelela, ubuso bakhe expressionless. "Uza uthando oku entsha ukunikezelwa."
  
  
  Xa wam boss isebenzisa humor, yena ke yokuhlala sarcastic. Mna slapped yakhe kwi-ibhola kwi-phambili kum, kwaye ndiyazi ke pointless ukuphendula. Betha ibhola ingca i-jikelele twelfth umngxuma. Enkulu, alaphukanga turf flew phezulu kwaye landed kwi-bam shoe.
  
  
  Gritting yakhe amazinyo, lowo dug ngokusebenzisa ukhula ukuya kufumana ibhola yakhe. Sasivuya ngomhla Delaware Golf & Lizwe Club, sinqumla Potomac River kwi - ' AX ' ii-ofisi kwi comment = ingxwaba. Kwaye thina pretended ukuba abe iqelana ka-nokuqheleka townsfolk usebenzisa lo mdlalo. Kuba kwam, kwaba elula: andiyenzanga kufuneka pretend.
  
  
  "Ingaba sekhe kuvakala Polgar milancity in italy?" Inkqubo eyenziwayo wabuza, ilandelayo kum.
  
  
  Daffodils waba pushing yakhe kunye yakhe golf club. Milana kanye wayesazi yakhe kwi-Germany, " ndathi. "Emu kufuneka yakhe emva kwexesha sixties yi-ngoku. Yokugqibela ndeva malunga nen waba okokuba waye ezikhokelela abanye uhlobo gurmukhi kukhuselwa inkululeko yokuhamba-hamba ezintabeni yakhe s Eyugoslavia.
  
  
  "Polgar milancity in italy waye kanjalo i -' AX ' iarhente. Thina kwamnceda kugubungela ego ke, inkcitho, ukuba uyazi ndiyithetha. Sino zange ezaziwayo i-ego iqela. Mna andazi ukuba aba bantu bamele real patriots, okanye ukuba bayagwetywa nje gang ka-thugs abo ukubulala kwaye urob phantsi yenkqubo yoncedo slogans wenkululeko kunye revolution. Kubalulekile ngokwaneleyo ukuba milancity in italy mbambano kunye zesintu, athe ngamanye amaxesha akhululwe jikelele yakhe inkampu kwi-Aptos.
  
  
  "Yintoni na, nkosi ?" Ngaba kuthetha ukuba milancity in italy ufile neqela lakhe isasebenza?
  
  
  'Ukuba ke akunjalo. Waba esifutshane abafileyo kwi skirmish kunye Yugoslav troops ishumi zidlulileyo. Yayiyeyona skirmish ukuba kokuba akukho nto kwenza mistletoe. Ukhe zifunyenweyo yakho ibhola kanti? — Yintoni na? " wababuza casually.
  
  
  'Hayi.'
  
  
  "Ungakhe thatha abo amabini esangezelelweyo ncam."
  
  
  "Andisoze fumana le ibhola."
  
  
  Yena wawaphakamisela yakhe shoulders. 'Nokuba kunjalo, abantu milancity in italy ngxi sebenzisa ferret isiseko kwi-Aptos.
  
  
  Aptos ufumana i-eagle ke nest ezintabeni. Lento umntu owayelilungu Roman slave inkampu, ekuthiwa emva yoqobo quarry ukuba waba ebekwe kukho nkqu ngaphambi koko, ngexesha le-Greeks." Kulungile, ukuba ungathanda imbali yamandulo. Ithetha ntoni konke oku uyenze kunye ingcuka?
  
  
  "Musa kuba ngoko ke impatient, Isikhewu. Awusoze bafumanisa ukuba ibhola kwakhona." Inkqubo eyenziwayo leaned ngokuchasene umthi kwaye ostentatiously wathabatha ngaphandle a cellophane cigar, balibeke emlonyeni wakhe, kwaye lit kuyo. Waqhubeka kwi stinking zelifu ka-ukutshaya. "Milancity in italy wayenolwazi semi-wild mhlophe wolf njengoko yakhe petr. Engaqhelekanga oyikhethileyo, kodwa ngaphezulu okanye ngaphantsi kufanelekileyo ukuba ngaba wayesazi lo mntu. Oku wolf waya kuyo yonke indawo kunye naye, kwaye hayi nje ngaphandle loyalty. Andikakwazi milancity in italy yaye oko, kodwa lowo wenza encinane incision kwi-thambileyo folds ka-ingcuka ke neck. Ufana encinane cambalala bag. Yena ayikwazanga kuba ubonile ngenxa yakhe fur, kwaye ingcuka seemed ukuba abe guarding yakhe. Milancity in italy kusetyenziswa le bag ukuba lezothutho phawula ulwazi.
  
  
  Oku kubaluleke kakhulu unusual, ingavumi?
  
  
  Ndiya kusoloko wacinga njalo kakhulu, kodwa milancity in italy zabo nabagqwethekileyo indlela wacinga ukuba elikhulu unye."
  
  
  — Kwaye ngoku yena ke abafileyo?"
  
  
  "Ingcuka ngoku kwi-iholo ye-womhlolokazi ego."
  
  
  Kwaye uphi lo mfazi le emva kwexesha milancity in italy?
  
  
  "Kwi-Aptos. Apho enye into?"
  
  
  Yakhe imile, leaned kwi ukukhombisa u-le-golf club, kwaye waziva yakhe ngokukhawuleza kakhulu ukudinwa. Abe nento yokuba sele ukusebenzela Hawke kwi-AH inde kakhulu na ukwazi apho ukuba ingaba baphile. "Hayi, awuzange uyixelele kum. Manditsho guess. Xa milancity in italy wafa, kwabakho ulwazi kwi ingcuka ke, imigca enqamlezeneyo, kwaye siyidinga kunjalo ngoku. Ngoku yayo phezulu kum ukuya Aptos malunga yakhe .
  
  
  - Ilizwi-ilizwi.
  
  
  Kodwa ingaba lo mfazi nokwazi ndine elizayo?
  
  
  'Ewe. Yena ke, ukuba ulinde wena kuba iintsuku ezimbini.
  
  
  "Kutheni ndiqinisekile ukuba ndiya kusoloko yokugqibela ukuva enjalo ulwazi?"
  
  
  'Kuza ngomhla. Ibhola yakho zifunyenweyo wakhe, " inkqubo eyenziwayo wathi, lifting yakhe futhi ukusuka apho waba sele icinezelwe kwi emhlabeni. — Xa sifumana emva, masizobe kuwe a imaphu ye Aptos kwaye kukuxelela indlela uqhagamshelane zethu umntu Metkovich..."'
  
  
  Ngoko kwaba: ukusuka Metkovich ukuba Jzan aqueduct. Oko akwenzi ntsingiselo insanely, kodwa wam ummandla we-Russia, nkqu nangona kwakunjalo phantse ukungaphumeleli kwaye ngokuqinisekileyo, ubeke engozini, waba ngxi kokuya kwi. Izolo akubanga nje roadblock kufutshane Metkovich. Kwaba i-one-umntu roadblock, exhaswa troops, izinja, kwaye ngaphambili jets. Umntu walumkisa Yugoslavs ukuba mna ke esiza, apho ukuqwalasela okuthethwayo ukuba bam-phantsi waba blown kwaye wam amaxwebhu ngoku babebaninzi kakhulu ezinobungozi ukusebenzisa. Aptos basenokuba a trap, kwaye andiyenzanga kuba ixesha ukufumana phandle. Mna kokuba abe kakhulu careful, kodwa tonight ndaba ukwenza wam indlela Aptos.
  
  
  Kwakukho ezintathu knocks kwi ucango. - 'Molo. Ungakwazi kuva kum?'
  
  
  Arvia ke ilizwi lunxulumano yakhe, kodwa asikwazanga impendulo.
  
  
  "Ndiza kuphela," utshilo. "Nceda vumelani kum."
  
  
  Yena wasongwa ngokwakhe kwi omnye blankets kwaye crept phezulu namhlanje. Kukho mna beka indlebe yam ukuba yingqele wood kwaye listened intently, kodwa andiyenzanga ukuva nantoni na suspicious. Thina na creak ka-nzima boots, thina na icimile breathing ye-abantu bemi elandelayo, kuye.
  
  
  'Yintoni ufuna?'
  
  
  'Wakhe . ...Mna wazisa kuye abanye entsha bandages... kuba yakho icala, " yena wathi, twitching njengoko ukuba ubhideke.
  
  
  Hers waba sele iqinisiwe jikelele waist nge khulula ka-cloth, kodwa waba loosened ukusuka wam exercises, kwaye waba staggering kunye igazi. Yena sayikhumbula throbbing intlungu yakhe intloko ukususela izibalo abe nento yokuba kwenziwe yokugqibela busuku, kwaye uloyiko ukuze abe nento yokuba alaphukanga yakhe ribs. Kodwa ukuba akusebenzi ukuba kunjalo. Luckily, gawking ekhohlo kuphela ekuqaleni. Yakhe imigca enqamlezeneyo waba kwaye thambileyo etyheli-mfusa, apho ubuncinane kwakungekho nasty pink kutshawuzela, kwaye bandages kwafuneka kutshintshwa phambi kokuba ayikwazi yiya kwi. "Zonke ekunene," ndathi. "Kodwa musa kuza de ndikuthetha kuwe."
  
  
  "Njengoko unqwenela," watsho.
  
  
  Yena susa i-flap kwaye babuyele blanket. Wathi yawned, waza wavula ucango libanzi ngokwaneleyo ngenxa yakhe okokuba . Yena ngoko nangoko uvale ego kwakhona kwaye endaweni i-beam.
  
  
  Ah, " yena sighed, nokuza phezulu kum. I-tip wakhe ulwimi slid ngaphandle kwaye moistened imilebe yakhe. Kwakukho oqaqambileyo glint yayo emehlweni abo. — Sikwi zonke yedwa, uyayazi lonto?"
  
  
  "Linda a ngomzuzu, Arvia. Ingaba uyihlo uyazi wena ukuba apha?"
  
  
  "Waye kakhulu uxakekile. Yena ungafuni bother kuye.
  
  
  "Uh-huh. Kwaye unyoko?'
  
  
  "Wayengomnye uxakekile, kakhulu.
  
  
  Yena knelt phantsi elandelayo kum kwaye igcine ngaphandle kwayo izandla. 'Ingaba uyaqonda? Mna azisa ufuna ezinye bandages. Nah waba oqhuba enkulu bundle ka-mhlophe bandages. — Ndizakuyenza bandage yakho axis powers." Ngoko uza uzive ngcono kakhulu malunga ngokwakho.
  
  
  "Enkosi,"ndathi, smiling. Wayengomnye ngoko ke, vala ukuba ndinga bazive yakhe eshushu breasts kwi kobuso bam ukuze ndikwazi ukuphefumla kakuhle kwi-scent wakhe inyama imigca enqamlezeneyo. Yena pulled i-ikhasi phezulu jikelele wam waist kwaye ngenyameko waqalisa untie i-bandage, wakhe fingers sliding phezu wam wazala imigca enqamlezeneyo.
  
  
  Mna anayithathela usoloko uhleli apha yedwa, " Arvia wathi, tugging ngomhla bleached cloth. "Kwaye steam oololiwe zinje boring. Kutheni boring apho uphuma phi?
  
  
  'Andizange. Kodwa mna anayithathela zange sele ngoko ke okruqukileyo kwi-Jzan njengokuba ferret phambi
  
  
  "Ukuba ke yinyaniso ukuba ukhe ubene umfazi," yena pouted. "Zonke bahlobo bam ingaba watshata kwaye ingaba omnye okanye ababini abantwana, kwaye ndifuna efanayo kuba ngokwam. Mna wamthanda phambi kwaye kukho kanjalo chances ukufumana watshata, kodwa akunyanzelekanga ukuba ufuna enye a guy ekuthiwa Jzan. Baya izinto ngathi izimvu, kwaye wena...'
  
  
  Yakhe ezandleni baba ngoku itshisa wam wazala imigca enqamlezeneyo. Beza phantsi kwi kwezabo, ducking phantsi sijongana kwaye circling jikelele wam shoulder kwaye thoba umva. Yena yachukumisa kum kanye, kakhulu lightly. Wakhe impefumlo ibambe yayo throat. Ke mna tossed i-blanket ecaleni, kunye negqiza amehlo blurred kwaye ukuzaliswa umnqweno njengoko yena wajonga ezantsi e-kwam.
  
  
  Yena laughed hoarsely njengoko yakhe amanqaku ulwimi slid kuwo imilebe yakhe kwakhona. Chu, ngokucotha, yena unbuttoned yakhe blue blouse kwaye yatyhila yakhe ifemi, macala onke breasts. A slight tinge ka mna-ukukholosa crossed yakhe ubuso njengoko yena chu wawaphakamisela yakhe umzimba ekhasa jikelele kwi ngaphandle ukusuka phantsi kwamaphiko skirt. Amehlo am roamed phezu kwayo nakedness, kwaye yena squatted ezantsi tyhala yakhe panties phantsi kwamaphiko trembling thighs. Yena dropped yakhe ego kwi umgangatho olandelayo, kuye blouse kwaye skirt.
  
  
  Wakhe amehlo baba fixed kwi umzimba wam, kwaye yena whispered kwi-eliphantsi, thambileyo ilizwi. 'Wakhe-ndifuna wena. Igama lalo waba kuwe xa ndandiqala ebona wena, xa uyihlo azisa apha yokugqibela busuku.
  
  
  Arvia lies phantsi elandelayo kum kwi blanket. Yena wabaleka isandla sakhe phezu ukutyeba komgca: yakhe buttocks. Baba beautifully emilisiweyo, kwaye yakhe breasts baba eshushu kwaye thambileyo ngokuchasene wam axis powers. Yena wawaphakamisela yakhe ubuso kwaye icinezelwe yakhe vula umlomo yavakalisa ngokuchasene yam njengoko yamluma esandleni slid phantsi phakathi kwethu. Ndandingasakwazi uncedo kodwa gasp njengoko elihle fingers ezivaliweyo jikelele kum; ke yena icinezelwe lonke ubude wakhe umzimba ngokuchasene zam... "Ewe, ngoku," wakhwaza moaned. "Ngoku, nceda."
  
  
  Mna pulled yakhe phantsi kwam, kwaye yena kunabela yakhe legs ukufumana kum. Yena ayikwazi bazive yakhe umzimba ukungcangcazela njengoko yena chu bafudukela yakhe hips emva kwaye ngaphambili. Wakhe thighs icinezelwe ngokuchasene wam legs, kwaye yakhe ankles mbindini kwaye ezivaliweyo jikelele wam calves. Mna sank bangena nzulu kwayo thambileyo inyama, kwaye yena tensed ngaphantsi kum, moaning phantsi wam thrusts, ukuvula kwaye ukuvala yakhe hips kwaye tossing yakhe intloko emva kwaye ngaphambili icocekile kwaye zithethwe surrender. Ndinga bazive ngokwam lokukhula ukwazi ngaphakathi kwayo kunye exquisite kumnandi ukuba lukhule ngaphakathi kwam, kwaye ndafumanisa ukuba wayengomnye nearing yakhe climax njengoko yena tightened yakhe gripgenericname kwi-kwam bafudukela ngaphantsi kum nge ngakumbi umkhosi.
  
  
  Ngaphezulu! Ewe, kakhulu, " watsho begged, ifumana nangakumbi aroused njengoko yena ukukhatywa wam legs abayo heels. Ke yena screamed, weva isikhalo ukuba sika sharply ngokusebenzisa cwaka ye-hut. Yena jerked convulsively, moaning kunye kumnandi njengoko weza ngaphakathi kwayo. Ngoko umzimba wakhe slumped emva limply, kwaye wayengomnye cwaka ngaphandle kuba uncontrollable tremor wakhe thighs njengoko baya icinezelwe tightly ngokuchasene wam loins. Thina kunye kubeka ngokuzolileyo, ukudinwa kwaye ngokupheleleyo umxholo.
  
  
  Emva koko, siza idlalwe lo mdlalo kwi blankets kwaye wathabatha soup ukuba umama waba ekhohlo kwi-idizili injini. Arvia ke ubuso flushed kunye satisfaction njengoko yena wajonga e kum nge unabashed inzala xa kuye ubawo wathetha kuye.
  
  
  "Mamela ngenyameko," ndathi. — Uyayazi ndizokwenza i edu kwi-Aptos, musa kwenu?" "Ndandicinga ngoko ke," watsho phezu rim wakhe mug. Yena igcine ngaphandle soup, kwaye yayo emehlweni abo baba ezibuhlungu kwakhona. — Kodwa awusoze waphumelela. Kukho abaphathi kuyo yonke indawo.
  
  
  Andisoze zama, Arvia. Kwaye ukuba mna andikwazi, ndizakuyenza ukuzama ukunceda wena yakho abantu.
  
  
  Kodwa njani?'
  
  
  Yena washukuma kwentloko yakhe, ezilahlekileyo kobakhe iingcinga. 'Mna andazi njani. Kodwa ukuba Jzan ngu-baya kutshatyalaliswa ngenxa yokuba abaphathi ufuna ukuba balwe i-rebels, Aptos kufuneka ukwenza into ukunceda.
  
  
  "Nisolko elungileyo umntu," yena whispered.
  
  
  "Eyona nto ibaluleke kakhulu kukuba kufuneka kumelana kuba njengoko ixesha elide kangangoko kunokwenzeka. Xa ufumana kwi ukuqeqesha, akhonto ingenye esinokuthi sikwenze.
  
  
  Arvia wajonga kude okwethutyana, ngoko ngokuthula zinikezelwe zethu mugs ukuya isitulo. Yena waguqukela kwaye wema ngaphambili kwi-kum, uzole cwaka, wakhe ubuso clouded luloyiko kwaye worry. Ekugqibeleni wathi sharply: "ndiza kuthi..... Ukuba mhlawumbi ndinako yima wena ukusuka yakho andwebileyo sicwangciso. Ke hopeless kuba kwethu nawe ... kakhulu ezinobungozi.
  
  
  Yena laughed, leaning ngomhla wakhe elbows ukufunda incwadi yakhe sculptural ubuhle. - Zinokuphathwa mazwi. scalding okkt. Kodwa mna anayithathela sele elihle kuba ngoko ke ixesha elide, kwaye mna anayithathela zange ukuba ibambe.
  
  
  'Andizange?'
  
  
  "Kulungile, phantse zange.
  
  
  "Okufaneleyo a umvuzo wabo," yena wathi, panting. "Okufaneleyo ezininzi mbasa. Kwaye ndizama ukufumana zinokuphathwa, kakhulu. Zinokuphathwa njengokuba umlilo. Yena waye ehleli kuyo ngaphambili kum, kwaye ndinga ukuva umlilo iqala phezulu kwakhona kwi-bam thoba umzimba. "Kwaye sino ezininzi iiyure ekhohlo," yena idityaniswe. "Iiyure ezininzi."
  
  
  
  Isahluko se-3
  
  
  
  
  E-nightfall, Josip, yinyaniso ukuba ilizwi lakhe, kukhokelele kum ngaphandle Jzan. Yena wakhokela kum esebenzisa ikakhulu deserted ezitratweni, ngokusebenzisa libanzi intlambo ngaphaya dolophana, kwaye kwangoko ukuya rocky promontory. Iiyure ezimbalwa kamva, thina isantya, kwaye phantsi ngendawo yokuhlala ka-boulders, wakha umlilo kwaye wenza ikofu. Usebenzisa pointed intonga, lowo kutsalwe a imaphu emhlabeni kwaye wachaza kum kuthungelwano lweendlela mna kufuneka balandele ukufumana Ukunyusa Athos.
  
  
  "Lento ezahlukileyo ukususela oko waba kwakucwangcisiwe ngaphambi koko," ndathi, remembering i-route inkqubo eyenziwayo babezinikele kum.
  
  
  "Ewe," wathi. — Kodwa ufuna izinto esiza ngaphandle kwenye indawo ngoku. Nmdizanibonisa shortest indlela ngaphandle apha, kwaye nkqu kunjalo, kuya kusa iiyure ezininzi ukuze zifikelele emva ka-Aptos.
  
  
  "Ukususela ngasemva?"
  
  
  "Ngelishwa, umhlobo wam," lowo wachaza kum. "Andikho i wizard. Kukho iindlela ezimbini kuphela ezikhokelela Aptos, kwaye abakho zidityanisiwe ngamnye enye. Kufuneka ukumbule ukuba kukho esivakalayo kutheni Apthos ufumana kunzima ukufikelela. Kwaba kanye entolongweni kuba ngamakhoboka kwaye gladiators, kodwa ngoku ... " Lowo sighed, trembling. "Ubuya kuba umva Metkovic ukuba ufuna ukufumana ekuthatheni Aftos ukusuka ngaphambili," uqokele softly.
  
  
  "Ndibonise indlela, Josip," ndathi, groaning ngaphakathi. Oku kwakunjalo hundredth mpazamo. "Inkqubo eyenziwayo wandixelela ukuba milancity in italy ke umfazi waba ilindele kwam, kodwa ngendlela ethile indlela kwaye ngomhla othile ixesha. Hers waba sele iqhuba emva kwexesha, awathi kulo ngokwayo waba suspicious, kwaye xa hers ekugqibeleni onayo phaya, oko wouldn khange abe naye ecaleni . Partisans basenokuba kakhulu elinovakalelo la manqaku, ingakumbi kunye zabo umnwe kwi phinda-phinda.
  
  
  Xa Josip ugqibile yakhe inkcazo, kwaye yakhe emu iphindwe i-route ukusuka wolwazi, lowo erased maphu kwaye bekelela phezulu kwakhona. Ngoko ke, zinika kum omkhulu hug, lowo slid kwi ubusuku kwaye ilahlekile!
  
  
  Yena kokuba omnye. Josip ke umfazi izimanya nabemi yam neempahla ukuze, kwaye Arvia usilungiselele bag lokutya kuba kum ngoko ndinako kuqhubeka ngomhla we-indlela yam. Wam igesi ibhombu ye waba kuphela isixhobo ndaba ekhohlo. Yena ophe stiletto akuba slid phantsi aqueduct: "I-ibhombu ye kwaba ngoku wam pocket. Josip ke usapho wathabatha ngayo ngaphandle wam leg xa ndandisele unconscious kwaye dried ngayo thoroughly, ihamba kunye zonke wam belongings. Kwaba ngoku phantse useless, kwaye kwakungekho nto kulo Jzan ukuba ndinga sebenzisa njengokuba substitute ngenxa yam ezilahlekileyo isixhobo.
  
  
  Mna waqala ehamba e a ecothayo, steady inyathelo nje ukulondoloza indalo wam amandla, kwaye zange deviated ukusuka kwiindlela Josip babezinikele kum. Kwaba elide ukuhamba. Njengoko yakhe carapace bafudukela ngokusebenzisa onzulu valleys, umoya howled ngokusebenzisa umhlaba owomileyo imithi, we-oli ... kobuso bam. Layo carapace wabaleka ukuya phezulu ridges, kwaye ngomhla iinyawo zam, ukuyila baninzi abafileyo ihlabathi, kwaye screams ka-nocturnal zasendle wandinika lokuba milancity in italy ke wolf asikwazanga kuba zininzi kakhulu relatives kummandla. Oko ngokukhawuleza waqalisa kuvuka, waguquka kwi massive amatye, kwaye ekugqibeleni, xa ulundiname waba apeyintwa kwi-pink umbala kuse, Athos ufikelele kuyo.
  
  
  Hawke akusebenzi khange exaggerating. Aptos kwaba i-eagle ke nest, kwenye indawo phezulu ezintabeni. Indalo sele yenziwe a ngokwenene impregnable i-fortress, surrounded yi-impassable iintaba kwaye ayinikezeleki amatye. Kwaba ngathi i-island kwi-isibhakabhaka, kwaye emva abalindi ngasesangweni waba nto ngaphezu a narrow lokwaluka malunga ezisixhenxe meters elide, zidityanisiwe indlela nge dizzying isandla-hewn staircase.
  
  
  Wakhe abasebenzi wenyuka kwinkampu ndinovelwano ze kwaye eboniswe, kulula ixhoba lazo kuba nantoni na kwaye yonke into... ndaya phezulu gcwalisa iinjongo staircase kwaye ufikelele okokuba. Candid ozayo wakhe wabona oludala fortification. Kwaba bathed kwi ngwevu ukukhanya kunye akukho izithunzi. Kuphela isandi waba uthetho olusezantsi ka umoya phezu plateau.
  
  
  Kwaba kakhulu uzole, kakhulu suspiciously icimile. Esezantsi umgaqo-nkqubo yayiza kuba sentries ibonise kwaye ndinga zithe hailed. Njengoko yakhe carapace made yayo ngendlela ngokusebenzisa narrow passageway, yena ayikwazi bazive i-stares jikelele ezifihliweyo crevices, kodwa ayikwazanga khangela into. Wakhe stahl kubaluleke ngakumbi cautious kwe-i-nomsindo cougar, kwaye wam nerves tensed njengoko yakhe sensed into ethile: ndeva ngathi mna ke, ehamba elubala kwi trap.
  
  
  Bendisele halfway phantsi lokwaluka xa isibini enkulu amanani wabonakala jikelele cliff kwi-phambili kum. Ndandingasakwazi khangela zabo ajongene nayo kwi-dim ukukhanya, ngoko ke baya crouched phantsi. Mna spun jikelele, ukucinga ndibe nako ukufumana emva kokuphuma. Kodwa u-onzulu izithunzi baba kanjalo approaching kum ukususela ngasemva. Safika kunye kwi-wild tangle ka-izikhali kwaye legs.
  
  
  A fist slammed kwi ubomi bam. Kwaba ngokuzenzekelayo parried yi-Ego nge Tie Sjow Shemg Sjie shenxisa, silithi i-attacker ke, ekhohlo wrist kunye yakhe ikwicala kwaye evalela ego ke ikwicala nge ekunene kwakhe forearm. Wakhe clenched zombini izandla kwaye pulled ngaphandle nokomelela ego olubulalayo. Phambi kokuba ayikwazi ukuba nantoni na ukuthi malunga rheumatism, wakhe ikwicala dropped kwaye kuye isandla sakho sokunene withdrew, ukucinezela phantsi ngomhla wakhe forearm, ebangela yakhe ego oza kuphulukana nayo yayo ungqinelwano. Ngoko ke, kuye ego ukukhatywa kuye kwi-kneecap.
  
  
  Ukuba kwenziwa ngokuchanekileyo, oko unako khubaza ego ixesha. Kodwa mna igcine emva ngenxa mna ungafuni ubeke ngaphandle ih ngonaphakade. Owu Thixo wam, abo steam amandla kufuneka zithe kwi-bam icala. Ingxaki yayikukuba, mna ke enye kuphela abo wayesazi... umntu ezilahlekileyo sezingqondweni emva crashing kwi umntu emva kwakhe.
  
  
  "Tshini," mna sakhwaza. "Tshini, linda a ngomzuzu. Yakhe . .. '
  
  
  Ukuba inikwe bonke ndaba ixesha. Indoda yesibini jumped kwi-bam neck ovela ngasemva. Ego ke ezandleni ufikelele ngaphandle kuzo zonke iindawo umzimba wakhe ukuze abe ayikwazi khona. Kwaba olusetyenziswa yi-Shan Hsien Deng Shouye, ke mna ducked phantsi kwaye ukukhatywa ego ebomini nzima kunye sole wam ekhohlo shoe, pretending ukubetha ego kwi-ubuso kunye wam ekhohlo isandla qiniseka ukuba uya wouldn khange parry wam ukuvuthuzela.
  
  
  Yena vumelani ngaphandle a hoarse isikhalo wawa.
  
  
  Ndaqhubeka kuyo. Umntu othe wawa phantsi ubude yam yokuqala attacker leaped yakhe iinyawo zakhe kwaye ngokukhawuleza waba bazalwana fingers ngexesha lakhe throat.
  
  
  Ngowesine umntu betha kum nzima kwi-legs waza wawa. Instantly, saphakama kwi phezulu kum, kwaye imizuzwana embalwa mna akusebenzi khange ngokuqinisekileyo mna ke ndibona into. Umele zithe omnye wemiceli-abantu yena, nento yokuba ngonaphakade idibene. Yayiyeyona isigebenga, ubuncinane, zintandathu - - - iinyawo mde, ka-nkqu proportions. Ego ke shoulders baba ngoko ke enkulu ukuba wajonga njenge waba wearing yomhlaba yombhoxo shoulder pads. Mhlawumbi kwaba ngenxa yokuba waba cowering, kodwa isikwere-jawed ego gol ngomhla wakhe shoulders asikwazanga jonga njenge kokuba a neck. Ego ke legs ezakhiweyo ukuba abambe echibini isitulo, kwaye bakhe izikhali baba kuphela ngocoselelo thinner. Ego ke yasekhohlo kokuba abe ubuncinane a imitha libanzi. Yena asikwazanga kuba isandla sakho sokunene. Endaweni yoko, waba a ezintathu - - - -pointed hook. Zonke i-emu kokuba ukwenza kwabakho incopho ukuba hook ngendlela ethile icala, kwaye ndiza kuba sika phezulu ngathi intlanzi.
  
  
  Yena balingwe eliphantsi, bukhali dive. Andiyenzanga kuba ixesha zama isisu phoselani; kwaba sele ixakeke kakhulu rolling phezu kwaye evalela i-ego-killing hook. Kunye yakhe ikwicala, lowo sathi kuye ego u-log-njenge wrist, kunye yakhe isandla sakho sokunene, lowo sathi ego ke, ekhohlo shoulder, pinning yakhe boots ukuba ego ke ankles. Ego ke legs flew ngaphandle indlela, kwaye lowo flew phezu kwam i-arc. Xa oko betha emhlabeni, kuya shuddered.
  
  
  Ngoko nangoko jumped phezulu kwaye spun jikelele kwindlela yayo axis, ngoko ke, ukuze sibe wouldn khange alahlekelwe ego kwi-emehlweni okwethutyana. Yena landed kwi iinyawo zakhe kwi somersault, kwaye yahlasela kwakhona. Yena bakhululwe yakhe leg kwaye sathi okokuba isandla sakho kwakhona, usebenzisa zonke yayo monstrous ukomelela kusibuyisa halfway. Ngoko ke, bending ego ingalo, lowo slashed ngomhla wakhe ego kunye yakhe palm. Bekungayi a bukhali ithambo fracture oko bekuya kuba rendered Stahl ke ego useless. Kodwa endaweni yoko, ingalo yam waya numb, apho hurts. Ego ingalo waba kukutshisa zonke indlela i-elbow.
  
  
  Nganye, lowo snorted. "Ndiza kukubulala." Ego ke amehlo baba ubungakanani saucers, shining kunye entiyo yawo kwaye malice.
  
  
  Yena swung yakhe hook e kum kwaye growled ngomsindo. Waba parried nge backhand, kwaye ego ke ukuvuthuzela waba deflected ngokuluthoba. Wathi inyathelwe bucala ukubetha ego kwi-diaphragm kunye knuckles yakhe ilungelo fist. Kodwa waba ngokukhawuleza njengoko waba mde. Yena sathi wam fist ne-palm yakhe ikwicala kwaye waqala squeezing kuyo. Waye waziva yakhe tendons kwaye amathambo, qinisa, njengoko ukuba baba ke explode kwaye wasiqhekeza njenge kindling, votum votum.
  
  
  Amandla am waba bemkile. Yena squeezed harder, isandla sakhe gripping zam na vise. Wam legs baba ukungcangcazela, sele weakened ukususela iiyure ehamba. Enye kanye, kwaye ezintathu nabanye abantu babeya yiya kwi-kwam, kwaye izakuba zonke kuba phezu. Wam kuphela ithuba waba ukubetha Djöe Feng-Sjie pi, kodwa ukuba ingaba emke kum eboniswe kule ezoyikekayo hook.
  
  
  Wam ekhohlo ngesandla esifutshane ngaphandle, batting e Ego ke wrist. Wam ilungelo ingalo kwaba ngoku free, kodwa ngelo kakhulu mzuzu, i-ego ke ekunene ingalo swung, kwaye bukhali yeka le-ego hook bit kwi-bam jacket. Wakhe ego shoved yakhe shoulders njengoko nzima njengoko oko wayenako. Yena stumbled, kwaye kwakukho mnyama njengoko ulwaleko sleeve weza kukhulula ukusuka kwesixhanti sakhe.
  
  
  A searing intlungu esifutshane ngokuthi ingqondo yam, kwaye onzulu igazi ngu-kristu omnye; ngonyana wam frayed sweater. Nangona kunjalo, mna kuvunyelwe ngokwam ukuba attack kuye phambi kokuba ayikwazi ukukhutshwa yakhe hook, kwaye ezinye ezintathu ibe igcwalisiwe e kum ukususela ngasemva. Wakhe ego betha kuye, hitting ekunene kwakhe shin kunye yakhe ekhohlo futhi kwaye eyenza elula knee phoselani.
  
  
  Ego ke ezandleni swung njenge iphiko lomoya ajikelezayo, waza wawela kwakhona. Wakhe wazibeka hips kwi-Emu ke axis powers kwaye icinezelwe ego ke izandla kunye yakhe ngamodolo akhe. Mna crossed wam izikhali ngoko ke wam wrists baba icinezelwe ngokuchasene yakhe throat, ukuba uyakwazi bayibize a throat, kwaye wanika mna yonke into ndaba. Oko akusebenzi ukuba i-ego ukuba waba ukuzama ukumbulala, kwaba nje ukuzama isifinnish i-ego, iyama igazi yokuhamba kwemali kwi-ego ingqondo. Kwakungenakwenzeka. Wam injured ingalo waba kwi-bukhali, throbbing, excruciating intlungu, kodwa mna beka zonke wam umlinganiselo kuyo, kwaye ndiyazi ukuba kufuneka ibandakanye ngayo ngokukhawuleza. Ndiziva ezintathu abantu ehamba emva kwam, kunye nesigebenga ke ezandleni sliding phantsi kweenyawo zam. Mna icinezelwe ngayo harder. Ego ke amehlo waqala rolling. Into yingqele kwaye okwe sinyithi icinezelwe ngokuchasene wam ilungelo etempileni. Umfazi ke ilizwi wathi, " Ukuba uyafa, ndizakuyenza ukuvuthuzela intloko yakho ngaphandle."
  
  
  Ndajika chu, uzole hayi wanting ukuba vumelani phezulu koxinzelelo, kwaye sifumaneke ngokwam staring phantsi barrel a Carcano Umphinda-phinde ngo rifle.
  
  
  Layo ubude ngu ngocoselelo ephakamileyo. Umfazi twezekile ngaphandle yakhe ende, zayo legs yavakalisa, bephethe i-butt wakhe rifle kuye shoulder, kwaye wajonga e kum abayo amaxesha amaninzi ukukholosa. Heee, kwaba malunga amathathu. Wakhe pants kwaye shirt ukuya kwezi loosely apho yakhe waist narrowed kwaye twezekile taut apho yakhe epheleleyo breasts kwaye luscious buttocks icinezelwe ngokuchasene thambileyo, worn fabric. Wakhe jet-mnyama iinwele waba sika elifutshane clung kuye forehead, itshisa amehlo, kwaye uzive red umlomo.
  
  
  Wakhe gaze wabuyela umntu. Yena ke sele stahl okwesibhakabhaka, kwaye yakhe ego icinezelwe yakhe throat kancinci harder nge nabagqwethekileyo ndinovelwano. "Shoot," kuye ubawo wathi. "Noko ke intlungu uza kuyiphelisa."
  
  
  "Ngokuqinisekileyo ndiya kuyenza. Ndiya ngokuqinisekileyo kukubulala ukuba wena musa landela wam ii-odolo.
  
  
  "Ukuba mna nimyeke ahambe, lowo uza ukundibulala."
  
  
  "Idiot," yena hissed. "Kunye nabo a ferret, njani uyifumene apha, wena kokuba i gun pointed at kuwe. Ukuba thina hadn khange kulindeleke ukuba afe, ubuya zithe a isidumbu elide eyadlulayo. Kodwa ngaba angered Hash neqabane lakho umngeni, kwaye weza ngaphandle ngokusebenzisa ngokwakhe. Musa ukubulala mna ngoku, okanye uza kuphulukana nayo ubomi bakho.
  
  
  Waye waziva a surge ka-ubukrakra admiration kuba umfazi ke ubuhle nokomelela, kwaye wayecinga njani okulungileyo izakuba ukuba ukhuphe abanye ukuba arrogance yayo. Ngoko ke ndaqonda ukuba ndimele kuba ukuhlala aphile ukuzama, kwaye ukuba wayengomnye ubambe i gun ukuba yena ingaba ngokuqinisekileyo sebenzisa. Yena sighed kwaye loosened yakhe gripgenericname. "Zonke ekunene," ndathi. 'Kodwa hers . .. '
  
  
  'Akukho nto ngolohlobo. Amazwi kuthi.'Yena poked kum abayo gun ukuba emphasize yakhe mazwi. "Kuza kwi, makhe ndiye yakho ego kwaye uhlale ukuthula. Hash Padra uza qiniseka ukuba umxelele kwethu oko sifuna ukwazi, hayi into ofuna ukuyitsho.
  
  
  Nge ezizolileyo, indifferent attitude, wathi chu slid ngaphandle umntu kwaye wabeka izandla zakhe emhlabeni. Ngoku alikho ixesha ukubonisa ukoyika. Amadoda zihlanganisene jikelele kwethu, omnye limping nezinye rubbing ubomi bakhe apho yakhe ego kokuba yachukumisa kuyo. Abanye abantu abaziwayo kubo njengoko baya wehla evela cliffs, kude kube zonke zintandathu - - - non-partizan stared e kum nge-windswept ubumnyama, zonke hoping ukuba ndinga nigeria emhlabeni kwaye beg kuba nenceba.
  
  
  "Hash? Hash, ingaba kulungile? umfazi wabuza anxiously. Umntu emhlabeni sucked kwi impefumlo, kwaye bakhe massive axis powers puffed ngaphandle njenge balloon. Emva mzuzu, wayehleli phezulu, coughed, spat, kwaye grinned kunye emlonyeni wakhe epheleleyo yegolide amazinyo. "Ewe, — yena growled. "Kwaba olungileyo, zama, kodwa azanelanga ukumisa Padres."
  
  
  — Ngaba ufuna umfazi ukugcina kwenu?" Ndaphendula casually.
  
  
  Yena leaned phambili kwaye jabbed i-hard tip yakhe hook kwi-bam throat, nje ngaphezu artery kwi-bam ekhohlo. Kunye yingqele fury, wathi, " Jonga amazwi enu, kungenjalo babe yakho yokugqibela. Nkqu loudest intsimbi misa xa belfry ngu isuke kuyo."
  
  
  Yena swallowed nzima, ngesiquphe ndinovelwano ulwimi lwakhe. — Baba nawe stupid xa ufuna balingwe ukuba impimpi kwi kwethu.
  
  
  "Andiyenzanga kuza apha impimpi," Hash Padre waxelela yakhe. "Igama lam ngu Carter, Isikhewu Carter, kwaye yakhe... .. '
  
  
  "Nisolko lwazi," lowo snarled.
  
  
  "Get phezulu, Isikhewu Carter kufuneka kuba kuza ngokusebenzisa ucango kwiintsuku ezimbalwa eyadlulayo.
  
  
  "Umnyango... wena zithetha engundoqo abalindi ngasesangweni?"
  
  
  "Njengoko ukuba awuzange khange ndiyazi ukuba," i-Padre chuckled. — Thina wathumela umntu ukuhlangabezana Carter kwaye azise Ego apha. Kodwa bethu umntu waba ibambe phambi kokuba kufunyenwe le Kulungile, i-real Carter. Ngoko ke emu kuza kwakhona kufuneka bedlule Ucango, ngenxa yokuba yena akuthethi ukuba uyazi na ngcono. Kodwa ngaba beza nge eyahlukileyo abalindi ngasesangweni. Kuphela Karak ayikwazi kufuneka ithunyelwe kuwe. Ingaba uthi bona nathi njengokuba ezincinane abantwana?
  
  
  "Mna andazi Karak," mna iiwindow zenziwa ngokukhawuleza. — Kodwa ukuba uza kuthabatha ukuba fishhook kude kum, ndizakuxelela njani ndathola apha."
  
  
  Endaweni yoko, hook waya kwa nzulu. Mna flinched njengoko ndava igazi oozing zonke phezu slight sika kwi inyama yam. Yakhe ngokukhawuleza wathi: "Polgar AC milancity in italy, waba eliphetheyo apha, akusebenzi ukuba yena?"
  
  
  'Ngoko ke ngubani?'
  
  
  "Ndiza a umhlolokazi. .. Ukuba ndinga thetha i-ego umhlolokazi, ndinga kuvavanya abo ndinguye."
  
  
  Hash Padra wacinga ukuba ezininzi fun. Yena threw kwentloko yakhe emva kwaye laughed ngaphandle nelikhwazayo, choking, kwaye lonke ixesha yena laughed kwakhona, Hook sank kancinci nzulu. Ndandimangalisiwe ukuba ndinga slap yakhe ego kwi phambi kobuso ukuba hook ripped yam yonke throat ngaphandle.
  
  
  — Ukuba ngaba ayeza thetha i-ego umhlolokazi, yintoni ingaba uthini?" "Ingaba yintoni?" wababuza akuba lumisiwe laughing. — Yintoni ingaba uthini?"
  
  
  'Uphinde ulibale. Sikwindawo isijamani.
  
  
  "Zama ngayo," wathi expansively. Ego ke amehlo shone na cat ke. Yena ojika ukusuka Serbo-gurmukhi ukuba heavily accented isixhosa kwaye iphindwe, " Zama kuyo."
  
  
  Wakhangela e kuye wearily. Mna liked ngayo ngaphantsi ngaphantsi. Amadoda ezilahlekileyo zabo umonde, kwaye umfazi swung i-rifle threateningly. Ekhohlo yakhe ih kwi-suspense ixesha elithile, kwaye emva koko wacaphula: "Wir niemals wünschen vorangehen unsere Hass". Oko kuthetha ukuthi: Siza ungalibali zethu entiyo yawo.
  
  
  Umfazi ngoko nangoko yaphendula kunye elandelayo umgca we-poem. "Wir haben jeder абер eine einzige Hass". Okanye: sonke omnye kuphela hate.
  
  
  Yena stared e-Nah kwi-amazement okwethutyana. 'Ngaba...'
  
  
  I-Polgar umfazi. Sophia.'
  
  
  "Kodwa ndikhumbula yakhe xa ndandisele isiqingatha oludala umntu. Kwaye wena ... " Enkosi. Kodwa imathematika kwaye njengoko ezindala njengoko yena uziva ngathi usasebenzisa, kwaye Polgar rhoqo waziva ngathi waba. .. kulutsha. Yena wandinika encinane ncuma kwaye emva koko wacaphula: "siyamthanda njengoko omnye, thina hate njengoko omnye, thina kuphela kuba omnye utshaba." Ukuba ukhe ubene Isikhewu Carter, ungakwazi undixelele mibini imigca ?
  
  
  "Lonto nje into enye, kwaye nje omnye ilizwi," ndathi. "Sasejamani ayinakuze yima hating France."
  
  
  "Yokugqibela ilizwi ngu' England!'.
  
  
  "Kodwa ngexesha outbreak ka-Imfazwe Yehlabathi II . .. '
  
  
  "Ngu poem ukususela Ekuqaleni Kwehlabathi Imfazwe," Ernst Lissauer elungisiweyo yakhe. Kodwa yakho ihlabathi itshintshile. Wawaphosa a kubalulekile glance jikelele kuye. "Utshaba lwenu ngoku umyeni wakho ke iintshaba, hayi France okanye England."
  
  
  "Ndiza uxolo, kodwa Polgar kwaye mna batshata kwi-Berlin iminyaka emininzi emva wahlangana kuwe. Thina anayithathela zange kuhlangatyezwana nazo. Yena kwafuneka lumka.
  
  
  "Akukho nto blame ngokwakho kuba."
  
  
  I-sofia, Milana waguqukela ukuba Hash Padre kwaye abanye. Oku Isikhewu Carter, " utshilo kwi-Serbo-gurmukhi. "Ngumthetho ithuba, weza apha ngokusebenzisa le abalindi ngasesangweni kwaye hayi ngokusebenzisa Ucango, kwaye avoided kunye umkhosi kwaye Karak. Wamkelekile kuye.
  
  
  Baya greeted kum nge efanayo irresistible passion ukuba kokuba walwa kum nge imizuzu embalwa ngaphambi koko. Baya crowded jikelele kum ukususela onke amacala de Padre kwafuneka nika umyalelo, hook flashing ekuseni ukukhanya.
  
  
  Xa silifumene empini, i-sofia waphilisa wam kwangalondlela kwaye ke ezilungiselelwe imfundo kuthi. Phakathi sika ka-guivech, a lohlobo Balkan stew ka-mixed yemifuno, kwaye yasekhaya ka-mhlophe iwayini kunye incasa ka-wesibhozo-icinezelwe iidiliya, yandixelela malunga Yugoslav attack, malunga Jzan, kwaye malunga yakhe uhambo Ukunyusa Athos.
  
  
  Uninzi kwaba yinyaniso. Yena asikwazanga umzekelo-icatshulwe wakhe ukuba Arvia. Ke akukho namnye kwishishini lakho. Kanjalo avoided isizathu sokuba kutheni waba apha. Mna ke kambe kulindeleke, kodwa nonsense kunye eli poem ubonise ukuba iqela asikwazanga kulazi igama lam. Hawke akazange ibango le isishwankathelo. Nguye kuphela wandixelela ukuba milancity in italy ke umfazi insisted kuyo. Kodwa Balkan politics ingaba ukutshintsha rapidly, kwaye kakuhle waba understandable. Emva koko kwabakho casual umzekelo-icatshulwe emntwini abo lathunyelwa kuhlangana kum, kwaye omnye umntu, i-karachi. Andiyenzanga efana ngayo noba. Kodwa mna wabaxelela kwi-inkcukacha ntoni mna ezixelile kwabo. Kuba aba bantu, modesty kuphela ilitye ke phoselani ukusuka cowardice, kwaye kancinci exaggeration akuthethi ukuba kwenzakalisa stories, ingakumbi ukuba ufuna yona kuba ngomhla ih icala. Ngaphandle, hers, mna afunyanwe ngokwam.
  
  
  Xa mna ugqibile ngayo, baya zinikezelwe kum bottle, kwaye ngalo ngayo yi-litye. Kwabonakala ukuba uninzi kunzima inxalenye waba phezu. Mna weza apha, wavuma, nakwi-kuya kuba lula . Andiyenzanga xana wam isithembiso sokuba ndiza zama ukufumana uncedo Jzan, kodwa ndaba ukulinda lithuba lam. Inkqubo eyenziwayo, wakhe abantu abaqhelekileyo, blunt indlela, waba pointed phandle ukuba ulwazi ukuba milancity in italy ke wolf waba oqhuba kokuba abe zifumane ku zonke iindleko. Kwaba bazalwana umyalelo, kwaye wam obabukho ibaluleke kakhulu. Wakhangela ngomhla wakhe, ngoko ke ojika emva isijamani.
  
  
  "Frau milancity in italy," ndaqalisa.
  
  
  "Nceda tsalela kum i-sofia," watsho.
  
  
  I-padra, ukuqonda intsingiselo ukuba akunjalo lonke ilizwi, wanika omfutshane laugh kwaye rolled amehlo akhe. Ego sukuyihoya yakhe, kodwa heee smiled kwaye tasted i-bottle abe nento yokuba nje evuliweyo. "I-sofia, kangangoko mna uthando Aftos kwaye yakho hospitality, ndiya kuba ukushiya kamsinya."
  
  
  'Ewe. Kufuneka umyeni wam ke wolf.
  
  
  "Andiqondi kufuneka zonke ukuba wolf," ndathi ngokukhawuleza. "Yintoni yena sele naye ngu ngokwaneleyo."
  
  
  'Ukuba ke ukwenzeka.'
  
  
  'Ukwenzeka? Yakhe ngokukhawuleza wathabatha a yasekhaya kwewayini. Yena ayikwazi sele qinisekisa ukwenza indlela yakhe emva, ukuzama ukugcina ferocious beast phantsi kwempahla ngaphandle yokulahla enye enye ka-ithambo kule nkqubo. "Awunokwazi ezahlukeneyo ezi zimbini izinto."
  
  
  "Ndithetha," utshilo softly, " andicingi ukuba unalo wolf.
  
  
  'Lowo ilahlekile? Lokuphuma? Okanye mad?
  
  
  "Yena ke ngomhla Karak ke."
  
  
  Ndeva Stahl ke ilizwi ukukhula louder. "Ngubani lo Karak?"
  
  
  Kwakukho ixesha elide cwaka. Sophia waguqukela ukuba ubuso ngentsasa sun. Yokuqala ka-rays ukukhanya kwelanga sparkled yayo iinwele, illuminating yakhe ephezulu cheekbones kwaye ivory neck. Wakhe amehlo seemed ukuba babambisa i-ego ke warmth, kodwa xa yena wajonga e kum, baba colder kwaye ngaphezulu implacable kunokuba ngonaphakade. Ngoko baye yakhe izwi xa yena ekugqibeleni waqhubeka kwi-opt.-gurmukhi. "Kuqala ndizakuxelela njani Polgar wafa, Isikhewu. Yena anesithoba abanye baba ibambe kuyo umkhosi ulalelo, ngolohlobo zam, apho wena lokuphuma xa ungenise Cerna Gora. Baya asikwazanga kuma nethuba.
  
  
  Cerna Gora kuthetha Igreece kwi-opt.. Ndicela yakhe: "Kuba yakho egos onikiweyo phezulu, i-sofia?"
  
  
  Yena nodded. "I-traitor kwakukho omnye jikelele kwethu, ukudinwa ka-besilwa kwaye iqinisekise a big umvuzo wabo.
  
  
  Wafa a kakuhle-deserved traitor ke ukufa. Thina mbindini ezimbini imithi kunye kwaye iqinisiwe i-ego phakathi kwabo. Ngoko thina sika ropes ubambe imithi kunye."
  
  
  "Kodwa killing akuthethi ukuba end apho," i-Padra growled.
  
  
  "Siyi-ngoku phakathi a zasekuhlaleni imfazwe. Kufuneka sibe isigqibo sokuba ngubani uza kukhokela kuthi emva Polgar ke ukufa.
  
  
  "Kodwa thina ukwahlula ngendlela ezimbini.
  
  
  "Enye nesiqingatha," ndathi, " ingaba Karak?"
  
  
  'Ewe. Evan Karak, umyeni wam ke kukalieutenant. Uyalela uninzi lwayo, Isikhewu. Uya kulawula uninzi inkampu, kwaye ke kukho outcasts.
  
  
  'Kuwe? Kodwa ukhe ubene a milancity in italy umfazi.
  
  
  "Apha, umfazi ngu ebone njengoko umntu ke cohabitant, hayi njengoko i-egoist," utshilo ruefully. "Kwaye Karak sele a ingcuka."
  
  
  "Yena kuthethwa ego ikrele," Padra wachaza. "Ingcuka wafa kunye Polgar, kwaye Karak skinned kuye. Lowo usebenzisa i-ego njengokuba totem, njengokuba ubungqina bokuba ukho Polgar ke rightful indlalifa. Nkqu worse, amadoda thobela kwaye bamlandele njenge bleating, frightened izimvu.
  
  
  "Ubomi apha nangona sikwimeko yoqoqosho enzima, kwaye kumzabalazo wokulwela gurmukhi ukuzimela ngu elide, mhlawumbi mde kakhulu. I abaphathi ezimayini ezilahlekileyo zabo, umphefumlo ihamba kunye zabo ulutsha, " i-sofia sighed. — Kodwa lento kuba estestvenno. Njengoko ufumane kunoko, ufuna khawume ngakumbi tightly ukuba yintoni ekhohlo."
  
  
  "Ethiopicqfont," i-Padra wathi angrily. "Thina kufuneka attack. Kufuneka sibe kuliphindezela Polgar kwaye zethu fallen abakhuluwa. Kodwa akukho! Siye kwi-Aptos ingaba kwakhona besilwa elidlulileyo kwaye ukudlala imidlalo ukuba xana malunga elizayo. Ngokunxulumene Karak, sisebenzisa realists, kwaye ndicinga ukuba thina asingabo rotting apha."
  
  
  "Kodwa uyazi ukuba kutheni ke ukwenzeka kuthi, Isikhewu," Sophia wathi. "Kukho izinto ezininzi abantu ngomhla Karak ke icala, kwaye uya kuhlala amandla njengoko ixesha elide njengoko yena sele oku wolf fur. Yena uphumelele ukuba uthi hayi. Ndiza uxolo ukuze ube weza apha nakuba kunjalo, kwaye ngoku kufuneka kuza emva engenanto-zinikezelwe.
  
  
  Hers, ndandicinga kuba kanye njengokuba ubukrakra ndinovelwano wabaleka esebenzisa umzimba wam. Ngoko wacela kuye kwi-isijamani: Ingaba Karak nokwazi malunga nale della, i-sofia?
  
  
  "Ngokuqinisekileyo, hayi," watsho uphendule kwi-isijamani. "Polgar kwaye mna wayigcina efihlakeleyo."
  
  
  "Ngoko ke, nokuba kungenxa, kusekhona?"
  
  
  'Ewe.'
  
  
  Waphakama wema, twezekile, waza wazinikela phezulu ukuya inevitable, esithi kuye kwi-Serbo-gurmukhi: "Ngoko ke, kukho enye kuphela into ekhohlo."
  
  
  "Kwaye oku?"
  
  
  Sidinga ukufumana le ikrele ngaphandle Karak."
  
  
  
  Isahluko se-4
  
  
  
  
  Sophia gasped njengoko yakhe amehlo widened. — Hayi, ukuba ke ukwenzeka!
  
  
  'Ndiza kuba ukuyenza.'
  
  
  I-padra wawuvula umlomo wakhe, ukuthi into ethile, kodwa lowo lumisiwe yakhe. "Jonga, ndiyaqonda ukuba ingxaki yakho kwaye mna sympathize nani," ndathi. Andiyenzanga ukuhamba halfway jikelele ehlabathini kwaye khwela oku godforsaken ntaba nje ukuba kuza emva engenanto-zinikezelwe. Ndine ukwenza umsebenzi wam, kwaye ke liechtenstein ebalulekileyo. Kwaye Karak kufuneka baqonde ukuba.
  
  
  "Lowo kwikhulu, kukubulala."
  
  
  "Ewe, Padra. Mhlawumbi.'
  
  
  "Umxelele yonke malunga..."'
  
  
  "Hayi, I-Sofia. Eli liqhubeka yethu efihlakeleyo.
  
  
  — Kodwa yintoni wena ke ntoni?" .. ?
  
  
  Andiyazi yakhe kanti. Andisoze ndiye endaweni ethile. Yena wema awkwardly, bemangalisiwe ukuba kwakukho into enye into worthwhile ndinga baxelele. Kodwa ke akusebenzi khange. "Undixelele apho ukufumana ego kwaye unqwenela mna comment," ndathi.
  
  
  "Isikhewu, sinako ukuba ukwazi ukwenza oku.
  
  
  — Uza kuba ukuba shoot kum ukuba ufuna ukuyeka kum." I-Padra ke ubuso likhuni kwaye mnyama wajonga kude kube ngathi mahogany. Ngesiquphe, lowo roared: "Ngoko ke, makhe yiya
  
  
  bonke.'
  
  
  "Wena awuyidingi ngayo," ndathi. "Oku wolf imigca enqamlezeneyo...'
  
  
  — Oku njengoko kubalulekile kuthi njengoko kunjalo kuwe, Carter. Waguqukela kwaye sakhwaza ngexesha abanye. "Yintoni cowards sizimisele ukuba yenzani oku stranger ukwenza umsebenzi wethu. Sino ekulweni Karak kwaye ukusombulula le corkscrew kanye kwaye bonke.
  
  
  "Kodwa Hash. Sisebenzisa ngoko ke ezimbalwa kwaye Karak sele ngoko ke abantu abaninzi .. Yena stifled yakhe protest nge smashing isandla sakho sokunene emhlabeni kwaye furious isiqalekiso. Kwakukho enye nzima cwaka, kwaye bendinenxaki, oppressive ndinovelwano ukuba ingcuka ka-milancity in italy waba wokuba a uphawu ukuba amacala amabini ingaba clash phezu. Kwaye ndizakuyenza kuba ngomhla umbindi ke xa igazi iqala ephuma kwesi sixhobo. Ngabanye ngabanye, amadoda nodded kwaye wavuma kunye Padra, kude ekugqibeleni kwabakho jikelele nelikhwazayo aiintaba kuthi ukuba ndiye. Sophia weza ukuma ngaphandle kwam, kuye amehlo onzulu kwaye menacing.
  
  
  "Kuza kuyo," watsho, ukukhulisa le rifle emoyeni. "Siza zonke go."
  
  
  "Kwaye ngokukhawuleza," i-Padra sakhwaza, " phambi silahlekelwa intliziyo kwakhona."
  
  
  Thunderous laughter waba mpendulo, kodwa laughter yaba yinto yokugqibela kwi ingqondo yakhe. Andiyenzanga na unye ka-ethabatha ih ukuba slaughterhouse. I-sofia wahamba ngaphandle kwam phantsi narrow aisle, wakhe shoulders ' ophindwe kabini kwaye yakhe phenomenal axis powers puffed ngaphandle proudly. Yena wahamba na umntu, ngaphandle vanity okanye courtship, nangona amaxesha ngamaxesha yakhe thigh brushed zam .
  
  
  Kufuneka sibe babekhangele njenge oludala iphowusta xa sifuna na isixeko. Uyazi, ezi posters: a heroic peasant ezimbalwa, stoically ukujonga elizayo, yena kunye isandla sakhe kwi levers yakhe isigebenga imoto, kwaye yena kunye sheaf ingqolowa yayo izandla. Kuphela andiyenzanga kuba enjalo aph kde, kwaye i-sofia waba bephethe i-old shotgun. Emva kuthi ke motley crew, dressed kwi-rags uze ubambe zesintu. Usomandla . ..
  
  
  Thina wahamba ngokusebenzisa overgrown ezitratweni phakathi hulks ka-yezitena kwaye ithe ngqo izakhiwo. Kanye, lower floors baba ikakhulu tabernacles, incinci iivenkile kunye wooden awnings kwi hinges ukuba basenokuba lowered ukukhonza njengoko counters. Ephezulu floors baba izindlu kunye balconies kwaye staircases, kwaye roofs baba igqunywe kunye iithayile. Kodwa ngoku ubudala Afthos wavuka, scarred yi-imozulu kunye neglect, kude kube kwakungekho nto ekhohlo kuye kodwa pile ka-overgrown rubble.
  
  
  Amaxesha ngamaxesha, omnye abafazi ophunyezwe mimmo, ikakhulu dressed intloko-ku-toe kwi-mnyama. Baya hurried kwi, slip kuphela okwethutyana ukuze bazisunduze kwaye jonga emva kwethu. I-narrow ezitratweni baba crowded kunye kwabantu, abanye ubudala kwaye abanekratshi, kodwa kaninzi young, kunye blushing ajongene kwaye cynical okanye timid amehlo kwaye i-indecisive gait.
  
  
  — Asikwazanga wena kunye Padre kuthi ukuba abantu nazi omdala?" Ndicela yakhe, Sophia, curiously.
  
  
  "La ngamazwi okkt abathe zihlanganisene jikelele Karak, kwaye abo sino ezaziwayo iminyaka emininzi. Kodwa Karak kanjalo recruited entsha okkt. Imilebe yakhe curled kwi sneeze. "Bathi babe izinto apha ekulweni kuba elungileyo sizathu, kodwa ngamanye amaxesha ndimangazekile njani nzulu ih ke intentions ingaba. Ndiza ingakumbi anomdla Karak.
  
  
  "Noko ke izandi andwebileyo."
  
  
  "Asiphinda-nje thieves," watsho. Wabuya wacinga okwethutyana, hayi iselwa kokugqiba yakhe isivakalisi.
  
  
  Ngathi uninzi Roman izixeko, Entabeni Athos Mistletoe waba emilisiweyo na wasp kwaye waba ebekwe symmetrically jikelele i-avenue, ngaphezu apho etempileni towered. Kukho phantse akukho nto ekhohlo le tempile, kodwa xa sifuna ufikelele amanyathelo ezikhokelela ukuya kwi-ngayo, i-sofia pointed wathi: "awunokwazi bona ego simemo kwakhona, Isikhewu. Kwaye kwelinye icala Vigilus ' ndlu. Kwaba wemiceli-kwaye eyona ndlu, kwaye ihlala ingu ferret-agcina ngcono imeko kunokuba ezinye izindlu, ngoko ke lento apho Karak ukuhlala. Kwaba apho kanye, " yena wongeza bitterly.
  
  
  "Vigilus, Mayor, ingavumi?"
  
  
  "Ngakumbi na garrison omncinci. Yephondo irhuluneli wahlala Yahlula. Kwi della ngokwayo, esi sixeko waba waseka yi-pagan emperor Diocletian. Aptos waba encinane umda ngeposi, kwaye Vigilus waba elijongene ezincinane garrison, kwaye ngamakhoboka abo basebenzela kwi-quarries kwaye baqeqeshwe ukuba abe gladiators.
  
  
  Ungasebenzisa kwakhona bona pens kwaye dungeons, " yathi Padra, owathi weza phezulu kuthi. Yena waved yakhe hook ngomhla sunken amphitheater. "Baya wafela apho ... okanye waphila ukuze kufela Rime."
  
  
  Yena lezinto ezinako ukwenzeka, lubandakanya ixesha elide oval bowl. "Ndim, kuyafana na ke kwakhona kwi-sebenzisa,"ndathi emva kokubona indlela elungileyo imeko yaba.
  
  
  "Ngoko ke, kubalulekile," i-Padra waqhubeka. "Siza kuba kusoloko kusetyenziswa i-ego kuba kuko shooting emidlalo. Hayi ke ixesha elide eyadlulayo, xa Polgar waba ngxi liphila, Karak wacebisa ukuba usebenzisa ego kuba eminye imidlalo — ubudala imidlalo.
  
  
  "Gladiator imibala? Nisolko kidding kum.'
  
  
  "Hayi ukufa, kodwa kanye kanye njengoko zinjalo yamandulo Roman competitions." Sophia washukuma yakhe intloko into. "Polgar asikwazanga approve kwayo, kodwa lowo yenziwe Karak njengoko yakhe kukalieutenant, kwaye kwabonakala ngathi harmless fun ngexesha."
  
  
  "Amaroma, kakhulu," ndathi.
  
  
  "Kwaye, njengoko kunye Amaroma, ayo popularity sele ukwanda." Uthatha i-nzulu impefumlo, i-Padraig climbed i amanyathelo. "Ke nyulu madness ekulweni ngamnye enye. Xa uza kuya end?
  
  
  "Ngumthetho Karak," Sophia wathi grimly, kwaye wayikhokhela upstairs.
  
  
  Kuba itempile wayeneminyaka elikhulu isikwere, kwaye nje ngaphaya yayiyeyona dilapidated villa surrounded yi-omntu eludongeni. Ngaphandle hesitation, thina namakhaya ngakulo villa.
  
  
  "Ivoti kakuhle," Sophia wathi, kwaye okokuqala wathi ayikwazi kuva tremor yayo ilizwi. Abantu abaziwayo kuthi ukususela ngasemva, glancing furtively ngexesha ngalinye ezinye kwaye muttering zabo amazwi abo. I-atmosphere waba zolile: a ibe igcwalisiwe zolile ukuba precedes a buhlungu isiphango, kwaye wonke umntu jikelele kuthi waba kakuhle ngobukho oku. I-dreary ngentsasa ngcwele asikwazanga landela kwethu kwi villa. Thina wahamba phantsi i-echoing corridor kunye flickering torches. Ngoko thina na enkulu ubude bayo igumbi lit ziintloko-legged braziers. I-ivumba ka-itshisa-oli ukuya kwezi nzima emoyeni. Centuries edlulileyo, i-villa waba ehonjisiweyo kunye imbumbulu esisangqa ka-indawo kwaye ubutyebi: nzima carpets, isandla-nca undo-type floors kwaye otyebileyo frescoes. Ngoku carpets baba bemkile, i-floor waba cracked kwaye muddy, kuya creaked underfoot, kwaye indlela waba tarnished okanye cracked. Ngoku kwakungekho ezinye ifenitshala ngaphandle kokuba elide isitulo ka-ekunene wood kwaye ezimbalwa benches, ngomhla apho malunga amabini abantu stared e kuthi wildly.
  
  
  Wam gaze darted noku isitulo ukuba encinane dais kwi-ezinye isiphelo igumbi. I-dais waba surrounded yi-eziliqela ilitye iibhloko, kwaye waba igqunywe kunye cloths kwaye fihla okokuba babebaninzi kakhulu worn. Kwi-nen kwabakho umjikelo isitulo ngaphandle emva, logically ngokuba Roman isitulo, kwaye kwakhona a ezintathu - - - -legged brazier.
  
  
  Kwaye kukho indoda ehleli kule isitulo. Ego lezinto ezinako ukwenzeka, lubandakanya yakhe kwi-akaqinisekanga ukukhanya brazier. Waba stout, kunye ingqinqwa curly beard ukuba igqunywe yakhe ego ke ubuso, kwaye ubuso bakhe yaba igqunywe kunye cruel imigca kwaye scars. Waba dressed kwi-rumpled khaki efanayo worn yi-Castro ke guerrillas, kwaye yakhe ende omnyama iinwele waba ehonjisiweyo nge amapolisa cap.
  
  
  Kokuba MAB ke oluzenzekelayo pistol wakhe lap, kwaye waye petting ngalendlela ukuba kube yakhe ncwadi kde.
  
  
  Wakhangela e kum nge ezithile inzala kwaye wabuza: "Ngubani ingaba wena?"
  
  
  "Isikhewu Carter."
  
  
  Abe sel outspoken. Stahl ke ilizwi ngu sharper. "Mna anayithathela weva kuni, Carter.
  
  
  — Mna anayithathela kuvakala phambi kwenu." Layo hayi Stahl ukongeza yintoni waphulaphula malunga nen. "Uqinisekile ukuba Evan Karak, Polgar milancity in italy ke kukalieutenant.
  
  
  "Milancity in italy ufile."
  
  
  'Ndiyazi okokuba.'
  
  
  "Yiyo mna akasoze abe i-ego kukalieutenant simemo kwakhona." Karak stroked yakhe beard okwethutyana, amehlo akhe narrowing. "Nisolko ngendlela engalunganga inkampani, Carter.
  
  
  'Bathi izinto bahlobo bam. Ndithetha, sibe bonke abahlobo milancity in italy, " ndathi calmly. "Kodwa yena ke apha kuba herself.
  
  
  'Kutheni?'
  
  
  "Ukufumana imigca enqamlezeneyo ka-milancity in italy ke wolf."
  
  
  Kwabakho ukuzola. Karak wajonga elubala e kum nge-mnyama, nomsindo amehlo. "Ego imigca enqamlezeneyo?" — Yintoni na? " wababuza sharply. 'Kuba yintoni? Ukunika ego ka-trips, iifoto, umculo, njalo-njalo. ukuba iqelana ka-discontented abantu?
  
  
  Ngaphandle kwam, Padra waba uyise kwi violent nomsindo, kwaye wabeka ngesandla kwi-emu ke shoulder ukuba zolile yakhe phantsi. "Hayi," Karaku wamxelela. "Kodwa ngenxa yalo." Wathabatha a nzulu impefumlo kwaye burned, improvising xa ethetha. "Ndandidibana milancity in italy iminyaka emininzi edlulileyo kwi-Berlin. Wathi xa wathi kum, "Isikhewu, ndiyagoduka ngoku, kodwa musa ngonaphakade xana kum. Umva yakho i-american abantu, musa xana kum." Kwaye yena asikwazanga kufa, sinako yongeza phezulu dollar, sinako yongeza phezulu dollar ezininzi inkululeko-sithande Americans."
  
  
  Ngaloo mzuzu, Karak ke, abantu baqalisa imetacity kwaye yiya restlessly, kwaye omnye jikelele kwabo ngesiquphe sakhwaza: "ngu trap." Ezinye sakhwaza: "Hayi le emu!"
  
  
  Waguqukela kwaye wabona okokuba speakers baba bafana, presumably ababini Karak ke entsha recruits. Kuya kwenziwa evakalayo. Ndajika emva iqonga, kwaye Karak ke amehlo zahlangana zam, ezele mockery.
  
  
  "Nisolko a stranger apha, Carter," wathi. "Wena musa uyiqonde indlela izinto zi kunye nathi."
  
  
  Ndiza ukudinwa yokuba ngokuba a stranger. Ngesiquphe, mna ke ukudinwa lo wonke damned feud. — Ndeza kuba ngokwam, kodwa hayi nje kuba ngokwam, " mna iiwindow zenziwa ngokukhawuleza kwi kuye. — Eli ikrele akuthethi ukuba belong kuthi, kuwe, ukuze kuthi, kum, ukuba kuthi, kuwe, ukuba iifoto, ukuba umculo. Kodwa ke ngowethu lonke umphandle echibini. Ngu uphawu into milancity in italy kuba wafa. Kuyinto uphawu wenkululeko kunye ukuzimela kuba abantu onke amazwe."
  
  
  Kwakukho enye hum ka amazwi kwaye yokuhamba-hamba amabini amadoda. Okwethutyana, ndandicinga ukuba nento yokuba uye kakhulu ukuza kuthi ga ngoku. Ngoko enye nangaphezulu abantu kwi-ithebhule wathi kwi-surprise: "ungakwazi ukwenza oko kuthi?"
  
  
  'Ewe. Kwaye yakhe ilizwi wenziwe ukuba bomvu, kwaye oko kuya kuthetha inkxaso kwaye imali kuba kuni. Nika kum okokuba."
  
  
  Wakhe ngenene onayo bamthwala kude. Zonke mna luyafuneka ilungelo ngoku yaba fireworks kwaye flag ukufumana kum onyulelwe ukuba ngumongameli. Umdla egumbini waba mkhulu, kwaye waziva ngathi mna ayikwazanga ukufumana i-sofia kwaye yakhe gang ngaphandle apha aphile.
  
  
  Kwi-din esilandelayo ngxoxo, endala umntu ke ilizwi basenokuba ngokucacileyo weva. "Ndithi simele nika i-emu oku fihla," wathi. "Ihlabathi iimfuno ukuva malunga zethu umzabalazo wenkululeko, kwaye ukuba Carter banako...'
  
  
  "Nonsense," Karak snorted. "Ke bonke a ukuxoka. Ngxi. . Yakhe ubukrakra ego amehlo glittered strangely, kwaye wathi chu waqalisa ncuma. Kwaba i-fernández ncuma. Yena mbindini phantsi, wabona lencwadi ithi phezulu ngwevu fur coat, kwaye clutched ngayo painfully esandleni sakhe. "Ufuna le ikrele?" Siyavumelana, kuza ukufumana kwakhe. Akunyanzelekanga ukuba ufuna wena naphi na kufutshane i-sofia okanye Padra, kwimeko ke yakho trick ukuba discredit kum. Kwaba mhlawumbi i-ego trick. Wakhangela crafty ngokwaneleyo ukwenza nantoni na. Kodwa mna wahamba phezulu kuye kwaye waba phantse ngaphakathi ingalo ke khona xa yandixelela ukuba yeka. Wathi threw fihla e iinyawo zam. Ee sathi kuyo kwaye ngokukhawuleza wabaleka yakhe fingers phezu nah, funa ezincinane oku kwenze ukuba ngexesha emva wakhe neck. Ego examined yakhe, kabini, phinda-phinda kathathu, nesiqingatha-waguquka fihla yakhe ukukhangela ukusuka Karaz.
  
  
  "Karak," ndathi coldly. "Ke ayisosine ingcuka ka-milancity in italy."
  
  
  Karak snorted, isandla sakhe clenching convulsively kwi pistol. Stahl ke ego ilizwi ngu nelikhwazayo kwaye threatening. 'Musa kuba silly. Ndabona ingcuka kufa ngokwam, kwaye ndathabatha imigca enqamlezeneyo ngaphandle. Ingaba ubizo kum a liar?
  
  
  "Ke ayisosine ingcuka ka-milancity in italy."
  
  
  Karak tensed, choking ngomsindo, kwaye ke ngesiquphe laughed. Lo mntu waba ngokucacileyo andwebileyo, kwaye oku ndenza ego a anamashumi umphinda-phinde ngo ngakumbi ezinobungozi, kwaye zonke ego iintshukumo unpredictable. Waguqukela ukuba amadoda akhe, akhe fleshy ubuso ukuguqula leaden ngaphantsi yakhe beard. "Yena ke onayo guts, oku Carter guy," lowo breathed fiercely. "Afike kuyo njengoko ukuba sisebenzisa ego subordinates, amabango ukuba le asiyiyo wam imigca enqamlezeneyo kwaye accuses kum lwazi. Yintoni a joke!'
  
  
  Kulutsha ngokuqinisekileyo bavumelana naye. Baba mbindini phezu laughing, nangona abo bagcina amehlo kwi kum, nathi kunye trips, i-iifoto, i-music, nathi kunye iqela elincinane ubambe knives kwaye firearms.
  
  
  Ndicela yakhe. "Iphi i-real wolf?" — Nisolko hiding ngayo?"
  
  
  Ego ke ubuso ngesiquphe waba ezinzima, lakhe kaham-njenge izandla sathi MAB kwaye lowo aimed ego ngexesha lam axis powers. "Thatha imigca enqamlezeneyo,"wathi, lakhe ego ilizwi yingqele kwaye zicacile, ukusika nge-hum na lancet. "Thabathani, Carter. Kwaye get yakho jackals phambi kokuba cooks phezulu zonke jikelele kuni, zonke soap.
  
  
  Padra snarled ovela ngasemva,"Wena musa k ubonakala ngathi ukwazi oko kwenza oku, Karak."
  
  
  Karak spat angrily, lakhe koobhontsi ukuguqula mhlophe kwi phinda-phinda. Kwakukho lokukhula bhomboloza ka-onzulu nomsindo ukususela egos abantu ulinde omnye ilizwi ukucwangcisa ih free. Ibizakuba kwendyikityha yokufa, i-floor izakuba igqunywe kunye zethu igazi. Karak wema. Ego ke amehlo baba blazing madly.
  
  
  Yakhe, jumped phambili. Omnye umntu besuka bema ukuba ikhusele Karak. Ngaphandle cinga kabini, lowo snatched i-rifle esandleni sayo kwaye slammed i-i-butt ke egumbini lakhe ego ke ubuso. Yena screamed wawa emva. Emva kwam, Karak ke, abantu baba shouting kwi-wild umdla ukuba bomvu njenge wildfire. Karak, surprised yi-bam olukhawulezayo attack, tripped phezu kwesitulo wawa kunye engaqhelekanga squeak. Ngoko ego sathi kuye yi-iinwele, yanked yakhe phezulu, kwaye kutsalwe i gun e ego ke buthathaka fingers.
  
  
  Kwaba rammed kwi kuye nge barrel, kanye njengokuba abantu bakhe babesele beza isichotho iqonga. Yakhe, screamed. - 'Hlala apha!'Okanye uya kufa kuqala!
  
  
  I-amadoda amabini froze, kwaye kuba yahlula okwesibini, babesazi ukuba freeze. Abanye kubo yachukumisa izikhali zabo, njengoko ukuba babe weren khange ngokuqinisekileyo mna ukuqwalasela okuthethwayo ngayo, kodwa akukho namnye kubo wathabatha umngcipheko.
  
  
  "Padra," ndathi, " i-sofia." Kwaye kuphumla. Yizani apha.'
  
  
  I-padraig laughed heartily xa abe ufikelele kum.
  
  
  "Andiyenzanga ukuthandabuza kuni," mna growled. — Ngoko ke ndizaku get kuwe ngaphandle kwakhona, kakhulu." Kukho indlela ngaphandle?
  
  
  "Phezu apho," i-Padra wathi, ebhekisa a isango phantse iifayile kwi-izithunzi. Kwakukho ubuncinane a dozen grim-faced abantu emi phakathi kwethu kwaye isango.
  
  
  "Ukuze nabo, Karak," ndathi. Wakhangela e kum ngaphandle yembombo yakhe iliso, amehlo akhe rolling emva zabo pink izikaliu, beads kwegazi forming ngomhla wakhe forehead. Waba kwakhona roughly poked kwi-liver yi-ego. Yena sakhwaza umyalelo, kwaye abantu muttered njengoko baya yamthobela i-emu.
  
  
  K mini imizila lisekwe. Ego waqala itsala yakhe ngaphandle iqonga. Yena stumbled, kodwa kokuba akukho oyikhethileyo. Yena tightened yakhe gripgenericname kwi-ego ingalo kwaye pushed i-emu u-gun nzulu egumbini lakhe ribs ukuyenza fit. Ndinga ivumba oboyikisayo bank u-ego.
  
  
  "Uphumelele ukuba baphile, dog," lowo groaned.
  
  
  "Ngoko ke akunyanzelekanga ukuba baphile noba," emu wathembisa yakhe grimly. "Uza kuphila njengoko ixesha elide xa sisenza."
  
  
  Karak ngokuqinisekileyo, kucingwa ukuba sithanda ukumbulala kanye thina ophunyezwe oku passageway. Ngenxa yokuba wayeza benze oko phantsi kwabo phantsi iimeko ezahlukeneyo. Kwi frenzy ka-desperation, lowo struggled, clawing kwaye biting. Akunyanzelekanga ukuba bakholelwe waba ngobukho oko waye ngokwenza ngexesha. Nyulu yezilwanyana panic waba nomdla kakhulu kwi-nen kuba oko. Kodwa isandla sam waba kakhulu ekuthatheni ego ke umlomo xa wakhe waba struggling ngayo, waza bit kuyo. Wam jikeleziso waba involuntary kwaye oluzenzekelayo: i gun kokuba dropped yakhe. Ego waba ngxi ubambe yamluma esandleni, kodwa ke Padra accidentally tripped phezu kwam, ngakumbi stripping kum wam counterweights, kwaye Karak waphula free. Yena waphula ngokusebenzisa cordon, shouting. 'Ukubulala ih. Ukubulala ih.'
  
  
  Kukho akusebenzi khange nkqu ixesha isiqalekiso ngokwam. Endala isiturkish ikrele lashed ngaphandle ngexesha kum nge savage ukuvuthuzela. Mna cringed, kwaye nto grazed wam scalp. Ngoko ke wabona elinye ithuba kwaye, bending phantsi, tore oyena cloth kwi kwethuba, yaza yawa ngaphandle njenge tablecloth kwi-misela itheyibhile. Yena landed kwi floor kunye nezinye abantu ukuzama sneak phezulu ngomhla kuthi ukususela ngasemva. Ngoko ke tripod staggered wawa nge ungqubano. Itshisa-oli splashed ngokusebenzisa zezulu kwi libanzi arc. Imvula omlilo hissed kwaye splashed kwi yingqele floor, kwaye lava flows burst kwi flames, ebangela uzalise ukudideka kwaye jones egumbini. Ithoba kuthi yehobe kwi-kolawulo phuma, alahle backhands kwaye unelungelo punches zonke jikelele kwethu. Karak uqalekisiwe umtyholi kwaye yakhe endala leyo ine nathi yokulungelelanisa kunye. I-padra waba alahle imizimba jikelele phantse ngokukhawuleza njengoko waba siqalekiso. I-sofia kusetyenziswa i-old Mannlicher njengokuba baseball bat. Ego enye esifutshane akusebenzi khange kukunceda kakhulu kakhulu ngokuchasene oku horde, nkqu ukuba heee, kwabakho nethuba ukuba injongo.
  
  
  Omnye ka-Onin ke, abantu beza phezulu kum ukususela icala. Oko betha yakhe ego ngoko ke nzima ukuze abe bounced emva kwi-overturned brazier. Yena reacted njengoko ukuba abe nento yokuba wahamba kwi hornet ke nest kwaye jumped phezulu kwi-wild umdaniso, slapping ezandleni zakhe ngokuchasene steaming emva yakhe pants. I-Padra spun jikelele kwaye knocked phantsi umntu owaye ukuzama attack i-sofia. Lwesithathu wayekunye ingxelo emfutshane leg phambi kokuba esinokuzisebenzisa yakhe .45 caliber. Ezinye ezimbini cautiously approached kwaye wema, ilungile ukubetha kwam intloko. Padra ibambe enye kwaye hers wathabatha enye, ngoko ke thina kunye betha ih kweentloko zabo ngokuchasene ngamnye enye. Bawa ngathi u-amaqanda, ngoko ke ukuba ih ingaba bamnyathela i abanye. Kwaba engakumbi ngathi oludala-fashioned bar balwe kunayo nantoni na enye into.
  
  
  Ngomhla wokugqibela thina weza a massive ubudala eludongeni made ka-ingqinqwa hluleka igcine kunye yi-crossbeams. Thina evuliweyo ngayo kwaye slammed ngayo ivaliwe, beqhekeza che ke koobhontsi. I-Padra slammed ucango kuyivala phezu isandi ye-scream.
  
  
  "Heee kuya kufuneka ukuba abe phezulu ih ixesha elithile," wathi.
  
  
  "Mhlawumbi kuba ngomzuzu," ndathi grimly. Ucango waba sele ekubeni violently knocked njalo. Mariya, weva Karak shouting ii-odolo. "Akukho enqamleza esiqwini, wena idiots. Ukuvuthuzela i-liechtenstein ucango ukuba shreds. Ukuvuthuzela kuya phezulu. Ukubulala ih. Musa bavumeleni yokuphepha.
  
  
  Yakhe ngokukhawuleza wajonga jikelele ukubala abantu, phantse eyimfama, sebumnyameni. Kwakukho kuphela ezintandathu kuthi ekhohlo, omnye umntu moaning kwi-intlungu, omnye ego ingalo njengoko powerless njengokuba alaphukanga wing pinned yakhe axis powers, kwaye enye kunye igazi-soaked ubuso.
  
  
  'Yintoni le ucango? I-Padre wabuza yakhe.
  
  
  "Ngaba wayecinga ukuba babe nento yokuba sebenzisa ucango ngoluhlobo kuba lousy seraglio?"
  
  
  "Ngoko ke, apho siza ke?"
  
  
  Okokuba-hamba ngaphandle, " wathi ngokulula.
  
  
  "Ke sibe nento yokuba ngcono shiya," emu wathi kuye, " phambi kokuba kuza yabo senses kwaye yiya jikelele villa."
  
  
  I-Padra sangena ubumnyama, kwi narrow corridor ngokupheleleyo ezifihliweyo yi-ubumnyama. I-sofia sathi ingalo yam kwaye wahamba ngaphandle kwam, siqalekiso kwaye growling phantse okokoko njengoko yena stumbled phezu engabonakaliyo zokungcola.
  
  
  Njengoko abruptly njengoko sino ingenile inky ubumnyama, sasivuya ngaphandle kwakhona zonke phezu nah, kwi beam ka-oqaqambileyo ukukhanya kwelanga ukuba momentarily blinded kwethu. A isithunzi wabonakala ngaphandle kwanti, dim kwi-i-unfamiliar ukukhanya. Instinctively, ego knocked yakhe ngaphandle, ndinovelwano epheleleyo satisfaction ukususela torn tendons kwaye nerves. I-padra sakhwaza, kwaye sonke abalandela ego, indlu enkulu nani racing ngokusebenzisa villa ke backyard. Isandi ka-boots inikwe kuphela ezimbalwa iinyawo zakhe ngasemva kwethu.
  
  
  Thina weza moan ye-villa, nto leyo owenza ngokumangalisayo surviving. I-Padra kwaye ezintathu nabanye abantu climbed phezu nach, kwaye Rivn lumisiwe nje ixesha elide ngokwaneleyo ukuba cofa i-sofia emva kwabo. Yena igcine ngaphandle yamluma esandleni kum ukusuka ngentla, putting yakhe futhi kwelinye icala eludongeni, kwaye kunye sasivuya kwi street, kwelinye icala. A searing imvula ka-kukhokela hissed phezu kwethu kwaye lashed ngaphezulu eludongeni apho sibe nento yokuba sele ehleli.
  
  
  Padra pointed i-hook kwi-icala simele khona. Singathi kuva Karak ke abantu uyasebenza emva kwaye phambili kwelinye icala eludongeni, ujonge kuba crumbling ndawo okokuba ngapha. Ngoko thina waguqukela a yembombo, behla a narrow alley, crossed a courtyard, kwaye raced ngokusebenzisa bumpy ruins ka-ruined izindlu.
  
  
  "Apha, bona ukuba apha!" weza a iyangxola ovela ngasemva kwethu. Thina asikwazanga dare yima ukuba sijonga emva. "Bawelela apha. Apha! Kuzisikela ngaphandle ih.
  
  
  I-Padra disappeared kwi-Thermal Baths, isakhiwo ukuba kanye housed i-bathhouse. Ngexesha elinye, yayiyeyona richly ehonjisiweyo building, ingakumbi kuba abanjalo ekude outpost njengoko
  
  
  Aptos. Kodwa ke, mhlawumbi waba nto okanye ukwenza phakathi ezimbini gladiatorial tournaments. Thina ingenile calidarium, indlu enkulu central iholo nge Jacuzzi, kakhulu vula ukuba abe ethambileyo. Sibaleka ukuba abasakhulayo amagumbi ngomhla emva njengoko Karak ke abantu wabonakala kwaye waqala shooting ekuhlaleni kwethu.
  
  
  Thina weza frigidarium apho yingqele ibhafu kokuba xa sele, kwaye Odin waba ezijikelezayo jikelele kwethu, igazi gushing phantsi ego ke axis powers. Thina ekhohlo ego apho, wafa, kwaye hurried ngokusebenzisa abasakhulayo apoditherium, Elungiselela no a locker igumbi, kwaye phantsi eziliqela flights ka-amanqwanqwa ukuya ezantsi inqanaba.
  
  
  — Ngubani Padra ke isicwangciso?" Ndicela yayo, i-sofia, breathing nzima. "Siza kuba akukho ithuba yokufumana ozayo ka-ih."
  
  
  'Thina . .."sikwi ukuzama ukufumana i-sewers," yena hissed breathlessly.
  
  
  I-padra lumisiwe kwi-phambili enkulu sandstone bhokisi. Kuphela ubumnyama waba apparent phantsi phaya. "Ezantsi," wathi ilungisiwe curtly, kwaye ngaphandle hesitation, lowo dived. Thina abalandela kuye blindly kwaye, waya kwi udaka namanzi. I-sofia landed kwi-bam axis powers kwaye pushed kum kwi udaka.
  
  
  "Hurry, hurry," i-Padra wathi urgently, kwaye thina stumbled emva kwakhe, yokuxhomekeka kumanzi ikakhulu kwi isandi ka-ego ke gurgling footsteps. Isibini eseleyo abantu baba covering i-retreat.
  
  
  "Lumka apho kufuneka ubeke iinyawo zakho," Sophia walumkisa kum. "Andiqondi wear izihlangu."
  
  
  — Into eyenzekileyo yakho izihlangu?"
  
  
  "Uhambe," utshilo laconically, waza waqhubeka. Mna wabaleka ngaphandle kwayo, bazalwana pants sticking yam legs kwaye rubbing i-imigca enqamlezeneyo kwi ngaphakathi wam thighs. Siya kwenziwa zethu indlela nge-maze ka-smelly, onzulu tunnels, zange iyama elide enye indawo, kodwa kusoloko ukuguqula kwi omnye jikelele corridors kwixesha elinye icala okanye enye. I-iyangxola kwaye shaggy izikhalo zethu pursuers echoed jikelele kwethu, kwaye kwakungenakwenzeka ukuba umxelele ih umgama okanye icala. Panting, sibaleka njalo.
  
  
  Mna zilawulwe buza yakhe. "Siza ke fihla apha?"
  
  
  'Hayi . .. Namnye . Karak uza balinde entrances ukugcina nathi ngaphandle... ukuba... kunye rats trapped. Kufuneka sibe ... get ukuba quarry apho siya nkampu. Siphinda-apha . ... ekhuselekileyo, " Sophia breathed.
  
  
  Ngesiquphe, thina beva isandi ka-footsteps uyasebenza kuwo ilitye ecacileyo kwi-phambili kwethu, nje jikelele elandelayo yembombo. I-Padra lumisiwe kwi nomsindo xa nani weza jikelele yembombo kwaye wahamba phantse elubala kwi-bam izikhali. Wayengomnye spun jikelele kwaye i-emu ke fist slammed kuyo intloko yakhe kunye onke amandla ayo. Zezulu lokuphuma nge-ego yakhe lungs, waza wawela headfirst kwi muddy amanzi.
  
  
  Yesibini umntu waqala ukuba inyathelo lesi-bucala njengoko weza jikelele yembombo kwaye pointed yakhe Mauser e kum. Yena umisiwe ngokuzenzekelayo, ilinde esifutshane ukuya ngaphandle. Kodwa ngaloo mzuzu, a thunderous isandi rang ngaphandle wam iindlebe, kwaye ego ekujoliswe disappeared kwi red mfiliba. Umntu collapsed kwi amatye, kwaye yena wabona Padre simi phezu kwakhe kunye gun wakhe ikwicala.
  
  
  Andiyenzanga inkunkuma naliphi na ixesha. Bubonke Karak ke, abantu baba firing jikelele yembombo kwi eyimfama umzamo ukubulala kwethu. Kukhokela esifutshane phezulu kwaye whined kwi-i-overture ka-ricocheting bullets kwaye bukhali shards ka-kolwalwa e ezindlebeni zethu.
  
  
  Yena mbindini phantsi ukukhetha phezulu Mauser, kodwa ke Padra wabuza, " Ngubani lo mba?": "Ingaba ukhetha Karak ke isixhobo?"
  
  
  "Ngokuqinisekileyo, kodwa mna wanika phezulu."
  
  
  Yena zinikezelwe kum gun, esibizwa ngxi ukutshaya. "Njengoko yesibini-kwi-umyalelo, ego thathwa ke ngokwakhe, kodwa enyanisweni, kufuneka siyifumene."
  
  
  "Enkosi, Padra," ndathi, kwaye wathabatha Mauser.
  
  
  "Kokuba ifumene ukuba amphitheater ngokukhawuleza ngaphezu mna kulindeleke ukuba," lowo growled phezu wild clatter ka-bullets. "Ngoku ke sikwi trapped."
  
  
  "Kukho akukho enye indlela ngaphandle?"
  
  
  Kodwa oko kwaba kutshanje. Ukuba sihamba emva, baya kuza kwenzeka jikelele yembombo kwaye shoot kuthi shreds.
  
  
  "Ukuba kengoko," Sophia wathi anxiously, " abo ngasemva kwethu kuya babambisa phezulu kunye nathi kwaye ukubulala kuthi." Ke hopeless.
  
  
  "Kulungile," ndathi, " mhlawumbi ndinako babambisa phezulu." Abe ufikelele kwi ngomzuzu kwaye pulled ngaphandle a igesi ibhombu ye.
  
  
  Yayiyeyona ezintshana, ukuphucula inguqulelo: encinane, ekhanyayo, kwaye ngaphezulu concentrated. Kwaba ubungakanani kwaye imilo a sweet potato kwaye mistletoe ezikhethekileyo ignition, ngoko ke ayikwazanga accidentally phinda-phinda ukuba yawa e ezingachanekanga mzuzu. Kwaba pulled ngaphandle yi-cheku kwaye ndibe nezinto ezimbini imizuzwana.
  
  
  Kwaba baphoselwe yi-ego kwi yembombo kwi-phambili kuthi, apho kuya darted phakathi iqela lamadoda kwelinye icala. Yena weva a startled isikhalo njengoko omnye abantu jikelele kwabo betha heee, emhlabeni, kwaye ibhombu ye waya ngaphandle kunye bang. Akukho nanye licala i-psychological ukusebenza, njengoko AH iindlela wandixelela. Ukutshaya kwaye umsi wazaliswa lokwaluka.
  
  
  Instantly, thina samva Karak ke abantu gasping kuba impefumlo, ngoko ke moaning kwaye gagging. Ngoku baba staggering, ndinovelwano abagulayo, kwaye zabo lungs baba ivula ngaphezu kokuba kwenzakalisa.
  
  
  Jikelele kwabo, Odin stumbled jikelele yembombo, uyiphinde kabini ngaphezulu kwi-intlungu kwaye nausea, ubuso bakhe contorted kunye lusizi. I-padra vumelani ngaphandle i-wild kugquma kwaye swung yakhe hook kwi umntu ke neck. Wawa na senkunzi enye ukuba bebe impaled.
  
  
  "Musa inhale," ndathi warningly. 'Qhuba!' Sibaleka. Thina waguqukela kwaye raced emva indlela sibe nento yokuba kuza, kude kube Padra zifunyenweyo omnye tunnel. Thina na ngayo, kwaye oko kukhokelele kuthi kwakhona ngokusebenzisa uthungelwano ka-phantsi komhlaba imibhobho, phezulu slopes ukuba icala sewers, kwaye kwangoko phantsi kwakhona kuhla kwi engundoqo sewers, kwaye ngamanye amaxesha nje a, twisting waza waguquka. Wakhe wolahleko zonke uluvo icala. Zethu yokuphepha wathabatha kwi uphawu ka-engaqhelekanga vault.
  
  
  Ngexesha elinye incopho, thina lumisiwe phantsi crumbling umngxuma nge dilapidated staircase ezikhokelela ukuya kwi-i-pale isibhakabhaka ngasentla kwethu. Sahamba upstairs msinyane kangangoko kunokwenzeka kwaye wathabatha kancinci impefumlo xa sifumene ukuba le nkqubo yaba unguarded.
  
  
  I-ukuvula wanika lokufumana umhlaba uzaliswe amatye kwaye bushes. Kwelinye icala intsimi ke cliff ukuba sloped phantsi chu, kwaye xa siya ufikelele ekupheleni kwayo, i-Padra pointed phantsi kwaye wathi, " Kulungile! Siza landela ngayo kwaye ke kuya quarry.
  
  
  I-quarry ke baninzi intlambo ukuba asikwazanga jonga njenge yamluma esandleni kokuba dug a isigebenga omnye. I-ego macala baba shaggy, rhoqo terraces ngebala veined kolwalwa kwaye parapets bordered yi-thorny thickets kwaye fernández, stocky imithi. Yena ayikwazi phantse qinisekisa i-ngamakhoboka beating phantsi Roman whips njengoko wahamba downstairs.
  
  
  "Mna osetyenziselwa kuphila kwi-Berlin," Sophie wathi into. "Ngoko ke Aptos. Kwaye ngoku ivoti ngu apha.
  
  
  Oku kufuneka ukuba ibe umsonto yehlabathi.
  
  
  
  Isahluko se-5
  
  
  
  
  Kwinkampu waba ebekwe kwi plateau overlooking entshona-koloni quarries. Oko consisted ezimbini ruined huts ukuba ndiyakholwa ngabona legionnaire ke barracks kwaye umyalelo ngeposi. Kunjalo, kwaba yenzelwe njengokuba nkqo ekukhuseleni ilungelo ngokuchasene kunokwenzeka slave revolt, kunye enye kuphela abalindi ngasesangweni, nakwi-i-slopes, steep kwaye ngokupheleleyo ayinikezeleki. Kwaba ekhuselekileyo ngokwaneleyo, njengoko ekhuselekileyo njengoko zabo hideout ayikwazi zithe phantsi ezinye iimeko.
  
  
  Entabeni zezulu waba yingqele, nkqu ngoku, emva emini emaqanda, kwaye encinane umlilo waba itshisa kwi niche kwi-moan ka-oyena hut. Odin jikelele abantu icinezelwe yakhe emva efanayo moans, humming kuye. Omnye umntu waba crouched elubala yi-amasango, rifle wakhe lap, peering phantsi enye indlela.
  
  
  Hers ngowamashumi ixabiso hut, awathi kanjalo njengosihlalo a bedroom, name, ngokulondolozwa igumbi, kwaye armory kuba ukuhamba, photography, kwaye umculo. I-sofia kwaye Padra baba nomsindo kum. U kubo baba squatting kwi mattress ka-trips, iifoto, umculo, olona ethambileyo ndawo egumbini. Sino bottle kwewayini ukuba wabaleka ngaphandle kakhulu ngokukhawuleza xa sasivuya kwakhona uthetha ukuba umhlobo.
  
  
  "Karak uphumelele khange bother kuthi na ngaphezulu," i-Padra wathi kwi-eliphantsi ilizwi. "Hayi njengoko ixesha elide kangangokuba siqwalasela ekhuselekileyo apha.
  
