Carter Nick : другие произведения.

71-80 kohinga o te tekitiwhi kōrero e pā ana ki Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Carter Nick
  
  71-80 kohinga o te tekitiwhi kōrero e pā ana ki Nick Carter
  
  
  
  
  71-80 Killmaster Kohinga o te tekitiwhi kōrero e pā ana ki Nick Carter.
  
  
  
  
  71. Target: Mamingatia Island http://flibusta.is/b/684362/read
  
  Target: Mamingatia Island
  
  72. Po o te Kaitakitaki http://flibusta.is/b/684617/read
  
  Po o te Kaitakitaki
  
  73. Butcher o te Belgrade http://flibusta.is/b/608980/read
  
  Butcher o te Belgrade
  
  74. Ko te te Kaikōhuru o te Brigade http://flibusta.is/b/607271/read
  
  Kōhurutanga Brigade
  
  75. Liquidator http://flibusta.is/b/610142/read
  
  Te Liquidator
  
  77. Waehere http://flibusta.is/b/607252/read
  
  Te Waehere
  
  78. Māngai-counter-kaihoko http://flibusta.is/b/612843/read
  
  Kaihoko Counter-Kaihoko
  
  79. Haora o te Wolf http://flibusta.is/b/685950/read
  
  Haora o te Wolf
  
  80. To tatou kaihoko i roto i te Rime kei te ngaro http://flibusta.is/b/687063/read
  
  To tatou Kaihoko i roto i te Roma i te mea Ngaro
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Target: Mamingatia Island
  
  
  iritihia na roto i te Lev Shklovsky i roto i te mahara o tona ngaro tama Anton
  
  
  Taitara taketake: te Pukupuku: Mamingatia Island
  
  
  
  I te pene matamua.
  
  
  Ka mea ia tona ingoa ko Veronica, nei i roto i ano i hanga ki ahau manawarau. Te kotiro i kore iriirihia Veronicas, a tenei tetahi kihai i titiro ki te ra pakeke atu i te kotahi tekau ma ono. Te meka e ko ia i roto i te pae hotera tikanga o kahore; enei tamariki, i rite pea tika ki te whiwhi i te ID rūpahu tenei ra kia rite ki te ki tetahi mea atu e kore ratou kia. Kotahi titiro i te makariri, mata, te wero kanohi i raro i te roa o te huruhuru hate, me te nuinga o te tangata pea e whakawhirinaki Ay-i roto i te katoa. Whakapae ko tetahi o nga wae matua o toku mahi; te reira i rua āhua ki te rapu hoki i te parau mau i muri i te papa o te teka. Ko ia i runga i tau faafaaearaa, engari e kore te reira i te mea faufaa. He nui te iwi i roto i te ao nei e rite ki te kite Nick Carter mate ki te pupuri i ahau i runga i te tamau alert.
  
  
  Ko tōna i roto i Westbush mo te torutoru nga ra ki te okioki i muri i te taumaha ohipa i roto i te Middle te tai Rāwhiti. Ratou kihai i tino uaua whakaritea ki te tahi atu mahi ai ahau, a kihai ahau i whai i tetahi new rua matā. Engari i muri i te neke atu i te marama i roto i te koraha o toku hiahia mo te hukarere me te rangimarie maunga, he rōpū o te iwi nei i kore i rongo i te karanga ki ahau i te aroaro o hono ki ahau i tenei mamao engari ngahoro huihui ski i roto i Vermont. Na Veronica.
  
  
  Pau ahau i te nuinga o te ra i runga i te retireti matapuna, i te wahi kihai i reira rawa te kiki rite i te reira i te waenganui o te sabati. I enei ra e kore e taea e ahau te faahee i te hiona i rite nui rite e hiahia ana ahau, ko ahau i noho i roto i te āhua, me te rite te roa rite e kore ahau e tamata ki te ōrite te toa, ka taea e ahau hapai i tata tetahi faaheeraa championship. Pea te waiho i te iti ake tupato; ki ahau kua mea patu ake pinepine rawa i roto i toku mahi ki te tika e takaro ana ki te rakau, me te toka.
  
  
  Ka tae ahau ki te matua hall, ki te nui te whakatuwhera i te kanga ahi i roto i te waenganui, me te parahi pihi i runga i te reira, te reira i te au maite te ora. Ko te kakara o te tahunga walnuts i konatunatua ki te kakara o te hiako, maku i te huruhuru hipi, i te kakara reka o te inu wera e Dreadlocks i konatunatua i te pae. Te nuinga o te iwi taitamariki, me i noho ranei i roto i whakairihia i roto i te rōpū, i te tahi faaipoipo ka mau painga o te tūmataiti o te hohonu leather sofas ararewa o te taiepa.
  
  
  Ko te kaihoko waipiro oha ahau, i te ngako, ataata tonu red-haired tamaiti. Ia i mohio kua ki toku ingoa, na, kihai i ahau i miharo, ka ui ia: "ra Pai, Nick?"
  
  
  "E kore e kino," na ka mea ahau, totohu ki raro i runga i te kumete. I te tuatahi e kore ahau i kite i te youngish kakaho e noho ana i roto i te hawhe tatini tūru ki ia hoki ki ahau. Otira ka rongo ia i toku ingoa, ka āta tahuri a tawhio noa, ka titiro ki ahau i roto i te pouri whakaata i muri i Dreadlocks, na ka tahuri a tawhio noa, me te titiro i ahau.
  
  
  "Na kei Nick." Tona reo i ngohengohe,, i te iti ◊ aitaata,, me te ahakoa tona tamarikitanga, te reira kihai i tangi ano te ture. Ia, ka tawhiri atu, o te akoranga, ma te haapa'o maitai. Ara i roto i te mangu matotoru poraka e tae ki tona hope, ko te reira mārama e ko ia ruha, i rite ki nga whetu o te kotahi o te hunga rorirori, beach kiriata. Engari tonu ahau i hiahia ki te kite i te ih he iti pakeke; hey, pea te toru tekau, ko ia e kore e tino ki runga ki te tere i runga i te hou, ngā taitamariki ano, ko ahau feaa e ahau ake ka haere ki taua wāhi. Ia tītaha tona matenga, pera e ia te roa, makawe roa hinga ki runga ki tetahi pokohiwi, ano he koura, wairere. Ka tungou ia te āta. 'Ae. Titiro koe rite Nick. A ka tahuri ia tona hoki ki runga ki ahau, a ka titiro i roto i te kanga ahi i te rarangi o te roroa windows e te titiro i roto i runga i te tahuna, hukarere taha.
  
  
  E o te reira, whakaaro ahau, me sipped Dreadlocks ' mahana rama.
  
  
  I muri i te i, te kotiro āta pakura atu te heamana; ko ia i paku teitei ake i titiro ia e noho ana ki raro. Ia titiro i ahau i hohoro, me te reira kihai tetahi o te hunga rūpahu pumahu, titiro e te taiohi te mahi; he wahi ona i raro ngutu, me ona kanohi, ka titiro ki te pono i roto i te toku. A, no ka whakatata mai ki ahau, ko taua mea ki te rangi o te tangata nei i hanga noa he uaua te whakatau. Ka whakatika ia, aunoa , me te kore i roto i o te peu maitai. I tona hotera, ko te ki te kia rite mo te tetahi mea e tupu ai.
  
  
  "E ia tona ingoa ko Veronica," ka mea ia.
  
  
  Pai, e te he ingoa pai, whakaaro ahau. ia pea tangohia ake te huru i te matakitaki ana kiriata tawhito i runga i te TV. "Na e matau ana ia atu i te ingoa," na ka mea ahau āta. Ka hoatu e ia tona ringa ki muri tona hoki, me te tumanako ia ko ia anake te mahi i te reira ki te whakaatu atu ia, māu u.
  
  
  'Ae. Ia ... i ahau kua kite koe i konei ki te aroaro o. Kei a koe te anake tetahi i konei, e kore koe?
  
  
  Tungou ia ki a ia.
  
  
  "Ahau i whakaaro pera. Ona tamariki."
  
  
  Ia mimmo nah ka titiro atu ia ki roto ki te whare; na i reira tonu, me te haruru nui. He aha te kaiwhakatangitangi ko ia, ka tīmata te tākaro i te rakuraku. "Whakaaro ahau te haere ki i tenei mano o te iwi e hoatu i te mutunga ki o koutou raruraru," ahau chuckled, titiro i nah.
  
  
  Ia malimali poto, ka ngaua ona ngutu ano.
  
  
  "Kahore, tenei ... te Pai, te tangata i konei te ake iti iho ranei no ki te katoa, a e kore ahau e hiahia ki te ..." Hey, te reira te whakaaro pakeke ki te tiki ki te wāhi. A, no te ia tae i roto i, i tona ringa, piri, ko ia anake te nekehia atu te puritanga o ona makawe.
  
  
  Tana tīmata ki te whakangā, ko te just te kotiro nei i whai wāhi i hiahia te kamupene mo te ngahau, a ko ia e wātea ana. Hei utu, ka ui ia ki ahau ki te i ahau e moe ...
  
  
  "Kei te moe, Nick?"
  
  
  "E kore ahau e whai i te pai."
  
  
  "Ia faaipoipo. I te marama torutoru.'
  
  
  Ia me i whakaaturia tona ohorere.
  
  
  "E mohio ana ahau ki taku titiro rite te tamaiti, e te rawa mo te tangata pakeke..."
  
  
  Just rite koe; tamata e ahau e kore e ki te ngohengohe.
  
  
  "...engari au e ahau te rua tekau ma tetahi, me e te te raruraru."
  
  
  Pai, ahau e mate ana o ia. 'He aha e te tikanga koe?'
  
  
  "Kite koutou, ko ia i moe i-aue, te ia kua korerotia e. He marama torutoru i mua. Toku whaea, kihai i rite ki taku tahu, na ka ui ia ki toku pāpā ki te whana i roto i te huru, me te inaianei e matakitaki ana ratou i ahau tata."
  
  
  "Me te kei konei koe anake?"
  
  
  "Te tikanga o ahau ... i konei. I roto i te hotera. Ko toku utuafare he ski lodge i runga i te tahi atu taha o tenei wahi paripari." Ia tohu paramete i te roa rarangi o windows. "Me whai koe i kite i te reira."
  
  
  Ka ruia e ia tona matenga, ka mutu. I roto i tetahi o ona haerenga, ka kite ia i te roa, o te taiepa ki te titiro ki te whakawhānui i te tonu mo te maha rau iāri, me te rakau, me te rakau a tawhio noa te reira i te tapahia ki raro, ki reira, i te whare herehere ranei te pa. I tua atu i reira, ka kite ia i te whare nui ki te hihiri, me te ngāwari te piki tuanui. He ski lodge, ae! Ka ui ahau ki Veronica ki te ko te reira te tika te whare, ia auraa te mistletoe.
  
  
  "Ae, ko te whare tenei."
  
  
  "Neke atu i rite ki te whare herehere."
  
  
  Tungou ia. 'Ko e tika. Ka kawea mai e ratou ki ahau i konei ki te ... marino. Ehara i te to tatou taonga; Bert - taku pāpā-ka mau atu ki te huru wa. Whakamahia te reira ki te no ki te motuhake gangster ranei te tahi mea, me te reira e katoa momo o te pere whakaoho, me te whakamataku rore i runga i te whenua."
  
  
  "Rite te tangi ki te wahi pai ki te noho i te hotoke."
  
  
  "Aue, kia whiwhi koe ki reira, te reira ngahau."
  
  
  "Ko koe anake, i runga i te huarahi tika i teie nei."
  
  
  "Well, ona e kore e mistletoe te tikanga e pupuri ratou i ahau, kua kiia ake ranei tetahi mea rite ki taua. Engari ki te Mama me Bert tonu kia tino e te mea e ahau te hanga hoa ki te tangata i konei, tautautefito ki he tamaiti toku tau, e kore ahau e hiahia ki te ngaro toku huru."
  
  
  "Kia pehea te e haere ana ratou ki te mahi e?" Hohoro ahau titiro a tawhio noa, engari kihai ahau i kite i te tangata e matakitaki ana ia ia, me te taea e kite ahau i tana mārama i roto i te atarangi. Whakatara pai.
  
  
  'Henry. Ko ia tonu te tatari hoki ahau i roto i te tomokanga, me te pupuri ia te tarapeke i roto i te here ki te tirohia i runga i a ia."
  
  
  "Henry," te aue ahau. Tīmata ahau ki te whakaaro e te tenei kotiro ko i te iti haurangi.
  
  
  "Ko tenei, o te akoranga, i to tatou taraiwa."
  
  
  'O te akoranga. He aha te mea e kite ana ia i a koutou e korero ana ki ahau i teie nei?
  
  
  "E kore koe e titiro rite te tangata ki te e wehi, Nick."
  
  
  Ia, ka tawhiri atu ki nga mano o te iwi taitamariki. "He aha e pā ana ki a ratou?" Te tahi o te mau tamaroa i te taua roa o te huruhuru rite ki te kotiro, engari i reira hoki etahi e taea e whai i te tākaro whutupaoro.
  
  
  "Te tokorua i ahau e korero ki, a Henry i kite ahau, i te reira. Na ka tīmata ratou te faaoreraa i ahau."
  
  
  'Ka aha?'
  
  
  "A na i muri i Henry ... korero ahau ki a ratou."
  
  
  "Koe pique toku pākiki." Ko ia te tīmata ki te tiki i te iti riri; rānei i tenei kotiro hanga ake i ona ake pea te kōrero, ranei Henry, ki te mea ka mea ia ko pono.
  
  
  "E koe te whai i te motokā, Nick?"
  
  
  'Ae.'
  
  
  "I reira te he pae ..." Ia bit tona ngutu. "I roto i te pa tata, me te ... E mohio ana koe e kore ahau i i hea engari i konei hoki tata e rua nga marama?"
  
  
  "He aha te ahua o te pae?"
  
  
  "Kua rongo ahau i tenei ko te nuinga o te anaana i te wahi i roto i te rohe. Waiata pai, people rorirori. E mohio ana koe e.'
  
  
  I mohio ahau ki a ia. Ko ia tika e pā ana ki te faaoti e, i te kotiro noa e tatari ana ki te kia tangohia ake a, no te kitenga o ia i te mata peeking i roto i te kuwaha o te tomokanga. Ko te mata, ko e pā ana ki te rahi me te tae o te poitūkohu. Ego rae hanga i te tonu pango aho i runga i te kanohi, huna i roto i te taiepa o te kiri, me te ihu piko iho ki te ngāwari mangai. Nen i te mau i te ski koti me te pouri te tarau, a ki te titiro te reira rite i ia he rahi e te hanga i te Japanese tangata whātōtō sumo whakaaro.
  
  
  Na ka pa whakarere, ka grinned i Veronica, akina i te tahi o Dreadlocks ' i te moni i runga i te counter, a ka mau te mau i te kotiro i te ringa.
  
  
  "Ki te mea Henry," na ka mea ahau, " ia riro te reira i te wahi o te taonga i tō gangster whare. Haere mai i runga i, Veronica; e hiahia ana ahau ki te kite i tenei pae! '
  
  
  I whakatata tatou i te tatau, Henry whāiti ona kanohi, me te ara te riri o te pango rae. Veronica tamata ki te huna i muri i ahau. Henry titiro raruraru, tona ngohengohe ngutu ka neke ano te rua o te oaoa e te huhu. Te huru o te nui utumu ki tonu i te kuwaha, engari i whakatata tatou e horomiti nei, ka mau ia ki te hipanga hoki.
  
  
  "Ohie," na ka mea ahau fiefia.
  
  
  Te huru o te kanohi i mahue i ahau, a ka tahuri ki te kotiro. "Te ere i Veronica ..." ka timata ia, me te huru o te reo i te heahea, whakawehi.
  
  
  "Te reira katoa tika," te huru haukotia. "Te ia ki ahau."
  
  
  Te reira ko e taea ki te haere mimmo, engari i pupuri i ahau e haere ana.
  
  
  Henry tangohia tetahi taahiraa i muri, ka pēhia a ia. Ko ahau pākiki e pā ana ki te pehea tawhiti e haere ana ia i roto i te wahi tūmatanui, me te tumanako ia e riro te reira rawa tawhiti. Mahalo te reira i nui atu te tamariki ki ahau, otiia e kore ahau e rite ki te iwi te hunga e whakawehi i nga tamariki.
  
  
  Veronica ka mea, " Korero Mama me Bert ka waiho e ahau te kāinga, i waenganui po, Henry." Tona reo i te reo o te whakapehapeha, mana e te nuinga o te wā ka porearea ahau, engari ko ahau he iti whakakake o tona hoki te pato'iraa i te emu.
  
  
  Henry titiro i ahau, i te āhua e kore e tino ki ta ki te mahi. Awhinatia e ahau i Roto i te te hanga i tona whakatau i te ata whakatakoto i toku ringa i runga i tona pia, oko-āhua tinana me te pana i te reira iho, na te pakeke i taea e matou te haere. Kihai ia i tu, i te wahi matekiri, ko te titiro i roto i tona huru kanohi i fafauhia "i muri mai". Haere matou i hohoro i roto i te tomokanga ki te whānui tairanga whakamahau. Te reira i tino pouri, na, ko te roa arc rama tahuna ake i te po. Hanga tatou i to tatou ara i roto i te hukarere ki te uku rota waka, me te te takaro i tenei kēmu i roto i toku puru reti Ford. Veronica kihai i mea i tetahi mea, tae noa ki te tīmata ahau i te engine.
  
  
  .'Hello reira! ka mea ia ata, me te kata. "I ahau e mohio mistletoe he aha Henry i te haere ki te rave i te reira!"
  
  
  "Whakaaro e koe te haere ia ki te spank i ahau i roto i te mua o te katoa enei iwi?"
  
  
  Ia shrugged, me te tīmata i te rummaging i roto i tona nui hiako pokohiwi putea. "E koe te whai i te hikareti hoki ahau?" ka ui ia.
  
  
  Hoatu e ahau hey, ko te kotahi a tawhio noa toku motuhake gold-i tīmata mai te hikareti, me tona kanohi whānui, ka kite ia i te reira.
  
  
  "He aha te ahua o te waitohu ko tenei?" ka ui ia.
  
  
  A uakina ana e ia te reira, me te patapata i te papatohu ki tona mama. "Kua hanga e ratou i roto i Turkey, a kahore waitohu."
  
  
  Ka rite ki ahau i peia iho te kuiti whenua, ara, ite ahau e ia tona kanohi, i titiro ki ahau, ka rite ki te mea i ia te tika ite i te mea i whiwhi ia ia ki te. Ki taku huruhuru mangu - i te iti rawa te roa no te mea kihai ahau i whai i te wa ki te tapahia te reira - me toku mata angiangi, e taea e ahau te titiro tata hinana i roto i tetahi tikanga marama, me te nui toku ringa ki te whakaatu i te tohu o toku rave rahi whawhai. I ana mea, e kore te mea tino roroa e te paerewa o tenei ra - neke atu i te rima whatianga te iwa inihi - ko te reira katoa e pā ana ki te uaua, rawa i roto i te ringa me te pokohiwi, me te whakaatu i te reira. I miharo ahau, no te te kotiro i muri ki ahau, e te kauwhau e ia i puta ke tona ngakau.
  
  
  "He aha te te ingoa o tenei bar?"
  
  
  "Ataahua te haurangi," me ahau te whakapono i te reira i runga i te atu taha o te pa." Tona reo i te ata; pea ka hiahia hoohonutanga ia ano.
  
  
  Te ara patunga mo te torutoru noa maile i waenganui i te tiketike, sāliote; e kore matou i kite i tetahi atu waka i tae noa ki a tatou i roto i te rārangi tika, a ka kite ahau i te rama i roto i toku whakaata rearview. Ua ataata ia ki a ia, me te pakanga iho. Ko te motokā i muri i a tatou, rawa.
  
  
  'Henry? Ka ui ahau ki a ia, ko te kotiro, tuhu ki toku koromatua i runga i toku pokohiwi.
  
  
  Veronica titiro a tawhio noa. "E kore ahau e kite i tona huru."
  
  
  "Ko te he motokā nui. He aha te ahua o te waka e whai koe?
  
  
  "Whakaaro ahau te ia o te taraiwa i te Bentley i teie mahana."
  
  
  Tungou ia ki a ia. 'Mau. I a ia e kore e tukua koutou i roto i o tona aroaro, e ia?
  
  
  "E kore e pea. Ka hotu ia. "Aue, te tango i te kaka."
  
  
  I ahau ki te kata. 'Marino ki raro. He aha e taea e te mahi i te reira?'
  
  
  Kihai i whakahoki ia, ko ahau i taea e kite ia ngau ona ngutu ano.
  
  
  Ko te reira i te pa iti, me te te pokapū, i te koraha, me te pouri, ki te torutoru toa, he torutoru hahi, me te tawhito ma whare rakau e tu ki te muhu ore noa i te snow-te hipoki park. Peia matou i roto i te papa rēhia, me te kitea e tatou ia tatou iho i te iti te ngahau te ara. I reira e rua pūkoro wharekai, i te mōtēra, he keke a te toa, me te iti tavern ki te rarangi o waka noho tahi i roto i te mua o te reira; puta noa i te waharoa, whakaturia i tua atu i te tahi atu i te whare, i te Ataahua ki te Haurangi, ki te takiuru fare i roto i te exaggeratedly kāhua rustic ki te nui te haina i runga i te tatau.
  
  
  A, no te ka matou i roto i, Veronica titiro hoki. Te raiti i haere i teie nei, engari ko ahau tino Henry i te vahi i muri i a tatou, e tu ana i te taha o te ara, ki te whakamarama atu.
  
  
  Rite tatou i te tomo i roto i te matotoru tatau, te whatitiri o te-rouru roa rock band o te wha patua e ahau i roto i te taringa. Te roto i te katoa, ae, a tahuna ana ngā na roto i te kānara, me te tahu i te rakau. He hawini i roto i te remu paku, matomato take kaukau, me te tata mārama te sote i arahina ia tatou ki te tepu, me te i tango o tatou te tikanga. Ko te makehe i konei i te mahana cider ki Jack Daniels, e ahau te whakaaro nui. Veronica whakaae absently; ia takiwa, i runga i te waiata ki te waiwai te titiro i roto i ona kanohi.
  
  
  Ko tōna tino kahore ki te kamaka: i nga wahi o reira e tino whakatara pai, me te ka whakarongo koe ki te kupu o te tahi waiata, e koe ki te whakaae e enei kuao kaituhi te whai i te rota ki te mea, me te mahi e ratou i te reira ki te ngākau. Otiia i konei, i te ruma i te iti rawa, rawa wera i te ahi me te huihui mano mo tenei taumata o te reo.
  
  
  I miharo ahau he aha enei iwi katoa a tawhio noa ia tatou kia korero e pā ana ki, no te mea e ratou e kore e taea e matau te tahi i te tahi.
  
  
  Ia kihai tetahi kanohi ki te ra, me te hiahia Henry. Kihai ia i whakaatu ake, nei miharo, ki ahau; e hiahia ahau e tūmanakohia ana ki a ia ki te kia matakitaki ai matou.
  
  
  I muri i te, ia e whakakahore nga i a ia, a rere ana ki te tangata a te ruma i runga i te atu taha o te waiata o te wā. Bet ahau e ki te waiho e ahau Veronica anake mo te meneti torutoru, ka hohoro te kukume i te mano o te pā. Ara i roto i tenei ruma ki tonu i te kotiro ataahua, tu ana ia i roto i.
  
  
  Kihai i ahau i te whai i tona hoa; a, no te ka e ahau hoki, i reira e rua nga taitama a tawhio noa ia ia. Veronica kihai i te akiaki i ih, engari i taea e ahau te korero ki a ia mauruuru i te reira i te aro.
  
  
  Ka whakaurua e ahau ki nga tamariki - ihk kihai i matau ki a ia, engari e kore te reira i te mea faufaa. IH ka ui ia ki te noho ki raro, a ka takaro i tenei kēmu. Ratou e rua i te makawe roa; kotahi i te ngutu, te tahi atu i te kihai i, me te ahau i whakaaro ahau i ite i te pāpāringa tamaiti a tawhio noa te hotera. Ko ia te tika.
  
  
  Ka ui ia ki ahau. "Kei te noho i roto i te Westbush, matau?"
  
  
  Ka korerotia e ahau ki a ia.
  
  
  "Hey, koati, kei te whakatara pai skier. He ngaio?
  
  
  Well, ahau i te tahi taime ite flattered, ahakoa tamata e ahau ki te pato'ii te. "Kahore," ka mea ahau. "Ahau te tika okiokinga."
  
  
  Te ropu toka ihora, e poto i hanga e te whakahaere mama atu. I te meneti torutoru i muri mai, te kotiro e rua i piri ki a matou, e rua taitamariki, kakahu i roto i te paerewa whakawa katoa i runga i te patiti, me te fringed hiako. Na i te takatu nei i mohio ki te pai, haere ake, a ka tīmata te tākaro i te waiata ano i a matou e waru iwi te tākaro i tēnei kēmu i runga i te rua ngā tūru hanga ake i te tahi. Veronica afaro ki era atu, me te mea ko ratou hoa tawhito, engari ia te pupuri i ahau te korero. Ahau e okioki ana hoki, te māhorahora, a ka korero, no te tangata te mea te tahi mea ki ahau. Whakaaro ahau e ratou i pai ki te iwi taitamariki. Kihai ratou i te paowa tetahi mea kaha atu i te Kamera, me te āhua kihai ratou i mahara ki tona oranga te mātāmua.
  
  
  Te haere te wā hohoro, a me whakaae ahau e ahau i te rota o te fun. Mo te ia, Henry ara wareware ki te titiro hoki a ia i roto i te kuwaha. Kotahi te ra, e titiro ahau i taku mahi tiaki. Ko te tekau ma tahi karaka, ka miharo ia ki te ia kia karanga Veronica o te whakarongo ki reira. Engari i te faaoti e ahau e kore e ki; e kore ahau i hiahia ki te mahi creepy ka toia atu ana i tana pā hou. I muri i te meneti torutoru, ka whitikiria te ringaringa o toku poraka i roto i, me te titiro i te karaka ia.
  
  
  "Haere mai i runga i," ka mea ia i te ata; ko ia kia tata ki ahau, e kore e taea e ahau te rongo i tōna mārama, i ona pokohiwi aki māfana ki ahau. Ia chuckled, me te titiro hey i roto i te kanohi. Ka kihi i ahau, iti, engari ki te papu i te kupu whakaari.
  
  
  A, no te i matou i roto i roto i te e hōu matao, ia unuhia ake i muri i te Whitinga. 'Kei hea ki te?'
  
  
  "Te kāinga, whakaaro ahau." Ka mea ia ore i te reira, engari ko te ki te kitea te tatarahapa.
  
  
  Ahau titiro a tawhio noa. Henry kihai i taua i roto i te titiro, engari ko ia tonu te tino i te vahi tata.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "He aha te mea e ahau te tiki i te whai wāhi ki te tiki whakakahoretia atu o koutou te atarangi?"
  
  
  'He aha ka? Ko ia te noho i muri ki ahau, e rapu ana koutou i ahau ki te rite te whakatuwhera, māu ngutu.
  
  
  "I taea e haere matou vahi ... e kore e ki te kāinga."
  
  
  Ko ia kihi e ee, e ngana ana ki te hanga ngāwari te reira, engari tona mangai e tuwhera ana, me ona arero pakura ki roto ki toku mangai, te tākaro ki toku arero.
  
  
  "Ka rite ki hea?" ia muhumuhu.
  
  
  "Well, ahau te whai i te ruma ki te tirohanga ataahua."
  
  
  Ruia e ia tona matenga. "E kore e taea e haere i reira; Henry ka kitea e tatou."
  
  
  O te akoranga, ko ia te tika. Engari ki tona tinana aki ki toku me tona ringa takaia a tawhio noa toku kaki, kihai i ahau te haere ki te tuku i teie mahana te haere ki te kāinga.
  
  
  Ka titiro ahau ki raro i te ara, mana'o atu inoino atu i hiahia ahau ake ua ki te koka i ahau i te taiohi. "Pea tatou ka ngaro i a ia."
  
  
  'A ka?'
  
  
  Ko ana mea ia shrugged. "Ka taea ki te whakamahi i te motokā e kore e ki te puku i te reira."
  
  
  Ia grinned mischievously, me te ki te e te faaiteraa i runga i tona mata, kihai i ia te titiro rite te tekau ma ono-tawhito-tau a muri ake.
  
  
  Kihai ahau i mohio ki te rori, o te akoranga, ko toku marama, i te motokā ki te hotoke potae haere i roto i te koropiko, ka tahuri ki te atu huri mai atu i te nui Bentley. I muri tonu iho te tahuri i te reira, Brylev tahuri ki te rakau-kapi, faa, me te tahuri te reira atu. Me te taime i muri mai, Henry i te mau peia te Bentley. Te taenga atu ano ia ia e haere mimmo, Veronica tauahi ahau.
  
  
  "Te marino ki raro," na ka mea ahau, ata pana i a ia. Unuhia e ahau i roto i runga i te huarahi matua, a peia ana hoki i te ara hiahia matou kua haere tae noa ki ka kite ahau i tetahi atu whenua road. Kahore he snowplow te haere i roto i te reira, engari i kite ahau e rua whakarara ara i roto i te hukarere. I whai ia i a ratou ki te sharp bend, aru ana i reira, me te mutu i raro i te rakau. Matou i runga i te pinakitanga iti ki te moonlit te tirohanga o te nui, ma te wiwi iraira ki te ara o te kirehe o te parae. "Reo i teie nei," ka mea ahau.
  
  
  Rite tonu ahau i te whakapae, ko ia te mau mea i raro i te matotoru poraka. Ia kōmata haere ora i toku pa, a ka writhed tika i muri ki ahau, e tumutumu, me te karanga i te ata. I tona mangai, i runga ki toku kaki; ko ona waewae, ka aki ki te toku. "Tenei e kore e whai i te tupu," ia muttered. Ko reira anake i muri mai nui e te tikanga pono o enei kupu, i te huakanga ake ki runga ki ahau. Fakatāutaha hiahia ahau i tona nui, i te moenga ki te tutakina te tatau, engari i ahau ki te hanga i te nuinga o te reira. Veronica i te tono, me te mohio, me ia hinaaro tatou i te nohoanga, ona ngutu, me te ringa i pukumahi ki katoa te tini o nga mea ki te zippers. I roto i te moonlight, tona kiri ha ma, me te amipere, me ona u i whakaarahia ake nei ki ahau. E kore ahau e mohio pehea hey whakahaere ia ki te tiki whakakahoretia atu o ona raru ski tarau, engari i mea ai ia, a ka ia e noho ana i runga i te uma o toku ki ona waewae kopaki mo toku pokohiwi. Ka tupu te reira hohoro - he hohonu, te kaha kuhu, te nekeneke o tona hope, te jerking o tona tinana ake, a ki raro. Ka maka ki tona matenga hoki, katia ona kanohi, a ka puaki tona mangai, i roto i te puku te tangi o te matakite. A, no te tae ia ia moaned te roa, me te totoa, me aki ia te whao ki toku kaki. Na ka tukua e ia tana haere, rawa, me te Veronica moaned runga, me te mo, "Oh ... oh ... oh..."
  
  
  Ko ia tata demure me te tawhiti rite ia ki te kakahu ano. 'He aha te wā ko te reira i teie nei?'He aha ko te reira?' ui ia taahi.
  
  
  Titiro ia i tona mataara. "He torutoru meneti i mua i te tekau ma rua."
  
  
  "Aue, e toku Atua, e koe ki te tango ahau ki te kāinga." Ia kakatia ake ia e roharoha tarau, me te unuhia i te poraka i runga i tona matenga.
  
  
  "Katoa e tika, Cinderella," ka mea ahau. Hei faitotonu, ko ahau he whakama iti: e kore ahau e rite koe i tenei āhuatanga, whakawhetai ki a koe, ma'am, ara i roto i te noho tahi motokā.
  
  
  Ko Veronica kihai i ara te ui mo te hikareti. A, no tana tane tahuri a tawhio noa, ia frowned i roto i te āwangawanga, ka e whakapuaki kihai i huri noa tatou i te tae i te putanga e arahina ki tona pāpā o te tarahu i te whare.
  
  
  "Pea e te mea pai ki a koutou, kia ahau te tiki i roto i konei," ka mea ia. Kihai ia i whakahoki kupu atu; a ko ia te iti i riri ki a ia i rite ki te nui rite ko ia ki Nah. Tona tika riro.
  
  
  Muri ki te rino te taiepa i roto i te aue, ko te mea anake i taea e kia karangatia te whare taonga. Te tangata i roto i te koti huruhuru tu ana i mua i a ia, tana arotahi, ko te mārama te kitea. Me i reira ko te Bentley noho tahi atu ki te taha.
  
  
  Veronica mau toku ringa. "E kore ake ake, Nick ..."
  
  
  "Ahau ka tango noa koe i te kāinga, te honi."
  
  
  "Te tatarahapa nei au," ia amuamu.
  
  
  Ia, ka titiro ki nah. 'No te aha?'
  
  
  "No te mea e te pehea i ahau i te reira ... na hohoro."
  
  
  'Me hoki? Ka ui ahau ki te ueue.
  
  
  "Te reira fucking waenganui po, e mohio ana koe."
  
  
  "Kahore, e kore ahau e kite i a ia." "Ahau i te pakanga ki raro.
  
  
  "Whakarongo, e aku mātua... te tikanga e ahau, tukua ratou e ahau i roto i, engari te mahi tatou i faaoti... te Pai, ka kia te kāinga i te po. E matau koe?'
  
  
  "Ahau i whakaaro koe i e rua tekau ma tetahi." Ki te reira ko te hanihani i roto i te toku reo, ko reira no te mea e kore ahau e ngana ana ki te pehi i toku huru.
  
  
  Nah i te au maitai i ki te mahi i te reira i tenei tau. "Well, e kore e rawa pono. Ahau au atu ano iwa, me te ... te Whakahāngai i te tango i te reira! Kei ratou nui atu iti iho ranei tiaki o ahau. Te tikanga e ahau, ka meinga e te tākuta te mea e kore ahau i tino mātau, e mohio ana koe? A, ki te kore ahau e mahi i te mea ta ratou e mea nei, ka taea e hoatu e ahau i roto i te whare herehere ano."
  
  
  'Ko te reira?'
  
  
  "Kihai ahau i te tikanga ki te mea e, e." Ka korerotia e ia te ata. "Ahau i whakanohoia i roto i tenei whare, a ka... ka whakakorenga. He kore take i te katoa. Ia...
  
  
  .. Te Bentley te tatau o taora tutakina ki te teimaha slam. Henry haere ki runga, ki toku pereoo rite ki te nui te maunga.
  
  
  Veronica whakatuwheratia nga taha o te tatau, ka okioki ana ki te taha, me te hohoro mau i a ia te arero i roto i toku taringa. "Ka karanga ahau a koutou apopo," ia muhumuhu, me te maui.
  
  
  Ko tōna e pā ana ki ki te haere i roto i, rawa, engari Henry i okioki ki toku tatau, i tona mata ki te hinga i roto i te whakatuwhera i te matapihi, ano he overripe marama.
  
  
  "Whai koe i te tekau hēkona ki te tahuri a tawhio noa, me te ngaro," ia croaked.
  
  
  I raro i tetahi atu huru, ia e kokiri ana a tawhio noa te pereoo, me te wero i te emu ki te tiki i ahau ki te waiho. Ko taea e kite ahau i Veronica kē e noho ana submissively i roto i te hoki o te Bentley, me te sentry i roto i te huruhuru koti haere ake ki ahau ki te pū rite.
  
  
  Whakaaro ahau i taea e ahau hapai i te rua o a ratou; i roto i te ara, e toku mahi. Otiia kihai i titiro te reira rite reira ko te nui o te wāhi i roto i te tīmata i te whawhai i runga i te haurangi rich girl, e pea e kua whai wāhi i te rohe pirihimana-no te mea, ki te ana i te whawhai i te hunga e rua, te reira pea e kua aituā i te wā i matou i mahi. Henry rawa nui ki te hapai i waho tuku i te whakamate pupuhi ko ia kia pai te i, me te pera i te matara e ia i āwangawanga, te tangata i whakaekea i ahau ki te arotahi anō hoki te mate.
  
  
  Na ka katia te matapihi i mua i a ratou te koka, tae noa ki tēnei rapa i ki te hipanga hoki, whakamuri i te motokā, me te tīmata te signposts. Engari ka mutu ia ki te neke whakamua, ka rongo a ia i te maroke chuckle e āhua i haere mai i te hemo o te Bentley. Ehara i te mea Veronica; ko reira mārama he tane tangi. A ka rongo ia i tona pararāwaha te reo kotahi, e mutu ngarea ki te kupu "Nick Carter."
  
  
  E kore ahau i rite te reira i te katoa. I roto i te Westbush, kihai ia i whakamahi ki tona real ingoa whakamutunga. E kore ahau i te mahi i tenei, no te ahau i runga i tau faafaaearaa.
  
  
  Ko te pene tuarua
  
  
  Ka haere ia ki te hoki ki Washington i te ra i muri mai, engari kihai ia i haere ki te mahi i te reira. Na, ka Veronica kihai i karanga, ehara i te mea uaua ki te korero ahau ki te noho i te iti roa. I toku ra tuarua - tonu, e tatari ana mō te karanga,-ko ahau i roto i te tata mahue tomokanga o te e horomiti nei i te ahiahi.
  
  
  "Ko e te nui mō te tenei ra?" Dreadlocks ui ki ahau.
  
  
  'Ae. Ia absently sipped tona mahana rama, me te titiro i te tomokanga tatau. I te pae hopea, ua ite au e te taitamariki kaihoko waipiro i rapu i ahau te āta, me te ua faaoti e ahau ki te kia te tākaro i te wahi i toku ara e rua. "Oh girl," ka timata ahau.
  
  
  Dreadlocks tungou, grinning. "E kakaho?"
  
  
  'Ae. E ia haere mai i konei i te maha?"
  
  
  "Ahau kua kite te reira e rave rahi taime. E kore i roto i te torutoru nga ra whakamutunga.
  
  
  "Otiia i mea ai ia tino haere mai no te reira?" I mua i te ahau tutaki ki a ia?
  
  
  "Te atua, kahore. Ia, anake i kite i a ia i te torutoru nga po ki muri."
  
  
  Ia malimali i a ia. "Te kore, whakaaro ahau ia e kite i a koe."
  
  
  "Well, e mohio ana koe he aha, Nick."
  
  
  "Ahau i whakaaro ia ki te haere mai ki konei hoki e pā ana ki te marama."
  
  
  Dreadlocks ko tona matenga arita. Kahore, e kore e te reira rite taua. E rua, e toru pea nga ra tae noa ki te ra i te aroaro o inanahi. Me pēhea te hiahia haere i te reira?"'
  
  
  Kihai ahau i whakahoki. Ia kihai i tika rānei. Ia tika chuckled, me te mau i taku kau maka ki te hanga i tetahi atu inu.
  
  
  Etahi wa i muri mai, i roto i te tīmatanga o te ahiahi, ko tōna i roto i tona ruma, me te hiahia i te huarahi pai ki te Boston rererangi, i reira ko ana mea i taea e whakawhiti ki Washington, a, no te te waea ngateri ana.
  
  
  I mohio ahau ko reira Veronica ara i mua i ahau tangohia ake i te waea. 'Hello?'
  
  
  'I te i'oa? Tona reo i te riaka, me te iti.
  
  
  'Ae.'
  
  
  "E hiahia ana ahau ki a koe."
  
  
  "Ko e pai, e te honi."
  
  
  "Te tikanga o ahau, e hiahia ana ahau ki a koe ..."
  
  
  "E mohio ana koe kei hea ia."
  
  
  "E kore koe e matau!' Hey, whakahaere ahau ki te hotuhotu, kahore te whakatairanga toku reo.
  
  
  "Ka whakamārama i te reira ki ahau." Ko ana mea hoki ee o te hotera, engari kihai i hiahia ki te whakaatu i te reira.
  
  
  "E ratou te kohikohi, me te ... aue, Nick, te tauturu ahau!"
  
  
  "Eaha te fifi?"
  
  
  "Titiro, ki te kahore ahau e te tiki i roto i konei i te po nei, ka meatia e ratou i te reira ano. Kei ratou maukati ake ahau! Aue, Nick, te tiki i ahau i roto i konei i mua i te mahi e ratou... -
  
  
  Tona reo i hatepea atu, mā te pāwhiri whakatakotoria o te waea.
  
  
  Kihai ahau i whakaaro e rua i rite ahau ki te whakairihia ake. Ko te kamupene waea tapahia atu tatou; ko te tangata i roto i taua whare, i muri i te teitei taiepa.
  
  
  Ahau e ruarua mo te meneti torutoru, engari e ahau tino kahore i ruarua te aha i haere ahau ki te mahi. Kotiro i roto i te hiahia e kore e rite ki toku makehe, ko tenei tetahi i hoatu e ahau atu i tana hotera. He hēkona ruarua i muri mai, Hugo unuhia ana e ia i roto i a tawhio noa tona katoleta, me te sheathed te whakamate koi stiletto i runga i tona ringa. Na ka haere mai Wilhelmina, e toku Luger i roto i te marama pokohiwi holster. E kore te reira i matakoma i raro i te maru i te koti hiahia ia mau i runga i tona poraka. Ko kāore e ahau e hiahia ana tetahi o te hunga e rua patu, engari i ahau e pā ana ki ki te tiki i tenei kotiro i roto i te whare, i te kuware e kore e ki te faaineine no te kino.
  
  
  Ahiahi skiers huihui i roto i te wairua tiketike, i runga i te iti-e takoto ana mania i nga taha. Ka mau ahau ki te chairlift ki te tihi o te rua o nga papa, i runga i te tahuna, tauranga. I reira e kore tetahi atu; ko te hukarere e tiaho ana te ata ki raro i ahau i roto i te atarau. Kumea e ia te mangu te huruhuru kanohi ki te rua mo te kanohi, me te RTA i runga i tona matenga. Pea he kanohi ma e kua pai, engari kihai i reira i te tahi mea Stahl i te titiro mo. Haunga, ahau ia i ruarua i taea e ahau ara te paheke i roto i te pūmanawa i te mara o te hukarere i roto i toku hunaraa i waho te kite, ki te atarau, me spotlights ki te tangi a tawhio noa te whare.
  
  
  Ka heke, mahi tona ara ki te maui, me te hanga i puhoi, āta whakahaeretia te huri i te tae noa ki te patua e ia te taiepa. Ia te noho i muri i te rakau, me te titiro i tenei wahi. Tawhiti i raro i te kuwaha, me te i roto i te mua o te whare, e tu ana i te sentry, i tiaki nei i tona ringa i roto i te ki te pupuri i te mahana. I reira kahore he ara ki te mohio ki te reira i te tahi atu nga kaitiaki i runga i nga taiepa ranei te kore, na kihai ia i tae noa tamata. Na te ara, i reira ko kahore feaa he hiko whakaoho, a kihai ahau i whai i te wa ki te tūhura i tenei wairori ata.
  
  
  I muri i te mātakitaki i mo te hawhe haora, i haere mai ahau ki te mutunga e reira ko te kotahi anake te sentry i te kuwaha; a kihai ia i mea ki te whai i te korero ki te Hema me ahau, a kahore he tohu o te motokā ki hea.
  
  
  E aki ana i te pakeke ki tana patu, ka heke iho te ngawari wahi paripari. E haere mai ana i roto i o te rakau, ara ia ona skis, poipoia ona ringa, me te kia i roto i te husky tangi. I tumanako ahau ki te hanga i te angitu tārua o te skier e ngaro te mana o tona nekehanga. Ia i te paheke, me te tutuki ki te kaipuke. Katahi ia ka hurihia te reira ki runga, te āhua ngaro tona pauna, me te maka i a ia ki roto ki te nga korero e korerotia ana. Just i mua i ka e ahau ki reira, ahau swerved i te reira i te moka, na e te tutukinga kihai i rite kino rite titiro te reira. Ka hinga ia, jerking tona waewae kau, i te hamama:
  
  
  "Aue, e toku Atua, aue, e toku Atua, aue, e toku Atua!"
  
  
  Na ka ngunguru ia reo, takatakahi ki te tiki ake, ka hinga ano. 'Te tautuhi ahau e!' Ia moaned faintly. Te sentry kite ahau. Pū rite, ka mau ia ki te torutoru nga kaupae ki ahau, ka ruarua.
  
  
  Ia moaned ano.
  
  
  Te sentry rere ki ahau i roto i te hukarere. Ka whakatakotoria e ahau tonu, e tatari ana ki a ia, ki te haere mai ki ahau. Ko reira nui ki te kitea i roto i te mea ko ia te tino anake. Engari kihai ahau i mea ki te te tiaki e pā ana ki te huru. A i haere ia i runga, mutu, me te kia te pū whakairi i roto i tona ringa.
  
  
  "Ko koe te pai, te tangata?"
  
  
  Ko te reira i te a eparima ki te wairori, engari ia i whakahoki kupu ki a ia.
  
  
  "Whakaaro ahau i whawhati e ahau toku pona," gritted ona niho. 'Aue, matau?'
  
  
  "Ki te taea e koe te tauturu i ahau ..." Tona reo au e, te rawakore rite taea e te reira.
  
  
  Te sentry ko tona matenga. "E kore au e te tākuta, e te tangata."
  
  
  "Te pai, ka waiho koe e ahau ki te pōti rite ki tenei?"
  
  
  I ruarua ia i te reira. "E kore e kia e faahee i konei, te tangata. E kore ko te wahi paripari ski."
  
  
  "Ka rite ki te mea kihai ahau i mohio! Ahau tika e kore e taea e pupuri i te hunga e whakatara skis te haere i roto i te huarahi tika."
  
  
  "Well ..." Te sentry whakatata horomiti nei.
  
  
  "Ka taea e koe te karanga i te ski moe?" Ka ui ahau ki pleadingly. 'Ki te hotera? Na, ka taea e te tākuta haere mai?
  
  
  "Ahau ka tauturu ia koe ake, e te tangata, engari te kore e taea e ahau te hoatu ki a koe i te waea." Ia jerked tona matenga whaka te kaipuke. "I reira te kahore he waea, tika i te hononga ki te whare."
  
  
  Tika katoa, ka mea ia, ka pupuri i tona ringa. Ia kia emu te hopu i toku ringa, ka mau huru, me te unuhia e ahau i mua, i runga i toku upoko. Ka whakataka atu ki reira, ka tahuri, a ka u i runga i te emu o te pouaka. I mua i mohio hoki ia ki te mea i tupu, tona pū ko te kapohia ana e ia i roto i o te Huru o te ringa, me aki ki te huru o te taringa.
  
  
  "Tetahi tangi, tetahi kaupapa, "ahau growled, me te ka hiahia ratou ki te haere ki te New Hampshire ki te kitea i te tahi atu i te hawhe o o koutou matenga." Kihai ia i neke, engari ko ia te wiri ki raro i toku turi ano he mau koni.
  
  
  'Te taiepa. Me pehea e whakatuwhera te reira? '
  
  
  I mea ano ia, a, no te huru uhingá e ia ki te pū oko, ia faataa me pēhea te whakaoho haere atu ki te rua mau taviri e kore e tahuri i roto i te tika te tikanga. Ia mau i te mau taviri i roto i tona huru pute, a kia em tiki ake. Ki te i te autahu'araa o te Huru o te koti huruhuru i roto i te kotahi te ringa o, ia strode ki reira ki te kuwaha. Titiro ahau i te waea i roto i te kaipuke, ka whakaritea e kore e ki te pa ki te huru; ki te unuhia e ahau i te huru i roto i te taiepa, hei whakaoho pea tangi te ...
  
  
  Waea rere i roto i te kuwaha o te makawe; ih ka korerotia e rāhera ki te whakatuwhera i te reira. Ia, kāore, engari ka hoatu e ia tona emu tona maihao i runga i te keu, ka huri i te mau taviri i roto i te tika, te tikanga. Na ka tukua e ia te reke o tona pū whenua i runga i tana angaanga, toia ana ki te whare herehere, me te paheke i roto i te te whakatuwhera i te kuwaha.
  
  
  Te ara patunga i roto i te puia o te roroa rakau paina e āraia i roto i te marama. Te hukarere, kua whakawāteatia atu, na e te raima papa ki to ratou hononga ki tonu i te uku i kitea. Ia haere āta ake te huarahi, te haapa'oraa i te kanohi i runga i te tawhiti rama o te whare nui. Te mahara ia te mea Veronica i te mea e pā ana ki "tohe rore," a i whakakeke te tohe ki te duck ki te atarangi i runga i tetahi taha. A na te huarahi hinga ki raro i ahau.
  
  
  Ko te mea whakamutunga e titau koutou i te mea hoki he nui te raima tuwha ki te hinga i raro i te rite koe te tārere aho, engari i reira. Na ka pa whakarere, ka pakura ki te ware-kerekere, ki te taea e ki te pupuri ia ia i roto i tetahi ara.
  
  
  Kahore he marama i te katoa, anake makariri kopata a tawhio noa ahau. Ia tae i roto i, me te ua i nga kohatu i runga i tona taha. Te reira i te pūmanawa i te whānui kauhanga, me te papa ko te paru ki raro i oku waewae. Vahi i roto i te mua o te ahau, i reira te tamau, tangi nui-noho. I haere ahau i roto i te ahunga o te tangi; ko e katoa e taea e ahau te mea.
  
  
  Paru, ranei te tahi mea rite e te reira, ko ki runga, ki toku pona a, no te ka e ahau ki te pito e rua o te kauhanga raro. I reira ko te trapdoor i roto i te mua o te ahau, e karapotia ana e nga papa matotoru hoki. Kihai ahau i tamata ki te whakatuwhera i te reira. Ko ahau tino e te tangata e haere mai ki te kite i ahau nga tau.
  
  
  Te pao tango i te wa roa ki te whakatuwhera. Na, ka hoki ia ki te kauhanga, takoto i roto i te pouri katoa, te rapu ara e rua. Kahore he tangata, ko te tata i te taha o te hinga papa raima, na te take ko te reira i te sentry o te mahi ki te mahi ki taua taha.
  
  
  Na reira i reira ko Sergey. Te taura arawhata arahina iho i roto i te tuwhera te pao.
  
  
  A, no tona carapace haere ki raro i tenei ara mawhiti, i ahau i Wilhelmina i roto i toku ringa. E kore ahau e kite i tetahi kanohi i roto i te poka, engari e ahau i rite ki te kopere i tetahi e haere ake.
  
  
  I ahau i te wa pakeke whiwhi i te ake, no te mea i ahau ki te pupuri i te Luger rite, me te mea tuatahi i kite ahau i Veronica o te mata. Ko ia i kata.
  
  
  A ka kite ia i te tangata e tu ana i muri ki a ia te hunga kihai ataata nui, engari i te iti rawa i te ia i te ataata i teie nei, e i faahiahia i roto ano.
  
  
  "Hi, Nick," ka mea te tangata ra.
  
  
  Ia matauranga o te huru. Te huru o te ingoa ko Kahu, ko ia toku rangatira, a ka tata, ka pere na roto i te Huru i runga i te wahi.
  
  
  
  Chapter 3
  
  
  
  
  Rawiri te matau-ko te tangata i roto i tona rima tekau heoi ano ranei - kahore tetahi tangata e mohio mo te tino - ki te korekore te huruhuru hina, me te kei te mata o te New Ingarangi tohunga. Ko te Swedes ' huru ko e hāngai ana te nuinga i runga i te ahorangi o te tweed, engari te unlit avaava e ia te tikanga tararua homai i Roto i te titiro o te paari statesman. I roto i te poto, Kahu, ko te e kore e he ngāwari te tangata ki te ohorere - e kore i te katoa.
  
  
  "E haere ana koe ki te kopere i a tawhio noa e mea?" "He aha te reira?" ka ui marie, tuhu i Wilhelmina. "Ki te kore, i te hoatu i te reira atu."
  
  
  "He aha te reinga, ko te haere i runga i?" Te huru o te angiangi-kukutai te mangai whanoke. "Kua e koe i te tata ki te toru tekau hēkona, Nick; kia whai koe i mohiotia e i teie nei."
  
  
  Pea, engari e kore e tino. "Veronica," titiro ahau i te kotiro, " ko ia te tangata a tawhio noa ia tatou?"
  
  
  Kahu tungou. "Ākonga, engari nah te mea ki te kia mahi i te pai."
  
  
  Ahau titiro a tawhio noa te piha; i reira i bookcases, me te matotoru, pouri, whāriki whero. Te reira i kore i windows. I timata ahau ki te matau, e.
  
  
  "Na, ko to tatou pokapū whakangungu."
  
  
  Kahu tungou. 'Te tetahi whakamutunga. Na te ara, Veronica i tika e pā ana ki te rangatira o mua; ko ia te bootlegger, me te i muri Stahl i te nui o te taimiri smuggler. Ki te tamata koe ki te piki ki runga i te taiepa, i te rino titaha e rere i roto i, me te wero i to koutou tinana. Au koa e koe he atamai nui ki te tiki i roto i te kuwaha. A i te ara, rutua maina kei nga wahi katoa, i runga i ngā taha e rua o te roadway ."
  
  
  Ia, te mohio he aha te reira: ki te hipanga-peia whakaaro e hanga ih tāwhana me te pahū i roto i te rangi, te tuku i te whakamate pa, rere ana i roto i ngā tohutohu katoa.
  
  
  "E herea koe ki te ngaro i te rota o te ākonga i konei," ka mea ahau. Kahu ruia tona matenga. "No teie nei, e hinaaro tatou i te kotahi. Te rutua maina e kore e tino utaina, me tatou i tika korerotia e tatou te tangata e kore e ki te tamata ki te piki ki runga i te taiepa. I mohio koe, Nick, taiepa, e kore e te nuinga o te ara pai ki te tomo te nui te tiakina i te whare.
  
  
  Tungou ia ki a ia.
  
  
  "Na, e koe te mahi tino pai i teie mahana. Tatou te tiaki i te reira i runga i te TV."
  
  
  Ko te reira i roto i te whare. I roto i te whare ki taua mehua haumaru, reira kia te pouaka whakaata te aroturuki i nga wahi katoa.
  
  
  "Te reira i te mea pai, kihai koe i patu i te sentry," Kahu mea.
  
  
  "He aha ki te hiahia ia ia?"
  
  
  "E tatou kua mutu koe, Nick. Ko te kuwaha i te loudspeaker, me te kia e te reira te wa mo te whenua nui, ki te tikanga.
  
  
  "Ko koe te tumanako hoki tenei."
  
  
  Te matau-tungou smugly, me i mohio ahau ko ia te tika.
  
  
  "Te pai, e koe ki konei, i teie nei," ka mea ia. "Kia haere ki raro, ki te mahi."
  
  
  I te taime i tona huru i kite i a ia, i matau e tenei pōti-te pōti me te tupu. Mahara ahau e te reira, ko te Kahu nei i te whakaaro Westbush kia rite ki toku hararei wahi.
  
  
  Veronica tu ki runga. Ko ia mau i te pantsuit, ona makawe i kumea hoki i roto i te rererangi, me te titiro ia - well, taea e te mea koe i te tahi tau te pakeke i te tekau ma ono. I ona kanohi, kihai i rapu ana koutou i ahau, engari i taea te mārama kite i te wahi whero i runga i tona paparinga.
  
  
  Kahu kihai i mea i tetahi mea, tae noa ki te ko ia i roto i te piha. Ka okioki atu ia i mua i roto i te hiako, heamana, ringa, ka pupuri i tahi, te tuke i runga i ona turi.
  
  
  "E te tangata i roto i te Westbush te mohio te hunga e koe, Nick?"
  
  
  Ko ana mea, ka ruia e ia tona matenga. 'Aita. Ko toku ingoa a Nick Walton. Te anake te tahi atu tangata nana nei i korero ki a ia - atu i te Uru - ko te kaihoko waipiro i te hotera. Kotahi ra ka ui ia ki ahau e pā ana ki te reira, me te emu i hoatu e ia e ingoa, me te mea ko ahau wāhi i roto i te ao haumi."
  
  
  'Te pai. Ka taea e koe te whakamahi i tenei ingoa i roto i Doublé Cay ."
  
  
  Ko tōna kore te rongonga o te Tango-Kay.
  
  
  "Te reira i te tokorua o te motu iti i roto i te Bahamas," A faataa. "Ko tētahi ko te tino whakawhanakehia - i reira ko te hotera hou, me te hotera tawhito e kua konei, mai i te timatanga o te rau tau. I runga i tetahi motu, e hanga na e ratou ake ara hotels me te piriti honotanga te motu ."
  
  
  Ia e tatari ana ki a ia ki te haere tonu. Na, ka rite ki mua, ka neke ia ki runga ki te tetahi atu kaupapa.
  
  
  "Ahau rite tenei hui mo koutou no te mea e hiahiatia ana e ahau ki te riria e ahau o nga mea ruarua, Nick."
  
  
  'Ae.' - Kua kua ahau te kaihoko ki te TOKI roa nui e kore e ki te e miharo koe i te aha i te kaiwhakahaere ai. Tatou kihai i to tatou CIA, i tatou i te FBI, me te kore i taea e koutou ara ki te karanga ia tatou i tetahi mea i roto i te waenganui. Noa tatou i te vai, te iti, te rōpū o te āpiha motuhake te mahi i nga mea e kore e tetahi i roto i te kāwanatanga ake ara whakaaro o te mahi, me te Kahu, ko te mahi mahi. Ego noho tata i roto i te Georgetown whakaaro ko ia te perehitini o te iti-mohiotia turanga.
  
  
  "Tuatahi o nga mea katoa," ka mea ia, " i reira ko te kaiahuwhenua e pā ana ki te whiwhi i te taha ki te iwi taitamariki ki te makawe roa. Veronica ka korerotia e ahau e i roto i te "Ataahua te Haurangi" i koe super raumati."
  
  
  I ahau ki te ataata. 'Te pai.'
  
  
  "Na reira i reira ko te raruraru o te whiwhi ki roto ki tenei pa. Ehara i te mea katoa kino, ko te reira? Otiia e koe i te reira. I ahau i toku feaa, Nick.
  
  
  Tona papa, ka titiro i a ia; i matau ki te korero ki ahau, ano e.
  
  
  "Katoa e tika, tika katoa," Kahu tonu hohoro. "Kua haere koe i te whakamātautau e rua, me te inaianei te neke i runga i. Rua-K, Nick. Grady, Me Te Ingersoll.
  
  
  Ko te reira i te ru. Grady Ingersoll ko pea te tangata fungani i roto i te ao, i te kaimiriona i roto i tona waenganui-rima tekau nei i roto i nga tau tata nei kua riro i te uma.
  
  
  Ko ana mea, e tatari ana mo te Kahu ki te neke i runga i.
  
  
  "Grady Ingersoll," Kahu boomed, ka rite ki te mea i ia te tai'oraa i roto i te kōnae, ahakoa i reira i tetahi mea i roto i te mua o ia, " huru matahiti e rima tekau ma whitu, e rima waewae e waru, e pā ana ki e rua tekau ma rima pauna. Ia ono tamariki, te nuinga movie stars. I hanga ano e ia te waimarie i roto i tona papa, i te hanganga kamupene, ka whakaturia i roto i te tata paunga o te tekau tau atu i 1930. Te pakeke te korero, he tirohia. Te hapori o te haama no te ngana ana ki te kaipuke kamupene, whakaputaina kākahu, witi pākoro, te hinu, pipelines-te Atua, ko tenei tangata ahakoa i hanga te moni i te hanga kiriata. I hautū te rererangi i roto i te pakarutanga o te Pakanga II o te Ao, i poto rere i runga i te Tiamana, e rua, mawhiti kotahi, engari i whakanohoia i roto i te herehere-o-te pakanga i te puni i te wa tuarua i pito e rua o te pakanga. I teie mahana, ko ia te investor i roto i te kamupene maha - he nui investor, e i roto i te maha ngā take i te tikanga e kua e ia i te tino moni."
  
  
  I mohio ia i tenei katoa e pā ana ki te Grady Ingersoll... He tau matahiti i ma'iri, ka mutu ki te wāhi mamao o te New Mexico - te nuinga rongonui moke, i roto i te aamu. Enei ra, kahore he tangata i kite i te huru, ki te kahore hoki te huru o te" whare kaitiaki " o te kei, te tangata nei i te huru o te anake te tika, te whakapā ki te ao waho.
  
  
  "Te huru o te whakamutunga haumi," Kahu tonu, " i roto i te aerospace u Hopea Akiaki. Ingersoll nona te nuinga o te hea, na te ia i roto i te tiaki. A no te mea o tenei Nick, te Taparima, me te Whare White e ngau ratou whao."
  
  
  'He aha e te tikanga koe?'
  
  
  Te matau-kata grimly. "A, no te Ingersoll haere mai ki te mana, Ultimate Akiaki i maka ana i te whakaoti i runga i te nuinga mātanga pere arata'iraa pūnaha ake whakaaro. I roto i te poto, te reira e nehenehe e rangahau te whenua i raro nei, me tika te pere o te akoranga me te ara ki te tika nui atu i te tangata, paerata taea e te; te reira e taea te kitea interceptor missiles, me te ahi ona parepare i a ratou. Ko te tino nui paetae, ko te pūrere e taea e kitea i te pānga o mua missiles, me te ka rere ki te kopere i te tuarua ranei, ara wānanga i ngā taumata."
  
  
  "I roto i te mau parau atu,"na ka mea ahau," tenei mea e taea e tino nui nga mea katoa i te tangata i te pairati e taea."
  
  
  'Me te ake. Tenei ko te tuatoru kaha e hanga i te huru tino taonga. I reira te he rota o te kōrero i enei ra e pā ana ki te kakai - hia nga wa ka taea e matou te ūkui i Russia, China ranei i te mahere, whakaritea ki e hia nga wa ka taea e ratou te ūkui i ia tatou i te mahere. Engari ki tenei pūrere, he mea kore e tika ki te whakarewa i te rima e ono ranei karihi warheads i te taua ūnga; kia te tuatahi ki te whakaoti i tona misioni, te atu ka taea e te ūnga i ētahi atu taumata. Na, ka taea e koe te whakaaro he aha tenei e te arata'iraa i te pūnaha e te tikanga mo te ngoikore ki te kaha."
  
  
  Ko ana mea, o te akoranga, i taea e kua whakaaro te reira. Anake te United States me te Soviet Union i te karihi, te mana ki te whakangaro i te wahi nui o te ao, engari ko te Ultimate Akiaki pūrere e tukua tetahi tika whakawhanakehia whenua - pērā i China - ki te whakatutuki i te mana karihi, tae noa ki te mea e nohoia ana e te anake te iti hautanga o te mana karihi. te maha o te missiles.
  
  
  Takekore ki te mea, ko te pūrere ngaro runga, me te aroturuki i ki te pakeke te mehua haumaru. Te reira i tēnei wā i huaina Drikopper, e kore te mea he haurangi ingoa i te katoa."
  
  
  "E whakapono ana ahau, e te ariki, Washington ko te āwangawanga e pā ana ki te Ingersoll o te whai wāhi."
  
  
  'Te rite. Grady Ingersoll neke ki te Rua Cay tata te tau i mua. Nona e ia te moutere, me te kotahi o te huru, te kamupene ih whakawhanake. Ingersoll oraraa i roto i te hotera tawhito ka korerotia e ia ki tana e pā ana ki... Kahu mutu, me te haere i runga i ki te motuhake tawhito-pupuku tepu. Ka tangohia ake te hurihia-ake mahere, me te matotoru brown kōpaki, ka tawhiri ahau ki te tepu, me te wherahia te mahere. I te rua motu i te tākihi-āhua, ki te whānui, piko whanga anga tahi i te tahi. He aerial photograph whakakitea te mahi hanga i te kotahi o te rua motu, i te matau-i korero ki ahau, i huaina Domesday Motu. I te tahi atu, karangatia Raa i te Motu, ā, ko te tuhituhia hotel matatini ki te puna kaukau, marae tēnehi, me te akoranga korowha. Muri ki te poka, e papaki ana kitea i roto i te mātotoru, he nikau me ētahi atu otaota, i te huahua o te tetahi atu whare i muri ki te porohita hāpua.
  
  
  "Tenei ko te Doubloon Inn," Kahu ka mea, tuhu ki te tata ki te huna i te hanganga. "Ko reira wehea mai i roto i te era atu o te motu i te taiepa, me te he rite rawa ki ngā tikanga i te taputapu hiko, me te patu kaitiaki. Ingersoll ngaro i muri i taua taiepa, a, no ka eke ia ki te Whawhati Cay, me te mea e kore e whakaatu ki runga i te ano."
  
  
  "He tangata ake i roto i?"
  
  
  "Ka whiwhi ahau hoki ki te e i roto i te meneti. Ko te mea matua ko e i roto i tenei wa katoa, Ingersoll kore fakatāutaha kitea ai e te tangata te, ki te kahore hoki te rōpū o te huru kaiāwhina. Me tenei, ko tetahi take mo te āwangawanga."
  
  
  Egoist kihai aruaru ia ki te pātai.
  
  
  "I runga i te mua tau," Kahu tonu, " te huru o te kaiāwhina kua puta ke tetahi i te kotahi. Te katoa o te mua kaiāwhina i roto i to ratou tekau, me te rima tekau, te nuinga tangata e whakaaro tūranga matua i Ingersoll umanga. Otiia kahore atu. I te taime, i reira e ono ihs, rangatahi katoa, te āhua i roto i to ratou uofulu, ki te makawe roa. Kotahi a tawhio noa ratou ko te wahine. Rongo ahau i a ia, ataahua. Tana tane chuckled aunoa me te tukua ona rangatira ki te haere tonu.
  
  
  "Ahakoa kahore ratou katoa i titiro American, ratou uruwhenua i te maha o ngā Pākehā, me te Latin American countries. Na tawhiti, e kore kua tatou i taea ki te whakaatu ia ratou tetahi mea, engari i runga i te tahi atu i te ringa, i reira he i te iti ngā mōhiohio e pā ana ki ratou ."
  
  
  Kahu unuhia i roto i te hawhe tatini angiangi kōpaki huri noa i te parauri, kōpaki me te tukua ki a ratou ki ahau. Ih flipped i roto i te reira, me te arotahi ki runga i te 18 x 24 whakaahua i roto i te wā. E rima nga taitama nei, ka titiro, rite - whā kakaho, me tetahi ki te pouri te huruhuru-me te spectacularly ataahua dark-haired woman. I roto i te mutunga, ka mea ahau ki a ia, kahore ngākau: "whakaaro ahau mahino ahau i reira nga mea katoa kei te haere. E hiahia ana koe i enei iwi i tirohia i roto i te."
  
  
  "Nui ake i to taua. Enei kuao tangata - karanga tatou i ih i te "tupu ono" - e i te hunga anake te hunga e whai whakapā tika ki te Ingersoll. Aue, e ia te karanga i te kaiwhakahaere matua o ona ngā kamupene me te e te reira nui atu iti iho ranei te wā, me te waho i kite, te huru...
  
  
  "Engari e tika ai.".. -
  
  
  Kahu maiangi ake te ringa. 'Ata. Neke atu i te te mua marama torutoru, Ingersoll i whakarere riro i te hoa ope. Taea e whai koe te mea e rawa. He maha nui o te iwi taitamariki e noho ana i te Doublé Cay Hotel tata Doubloon, ngā i te tino iti te utu mō te iwi taitamariki, i a ratou e karanga i te reira. Ētahi o Ingersoll o kaiāwhina te whiriwhiri i te rōpū ki te ani i ih roto i te taiepa, i runga i yahoo e mahara kotiti ke ... e kore e rāhuitia. Te manuhiri e taea te oaoa i te pai te tarukino me te hashish, inu, me te waiata, me te pārekareka ki te kauhoe i roto i te hāpua. Taea e koe te whakaaro te mea e tupu a tawhio noa tenei. A ka ki te tumutumu mai: Ingersoll puta i runga i te atamira i te wa ki te wa. Tu ana ia i runga i te ahua o te taupee i muri i te karaihe matotoru wehewehenga, wāhitau ana manuhiri i roto i te loudspeaker - me te " mauria tetahi i roto i huri noa i te kotiro ki te haere ki te huru i roto i te tangata ."
  
  
  Ki te faitotonu, whakaaro whaitake ki ahau. I muri i te katoa, e koe e mahara hiahia he tangata ki te taua ahua o te moni e hiahia ana ki te whai ngahau, me te whakaatu ki a ia na.
  
  
  "E Kore Grady Ingersoll."
  
  
  Ko ia taetuí. Te tangata ki te ono ngā moenga me te maha o ngā pai-mohiotia ko te whanaungatanga, ko te e kore e ngakaukore ana ki te kōwhiri i te pakeke me te taitamariki kotiro mo yahoo.
  
  
  "Engari Ingersoll," Kahu faataa, " ko te tonu tino huna i te tangata. I nga mea katoa e ia i roto i ona teina nga tau i mahi rite āta rite taea; kihai ia i hiahia publicity, me ia tino kihai i hoatu i runga i te iwi whānui matakitakinga."
  
  
  Ahau fifili tika i te reira. 'Koroheketanga?'
  
  
  "E taea, engari pea. I muri i te katoa, te reira e kore e wouldnt, me te koroheke.
  
  
  Whakaaro ahau e ahau i te mau ki te nota o te korero i roto i Goshawk o te reo, ko ahau te waiho i te reira.
  
  
  "Na he aha te whakaaro e koe te reira?"
  
  
  Upoko AH titiro i ahau, e okioki ana i runga i te nohoanga, ki te rua ringa. "Ranei te tahi mea nui kua puta nei ki te Grady Ingersoll o te upoko, tenei ranei te tangata e kore e Grady Ingersoll."
  
  
  He roa te puku, i mua i te mea ia tetahi ki a ia. "Ko koe e korero ki ahau e te huru kua kite."
  
  
  "Ka taea e koe e mahara ki te ako i tetahi mea e pā ana ki te present te āmaimai i roto i te Ingersoll i tika enei te tupu ono, me te bitches o nga taitamariki."
  
  
  Tungou ia ki a ia. "He aha e pā ana ki te kotiro whiriwhiria e ia?"
  
  
  "Pera i te matara e matau ana tatou, ih whitu. Katoa o ratou, kaore he aweretanga, i mahue i te motu tonu muri iho ... rā ... i te tetahi o te rererangi i Ingersoll. Kitea e matou i te kotahi i roto i te rouru korerorero i roto i te Mexico. Ia oatitia ana e ratou anake te korero a e Ingersoll hoatu ana e ia, kotahi tekau mano tara i mua i maka ana ia i runga i te rererangi.
  
  
  Ia whistled i a ia. "Kotahi tekau mano hoki te korero."
  
  
  Kahu kata wryly. "A, āhua, ko te puku."
  
  
  "He aha e pā ana ki te waea i Ingersoll? Kia pehea te pai e i te huru e mohio ana te iwi i te reira te mau a'oraa ki te?
  
  
  Toku rangatira frowned. 'Ae. Te nuinga o te haama no mohio. A kahore tetahi e hiahia ana ki te whakapono e te kaiwaea ko te tinihanga. Tatou noa te whakahaere ia ki te tiki i te reo ki tā te waea, me te... te pai, ehara i te mea papû."
  
  
  "Whakaaro ahau i te reo pepa tā i te maitai e manakohia hei pūtāutu."
  
  
  'E kore e rite. To tatou i te tuhi o te Ingersoll o te iteraa papû e rave rahi matahiti i ma'iri a'e i mua i te congressional komiti, me tenei reo i te mea ki te ōrite i te reo o te tata ki tetahi. Ko reira te he rerekētanga. Te radiotelephone i runga i te motu no te timatanga, e kore e tonu te tino mārama ."
  
  
  'Mau. Na e hiahia ana koe ia ia ki te mohio ki te mea i tenei tangata te mea tino Ingersoll, e kore e koutou?
  
  
  "Tenei ko tetahi wāhi. O te akoranga, ki te kahore e taea e ia te tinihanga, e hiahia ana hoki koe ki te whakau i te mea i tupu ki te mau Ingersoll. I roto i tetahi take, e hiahia ana koe ki te kitea i roto i te hunga i te mau melo o te tupu e ono tino, i ta ratou mau tumu e, me pehea e pā Ingersoll."
  
  
  "Whakaaro e koe, i reira kia tetahi hononga i waenganui i a ratou, a i te Toru-ahu te Tangata?"
  
  
  "E kore matou e mohio ki te e ano. Engari kia rite ki te roa rite reira he taua i te rave'a, e ti'a ia tatou tino kitea i roto i ."
  
  
  "Ahau ki te amo i te huarahi tika kua tamata."
  
  
  'Ae. Te Hēkeretari o te Korero fakatāutaha tamata ki te whakapā atu i Ingersoll, me te rua te sabati i ma'iri a'e tetahi o te peresideni o te tata kaitohutohu i rere ki te Dubla Cay. Engari Ingersoll i pai ki te farii ih ranei te kōrero ki a ratou. Ko ia te tūmataiti tangata, Nick, me te kāwanatanga e kore e taea e kaha i a ia ki waho o te wahi tapu."
  
  
  "Te mana'o nei e ahau huru pirioni whai tetahi mea ki te mahi ki a te reira," na ka mea ahau sarcastically.
  
  
  "E kore e pā tatou. E mohio ana koe tou ohipa. I reira e te tahi atu kōrero ki te kōrero, me te ka ka matenga i te tonga. Te tiki ki te Ingersoll, Nick. Kitea i roto i te mea e ti'a ia tatou ki te mohio ."
  
  
  "A, ki te mea kino?" Ki te te te reira e pā ana ki te Toru-Ahu kotahi?
  
  
  "Ka mutu ia ia. I to te ngarahu pai.
  
  
  'Tonu?'
  
  
  Kahu tungou. "E kore ahau e tuku i te TOKI kaihoko ki te Killmaster hopohopo reira tika ki te ui i te tahi mau uiraa."
  
  
  Ka rite ki hoki ahau, ko ahau whakaaro; i te mahi whakaaro tino māmā, ki te kore e mau - me ko tenei te wa tuarua i roto i te torutoru nga ra i ahau te hanga he hapa nui o te whakawa.
  
  
  
  Chapter 4
  
  
  
  
  I te tohutohu tango e iti iho i te toru haora, a kihai i reira i ara i waenganui po, a, no te te fare maui. Te sentry grinned shyly i ahau, a ka tohu ki toku skis e okioki ana ki te kaipuke. Ko ia te ui ki te tatarahapa ki a ia, engari e kore e Stahl; i mohio ia huru e tatari ana, a e ko te neke atu i te taea e ia te mea ana ki a ia.
  
  
  Ahau e tūmanakohia ana ki te kite i Veronica ano i mua i mahue ahau, engari kihai i ia te whakaatu ake. Ko te reira pea te pai te i taua ara. Na, i ahau e mohio he aha ia te tikanga o mistletoe i roto i te pereoo, i runga i te hukarere maunga, a taea e ahau te mea i waho i tona kakainga ranei defiance - ko nga mea katoa whakaaro ai ia i tangohia e muri i te whiwhi i whakahekea atu ki te secret mission.
  
  
  Ia iti te moe i taua po. Ahakoa toku ruma i runga i te atu taha o te hotel, atu i te tomokanga, taea e ahau e whakarongo ki te hum o te kita tahi e i te tere tere te reo. I te ata, ka e ahau ki runga, ki te kakahu, me te kikī i aku mea. Kihai ia i heua e ai ki te tohutohu.
  
  
  Te iti mōkihi i roto i te kātua o toku motokā, tika rite ki te matau-i korero ai. A, no te korero tatou i te po, i te aroaro o, huru, tangohia tetahi i roto i to tatou āpiha. Te reira i roto i te torutoru nga mea whakawhanakehia e te TOKI Pānga Motuhake tari e taea e whai hua i roto i te āhuatanga uaua. Me whai te reira i riro i te rota o te parapara i runga i te wahi o te Stewart o te tari, ki te haere mai ki runga ki te patu, me te taputapu e taea taea te huna i roto i te take kaukau ranei i te rua o te hu, engari i nga wa katoa, e ratou i muri.
  
  
  Ka mau te reira i ahau e rua i te sabati ki te tiki ki Miami, kia meatia e ahau toku pai ki te pōturi iho toku kaupapa. Hawke's ohipa ko ki te tupu i te pahau tonu, engari i te rima o nga ra te reira i te oranga rite ki te reinga a ka mahue ia ki te ngutu. Toku veliveli tupu rawa hohoro, ka mohio ia e te taha o te mutunga o te rua wiki, e kua ahau i te pahau e kore e e kia nui hoki te whaiaro-mo mema o te kamaka scene.
  
  
  Ko ia Nick Walton, kaiwhakahaere o te maha o ngā toka here. Kahu tīpakohia te toru here hoki ahau, e rua o nei i tēnei wā ngā pēne haere Africa and Asia, i runga i te mo o te Tari State. I te tahi atu i te rōpū i te wā poto, a kua whakamararatia ki te tango i te waiho i te ngaro i te Takawaenga-K i te rōpū anōtia. I runga i te ara ki te tonga-te aperaa i te Washington rawa - pau i a ia ki tona ahiahi i roto i te roa a'ei tutaki ia i taea e kitea e koe, whakarongo ki nga jukeboxes me te rohe hiato, te rumaki ia i roto i te waiata, me te huru. Pau ahau i te haora i te toro i te waiata toa, ma'uloto rama, i te ingoa, me te toi.
  
  
  I te wa ka e ahau ki te Jacksonville, whakaaro ahau i mohio ahau rite ki te nui e pā ana ki contemporary waiata rongonui rite te toharite taiohi. Oku ngutu i te whakatipu me ahau e hiahiatia ana i te pōro. Tino. I ahau ki te hanga tetahi last haerea i mua i te whiwhi i runga i te waka rererangi ki roto i te Miami. Kahu, me te kōrero ahau i tenei mo te ia i te aroaro o faaoti matou ki te tango i te tūpono. I ratou tika te whakarite i te tuatahi te whakamatautau i te rerenga o te Toru-ahu i te Pūnaha i Cape Kennedy, NY, me te tatou, te tokorua ua ite e ahau kia whiwhi rite ki te nui ngā mōhiohio e taea ana i te puna pai.
  
  
  Ia tae mai i te whare matua o te NASA matatini tika i roto i te wa ki te uru atu i te haerenga. Tatou i te huihui i roto i te raumati, kanapa fariiraa i te rohe, me te haere ki raro, ki te whare. I taua taime ra, ko ahau mutu i te uniformed kaitiaki haumarutanga.
  
  
  "Kupu ki ahau, e te ariki," ka mea ia.
  
  
  Ka titiro ia a tawhio noa, kihai i pera me te maha o te tahi atu mau melo o te rōpū. 'Ae?'
  
  
  "E peia koe he puru, Ford?" Ia tai'o i te license plate.
  
  
  "Ae, te reira toku."
  
  
  "Au wehi koe kua āraia i te tahi atu waka. E tatou mauruuru i te reira ki te koe e i te talena a te huru."
  
  
  "Whakatara i te kaka," ahau growled. "A, no te ahau i noho tahi ki reira, i reira he ētahi atu waka."
  
  
  "Au wehi ahau ka whai koe ki te, e te ariki. Ki te kore koutou e mahara."'Te reira e kore e tino te tono.
  
  
  'Whakatara i te reira! Te pai. Riri, ka stalked hoki ki raro, ki te echoing corridor. A, no te te kaitiaki, a i ahau i roto i te aroaro o te tour rōpū, ka mau ia ki toku ringa. Tatou e mutu hoki te taime, me te titiro a tawhio noa. Kahore tetahi i roto i te titiro.
  
  
  "Tenei ara, e te ariki," ka mea ia i roto i te whakaute i te āhua pea ia e whakamahia mo te matenga o NASA.
  
  
  Whakamahia e ia tana kī ki te whakatuwhera i te e kitea i te kuwaha i waho i te kakau, e kua toremi i roto i te aue. I haere matou hohoro iho te roa, iti kauhanga roa. Te reira i te tahi atu tohu, konei, me te reira, te katoa ki te tau, me te reta, engari no te tāutu i ētahi atu tohu. E kore matou i kite i tetahi, tatou ka tahuri te torutoru koki, e heke iho ana i te maitai i te e'a, haere i roto i te rua atu kua kiia nga tatau, me te hopea e tae atu te mea i titiro rite te pātea taiepa.
  
  
  Ki te koromatua hoki o tona pīataata pango whawhai, nga kaitiaki nudged i te wahi o te hina te papa pūtake i te raro o te taiepa. Tetahi pa tonu, engari i muri i te taime torutoru, i te katoa i te taiepa te muhu ore folahi, te hanga i te iritiraa i te nui nui hoki a ia ki te paheke i roto i. Nga taiepa i muri i ahau e whakangaueuetia ana, a ka mahue ia anake i roto i te ruma iti ki te whakarewa tepu, i te rua ngā tūru, me te nui whakaata i mahara ki te waiho i te kotahi-ara. I reira i te tatau i muri ki te whakaata, tatari marie hoki te reira ki te tuwhera.
  
  
  "Mr. Carter?" te disembodied reo ui.
  
  
  'Ae.'
  
  
  "I te taime noa, i te koa."
  
  
  Ia grinned i a ia i roto i te whakaata, engari faaoti e kore e ki te ngaru. I ēnei wāhi geniuses ahu ki te tango ia ratou tino, me te kore e taea e ahau te kupu ih. Te whai ratou te tahi mea ki te tango i te tino.
  
  
  I muri e pā ana ki te meneti, te tatau tuwhera, me te e rua tau i roto i te ma taiwhanga koti me te tau tēnehi hu haere i roto i, e aki ana i te tau maitai heamana ia e hiahia te kite i te maha rawa i roto i te hōhipera.
  
  
  "E ti'a ia tatou ki te tiki i to koutou ringa te tānga, e te ariki," nga teina o te rua, ka mea. E kore ano o ratou, ka titiro atu atu i te toru tekau, ko ratou e rua mau mōhiti. Ara ih o te makawe roa-kotahi tekau nga tau i ma'iri a'e ih e whai i te waka tarai-kihai i faaino i te ih o te tikanga o te whakaaro. I hoatu e ratou waituhi i runga i toku maihao, me te wherahia ih i runga i te pepa. Katahi ka haere tetahi o ratou whakawātea i te parahiraa, i whakatuwheratia i te tuhinga afata ume, me te whakaritea taku ringa te tānga ki te huinga tuarua, ka tungou.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "I a koutou te tango i te fingerprinting te akoranga i te Massachusetts Institute of Technology?"
  
  
  "California Institute of Technology, sir," te tangata pakeke, ka mea. "Kahore, engari e haere ana matou e rua ki te FBI academy." Ia malimali faintly.
  
  
  Ka whakakitea te reira i roto i tona miharo. "E te tangata i konei te mahi e?"
  
  
  "Tenei ara, e te ariki." Ia tohu ki te whakatuwhera i te tatau. "Dr. Avery kei te tatari mo koutou."
  
  
  Ko te tatau i roto i tenei kauhanga roa i te tuwhera; i roto i te iti te tari, te hihiri te tangata, me te ruarua nga wahine i roto i te ma koti piko i runga i te tuhi, me te hangarau i ngā pukapuka, ki te korero ki tahi i te tahi i roto i ngā rōpū iti, te tuhi whārite i roto i te kotakota i runga i blackboards. I te mutunga o te kauhanga roa, e toku kaitiaki wahanga i te rua kuwaha e rua, me kamata ahau ki te ako me te hui i te ruma. Ko te tangata i te tepu, kihai i mea he nui te pakeke atu i toku Ārahi, ahakoa tana poto pikaua makawe e papaki ana te hipoki tona oti angaanga. "Haere mai i roto i, Mr. Carter," ka mea ia, e tu ki runga. Tohu ia ki te matomato hiako chair.
  
  
  "Ahau ki te amo koutou e Dr. Avery. Ranei ko koe hoki te kaiwhakahaere? Ua ataata ia, no ka ui ia, engari kihai ia i whakahoki kupu atu.
  
  
  "E kore matou e whai nui te wā Mr. Carter. Kia tīmata tatou?'
  
  
  I reira te kahore he ira i roto i te tukurua i te kōrero katoa i homai e ia ki ahau i runga i te muri haora. Nui ko te mea e pā ana ki te taunga, me te amiorangi mahere, rorohiko, kāpehu, stabilizers, me te actuators, extendable gliders, me te pūoko, me te anti-mōhio pūnaha. I te atu iti iho ranei, he aha te matau-ka korerotia e ahau, engari kia āmiki e na roto i te te wa Avery oti te reira, ia ite au i rite i taea e ia te tata ki te hoatu tahi te toru-ahu i te pūnaha i a ia. Te pai, pea e kore e tino.
  
  
  Avery whakaaro ki te whai i te taua whakaaro; ko te tokorua o te huru i tata mahakai. "Noa hoatu, Mr. Carter, titiro ki te Kaupapa e Toru-Upoko rite tenei: e tatou te whakarewa i te pūhiko o te iti tākirirangi i Arlington puta noa i te Potomac i roto i te Washington, DC. Ko reira whakaaetia e te a tawhio noa e wha ki a ratou e hāngai ana ki te Whare White, to tatou matua ūnga. Mā te whakamahi i te Jefferson Whakamahara i te aratohu, ko te tirotiro kāmera i roto i ia rocket te hanga i te whakatikatika e tika ana. Anti-pere missiles kei te whakarewahia; pea, ahakoa i to tatou paruru pūnaha, kotahi e rua ranei, o to tatou missiles ka koperea iho. E ti'a ia tatou whakaaro ki tenei pea, ara i te tetahi iti, ki te mea i taua ki te whawhai kei te whakarewahia. Rānei matou ki te whakangaro i te hoariri ki te tuatahi salvo, ranei e te reira katoa i runga i mo tatou. Ae?'
  
  
  Tungou ia ki a ia.
  
  
  'Te pai.Kia mea o te tuatahi pere e hāngai ana ki te Whare White ko te hit tika. Na ka tahi atu missiles e kore e patua i te taua ūnga. Pūoko kitea te pānga, me te ka whakahohe i te rorohiko i te tikanga. Ko te tuarua ūnga programmed i roto i te arata'iraa i te pūnaha. Te actuators te mahi i to ratou mahi, i te retractable retireti parirau tuwhera ki te whakapiki ake i te ara, me to tatou rocket upoko mo, mea atu, hei te Tekau ma wha Street shopping district ranei te Hilton Hotera. Ko e mārama?"
  
  
  "Ona tika rite ahau whakaaro. I roto i te kupu atu, i roto i te katoa-i roto i karihi te whawhai, ti'a ia tatou ia patu i te matua, taumata, e ko, whakarewa te maha missiles i te kotahi. Otiia ki te kotahi tuatahi täia, e kore matou e hiahia ana ki te noho i te tuarua tetahi."
  
  
  'Te rite.'
  
  
  Ka mau te reira i Roto i te haora ki te korero ki ahau, i aha kua ahau i mohio. "He aha e pā ana ki te pūnaha ake, Dr. Avery? Pehea nui ko te reira?
  
  
  "Ahau e kore e taea e whakaatu ki a koe. E kore ahau e whai whakaaetanga ki te mahi i te taua."
  
  
  'E kore o te akoranga. Ko pehea nui ko te reira? Ka taea e te reira i tahaetia?
  
  
  Te huru tohu karapotia te katoa i raro matatini, tapahia atu i te toenga o te turanga. "Wareware e pā ana ki te whakatūpatotanga; ona tino ki te kia mele. Kihai ia i matau ki toku hanihani. "Kia pehea te nui o tenei whakatara mea?"
  
  
  Well... tāpiri i runga i te tāra "Driekopper" ko te rorohiko. I roto i ngā o te rahi, ko te reira nui atu uaua atu i te tetahi mea e kua whakawhanakehia, kua ki te rā."
  
  
  "E aha te auraa te reira?"
  
  
  "Aue ... pea te rahi o te mau motokā engine." Ki tona ringa, ka tohu ki te kupiki o te mita a tawhio noa.
  
  
  "Na e kore e taea e tetahi te haere i roto i te kuwaha ki te reira."
  
  
  'E kore ahau e whakaaro na.'
  
  
  'Te pai. Ko wai atu matau ana e pā ana ki tenei whakaaro? "
  
  
  "He iti rawa te iwi. Toku tokotoko, i te whitu te iwi, katoa o nei i haumarutanga whakawātea. Ko te Whare White, ētahi atu tari kāwanatanga, me te hōia high command ."
  
  
  "Me Ultimate Dynamics?"
  
  
  "Tata katoa te hunga e mahi ana ki te Driekopper he inaianei wahi o toku tokotoko."
  
  
  'Tata?'
  
  
  "E rua anake iwi huri noa i te rōpū, kaua e mahi ki ahau. Te Odin a tawhio noa ratou, ka mate i roto i te ati manureva etahi wa i mua. Ko te atu o te kamupene o te kaiwhakahaere ."
  
  
  "Eaha te auraa te reira e ka pūrongo ki te Grady Ingersoll?"
  
  
  "Ahau i whakaaro pera."
  
  
  "E te tikanga Ingersoll e matau ana."
  
  
  Avery titiro maere. "Koe e kore e tino e whakaaro te tangata kia rite ki Ingersoll..." Em kihai i hiahia ki te whakaoti i te kupu, mea papû e em kihai i rite toku kupuroto, a kihai i mohio he aha ki te mahi ki a te reira.
  
  
  "Ka rongo ahau i a koe e mahi i te rere whakamātautau o te Driekopper hohoro."
  
  
  'Ae. Na roto i te wiki i muri mai. Te tangohia te rā, kua kore ano kua takoto. Anake toku kaimahi mohio e pā ana ki te pūnaha, me ratou e fakatāutaha kōkuhu i nga wahi katoa i roto i te tākirirangi."
  
  
  "Ko reira tetahi tupono noa e he ke te kaipuke, ka taahi i roto i, me te ika i tenei mea ki te moana?"
  
  
  "No te tupono noa. Ki te tākirirangi e kore e te whenua, rite te wahi te reira programmed te reira ki te, it will self-destruct."
  
  
  E kore te reira i te mea te reira rite reira ko te ki tetahi mea atu taea e ahau mahi i roto i tenei makatuunga-rangi urupa, na Avery haamauruuru ia, me te mahue i te reira ki te huru. Kihai i ahau i hiahia i roto i te haumarutanga whakaritenga i Cape Kennedy, NY, me i mohio ia e te iwi whai wāhi i mahi ratou i te pai. Ko tenei parau e pā ana ki te Ingersoll me te huru o te whakawhirinaki e ono i hanga ki ahau ite rite te reinga.
  
  
  Pea te mea kihai ahau i whakaaro e pā ana ki tenei raruraru, e hiahia ana ahau kia utua te atu te aro ki te mea te tupu i te meneti torutoru i muri mai. I muri i te titiro i te TV mata, i nga kaitiaki, tukua ahau kia haere hoki ki te koraha corridor. Ahakoa te pokekore tatau ki te kahore te hapai tonu te kati i muri i a tatou, te tokorua o chattering Ahia i roto i te kakau witi, pōtae, pouri tika, me te kāmera a tawhio noa ratou kaki haere i roto i te matua, tatau.
  
  
  Ratou, kāore a, no ka kite ratou i ahau, me nga kaitiaki, ka haere tonu te kōrerorero. Tetahi o te iwi a tawhio noa ratou mutu ki te tango i te pikitia o te ngohengohe te roto; a, no te te tahi atu ka tahuri tona kāmera i roto i toku huarahi, i ana mea, tīmata ki tona mata hipoki rawa, ka meinga ahau e wareware ki te titiro i nga mea katoa. I te pae hopea, i tenei ra, i nga wahi katoa e haere koe ki te kite i a tatou, ka kite koe i te Japanese ngā tūruhi ki ngā kāmera; ehara i te mea tae noa ki ka e ahau ki te tut e ua ite au e e rua enei Ahia i runga i te dell ano kihai i titiro ki tetahi mea, ano Japanese.
  
  
  Ko te rere i roto i te Miami ki te New Providence Motu i roto i te Bahamas i te kahore neke atu i te hop, ki te tata kahore wa mo te inu ai i ta tatou i rere ki te marama matomato te moana iraira ki te one islands. I te ahiahi, rangi paku whakaipuipu, hanga te pouri otaota matomato, titiro tata ki te pango, me te rite tatou i taiawhiotia ai e tatou i te rererangi, ua lashed te windows o 7271.
  
  
  Pāhihi omanga puta noa i te atamira ki te whakaruru o te hautoa o seraglio, i huaina ana e ratou te teihana whare. . He ropu i te tākaro i roto i, me te rere katipa i hoatu i roto i noa te rama inu i tatari matou mo to tatou tueke. Tikanga ko e kore e te raruraru, i te wahi tiketike o te tāpoi ki te wa, i reira i pea e rima tekau suitcases ia te whakatuwheratanga. Otiia ka mau te reira i te pikaunga handlers neke atu i te hawhe te haora ki te rārangipāpāho, ka tahuri ki nga mea katoa i runga i te manureva, mo te take e noho tonu i te mea ngaro ki ahau. Te suitcases tae mai i runga i te roa, te whāiti conveyor belt, me toku tata te whakamutunga. I ahau e rua suitcases, me te kotahi i te wehenga motuhake mō te Wilhelmina me te Hugo. E kore ahau e kawe i te pū a, no te ahau te whakawhiti i te rohe, no te mea te puritia ko tetahi o te nuinga o te mauiui i te mau mea e nehenehe e tupu ki te māngai motuhake, me te reira te tikanga e kore e utu, i te mōrea.
  
  
  I te roroa, dark-skinned te tangata i roto i te carnival kākahu tu ana i waho i te teihana tereina. Muri ki reira, e anga ana ki te nikau, ko te tohu e te pānui "DOUBLÉ CAY-Rangi Tēkihi". Te ua i mutu, ko te rangi ano hina, me te kapua. E toru ētahi atu iwi i i kua e tu ana i raro i te nikau; i te waenganui-koroheke tokorua, he tamaiti hongofulu ki te kitā, peke-roa, makawe, me te copious tamaiti pimples.
  
  
  "Ae, ko toku hoa?" ko te pango tangata, ka oha ki ahau. "Ko koe i roto i te Rua C?"
  
  
  'Ae.'
  
  
  Ka ui ia ki ahau ki toku ingoa, ka tirohia te rārangi. "I te waka rererangi i te tahi atu pito o te mara. Te limousine, ka haere mai ki konei, ki te tango koe.
  
  
  Tu matou otohetohe i raro i te turuturu nikau, mauruuru no te hau ki te tamarû i te koromamao kopata. Te angiangi, hina-hina te tangata i roto i te haea poraka, tarau, me te paru tēnehi hu tu ana i te mutunga o te poromu, titiro whakamau i te kuwaha o te teihana whare. A, no te mea ko te reira mārama e ko te whakamutunga o ngā pāhihi i alighted, ia shrugged, ka tahuri, a ka whakaarahia e tona ringa. He parauri pouri Cadillac unuhia i roto i runga i te poromu, i te tatau tuwhera, me te tangata i haere i runga i.
  
  
  Ko ia ia te titiro i te hina-hina tangata kia whakamau e ia, kihai i kite i te rōpū i roto i te rota waka tae noa ki te Cadillac ko i roto i te aroaro. I reira e rua nga tangata taitamariki, roroa, me te hate, ki te curls wewete, kakahu i roto i te tino pouri tika, me te muri ki a ratou e noho ana i te kotiro nei hoki tata te taua tiketike rite te tangata. Ko ia te hipoki i te kaki ki te koromatua i roto i te ohie, e rerengia ana e te taka e i piri ki a ia i te tinana i roto i te katoa i te wahi tika, me ona parauri pouri te huruhuru hinga ana ki runga ki tona pokohiwi tata ki tona hope. He kohinga heitiki dangled i waenga i ona u, me te ara i roto i te marama atarua, i tōna kanohi te titiro ki te whiti.
  
  
  Toku whakaaro tuatahi i Khadisha d'Ark, ranei pea Joan Baez; Nah i taua marama, i te māia i roto i tona whakapuaki, i roto i a ia nei tōna. Engari e whakaaro ana i hohoro tukua atu, ina kite ahau i titiro ahau i Angela Raffles, me te tahi atu e rua i te mau melo o te Tupu e Ono.
  
  
  Ona whakaahua o te Tupu e Ono i rangahaua nui ki te tonu mohio ih, engari anake i te kotiro tino tu i roto i. I te rima nga taitamariki kia rite i roto i te ahua e kore ahau i mohio nei te ingoa e hāngai ana ki te rua. E kore e faufaa te reira, i whakaaro ia; i a ia, ahau tumanako Angela Raffles i toku wāhi tīmata i runga i toku ara ki te Grady Ingersoll.
  
  
  Titiro ahau i a ia, me ia i titiro ki muri. Ia nehenehe roa ataata i te rua papû, me te haamata'uraa, me te mea ia i taea te kukume i te tangata ki a ia, kahore i mahi i tetahi mea. I a ia i mohio i te reira. E ai ki te mōhiohio Kahu i homai ki ahau, Ay e rua tekau ma rima, ko ia te whakaaro masterwork. I tona kanohi, ka nanao atu i te Nah i mua i ia wareware he aha ia i konei, no te. I te ono-tatau Mercedes unuhia i roto i runga i te poromu, me te dark-skinned timata te tangata ki te ara tueke ki te kātua. I te tokorua, me te kitā kawe whai mai i ahau ki tenei kēmu. Ka waiho hoki i te taime a ka titiro ake ia i roto i te amipere tuanui o te motokā. Ko ia tonu te ataata, titiro tonu i roto i toku aronga. Ia; mea me titiro resolutely i roto i te tahi atu i te aronga tae noa tatou i te haere.
  
  
  I te wha o tatou i noho ai i roto i te wāteatea papai fare o te Lear Jet. Kahore he tangata i a tawhio noa matou i mea i tetahi mea; ki te tokorua, ka titiro atu, he iti puputuu, te tamaiti pouri. Te pango tangata i kawea mai e matou etahi rama, me te ngaro atu. A, no tana kuku hau, me te kauwhautia ana e ia a kia mahue i roto i te torutoru meneti, i whakaaro ia ki te wahine e haere i roto i. Ia sam i tino miharo, engari ka titiro ia ofi ange, i roto i te tangatanga tarau, me te koura-raranga koti, ka kite ia i te koa mātau e te tamahanahana.
  
  
  "Ko toku ingoa Herridge," to tatou pairati ka mea, " me te tumanako ahau ki te whai koe i te wa pai i runga i Rua Cay." Ia ite e, te huru te nako i haere; te āhua, emu i ki te tākaro katoa o tūranga. I te whakaterenga i te poto, me maheni, anake, no ka tangohia e tatou i atu i te waka rererangi, i te ra, whawhati i roto i te kapua. Ka mau ia ki te homai a ka titiro atu ia i te matapihi. Tatou te rere i runga i te cerro-matomato te wāhi huri noa i te rererangi, me te hohoro tae ki te wahi i waho rawa o Nassau. I te ra titiro ki te whiti te ata i runga i te whakapaipai o te takutai moana, villas ki ih harotoroto, kari ataahua, me te mīharo pātītī matomato. Herridge te tuku i te waka rererangi te rere i runga i te harbor i roto i te pokapū o te pa; Ka kite i nga puranga o nga kete, kara papanga, me te parahi ano nga hua e kua hokona i roto i ngā mākete katoa i Marrakech ki te Singapore. I te roroa, dark-skinned wahine ki te whero bandana i runga i tona matenga, me te teneti taka poipoia haurangi. Herridge flapped tona wingtips mo te taime, tatou ka tangohia atu ano e ia te tahuri ki te raki, me te rere i runga i te whānui o nga wahi o te motu. I te meneti torutoru i muri mai, i te moana i raro i a tatou ano.
  
  
  I kite ahau i te tahi ma te whiu i raro i a ia, me te kaipuke i te neke nohopuku, mahue e rua whiu i roto i te mua o te ia. Te poti ki te pupuri i arataki ki a matou mo te ia, me te ite ahau e ia riro te reira i te hydrofoil kaipuke. Ko te reira i runga i te taua te akoranga ano a matou, a ka i ahau i te mana'o i te reira i Grady Ingersoll o te kaipuke. Ka korerotia e ahau e ia ano i te kaipuke i roto i nei huru kaiāwhina rere hoki, me te puta i waenganui i Doublet Cay, me te Nassau.
  