  
  "Kukho aren ukuba abaninzi bethu ekhohlo ukuya kulwa naye ukuba lowo olubulalayo," ndathi. "Kukho ezine nathi ngaphandle wena kunye nam."
  
  
  "Ewe, kodwa Karak balingwe ukuba isichotho kwinkampu kanye phambi, xa sifuna yadudulelwa emva ngaphandle jikelele Kwisakhelo Athos kwaye babheka apha ukuqhubekeka i-balwe. Thina asikwazanga shoot ukubulala, kunjalo, kodwa thina accidentally wamonzakalisa ezininzi kubo. Kwaba elikhulu kwendlela yoyisa kuba kuye."
  
  
  "Sino ngakumbi abantu ke," i-sofia wathi. "Nangona kunjalo, ababini okanye abathathu okulungileyo shooters unako repel uhlaselo."
  
  
  "Yintoni worries kum ngakumbi," i-Padra waqhubeka, " kukuba Karak siya kugcina kuthi phantsi siege de siya kufa ka-yindlala kwaye unxano. Ego i-young recruits kuba sele surrounded i-plateau.
  
  
  Ndicela yakhe. "Njani ixesha elide unako siya kubamba phandle apha?"
  
  
  Padra wabona lencwadi ithi phezulu handful ka-dirt kwaye vumelani oko chu seep ngonyana wakhe fingers. Yena asikwazanga impendulo.
  
  
  "Mvumeleni zama," Sophia breathed. "Siza zange kuncama."
  
  
  I-padra laughed ngomhla wakhe ucinga. "Wena balwe kakuhle njengokuba umfazi."
  
  
  "Okulungileyo ngokwaneleyo ukugcina yakho imigca enqamlezeneyo?" watsho proudly. "Okanye ukhe zilityelwe ukuba mna nokusindiswa kwenu xa Isikhewu phantse bambulala kwenu?"
  
  
  Isigebenga coughed, waguqukela emva kwam, kwaye ngokukhawuleza itshintshe mcimbi. "Ndithetha skins, kuya ngenene akusebenzi khange wam imigca enqamlezeneyo?"
  
  
  Yena glanced e Sophia. Yena nodded, kwaye wathi em. "Kwakungekho pocket jikelele wam neck. Mna andazi loluphi uhlobo wolf imigca enqamlezeneyo kwakunjalo, kodwa akubanga milancity in italy ke wolf.
  
  
  "Ugh," i-Padra wathi. "Sasivuya zonke fooled yi-Karak ke fairyname tales . Kodwa uphi real imigca enqamlezeneyo?
  
  
  "Kuphela Karak uyayazi ukuba," i-sofia muttered.
  
  
  Kwaye ndizakuyenza kuba ukufumana phandle.
  
  
  Baya wajonga e-Nah kwi-surprise. — Ngaba kuthetha nawe futhi ke emva?" I-Padra wabuza.
  
  
  "Hayi," Sophia wathi kunye surprising vehemence. "Kwaba engalunganga ngokwaneleyo okokuqala, kwaye Karak akusebenzi khange nkqu ilindele kwethu. Ngoku nguye ilungile kwaye uyayazi akukho inceba."
  
  
  Yena onayo phezulu kwaye waqala pacing igumbi na caged yezilwanyana. "Andiqondi ukuba yena ilindele kuthi ukwenza nantoni na elubala kunjalo ngoku. Ke ukuba umthetho ke kaloku, xa lowo ngxi thinks sibe kwi defensive ... '
  
  
  "Ah, kodwa ukuba iqela lamadoda ngu-phantsi apho," Padra saliwe namajelo eendaba iingxelo kum, ukungcangcazela kwentloko yakhe. 'Ngxi. .. '
  
  
  "Uyabona," Sophia pleaded. "Musa ukuzama, Isikhewu. Nceda...'
  
  
  "Sizaku kufuneka bedlule oku ngokukhawuleza okanye kamva, kwaye ndicinga ukuba ngokukhawuleza bangcono."
  
  
  "Isikhewu ke akunjalo, i-sofia." Nge ezinzima sigh, i-Padra yenyuka yakhe iinyawo zakhe. "Yethu inkampu sele kuba trap. Thina kufuneka khona.
  
  
  'Ezilungileyo. Kodwa kengoko kufuneka umva Aptos.
  
  
  'Njani? Ngaba kuthetha siza sebenzisa kude njenge beaten izinja kwaye kunika Karak i-victory ilungelo kude? Asikwazanga ufuna nje kuthi ukuba siza zange kuncama?
  
  
  Bekukho awkward cwaka kwi-car. Zethu breathing sounded kakhulu nelikhwazayo kwi-narrow confines ka-ilitye kweendonga. I-padra weza phezulu kum kwaye igcine phezulu yakhe hook significantly.
  
  
  "Ndiyazi wam bantu bakuthi. Ngaphandle imimandla ulwimi Karak ukuba confuse ih, baya mamela ngokufanayo evakalayo. Ngaphandle koku imigca enqamlezeneyo, baya kubona ego ze. Emva iiyure ezimbalwa, aba bantu baya get ukudinwa ka-lokulinda, kwaye umsindo wabo uya elihle phantsi mini emini. Mhlawumbi singaba sneak kwi kamva.
  
  
  "Ngokusebenzisa sewers?"
  
  
  'Ewe . .. kwaye akukho. Bambalwa abantu bazi, kodwa Roman izixeko kwabakho central heating. Large bonfires kwi-basements kwaye e ngaphakathi kweendonga ukuba vumelani kwi-zinokuphathwa emoyeni.
  
  
  "Kodwa ke ukwenzeka, Padra! Sophia badanduluka. "Lento nyulu suicide."
  
  
  "Kodwa kufuneka zenziwe," i-Padra wathi dispassionately. Wathi yawned kwaye wongeza, " Musa ndivuse kakhulu emva kwexesha. Kwesi sithuba, ndizakuyenza kulala kunye naye. Unako ukuqhubeka ngxoxo kunye Carter ukuba ufuna. I-padre washiya hut nge ukwazi ncuma.
  
  
  "Tsala phantsi curtain," Sophia wathi, referring ukuba blanket ukuba njengosihlalo ucango. Yena loosened i-rope ukuba igcine yakhe ego kule ndawo, kwaye yena wehla wangena umngxuma.
  
  
  "Yiza kuhlala elandelayo kum."
  
  
  Xa wayeneminyaka emva kwi-mattress, yena snuggled phezulu kum kwaye wabuza softly, " Isikhewu, ingaba ngenene kufuneka umva ukuba imigca enqamlezeneyo?"
  
  
  "Kwaye uyazi ukuba ndine ukuyenza."
  
  
  "Wena anayithathela sele kwenziwe ngaphezu nabani ayenze. Pricesnoughts ngakumbi. Ukuba bekuzakufuneka wena, yena, ange ekhohlo Ntaba Athos phambi ndandisele tortured okanye woyisa kwi idabi ukuba akusebenzi khange nkqu zam .
  
  
  "Ndinako zibalisa yakhe enye into malunga nani, Sophia. Polgar ufile.
  
  
  "Lo ngunyana wam balwe, Isikhewu. Ndenza yakhe zam . Yena asikwazanga kuthi nantoni na ongomnye, nje stroked yakhe silky omnyama iinwele.
  
  
  "Ngomhla wakhe amashumi mathathu anesihlanu umhla wokuzalwa, mna ukuvuka phezulu kunye ezibuhlungu ndinovelwano ukuba ndino waphila kuba zekota a century ngaphandle zokwandisa nantoni na. Polgara Milana zahlangana yakhe kufutshane nje emva koko." Yena wathetha calmly, kuye amehlo thoughtful. "Ngoku ukuba yena ke bemkile, Aptos kuko konke ndine ekhohlo ukuya bekholelwa."
  
  
  "Useza young. Ungafumana omnye umntu.
  
  
  "Ewe," wathi, stroking kobuso bam abayo fingertips. — Kodwa ke wena musa ufuna settle kuba ngaphantsi eyona." Nceda, makhe ugqatso lwethu iwayini.
  
  
  Thina waphula bottle. Wakhe chopsticks baba stained kunye booze, kwaye yakhe breathing waba kancinci heavier. "Musa hamba," yena whispered. "Umxelele yakho abantu ukuba fihla sele batshatyalaliswe."
  
  
  "Kodwa ndiyazi ke ayisosine, i-sofia, kwaye ke ngokwaneleyo ukugcina izinto uyise. Kukho enye into: isithembiso wenza ukuba abantu Jzan.
  
  
  "Ewe, wakhe, ndikhumbula uthe ukuba isixeko usesinye invaded, kwaye ufuna uncedo kubo."
  
  
  "Uncedo," ndathi sarcastically. "I-olugqibeleleyo uncedo ngu Aptos."
  
  
  "Uzakufumana uncedo," yena wathembisa. — Uzakufumana ngayo nakanjani, ukuba omnye jikelele kuthi survives." Tears welled phezulu amehlo wakhe. "Nceda musa hamba," utshilo kwakhona. "Andicingi ukuba ufuna ukuba kufa."
  
  
  "Ukuba nabani na ufumana oza kufa, ke, ukuba cocky bastard kunye beard."
  
  
  'Ukhe ubene andwebileyo. Njengoko andwebileyo njengoko Polgar, " yena screamed. Ke yena lunged e kum kwaye icinezelwe yakhe ezimanzi imilebe yam kunye savage umkhosi .
  
  
  Yena waphula free njengoko ngesiquphe, njengokuba yena, nento yokuba clung, eshiya nathi kunye gasping kuba ngaphezulu. I-ray ka-ukukhanya kwelanga shone nge-mnyama kwi-moans kwaye lit phezulu kwayo ubuso, kwaye wabona yakhe ncuma, esibizwa ngoku kunye ezibuhlungu kwaye eshushu amatsha na ethe-ethe ngexesha elinye. Ee pulled yakhe vala kwaye greedily kissed yakhe ezimanzi, vula umlomo. Zethu kisses ignited i-uncontrollable umlilo. "Ewe, ewe," watsho moaned njengoko yena unzipped wakhe waza wathabatha ngaphandle kwayo blouse. 'Ewe . .. '
  
  
  Ngobunye isindululo eso, lowo pulled yakhe phantsi, unzipped yakhe pants, kwaye pulled ngomhla wakhe luscious thighs. Ndinga bazive i-warmth wakhe umzimba njengoko yena bafudukela kwiintlanganiso kum, sliding yakhe pants phantsi wam legs. Ngoku wayengomnye wearing kuphela yakhe panties, kwaye iingcaphephe oku ihlale ngexesha elingelilo lokuhlala umfazi zilawulwe ukufumana silky-ku-touch kwaye encinane kakhulu nezinamandla, a glimpse wakhe femininity ngendlela ehlabathini made phezulu ka-violent kwaye ruthless abantu. Wakhe panties baba pulled phantsi, kwaye yakhe buttocks kwaye thighs baba free ngenxa yam exploring izandla. Chu, lowo wabaleka isandla sakhe phezu kwayo stomach kwaye thighs, ngoko ke slid ngayo nzulu phakathi kwayo legs. Yena moaned kwaye bangcangcazela kunye mnqweno.
  
  
  I-sofia bandinceda ngaphandle yam neempahla, nervously ngokuncothula kwi-bam pants kwaye sweater, exposing umzimba wam ukuba yingqele zezulu ye-cabin. Sibeka emva kwi-umandlalo kwaye hugged kwi cwaka, enjoying ngamnye nezinye ke touch sebumnyameni.
  
  
  Passionately, bethu imilebe lungisa kunye, kwaye zonke ukuthamba waba baphoselwe overboard. Wakhe izikhali wasongwa jikelele kum kwaye pulled me vala njengoko yena nibbled kwi-bam imilebe, sucked lwam nzulu kwi umlomo wakhe, waza wabaleka yakhe nails nzulu kwi-bam umva. Mariya, weva yakhe ekunene lust, wakhe amaza amancinane amanzi hardening kwi-bam axis powers, umzimba wakhe ukuhambisa njengoko yena moaned constantly.
  
  
  Faint izikhalo ka-yezilwanyana ndiyavuyiswa lokuphuma yakhe throat njengoko yena hugged kum. Wakhe ubuso waba contorted kunye lust, umlomo wakhe ukuhambisa hungrily, wakhe hips ivula kwaye ukuvala rhythmically jikelele kum. Thina ayisasebenzi waziva nantoni na kodwa incredible umdla ngoku. Mna wawaphakamisela wam thrusts, kwaye emangalisayo ache ka-kumnandi made yakhe toss kwaye baguqukele ngaphantsi kum. "Ah, ah, оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооочичичичихауууу!" Yeka ke! " wakhwaza screamed. Ndinga kuphela bazive i-enkulu tension lokukhula ngaphakathi kum kwaye ungqubano zethu imizimba ngokuchasene ngamnye enye.
  
  
  Ke yena screamed, screamed nge-i-phantse unbearable ubunzulu kumnandi, kwaye yonke into kwi-imizimba yethu seemed ukubeka kunye kwi final comment.
  
  
  Xa kwakunjalo kwiminyaka, siye sawela kwi ndonwabe, dreamless kulala, imizimba yethu gently entwined.
  
  
  
  Isahluko se-6
  
  
  
  
  Thina washiya huts nje phambi kokutshona kwelanga. Mariya, weva refreshed emva arches, kodwa yingqele. I-sofia insisted kwi-eshiya yakhe ragged ulwaleko jacket kwaye enxiba i-ezingaphezulu sweater endaweni. Yena tucked kunye sweaters egumbini lakhe pants kwaye tucked i-MAB egumbini lakhe belt. I-sofia itshintshe kwi-clean pair of trousers kwaye shirt kwaye sifumaneke a pair of izihlangu. Yena assured kum okokuba baba laces ukuba wouldn khange ukuwaphula. Kwi-isicwangciso sun, wakhe ubuso waba indlela: kwaye kakhulu elimnandi. Imilebe yakhe baba ngokupheleleyo kwaye red.
  
  
  I-padra weza ngaphandle kwezinye hut, ukungcangcazela yakhe shoulders kwaye scratching yakhe axis powers nge hook. Kokuba efanayo ukwazi jonga amehlo akhe, kwaye xa Sophia wayibona approaching, yena blushed kulinywa nzulu kwaye hurried emva hut ukufumana into uyenze .
  
  
  "Zonke zenziwa?" Ndicela curtly, ukungahoyi Ego ke glare.
  
  
  "Njengoko sele ukulungele kangangoko kunokwenzeka. Waguqukela ukuba umva quarry. "Yena ke umntu wildcat," wathi softly, " kodwa nkqu wildcats kuba dollar ukudibanisa phezulu."
  
  
  Hers, nodded kwi-sivumelwano.
  
  
  Izithunzi kwakukho ixesha elide kwi-isicwangciso sun, kwaye umzila ukuya empuma ithambeka yaba iribhoni ka-eluthulini. Ukuza kuthi ga ngoku ngezantsi kwabo kwakukho enkulu boulders ukuba mhlawumbi wazimela Karak ke abantu, kwaye kwiintlanganiso ezi boulders baba treacherous shards ka-uhlobo oluthile lwelitye elinkumnkum. I-uhlobo oluthile lwelitye elinkumnkum kwaba ngathi eyomileyo quicksand, kwaye Stahl yaba trap kuba nabani na balingwe ukuba khwela phezulu okanye ezantsi kwayo. Kodwa indlela izakuba kakhulu kakuhle-guarded kunokuzama into efana nale.
  
  
  "Singathi hamba enye indlela," i-Padra wacebisa grimly.
  
  
  'Hayi okulungileyo. Ilanga ngu inyuke apho, kwaye abantu Karak unako ukubala kuthi ngomhla wabo fingers abo baya zama oku icala ukuba thina musa ukusebenzisa umzila. Ndicinga ukuba thina bathabathe indlela. Siza kuba izithunzi, kwaye baya uphumelele khange ukuba sibe ukuzama ukufumana ngapha.
  
  
  "Olulungileyo, Carter," i-Padra wathi.
  
  
  Noiselessly thina slid phantsi ukusuka phezulu kwe plateau ukuba ledge ngaphezu uhlobo oluthile lwelitye elinkumnkum khulula. Thina bafudukela cautiously, guns ngokulinganayo!, kwaye baqalisa umgca phantsi uhlobo oluthile lwelitye elinkumnkum ithambeka.
  
  
  Ngoku sasivuya outdoors, kwaye wonke i-intshi zethu dips kwaba i-agonizing umzabalazo wenkululeko kunye kukhulula uhlobo oluthile lwelitye elinkumnkum. Oku kufunwa thina concentrate ngokupheleleyo, kwaye ukuba Karak ke abantu uqaphele nathi ngoku, thina wouldn khange kuba nethuba. Kunye uwenzile ndithatha, mna kulindeleke ukuba abe esifutshane. Wam muscles clenched kwi violent spasm njengoko ndiya gripped i-rutted emhlabeni kwaye slid phantsi elifutshane stretches kakhulu steep ukuya nayiphi na enye indlela. Ixesha seemed ukuba bathe bema, kodwa thatha enkulu boulders loomed phezulu kwi-phambili kwethu.
  
  
  Ekugqibeleni siya ufikelele umda we-uhlobo oluthile lwelitye elinkumnkum ithambeka. Mna rolled phakathi lokuqala amatye mna betha, kwaye Padra abalandela kum. "Saye ngayo," lowo grinned e kum. "Ngoku makhe gqiba ezi bastards ngaphandle. Kukho kuphela Karak recruits apha, kwaye akukho namnye jikelele yam yangaphambili abakhuluwa. Kweli xesha, ndiya uphumelele khange shoot kwayo nje kwenzakalisa yakhe."
  
  
  Yena nodded kwi-sivumelwano, ngoko ke misela ngaphandle kuwo yinkangala, brutal ubuhle belizwe, ngokusebenzisa undergrowth kwaye jikelele boulders. Uninzi imini, Padra kwaye mna crept noku, ukugcina i-intsingiselo iliso kwi-umzila. Karak ke sentries ayikwazanga kuba kude, kwaye umzila ingaba kuzisa nathi kunye ngexesha convenient ixesha.
  
  
  Ngesiquphe, safika kwi-nzulu ditch apho kanye, abaninzi centuries eyadlulayo,indoda enkulu boulder lwafika ngaphandle kwaye lonakele kuwo intlambo floor, eshiya indlu nzulu umzila. A senkunzi enye crept cautiously ukuba wendawo echibini kunye Padre crawling ngasemva, kwaye kwangoko, whispering phezu kwesixhanti sakhe, wathi:: "amadoda Amabini."
  
  
  I-padra bafudukela kancinci kukufutshane ngoko ke, ukuba lowo ayikwazi khangela phezu edge. Kwakukho bathambe ithambeka ne-amabini meters ozayo. U-bandits baba emi kwi beach, sheltered ukususela fierce omoya, babo guns leaning ngokuchasene amatye. Omnye umntu rolled a cigarette nezinye drank jikelele bottle. — Asikwazanga ndinixelela nje?" I-Padra wathi contemptuously. "Aba ngabo hayi inkululeko fighters. Ngabo criminals. Baya akunayo na ezopolitiko ukuqonda. Baya kuba akukho nto yenza apha Aptos.
  
  
  Ndakhumbula amazwi trips, iifoto, kwaye umculo: "asingawo nje thieves." Olandelayo mzuzu, i-Padra waba ebhekisa yakhe rifle ngomhla bottle.
  
  
  "Hayi, — mna hissed, pushing Ego ke isandla kude. "Ukuba ngaba shoot, ingxolo uza ukutsala wonke umntu ongomnye."
  
  
  "Ufuna ukuba akunjalo," lowo sighed. "Ndiza uxolo, Carter.
  
  
  Ndabaxelela emu ukuba iquke kum, kwaye ke mna jumped ezantsi kulo trench, ebhekisa i-MAB e kwabo.
  
  
  Baya ayikwazanga zifikelele izikhali zabo ngexesha, kwaye thankfully, baya asikwazanga nkqu zama. Bathi chu straightened phezulu, bephethe ezandleni zabo ngaphezu kweentloko zabo, babo ajongene ukuzaliswa nempixano.
  
  
  "Padra," lowo ngokuba phezu kwayo shoulder. "Yizani apha kwaye ufumane i-ih isixhobo."
  
  
  Yena slid phezu wendawo trench kwaye namakhaya kuba sentries, ngaphandle umgca omlilo wam umatshini gun kwimeko ucinga.
  
  
  Ngesiquphe, iqela armed abantu wabonakala ovela ngasemva eyimfama ndawo. Babemi apho ixesha elithile, babo ajongene lizele ukudideka kwaye amazement, ngoko ke baya evuliweyo umlilo. I-kukhokela ricocheted jikelele Padra kwaye kum nge whoosh.
  
  
  Yena darted ecaleni kwaye wavusa yakhe submachine gun ukuphendula i-deadly attack. I-Padra dived ngasemva a rocky ledge, coolly aiming ngamnye khusela ubungakanani e kwabo . Iqela le attackers dispersed, eshiya ezimbini nabafileyo ezintathu engxwelerhekile. Wayengomnye esifutshane ngomnye umntu akuba yafikelela esiphelweni ye-hollow. Omnye umntu, a hulking mustachioed thug, phantse wabaleka wangena kum xa wawa nge Padra ke khusela ubungakanani wakhe axis powers. Yena inyathelwe bucala kwaye abalawuli kwi-rat-faced umntu owaye aiming ngomhla Padra. Yena jerked emva, ngoko ke wehla phambili, sliding kuwo yintoni washiyeka yakhe ebusweni.
  
  
  I-gunfire wafa phantsi njengoko Karak ke abantu regrouped, kwaye waba nako ukungena Padre phambi shooting waphula ngaphandle kwakhona.
  
  
  Ndicela yakhe. "Njani ingaba wena?"
  
  
  "Kulungile, uqukuqelo ngu bangaphaya iht," wathi, ukulayisha kwakhona i-Mauser. Kwakungekho ammunition kuba MAB kwi-hut kuba trips, iifoto, kwaye umculo, kwaye kwaba esetyenziswa yi-umjikelo wokugqibela. Jikelele Odin kwaye Karak ke abantu, Odin darted kwi-phantsi kwi-phantsi, kodwa emhlabeni wanikezela kwaye lowo slipped. Yena abalawuli yakhe yokugqibela esifutshane. Gawk onayo i-emu kwi-buckle kwaye disappeared kwi yembombo wobomi. Kukho ndema kunye wam engenanto pistol, ngoku akukho nto ngaphezu i-expensive kwaye sophisticated kukutshisa baton.
  
  
  "Padra, baya kwikhulu arhangqe kuthi."
  
  
  "Ewe, kwaye ndiza koyika thina anayithathela made ngokwaneleyo lwezempilo, ukutsala lonke ih inkampani."
  
  
  "Ngoko ke, makhe ukufumana esihogweni ngaphandle apha."
  
  
  Ndihamba ngaphandle zonke phezu career yintsimi a nightmarish uthotho kunzima climbs kwaye sudden elifutshane skirmishes. Kwaba athathwa yi-a Schmeisser MP 40 ukusuka kwesinye lwabafileyo. "Kufuneka i-damned odd ingqokelela ka-zesintu apha," i-Padre remarked wakhe. "Umhlobo wam, ukuba balwe i-babengabacinezeli njenge * zingathathi icala elithile, endaweni ikuvumela kwabo kombane wena, uza kuba uvuma nayo yonke into uyakwazi ukufikelela."
  
  
  "Ngoko ke, kukho ithuba ukuze Karak akuthethi ukuba unayo nayiphi na radio izixhobo, njenge walkie-talkies."
  
  
  "Hayi, yena sele akukho unye."
  
  
  "Kulungile, hers, ndiyaqonda ukuba yinto ifanele ngako oko kuba."
  
  
  Thina clambered phezu crevices kwaye ravines, kwiminyaka yamandulo amatye ukuba crumbled phantsi wam umlinganiselo, phezu thorny, twisted bushes ukuba gnawed ngomhla wethu imigca enqamlezeneyo. I-kwangalondlela kwi kwentloko yakhe kwaye ingalo throbbed nge osibekeleyo, itshisa intlungu, kwaye lowo shivered kwi-yingqele omoya. Omnye ridge, omnye mnyama; sebenzisa, balwe, kwaye sebenzisa kwakhona. I-Padra misela inyathelo lophuhliso. Thina bobabini exhausted kwaye ngaphandle impefumlo xa sifuna ekugqibeleni ufikelele entsimini kwaye slowed ezantsi a nihamba trot. Silahlekelwe emehlweni Karak ke abantu, kwaye emva ethabatha a yokugqibela jonga jikelele, thina jumped phantsi drain.
  
  
  Isiqingatha seyure emva koko sasivuya ngomhla villa. Thina crawled noku emva kodonga komnye strand kwezakhiwo kwaye peered phezu buttress. A sentry nge rifle slung phezu kwesixhanti sakhe paced restlessly kwi-ruined courtyard. I-padraig nodded kwiintlanganiso i-ruined isango ezimbalwa unit-format ngasemva balinde. "Siza yiya basement," lowo whispered. "Sinako bangene zezulu ducts apho. Lowo ufake i-Mauser phantsi kwi ngomzuzu kwaye wandixelela ukuba shiya Schmeisser. "Kukho akukho gumbi kuba ukuba," yandixelela.
  
  
  "Siza kuphela kuba yakho gun ukuba sifumanisa ukuba ibambe." Wanika a fatalistic sigh.
  
  
  Waguqukela kwaye wajonga ngomhla sentry, bemangalisiwe owaye ngakumbi sifuna cheat, Karak, Padra, okanye yakhe. I-sentry wahamba kuba yintoni seemed ngathi i-nangonaphakade. Amaxesha ngamaxesha, wahlala phantsi ukuba rub yakhe shoe kwaye imetacity into ngokwakhe. Ekugqibeleni, yena disappeared jikelele yembombo. Wathabatha a nzulu impefumlo waza wabaleka emva Padra.
  
  
  Kwakusekho akukho umqondiso we sentry xa sifuna ufikelele archway kwaye plunged kwi musty, musty-smelling basement. Kwi-umbindi waba fornax, i-vaults i yamandulo hearth, ngaphezu apho narrow imibhobho branched ngaphandle phakathi kweendonga, malunga nesiqingatha a imitha kulo mmandla.
  
  
  "Ukuba uza kuba indlela kuthi," ndathi. — Uqinisekile lo uza kukhokela kuthi Karak?"
  
  
  'Ewe. Baya kukhokelela lonke igumbi kwi-villa.
  
  
  — Ngoko makhe zama ukufumana kwi bedroom." Sinako babambisa kuye xa esiza kuphela. Endleleni, kwenzeka ntoni ukuba sifumana stuck?
  
  
  "Ukuba izakuba kakhulu unfortunate," i-Padra wathi dryly. "Thina andinaku jika jikelele kunye nokususa i-rats kude."
  
  
  Wakhangela ngomhla imingxuma kunye nangakumbi disgust. Padra pointed ukuba umbhobho waba ukuzama khwela kwi, kwaye lowo icinezelwe ngayo phantsi ukuze abe ayikwazi tyhala yakhe futhi ngaphandle umphetho kwaye umgca ngaphakathi. Kukho mna ivuliwe ubomi bam. Kwaba nkqu harder kuba Padre, kodwa lowo climbed kwi emva kwam njengoko hers bafudukela i-intshi nge-i-intshi, leaning kwi-bam forearms kwaye toes.
  
  
  Ezi ubudala zezulu ducts kufuneka ube functioned kwixesha elidlulileyo kwi kakhulu ngendlela efanayo njengoko abayenzayo namhlanje. Ukongeza kwi-floor iinkwenkwezi, Amaroma kokuba iphuma ezantsi ka-eludongeni. Licks, kwakukho narrower imingxuma ukuba ceil. Yayiyeyona surprisingly iyanelisa indlela.
  
  
  Thina crawled ukuya kwi-mnyama, slip ngoku kwaye emva koko kuphumla. Yayiyeyona imdaka, grueling ishishini. Mna agcina ukucinga ukuba singathi lula ukufumana stuck kwi ziqinile ndawo kwaye rats ingaba gnaw kwi iinyawo zam.
  
  
  "Ke sikwi ndawo engundoqo iholo ngoku," i-Padra remarked ngexesha elinye sesishumi. "Enye igumbi okanye ezimbini, ezintathu nangaphezulu, ndicinga."
  
  
  "Ndiyathemba ukuba akunjalo, Padra.
  
  
  Yena asikwazanga kuthi nantoni na, nje snorted. Sifuna ukuqhubeka ekhasa jikelele kwi phezulu umbhobho de sibe ufikelele collapsed candelo. A lokwaluka waba chu clearing ngayo, ukuphunyezwa chunks ka-kolwalwa kwaye dirt ukuba Padre. Ngoko thina crawled njalo.
  
  
  Izandi waqalisa seep kwi ukusuka kwenye indawo ngasentla. Mna akusebenzi khange ngokuqinisekileyo ebezikuyo esithi, kodwa ndandisele pretty ngokuqinisekileyo mna lunxulumano Karak ke ilizwi. Mna phambili, motioned kuba Padre ukuba uzole, waza waqhubeka kwi, gliding kakhulu quietly ngoko ke, ukuba akukho namnye ingaba sive.
  
  
  Yena igcine akhe impefumlo njengoko abe ufikelele phuma, apho ingxolo waba loudest. Enye umkhosi ukuba lokuqala atshabalalisa umbhobho ngasemva kwethu yandisiwe ngayo apha. Thatha, mna zilawulwe ukufumana ngokwaneleyo isithuba ukusa jikelele kwi-bam haunches. I-Padra waba ngaphandle kwam, hunched phezu kwaye leaning ngomhla wakhe hips. Wakhangela na chimney kuwutshayela. Mna leaned phambili, imililitha yi-imililitha, kwaye scanned igumbi, amehlo am adjusting kwi-dim torchlight.
  
  
  Malunga a dozen abantu sat e a rickety itheyibhile. Ezine jikelele kwabo wajonga njenge-old-balinde veterans ekhohlo phezu ukusuka imihla yabo ngalo milancity in italy. I-abanye ngabona brash young bandits ka-Karak. Karak waba engqonga ngaphambili frustration okanye impatience, okanye zombini, akuba slammed ekunene kwakhe fist egumbini lakhe yasekhohlo. I-padra growled softly, ngathi i-animal scenting i-utshaba, kwaye shifted yakhe gaze kwi-lokukhula annoyance.
  
  
  Nge ukuba, lowo azisa phantsi a enye ka-kolwalwa. Isandi waba deafening. Waba ukuqinisekisa ukuba babeya kuba weva ke egumbini. Kodwa hayi, incoko waqhubeka ngaphandle interruption.
  
  
  Ndeva Karak ndithi, " esihogweni kunye milancity in italy ke umhlolokazi kwaye ukuba idiot kunye hook. Kufuneka sibe ubuso iinyaniso. Thina esiba weaker, kwaye umkhosi ingxamele stronger. Imihla yethu uzuko ingaba phezu. Sisebenzisa nto ngaphezu a thorn zabo izibalo.
  
  
  "Spines isenako kuba nomdla," saliwe eendaba iingxelo ka-emu odin engqonge kunoko abantu .
  
  
  "Ethiopicqfont. Ixesha elingakanani? Zethu zesintu ingaba madala kwaye wokuba obsolete. I-West ezilahlekileyo inzala kwaye intliziyo yayo emva kwi kwethu. Akukho namnye nokukhathalela izinto.
  
  
  "Kodwa le ndoda, Carter, wathi -"'
  
  
  "Wathi, wathi," Karak sakhwaza. "Ke nje omnye umntu."
  
  
  — Yaye kufuneka silindele ngaphezulu, Evan?" Endala umntu wabuza calmly. "Inye kuphela umntu ndaba nethuba ukufumana Aptos, kwaye Carter baphumelela."
  
  
  "Andiyenzanga ukulindela ukuba nantoni na," Karak wathi hotly. "Kuphela yingqele, starvation, kwaye shameful ukufa ukuba siya kuqhubeka ngoluhlobo."
  
  
  "Ayikho enye indlela."
  
  
  "Kukho."
  
  
  The bearded inkokeli nge mottled ubuso wajonga e-old indoda non-rude hlobo, " Mamela phezulu, zonke kuni. Wethu, qhagamshelana kwi-Metkovich wenza izicelo eziliqela ukuba abasemagunyeni. Uthi ukuba thina kuziphatha ngakumbi quietly ngoku, sinako ukufumana ezithile concessions.
  
  
  "Yena ke lwazi," i-Padraig hissed.
  
  
  Mna icinezelwe a umnwe wam imilebe ukuba cwaka wam ego, kodwa ingqondo yam yaba lizele conflicting iingcinga. Waba Karak ke uqhagamshelane kwi-Metkovic efanayo njengoko zam? Ukuba kunjalo, waye yena enye abo wakhokela Yugoslav umkhosi kwaye baya phantse bambulala kum? Kwaye enye, ukuba urhulumente kwaba ngoko ke conciliatory, kutheni baye kuthabatha phezu Jzan?
  
  
  "Ilizwi likathixo," Karac waqhubeka, tapping yakhe knuckles kwi-ithebhule, " invited wakhe abantu jikelele i-belgrade ukundwendwela kuthi apha."
  
  
  'Apha? Padra snarled, dejected. Wakhangela njenge wayesele eza explode kunye nomsindo. "Lowo azisa iintshaba apha?" Milancity in italy ingaba jika yakhe ingcwaba ukuba weva ukuba."
  
  
  "Shhh," emu hissed ngomhla wakhe.
  
  
  — Kodwa into ukuba asinaphawu nale ngcamango?" Endala umntu wabuza softly.
  
  
  "Ke ukungena kwabo maniacs kwi-quarry," Karak iiwindow zenziwa ngokukhawuleza. "Sifumene ithuba ukhuseleko noxolo, kwaye ukuba wena musa bayibone kuba ngokwakho, cinga elizayo losapho lwakho nabantwana. Siza kwenza okulungileyo yaba kwaye end zonke ezi iminyaka engama-gazi.
  
  
  Ndeva yakhe growl elandelayo kum kwaye shuffle yakhe iinyawo zakhe. Phambi kokuba ayikwazi ukwenza nantoni na, i-infuriated Padra jumped ngokusebenzisa ivula kwaye bangena egumbini, sigquma kunye nomsindo nengqumbo. Zonke ajongene waguqukela kwi-ego ke icala, shocked yi-inkangeleko yalo soot-blackened savage.
  
  
  Yena yafunga ngomhla wakhe ngesingesi kwaye Serbo-gurmukhi, kodwa hurried ukungena blond savage, bemangalisiwe ukuba wayengomnye oza kufa ngoku. Layo ngcono ndiza kufa emi kukho ngaphezu kwesi-nyhuku duct. "Thatha tailor, Hash," mna wakhwaza watsho e kuye. "Jonga ntoni sayenza."
  
  
  "Umntu unako kuphela tolerate isixa esithile, kwaye akukho ngakumbi," lowo iiwindow zenziwa ngokukhawuleza. Yena inyathelwe phambili kwaye iiwindow zenziwa ngokukhawuleza kwi-abantu abadala. — Kwenu, Vetov, ingaba wam eyakho indoda! Ukhe zilityelwe njani Polgar kwaye mna walwa shoulder ukuba shoulder kuba imbeko Ecroatia? Ingaba wena mna ke ekhasa jikelele kwi kwi-phambili Serbs kwaye asazanga zabo boots? Yena screamed, amehlo akhe flashing ngomsindo. "Okulungileyo ziyathengiswa, Evan?" Uthengise nathi ngaphandle, wena wenza ngayo.
  
  
  Karats ' ilizwi ngu njengoko absurd njengoko flint. "Nisolko andwebileyo, Hash. Zethu amaphupha kuba kuza iitshati, kwaye kufuneka sibe ukuyamkela inyaniso. Kungani kufuneka ngakumbi igazi kwi izandla zenu? A revolution kukuba zange ngempumelelo."
  
  
  I-padraig swung i-hook. "Ukuba kukho igazi apha, kubalulekile igazi Serbs ngendlela enobulungisa balwe. Uthini igazi kwi izandla zenu? Croat igazi?
  
  
  Karak ke, abantu beza ukuya kwi-Lick, muttering into.
  
  
  "Okanye asikwazanga uya kukuxelela?" I-Padra sakhwaza. — Asikwazanga uya kukuxelela ukuba yena surrounded nathi kwaye ilungisiwe kuthi ukuba abe bambulala?"
  
  
  "Lies, lies," ilizwi sakhwaza. "Nisolko a traitor."
  
  
  I-Padra bakhululwe yakhe fist na cannonball. Kwakukho mnyama, kwaye umntu flew kwi umntu emva kwakhe. Karak ke abantu staggered emva okwethutyana, ngoko weza emva kuthi.
  
  
  Padra parried rob zombie kunye yakhe hook kwaye kneed i-attacker kwi-groin. Mna slapped kuye kuwo ubuso kwaye weva crunch ka-amathambo. Xa zayo malunga attack omnye umntu, ayo waziva ngathi a gawk stabbed kwi-bam leg. I-rifle butts slammed kwi-bam axis powers, kwaye a sudden, blinding intlungu seemed ukuba rip ngokusebenzisa kwentloko yam. Yena staggered, pulled ngokwakhe kunye, kwaye balingwe hlasi omnye guns kwi-phambili kum. Indimbane bafudukela kulo kwaye pinned kuthi emva moan. Yena balingwe ukuba duck, kodwa waba ngeqhekeza a yesibini kakhulu emva kwexesha.
  
  
  
  Isahluko se-7
  
  
  
  
  Ilizwi rang ngaphandle jikelele ubumnyama. "Yena ke kokuza."
  
  
  "Enkulu," watsho omnye ilizwi. "Ingaba ilungile, Garth?" Ndine kakhulu abancinane ixesha kuba oku.
  
  
  Wokuqala ilizwi waphendula laconically: "Njengoko sele ukulungele njengoko enjalo." Chu, ukuqina amafu dissipated, kodwa ngomhla wokuqala kwayo asikwazanga yenza nawuphi na evakalayo. Wakhe swam kulo ulwandle kwenzakalisa. Chu, ndaqonda ukuba ndandisele ngokupheleleyo ze, ehleli kwi-i-iron isitulo. Xa mna balingwe ukusa, ndafumanisa ukuba wam wrists kwaye ankles baba babotshelelwe yi-bukhali kukutshisa shackles.
  
  
  Omfutshane, fleshy umntu wema ezimbalwa iinyawo kude kum. I-ego ubomi bakhe ukuya kwezi phezu kwakhe belt, ebonakalayo, ngokusebenzisa imingxuma wakhe shirt. Waba ngokupheleleyo bald, kwaye ego-misshapen ubuso kokuba bonke monumental nonchalance a elinolwazi executioner nje esenza umsebenzi wakhe. Kwakukho rustle yokuhamba-hamba. Evan onayo phezulu ukusuka yakhe isitulo kwaye crouched phantsi olandelayo ukuba isandla sam.
  
  
  "Molo, Carter," wathi cheerfully. "Wena Padra wandinika omkhulu shock xa beza ngokusebenzisa ezi kweendonga."
  
  
  Yena asikwazanga kuthi into. Mna anayithathela sele kokuba trouble yokufumana wam throat ukusebenza. Oko wajonga dried kwaye squashed, njengoko ukuba umntu kokuba inyathelwe kuyo ngexesha ukupeyinta.
  
  
  "Kodwa ndicinga ukuba unako ukufumana into emva," Karak smiled sardonically. "Wamkelekile wam yaphula igumbi."
  
  
  Ndakhangela jikelele kwaye baqalisa ukuqonda apho ndandikho. Hers waba kwi-encinane isikwere zedijithali cell nge ekunene-hewn kweendonga. Zezulu yazala kunye stench kwegazi kwaye excrement. Kwi-flickering ukukhanya wakhe omnye brazier, wabona ukuba zedijithali iikhamera kwelinye icala nezinto ezimbini doors kunye amacango kwaye narrow slits e iliso inqanaba. Kweendonga baba igqunywe nge-old torture izixhobo: leg kwaye futhi clamps, macala onke knitwear (knitwear, iziphawuli, spinal roller, hanging smashes kwaye swing bracelets), ezininzi stained, rusty forceps kwaye pins. Waye waziva bile kuvuka wakhe throat, kwaye goose ingqubaname wabaleka phantsi yakhe ze umzimba.
  
  
  Karak waguqukela kum kwaye pulled kwentloko yam yi-iinwele, waguquka ngayo violently, akukho ukuthandabuza ndikhumbula mzuzu xa yakhe ego pulled yakhe iinwele. — Ndifuna ukwazi konke malunga milancity in italy ke, ingcuka, " lowo whispered urgently. "Ndifuna ukwazi oko ke, ngoko ke kubalulekile ngalento.
  
  
  Emu wanika yakhe ezimbalwa ziqalekiso ukuba wenza Ego ke ubuso yiya pale, kwaye lowo vumelani yiya wam iinwele njengoko ukuba ego bebe stung. "Ndinqwenela ukuba i-Padra kuba apha elubala ngoku ukubona ukuba ngubani jikelele uza kuba kuqala kwi-beg kuba nenceba. Kodwa ngoku uza nje kufuneka beg kabini kangangoko ukufumana oko akunjalo. Garth!
  
  
  Yena waved impetuously ngomhla omnye umntu, kwaye Garth wahamba phezu isitulo. Ndandingasakwazi khangela into waba besenza, kodwa ndaba i-disturbing kucingwa ukuba mna akusebenzi khange ehleli nje kwi-oludala isitulo. Ndiziva kuye scurrying jikelele kuzo zonke fours. A ngomzuzu kamva, i-acrid ivumba krwe kukutshisa kwaye umsi wazaliswa yakhe nostrils.
  
  
  "Nawe futhi ke undixelele, Carter. Uzaku undixelele ngokukhawuleza okanye emva koko.
  
  
  I-stench waba yokufumana stronger, kwaye ngoku yena uqaphele ukuba isitulo waba uncomfortably zinokuphathwa. Njengoko ezindala kukutshisa ye-isitulo lukhule hotter, kuya tightened ngomhla wakhe shackles . Wam imigca enqamlezeneyo burned. Yena gritted yakhe amazinyo kwaye zihleli cwaka.
  
  
  — Wena musa ukuba ndinako yaphula kwenu, Carter?"'
  
  
  Iilwimi omlilo crept phezulu yokuhlangana i-isitulo njengoko Garth fiddled kunye encinane sheepskin fur. Emlilweni ikhule, licking ezandleni zam kwaye itshisa wam imigca enqamlezeneyo. I-spiked yesinyithi waguqukela cherry red, kwaye omtsha stench na, omnye stench, i-stench ka-burnt inyama. Mna ke roasted aphile.
  
  
  "Carter, yintoni imfihlelo ye-uqalekisiwe wolf?" Ndiyazi ukuba kukho omnye, kwaye andiqondi kuba nexesha ndimbuza nicely ngexesha isiserbia umkhosi eqalisiwe yayo indlela. Undixelele."'
  
  
  Ndeva Sam blurt ngayo ngaphandle. 'I-goat . ... goat.
  
  
  'Yintoni oko? Yintoni goat?
  
  
  "Usapho lwakho goat, Karak."
  
  
  "Yintoni phezulu kunye ukuze?"
  
  
  Mna struggled kwi-itshisa isitulo, bazalwana lungs constricting ukususela umsi kwaye hurting. Nangona kunjalo, mna zilawulwe ukuba inhale ngokwaneleyo zezulu isampulu. "Usapho lwakho goat... ndinqwenela unyoko kokuba zange kuvakala wokuzalwa ulawulo." Karak slammed wakhe omkhulu fist kwi kobuso bam kwaye yahlula wam lip. "I-intshi nge-i-intshi, ndizakuyenza thumela ukuba isihogo," lowo iiwindow zenziwa ngokukhawuleza kwi kum. "Garth, ukuze ke ngokwaneleyo. Tie i-ego kwi-swing.
  
  
  Garth poured amanzi kwi-umlilo phantsi grate, untied kum, kwaye etsaliweyo kum roughly kuwo yingqele ilitye floor. Wam nerves exploded, kwaye intlungu waba phantse unbearable njengoko ekunene ilitye rubbed ngokuchasene wam burned imigca enqamlezeneyo. Olandelayo nto ndandisazi, Garth waba fastening kweqela elinzima yesinyithi shackles ye-swing jikelele wam wrists. I-swing ufumana i-phantse prehistoric precursor ukuba iinkuphelostencils, a ifomu torture ukuba ibandakanya lifting a victim kwi emoyeni kwaye ke ngesiquphe alahle nabo emhlabeni. Oku brutal indlela stretching yakho izikhali, twisting yakho muscles, tearing yakho joints, beqhekeza yakho amathambo.
  
  
  Garth wawaphakamisela kum ngelizwi wrists wada waba hanging ngoko ke wam toes barely yachukumisa emhlabeni. Ngoko wahamba phezu moans malunga swing kwaye wabona lencwadi ithi phezulu i rolled-phezulu whip. Yena washukuma i-ego ngasemva kwakhe kwaye intliziyo ukuba Karak, ilinde umyalelo.
  
  
  Karak ke amehlo baba feverish kwaye impatient njengoko waguqukela kum. "Ngu Roman icebo, Carter. Oku kwenza i-ego kakhulu ezilungele kuba torture, akuthethi ukuba oko?
  
  
  Wathi inyathelwe emva kwaye nodded. I-whip flew ngaphandle kwaye slashed e umzimba wam. Intlungu waba phantse unbearable njengoko ekrwada imigca enqamlezeneyo wasongwa jikelele yena wazala thighs kwaye ubomi. Oko shrank kwi-a, kwi yayo hanging indawo.
  
  
  "Ndikhumbula indlela Kwabaseroma celebrated isidlo ka-Lupercalia," Carac laughed. "Wonke unyaka ngomhla weshumi elinesihlanu kafebruwari, abantu yangqungqa kwi-ezitratweni, beating zabo relatives kunye whips made ukusuka willow amasebe. Ngoku undixelele malunga ukuba wolf ka-milancity in italy, Carter. Undixelele xa kunokwenzeka."
  
  
  Kwakhona whip wabetha kum, eshiya indlu scarlet kutshawuzela kwi-bam ze umzimba. Mna struggled ngokuchasene amatsheyini ubambe kum phantsi, ukuzama ukuphepha slapping whip. Kodwa Garth ke umfundisi wakhe craft kwaye zange amadoda a wambetha.
  
  
  "Ingcuka ka-milancity in italy, Carter. Yintoni engalunganga nge oku wolf?
  
  
  Karak Stahl ke ilizwi waba incomprehensible kum njengoko Garth betha nam kwakhona kwaye kwakhona. I-scream echoed ngokusebenzisa uhlobo losasazo lwedijithali iikhamera, kwaye xa ngayo isantya, ndaqonda kwaba esiza ukusuka kum.
  
  
  "Ingcuka ...'
  
  
  Mna kwafuneka kuphumla. Yena kwafuneka enze Garth yima, okanye kungenjalo yena zange avume ukufumana indlela ngaphandle kweli torture. Nge groan, lowo lowered yakhe intloko phambili kwaye pretended okokuba ngaphandle. Umzimba wam waya limp kwaye ukuya kwezi motionless kwi-iron shackles. Garth betha kum ezimbalwa amaxesha amaninzi, kodwa mna zilawulwe ukuba stifle i-screams inyuke wam throat. A mzuzu kamva, yena weva whip kuwela floor.
  
  
  Karak waba nomsindo njengoko esihogweni. "Wena anayithathela uye kakhulu ukuza kuthi ga ngoku, wena idiot," lowo sakhwaza e Garth. "Nyusa yakho ego."
  
  
  — Uza kuba ukulinda.
  
  
  'Mna andinaku linda.'
  
  
  "Uza kufuneka."
  
  
  "Thatha tailor, Garth, ndiya kuba ngcono izinto ukwenza kwe-jonga ke beka phantsi apha." Umnxeba kum xa unako ukuthetha ngayo kwakhona."
  
  
  Mariya, weva Karak aphume ngapha dungeons. Ucango slammed ngasemva kwakhe kunye thud.
  
  
  Imizuzu etsaliweyo kwi njenge centuries. Sweat trickled phantsi umzimba wam, digging kwi-bam swollen kwangalondlela, kodwa lowo asikwazanga shenxisa. Garth paced emva kwaye phambili impatiently. Ndeva kuye uqhankqalazo ukufanisa ekukhanyeni a cigarette. I-ivumba ka-sulfur kwaye engalunganga icuba tickled yakhe nostrils. Kodwa njengoko ixesha etsaliweyo kwi, Garth muttered, " Blockhead!"
  
  
  Wavula ucango kwaye slammed kuyivala kwakhona. Kwaye Garth ekhohlo. Mna stared kwi-chitha igumbi kwaye nqa njani ixesha elide mna nento yokuba kufuneka phambi kokuba afike emva. Emva imizuzu embalwa, ndeva thambileyo grinding isandi waza wagqiba kwelokuba ekuphumleni kwam waba sele phezu. Kodwa ke ndaqonda ukuba izandi baba esiza ukususela emva kwam, ukususela emva ikhamera. Ufana iimpuku inkqubo jikelele kwi kweendonga.
  
  
  "Carter," waphulaphula yakhe uthetho olusezantsi. "Carter".
  
  
  Wakhe chu intliziyo yayo amatsheyini ukuba ubuso umhla kwi-ezinye end. U-ghostly ajongene kunye haggard amehlo barely ebonakalayo flickering ukukhanya. Ih lunxulumano wakhe ngoko nangoko. Boyika abantu ukuhamba, iifoto, umculo, amabini u-abo wawa lokuqala encounter kunye Karak.
  
  
  'Ungakwazi sive?'
  
  
  'Ewe.'Ndicela yakhe. "Ingaba Padra kunye nawe?"
  
  
  "Hayi," omnye wathi abantu.
  
  
  — Akusebenzi khange abe nani?" omnye umntu wabuza. Mhlawumbi uya wabaleka kude.
  
  
  "Okanye wafa," lokuqala wongeza bitterly.
  
  
  "Ndandicinga kuwe baba bonke abafileyo," ndathi.
  
  
  "Baya ukuba kugcinwa nathi kuba omnye kufa: i games."
  
  
  "Imidlalo ?
  
  
  "Kwi-name. Ngokuchasene Karak ke esikhethiweyo assassins. Menton ke bemkile, kwaye siphinda-elandelayo.
  
  
  "Karak sele ihambile mad." Ndinga hardly kukholelwa wam iindlebe.
  
  
  "Ewe, kodwa ..." umntu hesitated, wathi anxiously, " ndinako kuva Garth. Goodbye, Carter.
  
  
  I-ajongene disappeared, kwaye bendiphantsi yedwa kwakhona.
  
  
  Ezinye amandla am wabuyela, fueled yi-jones into babe nento yokuba nje wandixelela. Bracing iinyawo zakhe ngokuchasene eludongeni, lowo pulled ngokwakhe phezulu hlasi le smash ngaphezu shackles kwi ezandleni zakhe . Wam fingers baba slick, kodwa mna ebibanjwe ngomhla. Uthatha i-nzulu impefumlo, waqalisa khwela phezulu isandla ngesandla ngokukhawuleza njengoko yena ayikwazi . I-muscles wam izikhali kwaye shoulders tensed ukuba umda, kodwa mna agcina climbing.
  
  
  Nje abe ufikelele nzima crossbar, waphulaphula isandi ka-approaching footsteps. Kwi-desperation, lowo swung yakhe leg phezu beam kwaye clambered phezulu kwi nah. Wakhe shackles ingaba yanked violently, kwaye ndiyazi kuba ukwaphula free phambi Garth efumana kum kwaye iqala ukubhexeshwa kum emva kunye yakhe whip. I-shackles kokuba elula clip-ngomhla we-amacango ukuba wasetyenziswa kuba padlocks zabo yamandulo, phinda-phinda, mhlawumbi kwi-yeziphambili iintsuku ezingama-Ntaba Athos. Ucango creaked vula, revealing Garth ke, isithunzi kwi ilitye floor. Ngexesha elinye, wafumanisa a koxinzelelo incopho kwaye bakhululwe i-shackles. Ngoko Garth wabona kum. Akukho mcimbi njani fat waba, lowo reacted kunye isantya a panther.
  
  
  Yena sathi i-whip kwaye swung ngayo emva kwakhe, ubuso bakhe contorted kunye sudden nomsindo.
  
  
  Yena sathi i-iron lesixokelelwane ngokukhawuleza njengoko yena ayikwazi kwaye threw herself e kuye. I-vula cuff slammed yakhe ego sideways emhlabeni, shattering i-mde omnye a bloody pulp. Njengoko yena wehla, lowo betha a barred isitulo bawa emhlabeni. Ngaphandle ukucinga, saphakama iphezulu kuye kwaye landed yakhe epheleleyo umlinganiselo kwi-emu ke axis powers. Nge gurgling groan, lowo seemed ukuba deflate; igazi kwaye mucus ngu-kristu omnye; ezantsi ego ye-vula rta. Wakhe ego kufuneka ube alaphukanga ubuncinane ileta yakhe ribs, kwaye ngoku shattered omnye sele penetrated yakhe lungs.
  
  
  Yakhe, wayesazi ukuba outer ucango waba alitshixwanga, kodwa kuye kwafuneka ukuba ibandakanye yesibini lock ngomhla ka-ukuqala yesibini hotel kunye nokukhulula amanye amabanjwa. Mna ngokukhawuleza okuthe nkqo Garth ke umzimba kuba yakhe izitshixo, kodwa mna akufumanekanga yakhe nokuba kuphi na uhlobo losasazo lwedijithali iikhamera... Kwi-desperation, mna wabiza amadoda amabini ukuba undixelele apho babesele.
  
  
  "Kuphela Karak unezitshixo," omnye abantu uphendule watsho.
  
  
  — Musa worry malunga nathi. Sebenzisa kude xa unako, " watsho omnye.
  
  
  "Kwaye ukuba uyakwazi, thumela uncedo."
  
  
  Yena bacekiswa eshiya abantu kwi-dungeon, kodwa babesele ekunene. Yaba kuphela rheumatism. — Ndizakuyenza, " mna wathembisa.
  
  
  Yena wabaleka ngaphandle Karak ke torture chambers kwaye phantsi elide, onzulu corridor. Xa mna lumisiwe yokucinga apho icala ndimele hamba, ndeva iyangxola ukusuka omnye abantu jikelele kum. "Jika zayo, ke kuphela indlela ngaphandle!"
  
  
  Ngaphandle yeminye imibuzo, uya jerked yakhe ukuya ekunene. Ndandisazi ukuba ndiza kuba bambulala, ze kwaye unarmed, kwakamsinyane nje omnye Karak abalindi wabona kum. I-corridors baba nasiphelo, imimandla iphelisa kwi-abafileyo kuyaphela okanye kwesilumkiso, forcing kum umva kwaye qala phezu. Waba trapped kwi dimly lit cwaka net. Kodwa kwabonakala ukuba baphile phezulu.
  
  
  Mna yisa phambili bangena ubumnyama, kuphela ukufumana ukuba emva lokuqala rush ka-adrenaline, amandla am waqalisa wane. I-bukhali ilitye iindonga rubbed ngokuchasene wam torn imigca enqamlezeneyo, kwaye soles wam wazala iinyawo ekhohlo bloody footprints. Kuphela into owayegcine kum ukuhambisa waba yam ngamandla entiyo yawo kuba Karak kwaye bam banqwenela ukwenza ego uhlawule.
  
  
  Emva yintoni waziva ngathi i-amaphakade, i-tunnel akusebenzi khange njengoko onzulu njengoko kuya kusetyenziswa ukuba abe. Ukuza kuthi ga ngoku ozayo yakhe, a ngwevu ngcwele basenokuba ebone ekupheleni tunnel kwaye, trembling kunye exhaustion, wabaleka ngakulo kuyo. Into waba bothering kum: necala-conscious isilumkiso waba ukuzama ukuyeka kum. Kodwa yakhe ego washukuma yakhe ngaphandle kwaye ufikelele isango.
  
  
  Ke yena burst emva ehlabathini. Mna knelt phantsi, bazalwana legs kakhulu buthathaka ukuya kuma phezulu zayo, kwaye ndeva emhlabeni ngaphantsi kum. Kwaba igazi-soaked loam: i loamy emhlabeni a Roman amphitheater.
  
  
  
  Isahluko se-8
  
  
  
  
  Numb ukususela yingqele, caked igazi, kwaye dirt, lowo onayo yakhe iinyawo zakhe. Yaba name of the amphitheater ukuba Padra kokuba pointed ngaphandle kum umhla phambi, kwaye waye stuck kwi-oval umsesane. Kwi-phambili kum, dozens ka-Karak abantu sat kwi-kwimigca benches kunye torches, ukukhanyisa phezulu crumbling ruins. Ngexesha ngasentla amphitheater yaba squad ka-assassins kunye submachine guns kwaye rifles. Roughly ziphakathi olude bomvu eludongeni baba iibhokisi zelitye benches, kwaye xa omnye wabo ke Karak. Kokuba a ezimbalwa abahlobo kunye torches ngelizwi lakhe icala, kwaye oludala blanket waba draped phezu kwakhe efanayo ukukhusela ngokwakhe ukususela yingqele omoya. Ego ke amehlo baba fixed kwi kum, kwaye umlomo twisted kwi bumtyholi ncuma. Ukusuka apho wayigcina, wakhangela ngathi i-insignificant "unero" kwi threadbare toga.
  
  
  I-headless umzimba womntu kubeka vula emhlabeni kwi-phambili kum. Yakhe, ndayazi okokuba kwaba Mentone, lwesithathu prisoner leqela trips, iifoto, umculo. Waba blindfolded ngathi i-usetyenzisiwe umntu. Ngexesha lokuqala andiyenzanga ukuqonda ukuba kutheni, kodwa ke ndakhumbula ukuba ezithile iqela gladiators, i-Andabats, ukuba besilwa blindfolded.
  
  
  Yena ayikwazanga uncedo kodwa nimangaliswe mangaphi amadoda nabafazi baba emi apho waba ngoku; zingaphi jikelele kubo baba okruqukileyo njengoko esihogweni kunye ukuthanda bloodthirsty tyrants njenge Karak.
  
  
  Karak ke, weva ilizwi yakhe. Waba laughing na madman. — Kwenu weren khange kulindeleke ukuba abe elandelayo utsalekoname. Kodwa ke, kulungile ukuba unako ukuqhubeka."
  
  
  "Garth ufile."
  
  
  — Yintoni mna kulindeleke, kungenjalo kuwe wouldn ukuba zithe nako baphuncuka. Makhe sibone indlela ende uyakwazi yokugqibela phambi kwenu ukungena kwakhe.
  
  
  "Abo ivoti-ivoti kufa wamkelekile kuni," ndathi sarcastically, ukukhulisa isandla sam.
  
  
  Kwelinye icala name, enkulu emnyama warrior wahamba ngaphandle jikelele isango. Waba dressed kwi-ziqinile trousers kwaye boots, lakhe wazala axis powers glistening kwi-torchlight. Yena bamthwala a weighted fishing net kwaye trident, zesintu bamandulo Retiarii.
  
  
  Xa weza phezulu kum, wakhe, crouched phantsi, bazalwana toes yachukumisa emhlabeni. I-gladiator circled jikelele kum, bephethe kum emva kunye ubuxoki trident olubulalayo.
  
  
  "Kuza kwi," ndathi. 'Yintoni iyama kuwe? Ingaba koyika a ze umntu?
  
  
  Yena chuckled ngokulula kwaye baqalisa iyajikeleza i-net na lasso kulo ngonaphakade-widening, cambalala izangqa ngaphezulu kwentloko yakhe, ilungele vumelani hamba kwaye phoselani ngayo ekuqaleni kwam. Yakhe, babesazi ngcono kunokuba ukuba jonga net kwaye qaphela intetho ka-ego amehlo kwaye ego ajongene nayo.
  
  
  Ke kuxhomekeke kuwe ivoti! Yahlula yesibini phambi phoselani. Mna ducked kwaye rolled kude kuye. Omnye kukhokela weights slammed kwi-bam leg, kodwa net uphose bawa umgangatho we-name.
  
  
  Waba iphezulu yakhe, leaping phezulu kwaye lunging e kuye phambi kokuba ayikwazi hlasi yakhe net kwakhona. Yena staggered emva, kwaye okwethutyana ndandicinga ukuba waba ke get kuye. Kodwa yena parried kum ngomoya wakhe ego trident, kwaye mna kwafuneka duck ukugcina kuye kwi impaling kwam ngomhla wakhe trident. Kokuba kum cornered.
  
  
  Hers, ndema apho panting, andiqinisekanga ukuba ndinga umthetho ngokukhawuleza ngokwaneleyo ixesha elizayo. Kwaye nkqu ukuba ndaye, ndinqwenela ukuba phepha elandelayo attack, kwaye elandelayo omnye. Mna resisted i-urge bahlale phantsi kwaye uphumle, kwaye mvumeleni gqiba kwam ngaphandle.
  
  
  Emsebenzini wam kwi-AH, mna walwa submarines kwaye name bombs, X-rays nengqondo-altering iziyobisi, wonke invention imaginable, kodwa oku kwaba ezahlukeneyo, ngokoyikekayo ezahluka-hlukileyo. Kwaba kwemfazwe ukuphumela yalo ezamandulo ifomu, stripped yayo bale mihla ugqityo. Oku kwenziwa i-wild zasendle balwe nangakumbi kunye ngamnye enye, kwaye iingcaphephe made it nangakumbi terrifying.
  
  
  Kodwa ndinga bazive i-beast lokukhula ngaphakathi kum, kwaye ndiya bared wam amazinyo ngeli yamashumi amabini-century gladiator njengoko yena zihlanganisene ngokwakhe kuba ngomnye umzamo. Yena strained yakhe ezindlebeni ukuva deadly umfanekiso a umfanekiso net. Mna ndalinda kuba yakhe, hunched phezu, bazalwana muscles tensing.
  
  
  Yena nje dropped the ego kwakhona.
  
  
  Yakhe, dived njengangaphambili, kodwa oku ixesha hers, waguqukela kwaye sathi i-swirling net phambi kokuba ayikwazi vumelani khona. I-gladiator lunged e kum, trident wavusa. Yena pulled emva i-ezijikelezayo net hoping izakuba nkqonkqozani Poe ke ego ngaphandle ukulingana.
  
  
  Yena stumbled kwaye waba entangled kwi net ukuba ngokupheleleyo bagubungela ego.
  
  
  Mna ke ngoko nangoko kwi phezulu kuye, omiselwe ukubonisa kwakhe kangangoko inceba njengoko kokuba kubonakalisiwe kum xa yena yahlasela. Wakhe ego knocked yakhe emhlabeni kwaye tore ngaphandle trident jikelele ingalo yakhe. Yena screamed kwi-jones njengoko waguqukela ukuba stab i-emu ke trident kwi-axis powers. Konke kwaba phezu kungadlulanga nomzuzu. Yena shuddered kanye, waguqukela pale kunye ukufa, kwaye ke wehla lifelessly emhlabeni.
  
  
  Lukayise waba leaning phezu umzimba, leaning kwi shaft a trident. Yena weva growl ka-Karak ke abantu. Waguqukela ukuba benches kwaye wabona Karak kwi kwetrone. Ego ke ubuso waba pale ngomsindo. A kanye emva koko, i-trident wehla uphuma yakhe ezandleni kwaye wahamba phezu Karak.
  
  
  Wayesazi ngoko nangoko into ndandisele phezulu. "Musa ukuzama, Carter," lowo sakhwaza. "Awunokwazi phoselani oku trident ukuba ukuza kuthi ga ngoku, kwaye ngaphandle, amadoda am aya kukubulala."
  
  
  "Ngubani nokukhathalela izinto njani ndiza kufa, Karak? Ndibe nayo uthathe kunye nam.
  
  
  "Ndiya kusoloko ngcinga kuni Americans baba emidlalo ifeni."
  
  
  Yena wabaleka isandla sakhe phezu bloody icandelo lomboniso. "Ucinga ukuba ke sporty? Ngubani incopho, Karak?
  
  
  Yena laughed maliciously. "Kuya amuses kum."
  
  
  "Nawe ukuba ngenene abagulayo," ndathi, disgusted. "Nisolko andwebileyo."
  
  
  "Musa undixelele abo ndinguye. Ongazange waba kuphila apha, kule damned hellhole.
  
  
  "Ndiza ukuqala ukuqonda. Ngaba ngokwenene hate Aptos.
  
  
  "Mna despise Aptos." Karak pulled i-blanket tighter nge commanding gesture; ego ke amehlo baba ngathi inyengane. "Wonke ngomzuzu mna wachitha apha ke engenasiphelo kuba nam. Kodwa kuya end kamsinya.
  
  
  "Ngoko ke Padra waba ilungelo emva zonke. Uthengise ngokwakho kwi-Serbs.
  
  
  'Zithengiswe ngaphandle . . Yena wawaphakamisela yakhe shoulders. "Kodwa kufuneka asikwazanga. Isivumelwano kunye i-belgrade wandinika imali namandla ukuze kwaba ngenxa kum. Kodwa kanjalo kuthetha ukuba abantu baya zange kwakhona kuba yingqele, belambile, okanye besoyika."
  
  
  Ukususela xa ngaba ferret urhulumente gcina ilizwi layo? Nisolko ekubeni cheated, Karak.
  
  
  'Hayi. Mna uphumelele khange mamela kuwe. Abantu bam baya kuba ndonwabe.
  
  
  — Baya asikwazanga kuza apha ukuze ndonwabe, Karak. Beza apha kuba free.
  
  
  'Free?Karak kwaba kanye ekhwaza kunye laughter. "Aptos wenziwe a chilling entolongweni bonke ubomi bam. Kuphela ukufa kuzisa inkululeko apha. Yena clapped ezandleni zakhe, signaling omnye gladiator. "Yiyo mna uthando yakhe ngoko ke kakhulu." Yakhe yokugqibela liberator wakhe abantu. Ngoku balwe kwaye uza kuba free, Carter.
  
  
  Nangona kwakungekho foam jikelele rta, Karak mhlawumbi kokuba kukho into engalunganga nge kwentloko yakhe. Apparently, lowo succumbed ukuba rigors yakhe bukho kwaye wabandezeleka ukusuka paranoia kwaye ukuthabatheka ka-benceba, mentally straying phakathi amaphupha ka-Aptos ' yangaphambili uzuko nemibono abakhe personal elizayo benceba. Ndandingasakwazi blame i-ego kuba wanting uxolo, kodwa i sane umntu onqwenela ukubona ukuba le indlela pointless kwaye mna-destructive. Karak waba icacile ayingo kwi-isimo kuba beqiqa; waba wasting bakhe amandla ukuzama ukuthetha kuye.
  
  
  Ndajika yam emva kwi kuye kwaye wahamba emva umbindi we-name. Kukho ndajika ukuba isango apho wam elandelayo umchasi bekuya kubonakala.
  
  
  Omtsha gladiator waba taller kwaye heavier kunokuba wangaphambili omnye.
  
  
  Ego ke axis powers waba ngameva scars, lakhe izikhali baba wasongwa kwi-tsesti, hoops jikelele ulwaleko kwaye kukutshisa njenge obhedu knuckles, kwaye lowo igcine omfutshane ikrele kwaye umjikelo Thracian shield. Yena nokuchithakalela akukho ixesha esiza elubala e kum, slashing zezulu kunye yakhe deadly ikrele. Ndajika yakhe jikelele, kwaye lowo abalandela kum, siqalekiso kwaye panting. Yena isantya, ajike, kwaye stabbed e nge yakhe trident. Yena swung yakhe razor-bukhali ikrele kwaye drove i-ego ngqo kwi shaft, eshiya kum unarmed kwakhona.
  
  
  Yena lunged phambili sika kum phantsi, ndawela emhlabeni. Hers ngokukhawuleza rolled kude. Ego ke, ikrele, wehla, narrowly ayikho kum, kwaye sank kwi emhlabeni.
  
  
  Xa gladiator warhola ikrele lakhe kuba ngomnye umzamo, wakhe ego ukukhatywa kuye. Yena umkile, kwaye wam heel uphose yakhe crotch nge intshizi kwaye betha ngaphakathi yakhe thigh. Nge growl ka-intlungu, lowo backed kude. Oko ayikwazanga ukwenza okuninzi umonakalo, kodwa okwethutyana i-emu waba endleleni. Ego ke ubuso waba mfusa ngomsindo kwi-wonke humiliation i unarmed umntu. Wakhe hurried kude kuye, bazalwana iintloko buzzing kwaye kwaba ngokupheleleyo ongenanto, wakhe desperate kuba abanye unye. Ngelize. Ngesiquphe, i-gladiator weza e-nam kwakhona, swinging ikrele lakhe kwaye slashing jikelele ngayo.
  
  
  Ngaloo mzuzu, lowo mbindini phantsi, scooped phezulu gravel kwaye dirt kunye zombini izandla, kwaye violently threw ih emu kwi-ubuso. Njengoko mna kulindeleke ukuba, lowo wavusa yakhe shield ukukhusela amehlo akhe, kwaye udaka asikwazanga sizathu i-emu na kwenzakala. Kodwa ego ke ingqalelo waba abstracted okwethutyana. Yena leaped eliphezulu kwaye betha yakhe ego kwi forearm kunye yakhe wazala ekhohlo futhi, ngoko ke ekunene kwakhe futhi kwi elbow. Ikrele flew kuwo ego ke numb fingers kwaye flew kwilizwe liphela, name, ngaphandle ego ke khona.
  
  
  Kwi nomsindo, lowo betha kum nge cestus; i ukuvuthuzela knocked ngaphandle zonke zezulu esijikeleze umzimba wam, kwaye threw kwam emhlabeni kunye wam izikhali kwaye legs outstretched.
  
  
  Waguqukela waya get ikrele lakhe. Akukho mcimbi njani numb wakhe waba nam, lakhe wayesazi ukuba ndandingasakwazi vumelani em get ukuba ikrele emva. Ngokukhawuleza nje, abe efumana jikelele kuyo kwakhona, lowo uza sika kum shreds. Izakuba jonga njenge ndandisele pushed ngokusebenzisa a glass ucango.
  
  
  Mna jumped ukuba iinyawo zam, kwaye abalandela kuye.
  
  
  "Hajii" mna sakhwaza njengoko loudly njengoko ndinga, njengoko ukuba bekuzakufuneka i-nomsindo Apache. Stunned, i-gladiator waguqukela jikelele. "Hajii!" Yena screamed kwakhona kwaye onayo kuye phambi kokuba ndabona waba yintoni eyenzekayo kuye. Yena balingwe ukuba nyusa yakhe shield , kodwa kwaba kakhulu emva kwexesha. Wam legs flew phezulu kwi killing ukuvuthuzela kwaye ibambe i-emu kwi-throat. Ego ekujoliswe leaned emva, waza weva vertebrae show.
  
  
  Wawa ngaphandle eyenza isandi, amehlo akhe libanzi vula, lakhe neck mbindini kwi i-odd i-engile.
  
  
  Yena wabaleka kuba ikrele lakhe waza wavusa ego triumphantly phezu kwentloko yakhe, ukujija ... triumphantly ngomhla surly Karak.
  
  
  'Yintoni ngoku?'nje wabuza yakhe. "Lions, mhlawumbi?" Okanye inesakhelo kwi zokulwa?
  
  
  "Musa kuba i-idiot," lowo snorted furiously. "Apho unako sifumana lions okanye zokulwa?"
  
  
  "Musa worry, Evan. Ndiza zinika ngaba eyona ndlela yokusebenza kwakho anayithathela ebone kwiminyaka.
  
  
  "Ndiye esihogweni, Carter." Yena leapt yakhe iinyawo zakhe, esinye isandla clutching i-ragged blanket jikelele kuye, ezinye ephithizelisa izandla zakhe wildly. "Milancity in italy onayo kwi-indlela yam. Ngoku ufuna anayithathela kuza apha kick phezulu le shit. Kufuneka bafa kwiintsuku ezimbalwa edlulileyo, ngolohlobo milancity in italy. Kodwa iingcaphephe kuwe zilawulwe ukufumana Aptos. Awunokwazi yokuphepha eli lixa.
  
  
  Ngomsindo wakhe, Karak asikwazanga uzakuyiqonda into waba esithi.
  
  
  — Kwenu betrayed milancity in italy?" Ndibuze, kuthathelwe aback ngalo admission. "Wayeyindoda i-fool, wayehlala kuyo izolo kwaye umhla phambi izolo."
  
  
  "Kwaye wam uqhagamshelane kwi-Metkovich?" Waye kanjalo ukuba omnye po kuhlangana yakho abantu?
  
  
  — Mna ihlawulwe kakuhle ukuze ube selfish, mna qinisekisa kuwe. Ngathi wonke umntu ongomnye apha, lowo fights kuba ngcono ubomi, hayi kuba meaningless ideals. Karak isantya, grinning njengoko ukuba enjoying eyiyeyakhe private joke. Wathi chu bahlala phantsi kwakhona, imigca eyenzwe yathamba ngaphandle folds yakhe endala blanket. Yena whispered into enye yeentombi executioners, abo wabaleka ngokukhawuleza kude.
  
  
  "Mna anayithathela made wakhe into, kwaye ndiza ukuqinisekisa ukuba uzakufumana ngayo umdla, Carter," wabhala kum. "Linda nje kwaye uyakuthanda yakho yokugqibela moments kulo mhlaba." Exhausted, lowo isantya, leaning ikrele lakhe ngokuchasene emhlabeni. Ndandimangalisiwe uneasily yintoni abe kuba phezulu yakhe sleeve. Ukuya kwi-ga, nyulu ucinga unako pump ngokwaneleyo adrenaline kwi-bam bloodstream ukuba sisiyaphambili. Le ngcinga ka-surrendering ukuba bearded bastard ngoku yaba unbearable. Yena stripped kum ze, flogged kwaye tortured kum, kwaye ekugqibeleni kwakucwangcisiwe ukundibulala, kodwa emu kuya kufuneka ulinde kude kube esihogweni froze phezu phambi mna wanika phezulu kwaye knelt eluthulini kwi-phambili kuye.
  
  
  Ndandicinga abe nento yokuba ibambe kum eli lixa. Waba shivering ukususela yingqele kwaye staggering ukusuka exhaustion. Iingcaphephe mna zilawulwe ukuba baphile ezimbini gladiator fights, kodwa kuphela indlela mna ayikwazanga ukufumana i-ilingana no-umchasi waba ukuba wam wesithathu umchasi yaba crippled dwarf. Mna liphelile, kwaye thina kunye babeyazi.
  
  
  Ngesiquphe, i-nzulu, ominous isandi weza evela ngaphandle isango. I-hairs kwi umva wam neck prickled, kwaye yingqele, clammy ukoyika gripped kum. Ndeva clang yesinyithi iinkwenkwezi kwaye i-nomsindo growl ukuze ufikelele kum.
  
  
  I-kweengcuka!
  
  
  Ezintandathu enkulu belambile kweengcuka waphula ngaphandle jikelele pens ngezantsi name. Baya paced restlessly emva kwaye ngaphambili kwi-abalindi ngasesangweni ixesha elithile, njengoko ukuba bewildered yi-kweendonga kwaye ubukele indimbane.
  
  
  I-nzulu bambombozela ka-protest yenyuka ukusuka indimbane kwi-phambili kum. "Ndiza uxolo sino ukwenza ngaphandle lions, Carter," Karak ngokuba cheerfully. — Kodwa ndiyathemba musa khumbula ukuba enye."
  
  
  I-emu yaphendula kunye uthotho expletives kwi-opt.-gurmukhi.
  
  
  Karak liked kuyo yonke kakhulu. "Kwimeko nisolko bemangalisiwe," wathi kunye abakhohlakeleyo laugh, " kulungile, inkokeli yabo ngu milancity in italy ke oyithandayo. Wakhe ego waba kwi yezosondlo ukuba aphule ego, umsindo, kancinci, kodwa ke alubonakali ukuba kwaphuka. Eneneni, le yindlala kuphela ndenza ego kancinci angrier. Kodwa mhlawumbi emva elungileyo meal, lowo uza kuba kancinci ngakumbi docile.
  
  
  Karak laughed nkqu harder kwaye phantse uyiphinde kabini kwiminyaka yakhe ilitye sokugweba njengoko yena stared e Volkov kwi-spellbound jones. Ngoko ke, omnye wabo kokuba ingcuka ka-milancity in italy. Ngoko ke yonke le nonsense malunga naye engofileyo kwaye skinned yaba ukuxoka. Kodwa ukuba ukuqwalasela okuthethwayo ukuba ferret ke ego imfihlo ngxi hadn ukuba sele kutyhilwa. Ukwazi ukuba yezilwanyana wayeyindoda ebalulekileyo, ngaphandle kokuqonda indlela, kufuneka zithe tormenting kuba Karak. Yena ayikwazanga umngcipheko killing ingcuka phambi kokuba ndabona ke , waza ayikwazanga ukufumana vala ngokwaneleyo ukufumana phandle. Nakanjani, kuya kwenziwa kum uzive ngcono; nangona hayi kakhulu, kunikwa le meko. Wam ukunikezelwa waba ukufumana a ingcuka kwaye ivoti kuba oko apha. Kuphela omnye jikelele ezi zasendle asikwazanga k ubonakala ngathi ukuba ufuna mamela isizathu. Snarling kwaye gnawing, baya clawed ngalo emhlabeni, sniffing e ngamaxhoba: kwam.
  
  
  Ngesiquphe, baya ibe igcwalisiwe, babo furry imisila lowered emhlabeni.
  
  
  Wam ezimanzi fingers tightened kwi ikrele.
  
  
  Baya tensed kwaye jumped. Saphakama ngaphandle indlela, charging e kwabo furiously. Kodwa babesele kakhulu ngokukhawuleza kuba kum, kwaye ndeva bukhali amazinyo tear nge-bam thigh. Mna stumbled okwethutyana, ngoko regained wam ungqinelwano kwaye slashed wam ikrele ngokusebenzisa ingcuka closest kum. Wawa sideways iphezulu ngomnye wolf ukuba kwakukho nje malunga yiya ku-bam throat. Lwesithathu wolf crawled umva. Waba betha nge ikrele kwaye phantse sika yakhe ego kwi-nesiqingatha. Kwabakho igazi kuyo yonke indawo, trampled kwi uthuli yi-annoying, ruthless izilwanyana. Baya circled jikelele kum, ulungisa kuba omnye attack, kodwa ngesiquphe bonke retreated ukuba wemiceli-wolf.
  
  
  Panting, wakhe, wajonga kwi-ih icala nje laughed njengoko baya wajonga e kum. Oyintloko waba mhlawumbi ingcuka ka-milancity in italy, kwaye lowo seemed ukuba ibe uninzi ezinobungozi omnye kuzo zonke Yurophu.
  
  
  Ngesiquphe, i-squad waphula phezulu kwakhona, kwaye baya yahlasela nam kwakhona. Swinging ikrele lakhe kwaye slashing ngomhla wakhe, yena ibe igcwalisiwe e kwabo. Yena onayo kwi balwe kunye omnye kwi Volkov, yaza yawa, ayo muzzle biting kwi eluthulini, kwaye okujoliswe kuko spun emva kwi final convulsion. Ezinye wolf leaped phambili, waza kutsalwe i-ukungasebenzi kuwo ego ke ubuso, kwaye lowo recoiled, howling ngakumbi painfully.
  
  
  Eziseleyo ezimbini nje agcina attacking, ngokukhawuleza kwaye ngokukhawuleza. Ingakumbi wemiceli-omnye. Indlela aye milancity in italy ukwazi ukuba esilinyiweyo oku enkulu rhamncwa? Kwabonakala phantse ukwenzeka. Nangona kunjalo, milancity in italy kwaye i-sofia zilawulwe ukuba khawume ukuya kwi-ego indlela Karak asikwazanga ukuqonda. Kwi-desperation, lowo balingwe ukucacisa kwentloko yakhe. A uthetho olusezantsi ka-wayecinga ophunyezwe ngokusebenzisa kwentloko yam, i-germ i unye. Kwabonakala andwebileyo, kodwa into andizange kufuneka kuphulukana nayo?
  
  
  Yena sakhwaza e ingcuka nabo bonke bakhe babe ukumisa. Mna kusetyenziswa isijamani endaweni isiserbia-gurmukhi. "Linda. Mamela umyalelo wam.'
  
  
  Kodwa abo bagcina attacking. Ei rushed e nabo a ikrele, bemangalisiwe ukuba kutheni Ei wayecinga milancity in italy wayefundisa yakhe wolf isijamani. Kodwa kwaba engqinelana nomthetho yintoni ndandisazi malunga ukuhamba, photography, umculo, kwaye iqela leenkwenkwezi ka-langaphandle ulwimi namhlanje asikwazanga vumela ingcuka ukuba umamele nabani na ongomnye. Tac iiyunithi ukuqeqesha amapolisa izinja e-United States.
  
  
  I-wamonzakalisa wolf wabuyela idabi. Igazi dripped ukusuka yakhe rta. Wakhe kwakhona balingwe ukuya kuxelela emu ukumisa kwaye uye kulala. "Yima. Untergehen".
  
  
  Milancity in italy ke wolf hesitated kuba yahlula okwesibini, cocking intloko yayo ecaleni. Yena seemed ukuba abe emamele, ngoko ke wayigcina shouting, hoping ukuba babambisa i abantu abaqhelekileyo ungene ixesha.
  
  
  "Untergehen, schiresheiher Scheusal".
  
  
  Ingcuka reacted ndivuma kakhulu ngoku ukuze abe nento yokuba ngokuba yakhe ego a disgusting, smelly rhamncwa. Yena backed kude kwaye bema kwi-nempixano. I-abanye kanjalo lumisiwe kwaye ndalinda.
  
  
  Ixesha seemed ukuba bathe bema. Wayengomnye uqaphele ngokuthi iqela amadoda seemed ukuba ababenazo zabo impefumlo, kwaye Karak mbindini phantsi kwaye tugged ngexesha lakhe beard. Wonke umntu waba cwaka kwaye ndalinda.
  
  
  Ke mna, weva amazwi abo. "Carter, Carter, sibe apha."
  
  
  Waguqukela ngocoselelo, uzole wary ye-kweengcuka, kwaye ngaphandle yembombo yakhe iliso wabona ezintandathu amanani uyasebenza kuwo umhlaba. Padra, i-sofia, amadoda amabini jikelele quarry kwaye ababini kwi-dungeon floor. Nakanjani, oku unbreakable Padra lokuphuma xa sukuba captured kum, kwaye i-emu zilawulwe kuza emva ngaphandle kwethu.
  
  
  Kodwa yena wakhokela i-sofia kwaye abanye ngqo kwi name ne-zesintu kwaye pack ka-kweengcuka. I-kweengcuka waqalisa growl uneasily kwakhona, kwaye ndandisazi ukuba imiyalelo yam yakho petr milancity in italy wouldn khange yokugqibela ixesha elide.
  
  
  "Hayi," lukayise sakhwaza. 'Hlala apho. Hlala apho!'
  
  
  "Kodwa, Carter -"'
  
  
  'Ndiza kakuhle. Hlala apho.'
  
  
  Akaqinisekanga, baye bema, kwaye omnye Karak ke bandits evuliweyo umlilo kwi kwabo. Uthuli flew elidlulileyo kwabo, kwaye gunfire echoed kwi-oval bowl. Omnye barrage ka-gunfire yalandela, kwaye i-sofia kwaye yakhe iqela retreated kwi izithunzi ye-sango.
  
  
  Olandelayo ezimbalwa moments ophunyezwe a rush ka senzo. Mna kuphela kokuba kweengcuka kwaye ikrele esandleni sam, xa kuthelekiswa, kwaye mna akusebenzi khange kakhulu ukuqinisekisa ukuba malunga yakhe kweengcuka. Kanti ke yena dared yakhe. "Mit mir," mna barked e nabo njengokuba mna wabaleka ukuya kwi-i-bleachers. — Mit mir, euch dickfelligen Nilpferde!
  
  
  I-Karaka yezilwanyana yaye njengoko i-emu waxelelwa, ehamba ngaphandle kwam, growling kwaye whining njengoko ukuba umbuliso elide-ezilahlekileyo mfundisi. Ezinye kweengcuka eagerly salandela. I-trick ngoku wayeza mthetho njengoko kamsinya kangangoko kunokwenzeka phambi iimboniselo zabucala waba alaphukanga. Kwakamsinyane nje kokuba yenzekile ukuba ingcuka ukuba mna akusebenzi khange njengoko abantu abaqhelekileyo njengoko ndandicinga ukuba kwakunjalo, izakuba yima zilandelayo kum kwaye umtsibele kwi kum.
  
  
  Kodwa nkqu ngoku, kweengcuka baba amehlo jikelele wam ingalo. Ngokuzekelisayo ukuthetha, kunjalo. Xa sifuna weza groan phantsi Karak u-sokugweba, yena ilungisiwe, " Angrafen." Angrafen.
  
  
  "Carter," Karak bellowed ukusuka ngentla kwam. 'Nokuba ufuna kuba . .. '
  
  
  Volkov ukuqhubeka urge yakhe njalo. "Angrafen! Vater. Vater. Tasche und der toten Mann.
  
  
  Ndaba ndinovelwano ukuba nu asikwazanga kufuneka kakhulu persuasion ukuya Karakom: boyika kakhulu belambile kunjalo ngoku. Zonke kubo leaped kunye surprising ubabalo kwaye isantya ukuya phezulu eludongeni, apho baya mbindini zabo iinketho zegama leqela leenkwenkwezi legs esilandelayo ukutsiba.
  
  
  "Yima i-ih, Carter.
  
  
  'Hayi!'
  
  
  Kwakukho commotion kwi-injalo, kwaye abantu panicked. Abanye tripped phezu kwemiqolo ka-benches njengoko baya balingwe baphuncuka. Abanye threw torches kwaye staggered kwi-momentary ubumnyama, ayikwazi ukubona into. Abanye jikelele kwabo wavusa izikhali zabo, kodwa hesitated kuba uloyiko hurting kwezabo. I-kweengcuka approached Karak, babo elide incisors glistening kunye saliva. Yelping ngomsindo kwaye uloyiko, the bearded oyintloko wabaleka ukusuka sakhe sokugweba. Ego ke blanket fluttered ngasemva kwakhe na inundu-ulityile cloak njengoko yena stumbled phakathi kwimigca benches, engazi kakuhle apho indlela ahamba; ego ke ukoyika interfered kunye yakhe yonke ingcinga. Waguqukela jikelele kwaye abalawuli bakhe Russian Revolver ngomhla approaching amarhamncwa. Kwintetho yakhe panic, lowo uphose yi-eziliqela meters. Yena wabaleka kwakhona kwaye wehla kwi crumbling benches.
  
  
  I-enkulu zasendle bared zabo amazinyo kwaye ibe igcwalisiwe e zabo cowering ixhoba lazo. A strangled isikhalo ka-jones lokuphuma Karak ke imilebe. Waba kicking nabo bonke bakhe babe, kodwa i-emu kweengcuka baba ukwenzeka ukuba ibandakanye. Carac ke jacking lumisiwe xa milancity in italy ke petr sathi ego kwi-carotid artery. Wabona igazi spurting, kwaye wathi, weva komnye isandi inyuke kwi-name: isandi ka-bukhali jaws biting kwi thambileyo inyama.
  
  
  
  Isahluko se-9
  
  
  
  
  Uninzi Karak ke abantu recovered emva lokuqala shock. Baya evuliweyo umlilo kwi kweengcuka kunye rifles kwaye submachine guns.
  
  
  I-kweengcuka baba kakuhle ezikhuselweyo yi-corners ye-benches kwaye kwemiqolo ye-crates, kodwa mna ke olugqibeleleyo ekujoliswe kuwo. Wakhe wabaleka k moan, apho owenza iifayile ezikhuselweyo kum ukususela bullets, ngoko ke mbindini phantsi inxalenye ukuba owenza collapsed phantsi umlinganiselo ixesha. Yena leaped phezu kukhulula iliwa, kwaye wahamba umva ukuya iindlela kwiintlanganiso i-feasting kweengcuka.
  
  
  Ezinye ponies wajonga e kum njengoko ndiya approached, kwaye growled menacingly. Yena asikwazanga yima yakhe. Yena ayikwazanga ukwenza nantoni na kuba Karak nkqu ukuba wafuna ukuya. Kodwa ndandingasakwazi afford oza kuphulukana nayo emehlweni milancity in italy ingcuka. Ukuba wolf kwabakho isizathu mna weza apha, kwaye liechtenstein ngayo, andikho esiza emva engenanto-zinikezelwe.
  
  
  I-kweengcuka waqalisa tsala Karats ' umzimba bucala njenge izinja. Mzuzu baya kuyishiya ngendawo yokuhlala phakathi benches, baya kuba lula ekujoliswe kuko kuba zesintu. Bullets ngoko nangoko exploded jikelele kwabo, baza babaleka kuwo onke amacala, ngakumbi scaring amadoda ngasentla.
  
  
  "Bleiben," Wakhe petr milancity in italy ngokuba.
  
  
  I-enkulu wolf lumisiwe abruptly, njengoko ukuba ibingu ekupheleni elide rope. "Yiza apha," mna ilungisiwe, amazed e njani kakuhle ezilungiselelwe oku wolf ke umzimba waba. Yena obediently wabaleka phezulu kum. Yena rubbed kum ngomoya wakhe nose, soaking wam imigca enqamlezeneyo kunye Karak ke igazi ukuze soaked ubuso bakhe.
  
  
  Ngoko ke ndaqonda njani a ingonyama tamer kufuneka bazive xa lowo ubeka kwentloko yakhe kwi ingonyama ke umlomo. Yena vumelani ingcuka hlala phezulu kwaye wabaleka izandla zakhe phezu collar yakhe neck, funa efihlakeleyo pocket.
  
  
  Ngesiquphe, waphulaphula omnye burst ka-gunfire. Waguquka, wabona i-sofia, Padra, kwaye ezine abanye rushing kuwo name kwiintlanganiso i-groan isithuba, firing bebheka.
  
  
  "Kuza emva," ngokuba mna. 'Umva.'
  
  
  Kodwa ilunqashiza ka-ih rifles kwaye aphendule clatter ka-submachine guns made kakhulu kakhulu lwezempilo, kuba ilizwi lam ukuba kuviwa. Kukhokela splattered i-sofia kwaye wakhe abantu njengoko Karak ke gunmen balingwe ukuba ekujoliswe ih ke swaying, uyasebenza imizimba.
  
  
  Odin jikelele abantu, engxwelerhekile nge bandaged ingalo, ngesiquphe clutched ubuso bakhe njengoko umva zakhe intloko disappeared kwi ingqondo i-ithambo comment. Enye kwisihlanu leaped phezu isithuba, groaning, kwaye crawled phantsi imiqolo ukuya apho waba hiding ngasemva crates .
  
  
  "Isikhewu, ingaba kulungile?" I-sofia wadanduluka njengoko yena hugged kum. Wakhe ziqinile hugged yakhe, waziva i-trembling wakhe imilebe kwaye incasa ka-salt, kwaye ngoko siye ezantsi. "Enkosi Uthixo ufuna ukuba kulungile.
  
  
  Ndinga sebenzisa abanye Swedes, " ndathi, smiling.
  
  
  Ukuba yena uqaphele wam nakedness, ubuncinane yena asikwazanga bonisa kuyo. "Kwaye wena, Inkosana, ingaba ngxi liphila," yena snorted, kunye esinye isandla yena pulled i-animal, kuye na toothless sheepdog.
  
  
  "Ingaba ufuna ukufumana ubufuna ntoni?" I-Padra wabuza.
  
  
  "Hayi kodwa," ndathi. Milancity in italy wazimela i bag kakuhle."
  
  
  "Mna, uza kufumana oku," Sophia wathi. — Ndiyazi apho ke.
  
  
  "Thina kufuneka shiya ngokukhawuleza emva koko," i-Padra wathi. 'Ngokukhawuleza.'
  
  
  "Ndaba efanayo unye, Padra.
  
  
  "Ke, bangaphaya ucinga, nezinye.
  
  
  'Yintoni ufuna zithetha ukuthini? Ndicela yakhe, bemangalisiwe kangakanani worse ke basenokuba.
  
  
  Kwi-rheumatism ngasentla kweentloko zethu, a whistling screech rang ngaphandle, isandi wayesazi zonke kakhulu kulungile: mortars!
  
  
  'Dive kuzo.'
  
  
  A massive comment wavusa lonke udonga ye-amphitheater. Ilitye iindonga kwaye kwimigca benches shattered kwi blinding ngokukhawuleza kukukhanya. "Ke, i-opt. umkhosi," Padra sakhwaza kum nge-pouring imvula, jikelele ngesamente kwaye amatye. Ngaphezulu shells thundered jikelele kwethu. Baya washukuma the name kwaye tore enkulu imingxuma kwi-sele watshabalalisa izakhiwo. Flames waphula ngaphandle, kwaye thina weva staccato isandi ka-nzima umatshini guns approaching. Karak ke, abantu baba ubhideke, firing kwaye shouting ukuphepha thunder ka-olubulalayo.
  
  
  "Umkhosi ngu ukungenela i-artillery," i-sofia sakhwaza phezu din. "Baya arhangqe kwethu. Thina anayithathela wazibona sele ih kwi-quarry. Karak ke abantu trapped kuthi, xa sukuba ke ndabona umkhosi waba esiza, babaleka njenge a coward ke bitch.
  
  
  Yena zinikezelwe kum a crumpled enye ka-iphepha. "Kukuba ntoni weza apha kuba, Isikhewu?"
  
  
  "Ndiyathemba ke," ndathi, unfolding iphepha. Kum, yayiyeyona nto ngaphezu umyalezo, ofihliweyo aze azaliswe iimpawu. Layo nje putting i-ego emva, kwaye ke ndabona okokuba ndiya kuba akukho ndawo ukuze ugcine i-ego.
  
  
  I-Padre laughed e imeko yam. "Yintoni ubungakanani ingaba wena?"
  
  
  '50.' Wakhe emu wathi ngu-European no a KUTHI ubungakanani amane-ezine. Ndandicinga i-Padraig waba nje joking, kodwa lowo calmly wavusa yakhe rifle kwaye aimed ngayo kwi-indoda phezulu ngasentla kwethu kwi-grandstand. "Andisoze zama hayi umonakalo isuti," lowo growled. Wathi abalawuli.
  
  
  I-fleeing umntu jumped phezulu njengoko wakhe wesithathu iliso wabonakala, ngoko ke rolled phantsi benches ezimbalwa iinyawo kude.
  
  
  "Uyakwazi ukufumana dressed ngoku," i-Padra wathi kunye satisfaction.
  
  
  "Enkosi," ndathi, kwaye crawled phezu isidumbu. Stripping wam ego waba grueling umsebenzi, kodwa mna luyafuneka eli-Swedish umsebenzi. Ethabatha ngaphandle yakhe iwulu shirt kwaye trousers, ndicela kuye ," Njani uyifumene jikelele villa, Hash?"
  
  
  Yena shrugged casually. — Mna akusebenzi khange unconscious njenge nani. Xa ndandisele etsaliweyo ukuba dungeons, kwakukho kuphela ezine abalindi. Neqabane lam hook kwaye elungileyo ikwicala, i-odds babesele nkqu. Yena bumped kwi-i-sofia xa waya ukufumana uncedo. Thina kugqitywe ukuba zama rescue kuwe jikelele dungeon. Ngelo xesha, thina asikwazanga siyazi ukuba wena baba kuqhutywa apha kwi-name.
  
  
  "Abo baba imidlalo kuba kum." Ndava a shiver ahamba phantsi wam spine. "Inkosana egciniweyo kum. Mna anayithathela ndalubona a dog ngokunjalo baqeqeshwe njengoko oku wolf. Ke unbelievable.'
  
  
  "Milancity in italy waba a ingcuka ngokwakhe," i-Padra wathi nge grin. "Abazange ngamnye enye. Bobabini wayemthanda efanayo umfazi.
  
  
  "Hash," Sophia protested, blushing.
  
  
  "Kwaye yintoni a joke; Karak kokuba kwayo yonke enye.
  
  
  "Yena ke akukho joke," ndathi grimly, crawling phezu kwabafileyo inkokeli.
  
  
  "Ewe, sibonile ngayo," i-sofia wathi. "Wafa embi kangako ukufa."
  
  
  "Kodwa akukho bangaphaya yena deserved, i-sofia," ndathi, picking phezulu Revolver apho Ego kokuba dropped Karak. Mna crawled emva kwayo, ukucinezela ngokwam ngokuchasene umva le crate njengokuba indawo yokuxhuba izinto yemiyalelo exploded kwi-name, ukushawarisha nathi kunye gravel kwaye bukhali kukutshisa shards.
  
  
  "Karak betrayed yakho umyeni," ilizwi lakhe, iifoto, kwaye umculo wathi. "Kamva, ego uqhagamshelane ezifanelekileyo umkhosi ukuba mna ke esiza. Eneneni, ukuba ego wabulawa yi-ingcuka xa oko balingwe ukujika ego ngokuchasene nam.
  
  
  Ngoko ke, waguqukela ukuba Padre kwaye wabuza, " ingaba Yintoni?": "Kutheni umkhosi attacking ngoku? Emva zonke, Karak kokuba boasted ukuba wayeza kuhlangana kunye amagosa karhulumente ukwenza uxolo. Oko akusebenzi ukuba kuyimfuneko.
  
  
  "I-Serbs kuba kakhulu kakhulu entiyo yawo kuba nathi." I-blond isigebenga washukuma kwentloko yakhe into. "I-belgrade wabona ithuba ukwenza Evan neglect yakhe wokukhuselwa egameni uxolo, kwaye ngoku ngabo killing kwethu. Uthetha kubo nto ngaphezu usebenzisa isixhobo kwi imfazwe. Karaka balingwe ukuba alumkise yakhe, kodwa ... '
  
  
  Yena sighed, ngoko ke washukuma ngaphandle yakhe melancholy isimo. — Kodwa thina akunayo ixesha thetha simemo kwakhona. Sino ukufumana ngaphandle apha ngexesha thina ngxi unako.
  
  
  Yena wavuma, kwaye thina raced elikufutshane phuma, continuous thunder ka-iziqhushumbisi kwaye uthuli ekuweni boulders swirling jikelele kuthi njenge inkungu. Njengoko sibaleka jikelele amphitheater kwaye raced ngokusebenzisa ezitratweni, a oqaqambileyo u-adv = β shone kwi-western iinduli. Akukho namnye balingwe ukumisa kwethu. Lonke hotel emidlalo baba ukungcangcazela phantsi kweenyawo zam, kwaye iziqhushumbisi baba booming wam iindlebe. Iindonga kwaye zesixeko shattered kwi shards ka-yezitena kwaye ngesamente. Umlilo kwaye uthuli yenyuka ukuba isibhakabhaka njenge mushrooms. Abantu wabaleka jikelele screaming kwaye baba crushed okanye torn ukuba shreds . Kwaba wafa ngowe-Aptos, kwabafileyo ngomhla monstrous linganisa, kwaye waba nto ngaphezu a fun basebenzise kuba Yugoslav umkhosi.
  
  
  Sibaleka phantsi street nje isixeko waba ekubeni torn ngaphandle. Ngoko thina raced ngokusebenzisa encinane indawo mimmo ukungcangcazela izakhiwo. Ndabona enkulu ubume ozayo wakhe kwaye weva Padra yell e kum njengoko ndiya wabaleka, " umnyango. Moscow Isango".'
  
  
  Thina ufikelele engundoqo isango ka-Aptos kwi-ubushushu idabi. Abantu Karak baba besilwa kuba ubomi babo, nokwazi akukho inceba, ndazi ukuba akuyi kuba akukho nenceba kubo noba. I-crimson sun shone kwi ih zesintu. Yayiyeyona shaky umgca we nkqo ekukhuseleni ilungelo ngalo ndlela, kwaye lowo doubted babeya bambi ngaphandle kuba ixesha elide.
  
  
  Ezine Croats, i-sofia, Volk, kwaye yakhe, yehobe kwi indimbane, constantly ifaka umbala ... njengoko yemiyalelo emva yemiyalelo wawa kwi isixeko. Crossing i-chitha isikwere, thina ingenile ruins a yemiyalelo-shattered indlu, squeezed elidlulileyo a narrow balcony, kwaye stumbled phantsi a dark, crumbling staircase qingqiweyo kulo iliwa iminyaka emininzi eyadlulayo. Choking kwaye coughing ukususela umsi kwaye eluthulini, thina squeezed nge-mnyama kwisixeko moan. Sasivuya huddled ngaphandle battlements kwi wendawo a narrow ledge.
  
  
  "Ndiza uxolo," i-Padra wathi stiffly. "Lento yethu kuphela ithuba. I-retreat, apho wena isuka, Carter, kuyafana na battleground kunjalo ngoku.
  
  
  Mna akusebenzi ukuba uqinisekile ukuba eli yaba bhetele ixabiso kuba abantu abaninzi.
  
  
  Idabi raged kakhulu vala. Ngoku wabona ukuba Isango yaba massive arch, uninzi lawo kokuba batshatyalaliswe. Elincinane bridge crossed encinane ravine ukuba sasimi phambili kuye. Yugoslav troops uxakekile i-bridge kwaye isetyenziswa ego kuba massive attack kwi isixeko. Emva troops, ungabona inani SU-100s, mobile guns. Kwaye kwi ezindleleni kuba guns waba umhlathi, isifrentshi AMX-13, ukukhanya emvula. Kanye kwi indawo, baya crush yonke into kwi-zabo indlela.
  
  
  "Nibe ngokunjalo zama ukubulala iimpukane kunye cannonballs," ndathi.
  
  
  "Ke soloko efanayo," i-Padraig snarled contemptuously. "Thina uqhankqalazo ngomhla uninzi efanelekileyo ixesha kuthi, kwaye kwangoko kuwachithachitha amandla kwi zeentaba. I-military ayinakuze ibe nako ukufumana kwethu, nkqu kunye eli anamandla izixhobo.
  
  
  "Kodwa hayi eli lixa," wakhe emu saliwe eendaba iingxelo.
  
  
  "Kuphela ngenxa uphambene betrayal omnye jikelele abantu bethu."
  
  
  "Andiqinisekanga ukuba waba kunjalo, Hash." Sophia wajonga e nam nempixano. "Yintoni ingaba ithetha, Isikhewu?"
  
  
  "Ah, Karak nyani ke i-fool. Kodwa oko waye exabisa imali, kakhulu imali. Aba bantu yena zihlanganisene jikelele kuye kwakukho bandits, hayi patriots. Oku kuthetha ukuba kokuba nolwazi ezifihliweyo inkxaso, kwaye bendiphantsi bemangalisiwe ngayo abo basenokuba.
  
  
  "Noko hayi Communists."
  
  
  'Hayi. Noko hayi Us okanye Tito, " ndathi. "Kwaye ego West asikwazanga kombane nge ukukholosa noba. Kukho enye kuphela ukhetho: China."
  
  
  'China?'
  
  
  "Nge Ihungary. Okanye mhlawumbi Ihungary ihlawulwe lo mthetho usayilwayo. Siza mhlawumbi zange ndiyazi kuba ngokuqinisekileyo. Kodwa ndiza betting yakhe kuyo. Kwi end, Ihungary kwi a room elandelayo kweli lizwe, apho sele kokuba ezininzi ups kwaye downs yakhe ubudlelwane Russia, kunye imali encinane Ihungary unako stir izinto phezulu kancinci. Baya kuba akukho nto kuphulukana nayo, kwaye ukuba Ecroatia ngonaphakade uba elizimeleyo, kunye Hema kwi-helm abo ufuna inkxaso Ihungary, Ihungary unako earn ngokwaneleyo: xa uthatha elungileyo bala ka-Eyugoslavia."
  
  
  "Karak ingaba zange bavume."
  
  
  'Mhlawumbi hayi. Kodwa yintoni aye i-emu kufuneka kuphulukana nayo?
  
  
  "Yintoni thina anayithathela zonke ezilahlekileyo," Sophia wathi into. "Aptos".
  
  
  "Ewe, Aptos," i-Padra wathi nge ubukrakra ncuma. "Kodwa e Karak, Aptos lukhule kwi tumor, kwaye waba mayisuswe. Aptos uza kufa, kodwa zethu umzabalazo wenkululeko uya kuphila njalo.
  
  
  "Siza zonke kufa ukuba thina embarrass i-ego," ndathi. Ngoko siza kufa ngathi abantu, i-Padraig mused njengoko yena wehla i-moaning trenches. "Hayi ngathi izilwanyana hiding kwi-caves."
  
  
  "Andiqondi bona apho sinako hamba," i-sofia wathi.
  
  
  Thina ophunyezwe ngokusebenzisa izithunzi kwi ekunene icala trench. Wam nerves baba isigaba sentetha, kwaye ivumba ka-cordite kwaye dirt made wam nostrils quiver. Ngaphezulu shells rained phantsi kwi kuthi njengoko phambili abaphathi breached i-meager nkqo ekukhuseleni ilungelo ngokungqamene enjalo umkhosi ukuba lonke hotel a washukuma kunye iziqhushumbisi. Yena ayikwazi kuva screams ka-Karac ke abantu, panicking phambi onslaught kwaye fleeing ngenye foolishly njengoko Yugoslav umkhosi pushed ih kwi slaughterhouse.
  
  
  Zethu indlela phantsi Isango waba gca. I abaphathi pounced kwi zabo victims, kwaye baba bavuke anomdla waba yintoni eyenzekayo phantsi bridge. Kodwa ke kwakhona, ngaphandle kwi-vula, sasivuya kwi-esihogweni kwakhona. Amahlanu meters kude kwakukho imithi, amatye, kwaye amatye. Ukuba singafumana kubo, sithanda kukhuseleka. Kodwa phakathi kwethu ukuba ngendawo yokuhlala kwakukho amakhulu abaphathi, SU-100s, emvula, mortars, rocket launchers, umatshini guns kwaye searchlights. I-searchlights weza kwi-e-dusk kwaye methodically wandered ngokusebenzisa inkungu ka-ipeyinti, ujonge kuba kunokwenzeka ekujoliswe kuwo.
  
  
  Odin crossed ngokwakhe jikelele owokuqala amabanjwa kwi-dungeon. Ngoko ke, sonke wabaleka njenge esihogweni. A beam kukukhanya waguqukela kwaye illuminated kwethu. Yena weva thundering guns. "Get phantsi," mna sakhwaza, kwaye siye sawela cambalala emhlabeni.
  
  
  Bursts omlilo kwaye izandi bendudumo; ezimbini 35mm shells exploded nje ezintathu meters kude.
  
  
  Thina jumped zethu iinyawo zakhe waza wabaleka ngokukhawuleza, coughing kwaye sneezing, kodwa okwexeshana hiding kwi-ngamafu eluthulini. Chunks ka-kolwalwa kwaye clods ka-wawa emhlabeni wonke jikelele kwethu, kodwa ndandisele ngako oko kuba gunslinger. Yena esifutshane phezulu eluthulini, apho phantse eclipsed kwethu.
  
  
  Odin jikelele spotlights shone ngaphezu zelifu, ilinde yona lahla kwaye kutyhila kwethu. Umatshini-gun umlilo nonogumbe emhlabeni ukuze uqinisekise ukuba thina ayifumananga emva kwi kweenyawo zethu. Xa uthuli ekugqibeleni ube sowuzinzile, sasivuya dizzy kwaye gasping kuba impefumlo, kodwa thina ufikelele amatye. I-Padra wajonga kancinci oluhlaza. Yena sathi wam shoulder kunye yakhe furry ekhohlo isandla waza wathi nervously, " Thina andikwazi ukuyeka. Kufuneka sibe yiya kwi ngoko nangoko.
  
  
  "Ke bonke ekunene, kodwa ngevoti tank."
  
  
  "A tank? Kodwa kutheni?'
  
  
  "Iinduli ingaba dotted kunye troops. Siza zange bahamba kwakhona. Ngoko ke sidinga into ukusa kunye. Ngoku emvula ingaba yokugqibela ukuba safika, oko kuthetha ukuba thina gcina yokugqibela tank kwi umhlathi, sinako deploy i-ego kwaye wasiqhekeza ngokusebenzisa ngaphandle encountering na ucinga. Kulungile? Enye — "uqokele njengokuba ekuqinisekiseni isiphumezi-miyalelo," kuphela into ukuze nikwazi ukuma apha tank ufumana enye tank. Izandi amanyathelo afanelekileyo, akuthethi ukuba oko?
  
  
  "Nisolko andwebileyo, Carter. I-Padra wajonga ukusuka kum ukuba emvula, kwaye usekela kamongameli kwelinye icala. "Siyenza njani oku?" - wacela. "Uhambe ngayo kum. Avocado ezintathu imizuzu. Kwaye ndidinga a ingcuka.
  
  
  "Hayi, thina andinaku..."
  
  
  Padra waba interrupted yi-comment ngomnye grenade. Yena dropped emhlabeni waza wazifihla kwentloko yakhe kwi-crook yakhe, ingalo, intloko yakhe lizele trips, iifoto, kwaye umculo. Shells exploded kuyo imithi ngasentla kwethu, kwaye nzima chunks ka-trunks kwaye amasebe wawa kwi kwethu. Xa Sophia wajonga phezulu kwakhona, waze wabona igazi trickling phantsi kwamaphiko cheek.
  
  
  "Thatha i-Prince nani," yena wathi, wiping kude igazi. Wakhe ngenyameko climbed aphume emva okukhusela aamatye, Inkosana ngaphandle kwam. Mna bafudukela cautiously ngokusebenzisa undergrowth noku road, usazi ukuba siza ngabona olugqibeleleyo ekujoliswe kuyo kuba na umatshini gunner abo kwenzeka ukuba ndawo nathi njengokuba nathi namakhaya kuba yokugqibela tank.
  
  
  Ndandicinga ukuba nento yokuba ufikelele ngayo, kodwa ke ndeva nzima thud ngomnye car approaching i-bend ozayo, a latecomer ukuzama babambisa phezulu. Beckoning ingcuka emva, lowo crouched phantsi, ilinde kuya kwenzeka mimmo kwethu.
  
  
  Emva kwabo, iinduli echoed kunye barking ka-guns, i-bursting ka-indawo yokuxhuba izinto shells, kwaye steady, nelikhwazayo mnyama ka-umatshini guns. Aptos wafa embi kangako ukufa. Enkulu chunks ka-kolwalwa waphula ngaphandle kwaye smashed kwi-blue-mhlophe ngcwele ka-exploding shells kwaye etyheli-orenji kokumenyezela ka-destructive umlilo. Zezulu wazaliswa luvuyo screams kwaye ukutshaya.
  
  
  Yokugqibela tank waba sele licking phezulu, spewing exhaust fumes kwaye grinding emhlabeni ngaphantsi kwayo. I-AMX-13 oludala kodwa kwakhona ngobuchule tank ukuba asetyenziswe ngendlela efanayo inani models njengoko Fiat. Oko bamthwala-35 mm eziquqa-umlilo cannon kwaye 7.62 mm umatshini gun. Elinye ilungu tank u-crew waba ubukele nge-vula ngaphambili hatch, ngeli lixa ezinye waye ehleli kwi-turret hatch, bephethe i-umatshini gun. Yena hadn ukuba abalawuli kanti — waza ayikwazanga ngaphandle ebhudlayo kweentloko ngaphandle amadoda akhe kwi-phambili kuye — kodwa i-emu waba eager ukuba bangene indawo kwaye shoot.
  
  
  I-AMX-13 ophunyezwe mimmo chu, kwaye Prince kwaye mna crawled emva kwayo. Mna jumped kwi bhodi, usebenzisa ukukhombisa u-ngaphezu exhaust umbhobho, kwaye ingcuka jumped emva kwam. Thina asikwazanga kufumana ixesha babambisa zethu impefumlo. Njengoko icimile njengoko sasivuya, i-gunslinger kufuneka ube sensed into waba ezingachanekanga. Waguqukela, wabona kwethu, kwaye ufikelele kuba yakhe rifle. Wakhe esifutshane e kuye nge-Revolver. Isandi ye-gunshot waba ezilahlekileyo kwi-lwezempilo, ka-zepeyinti. I-gunner coughed kwaye slammed yakhe gun phantsi njengoko yena ilungisiwe ingcuka ukuba attack.
  
  
  Inkosana kwaba yinyaniso gurmukhi patriot kwaye wayesazi kakuhle ukuba oko kwakufuneka kuye. Wahamba phezu turret kwaye ducked ngokusebenzisa hatch, ukungahoyi abafileyo gunner. I-incredible idabi ensued ngaphakathi tank. Weva growl, a scream, kwaye enye ricocheting khusela ubungakanani. I-tank shuddered ukuya yima, kwaye tank umqhubi kwi-phambili wawa phantsi, esifutshane. Wayengomnye esifutshane kwi-intloko nge-i-emu phambi kokuba betha emhlabeni.
  
  
  Yena rolled phezu kwaye bema esilandelayo ukuya tank.
  
  
  Emva kokuba alahle lo gunner ngaphandle i-tank, saphakama ukuthatha ngaphandle nesinye isibini. Nu zifunyenweyo yakhe kukho abayo throats bitten ngaphandle. Inkosana yaye umsebenzi wakhe kakuhle. Kanye njengokuba wayesele eza alahle ezi imizimba, Padra, i-sofia, kwaye wakhe abantu zaphuma, circled i-bushes, kwaye climbed iphezulu ye-tank.
  
  
  "Inkosana waba eluncedo kakhulu ekwenzeni oku," lukayise wabaxelela. Chaza kum nge imizimba.
  
  
  Kuqala wayengomnye baphoselwe ngaphandle ngabanye, ngoko abanye yi-Padra. Yena hooked i-ih kwi hook kwaye pulled ngayo ngaphandle njengoko wawunjalo omkhulu enye ka-zenyama. Wathi kwaye i-sofia jumped kwi tank, ngeli lixa ezinye ezimbini ukuhlala iphezulu. Sophia paled visibly e emehlweni igazi, kodwa recovered ngokukhawuleza. Enye esifutshane ayiphumelelanga i-sangaphakathi, kwaye ukuba waba zethu engundoqo nkxalabo ngalo mzuzu.
  
  
  Yena wawaphakamisela yakhe kwi umqhubi u-sokugweba kwaye wajonga kwi-control panel, uzama ukukhumbula indlela ukwazisa le tank. Kuphela i-injini imisiwe, kwaye kwento yonke seemed kuba ngomhla kwaye ukusebenza kakuhle. Ekubeni isifrentshi, i-AMX amandla kokuba abe Hotchkiss okanye Renault, kwaye kwakukho abeenzi boluvo kwaye amaqhosha kwi-xboardcomment yam ekhohlo ukuba wajonga abantu abaqhelekileyo. Ndafumanisa i-levers, kabini bullies, i-tread levers, kwaye ekugqibeleni figured phandle ukuba yeyiphi i knob ukujika ukuqala i-injini. Ingxolo ngaphakathi wenziwa deafening, ingakumbi xa yena inyathelwe kwi-igesi ukusebenza ngenyawo amaxesha aliqela.
  
  
  Wakhe intloko poked jikelele ngaphambili hatch ukubona kuda edu, kwaye yena balibeke kwi-jikelezisa iinjongo. I-tank surged phambili e a hideous isantya.
  
  
  "Apho kukho thina ke, Isikhewu?"
  
  
  "Hayi kwi-ekunene kumgca kanti, i-sofia. Ndine ukuguqula le nto jikelele.
  
  
  Layo hayi nje circling jikelele. Yena struggled kunye U-jika kwaye eqale ukuhamba emva kwaye ngaphambili, emva, kwaye ngaphambili. Ufana france ngaphandle a cramped parking kakhulu kwi-kumbindi wesixeko. Ngexesha yakhe maneuvered, hers waba ezimanzi ukususela bank, kodwa hers waba ngokupheleleyo possessed yi-rhamncwa. Oko akusebenzi khange kakhulu ezahlukileyo ukususela a bulldozer. Uya kusetyenziswa izixhobo zemoto yakhe kakhulu kwaye agcina yakhe revs phezulu. Saqalisa ekhasa jikelele kwi kude Aptos.
  
  
  Ndicela yakhe. "Apho ingaba oku ezindleleni baphile?"
  
  
  "Ekugqibeleni ukuba Chitluk," i-Padra uphendule watsho. "Siza kukhuseleka apho."
  
  
  "Ukuba thina waphumelela," ndathi. — Ukuba babe musa isaziso nathi ngoku, alizukuba yiyo ixesha elide. Siphinda-i-olugqibeleleyo ekujoliswe kuyo kuba ih fighters, kwaye baya uzaku kwazi ke sikwi ngomhla wethu indlela Chitluk." Yena umisiwe ucinga, ngoko wathi ," Ingaba kukho nayiphi na indlela sinako sifunise njani ukufumana Jzan?"
  
  
  'Mhlawumbi. Kodwa oku omkhulu detour.
  
  
  Sophia weza phezulu kum. — Ingaba usenama-ufuna uncedo kwabo?"
  
  
  — Mna wabanika ilizwi lam. Endleleni, sidinga ukuya kwenye indawo, kwaye judging endleleni zinto zazisenziwa kokuya kwi-Aptos, kuya kuyafana na military waye zabo best. Thina uphumelele khange encounter kakhulu ucinga kwi-Jzan. Kwaye ukuba thina ngonaphakade ufuna ukunceda aba bantu, simele senze ngayo ngoku."
  
  
  "Kwaye siya kuba tank," i-Padra wathi cheerfully.
  
  
  "Ndifuna nje ithemba asiphinda kakhulu emva kwexesha," Sophia wathi worriedly.
  
  
  Mna u-i-tank kwaye ngumdla i main road, apho Padra kokuba wandixelela ukuba baguqukele kwi-kolawulo Jzan. Sasivuya ngoku lakho, ihamba narrow, alaphukanga iindlela. I-tank raced phezu kweenduli, ndiza drowning, undergrowth kwaye grinding ego ingoma. Thina bumped kwi amatye ukuba crumbled phantsi ubude, ebangela kuthi ukuba umgca madly.
  
  
  Chu, jerkily, thina yinzala iinduli, a uloyiko lwasebusuku ride kwi serpentines kwaye steep descents.
  
  
  
  Isahluko se-10
  
  
  
  
  Iiyure ezimbalwa kamva, thina ufikelele emntla ummandla wedolophu ka-Jzan. Ezitratweni baba deserted, kuzo izindlu onzulu. Yena weva Padra ndithi, " Baya yiya umandlalo phambi kwexesha apha."
  
  
  "Ndicinga ukuba babe sele bemkile," ndathi grimly. 'Sibe kakhulu emva kwexesha. Kwi-Jzan, wonke umntu unje ukuba...'
  
  
  'Khawume. Ndiye ndimbone brylev. I-Padra leaned phambili, craning yakhe neck. "Ewe, kwiziko ufako, kwelinye icala town."
  
  
  Wakhe ego balandela imiyalelo kwaye kamsinya wabona ngcwele ka-anamandla lamps. Emva ukuphunyezwa yokugqibela yembombo, wakhe, ndeza ngaphandle ku ka kwi-phambili sovavanyo yard.
  
  
  Isikwere waba surrounded nge hastily owamiswa barbed-abalawuli fence, njengoko ukuba kube sexeshana iinkomo usiba. Ngomhla station, nje kuphela iqonga noku kiosk, kwabakho steam locomotive nge amatsha na ethe-ethe. I-locomotive yaba ukwenziwa 2-4-2 kunye sooty valves kwaye narrow umbhobho. A snake ka-steam chu yenyuka ukususela yesibini hump ye-cauldron. Oludala wooden freight car waba iqhotyoshelwe ukuba amatsha na ethe-ethe, yalandelwa encinane passenger car.
  
  
  Umsebenzi lanterns baba itshisa ngaphezu indawo, kwaye handful ka abaphathi baba patrolling. Baba oqhuba a 64A, i-opt. inguqulelo ngaphakathi kuwo Russian AK assault rifle kwi-Kragujevac. Eziliqela abaphathi baba yokufaka van.
  
  
  Kwi-oqaqambileyo ukukhanya, ndabona ukuba cargo lenziwa phezulu abantu. I lost, dazed ajongene amadoda, abafazi, nabantwana stared helplessly jikelele bekelela boxcar. I-ezimbalwa pitiful possessions baba ezifihliweyo phakathi kwabo, rolled phezulu ukuhamba bags okanye stuffed kwi old cardboard suitcases. Uthixo kuphela uyayazi into inkampu abantu Jzan iya kuthunyelwa.
  
  
  "Sibe kwi xesha," watsho ilizwi lakhe, i-iifoto, i-music elandelayo kum. 'Ngexesha kanye ixesha. Babeya kuba ekhohlo kwiyure . Ngoko ke Padre sakhwaza kuye: "ndinguye ndihamba na injongo kubo. Wakhe wahamba ngu-vula i-ukuqeqesha.
  
  
  'Kwaye ke?'
  
  
  — Siza kuthatha i-ukuqeqesha. Zininzi kakhulu abantu squeeze kwi tank. Andisoze zama ukufumana phakathi freight car kwaye lokugada, ngoko ke uza kuba ecacileyo intsimi omlilo.
  
  
  "Siyi-a puffiness ukuqeqesha. .. "Yena," ndeva kuye grumble kuye. Yena iiwindow zenziwa ngokukhawuleza yakhe fingers. "Hapsaki, sibe kwi puffiness ukuqeqesha. .. Yena ke nyani abagulayo."
  
  
  Thina thundered ngokusebenzisa abalindi ngasesangweni, pear umthi fence izithuba, kwaye nangalo barbed abalawuli. I-palisade buckled, flattened, kwaye barbed abalawuli unwound ngasemva kwethu. Padra evuliweyo umlilo kwi submachine gun, kwaye ababini omnye partizan kusetyenziswa rifles ithathwe kwabafileyo abaphathi.
  
  
  Yena drove wakhe na injongo, elubala ukuba freight car. Thina ibambe ih ngaphandle balinde. Baya asikwazanga silindele na kwezabo emvula jikelele ih ukuba ungqubano kwi-amasango, vumelani yedwa vula umlilo kuyo. Isibini abaphathi waba uninzi abachaphazelekayo malunga ngabona okkt closest ukuba humans. Kodwa abantu abaphila trips, iifoto, kwaye umculo esifutshane ih kuqala. I-Padra waba uxakekile shooting ngexesha abanye, ngokupheleleyo oblivious ukuba isixeko bullets.
  
  
  Ndanika ngakumbi igesi ngasekunene ingoma kwaye bakhululwe ekhohlo enye. I-tank waguqukela kwaye bema elandelayo imoto. Yena ngumdla i-injini kwaye jumped ngaphandle phambili hatch. Leaning phantsi, lowo wabaleka ukuya vula doors. -"Josip ," ndathi . -"Josip, ingaba wena pha ?"
  
  
  Imoto waba eshushu kunye oluntu imizimba. Nangona kunjalo, zihleli deathly cwaka emva zethu surprise attack. I-peasants wema blinking, babo ajongene nayo kule kwaye grim luloyiko.
  
  
  "Josip, mna anayithathela kuza emva ukunceda wena."
  
  
  Wakhe uluvo rheumatism isuka kwenye indawo jikelele emva ka-car. Ngoko ke mustachioed Croat owathi egciniweyo ubomi bam burst ngokusebenzisa indimbane, a ncuma ukukhanyisa phezulu yakhe idla expressionless ubuso. "Wena akhange na zilityelwe."
  
  
  Arvia weza phezulu emva kwakhe. Yena flung herself jikelele car kwaye kwi-bam izikhali. Yena staggered phantsi kwamaphiko umlinganiselo, clutching e-nah ukugcina yakhe ekuweni. "Wena akhange na zilityelwe kum."
  
  
  I-sofia proudly wahamba ngaphandle kunye emvula. "Ngubani na lo mntwana?" — Ingaba yintoni? " watsho wabuza sharply.
  
  
  Arvia pulled kude wam axis powers. -"Ngubani na," waphendula yena angrily, " ingaba lo umfazi omdala?"
  
  
  Ngesiquphe, ndaba i-uneasy ndinovelwano ukuba ndandisele ngxaki kwi-name. "Nceda, i-sofia - lento Arvia ... '
  
  
  I-Padra egciniweyo kum ukusuka name. "I-surviving abaphathi ingaba fleeing," lowo badanduluka. "Kodwa baya kuza kubakho emva kunye reinforcements. Sifumane ukuba go.'
  
  
  Wayengomnye pushed ngokuthi u-onomona abafazi ngakulo boxcar. "Kamsinya, yiya ngaphakathi. Sinako rhoqo thetha kamva.
  
  
  Sino ukufumana ngaphandle apha kuqala.
  
  
  — Apho unako sihamba?" Josip wabuza plaintively.
  
  
  'Mna andazi. yakhe . .. 'Ayo hesitated kwaye weza phezulu nge mzuzu. "West ukuba Italy."
  
  
  'Italy? Arvia clapped yakhe ezandleni. "Oh, ucinga ukuba ke, kunokwenzeka?
  
  
  "Ngokuqinisekileyo," ndathi ngokukhawuleza. — Kodwa hayi ukuba sifuna ukuhlala apha. Hurry, get kwi ukuqeqesha.
  
  
  Wayengomnye kwamnceda aboard, apho lukayise waqhubeka ukunaba ilizwi. "Siyi-puffiness kwi-Italy. Italy. Inkululeko.'
  
  
  — Uphuma kwi, kakhulu. Sophia.'
  
  
  "Hayi, Isikhewu. Layo na ukuza kuwo apha...'
  
  
  "Ukuba lento ayi ixesha ukuba abe nomsindo," ndathi. — Ungayenza kakhulu ngakumbi kuluncedo izinto phaya, kwaye kukho akukho gumbi kuwe kwi-locomotive. Ndidinga kuwe emva kwi-i-sofia ukwenza uhambo lwabo lula. Nceda wenze njengoko ndithi.
  
  
  Okwethutyana, ndandisoyika yena ingaba walile. Kodwa emva omfutshane cwaka, yena climbed kwi imoto kunye nabanye, imilebe yakhe icinezelwe kunye kwaye yakhe ubuso menacing. Phambi kokuba omnye u-abafazi ayikwazi sizathu na ngaphezulu trouble, lukayise ezivaliweyo ucango.
  
  
  Andiyenzanga na unye ndimke amahlwempu kwi-boxcar, kodwa kwaba konke oko kwaba kunokwenzeka. Okwethutyana, lowo mbasa putting abanye abantu jikelele nabo kwindawo zokhuseleko imoto, kodwa kwaba lincinane ukuya accommodate kwabo bonke, kwaye bekuya kuthabatha inde kakhulu lokugqiba ababeza kuhlala apho. Oku passenger car waba kakhulu kakhulu i-vula ekujoliswe kuwo. Yena wabaleka ukuya locomotive. I cab ubuze.
  
  
  "Apho," mna sakhwaza, " ingaba umqhubi le nto?"
  
  
  'Apha. I-padra wabaleka jikelele cistern kwiintlanganiso kum. "Ndiza yakho engineer, Carter.
  
  
  'Kuwe? Ingaba ngenene sazi njani ukuba drive a ukuqeqesha?
  
  
  Yena waved i-rifle excitedly kwaye proudly. "Ubawo wachitha amane eminyaka lakho, i-Sibenik zichaziwe ukuba Trogir."
  
  
  Yena pulled ngokwakhe phezulu, kwaye ingcuka ukuba weza uyasebenza emva kwakhe jumped kwi cab.
  
  
  Baye bobabini ukhangela kwi kum jikelele cab. "Wena," i-Padra wathi, " ndiya kuba wam druid.
  
  
  "Kwaye ithetha ukuthini lonto?"
  
  
  -"Oko kuthetha ukuba uza kuba ukuba phoselani amalahle kwi furnace." .. '
  
  
  Andiyazi eyona isisombululo, kodwa mna climbed kwi cab, kodwa ndava kancinci incredulous okokuba waye claiming ukuba ibe machinist. Elifanelekileyo. Wathi kamva bamfumana ukuba kukho kokuba zange i-sele zichaziwe ukuqeqesha phakathi Sibenik kwaye Trogir. Ngaphandle, kuza cinga ngayo, yena asikwazanga uyazi into malunga Padra ke ubawo.
  
  
  Padra lezinto ezinako ukwenzeka, lubandakanya i-abeenzi boluvo, scratching yakhe chin nge hook. "I-steam ngu kancinci phezulu. Ke okulungileyo.'
  
  
  Gawking amehlo whizzed yi-mimmo ego ke indlebe.
  
  
  'Yintoni waba ukuze?'Yeka ke!' lowo iiwindow zenziwa ngokukhawuleza njengoko esifutshane whizzed phakathi kwethu. Yena sathi yakhe isiserbia M48 kwaye wahamba ecaleni iyonela kububanzi bephepha i-courtyard. "Ah. Hayi, kukho ithoba Serbs kwi-mhlaba. Yena abalawuli kunye yakhe ikwicala. "Ke kuphela isibhozo ngoku. Musa ukuyeka chewing yakho nose, Carter. Makhe ndiye abo bullies-amazwi-kwaye phawula throttle. Lokuvota ngoluhlobo. Kwaye needles oku reversible intonga.
  
  
  Ndazenza njengoko yandixelela. Yena breathed a sigh ka-uncedo njengoko waqalisa ukuqeqesha ukusa chu phambili, i-wheels ukuguqula kunye a sudden umkhosi ka-steam. Padra abalawuli ngokukhawuleza njengoko yena ayikwazi, siqalekiso i-opt. kukhokela bullets ukuba ricocheted ngaphandle i-locomotive ke hull. Wayengomnye ibambe kwi throttle, kwaye ukuqeqesha shuddered involuntarily kwaye pulled nangoko ndandinqwenela ukuba ndiye phambili kwaye nangoko ndandinqwenela ukuba ndiye phambili kude sovavanyo.
  
  
  Thatha, thina zilawulwe ukuhlanganisa isantya kwaye drove ngokukhawuleza kwaye ngokukhawuleza ukuya railway ingoma. I-gunfire subsided kwaye abaphathi disappeared njengoko sithe u-ukuya ekhohlo bank ye-Neretva River.
  
  
  "Apho ingaba oku umgca yiya?"
  
  
  "Afrika kwi-coast," i-Padra wathi, kokuza relieve kwam ngomhla ngemali. "Ukuba uyakwazi ukufumana shovel kwenye indawo... ... sidinga steam. I-shovel waba isiqingatha buried kwi-coals. Amalahle waqalisa phoselani yakhe, uzama ukufumana ecacileyo unye ye-ucingo le ndawo, ukuze yena ayikwazanga ukufumana yakhe iibheringi. A wayecinga wabetha kum. "Ukuba Metkovich?" Ndicela yakhe .
  
  
  'Ewe.'
  
  
  Ngoko ke yenza isangqa igqityiwe, yena wayecinga ukuba ngokwakhe. Ndiya kubuyela phuma sesishumi. Kwaye ethile Croat kwi-Metkovic ange kokuba convulsions ukuba lowo ndazi ukuba, deadly convulsions.
  
  
  Iinduli wakhupha onzulu blue izithunzi kwi-moonlight, kwaye rails baba ngathi gleaming zesilivere imisonto. Thina flew kuba miles, kwaye mountainous terrain waba ngaphezulu rugged njengokuba nathi washiya Jzan Intlambo ngasemva. Bukhali amatye ezivaliweyo kwi-jikelele kwethu, kwaye ezindleleni narrowed kwaye waba ngaphezulu windy. I-Padra waba peering kwi ubumnyama ozayo kuthi, fiddling kunye yakhe izixhobo. Kwaye yena raked i-embers kwi insatiable hearth.
  
  
  "Ndiyathemba ayithethi ukuba explode," Padraig wathi. Yena tapped uxinzelelo gauge, kwaye umnyama needle wenyuka kungentsuku amanqaku. "Ke oludala isidumbu, i-nen sele ngakumbi regulators kunokuba ndine wam pants."
  
  
  "Kulungile , ubuncinane, sinalo ngokwaneleyo amalahle kuba ngoku."
  
  
  "Ke ngoko siza kuhamba njengoko ixesha elide njengoko lowo ugcina ngokwenza oko." Yena yanked kwi rope, kwaye bukhali, ominous isandi, wehla ixesha elide umbhobho wothungelwano kwi phezulu lwesibini cauldron. — Ndithanda ukuba isandi, " wathi, plucking lwamagama kwakhona. Ixesha ophunyezwe, kwi-i-uneasy kwaye unsettling cwaka. Ubusuku izithunzi kokuba kwakusenza nzulu, kwaye ngoku abangcwele ayikwazi ndimbone, isilivere ngokusebenzisa bekelela freight car. Akukho ukuthandabuza umntu kokuba i-lit lantern ukuba waba ngoku swinging ukususela rafters. I-ukuqhagamshela rods rattled, kwaye paddle wheels creaked njengoko benza bukhali ajongise. I-injini rumbled, spewing umsi kwaye steam.
  
  
  I-ingoma wound ngokusebenzisa yinkangala iintaba. Omnye steep signpost, kwaye slopes waba steeper kwi omabini.
  
  
  Surprisingly, indawo yintsimi encinane plateau. A narrow khulula ihamba a nzulu rocky ngaphezulu. Frank ozayo waba trestle bridge, a ramshackle ubume jikelele wooden kdegames ukuba idityanisiwe ezimbini macala le ngaphezulu. Kwaba ngaphezu a anamashumi unit-format ixesha elide kwaye bomvu kuba ngakumbi ukomelela, kwaye kwi opposite icala kwabakho omnye bend ukuze ajike sharply uphill.
  
  
  Yakhe, wajonga jikelele cab kwaye wabona engundoqo bridge vula ngaphambili kuthi. "Yiya kwi," lowo ngokuba phezu kwayo shoulder.
  
  
  I-locomotive kwaye iimoto washukuma nkqu harder njengokuba nathi approached i-rickety yokwakha. I-thud ye-wheels waba deafening, kwaye mna akusebenzi ukuba ujonge kwi-incredible ubunzulu ngezantsi kum. I-injini rumbled carelessly, spewing umsi ukususela superheated boiler kunye oboyikisayo isandi ka-steam escaping.
  
  
  Ngesiquphe, lowo weva unmistakable isandi ka-gunfire. I-padra yafunga loudly, ngakumbi annoyed kunokuba surprised, kwaye ufikelele kuba yakhe rifle kwakhona. Ezinye bullets, betha, i-injini amatsha na ethe-ethe, smashed nge-wood okanye ricocheted ngaphandle yesinyithi.
  
  
  Yena crawled phezu Padre kwaye wajonga ngaphandle. Hayi kude kuthi kwakukho enye ukuqeqesha, esibizwa isihloko ngakuthi e ngesantya esikhulu. Ezinye injini yaba bale mihla idizili injini ukuba pushed a iqonga kwi-phambili kuyo. Ee abaphathi baba equipped nge recoilless cannon kwaye into efana a pair of 65A, ukukhanya umatshini guns nge imo yombhona gamma suppressor ezimbini ixhasa. Baba shooting e-us, jikelele yonke into kokuba.
  
  
  "Omnye, betha, kwi recoilless isixhobo kwaye siya kuya kufuneka uhambe ngaphandle i-rails." I-Padra wathabatha ke philosophically. "Kodwa ih ukuqeqesha ngu ngokukhawuleza?"
  
  
  "Baya ukuba gaining kwi kwethu, aren khange babe?"
  
  
  — Ngoko ndicinga ukuba oko ke, phezu. Ukuba ithambeka phezu akuyi nihamba kuthi phantsi.
  
  
  I abaphathi waqhubeka firing njengokuba nathi ufikelele kunye yeka le-bridge kwaye intliziyo phezulu elide ithambeka. Mna ke seized nge chilling jones njengoko wethu omdala ukuqeqesha swerved kuba imiqondiso kwaye slowed phantsi njengokuba kubhaliwe struggled phezulu steep incline. Ngethamsanqa, i-umleqa car waba swaying kakhulu kakhulu kuba oluchanekileyo shooting. Le kuphela nto sele egciniweyo kuthi ngoko ke, ukuza kuthi ga ngoku. Kodwa idizili kunye platform baba ngoku kwi-bridge, kwaye babeya kuba zilandelayo kwethu kwi-kufutshane elizayo, firing e-vala umqolo.
  
  
  Kwakungekho ndlela ukuphepha intlekele. Okanye kutheni? Ingqondo yam yaba racing, tugging ngomhla ibhityile umsonto ka-ithemba. Izakuba suicidal ukuzama, kodwa mhlawumbi ukuba ukhe ubene lucky. ...
  
  
  Yaba Padre abo sakhwaza kuyo. "Hlala yedwa kuba okomzuzwana. Ukukhombisa u-ngalendlela eyona uyakwazi."
  
  
  Yena stared e nam disbelief. "Kulungile, kodwa kuba yintoni?"
  
  
  "Kuphela indlela ukugcina ih ukusuka ukuzama ukugcina kuthi kukuba shoot phantsi ih idizili phambi kokuba ufumane kuthi. Zethu passenger car ngu nokuchithakalela. Mhlawumbi ndingayisebenzisa yona ram i-bridge kunye nabo.
  
  
  "Uthixo uncedo kwethu! I-Padra badanduluka . — Nisolko ezingayi umva kwaye unhook i-ego, ingaba wena?"
  
  
  — Ufuna kuba ngcono unye?"
  
  
  I-padra blinked kwi-disbelief, ngoko ke dived kuba shovel. Wema apho kwaye snorted, " Ukuba sidinga steam. Carter, mna ziyalawuleka kuyo.
  
  
  Yena ayikwazanga uncedo kodwa ncuma e-emu njengoko yena crawled emva amatsha na ethe-ethe. Ingongoma ukusuka Yugoslavian intsimi guns kwaye 65A umatshini gun umlilo abalandela kum njengoko ndiya crawled phezu coals kwaye phantsi ezincinane iqonga. Kukho akusebenzi khange kakhulu igumbi, kwaye ukuqeqesha waba rocking violently.
  
  
  Yakhe, jumped kwi freight car. Wam wazala iinyawo yachukumisa owenziwayo ibhodi, kwaye ezandleni zam gripped i-iron rung ye-ladder ezikhokelela ukuya kwi-i-kophahla. Yakhe eyomeleleyo omnye sathi aye kuyo kwaye ke waqala ukufumana phezulu.
  
  
  Layo na ingxelo acrobat. Yena crossed i-kophahla ye-boxcar kwi ezandleni zakhe kwaye ngamodolo akhe, ezingayi zama ukuya kuma phezulu kwaye bayigcine yakhe ungqinelwano kuzo zonke shooting kwaye swaying. Mna ufikelele kwelinye icala car kwaye wajonga ezantsi apho railroad ties baba flashing elidlulileyo kum. Isibini carriages swayed kwaye rubbed i-seed engenamkhethe ngokuchasene ngamnye enye.
  
  
  I-bullets slammed heavily kwi wooden kweendonga zetempile car. Ndiziva i-screams kwaye groans ye-peasants ngaphakathi, kwaye ndandimangalisiwe kangakanani le boredom jikelele kwabo kwaba sele apho. Umsindo wazaliswa wam axis powers njengoko hers, waya. Yena knelt phantsi kwi-small iqonga kwaye kwangoko waqalisa tsala kwi clutch ntaba. Kwaba elula hook nge-pin ufakelo, kodwa waba rusted kwiminyaka edlulileyo. Wam fingers frantically tugged entabeni, ukuzama free wam ego. Ngaphezulu kukhokela scraped i-kukutshisa chassis jikelele kum, kwaye Gawk furiously whizzed i-mimmo yam intloko, waphoswa nge iinwele ke breadth. Ndiziva i-screams ka-wamonzakalisa peasants. Phezulu ozayo, kwi cab, i-Padra yafunga furiously, kwaye Prince waqalisa bhomboloza. Mna wayigcina kakuhle kwi-pin, kodwa ndandingasakwazi tsala ngayo ngaphandle.
  
  
  Ekugqibeleni, emva yintoni seemed ngathi i-amaphakade, mna zilawulwe ukuba tsala ngaphandle entabeni. Ukhabe ngayo ngaphandle kwaye intliziyo hlasi le ladder ngoko ke akazange abenako khawume kuyo. Gawking tore ngaphandle i-sleeve wam iwulu shirt kwaye scratched i-imigca enqamlezeneyo kwi-bam forearm, kodwa mna barely uqaphele kuyo. Waba ixakeke kakhulu ukubukela i-i-chitha carriage yima kwaye ke chu begin ukuba umgca emva. Ngomhla wokuqala kwayo wajonga njengoko wawunjalo kuphela crawling, hayi ekubeni ngokwaneleyo isantya ukumisa approaching abaphathi, kodwa ngesiquphe ke wabona lencwadi ithi isantya kwaye rolled phantsi variance ngakulo bridge.
  
  
  Zethu pursuers ' ukuqeqesha waba sele halfway phezulu ngaphezulu. Imoto yethu lurched kwiintlanganiso kuye, rolling njengoko baya rounded i-signposts kwaye sped phezulu bridge. Umbhalo wosiba flew ukususela idizili ke drive wheels njengoko stencils brakes baba hurriedly triggered, kwaye platform swayed violently njengoko ukuqeqesha weza a yeka.
  
  
  I-ukuqeqesha sped kwiintlanganiso kwabo. Wakhe impefumlo ibambe yayo throat. Ngoku Yugoslav abaphathi baba concentrating zabo umlilo kwi imoto, desperately ukuzama ukuvuthuzela kuya phezulu kwaye nkqonkqozani ngayo ngaphandle i-ingoma kunye grenades, kodwa imoto waba pitilessly rushing e kwabo na rocket.
  
  
  Baya slammed kwesinye nge deafening thud. Wood, esinyithi, kwaye oluntu inyama flew ngokusebenzisa zezulu, ngesiquphe ekhatshwe a blinding ngokukhawuleza ka-mushroom-orenji ukukhanya kwaye ingqinqwa, bukhali umsi omnyama. Iindawo bridge kwaye locomotive floated ngokusebenzisa onzulu zelifu kwi ephakathi canyon.
  
  
  Flames licked hungrily ngomhla alaphukanga kdegames ye-overpass. Yena wayebukele i-omntu locomotive kwaye imigangatho ngxi clung precariously i-passenger imoto, tumbling kwi fiery plume ukuba umzantsi ngaphezulu. Apho, ammunition crates exploded nge kugquma ukuba washukuma emhlabeni kwaye lit phezulu isibhakabhaka.
  
  
  Phambi yokugqibela thunder ye-comment wafa phantsi, yena weva Padra cheerfully honking i-injini horn. Yena laughed kunye elikhulu uluvo uncedo kwaye, grinning, pulled ngokwakhe phezulu ladder emva locomotive ke cab.
  
  
  
  Isahluko se-11
  
  
  
  
  Emva ngexesha, waye sele ehleli kwi cab ye-locomotive, sticking kwentloko yakhe ngaphandle window. Ngalo mzuzu, kengoko kufuneka amalahle, ngoko ke yayo calmed phantsi. Yena pulled kwentloko yakhe emva kwaye wajonga e ingcuka. Ingcuka wajonga e kum. Wayehleli kuyo yembombo, hating wonke kanye le uhambo. "Mamela," kuye Ubawo wathi. "Thina kufuneka siqale ukucinga Ed."
  
  
  "Ndiza koyika, kukho akukho uqale kwakhona kule ukuqeqesha.
  
  
  'Ewe. Kulungile, Inkosana ikhangeleka kakhulu ngcono, kwaye yena u-iqala ukuthatha okhethekileyo inzala ethile femur.
  
  
  — Siza kuba Metkovich kamsinya. Mna aqonde indawo.
  
  
  "Ndiyathemba i-sovavanyo kuhle kwakhona."
  
  
  I-padra wajonga e nam intlungu. 'Ukhe ubene kidding.'
  
  
  "Ngenene," mna sighed. "Ndiza ngokuqinisekileyo baya kuza kuba ilinde kwethu kwi-Metkovic. I-military kufuneka ube wathumela umyalezo apho.
  
  
  "Ndiza surprised akhange na thina ufikelele omnye ukuqeqesha kanti," i-Padra uphendule watsho. "Mhlawumbi baya kuza kuba akukho nto kuthi ngomhla Metkovich marshalling yard, apho siza kuba nethuba baphuncuka. Kodwa shunting sovavanyo kwi a iholo kwi-south icala yesixeko, kufutshane port. Ukuba sinako ukufumana ngokusebenzisa kukho kwaye fumana boat ... '
  
  
  "Nisolko kidding kum," ndathi. — Kwa ukuba singafumana ukuba harbor kwaye steal a boat omkhulu ngokwaneleyo ukuthatha wonke ubani apho, sibe nento yokuba ibe drowned kwi-kwimizuzu emihlanu. Siza zange ndifune i-Adriatic, vumelani yedwa Italy.
  
  
  'Italy! Wena yakho izithembiso, Carter.
  
  
  "Ngelishwa, le interrupted eziliqela iimeko," ndathi wam nkqo ekukhuseleni ilungelo. Ngaphezu koko, kukho ayisasebenzi ekhuselekileyo kuba nabo kwi-Eyugoslavia. Yintoni enye into kufuneka ndenze? Thatha ih ukuba Ihungary?
  
  
  I-Padra wandinika a bukhali jonga, njengoko ukuba waye ke andixelele ukuba kanye kanye yintoni ukwenza kunye nabo. Kodwa yena ungafuni, kwaye emva mzuzu, lowo grinned kwakhona. "Mhlawumbi ukongeza yakho ezinye lobugcisa, unako kanjalo hlula amanzi. Ngoko ke sinako konke get ngokusebenzisa kwi nge futhi.
  
  
  Wakhe ego sukuyihoya i-izimvo. — Ntoni malunga airport?"
  
  
  — Ngu umntlantshona Yesono, njengaye nawuphi na amahlanu km ukusuka apha.
  
  
  — Akunyanzelekanga ukuba ithetha i-national airport kwi-Castel Stafilich, Hash. Kukho i-airfield kufutshane ngezifundo? I-Padra stroked yakhe iinwele thoughtfully. 'Ukhe ubene ekunene. Kukho omnye. Emntla ka-Metkovich. Alikwazi ukwahlula kude railway. Kodwa uyakwazi uphinde ulibale ilungelo kude. Thina kuphela kuba ezimbalwa guns, kwaye baninzi abantu jikelele kuthi ingaba ubudala abalimi kwaye ubudala abafazi."
  
  
  "Ilizwi kwaye wonke isizathu kufuneka sizame," ndathi grimly. — Ngenxa ezininzi jikelele kuthi ingaba unarmed okanye andazi njani ukuba balwe. Sidinga ukwenza into ngokukhawuleza kwaye engalindelekanga. Ngenye indlela, akukho namnye jikelele kwabo kuya ngonaphakade khangela Italy. Ingaba uyayazi na enye indlela?
  
  
  Yena washukuma kwentloko yakhe into. — Kwaye xa sifika apho, untoni na ke?"
  
  
  "Andiqondi," ndathi quietly, sticking kwentloko yam ngaphandle window kwakhona.
  
  
  Thina wound ngokusebenzisa valleys, mimicking towering cliffs, ngokusebenzisa ibhrashi-enomthunzi gorges. Thatha thina yehla, kwaye route waba ngaphantsi ezinobungozi. Ubusuku omoya howled wam iindlebe, kwaye pale nenyanga lit phezulu pale steel ngamakhamandela ozayo, njengokuba nathi bafudukela noku wendawo cambalala, overgrown glass.
  
  
  Thina ingenile Neretva Entlanjeni, malunga namakhulu amabini iihektare eziyi-impassable swamps kwi-Khutovo Zavody, kufutshane Kaplina kwaye Metkovich. Mna crossed ngayo kwenye inxalenye intlambo xa ndalishiya Metkovicha centuries edlulileyo kwi Citroen. Kwaba omnye oyena wintering kwaye hunting emidlalo kuba migratory iintaka Aseyurophu. Kwakukho amashumi amawaka ducks kwaye wild geese.
  
  
  Ubusuku waba cacisa, aze asasazwe ezongeziweyo ka-Metkovich shone ngaphezu treetops. Sergei approached, kwaye imithi kwaye swamps thinned ngaphandle. Padra slowed i-locomotive njengokuba nathi ophunyezwe mimmo kuqala izindlu kunye ibhanile. Waguqukela kwi imigca ethe jikelezisa iinjongo, uvale throttle, kwaye intliziyo kum.
  
  
  "Mna uyakwazi ukubona a siding phezu apho. Sibe nento yokuba ngcono yima kwaye bahamba ukuya airport. Thina andinaku hamba na ezinye. Ingaba uyazi njani ukusebenzisa ukukhanya tshintsha?
  
  
  'Ndicinga njalo. Kodwa kutheni na thina ukuguqula apha?
  
  
  — Ingaba uyayazi xa elandelayo passenger ukuqeqesha uza safika apha?"
  
  
  'Hayi.'
  
  
  "Kulungile, hers, kakhulu. Kwaye akunyanzelekanga ukuba ufuna babemsulwa abantu bafe."
  
  
  Steam hissed ngokusebenzisa i-injini kwaye umbhalo wosiba flew jikelele brakes njengokuba nathi lumisiwe kwi-tshintsha. Saphakama phantsi kwaye waya ukukhanya tshintsha. Mna kwafuneka unscrew endala-fashioned lock, kwaye mna phantse waphula yakhe emva ukuguqula i-tshintsha nge-old lever.
  
  
  Le castle yavuthuza a ingqinqwa zelifu ka-steam kwi-kobuso bam njengoko Padra azisa ego umva. Chu, lowo crawled phezulu ecaleni ithambeka. Oko hissed kwaye rumbled, kwaye umsi waba ngxi billowing jikelele chimney njengoko Padra kwaye wolf scrambled jikelele cab. Ngexesha i-tshintsha wabuyela yona yayo yoqobo indawo, Padra kokuba sele wavula ucango ye-freight car kwaye yanceda abantu ngaphandle.
  
  
  Ih wayesele amabini, abanye kunye makeshift bandages, abanye exhaswa ezimbini abanye. Kwakukho abantu abane ekhohlo kwi-car: aye abulawa xa abaphathi abalawuli kwi kwethu.
  
  
  I-sofia kwaye Arvia bengengabo injured. Beza uyasebenza kum. "Isikhewu," Sophia ngokuba. 'Yintoni eyenzekileyo? Oko kwaba ukuba akukho nanye?'
  
  
  Mna ngokukhawuleza wabaxelela into eyenzekileyo kwi-bridge, apho sasivuya ngoku, kwaye yintoni izicwangciso zethu baba.
  
  
  "Kodwa thina akunayo kakhulu ixesha," yena wathi kuye. "Sino ukufumana i-airport phambi ukuqeqesha ngu bamfumana kwaye tracked phantsi. Endleleni, kukho nantoni na ukudla apha?
  
  
  - Abahlali bethu isixeko kufuneka i-eda kunye nabo. Ndiza ngokuqinisekileyo baya kuza kuba ninoyolo ukuba babelane, " Arvia wathi ngokukhawuleza.
  
  
  "Arvia kwaye ndine kwenzeka kwisivumelwano malunga nani," i-sofia wathi proudly.
  
  
  'Science intsomi. Kodwa uza kuba ukuba undixelele kamva, xa sinalo nje kancinci ngakumbi ixesha. Ngoku sino ukuya, kwaye ndiza belambile. Enyanisekileyo njengoko i-Prince, kwaye uyazi yintoni yena ke ngathi akuba ke, belambile.
  
  
  Kamsinya emva koko, i-Padra kwaye yena wakhokela iqela, fortifying kwabo kunye ukutya ukususela peasants. Njengoko siza wahamba, thina badla isonka, imifuno, amaqanda, cheese, kwaye smoked imvana. Thina fed Prince abancinane nge abancinane ukugcina ego vala kuthi, kude abanye. Ndandisoyika ukuba wayeza scare ih, kodwa babesazi ukuba kufuneka kuthathelwe ego kwi bargain ihamba kunye kwento yonke kule engaqhelekanga odyssey, Inkosana waba kancinci nabavukelayo ngenxa yokuba i-emu lacked inyama, kodwa luckily yena liked cheese.
  
  
  Thina wahamba njengoko quietly kangangoko kunokwenzeka ngokusebenzisa deserted ezitratweni ye-iyalalaprocess status isixeko, kodwa inqaku ka-terrified peasants wenza izinto ezininzi lwezempilo. Eziliqela abantu wabuza kum kutheni sasivuya staying kwi-Metkovich, kwaye kwaba pretty liechtenstein nzima ukuba impendulo. Hers, nkqu Sam akusebenzi khange ngoko ke, kulungile.
  
  
  Opusen kwaye Ploce ngabo bobabini uvale i-Adriatic, kwaye apho kuya kubanjalo kakhulu lula ukufumana boats kuba free uhambo ukuba Italy. Kodwa xa sifuna made it ngaphandle liphila, kwaye wayesazi i-Padra waba ilungelo xa wathi sibe nento yokuba mhlawumbi usebenzise kwi trouble kwezo zixeko ngokwabo. Zombini ingaba resort kwaye fishing ezinemigodi kunye populations ka-ezimbalwa anamashumi imiphefumlo kunye nabalobi shelters ngaphakathi okanye ngaphandle. Kukho ezibalaseleyo iindlela ezikhokelela phaya, oko kule meko izakuba a disadvantage kuthi. Ih fishing boats baba usapho boats, lincinane kuba zonke kuthi. Kufuneka sibe steal i-ferry ukuba isebenzisa phakathi Ploce kwaye Trpanje kwaye umngcipheko crossing kwi-nen. Mna doubted ukuba sithanda ngonaphakade kwazi okokuba mimmo ye-Wasp-iklasi Langaphandle Kubulungiseleli patrol iinqanawa.
  
  
  Hayi ukuba Metkovich ngu enjalo omkhulu ingxaki. Kuyinto i-enkulu yesixeko, road, railway station kwaye ebalulekileyo abarhwebayo yokwakha. Wakha kwindawo apho Neretva River amasebe ngaphandle kwi imihlaba enesanti delta kunye elinesibini amajelo, Metkovich sele plenty ka-inyama ngamanzi. Nangona kunjalo, kubalulekile kwi iholo ekuthatheni pine forests, mhlophe amalwandle okwesibhakabhaka dress ye-Dalmatian coast. Ke oludala-fashioned town, kwaye yonke into vala e 7: 30 emva kwemini. Radio i-belgrade uyaya ngaphandle zezulu e ezinzulwini zobusuku, xa isixeko ngu-hayi ixesha elide ehlabathini.
  
  
  Nokungabikho nightlife made kuthi dangerously conspicuous. A ukuphunyezwa imoto, a komhlaba policeman, a lone stray ngaphakathi ehamba umgama kwaye sikhululekile bamfumana. Sifuna ukuhlala kwi-izithunzi kwaye wahamba ngokusebenzisa narrow ezitratweni. Ngexesha abanye incopho, silifumene ezilahlekileyo kwaye waphela phezulu town isikwere. Gradska vilecnica, nedolophu iholo, sesinye Metkovic ke ezimbalwa tourist attractions. Oko isebenzisa nangalo lonke gamut ka-architectural umlinganiselo. Kubalulekile enaphatha Romanesque, nge-i-gothic kwaye emva kwexesha Renaissance floors kwaye umphezulu ukuba unako eyona kuba njengoko kuchaziwe i-Austro-isihungarian ledge. Kuphela into ayikho apha isiturkish tailors, kodwa ambalwa iibhloko kude thina ophunyezwe mimmo mosque, wakha kwi-1566, ngexesha ixesha Sultan Suleiman i-Magnificent.
  
  
  Andiyenzanga yima apha kuba ngomzuzu ukuba admire konke oku ubuhle. Yena asikwazanga nkqu shiya iqela ukuya kutyelela yakhe endala, mhlekazi, umhlobo, naye owathi ezifanelekileyo nam malunga military e Evan Karak ke isicelo. Na ukuba mna akusebenzi khange ulingeka ukuhlawula le ndwendwela, kodwa ndandisele entloko yomkhosi kakhulu abantu abathi blindly yenziwe kwam ukufumana ih ngaphandle trouble aphile. Ngelishwa, wakhe mistletoe wanika kuthi akukho unye ntoni ukwenza xa silifumene kwi-airport.
  
  
  Thina climbed phezu kodonga kwelinye icala yesixeko. Zonke Yugoslav izixeko ngathi ayixhasi namnye kuba abanye khetha ka-eludongeni ekhohlo phezu ukususela kwimihla xa iimfazwe baba kuyo affair. Thina crossed a yolulela ka-swamp kwaye narrow khulula ka-Mediterranean scrub, okanye macchias, yeminquma, figs, kwaye rosemary. Ngomhla wokugqibela safika ukuya emangcwabeni, kwaye kwelinye icala, Padra assured kum, singathi bona kwiindawo ezingaphelelanga.
  
  
  Ibandla wajonga na icandelo lomboniso ukusuka oludala Dracula-bhanyabhanya. Kwaba mnyama; i olahliweyo indawo waba lizele ruined sculptures nabafileyo imithi. Yayibizwa ngokuba Chapel ka-Usikelelwe Ivan Ursini, i-Chapel ka-Usikelelwe Ivan Ursini. Kwaba ngokwaneleyo ukuba umnqamlezo endala emangcwabeni ukunika ubudala Ivan i-creeps . I-tombstones ingaba ebhalwe elide eyadlulayo. Kwakukho nkqu ezimbalwa omzimba, tombstones ye-Bogumils, a unqulo sect ukuba kwaphuhliswa ezintabeni ka-armenia ziphakathi Iminyaka. Ngokuqinisekileyo, baba nawe ngomhla umngcipheko iqumrhu abanye uhlobo unqulo leprosy, ngenxa isiqingatha ixesha andiyenzanga uyayazi into yokuba ngubani kwaba ekhwaza louder, umoya okanye abafazi ka-Jzan.
  
  
  Thina weza elide, vala iqela Macchias, ngaphaya apho singathi bona distant, misty ezongeziweyo. Thina squeezed ngokusebenzisa undergrowth, kwaye kwakukho i-airport, nje Padra kokuba wathembisa.
  
  
  Thina ufikelele gravel ezindleleni ezikhokelela ngqo kwi-sango. Isango kwi dell ngokwayo waba nto ngaphezu a umngxuma kwi-fence ojikeleze umhlaba, kunye booth kwiqela elinye icala kwaye ngocoselelo olukhulu booth kwelinye. A balinde kwaba bemi kwi-encinane omnye, kwaye umntu waba dozing kwi-inkulu omnye, ngoko ke intsimi waba ngaphezu sikhuselwe. Kuba kwam, kwaba i-airport. Oko consisted jikelele u-2,000-imitha runways intersecting kwi narrow X imilo. Ekupheleni ngamnye runway, kwi isango icala, kwakukho isibini-ibali ulawulo kwencopho topped nge-i-antenna kwaye radar izixhobo. Kwakukho isibini hangars olandelayo ukuba kwencopho.
  
  
  Ukusuka apho sasivuya emi, kwakungenakwenzeka ukuba umxelele waba yintoni eyenzekayo kwi nokulungiselela. Kwakukho ezininzi IL-14s nabalandeli RT-33s kufutshane hangars, kodwa eseleyo kwiindawo ezingaphelelanga kwakukho nto ngaphezu vague omnyama iimilo parked noku perimeter fence. IL-14s kwaye RT-33, kuthi baba kuthi ukuba yintoni. Wam hopes baba pinned kwi izixhobo ukuba ndandingasakwazi ukuchonga kanti, leyo ukuqwalasela okuthethwayo ndaba ukufumana kukufutshane ukuba bona ebezikuyo njenge jikelele kum .
  
  
  Nickname...'
  
  
  Yayo, intliziyo jikelele. Arvia weza phezulu kum kwaye gently yachukumisa wam wand. "Isikhewu, ukuba asinaphawu get ukuba Italy aphile..."'
  
  
  "Siza get apho, Arvia," ndathi, crossing wam fingers kwi cwaka. "Ayinamsebenzi ukuba sinako yenze okanye hayi," watsho pouted kunye ubufazi logic. — Ndifuna kukuxelela into." Bw milancity in italy kwaye ndiya kuba wayecinga ukuba ixesha elide kwaye nzima malunga imeko waza wagqiba kwelokuba eyona nto esinokuyenza ngu...'
  
  
  'Get phantsi! I-Padra ngesiquphe hissed. Sonke betha emhlabeni nje phambi Skoda Jeep rattled mimmo, ngaphantsi kune a imitha kude. I-Jeep lumisiwe esilandelayo ukuya sentry, abo wathetha briefly kunye amathathu abantu kwi-jeep. Ngoko ke Jeep waqala phezulu kwakhona kwaye pulled ukuya kwi-kwencopho. Zokhuseleko balinde kwi-big indlu asikwazanga nkqu shenxisa.
  
  
  Umdla seemed ukuba phazamisa Arvia ke, ukuqeqesha ka-ngcinga. Lalihleli phezulu, blinking kwaye busily ukususa i-ajikelezayo ka-ingca ukusuka yakhe iinwele. Phambi kokuba yena ayikwazanga ukufumana emva ntoni wandibulela ukuthi , i-Padra wabuza kum, " Yintoni ngoku, Carter?"
  
  
  "Thina basihlasele abalindi kwaye yiya ngaphakathi."
  
  
  "Ndiza ngenene ujonge phambili kuyo. Kodwa njani?'
  
  
  Uzakeyu seriously okwethutyana. Ekugqibeleni, wathi, " A commando attack kunye diversions. Ngaba nabani na kuba enye ka-cheese?
  
  
  I-Padre kwaye mna wahamba chu ukuya gravel indlela ka-mimmo sentry stalls, Inkosana ngaphandle kwethu. Ngoko thina wenza umjikelezo sindululo ukuba booth. Zokhuseleko balinde kwi-big indlu kufuneka kufuneka uqaphele kwethu, kodwa ukusuka apho sasivuya kunjalo ngoku, singathi khangela Ego ke imilebe yiya kwi contented snore.
  
  
  Embalwa unit-format ukususela kiosk, wayengomnye emi kunye yamluma esandleni kwi Padra ke shoulder. Lowo ngoko nangoko isantya ukuze hers ayikwazi uthetho olusezantsi i-emu, " ndiza kuqala. Xa ndifumana umntu ngaphandle apho, sihamba ezinye guardhouse.
  
  
  "Uya zange wake phezulu ukusuka yakhe amaphupha," i-Padra kwaxelwayo. "Kwaye kangaoko uzofikela kwi inqwelo moya kwenye indawo?"
  
  
  "Hayi nayiphina inqwelo moya, ndiza besoyika. Sidinga ukufumana enye ukuba unako accommodate zonke kuthi, kodwa hayi ke omkhulu ukuba sidinga lonke iqela le pilots.
  
  
  — Ingaba elungileyo pilot?"
  
  
  "Njengoko okulungileyo umqhubi njengoko ungumnini."
  
  
  Andiqondi ukuba waba ndonwabe kakhulu nge ukuba impendulo. "Undixelele," wathi quietly, " senza ukuba kukho akukho enjalo inqwelo moya?"
  
  
  "Hash," ndathi,"sinako kuphela ithemba."
  
  
  Thina crawled kwiintlanganiso i-sentry de sasivuya eboniswe emva kwakhe. Kwakungekho iimoto kwi-emehlweni abo, akukho movements kwi nokulungiselela. Yayo, i-Padre nodded, kwaye lowo nodded e rheumatism ukuba mandiyenze siyazi ukuba azenzileyo i-deed. Washiya yakhe rifle kunye omnye nabanye abantu. Kwaba umsebenzi kuba noiseless knife okanye noiseless hook.
  
  
  Mna rubbed a enye ka-cheese phantsi Prince ke, nose, ebibanjwe ego kukho ixesha elide ngokwaneleyo kuba kuye ukuqonda oko kwaba ngokwenza, kwaye kwangoko threw ego kuwo guardhouse kwi runway kwelinye icala fence.
  
  
  Ingcuka dived kuba cheese, mimmo sentry.
  
  
  Umntu zaphuma ukubona oko kwaba kokuya kwi, kwaye ndeza phezulu emva kwakhe. Kukho amaxesha xa kufuneka uye barefoot, kwaye oku kwaba omnye abo moments. Wakhe wafumana encinane inzuzo kwi surprise. I-attack weza ke kamsinya emva Prince ke mad outing ukuba balinde asikwazanga nkqu nyusa IKRELE lakhe, vumelani yedwa ngqo yakhe ego kwi ilungelo icala. Yena asikwazanga ndiphulaphuleni de kwaba kakhulu emva kwexesha. I-sentry ajike, kwaye ndabona irritated curiosity kwi ubuso bakhe tshintsha ukuba surprised ukuqonda. Ngoko emu slashed yakhe larynx kunye yakhe palm, kwaye ego ke amehlo rolled emva kolawulo lwakhe lids. Wayengomnye etsaliweyo emva kwi guardhouse yi-Ego phambi kokuba ayikwazi betha emhlabeni. Layo apha ego ego 64A kwaye ego M57, i-Yugoslav inguqulelo Russian Tokarev M1933 rifle. Wakhe ego kananjalo wabona lencwadi ithi phezulu ingqinqwa iwulu socks kwaye boots. Kokuba makhulu legs kunokuba ndaye, kodwa mna wayevuya loo. Wam legs babebaninzi kakhulu swollen kwaye ezoyikekayo intlungu. Kwelinye icala isango, i-Padra kokuba sele sithathwe care ye-iyalalaprocess status balinde. Yakhe emva kwakunjalo kum, kwaye ndiya uqaphele ukuba waba eyenza kombane-fast yokuhamba-hamba kunye yakhe isandla sakho sokunene. Wathi inyathelwe emva, kwaye wabona ukuba balinde waba ngxi endaweni yakhe, kuphela ego ekujoliswe kwaba ngoku ngocoselelo lowered kwi-axis powers, kwaye axis powers waba soaked igila igazi. I-Padra abaziwayo kum, kanjalo armed. "Mna ekhohlo ego ndonwabe, "wathi." Ngoku ke sele ezimbini grinning rta ke. Ukhe ifunyenwe le inqwelo moya kanti?"
  
  
  'Hayi okwangoku.'
  
  
  Wonke umhlaba ayikwazi ndimbone ngoku. Yakhe, wajonga ngexesha lakhe end, ukuthandaza ukuze sasivuya lucky. Zintathu Goshawks, omnye RT-33 iqela, i-wreckage ye-M-47 fuselage, omnye Il-14, kwaye pair of Alouette III helicopters baba lined phezulu kumqolo. Nto, ngolohlobo.
  
  
  Hers, ndinga bazive i-frustration lokukhula wam axis powers. Umsindo e ekubeni ngoko ke, vala kanti ke ngoko kude, ngentlungu e sisazi ukuba ndino incited babemsulwa abantu revolt kuphela ukufumana ukuba ezindleleni kokuba yafikelela abafileyo end.
  
  
  Kodwa ke yena wabona farthest yembombo ye-airport, apho Sergey waba weakest. Yayiyeyona abantu abaqhelekileyo airplane imilo. Kwabonakala ukwenzeka, kodwa kukho kwaba: i-Il-2, i-twin-injini lezothutho kwinqwelo moya.
  
  
  "Hash, get wonke umntu apha, kwaye ngokukhawuleza."
  
  
  I-padra wathabatha a phambili sizigqatse; lowo ikhangelwe ukuba ezindleleni waba cacisa, ngoko ke swung i-hook. I-bushes kwelinye icala ezindleleni baba ekuqaleni ukusa, kwaye abantu baba esiza ngaphandle lonke jikelele kwabo, inkqubo esuka onke amacala ukungena kwethu.
  
  
  — Yaye ufuna ukufumana icebo?" I-Padra wabuza.
  
  
  "Mhlawumbi," ndathi, grinning. "- Russian inguqulelo NGXWABACOMMENT-3". Mna crossed entsimini kwaye bonke abalandela kum.
  
  
  Babebaninzi surprised yekratshi. Kwakukho embalwa kuphela abantu ehamba entsimini, kwaye thina ayikwazanga jonga ngathi thina kwakungekho ngokusemthethweni. Kodwa, apparently, i-Yugoslav umkhosi ngu efanayo njengoko zonke ezinye imikhosi: nawe zange uye apho njengokuba volunteer, kwaye wena musa interfere kunye nabani na. Ukongeza, motley brigade ukuba amatsha kwi airfield kwakukho amadoda yi-yokhuseleko.
  
  
  Thina ophunyezwe Yastrebki, S-47 kwaye ophunyezwe phantsi enkulu IL-14. Hers waba isebenza kuzo ngaphambili, kwaye iqela abalandela nam a disorderly umgca. Mna agcina ukucinga ukuba kutheni yayo isebenza, ngenxa phantse inevitably i-IL-2 kusenokuba disassembled, qhuba ngaphandle ipetroli / amafutha okanye dlala enjalo umdlalo we batteries. Abazange ukuvelisa i-Il-2 kuba phantse amabini eminyaka, kwaye yayingenakho airworthy, kuya ngokulula bangabi nako. Kodwa ndiye ndiqhubeke wabaleka. Kwaba zethu kuphela ithuba. Xa abe ufikelele IL-2, lowo yanked ukuvula ucango kwaye pushed wonke umntu ngaphakathi.
  
  
  — Nisolko na ukuza kwakhe?" Sophia wabuza njengoko yena babhoda.
  
  
  "Ngoko ke unyanisekile."
  
  
  "Ke ezoyikekayo," yena complained. "Ke tilted, kwaye kukho akukho kuyo kwi-nen."
  
  
  "Lento cargo kwinqwelo moya. I kuyo ingaba isusiwe.
  
  
  Mna wahamba jikelele ngayo, ukukhupha i-pads kwi-phambili wheels, uzama ukukhumbula into ndandisazi malunga Il-2. Kulungile, kwaba basically a kancinane Dakota; 95-futhi wingspan, 64-futhi ubude, kwaye 12.5-ngeetoni allen, a 1,800-horsepower injini kit, kunye ceil ka-16,000 kweenyawo zakhe, kwaye isantya-140 uhlelo lwe thambeka xa emus baba kwi zabo tail. Kodwa lento icacile ayinakuze iphaphazela, hayi kwi-enjalo ukudinwa urhulumente, hayi kunye oxidized aso kwaye amachaphaza ka-leaking hydraulic umgca.
  
  
  Kodwa kwakungekho zezulu kwi-tires, esibizwa olungileyo, umqondiso, ndandicinga, kude kube ndakhumbula ukuba isidutch kokuba kanye egciniweyo a Imfazwe Yehlabathi II ngaphambili inqwelo moya yi-draining a polder abantliziyo tires kanjalo baba phantsi koxinzelelo.
  
  
  Wakhe wabaleka emva ngemini, kwaye babhoda. Uzakeyu grimly ukuba nayo nayiphi na comment, sibe nje kukwazi ukuqala amandla abo. Ukuba baguqulele jikelele, ababenako earn imali. Kwaye ukuba baya isebenza, ndinga iingcaphephe ukufumana liechtenstein car phezulu emoyeni, ukuba akukho namnye waba pushing abo throttles kakhulu amaxesha amaninzi, okanye flying kakhulu amaxesha amaninzi kunye kakhulu kakhulu supercharging okanye kakhulu elilungileyo eliphantsi kakhulu revs.
  
  
  Yakhe, sangena cab. I-IL-2 akanalo tricycle landing & iilayini ezininzi, ngoko ke kubalulekile tilted kwi tail. Wanika wonke umntu ezimbalwa kakuhle-intsingiselo amazwi inkuthazo, nkqu nangona yena asikwazanga kufumana kakhulu ithemba, kwaye uvale curtain emva kwakhe. Xa lukayise waguqukela jikelele, waye ehleli kwi pilot u-sokugweba.
  
  
  "Linda, Hash. Yena jerked yakhe koobhontsi ukuya ekunene. "Zonke kulungile," wathi, uyise apha — ngesandla sakhe sokugweba.
  
  
  — Oko kuthetha ukuba ukhe ubene shoveling coals ngeli xesha."
  
  
  I-cabin yaba narrow, cramped ikhabhinethi kunye ncinci kakhulu windows. Yena slid kwi pilot u-sokugweba kwaye ophethulweyo ezimbalwa iiswitshi. Njengoko kunye uninzi Russian-made aircraft, i izixhobo zemali izixhobo zemali ebolekiweyo ebekwe endaweni ngasemva, ngoko ke kwafuneka ukuba luhlole yolawulo ukusuka ekunene ukuya ekhohlo. Kodwa ezongeziweyo baba shining kakuhle, kwaye izalathisi popped phezulu, ibonisa ukuba ndino ukutya voltage, ipetroli / amafutha koxinzelelo, kwaye zezulu isampulu. Ndiye kolona le iqala imisebenzi, yanking i-throttles, ipetroli / amafutha valve, kwaye zonke amaqhosha kwaye levers apho kumele kwi-NGXWABACOMMENT-3, ukuthandaza desperately ukuba kwaba ngokwaneleyo kuba le bhokisi.
  
  
  Ngesiquphe, a searchlight shone ngomhla wethu hull, blinding kum njengokuba kubhaliwe smashed ngokusebenzisa isiphumosomfanekiso. Kwaba ukukhanya rifle, i-ngamandla searchlight nge narrow beam ukuba ulawulo kwencopho esetyenziselwa ezindleleni maneuvers. Yena focused kwi kwethu, kwaye ukuhlala apho.
  
  
  "Nje ivoti," kuye Ubawo wathi. "Thina anayithathela sele bamfumana."
  
  
  "Unoyolo Arnir! Yintoni ngoku?'
  
  
  "Ndithi a umthandazo," emu waxelela wakhe njengoko yena icinezelwe ukuqala iqhosha. Ekhohlo injini eqale ukuba kunyikima, kwaye xa ingxolo yenyuka ukuya phezulu, steady whine, kuya ojika Grid. I-propeller ivuliwe, wathabatha yakhe ego ukuba ngokwayo, kwaye controlled i-throttle . Flames erupted jikelele exhaust imibhobho, kwaye Padra shuddered.
  
  
  "Musa worry," lowo ngokuba phezu din. 'Ngumsebenzi kulungile. Musa worry ngalento Jeep esiza ngakuthi.
  
  
  A Skoda, bekelela kunye abaphathi kwaye zesintu, esifutshane kuyo yonke intsimi ukusuka kolawulo kwencopho. Padra kokuba sele gotten phezulu ukusuka sakhe sokugweba kwaye waba staring ngaphandle wam window, apho made it kancinci harder kuba nam ukujika ngasekunene injini. Ego pushed yakhe kude, wathi: "Bathabathe izikhali zenu kwaye kuthabatha abantu ukugcina ih kude nathi." Ndidinga imizuzu embalwa ukuya eshushu phezulu amandla.
  
  
  Yena wabaleka ngaphandle ngokusebenzisa curtain ngaphandle komnye ilizwi kuthi. I-amandla sneezed kwaye rattled, esibizwa ngokufanayo kuba iimoto yelo xesha. Njengokuba kude kube ngoku njengoko ndandisazi, zazinjalo eqhelekileyo izandi kuba Shvetsov amandla. Ukukhanya blinked ukuze abonise ukuba balance ucango waba vula, kwaye ababini nangaphezulu ezongeziweyo weza kwi abonisa ukuba hatches ngaphezu aso baba vula. Andiyenzanga kuva na lwezempilo, kodwa ndabona Jeep skidding violently, kwaye eziliqela abaphathi wehla uphuma ngayo.
  
  
  Ndaba akukho oyikhethileyo kodwa ukuba uhlale apho ndandikho kwaye linda kuba amandla ukuze eshushu phezulu. Amaqondo obushushu waba inyuke ngoko ke chu okokuba ndaqalisa ukuba ummangaliso ukuba sithanda zange akwazi ukufumana ngaphandle emhlabeni.
  
  
  I-Yugoslavs rushed kwiintlanganiso kwethu, aiming e kwam, amandla, kwaye tires. Padra kwaye Ego ke abantu balwa emva kunye zabo rifles kwaye 64A submachine guns, apho sithatha ukususela sentries. Embalwa abaphathi balingwe ukuba indlela, bema zabo ingoma, wema, kwaye wajonga jikelele njengoko ukuba kokuba zilityelwe into. Ngoko bathi isongiwe kwi-isiqingatha kwi asphalt. I-Jeep circled, firing incessantly. Omnye jeep kunye reinforcements bafika ngexesha Angara . Ngonaphakade waba ethabatha ngaphandle ngoku okanye zange.
  
  
  Yena misela flaps ukuba amabini amaqondo, pushed ulawulo phambili, kwaye bakhululwe i-intimidation. Thina eqale ukuhamba. Thina waguqukela kwi runway. A glance e umoya isibonisi wandixelela ukuba sasivuya isihloko ngendlela engalunganga icala: ndaba elifanelekileyo omoya kwaye simele kuba intliziyo jikelele, kodwa mna akusebenzi khange oza kukwenza. Ndaba ngokwaneleyo trouble ukugcina le bhokisi upright, njengoko kwabonakala bakhulisa a nasty habit ka-ngokuncothula ukuya ekunene. Wathi wakhumbula ukuba babeza Russian amandla, hayi Pratt kwaye Whitney, kwaye ukuba babeza olujikelezayo kwi-opposite izikhokelo.
  
  
  Emhlabeni isantya ukwanda ukuba minu, ngoko amanani elinesihlanu. I-ngemali weza ubomi; i abeenzi boluvo seemed eqhelekileyo. Kwakhona inqwelo moya waba pulled ngasekunene, kwaye kwakhona kwaba taxied yi-tail rudder. I-umsonto ye-runway loomed incredibly vala. Wabuyela uxinzelelo. I-icacile waba ilungile, kodwa nangona kunjalo ayikwazanga ukufumana phezulu. Uthixo, kuya bonakala njenge sidinga ukuya Italy, hayi iphaphazela.
  
  
  "Yesibini Jeep waba esiza ngqo kwi kwethu. I-ego umqhubi waba apparently abanye maniac abo kunqande intloko-ngomhla we-collision. I-amadoda amabini straightened phezulu madly ovela ngasemva, firing jikelele izikhali zabo ngexesha amandla. I-nose ye-IL-2 waba sele phezulu, ngoko ndinga jonga waba yintoni eyenzekayo, kodwa ngaxeshanye, ibe ngcono ekujoliswe kuwo. I-amandla roared, namhlophe flames esifutshane ngaphandle ukususela exhaust imibhobho.
  
  
  I-Jeep waqalisa lurch njengoko umqhubi balingwe ukuphepha Nami kwi yokugqibela-ditch umzamo. Yena esifutshane kwi-icacile kwaye waye waziva i-icacile vibrate, kodwa kwaba kakhulu emva kwexesha ukufumana phandle kwaye khangela into eyenzekileyo. I-lever jerked ngayo emva, kwaye ulundiname ilahlekile! Sasivuya free.
  
  
  Mna agcina ukucofa ekhohlo rudder ukusa ngasekunene, kwaye thina flew phezu isiphelo intsimi, akukho ngaphezu a anamashumi meters ngaphezu komhlaba. Wam ascent waba steep, at i kakhulu qfontdatabase i-engile ka-phantse kilometer. Wathi lungelelanisa yakhe ego, kwaye swerved ukuya ekhohlo. Xa hers waba flying ku-a, hers ayikwazi bona intshukumo kwi runway. Kwenye indawo apho hers kokuba alaphukanga free, umlilo waba esinxilisayo. I-Jeep kufuneka ube rolled phezu kwaye ibambe umlilo.
  
  
  Oko climbed ukuba i-ubukhulu ka-35,000 iinyawo zabo, namakhaya west-umzantsintshona, controlled cooling, kwaye leveled ngaphandle i-kwinqwelo moya. Kwabonakala ukuba sino esonwabisayo cruising isantya ne-100 uhlelo lwe thambeka, kwaye njani singafumana ngayo ngaphandle lonke airspace ka-Eyugoslavia, mna ngxi bafuna ukufumana uid le-umleqa kwiindawo ezingaphelelanga. Yena ayikwazi khwela kancinci kakhulu, kodwa nangona kunjalo azanelanga ukuphepha iindawo ezingaselunxwemeni-antayi-aircraft guns kwaye s-2 batteries. Ngaphandle, abantu emva ingaba sele yingqele ngokwaneleyo nabo bonke abo shutters vula. Ukuba mna khwela ephakamileyo, ndizakuyenza kuphela ibenze worse.
  
  
  Ndakhangela ngaphandle icala window, uzama ukufumana wam iibheringi, kodwa ndandingasakwazi khangela into. Noko ke, jikelele mimiselo, bazalwana icala waba echanekileyo, kwaye kungenjalo asikwazanga ngenene loo nto. Ngokukhawuleza okanye emva koko siya kuya kufuneka ufikelele Adriatic coast, kwaye kwangoko Italy.
  
  
  
  Isahluko se-12
  
  
  
  
  I-curtain fluttered ngoko ke violently ukuba andiyenzanga isaziso Padra faka cabin kwakhona. Andiyenzanga kumbona de kokuba ifumene phantsi kwi-copilot u-sokugweba. Apho, wathi & ncamathiselamessage status kwi cwaka njengoko exhaust fumes spurted ngaphandle jikelele starboard injini. Emva mzuzu, waguqukela kum. kwaye wathi kwi strangled ilizwi: "mna anayithathela zange flown ngaphambili."
  
  
  "Musa worry, Hash. Ngamanye amaxesha, senza into okokuqala.
  
  
  — Apho siza kokuya kwi-Italy?
  
  
  — Andiyazi, siza iphaphazela elikufutshane airstrip. Mhlawumbi ukuba parmacity in italy okanye ezinye phezulu coast, kufutshane balicity in italy. Eyona nto ngoku kukuba thina utyibiliko jikelele airspace ka-Eyugoslavia. Kwakamsinyane nje sifumana elidlulileyo i-Palagruga Kweziqithi, siza get kude kubo.
  
  
  "Umdlalo iya kuba uphumelele." Yena vumelani intetho ukutyibilika ngonyana wakhe ego ke umlomo. 'Izandi okulungileyo. Indlela ende uya kuya kuthabatha kuthi ukwenza oku?
  
  
  "Amane, amashumi amane anesihlanu imizuzu. Kabini kangangoko nkqu phambi isi-Italian coast. Oko kukuthi, ukuba sibe akunayo na iingxaki ezintsha.
  
  
  "Ukuze uphumelele ukuba kunokwenzeka," wathi confidently. "Sino ekhohlo iintshaba zethu ngasemva."
  
  
  "Noko hayi ngomhla Metkovich ke. Kwaye kuyo, mna ukuthandabuza baya kwikhulu, zama ujongano kuthi phezu komhlaba, apho abe kakhulu amangqina amaninzi kwi-attack. Kodwa xa siqwalasela ngaphezu kolwandle, sibe lula ixhoba lazo kuba nokuba babe thumela phantsi Castel Stafilich.
  
  
  "Yintoni chances ukuba benza ntoni?"
  
  
  Ndabaxelela emu inyaniso. "Malunga efanayo njengoko Aptos ke."
  
  
  "Ahh," wathi softly. Ngoko emva kokuba iphepha wababuza: "Ngoko ke, kutheni musa thina iphaphazela thoba ukuphepha ih radars?"
  
  
  "Bale mihla radar unako oluzenzekelayo a inqwelo moya phantse ukusuka kwiqanda meters kude," emu wachaza wakhe. — Kancinci ngokufanayo evakalayo iya baxelele into yethu uhambo route ngu: i shortest route mbombo zone zeli. Akunyanzelekanga ukuba ufuna ukuya na thoba ukuba babe attack kwaye mna kufuneka maneuver, okanye ukuba kukho into uyaya ezingachanekanga kwaye ndine ukuzama ukwenza isicwangciso. Kwaye jikelele kuba abantu akunyanzelekanga ukuba ufuna ukuya phezulu."
  
  
  Yena nodded ekuqondeni. "Ke yingqele kwi-emva, kwaye abanye abantu ayoyika ka-nokufa ukusuka nokungabikho name."
  
  
  "Ke, hayi kanye kanye phakathi ehlotyeni apha," mna growled. — Umva uze umxelele kwabo baye uphumelele khange kufa. Kwaye baxelele ukuba ndikwazi ukuphefumla kakuhle ngokusebenzisa izandla zabo ukuba umoya kakhulu nomdla kuzo ngaphambili kubo.
  
  
  Mna ikhangelwe yakhe abeenzi boluvo kwakhona, kodwa yonke into waba kakuhle. RPM zihleli efanayo, i-oli koxinzelelo kwaye lobushushu baba ngxi ekunene red umgca. I-amandla ngxi sounded njenge baba uyasebenza kwindlela eqhelekileyo uhambo.
  
  
  Wakhangela ezantsi njengoko shoreline waba uluhlu lwamagama ka-ezongeziweyo, i-dim ezongeziweyo abanye seaside ezinemigodi kwaye fishing villages. I-baninzi ngwevu expanse ye-Dinaric Alps kwaba ngoku emva kwam, kwaye phambi kwam babeka baninzi, mpuluswa iingquzu ka-osibekeleyo amanzi, i-Adriatic entlango. Kwaba bloody ezimanzi ezantsi phaya, kodwa apha ke wajonga na imihlaba enesanti entlango. Endala inqwelo moya agcina sigquma, kwaye waye phantse ekuqalekeni ukuba bakholelwe ukuba sino baphumelela.
  
  
  Emva koko ndeva umntu giggling. Waguqukela ukubona i-sofia kwaye Arvia squeeze kwi cab. Ingcuka wayekunye i-sofia, kwaye walindela njengoko unhappy njengoko i-animal kusenokuba."
  
  
  "Kwi-ishumi okanye ishumi elinesihlanu lemizuzu, siza zonke nako ukuze ndikwazi ukuphefumla kakuhle ngokulula ngakumbi, kwaye legs iya kuba iyakhanya."
  
  
  Abafazi giggled kwaye jostled kwi-windows ukujonga ngaphandle. Ndakhangela e Sophia kwaye sayikhumbula haughty, disdainful umfazi mna nento yokuba kuqala kuhlangatyezwana nazo, kwaye zonke ndingayenza yaba lithuba jikelele kwaye kunyikima kwentloko yam. Yena ingaba kungcono ukufa kunokuba admit ukuba kwakukho into thambileyo kwaye ubufazi malunga yakhe. Kodwa waba icacile kaloku kuyo kwi-efihlakeleyo ifomu.
  
  
  I-cockpit ngesiquphe waqalisa kunyikima violently, ngokungathi kudala enkulu isandla babethe sathi i-inqwelo moya ke tail kwaye waba ukungcangcazela i-ego ngokunjalo. A ngokukhawuleza yesilivere flashed elidlulileyo window Sophie kokuba pointed ngaphandle kwaye flew kwi, itshisa nathi kunye fierce blast ka-zezulu isampulu.
  
  
  Yena struggled kunye uboniso ndlela ivili kwaye pedals alungise a kunokwenzeka skid, ngoko ke wajonga ngaphandle window kwakhona. Andiyenzanga ngenene kufuneka: ndandisazi oko kwaba, kwaye mna kanjalo asikwazanga yazi into enye zesilivere ngokukhawuleza waba phezulu ngasentla kwethu.
  
  
  "I-sofia, Arvia, umva abanye. Ngokukhawuleza. Baxelele bonke ekhasa jikelele kwi emva njengokuba kude kangangoko kunokwenzeka, crouching low kwaye ukugcina kweentloko zabo phantsi.
  
  
  Benza ntoni ndathi. Yakhe, wajonga phezulu ngomhla Padre. Yena igcine le flares abe nento yokuba kufunyenwe kwi inqwelo moya ezandleni zakhe njengokuba worried frown creased yakhe forehead. "Trouble, huh?" wathi, handing kum ezimbalwa rockets.
  
  
  "Kuza kwi," ndathi grimly. "Iqelana ka-migs".
  
  
  Mig-21-F, ibe precise. Fishbed e Mach 2.2 kunye Atoll zezulu-ku-zezulu missiles phantsi yayo aso. Eyona ukuba Eyugoslavia sele ukunikela. Isibini ngabo phezulu ngokuchasene amabini-yeminyaka ubudala, unarmed propeller kwinqwelo moya.
  
  
  'Singenza ntoni? Shouldn ukuba sihamba thoba?
  
  
  "Phezulu okanye low, ayinamsebenzi. Kodwa xa sukuba get vala, Hash, ukukhanya njengoko abaninzi rockets kangangoko unako kwaye phoselani ih ngaphandle i-window.
  
  
  'Andiqondi ukuqonda.'
  
  
  — Akunyanzelekanga ukuba ube nexesha zichaza. Bahamba lokuvota.'
  
  
  I kwiindawo ezingaphelelanga flew kwi libanzi, swooping arc ukuba kufuneka ube uhleli nje ngasentla zethu tail. Howling, baya flew, babo wing iincam phantse touching kwi fantastic ukumiselwa kwebandla.
  
  
  "Ngoku, Hash," mna sakhwaza. "Phoselani ngaphandle kwezo missiles."
  
  
  Wakhe kakhulu lit i-rockets ngokukhawuleza njengoko yena ayikwazi kwaye threw ih jikelele window. Yena ange ekhethiweyo ukuba ingaba i gun Natalia, apho ingaba hambisa beacons kude kwinqwelo moya. Kodwa phambi kokuba ayikwazi zithe reloaded kwaye sele idlule kwi-Padre ke ego, i-Migs baba sele kakhulu vala.
  
  
  Emva kwethu, zine ezincinane iziqhushumbisi erupted jikelele Migs ' aso. Njengoko mna suspected, baba firing kuthi ngalo bonke jikelele zabo Atolls. Rockets ingaba ngokukhawuleza, makhulu, kwaye neater kunokuba guns. I-atolls weza phezulu kuthi njengoko Migs wathabatha ngaphandle ukuze ulondoloze amazing fireworks bonisa baphuma khona. Ngezantsi nathi, rockets burst kwi-mhlophe-zinokuphathwa flames, searing zethu aso kwaye yokugcwalisa isisu. I-missiles flashed kuwo isibhakabhaka, ngoko ke ngabanye ngabanye dived phantsi, kude inqwelo moya, ukulandela falling rocket beacons.
  
  
  'Yintoni... yintoni eyenzekayo? Padra gasped, umlomo hanging vula.
  
  
  "Atolls ingaba attracted ukuba ubushushu, kwaye itshisa rockets emit ngakumbi ubushushu kunokuba exhaust yethu endala amandla." Emu uyicacisile. "Ngamanye amaxesha ekubeni kancinci ngaphandle umhla siluncedo."
  
  
  Rockets baba abalawuli kude ngezantsi nathi, ngalo ebizwa-ekujoliswe kuko kwixesha kolawulo Adriatic Yolwandle. Baya disappeared ngaphantsi komhlaba, kwaye kanye emva kwexesha yolwandle exploded kwi iibhola ka-orenji gamma kwaye hissing mhlophe foam.
  
  
  "Nganye," i-Padra badanduluka. 'Saye kuyo. Thina pulled ngaphandle zabo amazinyo."
  
  
  "Ucinga ngoko ke," ndathi flatly. "Migs kuba ngaphezulu fangs, kwaye baya ukuba sele esiza emva kunye elandelayo bite."
  
  
  Isibini Yugoslavs kwakukho nje ezimbini zesilivere amachaphaza ngasemva kwethu, kwaye babebizwa ngokukhawuleza approaching. Yena wiped yakhe earlobe kunye yakhe sleeve ukuba wipe kude sweat, ukuzama ucinga. Kwaba bakhululwe yi-igesi, kwaye saqalisa kuhla kwi libanzi, steep umgca. Ezandleni zam baba ezimanzi ukususela bank of izixhobo. Amathathu amawaka iinyawo kwaye thoba.
  
  
  "Ngoko ke, sikwi yokulahla ih," i-Padra badanduluka.
  
  
  I-ego-naivete eased i-tension kwaye wenza kum laugh. "I-tethered goat ingaba i-nkqu ngcono ithuba ngokuchasene Prince, Hash. Kodwa ukuba sifumane ukuba dive, akunyanzelekanga ukuba ufuna kuwa kakhulu ukuza kuthi ga ngoku. Kwaye mhlawumbi, nje mhlawumbi, ndinako bamba yakhe ngaphandle ih ixesha elide ngokwaneleyo de thina emnqamlezweni umda.
  
  
  - Ukuba siza kufika kwi-Italian airspace?
  
  
  "Mhlawumbi i-Migs uphumelele ukuba balandele kuthi ke."
  
  
  I-altimeter ukufunda 2500 iinyawo, ngoko ke 2000, kwaye ngoko waqhubeka ukuba kuhla. Wathi kukho ithemba lokuba ukuba Migs yahlasela, babeya ingaba ke ngoku. Ukuba baye, lowo ayikwazi ukuthatha omnye ngabo kunye nathi.
  
  
  Kodwa fighters ukuhlala ngasemva, njengoko ukuba ukwenza ubungakanani kuthi phezulu. — Yintoni abayenzayo?" I-Padra wabuza nervously. — Kutheni aren khange babe nokuza?"
  