  
  A ka ko te twin islands haere mai ki te tirohanga, kia rite hiahia ahau i kite i a ratou i te bird's-kanohi i te tirohanga o te Kahu. I roto i te kanapa rā Aranga, whakaaro ki te rarama - ko te poka, ko te akoranga korowha, i te taiepa o te, te amipere ma te pourewa o te hotel-ia Mamingatia titiro rite te hōhā rite ki tetahi construction site. Nui kurunga rua i hanga e i roto i te onepu, me te mere o waho, te tahi mau tonu i te raima, ētahi atu ki te bulldozers me te cranes. Te maitai anga o tetahi o nga whare ka whakatika ki te rangi, maka ana te atarangi ke i runga i te whenua.
  
  
  Ka rite ki Herridge tahuri koi ki te huarahi, ka kite ia i te piriti, i raro i hanga i waenganui i te rua motu. Nui raima pou i tāuta kē i te taha o te "Whakamutunga Whakawa", huri noa i te taiepa protruded. I te rangi, i te kohi, ka titiro te reira rite te wahi o te heka takai rōnaki, he torutoru noa atu.
  
  
  Ahau kia utua te atu te aro ki te mea horihori te mana'o e ahau hiahia i, engari Herridge kua u, a ka i ahau ki te tauturu i te i roto i gritting toku niho, me te peratia i te parahiraa ringa. Ka rite katoa nga kaiurungi e mohio ana ahau, ko ia te kino pāhihi.
  
  
  
  Chapter 5
  
  
  
  
  Toku piha hotera i obscenely whakapaipai. Te taupee titiro iho ki te wai, ko te tino nui, me te kaukau kihai i nui iti. Te green carpet ko nga pona-hohonu, me te kia ngohengohe e te rua o te whānui moenga titiro tata faufaa. I roto i te iti te pouaka whakamātao i te nui carafe o rama, kilisimasi, me te grinning pononga e mea noa ana i whakatuwhera nga tatau me matapihi o te kāpata te whakaaro tino pai ki toku matamata. Ko te reira i te wahi e taea e tetahi te ngāwari hinga i roto i te aroha ki.
  
  
  I te taupee, te ahei ia te kite i te kokonga o te nui poka i raro i a ia, kiki tonu i roto i te tīmatanga o te ahiahi, ki te torutoru tau e noho ana i te beachhead. I raro i te hipoki, a tawhio noa te whatu rau nikau, te maitai ropu hanga undulating tangi, me te taea e ahau te rongo ana ngohengohe kata reo. E kore ahau i te tahi nui o te tāpoi hotel, engari hiahia ahau kia takoto ki te mea kihai ahau i whakaae e te huru faahiahia.
  
  
  Ka hohoro te hoatu i runga i te rua o te ra-whakahekeheke muranga tarau, i te pouri puru kite-i roto i te hāte, me te ahua mangu te koti tenimi. A tawhio noa tetahi katoleta, ka mau ahau ki te mea Stewart i hanga hoki ahau i roto i te Pānga Motuhake, me te ua faaoti ki te tango i te paku te pöuri te rua o te tēnehi ori slippers. Kahore tōkena. Wilhelmina me te Hugo noho tonu i roto i o ratou wahi ngaro wehenga; kihai ia i whakaaro ratou e waiho e hiahiatia ana. Ka rite ki ahau haere i roto i te nui tomokanga, i ahau i korero ki a ahau e ahau i konei i roto i te Rua C i runga i te mahi, e kore i runga i tau faafaaearaa. Nga wahi katoa i titiro ahau, i kite ahau i taitama, te kotiro, te tahi i roto i te swimsuits me ngā, ētahi atu i roto i te tarau, miniskirts, me te patiti e titiro rite i pania e ratou i runga i to ratou kiri. I te tere pu whakaaro ahau e te reira i rite torutoru bras i runga i te motu, rite reira ko te polar bears. Ko ahau pākiki e pā ana ki te mea i te waenganui-koroheke tokorua, ko te New York-Providence ko te mahi i konei.
  
  
  Ia carapace ki te poka wai, me te pūmanawa i te whānui kauhanga roa kapi katoa ki te toa hoko beachwear, taonga, wairua, i ngā pukapuka, te tupeka, handmade taonga hiako - a, no te Angela Raffles kite i a ia ano.
  
  
  Ko ia te noho ana i roto i te tuwhera te ruma ki te toenetanga o te ra, engari ara e tona silhouette, mohio tonu ahau. Te kotiro, Angela korero ki te i te poto, e te auraa ia o te teitei toharite, me te tata ki te katoa o ona parauri te kiri, ko te kanapa i roto i te iti te hautanga o ia i te mau. Ia te jet-mangu te huruhuru i te mākū, me te rere iho tona hoki, me te iti rūrūtia ngaro ki roto ki te takiwa ki waenganui o tona papa. I mua i ahakoa ka kite ia i tona mata, a ia, ua ia e ia i te faahiahia, a ko ia e kore e pohehe.
  
  
  Ia, ka tawhiri atu ki te Angela, haere mimmo a ratou. Tungou ia i te rūmātiki. OK, e ko te iti rawa. I roto i te toku ke ana tūranga rite te super-hauhautanga kaiwhakahaere o te ropu toka, kihai i taea e ahau te tīmata ki te tuatahi friendly tohu, i ahau i ki kia whakamahia ki te meka e ko ahau i te clambered i runga i na roto i te mano o te wahine pā.
  
  
  A, no te ia i etahi tawhiti atu, ka mutu, ka titiro i te poka wai, me te mano, ka āta tahuri a tawhio noa na e ia i ahei te kite i te oti kotiro i roto i te mua.
  
  
  Ona āhuatanga i tata oriental, me tana paku slanted pouri kanohi sparkled ki te hākoritanga, i a ia e korero ki Angela. Tona tiketike cheekbones tiaho ana i roto i te mutunga o te ra, me te wai i piri ki a ia velvety kiri i roto i te ngawari pata. Nah te mangai o te i whānui, me ona ngutu tonu nga kukupa i roto i te ataata kihai i wero Angela. I ona pokohiwi, ka neke tonu, i a ia e korero, me tona nui, tairanga hope whakangaueuetia ana. Ona u i mea hipoki ki te kakahu, e accentuated ia kōmata; i ona waewae i te roa, uaua, me te pai-tautuhi, me te i waenganui i tona waewae, he torutoru putiki o te huruhuru mangu nga kukupa i roto i raro i tona bikini raro.
  
  
  Kihai ahau i i te wahine mai Veronica - te kotiro hiahia ahau i kite ia ia i roto i te pia nga turanga me te rori, i roto i te Virginia, me te te tai Tokerau Carolina, kihai toku momo - engari ara, ki ana mea i tika mai hoki i te haerenga ki raro, ki te Awa ki Cleopatra, i ana mea, pai tonu, kua patua e tenei kotiro.
  
  
  Ka titiro ia ki ahau. Just rite Anton, ko wai kē e haere ana ki ahau. 'Hi. Nah i te reo, ano i te ekalesia pere i runga i te tīmatanga o te kohu ata rātapu.
  
  
  'Hi reira. Hey kata, a tangohia atu ana mohiti ki te whiwhi i te titiro pai ki a ia.
  
  
  "Kihai i kite ahau i a koe i te rererangi, i mua i tenei ra?"
  
  
  'Ae.'
  
  
  "E whakamahere koe ki te noho i roto i te Rua C mo te wa roa?"
  
  
  "E kore ahau i hanga i tetahi totoka mahere ano."
  
  
  Ki te mohio ki te malimali. "Well, e kore e waiho rawa hohoro."
  
  
  Tahuri ia a tawhio noa ki te hip piu i tino blatantly sexy, me te haere te ringa-i roto i-ringa ki te hotera ki te kotiro i roto i te bikini, i te rua o nga tino mīharo wahine ia hiahia kite ake. Te reira i pai i ahau te ngahau ki Veronica; ko ahau whakairo ki te mohio ki te mea te Kahu mohio e pā ana ki to tatou poto romance, me ia faaoti e e riro te reira pai mo te katoa ki te kore ahau e kitea i roto i.
  
  
  Haere ia huri noa i te poka wai, me te titiro i te teitei taiepa kohatu i tua atu. Te reira i masked i te rākau me ngā mauwha, engari he para tere i whakakitea e uaea talatalá - electrified, ka korerotia e ahau - e rere tonu i roto i te taiepa, i roto i te rau, me manga.
  
  
  De Doublon o te wahi i kitea. Ko te reira i te toru-te kōrero te hanga i hanga te pouri a tawhio noa te kohatu, me brick huarere. Te matapihi e anga ki te poka wai i kuiti, me te shuttered. Te anake te whakatuwhera i te tangi muri i te poka wai e tata ana i te hōtēra o te tatau, i te wahi i te totoka ki te rino te kuwaha āraia te tomokanga. Apopo, i ahau i korero ai ahau, e tangohia e ahau i te ra o te haerenga ki te katoa i runga i te motu-rite ki te tūruhi te haere i runga i te haerenga mara. Po hinga hohoro rite nga ra e totohu ki te moana, ko te kauhoe i noho i te tahuna poka. I reira ko te pae i raro i te taua tuanui rite te Tuutuu Steelband, me te whakahaere ahau ki te hoko i te bourbon me te wai hei utu mo o te rama. Noho ahau i reira mo te ia, te mātakitaki i te mano, a te ropu i muri ki ahau, whakarongo ana ki te ngohengohe pōrutu o te wai ranei i raro i te iti taiepa o te afaro i te wai i muri i ahau.
  
  
  I haere ahau hoki ki te hotera, me te titiro i te casino. He tohu i te tomokanga ki te ingoa o te toi i te tata cabaret, me te tetahi o te whakaahua meinga ahau e okioki.
  
  
  Kahore he pōhēhē te oriental āhuatanga, me te tairanga hope, ki te maia menemene e te tahi mau taime sparkled ara te marama ke atu i to te kaitango whakaahua o te rama. Ee i huaina te Negress Tepu, me te āhua ia i te mahi i roto i te take e kore e hipokina i tetahi mea, engari i te bikini. Ko ia te hoa o o Angela, a i nui ki te whakamatautau i a ia. Haunga, te ingoa ano ahau i hanga, manawarau: hiahia ahau i rongo whakahuatia te reira e rave rahi ngā kōtiro o konatunatua Cuban, Mulatto, me te Hainamana uri, te nuinga wahine kairau i Florida. Otiia i roto i te C Rua, ki te Grady Ingersoll, me te Huru tika e hono ana ki te Toru-te Uara Whakaeke Pūkenga pūrere, tetahi mea i tetahi mea ki te mahi ki Cuba ranei te tai Rāwhiti i ki kia tangohia tino. Nga mea katoa ko te nui i roto i toku mahi.
  
  
  Ko te casino i te ata tahuna, papai whakapaipai ruma, he teitei te tuanui, matotoru whariki, me tano rama i runga i te tepu. I reira i rua huira tūru, e toru poker tūru, me te pea te hawhe tatini chemin-de-fer tepu. An alcove i te hoki o te matua hall i whakatoea mo te baccarat - kaitākaro nui anake, ki ona ake pae, me te mahi. Te tākaro kāri ranei dice e kore toku kēmu; kua makona ahau i runga i toku ngakau e kore e ki te manukanuka e pā ana ki te tau i runga i te kāri kirihou ranei dice. Ko te iwi te hunga e wahi-tirohia te casino, wahi-te ite i te ite observer neke atu i te, ka mea, i te mua o te piha haapiiraa o te waka rererangi a tawhio noa New York ki te Lisbon. A, no te ia tomo, kahore i reira i tokomaha te iwi, ki te mataara, engari no tona kitenga e-e-e te rarangi.tenei whakaaro ahau e kore ahau i maumauria e toku wa.
  
  
  Te reira i te nui Āhia tokorua kua kite ake ahau, i Cape Kennedy, NY. Odin i huri noa i te rua o a ratou dice rolling i te poker ripanga, i te Huru o te hoa i te aufauraa i te atu te aro ki te toenga o te piha atu ki te mea i tupu i runga i te matomato baize i raro i te huru o ihu.
  
  
  Ka kite ahau i te taime huru i kite i a ia, me te hunga i te" huna " oriental āhuatanga i hoatu e atu i te flash o te whakaaetanga i mua i hohoro ia te titiro i te tahi atu ara. Ka mau ahau ki te manawa hohonu, me te pupuri i haere, whakaaro e pā ana ki te pikitia hiahia ahau tangohia e ata o te ia ki e whakatara i te tatau i muri i ahau.
  
  
  Ka rite ki te mahue ia ia, tamata ia ki te ui ki a ia i te iwi o te tangata tokorua. Rite hiahia ahau i ite i mua, e kore ratou i Japanese; i no te tino. Whakaaro ia o te Rangi; ratou i hanga, me te whenua, me he maha nui o Koreans. I runga i te tahi atu i te ringa, i taea e ratou kua haere mai i hea i waenganui i Jakarta, me te Cábulas, me te i ahau kahore he take ki te whakaaro i ratou i tetahi atu te tūruhi te hunga i riro i te taua i te ara ano i ana mea.
  
  
  Engari ia kihai i whakawhirinaki tenei ki a matou mo te tuarua.
  
  
  Ko reira te wa mo te cabaret mahi, ko te wahi i te koraha ki te kahore hoki he torutoru iwi i te tepu, me te torutoru i te roa, te kōpiko pae. Ka haria a ia ki te tūru e tata ana i te atamira, me te Stahl tatari, tetetete te tio bourbon. I reira ko te juggler, he pukuhohe, he hoiho-fehangahangai wahine i mea nei hoki te mahi i runga i te kaka, a i te kapa o Lebanese acrobats nei ki tonu i te wa i mua i te Chyna tae mai.
  
  
  Te tatari i te utu i te reira. Na ka pa whakarere, te atamira i te ware black, aru e te roa pahū pukapuka, me te kurupae o te pūwhiti te whitinga ki te kati pihi. Te reira whakatuwheratia koimutu, i te taiepa e wiriwiri waihoki i roto i te atarangi, me te pahū mutu. I te atamira i te kau, i te korero i roto i nga ruma e puritia ana tona manawa - me na te, ki te clang o te himipora, i te Scene folahi ki te rama.
  
  
  Mo te taime a ia e noho ana atawhai, i runga i tetahi waewae, ano he parahi whakapakoko, me te ka te pahu ka tīmata ki te whiua a ia i timata ai ki te āta poipoi. Ko ia te huinga mīharo o te ora kanikani, haere-haere me te stripper. Ona kākahu i ngā te nuinga o te ringa o te huruhuru me nga kora; ka whakamana hu, he wā mirimiri i tona rekereke i roto i te wa ki te e āki mai manawataki. Poroporo nacho i runga i tona ringa me nga pona. Tona tinana tiaho ana i roto i te te whāiti e aru ana ia kia rite ki te pakeke te aroha, me te e rua i te puke o tona uma, kanikani me te quivered rite ki te katoa i te pahikara. Ka rite ki te tere nui, tona pouri te huruhuru mangu swirled waihoki i roto i ngā tohutohu katoa, i te tahi taime hipoki tata ia te katoa utumu.
  
  
  A ka ia te hopoia whakahaere ki te wewete ai i te pari i te hāngai me te kia Em hinga ki runga i te atamira. I te whenu o ona makawe fluttered puta noa i tona uma, puku, wehe hoki i te afa setoni, a ka kati ano. Kitea e ahau i ahau e okioki ana i mua, i runga i te pae kumete, me te pupuri i taku manawa.
  
  
  Ia whatu tere, me te tere, tae noa ki te makawe whakatika i tona matenga, ano he matua, me nga uaua i roto i tona tinana nekehia waihoki...
  
  
  Whakapouri - me te puku.
  
  
  Ahau blinked, e ngana ana ki te kite ki roto ki te ware pouri, otiia e kore ahau e kite i tetahi mea.
  
  
  A ka ki te rama hoki i haere mai i runga i, a ko ia e noho ana ki te tuohu tona matenga, tona uma heaving i raro i ona makawe, i tona ringa i tona taha, ona waewae aki tahi. Te pakipaki i mahara ki te kia nui, ko te whakarongo i te iti rawa. Tamata e ahau ki te haapoupou nei ia, rawa, me te rite i mahue ia i te atamira, te titiro rite te Inca princess, ka titiro i roto i te toku aronga, me te ko ahau tino kite ahau i tona ataata.
  
  
  Brylev tahuri i runga i te āta i roto i te whare, a ka mau ia ki te homai o tana inu. He aha i teie nei? Kihai ahau i whai ki te tatari roa ki te kitea i roto i.
  
  
  Ia paheke i roto i te iti te tatau i te tawhiti ki te pito o te atamira, na akina iho i waenganui i te tepu, poipoia ki te orchestra, me te haere i runga i ki te pae,. Ko ia mau i te ma shirt te taka e i na iti-tapahia e te neckline kihai i mutu i matara atu i te hemline, e papaki ana te tae i raro i tana huha. Nah i te ma i roto i te tangata herea a tawhio noa ia ia te huruhuru, a ka mau ia i hu. Kihai i ia te titiro ki ahau i nga mea katoa.
  
  
  Ko te kaihoko waipiro whakanohoia i te pounamu o te piari, me te karaihe i roto i te mua o te ia. Hei utu mo o te noho ki raro, ka hoatu e ia te kotahi te waewae i runga i te tata kumete, a tangohia ake ana tona karaihe, ringihia i te reira, me te refilled i te reira. I roto i te mahi, ētahi o ngā tangata i tae mai i roto i te casino me te i teie nei grinning me te peeking i roto i tona aronga. Ka waiho nu, a ka tetahi o nga tangata a tawhio noa ratou muhumuhu ki te waipiro, ka ruia e ia tona matenga, ka pana atu te pire, ko te tangata i tū i roto i ki te Huru.
  
  
  Te reira te wā ki te whakamahi i taku aro whakapati. Unuhia e ahau i roto i te iti te koura pereti e pā ana ki te rahi o te hiriwa tāra e hiahia ahau kua hoatu ki te hoki ake o toku taupoki ana i te kōrero. I tukua e ia te mea whatu, me Stahl tatari.
  
  
  Ko te kotiro tonu i te kore e te titiro i roto i te toku aronga. Odin na roto i te Ahia kite ia, i Cape Kennedy, NY, me te ano i te casino, haere i roto i, me whakatata tona pono. Ia kihai i mea hari ki te kite ia ia, engari i manawapa ki ia hoki rite ka whakatata ia. Ka mau ia ki tona ringa, ki tona kanohi tata ki ana mea, me te āhua i korero wawe ki a ia. Ia ruia atu te huru o te ringa, engari i noho atawhai,. I te pae hopea, tungou ia, me te haere i te tangata i roto i ano.
  
  
  Ia kihai i mea ki te tango i toku maunu, na ka karangatia e ahau te kaihoko waipiro.
  
  
  'Ae, e te ariki?'
  
  
  "Hey, tangata, koe e whakaaro tenei ropu taea te tākaro i tetahi mea i tua atu i te tau 1933 Broadway waiata?" Ia, ka tawhiri atu i te orchestra te tākaro i te Cole Porter waiata.
  
  
  Ko te kaihoko waipiro titiro rite te Miami manene, ki te pene-angiangi ngutu, he wetekina mata, me te āta slicked-hoki makawe. Ratou rawa pango, pea peita. "Well, whakaaro ahau i te ope, ka taea e te tākaro ki te tikanga, sir," ka mea ia i aunoa.
  
  
  "Ah, e kore te ngakau." I tukua e ia ki te koura paraharaha ki te miro ano a thump reo i runga i te counter.
  
  
  Ka whakaae a ia. "Te reira i te ngā moni."
  
  
  He mea tuku ki te Emu i te mea. "Te pānui i te tohu tangata. I roto i toku mahi, te reira te tikanga o te "Oscar".
  
  
  Ia tangohia ake nga moni me te tū te reira ki runga ki te marama o te pae. Te huru o te rae whakatika i roto i te whakaaetanga. "Hey, e mohio ana ahau ki tenei ope." Emu me te i roto i tana rima tekau, engari tonu ia i mōhio nui atu iti iho ranei e pā ana ki te whakaatu i te mahi. "He koe i te mema?"
  
  
  Whakahaere ahau ki te titiro ki e rua ataahua, me te whakapehapeha.
  
  
  "Kahore, e ia ih kaiwhakahaere. Ko te reira to tatou te tuatahi, te koura, te tuhi ."
  
  
  Te mahi i te reira. Titiro ia i roto i o matou huarahi.
  
  
  "E te tākaro koe ki hea tata? Paradise island? Free port?"Ona," ka ruia e ia tona matenga. "Te atua, e kore." Ka titiro atu ia i te tata kau hall. "E tatou e kore e te tākaro i konei, te tangata. E matau ana koutou, ko ia i konei i runga i tau faafaaearaa. Ia, i rongo ahau i ko i te reira i huatau konei, otiia e kore ahau e kite i te reira."
  
  
  Ko te kaihoko waipiro coughed, ka titiro i Chyna mo te taime, ka hoki ki ahau. "Well, to tatou whakangahau..."
  
  
  "Aue yeah, e mohio ana ahau ki a ia, e te tangata. Tenei kotiro ko te mīharo, ko te waiata... ahau grimaced, puritia i roto i toku ringa, ua tohu toku koromatua iho.
  
  
  Qin chuckled hoarsely ka oti ia te piari. "Te korero ki te rangatira, e te reira pai e ia ki te korero ki te muhu ore i ahau," ka mea ia i roto i te iti Spanish nako e tapahia i roto i te waiata.
  
  
  Hey tungou, me te malimali. I ona niho gleamed rite ia ki te kata rawa.
  
  
  "Me hoatu ki a ia te tahi mea ki te inu, Max," ia tāpiri atu, i te aroaro o ka meatia e ia.
  
  
  te tahuri a tawhio noa, me te hohoro upoko mo te casino.
  
  
  Neke atu i te kotahi, te kotiro, te hunga e titiro rite i nga tangata katoa o te kotiro moe tuku ahau i te inu, me te ka te rau, kahore noa i te tono ki toku ingoa. I tona hotera i whakaae, engari na ka haere mai ki te mutunga e e riro te reira poauau. Te ice kua pakaru, me te ko te wa i muri kite ahau ia, ka whai ia tatou te tahi mea ki te kōrero e pā ana ki te tuatahi.
  
  
  Kihai ahau i whai ki te tatari roa. Hāwhe haora i muri, Chinu kite i a ia ano. Ia mimmo haere na roto i te te poka wai, me te kite i te ma kakahu i roto i te marama ki te pouri i runga i te totoka ki te rino te taiepa i roto i te Ston de Doublon. Kitea e ia ia ia i waenganui i te rua te pai-i hanga te tangata i roto i te pouri tika. Ka neke nohopuku, me te ara i tenei tawhiti, i ahau i te motuhake mana'o e te kotiro i haere rua waewae tere atu i te e whai i ahau pai. Ka kite ia i te kuwaha ki te whakatuwhera me te kati i te tika ki muri i a ratou; Chyna kihai i titiro ki te i nui te raruraru, engari te āhua e kore e tika i te hiahia ki te haere i roto i te. Ehara i te mea uaua ki te pehi i te hihiko ki te whai ih; te mau haamana'oraa o te Veronica, me pehea e ia haere atu ahau i te tonu rawa hou, me te mamae. Haunga, ehara i te mea toku mahi ki te whakaora i nga kotiro katoa, ara, ki te ko reira tino tika.
  
  
  I haere ahau hoki ki te casino, i ngaro, e rua tekau kuao i runga i te chemin-de-fer, ki te whawhai atu i te chubby kotiro nei te hopoia i rongo e pā ana ki toku pera-ka karanga tikanga, a ka noho i roto i te big whare mo te ia. Kahore he tohu o enei Ahia, i te oto; e kua reira kua i te kupu, ki te ui i te tahi mau uiraa o te tēpu karaka ranei, te hēkeretari.
  
  
  I te pae hopea, haere ana ia ki te counter ki te tiki i te matua. Te kiripaepae i te iti, pūkoro pango te tangata ki te tino English nako.
  
  
  "Te ti'aturi nei matou i pai koe i te reira, Mr. Walton."
  
  
  Ko te rite ki te rīpene tuhi, whakaaro ahau. "E kore e te iwi maha tenei," ka mea ahau.
  
  
  Ka hoatu e ia te tere ueue. "E tatou tata tonu, e te ariki."
  
  
  "Otiia e kore e ratou i te tokorua, e ratou?" ka korerotia e ia ki a ia ki te chuckle a ka tawhiri atu ki te tata kau casino.
  
  
  Te huru o te marama i te pouri. "Pea ..."
  
  
  "Engari kei waimarie koe ki te whai i te tahi mau kaitākaro nui i te kāinga i pito e rua o te ao."
  
  
  'Hunga kuware, e te ariki?'
  
  
  "Te hunga Japs mea katoa ranei. A ia, i kite ahau i te maha o ngā iwi e noho ana i te poker ripanga. .
  
  
  'Oi. Ae. To matou rangatira i te taha ki te Rawhiti i runga i Rua Cay.
  
  
  'Aue, matau?'
  
  
  Reira i te tata i waenganui po, me te te karaka tēpu me te hōhā rite hiahia ahau e tūmanakohia ana. "E tatou korero e pā ana ki te Mamingatia Kaupapa, te twin motu, e mohio ana koe. Mr. Ingersoll kua hainatia te kirimana mo te hanganga o te whenua ki te u, i runga i Formosa ranei vahi tata ."
  
  
  "Aue, yeah?" e ai ta ia ano, e ngana ana ki te tineia i te oha koutou.
  
  
  "Ko e mo'oni, e te ariki, e whakapono ana ahau ko te ahua o te whakamātautau construction project; Mr. Ingersoll, ka rite ki a koutou kia mohio, kei te kaha whai wāhi i roto i te whakapai ake i te ora te tikanga o te tokoiti, ngā rōpū huri noa i te ao."
  
  
  'Ka taea e ahau e whakaaro.'Ona,' ka mea ia, e rapu ana i te tūpuhi pango iti tangata. "E kore e whakaaro koe i ai kua tīmata he iti mitimiti, ki te whare?"
  
  
  Te huru o te kanohi ka puatakore. 'Ae, e te ariki; toku wa he tata ki runga, me tonu ahau i te whai i te rota o te whakahaere mahi ki te mahi.'
  
  
  Uakina ana e ia te tatau o tona ruma ki te anganga, ka ia ite i te tahi mea i he. Ahau hiahia i mahue i te reira i runga i te tapu rawa koe i mua, rite te mahi tonu ana ahau i roto i te ruma hotera , engari na marere ia ki te pouri katoa. Ka mutu, me te whakarongo.
  
  
  Anake tangi ia, i rongo ai, ko ia ake te manawa. Ia hohoro paheke i roto i, me te tutakina te tatau i muri i a ia. I te marama whakawhiti kitea i te reira. Pāwhiri pakeke.
  
  
  Mea e pouri tonu ana.
  
  
  Katoa i taea e kite ahau i te koma tapawhā o te retireti tatau karaihe, ki toku taupee, tahuna i te atarau te kare o te moana. Ka rite ki oku kanohi, ka anga ki te whakarite ki te marama atarua, ka rongo ahau i te ngohengohe te kaupapa, i te kitenga o te atarangi te paheke ki ahau.
  
  
  Ka rere puta noa i te whāriki, me te mau te tangata o te kakahu. I te pokohiwi, kei te miro, me te tahuri i raro i te papanga. Tamata e ahau ki te wahia atu ia, engari ahakoa te rāwaho, ko te iti atu i ahau, ko ia rawa te kaha. Ka mau te kite o tona iti, a tawhio noa, expressionless mata i roto i te atarangi. I mahara te reira ki te waiho i tetahi i Ahia. Na te tuke te patu i ahau, ano he patu ia i waenganui i nga rara.
  
  
  Toku pu tangoro; ki toku ringa free, ahau uhingá ia i roto i te korokoro, me te papaki i a ia, puta noa i te kauae. Te tangata growled me tautokona ake ki te taha i te taupee taunu. I roto i te atarau, ka kite ia i te maitai i roto i te huru o te ringa glinted. Te huru o te ringa i tahuri ki ahau, me ahau mau tona ringa, he hawhe-te miro Huru,; mea i raro i tana whai kiko tinana, me te ara tona ake.
  
  
  Kihai ia i hanga he tangi ano ia i rere ki runga i nga taunu a hinga ana e whitu ngā kōrero ki te taera huri noa i te poka. He tino puhoi haruru, rite te merengi ki te whawhati i runga i sima, ka whakaoti i te puku.
  
  
  Okioki atu ia i runga i nga taunu a tamata ki te kite i te tinana, engari te tangata tapu na roto i te te poka wai i haere i roto i te katoa a tawhio noa ia ia. No te tetahi titiro ki te kua rongo i tetahi mea. Tatari ia mo tana mo te wa roa, ka haere i roto i, me te tahuri i runga i tetahi marama whakawhiti.
  
  
  Tonu tetahi pa. Tirohia e ahau i te rama; i noho hoki ratou katoa ki reira.
  
  
  I te waea ngateri ana. Ka tangohia te reira ki runga.
  
  
  "Mr. Walton?"
  
  
  Ae.'
  
  
  "Hunga kuware, e te ariki. Korero koe ki te tēpu mua, tatou whakamōhio katoa manuhiri e te hiko, kua tapahia atu. Ka waiho te reira i faaho'ihia mai i roto i te heke mai e tata ana ."
  
  
  Mahara ahau e Sergey tonu i runga i roto i te kauhanga, me te mea na.
  
  
  "Aue, ae, e te ariki, e mahi ratou i runga i te tauira rerekē."
  
  
  Ia au ra ki te kia complacently whakakake o tona ake - ranei o te tahi atu taata-parapara. "E matou i nga wa katoa te whai i te feia mo'a i te Doublé Cay Hotel, e te ariki."
  
  
  "Well, e o pai, ka ki. "te whakawhetai. Ka whakairia ki runga, me te hohoro te takina tona tueke ki te kasa. Te pokanoa kihai i kitea e koe i te wehenga i roto i te e huna ana ia i tana patu, ahakoa he paku kua ururuatia toku kakahu.
  
  
  Te reira i kore e mea faufaa te reira he aha i taea e ia kitea e koe, na ka mahia me te pae-aki ki te moe. Ahakoa kihai i taea e ahau te tiki i te titiro pai ki te tangata o te mata, au petipeti ahau e reira e iti mōmoma Ahia i roto i te Rua C teie nei."
  
  
  
  Pene Ono
  
  
  Na roto i te ata, i te tinana i te haere, a ko reira tata te poutumarotanga, no ka rongo ia muhumuhu. I ahau e noho ana i runga i te chaise longue i te poka, e tatari ana hoki i te hoariri ki te neke i roto i toku aronga. Toku plump, mascara-pania pea ia crackled i roto i aku taringa. Etahi o ona hoa, e rua nga tangata me nga wahine, ka huihui a tawhio noa ia tatou, rapu ana koutou i ahau ki etahi feaa. Ahakoa e kore ahau e rite Mick Jagger, ko ia te pai i runga i te katoa e wātea ana i te whakapakoko. "E rapu ana koutou mo ... er ... taranata?" Te questioner i te tamaiti ki te hakihaki nei i runga i te manureva ki ahau inanahi. "Hiahia ana ahau e, e te tangata." Ahau whiwhi ngenge o te kupu, me te ua faaoti ia e kore e ki te whakamahi i te reira rawa pinepine. "Te manawa o te rangi hou, te tīpako i waenganui i te rua rauna. E tākaro koe i tenei mea? Ahau e tungou i tona kitā. Ka numinumi kau ia. 'He iti moka."Ae. Ka titiro ia ki te tahi atu ara, squinting ki te ra e whakaata ana atu te poka wai. Indifference - pōti wāhanga o te whakapakoko. Ko tētahi o nga kotiro e noho ana i nga waewae o toku sunbed, i te raro o ia take kaukau aki ki aku matimati. Ko ia iti, a tawhio noa, me te exuberantly hanga, me ona parauri marama makawe tiaho ana i roto i te ra-te tahi mea ranei. Ahau i whakakeke te tohe ki te tūhura ia, engari aitua neke oku waewae na e toku pona pakura ki tona mahana huha. Ia giggled me te āta whakakeke, na toku rekereke ka noho ki waenganui o ana mea. Ka tīmata tino ki te mauruuru i te taupoki, me te Kahu, i whakawhanakehia hoki ahau, no te he roroa, pāhau taitama pakaru ki te rōpū. "Hey, kihai koe i rongo ano?" Pera i te matara e taea e ahau e korero ki, ia kihai i korerotia ki Hema ranei ahau i roto i te tino. Te huru o te kiri i te tae o te stucco taiepa i runga i te atu taha o te poka, a ka taea e ngaro e wha tekau nga pauna, kahore iho ana i raro i te tau. I ia ki te waiho i te pehe; ka timata Ia ki te ite i te momo. Te tangata i mea, kahore, kihai ratou i whakarongo ki tetahi mea. "Whakamutunga i te po, i te tahi mau taata i hanga i te peke nui. I reira. Tohu ia ki te wahi raro i toku taupee. No te tetahi titiro tino hiahia, na i hoatu e ahau he whatu.
  
  
  'Ko wai he reira?' Pahau shrugged. "Ko wai e matau ana? Te karaka tēpu nei i korero ki ahau i tenei ka mea ia ki te peke atu i tona taupee. Ko ia anake, ano, tenei wa i runga i te taupee tuwhera i raro i te toku. "Ko te he Vietnamese ranei te tahi mea. Mahue ia i te tuhipoka whakamomori i mea ia e kore e taea e ora i roto i tenei ino hapori a muri ake ranei tetahi mea rite ki taua. Ego kihai i tino whakawhirinaki ia ki te kōrero - e te wā, ko te kōrero ka huri noa i ki te poka, e kore kua miharo ki te ako e i te hunga mate te tangata i te ono - waewae Swedish acrobat te hunga e hiahia hinga i roto i te waenganui po īngoa-engari ka takoki ahau toku taringa i te whakahua o te tuhipoka whakamomori. Ki te ko tenei pono, te auraa i te reira e te reira, ko te tino pai te horoi i te rōpū e mahi ana i runga i toku hoariri. Ko te kotiro i runga i toku waewae squirmed he iti ake insistently, me te i ahau ki te whakaaro e pā ana ki te reira. "Yeah, te pai, whakaaro ahau e taea e ahau te peke ia i te iti moka i runga i toku ake," na ka mea ahau, i tu ake koimutu. I muri i te torutoru noa kaupae e, ia tae i te mutunga o te poka, ruku ki roto ki te puru, ki te wai, me te pakura pera i te matara i raro i te mata rite taea e ia i mua i te whāriki ki te kiha no te rangi. Kihai i reira i rave rahi te iwi i roto i te poka; ka titiro te reira rite reira ko te nuinga he rōpū o te iwi e noho ana i, me te matakitaki. Ka kauhoe puta noa i te ana ki te atu taha, tahuri a tawhio noa, me te pana hoki ki te pokapū o te poka. Ia tere i runga i tona hoki mo te ia, titiro ki runga ki te cloudless rangi. I roto i te kokonga o ona kanohi, ka kite ia i te taiepa kohatu, a De Doublon tua atu i te reira. A, no te titiro ahau i te reira, te trapdoor e tuhaha ana, a ka kite ahau i te kite o te kitea te ao i waho ki tona matapihi. I te karu whātata - ranei i te arotahi telephoto; i ahau ki te mahi i toku pai e kore e ki te titiro rahi i roto i te matapihi, engari ki te te tangata i hiahia i roto i ahau, kahore he ira i roto i te whakaatu e ahau e mohio e pā ana ki te reira. E kore ahau i ite e ahau i te kaukau, i raro i te papa hūpekepeke tae noa ki ka rongo ahau i te husky, "kia Mataara i roto i!" a ka titiro ake ki te kite, ki te ma, me te parahi, te feruri e rere ana ki ahau. Ka kauhoe atu, kokiri te kotahi te ringa hohonu ki te wai, me te oke o tona kaha. Te diver totohu te mirimita ki te wai, ētahi toku pokohiwi, me te whana ki runga i te ngaru e tata taupokina ahau. Kihai ahau i te tiki i te patu pakeke, engari mau i ahau toku upoko i raro i te wai ki te kite, ki te diver ko te tukino. Te tinana e takoto ana i te raro o te poka, ona waewae, piko tonu, me tona tinana miro i roto i te refracted te rā. E kore te reira i te neke mo te ia, a ko ia e pā ana ki ki te ruku mō te reira, no tona waewae, kitea rawatia ake kua tika, ki runga, me te diver kia rite ki oua i ahau. To tatou tuki rae, engari e kore te reira i te tukino; tona roa, makawe tamarûhia i te pānga. Ia i kata, i a ia e whakatata, me ona ngutu tonu i na tata ki oku e ko te reira tata te tawai e kore e ki te kihi ia ia. Ko ahau he ki a ia-i te takaro ahau i te raumati. Ehara i te mea na kino. "Aue!" ia gargling. "Te reira e koe, Mr Walton!" Kihai ahau i ui ki a ia me pēhea te mohio ia i toku ingoa. I muri i te katoa, i hainatia e nga kipiri i te reira i te po i mua i. 'Ae, ko ahau.'"I ahau i te tukino koe?"'E kore ahau e whakaaro na. Ko koe te pai?"Ara, no te ko ia i roto i te & nb, hey whakahaere ki te ueue. I kite ahau i te e-ee, te ma, hutu kaukau anake e hipokina te iti, me te pea e kore te katoa. I te mahana o tona oti tinana oha ahau, ka rite ki tatou i te kauhoe, i to tatou turi, e pa i te i raro i te wai. Kahore he mea i te kupu ki a tatou, tatou ka kauhoe atu ki te mata o te harotoroto - i te ritenga atu o te wahi i a ia-me te piki i roto i, i Te wai neke ki te maeneene i te aroha noa o te hiri. Ka tangohia ake te nui o te tauera i te chaise longue, a takaia ana ki te reira a tawhio noa tona pokohiwi, me te titiro i ahau. 'Pai?'
  
  
  Kihai i whai ahau ki te ui ia he aha te mistletoe te auraa, e kore e ki te ara titiro atu ia i ahau. I waho i tetahi kakahu ki runga, ranei i roto i te kaukau, kahiwi, i te mea he nui atu iti iho ranei te taua mea - e ahau i te ahua tino mīharo. Tenei korero aku he mea noa no te mea te reira te meka, me te tamata e ahau tino uaua ki te hanga i te reira na. Te matā rua, me te wero patunga kua ahau i roto i toku mahi kua expertly papaki rawa ake i hāparapara geniuses e te TOKI kua utua, na e kore ahau e titiro rite te wahi o te kai e ratou te whakaatu i te kai o te kura. "Kia haere mo te haere," ka mea ahau fakamātoato. "Kihai i ahau i te whai wāhi ki te mahi i tenei circus ano." 'He aha e kore e?
  
  
  I roto i tetahi take, e kore ahau e hiahia ana ki te takoto i roto i te ra." Ka āta swiped te tauera a tawhio noa ia pouri tinana i e ngarungaru i te aroaro o huru runga i te parahiraa i muri i Nah. Tenei ko toku kupuhipa mō te tirotiro i ee; i tona kiri ki te āhua kihai i hiahia suntan wai ki te tiki i taua atarangi. I ia i te reira āta, me te papau ki, tīmata ki te hunga autaia waewae, tū mo te taime i te ata porotaka raro i mua i te titiro i raro i te uma titi i roto i te bikini. Ia nipples i kitea i roto i nga kakahu ma. "Kei a koe te mau i te taua bikini rite inanahi," te kōrero te ata. 'Aue! Ite koe!"Ae. Ka kata soundlessly, me tona kanohi glittered. "Ahau i whakaaro tonu e ki te kitea e koe te kakahu e pai koe, i reira te kahore he ira i roto i te huri i a ratou. Kaua e koutou e whakaaro na, Mr. Walton?" "Ahau i whakaaro pera rawa. Ingoa Tuatahi Ingoa. 'Ae. Te reira i oku... "ka taea e ahau te pānui i, rawa. Koutou whakaahua e kore e te mahi koe i te ture, ahakoa. 'Kore.'Te kotiro i mohio ki te hapai i te eé. Ia carapace ki te moana me te taiepa De Doublon, i a Ia afaro i muri ki ahau, tona huha tata te pa i toku. "Na te kei i runga i tau faafaaearaa?" 'Te rite.' Tatou i taiawhiotia ai e tatou a tawhio noa te rōpū o te paari sunbathers, te nuinga ki te ma te puku, me te kotahi-wahi floral swimsuits me ngā. Ko ia i kite i te waenganui-koroheke tokorua a tawhio noa te Lear plane, te wahine glaring i Chyna, e ngana ana ki te pupuri i tona tinana tonu, i roto i te tirohanga i waenganui i te kotiro, me tana tane. Ahau e kore e taea e tukuaki'i ia. "E koe te waiho i konei mo te wa roa?" "Tei te reira i runga i te aha ka hiahia koe ki te mahi i."
  
  
  Ka mutu, me te tohu ki te kokonga de Doublon, i te mea he nui te taiepa. "He aha te i runga i te reira?" "Te tahi mea rite ki tenei ... i te fare. He tino taonga te tangata ora i reira ." Ia grinned mārire. "I karangatia e ahau," ka mea ia. Kihai ahau i tohe. I mua i te āputa i roto i te tumutumu parepare ki te pakitara kua arapiki ārahi ki te one. I a ia e haere ana i mua i ahau, ka puhirua ona makawe kia te mākū whenu pania toku whanau rae. Konei, me te reira, ngā rōpū iti o te iwi e takoto ana i runga i te onepu, me te reira i te maha o ngā tau e takoto ana i roto i te marino. I reira ko te tata kahore te hokai i, tika, kare i runga i nga ngaru, me te pōrutu o te karera te wai, i runga i te tātahi. Kanohi - tane, he wahine-te whai ia tatou i haere puta noa i te taimaha onepu i te wai o te mata. Tatou e aro atu ki te stares. Ia haere pai, e kore e whakangaueuetia nui. Hey, e kore e tika ana. Ki te to tatou maui, te Stena de Doublon tonu i te takutai moana. I muri i haere i te ruarua rau whatianga, ite e ahau i te iritiraa i runga i te iti cove. Kia tenei te tomokanga ki te hāpua. Te iti tiriti bridge totoro ana ki runga i nga wai; i runga i te reira, i te taiepa i roto i te oru mai ano he mushroom hoa i runga i te maheni raima. No tupono o te pae ki te tahi atu taha, ara ki te matau, me te taura, kihai nei i te ohorere ahau. Ahau ano hoki i mohio e te poto te kauhanga ārahi i raro i te taiepa ki te hāpua ko kati atu i te retractable iron fence, me te i miharo ahau he aha e tangohia e te reira ki te whakaara i te huru. Rite tatou ka whakawhiti i te piriti, tohu ia ki te poka. 'He aha ko te reira?'"Aue, te reira rite ki te nui harotoroto. Tenei te tangata i tōna ake waka. 'Aue, matau?' Tungou ia, a ka mau toku ringa; i tona hope haere mimmo ahau. "E rite koe i te poti, Nick?"' 'E ahau te whai i te kotahi. E te tikanga e taea e ahau te whakamahi i te reira anake a tawhio noa te hotel ." "He aha te poti?" Tenei... E kore ahau e mohio ki ta ratou karanga i te reira. He nohopuku kaipuke? Te iti poti e kore e haere rawa nohopuku ." "Speedboat. Ae. Well, na ka tatou kia haere i reira." "Ko koe pai ki te kaipuke?" Ia snuggled ki runga ki te mitimiti i ahau, me tona pouri, kanohi, ataata. "Ka taea e ahau te pei i te kaipuke." I mohio ahau whakatara pai i te mea ko ia tera, ko ahau hiahia ia ki te mea i te reira. "Ka kite tatou i te. "' I muri mai?'"Ae, i muri mai."
  
  
  De Doublon e noho ana te katoa i te wahi ki te hauauru o te motu. Haere matou i te taha i te taiepa i roto i te pūmanawa i te porohita; i reira kahore he kauhoe ranei sunbathers i konei, me te ngohengohe te hokai i mitimiti ra e papaki ana a tawhio noa te maru wheo e kore e matara atu i te te uta. I te kotahi ma rere tu i roto i roto i te moana i runga i te pae; ētahi atu i te e, i reira tetahi mea ki te e kite, engari te ata tauiui te wai. "Pēhea te roa kua koe te mahi i konei, e te Ariki?" "Aue ... tata ki te tau, whakaaro ahau." "Aue, e o te rota." Ia shrugged tona pokohiwi. "E ratou te utu pai, me te ora i konei, ko te ahuareka."
  
  
  "I te ora ia koutou i roto i te Florida i mua i te e?" Ka mutu koimutu, a ka titiro ki ahau i searchingly. "He aha e koe tono ki tenei?' 'E kore ahau e mohio. Te reira i te titiro tino pea ki ahau ." Te kotiro, ka tawhiri atu, ki te titiro o te mamae i roto i ona kanohi. 'Ae. Ia i mawhiti i a Castro." "Kihai ahau i te tikanga...", "Ah, te reira e kore e mea faufaa te reira. Kua ngā reira he roa te wa, ko ia he kotiro iti, no tatou i rere atu. Toku whaea, ka whakamahia e ahau ki te haere ki te ētahi atu i roto i te poti. Ratou pere ki a matou, te Cuban patrol, engari ka tatou i atu. Tata. I tona rae quirked questioningly. "Oku... toku whaea. Ko ia te whara, me te tino whara. No te neke atu i te marama, i te tākuta, ka mea Hoi e e te tiki i te pai, a ka mate ia." 'Au e ahau tino aroha mai.' Ia shrugged ano. "Ko e he wa roa i mua, Nick." "E tika i muri i te revolution, Castro maka huru i roto i te whare herehere. Ki a ratou, tona koka kihai i rongo tetahi mea e pā ana ki te nen. I reira te kahore ki te mea. Hiahia ahau i rongo maha rawa ngā kōrero rite tenei ki te tika i te whakapono hey, engari i reira he tonu te tupono noa e ia i korero i te pono - me te kore ahau i whakaaro e faufaa te reira i te katoa. Haere matou i roto i te puku; ka haere mai ia tata ki ahau, ko te whakaaro ngaro i roto i te whakaaro. I te pae hopea ka mea ia: "e mohio ana Koe e kore toku ingoa tūturu." 'Oi? Ia malimali poto. "E kore e maere ki a koutou." Ka ruia e ia tona matenga, me te malimali mārire. "A, no te haere mai ia ki te showbiz i roto i te Miami e rima e ono ranei nga tau ki muri, i toku kaihoko kihai i hiahia ki te tuhi i ahau Margherita Ortiz. "Rawa mau," ka mea ia, e rapu ana ahau i roto i te mata.
  
  
  Tou whaea; ko te hawhe Hainamana. Toku papa, i te mulatto. No reira te ingoa o te Negro. "'Oi. Ka mutu, me te titiro i ahau. "E mohio ana koe ki nga mea katoa, Nick?" "Ha!" Ka romia e ia toku ringa. "He aha i haere mai koe ki te wahi rite Doublecay, Nick? Te reira noa e rouru kuao, me nga kaumatua ki a ratou te ngako, i te wahine." "Ah, rongo ahau e pā ana ki tenei wahi o te mua ko e maka ana i runga i te dance whakaatu i konei, na i ahau ki te haere mai." Ia guttural kata, ko te absurdly taetuí. Ia tu ana i runga i te tiptoe, ona u aki ki toku uma. Ia velvety ngutu wehewehea ona kanohi, ko te maunga. Tatou i te kihi. Ka takaia tana ringa a tawhio noa toku kaki, me tona papatoiake, tahuri mai ki taku. Toku rūmātiki i te tonu, me te tino nui, me ia e aki uaua ki te whawhai ki ahau, i tona arero, e oku. I toku ringa pakura iho ia i hoki ki muri, ki te raro o ia take kaukau, ki te mahana i te kiri i waenga i ona u kaihe. Ko te reira pea te mea pai e i taua taime tokorua taitamariki faaipoipo taea te kite e haere āta haere me te teitei taiepa. IH kite ia i te tuatahi, me te ka Chyna o te whakarongo ki a ratou. Ka hotu ia, ka giggled ka pa ki te matakoma i runga i toku hutu kaukau. "Ahau, ka whai i a koe a tawhio noa tae noa ki te whakamatao atu, te pai?" Ka kata ma te oaoa. "I mohio ahau i ahau te tika, Nick. Kei te huru e taea te haere ratou ki te reinga." Ia malimali gratefully, me haere matou ki te whakatau i te ētahi atu. I muri i hiahia matou te haere nu, me te huri i te koki o te taiepa, ka takai tona ringa a tawhio noa toku hope, a pania ana e ia tona paparinga ki toku ringa. "Te reira i toku ra atu, Nick." "He aha te mahi koe i te nuinga o te mahi i roto i te ahiahi?" "I te tahi taime e ahau te pei i a ia ki te Nassau. Ranei ia, ka noho ahau i roto i toku ruma ki te pānui i te pukapuka " Ranei e haere koe i runga i te heka poti?" Ae. Ko enei tamariki."Whakaaro ahau te mea he whakaaro pai. I tēnei ahiahi?"O te akoranga.'"Kite koe i te cabaret pae. Kia te tuatahi te kai, ka... "Kahore," ka mea ia i te koi. "E kore i roto i te barr. E kore ahau e rite... Well, e mohio ana koe. E kore ahau e tuku i te tangata te tango i ahau i reira ki te whai i te whakarite. Ka haere ahau ki tou ruma." "Kaua koe e mohio kei hea te reira?" Tungou ia. "Kia whai koe i tuhituhia i te tau i runga i te tēpu mua po whakamutunga." 'Oi. Te reira parau mau.' Haere matou i te iti atu tae noa ki taea e tatou e kite i te hotera i roto i te tawhiti. "Whai koe ... hmm ... i reira te kahore he tetahi i konei, ko te reira?" 'He aha te tikanga a koutou?"Atu?' 'Oi. Kahore, e kore e tino, Nick. Te mea kahore he tetahi i konei ko wai e homai ki ahau e pai ai, ara mo te wa poto." I tona kanohi, ka korerotia e ahau e ahau i te āhua i te okotahi, engari, no ka tatou i ki te wāhi iti atu ki te taha o te hōtēra ki te wahi i te tatini karakara beach buggies shimmered i roto i te ra, e ahau i whakaaro ko te reira i whakatara pakeke ki te whakapono e i te ataahua rite Ahau tika ki te tatari mo Nick Walton ki te whakaki i tona mokemoke ahiahi.
  
  
  
  Chapter Whitu
  
  
  Kihai ahau i ite i rite te reira, me te torutoru nga ipu o te huka-matao Amstel pia i kawea mai ki toku piha. Te hāwini, te whakaturia ake i te tepu i te taupee o te tatau, a, no ka mahue i a ia, ka tango ia i roto i te torutoru nga mea a tawhio noa ia katoleta e hiahia ia ki te ako. I runga i tona leisurely haere ki te tonga, peia ana e ia i roto i te New York, ka hokona ētahi whakatere tūtohi. Oni takatakahi ki te kitea he aha tona hotera, engari i roto i te mutunga kitea e matou i te mahere o te Doublet Cay. I ia e papaki ana te titiro i Nah na; ko ia rawa te manukanuka ki te tiki i roto i tenei mohio te pa, ka patua te rori. Inaianei ia e inu i te hawhe karaihe o te pia me te wherahia te mahere. Ia e kore e taea e kite i te nui; kahore he whaiaro-mo skipper Stahl e te whakamahi i ia ki te parepare he kaipuke nui e tata ana te moutere e rua, engari ko te mahere tukutuku e taea ki te kitea ia. E rave rahi mōrearea raro i te mau fifi i te tohu i roto i; e rua tau wrecks, wheo kua kite ia i mua i taua ra, me te maha o ngā wāhi pāpaku. I te hāpua i te De Doublon pae i tohua, engari te putanga puta noa i te moana kihai i kitea. Ko tenei ehara toku tonu te āwangawanga; ko ahau hiahia ake i roto i te wai a tawhio noa i tetahi motu, Domesday Motu. He pāpaku, me te kōhikohiko toka. Ih tamata i toku pai ki te tamau aau i te reira, te mohio, e reira e kore e meatia e ahau, ki te nui pai i roto i te pouri. Engari i te iti rawa mohio ia ratou i reira, me te e kia hanga i te rerekētanga. Na uakina ana e ia te reira, ka marere i roto i runga i te taupee, te ra na huna ana e te puranga o te tiketike, nohopuku-neke kapua. Okioki atu ia i tawhiti ki runga ki te taunu, engari i taea e kite i tetahi mea, engari i te koki tata ki te moana, De Doublon. I hanga e ahau mohio ki te tiki i te ruma i runga i te tihi papa o te hotera, engari inaianei ite ahau e ahau i tamata ki te tiki i te ruma ki tonu i te tirohanga o te hotera. Well, katoa koe ki te mahi i haere ki roto ki te ruma ki te titiro rite taua. Ke e ahau i ki te tawhito, ma te patiti, i te terry-kakahu, poraka, me te hiako, hu, hoatu i runga i aku mohiti, me te hanga i mohio e ahau i nui te huri i roto i toku pute; na ka haere iho ahau i te roa, puku aroa. Ko te nuinga pea, i enei tau mai i te 716 ki te 729. Ka mau ahau ki te ararewa ki te raro papa tomokanga, me te, i roto i te take te tangata e kite i ahau, ka tomo i te nui, tahuna ana ngā tomokanga. Ahau e tangohia te reira ki runga, me te whakahau i te rama, e kore ahau i hiahia i te katoa. I muri i te meneti torutoru, ka ui ia ki a ia i reira nga tangata o te ruma i, me te haere i roto i taua aronga. Ka rite ki ahau i tumanako, i reira e rua waea kiosks. Ia waeatanga atu i te hotel ahurei, me te ui mo 722. A, no te ahau ka karanga ia, ka whakaaro ahau ki toku nganatanga tuatahi ko te angitu, i te wahine i whakahoki ai ki ahau; ia au ra i te hiamoe, me te heihei. Ka ui ahau ki a ia e pā ana ki tōna whānau, ka mea ia e tona utuafare kihai i reira, na e ahau te whakapāha, me te whakairihia ake. Te manawanui, ka korerotia e ia ki a ia, a haere ana, hoki ana ki tona barstool. Neke atu i te hawhe i muri haora, ka karanga ahau ki te tahi atu ruma i runga i toku papa e rua, me te kitea e ratou e rua e noho ana. Ki te i te wā i muri mai ka karangatia e ahau, kihai ahau i kitea e koe i te ruma kau, i ahau ki te tamata i te tahi mea ke atu; te iwi te hunga e te whakahaere i te nui tourist hotels e kore e poauau, me te maoro, e te katoa, ka ite e, te tangata ano e karanga ana te rerekē ngā tau, i runga i te taua papa. Te reira i te tawhito hacking tinihanga - na tau e ahau tata ki te whakama ki te whakamahi i te reira. Engari kihai ahau i whai nui te wa, me te e kore ahau i hiahia ki te whakamahi i te atu te tika me te tutu rauhanga ki te tiki ki te ruma kihai i hoatu e ahau te tiro i te hinaaro e ahau. I te wha o nga whakamātau, ka tukua e te waea te mowhiti kotahi tekau nga wa i mua i te hanga i tino i te ruma, e takoto kau ana. Ia hohoro hoki ki te tomokanga, me te mau i te ararewa ki tona papa. Ko te mea tuatahi i whakaako ki ahau, ano he tutei pia i te pehea, ki te momo pūrongo, me te tuarua i pehea ki te whakatuwhera i te raka. Nga whitiki ake ahau, kua hanga-i roto i te taputapu, me te i roto i iti iho i te meneti, kitea e ahau i ahau i roto i te ruma 721. Whakarerea atu e ia te tatau ajar - kia ka te kainoho hoki, i taea e ia te tatarahapa no te kitenga o te tatau tuwhera, me te haere i roto i ki te oaoa i ki te tiro-me te hohoro haere i runga i ki te taupee tatau. Kihai i whai ahau ki te tu i runga i te taupee no te roa. I te wahi i pupuri i ahau i te reira, taea e kite ahau i te nuinga o te whenua mārama. Ka mau te kite o nga tangata e haere whai pūtake hoki, me te puta, tika waho i te taiepa. Kahore ratou e mau kākahu, me kahore patu i te kitea, engari ko te wewete Swedish kakahu tüao ratou i te mau koinei i rite, me te taea e huna tetahi mea i te .45 ërä ki te kani-atu pū. Te reira i te maha o te wai-powered poti i roto i te hāpua, me etahi o ratou e rere i roto i te & nb. Ka kite ia i te wāhanga o te whānui tapawha cobbled te wahi i te tahi atu te iwi he pāinaina, ki te tangata i roto i te ma te whakapai haere i waenganui i a ratou ki te ngarahu o te inu... me ētahi atu mea. Kahore he hiahia ki te tiki i te tata-ake ki te kite i te aha atu, ko te tukua. Ka mohio he pāhau tangata taitamariki te taimaha e pā ana ki 140 kg rite te tae ia mo te he, kaua motuhake ma te runga pōtae, neatly takai i runga i te paepae ki te aroaro o emu. Hashish, te nuinga pea; ka mau te reira atu i te free inu ki te whakawai etahi o te kiritaki. Engari, ko te katoa i taea e ia te kite. I te rakau a tawhio noa te whare tira i whakatokia ki te kati i te tahi, me te piko i roto taiepa i muri i te hāpua i āraia, i te tirohanga pai o te hanga o te paruru. Na, i te rua parepare, e tonu hanga te raruraru o te he ki te piki ki runga i te taiepa waho, e kore ahau e matau ki te wahi i nga kaitiaki e -, me te ka ki te hopoia ua mua i te hunga i te mau fifi, i reira ko te raruraru o te whiwhi i roto i te i roto parepare, a te Atua matau ana te mea atu ki te hinga. .
  
  
  "Titiro, e te ariki. Ka taea e ahau te tauturu ia koe ki te tahi mea? I rongo tona reo, ka tahuri ia a tawhio noa, hinengaro i te kanga te kanga matotoru whariki. Te roroa, dark-skinned tangata e tu ana i te whatitoka ko te kakahu i roto i te mau noa i te kakahu. Kotahi te ringa wehikore whitikiria ki te huru-meneti poto doublet. Ia malimali questioningly me te titiro tino noho humarie ana. Ahau whakawāteatia toku korokoro, me te tumanako ahau ka titiro whakama nui. 'Tēnā kupu whakahoki ki ahau. I kite ahau i te tatau tuwhera, me te haere i roto i ki te kite i te tirohanga i tenei taha o te hotel."
  
  
  'Ae.'Ia tutakina te tatau i muri i a ia - i te ohipa e meinga ana ahau e tūpato. "Tenei ko te wāhi tino teitei rawa o te Aranga i te Motu, me te tiro i te mea rawa ngā." I tenei wa, he malimali ia whänui, a ka ia te matauranga o te huru. "Herridge?" Te Lyra pilot tuohu tona matenga hoki te taime. "O te akoranga, Mr. Walton." 'Au tino e ahau te pouri. Tona tika i te hotel... ahau i poipoia te ngenge ringa i te taupee, ka grinned shyly. "Ki te tirohia e koe, ka kite koe i e kore ahau i haere mai ki konei ki te tango i tetahi mea." Ka mau ia ki te torutoru nga kaupae ki te ruma i, me te haere tonu ki te titiro mai ki ahau. 'Ko tenei e tika ana; E kore koe e titiro ano he tahae ahau, Mr. Walton. Hoatu e ia i roto i te rota o te kaha ki te amo i te māhorahora tūranga. "Tatarahapa," ka mea ia, ka tuku i tana tūturu te tiki i roto i te pākiki. Herridge tungou i roto i te matauranga. "Ae, ko toku ruma. Doublé Cay akono i tona tokotoko tino pai. Ōrite mō te katoa ". Ka mea ia, kahore he wahi o te kawa. "Ahau hari ki te rongo i te reira. E mārama ana rātou e te ih pilot kia hari ." "Ahau makona." Tungou ia i ahau i runga i tona pokohiwi. "Pea koe hiahia i roto i tenei, kaua ki te āhuatanga rerekē, i muri i te taiepa?" "E te katoa, e kore e te reira? Te tikanga e ahau te hunga katoa e mohio ana e ora nei i reira." "Engari whakaaro ahau ko ia he moke. Ko wai enei iwi katoa e takaro i roto i te huru o te? "Aue, Mr. Ingersoll kia mau ai ki te uma, engari te ia e kore e siokita. Ani manihini i te reira i te wahi o te iwi taitamariki ki te whakamahi i te haama no ratou ... tūmataiti whare ". "Ahau tīmata ahau ki te tiki i te reira." "Ahau rawa." 'Oi? Herridge tohu i roto i te ahunga o te inn tata ki te poka. "Ko te reira e kore te ngaro taua Mr. Ingersoll tāuta i te maha o ngā pouaka whakaata kāmera i waenganui i enei rakau. Ki te mea ia ki te waiho i te oaoaraa i a ia e mātakitaki ana i te manuhiri, me te fakafo'ituitui te kōwhiri i te hunga e hiahia ana ia ki te ani manihini nei ki ona taonga." "Te reira i te mea ngaro ki ahau." Tenei pea, mō te estestvenno, ka haere mai ki toku ngakau, ina Kahu whakaakona ahau, a ka ko koa ahau e ko te reira i whakapumautia. "E mohio ana koe e i teie nei, Mr. Walton." Well, whakarongo, ahau aroha noa ahau i haere ki roto. Kite koe i, te tangata nana nei i haere rite nui rite te ia-hotels, sanatoriums, me te rite te-tangata ki roto ki te peu o te pipiki ki to ratou ihu i roto i nga mea katoa. E kore koe e mohio, ina, ka whakatau ia koe i te hoa tawhito ranei te tahi mea. 'E ahau i matau ki a ia. Herridge tu ana, ano he toka, he iti i roto i te ara ki te tuku i ahau kia haere.
  
  
  Mimmo haere i mua i a ia, ka tawhiri atu, poipoia paramete rite tomo ia ki te kauhanga, me te āta tutakina te tatau i muri i a ia. I runga i te ara ki tona ruma, miharo ahau he aha te paerata, i roto i tona mahi i te kakahu, i te pū i roto i te pute o tona doublet. Pea, ahau whakaaro, Herridge i te tahi atu ngā kawenga i C Rua, e mohio kua ahau e pā ana ki.
  
  
  Kahore ano kia nui te wa i mahue ki te tūhura i te Aranga Motu i te iti ake. Te fakafiefia pononga i roto i te rota waka homai e ahau i te beach paki, tetahi o te hunga mate ki a Volkswagen waka ki te motuhake te tinana, me te whānui potae. Peia ana e ia ki raro i te awhiowhio te huarahi motoka kapi katoa ki te nikau noa ia tae i te akoranga korowha. Ko te karapu i kore ake atu i te hipoki teneti, te whakatuwhera i te toru taha, ki te rarangi o lockers i runga i te taha ki te wha. Te reira i te iti, pae, me te tepu i roto i, me te i roto i, engari kahore tetahi tangata i reira.
  
  
  Haere ia puta noa i te patunga witi rakau o te teneti, a ka titiro i roto i te akoranga korowha. I te ata kuiti te mara, i mea hipoki ki te pupuri i timera, iraira i roto i te wahi ki te ngā tipu whaipua, me te una'una whakaritea nikau. I roto i te tawhiti, ka kite ia i te lone maha o ngā kaitākaro, me te rua golf te kaata; te kore, i te akoranga whakaaro whakarere.
  
  
  Ka eke ia i hoki ki te paki, me te tonu i runga i, kahore he ūnga. I te mutunga o te akoranga korowha, te ara faaaraara, pakitara rakau, me te koimutu te hono ki ahau i roto i te iti te whanga. Breakwaters jutted i roto i runga i tetahi taha o te moana: e rua ranei e toru pai-rahi cruisers i te herea i te tauranga o te Pae, haere ki te ringa o te iti sailboats me te speedboats. E kore kua ahau i kite i tetahi mea rite te hydrofoil i mua i te.
  
  
  Ingersoll me te whai i te kaipuke vahi i roto i te i runga i te hāpua, whakaaro ia, i miharo te wahi.
  
  
  I runga i te tahi atu i te taha o te moana, Mamingatia Island kite i a ia, ki ona maitai kōhiwi maranga a tawhio noa te one, me tona bridge pou kumore e kokiri i runga i nga wai o te moana. I te wahi hiahia ia te rongoa i te reira, i te whakahoutanga o te piriti i te pito tauranga titiro nui atu rite ki te puranga o te maitai kurupae maka i roto i, me te wareware. Kahore he tohu o te hanga mahi i runga i te piriti, engari i taea te kite i te reira i roto i te tawhiti, te warou, o te ara kurupae me nga ira o te kōwhai hanga potae tauiui a tawhio noa te reira. Au ra i te reira, ano he noa, te hanga kaupapa ki ahau, a ko ia e kore e kua mohio ki te reira ko tetahi atu, ka titiro ki te whakatuwhera i te wai i te neke atu i te hawhe i te maile atu.
  
  
  Te husky, growl o te hamama engine kumea ana toku mata ki te taha mauī. Te ma, kaipuke porotaka i te mamao wahi i te mutunga o te kokoru, me te ma takere whakatika ki runga ake i te wai, i runga i te amipere te whakarewa rauawa. Te hydrofoil kaipuke, a kihai i whai ahau ki te fifili te wahi i haere mai te reira i. Angela e noho ana i roto i te hoki o te whakatuwhera i te kapa, i muri ki te tapawha, te whai kiko, Āhia tangata, me te i muri i te wira i tetahi o te-rouru roa taitama hiahia ahau ki te kite ia ia i te rererangi ko te ra i mua i te.
  
  
  Ko te nohopuku kaipuke i hanga te pūmanawa i te whānui signpost, me te haere ki te moana i waenganui i te rua motu. Ka kauhoe ki te roa o te tauranga o te pae, e hoki haere ana ki roto ki te wai o te Whakamutunga te Whakawa, te pakanga ki raro, tata te uta, ka rere ki te wai. E rave rahi tau iti mai i mua ki te hopu i te pupuri taura, na te tokotoru piki i te arawhata, peke ki uta, ka ngaro i muri i te tautau o te iti i te whare.
  
  
  Te" kirimana "i te" Formosa " whakahuatia e te kairēhita, te hoa o toku hoariri i te ahiahi o mua, te āhua wawe te tae ki te hanga i te pae ki te rua i te mau melo o te tupu e ono ...
  
  
  Ko ahau e matakitaki ana i te waka i roto i te iti te whanga, me te ko ahau pākiki e pā ana ki te aha te huru o te kaipuke Chyna i. I te tuatahi, katoa e hiahia ia ki te mahi i whakarongo ki a ia, te kite i te aha i taea e ia te korero ki ahau e pā ana ki Ingersoll o ngā mahi, engari na i ahau i te whakaaro pai.
  
  
  Te airstrip ko te kei i runga i te whenua teitei, e kore e matara atu i te whanga. Te Lear Jet ko te noho tahi i roto i te mua o te whare tira ki te hau tohu e rere i runga i te reira, me te reira i te maha hākinakina rererangi tata. I ahau i te wahi atu ki te haere, kia peia e ahau i runga i te turanga raima. Ka haere mai te tangata i roto i a tawhio noa te whare tira, ka titiro hoki te ia, ka haere ana hoki te roto. Ko ia te tika i te tūruhi.
  
  
  Na ka eke ia ki te paki ki te one mo te tuatahi, me te wa whakamutunga, te whakaoti i tona uma i te maheni tere i runga i te onepu tae noa ia ki te marae tēnehi i muri mai ki te hotera. Ka rite ki te koraha kia rite ki te one; i te reira mahino e te manuhiri o te Doublé Cay Hotel i te kore e femo'uekina ki te ki tetahi mea atu taumaha atu i te korowha, me te ahuareka i te kāinga i te poka.
  
  
  I muri hoki i te paki, i ahau i haere tika tonu ki toku ruma; na, i kore i te wa ki te kia tūpato o nga taitamariki e ai ki te patu i ahau. Ahau e moe ana i roto i te reira mo te haora, ka timata ki te faaineine no te te ū mai ahiahi.
  
  
  I ana mea, paunatia ana e ia, ki te pea, me hoki toku huna patu ki te tūponotanga e ki te Paetukutuku e kore ahau e whai nui te tupono o te te huna i toku huru mo te roa; na, ko ana mea manauhea faaoti ki te waiho i Wilhelmina a Hugo i roto i te wahi. I raro i kore huru pai, torotoro mahi he uaua nui, engari homai te pīrahi tupono noa e te kanikani i te tika te mea whakaaro ia ia i ahau e kore e taea e taea ki te haafifi i te take e na roto i te tīmata i te huru ki te pū, me te stiletto. Ka whiwhi ahau mau.
  
  
  Hoatu e ia i runga i te pouri slacks, he parauri pouri poraka, me te marama puru blazer, me te mahue i muri i tona ahua tawhito tēnehi ori slippers. Na, ko ana mea, i ahau e noho ana i runga i te taupee no te te torutoru noa meneti, me te titiro i i toku kokonga e tata ana ki te poka. Te maitai whitiki tonu noho, me te mutunga o te ra, whawhati i roto i te taretare kapua e taupoki ana.
  
  
  Te tangata coughed te ata. Tahuri ahau a tawhio noa, engari i reira ko kahore he tangata i roto i te ruma i muri i ahau. Na ka rongo ia he iti amuamu o te reo, ko te kupu i te reo tapepe. Te rongonga i te reo, ka haere ia ki te taupee taunu, me te whakarongo. Huri noa i te torutoru nga kupu i rongo ahau i te reo au ra i te paramete maheni, engari ke. Ka titiro ia ki raro, a okioki ana i mua i tika nui ki te kite i te taupee taunu ki raro.
  
  
  He parauri te ringa, me te wahi o te pango ringaringa takoto i runga i te taunu. Tona matenga āta tītaha hoki, me te mana'o nei au i te ataata i runga i toku mata i te pouri. Na ka noho ratou i te whakatuwhera i raro i ahau - me te mo te tino ngāwari tangata te reira e kore e uaua ki te piki i te ih taupee ki toku, me te ara māmā ki te tiki ake ano. Anake inanahi te rāwaho i rahua te ki te tango i painga o tenei ngāwari ki te ara mawhiti ...
  
  
  Ka mau te reira ahau he torutoru meneti ki te whakarite te tahi mea i roto i toku ruma, me te ko ahau i tika i te mutunga, ka i reira ko te patoto i runga i toku tatau. Tona tinana i te atawhai,, engari e māhorahora ana ia matatau i tona mataara. Tae mai ahau i runga i te wā.
  
  
  A, no te ahau ka whakatuwheratia te tatau mo ia, a ka kite i a ia e tu ana i reira, mo te taime e ahau tata ki te hiahia kihai ahau i ki te whakamahi i a ia ki te ara e hiahia ahau whakaritea. Te reira anake ka mau i te taime.
  
  
  
  Chapter 8
  
  
  
  
  "Ae," ka korerotia e ia ki a ia ata, i āta te ako i ia. Rite tonu, ko ia te kakahu i roto i te ma, tenei wa i roto i te manganga papa-roa, kakahu, kopaki, pleated, a whitikiria i roto i te atu iti iho ranei Indian kāhua. I a ia e haere ana, tona kakahu tangoro konei, me te reira, tuu ia bronzed waewae, me te iti neckline hanga i te reira mārama e Irene kihai i mau tetahi mea, i raro. Ia breathtaking u pania ki toku camisole rite ia ki te kauhoe mimmo ahau, a ka ko ia ia i roto i te waenganui o te ruma, ka pirouetted, me te fai ki te marama a tawhio noa i te taupee taiepa i muri i a ia.
  
  
  "Koe te mahi i rite i ahau?" ka ui ia.
  
  
  "Te reira i te poauau wairori."
  
  
  Ia giggled. 'Ae. Titiro atu ia, a tawhio noa, o ona kanohi i whakaritea i runga i te nui o te moenga. "Ka taea e to matou he paramanawa i mua i te tina?"
  
  
  Te tikanga e ahau e kore e pōturi iho i ki te whakautu ki taua whakaaro, ko tenei panther wahine i nohopuku rawa hoki ahau. Ia ite toku feaa, me te whakaara ona tukemata innocently.
  
  
  "Tikanga e ahau, i te iti te inu."
  
  
  I roto i te ara, ko reira katoa hoki i te pai; i ahau i te mahere mō te ahiahi, me ui ia ki ahau ki te kōmaka ratou i roto i roto i te tika te tikanga. "Te rama tokua?"
  
  
  'Piari.'Kihai i reira i te tono.
  
  
  Ia, haere ana ki te waea. "Kia kite pehea hohoro te huru kei te kawea mai i roto i te."
  
  
  'E kore e tika. Ka haere ia ki te iti pouaka, me te unuhia i roto i te ipu o te piari i muri i te nui tokua decanter. "E kore ahau e inu i tetahi mea ke atu, ki te whiwhi ahau i tenei," ka mea ia.
  
  
  "I hoatu e te pounamu i roto i reira?"
  
  
  "Ia." Ia tītaha tona mahunga, a ka titiro i ahau. "E rite koe i te reira rawa?"
  
  
  "E kore e ahau te whakaaro i te reira."
  
  
  Tatou ia inu mātao mōhiti, e ia ano hoki i mahue i roto i te pouaka, me te āta noho atu i ia atu. To tatou whakahaere i haukotia; ka ui ia ki ahau e pā ana ki toku mahi, engari kihai i te mea tino hiahia i roto i te toku whakautu. E tonoa e tetahi whakatūpato ki toku roro; i Tenei i mahara ki te waiho i te showbiz hustler, a ki te mea kihai i whakamahere i runga i te haamau'araa i te era atu o tana mahi i te kanikani i runga i Tango-Kay ia kia i te iti rawa i te whakaahua ki te kia mīharo e toku āta korerotia kōrero.
  
  
  Hei utu, ka tahuri ia i te aparauraa ki a ia, ki tona pouri tamarikitanga, ki tona kawa ki Castro, me nga mea katoa i te Communists. Ka korerotia e ia te katoa e pā ana ki tona whaea, me pehea ka mawhiti puta noa i te tuawhenua i roto i te Haina ki te haere i roto i te reira katoa ano. Ko ia tata ki te fakalotoi, engari ko ia rawa tohe i runga i te reira.
  
  
  A i pai ki ahau; e kore ahau i te feaa iti e haere ahau ki te rave i te reira i te po.
  
  
  A, no te haere mai matou i roto i, ko reira pouri huri noa i te ruma. E'a, karohia matou i te matua, whare kai i roto i te manakohia o te piha ora; ko te haamo'araa i na te ngohengohe e titiro te reira rite ki te Chyna ma nga kakahu, ko te amipere. Ia arahina ahau ki te koraha kokonga ki te tirohanga o te wai, tae noa atu i te pae rite taea, me te cha-cha-cha ropu i te te tākaro i muri i te iti papa kanikani.
  
  
  Te hāwini, tonu te puta ki te ipu o te piari, me te kotahi anake te tahua.
  
  
  "E mohio ana ratou ki ahau," ia faataa.
  
  
  I ahau ki te kata.
  
  
  "Te aho, ko te tonu pai rawa, Nick."
  
  
  'Te pai. Ko koe te tino tohunga ." E kore ahau i tiaki, ki te kotiro i mau i ngā take ki ona ringa ake e ara, i muri i te katoa, ko ia i konei i te kāinga, me te reira i kore te kino ia ki te takaro i tana ture. Hoki i te wā.
  
  
  Ko ia ngata i roto i te ed a whakaekea te pāta ngawari paopaohia ki te wahine whakatarapi i te kukū. E kore matou i korero, i te pai ahau. Te tahi mau taata faaipoipo i te kanikani, te nuinga o te iwi kaumātua, ki te haunga o tetahi tokorua kihi rite te nuinga o nga mea katoa. He tokorua o te-rouru roa te mau tamaroa e noho ana i te tepu i e tata ana i te pēne, ki te kakahu kanapa i roto i te engari te āhua noa, kakahu - rite ngā ākonga te tākaro e rouru kēmu i runga i ngā mutunga wiki.
  
  
  I muri i te kawhe i te mahi, ka ui ia ki a ia ki te kanikani. Ruia e ia tona matenga mau, tona roa, white-whakahekeheke makawe taka i runga i tona pokohiwi. "Ahau i te kanikani mo te moni, Nick." I ona niho gleamed i roto i te pouri. "I nga mea katoa atu ahau ki te mahi i te mea tika mo te ngahau."
  
  
  Ka titiro atu ia i a ia mo te taime, na ka iti ka mau ki tona ringa. "Na ka hiahia tino koutou ki te taka ake."
  
  
  Ona tukemata pere ake. 'Oi?'
  
  
  "Ki te kore koe e hiahia ki te haere ki te kaukau i roto i tou iwi poti."
  
  
  "Te speedboat. Ka korerotia e koe ki ahau kia koe.
  
  
  'Ae.'
  
  
  "Otiia ka aha e ahau te taka ake?" Ka romia e ia toku ringa, stroked te taiepa o tona kakahu. "E mea ranei." Ka haere matou i te taha o te kuwaha, me te haere a tawhio noa te pōro ki te rota tūnga. Chyna, o te akoranga, i tona ake beach paki, a ka peia ki te taua kai kino i te kukū ia hiahia whakaaturia i runga i te tina. A, no te tae matou i te tauranga o te pae, unuhia e ia ki runga ki te ū, te papa ngaehe i raro i a ia nga wira.
  
  
  I te kaipuke, i noho tahi, i te mutunga o te Tauranga Pae, i muri ki te nui Chris Mahi ki te maha o nga roherohe, i runga i te raro o te rahoraho. Ia giggled, whakataka atu ana ona kanohi i roto i te huru o te aronga, me te haere hoki ki tana kaipuke. Ko te he nui-tere poti, me te mea e rima mita te roa, ki te nui piha puhoi hipoki ki te ngohengohe whariki. Ka rite ki nga mea katoa atu i roto i te Rarangi, i nga mea katoa i ma. E kore ahau i tino rite i te reira, engari i reira te kahore e taea e ahau e pā ana ki te reira.
  
  
  Ka kumea mai e ia i runga i tona pito, ka tangohia atu ia, kaua he hu, me te peke iti i roto i te kapa. Ko ia e maka atu i te aft pupuri i te raina i a ia e kumea ana hoki te 75-hp Mercury outboard engine, me te ka timata te reira ki te mahi i te haere, i te kopere raina untied a ia, me te noho i muri ki a ia. Ko ia pai, mōhio tonu a ia, he aha ia i mahi i a ia e marere hoki, tahuri te tohu i te 90 nga nekehanga, me te kauhoe a tawhio noa te kokoru ki te tipu haere te hamama.
  
  
  'Te wahi e hiahia ana koe ki te haere?'Te mutu i te reira!' ia te karanga i runga i te haruru o te pūkaha.
  
  
  Ka poipoia tona ringa paramete. "Kia mataara tika te tahi mea."
  
  
  Tatou i te rere i roto i te kōkōuri, te poto, poipoi ki te, arahina anake i te tawhiti, rama o te hotera i runga i te maui, a he torutoru te mahi i nga roherohe, i runga i Domesday Motu i runga i te tika; i te sliver o te marama, te auraa tetahi mea. Ka kumea mai e ia i te kaipuke ki te miro o te waka rererangi, me te taia iho whakarara ki te te uta. Haere matou i te hotera, skirted te pito ki te wahi i te pouri taiepa o te Doubloon maka kōruru i runga i te onepu, ka tahuri hoki.
  
  
  Chyna o te makawe fluttered i roto i te te hau, me te rīpene i ia e here ana i roto i ona makawe, ka hinga te wahi motu ke. Ia tae i roto i, me te unuhia i te reira i roto i. Ia grinned me te pōpōngia toku waewae.
  
  
  Hey hamama i roto i tona taringa, kua tohu i te wira urungi."Ka taea e kite ahau i te reira?"
  
  
  Ia ruarua, ka mea. 'O te akoranga. He aha e kore?"Kē matou nga wahi, i te ngā i roto i te parepare ano, i a matou i piki i runga i tetahi atu tetahi, engari kihai i mahi i tetahi mea no te mea tatou i te haere tonu te tino nohopuku.
  
  
  Te reira i tupono atu matou ki runga, me te rere i runga i, a na te hotera ki te mahue i to tatou whitinga mai i te mimmo wehenga atu wāhi. Ia te pakanga ki raro, me te tahuri ki te Chyna.
  
  
  "Kia pehea te e pā ana ki tetahi motu?"
  
  
  "Te rave i te koe i te tikanga' ko Te Whakamutunga te Whakawa?'
  
  
  'Ae. He aha e kite koe i reira?
  
  
  Ia shrugged tona pokohiwi. "Anake bulldozers. Tino kino.'
  
  
  "Kia haere ki te tango i te titiro."
  
  
  Ka titiro ia ki ahau doubtfully. "E kore ratou e tukua tetahi i roto i te."
  
  
  "Te atua, tamaiti, a ia, e aroha ana ki te mataara i hanga te whenua. Kia kite.'
  
  
  E kore ahau i tiaki, ki te hinga ia hoki te reira e kore e ranei; ko ia swerved. Tatou i te rere puta noa i te moana-ki te raima piers me te beach ki tua atu.
  
  
  I mua i te haere matou i te whakamutunga pou, i kite ahau i te iwi rere ki raro i te k & nb wahi paripari. Ara i roto i te marama atarua, ia i ahei te kite i te patu i ratou i te amo. Ia te pakanga ki raro, me te kia te kaipuke tere, tae noa ki te raro pania te onepu.
  
  
  Tatou i whakapakeketia e te kasa kaha. I whakaarahia e ia tona ringa, me te titiro i Chyna. Ia te noho ana i te atawhai,, ngutu wehe, kanohi pātea.
  
  
  "Te akaanga!! Te wātea rohe! Haere atu! Te karanga i roto i te pouri, ko te tohe, me shrill.
  
  
  Ko ana mea, grinned i roto i te anaana kurupae o te marama. "Hey, te tangata, kei tatou noa te tere. He aha te mahi koutou ara ki runga ki tenei onepu kuri? Ka whakatika ia, a ka piki ki runga i te motokā ki te koropiko o te kaipuke.
  
  
  He mārō, silhouette loomed i roto i te kurupae marama. Te huru carbine i hāngai ana ki ahau i roto i te ora.
  
  
  'Te tiki i roto i!'ia hissed. "Tenei ko to tatou rohe. Ko tētahi atu taahiraa, me ahau ka kopere."
  
  
  'Nick! He wahine hamama mai i muri i ahau. 'Haere mai i runga i!'
  
  
  Ia shrugged, grinned i te marama, i taiawhiotia ai e tatou i te pū a tawhio noa tona maihao taupū, me te maturuturu iho ana te koromatua ano he hama. "Katoa e tika ana, mate, ahau, ka karanga koe i te wā i muri mai," na ka mea ahau, piki hoki ki te kapa, miharo ki a ia te whiwhi i whakahekea atu ki tona tūranga rite te i runga i-matamua e rouru.
  
  
  Tahuri te reira e ahau i runga i i roto i te whakamuri, a ka mau te kaipuke i atu i te te uta. Āta tomo i te kokoru. A, no te i matou i roto i te tuwhera & nb, ia tupu ake i runga i te pahikara, me te mahue i te kaipuke manu. "Hey, e ratou, he pai te fariiraa i te komiti," ka mea ahau. Ia malimali i raru. 'Ia whakatupato koe.'
  
  
  "He aha te tika, kei te whai ratou ki te mahi i tenei?" Ka ui ahau ki indignantly. "Kaua e mohio ratou e taea e te tangata te haere ki uta ka rite ki te roa rite noho koe i raro i te ki tonu i-te wai mark?"
  
  
  Ia malimali i te iti ake tūturu. "E mohio ana koe e pā ana ki taua mea?"
  
  
  "Ko ahau te whakatere."
  
  
  Ia e ia i te ringa i runga i toku pokohiwi. "E kore e haere rawa ki tawhiti, Nick. I taua ture e flouted i reira ."
  
  
  "Pai, e te he ara pai ki te mahi i te mea!" Ko ana mea, i ahau i wawata ai, ko te pai-ka piki toku inoino. "Ka taea e ratou te kore e mahi i te shit rite taua."
  
  
  "Nick ..."
  
  
  Kumea e ia tana pakeke ki a ia. Ko te he tatau neke, engari whakauaua te kaha. "Titiro, Koati," Te growled i roto i tona taringa, " i reira e te tokomaha rawa te iwi e ngana ana ki te pupuri i atu tatou i te tahi mea. Tuatahi Ingersoll ki te huru-kanga taiepa, me te inaianei tenei! Matau?"'
  
  
  Kihai i whakahoki ia mo te wa roa, a ka wehi, i haere ia i tawhiti rawa i roto i tona pukuhohe. Na ko te āta tuku iho ia ki ahau, e maka ana i tona ringa ki raro i toku koti me te tākai i tona ringa a tawhio noa toku hope.
  
  
  'I te i'oa? ia muhumuhu. "Hey, i mahara matou ki te whai i etahi ngahau..."
  
  
  Ee hoatu ki tona ringa a tawhio noa tona pokohiwi, a unuhia ana tana tata. E tau ana oku tinana, me te wriggled whakamarie. Tona mata ara a ia, a ka kihi ia i runga i te ngutu; tuatahi i te ata, na, ki te whakanui ake i te weriweri, i ki nei ia i te oaoa e pahono.
  
  
  Te iti searchlight ake i runga i te wai, i te Domesday Island taha ki muri i a tatou. Te tatari mo te ia. Sergei tae tatou, tahuri noa atu, kāore, na ka haere mai hoki, me te mau i a tatou ki te tona kurupae.
  
  
  Ia i whakaoho, titiro ake, me te frowned. Na ka whakaarahia e ia he parauri te ringa me te tū i roto i tona waenganui maihao i roto i te ao i te tohu o periara defiance.
  
  
  Te searchlight neke i runga i. "Te hunga fucking voyeurs," ia muttered, me snuggled ake ano ki ahau.
  
  
  Tatou drifted ki te o nāianei rite o tatou ngutu, me te reo torotoro, me te rauangi taiepa o tona kakahu wehe. Ona u mai te ora i toku pa, a oku ngutu pakura iho te tawny tīwae o tona korokoro, ki te aranga parapet tae noa ki tae ratou tona tu kōmata. Ko ia te manawa kaha, pēhi toku matenga ki tona tinana, me te whakawhiti i te kotahi te waewae i runga i toku.
  
  
  Ehara i te mea ohie, engari te mea ko ia te hunga whawhati free. 'Whakatara i te reira! Ahau muttered.
  
  
  "He aha tenei, e te honi?" Kihai i ia tamata ki te taupoki ana i a ia i whanau pouaka, me te i roto i te ngohengohe, te marama, ka titiro ia, ano he tautangata pononga a tawhio noa te Tawhito Rhyme.
  
  
  "Aroha mai," e ahau growled , "engari kei ratou te koromamao ..." Ia, wiri tona matenga me te mea ia i riri rawa ki te hoatu i te reira ki te kupu.
  
  
  "Wareware e pā ana ki a ratou," ka mea ia wawe. "I tika te whakaaro o te Rangatira."
  
  
  "Kaua e manukanuka, e te honi." I tukua e ia haere o tona ringa, tangohia atu tona koti, me te akina te reira i runga i te papa whariki. "Ahau i whakaaro o koutou." Ka mau ia ki te kaipuke ki i te riri takiri i tupono atu, me te ake. Tatou i tupono atu ana ki te moana, i te kopere apî, me te hinga i te ngaru.
  
  
  'Nick! He aha koe e mahi?'
  
  
  Ia, Hey chuckled. "Ka taea e koe te whakaaro i te kēmu, he honi?"
  
  
  "E kore ahau e matau ..."
  
  
  "Titiro!" Tohu ia ki tona maihao taupū i te Whenua Motu, e kua kore neke atu i te awhi i runga i te pae muri i a matou. "Te wahi ia nam haere, enei poaka kei reira ki te ngaua ahau." I ahau ki te hamama, i runga i te hamama o te pūkaha rite te moana, pahuka i te kopu a matou, me te tunu tatou. Chyna kihai i titiro ki te te tiaki i.
  
  
  "E te aha e haere tatou i hoki ki tenei faahapahia te motu."
  
  
  "Engari ..." Ia au ra i te tino puputuu. "I matou..."
  
  
  "Ae, tatou noa ana. A ka haere tonu matou ki te rave i te reira ."
  
  
  Ee hoatu ki tona ringa a tawhio noa tona pokohiwi, a unuhia ana tana pakeke ki a ia. "E haere noa tatou ki te mahi i te reira i runga i te atu taha."
  
  
  Ka tahuri ia ki te kaipuke i roto i te porowhita, me te haere hoki i te tahi atu taha o te Whenua. 'He.'
  
  
  "Kei a koe haurangi, Nick."
  
  
  Kahore, e kore e te reira rite taua. Just pārekareka ki a ia te reira te kaki titiro i nah. "E hiahia ana koe ki te moe ki ahau, matau?"
  
  
  'Ah, ae!'
  
  
  "Katahi tatou ka mahi i te reira i raro i te pū o te fucking poaka. Ok? Resolutely, ka popo i a ia i whanau uma ki tona ringa, ka panaia ia te taka i peka atu ki te heheu mai i te tahi atu tetahi. Ia te noho ana i te atawhai, mo te taime, ka ruia e ia tona matenga kau, a okioki ana ki raro, ki te rakau tona arero i roto i toku taringa. Ahau te pakanga ki raro, tae noa ki te tatou tata i mua, me te skirted te hiku o te miro o te Whenua Motu, i runga i te rerekē te totoro o te moana-a construction site. I a tatou mahi i ngā mea e tahi, e ahau i te āta rere me te rohe i roto i te rapu o te taea patrol. I te pae hopea, ia ka kuhu i roto i ki te rāwhiti.
  
  
  Te taenga atu ano ki te kaipuke, ka puta ake i te one i raro, i ona engine tutakina iho, ka peke whakamua ki te wahia te iti punga ki uta. Ko ia te pono ki muri i ahau.
  
  
  'Nick! ia muhumuhu. "Te aha ki te kitea e tatou i konei?"
  
  
  "Na te aha?" Te punga mata mau ia i runga i te rakau. "He aha e taea e te mahi e ratou ko te whana ia tatou i roto i?"
  
  
  "Ko ratou..."
  
  
  Tu ana ia ki runga, me te titiro i Nah, tata tihe. "He aha te he ki a koe?" Na ka mea ahau, kata atu tona tangi. "Aua poaka i runga i te atu taha o te motu. Ka ratou e mohio.
  
  
  Ka āta rere tona ringa i roto i ona makawe, me ona u whakatika ano herea te poihau. Na kua mau ia ki toku ringa, ka kumea e ahau i raro i te poto, pari ki te kohatu outcrop. I haere matou a tawhio noa te huru, me te haere mai ki te lone rakau karapotia e whiwhi ana i te otaota. A, no te haere mai matou ki te i te mara o te roroa i te tarutaru, ka mutu, me te titiro i ahau questioningly.
  
  
  Ko ia toia e ee ki te ngohengohe te tarutaru, te paremo i roto i nga ngaru o ona makawe i rite matou tauahi. Ko te toenga o te kākahu ki te whakamau i te hope, hinga ana te whakatuwhera, te hanga, he ma te paraikete i raro. Toku kakahu, kihai ngāwari, engari te whakahaere i ia tatou, me to tatou mau tino hanumi tahi ano tatou i te takoto te taha i te taha i te tahi taime i muri mai. Ia, ua ia mahanahana tapo'ii ahau, ona waewae takaia huri noa i oku, ka rongo ia te tinana heaving murua. I ona ringa, ara i whakangawaritia ia tae noa ki a ia, takoto ana ki reira, tonu e wiriwiri, ona kanohi puatakore i roto i te koma te atarau.
  
  
  "Te i'oa ..."Oh," ka hemo ia. "E tomo ki ahau ..."
  
  
  I haere matou āta-te tūhura, te korōria kari te whakatuwhera ake ki ahau, ona waewae, toronga, totoro tona tinana, na ka roa kiriata ruku. Ia snuggled ake ki ahau, e to tatou mau tino i teie nei maku i te oko, tona huha writhing.
  
  
  'Ake, ake! ia te putanga, me tona manawa wera pania toku taringa. "Aue, Nick, ia kore -"
  
  
  Ahau e wahangu ai ia, stroked tona taha, ki toku ringa, ua ite ia kōmata te pēhi i te pātene ki toku uma. He roa te taime o te puku, tuhitia e te aue, me te ure o te pai ai, a ka kite ia i ona kanohi ohorere whakatuwhera i te whānui, ka rite ki tona tinana parore.
  
  
  "Aue, kahore he ... Aue yeah... ae, ae, jajajaja ..."
  
  
  I ahau kahore raruraru ki te huri i tona tumutumú, me te rite tatou e rua totohu ki raro, ki te taha i te taha, i te ruha, tatou i noho ai mo te ia. okioki i roto i te puku. Ko ia te tuatahi ki te neke, e okioki ana ki raro, ki te timotimo i toku kaki ki a ia ngohengohe mīharo ngutu. "Nick," ia muttered. "Aue, Nick, tenei kua kore i na i te pai..."
  
  
  Ka mau te reira i katoa i toku puai ki te wahi noa o te nah, engari te hopoia whakahaere ahau ki te hurihia ki runga ki oku turi. Ka titiro ia ki raro i Nah, i tona parakore, kanapa tonu te parahi tinana, me te kata.
  
  
  "He aha te mea i te reira, e te honi?" "He aha te reira?" ka ui ia doubtfully. "Ahau e pai?"
  
  
  "Te atua, kahore. Whakaaro ahau anake o te hunga i patu heroes raro; e kua ratou piki i te taiepa ki te mea kihai ratou i mohio matou i konei na - a he aha matou i mea ai ."
  
  
  "Aue, wareware ih." Puritia e ia i roto i tona ringa ki te awhi i ahau. "Haere mai hoki ki ahau, e toku Nick."
  
  
  Takoha ia i a ia ki te tu ki runga. Ka titiro ia puta noa i te motu i te maitai anga e totoro hawhe maero ki te rangi. "Au tino whakatara pākiki he aha ratou e te mahi i roto i reira e kore tetahi e taea te kite."
  
  
  "Aue, te reira e kore e mea faufaa te reira, e aroha. Haere mai ki ahau... "
  
  
  Te ahua kei ahau e kore e ki te whakarongo ki a ia, me te tīmata toia i runga i toku tarau. "Kia haere mo te haere, i te koa. Pau matou i te katoa te po tahi."
  
  
  Ka hotu ia, hurihia ki runga, a ka tu ake i roto i te kotahi maheni, nekehanga, i rite ki te "neke" haere mai i roto i te katoa i runga i te snake charmer o te kete.
  
  
  Kakahuria ana e ia he pouri poraka, me te ballet slippers, me te hiahia ki te āwhina i a ia ki te kakahu. Ka mau te reira i te huru i roto i toku tae.
  
  
  'He aha e tatou mahi?'He aha ko te reira?' ui ia, pouting.
  
  
  Ko ia te kī atu i te kaimahi saint i te pae hanga. "Kia tika te haere i runga i me te tango i te titiro. Kei te rite mo tenei?
  
  
  "Ha!" ia i te whenunga o contemptuously. "Ahau rite mo te tetahi mea."
  
  
  I mua i taea e ia te mutu ia, ko ia striding puta noa i te tarutaru, te tuku i te kakahu trail muri ia ia, ano he wahine marena hou, o te arai.
  
  
  Ia hohoro mau ake ki a ia me te takoha ia ki te pōturi iho. Kihai i ia te titiro ki ahau, a kahore he ātete, aru ana ia i toku ārahi i te ringa. Tatou i tutuki te waewae i roto i te ngahere o te rakau, e haere ana i roto i te puku, i te marama hau rustling te manga o te kopikopiko nikau e tupu a tawhio noa ia tatou. A, no te ka matou kia tata e taea e matou te mārama te kite i te pae hanga, ka mutu.
  
  
  "E noho ki konei," ahau hissed, hohoro te tata i te pouri te āhua o te whakaranu raima. Ka noho ia ki raro, ki te taha o a ia, me te whakarongo.
  
  
  Kihai i taea e ahau te rongo i a ia ki te kahore hoki te hau. Katoa i taea e ahau e kite i te i te torutoru kowakawaka rino, mekameka, he kōhao rig, me te warou i roto i te tawhiti. Tüturu i mua, he nui kurunga poka, timahia i te toru taha - fifili e ahau i te reira i te wāhanga oti te turanga ki te pari oneone hei puapua mou e sloped ki raro, ki te raro, me te i whiua ki runga i te ara, para whenua.
  
  
  Kitea e ahau i te reira rerekē e ratou i piri tiaki i tetahi taha, o te motu, nui atu i te patrolling i te era atu. Ko ia e pā ana ki ki te waiho i tōna wāhi huna, ka rongo ia he gurgling karanga i muri i a ia.
  
  
  Ia, tahuri a tawhio noa. Ko ahau tetahi mea atu i te rākau i roto i te pouri, engari i reira e rua atu te wahi i waenganui i a matou. Ratou e whakatata ki ahau, engari mutu ki te titiro i roto i te ahunga o te Chyna, ko ia kua hamama.
  
  
  I taea e ahau te korero ki e te te ara ratou i tu tonu ai ratou kihai i kite i a ia ano, engari ki te ia hiahia noa te piko iho, ka pahemo atu, ia pea i taea e kua hanga te reira ki te poti ki waho te kite. Hei utu, ka tahuri ia, a rere ana, e kukume ana e faahapahia, ma te kakahu i muri ia ia rite ki te matador.
  
  
  Ka mau ratou ki a ia i mua i taea e ia te rere i te rima tekau whatianga. Tona titiro a tawhio noa te atarangi o te whakaranu raima ta ratou i maka e ia ki te whenua. He aha ratou i mea e rere haere ana i te hau, engari i te taime i muri mai, ka unuhia Chyna ki ona waewae, me te toia i tana hoki ki ahau.
  
  
  I tatari ahau ki a ia, ka kite i a ia haru. A, no ka tae ratou ki runga ki te mitimiti i te reira, ka kite ia ratou i te kaha, whai hua, me te rua i carbines. Te tokotoru i haere ki toku tika, i roto i te pūmanawa i te pewa a tawhio noa te whakaranu raima. Toku raruraru ko ahakoa ki te peke ki roto ki a ratou ranei tatari ki te kite, ki te reira i te tahi atu kaitiaki tata. A, no te haere ratou i ahau e pā ana ki e rua tekau iāri te tawhiti atu, i kite ahau i tona tutuki, kopere ki tona matenga, me te ngana ki te hipokina e ia ki tona kakahu. Odin a tawhio noa te kaitiaki kata. Ia, i rongo ia tangi.
  
  
  Ia, haere ana ki raro ki te whenua me te haere i raro i te whakaranu raima ki te tirohia ih. Ratou skirted te yawning turanga, ngaro hoki te taime i muri i te whare, ka kuku hau, tonu e haere te taahi. Kia e ahau toku waewae toia, me te kotahi o te pai nga tangata i hoatu e ia he taratara hutiraa i runga i te ringa. I rongo ahau ki tona karanga i roto i roto i te mamae, aru e te fake kata.
  
  
  A, no te ratou i roto i te aroaro, whakataka atu ana e ia i roto i raro i te whakaranu raima, me te rere whaka te tata fare. I roto i te tawhiti, ka kite ia i te toru silhouettes, na kati i te tahi e ratou te titiro rite te pea e ono-waewae taniwha, upoko mo te hanganga i runga i sima poraka i muri ki te roa i te maitai i te kōhiwi. Ka mutu hoki te taime, i te tatau tuwhera, ka tomo ratou, me te tatau kati.
  
  
  Ia, e okioki ana ki te mātao tangi o te whare, i te rino kowakawaka, me te whakaaro i te āhuatanga. Ko te nui atu iti iho ranei i rite whakaritea mo tenei ahiahi. Ko te raruraru, ko e ahau i te mana'o e te tangata atu hoki te whakamahere, me te ko ahau tetahi mea, engari he harakore kaimātakitaki.
  
  
  
  Chapter 9
  
  
  
  
  I reira he rongoā. Ahakoa, ki te Chyna te hopu i tou kanohi whakaritea - me te ko ahau tino mohio i te reira i te; te kore, ko ia rawa te atamai ki te poipoi ia white dress a tawhio noa i roto i te pouri-e kua ahau i ki te tākaro i toku wahi rite te faaora. Ano, e hiahiatia ana e ahau ki te kitea i roto i te pehea tino te haumaru i runga i tenei motu. Me te aha ko te reira e tika ana.
  