  
  "Bona, uza kukwenza kungekudala ngokwaneleyo. Mhlawumbi baya kwikhulu, zoba ilanlekile ukubona ukuba ngubani iza kuqala.
  
  
  Ekhohlo enye waphuma ukuze iqhube okwethutyana, kwakhona classic uhlobo. Chu, kodwa enyanisweni, kubalulekile projectile-njenge ngasentla kwethu, usihla e a zethu tail. Kwi bukhali icala jika, ndajika 180 amaqondo, slowing phantsi ngoko ke kakhulu ukuba wam speedometer hovered nje ngaphezu kakhulu revs. Oku wenza pilot Blinks ukuba dive kancinci steeper. Kodwa Mig-21 a maneuverable aircraft, kwaye thina asikwazanga kuphulukana nayo emehlweni yonke into kuba ngomzuzu. Waphakama kunye licks kuba ethile ethe ngqo betha.
  
  
  "Umatshini guns. . I-Padra waqalisa.
  
  
  "Zesintu, Hash," ego elungisiweyo. "Ngesi ubudala axis powers, ambalwa vala-umqolo olubulalayo ingaba ngokwaneleyo ukuba ngokupheleleyo tear kuthi shreds."
  
  
  A kukhokela bombardment salandela. I-fuselage waba riddled nge ulwimilanguage, kwaye aso bazaliswa luvuyo fist-sized imingxuma. A blinding ngokukhawuleza kukukhanya illuminated ulwazi cabin. I-icy omoya howled ngokusebenzisa shattered isiphumosomfanekiso, kwaye ingqinqwa umsi omnyama waqalisa billow kuwo xboardcomment. I-IL-2 jerked sharply.
  
  
  "Ingaba kukho into," i-Padra sakhwaza e kum. — Ke, kukho nto ungenza ntoni?"
  
  
  Yena sathi i-levers, ukuthandaza ukuze baba imile kakuhle kwaye ukuba babeza ngxi ukusebenzela omnye wesibini. Nje omnye lesibini...
  
  
  "Ewe," i-rheumatologist sakhwaza ngomhla wakhe. 'Ngoku!'
  
  
  Yena icinezelwe phantsi kwi aileron lever kwaye yanked i abe mbalwa amahlumelo egumbini lakhe lap, releasing bonke igesi. Inqanawa shuddered ukuba omnye, uzama ukufumana phezulu kwakhona, ngesiquphe jerking yayo tail kwi-i-ukwenzeka indawo.
  
  
  Okwethutyana, lowo wenze isicwangciso ukuba iphaphazela phezu kwethu kwaye ke kubuyela kwi-a, kodwa inqwelo moya wazisa kuye yakhe trajectory. Kwakukho deafening bhomboloza njengoko pilot balingwe ukwenza steep khwela ukuphepha colliding kunye nathi, rolled phezu ukususela flag ka-imvume ukuphumeza kwaye esifutshane flames kwi zethu ajongene nayo. I-moonlight shone kwi silvery aso njengoko crew struggled ukulawula kwinqwelo moya. Kodwa ngenxa ego, isantya, kwaye zethu ubude — sasivuya ngoku e-1,500 iinyawo-baya ayisasebenzi kokuba ubude kwaye isithuba ukwenza njalo.
  
  
  Idabi waba elifutshane. A bale mihla ngaphambili jet waba isola ngokuchasene ramshackle lokumba umgodi, kwaye bale mihla weaponry kwacacisa yayo inefficiency. Yena froze, ayinako ukuba afumane ubukhulu, njengokuba ulwandle yenyuka ukuthatha kuye. I-dome flew emva, kwaye helmeted amanani frantically burst ngaphandle. I-inqwelo moya ke lonakele kwi Adriatic Yolwandle.
  
  
  I-tip ye-wing betha a iliza kwaye lowo spun jikelele emoyeni de omnye umsebenzi wambamba kwaye lowo ophethulweyo phantsi phezulu kwi hollow ye-iliza. Apho kuya kubeka, isisu phezulu, njenge abafileyo gull kunye yayo aso outstretched. Chu, waqalisa sink.
  
  
  Sino zethu kunye iingxaki ukuphikisana, kodwa ke ayikwazanga kwenziwa ngaphandle Padra ke enthusiastic iyangxola. "Thina esifutshane phantsi ih! Heee, Carter. Yintoni a joke.'
  
  
  "Ngokuqinisekileyo, ngu a joke," mna snorted bitterly, uzole swinging emlilweni extinguisher. "Kwaye kunjalo uyayazi othe yokugqibela laugh?"
  
  
  I-cabin waguqukela ukuba ezimanzi cashews njengoko inqwelo moya balingwe ukuba inqanaba ngayo kwaye ubeke ngaphandle emlilweni. Lonke inqwelo moya waba riddled kunye imingxuma, kwaye unelungelo injini jerked violently, spewing oily ukutshaya. Flames licked e zezulu intakes kwaye charred wing, okanye into washiyeka kuyo. Yena nqa grimly zingaphi zethu abakhweli befile okanye injured jikelele kwethu.
  
  
  "Padra, kuza emva kwaye sibone indlela abantu bethu ukwenzayo," lowo sakhwaza wakhe phezu thunder ye-nokufa injini. Hers waba frantically ababelungiselela injini ke umlilo extinguishers, extinguishing emlilweni kwi-starboard injini kunye foam. I-padra onayo phezulu ukusuka yakhe isitulo kwaye sathi i-curtain. 'Kodwa,... ingaba senza oko ngoku?
  
  
  "Sinako ukuqhubeka kwindlela efanayo injini," emu waxelela yakhe hurriedly. "Ukuba ndinako ubeke ngaphandle emlilweni . Kodwa kusekho ukuba ezinye sesishumi.
  
  
  'Thina andinaku ... ?
  
  
  "Hayi, lo joke kusebenza kuphela kanye. Ngaphezu koko, siya ayisasebenzi kuba amandla ukwenza njalo. Hurry phezulu!'
  
  
  Yena ungafuni kuye kwi-cab elandelayo kum xa umsonto ifike. Yiyo basebenzisa blindfolds kwi-executions. Kwisahluko sesibini mzuzu, i-emu waba sele indawo, kwaye i-emu akazange bathintela kwi-ego yenza ngathi ezinye. Kunye relentless uhlobo, kuya khona. kwethu. Kwaye akukho namnye jikelele kuthi ukukuthetha ke kwakhona.
  
  
  Kwaba leveled nge ayiphumelelanga injini, gliding ngocoselelo ukugcina isantya, lo gama ngaxeshanye trimming i-rudder echaza ukuba le uneven traction ka-ekhohlo injini. Mzuzu intliziyo kuba olubulalayo.
  
  
  "Jonga," i-Padra badanduluka. Kwaba kuphela ke ukuba mna uqaphele ukuba yena hadn khange abalandela wam ii-odolo. Waba ngxi emi elandelayo kum. "Jonga, kukho ngaphezulu elizayo."
  
  
  Yena pointed ngokusebenzisa shattered isiphumosomfanekiso. Waba ekunene: kwakukho ezintandathu nangaphezulu ngaphambili jets flying kuzo. Kuba i-yahlula okwesibini, uloyiko clenched wam throat, kwaye kwangoko ndaqonda ke akusebenzi khange a idanyaze Kwaba isiqingatha squadron ka-G-91Y Fiat fighters kunye okwengca-mhlophe-red badge ye-Italian Zezulu Umkhosi.
  
  
  "Oh, Thixo wam," ndathi. "Siyi-ngaphesheya."
  
  
  — Iya ezinye inqwelo moya ngxi kuba yahlasela?" Yena ngxi sele ixesha.
  
  
  'Mna andazi.'
  
  
  Mna igcine impefumlo yam, bemangalisiwe njani Padra ingaba end yakhe attack kwaye umngcipheko i-ngamazwe siganeko. Ngephanyazo ayikwazi iphaphazela kwi-izangqa jikelele ubudala kwaye ekhanyayo G-91Y. Yena ndaqonda ukuba kutheni G-91s kokuba flown apha, hayi F-104s. Babenako ukwazisa ukusuka ingca runways ezikufutshane.
  
  
  I-Italian inqwelo moya approached, blurring kuwo ulundiname. Yena hesitated okwethutyana. Ngoko ke ngesiquphe esifutshane phezulu kwaye disappeared kwi umgama.
  
  
  "Yena ke esiza emva, Carter," i-Padra wathi kwi choked sob. "Yena ke esiza emva. Ngaba oko kuthetha...
  
  
  "Ewe," ndathi, grinning. Waguqukela kwi ulawulo ezongeziweyo, i-turntable, ngoko intliziyo kwi radio.
  
  
  "Ewe," wakhe emu wathi. "Ke umdlalo uphumelele."
  
  
  
  Isahluko 13
  
  
  
  
  Parmacity in italy yi beautiful seaside resort e emlonyeni ye-Folha. Kukho abancinane ishishini apha, kodwa ngakumbi okubalulekileyo kukuba, kukho plenty ka-imihlaba enesanti amalwandle, eshushu amanzi kwaye zinokuphathwa sun. Ngelishwa, lowo ayikwazanga khangela kakhulu ngaphandle kokuba ngonyana wakhe hotel igumbi.
  
  
  Mna ukuhlala ngomhla Pensione Cristallo Hotel kufutshane beach, apho bathambe breeze kwaye bathambe lapping ka-kwamaza bandinceda ukubuyiselwa ukusuka wam nokonzakala kwabo. Inkqubo eyenziwayo zaziswe kum nge u-iveki abagulayo shiya e AH ke iindleko ezinokufumaneka.
  
  
  I-landing ye-escort waba ngenye uninteresting emva zethu transition; kwaye emva amaxesha amaninzi NATO hustle kwaye bustle, lonke ityala lesi waya smoothly. Bethu umntu Rime weza ukufumana isongiwe enye ka-iphepha ukuba Prince awamnika, kwaye kamva yandixelela ukuba umyalezo waba ukuba Ihungary waba ilungiselela a coup kwi-Eyugoslavia ngoncedo abanye Yugoslav ucinga fighters. I-Ih inkokeli, umntu othile "milancity in italy", yaba yi ke wafa. Quanta.
  
  
  Yakhe, risked ubomi kwaye limb ukufumana kakuhle lo myalezo kwi Aptos. Oku kwaba enye uninzi ironic iziphumo wam ebufundisini. Kodwa ke yena wakhumbula ukuba kokuba snatched a tank kwaye icacile ukusuka phantsi iimpumlo ye-Yugoslavs, kwaye wakhokela ezinye villagers ngokusebenzisa ih umkhosi kwaye aviation.
  
  
  I-Italian urhulumente wathabatha care ye-abahlali Jzan; yena guaranteed asylum kwaye wathembisa imisebenzi. I-sofia, Padra, kwaye mibini abantu kulo lonke ih qela kwakukho ke kubuyela Eyugoslavia ukuba uqhubeke balwe kuba i-independence, kodwa okwa ngoku wayengomnye resting nam ngendlela hotel. I-doorman made iselwa a fuss malunga Prince, kodwa Padra scared ego nkqu ngaphezu Prince, kwaye end i-doorman wavuma.
  
  
  Ingcuka kwaba ngoku kunye Padra, ngenxa ukuzothi ga, i-emu asikwazanga kufuneka nantoni na kodwa petr.
  
  
  I-Padra kwaye Prince baba emi ngaphandle kwi-corridor, guarding wam ucango kwimeko nabani balingwe ukuba ukuphazamisa kum. Hers waba ethiwe ze kwi libanzi umandlalo. Arvia kubeka elandelayo kum kwaye caressed kum abayo ifemi breasts.
  
  
  Kwelinye icala, Sophia bafudukela sensuously, nibbling ngexesha lam earlobe.
  
  
  Oku bebe kokuya kwi kuba iintsuku ezine, sensually, wildly, kwaye casually, interrupted kuphela yi-sakusasa thina wasitya wethu igumbi. I-girls seemed ukwazi ukuba mna ke ngokwaneleyo kuba nabo ukuba ungabelana ngantoni.
  
  
  Baye bavumelana kule kunye ngexesha ukuqeqesha ride. Kwaye waba nako qinisekisa i-eyona imbi ifomu abagulayo shiya.
  
  
  Umsonto
  
  
  
  
  Uhlobo
  Isahluko 2
  
  
  Isahluko se-3
  
  
  Isahluko se-4
  
  
  Isahluko se-5
  
  
  Isahluko se-6
  
  
  Isahluko se-7
  
  
  Isahluko se-8
  
  
  Isahluko se-9
  
  
  Isahluko se-10
  
  
  Isahluko se-11
  
  
  Isahluko se-12
  
  
  Isahluko 13
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Carter Isikhewu
  
  
  
  Zethu iarhente kwi-Rime ulahlekile.
  
  
  iguqulelwe ngokuthi Lev Shklovsky kuvimba wolwazi yakhe unyana wolahleko Anton
  
  
  Lesihloko: Iarhente vermist kwi-Eroma
  
  
  
  
  
  Wokuqala isahluko
  
  
  AL sele eziliqela suites kwi Manhattan hotel, mna uphumelele ukuba igama. Wakhe ikhangelwe kwi apho, yalandelwa ezimbini leveki ye-R&H (Ezolonwabo namaziko Imali) kwi - ' AX ' Ranch kwi-Virginia Hunting emidlalo, kufutshane comment = ingxwaba, NGXWABACOMMENT.
  
  
  Oku lombutho sele eziliqela eyeyayo agents kwaye abasebenzi ' egos, kwaye inika kum a homey bazive . Oku kanjalo satisfies Hawke ke, ukhuseleko, ukujikeleza; - inkqubo eyenziwayo, i-greynetic, okungaziwayo kwaye ironic intloko 'AX'. Kulula nje kuba kuye ukuthumela kum ngaphandle ukuba abanye wharf pub teeming kunye thugs, kodwa mzuzu ndiya kubuyela KUTHI emva ezinobungozi umsebenzi, uya abajongi kum njengoko ukuba bekuzakufuneka a nabavukelayo umntwana.
  
  
  Mna ngxi nezinto ezimbini iinyanga unpaid shiya ekhohlo, kwaye kwaba elikhulu iphela kwaye endaweni ukuqala. Wam suite wayenolwazi enkulu mfundisi bedroom nge super ibhafu kunye a living room with a ngokupheleleyo stocked bar. Nen wayenolwazi igumbi inkonzo name, kwaye chef made ucinga babebaninzi Napoleon III Paris, hayi gloomy Enew York. Kwaye le nkonzo kwaba discreet kwaye iyanelisa. Mna kwafuneka ezininzi umvuzo savings accumulated wam bank akhawunti yebhanki ye-akhawunti.
  
  
  Mna wabona lencwadi ithi phezulu ifowuni esilandelayo ukuya umandlalo kwaye wanika switchboard Tiggy ke inani.
  
  
  Tiggy ngu Tabitha Inchbold. Amahlanu-futhi-mde, ngokugqibeleleyo wakha isixhosa noblewoman (lukayise kwaba i-earl) abo traded amalungelo akhethekileyo ka-yobulali nobility kuba umsebenzi njenge unobhala kwiziko loluntu ubudlelwane phakathi ifemi kwi Madison Avenue.
  
  
  "Lento Isikhewu Carter, Tiggy."
  
  
  "Ugh." Kuye ilizwi waba remix ka-Cockney kwaye Australian. 'Ingaba wena apha? Isixeko?'Tiggy unako pack kakhulu intsingiselo kulo ezimbalwa elifutshane mazwi.
  
  
  Oko kuphela wathabatha imizuzu embalwa ka-lively chatter — Tiggy ke ngxoxo waba lizele veiled ezinxulumeneyo yethu yokugqibela memorable ngokuhlwa kunye-ukuba ilungelelanise intlanganiso kuba drinks kwaye isidlo sasemini kunye.
  
  
  Kwaba isiqingatha elidlulileyo ezintathu ngexesha. Wathabatha elide ibhafu kunye ugqibile nge-i-icy shawari ukuhlaziya kuye kwaye kuza emva ebomini. Kwakukho ngokupheleleyo-ubude jonga kwi-bathroom, kwaye lowo wayevuya yintoni wabona. Hers waba kakuhle kwakhona. I-zilahliwe alenka wabuyela kum, bazalwana muscles functioned njengoko ukuba ngonaphakade, kwaye kwakungekho scars ekhohlo ukususela nzame ngomnye competitor ukusika ngaphandle guts esijikeleze umzimba wam kwaye sebenzisa ih njengokuba noose ukuba beka phantsi kwam. Kuphela faint zesilivere-mhlophe umgca yabonisa apho ego ke razor-bukhali kukri knife kokuba iqalile umsebenzi wayo.
  
  
  Mna lathered phezulu kobuso bam kwaye shaved ngayo coca kwaye mpuluswa phambi kokuba ufake isicelo i-pungent aftershave lotion. Emva kwi-bedroom, lowo dressed lazily.
  
  
  Yena slipped egumbini lakhe jacket. Ukwenza phezulu kangangesithuba yayo impahla kuba Wilhelmina ke luger, mna wazaliswa yakhe ekhohlo ngaphakathi pocket nge ulwaleko purse. Mna glanced briefly kwi-bedroom jonga kwaye ayifumananga kuyo yonke unsatisfactory. Mna straightened wam tie kwaye waba sele ukulungele ukuya bar ukuba Tiggy kwaye mna wayebanyulile njengoko zethu ekuqaleni sesishumi.
  
  
  Nje yamluma esandleni waba kwi doorknob, ifowuni rang shrilly.
  
  
  "Tailor," wathi ngokuvakalayo, kodwa lowo weza emva noxa kunjalo wabona lencwadi ithi phezulu ifowuni.
  
  
  Wabeka ifowuni yakhe indlebe kwaye weva into sounded na carnival tape kokubhala, kuphela enye indlela jikelele. Mna icinezelwe i-red iqhosha efowunini isiguquli, ubuzwe enye ka-nezixhobo kwi-zethu umbutho ke hotel amagumbi, kwaye mid-isivakalisi ndeva abantu abaqhelekileyo ilizwi: "... kwaye yakhe, ndiyazi ukuba ukhe ubene ukwikhefu, kodwa lousy lwabiwo-mali ndine ukusebenza kunye kuthetha ukuba akunyanzelekanga ukuba ingaba abantu njenge nani kodwa. Akukho mcimbi njani buthathaka usondele kuthi, unoxanduva zethu kuphela ezikhoyo iarhente.
  
  
  Kwaba inkqubo eyenziwayo. Waba kwelinye isiphelo ifowuni kwaye waba uthetha ukuba nam ngonyana wakhe-ofisi kwi comment = ingxwaba.
  
  
  "Mna amadoda ekuqaleni, boss," ndathi, summoning zonke wam umonde. — Ungakwazi undixelele kwakhona into eyenzekileyo?".. "Eroma," lowo blurted ngaphandle, shutting kum phezulu nangakumbi. "Into smelly waba zifunyanwa Tiber. Ukuba yinto-Clem Anderson, kwaye wafa njengoko esihogweni. Clem Andersson kwaba i-unimportant informant kwi-Italy. Waba zange ngenene inxalenye zethu umbutho, kodwa lowo kwamnceda nathi ngaphandle amaxesha ngamaxesha, ngokubonelela kwethu ulwazi ukuba enkulu guys jikelele CIA kwaye Interpol bezingayi kuba uqaphele.
  
  
  Hawke, intloko phezulu-amayelenqe, ixabiso kwaye deadliest ukwahlulwa yehlabathi iingqiqo inkonzo Baseamerika, waqhubeka: "wathumela kuthi iqelana ka-vague iziphakamiso malunga abanye shitty-bhanyabhanya baba oza kuyenza. Enjalo wefilim, apho espionage kwaye counterintelligence imelwe njengokuba glamorous affair. Kodwa uyazi yonke malunga nayo.
  
  
  Ngenye imini, kwi careless mzuzu, ndinixelele Hawke ukuba mna ngenene liked ifilim yena wabona. Ukususela loo mini kwi, kuya ekhohlo kum emva koko, ayo childish kwaye stubborn umxholo. Waba ifilim fan. Omnye jikelele kubo ngokuzingisileyo, insurmountable misconceptions malunga wam personal (haha) ubomi.
  
  
  "Ngalo kuqala, mna wacinga ukuba nje elinye ishumi — ku-amabini-million-dollar-bhanyabhanya yaba," Hawke waqhubeka. "Kodwa Clem wahamba kuthi yonke into uyaya kakhulu nzulu. Mna vumelani emu uphando oku kungenxa wayeyindoda elungileyo umntu, kakhulu eluncedo kwi-yethu kuthungelwano. Andiyenzanga care malunga nayo simemo kwakhona, kodwa ngoku Clem ufile. Ngoko ke mhlawumbi Clem kokuba ufunde into ebalulekileyo. Uvumelekile ukuba booked kwi-i-Alitalia uhambo ngexesha 20: 15 JFK, NY. Kufuneka yure ukuba babambisa i-helicopter ukuba kuza kusa jikelele Manhattan kwi-airport.
  
  
  "Kodwa, nkosi -" ndathi, ubukele a plump kwaye juicy Tiggy utyibiliko kwi inkungu.
  
  
  "Kuya uphumelele ukuba uthathe ngaphezu seyure yokufunda data yemigca," wathi soothingly. "Kodwa ke esiza kwi kwi hotel ekude kunjalo ngoku. Uzakufumana ikhowudi yakho yeposi kwi-phambili hae. Yonke into kufuneka ngu kwi-iholo, kule imvulophu. Imali kuba inkcitho, i-ID amakhadi, zimbini passports. Mna uphumelele ayikwazi ukugcina apha na ixesha. Ndinako sele khangela njani amehlo enu phezulu ukukhanya ngomhla wayecinga ukuba le fun isi-Italian sweet ubomi. Kodwa khumbula: lo msebenzi, hayi hambani." Yena kukhankanywe into malunga i-ezingaphezulu mini Enew York ukuba mna luyafuneka, kodwa Hawke kokuba sele ukuya kwezi phezulu. Kwaba umdlalo yena idlalwe kuba yakhe, kwaye Hawke made imigaqo.
  
  
  Mna ngokuba yakhe ngomhla umnxeba umbindi kwaye wabuza yakhe ukuzisa ekude ukuba waba ilinde yakhe, ihamba kunye yonke into yokuba waba wam ibhokisi yeposi. Ke mna ngokuba yakhe kwi bar kwaye ekhohlo umyalezo kuba Elonyuliweyo Inchbold esithi okokuba mna ke uxolo ngokuba kude kwi ngaphezulu urgent ishishini. Xa errand boy wafika nge ekude kwaye ingqinqwa brown imvulophu, lowo zinikezelwe Em amabini amashumi amabini uwaphinda-unye. Zintlanu dollazi waba kuba abajikelezayo phakathi ekhohlo-bank Ukraine, nakwi-waba kuba iintyatyambo ukuze azale ukuba Tiggy. Ndathola i-impression ukuba babeya kuba kangangoko a intuthuzelo ukuba Nah njengoko ukunikezelwa mna ke ngesiquphe onikiweyo kwakunjalo kum.
  
  
  Isithandathu-futhi-elide ekude umyalezo, kufingeka na enye enkulu ka-ngasese, iphepha, wajonga ngomhla wokuqala glance ngathi akukho nto ngaphezu a boring ingxelo kwi elizayo ye-Chicago yeembotyi zesoya urhwebo. Nangona kunjalo, xa kwaba ukufunda yi-ego nge-polarized ngaphaya plastic ikhasi kunye ikhowudi inani abane kwi-imvulophu, kuya kutyhilwa ebalulekileyo isiqulatho kwi-ego. Epheleleyo ingxelo kwi Clemm Anderson ke iintshukumo kwaye suspicions, lam-phantsi ibali kuba oku ukunikezelwa kunye isiqalo, kwaye yesibini ichaphazela ibali ukuba kuyimfuneko. Iidilesi ezimbini uqhagamshelane izindlu kwi-Rime, kwaye abanye hastily yesebe eqokelelweyo ulwazi malunga amagama ekhankanywe Anderson ke iingxelo.
  
  
  Ego ukufunda oko ngokukhawuleza kwaye ngenyameko, unwinding iphepha ilayini umgca kwaye stuffing ngayo kwi standard shredder umatshini wethu apartment. Ngakumbi mna ukuyifunda, ngakumbi iqinisekise mna waba ukuba inkqubo eyenziwayo waba ithumela kum kwezinye uhlobo oyingcwele hunt. Waba ilungelo ekuqalekeni. Aba baba rumors kwaye guquguqula ukuba seemed ngakumbi afanelekileyo kwi-wefilim ke abarhwebayo kwe kwi - ' AX ' uphando. Embalwa nzima iinyaniso, nakwi-nto ngaphezu iimpawu ezibonakala. Lorenzo Conti, i-Italian wonke ka-libanzi-ikhusi performances ukuzaliswa ngesondo kwaye igazi, othe yathatha inxaxheba kuzo zonke classic productions, ukusuka "I-Odyssey" kwi - "Imvana Ngumariya", waba ilungiselela omtsha epic ngokuba" % S Kukukhanya". A wefilim nge-i-ngamazwe umsebenzi malunga oko unako kwenzeka ngexesha Wesithathu Imfazwe Yehlabathi.
  
  
  I-tailor, wonke ubani owathi ngonaphakade ukufunda namaphepha angama-wayesazi malunga nayo. Ngaphandle mhlawumbi kuba Hawke, owathi nzima ixesha ujonge ngokusebenzisa langaphandle iindaba stories, ngoko ke afunyanwe i-comics ixesha elithile, kwaye kwangoko threw kude newspaper.
  
  
  Conti kwaba i-unreliable kwaye agile guy. Nkqu uninzi ngempumelelo ego imiboniso, abatyali-mali baba ekhohlo ne kuphela ngeqhekeza ye-profits, ngexesha Lorenzo, kwesinye isandla, wathabatha profits ukugcina yakhe palazzo kwi-Rimet, lakhe villa kwi-Capri, lakhe castle emzantsi afrika ka-France, kwaye enkulu inani mistresses, stuffed izilwanyana, izicaka kwaye zonke ihlela ka-hangers-njalo. Kodwa kwaba hardly ziyimfihlo iindaba. Ezinye respected abalimi jikelele London okanye Hollywood abalandela efanayo greedy ipateni.
  
  
  Clem Andersson wenza entsha malunga unexplained babulala a young Austrian starlet. A babulala ukuba Conti seemed ukuba ingaba kwi isazela sakhe, ingakumbi ukusukela kufutshane nje emva kwayo ukufa, kokuba i-nervous breakdown uze uphume ezimbini iinyanga kuphumla ekhaya kwaye eklinikhi. Kodwa oko kwaba yimpumelelo eqhelekileyo. Iinkwenkwezi ingaba njengoko replaceable njengoko imfihlo agents. Kwaye breakdowns kuba omkhulu-bhanyabhanya iinkwenkwezi ingaba nje eqhelekileyo njengoko romances kunye aspiring actresses. Conti ke partners kwindawo entsha wefilim ingaba Nkosi Hugh Marsland, umntu owayelilungu British umphathiswa kunye dubious-mali reputation, kodwa akukho stranger ukuba umphandle nokuqubha pools, bonisa ishishini kunye nokucima nabo kunye isixhosa unikezelo iinkampani. Dan Piero Simca, a fickle isi-Italian midget; a playboy politician kwaye banker, kwaye kakhulu eqhelekileyo iqabane lakho kwi-i-yeshishini njenge Vereldeinde. Kwaye ekugqibeleni, Chris Mallory, elizimeleyo i-american wonke-mlawuli ezaziwayo kuba u-Oscar-ifumana imiboniso-malunga ne-a-decade eyadlulayo.
  
  
  Umgca-phezulu waba njengoko ukuba ubunolindela ukusuka Conti epic. Malunga neshumi phezulu amagama Engilane, France, Italy kwaye amazwe North and South Emelika. Uninzi jikelele kubo baba bust iinkwenkwezi kuphela ezintlanu ukuze elishumi ubudala, kodwa ih amagama ingaba jonga omkhulu kwi-i-ad. Ezimbini engundoqo iindima baba idlalwe ngu Camille Cavour, yokugqibela isi-Italian ngesondo ibhombu ye, kwaye Michael, isebe lemicimbi yenkcubeko nemidlalo, i-English kingpin abo bafumene eyona eminyaka, ngaphandle ukusuka izibhengezo ixabiso.
  
  
  I-ekude umyalezo waba batshatyalaliswe ngokupheleleyo, njengoko kwakunjalo ngaphaya ikhasi. Mna bahlala phantsi ngomhla floor kwi-yoga posename ukuba concentrate kwaye uhlole imathiriyali mna sele uva apha kum entloko kwakhona. Yena vumelani ingqondo yakhe yiya ngokupheleleyo ungenanto, kwaye ngoko ke yonke into kufingeka kwakhona, njengoko ukuba kwakunjalo ke ukufunda yi-ego e kakhulu inqanaba & ubalo.
  
  
  Akukho imimangaliso eyenzekileyo. Admittedly, i-wefilim ke engundoqo iimpawu baba con abazobi, kwaye Clem wenza izinto ezininzi amanqaku malunga isixa-mali military izixhobo abahlanganisene kuba Conti ke, inguqulelo Yehlabathi Imfazwe III: emvula, kwiindawo ezingaphelelanga, iibhonasi missiles kunye namanzi angaphantsi komhlaba ithe ngqo bunkers kuba lesondlo, kodwa ukuba kakhulu, waba commonplace. Kwaye umele kananjalo kufuneka uqaphele ukuba abaninzi isi-Italian, British, i-american, kwaye NATO liaison amagosa kokuba ifike kunye mathiriyali.
  
  
  Yonke imfazwe enkulu wefilim, nokuba kunganjalo kuphela ileta esemthethweni, unako ukubala kwi esemthethweni urhulumente intsebenziswano. Ukuba akusebenzi khange unusual noba. Zonke ukuba zihleli waba ukuba Clem bebe bambulala. Kodwa nkqu ukuba asikwazanga necessarily kuba nantoni na ukwenza kunye ego uphando lwe wefilim Umsonto Ihlabathi . Ngokunxulumene ambalwa amanqaku, Clem yaba decent umntu, kodwa endaweni yoko dubious ngenxa yakhe gambling addiction, kwaye ngenxa yakhe intsingiselo ityala ku-mthethweni-mboleko sharks. Kwaye izizathu kutheni yena ophele ngowama-phezulu Tiber kusenokuba kakhulu ngaphezu ego curiosity malunga ifilim epic.
  
  
  Ndaba imizuzu elishumi ukufumana emva kunye. Wakhe wathabatha Wilhelmina, bazalwana luger, Hugo, bazalwana stiletto kwaye Pierre ke, igesi ibhombu ye, jikelele ih imfihlo sika ezantsi le suitcase kwaye kwakhona-bekelela i-iingubo yena kwafuneka nje neatly ukuya kwezi kwi-bedroom wardrobe. Wathabatha ngaphandle yakhe jacket ukubeka kwi shoulder holster. Wakhe sleeve waba rolled phezulu narrow isingesi, isibhulu, isetswana wakhe stiletto buttoned phezulu. Ngeli kwethuba, andiyenzanga kufuneka igesi ibhombu ye, nto leyo apho mna idla balibeke, ngoko ke Piera balibeke kwi ngomzuzu. Lalo mthetho usayilwayo kokuba sele sele ilungisiwe, kwaye bellboy knocked kwi ucango nje wayengomnye enxiba yakhe jacket kwakhona.
  
  
  Lowo ufake yonke into enye into ngaphandle ingqondo yakhe kwaye focused kwimishini yakhe entsha isazisi. E-JFK, NY, waye sele Roger (Jerry) Carr, umntu otyebileyo Texas oilman othe inye kuphela into kwi ingqondo yakhe — ukuze bonwabele ubomi kwaye baqonde ukuba wone i-ingeniso ukuba uza ungaze usebenzise ngaphandle. Yaba yinxalenye yena bathanda ukudlala, kodwa Hawke, i-tailor isihogo, akuthethi ukuba undinike ngokwaneleyo kuyo.
  
  
  Njengokuba Carr, mna kufuneka ukutyala imali kule bhanyabhanya hayi ukwenza inzuzo, kodwa bayakuthanda prospect yokuba surrounded yi-ripe iinkwenkwezi sisidlo sakusasa, lunch, kwaye sangokuhlwa, kwaye mhlawumbi nkqu kakhulu, emva kwexesha kakhulu snack. Ndibathanda ukuba uhlobo nto wam indima njengoko Isikhewu Carter, ukuba akusebenzi khange ngenxa yokuba kuya interfered kunye umsebenzi wam. Ukuba ndino ukuya ngaphandle njengoko Jerry Carr, ndibe nento yokuba kuba yesibini-phantsi kunye incwadana yokundwendwela; ngu Ben Carpenter, a freelance journalist. A okuthile name, kukhulula nani kunye ngakumbi loluntu inkululeko yokuhamba-hamba ngaphandle Texas playboy.
  
  
  E-JFK, NY, a smiling kubekho inkqubela abo asikwazanga jonga efana nento yokuba yena inyathelwe ngaphandle a Renaissance-bhanyabhanya okanye omnye umhla isi-Italian iimifanekiso wanika Jerry Carr i-first-class inqwelo moya lenqwelomoya. Ndanika echanekileyo imiqondiso yosasazo kwi-passenger tunnel, kwaye baya mandiyenze ngokusebenzisa ngaphandle ukukhangela wam personal jewelry: luger, knife, kwaye ibhombu ye.
  
  
  Ngomhla kiosk kwi-departure lounge, ndazithenga ngokwaneleyo iimagazini kunye paperbacks ukuvala uhambo ngokusebenzisa Enew York Eroma kwimeko ndandingasakwazi kulala. Ideally, kufuneka ufumane okulungileyo busuku ke kulala ekuqaleni lo msebenzi, kodwa oku kufuneka kwenziwe enyanisweni. Nkqu eyona noogqirha ihlabathi akhange na ukuza kutsho nge pill oko akuthethi ukuba undinike kulala mna kufuneka kuphuma kunye kangangoko fitness kwaye ubuso engqondweni yakho njengokuba mna, nento yokuba ngathi.
  
  
  I-Jumbojet inqwelo moya inikwe kuphela isiqingatha ngokupheleleyo, kwaye waye phantse yedwa lokuqala iklasi sicwangciso. Sergey waba ivuliwe kunye isikhumbuzi hayi ukutshaya, kwaye yakhe sokugweba belt waba ziqinile. Ndaba kwimizuzu emihlanu ukuqwalasela wam mfo abakhweli — a precaution ndiya kusoloko thatha, nokuba abajikelezayo kwi inqwelo moya, kwi ibhasi, okanye kwi-i-donkey ekuthengelwa kuyo. Yakhe, ukucinga kangakanani yakhe ndinako relax kwaye indlela ekhuselekileyo kubalulekile.
  
  
  Kwakukho kuphela ishumi abakhweli. Ezine businessmen, vala ngamnye enye, phantse identical zabo onzulu suits kwaye oqhuba abo diplomatic briefcases. Zintathu eliphakathi-iphelelwe couples kunye igolide nameplates ukuze sibone kubo njengoko amalungu a luxury utyelelo qela kwi ihlabathi utyelelo. Yonke into eqhelekileyo, babemsulwa kwaye distant, eshiya kum lulonke umqolo lezihlalo kum, kunye ezimbalwa engenanto imiqolo kwi-phambili kwaye emva kwam.
  
  
  Msinyane okwengca ngcwele lit phezulu kwaye sasivuya airborne, ndahamba emva bathroom. Kukho mna susa i-holster ukusuka wam Luger kwaye scabbard ukusuka wam stiletto. Babuyela sakhe sokugweba, wasolula yakhe ih kobakhe diplomatic briefcase kwaye intliziyo zokhuseleko lock. Ukuba ndiza lucky ngokwaneleyo ukuze uvale amehlo am ngexesha boku, akunyanzelekanga ukuba ufuna umngcipheko wam jacket esiza undone kwaye wam mfo abakhweli ekubeni okungekuko iingcinga malunga hijackings kwaye ngolohlobo . Mna ke nje engrossed kwi ukukhanya ukufunda xa intercom beeped yayo ebusweni. A seductive, thambileyo ibhinqa ilizwi wathi kwi-Italian, isifrentshi kwaye isixhosa ukuba i-eda ingaba kunikwa.
  
  
  Kwakukho isibini uhambo attendants. Ndandingasakwazi athi vetshe malunga enye into kunoko kwaba apho. Kodwa ezinye omnye ibambe wam ingqalelo ukusuka mzuzu mna kuqala uqaphele kuyo. Wayengomnye omkhulu umfazi. Embalwa i-intshi taller kwe-bam olahliweyo Tiggy. Kwaye ngaphezulu magnificent. Yena wazaliswa ngaphandle yakhe entle efanayo wokugqibela i-intshi, bending phantsi,, koko ke, bazalwana eda phantsi. Ngalo mzuzu, kwabakho ngoko ke kakhulu ke ukuba phantse wazaliswa lonke igumbi. Yena wakhumbula ukuba kanye phezu xesha kwakukho isifrentshi ukumkani abantliziyo iwayini glasses baba blown ngaphandle kanye kanye ngokunxulumene imilo ye-breasts ye-ego le ke zintanda mistress. Yena ayikwazanga qinisekisa njani umntu kufuneka ube waziva.
  
  
  Ndamxelela. - 'Enkosi,'
  
  
  Yena smiled. Kwaye wayengomnye omnye abo abafazi abo smiled zonke indlela ukusuka zabo elide, shiny, reddish-brown iinwele zabo sebenza ngokujikeleza nylon-wasongwa legs kwi-tips zabo shiny encinane-boots.
  
  
  "Red iwayini kuba sangokuhlwa," watsho. "Kodwa sizo sose Colognola. I-red iwayini ukuba, ubuncinane, njengoko okulungileyo njengoko Soave ke mhlophe iwayini uluhlu, kwaye ke ivela mmandla apho yena wazalwa. Oku kanjalo unako singeniswe.
  
  
  Wakhe isixhosa waba phantse ngaphandle chip; kuphela nje kancinci stiff kwi-ukukhetha mazwi, kodwa kakhulu exciting.
  
  
  Ndicela yakhe. "Yakho homeland?"
  
  
  "Veneto," watsho. "Kwi-Venice. Kodwa ke kwi-Padua. Ngaphezulu inland.
  
  
  "Andisoze zama Colognola," ndathi. "Kodwa ngomhla enye imeko ... '
  
  
  "Ndinguye, nkosi ... Yena glanced kwi-passenger uludwe yamluma esandleni. "Umnu Carr?" Mna ke njengosihlalo yokugqibela passenger kweli icandelo, kwaye enye uhambo attendant kokuba sele ekhohlo abayo ekuthengelwa kuyo. "Ukuba uza incasa oku iwayini kunye nam," ndathi.
  
  
  "Ke ngokupheleleyo Conan," utshilo yavakalisa. Kodwa ke waziva engakumbi ngathi ekuqalekeni into kunokuba olugqityiweyo ukwaliwa.
  
  
  "Imithetho yenzelwe hayi kwaphuka, okanye ubuncinane hayi kwaphuka, signorina," ndathi. "Signorina?"
  
  
  "Signorina Morandi," watsho. Kwakhona, yena wandinika omnye abo enveloping, zonke-encompassing smiles.
  
  
  "Roseanne Morandi, Umnu Carr".
  
  
  "Jerry, Roseanne," ndathi. "Ingaba thina uyavuma ukuba umsebenzi jikelele ezinye ezi ngxaki? Alikwazi ukwahlula thanda icandelo crowded. Yena wakhumbula yakhe yethutyana indima njengoko i-oli-otyebileyo playboy kwaye sifumaneke a amabini wakhe engagqibekangacomment. "Ukuba uya kunika le yakho, umhlobo, ngokuqinisekileyo yena unako zikhathalele abanye abakhweli?"
  
  
  I-ncuma kwaba ngoku ukuba a conspirator.
  
  
  "Ke, ngakumbi ngokuchasene imigaqo, Jerry," yena wathi, picking phezulu ibhayibhile. Oku pair of stockings kuba nah. Layo esiza emva kamsinya kunye Colognola. Kubalulekile njengokuba ukukhanya kwaye thambileyo njengoko Soave, kodwa stronger.
  
  
  'Njani ingaba wena?' Ndamxelela ukuba phambi kokuba yena ekhohlo.
  
  
  "Mhlawumbi," Roseanne wathi. 'Siza kubona.'
  
  
  Yena kamsinya wabuyela nababini bottles ka-Colognola kwaye encinane itreyi ukutya herself. Yena wahlala phantsi kwi-sokugweba elandelayo kum kwaye ukubeka itreyi kwi shelf kwi-phambili yakhe.
  
  
  "Kukho kuphela isibini Sundays ekhohlo," watsho. "Kwaye kwangoko ikhaphethi iqala kwakhona . Ngoko ke tourist lokulima iqala. Zonke iintliziyo iya kuthatyathwa. Bonke ufuna into eyahlukileyo. Kwaye ezi fat ubudala businessmen abo qala we-oli ... nam ngenxa yokuba anayithathela ukufunda into malunga ezi-Italian pinches kwaye ngoku baya ufuna wakubeka senzo. Mna ngenene njenge kube bhetele xa izinto aren khange njengoko crowded njengoko zinjalo ngoku. Nkqu ukuba society akuthethi ukuba bacinga njalo."
  
  
  Yena waphula seals kwi bottles kwaye uncorked i-ih nge practiced corkscrew yokuhamba-hamba. Yena poured abanye kwi-bam glass kuba kum incasa. Kwaba kanye njengoko okulungileyo njengoko yena wathi, ukukhanya kunye fragrant, kunye elungileyo aftertaste.
  
  
  Yena nodded kuye, kwaye yena wazaliswa kunye glasses. Thina drank kunye kwi-i-unspoken toast. Ndaba nomdla ndinovelwano ukuba sasivuya besela ukuba enye into.
  
  
  Emva ezimbalwa drinks, Roseanne pushed emva i-awkward isitulo ukuba zahlukane nathi kwaye leaned yakhe epheleleyo umlinganiselo ngokuchasene nam.
  
  
  "Ukuba ke ngcono, Jerry," yena wathi, fixing yakhe babemsulwa brown amehlo kwi-bam njengoko omnye isandla wandered phezu ingalo yam, esibizwa chu ukuhamba ngakulo yakhe breast. Yena asikwazanga tyhala ukuba isandla kude, kodwa squeezed ngayo nkqu tighter.
  
  
  Kolunye uhambo attendant yesebe eqokelelweyo zethu iitreyi kwaye u-chitha iwayini bottles. Sergei kwi inqwelo moya waba ngumdla, kwaye njengokuba kude kube ngoku, njengokuba yena ayikwazi bona, abanye abakhweli, businessmen, kwaye touring otyebileyo eliphakathi-iphelelwe couples ayelele. Andikho kanye kanye entsha ukuba uthando ngalo kuqala emehlweni abo, kodwa oko kukholisa ukuba kwenzeka ntoni kulo moments ka-threat, tension, kwaye Zange ngoluhlobo: ilula, spontaneous, kwaye uplifting: ukusuka lokuqala exchange ka-glances phezu a meal ukuba i-fast-ukuhambisa ukukhutshwa ukuba unako ayisasebenzi kuba avoided. Ngaphakathi imizuzwana, thina lowered emva lomnye sokugweba, kwaye sino bonke isithuba, ezangasese, kwaye intuthuzelo ukuba abantu ababini unako kuphela ka-phupha.
  
  
  Roseanne bandinceda thatha ngaphandle wam jacket ngaphandle ethabatha imilebe yakhe ngaphandle wam rta. Wakhe ulwimi waba emlonyeni wam na ezilahlekileyo, frightened intlanzi. Yena dusted ngaphandle phezulu wakhe efanayo ngokukhawuleza onayo uid wakhe stockings kwaye izihlangu. I-mde, energetic umfazi kunye engalindelekanga ukuthamba a ukukhanya, sexy butterfly.
  
  
  Ngaphezulu, groping izandla baba kuyo yonke indawo. Phantsi wam unbuttoned shirt, ngoku shamelessly thoba kwaye ngaphezulu insistent, kwaye kwangoko biting umlomo wam kwaye ukukhangela lwam. Ndanika kufuneka kangangoko mna onayo. Ke yena waba invaded yi-nah, apho abo elide, classic legs kuhlangatyezwana nazo, kwaye kwakukho nihamba moments ka-mutual ecstasy. Oko asikwazanga kufuna amazwi; zethu lamps kokuba sele wathi kuthi yonke into.
  
  
  Xa sifuna ufikelele climax kunye, Roseanne nje ndathabatha a nzulu impefumlo ka-satisfaction.
  
  
  Hers waba ngxi resting xa Roseanne, le dolophana kubekho inkqubela, waba vula kwaye smiling elandelayo kum. Ngaphandle kuba slight blush kwaye yokuba yakhe ncuma ngoku resembled a kakuhle-fed cat ke ncuma, wayengomnye iselwa imodeli a respectable kwaye respectable uhambo attendant abo wachitha imizuzu embalwa chatting, kwaye akukho nto ngaphezulu, kunye respectable passenger.
  
  
  "Ukuba ngaba ngonaphakade ufuna iphaphazela kunye nathi kwakhona, Jerry," wathi, " qinisekisa ukuba yenze kwi-ngaphandle-lokulima, njenge oyenzayo ngoku."
  
  
  Ndicela yakhe. "Nguwe kuphela ukwenza ukuthanda emoyeni? — Emva zonke, mna isicwangciso ukuba uhlale kuyo Rime kuba kwiiveki ezimbalwa. Mhlawumbi uya esinokuzisebenzisa yakhe free ixesha ukuphonononga bonke enkulu attractions. Oku kuthetha ukuba ufuna ephezulu incopho bonke iphawula.
  
  
  "Kulungile, enkosi, Jerry," watsho. "Mna iphaphazela emva kwaye phambili kakhulu. Kodwa ukuba yayo free, uyakwazi dibana nam ngeli inani. Yena wandinika ifowuni inani, esibizwa ngenyameko ebhalwe phantsi kwi stencils. "Ndicinga ukuba bekuya kuba mnandi ukwazi ukuba yintoni enye into esinokuyenza emhlabeni ngaphandle bonke aba bantu jikelele kuthi." Yena waved esinye isandla sakho kwi-ezinye iyalalaprocess status abakhweli kwaye giggled. 'Apho kukho wena staying? Ukuba ke ayisosine kakhulu cheeky, mhlawumbi ndinga kunibiza apho.
  
  
  "Albergo Le Superbe," ndathi. "Kwaye ukuba andikho apho, shiya umyalezo."
  
  
  "Yintoni wena oza kwenza kwi-Rime, Jerry?"
  
  
  Kwaba i-babemsulwa kakhulu obvious elijikelezayo, kodwa ndava wam isilumkiso indlela kick kuzo. A slight tingling sensation wam neck, apho ndaqonda ukuba abe i-instinctive impawu ka-ingozi.
  
  
  Yayiyeyona corkscrew ukuba nabani na ayikwazi sabuza kwam, kodwa kwaba mzuzu unfortunate. Phantse nabani na onqwenela benze oko ngokukhawuleza kakhulu. Ilungiselela kuba intimacy soloko kwenziwa ngokusebenzisa incoko, kwaye akukho namnye ilindele ngesondo ukuba kuzithambisa ekujoliswe kancinci. Kwaye "imbono" yilento ndava ukususela ekuqaleni mzuzu. Oko kuphela wandithatha ezimbalwa ngokwamashumi a yesibini ku-nkqubo kule ngcinga apha kum entloko.
  
  
  "Ndifuna ukuba nityhile-bhanyabhanya abantu apho," ndathi, ngaphandle interrupting incoko. "Oku Lorenzo Conti. Mhlawumbi ndizakuyenza ukutyala imali ezinye imali kwi-i-ego eliqhutywa imveliso entsha."
  
  
  "Ah, i-Umsonto Yehlabathi," Roseanne wathi, kwaye lowo ayikwazi phantse bona buyisela nge nqakraza kwi-oyingcwele kuba Madonna ke smiling, bemvelo ubuso kwi maroon isakhelo. "Ukuba ngaba kuhlangana abantu, ngolohlobo, uphumelele khange kuba kakhulu ixesha kuhlangana abanye uhambo attendant ekuthiwa Rosana."
  
  
  Mna assured yakhe ukuze emva zethu ekwabelwana ngalo ufikelelo kwincam yoluvo yesondo, yena ayikwazi zange abe insignificant kum.
  
  
  Thina chatted kancinci malunga nathi, eyona restaurants kwi-Rhyme, into enkulu, hotel Le Superbe kukuthi, njalo njalo. Konke kwaba babemsulwa thetha kwakhona, kodwa into wanika yakhe kude kwaba ukuba emva onxulumanisa wam uhambo Eroma ukuba "Isiphelo Sehlabathi," yena, wazibeka ecaleni zonke curiosity.
  
  
  Ngoko ke, sibhala chatted kwaye napped kuba iiyure ezimbalwa, imile kakuhle. Roseanne ke apologized.
  
  
  "I-Eda akhange ezenziwe sesi sibini kodwa," watsho. "Breakfast phambi landing. Nisolko ezingayi wawulahla umphefumlo wam inombolo yefowuni, Jerry?"
  
  
  Ndabaxelela heee mna wouldn ayikwazi ukwenza oko.
  
  
  Andiyenzanga zibalisa heee ukuba ndiza kuthumela ego ukuba i - ' AX ' uqhagamshelane kwi-Roma kuba i-olunzulu uphando ka-Signorina Morandi, wakhe biography, kwaye zonke yakhe elidlulileyo kwaye anike noqhagamshelwano Esiphelweni Sehlabathi kwaye emva kwexesha Clem Anders.
  
  
  
  
  Isahluko 2
  
  
  
  
  I-Leonardo da Vinea Fumicino airport ngaphandle Eroma yaba mess. Wangena lungisa igama kwaye ngokukhawuleza ophunyezwe ngokusebenzisa masiko kunye nokhuseleko iqinisekisa. Yena threw herself kwi taxi idabi. Kwabakho rhoqo uqhankqalazo e-airport, kwaye ukhuphiswano kuba taxis waba fierce. Wayengomnye ekugqibeleni zifunyenweyo nge eyobuhlobo bastard abo bavumelana thatha kum kwaye my bags kwi town nababini abanye abakhweli kuba nje ngeqhekeza le iyonke ngamnye umntu.
  
  
  Kokuba ifumene wam reservation ngexesha Le Superbe Hotel, kwaye inkqubo eyenziwayo made yakhe amaxesha amaninzi skillful amalungiselelo. Mna ke wamanzi acociweyo njengoko ukuba ibingu ngenene controlled yi-Texas izigidi. Xa mna ikhangelwe kwi, ndicela wakhe ukuba Chris Mallory okanye Nkosi Hugh Marsland baba kanjalo ebhalisiweyo.
  
  
  "Kunye kubo, Umnu Carr. I-receptionist waba ndonwabe qinisekisa ukuba u - ' ax ' ulwazi ukuba Le Superbe ingaba unofficial headquarters ye-Wereldeinde creators.
  
  
  "Ngoko ke ndizaku nje umbhalo kubo," ndathi. Wam isandla ke enye ka-hotel iphepha, phambi kwayo, wathabatha ngaphandle a usiba jikelele wam pocket. Wabhala enye umyalezo kunye kubo, ngaloo ndlela covering umngcipheko ukuba omnye imiyalezo ingaba kulahleka. Wakhe hotel, kufuneka ixhuamne msinyane kangangoko kunokwenzeka. "Bawo Othandekayo Hugh," yena wabhala (kwaye "Mhlekazi Mallory" ngomnyaka wesibini umyalezo), " Lew, Kevin wandixelela ukuba bona nawe kwi-Rime. Ndifuna Stahl ke wefilim ukuba ibe masterpiece. Kwaye ndiyacinga ukuba Isiphelo Sehlabathi babe ngxi kuba nethuba ukwenza oko."
  
  
  Mna igcine phezulu enkulu, illegible utyikityo, kwaye Clare rushed ukufumana umsebenzi ikhadi clips inkqubo eyenziwayo babezinikele kum, identifying kum njengelungu lendlu ummeli Houston gentlemen u-club .
  
  
  A bellboy wandithatha phezulu kwisithandathu floor, ukuba igumbi ukuze wajonga ngakumbi intle ngaphezu unye mna nento yokuba ekhohlo Enew York. Le Superbe waqala yayo hotel ubomi oqaqambileyo umphinda-phinde ngo kwi-jika ye-century, kunye zayo ezininzi isimbo utshintsho kwaye renovations, kuya ayizange abalandela i-bale mihla trend ka-ngokwandisa occupancy yi-hlulo yayo suites kwi encinane izithuba. Wathabatha ngaphandle ezimbini ezintsha 1,000 lire eyilwayo kuba sithunywa, ngoko ke zinikezelwe emu enye ye-5,000 kwaye wamxelela ukuba umva ku phezulu isantya kunye imihla kwaye uninzi uzalise Rhyme ikhadi. Ndandisazi yakhe pretty kakuhle isixeko, kodwa mna kwakucwangcisiwe ukufumana kusetyenziswa ngayo ngokukhawuleza, ulinde impendulo evela wam eyona cwangcisa: ezimbini imiyalezo.
  
  
  Wabuyela phambi kokuba liphelile unpacking. Njengokuba umvuzo wakhe, wala utshintsho, athe babuyele hotel.
  
  
  Mna wachitha epheleleyo kwimizuzu emihlanu concentrating kwi imaphu ukuba, xa kufingeka, igqunywe nesiqingatha wam Baroque umandlalo. Wangqinisisa yakhe ulwazi elidlulileyo, wazalisa kwi-ezimbalwa vague amachaphaza wakhe wolwazi, kwaye ebekwe zethu uqhagamshelane iidilesi: enye kwi-noble Parioli, enye kwi-indoda yempumlo Trastevere kwelinye icala Tiber.
  
  
  Kuba kuyimfuneko ngakumbi kwaye abantu abaqhelekileyo routine, ndathabatha Luger ngaphandle wam diplomatic briefcase, disassembled i-ego, kwaye dripped-oli kwi firing ndlela. Ngoko kuye, undressed kwi-ezintlanu ngomzuzu yoga. Ngoko ke, kuye bench cinezela ukufumana ezinye kuphumla, apho Roseanne ngoko ke happily saliwe kwam ngomhla inqwelo moya, ndifuna xana malunga nayo kuba zombini kuyaphela mini ukuba kuyimfuneko.
  
  
  Ukuba wakhe imiyalezo hadn ukuba sele waphendula, into ingaba zithe ezingachanekanga, ngenxa ngakumbi wacinga malunga Rosana-yokuba yakhe stimulating foreplay waba kunye esebenzayo erotic — ngakumbi yena waba iqinisekise ukuba waba into kwenza "Isiphelo Sehlabathi."
  
  
  Ndawela kwi ubuthongo kwaye wayenolwazi glplanet phupha ukuba wayeyindoda relaxed reenactment wam encounter kunye Rosana. Kuphela kwi-phupha lam, kwakungekho namnye ongomnye kwi-icacile kwaye zinto zazisenziwa kuphethwe kancinci ngakumbi ngenyameko. De alarm intsimbi rang.
  
  
  Yena ukuvuka phezulu ngokukhawuleza, kwaye waba unhappy. Ifowuni rang. Wathabatha ifowuni ngaphandle i-hook.
  
  
  "Umnu Carr?" A ibhinqa ilizwi nge slight langaphandle accent.
  
  
  — Uza ukungenela incoko?"
  
  
  "Nkosi Hugh Marsland kuba nani." Nje umzuzwana, nceda.
  
  
  Yena ndalinda kuba yakhe, kwaye ilizwi ukuba waba kakhulu eshushu, kakhulu vibrant, wathabatha indawo a kubekho inkqubela ke.
  
  
  "Nisolko uthetha ukuba Hugh Marsland, Umnu Carr," wathi. (Soloko lumkela ukuba i-Englishman ilibala yakhe isihloko kakhulu kamsinya.) Lew waba kakhulu thoughtful kwi-advising ukuba uqhagamshelane nathi. Njani ke ukuba ubudala i-fool ngokwenza?"
  
  
  Ndaphendula yakhe kunye ulwazi inkqubo eyenziwayo telexed kum. Lew, ukuba ubudala madman, wayehamba ngomhla wakhe yacht, Mad Jane, ngaphandle i-coast ka-Idayimani Reed kunye Mimi, i-anesihlanu Nkosk. Kevin. Ndaba ukuthi molo bobabini kubo.
  
  
  "Ndiza koyika akhonto okungalunganga-mali icala kunye kuyaphela Yehlabathi, mhlekazi," Nkosi Hugh wathi, ukucinga nje kancinci ka-Lew. — Kodwa ayikho ke isizathu sokuba sibe shouldn khange kuhlangana phezulu kuba kancinci relaxation ngalo la bella Roma. Renzo Conti kwaye umntu jikelele kwethu, sifuna ukuya kuhlangana kuba basele kwaye ukuchitha le ngokuhlwa. Ndiza kuba ninoyolo ukuba onqwenela ukuba ukungena kwethu. Ndithi jikelele zintandathu - - - -amathathu kwi-Monza lounge?
  
  
  Ndamxelela mna nento yokuba efana nayo.
  
  
  Omfutshane incoko waba phantse ngokwaneleyo ukuba kuyinikela a glimpse ka-Nkosi Hugh kwi-inyama negazi. A literate kwaye kulungile-mannered Englishman nge iibhonasi nangona sikwimeko yoqoqosho enzima-guy society imbonakalo abo kwafuneka disguise yakhe snobbery ngoko ke, ukuba lowo ayikwazi earn a ingxolo eqhekezayo, phawula, eyahlukileyo, okanye ilayini ukuze abe asikwazanga kufumana ilifa lobomi na ezinye boys. Kwaye kwaba phantse ezithile ukuze kubekho igumbi kuba nangakumbi imali Ekupheleni Kwehlabathi. Kwaba kuphela wathi ukwenza igalelo ngakumbi appealing ukuba esisimumu, otyebileyo Texan ngokwenza i-ego k ubonakala ngathi unnecessary, ngoko ke ukuba babe babambisa kum, oni uza chonga kum phezulu kwaye pretend i-abantwana unee elungileyo ixesha.
  
  
  Kwaba kuphela ezintlanu o nentsimbi yesihlanu emva kwi-kwemini, kwaye wam eyandisiweyo kuphumla kokuba susa i-kolonwabo ngexesha umahluko. Mna belikwazi balibeke ukwenza okulungileyo sebenzisa, bamele i-iiyure ezimbini ukuba ndino ekhohlo phambi kokuba umdlalo wemka. Ndathola dressed (kwaye wenza mental qaphela ukuthenga abanye ngakumbi colorful shirts kwaye izinto ezongezelelwayo ukwenza wam jonga nangakumbi ekuqinisekiseni), kwaye wathabatha i-elevator phantsi lobby kwi gilded kukutshisa indlu yentaka.
  
  
  I-doorman ngokuba i-taxi kwaye mna drove ukuba Piazza Navona, a wonderfully beautiful kwaye touristy ndawo. Endaweni ethabatha itheyibhile kwi Tre Scalini i-tetravex, mna crossed isikwere, wathabatha ezimbalwa ajongise, kwaye babuyela yam route, Corso Vittorio Emanuel. Yena wafika nje ixesha babambisa i-ibhasi ukuze Trastevere. Yayiyeyona eshushu entlakohlaza imini, kwaye ibhasi waba bekelela kunye chunks, kwaye waziva ngathi ufuna baba stuck kwi kwiindawo zokugcina iimpahla ezingaphandle kweofisi uzaliswe ivumba ka-indala laundry, kodwa ndandisazi ndandisele free ye-pursuers.
  
  
  Naye idilesi yaba ramshackle, sparsely furnished yembombo apartment ngasentla a tobacconist ngu-shop uthengisa cigarettes, salt, kwaye lottery tickets. Yena climbed i-rickety amanqwanqwa kwaye knocked phinda-phinda kathathu. Ucango waba evuliweyo nge ibhityile guy wakhe twenties kunye flaxen iinwele abo wajonga ngathi i-unemployed itrektara umqhubi. Olugqibeleleyo disguise kuba ngamazwe, wandering lwabafundi bonke ka-mmandla. Yena kwagcinwa yakhe listless junkie posename ade abe ezivaliweyo kwaye locale ucango emva kwam.
  
  
  Ngoko weza ngaphandle ngomhla eyiyeyakhe posture, kwaye Stahl wajonga kancinci ngakumbi oluntu.
  
  
  "Hyman, CIA," wathi. — Mna ke ndinixelele baba esiza." Nisolko Jerry Carr, aren khange kuwe?
  
  
  'Ukuba ke akunjalo.'Wakhe washukuma emu ke isandla sakho.
  
  
  "Ndifuna ukuva kakhulu uxolo kuba Anderson," Hyman wathi. "Sino akukho unye oko waye ukwenza oko. Wakhe ego okuthe nkqo zonke wakhe izinto, kwaye thina ngxi akunayo na ukhokela kwi ferret. Kokuba i-wild inkumbulo malunga " Isiphelo Sehlabathi." Kodwa kuphela conspiracy ndibona kwi-oku amaxesha amaninzi umzamo ubisi abatyali-mali kwaye mhlawumbi nkqu-wonke." Yena mandiyenze kwi emva igumbi, apho waba efanayo deadly atmosphere njengoko lokuqala igumbi. Apho kufuneka zikho ezinye umbutho kule, nangona, ngenxa wahamba ekunene ukuya kwi-old couch, pushed bucala mess kwi floor, kwaye pulled ngaphandle a cardboard ibhokisi ukusuka phantsi kwayo.
  
  
  "Mhlawumbi uza kufumana into ukuze sibe anayithathela overlooked," wathi ngaphandle kakhulu conviction. "Aba ngabo ego zinto, ngaphandle kokuba kuba iingubo waba zifunyanwa, lakhe kuphela okulungileyo isuti ukuze abe wangcwatywa kwi, kwaye ezinye impahla ukuba ego maid zithengiswe ngomhla flea kwimakethi."
  
  
  "Ego maid?" Wam iindlebe pricked phezulu ngomhla kunokwenzeka clue. "Corky. I-american lwabafundi. Presumably, " Hyman wathi. Oludlulileyo kwi-elide uphawu. Ezicocekileyo ezindleleni kweli icala. Thina ikhangelwe ngayo ngaphandle. Kodwa uyakwazi ukufumana yakhe idilesi ukuba ufuna. "Mhlawumbi," ndathi. — Kodwa mandiyenze ukukhombisa u-oku kuqala.
  
  
  Andikho dismissing i-CIA. Kodwa kwakukho amaxesha xa ABANTU ndawufumana malunga izinto okokuba baba ilahlekile ngaphandle njalo. Kwaye rare zonyango iimeko ngabona opposite.
  
  
  "Andisoze kuba kwelinye igumbi ukuba ufuna kum," Hyman wathi. "Ndifuna imali nisolko kuphela namnye othe ukuba tshisa hashish kwi censer ukufihla yokuba ndifuna ukutshaya Camel."
  
  
  Wayehleli yakhe phantsi kwi rickety sofa kwaye Stahl examined imixholo bhokisi. Ndaba nto ukuyeka ngalo. Zonke iimpinda into besele wayesazi kwi ekude. Anderson ke pile ka-clumsily ukubhalwa amanqaku kwiingxelo ngokwakhe kwakukho abantu abaqhelekileyo nayo yonke into ukususela bakhe imihla kunye Cora nezinye girls yakhe amanqaku malunga Conti, Marsland, kwaye Mallory. Clem Usikelelwe Andersson kwaba i-chronic scribbler. Ke nje embi a habit kuba efihlakeleyo Inkonzo igosa njengoko kubalulekile ukuthetha ngexesha antonio. Kwesinye isandla, yena wayesazi abanye okulungileyo agents (zange phezulu-ukuqhubela, kodwa nangona kunjalo okulungileyo) abo wathetha ke kakhulu antonio kwaye kusini na ngoko ke, abaninzi contradictions ukuze babe drove i-counterintelligence guys andwebileyo ukuzama khupha i-grain wenyaniso ukusuka ih ke chatter. Lowo unako kuba wathi kuba Anderson ke scribbles kwaye izikhumbuzo. Ngaphandle kokuba lowo ke uye mad, hayi utshaba, kodwa yakhe, Isikhewu Carter, ujonge kuba malunga nenkqubo yolawulo olumanyanisiweyo imfuza ukuze angabinako umthetho ngaphandle retribution, kwaye ujonge kuba clues ntoni nokufumana wenza ego ke ukufa.
  
  
  Kwakukho kuphela ezintathu izikhumbuzo ukuba bengengabo iphinda into mna elisetyenziswe ukuya kutya apha kum entloko. I-obscure hetalia kunye amagama Conti, Marsland, kwaye Mallory forming a unxantathu jikelele ileta L. Ezi ziquka lombuzo kwaye i-illegible qaphela ukuba unako zithetha CH, i-Swiss sephepha-mvume plate designation. Oku yalandelwa into ifunda na Jungfrau, i-Alpine spire kwi-Senegal, okanye, kwi-isijamani, intombi (highly engathndwayo), okanye Junker-kwi-isijamani, indoda elinene, okanye wild plums — i-drug addict. Okanye mhlawumbi abanye ikhowudi ilizwi. Ekuqaleni yesibini yaba clearer qaphela, equlathe akukho ngaphezu i - "R". "R", kwaye courier? Kodwa nguwuphi na? Kwi mzuzu ka-ukugula, bazalwana iingcinga wabuyela Rosana.
  
  
  Okwesithathu, kwi-ephakathi isisu ye-ungenanto ikhadi yile leta "AA". Klemmu wayenolwazi besela ingxaki kwaye babe zithe ucwangciso ukunxibelelana Alcoholics Okungaziwayo kwi-Eroma, kodwa kwabonakala njengokuba kude kube ngoku-fetched njengoko wam wangaphambili "virgin".
  
  
  Hymana ibulele yakhe, wabhala phantsi Cora ke, idilesi, kwaye ekhohlo. Yena wahlala a bust indlu ezikufutshane. Nje kwimeko ngayo akusebenzi khange, mna wahamba phantsi ezimbalwa alleys ukuba Santa Mariya Isikwere, i-ngokulinganayo ngokufanayo tourist yima kwi-Trastevere, kwaye hailed i taxi.
  
  
  Mna ngxi kokuba kancinci ixesha kuthenga i-pair of oqaqambileyo shirts kwaye pair ka-crocodile-imigca enqamlezeneyo phezulu boots ukugcina wam Texan umfanekiso. Kwaye mna ngxi kokuba kancinci ixesha shave wam igumbi kwaye tshintsha kuba ntlanganiso.
  
  
  Iphenjelelwe yi-mystique ka-stock car racing, Le Superbe Iholo kwi-Monza waba ehonjisiweyo kunye reproductions ka-vintage iimoto ngendlela efanayo ukuba abanye isixhosa pubs ingaba ehonjisiweyo kunye reproductions ka-amahashe kwaye hunting izinja. Ngoku, e-zintandathu - - - -amathathu kwi-ngokuhlwa, ego wazaliswa luvuyo Conti ke, ikhamera crews, abanye ecula, kwaye ebukeka kwaye neatly dressed abafazi abe nento yokuba ngonaphakade okubonwayo, zonke zihlanganisene phantsi omnye kophahla.
  
  
  Wahamba kwi Monze ke igumbi kunye noko schizoid demeanor ukuba usoloko seemed eyona suited ukuba Jerry Carr. Isiqingatha i-uncertainty ka-a stranger nesiqingatha i-arrogance womntu ngubani owaziyo ukuba unako, bhala naluphi na ukukhangela nesibhozo-nani sum. Mna sukuyihoya i-waiter abo balingwe ukukhokela kum itheyibhile, kwaye ukuhlala apho ndandikho, nesiqingatha evalela abalindi ngasesangweni, peering kwi seductive ubumnyama.
  
  
  Mna ke ngxi squinting xa i-mde, burly umntu nge red ubuso, balding intloko, kwaye ziqinile red mustache phezu yakhe ephezulu lip approached kum.
  
  
  Jerry Carr? Hugh Marsland. Ilizwi jikelele umnxeba lunxulumano yakhe. — Ndiza iindaba ungakwazi kuza. Siphinda bonke kuloo yembombo. Yena waved a fleshy isandla sakho kwi-i-indeterminate icala. "Earn uze ugcine a ndonwabe inkampani nge-i-ego harem inkampani." Wanika a snoring whinny, kwaye ndalandela.
  
  
  Kwi-ego iqela kwaye Conti ke, iqela, eziliqela ncinci kakhulu uluhlu lophinda-phindo baba pushed kunye. Mna ke wazisa ukuba Lorenzo Conti, Renzo kunye nabahlobo, Chris Mallory, i-aging inkwenkwezi Michael isebe lemicimbi yenkcubeko nemidlalo, i-blooming, stunning Camille Cavour nabanye. Yena ilungisiwe kabini Chivas Regal kwi amatye, wahlala phantsi kwi-gilded isitulo phakathi kwe-Nkosi Hugh kwaye Conti, kwaye balingwe ukuba peer kwi ubumnyama ukubona yakhe entsha companions .
  
  
  Nkosi Hugh sele kuchaziwe kulo. Phakathi ego yakhe balding skull kwaye red moustache, kokuba i-jovial kwaye babemsulwa kobuso i-English boarding school boy, nkqu nokuba i-emu waba wakhe emva kwexesha forties. Wakhangela na cheerful kwaye cheerful umntwana de yakhe ego amehlo wabona oko. Elihle, ukubala stainless steel iibhola. Waba mde kwaye noko stocky, ekubeni ixesha elide ukusukela retired ukusuka emidlalo.
  
  
  Renzo Conti kwakukho enye extreme. Elifutshane, malunga ezintlanu iinyawo, slim kwaye intle, kuphela 56 ubudala, ngokwelizwi lam-data, kunye blue-mnyama iinwele. Noba kwaba kuba estestvenno, okanye kwaba eyona indlela umsebenzi mna anayithathela ngonaphakade eboniweyo. Waba coca-shaven, nge-i-aristocratic nose kwaye onzulu brown amehlo ukumisela ngendlela tanned ubuso. Ego Cerro-okwengca mohair isuti waba yesiko-made ne-Italian ukugqibelela. Nen waba wearing a pale oluhlaza silk turtleneck. Yena wore a igolide Rolex ngomhla wakhe ekhohlo wrist. Ngomhla wakhe, akunjalo umsesane umnwe kwaba i-antique signet umsesane encircled kwi-pale egolide. Yena smiled kwaye yabonisa epheleleyo set of shiny mhlophe amazinyo; ngcono kunokuba uninzi ego iinkwenkwezi.
  
  
  Mallory ke Stud waba njengoko omkhulu njengoko Marsland. Kodwa umele zithe kakhulu fatter, nangona expensive tailoring yakhe furry tweed isuti. Yonke into malunga nen kwaba ngoko ke entsha, reflecting i-ego ke newfound nempumelelo kwabo, ukuze nibe asikwazanga kufuneka naziphi na iinkcukacha ezongezelelweyo ukuba isaziso kulo. Andiyazi kutheni, kodwa umntu njenge Renzo uyakwazi ukuhamba jikelele isuti okokuqala, kwaye uzole kuvakala ngathi i-ego usapho sele bamthwala i-ego kuba izizukulwana. Xa umntu njenge Studds waba zinika ngaphandle a ezingundoqo ka-phony iimboniselo, nangona zonke unit-format yena wafakwa yakhe expensive Zhirinovsky suits. I-pack kokuba elide kwaye fernández ubuso, uhlobo ugliness ukuba abanye ladies abakhoyo kulula impress umnxeba nabafana. Ingakumbi kunye scar ngomhla wakhe ekhohlo cheek. Nawuphi na ngempumelelo ixesha lakhe career, lowo ayikwazi benze oko Vyacheslav. Ngoko ke, umele uzamile awugcine njengokuba memento yakhe elidlulileyo ego ke amehlo baba pale okwesibhakabhaka.
  
  
  Umichael Emidlalo. Ngaba undoubtedly nokwazi ego ukususela iifoto. Yena ke, i-extraordinarily handsome Englishman, ngocoselelo ngaphantsi shabby kunokuba yakhe ego eliqhutywa imbonakalo ngomhla omkhulu ikhusi babe phakamisa. Yena ikhangeleka amane, kwaye kuphela ityhila inyaniso kweminyaka engamashumi amahlanu-odd ekupheleni a ngesehlo soxinezelelo kwixesha ubusuku ngaphandle kunye bitches kwaye besela.
  
  
  Camille Cavour kwakukho into ngokupheleleyo ezahlukeneyo kwakhona. Kwaye oko-oko, yintoni kukunceda kakhulu lwesiqulatho apho kugxilwa kuyo, okwethutyana. Waze wajonga ngcono kunokuba yakhe bhanyabhanya umfanekiso wacebisa, kwaye ukuba bhanyabhanya umfanekiso made yakhe a ngesondo uphawu kwi nje ezimbini elifutshane eminyaka. Yena ayikwazanga kusenokwenzeka ukuba abe taller kunokuba amathandathu iinyawo barefoot, okanye qwalasela ubunzima ngaphezu amathandathu unit-format, kodwa ngenxa yaba olugqibeleleyo. Wakhe thambileyo brown iinwele waxwilelwa kwi-mthubi velvet iribhoni wawa phantsi kwamaphiko umva. Wakhe fantastic umzimba waba locale kwi ziqinile-orenji dress ukuba hugged ezimbini protruding plum-emilisiweyo breasts. Xa yena ajike abe wazisa ukuba Nkosi Hugh, yena u-onzulu brown amehlo, phantse njengoko omnyama njengoko ripe yeminquma, babenamandla dazzling ukusebenza ezimbini 250-watt lamps.
  
  
  Bubonke lenziwa phezulu ka-obunganeno abaphathi ezimayini, abasebenzi, actors kwaye actresses, njengoko Nkosi Hugh kokuba sele wandixelela efowunini. Ndaba nomdla ndinovelwano ukuba wonke umntu waba ukumisela isixhobo kuba gullible Jerry Carr, a playboy kwaye kunokwenzeka investor.
  
  
  I-waiter, dressed njengoko ukuba kokuba lokuphuma ukusuka elinesixhenxe-century battlefield, wazisa kum a whiskey, kwaye Renzo, sele elikhulu umhlobo wam, wanikela kum a cigarette kwi cambalala zeplatinam umbhobho ehonjisiweyo nge coat of izikhali. Mhlawumbi usapho bkuphumla. Wakhe politely kwehla a cigarette kwaye pulled ngaphandle kwayo owakhe lemveliso, filtered cigarettes, nto leyo yakhe, usuke waba. Ngabo yesiko-made, kwaye ehonjisiweyo kunye M monogram, apho unako lula okokuba kuba Carr okanye Carter. Camille cooed kwi-ndiyavuyiswa kwaye wabuza ukuba ibingu kulungile ukuba kuba abantwana. Wayengomnye ngokulula ekubeni wacela ukuba nceda kuwe. Yena leaned kwi-confidentially kwaye wenza ukukhanyisa a cigarette okhethekileyo, intimate mthetho.
  
  
  "Owu," watsho, disappointed, emva elide rhuqa. "Ke nje ocacileyo icuba, Umnu Carr.
  
  
  "Ndiza uxolo," ndathi. "Ndaqonda ukuba isi-Italian amapolisa ingaba iselwa enobunzima malunga marijuana."
  
  
  "Pooh," watsho. "Kuba bengenamakhaya abantu kwaye hippies, ewe, kodwa hayi kuba abantu ngathi kwethu. Dottore Simca, abaya kuba arriving kamsinya, sele eliphezulu ezopolitiko indawo, kwaye wonke umntu uyayazi ukuba ego stamina ngu enaphatha ngenxa cocaine. Onjalo uya kuba Renzo.
  
  
  "Hayi, — ndathi, suitably impressed. "Nje umnxeba kum Jerry," ndathi.
  
  
  "Ukuba ngaba umnxeba kum Camille," watsho. Waze wajonga e kum okwethutyana. "Ndicinga ukuba uza kuhlala elandelayo kuwe, Jerry," watsho. "Nkqu ukuba yakho cigarette nje ocacileyo icuba." Andiqinisekanga ntoni yena waye kunye G, kodwa oko akwenzi ntsingiselo, njenge emnqamlezweni, phakathi Ch kwaye Dsj, kwaye ke wathumela engaqhelekanga shiver phantsi wam spine.
  
  
  Ngoku sino encinane isikwere kuba ezine kuthi: Camilla, Nkosi Hugh, Renzo kunye nam. Camille snuggled phezulu kum ngoko ke, vala ukuba kukho akusebenzi khange nkqu igumbi kuba tissue iphepha phakathi kwethu.
  
  
  "Gerry wenze izicwangciso inxaxheba Esiphelweni Sehlabathi," Nkosi Hugh wathi nge stifled laugh. — Kodwa ndabaxelela em ndoyika sino plenty imali. Ngenene, Renzo? "Ndiza koyika ndicinga ngoko ke, kakhulu," Conti wathi. "Lento uhlahlo lwabiwo-mali ka-isibhozo yezigidi, nkulu kakhulu mihla, kwaye thina sele kuba ezimbini ezongezelelweyo yezigidi kuba kunokwenzeka delays kwaye wokunyuka kwamaxabiso. Uninzi lwethu lwabiwo-mali yi-wachitha kwi unusual & ukundulula kwaye "ezikhethekileyo iziphumo". Siza kutshabalalisa kuyo yonke iimoto. Malunga neshumi votum-votum shootings uza begin. Enkulu afrika uza kuba sunk, hayi umzekelo-icatshulwe i-pocket imali isiqingatha yezigidi dollazi kuba royalties iinkwenkwezi njenge Camilla kwaye ethandwa kakhulu Umnu Emidlalo. Sathi kanjalo sebenzisa wemiceli-iinkwenkwezi kulo lonke ilizwe, kuquka Irussia, okokuqala, China, kuba bust iindima."
  
  
  "Yintoni a ukungaphumeleli, Renzo," ndathi. "Ndiza kunika yam yokugqibela dollar ukwenza ifilim ngoluhlobo ngenye imini." Njengoko lo wokugqibela dollar wayesele eza kuba buried phantsi ngaphezu elinesibini yezigidi nabantakwethu, Conti ke sigh waba kuhlangatyezwana nazo kunye kubalulekile frown.
  
  
  Yena nento yokuba uthando ukubona Gerry get a share wethu wefilim, " Camille wathi pleasantly. — Mna nje zahlangana ego apha, Renzo. Kufuneka angenise i-ego kum, kwaye ke ukuba kuyithumela kude kwakhona. Lenza kum unhappy, kwaye uyayazi indlela engalunganga kunokwenzeka kuba ifilim: delays, phinda kwakhona imixholo carinf.com hayi unoxanduva, doctors, injections, ukuba ndiya kuba unhappy." Yakhe yokugqibela wefilim, "Madonna de Sade", iindleko eziliqela anamashumi amabini amanqaku ngakumbi ngenxa yakhe temperament kwaye temperament. "Enkosi, Camille," ndathi.
  
  
  "Kodwa Camilla, doll," Nkosi Hugh protested. "Kufuneka bazi ukuba kukho umda ukuba inxaxheba. Thina ukuwahlawulela ezinye izixhobo ukuhlangabezana yakho whims angeliso ezongezelelweyo u-million.
  
  
  "Ezimbalwa whims, Hugh?" Camille wabuza njengoko omnye yakhe igazi - bomvu-fingernailed izandla pointed at wam wonke ndibe ş ngumlimi wanika kancinci squeeze.
  
  
  "Nceda, Camilla, bazalwana mhlekazi," Renzo wathi. — Andiyenzanga zithetha izakuba ukwenzeka ukunceda Jerry, nje kunzima. Kwaye ukuba ufuna ukwenza ingxaki ngaphandle kwayo, mhlawumbi singaba nani into ngaphandle. Kodwa thina kufuneka ulinde Pierrot, Umnu Simka, bethu-mali ingcali. Unabo eyiyeyakhe Swiss bank kwaye zethu ezopolitiko liaison. Musa worry kanti ke, mhlekazi Camilla, kwaye bengenako ufuna, Jerry.
  
  
  Ndicela yakhe xa oku Umnu Simka izakuba ukungenela kwethu. Oku Swiss bank abe nje udibaniso wandibulela kwi-Clemm Anderson ke engaqhelekanga hetalia.
  
  
  "Ngubani owaziyo," Renzo wathi. "Ukuba Pierrot isiza, uza. Kwaye ukuba Em likes ukuba mess jikelele Yeengwevu kunjalo ngoku, lowo uza kuba jikelele kancinci kamva.
  
  
  "Lenza eyakhe imithetho," Studds waxelela Mallory. "Njenge yena ke ekwenzeni imithetho kuba Italy."
  
  
  "Okanye france umthetho," Camilla tweeted.
  
  
  "Kulungile, kulungile," wathi, Nkosi Hugh, kunye fatherly frown. "Kufuneka sibe hayi vumela Jerry ukuba unayo nayiphi na engaqhelekanga izimvo."
  
  
  Renzo laughed, njengoko ukuba Nkosi Hugh kokuba nje waxelela wemiceli-joke ehlabathini. Kwaye mhlawumbi kwaba.
  
  
  Kwaba yalandelwa eziliqela iiyure besela kwaye aimless feasting kwi-Monza lounge phambi Renzo wajonga phantsi ngomhla wakhe Rolex wathi kwaba ixesha susa yonke menagerie ukuba restaurant kuba sangokuhlwa; le ngokuhlwa, kokuba hired kakhulu ezikhethekileyo diner.
  
  
  "Sinako ukutya phaya, kwaye kwangoko Studs iya kubonisa Jerry abanye bethu borrowed aircraft," wathi. "Mna earned wam ngezigidi ngo ukudibanisa ishishini nolonwabo lwakhe." Kanjalo brushed ngaphandle oku kuzigwagwisa ngokudibanisa ," Kwaye ilizwi njenge ih ezilahlekileyo kwakhona.'
  
  
  Ngokunxulumene wam ekude, waba kwi ityala ukuba iibhanki kwaye ngaphantsi tolerant private creditors kude kube ngumhla wokugqibela. Kodwa ndaba kuthi waqhubeka ukuba enze ngathi umntu ngaphandle enye care kweli hlabathi.
  
  
  Ezintandathu limousines baba lokulinda kwi-hotel ke winding driveway. Layo awarded rhoqo kuba kuqala. Renzo, Camille kwaye yakhe kwi-backseat. Mallory kwaye Nkosi Hugh basemazweni folding lezihlalo kuwo ukusuka kwethu, kwaye Umichael esilandelayo ukuya livery umqhubi.
  
  
  Oko wandithatha elungileyo amabini-kwimizuzu emihlanu ukususela hotel ukuba restaurant, mna wachitha ngokupheleleyo umlimi ngamnye abe nekopi kwi-ngokwam. Kwesinye isandla, Renzo kunye cautious kodwa oluneenkcukacha imibuzo malunga ne-bam-mali imeko kwimeko Vereldeinde wamema kum njengoko i-investor. Kwesinye isandla, Camilla, ngubani owenza, sele obandakanyekayo kum kwezinye jikelele yakhe iziganeko . Msinyane sasivuya ngaphandle, jikelele hotel, ndava encinane, silky isandla sakho kwi-bam hip, ukuvavanywa wam jikeleziso kuye touch.
  
  
  "Kukho iselwa ezimbalwa iingxaki yokufumana a decent isixa-mali ngaphandle i-United States, Jerry," Renzo wathi. "Nangona konke oku intetho ka-free yeshishini."
  
  
  "Ndiya kusoloko kufuneka ezimbalwa yezigidi dollazi kwi-uvimba kwi-i-nassau," wakhe Renzo wachaza.
  
  
  "Okulungileyo indawo hotel kwi-i-nassau". Nkosi Hugh waguqukela ukungena kwi-incoko. "Akukho ngxaki ukuba ufuna ukufumana yakho imicimbi ukuze ngokukhawuleza."
  
  
  Camille giggled kwaye squeezed wam thigh. "Mna, nento yokuba kakhulu kodwa wena nihamba phantsi ishishini lakho," yena whispered wam indlebe. Yena yafumanisa ukuba amazwi, yalandelwa a flick wakhe ulwimi ukuba reinforced free yokuhamba-hamba wakhe ngesandla.
  
  
  "Yena onayo a unikezelo kwi i-nassau kanye, kwaye kuphela wathabatha iintsuku ezimbini," wongeza Chris Mallory. "Ukuba wakhe ego balingwe ukufumana nge-America, bekuya kuthabatha, isibini, isithathu Sundays."
  
  
  "Kwaye kuzakufuneka zalisa amahlanu iifomu kuba paltry £ 400,000," Nkosi Hugh snorted.
  
  
  Yena kanjalo snorted, kodwa yaba frustration kwaye kumnandi ukuba weza ihamba kunye kuyo. Andiyenzanga sazi njani kakhulu ixesha elide ndinga bambi ngaphandle phantsi Camille ke bathambe caresses ngaphandle exploding. Yoga sele andinike abanye ulawulo, kodwa kuthatha epheleleyo & ubalo ukuze ubukhulu iziphumo. Kwaye kunye Camilla ke ulwimi wam indlebe, ee ukudlala kufutshane wam groin, hers kokuba ukugcina enye indlebe vula kuba Conti, Mallory, kwaye Nkosi Hugh, kwaye baya yaphendula ngaphandle tying nabo ngqo.
  
  
  Yena gritted yakhe amazinyo kwaye wathetha knowledgeably malunga namathuba a inani multinational iinkampani ne-ofisi kwi-Roma okanye milancity in italy. Mna whispered a cwaka umthandazo ka-umbulelo njengoko limo ekugqibeleni yintsimi i-cypress-lined alley ezikhokelela zethu restaurant. Camilla vumelani ngaphandle i-phantse inaudible nomsindo isandi, nje encinane spoiled umntwana othe ezilahlekileyo yakhe kde, njengokuba yena snatched yamluma esandleni kude. Imoto imile. Xa umqhubi wavula ucango kuthi, Renzo wakhokela nathi esebenzisa enkulu wooden ucango i-old isityabeko seendonga farmhouse. Lonke kuqala floor waba yintsimi a dining igumbi. Aft, phantsi ezimbini enkulu spits, kwakukho isibini enkulu wood-itshisa fireplaces lizele blazing imililo. Ngomhla omnye spit ukuya kwezi elikhulu kakhulu wild boar, i-fat apho kutsalwe ezincinane iilwimi omlilo jikelele umlilo ngezantsi. Omnye waba ezintathu geese anesihlanu beaks.
  
  
  "Sifumana Tuscan imfundo kwindibano yayo best," Renzo wathi. Yena motioned kuthi ukuba eyona isitulo kwaye bema ukunika umnini abanye ekuphekeni iincam.
  
  
  Bubonke iqela rushed kuzo. Kungekudala, eziqhelekileyo isi-Italian multi-kunjalo sangokuhlwa waqalisa. Kuba i-antayi-pasta, a ingqinqwa umlimi ke imifuno soup kunye / okanye pasta salandela. Ngoko roast wild boar kunye baked iitapile kwaye artichokes. Ngoko chicken okanye goose kunye mixed salad kwaye andifuni i-zucchini. Ngoko enkulu iitreyi ka-sweet chestnuts kwaye cream anak. Ngoko ke, i-cheese ibhodi phantse ubungakanani Odin jikelele uluhlu lophinda-phindo, kwaye ekugqibeleni, phezulu kwayo yonke ngaphandle, zonke ihlela ezincinane izinto bahlambe phantsi kunye cognac, champagne kwaye grappa.
  
  
  Camille bahlala phantsi elandelayo kum. Yena badla bonke dishes kunye efanayo gusto njengoko gluttonous stallions kuwo ukusuka kwethu. Ukuba yena usoloko weza efana nale, ngoko yakhe encinci isihlanu - - - -futhi nani kufuneka inonotshelwe intsingiselo kwaye ngokuzingisileyo qeqesho. Zethu uhambo apha wandinika abanye unye into kubalulekile kuba uqeqesho. "Kuba Uthixo ke, ngenxa," Mallory wathi, ekuncedeni ngokwakhe ukuba phezulu — kuvuka spaghetti kwaye besela ih chianti, " ndiyafunga kuni. Kukho into malunga eli-Italian zezulu ukuba wenza wam stomach clench. Indlu ezimbini jikelele ezi dishes izakuba epheleleyo meal, kwaye apha mna kuqhubeka kudla kuyo."
  
  
  Kwenye indawo phakathi macaroni kwaye boar, kwabakho commotion e abalindi ngasesangweni, kwaye uthetho olusezantsi kolona lonke dining igumbi.
  
  
  "Pierrot ngu esiza," Renzo wathi. "I-Abancinane Comment".
  
  
  I-fat innkeeper yaqalisa imboniselo, stepping emva kwaye bowing ukuba lowly omnye. Kwaye emva kwakhe, yena wabonwa yi-ixabiso umntu mna anayithathela ngonaphakade eboniweyo. Piero Simca yaba babecocekile, spectacularly dressed dwarf kunye kakuhle-cropped iinwele kwaye babecocekile intliziyo-emilisiweyo beard. Yena bamthwala omfutshane ivory-namakhaya ehamba intonga akukho ngaphezu ezine iinyawo ixesha elide. Wayesele ezintlanu iinyawo mde kwi-high-heeled iqonga boots.
  
  
  Ego wakhokelelwa zethu itheyibhile, apho waiter kokuba sele wabeka ezimbini pillows kwi isitulo. Wonke umntu ndema ukuba greet kuye, kuquka Camille kwaye zilandelayo kwabo awkwardly, njengoko kufunwa yi-bam indima, zezenu ngokwenene.
  
  
  "Pierrot".
  
  
  'Unjingalwazi'.
  
  
  "Ngexesha lokugqibela," Renzo badanduluka. "Unjingalwazi Simka. Umnu Carr, umntu mna ndinixelele malunga.
  
  
  "Ngokwaneleyo le, Unjingalwazi," i-abancinane umntu wathi, gripping isandla sam tightly njenge claws. "Siyi-apha njengoko abahlobo. Igama lalo ngu Pierrot, Gerry, kwaye ndiza iindaba ukuya kuhlangana nani. Hlala phantsi ngoko unako babambisa phezulu kule debauched gluttony.
  
  
  Wayethetha olugqibeleleyo isingesi kunye slight i-american accent, kwi-umahluko kwi-British primness ukuba iqhele ebone kwi-literate Prussia.
  
  
  Ego ke ncuma waba vula kwaye babemsulwa. Kodwa kwakukho ezininzi umsindo wakhe ezincinane bakhe. Oko akusebenzi khange i ngonaphakade-wary jonga kwi-ego ke greenish amehlo, kodwa into efana a thambileyo rustle kwi-ego ke lean umzimba. Kuphela into yena ayikwazi thelekisa yona ke ubusuku elide edlulileyo kwi-Palembang, Sumatra. Ke yena tossed kwaye intliziyo kuba ezisixhenxe sleepless iiyure yayo umonakalo. De ndakhangela ngaphakathi kwaye sifumaneke a ncinci kakhulu oqaqambileyo kwaye shiny krait; enye uninzi eyingozi dragons kuyo yonke indalo.
  
  
  Ego ubungakanani akazange interfere kunye Pierrot ke izimvo malunga isempilweni amehlo. Yinyaniso ukuba ilizwi lakhe, waba kwezi-antayi-pasta kwaye spaghetti e breakneck isantya, kwaye ophunyezwe kuthi xa boar waye wasebenza. Ngoko kokuba ixesha ukuthetha ngayo.
  
  
  Nkosi Hugh wandixelela malunga bam banqwenela ukutyala imali Ehlabathini End , abakhe doubts ukuba oku basenokuba arranged, kwaye Camilla ke izimvo ukuba yena uya kuba andonwabanga kakhulu ukuba andikwazi kuba omnye wakhe sponsors.
  
  
  "Kwaye wena wouldn ukuba ufuna wakhe ukuba abe unhappy, Pierrot," Camille idityaniswe.
  
  
  "Ungaze, mhlekazi wam umntwana," Pierrot wathi, ukusika ngaphandle enkulu enye ka-boar kaham, kwaye pinning yakhe ego yakhe ukungasebenzi na miniature inkqubo eyenziwayo pouncing kwi yayo ixhoba lazo. — Umntu ingaba yiya iintaba ukubona kuwe ndonwabe." Kwaye ukususela mna musa ukujonga ubungakanani a bulldozer, ngakumbi isizathu ndine ukusa ih kuba kuni. Manditsho yokucinga ngayo.'
  
  
  Yena uvale amehlo akhe, nxiba inyama emlonyeni wakhe, kwaye chewed thoughtfully. A ngwevu goatee bafudukela phezulu kwaye phantsi yakhe libanzi tie njengoko yena chewed kwaye wayecinga.
  
  
  Waye wawuvula amehlo kunye uvuma wink. "Ukwaliwa kwesicelo kwi-Argentines," wathi.
  
  
  Andiyenzanga kuba ukudlala ukujonga stunned. Ndicela yakhe. "Yintoni na, Pierrot?"
  
  
  "Ndizama ukucinga ngaphandle nelikhwazayo, Jerry," wathi. "Ngamanye amaxesha ke ayisosine kakhulu babecocekile. Ndithetha, kukho iqela otyebileyo idiots kwi-Buenos Aires abo ufuna ukuba bathathe inxaxheba kwinkqubo yethu wefilim; encinane ukuthatha inxaxheba malunga nesiqingatha a million. Nto utyikitywe, hayi kwa uthotho lweempawu zonxibelelwano.
  
  
  Kwaye lonke ihlabathi uyayazi ukuba Pierrot ugcina ilizwi lakhe. Kodwa ukuba akusebenzi khange kuba ukuba uthotho lweempawu zonxibelelwano, kutheni wouldn ukuba umhlobo wethu, Jerry Carr athabathe indawo yezi Argentines?
  
  
  "Kutheni asikwazanga ndicinga ukuba? "badanduluka Nkosi Hugh kunye exaggerated admiration, njengoko ukuba lowo hadn ukuba ngenene wayecinga ka-ekuncedeni mhlekazi Jerry Carr get uid ezinye petrodollar ego mzuzu abe ugqibile ukufunda wam Superba umyalezo.
  
  
  — Ingaba ngenene ukuba unako ukwenza oku?" Ndicela yakhe, appropriately perplexed.
  
  
  'Endinokuyenza ngayo?'Ewe,' wathi abancinane Pierrot. "Besele yaye, Jerry Carr.
  
  
  Ilizwi lam ngu-a uthotho lweempawu zonxibelelwano ukuze bonke abahlobo bethu unako ubungqina." Ukuba ziqinile, clawlike ukufa gripgenericname kwakhona. — Kuba amakhulu amahlanu amawaka dollazi kuba athabatha inxaxheba Ihlabathi End, dibanisa amaxesha amaninzi iindleko ezingaphezulu." Kodwa lo mba kuba abaqondisi-mthetho kwaye namhlanje okanye usuku emva. Akukho ngakumbi uthetha malunga imali tonight. Namhlanje sisebenzisa nje iqela fun abahlobo abakhoyo ekubeni elungileyo ixesha. Ingaba uvuma?"'
  
  
  "Zonke ekunene," ndathi.
  
  
  "Kakhulu kulungile," wathi, Nkosi Hugh.
  
  
  "Mnandi ukuba ukhe jikelele," Studs murmured ukuba Mallory.
  
  
  "Bravo," Renzo wathi.
  
  
  Camille ke impendulo waba elide, caressing squeeze wam thigh.
  
  
  Ushishino akazange lixoxiwe ngexesha umjikelo-uhambo meal. Kamva, silifumene emva kwi limousines kwaye drove kwi-airport, apho Piero kwezopolitiko isidima wakhokela kuthi mimmo sentries ukuba balance ye-airport, apho inxalenye yokuqala ye-Vereldeinde Zezulu Umkhosi waba abahlanganisene. Clemmu Anderson ke iingxelo ezilungiselelwe kum into impressive, kodwa ndandisele ngxi surprised. Hayi kuphela yaye Conti qiniseka ukuba ezahlukeneyo oorhulumente kodwa eyona aircraft zabo zezulu imikhosi-jet Phantoms, jet Sabres, kwaye into nkqu kwi-dim ukukhanya waguqukela phandle ukuba ibe real B — 52-kodwa kwakukho kanjalo handful ka-flying izinto zokudlala kumboniso ukuba yena kuphela wayesazi malunga ngegama 'AX': kwiindawo ezingaphelelanga ukuba weren khange nkqu ekhankanywe oludlulileyo mba Bonke Ehlabathini ke Aircraft, ukuba irreplaceable yonyaka registry ye abo enza ntoni kwaye sibulala ngaye. Isibini kwezi imfihlo kwiindawo ezingaphelelanga kwakukho i-american. Ezinye ezintathu wajonga njenge-Russian models ukuba nguye kuphela wayesazi malunga ukusuka rumors kwaye abo bambalwa smuggled iifoto. Ih wayeneminyaka emithathu, apho unako kuphela abonisa ukuba ezi incomprehensible empuma neighbors baba ekuqhubeleni phambili ngokukhawuleza kakhulu kunokuba zethu eyona iingqiqo inkonzo ayikwazi ukugcina phezulu.
  