  
  Ka arahina e ia i a ia i te rino whare, atu i te mahi rama i runga i te maitai anga. Te reira i te nui o te rakau, me nga nikau hoki ia ki te tango i te taupoki ana i a ia i maturuturu iho ki nga waewae, me te āta te kaiako ki te whare i runga i te sima poraka. I runga i te atu taha o te roroa, te hanga kōhiwi e rua tangata, me te ki tua atu i a ratou ia i ahei te kite i te āputa i roto i te pinakitanga ārahi ki te kokoru. Kua torona e ia i roto i runga i te patunga witi, me te titiro a tawhio noa te whare e Chinu kua toia ki.
  
  
  Te reira i te matapihi i runga i toku taha, tika i te whakatuwheratanga ki te tītaka tahi. Ka takoto ia i reira, i te rongonga ia he husky karanga, " He wahine, o te akoranga.
  
  
  Ehara i te mea mo te tetahi mea e ahau te kakahu i roto i te pouri te kakahu, me te mahue i toku puru koti i roto i te poti. I muri i te rangahau tere o te rohe, ka rere ia ki te whare, ka kite i a ia, me nga kaitiaki. Ko ana mea tomo a tawhio noa te kokonga, me te haere mai i raro i te matapihi, a tawhio noa te whakapakaritia karaihe. Ko te reira ajar, me te mau ia i te ringa o tona huru i roto i ona kamo. Iti rawa ki te pai i roto i te.
  
  
  Ko tētahi atu te tangi o te mamae, tenei te wa ki te maha waewae rahi. Ka āta unuhia e ia ki runga ki te raima anga a ka titiro atu ia i te matapihi.
  
  
  Ko ia te noho ana i runga i te pakeke rakau, heamana, herea ona ringa i muri ia ia hoki, a i tona matenga ka piko na e ona makawe i hipokina tona mata. I roto i te marama e wheriko o te pakira umanga, ka taea te kite i te whero welts i runga i tona ringa, me huha, me tana whanau uma; te māturu o te toto te rere iho ki ona puku, me te ki te e whiwhi ana ki te huruhuru mangu, i waenganui o tona huha.
  
  
  Te tangata e noho ana i muri ki a ia, ki tana hoki i ki ahau, ko te kakahu i roto i te wewete khaki. Puta noa i te ruma noho tokorua nga tangata i te kakahu ake iti iho ranei, me ōrite, e pupuri ana ratou carbines ore. Ratou grinned i te kotiro, ko tona āhuatanga i tata - engari e kore e rawa-ā-rāwhiti. Ih anga ano i te tārewa Latin āhuatanga, me te a, no te te chubby te tangata i korero ai, i mohio ia he aha te ahua o te iwi i ratou.
  
  
  Te reira i te taua, ē, te uru o te reo ka hiahia te rongonga o mua i runga i te taupee raro i toku. E mohio ana ahau Spanish me ētahi Chinese mita, engari e kore ahau i matau te mea i te tangata korero e pā ana ki. Tonu, e mohio ana ia i te huinga, " miharo ki te mea ko ahau wāhi i roto i te tahi mau utuafare e riri nei; i muri i te katoa, Chyna i taua i te papamuri.
  
  
  Engari i taua taime ra, te tangata i te patu i a ia, a ka tupu te reira.tenei whakaaro ahau e tenei, kihai te hapu whawhai. Ka patua e ia na pakeke e te toto pakaru ki raro, ki tona ihu, ka rere ki raro i ona ngutu, me te kauwae, me te maturuturu ana ki tona uma. I hanga e ahau e whakatau; i ahau ki te tiki ia ia i roto i te reira.
  
  
  Ia, ka ki raro, ki te patunga witi, me te ko e pā ana ki ki te tahuri i a tawhio noa - ka rongo ahau i a ia te wehewehe waewae. I toku ringa, ka haere ki runga, engari he mutunga o rawa; te tangata maturuturu iho te mea i titiro rite te paepae i runga i toku matenga, a ka totohu iho ki roto ki te poka o te mea whakarewa mata, te wahi i nga mea katoa i te anaana o te whero, me te pango, te whero, me te pango, te whero, me te pango ...
  
  
  Ko te ra ka maranga i runga i te papa ana te whatitiri a te akina, me te hanga i te infernal haruru, tata ki te rite nanakia rite te mura tīrama e tahu i aku kamo. Tamata ia ki te whakaara i tana ringa ki te tiaki i ona kanohi, engari kihai i taea e. Ka mau te reira ahau he nui te kaha ki te whakatuwhera toku kanohi, me te torutoru hēkona ki te kite i te wahi i ahau.
  
  
  I te tahi whatu nui i roto i te raima te tangi, me te whanau te marama umanga e ahau a ake ake, maka koi kurupae i roto i toku angaanga. Ko ia e takoto ana i runga i te moenga, he mea here nga ringa me waewae, a ka tahuri ki tona matenga, ka kite e ko ia tonu e here ana ki te heamana i roto i te pokapū o te ruma te. Pera i te matara e taea e ahau e kite, i matou anake. Ko ahau pākiki e pā ana ki pehea te roa e tango i te reira.
  
  
  "Ko te tepu!" Ahau hissed. I ahau ki te faahiti i tona ingoa e toru nga wa i mua i titiro ia ki runga. A, no te titiro atu ia i ahau, i ona kanohi i pātea.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "Kia pehea te roa kua ia kua i konei?"
  
  
  Ia shrugged tona pokohiwi, kia rite ki te mea, " e kore ahau e mohio.
  
  
  . "Kotahi tekau ... pea tekau ma rima meneti."
  
  
  'Kei hea ratou?'
  
  
  'E kore ahau e mohio. Me kore ahau e tiaki, " ka mea i te reo o tōna reo. Maroke i te toto i rere mai i tona ihu ki a ia, kauae, me i reira ko ano hoki i te katinga i roto i a ia makawe. "Kihai i mea ratou tetahi mea?"
  
  
  "Kihai ahau i rongo tetahi mea."
  
  
  "Well, kia tatou te tiki i roto i konei. He aha e taea e ako ana ratou i a koe?
  
  
  'E kore ahau e mohio. Whakaaro ahau te mea i hanga ki runga ki te motu. I ratou tika te haukotia ahau." Ka hotu ia wearily, ka rite ki ia i whakamahia ki te, he mea patu.
  
  
  "He aha te reo ta ratou i te korero?"
  
  
  "Te tahi mea rite Latin Hainamana. Mahara ahau ki a ia huru, i tona whaea."
  
  
  'E matau koe?'
  
  
  "E kore e pera te pai a muri ake."
  
  
  Ki te ko te reira i te pukuhohe, i ia te reira, me te. Ko ahau i tahuri ki te ui ki a ia anō, engari mai i to tatou e tiaki i te pea o te hūhunu i runga i a tatou, ko ia ākina ki te peke i te iti tupono noa e toku taupoki tonu kihai i puhia.
  
  
  Ia, i titiro ki roto ki te ruma. I roto i te tua ki te moenga i runga i i a ia e takoto ana, i reira ko te noa heamana, ngā tūru, he kōnae rūnanga me te waea. Ko ahau pākiki rite ki te wahi i enei kaitiaki i.
  
  
  Kihai ahau i whai ki te tatari roa. Te tatau ake te whakatuwhera a ka rongo ahau i puhuruhuru tapuwae i runga i te papa raima i muri i ahau. He nui te atarangi i roto i te ruma, a ka titiro ki runga ki te mata o te Kauwae o interrogator. Ko te huru raua kanohi i Āhia, ki te te iti tohu o te ao; ia ai kua haere hoki i te American Indian, ki te kahore i reira mo te kowhai urukehu o te huru kiri. Kihai ia te roa, ko tona khaki shirt ko te impressively puru ki te uaua.
  
  
  Ahau rite te reira. Na kei a koe te ara? Ego ngutu o papaki ana neke ia ia e korero.
  
  
  'Ae. He aha ta koutou e te tino whakaaro koutou e mahi? '
  
  
  "He aha te mahi tatou i ki te katoa te tope." Te huru o te reo ingarihi ko te arero, ki te iti nako.
  
  
  'He aha ko te reira?'
  
  
  Kata ia; i te reira i te kino, i te tangi. - Koe e mohio, ina, ka waiho te reira ake ake. He aha tou ingoa?"'
  
  
  'A koutou?'
  
  
  Ego te nui te ringa, ko te neke kia nohopuku e kore e ahau i te ara kite i te reira; toku ūnga shuddered ki te ope o te patu, me te whetu-hokowhitu pango o te mahi o waho hipoki i ahau. Engari ia hohoro te ngaro, a ka titiro i te tangata.
  
  
  Ka ui ia. 'Pai?'
  
  
  Ka korerotia e ahau ki emu te ingoa i te whakamahi ahau; i ahau kahore take e kore e ki te.
  
  
  "He aha koe i mahi i konei i runga i te motu, Walton?"
  
  
  Ia, ka titiro ki Chyna. "Noa tatou i hinaaro i te ata, i te wahi ki te... te pai, e mohio ana koe."
  
  
  "Kite ahau," ka mea ia flatly. "Otiia e kore e e au te whakamārama he aha koe i rapu i te motu."
  
  
  "I tika te pākiki, pōti, e te katoa."
  
  
  "Ehara i te pai o te koe ki te mahi i te taua, Walton. Ka rite ki te mea ratou - pākiki e ahei te whakamate i a koe?
  
  
  I miharo ahau. "Hey, e kore koe e hiahia ki te mea..."
  
  
  Tungou ia āta.
  
  
  "Te atua, te tangata, e tika tatou i whakaekea i konei. Ara i roto i te Russia, e kore ratou e whakamatea mo te reira."
  
  
  "E kore e ahau kia mohio e pā ana ki taua, Walton."
  
  
  Ka tahuri ia ki te Chyna me te spat i roto i te raupapa o ngā kupu i roto i te e te poriro reo ki te tere uira.
  
  
  I te kotiro i te titiro i a ia upoo. Ia, kāore, ka korero ki a ia i roto i te reo ingarihi.
  
  
  "He aha koe e mohio e pā ana ki tenei tangata?"
  
  
  'E kore ahau e matau ki tetahi mea. Te ia he i te āheinga i te hotera. E kore ahau e mohio ki a muri ake nei.
  
  
  "I te tino iti rawa, kia whai koe i te mohio pai i mua i te haere ki tenei motu."
  
  
  Tungou ia kau. "Tamata e ahau ki te korero ki em taua, engari e riri ana ia i te ara o tou iwi, tukinotia ana ki a ia."
  
  
  Te tangata ngutu o nga kukupa i roto i te toronaihi-rite ataata. "E hiahia ana ahau ki te taea e koe te whai i calmed toku huru o te riri pai." Ka tahuri ia koimutu, me te tohu i te kotahi o nga kaitiaki a tawhio noa ia ia. "Te wewete i tenei pāngarau taata o te waewae, rawa. Tatou ka tango i te rua o a ratou ki te putunga.
  
  
  Te tiaki i te emu i korerotia, ka untied te taura e herea toku ringa. I mua i taea e ahau te mea tetahi mea e ia, herea ih ki toku hoki, me te taratara muka moka mauiui i roto i toku ringa.
  
  
  I te wa ano, te rangatira unuhia Chyna ki ona waewae, me te hoki i herea ona ringa i muri ia ia hoki. No te tahi take, ka tangohia ake te toenga o ia ma te kakahu, me te kopaki i te reira i runga i tona pokohiwi. E kore te reira i te taupoki ana i te nui.
  
  
  Haere matou i roto i - tatou ki te Hopohopo, i te haumarutanga me te kāpene. Mahalo ko reira te rama e iri ana i roto i te maitai anga ki runga ake i a tatou, ranei, he huinga o te mea katoa e tupu i roto i te whakamutunga torutoru haora i, engari i te tautuhinga, me te āhuatanga, ko mariko. Kihai ahau i kite i tetahi mea e hanga ih patu i ahau, a kihai hoki Chyna; haunga, kia pehea te i ratou whakaaro i ratou i ahei te whakamate i te kotiro ki nga wera-i konatunatua ki te tangata i roto i te Bahamas haere ana te titiro hoki a ia, ki te haere ia i ngaro? Whakaaro ia ratou i bluffing, engari he aha?
  
  
  A, no to matou taenga mai hoki ki te kia oti te taha o te whakatuwhera i te turanga, i te kāpene ka tawhiri mo tatou ki te mutu. Ka tahuri ia ki ahau, ko ona kanohi, pango iti pōro i roto i te marama atarua. "Pea tika koe e te tetahi e korero koe e pā ana ki, Walton. Engari e taea e ahau e tango i tetahi tūponotanga; te reira i toku fatongia ki te whawhai i te tope. Toku iwi e rapu ana koutou mo to koutou kaipuke; ki te kitea e ratou i te reira, ka capsize huru, me te maka i te reira i roto i te moana. O te akoranga, i to koutou tinana e kore e kitea, no te mea ka waiho ratou hei wahi o te turanga ki raro, ki reira. Ia tohu ki te nui e rua, i te nui o te wāhi nei i te hipoki ki te sima poraka, me tutaki rino, motu rawa.
  
  
  Ka panaia a matou i mua, me matou toia ia tatou iho i te pari, ki te raro. A, no te tae matou i te kua kiki rarangi, tungou ia ki tetahi o nga kaitiaki, te tangata e whakaarahia ana carbine me te hāngai te reira i te hoki o te Kauwae o te matenga. Waimarie hoki ahau - hoki mai-e ahau i te mahi i roto i ki te tēnehi hu e ngā Pānga Motuhake i rite hoki ki ahau. Ki nga waewae, o tetahi waewae, ka aki iho i te pakeke i runga i te miro o te whānui kirihou here e rere i roto i te tahi atu i te hu. Ua ite au i te reira e hoatu, a he heu-koi te mata, ka rere i roto i te puta noa i te ngāwari maitai. Ei kia rite ki oua i nga kaitiaki i whai hoki i te China, mercilessly slicing Huru o te waewae tika i runga i te rekereke, te kimi Emu o Achilles tendon. Ka karanga, e tukino. Ia whana i tona huru i roto i te kaihe, ka meinga te reira ki te haerenga i runga i te mata o te raima pouaka, na ka ara tona waewae, ka kurua Chyna o herea ringa, kaua e manukanuka ki te pa ki tona ringa.
  
  
  I te tahi atu te kaitiaki, ki te pororaru faaiteraa o te tangata, ko te tika i te whakatairanga i tona carbine a, no te tona matenga, tītaha ki a ia. Ko ia te patu i tona huru i roto i te ora, me te pana hoki ki nga rangatira; i te toru o matou, ka hinga ki te whenua, a whakataka atu ana e ia i runga i, toia ana te waewae piri i raro i tona tinana, me te mea he tere te pure.
  
  
  Mō te rua, e ahau i whakaaro ahau i taea e te tango i te reira; te taura i raru rawa a tawhio noa toku ringa. Hoatu e ahau toku ringa ki raro i tona kaihe, engari ka mau te reira i reira. I roto i te hepohepo, kumea e ia tona kaha me ite au i te here ringa paheke te iti atu; ko ana mea twitched ano, engari kihai i neke. Ara i toku waewae ki runga, tamata e ahau i te reira ano , me toku ringa pakura ki toku huha, na ki toku kuao.
  
  
  Ki te whakamutunga o te kaha, ko te whawhai paheke atu toku waewae, engari i te iti rawa toku ringa i roto i te mua o te ahau inaianei, a ka i ahau i te whai wāhi - ki te mea kihai i roa rawa.
  
  
  I te rua tangata i raruraru tonu, me toku katoa te parepare i te roa o te kore neke atu i te rua ranei e toru hēkona. Te tiaki tonu i te carbine i roto i tona ringa; huru whana ia, engari i ngaro i roto i te marama atarua. Ia huru tapahia ia te kaki ki te mata i roto i ona hu. Kanapa whero toto pakaru iho ki te huru o te korokoro.
  
  
  Te rangatira i runga i ona turi, rite ki te puhaia i runga i ahau: ki te patua e ahau ki tona huru i roto i te mata ki oku turi, ka tae i roto i, me te unuhia i te carbine a tawhio noa te mate, te kaitiaki o te ringa. Te rangatira ko te uaua; ahakoa he toto tera i te rere ki raro i te huru o tona pakaru ihu, ka haere ia i ahau. Kihai ahau i whai i te wa ki te tahuri i te carbine, me te whai i a ia, ara ki te taea e ahau kua mahi i te reira ki toku ringa i herea. Te reira i whakaarahia ake nei e te huru no te oko, me te kia rite ki oua katoatia tona kaha.
  
  
  Ki te i te reira i patua e tona huru nuitia tiketike, i tona roro e kia splattered katoa i runga i te Rua-K. Te carbine i teie nei ētahi Huru o te kikokiko pokohiwi, me mau ki a ia i roto i te angaanga, engari nen i nui te kaha ki te patoto ia ia i roto i. Ki te tangi, ka hinga ia i runga i tona taha, a ka takoto atawhai,. Titiro atu ia i ahau ki a ia te mangai iri tuwhera. Tona ringa i te mărû e - i toku tere whana i te mārama mahia e te taea-engari ka noho ia i te atawhai,.
  
  
  "Ki te e te awhina i ahau?" Te reira i Ay nei i puritia i roto i tona herea ringa.
  
  
  Titiro matatau atu ia i te carbine i roto i toku ringa. Ka kite ia i tona horomia pakeke, me te whakatau ki te pupuri i atu ia i te patu. E kore e inaianei. Ia carbine maturuturu iho ka haere ia ki runga ki a ia.
  
  
  Tona maihao i hauwarea, engari rawa ia untied te knots nui hoki ia ki te mahi i te reira i runga i tona ake. Okioki atu ia ki raro, ki te tiki ake i te carbine, me te tango i te tere titiro i to tatou hoariri. Te rangatira takoto atawhai,, ka pera i te tangata i roto i black. Nga kaitiaki e tapahia i tona korokoro, ka kore e nuku ano.
  
  
  'Kia haere.'Ko ia mau e Chinu o te ringa, me te ahau i whakaritea i ki te tōia ia ki te tiki ia ia i runga i nga turanga. A, no te i matou i runga i te papa tuatahi, ko ia te titiro i te pouri o nga wahi o te motu.
  
  
  "Toku poti..."
  
  
  "Wareware i te reira," ia motumotuhia i a ia. "Ratou me kua kitea ee i teie nei." Kumea e ia te white dress atu tona pokohiwi, a kaore i te reira i raro i te whakaranu raima. "Wareware e, rawa; tatou ka pea koe ki te tango i te painga o te pouri, me te reira te kahore he ira i roto i poipoia te ma, haki i enei ko eé ano."
  
  
  Ia kihai i titiro ki te tiaki e pā ana ki te ia kia takoto tahanga - e kore e pera te nui, mahara. Ka toia ia puta noa i te rino kowakawaka mata, i runga i te concrete block, i runga i te maitai papa. I reira no te tahi atu, e tiaki ana i roto i te titiro, otiia kihai ia i whakawhirinaki ia tatou ki a ia mo te tuarua.
  
  
  Ka haere mai matou ki runga i te tihi o te pikitanga e sloped ki raro, ki te kokoru. Te reira i tino pai tahuna, me te taea e ia te kite i te maha o ngā whare iti, me te roa jetty totoro atu ki te wahi hohonu, te wai. I te mutunga o te tauranga pae, i reira ko te whakarewa chute i raro i nei i reira ko te nui ruma mo te taraka nui. Ka fifili te reira i te sima whare putunga; ka kawea mai e ratou te rauemi i roto i i te kaipuke, ki tonu i te waka, me te whakauru i te reira i roto i te raima te mihini.
  
  
  I reira ano hoki e pā ana ki e ono nga kaitiaki e haere whai pūtake i roto i te takirua. E rite ana ratou ngakau, pea te mōhio e te rua o te tope i mau hereheretia. Hoki ki a tatou, ko te painga, ahakoa he iti i te kotahi. I runga i te tahi atu i te taha o te moana, i taea e ia te kite i te whanga o Raa i te Motu, me te i roto i te tawhiti taea e ia te kite i te matua rama o te hotera.
  
  
  "Kei a koutou tino e taea e koe te kauhoe i te pai," ia Chinee mea.
  
  
  Tungou ia, oho.
  
  
  Ka timata te reira ki te neke ki te mahue i rite te pūwhiti kurupae mai i tetahi taha o te whanga ki te tahi atu. Wareware ahau e pā ana ki te reira.
  
  
  Tatari matou i a ia e tatau ana i te kurupae auau. Te huringa roa e pā ana ki te meneti: te 30 hēkona i roto i te kotahi te huarahi, te 30 hēkona i roto i te tahi atu. Kihai ahau i rite ki te ngana ki te dodge te reira i roto i te tuwhera te kēmu, ara, ki te whakahaere i ia tatou ki te dodge te reira i te wā katoa te ao whakatata.
  
  
  Tohu ia ki te wāhi ki te taha mauī o te Tauranga Pae, te wahi i reira ko te āhua pouri. "I teie nei, e toku aroha, haere ki raro, i reira te tino āta, me te āta, ka rite ki te taea e koe te mitimiti ki te wai o te mata."
  
  
  "He aha e haere koe ki te mahi, Nick?"
  
  
  Te carbine ara ia. "Ko te Tapu ka haere i roto i."
  
  
  Ka tatari tae noa ki a ia i ngaro, ki te atarangi, ka haere i roto i te i te huarahi i te ritenga, me te ngōki haere i te tihi o te escarpment tae noa ki a ia i runga i te atu taha o te kokoru. Kihai i reira nui te wa i mahue; i ahau ki te hohoro i mua i te tangata e hiahia patua e ia ki te reke o te carbine haere mai ki runga, me te mataara i te kaitiaki i raro.
  
  
  Ia pakura ki raro i te pinakitanga i runga i tona kopu, a te kaiako i te puia o te rakau e pā ana ki e rima tekau whatianga, i nga wai o te mata. Tatari ia me te titiro rite te roa kurupae o te marama whakakotititia ana, ka waiho mo te taime, na ka hoki mai te mauiui āta. Te searchlight i te tāuta i roto i te hoki o te taraka ki runga ki te awa. Ki te tetahi tika te pū, te reira e kua pere he ngāwari, engari ki te carbine, ko te mea rerekē. I hangaia te reira mo te poto-te whānuitanga shooting. Faaoti ia ki te ahi i te ki tonu i te aunoa salvo i roto i te tumanako e i te patu e tika nui.
  
  
  Aki ia te reke o te pū ki tona pokohiwi, me te titiro i roto i te poto pute. Ka rite ki te kanapa arotahi tahuri i roto i toku huarahi, i te hamama i haere mai i te tihi o te pikitanga i muri i ahau.
  
  
  Kumea e ia te keu, me te pupuri i te reira. Te carbine nacho, me te ngaro tona ūnga. Ka tukua iho te patu paku, me te pupuhi ano. Tenei wa i te arotahi pakaru, me te tapu hoki te marama i haere i roto i. Ka tahuri ia ki nga oko o tona carbine ki te tata e rua kaitiaki me te pupuhi i te broadside. Ratou e rua i hinga, me te kotahi a tawhio noa ratou unuhia te tīmata i tana patu, me te pupuhi te ori ki te rangi.
  
  
  Na, i tana, pere i te tangata i roto i te khaki, nui atu i te ringa, engari Stahl kihai i tatari ki te kite, ki tona huru hit e kore e ranei. Ka ekengia ai ki raro i te pinakitanga a rere ana ki roto ki te wai i roto i te roa, on tupeke. Ara ki te floodlight atu, i reira i nui te marama i runga i te one ki te kite i ahau. Na, i muri i te torutoru kaha pupuhi, te mea ngaro, me te koimutu ke i te akoranga, i kaukau i te whakarara ki te te uta. Te reira i tika te parepare; i muri i ahau, e te matā i te rere ki te wai, te whai i te ahunga ahau i te tuatahi i whiriwhiri ai.
  
  
  I te pae kauhoe ki runga ki te tauranga, me te papa e rave rahi taime ki te mure ore te tiaki, whewhera mo te rangi. Te iwi i runga i te takutai me te kua whakaaro ahau i te ahu nuitia mō te Aranga Island, no te mea kahore he tangata, ko te titiro i roto i te toku aronga. I muri i te taenga o te tauranga o te pae, te reira noho tonu i roto i te atarangi o te piers. Ki te Chyna i tetahi tikanga, ka hiahia kia takapu puta noa i te awa, i teie nei, engari i ahau ki te hanga i mohio; i muri i te haora whakamutunga, ia roro kihai i titiro ki te kia mahi rawa te pai.
  
  
  Min tatari hoki ia mo te meneti torutoru, kauhoe, i raro i te ū. Ki te kore ahau e karanga atu ki a ia, pea te tangata e tata nui ki te whakarongo ki ahau. I roto i te mutunga, e ia faaoti e mea kihai ko ia i runga i te ara, na, te reira i tona raruraru, me te kauhoe anake ki te awa.
  
  
  Ko ahau te waenganui i reira, te whawhai i te kaha o nāianei i waenganui i te rua te moutere, a, no te te tahi mea swirled whakatūwhera i roto i te mua o te ahau. Ka mutu, me te maoritia ana ona waewae ki runga i raro i a ia. mangō!
  
  
  Te tangata e ta ratou e kore e wehi o te mangō he pōrangi ranei i te tangata teka. Rawa i te po i roto i te pārūrū wai. I muri i te katoa, ko te ih huānga, te wahi i te tangata kei te hauwarea kauhoe i te pai. (I runga i te tahi atu i te ringa, ua ite au e ki ake ahau ka rere ki roto ki te mako i runga i te one, e kua ahau i te painga.) Tatari ia mo ia, i tona ngakau e āki mai, i te ngana ki te kite i te wahi i te mea i ngaro.
  
  
  "Hey, Nick!"
  
  
  Ia hissed i roto i toku taringa, na kati ai e ahau e whai i te peke, ki te reira i te pae tino e taea.
  
  
  "Ko te wai, ko te pai, ko te kore e te reira?" Ka pa toku ringa, pārekareka tauhiuhia ana te wai i ahau, a ka kauhoe atu ki te kaha nga whiu.
  
  
  Ka kata ahau me te aru ana i a ia te tapuwae; i roto i tona kakahu, meatia e ahau toku pai ki te pupuri i runga i ki te Nah, me te i te taua wa i tae matou i te tauranga o te Pae i runga i-Raa i te Motu.
  
  
  Te kimi i te kakahu mo te nah māmā atu ia tatou e tūmanakohia. Ia noa i te tono he nui te tauera huri noa i te wheelhouse o te kotahi o te nui cruisers.
  
  
  Ia malimali i te ara katoa hoki ki te hotera, me te ko ahau koa ko ia kihai i tohe i runga i te peia te paki ia, no te mea i muri i nga mea katoa e hiahia ana tatou kua i roto i, kihai ahau i kite i te wāhi o te takataka i roto i te nikau. Ia tohu ki te taha ki te tomokanga o te hotera, a ka haere matou ki runga hoki te kaupae i waho i ite - e kore e faufaa te reira nui. E kore ahau i whakaaro o te aroaro o te whakapaipai, ataata, kotiro, e haere ana ki roto ki nga tangata o te ruma i roto i te Dubla Cay, a tawhio noa te po, e kua whakaarahia pātai maha.
  
  
  I roto i te ruma, ka ringihia e ia he rama tokua - i reira he atu te piari-me te ahau i mohio tirohia te rore ahau hiahia i mahue ki muri. Well, kihai ratou i pa ki reira, e auraa e kore ahau i i tetahi manuhiri, ko te mutunga i te po, ranei i ratou i te tino whakatara tupato.
  
  
  'I te i'oa?'
  
  
  Ia, ka titiro ki nah. Ko ia e noho ana i nga waewae o te moenga, i tona makawe e here ana ki te tauera huri noa i tona uma. "Ki te tangohia atu enei maku ano i te kakahu, i taea e tatou te maroke i tetahi atu tetahi ki tetahi, i tetahi."
  
  
  Ki te taua, ka untied te tauera, ka hoatu e ahau te huru, ka tīmata te massaging toku makawe-me ana mea pea whakaturia te rekoata o te ao mō te tere kākahu. To tatou i te po, ka rite ki tahuri te reira i roto i te, ko noa te timatanga.
  
  
  
  
  Chapter 10
  
  
  
  
  A, no te ahau ara ake te ata i muri mai, kihai ko ia i reira. Puta te reira ki ahau, ka e kihai ahau i mohio ki te wahi ia i noho i roto i te hotera, i roto i te whare? Well, ko ahau te tino hiahia ahau ki te kitea e ia te mea e hiahiatia ana e ahau ki a ia.
  
  
  Kahore i ngaro i toku ruma ki te kahore oku kakahu tawhito, i tohua e ahau me kua tano i te ata hāpara. Ia chuckled rite marere ia ki roto ki te ua, me te whakaurua Chyna ki te whakaiti tetahi. Ehara i te mea na kino.
  
  
  I tua atu i te torutoru ngā rapirapi, he karawarawa i runga i ona turi, me te papura papaki i runga i tona pokohiwi maui e Chyna te niho o i roto i te paru mō te roa, te po, i ana mea, i tino pai te āhua. Na i te tere parakuihi i roto i tona ruma, i haere e'a ki te rāhui i te beach paki.
  
  
  Ko kē te wera i te waenganui-kopu te ata, a i peia mua mimmo Golf Teneti, ka kite i te maha o ngā kaitākaro tatari i roto i te raina. Kihai i reira i te maha ngā manuhiri i roto i te whanga, ahakoa i reira he he torutoru iti sailboats i whangärei ki te awa. He whero-fehangahangai e te tangata te mau i te rere, pōtae ki te neke atu i te koura i te admiral o poipoia riri i te uniformed āpiha. I rongo ia i nga kupu "tahae", me te "tauera," te whakahaere ki te tineia i te kata, me te trudged hoki atu ki te pae.
  
  
  Chyna o te poti i reira, herea rite noa, no ka mahue ia tatou i te po i mua i. Ko tenei te taua marina? E kore ahau e mohio, engari e ahau whakaaro kia. Ko te reira mārama e te iwi i runga i te Whenua Motu i hoki i te poti te pō, engari me pehea ta ratou i matau ki te wahi ki te hoatu i te huru?
  
  
  Te glint i roto i te karu torotoro i te tahi atu pito o te awa i hoatu e te rūmātiki. Tino. Matao-toto kaahu, te tangata me kua kite Chyna a, no ka mau ia ki te kaipuke i roto i mo te heka.
  
  
  Toku koti tonu e takoto ana i runga i te piha whariki, te kino rumpled, me taku whitiki i tahuri i roto i. Kihai i kitea e ratou i roto i tetahi mea e rapu i te reira; Huru i hokona i te reira i runga i te ara ki te tonga i roto i te Atlanta, me kahore i ahau i roto i toku whitiki, engari ki te mama me te hikareti - e kore e ara toku motuhake tohu ki te koura holder.
  
  
  Ia tangohia ake ana tona koti me te slung te reira ki runga ki tona ringa. I runga i te ara hoki, ko te whero-fehangahangai admiral titiro i ahau parikārangaranga, engari e ahau i waiho e ia. Kihai ia te kotahi anake te tangata e matakitaki ana ki ahau.
  
  
  Herridge tu ana i te tihi o te puke e tata ana ki te runway, kakahu i roto i te pale blue jumpsuits, me te pūmanawa i te whānui-brimmed puawai hat. Ego whānui ngutu nga kukupa ki te mohio ki te menemene. Haere ahau ki runga i te puke i roto i te huru aronga.
  
  
  "Kei a koe ake te tīmatanga, Mr. Walton."
  
  
  "E kore e pera wawe. I te ra, kua whiti i roto i te rangi mo te hāora i teie nei ."
  
  
  "Ah, engari whakaaro ahau e te iwi whai wāhi i roto i to koutou mēra pakihi e tonu e moe ana a taea noatia te poutumarotanga."
  
  
  "E kore, ina e ratou i runga i tau faafaaearaa," ka mea ahau.
  
  
  "E rite koe Whawhati-K?"
  
  
  "He aha ia i konei?"
  
  
  Ka titiro ia ua i taku koti, na i Chyna o te kaipuke. "Oia mau," ka mea ia.
  
  
  "E koe te rere ki te New Providence i teie mahana?"
  
  
  "I nga ra katoa, Mr. Walton, huarere tukua."
  
  
  "Ko koe tonu te haere ki te Florida?"
  
  
  'Te tino onge rongoa i te hunga. I te wa i ki te wa, i te āheinga, ko te mutunga hoki i te te tūhono plane, me te ui mo te haerenga motuhake, engari e kore e wahi. Te reira utu, me te Doublé Cay e kore ano te karanga ki te iwi te hunga e pai ki te utu mama hoki i taua mea."
  
  
  "Ki Te Kahore Grady Ingersoll."
  
  
  Ia, kāore hoki i te taime, ka kata pai. 'Engari o te akoranga. Nona e ia i te reira."
  
  
  "Kihai i kawea mai e koe a huru, i konei, i a ia i te tuatahi i haere mai ki konei?"
  
  
  'Aue kahore. Ka pai=) noa e rua, tata ki te toru marama.
  
  
  'Mau. Whakaara ahau toku ringa, a tahuri a tawhio noa. "Mr. Walton."
  
  
  Ona mutu.
  
  
  "Ko koe hiahia i roto i te te ako i te tahi mea e pā ana ki Mr. Ingersoll?"
  
  
  Ia, titiro nuitia i a ia. 'He aha e kore e?'
  
  
  Kua ngā reira he roa, hōhā te ra. Haere ana ia i roto i te tomokanga, ka titiro i roto i te toa, me te kore e rima tekau tara i te chemin-de-fer casino. Heoi, i te kaihoko i te pouri, e ahau i mahue, i te mea e kore e te reira maere. Ki te katoa te nuinga poipoi ki te-rouru roa, me te kitā kaitākaro, na reira e kore te nui te haere i runga i roto i te casino; enei tima tika e kore e tākaro - i te iti rawa kore e rite ki taua.
  
  
  Kotahi te ra i haere ia ki raro i te whitu o nga-papa tawhito ki Herridge o te ruma, tumanako ki te tiki i tetahi atu titiro, i runga i te taiepa o nga De Doublon whenua. Engari i reira ko te e Kore E Whakakorikoria tohu i runga i te kakau o te tatau. Ko te rerekētanga anake i te tohu, i homai ki a ia i te āheinga i raro i te tāngia kupu i tuhituhia i roto i te pene: "a ti'aturi i ahau!"
  
  
  He motuhake karere i te auraa no te i ahau, a ka whakawhirinaki ahau i te reira. Herridge i te mātau ngaio e haere ki tua atu i te huru o te jet-tautuhinga aravihi; ko reira rite te mea e hiahia ana tatou i haapii i te mea ano i roto i tahi i te tahi, me hanga ki ahau ite i manawarau. He maha rawa matekiri tangata ke i roto i tenei ohipa ki te ite i te hinaaro no te he o waho ke. Faaoti e ahau e kore e ki te manukanuka e pā ana ki te Herridge tika ano, engari e kore ahau e wareware i a ia.
  
  
  A, no te kore e De Doublon mau ki tetahi atu haere tonu i te taiepa, ka kitea tetahi mea, ki te kahore te ra i te aroaro o. Kahore he feaa e kia e ahau taea ki te takiuru i roto i, engari te ara ki ana mea i mahi na i waho te whakatakoto atu i te whakaoho pere, i ana mea, e kore e pea i riro i tetahi mea. I te pae hopea, a, no te he rōpū o te mau tamaroa e te tamahine i huaina i roto i te torutoru nga ra, ko te reira mārama e reira ko te mea ki te kitea i waho i te hōtēra.
  
  
  I muri i te mea i tupu whakamutunga po i te Whakamutunga te Whakawa, i ahau kahore he feaa e te mea te tahi mea i haere i runga i e hiahiatia ana ki te kia whakawakia. Te wairori, i runga i te tahi atu i te ringa, ā, ahakoa i taea e ahau kia mohio ki a ia e tenei, i te tahi mea ki te mahi ki te Grady Ingersoll. Ko te mahi o te fakakaukau'i i roto i te hononga i waenganui i te Toru - ahu Pere Arata'iraa Pūnaha, te Takahoa e Ono, me te Grady Ingersoll - ki te te tangata i roto i te Doubloon tino i Grady Ingersoll-ka tīmata te tino noa. Ko nga mea ka pera whakatara uaua e haere ahau ki te karanga i te matau-ki te korero ki trojan e tonu te mahi e hiahiatia ana, me te taea e ia rave i te reira, ki te i ahau ki te tatari i tetahi ra mo te tahi mea ki te tupu.
  
  
  Otiia kihai i taua i te tika. Mitimiti, i roto i te ahiahi ka mau ahau ki toku wahi i muri ki te poka, a ka kite i pēhea pea te pā o ih tane hoa i kohikohi a tawhio noa ahau. I ratou i te matotoru pahau.
  
  
  "Hey, te tangata," emu ki a ia. "Kite ahau i tona inanahi, no te koe e i roto i te waho wall." Tohu ia ki te poka.
  
  
  'Aue, matau? Pehea koe e mohio e?"'
  
  
  "I ahau i runga i roto i tetahi atu ruma, a ka taea e tatou e kite i a koe."
  
  
  "Ae, e te kaka, e te tangata. Kahore ki te manukanuka e pā ana ki ko i te paihere o te assholes a tetahi tangata, he koroheke te tangata e pai ana ki te titiro i a ratou. E matau koe?'
  
  
  "He aha ia te rapu i te?"
  
  
  Ia grinned obscenely. "Te sien, buddy. Tika sien.
  
  
  Ia i te whenunga o contemptuously. 'He aha ka? Kotiro i runga i te wai paihikara? I te paihere o te kohua-paowa tuakiri? Haere mai i runga i!'
  
  
  Ka hoatu e te nui e ueue, hanga i tona tinana katoa ruru rite ki te tāpu wera o te vanilla ice cream. "Te aha taea e koe te kite a tawhio noa e hotel ruma i tetahi mea, te tangata. Eaha te tupu i roto i homai e te tangata tawhito pai ai."
  
  
  'Ko koe mamafa? I te hotera, te tikanga a koutou?"
  
  
  "Kua kua ahau i reira i te wa torutoru." Ia grinned. "Ki te mea i korerotia e ahau ki a koutou te mea i haere i runga i, koe e kua te patototanga i runga i te kuwaha ki te kia tukua i roto i te."
  
  
  Ia, e okioki ana hoki, me te katia ona kanohi, a tutakina i roto i te kōrero. Ka korerotia e ia ki ahau, kia rite ki te nui rite i mea ai ia, i whakaaro ia kia whai mea, a kihai ia i hiahia ki te tangi manawanui rawa.
  
  
  I te ra e totohu i raro i nga pae, ka kite ia i a ratou te haere i roto i te kuwaha. Anton arahina te ara i roto i tona mua roa beaded kakahu. Ko ia te haere tahi i te rua roa-hina te tangata i roto i te pouri whakawa, e rua hate, ki te whakakake te whaiaro-māia te hiahia koe i te kite i runga i te mata o te taitama, te fafau rangatira o corporations multibillion-tāra.
  
  
  Ko ana mea, e matakitaki ana i a ratou te haere i roto i te poka. I te wa i ki te wa, Angela e te mutu ki te kōrero ki te kotiro i konei, ranei, he rōpū o taitamariki i reira. Kihai i ia te titiro i roto i to tatou aronga mo te taime, engari he iti te horo'araa i te ahu e to tatou ara. Ia e okioki ana hoki, me te tata ka romia tona kanohi tutakina.
  
  
  Ka puta ake ratou ki te mitimiti. Te pāhau ngako tangata e tu ana i runga, tona koromatua whitikiria ki te whitiki o tona kara turi te roa-kauhoe kahiwi. E rave rahi mau tamahine i roto i te rōpū hoki e tu ki runga, rere aunoa ratou ringa i roto i to ratou makawe. Anton me tana tira e mutu toku chaise longue. Whakatuwheratia ana e ia tona kanohi, ka titiro kūpapa.
  
  
  "Ah, Mr. Walton," Angela purred.
  
  
  Tungou ia ki a ia. 'Ko ahau.'
  
  
  "Toku rangatira, ui ahau ki te ani i te iwi De Doublon i runga i ... te rōpū. E hiahia ana koe ki te haere mai?' Ko ana mea ruarua ki te nui affectation. 'I teie nei?'
  
  
  "Te kore whai koe i te akiaki pakihi."
  
  
  Ko ia te noho ana i roto i te mua o te ahau, i te ra i muri i a ia, me ia i taea e hongi ki a ia te hopi, me te hopi. Tona whakatikanga ake. "E kore ahau e mohio ki te aha e kore," ka mea ahau.
  
  
  Ona kanohi tata i te taumata ki toku, me rite tonu ano te whetu o te. Te hopoia, Ay whakahaere ki te ataata, kahore te whakatuwhera i ona ngutu. 'Te pai. Na te aha ka?
  
  
  Ko te toenga o toku rōpū iti i muri i a ratou, ahakoa kahore ratou e tonoa atu. Angela kihai i titiro ki te kite i a ia e haere mahea haere i te poka, tūngoungou o te kotiro, i konei me te tangata taitama i reira. A, no te tae matou i te kuwaha ki te Ston de Doublona, he rōpū o e pā ana ki e rua tekau ma rima iwi i huihui ki reira. Angela tahuri ki ahau. "Te ti'aturi nei e ahau te whai koe i te wa pai, Mr. Walton."
  
  
  "Au tino i reira."
  
  
  Ki te tawhito-pupuku matua e iri ana i tetahi o ona he maha heitiki hoki, Angela whakatuwheratia te rino kuwaha, a ka peia ih roto. Arahina ia tatou i roto i, me te rua blonds oti ake i roto i te muri. Ahau i noho tata ki te Angela rite matou hoki e haere ana i te awhiowhio te ara i te taha i runga i ngā taha e rua i te timera, kara puawai e arahina ki te hāpua. I runga i te atu taha o te pūmanawa e te kikorangi o te wai i te torutoru rakau, i te wahi i te tomokanga ki te kauhanga ki te moana whakaaro i te reira, me te wahi i te hemo ana'ana ra o te ma takere i ahei te kite i te reira. Ka fifili ratou i Ingersoll hydrofoils, me ia i mahara ki te wahi i ratou.
  
  
  Tatou ohorere tae te whakawātea i, me te haere i roto i te whānui square i waenganui i te whare tira, me te hāpua o uta. I muri mai, i te ra tonu i te tautuhinga, mo nga taera karakara, whakatakotoria i roto i te manganga mose. Ko tētahi o nga kotiro i roto i to tatou rōpū, te āhua mana'o i te kāinga, te ruku ki te wai, me te piki ki tetahi o nga wai paihikara tere i roto i te hāpua. Ko te tamaiti i aru i a ia, me te taime i muri mai ratou i rave i roto i te iti manuao whawhai. I te ringa o te ma-pani pononga, puta i te i muri i te niao taiepa e hipoki i te mua o te inn. Ratou mau ana i te ngarahu o te inu, i te puranga o te kōeke, tamâraa o te kōura, me ētahi atu tūemi kai. He rīpene tuhi o te ropu toka tīmata te tākaro i te waiata i roto i loudspeakers huna i roto i te rau; etahi o te kotiro tīmata e whakangaueuetia, me te aitua rite ki te mea i te pūpū, te whai i te tahi kōrua. Te reira i kore e tangohia roa ki te tiki i enei iwi kanikani.
  
  
  Hiahia ia ki te kite i Angela, engari kihai ko ia i reira. Ongo'i he iti whakama, ka tangohia ake i te paepae ki te roroa te karaihe, me te sauntered i runga i ki te taunu o te taiepa. I te mutunga o te whakapiko, haere mai ia puta noa i te taiepa tiketike e karapotia ana e āta mokowā tutaki rino, motu rawa, i haaati ki te whakamate titaha. Ko reira ano hoki te kitea i te mua o te hōtēra, me te hohonu hipoki mahau te whakawhānui atu puta noa i tona whanui katoa, me te nui double doors i roto i te pokapū i katia. Mo te shutters i roto i te mua o te tahi o te windows kite ia i te tahunga saint, otiia kahore atu. Kihai ahau i kite ia ia i te ra i te aroaro o, me kahore tohu o tetahi kaitiaki a tawhio noa Herridge o te ruma, engari hiahia ahau i kite ia ia i roto i te atarangi o te whakamahau, rite e rua te iwi e noho ana i roto i te pouri, e matakitaki ana i whakamau.
  
  
  I haere ahau hoki ki te rōpū i te hāpua, miharo ki te hiahia ahau ki te patu i tetahi mate mutunga.
  
  
  Te kotiro nei i pai tonu ki te noho i runga i toku waewae snuggled ki runga ki ahau. "E kore e whakaaro e koe te reira nui?"
  
  
  "Ae," ka mea ahau sourly.
  
  
  "Hey, engari e te mea. Taria tae noa ki te whiwhi tatou ki te manawataki.
  
  
  'Ki te aha?'
  
  
  'Ae. Te reira i tika te mahana-ake, anahera. Ka totoro atu hoki ia ki te whakaatu ki ahau pehea koa i taea e ia: i ahau pōpōngia ia i runga i te hoki, no te mea noa te reira i te titiro rite te anake te huatau mea ki te mahi. Haunga, pai ahau i te reira.
  
  
  "E haere ana koe ki te paowa?" Ka ui ia, nudging ahau i te ata ki tona huha. 'Pea."Ia i whakaara i te karaihe i roto i tona ringa, ki te whakaatu e ahau e inu ana.
  
  
  Titiro atu ia i a ia ki te disdain. "Aue, e shit? Ki te Grady, kua nui tenei potty?
  
  
  "Te pai, i ahau ka mataara te reira." Tona nui hey kata, me te tango i te roa te homai o te marama inu. Ia i te reka o te tangata, me te mutu i tenei kihai ko te wahi pai i roto i te ao mō te agent huna ki te inu he unknown taonga.
  
  
  Te reira i whiwhi pouri nohopuku, engari i te waho ki te marama, e kore i runga i. Ētahi o nga tamariki a tawhio noa ratou, kua tiketike; he whai kiko kotiro ki te mascara-hipoki kanohi i te kai paipa i te avaava-rahi hookah putorino, me te tango i te roa, he puhoi puffs, puffing acrid a tawhio noa te paowa i ona pongaponga. Ka kite ia e ahau i te titiro i nah, me te haere i runga i ki mai ki ahau, rite ki te faaite ia oaoa i ahau. Ka titiro hohoro i roto i te tahi atu i te huarahi, na, haere āta ki te mata o te hāpua, i whana atu i ona hu, me te ruku ki te wai.
  
  
  Te reira i te mahana i runga i te mata, engari tika i raro i te matao, me te pouri. A, no te te reira i totohu te torutoru inihi, i reira ko e kore te kotahi saint ki te tomo, me i reira ko te tahi mea marino, me te whakawehi i roto i te rire e hohoro hoki ahau i hapai ake. Tīmata ia ki te hipanga i te & nb me te neke i roto i te porohita puhoi. Ko te ra ka matara rawa ki raro, ki te kite i te ma takere i runga i te atu taha o te hāpua, a tawhio noa te stone-whariki pareparenga, he nikau me ētahi atu otaota i maka hohonu, te pouri te atarangi. Kia ko ia te purepure e te kaupapa i te kauhanga tomokanga, engari te reira mutu i te aroaro o huru taea te tautuhi i te reira.
  
  
  Ahau piki te whakarewa arawhata, me te te karaka tonu tukua ahau e te nui ma te tauera, i ahau i maroke atu. Ona tīmata ki te tiki i te manawanui; a ka tino kahore i tēnei yahoo.
  
  
  A ka tīmata te reira tupu. Te whakarere, e rua nga tangata i roto i te pouri whakawa puta, me te i te taua wa, i te waiata mutu. Te manuhiri titiro ki impatiently.
  
  
  "Te tangata e hiahia ana ki te haere mai i roto i?" Ko te teitei te tangata i roto i te pouri te hāngai ui, me te ahau i mohio ko wai ia, no te mea ko ia anake te tangata i roto i te Tupu e Ono ki te pouri te huruhuru. Huru i huaina te Tereina, me te i roto i te marama atarua te reira i te titiro i te rahi o te locomotive.
  
  
  Wairori te huru i tutaki ki ki te disjointed te himene o te "Ae ra", me te "te pupuri Koutou i te Moni". Tohu ia ki te kuwaha. 'Haere mai i runga i, ia e tatari ana mo tatou.'
  
  
  Anga o te "e haapii" i mua, ko o tatou, ahu mō te whakatuwhera i te kuwaha i roto i te iron kuwaha. I roto i te atarangi i runga i tetahi taha o reira, i kite ahau i te maha nga tangata i roto i te ma. Reira no te patu i roto i te titiro, engari i ahau kahore he feaa ratou i a ratou te pepa. Rite matou ki te haere i roto i te kuwaha, me te ki waho ki te whakamahau, i tona matua e whakaaro tatou i te titiro rite te rōpū o te herehere te herded ki te pūhui.
  
  
  The large double doors i te tuwhera, me te i roto i te roa, tahuna ana ngā whare nui ki runga ki te pūmanawa i te e'a. He wāhanga nui o te rōpū mārama i mohio i reira tatou i te haere, me te neke whakamua impatiently. Engari i te Whakangungu tahuri tona mahunga, a ka titiro ki a ratou, a hinga ana ratou i muri i ano.
  
  
  Ka haere mai matou ki te rua nga tatau ano. Tereina, me tetahi atu tangata i roto i te pouri te hāngai whakatuwheratia te tatau, a marere peka ki te tuku i a matou te haere. Ake tata, ko te dark-haired man titiro ahakoa te uaua, ki te pango matotoru tukemata, i te kaha o te ngutu, me te wiry makawe taka i runga i te emu o te pokohiwi. Ka rite ki tona mimmo haere ki a ia, i ona kanohi, pokaia ana ki roto ki ahau, me ahau whakaaro ahau e kite i tona mangai twitch mo te taime. Te mana'o o te mau ko te kia kaha e ahau ruarua mo te taime, engari ka ia te whai i ētahi atu; i muri i te katoa, te ia kia kua konei. Te ruma tatou i te tomo i te roa me te whānui, ki te tuanui o te ruma e rave rahi. Ngohengohe tae rama tino muranga katoa a tawhio noa, i nga whariki iti me te puranga o te urunga i marara noa ana i nga wahi katoa, me te hongi i te whakakakara i ta'ota'o. Nui pānui whakairihia ki runga ki te windowless taiepa: psychedelic tuhinga, whakaahua o te kamaka, superstars, me te erotic whakaahua i tata toi ki raro, ki te hardcore porn, pērā i te matā o te rua tino taitama, te kotiro, me te oaoa pony. I runga ake ia tatou, te nui kōpio hokowhitu ki te iti glass panels āta koané, waipuke i te rūma ki te ake-te huri i te tauira o te marama, e hanga i te reira tata e taea ana hoki ahau ki te arotahi ki.
  
  
  I te rua nga tatau kati i muri i a tatou. Ko te ara anake i roto i te iti te tatau i te tahi atu i te mutunga o te piha. Te ruma kihai i tonu ki a tatou, na nga pononga, to matou kaitiaki, tatou iwi i roto i te pouri tika, engari i te tiketike ake i roto i te kotahi o te taiepa, he nui ngā tapawhā huri noa i te karaihe. I mahara te reira ki te waiho i te mātakitaki pou o te "ariki", me te wahi i reira ka puta ia i te wa ki te wa. Ko ahau pākiki ki te kite, ki te hiahia tatou kia whakahonoretia tenei ahiahi-me te te e ia tonu ka rūmātiki, i roto i tona kaiahuwhenua.
  
  
  Te karaihe tapawhā ka anga ki te tīrama tae noa ki te mea i te tino marama, me te mārama. Te reira i kore i a tatou, kahore he tangi, me te tahi iwi taitamariki i kē e tākaro pērā i te kēmu i runga i taumanu, me te urunga. Ko te tokorua i te tika timata ki te kākahu a, no te te apologetic te mare, ko rongo a tawhio noa te korero i te pūnaha.
  
  
  Katoa titiro a tawhio noa, ka arotahi ki runga i te marama i te tapawhā.
  
  
  I te roa silhouette puta, neke i te āta rite i te reira ka whakatata ki te marama. Ahakoa ka, i te āhua i indistinct e tika ana ki te pōtaka pōro pānga, engari i taea e koutou kite i te reira pai nui ki te mohio, e te tangata ki reira, ka titiro rite Grady Ingersoll.
  
  
  Ka whakawāteatia ana te korokoro ano, me ahau i kite ia i te ngako, paku piko te tangata ki te ataata e tata apologetic i roto i tona a tawhio noa, ha ma te mata. A, no te kanohi katoa i roto i te ruma i runga i a ia, ka timata ia ki te korero.
  
  
  "Ahiahi pai, me te whakawhetai ki a koe mo te haere mai."
  
  
  Whakarongo ratou whakamau; Kahu i te takaro ahau i te maha o ngā rīpene o te huru o te reo, me te te tangata i runga hoki i te titiro tino nui rite Grady Ingersoll.
  
  
  "Ka rite ki a koutou kia mohio, e kore ahau e ahei te korero ki a koutou tika. Otiia ka tumanako ahau ka whai koe i ngahau rite ki te mea i to koutou ake ... er ... he teneti. Ia malimali whänui, te whakakake e ka kitea te kupu e tika ana. "Ka kitea e koe nga mea katoa e hiahia ana koe ki te inu, ki te kai, me te paowa. Ahau rawa tūtohu fudge i runga i te hiriwa; e whakapono ana ahau e ratou e pai. Ia anake te tono, ko e kore koe e ngana ki te tango i tetahi ... paramanawa... waho o te whare-De Doublon. Eaha ta tatou e rave no tatou, ko te kotahi te mea, engari i te mana e kore e tukua i te kerekere, te ofatiraa o ratou mana o te ture. Kotahi te ra enei repressive ture ka waiho te ture, engari inaianei e ti'a ia tatou rongo ki a ratou. Me te inaianei... whakaarahia e Ia tona ringa, ka tawhiri atu. "Toku teneti hoki o koutou teneti. Ngahau.'
  
  
  Ki te Huru o te kupu whakamutunga, Sergei ka anga ki te memenge, me te tapawhā i tahuri hazy mangu ano.
  
  
  "Toku Atua,"te reo, ka mea i roto i toku taringa," ko te wā katoa te taua, tito noa."
  
  
  Ko te reira i te pouri, he mea kikokore kotiro nei i tika titiro upoo i Odin a tawhio noa te erotic pānui, ki tona ringa takoto absently i runga i toku pokohiwi. Nah i te mangu tonu, putorino i roto i ia te tahi atu i te ringa; whakaarahia e ia ki ona ngutu, ka mau i te roa toia, panting, me te tukua te reira ki ahau. I tona hotera ko tona matenga, engari i te faaoti e kore e ki kia taua te kitea tapawha. E kore ahau e kite i te nui o te wāhi i roto i te mahi i tenei, otiia kua mahia e ahau nui o te kino i nga mea i roto i toku raina o te mahi.
  
  
  Ka rite ki tana rou tightened, te kotiro nekehia atu te pari a tawhio noa ia bikini. Ka maturuturu iho i te wahi o te kakahu, i oku waewae, a ka titiro ki ahau i te tata - engari e kore e tino - nuitia. Hey, kaua ia kua mahue i a ia pari i runga i, ranei i te iti rawa i kitea i te taata nei i tika rite nui rite ki a ia. I te hawhe-tahanga, kihai ko ia rite te reka, katoa wheua, me te tūpuhi rosebuds. A, no te tīmata ia ki te tangohia atu ia tarau, i te waea ngateri ana ano.
  
  
  "Kaua e haere," ka mea ahau. Kihi ia i tona ihu, me te hanga i tona ara i roto i te neke i mano ki tetahi miro o te ruma te. Kihai ahau i whakaaro ia hiahia mahue i ahau; a, no te titiro ahau hoki, ko ia anake, e mahi i te tahi mea ngā i runga i te ringa o te moenga. Te waiata i teie nei ki tonu i te ruma; he taimaha, ngaehe manawataki e ite au i te reira rite nui rite te mea i rongo te reira. Te ruma ki tonu i te paowa, i te atu te haamohimohi te hunga tapu; ki te haunga o e rua ranei e toru faaipoipo, me te mea i titiro rite te threesome, kai paipa, e inu, me te kai i fudge te whakaaro ki te waiho i te tino rongonui mahi - i te iti rawa tae noa ki inaianei, ferretting.
  
  
  I te iti tatau i te tahi atu pito o te ruma, ka waiho ki te titiro i te scene. Hei takaro, ko te reira i te tamaiti kēmu, me te ko ahau pākiki ki te kite i pēhea te nui Ingersoll te pai te mātakitaki i te reira i tona karaihe tihokahoka.
  
  
  Okioki atu ia ki te kuwaha, a te ata ka tahuri te hapai i. O te akoranga, i ia kihai i hoatu ake. Ka oma ia ki tona ringa ki runga ki te kuwaha, me te kitea te raka. Kitea e ahau e rua makawe; titiro ratou rite paerewa raka. Toku raru kaukau kihai titiro rite taea e te reira huna i tetahi mea, engari te kai whiu i runga i te nen i te tinihanga.
  
  
  I muri i te hanga i mohio e kore tetahi tangata i te rapu, ka anga ia matawai tetahi o te takai i runga i te papa, ngāwari maukati i te tiki. Ko te aroaro o ih taea e wahia te reira i roto i, i te pātene i runga i toku hoki neke.
  
  
  Ia hohoro katia te iti kitea rua ki te iti paki hanga ki te kaukau. Ia marere peka ki te hopu i te kite o te kuwaha i te kokonga o toku kanohi, a okioki ana ki tumutumu, e ngana ana ki te titiro rite ki ana mea i nōfo'i ' i roto i te scene ki raro i toku kanohi.
  
  
  He koma ray o te marama hinga ki runga ki oku waewae. Ko ia mau e Angela o te kakara hou, me te aroaro o taea e ahau te tahuri a tawhio noa, ia muhumuhu i roto i aku taringa.
  
  
  "He ngahau, Mr. Walton?"
  
  
  Ko ana mea ia shrugged. "Kua ahau i te ahuareka atu wheako."
  
  
  "Au tino i reira." Tona ringa i runga i toku ringa. "Ka haere mai ki ahau; i ahau e whakaaro ka kitea e koe i tenei nui atu te ngahau."
  
  
  I whai ia i a ia i roto i te hawhe-whakatuwhera i te tatau. Ia kapua o te makawe, me te wewete koroka hipoki toku kanohi, mo te taime. Na ka marere peka.
  
  
  Te ruma i iti, me te ata tahuna, ki te anake he nui moenga i runga i te patunga witi. Te kotiro e takoto ana i runga i te nen ki a ia te hoki ki ahau tahanga, engari e kore ahau i hiahia ki te kite i tona mata ki te mohio ki te tangata ko te reira ...
  
  
  "Ko te tepu!"
  
  
  Tīmata ia ki te tahuri āta, engari ka rongo ahau i te tatau kati i muri i ahau, e hohoro ahau, ka titiro hoki i Angela. Ko ia e noho ana ki a ia te hoki ki te taiepa, kotahi ringa te peratia i te whakamau e puritia papura ona kakahu tika i raro i ia pouaka. Ia malimali i kata. Ka titiro hoki i Chyna, ka kite i te taua kīanga i runga i te kanikani o te mata.
  
  
  Te rongonga i te rārā o te Angela o te kakahu, i runga i te papa i muri i ahau, ko ia hohoro te haere i runga i ki te Chyna. Oia mau, te reira kihai i whakaritea ano he noa te tikaokao, ka mohio ia ki tenei kotiro pai... A i roto i taua taime, ko ahau whakaaro e ahau e hiahiatia ana i te tangata ki te kia i runga i toku taha.
  
  
  
  
  Chapter 11
  
  
  
  
  "Te ti'aturi nei e ahau e kore koutou e mahara ki te kawea mai e ahau ki tou kakahu i tenei ata, Nick." Ia hurihia i roto i o te moenga, me te tu ana i roto i te mua o ahau, e te mana'o maitai i te whakamarie i a ia kia takoto tahanga. E kore i te katoa.'Ona, i mohio e Anton i muri i ahau; ko ia ano i roto i mo te ra.
  
  
  "Koe ka moe kia pai, kihai ahau i whai i te ngakau ki te ara ake koe." Ia pursed ona ngutu hei titiro atu ia i ahau, engari i puritia e ia i roto i te taea o toku ringa.
  
  
  Whakaarahia e ia te tukemata i Nah. Te reira i te tahi mea mate i roto i ona kanohi, ara, ahakoa i ahau hiahia tonu kite i a ia ki te taua te ora te titiro i te aroaro o. Ko ia tonu ki te ataata, rite ki ana mea i te amuiraa kaiuru whakahere hey piari i te pae.
  
  
  "Kaua koe e mohio he aha?" Angela o te reo i slicker atu i tūmanakohia, e te auraa taea e ia te neke rite tonu ki te atarangi. "E koe i tika e pā ana ki a ia."
  
  
  Ia uaua parore.
  
  
  'He aha e te tikanga koe?'He aha ko te reira?' ui ia.
  
  
  Ia ite au Angela o te raumati ringa ki runga ki tona pokohiwi, na i runga i tona ringa, a te mutunga i runga i tona huha. Ka romia e ia ki ahau i te ata.
  
  
  "Kahore anō i te ngako. He tangata o te huru matahiti ... kei a Koe te toru tekau, e kore e koe, Mr Walton?"
  
  
  "Āe," ka mea ahau grimly.
  
  
  "Au koa e kore koe e hangareka ana. Ae, "tonu ia," te tangata o tona tau, me te tikanga e kore e waiho i roto i taua i te āhua tinana. Tino pai te tinana, ko te kore e reira, i te aroha?
  
  
  I mohio ahau whakatara pai ia kihai i korero mai ki ahau. Ia tītaha tona mahunga, a ka titiro ki ahau i marietia. "Ae," ka whakaae. "A ka meatia e ia i taua whakaongaonga mea ki te reira."
  
  
  "Oh, yes," Angela ka mea, he tohu o te sourness i roto i tona reo. "E mohio ana koe katoa e pā ana ki te reira, kaua koe?"
  
  
  'Engari o te akoranga. Nick ko te tino tangata ."
  
  
  Ia flattery i mauruuru i te reira, engari hiahia ia ki te tiki i roto i te raina o te ahi. Ia, marere peka atu ki te kite i te ih e rua i te wā kotahi. Ko tenei taku titiro tuatahi i te tahanga Angela. Whakaritea ki te Chyna, ko ia tata ki te tūpuhi i te tuatahi, engari te tuarua para ke e mana'o. Tona uma, ko te u, me te ahuahu nehenehe, ia hope i paku tairanga, ona waewae i te kikokore engari ko te ataahua. Te Tuhinga o te ora, i te maheni, me te flat, me te fluffy tapatoru o te makawe i raro i te marama parauri e te reira tata ki te titiro marama. Tino huri, ka whakaaro ahau, a i taua taime Angela mau toku ringa.
  
  
  "Kei te whakaaro koe e ahau au utu tango i te titiro i?" Ko te he wero, me te hoki i te wā tuatahi ka kite ia i te pouri te feaa i roto i ona kanohi.
  
  
  "Rapu ana ahau i a koutou?" Nah i te mana e kihai i taea e ia te wahi i roto i te i waho te aufauraa i te whakarongo motuhake. E kore ahau i te whakararuraru i a ia.
  
  
  "Aue, e koe rite ki te moe ki ahau?"
  
  
  Ka ruarua, titiro i Chyna, ka hoki i Angela.
  
  
  'I i te taime? Ka ui ahau, e ngana ana ki te titiro nonchalant.
  
  
  'He aha e kore e? He te ruma mo te katoa o tatou." Ia tohu ki tōna matenga i te nui moenga i runga i te papa i roto i tetahi atu wahi o te ruma te.
  
  
  Ki te mea e hiahia ana koe. I ahau kihai i haere ki te totohe ki a ia; ana ongo ko e Angela tika rite kino tahanga rite te nuinga o te tangata, te tino te kakahu, me te patu.
  
  
  Ia ka neke tata ki ahau, ki te raru me te paku ngoikore ataata. "Kaua koe e mahara ki te faaiteraa i ratou i?"
  
  
  "Ki te kore koutou e mahara."
  
  
  'Rānei faaite i?' Okioki ia te pakeke i runga i toku pokohiwi, me mau Chyna te uma ia e tuku i tana mahunga ki te mitimiti i te pouri kōmata. Na ko te tika, ki runga, me te titiro i ahau e nuitia. 'E matau koe?'
  
  
  "E kore ahau e whai i te whakaaro e."
  
  
  "Aue, haere i runga i, te aroha," Ia i te take. "Ki te hiahia koe ki te tamata i te reira, rave i te reira. Otiia e kore e rave i te reira na kino."
  
  
  "Ahau te mahi i nga mea katoa i te kino? I muri i te aha i koe last night?" Angela ka titiro i Chyna rite te tinihanga ki te wahine.
  
  
  Ka hotu ia, a ka hoatu e ahau he koma ataata, ka hohoro tahuri tona mata expressionless.
  
  
  Ko ana mea marere i roto i te ara ano; ko ana mea i waenganui i a ratou ano, me oia mau te reira i kore i toku wahi. Anton ohorere tauahi ahau, me tona riri, kanohi e kore e tukua ahau kia hutia atu. I ahau i tenei no te mea i te atatohu ki toku papatoiake taea e whakaatu e te reira i te tahi atu i roto i toku kaukau, ko ahau anake.
  
  
  "E kore e koutou e hiahia ana ki te fuck i ahau?" werohia ia i ahau.
  
  
  "Haere mai i runga i, e mohio ana koe pai."
  
  
  "Ka tango atu tou whakatara kauhoe kahiwi."
  
  
  I hari ki te rave i te reira, hohoro ahau ka i roto i, me te maka ih i runga i te moenga, te wahi e taea e ahau te tae i roto i a ratou te mea i ahau e hiahiatia ana. A, no te ahau ko tahanga, ko te reira mārama e ko ahau hiahia i roto i te mea te Anahera i hiahia i roto i. Titiro matatau atu ia i toku tuhinga mo te wa roa, engari ka ia te āta okioki i roto i te, ahau i tae i roto i, me te tauahi ia.
  
  
  "E kore e taea te kia apo, tamaiti," ia purred, ata ngau toku pokohiwi.
  
  
  Angela te kanohi o te tahuna ake. "Whakaaro e koe koe i te heriheri?"
  
  
  Ia shrugged. "Kahore, e aroha, e kore au e ahau he siokita. Engari tonu tatou i te faaite i te katoa, i te mahara?
  
  
  'O te akoranga. Pono, tika, ano te po whakamutunga.
  
  
  'No te aha? Koe e kore i reira i reira, te mea i mahara ahau ki te mahi i, te korero ki em, kahore, kahore i ahau i te tino hae rangatira?
  
  
  Angela huhua ona niho, tata ki te hamama. Ko ia e pā ana ki ki te hopu i Chyna a, no te te tatau i muri ki te moenga tuwhera. E kore ahau i ite i te reira i mua i; te kuwaha i rite inconspicuous ano i te tatau i Cape Kennedy, ny, ki te taiwhanga ngaro ki te wahi i ahau i te mōhio o te Toru-ahu pūrere. "Katoa e tika, kotiro; e nui hoki inaianei."
  
  
  Tereina arahina te ara ki te ruma i, whai i te rua hate te mau melo o te Tupu e Ono. Ko te atu e rua e tu ana i roto i te kuwaha, engari ih kihai i taea e kite ia ia.
  
  
  Angela ka titiro i te Tereina. 'E aha ana koe i konei?'
  
  
  "E mohio ana koe whakatara pai me pēhea te hello kitty ko." Te huru menemene i rite rūpahu rite ana mea. "Whai koe i wareware he aha kei a koe te hono i taua taata i konei?"
  
  
  Anton tata mai. "Engari kihai ahau i ui ki a koutou ki te haere mai!"
  
  
  "Engari haere mai matou tonu." Tereina marere atu peka, te whai i te ngako ki te tangata i roto i te iti-matua khaki i Domesday Motu.
  
  
  "Te tango i te huru o te hu," ka mea ia.
  
  
  I ia ki te whakaae i taua i timata ia i te pai; i muri i te whakamutunga po, ka āhua ko e kore e tango i tetahi tūponotanga atu. I mua i taea e tetahi te huarahi i ahau, ko ona hu whana Whakatupuria; ka mau nu ano he whetu kirehe mohoao.
  
  
  E rua tahi atu mau melo o te tupu e ono i kapi katoa i runga i tetahi taha o ahau, e korerotia e ahau, kihai ratou i mohio he aha ratou e te mahi; ko te tangata tata ki ahau, i te ringa ano pincers, me te whakaaro rite ki te whakamahi i a ratou.
  
  
  Te khaki-kakahuria tohu tangata ki tetahi tangata i roto i te pouri te hāngai tu ana i muri i a ia. Ka tomo ia ki te ruma i hoki i te tapawha i roto i te kāhua Oriental, ki te tārewa Latin āhuatanga. Ia titiro i ahau, e tae ki tona koti, me te unuhia i roto i te iti, masivesivá whakaahua kihai i titiro te reira rite kua pipiripia i roto i roto i te rau o te whakapā tānga. Na ka kumea e ia i roto i tetahi whakaahua, whakaritea ih, a whakakitea ana e ia ki te tangata i roto i te iti-matua khaki, ka mea, "E te ia, Mr. Tsunganos." Ratou e rua grinned.
  
  
  "Te reira rite ohie rite e," Tsunganos mea.
  
  
  "Te mau koe ki te moni," ahau growled.
  
  
  "Kite koe, Mr. Nick Carter -" Ia kihai i mea i tetahi mea, engari kihai i ahau i miharo, i mea ia toku ingoa tūturu; i mohio kua ahau i mau ia.
  
  
  "Ka mau te reira ia tatou i te ki tonu i te ra, ki te tautuhi i to koutou photo, Mr. Carter," te tangata tonu.
  
  
  "Te reira na fakaongosia ki te mahi i roto i enei tahito tikanga, i honoa e ki; i koe ki te rere ki te tuawhenua, me te whakamahi i ēnei ratonga ki reira ki te whakapā atu i Beijing, me te ... Aue, e kore e koe miharo, Mr. Carter? Ko ia grinning mercilessly i teie nei. "Ah, pea kahore koutou e mohio rite te nui rite koe te whakaaro te mahi koe; i to tatou whakahaere, kihai i mau ki te tahu i tetahi kaipuke, i muri i te reira. Te tūhono i ngā rārangi e tuwhera, e kore ko ratou e tika rere i roto i te rua ngā tohutohu. E matau ana koe ki ahau?"'
  
  
  Au ra i te reira te mārama nui ki ahau. "Te kore koe e whakaae ki te Haina o nāianei kāinga kaupapa here ki te United States," ka mea ahau.
  
  
  "Te Kāinga, Mr. Carter?" Ka aue ano he faiako te hunga e pai ana te poauau ākonga. "Ah, kia a tika mea e te tahi mau a tawhio noa ki toku matua kia whai i huaina te huru to ratou fare. Ka rite ki hoki te toenga... -
  
  
  Ia shrugged tona nui pokohiwi.
  
  
  I ahau i whakamatautauria ki te hanga i te fun iti ki a ia, ki te whakapa he ki a ia o te pera i muri, me te i roto i te ao matau i teie nei, rite e Japanese hoia kitea i runga i te motu i roto i te South Pacific, tata e toru tekau tau i muri i te mutunga o te Pakanga II o te Ao, engari faaoti e ahau ki reira; kahore he take he aha e kore e ahau. ko te tangata ia e kore e kua patua ahau i runga i te wahi, a ko ia hiahia i roto i te te tupono pai.
  
  
  "Well, i Cape Kennedy, NY, koe i steamboats te tango i toku pikitia," na ka mea ahau, i te titiro i te iti photo pupuri ia ia i roto i tona ringa. "E te whiore."
  
  
  Ka ruia e ia tona matenga. "Kei roto i te waimarie, Mr. Carter. To tatou whakahaere, kua he rota o te mau melo, me i nga ra tatou e rua, e toru, neke atu rānei ... erm ... tūruhi. Tatou Easterners e te katoa, rite, o te akoranga, me to tatou katoa te haere ki te to tatou kāmera. E kore te mea e tika?'
  
  
  "Te reira i te nui turanga," tohe ahau.
  
  
  'Ae. Ko matou, rite koe, i hiahia i roto i te etahi wāhanga. Me te tomokanga ki te wāhi motuhake e te nuinga o ngā tūruhi e kore e ara kite. Hanga tatou i tino ki te tango i te pikitia o te hunga katoa e haere i roto i taua kuwaha ."
  
  
  Ka horomia te pakeke. "E mohio ana koe e pā ana ki tenei?"
  
  
  Te huru o te menemene ko te rite ki te taiopenga kanohi. "He aha koe e whakaaro, Mr. Carter? E kore e matou katoa i konei mo te taua take?
  
  
  Ka patua ahau e rave rahi taime i ahau i herea ake; nen i te mau i te taimaha o ngā mahi putu, a whakarawatia ana. Stolom, me te Angela te hoatu i runga i o ratou kakahu ano-pouting, ia te whakaaro - a, i toku ringa i herea, Stolom huatau tohe i runga i te pae taku take kaukau hoki. Tamata e ahau ki te pānui i te tahi mea i roto i tona kanohi rite ia i tenei, engari e kore ia e titiro ki runga ake i toku kauae.
  
  
  Tsunganos pinned ahau ki te tumutumu moenga, me te huru o te kanohi rererere ana ki te mauahara. "Patua e koe ki te toru o taku tangata a tawhio noa koutou i muri i te po, Mr. Carter, me te tino whara te tuawha." Ia whitiāhua mo tona matenga, te wahi e taea e ia te kite i te kowhai puku i raro i te tika black hair. "E riro te reira pai hoki ki ahau, ki te whakarite i te puhoi te mate mo koutou inaianei, engari i reira te kahore wa hoki e matau i teie nei. Te whai koe i messed ake i to tatou hōtaka, na me waiho e koe nekehia atu te tonu. Ka taea e koe te kōrero e pā ana ki waimarie."
  
  
  Ka papaki ahau pakeke i roto i te kanohi; ko ana mea,; mea me te mau i te huru whana nui i roto i te upoko, ko toku taringa waea.
  
  
  Tsunganos titiro i te reira āta. "Te ru ki te whakamutunga taime, kati ra, Mr. Carter?" Tangohia te huru. Tohu ia i te rua hate takatu te hunga i aki i ahau ki te tangi. "E mohio ana koe te wahi ia o te mahara te reira ki te haere."
  
  
  Tae atu e rua ngā kōtiro, me te kia kua tapiritia reira i te whitu o a ratou i roto i te piha - a oku ringa i herea ki muri i toku hoki. E kore ahau i te pato'ii te.
  
  
  E rua kaitiaki me te haere ahau i roto i te kuwaha hoki, me te ki te kuiti, carpeted aroa. Ratou i peia e ahau ki raro i nga pikitanga, me te ki te piki stone-taiepa, kauhanga roa, te maku te kohatu o nei rakuraku toku pokohiwi.
  
  
  Toku kaitiaki i tata ōrite, engari ko toku tupato whakamātautau o ih whakaahua tuku atu i ngā hua. Wilf me Kevin. Tetahi ki te uruwhenua a tawhio noa Venezuela, te tahi atu hai rutabaga-ih reo i ki te Midwestern, i te Raki me te Tonga American nako rite far rite taea e ia te rongo. I taea e ratou kua superstars i Indiana University; i te reira i te mana'o o te tapeke mātau e hanga e ratou. Te reira i te uaua ki te whakapono e enei Ameliká taea e patua e ahau, heoi kihai ahau i te ururua tetahi wa deluding ahau.
  
  
  Haere matou i roto i, a tawhio noa te hotera i runga i te whenua, i muri i nga taiepa a tawhio noa te rakau e hipokina te hāpua. I te tahi taime i muri mai, tatou te puta ki te whakawātea i nga wai o te mata, ki te toru reo roa-waka e takoto ana ratou i raro i a tatou. Wilf, ko te paku teitei, me te stockier atu i te Kevin, uhingá ahau i roto i te rara ki te pū.
  
  
  "Hohoro ake, ka peke."
  
  
  I hanga e ahau i reira, ka korerotia e ahau, ka ū ki te haruru i runga i te kaka te rahoraho, te wahi e paheke, he iti; ko te ahiahi, ko te iti maku ki te tomairangi. Wilf aru ngāwari, slamming ahau ki te taunu o te iti kapa. Kevin haere ki te urungi wira, me te tīmata te pūkaha, ka peke whakamua ki te tuku i te hydrofoil taura.
  
  
  Te pūkaha kaha rumbled rite matou ki te tahuri a tawhio noa, ka tahuri ki te upoko mo te pouri kauhanga e arahina ana e ia ki te moana. Kevin aki te pātene i runga i te papatohu, pakanga iho he wahi, a ka rere ki roto ki te pouri te kauhanga. Ia, i te kitenga o te rino taunu tonu te haere ki runga, me te kauhoe mārama i raro i te reira, me te ka tatou i roto i te moana tuwhera.
  
  
  Ratou e here ana ahau ki runga ki te whiri waea rino, e aki tino pakeke i runga i toku ringa, i ahau e aki ia ratou. I toku ringa i te toto te riki, e ai kua tauturu ki te hiahia ahau kua e pā ana ki te taura, engari ko te reira i te katoa huakore ki ahau. Kitea e ahau i te kotahi a tawhio noa te whiu i runga i te hoki o toku take kaukau, engari ko oku ringa i herea te tiketike rawa, i muri i taku hoki ki te eke.
  
  
  Wilf i muri ki a ia i roto i te pailati te, te aro ki te whiwhi ki runga, me te hydrofoil ara i runga i tona whakarewa skis me te skidded ki raro i te awa. Ka titiro atu ia i ahau ki te tüao disdain.
  
  
  "Pea tatou kia waiho koe," ka mea ia, ki te karanga nui hoki te Huru e rongo ki te i runga i te nui-noho ngarara o te pūkaha.
  
  
  'He aha e kore e? Na ka mea ahau iti. Ahau e okioki ana toku tuara ki nga taunu, me te whakahaere ia ki te ketia toku ringa paku na e ana mea i taea e tae i te here o toku kauhoe kahiwi. Ko ia te mahi i runga i te whakapā atu ki te kumemau muka o te iti tapatoru rahu i te raro o te coccyx.
  
  
  Wilf kata distantly, me te Huru o te makawe fluttered i roto i te hau. "Ki te i koe i konei te i te wiki i mua, e tatou kua mahue koe. Ki te kitea i roto i te tini o te iwi mohio e pā ana ki a matou. Engari i teie nei... ia shrugged. "E kore e mea faufaa te reira a muri ake. Te reira te mutunga rawa ki te mutu i a tatou."
  
  
  "He aha e koe ki runga ki te?" Ko ia te ui ki te pupuri i te korero; e ahau i toku putea tuwhera, me te ki te anake toku kōpā maihao taea e hanga mahi i te reira ... Wilf kata. 'He aha koe e tiaki? Ki te tukua e matou ki te ora ia koutou, ka kitea i roto i te hohoro nui, Carter. Otiia ko te reira e kore e mea faufaa tino te reira i runga i te dell; te reira noa te timatanga, me te iwi rite koe e kore e waiho te reira i reira ki te kite i te miro."
  
  
  Te wūhī te engines hei husky hamama. Kihai ahau i oti i te reira ano; i oku maihao i te tonu rite te puru hōtiti, te pa mo te tirotiro o te putea i runga i te hoki o toku kauhoe kahiwi. Te retireti kaipuke totohu ki te takere, te nekeneke i roto i te roa, i pupuhi. Kevin titiro i te flickering pūoko i runga i te paewhiri mana.
  
  
  "Tenei ko te rire nui," i kauwhau ai ia, ki te tahuri ke i te wira urungi.
  
  
  "Tatou e taea te mutu i te reira atu i te aroaro o maturuturu tatou i te reira?" Wilf ui. "Kahore," Ka tū ake te kaitarai waea. "To matou he tātau i te whakawhena."
  
  
  Ia grinned i ahau. "Kaua koe e mohio he aha te mea tenei?"
  
  
  Ko ana mea, ka ruia e ia tona matenga, ahakoa i mohio ia whakatara pai e pā ana ki te reira. "Te reira i te waihanga reihi e rite te kaha rite ki te tira tae noa ki te noho i te reira i roto i te & nb mo te rua, e toru nga ra. Ka memeha te reira, ka rewa noa o te wheo poraka koe e herea ki, me te rawakore Mr. Nick Carter te riro i te toremi te tangata. E te mea, ki te ratou e taea te tautuhi i te tinana i muri i te ika, ko te mahi ki a te reira."
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "He take o te paremo ki tou ringa i herea muri i tou tuara?"
  
  
  "Aue, tatou ka tapahia e afaro te waea i mua i tatou i maka e koe ki te wai. Kaua e manukanuka, Carter; e matau ana matou he aha e matou te mahi."
  
  
  "Tino mauruuru e ahau i tenei," na ka mea ahau sourly, mana'o te iti paihere ahau e hiahia ana i roto i a tawhio noa toku kauhoe kahiwi.
  
  
  Te poti drifted ki te mutu, te toitoi ake me te i raro i te moana. Kevin haere ana ki raro, ki te iti, piha, me te unuhia i roto i te wahi o te wheo i te rahi o te one ball. A takaia ana e ia ki te waihanga taura a tawhio noa te taratara māwhero coral, ka unuhia te miro i mua ki te here i te reira a tawhio noa toku pona.
  
  
  I te reira taime no te toku whawhai. Ki te kōpā maihao, uakina ana e ia te iti paihere puritia e ia i runga i tona hoki. Whero-wera i te mura, ka tutū te puehu, a tahuna ana i taku ringa me te tuarā, engari i ahau i te moka oku niho, me aki hoki te putea ki toku ringa. E ai ki a Arapeta a tawhio noa ngā Pānga Motuhake, he iti konupora tahuna te rama i roto i te toru-hauwhā-inihi-matotoru wahi o te whakarewa i roto i te iti iho i te toru hēkona, engari reira ua ite atu ano nga tau e toru ki ahau. Ko ana mea, ua ite au i taku kiri e tahu i a toku uaua te tahuri ki te rewa te hinu; ki te kahore ana mea i tika te pēhi i oku ringa ki te whawhai ki te waea, ko ana mea ite au i te mauiui rahi e te tahi mau taime kawea ahau e ia ki te mata o te aita.
  
  
  Ka whana ia, me te Wilf ruarua hoki. Kevin e pupuri ana i te wheo i te poraka, me te a, no te Huru, i tīmata ia ki tana whanau waewae, i tona mata i kitea i raro i tona kauae. Ka mau ia atu, me te rere i runga i te atu taha o te kaipuke, tonu clutching nga kawenga taimaha. Ki te kahore ia te ake whakakitea ake ano, ko ia te huru kihai i kite i te reira.
  
  
  Ahau nau i wewete oku ringa; ko te mamae, ko te kia kaha e i ahau ki te tirohia ki te kite, ki toku ringa i roto tonu i runga i a ia. Ka tupu te reira, a ko ia moea i roto i te puku e te Wilf. Tae ia ki roto ki tona koti, engari e kore e nohopuku nui; ko ana mea i peia e wha pakeke maihao ki te huru o te korokoro katoatia tona kaha, kuru huru o windpipe. Ka mate ia whewhera hoki te manawa, me te hipoki toku uma ki te toto.
  
  
  Ka ruku ki te wai ki te horoi i te reira atu, ka piki hoki ki te kaipuke. Mamingatia Motu i teie nei ki te starboard. Na, e toku taupoki ana i te whai wāhi, ko te reira te wā ki te whakahaere i te tūhuratanga tino; i tona engine mauria mai ano, a ka rapu i te kaipuke i roto i te tono mo te patu.
  
  
  
  CHAPTER KOTAHI TEKAU MA RUA
  
  
  I te torutoru iāri, mai i uta, te kaipuke o te pūkaha tutakina iho, ka maturuturu iho te punga i runga i te taha. Wilf te tinana o te piri ki te reira. Ego i te iti .25 aunoa pū kei te titi i roto i te whitiki o toku hutu kaukau. I ahau i te whanui-bladed maripi i roto i toku ringa, e kore te mea tino koi, engari ko ahau te tino te reira i nui atu i te Wilf ngā pū iti.
  
  
  Ia i tuku i a ia ki te wai, me te kauhoe āta ki te muru i o white sand e glimmered ana ngā i roto i te atarau. Kahore tohu o tetahi patrol i runga i te one, engari i tatari ahau ki a ia, e takoto ana i rite iti rite taea e ahau i runga i te moana, mo te tekau ma rima meneti i mua i ka e ahau i roto i runga i te one, me te rere hoki ki te ngahere.
  
  
  I tenei wa, i te ara i te atu iti iho ranei, e mohiotia ana; ka puritia e ia ona kanohi te rama i roto i te roa i te maitai i te anga, me te rite ka whakatata ia, ka kite ia i te iwi e haere ana i te coefficients o te kōhauhau kiato, tauira. I te wa pai ki te hanga, whakaaro ahau.
  
  
  Te reira i te karo te kitea turanga, me te tomo ki te whare mahi a tawhio noa te sima poraka. I roto i te kotahi matapihi, ki te tangata tapu i ahei te kite i te sentry e tu ana i te ra. Te reira i te mohio pai ki te iwi i roto i te whare, i te auraa i ahau ki te kia tino waimarie ranei te tino nohopuku-pea e rua.
  
  
  Titiro ahau i roto i te matapihi tuatahi, ka toia, i runga i te anga. Ko te tari ko koraha. I tona hotera haere ki raro, otiia i puta ke tona ngakau. He aha i reira he sentry tiaki i te kau, i te tari? Ia, i titiro ano. Te kaiutuutu raro o te cabinets ko tuwhera, me te parahiraa i tītaha i te koki rerekē atu i te po i mua i.
  
  
  Tīmata ahau ki te tiki whakaaro.
  
  
  Te matapihi i iti rawa ki te piki i roto i te. Kia waiho te reira i te kuwaha.
  
  
  Ia i tomo ki roto ki te ururua i muri i te hanga, me te ka timata te maremare, te ata i te tuatahi, ka nui, ka rite ki te nui te kai hikareti. A, no ka timata ia ki te whakaaro i te sentry ko turi, ia uhingá ki tona matenga, a tawhio noa te kokonga.
  
  
  Ia coughed ano a waruhia tona waewae ki te rakau. Te sentry whakaarahia ana carbine ki tona pokohiwi. Puritia e ia tona manawa, me te takoto tonu. Ka tuku i te pū, me te mau i te torutoru feaa kaupae ki ahau. Ahau teka i runga i toku kopu, me te mea ngokingoki noiselessly koe ki te tika. Te sentry mutu. Kumea e ia i te iti aunoa i te pū i roto i tona whitiki, me te maka Huru ki te rakau ia ki te wahi takoto. Te sentry nekehia atu te hohoro, carbine rite, engari i roto i te ahunga he. Ona, i mohio reira e kia he ara roa atu, engari ko te reira i toku tupono pai; i a Ia, ka whakatika, ka mau i te torutoru hipanga tere, me te ruku ki te emu o hoki.
  
  
  I toku ringa tonu ana tahunga, me te toto, na, ko te taimaha mata
  
  
  te reira i kore i a pohea pai; a, no tona huru patua ia i roto i te hoki, tona carbine tae hoki te tīmata te tiaki me te ite i te sentry o te koromatua, riporipo. A, no te ahau i whakaaro ko reira te mutunga rawa, whakahaere ahau ki te tiki i toku ringa i runga i te keu, a ka tahuri ia tona matenga i roto i toku huarahi, i ona kanohi, ko te maunga. Ka hinga ia ki raro i ahau.
  
  
  Ka takatakahi ki ona waewae, ka hopu i te huihui o tana hoari, unuhia. Te reira i tika rite ki uaua rite te haere mai te reira i roto i, engari ara, ahakoa i ahau nei i te he pai te patu i roto i te puka o te sentry o carbine, ko ana mea, i mohio ahau e hiahia ahau hiahia pea koe i te maripi ki te tapahia te taura i te tutau ki te mea ka hoki ahau ki te kaipuke. Ki te ia anake hiahia i mahia i te reira.
  
  
  I tatari ahau ki a ia i te kokonga, me te titiro ki nga kaimahi i te te hanga i te anga o te whare, ka paheke i roto i ki te kuwaha. Kua ahau i te mauria e i roto i toku ringa, me te maukati kihai i faingataa, engari ki taku hoki ki te tangata i runga, ua ite te reira i rite ki te tau mure ore ki te whakatuwhera i te tatau. I te pae hopea, ko ahau taea ki te tiki i roto i te i waho te ite, a ko ahau pākiki aha i mahi ratou i reira e ratou i pera pukumahi mea.
  
  
  I muri i te parahiraa, ka kitea e ia te iti tapawha take e rere ki raro, ki te papa raima. Metal kakau pakura ki raro i tetahi taha; i haere ahau ki raro, e pā ana ki e toru tekau mita ki te raro. Ko ahau i roto i te kuiti aroa, tahuna na roto i te te torutoru iti-ceilinged rama atarua, me te e pā ana ki e rima tekau waewae i mua o ahau i te tatau kati.
  
  
  Ih te haumaru i rānei tāpiapia, ranei te reira i te tata ki te kore e ratou, kihai hoki i tiaki i a muri ake. Ko nga mea katoa ko te reira, ka panaia te whakatuwhera i te tatau, me te te reira i te tuwhera; ka maka e ia ia ia puta noa i te nah, me te hāngai ana te carbine i te wāhi i muri i te nah.
  
  
  Ka kitea e ia ia ia i roto i te piha ki tonu ki te mea, e rarapa te marama awhi, me te pāwhiri i nga rarangi o te rorohiko. E wha nga tangata i roto i te khaki whakawa, i te huihui a tawhio noa te mahere nui i runga i te ritenga atu o te taha o te whare, a ka rite ki ana mea ake tomo i runga i a ratou, i ana mea, i kite i te whakahuahua o ee i te tai rāwhiti o Florida ki te Maryland.
  
  
  Tsunganos i kite ahau i te tuatahi. "Carter!" ia growled, me te kotahi ano i ahau ki te hoatu i te emu tona tika: ko te huru reflexes kihai i mutu i te huru haki o te whakaaetanga ki te mahia. Ia; mea ki te tika, me te kitea i te carbine pupuri ki te tepu; tona huru kihai i hiahia ki te patu i a ia - kahore ano - na ka mau ia tupato whāinga, me te hoatu i te matā i roto i te emu o te pokohiwi. Ia jerked ki te taha, me te hinga ana ki te papa raima i te toto spattered tona shirt.
  
  
  I te era atu ka mau te taupoki ana; tana pere patua tetahi o nga tangata a tawhio noa, a ka hinga ia, ahakoa kihai i taea e ia te kite i te reira Huru i te patu i a ia. I te tahi atu i te rua ruku ki roto ki te rarangi o te rorohiko. Katahi ia ka whakawhiti ki te aratau aunoa, me te pupuhi ki te roa hina rūnanga, aru e te ahuareka te ua o te korakora, me te haunga o te tahu te mātao.
  
  
  Ia, ka tahuri ia ki te Tsunganos - te mutunga rawa. Inaianei ia i tona ake patu i roto i tona ringa, a ko reira te tino hāngai i toku matenga.
  
  
  A, no te ia, kukupa ki te whenua, i tona rongonga i te crackle o te huru carbine, me te ite i te koi, wero, no te gawking kanohi rakuraku toku kaki. Ia hurihia i runga i rua i mua i te tu ki te tango i te whāinga; kihai ahau i whai i te wa ki te whakawhiti ki te kotahi pere, me ki te kotahi te wahia o te keu, weropepahia ia i te ono rua ki Tsunganos ' mata, me te uma.
  
  
  Kahore he wa ki te kia pouri; i a Ia, ka whakatika ki runga, me te haere i runga i ki te tahu i te rarangi o te rorohiko.
  
  
  'Whakaatu ki a koe! Ahau e hamama ana.
  
  
  I te tahi atu i te rua kihai i whakahoki, engari ka rongo ahau i te taimaha whawhai scuff i runga i te patunga witi. Ia pūtau squatted i runga i te heamana whakarewa me te Stahl tatari. Ko te haruru o te rorohiko whawhati i te puku. I tatari hoki ia, ia, ka titiro ki te nui mahere i runga i te ure, me te kite whero pinheads pinned ki te Florida rohe ki te raki o Miami. I te tuatahi, whakaaro ahau, ko reira Cape Kennedy, NY, engari ka kite ahau i te cape noa atu ki te raki. He aha takoto i waenganui te mea i te pai whāinga, me te opuaraa no te aha?
  
  
  Odin Poe o te huna i te iwi faaoti ki te ngana ki te mawhiti, me te rere i muri i te rorohiko ki te ruku mō te Tsungano carbine. Mutu te reira na roto i te huru te pupuhi i te pere i ia iwi, me te huru o te karanga fakaongo lelei i roto i te wāhi. Ka hurihia hoki, me te puta rite te reira i te kino, i tona kiri kōwhai tahuri te paoro hina.
  
  
  Ko te whakamutunga, te tangata e tatari ana ki a ia. He roa te puku i te aroaro o tana i korero ai.
  
  
  "Carter?"
  
  
  'Ae.'
  
  
  "E kore ahau e whai i te pū."
  
  
  "Haere mai i roto i, me te whakaatu i te reira."
  
  
  I reira ko te okioki, a ka he ringa puta a tawhio noa te kokonga, o te rorohiko te take. Te ringa kau.
  
  
  "Te pai, poroporoaki. Na te mataara i te era atu."
  
  
  Na haere ana ia ki waho ki e rua ringa i roto i te rangi. Ko reira te tangata nei i tāutuhia e ahau ki Tsunganos.
  
  
  "Haere mai ki konei," ka mea ahau.
  
  
  Ka neke ia äta, ka rite ki te patunga witi a pahekeheke. A, no ko ia i te tatini hokoi atu, ka tawhiri mo te emu ki te mutu.
  
  
  "Carter ... ahau i roto i te mamae."
  
  
  'Aue, matau?'
  
  
  'Toku pona. Mahalo te reira te pakaru.
  
  
  "Na te koe e i roto i te waimarie, i ētahi atu. Na, hohoro. Korero mai ki ahau, he aha e te reira ki te katoa te tikanga?
  
  
  "Tenei ... te reira i tetahi mea."
  
  
  Kahore, e kore o te akoranga."Whakaara ahau toku carbine na e ko te reira te tohu i te emu o te mata. "Te tamata tetahi atu rūmātiki maimoatanga, me tenei wa i te pai."
  
  
  Te tangata mitikia ana ona ngutu, me te huru o te kanohi flickered a tawhio noa. "Ahau ... kore e taea e ahau te mea tetahi mea."
  
  
  Kihai i taea e ahau te utu ki te te tākaro kēmu, na hoatu e ahau te matā i roto i te huru o whakaarahia ringa. Ia i karanga, i ona kanohi, he whānui hoki te wehi: a, no te tamata ia ki te hopu i a ia whara ringa, he emu i te whakawehi ia ki te carbine. Puritia e ia ona ringa ki runga kia rite ki te werawera i te whawhati i roto i runga i tona rae.
  
  
  "I muri mai gawk ka haere i roto i te tuke." Kihai i ahau i mohio kia pehea te maha matā i ahau i mahue, heoi kihai ahau i maia ki te tirohia.
  
  
  Kahore, kahore! ko te tangata te putanga. "Ahau ka mea i te reira! Ka korerotia e ahau ki a ia, e! '
  
  
  Ko reira toku ake poauau mō te hape te kore te aufauraa i te whakarongo ki te tangata e hiahia pere ia i roto i te kneecap. I ia tetahi carbine i mua i mohio ahau ko ia te neke, me te mea ko te reira pea te anake te mamae rahi o te huru whara e haukotia e te huru o te pere tuatahi i patu i ahau. Ia; mea i muri i te parahiraa ano.
  
  
  Huru: o Te tuarua pere i te kotahi rau ōrau te tika. Ko te tangata ia i te interrogating kia rite ki oua atu, ka hinga ki te heamana, me te tata te hinga i runga i te tihi o te ahau, gawking ano ahau i mau i roto i te kaki. Ka rite ia ki te pana i te tinana atu ia, ka rongo i tetahi pere , na te mangai.
  
  
  Ka titiro ia ki tona te āta huri noa i te nohoanga, a ka tu ki runga. Ko te whakamutunga, te tangata e takoto ana i te taha o Tsunganos, tonu e pupuri ana i te carbine i roto i tona mangai. E aue ana Ego hoki o kāri i wobbling ki te kanapa whero toto. I mua i te mahi tetahi mea atu, ia uiui i te wha tinana. I muri whakau i te hunga mate, ia uiui i te mahere. I te paihere o te pinheads i pinned ki te Nikau, Beach, i te tikanga o tetahi mea ki ahau. Ko te rārangi pai, kua oti te unu, i runga i te mahere i te iti ira i roto i te Bahamas ka korerotia e ahau noa atu.
  
  
  Ratou e arahi ana i Domesday Motu ki to ratou ūnga - katoa, engari i te kotahi. Tenei te kotahi raina i rere te haere katoa i te takutai i roto i te rārangi tika, ahu whakauta ki te tonga o Cape Hatteras. Haere mai te reira ki te Washington, me te whakaaro ia ratou e kore e hiahia ana ki te pinhead ki te tohu i tenei ūnga.
  
  
  Ahau hohoro te rapu i te wha tūru i roto i te ruma, engari kitea tetahi mea atu whai hua atu i te torutoru siate me te rorohiko pepa tā, e au ra e rite maamaa ki ahau.
  
  
  Engari ko te reira mārama e ko etahi ahua o te mana ruma i, me tenei arahina ki te mutunga arorau e te tahi mea i tupu i konei i runga i Domesday Motu.
  
  
  Ki te reke o te carbine, ka te patototanga i roto i te katoa te pūoko i runga i te röpü, me te haere hoki ki te kakau ārahi ki te tari. Rere ahau i roto i te kuwaha a; mea ki te he ururua, e kore e fakatokanga'i tangata i roto i te anga o te whare.
  
  
  Te hydrofoil kaipuke ki te wahi i tona huru i mahue i te reira, punga. Tapahia ana e ia te aho ki te puhuki mata, ka tahuri i runga i te engine, me te i peia e āta atu i te pēke tae noa ki te koka i te humarie, i runga i te ki tonu i te kātere. Ka rere hoki, ki te Aranga Motu, me te haere hoki i te one, i muri mai ki te hotera.
  
  
  Ahau e tuku iho te kaipuke, ka i roto i runga i te tātahi, me te haere i runga i ki te poromu ia i whakakitea mai ki ahau. Ehara i te mea tae noa ki ka e ahau ki toku ruma e ahau mohio e ahau kihai i whai i te kī ki ahau, na i ahau ki te whakamahi i taku maukati i mauria ano; tenei te ohipa i te hoko i te he'etau i runga i te whakatuwhera i te raka.
  
  
  Ka tangohia atu tona kauhoe kahiwi, ninii, tono pani ki tona tahuna ringa, me te uiui i te matā motu i runga i tona kaki. Ko te he nui, engari ausia motu, me te hiahia ia ki te hoatu i te Whitiki-Āwhina i te reira, ka hoatu i runga i te pouri turtleneck poraka, me te slacks.
  
  
  Kahore he feaa e pā ana ki te reira i teie nei; Wilhelmina a Hugo i haere mai i roto i te katoa i runga i te piringa. Te Luger utaina te reira, whitikiria Huru ki te ngohengohe hiako pokohiwi holster, ka whitikiria te stiletto ki tona maui kikowhiti. Ka maka e ia i runga i te blue koti. Ka titiro atu ia i te karaka hiahia ia mahue i roto i tona ruma. Te reira i te uaua ki te whakapono e i te ahiahi tonu timatanga.
  
  
  Ia tangohia ake nga ruma matua i runga i te ripanga i raro iho nei, i haere i roto i te mimmo pai'umaraa, me te hoki hoki ki te casino. Ka rite ki mua, i te whakarongo, i te iti, engari e kore ahau i hiahia; ka haere ahau ki te cabaret.
  
  
  Ko te pukuhohe i runga i te atamira, e te auraa ia e kore e kia e mahi hoki e pā ana ki te hawhe te haora. Kihai ahau i mohio ki te taea e ahau e tatari roa i mua i ahau ki te hanga i te whakapā ki a ia; kihai ahau i mohio ki e waiho e ia he mahi i taua po. Ka mea ia ki te inu, ki te tatari mo te kaihoko waipiro ki te mahi i te reira i runga i te atu taha o te pae, ka hohoro haere i roto i te kuwaha, e arahina hāngai ki te atamira.
  