  
  Okokuqala, lowo uqaphele real enthusiasm kwi-Renzo, Nkosi Hugh, kwaye Studds. Ncinci kakhulu Pierrot Schell ngu kwi-baphile, uyise ukusuka kwesinye ubutyebi komnye ngathi i-admiring schoolboy.
  
  
  "Qinisekisa ukuba omnye jikelele ezi zizinto wabonakala phezu comment = ingxwaba, NGXWABACOMMENT, kunye amaphawu ye-Soviet Union, "wathi," ngalo mzuzu xa i-i-american inqwelo moya ubonakala phezu Leningrad, kwaye omnye jikelele kubo, ndithi, kunye swastika, ibonakala phezu Beirut. Nje qinisekisa i-jikeleziso kuzo zonke iimeko ezintathu, kwaye njani ngokukhawuleza civilization njengoko siyazi kuya kwenzeka nokuphela."
  
  
  "Le nto engundoqo othi kunye kuyaphela yehlabathi," Renzo whispered kum. "Siza kwenza Laurentiis' Waterloo jonga njenge oludala Shirley Itempile comedy."
  
  
  Ndicela yakhe. — Ezinye bhanyabhanya kunye umyalezo?"
  
  
  Chris Mallory burst ngaphandle laughing kwi-deserted airport. E-sangokuhlwa, waba constantly besela grappa, a basele ukuba zingasetyenziswa phantse njengoko jet ipetroli / amafutha ngaphandle ukutshintsha ubalo inkqubo kakhulu kakhulu.
  
  
  "Ke umyalezo," wathi. "Umyalezo abafileyo umphandle echibini". Kunye yakhe ngocoselelo stooped nani kwi-moonlight, lakhe bass ilizwi esiza ukususela ego yakhe ende, wrinkled ubuso, kwaye ukuba abantu abamnyama koloni draped phezu kwakhe shoulders, wakhangela na vampire jikelele enye encinane abakhuluwa ' ego iimifanekiso kwi-iimifanekiso. "Studds kuthetha ukuba," wathi, Nkosi Hugh gravely, " ukuba ufuna ekunene. Ke ifilim kunye umyalezo, Jerry. Kwaye ukuba umyalezo kukuba oku stupid ubudala iglobhu nje uphumelele ukuba siphile Kwihlabathi Imfazwe III nabo bonke zesintu ezikhoyo ngoku, nkqu ezincinane amazwe."
  
  
  "Affordable nkqu kuba wefilim iinkampani," mna wongeza dryly. Nkosi Hugh laughed. 'Ngokwenene. Kunjalo, oku onzima kuyimfuneko kuphela iinkcukacha: takeoff, landing, kwaye ngolohlobo. Bethu imihla intshukumo scenes, ezinye apho kuya kuba uninzi stunning ngonaphakade esifutshane, ndiya kuba esifutshane kwi encinci umlinganiselo. Ephezulu udidi, kwiindawo ezingaphelelanga phezu kde ezinemigodi, ponds ukuba uza jonga njenge oceans, kodwa yonke into incredibly realistic." "Lento inkqubo entsha," Renzo wathi. "Kunye iikhompyutha, sinako phambi-inkqubo yonke ukulandelelana. U-imikhosi balwe ngamnye enye, ekutshabalaliseni Enew York City yi-bombing, simulating yenyukliya iziqhushumbisi. Omnye cofa a iqhosha kwaye nje ezimbalwa amacebiso anikwe kweli nqaku."
  
  
  "Wena musa kufuneka umlawuli, ufuna, Hugh," Studds teased. — Mna nento yokuba ngcono yiya pack my bags." "Wena, Studds?" Umntu abo wakhokela Isizulu ukuchasa kwi-bhanyabhanya? Renzo protested hotly . "Lethu elincinane-ku-imfazwe enkulu iya kuba njengoko okulungileyo njengoko i-data siza kungena iikhompyutha. Kwaye, Stud, akukho umlawuli ezingakwazi ukuphuhlisa oku lwenkqubo ngcono kunokuba kuwe. "Jonga," wathi, Nkosi Hugh.
  
  
  "Ke kufumaneka emva kwexesha kwaye ndizama ukufumana yingqele," Camille ke thambileyo ilizwi echoed ukudlala omkhulu boys. — Esiyenzayo emva, aren khange sibe?"
  
  
  "Ufuna ukuba akunjalo, mntwana wam," Pierrot wathi, ukuzama nzima ukuze kushukume ngaphandle yakhe admiration. "Lam-old amathambo bamele kanjalo iqala ukuba elihle phantsi. "Mna umona ngaba bafana nabantu abo eshushu phezulu ngoko ke kamsinya. Wakhangela elubala e Camille kunye nam.
  
  
  Sifumana u-emva efanayo limousine. Camille snuggled phezulu kum kwakhona. Ngaphantsi esebenzayo, kodwa akukho ngaphantsi tempting.
  
  
  "Ke hers tonight, staying nani, Jerry," utshilo njengoko silifumene ngaphandle, jikelele car.
  
  
  Kodwa inn... yena wayecinga ngokuvakalayo.
  
  
  "Pooh. Ucinga ukuba Le Superbe sesinye cheapest hotels apho jikelele whore kufuneka isicelo solawulo kuba imvume? Oku luxurious kwaye civilised hotel, ingakumbi kuba gentleman abo ithathe eyona igumbi, kwaye ingakumbi kuba Renzo kwaye wam omnye komnye. Yena icinezelwe isandla sam kuye ifemi abancinane breast. Wakhe nipple waba kakubi lagqobhoza nge ibhityile umaleko ka-fabric. Wam amanqaku kwi-Camille ndiyicacise kum ukuba kwiminyaka emithathu edlulileyo, wayengomnye kanjalo omnye jikelele kwabo jikelele whores abo kwambatha zabo ibonisa kwi-cheap pink hotels. Kodwa imali, popularity, kwaye okuthile okungakumbi selective yenkcubeko nemigaqo yokusebenzisa imichiza erased ngelo xesha ukusuka yakhe wolwazi.
  
  
  Nje phambi kokuba sibe ufikelele yokugqibela yembombo phambi Le Superbe, thina phantse collided. I-battered ubudala blue Fiat 500 flew ngokusebenzisa alleyway kwi Piazza della Republica, ekunene kwi imoto yethu. Renzo ke, umqhubi jerked i uboniso ndlela ivili heroically, kwaye umqhubi ye-Fiat, enkulu gorilla kwi checkered emidlalo jacket, yaye efanayo. U-iimoto screeched ukuba yeka icala yi-icala, abo iimpumlo ebhekisa ngendlela ezahlukeneyo izikhokelo. Oko wabonwa ngelizwi elincinane bank kwi kobuso omnye umqhubi. Zethu umqhubi sakhwaza ezimbalwa isi-Italian ziqalekiso kwi-emu, abo ngoko nangoko yaphendula kwaye drove njalo.
  
  
  Kuphela yaba luncedo ukuba Camille landed wam lap, clutching nam okumnandi terror.
  
  
  "Uthixo wam,"watsho," ndandicinga sasivuya oza kufa phambi kokuba sibe nkqu waya umandlalo."
  
  
  Renzo, ngaphantsi shocked, laughed. "Yethu bubuqaqawuli Roman yokuhamba-hamba," wathi. "Ke, kulungile, nangona kwi-ephakathi busuku kuya kwenzeka ntoni ukuba sika kancinane."
  
  
  Kwi-lobby ye-Stud Hotel, Nkosi Hugh kwaye Michael isebe lemicimbi yenkcubeko nemidlalo, owathi ithathwe yemveliso indawo yokusebenzela kwi-car ngasemva kwethu, ekhohlo kwethu kuphela. Renzo weza phezulu kunye Camille kwaye nam a gilded i-elevator ngomhla wesithathu floor, apho kokuba olusisigxina suite angeliso ngokulinganayo intsingiselo umsinga ka-visitors, ikakhulu engalunganga guys. Siye saqhubeka kwi kwisithandathu floor, i-bellboy ke phantse motherly ncuma kwi ubuso bakhe.
  
  
  "Oh, ndiyazi ukuba eli nani," Camille wathi, begqitha kum kuwo abaphila igumbi kwaye bangena bedroom. "Ndicinga ukuba ke elimnandi. Jonga. Yena pulled uluhlu lwamagama, kwaye curtain yena pulled emva yatyhila a groaning jonga ukuba twezekile ukusuka floor ukuba ceil. "Oh, uza ukuthanda kwam ngomhla omkhulu ikhusi," yena wathembisa njengoko yena ngenkalipho ducked kwi bathroom.
  
  
  Andiyenzanga kufuneka imfundo ukufumana ze. Kodwa Camille kokuba nto ukuthatha ngaphandle, kwaye wayengomnye njengoko ze njengokuba newborn baby xa yayo jacket kwaye pants kwakukho nje isusiwe. Yena bandinceda kunye uphumle, kwaye waye iindaba abe nento yokuba ubeke i gun kwaye stiletto wakhe suitcase. Elincinane igesi ibhombu ye ukuba wajonga na igolide trinket basenokuba ekhohlo kwi bedside itheyibhile. Andiyenzanga kuba ukuphendula confusing imibuzo ukuze babe interfere kunye yam ngoku intentions ...
  
  
  Wam intentions, izimvo zam, kwaye wam ardor, apho attracted kum nge zabo brilliant pedagogical abilities — baba zonke olubuyiselweyo kule ngokupheleleyo-ubude jonga. Camille waba ilungelo ukuba ndiza kuba wayemthanda yakhe ngomhla omkhulu ikhusi. Kwaye waye ilungelo malunga indlela yena kuphethwe yakhe isigebenga platter, jikelele inyama, pasta, kwaye-antayi-pasta. Kwaye thina kunye liked ekubeni ekunene.
  
  
  Okokuqala waba ngokukhawuleza, breathless, kwaye instinctive. Emva ethiwe icala yi-icala kuba okomzuzwana ukuze babambisa zethu impefumlo kwaye gently afumane ezinye enye, singaba bafudukela kwi okwesibini, ngokucotha isangqa kunye elide pauses kwaye sluggish utshintsho ka-indawo. Thina kunye waziva a tingle ukususela oko kwaye sasimi warmth kwaye intertwined ngamnye kunye nezinye. Kwi-jonga, kwaba njengoko ukuba sasivuya ugxothiwe kwi-weightlessness kwi-isithuba, gliding ngokusebenzisa ezinye wesine ngesondo umlinganiso.
  
  
  Kodwa inxalenye ingqondo yam yaba isebenza harder. Mna ke lucky ngokwaneleyo ukuba rhoqo ukufumana stronger stimulant kwi-ngesondo kune, umzekelo, amphetamine. Mhlawumbi ngesondo waba nje addictive, kodwa ngaphantsi ezinobungozi kwi-central nervous system. Ukuba Camille wayesazi nantoni na engakumbi malunga Esiphelweni Sehlabathi ngaphezu kwayo zintandathu - - - -nani umvuzo, umandlalo waba ilungelo ndawo kuba nam ukufumana phandle. Kwaye yena ayikwazi kuphela aqonde wakhe ukuba wayengomnye ngokupheleleyo relaxed. Enikwe ferret ke iintshukumo ngoko ke, ukuza kuthi ga ngoku, yena seemed ezimbalwa umjikelo we kude a ngocoselelo weaker nkqo ekukhuseleni ilungelo.
  
  
  Wakhe petite umzimba kwaba i-intshi nge-i-intshi njengoko okumnandi njengoko Rosana ke ngakumbi luscious umzimba. Camilla kwafuneka a slight luncedo kuzo amava kunye nemfundo. Ngaloo mzuzu, wakhe kwaye waziva a slight shiver yayo, i-shiver ukuba kokuba akukho nto kwenza mistletoe okanye yingqele. Wakhe, waba sele ukulungele ukungena nah kwakhona.
  
  
  'Kuye, Jerry. Kwenu, ewe, ngoku, " watsho.
  
  
  Ndabona yakhe encinci umzimba kwi-jonga, bending, ilungile kuba kum, kwaye ndiya wayesele eza vala amehlo am okokuqala shenxisa. Ngoko ih evuliweyo ngayo libanzi kwakhona, kodwa kakhulu emva kwexesha. Kwi-jonga, wabona ezimbini fleshy amanani faka living room ngosuku olugqithileyo.
  
  
  Mna balingwe ukujika jikelele, kodwa kuqala omnye, umntu fat gorilla kwi plaid jacket, waba sele hitting kwam ngomhla emva ka-intloko kunye kaham-sized fist, a ukuvuthuzela ukuba ayikwazi kufumana i knocked senkunzi enye phezu. Ndawela ngaphandle i-umandlalo kwaye landed kwi ingqinqwa beseli, apho lowo ukulinywa a nzima shod futhi ngokuchasene wam ribs. Ngapha umphunga ka-intlungu kwaye blurred sezingqondweni, ndandicinga ndiziva Hawke ke ilizwi, njengoba mna kokuba ngomhla wam wangaphambili iintsuku zoqeqesho. Wathi, " into yokuqala kufuneka kusoloko khumbula ngu ukuba uza kuba akukho excuses xa uqinisekile ukuba ibambe xa ngaba abakho kwindlela yakho balinde." Mhlawumbi someday i-barhafi a ngako oko isizwe kusibeka la mazwi kwi-bam tombstone.
  
  
  Wakhe ileta-conscious ingqondo kukuba njengoko yakhe yesibini umthengi drags Camilla jikelele zethu kumnandi igadi, esinye isandla covering umlomo wakhe ngelixa enye suppresses yakhe umzabalazo wenkululeko. Wathi gagged yakhe, taped yakhe phezulu, kwaye iqinisiwe yakhe phezulu kunye torn strips a ibhityile Le Superbe linen ikhasi.
  
  
  Mariya, weva ngokwam yokulahla sezingqondweni, kodwa xa gorilla kwi checkered jacket kwamnceda yakhe yedwa umhlobo tightly tie Camille phezulu, wayengomnye sathi yi-Pierre, i-igesi ibhombu ye. Ego tucked ngayo phantsi ingalo yakhe. Yakhe, wacinga ukuba akukho bani ingaba ukukhangela umntu lowo etsaliweyo ze jikelele inkunkuma. Enye ingcinga yenzekile kum. I-checkered jacket waba worn yi-umqhubi ye-Fiat 500 abo phantse rammed kwethu. Wathi lumisiwe ukucinga.
  
  
  
  
  Isahluko se-3
  
  
  
  
  Oko wathabatha elithile phambi kokuba yena waqala ukucinga kwakhona. Kodwa emva ishumi okanye ishumi elinesihlanu lemizuzu oko, weza, iqinisiwe phezulu ngathi i-roll kwi-backseat a Fiat 500 isigrombi ngokusebenzisa unfamiliar ezitratweni. Baya asikwazanga bother ukuba blindfold kum, esibizwa a engalunganga umqondiso. Ngokuqinisekileyo, kokuba akukho philanthropic injongo ndimke kum unharmed.
  
  
  I-throbbing intlungu kwi-kwentloko yam yaba buhlungu, kodwa njengokuba kude kube ngoku njengoko ndinga zibalisa, nto yaba alaphukanga, kwaye andiyenzanga unayo nayiphi na ezinzima nokonzakala kwabo. Ingqondo yam chu zicacisiwe, ubuncinane ngokwaneleyo ukuba admit kum ukuba ndandisele nangakumbi startled ngoku kunokuba xa wam ummandla we-Russia waqalisa.
  
  
  Ngeli xesha, bazalwana ukunikezelwa seemed ngathi akukho nto ngaphezu a tedious msebenzi. Yiya Eroma ukufumana phandle, ngokukhawuleza kangangoko kunokwenzeka, ukuba kukho nayiphi na isizathu ukuthandabuza Clemm Anderson, ukuba kukho nantoni na ngaphezu nje expensive kwaye flashy wefilim imveliso. Ukuba Clem bebe ezingachanekanga, abe kuba bekelela phezulu kwaye flown ekhaya phindela yakhe unpaid vacation kwaye mend yakhe alaphukanga ubudlelwane kunye Tiggy. Wayesazi ngoku ukuba Clem akusebenzi ukuba ayilunganga, kodwa oko kwaba uya ekunene malunga?
  
  
  Ngexesha lokuqala glance, kwaba njengoko inkqubo eyenziwayo kokuba ayethembe. Umsonto Woxolo waba nje omnye extraordinarily ixesha-consuming kwaye expensive wefilim yi-namhlanje u-lwabiwo-mali imigangatho. Kodwa outrageous accusations baba mhlawumbi nto ngaphezu Conti ke scam kwaye egos yakhe amanye amabanjwa. Isantya kunye apho bathabatha wam bait waba ngaphezulu isiqinisekiso oku, njengokuba kwakunjalo ih ke mnandi kodwa isipho somoya Camille ukuba pique wam inzala.
  
  
  Ih I baninzi disturbing kwenkunkuma kwaye intricate zesintu baba kude ngaphezu wefilim ngqo luyafuneka, kodwa ke hayi surprising enikwe overblown megalomania kaninzi zifunyanwa amakhaya olukhulu filmmakers. I-B-52s nezinye ephambili fighters baba expensive izinto zokudlala, kodwa basically ngaphandle firepower, akukho ngakumbi ezinobungozi kunokuba Goodyear airship ukuba iimpukane phezu izibhengezo-wazaliswa Eroma.
  
  
  Yena kwafuneka admit ukuba kwakukho amanye amanqanaba ngezantsi oku ngaphezulu. Kodwa babesele ngxi ngoko ke vague, kwaye ngoko ke abancinane researched, ukuba akukho namnye Clem ke hastily scribbled izikhumbuzo phambi yam ngoku abduction seemed ukuba unayo nayiphi na udibaniso i-ngamazwe conspiracy. Zonke mna uqaphele malunga Renzo, Nkosi Hugh, Studds, kwaye nkqu ukuba ezinobungozi dwarf Pierrot, waba ukuba babesazi ukuba ufuna ukubona kwam liphila, kwaye (kunye Camille ngu-uncedo) ndonwabe kakhulu. Noko kuba kuthatha ixesha ukuba umqondiso a ukukhangela isiqingatha yezigidi ne-ukukhutshelwa kwemali evela Ebahamas ukuba ih Swiss bank. Sibe kuba ulityile chicken busuku, kodwa akukho namnye jikelele abantu abo zahlangana wakhe waba jikelele nakwabo sibulala i-indlela: egg esandlala hen. Kwaye Jerry Carr waba enjalo chicken kwi-ih ke amehlo.
  
  
  Wam rambling iingcinga baba abruptly kuzisikela ngaphandle xa imoto lumisiwe abruptly. A gorilla kwi plaid jacket pushed ukuvula ucango kwaye pulled kum ngaphandle kwi nzima floor. Bam surprise, ndafumanisa ngokwam ukhangela kwi abalindi ngasesangweni kweli lizwe restaurant apho sibe nento yokuba partied ngaphantsi kwe-iiyure ezisixhenxe ngaphambi koko. Ngoku kwakusisiqhelo deathly icimile kwaye deserted kwi-murky moonlight. Ndakhumbula Renzo, okanye umntu ongomnye, ndizixelela kum ukuba waphila kwifama ezimbalwa miles kude. Abasebenzi sele elide uye ekhaya, Eroma okanye kwenye indawo ezikufutshane.
  
  
  I-gorilla pulled kum iinyawo zam, kwaye etsaliweyo kum noku. Ego ke bulky companion evuliweyo i-wooden ucango nge shiny esitsha qhosha. Wayeneminyaka eli kubuyela endaweni yethu yahoo ngokusondeleleneyo enxulumene" End Kwehlabathi"?.. okanye hayi?
  
  
  Ukuba Gorilla kwaye guy yena isebenza kuba bebe kwi real nokususa — kwaye mna, nento yokuba afunge ngayo hadn khange wemka phambi zethu limo parade pulled ngaphandle jikelele hotel — yena, nento yokuba ibe ebhekisa ngomhla restaurant. Olahliweyo emva iiyure, yayiyeyona ndawo imidlalo abo babefuna ukudlala kunye nam. Nkqu uninzi eqhelekileyo udibaniso yolwaphulo-ihlabathi liya kunika qhosha kwi-shortest kunokwenzeka ixesha. Kwaye novelty ka-ih ke isicwangciso pointed ngendlela eyahlukileyo icala kunokuba Renzo kwaye yakhe minions ' egos. Ukuba kokuba sibone ego, babengayi kwezabo qhosha. Chris Mallory wathi phezu sangokuhlwa ukuba kule ndawo kwaye lonke hotel emidlalo jikelele waba kanye belonged ukuba Renzo usapho, phambi gambling, expensive Zhirinovsky boys kwaye questionable imali robbed ngayo yayo semi-aristocratic lemveli. Mna ke ngxi fishing enye muddy amanzi njengangaphambili.
  
  
  Ucango waba vula. I-gorilla kwaye ego companion bamthwala kwam phakathi kwabo ukuya dining igumbi. Isiqingatha itsala, nesiqingatha oqhuba, baya wakhokela kum kwi iitshati ka-igumbi, esingise isigebenga hearths, ngoku deserted kwaye ngokuthe cwaka ngenxa faint umsi ye-ileta-extinguished umlilo ngezantsi. Tartan coat threw kum kwi isitulo na ingxowa ka-amalahle.
  
  
  "Baya kuyigcina firewood apha," wathi angrily yakhe companion kwi-Italian. "Thatha ngokwaneleyo kuthi ukuqala umlilo, Pepe. Uyakuthanda a okumnandi Texas barbecue ngexesha elithile.
  
  
  Hers wouldn khange kuba ithathe ngoko ke ixesha elide ukuba abe nento yokuba succumbed ukuba lokukhula uloyiko torture. Le yenye inkampani yi-khondo lobungcali-mfundo lilonke. Kodwa mna kufuneka admit ukuba wayecinga ka-roasting phezu encinane umlilo asikwazanga ukwenza wam dollar oyilwayo ingxolo eqhekezayo ngovuyo. Mna ngxi ferret kokuba oku wolwazi a isigebenga pig dripping enkulu izixa-mali ka-fat kwi red-zinokuphathwa wood ngezantsi. Pepe wabuyela angeliso armful ka-wood. Yena flicked ash ukususela coals kwaye tossed nesiqingatha eyiyeyakhe ukutya iphezulu wakhe. I-shooting flames licked ngomhla irregularly emilisiweyo wood, kwaye emva imizuzu embalwa, embindini waguqukela emva kwi-esinxilisayo gamma.
  
  
  I-gorilla ripped Lamasoldati-Aid ngaphandle wam rta. "Kulungile, Umnu Carr," wathi. "Ngoku ke, ixesha ukuthetha."
  
  
  Ethetha isingesi kunye nomdla isi-Italian accent, mna uphumelele khange zama ukuthutha.
  
  
  Wayigcina imilebe yakhe icinezelwe kunye njengoko tightly njengoko ukuba kokuba a Lamasoldati-Aid kwi kwabo, kwaye balingwe ukwenza ngokwakhe jonga defiant. Alikwazi ukwahlula ngoko ke, kulula xa ngaba izinto ze kwaye iqinisiwe phezulu, kodwa lowo ikhangeleka ukufumana oko. Uthetha Pepe kwi-Italian dialect, kwaye Pepe pulled ngaphandle a nzima kukutshisa skewer, blackened kwaye uzole kunye omntu boar ukuba waba ngxi digesting kuyo.
  
  
  I-gorilla nudged kum ngomoya wakhe nzima yokuqala, kwaye Pepe spat kwi-bam umva. Baya pulled ngaphandle nomdla nylon cord kwaye baqalisa tying kum motionless ukuba spit.
  
  
  Kunye nabo drove i-mfusa kum apha kwi-furnace kwaye lowered i-skewer kwi yayo holders. Ngoko bathi fixed nge wing nuts. I-skewer waba exhaswa ezimbini nkqo amaqhekeza aye ka-basebenza yesinyithi, apho recesses zenziwa e no distances ukulawula umgama ukuya firing plate. Lizele uluntu, baya waqala ukusuka phezulu inqanaba.
  
  
  "Wena, ngaphandle iingubo zakho kwi," yathi gorilla, " kuya kuba mnandi ukuba eshushu phezulu emva yingqele busuku zezulu isampulu ngaphandle, Umnu Carr." Phambi sihamba overboard kwaye vumelani ufumane kakhulu zinokuphathwa, ndine imibuzo embalwa.
  
  
  Wakhe emu isitsho yakhe rheumatism ihamba kunye yakhe uluvo lwakhe malunga nen, lakhe abaququzeleli kunye ego kunokwenzeka imibuzo kwi-umphunga ka-elifutshane izivakalisi.
  
  
  "Kakhulu okulungileyo, Umnu Carr! Pepe!
  
  
  Baya lowered kum phantsi a inyathelo, kwaye warmth waba ayisasebenzi ethambileyo. Ndandingasakwazi yima sweating, kwaye wonke okanye amanzi wenza sizzling isandi.
  
  
  "Yintoni yakho yokwenene ubudlelwane kunye Ihlabathi End?" i-gorilla kwi-plaid jacket wabuza. "Thatha tailor," wathi ngokusebenzisa gritted amazinyo. "Yakhe investor. Mna ubeke imali kuyo kuba ndicinga ukuba oko kuza kwenza ukuba ininzi imali."
  
  
  Yena laughed mournfully. "Ndiza ngokuqinisekileyo unako ukwenza ngcono, Umnu Carr, ukuba ngu igama lakho," wathi. — Uza kuba ukuba undixelele ukuba nakanjani na. Yintoni yakho yangoku ubudlelwane kunye Ihlabathi End?
  
  
  "Kanye kanye yintoni ndathi," mna growled.
  
  
  'Akukho nto enye into? I-sweet, babemsulwa investor?... Yena pointed ukuba Pepe.
  
  
  Enye inyathelo lesi-phantsi. Yintoni esetyenziswa kuba i-unpleasant ubushushu sensation sele ngoku yintsimi a itshisa sensation.
  
  
  "Nje oku," mna blurted ngaphandle. "Nje ngoku, nkqu ukuba akunyanzelekanga ukuba zenze inzuzo ukususela oko, mna ngxi ukufumana imali yam ukususela oko ngokusebenzisa Camille Cavour. Ndinako kuphela afford imali kuba oko. "Hayi kanye kanye i-babemsulwa investor, ngoko ke, Umnu Carr," i-gorilla gurgled nge hyena ncuma. — Kodwa nangona kunjalo hayi ekuqinisekiseni ngokwaneleyo. Ufuna kum wakhe umxelele ukuba ukhe ubene investing isiqingatha yezigidi dollazi kwi-kancinci kubekho inkqubela xa ungafumana dozen kubo kuba amakhulu amahlanu, kwaye hayi ke ixesha elide eyadlulayo ungakwazi kuba bought Signorina Cavour kuba amahlanu? Pepe!
  
  
  Enye inyathelo lesi-phantsi. Ngoku ndazi ndandingasakwazi ukuma kulo. Yakhe ingaba kanjalo hayi stahl athethe, kodwa ukuba asikwazanga uncedo ukusombulula ingxaki ah. Kunjalo, Hawke ayikwazi kufumana wathunyelwa kwenye iarhente, kodwa kuxhomekeke njani ixesha elide ngayo bazithabathela ukufumana umzimba wam, okanye nokuba wam disappearance waba unintentional, izakuba libazisa kum iintsuku eziliqela okanye nkqu Sundays. Kwaye ukuba Anderson ngenene weva into, ukuba kukho ngenene kwaba i-ngamazwe threat ehlabathini ukuze, izakuba kakhulu abancinane.
  
  
  Pepe wongeza ezintathu nangaphezulu hluleka ukuba umlilo, kwaye flames lukhule nkqu ephakamileyo.
  
  
  Gorilla wathi. "Ndicinga ukuba yena ke kwenziwa nge ukuba yinxalenye, Pepe," wathi kunye yakhe sickening humor.
  
  
  Ngoku hers ukuya kwezi emva phantsi. Ngomhla wokuqala, kwaba kancinci a uncedo, njengoko umgama ukuya umlilo ukwanda, kodwa omtsha ipetroli / amafutha Pepe waba ukongeza kuyo kanjalo ukwanda komlilo, kwaye lowo ayikwazi sele bazive blisters forming kwi-bam shoulders kwaye buttocks... Waza weva into ethile. ...
  
  
  Xa wam wrists baba candid phezu kwesitovu esi umlilo, ndava a slight nciphisa kwi-tension njengoko nylon cord eqale ukuba inyibilika ukusuka Savchenko. Yena squeezed yakhe wrists ukuba khawume kancinci ixesha elide. Mna strained i-muscles yam yasekhohlo ukubamba Pierre, owaye ngokukhuselekileyo ezifihliweyo phantsi ingalo yam.
  
  
  "Yintoni yakho yokwenene ubudlelwane kunye Ihlabathi ke, End, Umnu Carr? I-interrogation ngokwayo waba monotonous... Vlad waba phantse unbearable jikelele kum ngoku. — Cinga into ngakumbi ekuqinisekiseni kunokuba yakho gibberish malunga imali kwaye ukuba bhanyabhanya bitch." Ngenxa yokuba ngenye indlela, i-umsonto zehlabathi ziya kuza phambi kwexesha kakhulu kuba nawe, kwaye awunakuba nako ukugcina inkampani kuba wethu abancinane incoko.
  
  
  Pepe squealed kunye laughter kwaye wema elandelayo yakhe boss ukufumana kukufutshane jonga roast.
  
  
  Ngoku ixesha lwafika, ngoku ukuba baye bobabini emi ngoko ke, vala kum. Enkosi Thixo baba ujonge ngakumbi ngexesha kobuso bam kwe-e-bam babotshelelwe wrists akuba banyanzeleka ngaphandle komnye plea. "Honestly," wakhwaza watsho yena, " ndiza ngcono kunokuba nabani na ngomhla Conti studios." — Lonto nyani kuphela nto. Yena ke nje i-oilman kunye ngaphezulu imali kunokuba brains. Ndeva ngayo, ngoko ke uyakwazi ukufumana kancinci kukufutshane ukuba glamour ka-cinema. Musa tshisa nam kwakhona, signor ...
  
  
  "Fried na pig, squealing na pig," i-gorilla teased kum. — Sidinga engcono rheumatologist, Umnu Carr. Mhlawumbi ndibuye kuwe jikelele ukuba ubuso emlilweni enye ixesha.
  
  
  Yena waqala ukujika kum jikelele kwakhona. Oku kwaba mzuzu.
  
  
  Akuba eqale ukuhamba kwam, yakhe, abe ufikelele ngomgca yakhe free ngasekunene kwaye snatched Pierre ngaphandle kwindawo enye olukhawulezayo sindululo. Yena cocked nge yakhe koobhontsi kwaye tossed ngayo phakathi Pepe kwaye gorilla.
  
  
  "Kulungile, tailor..." waba phantse zonke yena ayikwazi kwakhona ndithi sarcastically. Pepe collapsed kwi umgangatho olandelayo kum. Nge bukhali yokuhamba-hamba, kuya bounced ngaphandle emlilweni plate kwaye flames kwaye ngokukhawuleza waguqukela phezu. Yena ngokukhawuleza yakhulula ngokwakhe ukususela ileta-melted ropes jikelele yakhe ankles kwaye crouched phantsi, ukulungele ukuya kuhlangana yakhe tormentors. Andiyenzanga kufuneka worry simemo kwakhona.
  
  
  I-ubuhle le igesi ibhombu ye ngu yayo eziquqa kwaye concentrated nefuthe elincinane indawo. Yena igcine akhe impefumlo, kodwa kwaba hardly kuyimfuneko.
  
  
  I-gorilla kwi-tartan jacket kwaye Pepe baba sele candidates kuba Campo Verano emangcwabeni xa wayengomnye exhaled kwakhona. Yokugqibela ye-igesi waba ekubeni bamthwala kude yi-inyuke zezulu ngaphezu umlilo.
  
  
  Xa hers onayo emva kwi kweenyawo zayo, ayo hayi ndinovelwano njengoko umyalelo njengoko kwakunjalo nicinge ukuba, hayi nkqu ezimbalwa iinyawo bangaphaya umntu abo onayo burned falling belele kwi beach in Miami. Mna mhlawumbi ngxi kuba blisters kwaye ezimbalwa imihla kolonwabo, kodwa yayo, izakulingana emva senzo .
  
  
  Ngesiquphe relieved kwaye ngobukho bakhe indawo njengoko wakhe, yena burst ngaphandle laughing. Apha wayengomnye emi kuphela kwi-dining igumbi nababini corpses. Nick Carter waba sele kukho, injongo kwi kufumaneka emva ' AX ' ukunikezelwa kwakhona, bomvu njengokuba lobster emva roasting, kwaye uzole njengoko ze njengoko Uadam phambi kokuwa, elungileyo iimayile ezintlanu ukusuka Rhyme.
  
  
  Kwakukho ezimbalwa ngaphantsi dramatic izinto mna luyafuneka ukugqiba phambi ndinga plunge emva kwi impressive okanye kubalulekile intshukumo ye Iarhente AH. Mna snuck kwi name of the restaurant waza wafumana ezinye impahla kwi-closet. Hers yaba imdaka mhlophe shirt ezintathu ubungakanani lincinane kuba kum, kukhulula-seam pants, a imdaka chef ke jacket ukuba waba lincinane, kwaye pair of crumbling umsebenzi boots. Oko akusebenzi khange kwaphela presentable kuba nayiphi na imeko-bume engelilo ukuqina underside, kodwa noko ngoku mna akusebenzi ukuba sengozini ngenxa wabanjwa kuba indecent ukuziphatha.
  
  
  Abafileyo okanye hayi, ndaba i-ndinovelwano ukuba gorilla kwi-plaid jacket ngxi owed kum into. Ngenyameko ngokuncothula ingqokelela ka-iingubo kwi bakhe ileta-ephekiweyo carcass, wabuyela yakhe ego nomzimba. Ndithatha ngaphandle wam ego jacket, apho ingaba mhlawumbi ndinike ngakumbi warmth kunokuba elifutshane mhlophe jacket ye-druid cook, kwaye ziqiniseke ukuba amaqhosha kwi-Fiat babebaninzi omnye ego pockets. Wahamba ngaphandle dolophana restaurant kwaye uvale enkulu ngaphambili ucango emva kwakhe. Ngoko wabeka yakhe kwi Fiat 500 kwaye pulled yakhe ngaphandle driveway. Mna ke ngomhla Nge Tiburtina kwaye namakhaya west ngakulo embindini.
  
  
  Kwaba malunga ezintlanu o nentsimbi yesihlanu emva ekuseni, kwaye lokuqala rays eliphumayo rivaled ubumnyama. Kwabakho kakhulu abancinane traffic kakhulu abancinane umqondiso wobomi de ndajika necala-jika kwi-Piazza della Republica kwaye wabona a inani labantu okanye izilwanyana ka amapolisa iimoto kwi-phambili Le Superbe. Ukususela trucks ukuba patrol iimoto kwaye kamasipala ambulances.
  
  
  I-Fiat parked yakhe kwi-alley kwaye wahamba emva ukuba Le Superb . Xa mna balingwe ukungena abalindi ngasesangweni, mna ke seized kwi-macala ngo ezimbini isigebenga Carabinieri, eyona iqela Elungiselela amapolisa.
  
  
  "Amaxwebhu?" enye kwi-bam ilungelo wabuza, twisting wam ingalo painfully.
  
  
  "Zakho, namaphepha angama -" enye kwi-bam ekhohlo wathi, squeezing wam ezinye isandla. 'Langaphandle incwadana yokundwendwela? I-ID ikhadi?'
  
  
  "Baya sikwi ndawo igumbi lam," ndathi. "Ngexesha Le Superbe Hotel.
  
  
  Yena iphindwe kwayo isicelo kwi-Italian, kwaye bobabini amagosa wajonga e kum incredulously. I-Odin jikelele kwabo wajonga ezantsi e-bam disheveled, ngokukhazimlayo colored jacket. Kwaye omnye jonga wam sagging trousers, bazalwana ragged legs, waba ngokwaneleyo ukuqinisekisa lowo ufunda kuye ukuba andinokwazi, ngonaphakade kuba bust ngexesha Le Superbe. Baya debated nokuba ukuba emke kum lwazi kwi ditch okanye athabathe kum kwi custody kuba elide uluhlu unsolved yolwaphulo-mthetho, ranging ukusuka rape, extortion ka-ngamaphepha unguye urhwaphilizo. I-cop abo balingwe ukuba arrest kum seemed ukuba abe ifumana kwi amanqaku, ndide waba ekugqibeleni interrupted yi-umfazi ke iyangxola ka-ukuthathela ingqalelo esiza nge-hotel ke sixth-floor-windows. Jerry, caro mio! Jerry. Le nto ke. Jonga, Pierrot!
  
  
  Ndakhangela phezulu kwaye wabona Camille wam oqaqambileyo blue pajama jacket emi kwi-window wam hotel igumbi. Olandelayo wakhe waba abancinane Piero Simca, ebhekisa authoritatively ngomhla uniformed amapolisa commissioner owathi abaziwayo kwabo. Ngapha megaphone, wanika explosive imiyalelo ukuba ezinye disrupted i-sele alaphukanga cwaka kule phambi kwexesha ntsasa.
  
  
  "Sergeant Blundy." Kapralov Inverno. Ngoko nangoko ukukhutshwa lo mntu kwaye uthathe ego kwi-ego igumbi. Yena abonisana Pierrot, owathi ufikelele Thalia ke ego. "Igumbi 79. Instantly!"
  
  
  Bam ababini assailants instantly waba affable, esinenkathalo abahlobo. Baya wamanzi acociweyo kum njengoko ukuba bekuzakufuneka ekubeni pampered-into yam oonombumba whim, i-idilesi ukuba kakhulu appreciated yakhe-kwaye wakhokela kum nge-receding izintlu komhlaba passers-ngumthetho kwaye amapolisa ukuba lobby, phezulu i-elevator, kwaye igumbi lam, apho i-polonaise wathumela ih ngaphandle kunye ingxelo emfutshane enkosi.
  
  
  "Uthixo wam," Renzo sakhwaza njengoko wahlangana kuthi ngomhla ucango. Camille, Pierrot, Nkosi Hugh, kwaye Studs baba emi emva kwakhe, dressed ngendlela ezahlukeneyo pajamas. "Thina wayecinga ukuba sibe nento yokuba ezilahlekileyo kuwe ngonaphakade." Waye wonke umntu, hayi i-actor, kwaye kwaba nzima ukuba umbuzo wakhe ngokunyaniseka, njengokuba yena ngokucacileyo respected dollar imiqondiso.
  
  
  "Nam kakhulu," Camille badanduluka. "Aba ngabo ezoyikekayo abantu. Ndandicinga kuwe befile.'
  
  
  — Kodwa apho uyifumene ezi iingubo?" Pierrot iiwindow zenziwa ngokukhawuleza. Nkqu phakathi konke oku turmoil, waba kwakhona i-fashion imodeli kuba wonke umntu wakhe Valentino satin pajamas, oqaqambileyo red robe, kwaye Gucci slippers.
  
  
  Mna uphumelele khange inkunkuma ixesha repeating into eyenzekileyo njengoko wakuchaza kubo. Yena pointed ukuba umqhubi ye-Fiat ukuba kokuba phantse rammed kuthi ngaphambi koko, njenge wam captor, kwaye Renzo kwaye Piero exchanged ukwazi glances.
  
  
  "Kukho iintshaba kwi-wefilim ihlabathi abo andinaku yima ukuzama sabotage yemveliso kunye kuyaphela yehlabathi kwaye ruin Lorenzo Conti," Renzo wathi .
  
  
  Okanye mhlawumbi oko ke revenge abo zinokuphathwa-tempered Argentines, Piero wayecinga ngokuvakalayo. "Nangona njani ayikwazi baya kuba ndawufumana ngoko ke ngokukhawuleza ukuze sibe asikwazanga urhwebo ih ke umdla kuba Jerry ke?"
  
  
  Ezi reactions seemed ngaphezu paranoid kum. Worrying malunga wam ukhuseleko akuthethi ukuba ngenene yenza kakhulu evakalayo. Kodwa ih speculating malunga backstory wam abduction waba ekuthatheni insanity. Ngeli lixa zazinokuba paranoid, oku akukho ndlela ubonise ukuba wam co-iinkwenkwezi baba abakwicandelo oku prank. Abo bafudukela izulu nomhlaba ukufumana kum. Baba ukuzama persuade Elungiselela amapolisa kwaye isi-Italian umkhosi ukhuseleko iiyunithi ukufumana kum kwaye zabo ferret xa sukuba uqaphele wam disappearance. Manditsho briefly chaza oko kwenzeka emva kokuba wam disappearance. Oko wathabatha Camille ngaphantsi elinesihlanu lemizuzu ukuba free herself ukususela torn amakhasi kwaye hlasi yakhe ifowuni ukuba ulwimi Piero kwaye Renzo. Bona, ngokulandelelanayo, walumkisa bonke abasemagunyeni. Ee inkcazelo ezimbini attackers waba kakhulu ezingachanekanga. Yena ufumana okungamanzi kwaye igazi I. H. malunga isibhozo iinyawo mde kwaye muscular, ngathi i-ukrainian weightlifters. Kodwa irrefutable iinyaniso wam disappearance ngokwayo, i-torn amakhasi, i-obvious scratches kwi floor ukususela alaphukanga lock, baba ngaphezu ngokwaneleyo ubungqina abduction.
  
  
  Amapolisa kunye nokhuseleko imikhosi ukwenza umsebenzi ukuba uphando acted ngokukhawuleza kwaye ngokufanelekileyo. Imizuzu elishumi emva Gorilla kwaye Pepe pushed kum kwi trattoria, roadblocks baba ukumisela isixhobo zonke phezu kwesixeko. U-abantu besebenza kunye ezintathu ezahlukeneyo phones, ukuthumela njengesiqhelo ka-detectives kumbuzo ezinye Camilla ke yangaphambili lovers.
  
  
  "Hayi ukuba kwaba ekhohlo ukuya nabani na ngoko ke unhappy, — yena wathi kunye satisfaction. "Kodwa jealousy ngu unpredictable, kwaye baya nje kokuba ukugcina irekhodi kwayo yonke into ukufumana kwenu, Jerry." Apho kufuneka zithe ezininzi red ajongene kwaye unconvincing zonyaka ukuba abafazi kuzo Rime ngale ntsasa. "Ngoba andikho kwenziwa nani kanti," yena wathembisa nge mischievous ncuma. Yena waguqukela ukuba umandlalo wayengomnye ehleli kwi kwaye pointed ukuba igumbi epheleleyo ye-bhanyabhanya abantu, cops, kwaye detectives. "Lento umntu abo hasn khange walalayo kanti, kwaye wenziwe nge-ezoyikekayo ixesha. Kwaye ngoku ukhe ubene bothering i-ego neqabane lakho imibuzo kwaye nonsense . Ngaphandle. Zonke kuni. Camille uza zikhathalele nen. Nkqu Renzo kwaye Piero nodded e rheumatism ke impassioned ii-odolo, kwaye igumbi ubuze kwakhona. Camille uthumele sithunywa ukuba idilesi yakhe, kwaye wamxelela ukufumana yakhe makeup bag ukususela dressing itheyibhile.
  
  
  "Nisolko useless kum ngoku, ukuze kuthi, nokuba kungenxa, amahlwempu Jerry," watsho. — Kodwa ndiya kuba ngummangaliso salve. Kubalulekile beautiful kulo umbala. Ngathi umntu ke sperm. Yena giggled. "Kwaye yakho burns uza indlela kwi-iiyure ezimbalwa." Ke lizele izinto ezikhethekileyo, enzymes kwaye iimboniselo. Mna xa ifumene ngoko ke burned kwi lomthombo Sardinia ukuba ngaba wandixelela ukuba yeka carinf.com hayi eliphathiswe ubuncinane ngeveki. Kodwa ekuseni mna isetyenziswe oku umlingo cream kwaye ngomhla kwangaloo mini ndandisele flawless, njengoko kusoloko kwi-phambili ikhamera. Esi-bhanyabhanya grossed ezimbini yezigidi kunyaka-Italy yedwa, kwaye yayo kwaye ferret ndifumana kwi bhokisi-ofisi ukuba wam abaqondisi-mthetho tyhala Renzo kancinci , ngoko ke njengokuba ubona ukuba...
  
  
  Andiyenzanga ndimbone kwaphela, kodwa mna vumelani yakhe ukudlala kunye nam kuba okomzuzwana. Watsho wakwazi nam kakuhle. Wathabatha ezincinane ubude bayo makeup bag ukususela bellboy xa wabuyela. Yena zange kanye wajonga ngomhla blisters kwi-bam mfusa calf xa wakhe waba ethiwe ze kwi umandlalo, okanye ngalo Camilla, uzole wearing phezulu nesiqingatha wam pajamas xa wayengomnye mbindini phezu ngam ngonaphakade. Kukho kakhulu kuba wathi kuba ezi upscale hotels kunye ih ephezulu amaxabiso.
  
  
  Camille zifunyenweyo a decanter ubungakanani encinane ubisi bottle nge yexabiso elikhulu-ngwevu concoction kwaye ngokukhawuleza isetyenziswe ezinye ego isiqulatho ukuba umzimba wam. Mna ngoko nangoko waziva abanye uncedo. Yena uya kuba elicetyiswayo yi-sl kuba ukhathalelo neenkonzo, ah... mandiyibhale abanike ezinye iingcebiso, nokuba kungenxa.
  
  
  Xa yena wathambisa kum, engqondweni yam shifted ukuba kakhulu isantya. Njengoko rhoqo kwi-i-AL ukunikezelwa, ndaba i-ukwenzeka jumble izinto ukuba kufuneka kwenziwe ilungelo kude, ngaphandle ecacileyo ishedyuli kuba ih ukugqiba. Kwi-Della ngokwayo, ke kakhulu lula ukuqhuba kude ezimbini thugs abo phantse fried kuwe ngaphezu ukuba sneak jikelele a hotel guarded yi-isiqingatha eyona Roman kwaye isi-Italian ukhuseleko imikhosi.
  
  
  Camille ngokuba i-maid kwi gumbi kwaye wenza phezulu umandlalo kwakhona. Yena kwaye plump, unflappable kubekho inkqubela gently rolled kum ikhadi lam icala, ngoko ke, kwi ephikisana, wabeka coca, thambileyo amakhasi, kwaye kwangoko igqunywe kum nge ukukhanya blanket. Kwaba sele kuse ngaphandle, kwaye Camille kokuba ngokulinganayo! i-curtains kwi ezimbini balcony-windows.
  
  
  "Kufuneka ufumane ezinye kulala ngoku, Jerry," watsho. — Ukuba ufuna ukufumana kube nzima, ndizakuyeka kuwe ezimbini ezincinane pills ukuba unako ukuthumela nkqu i-elephant ukuba dreamland." Kodwa ndicinga ukuba ukudinwa ngokwaneleyo ukuba kulala yedwa."
  
  
  Yena leaned kwi ukuba undinike i-unconvincing kuqala asazanga kwi lobe.
  
  
  "Ndithe ukuya umandlalo ngokwam," watsho. "Owu Thixo wam, mna kufuneka jonga njenge oludala witch."
  
  
  Waze wajonga ngakumbi na 14-yeminyaka ubudala hypersexual kubekho inkqubela thambileyo ukudlala doctor, kwaye ndamxelela ukuba, kakhulu. Heee, mna ngenene liked lonto. Kwaye mna wayevuya ukuba yena akusebenzi ukuba ndihamba ukuqhubeka yakhe nenceba umsebenzi yi-ehleli kwi wendawo umandlalo wam.
  
  
  Mna ibulele wakhe kwakhona, kwaye yena wathi ukuba ndiza kuba ngokugqibeleleyo ekhuselekileyo yayo ndijonge phambili, ngenxa yokuba i-polonaise Dinges kokuba ibonise sentries kwi-corridor, kwi-i-elevator, kwaye lobby.
  
  
  Mna kufuneka ahlangane umntu u-iiyure eyadlulayo ngabanye ngabanye jikelele uqhagamshelane iidilesi ah.
  
  
  Ndanika ngokwam kwimizuzu emihlanu emva Camille ekhohlo, kwimeko weza emva ukukhetha phezulu abanye zilityelwe into phambi hers, kwaye balingwe bahlale phantsi nocwangco. Camille ke lotion yaba mmangaliso. Yena phantse waziva oluntu kwakhona. Andikho esithi mna nento yokuba ufuna _imaphu yesigingqi kwi into harder kunokuba silk okanye Camilla, kodwa itshisa sensation disappeared kwaye wafumanisa ukuba yena ayikwazanga ukufumana dressed ngaphandle ndinovelwano nantoni na kodwa ambalwa encinci pricks ka-intlungu. Wathi wabona lencwadi ithi phezulu bottle kunye u-mthubi capsules ukuba Camille kokuba washiya ngasemva njengoko iyalalaprocess status pills kwaye stuffed ngayo kwi elinye icala pockets yakhe doublet. Kweli xesha yena strapped a stiletto kuye ekhohlo forearm kwaye kwambatha a shoulder holster kunye Wilhelmina kuyo. Ndafumanisa omnye kubo, jikelele Pierre ke twin abakhuluwa, kwi-imfihlelo compartment wam briefcase kwaye stuck ngayo wam pocket. Andiyenzanga kwazi apho ndandikho ke, ngaphantsi kakhulu abo, kodwa mna akusebenzi ukuba izakuba ibambe unarmed kwakhona.
  
  
  Ndafumanisa ukuba ndinga nkqu thatha i-yoga posename ukuba ndandisele ngokwenza kakhulu ukunceda kum nge-nzulu & ubalo. Ngoko ke, ngokupheleleyo dressed kwaye phantse ngokupheleleyo vuka, wayehleli emnqamlezweni-legged kwi Tabriz beseli wakhe luxurious apartment.
  
  
  I-CIA, ngokunjalo i-AH ke owakhe umsebenzi womnatha, waba sele ezifanelekileyo Hawke ye-uproar wam abduction kwaye wam kubuya. Kodwa Uthixo uyayazi indlela distorted, ezingachanekanga, decidedly engagqitywanga, kwaye confusing ezi iinguqulelo enako. Kokuba ukunika eyiyeyakhe, lungisa ingxelo AH iikhompyutha kunye Hawke ke nangakumbi subtle engqondweni. - Mali prodigy AH Goldie Simon kanjalo kufuneka ibe walumkisa ukwenza kancinci data manipulation phambi mna kwafuneka tyhala yam entsha partners a $ 500,000 khangela ebhankini kwi-i-nassau ukuze abe boasted malunga okuninzi. Igama nedilesi ye-bank baba sele wam backstory, ngoko ke andiyenzanga baqonde ukuba yinxalenye ezindleleni waba sele paved. Kodwa Goldie ungathanda ukwazi xa kwaye kangakanani. Omnye okuninzi wam abduction kwaye wam nicinge nokonzakala kwabo kwaba ukuba Renzo kokuba ebalulekileyo ishishini intlanganiso kuba mhla okanye ezimbini. Kweli xesha waye wazuza kwi-jonga ukuba kokuba ezilahlekileyo, kwaye apho kwakhona kufuneka kwenziwa phezulu.
  
  
  Ekugqibeleni, a wayecinga ukuba yenzeke kum. Yena rummaged wakhe suitcase kwaye pulled ngaphandle i-babemsulwa reissue a Zane Ngwevu ncwadi. Nangona kunjalo, wawungena esongwayo ngokusebenzisa amaphepha ngenxa nah asikwazanga kufumana naliphi na amaphepha. Nah kuphela kokuba encinane dibanisa gelignite dollar stack, apho exploded amane imizuzwana kamva, ngoko ke owenziwe, ukwenza amabini ucofa, kwaye kwangoko asasazwa okuqulethweyo kwi iikona:-njenge ribbons ngendlela enkulu mess phezu inkalo ngaphezu amahlanu isikwere meters.
  
  
  Waya window kwaye pulled emva i-Rivnenskaya curtain nje ngokwaneleyo ukuba jonga ngaphandle ngomhla awakening street apha ngezantsi. U-patrol iimoto anesihlanu obvious amapolisa amagosa kwi street, dibanisa ezimbalwa plainclothes amagosa kwaye passersby. Kwakukho kuphela ezintathu uniformed amagosa kwi street ngezantsi icala window, oluzenzekelayo carbines phantsi izikhali zawo. Nayiphi na commotion kwi street babeya kubangela ih ukuqhuba kukho ukunceda yakhe comrades . Phambi ukukhangela yakhe kwi, ndakhangela jikelele isakhiwo evela ngaphandle kwaye wayecinga malunga apho ndabona yakhe, inkonzo abalindi ngasesangweni. Waba ngxi apho. Dating ukusuka 1897, isakhiwo yakhiwa nge-i-architect abo bafuna ukuba imitate i-grandeur omkhulu sixteenth-century palazzi. Bonke ephezulu suites kokuba balconies, i-corners apho kwakukho khetha udidi lwetshathi jikelele massive, nzima cornerstones. Name zelitye nge ishumi-i-centimeter ledge phakathi ngamnye. Kuya kuthabatha iselwa kancinci ka-umzamo omkhulu ukuze comfortably kuhla ukuba ishumi elinesihlanu meters. Kodwa kufumaneka phantsi ezithathu okanye isihlanu ngomzuzu imiqondiso abe nento yokuba ayethembe kuba ngaphandle ekubeni uqaphele waba kancinci inzima ngakumbi.
  
  
  Wathabatha ngaphandle yakhe jacket kwaye rolled phezulu yakhe trousers. Ngoko uya kwambatha yakhe robe. Ngxi unshaven kwaye red ukusuka frying, lowo asikwazanga kufuneka makeup ukunika kobuso bam na ngaphandle imiqondiso strain. Waya kwi-living room waza wavula ucango.
  
  
  A isigebenga ngendlela efanayo kwaba bemi kwi-phambili nam, rifle ilungele umlilo. Ndiya kuba wamanzi acociweyo nabo bonke ngokubhekiselele ndidinga ngenxa yam izicwangciso.
  
  
  "Ndifuna lokufumana busuku ke kulala," Emu wathi kuye kwi-Italian. "Lam nerves ingaba ke explode, ivoti-ivoti." Mna cringed kancinci ngaphezu kwayo kwenzakalisa ukuyenza jonga ngakumbi ekuqinisekiseni, kwaye Carbine wandinika a ukwazi nod. "Nceda khangela ukuba andinguye disturbed kuba mithathu iiyure," ndathi. "Andikhathali abo. Xa ndifumana abanye kulala, ndinako intetho yakho amagosa, kodwa okwangoku, ndifuna ukufumana ezinye kulala.
  
  
  "Kodwa abo baba imiyalelo yam," wathi, umzobo ngokwakhe phezulu kwakhona military posture.
  
  
  "Enkulu," ndathi. Yena staggered emva egumbini lakhe kwaye ezivaliweyo ucango. Yena ngokuthula onayo uid yakhe robe, rolled phezulu yakhe pants, kwaye sifumaneke yokutshiza bottle ka-insect repellent wakhe suitcase. Andiqondi ukuba ego isiqulatho uza kwenzakala na iphaphazela, kodwa ukuba ego ingaba isicelo eso ukuba ezandleni ukusuka umgama kwemithandathu i-intshi, kuya ifomu a ibhityile umaleko ukuba i kstars ... tightly ukuba imigca enqamlezeneyo. Oko uba njengoko nzima njengoko a rhino ke, imigca enqamlezeneyo, kuthe dries, oko unako kususwa na glove. Oku neoprene izixhobo ezenziwe kwaphuhliswa ngabanye bethu mmangaliso doctor chemists. Nkqu ngoku ndinga kufuneka oko.
  
  
  Yena eqhutywe ngayo phezulu, waved ezandleni zakhe emoyeni, kwaye flexed yakhe fingers kuba ubukhulu isiqulatho sokufuma esaneleyo silahlekile ixesha imizuzu emibini. Wathi wabona lencwadi ithi phezulu Zane Ngwevu ke, incwadi evela umandlalo kwaye igcine ngayo kwi-window. Lowo wenza crease kwikona ephezulu-ilungelo yembombo ukuba ingaba sebenzisa into, counted chu ukuya amabini anesihlanu, kwaye evuliweyo window. Wathi vumelani i-emu ukudada kude kwaye ngokukhawuleza ivaliwe i window kwakhona. Elinesihlanu imizuzwana kamva, lo madness waphula ngaphandle .
  
  
  I-gelignite exploded njengoko ukuba u-tankers kokuba collided kunye ngamnye enye, kwaye iikona: esifutshane kuwo street kwi-noba icala, phantse kwi-hotel abalindi ngasesangweni.
  
  
  Ukuzothi ga, waye sele e kwenye iwindow, kwaye kwangoko ngaphandle. Yena climbed phantsi ukususela balcony kwi brickwork yembombo, ubukele seeveki iliso njengoko abantu rushed ukusuka zabo izithuba kwi-alley kwicandelo lomboniso ye-comment.
  
  
  Ezandleni zam gripped i-spacious alcoves, kwaye mna sank phantsi, barely ingabonakaliyo ukususela street. Kunyaka nje imizuzwana embalwa ngakumbi kunokuba bekuya kuba ithathwe kwi beautiful kodwa antique i-elevator, hers ekugqibeleni, waya. Kanye apho, wahamba phantsi ngxi ndonwabe deserted sidewalk kwezinye yembombo kwaye signaled kuba i taxi.
  
  
  I-emu ngokuba yakhe indawo, indawo hayi kude wam wesibini uqhagamshelane idilesi, kodwa kude kube ngoku ngokwaneleyo kude ukufumana uid wam pursuers.
  
  
  Xa ndathola ngaphandle, ndajika yakhe jikelele u-corners kwaye ingenile hotel lobby, apho owozelayo clerk ngasemva isibali nodded e kum ngokungathi hers kwakukho i-nokuqheleka tourist ababeza kuba apha. Wathi waphuma nge-nkonzo abalindi ngasesangweni. Ndeza ngapha kwayo kwi-i-alley. U-doors phantsi ukususela wam indawo, ndiya ingenile portico kwaye ndalinda omnye ezintathu imizuzu ukuba uqinisekise ukuba akukho namnye kwaba balandelayo kum. I-roadway kwaye sidewalk baba ekhohlo ongenanto. Ndaya kwi, kwaye emva koko wanika ezimbini elifutshane elinye ixesha elide beeps i-bell kunye umqondiso we Furnace. Kwabakho "chik" isandi ukususela oluzenzekelayo ucango opener, kwaye wayengomnye ngxi ngaphakathi, ngomhla wakhe indlela phezulu.
  
  
  Ngomhla wesibini floor, a balding eliphakathi-iphelelwe umntu waba lokulinda kwi-doorway. Yena isebenza kuba enxulumene zikarhulumente i-arhente. Nen waba wearing a faded red flannel dressing gown ngaphandle belt phezu bulging shoulder, esibizwa barely ezifihliweyo nge pair of rumpled underpants a ezoyikekayo uyilo.
  
  
  "Imibuzo, imibuzo, imibuzo. Ezi aph boys kwakhona cinga yakhe umdibaniso Lieve Lita kwaye ANP. Ndifuna ukuthetha kubo kuba utshintsho.
  
  
  "Yintoni yena ke apha kuba," ndathi. "Kuza kwi, Mac.
  
  
  "Gilchrist," wathi grimly. "Hayi Mac."
  
  
  Wahamba ngokusebenzisa babecocekile, kulungile-agcina living room kwaye bangena bedroom, apho ngoku wajonga njengoko coca njengoko kwakunjalo scruffy. I drawer ye-inkulu walnut isitulo ngexesha elingaphaya end ngokuchasene eludongeni waba vula, revealing a transceiver ukuba enazithabathayo isiqingatha i drawer. Enye nesiqingatha waba uxakekile nge jumble ka-izixhobo zombane, kuquka ifowuni nge-ezininzi iqhosha icebo ukuba reformat intetho.
  
  
  "Kidnappings, ukubulala, bombs," lowo grumbled. "Ndandicinga ukuba waba kwi-diplomatic inkonzo, hayi kwi respectable impimpi society. Manditsho ukuba umnxeba, ngoko uyakwazi intetho yakho superiors ngokusebenzisa intetho isiguquli. Mhlawumbi ndizakuyenza kuphumla yakhe ngoko.
  
  
  Waguqukela yakhe dials kancinci, ngoko ke tapped i-Morse iqhosha olandelayo ukuba icebo.
  
  
  Waqhubeka ukuba grumble. "Abanye jikelele nathi kufuneka earn ophilayo ngexesha eqhelekileyo iiyure. Isithoba isihlanu. Musa ukuqhuba ukusuka kwesinye umandlalo komnye kwaye ukususela omnye barbecue komnye. Apha sihamba, Carter. Ngoko ke, kuya kufuneka ezahlukeneyo spies kuba yakho impimpi womnatha.
  
  
  Hawke ke eyomileyo ilizwi sele absurdly wam iindlebe xa wathi ekugqibeleni iimpendulo ifowuni. "Nisolko uhlobo a genius, Isikhewu," wathi. "Ndiza kuthunyelwa kuwe ukusombulula encinane ingxaki, kwaye lokuqala iindaba ndifumana kukuba nisolko eyona ngxaki ngokwakho. Ndiziva kuye ukutyhila ... ngonyana wakhe iingxelo impatiently. — Ithi apha ukuze ube baba abducted ngokuthi u guys abo iqinisiwe ukuba i-spit kwaye babesele beza roast kufuneka aphile xa ufuna waphula free kwaye wahamba kude kubo. Ukufa yi - "engaziwayo sizathu". Kulungile, ndinako guess ngaphandle ngakumbi iyachukumisa, kodwa ndiya kusoloko wayecinga ukuba bekuya kuthabatha ezine abantu hlasi omnye, jikelele wam boyfriends. Kwaye ezintandathu ukuya kulwa nawe.
  
  
  Mna risked ego ekubeni interrupted ukuba zichaza ukuba em njani mna ke abducted. Hayi ukuba oko kwenziwa Hawke na ngaphezulu tolerant.
  
  
  "Ndiyazi ukuba yakho messing jikelele kunye ukuze zinokuphathwa chick waba kuyimfuneko," wathi — " kodwa hayi kwi-evakalayo ukuba ufuna lowered yakho balinde kule nkqubo. Andikhathali ukuba sihamba umandlalo kunye Hema ukuba..." ndinga phantse bazive wam ego ke iingcinga ifaka umbala ... ukuba sensational, ukuba incredible, discovery ... inika ufuna inkcazelo yakho. Kodwa hayi ukuba vula ngokwakho ukuya kwi-elimination.
  
  
  "Mna akhange na ukuba eliminated kanti," ndathi.
  
  
  "Abantliziyo guys zezi?" "Ingaba yintoni?" wababuza , njengoko ukuba ndino olugqityiweyo catalog ka-iifoto ngamazwe criminals kunye nam.
  
  
  "Baya asikwazanga ndibonise zabo umqhubi ke sephepha-mvume," ndathi, ukusabela yakhe sarcasm. "I-imizimba baba kanjalo undocumented. Kodwa andiqondi ukuba babe liked Americans kakhulu, nto leyo ukuze abonise Communists. Nangona oku akusebenzi kukhokela kuthi ukwenza nantoni na. Ngenye imini Uncle Sam kukuba wonke umntu ongomnye ke, kwaye elandelayo imini abe utshaba."
  
  
  "Intonga ukuba liechtenstein iinyaniso," Hawke wathi. "Gcina yakho ezopolitiko philosophy kuba abahlobo bakho. Ndine ih iifoto kwi ekude, kwaye Eroma unako kuphela qinisekisa ukuba bamele freelance guild amalungu. Zikhona kuba kukrazulwa bonke comers. Kodwa into endifuna ukwazi ngu: ingaba ufuna ukufumana nantoni na ukuba ingaba qinisekisa Anderson ke suspicions?"
  
  
  "Ndafumanisa ngokwaneleyo kwayo ukwenza kum suspicious," ndathi. "Kodwa ke ayisosine ngokwaneleyo ukuqonda njani ezinzima lento kwaye apho ke ke." Mna ojika ukuba ingxelo emfutshane umphandle: wam unye ukuba "Umsonto Kwehlabathi" kwakukho nto ngaphezu kwayo wabonakala kwi ngaphezulu, kodwa kanjalo ukuba ngezifundo ke ingqokelela ka - & ukundulula kusenokuba kakhulu tempting kuba umntu olilungu passionate malunga ukwenza i-ngamazwe mess. Kusoloko kukho ezi steam amagumbi, naphi na ehlabathini.
  
  
  "Kude kube abo amadoda amabini waphula kwi-bam bedroom," ndiye ndagqiba, " mna doubted Anderson waba ekunene. Kodwa umntu balingwe kumbuzo kum. Kwaye bona, imibuzo baya balingwe ukuba squeeze ngaphandle jikelele kum, zonke pointed elubala ukuba "% S Kukukhanya".
  
  
  Yena umisiwe imizuzwana embalwa cinga iinyaniso yakhe emu ezixelile kuye. Ndeva rustle ka-iphepha kwakhona.
  
  
  "Into ethile," wathi. "Name. Waye umntu ongomnye zama kunibulala, okanye kutheni efanayo rapture kwakhona?
  
  
  "Kwakunjalo kum," ndathi. Phambi kokuba ayikwazi protest, lowo ezifanelekileyo Emu yakhe urgent departure nge Le Superbe ukwazisa emu-stb kum.
  
  
  "Zonke kulungile," wathi nge sigh. — Indlela ingaba ke get emva ngoku?" Ingaba ke ukuvuthuzela phezulu lonke Colosseum ilungelo ngoku?
  
  
  Ndabaxelela emu ukuba andiyenzanga ukuba izakuba kuyimfuneko, kwaye waqala ukuba umxelele malunga yam yenza isicwangciso umva .
  
  
  "I-ngaphantsi mna nazi outrageous iinkcukacha zakho iindlela ezisebenzayo, i lula ubomi bam uza kubakho. Kodwa ke, akukho namnye apha uyakwazi ukuqonda kukuba umntu zilawulwe yokufumana phandle ukuba ufuna baba ngaloo kwinqwelo moya. Uqinisekile oku kubekho inkqubela Rosana akusebenzi khange nje attracted yakho eyingozi charm?
  
  
  "Ke mhlawumbi kwamnceda," ndathi modestly. — Kodwa ndizakuyenza imali ufuna imali ukuze yena ke umntu ke baby." Zinika heee idilesi wam hotel enokuba sped phezulu intshukumo kancinci. Kodwa ke nje exabisekileyo kubo njengoko kubalulekile kuthi."
  
  
  "Ndinqwenela sino kubo," inkqubo eyenziwayo grumbled. "Ndiya kuqhuba triple khangela le kubekho inkqubela: thina, Mhlawumbi, kwaye Alitalia. Andisoze kanjalo okokuba kwi-mali iinkcukacha ukuze Goldie. Amakhulu amahlanu amawaka dollazi. Ndandisazi ngayo, kodwa abe omtsha mbali. Ndine data iphepha kwi indlela kuhlangana yakho entsha abahlobo. Mema Gilchrist ukuba babelane Anderson ke scrawl, ngoko ke, ukuba unako ngoko nangoko enze ezimbalwa guesses. Uza kufumana iimpendulo ukusuka Hyman. Gilchrist idla nje thinks. AA, Swiss sephepha-mvume plate, isijamani virgins. Kwaba kukhankanywe nge ilizwi iyafana Jungfrau. "Mhlawumbi ukuba Andersson guy waba andwebileyo . Okanye mhlawumbi usebenzisa. Mhlawumbi zonke kuthi. Ngoko ke, ngaba umva hotel kwaye zama ukufumana yure ke kulala phambi kwenu umva recreating i-scenes jikelele Unero Rhyme.
  
  
  I-scrambler ucofiwe njengoko Hawke ukuya kwezi phezulu.
  
  
  Grumbling, Gilchrist shoved i-scraps ka-iphepha abe nento yokuba kuthatyathwa Poe Anderson kwi isithuba esikumboniso zakhe zonke izixhobo kwaye waba ninoyolo ukuba nithi goodbye.
  
  
  Ndithatha i taxi kwaye dropped ngaphandle ngasemva hotel, apho ndiya uqaphele inkonzo abalindi ngasesangweni. Andiyenzanga care ukuba nabani na wabona kwam, kodwa ndiya ungafuni qinisa phezulu wam gatekeeper yi-outsmarting kuye.
  
  
  Wathabatha i-elevator yakhe floor kwaye bema e eludongeni ye-lobby. Yembombo waba ezimbalwa iinyawo kude wam car. Xa mna ufikelele yembombo, ndabona sentry, a corporal yi-udidi, simi balinde kwaye ulwimi e ucango wam apartment. Ezilungileyo.
  
  
  Mna washukuma ngaphandle mthubi capsules jikelele bottle Camille kokuba ngasekhohlo kwam. Yakhe ngokukhawuleza threw i-bottle kwesinye umsonto iholo. Yena asikwazanga kufuneka ulinde kuba sentry abuye. Wayeyindoda nangona sikwimeko yoqoqosho enzima, kulungile-behaved boy, kwaye lowo ayikwazi rely kwi kuye. Yesibini ndeva isandi ye-bottle hitting eludongeni, hers yehobe ngokusebenzisa ucango. I-sentry wathabatha amaxesha amaninzi ezintlanu okanye ezintandathu amanyathelo phantsi corridor, sele ubambe yakhe carbine ngomhla ilungile. Oko wandithatha a ngomzuzu ukuba ukusonga wam pants, kwambatha wam robe, kwaye intonga yam intloko ngaphandle wonke omnye umhla ukubona sentry kubuyela yakhe ngeposi kunye engananto intetho kwi ubuso bakhe.
  
  
  "Ndiza umnxeba wakhe egumbini inkonzo sisidlo sakusasa," mna wachaza. "Ndifuna ukuqondisisa ukuba siyazi ukuba oku sele yenzekile. Asikwazanga mna nje beva isandi? "Akukho nto, nkosi," wathi. "Encinane comment. Abafundi, communists, kwaye monarchists. Ukuba usoloko kuba ezi troublemakers. Endleleni, i-name kanjalo sele omnye jikelele abantu bethu ugcina umyalelo.
  
  
  Akazange agqibe ukuba balandele Hawke ke ingcebiso kwaye zama ukufumana ezinye kulala phambi elandelayo surgery. Camilla ke lotion isebenza ngoko ke, kulungile, ngaphandle kokuba embalwa buthathaka amachaphaza, ukuze ube wajonga ngathi mna nento yokuba zange sele fried.
  
  
  Wathabatha ngaphandle yakhe dressing gown, phezulu ukuya kwezi yakhe trousers kwaye jacket, tossed yakhe shirt kwaye tie kwi isitulo, kwaye walungiselela ukuba umva umandlalo. Yayiyeyona yingqele Matshi ngentsasa breeze, ngoko ndaya ukuvala window in wam igumbi.
  
  
  Kodwa ingabi kuphela ukuba window, kodwa window ngaphambili kwakukho vula. Wayesazi liechtenstein kakuhle ukuze abe nento yokuba kuyivala ngayo phantsi ngokukhawuleza njengokuba yena, nento yokuba dropped the ibhombu ye. Umntu waba wam igumbi ngexesha lam kubekho. Umntu abo babe kuba uselapho.
  
  
  
  
  Isahluko se-4
  
  
  
  
  Kulala kuya kufuneka ulinde nje kancinci ixesha elide.
  
  
  Yena pulled i-Luger ngaphandle holster ukuba ukuya kwezi phezu kwakhe doublet kwaye namakhaya emva imoto. Kwakulula ukukhangela igumbi: i-intruder ayikwazanga sebenzisa corridors ukubuyela i-sele okuthe nkqo indawo. Nje ezimbini enkulu amagumbi, ophilayo igumbi kwaye bedroom, ngokunjalo enkulu bathroom. I-intshi nge-i-intshi yakhe, wahamba ngokusebenzisa living room. Andiyenzanga xana ukuba akhangele ngasemva sofa, ngasemva nzima drapes. Ngotywala bar waba lincinane nkqu kuba eyindoda Pierrot ke, ubungakanani, kodwa wakhangela kwi-nakanjani na. Yonke into ubuze. Ke enye kwi-bedroom: ngasemva curtains, kwi-closet, phantsi umandlalo.
  
  
  I-doorbell rang. Oko wathabatha yakhe imizuzwana embalwa tshixa bathroom ucango kwaye jam a isitulo phantsi doorknob. Ukuba umthengi wazimela apho, baya wouldn khange akwazi ukuza kuhlasela xa ndandisele kokufumana i-lunch itreyi.
  
  
  A waiter kwi-mhlophe jacket zinikezelwe kum a itreyi ukutya. Mna ke flanked kwiqela elinye icala yi-bam doorman, kwaye kwelinye yi-wam wesibini uniformed lokugada, abo assured kum okokuba lowo ndikulo name overseeing ukulungiselelwa sakusasa. Ih ibulele yakhe, tipped i-waiter, waza waya emva ukugqiba kwakhe phendla.
  
  
  The bathroom ubuze, kakhulu.
  
  
  Kodwa vula ifestile zihleli a mfihlelo. Wam kubekho, umntu kokuba engene, mhlawumbi ukususela kophahla, apho uneven ezikhoyo fem! prussia, decorative sculpture, kwaye chimney coverings wazimela wonke umntu ukusuka amehlo street patrols. Kulungile, oku kufuneka i-ebukekayo, fearless umntu. Ndandingasakwazi afford to underestimate wam umchasi.
  
  
  Wam wesibini njalo i-bedroom iqinisekiswa wam diagnosis.
  
  
  Wam suitcase kwaye diplomatic briefcase baba thoroughly okuthe nkqo. Yonke into waba ngenyameko wabuyela yayo efanelekileyo ndawo, ngaphandle i-phantse engabonakaliyo iinwele seals ukuba yena wazibeka kuzo zombini izinto phambi kokuba ndimke. Imfihlelo compartment kwi-small briefcase ayifumanekanga. Yena waba a luger kwaye knife kunye kwayo, ngoko ke kwakungekho nto suspicious malunga nam njengoko Jerry Carr. Wathabatha ngaphandle i-babemsulwa-ujonge transistor radio jikelele yakhe suitcase waza waya emva ukusebenza. Wenza okuthe nkqo ezintathu amagumbi kwakhona, kweli xesha kuba emamele izixhobo. I-radio wajonga njenge naliphi na radio efanayo ubungakanani, kodwa kunye ezimbalwa movements ye-ego, nayo ayikwazi ibe yintsimi i-ngobuchule detector ka-ezifihliweyo zombane emamele izixhobo.
  
  
  Andiyenzanga care ukuba kwakukho emamele kwi kwi kum. Yonke into enxulumene lam lokwenyani uchazo njengoko Isikhewu Carter ugciniwe kuba ngxaki iindawo kunokuba Le Superbe Apartments. Kodwa ndaye thatha olukhawulezayo jonga oludlulileyo kwaye uninzi sophisticated ividiyo izixhobo: ifayili-i-engile lenses hayi makhulu ngaphezulu kwentloko a pushbutton, capable ka-transmitting imifanekiso isikrini ngaphezu a kilometer kude. Nayo ayikwazi zithe controlled yi-Isikhewu Carter ke, intetho, kodwa ukuhambisa iinkcukacha kum ethabatha ngayo ngaphandle kwaye oiling i-Luger, rummaging ngokusebenzisa imfihlelo compartment kwi-ezifunekayo septemba a TT igesi ibhombu ye okanye ezinye izinto zokudlala (kwi-Tech Amaqhinga Kwisebe) wouldn khange iselwa fit wam hypersexual, ilula umfanekiso Jerry Carr, i-Texas playboy.
  
  
  Kwaba yafikela enye cofa kwindawo abahlala igumbi, encinane nail umsasazi kwi pedestal kwi-yembombo ka-igumbi. I-ego waba mhlawumbi ngokwaneleyo ukukhetha phezulu nkqu kakhulu indlela: incoko kummandla. Ekhohlo yakhe ego apho kwaba.
  
  
  Kwakukho isibini ihs kwi-bedroom: omnye emva jonga ngentla dressing itheyibhile, enye nesiqingatha ezifihliweyo ngasemva omnye fabric amaqhosha kwi-quilted headboard. Andiyenzanga sazi nokuba ukuva flattered okanye offended ngalo disproportionate inzala wam ukusebenzisa mattress. Kodwa washiya yakhe ego yedwa. Noba isandisi-sandi ingaba umsebenzi zombini iindlela, kwaye ndibe nako ukusebenzisa ih njengoko babemsulwa bystanders kuba AH.
  
  
  Kwakungekho umqondiso into kwi-bathroom. Oku kwaba enaphatha ngenxa yokuba inkqubo amanzi kungabangela inconvenience nkqu ukuba eyona eavesdropper. Ngoko ke, ukuba yandifundisa ukuba kuba ezinzima incoko kunye Hema libo, ndiza kuyenza kunye epheleleyo intsebenziswano a shawari, uyasebenza ezivuzayo kwiingingqi, kwaye iphindwe flushing.
  
  
  Kancinci ngaphantsi flustered, lowo wasitya yakhe yingqele sakusasa kwaye ke flopped phantsi kwi umandlalo. Kuya kufuneka ukuba zithe yure kunye necala emva kwexesha xa kuphela zokudlulisela endiyifumeneyo a umnxeba. Kwaba Camille. Radiant, oqaqambileyo kwaye esinenkathalo . Yena wabuza kum ukuba ee lotion bandinceda.
  
  
  I-ixesha elide ndinga yolulela ngaphandle wam imali, i-ngcono kwaba kuba abantwana bam. Ngoko ke, wabulela wakhe, wathi, heee (ke, true) ukuba amayeza ngokumangalisayo bandinceda, kodwa (alikwazi ukwahlula inyaniso) ukuba mna ngxi bazive a slight shiver, nkqu nangona yena ke ethabatha pills ukuba ndafumana nethuba ukufumana ezinye kulala.
  
  
  "Ukuba abe honest," utshilo seriously, " yakho burns ingaba kancinci ezininzi ezinzima kunokuba eqhelekileyo sunburn. Kufuneka ufumane ezinye kuphumla. Renzo ndiya kunibiza. Kwaye ukuba uyakwazi, sinako konke kuba emva kwexesha-busuku lunch kwaye ngoko hamba i-script ntlanganiso. Kodwa kuya kuthatha iiyure eziliqela. Ke soloko a emva kwexesha lunch kwi-Rime. Ngoko ke ukufumana ezinye kuphumla. Mna ngenene kufuneka iiyure ezimbalwa ngenxa yam ubuhle unyango aukubuyisela ukususela devastating iziphumo lokugqibela ubusuku!
  
  
  Mna ibulele yakhe kwakhona kwaye threw ngokwam emva kwi-umandlalo, hayi kuwa belele, kodwa vumelani umzimba wam zolile phantsi ngexesha engqondweni yam ikhangelwe iinyaniso kwaye kwenziwa izicwangciso.
  
  
  Lo myalezo malunga a emva kwexesha lunch akwenzi ucacelwe kakuhle. Voting kwimeko yesi-isixhosa ngu nkqu ngcono. Hers waba ngxi kakhulu uninformed malunga kakhulu izinto ezininzi, kwaye ngaphezulu hers bafunda malunga "End Kwehlabathi", bangcono kwaba. Mhlawumbi ngoko ndinako baphalaza abanye ukukhanya kule ubumnyama.
  
  
  Renzo ngokuba imizuzu embalwa kamva. Yena vumelani ngaphandle ezimbalwa ekuqinisekiseni groans xa waphendula ifowuni. Isidlo sasemini waba scheduled kuba u-amathathu, kwi babecocekile eatery hayi kude hotel. I-script ngxoxo wayeza kuqhubeka ngokukhawuleza emva koko, kwi-club ke ezivaliweyo intlanganiso igumbi.
  
  
  "Kukho uza kuyibona ezinye iifayile kunye nezinye iinkcukacha jikelele zethu izixhobo," Renzo wathi. "Kwaye ngoko uza ngoko nangoko kuva engundoqo uzibeke imigca."
  
  
  "Gee, ndibe nento yokuba, ngolohlobo, Renzo," ndathi. "Kodwa mna ngxi bazive ngathi mna anayithathela sele flayed aphile."
  
  
  "Andicingi ukuba ufuna rush kwenu, Jerry," wathi sourly, " kodwa oku zibe ebalulekileyo kwaye umdla kuwe njengoko i-investor... Ngaphandle kokuba anayithathela itshintshe ingqondo yakho."
  
  
  "Ngokuqinisekileyo, yena ke kwakhona kwi-dell," ndathi. "Ndifuna nje ithemba mna unako ukufumana nge-konke oku script ngxoxo."
  
  
  "Ngummangaliso," wathi. Waza wandixelela ukuba wayeza reschedule ukuqala lunch kancinci ngoko ke ukuba mna ayikwazanga ukufumana ezinye ngakumbi kuphumla. — Kwaye ndizakuyenza qiniseka ukuba sifumana ugqatso lwethu meal kunye Romagna cognac jikelele usapho lwam ke ilizwe." Oku kuya kukunika amandla uvavanyo lwethu uphando kwimeko yesi. Ngexesha.
  
  
  Ndaba ezintlanu iiyure free ixesha. Corkscrew ke lo mbuzo, ukuba njani ndinga sebenzisa eli xesha waye waphendula phantse ngoko nangoko yi-bam uhambelwano kwiwonga sentry, abo politely knocked kwi-bam ucango kwaye zinikezelwe kum i-imvulophu ekhohlo kuba nam kwi itheyibhile engezantsi.
  
  
  "Yethu ingcali ziqiniseke ukuba akusebenzi khange a ibhombu ye-imeyili," wathi. Kodwa yena ukuhlala nam kwi-living room de ndavula ngayo ngaphandle na fireworks okanye radiation. Yayiyeyona neatly echwetheziweyo isimemo kwi-ukuvula i-exhibition ka-primitives ngexesha Usebenzisa della Fontanella Mifanekiso elandelayo ngolwezibini.
  
  
  Mna yabonisa yakhe oku emu kunye izimvo ukuba okwangoku ndandisele kwambatha uluhlu yenkcubeko suckers. Yena laughed kwaye ngasekhohlo kwam yedwa.
  
  
  Xa kwaba bemkile, mna zifakiwe wam koobhontsi nail kwi omnye jikelele corners kwaye lula isuswe i plastic ndandisazi mbambano. Kwaba Hyman ke ingxelo kwi yintoni Hawke kokuba ndawufumana malunga wam imibuzo iiyure ezimbalwa ngaphambi koko. Wangaphandle ndlela zikarhulumente nee-arhente enokuba isantya i overgrown slug, kodwa ezincinane ii-arhente zikarhulumente ezifana AG unako ukusebenza ngomhla isantya ukukhanya ukuba kuyimfuneko.
  
  
  Kwakukho zintandathu - - - small ngwevu i_zikwere kwi-ubude bayo imaphu ngaphandle plastic-phantsi. Ego bamthwala yakhe kwi bedroom waza wathabatha ngaphandle a 200x jewelry yandisa glass jikelele hiding ndawo wam diplomatic briefcase. Ke mna kanjalo kufuneka uncedo wam bedside lamp ukuba decipher i-tightly bekelela data kwaye unikezelo ih ukuba wolwazi.
  
  
  Wokuqala isikwere equlethwe ikakhulu annoying iinkcukacha wam ileta-million dollar khangela, njani kwaba kuphethwe ukuba kwakukho ngonaphakade imfuneko ukunganikeli. Wokuqala amabini anesithathu baba enxulumene uhlalutyo lomgaqo-Anderson ke owakhe scribbles, kwaye lowo uqaphele ukuba ebukekayo guys ye-yangaphakathi inkonzo ekwenzile akukho ngaphezulu malunga nayo ngaphezu kokuba malunga hers. A hetalia kunye amagama iphakathi jikelele ileta L, kunye ileta H kuyo, kwaye i-illegible Jung... kunye into ethile, ndathola a dozen iinkcazelo ezahluka-hlukileyo. Eyona nto made evakalayo waba yokutolika ukuba kokuba sele inikwa wakhe, ngenxa yokuba ukuba ileta L kunokuthetha Lugano, apho Dottore-Unjingalwazi Simca mistletoe kokuba yakhe noqhagamshelwano kunye Swiss bank. Kodwa ngalo ndlela, oko ukuqwalasela okuthethwayo abanye uhlobo fiddling kunye franks kwaye lire. Odin jikelele skeptics ukufunda scribbled ilizwi njani unqwenela kuthi, roughly ukuthetha: youthful ukukhula, awathi, ngokulandelelanayo, babe jonga Piero Simca, enikwe uhlumo i-ego. Omnye argued ukuba kumele ibe jungflucht, omnye jung-freudig, omnye jung-flucht, kunye relaxation, uvuyo, isiqalekiso. Omnye ngu-nangakumbi absurd ngaphezu komnye. Nantsi into yethutyana doodles.
  
  
  Kuba AA designation, ndidinga uluhlu ngokulinganayo meaningless namathuba-ukususela izibhengezo-arhente kwaye automobile association ukuba petty gentry. Kanjalo hayi kakhulu iimposiso. Ndinqwenela ifumanise oko ngokwam kuba imizuzu elishumi kwi-ithala leencwadi kuwo street ukususela embassy.
  
  
  Zokuqala ezimbini i_zikwere ekuqaleni lwesibini umgca ziqulathe ngakumbi oluneenkcukacha ulwazi malunga ne-Nkosi Hugh Marsland, Lorenzo Conti, Chris Mallory kwaye Piero Simca. Konke oku kwaba inikisa umdla kakhulu, kodwa ndandingasakwazi fit nantoni na kulo naliphi na scheme. Ngaphandle ukusuka mhlawumbi ruthless ambition luhamba, ubuncinane kwi-Nkosi Hugh kwaye Herd, enkulu, yaba ka-yeemvakalelo zakho kwaye mental instability, apho ayikho into abaya kubakho rare ukufumana ekhaya olukhulu-bhanyabhanya amanani. I-Herd ke iingxaki seemed ukuba umbindi ikakhulu jikelele bottle. Waba rhoqo drinker kwaye idla tolerated enkulu izixa-mali ka-utywala kakuhle. Kodwa amaxesha ngamaxesha, e-amathuba okuphumla ka-ezintandathu ukuya kunyaka kunye necala, endaweni ethile kwi-ego ye-calf, ukhuseleko babambisa waba triggered, kwaye ego waziswa nge-i siren ukuba kakhulu ekhuselekileyo nursing ekhaya. Nangona ingxelo izikhumbuzo Renzo ke shift ukuba cocaine, apho Camilla kukhankanywe ngaphambi koko, kodwa ego faints bengengabo enxulumene iziyobisi okanye utywala. Oku kwenzeka kuphela xa, njengokuba kwakunjalo rhoqo kunjalo, waba overworked okanye exhausted ngabo bonke antics kunye athe financed yakhe empire kwaye yakhe imperial indlela ubomi. Kokuba ebone ukuba Ego umama ke, usapho, encinane kodwa yamandulo nobility, yaye ngokwenene owakhe amazwe jikelele Rhymu. Lonke hotel ke emidlalo kunye nempahla baba expropriated kuqala nge-Mussolini ke fascists kwaye ke, emva kokuba imfazwe, yi-Christian Democrat urhulumente.
  
  
  Wakhe wabona kananjalo ukuba emine edlulileyo, ngoko yedwa kuba yakhe nervous breakdowns, Renzo waba cured kwaye ube sowuzinzile phantsi ngexesha elinye ilizwe vacation ekhaya apho Studds sino-jikelele-i-ego amaxesha ngamaxesha iimfazwe kunye delirium tremens. Kodwa kwaba i-expensive, ethandwa kakhulu, kwaye influential ndlu, kwaye ukuba ndino ukuba uphando i-nomonde uluhlu ukwenza entsha noqhagamshelwano, ndinqwenela zifunyenweyo isiqingatha abantu abo wabonakala kwi-phambili amaphepha ye-Barents Yolwandle territory Aseyurophu, ngokunjalo abanye Americans kwaye Asians.
  
  
  Nkosi Hugh Marsland eyindoda kunye akukho obvious flaw wakhe coat of izikhali. Kwi indlela esuka ethembisa student kuwo Birmingham nge-Oxford, kokuba ezininzi unproven nje. Waba ngxi climbing. Waba i-mysterious akunakho kubhadula jikelele-mveliso complexes nje phambi ih waya bust okanye waya bust, sele monetizing yayo izahlulo kwi-unit-format isilivere, Swiss francs, isijamani okanye marks. Waba millionaire amaxesha aliqela kwi-unit-format, kwaye dollazi malunga kabini kangangoko. I-ngako oko Ukumkanikazi awarded ego a knighthood kuba ego charitable umsebenzi (Ukulandelelana Isinhanha Empire, 1963; Knight nomphathi wayo Ukulandelelana Isinhanha Empire, 1971), nangona wam izikhumbuzo ubonise ukuba ego ke imisebenzi baba ikakhulu limited ukuba putting igama lakhe ngomhla letterheads kwaye milking i-zesixeko kuluntu. Yena igcine eziliqela semi-ihlawulwe izikhundla, omnye esibizwa e-United States kwi UN ukwahlulwa UNICEF. Yena akusebenzi khange watshata, kodwa lowo liked girls kwaye ngamanye amaxesha seemed kancinci rude kubo, nangona yena balingwe ukuba uhlale kude uluntu scandals.
  
  
  Piero Simca waba, ngokungothusiyo, kakhulu umdla ezine. Njenge Renzo, waba enxulumene ubudala nobility. Kodwa ngokungafaniyo Renzo, wayigcina usapho ipropati ngexesha bonke urhulumente shifts kwaye mistletoe ke lokuqala eyinkunzi siphinda-phinde ngo yenzala kuyo yonke into ukususela petrochemical ishishini ukuba unguye indyebo. Waba mercilessly bullied kwaye harassed ngenxa Rost ke ego, lowo wala vumela ngokwakhe ukuze bazisunduze kwi buffoon, kwaye yi-ga, Rost ke ego kokuba sele ezuze ephezulu isandla. Ukususela Trieste ukuba Sicily, i-ego waba ngokuba Abancinane Isigebenga. Ego ke ancestral estates baba ebekwe emntla ntshona, kufutshane Lake Garda. Wangena politics njengoko a Christian Democrat, kodwa kamva yahlula ngaphandle ukuba ifomu eyiyeyakhe nangakumbi ilungelo-wing splinter umntu. Yena hardly mattered kwaphela kwi-national konyulo, kodwa ego ke owakhe constituency rhoqo wabuyela ego ukuba Yeengwevu, apho uya kusetyenziswa bakhe indawo ukuba bayathetha kwaye intrigue nabo bonke ngamanye amaqela. Lowo wenziwe a talented advisor onke amaqela, kuquka internationally. Kwaye UN sele isetyenziswa yayo iinkonzo bayathetha kunye Arab terrorist amaqela, emzantsi Afrika i-american Tupamaros, kwaye bavukela iinkokeli jikelele Central Afrika. A Milanese newspaper ngokuba ego "abancinane Henry Kissinger," kwaye mhlawumbi ukuba akusebenzi khange enjalo supposedly engalunganga inkcazelo.
  
  
  Yokugqibela isikwere waba loomama territory. Kuqala Camille, ngoko ke Roseanne. Oku kwaba yalandelwa omfutshane uluhlu Camilla ke lovers, apho ukufunda " Ngubani, Yintoni, Phi - Italian ishishini, politics, ezemali, kwaye yehlabathi bomgangatho." Inkoliso yabantu kwi uluhlu baba avowed hunters yabasetyhini-wonke repute, kodwa mna ke noko surprised ukufumana Piero Simca phakathi kwabo, kunye qaphela ukuba ego igama yayo bedroom waba Musa Lupo (Inkosi Ingcuka). Kwenye indawo, lowo akusebenzi khange njengoko kukhankanywe ingakumbi esebenzayo kulo notyalomali, kodwa into ndandisazi malunga Camille firsthand waba ukuba yena ayikwazi kufumana naliphi na umntu, akukho mcimbi mkhulu okanye mncinane kangakanani waba. Akukho nto ekhethekileyo malunga politics kwi-della Camilla, nje ukuba yena ubhaliswe njengokuba communist, oko kuthetha ukuba akukho nto Italy. Lona uhlobo chic kwi-otyebileyo European wefilim kwaye theater izangqa. Pierrot memorized yakhe iindidi kwaye accidentally kukhankanywe kubo Camille jikelele ethile curiosity kwaye healthier inzala. Bam banqwenela Roseanne seemed ngakumbi umdla kwi-ukukhanya wam owakhe adventures. Yena wazalwa ngowe-Padua kuphela amashumi amabini eminyaka eyadlulayo. Apho, yena waya esikolweni waya college iminyaka emibini phambi wokuba a uhambo attendant at the age of 19.
  
  
  Endaweni yoko, oko ngokukhawuleza bafudukela kwi-national flights ukuba intercontinental okkt. Isizathu sokuba kutheni ei kwafuneka shiya ngezifundo kwaba ngenxa yakhe association kunye abanye Maoist lwabafundi kunye negqiza iintshukumo. Kodwa yena ubhaliswe njengoko ilungu Monarchist Inkululeko Iqela, a breakaway iqela ka-Piero Simchi. Kubalulekile kusenokwenzeka ukuba yena wenza yakhe career imibulelo Pierrot ke, iingcebiso, njengoko kuye ubawo waye bugosa ezinye emntla amazwe Ulukholo Isigebenga.
  
  
  Konke oku kwaba nicinge ukuba ibe okuthile oyilingayo inkcazo, kodwa ke wavusa ngakumbi imibuzo kwe-iimpendulo. Ukuba wayengomnye iingcaphephe obandakanyekayo kwi - "Umsonto Woxolo" ngokusebenzisa Pierrot, kutheni maxa heee inxaxheba i-umzamo ukubulala a Texas indlela: hen phambi kokuba ayikwazi ukubeka yayo indlela: egg? Okanye kokuba yena sele severed ubudala ties kunye le ndoda kwaye ngokulula kusetyenziswa Pierrot njengoko oludala usapho acquaintance? Oku uphumelele khange abe okokuqala umntu sele ojika macala ukufumana umsebenzi baye ngoko ke desperately ufuna ke, nceda zabo superiors. Kodwa ukuba nantoni na smelled njenge "Isiphelo Sehlabathi," lam elidlulileyo amava enxulumene nge i-umbutho kunye imali, hayi a random indoda yempumlo iqela kulutsha.
  
  
  Wam iingcinga waqalisa iyajikeleza. Omnye eyona iindlela ukumisa wasting ixesha lam ngomhla mna-gratification kukuba umnxeba ifowuni Roseanne wandinika. Uninzi airlines wanika crew amalungu ngosuku ngaphandle okanye ke xa babuyela ukusuka elide boku, kwaye ngamnye encounter kunye Rosana, nokuba yena waba dispelled le mfihlelo okanye hayi, wazisa elahlukileyo uhlobo mistletoe charm. Nakuba kunjalo, Camilla iya kuba ixakeke kakhulu abayo beautician esilandelayo iiyure ezimbalwa.
  
  
  Wafumanisa yakhe inani wakhe stencils wanika hotel abasebenzi. Wam ilayini yaba phantse ngokuqinisekileyo tapped, kodwa kunye wam mfanekiso, kuya akusebenzi khange unusual ukuba ufuna nibize pretty kubekho inkqubela. Ingakumbi ukusukela eziliqela amalungu-antayi-Isikhewu Carter yokuhamba-hamba okanye i-antayi-Jerry Carr yokuhamba-hamba sidinga ukwazi ukuba kokuba sele screwed phezulu kanye.
  
  
  Unxulumano lwefowuni waye waphendula nge kubekho inkqubela kunye Central i-american accent kwaye stuffy nose. Wathi akuva yakhe iyangxola, " Roses, abanye card symbol, Carr."
  
  
  Ngoko Rosana ke sweet, husky ilizwi. "Molo, Jerry. Yintoni a surprise! Andiyenzanga ukuba ndibe nento yokuba kuva evela kuwe kwakhona, ngoku ukuba ufuna anayithathela ndazibona zonke ezi beautiful abantu jikelele amaxwebhu. Ngaphandle, ndeva kwi radio ukuba ufuna baba kidnapped kwaye ke wabaleka kude. Ndandicinga kuwe babekwilizwe esibhedlele kwaye ayikwazanga... uh, ukwenza into.
  
  
  Kwenzekile ngaphandle ngoko ke charmingly kwaye innocently ukuba kukho asikwazanga ngathi ayixhasi namnye ukuba abe nine-to-one ithuba ukuba yena waba umnwe ukuba pointed at i-Gorilla kwi-plaid jacket kwaye Pepe.
  
  
  "Hayi," ndathi enye cheerful tone. "Lowo ngu-hayi kwi-esibhedlele, kwaye mna unako kanjalo ... er ... usebenzise ezinye izinto. Kodwa, mhlekazi Roseanne, zisekhona izinto ezimbalwa andiqinisekanga malunga, kwaye mhlawumbi unganceda kwam nani ke phandle ukuba unalo ixesha.
  
  
  Wakhe laugh waba njengoko obscene njengoko kwakunjalo okumnandi. "Ndiya kusoloko kufuneka ixesha ukwenza lwenene umsebenzi zikhathalele kuni," watsho. 'Xa?'
  
  
  Ndicela yakhe. "Njani malunga ngoku? Bendinenxaki, dubious imbeko putting a ukhuseleko balinde kwi-phambili igumbi lam. Kodwa ukuba ndixelela emu, lowo uza unobuhle wam visitors.
  
  
  "Ah," watsho. "Lento ezivus. Andisoze kuba nani kwi-elinesihlanu lemizuzu, kuxhomekeke zethu ezoyikekayo traffic iipateni."
  
  
  Yena agcina kuyo ilizwi. Yena bebe walumkisa nge sentry kuba imini, kwaye lowo knocked respectfully ukuba jealously azise ukuba umfana elonyuliweyo abo thathwa ukuba ibe nurse kokuba ifike. "Hayi a nurse, kodwa yesitalato therapist," Roseanne wathi cheerfully. Yena burst kwi-living room, wearing a ngwevu shaggy fur coat kwaye funny ngwevu hat, njenge cap. Yena bamthwala yakhe hat kuwo igumbi, ukumisela ngayo phantsi kwi crowded isitulo. Ke yena climbed aphume ngapha kwayo coat.
  
  
  "Uthixo wam," watsho kwindawo enye ilizwi. "Ke kukunceda kakhulu ngaphezulu imali kwi private kwe kwi inqwelo moya, kwaye nikhangele ngoko ke ezilungileyo kuyo, njenge lakho lonke ibali lenziwa phezulu nje nge injongo luring kum apha."
  
  
  Ngaphandle coat, Rosana ke mde, aristocratic nani waba igqunywe phezulu yi-Rivnenskaya nje ngokwaneleyo ukuhlangabezana neemfuno zoluntu decency. Wayengomnye wearing omfutshane dress zonke phezu ukukhanya-fitting lilac ezi zinto. Wakhe beautiful legs baba ukhuselwe yexabiso elikhulu-ngwevu stockings. Yayo ngwevu suede iqonga izihlangu, yena ufikelele phantse yam amashiya.
  
  
  "Ngcono kunokuba ngendlela efanayo, huh?"yena wathi, swinging yakhe skirt ngenkalipho kwaye glancing phantsi ngomhla wakhe wazala thighs.
  
  
  "Mandiyenze kubonisa yam, thobekileyo igumbi kuqala," ndathi. Wakhe gallantly wathabatha yamluma esandleni. Yena waguqukela kwaye icinezelwe yakhe umzimba ngokuchasene zam. Endaweni gently zinika kum yamluma esandleni, yena wandinika a hug ukuba sisale kwayo yonke umzimba.
  
  
  — Andiqondi ukuba ufuna baba kwenzakalisa kwaphela. Yena sighed, ngokuncothula emva ezimbalwa i-intshi. "Kwaye ndiza ngxi ke babysit ungathanda andwebileyo."
  
  
  Yena gasped kunye ndiyavuyiswa xa yena wabona enkulu umandlalo nge jonga, kwaye curtains baba ngokulinganayo! kuwo ngayo xa sifuna ingenile bedroom.
  
  
  "Ke ayisosine njenge abo liechtenstein airplane lezihlalo, Jerry," yena wathi, ehleli kwi wendawo umandlalo kwaye kicking ngaphandle kwayo ballet slippers. Yena deftly bafudukela yamluma esandleni kuye waist kwaye baqalisa tsala phantsi kwamaphiko shorts. "Ke kufana i kwi-olimpiki, ichibi lokuqubha kuba abo ukuqeqesha kwi-tub." Yena blinked nzima. "Ukuba ndiza ukufunda phakathi kwemigca, kufuneka zithe ukudlala apha kunye Signorina Cavour xa sukuba sathi kwenu, ngenene?"
  
  
  "Kulungile, — ndathi. "Yena accidentally weza kulo. Uyazi njani oko kukuthi, Roseanne. Eli hlabathi ka-cinema...
  
  
  Roseanne laughed kwakhona, a glplanet ncuma ukuba ngesiquphe kunabela zonke phezu kwayo umzimba. Kwaye ngoku umzimba wakhe waba eboniswe kuba nangakumbi ukusebenza.
  
  
  "Kwakukho into ethile kwi-akubantu," watsho. "Bathi ukuba ufuna baba abducted ngokupheleleyo ze, kwaye lokuqala alarm waba wavusa ngelizwi elimnandi Camilla. Yena edalwa kuba iindaba photographers nge ikhasi icinezelwe ngokuchasene naye, pretending ukuba abe efowunini. Pooh, Jerry, musa ukuba ndiza onomona. Jealousy ngu kuba virgins abo andazi zingaphi ezahlukeneyo, emangalisayo amava wonke umntu kufuneka ube."
  
  
  Abe nento yokuba sele sisuswe yakhe jacket kwaye waba fumbling kunye yakhe belt.
  
  
  "Yima," Roseanne ilungisiwe. "Ndizakuyenza ngokwam. Nisolko abagulayo. Mna uyenze yonke into kuba kuni.
  
  
  Yena gently pushed kum emva kwi umandlalo kwaye baqalisa undress kum nge cooing izandi lizele sympathy kwaye obscene izincomo.
  
  
  Wayengomnye efanayo beautiful, enqwenelekayo kubekho inkqubela yena, nento yokuba sele kwi inqwelo moya, kodwa kwakukho into eyahlukileyo, into nervous kwaye defensive malunga yakhe nasiphelo umsinga lamagama, akukho mcimbi njani sexy baya asikwazanga yenza kakhulu evakalayo kuthi. Yena akusebenzi khange phezulu ngomhla iziyobisi; umzimba wakhe waba examined ngenyameko. Kwakungekho needle marks kwi satiny imigca enqamlezeneyo wakhe izandla. Kodwa yena wathetha, flattered kwam, njengoko ukuba yena baba eyenza fervent iinzame hayi interfere kunye nathi ngokuthi yokubhala kuthi phantsi abayo umbuzo, ngaphandle kokuba ukuxhasa izigqibo uthando. Imibuzo ndicela yakhe, ukuze bambuze heee, na uhlobo shock ukusebenza, ndinqwenela ukwenza kunye emamele izixhobo. Kodwa yena babe zithe fed a decent ka-bala (kuba nam) kuluncedo misinformation ngezi emamele izixhobo.
  
  
  Ngenxa indlela silifumene noku, nkqu le incinci enye ka-ayilunganga ulwazi kwafuneka kubekwa ngaphandle kuba kamva. Roseanne sele igqityiwe yakhe epheleleyo nursing kwishedyuli. Kuye ngokupheleleyo, thambileyo imilebe kwaye inquisitive ulwimi baba njengoko ixabiso njengoko Camilla ke umlingo lotion, kwaye mna balingwe ukunika kwayo nje njengoko abaninzi yesitalato izincomo njengoko yena wandinika. Ngoko sasivuya kwi umandlalo. Rosana ke, ifayili, ukumenyezela amehlo ebhalisiweyo wethu wonke yiya kwi-jonga, njengoko ukuba yena bengengabo kuphela zinika herself kwaye nam kumnandi, kodwa kanjalo arranging a zokugqibela audition kuba harem abanye engaqhelekanga-oli sheik.
  
  
  "Oh, Jerry," yena wathi, uzole ukungcangcazela ukusuka zethu climax. "Kwaba kakhulu okulungileyo." Kwabonakala ukuba nah akusebenzi khange nje ezichaphazelekayo yi-ngesondo, akukho mcimbi njani ngesehlo soxinezelelo kwixesha kwaye rewarding kwaba kuthi. Ke ixesha kick phezulu le tailspin, kwaye akukho namnye emamele uya kufumana oko suspicious ukuba ndiza ebonisa abanye curiosity emva izolo ke fuss.
  
  
  "Mamela," ndathi, stroking yakhe iinwele, kwaye thina twezekile ngaphandle ngomhla umandlalo elandelayo ngamnye enye. — Waye umxelele nabani mna ke staying ngexesha Le Superbe, mhlekazi?"
  
  
  Wakhe umzimba involuntarily pulled kude esandleni sam, kodwa yakhe oqaqambileyo amehlo asikwazanga idanyaze I-dlala ka amehlo ke kulungile-ezaziwayo ubungqina honesty, kodwa nje kakhulu kuyo, wabona kwabo njengomqondiso i obvious ukuxoka.
  
  
  "Hayi, Jerry," watsho. 'Owu, Thixo wam. Yena rolled kude kum kwaye pulled herself phezulu ukuya kuhlala phezulu ngomhla umandlalo. "Awunokwazi kusenokwenzeka ukuba ucinga ukuba ndine nantoni na ukwenza kunye zasendle ukuze tortured kuni." Yena waqala bekhala. Kwaye soothe konke oku shuddering splendor waba kumnandi ukuba kwakhona wakhokela ukusuka kwelinye ukuya kwelinye, eli lixa ngakumbi gently, njengoko wathabatha kwi indima caretaker kwaye caretaker. Xa zethu breathing waba nkqu kwakhona, mna ugqibile wam iphepha lemibuzo malunga, apho waba ngaphezulu apologetic, eyobuhlobo, kodwa nangona kunjalo inquisitive kwaye efanelekileyo yam indima.
  
  
  "Thatha tailor, Roseanne, mhlekazi," ndathi. — Andiyenzanga cinga ngoko. Kodwa kwaba njalo sudden kwaye ngoko ke ngokupheleleyo pointless. Ngaphandle, akukho namnye wayesazi mna ke apha.
  
  
  "Ah." Roseanne akhawunti yam apology kwaye wanika mna a messy umgca we kisses ukusuka wam chin yam navel. "Wonke umntu kwi-Rime soloko ufumana ngaphandle kakhulu ngokukhawuleza, Jerry. Epheleleyo occupancy ye-hotel, taxi umqhubi, yakho bhanyabhanya crew. Ndiyacinga umntu mistook kuwe kuba umntu ongomnye, asikwazanga bona?" "Kumele," ndathi. "Kodwa, uyabona, mna andazi nantoni na emalunga nawe, ngaphandle kokuba uqinisekile ukuba beautiful kwaye absolutely eyodwa kwi-Spain, kwaye ukuba uphuma phi omkhulu iwayini ilizwe Colognola."
  
  
  "Padua," yena elungisiweyo kum thoughtlessly, amused ngokuthi ujonge kwi-jonga. — Ingaba ngenene ukuba ndiza pretty, Jerry?" Hayi inkulu kakhulu?
  
  
  "Ndandingasakwazi ukuma kwethu i-i-intshi ngakumbi," utshilo isiqingatha truthfully. "Kwaye i-i-intshi ngaphantsi uphumelele khange abe ngokwaneleyo." "Ukuba ke oluhle kakhulu," watsho grumbled. "Kwi-rheumatism ndizakuxelela into elula kubekho inkqubela yena ufumana."
  
  
  Wandixelela yakhe biography, awathi kanjalo iqinisekiswa ntoni mna kokuba sele ukufunda kwi-microprint. Yena nkqu kukhankanywe i-Maoist qela kwi-ngezifundo kunye dismissed ngalendlela a childish whim. Kwaye ukuba imibulelo Pierrot ke, inkxaso, yena onayo umsebenzi.
  
  
  Oku kwaba ithuba mna nento yokuba ayethembe kuba, kwaye ngoku kwaba lithuba lam ukuba seize kuyo nge mixture ka-resentment, disgust, kwaye jealousy.
  
  
  "Abancinane Casanova,"mna exploded. "Jonga, mna anayithathela weva into malunga ego reputation bonke abasetyhini. Kwaye ngcinga kuni naye... Yena clenched yakhe amazinyo ngokunjalo akakho onokuthi iimfundiso ukuba tyhala kude umfanekiso Rosana kwaye Pierrot, umfanekiso ngakumbi comical kunokuba ulwim.
  
  
  "Ndathi mna, nento yokuba ndinixelele inyaniso, Jerry. Yena wawaphakamisela yakhe chin defiantly. "Ngoko ke ndenza ndiyakuthanda Musa Lupo , kwaye akusebenzi khange njengoko embi kwaye disgusting njengoko ucinga. Endleleni yakho zinokuphathwa Camilla ngu barely makhulu ngaphandle midget, kwaye awunokwazi ndiphulaphuleni taunting yakhe, ungakwazi? 'Ezilungileyo. Wakhe umlomo twisted kwi-snarling ingqumbo. "Kufuneka bazi —" yena wathi,"ukuba i-sweet young girls ye-rare curative okkt banikwa free iinkonzo."
  
  
  Ndicela yakhe. "Ingaba usenama-uyambona?"
  
  
  'Ndibona wena? Roseanne wathi. 'Ewe. Ubawo imisebenzi kuba kuye. Kwaye yena u-ebalulekileyo kwaye rhoqo first-class passenger. Kodwa ke akukho ngaphezu koko, Jerry.
  
  
  Oko akwenzi ntsingiselo ukuba ingaba plausible, kwaye ndandingasakwazi dig okungaphaya ngaphandle revealing ngokwam. Ixesha elizayo ndiye ndimbone, ndizakuyenza qiniseka ukuba ke indawo apho yena unako ngokukhuselekileyo kuqhubeka kwayo uphando. Kunjalo ngoku, yaba ixesha nje ticking kude.
  
  
  Njengoko ukuba guessing wam iingcinga, yena ufikelele ngaphandle ukuthatha omnye yokugqibela lustful jonga kwi-jonga.
  
  
  "Wonke bedroom kufuneka ube eludongeni efana nale," watsho. "Ukuba yayo, izakulingana otyebileyo... Kodwa ngoku yayo onayo ukuya khona. Ndine intlanganiso kwiyure.
  
  
  Yakhe asikwazanga worry malunga nayo. Ndaba lunch ukuqeshwa kwiyure.
  
  
  — Ndizakuyenza kunibiza namhlanje, " mna wathembisa. "Okanye uyakwazi umnxeba apha." Mna andazi yintoni umhlobo wakho ke ishedyuli kukuthi, kodwa Pierrot nabahlobo bakhe ndenza phezulu i-ego ngenxa yam yokungena kwi-bhanyabhanya ushishino, kodwa andiyi yenzani oku ruin zethu reunion.
  
  
  Wayengomnye sele dressed kwakhona, ukuba yintoni wena, nento yokuba umnxeba-phantsi-phezulu i airy dress, kwaye lowo abalandela yakhe kwi-living room. Ngesiquphe, wayengomnye njengoko zolile ezinzima njengoko yena bebe a mzuzu edlulileyo, carefree kwaye enthusiastic abayo fragile chatter.
  
  
  "Wena anayithathela made kum ngoko ke ndonwabe kwi-enjalo elifutshane, Jerry," watsho. "Kwi-inqwelo moya, kwaye ke apha kwakhona. Ngoko ke kakhulu ngoko ke ukuba scares kum kwaye yenza kum ukuba."
  
  
  Hers wajonga njengoko ezinzima njengoko yena wayeza lungelelanisa wakhe omtsha isimo. Wayengomnye laughing.
  
  
  "Musa worry, Jerry," utshilo soothingly. "Ngomhla wesibini wacinga, akunyanzelekanga ukuba kuthetha ukufumana indlela enye ungathanda uninzi girls ingaba. Ndizama ukucinga malunga nezinye izinto. Kodwa ngomso siza thetha kwaye dlala."
  
  
  Emva asazanga, yena ekhohlo.
  
  
  Ndabuyela living room kunye ndinovelwano ukuba wam imibuzo ibe provoke abanye intshukumo yayo icala, ngaphandle ekubeni i-faintest unye na icala ezi iintshukumo ingaba okuqonda.
  
  
  Yena kutsalwe i-curtains kwi-jonga phambi shaving kwaye dressing kuba sangokuhlwa. Wam transistor akazange ndinike na umqondiso, kodwa kwi-TT isebe AH, kanye yabonisa kum a jonga zethu kunye researchers, abo ngokugqibeleleyo ezisasaziweyo ividiyo umfanekiso. Nika izizathu ezibangela ukuba ucinge iinxenye baba asasazwa zonke phezu komhlaba kwaye nganye zazinokuba lincinane kuba ih ukuba abe detectable kwi-isiqulathi. Andiyenzanga care ukuba nabani na babe bonwabele ubukele Rosana kwaye nam ke uxakekile ngomhla omkhulu umandlalo, kodwa ndandingasakwazi vumelani prying amehlo khangela wam diplomatic briefcase, ego imfihlo compartment, kwaye ego imixholo.
  
  
  Waziguqula yakhe isuti kuba enye, athe specially ezenziwe fihla Luger unnoticed. Ukuba kwakukho into intimate kokuya kwi kunye Camilla yokuqala okanye yesibini nesiqingatha imini, kokuba ngokukhawuleza thatha ngaphandle iingubo zakhe ngaphandle ebonisa yakhe arsenal. Kodwa ngaxeshanye, andiyenzanga ufuna ukuya unarmed kwi engaziwayo territory, nje unarmed njengoko yokugqibela busuku. Hugo, i-stiletto, kwaba lula. Yena ngokulula bagubungela scabbard ngomhla wakhe ikwicala kunye kabini umaleko ka-bandages, apho wavunyelwa kuba umntu othe waba kutsha nje sele phantse burned. Camille ke lotion akusebenzi ukuba nicinge ukuba ngokupheleleyo indlela wonke i-intshi umzimba wam. Ingakumbi ukusukela abo cm ukuba Camilla waba uninzi anomdla zihleli intact. Hers sele ophunyezwe olu uvavanyo kunye Rosana.
  
  
  Kwi-jonga phezu bathroom sink, wakhangela phantse isempilweni. Kwi-AH, asikwenzi enobunzima dress-ups kwaye yenza-phezulu, thina shiya yona abasakhulayo abakhuluwa kwezinye iinkonzo. Mna nje smeared kancinci ngwevu phantsi kwamaphiko amehlo kwaye kwakusenza nzulu abo bambalwa umbimbi ngomhla wakhe ubuso. Ukuba, kwaye bambalwa sighs mna vumelani ngaphandle amaxesha ngamaxesha, kufuneka kufuneka iqinisekise yam entsha nabo bonke onlookers ukuba mna hadn khange ngokupheleleyo recovered ukusuka ekunene busuku.
  
  
  Lizele intlonipho, bazalwana doorman wakhokela kum ukuba i-elevator ekupheleni corridor, apho omnye sentry mandiyenze kwaye escorted kum phantsi amanqwanqwa. Apho, omnye carbine beza kunye nam ukuba isibali. Konke oku kwaba kakhulu flattering, kodwa ke kakhulu limited wam elizayo imisebenzi. Yena wenza mental qaphela ukuba buza Pierrot ukuba relax nomlindi wakhe omncinane, ukuba kunokwenzeka.
  
  
  Wathi, Renzo, kwaye Studds kokuba sele ekhohlo, kodwa Nkosi Hugh waba lokulinda ukuthatha kum kwintlanganiso ngomhla club wakhe chauffeur eliqhutywa Rolls. U-amapolisa amagosa kwi motorcycles u kwi-phambili kwethu, kwaye wesithathu igosa u-ngasemva kunye submachine gun. Nabani na balingwe ukuba attack kwam ngomhla we-indlela, kuya wouldn ukuba zithe umntu jikelele Pierrot ke, abahlobo.
  
  
  I-lobby ye-mistletoe club yiyo leyo languid, mnyama, ultra-bourgeois decor ukuba Prussia njenge ukusebenzisa xa oko iza chic kwaye comment. Zonke yokugqibela busuku ke umntu mbambano, ngaphandle kokuba kuba ezimbalwa purely pop iinkwenkwezi, dibanisa a ezimbalwa ngwevu-haired, stocky gentlemen eyahluka-hlukileyo nationalities ababe ungeniswa kum. Ikakhulu abatyali-mali kwaye ezimbalwa enzima specialists. Kwabakho kanjalo screenwriter, Kendall Lane; a skinny, nervous, preoccupied i-american kwi-blue flannel blazer, beige slacks, kwaye Gucci tyhila-flops. Nanini na xa ndifuna luyafuneka ukuze kushukume izandla kunye umntu, hers waba clumsy, kwaye nanini na xa hers accidentally bumped kwi umntu, hers kwaba ngoko ke timidly withdrawn ukuba wonke umntu kufuneka kuba wayecinga baba nomngeni nge andwebileyo oilman. Ukuba umntu balingwe ukuba ikhonkco lam uchazo ukuba ezikhethekileyo, unbreakable Isikhewu Carter, emehlweni kum apha ingaba confuse ukuba umntu kancinci.
  
  
  Lunch waba plentiful kwi ed kwaye drinks kwaye i - "ndibhala le leta" indlela egoistically ezabanjwayo. Prussia thatha Eda kakhulu seriously kwaye musa ukuvumela wakhe ukuba kuphangwa nge uthetha malunga ishishini. Waba phakathi Renzo kwaye Camilla. Pierrot kwaye screenwriter ingaba ukudlala lo mdlalo opposite kwethu. Camilla ke ubuhle kuxakekwe ngonyango ngenxa ndenza wakhe ngakumbi beautiful kunokuba ngonaphakade. Kodwa yayo kunjalo, ezi utyelelo ukuba beautician baba ezigunyazisiweyo, ngakumbi kuba abanye loluntu prestige kwaye ubudlelwane kunye nabanye abaxhasi kwe-ukudibanisa ukuba ngubani kwaba ngoko ke ngokugqibeleleyo langoku ekuqalekeni. Yena whispered chaste intimate zinto kum, flaunted kum njengoko ukuba bekuzakufuneka omtsha poodle, kwaye wathabatha ngokupheleleyo ityala ngenxa yam eziquqa imali.
  
  
  Kuphela umntu othe ngxi kukhankanywe i-Umsonto Woxolo waba Umbhali Lane. Wathi xa waqala ngaphandle njengoko i-umbhali, kwaye ngoku Stahl yi ngempumelelo screenwriter specializing kwi-impimpi imiboniso. Yena asikwazanga bazive babotshelelwe yi-polite Roman taboos malunga uthetha malunga Ed. Uzakeyu kokuba a liechtenstein okulungileyo ibali, kwaye kwakungekho nto ukumisa em ukusuka ndizixelela ngayo enye nge enye phambi kokuba igosa ntlanganiso.
  
  
  Nangona twitching, kusenokwenzeka ukuba iziphumo ye-dexedrine ukuba waba ngxi ngowe-inkqubo yakhe, Lane yaba glplanet, kulula-ndihamba umntu. A unyanisekile, kodwa clueless ekhohlo-wing liberal, stuck kwenye indawo kwi-1930s. Wam wemiceli-obsession kwabakho Imfazwe Yehlabathi III. Iselwa ilungelelaniswe nkxalabo. Kulo mba, ukongeza koku, kuba omnye izizathu ubukho be i-AH kwaye wam owakhe idinga. I-ego ibali, njenge ezininzi ezilungileyo stories, soloko waqala mazwi: "Yintoni na ukuba..."
  
  
  -"Yintoni ukuba," wathi, ebhekisa kuwo isitulo e kwam phezu wesithathu yobomi pheasant kwaye polenta, " kuyo yonke waqala hayi kunye omnye superpowers Baseamerika, i-Russia, ne-China, kodwa kunye iqela immoral abantu abaphila ngokwaneleyo amandla kwaye nako ukwenza uthotho nokuxinga kwezi zintathu amazwe? I - "big ezintathu" ingaba instantly react ngokwahlukileyo kwezinye. Kwaye ukususela bonke kuba ngokwaneleyo yenyukliya zesintu ukutshabalalisa lonke ihlabathi, bekuya kuba Umama wakhe Emhlabeni kweebhulorho. Umsonto yehlabathi, uyazi?
  
  
  Yena wathi, emu ukuze abe ndaqonda. Kodwa akusebenzi ukuba oku kancinci ukuza kuthi ga ngoku-fetched?
  
  
  "Andiqondi ukuba ngoko ke," Lane wathi fiercely. "Wonke iglobhu yi ngumgubo keg. Nje thatha elinesibini iinyanga udushe: i Lotz kwendyikityha yokufa, inkqubo ye-olimpiki ukubulala, i-London bombings, i-Ebelfast bombings rhoqo ngeveki, uphumezo diplomats kwi-Sudan, i-expulsion of Isinhanha karhulumente ukususela Antarctica... Oh, Thixo wam. Kwaye lonto nje tip ye-iceberg."
  
  
  "Kwakungekho Wesithathu Imfazwe Yehlabathi jikelele oku," Emu waxelela yakhe.
  
  
  "Ah," Lane wathi, ngokungathi enikezela emu a tip. "Nje ngenxa yokuba bonke twezekile ngaphandle phezu ethile ngokwe xesha. Zama qinisekisa oko kuya kufuneka kwenzeke ukuba zonke ezi nokuxinga yenzeka zingaphelanga iintsuku ezimbini okanye ezintathu. Ukongeza kuloo ezimbalwa iziqhushumbisi... Yintoni elandelayo?
  
  
  "Ngoko ke yonke into ibe ukuvuthuzela phezulu," mna ungeniswe. "Kodwa ke kwakhona ikhangeleka kancinci unbelievable kum." "Oku objection wenziwe wavusa amaxesha amaninzi." Pierrot intliziyo yakhe ephezulu isitulo ngaphandle kwakhe ukuphendula.
  
  
  "Renzo unako zichaza."
  
  
  "Ngabanye mmangaliso, Kendall ezinikezelwe nathi kunye a u — inqanaba kwimeko yesi," Renzo wathi. "Kwaye Stud waziyo ncam indlela shoot into efana lento ngokugqibeleleyo. Kuba i-intelligent kwaye onomdla umboniseli, le yindlela ebalulekileyo caveat. Kwabanye, kwaye ngelishwa kuba uninzi, yeyona nto kodwa brutal omnyama humor. Kwaye nkqu kuba umphakamo wesithathu, kuba ngokupheleleyo brainless, kuya kuba enjalo fantastic emehlweni ukuba lonke ihlabathi liya ngokuqinisekileyo ufuna ukuthenga tickets."
  
  
  "Kodwa oku ibali sele ukuba uhlale nangona sikwimeko yoqoqosho enzima," Lane insisted. "Omnyama humor, elimnandi. Kodwa akukho comedy. I-unye ka-ubizo olu imfihlo umbutho LAL weakens wakhe omncinane.
  
  
  Ndicela nge mouthful ka-polenta.
  
  
  "The elimination of zonke iintlobo zobomi," Renzo wachaza. 'Lam unye. Kodwa mna uphumelele khange shove oku phantsi yakho throat, Kendall.
  
  
  "I-ethiopic @ item calendar system Inkululeko Ngaphambili ngokuba ngokwayo ELF," Pierrot wathi. "Kwaye kwakungekho nto funny malunga nayo.
  
  
  "Kulungile, mandijonge," Lane wathi, enxiba kobuso a genius ngubani tormented zizo zonke ezi boobies, kodwa abo uzama ukuphila nabo.
  
  
  "Kunye neenkwenkwezi njenge Camilla kwaye Michael," Renzo waved ngomhla isitulo apho Michael Sportu waye ehleli phakathi indimbane ka-ifeni,"singathi kwaye ingaba oku kwenza izigidi."
  
  
  "Mna kuphela wenza enye-bhanyabhanya ukuba ezilahlekileyo imali," Camilla wathi seriously. "Kodwa onikiweyo oku kunokwenzeka ziyathengiswa ukuba lwethelevijini, sibe ngokulula hayi kuba ngomhla iindleko ezinokufumaneka icala. Nisolko ekhuselekileyo investing kum, Jerry.
  
  
  "Nje kidding," lowo whispered yayo indlebe, " akukho bani nokukhathalela izinto ukuba lowo ke, ekhuselekileyo kunye nawe okanye hayi?" Wakhe rheumatism onayo ukuze seductive, mischievous ncuma.
  
  
  Phezu indebe ikofu kwaye cognac, ndaba ithuba thetha Pierrot malunga into yokuba waba bothering kum kakhulu: wam heavily armed pursuers. Ndandingasakwazi gcina alahle helignite bombs ukuba ndifuna ukuba ushiye igumbi lam kwakhona. Enjalo maneuver kwi nzima traffic ange wazaliswa morgue kunye zininzi kakhulu babemsulwa passers-ngo. Nangeyiphina indlela, ke kakhulu kakhulu ukufihla ngasemva inkqubo eyenziwayo. Kunjalo, ndandingasakwazi zibalisa Pierrot kutheni mna luyafuneka oku inkululeko ukugcina kwi-touch kunye AH. Kodwa i-ezingaphezulu balinde lamanani kakhulu ekuqinisekiseni kwaye plausible indlela indlela a Roman.
  
  
  "Ke kufana ndiza... kulungile, hayi ngomhla we-bam obubobakhe," mna wachaza, glancing sideways e Camille, owathi nje ukuba uthetha ukuba banker kwelinye isiphelo ifowuni.
  
  
  Pierrot u-ncinci kakhulu amehlo ngasemva pink lenses lit phezulu kakhulu ngoko ke ukuba mna phantse yenziwe wam ego ukuba nickname Musa Lupo. — Ndiqonda njani uncomfortable umyalelo wokhuselo unako kuba, " wathi, wincing kwaye winking. "Kuba phantse wonke umntu ndiyazi, ekubeni abahlobo kunye Camille kufuneka ngokwaneleyo, ngaphezu ngokwaneleyo, kodwa mna uyakwazi ukubona ukuba ezi stories malunga nawe Texans aren ukuba i-exaggeration, Jerry." Ukuba wink kwakhona. — Ndiya qiniseka ukuba kwixesha elizayo kuya kubakho kancinci ngaphantsi ezinjalo a restrictive umthetho. Amazwi ambalwa afanelekileyo ministries.
  
  
  "Ndicinga ukuba omnye umntu kwi-i-elevator ngu ngokwaneleyo," ndathi. "Ukuba lowo ikwenza kum nge-xa ubona yakhe, ndifuna kusala yedwa." "Omnye kwi-i-elevator kwindlela yakho floor kwaye omnye kwi-lobby," Pierrot kugqitywe kuba nam. — Le yindlela elungileyo basebenzise kuba zethu young-matyala. Kodwa uza kuba amadoda ukuba tsala ilungelo earlobe neqabane lakho ikwicala. Jonga ngoluhlobo. Yena wabonisa ngayo kum.
  
  
  Wawulungile, ilula ikhowudi. Wam ngokubhekiselele kuba Pierrot, apho waba sele phezulu, soared nkqu ephakamileyo. Into ebalulekileyo annoyance waba bemkile, kodwa eyona corkscrew waba ngxi unanswered. Rando tapped i-rim yakhe brandy glass nge isiqhamo knife.
  
  
  "Siza kuhamba kwenkomfa igumbi ngomhla wesibini floor ngoku," uya kwaziswa. "Iqela amalungu kuphela
  
  
  Umsonto Woxolo, ngoko ke ndizokwenza koyika sizakuba ukuthi goodbye zethu yethutyana guests kuba ngoku."
  
  
  Xa lunch iqela waphula phezulu, girlfriends ye-indoda abatyali-mali kwaye boyfriends ye-ibhinqa shareholders sulked. Baya jikelele kwethu, abo bathabatha i-amanqwanqwa okanye i-elevator, ukuba limited ukuba impahla yexabiso ubuncinane $ 300,000 nganye, dibanisa Lane, i-umbhali, kwaye ezimbalwa technicians. Kwakukho amathathu kuthi, zibotshiwe kunye yi-olomeleleyo glue imali kwaye greed ukuba waba babotshelelwe kulandela.
  
  
  Mna hate kwayo ngexesha iinkomfa, kodwa oku Ehlabathini End iseshoni waba kancinci ngakumbi umdla kunokuba uninzi abanye. Ikakhulu ngenxa yokuba ndandicinga straining wam iindlebe ukuze babambisa nantoni na ukuze babe kukhokelela Anderson ke suspicions wam.
  
  
  Lane waqala ingxelo emfutshane inkcazelo uzibeke, apho yena, umzekelo, sele besazi, LAL, iqela maniacs locwangciso kwi ebhudlayo phezulu ihlabathi uphela. Oku kuza kwenziwa ngokuthi yazisa abanye diversionary bombardments kwaye provoking abanye nokuxinga kwi-libeke capitals kwaye enokwenzeka imililo, triggering Enkulu Abathathu retaliation ndlela phambi kokuba nabani na naphi na ehlabathini ahlala ixesha elide ngokwaneleyo ukwazi ukuba konke kwaba yimpazamo.
  
  
  Kwakukho kakuhle-ezaziwayo, incredibly imfihlo airports kwaye private imikhosi (isikakhulu improbable kum professionally kunokuba ukuba bubonke ababukeli bomdlalo bangene, abo devoured kuyo yonke greedily). Kodwa ndiya kuba kuthi Lane made it believable kwaye ubeke okulungileyo emotions kwi ezimbini engundoqo iimpawu. I-British imfihlo iarhente abo uyaya nge-wonke uzibeke, kwaye i-ego isi-Italian hostess ngubani othetha ngomthetho ekubeni misled yi-terrorists, kodwa kanjalo iqala i-affair naye. Camilla kwaye Michael abaziwayo kwi umjikelo ka-applause, kwaye Lane banika ingxelo emfutshane personal inkcazo ye-wefilim ke ukubaluleka kwi-ego ye-enkulu ababukeli bomdlalo bangene.: "Umntu wesithathu Imfazwe Yehlabathi ayiyi kuphela kangangoko kunokwenzeka, kodwa kuya undoubtedly atshabalalise civilization, ngolohlobo kuthi." .'
  
  
  "Ke bonke bathi malunga outbreak ka-Imfazwe Yehlabathi II," i-banker kwi-umqolo kwi-phambili kum snorted cynically.
  
  
  "Yintoni babe kunokwenzeka," i-gorgeous countess ngaphandle wathi kuye. "Okanye ufuna akhange na ukuba ujonge jikelele lately."
  
  
  Ngoku kwakusisiqhelo Renzo u-jika ukuthetha; kwaye lowo kukhankanywe amagama omkhulu iinkwenkwezi abo ndinqwenela kudlala noku.
  
  
  Ngoko ke Nkosi Hugh weza ngo stacks ka-akubantu ukuba zichaza kwaye bakhusele colossal lwabiwo-mali. Phambi ukuba, bonke ingqwalasela ka-ababukeli bomdlalo bangene, waba focused, kuquka kwi kum. Yayiyeyona masterful ntetho, kwaye ngoku yayo ebone njani Nkosi Hugh zilawulwe ukuba ubisi izigidi ukusuka yakhe countrymen kwaye abanye, kwaye ubeke ih egumbini lakhe personal bank i-akhawunti. Akukho ndawo wenziwe lento, kodwa ukuba ufuna sika ngayo kwi eziliqela amaqela, uza kufumana i-babecocekile melon, apho isine partners unako hlula neatly phakathi kwabo, njengoko ixesha elide njengoko baya musa ukusika ngamnye nezinye ke throats kuqala.
  
  
  Yakhe ego-njenge demeanor, ngendlela yakhe, comradely kodwa aristocratic, mandriva linux, kodwa zange condescending, othelekisiweyoname i-ego nani. Kokuba okulungileyo-natured kwaye kulungile-ezifanelekileyo responses ukuba ezininzi ababukeli bomdlalo bangene ke ego izimvo.
  
  
  "Nje omnye actor ayi kukunceda kakhulu $ 100,000 kuba iintsuku ezimbini umsebenzi."
  
  
  Nkosi Hugh: "Lena ingaba izibhengezo. Ukuba ukho nengqondo kwaye siza kuzisa ego ngoku ukuya esibhedlele kwi-Sussex. Ewe?"Yokugqibela omnye phephamvume West isijamani industrialist.
  
  
  "I-inshorensi imali ikhangeleka kakhulu excessive kum. Mna imali yakhe ngaphantsi konyaka kuba bonke wam factories."
  
  
  Nkosi Hugh: Babe ngathi ayixhasi namnye excessive kum, kakhulu, Herr Schmidt. Kodwa ke kutheni i-inshorensi iinkampani zinje thriving. Kodwa ngaphandle insanity. Thina zilawulwe ukufumana ezinye ezininzi expensive military izixhobo ehlabathini njengoko & ukundulula kwi-i-phantse gratuitous-mboleko. Sidinga ukuba abe njengoko ezikhuselweyo kangangoko kunokwenzeka kwimeko omnye wethu B-52s, apho iindleko ngaphezu zethu iyonke lwabiwo-mali, unako ungqubano."
  
  
  Eminye imibuzo baba kanjalo waphendula nge efanayo charm kwaye authenticity.
  
  
  Yokugqibela umthetho waba kuba Chris Mallory. Wayethetha surprisingly coherently emva bonke brandy abe nento yokuba antonio. Yena wachaza ukuba "% S Kukukhanya" iya kuba lokuqala wefilim ukwenza epheleleyo ukusebenzisa ikhompyutha ulawulo. Wathi ukuba recreated models ka-izixeko, - afrika kwaye battlefields.
  
  
  "Ke bonke endala-fashioned," wathi. — Kodwa umahluko kukuba zonke ezi ezincinane iinxenye nakhelwe kwi circuitry zethu engundoqo ikhompyutha. Mna lwenkqubo ngayo, isijamani umatshini, cofa iqhosha, kwaye amathandathu ipesenti umjikelo uhambo ngu wabhala kwi-thatha enye."
  
  
  Oku kutsalwe scant applause kwi-bhanyabhanya-savvy abatyali-mali, abo kokuba ufunde le nzima indlela ukuba nasiphelo re-isebenzisa zingasetyenziswa ukwenza amaxwebhu. carinf.com hayi unoxanduva yolwandle iimfazwe kwindawo yokuqubha unako jika phandle kuba phantse njengoko expensive njengoko ifilim ngokwayo.
  
  
  "Kuba ezinye scenes, sino Renzo ke studio, apho okwangoku nani likhulu ehlabathini," waqhubeka. "Trafalgar Isikwere, phinda-Phinda Isikwere, Indawo de la Concorde — zonke ngabo recreated apho. Kwaye wesithathu ikhamera crew kwenza enye kwi-indawo iinkcukacha ka lonke umphandle echibini kanye Bunny Sawyer kwaye Ego cameramen safika apha yi-isiphelo elandelayo ilanga."
  
  
  Piero lwenziwa ukubulela zonke kuthi ngenxa yethu trust (kwaye imali) ukuze usixelele ukuba kuza kubakho wakhokela utyelelo ukuba Renzo ke studio namhlanje.
  
  
  Lane wabuza Studds xa intlanganiso waba phezu.
  
  
  "Sidinga omnye kwicandelo lomboniso," wathi. "Enjalo isigebenga tanker waba blown phezulu. I-comment ka-igesi kwi omnye ego emvula ngu ngokwaneleyo ukuphakamisa lonke inqanawe malunga ama meters jikelele amanzi. Kwaye xa bonke emvula bazele, uza kuba miles kwaye miles ka-itshisa-oli. Ngokugqibeleleyo imifanekiso yethu intentions, akuthethi ukuba oko?
  
  
  Stud ke ubuso waphula kwi-i-ofuna grin.
  
  
  "Ukuba izandi omkhulu, Ken," wathi. — Kodwa njani uya kuya explode?" "Ke elula: A torpedo. Mhlawumbi ekude ulawulo ukusuka speedboat, " Lane wathi. "Yonke into uyakwazi touch. Awunokwazi unobuhle kuyo. Akukho ndlela.
  
  
  "Enkulu, Ken. Uza kwenza abanye colorful imifanekiso kuba kum, kwaye ndiya get a imodeli le tanker kuwe kwi ngaphantsi ixesha kunokuba kuthatha ufuna ukubhala lo icandelo lomboniso." Yena lumisiwe kwaye scratched kwentloko yakhe. "Njani siyazi ukuba odina jikelele ezi supertankers ngu ukuphunyezwa nge-narrow strait, ndithi, elandelayo ngomvulo? Isiqhagamshelanisi, umzekelo. Okanye kwa ngcono, kufutshane Leningrad.
  
  
  "Ndiza kuku buza Umariya ukubiza enye yezi omkhulu-oli iinkampani." Ken wenza qaphela kwi umva le imvulophu.
  
  
  Studds iboniwe Camille kwaye nam emva kwakhe.
  
  
  "Enkulu izimvo, le guy," Laine ke, abahlobo boasted. — Ndizakuyenza thumela Sawyer ukuba wefilim lokwenyani inqanawa, kwaye ngoko siza yiya kwi i-ego comment kwi-echibini!"'
  
  
  Gently, kodwa yavakalisa, Camille tugged ngexesha lam elbow. "Mna ke ukucinga ka ke emva hotel ukubona njani kakuhle wena anayithathela recovered, Jerry," watsho. — Emva koko i-mnandi emva kwexesha sangokuhlwa kwi-igumbi lam, kwaye ngoko siza kubona indlela kulungile kuni anayithathela recovered." Kwaye nokuba ufuna naluphi na olunye unyango.
  
  
  A mosquito-sized wayecinga gnawed ngomhla emva wengqiqo yam, kodwa Camille ke simplicity stifled le ngcinga. Thina wabuyela Le Superbe kwaye baba undisturbed kuba zombini kuyaphela wosuku kwaye bobabini kuphela ka-busuku.
  
  
  
  
  Isahluko se-5
  
  
  
  
  Mna ukuvuka phezulu wam igumbi. Camille snuggled phezulu kum, kodwa njengoko ndonwabe njengoko sasivuya, mna ukuvuka phezulu ndinovelwano uneasy kuba lonke ixesha mna nento yokuba ezilahlekileyo. Camille clung kum na charming leech, kwaye sentries baba ngxi ngowe-epheleleyo umkhosi.
  
  
  Ngoko ke, emva yakhe yokuqala kwemini intlanganiso kunye Camille yayo hotel igumbi, Pierrot ngokuba yakhe. Yena wasuka wahleka happily kwaye wachaza kum okokuba wathabatha em okomzuzwana ukuze get in touch kunye abanye umphathiswa okanye jikelele, ngoko ke ndidinga nje kwafuneka qiniseka ukuba ingaba abanye fun kwesi sithuba.
  
  
  Ngoko ke Camilla kwaye ndadlala Tarzan kwaye Jane, u-romeo kwaye u-juliet, Jute kwaye Jewel, njalo njalo de sangokuhlwa, nabo bonke dishes yayo chambers. Thina ke dressed kuba ingxelo emfutshane ukuncokola nge Nkosi Hugh kwaye Studs kwi-Camilla ke igumbi phambi kokubuya lam, iikota, apho burly teenager ngxi wema balinde nge carbine.
  
  
  Wayengomnye isenzo umntu, kwaye oko kwaba ngokwenza ngoku waba ngaphezulu njenge usebenzela abo guys Hawke unxulumano "Dick Hannes agents," abantu abakhoyo ngakumbi nomonde kunye meaningless chatter kunokuba yena kukuthi, kwaye ukuba omnye fluid ounce lolwazi ivela malunga amane unit-format ka-imdaka umsebenzi.
  
  
  Yena chattered kude, kwaye balingwe njengoko eyona yena ayikwazanga ukufumana into ibe luncedo ngaphandle kwayo; kodwa hayi, akukho nto. Nkosi Hugh kwaye Studds lixoxiwe i-small okuninzi ye-English Isiqhagamshelanisi phezu Gulf ka-Finland kwi comment le supertanker. Nangona baba uthetha malunga nezinto zokudlala, kubekho unpleasant twist ukuba ih ke enthusiasm.
  
  
  "Kodwa wena musa ukuqonda, Studds," wathi, Nkosi Hugh. "Kwixesha elizayo, ube nethuba ukuba itshisa-oli uya khona kunye Dover kwaye Calais." Yena pronounced igama isifrentshi isixeko ngesingesi .
  
  
  "Kodwa ukuba ayithethi ukuba kunokwenzeka kwi-i-persian Gulf, kodwa phambili Leningrad," Stads wathi, " sinako umkhosi ezi Russians ukuba ukuphendula nayo yonke into baya kuba ngomhla we-artillery kwaye missiles."
  
  
  "I-uzibeke ngu ngokwaneleyo kuba Russians ukuba react," Nkosi Hugh wathi. "Kendall ke, unye kanjalo kuthi ukuba ngokupheleleyo atshabalalise ezimbini izixeko ekuqalekeni."
  
  
  "Zonke kulungile," wathi Stud, zinika phezulu Leningrad abaxhasayo ka-Dover kwaye Calais, njenge wekhadi umdlali alahle yakhe embi ngesandla kwi isitulo. "Andisoze kuba wam modeling boys yenza imodeli ye-English kwaye isifrentshi engaselunxwemeni." Yena knocked phezu kwakhe kabini grappa kuba hundredth ixesha.
  
  
  "Kubonakala kum," mna ventured ukuba izimvo, " ukuba ukhe ubene putting a esihogweni ka-ezininzi izinto kwi ezintathu - - - — nyanga ishedyuli."
  
  
  "Ukuba ke ubuhle wekhompyutha, Gerry," Nkosi Hugh wathi. "Msinyane Studs finishes yakhe lwenkqubo, siza kwenza kulo iintsuku ezimbalwa oko bekuya kuthabatha Sundays ukwenza nawuphi na comparable-bhanyabhanya." "Zidlulileyo," Studds wathi. Yena no-Nkosi Hugh grinned ngexesha elinye.
  
  
  Ndicela yakhe. "Xa ufuna ukuqala? Yena kufuneka ube uhleli apha, kodwa ndandisele ukucinga ka-ethabatha a ukuwaphula kwaye ke ukuba Jungfrau." Yena kuvunyelwe yokugqibela syllable ye-Swiss ntaba igama simlandele ngokukhululekileyo, ubukele ngenyameko ukubona ukuba lowo reacted.
  
  
  "Tailor thabathani, siqala mid-isisu elandelayo ngecawe," Studds wathi. "Msinyane Bunny efumana apha kunye yakhe cameramen. Hlala apha. Ungakhe khangela oku Jungfrau kwakhona. Ngaphandle, sweet abancinane Camille ngu uphezulwana kakhulu phezulu wam ncwadi.
  
  
  Yiyo yonke ndafunda kwi Nkosi Hugh kwaye Studds. Big engqindilili zero. Renzo kwaye Piero-zula zabo ishishini.
  
  
  Yena balingwe ukufumana ezinye ngakumbi iinyaniso malunga Pierrot ngaphandle Camille, kodwa yena, njenge Roseanne, bakubona njengoko jealousy kwaye wayevuya kuyo. Oku asikwazanga yongeza kakhulu ukuba oko sele wamazi. Njengoko kunye Rosana, wakhe name waba oddly casual: "umele uyazi ukuba kubekho inkqubela sele benze izinto ezimbalwa ukufumana ozayo kule bhanyabhanya ihlabathi, Jerry, "kwaye kwakhona ngokumayela:" Wena, nento yokuba ibe surprised ukuba ndawufumana loluphi uhlobo umntu nguye. Ndithetha, kuba abafazi. Ndithatha ngalendlela a joke ngomhla wokuqala, kodwa yena ke olukhulu umntu, Jerry, kwaye hayi nje a ezopolitiko evakalayo. Kuzo zonke yakhe iintshukumo, afike kwindawo wendawo abyss, kwaye kwangoko kufuneka iinyanga akuba retires kwi-wonke kwethuba ukuba uphumle, kwaye zikhathalele ngokwakhe."
  
  
  Ukuba yokugqibela omnye waba into entsha, kwaye Hawke kwafuneka nani ke phandle... Ukuba mna ngonaphakade fumana yakhe personal inkululeko.
  
  
  Aba baba bazalwana iingcinga kwaye frustrations xa mna ukuvuka phezulu. Kwaye mzuzu yena ukuvuka phezulu, phambi Camille ayikwazi shenxisa, into iiwindow zenziwa ngokukhawuleza kwi ndawo kunye elikhwazayo thud.
  
  
  E-Barr, Studds wathi kunjalo wouldn ayikwazi ukuqala kwi umjikelo uhambo elandelayo ilanga. Ngomhla club, emva lunch, wacela Lane yokufumana phandle ukuba yeyiphi i tanker waba ukuphunyezwa nge English Isiqhagamshelanisi okanye kufutshane Leningrad kwi ngomvulo. Kwaye ngoku kwakusisiqhelo ngolwesine ntsasa.
  
  
  Into waba ezingachanekanga okanye ngxi ezingachanekanga. Kodwa ukuba baye, nayo ayikwazi kakuhle kakhulu ku into kokukhona ezinzima kunokuba nje abanye imfazwe umdlalo kwi-miniature.
  
  
  Njengoko i - ' AX ' iarhente kunye Killmaster udidi, yena ke sele isetyenziswa yakhe talents kwezinye assignments ngaphezu ngokwaneleyo ukuba inkxaso aph young ladies okanye ukufumana uid ka-obunganeno club amalungu njenge ndaye ezimbalwa nights eyadlulayo. Ngoku ndaba baphile, kwaye andiyenzanga kuba esihogweni ka-ezininzi ixesha jonga ngayo ngaphandle. Wam mhla wahlulahlulwe kwi ngentsasa utyelelo studio. Lowo kufuneka bagcine eso sithembiso ukuba hadn ukuba sele kuba hotel ruining kunye indima yayo kwaye ithuba ukuphonononga nje indawo. Emva koko kwabakho lunch, yalandelwa enye inkqubo esisinyanzelo intlanganiso kunye Renzo kwaye Ego ke abaqondisi-mthetho, apho kokuba ukubhala yakhe khangela. Ngokunxulumene wam Rolex, kwaba 6: 45 kusasa.
  
  
  Yena slipped jikelele inkunkuma ngaphandle disturbing Camille, sangena living room, waza wavula ucango.
  
  
  I-sentry waba bemkile.
  
  
  Wabuyela kwaye dressed ngokukhawuleza kwaye quietly. Mna wabhala incwadi yakhe uludwe olupheleleyo ka-affection, ndizixelela Camille ukuba ndandisele uyasebenza kwi ishishini kwaye baya kubona wakhe ngale ntsasa.
  
  
  Ke mna ke ngaphandle.
  
  
  Kwakukho sentry kwi-i-elevator, kodwa waba signaled i-emu kunye yakhe earlobe, njenge kokuba ekuvunyelwene ngalo Pierrot. I-balinde chuckled kwaye vumelani kum faka i-elevator. Ke lowo kunye nokhuseleko balinde kwi-lobby. Yena smiled umva. Andiyenzanga ukwazi ibali Pierrot ezixelile kwabo, kodwa andiyenzanga care.
  
  
  Ezitratweni baba practically ongenanto, kwaye nayiphi na taxi approaching i-hotel babe belong ukuya kwelinye icala. Wahamba isihlanu iibhloko kwi-Grand Central Sovavanyo kwaye bathabatha i-taxi ngaphandle lokulinda emgceni. Mna wanika umqhubi ngqo kuye ukuba yembombo kufutshane indlu Ngcwele-kwi-Trastevere. Andiyenzanga unayo nayiphi na sympathy kuba ukuba annoying Gilchrist, kwaye waye pretty ukuqinisekisa ukuba ndinga ngoku get Hyman ngu-uncedo kwaye ego wam CIA minions ukusebenza.
  
  
  Ndithatha amaxesha amaninzi precautions ka-ukubhatala umqhubi, kwaye emva kokwenza ukuqinisekisa ukuba mna akusebenzi khange ekubeni yalandela, mna ke kamsinya e ucango indlu.
  
  
  Hyman wavula ucango. Enye listless posture kwaye demeanor njengoko phambi; owozelayo amehlo, dressed kwi-oqaqambileyo oluhlaza pajama bottoms kwaye oludala umkhosi shirt jikelele cotton. Waba ngoko nangoko kwi-standby indlela ngokukhawuleza njengokuba yena wahamba kuzo.
  
  
  "Uyifumene impahla ekhohlo kuba yakhe ngomhla hotel?" Akukho sullen Gilchrist guy. A ebukekayo young iarhente, uzole passionate malunga umdlalo.
  
  
  "Wafumana, Ukufunda, asindiswe". Mna knocked kwi ucango. "Ke mna ukutshatyalaliswa kwayo. Ndine kakhulu scant isihindi kwaye imibuzo embalwa kuba NGXWABACOMMENT. Ingaba unengxaki ufolo?
  
  
  "Nje intetho isiguquli," Hyman wathi. "Kodwa ke ngokwaneleyo. Ngaphandle, mna andinaku thabathani simemo kwakhona. Ubudala Gil ingaba bethu unxibelelwano genius. Yiyo lowo ugcina bonke nzima amaqhekeza aye kwi Parioli. Musa kuba fooled ngumthetho ukuba grumpy ubudala umntu, Carter. Uyazazi vetshe malunga radio, i-data ukuqhubela, kwaye ikhompyutha programming kunokuba nabani jikelele ezi ebizwa-ingcaphephe. Uya kusoloko ilungile kwimeko ingozi, kodwa emu likes ukuba pretend ukuba abe elula accountant isebenza ukusuka ithoba isihlanu."
  
  
  "Mnandi ukwazi," ndathi. — Kodwa into endidinga ilungelo ngoku ngu-a incoko. Kuqala nge yakho home base, ngoko ke nawe. Apho ke inombolo yefowuni?
  
  
  Siye sangena emva igumbi, apho Hyman waba apparently iyalalaprocess status kwi hunched bach umandlalo. Wanika ego elungileyo kick seeveki end, kwaye torn plush yatyhila a tsala-ngaphandle ibhodi kunye abantu abaqhelekileyo red ifowuni kuyo.
  
  
  "Kufuneka mna hlala okanye yiya?" Hyman wabuza.
  
  
  "Gcina emamele," ndathi. "Mhlawumbi sele icalulwe ukususela ngoku kwi, kwimeko mna kufuneka ibandakanye a deliberate okanye involuntary disappearance kwakhona."
  
  
  "Ewe," wathi. — Ndeva malunga benu abancinane ukuhamba yokugqibela busuku. Kwi-icimile Rime, thina ikholisa ukuba akunayo enjalo iintshukumo. Yena slumped egumbini lakhe isitulo njengoko yakhe icinezelwe iqhosha efowunini kuba enxibelelana ngqo kwi-AH headquarters.
  
  
  I-bell rang.
  
  
  "Ezine o nentsimbi yesihlanu emva kusasa, ukuba wena musa sele uyazi," Hawke ke, ilizwi lathi.
  
  
  Wayengomnye pictured yi-Ego kwi-ongenanto-ofisi, kunye enkulu thermos ka-ikofu, indlu enkulu mug, kwaye stack ka-akubantu kwi-ithebhule kwi-phambili kuye, yakhe ende fingers tapping impatiently njengoko yena lezinto ezinako ukwenzeka, lubandakanya i-data.
  
  
  Ngaphandle ngakumbi isihloko, yena wathi, emu malunga yakhe yokugqibela kweeyure eziyi-24 kwaye banyanzeleka inactivity.
  
  
  "Kulungile, kulungile," wathi muttered. "Ukuba kukho into enye mna hate, ke umntu ekuthiwa' AX ' ngubani apologizes kuye. Ndiyazi Eroma ayonto jungle, ngoko ke ukuba ufuna vumelani ngokwakho get kidnapped, awunokwazi blame ih kuba ukugcina ngeliso kwi nani. Uthi into edibanisayo kuba utshintsho. Kubalulekile ezifanelekileyo kunye epheleleyo kubonisa zonke ukuba ipasiswe, ngokunjalo a thorough sifting eyeyayo data zafunyanwa. Kodwa nkqu kunye eli oyikhethileyo, kuya wandithatha elungileyo elinesihlanu lemizuzu ukuba ngobunono zonke iincoko, kunye kwi-bedroom kwaye abo baba ngaphezu loluntu kwi-indalo. Ukongeza, mna usharedi naye wam observations ukuze babe nokufumana into kwenza umsebenzi wam. Ukuba ukhe ubene uyathingaza malunga into, musa sukuyinaka; ke sele hammered uye kuthi zonke ngexesha lethu uqeqesho. Ngoko ke ndaba ukuquka ezimbalwa iincoko ukuba seemed gibberish kum, kodwa babe yenza ucacelwe kwi-guys khetha umbala kwi comment = ingxwaba ukuba babe fed ih ukuba iikhompyutha.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo listened ukuba konke oku, kananjalo wabhala incoko kwi tape sesandi kuba kukufutshane nzulu kamva.
  
  
  "Siza kubona," wathi xa oko liphelile. "Kuya wouldn khange kube ngoko ke embi ukuba isaziso oku impazamo kunye umhla kwi tanker."
  
  
  Hawke ngu "hayi ke engalunganga" waba roughly no-a urhulumente medal.
  
  
  "Ngoku buza imibuzo malunga into ofuna kuthi ukwenza apha," Hawke wathi.
  
  
  "Ndinamacala amabini kunye solid foundation ezimbini guesses," ndathi. "Lokuqala ukubaluleka lento tanker. Ungakwazi qiniseka ukuba akukho supertanker kwi-isixhosa Isiqhagamshelanisi kwi ngomvulo? Kwaye ngolwesibini, umhla we kakhulu?
  
  
  "Akukho ngxaki," inkqubo eyenziwayo wathi. "Amandla ombane mbhodamo iphezu, kwaye bethu nabo kunye enkulu shipowners zithe obububo. Ngoko ke baya isantya phezulu okanye siphantsi phantsi ngokwaneleyo ukuba bagcine indawo coca."
  
  
  - Kwaye Leningrad?
  
  
  "Ukuba okungekuko umhlobo ka-zezenu, Studds, alubonakali ukwazi ukuba azikho mooring kumaziko kuba supertanker ukuba iyasikeka apho," Hawke wathi. 'Elandelayo corkscrew.'
  
  
  "Ndidinga epheleleyo ingxelo kule Swiss bank kwi-Lugano kwaye abanye ngakumbi i data kwi Piero Simca," ndathi. "Kunye unako kuya kuba ukuba L, kwi-Anderson ke hetalia: Lugano kwaye Musa Lupo. "Kuya wouldn khange abe ukuba nzima," Hawke wathi. "Kodwa oku Abancinane Isigebenga iya kuba kancinci inzima ngakumbi. Sele unayo yonke into sinako dig phezulu, kodwa mna kuyibona into enye into endinokuyenza kuba kuni.
  
  
  "Enye imeko," ndathi, " simele khangela ngaphandle bonke iholide amakhaya kwi-Sussex. Studs kwaye Renzo waya apho kuba unyango. Kwaye ndino ndinovelwano ukuba Pierrot kwaba kanye umxhasi apho. Mhlawumbi phantsi igama elahlukileyo. Kodwa ego ukukhula kufuneka recognizable.
  
  
  "Ukuba sizakwenza," inkqubo eyenziwayo wathi. 'Kukuba zonke?'
  
  
  "Enye wacinga," ndathi,"kwaye isicelo esinye."
  
  
  "Kuza ngomhla!"
  
  
  "Lonto kakhulu vague lonikezelo," ndathi. — Kodwa mhlawumbi yakho financiers uza kwenza okulungileyo umsebenzi kwi Magnamut, i insurance company ukuba dictates a umjikelo-uhambo mgaqo-nkqubo." Ukuba kunzima suspicious, sibe kuthetha ukuba le yindlela ukusa kakhulu imali."
  
  
  "Thatha tailor," inkqubo eyenziwayo wathi. "Asingawo i-arhente kuba careless abemi."
  
  
  -"Tailor, boss," ndathi, " ufuna ukuba akukho mali inkampani leyo, kwaye kufuneka isiqingatha yezigidi dollazi ukuze nibe kamsinya kuphulukana nayo nje ukugcina lam phezulu-phantsi." Ukuba mna ukufumana phandle ukuba imali ayikho, mna kufuneka fumana ngaphandle apho kubalulekile ke kwaye kutheni. Kwaye mhlawumbi lonto ithetha Andersson bafuna ukwazi. "Zonke ekunene," inkqubo eyenziwayo growled. "Kwaye isicelo?"
  
  
  "Wakhe hotel ange kokuba epheleleyo ulawulo phezu Hyman, i-CIA iarhente apha," ndathi. "Ndiza kanjalo zithanda banelungelo sebenzisa Gilchrist, nje kule meko."
  
  
  "Andisoze settle kuba Hyman," inkqubo eyenziwayo wathi. — Mna anayithathela sele sithathwe care loo. Gilchrist ngu oludala i-fool, kodwa ukuba ucinga ukuba ego-usebenzisa yakhe mna kuyibona into endinokuyenza. Kodwa kutheni kuye? Ndinako kukunika a ukhetho ezinye agents kummandla abakhoyo iminyaka elishumi younger than Ego, kwaye amashumi amabini uwaphinda-phinde ngcono.
  
  
  "Andicingi ukuba ufuna ukunika phezulu wam ego," ndathi. "Yena ke i-zombane genius. Into apha kum entloko, kwentloko yam, kakhulu nzulu nkqu inene ndithi kuni, kodwa ukuba ndinako balibeke yonke kunye, ndibe kufuneka oku Gilchrist kakhulu kamsinya.
  
  
  "Ukuba ngaba ukutsiba, ngolohlobo," inkqubo eyenziwayo wathi, " andisoze ukunikezela yakho ego." Ngaphandle kokuba wena weza phezulu kunye Roman virus ukuba Clem Andersson contracted.
  
  
  "Ukuba kunjalo,"ndathi," Gilchrist abe wam antidote ukuba hayi iphelisa phezulu ngathi Clem Anderson." Inkqubo eyenziwayo ugqibile nge ezibuhlungu kodwa ofuna growl.
  
  
  ************
  
  
  Hyman wema. "Ngoko ke ndizokwenza yakho umntu," wathi nge grin. "Ndingenza ntoni, boss?" "Uthixo uyayazi xa ixesha iya kuza," ndathi. "Nje izinto ezimbini ngalo mzuzu." Wakhangela ngexesha lakhe nilinde kwaye wabona okokuba ezandleni yabonisa Rivnenskaya isibhozo o nentsimbi yesihlanu emva. Mna akusebenzi khange kulindeleke e Lorenzo Conti ke indlu de ishumi o nentsimbi yesihlanu emva. Kunye Roman traffic, kwaba kunokwenzeka ukudibanisa isiqingatha seyure ngamnye ntlanganiso. "Okokuqala, makhe sibone oko ndiyazi ngoko ke, ukuza kuthi ga ngoku, kwaye oko kusenokuba sifundiwe. Okwesibini, ubeke nam touch kunye Klemmu ke girlfriend, Cora, kuba yure. Mhlawumbi yena akuthethi ukuba uyazi shit malunga nathi, okanye mhlawumbi yena uyayazi into ngaphandle realizing ukubaluleka ego.
  
  
  Hyman kokuba shoved i-red ifowuni emva kwi-ego den kwi old Bakharev kwaye waba sele kokucofa amanani inani kwi rhoqo ifowuni ehleli kwi rickety itheyibhile.
  
  
  "Cora?" Masithi amabini imimiselo kamva.
  
  
  "Ngokuqinisekileyo, ndiyazi kuye. Kodwa ukhe ubene vuka . Heee, ndizakuyenza kuba ngomhla endaweni yakho kwi-isiqingatha seyure kunye umntu ngubani ngokwenene ifuna ukuthetha nawe. Enye i-terminal ukusuka ekhaya... Emelika, indlela enye into...? Ndiyazi yakhe, kodwa yena ufuna ukuthetha nawe. Ngoko ke, hlala ubeke de sifika apho. Mhlawumbi ndizakuyenza ukuthenga kwakho a indebe ikofu kunye cornetto. Kwaye ukuba ke azanelanga... Yena lowered ilizwi lakhe kancinci ...ucinge kwakhona malunga abo kwamnceda kufuneka ibandakanye inkqubo iingxaki ezinxulumene ne-nemvume yakho yokuhlala okwethutyana. Ngexesha.
  
  
  "Yena ke apha." Waguqukela Kuyo kunye nam. "Ngoku ke nam yazi into endidinga ukwazi."
  
  
  Njengearhente, mna ikhethe ukusebenza kuphela, kodwa kukho amaxesha xa ke okulungileyo kuba umntu jikelele ukuvavanya wam theories. Kwaba omnye abo moments, kwaye Hyman wayeyindoda elungileyo, nangona sikwimeko yoqoqosho enzima, kwaye sensible guy kuba umsebenzi wakho.
  
  
  "Sifumene phandle..." emu waxelela yakhe. Mna uphumelele khange phinda wam phindela, kodwa kunye Hyman kwi uluhlu kwaye Hawke ke iimvume, yena ke ezingayi kubanjwa emva, ngaphandle mhlawumbi kuba ezimbalwa iinkcukacha malunga Camille kwaye Rosana ke talents.
  
  
  "Ndide waba abducted yi-Gorilla kwi-tartan Jacket kwaye Pepe," ndaqhubeka, " ndandicinga Anderson waba andwebileyo, kwaye ndabona ezininzi kakhulu izoyikiso kwi-amaxesha amaninzi bhanyabhanya fanfare. Ezi ecstatic ih imibuzo reminded kum into makhulu emva koko. Kodwa kwesinye isandla, kubonakala kum ukuba Renzo kwaye yakhe accomplices ingaba coca, ngenxa yokuba kuya kufuneka ulinde ngenxa yam, qinisekisa ukuba abe kwi-ih ke ulawulo phambi kokuba ayikwazi liquidate kum.
  
  
  "Andiqondi khangela kakhulu enokwenzeka kuyo," Hyman wathi. "Hayi nyani.
  
  
  "Ngoku kuza sensible isiqingatha," ndathi. "Mna waqala ukucinga ngendlela eyahlukileyo icala. Kwenzeka ntoni ukuba le "Umsonto Kwehlabathi" - bhanyabhanya nto ngaphezu a uhlobo ichaphazela ibali lonto yenza izinto utyibiliko kwi ibhityile zezulu? Nokuqheleka moviegoers bamele kanjalo suckers. Baye bacinge ukuba unako ukwenza fun zabo abatyali-mali. Kodwa kule nkqubo, baya kuba accumulated ngokwaneleyo ezinobungozi zesintu ukuze ongaziwayo wesithathu sele waguqukela i - 'omabini kuyaphela Yehlabathi' kwimeko yesi kuyo inyaniso."
  
  
  Oko wathabatha Hyman imizuzu embalwa yokucinga ngayo. "Implausible," wathi. "Kodwa ke kunokwenzeka.
  
  
  "Ngoko Mallory ke blunder yokugqibela busuku itshintshe imeko kwakhona," ndathi. "Ukuba kukho uzibeke ukutshabalalisa ihlabathi kwaye lowo izicwangciso ukuvuthuzela phezulu supertanker, lowo kufuneka obandakanyekayo. Ngoko ke mhlawumbi umntu jikelele Ehlabathini End inkampani ngu obandakanyekayo. Mhlawumbi ezinye iqela ingaba conspirators, nakwi-ingaba stupid idiots.
  
  
  Hyman nodded.
  
  
  "Ukuba ibingu elahlukileyo iqela abantu —" mna wacacisa, " okanye ezinye indawo kunye encinci indimbane kwaye ngaphantsi amapolisa kunokuba Rime, ndinga nje yiya phaya kwaye mnyama ezimbalwa attack ubuchule amaxabiso. De ndeva inyaniso evela kuye.
  
  
  — Kodwa ukuba ngaba ayeza mnyama ezimbalwa attack lwezakhono kunye umkhosi Pierrot buza eminye imibuzo kwindlu Yeengwevu, apho kuya kuba abanye kakhulu unpleasant kwiimeko kuba ego Yakhe Bamakaledi, bethu unozakuzaku, kwaye kuba ngokwakho phambi oku besela iseshoni iphela." Kwiimeko apho CIA, ngokunjalo i-AH, andinaku kuma nani simemo kwakhona, " Hyman ugqibile kuba nam. — Ngoko ke ngubani ndingubani mna ngokwenza engelilo ukumiselwa ukuba Cora?" "Unxulumano lwefowuni yakho abantu ngokuthi amagama abo kule uluhlu," ndathi, handing kuye echwetheziweyo uluhlu amagama mfo abatyali-mali ukuze ndibe nento yokuba wanikwa ngexesha le lunch ntlanganiso. "Eyodwa efuna ingqalelo Mallory ke noqhagamshelwano. Yena u-a famous umlawuli, kodwa yena ke isebenza indlela yakhe esebenzisa engaziwayo. Mna waqala ngaphandle kwi-studio njengoko komncedisi, isebenza indlela yam nge yam enzima prowess kwi-wefilim, kwaye kwakukho ezimbalwa questionable moments enye indlela. Oku kuya kufuneka bayigcine uxakekile kuba namhlanje. Ukuba nantoni na ongomnye, kwenzeka ntoni, ndizakuyenza nkqonkqozani kwindlela yakho ucango. Kungenjalo, mna kuyibona kuni ngomso kusasa ngexesha elinye. Hyman stripped ngaphandle yakhe nightgown, kwambatha jeans kwaye faded turtleneck, sandals, kwaye medallion made jikelele oludala SS emnqamlezweni.
  
  
  "Uxolo malunga mess," wathi kungeyo. — Kodwa lento nje umsebenzi wam isuti.
  
  
  Yena wakhokela kum ngaphandle. Thina crossed ezindleleni kwaye ingenile a narrow street kufutshane Santa Mariya Isikwere. Omnye ubudala building kwaye ngomhla wesibini floor floor.
  
  
  Cora wavula ucango kuthi. Elincinane, onzulu kubekho inkqubela kunye pale kobuso; na glamorous, kodwa sullen ubuso kwi okulungileyo umzimba, iifayile kwi-oqaqambileyo, fashionable trousers kwaye libanzi iwulu sweater. Wajonga phezu kwayo shoulder ngomhla smoky igumbi, apho smelled ka-indala incense kwaye hashish. Isithuba ukuba kanye wajonga na cozy kwaye fun indawo kunye colorful posters kwaye asasazwa pillows, kodwa ngenxa nokungabikho nokuzinikela kwaye imali, kwi ephikisana, sele plummeted kwaye ngoku yintsimi encinane mouse umngxuma. Omnye abancinane mouse, a okuthile plump omnyama kubekho inkqubela, ukubeka oblivious ukuba mess kwaye walalayo kwi-cot, phantsi necala-igqunywe Indian blanket.
  
  
  — Ndingaboleka ukufumana indebe ikofu evela kuwe?" Cora wabuza Hyman, hayi nkqu ukhangela kwi kum.
  
  
  'Kunjalo. Makhe go." Oku Jerry Carr. Cora, Jerry.
  
  
  "Molo," utshilo ngaphandle enthusiasm. Sahamba phantsi amanqwanqwa. Ngaphandle, thina ndaya espresso bar kwi yembombo, kwaye idlalwe lo mdlalo kwi-ithebhule. Ke yena wabuza, " Ngaba... Baba nawe umhlobo ka-Klemm ke?"
  
  
  "Cleveland." Mna okuthe nkqo wam wolwazi waza wacela a biography ka-Klemm. "Thina wakhulela kunye. Yena ayikwazanga malunga nokuba babe i-actor okanye umbhali. Mna bafumene ithuba ndwendwela Rime, ngoko ke ndagqiba kwelokuba jonga ego. Kodwa ke ndeva ke..."
  
  
  "Lowo ayikwazanga ukusombulula ukuba apha, mhlawumbi," Cora wathi. I-waiter azisa yakhe a steaming kabini espresso, kwaye emva lokuqala yasekhaya, abanye ubomi eza emva kwayo pale ubuso. "Amahlwempu Clem. Kokuba umsebenzi yokubhala isixhosa zokubhaliweyo, kwaye yena wayecinga ukuba abe umsebenzi kuba i-i-american newspaper. Kodwa lo msebenzi waba rhoqo ngomso okanye iveki elandelayo. Waphila hayi kude apha, kwaye yena bafudukela kulo naye. Kwiinyanga ezimbini ezidlulileyo kamva... Bwam! Umntu sibulala i-ego kwaye throws it emanzini. Yena u-hayi herself kwaphela. Liechtenstein ngayo!'
  
  
  "Krestu," ndathi. "Clem zange seemed..."
  
  
  — Ingaba abanye uhlobo unqulo turd?".
  
  
  Hayi ke unqulo bastard okanye iqinisekiswa blasphemer, Stahl gritted yakhe amazinyo kwaye ndalinda. Yena wouldn ukuba ufuna ukuguqula Cora ngokuchasene naye, kodwa hayi de ndaba ezinye iinkcukacha.
  
  
  "Ndiza uxolo," ndathi, " kodwa ndiyithetha kukuba Clem akusebenzi khange uhlobo guy ukujika umntu kwi-i-utshaba. Kwi dell ngokwayo, kokuba akukho iintshaba kwaphela."
  
  
  "Yiyo na inyaniso," Cora wathi confidently. Yena frowned. "Ndithetha, waba uhlobo a slob. Andisoze admit ngayo, kodwa lowo kwaba mnandi slob. Sathi kanjalo onayo ihamba iselwa kulungile, kwaye andiyenzanga kuba omnye overly onomona Latin lover."
  
  
  Wakhe pouty, childlike imilebe baba ukumisela ngendlela ziqinile umgca we mna-control. "Thina liked efanayo izinto. Kwaye ingekuko kuphela superficially. Clem waba lizele mysticism, kwaye mna bathanda oko. Tarot, Yijing, kwaye transcendental meditation.
  
  
  Wam iindlebe pricked phezulu. 'Yintoni aye uthini?"'
  
  
  "Jung," watsho. "Ukuba Clemmu, Freud waba nto ngaphezu oludala Victorian neurologist ukuba overworked Viennese oomakazi. Kodwa ngokunxulumene ego, Jung waba ngasekunene ingoma kunye eli collective subconscious kwaye ego enye myths, uyazi."
  
  
  "Andiyenzanga siyazi ukuba," ndathi. "Kufuneka kuba eqale emva Cleveland." 'Andazi ukuba.'Cora waba yokufumana grumpy kwakhona, kodwa mna agcina insisting kwi oko kungenzeka lokwenyani baphile.
  
  
  "Usakhumbula na into wathi malunga Jung?" "Ke nje ukuba ezi psychiatrists asikwazanga ukuqonda ego mihla," watsho. "Ufuna nathi, hayi Nest." Yena kwafuneka igama abo umphefumlo abajongi. Wabiza ih i-Cabin Boys.
  
  
  "Yintoni waye ukuthini?" Ndicela wakhe ukuba.
  
  
  "Kulungile, ngokunxulumene ego, uninzi psychiatrists kuphela kodwa alibaba ukuba abantu, kwaye ayifumananga ngaphandle kakuhle ukuba kutheni baba ngoko ke mad," watsho. "Ngoko ke patients nje sisiyaphambili andwebileyo, nje kancinci worse. Apho Jung ngokwakhe sika ngokusebenzisa yonke le nonsense kwaye ibonisa abantu njani ukutshintsha ngokwabo. Kuphela inyaniso Cabin boy yi kunzima ezindleleni, kwaye "cabin boys" pretend ukuba banako ukuthatha i-shortest indlela kakhulu lula. Kodwa oko esihogweni ingaba konke oku uyenze nani, boy?
  
  
  "Ke, asiyiyo yonke imihla yam umhlobo ngu bambulala," ndathi solemnly. (Kwezinye ' AX ' imiyalelo, oku kwenzeka wonke omnye mini, kodwa ke elahlukileyo iyajikeleza.) "Eyona yakhe imali yindlela yokufumana phandle ukuba kangangoko malunga nayo kangangoko kunokwenzeka."
  
  
  "Ke sikwi noba a sickly vulture okanye kancinci detective," yena wathi, pushing yakhe isitulo umva ukusuka isitulo. "Andicingi ukuba ngenene njenge vultures, kwaye mna anayithathela kokuba ngokwaneleyo ka-amateur sleuthing Klemmu. Ngoko ke, imibulelo kuba ikofu kwaye goodbye .
  
  
  Kwaba sele isiqingatha elidlulileyo isibhozo. Ndaba eyona enye yegolide ndinga kuba ayethembe kuba, ngoko ke masithi yakhe ahlala ngaphandle izimvo.
  
  
  Wathi goodbye ukuba Hyman kwaye bathabatha i-taxi emva hotel. Kwi-lobby, ndaba ukuba abantu abaqhelekileyo, indescribable ndinovelwano yokuba & ncamathiselamessage status. Kodwa ke ingabhalwa ngenxa sentry kwi-i-elevator. Ngaphandle, abe akusebenzi ukuba ndihamba naphi na kodwa egumbini lakhe nakanjani, ngoko ke washiya ego yedwa.
  
  
  I-suite waba deserted. Nje imiyalezo ebhaliweyo kwi ngokubanzi lababethi ka-lipstick kwi bedroom jonga ukuba remind kum Camille.
  
  
  "Ungummi brute kwaye vile savage," yena wabhala elikhulu oonobumba abakhulu. "Kwaye hers, ndiyathemba ukuba kaninzi kangangoko kunokwenzeka baya kuthabatha revenge kuba nam. Khangela kuwe ngendlela studio kamva." Kukho akukho utyikityo. I-ngokulinganayo enkulu postscript IIND. "Wena ngasekhohlo kwam kunye ezoyikekayo bruises . Oku kuya kubakho omnye mnandi umba kwi-cosmetics lwabiwo-mali. Mini.'
  
  
  Mna shaved, itshintshe ngokukhawuleza, kwaye sifumaneke a limousine ukulinda ngomonde ukuthatha kum embindini ye-Lorenzo Conti Empire.
  
  
  Renzo kwaye ego, bethu ngqo subordinates, wathabatha kuthi mimmo ukuhlekisa-ups ka-izixeko ukuba ayeza kutshatyalaliswa phambi Esiphelweni Sehlabathi, kwaye wathabatha nathi ukuya zicacisiwe ukwakhiwa site ukubonisa ngaphandle nangakumbi military izixhobo. Ukususela Arab emvula ukuze flamethrowers, dibanisa inani ezinye izinto abathe ngxi ferret baba kwi ukugxotha uluhlu. Thina crossed kwi-u-helicopters ukuba Anzio, apho wajonga njengoko wawunjalo kwi-throes ka-yokugqibela invasion, kunye imimandla borrowed ukususela Sixth Fleet nezinye NATO navies, ngokunjalo eziliqela expertly armed speedboats kuvunyelwa ngumthetho i-Israelis.
  
  
  Kwabonakala ukuba Renzo kwaye Piero, ngoncedo Nkosi Hugh kwaye Studs, ayikwazi kufumana wazuza i-H-ibhombu ye indlela yokwenza ukusuka Harry Truman ngaphandle la manyathelo okungenelela ye-Rosenbergs kwaye Fuchs. Kwakukho isibini enkulu warehouses ekupheleni site ukuze sibe asikwazanga ndwendwela. Xa ndicela wakhe waba yintoni kwi apho, mna waxelelwa ukuba kwaba kwindawo yokugcina of & ukundulula kulo lonke elidlulileyo imiboniso. "Someday ndizakuyenza jika yakhe ego kwi ziko lolondolozo lwembali libalaseleyo," Renzo wathi.
  
  
  Oku kunokuba yinyaniso, kodwa andiyenzanga ukuba mna wouldn khange linda kude kube ndaba nethuba ukuthenga i-lenqwelomoya. Ezi warehouses ngokulula, wacela ukuba i-ngaphambi koko kwenziwe uphando.
  
  
  Sahamba emva yolawulo building, apho Studds kwambatha kancinci bonisa ngomhla wakhe ikhompyutha. Kokuba encinane ukuhlekisa-phezulu dolophana jikelele apho emvula kwaye artillery baba concentrated kwi-iinduli jikelele nah. Kanjalo, inani elincinane, uyise abaphathi umlinganiselo phezulu.
  
  
  Studds waved yakhe punch ikhadi emoyeni, ngoko ke stuck ngokwendlela isithuba esikumboniso ye-small ikhompyutha, kwaye zonke wemka.
  
  
  Emvula kwaye armored iimoto yisa phambili; artillery bombarded le dolophana isikwere kunye incendiary bombs; umlilo waphula ngaphandle, kwaye amanani amancinci bafudukela wawa. Oko wathabatha imizuzu emithathu.
  
  
  "Kwaye ngoku ke sikwi ukufumana ezinye unye into ke oza jonga njenge ekhusini," watsho Studs, kunye ikratshi encinane umntwana. Wabhala lonke icandelo lomboniso kwi-vidiyo, kwaye emva kokuba siye ophethulweyo a tshintsha ukuba plunged lonke igumbi kwi ubumnyama, silifumene a ividiyo ukuba ingaba ekugqibeleni jonga njengoko wawunjalo kwi eludongeni ikhusi. Kwaba incredible. Kwaba kakhulu yintoni p/. Nkqu ezincinane abaphathi ngqo bafudukela, walwa, wawa waza wafa kwiminyaka elide distances. "Kunjalo, oku kuya kuba interspersed kunye vala — phezulu ingongoma kwi-misela," wachaza Studs. "Kodwa, Uthixo wam, i-umboniseli efumana a esihogweni ka-ezininzi warriors kuba imali yakho."
  
  
  Mna kwafuneka admit ukuba konke kwaba kakhulu impressive, kodwa Stud ke bonisa enzima prowess asikwazanga allay wam suspicions.
  
  
  Renzo wanika kuthi elikhulu lunch kwi-studio abasebenzi dining igumbi. Camille asikwazanga k ubonakala ngathi ukuba unayo nayiphi na nzima uvakalelo engelilo teasing kwam amaxesha ngamaxesha. Pierrot, enaphatha anomdla wam kuhamba phambi kwexesha, waba zonke smiles kwaye nomsindo yekratshi.
  
  
  Phakathi oku ikhaphethi, mna wabizwa ukuba ifowuni, okanye ngenye indlela, kwi-luxury ka-Renzo, mna waziswa kunye ifowuni. Apho kwenziwa ngayo nkqu harder kwaye nangakumbi confusing, ukususela ilizwi kwelinye end selayini waba Roseanne ke, kwaye Camille waye ehleli elandelayo kum.
  
  
  "Molo, Jerry," utshilo yayo husky nobusi ilizwi. — Nisolko uthetha ukuba Rosana.
  
  
  "Oh, molo," ndathi ngenyameko.
  
  
  "Ukuba akuthethi ukuba isandi kakhulu cordial," watsho. "Nisolko uthetha... ke, ngathi uthetha umntu, Jerry.
  
  
  "Ndiyathemba ngoko ke, ngayo yonke intliziyo yam," ndathi.
  
  
  "Oh, owu," watsho giggled. "Uqinisekile ukuba kwi-izangqa ka-hluke kakhulu abantu. Mhlawumbi abantu ngathi Signorina Cavour?
  
  
  "Kulungile, into efana ukuba," mna ungeniswe.
  
  
  "Kulo mzekelo, xa ndibona wena kwakhona, uya kuba kissed kwi-nose, kwi iindlebe, kwi chin..." Roseanne waqalisa nika a precise kwaye mischievous inkcazelo apho yena ithumele bonke abo kisses, apparently ethabatha kumnandi wam helpless humiliation njengoko ukuba yena baba apha kulo mntu.
  
  
  -"Ewe, Signorina Marti ... hayi... ndiqonda...
  
  
  Wakhe chatted ngomhla wakhe end selayini njengoko ukuba ibingu wabucala incoko.
  
  
  Ethabatha ngokupheleleyo ithuba lam unfortunate imeko, Roseanne waba ezinzima.
  
  
  "Khumbula lokugqibela ndabona kuwe , wena wathetha malunga ukucinga?" — Ingaba yintoni? " watsho wabuza flatly. "Mna ke ukucinga," watsho. Kakhulu ngaphezu kwaba kunokwenzeka xa sasivuya kunye kwi-inkunkuma. Ndicinga ukuba... ndandicinga, Jerry, kwaye mna ke i-fool. Ndinezinto ezininzi ebalulekileyo izinto kukuxelela.
  
  
  "Enkulu," ndathi, hiding wam umdla. "Apho kukho ngoku, Signorina Marti?"
  
  
  "Wam apartment," watsho. — Ingaba thina thetha namhlanje, kodwa hayi xa?" Hers, ngethemba msinyane kangangoko kunokwenzeka.
  
  
  "Ndiya kuba i-ukuqeshwa nge-bhanyabhanya abantu emva lunch," ndathi. Layo bavuke kunokwenzeka okokuba mimmo oku ngaphandle revealing zakho phantsi. "Kodwa mhlawumbi jikelele zine - - - -amathathu?" "Zonke kulungile," watsho.
  
  
  Ndava dizzy. Mhlawumbi Roseanne inikwe kuphela umntu ezingakwazi unravel i-tangled tangle ka-imisonto ukuba kokuba babe bam ukunikezelwa. Ukuba kunjalo, ke yena waba ingozi efanayo abantu abo balingwe ukuba roast kum yokugqibela ubusuku ngaphandle Rhyme. Yena abe elikhulu kubekho inkqubela, kodwa nah asikwazanga kufumana igesi ibhombu ye. Kwakukho enye kuphela nto ndingayenza. Hyman ke ego nest ayikwazanga tsala yakhe ngaphandle. Wakhe kanjalo ayikwazanga nika heee odin jikelele u-qhagamshelana iidilesi efowunini. Kodwa thina ngxi kokuba kwabo ngomhla ezimbini formidable sentries kwi Le Superbe.
  
  
  "Ukuba uyakwazi ukuza ngqo yam hotel, signorina," ndathi, ikuvumela ilizwi lam kuba ngoko ke low ukuba ndinga barely kuviwa. 'Kwisithuba seyure. Linda kuba nam apho wam igumbi. Andisoze ukuze kwayo ukubona kuwe, kwaye ngoko ke, wakhe, ndizama ukuba uqinisekile ukuba siza settle oku corkscrew zethu mutual satisfaction.
  
  
  Mna ukuya kwezi phezulu ngomhla wakhe. "Oilmen," ndathi. Camilla kwaye Renzo stared e kum okwethutyana. "Musa ukushiya kum yedwa." Akukho namnye kubo jikelele kwabo seemed ukuba ufuna buza okanye ukufumana phandle malunga nantoni na.
  
  
  Elinesihlanu lemizuzu kamva, emva kokuba mna, nento yokuba apologized kuba ke the bathroom, i-cwangcisa kwakhona iqhosha popped kwi ahlawule ifowuni. Mna ngokuba kwayo ngexesha Le Superb kwaye wamxelela hae clerk ukuba instruct i-sentries ukuba vumelani Unobuhle Morandi kwi-bam igumbi kwaye qiniseka ukuba yena akusebenzi khange disturbed.
  
  
  Wabuyela Piero, Renzo, Camille, kwaye abanye nge uluvo uncedo.
  
  
  Ekugqibeleni, i company waphula phezulu. Ndaba ngokukhawuleza shiya kunye Renzo ukufumana ezinye paperwork kwaye umqondiso a jonga kwi-lawyer ngu-ofisi. Pierrot kokuba eminye imicimbi kuzimasa ukuba. Camille wathi ukuba Nah ingaba i-ukuqeshwa abayo intetho utitshala e 4 owu nentsimbi yesihlanu emva, kodwa mhlawumbi singathi kufumana isidlo sasemini emva koko. Ndamxelela ukuba ndifuna liked ngayo kwaye ukuba kukho into ehamba ezingachanekanga, singathi kuhlangana phezulu kamva. Mna luyafuneka inkululeko intshukumo kuwo onke amacala, ngenxa andiyenzanga ukwazi Roseanne waba oza kuthi kum.
  
  
  Mna balingwe hayi isandi downright impatient ngexesha lethu drive emva town kwaye nasiphelo ngxoxo ye-zengqesho. Inkqubo eyenziwayo wamkhuthaza ukuba aye ndafumana i-Italian-i-american lawyer ukuyenza jonga kakhulu plausible. Kwaye lawyer thathwa ukufunda bonke encinci amanqaku kabini, kanye kwi-Italian kwaye kanye ngesingesi. Emva koko kwabakho iingxaki ukukhangela utyikityo kwi-bank, kwaye xa yonke into waba ube sowuzinzile kwaye itywinwe, kwaba sele ezintlanu o nentsimbi yesihlanu emva. Le Superbe waba nje ezimbalwa iibhloko kude. Politely kodwa insistently, wayengomnye waguqukela phantsi ngo Renzo ke isicelo ukuya a club kwaye kuba basele ukuba celebrate.
  
  
  "Ufuna ukuba bonke yedwa jikelele nathi ngoku, Jerry," wathi.
  
  
  Ndabaxelela emu ukuze sibe nento yokuba ngcono celebrate kunye kamva busuku, kwaye wouldn khange abe elifanelekileyo ukuba toast kunye ngaphandle Pierrot, Stud, Nkosi Hugh, Camille, kwaye nkqu Michael Emidlalo.
  
  
  "Ufuna ukuba akunjalo, Jerry. Kodwa namhlanje sifumana frolic omkhulu iholide. Kwi-Monza iholo okanye kwi-i-disco kwenye indawo. Wakhe mistress uza zikhathalele yonke into.
  
  
  'Ezilungileyo. Yena washukuma i-emu ke isandla sakho kwaye umisela ngaphandle ngexesha brisk trot phantsi uxakekile sidewalk.
  
  
  I-balinde kwi-lobby nodded approvingly xa yena wabuyela wathi ukuba umfana kubekho inkqubela ngenene ukuba ungeniswe wam apartment. Kodwa yesibini sentry kwi-bam floor iqinisekiswa kuyo.
  
  
  Yena threw ukuvula ucango kwaye sakhwaza: "Roseanne," kwaye sifumaneke yakhe luscious, beautiful umzimba sprawled kwi umandlalo wam, wakhe neck sika vula ukusuka indlebe indlebe.
  
  
  Umntu uva into ebhalwe kuzo isi-Italian kwi copious isixa-mali igazi kwi-jonga, onjalo jonga ukuba Camilla ke lipstick kokuba kutshanje igqunywe.
  
  
  "Ukufa ukuba traitors".
  
  
  Wakhe umzimba waba ngxi eshushu.
  
  
  
  
  Isahluko se-6
  
  
  
  
  Wathumela wakhe ukuba Rosana ke ukufa. Neqabane lam engqindilili kokuthenjwa Le Superbe ke precautions, ndava njengoko ukuba isandla sam waba wielding i razor-bukhali ukungasebenzi ukusika yakhe beautiful neck.
  
  
  Uzakeyu malunga nayo, kodwa lowo asikwazanga hesitate ngaphandle desperation okanye guilt. I - ' AX ' iarhente yi oluntu ekubeni, kodwa ayikwazi vumela wangaphandle iziphumo ka-emotions ukuba overwhelm i-ego, akukho mcimbi njani kulinywa nzulu ngabo waziva. Nangona mentally siqalekiso herself kuba yakhe stupidity, yena waba sele iyapakisha ubuncinane isixa-mali luggage eziyimfuneko ekhuselekileyo retreat. Enye into waba cacisa: i-gay, ngesondo-crazed Texas-oli playboy Jerry Carr kokuba segolide ukuba zikho ke njengoko abafileyo yam umsebenzi njengoko amahlwempu Roseanne.
  
  
  Renzo kwaye Piero baba nako acquit kum ukubulawa ezimbini bandits. Kwaye Pierrot kokuba ngokwaneleyo ezopolitiko amandla ukugcina kum ukususela ekubeni ibe igcwalisiwe kunye Rosana ke babulala ukuba mna wabaleka ngaphandle kwi corridor kwaye wavusa info. Kodwa nkqu Piero ke, eyona iinzame kwakungenakuba lumisiwe ixesha elide, ngokulinganayo!-ngaphandle inkqubo isi-Italian ubulungisa ukuba bendisele ukuba ubuso. Imihla interrogation, kusenokwenzeka isolation njengoko iqhosha ingqina. Kwaye, akukho ukuthandabuza, ndizakuyenza kuba abalandela jikelele ikloko kwakhona. Kwaye konke oku ngexesha xa mna luyafuneka kangangoko inkululeko yokuhamba-hamba kangangoko kunokwenzeka.
  
  
  Mna belikwazi uyeke yonke into ngaphandle kokuba oko kwaba wearing kwaye i-kulula-ku-ukuzithwala diplomatic briefcase equlethe kubasindisa igesi bombs, Luger ammunition, a silencer, kwaye ezimbalwa ezinye innocuous amaqhekeza aye ka-stb. Wakhe itshintshe iingubo. Hers itshintshe ukusuka omnyama patent ballet slippers ukuya pair of ekunene sandals okokuba baba ethambileyo ngalo kuqala, kwaye ababini isikwere heels kwakukho iindawo ukuba badle izinto. Ekhohlo kuba nzima obhedu knuckles, akunjalo kuba eyakhelwe-ngaphakathi radioactive qhosha.
  
  
  Wema okwethutyana ngomhla futhi igazi-soaked umandlalo kwaye ngokuthula wathembisa Rosana ukuba kwenye indawo enye indlela, njengenxalenye umsebenzi wam, ukuba kunokwenzeka, ndinga kuliphindezela Nah.
  
  
  I-sentry ekupheleni iholo blinked xa yena babuyele iholo ngoko ke kamsinya. Ngoko ke em wavunyelwa ukuba bona Rosana kuzo zonke yakhe abahlala uzuko, kwaye lowo asikwazanga baqonde ukuba mntu ayikwazanga hlala kancinci ixesha elide. Kodwa kunye Americans, kukho seemed kuba i-naziphina iziqinisekiso eziqukiweyo intetho ka-ego, nawe zange wamazi. Mna signaled ukuba balinde kwi-lobby kwaye safuma incredulous jonga evela kuye. Kodwa ke, uza kuba nangakumbi surprised xa baya kufumana Rosana ke umzimba. Ukuba wam personal radar waba isebenza kakuhle, nabani na bambulala Rosana ange triggered elandelayo iqonga le-trap kuba kum ngaphakathi imizuzu embalwa.
  
  
  Wathabatha lokuqala taxi wabona, ifumene ngaphandle kwi uxakekile indawo kufutshane i-vatican, kwaye ducked kwi-d-shop.
  
  
  Wam expensive - ujonge ukukhanya twill coat asikwazanga jonga lwamacala-amabini, kodwa kanye mna unzipped i-quilted lining, kuya yintsimi a gaudy, worn-ngaphandle raincoat ukuba babe ndakubona ngcono imihla, kodwa kwi-distant kwaye ngwevu elidlulileyo. Elincinane yokutshiza watshabalalisa zonke creases kwi-bam gorgeous trousers kwaye wenza ih jonga imdaka kwaye sloppy phantsi brim wam coat. Elincinane enye ka-sandpaper waba ngokwaneleyo ukwenza polished ballet slippers jonga ubudala kwaye worn. Xa mna betha yembombo a diplomatic briefcase nge penknife, mna belikwazi peel ngaphandle i-calfskin, eshiya indlu kakubi yonakele ileta bag .
  
  
  Jerry Carr sangena encinane ikofu-shop kwaye ekhohlo yakhe ego apho, ihamba kunye lining wam doublet, bazalwana onzulu ngwevu hat, kwaye abali-bam calfskin.
  
  
  Ben Carpenter zaphuma; i abantu abadala, amahlwempu, discouraged ummi jikelele efanayo fringe yehlabathi ka-boarding izindlu kwaye yokubhala izikripthi kuba extras okokuba waye kanjalo Clemm Anderson ke blissful territory. Yokugqibela touch ayikwazi khawume kancinci ixesha elide.
  
  
  Indlu kwi-Trastevere inikwe kuphela omfutshane ukuhamba kude, kwaye Ben Carpenter akusebenzi khange uhlobo yokuchitha yakhe ilayini kwi taxi ngaphandle kokuba waba kakhulu antonio ukuba worry malunga nantoni na. Wahamba u-miles, ikakhulu noku Tiber, ikhangela enokwenzeka pursuers. Kwi Ponte Garibaldi, omkhulu bridge, uya kusetyenziswa yakhe amaxesha amaninzi tactic ka-ukungcangcazela ngaphandle i-pursuit kwi-alleys. Kwakukho ikofu-shop kuwo street ukusuka zethu uqhagamshelane ndlu, kwaye mna isantya ukuze indebe ubukrakra espresso, ubukele le-street kwaye sidewalks ngokusebenzisa curtain elipheleleyo phambi crossing i-street kwaye knocking.
  