  
  I haere ahau ki raro i te iti te rere o te pikitanga, ka kitea e ahau i roto i te kuiti te kauhanga i waenganui i te tāpae o te crates, me te rarangi o te rūma tatau. Lebanese acrobats noho ana i roto i te kōpipiri te ruma, engari kihai ratou i titiro ki ahau, ka rite ahau ki te haere.
  
  
  Tamata e ahau i reira, e toru nga ra i mua i te kitea e ahau i Chyna o te rūma. Ko ia e noho ana i roto i te mua o te whakaata, mau anake te wahi o raro o tona hāngai, me te reira i te huruhuru, a tawhio noa te reira. Ia paheke i roto i Wilhelmina i roto i tona ringa.
  
  
  "E ti'a ia tatou te tangi,"ahau hissed, kua tohu i te Luger.
  
  
  Ona kanohi whānui rite ia i tahuri ki ahau. "Nick!" ia te putanga.
  
  
  'Ae. Kia mau ki o koutou ringa ki te wahi ih taea e kite ia ia."
  
  
  Tamata ia ki te tu ake, e pupuri ana i ona ringa ki ahau. "Aue, whakawhirinaki ahau, Nick, te reira e kore e mistletoe o te whakaaro e ratou i haere ki te patu i a koe !"
  
  
  'E kore o te akoranga. Te tiki ake. Te hoatu i te tahi mea i runga i."
  
  
  Ka ia ake āta.
  
  
  "Te kakahu te tahi mea?" Te reira i te taua marama ano-tata. "E kore matou e whai wā hoki tenei, aroha. Hohoro ake, ranei ahau ka hoatu e koe i roto i tou wahi tika atu."
  
  
  Ia te noho ana i te atawhai, me te titiro matatau atu ki oku kanohi; ka mohio ia he aha ia i kite i reira.Tenei whakaaro ia, e kore ahau e hangareka ana. Hapainga ana e ia tona kakahu i te parahiraa, me te hoatu ki a ratou i runga i. Ko te reira i toku kakahu.
  
  
  'Te wahi e haere tatou?'He aha ko te reira?' ui ia, tona reo paku te wiri.
  
  
  "He reira he ara i roto i konei?"
  
  
  'Ae.'
  
  
  "Katahi tatou ka haere i roto i reira."
  
  
  Haere matou ki raro, ki te whare, i te kuwaha hoki, a ka tae ki te inaianei-te taunga taha o te tatau. Haere ia ki tona matenga tū tiketike, me te kore titiro ki muri, ia Ei noho he torutoru nga kaupae i muri i Nah. Ka mutu i te tihi o te pikitanga, ka titiro ki muri.
  
  
  "Ki tou ruma?"
  
  
  "Ka rite ki te koe fifili."
  
  
  "A kihai i taea e koutou ara ki te tatari mo te whakaatu ki te mutunga? Kia pehea te pai o te koe.'
  
  
  'Hohoro ake.'
  
  
  I roto i te piha, ee peia ia ki raro i runga i te moenga pakeke nui ki te maru ia i te iti. Ona kanohi ki tonu i te feaa mo te taime, na ka anga ratou ka kopikopiko ano.
  
  
  "Na i mawhiti i a ratou. Ko te pera oaoa e pā ana ki tenei, Nick.
  
  
  'Te maturuturu i te reira. He aha e tenei āhuatanga i te tikanga i te Whakamutunga te Whakawa?
  
  
  "Tenei ahau ... e kore e tino e mohio ki."
  
  
  Te reira i hāngai ana i Wilhelmina Ay o te mata. 'Te tamata te whakahoki ano.'
  
  
  Ia i tuku i nga kakahu paheke atu tona pokohiwi. Ka neke ahau ki toku ringa maui, a kia Hugo o stiletto kiriata ki toku ringa kia taea e ia te kite i te reira. Te reira i te huakanga ake ki runga i a ia.
  
  
  "E kore koutou e ..."
  
  
  "E kore ahau e whai nui te wa, aroha. Te whakahoki kupu mai ki ahau."'
  
  
  Ka tukua iho tona matenga, ka tangi ki tona ringa. "Toku papa, Nick. Ko ia i te puni. Ki te kitea e ratou i roto i, a ia, te korero ki a ratou... -
  
  
  He he rota o te matua i roto i te puni, " na ka mea ahau kia koi tau. "Korero...'
  
  
  Whakaarahia e ia tona mata, me te roimata i te mau.
  
  
  "Tika, Nick, e kore ahau e mohio ki te nui e pā ana ki te reira. I te tīmatanga, ka mea ratou, e ratou i mahi i te mea ki te tukua toku whenua, ko etahi wa i mua ka mohio ahau e ko tenei he teka. A, no te ahau tata ka patua po whakamutunga...
  
  
  "Tata." I whakaaro koe e ratou mau te mahi i te reira?
  
  
  "Ko wai e matau ana? Ia e kore kua ki te Domesday Motu; kihai ratou i whakahaua e ahau e kore e ki te haere ki te tata i te reira."
  
  
  Ahau e ruarua; kihai i mea, ki te kahore ia te teka e kore e ranei, no te mea kua ahau i mohio nui e pā ana ki te Whakamutunga Whakawa.
  
  
  "Whai koe ki te whakapono ai ki ahau, Nick." Te reira i te fakatokanga o te tangi i roto i tona reo aianei; ko reira tino.
  
  
  "Kia pehea te i a koutou te tauturu ia ratou? He aha tō mahi?
  
  
  "Kihai ahau i te mahi nui; kei te tika te korero ki ahau, ki te penei te hunga katoa e ui i te mau uiraa i roto i te puku."
  
  
  He pehea ia?'
  
  
  "E kore ahau e korero ki a ratou e pā ana ki a koutou."
  
  
  'E kore o te akoranga.'
  
  
  "Ahau e Kore e Ara Angela?"
  
  
  Ka tukua iho tona matenga, ano, ia te huruhuru matotoru hipoki tona mata. "Ia kihai i ui ki tetahi mea. Tetahi mea rite ki taua. A, no te enei iwi e tomo tenei ruma i te po nei, ko ahau te tika i rite te miharo ano i a koutou."
  
  
  "I tonoa mai e koe ki te Whawhati C?"
  
  
  "Toku kaihoko. Oati ahau i runga i toku whaea o te urupa." Ka whiti ia hohoro. "Ka haere mai ratou ki ahau, ina ko ia i konei mō te kotahi e rua ranei, te marama. Ratou te mea kihai ratou i mohio e pā ana ki toku papa, ka mea ua hinaaro ratou ki te āwhina i tukua toku whenua. Engari i muri mai, ia ite ratou i te teka no ratou ka mea, ki toku papa e patua ki te mea kihai i meatia e ahau ta ratou e mea."
  
  
  E kore ahau i te ako i tetahi mea hou i roto i tona. 'Te pai. Erangi, e whakapono ana ahau e koe. Na korero ki ahau pehea ki te tiki ki te De Doublon." Me kore ahau e te tikanga i roto i te kuwaha.
  
  
  Ka titiro ia ki runga i te wahi o ona ngutu. I te pae hopea, tungou ia. "I reira te mea i te ara ..."
  
  
  I muri i te here ia ki runga ki takai o te pepa, me te whitiki o tona gown tauiraa, ka haere ia ki raro, ko te hoki te pikitanga, ka haere hohoro te haere ki te beach ki te whatitoka o te kauhanga raro i arahina ki te hāpua. E hiahiatia ana e ahau ki te haere kauhoe i teie pô, i te iti rawa kotahi atu, ko tenei wa e whai i ahau i te patu e taea e ahau te whakawhirinaki i runga i.
  
  
  
  
  Chapter 13
  
  
  
  
  I roto i te Aukati, De Doublon mahi rite ki te matua wāhi tauwhiro mo te rama smugglers, a, no te tutaki tatau i tāutatia ki te kati i te kokoru, me te huna pātene e whakatuwheratia te ih i runga i ngā taha e rua. A, no te Grady Ingersoll hokona e te motu, ka mahue i te pūnaha tonu, ara ki te whakamahi i te mana mamao pūwhakarewa e mahi i hydrofoils. Ehara i te mea maharakore; i te tahi taime Ingersoll whakaaro o te ara, i te maka ana tahi atu i te kaipuke ki roto ki te hāpua e kihai i rite rawa ki te pūmamao. Engari i te reira ko e taea ki te tae te hapai i hea engari te kaipuke i roto i te kokoru - ranei te tata e taea.
  
  
  I te papatohu ko te iti ira i runga i te taha o te tiriti bridge, paku mama atu i te toenga o te kohatu-a-te hanganga raima. Ko te ara anake ki te tae i te reira, ko te ki te piki ki runga i te mata, me te tae hoki te pātene, ka taka koe ki roto ki te wai. Ka korerotia e ia ki ahau e ia i mea ai i tenei wa he tokomaha i roto i te tīmatanga o tōna whaiāipo ki Angela, no to ratou taenga ki te kia tupato no te mea Angela tonu te ngarahu nui atu iti iho ranei rite te rangatira o te Ingersoll. E kore te reira i mea i enei ra; ko te kaimiriona te reka o te i atu tāwāhi.
  
  
  I tona pae press i runga i te piriti i hanga tino i te wahi o te wāhi me te neke whakamua, taratara, toka, e haehae ana i toku koti. A ka hinga ia, me te patu i te wahi ki tona ringa ano ka hinga ia, ka ruku ki te wai.
  
  
  A, no te ahau kauhoe ki runga ki a ia, kihai ahau i kite i tetahi mea, engari ka rite ki oku kanohi, ka anga ki te whakatika ki te i te ahiahi, e ahau tika te kitenga o te kuwaha apî i roto i te kauhanga. I ahau e rua tekau hēkona ki te tiki i roto i te reira, me te reira i te putaatu tide.
  
  
  Ko te reira i te kaha o te tai, me toku Swedes i te tino nui i roto i toku ara. I muri i te maumauria e neke atu i te hawhe o te wa wahi, i a ia tonu e kore e tata ana ki te wāhi tino. Te tango i te manawa hohonu, ka ruku ki tona matenga, me te ringa, me te ka timata ki te kauhoe ki te katoa i tona kaha. E kore e ahei te kite i pēhea te tawhiti tona ahunga whakamua, engari i puritia e ahau kauhoe tae noa ki te iti karaka i roto i toku matenga, ka korerotia e ahau e ko te wa me te ake. I ara ano toku matenga ma te haapa'o maitai, me te ite i te whakakoi tutaki rino, motu rawa waru toku pona.
  
  
  Toku pona i mau i waenganui i te rua kaho, me ia ite ahau te unuhia iho. Ka tahuri ia waihoki, ka hopu i tana mau waewae, me te unuhia. Te reira i te ahunga whakamua, engari e kore e nui. Ko te kuwaha tonu ki te totohu ki te raro o te moana. Whakahaere ahau i te afaro manawa i te aroaro o toku matenga totohu, ka ia tamata ki te mahi i te ata tae noa ki te pouri te wai katia i roto i te i runga i toku upoko.
  
  
  Aitua tata patua ahau, engari ka tīmata ahau ki te thrash, ahau whakaaro he aha e tupu, ki te ka e ahau i roto i konei, me te ahua o te marino, ka haere mai i runga i ahau. Ko reira tata rite ki te hiahia ahau te whakahaere ki te manawa hohonu i raro i te mata, āta puoro i toku pona. A, no ia te mutunga ka haere mai i roto i, tona reo hohoro te papa. Ka āta kauhoe ki te poutū stone bank o te hāpua, a kake ki uta.
  
  
  I muri i toku manawa hoki ki noa, Luger riringi i te reira, me te āta muru hoki i nga cartridges maroke ki te nikau leaf. Ka ih whakaurua te reira i hoki ki te moheni, me te hoatu i te reira i roto i te pouaka.
  
  
  I te tahi atu i te rua hydrofoils ki te kanikani ki te pupuri i runga i to ratou rārangi rite billowing kēhua. Te poti i makere; ko reira mārama e Ingersoll-ranei te Takahoa e Ono nei i mau i roto i te tiaki o te mahi-i te ope haumaru i te matua kuwaha, me te a tawhio noa De Doublon ano. Na tawhiti, i pai ki ahau, engari i te reira e te tiki anake te kino, ki te haere ia e tata ana i te whare ki te mitimiti.
  
  
  Ehara i te mea uaua ki te kitea te tomokanga ki te raro irava; Ka hohoro te haere ki te whare tira, ka haere ki te pikitanga, me te āta piki ake. Ki toku matau, ko te kuiti aroa e arahina ki te matua ruma ki te wahi i te Anahera, me te Atu i te tata ki te whawhai i runga i ahau. I runga i te taha atu i te tuarua te rere o te pikitanga. Ko te reira i te arorau ara, kia aru ahau i te reira. A, no te ana mea, i tae te tihi, ana, kitea e ia ia tika, engari ko te reira i te mate mutunga.
  
  
  He steel door āraia te irava, te nui, me te totoka ki te kotahi anake te iti peephole. Ia, te tumanako ahau ki te hiahia te noho atu i te whāiti rangahau peephole, i ahau e tomo ake i runga i a ia. I reira kahore he ira i roto i te arowhai i tenei, ki te reira i kiia; kia kua.
  
  
  Huri noa i te koti pute, te tango i roto i te iti paihere. Te papanga a tawhio noa te putea folahi ngāwari, ki te tahuri ki te aho tata ki te toru mita te roa. I roto i te putea, ko te wahi nui o te taikaha; ko te āta e aki ana i te ee ki te mata o te pouaka, na ka iti te mahi i whakaurua. Te lanyard i te tere, haumaru hopu.
  
  
  Te tahu i te reira, peke ia ki raro, ki te papa tuatahi, peke a tawhio noa te kokonga, me huna. I te pahūtanga i hanga te auē o te ngangau i roto i te totoka ki te kohatu whare, me nga taiepa, me te papa ngaueue hoki te maha o ngā hēkona. Glancing ki runga ki te pikinga, ko ana mea, ka kite ia i te tatau tuwhera i runga i ona inihi.
  
  
  Ko ana mea i noho maka.
  
  
  Rere ana ratou ki ahau, te Whakangungu i te ārahi i te ara, aru e te e rua e toe ana i te tane i te mau melo o te Tupu e Ono. Ahau i akina kautia ana; ko te paowa tonu matotoru nui ki te huna i ahau i ih o te kanohi, engari i kite ahau e te katoa e toru o ratou, he patu ki te pītara.
  
  
  I tukua e ia te Whakangungu me te i muri i te tangata tika ia ka ngaro i raro i te pikitanga. Ko tētahi atu long-haired te tangata i roto i te pouri te hāngai mau i te ara rerekē, i roto i toku tae. Ka taea e ahau te whai i te piki i te arawhata, otiia kihai ahau i haere ki te hotera ki te whai ia ratou i roto i toku hoki. I haere ahau ki raro i te whare, me te hohoro i muri i te Tereina, me te tahi atu tangata.
  
  
  Ko ia hohoro te rokohanga e te Hoa Tereina, te hunga i tika tahuri, no tatou i haere mai kanohi ki te kanohi i roto i te pouri, kauhanga roa. Te huru o te pū ka haere ake, engari i Hugo ko te iti tere; te maripi i haere i roto i te Huru o te korokoro me te i roto i runga i tona kaki. Te reira i ngahoro ki te miharo gurgling tangi.
  
  
  Kapo i te pū i roto i te huru o te ngoikore i te ringa, ka rere ia ki roto ki te kauhanga, me te Stahl ki te tatari. Maoro i muri mai, te Whakangungu e whai ki te hoki mai, me te tumanako ahau ia e whai i te taua ara. Kihai i ahau miharo ki te whakarongo ki te haruru, otiia ka mahara ahau e te whare tawhito i hanga ano he pa kaha; he aha whakaaro ahau i te whatitiri, i nga kaitiaki, i waho pea kihai i rongo noa i te reira.
  
  
  I te wā i haere rawa nohopuku; a Ia, ka titiro ki te karaka. Reira i te tata i waenganui po, a ka mahara ahau ki te mea Wilf i korerotia ki ahau i runga i te hydrofoil poti e ko te reira te mutunga o rawa no te ih ki te mutu, i ahau i te manawarau mana'o e kia mau ai ki te wa. Pea i tonoa ia ki te whakahaere i te ruma, engari e nui? Kua tae mai ahau ki te mutunga e kore e taea e ahau tatari tetahi i muri. Ka muhu ore piki i te arawhata ki te pakaru i te maitai i te kuwaha, me te titiro i roto i te whakatuwheratanga. Titiro ahau i roto i roto i te paowa matotoru ki te iti, me te tino whanau aroa ki te afaro tatau puta noa i ahau. I haere ahau ki reira ki te Wilhelmina rite ki te kopere.
  
  
  'Ko wai koe? Te reira i Angela o te reo i runga i te loudspeaker. Tenei ruma kihai i whai i te peephole,engari i mahara ahau i te reira i te kāmera haumarutanga katoa i runga i te whare. No te mea o te pongere tonu te iri i roto i te ruma, ko ia kihai i mohio ahau - ranei te pereki pahūtanga o te pūtau tenei. Heoi, ka waimarie.
  
  
  Ka tukua iho tona matenga, me te croaked: "e Mea ana mea, Tereina. Open up!"'
  
  
  "Kupuhipa, Tereina ..."
  
  
  "Whakatara, he mamae! Te poriro mawhiti. Kia ahau i roto i!"'
  
  
  Reira i te taime o te puku, me te miharo ahau ki te hiahia ahau te mea nui rawa, me te ka te tatau āta tuwhera.
  
  
  Ia taora tona pokohiwi ki te kuwaha, ki tana ai. Hoki te taime, e taku katoa i te taha matau ana te kōpā i te pānga, me te tatau tuwhera, he torutoru noa inihi i mua i haere mai ki te ohorere mutu. Ko ia te pana i roto i te tuwhera, me te Stahl rapu mō te Angela ki nga paraire o tona luger.
  
  
  Ko ia te noho ana i runga i te patunga witi, waewae i tua atu, kanohi whānui. Ki a ia te roa, te papura, te taka me te makawe disheveled, titiro ia rite te nui te tamaiti nana nei i ohorere hinga.
  
  
  "Koe!" ka mea ia i roto i te muhumuhu.
  
  
  'Ae. E tu ki runga. Hohoro ake!'
  
  
  Ia tu ana ki runga, me te muhu ore puritia ake ana ona ringa. Tona papa rapu ia i te pakeke te, a kihai i tukua matou kia tika atu i te wahi kotahi, ki te huna i te patu. "E kore e ahau me te firearm," ka mea ia marie.
  
  
  Ia, chuckled. "E kore e pea. Te pai, Angela, te tango i ahau, ki o koutou rangatira.
  
  
  Ia shrugged, me te haere ki raro, ki te whanui o te whare, e kia nui carpeted hanga e te reira i toku piha hotera titiro shabby mā te whakarite. Te ngohengohe autaki māramatanga rauhanga a te wereweti-hipoki taiepa rite ki i ratou i roto i te mura o to ratou ake. Antique tūru me nga whariki i marara noa atu i konei, me te reira, me te ara i te rua o armors te whakaaro ki te waiho i te noho tiaki i nga whakairo rua nga tatau, i te mutunga o te whare.
  
  
  "Here," te Angela ka mea, tuhu ki te kuwaha.
  
  
  'Na."Hey piko ki a ia.
  
  
  Ia panaia whakatuwhera i te tatau. Kitea e matou ia tatou iho i roto i te nui, tiketike-ceilinged ruma, ko tetahi wahi, oti rawa te whariki ki atu ara antiques, tetahi wahi i roto i te ultra-hou ki te kāhua. He nui skylight i runga ake i a matou ka hoatu matou i te tirohanga o nga whetu, a ki tona matau taea e kite ahau i te mātakitaki i te matapihi e wareware i te " orgy hall." He tawhito te tangata e noho ana i roto i te torona-rite heamana, te nuinga kāpehu i roto i te atarangi. Ka panaia Angelou i roto i te mua o ia ia, me te haere i runga i ki a ia.
  
  
  "Mr. Ingersoll," te kotiro, ka mea te ata.
  
  
  Te tangata tawhito tahuri i tona matenga te paku ki te whakakite te taua te kanohi i hiahia ahau i kite i te i raro i taua ahiahi. Ia frowned a, no te kitenga o ia i ahau, me tona nui te ringa, te matapouri ki te ringa o tona nui chair.
  
  
  'Ko wai he reira? Te huru o te reo i petulant.
  
  
  "Nick Carter." Ka korerotia e koe e pā ana ki te nen.
  
  
  Ingersoll ruarua, tona maihao i te neke e haere i te banister. "Me ia kia whakamatea."
  
  
  "Me mārama e kihai i tupu." Marere ia ki runga muri ki te Angela a nudged Luger Te i roto i i te taha. "I to outou kēmu ki runga ki."
  
  
  Ko tētahi atu te roa o te te feaa i mua i korero ia, me tona maihao fluttered. "Toku kēmu?"
  
  
  Ko te kupu kihai te tino ōrite te ara i te huru o te ngutu ka neke, ka rite ki te misrecorded kiriata. A i haere ia i runga i ki te heamana. Ia malimali faintly, me ona ngutu ka neke listlessly. "He aha e hiahia ana koe?"
  
  
  Ko te reira i taku tahuri ki te riri, no te mea e tu ana i nuitia i roto i te mua o ia ia, e taea e ahau te oati i tona huru reo e haere mai ana i tetahi wahi i roto i te hoki o tona matenga.
  
  
  Ingersoll kihai i hiahia i roto i te huru wairori te whakahoki. Toku huru ataata kitea rawatia ake tahuri ki te he ataata o te tino whaiaro-māia - i te taime toku ringa i mau, me te tahuri atu i a Angela na pakeke e te reira tata dislocated.
  
  
  Ko tōna he poto whakaturia; he ringa taora ki toku mata. Te kōpā, ahau tautokona ana, engari te paralyzing te tae o toku ringa kihai i tukua ake. Te reira i te Whakangungu, me tona pouri, mata ataata triumphantly i ahau. I muri i a ia, i te rua o te tangata i roto i te pouri te hāngai i hanga e te pupuhi i ahau ki te tāpae i te tāra.
  
  
  Kia ahau i Wilhelmina taka ki te papa; te Luger hanga no atu te ngangau i runga i te whāriki, i te Tereina, me te ētahi atu i a, no te tomo ratou ki runga ki ahau.
  
  
  Tonu, Ingersoll whakatika i tona nohoanga, me te neke ki te pūngao me te pū e ia, kihai i i mua i te. "Tino pai, rangatira," ka mea ia. "A i teie nei e matou te whai Nick Carter hoki, e ti'a ia tatou ki te hanga i mohio e kore ia e rere atu i tēnei wā."
  
  
  Toku kauae me te whai i maturuturu iho whakatūwhera i roto i te ngakau kia rite ki te tangata ko Ingersoll whakarongo ki a ia; ko te reo, ko ia te rongo i teie nei, ko te tino rerekē.
  
  
  Ingersoll grinned. "Titiro koe miharo, Carter."
  
  
  Tungou ia ki a ia.
  
  
  'O te akoranga. Ko wai e kore e miharo ki te kitea e ratou i roto i, kihai i ahau i i te mau Grady Ingersoll?
  
  
  'Na ko wai e koe?'
  
  
  Te tangata shrugged. "Ae, ka taea e koe te karanga ki ahau i te whakakapinga."
  
  
  "A te mau Ingersoll?"
  
  
  "Kihai koe i te mana'o nei au e?" E kore e te katoa o ngä pokapü maramarama i muri i tenei? Aha atu e koe ki te waiho i te tutei, i konei te?
  
  
  "Ko ia te hunga mate?"
  
  
  "I roto i te ara, ae."
  
  
  'Eaha te auraa tenei?'
  
  
  "Te haere i runga i, ka whakaatu ahau ki a reira ki a koutou."
  
  
  I hanga e ia tona ara puta noa i te ruma ki te alcove, haere ana nga rarangi o te pūrere hiko e tonu flickered me te whirred. Ka mutu i roto i te mua o te rua papa roa-wereweti pihi, ka titiro ki ahau ano, a ka unuhia e te pihi hoki.
  
  
  Ka titiro ahau hoki i Grady Ingersoll, ko te ōrite i roto i nga ngā kōrero ki te te tangata e tu ana i te taha ki ahau. Ko te tahi atu i te Ingersoll ka whakatūwhera i roto i te ipu mārama, i tona mata, me te tinana i te wāhanga huna ana e tauiui e te kohu. Te huru o te kanohi, i tutakina e ia i te mau mea i titiro rite te hōhipera nightgown. "Na, Carter?" Ingersoll ui - ranei hema e kua e ia. "Toku taha Rāwhiti ka korerotia e te hoa ki ahau, e koutou e te tino atamai kotiro ..."
  
  
  "Ko te reira tio?"
  
  
  Ingersoll - kia whai mea ai ahau i huaina te reira e, no te mea e kore ahau i whakaaro o tetahi ingoa-ka tawhiri atu. 'Te rite. E koe tino mohio te tahi mea e pā ana ki te cryogenics.
  
  
  "Ko te tikanga o te mīti i te iwi te ora."
  
  
  "Tenei ko te hangaia ki te whakahere a te iwi, ano he Grady Ingersoll" - ka piko iho ki te mārama oko - " ko te tumanako o te tahuti ore. A, no te he maha-piriona-tāra takitahi mamae i te mate kihai i taea te rongoa, cryogenics ka taea e hoatu te huru i roto i te hākoritanga e iri tae noa ki te pūtaiao hauora e taea te kitea te te whakaora hoki i te huru. Te tino māmā, e kore te mea i te reira?
  
  
  "Na kei te egomaniac?" Tae noa ki te ia ora?
  
  
  'Te rite. I haina, me te scrupulously rite e tenei taata ia i roto i te pakeke muna. Ae, ko toku hoa tata kihai i mohio, nam e pā ana ki te tenei mate, nam e pā ana ki toku mahi i roto i te whakahaere Ingersoll te rangatiratanga o te tae noa ki taea e ia te whakahaere i te reira ano."
  
  
  I te mongamonga o te panga i teie nei hohoro tīmata ki te taka ki roto ki te wahi. 'Te reo. Pehea koe e mahi i te reira?'
  
  
  Ingersoll tohu ki te taputapu hiko. "Toku kaiakopono - ranei ia, e te mea e ahau te hepara? "ka rite ki a koutou pea e mohio ana, ko ia te neke atu i te tika te moni-hanga mīhini; ko ia hoki te pūtaiao poto. Hoki i ahau i te papamuri tano i roto i te tahi applied sciences, me te tahi whakawhanakehia matou i te rorohiko i te reo hoki ahau. Enei memory banks i roto i te mano maha o ngā kupu, me ngā kīanga e tonu e wātea ana, me te katoa o ratou e te tuhia e Ingersoll huru, i roto i te aroha inimitable reo. Ki te huru, ka taea e ahau te kōrero i runga i te waea ranei te hoatu i te kupu; te taea e ahau noa te kōrero ki te iwi mata-ki-mata ki etahi fakangatangata, ka rite ki te ite koe he meneti torutoru i mua.
  
  
  Ko ia mīharo, me te hanga i te tino ia ite i te reira. "E mea maere," ka mea ahau.
  
  
  'Ae. E hiahia ana ahau ki te ao e kore e matau ana - i te iti rawa e kore e tae noa ki te ahau haere ahau ."
  
  
  'He aha e te tikanga koe?'
  
  
  "Well, well, Carter, kei te tino whakaaro koe e i teie nei e kua tae ia i tēnei tūranga, ka ora i tenei e noho ana tupapaku?" Kumea e ia ki raro i nga pihi ki te contemptuous tohu me te āraia te tirohanga o te mau kaimiriona. "I mua i ka huihuia e ahau toku whakawhirinaki hoa here, ko ahau te kotahi anake te tangata i mohio i te parau mau. Ko te kotahi anake i roto i te ao katoa! "
  
  
  "Engari ... e whakawhirinaki ana koe i enei iwi?"
  
  
  'O te akoranga. To ratou i te nui teitei whāinga atu i te tika te whakahaere i te pūtea empire, me te ahau i te tautururaa ia ratou ia rave i te taua."
  
  
  "He aha tēnei whāinga?"
  
  
  Ingersoll poipoia te ngako ringa ki raro i toku ihu. "Na, inaianei, Carter, e hiahia ana koe ki te mohio rawa nui."
  
  
  "He aha e kore e tatou i te too atu o tenei taata hei utu mo o te tu ki konei ki te korero?" growled Tereina. "Ia kakama rawa ki te aituä te reira."
  
  
  "Ai e koe te hiahia ki te whakarongo ki te mea kua kua e ahau i kitea i roto i," ka mea atu ahau hohoro.
  
  
  Ingersoll titiro mai ki ahau, ki te Whakangungu ki ahau. "Ae," ka mea ia āta, " korerotia mai ki a matou he aha kua ako koe e pā ana ki a matou."
  
  
  "Fele e te hanga koe i te tahi ahua o te tākirirangi pūwhakarewa i runga i te Whenua Motu."
  
  
  Te huru o te tukemata pere ake. "Aue, e pā ana ki taua, Carter? A, no te mea koutou "te tahi ahua o te tāutanga," e tika ana koe ."
  
  
  "Koe te tikanga o te reira te rite mo te whakamahi i?"
  
  
  'O te akoranga.'
  
  
  "Mr. Ingersoll," e Haapii i growled warningly.
  
  
  "Aue, kaua e manukanuka. Carter kua pera nehenehe whakaekea Ingersoll o kiki tūmataiti e te iti rawa e taea e tatou te mahi i he korero ki te em he iti bit e pā ana ki to tatou mahi i mua i tatou i te puku huru ake ake.
  
  
  Ahau fifili tika i te reira, ia te tangata korerorero, vēkeveke ki te whakaatu atu i tona parapara. "E kore e ahau te whakaaro e koutou whakawhirinaki ki te hoa whakawhirinaki ki a koe, Ingersoll," ka mea ahau. "Aue, e te tino e kore e te take." I hanga e ia he grand tohu. "E ti'a ia tatou katoa te tahi i te tahi; e matou te tino i te kapa, i te faito huinga o te idealism, me te pūkenga hangarau. E kore ki te whakahua i te moni, o te akoranga.
  
  
  'Idealism? Titiro ia ki te Tereina, ko tona scowl kihai i hurihia. "E long-haired waikura?"
  
  
  "Kahore he ara? Enei kuao iwi - me te kuao wahine - kua tukua ki waho kauhoe huri noa i te ao, me te pai mo te katoa, i he haere i roto i te hade o te te feaa, te pato'iraa, me te purenga ."
  
  
  "E kore ahau e matau ki a koe."
  
  
  "Well, te tango i te Roa Tetahi, hei tauira. Te hau-ā-Uru te Tohu paetahi, ka haere ia ki te ngaro i roto i te Vietnam neke atu i te rua tau ki muri. Ka korerotia e ahau e te huru, me te i muri i ngā wheako i roto i te Hanoi me te wāhi kē ki te raki, i te tino haapiiraa. A Frank i defected i te ope ki te hau-ā-Uru Germany - o te akoranga, ko ia arata'ihia e te teitei te mau parau tumu - a mutu ake i roto i te Far te tai Rāwhiti. Anton arahina te rōpū o te tūao e tauturu te kaweake i te huka hua ki te Cuba, a ka tae ki te mutunga e ia i taea e nui atu hoki i tenei mahi, atu i te tika te tapahi huka kakaho. Arthur... te Wahi o Arthur?
  
  
  "Mate," e Haapii i te mea pono. "Tenei taata patua te huru." Ingersoll titiro i ahau ki te hawhe-katia kanohi. "Ko te reira e tika ana, Carter?"
  
  
  "Te whakaaro o te reira rite ki te whakaaro pai i te wa."
  
  
  "Me Kevin?" Wilf?
  
  
  "I haere ratou ki te homai ki ahau he kotahi-ara tīkiti ki te raro o te moana. Te reira i ih nei i puritia e ia i mahi i te reira."
  
  
  'Hmm. Koe ki te ngaro toku mana mamao teie pô, kihai koe?
  
  
  Kihai ahau i mea tetahi ki a ia.
  
  
  Ingersoll unuhia ana te mataara i roto i i te a tawhio noa tona waistcoat pute - ko ia mau e hāngai-a frowned i te waea. "E kore e whakaaro ahau e waiho te reira i āwhina ki te ui pehea te maha o koutou hoa' te pūmanawa ka whakatau i te mohio ki te mea kua ako koe." Kihai ia i tatari hoki ki taku whakautu. "Engari te reira e kore e mea faufaa te reira. To tatou mahere e tika e hiahia ana ki kia puta ke, he iti moka."
  
  
  'Kia pehea te na? I taea e ahau te ite i te Trein o te taimaha tinana i muri i ahau, me o Frank pū i muri ki ahau i te atawhai,.
  
  
  'Haere mai i runga i. Ka whakaatu ahau ki a reira ki a koutou. Ingersoll haere ana ki te ruma i reira te taputapu hiko tū. Ka tahuri ia te atatohu, me te mata, tahuna ake ki te āmiki aerial view. "I konei, i a koutou e taea e kite, ko te Domesday Motu. Te hanga me te whakapai ake o toku hotera hou ko te tino puhoi, engari ko tenei no te mea ehara i te mea he hotera. Kite i enei verticals i roto i? Tohu ia ki te torutoru ira iti i runga i te kōhiwi o te whare i raro i hanga. "Well, kotahi tekau ma waru, me te i roto i ia o te tekau ma waru putorino, kei te tuwhera, he tākirirangi. Whakaae ahau e ratou i te whai i te iti whānuitanga, engari whakaaro ahau kuda he hāngai ake ake.
  
  
  Hiahia ia ki te korero ki te emu e ahau i matau te aha ratou i haere hoki, engari i puritia hoki. 'Aue, matau?'
  
  
  'Ae. Nikau I Te Ati. Te reira whakauaua te tino whakaraerae ūnga hōia, ko te reira?
  
  
  'Kore.'
  
  
  "Engari... whakaaro e pā ana ki te reira. A, no te hoatu e ahau ki a ia i te tohu, te millionaires ' tākaro e patua i te nui-te taikaha wehewehenga missiles. Oh, no te patu karihi, Carter. Kua kua tatou te mau mai i te wahi i konei tetahi i te kotahi i runga i te tau kua hipa, me te whakawhetai ki te parapara o to tatou kōwhai-skinned hoa - kaua e wareware, he mea whakaaro ratou paura - we have a ka hinga katoa i runga i to tatou tiny motu."
  
  
  "Engari he aha te take?"
  
  
  A feruri i te reira: te tuatahi, me te reira i ohorere te whakaeke i runga i te rohe i reira te peresideni o te United States i roto i te whare i runga i te mahi hararei-consulting ki te matua kaiuru o tona pakanga, i te tahi o te momona me te tino whai mana te iwi i roto i te ao."
  
  
  - He aha koe e whakaaro e koe te whakatutuki i na roto i te mahi tenei?
  
  
  "Well, e hiahia ana matou ki te faahepo i te U. s. kāwanatanga ki te farii i to tatou ture."
  
  
  'Tikanga?'
  
  
  Ingersoll kata ruefully. "Ko koe i te Cape Kennedy, NY, Carter. E mohio ana koe he aha e hiahia ana matou. Ki te ki toku hoa i roto i te Far te tai Rāwhiti hoki e Toru-ahu i te arata'iraa i te pūnaha, ka waiho ratou e te karihi ōrite o te tahi atu superpowers."
  
  
  "Kia mohio koe e pā ana ki te oraraa o Driekoppen"
  
  
  "Ka rite ki te matua kaipupuri, ko ahau, o te akoranga, te mōhio o te katoa ki te whanaketanga hou. Ahakoa ara, kihai ahau i whai i te whai wāhi ki te kōrero."
  
  
  Tungou ia ki a ia. "He aha te mea pai e pā ana ki te reira?"
  
  
  "Aue ... te mana'o e kua tutuki i te tahi mea e te moni, e kore e taea te hoko. Pea kotahi te ra i ahau e mahara i rite ki te nui, he kaihohou i te rongo i roto i te aamu."
  
  
  "He aha te mea koutou i te tuatahi te whakaeke e kore e mahi? Ki te te ope taua o to tatou whenua faaoti ki te haere mai i konei ki te ūkui atu koe ki te mata o te whenua?
  
  
  "Aue, haere mai i runga i! Bomb te motu i roto i te waenganui o te rongonui tāpoi rohe, i roto i te koroni o tou hoa tata?
  
  
  A ia, i matau te aha te auraa ia. "Ko te mea e tupu, no te e koe te whakarewa i te tākirirangi? Enei iwi e taea te ui ki te whai koe i tetahi atu."
  
  
  "Ae, engari kua tatou i te reira rawa. Te Carter karihi pere, e tatou, o te akoranga, i huaina ko te Vera.
  
  
  "Mr. Ingersoll, whakaaro ahau kua korero matou roa." Tereina panaia ahau ki Frank. "Kia tango i tenei taata i roto i na e taea e tatou e te haere tonu i te mahi."
  
  
  Ingersoll tungou. "Ae, me waiho e koe te tika.
  
  
  Te patu i te huru hohoro, engari rave i te reira i te waho. Ka karanga ahau te center mana.
  
  
  Ka rite ki te Whakangungu panaia ahau puta noa i te ruma, i kite ahau i Ingersoll te tango i te parae, waea atu ona matau, me te korero ki te reira. Tatari ia, na ka mea te tahi mea atu.
  
  
  "Tsunganos! Kei hea koe? Huru a tawhio noa te koma te kanohi i pouri ki te riri.
  
  
  Ona mutu. "Wareware i te huru, Ingersoll. Ia i te hunga mate. Me to koutou mana ruma i te he terapimi.
  
  
  Ingersoll tahuri te tino mate. I te wa ano, mau ia Frank o te whakapuaki, me te te kitenga o te pū i wiri i roto i tona huru. Ka marere hoki, e aki i a ia ki te hoki o te Whakangungu o te puku, mau Huru o te ringa, a kumea ana e ia ki runga. Te reira rere i runga i toku pokohiwi rite Frank haere mai ki a unuhia i te tīmata. Gawking te patu i te sino lahi Tereina; i a ia, tamata ki te pārera i muri i te gunslinger, engari ngana ki te maka i te roroa o te tangata i runga i toku pokohiwi i mau i ahau i runga i te counterweights. I tutuki hoki e ahau, hinga ana ki runga ki tetahi o nga iwi, me te tangata kia rite ki oua i ahau.
  
  
  E riro te reira pai ki te whakaaro e Angela āta te ngana ana ki te whakaora i ahau, engari ko te reira pea ake e ia e ngana ana ki maka ia i runga i toku hoki. A, no te hinga ana ana mea, ka kauhoe mua mimmo ahau, me te ki Frank o te raina o te ahi. Te gawk moea i roto i hey pouaka, ka haere mai i roto i roto i te tuara me te rere i te huruhuru o te whanui mimmo ahau.
  
  
  Ka tutuki i runga i Nah, a ka ki te Hāngai i te aroaro o ka whakahokia mai i te ru o te kotiro o te nifó. Tatou ka eke ki te pū, whawhai, me te whatu huri noa i te ruma rite te rua o te haurangi, kanikani ki te aroaro o te emu pakaru ia koromatua. Ia te karanga, me te pū pakura ki toku ringa.
  
  
  Frank hinga ki ona turi ki te tangi. Ia huru te patu i a ia ki te reke o te pū, ka tahuri ki te Angela. Ko ia e takoto ana i runga i tona puku, tona roa te ahu iri i runga i ona turi. Ia whakataka atu ana e ia ki runga ki tona hoki. I ona kamo blinked, ka titiro ia ki runga i ahau. "Nick," ia muttered, me te katia ona kanohi ake ake.
  
  
  Ka whakatika ia i hohoro, me te titiro i Ingersoll. Kahore he huru ki te kitea. Ahakoa te rahi o te ruma, i reira ko kahore he piringa mo te huru-rahi ki te kahore te tangata i muri i te wereweti pihi ki te wahi ki te whakatio tinana kei. Ia unuhia hoki nga kakahu arai. Ingersoll ko te e kore te reira ora, me te hawhe-mate te tangata i te tumanako o te haere mai hoki ki te ora. Te gawk e whawhati i roto i Angela hoki e mutu ake i roto i te ipu mārama. Me te i roto i te poka iti, haupapa paowa ringihia i roto i te, ka tango i te reira ake ake Ingersoll te kati i te mahere mō te tahuti ore.
  
  
  
  Chapter 14
  
  
  
  
  Ko tētahi o nga hydrofoil kaipuke i mahue noa te uta a, no te haere mai te reira i roto i, huri noa i te kauhanga. Puhia e ahau i te reira i te kaipuke, a tawhio noa te luger, engari ko te reira rawa pouri ki te whāinga tika. I te hoê taime i muri mai, ma te takere ngaro i roto i te rerenga.
  
  
  Ka rongo ahau i te hamama i muri i ahau, engari kihai ahau i a tawhio noa tahuri. Te āhua, te tiaki waho te mutunga ite au e te tahi mea i he ki te De Doublon. Rere ahau ki te atu hydrofoil, untied huru, a kawea ana te engine. A, no te tomo i te kauhanga raro, i ahau ki te pēhi i te torutoru pātene i runga i te paewhiri mana, i mua i te kitea e ahau i te tetahi matau, a, no te te indistinct silhouette o te kuwaha i kite i te reira, e ahau i tupono atu te ake.
  
  
  Ko tōna nohopuku rawa; ko tetahi ko te kuwaha i waenganui i reira, no te tae ia ki reira. Ka ruku i roto i, me te rongo i te karaehe pākarukaru, me te kapiti o te whakarewa i rite ki te motokā ka haere atu. Te poti ngaro tere, na te whakaaro ki te wiri me te neke whakamua.
  
  
  I roto i te tawhiti, ko ia purepure e tetahi hydrofoil kaipuke ahu ki te Whenua i te Motu i runga i tona whakarewa skis. Tau turaki i ahau te kātere pera i te matara atu rite ahau i taea e, ua ite te fuselage ara a tawhio noa te wai, me te parirau te taonga i puta noa. Te waka racing puta noa i te mata i te tere i tangohia e toku manawa atu-rawa, kahore te motokā. Ingersoll o te poti e tomo te hongere waenganui i te rua motu, me ana mea whai ana i muri.
  
  
  Ia tūmanakohia ana ki a ia hei upoko mo te tauranga bar, engari hei utu mo te haere ia mo te afaro k-āhua raima tauranga ki te tira anga. Te huru poti e taora ki te ū me te poipoia hoki; Ingersoll takatakahi ki te mau tonu i te mana, kawea mai te hydrofoil piri ano, peke kaila ki te mata o te tauranga, ka kumea e ia ki runga - ka tata tonu te ngaro - tika i roto i te mua o toku kanohi.
  
  
  I roto i te whaia, ona paku mau ki runga ki reira, otiia e kore e nui, a, no tona pakanga iho ki te tiki ki te ū, tona ngaro katoa i te painga i te reira i te riro mai. Kātahi ia ka piki ki te kopere, me te peke i runga i te raima, u, i raro i whakairohia ana i hangaia te whakarewa kurupae. Ia rohi ma te haapa'o maitai, Wilhelmina i roto i tona ringa. Ingersoll i te wahi i roto i te titiro.
  
  
  Kihai ahau i mohio ki te aha ki te mahi, na te ahau e okioki ana ki tetahi o nga kurupae. Whakaaro ahau ko te reira i te paku wiri i te hau, engari ka ahau te āta ite i te reira pokarekarenga! Ka mau ia i te taahiraa i muri, me te kite i te katoa ke i takirimatia te takahuri, āta engari ngarea. "Pōti i te reira i roto i!" Ka mea ahau ki te ata, te ruku ki roto ki te parahi papatipu.
  
  
  I reira ko te chute-rite ki te whakatuwhera i roto i te pokapū. Ia, kāore hoki i te taime, ka i roto i te omanga. Ko ia e taea ki te pōturi tona hinga ki ona ringa i runga i tetahi taha o te taiepa, a taea e ia te whakarongo ki te haruru o te mīhini taimaha te raro. Na, i muri i te roa, puhoi a pohea, ka kite ia i te rikoriko e tupu kaha rite ia ki te heke. Tera tetahi whanau, maheni wahi i te raro o te putorino; maturuturu iho ahau i te reira rite ata rite taea e ahau, me te titiro a tawhio noa.
  
  
  Ka kitea e ia ia ia i roto i te waenganui o te whiwhi ana ki te runanga o te putorino, me te hanga kurupae, ki waipēhi waea katoa a tawhio noa. Ko ana mea āta tomo ki runga ki te pūtake o te marama. Grady Ingersoll tu ana i roto i te mua o te röpü, tahuri knobs, me te titiro i te dials, tona huruhuru wewete i roto i ngā tohutohu katoa, i tona mata amipere ki te mānukanuka. I reira ko te pōro i muri i te paewhiri, me te mea toku tikanga o te aronga kihai i tino he, i mohio ahau i te reira, me te arahi ki te whakahaere i te ruma hiahia ahau terapimi. Tenei te tikanga e te mamao te mana e te Ingersoll i te tārua tāutanga ...
  
  
  Ko ahau e pā ana ki ki te peke ki runga ki te pūmanawa i te kohao i roto i te raima papa, i ahau e whakarere ara ki te rangi. Te maere rahi, ia karanga, a tamata ki te peke atu te nui a tawhio noa te ahanoa waenganui i ona waewae. Engari ko te reira i pērā te aki i ahau ki runga, ki te whakatuwhera i te maitai kurupae, ake ake.
  
  
  Te ka o te waka mutu koimutu. Me ana mea, rawa, mutu. Peke ia ki runga i tona torona, i hinga otohetohe ki te whenua, a ka titiro matatau atu i te nga wahi iti carbine i roto i te Ingersoll o te ringa.
  
  
  "Na te kitea koutou i tenei, Carter." Ko ia te manawa puhoi, me te huru o te pouaka i heaving. "Titiro koe ki te kua kitea i te katoa nooks me crannies o toku mahi."
  
  
  "Titiro te reira rite te reira."
  
  
  "Well, tenei ko to koutou hou kitea. Te maturuturunga iho te pū, te pai, e kore ahau e hiahia ana ki te kopere i konei. I ahau i mea i mea ano ia; e kore ahau i hiahia ki te gunfight rānei, no te mea katoa e te maitai me te raima a tawhio noa ia tatou, ngaro gawk taea e ricochet ake ake.
  
  
  "E koe te whai i te karihi pere i konei?" Titiro ahau i te mea i peia ahau ake, ka kite i te roa porotakaroa tokotoko i raro i te ihu ki te tihi i te haere ki te poka i roto i te whenua.
  
  
  "Te reira i te aroha ki a koutou kihai i ite tenei i mua i te reira te mutunga o rawa hoki koutou." Ua ataata ia, i tona mata contorted i roto i te marama atarua. "Te reira i tetahi mea i whakaritea ki to koutou mātanga, tākirirangi, engari ka rave i te reira i tona mahi. Te totoka-wahie, māmā engari whai hua tikanga, te arotahi ki runga i to koutou whakapaipai."
  
  
  "Ko te hoki tenei i to koutou whakapaipai," ia emu whakakahore ngā pūrongo pāpāho.
  
  
  'Aue kahore. Toku whakapaipai ko te wahi i mutu ahau ki runga, Carter. He aha taku nama i te United States, ranei mo taua mea, he aha te mea te reira ki tetahi whenua? Katoa e hiahia ana ratou ko taku moni ki ih paru takoha...
  
  
  "Aue, e te nui," ka mea ahau. "Wareware koe ko wai koe."
  
  
  'Aue kahore. Ka hoatu e ahau i te ngautuara te ataata. "Ia Grady Ingersoll, te mau Grady Ingersoll-me te noa koutou e taea e te mea i te kore."
  
  
  "Whakaaro ahau he torutoru eé e tonu ora."
  
  
  "Katahi ahau ka mahi ki a ratou, ki te whai ahau ki te, engari e kore e whakaaro ahau te reira i roto i to koutou pānga pai ki te kōrero, Carter. Anake i a koe he kino. Whakaarahia e ia te carbine.
  
  
  Te reira i poipoia atu, ka maka iho ki te whenua. Kia rite ki te pōrangi, Ingersoll pupuhi te pakaru me te arahi e rere haere ana i roto i ngā tohutohu katoa. Toku rekereke ētahi, me te tuarua gawk haere kia tata e toku makawe mau ki te ahi.
  
  
  A, no te titiro ahau i Ingersoll, he whakaaro ki ahau, e te momoa kihai i pera waimarie. Ko ia te noho ana i runga i te papa raima, ona kanohi whānui ki te wiri me te wehi. "Carter," ka mea ia. "Kaua e tukua ay tango i tenei atu i ahau inaianei. . Ka hinga ia i runga i tona taha, ka pae te pēhi i te atawhai,.
  
  
  Tuturi ahau te taha i a ia, ara i tetahi o ona kamo. Kihai ia i te neke, me te reira he tohu o te manawa. Hoatu e ahau i te carbine atu, me te takina tona nui, tinana ngohengohe hoki te kino, engari i kite i tetahi mea. Tu ana ia ki runga ki te aue. "Te tāpiri i runga i te tāra," ia muttered i roto i te puku. "Ranei te tahi mea rite ki taua." Heoi, tonu i ahau toku tinana, a e kore ia e hiahia ki te waiho i tona huru i konei.
  
  
  Ko te reira i te roa, koi te piki ake i te chute - e, o te akoranga, ko te rocket te whakarewa i te ngongo - kukume ana Ingersoll o te tinana ki te reira. I te pae hopea, a, no ka tae ki te tauranga, ka takoto i runga i te matao raima mo te meneti torutoru ki te hopu i tona manawa. Te reira i surreal ki te titiro i te awa, ka kite i te hakari rama i runga i te nui kaipuke i te tauranga o te pae, rite ki te mea i roto i te Dubla Cay, anake taea e koe te whai i te ngahau.
  
  
  I te pae hopea, tu ana ia ki runga, me te titiro i roto i te Whenua Motu. Tatou i te tawhiti nui ki uta e te haereere i te kaitiaki e kore e kite i a tatou. Ko ahau pākiki e pā ana ki pehea te roa e tango i te reira ratou ki te kitea te turanga e wha i roto i te raro i te mana ruma i, engari i te faaoti e ahau e kore e ki te manukanuka ki reira; ko reira te ih raruraru.
  
  
  Ko tētahi o nga hydrofoils, te Ingersoll, ki te wini tonu, ko te horoi ake i runga i te tauranga i te o nāianei o te awa, a ko te mate te tangata i ara ki te cockpit. A, no te ko ahau i roto i te waenganui o te awa, e ahau i whakaaro e pā ana ki te aha ki te mahi ki te meangiti i te maunga o te kikokiko i runga i oku waewae. Te reira e kore e whai ki te kia maka ki roto ki te wai, na roto i te huru; e te mea pai ki te huru, i te kore e kitea.
  
  
  I tona haerenga whakamutunga ki te ururua pae Mamingatia o te Motu. Ki te onepu i te ngohengohe, me te ki te awhina o te whati, peka, keria ana e ia te urupa i taua e kore e pea e kitea mō tau - ki tonu. Ia ka whakaturia atu mo te Aranga mai, ki te Motu katoa e taea feruri i te heke mai puhuruhuru nekehanga.
  
  
  A, no te tae mai ia i te whanga, ka whakaaetia ia whakatau. Ko reira rawa meá ki te noho i roto i te Dubla Cay mo te noa i te meneti te roa atu i te tika, e kore anake te mea o te mau melo ora o te Tupu e Ono whakahaere-ki te hiahia ratou ki te patu i ahau - engari ano no te mea o te mana ā-rohe; ko ratou e kore e pea i whakakitea tetahi mahi tohu ki te kohuru hiahia ahau whakapangia i runga i tona po nei, kahore he mea pehea te tika te reira.
  
  
  Ka rere ia i runga i te poti, me te whakaaro ona nekehanga i muri. I ahau ki te haere ki te Bahamas, e te auraa Florida. I ia kahore whakaaro, ki te hydrofoil kaipuke taea te hanga te reira i reira ki te e wātea ana te wahie i runga i te poari ... ka titiro ahau ki runga i te maunga Herridge tu ana i runga i tenei ata, me te whakaaro o te Lear Jet noho tahi i runga i te atu taha o te waka rererangi.
  
  
  Tu ana ia i reira, pouri tonu, me te i roto i te atarau. Ka haere ia i runga i a nekehia atu te utu te mutu i te wira, a tangoro te slings. Kihai ahau i whai i te wa ki te whakamahana ake i te waka, me te haere i roto i te toenga o te pikitanga hātepe tika; i ahau ki te whakamahana ake i te engines ki te tiki i te reira i te ake...
  
  
  "I te whakamahere koe ki te haere tahi vahi, Mr. Walton?" Kihai i whai ahau ki te tahuri a tawhio noa, ki te mohio, e Herridge i muri i ahau. "Ahau noa te faahiahia i te pūrere."
  
  
  ", Me te hiahia koe te hoatu i te huru hotel i te tamata."
  
  
  Ka tahuri ia, me te grinned, miharo me pēhea te ki te maungārongo ki te huru. Kahore he pū i roto i te titiro, engari i te Huru o te ringa i tona koti pute. "E whakapono ana ahau kua ka koe ki ahau," ka mea ahau.
  
  
  'Te pono. Pea e hiahia ana koe ki te waiho kia ohorere i muri i te katoa, i te oaoa o te Rua C?
  
  
  "He aha te ngangau?" Ka ui ahau ki innocently.
  
  
  "Ae, e kite ana ahau i te rota o te mea a tawhio noa toku matapihi. He rota o ngā aituā i roto i te taiepa de Doublon, he rota o te hamama. Me ratou e hydrofoils e rere i roto i ki te moana, e toru anake. Ia, i te kitenga kotahi te rere i te one i muri i te hotera, me te ahau i kite koe i tae i te whanga i roto i te tahi atu kaipuke. Te wahi i te toru o nga kaipuke, Mr. Walton?"
  
  
  "Me pehea e ahau e mohio e?"
  
  
  Herridge chuckled te ata. "He aha koe i korero mai ki ahau, rawa?" Te pai, pea Mr. Nick Walton kia ngaro i Doublecay ake ake. Te tiki i roto i. Tohu ia i te rererangi ki tana free ringa.
  
  
  Hoatu e ahau ki a ia i roto i te copilot o te nohoanga me te whakatau ki te tatari tae noa matou i airborne i te aroaro o te whakihauā te huru; na te reira e kia māmā ake. Ko te aroaro o tatou e unuhia i roto i runga i te runway, Herridge unuhia i roto i te puhuki te hurihuri ki runga ki tona waistcoat me te tukua te reira ki ahau.
  
  
  "Ki te ruarua koe toku tumu Mr. Walton. Mahi ahau mo te kāwanatanga o Ingarangi o te counter-raau taero wehenga, e whakaratohia ki te Bahamian mana. Toku ohipa ko ki te kitea i roto i, ki te Grady Ingersoll i te mahi taero. I ahau i te mana'o i te reira e kore e mea faufaa te reira a muri ake. Ia taraiwa raihana?'
  
  
  'Whakaaro ahau e taea e koe te piki i tenei taiepa apopo, me te taki i te reira i roto i.'
  
  
  'Tino pai o te koe. Mauruuru e koe.'
  
  
  Ia sel me te ngāwari ki te oaoa i te rere.
  
  
  Kahu i te tatari hoki ahau i roto i tona Spartan tari i runga i Dupont Porohita a, no te tae mai ia i te iti i muri i te poupoutanga o te ra i muri mai.
  
  
  "Koutou e te whati mā te Miami u te haora, me te hawhe i mua," ka oha ki ahau. "Hea koe i?"
  
  
  "Well, ko ana mea, ko ia te kauhoe i roto i te kakahu, ko ahau kua mau, me te ahau i whakaaro e riro te reira pai ki te huri i te aroaro o ana mea, ka haere ahau ki konei."
  
  
  Tungou ia grimly. 'Me hoki?'
  
  
  Ka whakawhānuitia i runga i te kōrero Emu i homai ki a ia i runga i te waea i te toru i roto i te ata. Whakarongo ia kahore he kōrero tae noa ki te mea oti.
  
  
  Ka ui ia. "He aha koe e whakaaro e pa ki te toenga o te whakahaere?"
  
  
  "Ratou te horoi ake i te i takirimatia te, me te whakaahua e tetahi pa, ranei te Herridge, me te huru te iwi, ka patu i te aroaro o ratou e nehenehe e te mahi i tetahi mea whai hua. I roto i tetahi take, feruri ahau e koe kua e kua whakamōhiotia te Bahamian mana e pā ana ki te pere te turanga i runga i te Whenua Motu.
  
  
  "Te reira i te tuku ki a ratou i roto i autaki te awa. Nga mea katoa ka whawha atu te mohio ."
  
  
  'O te akoranga.'
  
  
  "Ko reira te mea tetahi mea e tino porearea ki ahau. Te tangata tanumia koutou: e Taea e matou te kia mohio, ehara i te mau Grady Ingersoll? E tenei te tinana i roto i te ipu, e kore te tika i te makanga?
  
  
  "He aha ratou e te mahi e?"
  
  
  "E kore ahau e mohio ki tetahi mea e pā ana ki te reira. To tatou mahi, ko te noa ki te hanga i mohio ki tenei rawa."
  
  
  Tae ia ki te taha ki te pute o tona koti me te akina te kakahu-takai ahanoa ki te heamana. "Tenei ko mō ngā take whakamātau." Āta, insistently, ka tahuri ia te ahanoa a tawhio noa, tae noa ki tona koromatua i roto i te mua o te ia. Te huru o te faaiteraa kihai i huri, ka titiro ia ki ahau. 'Te pai?'
  
  
  'Tirohia koutou tapumati; bet ahau e kore te reira e ōrite te mau Grady Ingersoll o tapumati.
  
  
  'Pai. Kahu tu ki runga. "Kotahi te mea whakamutunga. Ko koe tino, e tenei kotiro, i te kanikani nei tino fiefia e koe kia nui, e kore e korero?
  
  
  "He aha e taea e ia te mea? Na te ara, ka i ui e Herridge ki te haere ki toku piha hotera, a tukua ana kia haere, no ka eke ia ki te hoki ki te Whawhati C, me te mea ia ia e pupuri i te kanohi i runga i a ia.
  
  
  - Whakawa i o koutou kōrero, te mea te reira e te mahi i te mea oti. Ahau te tango i te reira e hiahia ana koe ki te haere i runga i tau faafaaearaa ano?"
  
  
  Ko ana mea, ka ruia e ia tona matenga. 'E kore, whakawhetai ki a koe. Tenei wa haere ahau i runga i tau faafaaearaa, whakaaro koe o te mea tupato ki te pupuri i ahau i noho i te wā e au mahara ahau ki te kia i runga i tau faafaaearaa. Engari ka taea e koe te mahi i tetahi mea i ahau."
  
  
  Ka rite ki nga wa katoa, Kahu, ko te ara i mua i ahau. "Ia hoki e whakahuatia e koe e rave rahi taime. E kore e ahau te whakaaro i teie mahana, ko te ra, ka e taea ki te kitea Veronica i te shooting range. Ka ruia e ia tona matenga, me te malimali icily. "E kore ahau e matau te mea i he kotiro rite koe e kite i tetahi tangata, he koroheke ano koe."
  
  
  * * *
  
  
  E pā ana ki te pukapuka:
  
  
  Vahi i roto i te Bahamas, he rereke kaimiriona e faanaho mohoao nge e pā hippies, sex me te hashish. Otiia i roto i tona wa e manawapa, te tangata taonga he ngahau ki te whānui whakangaromanga pere pūnaha. Te wā mō te "Ariki Kaikōhuru" Nick Carter ki te patu i te ara. Kino te mate tour. No te mea e hiahia ana koe ki te mutu i te nanakia taonga haurangi. Kahore he mea te aha. E kore he mahi ngāwari, ara mo Nick Carter. Rawa, no te tahuri te reira i roto i taua hippies rite Anton e atu kino tahanga atu i te uaua kaimahi.
  
  
  
  
  Ripanga o ihirangi
  Chapter 3
  
  
  Chapter 4
  
  
  Chapter 5
  
  
  Chapter 8
  
  
  Chapter 9
  
  
  Chapter 10
  
  
  Chapter 11
  
  
  Chapter 13
  
  
  Chapter 14
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Po o te Kaitakitaki
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Po o te Kaitakitaki
  
  
  iritihia na roto i te Lev Shklovsky i roto i te mahara o tona ngaro tama Anton
  
  
  Taitara taketake: te Po O Te Kaitakitaki
  
  
  
  
  I te pene matamua
  
  
  Ka tahuri ia, ka kite i he moke i roto i te kōwhai, kakahu, e haere ana mimmo, upoko tuohu, me te ringa ka pupuri i roto i te pure. Toku pakarukaru tinana tika ascenceur ki ahau. Haere mai ia ki a ia, me te haere i runga i, e kore e rapu ana ake, e kore e te kitenga o tatou, i ahau, a matou pinono e noho ana i runga i te poromu.
  
  
  Te dark-skinned tamaiti i rere mua i ahau. Ka rere ia ki tona tūpuhi pouaka huhua, me tona knobby turi neke kaha. Titiro ia na pathetic, na te matekai, e toku ringa i aunoa i haere ki toku pute. Ko te reira i rere e te mimmo o tuke, me te haere i te aroaro o te emu taea e hoatu te reira i te moni.
  
  
  I te hoê taime i muri mai, i te koroiroi kakahu wahine marere gracefully i roto i te Rārangi-Royce. I hoki te utu o ee kakahu, te rau o te matekai ana te iwi i runga i te huarahi i taea e hoki kia whangaia hoki ki te marama.
  
  
  Ia noa i te pae e whakamahia ana ki te hinengaro-pupuhi rerekē o Calcutta a, no te te pahūtanga whakatangi te whitu mita i te whare. Te matapihi te oru mai, me pihai rite rimurapa poihau.
  
  
  Hiahia ia kite shrapnel tutuki ki te hawhe-tinana tahanga o pinono me te haehae i te Parisian te kakahu o te wahine a tawhio noa te Rārangi. I rongo ahau ki tona hamama me te ure o te mamae, ka te kitea te ringa o te rangi, te tīpako i te pēhanga patua e ahau i roto i te pouaka, me te patototanga i ahau atu toku waewae.
  
  
  Ni'ai paowa i muri i te toka, e rere ki raro i te huarahi, me te wahia ki roto ki te waka noho tahi puta noa i te huarahi. I mua i te ngaro ia mahara, ka kite ia i runga i te papa o te whare tiango. Āta, kia rite ki te ware pi e rewa, i te hanganga ngaro tona āhua rite te maitai kurupae buckled me te papa ngatata, me te rerere. He pa kaha o te toka, me te sima poraka hinga a tawhio noa ahau.
  
  
  A, no te te pakeke ahanoa patua i te hoki o toku matenga, i te mamae fuu. Ia, mahara ahau i te whakaaro rawa mārama: "kei te haere ahau ki te mate." A kihai i ahau noa tīmata te mahi ano.
  
  
  Na ka mea nga mea katoa i tahuri pango, me te kore i taea e ahau te ite i te mamae i muri.
  
  
  Hoki ahau, te reira anake te tuku o te tupekepeketanga, te hunga ke i te reo ingarihi haona e atu e tika ana mō te iti te Pākehā ki te pirihimana waka atu mō te nui Cadillac waka tūroro e mutu inihi i toku matenga i runga i te poromu.
  
  
  Ua ite au i te splinters te unuhia i roto i a tawhio noa oku waewae, a ka rongo ahau i te mōhio i te reo e korero ana ki ahau i tawhiti.
  
  
  'I te i'oa? Te reira koe?'
  
  
  Wairori te whakaaro heahea ki ahau. Ko te reo puritia tukurua wairori, me ona e kore e taea te whakahoki. Toku mangai ki tonu i te puehu, me nga paraire o sima.
  
  
  "Ko koe tonu te ora, Nick?" E rongo koutou ki ahau?'
  
  
  Ko ahau tangohia ake e te tangata kaha, me te āta te whakairihia ake ki runga i te moenga. Ko ia flat i runga i tona hoki tae noa ko ahau te hoatu i roto i te waka tūroro, engari ko ia kua tīpakohia, no te te tawhito Cadillac unuhia ake i runga i Chowringey Ara.
  
  
  Te tangata nana nei te kupu ki ahau i runga i te huarahi kahore i reira; anake te kikokore Indian nēhi eke ana ki ahau, a kihai ia i whakawhirinaki ki a ratou.
  
  
  E kore e ahau i te nui o te moni ki ahau. Ko ahau atu āwangawanga e pā ana ki te patu tuia ki toku hāngai.
  
  
  I roto i te matapihi, taea e kite ahau i te mano huihui i roto i te i te huarahi i roto i te mua o te kai paipa wahi kua ururuatia o te puhia ake i te whare. E rave rahi te iwi i whiua e ia te kohatu i te iwi i patua i runga i te poromu, ētahi atu i te maka ana i nga kohatu i te pirihimana waka. Pirihimana i kua pupuhi roimata gas canisters ki te mano, he iti riot te titiro i heipu te.
  
  
  I te meneti i muri mai, i te Cadillacs i mahue o te mano i muri, me te anake mo o ratou mahunga me te te paru i roto i o ratou mangai, e ia ite au i rite i te tūruhi i runga i te haerenga mara.
  
  
  He pono te aratohu e whai ki te whakaahua i Calcutta rite "te dirtiest, dirtiest, sickest, rottenest pa i roto i te ao."
  
  
  Engari hoki i te torutoru poraka, Chowringee Ara i te Ruma o te Tauhokohoko pararaiha. Whare taonga, te kāwanatanga tari, hotels iti, me te wāteatea te mau utuafare tūmataiti kapi katoa ngā taha e rua, engari mo te ihc, he mea e meinga e te Uru pāngarau nui hoki te mate.
  
  
  Calcutta, ka rite ki te nuinga stuffy, kiki pa — ko tetahi o te nui rawa i roto i te ao. Anake te slums he rerekē. Kotahi miriona tangata o te pa e kore e whai i te whare i te katoa. Ratou e ora i runga i te huarahi, i runga i te poromu, i roto i te papa rēhia, me ngā whare tūmatanui. E kore te, no te ratou e tono, me te tahae i ki te noho ora. Hapu katoa e whanau, ora, me te mate, kahore noa i te nuinga o te tahito tuanui i runga i o ratou mahunga, kahore he pai atu i te kiore ratou ki te whawhai i runga i te paru.
  
  
  I te po, i nga rarangi o te takotoranga rite te tinana e takoto i roto i mo te tahunga i muri i te urutā. Ko te atu angitu ki te hunga ora i roto i te slums ranei buesti, te tuanui o te i te putanga mai o tetahi, me te hawhe mita i runga ake i te whenua. Tukutuku wai te paru, me te unspeakably poke nga wai o te Hooghly Awa.
  
  
  Mahara ahau i te reira i te wa whakamutunga ko ahau i roto i Calcutta. Te reira i te wa ua, me te ko reira te whakatuwhera i te pūnaha rere i roto i te streets.
  
  
  Heoi kihai ahau i pai kia tino hiahia i roto i tenei haerenga. I haere ahau i reira i runga i te misioni, e mohio ana ahau ki e te pa ko te cesspool o te mate, me te paru.
  
  
  Te reira i te kotahi, he tumanako hoki te pai te wa. I roto i te tau 1947, i te Ingarangi te homai motuhake ki te whenua, ko te hou Congress Rōpū hanga haurangi te mau fafauraa o te heke mai pai, me te manapori, engari ki a ratou, Calcutta te koka anake ua atu tuahu iho.
  
  
  I roto i te 1971, te pa e pōti mō te Communists i roto i te hepohepo. Ko tenei i tumanako ai. Te Communists ano kihai i taea e te whakahaere i te pa, na ko te haukotia e te kāwanatanga e hānga ana, korerotia ana e te ture hōia.
  
  
  I roto i te ora tūturu, Calcutta kihai i mea kia rite ki te tika i te pa, mo te AUE kaihoko . Engari i ahau ki te whakarongo ki te whakahau, me te karere i tae mai ahau i roto i te Pai, i te tino mārama.
  
  
  "Te haere ki te Calcutta rite wawe tonu," ka mea te reira. Na ko ia peia a tawhio noa te paru e te ātaahua French countess, a tangohia ake ana i runga i te tuatahi waka rererangi upoo parau te tai rāwhiti. Na, i te haora i muri i te taunga i roto i te Calcutta, ko ia i roto i te waka tūroro, mitimiti i ona patunga, ka congratulating i a ia i te ora.
  
  
  I roto i te mua o te hōhipera, ka e ahau i roto i runga i wiriwiri waewae a tawhio noa te pereoo, me te pai te whakahere o te nēhi ki te tango ahau ki te waka Tūroro. Engari, i whai ia i te kuao tapuhi ki te ngohengohe parauri te kiri, me te kaihe pai i raro i te pukumahi aroa. I muri i matou ki tonu i roto i te mua puka, ka tango ia i ahau ki te he ruma tūmataiti, me te korero ki ahau, ki te tatari mo te tākuta.
  
  
  He haora i muri, te Kahu haere mai i roto i te.
  
  
  Ko ana mea, titiro i a ia ki tona mangai tuwhera. Whakaaro ia ko te reira i te huru reo e rangona tona hawhe te moe i runga i te huarahi, engari pēnei i te reira ki te kuawa. Pera i te matara e matau ana ahau, ko ia i roto i tona tūmataiti tari i roto i te United te Pēhi i te pātene me te Telegraph Ratonga hanga i runga i Dupont Porohita i roto i Washington.
  
  
  Kihai i ara te mea e te āheitanga katoa. Ia tika frowned, ka mau i roto i te kotahi o ona rēhita sikā, me te moka atu ki te mutunga. Ia tahuna i te reira ki te kitea i pai ai.
  
  
  Hoki Hawke, rama, te avaava ko te tikanga, me te ara ka mau i te reira i roto i tona mangai, e homai e atu he aha te i runga i tona ngakau. I tēnei wā, ko ia tonu rānei te māharahara rānei te aromatawai i te āhuatanga hou.
  
  
  A, no te titiro ake ia, i muri i maka ana i roto i te ōrite, ia whakaaro ki te e kite i ahau mo te wa tuatahi.
  
  
  'Me pēhea te e ongo'i koe?'
  
  
  Ia coughed ake i te tahi atu te puehu i a tawhio noa tona korokoro, ka mea, " Ae, e te ariki. Ite e ahau pai.'
  
  
  Tungou ia, mārama pai.
  
  
  "E kore koe i te mea koutou i haere ki te Calcutta," ka mea ahau.
  
  
  "Whakatikatika i roto i te mahere," ka mea ia. "Ko ahau hoki mai i te hui i roto i te Beijing. Kihai ahau i haere atu mo te roa. Ka waiho e ahau pane i te kāinga i roto i te haora.
  
  
  Kahu titiro hāngai i ahau, a frowned ano.
  
  
  "E whiwhi koe maharakore," ka mea ia ohorere. "Ahau te aru koutou i te ara katoa i te rererangi. Kihai ia i ara kotahi te poraka i muri i a koe, no te te poma haere atu.
  
  
  Ia, ka titiro i a ia. Te matau-ko te kaihoko mātau, me te ia e kore e wareware, engari e ahau kia mohio te tangata i te matakitaki ana ki ahau. I roto i te toku aho o te mahi, koe e kore e muri roa, ki te kore koutou e kite i taua e koe te whai.
  
  
  — Te poma i te auraa no te ahau?"
  
  
  Ka mea ia, kahore. E kore e pea. Ko te reira i te Russian te hanga whare, te tari matua o te hokohoko misioni. Me e te wahi o te raruraru."
  
  
  Toku rangatira whakatuwheratia te mōkihi iti ka kawea e ia.
  
  
  He aha te pupuri ia ia titiro rite te waikura taea o te paru kuru. Kahore he tapanga, me i reira ko te haumaru te hopu i tetahi taha. Te reira i te titiro kahore atu mōrearea atu i te ha'uti poma.
  
  
  "E te ia, Kostya, he aha koutou i roto i te Calcutta," te matau-mea. "Te kāinga poma".
  
  
  Kata ia. Te reira e kore e taea e taumaha. Ko te mea kihai i mea he rite te riri tūturu. "Pāhare pāporo pākawa," ka mea ia. - Bank wawata, me te wiki. Ko te utu ko te rua rupee.
  
  
  "E rua nga wahi," ka tatau te reo.
  
  
  'Ko e tika. Tino cheap, ara i roto i te whenua te rite te India. Ko tenei mea he kaha nui ki te ripiripia e atu i te waewae ranei ki te pupuhi ake i te whare. Pea te ake kaha atu i te poma hauwai, ki te hanga e koe ih nui, me te whakamahi i te reira, ano he tōrangapū hua.
  
  
  Tenei wa ko te reira i taku tahuri ki te riri. Ka miharo, ki ahau. Kahu kihai tetahi tangata i homai ki te faarahiraa, engari ia ki te korero e pā ana ki te kāinga rigidity rite ki te mea i te poma ngota. "I roto i te whakamutunga 24 haora, e toru Russian whare i roto i te Calcutta kua huna e enei rēhita poma. Te māngai hoko tari, me te rua Russian umanga.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "Na te aha. Mai, no te e te koka AH manukanuka e te Mua, ka haere haurangi i te reira?
  
  
  "I to tatou hoa whero e hamama e pā ana ki te kohuru toto. Te pirihimana kitea e te kēne i te whakaputaina e te kamupene American ā-Motu ka Taea e te Kamupene.
  
  
  "Engari kei te hokona i katoa i runga i te waho poka."
  
  
  'E kore e mea faufaa te reira. Ko tatou i raro i te pēhanga. Te reira e pā ana ki te utu. Me i reira he hau e pā ana ki te reira.
  
  
  "Hau?
  
  
  "Te kōrero e pā ana ki te nui whakatikanga ake."
  
  
  — Ka rite ki te hua o te tahi mau rēhita ngā huringa ki te ingoa katoa?
  
  
  Kahu te kokokiko, i runga i te hunga mate avaava. Te huru o te mata i te pouri. "Ae, ki te pupuhi ake ih he nui i roto i te wahi tika..." Ia shrugged.
  
  
  Ka tukua e ahau he kikokore kōpaki ki te apologetic faaiteraa i runga i tona mata. "Ko tenei katoa tatou kua pera tawhiti. Ko te raruraru o te Tāhuhu o te Foreign Affairs o te Russian Federation, na whakaoti tatou i te reira i roto i to tatou tari kairauhī. Whakaaro ahau e ratou te arahi mo koutou. Tēnā whakapā Randy Mir. Ko ia te whakahaere i kaihoko o te AUE . Ngā mōhiohio whakapā wātea ana i runga i te dell. Ia aue, me te titiro pahuhu. Kihai ko reira ano he ki a ia. "E hiahia ana matou ki te kikini i tenei i roto i te puku. Tenei te take he kakara e kore tatou e rite.
  
  
  Ia ihora ano, rite ki te fakame'apango'ia te mea tana i korero ai. "Kitea i roto i te hunga hanga i nga poma me te hoatu i te reira i te mata. Mahi, kahore here.'
  
  
  I reira e rua ngā karere i roto i te Della i Randy Anake, engari ki te mea ke atu. I taea e ahau te tiki atu i ngā mōhiohio mai i te niupepa. I ahau ki te whai i tēnei mōhiohio mahi noa, me te kore ahau i rite te reira.
  
  
  Ka titiro atu ia i te matau -, hua noa atu i a ia.
  
  
  — E mohio ana koe rite ki te nui rite tatou e rave i teie nei, Nick. Kihai i kitea e matou i roto i tetahi e pā ana ki te reira," ka mea ia. "Tenei e taea te mahi ki te hohoro. E kore matou e whai wā hoki ki a tatou, mo te tino tūhura, ranei ara mo te tātari tino. Na kia tupato. Kahore matou e mohio ki ta matou e whiwhi tatou ki.
  
  
  "Pai mahi," ka mea ahau.
  
  
  "E hiahia ana ahau i taea e tatou te korero ki a koutou ake. Randy Mir ta e kua e ia he kuri whai wāhi nei e taea e te tauturu. Hoki te tau, whakaako ai i te German Hepara, ki te kitea taikaha matū kaha. Te reira tata e taea ana, engari te hoatu i te reira i te piro. I roto i tenei take, e ti'a ia tatou nga mea katoa e taea e matou te tiki e.
  
  
  Ia patapata i te pungarehu i roto i tona avaava, a pania ana huru ki te papa ki tana whawhai. "E kore matou e mohio ki te nui e pā ana ki te Russian te nekehanga i roto i te rohe. Kua ka ratou i te iti rawa tetahi tangata i konei, te pea atu. Me te Hainamana taea hoki e te itoito."
  
  
  "Toku kē?"
  
  
  Kahu hoatu e ahau i te kopamārō, he uruwhenua, me te hawhe o te tīkiti waka rererangi.
  
  
  "Kei a koe Howard Matson. Marama whakamutunga i hiahia ki a koutou rēhita saltpeter i roto i te Far te tai Rāwhiti. Ko koe te firework kaihanga.
  
  
  Ka mau ahau ki tona uruwhenua, me te titiro i te reira ki te mahara i reira ia i mahara whanau, me te ora, me te wahi i toku penei katoa te kamupene ko te tū.
  
  
  Ki te putea, ko tonu o ngā pepa e pā ana ki te mumura, tātai, kirimana, bushing, screed hoko, pene, me te pukatuhi. Nui ki te haere i te cursory tirohanga. Kahu tae ki tona pute, me te unuhia i roto i te hotera matua. Ka hoatu e te reira ki ahau.
  
  
  "He Swedes i roto i te piha. Katoa ngā tūemi e hiahia ana koe. Waimarie pai.'
  
  
  A i haere ia i runga i ki te kuwaha, me te mahue i te kore titiro ki muri. Kitea e ia ia anake ano. Aki ki te kohatu, ka werohia, he tangata ke i roto i te paru pa, i runga i te misioni e tata patua ahau i mua i ia ara ka mau i te mahi.
  
  
  Te tākuta nei i tae mai ki ahau te korero Oxford te reo ingarihi me te uiui e ahau i te ata.
  
  
  "Te wheua, e kore e pakaru," ka mea ia. "No ā-whara."
  
  
  Ia tonu ngaro i te moni i roto i ahau. Tuhituhia ana e ia i roto i te whakahaunga mo painkillers me te ngaro. He haora i muri, ka mahue ia ia a tawhio noa te hōhipera, me te Stahl titiro mo te umanga.
  
  
  Kotahi ano, ko ahau i tu i waho i roto i te wera, whakaaro e pā ana ki te kakahu i te Kahu i rite hoki ahau i te hotera, me te tumanako ia hinaaro whiriwhiri i te marama, me te hauhautanga hāngai. Otiia kihai i reira i tika Savchenko nei ahau i hanga, i te werawera, ina te ia i hoatu i roto i te kapa. Te reira i te ohipa. Ia carapace i runga i a ia te mahi noa, me te kore te kotahi tika arahi ranei clue. E kore ahau i rite te reira.
  
  
  
  Chapter 2
  
  
  
  
  Bertrum J. Smith Slocum titiro rite te angamaheni takawaenga. Ko ia ia i runga i te rima putu te roa, ki te hiriwa-hina makawe, me te āta whakapai ngutu. Nen i te mau tino pīataata ori slippers, he utu hāngai ki te pai te tapahia, me te cufflinks i runga i te, karekau he whakahekeheke shirt. A, no te ka totoro tona ringa, he tere ataata e te puta i runga i tona mata, ko reira hohoro te ngaro.
  
  
  "Ah, Mr. Carter. Kua rongo ahau e whakaponohia nga mea e pā ana ki koe.
  
  
  "Matson," ka mea ahau. "Kia te tiki e whakamahia ana ki toku ingoa kē."
  
  
  "Aue, ae, o te akoranga. Ia ka tawhiri hoki ahau ki te noho i roto i te puru wereweti parahiraa i muri mai ki te huru-kua oti te tēpu. Kihai i reira te ara i te waea i runga i te tepu ki te faahema i te aro mai te pīataata grainy tauira i runga i te nen.
  
  
  Ka ui ia. "Ko koe mōhio o tēnei ka waiho koe i te France?"
  
  
  'E kore e tino.'
  
  
  "Mmmmm. Well, i reira e wha atu pahūtanga, tae atu ki te kotahi noa koe karohia tenei ra. Te Russian Consul mana whakanohoia i te kawenga i runga i te United States. Ka haere tonu ratou ki te tuku i te whakatau tata o ngā utu, me te rārangi o te hunga mate Mua. Na tawhiti, i te pire e pā ana ki e rua tekau miriona tāra.
  
  
  'Ko tenei te wawau. Me pehea e taea e ratou te whakamatau i taua tatou...
  
  
  "Kore e taea e ratou."
  
  
  "E kawenga tatou mo tenei?"
  
  
  — No, kahore, e kore o te akoranga. Kei tatou i roto i te pouri, tika rite katoa atu. Inanahi, i nga Mua i tukua i roto i te pītara ki te katoa te tari kairauhī kaimahi. Te whai ratou i te rua tekau ma ono iwi i reira, a taea e ahau te imi te aha. Te reira tetahi nui tirohia, whatunga, te reo a te katoa. Ia ihora, me te pana i te kōpaki puta noa i te nohoanga ki ahau. "Washington tonoa koe he karere. Te reira i whakawaeheretia. Ratou hoki e whakaakona matou ki te mahi tino ki koe.
  
  
  Slocum ka whakatika, a haere ana ki te matapihi. Ka rere ia i te ringa i runga i tona mata, me te hoki mai.
  
  
  "Carter... te tikanga e ahau Matson... e ti'a ia tatou ki te hoatu i te mutu ki te tenei pū tonu, me te ruru atu i te Mua. Ko tenei te wahi tuatahi i roto i toku mahi. E rua tekau ma whitu nga tau i roto i te te ke, mahi, me te inaianei tenei.
  
  
  — Ka meatia e ahau toku pai, Mr. Slocum. Engari hiahia ahau te tahi mea. E rima tekau rauna o te paura mō te paerewa 9mm Luger pū, he pai iti .25 aunoa i te pū, me te rua frag pohū.
  
  
  "Mr. Matson! Tona takawaenga, e kore e te ringa kaihoko. Kata ia. "E hiahia ana koe ki a ia ki te whai i te takawaenga ki te whakahaere i te kaiwhakatuma nei ka whiua i te poma i ahau? Whakamahi ahau toku ake tikanga, me koe whakamahi koutou. Me hoki ahau i te motokā me te mano tara i roto i te rupee, no te neke atu i te rua tekau pire.
  
  
  Slocum titiro i ahau mo te taime, ka kite ahau i te whakahe i roto i ona kanohi. I roto i te huru o te tikanga whaiaro, ona rangatira i te nui raro atu i te huru. Engari e tika ana inaianei, e hiahiatia ana e ia ki ahau. I waho e mea tetahi, ka tangohia i runga i te waea, me te tīmata te hoatu i te whakahau. I a ia te mahi i tenei, uakina ana e ahau te kōpaki ia i homai ki ahau, a uiui i te neatly tāngia i te tau, me pukapuka. I te karere i tuhituhia i roto i te rima-rōpū kōrero waehere TOKI. Ahau e pai ki te whakangaro i te karere tonu, engari e kore e taea e kīa nei he karere i roto i te rima ngā rōpū i te kotahi, na e ahau te pawned i te reira ki te huru i roto i te meneti.
  
  
  Slocum hoatu e ahau te taviri o te pereoo, me te tāpae o te rupee, te nuinga o nei i te kino te whiu, me te mea katoa e tona hotera e hiahiatia ana. I te toru-te tohu whetu i roto i te porowhita i takatakahia i runga i te whakakai matua. Na i te mau taviri, me te whai haere mai i te Mercedes, pea i Slocum ake o te motokā. I te iti rawa hanga e ia etahi patunga tapu.
  
  
  "Mr. Matson, Washington, kua ui ahau ki te whakamahara koe i tenei i te take i roto i te purapura o te riri i waenganui i te United States me Russia. Te mea te reira e te tūranga o te kaiwero i utaina ki runga ki a matou, a e kore matou e whai i te whai wāhi ki te whakamatau i to tatou harakore. Ki te i te nāianei tau o te pahūtanga piki ake rānei ngā kaimahi o te Russian tari kairauhī e patua... Ia i muru hoki i ona pokopoko. Slocum i te sweating i roto i tona hauhautanga tari.
  
  
  — Well, na, te reira i taea te waiho i te whānui pakanga i te pakanga e haere ana i runga i konei i roto i te Calcutta. Ameliká, me te Mua e mate i roto i te kūpapa whenua — te mataku anga."
  
  
  — Ki te taua tupu, Mr. Slocum, e kore koutou e hiahia ana ki ahau. Na e hiahia ana koe ki te Marines.
  
  
  Ka hoki ia ki tona piha hotera i te hawhe te haora i muri mai, ka piko i runga i te karere whakamuna ka riro ia i runga i te United States. I te tohutohu i poto.
  
  
  "Whakaaro ahau ki a koutou whakapā, me te pupuri i roto i te pa ki te Choeni Mehta, ko te tamahine o te pai-mohiotia industrialist. E mohiotia ana ko Inia te kaihoko o te Piha haapiiraa M4, ih raro o te piha haapiiraa. Whakatairanga i te karere. Te mea te reira i anake te mahi wahi-wā. Kia whai hua mō te karaati motuhake Calcutta raruraru. Kei te mohiotia te reira e ko ia pukuaroha ki te United States, engari e kore e whakakitea e ia kē kei roa." Ko te karere ko e kore e te mahi nui, engari ko te reira te tautoko i te kākā. I roto i tetahi take, reira ka hoatu e ahau he pūmanawa hoa, me te pai i roto i te Calcutta reira i te tino iti te koka ki a ratou rite te kāwanatanga US taha ki te Pakistanis i roto i te ih whawhai ki India. Ahau flipped i roto i tona pukapuka waea, tae noa ki ahau te mutunga kitea te ingoa o te ētita o te maori-te reo niupepa. Te ahua kei ahau ki te waiho i te kaituhi freelance, ka ka tino o te mōhiohio e hiahiatia ana e ahau i a ia. Choeni Mehta e rua tekau ma rua nga tau, e pā ana ki e rima putu te roa, me te runga-kaihe Brahmin. Ka haere ia ki te kura i roto i Switzerland, me te whakawhanakehia he ingoa mō te paati. I nga ra katoa, ia te takaro tēnehi i te Racket, me te Mamau karapu tata Maidan Park.
  
  
  Hui a ia, ko tehea te atu i ahau te whakaaro. Kua ahau tika i ki te karapu i reira ka whiua etahi kotiro maori. I muri i te hoatu i te reira ki te kaihoko waipiro mō te tekau rupee, ka korerotia e ia ki ahau e Choini tino o te inu i te waireka rore, na ka tangohia e ia e rua mōhiti ki a ia, ina haere ia ki te tennis court.
  
  
  Ia kua, he mea patu tana hoa tauwhainga.
  
  
  "Game over," Choeni ka mea, ahu mō te kupenga.
  
  
  "Tenei tokua he utu i te inu," na ka mea ahau, hoatu ki a ia te karaihe.
  
  
  He riri kia puta i runga i tona rae, ka ngaro ano. "Tana tane.
  
  
  "I te tahi mau a tawhio noa te mau hoa i roto i Monte Carlo tohutohu ahau ki te mutu i tou wahi ki tona ake ake ki te haere ki te waiho i roto i te Calcutta. Me i tona reo i konei.
  
  
  Nah o te reo, i te iti, me te ahuareka, ki te paku te reo ingarihi nako me te tohu o te snobbery. 'Te hoa nei i te...?'
  
  
  Ia malimali i a ia. "Ahau i te pouri, e kore ahau i karanga ki tona ingoa. Just hoa.'
  
  
  Na reira ko te ataata, te tākaro a tawhio noa ki te pito o tona rta. Ko ia ataahua, ki te marama, he oriwa te kiri. Nah i brown eyes, pango me te huruhuru pīataata e whakairia i roto i te rua braids ki te waenganui o ia hoki.
  
  
  "Ahau i whakaaro e koe e mau timí,, engari te whakawhetai mo te inu," ka mea ia. Ka mau ia i te sip, me te hoatu i te karaihe hoki ki ahau. 'E hiahia ana koe ki te pupuri i ahau? Ki te hiahia koe ki te tatari tae noa ki te whakataetae i runga i te... e taea e tatou e te kōrero." Ia i kata. — E pā ana ki te hunga hoa o tatou i roto i Monte Carlo. Ko ia e kore e kua reira. Tahuri ia a tawhio noa, me te whakakitea e ahau tana tairanga kaihe i raro i te poto, ma tēnehi kakahu. Ko ahau oaoa e te tangata i runga i te waea, fokotu'u e ahau te whakatū i tenei whakapā. Ia ai e taea e ki te faahema i ahau i te moka i roto i tenei ohipa.
  
  
  Choini mahi pai, ko te reira i te pakeke te mahi ki te miro pānga. Riro ia i te huinga whakamutunga, e ono tetahi, me te haere ake ki ahau, e horoia ana te werawera i tona rae.
  
  
  'E kore e kino.'
  
  
  Ko ia i kata. "Ia ranei toku kēmu?"
  
  
  'E rua o ratou. Kei a koe te wahine tuatahi kua kite ake ahau ki ona waewae kitea.
  
  
  Choini kata, a i a ia e inu i ahau. "Ahau i te ngangau. I roto i te Switzerland ranei London, whakaaro tenei kei te tino posh. Ka tukua te inu ki te moenga, me te tahuri ki ahau, e te pari o tona tennis te taka whakaatu atu te ataahua ona u. I mohio ia e pā ana ki te pānga. — E koe i te Amerika, e kore koe?"
  
  
  — Mau, me e rapu ana ahau mo te te tangata ki te whai i te tina ki." Kia pehea te e pā ana ki tenei?
  
  
  Titiro atu ia, i miharo. 'No te aha?'
  
  
  "Kei te ataahua, atamai, sexy. Ahau ngenge, ahau pokaia ana e ahau, me ahau e hiahia ana ki te noho i te ahiahi ki te Hema. Ia ihora. "Tukua ahau, ko toku ingoa Howard Matson. Ko tōna katoa i runga i te New York, me ona konei ki te hoko i te mumura.
  
  
  "A koe e hiahia i roto i te poma?"
  
  
  'Ae.'
  
  
  "He aha te haurangi." Ia ihora. 'He aha e kore e? Hiahia kia koe miharo pehea hōhā i tenei pa, e taea te waiho. He aha te mea i matou i te tamaaraa i toku fare, a tawhio noa te waru karaka?
  
  
  "E kore ahau e hiahia ana ki te meinga koe i tetahi raruraru..."
  
  
  "Ka korerotia e ahau ki toku kaitao ki te pupuri ohie i te reira." Ia kata ia, ka tu ki runga. 'Kei te haere ahau ki te tango i te ua. Kite koe i te po nei." Ka tahuri ia, a haere ana ki te karapu. "Hey, ara e kore ahau e matau ki te wahi e ora koe. Aru ahau i a ia. Mutu ia e haere ana.
  
  
  "Mr. Matson, e mohio ana koe ka waiho e ahau i konei i te tennis court. Kitea e koe i roto i ko ahau te haere i te bit, me te koe pea i te utu te tangata ki te kitea i roto i te mea e ahau i inu. Ua papû e ahau e kore koe e whai i tetahi raruraru te kimi i te wahi e ora ana ahau. Ki te kore koe e manuïa, ua wehi koe ka ui ia tou tina.
  
  
  Tahuri ia a tawhio noa, ano, ka haere hoki te ua. Waho i nga wahine o te rūma, i kite ahau i a ia te mutu, me te korero ki te ngali tangata tawhito. He karapu astrologer, whakaaro ahau. I te wahi i noho ai ia i pupuri i te reira, Ego ahei te kite i te whare pukapuka o te tātai arorangi i roto i te poraka o birch kiri, me te miharo ahau te mea i ia te ui ki a ia mo te tohutohu e pā ana ki ahau.
  
  
  Pipiri fakamanatu ahau o te rua mata-India... i te hou taha kanohi i te ao nei, i te wahine, ano Choeni Mehta, me te i tahito ra o mua, te pupuri ki a ratou ki te kāwai o te mau faaroo, me te tipua.
  
  
  Tenei te rangirua, kia haafifi i toku ohipa. I muri i mahue i te karapu, ua faaoti ia ki te whakapā atu tonu te rohe whakahaere agent AH . Pea i taea e ia te awhina i ahau te pai matau i tenei tikanga, te wahi te tahi mau te iwi e haere tahanga i roto i te ara, me te pania ra o ratou tinana ki te pungarehu, ētahi atu i te wā e whakamahia ana atarangi kanohi me te lipstick.
  
  
  I mohio ia tino iti e pā ana ki Randy Mir, ahakoa i a ia i rongo noa i tona ingoa i te aroaro o. Ko ia te tino mahi, me te ki te mahi rite ki te tipene, me te observer, whakarato i te haumarutanga mo to tatou iwi mahi i roto i te India ranei haere i roto i nah.
  
  
  Ko reira tata e wha karaka, no te ka e ahau ki huru, i te toa, i te toa ki te mua rawakore i roto i te mua o te tatau. Tenei wa ko te reira te wahine. I taea e ia te korero i te kupu "rama" moko i runga i tona mata, e rave rahi taime i roto i te Sanskrit.
  
  
  "Hare Krishna, Hare Rama," ia waiata i raro i a ia sari, me te kameta.
  
  
  Te reira i hohoro te haere na roto i te mimmo nah. Pera i te matara e matau ana ahau, ka ai ano hoki kua he māngai, hei kaimātakitaki mō Randy te Rangimarie, he Communist kaikirimana.
  
  
  Ahau i noho tahi ki toku motokā e rua i te poraka i te toa, me te mahue i te Mercedes i roto i te mua o te Indian hōia e tu ana puta noa i te squalid street. Tu ana ia ki tana pū i tona pokohiwi, me tana noro korerotia ki te Huru e ko ia i haere ki te pupuri i te kanohi i runga i te motokā.
  
  
  Te titiro o te huru pū whakakahore i te pūrongo i roto i te pāpāho e Wilhelmina i holstered i raro i toku ringa maui. A ka i ahau i Hugo, e toku roa stiletto, humarie, whitikiria ki toku ringa matau, ki te wahi huru i ahei te tae ia i roto i te rua.
  
  
  Ko ia te rite ki te mahi i roto i te Calcutta, me te noho mataara. Haere ahau i roto i te mua o te toa i te aituā, tamata ki te kite, ki te reira i te kuwaha hoki.
  
  
  Ara e wha-te toru tekau, ko te reira i te tonu stuffy, me te wera waho. Te ma, kohatu kitea te ra ki runga ki ahau i ngā ahunga katoa. I te kokonga, i mahue ahau i Chowringey Ara, me te haere mo te tuara o te iti toa.
  
  
  Ia carapace haere ki raro, te huarahi kuiti, me te ite e te tahi mea i puta ke. Ki te manawataki o te ara oro i te rerekē. Ko te haruru huānga kua neke. Ka titiro ahau a tawhio noa, me te kite anake e rua taretare te mau tamaroa, e kore tetahi tangata a tawhio noa ratou ki te neke atu i te waru nga tau. I ratou i te iti toka herea ki te taura e ratou ake i roto i te pākiki ara, tīmata ki atatohu a ka papaki ai i te haama, i te kēmu e takaro ana i te wā e haere ana.
  
  
  Haere ahau ki runga, me te titiro a tawhio noa te toa, me te rite ki te haere ana tourist ranei, he kaipakihi te haamau'araa tona wa free i roto i te strange pa.
  
  
  E kore ahau e mohio ki te aha, engari ite e ahau manawarau, a kihai i maia ki te tomo Randy Mir o te rokiroki. Te toa i teie nei i te poraka i muri i ahau, me ahau mutu, e pā ana ki ki te tahuri hoki, ka rongo ahau he tangata e haere ana ki te whai pūtake i ahau.
  
  
  Te huru o te arataki puta ki te ora, me tona maoritia tahuri a tawhio noa. Te maripi i kite ia i te tuatahi, a ka ki te ringa, e te matapouri ki tona huru.
  
  
  Te Indian oati i roto i te Hindu. Puritia e ia te maripi ki te papaku, me te rite. Te rua i muri mai, Hugo mau te reira i roto i tona ringa matau ka tīmata ki te hoariri.
  
  
  Te taata i te pai, engari e kore e ki te tohunga. Ia kia rite ki oua, mutu, ka tahuri, a ka patu i a ia. Engari i mohio ahau te mea i haere ia ki te mahi. Ko te rite ki te ia anake i oti i te wāhanga o tana whakangungu. Ko ia parried na roto i te pupuhi, me taku hoari totohu hohonu ki te emu o te ringa. Ka maturuturu iho te maripi, me te tamata ki te rere atu, engari i te patototanga iho i te Huru Nog. I mua i taea e ia te pekerangi i ahau, a ia, e tohe ana ia ki tona waewae ki te huru o te pouaka me te pana i tona marama tinana atu ana i te kamaka.
  
  
  "Ko wai te reinga e koe, te whakahāngai?" Ia muttered te ingoa, engari te mea kihai i korero mai ki ahau tetahi mea. "Te hunga e tonoa ana ki a koe?"
  
  
  Ka ruia e ia tona matenga. Ko tōna he wairori tauira i roto i te reo ingarihi. Tonu ia, kihai i whakahoki. Te huru o te ringa i te toto. Ahau e tohu te reira i roto i ki a ia, ko ia shrugged. Hema i tenei taata? Kia whai ia mohiotia ia. Ko ia te tika pahua ahau ranei, e ngana ana ki te patu i ahau i runga i te tono?
  
  
  Ka hoatu i te mata ki te huru o te korokoro me te waruhanga i te reira ki te huru o te kiri, te tuhi i te awa angiangi o te toto. 'Nei? Ka ui ahau ki a ia ano, i roto i te Hindu.
  
  
  Whakatuwheratia ana e ia tona kanohi tūturu i roto i te wehi. Ia recoiled. Aki ia maro i runga i te mata, me te kite i te reira i te tapahia te hautanga o te mirimita hohonu. 'Nei? Ka ui ahau ki a ia ano. "Zakir," ka mea ia, e wiriwiri ana ia mauiui. "Zakir ahau i tono mai."
  
  
  "Zakir, ko wai tenei?"
  
  
  Ia te putanga, me te tuwhera ona kanohi, ara whānui a, no ka kite ia i te toto e turuturu iho i te huru o te ringa. Na te huru ūnga pakura ki te taha, a ka ngaro mahara.
  
  
  "Te tango i te kaka," ahau muttered.
  
  
  Ka taea e koe te ako i te rota atu i a ia. Ko toku kē kua whai wāhi? Ko wai te mea Zakir? Pea noa i te rēhita gangster.
  
  
  Ka piko ki te kawe mai Huru ki tona rongo, engari i takoha ki te hoatu ki runga a, no te he rōpū o te anaana kakahu Inia mai i roto i ki te huarahi.
  
  
  Te tangata i roto i te mua i te mau i te tane, kāpā ki tana mātāmua o te kakahu, me te purepure mahunga. I te hipoki ki te wahine marena hou, o te huru i whai pakiaka ki te i te reira ki te tohu hiraka taura. Ratou e aru ana i te manuhiri marena, i te tatini atu ranei i runga kakahu whanaunga.
  
  
  Te rōpū piri i te aroaro o te toto i maringi a tawhio noa te tangata i runga i te poromu. Titiro ratou i ahau expectantly.
  
  
  I ahau kahore i ētahi atu kōwhiringa. Ai te reira e rima meneti i mua i te tangata ki te maripi nō nui te mahara ki te korero. Te rahi o te hui kia whai huihui i reira. Ehara i te mea he āhuatanga pai tēnei ki te ui ki tenei tangata.
  
  
  Ka miharo ki a ia anake. Vahi i roto i tenei kuiti, faa, pea, i te huru hoa e tatari ana hoki ahau? I haere ahau ki te tere ake, ka rere i roto i roto i te alleyway, me te tahuri ki runga i tetahi atu huarahi i mua i te whakatū. Ko ia te sweating i roto i tona take hou, e ngana ana ki te tiki i tona ahunga.
  
  
  Ahau i mohio o tenei tangata i te ngana ana ki te patu i ahau, engari he aha? No te mea ko ahau Nick Carter, ranei pea te no te mea i ahau i te torutoru rupee i roto i toku pute?
  
  
  A, no te ia, ka whakatika ki te toa, ia faaoti ki te tomo i roto i te kuwaha hoki. Ka mutu i roto i te mate-mutunga alley, a ka titiro ia ki runga ki te arohaehae. Kihai ahau i kite i tetahi, ki te mea kino. Ka äta haere ki roto ki te faa.
  