  
  Hyman wavula ucango, surprise kwi amehlo akhe.
  
  
  Wacela. — Kutheni na namhlanje ekuseni?" Kodwa yena vumelani kum kamsinya, kwaye slammed ucango emva kwam. "Ujonga na bum." Wakhe coat washukuma yakhe ngaphandle, waza whistled softly e emehlweni am tailored isuti, apho waqala ngomhla mid-thigh wehla waya wam neck.
  
  
  — Ndidinga isuti, " ndathi, ethabatha ngaphandle wam jacket. "Kwaye abanye shirts." Ubudala okkt. Yiyo yonke.'
  
  
  "Pretty omkhulu ubungakanani," lowo muttered. "Kodwa mna nokutya ih."
  
  
  Yena rummaged kwi-umva le closet ngelixa yena wathi Em yakhe bathroom ibali malunga ukuguqula yakhe iinwele ngwevu.
  
  
  "Nisolko ukudlala ngokuchasene experienced abantu," wathi akuba ugqibile.
  
  
  Wafumanisa isuti ukuba wajonga into efana. Kwaba rumpled, kwaye ukungena kwam kakuhle eyaneleyo kwi-Rivne ukunika impression ukuba waba belonged ukuba Ben Carpenter ixesha elide. Nguye kuphela sino shirt ukuba asikwazanga ukungena kwam, kodwa yena wayecinga ukuba ayikwazi ukuthenga ezimbalwa ngakumbi kwindawo enye, jikelele street kwamanye amazwe. Kuba ngoku, yonke into waba kakuhle.
  
  
  Mna shifted imixholo wam pockets kwi-bam isuti entsha, kwambatha wam shoulder holster phambi enxiba wam jacket, kwaye waba iselwa pleased kunye emehlweni umntu owaye ukhangela kwi kum nge-mirrors. Hyman criticized kum.
  
  
  "Ufuna into ethile," wathi.
  
  
  Ndiza ngoko ke, abanekratshi le kakhulu younger CIA iarhente. kodwa it hurts ukuva a borrowed errand boy ukuba ndiza ngxi ayikho into. Kodwa mna liked Hyman, kwaye uzole i-ferret, waba kakhulu eluncedo. Ngoko ke waba nomonde.
  
  
  Ndicela yakhe. "Iibhonasi beard?"
  
  
  "I-ivumba ka-utywala," wathi. "Nabani na kuyafana na wena akuthethi ukuba ivumba njenge cheap grappa ngu suspicious."
  
  
  Yena ungeniswe okokuba waye ekunene. Oku boy kokuba kwixesha elizayo ukuba waphila ixesha elide ngokwaneleyo. Ukusebenza kunye nam alifumanisanga sele aqwalasela ukuba unayo i-ego ithuba survival. Kodwa mna wenza mental qaphela ukuba thina kunye survived, ndibe nento yokuba yizise ukuba Hawke ke ingqalelo. Inkqubo eyenziwayo ngu constantly uthetha malunga omtsha igazi ukuze ' AX ' iimfuno, kodwa kuphela inyama negazi thina ngonaphakade get ngu igazi spilled nge-old pros ngathi kum .
  
  
  "Mna ngxi kuba distilled Tarquinia, apho ingu osetyenziselwa jika phezulu iimpumlo ka-street drunks," wathi. — Makhe hlala kwi-main lounge kwaye kuthululela kuwe a ukusela." Ukuba usele kuyo, ndizakuyenza kuba omnye hers, kakhulu.
  
  
  Sahamba emva living room kwaye idlalwe lo mdlalo kwi isitulo kunye wobbly legs, kwaye Hyman pulled ngaphandle isivingco ka-ongaziwayo bottle ka-pale ingqolowa okungamanzi. Yena poured kum u-fingers kwi libanzi, hayi kakhulu coca glass amanzi, ekugcineni kunye ramshackle atmosphere yakhe ekhaya. Nkqu phambi mna wawaphakamisela yakhe glass, mna ke surrounded yi-ivumba ka-fusel. Ingathatha hardly kuba bangaphaya vitriol, ndandicinga, ethabatha elide basele. Kodwa kwaba nkqu worse. Wakhe ego swallowed yakhe kwaye suppressed i-urge ukuba vomit. Yena wavusa yakhe glass kwakhona kwaye drank ngayo phantsi.
  
  
  "Hmm," Hyman wathi. Mna kanjalo poured ngokwam encinane, eqhelekileyo isixa-mali.
  
  
  Yena drank kwaye sniffed. A tear wabonakala yayo emehlweni abo. Yena icinezelwe ezandleni zakhe yakhe waist kwaye sniffed kwakhona.
  
  
  "Andisoze zama into eyahlukileyo kwixesha elizayo," lowo groaned.
  
  
  "Ndinazo ezinye iinkcukacha kuwe," wathi, catching akhe impefumlo. Gilchrist akhululwe ngayo yi-sithunywa. Ukuba ke engqinelana nomthetho ntoni wathi ngale ntsasa. Kodwa mna kwakhona musa bona na ndlela."
  
  
  Yena zinikezelwe kum abanye typewritten amakhasi.
  
  
  "Mna ke nje malunga ukunciphisa iht," wathi. "Ndiya kuba darkroom ngasemva wam closet, kodwa kulula ngale ndlela. Atshabalalise ih xa ugqibile. Oku plastic jar yi iphepha thinner. Yena pushed enkulu bottle ka-Chianti ngakulo wam sokugweba waza waqalisa ukuyifunda.
  
  
  I-Bank of Lugano waguqukela phandle ukuba ibe dubious yeshishini nkqu yi-Swiss imigangatho, ngaphezu kwama-80% esibizwa umnini Piero Simca...
  
  
  Oko wemka waphuma njengoko umda exchange-ofisi ye-Prussia, abo transferred zabo ilayini ngapha komda kunye exchanged ih kuba kakhulu ngxaki Swiss francs. Oko yandisiwe ukuba real estate kwaye trust ulawulo. Kwiminyaka yakutsha nje, ngokunxulumene Hawke, abe sele kuba kakhulu esebenzayo kulo ukuthenga phezulu igolide bullion. I-super-khusela basements igcine i-ego kukunceda kakhulu malunga ne - $ 40,000,000. Ngoku ukuba olukhawulezileyo lwemali mbhodamo kokuba alaphukanga ngaphandle, igolide speculation waba ethandwa kakhulu, kodwa ke waya phesheya amaxesha amaninzi imida.
  
  
  Hyman kokuba sele funda lo myalezo, kwaye xa yena liphelile kunye yemigca, lowo rolled phezulu kwayo ego kwaye balibeke kule solvent.
  
  
  I insurance company kwakuyiminyaka a abafileyo end. Kwaba lelinye oldest, richest, kwaye uninzi respectable societies Aseyurophu, idibene ne-respectable partners kunye kukho kwaye e-United States.
  
  
  Iholide amakhaya kwi-Sussex baba nangakumbi unsettling. Amazwi ethu malunga Pierrot. Kodwa eziliqela yangaphambili abasebenzi, ababe ngokukhawuleza tracked phantsi elondon kwaye Tunbridge Wells, recalled ukuba mysterious bust waba kwi locale igumbi ngexesha elinye ukuba Renzo kwaye Studs kwakungekho njengoko patients. Akukho namnye wabona ego, kodwa ego yaba psychiatrist-i-imali eseleyo Jungian, Herr Ugq Untenweiser! Odin ke informants yafunga ngaphandle nelikhwazayo ukuba bust waba umntwana okanye teenager. Ngeli ubude, Pierrot wajonga na teenager ngalo lonke glance.
  
  
  Njengoko ukuba jackpot akusebenzi khange ngokwaneleyo, i-uphando Engilane kanjalo yatyhila ukuba Easeful unit-format yaba yinxalenye elide, lucrative womnatha abucala clinics umnini Coetzernes elondon. Kwaye-sihlalo bebhodi waba azikho ezinye kunokuba zethu ezinye Nkosi Hugh Marsland. Ngaphezu koko, wonke umntu ongomnye kwi Ibhunga yaba cwaka figurehead, ninoyolo kunye neengxelo intlawulo, eshiya Nkosi Hugh kwi-olugqityiweyo.
  
  
  Ezi zine iqhosha amanani kwakukho enye indawo ngexesha elinye. Ke yinyaniso ukuba kwiminyaka embalwa edlulileyo, kodwa ke wathabatha eziliqela iminyaka engama-komhlaba ukugqiba "% S Kukukhanya".
  
  
  "Ilizwi Iminyaka kwaye uphando," waba yokugqibela izimvo, kodwa kwaba yalandelwa ezintlanu iinkwenkwezi *****, apho ukuqwalasela okuthethwayo ukuba bulletin kanjalo equlethwe oludlulileyo iindaba.
  
  
  "Trans-Ins Mutualité" — umyalezo kwaquka igama i insurance company ukuba engafikanga ngaphambili aroused suspicion- " ubonakala zithe iifayile ithathwe phezu nge-i-Swiss bank. Ke ngxi kakhulu imfihlo yaba, kodwa ikakhulu ibandakanya ezimbalwa corporate i-inshorensi izahlulo. Msinyane kangangoko kunokwenzeka, ngakumbi oluneenkcukacha iinyaniso kwimali indlela. Baya ayisasebenzi kwafuneka pronounce igama le-Swiss bank kuba nam. Kwaba nicinge ukuba abe Piero ke lwamashishini amancinci kwi-Lugano, nesebe nomngeni kunye wefilim i-inshorensi.
  
  
  Ngoko ke Pierrot kwaye ezinye ezintathu baba nako ukukhutshelwa kwemali evela omnye pocket kwezinye. Yonke into kakhulu isemthethweni kwaye ngaphandle bomgama ka-ih kwi-iincwadi, ngoko ke njengoko hayi alarm abatyali-mali. Abatyali-mali kanjalo asikwazanga kufuneka bazi ukuba ih imali akusebenzi khange ekubeni esetyenziselwa profitable otyalo-mali, kodwa kuba oku lokukhula accumulation yegolide iinkwenkwezi kwi-basement.
  
  
  "Kuyo yonke i kstars...," mna balingwe ukuya kuxelela yakhe, kodwa Hyman silenced kum.
  
  
  Xa wayeneminyaka ukufunda iingxelo, wabeka ke kwi isitulo wakhe kanomathotholo kwaye idlalwe nelikhwazayo isi-Italian pop umculo mixed kunye ivumba ka-grappa. Ngoku umculo waba interrupted kuba ngesishwankathelo Barents Yolwandle territory.
  
  
  '... Yure edlulileyo, umzimba Rosana Morandi, a amabini-one-yeminyaka ubudala Alitalia yabasebenzi, waba zifunyenweyo abayo throat sika. Amapolisa ingaba ikhangela Roger "Jerry" Carr, a wealthy i-american abo ukuhlala kwi-hotel igumbi kwaye ngokukhawuleza ekhohlo ngexesha doctors kuthi Unobuhle Morandi wabulawa. Igosa kwi rhafu emva edlulileyo siganeko involving Carr confidently kuchazwe ukuba akukho namnye ongomnye kokuba ingenile ferret igumbi kunye nabo, njengoko kokuba vumelani Unobuhle Morandi kwi ngokunxulumene Umnu Carr ke inombolo imiyalelo. Oku kwaba yalandelwa i-editorial malunga ngesondo-belambile otyebileyo Americans threatening eziqhelekileyo wokuzigcina nyulu ka-Italian abafazi, yalandelwa a flattering inkcazelo bafuna abantu.
  
  
  "Jerry Carr yi mde, handsome umntu nge-i-aristocratic demeanor," Poe wathi. "Uya stylishly dressed, kwaye ego waba yokugqibela ebone wearing a dark ngwevu Homburg waziva hat, ukukhanya ngwevu isixhosa-isimbo coat, kwaye ngwevu flannel isuti. Waba phakathi amabini anesibhozo kwaye amathathu anesihlanu ubudala, kwaye ethetha kancinci isi-Italian.
  
  
  Hyman wajonga e kum kwaye wabona a grizzled, rumpled umntu othe smelled ka-grappa. Yena chuckled. "Izakuba thatha pretty ebukekayo guy ukuba tie ukuba loo nkcazelo," wathi.
  
  
  "Kodwa ezi kakhulu ebukekayo guys ingaba ukhangela," ndathi grimly. "I-scheme sisandula ukufunda ayikho yenzelwe kuba faint entliziyweni."
  
  
  "Kodwa uza kuyibona into mna ukuqwalasela okuthethwayo xa ndathi kwakungekho ndlela?" Hyman wathi.
  
  
  "Absolutely, mate," ndathi. "Ngoku siyazi kuba ngokuqinisekileyo, kwaye inkqubo eyenziwayo thatha, njenge Clem Andersson, waba ngomhla wakhe indlela into ebalulekileyo kakhulu. Siyazi ukuba Renzo, Studds, Pierrot kwaye Nkosi Hugh Marsland kuqala zahlangana e Easefil unit-format kwi-Sussex, ebelikhokelwa Hema-yintoni Clem Andersson ingaba unxulumano lwefowuni "I-Cabin Boy" Le leta L kwi-Nest amanqaku: inokuba ithetha Pierrot, okanye ego bank kwi-Lugano, kodwa ayinamsebenzi. Siyazi ukuba "Umsonto Woxolo" sele accumulated ngokwaneleyo military izixhobo ukuqala encinane imfazwe kwaye kusenokwenzeka sebenzisa enkulu omnye. Kodwa kude kube sinako kuvavanya ukuba zesintu ingaba ngaphezu nje & ukundulula, kengoko kufuneka kakhulu ukuba rely kwi, umhlobo. "Ke nyani kakhulu kakhulu," Hyman wathi. "Apho ingaba oku kuthabatha kwethu, Carter?"
  
  
  Kwaba babekholelwa ukuba Ben Carpenter wachitha eziliqela iminyaka e-Australia, kwaye wakhe waqalisa ukudlala i-ego indima.
  
  
  "Ndanikela em inkcazelo emfutshane ye ngokwam. 'Carpenter. Njenge Carr, nen sele lokuqala syllable begama lam. Ukuba ndine ngokwaneleyo ixesha ukuthatha kwi-omtsha isazisi, andikhathali malunga ukuguqula kwi Gonzalez Jose okanye Helmud Schmidt. Kodwa ukuba ufuna ukusebenza ngokukhawuleza, njengokuba nathi bafunda ngokusebenzisa yovavanyo kwaye impazamo, ke ngakumbi convenient ukushiya into jikelele yoqobo igama. Ngoko ke, xa umntu ezama ukubiza kum ukuphendula ih "Molo, Carter", oko kuya ngqo efanayo njengoko ukuba ndathi kuye: "igama Lam ngu Carr okanye Carpenter"...
  
  
  Yena nodded.
  
  
  "Makhe get emva real iinyaniso," ndathi. "Eyona sinako kuvavanya ilungelo ngoku kukuba kukho i-phantse legitimate imeko ke njalo. Kufuneka ufake locale izakhiwo kwi Conti ke territory. Kwaye ngokukhawuleza.
  
  
  Hyman ikhangelwe yakhe jonga; abe nento yokuba ekhohlo yakhe Rolex kwi-bathroom ye-d-shop. Kangangoko thina liked kwabo, kwaba kakhulu expensive kuba Ben Carpenter.
  
  
  "Wena, nento yokuba ngcono linda kude kube mnyama," wathi. "Mna explored kule ndawo kwi-bam ngabakhe. Kuqala, baya kuba abalindi kwaye watchdogs. Xa ufuna koyisa oku, nibe encounter i-nangakumbi complex ngaphakathi protective umsesane. Asiphinda-nomngeni kunye abancinane boys. Kodwa E. A. kufuneka kuba esaziwa ukuba, okanye babe wouldn khange ndayithumela Isikhewu Carter.
  
  
  "Ben Carpenter, umhlobo," ego elungisiweyo. "Apho sivuye. Mhlawumbi ungakwazi ukuqala practicing candid ngoku."
  
  
  "Zonke ekunene, Ben," wathi. "Yintoni ingaba kufuneka mnyama Contiland?"
  
  
  Yena unbuttoned yakhe jacket ukubonisa Em i-holster abe nento yokuba sele eboniweyo. "Kwaye knife," ndathi. Yena asikwazanga umzekelo-icatshulwe yakhe kwi-Pierre. Kufuneka bayigcine ezimbalwa izinto kwi-uvimba nje kule meko. Yena yabonisa yakhe emu a heel ifakiwe kunye radioactive izinto ukuze bebe washiya ngasemva. Ndaba ukubonisa em oku kungenxa kwaba yakhe hotel, ngoko ke wayeza kuyazi ukuba qhosha kwi-iholo ephiwe efanayo transistor radio njengoko emamele izixhobo.
  
  
  "Wena cofa eli qhosha," mna wachaza. — Kwaye iliza umqolo, lo ngumzekelo isibonisi ka-ubude kwaye ubukhulu angeliso uqukuqelo ka-ezintlanu ipesenti ngonyaka kilometer. Ngoko ke, cofa iqhosha ngezantsi kwaye uza kuva a yenza isandi, apho ukuchongeka ekomeleleni njengoko ufumane kukufutshane ukuba sifunyenwe kwinto. Zange uyisebenzise de ndiza ngaphezu seyure emva kwexesha kuba intlanganiso okanye ingxelo."
  
  
  Yena mimicked intshukumo ngokuchanekileyo, ngoko ke slipped icebo kwi-pocket yakhe jeans.
  
  
  "Wonke umntu kakhulu ebukekayo." wathi. — Kodwa njani okokuba mimmo izinja kunye sentries?
  
  
  "Ezi izinja," ndathi, " kuthenga kum a cheap hamburger." Andisoze soak ngayo ego valerian khupha. Oku kuya kuba irresistible nkqu kuba eyona dog, kwaye ngoko ke ndidibanisa a sedative ukuba imisebenzi instantly. Andisoze hlala elinye icala, kwaye uza kuba kwelinye, ambalwa anamashumi unit-format kude, distracting i-abalindi.
  
  
  "Zonke ekunene," Hyman wathi. 'Kodwa njani?'
  
  
  — Siza kufumana ngaphandle xa sihamba apho." Sino ukufumana indawo kuba mna kuqala. Mna andinaku ubeke le ndlu sengozini na ixesha ngokufowunela staying apha. 'Langaphandle incwadana yokundwendwela?'.
  
  
  Ben Carpenter u-emu ekhohlo yakhe. Ke kulungile, kunye iibhonasi visa ukususela kwiiveki ezintandathu edlulileyo, ngoko ke akukho mathandabuzo ngenxa abanye uhlobo yokuba ngumhlali. I-decrepit ubuso kwi-photo waba efanayo. Wakhe mna ke imodeli kuba kubhaliwe, ngokunjalo kuba malunga amabini ezinye iifoto ngexesha yakhe ende career.
  
  
  Kukho akukho real boarding izindlu kule ndawo, Hyman wayecinga ngokuvakalayo. — Waza yena, nento yokuba njenge nani kuba vala, nangona hayi kakhulu vala." "Endala umfazi kuwo boulevard isamkele ukubhatala abathengi. Yena ufumana emfutshane-sighted kwaye hayi kakhulu picky.
  
  
  "Enkosi," ndathi.
  
  
  "Manditsho ukuba umnxeba kuqala." Yena iqinisekisa yakhe pocket diary, dials inani, kwaye ithetha garbled isi-Italian ukuba umntu kwelinye end selayini. Yena waliphakamisa ilizwi lakhe ngokunjalo akakho onokuthi iimfundiso, kwaye Stahl haggled phezu intlawulo.
  
  
  "Kufuneka a room," wathi, njengokuba yena ukuya kwezi phezulu. "Amashumi amawaka lire inyanga, wahlawula kwangaphambili. Uyakwazi kuzisa abantu. Girls, ndithetha. Oku ubudala umfazi yena uyayazi ke robbing kuwe. Yena kwikhulu nje ufuna ukubona yakho incwadana yokundwendwela, kodwa ke zonke. Yena akuthethi ukuba bagcine iirekhodi kuba copo , ngoba abantu abamnyama imali. Makhe go.'
  
  
  I-Italian namaphepha angama-shicilela stories ngokukhawuleza, kwaye msinyane sasivuya ngaphandle ngomhla street, bazalwana ubudala ubuso, a babecocekile Jerry Carr, ukwandiswa ukusuka foto ithathwe kwi lunch, stared e kuthi ukususela bonke newspapers.
  
  
  UCHISHIDO! RAPIMENTO! VIOLENZA! MISTERO!
  
  
  "Babulala! Rape! Udushe! Efihlakeleyo!'
  
  
  Mna wabanika ezisixhenxe pluses ukuze impendulu eyiyo ibe yi: kwaye waba surprised xa oko wajonga ngoko ke, coca, elihle kwaye babecocekile kwakhona.
  
  
  Kwaba borrowed ukusuka Hyman nge-i-battered suitcase kuba ezingaphezulu impahla, apho Em zilawulwe ukuba dig ngaphandle closet. Thina lumisiwe e a kwimakethi stall, kwaye umyeni ndidibanise u-kusetyenziswa shirts, bleached jeans, i-ezingaphezulu pair of izihlangu, kwaye i-battered kwiselula coat ukuba ukufunda "U.S. Nevi Esibhedlele, Utywala Rehabilitation Iyunithi, Naples."
  
  
  "Uyesu, Ben," Hyman wathi. "Oku outfit ndiya kwenza kuwe Moma Pinelli ke ncwadi tenant."
  
  
  Omnye street, a yembombo, waza waya phezulu ezimbini flights ka-amanqwanqwa kwi-phambili kum kwaye ungeniswa kum Mome Pinelli, i-obese elonyuliweyo yayo fifties kwaye sixties, dressed kwi mottled omnyama ngokulila robe, isikhumbuzi ukuba Pope Pinelli, owathi wachitha iminyaka emininzi Etopiya, kokuba kuvunyelwe Uthixo ke, ubabalo kuhla phezu kwakhe. Nah ke iinwele yaba mhlophe, kwaye mole ngomhla wakhe chin kokuba eziliqela omnyama tufts lokukhula ngaphandle kwayo. Wayengomnye ngendlela elungileyo isimo kwaye greeted kum kwaye wam 30,000 lire enthusiastically. Yena kuphela wanika wam incwadana yokundwendwela a cursory glance.
  
  
  "Igumbi kukuthi ngomhla emva, Signor Ieman," yena wathi Hyman. "Ukuba ufuna ukubonisa ngam." Hers indala ukuqhuba emva kwaye ngaphambili. Ingaba yakho ezinye guy ufuna i-american cigarettes? Mna kuphela kuba nabo kuba 300 lire a pack.
  
  
  "Kamva, Umama Wakhe. Uzaku outlive kuthi bonke. Hyman kissed yakhe ngomhla kunye wands kwaye wakhokela kum emva igumbi.
  
  
  "Ukuba lowo ufuna ukuzisa girls upstairs, zibalisa emu ukuze babe andinaku squeal okanye scream loudly," yena, ngokuba emva kwethu. "Ndiya kuba igama ukuba ifuna ukuba kugcinwa kwi ariya. Ukuba lowo ufuna hashish, ndinako get ngayo, kakhulu. Kwaye kakhulu cheap.
  
  
  Kwaba elide indlela ukusuka Le Superbe suite, kwaye hayi nje geographically. Kwakukho umandlalo egumbini nababini imdaka blankets, a & imibala muslin yemigca, kwaye omnye stiff omhlophe iphepha.
  
  
  Ndabona kanjalo enkulu wooden isitulo kwaye encinane isitulo nge drawer. Waba a sink angeliso oval jonga, kwaye inevitable bidet ezantsi. Omnye window kunye beautiful okubonakalayo ungenanto eludongeni u-meters emva kwayo. Hyman fiddled kunye rusty ezivuzayo kwiingingqi, kwaye amanzi aqalisa ukusebenzisa kwi-spurts. "I-faucet ingu isebenza," wathi, noko surprised. "Onalo kuyo , Ben. Phantsi iholo yi ngasese, kunye shawari. Beka yakho suitcase kwi-yembombo kwaye sinako kuphuma ukuba isidlo sasemini kunye angenise kuwe njengoko omtsha occupant kwi-Trastevere. Kukho akukho incopho kwi-oza Conti ke territory phambi ishumi o nentsimbi yesihlanu emva.
  
  
  Yena wakhokela kum nge-eziliqela amalaphu anomyalezo ukuba trattoria, nto idla consisted elinye igumbi waza wavula ngaphandle kwi sidewalk nabane uluhlu lophinda-phindo.
  
  
  "Eyona pasta kwi-town," Hyman wathi. — Endleleni, kukho akhange a tourist apha ukususela West Goths. Marko!
  
  
  I-boy ne-ishumi elinesixhenxe, wearing a greasy mhlophe apron, weza ngokusebenzisa emva ucango. "Marco, lo ngunyana wam omdala umhlobo Ben," Hyman wathi kwi-Italian. Kwaye yakhe, muttering amazwi ambalwa kubo ukuba Carpenter ayikwazi ukufunda. "Pleased ukuhlangabezana umhlobo ka-Signor Hyman ke," Marco wathi.
  
  
  "Uza kumkhonza kwethu, Marco," Hyman wathi. "Kuba naye, kwaba Dottore Hyman. Ben ngu ke hlala nathi kuba okomzuzwana. Ngoko ke, njenge real Roman, azise kwethu abanye red iwayini kude kube senza isigqibo sokuba ngubani ukuba badle.
  
  
  — Si dottore, Professore. Phawula wathi. Kwi mzuzu ka-ukugula, wabuyela nababini bottles ka-red iwayini, into efana Chianti, kodwa stronger kwaye kakhulu kulo umbala. "Kwaye abanye napkins, kuba Uthixo ke, ngenxa," Hyman complained. "Kule ndawo zenza yokulahla yayo uhlobo." Marco wabuyela nge stack ka-iphepha napkins, kwaye Hyman kwaye mna wabona lencwadi ithi phezulu pens ukuba thelekisa le floor izicwangciso kuba Conti Studios kwaye umhlaba olingqongileyo.
  
  
  Ngokukhawuleza emva lokuqala drinks, thina ilungisiwe spaghetti kunye mussels, roast imvana kwaye artichokes. Kwaye ngeli sasivuya ekubeni ikofu kwaye grappa, sasivuya ngxi ugqirha ezi antonio."
  
  
  "Kulungile," wathi yakhe phezu zethu uguqulelo oludlulileyo. "Ndicinga ukuba warehouses ingaba kakhulu vala kunye, kodwa kuphumla ikhangeleka kuba ngomhla we-linganisa." "Baya balinde ego na military base," Hyman wathi. "Kodwa abazange anayithathela focused zabo ingqalelo kwi-phambili apha."
  
  
  Ego usiba tapped kwi-phambili isango apho Jerry Carr kokuba asukelwa ngaloo ntsasa kwi luxury car njengokuba wamkelekile bust.
  
  
  "Kukho akukho real iindlela ngaphaya kwayo," wathi. "Baya kuba fence jikelele barbed abalawuli, izinja kunye patrols zonke jikelele balance amaxesha ngamaxesha. A kwevoti ukukholosa... Ego sosiba kutsalwe a shaky umgca. "Iingxaki," ndathi. "Njani sifumana ukuba emva ngaphandle kokudlula ngaphambili kuqala?"
  
  
  "Nisolko i-ingcali," wathi.
  
  
  Wakhangela ngomhla imaphu kwakhona.
  
  
  "Akukho ndlela," ndathi. — Kodwa ndiza pretty liechtenstein ngokuqinisekileyo ndabona imizila kwenye indawo."
  
  
  Mna beka umnqamlezo kuyo.
  
  
  "Ndiza kuzama hunting umzila," Hyman wathi. "Ukuba yonke into uyaya ngale ndlela, nayo ayikwazi end phezulu Centocelli. Kwaye sinako yiya phaya ngaphandle approaching isango.
  
  
  'Ngaphakathi ehamba umgama?'
  
  
  "Le asiyiyo kuyimfuneko," wathi. "Ndinesibini folding bikes kwi-trunk. Kwaye ngoku indawo apho yena abe distracted yi-abalindi.
  
  
  "Ndabona pruhun pistol endlwini yakho," ndathi.
  
  
  'Ewe.'
  
  
  "Ingaba uya kuba uphawu rocket, kwaye ingaba kufuneka omnye?" - Ivoti kwaye ke oko, " wathi. "Kodwa kuya phezulu ukukhanya yonke indawo ngoko ke baya uyakwazi ukubona wena kunye nam."
  
  
  "Hayi ukuba sifumanisa umthi," ndathi. "Kwaye ukuba ufuna shoot kwi-ezingachanekanga icala." Ngoko ke, asiyiyo yonke into illuminated, okanye ubuncinane hayi sharply. Linda kude kube sifika apho.
  
  
  Thina parted ngomhla tavern ucango. Hyman waya emva kuba yakhe guns kwaye yakhe car. Wabuyela yakhe iikota ukuya kuqokelela ammunition kuba Luger. Andisoze ahlangane naye kwakhona kwi-river bridge kwi-elinesihlanu lemizuzu.
  
  
  Wayeneminyaka nje ixesha, kwi-oludala Peugeot. Oko wajonga battered evela ngaphandle, kodwa kanye yakhe sel waba kuyo kwaye sasivuya lakho, e a steady isantya ngokusebenzisa ngxi-uxakekile ithoba o nentsimbi yesihlanu emva traffic, hers ayikwazi zibalisa yi-indlebe ukuba imoto waba ukumisela isixhobo ngokugqibeleleyo.
  
  
  "Isiqingatha seyure yi-car," Hyman wathi.
  
  
  — Ngoko ke ubuncinane enye nesiqingatha ilixa ukufumana apho." Ngoko ke, kufuneka onzulu yi-ngoku.
  
  
  Bekunga khange ndithi nantoni na engakumbi, beqhekeza cwaka kuphela ukuba uyavuma ngomhla wethu intlanganiso izicwangciso xa umsebenzi kwenziwa.
  
  
  "Musa ukulinda kuba kum," emu waxelela yakhe. "Ukuba ndinako get kwi, mna kanjalo unako ukufumana indlela ngaphandle. Andisoze kuba ngomhla indlu yakho kwanezinye-amathathu ekuseni. Ukuba andikho apha yi-zilithoba, khangela oku radio kwaye sibone ukuba kukho nantoni na aphile sticking yam heel.
  
  
  Thina parked the Peugeot kwi-Centocelli, i-kude leafy ummandla wedolophu, kwaye akukho namnye uqaphele nathi njengokuba nathi unpacked kwaye abahlanganisene ezimbini folding bikes. Hyman drove ozayo kum phantsi street de izindlu thinned ngaphandle.
  
  
  "Ke apha kwenye indawo," lowo ngokuba softly. — Kukho malunga km ka-forests kwaye imihlaba phakathi kwethu studio. Kodwa apho indlela ukhokela apho?
  
  
  Sasivuya lucky. I-iindlela ingaba overgrown, kodwa akunjalo kakhulu ukuba awunokwazi ukukhwela ibhasi bike kwi kwabo. Ezintathu okanye ezine ezingachanekanga ajongise baba lula elungisiweyo usebenzisa ikhampasi. Kwaba ezisixhenxe imizuzu elidlulileyo ishumi kwi-Rivne sakubona ixesha elide fence jikelele barbed abalawuli ye-Roman Empire ka-Renzo.
  
  
  Oko wajonga kanye kanye njengoko ndakhumbula kwi a cursory le ngxelo ka-tem ngale ntsasa. Lonke hotel indawo, kwaye ngaphambili fence wenziwe zicacisiwe, ngaphandle kokuba kuba inani labantu okanye izilwanyana lemithi apha naphaya. Yena wathi, Hyman ukulinganisa amabini anamashumi paces emntla, kwaye ngoko ke, xa wafumanisa elungileyo hiding ndawo, ukukhanya a lantern diagonally kuwo fence. Xa wayeneminyaka ukukhetha indawo yakhe, abe ezilungiselelwe oko wathi omfutshane umthandazo.
  
  
  Thina waziva uxolo nganye nezinye ke izandla, kwaye lowo ilahlekile! Yena waqala kneading ezine identical iibhola ka-hamburger dough ukuba wanika yakhe, kwaye mixed ih kunye no imimandla valerian dog iimveliso kwaye sedative kuba olukhawulezayo knockouts. Yena nkqu mixed nge Camille ke crushed iyalalaprocess status pills, athe bamthwala naye lonke ixesha, nangona zonke disguises.
  
  
  Waba ke vala ukuze abe weva imvelaphi: ka-ngamodolo akhe kwaye wabona pale izithunzi; baba isigebenga isijamani Shepherds. Amadoda amabini baba uyasebenza emva kwaye phambili kwelinye icala fence. Mna threw yakhe ezine hamburgers elinye emva kwelinye phezu fence. Beza phantsi ngaphandle eyenza isandi kuthi. Wabona izinja trotting kwiintlanganiso ezimbini ezahluka-hlukileyo iindawo kokuba esikhethiweyo. Mna wouldn khange kuma nethuba ukuba ndathola kwi balwe ngezi izinja, ke mna, wanika ngamnye dog hamburgers nge owozelayo ukuzalisa.
  
  
  Ndaba nje ngokwaneleyo ixesha ukufumana wheels ngaphandle wam bike phambi Hyman, apho waye ehleli, wenza entsha inkwenkwezi bloom kwi-isibhakabhaka. Yena wabaleka ukuya fence, bephethe dismantled bike kwi-phambili kuye. Kukho mna ndatyala isakhelo emhlabeni kwaye jumped ezine-futhi fence kwi graceful kwipali vault.
  
  
  Xa mna landed, mna rolled phezu kwaye kubeka kukho kwi-Rivnenskaya kuba ezintlanu imizuzwana, ndide waba ukuqinisekisa ukuba sentries hadn khange weva okanye eboniweyo kum. Amahlanu unit-format kude, baba shouting ngexesha ngalinye enye, ngokulinganayo! yi-rocket ke ukukhanya. Hers bafudukela chu phambili, esingise the nearest kwiindawo zokugcina iimpahla ezingaphandle kweofisi. Yena iphumeze i-izinja kunye sentries, kwaye nangaliphi na kanye abe encounter omtsha alarm.
  
  
  Kodwa akukho nto eyenzekileyo. Noko yena hadn khange uqaphele into. Wathi kukho ithemba lokuba Renzo kwaye yakhe cronies baba sele ngoko ke uvuma kunye floodlights e engundoqo isango, i-isijamani shepherds, kwaye patrolling sentries ukuze babe hadn khange kuwo nawuphi na isithuba precautions. Baye kuba okulungileyo, iqinile kabini-lock amacango ngomhla wokuqala kwiindawo zokugcina iimpahla ezingaphandle kweofisi, kodwa okulungileyo, iqinile kabini-lock amacango ingaba umntwana ke oopopayi kuba i - ' AX ' iarhente.
  
  
  Phambi kokungenisa, kwaba ngenyameko oiled yi-Petukhov kwaye amacango.
  
  
  Arsenale waba ilinde kwayo, ngoko ke, mna akusebenzi khange surprised ukufumana ego. Waba surprised kwaye shocked yi-ngezixhobo ezahlukeneyo kwaye lethality ye-zesintu. Kukho into kuba wonke umntu apha: ukusuka kwi-Russian missiles kuba umhla imodeli Mig-24 ngaphambili, ukuze yenyukliya warheads kuba zethu T-2B ezinikezelwe yi-US Nevi, kwaye ezincinane missiles kuba zethu Sabre 100-F (olutsha uphawu, ayibhaliswanga kwi, efihlakeleyo).
  
  
  Ungakwazi qiniseka ukuba akukho oorhulumente ukuba kokuba lent ego izixhobo kokuba na unye ukuba nayo ayikwazi ibe yintsimi a kakuhle isixhobo ngoko ke kamsinya. Utyelelo kwiindawo zokugcina iimpahla ezingaphandle kweofisi ngokuthi umntu kwi-Russia, i-China, okanye omnye NATO amazwe ingaba uqinisekile ukuba nip i-uzibeke kwi-bud phambi kokuba unako ukuphuhlisa, nkqu ukuba yona iqalwe, enkosi Studds lokulingana, kwi ngomvulo.
  
  
  Ndenza engabonakaliyo kwi amanqaku encwadi eziliqela iibhokisi ka-ammunition usebenzisa i-fat ipensile equlathe radioactive kwinto. Andiyenzanga kufuneka siqwalasele ezinye storeroom, kodwa oko kubeka ngxi kuba grim imizuzu elishumi xa ubusuku watchman waya jikelele kunye nezakhiwo. Thatha, kuya yintsimi a frightening monotony. Ngoku, zonke ndaba ukwenza waba qiniseka ndathola ngaphandle apha aphile ngoko ke ndinga lumkisa njengoko abantu abaninzi kangangoko kunokwenzeka. Nkqu Pierrot kwezopolitiko noqhagamshelwano ayikwazanga gcina ego, kunye enjalo olomeleleyo ubungqina.
  
  
  I-isibhakabhaka waba ngxi lisibekele xa wathi chu crawled phezulu ukuya fence. Wakhe ingqalelo kufuneka zithe diverted kwakhona, kodwa kweli xesha kuya kufuneka zithe ih yedwa. Wayengomnye reminded ye-graceful endala-fashioned imozulu vane efama ukuze kokuba kanye exhamla Vereldeinde scenery. Kwaba nje umahluko ukusuka apho mna ke ngoku, kwaye inani labantu okanye izilwanyana ka-artificial imithi ingaba igama nakweliphi sentries ukuba abe ulingeka. Wathabatha ngaphandle yakhe Luger, tapped i-ukuphatha, kwaye screwed kwi silencer. Kuya kwenziwa ego kancinci clumsy, kwaye kwaba kancinci harder ukuba injongo, kodwa mna kuphela kokuba omnye ithuba, kwaye ndino ukuthatha ngayo nangayiphi na indlela.
  
  
  Yena propped ngokwakhe phezulu ngomhla omnye elbow kwaye ndalinda kuba amafu ukucacisa kancinci. Ukuba wayesele imizuzu elishumi kamva. Noko ndaba ngokwaneleyo polling ukuthatha a esifutshane. I-silencer vumelani ngaphandle a controlled cough, kwaye imozulu vane spun jikelele, kwaye isandi ka-ifuthe echoed jikelele kummandla. Wayengomnye weva uyasebenza shaggy approaching ifama. Wathabatha yakhe knife kwaye waqala digging a ezintathu - - - -imitha umngxuma phantsi fence.
  
  
  Kwakukho ngxi iyangxola zonke jikelele ifama njengoko yena wawaphakamisela isakhelo yakhe bike kwakhona, screwed kwi wheels, kwaye drove ngaphandle kwi-kolawulo Centocelli. Uqalekisiwe lowo ngokwakhe kuba ekubeni ngoko ke stupid ukuze abe hadn ukuba kugcinwa Hyman lokulinda kwi-car. Ngoku wonke ngomzuzu unako ukubala. Ingxelo Hawke kuba ezilungileyo kuqala, kwaye ke get uid kwayo yonke into enxulumene Isiphelo Sehlabathi. .
  
  
  Mna ke ukucinga oku xa ndithatha wam bike kwaye kwento yonke kwaye plunged headlong kwi camouflaged pit. Waphakama wema kwakhona, luger kuzo isandla sakho, kodwa dropped ke kwakhona. Ezine abantu wema jikelele pit, clutching clumsy oluzenzekelayo carbines.
  
  
  "Thina anayithathela ukuba ulinde wena, Isikhewu Carter," omnye abantu wathi, ilizwi lakhe distorted yi-hood abe nento yokuba pulled phezu kwentloko yakhe.
  
  
  
  
  Isahluko se-7
  
  
  
  
  Amadoda amabini bandinceda ngaphandle pits kwaye okuthe nkqo kum thoroughly, ngeli lixa ezinye ezimbini igcine kwam ngomhla gunpoint jikelele izikhali zabo. Emva lokuqala molo, akukho namnye wathi igama kuthi.
  
  
  Kokuba kufunyenwe le stiletto waza wathabatha kuya kude. Kokuba kufunyenwe a igesi ibhombu ye wam pants pocket waza wathabatha yona ihamba kunye kwento yonke jikelele pockets, kubandakanywa iphepha clip abanye khetha; apho ke into elungileyo, ngenxa yokuba lo jikelele iphepha clip kwaba-magnesium imbumba ukuba ayikwazi explode kwi-blinding ukukhanya ngokwaneleyo ukuba okwexeshana block zabo imboniselo.
  
  
  Endleleni, zonke abane kubo baba brawny, mhlawumbi tougher kunokuba Gorilla kwaye Pepe, kwaye supposedly babe ngabona okkt ababe ezincomekayo. Bathabatha kwam ukuya kwicala driveway, apho omkhulu Fiat waba ulinde mna. Kunye okuninzi kwi unesabelo naye, uya ayikwazanga thatha na chances. Oko akusebenzi khange wam isimbo ukuba aiintaba uncedo, kodwa oku akusebenzi khange ixesha kuba personal ikratshi. Kwaye kwi-yahlula yesibini kubhaliwe wathabatha kum thatha impefumlo kwaye scream kuba uncedo na howling dog, Odin jikelele wam handlers wavula umlomo wam kwaye stuffed a pear-emilisiweyo vala kuyo.
  
  
  "Oku yenzelwe anisindise unnecessary lincinane, Carter," i-ih esilibambela wathi.
  
  
  Ngoko ke drive emva Eroma waba nje kunyulo olunoxolo njengoko wam uhambo apho, nangona hayi njengoko glplanet. Ndandisazi sasivuya ungena Eroma xa mna ibambe a glimpse ka-Isiqhagamsheli Maggiore sango. Ngoko ke u-thugs flanking nam emva ka-car pulled phantsi curtains, ngokunjalo njengoko curtain kwi-phambili glass icandelo yokwahlula kuthi ukususela umqhubi. I-kukhankanywe glass ulwahlulo wajonga bulletproof, kwaye bobabini balance doors kokuba akukho levers. Nkqu ukuba mna zilawulwe ukuba yoyisa kunye wam abalindi kwaye bathabathe izikhali zabo, naye uya ngxi kuthatyathwa kwi apho baya intended ukuthatha kum, kwi tightly itywinwe indlu yentaka surrounded yi-glass kwaye esinyithi.
  
  
  Thina drove kuba omnye kwimizuzu emihlanu, ze emva koko yakhe, ndeva car yiya phantsi variance kwaye yeka. Wam abalindi vumelani phantsi curtains kwaye ndalinda kuba umqhubi kwaye ego companion ukuvula umhla ngaphandle.
  
  
  Sasivuya kwi-phantsi komhlaba parking ezininzi enkulu yokwakha. Ezahluka-hlukileyo amanani kwi ezahlukeneyo iimoto; eziliqela isi-Italian, Austrian, Swiss, omnye isixhosa kwaye omnye kunye imixholo, ezikhethekileyo amanani olusetyenziswa yi-Isicroatian diplomats. Baba ezintathu ngapha zintandathu - - - - Italian sephepha-mvume plate iimpawu. CD kuba diplomatic corps. Pierrot babe enkalweni yakhe, okanye ubuncinane Pierrot ke, abahlobo.
  
  
  Msinyane the doors ivulekile, mna ke kwamnceda ngaphandle. Hers waba ngxi gagged, baba ngxi ubambe kum ziqinile kwaye ayikwazi kuphela protest ngokuthula. Mna ke etsaliweyo ukuba oluzenzekelayo i-elevator.
  
  
  Ezine heavyweights clung kum, nkqu nokuba encinane kukutshisa uphawu ecaleni ngokucacileyo kubonisiwe kwi-isixhosa, isingesi, isifrentshi, kwaye isi-Italian ukuba ubukhulu ukufaka wayeneminyaka emine abantu, okanye ubuninzi 300 kg. Wonke umntu jikelele kuthi weighed ubuncinane alithoba unit-format, ngoko ke, mna nodded ngomhla kukutshisa plate.
  
  
  "Ewe, ke ngoko shameful ukwaphula imiyalelo," watsho omnye ezine. "Kodwa ngamanye amaxesha akunyanzelekanga a oyikhethileyo, ufuna, Carter?"
  
  
  I-i-elevator wenyuka ezine floors kwaye iyakwazi ukuhluma kwi omnye abo elide corridors lined nge-ofisi doors ngoko ke lohlobo ka-Mussolini-era urhulumente izakhiwo. Kwakukho window ekupheleni iholo, kwaye phambili ukuba window sat a nani kunye submachine gun phantsi ingalo yakhe. Apho lokwaluka ukuya kwelinye icala bamisela akunjalo i-engile, i-ngokulinganayo armed nani sat.
  
  
  Nayiphi na faint ithemba mna nokufumana kokuba ka-escaping kwaye venturing ngaphandle kwaba bemkile. Andiyenzanga ukuba Isikhewu Carter, Jerry Carr, okanye Ben Carpenter ange survived oku sublunary bukho.
  
  
  Ukuba mna hadn khange wathi kuyo kwaye akusebenzi khange oza kuthi ngayo, babeya ndibeke kum phantsi torture, inyaniso serum, okanye zombini. Kuzo zonke ezi iimeko, mhlawumbi ukuba yahlula nowesibini xa mna luyafuneka ukwaphula ngaphandle, okanye ukuba ayiphumelelanga, azise umntu nam kuba inkampani kwi-morgue.
  
  
  Baya wakhokela kum ngaye, okanye ngenye mimmed kum elidlulileyo ezintathu doors kwaye bema ngomhla wesine. Inkokeli yabo wahamba kuzo kwaye ngaphandle ezimbalwa moments kamva, ephithizelisa izandla zakhe kunye umnwe wakhe. Mna ke pushed bangena egumbini yi-bam ezintathu ego companions.
  
  
  Kwaba enkulu, airy-ofisi kunye barred iifestile ukuze wajonga ngaphandle phezu Tiber. Omnye eludongeni waba surrounded yi-enkulu teak isitulo zanamhla uyilo. Ethambileyo kuyo baba arranged jikelele kuyo. Omnye ubuze, kwaye abanye baba uxakekile yi-amahlanu amadoda abo mid-thirties kwaye mid-fifties . Wonke umntu ufumana njengoko respectable njengoko wam mfo abatyali-mali ngalo Ihlabathi End, kodwa hayi Piero okanye Renzo.
  
  
  I-mde, ibhityile umntu wakhe forties, kunye elide yellowish iinwele kwaye horn-rimmed glasses, waye ehleli ngendlela isitulo ngasemva a hae. Mna anayithathela ndalubona yakhe phambi, Ego. Mna anayithathela ndalubona nabani jikelele umntu ngaphambili. Kwaye bonke wajonga engakumbi ngathi amalungu ekomiti ukuba waba ilungiselela bam-oral history exam kunokuba abaqeshi ye-guys abo balingwe ukuba roast kum, sika Rosana ke neck, kwaye ngoku beka nam ongenanto sokugweba.
  
  
  "Enkosi, Umnu Carter," i-blond umntu wathi politely, njengoko ukuba lowo hadn khange uqaphele ukuba ndandisele ekubeni pushed kwi isitulo, kwaye ababini efanayo guys weza phezulu ngomhla kumacala omabini ngawam ukugcina kwam phaya. .
  
  
  "Njengoko ubona," wathi, " siyazi yakho yokwenene igama, kwaye yintoni abancinane siyazi malunga yakho abilities. Omnye abantu bethu apha, Umnu Oleg Perestov, ithi bakhe nabo ' egos kuba kokuba umdla iintlanganiso kunye nawe.
  
  
  Omfutshane, bald umntu nge-nzulu, sunken amehlo nodded grimly kwi-Slavonic. Ngesiquphe igama weza engqondweni. Waba engundoqo umntu we-MGB ka-Russia kuba Entshona Yurophu. Ngoko ke, bazalwana fleeting wayecinga malunga ukuthatha inxaxheba Communists ngexesha iintlanganiso akazange ezingachanekanga . Kodwa ke kutheni na Russian zesintu kwi - "bobabini kuphela Ehlabathini" & ukundulula isebe? A clever red herring? Okanye ingaba wena unobuhle into ebalulekileyo?
  
  
  "Ndiyazi ukuba," wathi nge ncuma, " mna uphumelele khange vumela kuni slightest inkululeko yokuhamba-hamba ndide ndiyicacise ukuba sibe zokusebenza ngomhla elinye icala. Babe ndicela ukuba uyeke yonke yakho preconceptions, Umnu Carter?"
  
  
  Andiyenzanga bayibone njengoko omkhulu ku inxaxheba ibe ngaphakathi lo msebenzi, awathi kanjalo obandakanyekayo Perestov. Ngoku yena kanjalo uyayazi a Isitshayina ubuso ukuba belonged ukuba Umnu Fal, ilungu Red China Iingqiqo Inkonzo. Mna nokufumana bought ngokwam abanye ixesha, ngoko ke, mna nodded wakhe.
  
  
  'Ezilungileyo.'- I-Blond Umntu Waba Delighted. "Mandiyenze angenise ngokwam. Yena ufumana i-polonaise Pitt Norden, England, Interpol. Wabeka yakhe ID ikhadi kwi polished isitulo kwaye nodded yam abalindi, evumela kum ukufikelela ngaphandle kwaye athabathe oko. Bekukho ego igama iifoto, lakhe udibaniso Interpol, kwaye, kwi-amanani, i-ego uchazo ukuba yena uyayazi njengoko omnye ihlabathi ke, eyona agents.
  
  
  "Ukuba ndibe nento yokuba kwaziwe abo baba nawe, Carter," wathi, " thina, nento yokuba zithe spared ukuba unfortunate ngolwesine busuku. Ngelo xesha, sonke thina wayecinga waba ukuba ngaba kwakukho nje elinye ilungu ukuba infamous ezingundoqo iqela "Ihlabathi End" . Kwaye Oleg wathumela lokuqala imikhosi yena ayikwazanga ukufumana ukufumana ulwazi evela kuwe. Mna suspect ukuze babe itolikwa zabo imiyalelo kakhulu loosely, kodwa ke baya kwazi ukuba lungelelanisa yona inkundla ephezulu."
  
  
  Perestoff shrugged disapprovingly, kwaye Kou Faul smiled e ego ke embarrassment.
  
  
  "Msinyane iinyaniso yakho yokuphepha kwaye mysterious, uzole unsolved lokufa kwabantu ka-Luigi kwaye Pepe waba ezaziwayo, waba cacisa ukuba nabani na kunye abancinane amava ukuba i-ngamazwe iarhente njenge Isikhewu Carter kufuneka obandakanyekayo. Kodwa yintoni kangakanani kwaye ukususela oko icala? Yakho ezidlulileyo ingaba usoloko uhleli impeccable.
  
  
  Perestoff kwaye Ko uthungo oluthambileyo bobabini fidgeting kwi-iintliziyo zabo. "Ugqibelele ukusuka NATO imbono," i-polonaise Norden zacaciswa, kwaye bobabini abantu froze kwakhona. — Kodwa ungakwazi kuba ithathwe elahlukileyo route ukuze sibe asikwazanga andazi. Hayi ke ixesha elide edlulileyo, Nkosi Hugh Marsland kwaba i-honest politician, kwaye Lorenzo Conti waba nto ngaphezu a wefilim wonke nge-i-insatiable unxano kuba ubutyebi kwaye bragging amalungelo. Chris Mallory kwaba i-unpredictable genius, kodwa akukho nto ngakumbi. Pierrot? Zonke kuni kokuba ukwenza kwabakho incopho yakho umnwe e kuye kwaye yonke Italy, akunjalo kwaye ekhohlo, ingaba kuma phezulu kuba kuye'
  
  
  Wam surprised intetho waphula nge-bam gagged imilebe, kwaye i-polonaise Norden waba cwaka okwethutyana.
  
  
  "Andiqondi kuba ixesha kuba ifayile kunjalo ngoku," wathi. Sisebenzisa a komhlaba iqela ngamazwe amagunya, kwaye Interpol likes umzekelo, njengoko ngaba CIA . Zonke kakhulu imdaka, kakhulu explosive kwaye kakhulu immodest ii-odolo kuza kuthi, " wathi.
  
  
  — Njengoko nditshilo, thina ayikwazanga qiniseka yakho attitude, kwaye thina ayikwazanga indlela wena de sasiqinisekile. Clem Andersson esayiniweyo eyiyeyakhe ukufa warrant akuba balingwe ukuba bathethe Chris Mallory, ngenxa yokuba yena wayecinga Mallory waba elula i-american ummi owaye tricked yi-cunning Europeans. Hyman wathi ufuna baba kulungile, kodwa kunjalo ungakwazi ngxi kudlala naye. Zethu kuphela ithuba waba kuba Unobuhle Morandi ukunxibelelana nawe kwakhona.
  
  
  Ngoko ke, xa ndandicinga ukuba waba surreptitiously ukukhangela Rosana ke noqhagamshelwano kwi Le Superb, wayengomnye kanjalo ukukhangela kunye nokumisa trust kum.
  
  
  — Yena wathi, nathi ukuba yena wathi ufuna baba ngaphezu kwe-100 ipesenti coca kwaye ukuba kokuba efanayo iinjongo njengoko saye: ukuba infiltrate Imisonto Yehlabathi kwaye zama ukufumana irrefutable ubungqina ngokuchasene nabo. Kodwa kwaba phantse ukwenzeka ukunxibelelana nawe ngenxa ingqinqwa ikhusi ukuba Pierrot nabahlobo bakhe surrounded wena kunye, " i-i-polonaise wathi. "Thina kufuneka kugqitywe ukuthumela Rosana kwakhona, kunye eyingozi sikazwelonke ukuba uyayazi yonke kakuhle kakhulu." Uya phambili, ngokungathi ilinde kwam ukufumana ngapha.
  
  
  — Baba nawe ilungelo utyibiliko. Hyman, ukuzothi ga, putting yakhe loyalty ngokukodwa kwi-nkonzo kuni kwaye AH, wala mthetho njengoko i-intermediary, kodwa ke asikwazanga ngenene loo nto. Ngaba wenza ntoni sasivuya hoping kuba: kwenu waphula kwi locale yokugcina iindawo. Sibhala isandisi-sandi kwi-young Hyman ke imoto kwaye u-ego bikes, kwaye abalandela kuwe ngexesha respectful umgama. Kweli xesha, siya kusetyenziswa agents ababe kancinci ngakumbi experienced. Yakhe ncuma waba charming kwaye unyanisekile.
  
  
  "Ngoko ke, Carter, ukuba ngaba futhi ke ukukholelwa nathi kwaye siyazi ukuba sidinga intsebenziswano yakho, masithi nathi siyazi nge nod yakho intloko. Ukuba ufuna ukufumana naziphi na clues kule kwiindawo zokugcina iimpahla ezingaphandle kweofisi, ngoko ke sino ithuba get ngaphakathi, dismantle i-ego kwaye ukubeka umsonto kulo lonke imdaka ishishini.
  
  
  Yena nodded, eyenza olukhawulezayo isigqibo. Ukuba i-polonaise Norden kwaye ego comrades baba izihloko, hema ikhangeleka ngathi bonke wam iingxaki uya kuba phezu kwabo. Nkqu ukuba babe weren khange egameni lakhe icala, xa mna yakhulula yakhe, mna ayikwazanga ukufumana indlela ukusebenzisa ih zethu luncedo. I-abalindi kwi omabini susa i-vala kwaye inyathelwe umva. Ngeli intlanganiso nimble, imikhosi enamandla, wakhangela disheveled, unkempt, kodwa yena luyafuneka kuye, kunye wam ulwazi, waba mhlawumbi ibaluleke kakhulu umntu apha.
  
  
  "Ngummangaliso," i-polonaise Norden wathi. "Okokuqala, ingxelo emfutshane intshayelelo." Wafuduka umnwe wakhe ukususela omnye umntu komnye. Umnu Carter, Comrade Perestoff, Umnu Kau Uthungo Oluthambileyo, Herr Bergen, Jikelele Maseratti, I-Polonaise Le-Grand. Ngoko ke, yintoni yaye ufuna ukufumana apho? Elinesibini amehlo kwaye abalishumi elinesibini iindlebe baba riveted njengoko yena kuchaziwe imixholo emibini warehouses. Akukho namnye wathabatha izikhumbuzo. Baba experienced agents, baqeqeshwe ukuba mamela kwaye khumbula. I-polonaise Norden wenza qaphela kwiphwetsha kwaye wanika ego ukuba omnye hooded henchmen, abo ngokukhawuleza ekhohlo ukuya amagumbi.
  
  
  Wabona wam wavusa amashiya kwaye dispelled wam suspicions. "Oku kuphela ukulungisa zethu lezothutho ngoko ke sinako shiya," wathi, " kwakamsinyane nje sifumana ezifunekayo ukuvunywa nenkxaso evela kurhulumente. Ukuba into oyithethayo iyinyani-20 ubuncinane ipesenti, Pierrot kwezopolitiko amandla unako ayisasebenzi yima ego warehouses ukusuka ekubeni dismantled. Ke isiqingatha elidlulileyo ezimbini ngoku. Ukuba ibhombu ye ngenene uyaya ngaphandle, ke pointless kuba nam ukubiza afanelekileyo umphathiswa kwi-elandelayo iiyure ezintlanu."
  
  
  "Kodwa ixesha ibalulekile," ndathi. "Ngumthetho ngoku, babe nokufumana kufunyenwe ezi iyalalaprocess status izinja kunye kusenokwenzeka ukuba umngxuma wenza kwi-fence ukufumana phandle kwakhona."
  
  
  "Kuya bazithabathela ngaphezu konyaka ukuya kuqokelela ezi zesintu kwezi warehouses," watsho i-polonaise Le-Grand, i-French iarhente. - Mna ukuthandabuza ukuba ih ble unako kusiwa kuba iiyure ezintlanu. "Ukuba babe zama, baya kuwela zethu trap," Jikelele Maserati wathi. "Sino zethu kunye observers kwaphela sikhona, kwaye ndine wam owakhe incinci kodwa kulungile-baqeqeshwe commando iyunithi, free ukususela malign kwempembelelo yomoya Signor Piero Simca kwi-ezinye kwiindawo ngezifundo ministries."
  
  
  "Ndicinga ukuba thina ukuwahlawulela ukuba relax kancinci ngakumbi ngoku, kude kube ilixa ka-nefuthe arrives," i-polonaise Norden wathi. Yena rang i-bell ngomhla wakhe hae, kwaye kwaba a beautiful blonde umfazi ngendlela efanayo-Interpol? A cordon ? A canteen inkonzo ukuba imisebenzi kwi-iholo kwi standby amabini anane ngosuku? - Siya kwenziwa iselwa a okumnandi kodidi oluphezulu.
  
  
  Ukongeza drinks, snacks kwaye sandwiches, sino ithuba eyongeziweyo i-aziingceba wam discovery kunye asasazwa kodwa oluneenkcukacha ulwazi ezivela kwezinye imithombo.
  
  
  Oko konke oku sele kukhokelele ngu:
  
  
  "Umsonto Woxolo" akazange kwi-vanguard abanye iqela conspirators. Yaba ego ke owakhe bumtyholi scheme ka-entshabalalweni, i-ultimate act ka-aimless udushe kuba super-psychopath. I-ego obvious uzibeke yaba blatant mockery ka-ego ke, inyaniso intentions. Amahlwempu Ken Lane. Akazange inxaxheba kule dell kwaphela kwaye wabhala incwadi yakhe script njengoko isilumkiso malunga Wesithathu Imfazwe Yehlabathi. Eneneni, yayiyeyona schematic stepping ilitye ukuba kakhulu ekuqaleni oku kakhulu imfazwe, ukuba kakhulu yokugqibela kwendyikityha yokufa.
  
  
  "Namhlanje ke ihlabathi yi barrel ka-gunpowder," watsho Herr Bergen. "Kwaye ulinde umntu ukuvuthuzela kuya phezulu." Embalwa ezincinane, overburdened amaqela, ezifana kuwe, Nkosi Carter, bethu kunye, kwaye occasional omnye abazinikeleyo umntu apha naphaya, ukwabelana nabo mthwalo ka-countering oku ignition."
  
  
  "Ngoko ke, ukuza kuthi ga ngoku, ferret," Jikelele Maseratti wathi — " kwazi bani, zithe dispelled, kwaye sino zilawulwe ukugcina ih phantsi ulawulo. Kodwa qinisekisa, Umnu Carter, i-ihlabathi apho nokuxinga ezifana shooting phantsi a Lebanese inqwelo moya phezu Kosirayeli, endala U-2 siganeko, i-assassination mongameli, i-simultaneous killing ka-diplomats, kwaye bombing ka kwiindawo ezingaphelelanga kwenzeka ngokukhawuleza. kunye utshaba markings phezu iqhosha localities. Remix kuyo yonke kunye uprisings, bombings kwi-Ebelfast, guerrilla iimfazwe kwi-Central Afrika, revolutions kwi-Central kwaye Latin Emelika, tensions kwi-Kumbindi Mpuma kwaye ngumgubo keg ka-Umzantsimpuma e-Asia. Ngubani onako yeka lento phambi kokuba escalates kwi-zwelonke imfazwe?
  
  
  "Mna walumkisa Kremlin hayi umthetho kakhulu ngokukhawuleza," Oleg Perestov wathi grimly. "Kodwa wam isilumkiso: musa kuma phezulu ukuya panic kwaye wonke koxinzelelo. Ukuba inqwelo moya nge-i-american okanye Isitshayina sephepha-mvume amacwecwe drops enye ibhombu ye phezu Leningrad, Moscow, okanye i-kamchatka, bazalwana commanders uza cofa iqhosha kwaye retreat yabo ibhombu ye shelters. Wam izilumkiso kokuba omnye kuphela isiphumo: ungeniso wam ifayile esithi ukuze ndibe kuba suspected yokuba kabini iarhente.
  
  
  "Njengokuba kwakunjalo kunjalo nge-bam superiors kwi-Beirut," Ko uthungo oluthambileyo interjected.
  
  
  Omkhulu conspirators baba bemelwe Pierrot, Nkosi Hugh, Renzo, kwaye Studs, umzekelo, kwi-hlobo. Mhlawumbi ndizakuyenza yongeza wam sex-belambile kwaye ngumnqweno girlfriend Camille kwaye abanye Stud techs.
  
  
  "Thina baba nako reconstruct uninzi oku uzibeke kunye Rosana ke, uncedo," i-polonaise Norden wathi. "Yena idlalwe indima kabini iarhente ngomhla omkhulu umngcipheko herself, kodwa nabo bonke yakhe nokuzinikela. Enkosi yethu uphando kwaye findings, sifumene ngaphandle njani kwaye apho kuyo yonke waqala."
  
  
  Anesixhenxe noko sentimental gentlemen uzakufumana jikelele iglobhu aqwalasela a ngomzuzu ke cwaka kuvimba wolwazi ka mntu ubhubhileyo kubekho inkqubela.
  
  
  Wakhe cwaka waba alaphukanga. — I-uzibeke wemka kuloo madhouse kwi-Sussex?"
  
  
  "Kanye kanye," Norden wathi. "Wena sum kuya phezulu kuba encinane amaqhekeza ngexesha ke wathabatha kwethu. Ngaphezu ezisixhenxe kwiminyaka eyadlulayo, Nkosi Hugh baqalisa ukubonisa imiqondiso yeemvakalelo zakho kwaye mental instability. Akazange linda kuba abanye, partners, okanye abahlobo ukuba isaziso i-ego kwaye umkhosi unyango, kodwa endaweni yoko yaye ngoko ke ngomhla eyiyeyakhe volleys, waza wathumela ileta kuba uncedo ukuze omkhulu omnye kwi-mathematics kunye Aseyurophu: R Kugqirha. Ukuba Untenweiser, i-babemsulwa kodwa kuyimfuneko pawn kwi-umdlalo ukuba " iza ke evolve."
  
  
  Ndicela yakhe. "Anderson Jangel?"
  
  
  'Echanekileyo. Ugq Untenweiser waba nako ukusebenzisa tranquilizers nezinye iziyobisi ukunceda Nkosi Hugh ulawulo lwakhe psychotic olubulalayo. Nkosi Hugh ke killing a call kubekho inkqubela ngowe-1968 kwaba i-kunokwenzeka ingozi, kodwa ego impembelelo nto iqinisekise ukuba meko yaba igqunywe phezulu. Ugq Untenweiser banika igama elithile isifo ukuze Nkosi Hugh intlungu ukususela, kwaye athe izahlulo kunye Renzo, Studs, kwaye Pierrot. Oku kubizwa ngokuba agriothymia ambitiosa, i-uncontrollable kwaye passionate kufuneka ukutshabalalisa izizwe kwaye wipe ngaphandle zonke umbutho structures kuluntu.
  
  
  "Anderson ke AA designation," mna muttered.
  
  
  'Ukuba ke akunjalo.'Noorden wathi. Enye isifo ukuze wenze rhoqo asukelwa Sirhan Sirhan, i kwi-olimpiki killers, kwaye ngoko ke, nabanye abaninzi. Kodwa kweli xesha, isifo kokuba kuthathelwe ingcambu kwi-indoda kunye kunye ezopolitiko amandla kwaye prestige. Kanjalo nomonde umntu. Waba ethanda linda ixesha elide kwaye uzame ukuhlanganisa allies yena luyafuneka, kwaye kwiminyaka embalwa kamva, waye.
  
  
  Ngaxeshanye, Nkosi Hugh, noba njengokuba umvuzo wabo kuba yakhe unyango okanye kuba personal ukhuseleko, arranged kuba Ugq Untenweiser ukuba uhlale e-wakhe private esibhedlele, Easeful unit-format. Eli lelona luxurious ndawo nervous-ngqondweni, ikakhulu ukusuka iziyobisi kwaye utywala, ukuba uyakwazi qinisekisa. Kwi-kwangoko ngoo-1970, Camille Cavour mbambano njengokuba nomonde emva nervous breakdown xa yena waya ukusuka street prostitute-bhanyabhanya inkwenkwezi. Mhlawumbi kwaba i-kunokwenzeka ingozi.
  
  
  Isitshixo waba simultaneous arrival ka-Renzo, ngoko a ezinzima nervous breakdown, ngoko ke Stud Mallory, emva koko i-ego-busting zintandathu - - - -nyanga binge, kwaye Piero Simca, incognito, ngoko a suicide umzamo ukuba ingaba zithe a impumelelo.
  
  
  Zontathu intlungu ukusuka efanayo progressive agriothymia ka-ambition, edityaniswe ngu yokuba babe mbasa ngokwabo a legitimate grievance ngokuchasene society. Renzo intlungu ngokusebenzisa ilahleko yakhe noble isimo kwaye ilahleko yakhe baninzi estates, into ukuba izigidi ukusuka yakhe imiboniso ayikwazi zange ngokupheleleyo rectify. Studds kucingwa ukuba eyona nto studios kwaye U.S. urhulumente kokuba kuthathelwe kude ezinye yakhe patent amalungelo abanye yakhe ego eliqhutywa zombane inventions. Pierrot, eyona ibonakala jikelele ezintathu, sele accumulated humiliations ukusukela lwabantwana abancinane ngenxa yakhe encinci ngesithomo.
  
  
  Ithuba ungeniswa Nkosi Hugh ukuba abanye ngexesha elinye yakhe utyelelo phaya njengoko headmaster. I-Emu kokuba ngokwaneleyo diagnostic amanqaku kwi-amakhadi ye-ezintathu abantu. Ukongeza, sinako kuphela yongeza ezinye guesses kulo. Kodwa kubonakala plausible kuthi ukuba kwiiveki ezimbalwa achitha kunye apho, baye balungiselela a "% S Kukukhanya" kunye .
  
  
  Pierrot seemed ukuthatha kwi ngaphezulu yabalawuli indima kwe-Nkosi Hugh, kodwa kwakungekho isiphumezi-miyalelo ukusuka Ego. Kunye kokuba zonke ezifunekayo ngamazwe noqhagamshelwano, kodwa Pierrot waba ngxi licking indlela yakhe ukuya phezulu. Kwaye ukuba wayeyindoda ebalulekileyo xa kokuba ifumene ukuya & ukundulula abo babefuna ukuboleka. Njengoko kuba zesintu kwabo, baya kusetyenziswa kabini kwaye triple agents ukusuka ezahlukeneyo amazwe, ukususela smugglers ukuba imali-belambile traitors. Kuba elinesibini yezigidi dolla, uyakwazi ukuthenga ezininzi puppies. Renzo ke studios kwaye Ego ke indawo ehlabathini ka-cinema made wonke projekthi lokwenene. Kodwa Studds, abo wajonga na prankster kwi ngaphandle, waba kwezinye iindlela i-cornerstone kunye kuyaphela Yehlabathi. Kwaba kuphela imibulelo ego ke enzima nokwazi-njani ukuba ikhompyutha basenokuba programmed kwaye powered."
  
  
  "Ngenxa yokuba, mhlekazi wam Isikhewu," i-polonaise Le-Grand wathi, " baya kuba equipped real & ukundulula, kwiindawo ezingaphelelanga, emvula, gunboats, Isinhanha submarine Porpoise, kunye efanayo ekude ulawulo ukuba Studds ngoko ke brilliantly demonstrated kuwe ngomhla wakhe miniature entsimini, paints."
  
  
  "Olu lwazi waba sele idlule kwi kuthi, yakho Umnu Gilchrist," Jikelele Maserati wathi — " ngubani na njengoko siphantsi okanye njengoko energetic njengoko yena ikhangeleka."
  
  
  "Kwaye yena u-a genius ngokwakhe abo iza ekuthatheni Chris Mallory ke talent xa oko iza ikhompyutha electronics," Perestov wathi. "Thina balingwe ukufumana kanye, kodwa ngelishwa, thina ayiphumelelanga."..
  
  
  Ezandleni eludongeni iwotshi ibonisa ukuba kwaba kuphela ezisixhenxe o nentsimbi yesihlanu emva.
  
  
  "Kwi yure kunye necala," i-polonaise Norden wathi, " siya kukwazi ukufumana kukho imfuneko yokuthenga yi-ifowuni. Jikelele Maseratti iya kuqhubeka ukwenza oku, ngenxa ngeli umphakamo, kunjalo, lo mba kuba isi-Italian urhulumente."
  
  
  "Ngokunxulumene Signor Carter ke, ingxelo," jikelele wathi, " ndiya kuthabatha ngokupheleleyo uxanduva kwaye imfuneko ngqo senzo. I-Oral imvume ngu ngokwaneleyo, kwaye kuphela kuthatha imizuzu embalwa. Ndicebisa thina yiya kwi yokugqibela ucwangciso.
  
  
  I-polonaise Norden wathetha ezimbalwa icimile amazwi kwi-intercom.
  
  
  "Ngokuqinisekileyo," wathi. "Kodwa kuqala, ingxelo kwi umlo le kwiindawo zokugcina iimpahla ezingaphandle kweofisi. Umnu Hyman ngu downstairs, kwaye lowo ilungisiwe emu ukungena kwethu. Waguqukela kum. "Waye kakhulu displeased xa wafumanisa ngaphandle ukuze sibe "borrowed" wena, ke yena softened yakhe ego kancinci nge-entrusting emu kunye zethu ukuqwalasela ngononophelo ngeposi."
  
  
  Hyman weza kwi gumbi kwaye wema elandelayo kum. "Ndiza uxolo, Ben... Isikhewu," wathi. "Aba bantu asikwazanga undixelele de kwaba phezu. Kodwa ndandisazi abo babeza kwaye abo baba nawe, ngoko ke ndaba ukusebenza kunye nabo."
  
  
  "Ayinamsebenzi," emu waxelela yakhe.
  
  
  Waguqukela ezingxoxweni ngendlela ebonisa-military posename. "Akukho yokuhamba-hamba ukuze ingatolikwa njengoko uyise supplies ukususela depots, nkosi," lowo axela ukuba i-polonaise Norden. - Eqhelekileyo Rhoqo kusasa umsebenzi. Ukutya trucks kuba studio supplies kwaye ngolohlobo. Aba bantu lumisiwe ubukele xa ababelishiya kule ndawo; far ngokwaneleyo kude ukuba ih ayikwazanga kuba ubonile, kodwa abazange ayifumananga nantoni na engakumbi deadly ngaphandle ubisi bottle kubo."
  
  
  "Kakuhle kakhulu," watsho i-i-polonaise. — Ntoni malunga izinja kunye umngxuma Carter made baphuncuka?"
  
  
  "Mna anayithathela sele esweni le ndawo nge-wam ubusuku umbono izixhobo, nkosi," Hyman wathi. "Baya asikwazanga kufumana izinja de ezintathu ekuseni. Xa oku kwenzeka, kwakukho ezininzi nelikhwazayo izimvo, kwaye enye sentries made abanye uhlobo ingxelo. Baya asikwazanga khangela fence, njengoko na sane ukhuseleko balinde ingaba benze ilungelo kude. Kodwa nje emva ukuphuma kwelanga, kule ndawo waba accidentally bamfumana nge sentry. Kwakukho izinto ezininzi shouting kwakhona, kwaye Odin jikelele abantu ukuba ingaba oko kwi-mhlaba ifowuni. Kwakukho indoda eyaye vertical, i-fence kuba elinesihlanu lemizuzu.
  
  
  — Okungaphaya okwenzeke?" I-i-polonaise wabuza. "Enye ebalulekileyo umntu kwi-photo?"
  
  
  "Nje Stud Mallory, nkosi," Hyman wathi. "Kodwa senza siyazi ukuba abe soloko iza kwi-e-zintandathu - - - -amathathu ukudlala kunye yakhe iikhompyutha kunye matshini, akukho mcimbi njani antonio abe zithe ngobusuku ngaphambi."
  
  
  "Siyathemba ukuba ukhuphe ego ukusuka yakhe uxakekile ishedyuli kamsinya," i-polonaise Le-Grand wathi dryly.
  
  
  Ngoko thina bohlwaywe engundoqo umbuzo: njani, xa, yintoni kwaye lowo ukuba attack.
  
  
  Jikelele Maserati ke bomgangatho commando iyunithi bebe kwi standby kuba yure.
  
  
  Akukho ngxaki kwelinye icala. Iingxaki kuphela yenzekile xa zonke hotels bazimanya inyathelo, kwaye zonke njengoko commanders.
  
  
  I-polonaise Norden kokuba ukufumana phezulu ukugcina ucwangco.
  
  
  "Andiqondi kufuneka remind kwenu, gentlemen, ukuba mna yehova omncinci," lowo iiwindow zenziwa ngokukhawuleza kwi soldier ke ilizwi. "Kengoko kwambatha i-izibhengezo bonisa apha, mhlawumbi kuba umntu ubuqu okanye kuba othile lizwe."
  
  
  I-bambombozela ka-approvals ayikwazi kuviwa kuyo yonke indawo.
  
  
  "Jikelele Maserati, kunjalo, ingaba ufuna ukuba baphile yakhe iyunithi," i-i-polonaise wathi. — Ndihamba naye." Ngokupheleleyo corresponds yam indawo njengoko i-Interpol igosa. Umnu Hyman, ophethe yethutyana indawo lezonxibelelwano Igosa, izimanya nabemi Umnu Carter njengokuba liaison. Yiyo yonke.'
  
  
  Yena tapped itafile ukuba drown ngaphandle izandi ka-protest, kuquka zam.
  
  
  "Ukuba sisebenzisa ebone kunye ngolo msebenzi," wathi,"siza kuba zethu umbutho." Umnu Carter, ulibale ukuba uphelelwe ngxi babefuna kuba questioning kwi-ukubulawa Signorina Morandi. Xa zethu ummandla kwi-Russia ngu igqityiwe, kuya kuba lula ukucacisa, kodwa hayi ngaphambili.
  
  
  Sino ukuba uyavuma ukuba oku.
  
  
  "Kanjalo," uqokele, ukwenza imeko ngakumbi bearable — " izakuba foolish oza kuphulukana nayo zethu engundoqo iqela le yokuqala enkulu msebenzi. Andiyazi into unako yiya ezingachanekanga, kodwa ke ezinobungozi ukuba underestimate zethu ubhala ngawe. Ukuba into uyaya ezingachanekanga, kuya kubakho ubuncinane ezintlanu kuthi ekhohlo. Ezintandathu, ukuba siphinda-uthetha malunga Umnu Carter ukungenela kwethu.
  
  
  "Ndibale nam," wathi kakhulu ngokukhawuleza.
  
  
  "Ukuba andikho apha," watsho i-polonaise Norden, " i-allen iza kudlula kwi-Comrade Perestov." Ngoko ke ndidinga nje zifunyenweyo ngokwam phantsi umyalelo we-Russian MGB igosa .
  
  
  "Jikelele Maserati," i-polonaise Norden wathi, " ndicinga ukuba ungakwazi umnxeba ngoku."
  
  
  I-Italian igosa dialed inani kwaye wathetha eliphezulu-ranking esemthethweni jikelele Kubulungiseleli ka-nkqo ekukhuseleni ilungelo. Yena dials elinye inani, kweli xesha kuba amagosa e-Kubulungiseleli ka-Langaphandle Imicimbi isirashiya.
  
  
  "Esiyenzayo ngaphandle," wathi. "I-polonaise Norden, Umnu Hyman, uza kuhamba?" Abanye : goodbye.
  
  
  "Ndicebisa ukuba nonke kuwachithachitha amandla," i-polonaise Norden wathi, " kwaye benze kangangoko yakho qhelekileyo umsebenzi kangangoko kunokwenzeka. Entsha izinto ziya kuba kwaziswa kungekudala.
  
  
  Ngoko waba bemkile.
  
  
  "Mna uyabona nawe ngomhla endlwini yam," Hyman wathi. — Mzuzu nisolko ngokuqinisekileyo ndiya kuza kubakho emva." Kunjalo, namhlanje kwi isibhozo o nentsimbi yesihlanu emva. Musa worry. Andisoze gcina ngeliso ngaphandle kuba yakhe.
  
  
  Kwi indlela emva kwi taxi, wayengomnye wathenga i-cheap transistor kanomathotholo. Washiya yakhe yakhe enzima icebo ukuba Hyman. Pinelli ke girlfriend waye ehleli ngendlela rocking isitulo kwi-living room kwaye wanika mna a mischievous ncuma ukuba yena mhlawumbi egciniweyo kuba emva kwexesha-busuku hangover.
  
  
  Yayo, waya kuye egumbini kwaye bench cofa kwi sagging umandlalo kwi relaxed yoga posename. I-radio nesetyenziswa kwi-Roman womnatha.
  
  
  Kwabakho amaxesha amaninzi ngentsasa ukukhanya umculo lwenkqubo kunye elinesihlanu-ngomzuzu indlu iincam phambi kwenye umculo lwenkqubo wemka. Yena uqikelelo ukuba bekuya kuthabatha Norden, Maseratti, Hyman, kwaye squad ka-commandos amabini imizuzu ukufikelela studio, kwaye ngoko ke isiqingatha seyure iiyure ezimbini phambi iindaba waphula.
  
  
  Rivnenskaya yure kwaye amathathu anesixhenxe imizuzu kamva, i-news waphula.
  
  
  "Unjingalwazi Piero Simca, lendlu yeengwevu ukusuka Colle di Val d'amore, ngokuba oko kakhulu ngqo invasion of personal inkululeko ukusukela fascism," Poe wathi. Uyagweba i-befuna Lorenzo Conti ke studio ngale ntsasa nge military iyunithi Jikelele Giulio Maseratti, ekhatshwe Interpol i-polonaise Uyohane Norden. Yeengwevu Piero Simca ngu ukuthetha apha kwaye ngoku..."
  
  
  Ngoko Pierrot ke ilizwi, surprisingly low njengangaphambili, kuba encinane ego, waba scornful kwaye triumphant.
  
  
  "...ngentsasa ukufunda kwi-uninzi brutal kwaye totalitarian indlela, " wathi. "Ukukhangela ukuba ayi kanye kanye Rivnenskaya nto, kodwa sele yatyhila into ebalulekileyo kakhulu. Baya yabonisa i-credulity zethu military iinkokeli zabo inability, nkqu emva amathathu eminyaka, ukwaphula ngaphandle jikelele elide izithunzi ye-dictatorship. Nen ibonisa isityhilelo ukuba supposedly apolitical Interpol umbutho ukuba uya kufumanisa kunye Della ajongise phandle kuba akukho nto ngaphezu a zonakalise amapolisa umkhosi. Izakuba umdla ukwazi ukuba i-polonaise Norden ke personal bank i-akhawunti, akukho ukuthandabuza kwelinye ilizwe, akazange replenished kunye abanye isixa-mali dollazi kwi-California, ukususela kwesi senzo ka-intlawulo yi-ngqo ephikisana izinto ezichaphazela isi-Italian cinema."
  
  
  Ngoko waya emva ukusebenza, ukunika ingxelo Pierrot ke imfuneko ukuba isithai urhulumente ngoko nangoko kukhumbula i-polonaise Norden. Kanjalo lanyanzelisa ukuba Jikelele Maseratti kuba reprimanded kwaye demoted. Hayi kuphela clerk jikelele Kubulungiseleli ka-nkqo ekukhuseleni ilungelo okanye Umphakathi-amaqela okhetho-ungeniswe sanctioning intshukumo, kodwa kwaba ezopolitiko ishishini njengesiqhelo.
  
  
  Yena ngumdla i-radio, wazalisa phezulu yakhe ammunition nezinye izinto yena ayikwazi stash wakhe pockets, kwaye namakhaya kuba Hyman ke indlu. Ngoku ukuba iindaba waba emoyeni, Hyman waba mhlawumbi ekhaya.
  
  
  Yena onayo kukho kuphela kwimizuzu emihlanu phambi ndaye, kwaye jonga kwi ubuso bakhe xa wathi wavula ucango kokuba abancinane ukwenza kunye yakhe amaxesha amaninzi cheerful ncuma.
  
  
  "Kwakungekho nto apho, Carter," wathi.
  
  
  "Kodwa ndisibonile oko, ezi vula crates, kwaye mna anayithathela nkqu ebone omnye jikelele ezi yenyukliya warheads," ndathi. "Liechtenstein ngayo, Hyman, wena musa ukuba ndizama ukwenza phezulu kulo lonke ibali, ingaba wena?"
  
  
  "Zonke ndiyazi," wathi,"kukuba ndaya apho kunye Maserati, mimmo ye-Conti abalindi, kwaye kwakungekho nto ngalo bonke abo warehouses."
  
  
  "Mhlawumbi baya ucocwe kuya phezulu kamva," ndathi.
  
  
  "Sino elinesihlanu abantu abaphila binoculars jikelele fence," Hyman wathi. "Ukususela mzuzu wena wahamba ngendlela, kude kube yiloo commando iyunithi wahamba kuzo."
  
  
  Ngoko ke ufumana anayithathela sele tricked kwi disguising yonke into, yena wayecinga ngokuvakalayo. "Mhlawumbi baya wazimela i-ego kwezinye babemsulwa prop. Uthixo wam, loluphi uhlobo ukukhangela waba oku? Preschoolers ukudlala abanye uhlobo ukukhangela umdlalo?
  
  
  "Xa ndithe' nto, 'mna ukuqwalasela okuthethwayo' nto, 'Isikhewu," wathi, ngakumbi relaxed ngoku. "Geez, nje ongenanto igumbi kwaye wazala, ngocoselelo nxenye zisebenza eluthulini floor. Kodwa akukho impawu ka-ukususa nantoni na inkulu kune canister. Ivoti efana nale, Isikhewu.
  
  
  "Baya tricked kuthi," ndathi. Layo sel ukufumana ezilahlekileyo yakho iingcinga. — Ndimele kuza kuba nani.".. kodwa ke kakhulu emva kwexesha. Mna kufuneka ufumane yakhe emva.
  
  
  "Akukho ithuba, Isikhewu," Hyman wathi. "Conti sele ezilahlekileyo umlo yakhe studio, kwaye Carabinieri kuba ngokuthobeka wabuza ego kumamkeli amabini anamashumi ka kakhulu khetha ukhuseleko yabasebenzi abakhoyo sele ikhangela Jerry Carr. Akukho ithuba.'
  
  
  "Ngoko ke ndizaku ukwenza yakhe odina."
  
  
  "Isikhewu, nisolko hayi kakhulu ethandwa kakhulu umntu kwi-Rime," Hyman wandixelela. "Wena babizwa ngokuba fango, intsingiselo 'shit', emva Jikelele Maserati. I-polonaise Norden ngxi thinks kuwe anayithathela zifunyenweyo into. I-abanye xa intlanganiso ilungelo ngoku malunga nokuba ngaba phoselani ukuba i-kweengcuka okanye gcina kuwe icimile malunga zethu umbutho.
  
  
  Mna vumelani ngaphandle wam emotions xa ndandicinga ngalento umbutho, apho oku kubandakanya i-Russian kwaye red Isitshayina, owathi lokugqiba nokuba trust Isikhewu Carter. Kubalulekile engathndwayo ukuba ih ke isigqibo iya kuba dictated nge into njengoko vague kwaye eshushu njengoko emotions. Kwesinye isandla, kokuba ukugcina phezulu kunye nam. Kokuba ezininzi ubungqina ukubonisa ukuba Umsonto Woxolo projekthi yaba enkulu threat, ixesha ibhombu ye ukuba kufuneka ube defused. Kwaye waba kuphela umntu othe wabona le projekthi zivela ngaphakathi nangaphandle.
  
  
  Yena wakhumbula ukuba yena hayi kuphela wabona kwaye yachukumisa izitshixo, kodwa kanjalo invisibly kwaye indelibly iphawulwe ih kunye yakhe ekhethekileyo fat ipensile.
  
  
  "Ndidinga i-carbon-yttrium isixhobo sokuvavanya," ndathi. "Na radio ukuba wanika yona, kodwa ngenjongo ethile atomic ubude. Enjalo nto kufuneka e zethu ngezifundo okanye nkqu kwisteyti zobunzululwazi kwicandelo.
  
  
  "Andisoze enze ikofu xa ikomishoni lugqiba ukuba babe ngxi ufuna trust kuwe nge yo-yo, vumelani yedwa enjalo okulungileyo isixhobo sokuvavanya," Hyman wathi softly.
  
  
  "Apho kukho abo ubambe le ntlanganiso?" — Sino akukho ixesha oza kuphulukana nayo, Hyman. Ndinako buza ih ngokwam kwaye zichaza wam izizathu kubo. Perestov baya kuqonda.
  
  
  "Baya ukuba ubizo lwakho nathi, hayi ezinye indlela jikelele," Hyman wathi. "Ndiza uxolo, kodwa ke inyaniso. Mna andazi apho baya kuhlangana, ndiya kuba zange climbed ngoko ke eliphezulu le club. Ndiyazi ke ayisosine ngomhla Nevi-ofisi apho babizwa ngale ntsasa.
  
  
  Ndandicinga malunga nayo xa Hyman made elula ekhawulezileyo ikofu. Ndithhatha yasekhaya ye-okungamanzi wabeka kwi-phambili nam a cracked yehlabathi. Ndandisazi mna nento yokuba ebone izitshixo, kodwa ke asikwazanga ukwenza naluphi na uluvo ukuba ndibiza ngoko de ndabona umbala oluhlaza, ngokuchasene Pierrot ke impembelelo.
  
  
  Ifowuni rang. Hyman wavusa yakhe ego.
  
  
  "Ewe," wathi.' Mna zama ukufumana grin emva kwi-bam boyish ubuso. "Apho?.. Ngoko ke, apha sisebenzisa."
  
  
  "Useza kule dell, Isikhewu," wathi kum. — Benza izinto ekubeni kwintlanganiso ngomhla villa kwi Appian Indlela. Maseratti kwaye Norden aren khange apho, kodwa Maseratti ke septemba waba, kwaye baya voted kuba kuni. Omtsha Interpol esemthethweni, ngubani na ihlala phantsi Perestov ke ngqo ebandakanya ukongamela ngobulumko, voted ngokuchasene. Ubune Perestov, LeGrand, kwaye Co Kuwa kwindlela yakho icala. Bergen, i-umphathiswa wezemali, voted ngokuchasene nawo. Elokugqibela: kufuneka elinye ithuba.
  
  
  Thina ekhohlo indlu kwaye idlalwe ego imidlalo kunye Peugeot ngexesha waqhubeka ukuthetha ngayo. Ngelo xesha, isantya waba ngaphezulu kakhulu kunokuba ukhuseleko. Yena drove na madman ngokusebenzisa traffic jams ka-Eroma, ezaye sele lizele andwebileyo abaqhubi umfanekiso. Ngaphantsi kwe-elinesihlanu lemizuzu emva koko, siza screeched ukuba yeka kwi-driveway ezindala villa. Endala isango swung vula kwaye slammed kuyivala ngasemva kwethu.
  
  
  Kwakunjalo kwixesha elifutshane, ezinzima intlanganiso ukuze asikwazanga kufumana enye upbeat camaraderie njengoko intlanganiso edlulileyo. Ndandicinga ukuba ukuthathwa mna ke ekubeni isetyenziswa kuphela ngenxa yokuba mna represented yokugqibela ithemba, hayi ngenxa yokuba nabani na ingakumbi bakholelwa kum okanye liked wam blue amehlo.
  
  
  Mna ke wazisa ukuba Enkulu Capone, i-Italian amapolisa igosa abo endaweni Jikelele Maseratti, kwaye Senor Sousa, i-suspicious isiphuthukezi naval attache e Interpol. Intlanganiso waba presided phezu ngu-T. Perestov.
  
  
  Mna wachaza kubo ukuba ndino akukho inkcazo, kodwa inye kuphela ithemba. Yena yabonisa nabo bakhe utyikityo ipensile, kwaye Perestov nodded. Ego ke owakhe agents kusetyenziswa efanayo trick. Mna wabaxelela malunga isixhobo sokuvavanya mna luyafuneka, kwaye nentsebenziswano i-monet uthumele sithunywa i-physics isebe i-Alfa u-romeo Ngezifundo ka-Roma nge isijwili siren.
  
  
  "Ukuba ihlala ingundoqo icebo," ndathi, " mna unako ukufumana wam tags kwisithuba ezintathu - - - — mile-sangqa. Kunjalo ngoku, sibe angaphantsi kwesiqingatha ukuba umgama ukusuka Conti territory, ngoko ke sinako qala kwakamsinyane nje le nto yenza apha. Sidinga topographic imaphu ngenxa yobulali elinganayo.
  
  
  Kwabakho abancinane jikelele chatter de sibe weva siren wail, signaling ukuba Alfa u-romeo waba ngabemi. I-billionaire wayenolwazi oluneenkcukacha imaphu ye-northwestern inxalenye emntla yesixeko. Kwaba lwazi kwi-ithebhule kwi-i-kufingeka ifomu, i-kuyaphela hanging phantsi kwi omabini. Waba emi phezu kwayo kunye ipensile esandleni sakhe, a stocky umntu ngendlela efanayo nge spiky mustache njenge oludala, wary cat ilungele entlakohlaza.
  
  
  I-policeman wandinika a borrowed umnxeba kwi-physics kwicandelo. Kwaba phantse identical ukuba icebo ukuze ndazi kwayo ukususela wam exercises e headquarters. Wakhe ego silungelelaniswa wakhe ukuba i-eccentric yelenqe ezibini, ocacisa yakhe iintshukumo.
  
  
  "Kuya kufuneka i-unusual elifihlakeleyo, kungenjalo uza ku nabani nge fluorescent wristwatch." Phezu apho! Ke kuxhomekeke kuwe ivoti!
  
  
  Chu, ndajika kwi imitha kwaye onayo rheumatism ukususela vibrating needle kwi-ubude umlinganiselo. Vumelani Heee zolile phantsi phambi handing icebo ukuba Billionaire. Perestov wajonga phezu wam shoulder, breathing nzima.
  
  
  I-Italian kutsalwe a ngqo umgca kuwo imaphu. Mna ukumisela umlinganiselo ukuba ububanzi ukufunda inani elahlukileyo.
  
  
  Nentsebenziswano i-monet kutsalwe yesibini umgca ukuba intersected lokuqala e a nje phakathi ezimbini anamachaphaza kwi imaphu ukuba iphawulwe i-Conti warehouses ukuba yena waba watyelela, i kwiindawo zokugcina iimpahla ezingaphandle kweofisi ukuba Jikelele Maseratti kokuba invaded kwaye sifumaneke ongenanto.
  
  
  "Ngu stupid joke," Herr Bergen wathi disgustedly. "Carter ke ngomhla ih icala, kwaye yena u-ubambe kuthi emva. Nayiphi na andwebileyo umntu unako twist oku isixhobo sokuvavanya ukufumana iindawo babe sele uyazi. Oku absolutely useless.
  
  
  "Andicingi ukuba bakholelwe icebo kukuba faulty," i-polonaise Le-Grand wathi. "Mna ukufunda oko, baye ukuba amanani kwi ukuba fd ukuba Umnu Carter ezikhankanyiweyo." Eyona nentsebenziswano i-monet wajonga ngakumbi na fat, kumadoda kwe-cat, ngonaphakade.
  
  
  "Umnu Hyman," wathi. "Wena Kukalieutenant Gismondi bobabini apho. Uthi ukuba ufuna asikwazanga bona okanye ukuva nantoni na unusual ngexesha lakho jonga, nto kodwa amaxesha amaninzi umdla xa izinja baba zifunyenweyo iyalalaprocess status, kwaye kwangoko xa breach kwi-enclosure wafunyanwa. Nceda usixelele kwakhona . Inyathelo lesi-yi-ngena, ngaphandle ayikho into."
  
  
  Hyman wandixelela kanye kanye yintoni kokuba wandixelela, kodwa xa yena balingwe ukumisa, Eyona nto banyanzeleka Ego ukuqhubeka de Stud Mallory ifike.
  
  
  "Kulungile, lowo drove kwi Mercedes kunye umqhubi," Hyman wathi. "Mna waphuma jikelele car kwaye ingenile engineering icandelo, a ngezakhono ukuze ifumaneka kwi-iholo phakathi yolawulo building kwaye warehouses. Emva koko ndeva yakhe buzzing, uyazi, ngathi xa uvula kwi preheated indlela. Kwaye uninzi Americans yenze Ngomatshi mornings. Ke bonke."Kukalieutenant Gismondi," eyona nto yathi.
  
  
  I-kukalieutenant waqala ukususela ekuqalekeni, kodwa nentsebenziswano i-monet interrupted kuye.
  
  
  "Ukuba buzz waba emva Mallory wafika," wathi. — Yaye ufuna ukuva ukuba kakhulu?" Cinga kakuhle.'
  
  
  "Kulungile, nkosi," Kukalieutenant Gismondi wathi. "I-ego waba ngokucacileyo audible, kodwa..."
  
  
  Ngaphambi kokuba nabani na ongomnye, wayesazi oko Billionaire waba ukucinga. "I-elevator," ndathi. "Wonke liechtenstein floor ngu-phantsi. Odin kwi community achievements omkhulu genius ye-Mallory Herd." Eyona nentsebenziswano i-monet smiled kwi-sivumelwano.
  
  
  "Ke kufana a theater, ndiyaqonda," wathi. "I-floor ukuba uyaya phezulu, floor ukuba uyaya phantsi. Lento yonke yinxalenye ih illusory ihlabathi. Kwaye kuphela ubungqina bokuba ufumana i-faint hum, apho basenokuba nantoni na. Ngoko ke ego ke, libanzi feline grin ilahlekile!
  
  
  — Kodwa njani uya kuya uncedo nathi?" "Emva lokuqala fiasco, mna andinaku vumela omtsha warhead ngenisa premises, Renzo, kuba enye le ngxelo. Wam owakhe Carabinieri wouldn khange nkqu vumelani kum okokuba ngokusebenzisa"Moscow isango". Kwaye Pierrot ngu organizing a protest kweyokwindla.
  
  
  Bonke ajongene baba grim, kude kube fat Enkulu slapped yakhe forehead ne-palm wakhe ngesandla, njenge umntwana ukuzama ukusombulula riddle.
  
  
  "Thina andinaku faka ngomhlaba," wathi. "Sinako hardly get phantsi ukususela zezulu isampulu. Kodwa kukho ngokwaneleyo corridors phantsi komhlaba ukwakha highway. Akukho bani owaziyo bonke catacombs Rhyme, phantsi komhlaba uyasebenza inzuzo ka-nineteen centuries. Kodwa ndiyazi yakhe, Guglielmo Millione, ngcono kunokuba nayiphi na enye esiphilayo, ngenxa yokuba ndiya kusoloko yiya phaya ukulandela thieves ukuba ih ke lair. Thatha jonga apha.'
  