  
  Ki te ko tenei te tamata i kōhurutanga, me pehea e taea te mea kua kite ratou i ahau kia hohoro? Te reira i taea e kua te tēkehi. Whakahere tekau rupee te rite ki te utu, a ka taea ki te hoko i te hawhe o te rererangi atekōkiri taxi, me te rickshaw taraiwa. Te kimi i roto i te whakarau o te roroa American e kore e waiho te uaua. Kahore he wahi moni korero kia mārama rite i roto i te Calcutta.
  
  
  Ka haere ia ki te tatau hoki me te tahuri i te kakau. Te tatau kihai i kiia. Ka tomo ia ki te ruma e titiro rite te whare taonga, me te kite i te wahine taitamariki e noho ana i roto i te mua o te ia. Ia riro tutakina te tatau, me te kata i te hey na kihai ia i pai ki te hamama. Ki toku maere, ia malimali i te rūmātiki.
  
  
  Ko ia te tino, ki te marama parauri te kiri, pīataata makawe ngohengohe, me te matomato, kanohi e te whakatauritea ki a ia Indian mata. I tona tinana, ko te ātaahua o te āhua.
  
  
  "Me waiho e koe i te Amerika," ka mea ia.
  
  
  "E kore e ahau te whakaaro i te reira kia maere koe."..
  
  
  Poipoia ia aku kupu atu. — Toku papa, e kore te mea i konei, engari ia ka waiho hoki i hohoro. E mohio ana ia e koe i tae i roto i te Calcutta. Ko toku ingoa Rengarenga o te Ao."
  
  
  I te iti rawa i ahau i tūmanakohia. Ia, hemo te aue o te ora. I tēnei wāhanga o te mahi whakaaro ki te waiho i te haere e ai ki te mahere.
  
  
  Te kotiro i mau i te tuku iho whakanoho te sote ma, me te sari. Ia rainbow-tae pito, ko te roa, te wewete i te pai. Ia rohi gracefully i te sofa.
  
  
  — Ka taea e ahau te hanga koe i te kapu o te kawhe?"
  
  
  Ia arahina ahau ki te tau, kanapa, me te kakara, te piha ora. I reira e kore tetahi atu. He iti sofa whakaturia ki tetahi taiepa. E rua nga tatau, ki te maui o te ure arahina ki te tahi atu ruma, i te afaro e te hunga i roto i te mua i te toru o nga tatau ārahi ki te toa.
  
  
  I roto i te peu, e ia hohoro mahue i te mōhiohio e pā ana ki te whakaaro whakarongo. I te kotiro i te titiro i ahau, kahore te ani i tetahi mea. I tona kitenga o ona matua rite i te ia mo te mahi.
  
  
  Kihai ahau e mahara ki te kitea tetahi mea, engari te tauwhiro titeti i te tahi taime te tahuri i roto i ki te waiho i te hoax. Me te i roto i oku aho o te mahi, i te rapu o te rangatira o te whare e kore e ofati i te ritenga.
  
  
  I reira kahore he hopuoro i roto i te mua nga wahi i reira te mahara tupurangi manuhiri i taea e te tāpiri i ih na roto i te āpiti i te wahi o te paru pokepoke ranei kāpia. I reira kahore he hopuoro i runga i to tatou tēpu, i runga i te us, i runga i te kuwaha jambs, ranei i raro i te tūru o to tatou tūru.
  
  
  Noa ahau i haere mai ki te mutunga e Randy o te ao, me te waiho i te wahi pai atu i ahau te whakaaro te reira ki te kia, no te ahau i kite i te Huru... ko te Reira i te tuhituhi pātene e ka titiro i te iti rawa nui i te tuatahi. Ko te aki ki te taiepa tata i te kuwaha mua, tata ki te taumata ki te patunga witi.
  
  
  Ka āta unuhia i te reira i roto i, me te uiui i te wahi o raro. Te kahu angiangi o te kirihou hipoki te iti kaiwhiwhi, me te tuku. Ko te reira i te momo hou, engari e ahau te whakatau tata i te whānui, e kore e nui ake i te 200 mita.
  
  
  Rengarenga haere mai ki runga ki ahau, a ka titiro i te mea i mahi ahau. Hoatu e ia he maihao ki ona ngutu, me te ia frowned. I mua i taea e ia te mea e tetahi mea, i te tatau tuwhera, me te tangata i tomo i te ruma. Emu, e wha tekau nga tau, te poto, ki te ma-heua upoko, te nui o te mōhiti rite o Gandhi, me te ihu, e, kua whati te maha nga wa, me te e kore e hanga.
  
  
  Ko ia tangohia ake e te tuku i roto i tona ringa. Ka titiro atu ia i reira, otiia kihai i mea i tetahi mea. Whakakitea e ahau i te reira ki te emu wahi i kitea e ahau i te reira. Ko te tangata te patototanga i roto i te hopuoro a tawhio noa toku ringa, a maka ana huru ki te papa i raro i tana pakeke hiako te whawhai.
  
  
  — I ahau kahore whakaaro - " ka timata ia.
  
  
  "Te wahi e taea e matou korero?"
  
  
  Randy Mira arahina ahau i roto i te kuwaha hoki, me te ki te faa, ki te wahi i reira kua pouri. Te reira anake ka mau i ahau i te torutoru meneti ki te whakarongo ki nga mea katoa i te ao i mohio e pā ana ki te pahūtanga. Kihai ia i mohio ki tetahi mea, kihai ahau i mohio. Ko tōna tonu i roto i te pouri.
  
  
  — E mohio ana koe ki te etahi Zakir?"
  
  
  Mir tungou. "Te reira i te ingoa noa i roto i te India. Ahau e wha whanaunga ingoa Zakir. I roto i te Calcutta anake, ih kia i roto i te mano... ka ruia e Ia tona matenga. "Tenei tuku... te reira i toku te hape. Ahau i whakaaro kihai ratou i whakaaro ki ahau, engari inaianei ratou i mohio ki nga mea katoa. Ia stahl he maumau ki a koutou.
  
  
  "A na ratou i mohio e matou kitea tetahi o te hopuoro. Kia whai ratou tāpiri atu ih ano, na e kore e tukua ki a ratou te rongo tetahi mea nui.
  
  
  Ka korerotia e ia ki Emu e pā ana ki te tangata ki te maripi i runga i te huarahi. Puritia e ia tona manawa. — E kore ahau e whakapono te tangata tamata ki te tahae i a koe." Te reira i taea e kua te kaipatu. Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  A, no te hoki ia ki te toa i te meneti torutoru i muri mai, ka mau ia ki te titiro pai a tawhio noa. Na kihai ratou i mohio ki te tangi o toku reo. Na ka whai i ahau ki te waiho i te maunu hoki i te ih mahanga, ko nga mea katoa e ratou. Te toa i te katinga, i reira i whakarewa railings i runga i te windows, me te ko ahau e tu ana i nga matapihi, e ngana ana ki te feruri i roto i te wahi i te ih eavesdropper ai. Te tuku i te whānuitanga iti. I roto i te matapihi, taea e kite ahau i te tatini nga wahi i te tangata e mea ai kua noho ana ki te kaiwhiwhi. Balconies puta noa i te huarahi e pai. Ko wai te reira? I Te Mua? Hainamana Communists? India ake o te maramarama whatunga?
  
  
  Ia e kore e taea e mahara i ahau ake te whai wāhi wawe pera i runga i te misioni. Ua ite e ia ano he kirehe mohoao, te iteraa e te huru ko te whaia e te grizzly bear ia kihai noa i kitea.
  
  
  I mua i taea e ia te kohikohi i tona whakaaro, ka kite i te kaupapa waho. Ko te reira i te tere, äta kaupapa, kia rite ki te kararehe kiko ona taonga.
  
  
  Te tuarua atarangi neke ki raro i te huarahi ki te toa. Na, i te ope katoa i puta mai, pinepine o te tau ki te kohatu, rakau, me te makeshift tao i roto i to ratou ringa.
  
  
  I te tuatahi te kohatu i te patu i te rino, taunu, a poipoia hoki. Ko te mea o muri mai ki te wahi i te matapihi iti i roto i te ra. Na te nui matapihi i muri i nei i puritia te reira i pakaru i te toru o te kohatu. Peke ia i hoki ki te karo i te hinga karaihe.
  
  
  "E hiahia ana ratou e koe," Randy Mira ka karanga i muri i ahau. "E mohio ana ratou e koe ki konei.
  
  
  Tona papa, whakaae. Tamata ratou ki te mutu i te mahi i mua, i taka i runga i te huarahi, tenei wa anake i ratou i te reira i raro i te taupoki o te whakatikanga ake.
  
  
  Ia te neke atu i te te matapihi, me te unuhia Rengarenga me ia. Ona kanohi i te whanui ki te wehi. A, no te tomo i te ora ruma, tona papa kiia te tatau i muri i a tatou.
  
  
  "Haere mai i runga i," ka mea ahau. "koe me tou tamahine... hohoro i roto i te kuwaha hoki."
  
  
  Ai ia ahanoa. Ko ia te ata aki e huru k ra. Titiro ia ki ahau, blinked, na ka tawhiri atu a arahina ahau e ia ki te whare taonga. Mir whakatuwheratia to waho kuwaha, me te hawhe-marere i roto i. Te huru o te karanga ka haere mai ohorere, a ka hinga hoki ki roto ki te ruma ki te toru-te waewae tao i tona uma, tona ngohengohe, nui kanohi, kua hohonu wai o te mate.
  
  
  Ia taora i te tatau, ka wahia e te anake te rama i roto i te piha.
  
  
  I matou mau, whakapaea ana e rua i roto i te mua, a muri. Te kotiro e pā ana ki te mea i te tahi mea, engari tona otinga ki te rangahau i ngā raruraru ko te hum o te tahutahu poma i roto i te toa. I matou pinned down, te ahi i mua, me te ope i muri i a tatou.
  
  
  
  I te toru o chapter
  
  
  I mua i taea e ia te neke, te māturu o te tahu i te penehīni, ka anga ki te rere i raro i te kuwaha o te toa. Ia ia i runga i te Mira o te tinana, me te crouched ki te taiepa. A, no te ia hoki, tatau, tuwhera te inihi ranei na, Gawk e taora ki te rakau, me te tatini toka e taora ki te kuwaha. Ia hohoro tutakina te tatau, a taora i te kanapu. Titiro i roto i te matapihi ki te tika o te wahine, ka kite ia i te ahua rere i roto i o te whakamahau, me te hohoro pupuhi, na, te tangata e hinga ana ki te whenua. He tuarua te ua o te matā, me te toka i te patu i te tatau, ka pakaru te matapihi.
  
  
  Rengarenga maka ana i te whāriki ki runga i te tahunga penehīni, me te hoatu i roto i te mura, engari hohoro te ahi i roto i te toa wahia i roto i te ki tenei ra.
  
  
  Ko ia e pā ana ki ki te rere i roto i te hoki o te tatau, no te rua o nga tahutahu poma haere atu. Te tatau hoki i wiri ki te tahu i te penehīni. Tatou i mau.
  
  
  "Rengarenga, ko reira tetahi atu huarahi i roto i?"
  
  
  Ko ia te karanga tata hysterically me te wiri i tona matenga. I haere ahau ki tetahi miro o te ruma te. Ko ia te titi ki te tawhito kōpaki, pouaka pepa, crates. Ih unuhia e ia ki raro. I reira me te waiho i te ara mawhiti. Rengarenga ia i noho iho i muri ki tona papa, a ka mau Huru o te ringa. Ia ou'a ake i runga i te crates, ka titiro ake. Whakaaro ahau i reira ko te tahi mau huru o te papa.
  
  
  Ka rite ki ia i piki ki runga ki te tāpae i te pouaka, ia ite ratou i runga i te kuiti, arapiki. Haere ana ia ki runga. Te walkway rere te whanui katoa o te ruma, me te i te mutunga te tatau. Rere ahau ki reira, ka kitea te hapai i, me te tahuri i te reira. Te tatau kati. Taku waitohu rere i roto i, me te patua i te tatau i muri ki te raka. Te tatau ake tuwhera. Ahau e tiaho ana toku kasa i roto i te pouri, ka kite i tetahi kapiti, engari i reira he arawhata ārahi ki raro.
  
  
  "Rengarenga, haere mai ki konei, hohoro.
  
  
  Ka titiro ia ki runga i roto i te ohorere, me te rere i te oaoa e ake te arawhata. Āta haere matou i te whare tuatahi, na te tuarua. I te toru o nga papa, he tatau puare ki te kakara o te ahiahi i te rangi. Te faa te takoto i raro nei tatou. Ka whakairia i te papa, me te hinga ana ki te whenua. Rengarenga mau tona mokowhiti, me te i arahina ia ki te motokā. Peia matou āta. I muri i a tatou, i taea e tatou e kite i te mura te mura o te toa, me te whakarongo tupekepeketanga i roto i te tawhiti. A, no te i matou i te tawhiti haumaru i te ope, te Mercedes mutu, me te maka ana i tona matenga hoki.
  
  
  Ka mau ia i te manawa hohonu, me te i ngahoro ki roto ki te self-hypnosis ia i haapii i roto i te United States. I muri i te torutoru hēkona, hinga ia ki te marama matakite. Ua ite ahau rite i ahau te tafifi i runga i te roa o te whakahauora moenga, me te rongo Rengarenga korero ata i muri mai ki ahau.
  
  
  "Tatou i mohio ki tenei i haere ki te pa," ka mea ia, e karanga ana.
  
  
  'Ko wai?'
  
  
  "Toku papa, me ana mea. A, no te ia i whakaae ki te mahi hoki koe, ka mea ia ia e mate i tetahi ra... tutu mate. Ko te utu tatou i ki te utu i ki te tiki atu i te penniless kara ki te whai i te kāinga me te mātauranga. Na ua tatou i te utua te utu.
  
  
  Te hinaaro ia ki te mea i te tahi mea whakamarie, engari e kore e taea e kitea i te kupu.
  
  
  'Te wahi e haere ana koe? E whai koe i te utuafare?'
  
  
  "I taea e te tango e koe i ahau, ki te toku matua keke, wahi o? Pea e taea e ia te tiaki o ahau."
  
  
  Ahau ka tawhiri atu ki a ia, me homai e ia ki ahau i te wāhitau. Ko te he torutoru noa poraka atu. Maturuturu iho ahau i ia atu i roto i te mua o te hoahoa Tawhito i te Marae i te Whare Sturt.
  
  
  "Ia me mahi i te mutunga o te," ka mea ia. "Ia e nga wa katoa."
  
  
  A, no te haere mai ia i roto i, i huaina ia hey, ko te ingoa o toku hotera. — Ki te hiahia koe i tetahi tokoni, e karanga ai ki ahau, Rengarenga.
  
  
  Titiro atu ia i ahau ki a ia pākiki kanohi matomato, me te takoha te ataata, a tawhio noa ia ia. "Mr. Matson, kua awhina i ahau rite nui rite taea e koe scarecrow. Ora koe toku ora.'
  
  
  Ka tahuri ia, a rere ana ki te tatau.
  
  
  Tirohia e ahau ona ruma i toku hotera i roto i te take te āheinga i anihia i haere mai ki te kite i ahau. I nga mea katoa whakaaro pai. Tahuri ahau i runga i te reo irirangi, ninii, me te kakahu.
  
  
  I tona here i te here, Calcutta Radio korerotia tetahi tōrangapū pahūtanga. I tenei wa, i te poma te patu i te Russian vice-consul o te whare, me te Communists i te riri.
  
  
  "The Russian Consul Andrey Sokolov i teie mahana, ka ui e te Indian hōia whakapakari i te haumaru a tawhio noa katoa te fare o te Russian rangatira i te whakaurunga katoa e pā ana ki te Russia," te kaiwhakataki mea. "Sokolov ka ui ano e te katoa te U. s. tari kairauhī kaimahi kia peia puta noa i te pa ki te kore te whakaeke i runga i Russian kaimahi, me te Russian te taonga e mutu tonu."
  
  
  Ia whistled te ata, ki a ia. Tenei ko te tahi mea hou i roto i te takawaenga ngā porowhita. E kore kua ahau i rongo i tetahi taha ani i te tahi atu i te ki te pei i diplomats i te toru o te Mana. I te mau hopearaa i fakalilifu. Käore, te matau-a te US State Tari i te āwangawanga.
  
  
  Ko te aha i te whakaeke kawea i roto i? Tona koka tonu i mohio he aha te Mua i te tupitahia. He Aha Calcutta?
  
  
  Pea te wairori māmā. India ko te hoho'a tumu o te manapori i roto i te Asia. Te Ingarangi i mahue i muri i te hanganga i te pūnaha e te anake te mahi tino pai i roto i te tahi wahi, engari ko tika i roto i te ētahi atu. Engari i rahua pouriuri i roto i te Calcutta.
  
  
  Pea Choeni Mehta taea e hoatu e ahau te clue e hiahia ana ahau ki te kitea i roto i te hunga i muri i enei fifi.
  
  
  Ehara i te mea uaua ki te kitea i roto i tona wāhitau, ahakoa i ia kihai i tabulahia i roto i te pukapuka waea. Na he torutoru waea i ia i runga i te ara.
  
  
  I noho ia i roto i te kotahi o te matamua" aces " o Chow Ringi Road, te whakapaipai i te whare hoki i te ara, i runga i te wahi nui e karapotia ana e te tiketike whakarewa taiepa, me te hipoki ki te puru tāpa uku. He papa rōnaki arahina ki runga ki te purepure, engari maa te rino te kuwaha. Te Sikh titiro i ahau, koi, i mea i te tahi mea i runga i te waea, ka tawhiri atu a whakatuwheratia te nui kuwaha. Unuhia e ahau i roto i, me te rongo ai i te kuwaha slam i muri i ahau.
  
  
  Ko tōna noho tahi i roto i te i te huarahi i waenganui i te Rārangi-Royce Hiriwa Kapua, me te akina Whenua Rover.
  
  
  Toku taitamariki ki te wahine e tatari ana hoki ahau, a arahina ahau i roto i te iari te mua, mimmo kari ki te hipoki, me te mimmo ara i te poka wai, me te i roto i te tatau i runga i te atu taha o te nui o te fare.
  
  
  Choeni noho ana i roto i te outbuilding o te whare nui. Ka tutaki ahau i te tatau.
  
  
  "Kitea e koe i ahau," ka mea ia, me te malimali. — E ahau tino whakaaro taea e koe te mahi i te reira."
  
  
  Tahuri ia a tawhio noa, me te whakakitea mai ki ahau te ataahua sari i mau ia. I tona ringa, me te peke i kitea i raro i te ngohengohe, i ahuareka ai, te puru, sote, engari te nuinga o te ih i huna, e te tangata e whakairia mai i tona pokohiwi maui, a whitikiria ana i raro i tona ringa matau. Ko te reira i te hiraka tauera o te rau o te tae, ki te manganga te tauira, kia rite ki tenei, me i-mde whika, ringa-whakairo i runga i te hiraka. Ia sari fluttered i runga i te patunga witi. "Ataahua te... e rua i te wahine, me te sari."
  
  
  Ia malimali, a ka titiro ahau ki a ia te kanohi parauri.
  
  
  "Me e koe, e te ariki, e te pai, me te expensively kakahu, ko te pū, ko te e kitea i raro i tou ringa maui. E te katoa American pahū kamupene kawe guns?
  
  
  Kata ia ki te huna tona ohorere. Tino mātanga kanohi e kore e taea te wahi Wilhelmina no te mea ia e tāpuke ana i roto i te toku koti. Ko tenei te koti i homai ki ahau e te Kahu, me te mea kihai i tapahia rite te pai kia rite ki toku.
  
  
  "I roto i te whenua ke, e kore koe e mohio he aha ki te titau."
  
  
  Joni kihai i faataa mai. Poipoia ia tona ringa a tawhio noa te piha. — He aha koe e whakaaro o toku ruma?"
  
  
  Te reira i te tahi piha. He ripeka i waenganui i te kino pouwhanga me te pakū toi ki te pa o te black humor. Kihai ia i korero ki a ia, me ia frowned.
  
  
  "E kore e taea te nanakia, kia koe pai-rawa hoki i ahau."
  
  
  'No te aha?'
  
  
  "Reo pehea atu ki te faahoruhoru i te wahine".
  
  
  — He aha kia ahau i te faahoruhoru koe?"
  
  
  "E matau ana te katoa e nga tangata o Amerika, tamata ki te whakapohehe i nga wahine te whakatau ia ratou."
  
  
  Tungou ia ki te tangata, e kore ahau e kite, a arahina ahau ki te mea whakakopa i te karaihe tatau e tuwhera ana ki runga i te ahuareka, taupee. Te reira i te puawai, iti, rakau iti, me te rakau. Ahakoa i ia tomo i runga i te papa tuatahi, i tatou i teie nei i runga i te papa tuarua, e titiro i te awa. I raro i a ia, ka kite ia i te kōwhai, te mura o te iti te ahi.
  
  
  "I te tangihanga," Choeny faataa. "Te reira i te cremation whenua i runga i te whiwhinga o te Ganges, te Hooghly Awa.
  
  
  I miharo ahau ki te Choeni i te wā e rere ana i te ohipa, ki te mea i mohio ia e tona ingoa tūturu, a te mea mohio ia ki tetahi mea e pā ana ki te whakaeke i runga i te i runga i te rokiroki i te po whakamutunga. Ia kihai i mea i tetahi mea. "Te utuafare e te tinana ki te awa mo te purenga," ka mea ia. "Na te tama, e kuru na i te angaanga."
  
  
  "Ratou whati i to koutou angaanga?" Ka ui ahau ki incredulously. "Te tinana?"
  
  
  "No te estestvenno; ki noa te wairua i a ake ake i te aroaro o te tinana kei te tahuna."
  
  
  "Ma nga pungarehu ranei?"
  
  
  "Te huru ka maka ki roto ki te awa, e te Doms, nga kaihe e mahi cremation mo tatou. Ka tātarihia i roto i te pungarehu ki te kitea i te mowhiti koura, me te rite. Ko tenei me pehea ratou mau to ratou oranga."
  
  
  Heoi ka tahuri ia, a ka mau i te karaihe o te sherry i te pononga, haere ki runga ki te paepae. Ka mau ia ki te homai, me te kitea i te reira pai sherry.
  
  
  I maoro i te kotiro hoki, ka kauwhautia e te eda i i mahi. Ko ia te tumanako ki a fantastic Indian food, te rota o te raihi me te curry, engari ka rite ki Choeni ka mea, ka mau tatou i te reira ki runga ki a tatou rite ki te käinga. Te Eda tata scanty, ahakoa te koura-taha ngarahu me te hiriwa e karapoti ana i te utu porowhita te āhua.
  
  
  'Zucchini,' ka mea ia, ina ia ale i te huawhenua matomato.
  
  
  "Me te chapati," ia tāpiri atu, i a ia e nuka he flat te keke a-ahuahu bun ki te whakarerere witi. I reira ko te pi te ranu ki te raihi me te torutoru nga wahi o te koati, ki te kai, engari ko te reira whakauaua te papai eda ia hiahia tūmanakohia ana i roto i te whare kia rite ki sl.
  
  
  Choeny faataa, "Tenei ohie tuawhenua eda faahaamana'o ahau e kore ahau i whiwhi i tetahi mea. Te kore o toku papa ki nga taonga... Ia ihora, a ka titiro ake. "E matau ana koe ki e?" ka ui ia.
  
  
  Tungou ia ki a ia. Te rawakore, te mate, me te mate e haere i te ara o Calcutta ia tuhitia tana kupu. Ia, e tumanako tenei whakaaro, wahine ataahua i runga i to tatou taha.
  
  
  I muri i te tina, ka haere matou ki roto ki te ruma ora, me te riro te reira ki te tangi tīwharawhara. Te music oriental, ahakoa e kore e ahau te whakaaro ia ia tūmanakohia ahau ki te mauruuru i te dissonance o te pahu, cymbals, me te tangi o te hurdy-gurdy.
  
  
  "Ahau pākiki e pā ana ki koe," e ai ta ia, i ahau e tu ana puta noa i te ia, i toku ringa takai tano puta noa i toku uma. "Ahau pākiki e pā ana ki te tangata nana nei i haere ki te roa nui ki te whakatau i te wahine ia e kore e tutaki, te tangata nei hoki maua e te pū."
  
  
  "E kore koe e te rite te mārama ki koe," ka mea ahau. "Tino ataahua te wahine e tau'a ore i taua, he hauwarea ngana ki te moni ih."
  
  
  Ia ki te kata, me te haere i mua i ahau ki te hanga-i roto i te pae puta noa i te ruma.
  
  
  — Have you ever pere ki te tangata, Mr Matson?" — He aha te reira? " ka ui ia koi.
  
  
  Ka mau ia ki tona ringa, ka tahuri ia a tawhio noa, me te unuhia e ia i mua. "Anake i roto i te ataahua, te wahine nei te korero nui rawa."
  
  
  Ko ia te rite ina ia, okioki i roto i te ki te kihi ia ia. Ka takaia tana ringa a tawhio noa toku kaki, me aki hoki toku mata ki ana mea. Te kihi i timata te ata, ka hohonu na, tae noa ki to tatou ngutu wehe, me toku arero pakura ki tona mangai. Ka hotu ia ata, ka tukua ia ringa, a marere atu i ahau.
  
  
  "Whakaaro ahau e ti'a ia tatou te korero," ka mea ia. "Noa tatou i tutaki, me te kore ahau e tino mohio koe me te..."
  
  
  Oku ngutu, i pania ki te ngohengohe ki nga wahi i te raro o tona kaki, me tana whakahē i ngohengohe.
  
  
  I te meneti torutoru i muri mai, tatou i roto i tona whare moenga, i nga tatau e kati ana, a ia, kua tika kua kihi ano i ee. I matou e takoto ana i runga i te moenga. Choeni kata te ata, i a ia e noho ana ki raro, a ka mau atu te ataahua roa i roto i te tangata i a ia sari.
  
  
  'Ko koe mamafa?'
  
  
  'Ae, o te akoranga. Whakatūwhera i teie nei. Ka mitimiti i ona ngutu ki te matamata o tona arero. — I teie nei e koe te whai ki te korero ki ahau e kore koutou e whai i tetahi kauhoe kahiwi ki a koutou."
  
  
  "E kore e ahau hiahia i te reira."
  
  
  Ia tauturu ia unbutton ia te puru, me te sote i kitea e ia, kihai i mau i te pari. Ona u i te tetere, ki tonu i, me te matamua, me te mutu i roto i te uaua, pouri kōmata. Ka kihi i ahau ano, a ona ngutu ka neke ki te toku. Ia unbuttoned toku shirt, me te i roto i te taime i e rua tahanga.
  
  
  Kua mau ia ki toku ringa, a haere āta i roto i te whare, me te ki raro nga kaupae ki te poka. I reira nga rama i runga i te hohonu, i te taha. He tokorua o te tūru rüma noho ana i te kāinga, i te sitepu i runga i te pāpaku ki te taha.
  
  
  Ka rere ia ki te mata, me te kukupa pai ki te wai. Ia te kukupa i roto i te taime i muri mai. Ka ui ia ki a ia ki te noho i raro i te wai, kauhoe ki runga ki a ia, ka kihi hoki i a ia i runga i te ngutu, me te tauahi ia piri. I te pae hopea, matou tauahi, whewhera mo te manawa.
  
  
  Kahore he take ki te mea tetahi. Tatou kauhoe ki nga kaupae e, me ka oma ia ki ona ngutu iho tona paparinga ki tona kaki, i ona pokohiwi, me tana tetere u. Ia te putanga rite ki toku mangai katia huri noa i te koi kōmata. Ia pakura hoki ki roto ki te wai, a ka unuhia atu toku mata ki raro, ki toku papa puku i raro i tona pito.
  
  
  I te hoê taime i muri mai, i matou hoki i runga i nga kaupae e, me tona tinana stroked toku uma, ka stroked toku maku ano te tikaokao, me te pakura raro tae noa ki te ia moaned i roto i te i pai ai.
  
  
  Ka noho ia ia ki raro afaro, opea wai ki roto ki tona ringa, ringihia ana e ia ki runga i a ia maeneene u, me te tiaki i te reira rere i waenganui i a huri noa i te tiketike teitei. Ka peia ahau hoki ki roto ki te wai, na ka tahuri atu a tawhiri, he hawhe-te kauhoe, waewae horapa whānui. Ia pakura i mua, ma te haapa'o maitai, e rere ona ringa ki runga ki tona nui, i oti i te puke, stroking ia flat kōmata tae noa ki te mea ka tu ratou te roa, me te pakeke, me te questioningly mura. Ahau e okioki ana i mua, me te pakura toku mangai i tetahi uma ki te atu tae noa ki i rongo ahau ki tona ngohengohe ngunguru a ka tae hoki ahau.
  
  
  Ia pakura runga i a ia ano he amphibian, e puritia ana ia i piri ki a ia, ka panaia ia pakeke me te tika, ia te kia i roto i te tangi o te mamae, me te haki o te whakaaetanga ki te mahi. Tatou i te kukupa, e te haru te tahi i te tahi, i raro i te wai. I te tahi taime i muri mai, i matou i roto i roto i te wai ano. Ara e ia ona waewae, a takaia ana e ratou a tawhio noa toku hoki. Tatou drifted ki te ngohengohe, te ngawari nekehanga i roto i te tahi mau tumu manawataki e tonoa shockwaves i roto i to tatou tinana.
  
  
  I rongo ahau ki tona tangi i roto i ta tatou i tīmata ki te totohu ano. Tenei wa tatou e hurihia ki runga ki, otiia e kore matou i te pōturi iho.
  
  
  Ua ite au i ona ringa ki te tae i roto i ki te ara i tatou ki runga. A, no te matou papa, Choeny kia i roto i te roa, te iti, te tangi, i te ahua o rāua te aue o te utu, me te tuku.
  
  
  Tatou drifted āta hoki ki nga kaupae e, ki to tatou ringa tonu te takai a tawhio noa te tahi i te tahi. Tatou i te takoto te reira mo te ia, titiro ki runga i nga whetu, i te muhumuhu i te ata ki te tahi i te tahi.
  
  
  E rua tekau meneti i muri mai tatou i puta noa i te wai, kia māhorahora, me te manawa e ahau tata wareware hoki i te taime no te aha ko ahau i roto i Calcutta.
  
  
  Tatou i muru hoki i raro i tetahi atu tetahi, me te haere hoki ki tona moenga i runga i te tihi papa o te whare, e wareware i te pirioni o rama, o Calcutta.
  
  
  Ka pania te makawe i roto i toku kanohi.
  
  
  — E koe e pā ana ki nga mea atu atu i te mumura, e kore koe?" Koe ka tae mai i konei i roto i te pa, i tenei ata. Te haere koe ki te kite i te U. s. consul, a ka whakaritea e koe ki te whakatau i ahau. No te aha?'
  
  
  Kihai ia i mea i tetahi mea.
  
  
  Tino American kaipakihi e haere mai ki te Calcutta e kore e whai te uru ki te American Consul tūmataiti o te motokā. Kua kite ahau i tenei motokā i te rau wa. Whai koe ki te kia te tahi mea motuhake. Me Patsy i Calcutta Rongo, ko toku hoa. Ka karanga ia ki ahau i tenei ra i te he te wa, me te mea e tangata i ui ki ahau. Choeni kata te ata. "I ahau i ki te tākaro i te huinga anō i to koutou whaea e tatari ana hoki ki a ia." Ka kihi i ahau i runga i te ihu. "Au koa ahau i te tatari."
  
  
  Taku mataku i te tuatahi i haere. Kia whai ia haapii i tenei katoa, i te Indian Ratonga secret, ranei kia whai ia i kite i te reira mo te ia. Ko ia te kanapa wahine. He aha ia i mea ai i haere mai i te māmā, te mātakitaki.
  
  
  Kihi ia i a ia faaooo ngutu. "He aha e te wahine ataahua i nga wa katoa ui te nuinga o te uaua i te mau uiraa?"
  
  
  — Ahau i tetahi atu tetahi mo koutou." E hiahia ana koe ki te noho i konei ki ahau, ahakoa kei roto i te Calcutta?
  
  
  I matou e rua tonu tahanga. Ka titiro ia ki raro i tona ataahua tinana, ka kihi ia ia ki tonu i te u, ka mea, " e kore au e mōhio he aha kei a koe korero e pā ana ki.: "Ia e rite ki te whakapau i ia te wā ki a koe, Choeni."
  
  
  "He mea ataahua," ka mea ia, me te pēhi i oku ngutu ki a ia te wiri uma ano.
  
  
  A, no te ka e ahau i reira, i 2 a. m., kahore he ope hoia e tu ana i te tomokanga o te whare. I ia he pū i roto i tona holster, me te pū slung i runga i tona pokohiwi. A, no te mimmo haere ki a ia, ka oha atu.
  
  
  Te ata i muri mai, ka e ahau ki runga i te iwa karaka i te mea i reira ko te patoto i runga i te tatau. Te karere i tae mai ki te mōkihi. Te reira i te kōhukihuki te tono ki te karanga i te tari kairauhī. I a ia kakahu, ka tahuri ia i runga i tona transistor reo irirangi, a tangohia ake ana te miro i Calcutta o nāianei o te reo Irirangi.
  
  
  "...a te consul ka mea, e te whare tukua e nui te kino. E rua atu ia TATOU e pā ana-whare i te matā po whakamutunga: ko ia TATOU i ngā Mōhiohio Ratonga whare Pukapuka, me te American Express tari i roto i te central Calcutta."
  
  
  Te āhua, i te āhuatanga te mauähara i taua po. Ko te Mua i roto i te Calcutta i kore te ūnga anake. Na ratou hoki e pā ana ki te Ameliká. "Te US Consul kua kore e kōrero atu," tonu ia, " me ngā pirihimana ki te paopao ki te kohuki e rite ki te ranei i te hou mahinga e pā ana ki te tata pahūtanga o te Union Soviet ki te taonga. Ke hou...
  
  
  Ahau e tahuri atu i te reo irirangi, kakahu i roto i te hohoro, me te ka karanga te tari kairauhī. Ka whakatika ia i te karanga i Slocum, rite tūmanakohia, me te hinaaro nei ia ki te kōrero ki ahau i rahi i teie nei. Ko tōna i roto i te Huru o te tari i roto i te tekau meneti.
  
  
  I roto i te matapihi, ka kite ia i te iti poma tūkino i te kokonga o te whare nui. Kaimahi te i kua pukumahi te whakatikatika i te kino, me te pirihimana i te rummaging i roto i te puehu.
  
  
  Ka rite ki hoki Slocum, tona huru me te whaiaro-māia i whakangaueuetia. Te huru o te ringa i wiri rite tamata ia ki te marama i te hikareti. Ko te heamana e kua na tau inanahi nei i te kapi pepa, me te i Roto i te ki te kitea te ashtray.
  
  
  'I a koe e rongo?'He aha ko te reira?' ka ui ia ki tensely. Huru ma te hate i te whakatuwhera i te kara, me te ia e kore e heua. I ahau i te mana'o e, ia farii atu ki te iwi e rite ki ana mea i teie nei i te, ina tatou tutaki tuatahi.
  
  
  "E toru pahūtanga?"
  
  
  "E whitu i roto i te katoa, tae atu e rua o to tatou waka e piti. Ahau noa te korero i runga i te waea ki te Russian consul, te hunga kua korerotia tona hara. To tatou tono whakaaetanga i te Karere i roto i te New Delhi ki te tono i te taenga mai o te Indian hōia ki te tiaki i te tari kairauhī me ētahi atu American ngā whakaurunga."
  
  
  Slocum tu ki runga, ka tawhiri hoki ahau ki te whai i a ia. Ka haere matou ki waho me te takaro i te kēmu o Mercedes e ia i tukua atu nei ahau.
  
  
  "I ahau ki te whakaatu ki a koe te tahi mea e kitea e koe i ngā," ka mea ia. "E kore ahau e titau ki te mohio, i te whakaaro pono, o to koutou aroaro i konei, engari e ahau e matau ki ahau, me hoatu e koe te mōrahi tautoko me te āwhina i roto i tenei tairongo mea."
  
  
  Ka mutu te motokā hawhe te ārai atu i te kohatu nui te hanga. Te haki whero ki te hama, me te toronaihi fluttered i runga i te whare. E toru tekau ope Indian tu ana hoia kaitiaki i runga i ngā taha e rua o te whare. E rua i te pito i tiakina e te parepare a tawhio noa te pēke. Ko te rite ki te tirohanga mo te whawhai kiriata.
  
  
  "Sokolov, te Russian consul i konei, e ai ta ia e he rite ki te mahi tonu ki te whare' haama no te haere mai i raro i atu pū. E ko te inanahi. Na ka tangi ia, i kahore ki te mahi ki te patua i runga i a matou."
  
  
  "Na te mārō, kua timata," ka mea ahau.
  
  
  "I tēnei āhuatanga katoa, ko te whakawhanake, ano he te aanoraa a, ka kite ahau i te reira i roto i Algeria. I te pōro tīmata i te awhiowhio, me te ohorere i haere te reira na nohopuku me te whiwhi kia nui e kore e taea e tetahi te aukati i te huru. Maha rawa ngā taha e whawhai tahi i te tahi. Ki tenei e kore e he mea ai, tatou ka mutu ake i runga i te puehu, pahūtanga. A ki te mea e oko artillery, ko te Indian taea te kāwanatanga kia turakina iho. Calcutta kia tino hohoro hei i te pa te wahi i nga mano o rioters ka rere a tawhio noa ki te poma ranei tahu i te rama, me te whawhai tahi i te tahi ki te kite i te hunga e rama i te wiki tuatahi. Na reira ka tatou kia hāngai i roto i te waenganui.
  
  
  Ka titiro hoki ki te parepare a tawhio noa te pēke, me mohio ana ia tika. Ia i hiahia ki a ia i te vahi atu.
  
  
  — Kei a koe te whakamahere ki te hoatu i nga kaitiaki a tawhio noa te tari kairauhī, e kore koe?"
  
  
  Slocum tungou. — Tatou i utua e rima tekau nga tangata ki te pu. Ka whakamahi tatou i ih tae noa ki te whiwhi tatou i te Indian hōia."
  
  
  'Te pai. Hea ahau e taea e kitea i nga whatiwhatinga i kohia e te pirihimana i muri i te pahūtanga?
  
  
  "E ratou ki Amartya Raj mo te pirihimana. Ko ano hoki e ia he mema o te Whero Calcutta Komiti me te kaitohutohu ki te Whakahau Whānui, ko wai te mea inaianei te whakahau hau-ā-Uru Bengal i roto i te kura nui āhuatanga. Ko ia he tangata nui. Slocum tuhituhi ki raro i te wāhitau, me te hoatu i te reira ki ahau.
  
  
  — He aha e pā ana ki te mea ka ui koe ki a ia mo?"
  
  
  "Korerotia e ahau ki a koe, ki te hoatu ih i roto i te whatanga," ka mea ia. Peia ana e ia te āta i mua i te mimmo o te Russian tari kairauhī, ā, ka hoki ki tona tari. Ka mutu i runga i te poromu, me ia pakura i muri i te wira rite ka eke ia i roto i.
  
  
  Emu huaina tona hoki, a ka ui ki a ia ki te tatari tae noa ki i tuhituhi ahau ki a ia he waea ki te matua teitei, me te ka ui ki a ia ki te tukua atu te reira ki te Washington hoki ahau.
  
  
  Ka kawea mai e ratou tona whare ano, engari te hoatu e ia tona ringa i runga i toku pokohiwi, me te titiro whakaaro.
  
  
  — He hui e haere ake ai anaanatae koe... Motuhake i te hui o te Whero Calcutta Komiti. Sokolov me ahau e karangatia. Te komiti o ngā tekau ranei te tekau ma rima pakihi, te ahurea me te hōia tau. Tenei ko te ngana ki te whakaoti i te raruraru e haehae ana i tenei pa motu."
  
  
  "Titiro te reira, ano he Ruma o te Tauhokohoko i te hui," ka mea ahau. "E kore e whakaaro ahau e toku makehe."
  
  
  "Kānara Chang Wu whakaritea te reira. He he koa i te taata. Ia te tino ngākau nuitanga i roto i te kaipuke, me te parahi, me te neke atu i te rima tekau te tahi atu pakihi. Tu ana ia i muri ki te Chiang Kai-shek a, no te te tawhito generalissimo whawhai i te Communists i roto i te tuawhenua i roto i te China. Ka haere ia ki India i muri i te Chan i patua. Na te ia i te milioni, i te tino taonga, tau iti tangata e te rota ki te ngaro no Calcutta, haere ake i roto i te mura. Ka korerotia e ia ki ahau e ia kia hanga i te piriti o te rangimarie mo matou, me te Mua."
  
  
  — Nahea e ahau ki te pokanoa?"
  
  
  Ia frowned, whakaaro tana tangi.
  
  
  — Me waiho e koe he kaipakihi, he tohunga i runga i te matā. Hanga ana te reira tikanga ki te tango i te rawa o to outou mau taleni na, e koe i roto i te pa. Ko te kupu i hoatu e ahau ki a ia ki te pirihimana, ka korerotia e ahau ki a ratou i hiahia ki a koe ki te tirotiro i te poma whatiwhatinga. Na te ara... e Ia ruarua, me ahau i kite ia ia te titiro mo te rongoa mo te rūmātiki. "Well, te tikanga e ahau, i raro i te i ēnei ngā āhuatanga, i reira ko te āhuatanga o te mōrearea i roto i te hui Communists. I te pae hopea... whakaturia atu i te poma i te tari kairauhī... Well, ia i taea e whai i te patua e te tangata... ki ahau, hei tauira. Me whai koe i te reira... me Pehea e ahau ki te hoatu i te reira?.. te wheako i roto i taua mea.
  
  
  Tona wairua kata. Ko ia wehi, me te ohorere ia Stahl ko te tino hoa.
  
  
  "O te akoranga," ka mea ahau. 'Ka whiwhi ahau ki a ia.'
  
  
  "Te whare o te Rangimarie," ka mea ia. "Wharekai hainamana i runga i te Park Sturt".
  
  
  Ka whai manawa i te aue o te ora, me te ka karanga te wā. Ia whistled rite haere ia i roto i te kuwaha, me te hiahia ahau ki te ngangara i a ia ki te korero ki te pono. Just no te mea ko ahau i reira hoki ia, i kore te tikanga e tetahi te tiaki hoki ia.
  
  
  Kahore he tangata, ko te haumaru i roto i te Calcutta i te poma i makape i roto i te kokonga katoa o te pa.
  
  
  
  Chapter 4
  
  
  
  
  I taea e ia te tikanga ki te tipu haere te renarena i roto i te pa, rite peia ana e ia ki te whakatutuki i te Tawhito i te Marae i te Whare Street. Mano, ki tonu nga waharoa. Anake te roa rua-decker pahi au ra i te kaha nui ki te parau, i roto i ngā awa o te iwi, na ka eke ia tetahi i muri i te tahi atu i te a tawhio noa te pahi ki te ūkui i te ara i roto i te mua o te ia. Hoki i te whakamutunga torutoru poraka, ngā tamariki i runga i te poromu e mōhiotia ana ahau kia rite ki te American, me te rere i te taha o te waka, jeering me te hanga i te ware mau parau i roto i te Hindu reo kihai ahau i matau. Te titiro pakeke i ahau, whakairohia, me te tatū ratou ki te mata kawa, e tohu ana i te tipu mauahara mo nga tangata iwi ke o te hunga kua meinga e ratou kia nui te tutu i roto i te pa ih. A, no ka eke ia ki te teihana pirihimana, ko ia i miharo ki te kite e ko te reira i te hanga i te wahi e ko ia te maturuturu atu i te Rengarenga Okiokinga whakamutunga po. Te reira mahino, engari te mea kihai i puta ki ahau, e tona papa kia e pā ana ki te āpiha pirihimana. I te kaihoko rite Randy Mir e hiahiatia ana i ngā hoapā i roto i ngā porowhita ki te kia whai hua me te whai hua.
  
  
  I te mua, i te hanga ko te tino ōkawa, ki te tuku iho, tīwae, me te whānui, mau staircases te wahi pinono tatari mo te tohanga. I te hoki i te rangatira ' living quarters. Ka rite ki tona carapace whiti te whānui stone poromu, e rua haumaru kaimahi whakatata ki ahau. Ko ahau huatau ui atu, he aha ahau i hiahia. A, no te korerotia e ahau ki a ia ahau i hiahia ki te kōrero ki Mr. Rudge, tukua ratou e ahau i roto i te i roto i i te taha o te tatau. Ia ascenceur ki te kiripaepae, me te taime i muri mai i kitea e ia i roto i te nui o te tari ki te i te maitai i te tēpu, pouaka cabinets, me te whanau te marama umanga e iri ana i te tuanui i roto i te pokapū o te ruma te.
  
  
  Amartya Raj ko te uta i te tangata, i runga i te rima putu te roa, te whanui me te tino i hanga, i rerekē hoki i te Indian. Ko ia te kakahu i roto i te Uru hāngai, engari i ia rua-inihi-whānui parahi poroporo i runga i rua ringa. "Ah, Mr. Matson," ka timata ia. "Tou tari kairauhī i huaina... ka mea koutou i haere mai."
  
  
  Puritia e ia i roto i tona ringa, a ka tawhiri ahau ki te heamana, i te ritenga atu o tona ake.
  
  
  "Ahau i konei ki te hoko i te mumura me te paura," ka anga ahau, " engari Mr. Slocum ka ui ahau ki te whanga ki enei whakaeke no te mea i explosives e toku makehe."
  
  
  He kikokore ataata horapa puta noa i te Indian cop o te mata, me ia ite e ia, kihai i whakawhirinaki tatou mo te tuarua e pā ana ki toku taupoki ana i te kōrero, engari te āhua kihai ia i haere ki te patu i ahau e pā ana ki te reira.
  
  
  "Ko reira mārama e Ameliká e hiahia ana ki te whai wāhi i to ratou iwi i roto i tenei take. Ka hoatu e matou a koutou katoa e taea te āwhina."
  
  
  "Bilia-poma whatiwhatinga?"
  
  
  "Papau," ka mea ia, ka tahuri ki te rūnanga matua o te kāwanatanga ki te wahi ia tätaria i te waikura oko. "Te reira i te katoa poma e tata haere atu, ara ahakoa te wiki, tahuna i roto i." Ko reira tata rite te taua rite te poma Kahu i whakakitea ki ahau, ki te kahore i e i reira i rua i roto i ngā taha e rua o te oko, e hono i te wahi roa o te taura.
  
  
  "Wareware e pā ana ki te matimati, Mr. Matson," ka mea ia. "To matou he torutoru kape, engari mo te waru miriona iwi i roto i te Calcutta, to tatou i te tino torutoru matimati i roto i to tatou kōnae."
  
  
  — He aha tenei taura hoki?"
  
  
  — E kore matou e mohio. Pea ki te kawe i tenei mea. I roto i te India, rite tatou ki te pauna i nga mea i roto. Wahine kawe ipu, kete, me te ara ki te kohatu i runga i o ratou mahunga. Tamaroa e te tamahine here i te taura ki te iti taonga ki te kawe ih, pērā i te pukapuka ranei pounamu. Ka taea e ratou te piu i te mea i runga i te taura, te mutu i te reira, te tākaro ki reira i te haere." Raj tangohia ake nga poma mā te taura me te whakakitea e ahau ki te piu i te reira. "Ko ahau tino e kore e taea e te whakaaro te tangata poipoia tenei mea a tawhio noa, ano he toy."
  
  
  "I tetahi takahanga?"
  
  
  Raj haere ki te matapihi. "E kore e rite whai hua rite ki to koutou ope pirihimana i roto i te United States. A na matou i te waru miriona suspects. E mea ana ratou e i roto i te Calcutta ka taea e koe te utu i te kaikohuru mō te tekau rupee me te rōpū mō te rima tekau rupee.
  
  
  — I kitea e koe tetahi mea i tenei ata, i muri i te whakaeke i runga i te tari kairauhī?"
  
  
  Ka ruia e ia tona matenga wearily, a arahina ahau i raro i te kauhanga ki te pirihimana ki te taiwhanga. Mo te haora, ka whakapehapeha whakakitea mai ki ahau i nga ngā tukanga i aru ratou i roto i te tirotiro ia whakaeke.
  
  
  Otiia, no te haerenga mutu, ia kihai i mohio ki tetahi mea atu atu i te aroaro o. Te poma i te katoa i tahito ra, te kāinga. No te neke atu i te kēne ki tonu i te pāhare pāporo pākawa.
  
  
  Raj shrugged kau. "He torutoru nga wahi o te taura, te tamata nei au ki te whakaora ia ratou... ko nga mea katoa e tatou i te rerekētanga i waenganui i mahue ki muri. Tenei ko te tino matekiri. Titiro ratou ki te kitea katoa i runga i te wahi i roto i te wahi... e kitea, te uiui - -tae noa ki te pahūtanga tupu." Tana i korero ai ki te pupuri ahau i whakairia, engari ka arahina e ia ki ahau a tawhio noa te whare kia expertly e ahau i ruia e toku mahunga. E kore tōna i te patu i hea.
  
  
  Ka Rengarenga kite i a ia. Ko ia i roto i te iari o te kotahi o nga whare i muri i te teihana pirihimana.
  
  
  E kore ahau i hiahia ia ki te kite i ahau, engari ia i karanga ki ahau, a rere ana ki ahau. I mua i haere mai ia ki ahau, i kite ahau i te kuri ko ia e ārahi ana, he ataahua German Hepara, he tino kaha i te kararehe.
  
  
  "Ko tenei hoki koe, Mr. Matson," ka mea ia, ka tu ki te kuri. Titiro atu ia i ahau ki te kanohi matomato, e ki tonu nei i te ru, o tona papa te mate. Ia au ra na te tumatatenga e ka mau te reira i ahau i te taime ki te matau ki a ia: "ko te Rangatira," ka mea ia. "Toku papa, ki te whakaakona te huru... te hinaaro nei ia koe ki te whai i te reira."
  
  
  Te kararehe noho ata i te taha o ia, me mahara ia te mea Kahu i mea ki ahau. Randy Mir whakaakona te kuri ki te hongi i explosives.
  
  
  "Ko ia i roto i to tatou whare kurī," ka mea ia. "Huru tangohia ia ia ake i tenei ata. Te reira i te ataahua kararehe. Ka taea e ...'
  
  
  Hoatu e ahau toku ringa ki runga ki tona pokohiwi, me te mutu ia i roto i te waenganui-rerenga kōrero. "Tika katoa," ka mea ahau. — Ka tangohia e ahau te reira."
  
  
  Titiro atu ia, i miharo ano, ko tona mata i aru i toku rite ana mea titiro i roto i te matapihi o Amartya Raj o te tari.
  
  
  "Oh, yes, matua Kēkē Raj. Ko ia te tino ahua ki ahau. Engari au e ahau te mahue mo Madras i teie mahana. Toku tuahine faaipoipo oraraa i reira, me te kei te haere ahau ki te ora ki a ia. Ka waiho e ahau pai.'
  
  
  Ia i roto ngunguru. Ki tonu ahau i te taupoki mo tenei ohipa, i toku huru, e kua ngaro te reira.
  
  
  — Te whai koe i te mohiotia e to koutou matua keke mai inanahi?" "E ia i mohio ko wai ia?" Ia muhumuhu "no" ka mea ia e te anake te korero ki em e ahau i te rerekē, i haere mai ahau ki te whakapuaki i toku matau ana koutou mo te matenga o tona papa. Na ka mau ia ki te kuri i runga i te herea, me te tukua te reira ki ahau.
  
  
  "Te tango i te huru ki te koe," ka mea ia. "E te aha ka mea toku papa. Rere ia i hoki ki te whare, ka mahue i ahau anake i roto i te huarahi ārahi ki te i te huarahi. I ahei te kite ahau e Amartya Raj tonu e matakitaki ana ki ahau, engari ko te ahua kei ahau e kore e ki te kite i a ia.
  
  
  I haere ahau ki te hohoro ki te waka, me te tamata ki te tiki ki te i te reira i mua i te tūpuhi tamaroa e te huihui a tawhio noa te pereoo e mōhiotia ana ahau kia rite ki te American ano. Ahau e mahi i te reira ki te kuri kihai i pai. A, no te ahau ka whakatuwheratia nga kuwaha hoki o te Mercedes, ka whakatika hoki, me te yanked te nohoanga whitiki, a tawhio noa toku ringa. Ka tahuri ia, me te barked, te āhua puputuu. Otohe, i te tahi mau tamaroa i te haere ake ki ahau, e karanga ana ki ahau, me te faaooo i te kararehe, ki te rakau. Ko te kuri huhua ona niho, engari kihai i te tauhohe ki te toka i te patu i te reira.
  
  
  Ka korerotia e ahau ki a ia, ki te tiki i roto i te waka, engari ia ki te waiho i ahau. Ka tukua iho tona matenga, me te sniffed, ka tupekepeke ana ki te rōpū o te huarahi urchins a tawhio noa ahau.
  
  
  Na ka pa whakarere ia kia rite ki oua i te tamaiti iti, me te patua i te tinana memeha noa i te taumata o te pokohiwi. I te tamaiti ki te karanga, a whakaarahia ana ona ringa ki te pana hoki te huhua te niho. Toto spurted huri noa i te motu i mua i taea e te reira te tupeke ki te kararehe, ki te roropi mai tona maihao huri noa i te kara.
  
  
  Te patu i te mutunga rite hohoro rite i te reira i te tīmata. I patua te tamaiti whakatika ki ona waewae, me te rere atu. Ko te atu hoki i mahue, me te ia, me te Rangatira anake na roto i te motokā. Ia wagged tona hiawero, me te kata i ahau, me te mea e tatari ana te haapoupouraa. Ego stroked tona mata, ka panaia ia ki te hemo o te Mercedes. "Poriro," na ka mea ahau, whiwhi i muri i te wira. Ka rite ki nga mea katoa atu i roto i tenei dell, ko reira memeha.
  
  
  Mai kihai i taea e ahau te tiki maka o te reira tika atu, i pupuri i ahau i te reira ki te ahau tae noa ki ka e ahau hoki ki te hotera. Reira i utua e ahau he Indian ki te titiro i muri i a ia. Ahau tonu i te meneti torutoru i mahue, kia Choeny huaina ki a ia. Ko ia te ui ki te mea te tahi mea e pā ana ki te mua o te ahiahi, engari ka kore te whakautu, na ko ia makona ki te whai i te puawai tangohia e te tokomaha i-titiro doorman nei hongi o ganja, te raau taero e faaiti i te mamae o te maha o o India rawakore...
  
  
  Neke atu i te hawhe i muri haora, ka karanga ia ki nga matū tipu ia i ahei te tae, ka korero ki a ratou, ko ia hiahia i roto i te hoko i te rima taranata o te pāhare pāporo pākawa ki te whakamahi i roto i tona mumura. Ahau anake e kitea i te reira i te rua ngā kamupene, e mea ana ratou i te kaweake raihana me te taea e te awhina i ahau. I tuhituhi ahau ki raro, ki a ia wāhitau, no te taea muri whakaū. Ahau e kore e taea e taea ki te mahue i te iti tupono noa. I te tekau-te toru tekau, hoki ia ki te nui Mercedes, ka peia ki te mau te Rongo ki te Whare. Kihai ahau i kite i tokomaha te iwi Hainamana i roto i te Calcutta, engari te wharekai au ra ki te kia mahi i te pai. Slocum i te tatari hoki ahau i te tatau. Ia tae mai te rima meneti wawe.
  
  
  "To tatou Russian hoa, kihai ano tae mai," ka mea ia ta tatou i haere i mua mimmo tepu ki te taha ki te ruma ki te tūru mō te rua tekau ma te iwi. "Kānara Wu kei te haere mai i konei i te heke mai e te tiamana. Ka mea ia ia kua nui te māia i roto i tona rongomau misioni."
  
  
  Rongo tatou i te Mua tae noa ki te aroaro o ka haere mai ratou i roto i te. He mateoha i, hohonu kata fakaongo i roto i te kikokore taiepa, haere tahi e te whati i te reo.
  
  
  "Tenei ko te Alexander Sokolov, te rangatira haumarutanga āpiha i konei," Slocum mea. "Te huru matua o ko te mahi i te mahi torotoro." Na i te kuwaha tuwhera.
  
  
  Sokolov i iti, me te stocky. Ko ia mau i te matotoru, double-breasted hāngai, me te muru ano i te werawera i tona matenga pakira, ki te tauera. No te afa setoni, i kite ahau i te iti o te whakaaetanga i roto i tona kanohi; ka titiro ia ki ahau, kia rite ki te hiahia ia e kore e kite i ahau i te aroaro o. Engari ka mohio ia ki ahau. Ka tutaki ahau i Sokolov, ranei Wolgint, ranei Kānara Kore i te iti rawa e rua, me te rua nga wa i tirohia i to tatou kēmu mutu i roto i te utu. Engari e rua wā i ia rite tona misioni, a haere mai ana ia i roto i ki te nui honore ki te whakaora i tana matenga i roto i te Moscow kia rite ki te pai.
  
  
  Slocum hanga i te mau mana'o tauturu i roto i tona maheni takawaenga tikanga. Ego Sokolov o te ataata whakaaro tūturu, ahakoa tana mōhio e ia kino ana ki te tangata, me te aha ka tū ia mō te. Ētahi atu iwi e tomo, tae atu Mr Raj i runga i te Pirihimana, ko wai te katoa tapaea e whakaaro ki te faatura.
  
  
  Ētahi atu iwi i whakaurua, me te ka Kānara Wu hoki. Ko ia anake te Hainamana i roto i us. Ko ia he iti, bespectacled tangata nervously fingered tona goatee rite schell haere i runga i ki te matua tepu, me te tawhiri mo te katoa ki te noho ki raro. Korero ia i te Hindu i te reo, me te whakaaro e ia i noho i roto i te India mō te rua tekau tau, ego Hindu i te kino.
  
  
  "Rangatira, ko te tino kino te wā. Kino mo te mahi ki te poma haere atu. Kino hoki te Russian, i te kino hoki te American, kino mo te katoa."
  
  
  Te kānara korero e pā ana ki tona rawakore Hindu hoki tetahi e rima meneti, te whakaahua i te nui te ahunga whakamua i te komiti i hanga i roto i te whakamahunga raruraru, me te rikarika ofi ange hononga ki te hōia, me te harangotengote kaiwhakahaere. Katahi ia ka tohe katoa ih o te mahi pai i roto i te noa ki tenei riri i waenganui i te United States me te Soviet Union tonu.
  
  
  Ia ka tawhiri ki te Indian hāwini, te tangata i hoatu i Roto i te tāpae o te pepa.
  
  
  Ka piko iho te whakapehapeha me te ataata, ano he whaiaro-makona tangata e totohe ana ki te angitu i reira etahi kua rahua.
  
  
  "Kitea e ahau i te otinga pai," ka mea ia. "Te reira i runga i te pepa. Koa te pānui i te tono āta."
  
  
  Ka titiro ki te katoa o tatou rite tatou e kupapa iho ana o matou upoko ki te pānui i te tauākī hoatu e ia tatou. Hoki te taime, ia te tumanako te hiahia ia ki te kitea he otinga. Ki te iti Chinaman i taea e riro i te takawaenga i waenganui i te nui, te mana, i taea e ia te karo i tana lousy mahi.
  
  
  Na, kahore he whakatūpato, Sokolov, i puta ake ki tona waewae, me te growled. E kore ahau i matau i nga mea katoa, engari ka korero ia i te nuinga i roto i Russian, engari e ahau mohio ki te faufaa o te reira. Ko ia riri.
  
  
  "Te Mua kihai i whakatokia poma," ka hamama. Tenei i meatia i te Ameliká ki te waihanga i ngā raruraru. A na ratou i te ngana ki te riria te huru ki te whakaae i te tahi mea ratou kihai i mahi.
  
  
  Ka titiro atu ia i te whakaaetanga Wu i whakaarohia, me te tonu mohio he aha Sokolov te auraa. Ko te reira i te tono ohie i roto i te nei ia rōpū whakaae ki te pehi i te heke mai whakaeke i runga i te tahi atu ariki, te whenua ranei ih taonga i roto i te pa o te Kolkata hoki i te iti rawa te hawhe o te tau.
  
  
  Ko te American consul o te rūmātiki i pōturi me te ahua ake tura, engari i taea e ia te kite i Slocum o reddened kaki ki runga ake i te kara.
  
  
  "Rorirori," ka mea ia. "Ko tenei, he tawai ki toku whenua." Ka mau ia ki te pepa, a haea ana e ia ih i roto i te hawhe. "Te United States taonga ki tenei parahi mana'o e matou ake motuhake ngā mahi, ka whakaae ki te, ranei te tautoko i tetahi whawhai i runga i tetahi Soviet Union taonga i roto i te pa o Calcutta."
  
  
  Ko te whare i roto i te arepurepuraa. Te Russian kaitautapa i te take te reo, me te Raj nei, e au ra na te marino i roto i tona tari, whakatika ki ona waewae, ka haehae te tautoko hoki i te mahere.
  
  
  "Ko tenei katoa tatou e nehenehe e rave ki te mutu i tenei hōkeka riri ki to tatou pa," ka hamama.
  
  
  Me anake te Ingarihi i roto i te whakaminenga, i te whai kiko tuaana ki te pupuhi i te kanohi, e okioki ana i tawhiti atu i runga i te mahogany tēpu me te muttered, " e kore au e mōhio he aha kei a koe korero e pā ana ki.: "Ki te kore koutou i whakato i te poma, he aha e kore e tautoko koe i te whakatara i te mahere?"
  
  
  Slocum puta mai i roto i a ia.
  
  
  — No te mea e e parau ta tatou ka mutu, i whiua poma, ka pōrangi. Reira i te tata i te whakauru o te hara. Slocum spat i roto i i te kupu. "Tenei whakaaro katoa ko te wawau. He aha e kore e tenei komiti te kitea i roto i nei whiua e enei poma? E e te tikanga tūturu i te mahi.
  
  
  He tatini reo ngateri ana i roto i te. Sokolov ka whakatika ki runga, me te haere i runga i ki te Slocum. Ratou korero mo te ia, ka Sokolov tīmata hamama. I muri i te taime ruarua, Slocum hoki mai. Te reo i te tuatahi, Russian, ka ingarihi, ka Hindu, a te mutunga i te ranunga o te katoa e toru i roto i te koi diatribe e kore e e amui mai ia matou i roto i te tetahi mea.
  
  
  Kānara Wu noho ana i roto i tona parahiraa, i roto i te taea o te riri verbiage, me tona iti a tawhio noa te mata whakahuatia ohorere, me te miharo. I te pae hopea, whakatika ana ia, piko paku, me te haere i roto i roto i te ruma. I reira ko te ru, me te ti'aturi ore i te Huru o te kanohi.
  
  
  Sokolov tukua te Chinaman, ka taora i tona nui, i te ringa ki raro i runga i te tepu, a tae noa ki te ruma i kuihi.
  
  
  Rangatira, te Union Soviet e kore e waitohu i tenei heahea whakapuakanga. Ko tenei, he tawai ki a matou. I to tatou ti'araa e te United States o Amerika au us $ 20 miriona mō te ngaronga o te taonga, me te oraraa. Kia tenei te nui i utua, e oaoa tatou ki te noho ki raro, me te matapaki i ētahi atu āhuatanga kino o tenei āhuatanga. Ko te United States rite ki te utu mo te kino i meinga e ih poma?
  
  
  Ua ite au i Slocum whakamarokia i roto i tona parahiraa i muri mai ki ahau; na ka tu ia ki runga, me te titiro i Sokolov.
  
  
  "Inanahi, he poma piti i roto i te US i tari kairauhī. Tenei kia hoki te utu i te tangata to ratou ora, me matou tono i te mana whakapāha i te Union Soviet."
  
  
  Sokolov kowaowaotia i runga i te karaihe o te wai ia, ko te inu. I mua i taea e ia te whakaora, Slocum whakaora i ahau i runga i te pokohiwi, me te mahue ia tatou. Slocum tatari tae noa tatou i waho i mua i te tīmata ia i te hamama. Koinei, te huru o te riri i whakahaua i Kānara Wu.
  
  
  "Koe idiot! Wu ko te nonoi wairangi. Kia pehea te taea e ia te whakaaro te tahi mea na te haurangi taea e te angitu? He aha kihai i waiho e ia hautoa ki te diplomats? Ko te āhuatanga i teie nei, ko te nui ake atu i te aroaro o. Na tawhiti, i te iti rawa, kua anake kua hāparangi i te tahi i te tahi i runga i te waea. '
  
  
  Ia, ka titiro i te reira, me te mohio me pehea tenei raruraru i tupu i roto i te rahi. Te diplomats na fakafo'ituitui kua hamama i te tahi i te tahi. Pinepine rawa i roto i te aamu, tenei te tikanga i te timatanga o te whawhai.
  
  
  Ego tamata ki te ata ia ki raro, engari ia e kore e whakarongo. Ia growled i te tahi mea i ahau, me strode atu. Anake i roto i te street, whakataka atu ana e ia te koura-nōhia te hikareti ki runga ki a mo i waenganui i ona maihao. Tamata e ahau ki te whakaaro, i te whakakoretanga i te iti meka i aku tikanga. Kihai i ahau i tino mōhio te wahi e ki te tīmata, me te i ahau he tohetohe whakapae taua wa ko te rere i roto i te tere atu i te tangata whakaaro.
  
  
  I roto i te hepohepo, o ia, hoki ana ki te hotera. Ahau i noho tahi ki toku motokā i roto i te hoki, ka ko e pā ana ki ki te haere ki te tomokanga a, no te ahau i kite i te Rangatira i runga i te atu taha o te huarahi te tākaro. Te Hindu ia hiahia utua ki te titiro i muri i te kararehe, e moe ana i roto i te mahana ra, ko te wha te mau tamaroa i te pitopito, me te tākaro ki te kuri rite ki te mea i te mōkai. Toku tauhohenga tuatahi ki te whakatupato i te mau tamaroa. Ka kite ahau e te kaha kuri a ka ruru i tona hiawero, me te e takaro ano he kūao kurī.
  
  
  Te reira i te uaua ki te whakapono e i te taua kararehe i tamata ki te ripiripia e atu ko tētahi atu tamaiti a te ringa te torutoru noa haora i ma'iri a'e.
  
  
  I te hawhe-i hanga, whakaaro te whitinga i roto i toku ngakau, na ka titiro hoki ki te kararehe. Ko ia te he rawa nui ngahau ki te kuao ki te kite i ahau.
  
  
  Ua ite au i te iti heahea a, no te unuhia e ahau i roto i Wilhelmina o tona holster, me te unuhia i roto i te 9mm a tawhio noa rite te maunga. Titiro matatau atu ia i te whenua tae noa ki ka kite ia i te kapiti i roto i te raima whānui nui ki te pupuri i te matā. Ia, ka tango i te parahi casing tae noa ki te ko te reira i noa o te matā.
  
  
  Te paura, patua te raima, na ka titiro atu ia i roto i te Rangatira o te huarahi.
  
  
  Ko te big dog mutu te tākaro, sniffed kotahi, me te grinned, ka rere ki runga ki ahau, a ka mau i nui te amuamu puta noa i te rota waka, ka mahue i te kuao whakapororarutia ana. Ka whakaekea e ahau i roto i te whakamutunga peke.
  
  
  I taea e ahau te whai i oatitia ra e te huru o te mangai, e toru inihi te whanui. Te huru o te niho glistened i roto i te ra, me te e ia te kukupa hoki te tata ra. Ko ia i roto i te tika mua o te ia. I rongo ahau ki huru, me te taimaha tinana slam ki te tatau i muri i ahau. Te huru growl i te hohonu, me te whakawehi. Ko ahau hari ki te kite ia tatou, engari ka tahuri te reira i roto i ki te waiho i te rua inihi o te rakau.
  
  
  Engari ia te tahi mea i mohiotia. Ko te Rangatira whakaekea ahau, ka whakaekea te tamaiti i roto i te i te huarahi i roto i te mua o te Rajah o te whare. Katoa i taea e ahau te mahi i te tiki me te kuri, engari ko ahau tino i te tamaiti, me te ahau i te tahi mea i roto i te noa... te tahi mea e tetea te pai-whakangungua kararehe i te haunga o explosives.
  
  
  Tenei whakaaro horihori i te tuatahi, engari te mea ko te reira ōrite ki te torutoru ētahi atu meka i ahau, me te tauira ka anga ki te puka. I mahara ahau ki te tamaiti nana nei i hiahia rere ki roto ki ahau hēkona i mua i te pahūtanga whakangaromia te whare i runga i toku tuatahi ra i roto i te pa. Me i mahara ahau ki te taura e te tangata i mau i te poma i runga i, e Raj whakakitea mai ki ahau i roto i tona tari.
  
  
  Whakapae e ia e te tangata i mau i tenei mea, ano he toy. Pea te tamaiti.
  
  
  Ko te reira i te ara kuiti, engari i ahau ki te whai i te reira. Na ka rite ki te Rangatira i te raruraru, haere ana ia ki tona waka, ka peia hoki ki te teihana pirihimana, te wahi i haere ia Raj. Noho ahau i roto i te Mercedes mo te haora, tumanako i ki te kite i te tamaiti kua oti nei te kia kurua whakaekea i te Rangatira i mua i taua ra. Te reira i te hoha ahau ki te koraha na te nui o te wā, engari kihai ahau i matau ki tetahi atu huarahi ki te kitea te arahi ia kia tino hiahiatia ana. He pera maha ngā tamariki i runga i te ara, e au ra i te reira rite ki te rau.
  
  
  Ka tata ki te hoatu ake ka kite ia i te tamaiti. Ka titiro ia rite te nuinga o ētahi atu — te paru me te mau tarau nui rawa hoki ia, a kihai ia i pai ki te whai i mohio ki a ia ki te mea ia kihai i kite i te paru takai huri noa i tona huru motu.
  
  
  I mohio ahau enei kuao. Ko ia tētahi o te orphaned chauls e taea te kite i roto i nga pa katoa i roto i te Far te tai Rāwhiti, me tona bony ringa kei te tonu te totoro ki te inoi. Ko te pathetic, hiakai titiro i roto i te ih o te kanohi, ko ih o te karanga kāri, ko ratou haru koutou mea tika ki te kotahi ringa, me te tahae i tou putea ki te atu. Noho Ora-ih tukutuku morare.
  
  
  A, no te ka huaina e ia ki a ia, ka flinched. Na, ka oma ia, me tonu te ngaro ki te mano. Ko tōna hanga huru whakapono e ia te rere atu i ahau i mua i tīmata te reira, te whai i a ia. Ko ia te tere no te taua, he kikokore, me te tokomaha i-titiro tamaiti, a arahina ahau i te huarahi matua ki te aukati i te kohatu, i te uku rānei karapotia e te paru-turakina iho hoki te awa. I ahau kihai i ngaro i a ia tae noa ki te ngaro whakarere atu ia ki te parahi toa, he torutoru noa poraka atu i te teihana pirihimana i te wahi tuatahi i kite ahau i a ia.
  
  
  Ko ia anake e haere no te taime. A, no te hoki ia, kata ia, me te clutched he torutoru rupee pitopito kōrero i roto i tona ringa. Tīmata ia ki te whakahaere i, me te ahau kia haere ki a ia, tumanako ahau hiahia kitea e koe i te pai ake te whakahoki kupu i te reira.
  
  
  A, no te ko ia i roto i te aroaro, ka whiti i te huarahi, a haere ana ki te toa. I te kohatu whare tawhito, pea te hanga i roto i to ratou wa, ka te reo ingarihi e whakamahia ana ki te inu tea ahiahi, me te mataara i te hunga i peia mate i roto i te i te huarahi i roto i te mua o te ih rino kuwaha. Ko reira matao, me te pouri i roto. Uakina ana e ahau i reira, tutakina te tatau, a pakura toku ringa ki raro i toku koti ki te wahi i toku Luger okioki.
  
  
  Te tahi mea atu ki toku maui, otiia kihai i whai ahau taku pū holstered. I ahau io, ahakoa i reira te kahore sino ki te hanga i ahau hihira. Te toa kia whai i tetahi mea ki te mahi ki a te reira.
  
  
  "Te sahib? Te tangata te reo, ka mea i roto i te pouri, i roto i mua o ahau. Rite toku kanohi whakaritea ki te marama atarua, te shopkeeper kite i a ia. Ko ia pakeke atu i te huru reo i te whakaaro. I te ūnga o huru, a heua ana, a ko ia te kakahu i roto i te hukarere-ma te kakahu. I te V kōaro i pania i roto i te ma, te peita i runga i te paparinga e rua. He roa, he mea kikokore ngira kohuki i te huru o te pokohiwi.
  
  
  "E rapu ana ahau mo te taimaha o te parahi ano, he turanga rama," Emu ka korerotia e ia i roto i te Hindu.
  
  
  Ka ruia e ia tona matenga. Kihai ia i hiahia ki te titiro ki ahau. Ego ringa o fumbled ki tona kakahu, ka timata ki te ruru. "Haere atu," ka mea ia i roto i te Hindu. "E kore matou e whai i tetahi turanga rama, na au e ahau e tono koe ki te waiho."
  
  
  Na ia i taea e kite ia ia pai i roto i te ahiahi. I kite ahau i te roa-tonu pihi, ki te taha o ahau. I haere ahau ki reira. Wilhelmina paheke ki toku ringa. Ia hohoro peeked i roto i te pihi. Te reira kopakia ana anake tetahi ruma, i reira te whakamahi i rite ki te wāhi e noho ana. I reira ko kahore he tangata i reira. Ia, haere ki te tahi atu taha o te ruma, te wahi i reira ko te mārama nui te tatau i roto i te kohatu tangi. Ko te tangata e tu ana ake, oho. Na ka pa whakarere, korero ia i roto i te tino i te reo ingarihi. "Kahore, sahib, ia ohie kaihokohoko!"
  
  
  A, no te huru peia atu ia, ka rongo i te katoa-rawa-te taunga pakū o te pū. Karaihe splinters rere ki te kuwaha, me te gawk whizzed i waenganui i ahau, me te koroheke. E rima cm i roto i ia te aronga, me te kotahi a tawhio noa ia tatou e te mate.
  
  
  Ko ia te pere e rua i roto i te kuwaha, ka ano. Ka rongo a ia i te tiketike-noho ana te hamama o te mamae, me te mutu pihinga. A, no te patototanga a pita i te tatau ki raro, ka rite ki te kopere i a ia ano, engari te shooter ko te kore e he riri,. Ka titiro ia ki raro incredulously. Rengarenga Mir e takoto ana i runga i te papa o te ruma iti hoki.
  
  
  Ona kanohi blinked. Ka takaia tana ringa a tawhio noa tona waewae, ngana ki te aukati i te toto i rere a tawhio noa te matā poka i roto i tona huha.
  
  
  
  Chapter 5
  
  
  
  
  Rengarenga titiro i ahau, te whawhai i te mamae. Gawk haere i roto i tona huha, me te i roto i te tahi atu taha. Waimarie, i te mea kihai i patu i te wheua, ko ia e kore e taea ki te haere hoki i te iti rawa i te marama. Ia pū i runga i te patunga witi. Ego peia atu ana, ka titiro ia ngau ona ngutu ki te pupuri i te karanga. Ka kumu tona ringa i roto i te riri. "Mr. Matson," ka huaina e ia. — E ahau whakaaro koe i Zakir." Ia katia ona kanohi, me te ngunguru:
  
  
  "Ia huru taea te pere... e kore e koe."
  
  
  I te mamae ia taupokina iho e ia, a ka piko i runga i tona marutanga.
  
  
  He kaumātua te wahine ka haere mai i roto i te ruma, me te titiro i te kotiro whakairohia ana. Ka ngaro hoki te taime a hoki ana ki te mārama, wai, ringihia ana ki runga Rengarenga o te motu. Ay tauturu ia ia, ka tono te pēhanga ki te mutu i te toto. I mua i korero, i te wahine tawhito herea te patunga ki te unuhia o te rinena.
  
  
  Ka ui ia. "E koe tona aroha?"
  
  
  A, no te tona papa, ko tona matenga, ko tona tawhito wahine i titiro maere.
  
  
  I rongo ahau i te toa tatau kati, me i matau te tangata tawhito ko te haere. Kahore he feaa te tiki i te tauturu.
  
  
  Kihai i taea e ahau tatari. Ka taea e hoki mai ki te pirihimana, a kihai ahau i whai i te wa ki te whakamārama i te pihinga.
  
  
  Ka mau ia ki te kotiro i roto i tona ringa, a kawea ana ia ki waho, ka karanga hoki i te rickshaw a hoatu ana ki te tangata i te ringa o te rupee. Ka rere ia ki toku Mercedes. Na peia ana e ia te hoki ki te hotera, kawea Rengarenga i roto i nga kuwaha hoki, me te hanga i tona ara ki tona ruma.
  
  
  Ka kiia te tatau i runga i a ia i te aroaro o maka ana e ia i runga i te moenga, me te re-ui ki te pū motu.
  
  
  Hey, e hiahiatia ana e ahau aro hauora. Slocum ko te tangata anake e taea e ia te tahuri ki te āwhina i a ia. Emu, ka whai koe ki te tango i te tiaki o tenei puku mai ahau e kore e taea e pokanoa.
  
  
  I muri i te te karanga i roto i, me te whakamārama i te āhuatanga, ka hoki ia ki te moenga, me te ata pōpōngia Rengarenga o te paparinga. "Wake ake, Rengarenga," na ka mea ahau, patting tona paparinga. "Te moe ki runga ki."
  
  
  "Ahau i te pouri, Mr. Matson," ka mea ia i a ia ki te ara ake.
  
  
  'Te kahore te kino. Ahau tika te pouri e kore ahau i te tukino i a koe.
  
  
  "Whakaaro ahau e koe i Zakir," ka mea ia. "I haere ahau ki reira ki te kitea i te huru."
  
  
  Ia katia ona kanohi ano, a ka mohio ia kihai i hiahia ki te korero ki ahau i te kōrero katoa. I taea e ia imi i te mea i te whakararuraru i a ia.
  
  
  — Tou papa, i mahi hoki tenei Zakir taata, kihai ia?"
  
  
  Tungou ia ngonge.
  
  
  "Tou papa tukua a matou, kihai ia?"
  
  
  "Ahau i te whakaaro," ka mea ia. — Ka korerotia e ia ki Zakir koe i haere mai. Ka mea ia i tou ingoa tūturu kihai Matson. Ka mea ia koe i hiahia tamata ki te mutu i te pahūtanga. E kore ahau e matau ki tetahi mea atu e pā ana ki te reira.
  
  
  — Me koe ki te kupu Zakir hoki to koutou matua o te mate?"
  
  
  'Ae. E te pehea te mahi i te reira. E mohio ana ahau ki tona huru.'
  
  
  "He aha e pā ana ki te tamaiti?" Ka ui ahau ki a ia. — He aha tenei ki te mahi ki te Zakir?
  
  
  'Te tamaiti? E kore ahau e mohio ki tetahi mea e pā ana ki te tamaiti. Ko te parahi, te pēhanga i te reo, me te toa iti, no ki Zakir. Haere ia i reira i te wa ki te wa.
  
  
  — He aha atu e koutou mohio e pā ana ki Zakir?"
  
  
  "Noa i te huru ki te ingoa... Zakir Shastri. Hokona ana e ia ana tamariki. E kore ahau e mohio ki a ia a muri ake.
  
  
  Ia frowned, ara te ake raruraru. "E ia, te hoko i ngā tamariki?" Rengarenga o te kanohi ngingilá ki runga, me te whakaaro ia ia i haere ki te haere i roto i ano, engari ka mau ki te manawa hohonu, me i korero te ata. "Pani, street tamariki. Ka kai ratou, a ka hokona ki a ratou ki nga taonga rite ki te tangata ranei ki brothels. I te tahi taime ia tae noa tukua ki te tahi i te mau hiero." Hinga ia moe ano, i te hawhe ara, me te hawhe riro i roto i tona mamae. Heoi puritia iho e ahau e aki ana hoki ētahi atu kōrero. Ahau e hiahiatia ana ki te matau ki te wahi ki te kitea Zakir. Ka titiro ia ki ahau ano, ki tana titiro whāiti.
  
  
  Na ka mea ia i te tahi mea i roto i te Hindi e kore ahau i matau, na ka rongo ahau i a ia pararāwaha te wāhitau, a ka mea ia: "Wheketere". Toku papa tutaki huru, i reira te kotahi.
  
  
  Ia katia ona kanohi. "Ahau kua tamata e ki te patu i Shastri i mua i te haere ahau ki te Madras. Aroha mai...
  
  
  Ee ūnga, e okioki ana hoki, a ka mohio ia e kore e pahono mo te muri torutoru haora.
  
  
  Whakaritea e ahau te wāhitau ia i hoatu e ahau ki te wāhitau i tuhituhi ahau ki raro, no te ka karanga ahau ki te rohe matū tipu. Toku mahara i te tika. I te wāhitau ia i hoatu e ahau ki āu e o te hau-ā-Uru Bengal Ahumahi Matū, tetahi o te nui rawa te hopi, te pākawa kamupene. I te pae hopea, te tahi mea, ka anga ki te ūkui ake.
  
  
  Whakaaro ahau e pā ana ki te tatari mo te waka tūroro, engari puta ke toku ngakau. I ia ki te whakapono e Slocum e ki te tango ia ia ki te hōhipera.
  
  
  Te tipu matū, ko te kei i roto i te wahi raki o te pa, i roto i te wāhi hawa te wahi poaka i tanumia i roto i te paru huarahi i waenganui i te anga kokonati me ētahi atu paru. Te huarahi tika ki te wahi e kore e ko e te reira. Kitea e ia i te tirohanga pai o te wheketere tomokanga puta noa i te waharoa, me te hawhe i te poraka i te kuwaha. Kātahi ia ka piki ake i runga i te puranga o te puehu e whakamahia ana ki te waiho i te whare.
  
  
  I tona hotera i noho inconspicuous, engari te reira i taea no te mea o toku Western kakahu. Ahakoa te tangihanga i fluttered i roto i mai i te whakapaho i runga i toku matenga, me te titiro ki te e matakitaki ana ki ahau nervously. I te rua nga kuao whanga ana ahau tae noa ki ahau e te kaiako i roto i te poka i roto i te whare tawhito, ki te te wahi e taea e ahau te mataara i te tomokanga, ko te kore ratou i kite ahau i tino pai.
  
  
  Kihai i ahau i tino mōhio he aha ki te titau, engari tuhituhi ahau ki raro i te poto whakaahuatanga o te tangata e toru tomo i te wheketere rite ahau titiro ki reira. Tata i te aituā, ka kite ia i te iti, dark-skinned tamaiti ngokingoki äta huri noa i te faa ki te wheketere hoki iari. Te rota katoa karapotia e te tutaki i te taiepa ki te waea tao i runga i te tihi, ko te tamaiti whakauaua ruarua.
  
  
  Ka titiro ia a tawhio noa, na ka ara he torutoru rakau, i te turanga o te taiepa, a hohoro paheke ki roto ki te poka iti i roto i te ngohengohe whenua. Hohoro ia te kaiako i raro i te maha o ngā waka i runga i te wheketere pae, i hanga i tona ara i tata ki te whare, a ka anga ki te keri i roto i te puranga o te paru.
  
  
  I muri i te torutoru hēkona, ka rere hoki, ki te iti, piha, i raro i te kuwaha. A, no te rere ia i te mimmo ki ahau, ka kite ia i te ra glint i roto i tona huru o te mata. Whakaaro ia e pā ana ki te tu i a ia, engari whakatau ki reira.
  
  
  Ko ia te tino e i te oko e mau ana i te ki tonu i te pāhare pāporo pākawa. E faataa i te rota... he aha, hei tauira, te pirihimana i taea ki te whakatau i te takenga mai o explosives whakamahia e te kohuru. Te hoko o explosives, ko te whakarite kia piri e e riro te reira i uaua hoki ki a ratou ki te hoko i ta ratou e hiahia ana, engari te tangata nei te mahi i roto i te wheketere i taea e ngāwari te tahae i te nui iti o explosives, me te huna ia ratou i roto i te paru kēne i muri i te wheketere. A ko wai e te titiro mo te tahi mea i roto i te tamaiti nei i te rummaging i roto i te paru? Aita... e kore e i roto i te Calcutta, te wahi i te reira i te tikanga noa.
  
  
  Ko te reira i te tupato i te mahere. Ahakoa, ki te ko ia mau i te tetahi o te tamariki, e kia ia tino iti mohiotia. Ratou pea te anake i matau ratou hoapā i ta te tangata hoatu i roto i edu ranei he torutoru rupee. Toku mahi i muri, ko te ki te titiro i roto i te wheketere, engari e kore e no reira kahore he wa ki te rave i te reira.
  
  
  Heoi haere ana ahau ki toku pereoo, a peia ana hoki ki te pa. I haere ahau i te mea whakakite nui ki te tari kairauhī.
  
  
  Ia taora i runga i te pereki, no ka kite ia i te mano i roto i te mua o te whare. Pirihimana, me te ahi taraka i noho tahi ki reira, me te tahunga tinana o tetahi Mercedes i te ai ringihia ki te wai.
  
  
  Slocum, whakaaro ahau i ahau i noho tahi ki toku waka, a rere ana ki te oaoa i te atamira.
  
  
  Te mangungu toenga o te waka e noho ana i runga i te wha burning tires i roto i te huarahi. Te i roto i tahuna i roto i, i te autahu'araa a haea atu, i te nohoanga i hinga i roto i te rite ki te mangungu puranga. Whakawa i te ara ki te tatau hoki i pipiripia atu to ratou inihi, ka titiro te reira, rite te tangata i maka ana i te poma i roto i te faaŏ.
  
  
  Ia jerked i mua, e tatari ana ki te kite i Slocum o te tupapaku te tinana i roto i te street, otiia ehara i te mea Huru, ko te reira i te tinana.
  
  
  Ko te he tamaiti ki tona ringa whiti i runga i tona uma, i tona mangai, me te kanohi whānui tuwhera i te haki o te whakaaetanga ki te mahi. Ia i te hunga mate, e takoto ana i roto i ona ake toto. Me whai ia tangohia i roto i te poma, me te kore ua i roto i, whakaaro ahau.
  
  
  "Matson," rongo ahau te tangata te mea i runga i te poromu. Ka titiro ia a tawhio noa, ka kite i Slocum e tu ana i roto i te mua o te tari kairauhī kuwaha.
  
  
  Te huru o te mata koma ki te wehi.
  
  
  "I taea kua reira ki ahau," ka mea ia, tūngoungou i te hunga mate te tamaiti.
  
  
  I haere ahau ki a ia ki te huru tari, i reira ka totohu ki te heamana, me te hipoki tona mata ki tona ringa. Tona tinana i wiri.
  
  
  "Kumea koe tahi," na ka mea ahau. "Ka mea te tiki i te ara kino i te aroaro o nga wa pai e haere mai."
  
  
  "E ti'a ia tatou i tiaki," ka mea ia. "Hoia. Marines, pea. E kore ahau e hiahia ana ki te mate. I ahau i te hoa wahine, me nga tamariki.
  
  
  Ego tamata ki te ata ia ki raro, engari ia e kore e whakarongo.
  
  
  "E kore koe e matau," ka mea ia. — Te reira tata te tekau ma rima, i te tekau ma rima o akuhata.
  
  
  Kahore, kihai ahau i matau ki a ia. "He aha te mahi i te tekau ma rima tikanga?"
  
  
  'Independence Day. I runga i August 15, te tau 1947, i te mana o Ingarangi ka haere.
  
  
  'Me te aha te a tawhio noa te reira?'
  
  
  — E kore e mahara ki a koe?" Na i reira i te hepohepo, kakainga, i rite ki Inia me Mahometa huihui, me te mahue puta noa i te rohe hou ki te Pakistan. Te reira i te reinga. I korerotia te reira e hau atu i te miriona te iwi i patua. Na kia tupu te reira ano.
  
  
  Ka titiro ia puta noa i te parahiraa, tumutumu. Te reira i August 11.
  
  
  I teie nei atu te mongamonga hinga i roto i te wahi. Te wā i te whakaaro tika. Ko te tangata i muri i te bombings whakaritea nga mea katoa āta. Ka āta peia te pa ki te hepohepo. Ko ratou pitting e rua i te mana ao - Russia, me te United States-ki tahi i te tahi. Kei te mea te reira e i te tekau ma rima nga hihiritanga o nga Inia tae ratou tumutumu.
  
  
  Ka titiro atu ia i te maramataka ano. E kore noa e wha nga ra. Te reira i te paku iti.
  
  
  Ua ite au i te werawera i te wahi i roto i runga i toku rae, me te kite i te whētuia o te wehi a tawhio noa Slocum o rta. Ko ia te tika. I reira nga take ki te mataku.
  
  
  
  Chapter 6
  
  
  
  
  E rua haora i muri, ko ia hoki i roto i tona piha hotera. Tamata e ahau ki te karanga i te Joeny no te mea ua hinaaro e ahau ki te kite ia ia i mua i ahau ka kawea atu rawa, heoi ano kihai ahau i te tiki i te whakautu. Na ahau tika i ki te haere ki te mahi.
  
  
  Ke e ia ki roto ki te roa-purepure black, sote, tarau pango, me te maa hiking boots. Ahau kakatia i te reira ki runga ki te luger ki raro i toku shirt, me te hoatu i runga i te motuhake whitiki.
  
  
  Hoatu e ahau i te manawapa mau ve'a no te Wilhelmina me te pohu ringa i roto i toku pute, taiawhiotia ana Slocum o te paura pouaka, me te haere i waho. I teie pô, kihai ia i hiahia ki te utu whakarongo ki te Mercedes, na ka whakarerea e ia huru i roto i te mua o te hōtēra, me te mau i te rickshaw.
  
  
  Ko reira kua tino pouri. Ehara i te mea te huarahi matua, ko te poke i te kapi e moe ana i te iwi. I kite ahau i hapu katoa i roto i te rōpū i roto i te mahana, stuffy huru o Calcutta. A i haere ia i roto i te waenganui o te huarahi me te haere hohoro ki te tipu matū. Te reira i rua anake te poraka atu.
  
  
  Ahau tūhura i muri i te huarahi i mua i te tahuri te kokonga. Te reira i kore streetlights, me te anake te koma atarau mau tona kanohi.
  
  
  Mir kihai i taua i roto i te wheketere rānei, me nga kaitiaki, kihai i kite i a ia. Ka tangohia tona ara puta noa i te whenua, a ka tae ki te kuwaha i te hoki o te whare. Ia mama tapahia te waea me marere i roto i runga i te unlit factory floor. Ahau e tūmanakohia ana e mehua haumaru kia tangohia a tawhio noa te wheketere, engari kihai ahau i kite i tetahi, o tenei.
  
  
  I te tomokanga atu ki te whare, kihai te mea uaua. Te nen kihai i whai skylights nui ranei rongoatia rangi, engari te kuwaha hoki i te wā raka.
  
  
  Ko ana mea paheke muhu ore i roto i te atarangi, ki te ra. I reira ko te tawhito maukati i te puna, i reira te kahore he raruraru. Tekau hēkona i muri mai, ia unbolted i te reira ki te matamata o te maripi, me te whakawātea i te tatau. A uakina ana e ia te reira āta, whakarongo hoki he whakaoho, he tini, i te pāwhiri ranei, otiia kihai ia i whakarongo ki tetahi mea. Ka whakatuwheratia e te reira, tutakina te tatau, me te whakakapi i te raka. Ko te ruma ko te ware pouri. Ka tatari i te taime i mua i te haere tonu.
  
  
  Puta noa i te ruma i a ia, i rongo ahau i te tatau tuwhera, me te kati i te taime i muri mai. Āta, te feruri e whakatata ki ahau. I reira kihai i titiro ki te e tetahi te riri, ko te tangata i āta anga i runga i.
  
  
  Ego i tatari hoki ia, a, no ka eke ia ki te tūranga tika, e toku ringa matau patua huru pakeke i runga i te kaki. E kore ahau i hiahia ki te patu i a ia ki toku huru, ahau tika i kawea mai e ia i roto i o te whakaminenga, mo te torutoru ngā maina, engari ngaro i a ia i roto i te wahi tika. Te whakatangi pakura tītaha, me te u te tawhito-pupuku maui matau e mau i te emu i roto i te kauae. I te ūnga o te huru i rere hoki. Te huru o te kanohi parauri ngingilá i runga i a ia pakura ki te whenua.
  
  
  Hohoro ia te rapu i te reira, engari i kitea he te tautuhi. Te kaha nairona taura i ahau i ki ahau, herea ona ponapona me te ringa ki te huru. Na ka mau ia ki a ia huru, ki te tatau hoki me te tīmata i tana haerenga o te wheketere. No atu te kaitiaki kite i a ia. Toku pouri rama hohoro whakakitea mai ki ahau i te kōrero katoa. Ko te reira i te iti kamupene. Titiro te reira i rite ratou anake whakaputaina pāhare pāporo pākawa. Te iti conveyor belt mo te hanga o te soft brown screed i tāuta me te kotahi o nga taiepa.
  
  
  Anake kitea taikaha i te hua āhua-oti i roto i te nui diesel fuel tank ki te kaha o te pā ana ki e wha tekau rita. Nga mea katoa atu i te rongoa i muri i waea taiepa ki te raka, engari tonu ahau i matau kia pehea te tahae i mahia. I roto i te mua o tetahi o nga kiia tihokahoka i te roa piri ki te whakarewa i te kapu i te mutunga. Te tangata ko marie scooping ake i te nui iti o te roa katoa o te tuwhera i roto i te oko, i te kati te whare wharau, te tango ia oko kia iti e haere hia.
  
  
  Anake te tangata nei i te i te wā nui i roto i te wheketere, pērā i te po, hei tutei, taea te mahi i taua tahae.
  
  
  E ia te whakaaro i tana kōwhiringa mō te taime i mua i te hanga i tētahi whakatau. Te wheketere i mahara ki te ngaro. Ki te mea ko tenei anake te puna o explosives mo te kohuru, a kua oti tona misioni i roto i te iti iho i te meneti. Ki te kore e, taea e te reira i te iti rawa i te tino whakaiti i te iht.
  
  
  Na ka ui ia ki mo te pukapuka o te muka me te tapahia te wahi i roto i te odin D. Ia e tapahia i roto i te waea, whakaurua te kotahi whenu o te muka i roto i te tata oko, me te whakaturia te reira i runga i te ahi.
  
  
  Whakaaro ahau i ahau e toru meneti, engari ka hoatu e ahau te mama ki te muka, te reira i te muranga ki runga, me te tīmata tahu i te rua rite nohopuku rite ia ia tūmanakohia. Ka peke atu a rere ana ki te po, he kaitutei ki te tiki i te huru i roto i te aroaro o te whare, ka haere ake i roto i te rangi. I ohorere, i toku huru, o te waewae, whakairihia ake me te taora ki toku ora. Ia growled me te tautokona atu. Ia, i te kitenga o te wiki, kua hawhe te tahuna i roto i, i roto i te pouri. Ahakoa te mamae i roto i tona tinana raro, a ia ake o ake, ascenceur ki te tangata iti i runga i te patunga witi, me te tamata ki te maka ego i runga i tona pokohiwi. Te reira i whana, me te miro rite ki te mea i te whawhai mo tona ora. Kihai ia i mohio ki te aha te huru whakaaro i tona hotera kia meatia. I tuhituhi ahau ki a ia i roto i te reo ingarihi me te reira i roto i te Hindi.
  
  
  Ia ara tohu i te muka, me te hanga i te tangi ano te pahūtanga, engari kihai i taea e ia te riria huru. Tonu ia ki te uaua rite te pai e taea e ia, ki tona ringa, me te waewae herea, tae noa ki te emu patua iho e ia ki runga ki te kaki, i taea e kua mate.
  
  
  A, no te huru slung i te reira ki runga ki tona pokohiwi, te muka kihai i ara te waewae atu. Haere mai ia ki a taora i tana ringa ki toku kaki. I roto i te kuwaha, ka totoro tona ringa, me waewae, a ka pehi i taku whakamātau ki te waiho.
  
  
  Ia growled me tau i oati ai ki te whakakitenga. I taea e ahau te rongo tonu te hi o te muka i muri i a tatou. Ego i tohe ia, tata kē ia ki te hoatu ki runga i te whawhai.
  
  
  Katahi ia taora i tona huru i te matenga o te pakeke ki te doorjamb i roto i te pau te pakaru o te pūngao, te mārie, te huru roa nui ki te peke i roto i.
  
  
  Te rua i muri mai, i te oko o te saltpeter rere ki te rangi. He kanapa, flash o te marama tahuna ake i te ahiahi o te rangi; na i reira ko te haruru haruru rite te pahūtanga haea ana e ia te iti i te paturaa i tua atu, tuku te papa, oko, me te tamâraa o te whakarewa e rere ana ki roto ki te Indian rangi.
  
  
  I te pēhanga o te hau i te kohi, te patototanga a tatou atu to tatou waewae, i whiua a tatou hoki i te hawhe tatini i nga kaupae. Te Indian mau i te puai o te whakatangi, me te hinga i runga i te tihi o te ahau, te taviniraa ei te te whakangungu rakau, kia rite ki te otaota i hinga ki runga ki a matou.
  
  
  A, no te ahau whakataka atu ana e ia i roto i te i raro i a ia, ko ia tonu, muttering kanga ki ahau, na reira ahau toia Huru i roto i te kuwaha, me te i roto i te faa i mua i te iwi te hunga e noho tata mai ana, ringihia i roto i o ratou ramshackle mau fare.
  
  
  Te reira i kore i te ahi, a e tatau e ahau i te meneti torutoru i mua i te pirihimana i tae mai ki te rapu i te rohe. I te po, mutu ka tahuri ia i runga i a okioki ana ki runga ki a ia, na, e taea e ia te rongo emu korerorero ana ki a ia i runga i te haruru o te iwi i roto i te huarahi.
  
  
  "Tetahi tangi, tetahi atu, me koe te tomo i te mutunga o te huringa o te huritanga. Mohio?'
  
  
  Tungou ia, a kawea ana ia ego atu ki raro i te alley, a ka ki i te iti marae i te wahi tawhito i te taraka ko te noho tahi. Puritia e ia te huru ake ki te taraka wira.
  
  
  "Katoa e tika ana, korero mai ki ahau inaianei, ranei ka waiho koe te kauhoe i roto i te Hooghly Awa tae noa ki te ata."
  
  
  Ia ka titiro i ahau.
  
  
  "Ko wai e ia ki te utu i ki te tahae i whakatau ia koutou te rangatira?"
  
  
  Puku.
  
  
  "E utua e koe ki te huna i explosives i raro i te paru?"
  
  
  Puku.
  
  
  Tae ahau i roto i te meneti, me te unuhia i roto i te pouaka e kore ahau e pinepine te whakamahi i. He injects ki te toru capsules o te matū. Whakakitea e ahau i te po, hei tutei te mea i mahi ahau.
  
  
  Ka āta whakatuwheratia te pūwero rango me te tangohia ki te huru, ka panaia te ngira i roto i te capsule o rapa hiri me te ngote i roto i te wai.
  
  
  — Kua kite koe i tetahi mea rite tenei i te aroaro o?" Ka ui ahau i te tangata i te whakawhirinaki ki te taraka. Te huru o te mata kukū, ona kanohi whānui ki te wehi.
  
  
  "Tenei ko te tarukino hou i huaina novocaine. Fele, te reira i te parau mau serum e mahi tino pai. Ko tenei te tikanga o te taniwha, i te mate o te pärurenga. E kore ahau e whai i tetahi kōwhiringa; e hiahia ana ahau ki te mohio ki te e te aufauraa i koe mo te tauturu i ahau te hua i tenei tonu i te taitara.
  
  
  Toku huru i wiri matau i teie nei. Ia whakamatauria ki te ngira ki tona maihao, ka aki te reira ki tona huru o te ringa. Whakamarokia ana e ia, a hinga ana ki tona taha. "Kotahi atu te wā, kotahi atu te wā. Te hunga e utu koe ki te waiho i explosives ki a koutou tamariki?
  
  
  — Tenei.".. E kore ahau e mohio. Ko ia te sweating i teie nei, ko ona kanohi aru i toku nekehanga katoa o te ngira.
  
  
  "E kore koe e ite i te reira i te tuatahi. Na te rehunga haamata. Riro te reira atu me te ake kaha, me te i muri i te, ia e kore koe e ite tetahi mamae i te katoa. Ko te miro mai i tata i muri i taua.
  
  
  Tamata e ahau ki te ngira ano. "Kaua e māharahara. E mohio ana ahau he aha te pono, ko te. Ka e mate i roto i te hawhe te haora, me te ka o koutou rangatira, e noa... mo te ia. Engari i reira, ka mahi ahau i mohio ki nga mea katoa e pā ana ki te nen.
  
  
  Ka ruia e ia tona matenga. Ka whakaurua te ngira ki te uaua i roto i tona ringa, me te hohoro te patia i te wai. Te ngira i kua i roto i, me te maka atu i te aroaro o te Indian ite i te reira. Ka titiro ia ki raro i tona ringa, ua ite te matao o te wai. I muri i te taime torutoru, i te raau taero tangohia pānga, me te tahuri ia a tawhio noa. "Zakir Shastri... tana utu ki a tatou."
  
  
  — I tetahi ētahi atu ingoa?" Ko wai e Zakir Shastri mahi hoki?
  
  
  Te tangata ko tona matenga.
  
  
  "Ko koe te anake te puna, ranei e te reira atu te hunga supply Zakir?"
  
  
  — Ahau anake e matau ana tetahi. South Calcutta te hopi, te Tipu Cashmere-sturt.
  
  
  — Ko koe tino, e o te katoa?"
  
  
  Tungou ia.
  
  
  "Te ite i tou ringa." Ka hatepea atu e ahau i te taura a tawhio noa te huru o te ringa kia taea e ia ite i te wahi i te emu pere ia. — Mahi i a koutou ite i tetahi mea i reira?" E he wāhanga nō te koe i te mea kua mate.
  
  
  Te huru o te kanohi te whitinga i roto i te aitua.
  
  
  — E mohio ana koe i tetahi atu ingoa?" He aha ētahi atu matū tipu whakaputa i poma?
  
  
  Ka ruia e ia tona matenga, te titiro i te kōpā i te wahi i runga i tona ringa. Hugo mau i a ia, me te tapahia te taura a tawhio noa ia ia nga pona.
  
  
  — I reira te kotahi anake te ara ki te e haamou i te wai ia patia i koe ki te. Ka whai koe ki te whakahaere i te rima kiromita. Ki te haere koe ki waho me te rere i te toru māero pea te tawhiti, i te inoino i roto i to koutou uaua e tahu i roto i, me te novocaine ka defused."
  
  
  Tu ana ia ki runga, flexed i tona waewae, uaua, me te ite i tona ringa ano i te kawenga tukua e te haki.
  
  
  "Hohoro ake, kia kite, ki te taea e koe te pei i te mate a tawhio noa i to koutou tinana; te whai koe i te chance ki te noho ora, apopo."
  
  
  Te iti Inia, ka mau te tuatahi torutoru nga kaupae i roto i te faa, me te ka timata ki te rere i te ngana. Ia ka karanga, ka mea ki te mano i roto i te mua o te ururuatia te hanga, me te Stahl kihai i tatari ki te kite, ki te ko ia i mea i te tahi mea ki ahau. Ia; mea iho ko tētahi atu huarahi, me te haere hoki ki te hotera.
  
  
  Ko ia ia i haere ki te whai i te pati mahana, me te he pai te kai i mua i te tūhura i te tahi atu i te matū tipu te po, hei tutei i whakahuatia.
  
  
  Otira, no ka tomo ia tona ruma, te reira kihai i takoto kau.
  
  
  Rite hohoro rite tomo ia, Choeni Meta tohu i te pū iti ki toku uma.
  
  
  "Noho ki raro, ka ata noho," ka mea ia.
  
  
  
  Chapter 7
  
  
  
  
  Choeny tū te pū i roto i rua ringa, i rite ki ētahi ngaio whakaakona marksmen.
  
  
  — He aha te ahua o kata, ko tenei?" Ka ui ahau ki a ia, otiia kahore he katakata i roto i tana matao mata.
  
  
  "E kore ahau e hangareka ahau," ka mea ia. "Ahau i whakapono ki a koe."
  
  
  He whiti ataata oku ngutu. E hiahia ia kua whakamahia te reira i runga i te riri wahine. Te reira i te tikanga mahi.
  
  
  — E kore koe e Howard Matson. Ko koe te māngai o te kāwanatanga US.
  
  
  Ko ana mea ia shrugged. 'Na te aha? Fifili koe e ka tutaki ki a matou.
  
  
  — Ko koe Nicholas Huntington Carter, Nick Carter, Ariki Kaikōhuru AH. Kihai koe i te ara huna koe. Hanga e koe te wairangi ki ahau.
  
  
  Kia pehea te?'
  
  
  "Kia whai ia i korero ki ahau," ia motumotuhia, " Raj."
  
  
  "Whakaaro ahau. 'To koutou rangatira?'
  
  
  Kihai i whakahoki ia, engari i ki te waiho i te mea e tika ana ki te mahi. I mohio ahau e ia ki te waiho i te Indian Ratonga Secret. Ka taea e ia te korero ki a ia, ko te newbie.
  
  
  "Kei tatou i runga i te taha ki taua, na he aha e koe te tohu i te pū i ahau?"
  
  
  "Pahūtanga," ka mea ia. "Raj te mea kei a koutou i roto i runga i reira, a ka pea koe kei te rere i te reira. To matou he rota o te pātai hoki koutou.
  
  
  A, no te mutu ia, te taea e ahau te rongo ki tona reo i te wiri. Kihai ko ia he ngaio ano, Nam, he mātanga kaihoko nei e ahei te whakamate i waho i te oto.
  
  
  "Whakaaro e koe taea e koe te aukati i te pahūtanga mā te pihinga i ahau?" "I ahau i te aroaro o te reira te rite ki te kata, ko te whakaaro tamariki.
  
  
  "Ka taea e ahau e whakamatea e koe ki te whai i ahau ki te," ka mea ia. "Ki te kore koe e hoatu e ahau i te whakautu e hiahia ana ahau."
  
  
  Ko ana mea, ka ruia e ia tona matenga. — Te kore koe kua koperea te tangata, i a koutou?" E kore koe kua unuhia te keu kite ranei te tangata mate. Whakaaro e koe taea e tīmata koe ki ahau? Puritia e ahau i toku kanohi i runga i tona mata, me te tamata ki te pānui i tona huru. Toku ora okioki i runga i te reira. Kei te haere ia ki te tino ki te patu i ahau? I ruarua ia i te reira, engari kihai i taea e ia te ringa kia he. I ahau kihai i haere ki te mōrearea toku ora i konei.
  
  
  Kua ahau i te pū tohu i ahau maha nga wa, me te ahau tonu pūkenga i spotting te taime a, no toku hoa tauwhainga o te aro, ko te raruraru hoki te afa setoni. He ohorere tangi, te flash o te marama; i tetahi te tau'a-ko te utu i te reira, ki te he koe mohio e te tangata ki te pū, ko te rite ki te patu koe tonu. Engari S Choeni pai ki te tatari mo te ia.
  
  
  "I haere mai ahau ki te Calcutta ki te āwhina i," ka mea ahau. "I ahau i whakahau ki te mutu i te tahi taime i mua i te raruraru horahia atu."
  
  
  — Ka aha koe te haere mai i konei i raro i te pseudonym?" — He aha kihai i haere mai koe i te mea whakakite nui, te pono?"
  
  
  Kihai ahau i whai i te kupu whakahoki i runga i te dell ano. "E o te pehea tatou e rave i te reira," tona papa, ka mea. "Kaupapahere tūmataiti".
  
  
  "Ka taea e ahau kore e whakawhirinaki ki a koe," ka mea ia. "Ahau kia whakamatea a koutou aianei, ka whai ahau i te tupono noa."
  
  
  I ahau i te raruraru e tona reo. Ia au ra i te tata ki te whakaaro. Pea ia hoohonutanga ia.
  
  
  Kitea e ahau i ahau e pupuri ana toku manawa, e tatari ana ki te wera gawk ki te kopere i roto i te toku pūkahukahu. Kihai i ahau i te manawa hoki tata i te meneti a, no te te waea i runga i te tepu i muri ki ahau ngateri ana.
  
  
  Ka karangatia e ia e toru nga wa i mua i ia i poipoia te pū. "Te tiki i te reira i ake," ka mea ia.
  
  
  Ia hawhe tahuri atu i a nah a tangohia ake ana i te waea ki tona taha ki maui. Tenei te kaupapa tukua ki ahau te wahi Hugo i roto i toku nikau tika. Ko tōna kore te rawakore.
  
  
  "Ae," ka mea ahau i roto i te waea.
  
  
  I te reo, i runga i te atu pito, ka miharo, ka rite ki te kaiwaea kihai i tūmanakohia ahau ki te tiki ake i te waea.
  
  
  "Ah, Mr. Carter, te reira e koe.
  
  
  Ko te kahui o toku ingoa tūturu kihai ahau he nui te ru i teie mahana, engari ko te pūtake ko te ingoa o ta.
  
  
  "E koe te korero ki te Kānara Wu," te kaipakihi o te reo tonu i te taha ki te Rawhiti.
  
  
  "I karanga koe ki ahau Carter," ka mea ahau.
  
  
  Ka titiro ia puta noa i te ruma i Choeni, me te ora i te Kānara te ingoa. Matau ia, me te muhumuhu i te taupānga i te hopuoro hipoki i a ia mo te taime.
  
  
  "...tetahi Rajah, " ka mea ia.
  
  
  Ia e kanga ana i raro i tona manawa. Oia mau, Raj ko te tino ohaoha ki ngā mōhiohio e pā ana ki toku tuakiri. Miharo ahau he aha. "Ko koe anake, Mr. Carter?" Wu ui.
  
  
  Whakaaro ia o te Choeni, me te pū i roto i tona ringa. "Kahore," ka korerotia e ahau ki a ia kānara. "Te ere i Mehta he ki ahau. E mohio ana koe ki a ia?"
  
  
  Choeni tuku iho i te pū, kaore te huru i roto i tona putea, tika rite hiahia ahau e tūmanakohia ana. Kihai ia i pai ki te kopere i ahau i teie nei e te tangata i mohio matou i te tahi.
  
  
  "Ah, o te akoranga. He tino nui te lady. Tona papa maha ngā haerenga ki ahau.
  
  
  "Koe, kihai i whakahoki kupu ki toku wairori pātai, Kānara Wu," na ka mea ahau flatly. — He aha koe i karanga ki ahau, e Carter?"
  
  
  Te huru o te paohotia reo absurdly ngahau. "Ko te he honore ki te mohio ki te pai-mohiotia kaihoko," ka mea ia. — Ahau rawa pouri e pā ana ki te hui i tenei ra, e kore e ka. Kānara Wu rahua. Meinga te riri nui i roto i te porowhita o te diplomats, huri noa i nui te whenua. Korerotia e ahau ki a ahau e ahau i te nama ki a ratou i te whakapāha. Na te venerable pirihimana whakamōhio ahau e te huru o te manuhiri i roto i te whare, kei te pai-mohiotia American kaihoko, ko ia nei hoki te rōia... Tukua e te Kolkata i te kohuru. Ahau māharahara e pā ana ki to tatou pa, Mr. Carter. Whai koe ki te āwhina ki te hoatu i te miro ki te bombardments. Tino nui hoki toku whāngai kāinga. Tino nui mō te pakihi.
  
  
  "Mauruuru e koe, Kānara. Ko ahau whakaaro e te whenua āwangawanga mauruuru i to koutou whakaaro, engari ko te mahi mō te hunga ngaio. Kei te rere Time i roto i.'
  
  
  "Te Mau, Mr. Carter. Engari pea, he māmā te kaipakihi e taea te mahi nui i te whenua. E mohio ana ahau ki tona pai i roto i te India. E kore e ahau te tauturu i te pirihimana. E hiahia ana ahau ki te tango i tenei faingamālie ki te tauturu i te tino rongonui American."
  
  
  Ko ana mea, kāore hoki i tika i te taime. Pea te tawhito Chinaman i — matau i pea i taea e ia te awhina i ahau.
  
  
  "Aue, e koe rite ki te haere mai haere ahau i toku whare, apopo," ka mea ia. "Koe me te Mahue Mehta. Ka kōrero tatou. Pea te reira e tauturu i te whakaora i to tatou pa.
  
  
  Whakaae ia, a huaina ana e ia i te wa mo te tina. Na ka whakairihia ki runga, me te tahuri ki te Choeny. Ko ia tonu e noho ana i roto i te nui heamana puta noa i a ia. Ia ki te hauauru pito, ko unuhia ake ana i runga i tona hope, te whakaatu atu i te tino āhua o tōna waewae. Hugo haere te matao i roto i toku ringa. Whakaaro ia e pā ana ki te pehea tata ia anō te whakaaro ki te patu i a ia. He aha te hara e waiho. Otiia kihai i taua i te tika. Te kāwanatanga Indian e kore ano e pera hohonu whai wāhi i roto i te ao torotoro e hiahia te reira e utua ana i te kohuru. Me te ara ki ta ratou, kihai ratou i pai ki te whai i tono ki te taonga, mātanga kotiro ki te mahi i te reira.
  
  
  Engari nah i ngā pātai hiahia ia, a ka mea, me te whakaaro ia o te pū i te mana o te taparuraa. Ka taka ki te kotahi patu, pea ia, ka tamata tetahi, he patu ana ia, kua kitea e nui ake pārekareka.
  
  
  Hugo kaore i te reira hoki ki tona takotoranga:, tae i roto i, me te tangohia i te reira ki runga i te heamana. Ka parea ai tona mata rite puritia e ia ia ia ki tona uma.
  
  
  "Tamaiti," muhumuhu ahau.
  
  
  Oku ngutu pania tona taringa, na, tana tokotoko. Ko ia te roa, me tona tinana maitai āu oku, tona ngawari te ānau me te ānau kua oti toku kaha, me te u. I roto i tetahi atu te wā, me te wahi a ia e mea hey ahau i te aroha ki a ia. Otiia e kore e waiho te ataahua. Mō us, i reira e taea anake te tinana weriweri. Anake mau fafauraa taea e hanga e tatou ki tahi i te tahi e te po i muri i te po.
  
  
  A, no te a takaia ana e ia tona maihao a tawhio noa ia piko huha, tona roa, slender fingers pakura ki raro i toku hoki. Te tahi o matou tinana neke i roto i te puku te tahi mea patunga tapu; ka tatou i marere hoki, ka haere te ringa i roto i te ringa ki te moenga.
  
  
  "Takoto," ka mea ia. 'Te tatari hoki ki ahau.'
  
  
  Ia tu ana i roto i te mua o te ahau ki te kākahu. A, no tona ngawari, brown u i tukua e ia maoritia tae hoki ki a ratou, engari ka pana atu ahau tae noa ki te i ia e noho tahanga ana.
  
  
  Ia tuturi i runga i te patunga witi, me te awhina i ahau ki toku kakahu.
  
  
  Kihai ia i pai ki te whai i te haere mai ki ahau tonu. Noho ia i runga i ona turi, ka kihi hoki i ahau i runga i te mangai, ka pakura raro, a ki raro noa toku tinana i roto i te ua ki te kia piri ki ana mea.
  
  
  I ona ringa, ka neke ki runga ki toku tinana, te mana'o, chick, patipati. Te mutunga, ka noho ia ki raro i runga i te moenga. Ka āta haere te tuku, te pēhi i ona u pouaka ki toku uma, ka e whakangaueuetia tona roa, lithe waewae noa ratou hipoki toku tinana, i te matenga ki te koromatua.
  
  
  Ka kihi i ahau i te ata, a ka ara ake te hiaai rahi. "Haere mai i runga i, kia mahi ahau i te reira i toku ara."
  
  
  Ko te kaupapa o tona hope, ki toku whakaaro ki ahau. Ko reira pai ki te ite i a ia i runga i te tihi o te ahau, no tona ringa i te pukumahi, te mau mai ki ahau i te fiery savchenko i mua i te ia neke.
  
  
  I muri mai, takoto matou i roto i te tahi atu te ringa, me te matatau i roto i te te whakatuwhera i te matapihi i te rama o te pa ki raro.
  
  
  "Na korero ki ahau i te parau mau," ka mea ia.
  
  
  'Koe e korero ki ahau i te tuatahi. E koe te mahi mo te Raj?" Tino?'
  
  
  "Ae, mahi ahau mo te ia no te mea e whakapono ana ahau e taea e ahau te tauturu ia toku whenua."
  
  
  Kia pehea te?'
  
  
  "Te tiaki i te āhua o te Bengal mo te India".
  
  
  "Ko te rohe a tawhio noa Calcutta?"
  
  
  Tungou ia. 'Ae. E te iwi te hunga e hiahia ana ki te wehe i te Bengal i te toenga o te whenua. Oni taea te hanga te whenua hou, ki te whakauru ränei Bangladesh. I mua i ahakoa te Bengalis whawhati atu i te Pakistan, i reira te kawe i roto i te Calcutta te hunga e hiahia ki te haehae i te whenua motu. Te hepohepo i meinga e te pahūtanga kia hoatu ki a ratou te whai wāhi e hiahia ana rātou."
  
  
  "Me aha e te Rajah whakaaro ahau e taea te whai wāhi i roto i?"
  
  
  "E kore ia e mohio ki, engari ia e kore e whakawhirinaki ki te Ameliká."
  
  
  'A koe?'
  
  
  — E kore ahau e mohio ki taua rānei.
  
  
  Kihi ia i a ia ngohengohe ngutu.
  
  
  "E tatou e rua i runga i te taha ano, ahakoa Raj matau i te reira e kore e ranei. Tika whakawhirinaki ahau mo te ia. I te rua ra ranei,, pea noa iti.
  
  
  Ia frowned septically. "Pea," ka mea ia. "Mahalo te ahau e nehenehe e rave i te reira i teie nei."
  
  
  'Te pai. ĀE, ka taea e koe e korero ki ahau, e ai āwhina? E Raj whai i tetahi ngā mōhiohio e pā ana ki te supply o te pāhare pāporo pākawa? Tetahi tīwhiri e pā ana ki te whakahaere, i muri i tenei? Te tangata i roto i te waenganui o te he mona e taea e ahau te hopu i a ia?
  
  
  Jongi o te ataahua kanohi frowned.
  
  
  'E kore ahau e mohio. Tona tika te mahi i te mea parau te reira ahau. Ka taea e koe te ui i te huru.
  
  
  'Kore.'
  
  
  Hey tamata ki te whakamārama i te reira ki a ia. Kihai ia i whakawhirinaki ki te tangata, e kore e ara Raj. Hei faitotonu, e kore ahau i whakawhirinaki ki tona rānei, engari kihai i taea e ahau te mea i taua. Tae noa ahau nuitia uru e ahau i te Amerika agent mahi i roto i te huru whenua, Raj i raruraru mā te kawa. Kihai i taea e ia te whai i hopukina ahau i ahau i tonoa mai ahau e te katoa i runga i te whenua, kahore taunakitanga. Me te huru ko te tohu anake pera i te matara o te koka takoto tahanga i roto i toku ringa.
  
  
  Ka ui ia. "I te aha kia korerotia e ahau ki a em?"
  
  
  — Hoki ia i a koe ki te patu i ahau?"
  
  
  "Kahore he, ko ia ui noa ki te ui ki a koe. Te pū i toku whakaaro.
  
  
  -"Te korero ki Em mea e matau ana ahau," ka mea ahau.
  
  
  Hohoro ia faataa tenei ki a ia, engari i hanga mohio ki te hoatu ki a ia anake i te mōhiohio, ka hiahia ki te faaite i. Ka korerotia e ahau ki a ia e pā ana ki te wheketere, me te tahae o te saltpeter, engari e kore ahau i te mea e ahau tetahi mea ki te mahi ki te hāngai i te pahūtanga o te wheketere. Raj i whakaaetia ki te imi i a ia.
  
  
  "He te tetahi Zakir Shastri whai wāhi," ka mea ahau. "Kia Raj tika ana kaimahi ki te kitea te huru. Te pirihimana i te huarahi ki te aru i te iwi ki raro i a, no te mohio ratou te ingoa."
  
  
  I tona hotera, ki te korero ki a ia e pā ana ki tona whakaaro e pā ana ki te tamariki te whakatō poma, engari puta ke tona ngakau. Hey, kua korero ki tona nui ki te riro ia i te whakawhirinaki. E kore ahau i hiahia ana koe tetahi atu.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "Kei te whakapono koe ki ahau aianei?"
  
  
  "Ae," ka mea ia, ko reira tonu te feaa i roto i ona kanohi, a ka tamata ia ki te he hivá i ia ki te kihi.
  
  
  Ka tū hoki mo te taime, na ka oma ia i te ringa i runga i toku tinana. Tahanga, tatou snuggled tahi me te tuku i to tatou weriweri te whakahaere i to tatou tinana. I muri mai, ia te pupuri ia ia ake i runga i tetahi whatīanga, ka mea: "e Aroha nei, ka whakawhirinaki ahau ki a koe, engari tēnā e kore e hanga i te tinihanga ki ahau ano. Kaua hoki e teka ki ahau a muri ake.
  
  
  "Heoi ano," na ka mea ahau, miharo ki te e whakapono ana ia i ahau. Kihai ahau i ite i te hara — e takoto ana he wahi o toku mahi. — A, no te tenei kei runga, pea e taea e tatou e te haere tahi vahi, toku aroha." I ahau i te moni, te rota. E mohio ana ahau ki tona pai. E kore koe e whai ki te mahi i roto i to outou oraraa. He aha ia te mea miharo ki ahau. Whakatangi ia tinihangakore. Mahalo te reira i neke atu i te sideshow hoki Nah. Ka totohu ki raro i runga i nah, rite hoki ki te aroha ano. Ia moaned ki te pai, a mo te ia matou i wareware e, i reira ko te ao i waho ki te ruma.
  
  
  
  Chapter 8
  
  
  
  
  Te ata i muri mai tatou i te parakuihi i te hotera. Te iti ki te wahine nei i mahi ai tatou katoa whakaaro tino mōhio e te tahanga te wahine e takoto ana ki ahau. A, no te ko ia te haere atu, Choeni whakataka atu ana ki runga, e okioki ana ki runga ki ahau, ka kihi i toku uma. I ahau ki te pana i a ia i roto i raro i te rakau.
  
  
  I Choeni i whiwhi kakahu, ka karanga ia Slocum o te tari, me te ui mo te tau waea i reira i taea e ia te tae Rengarenga Mira. Rengarenga au ra ki te kia i roto i te huru pai no te ona matua i korero ai ki a ia. Na ka mea ia, e kore ia e tukua i te hōhipera, me te hohoro, ka haere ki te Madras i rite whakaritea. Tona whakaaro hey, te tango i te Rangatira ki a ia, no rau ia a tawhio noa Calcutta. Ia anaanatae whakaae a ka mea, e te tangata e tonu te ui i roto i te whanaunga ki te tiki ake i te kuri.
  
  
  Ko ia koa e Ay i huaina. Na tawhiti, ki taku koka ohipa i anake i meinga Rengarenga teitei mamae. Pea te kuri, ka tauturu i te whiwhi koe i roto i te fifi e tatari koe. Ka korerotia e ia ki hey, katoa i te pai, a whakairihia ake.
  
  
  Na ka tahuri ia ki te Choeni.
  
  
  I mahara matou ki te mutu i tona whare i mua i te haere matou ki te Kānara Wu o. A, no te ka e ahau i muri i te wira, ua ite au e toku ngakau te he tonu rawa pukumahi ki Choeni — noa ahau i wareware ki te titiro i roto i te faaŏ. A, no te ana mea, tahuri a tawhio noa, ki te pakeke te koromatua, ko te tohu afaro i waenganui i oku kanohi.
  
  
  "Bang, bang, Nick Carter, kei mate."
  
  
  Choeni tahuri a tawhio noa, me te unuhia i roto i te pū a tawhio noa ia pēke. Ahau kia mutu ia ia i mua i tīmata ia i te pihinga. Te tangata i roto i te nohoanga hoki hohoro fumbled mo tana pū.
  
  
  "Te marino ki raro, Sokolov," e ahau te hamama.
  
  
  I te ngako Russian ruarua, kotahi ringa ki raro i tona koti.
  
  
  'Ko wai tenei? Choini ui. "He aha te e hiahia ana ia?"
  
  
  Sokolov whakaurua i a ia. "Te hoa Alexander Sokolov," ka mea ia. "Consul i roto i te Calcutta i te Uniana o Soviet Pāpori Republics."
  
  
  "I waimarie matou," ka mea ahau. "Hey, korero mai ki ahau te pono, Sokolov. Ko koe te KGB tirohia,, rite te nuinga o te Russian diplomats a tawhio noa te waho poka."
  
  
  Te Russian whakaarahia ake tona ringa i roto i te tuku. "Koe Ameliká... kei a koe tonu na te kiko. Te pai, ona tutei. Kia mohio ai koe. E kore te mea e tika ana, Carter?" Me koe hoki, Mahue Mehta?" Hoki koe i te no ki to tatou haehaa tikanga. Ko e tika?'
  
  
  Choeni frowned, me te pai ki te whakautu. "E kore e mea faufaa te reira," ka mea ia. "E kore e matou hoariri i teie mahana." I whakaarahia e ia tona ringa ano, a ka tuohu tona matenga āta. "Apopo... ko wai ka taea e te mea? Apopo e nehenehe tatou e patu i te tahi i te tahi, engari i tenei ra... i teie mahana ti'a ia tatou ia mahi tahi.
  
  
  'Ko wai ta taua? Ka ui ahau ki tou kanohi.
  
  
  "Ko ahau, Hoa Carter. To tatou i te raruraru.
  
  
  'Us?'
  
  
  'Te katoa o tatou. I a koutou. Te whai i ahau. I Mahue Mehta o. I ahau i whakahau kia whakamatea koe.
  
  
  Choeni flinched, a ka kite ia i tona ringa ki te whakakikī i runga i te pū iti ia tonu te tū. Ahau e kore e wehi i a ia. E kore e heoi. I mohio ia e founga Sokolov mahi. Ki te te haere ia ki te patu i ahau, i reira e kua kahore he whakatūpato.
  
  
  "I ahau i whakahau ki te patu i āpiha katoa te hunga e kia kawenga mō te whakaeke kaiwhakatuma i to tatou misioni takawaenga i roto i te Calcutta," ka mea ia. "Apopo ka taea e koe te tiki i te taua tikanga... ki te patu i ahau me katoa, ko te Hainamana āpiha i roto i te pa, na ko te Inia rite te Mahue Mehta... te tangata e kia te kawenga mō tenei."
  
  
  Ka ui ahau ki a ia — " Na te aha e tatari koe? Kua kore kua whakamā e pā ana ki te patu i te iwi i te aroaro o."
  
  
  — No te mea e kore e whakaaro ahau te reira te haere ki te āwhina." Te mana'o nei au e te pahūtanga ka haere tonu. Ahau whakaaro e kore tetahi ki te kupu mo tatou. Tōna whakapae kei te taua tangata i... mea katoa ki a koutou te karanga i te reira... te hiahia ana te tangata ki te poka a matou ki te whawhai ki tetahi atu hoa.
  
  
  I ahau titiro ki te Russian mo te ia, me te tata whakawhirinaki emu ki reira. I taea e ia te korero ki te pono... i tenei wa.
  
  
  "Te tangata o te tākaro i te kēmu,"whakaae ahau," a matou kei e rua te kata i."
  
  
  "Ae, ae," ka mea ia, tūngoungou. 'Te mea pono. Te tangata ko te hanga i ngā raruraru i waenganui i a matou.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "Pehea e whiwhi tatou a tawhio noa tenei?
  
  
  Sokolov ko tona matenga kanohi. 'E kore ahau e mohio. Ko ahau tetahi atu āwangawanga. Rongo tatou i te ke nga mea. Rongo tatou e pā ana ki tuma. E te iwi e mea e to tatou tari kairauhī ka kia puhia ake i te tekau ma rima... independence day.
  
  
  "Nga ara, ka waiho tonu o te iwi," Choeni tāpiri. "Tenei e riro i te ra tino mo te mahi o te tutu."
  
  
  "I reira ko te kōrero o te utu — hāngai utu — ki te tari kairauhī pakaru, "ka mea ia.
  
  
  I taea e ahau te ite i te werawera ki raro i toku kara. Kihai i taea e ahau whakaaro he aha e tupu ki te riri, i haere mai e parau mau.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. — He aha e korero nei koe ki ahau i tenei katoa?" "Mai i te ko ferrets te tautururaa i te Ameliká?"
  
  
  Te Russian aue. "No te mea ahau i whakahau ki te mutu koe. Ko nga mea katoa e kitea e ahau te tohu e kore e koutou kawenga... e hiahia ana koe, to tatou te tahi atu Ameliká. Ko te iwi te hunga i whakatokia ki te poma, e kore i roto i te CIA, ranei AH . Oraraa ...'
  
  
  Ka mea ia, kahore, a ka oti ia te whiu hoki a ia. "Kei ratou tamariki," ka mea ahau.
  
  
  Sokolov tungou i roto i te whakaaetanga. - Ae, te mea nui, ko enei tamariki.
  
  
  "E kore e ahau whakaaro kia," Choeni mea. 'Te reira e taea.'
  
  
  Ia rā, engari ite e ko ia te whakaaro e pā ana ki te meka torutoru ia me te whai i korerotia ki te pirihimana. "Te tamaiti i patua ki waho o te American i tari kairauhī inanahi," ka mea ahau.
  
  
  "He harakore te tamaiti," Choeni mea. 'Passerby.'
  
  
  "He kaiwhakatuma," Sokolov fifili. "Kahui o ngā tamariki i teie mahana... e kore e te reira no te koe," ka mea ia ki te ataata.
  
  
  "A e kore hoki koe," ka mea ahau. "Ahau noa te Maoists kihai i hinga i tenei hohonu ano."
  
  
  Ia pakura puta noa i te motokā nohoanga, a ka whakatuwheratia te tatau. "E te katoa te whai ahau ki te korero ki a koe," ka mea ia.
  
  
  A, no ka eke ia i roto i, maka e ia i te kī i roto i te pātīmata, tīmata te engine, me te i peia ki te Choeny o te whare. I a ia e puta ke tona kakahu, e tu ana ia i runga i te taupee, me te titiro ki te ke pa, ara ake i roto i te hou ata i te mutunga o te pakanga mo te ora. Ko ahau pākiki e pā ana ki te taniwha e mataku tenei whakamamaetia pa. Te hunga i whiriwhiria e Calcutta rite te parekura o te mana nui e rua? He aha ia i tumanako ki te tiki i roto i o reira? I ahau e mohio. Te wā i te rere i roto i, me te reira i kore i te hua. Te reira i anake kua e toru nga ra, me toku tīwhiri kua riro discouragingly korekore. Ko te tangata e whakamahia e ngā tamariki hei te mutunga ki runga i te atamai. Ko te huarahi ko te tata e taea ana ki te whai.
  
  
  Katoa i ahau i Zakir Shastri. I taea e ahau anake tumanako e Kānara Wu o te whanui mana i roto i te pa, e te awhina i ahau te kitea te tangata i muri i taua ingoa.
  
  
  I Choeni, eke ana matou ki te tonga, ki te Bay of Bengal, e whai ake nei Kānara Wu ngā tohutohu, i roto i te flat delta rohe i te wahi i te kaha Ganges, me te huru o te ngā kautawa hanga i te hua kura mō ngā mano o tau. Te Wu Fare wareware te Hooghly Awa. Ko te reira i te tuhituhia matatini e titiro rite i te reira, rawa, i raro i te hanganga mo te wā roa o te wā. Te whenua totoro no te maile, i runga i te kotahi kuiti te whenua, ka whakaurua te tapupuraa, rākau, me te nui wahi kai mo te hoiho. Ko te whare nui, he mea i hanga a tawhio noa te pure white stone, i whiti ano he whare i roto i te ra.
  
  
  A, no te tatou i unuhia ake i roto i nga whariki rota tūnga i roto i te mua o te nui i te whare, e rua uniformed tangata rere i roto i ki te whakatuwhera i te tatau motokā, me te ārahi ia tatou i roto i te nui e rua nga tatau, ki te tomokanga. No te hoê taime, ua ite ahau me te mea tatou i marere ki te mua, me te kitea e tatou ia tatou iho i roto i te whare o tetahi o nga rima rau nga rangatira nei i te kingi o te iti states huri noa i te India me Pakistan i tupu ake.
  
  
  Te whare, ko mīharo whakapaipai-te papa i hanga o te pai rawa mapere, me te uku whiri, i te pou, i karapotia e parakore mapere, i te taiepa i whakairia ki nehenehe tahito tapestries, i te taonga, i ngā rā katoa onamata wā o India.
  
  
  Te reira atu o te whare taonga i te kāinga, te atu o te temepara, i te noho. To tatou kaiarahi mutu i a matou te titiro i tenei katoa, kororia, me te ka muhu ore te arahi i a tatou ki te kuwaha ārahi i a tawhio noa te whare ki tetahi whare. Ko te painga tahuna, me te hanga a tawhio noa taratara kohatu e ai kua whakaarahia ake nei i te reva o te Hainamana kainga.
  
  
  I roto i te waenganui o te piha i te whare, ki te tuanui o nei i te rima waewae i runga i te whenua. I hanga te reira i te pepa, papa tawhito, tarapēke crates, kau, kēne, me te raro o te hoe poti.
  
  
  Kānara Wu e noho ana i te kuwaha o te whare, i te paru ma dhoti takaia huri noa i tona hope. Ko ia squatting i roto i te taketake yoga tū. A, no ka kite ia i a tatou, ka neke atu ia, he iti, engari kihai i whiwhi ki runga.
  
  
  "Ah, kua tae mai koe. Simple, heahea mau haamana'oraa. I whanau ahau i roto i te whare kia rite ki tenei, " ka mea ia, e rere. "Te reira pai mō te iwi ki te mahara, me te mea e ahau i nga wa katoa te kia rerekē."
  
  
  A whakatika ana ia ki ona waewae, me te piko ano haehaa. "Kua whakahonoretia ahau ki te whai koe i te haere i toku te kāinga, Mahue Mehta," ka mea ia. "Me e koe, Mr Carter. Koutou i te aroaro faahanahana i toku haehaa tūranga.
  
  
  Choeni ka whakahoki hohoro, engari i ahau ki te kitea i te kupu. Ka e ahau puputuu.
  
  
  I te tau iti tangata i te au ra i te whakama, ki te kia kite i te mau kaiahuwhenua kakahu. Ka whakapāha, me te mea e hoki mai ia hohoro, ka ko ia ia "te ake kakahu tika mo te taua distinguished guests."
  
  
  Korero ia i hohoro i roto i Chinese, a e rua mau tamahine apî i roto i te Oriental kakahu, haere mai i roto i te tahi atu piha. Ka tukua, me te tutuki i roto i te mua o te tatou, te ih raru, pona roa-pito whāiti ih puhuruhuru ki te torutoru inihi. Haere ratou i roto i te mua o tatou i roto i tetahi tatau ki te ahuareka Western-style ruma ki te ngohengohe tākaro waiata, me te TV, whariki, i runga i te patunga witi, te whare taonga, me te aue ana iri e titiro rite te tino Pollock. "Te kaiwhakaako te mahi i nga mea katoa rite koe ki konei, i a ia ka waiho i konei i roto i te meneti," ka mea tetahi o nga kotiro. Na ratou e rua ngaro i roto i te kuwaha.
  
  
  I runga i te kanga ahi nui whakairia te peita o te Chiang Kai-shek rite ki te tangata taitama, i a ia i kingi tuawhenua i roto i te China. He rite nui te peita whakairihia ki runga ki te ritenga atu taiepa. Te reira i
  
  
  Sun-Yat-sen.
  
  
  "Woo kihai te tino kānara," Choeny kōrero rite ia ki te titiro a tawhio noa te purepure ruma. "Ko tenei, he hōnore taitara e riro ia ia mo tona whaiaro pakanga ki ngā tāngata me Ngā atua, me te Communists. Ko ia anake te tamaiti a, no ka noho ia i raro i te Chiang Kai-shek.
  
  
  Ko ahau e pā ana ki ki te ui ki a ia i te tahi mea, engari ko te Indian tamaiti i roto i te ma koti whakakitea ake, me te i arahina ia tatou ki te teak pae ki te tiger kiri kuti. Ka rite ki nga mea katoa atu i roto i tenei whare, ko ahau hoki i patua e te supply o te waipiro. He pai whisky, pai brandies, me te pai i te kohinga o te waina rama. Ko te tamaiti te whakaaro ih atu ki te matauranga, i te waipiro ringihia puni.
  
  
  Tīpako tatou i te Samaika rama, me te tika te tango i te sip a, no te te Kānara i haere mai i roto i, kakahu i roto i te tarau, me boots.
  
  
  Tu ana ia i muri ki ahau, titiro matatau atu ana ki ahau i whakamau.
  
  
  — E hiahia ana koe ki te eke tou hoiho i te aroaro o te tina?"
  
  
  Ko ia te ui ki te korero ki ahau, kihai i whai wa mo tenei, engari Choeni whakaae rawa hohoro. Ka tono ia i a ia, me te tetahi o te tahi atu kotiro ki te huri i, na ka arahina ahau i raro i te poto, kauhanga roa kapi katoa ki te whakapakoko. I roto i te kauhanga roa, tatou skirted i te porohita o roto poka ki te ūkui i te puru i te wai, me te haere i roto i te kuwaha, ka whiti i te kohatu piriti e wehea i te roto o te nui poka wāhi i te waho.
  
  
  E toru nga hoiho, i rere ki te tahi atu taha o te iti, bridge te wahi i reira ko te taiepa ara, engari ka waiho te ih, a poipoia ana i te ringa ki te papa, i runga i te mahue i raro.
  
  
  Ka ui ia. "Aue, e koe rite ki te kopere skeet?
  
  
  Ki te tika i te wa tae noa ki te wahine ataahua mai ano.
  
  
  He atarangi o te māharahara pere i roto i ahau, me ahau ka titiro i te iti tangata o te ringa. Ka ohorere te kaha, me te wiry. Ahakoa te manicured whao, i tona ringa taratara, ano he tangata ahu whenua o te.
  
  
  "Skeet," ka mea ahau. "Ahau tino pai i reira."
  
  
  Ua ataata ia. "Continental," ka whakapāha, a ka whakarere i ite e te huru o te tikanga e korero ana, kua puta ke. A, no te ka e māhorahora ana ia kia haere o te taratara-maori reo ka whakamahia ki te maungārongo ki ana manuhiri. "Tenei ko te wero... rite noa i roto i te ora tūturu. E kore koe e mohio, e te aronga te whāinga o te whai wāhitanga, ka haere."
  
  
  Kihai ahau i matau ki a ia, ko ahau te aru ana i a ia ki te wahi i te i whiua e te mīhini, ko te noho, a ka kite i nga kuao e rua nga tangata e haere ana ki tatou ki to ratou whiriwhiri raiwhara i roto i to ratou ringa.
  
  
  "Kotahi mano rupee te pereti," ka mea ia, ka tangohia ake te Palauningí me te strode ki te rua tekau-whitu-mita tohu. 'Pai?'
  
  
  I mua i taea e ia te mea tetahi, ka hoatu e ia he tohu, me te he kanapa kōwhai kōpae rere ki te rangi. Te Palauningí pupuhi, me te hoeha maira e rua tekau waewae atu i te iti te whakarewa i whiua mīhini. Ko te reira i te pai i pere, te whakatuwhera atu, i a ratou e tahuri ana ki te uku i te mau api i roto i te ua huri noa i te shards.
  
  
  Te iti tangata kata whakapehapeha, me te tatari. Ia, ka haere ki te aho, whakaurua te kariri ki tetahi o nga ruma o taku i whiriwhiri ai raiwhara, me hoatu he tohu ki te tamaiti i roto i te whare whiua te pū submachine. Ahau pere ia. I te paru pereti pakaru rite te paura, me ia ite au i te mura te mauruuru i te hit tika.
  
  
  Kānara Wu kihai i hoatu e ahau nui te wā ki te gloat. Ia tonu te karanga ki tetahi rihi, pupuhi, me te patu i te kōpae. Ko tōna tonu aru e te marama, te whana. Tatou i pihinga i te nohopuku, na nohopuku e ka timata ahau ki te māharahara e pā ana ki te tamaiti i roto i te pū mīhini, nana nei i ki te hoatu i te rihi, i runga i te kaha, whiua te hapai i me te tango i tona ringa i atu i te aroaro o te taimaha, te puna maka i te ūnga ki te wāhi. Kahore he ture e mea ana e koe me te tuku i te rihi, me te kopere i te taenga atu ano te tangata atu i whakangaro ratou ake ūnga, engari, kahore te mea i te kupu ki a tatou, whakaturia matou ake to tatou tikanga.
  
  
  A, no te Choeny piri matou i te pihinga i te koraha, fakaongosia tere, me te hipoki i roto i te werawera. I toku ringa anini i te tamau i te ara o te wha pauna o te maitai me te mahogany, me toku pokohiwi tahuna ana i te putake o te rakau, ara rite maturuturu iho ahau ki oku turi, me te okioki pakeke i runga i te kararehe. Wu miharo ahau. Ahakoa ko ia iti, kihai ia i mea ki te whai tetahi atu raruraru atu i ahau. Ko ana mea kite i te puku ki te riro i roto i te koki o te rta huru rite ana mea faltered me te ngarahu timata ki te pakaru, nui atu i te maputia e ki smithereens. "I runga i a i runga i," te tamaiti i muri i a matou i kauwhau. "E rua e whitu tekau ma rima i roto i te rarangi."
  
  
  "Kotahi tekau mano rupee," Kānara Wu hamama, te whakatairanga i tana pū mō tētahi pere.
  
  
  Ka patua te reira i roto i te paraharaha. I oku ringa e papaki ana ruia e ahau whakaarahia taku pū mō te whitu tekau ma ono o nga pere i roto i te rarangi. Ko ia te patua i runga i te kōpae i te paepae, me te tekau atu i mua i ahau i ite i te hau ki runga ki toku kaki.
  
  
  Wu ua ite te hemo te hau mutunga rawa. Te pereti, ko ia te tono mō te ohorere; mea rite kumea e ia te keu. Te kōwhai kōpae kauhoe triumphantly me te unharmed puta noa i te shrapnel-turakina iho hoki mara i roto i te mua o te whiua mīhini. Anake i tenei paraharaha ki te mawhiti i te patu o te huru.
  
  
  Kānara Wu tū te pū ki tona pokohiwi mo te taime, te akina ia ki te farii i hinga. Hoki te taime, ka kite ia i te rewera te riri i roto i te hunga slanted kanohi. Kihai ia he foi, engari ka titiro ia ki ahau, he malimali ia ano, ka piko, i te whakatangihanga a te tūranga o te haehaa kaiahuwhenua.
  
  
  "Kotahi tekau mano rupee ki te rongonui American."
  
  
  Ka poipoia tona ringa, me te tamaiti, haere mai e rere ki te checkbook. Wu scribbled te moni, me homai e ahau i te haki.
  
  
  Ka mau te reira, te pupuri i te reira i waenganui i ona maihao, ki te whakaaro, ki te haehae i te reira i te wahi motu ke.
  
  
  "I te i pai ai i oku," ka mea ahau.
  
  
  "Te tatari," Choeni i huaina i te mutunga o te pupuhi rārangi, te wahi kua ia te mātakitaki. Ka rere ia ki runga ki a matou, ka mau ki te tirotiro i ahau. "Ki te whakatau i a koutou tamariki. Ae? ' ka mea ia arita ki te nami. "No te tekau mano rupee ih bilia ki te whangai mo nga ra maha."
  
  
  "O te akoranga," Wu whakaae. 'Mō ngā tamariki.'
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. - 'E ratou te whakatau i a koutou tamariki?'
  
  
  I te iti tangata o kata, me te tohu ki raro i te maunga ki te taiepa pūhui e pā ana ki e wha rau iāri te tawhiti atu.
  
  
  "I te whare pani," Joni faataa. "Ia ora rau o ngā tamariki mai i te huarahi. Ia horo'a ia ratou i te mātauranga, te kākahu, me te kāinga tae noa ki te ratou he koroheke nui ki te haapa'o ia ratou."
  
  
  "Ko te pera maha iwi te hiahia āwhina," Wu mea i te kanohi. "Ahakoa te tangata taonga, ka rite i ahau e kore e taea e te tauturu ia ratou katoa."
  
  
  Wu tohu, me tōna reo, i te kitenga o nga tamariki i roto i te parae i raro i a tatou. Rau, te nuinga tamaroa, te whakatangihanga a i roto i te whakaruru o te taiepa papa tākaro. Ratou fakamanatu ahau o te tamaiti ahau hiahia kite i te tipu matū, me te iti mate te tamaiti, e takoto ana i roto i te i te huarahi i muri ki te mate Mercedes i roto i te mua o te American i tari kairauhī.
  
  
  Ia kia kanga ia hihira whakaaro. Wu pea he ohaoha te kairangi o te toi, ko ana mea tonu hihira i a ia. E kore ahau i hiahia ki te whakapono e i ia tetahi mea ki te mahi ki te bombings, engari ko te whakaaro e kore e haere atu.
  
  
  "Pea e matau ana koutou ki te tangata rapu ana ahau," na ka mea ahau kia koi tau. — Ki te koutou te moni i roto i te tamariki, kia mohio ai koe ki te etahi Zakir Shastri. Pera i te matara i ahau te matau i te reira, ia e hoki ngā tamariki i te reva."
  
  
  Kānara Wu hissed i roto i ona niho. "Tenei e te tama a te nakahi," ka mea ia i roto i Hainamana. 'E mohio ana ahau ki tona huru. Ia kidnaps tamariki me te whakamahi i te ih mo tona ake take. Ia ora na roto i te rave rahi huru matikuku, engari ih tonu tahuri i roto i ki kia nui.
  
  
  Choeni frowned, pea miharo aha Shastri i whakahuatia i a ia. Ko te reira i te tatau mōrearea ki te kite i pēhea te Wu e te huru i, engari i te kaha, i te teka. Ia tali nga ara te nuinga o te iwi pai, me te ahau tonu i ki te titiro mo te mata.
  
  
  — He aha e hiahia ana koe ki te kōrero ki a ia?" Wu ui. — Ko ia te whai wāhi i roto i te bombings?"
  
  
  Ko ana mea, ka ruia e ia tona matenga. — E kore ahau e mohio.".. pea.
  
  
  "Pea e taea e tatou e te tauturu," Wu te whakaaro. "Kids i runga i te ara, kia mohio koutou ki te wahi tenei tangata i te."
  
  
  Ia motumotuhia ana ona maihao, me te pononga, ka haere ki te tu i te taha o ia. Wu korero ai ki a ia mo te wa roa i roto i te reo e kore ahau i matau. Ia malimali triumphantly rite te tamaiti trotted hoki ki te whare.
  
  
  "Ko ngā tamariki ka ui," ka mea ia. "Te torutoru iwi, kia mohio e pā ana ki tenei Zakir. i pāngia e te reira.
  
  
  Ka tangohia e koe ki a ia.
  
  
  Tungou ia tona whakawhetai.
  
  
  "Na e haere tatou i ki te tākaro," Wu kauwhautia, i te ārahi ia tatou ki te hoiho.
  
  
  Tatou i whakanohoia ana e ia te io, te kararehe me te haere hoki ki te wahi i noho ai i te whenua taha o te awa. Ka whakakitea e ia ki a tatou a tawhio noa tona tūmataiti whanga, ka wha huatau speedboats, na ka arahina ia tatou ki te matotoru-te papa plexiglass handball marae, me te ki raro i te ara ki te iwa-hole golf course i runga i te karaihe ataahua.
  
  
  "Whai koe i nga mea katoa," Choeni parau, me te iti Chinese tangata e titiro ki ahau, e tatari ana hoki ahau ki te mea i te tahi mea.
  
  
  Na i tona huru i mohio ki a ia. Ko ia te iti i te tangata, ki te nui huru. Marae tēnehi, akoranga korowha, kari ataahua... engari ko tenei katoa e kore i whakaritea e whakamahia ana, ratou ko te tika tohu e te faaite papû i te huru o te angitu pūtea. A matou i konei rite ki te minenga o te haama no, karangatia ki te pōpō i te huru i runga i te pokohiwi, me te korero ki a ia, kia pehea te hauhautanga ko ia. Ahakoa tona huru e hiahiatia ana ia tauturu i te, i ana mea i hoatu i roto i te ki te kau. "Tata te mahia e," na ka mea ahau parori ke ta rite unuhia ake e ahau i te taha o Choeni, me te okioki i roto i ki te hoatu ki a ia he ngohengohe te kihi i runga i te paparinga. Wu te tauhohenga o ohovale i ahau. Kata ia, he pakeke, ◊ aitaata tangi hoki taua i te iti tangata.
  
  
  "Pea," ka mea ia, me te eke i mua o tatou ki te whare.
  
  
  I roto i te whare, ka arahina e ia Choeny me ahau ki te rerekē ngā whaitua i runga i te papa whenua. Hou Swedes i whakatakotoria i roto i ahau, me ahau ninii, ka puta ke i mua i te haere hoki i mau e'a.
  
  
  Wu ko te tatari hoki ahau i roto i te Huru o te tari, i te rua-kōrero ruma paneled katoa i runga i te utu nui i te ngahere, me te rite rawa ki te cabinets o-wā tuatahi pukapuka. Ko ia te noho i muri, he nui te tēpu, i hanga ia titiro noa iti me te ake iti atu i te ia mau ko.
  
  
  A tawhio noa ia ia, te kotiro e noho ana i runga i te tepu, me te i runga i te papa i roto i te mua o te ia. Ih ko te tekau, te tahi Indian, etahi Oriental, etahi na te marama-skinned e whakapae ahau e ratou i te pure-te toto pakeha.
  
  
  "Ka rite ki ahau ka mea," Wu ka mea ki te ataata. — E ahau nga mea katoa.
  
  
  Ka poipoia tona ringa gracefully i runga i te mahunga o te tino e te mau tamahine.
  
  
  "Te tiki i tetahi," ka mea ia. "E rua ranei,. Kei a koe toku āheinga.
  
  
  
  Chapter 9
  
  
  
  
  "Kitea e ahau wawe i runga i, Mr. Carter," Kānara Wu mea whakapehapeha, " e i reira e tohu i runga i te tangata o te ara ki te angitu. Bilia ki nei, i te wahi i roto i te whare i te tangata kei te i runga i tēnei huarahi, e ta ratou e hiahia ana te nuinga. I te tuatahi, ki tonu i te ora. Na ka mea... fakamatelié, rite koe te karanga i te reira i roto i to koutou whenua. Na, i te tohu tuatahi o te nui rawa, te mana. Ahakoa i muri mai — i te rota o te mauruuru fakasekisualé. Mō te angitu Arab, ko te harem. Mō Japanese geisha. Hoki te taonga American rangatira.
  
  
  "A mo nga Hainamana?"
  
  
  Ka poipoia tona ringa ano. "Wahine iti, o te akoranga. Just rite enei mea ataahua. Te tino āta kōwhiria te momo mo nga reka me te hiahia.
  
  
  "He Aha, Kānara Wu?"
  
  
  He aha te aha?'
  
  
  "Ae, he aha koe te whakahere ahau ki au wahine iti? E kore matou e rite te hoa tawhito, i roto i a ratou e faaite i te mistresses. Wu grinned smugly. Ka piko iho ka tono tangata a rawiri ki te waiho i te haehaa ano, engari te huru o te ngutu i te whenunga o. "No te mea Wu e hiahia ana ki te hoatu i te mea homai noa ki te te nui American agent."
  
  
  'E hiahia ana ki te hei i te pai?'
  
  
  "Te mutu i tenei i te poma," ka mea ia. "Te whakaora i to tatou pa, i ētahi atu e mate ana."
  
  
  — Ahau kua mahi i runga i te reira. Ko taku mahi tenei. E hiahia ana koe te tahi mea rerekē.
  
  
  'Ae. I runga i te wā, te hape i, ka whakapumautia. Ka taea e koe te mahi i tenei. Ka taea e koe te whakarato tohu.
  
  
  "Ko wai e taea e ahau ki te kupu? I Te Mua?
  
  
  "Te Maoists," ka mea ia. "Ko Te Hainamana Communists. Kia mau te kupu hoki tenei outdoor pool riri huri noa i te ao. Mahi te reira hoki ahau, a kei ratou koutou... i tetahi katoa ranei o ratou.
  
  
  Kihai i taea e ahau te tango i toku kanohi atu te pāhiwihiwi rarangi o te kotiro, ratou meimei tahanga ana glistening i roto i te rā i roto i te roma i roto i te nui i te matapihi i runga i te atu taha o te ruma te. E kua reira ngāwari nui ki te faahapa i te Hainamana Communists kotahi ia, poke iho i te kaiwhakatuma me te kaiārahitanga, me ia tino kihai i nama e ia whero hoa piripono.
  
  
  "He iti te manakohia," ka mea ia, " no te taua, he ahuareka utu. He aha te ahua o te tangata e tahuri ia ia ki raro, Mr. Carter?
  
  
  Ko ana mea ruarua, me te tika i rite ki ana mea i titiro mai tetahi kotiro ki te tahi i te tahi, te tatau tuwhera. Te tangata i muri i ahau e mea i te torutoru nga kupu i roto i Chinese, me te Kānara Wu tu ake i roto i te exasperation.
  
  
  "Te ere i Mehta te mea hoki," ka mea ia. — Tatou ka kite i a ia i roto i te whare kai.
  
  
  Haere ia huri noa i te heamana, me te kata ano.
  
  
  "Whakaaro e pā ana ki te reira," ka mea ia. "Mo te po o te ngahau e taea e koe te ite."
  
  
  Ona mutu mo te ra. He whakaaro i puta ki ahau. Ka hoatu e ia tona ringa i runga i Wu o te ringaringa, a mutu rawa.
  
  
  — Reira me te tahi atu e te tino taonga te tangata e hiahia ana, Kānara Wu. Tonu i te ora, te mea katoa ia te kite ake, te tūnga, nga wahine katoa, i tona huru tinana e taea te hapai... ko te aha atu? He pono i reira me te tahi atu e te tangata rite koe hinaaro nei. He aha te mea i te reira, Kānara?"
  
  
  "O te akoranga, Mr. Carter." Ko ia ia i kata. "A na katoa e te tangata, ka taea e anake hiahia ko te māia... i te hopea, me te tino parori hiahia." Ia arahina ahau ki te whare. Tango i tona ringa, arahina e ia i a ia ki te kai nui ruma ki te he roa te tepu, me te rapa chandeliers. Ka noho ia i te matenga o te heamana ano he kingi i te ariki.
  
  
  Te huru o te rūmātiki kihai i makona ahau. Te hopoia kihai ahau i whakaaro ko ia te rapu mo te tino. I ahau i te mana'o e te hinaaro ia te tahi mea atu. Ko te aha?
  
  
  Kihai ahau i whai i te wa ki te tohe. I te meneti torutoru i muri mai, i te roa te nohoanga, ki tonu i te waina, me te viands, me te cornucopia i ninii i runga i a matou. No te iti tangata, Wu i kai i te nui nui, me te tonu ale a, no te te pononga, kawea mai te tūpuhi tamaiti i runga i ki te whakaruru i te raro o te puke.
  
  
  Okioki atu ia i mua, me te ui i te tamaiti i te mau uiraa i roto i te whanganga i te reo e te tahi mau taime hanga ana e ia te kōrero. Ko te tūpuhi tamaiti shied atu i ahau. Koinei, Choeni haere mai ki toku faaora.
  
  
  Ka korerotia e ia te ata ki te tamaiti i roto i te reo ia kihai i rongo i te aroaro o, me whakaaro ki te riro i tona whakawhirinaki hohoro.
  
  
  "Te tangata ko Shastri mataku ki a ia he rota," ka korerotia e ia ki ahau. "Ko te tangata e patua ana emu te mātauranga, me te ka tamata ki te kukume i te huru i roto i te motokā. Ka rere atu a i haere mai ki konei ki te Kānara Wu o te rerenga.
  
  
  "Ui ki a ia i reira ia i kite tangata."
  
  
  Kānara Wu haukotia. Puritia e ia i roto i te pheasant waewae e turuturu iho ki te ranu huri noa i te waina whero, a korerotia ana ki te tamaiti, ki te tango i te wairori.
  
  
  Te reira mau te kupu torutoru i te nui ki te matau ki ta te tamaiti, i korero e pā ana ki.
  
  
  "I roto i te temepara ki te pīataata whero pourewa," rongo ahau i a ia te mea.
  
  
  Ka mea atu, ko te tikanga kautia ana ahau tae noa ki te Choeni iritihia te reira hoki ahau.
  
  
  "E kore te e mohio," ka mea ia."Ia anake te mahara i te temepara, me te guru."
  
  
  "A te whiti whero pourewa," Kānara Wu tāpiri. "I te reira me te waiho i te rohe."
  
  
  Wu kata, a okioki ana hoki i roto i tona parahiraa whakapehapeha. Ia au ra ki te whakaaro i hiahia ia faatiti'aifarohia te katoa wairori raruraru hoki ahau. "Ahau rawa hari ki te āwhina i te American kaihoko," ka mea ia, whiwhi ake i tona nohoanga.
  
  
  Ka tata tonoa mai maua atu. Ka karangatia e ia ana tangata, i a ratou e arahi ana i Choeni, me te ahau i roto i te whare ki te noho tahi Mercedes.
  
  
  A, no te ko matou hoki mai ki te pa, tamata e ahau ki te tiki atu i ngā mōhiohio i nah. E hiahia ana ahau ki te mohio rite te nui rite taea e ahau, e ahau te whakaaro — i mua i tana pūrongo ki Raju e te mutunga ki te mahi katoa.
  
  
  "E rave rahi o to tatou mau hiero i te pourewa," ka mea ia. "Ka maha a tawhio noa ratou he whero. Ko tenei mea nui?'
  
  
  "Whakatara nui," ka mea ahau. "Tenei ko te muri hononga i roto i whawhati ake. Pea tenei Shastri kei te iri a tawhio noa te reira, pea te reira i te tahi mau huru o te tari matua huru.
  
  
  Ruia e ia tona matenga, e ngana ana ki te whakaaro. "I taea e te reira ki hea. Ahakoa te tawhito temepara, i nga wahi kua ururuatia... katoa te whenua, kei kapi i a ratou."
  
  
  Ee o te rūmātiki meinga ahau e riri. Pau matou haora ki te iti kānara, a ko ia te whiwhi i te manawanui. Ka tae matou i roto i te pokapū te pa, a ka mutu i roto i te mua o te tari kairauhī, te ite pēhea te hohoro te wā i haere.
  
  
  Te mānukanuka i roto i te pa i rite te hiko pateko i runga i te te ra maroke. I taea e ahau te ite i te reira i roto i te rangi. Pinepine o te ope Indian hōia tu ana i roto i te mua o te tari kairauhī, rifles slung i runga i o ratou pokohiwi. Ētahi atu hoia i tu i te taha o te whare.
  
  
  "Te whakaaro o taua temepara, ki te whero, pourewa," Choeni ki a ia. 'Ka waiho e ahau tika hoki.'
  
  
  Te io Indian soldier mutu ahau i runga i te poromu. "Te rua o nga hoia ui e ahau te whakarewa i te kuwaha, ka arahina ahau e ia ki te haihana nei i mahi ai mo te ra. Te haihana i ui mai ki ahau, he torutoru pātai, ka dials i te tau waea.
  
  
  Slocum i te tatari hoki ahau i roto i te whatitoka o tona tari. Nen kihai i mau i te here, ona makawe i disheveled, me i reira ko te werawera i runga i tona rae, ahakoa i te makariri i roto i te tari.
  
  
  "E tatou te whakapakari i te whare," ka mea ia e. "Te ti'aturi nei tatou i te whawhai i tetahi taime."
  
  
  Ka totohu iho ki roto ki te nohoanga i muri i tona ake. Ia muru hoki te werawera i tona furrowed rae ki te rinena tauera.
  
  
  "Kua ui e ahau Washington ki te tuku i te 300 Marines ki te tiaki American oraraa, me te taonga," ka mea ia.
  
  
  "Marines," ka mea ahau.
  
  
  "Te atua ia tatou, tatou e kore e taea e noho unarmed i roto i te mua o te Mua. Ko ratou kua ārahi to ratou iwi i konei ki te manaaki o New Delhi.
  
  
  "E hiahia ana koe ki te tīmata World War III konei?"
  
  
  "Ki te e te poriro te hinaaro i te reira..."
  
  
  "Anaana."
  
  
  Ka titiro ia ki ahau i te koi.
  
  
  — Kore i koe i rongo o te Whero Kaipuke?" "Ratou i te whai i te squadron e kua ahu ki te Bay of Bengal mō te whakangungu nekeneke. Kotahi tekau ma rua nga kaipuke i raro i te whakahau o te pere cruiser.
  
  
  "Taea e koe te mahi i, e mohio ana koe," ka mea ahau. "Koe ko eé taea te kōrero e pā ana ki tēnei i konei, me te inaianei tae noa ki te tino karihi te whawhai i tīmata. He aha e kore e mutu koe ki te whakaaro e pā ana ki te reira? Ka whakatika ia, ka haere i runga i ki te huru tepu. Slocum ka kumea hoki.
  
  
  — Kua rongo koutou ki tetahi mea atu e pā ana ki te tekau ma rima?"
  
  
  'Independence Day? E kore e heoi.'
  
  
  — I a koe i mea ai te tahi mea e te kōpiro, mahara?" A ia, i rongo ahau e te Russian tari kairauhī ka kia puhia ake. Koutou i tari kairauhī me te patua i te wa ano.
  
  
  Slocum i te mataara. I te reira te patua e ia te tika.
  
  
  — Ko koe tino, te tahi mea i te haere ki te tupu i teie mahana?"
  
  
  'Kāore he. Engari i ahau i te mana'o e ratou i te taua te iwi te hunga e whakamahia ana ki te whakato i te poma i runga i August 15, te whakamahere i te tahi mea nui. Ka taea e koe te ngāwari te aro atu te iwi i te tari kairauhī i runga i te ahiahi o te tekau ma wha.
  
  
  "Toku Atua," ka mea ia. — Ka i reira te kahore tatou e nehenehe e rave i?"
  
  
  "O te akoranga," ka mea ahau. "Korero ki a koutou nga kaitiaki e kore e ki te tuku i ngā tamariki te haere ki waho ki te tari kairauhī."
  
  
  'Ngā tamariki?'
  
  
  'Ae. Me te tauturu ahau kitea e koe i te temepara, ki te whero pourewa. Me kua ahau i te nui rawa i te mahere o te pa e koe kē.
  
  
  Slocum aki te tukunga kōrero pātene. I te meneti torutoru i muri mai, i tana hēkeretari horapa i te mahere i roto i runga i tana tēpu.
  
  
  E hāngai ana i runga i Kānara Wu o te whenua, unuhia ana e ia te porohita ki te te pūtoro e te tamaiti i taea te haere i roto i te torutoru noa haora. Ko ia ia ka karanga i te maha o Inia a tawhio noa Slocum o te tari matua, me te ui e ih ki te tohu i roto i te mau hiero i roto i taua porowhita.
  
  
  E mohio ana ratou hoki e rua mau hiero ki te whero pourewa.
  
  
  "Ko te tetahi a tawhio noa ratou he tauira o te ao te Wikitoria, Pourewa," te Indian hēkeretari i roto i tona rima tekau i korerotia mai ki ahau. "Huaina tenei ko te Qutb Minar. Kei te hanga te reira a tawhio noa whero te hōanga me te teitei o te neke atu i te toru tekau mita, i te tōrino e'a e arata'i ki te tihi.
  
  
  I hanga te reira i mua i te wehenga. Na, i reira he iti i mahue o te temepara.
  
  
  'Me etahi atu?'
  
  
  — Me waiho te temepara o Ossian i roto i te taha ki te rawhiti o te pa. Ko tetahi wahi, hei ururua; te torutoru iwi i haere ki reira.
  
  
  Ia haamauruuru ia, me te haere ki waho ki te wahi i Choeni e tatari ana i roto i te motokā. A, no te korerotia e ahau ki a ia te mea i mohio ahau, ko ia i whakakitea mai ki ahau i te ara ki te tuatahi o te whare tapu i te wahine whakahuatia.
  
  
  A, no te tae matou tekau ma rima meneti i muri mai, ka kite ahau i Qutb Minar, ka rite ki te temepara, ko te kore e tino pai... ko te mea nui atu i te roroa whero pourewa. Ia, i hiahia te tahi mea atu, ahakoa kihai i ahau i mohio he aha. I te ahua o te whānui ngā kaimahi ki te ruma mo te maha nui o te iwi - te tahi mea ae, huna, te wahi i te mana e kore e te titiro.
  
  
  Ossian o te temepara i titiro nui atu fafau. Square pou tautoko te kohatu ruma, te facades o te hinga i te whare, i te marae i te puranga o te hunga e hinga ki te kohatu. I roto i tetahi kokonga, i te rua-kōrero whero pourewa. Nga wahi kua ururuatia tahuri ki te mātotoru i te otaota a tawhio noa te rakau, me nga rakau. Smoke rose i roto i te he ngawari tōrino i roto i nga rakau.
  
  
  "Ahau ka haere ki te tango i te titiro."
  
  
  "Au e haere mai ahau ki a koe," Choeni mea.
  
  
  Haere matou i roto i nga wahi kua ururuatia. Ētahi o ngā wāhanga i whakawāteatia kia te pono i taea e haere mai me te tiaoro nei i te haamaitairaa o to ratou wai i te puna.
  
  
  I waenganui i te ururua, i kitea e matou i te pai-whakamahia trail e te tikanga i ārahi haere te mutunga o te temepara, ki nga ururua. Tatou tata i te rakau a, no te ahau i kite i te pouri matomato teneti.
  
  
  I mahue ia tatou i te huarahi i roto i te puku, me te haere ki roto ki te ururua ki te toenga. I te tuatahi tatou i kite noa i te rakau, me te nui rinena teneti. Na ka kite ahau he ahi iti rua, me te kotahi hou. Ka haere mai te tangata i roto i raro i te teneti, totoro, titiro a tawhio noa, coughed, spat i runga i te whenua, me te haere hoki i roto. E kore matou i kite i tetahi atu. I te tahi puffs o te paowa nga kukupa i te ahi. I reira ko te tangi muri i us — te hawhe hotuhotu, te hawhe te hamama, i te riri tinged ki te tangi. Ahau ka tahuri, a ka kite i te ahua tata i te ara i matou i tika riro.
  
  
  Ko te tangata e haere hohoro, engari limped paku. Rite ka whakatata ia, ka kite ahau i ko ia te whanui-makiki te tū kaha, te tangata e taea te ngāwari te whakawehi i te tamaiti. Ko ahau pākiki ki te e riro te reira i Zakir.
  
  
  Tatou; mea ana ki te rakau ia e haere mimmo. Kihai ia i titiro i roto i to tatou aronga. Te huru o te manawa i te femo'uekina, me te whakapae ahau e ia i rere nohopuku. Ia, ka tahuri ki te Choeni te taenga atu ano ia ia e haere mimmo tatou.
  
  
  "Haere hoki ki te waka, me te tatari hoki ki ahau," ka mea ahau. "Kei te haere ahau ki te whai ia ia."
  
  
  Ko te ara arahina ki te tahi atu taha o te wahi i whakahoroa, me te i roto i te grove of trees. I maoro matou i i te hoki o te tawhito temepara. Kotahi anake te taiepa ora. I hanga te reira i te taha o te kohatu nui i te poraka, me te mistletoe tekau mita te teitei, e toru tekau mita te roa. Te tangata e okioki ana ki tenei tangi ki te hopu i tona manawa. Na ka titiro ia a tawhio noa, i kite kahore he tangata, a ka romia e i roto i te mātotoru, he ururua, e au ra ki te huna i te whakatuwheratanga. Ngaro whakarere atu ia i reira.
  
  
  Hoatu ana e ahau nga tangata e rua meneti, ka rere i runga i reira, a ka kitea he hapa.
  
  
  Ko te pouri i roto. Whakarongo ia ki tona manawa āki mai a tawhio noa tona pūkahukahu. Ētahi atu i te e, i reira kahore he tangi. Ka whakawhiti i runga i te kasa, me te hanga i te kurupae kuiti. Ko tōna i roto i te oneone passageway, e pā ana ki te tatini kaupae ārahi ki raro.
  
  
  Ka kitea e ia kānara, me te American ōrite i te raro o te arawhata. I muri i te ware pi, i nga rama i runga i te papa arahina ki te tika. Te kauhanga roa i konei i runga ake, nui atu i te kotahi rau waewae, ko te whakairo i roto i te pakeke me te te paru, pea te hōanga. E rua tekau hokoi atu, he atarua saint kite i a ia, kanikani me te koroirangi. Te kauhanga raro ka hongi mīharo tawhito, me te musty.
  
  
  Te reira āta te kaiako ki te marama. E kore ahau i whakarongo ki a ia. Ko te kauhanga te pari signpost. Ahau ihora ki te tuku i oku kanohi whakarite ki te marama hou. I mua o ahau i te whitu-waewae-tapawha ruma ki te tuanui i runga ake i te kauhanga. E rua nga rihi i kitea huri noa i te ruma. I te tuatahi, kihai ia i kite i a ia, i meinga Brylev. Na ka kite ia i nga rama, ki tonu i te mea i titiro rite te hinu, ki te tahu i roto i te oko whakaturia i roto i te wha taha. Ko te ruma e takoto kau ana.
  
  
  Ka hohoro te whiti i te ruma ki te whakatuwhera i te tata, me te tīmata ki raro i te whare. Ka mutu, me te titiro a tawhio noa. E kore e ahau te whakaaro o tetahi ka kite ahau ano. Tenei kauhanga i te poto, me whakatuwheratia ki te roa passageway e totoro mō te neke atu i te whitu tekau mita i mua i te whakaahua i te paku piko. I ia wā, i reira he ruma i roto i te matua, kauhanga raro. Titiro ratou rite ngā pūtau i te wahi transcendental kuraina te ara roa i roto i te outdoor pool.
  
  
  I te mutunga o te kauhanga raro, ki tetahi signpost hanga Stahl whānui, me te mama.
  
  
  Nga rama, tahuna ake i te ara i muri i ahau, engari i roto i te mua o te ahau whakaaro te reira e tetahi atu i te mea tapu. Na ka kite ahau i te tuatahi rama e iri ana i te hiko, te waea. I konei te kauhanga bifurcated: ka mau ahau ki te tika te tahuri, te wahi rama hiko whakairia i te whitu-mita wā. Te iti atu i runga i, te kauhanga whakatuwheratia ki te nui hall. Te kauhanga whāiti ka arahina ki te iti taupee i te hoki o te tangi hall.
  
  
  I raro i ahau, i reira ko te rota o te mahi. Tekau ma rima tamaroa, te nuinga o ratou i roto i to ratou tīmatanga o pia ma, e noho ana a tawhio noa te heamana, busily kopaki i te taiepa i roto i te pango. Ētahi atu tapahia i roto i nga wahi o te wicks. Te tahi tamaroa e te kikī ake kau kēne ka kawea ih i roto i te archway ki tetahi atu ruma.
  
  
  Outdoor whakaahuareka ia ki ahau. I kitea i te reira e te wheketere te whakaputa i te ingoa tonu, ranei i te iti rawa i te kotahi a tawhio noa te wahi i reira nga tangata kohuru e hanga e ratou e rua-hauwhā poma. Ko ahau hoki te ua i te whakamātao a, no te ahau ite e te mau tamaroa i konei i pakeke atu i te taata e ahau hiahia kite i te kohikohi pāhare pāporo pākawa i roto i te tipu matū. Titiro ratou rite hoia. E rite ana ratou ki te mohio ki ta ratou mahi, rite ki te ih ko te whakaakona rānei.
  
  
  Kahore tetahi i kite ahau, engari kihai i taea e ahau te tika i roto i te taupee o te pakitara waho te kite. Katahi ka haere ahau hoki, me te tamata te maui, kauhanga raro. I hanga ano e ia te iti signpost, ka haere tonu ki te neke, hei tauira, i roto i te ahunga taua rite te tahi atu i te marau. Aita i maoro roa, ka hoki haere te maha o ngā pūtau. Enei i roto i te whakamahi. I roto i te kakau witi, peke, me te paru backpack e ai i roto i te fenua taonga o te taure'are'a tamaroa.
  
  
  Enei e huna ana ka taea e whakawhānui hoki te maha kiromita i raro i te Kolkata. E hiahiatia ana e ahau ki te kitea he tere te puta hoki ki te huarahi e ahau hiahia noa ki te tangohia. I reira ko tetahi wahi takoto kau i roto i mua o ahau. I roto i te tēpu, he hāneanea, me te tokorua o ngā tūru, me te i muri i a ratou i te tatai rakau tatau.
  
  
  Ko te ruma e takoto kau ana. I ona ra i muri mai ka haere hohoro. Ehara i te mea e kati.
  
  
  Whakatuwhera i te reira, ka kite ia i tetahi kauhanga roa ārahi ki te i te mata. Ka eke ia i roto i, me te ka haere hoki ki te Mercedes.
  
  
  Choeni kihai i reira.
  
  
  I tona rongonga i a ia te karanga a tawhio noa te pouri puta noa i te ara.
  
  
  - Nick, me te mahi=).
  
  
  Tahuri ahau a tawhio noa, a i te ono o nga tikanga pāwhiri i roto i toku roro. Mahalo ko reira te tangi ranei glint o te whakarewa ahanoa i roto i te ra. E kore ahau e mohio ki, engari e ahau cringed, me te mau toku Luger.
  
  
  Na huru i kite ia... te sino lahi Indian hiahia ia i aru i a ia ki te temepara. Ka whakatata ia ki ahau i te mua o te motokā. Ka poipoia te maripi otohetohe ma runga hoki i tona matenga. Tonu, ki te luger i roto i toku ringa.
  
  
  Ia i kino ki te pū, o te akoranga, engari i puritia e ia haere mai ana i ahau. I tautokona e ia atu, me te hamama i te faaararaa. Ia huru e kore e hiahia ana ki te whakamate i a ia. Ko ahau tino te reira i Zakir Shastri, me te ahau i tino hiahiatia ana i a ia te ora. Tapahia ana e ia i roto i te rangi i roto i te mua o toku mata, a poipoia ano ahau unuhia atu.
  
  
  I roto i tona hepohepo, ia pupuhi i te kotahi inihi i tona mata, ano he whakatūpato, me te whakarewa i te wa tuarua ki tona ringa. Te pānga o te matā, ka meinga ia e te whatu, ka hinga; engari ia i puta ake ki tona waewae, a ka haere mai ki ahau, e tona ringa iri limply.
  
  
  Koperea ana e ia i a ia ano, tenei wa i roto i te waewae. Ka hinga ia i mua kia rite ki tona huru kua te patototanga a i runga.
  
  
  Maoritia ana, marere ahau hoki, ka tū taku pū rite mo te rua o te hoariri, ko te anake te nekehanga taea e kite ahau i te Choeni rere ki ahau i te atu taha.
  
  
  Ka maka ia ki toku ringa, engari i ahau ki te pana i a ia. I rongo ahau i te tangi o te takahanga i muri i a ia. Te mau tamaroa a tawhio noa te temepara, ka rere i roto i, me te piki i roto i te tawhito, taraka i muri i te ururua.
  
  
  Rere ana, engari i ahau ki te pupuri i te tangata i raro i mua i taea e matou te whai i a ratou. Ego tahuri ia i runga i tona hoki ki tona waewae.
  
  
  Ko ia mate. I te rua i te rahi o toku ringa i reira i toku huru o te pito i. Choeni e noho ana i muri ki ahau, āta mau tonu i te aroaro o te toto. 'Ko wai tenei?'.
  
  
  Ia hī ika i roto i te tangata o te putea a tawhio noa tona pute, me te horapa i te reira i roto i runga i te whenua. Te ingoa i runga i te pepa i te āta mārama.
  
  
  "Zakir Shastri". Ia te mutunga kitea te reira.
  
  
  Ia tuturi ki raro, ki te taha o te tinana. Ia tonu kite i te toto rua i runga i tona ringa, me te waewae. Ko ana mea kihai i mahue. Tētahi atu pere ki te emu i roto i te hoki. Gawk marere i roto i te mua, me te wehe i tona pito i roto i te mua o ia, ano he korōria puawai.
  
  
  Te tangata tamata ki te patu i Shastri i mua i taea e ia te korero, te tangata e tu ana puta noa i te rori, no te te sino lahi Indian hanga i te whakamomori whakaeke ki te maripi.
  
  
  Ko wai?
  
  
  
  Chapter 10
  
  
  
  
  'Te titiro! Choeni mea.
  
  
  Tu ana ia ki runga, me te titiro hoki i te taraka. Utaina ki te taitama, ka tupono atu ki raro i te huarahi, kato ake te tere. Ia swerved ki te karo i te kau mo'a e takoto ana i roto i te poka, ka whakatupato nuitia i te iti mano o te iwi e rere ana i roto i te whare, i te tangi o te pū. Te iwi scrambled ki te taha, me te taraka rumbled a tawhio noa te kokonga.
  
  
  "Haere mai i runga i," Choeni i huaina. "E tatou i te whai i a ia."
  
  
  Te muri matapihi ngatata ano matou peke ki te Mercedes. Gawking kanohi hipoki te katoa matapihi ki te pungawerewere. Ko te tuarua gawk e taora ki te tatau, a ka u vahi i runga i te nohoanga i raro i ahau.
  
  
  Oia mau, Shastri ko e kore e te anake te ūnga, heoi kihai ahau i whai wā ki te hoki te ahi matau i teie nei.
  
  
  Ko tōna whakatere, me te Mercedes pere i mua kia rite ki te pere i roto i te trapdoor. Tatou tata toppled i runga i te kokonga, me te Choeni karanga rite tamata ia ki te wahia e ia te tahi.
  
  
  Matou peke i runga i te aukati i, te whai i te aukati, mō te toru tekau whatianga, a te mutunga i kumea hoki ki te huarahi. I te taraka ki te neke i mua i o tatou kitenga i a ia, me te pakanga ki raro, ki te tuku i tetahi atu motokā ki te haere i roto i te mua o tatou i rite te taupoki ana.
  
  
  "Ko koe i miharo?" Choeni ka ui ki a ia.
  
  
  Ka titiro ia ki ahau, a ko tona upoko. Puritia e ia te titiro i roto i te hoki te matapihi, engari kahore tetahi tangata i whai i a tatou. Ko ia mataku.
  
  
  "Kia mataara, i te taraka," ka mea ahau. "Ki te ngaro tatou i te reira, taea e tatou te tīmata ki runga." Te hawhe te poraka i muri i te taraka, aru matou i te reira atu ki te pa. Hāwhe haora i muri, te taraka ki te mutu i te taha ki te tomokanga o te Whakawa Dom Rererangi, me te mau tamaroa hongofulu peke a tawhio noa i roto i te pouaka. Ko te atekōkiri, he kikokore Indian tangata i roto i te Uru hāngai, peia ih ki te teihana whare.
  
  
  Tatou ka i roto i te Mercedes, a aru ana i a ratou ki te tūāpapa. Ih i tatari hoki te tawhito DC-3 e titiro rite i te reira i rere ki roto ki Burma i te tīmatanga o te Pakanga II o te Ao.
  
  
  A, no ka tomo ratou, ia e kanga ana i raro i tona manawa. Kahore he hiahia ki te whai i te waka rererangi.
  
  
  — Ka taea e koe te tiki i te ih rere mahere? Choeni ka ui ki a ia. "Pea Raj taea e te tauturu ia koe."
  
  
  Whakaaro ia mo te taime i mua i te haere ki te kaupae o te pourewa mana. A, no te ia hoki, DC-3 ko kua i te mutunga o te waka rererangi.
  
  
  Ka titiro atu te hari, me te homai e ahau i te paihere o te mau taviri.
  
  
  "Ratou rere ki te Raxol," ka mea ia. "Te reira i runga i te matapuna o te Himalayas, e kore e matara atu i Nepal. Te reira i neke atu i te whitu rau kiromita atu.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "E rave tatou i te waka rererangi rawa?"
  
  
  "Piper Comanche," ka mea ia. — Have you ever rere i runga i nen?
  
  
  'Ae.'
  
  
  'Ona rawa.'Kua mau ia ki toku ringa, me te ahau arahina ki waho. "Te reira, ka kia pouri i maoro," ka mea ahau. "Ko koe te tino tenei te tahuna, rererangi?"
  
  
  Ko ia i kata. "Kaua e māharahara. Tatou te maka ōrite ana ki te marama ake i te waka rererangi.
  
  
  Ahau ruarua, engari ka rere ia i mua i ahau ki te hangar. A, no te ka e ahau ki reira, ko ia kē te korero ki te uniformed āpiha pirihimana, me te hoatu whakahau ki te rehe. Ratou i whakataka atu ana e i roto i te Comanche ,me te whakatangihanga a tatou e te kēmu i runga i te poari. Tekau meneti i muri mai, mauria atu, me te haere ki te raki.
  
  
  Ko te reira i te roa, e rere ana, a kua pouri i mua i te kite matou i te rama o te kainga. Ko ia e korero i runga i te reo irirangi, me te parae i raro i tahuna ake i te motokā tupohehia. Choeni hanga i tetahi uma i mua i te ia māia te tuku i te motokā ki te kikī paru o te taunga wakarere. I reira i rua anake i ētahi atu rererangi i runga i te whenua, a i te kotahi a tawhio noa ratou i te DC-3 e kite matou i tango atu i roto i te Calcutta. Choeni ana ki te rota waka, me te piri matou i te motokā ki te parirau, me te hiawero i mua i te arowhai i roto i te DC-3. Te reira i whakarerea. Kahore he tohu o te waka ranei i te mau tamaroa matou i kite ai i roto i te Calcutta.
  
  
  I roto i te iti te teihana o te whare, i te kāwanatanga te mana noho i muri i te counter. Ka titiro ia ki hōhā tae noa ki te Choeni whakakitea i roto i te kāri i roto i tona putea. Na ka brightened ki runga, me te haere mai i roto i ki te teapot. I a tatou inu i te ngoikore, i te inu, ka korerotia e ia ki a tatou e te haora i mua i te taenga mai matou, te waka ki tonu i te mau tamaroa i te u, me te ih mau ki te taraka.
  
  
  Kihai ia i mohio ki tetahi neke atu i te e. Ka mau ia ki a matou te hoki ruma i reira i taea e tatou te toenga tae noa ki te ata.
  
  
  I te ata, ka mau tatou i te paru ara ki te kainga.
  
  
  E kore ahau i rite te tirohanga o te kainga. I te tahi kohatu whare, koraha tahiri pukepuke, i te huarahi ki te torutoru angiangi rakau i roto i te pakoko oneone, me te puehu, i nga wahi katoa. I te paru road ko te whariki, me i reira i tata taraka ara i runga i te reira.
  
  
  Anake tetahi atu motokā i kite ia ia i roto i te rohe, he koroheke Rambler e titiro tauhou, me te i roto i wahi, kia tiketike ake i roto i te raorao o te Himalayas.
  
  
  Choeni korero ki te Rambler rangatira. "E ti'a ia tatou to koutou motokā ki te tūhura i te rohe," ka mea ia. "I reira te kia nui e taea e tatou e kite i te rangi, i te kohi. Ko matou pai mo te hoki mai koe i hoki tenei.
  
  
  Te tangata e kore e hiahia ana. Ka mea ia i te motokā e kore e taea e te neke, a ka tahuri ki te kohatu ia poroporo.
  
  
  I roto i tetahi whare, ka ui tatou i ki te noho i kite i te taraka ki te mau tamaroa i te haere i mimmo. I te tuatahi, i te wahine whakarongo marie. Na ka whakatika ia i riri i te tahi mea Choeny mea. Ona kanohi whitinga mai ki a ia taora i te tatau.
  
  
  Choeni i te pouri. "E kore ratou e mahi i taua i roto i te India," ka mea ia. "Tatou i whakarongo mai hoki, e kore tatou, me te kata i te wa katoa. Ko te wahine taitamariki i oho. E kore ahau e rite te reira.
  
  
  I roto i te tata i te whare, tatou i te ite i te taua makanga atu, ahakoa nui ake te āhua. Te tangata tawhito e noho ana i reira i te titiro ki te ārai i te wehi. Ko ia kua tata rawa ki te reinga. "Kahore he tetahi i ta tetahi e pā ana ki te taraka," ka mea ia. "Kua kite matou i te haama no ki te aroaro o ki te haama no o te paihere o te youngsters. Engari i te hunga e ui ki a he tokomaha rawa i te mau uiraa e kore e ora roa. Upoko hoki ki te Calcutta. Anake i mate kingi i konei. Ahakoa korero ki a koutou hanga toku utuafare hihira. Haere ki te kāinga.'
  
  
  Ka marere hoki, ka tutakina te tatau.
  
  
  Choeni frowned i roto i whakama. "Pea tatou kia haere hoki," ka mea ia. "E tatou e hoatu i enei iwi i te he. He mea nui hoki ki a ratou, kahore a matou.
  
  
  — Ka te tikanga matou kia tika wareware e pā ana ki te raruraru i roto i te kōpiro Calcutta?"
  
  
  "Kahore, engari ka taea e matou korero ki a Raj. Ka taea e tukua atu e tatou i te ope i te mea e tika ana.
  
  
  Ia, ka mea ia, kahore, me te haere tonu ki te whai i te taraka o te ara. Ia ruarua anake i te taime i mua i te hopu ake ki ahau. Ka mutu te tautohetohe rite matou ki te haere i roto i te kainga, i muri i te awhiowhio te ara o te taraka potae ki te taha. I muri i a tatou, i te kainga i haere mai ki te ora. Te peasants i haere mai i roto i o ratou whare, me te titiro i tatou i whakairohia ana. Te āhua, te tangata iwi ke, i te iti rawa te Pākehā, i te onge i roto i tenei rohe. Miharo ahau ki te rongo o to tatou aroaro e horahia e huri noa i te rohe.
  
  
  Haere matou i te rua māero ki runga i te maunga, me te mutu i te tuatahi torutoru nga rakau i kite matou. I matou i te iti wharua. Ia, e tu ana, me te titiro i te maunga ki te potae o te mure ore i te hukarere.
  
  
  "Ko te aue," ka mea ia, nui ake ki ia atu ki te Choeni.
  
  
  Ka ui ia. 'No te aha?'
  
  
  — E kore matou e ara te mohio ki te mea e rapu ana tatou no te. Te maunga totoro no te rau o te kiromita. Tenei taraka i taea e kua haere rānei ara. Tatou i kore te tupono o te te haapa'oraa i ki runga ki a ia."
  
  
  "Hoki ka?" — He aha te reira? " ka ui ia tūmanako.
  
  
  Kihai ahau i whakahoki. I te wā i toku hoariri i teie nei. Ki te mea tatou ka haere hoki, hiahia matou te ngaro i te ra katoa. I te tekau ma rima ra i tata rawa.
  
  
  Ka tūhura i te pae ano, hipanga i te taahiraa, te arotahi ki te āta, ka tuku tona mata neke ki te wāhanga i muri mai o te whenua. Heoi ka kite ia i te reira... e hemo ana te kaupapa i roto i te rakau, e toru rau mita i mua.
  
  
  I matou te titiro. Ko te pai ki te tohu. Engari i te hunga i hiahia matou i taea e ngāwari te huna i roto i te paraihe iti e tupu i nga wahi katoa i roto i te raorao, me te ope katoa e taea te huna i roto i te te awa, me te awaawa e arahina ana ki te maunga.
  
  
  Tatou i kore te tupono o te te kimi i te taraka ranei, nga tamariki ki te tamata ratou ki te noho i roto i te aroaro. Te iwi e hiahia ana matou kia haere mai ki a matou. Tenei ko to tatou tukutuku e tumanako atu nei.
  
  
  Na ka mau ahau ki te Luger i roto i tona holster, me te hāngai te reira nui atu iti iho ranei i roto i te ahunga o te waka, ka kite ahau i runga i te pae.
  
  
  Choeny horomia. 'He aha koe e mahi? E koe haurangi?'
  
  
  — Ka tamata e ahau ki te tiki mau,"ka mea ahau.'
  
  
  "Te iwi huri noa i te taraka." Kumea e ia te keu, me te pū barked kotahi atu. "Te tiki i hoki i runga i te manureva," ka mea ahau. "Te rere ki te Calcutta, me te tiki i te tauturu."
  
  
  Kumea e ia te keu ano.
  
  
  "Kahore, — ia whakahē. Ia i tuku i toku ringa, a mutu ahau i te pupuhi ano. "Ka patua koe."
  
  
  "Haere mai hoki," ka tohe ia ki a ia, ko ia kihai i neke.
  
  
  Te Luger holstered ia, ka tangohia ia ia ki runga. I tona tinana, wiri ana i muri ki te toku.
  
  
  "Pea e taea e ahau te tauturu ia koe," ka mea ia. Ka e ahau i tana whakaakoranga, e mohio ana koe.
  
  
  Tamata ia ki te pana i a ia, engari ko te reira te mutunga rawa.
  
  
  I mua i taea e tatou e rongo i te tangi o te engine,he iti taraka i tupono atu ki raro i te maunga road.
  
  
  E wha nga tangata ki te ope backpack, me te raiwhara i te rite peke i roto i te reira. E wha pu i tohu i ahau.
  
  
  "Hey, he aha tenei?" Ka ui ahau ki indignantly. "He aha te mahi i enei rifles te auraa?"
  
  
  He roroa, he kikokore, Indian tangata i roto i te potae tohunga ki te haere mai i roto i te taraka, me te titiro i a tatou.
  
  
  "Nā koe," ka mea ia i roto i te Hindu, me te faahiti i te reira i roto i te tino i te reo ingarihi.
  
  
  "I te tarakona," teka ahau. "Neke". Ia mataku taku wahine.
  
  
  Ka waiho te teka me te te uiui Chunyi āta.
  
  
  — Haere mai na koe ki te kainga, i roto i te e iti whero i te waka rererangi?" - ui ia.
  
  
  Tungou ia ki a ia.
  
  
  'He aha koe te whenua i konei? Tatou he tawhiti atu i te ara tūruhi i konei.
  
  
  "E tatou mātakitaki. Ko te tuatahi i roto i te India." Ko te tangata i te potae tohunga ki te titiro doubtfully i Choeni, me ia hohoro ite.
  
  
  "Tutaki ahau taku wahine i te United Nations i roto i te New York," e faataa.
  
  
  Kihai ia i whakawhirinaki ki ahau, engari ia te pupuri i te tākaro hoki i te wā.
  
  
  "E hiahia ana koe ki te eke ki a matou?" — He aha te reira? " ka ui ia ki huatau.
  
  
  "Ae," Choeni whakaae. "Ahau rawa ngenge."
  
  
  Ko te tangata e aroha haere i roto i te mua o te tatou, ka tauturu Choini ki roto ki te nohoanga mua. Ia scrambled i runga i te taha o ia, ka kite i te gunmen piki ki te hoki o te taraka.
  
  
  Te pūkaha revved ki runga, me te mo te afa setoni kite ia i te reke o te pū i roto i tona whakaata rearview. Ka patua e ahau te pakeke i runga i te angaanga. Ka tika te whakahaere ki te ruku i te iti ki te maui. Ko te he taratara tokua, engari te taimaha pouaka rakau tonu te patu i ahau pakeke nui ki te hanga i toku roro ruru waihoki. I ahau e mana'o mauiui e haere mai ana i runga i te tika koe i te aroaro o te mauri hipokina ana te ngakau ki tona ngawari, wereweti kakahu.
  
  
  I muri mai, ka ara i ahau ake te noho ki runga, me te tumutumu, kitea e ahau i oku ringa, me nga pona herea. Oku ringa i roto i te mua o toku tinana, me te e rua nga tangata hapai patu te hunga e tiakina ahau e ia i hanga nga patu o toku ora.
  
  
  Kihai ahau i mohio kia pehea te tawhiti e hiahia ana tatou aia, engari kihai i taea e ahau kua mauri mō te neke atu i te rua tekau meneti. I mua i taea e ia te whakaaro o te tetahi mea ke atu, ko te taraka braked, me te peia i roto i te kuwaha. Te reira i coils o te waea tao i runga i ngā taha e rua me te rua taiepa a tawhio noa te waea tīra.
  
  
  Te roroa o te tangata, i haere ki te hoki o te taraka.
  
  
  "Tapahia i te taura a tawhio noa te huru o te ponapona me te tango i te huru ki toku tēpu," ka mea ia.
  
  
  Tona reo i kaha riri. "He aha te tikanga a koutou, stun ki ahau, me te here ake ahau?"
  
  
  Ko tētahi o nga hoia a tawhio noa ahau papaki ahau puta noa i te mata ki te hoki o tona ringa. Ki te etahi kata.
  
  
  Ratou e peia e ahau i mua, a Choeni i rongo ia i muri i a matou. I korero ia ki te rua gunmen i te atu iti iho ranei, e mau ana i a ia, e te ahu i roto i te huarahi rerekē.
  
  
  Ko te he rōpū o te tahi ahua, ahakoa te ōrite. Ko te hoia i roto i te taraka pana, ka pana i a ahau, kia rite ia te anga te haere i waenganui i a ratou ki te ritenga mai o te iti te whare ki te kuwaha, engari no te windows i runga i te maui. Kotahi rama Brylev tāpiri atu ki tōna ake ki te marama, e rere i roto i te ra. Ko ahau i panaia i roto i, me te tatau hohoro te kati i muri i ahau.
  
  
  Te ruma titiro rite te tari ki te pouaka cabinets, he tēpu, me te patopato.
  
  
  "Tautuhi i tō ta tou ingoa, ko te Matson, Howard Matson," te tangata i te potae tohunga, ka mea. — E hiahia ana ahau ki te mohio ki te parau mau." Nei e koe, me he aha koe i snooping a tawhio noa i konei?
  
  
  "Au e ahau he kaipakihi, e te katoa."
  
  
  "Ki enei mea?" Ko ia te pupuri i Wilhelmina me te Hugo. Te āhua, ka mau ratou ki ih i ahau i roto i te taraka. Kumea e ia ih peka, me te tahuri ki ahau, ki te creepy menemene. "Haere mai i runga i, Mr. Matson, e haafaufaa ore tatou."
  
  
  Faaoti e ahau ki te tākaro i te brash American tūranga hoki i te wā roa ake, ahakoa te whakapae ahau e toku kaitiaki i matau atu e pā ana ki ahau i a ratou i pai ki te whakaae.
  
  
  "Titiro," e ahau i motumotuhia, " kia koe i te kiriweti o te hunga poauau Indian peasants, engari tae noa ki ahau e mohio, kei te tika koe, he kaipahua te whai i te iwi. Koutou, me a koutou utu ai titiro rite shit. I kite ahau i a ia, e kore ano i roto i te mōkihi o nga wuruhi. E kore e tamata ki te tiki tata ki ahau, ranei ahau ka patua e ia na pakeke, e ka tīmata koe tumutumu. Na te wewete i toku ringa!"
  
  
  Ko tawhito i te mahi poauau i whakapati, a te reira i mahi ai ona whakaaro. Tenei huru i meinga e te whakama me te riri. Ka whakatika ia, ka patua e ahau te pakeke; ko tana pakeke, tahuri atu, me te whatu a tawhio noa, whana tona huru uaua. Ka e ahau i te hit i roto i te hoki o te whatukuhu. I te mamae e wehingia ana.
  
  
  I ahau kihai i tu tetahi i muri, me te kia te tangata e rua toia ahau ki runga ki te tepu. Ratou ki te tapahia te taura, me te tohu ā rātou pū i toku ūnga.
  
  
  "Te tiki i mahia," te kāpene whakahau ih. 'Te tino.'
  
  
  E kore ahau i whakaaro. A, no toku kakahu, ka tangohia, ka pakeke te toia ahau ki te heamana, a herea ana ki toku ringa me nga waewae ki te wahi motu ke.
  
  
  Ko te rangatira te timata i runga i ki te tepu, me te titiro ahau ki runga ki.
  
  
  "I teie nei, Mr. Matson," ka mea ia, " pea i taea e koutou e korero ki a matou, he iti ake e pā ana ki koe. Ko wai koe? E aha ana koe i konei?"'
  
  
  "Ahau i te American," ka korerotia e ia ki a ia, te neke haere whaka tona whāinga. — E kore e me ki mohio ki tetahi atu. Ki te TATOU Consul kitea i roto i
  
  
  Kata ia. Na, i te tangata a tawhio noa ia ia.
  
  
  "Te consul?" I Roto I Te Calcutta? Koe e hangareka, Mr. Matson, ranei nga mea katoa i tou ingoa, ko te. I roto i te rua ra, Calcutta e kore e whai i te American i tari kairauhī. Pea e kore e ara i roto i te Calcutta a muri ake. Ko koutou kua mohio tenei katoa, e kore e koutou?
  
  
  I mea ahau e kore ahau i mohio ki ta i korero ia e pā ana ki. Tungou ia rawa marie.
  
  
  "O te akoranga, o te akoranga," ka mea ia, tahuri atu. A, no te ka tahuri ia ki te hoki ki ahau, ka kite ia i te roa o te heu i roto i te huru o te ringa. Na ka pa whakarere ia, te papu e te mea kihai i taua i te wouldnt te waiho i te whakaaro pai i muri i te katoa, ki te tuku i ahau ki te kia mau.
  
  
  — Kia koe ake ite au i te mamae, Matson?" ka ui taua tangata ki. "I te wehi, i te mamae fuu e tika hell i roto i ou whekau, me te hanga tohe tenei naku ki a koe mo te tere, te mate?"
  
  
  Te heu rererere puta noa i toku mata; i te reira i te ono inihi te roa, me te kia koi, e te reira glinted te ata i roto i te ata marama. A, no te te mata tuatahi pa ki toku kiri, kihai ahau i whakaaro ko te reira te patua i te ūnga — te hatepea atu i te mana, pera maheni. Ka tahuri ia ki tona matenga ki te titiro i tona taha ki maui. I te mata, te tīmata i te pito o toku maihao taupū, te whiti te nikau o toku ringa, i haere mimmo o te ringa, ka whakatika ki toku pokohiwi, na ka kōpiko me te mau tika i runga i te collarbone.
  
  
  I te tuatahi i te mamae haere mai, ina kite ahau i te mata tapahia ki toku ringa. Ia, katia oku kanohi, engari tīmata te reira. Hiahia ia ki te hamama.
  
  
  — Kua koe i rongo ake o te mate na roto i te mano motu, Mr. Matson?" Ko tenei he tawhito, Oriental te akau, te tikanga e whakamahia ana, ina hiahia ana te tangata ki te tiki i te mōhiohio, me te ora o nga tangata āwangawanga i te mea kahore o te uara. Aue, e kore ahau e mea katoa te pārurenga o te mano motu mate. I te tahi ora. Ih o te tinana katoa, kei te hipoki i roto i pokapoka. Te mōhio me pēhea te vahi anake te haere i roto i te paparanga tuatahi o te kiri, na e te anake te torutoru pata o te toto, te puka me te kokoti i te raina. Rite tatou i te haere i mua, tatou i te kitea te ara hou, me te ruku hohonu a hohonu. A, no te tapahi haere i te matenga, me te uma ki te kikokiko, ara, ko wai te tangata kārearea. Iwi torutoru e taea te aro ki te mamae."
  
  
  Te i muri mai i te tapahia, ko te rite i te tuatahi, engari i runga i toku ringa matau, ka i roto i toku ringa. Tenei wa i te heu haere hohonu... he ngau kino, ngau kino te mamae e faaitoito te ingoa o tona arero meinga te whakahoha! o te haki o te whakaaetanga ki te mahi i roto i ona pongaponga. Oku niho, me te ngutu i te kumu. Ahau i whakaaro o ia ia: "Ki te kahore ahau e pai ki te whakatuwhera i tona mangai, ka waiho te reira māmā ake mo ki ahau te mau hoki te hamama o te mamae."
  
  
  Te roroa o te tangata matau ki tana mahi. Ka kite ia i te ana'ana ra o te i pai ai i roto i te huru o te kanohi, te mānukanuka i roto i te uaua a tawhio noa te huru, me te ihu, me te ngutu whanoke, kia rite ki te speedboat na ka hoki ki toku tinana tenei wa ki oku kauae — te whakataki i te toru o nga kokoti aho puta noa i toku pouaka, me te puku.
  
  
  Te Indian korero ano. I ona kanohi tuwhera, e kore ahau e mohio, ina e ahau i tutakina ki a ratou.
  
  
  "Te mamae paepae ko ngā. Ētahi Pākehā rawa te wahi i raro i tēnei wā. Korerotia e ratou ki a koe nga mea katoa e matau ana ratou te wa tuatahi. I te tuarua tapahia, karanga ana ratou, me inoi mo te aroha. I te toru o nga kokoti, riro ratou hysterical ranei ngaro mahara. Tou mamae, paepae, ko te nui teitei, ranei koutou whakangungu ko te pai atu i ahau te whakaaro. Ia oti te kokoti. 'I teie nei mō te pātai. I tonoa mai e koe ki te tutei i runga i a matou?"
  