  
  Yena mbindini phezu imaphu kwaye ngokukhawuleza kutsalwe imigca nge ipensile, a grid ka-ajongise ukuba lungisa, crossed, converged, kwaye diverged kwakhona. U-ophunyezwe ngokusebenzisa kwabo nje apha ngezantsi luluhlu intersecting imigca zethu yovavanyo.
  
  
  Ndiza a i-fool hayi kuba wayecinga ukuba akunjalo kude, wathi scolded ngokwakhe njengoko wathabatha holster kuba yakhe revolver ukususela isitulo. — Kubaluleke kakhulu kusenokwenzeka ukuba le yindlela kokuba akhululwe zabo phezulu-imfihlo mathiriyali. Mallory kanjalo zakha kwiindawo zokugcina iimpahla ezingaphandle kweofisi nge floor kuphakamisa ukuba unako sehle catacombs kwaye phezulu kwakhona ukuba banqwenela.
  
  
  — Yintoni wena oza kukwenza xa ufuna ukufumana apho, Enkulu?" 'Whistle a tune? Sisebenzisa ngxi iyonela kububanzi bephepha inconveniences enxulumene ukungakwazi ukuhlanganisa unikezelo a warhead apho." "Thatha tailor," lowo ungeniswe. 'Mna andazi. Kodwa ndizakuyenza into. Mhlawumbi ndizakuyenza ukuvuthuzela kuya phezulu kuba wonke umntu, kuquka ngokwam."
  
  
  "A remarkable idini, Enkulu," Perestov wathi. "Kwaye ngokupheleleyo kwi-ubudala Roman tradition. Kodwa hayi isebenziseke. Zonke ezi yenyukliya warheads kunye sinokukhokelela phantse ngokufanayo comment njengoko kunokwenzeka ingozi ukuba sisebenzisa ukuzama ukuphepha."
  
  
  "Ndiza esiza nani," ndathi. "Hayi emoyeni yamandulo Roman amaxabiso, Comrade Perestov, kodwa ngenxa ndiyazi wam zesintu. Ndinako ezahlukeneyo a yenyukliya isixhobo ukusuka non-yenyukliya omnye, kwaye kwangoko ingenza a yam jikelele eziliqela conventional okkt. Oku kuza kunika umlilo isebe ilungelo faka studio amasango, Enkulu. Kwaye ngoko yakho subordinates kusenokuba ilungele isandla sakho phezu yintoni sidinga msinyane baya kufumana kuyo kukho kwaye ukufumana ezifihliweyo "bobabini kuphela Ehlabathini" ammunition .
  
  
  "Ilizwi kwaye rheumatism," wathi Eyona nto, patting kum contentedly kwi shoulder. "Sihamba ozayo, Signor Carter. Gismondi, mabalungiselele umlilo alarm iqela kwaye bahlanganisane Gilio ke obulalayo iyunithi simlandele. Oku kuya kuthetha rehabilitation kuba naye phambi Pierrot unako inkundla-martial ego.
  
  
  -"Ukuba Isikhewu uyaya," Perestov wathi kwi tone ukuba brooked akukho miyalelo, " andisoze kuhamba kunye naye." Mna kuphela voted kuba kuye ngenxa yokuba yena ke yethu yokugqibela ithemba. Mna kwakhona musa trust kuye ku-kuba kwiindawo zokugcina iimpahla ezingaphandle kweofisi epheleleyo ezinjalo zesintu."
  
  
  -"Ndiza koyika ndizakuyenza udibanise wam amahlwempu umzimba zezenu ukuba Perestov isiza," Ko Fal wathi. "Andiqondi ukuba wam superiors uza approve ukuba mna thumela i-i-american kwaye Russian kunye. Nkqu phantsi yakho jonga, Enkulu.
  
  
  Eyona nentsebenziswano i-monet struggled ukugcina yakhe composure, kwaye Em baphumelela.
  
  
  — Uqinisekile ukuba musa ufuna sikhatshwe Carabinieri, inyusiwe yamapolisa, kwaye amapolisa lamasoldati?" 'Ngoko ke, kulungile. Siya celebrate kunye nawe. Kodwa ke zonke. Sinako faka uncharted catacombs nje emva tourist amachaphaza kwi-St. Marengo. Galikste. Makhe go.'
  
  
  Kwaba kuphela omfutshane drive ukusuka Pulverize, apho sasivuya ekhohlo nge amapolisa car. Eyona Millione wakhokela kuthi mimmo a ntaba ubudala bicycle wreckage ukuya narrow abalindi ngasesangweni.
  
  
  "Amakhadi ingaba ngaphandle," wathi,"kwaye ndiya kuba nabo wam kweentloko zabo." Yena dived, kwaye thina salandela. I-passageway widened, kwaye eyona nto ke flashlight ozayo yabonisa kwimigca ngamaphepha iimoto, abaninzi kubo disassembled kuba imimandla zithengiswe e thieves ' kwamanye amazwe, kodwa abanye kubo baba ngxi elungileyo imeko.
  
  
  Eyona Schell ngu ozayo. Wakhe yemiyalelo ngu na injongo emva kwakhe, ndiyazi kakuhle kakhulu ukuba Perestov ngu na injongo emva kwam kunye isiczech pistol wakhe isandla sakho sokunene. Emva kuye ngu yemiyalelo Ko Phol, abo carries i-i-american oluzenzekelayo pistol, Vietnam ke ezincinane igalelo Isitshayina arsenal.
  
  
  "Enye nesiqingatha ilixa," Enkulu nentsebenziswano i-monet wathi. "Ekuqalekeni, sinayo into ukoyika ukususela society of nokuqheleka thieves, ngoko ke, abahlobo, lumka."
  
  
  Thina wahamba ngendlela cwaka. Imizuzu elishumi kamva, nentsebenziswano i-monet ojika kwi dimmer tshintsha ngomhla wakhe lamp kwaye waqala ehamba ngakumbi chu. "Ngoku," wathi, waguquka, " siyi-ngaphantsi amabini anamashumi unit-format ukususela Conti amazwe. Ndicebisa kufuneka basebenzise extreme kakuhle. Wayethetha isi-Italian, apho waba ngokufanayo ulwimi lwethu ebufundisini. Kwi-Italian, ilizwi prudence iqulathe ezintathu amagama apheleleyo: prudenza. Eyona Millionnet engafikanga kanti ke xa ugqibile elikhwazayo kwaye resounding thud isuka emva ezimbini barred amasango ukuze kokuba collapsed kwi-phambili nathi kwaye emva kwethu. Ngexesha elinye, lethu elincinane enclosed isithuba waba nonogumbe kunye blinding mhlophe ukukhanya. "Ndicinga ukuba," Pierrot wathi kwi baritone ilizwi, " ukuba echanekileyo intetho kuba lento njenge rats kwi trap."
  
  
  
  
  Isahluko se-8
  
  
  
  
  Zethu locale igumbi kwi-catacomb tunnel wajonga na ukumisela kuba abanye phantsi komhlaba torture icandelo lomboniso. Zonke inkcukacha waba razor-bukhali, kodwa isithuba kwi kwaba njengoko mnyama kwaye impenetrable njengokuba pit.
  
  
  Cerro-brown ilitye kwaye earthen iindonga kunye bomgama ka-orenji kunye red. A pile ka-ngamaphepha tires shied njenge isibingelelo phantsi niche jikelele yamandulo amathambo. A lemveliso-entsha ye-chrome car shone kwi-yembombo esilandelayo ukuya radiator grille.
  
  
  Eyona nentsebenziswano i-monet abalawuli ezimbini deafening ingongoma ukusuka yakhe oluzenzekelayo pistol. Perestov, Co, Fal, kwaye yakhe dodged i-ricocheting bullets ukuba betha i-iron iinkwenkwezi.
  
  
  "Yima ke," Perestov ilungisiwe. "Ingaba nceda khumbula ukuba ndiza ngxi commanding kwenu?"
  
  
  Nkosi Hugh ke ilizwi rang ngaphandle, kunye mocking laugh i-English squire.
  
  
  "Kunye Stud ke virtuosity, uyakwazi hardly bacinga ukuba ezi imizimba ingaba imvelaphi yethu amazwi," wathi sarcastically. "Kwi-dell ngokwayo, siya kuhlala kakhulu comfortably kwi-Renzo ngu-ofisi, ubukele kuwe ngomhla ezivaliweyo-yesithili lwethelevijini." Discouraged, Enkulu Millione ubeke kude yakhe isixhobo.
  
  
  "Kwi-imizuzwana embalwa," Nkosi Hugh waqhubeka, " uza kuba wamanzi acociweyo angeliso instantaneous, odorless, elifutshane — isithethi kodwa esebenzayo igesi. Xa ufuna kuwa belele, aba bantu iza kuhamba nani ezi ngakumbi glplanet amagumbi kuba questioning, ekusenokwenzeka ukuba kakuhle kakhulu kuba ngaphantsi glplanet.
  
  
  "Bamba yakho impefumlo," Perestov ilungisiwe, kodwa waba kakhulu emva kwexesha kwaye waba sele slid ukuba nxenye zisebenza eluthulini floor. Ukuba yaba yinto yokugqibela ndakhumbula phambi Eugene ukuvuka phezulu Renzo ke egumbini.
  
  
  Into yokuqala ndabona ke udonga igqunywe kunye silk elolohlobo.
  
  
  Andy Warhol kwaye imifanekiso Marilyn Monroe. Ndandicinga yayiyeyona hallucination, kude kube ndabona abantu abaqhelekileyo ajongene, Renzo, Studds, Nkosi Hugh, kwaye Pierrot, ehleli kuwo igumbi, kwaye elandelayo kum, zibotshiwe isandla sakho kwaye futhi njengoko ngenyameko njengoko yakhe, Enkulu nentsebenziswano i-monet, Oleg Perestov, kwaye Co Kuwa.
  
  
  "Wena oo-losers," Pierrot wathi kuthi xa sino zonke kwenzeka zethu senses. "Njengoko ridiculous kwaye pathetic njengoko ihlabathi ngokwawo, apho, njengokuba ufunda ngokuqinisekileyo guessed, sisebenzisa oza kutshabalalisa. A abagulayo kwaye inkunkuma civilization, kwaye wakhonza njengoko guardians yayo sewers — i-obvious symptom yayo ubuthathaka.
  
  
  "Lo wokugqibela abancinane inkomfa," wathi, Nkosi Hugh, " ingaba kuba zethu amusement kuphela. I-Vereldeinde web tragedy, elona likhulu spectacle kwi-oluntu imbali, njengoko siza kuba kwaziswa ngaphandle exaggeration, ingaba kubekho i-ababukeli bomdlalo bangene."
  
  
  "Iyagqitha pha ngaphandle esithi," Renzo wachaza — " ukuba real iitshati yehlabathi akekho kwi-wefilim efanayo igama. Oku ngokupheleleyo ridiculous, nkqu ngokufunda wam lenient imigangatho. Kodwa zonke ezine kuthi ingaba showbiz abantu, kwaye siphinda-okuthile saddened ukuba asiphinda-ifumana i-ubudlelwane kunye ababukeli bomdlalo bangene."
  
  
  "Ngoko ke, xa ezine zehlabathi ke, eyona cops jikelele kufuneka wehla wangena zethu trap," Studds Mallory wathi kunye omkhulu ncuma, pouring ngokwakhe ezine fingers ka-whiskey ukusuka ikhristali decanter, " thina ngcinga kuni, bethu ababukeli bomdlalo bangene, baba a prisoner ka-ababukeli bomdlalo bangene. . Tack voting.'
  
  
  I-psychopaths ' pathological imfuneko yokuba i-ababukeli bomdlalo bangene inxenye ke ubuthathaka ukuze rhoqo kukhokelele ih ke downfall. Kodwa elubala kunjalo ngoku, andiyenzanga kubona okulungileyo indlela ngaphandle jikelele le ntlanganiso. Wam companions baba tightly babotshelelwe, kwaye ngomhla we-noba icala couch kwakukho isibini burly ukhuseleko abalindi ezintandathu iinyawo mde, guns ngokulinganayo!.
  
  
  Pierrot kufuneka ube uqaphele ukuba mna ke ukucinga ihamba ezi imigca, ngenxa yokuba yena reacted. "Yakho ukhuseleko inkcukacha, Umnu Carter," wathi, " ingaba isi-indonesian. Ngabo zidityanisiwe yi-loyalty, apho unako kuphela kuba wazuza ngokusebenzisa phezulu umvuzo. Kwaye ezi imihla izityhilelo ngabo, kulungile, hayi shocking, njengoko baya musa ukuqonda isixhosa kwaphela. Akukho Isitshayina, mhlawumbi, Umnu Ko, Foul. "Shoot kuthi, ngoko ke siza kufa," Enkulu Capone wathi. "Siyayazi isicwangciso sakho, kwaye kukho abanye abo ego uyayazi. Mhlawumbi baya waphumelela apho siya ayiphumelelanga.
  
  
  "Andiqondi ukuba ngoko ke," Pierrot wathi. "Jikelele Maserati ngu kwi-courtroom egwetyelwe kwaye abalindele i-uphando. Uninzi kusenokwenzeka ukuba, kuya kuba military abachopheli-matyala. Ukuba imizimba yenu bafunyanwa emva studio ukhuseleko abalindi esifutshane kuwe ngendlela mna-nkqo ekukhuseleni ilungelo, sinako ubeke yokugqibela nail yakho yokungcwaba... ukongeza, sisebenzisa ngoku uthetha malunga zethu entertainment, kwaye ingabi malunga intlanganiso yenu ephambili. Ndiza kuku buza Nkosi Hugh ukuqala ibali, ukususela isicwangciso ingaba ngenene emu ke."
  
  
  Nkosi Hugh leaned phambili, elegantly dressed, olugqibeleleyo kuba na nokukhupha umlawuli, i-affable, affable kodwa iyanelisa New English businessman.
  
  
  -"Malunga emihlanu edlulileyo," wathi kwi-i-lula, conversational tone, " konke oku ufikelele yayo climax xa mna waba ngobukho wam nervous state. Fainting, ubhideke intetho, yethutyana ukulahlekelwa yinkumbulo, njalo njalo. Kodwa oko kwaba nkqu worse waba yakhe tendency ukuba vumelani izinto get ngaphandle isandla sakho kwaye enze mess akuba waxwilelwa wakhe emotions.
  
  
  Ndiya kusoloko waziva ngathi ndaba ukufumana obandakanyekayo kunye hired whore umzekelo, kanye okanye kabini ngeveki; kuphela sensible ndlela: akukho yingqele crowds, nje explicit phezulu kwaye phantsi. Kodwa yakhe hotel wamanzi acociweyo kwabo kancinci ekunene amaxesha ngamaxesha, ngoko ke ndaba ukuhlawula kancinci ezingaphezulu. Kodwa izinto onayo nkqu rougher, kwaye omnye okulungileyo busuku wayengomnye phantse literally ripped ngaphandle yi-esisimumu bitch ke tits. Kuba yimalini kum kakhulu imali kuba abaqondisi-mthetho, abahlobo, kwezinye ministries, njalo njalo ukufumana jikelele oku. Xa kwakunjalo kwiminyaka, ndaqonda mna luyafuneka zonyango ingqalelo.
  
  
  Ukuba elikhulu fortune ehlabathini, xa ke wafunyanwa yi-Ugq Untenweiser. Wafumanisa ilungelo iziyobisi ukuze alawule wam nerves kwaye sadistic outbursts. Kwiinyanga eziliqela iiseshoni kwi couch, wenza kum baqonde ukuba oko kwaba ngenene kokuya kwi nam waba ezingachanekanga, supposedly, kwaye ezininzi abnormal izinto. Kulo naliphi na ityala, alikwazi ukwahlula into endiya uphumelele khange bakwazi ukuphila esonwabisayo ubomi kunye ne-unyango olululo. Kwaye waye absolutely ekunene. Kule minyaka ukuba yalandela, kwakungekho ngakumbi obvious iingxaki, ngaphandle kokuba omnye ezincinane mpazamo xa unfortunate kubekho inkqubela washiyeka kwabafileyo. Kodwa hers waba elevated ehlabathini ngoko ke yonke into waba neatly swept phantsi isitulo.
  
  
  Kodwa yintoni ndandingasakwazi zichaza, mhlekazi wam Ugq Untenweiser, "wathi, Nkosi Hugh, njengoko casually njengoko ukuba lowo baba uthetha malunga a imigca enqamlezeneyo rash," zenza ukuba ndifuna unobuhle yam endala destructive pleasures, kwaye ukuba ndidinga into enkulu, into yehlabathi, ukuba zitshintshe. Kwakunjalo ngoko ukuba Renzo, Studs , kwaye Piero wabonakala kwi icandelo lomboniso, ngaloo umyalelo. Renzo?
  
  
  "Nkosi Hugh kokuba Ugq Untenweiser wakhe private eklinikhi," Renzo wathi. I-ego; u; kwaye ngokukhawuleza kunabela kwi-ezifanelekileyo izangqa jikelele umphandle echibini. Wakhe mna intlungu ukusuka i-unfortunate uhlobo nervous breakdown, kwaye kanjalo uva intlungu ukusuka efanayo violent outbursts ukuba Nkosi Hugh wacinga njalo ezinobungozi yakhe umfanekiso. Wam kunjalo, kwaba boys. Kwaye mzuzu a frail teenager kunye kobuso a Botticelli cherub isitsho yakhe ingratitude kwaye wafa ka-peritonitis, athe contracted ngenxa ruptured rectum, wakhe ego wabona Easeful unit-format Ekliniki njengoko indawo ukuba relax ngexesha ezimbalwa ishishini abahlobo hushed phezulu mba. '
  
  
  Wathi, kakhulu, yathetha kunye apparent indifference a madman.
  
  
  "Bahlobo bam assured kum okokuba Ugq Untenweiser avume interfere kunye ezimbalwa kwanikezelwa cocaine okokuba mna, njenge omkhulu Sherlock Holmes, kufuneka amaxesha ngamaxesha ukuze baqonde wam creative abilities. Kwaye oku kwaba i-ezongezelelweyo incentive kuba nam ukuya oku eklinikhi. Yam enkulu surprise, wayengomnye zifunyenweyo kule ekliniki nge-i-imali eseleyo colleague ehlabathini ka-cinema kwaye yakho compatriot Umnu Carter, Chris Mallory.
  
  
  "Ndaya phaya ku-thatha isithuba ukususela booze," Studds wathi cheerfully ukuba Mallory. "Hayi ukuba wakhe alcoholic, hayi. Kodwa kanye kwisithuba ngexesha, kanye okanye kabini ngonyaka, lo nonsense nje slips ngaphandle jikelele wam rta. Ngoko ke ndenze ezinye andwebileyo pranks, kwaye ndine ukulinda kwakhona ukufumana jikelele oku kwenze kwakhona. Kweli xesha kwaba yakhe yokugqibela Oscar; ngokuba baya kuya Mallory ke comeback, njengoko ukuba ndibe nento yokuba zange uhleli phaya. Hers waya Emexico, ukuba indlu entle whorehouse. Yena waqala besela whiskey, nto leyo kuba nam unje hayi besela. Kodwa ngexesha mna ojika ukuba tequila, mna ke sisenza amaqhinga kunye ezine kwezi whores kanye. Hers kanjalo ngesondo umdwelisi. Ezi stupid Mexican whores asikwazanga ukuthatha ii-odolo ukusuka kum, kwaye ndiya kusetyenziswa enye jikelele ezi ubudala razors ukuzisa ih jikelele kum. Enye yezi bitches wathatyathelwa ingcwaba, kwaye enye ayinakuze bahamba kwakhona. I-abanye baba kanjalo ngocoselelo ezichaphazelekayo. Kodwa uyakwazi ukuthenga into kwi-Mexico, ngoko ke ndazithenga ngokwam i-alibi. Nangona kunjalo, ndaba ndinovelwano ukuba yaba ixesha thatha isithuba kwakhona ngocoselelo cooler-bume. Wayengomnye zithengiswe kwi icacile ukuba Sussex, apho kuyo yonke beza kunye."
  
  
  "Waye kanye, kwenye indawo e-Afrika,"Pierrot waqhubeka," phantsi pseudonym ' Charles Stratton.' Waye wonyula eli gama ngenxa kwaba igama famous jikelele "Abancinane Koobhontsi". Waba angakudlakathisi ngokwasemzimbeni exhausted yi-ebufundisini kwi-Central Afrika. Kwaba elikhulu impumelelo, nangona hayi ngokupheleleyo ekhuselekileyo. Njenge bahlobo bam apha, ndithe ethile penchant kuba extravagance. Phambi kokuba imeko yaba kugqitywe, babebaninzi startling ukubulala ka-mhlophe umlimi iintsapho. Iindaba stories kwi-phambili amaphepha malunga torture, rape abantwana, uthabatho lwe witting. ye intestines, kwezinye iimeko, abantwana baba ulityile elubala kwi-phambili yabo abazali. Ndinga ngxi kuba uye outright kukho ukuba ezimanyeneyo kokuba wabuza kum, kodwa ngakumbi ukungena ezi amaqela amancinci kunokuba ukuba khetha ngaphandle iingxaki."
  
  
  "Oku Pierrot," Studs bellowed, " rhoqo ingaba yintoni yena ufuna.
  
  
  Pierrot smiled waza waqhubeka: "amaxesha ngamaxesha, Nkosi Hugh watyelela yakhe eklinikhi, Easeful unit-format, ukukhangela ledgers, khangela njani waba ekubeni wamanzi acociweyo yi-Ugq Untenweiser kwaye jonga ulwazi ukuba ayikwazi okunokwenzeka uncedo Emu kwi-ego i-imeyili ushishino," lathi. Hayi blackmail, kodwa ulwazi, ndithi, i-sodomy a ngabemi elinene babe uncedo i-emu kunye igama elitsha, wouldn ayikwazi oko?
  
  
  Nkosi Hugh ngokukhawuleza hacked wam pseudonym, ndawufumana malunga ih iifayile ezimbini enye soulmates kwi-Renzo kwaye Studse, waza wazisa kunye nathi. Kakhulu secretly wam personal wing kuba uthotho iintlanganiso eyayikhokelela Umsinga Kukukhanya projekthi .
  
  
  "Kodwa kwaba Pierrot ngubani ngokwenene balibeke yonke kunye," watsho Studs. "Tailor thabathani, Pierrot, sasivuya zonke immaculately shabby phambi kokuba ingeniso yakho, okanye kungenjalo thina wouldn ukuba zithe." "Makhe nje kuthi ubuchule bethu complemented ngamnye enye," Pierrot wathi modestly. "Sonke, consciously okanye unconsciously, craved uhlaselo kwi ukusekwa ukuba kwenzakalisa kwethu. Mna wayesohlwaywa ngokuthi ekubeni laughed e ngenxa yam ubude. Renzo ezilahlekileyo ilifa lakhe. Nkosi Hugh, nangona yakhe; u; kwaye ubutyebi, kwaye kwafuneka banyamezela uthotho subtle taunts ngenxa yakhe low-kuzalwa ego. Kwaye baye balahleka isiqhamo ego stud ka-ebuklelekleleni kunye akukho apparent ingxelo okanye umvuzo wabo."
  
  
  "Kuphela, akukho namnye jikelele kuthi ayikwazi ukuthatha revenge njenge waye," Renzo wathi thoughtfully. "Wethu abancinane escapades, nangona technically yolwaphulo-mthetho, ukuba umntwana ke ukudlala. Oyingcwele
  
  
  George waba ilungile ukubulala dragons, kodwa waba kuphela abachaphazelekayo kunye killing iimpukane . Ngoku kunye sinako kuphunyezwe nantoni na..."
  
  
  "Renzo ke studio yayo, reputation njengokuba filmmaker wandinika le unye," Piero wathi. "Sasivuya kwamnceda yi-bam owakhe diplomatic noqhagamshelwano, ngokunjalo Nkosi Hugh ke ngamazwe ishishini partners, ngokunjalo Stud ke enzima lwezakhono kunye prestige. Thina yesebe eqokelelweyo i-ammunition kwaye yenyukliya warheads kufuneka equip ih carriers, apho bonke oorhulumente willingly ezinikezelwe kuthi ngokusekelwe script ka-Renzo ke, imiboniso malunga battlefields. Oko wathabatha okomzuzwana, kodwa oko kwenzeka. Kuphela suspicion isuka a ezimbalwa hypersensitive twangs ukusuka yakho umbutho kwaye hypersensitive ezinye Umnu Carter, Clemm Anderson, owathi ukuba abe eliminated.
  
  
  Ke ngolwesihlanu ebusuku. Ezine kuthi enze isigqibo kuba mnandi sangokuhlwa kwi-town, mhlawumbi kunye Umnu Carter ke charming umhlobo, Signorina Cavour, kwaye ezimbalwa ezinye generous ladies. Namhlanje Renzo, Nkosi Hugh, kwaye yena uya iphaphazela Renzo ke, private jet kwindawo ngendawo yokuhlala thina anayithathela zilungiswe. Ngokunxulumene eyona ingcaphephe, kubalulekile ezikhuselweyo ukusuka nkqu uninzi ezinobungozi precipitation ngexesha lokutya sino zilungiswe. Kuba wongeza zokhuseleko, sino shelters nzulu phantsi komhlaba kunye filtered emoyeni kwaye nabo bonke kunokwenzeka aluncedo. Sinalo ngokwaneleyo ubutyebi ifomu zabo beautiful igolide iinkwenkwezi babethunyelwe kuye kwi-Lugano ekuhambeni ka-yokugqibela ezintandathu . Sino zethu kunye umkhosi amawaka-waka abantu, nje ezimbini abalindi apha. Yayo, ithemba kuwe bonke abantu ndonwabe ukwazi oku ibali ngoku.
  
  
  Kwi-rheumatism, Perestov spat kwi luxurious beseli. I-abanye asikwazanga impendulo.
  
  
  "Hayi iselwa i-enthusiastic ababukeli bomdlalo bangene bendithembe kuba," sighed Nkosi Hugh. "Kodwa mna anayithathela bafunda ukuba bahlale kunye bam abancinane frustrations."
  
  
  "Kutheni ayi ukuba i-american bastard flying nani na injongo?" Ko Faul ayikwazanga ziqulathe yakhe curiosity. "Umnu Mallory kusibamba kuba kungentsuku iiyure lwenkqubo yokugqibela tapes kwaye tyhala ikhompyutha iqhosha," Pierrot wathi. "Enye inqwelo moya lilungile ukuba lezothutho ego ngoko ke, ukuba unako ukungena kwethu e ekhuselekileyo ixesha . Nilinde kwaye umamele wethu abancinane yokusebenza ngexesha abo iintsuku ezimbini xa radio kwaye lwethelevijini isenako umsebenzi." Studds Mallory drank wakhe wesithathu isiselo esinxilisayo. Yena pulled yakhe isitulo phambili, lakhe blue amehlo bulging ngocoselelo e oko wayesele eza kwenzeka. "Wena wathembisa kum lokuqala idini, Pierrot," wathi. "Xolela unayo." Abe ufikelele kwi ngomzuzu kwaye pulled ngaphandle enkulu paring knife. Yena evuliweyo ngayo, kwaye elide bomvu ukungasebenzi zaphuma.
  
  
  Ndiziva Enkulu nentsebenziswano i-monet ke breathing quicken ngaphandle kwam, kodwa lowo asikwazanga nkqu idanyaze
  
  
  "Uyabona," watsho Pierrot. "Ukusukela kuwe baba ngolo unsatisfactory ababukeli bomdlalo bangene kuba nathi, siya kuba ukufumana satisfaction evela kuwe kwezinye enye indlela."
  
  
  Studds jumped phezulu ukusuka yakhe isitulo kwaye plunged rob zombie kwi hood yakhe shirt nje ngezantsi yakhe navel. Eyona nto growled, kodwa ukuba inikwe bonke. Nokungabikho jikeleziso waba lokuqhuba Studs mad kunye nomsindo. Kwakhona kwaye kwakhona uya stabbed i-Italian igosa. Kodwa elimfiliba kokuba nenceba umntu, kuba wesithathu okanye wesine ukuvuthuzela wabetha umntu kwi-ubuso, kwaye bloody umzimba slid phantsi kwi phezulu kum. "Iselwa careless, Studds, antiquities," wathi, Nkosi Hugh. — Ndiyacinga ke le Isitshayina gentleman u-jika?"
  
  
  Yena onayo phezulu kwaye ndaya Halyard, ngokuncothula i-mbindini needle a sailmaker ukusuka yakhe waistcoat. Andisoze zange ukwazi ukuba ukuqwalasela okuthethwayo, mhlawumbi, ngenxa ngaloo mzuzu Ko uthungo oluthambileyo bit i-cyanide capsule abe nento yokuba sele hiding wakhe amazinyo, kwaye wafa ngaphambi kokuba Nkosi Hugh ayikwazi touch kuyo.
  
  
  I-Mthubi Deceiver. Nkosi Hugh pouted na fat schoolboy abo andinaku ukudlala.
  
  
  "Kulungile, kulungile," wathi Pierrot. "Sinako kuphela ithemba ukuba sinako kuvuka ngasentla oku ezoyikekayo radicalism kwaye nationalism zethu abahlobo kwi-Interpol.... Renzo, ndikunqwenelela ithamsanqa kwixesha lakho Russian.
  
  
  Wayesazi into malunga MGB uqeqesho. Njenge zethu uqeqesho e - 'AX', oko focused kwi ukugcina secrets kwi-kobuso torture. Kodwa into yethu ubhala ngawe kokuba engqondweni waba, kwi end, nto ngaphezu nokuqheleka torture, njengoko i-end kwi-ngokwayo.
  
  
  Slender, nomsindo, kwaye intle kwi tailored isuti, Renzo yenyuka ukusuka yakhe isitulo. Umntu ke ego yi ibhityile, yingqele ncuma, njenge umzobi ye-intle Renaissance ancestors yena thathwa.
  
  
  "Enkosi, Pierrot," wathi. "Ndiza kuthabatha ezikhethekileyo kumnandi kwi-ukuguqula ezi bleating heterosexual iintlobo kwi whimpering ibhitumeni. Ngoko ke, ndizakuyenza siqale ego ye-proletarian ngesondo glands. Ukususela esifubeni sakhe pocket, lowo pulled ngaphandle a narrow suede scabbard, jikelele apho ibhityile surgical scalpel waba protruding.
  
  
  Waye sele ngaphakathi umqolo we-sofa xa Perestov sakhwaza: Uya lunged phambili kunye yakhe chained iinyawo kwaye ukukhatywa Renzo nzima kwaye purposefully kwi-crotch.
  
  
  Renzo uyiphinde kabini ngaphezulu kwi-intlungu kwaye staggered umva. Xa lowo onayo ukuze iinyawo zakhe kwaye ego, breathing wabuyela eqhelekileyo, lowo hissed ngomhla ezimbini abalindi.
  
  
  "Uza kuhlawulela oku, isirussian. Kwaye uza kuhlawulela kuyo.
  
  
  Mna kuba nomdla stomach, kodwa mna umkile xa Renzo waqala adala imisebenzi yam ego. Perestov wafa ixesha elide, kodwa survived. Kwakukho ezimbalwa groans ekupheleni, kodwa babesele hardly oluntu simemo kwakhona. Babe ngabona involuntary reflexes a dismembered kwaye tortured enye yenyama ukuba kokuba ezilahlekileyo zonke uqhagamshelane kunye sezingqondweni. Mna bacekiswa yonke into Oleg Perestov wema kuba, kodwa ngaloo mzuzu bendithembe ukuba ndiza kwenza ngokulinganayo abafanelekileyo sikazwelonke.
  
  
  "Kwaye ngoku wena, Carter," Pierrot wathi. Kodwa yena leaned emva yakhe isitulo kwaye asikwazanga yiya kwakhona. "Ndicinga ukuba yonke into kuwe anayithathela ebone eyenzekayo ukuba abahlobo bakho baya kuba kakhulu lula kuwe, Carter. Ndicinga ukuba... Yena wavusa encinane isandla sakhe ngaphezu ngenyameko combed goatee, nge-i-intetho ka-nzulu & ubalo.
  
  
  "I-nokuqheleka babulala ikhangeleka kakhulu vulgar kuba wethu omkhulu bonisa," wathi.
  
  
  "Yokuba kukho abantwana kwi Rosana?" Ndicela yakhe, eyenza guess. Yena waye wacela ukuba tie kunye abanye disparate imisonto phambi kokuba yena wafa.
  
  
  "Wena guessed akunjalo?" I-dwarf wabuza politely. "Ewe, ngolohlobo mna okuthe nkqo yakho igumbi xa wena ke cleverly disappeared ukuba yokuqala ekuseni. Wakhe kukuba umntu lowo uthanda athletics, kwaye wam ubude sele ezithile okuninzi . Oko akusebenzi khange kakhulu kuba nzima kum ukutyibilika, ngokusebenzisa kophahla ye-hotel, khwela phantsi balcony, kwaye sneak ngaphandle street kunye phinda-phinda. Amahlwempu Roseanne, yena ngxi pretended ukuba umsebenzi wethu eyona umdla. Kodwa sino ezininzi ubungqina malunga yakhe udibaniso i-polonaise Norden, ngoko ke ndaba ukususa yakhe. Ngelishwa. Yena uya kuba a beautiful maid wethu omtsha ekhaya.
  
  
  "Yena yenziwe kuwe," ndathi.
  
  
  "Wonke politician sele ukuba disappoint ezimbalwa voters abaxhasayo ephakamileyo politics," Pierrot wathi kunye nomonde a madman ukuzama imposiso yorhwebo lwangaphakathi yakhe logic kwi ezinzima non-believer .
  
  
  "Ngoku wonke umntu agrees ukuba wemiceli-ingxaki ehlabathini ngu overpopulation. "Ihlabathi End" iza kuba negalelo isombulula le ngxaki. Kwaye nokuba ugqatso kuthi emerges jikelele ngayo, ke umsebenzi wethu ukuba zilawula kuyo."
  
  
  Yena smiled. "Kodwa ndizakuyenza kuba emva kwexesha sethu sangokuhlwa." Kwenu, Carter, iya kuba kuphela ilungu zethu yehlabathi ababukeli bomdlalo bangene abo baya kwazi injongo yethu bonisa." Yena laughed. — Ngoko ke mna uphumelele khange nkqu touch kuni." Siza uthathe emva catacombs, emva efanayo locale ndawo. Apho siya shiya wena kunye usiba kwaye iphepha ukubhala phantsi yakho yokugqibela memories njengoko ihlabathi explodes overhead kwaye uza kufa ka-yindlala kwaye unxano. Wam irony kukuba ndiyathemba ukuba amaphepha iya kulondolozwa; a ibali malunga architects yalo msitho: Nkosi Hugh, Renzo, Studse kunye nam. Kwi-ambalwa eminyaka, ezi mbali iya kufumaneka ihamba kunye yakho amathambo kwaye abo phambi kwexesha Christian martyrs. Waba clapping ezandleni zakhe kwaye uthi into kwi-i-Asian ulwimi ukuba ndandingasakwazi ngoko nangoko enze ngaphandle. Odin jikelele abalindi betha kum nzima kwi intloko, kwaye lowo ezilahlekileyo sezingqondweni phambi kokuba ayikwazi balwe umva.
  
  
  Xa lowo regained sezingqondweni, waba emva yakhe barred catacomb zedijithali iseli. Pierrot washiya indawo kwi, zinika kum encinane itheyibhile, abanye ballpoint pens, kwaye malunga a dozen knotescomment. Yiyo yonke: entsha ifenitshala, a pile ka-ngamaphepha tires, iimoto, ubudala, kakhulu ubudala amathambo, kwaye yakhe. Mna nokufumana screwed phezulu ukuba ndibe nento yokuba ebhalwe phantsi Pierrot ke enthusiastic mazwi, kodwa mhlawumbi ndinga benze into ethile kunye iphepha.
  
  
  Kodwa yintoni na? Babambisa a rat, tie a enye ka-iphepha kuyo, kwaye kwangoko masenze kuya? Kodwa na esihogweni ngu ke isaziso lo myalezo ngexesha? Layo frustrated yakhe helplessness. Hayi kunjalo ukuba izakuba lohlobo ka-Isikhewu Carter. Njengoko i-added isithuko, baya ngasekhohlo kwam wam Luger, bazalwana stiletto, bazalwana igesi ibhombu ye, kwaye imixholo zonke wam pockets.
  
  
  Wam knife kokuba ifayile, kodwa ke asikwazanga umsebenzi. Bekuya kuba njengaye hacking kwi safes ka-Nokususa Manhattan Bank ngonobumba opener, nje i-basebenzise kwi-helplessness.
  
  
  Mna agcina ukucinga ngendlela izangqa njengoko wam jonga counted phantsi iiyure njenge imizuzu kwaye mna ayikwazanga ukufumana isisombululo. Kwaba mgqibelo ntsasa, emva koko nights ka-drowsiness kwaye moments ka-abafileyo end. Piero, Renzo, kwaye Nkosi Hugh kufuneka emoyeni nge ngoku, isihloko ngenxa yabo cozy kwaye distant hideout . Kwenye indawo emva kwam, Chris Mallory waba putting i-kokugqiba touches yakhe ikhompyutha programming. Emva koko kwi comment = ingxwaba, Hawke intimidated abanye babemsulwa abasebenzi, assuring yabalawuli amagosa ukuba yonke into izakuba kakuhle, ngenxa Isikhewu Carter basebenza le meko kwaye bakholelwa ukuba kwaba njalo.
  
  
  Kwakukho commotion kwenye indawo kwi-western end ye-tunnel. Rats? Small-ixesha thieves abo beza fihla nangakumbi zabo loot apha? Nkqu amapolisa ingaba ndenza nam ndonwabe, nkqu ukuba kokuba iiodolo Jerry Carr.
  
  
  "Laugh, nisolko kwi-umboniso." Kwaba Hyman ke mocking ilizwi, apho wanika impression olukhulu uncedo.
  
  
  "Trovato, sifumene kuye," watsho ilizwi ukuba ndakhumbula njengoko belonging ukuba Kukalieutenant Gismondi, Enkulu Millione ke druid. "Apho kukho abanye?" "Kufuneka ube cutter." Waye sele zinika ngaphandle ii-odolo ngaphandle wasting ngakumbi na ixesha.
  
  
  "Sergeant Fazio," Gismondi weva impendulo yakhe. "Kaxakeka bronze".
  
  
  Renzo ke consecration uya kuyishiya ngaphandle bam-cell ewonke ubumnyama, kodwa Hymana kwaye young oyintloko engineer bakubona njengoko baya approached i ibar. Ngoko ke wabona faint ngokukhawuleza a isibane ukusika ngokusebenzisa kukutshisa njenge butter. Mna stumbled ngaphandle imingxuma kwaye sifumaneke ngokwam kwi-Hyman ke izikhali.
  
  
  "Siza kuba ngaphantsi amane anesibhozo iiyure," ndathi. — Ndizakuxelela yonke into kwi indlela. Heee, molo..."
  
  
  Oku kwi-burly Gilchrist, othe wabonakala olandelayo ukuba Kukalieutenant Gismondi.
  
  
  "Mgqibelo weekends," lowo grumbled. "Andiyenzanga bavume xa ndithatha lo msebenzi. Kodwa young Hyman sele captured kum, mna kufuneka admit ukuba kukho ezinye nobugcisa ukuba inzala kum. Yintoni wathi malunga ikhompyutha uphando lonke arsenal... "
  
  
  "Kuyivala phezulu nize nimamele," mna iiwindow zenziwa ngokukhawuleza. "Into endinayo ukuthi babe umdla ngakumbi. Kwaye wena, Gilchrist, zibe zethu kuphela indlela ngaphandle apha.
  
  
  Lakho, kuthi ngokukhawuleza kangangoko kunokwenzeka, mna wabaxelela ibali lam, kwaye baya wandixelela kokwabo. Wam isicwangciso waba ezaziwayo, kodwa ih waba ukuthatha le inkampani, i-CIA, Jikelele Maserati, kwaye yonke ego commando squad baba kunye Jerry Carr, Ben Carpenter, kwaye Isikhewu Carter. Abe kuba guessed kuyo. Kodwa yintoni ndandingasakwazi kuba guessed, yintoni ndandingasakwazi kuba ayethembe kuba, waba ukuba Hyman wayecinga wam transistor & unikezelo, kwaye kwangoko Gismondi waba iqinisekise. Ngoko ke, hayi kuphela babenjalo isithethi informally, kodwa baye kanjalo isithethi illegally kwakhona xa sukuba tapped a commando iyunithi ukungena Gilchrist kwaye hunt kum phantsi. Umatshini sele iphawulwe kwabo, bamele efanayo amanqaku ukuba sidinga kwi kwiindawo zokugcina iimpahla ezingaphandle kweofisi imaphu. Gismondi elungisiweyo i-maps scratched yi-Enkulu Millione. Baya hadn khange nkqu zilawulwe ukufumana ekuthatheni engundoqo abalindi ngasesangweni kwi ariya, esibizwa ngoku kulungile itywinwe ngaphandle yi-ezimbini kuphela Ehlabathini guys , kodwa bathabatha elahlukileyo, roundabout route.
  
  
  "Kodwa ke sikwi ngxi enye indawo," abe ugqibile. — Uthi kokuba uphumelele khange vumelani commandos ukuphanda. Akukho namnye jikelele kuthi uya kwazi ukuba aphule ngokusebenzisa urhulumente apparatus ukuba Pierrot ekhohlo nathi njengokuba blockade. Nkqu ukuba thina na, sithanda fumana nto kodwa ezicocekileyo-ofisi kwaye ngokulinganayo engenanto warehouses. Kwaye baya kuba ngokwaneleyo private troops kukho ukuba ngokupheleleyo crush kuthi phambi siya kuba nethuba ukuba mnyama i-floor kwaye azise lonke arsenal ukuba ngaphezulu. Banako rhoqo kuthi baye esifutshane e kuthi ngenxa sasivuya ekutshabalaliseni ih private ipropati."
  
  
  "Zethu umbutho ngxi ikhona," Kukalieutenant Gismondi wathi. "Mna ndikuye touch kunye kunye Jikelele Maserati kwaye i-polonaise Norden, abo ingu abalindele deportation. Ngabo ilungile ukwazisa i-zezulu attack ukuba kuyimfuneko, kwaye ukusuka kwi-akhawunti yakho ka-yona, ndaqonda ukuba kuyimfuneko ngoku."
  
  
  "Akukho ithuba," ndathi. — Ngu kakhulu kangako umngcipheko xa zonke ezi yenyukliya warheads ingaba ngoko ke, vala kunye. Ndinako anike ezicocekileyo blast ngokwam ukuba ruin Ihlabathi End ishedyuli, kodwa kuphela njengoko a yokugqibela resort. Mna ngxi kuba amanye amakhadi phezulu wam sleeve.
  
  
  "Ndinqwenela kwaba i-ace, Umnu Carter," Gismondi wathi bitterly.
  
  
  "Kodwa ke umfazi," ndathi.
  
  
  
  
  Isahluko se-9
  
  
  
  
  Nje emva emini emaqanda aka umgqibelo, a shaven kwaye ngaphantsi scruffy Ben Carpenter sat olandelayo ukuba Camille Cavour kwi-backseat wakhe Rolls-Royce. A beautiful car waba isigrombi ngakulo Lorenzo Conti ke kwindawo yokusebenzela. Bekuya kuba iindleko kum ezininzi lincinane, kodwa thina kwakungekho...
  
  
  "Njengokuba kude kube ngoku njengoko uyazi, yena ke inxenye gang," Hyman wathi. "Siyazi ukuba yena waba nomonde e yena clinics, i-cradle bonke oku jones."
  
  
  "Kodwa ke ingaba amakhulu abanye," ndathi. "Yena akusebenzi khange kubekho ngexesha elinye. Kwaye akukho namnye kukhankanywe yakhe xa sukuba bragged kwi-Renzo ngu-ofisi. Kwakungekho sizathu kwabo ukugcina yakhe intsebenziswano efihlakeleyo, kuba babecinga ukuba sithanda kusweleka nakanjani na. Mna kuba i-unye, Hyman, kwaye, heee Uthixo, simele nah hlasi njalo. Ngoba pretty kakhulu zonke sino ekhohlo.
  
  
  "Zonke kulungile," wathi sourly.
  
  
  "Okokuqala," ndathi, kokugqiba wam uluhlu ephambili, " qiniseka Mallory ulapho. Kubalulekile. Kuphela indlela yeka lento ukutshintsha ego lwenkqubo, kwaye inye kuphela abo banako ukwenza oko kukuthi Gilchrist.
  
  
  'Mhlawumbi? I-stocky umntu snorted indignantly. "Ndibonise ikhompyutha, Carter, kwaye ndizakuyenza into ngayo." Ukususela ukudlala kwi Swansea River ukuba ukwenza souza meniere kwaye bombing Estonia. Yintoni le Texas Mallory troll ayenze, Gilchrist ayenze kabini.
  
  
  "Zonke ekunene," ndathi. "Hyman, umnxeba Camille Cavour ngexesha Le Superbe. Kukho kakhulu kakhulu ithuba ukuze abantu ngasemva isibali uza sikwazi ukuva ilizwi lam njengoko Jerry Carr ke. Zibalisa heee ukuba akwazi ukufikelela kwinani nokukhuthaza "Ihlabathi End", ee ngu invited abekho ivula omtsha igesi sovavanyo. Wakhe imali iya kuba 100,000 liras. Gilchrist kwaye yakhe iya kuba ilinde yakhe apho. Ngoko yakhe, ndizakuyenza get phantsi ishishini. Ukuba awunokwazi ndiphulaphuleni kangangesigaba sexesha elithile, uyakwazi faka yakho bombs.
  
  
  Yena nodded, uzole annoyed.
  
  
  "Nah sele ufikelelo studio," ndathi. "Akukho mntu ngaphandle apho kodwa Chris Mallory uyayazi wam indima njengoko Ben Carpenter, kwaye yena u-ezaziwayo kuba picking phezulu bengenamakhaya bums kwaye rolling ih kwi kancinci roll, okanye into ethile. Xa siqwalasela kwi-studio, siza kuyenza, kwaye ngethemba kunye Camille ngu-uncedo . "
  
  
  -"Ucinga ukuba," watsho Kukalieutenant Gismondi, kunye cynical ncuma, " ukuba Signorina Cavour ke fond ka-ethabatha kwi indima umsindisi nje ngenxa yokuba yena ngamanye amaxesha ubonakala ngalo uthando lwenene iibhola?"
  
  
  "Hayi, kodwa ndicinga ukuba Camille ubani ngocoselelo ngakumbi personal motive kuba izama ukukhusela yintoni sonke umnxeba civilization. Ukuba andikho mistaken, ayo kwabafileyo.
  
  
  "Vula ngathi kum," Gilchrist complained. "Kodwa Nkosk. Mallory ungathanda ukubona oko." Ukuba oku stingy urhulumente uza kuphela undinike i-anesihlanu ye-ego lwabiwo-mali... kodwa mhlawumbi kuya tshintsha ih ke engqondweni."
  
  
  Camille wathabatha bait ukuba heee Hyman wanikela. Kodwa kwakukho elinesihlanu risky imizuzu e-igesi sovavanyo phambi kokuba yena bavumelana bubonke wam sicwangciso.
  
  
  Kuqala a kakhulu kwaye unflattering njalo wam imbonakalo njengoko Ben Carpenter, phambi kokuba yena nkqu ungeniswe ukuba yena wayesazi kum. Ngoko thina wachitha kancinci ngakumbi ixesha ukuhlolwa yam ngoku imbonakalo kwi-ababukeli bomdlalo bangene.
  
  
  "A tramp," watsho. — Kodwa usenama-kufuneka ukuba bube masculinity ukuba mna ngenene njenge, Jerry, Ben! Mhlawumbi ndizakuyenza cinga elinye igama..."
  
  
  "Isikhewu Carter," ndathi. "Ukuba ke lam lokwenyani igama. Kwaye kufuneka bazi ngcono."
  
  
  "Kodwa mna anayithathela weva kuni," watsho. Wakhe amehlo narrowed suspiciously. "Kukho iselwa ezimbalwa stories malunga nawe. Kwaye ukususela oko anayithathela weva ukusuka bahlobo bam, abekho esihle kakhulu."
  
  
  Ngoko kwaba i-zonke-okanye-nto umdlalo. Yena idlalwe kuya ngqo kunye yakhe kwaye wanika yakhe ingxelo emfutshane ingxelo kwi imeko. Nokuba Camille waba, yena ngokuqinisekileyo akusebenzi khange stupid. Emva wam iinkcazelo, yena ngamanye amaxesha ucela imibuzo.
  
  
  "Andiqondi kukholelwa ukuba," yena wathi akuba ugqibile.
  
  
  "Akukho bani ngu andwebileyo ngokwaneleyo ukuze bazisunduze phantsi omkhulu-bhanyabhanya starring kum ngenxa enjalo andwebileyo kwaye wild icebo."
  
  
  Kwaba precisely oku ubukhali yayo impendulo ukuba ndino ayethembe kuba kwaye wabeka wam kwixesha elizayo, ukuba kunokwenzeka, ikamva zonke uluntu, kuzo. Ngoko ke mna pushed oko ngakumbi.
  
  
  "Andiyenzanga silindele ukuba bakholelwe kum noba, Camille," ndathi. Yena backed kuya phezulu kunye jonga ukuba yena ayethembe ingaba kuzisa emva fond memories ka-elidlulileyo phinda-phinda kunye. — Ndiza nje ecela ukuba undinike nethuba ukuba kuvavanya ukuba oko ndiza ndizixelela ukuba ngaba yinyaniso." Ukuba usenama-musa kukholelwa kum, uyakwazi isandla kwam phezu isi-Italian abasemagunyeni, kwaye uzakufumana ezininzi ukwazisa uwonke-wonke kwi-Italian newspapers. Makhulu kwaye ngcono kunokuba bekuya kuba ukuba omtsha igesi sovavanyo avuleka." "Renzo, phakathi kwezinye izinto, wenza kum, inkwenkwezi," watsho. "Ngoko ke, ngoku ukhe ubene ecela kum betray wam ego kuba into ukuba ikhangeleka ngathi nyulu quanta kum." Ngexesha yena waqala arguing, nalo mcimbi waba ngaphezu kwesiqingatha ube sowuzinzile.
  
  
  Ndicela yakhe. "Waye ukuba quanta? "Rosana ke babulala?" Zonke ndifuna kokwenu kuba kaloku ngexesha confrontation phakathi Stud Mallory kunye nam. Ukwenza oko, uza kuba ukuzisa Gilchrist kwaye nam ukuya territory."
  
  
  — Kutheni kuye?" Waze wanika kuzo zonke phezu curiosity. Kodwa mhlawumbi kwaba into ethile, kakhulu.
  
  
  "I-engineering genius njenge Studds," ndathi. "Abe kuphela umntu capable ukwenza phezulu kuba umonakalo owenziwe yakho comrades."
  
  
  Gilchrist inyathelwe phambili nge touch oluntu kumnandi ngexesha lam flattering inkcazelo. Kwintetho yakhe endala brown isuti, wakhangela na wolf ukuzama ncuma.
  
  
  "Yintoni wefilim waye yena neyokusebenza?" wabuza Camilla. Kodwa yena waba sele ozayo kuthi yayo Rolls, kwaye angeliso imperious isandla gesture mna signaled umqhubi ukuvula mini kuba nathi.
  
  
  "Hayi zonke iindlela umsebenzi kunye wefilim," ndathi.
  
  
  "Eyona okkt ingaba jikelele kubo," Camille wathi. "Alberto, ukuba studio..."
  
  
  Thina bafika apho. Akukho iingxaki ngalo isango. I-Rolls sped phantsi mpuluswa, uzole road ukuya yolawulo building, apho doormen stumbled phezu omnye nomnye ukuvula ucango kwaye vumelani kuthi kuyo. Kunye Camille kwi inkampani yethu, zonke ezi iindlela baba vula. "Ewe, Signorina Cavour. Kunjalo, Signorina Cavour. Ke ilula kakhulu.
  
  
  Yena wacela Mallory kwi-phambili hae, kwaye heee, bathi waba wakhe private-office kwi-computer umbindi esilandelayo ukuya infamous kwiindawo zokugcina iimpahla ezingaphandle kweofisi. Njengoko nditshilo ukuba heee ngaphambi koko, yena wabuza ndim ukubhengeza kwayo nayiphi na enye.
  
  
  "Sifuna surprise Stud," yena wathi, revealing wakhe ehlabathini-famous ncuma. "Zihlobo zam kwaye I.'
  
  
  Inxalenye wam ukungena waba ukuba abasebenzi ye-studio complex izakuba nokuqheleka abasebenzi owathi nto ukwenza kunye Umsinga Kukukhanya projekthi . I-nangona sikwimeko yoqoqosho enzima guys jikelele ukhuseleko inkonzo baba concentrated e engundoqo isango kwaye ngexesha fence.
  
  
  Judging yi-ncuma yena onayo e rheumatism, wayengomnye ekunene. Wonke umntu waba iqinisekise ukuba Chris Mallory waba kakhulu lucky ukuba ingaba enjalo charming isidalwa njengoko Camille Cavour.
  
  
  Mna wathetha Camille ngokukhawuleza kwaye quietly njengokuba nathi wahamba phantsi igqunywe walkway ukuqhagamshela i-izakhiwo. Gilchrist ke inyathelo lesi-ngasemva kwethu. Kwaba ekubeni iphindwe phezu kwaye phezu kwakhona kwi-Rolls-Royce.
  
  
  "Mandiyenze yiya kwi-yokuqala," ndathi. Rheumatism Stud kuya kukunika lokuqala clue. Ukuba lowo akubonakali khange sikwazi ukuva kwam, nkqu ukuba ubona kum kuphela njengoko Jerry Carr, uyakwazi biza amapolisa. Kodwa ukuba lowo ke shocked ukubona kwam apho liphila, ngoko uza kuba ukuba admit ukuba ndandisele ndizixelela ukuba inyaniso.
  
  
  "Ewe, ewe," watsho impatiently. — Kwenu anayithathela sele wandixelela ngokwaneleyo. Hers ngu-hayi ixesha elide umntwana. Kodwa ngevoti touch ka-childish mischief, yena wongeza: "mna unako ukufumana phandle abo ufuna ngokwenene ingaba kamva... e-eyakho yedwa."
  
  
  A owozelayo indoda ngwevu efanayo wajonga phezulu ukusuka yakhe isitulo e abalindi ngasesangweni kwi-tech embindini. Uyazazi Camille kwaye lilawula iilwandle ukuba ncuma ngaphandle yokufumana phezulu ukusuka yakhe hunched indawo.
  
  
  "Siza kuhamba ukuba Umnu Mallory ke," Camille wathi.
  
  
  "Uza kufumana ego kwi-igumbi 19, signorina," wathi.
  
  
  Wenza Camille nkqonkqozani kwi ucango kwaye impendulo Stud ke growl, " Ngubani apho?"
  
  
  "Camille, bazalwana mhlekazi," Camille wathi kunye limasikizi shyness. "Phezulu yam neck kulo msebenzi, kodwa zange ixakeke kakhulu kuwe." Studds wathetha ilizwi ukuba sounded njenge waba unzipping a zipper. "Kuza, baby."
  
  
  Ah nah yakhe, sangena ngaphakathi, eshiya ucango libanzi vula emva kwakhe.
  
  
  "Isikhewu Carter," wathi, kunye ngakumbi astonishment kunokuba nawuphi na umlawuli ayikwazi kufumana imagined. "Yintoni le esihogweni ingaba ngokwenza apha."
  
  
  Ego ke isandla sakho sokunene ndaya iqhosha kwibar hae, kwaye bakhe ikwicala ndaya drawer.
  
  
  Yakhe, wahamba kuwo igumbi phambi zombini izandla betha ekujoliswe kuyo, ingakumbi ego ke, ekhohlo, apho akusebenzi ukuba i-i-intshi ngaphandle gun.
  
  
  Nangona Stud waba omkhulu kwaye muscular, waye kanjalo ngokukhawuleza kwi iinyawo zakhe. Ixesha ke wathabatha kum tsala ngaphandle alarm abalawuli kwaye slam i drawer kuyivala wamnika ngokwaneleyo ixesha ngokupheleleyo ukubuyiselwa. Camille kwaye Gilchrist kanjalo na. Gilchrist slammed ucango emva kwakhe kwaye locale ngayo ukugcina ngaphandle na entsha abathengi.
  
  
  Kunye yakhe isandla sakho sokunene, Studds sathi a Venetian paperweight, a umnyama ibhola ubungakanani a baseball. Yakhe ngokukhawuleza leaped phambili, catching ego ke shoulder kick. Mna dug wam fist kwi-emu wobomi kwaye weva ke sink kuyo yonke loo ezingaphezulu izixhobo ukuba wenza ego, kanye olomeleleyo umzimba sag. Wakhe ezinye isandla betha emu kwi-groin. Imeko ebizwa ngokuba olukhawulezayo, uzole, kwaye merciless senzo. Wam Luger kuya kufuneka kuthathelwe ngaphandle i-lonke umkhosi, kodwa andiyenzanga kufuneka nge Stud. Ego amandla waba ihambile iminyaka elishumi eyadlulayo, kwaye kuphela ibhityile umaleko ka-nail isipolish zihleli.
  
  
  Waba scratching e amehlo am, kodwa waye sele ubambe ego yi-throat kunye zombini izandla, koobhontsi kwaye forefinger e uxinzelelo sesishumi. Ego izandla, waya ngaphandle nkqu iqala ngumsebenzi wabo. Mna kuphela nezinto ezimbini ibhityile scratches ukubonisa ukuba ndandicinga ngendlela balwe. Mna anayithathela ngamanye amaxesha kokuba ngakumbi nokonzakala kwabo ngomhla barbershop.
  
  
  Rivnensky icinezelwe kwayo nje ngokwaneleyo ukuba isifinnish i-ego kuba imizuzu embalwa. A ibhityile crocodile-imigca enqamlezeneyo belt waba pulled ukusuka yakhe ego ke waist kwaye yakhe wrists baba tightly babotshelelwe. Camilla giggled njengoko yakhe pants wawa phantsi, revealing okokuba waye eyindoda abo bacekiswa underwear. Abe nento yokuba untied yakhe kunye tie ukuba tie yakhe ankles kunye.
  
  
  Gilchrist sauntered jikelele igumbi ngoku ukuba balwe waba phezu, ukufunda zonke ii-computer kwi kweendonga kunye uvuyo umntwana kwi-zoo.
  
  
  Xa Studds weza, wakhangela e kum na defused cobra.
  
  
  "Kufuneka ukuphendula imibuzo embalwa, Studds," ndathi, " phambi kokuba sibe isigqibo sokuba ngubani ukwenza nani." Ngoku ndiza ecela imibuzo yakhe. "Nisolko ngoko ke olomeleleyo, Jerry, Isikhewu, Ben." Camille weza vala kum ukuba zichaziwe yakhe admiration.
  
  
  Kwaba bazalwana owakhe liechtenstein mpazamo. Zonke wam ingqalelo waba focused kwi Studse mzuzu wathabatha Luger ngaphandle wam holster kwaye wenza ego ukuba opposite moan. Yena ophethulweyo ngaphandle ukhuseleko babambisa kunye ubuchule yena, nento yokuba acquired kwi ezimbalwa spaghetti westerns, kwaye wathabatha a steady inyathelo lesi-ukusuka kum Gilchrist kwaye emva kwakhona .
  
  
  "Kunye kuni kuma ngokuchasene eludongeni kwi," watsho. "Beka izandla zakho ngasemva yakho intloko. Ngoku Camille Cavour ngu ecela imibuzo."
  
  
  "Kulungile, wathi," Studds wathi. — Ndandisazi kuwe weren khange kwi-league kunye nabo. Kengoko kufuneka kakhulu ixesha ekhohlo. Layo sele programmed yonke into, kwaye lokuqala kudla iqhosha licinezelwe."
  
  
  "Ndithe imibuzo embalwa kuwe kakhulu, mhlekazi Studs," Camilla wathi, hayi ethabatha a inyathelo lesi-phambili vumelani yiya ka-ego, wakhe pretty ubuso clouded nge frown.
  
  
  Wakhe waba kokuqwalasela unye ka-ethabatha a ezimnqakathi yayo icala. Abe ngxi kuba ngezantsi komgca omlilo, kodwa isandi a gunshot ayikwazi ngxi zithetha intlekele, kabini intlekele ngoku ukuba Studds kokuba azise yakhe imoto ukuya kwi-isantya.
  
  
  "Ngoko zibalisa heee isicwangciso sakho, Studs - wakho grand scheme ukutshabalalisa lonke ihlabathi yi-pretending ukwenza ifilim."
  
  
  Studds chuckled, kwaye ngokuqinisekileyo yakhe obsession.
  
  
  "Umsonto ihlabathi ngu-real, Cammie mhlekazi," wathi. — Kodwa yokugqibela kuphela kuba voting enjalo idiots. Wenza i-awkward umzimba yokuhamba-hamba kwiintlanganiso Gilchrist kunye nam. "I-icacile lilungile ukuthatha wena kum Or Lenoeviki, i-island emntla ka-i-fiji, apho zethu kunye ihlabathi awaits kwethu. Piero, Renzo, kwaye Nkosi Hugh ingaba sele halfway apho. Ukususela Rhyme ukuba i-calcutta. Nge-i-calcutta ukuba Nandi, kwaye ukusuka apho yokugqibela ngcileza apho.
  
  
  "Ukuba lento ayi ifilim?" Camille wabuza. Wonke umntu kodwa madman njenge Studs ayikwazi kuva umsindo yayo ilizwi.
  
  
  "Tailor thatha hayi, baby. Moda Loe Lenoeviki uza ngenene kuba ukumkanikazi, " watsho Studs. "Ngaphezu ifilim inkwenkwezi. Ukumkanikazi bonke ehlabathini ukuba ihlala kuthi. Siza kulawula phezu kweli hlabathi. Pierrot, Renzo, Nkosi Hugh, wena kunye nam.
  
  
  "Enkosi, Studs," Camilla wathi. "Mna anayithathela idlalwe a whore phambi kwi-ubomi bam. Oko wathabatha ezininzi iinzame babe ifilim inkwenkwezi, kwaye mna bakhetha ukuhlala ukuba indlela."
  
  
  Kunye olugqibeleleyo uqukuqelo, yena esifutshane kuye ngqo kwi-ephakathi ego ke ngokubanzi forehead. I-umbimbi ka-uphumezo mvume flag yenyuka ukuba greet i-khusela ubungakanani, kwaye yenyuka bloomed apho waba na. Ke yena ezilahlekileyo sezingqondweni.
  
  
  Gilchrist waba sele ukuhambisa kwiintlanganiso isandi ye-gunshot, kwaye ndalandela.
  
  
  "Cofa abo amabini amaqhosha kwi-umbindi yolawulo, Carter," wathi, ebhekisa kwi-u-red amaqhosha njenge oludala umlilo-besilwa instructor. Ndithi oku, yena ke sele ophethulweyo iiswitshi kwaye levers. "Enye intsikelelo oku Mallory guy ekhohlo kuthi," wathi. "Nesibhozo-i-centimeter steel ikhusi phakathi le khompyutha umbindi nakwi-isakhiwo."
  
  
  Akukho namnye jikelele kuthi ihlawulwe na efuna ingqalelo Camille de Gilchrist ziqiniseke sasivuya ekhuselekileyo.
  
  
  "Khangela oku," wathi, ukutyhila ... yokugqibela tshintsha kwi schoolboy gesture. "Ukuba unika kuthi ukufikelela -" lowo glanced emfutshane-sightedly kwi-small yolawulo "- ubuncinane kuba amane anesibhozo iiyure."
  
  
  Kwaba pretty lula emva koko. Nje kancinci ka-computer iteknoloji, kodwa oko kwaba Gilchrist ke umsebenzi.
  
  
  Wathi wabona lencwadi ithi phezulu umnxeba ovela Stud ke, isitulo kwaye ngokuba Hyman kwaye Gismondi kwi 911.
  
  
  "Ngoku singakwazi umthetho," ndathi. "Thatha commando squad kunye nawe. Thina anayithathela ithathwe phezu ikhompyutha embindini, kwaye ndicinga ukuba umkhosi iyunithi apha sele figured ngaphandle yintoni kokuya kwi kwaye ngoku zokusebenza. Chris Mallory ngu-phantse kwabafileyo.
  
  
  Camille regained sezingqondweni waza wahlala elandelayo kum, eshushu kwaye shivering.
  
  
  "Zichaza kubo okokuba mna esifutshane kuye ukukhusela wam imbeko kwaye reputation," yena wathi, ngokungathi mistletoe ukuqwalasela okuthethwayo kuyo.
  
  
  "Akukho inkundla kweli lizwe uya kundinika nantoni na kodwa medal."
  
  
  Yena pouted kancinci, ngenxa Gilchrist kwaye mna barely kokuba ngokwaneleyo ixesha kuba nah wethu azame phazamisa i-Stud lwenkqubo. Kodwa ngakumbi okulungileyo, yokuba ihlabathi liya ngxi kuba nethuba ukuze bonwabele aphele-phezulu ka-Camille Cavour, uphumelele ngaphandle.
  
  
  Bekuya kuba nje sele esifutshane ngokusebenzisa engundoqo ikhompyutha kunye gunfire, kodwa kuba Gilchrist, ufana ukusika phezulu Mona Lisaname ukuze ulungise eludongeni emva kwayo.
  
  
  "Ezi zinto azikho priceless," lowo murmured. "Ukusukela uyakwazi ukubulala umntu nge knife kwaye-hlula, kengoko umva ixesha xa sifuna yintoni i-avokhado, kunye izandla zethu, ingaba thina? Oh, Thixo, hayi. Kumele hayi kutshatyalaliswa.
  
  
  Ndaba ngokwaneleyo enzima ulwazi wam luggage ukuba zikhathalele i-rougher iintshukumo, ezifana iyama kwaye reversing tires okokuba baba usebenza kwaye yenzelwe kuba iqhosha iintshukumo.
  
  
  Gilchrist bohlwaywe ngakumbi subtle imiba, ezifana ukufumana kwiindawo ezingaphelelanga kwaye military izixhobo sele kwi indlela yabo kwi-battlefield. Oko ufikelele ih okuthile phambi yenyukliya comment ayikwazi kwenzeka. Yena programmed i-ih ukuba iphaphazela jikelele izangqa de NATO nezinye imikhosi ayikwazi inani i-ih kwaye yizise ngaphandle yindlu yowiso-mthetho.
  
  
  I-hae ifowuni rang ishumi umphinda-phinde ngo phambi kwaba waphendula. Kwaba Hyman. Waba kwi-yolawulo ngezakhono kunye Gismondi kwaye ngokutsha rehabilitated i-polonaise Norden kwaye Jikelele Maseratti.
  
  
  "Yona ihamba kakuhle kanye kanye njengoko wena wathi, Carter," Hyman badanduluka kwi-ndiyavuyiswa. "Xa Renzo ke armed imikhosi ndabona ukuba enzima building waba locale, baya crawled kude na iqela rats. Thina okuthe nkqo i kwiindawo zokugcina iimpahla ezingaphandle kweofisi kwaye sifumaneke ezifihliweyo ammunition. Abanye jikelele kubo baba sele ukususa ikhadi conveyor belts ukuba abe ifakiwe kwi ekude-controlled izithuthi."
  
  
  "Uyakwazi ukufumana nayiphi na umvuzo wabo ukuba wam icala ingakunika," Jikelele Maserati interjected.
  
  
  "Lowo akuthethi ukuba cinga ngoko ke, Jikelele," ndathi. "Kunjalo ngoku, mna urgently ube uzile i-american isithuthi ukuba banokuthatha kum apha ukuba i-calcutta. Ukusuka apho ukuba Nandi, kwaye ukusuka apho encinci icacile ukuba banokuthatha kum encinane island ngokuba Vera Lenoeviki. Mna ngxi kuba abanye unfinished ishishini apho.
  
  
  "Ayi ukuba wakhe unfinished ushishino, Isikhewu?" Camille wabuza.
  
  
  "Wena, mhlekazi wam, ingaba i-unfinished siphathe," ndathi. "Ngelishwa, ukuba kuya kufuneka ulinde kancinci."
  
  
  Waze wajonga grim de ndibeke yakhe nge ukuba Hyman, ondixelele zingaphi photographers baba lokulinda e engundoqo sango. Gilchrist kwaye mna baba ke ngaphandle emva ucango.
  
  
  
  
  Isahluko se-10
  
  
  
  
  Mna walalayo uninzi indlela, kwaye kwakungekho uhambo attendants njenge Rosana kwi kwinqwelo moya.
  
  
  Xa mna akusebenzi khange iyalalaprocess status, mna sat ngomhla inkcazelo ekude kwi-emva ka-enkulu inqwelo moya efowunini, arguing kwaye ukwabelana ngolwazi kunye inkqubo eyenziwayo.
  
  
  Mna ke nje lucky ukuba i-ukuva, ngokwakaloku nje phezulu-imfihlo inqwelo moya waba ulinde mna kwi runway ye-NATO airport kufutshane Naples. Jikelele Maseratti wandithatha kukho kwi-i-fast u-sokugweba isi-Italian Zezulu Umkhosi kwinqwelo moya.
  
  
  Inkqubo eyenziwayo abalandela wam wonke yiya jikelele yakhe comment = ingxwaba, NGXWABACOMMENT-ofisi, kwaye boss yam, njenge hers, waba nako ukufumana umsebenzi kwenziwa ngokupheleleyo, eshiya akukho stray iintsholongwane-kwakhona infect ihlabathi. Yena pulled lwamagama, scolded, threatened, kwaye blackmailed apho kuyimfuneko, kwaye icacile sat kunye pilot, co-pilot, zimbini navigators, kwaye platoon ka-paratroopers, fueled kwaye ilungele iphaphazela, ilinde wakhe ukuba aphume jikelele Jikelele Maserati ke kwinqwelo moya. .
  
  
  Oyintloko navigator bandinceda kwi bhodi kwaye ezifanelekileyo kum zethu chances kwi-uhambo kwishedyuli. Renzo ke ishishini jet waba ngokukhawuleza kwi-ayo iklasi, kodwa kuthelekiswa lento icacile, ufana a tasteless emidlalo car versus Ifomula 1. Kwaye Renzo ke inqwelo moya waba ethabatha amaxesha amaninzi route ngokusebenzisa i-calcutta kwaye Nandi, i-airport kwi-i-fiji Kweziqithi, ukuba iparadesi island ka-Vereldeinde. Nge unikezelo kwaye zonke free ixesha babenako afford, i-ebukekayo-esile kokuba akukho isizathu hesitate ukuba safika ih private airport kamva kunokuba ngecawe, akukho mcimbi xa. Siza ukuhamba non-stop kwi ngqo route kuwo Emntla Kwipali zifikelele island phambi kwexesha ekuseni efanayo namhlanje.
  
  
  Hawke ke, lweza yi-ekude, iguqulelwe kulwimi olusemthethweni urhulumente ulwimi yi-unobhala kwaye telexist, kwaye stripped yayo amaxesha amaninzi sarcasm, kodwa cacisa, concise, uze uzalise:
  
  
  NGOKU UMMANDLA WE-RUSSIA ONINIKA EPHELELEYO KILMASTER AMAGUNYA FAKA HEADQUARTERS LESIQU ABANTU KUNYE ZOKUGQIBELA ELIMINATION YIMA PHINDA ZOKUGQIBELA ELIMINATION YIMA PARATROOPERS OMNYE UMYALELO, NANGONA UYAKWAZI UKUNIKA KUDE NOKUBA KUFUNEKA KUNIKELA ...
  
  
  Kukho abalandela eziliqela unit-format ka-iinkcukacha, ikakhulu enxulumene villa ke indawo, yayo yangaphakathi kwaye wangaphandle zokhuseleko, kwaye nokuxinga ukuba inkqubo eyenziwayo kokuba wenze isicwangciso " kunye inkxaso inani cinezela abameli abo collaborated kunye AG ukuba mimic yintoni Gilchrist kokuba ukufunda ikhompyutha tapes. Kuya kubakho iingongoma malunga bombings kwi-Paris kwaye London. Enyanisweni, kukho ingaba kanjalo kuba abanye iziqhushumbisi, kodwa ngenyameko controlled kwaye harmless. I-USSR ange kusini na ilahleko a yenyukliya submarine. Kubalulekile ukuba ingaba loo-China ngu protesting ngokuchasene siganeko kwi umda kunye Emongolia. Zethu FBI zilawulwe ukuba repel i-attack kwi ngabemi politician ngexesha. Bubonke i-ekude equlethwe iinkcukacha kuba paratroopers. Yayiyeyona nangona sikwimeko yoqoqosho enzima iyunithi, wayalela nge-i-i-american i-polonaise.
  
  
  Ngexesha kakhulu end: "UMSEBENZI OLUNGILEYO." Lo ngumsebenzi omkhulu ityala komnye umntu njenge Hawkeye, kodwa ke ngoko nangoko yalandelwa "KE IXESHA ... UMSONTO".
  
  
  Isiqingatha seyure phambi sasivuya ngenxa rendezvous kunye Lenoeviki Island, i-polonaise, oku kwaba bazalwana kuphela wedijithali.
  
  
  "Ke sikwi approaching i-island ukusuka emzantsi afrika," wathi. "Imizuzu emithathu emva kokuba thina i wesalathisi phezu kwaso, wena kunye boys uza kufumana ngaphandle, kwaye siza ithemba kwenu ilizwe kwi yayo emntla ncam."
  
  
  "Ngokuqinisekileyo," ndathi. "Umzekelo, u-miles ukususela villa." Yena nodded. "I-icacile uyaqhuba yayo uhambo nemihlaba kwi-Ellis Kweziqithi," wathi. "Wakhe noqhagamshelwano kwi-British-i-american shortwave umyalelo ngeposi. Mnandi ukuya kuhlangana nani, Carter. Thina washukuma izandla, kwaye wanika a curt ukuze akhe ukufumana ilungile kwaye umgca phezulu ngomhla hatch. Yaba proffees. Akukho nonsense xa bawa ngaphandle ezimbini ngexesha kwi inqwelo moya, bekelela nayo yonke into baba nicinge ukuba abe kwaye ezimbalwa ezinye izinto.
  
  
  Waye wawuvula Rolex kwaye stared ngomhla wesibini isandla sakho de kube waya epheleleyo isangqa phinda-phinda kathathu. Wathi waphuma nge-trapdoor.
  
  
  Sasivuya flying eliphezulu kakhulu kuba ubonile, ngaphandle kokuba nge-telescope ngasentla Palobar, okanye abe sifunyenwe ngo radars ebekwe ngaphandle comment = ingxwaba kwaye Moscow. Mna pulled kwi-bam name isigqumathelo kwaye waqala ukubala phantsi imizuzwana de ndinga tsala rope kwaye atmosphere intsunguzi ngokwaneleyo ukuze ndikwazi ukuphefumla kakuhle. Ngoko kwaba baphoselwe ngaphandle yi-sl. I-ukuvula i-iiyure kwaye indawo baba olugqibeleleyo. Njengoko yena dived ngokusebenzisa sefini-phantsi, wabona a beautiful yolulela ka-island ngezantsi kuye, ezele palm imithi iindlela zokhuseleko ukuba glowed softly kwi imihlaba enesanti beach. Usebenzisa ropes, wenza indlela yakhe esebenzisa windless emoyeni kwaye landed lightly kwi zicacisiwe lapha umhlaba ezikhuselweyo yi-coconut imithi.
  
  
  Yena unfastened yakhe harness kwaye rolled yakhe iparashute kwi encinane ibhola, apho waye wazifihla kwi 'base' ka omnye, jikelele imithi, kwaye sprinkled kunye ingca kwaye coconut fiber.
  
  
  Andiyenzanga kufuneka ixesha ukuze bonwabele, utata wethu wasemazulwini surroundings. Kokuba sele ebone i-villa ngexesha lowering oko ke ngoku isihloko ngaloo icala, uthatha ithuba i-ngendawo yokuhlala ka-palm imithi kwaye tropical shrubs. A elinesixhenxe-century isi-Italian palace ingajongeka ngaphandle ndawo apha kwi-Pacific, kodwa oku intle architectural ubuhle ngokuqinisekileyo wouldn khange jonga efana nayo.
  
  
  Oko wandithatha kancinci ka-umzamo omkhulu ukuze afumane ufikelelo. Njengoko kuchazwe kwi-Hawke ingxelo, ukhuseleko waba ngokusekelwe routine. Kwakukho armed ukhuseleko patrols, kodwa benza detours ngexesha rhoqo amathuba okuphumla. Yena crawled kuwo ilitye moan, wazimela ngasemva crouching griffin, kwaye wathatha ixesha lakhe. Ih iboniwe yakhe kabini phambi uthatha ithuba ishumi lemizuzu kuphumla ndaba kwaye crossing i-igadi, beqhekeza nge window emhlabeni floor kwaye angena villa. Ngoku zonke ndaba ukwenza waba qiniseka ukuba andiyenzanga get ibambe kwi-iliso ye-isondlo abasebenzi. Ngokunxulumene wam ulwazi, kukho weren khange na sentries ngaphakathi, kodwa ke akusebenzi khange Stahl ethabatha na chances.
  
  
  Ukulandela ipateni ndaba memorized, mna zilawulwe ukufumana enkulu living room kwaye ukuhlala ngasemva enkulu high-backed isitulo made ka-indlela: fihla.
  
  
  Kwaba enkulu kwaye wajonga njenge kwetrone. Kwaye ukuba kwaba kwetrone, kwaba kuba Piero Simca. I-sokugweba waba wavusa zintandathu - - - - intshi, kwaye waba libanzi ngokwaneleyo kuba ego ukuba abe ukhuselwe i-nokuqheleka isandla kunye fingers kunabela ngaphandle. Sasimi kwi onzulu yembombo ka-igumbi kwaye wanika mna elungileyo mini ke okubonakalayo hallway. Yena arranged ukulinda kuya kuba njengokuba ixesha elide njengokuba kubhaliwe wathabatha; nesiqingatha seyure, iiyure ezimbini, iiyure ezintlanu okanye ngaphezulu.
  
  
  Ngoku mna kokuba ixesha rethink lo msebenzi engqondweni yam, ukuyibamba imixholo igumbi, kwaye ingaba ezimbalwa exercises kwi cwaka. I-i-polonaise kwaye Ego paratroopers kufuneka ube sele zihlanganisene kwi deserted afrika icala island. Ukusuka apho, baya kuya encinane private airport. Ngoko bathi kwikhulu, linda kude kube baya ufumane uphawu ukuba wam Killmaster phulo iphezu. Ukuba babe musa kufumana lo umqondiso, zingaphelanga iiyure ezimbini, emva private jet amazwe, baya kuthabatha inyathelo, kwaye qala kwezabo msebenzi. Kodwa Hawke prefers ukuba identifiable i-american troops asingawo ngendlela ekhethekileyo lo msebenzi kuyo nantoni na enye kunokuba njengenani lokugqibela resort kwimeko apho i-obvious kaxakeka.
  
  
  Igumbi ngokwayo waba encinane museum lizele ezixabisekileyo iinjongo. Kuquka ezininzi paintings kwaye sculptures, apho yena waba ngobukho zonke phezu kwehlabathi nge casual glance e uluhlu ngamaphepha kwaye ayikho ingaba iinjongo: isi-Italian, isifrentshi, isingesi. Ifenitshala rivaled ngamnye ezinye kubuhle kwaye rarity. Ukusuka phezulu paneled ceil ukuya kwezi a isigebenga chandelier kunye amawaka beautiful ikhristali icicles hanging ukusuka gilded isakhelo. Waze wajonga na isigebenga millionaire ke crinoline skeleton.
  
  
  Yure ophunyezwe kwaye ndaye abanye yoga exercises ukugcina wam nerves toned kwaye wam muscles flexible. Kwakukho ezimbini kuphela ngesehlo soxinezelelo kwixesha langoku phinda-phinda. Kufutshane nje emva kokuba mna ke seated apho, a bronze inani elingama-i-isi-indonesian maidservant wabonakala kwi-living room. Nah wayenolwazi regal isidima, nangona elifutshane ubude wakhe skirt. Wayengomnye dressed bonke abantu abamnyama kunye mhlophe lace apron kunye pleats. Yena pulled i-lever kwaye phambili antique axis powers ka-drawers swung vula, revealing ezintathu enkulu lwethelevijini screens. Ke yena ekhohlo kwakhona. Amashumi amane imizuzu kamva, a butler weza kwi-ukuthatha ekhawulezayo jonga jikelele igumbi. Kodwa weza phezulu kum hayi licking ngaphezu zine - - - meters. Yena seemed uvuma kwaye ekhohlo kwakhona. Ecacileyo umqondiso ukuba abanini-mhlaba baba elindelekileyo.
  
  
  Mariya, weva inqwelo moya esiza phantsi. Ngaphantsi imizuzu elishumi kamva, yena weva Nkosi Hugh ke booming ilizwi kwi-corridor.
  
  
  "Yonke into ke smoothly, Pierrot," wathi.
  
  
  "Pravda ngu ilungiselela eyakhe isibhengezo zemfazwe phezu ilahlekile submarine. Studds kufuneka kwi indlela yakhe ngaphandle ukungena kwethu yi-ngoku.
  
  
  I-butler vumelani ih kwi gumbi kwaye wabuza gentlemen yintoni drinks ukukhonza.
  
  
  "Andisoze zikhathalele i-drinks, Charles," Nkosi Hugh wathi. "Kengoko ufuna ukuba abe disturbed esilandelayo iiyure ezimbalwa kuba siphinda-uxakekile." Ngapha yolawulo, lowo ojika kwi ezintathu screens, nganye ebonisa elahlukileyo icandelo lomboniso ka-rioting: a breathless reporter lokwenza ingxelo a ibhombu ye comment kwi-central London; nto ngaphezu umsi kwaye akukho nanye generated yi-CID e Hawke ke instigation. A shocked UN columnist Enew York wathetha malunga ngqo attack: i-unozakuzaku ka-usekela-lomgaqo-USSR waba bust ka-imbeko msitho. Ngomhla wesithathu ikhusi baba oludlulileyo Dallas software. "Kakhulu ekuthatheni elinye lezopolitiko assassination."
  
  
  Pierrot wathabatha endaweni yakhe kwi kwetrone ngasemva apho hers waba ngxi ezifihliweyo. Nkosi Hugh wazaliswa ezintathu mde glasses ka-whisky kwaye soda. Renzo twezekile ngaphandle comfortably ngomhla wakhe emva.
  
  
  Yena ndalinda de Nkosi Hugh waba halfway phakathi kwezinye ezimbini phambi ducking bangena egumbini, luger kuzo isandla sakho.
  
  
  "Beka izandla zakho ngasemva intloko yakho," mna iiwindow zenziwa ngokukhawuleza. "Zonke kuni. Ngokukhawuleza! Surprise kwaye zithethwe disbelief ukuba Isikhewu Carter waba ngxi ziphile kwaye ngoku apha kweli gumbi made ih kusebenzisa njengoko ngokukhawuleza njengoko yena ange liked.
  
  
  "Ndizakuxelela yonke into kweli xesha," ndathi. "Kodwa hayi kangangoko kufuneka baye. Ngokwaneleyo ukuze ukwazi guys niyazi ukuba lento yokuhamba kwemali yakho uhambo.
  
  
  Renzo bafudukela kunye isantya a cheetah. Ego mpuluswa babecocekile wig betha kum elubala, kwi ubuso, kwaye phambi hers ayikwazi umlilo enye esifutshane, lowo knocked i gun jikelele ingalo yam nge kakuhle-aimed karate kick. I-abanye, uzole stunned ngokufowunela kwicandelo lomboniso, dropped ezandleni zabo kwakhona.
  
  
  Ngobunye isindululo eso, lowo flung yakhe Luger kude abanye, kwaye Hugo ke stiletto waba sele slashing ngokusebenzisa zezulu, isihloko kuba Renzo ke, throat. Njengoko zakhe nokufa umzimba bawa emhlabeni, yena kanye kwakhona igcine i gun esandleni sakhe, knocked Nkosi Hugh phantsi kwi indlela yakhe emhlabeni, kwaye waba kwi-olugqityiweyo le meko.
  
  
  "Get phezulu, wena bastard. Layo akonelanga ukukhatywa a noble Englishman. Wayigcina ekhuselekileyo umgama ukusuka wakhe ngoku. Kunye yakhe free isandla, lowo wabaleka yakhe fingers ngonyana wakhe ego iinwele kwaye Pierrot ke ukuba uqinisekise ukuba kwakungekho ngakumbi wig jokes.
  
  
  "Ngoku esizakuyenza into eyahlukileyo," ndathi. "Marsland, unxulumano lwakho SIM khadi." Kwaba baphoselwe i-emu nge enye ka-electrical cord, athe pulled ngaphandle jikelele floor lamp. — Ndizakuyenza khangela ngayo ngaphandle."
  
  
  Kunye entiyo yawo kwi-wonke i-intshi yakhe red ubuso, Nkosi Hugh wenza njengoko emus baba waxelela. Yena ziqiniseke ukuba uhlelo lwe thambeka baba kakuhle iqinisiwe kwaye sika kwi imigca enqamlezeneyo tightly.
  
  
  "Zonke ekunene," ndathi kunye satisfaction xa lowo kwenziwa. Wayengomnye pushed ecaleni yi-Pierrot, owaye ngoku abancinane ngaphezu umntwana ke carnival ibhola.
  
  
  "Mna alenze uyazi yintoni le umsonto kokwenu," ndathi. "Ukuba ufuna ukuthi yokugqibela umthandazo, yokugqibela ilizwi, yenze ngokukhawuleza."
  
  
  "Lento outrageous, Carter. Nkosi Hugh balingwe ukubeka ezasepalamente isidima kwi-ilizwi lakhe, kodwa ayikwazi miserably. "Awunokwazi ukubulala abantu yingqele igazi, ngolohlobo."
  
  
  "I-ngamazwe jury uza kufumana kuwe ngaphezu benetyala kunokuba nayiphi na Nazi hanged kwi-Nuremberg," ndathi. "Kodwa kuya kuthabatha iinyanga. Kwaye ukwazisa uwonke-wonke ukuba uza kuphela ngoko kunikwa yakho whims sinokukhokelela abanye efanayo ezinobungozi unye. Wam boss ikholelwa ukuba abanye iifomu ka-insanity ingaba njengoko contagious njengoko syphilis ukuba ufuna ukutsala i-ingqalelo jikelele-wonke. Yakho lokufa kwabantu iya kuba wamanzi acociweyo njengoko neengozi.
  
  
  "Kodwa ukuba uphumelele khange kuyiphelisa inkqubo yokuhamba kwemali-Gazi," wathi, Nkosi Hugh boastfully. "I-ego isenako kuba lumisiwe ukuba asiphe nethuba ukuthumela Studs a ekude.
  
  
  "Awunokwazi ekude a abafileyo umntu kwi-imathematika," ndathi. Kwaye ezimbalwa elifutshane izivakalisi, wabaxelela malunga Stud ke ukufa kwaye iibhonasi TV imifanekiso babe nento yokuba afunyanwe okuninzi. Yokugqibela wenza into nqakraza kwi-big Englishman.
  
  
  Uyakwazi ilungiselelwe nantoni na kodwa a sudden bout ka-madness. Yintoni ngomhla wokuqala seemed na ecothayo, inert umzimba betha kum na jet bulldozer. Kunye ezandleni zakhe, yena i knocked luger baphume ezandleni zam, kwaye Alenka ke ego phantse knocked kum ukuba floor. Ngaphandle yembombo wam iliso, ndabona Pierrot yiya ngethemba phantsi TV screens, kodwa andiyenzanga kuba nexesha nakekela kuye ngoku. Nkosi Hugh walwa fiercely kwaye filthily, efana kakhulu ezinobungozi umchasi kokuba ngonaphakade faced, kwaye bakhe ego amandla waba uyiphinde kabini ngomoya wakhe uphambene nomsindo. Enye enkulu isandla sathi wam groin kwaye tore wam pants, iphaphazela, kwaye kwento yonke kunye savage tug. Yena snatched phezulu ezincinane suede bag apho Piera siyigcinile yakhe kwaye hurled i-igesi ibhombu ye ngalo kude kuphele igumbi.
  
  
  Wayesazi Isikhewu Carter, lonto kuba ngokuqinisekileyo. Kodwa ego maneuver indleko i-emu eminye yayo perks. Oko betha yakhe ego headfirst kwi ubomi, ebangela kuye ukuba nihlale kwi floor. Yena leaned phezu kwakhe waza wanikezela i-karate chop i-emu ke neck.
  
  
  Chu, wabuyela ukukhetha phezulu Luger kwaye gqiba ngaphandle Pierrot ngaphandle wasting ngakumbi na ixesha. Ngoko kuye, recoiled. I-chandelier kunye yayo amawaka iikristolsi clattered phantsi jikelele kum. I-hollow dome a ukujija ... hlabathi ngoku Stahl ke yam indlu yentaka. Kwakukho imingxuma kwi-kukutshisa isakhelo kuba ingalo yam, kodwa wam Luger inikwe kuphela i-ingalo ke ubude kude.
  
  
  I-phantse eyobuhlobo ncuma ayevela writhing Pierrot, uzole wakhe handcuffs.
  
  
  "Ngoko ke, ngoku ke nje ezimbini kuthi, Carter," wathi. "Mhlawumbi sinako ukufumana phantsi ishishini emva zonke." Ndiyayazi unga ixabiso lakho reputation, kwaye akunyanzelekanga ukuba ufuna endanger kuyo. Uyakwazi undixelele ukuba ufuna drowned kum, kwaye ndiya isithembiso utyibiliko .
  
  
  Wenza kungentsuku writhing movements, kwaye ezimbalwa moments, nangona ukuqina ye-uhlelo lwe thambeka, waba free. "Ukongeza ke emidlalo fan, ndiza kanjalo i-acrobat," wathi. "Kufuneka kuphuhliswe ezininzi izakhono ukuba ufuna ukuba baphile." Kwabakho ehleli nje uyehova ilizwi lakhe, kodwa lowo, indawo nge ncuma. "Mna ngxi kuba ngaphezu ngokwaneleyo izigidi. Ndinako umvuzo wabo ufuna kakhulu ngcono kunokuba yakho miserly urhulumente.
  
  
  Hers, lowo washukuma kwentloko yakhe. "Ukuba lento ayi ke umsebenzi, Pierrot," ndathi. "Kukho inkampani ethanda kukunceda ukuba mna andikwazi ukwenza oko." -"Ukuba mna yenziwe kuwe," wathi, uzole ngendlela elungileyo isimo, stretching, ethabatha ukukhanya amanyathelo i-luger kwaye ukukhulisa yakhe ego, " kwaye andiqinisekanga ndiyakholwa ukuba wena kodwa ke ubuya, ngoko ke ukuba ukhe ubene ndizixelela ukuba inyaniso, babe ukwenza phezulu efanayo ibali malunga zam." drowning.
  
  
  Uyakwazi bakholelwa ukuba ndiya utyibiliko ngonaphakade, njenge Piero Simca. Ngoku ukuba umhlobo wakho, Hawke, ikhangeleka kuba ngoko ke knowledgeable malunga wethu abancinane abantu behlabathi-reduction ucwangciso scheme, ndiyazi ukuba akunayo elizayo kwi-politics okanye naphi na enye into efana Piero Simcke. Kodwa kunye omtsha olukhoyo, kunye igama elahlukileyo, ndinako ekhangele phambili a glplanet ubomi bam abathandekayo Afrika. Kwaye ngoko uyakwazi umhlalaphantsi njengoko richest ' AX ' iarhente, ngonaphakade."
  
  
  "Hayi indlela," ndathi. — Kukho into ethile ukuba settle ngaphandle kunye kuyaphela yehlabathi, Pierrot. Ulibale Rosana.
  
  
  Oko exploded. "Ukuba stupid whore." "Ungathanda ukuba umdlalo wakhe kunye Pierrot Simka?"
  
  
  "Njengoko phambi, Pierrot," ndathi. "A ubomi kuba ubomi."
  
  
  Umsindo waba ekwakhiweni kwi-abancinane umoya omdakaname. Wam-web esekelwe ithemba wayeza hook i-ego ngale ndlela.
  
  
  "Enye," ndathi, " ke wouldn khange abe ngokupheleleyo elifanelekileyo ukuba Rosana. Kwi izikali, akululanga kuphela surpasses kuwe ngaphakathi umlinganiselo, kodwa kanjalo anamashumi kwi-decency.
  
  
  'Decency! I-ego ke ilizwi sele ezilahlekileyo yayo ubunzulu kwaye absurd, phantse shrill. "Ngoko ke mandiyenze uyixelelwe zonke iindlela wayengomnye fucked ngumthetho ukuba peasant bitch." Waya kuyo iinkcukacha apho kuphela uhambelwano kwiwonga Ugq Untenweiser ingaba zithe delighted.
  
  
  Lukayise yawned. "Kufuneka babekhangele na monkey kwi umzimba Venus de Milo," ndathi sarcastically.
  
  
  'Monkey?'Yeka ke!' lowo growled. "A monkey kwi indlu yentaka. Nisolko a monkey, Carter. Ndiza free. Yena swung i-luger kwaye proudly wenza i-ego e kum esebenzisa enye jikelele iinkwenkwezi. Clucking kunye kumnandi, lowo pulled isandla sakhe kude phambi kokuba ayikwazi hlasi kuyo. "Esiyenzayo ukudlala umdlalo. Umdlalo ngu malunga a engalunganga boy teasing a monkey. Ngoko ke ndizaku shoot kwenu, Carter, nokuba ngaba abahlobo bakho kuza okanye hayi. Ndicinga ukuba mna, Piero Simca, ndiya ngxi sebenzisa kude.
  
  
  Yena yangqungqa jikelele yam indlu yentaka, shoved yakhe isixhobo ngaphakathi, kwaye ke kamsinya snatched phezulu ego kwakhona xa mna dared ukuba lunge e kuye. Kwakhona kwaye kwakhona, saphakama waphuma khona, njengokuba kubhaliwe dived kwiintlanganiso kuye kwaye ezifunyenweyo, akukho nto kodwa zezulu isampulu. Yena blushed kunye frustration, exhaled convulsively, kwaye slowed phantsi kunye ngamnye ayiphumelelanga umzamo. De yokugqibela mzuzu, xa isandla sam ezivaliweyo jikelele kwentloko yakhe kwaye squeezed ngoko ke nzima ukuze abe dropped the isixhobo.
  
  
  Ngoku yena waqala ecela. Yena asikwazanga yima ukuba bayathetha xa yakhe parched-lipped ego intloko waba sucked kwi umngxuma. Waba incredible ukomelela kuba i-ego ezincinane ubungakanani, kodwa ego umsonto waba sele ezaziwayo ngokukhawuleza njengoko kwakunjalo sathi yi-ego abancinane intloko, ubungakanani a coconut. "Ukuba ke ngoko," wathi hoarsely. "Yonke imali yam, Carter, abafazi, nokuba ufuna... ahhh..."
  
  
  Ndandicinga ka-Rosana ke umzimba njengoko yena kubeka kwi floor, bathed yayo kunye igazi, kwi-bam umandlalo ngomhla Superba, kwaye mna tilted kwentloko yam phantsi de ndeva yakhe neck ukuwaphula.
  
  
  A floor lamp waba stuck kwi-indlu yentaka nam, kwaye xa ndino nto ukoyika ukusuka Pierrot kwaye gun, mna esetyenziswa ngayo ukuphakamisa chandelier ezimbalwa i-intshi ngaphandle emhlabeni. Emva koko, kuya wandithatha kancinci ngaphezu ngokuncothula kwaye pushing ukufumana free le nto.
  
  
  A Luger wabona lencwadi ithi yakhe phezulu kwaye abalawuli ezintathu ingongoma ezintathu imizuzwana ngaphandle. Wavuma uphawu nge i-polonaise. Inkqubo eyenziwayo ayikwazi kufumana spared kum ego ye-newspaper ibali ke nokuza phezulu.
  
  
  I-BRITISH FINANCIER KWAYE I-ITALIAN STATESMAN INGABA BAMBULALA EMVA FALLING UKUSUKA BALCONY.
  
  
  MYSTERIOUS SUICIDE A FAMOUS WONKE.
  
  
  Nokuba Hawke ke ibali waziswa kuthi, kusoloko wehla omnye nto kuba nam: "umyalelo uzalisekisiwe."
  
  
  Umyalezo.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"