  
  Kihai ahau i mea ki tetahi mea. I ia ki te kitea he ara i roto i, i te ara ki te mawhiti. Na tawhiti, te reira titiro aue. Te knots i runga i te taura i te mohio; a, no te ahau totoro nu, ana mea, ua ite au e toku ringa me nga waewae ki te kore te sagging. Te parahiraa i kuiti, me te tītaha ngāwari, engari ara ki te i te reira ki te matamata i runga i, ko reira iti te reira i taea te mahi.
  
  
  "I tonoa mai e koe ki te tutei i runga i a tatou, Matson?"
  
  
  Te maripi u te hawhe i te inihi atu i tetahi atu tapahia i runga i toku ringa. I tēnei wā te reira i te tapahia hohonu, me te hanga i ahau aue neke atu i te kino ia i te reira.
  
  
  Ko te kuwaha tuwhera. Ko te hoia mau tona matenga i roto i. 'Te ahi! ia mea. Te huru o te mata i te heihei o, a ka korerotia e ia i te whakaoho. "Te Ahi, Captain! Waho.'
  
  
  Ko te rangatira, he riri i te mata. Ia au ra i te whakama e tona huru ko te haukotia te ka i ia ki te heua. "Kaua e rere atu, Matson," ka mea ia.
  
  
  Ia, me nga kaitiaki, ka rere i roto i te kuwaha, a whakahangia ana te aue o te ora. I ia i mohio ki te mea i haere i runga i te waho, engari ko ia koa mo te mea kiano i matao.
  
  
  Te reira hanga ahau e hiahia ana ki te kati i toku kanohi ano, ranei karanga i te tauturu, engari whakaaro e rua i te teka. Kihai ahau i whai i te tuarua ki te ngaro.
  
  
  Ka titiro ia puta noa i te ruma. I te tuatahi e kore ahau e kite i te ara i roto i te, kahore he ara ki te tiki noa o te taura i te ngau ki toku kiri. Na ka whakaaro ia o te hinu rama mura i runga i te muri tepu.
  
  
  I te roa te titiro atu ia i te rama, te tere ake te whakaaro ka mau i te āhua. Ko te he wero, engari ko nga taumahatanga i runga ake i te tatari mo te kaiwhakaako ki te hoki ki tona whakamate heu. Ki te taea e ahau noa te patoto i runga i te rama, me te here i te taura a tawhio noa toku ringa i runga i te mura, hiahia ahau ki te whai i te tupono noa.
  
  
  Engari ehara i te mea i tawhiti rawa atu. Ona papaki ana e taea ki te neke. Rutua, me te kowiria, ka taea e te anake te tahoro i te nohoanga paku. Ka mau te reira katoa atu toku kaha ki te hurihia ki runga, me te maka i a ia i ruarua. Otiia i roto i te mutunga, te heamana nōhia runga i, a hinga ana i runga i tona taha. Te hinga ohovale i ahau, a ka nui haere te mamae.
  
  
  Ka tātai i te tawhiti ki te heamana, me te āta panaia te heamana ki te tika. Katahi ahau flipped te reira ki te ora, na e te parahiraa i runga i toku hoki, me toku huru whakamahia te reira, ano he wawahi ram ki te heamana. Te rama flickered, ka maturuturu iho. Te reira i tuki ki te whenua, me te piti i roto i te poka o te ahi.
  
  
  Aua'e, a ko te rama ko e kore e tino tonu, engari e hiahiatia ana e ahau ki te tiki ki te mahi hohoro i mua i te hinu tunu i te paru papa.
  
  
  Ka mau te reira katoa atu toku kaha ki te hurihia ki runga ki toku taha ki tawhiti nui ki te pupuri hoki i aku ringa ki runga ake i te mura, na e te ahi, taea e āta e ngau ana i roto i te kaha te taura e herea ahau.
  
  
  Aita i maoro, i te mura tīmata ki te tahu, a na i toku ringa. Ia yanked pakeke ki tona ringa matau, ki te karo i te reira atu. Te taura tonu ki te tahu.
  
  
  Pere mamae i roto i toku roro. Te taura i te tahunga, a ka taea e kite ahau i te reira singeing te makawe i runga i toku ringa, me te tahuri toku kiri whero. Ahau yanked te reira ano ki toku matau, me te taura moka mauiui i roto i toku ringa. Ko tētahi atu hutiraa me toku ringa i tukua.
  
  
  Ia yanked te toenga o te taura i ona ringa, na, untied te knots a tawhio noa tona ringa maui. Ratou i te pai i roto i whakatakotoria. I toku ringa matau katoa, me te ringa i te mura, i te tukino. Engari ko te reira i toku anake whai wāhi ki te waiho. I te pae hopea i te peretehatara, ka haere mai ka ngaro; ka haea e nga taura i ona waewae, ka mau ki tona kakahu. Taku pū, me te maripi i runga i te tepu. Hoatu e ia i runga i tona hu, me te ko e pā ana ki ki te waiho i te he roa Indian haere mai i roto i te kuwaha. Kihai ia i titiro tino hari no te kitenga o ia ahau me te pū tohu i te emu i roto i te ora.
  
  
  Ko ia te titiro i te reira, e tatari ana hoki ahau ki te kopere i a ia. I roto i te meka, ko ia kia arotahi ana ki te pū e ia e papaki ana i taea te kite i te maripi i roto i te tahi atu toku ringa. Te reira i tomo i te huru tinana, tika i runga i te tapatapa.
  
  
  Te gurgling tangi mawhiti i tona huru o te ngutu rite marere ia ki hoki i te mata, me te hipoki ki te patunga ki tona ringa. Na ka pakura ki te whenua.
  
  
  Kihai ia i mate a, no te ahau ka tahuri a ia ki runga.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "Te wahi o te kotiro?"
  
  
  "Haere," ka mea ia. Toto spurted katoa i runga i te kokonga o rta o huru, a ka coughed. "Tīmata ia i te ahi i roto i tona ruma. Tena, te tautuhi i ahau. ia...'
  
  
  Na ka ohorere ia, ko ia tonu, takoto ana, kua mate i oku waewae.
  
  
  Ko ahau te pouri. Fie hiahia ahau ki te pupuri i toku huru i te ora, engari he maripi e kore te tika o te patu.
  
  
  Ka titiro ia ki a tawhio noa. I reira ko te pū submachine i roto i te kokonga, me te rua ringa pohū i runga i te papa. Ka maka i te pohū i roto i tona whitiki, me te, e pupuri ana i te pū submachine i te rite, ka haere ki te kuwaha. Ko ake ki a ia ki te kitea i roto i te mea i tupu i konei, aha ki te mahi ki Calcutta, a ko reira ki runga ki te Choeny ki te kitea ia. Uakina ana e ia te tatau, a haere ana i waho.
  
  
  
  Chapter Kotahi Tekau Ma Tahi
  
  
  Ka marere i roto i äta. Kitea e ahau i ia he quilted koti i roto i tona ruma ki te hanga ia ite atu i rite ki te wāhanga o te taiao. Ki tona mahunga iho, te ahei ia te poto haere hoki tetahi o nga kaitiaki a tawhio noa.
  
  
  Ka hemo i roto i te paowa, i te ahi, i rongo ano te aue o nga tangata whawhai te ahi, e haere mai ana i te tarutaru-hipoki whare.
  
  
  Ka tomo ia ki te marae kapi katoa ki te kotahi-kōrero ngā whare e hoatu i te ongo o te pourewa o te tawhito American te hau-ā-Uru. Te reira i te tatini whare, e toru e titiro rite te pa a tawhio noa ratou, me tetahi e puta mai ki te waiho i te wharekai. E toru ngā taraka i noho tahi i roto i te mua o tetahi o nga whare.
  
  
  Ko reira anake te mea o te ahi i te whawhai i taua i te tatini uniformed nga tangata kihai i kite ahau, kia rite ki ahau, hohoro tonu ki te taraka. Ko ahau tata ki reira, no te tangata te puta i te i muri i te tata i te motokā. Ka haere tika tonu ake ki ahau, e pupuri ana i runga i te faaararaa ringa. Titiro ia ki ahau, whakairohia, ka tautokona atu, me te whakaaro e pā ana ki ki te karanga i te tauturu a, no te huru i huaina hoki te reira. Haere mai ia ki ahau, titiro maere, me te hihira.
  
  
  "Te pāwhiri kotahi a ka e mahi koe," ka mea ahau. "Tahuri a tawhio noa, me te tu i muri ki ahau. I ia he pū tohu i a koe. Korero ahau i hohoro i roto i te Hindi, tumanako i matau ia ki.
  
  
  Ka tahuri ia, me te wehi, te huru, te tangata ko na nui e taea e ahau tata te hongi i te reira. Haere matou i te rua rau iāri tae noa ki te tae tatou i te tihi o te pikitanga, me te heke iho i runga i te atu taha. A, no te i matou i roto i te aroaro o te puni, ego peia ia ki te whenua.
  
  
  "I kite koe i te kotiro?" "Te wahi i haere ia?"
  
  
  Tohu ia ki te wahi paripari matou i runga i. "Ko wai i roto i te tiaki i konei?"
  
  
  — E kore ahau e mohio, " ka mea ia, tona reo wiri. — Noa ahau i te Naga, tunu. E kore ahau e mohio.'
  
  
  'Te pai. Ia tohu whakahau emu ki te tu ki runga. "E whakaatu mai ki ahau te wahi i nga kotiro e haere ana."
  
  
  Ka arahina e ia ki ahau, hohoro ake i te pikitanga i roto i te uru aronga. Ka haere mai matou i roto i runga i te rocky mania e te taha i te iti raorao. I raro i a ia, ka kite i te tatini whare, i etahi hawhe-tahuna, ētahi atu rawa ngaro. Tatou i tiaki mō te rima meneti, kahore fakatokanga'i tetahi kaupapa. Tohu ia mimmo o te mere o waho ki te wahi e pā ana ki e wha rau iāri ki te ritenga mai o te mania.
  
  
  "Reo whakahau pou. Ki te ki nga wahine i haere mai tenei ki tawhiti, a ia me i huna i raro ki te tatari mo te pouri.
  
  
  Tatou pakura i te kamaka, ki te ngahere, i te kamaka, ki te rakau. A, no te i matou e rua rau mita atu, Naga whakaarahia tona ringa. Rongo tatou i te tangata korero. Tatou ma te haapa'o maitai te haere e pā ana ki e rima tekau mita, me te kite ih. Te whakahau i pou i te whitu mita i raro i te mutunga o te kohatu mania.
  
  
  Matou te karapa i te rohe, engari i reira kihai i titiro ki te kia i tetahi nga kaitiaki. Muhu ore, tatou i te tuku ake i runga i te horomiti nei tae noa matou i runga i te mania hāngai i runga i a ratou. Ka unuhia te titi i runga i te tuatahi, ringa, pohu, ka titiro hoki i te ūnga. E ono nga tangata e noho ana i roto i te piringa keri hohonu ki roto ki te wahi paripari. E rua o ratou i te whakaaro ki te whai i te patu aunoa. Ko te tuatoru ko te tāuta i te iti, i te reo irirangi. Ko tētahi atu ko te titiro i te kāinga i roto i te karu torotoro.
  
  
  Ko te pohu i rere ki roto ki te whakahau pou. Na ka i ahau he pū submachine slung i runga i toku pokohiwi, me te mea poipoia me te nacho kia rite ki toku matā whakauaina iho i runga i te iwi. Pahūtanga o te Stahl denouement. E rua nga tangata kua patua. Ko te pohu i tahuri atu ki te writhing, toto papatipu. Kihai i matou te tatari ki te kite, ki te tangata te ora. Tatou oma iho ana i te maunga, i skirted te whakahau pou, me te rere hoki ki nga whare e wha rau whatianga i raro. Na ko ia i kite i te Choeni, e kua huna i roto i te kamaka. Te tangata e wha i raro tae hoki ia rite te rapu ratou i te whenua, engari i te tangi o te pohū, me te pū, ka memeha taui.
  
  
  Ka kitea e tatou i te haere, a rere ana ki ahau.
  
  
  Mau ia ia i roto i tona ringa, a kawea ana ia i runga i. Etahi o ona makawe i singed, me tona mata mangu tonu, ki te pungarehu.
  
  
  "Kaua e tukua ahau e hoki ki te kainga," ka mea ia, te wiri. Ona mutu. "Engari e te reira matou ka kitea e koe piringa."
  
  
  'Kāore he. Tenei... te reira rawa ri'ari'a. Kahore he tangata i tanumia. Ih noa pere, me te mahue i reira. Wahine, nga tamariki, me te kaumātua...
  
  
  Ka tahuri ia, ka titiro ki Naga. Tungou ia. 'Ko e tika. Tukua ratou ki a ratou te iwi ki te mahi i runga i te iwi tūturu. "E noho ki konei ki a ia," Nagy ka korerotia ki a ia. "E e ahau ki te haere i ia tau."
  
  
  Ia sprinted i mua, hongi pirau, tetere i mua i te kikokiko ia ki te rere e rua tekau whatianga. A, no te ka e ahau ki te whare tuatahi, i te tatini buzzards rere ake. I te wāhanga tonu o tetahi tangata, he koroheke, me te tamaiti, e takoto i roto i te huarahi.
  
  
  Ko te taiepa o te whare i maka nei ki te rua i te pohū, me te matā. Te nuinga o nga whare i hanga a tawhio noa te toka, me te pokepoke i te rau o te rua matā. I roto i te muri whare, i kite ahau i te toru wahine. Kotahi i tona uma hatepea atu huri noa i te tinana; te tahi atu i te upoko. I roto i te take whakamutunga, te tangata i ripekatia ka huripokitia ki te taiepa, a ka pere i te whānuitanga tata.
  
  
  Ka rere ia i hoki iho i nga pakaru street te kore titiro ki muri. Ki te enei guerrillas ake tomo Calcutta, i reira ka waiho he kohuru.
  
  
  A, no te hoki ia ki te wahi kei reira nei ia i te maui Choeni, ka kitea e ia ia e takoto ana i runga i te whenua i roto i te tetahi mea, engari te memenge-ake Naga. Ia emu e kore e taea e te tauturu ia. I patua e ia; i ona whekau, i haea, me te i roto i tana korokoro i te tapahia. Kahore he tohu o te kotiro.
  
  
  Ki te i ratou i te kotahi, kia waiho e ratou te kati i te...
  
  
  Na ka pa whakarere te reira i te kapiti o te pū mīhini, me te rarangi o te matā spattered te toka e rua mita ki te taha matau. Tahuri ahau a tawhio noa, engari kihai i kite i tetahi. Ko tētahi atu pakaru, me te matā e taora ki te toka ki te maui. Ka hurihia ki runga ki te rakau, me te pupuhi i tupurangi ki te hanga ih raro i o ratou mahunga, engari tonu e kore i kite tangata. Ko ana mea takoto katoa i roto i te tuwhera...
  
  
  "Tino Mr. Carter, te reira huakore ki te pato'ii," he reo e mea ki ahau te pukapuka. "Ko koe te tino e karapotia ana, kei te aue ki te pato'ii nam. Kei a koe rawa te atamai ki te ngana ki te wahia i roto i tenei. He aha e kore e maturuturu koe tou pū, me te haere mai i konei i te ata?
  
  
  He kaha, e whakapati i te reo ka puta mai i huri noa i te megaphone e whakaaro ki te faahiti nei i roto i te iti te raorao.
  
  
  Ka maturuturu iho te pū, me te tu ki tona ringa i roto i te rangi. Wha "toka" i runga i te pukepuke kotahi tonu te whakaaro i o ratou waewae, ka maka atu i to ratou hunaraa, a rere ana ki ahau, i whai ratou submachine pu i toku uma.
  
  
  Te Indian guerrillas huihui a tawhio noa ahau, a pahuatia ahau i Hugo, me te Wilhelmina. Na ka peia ahau te pakeke i roto i te mua o ratou.
  
  
  E kore matou i haere hoki ki te puni. Te tiaki i te whakaako ahau ki te mimmo te puni, i te wahi i kitea e matou i te rua ara. E pā ana ki te hawhe maero ki raro i te maunga, ka haere mai matou ki te iti raorao, i te toru taha o nga titi, kia rite ki te reira i te whakapai konei. He nui ana i te hoki. I roto i te mua o te ana tomokanga, i te matotoru arai i whakaturia a tawhio noa te waea tao.
  
  
  Te kaitiaki arahina ahau ki te taiepa. Whakatuwheratia ana e ratou te wāhi iti, panaia ahau i roto i, me te tonu ki te katia te waea tao ano. Ko ia te kite i e pā ana ki te toru tekau ma te iwi - te tahi i mate, ko etahi i karanga, katoa i te painga kakahu, me te mārama e kore e whangai. Ka tahuri ia ki te tao-waea taiepa, ka kite i te pai-kakahu i roto i te tangata i roto i te kanapa matomato ōrite ki pokohiwi pokohiwi. Ka titiro ia ki waho i te puni.
  
  
  "Mr. Carter. Haere mai ki konei, tēnā."
  
  
  Ia, haere ana ki te waea tao.
  
  
  -"Kua riro tatou i te kite i Calcutta," ka mea ia, e rapu ana koutou i ahau whakairohia ana i roto i tona mōhiti, " to tatou i te tika te ako ki te ingoa o to tatou kitea i te āheinga. Kua rongo ahau i te rota e pā ana ki koe. Te tangata e kore e kia patua. Pea ka whiwhi tatou i te wahi i roto i te pukapuka hītori.
  
  
  Ia huru waiho i te tawai.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. - "Te mea te tupu i runga i August 15?" "Te reira i te ra nui, te kore te reira?'
  
  
  Ia pahono threateningly. — E kore koe e kite i te reira.
  
  
  Ka tahuri ia, ka kite i te aha i whakaaro ia. "Kaua e māharahara e pā ana ki te kotiro," ka mea ia. "Ia, ka haere ki tou kainga." A, no te ia e haere, ia tamata ki te kohikohi i ona whakaaro.
  
  
  I te titiro o te reira, kihai ia te rangatira. Te tangata e hiahiatia ana e ahau kia noho haumaru i roto i nga pa, te hanga i te whakamutunga whakaritenga.
  
  
  Tenei tangata i ki te kitea ia. Ko te tuatahi i ahau ki te tamata ki te noho ora, me te i te wa e au ra i te reira tino uaua.
  
  
  Ia, ka titiro i te ana. Ko te kuwaha i te tomokanga, ko te hono ki te hiko, pea te kaha nui ki te patu i ahau, me te taiepa i te rima tekau waewae matotoru. Ka taea e koe te whakapau o koutou ora katoa hama, ih. Mawhiti i te whakaaro e taea.
  
  
  I ia te neke atu i te kotahi, ko te iwi nei faaite i toku whakarau, he iti ia te awhina. Te nuinga o te iwi a tawhio noa ratou, he koroheke, e turoro tenei, pea e te kaimahi nei i hanga i a ratou e noho ana i runga i te pakeke te whenua o te pukepuke. Ratou rite te mate ki te equanimity e te anake te Hindu tango. Ko ratou e noho ana i te cross-waewae, i o ratou mahunga piko i runga i te paru patunga witi, me te ratou tonu i te karakia ta ratou mau pure ki te atua: "Hare Krsna, Hare Rama."
  
  
  Ka rite hoki te taahiraa i muri mai i roto i te huringa roa o te huritanga. Otiia kihai i rite.
  
  
  I haere ahau i roto i a ratou, e ngana ana ki te kawe ih i roto i te fatalistic daze, engari e kore tetahi tangata a tawhio noa ratou whakaaro ki te e kite i ahau. Anake, no ka eke ia ki te tangata i te whakawhirinaki ki te ngunguru ia i whiwhi rūmātiki.
  
  
  Ka kata a, no te kitenga o ia i ahau. "Na ratou outsmarted te ika nui. E koe i te maori?"
  
  
  "American," ka mea ahau.
  
  
  'Te hanga koe i te kāinga. Matou ka mate katoa i te poutumarotanga.
  
  
  Ia tuturi ki te taha o a ia, me te pupuri i roto i te hikareti. Ka mau ia ki te huru, ka kowaowaotia i runga i te paowa.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. 'A koutou rawa?'He aha e hiahia ana ratou ki te whakamate i a koe?' Ko te toenga he koroheke. E kore e aha e hiahia ana ratou ki te kite i a koe?
  
  
  "Ko ahau tetahi o ratou," ka mea ia. "Ko ahau te haina i roto i te Calcutta. Ka kai ratou i ahau, me te tango i te tiaki o toku tuahine.
  
  
  Na ka kite ahau i te kainga i konei. Kihai i taea e ahau te patu i te iwi, ano e, na ratou i hoatu e ahau ki konei ki te hunga i peia, repera, me te pouaru nei, inoi mo ratou tane ' te wairua." Ka mutu, me te ka titiro i te kaitiaki. — Ka haere mai ratou, ka hohoro, te tango i te wha, e rima i te tangata, me haere korua ki te kainga. Ki te kore tatou e nohopuku nui, ka waiho tatou i patua e pēneti ranei pū. Ia, kua kite ahau i a ratou te mahi i te reira i mua i.
  
  
  Te taitama, i te wiri ki te wehi me te riri.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. — E mohio ana koe ki ta ratou e kei runga ki te?" "He aha te mahi e hiahia ana ratou ki te mahi i te i runga i te Ra Motuhake? Kua rongo koe e pā ana ki te reira?
  
  
  Te huru o te kanohi parauri rererere ana i ahau, ano he neke o te arero. "Papau, engari kia pehea te koutou e mohio e?" I korerotia e matou, engari koe e te manene. Ia shrugged me te matatau i te whenua, tapapa iho. "Te Revolution. Ki te mea tatou i taea e tatou e noho Calcutta, me nga mea katoa o hau-ā-Uru Bengal. Ka mea ratou i te ih pirihimana i runga i te taha; i te Ameliká, me te Mua e te kopere i te tahi i te tahi. Katoa i matou ki te mahi i whakatangi i te piriti, te iwi, me te teihana tereina, ka huaki Chowringy Road, ka whakaturia ki katoa te whare i runga i te ahi. Calcutta e waiho i roto i taua i te aitua e taea e tatou te marama o maehe i roto i ki te rau tangata, me te noho i te āhua katoa."
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "Ka mahi i te reira?"
  
  
  Te taitama, te tangata ko tona matenga. 'E kore ahau e mohio. Whakaakona e ratou te iwi mo te marama. Karanga ratou i te reira i te Calcutta Whakaoranga Army. He tohu e taea te mahi, no te te consulates pahū. Ngā rōpū iti ka huaki matua tūranga. Tenei ai te mahi. Ka maranga tona pokohiwi.
  
  
  "E kore e mea ki a matou," tonu ia. Te pakanga kēmu e puritia i roto i te kainga, i tenei ata. Tonu ratou te tango i te kaha ki te mahi rite ki te tauira mo te taritari new. Ano, ratou whakakahoretia ana e ia o te iwi i raro nei ki te puku ih."
  
  
  Ka whakatika ia, a haere ana i te taiepa, e whakaata mai ki roto ki te pouri pito o te ana. — He reira he ara i roto i o konei?"
  
  
  Ka ruia e ia tona matenga.
  
  
  Rapu e ahau toku whitiki, engari i ahau tetahi ko taku whitiki. Te strangling aho e kore e taea e te awhina i ahau a muri ake. Ano ahau i ōrite ana i roto i te toku whitiki, engari kahore i tahuna i roto i te haukū ana.
  
  
  Hiahia ahau ki te mahi i te reira i roto i te whenua. I reira tatou e ki te whai i te tahi te haere noa o te kaupapa, i te tupono noa. Ka titiro atu ia i te hunched te feruri i kotahi kua i te tangata taitama.
  
  
  "He aha te tupu i roto i te kainga a, no te whiwhi tatou i reira?"
  
  
  Kata ia, he mea tuwhera kau, e kata whakahawea ana te tangi.
  
  
  "Kahore he ira i roto i te pato'iraa i te i heipu te. Me tika koe ki te akaanga me inoi hoki mo te pai i te wahi i roto i te ākeāke."
  
  
  Tae ia ki raro, te mau Huru, me te unuhia e ia ki ona waewae, pēhi ona pakeke ki te haukū te tangi o te ana.
  
  
  — Te whai koe ki te korero ki ahau i te rite te mea kei te haere i runga i roto i te kainga." Korero ki ahau, he aha te tangata te mahi ki te pu, kei hea nga patunga haere.
  
  
  Ona pu i runga i tona ringa tangoro. Na i te huru o te kanohi i rapu i ahau; tūpato, wehi, te riri,.
  
  
  "Tangohia ana e ratou e rima e ono ranei te iwi ki te tihi o te kamaka, mania, ka tuku i a ratou, koperea ratou, a ka peia ratou e ia ki te kainga. He oranga whare, whare me te whakaheke. Ka whai ratou ki te tamata ai ki te huna. Ki te he ngaio hoia, i mahi ratou i te pai, hoatu te iwi eke hoiho, pea te kopere ratou i roto i te waewae, na e kore ratou e huna i roto i tetahi whare. A, no te te last whare, ko te rapu, e te katoa, ka pere ranei bayoneted. Young taritari e te kino. Faaoti ratou ki te moni, kia pehea te nui ia te patunga, ka ora.
  
  
  Ko ana mea, ka ruia e ia tona matenga. — He aha te ahua o te patu e ratou?"
  
  
  "Shotguns, aunoa rifles, i te ringa pohū, me te roa o te maripi."
  
  
  Ko ia e pā ana ki ki te okioki hoki ki te haukū tangi a, no te kitenga o te kaupapa i te taiepa a tawhio noa te waea tao i roto i te mua o te tomokanga atu.
  
  
  "E ratou te haere mai," te taitama, ka mea.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. 'He aha tou ingoa?'
  
  
  "Karanga ahau Joe ko te pai American ingoa."
  
  
  Ka mau ia ki tona ringa, ka neke atu ia i a ia, a okioki ana ki te taiepa, e tatari ana. E rua kaitiaki tomo, aru e wha nga taitama i roto i te mania i te kakahu. E ono katoa o ratou i te patu aunoa. Ko te teitei kaitiaki titiro ki ahau, ka tawhiri atu.
  
  
  "I roto i!" ia mea. 'Te koe i te tuatahi!'
  
  
  Ona carapace ko te pōturi; te bayonet mata, kei te mauiui tāmau i roto i toku papa. Ko te tuarua o nga kaitiaki, unuhia Joe ki ona waewae, ka kaore ano i a ia ki te putaatu. Ko te mea tapu a Ihowa whakamatapotia ahau, kia rite ia ki te haere i roto i te whakatuwheratanga i roto i te kuwaha.
  
  
  Squinting, ka kite ia i tona tu i muri ki te rima te iwi. Joe ko te kotahi anake i a tawhio noa ratou. I reira e toru nga wahine a tetahi tangata, he koroheke, roa, engari emaciated. Te tangata tawhito haere, taiawhiotia te ana, ka tahuri ki te ra, me te noho ki raro, i runga i te whenua.
  
  
  'Tiki ake! te kaitiaki hamama ana. Ka waiho te ih.
  
  
  Te huru o te ringa, i werohia ki te bayonet, engari kihai i neke. I te mata, te tapatapahi i roto i nga uaua o tona pokohiwi. Anake ka meatia e ia i te hamama. Te kaitiaki tungou, a e wha taiohi ki te pū submachine kumea ana e ia te maripi, me te whakatupato i nga tangata tawhito.
  
  
  Te matatahi, ka whakatika, ka totohu hohonu ki toku kikokiko tae noa ko ahau tupato e kore e ki te aki ki runga, me te hinga i runga i toku hoki. Te maripi tonu ki te fiefia i roto i te ngohengohe, te rā, me te matatahi i teie nei i te tāpiapia whero. Te tangata kihai i hanga i te tangi muri, tika te ngohengohe gurgle rite te whakamutunga manawa i mahue i te huru o te mahi pūremu ngutu.
  
  
  "Kati," te kaitiaki mea. Ka korero ia ki te rima toe i te mau melo o to tatou rōpū. 'Hohoro te haere. Me kaua e haere i roto i katoa i runga i te whakaminenga, ranei ka waiho koutou e mate i runga i te wahi. Kia mau ki runga ki te kaitiaki.
  
  
  Ko nga taitama, i muru hoki i a ratou te maripi i runga i te tawhito o te tangata tarau a ka kapi tatou up. E rua taiohi haere i roto i te mua, me e rua katia te tira.
  
  
  I te maehe ki te kainga i haere rawa nohopuku; ko ia e kore e taea ki te haere mai ki runga ki te mahere ki te tiki atu i a tawhio noa tenei. Haere te reira rite rite Joe mea. I te tihi o te kamaka, mania, i korerotia e matou ki te rere i ki to tatou mau fare. Titiro ki raro, ka kite ia ia feruri ana'e i runga i te pinakitanga i raro. Te reira i Choeni.
  
  
  Ahau rere rite nohopuku rite taea e ahau ki raro i te pinakitanga, tumanako e kore ahau e whiwhi i te pere i roto i te hoki.
  
  
  "Whakahaere," ka karanga ia ki a ia, haere ake ki a ia.
  
  
  Tatou; mea ki te taiepa kohatu, a mo te taime ua ite au i te haumaru. Joe pakura i roto i i te taha o te us. Ka tangohia atu tona whitiki, unuhia e tetahi i roto i huri noa i te kikokore, kowaowaotia iho nga aho, me te tukua te reira ki a ia.
  
  
  "Ki te whai koe i te tupono, te whakamahi i te reira."
  
  
  Ia frowned, ka malimali, me te ahau i whakaaro i kite ahau i te iti o te tumanako i roto i ona kanohi.
  
  
  I mua i taea e ia te whakaaro o tetahi atu, e rua brown tau oioi a tawhio noa te kokonga o te whare. Ratou i te mau tamaroa, e kore pakeke atu i te kotahi tekau ma toru. Katoa a tawhio noa ratou i te pū. Tuatahi pere, na tetahi, a ka rongo ahau i te wera arahi i whizzing i runga i toku matenga, i a matou ka rere.
  
  
  Ka kitea e ia te tatau, a; mea i roto i, toia i Choeni. Ko te nui rawa i te whare i roto i te kainga, ki te he taratara tuanui i runga i tetahi taha. I te tuanui e pā ana ki tekau whatianga te whanui, nui ki te huna e koe mo te ia. Tatou ka piki te rakau, arapiki, me te marere i runga i te matotoru pine papa. He iti pouaka rakau i runga i te patunga witi. Choeny peia ia ki te far taha o te ruma, ka tawhiri hoki ki a ia e takoto.
  
  
  Ko ahau pākiki ki te kuao whawhai, i te ringa pohū. I muri i te taime, ia ite i te reira. Te iti pohu rere i roto i te matapihi raro i a tatou, ricocheted kotahi, me te piti e te toru waewae ki runga ake i te whenua. Kihai ahau i whai i te wa ki te pārera. He wāhanga nō taku tinana ko mau i roto i te shrapnel te ua, otira e kore ahau i ite i te wera whakarewa. A, no te te paowa whakawāteatia, i tetahi o nga tamariki äta tomo i te ruma. Ki te he poto aunoa i te pū i roto i tona ringa, hohoro ia te rapu i te piha, na huru, whakarongo whakakoi. Rite hohoro rite titiro ia ki te tuanui, i te crate rakau maturuturu iho ia.
  
  
  Kihai ia i whai wa ki te karo i te huru. Te crate te patototanga i roto i te patu i te huru ringa, ka patua ki tona huru i roto i te ora. Ia hawhe-tahuri, clutched tona ringa, ka hinga ki te whenua, i roto i te manawa. Ia, ka titiro ki te mīhini. Kia waiho ai tenei to tatou whakaoranga. Engari kia rite ki te huru ko e pā ana ki ki te hopu i a ia, i tetahi atu tamaiti, rere i roto i te. Ka kite ia i tona hoa e takoto ana i runga i te papa, ka titiro parikārangaranga ki te tuanui, me te ninii i te papa i raro nei ki te whatu o te matā a tawhio noa te pū mīhini. To tatou huru i te ora e te rawakore whai me te rua inihi o te rakau totoka.
  
  
  I muri i te taime ruarua, kumea e ia i roto i te tamaiti, e takoto ana i runga i te whenua, me te mau i te pū submachine.
  
  
  I mahue ahau i a ia, a haere ana ki raro i nga pikitanga, me te Choeni aru i ahau. He ringa-rahi kamaka, takoto i runga i te patunga witi. Te reira i tika i ki te kia whakamahia e te huru. Te reira i maka i roto i te kamaka i roto i te hoê tere, nekehanga, ka aki ki te tangi, me te Stahl tatari. The stone hit te wahi o te whakarewa i te whare tata, me te tonu i reira i te rārangi. Puhuruhuru ka haere mai to tatou ara. Tamata e ahau ki te tātai i te wa tangohia. I te taime hopea, e ia; mea i roto i te kuwaha, me te mau i te hoia taitamariki i te ki tonu i te trot. Ia huru whakauria o tetahi ringa ki runga ake i tona mangai, a unuhia ana i te huru i roto.
  
  
  Emu herea ona ringa me nga waewae ki te takai o hāte, me te Choeni te hoatu i te rāwaho i roto i te Emu o te mangai. Ko te pū e mau ana mai ki te mahi tika, engari i te kariri tamata ki te pana i te reira i roto i te whare herehere, i kitea i te reira ki te waiho i whiua. Kui, tatou ka rere i roto i te kuwaha, me te haere i roto i te ahunga o te tamaiti i haere mai i te.
  
  
  He ngangau i muri i ahau e meinga ana ahau e tahuri, pū i te rite, ko toku koromatua tangoro i runga i te keu rite Joe hinga ana ki te whenua, pū i roto i te ringa, a te kaiako i te taha o te us.
  
  
  Te huru o te mata, i riri. "Ko tētahi o ratou, patua iho ia ki te mate, mau pu i te iti rawa i eke ia ki a ia i te pū.
  
  
  — Ko koe rite ki te haere i te ta'uma?"
  
  
  Joe tungou.
  
  
  Ka rite ki haere matou i te tuatahi taiepa, Choeni ka tango i taku ringaringa, koma tona mata. Ko tētahi o nga wahine i haere mai nei ki a matou e takoto ana i runga i a ia hoki; i tona ora i te motu, tona uma, ko te wiri ki te toto; ko ia te mea whakakopa i te tāra i roto i tetahi e tona whakatuwhera i te ringa.
  
  
  Ko ia toia e te wahine o Choeni mimmo a rere ana ki te muri whare. Rongo tatou i te nui atu pū, me te hamama i muri i a tatou.
  
  
  Matou peke i runga i te tetere tupapaku. I tona mata i kainga e te manu. Mutu tatou i muri i te taiepa, na hipoki i roto i te mua, me te hoki, a tamata ki te hopu i to tatou manawa. Choeny titiro atu pau.
  
  
  Ia ia ka mau i te pū i ahau, i mahi i te keu, me te tikanga mo te kau, a ka rongo ia i te kariri i paheke hoki ki te wahi i roto i te moheni. Ka tukua te reira hoki ahau ki te aue.
  
  
  E takoto ana i runga i te patunga witi, ahau äta peeked a tawhio noa te kokonga, o te taiepa. I reira ko kahore he tangata i mua o tatou. I te taha o te puke i nei matou i mahue i te meneti torutoru i mua i whakatika ki te tihi o te toru rau mita. Ko te he roa te pere ki te kahore te taupoki ana. Kihai i ahau i mohio ki te Choeni taea e hapai i te reira, engari te mea ia ko ia te rite.
  
  
  Matou peke ki runga, me te rere i te taiepa, rite ki te tupuhi i te pikitanga i mua. E kore matou i whai wā. Choeni ascenceur ki te tamaiti iti ki te he roa te pū. Tona ringa maoritia tae i roto i roto i te karate, te whana ki nga kaki, me te tamaiti hinga mauri i runga i te-toto haurangi whenua. Choeni whakaarahia tona huru patu.
  
  
  I muri i a ia ko tetahi o nga kaitiaki, nana nei tatou i roto i te. Te huru pū mīhini i tohu i a matou.
  
  
  "Tahuri a tawhio noa," ka mea ia.
  
  
  Koperea ana e ia i a ia, kia nohopuku e ia kihai i ara kite i te kaupapa o te pū. Gawk te patu i te emu i roto i te pouaka, me te ka tonoa i te reira e rere e rua mita ki roto ki te puehu whero.
  
  
  Tatou oma.
  
  
  I matou anake i waenganui ake i nga pukepuke, ka tīmata ratou te pihinga i a tatou... e puritia ana Tatou u, me te rere, u, me te tahuri i te tahi atu ara, ko tatou te pupuri i haere ta'uma.
  
  
  Kotahi tekau nga whatianga, i te tihi, te feruri ki te pū submachine whakatika, me te pupuhi i a tatou. Joe pupuhi i a ia, engari i ngaro. Toku raiwhara ka haere ki runga ki ano, me te pupuhi, me te tangata whatu a tawhio noa, a hinga ana ki raro, ki te maunga i roto i to tatou aronga. Tatou te rere i te mimmo o te reira, me te ruku ki runga.
  
  
  Te tangata i roto i te Waka i nui atu te miharo i a tatou. Te puni; he rangatira, he tangata i roto i te kanapa matomato te kākahu, i te tika tuku iho i te pounamu brown, me te muru ano i ona ngutu. Tana pere te patototanga i roto i te ipu a tawhio noa te Huru o te ringa.
  
  
  I whakaarahia e ia ona ringa ki runga ake i tona matenga, me nga mea katoa i te stoltas mahue i tona huru i teie nei e ia i patu.
  
  
  Ka oma ia ki mua, ki te rapu i te huru, me te kitea te mea i ngaro te nuinga o tata... Hugo, me te Wilhelmina. Ko reira pai ki te whai ih hoki. Ka tahuri ia ki te rangatira.
  
  
  "Haere mai i roto i!" Ka whakahaua e ahau.
  
  
  Ka titiro ia ki puputuu.
  
  
  "Haere i roto i te a tawhio noa e Mealele," emu huaina ki a ia. Ka peke i roto i, me te tu ana i te wiri i roto i te mua o te ahau. "Tangohia atu tou koti me te hāte." Ia frowned, engari i rite ki te korerotia e ahau ki a ia.
  
  
  Ka tango ahau i te reira atu, me te maka i te reira i roto i te porowhita o te toka.
  
  
  Haere ki raro,, Rangatira. Ki te kainga.'
  
  
  — Kahore, e kore e taea e koe te mahi i taua! ka karanga. "E kore ratou e mohio ki ahau, kahore toku kākahu..."
  
  
  Ko ia te patototanga iho i te huru Nog o te ringa. Toku timatanga te patu i te huru i mua i te ma-wera te mahi o waho o te kino taupokina ahau. Choeni tukua ia i te pū, toia te tangata ki tona waewae, a ka epaina atu huru i runga i te mata o te mania. Ka hurihia te iti, a ka Joe, me te tīmata ahau te pihinga i muri ki a ia, a i muri i a ia, tae noa ki te ia e memeha, a rere ana ki roto ki te reinga hiahia ia ki te hanga. A, no te tae ia ki te tuatahi o te whare, i rongo matou i te clank o te raiwhara, me te pū submachine.
  
  
  E hiahiatia ana ia Choeni i roto i te Waka. Joe noho ana i roto i te hoki, ka puta ke tana pū ki te rangatira o te hapū i pū mīhini. Tatou eke haere i te ara kāmelí ki te campsite. Whakapae e ia i te torutoru noa nga tangata e waiho i runga i te ohipa, rite te nuinga o te hoia pai kia i roto i te Calcutta te tatari mo te tohu ki te whakaeke.
  
  
  Choeni tangohia ake ia pū i whakatata tatou te tuatahi o te whare. Ia e neke ki te rua o te taputapu, whakatere, me te pakura ki te tuatahi kokonga. Ko te wha nga tangata e tu ana i reira i rere atu tatou i mua i tupono atu mimmo o ratou. I reira e rua ngā taraka i mua. Tana ko tetahi o ratou, me Joe punctured e rua potae, i runga i te tahi i te motokā, rite tatou i tupono atu mua ki a ia, katahi matou ka tahuri te kokonga, me te screeched i runga i te taiepa a tawhio noa te waea tao.
  
  
  "Te whakaaro koe i te waka rererangi tonu i reira?" Choeni tungou.
  
  
  "Ka rongo ahau i te rangatira te korero ki te tangata e ia e rere ki te Calcutta i muri i te pouri." Ahau growled. Te waka rererangi iti ka refueled, me te rite ki te tango i atu. Engari ka whai ratou nga kaitiaki i te rererangi? Kihai ahau i whakaaro pera.
  
  
  Ka haere matou ki te tika ki te rererangi, me te Choeny haere ki te kaiwhakahaere ki te korero ki a ia e matou, e waiho tonu. Ia frowned tatou i te whakatangihanga a tēnei kēmu i runga i te rererangi, me te taxied ki te mutunga o te waka rererangi. Ahau e kua matau te mea i haere i runga i, no te kitenga e ahau i te Mealele tīmata te neke. Haere mai te reira ki a tatou i te koi koki, me te mutu i te rua rau iari atu i to tatou waka.
  
  
  Choeni ka tawhiri atu, ina kite ia i te Waka. Ia whakatere, mahana ake te engines, me te ahu iho i te waka rererangi ki te mealele. Tatou i tupono atu puta noa i te parae, me nga tangata i roto i te Waka peke i roto i, me te mau ki te taupoki ana. Tona mahi he ki te hopu i te kaingaki ki te karo i te tukinga ki te waka. Choini bit ia i raro i te ngutu o te pakeke i a ia e steered te ailerons, me te pupuri i i te ihu o te waka rererangi tuhu tonu i te pokapū o te waka rererangi, me te Mealele. I te taime whakamutunga, ia unuhia te kaingaki koi hoki. Te iti mīhini whakaaro pono te miharo i te tono, engari i ona pai.
  
  
  Ka peke i te ohorere wiwi o te rangi tīpako... Ka taea e ahau tata te whakarongo i te waka rererangi kiha; e kore matou i whai nui te tere ano hoki tenei te parepare. Te waka ka u i runga i te runway ano. Engari i matou te peke i runga i te Mealele, a i na ka heke iho i te ara i runga i to tatou ara, ki te he noa te tīmata. Whakaaro ahau ka rongo ahau i te pū, engari kihai i mahi i tetahi kino.
  
  
  Ahau e okioki ana hoki i toku nohoanga rite tatou i te pae hopea mau atu, mana'o i te mamae me te weranga o te whakamutunga torutoru haora. I toku ringa throbbed te wahi i reira kua tahuna i te ahi. Te motu i runga i tona ringa, me te pouaka i waiwaitia i roto i te tote i te werawera, me te ko ia kia ngenge, e taea e ia te moe mo te tau.
  
  
  "Tatou ka kore e whiwhi ki te Calcutta," Choeni ka mea, tuhu ki te wahie, te tātari.
  
  
  "Hoatu i te huru i roto i te tata rererangi," ka mea ahau. "Ka whiwhi tatou i te tahi mau moe i tenei ra, me apopo ka tuiraa, me te rere ki te Calcutta."
  
  
  Ka hemo ia i te aue o te ora, me te okioki atu mua ki te ako i te mahere.
  
  
  
  Chapter Kotahi Tekau Ma Rua
  
  
  Ko te ra i muri mai tatou i rere raro i runga i te Ganges, ki te awa nui o te Hindu i te whakapono. I te Ganges he maha takoha; kotahi a tawhio noa ratou ko te Hooghly Awa, e rere i roto i Calcutta. Haere matou ki te tonga ki te whai i te awa nui, i katoa i te ara ki te pa.
  
  
  Na ka pa whakarere kite matou i te mea i titiro rite te ira pango i runga i te pae. I te tuatahi, whakaaro ahau ko te reira i te koekoea, me te i muri i te whakatekau o te tuarua, ua ite au e ko te reira i te jet toa, e rere i roto i te rangi, i te rua i te tere o te oro, tika muri ki te Comanche. Te Comanche skidded pakeke, hawhe-hurihia, me te Choeni unuhia tona ihu ki runga ki te uaua ki te kaingaki. Ua ite te reira i rite ki a tatou i roto i te waenganui o te whatitiri nui, no te te slipstream o te whatitiri toa jet kahakina runga i a matou.
  
  
  Joe crouched i te taha o ahau, ona pongaihu flaring i roto i te wehi, rite te motokā whakawehi ana ki te kia motu.
  
  
  E rua atu te ira pango puta i runga i te pae. Choeni tuku iho te Comanche ki te ruku, me te rere i rite iti rite taea ki runga ki te rakau. Ka rite ki te whawhai i rere ki runga i a matou, i kite ahau i big whero nga whetu, me te kōpiko parirau o te Katoa-23. Enei i te pai rererangi e te Mua i.
  
  
  Choeni tohu ki runga, me te heke i te rererangi Russian. Te rererangi i te taha e ono atu pūhihi whawhai.
  
  
  "Titiro te reira rite te Mua i kawea mai i roto i te te nui, te kaha," ka mea ahau.
  
  
  Choeni whakawhiti ki te rererangi auau, me te whakarongo. Tata tonu, te irirangi he ki tonu i te Russian me te reo ingarihi te kōrero. E rua ngā rōpū tonoa tauranga tohutohu.
  
  
  "E i reira tetahi American rererangi?" Choeni ui. Tatou i te titiro a tawhio noa. I whakatata tatou Dum-Dum Rererangi, i kite matou i te rua ngā rōpū o te tapatoru-winged seti toa tāwhai tatou, e wha i roto i ia rōpū. Ko te twin-engine patu i te waka rererangi o te US Navy.
  
  
  Choeni tangohia ake te ringa-puritia hopuoro, me te i roto i te whati poto i roto i te kōrero reo irirangi, kātahi ka tupu, ka ui hoki te tauranga tikanga.
  
  
  He kaha hoki te tohu i te rererangi, teihana boomed i roto i te loudspeaker, hoatu Ey tonu tohutohu.
  
  
  Ko tētahi atu reo chimed i roto i te i roto i te reo ingarihi. "American rererangi mai i te kawe rererangi Lexington, tatou i whakamōhio ki a koutou e to koutou matua i te whakaaetanga ki te whenua i te whitu o nga aho o te waru o nga lane. Tēnā tukua no atu atu i te rua rererangi i te wā.
  
  
  Te tohu i te hatepea atu, a i te rererangi Russian i whakahau ki te whenua i runga i te runway waru kore i roto i te pā ana ki whitu meneti.
  
  
  Choeny, me ahau whakawhiti kamo. E kore matou i hiahia ki te mea tetahi ki te whakapuaki i te wehi, i te hanga ake i roto i a tatou. I te rua superpowers i te kohikohi i to ratou ope i roto i te pa.
  
  
  Enei i huaina hoa toronga. Ranei kia kua whakamahia he rerekē takawaenga whakapuaki ki te whakatika i te whakaekenga o te Indian rohe, i te mea i teie nei i runga i te tauine iti. Ko te hua e kia fakamamahi ki te rua i te mana i runga i te tuki a kūpapa rohe.
  
  
  Choeni mana nga mea whakatangi, me te gracefully tuku iho i te iti Comanche, na ka tatou i te tau i te timatanga o te waka rererangi, me te taxied i roto i runga i te epora o te jet tūmataiti hangars.
  
  
  I tona rae furrowed i roto i te kukū. Choeny o te pātai titiro i hanga ai ahau i toku whakaaro ki te kupu.
  
  
  "Tenei ko te tekau ma wha o August. Apopo ka waiho i te ra nui. E tatou te kia tata ki te whawhai, i te ahau e mate ana o i te reira.
  
  
  Joe ka korerotia e ahau i roto i te rere, ahakoa kihai ia i mohio ki te nui e pā ana ki te kohuru, i taea e ia te tango i ia tatou ki te ih matā depot i waho o te pa, ki te wahi e ratou i huna i to ratou patu i roto i te anaanatae o te whakaeke nui ki runga ki te 15.
  
  
  Ki te mea tatou i taea e te whakangaro i te ih kariri, i tatou i taea e te ārai i te whakaeke i runga i consulates me te kupu i te haamouraa taupatupatunga i waenganui i Russia me te United States.
  
  
  Ka mau ia ki te Mercedes ki te tētahi atu huarahi, a ka peia a tawhio noa te big whare e nga Mua te whakamahia hoki ratou takawaenga mahi i roto i te Calcutta. Te ārai i te kati. I roto i te mua o te whare, i te raina mārō o te Russian Marines. Ratou i rifles slung i runga i to ratou pokohiwi, me te bandoliers ki cartridges a tawhio noa ratou tinana. Ko te Mua ko te rite mo te whawhai.
  
  
  E kore ahau i matau te tangata i taea te tiki e tata nui ki te maturuturu te poma, engari i ahau i te mana'o e te tangata e hiahia kua oti kē i tona mahere. Te hopoia, ka eke ia i roto i te reira. Engari me pehea?
  
  
  Te haamahutaraa i te whakaturia ake i runga i ngā taha e rua o te TATOU whare tari kairauhī. TATOU Marines i roto i te matomato te aro tika i tahuri katoa te waka a tawhio noa.
  
  
  Joe me te Choni i a ia ki a ratou, a ka timata matou ki te whawhai i to tatou ara i roto i te parepare a tawhio noa te tari kairauhī. I te wā i matou i roto i te nui kuwaha, me te ki runga i te poromu ki te tatau mua, Slocum haere mai i roto i ki te oha ki a matou.
  
  
  "Whai koe i te pai o te ope i konei," ka mea ahau. "E kore e te kāwanatanga o India haere ki te tiaki i te whenua?"
  
  
  "Te Marines?" Slocum mea. - I whai ahua ai ratou he hōnore pare tiairaa. Ano matou i kawea mai rererangi i konei... ki te āwhina i Inia te whakanui i Independence Day."
  
  
  Ia grinned i te kupu i hoatu e ia, me te miharo pehea New Delhi e te huru.
  
  
  Ka Amartya Raj haere ana ki raro, ki te ārai.
  
  
  "I te aroaro o te Russian, me te American hōia ko taku manaaki," te Indian pirihimana mea hoarsely. "E rave rahi te kāwanatanga tukua atu kau fakafofonga ki te whakanui i to mana motuhake." Ka mutu, me te titiro atu i ahau te ua. "Engari Calcutta kahore he wahi mo rererangi, Mr. Carter .
  
  
  Ia fakamamafa'i toku ingoa, ka aki ona ngutu i te tahi i roto i te pakeke, kua takoto te raina. Slocum horomia, me te titiro hara. "Ahau i te pouri," ka mea ia ki ahau. "Mr Raj ... e mohio ana ia ki te hunga e koe. E hiahia ana ia ki te hopu koe.
  
  
  Ka titiro atu ia i te sino lahi Indian pirihimana me te grinned. Ia ua puritia i roto i ona ringa, i rite hoki te handcuffs.
  
  
  "Haere i mua," ka mea ahau. "Hopu i ahau."
  
  
  "E kore e reira e tetahi atu raruraru," Slocum ka mea ki a feigned te māia. "Kānara Wu me te iwi o New Delhi kei te mahi i runga i te houhanga rongo i waenganui i a tatou a Mua. Na ka karanga matou i te United States. Te kōmihana kia tutuki i roto i te sabati.
  
  
  'Te sabati?'
  
  
  Slocum tonu te ngana ana ki te tangi māia, engari kihai i taea e ia. I tukua e ia ki tona reo, te mate atu.
  
  
  Raj waiho ki a ia. Titiro ia ki ahau skeptically, ka i Choeny.
  
  
  Ka ui ia. "E whai koe i te mata? E ti'a ia tatou ki te mohio ki te mōhiohio katoa e hiahiatia e koe."
  
  
  "E whakawhirinaki emu," Choeni ka korerotia e nga sino lahi Indian pirihimana.
  
  
  Raj frowned, heoi haere ana i mua o tatou i roto i te Slocum o te tari. I miharo ahau ki te kite Alexander Sokolov e noho ana i reira. Huru o t mata nui.
  
  
  Ka ui ia. "Ko koe tonu te ora, Mr. Carter?"
  
  
  "Te tino," ka mea ahau.
  
  
  "Me ko te tamaiti... ko wai te mea i te reira?
  
  
  'Rerekē. Ka mea ia, kahore atu, me te Sokolov titiro i Joe. Russian Liza ite i te faufaa o te young Indian, engari ka haere no atu.
  
  
  "Mr. Sokolov haere mai ki konei ki te tuku i tētahi kōrero whakamutunga," Slocum mea. - Ego puku e kore e whakapono, e tatou e te mau. Ratou tonu te whakaaro e tatou i muri i te whakaeke i runga i ih rongo ngā māngai i roto i te Kolkata. Ratou whakaaro te reira i te wahi o te nui mahere ki te faahaamā ih katoa i runga i te waho poka."
  
  
  "E kore e tupu ano," Sokolov ka mea te ata. "No atu te whakaeke, te kore matou, ka pei i te retaliatory patu. I ahau i aku whakahau.
  
  
  Ia growled, ko nga tangata kihai i noro rudely, me te mahue i roto i te ruma. A, no te ia e haere, Raj marere atu. Ia frowned, e kore e ngana ana ki te huna tona displeasure.
  
  
  — Ka taea e ahau e kore e tukua ki a koe te haere tonu to koutou motuhake, mahi, Mr. Carter. Koe e tawai to tatou whakapehapeha motu. Rānei koe e korero ki ahau nga mea katoa e mohio ana koe, ranei koutou te haere ki te tari kairauhī tae noa ki tenei take ko te faatiti'aifarohia.
  
  
  Choeny tu ana i waenganui ia tatou. Korero ia nuitia ki ahau.
  
  
  "Te tango i te Raj ki koe," e ia te whakaaro. — Ka taea e āwhina ia koe whiwhi i te ora."
  
  
  I reira, kia tangohia e ia i ahau? Raj ui arohaehae. Ia hotel anake kei roto i te matā depot, ko te Indian pirihimana te mea ki te kua taea ki te hanga i taua mea uaua hoki ahau. I ahau iti iho i te rua tekau ma wha haora ki te tohungia, a kihai ahau i whai i te wa ki te ahanoa.
  
  
  "Tika katoa," ka mea a tona Raju. "Ko te ui kahore pātai. Me haere koe anake. E kore tetahi atu. E kore ahau e whai wā ki te whakatupato i to koutou tari.
  
  
  "E te wawau," Raj mea. "Kia waiho ai tenei he nuka ki te arahi i ahau, a tawhio noa te tari matua i te haere tonu koe ki te whakararuraru i nga Mua. Te reira i tika katoa."Whakarongo," e ahau i motumotuhia irritably. "Pera i te matara i ahau te matau i te reira, apopo, ko te e kore e ka te Pakanga Tuatoru o te Ao kia pakaru i roto i te Calcutta. Me te ai tatou anake te whai i te iti tupono noa o te ārai i te reira. Ki te hiahia koe ki te āwhina, nui. Kore, ka haere ahau anake.
  
  
  Joe me ahau kua i roto i te kuwaha a, no te he sino lahi Indian aru i a tatou. I whai ia i a matou ki te waka, a peia ana hoki ki toku hotera i roto i te puku. Kitea e ahau i ia i roto i toku ruma, ruku ki roto ki te katoleta Kahu i homai ki ahau, a ka mau i Wilhelmina hou o te rokiroki. Piera, te hau poma, ka mau i te reira, mauherea i te reira ki tona waewae, me te hoatu i te hau puna pene i roto i tona uma pute.
  
  
  Hoatu e ahau i runga i te ma, shirt, a tangohia ake ana te horoi i te tauera, ki tetahi o te hunga nui, smart rinena aikiha e te matau-tonu, no to ratou pōkai toku katoleta i te tari matua.
  
  
  A ka patua e ia Raj te patu motuhake, engari ka ruia e ia tona matenga. Te kaha konqueror-whakakikoruatia .45-ërä pū i runga i tona hope, i pai ki te Huru.
  
  
  I te ra i te tautuhinga i roto i te te hau-ā-uru i muri i te whare, ka eke matou ki te Mercedes, a ka timata ia ki te whai i o Joe tohutohu.
  
  
  He haora i muri, ko matou tonu te haere a tawhio noa te waho o Calcutta i Joe tamata ki te mahara i te wahi i korero ai ia ki Zakir. I te pae hopea, ia tohu ki ahau ki nga pokohiwi o te ara, me te peke i roto i te a tawhio noa te pereoo no te mutu tatou i te.
  
  
  Ae ra, ka korerotia e ia ki a ia māia. "Tenei wahi. Ka poipoia tona ringa, kua tohu i te raihi paddies totoro i roto i ki te waho o te pa.
  
  
  Tatou i te tomo i te paddy mara, engari Amartya Raj ruarua, ata imiraa i tona ora, e karanga ana ia i a ia he pōrangi hoki e haere mai ana ki a matou. Anake, no te tīmata ahau e haere ana tere i a ia, arumia mai ahau. Tahi matou, i haere i te tonga tae noa ki te haere mai matou ki te kohatu tangi.
  
  
  "Ko te reo," Joe mea.
  
  
  Raj marere i mua, me te kitea i te taiepa arohaehae. Ka mea ia, kihai i kite i tetahi mea nanakia i roto i te i tahito ra, te kohatu. Ko ia te mutu i te Huru ruku ki tētahi, ko ia nei anake inihi atu i te whakatūpato i te waea me te rere i te tihi o te taiepa. Te waea haere i roto i te tīwiri lugs te rua inihi i runga ake i te taiepa. Te reira i whakaturia ai ki runga ki te whakautu ki te rua i maha atu, me te pēhanga whakararo. Raj kihai i mea i tetahi mea, engari i te waea i roto i te mau huru atu kaitiaki. Te reira e kore te tahi mea e hiahia koe te kitea i runga i te ure o te fare faaapu; i te reira i te pūnaha whakaoho te hiahia koe i te mahara.
  
  
  Joe haere ana te tuatahi, i muri i tona huru nudged ia. Ka āta marere i runga i te waea, me te ata peke ki raro ki te whenua. Katahi ia Raju awhina ia ia i runga i te taiepa, a aru ana i a ia. Joe ko gesturing i etahi tawhiti atu. Ia, haere ki runga, ki a ia. Ko te wāhi katoa o te hotel, me te i roto i te taiepa, ka tahuri ki meadows, me te pāpuni o te raihi mara hinga roa i mua. I roto i te ngohengohe atarau, katoa e taea e ahau e kite i te i te tarutaru me te iti rarangi o te rakau.
  
  
  Haere matou i te taiepa, te whakamahi i te rakau kia rite ki te taupoki ana. Katoa e rua rau whatianga te mutu tatou i, me te whakarongo.
  
  
  Heoi, i tatou i tata te ngaro i te tuatahi sentry. Ko ia e okioki ana ki te rakau, a kihai i rapu i roto i to tatou aronga. Ko ia ia i whakarongo ki te transistor te reo irirangi. Tatou te neke a tawhio noa te reira.
  
  
  I te marama ngaro i muri i nga kapua, rite tatou i te haere i roto i te puku, puta noa i te whakatuwhera i te kai, me te karapa ki te muru i te pā ana ki e wha rau whatianga te whanui, e kore ahau e mohio ki rite te mea i titiro tatou ki.
  
  
  Te hemo te kakara o te paowa i te mau toku aro.
  
  
  Te papu haunga o te rēhita hikareti wafted i runga i te rua o te hau. Ka kite matou i te mura bonfire i runga i to tatou maui, e toru rau mita atu.
  
  
  Hohoro kite matou i te sentry i roto i tētahi kākahu. Te huru i te aroaro o ko te nui ki te riria tatou e matou i runga i te ara tika. Ara Raj okioki i roto i te hohonu me te neke atu ma te haapa'o maitai tatou i taiawhiotia ai e tatou a te tangata.
  
  
  I roto i te maero i tua atu i te rakau, i kite matou i te ngahau tohu — te ara e te nuinga o te wā i haere mimmo te rarangi o te rakau.
  
  
  "Yeah, engari e te tākaro tatou i tenei taraka kēmu," Joe ka mea, me te Huru o te kanohi glittered ki te oaoa.
  
  
  I te roa, te iti, bridge kite ia ia i te rau iāri te tawhiti atu. Ko te tuanui ko te tino hipoki ki te pūreirei, me te paraihe, me te mutu i tītaha na e te hanganga e kore e taea te kitea i te rangi i te kohi.
  
  
  Tatou i te āta haere a tawhio noa te whare. Na i reira i neke rakau. Ko te ara i haere mai ki te mutunga mate, engari no te i matou i roto i nga rakau, i kite matou i te ara ki te tapahia i roto i te mere o waho. Tatou i aru i a ia, me te hohoro kitea e tatou ia tatou iho i roto i te waka hipoki rota. Te reira i te maha o ngā ope Indian, Hāūnga noho tahi i raro iho nei, i miharo, me te hou. Kia pehea te i mutu ratou ake i konei, i roto i te puni e ia te whakaaro i te no ki a ratou, ko te tangata kohuru?
  
  
  'He aha ko te reira? Raj ui koi. "He aha e tatou tatari?"
  
  
  "Enei Hāūnga... i tahaetia i te ope, whakaaro ahau."
  
  
  Raj ka mea, " Ae. Ranei i hokona ki te kohuru. He pirau te mau vahi atoa."
  
  
  Joe ka tango i taku ringaringa, me te tohu i mua. "I runga i reira," ka mea ia tensely. "Matā depot".
  
  
  Titiro ahau i te rohe tohu ia i roto i, me te kite i te rama, kimo kau i roto i te mua o te rakau.
  
  
  I waenganui i roto i te matua streetlights, ka haere mai matou ki te iti, kohatu whare. Ko te reira i roto i te tuwhera wāhi, ki te kahore he kē, a taea e ahau e kite i reira i reira mo te wa roa. I reira ko te huarahi ārahi tika ki te hanga i, e hoki i mutu i roto i te te nui te tatau.
  
  
  Joe, me te tīmata ahau ki te neke i runga i, engari Raj muhumuhu hoki.
  
  
  "Hiahia matou pai ki te tiki i hoki," ka mea ia.
  
  
  'No te aha?'
  
  
  "Ki te tiki i te taha." Te reira e taea te huihui i te rau kotahi e te iwi... i te mano, ki te tika. Tatou e karapoti ana i te whare, me te mau katoa i roto i a ratou i roto i te whare."
  
  
  Ka whakatika ia, engari i unuhia e te huru.
  
  
  "Ka waiho ratou hei haere i mua i te whiwhi tatou hoki," ka mea ahau.
  
  
  "Ko e nehenehe tatou e kore e haere i roto i te reira anake," ia motumotuhia. "E kore matou e whai i te tupono noa."
  
  
  — E koe ki te whai i te whakaaro pai?"
  
  
  "Te reira te ture," ka mea te sino lahi pirihimana. I hanga te reira i tona kata. Hei utu, Joe tawhiri ki a ia, me matou tomo mitimiti ki runga, ki te whare.
  
  
  Tata ki te pono, i te sentry ki te pū submachine whakatata tatou. E ia kua kite matou i te rua i muri mai, ko Joe ähua i runga i te parapara. Ia e maia tu ake, a hoatu ana he mihi mahana i roto i te Hindu, e raruraru te tūtei.
  
  
  Te tangata neke atu i te pū, ko te reira te mutunga rawa. Ko ana mea kua tupekepeke ana i a ia. Me tenei wa i ahau i te rite te mea e hiahiatia ana e ahau... Pierre, te iti, te hau poma i nga wa katoa i waenganui i oku waewae.
  
  
  Ia whakahohe i te reira i roto i te mua o te tangata, o te mata, me te kite i te manawa o te whakapuaki, i a ia ka mau ki te manawa hohonu, i mua i te ite i te mea i tupu.
  
  
  Ko ia kua mate a, no tona emu kia paheke i a ia ki te whenua. Te reira anake ka mau i te hawhe te meneti ki te whakatuwhera i te raka mo te ra, me te ko matou kua i roto i ki te pōti. He tatini crates o ngā pohū noho ana ki te taiepa ki te Ope Indian logo i runga i te reira. Ki te te tahi atu i te taiepa i te pouaka o te patu, i te tahi whakatuwhera, te tahi mau tonu te eke ake. Te reira i ara he torutoru mōtā me te bazookas i runga i te taiepa hoki, nui ki te pīkau i te iti kōaro ope. Engari i te te hanga i te nuinga ki tonu i te improvised poma — rua-quarters shrapnel whatiwhatinga e te i whakamahia ki te tahuri Ameliká, me Mua ki tahi i te tahi i runga i te mua torutoru nga ra. Ko ia tonu te arowhai i te whare putunga, no te te sentry puta i te whatitoka i runga i te atu taha o te roa, te whāiti pa.
  
  
  Tatou kihai i whakatupato i te — ia huru kihai i kite ranei te whakarongo ki a ia. Ko te rite ki te hiahia ia te tika peke i roto i te atarangi, e te rangatira pupuri ake i runga i tona huha.
  
  
  Ko ia kikokore, me te taitamariki, e papaki ana i roto i tona pia ma, me te ko ia mau i te makeshift kākahu ia hiahia i kitea i runga i etahi o nga hoia i roto i te kainga. Ia kihai i mangere, i a ia e hāngai ana, me te pupuhi.
  
  
  Whiriwhiria e ia Joe tuatahi, me te tamaiti, kihai hoki i tu i te tupono noa. Te matā patu i a ia, poto noa o tona ora, me te patototanga ia ia hoki. Ko ia te tupapaku i te aroaro o collapsing ki te paru papa o te whare.
  
  
  I muri mai i te rua hēkona titiro rite te mure ore. I toku ringa hiahia Wilhelmina, e oku waewae, piko, a ka hinga ia ki te whenua; a toku kanohi i runga i te sentry o te pouaka. Ia, kua whiriwhiria e te wāhi i reira ia, ka patu i a ia ki te mea ahau ki te ora roa. I roto i te pouaka, i waenganui i te trachea, me te ngakau.
  
  
  Kihai ahau i whakaaro ahau i taea e te mahi i te reira. Te pū submachine hohoro swerved atu i Joe o te mahi pūremu tinana, me te hāngai ana i Amartya Raj. He torutoru matā mo te nui te cop, ko era atu hoki ki ahau; e te katoa te sentry ki te mahi.
  
  
  Hei whakataka atu ana e ia i runga, ka mau te kite o Raj o te mata. I kiki reira, engari i reira he tohu o te wehi. Au ra i te reira rite ia te tatari ki te kia patua. Ka puritia e ia i ona ringa i tona taha.
  
  
  Ko ia i runga i te whenua, ka hurihia hoki cover rite te tūtei o te patu ake ki te Timatanga o te puku.
  
  
  Ko rāhera i kore i te ahi. I te whāinga, ko te pū ko te tohu nuitia i te roroa pirihimana.
  
  
  A, no te Raj kihai i neke, te sentry ka tahuri, ka haere tonu te mahi tohu ki tona patu. Ko te huru manawataki i hono fakahohaasi ai, a ka hoatu e ahau i te whai wāhi ki te hurihia ki runga ki te puranga o te pouaka. Te tūtei, kāore, i wehi ki te kopere i te explosives a tawhio noa ahau.
  
  
  I whakawhirinaki hoki ia ki tana patu. ia pupuhi rua, me te rua matā patua te emu i roto i te pouaka. Ka karanga kotahi i mua i te taka ki te whenua.
  
  
  A, no te te reira i te katoa i runga i, ka āta ua i roto i te i muri i te crates. Raj i tu tonu i roto i te waenganui o te aroa i waenganui i te tāpae o te matā.
  
  
  Tatou titiro matatau atu i ia atu i waho neke. Na te pū i te reira i runga i a ia. Kihai ia i titiro maere.
  
  
  "Hoatu i te pū ki runga ki te patunga witi," emu ki a ia.
  
  
  Ia grinned.
  
  
  — E koe te hoatu i whakahau na, Mr. Carter?" — Te mutu i te reira! " ia snarled.
  
  
  "Kei a koe te kotahi anake i a tawhio noa ratou," huru whakawakia.
  
  
  Ka taea e te anake te mana'o nei au, engari ia e kore e taea e wareware i te taime a, no te te sentry au ra ki te mohio ki te sino lahi pirihimana, me te kia te huru ora.
  
  
  "Wareware koe e ahau he āpiha pirihimana matua," Raj mea. — E koe whakaaro tetahi tangata e whakapono koe?" Ia malimali māia, no kihai ia i whakahoki kupu ki a ia.
  
  
  Ka tītaha tona matenga, a ka whakarongo ki te tangi i roto i te tawhiti.
  
  
  I taea e ahau te rongo i te reira, rawa — te taraka i te neke nihowhiti rite te haere mai te reira ki runga i te maunga.
  
  
  "E taku iwi," ka whakaaturia e ia. "Ka haere mai ratou mo te patu."
  
  
  "Ko apopo hoki?"
  
  
  Ae.'
  
  
  — Engari he aha koutou whakaaro e tika koe te whakatutuki i?"
  
  
  "E tatou i te horo i te state kāwanatanga. I taea e tatou te hanga nui te raruraru hoki te pokapū kāwanatanga i roto i te New Delhi ki te whakapuaki i te ture hōia. Kua mahi ratou i tenei i te aroaro o. Anake tenei wa ka meinga e matou tino e te reira e kore rangatira i mahue ora nei e taea e te tango take ki o ratou ringa ake."
  
  
  "Ki te kahore hoki koe.
  
  
  'Ae.'
  
  
  "Kei roto i te waimarie," ka mea ahau. Tohu ia tana pū i te patu a tawhio noa ia tatou. "E kore koutou e whai nui te kai te tangata ranei ki te tango i runga i te pa, kia anake i te āhua katoa."
  
  
  Ka maranga tona pokohiwi. "Tatou i te pai ki te tango i te tūpono."
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. 'I tatou?'
  
  
  "Ahau kua mea nui," ka mea ia.
  
  
  Ka titiro ki runga ki tona pokohiwi i te tatau e hiahia ana tatou i tomo. I waho, i rongo matou i te taraka ki te mutu i te, me te tangi o nga tangata mokowhiti i roto i. Kei roto ratou i te koa, te tūāhua, korero me te kata ano he tangata mahi i te aroaro o te whawhai. A, no te te tetahi tuatahi haere i roto i te kuwaha, ka kite i Raj, ua ataata ia i roto i te whakaaetanga. Ko tana whakapuaki i puta ke, no ka kite ia i te pū i roto i toku ringa. Raj koi korero ki te emu i roto i te Hindu, me te tangata tautokona atu. I reira ka hamama me te oro ki waho; na ka pa whakarere te reira ata.
  
  
  Amartya Raj growled i ahau ano. "Well, Mr. Carter, he aha e haere koe ki te mahi i teie nei? E karapotia koe. Me ko koe i roto i te waenganui o te maha o ngā taranata o explosives.
  
  
  "Ki te ahau mate, ka mate rawa," na ka mea ahau ata.
  
  
  Ka maranga tona pokohiwi. "Ko ahau te Hindu. Ahau feaa e mate ko te rite kino hoki ahau, kia rite ki ko reira hoki koutou. Na, faahiti ahau, Mr. Carter, he aha rite e hiahia ana koe ki te mahi i? E homai e koe ki ahau, koutou patu, ranei ka tatari koe tae noa ki taku tangata whakatangi ia tatou e rua ki te miriona nga wahi?"
  
  
  Chapter Kotahi Tekau Ma Toru
  
  
  I roto i te poker, ki tou whakamutunga, tāra i runga i te tepu, ka taea e koe te awarua.
  
  
  Na, e tu ana i roto i te whare putunga ki te he truckload o te iwi ki waho, me taranata o explosives i roto i, ia te ua faaoti ki te tango i te tupono noa. I reira ko te kotahi anake te ara i roto i, me te e hiahiatia ana e ahau Raj kia rite ki toku escort. Emu i ki te pupuri i atu i a ia hoia ki te mea ko ia taea ki te tiki i roto i te reira te ora. Otiia ara, ki te he iti luger piri ki te huru, kihai i mea he rite te mea e mutu ia ia. Raj i te ngaio, he tohunga i roto i te patu, me explosives, rite noa ia. Engari i ahau tetahi i te rawa, ki toku ingoa. Na akina i taku kāri i runga i te parahiraa, me te Stahl e tatari ana ki te tūmanako.
  
  
  "Hoatu e ahau i to koutou pū, me te mataara," ka mea ahau.
  
  
  'No te aha?'
  
  
  Ia, kāore, a ka patua ki tona huru ki te luger ki te temepara. Ka totohu ki te papa, me i riro mai i a ia i tona huru, i tona mataara, me te .45-ërä pū.
  
  
  A, no te haere mai ia ki, ia noa oti ona mahi. Te reira i te akiaki mahi, engari whakaaro te reira rite te reira e mahi.
  
  
  I te ngakau o nga mea katoa ko te pohu. Te patu unuhia i te reira i roto i, ka panaia Ego hoki noa nui ki te pupuri i te haumaru te hopu i roto i wahi. Raj na ka wahia te karaihe i runga i tona mataara, me te nekehia atu te ringa tuarua i mua i te tono he pene ki te waea.
  
  
  Tamata e ahau ki te hanga i te reira na e te iti i te ringa o te karaka panaia te pene atu. Me te hinga pene ka maka atu i te kino titi o te pohu. A, no te e tupu, i matou e wha hēkona ki te mawhiti.
  
  
  A, no te whakakitea e ahau i te reira ki te Raj, kata ia. 'Kei kidding. Tenei e kore e mahi.
  
  
  Ka titiro ia ki miharo. 'E? He aha e kore e? Mahi te reira i roto i Hong Kong. Kia kua rongo koe o te reira. Ia whakamahia te reira, ano he mahanga mo te tawhito Chinese smuggler. Whāinga i te utumu, rite rite ki te mahere.
  
  
  "Yeah, te pai," Raj uru. "Kotahi te ra, pea. I te pene i te mea e papaki ana i roto i te whare i roto i garnet... ki te pene, ko te taimaha nui... ki te karaka, ko te patunga ake raru... ki te...
  
  
  Ua hinaaro e ahau ki te kata. Ahakoa i a ia, ka recoiled. Ahau aru i a ia. E toru mita, e ono mita; tatou e taui, te haapa'oraa i tatou i te kanohi i runga i te wawau handmade tūemi. Ko ia e tu ana i runga i te tihi o te whakatuwhera i te taimoana o urungi i te waka. Ki te mea ko te pohu i te artillery, moata rauna, me te katoa atu explosives i roto i te whare, ka hoki pahū. E riro te reira i te pahūtanga nui. "O te akoranga e taea e tatou e te whakahaere i nohopuku," ka mea ahau.
  
  
  Kia pehea te? Te huru o te titiro i whakaritea i runga i te pohu.
  
  
  "Tahi," na ka mea ahau. "Taea e matou te whakahaere ki te taraka. Ona tuwhera ki a koutou. Me karanga te au tangata i te rere tatou. Whai koe ki te korero ki a ratou e kore e ki te kopere.
  
  
  "Te haere ki te reinga," ka mea ia.
  
  
  Tatou i te rere rite te tawhiti atu i te pohu i rite taea. Kua kua tatou noa i te ra katoa. Ia, i rongo huru, te iwi, hamama i a matou ki waho. Ko ratou e tatari ana ki te huru o te tikanga.
  
  
  "Tangohia tou wa," ka korerotia e ia ki tona marie. — Te tikanga e ahau, kua iwa tekau hēkona.
  
  
  Titiro matatau atu ia i ahau mo te taime, ka titiro hoki i te pohu.
  
  
  "E whitu tekau hēkona," ka mea ahau. i reira ko te nui o te wā. O te akoranga e kore koutou e tiaki e... kia rite ki te Hindu, me nga mea katoa e. Titiro ia i tona mataara. "E ono tekau hēkona."
  
  
  Ka timata ia ki te werawera. Ko ana mea, rawa.
  
  
  "Te reira i mahi ai," ia muttered. "Te pea tenei e tika te mahi."
  
  
  "E wha tekau ma rima hēkona."
  
  
  Inaianei kua ahau titiro i te reira, te reira i te mahi nui tonu. Oati ahau ki te Atua, i rongo ahau i te karaka te māka.
  
  
  "Te kore koutou e whakapono kei te haere tenei ki te mahi, kaua koe?" ka ui ia ki a ia. 'Te kore koutou e whakapono...'
  
  
  Ia kihai i ara te whakaoti i te rerenga i roto i tona ngakau. I ohorere kahore he wa mo te ngahau.
  
  
  "E toru tekau ma rua hēkona... e toru tekau ma tetahi."
  
  
  Ka kore e kiia i runga i Raj. Kiia ahau i te reira no te ahau. "Te tango i te kaka, Carter," te sino lahi pirihimana hamama. "Tahuri tenei i mea atu. Kostya Boga. Ēngari, marere ia ki te pohu. Ka mau toku ringa, a mutu ahau. "Kahore, kore ake ake," ka hamama. "Ka taea e koe te hanga te reira i te wiri. E...
  
  
  Titiro ia i tona mataara. "Aue, e toku Atua, i te kotahi tekau hēkona... iwa... waru."
  
  
  'Oma!'Te mutu i te reira!' ia e hamama ana. 'Hohoro!'
  
  
  E kore matou i te whakaaro rua. Tatou oma. E i roto i te kuwaha.
  
  
  Ia, i rongo ki a ia i te hamama i roto i Hindu, a ko ia e muri i a ia, e pupuri ana i te pū ki te huru o te hoki. E kore ahau i matau te aha ia e hamama. Ka taea e te anake te ti'aturi nei e ia i te whakahau ki tana tangata, ki te pupuri i to ratou ahi.
  
  
  te huru o te hoia i kite i te reira; te tahi o a ratou hanga patu i a matou. Me whai ia ka karanga, ka mea atu, no te mea katoa o te ohorere te iwi i te rere i roto i ngā tohutohu katoa. Ratou tonu rere ana i muri i a tatou.
  
  
  I matou i te taraka, no te Raj ka tahuri, ka patua e ahau ki tona uaua ringa. Ka papaki ahau i runga i te pahau, te hanga i ahau e ruarua.
  
  
  Tana pere te patu i te Luger, me te ngaro.
  
  
  Te tangata i muri i ahau hoki te pupuhi, me te peke ia ki te taraka. Puhia e ahau e rua atu te tere matā i Raj, engari kihai i kite, ki te hiahia ahau te patu i a ia.
  
  
  Na te matā putunga rere ki te rangi. Rānei toku pūkenga tauturu, ranei te reira i te haurangi gawk. E kore ahau e mohio, engari i te iti te paturaa i te maira, ano he rapa firecracker. I te tuatahi flash ko te anaana kurupae o te marama, e mahue te wahi ma i runga i toku retinas. Na reira, ko te pakū, me te tangi, patua taku eardrums. Na ka haere mai te zest e patua e ahau i roto i te mata, me te pēhanga o te hau i te kohi, e maka ahau e whakahokia ki te taraka.
  
  
  I te pōro, me te maka pohū ki te rangi, i te tuatahi pahūtanga maira rite patua e ratou i te whenua. Pū matā crackled i roto i te whakamate staccato ka rite ki te otaota i hinga a tawhio noa ahau.
  
  
  I kite ahau i te tangata i maka ki te rangi, a ko tona tinana i pakaru me te dismembered i te aroaro o ka hinga ia ano. Ētahi atu, i mate tonu ranei te tutuki i roto i te porowhita i raro i te whatu o te matā a tae noa ki te anga maira muri ki a ratou, te tārua i te ih i roto i te hawhe.
  
  
  Ka mau ahau ki te taraka, ka peia tonu i roto i te maroke raihi paddies ki te Mercedes. I te pahūtanga i te tonu rama ake i te ahiahi, rangi i muri i ahau, no ka eke ia ki te Mercedes.
  
  
  E kore ahau i matau ki tetahi atu ko te ora tonu, i roto i te tutu matā depot, engari ko ahau ngenge rawa ki te māharahara e pā ana ki te reira.
  
  
  I peia e ahau, nui atu i te kiromita i mua i mohio ahau e toku ringa maui i te ngoikore. Toku pokohiwi tukino, a ka whakaarahia e ia tona ringa ki te titiro i nah, ia ite au i te shrapnel pierce te papanga o toku doublet.
  
  
  Ko ahau e wehi ahau e kore e whai nui te wa i mua i te ngaro ahau i te mahara, me te ahau i taua nanakia i te māharahara e ko te raruraru, ko e kore e kitea ano. Whakangaromia ana e ahau nga tangata kohuru e ' te kai, me te pea noa patua te nuinga o te iwi nui, engari ko ahau e kore e makona. I reira i tetahi atu iti āhuatanga e ia ki te tirohia i roto i.
  
  
  Na i ahau e hiahiatia ana te tauturu i te, te tangata ki te tautoko i ahau tae noa ki te raruraru i runga.
  
  
  I reira ko te kotahi anake te wahi e taea e ia te haere. Me ana mea, tumanako hiahia kia ahau i reira i mua i te haere ahau i roto i.
  
  
  Choeni o te raumati ringa āta mauherea i te Whitiki-Āwhina i te poka i roto i toku pokohiwi. Na ka okioki ia i mua, me te kihi i toku wahi nui.
  
  
  Maoritia ana, whakataka atu ana e ia i runga i a tamata ki te tiki ia ia ki runga, ko te mamae, i te tonu rawa nui.
  
  
  "Te rawakore koati," ka mea ia. "Kei waimarie koe kihai ratou i whakamatea e koe."
  
  
  Ahau e tangohia te reira ki runga, me te tamata ki te takoto i ahau. Ko tōna i roto i tona fare i runga i nga moenga ki te wahi matou i takoto, kia tata.
  
  
  "E koe te rere ki te Mercedes," ka mea ia. "Haere koe i roto i ka koe e hiahia ana ki te huarahi."
  
  
  I mahue ia i te moenga, me te haere ki te matapihi. A, no te ka whakatuwheratia e ia nga pihi, te paki brylev pakaru ki te ruma.
  
  
  'Aue, e toku Atua!"Ona ahatia. "Te mea kua ata."
  
  
  — E moe ana i te po. E hiahiatia ana e koe i te reira.
  
  
  Ko ia te ui ki te tiki i tona kakahu, a ka rere ki runga ki ahau, a tamata ki te pana atu ahau.
  
  
  "E kore koe e matau," ka mea ahau. "Tenei ko te tekau ma rima... he nui te whakaeke... e taea hoki e tango i te wahi i tenei ra. Whai tatou i ki te mutu i tenei.
  
  
  Ia ataata te ata, me e ia te ringa i runga i toku pokopoko. — E kore e mahara ki a koe?" Koe te hoatu i te reira i te miro.
  
  
  Kia pehea te?'
  
  
  "He kaiwhakatuma matā depot... e koe te huna i te huru po whakamutunga. Haere ki te Raj.
  
  
  I tona rae furrowed whakairohia ana. "I rongo koe e?"
  
  
  - Hoki estestvenno. Katoa te pa e mohio. I rongo ahau i te pahūtanga i konei.
  
  
  Toku roro ongo'i hiamoe. E kore ahau i tino matau ia ka mea a tae noa ki whakahuatia e ia Raj ano.
  
  
  "Amartya ka korerotia e ahau nga mea katoa."
  
  
  "Raj? Na te ia ora?
  
  
  "Ae, i patua, engari i ora tonu. Te hinaaro nei ia koe ki te haere ki te hui whakanui i te kāwanatanga Whare i tenei ra.
  
  
  Ia e kanga ana i raro i tona manawa. Te poriro i ora tonu.
  
  
  "Ia, ka tiki e koe ake i roto i te motokā," ka mea ia. "Escort". Na ka pa whakarere ia i mohio ki a ia. I mohio ia ia rawa nui. Raj tonoa he ārahi hoki ahau, ae ra, e te tokorua o te kaitiaki, kahore he feaa, te hunga e hanga i mohio e ko te reira e kore e kitea e te RTA ano.
  
  
  'A, no te?'
  
  
  'I teie nei. I tetahi wa.'
  
  
  Ka pana atu ia, a haere ana ki te matapihi. I roto i te tapawha i raro iho nei, ka kite ia i te waka tahuri ki te huarahi. Choeni rā, engari ia hohoro ka kakahu, e ngana ana ki te whakamārama i te āhuatanga ki te Hey.
  
  
  I mahue ia tatou i te fare tika i te aroaro o nga tangata e rua, ka tae mai a tawhio noa te pereoo i roto i te huarahi. Choeny o te wahine i kawea mai ih ki te whare moenga, a tatou i mawhiti ai i roto i te kuwaha hoki.
  
  
  "Rorirori," Choeni muttered rite e haere tatou ki a ia te kirīmi-tae Bentley. "Raj ka taea e whai tetahi mea ki te mahi ki te kohuru. Ia e kore e tukua e ana tangata ki te patu koe. E mohio ana ahau ki tona huru.'
  
  
  Ko te taime te mea ia e, te .45-ërä matā poka puta i runga i te autahu'araa o te motokā. I te timatanga o te tuarua tetahi puta i roto i te āraituki rite te Bentley unuhia e ia ki runga ki te huarahi ki te kuwaha.
  
  
  Ka rite ki ka tahuri matou ki te huarahi, ka kite i te tangata i roto i tona whare moenga, matapihi, te wahi ratou e rite tatou ki te kia. Te pu i roto i te ih ringa o te pupuri i te pupuhi i a tatou.
  
  
  "It's true," ka mea ia. "Ka Raj ko te kaiwhakatuma rangatira... i te tangata i muri i te pahūtanga?"
  
  
  "Kahore," ka mea ahau. Toku rūmātiki hoki miharo ahau. Katoa o te ohorere, ahau ite e Raj kihai te rangatira o te kohuru, i te mastermind o te wahi katoa, ahakoa i ahau tino kahore he take ki te te feaa i te reira — e ahau i noa te āwangawanga e pā ana ki tetahi mea, ka mea ia, pea ranei te mea i te tonu ite au a tawhio noa ahau.
  
  
  "Ko wai i he te reira na?" Choeni ui.
  
  
  Kihai ahau i mohio. Ahakoa i matou matara nui atu i te kāinga ki te e wehi o te iwi Raj i unga ai ki te whakamate i ahau, patua e ahau ki te hau takahi te pakeke. Puritia e ahau i toku kanohi i runga i te sentry. I ahau i te whakamataku te māharahara e te hawhe te pa, kia haere ake i roto i te rangi i tetahi taime.
  
  
  Choeni tamata e ahau ki te ata iho. "Haere i te iti pōturi," ka mea ia. — E kore e tatou i roto i te hohoro i teie nei. Raj e kore e taea e te kawe i roto i tona mahere, " ka mea ia. — Te whai koe i whakangaromia ih kai. Koe e patua i te nuinga o te ih iwi. Ia e kore e taea te whakatinana i te ih mahere.
  
  
  He aha ka mea ia kihai i hanga tikanga nui, engari kihai i taea e ahau te marino ki raro. Tonu ahau i maha rawa ngā pātai. Me whakarere ia, ka whakaaro ahau i mohio ahau ki te wahi ki te kitea e koe te whakautu. Choeni ka mea tetahi ki a ia ano kumea e ia te Bentley i runga i main Street, me te i tupono atu te tonga whaka te tari kairauhī. Ko te huarahi kua ki tonu i te huru e mea hakari ana ki ngā haki i runga i te katoa te streetlights. I te poke ka anga ki te whakaki ki te iwi i roto i te kanapa kakahu ahu ki te kāwanatanga i te hanga i roto i te central Calcutta.
  
  
  "E haere ana ratou mo te hararei," Choeni mea.
  
  
  "A, no te mahi ratou i te tīmata?" Ka ui ahau ki a ia tensely.
  
  
  'I te tekau ma rua karaka.'
  
  
  Titiro ia i tona mataara. Te reira i te kotahi tekau-te toru tekau.
  
  
  Ko te atu matou tomo korua ki te pa, ko te nui o te mano i riro, tae noa ki taea e tatou e te anake te neke i te ngata o te tere. Iwi i kara i roto i to ratou motu kakahu. I karanga ratou ki a matou i roto i te huru pai, engari i te aroaro o te ihk te hitimahuta i ahau. I kite ahau i a ia, e kore e ki te iwi, engari ki te purapura o te paura, e, te pōti-pōti, ka whakakā i te tahuna ōrite.
  
  
  Te āhuatanga i roto i te mua o te American i tari kairauhī kihai ano i te faaiti i toku pouri. I te US Marines i te reira tonu. I ratou i te pu ki a ratou, me i puhoi utaina ki te paura, engari i ratou i roto i te ki tonu i te kakahu kākahu, me te iwi i whakakikī a tawhio noa ratou.
  
  
  Ratou rawa kia ratou kaitiaki ki raro.
  
  
  "E mohio ana ratou e te hoto kua ngaro," Choeni faataa rite peia matou i roto i te kuwaha ki te tari kairauhī marae. "Russian tamariki".
  
  
  Ahau e ngunguru i a ia, engari ko ia i kata, a ka karanga ki ahau i te alarmist. "Te reira i runga i," ka mea ia māia. — E kore raruraru i te katoa. Tatou ka hopu Amartya hohoro. I reira te kahore e taea e ia te mahi.
  
  
  Ia hey, kihai i faahapa. I tana peke a tawhio noa te pereoo, me te ka rere ki te tari kairauhī.
  
  
  Slocum i tika haere mai ki raro i te arawhata, ka pakaru ana mea i roto i te. Ko te wehi ki a haere, huri noa i te huru o te kanohi, ko te werawera i runga i tona rae. Ko ia e marino, raumati ngaio takawaenga ano. Ia frowned a, no te kitenga o ia ahau, me i mohio ahau ko reira no te mea i ahau ta emu o ngā pūrongo pāpāho e ia kua tata ki te patototanga i roto i te torutoru nga ra whakamutunga, ka whakaaro ia ki te ao o te votum votum e pahū i roto i te huru rohe. "Aue, Mr. Carter," ka mea ia, kahore he ataata. — Kei te haere koe ki te rōpū?"
  
  
  Ego huaina ki a ia. "Marines... e kore ratou e pupuri i te iwi i roto i te wehi."
  
  
  Ka hoatu e ia te mahakai te whakahoha!. "E i muri i a tatou. Mr Raj o te tangata i patua ki te tangata kohuru e whakamutunga po. Ko ana mea, feruri ahau e koe te tauturu ia ratou ki te taua.
  
  
  "He ai tonu kia te whawhai," na ka mea ahau wawe. "Kotahi te poma ka taea te maka i te Russian tari kairauhī a ratou ka tīmata shooting."
  
  
  "Te marino ki raro, Mr. Carter," Slocum mea. "Ko te take i teie nei i roto i te ringa o te hunga ngaio... diplomats. Me e te haapa'oraa i tatou i te āhuatanga i raro i te mana."
  
  
  Hoatu e ia i te tamahanahana i te ringa i runga i toku pokohiwi. "Ki te kia pono, i tenei ata, tatou e tika i te hoa, te whakawhānui i te ringa ki te Mua." Titiro ia i tona mataara. "Te tekau meneti, ki te kia tangohia." Ih Mr. Sokolov ko te manaaki i to tatou iti horo'araa. E kore ahau e whai ki te hohoro reira.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. 'Te horo'araa?'
  
  
  Haere te reira mimmo ki ahau. Te huru taata faahoro, i te Moana i roto i te ki tonu i te kākahu, te tū i te tatau tuwhera, me te Slocum haere i runga i ki te motokā i roto i te mua o te whare.
  
  
  "Kānara Wu o te whakaaro," ka hamama.
  
  
  Ko ia i te motokā, no te Huru mau ia ki tona pokohiwi. "Te tatari," e ahau i motumotuhia i a ia. "He aha e pā ana ki te Kānara Wu?"
  
  
  Angry, ka panaia atu toku ringa. "Titiro, Carter, to koutou mahi, ko te mahi i konei. Te whai koe i oti koutou mahi, e mea ahau i te toto tūmahi. Na te tiki i roto i o Calcutta i a koutou e taea e tonu.
  
  
  Ka tahuri hoki ki te waka, engari i te huru mau i te reira ano me te tū te reira uaua ki tona uma. Ko te atekōkiri mau i te taahiraa i roto i oku huarahi, ka mutu. "Te tango i te kaka, Slocum," ahau growled. 'Te whakahoki kupu mai ki ahau. He aha i Kānara Wu haere mai ki runga ki te?
  
  
  "Tetahi o koutou mahi," ka mea ia, " ko matou i te whakaaro nui. Te rangimarie tohu. Tamariki ka tango i te puawai ki te Russian te tari kairauhī. Tenei ka waiho i te päpäho i runga i te pouaka whakaata huri noa i te ao mā te pee'utari."
  
  
  Ka mau ia ki tona ringa atu te Huru o te pokohiwi. Kihai i taea e ahau te whakapono te mea ko ia te mea. "Kids," ka mea ahau.
  
  
  "Ae, i roto i Kānara Wu o te whare pani. Rau o ngā tamariki.
  
  
  Ki te i te puawai i a tatou, mo te Mua. Ngingila, e kore e koutou e whakaaro?
  
  
  Ahau marere hoki, ite e ia i te kore mohio i te rerekētanga i waenganui i ā rātou mahi.
  
  
  Slocum ka tahuri, a ka ki i te motokā, kati te tatau i muri i a ia. I taua taime ra, Choeni haere mai ki runga, me te tu i muri ki ahau.
  
  
  — Ka mea ia he tamariki, kihai ia?" ia muhumuhu. "Na ka haere te reira..." Ia ihora ki te whakaaro i te whakaaro e kore ano te tino i hanga. "Te tikanga o e ahau, te reira e kore te he awa ano. E kore e heoi. Me Kānara Wu...
  
  
  "Ae," ka mea ahau. "Ia riro te reira Kānara Wu. Ko ratou e te kupu i te Ameliká. Slocum... i tenei haurangi... kua ngā takaro ana ki a Kānara Wu ringa o nga ara katoa. Rere ahau hoki ki te Bentley, me te Choeni aru i ahau.
  
  
  'He aha e whakamahere koe ki te mahi i?'Aue, toku Atua!' ka mea ia.
  
  
  "Te mutu i tenei take, ki te taea e ahau."Ia pakura i muri i te wira i a ia e whakatata ki te atu ra.
  
  
  "Kahore he, ka haere ahau anake," ka mea ahau. "Te reira e taea te tiki mōrearea."
  
  
  Ka waiho i aku kōrero, me te noho ki raro.
  
  
  "Ki te mea Kānara Wu, te aha hoki ia i hoatu e ia tatou i ngā mōhiohio e pā ana ki te Zakir me te hiero?" "Zakir kua faaoti. Tatou i mohio e huru i te ingoa, na huru i ki te kia nekehia atu. Wu me te whai i te tumanako tatou e patua i te wa ano. I roto i te tata i muri.
  
  
  Patua e ia te tetere, me te rere i roto i o te tari kairauhī kuwaha. Te Moana te peke i roto i o te ara, a ka kanga e ahau i roto i te reo e taea kua rongo i waenganui iho te poraka.
  
  
  I mua i o tatou, te iwi i te porangi me te poke. I huaina te pirihimana i roto i ki a matou, a poipoia weriweri, engari kihai ia i pōturi iho ra ano e matou i roto i te mua o te Russian tari kairauhī.
  
  
  Hoki te taime, e ahau i whakaaro ahau e kore e whai ua ri'ari'a.
  
  
  Ka rite ki te Ameliká, te Mua kua tukua iho o ratou kaitiaki. Ih nga hoia, ki te hoki i roto i te ki tonu i te kakahu kākahu, ka titiro atu kawa atu i te hōia. Otiia i ahau he kino i te mana'o, no te ia i te purepure e te kapa o TATOU Marines e tu ana i te aro puta noa i te ara i te tari kairauhī. Slocum hanga i te āhuatanga noa atu kino mā te mau mai i roto i te hoki o te Marines.
  
  
  Te huru pereoo i peia afaro i roto i te mua o tatou, a ka kumea ake ki te aukati i, te huru taraiwa tika peia i roto i te tari kairauhī kuwaha. Hei tauira, i kite ahau i Andrey Sokolov te haere i roto i runga i te mua o te tatau o te whare ki te whakatau ia ana manuhiri.
  
  
  'Te titiro! Choini mea. Ia tohu waihoki iho te huarahi.
  
  
  Ka piki te iti pinakitanga, te pai, me i reira kua rau o ratou. Tamariki, te nuinga o nei i raro i te tau o te kotahi tekau. Te iti ope ki te waiata... ko ia e tuini ahu mō te Russian tari kairauhī. Me ratou katoa i kawea iti bouquets o puawai i roto i te kotingotingo oko.
  
  
  Slocum haere a tawhio noa te pereoo, me te titiro i te tamariki ki te whakapehapeha, me te beaming kanohi, i rite ki tenei ko te huru-aia takawaenga whakamanamana. Ara tawhito fox Sokolov au ra ki te kia i roto i te huru pai.
  
  
  Tona reo ki te hamama:
  
  
  "Kāti ih!"
  
  
  Ia, ua ite rite he pōrangi. Rere ahau i waho, i te hamama, a Choeny aru i ahau.
  
  
  Rongo ahau i Slocum karanga ana ki toku ingoa. Iwi i runga i te huarahi i rapu i ahau te rite i ahau haurangi. He āpiha marere atu ki te mutu i ahau; huru pana atu ia, a rere ana ki te tamariki. Ka Kānara Wu kite i a ia. Ka tu atu ki te taha, matakitaki, ka mahue i te taiohi a tawhio noa tona ataata i roto i te tiaki.
  
  
  Te reira i katoa tei tupu rawa hohoro. Te tamariki i te manawa i te aroaro o te roroa ma te tangata e rere ana i waenganui ia ratou. Ka mutu te waiata, me te recoiled.
  
  
  Te āpiha tonu te ngana ana ki te tiki ki ahau, na i te tahi mau te iwi i runga i te huarahi. Ia waihoki stahl he he mo te whare bouquets a tawhio noa o ngā tamariki ringa. Titiro ahau i tetahi hainga, i kitea tetahi mea, me maka ki te oko atu. Na, tetahi, tetahi titiro te reira, me tetahi atu...
  
  
  Nga tamariki mai. I te tahi rere hoki i roto i te ahunga taua i haere mai i te. E kore ahau i kitea tetahi mea mo tona tae noa ki te Choeni ka karanga ki ahau, ka hoatu e ahau i te oko o te puawai. Tona whiua puawai, a tangohia ake ana te poma i kē i raro i a ratou.
  
  
  Te tika te mea e ahau whakaaro.
  
  
  Kānara Wu ai ara i taea ki te titi i te faahapa i runga i te American i tari kairauhī kaimahi, no te mea tae noa ki te Mua i mohio, i te reira i Slocum whakaritea nei nga tamariki o te marama o maehe ki te tari kairauhī. Ki te poma i haere atu, Russia o te tauhohenga e kua taikaha. Engari kihai ahau i whai i te wa ki te whakamārama i te reira katoa. Te pirihimana tīmata te tata i ahau. Me hoki te rōpū o te iwi i runga i te huarahi. Ahau i kite noa i te paratunu o Marines te neke.
  
  
  I hanga e ahau he wild guess. Kumea e ia i roto i te mama me te tahuna i te poto wiki pipiki i roto i roto i te kēne.
  
  
  I roto i te hamama, i haere i roto i te mano. Te iwi ruarua hoki, me te takatakahia ki runga ki tetahi atu tangata i roto i to ratou hohoro ki te mawhiti. Tahuri ahau a tawhio noa, titiro hoki te wahi ki te maturuturu te poma, ko te reira i te iwi tata nga wahi katoa. Kānara Wu i te pae hopea kite i a ia. Ko ia e tu ana anake i te karaihe tomokanga ki te hou, whare tari. I roto i tetahi take, ko te reira i te ara roa i te Russian tari kairauhī. I ahau tumanako e Sokolov e matau ko ahau te ngana ana ki te ārai i te whakaeke i runga i te tokotoko huru. Ia maka i te iti poma rite te pohu. U te reira i runga i te whenua i roto i te mua o te momo o te kāhua rerekē, me te hurihia ki runga ki. Ia; mea ki te whare i te aroaro o te poma haere atu, ko te nui windows pakaru, a ka uaina iho ki runga ki a ia. a ia, i kite ia ia, hinga ana: na tona huru ngaro titiro o ia.
  
  
  Te mano i te rere a tawhio noa ahau. Te tamariki i maturuturu iho ratou bouquets, me te karanga.
  
  
  Ka rere ia ki te whare, te wahi kua kite ia Wu. I roto i te hanga, karaehe i roto i te crunched ki raro i oku waewae, a ka kite ahau i te makatea o te toto e haere mai ana i te wahi Kānara Wu i hinga.
  
  
  A ia, i kite ahau i te ararewa tatau kati. Ia oioi i roto i te whāiti āputa i waenganui i te retireti tatau. I ahau i te reira, engari te reira tata i te utu i ahau toku ora.
  
  
  
  Chapter Kotahi Tekau Ma Wha
  
  
  I te taime i tutuki hoki e ahau ki roto ki te ararewa, te Kānara peke i runga i te tihi o te ahau. Ko ia te nohopuku. Ego ringa whitiāhua ahau katoa i runga i te wahi i roto i te tono pū. Whakaara ahau i oku ringa ki te taupoki ana i Wilhelmina, me te maripi, engari ite e ahau ki a ia te wahia te tahi mea i roto i huri noa i te pute o toku doublet.
  
  
  "E kore e neke," ka hamama.
  
  
  Ka peke atu ahau, ka whakapaho runga i ahau ake ake. "Tahuri a tawhio noa, āta," ka mea ia.
  
  
  Te tino āta, ka whakatuwheratia e te reira, a ka titiro ki runga ki tona pokohiwi. Okioki atu ia ki te tutakina te tatau, ki te whakarite i te kotahi te ringa ki te pana i te pātene e tonu te tango ia tatou ki te tuanui o te whare. Te huru o te mata hipoki i roto i te karaihe. Te reira i tonu shards o te karaihe a tawhio noa te tahi o te patunga. Toto i ringihia iho ki te huru o te uma, me i reira ko te he roa te tatua ka i runga i tona kopu, e kore e whai i te auraa o te huru me te mate, engari ara na, nen tonu i te etahi tura. I roto i te meneti torutoru i mua i tona mate, a ia tonu a pau, koa nei tōna e kua maere ahau i te Huru e kikī ana.
  
  
  I roto i tona ringa ko toku puna pene, ki tonu i whakamate te hau. I ia te potae atu, me tana koromatua i runga i te topenga, rite ki te ahi. Oia mau, i mohio ia e founga mahi i te reira.
  
  
  Ko ia ia i te whai i ahau, me ahau miharo ki te e ia i te mōhio o te mana o te mea.
  
  
  "Ki te whakamahi koe i tēnei i konei i roto i te ararewa," e whakatupato i a ia,"ka mate, rawa."
  
  
  "Kotahi te manawa, ko te katoa e hiahia ana koe," ka mea ia. "E mohio ana ahau ki tenei iti pūrere te pai, Carter.
  
  
  Whakaaro ahau i kite ahau i te huru o te koromatua, neke, a ka tata growled i te reira.
  
  
  "Te tatari," ka mea ahau. "I reira te kahore he hohoro.
  
  
  Kata ia, ka tawhiri hoki ahau ki te tiki ake. Ka āta tu ki runga, me te aki i a ia ki te tahi atu taha o te ararewa.
  
  
  "I tika te korero ki ahau te aha," ka mea ahau. — He aha e hiahia ana koe ki te whakatutuki i?
  
  
  "Ka ui koe ki ahau tata nei te mea atu ki te tangata i rite ki ahau pea i taea e hiahia ana koe. Ia, ka mea, ko te tangata e he tika nga mea katoa e hiahia ana ki te kia pono."
  
  
  "Me e ko te teka?"
  
  
  "Kahore, engari kihai ahau i ui ki a ia ki te whakamārama i reira i tetahi atu. Anake kaha e homai haumaru. Anake te tangata i runga i te haumaru.
  
  
  "Ia koka tonu e kore e matau. He aha i haere koe ki te mahi ki enei poma?
  
  
  "Te hepohepo," ka mea ia. "Te Mua e te kupu i te Ameliká. I reira e kua matā pupuhi. Ngangaretanga i runga i te huarahi. He iti te whawhai konei i roto i te Calcutta. New Delhi, ko te mea ki te whai i korerotia i te ture hōia, rite noa te aroaro o. Raj e tangohia i runga i. I muri mai, e tatou i korerotia i te rangatiratanga o te āhua o te Bengal."
  
  
  — Ko te tangata ia e whai mahi hoki koe?"
  
  
  'Ae.'
  
  
  "Te tāraia no te mea kei a koutou Chinese?"
  
  
  Tungou ia ano, me te tata rererua i runga, i te tukino.
  
  
  "E haere koe ki te mate," huru whakatupato ia. "Kahore koe, ka tango i te reira i runga i."
  
  
  Ka ruia e ia tona matenga ngonge. "I reira e te tuhinga. Me kia ratou whakatuwheratia i muri i toku matenga.
  
  
  "Te tuhinga e pā ana ki te Timatanga o te whai wāhi i roto i te wahi?"
  
  
  'Ae.'
  
  
  Ka tika, ki runga, me te whakaara i te hau pū paku. "Ko te taka koe," ka mea ahau. "E koe te mate i roto i te maumau."
  
  
  Tohe ana ia ki te ararewa i te pātene i muri i a ia. Ko te ararewa whakatika āta.
  
  
  Na ka mau ia ki te manawa hohonu, me aki ki raro i runga i te pene topenga. Ia hau te tīpako tango i te manawa hohonu, tika i te aroaro o te kapua o te hau i hanga i waenganui i a matou.
  
  
  Te iti ararewa ki tonu i te reira, me te reira snaked a tawhio noa ia tatou, ano he tiger, rite ki te puhaia rite hohoro rite tatou whakatuwheratia o matou mangai ki te manawa. Tatou tu ana, me te titiro matatau atu i te tahi e te tahi i roto i te whakamate, puku whawhai, e pupuri ana i to tatou manawa. Kahore he tangata e neke a tawhio noa ia tatou. Kahore mawhiti. Ko te ararewa i āta neke ake, ki te tihi papa. Ia e kore e taea e te tiki i mimmo i roto i te reira ki te aukati i te ararewa i roto i te waenganui. E hiahiatia ana e ahau ki te manawa i te aroaro o ka taea e te whakatuwhera i te tatau.
  
  
  Ia grinned smugly. Na ka waiho te reira māmā ake mo te emu ki te mate. Ka haere ia ki tona urupa feruri e, kua riro ia i te whakamutunga o te pakanga. Te reira i te pai atu i te whakataetae ki ahau i runga i te rihi, e tu. Ki te taea e ia te whai i tū ana te manawa hoki noa te tuarua, roa atu i ana mea, e kua e ia riro tona whakamutunga whakamanamana. Ia tae i roto i te meneti, me te unuhia i roto i ia tauera, te motuhake tauera e A parau mai ahau ki te kawe tonu ki ahau, i tona beru pupuhi te hau ki ahau i runga i te misioni.
  
  
  Te reira i aki i te huru ki tona mangai i a ihu, ka rivnensky inhaled i roto i te tātari motuhake muka.
  
  
  Wu te mata o te raruraru i te tuatahi, ka whai māramatanga, ka tangiwhare. Ka numinumi kau ia; ka ara te hipoki tona mangai ki tona ringa. Otiia i roto i te mutunga, emu i ki te aue. Ia aue, me ia ki ahau, tona iti ringa peratia toku korokoro. E kore ahau i te pato'ii te.
  
  
  A, no tona maihao katia huri noa i toku korokoro, ka whakangā. "Ahau e kanga ana i a koutou! "He aha te reira?" ka mea. Matou matatau i te tahi i te tahi no te hoê taime.
  
  
  Na i te huru o te maihao āta māhorahora, me te pakura ki te taha. Ko ia kua mate a, no te patua e ia ki te patunga witi.
  
  
  I tukua e ia te hau i runga i te runga ki te patunga witi ore oioi, ka timata te pōturi haere ki raro,. A, no te te ararewa tatau i runga i te papa tuatahi o te hanga i te wahanga, Choeni rere ki runga ki ahau.
  
  
  I roto i te tomokanga o te whare, i te raruraru mano tiaki i te whakahaerenga.
  
  
  Slocum i reira, me te Huru o te mata, a maku i te oko ano ia i rapu i ahau ki te riri, whakama whakapuaki. Ego waiho ia, me te tahuri ki Alexander Sokolov, i haere mai nei i roto i te a tawhio noa te mano.
  
  
  Ruhiana, ka kata au maite. Ia ara e okioki ana ki raro, ki te kihi i ahau i runga i rua matire, ka rite ki tona teina hoa mahi ki te ratou hoa.
  
  
  "Ora koe i a matou nga mea katoa," ka mea ia, ko ona ngutu, me te paraihe toku taringa. "Engari waiho mo te Calcutta i te po nei. Na, ataata, marere ia hoki, a ka anga ki te kōrero diplomatically e pā ana ki te pehea, Ameliká, me te Mua te ora tahi te rangimārie i nga wahi katoa, ara i roto i Calcutta. I muri i a ia, ka kite i te Amartya te Kingi, i tona ringa maui i roto i te maka, me te mata patunga i te pahūtanga i te matā depot. Tu ana ia i te mea whakakite nui, engari i taea e ahau te imi i te wehi e nohoia ana ki a ia. Maoro i muri mai, i te huru e kitea. Ko te reira i anake te wairori o te wā.
  
  
  I te pae hopea, Choeni o te ringa i roto i te toku, me ia arahina ahau ki te Bentley.
  
  
  Ka titiro hoki ki te hanga, me te whakaaro e pā ana ki te mea Sokolov i mea.
  
  
  Ia ia ki te waiho. Te ata i muri mai, i te huru e te iwi, ka ngana ki te whakamate i ahau. Ara i mua i taua, Raj ai kua tonoa e ia i kohuru. Calcutta, ko te wahi kino; engari ka a ia, ka titiro ki Choeni, me te whakaaro o te tahi mea. "Tou whare," ka mea ahau. "I te moenga, ko te ngawari."
  
  
  * * *
  
  
  
  E pā ana ki te pukapuka:
  
  
  Ko te Grand Helmsman hoatu ana hōia ki te whakatakotoria te tikanga. Te Kremlin kore e taea e tahuri a tawhio noa. Te muka o te tapeke te whakangaromanga, kua tahuna i roto i te Calcutta.
  
  
  I reira ko te kotahi anake te tangata i mahue ki te ārai i te reira: Nick Carter. Te whakamate misioni, no ka kitea ia e tana hoariri i ngā tamariki. Tamariki ki tonu ki te mauahara, me te mate i te matewai mo te patu tangata, arahina e te heahea Piper Pied ko wai te rite te kitea ia i te kino.
  
  
  
  
  
  Ripanga o ihirangi
  Chapter 2
  
  
  Chapter 4
  
  
  Chapter 5
  
  
  Chapter 6
  
  
  Chapter 7
  
  
  Chapter 8
  
  
  Chapter 9
  
  
  Chapter 10
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Butcher o te Belgrade
  
  
  
  
  Tuhipoka
  
  
  
  HE TE KAIKŌHURU I TE TIHI O TONA TOTO TIKANGA ...
  
  
  I te tangata unknown ki tetahi ngaio maramarama te nama i roto i te ao. Mastermind muri i te piriona-tāra tutei tūmataiti whatunga i huaina Topcon, Inc. Te sadist nei nanakia mana kua tae ki te hawhe o te ao ...
  
  
  I ROTO I TE PARIS
  
  
  He whero defector ko wai i mahara ki te korero ki a Nick Carter e pā ana ki te whakamate Topcon kēmu i werohia ki te mate i mua i taea e puaki ia he kupu kotahi.
  
  
  I ROTO I TE LAUSANNE
  
  
  He ataahua taitamariki German kaihoko whakamahia te tinihanga katoa o tona pai-whakangungua ngakau, me te tinana ki te whakakahore Nick tetahi tupono noa o te imiraa i Topcon.
  
  
  I ROTO I TE MILAN
  
  
  He Chinese operative tata tūturu i mutu Nick ki te mate karate whana. Te Chicom kaihoko hoki hopu mo te tangata i rere Topcon.
  
  
  I ROTO I TE TRIESTE
  
  
  Ko te rangatira o te Nasí high school taihara whai wāhi Nick i roto i te i te taikaha o te kēmu huna-a-rapu. A, ia ia i whakaware Nick ki te taha, te parori # 1 Topcon te tangata i mawhiti kotahi atu.
  
  
  I ROTO I TE BELGRADE
  
  
  Te kēhua masquerade tahuri ki te moepapa a, no Nick Carter i te pae hopea kitea te tuakiri pono o te Topcon ope!
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  Talateu
  
  
  I te pene matamua
  
  
  Ko te pene tuarua
  
  
  I te toru o chapter
  
  
  I te wha o nga pene
  
  
  Chapter Rima
  
  
  Pene Ono
  
  
  Chapter Whitu
  
  
  Chapter Waru
  
  
  Chapter Iwa
  
  
  I te tekau o nga pene
  
  
  Chapter Kotahi Tekau Ma Tahi
  
  
  Chapter Kotahi Tekau Ma Rua
  
  
  Chapter Kotahi Tekau Ma Toru
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Butcher o te Belgrade
  
  
  
  
  
  Whakatapua ki te mau melo o te United States Ratonga Secret
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Talateu
  
  
  
  Ko te Orient express pakura i roto i rite te nui pango motokā a tawhio noa Milan te Teihana. Te kato ake i te tere, i te tereina, i tangohia atu a tawhio noa te pa, me te ki te matomato whenua Italian, arahina te taha o te ara rite i te reira i tupono atu ki Trieste.
  
  
  I roto i te wehenga i te hoki o te nekeneke tereina e noho ana tetahi i te poto, io tangata ki te parauri katoleta i egoist o te waewae. Te huru o te ingoa ko Carlo Spinetti. Ko ia he kaihokohoko i runga i tona ara ki te kāinga mai i te haerenga ki te haere ki tawhiti whanaunga. Titiro i roto i te tereina windows i te e rere ana te whenua, ka whakaaro me pehea ka hari ia i pai kia ki te kite i tana wahine, me nga tamariki ano. No te tahi, tenei te haere kia whakaongaonga, engari mo te Carlo Spinetti, ko te tamau e te arepurepu o te mano i unnerving.
  
  
  Te roroa o te tangata, ka whakatuwheratia te wehenga tatau, ka tu ki te titiro i Carlo ki te matao, pouri, kanohi e titiro ki te kua whakairo a tawhio noa te black wood. Ego kanohi, a hinga ana i runga i te parauri katoleta e Carlo kihai i hēmanawa ki te hoatu i runga i te counter. Te hemo te ataata niao i te kokonga o te tangata mangai, a ka haere ia i te toenga o te ara, ki te wehenga a noho ana i te ritenga atu Carlo, totoro tona roa waewae i roto i roto i te mua o te ia.
  
  
  "E koe te tiki atu i roto i te Trieste, tēnā?" ka ui ia.
  
  
  Carlo Spinetti blinked, me te neke i roto i tona nohoanga. Ia i miharo ki te ako e tenei tangata iwi ke i mohio e huru i te ūnga. Ka mea ia, " Ae, me koe?"
  
  
  Te tangata te haere tonu ki te ataata, me te mea i mohio ia e pā ana ki te kata i te pupuri i Carlo. "I ahau hoki te haere i roto i te i roto i Trieste."
  
  
  E rima meneti i muri mai, i te ngako te tangata i tomo i te wehenga. Ia tutakina te tatau, a okioki ana ki reira, te haapiiraa i te Spinetti rite ki te tangata tuatahi i te mahi. Te huru o te kanohi ano hoki i hinga, i runga i te waewae putea i Spinetti o. Ka tungou ia ki te tangata roroa, me te mea kihai ratou i mohio ki tahi i te tahi i te tawhiti o mua.
  
  
  Maoritia ana, Carlo piko iho me te neke atu i te katoleta e titiro ki te pānga i te rua tangata ke. Kihai i taea e ia te whakamārama ih o te moni. Ko te putea a kua hangai ki te pekerangi me te tawhito, me i reira ko kahore o te uara i roto i te reira anake mo Carlo o te kakahu, me etahi iti hakari e ka tonoa e ia ki te kāinga, ki tōna whānau.
  
  
  "E haere ana koe ki Trieste rawa?" "He aha te reira?" ka ui ia ki te rua o nga tangata ke nervously.
  
  
  "Ae." I te reo, i te taratara, me te pakeke. I te tangata nui maturuturu iho ki roto ki te nohoanga i muri ki te tuatahi manene, me te whiti tona ringa i runga i tona uma. Noho ana ia i roto i te puku, te katia ona kanohi, me te mea ia i dozed atu, rite nga tereina unuhia atu.
  
  
  Carlo neke taupatupatu. Ka korerotia e ia ki a ia ano e ia te tikanga kia feruri i te riri, ua ite e ia i runga i ih ki te kupu tupurangi. E rua nga tangata i te kakahu ake expensively atu i a ia. Ih anga i te au ra stern, otiia kihai ratou i titiro ano he tahae nei i tahaetia i te harakore haere.
  
  
  "He aha te mea ki a koe, e toku hoa? E koe te titiro i te iti io, " te tangata roroa mea marie.
  
  
  Carlo te hoatu i te ringa, ki tona kara, ki te noho i tona huru. "I ahau i te miharo-pea
  
  
  E mohio ana koe ki ahau? "
  
  
  "Kahore, e toku atu, e kore ahau e mohio ki a koutou."
  
  
  "Ite ahau rite e rapu ana koutou i ahau."
  
  
  "E rapu ana ahau i a koutou, otiia e kore ahau e titiro ana," ko te tangata roroa mea. Na ka kata ia.
  
  
  Carlo a pau hohoro tahuri ki te wehi. Korero ia e Emu kihai i hiahia ki te noho i konei, e taea e ia te huri i te wehenga, ka piko iho me te hohoro mau tona katoleta. Engari kia rite ki te tīmata ia ki te neke i tona torona, i te roroa o te tangata puta noa i a ia te whana ki a ia, me te pinned te katoleta i roto i wahi, ki te ārai i Carlo o te ara ki tona waewae.
  
  
  "E kore e whakarere i a tatou, toku hoa. We like to koutou kamupene, " ka mea ia i roto i te whakawehi i te reo.
  
  
  Na ka pa whakarere, te nui o te tangata kanohi motumotuhia tuwhera. Ia ka titiro i Carlo. "Ae, noho iho. Me te pupuri i te ata ki te kore koe e hiahia ana ki te kia hara."
  
  
  Carlo maturuturu iho hoki ki tona nohoanga. Ko ia te wiri. Ia ite au i te tahi mea ngoki iho huru o paparinga. Ka pania te huru atu ki tona ringa, ka ite i te reira i te tuku i te pēke.
  
  
  "He aha kei te mahi koutou i tenei? E kore kua ahau i kite koutou i te aroaro o. He aha e hiahia ana koe i ahau?"
  
  
  "Korerotia e ahau ki a koe, ki te pupuri i te ata," te stocky tangata growled.
  
  
  Puputu'u, me te wehi, Carlo i noho i te wahi i ko ia tae noa ki te tereina ana ki te teihana i roto i te Trieste. Ko ia kia mataku e ia anake ka whakatika a, no te te tangata nui ka tu ki runga, me te hanga i te tohu. "Kia haere. Haere koe i mua o tatou."
  
  
  Roa ra te tangata i roto i te koti. Kumea e ia i roto i te poto, te whanui-bladed maripi. "Ka tango matou i tou katoleta, e toku tahi atu tetahi. Te tikanga koe ki te hiahia koe ki te ora."
  
  
  Carlo i te take. "E kore ahau e whai tetahi mea o te uara i roto i toku katoleta. O te akoranga, ko te hape; i hanga e koe he hape."
  
  
  "To tatou i te tangata tika, me te tika katoleta." Te koi miro o te maripi werowero Carlo o te kaki. "Tutakina ki runga, ka haere."
  
  
  Ka rite ki Carlo haere āta iho te tereina kaupae, sweating, me te wiri, i reira puta ki a ia e pea enei iwi i pai ki te patu i a ia, kahore he mea i tana i mea ai ki a matou. Aitua papa ana te whatitiri i roto i te haama no o te upoko. Ka rite ki ia i marere i runga i te teihana tūāpapa, te Huru te kanohi o te mau te kite o te kākahu o te pirihimana i roto i te mano. Ia maoritia ana hamama, " Tēnā te awhina i ahau!"
  
  
  Ka rere ia ki te pirihimana, engari ki te maripi, mata moka kahatia ki te emu o te kaki. Ka ruarua, whewhera mo te manawa. He aha te take? He aha e hiahia ana ratou i te huru katoleta? Raruraru i roto i ngā tohutohu e rua, ka oma ia ki te mahi noa i nga pito o te atamira, me te ki te karanga, e tahuri ki te mate hotuhotu, ka hinga ia ki runga i te ara ...
  
  
  
  
  
  
  I te pene matamua
  
  
  
  Washington te ngohengohe te ua hinga. Te matotoru, kohu whakairia ki runga ki te pa, ano he hina te koti. A, no te titiro ia i roto i te windows o tona piha hotera, ia i ahei te kite ia i tata noa ki te Taparima taea e maka. Tika i roto i te take, tamata e ahau ki te kite i te silhouette o te Soviet karere i runga i te huarahi. I miharo ahau ki te tangata a tawhio noa te mau tamaroa ' haama i te pukumahi e haere mai ana i runga i te kaupapa ahau i whakaritea ki te aruaru.
  
  
  I te waea ngateri ana, a ia, hohoro te haere ki reira. I reira ko te kupu tatari hoki ia i a Rawiri, A, ko te tangata i karangatia i runga i te tohu mō te TOKI, i te koroka, me te dagger te nama i utua e ahau. Te mahi a te meá me te tahi mau taime te haora i wehingia ana, engari tutaki ahau he rota o te iwi.
  
  
  Ko te reo e haere mai i runga i te aho no ki tetahi o te Kahu o te kaiāwhina. "Te tangata tawhito i roto i te hui, me te ta ia e ia, ka herea mo te wa roa. Ia parau mai koe ki te tango i te ra atu, me te kōrero ki a ia apopo."
  
  
  "Mauruuru e koe," na ka mea ahau, a whakairihia ake, frowning. A, no te Rawiri te matau-a whai wāhi i roto i te roa o te hui, te reira i te tikanga auraa e te tahi mea i haere he i runga i to tatou wahi.
  
  
  Kiriweti a ngaua ana i ahau kia rite ki ahau huia atu katoa i toku taputapu - he luger i roto i te pokohiwi, holster, he stiletto i roto i toku ringaringa, i te iti hau poma e ia te wahi tuatahi mauherea ki te roto o toku huha-a marere ki roto ki te ua. I te tahi taime i toku mahi ko te rite ki te hōia, i tetahi: kia hohoro ake ranei te tatari. Kahore ahau e kore kua i roto i te Washington hoki e rua nga ra, e tatari ana whakahau, me te Kahu tonu e kore ka korerotia ki ahau te mea kei te haere i runga i. A, no te haere mai te reira ki te incomprehensibility, he tokomaha Easterners i taea e kua tangohia e te kino kanohi i te ngako tawhito ngaio te hunga e rere ana ki te Whakahaeretanga o te TUAINA.
  
  
  Kahu ka karanga ahau ki te whakapaipai mā New Delhi, i reira ia i tika oti te ohipa. Te karanga i tohua rite "te Matua 2", e te tikanga e i te akiaki take ko te rite. Anake Odin te Matua o tohutohu e taea e te tiki i te kaihoko te kāinga tere, me te Matua, Kotahi i whakatoea mo te karere ka tonoa a, no te te Peresideni i runga i te hotline, me te Hekeretari o te State ko ngau ana whao ki te hononga.
  
  
  Heoi, kua anake ahau i taea ki te kōrero ki te Noho kotahi mai te tae, me te whakahaere i te poto. Katoa ka korerotia e ia ki ahau e ia i i te ohipa e haere mai ana i runga i tuwhera i roto i te toku alley.
  
  
  E pea te tikanga ki te kia tiki i patua.
  
  
  Puohuraa i te hoê tauera a tawhio noa ia hope, ia i whakarongo ki te rongo i te heunga o. I reira ko te rota e haere i runga i roto i te ao i teie nei e kihai i tupu i te aroaro o, me te mo te wahi tino, te reira kihai i tino pai. Haere ki te bleak te rangi, ko te nui ki te tuku i te pono hoa ki te pae mo tetahi rua bourbon. Engari i reira ko te po e kore i taea e kia tino brightened ake ki te kahore te tangata i mohio ki te e tika kotiro. Me anake ahau i mohio ki a ia.
  
  
  Tona ingoa ko Ellen. I mahi ia mo te utu rōia mätanga i roto i te Hupirimi Kooti i te wā. Kihai ahau i mohio kia pehea te pai ko ia he rōia, engari ki tona poto whakarāpopototanga i te hawhe te nui rite o tona kaituhituhi, ka pea e kore e kua ngaro i te take.
  
  
  Kihai ahau i kite Ellen i roto i te tata ki te tau, engari mai ia i mohio ki te mea i mahi ahau, kihai ahau i whai ki te whakahere i tetahi roa whakamārama a, no te Te karanga i a ia. Na ka mea ia, e kore ia e homai ake te tahi atu ngā mahere mō te po. I peia e ahau puta noa i te pa ki tona fare i roto i te pereoo e te TOKI i kawea mai hoki ki ahau. Ko te kohu ko te matotoru, e i ahau ki te neke i te ngata o te tere.
  
  
  Ellen i te mau i te raru kakahu pango ki te kokiri neckline. Ia ia ka mau i toku kakahu, na ka hoatu ki tona ringa a tawhio noa toku kaki, aki ia ki tonu i u ki ahau, ka hoatu e ahau he kihi e kua rewa te whakapakoko o te tukemata.
  
  
  "Kaua e koutou wa ururua," tona papa, ka mea.
  
  
  "I reira e kore tetahi mea ki te ngaro i a koe. I teie mahana, e koe ki konei, apopo koe e haere." Ia malimali i ahau. "Ahau ki te tango i te reira koe kei te mahi tonu mō te e tohe te tangata tawhito, Kahu?"
  
  
  "Te mau, engari i tenei ra te reira a koutou katoa."
  
  
  Whakaarahia e ia te tukemata. "E oro rawa ngā, Mr. Carter."
  
  
  Ua faaoti matou e kore e ki te haere ki waho. Ko te rangi kino rawa, me te haunga te, te pono ko e kore te kotahi a tawhio noa ia tatou i hiahia ki te kotiti tawhiti rawa i te whare moenga. I muri i te Ellen parai tatou steaks rite matotoru rite te rātapu New York Times, matou e noho ana, a inu waina ana, me te korero e pā ana ki te mea i tupu ki a matou i roto i te tau ki a ratou ferrets i kite matou te tahi i te tahi. Ka korerotia e ia ki ahau e pā ana ki tona mahi, me te korerotia e ahau ki a ia te wahi i ahau, ki te kore e hari ki nga mea katoa i mea ai ahau.
  
  
  Na ka kawea ia e ia i te karaihe, me te haere ake ki a ia i runga i te roa baha'i. Ki te he puhoi ataata, ia ringihia te toenga o tana waina, ka okioki ana ki raro, tona kakahu pango retireti iho ia ma pouaka, me te tū i roto i tona maka i muri ki te toku.
  
  
  "I te pae hopea, Nick," ka mea ia. "I tīmata ahau ki te whakaaro e kore koutou hiahia te tiki ki tenei wāhi."
  
  
  Kata ia ata, me te kia i tona maihao ki te paheke ki raro i tona kakahu, me te i runga i te mārū o ona u. Ia kōmata ko te pakeke, a ka rongo, ki toku nikau. Ahau ka kihi hoki i a ia me te ongo'i ia, hohoro tonu te arero, me te ka tahuri ia, a hinga ana ki roto ki toku uma.
  
  
  Roa i runga i ona ngutu, i tona huru tirotiro ia tae noa ki a ia pahono takare. I te wā e te kihi i runga i, Nah i breathless, ona u aitua ki runga, me te raro.
  
  
  "Nick, kua roa rawa."
  
  
  Ae, he pono, ka whakaaro ahau.
  
  
  E tu ki runga, ka unuhia e ia ki ona waewae, ka tae ki runga, me te unbuttoned te hoki o tona kakahu. Ka āta tuku i te pokohiwi i ona pokohiwi, ka whai wāhi a ia ki tonu i te u. Ahau ka kihi hoki i a ia ano, me te pakura ona ringa ki raro i toku hoki.
  
  
  "Te whare moenga, i reira ia i mua?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  Tungou ia, rapu mo toku mangai ano, a tangohia ia ia ki runga, a kawea ana ia i roto i te kuwaha ki te moenga.
  
  
  "Nui?" Ui e ahau tona rite ki ahau te tu ki runga i a ia, te tango atu toku koti.
  
  
  "Katoa e tika, Nick."
  
  
  Ia oti undressing, a whakairihia te luger i runga i te hoki o te heamana. Ellen titiro ki ahau, ki te pouri, me te mangungu kanohi.
  
  
  "E hiahia ana ahau e kore e kakahuria e mea," ka mea ia. "E haamana'o te reira ahau he aha te koe te mahi i te mo te ora."
  
  
  "Te tangata kua ki te mahi i te reira."
  
  
  "E mohio ana ahau ki. Engari te reira na kino. Haere mai ki konei, Nick. Hohoro ake. Ahau e hiahia ana koe inaianei."
  
  
  A, no tana tahu, ka whakatata ia, ka piki i roto i te kakahu, me te pango kuroneko i te katoa ia ki te kakahu i raro. Ahakoa ko ia te ka mirimiria e tona huha roto, ko ia te kihi i ona u. Ia writhed rite ki toku pa i te mura o te ahi.
  
  
  Ka tomo ahau ia nah, a ka tupu ia i raro i ahau, te tukutahi i tona nekehanga ki te toku. Tae tatou i te tumutumú tahi.
  
  
  Ko ia te katoa e ahau te mahara, me te ake.
  
  
  To tatou mau tino i te tonu hono a, no te te waea i runga i tona bedside tepu ngateri ana. Ellen grimaced, ka ngōki ki waho i raro i ahau, a tangohia ake ana i te waea. Ia i whakarongo ki te reo i runga i te waea te, ka tukua te reira ki ahau. "Te reira i taua tangata."
  
  
  "Te ti'aturi nei e ahau e kore ahau i te aruaru i a ia," e Rawiri, A ka mea.
  
  
  "Ko koe te tino whakatara tata," emu ki a ia. "He aha koe e mohio kei hea ia?"
  
  
  "I te mātauranga, te mana'o nei au, ia ia, mana'o nei au e hiahia karanga koe i te reira, e mohio ki a ia, ka korerotia e ia ki a koutou te tango i te ra atu, Nick, engari te mea te mutunga tīmata te whakaatu ake. I tona hotera, e hiahia ana koe ki te neke ki te taonga e te whakatuwhera i teie nei."
  
  
  Ia i whakairihia ake ki te waea
  
  
  Ka e ahau i roto i te moenga, me te kakahu ano. "I tetahi karere hoki e whakarihariha hoki te tangata tawhito?" Ellen o te huarahi, ki te ra, ui ki a ia.
  
  
  "Ae," ka mea ia ki te hemo te ataata. "Korero em e ahau te whakaaro i tōna wā i te vaerua."
  
  
  Te ua i iti iho i te wa i tae te reira i te Amalgamated, me te Pēhi i te Ratonga Waea hanga i runga i Dupont Porohita. Ko te reira i te store, rite ki te huru-Kahu hou i te reira, i te taupoki mo te TUAINA ki te whakahaeretanga o te pokapū.
  
  
  Anake te rama i roto i te Kahu o te tari, i runga i rite ia i hohoro ki raro i te puku te aroa. He tokorua o nga tangata e noho ana i roto i te piha tia'iraa. Odin a tawhio noa ratou jerked tona koromatua i roto i te ahunga o tetahi ra, me te tomo i te reira, me te kitea Kahu Huru i te tepu. Titiro ia rite ia kihai i he po tino pai o te moe.
  
  
  "Na, Nick, kia pehea te i a koutou i te po?" "He aha te reira?" ka ui ia i roto i te maroke i te reo.
  
  
  "Ko reira nui i roa te reira." Te hoko i te reira, kahore te ani i te.
  
  
  "Kua rere ahau i tetahi whakatara i te hui ki te muri, e ngana ana ki te mahi i roto i te kōrero o tenei hou ohipa." Hawke's disdain mō te taero whakakitea i runga i tona mata. "I teie nei i te tahi mea tupu e homai emu te motuhake rūraa. Ka hoatu e ahau ki a koutou kōrero i te po nei, no te mea e hiahia ana koe ki te rere ki te Paris i roto i te ata."
  
  
  "He aha e meatia e ahau, ina whiwhi ahau i reira?"
  
  
  Kahu whakatuwheratia te afata ume me te unuhia i roto i te Manila kōpaki. Huri noa i te kōpaki, ka tangohia te maha o ngā whakaahua. Ia pakura nga whakaahua puta noa i te tepu. "Te tango i te titiro i tenei. Tenei nondescript gadget iti e kite koutou i konei, ko te tino tino wahi o te taputapu."
  
  
  Ahau e āta uiui e toru whakaahua o ia. "Te reira te mārama i tētahi pūrere hiko. Engari he aha atu te mea i te reira?"
  
  
  "E matau ana koe, to tatou i te tino mātanga, amiorangi te aroturuki i te pūnaha. Ko te reira nui atu faufaa atu i te tetahi mea i te Mua ranei Chinese kua taea e ki te whakapai ake i runga i. He wāhanga nui o te angitu o to tatou pūnaha, ko te pūrere e whakaaturia ana i roto i enei whakaahua. Te reira i te kaha ki te whai i te iti te neke i te ūnga i te tawhiti roa, me te tiki ake i te na'ina'i oro i hanga e te e te ūnga."
  
  
  "Ahau i matau te aha tenei, ko te tino."
  
  
  Kahu haea ana e ia te uwhi atu tona pango avaava. "Tenei taea tatou ki te aroturuki i nga mea katoa e te Soviets farii i to ratou tirohia, āmiorangi, me te tuhi i te reira katoa hoki i muri wetemuna. Pera i te matara o te amiorangi te matauranga, ko te āwangawanga, ko te tino e minaminatia wāhi i roto i te ao."
  
  
  "Me te reira te kahore he nui ake i te tangata i te ringa."
  
  
  Kahu tungou me te moka ki tona avaava. "Tenei te tikanga e te huru ko te ngāwari ki te tahae i me te ngāwari ki te huna."
  
  
  Ka taea e te tata i te imi i te era atu. "Te tangata i runga i te tahi atu taha, kua tangohia i runga i tetahi o nga ponies?"
  
  
  "Tukua e matou ki te Brits te tiki i te torutoru a tawhio noa ratou. Kotahi i tahaetia i roto i te London."
  
  
  "I Te Mua?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  "Kahore," Kahu mea. "Ko ratou hiahia ana ki te whai i te haama no, whakatara i te reira. Ko te Hainamana, rawa. Na, tukua ahau kia hoatu ki a koutou i te whatu, Nick. He aha koe e mohio e pā ana ki te whakahaere i huaina "Topcon"?"
  
  
  A, no ka rongo ia ki tona ingoa, i a ia e okioki ana i mua. Toku tauhohenga me kua whakakitea toku tipu te moni, no te te matau-whakaaetia ia te kikokore me te ahua ngenge ataata.
  
  
  "Topkon" - te faahiti i te reira. "Ahau i mohio vai te reira. Rite koe, rongo ahau i te afa'ifa'i e pā ana ki te tutei i te hokohoko."
  
  
  "Ko reira he motuhake, me te whakahaere i te maramarama whakahaere. Whai hua. E kore e pera roa i mua, i te reira i te titiro ki te kua puta ake i roto i o te wahi, engari te reira tonu ki te hei i te take i roto i te Tai-hau-ā-Uru te mahi torotoro i te pakanga. Topcon tahae mea ngaro a hokona ih i te utu teitei. Na tawhiti, te koka nei te nuinga kua tahaetia e te to tatou ngaro, me te nuinga whero ih kua hokona ."
  
  
  Kahu i te tino ngenge. A i kuhua e ia te unlit avaava i roto i te ashtray me te whāiti i ona kanohi. "Topcon ko te pouri i te whakahaere, engari te āhua ngātahi me te āta whakahaeretia ana. Pea ko tenei te pai e taea te tutei whakahaere i hanga ki a ratou e te koka, rite Gehlen hanga i tona ake i roto i te Germania i muri i te pakanga. A e kore e taea e tautuhi i te tangata e arata'i te reira. mōhiohio e pā ana ki te nen kua anga ia tatou ."
  
  
  "E mohio ana ahau ki. Ka taea te hanga e te tokorua o te mutu i roto i tata tetahi pa nui i roto i Europe, me te hoatu i te wāhitau o te rohe Soviet, me te Ingarangi te maramarama rangatira, engari Topcon ko te tino rerekē te mea. Ka taea e ahau e korero ki a koutou i te ingoa o te tangata nei i mahi hoki ki a ratou."
  
  
  "Na te mana'o nei koe i te miharo, no te TOKI e wero tēnei kamupene, me te ngana ki te feruri i roto i e rere i te reira."
  
  
  Ia, chuckled. "Ahau e hiahia ana i te mahi, ki te e te aha koe te tikanga."
  
  
  "Nick, Topcon te utu nui, iti taputapu e whakaaturia ana i roto i aua whakaahua. I hoatu e ratou i te huru ake mo te mākete."
  
  
  Te matau-whakatuwheratia te kōpaki ano me te mau i roto i te topenga huri noa i te niupepa hoatu e ia ki ahau. "I mua i ahau te haere tonu, ahau e hiahia ana koe ki te pānui i tēnei news."
  
  
  Tona papa frowned rite hohoro ia te karapahia i te Italian niupepa topenga. Ko te kōrero, ko te tino poto. Nen korerotia te mate o te haere ingoa Carlo Spinetti te hunga i werohia ki te mate. Te kohuru i mahia i runga i te tereina tūāpapa i roto i Trieste. Pirihimana
  
  
  Ua hinaaro ratou i te rua tangata nei i mahia i te hara o te tahae Carlo Spinetti o te katoleta.
  
  
  "He aha te hononga i waenganui i tenei me te toenga o te mea kua korerotia e ahau?" Hawka ka ui ki a ia.
  
  
  "Ko te kaahu te kore te hiahia i roto i te tirotiro o to ratou patunga o te katoleta. E hiahiatia ana e ratou te haere whakapiri e ko kua i roto i te putea. Te whakapiri e huna ana i te microdot ki raraunga tino." Kahu mau ki te tapahanga, me te ko tona matenga. "Carlo Spinetti kihai i matau noa, ko ia e mau ana i te huru."
  
  
  "Kahore he huru o te matauranga, ego i whakamahia ki te kawe raraunga tahaetia?"
  
  
  "Tino fantastic. Me Topcon ko haepapa. Whakamahi ratou i te pereoo ki te huna i te mōhiohio, ki te kawe i tahaetia i te mea ngaro a tawhio noa te ao te i muri i te Iron Curtain. Whakamahi ratou i te Hahaké Express, e rere huri noa i Paris ki te Sofia mā te Milan, Trieste, me te Belgrade. Matou kua tata te aroturuki i te rangi, ara, na kua whakawhanakehia e ratou tetahi transit ara ."
  
  
  Te reira i te ngā ngā mongamonga o te mōhiohio. "Me te whakaaro koe i e te electronic pūrere i tahaetia i te Topcon ka kawea i roto i tenei transit."
  
  
  "I te nuinga o te mea kua mea ahau ki a koe haere mai ki a matou i roto i te Bulgarian defector ingoa Jan Skopje. Ia tatou te mōhio e Topcon he gadget me ngā mahere ki te kawe mai huru ki te Sofia runga i te Hahaké Express. Odin a tawhio noa te Russian te Iwi, he tino rangatira KGB mana, te mahere ki te whakatau ki te Topcon kaihoko i runga i te poari i te tereina ki te whiriwhiri i te mahi i mua i te taenga mai i roto i Sofia. Koe, Nick, me te whakatau ki te Skopje i roto i te Paris, te tiki i tetahi atu te kōrero, me te haukoti i te utanga i mua i te taui te reira i te ringa."
  
  
  Ka tango ia i tetahi atu titiro i nga whakaahua o te pūrere. "Katoa e tika."
  
  
  "Kawea mai e ahau ki a koe Washington ki te whakaaro o te whakaako koe ki te kitea te aroturuki. I te wa, kihai ahau i mohio i te reira. Na te Skopje te take tīmata ki te wahia iho, na i ahau ki te faataime i te whakatau."
  
  
  "Ahau i matau. Na wā, ko te manawa i raro i to tatou kaki. Kua ia ki te tiki ki te pūrere i mua i te Mua e rave."
  
  
  "Ia koutou kei te mahi i tēnei, ki te koe tūpono whakatuwheratia te tuanui o te Topcon, kihai ahau i pai kia katoa whakama."
  
  
  "Ka kite ahau i te mea e ahau e taea te whakarite." Tona whakatikanga ake. "I tetahi atu tohutohu?"
  
  
  "E koe ki te KGB, me te Topcon. A e matau ana te Atua ko wai ke atu ai i uhingá a tawhio noa te tumanako ki te tiki i te aroturuki. Kia mataara koutou taahiraa, Nick. E kore ahau e hiahia ki te ngaro te ia, ranei te aroturuki, ranei koutou."
  
  
  Korero ahau e ahau e te tamata ki te whakaora i toku huru, mai i tenei tūkino.
  
  
  
  
  Ko te pene tuarua.
  
  
  
  
  I reira ko te whakairo ra, i te ra i muri mai, no te tae te reira i Orly Rererangi e tata ana ki Paris. Ko te rangi matao, engari mārama, me te tēkihi eke ki te Prince de Galles Hotera i 33 Avenue Hōri te Tuarima i tino ahuareka. Paris titiro te taua, ki te kahore hoki i te ake-te whakanui ake i te waka i runga i te ara. He he torutoru puku i runga i te rakau e kapi i nga boulevards. Ko ahau nostalgically fakamanatu o te tahi o ta'u kara: i te Ru Mo-ee ki te rino-kakahuria balconies i roto i te Montparnasse rohe, me te ataahua Ru du Faubourg Poissonniere, e arahina hāngai ki Foley. Engari kihai ahau i whai i te wa hoki e matau i teie nei. Jana Skopje i mahara ki te kitea ia.
  
  
  I te ahiahi, e ahau i takina ki te Prince de Galles. Ia dials te Skopje ahurei hoatu e ia ki a matou, me te karanga emu. Te huru o te reo i te iti, te kaha nako, me te riaka.
  
  
  "Haere ki te Wahi des Toru Maitai e tata ana ki Foley," ka korerotia e ia ki ahau. "I te whitu. Ko te wawe te pai, rite koe te mea Ameliká." He iti io kata. "Ka waiho e ahau i Tiuka o te Pae, te poraka whenua i toku hotera."
  
  
  "Ka waiho e ahau i reira," na ka mea ahau.
  
  
  I mua i mahue i te hotera, ia ka tirohia i roto i te i te Luger - Wilhelmina. Ona whakaaro i taua whakatūpatotanga i te hoki tetahi take e ana mea, e ora tonu ana, ahakoa te tokorua o Killmasters nei i mua i ahau i tabulahia i rite ki te Matao te Whawhai, pārurenga, i roto i te kōpaki motuhake e te matau-whangai i roto i te kiia kaiutuutu o tona parahiraa.
  
  
  Whakamatautau i te stiletto e ko ia Hugo, i tona ringa maui flexed. Te whakamate maripi pakura neatly huri noa i tona takotoranga: me i roto i toku ringa. Tungou ia ki a ia, makona ia kia rite mo te mea takoto mua, me te ka haere ki raro i nga pikitanga, me te i roto i te ki te mahana puna o Bryliv.
  
  
  I ahau i te tīmatanga o te tina i Roto i des Anges wharekai i runga i Boulevard Latour-Maubourg coq au vin, oeufs en meurette, me te maka o te pai Maori waina. Na ka mau ahau ki a taxi ki te Republic Square.
  
  
  Mai i ahau i mohio ki te rohe, me te hiahia ki te kia anō tupato i taua po, i ahau i haere ia mo te toenga o te haere. I reira kua he rota o strollers i runga i te ara, me te ko reira pai ki te haere mimmo e ratou, me te kia ngaro. I kite ahau i te nui rōpū o te iwi taitamariki te pārekareka i te puna, i te po i waho te Belleville metro stations. Na ka haere ia i raro i te hautoa o archway i te kotahi te hipoki te Faahiti de Trevize, me te kitea e ia i roto i te iti tapawha e Skopje i whakahuatia. Te reira i te titiro o te koroheke, Paris - te park pae ki te puna.
  
  
  I reira e toru hotels i roto i te tapawha, iti katoa, me te kotahi a tawhio noa ki a ratou, ko te Tiuka o te Pae. I haere ahau i roto i, me te titiro a tawhio noa. Ko te wahi i te koraha, te āhua rite noa te Skopje hotera. Ego kitea ia e noho ana i te tepu i e tata ana ki te tatau hoki i ārahi ki te hoki ruma. Ia, haere ki runga, ki a ia.
  
  
  "He puawai i roto i te Tuileries," ka mea ahau.
  
  
  Ako ia i toku mata. Ko ia te roa, te kikokore te tangata ki te sallow mata, me te porowhita pouri i raro i ona kanohi. "Ka waiho te reira i te tīmatanga o te puna," ka mea ia äta.
  
  
  Ia sel ko te ritenga ia i runga i te heamana. I matou anake i konei, ki te kahore hoki te hāwini, i te pae. "Ko tona ingoa ko Carter," ka mea ahau. "A, Jan Skopje."
  
  
  "yeah. Pai ki te whakatau i a koe, Mr. Carter." Te huru mannerisms i ara ake io-racking atu i te huru reo i runga i te waea. "E ti'a ia tatou hanga i tenei hui poto. Ona, whakaaro ahau te kitea e ratou i roto i te wahi e ora ana ahau. E kore ahau e mohio ko te aha ratou te tikanga, otiia e kore ahau e hiahia ana ratou ki te kite i ahau ki a koe."
  
  
  "Bulgarian āpiha?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  "E kore au e mōhio. Mahalo te reira te Topcon te iwi. Kei ratou..."
  
  
  Te hāwini, ka haere mai, me te mau i to tatou tikanga. Skopje tatari hoki ia ki te kawe i te inu, me te ka mahue ano i te aroaro o resuming te kōrero.
  
  
  "Kahore he tangata e matakitaki ana ki runga ki toku hotera," ka mea ia i te ata. Ka titiro ki runga ki tona pokohiwi i te tatau o te ruma te piu ana te whakatuwhera, te wahi i te hāwini, kua tika ngaro. Na ka tahuri ia ki ahau. "Ko te pūrere i tahaetia ka tukua runga i te Hahaké Express i roto i te rua nga ra i roto i te Lausanne, Switzerland. Te tereina mutu te reira i te tīmatanga o te ata."
  
  
  "He Aha Lausanne?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  "Topcon o te tari matua i roto i te whare i roto i te Switzerland. E kore ahau e mohio i reira." Ia te pupuri i te kanohi tata i runga i te whatitoka o te whare. Te hāwini, haere mai hoki ki te piha, me te haere i runga i ki te pae,.
  
  
  "Ko wai e kawe i te pūrere i tahaetia?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  "Ko te tino nui te mahi mo te Topcon. No reira, te tahaetia i te āhuatanga e whakawhiti i te reira ki te matenga o te whakahaere."
  
  
  "Ko wai tērā?"
  
  
  Skopje puaki tona mangai ki te mea i te tahi mea, engari e kore e taea te tiki i to tatou kupu i roto i te. Te huru o te kanohi e tuwhera ana whanui a tona mangai whakatuwheratia noa atu. I te rongonga ia he ngoikore haruru i muri i te whakakopa nga tatau, i muri i Skopje, a ka kite i tetahi o ratou nekehanga a tawhio noa ratou. Skopje kauae o te mahi soundlessly rite ia clutched futilely i te wahi i roto i te waenganui o te kopu o tona hoki. Na ka hinga ia ki te heamana.
  
  
  Ia tae mō te Wilhelmina, whiwhi ake i tona parahiraa. Na ka kite ia i te iti koikoi pipiki i roto i te katoa i runga i Skopje hoki. "Skopje?" Na ka mea ahau, ara te huru o te matenga. Engari ko ia kua mate.
  
  
  I taua taime ra, tahuri te hāwini, ki a tatou, ka kite te mea i tupu. Ego waiho ona aue, me te rere i roto i te tārere tatau ki te iti kīhini me te pātaka. Te tatau ārahi ki te faa i tuwhera.
  
  
  Haere i roto i te pouri te whatitoka, ka äta tomo i te faa, Luger i roto i te ringa. He taimaha te atarangi, a i te tuatahi kihai i taea e ia te kite i tetahi mea. Na ka mau ia i te kite o te ahua pouri putanga i runga i te kanapa street.
  
  
  A, no te tae ia ki te poromu, ka mutu, ka titiro tonu i mua. Te tangata rere ana ki raro, ki te poraka, te iwi matakitaki ai i te emu haere.
  
  
  Ia holstered te nui Luger, a haere ana i muri i te reira. Ka tahuri ia ki te kokonga, a aru ana i ahau. Ko ia te hopu ake ki a ia. Ka tahuri ia ki tetahi kokonga, me te i matou i roto i te Ru Bergere. Anaana haukura rama tere ake i roto i te pouri. Ko te tangata tonu te rere ki mua. Ka pupuri i rere i muri i a ia. Ngā tūruhi me te māori Parisians mutu, me te titiro. Te tangata ngaro iho te kuiti alley, a ka ngaro ia i te reira ano.
  
  
  Rere ahau ki te huarahi tomokanga, me te titiro ki roto ki te pouri. Ego i wahi ki te kia kitea. Katoa i taea e ahau te kite o ia i te keti, i te rua o nga huarahi, me tetahi atu rīpeka alley. Wilhelmina unuhia i te reira i roto i ano, me te haere atu āta. Ia kua taea e ki hea, ka i ahau i te rerekētanga o te ia ki te whai ia ia i te wehi o te haupapatia.
  
  
  Haere mimmo, ko ia kua takina na nga kuwaha. Ko ratou katoa, takoto kau. Ko te taea tino e tae ia ki te rīpeka huarahi i mua i tae ia ki te koki o te reira. I haere ahau i roto i te faa, a kihai i kite i tetahi mea i roto i te nen. Ka āta neke ki runga ki ki te tetahi i muri, i teie nei tino hiahia ia ki te ngaro i te reira.
  
  
  Ka rite ki ahau te tomo i te faa, i reira ko ētahi kaupapa i muri mai ki ahau. Te tahi mea hit toku ringa matau pakeke, me te Wilhelmina ngaro te reira. Big ringa ka hopu i ahau, me te patototanga i ahau atu toku waewae, i patua ki te cobblestones, maru toku hoki, me pokohiwi.
  
  
  A, no te titiro ahau ake, ka kite ahau i whika e rua e tu ana i roto i mua o ahau. Ko tētahi ko te angiangi, mustachioed te tangata e hiahia ahau whaia i roto i te ara o Paris, me te muri ki a ia, ko huru, te nui, pakira, roa, te hoa, te tangata e hiahia patua e ahau, ki te wahi o te kurupae a te patototanga i ahau ki te whenua. Slim i pupuri i te wahi o te putorino rino i te waewae, me te hawhe te roa, i roto i tona ringa. Miharo ahau ki te hiahia ratou manukawhakitia e ahau i konei ki te whakamate i ahau.
  
  
  "Ko wai koe?" Ka ui ahau ki a ia
  
  
  tumanako ki te mutu ih. "He aha koe i patu Skopje?"
  
  
  "Ça ne wāhui regarde pas," te tangata nui ka mea, korero mai ki ahau, ko reira tetahi o toku mahi.
  
  
  "Pānui-woo," a tētahi atu, te akiaki i te tangata nui ki te haere tonu.
  
  
  I ia. Ka patua e ahau i roto i te mata ki te otinga hu. Mau ahau ona waewae, ka mutu ia ia i wahia toku matenga i roto i. Ko ana mea miro pakeke, okeoke ki te pupuri i te pēhanga ki runga ki tona waewae. I te hoê taime i muri mai, ka whawhati, tona pona, me te wheua ngatata. Ia te karanga, me te patu i te poromu.
  
  
  Kōtimana pakari ake te putorino i ahau, a ka hurihia atu ai e, i te reira ngatata reo i runga i te papa kohatu i muri ki ahau. Te putorino heke iho ano, ko tenei te wa Nah mau te reira, ka unuhia te pakeke. Ka hinga ia i runga i te tihi o te ahau, ngaro i te putorino. Katahi ia ka tamata koe ki te utu ia ia, engari i a ia e porangi a tawhio noa, i tona huru tapahia tona kaki, a rongo ana i nga kapiti o te wheua. Ko ia kua mate a, no te patua e ia ki te poromu.
  
  
  A, no te tona papa, ka whakatika ki ona waewae, ko te nui ko te tangata e ngana ana ki te tiki hoki ki te kēmu. Rite hohoro rite tamata ia ki te tu ake ki te tetahi i nga iwi, patua tona huru, i runga i te upoko, me ia ki te hinga i runga i te poromu. Ko te mate.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia, me te kitea i Wilhelmina, ka Stahl i te rummaging i roto i te ih whitiki. Te reira i kore te tāutu i ngā kāri. Mai ratou, ka korero wīwī, whakaaro ahau ko te pea atu e ratou i Topcon te iwi i Switzerland, nui atu i te Bulgarian āpiha. Jan Skopje whakina e ki te TOKI e mahi ia mo te KGB, me te Topcon, me te tauturu i te mahere ki te tahae o te aroturuki. A, no te Skopje koraha, Topkon ranei te KGB i ki te tutakina te haama no ratou. Oia mau, i tenei i Topcon o te mahi.
  
  
  Ko ia e pā ana ki ki te hoatu ake i runga i te tono mo tetahi o te uara i roto i te tinana, ina kitea e ia te mau o te pepa manusinusi i roto i te angiangi o te tangata pute. Ko te reira i roto i te French: Klaus Pfaff. Gasthaus Liucerne, L. Minuit le deuze.
  
  
  Ia ite i te tūtohu i runga i te roto o te huru camisole; nen i te waitohu H. D. Ka paheke te pepa ki tona pute, me te āta uiui e te kikokore, tangata ahua. Katahi ka hohoro tonu atu ki te atarangi o te Parisian te po.
  
  
  
  
  I te toru o chapter
  
  
  
  
  Maranga wawe i te ata i muri mai, tirohia e ahau i roto i te torutoru iti hotels i roto i te Faahiti de Trevize, a ka waimarie i te toru o nga mutu. E rua nga tangata kua rēhitatia, te ra i te aroaro o inanahi. Ko tētahi ko te kikokore, me te tahi atu i te nui. Te angiangi tangata takiuru i roto i rite Henri Depay, te ingoa e ki āu te waitohu i runga i tona koti. Te nui tetahi o te ingoa ko Navarro.
  
  
  I taea e ia te hanga i ētahi matapae e piecing tahi ana ngā tāngata o te mōhiohio. Depe i mahara ki te whakaatu ake mō te pāngarau me te haere i te ingoa o te Klaus Pfaff i muri i eke ia ki te maka o Skopje me ahau. Te reta L a ka gasthaus i roto i te fakatokanga pea te auraa Lausanne. Ranei na te whakaaro ki a ia. Depay ko ki te whakatau i a Pfaff hei te wa i whakaritea, i waenganui po, a ka korero ki Em pehea nga mea i haere i konei i roto i Paris. A īhaka, ka Pfaff ka pūrongo ki te matenga o te Topcon. Ki te kore Pfaff hoki ia i a ia he tangata nui.
  
  
  He mārama te akoranga o te mahi hoki i ahau. Kei te haere ahau ki te Lausanne, no te mea e te reira ki te tahaetia te aroturuki ka whiwhi i runga i te poari i te Hahaké Express. Me Pfaffa e kua tutaki ki a ia hei utu mo o te Depe. Ki te Pfaff ia kihai i he Topcon whakahaere te hunga e whai ana te pūrere i runga i te tereina, ka pea e matau ana ki nga rangatira o te tuakiri. Pea e taea e ahau te riria tona huru ki te whakakitea tenei mea ngaro tuakiri.
  
  
  I taea e ia te whai i eke te Hahaké Express i roto i te Paris i te Gare de Lyon, engari mai ia i tūmanakohia ia ki te kia i runga i te poari i etahi wa i muri mai, me te no te mea i te wā faufaa, e ia utu i te motokā ki te tango ia ia ki te Lausanne. Ko ia utua e te Mercedes-Benz 280SL, he kōwhai te motokā hākinakina e tonu hongi hou. Na i te mutunga o te ata, ko ia i roto i Paris, a i runga i tona ara ki te Troyes me te Dijon. Ko te rangi i whiwhi i te mahana, a ko reira he ahuareka te eke. I te whenua i te pukepuke, me te matomato, engari ka rite ki ka tatou ofi ange ki Switzerland, riro te reira atu i te pukepuke.
  
  
  I roto i te waenganui o te ra i muri mai, tona waka ka neke ki Switzerland, me te ara ka kuiti, me te mea awhiowhio mo te ia. Te hukarere te tihi taea te kite i roto i te tawhiti, engari i noho ratou i roto i te papamuri mo te toenga o te ara. E kore e matara atu i te Lausanne, i roto i nga karaipi i nga pukepuke, i roto i te rohe a tawhio noa, ko ia te purepure e te motokā e whakarere wahia iho i runga i te taha o te ara. He kotiro i peeking i raro i te huru autahu'araa. Ka mutu a whakaekea ana ki te āwhina ia ia.
  
  
  "Ko reira tetahi mea e ahau e nehenehe e rave i mo tona?" Te huarahi ki te kanapa, puru, Lotus Plus 2 ka ui a ia.
  
  
  Whakaarahia e ia ona kanohi, a ka titiro ki ahau i whakamau. Ko ia he ataahua, roa-waewae kakaho i roto i te hiako miniskirt, me boots. Ona makawe kihai i pokohiwi te roa -, a ka titiro disheveled. I muri i te arotahi ki runga i ahau mo te taime, i tona mata, tahuna ake.
  
  
  "Nick!" ka mea ia. "Nick Carter!"
  
  
  Na ko taku tahuri ki te tango i tetahi titiro. "Au wehi e koe te whai i te painga," na ka mea ahau uncertainly. "E kore ahau e whakapono ..."
  
  
  "Bonn, te whakamutunga tau a tawhio noa tenei wa," ka mea ia i roto i te German reo. "Te Groning take. Nick, te kore koutou e mahara!"
  
  
  
  Na ka mahara ahau ki a ia, rawa. "Ursula?"
  
  
  Ia malimali i te whānui, sexy ataata.
  
  
  "Ursula Bergman," tapiritia e ahau.
  
  
  "Ae," ka mea ia ki te ataata anaana i tona mata ataahua. "Kia pehea te pai koe ki te haere mai, tika ki te āwhina i te hoa tawhito i roto i te hinaaro."
  
  
  "E koe i te makawe parauri i roto i te Bonn," ka mea ahau. "Poto makawe parauri. Me brown eyes."
  
  
  "Ko taku tino makawe," ka mea ia, e pa ana ki te flaxen whenu. "Me te kanohi i te arotahi whakapā."
  
  
  Ursula kata melodiously. Last tau, tatou i te mahi tahi i runga i te sabati i roto i te Bonn me te Hamburg ki te kohikohi i ngā mōhiohio e pā ana ki te maui-parirau tiamana ko Karl Groening, nei whakapae te o te te haere te hau-ā-Uru tiamana hōia mōhiohio ki etahi mau taata i roto i te te tai Rāwhiti Berlin. I roto i tenei take, Ursula i te raveraa i te mahi motuhake. Ia te wā mahi, ko te ki te te hau-ā-Uru tiamana maramarama kōwae, e ko te anake te whakatapua ki te aroturuki i raro, me te detaining mua kau Nasí ki te hunga i mahia hara whawhai. E te katoa Akes ka korerotia e ahau e pā ana ki ia, a kihai ahau i whai i te wa ki te kitea i roto i ētahi atu.
  
  
  "Ka mutu e ahau ki te whai i te Groening take i muri i karanga ratou ki ahau hoki i roto i te Washington," ka mea ahau. "I te Bonn marae kitea huru hara o te utu?"
  
  
  Tungou ia smugly. "Ko ia i tēnei wā whiling atu tona wa i roto i te tiamana te whare herehere."
  
  
  Te pai. E koe rite ki te rongo e pā ana ki te hari kūmuri o enei kēmu i te wa ki te wa. He aha kei te mahi koe i roto i Switzerland, Ursula, ranei e kore ahau e ui?"
  
  
  Ia shrugged te ataahua ona pokohiwi. "I te mea ano."
  
  
  "Kite ahau i."
  
  
  "He aha kei te mahi koe i roto i te Switzerland?"
  
  
  Ia, chuckled. "I te mea ano."
  
  
  Tatou i rua i kata. Ko reira pai ki te kite i tetahi atu hoa ano. "He aha te he ki te lotus?"
  
  
  "Au wehi te reira Kaput, Nick. Whakaaro e koe e taea e ahau ui ki a ia ki te homai ki ahau he heka ki te pa?"
  
  
  "Hiahia aroha ahau ki te," ka mea ahau.
  
  
  Tatou i te whakatangihanga a te kēmu rite tenei i roto i te Mercedes, ona, unuhia i roto i runga i te ara, me te haere ki roto ki te pa. I muri i ia mauria ake te tere, titiro ia i Nah rite tonu ia ki te kōrero e pā ana ki te Karl Groningh, me te kite i te ara i tona u te pēhi i te pātene ki a ia jersey sote, me te ara i te remu paku whakatika tiketike i runga i tona roa, ki tonu i te huha. Ursula kua kohera hoki he koka ki a ratou ano ia i tutaki ki a ia i roto i Bonn, me te hua faahiahia.
  
  
  "E koe te noho i roto i te Lausanne?" Ursula ka ui ano ana mea kē ki te twisty hinga. I te tirotiro panoramic o Lausanne, i te pa iti i whakaturia i roto i te pukepuke ki te pāti o te hukarere i te tata winter hiona i runga i te reira, ka whakatuwheratia ake i mua i a tatou.
  
  
  "I tika te po nei," ka mea ahau. "Pea i taea e tatou te tiki i te tahi no te i te inu i roto i te tahi haehaa iti ratskeler."
  
  
  "Aue, e te tino rite ki taua. Ko ia pukumahi i tenei ra, me te whai ahau ki te waiho i te ata apopo."
  
  
  "Whakaaro e koe tou motokā ka rite i te reira?"
  
  
  "Ahau ka mahue i te tereina i roto i te ata," ka mea ia.
  
  
  Te ata i muri mai, kotahi anake te tereina i mahue Lausanne, me te ko toku whakangungu, ko te Orient Express. "Kia pehea te ngā,"tana kōrero. "Ahau hoki i mahue i te tereina ata apopo."
  
  
  Ka titiro ia ki runga i ahau ki a ia mārama kanohi puru. Tatou i rua i te aromātai i te hiranga o tēnei tāpiritanga. Ki te mea tatou kihai i mahi tahi, ki te mea tatou kihai i mohio ki tahi i te tahi atu o te kaitukumahi, e tatou e rua, kia tūpato. Engari hiahia ahau i kite i a ia, Ursula Bergman, i te mahi, me te whakawhirinaki ahau i toku whakaaro e kihai ko ia te rua kaihoko.
  
  
  Ia i hanga kē ake tona ngakau. Ona kanohi sparkled ki te pono kiritaki. "Well, e te tino pai, Nick. E taea e matou te whai i te inu tahi i runga i te poari."
  
  
  "Au tino titiro atu ahau ki taua mea." Ia malimali i a ia.
  
  
  A, no te tae matou i roto i te pa, i ahau i maturuturu iho ia Ursula atu i te Hotel de la Paix i runga i Avenue B. Tamau, i roto i te ngakau o te pa, a ka peia ki te kinokore iti penihana i runga i te Wahi Tapu ma iwa.
  
  
  A, no te ana mea, ka ki ona ruma, ko ana mea whakatuwheratia ia tueke, me te tīmata te whiwhi rite mo te whakaminenga. Henri Depay i te haere ki te rave i te reira a tawhio noa ia ia, a i ahau ki te mahi i te reira i te mahara.
  
  
  Casey eke i te reira, i homai nei ki ahau e te takatu a tawhio noa te pānga motuhake me te whakatika i te tari. Ko te reira i te huna i te kete, me te tino tohunga hoki tetahi i taua. Kahu ia ia i te hoatu i te rota tahi - ko ia tonu te tohunga i roto i te huna i roto i tona ra. Ko te huinga ngā takai o te haukāinga kirihou "kiri", me te ātaahua arotahi whakapā, wigs, me te pads, me te maha atarangi rerekē o te āhua. Te reira i ara kirihou pokapoka e taea te piri ki tetahi wahi o te kanohi te tinana ranei.
  
  
  Hoatu e ahau i te kete i roto i te mua o te kakahu tepu, whakaata. Tuatahi, whakaangahia e ahau te kirihou "kiri", te hanga ki runga papa ki te takaete te piriti o te ihu, me te roa te matamata. Ka mäminga ia tona cheekbones na e te rakau, ka titiro whakaukia, i raro i te tupu. I muri i ahau ki te roa ia earlobes me te kauae, ka anga toku mata ki te rite Depeu o. Na ka hoatu e ahau i runga i te tahi mau huru-matika āhua, te hoatu i runga i te parauri arotahi whakapā, me te wehe hoki i te marama parauri wig. Ia, ka titiro ki a ia
  
  
  i roto i te whakaata. E kore ahau e haere hoki Depe ki te kore tetahi e titiro rawa tata, engari e taea e ahau te wairangi Pfaff mo te taime.
  
  
  I te tahi-e toru tekau, peia ana e ia puta noa i te Piriti o Besser i runga i te Rue de la Caroline ki te Lucerne te āheinga whare. A, no te ahau haere i roto i, i ahau e pouri te reira i te hawhe tatini kiritaki.
  
  
  Kihai ahau i whai i te tupono ki te kitea i roto i te mea te Klaus Pfaff titiro rite. Ka taea e te anake te ti'aturi nei e ahau i patua ki tona huru i reira, a ka tae, e ia ite i toku tupurangi-Depe mata.
  
  
  Ko te tekau ma rua karaka, i te hui i te wā, me tetahi mea tupu. He kuao tokorua o ngā ākonga haere mai i roto i, me te mau i te tepu i roto i te mua, me te tepu, i te hoki o te ruma, e anga ana ki te taiepa, ka ui hoki te reira. Na ka haere mai te rima, ka tekau. I timata ahau ki te whakaaro e Pfaff kihai i haere ki te whakaatu ake, ranei e ia, ko ia kē te reira i reira. I reira ko te kotahi anake te tangata, a e ko te pot-bellied tiamana. Kihai ahau i whakaaro e taea e ia te waiho i te Pfaff. Te katoa o te rōpū o te kiritaki hou te taenga mai, me te wahi i mohio ki te mahi. Ia kihai i hoatu e matou i te hemo e mohio ko te aha e meatia e ahau ki a Pfaff i raro i te i ēnei ngā āhuatanga. Ko te reira i te hauwhā o mua, tekau ma tahi, a ka i ahau ki te tono i te hanawiti, me te pia. Just i muri i te hāwini, i kawea mai aku tikanga, i te tatau tuwhera, me te poto, kikokore tangata i haere i runga i. Te reira te whakaaro ki te waiho i te matakoma i raro i te huru koti. Ka mutu afaro mo te ra, me te titiro a tawhio noa. A, no tona kanohi i kitea e ahau, ka haere tika tonu hoki ki taku tepu. Te reira i ki te waiho i te Klaus Pfaff.
  
  
  Ka mutu i toku nohoanga, me te titiro a tawhio noa te ruma ano i te aroaro o te noho ki raro. Ko ia te io te tangata ki te slicked-hoki te huruhuru hate, me te kikokore nawe i runga i tona taringa maui. "Hello, - te Klaus," te emu ki a ia.
  
  
  Ka noho ia puta noa i ahau. "Aroha mai ki ahau i te mutunga o te," ka mea ia," a ka koa te korero maori. E mohio ana koe i te ture."
  
  
  Kihai ia i rapu ana koutou i ahau e ano, a ka ko ia rawa mauruuru ki a ia. Te hāwini, hoki mai, me te mau Pfaff o te tikanga o te tatao, hōtiti, me te sauerkraut. Ahakoa tenei ko te haere i runga i, ka unuhia Wilhelmina a tawhio noa tona koti pute me te hāngai ana te Luger i Pfaff. E kore tetahi tangata kua kite i te pū ano.
  
  
  Te hāwini, ki maui. Pfaff titiro ki ahau, ka titiro ki runga ki tona pokohiwi. Te pai. He aha te tupu i roto i Sweden?"
  
  
  Ka rite ki ahau i faaineine no te tenei hui, puta te reira ki ahau e Pfaff ai tika kia te upoko o te Topcon, ko te tangata i mahara ki te kawe i te tūemi tahaetia. Engari i teie nei e te huru kite i a ia i roto i te mua o ia, ia ite e ia, e kore e taea te waiho i te rangatira.
  
  
  "Te rota rawa kua tupu i roto i te Paris," ka mea ahau.
  
  
  Toku reo oho i a ia. Ka arotahi i runga i toku kanohi, mo te wa tuatahi, me te huru o te kanohi whāiti. Kua kite ahau i a ratou te aromātai i ahau. Na ka puta ke tona mata rite ia ki te titiro hoki i toku kanohi.
  
  
  "Kahore, e kore ahau e Henri Depay," ka mea ahau.
  
  
  Te riri, me te wehi, i mārama te kitea i runga i tona kuiti te mata. "He aha te reira?" "He aha te reira?" ka ui ia ki te ata.
  
  
  "Te wahi i haere mai te reira i, karanga tatou i te reira pono ranei hopearaa."
  
  
  "Ko wai e koutou? Kei hea te Henri?"
  
  
  "Henri ko te mate," ka mea ahau. "Ahau ka patua e ia."
  
  
  Ego kanohi o drooped noa atu, a i te koki o te rta twitched paku. "E kore ahau e mohio ki te he koe i korero i te pono e kore e ranei. Ahau i mahue i a ia. Toku whakaminenga ki Depe."
  
  
  Tīmata ia ki te tiki ake, engari i te huru e mutu ia ia.
  
  
  "E kore ahau e rave e," Stahl whakatupato ia.
  
  
  Ia, kāore tonu e noho ana i runga i te heamana. Te huru o te titiro ka hinga i runga i toku ringa matau, e i teie nei e pupuri ana i te Luger i raro i te tepu.
  
  
  "Ae," ka mea ahau ki te ata. "E kore ahau e whai i te pū tohu i a koe. A e te reira te whakamahi i te huru ki te tiki i roto i taua parahiraa."
  
  
  Pfaff horomia, me te titiro ki toku mata. A ia, i kite ahau i pehea te huru, te mahara, te mahi i te, e ngana ana ki te matau ki te hunga e ahau, me te ngana ana ki te aromātai i te toku whāinga. "E kore e maia ki te manga pu tenei," ka mea ia.
  
  
  "Ka taea e ahau te haere i roto i te kuwaha hoki mō ma rima hēkona i muri i te patua e koe i te witi." Ia, tumanako hiahia ia ki te karanga i tona whenua. "A waho, e toku hoa, e tatari ana hoki ahau. E hiahia ana koe ki te tamata i ahau?"
  
  
  Te huru o te riri, i te tangata, ngaro noa ana; ka mau te wehi i te mana o ia. Kihai ia i te tangata toa, i te pai hoki ki ahau.
  
  
  "He aha e hiahia ana koe?" ka ui ia.
  
  
  "Mōhiohio."
  
  
  Kata ia nervously. "Tari tāpoi i roto i te whare ki raro i te huarahi."
  
  
  Ia ka hotu. "E te haehaa ki ahau, e ahau ka ripiripia e tōna matenga atu."
  
  
  Te huru menemene i haere. "He aha te ahua o te mōhiohio e hiahia ana koe?"
  
  
  "Ahau i whakaaro matou i hiahia pai te kōrero i tēnei i roto i te tūmataiti," ka mea ahau. Ki te ona utu i te ringa, ka tae ia ki roto ki te pute o tona doublet, me te akina te wad o te Swiss francs i runga i te nohoanga, ki te utu mo to tatou whakahau. "Eda o runga ki ahau," na ka mea ia ki te iti ataata. "I teie nei, e ahau e hiahia ana koe ki te tiki ake me te haere tino āta ki te tomokanga matua. Ka waiho e ahau tika i muri ia koe, me tenei pū ka tohu i tou tuara. A, no te whiwhi tatou ki waho, ka hoatu e matou a koe i ētahi atu tohutohu. . "
  
  
  I mea ano ia."Whakaaro e koe ka taea e koe te tiki atu ki tenei mea poauau?"
  
  
  "E hiahia koe pai te whakawhirinaki i runga i ahau."
  
  
  Wilhelmina kaore i te reira i roto i te meneti, a ka to tatou
  
  
  ka haere matou ki waho. Ego ārahina e ia ki te Mercedes, a ka korerotia e ia ki te tiki i roto i te taraiwa o te nohoanga. Ia sel e noho ana i muri ki a ia, akina emu i te mau taviri, a ka korerotia ki a ia ki te pei ki waho o te pa.
  
  
  Pfaff ko te tino wehi i teie nei. Engari i peia ana e ia te motokā ki te matomato, pukepuke, tika rite hiahia ia ki a ia ki te. Ego tango i te reira ki te paru, ara e te tahi mau taime te haere tonu ki te rakau, a ka whakahau emu ki te mutu i a matou i roto i te aroaro i te huarahi matua. A, no te te pūkaha i te tahuri atu, tona papa, tahuri a tawhio noa, me te mau i roto i te emu o Luger i roto i te upoko.
  
  
  "Kei te mahi koe i te whakamomori ki tenei maumau," ka mea ia i te reo.
  
  
  "No te mea to koutou Topcon he mōmēniti ka whiwhi ahau?"
  
  
  Ego ngutu o mätou. Tenei ko te wā tuatahi tana whakahaere i whakahuatia. "E o te mea e tika ana ki te mahi," ka mea ia flatly.
  
  
  "Ka kite tatou, i roto i te wā, e haere koe ki te mahi tahi ki ahau, e kore koe?"
  
  
  "He aha e hiahia ana koe ki te mohio ki te?"
  
  
  "E hiahia ana ahau ki te mohio te hunga e whiwhi i runga i te Hahaké Express ata apopo."
  
  
  "Te rota o te iwi."
  
  
  "Kua ahau i te mohio, e te Topcon rangatira kei te haere koe ki te fakatāutaha waka ki te tahaetia te pūrere ki te whakangungu," ka mea ahau. "Engari ka taea e koe te korero ki ahau, ko wai ia, me hoatu e ahau he huru whakaahuatanga."
  
  
  "Me waiho e koe haurangi." Ka titiro ia ki incredulous.
  
  
  Kihai ia i roto i te huru no te tawai. Te luger kawea mai te reira iho i runga i te taha o tona mata. Ia grunted, a hinga ana, i te toto te rere i te patu i te Huru o te paparinga. Te huru o te manawa ka pāpaku rite ia clutched i te motu.
  
  
  "E kore ahau e hiahia ki te mea e i muri iho," Emu growled i a ia. "E hiahia ana ahau pahonoraa i te mau uiraa ahau i tono i a koutou. Me te hiahia koe pai tīmata korero tere."
  
  
  "Katoa e tika," ia te mutunga whakaae. "Ka taea e ahau te paowa i a ia i te hikareti?"
  
  
  Ko ana mea ruarua. "Te angitu." I ahau i tiaki ai ia i te āta rite ka mau ia ki tetahi, me te i roto i tahuna e te reira. Uakina ana e ia te ashtray i runga i te papatohu, me te hoatu i te kēmu i roto i te reira.
  
  
  "Ka kī koe toku haumaru ki taku mahi ki a koe?" "He aha te reira?" ka ui ia, tonu e pupuri ana i runga i ki te ashtray.
  
  
  "Ko e tika."
  
  
  "Ka hoatu ki a koe i te ingoa e hiahia ana koe. Tenei ko te..."
  
  
  Engari Pfaff kihai i haere i ki te korero ki tetahi mea i ahau. Te huru o te ringa tukua te ashtray retainer, me te unuhia ee puta noa i te papatohu. Ka maka e ia i te kawenga o te pungarehu i roto i toku kanohi.
  
  
  I toku kanohi i te ki tonu i te pungarehu, e ia patu i toku ringa matau, me te kaha maka i te reira ki te taha. Hoki i te tangata iti, i ia te rota o te kaha. Na te motokā ko te tatau tuwhera, me te Pfaff rere a tawhio noa i roto i te motokā.
  
  
  Ia riro ana i roto i nui, te whakawātea i tana tahu i te kanohi. Te Luger i pupuri tonu i a ia. Ia ka i roto i huri noa i te motokā. I tēnei wā, e toku kanohi i te mārama nui ki te kite i Pfaff te rere i te tere ki te i te huarahi matua.
  
  
  "Kāti!" ka karanga ake, engari ia te pupuri i neke. Te emu pere ia i roto i te waewae. Te Luger hamama ana, me te Gawk ka u ki Pfaff o te waewae. Tana pere ngaro.
  
  
  Pfaff tahuri a; mea ana ki te rakau, ki te maui o te paru ara. Rere ahau i muri i a ia.
  
  
  Hiahia ahau tangohia Pfaff o te pū atu toku pokohiwi i a ia te whiwhi ki te Mercedes, na whakaaro ahau e ahau i te ringa runga, engari ko ahau he. Ka rite ki te ahau i haere mai ki te mahinga iti, he pū ngateri ana i roto i te ahunga o te Pfaff, me te mimmo whistled e toku taringa. Me i reira kua he pū iti huna vahi ki te nen.
  
  
  I a ia; mea i muri i te matotoru, paina tree, i te rongonga ia Pfaff te neke i mua i a ia. Tīmata ahau i te reira atu āta. Te Luger holstered ia, no te mea i matou kia tata ki te huarahi matua ki a ia, kihai hoki i hiahia ki te tāpiri i ona ake ahi ki te haruru. Ano, ia ora Pfaff hotera.
  
  
  I muri i tetahi e rua tekau whatianga, a, no te ahau i whakaaro ai ahau kua ngaro i toku huru, Pfaff whawhati free huri noa i te piringa e kore e matara atu i ahau, a ka oma puta noa i te mahinga. Faaoti ia ki te kia iti iho te tupato. Rere ahau i muri i a ia, tera ia e kore e rongo ki ahau tae noa ki te reira te mutunga rawa. A, no te ka e ahau i roto i te rua tekau waewae o a ia, ka tahuri ia, ka kite i ahau. Ia i whakaarahia tika te pū iti ki te whai i te ia i patua e tona huru a tawhio noa te hope i roto i te solar plexus.
  
  
  Te pū pupuhi rua, e rua nga wa ngaro mimmo ahau i rite matou ki te tuki ki te whenua. Ka mau tatou i te tokorua o te rere. Na ka mau ahau tona huru ringa ki te pū, me te tatou e rua takatakahi ki o tatou waewae. Weropepahia ia Pfaff i roto i te mata, me te tahuri te Huru o te pū ringa a tawhio noa. Te reira hinga i roto i te huru i ringa.
  
  
  Engari Pfaff kihai i kitea e ki te hoatu ake. Ia koi whakaarahia ake e ia te iwi ki toku kopu. I a ia e ora tonu i te whakatangi, ka whawhati, free, tahuri, a rere ana ano.
  
  
  Te whawhai ki ahau i te mamae i roto i toku kopu, a aru ana i a ia. Tapahia matou i roto i te mere o waho, me te peka rākau. Ahau e mea ki a ia nga tuarua. Katahi ia kia rite ki oua i a ia ano. Tatou i rua i hinga, i toku ringa peratia i a ia, me tona ringa e taora ki toku mata, me te waewae. Tatou te tuki i roto i te hunga mate rakau, i te hinga i to tatou pānga. Ko te tangata e pupuri ana i tona pai i teie nei, engari ko ia tonu te aro ki tona ringa. Na i tona huru, weropepahia ia i roto i te mata, me te ka hinga ia ki te whenua.
  
  
  "I teie nei, te tango i te reira, te whakahāngai, me te korero ki ahau te ingoa," ia ui breathlessly.
  
  
  Pfaff piki i roto i te meneti. Tona miharo te aha
  
  
  i tēnei wā, ka haere ia ki runga ki te patu hou. Ahau neke toku kikowhiti, me te kia te stiletto taka ki roto ki toku nikau ano Pfaff te ringa o te haere mai i roto i tona pute, a haere ana ki tona mangai.
  
  
  Ka mau te reira i ahau i te afa setoni ki te ite i te mea i tupu. Pfaff, e mohio ana ahau e emu aho, whakanohoia ana ki te cyanide capsule i roto i tona mangai. Ia bit tona ee.
  
  
  Ko ia i maka ki te whenua i stiletto, ka hinga ki ona turi i te taha o ia. Ahau mau te huru o te kauae me te tamata ki te whakatuwhera i te reira, engari i toku ngana kāore i momoho.
  
  
  Na ko reira katoa i runga. Pfaff o te kanohi whānui, me te ite ia tona huru, ki tona tinana, ki te whakakikī i roto i toku ringa. Ego tukua tona kauae, a ka uakina e te reira. Kahore he haunga kino. Na ka kite ahau he iti te māturu o te toto i roto i te kokonga o rta o te huru me te karaihe whati i runga i tona arero. Āta, te Huru o te kanohi ka mumura hoki.
  
  
  Klaus Pfaff i te hunga mate.
  
  
  
  I te wha o nga pene
  
  
  
  
  I te pūkaha hinuheu o te Hahaké Express tata whakataka atu ana e te muhu ki Lausanne teihana noa ki te ra i tautuhinga i runga i te maunga tawhiti. Kihai i reira i tokomaha te iwi i runga i te atamira. Ia titiro rite ki te tereina rumbled ki te mutu, me te tuhituhi te korero i runga i te taha o te waka: PARIS LAUSANNE-MILAN TRIESTE BELGRADE, SOFIA, ISTANBUL. Enei i tāwāhi ingoa, a ratou e te marea e te mau haamana'oraa o te maha huri noa i toku mua ohipa.
  
  
  Te tereina mutu me te maha o ngā pāhihi ua atu. I tēnei wā, he nui te mano i huihuia, i runga i te tūāpapa ki te poari. Ia ore karapa tona mata. Kotahi o ratou i ai kua te tangata ki te aroturuki, ki te kahore te ngaro o te Klaus Pfaff hanga Topcon te whakaaro rua i mua i te neke i te pūrere i runga i tenei pereoo auahi. Otiia kihai ia i whakaaro pena. Te āhua, ki ngā hui, me te pakihi ki te KGB i kua whakaritea i tēnei tereina. Ngā ēnei mahere i te e kore i taea te puta ke te na ngāwari.
  
  
  I muri i te tango i tetahi titiro ki te mata a tawhio noa ahau, ahau tangohia ake toku tueke, me te tīmata ki te eke i te tereina. Na ka rongo ia ki tona reo i muri i a ia.
  
  
  "Ata pai, Nick."
  
  
  Ka tahuri ia, ka kite i Ursula Bergman. "Guten morgen, Ursula," ka mea ahau.
  
  
  "Ai e koe te oaoa i to te ahiahi i roto i te Lausanne?"
  
  
  "Ko te maite ata," teka ahau. Ia ite e ahakoa tona ataata, Ursula te mata o te puta ke i tenei ra. Te reira i te mānukanuka, i reira e te kore i reira i te aroaro o. "Whakarongo, ka rongo ahau i a ia, kua tatou i te kai i te motokā ki te Milan. Ka taea e ahau te hoko koe i te parakuihi i runga i te poari?"
  
  
  Ia ruarua hoki anake i te taime, ka hoatu e ahau i te mata ataata nui. "E hiahia ana ahau e hotel."
  
  
  I noho ia ia, tamata ki te titiro i te nuinga o nga pāhihi ko wai kei te te tākaro i taua kēmu, engari ko te reira tino uaua. I muri i te hawhe te haora, tatou i te ata i mahue mo te Swiss i te whenua, me te hohoro ana te rere i te tere pai i roto i te green hills. Ursula, me tutaki e ahau i roto i te whare kai i te motokā, e waru tekau, me te i matou kahore he raruraru whiwhi i te tepu.
  
  
  "I te Swiss i te whenua, ko te fantastic, te kore te reira?" Ko ia te hanga i te korero iti.
  
  
  Ursula titiro māharahara. "Aue, ae," ka mea ia ki te teka, i te ngākau.
  
  
  "Ko te tino rite ki te Bavaria i konei," tonu ia.
  
  
  Ia kihai i rongo ki ahau." He ōritenga. Ka taea e kite ahau i tana i teie nei."
  
  
  Ia ata ay kata. "Ursula, i te tahi mea ngā he, e kore te mea te reira?"
  
  
  I homai e ia ki ahau he tere titiro ki te nui puru kanohi. "E kore ahau e mohio ki te mea te hinaaro nei ia ki te toia ki a koutou ki roto ki toku raruraru, Nick. I muri i te katoa, e kore koe e whai ki te manukanuka ki to koutou dell."
  
  
  Ee ka mau ki tona ringa. "Titiro, ki te kei i roto i te raru, pea e taea e ahau te tauturu ia koe ki te tahi mea. E toku wairua no ki a ratou, engari ka taea e ratou te tohungia e ahau te hawhe haora ranei kia."
  
  
  Ka titiro ia ki runga, me te kata i te iti kata. "I ahau i te mahara ki te whakatau i te tangata po whakamutunga. Ko tētahi atu kaihoko o to tatou whakahaere. Ko ia te mahara ki te tango i te tereina ki te Lausanne ki ahau, me te i matou ki ... oti te mahi tahi."
  
  
  "A kihai ia i noho iho?"
  
  
  Ee Stahl o te reo ko te riaka ki te riri... ego kitea ia i roto i te piha hotera..."
  
  
  Pōti me e te reira. Ursula, me ona hoa kaihoko i te āhua i te whai tetahi i tetahi i roto i to ratou tokomaha kau Nasí mua, me te hoa, ka tata rawa ki te ih taonga, me te Stahl i a ia te patunga. "Ko tenei te kotahi e whakatau i to koutou hoa katoa i runga i te Tuatoru, Laisi?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  Ka titiro ia ki runga, ona kanohi, ka korerotia e ahau, ae. "E kore ahau e mataku, Nick. Toku hoa kaihoko i faataahia ki tenei take tika ki te tautoko i ahau. Kia aroha mai, i te huru, me te kua kitea i roto i. E kore e whakaaro ahau e mohio ana ratou e ahau ki ahau ano."
  
  
  "E kore ahau e hiahia ki te haere ki te mea e kore e kia e koe te korero ki ahau. Engari whakaaro ahau e taea e tatou e te akaanga i te ture i te moka. E rapu ana koe mō te kura nui taihara, me te titau ia ki te mutunga ake i runga i tenei pereoo auahi. matau?"
  
  
  "Te kōrero korerotia ki a matou e waiho e ia i konei."
  
  
  "Ka taea e koe te tiki ētahi atu te āwhina ki te hiahia koe i te reira?"
  
  
  "No te tupono noa. E kore e pera nohopuku. Engari ka korerotia e ahau i ahau e pea e taea e ahau te tatau i runga i to koutou awhina i roto i te take o ngā āhuatanga."
  
  
  Ko ia fakapapau'i e sl. "Ka taea e koe te tatau i runga i te reira",
  
  
  
  Ursula tungou. Ko ia te matao te kaihoko. Nah i te whānui wheako ki te "maku i te wā" - rite ih, ko te kia pai i whakaahuatia i te Mua-e whai wāhi te maramarama mahi.
  
  
  Te hāwini, i kawea mai e inu, me te kawhe, me te maui. Ka titiro ia ki raro, te aroa, me te kite i te Oriental te tangata e noho ana anake, oia mau Hainamana. Titiro ia ki ahau ano, ka hohoro, ka tahuri tona aroaro ki tona parakuihi.
  
  
  Miharo koe ki te he Hainamana te tangata e taea te waiho i te ngaio, ka ui ia ki a ia hoki te ingoa i roto i a ia te mahara e taea e ōrite te huru o te chubby mata. Toku rangatira, Kahu, ko te tino tohe i runga i etahi whakatūpatotanga e karangatia e ia te taketake o to tatou kāinga, i te kotahi a tawhio noa nei e te āpiha o toku rangatira e te nuinga o te wā ako i te kōnae i roto i te tahi atu i te rōpū o te āpiha physiologically. Nā tēnei, ko te reira i kawea huri noa i te katoa, i te mahara pēke.
  
  
  I roto i tenei take, kihai i taea e ahau i haere mai ki runga ki te ingoa. Kihai i taea e ahau te ite i te Hainamana. Tenei e kore e aukati i te huru rite i te hoariri. Ai kua ia kua he hou tīkina scout, hema-ki, ko wai Stahl i kite i te koka i a ratou i te wa whakamutunga hiahia ia ki te mahi i tana mahi kāinga. Pera i te matara e matau ana ahau, paha kua reira e pā ana ki te Topcon.
  
  
  Tetahi tangata, he Westerner, ka haere mai i roto i, me te piri i te Chinaman. I ahau i tiaki ai i a ratou ki te moni, e ngana ana ki te imi i te mea ta ratou i te korero e pā ana ki. Pākiki e taea te patu i te ngeru, engari e kore te reira e tukino i te tangata i roto i toku īmēra pakihi. Te kore o te pākiki i te tahi mau taime te mate.
  
  
  Ka mau ia ki te homai o te kawhe, me te titiro rite te tokorua tomo te kai motokā. Ratou i haere ki raro, te aroa, me te hoatu i te kēmu i runga i te tepu i muri ki te wahi i ia, me Ursula noho ana. Te wahine i roto i tona waenganui-thirties, ki te pouri, makawe parauri, me te he pai te ahua. Ko te tangata o te reo teitei, ki te makawe parauri, me te kaha kauwae raro i te rongonui ihu.
  
  
  "He aha te mea i te reira, Nick?" ka ui Ursula.
  
  
  Ko ana mea, ka ruia e ia tona matenga. "Kahore." Toku mahara pēke noa i kitea i te tahi mea e pā ana ki te tangata, ki te nui te ihu. Te huru o te ingoa ko Ivan Lubianke, a ko ia te KGB kaihoko.
  
  
  I te taime, ko te reira i maka huri noa i te matenga o te Hainamana me te huru o te hoa. I te ahua o te Lubyanka te auraa te tahi mea. Ko ia te tino rangatira KGB mana, te momo o te tangata i te Mua e tukua ki te whiriwhiri ki te whakahaere i rite ki Topcon.
  
  
  Lubyanka, me te wahine ki a ia whakaaro ki te e ite ōkawa te oti ◊ ao whakawhiti i te tangata ke. Ia huru, me te whanonga tohua e ratou i tutaki noa.
  
  
  I ahau i te iti hopuoro i roto i toku pute. Ahau i hiahia ia ki te piri ki te tepu i te wahi i nga Tautangata, me te wahine e noho ana, me te ahau hiahia ia ki te haere hoki ki tona wehenga, me te whakarongo ki o ratou whakahaere. Ko ahau tino e waiho te reira tino ngā.
  
  
  "E mohio ana koe ki tenei tangata, Nick?" ka ui Ursula.
  
  
  "Titiro ia he iti te mōhio." Ka peia atu ana. Nah i nui ki te manukanuka e koe.
  
  
  "Pea koe hiahia i roto i te wahine," e ia te whakaaro, e whakaatu ana ahau i te atarangi o te ataata.
  
  
  "Kāore e taea e ia te pupuri i te rama i roto i te mua o koutou."
  
  
  I te iti rawa i te pono. Ko tētahi o te tino ahuareka mau haamana'oraa o toku whakamutunga o te whakaminenga ki te Ursula whakaurua he poto okioki i roto i te whare moenga.
  
  
  Te mārama i te taua whakaaro i puta ki te tiamana kotiro. Ka kata te ata, ka tae puta noa i te parahiraa, a ka pa ki toku ringa. "Te tatarahapa nei au i te reira i te haerenga pakihi, Nick."
  
  
  "Mahalo te reira e kore e tika te mahi. "Ka taea e ahau tonu ki te tango i a koutou ki te kakahu atu," na ka mea ahau.
  
  
  I a tatou korero, ko ahau tonu e matakitaki ana Lubyanka, me te wahine. Ih Stahl o te whakahaere, ko te atu kaha. Ia kua whakaritea e Varvara i te kaihoko Russian whakaritea ki te hoko i te titiro pūrere i Topcon. Ko te aha e pā ana ki te wahine? Kihai ahau i whakaaro ko te Tautangata tangohia ia ia ake i runga i te tereina mō te ngahau me te kēmu. Te pūrongo, TUAINA e nen, kī e ko ia te tino kia tōtika tonu te taha tangata, ki te kahore he discernible ngoikoretanga, ki te kahore pea mo te whakapono e tōpūtanga-ā-iwi i te mea o te heke mai. Parie ahau i taua wahine i te tirohia, rawa.
  
  
  A, no te ahau i whakaaro e pā ana ki tenei, e te wahine e pa ki te mawhiti i roto i toku aronga. I tona kanohi, i matao, me te hohonu, me te ia ia te titiro tino tika. Na ka tahuri atu ia i whakarongo hoki ki te KGB āpiha, me te ratou rere hoki ki te kōrero.
  
  
  Paunatia ano e ahau te tūponotanga e te wahine i te Topcon māngai, e nah i te tirotiro whakaaro e ko ahau i whakaritea ki te tiki ake. Engari ka korerotia e ahau e te Topcon rangatira e mau ana i nga whakaaro i runga i te tereina ki te whiriwhiri. Taea e te reira e tenei wahine i te roro i muri i te super-uaua te whakahaere i rite ki Topcon?
  
  
  Ki te mea i meatia, ka whakaaro ahau, kia whai ia hanga he tūmomo mohio.
  
  
  "Nick, ia faaoti ki te korero ki a koe e pā ana ki te tangata, e rapu ana ahau mo. Kore e taea e ahau te ui mo koutou tauturu ki te kore te reira i runga i te par ki a koe," Ursula haukotia toku whakaaro. "Ua tatou i te hinaaro e te huru no te rua tekau ma rima nga tau. Ko ia te kino killer ake ake. A, no te rere ia i te MAUHEREHERE puni i roto i te Poland, te hunga e mate hohoro i tona ringa te neke atu i waimarie te hunga ia e whakamamaetia."
  
  
  . ;
  
  
  Te tiamana kotiro tahuri mai, me te titiro i roto i te nui matapihi i muri mai ki a matou. Mimmo paheke i roto i te chalet-iraira whenua. I te pāwhiri o te ara i raro i te tereina i te naki undertone o tona iti te reo.
  
  
  "Ko reira i roto i te Belgrade e kitea e matou i te huru i muri. Ko te hunga a tawhio noa ia tatou e kua kite i te pūrongo e pā ana ki te huru o te mahi karanga huru te Butcher-Belgrade o putia. Ko ia e rua mōrearea me te hunga tinihanga. Ahakoa tatou ka haere mai tata ki a wairaka i te huru hau atu i te kotahi, te reira noho tonu tatou ki te oma. Taui te reira i ingoa, te tuakiri, me te ara te mata. E kore matou e matau ki tetahi mea e pā ana ki te huru o te ora i reira, me te e kore matou e mohio ki rite te mea titiro te reira rite i teie nei. E matau ana tatou e te iwi te hunga i te mōhio ki a ia i roto i te mua ite i te huru tata i roto i te Belgrade. Te ia i mahara ki te kia i runga i tēnei tereina ki a tatou."
  
  
  "Kite ahau i tenei ko te neke atu i te tika i tetahi atu mahi. Hopu i te huru ko te tino nui ki a koutou."
  
  
  "Ae, ko reira. He aha ai... " Ia kihai whakaoti i te rerenga kōrero. Hey, e kore ahau i hiahia ki te whakaoti i toku huru.
  
  
  Ia horomia e ia te whakamutunga o tona kawhe. "Ka puritia e tatou i roto i te pa, Ursula. Te reira e kore he tino nui te tereina. Ka waiho e ahau tika ki reira, ki te hiahia koe ki ahau. Koe e mau, e kore koe?"
  
  
  "Ae."
  
  
  Pai."Ka titiro ahau puta noa i te aroa, ka kite i nga Tautangata, me te wahine i haere tahi atu.
  
  
  "Hunga kuware," na ka mea ahau, toia i roto i te torutoru pire i toku pute, me te maka ana ia ratou i runga i te heamana. Whakatika ia i tona nohoanga. "Tatou ka whakatau ake i muri."
  
  
  Lubyanka me te parauri-hina te wahine, ka whiwhi i roto i te whare kai i te motokā. Ratou ahu ki te mutunga o te whakangungu, e kore hoki ki te Piha haapiiraa i Te wehenga. Ia, aru ana i a ratou a tawhio noa te motokā, hoatu he para tere i te Hainamana haere mimmo. Te huru o te mata i te tauhou, engari ia titiro i ahau ano i rite mimmo haere.
  
  
  He iti te mātakitaki i te tūāpapa i te hoki o te tereina, me te wahine ngaro, me te Tautangata haere tonu ki reira. Tu ana ratou, me te haere tonu o ratou whakahaere. Kihai ratou i kite ahau, no te mea ko te reira i roto i te paowa ruma e pā ana ki te ihc. Tae ia ki roto ki tona doublet pute, me te unuhia i roto i te iti te kōpae hopuoro. Ki te tenei pūrere, i tona tika i taea e kitea e koe i roto i te mea ta ratou e mea. I haere ahau ki a ratou ki te tūāpapa.
  
  
  Te tangi o toku huarahi i husky i te kaupapa o te tereina, engari ano hoki e ih reo. He mārama te tangi hoatu ana e ia atu, a ka tahuri ratou. Ko te wahine titiro i ahau ki te kino; Lubyanka ako ahau tata. Kihai ia i mea, ki te ite i ahau.
  
  
  "Ata pai," ka mea ia ki a ia i roto i te French nako. "Te reira i te ata ataahua, ko te kore e te reira?"
  
  
  Ko te wahine tahuri atu i ahau impatiently. Lubyanka amuamu, " Ae, te reira i te ataahua o te ata."
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "Kia pehea te tawhiti e haere ana koe?" Te ahua kei ahau, ki te ngaro toku pauna, me te mau i te handrail e tata ana ki te Lubyanka, te whakatakoto i te keychain i runga i te whakararo o te handrail.
  
  
  Na Lubyanka o te mata ano hoki te kino. "Te reira i katoa tei runga i te huru," ka mea ia. Kihai ia i hiahia ki te pokanoa ki te whakararuraru i te huru tetahi, nui atu i te wahine. I tahuri ai tou kanohi atu i ahau, me te matatau i te timu ara, glinting anaana i roto i te ata ra.
  
  
  "Well, he ra pai," ka korerotia e ia ki a ratou.
  
  
  Lubyanka ka tawhiri atu, e kore e rapu i ahau. Na ka tahuri ia, a hoki ana i roto. A, no te te mimmo o te kai motokā, haere, Ursula haere. Ka haere ia ki te moe i te motokā, me te tomo i tona wehenga tau e toru. Na uakina ana e ia tana katoleta, me te kitea i te huinga iti o te farii huna i roto i te nen. Ka pāwhiri i te reira, me te tahuri te te waea.
  
  
  I te tuatahi, i nga mea katoa i ahau i pateko. Na ka rongo ia on te pāwhiri o te tereina o nga wira, me te tangi o te reo me te ki te reira.
  
  
  "Ake ake... te aro turuki i te pūrere... meinga i te tuku." Te reira i Lubyanka o te reo.
  
  
  Ētahi atu pateko atu i te reo o te wahine.
  
  
  "...E kore e whakaatu te whakaaro... ki te tukua e matou ki a koutou te tūhura... engari i reira he whakaahua pai... ki taku wehenga, i muri mai."
  
  
  Ka Lubyanka o te reo, ka mea i te poto poroporoaki ki te wahine, me te te kōrero i runga i.
  
  
  Ahau e tangohia te reira ki runga, me te huna i te reira i roto i toku tueke. Na i ahau kahore feaa. Ko te wahine he Topcon kaihoko, a ia mistletoe mahi ki Lubyanka ki te hoko i te tahae te aroturuki.
  
  
  Heoi, i reira tonu te wairori rite ki mehemea te wahine i runga i te tereina i anake, ranei, ahakoa ko ia e haere ki tetahi Topcon operative, pea te matenga o te whakahaere, ko wai, e ai ki Jan Skopje o matapae, ko te huna i roto i te tirohanga mania. Ki te mea ko ia i runga i te poari anake pea, ko ia te upoko o te Topcon. Ranei ara, ia e kore e pea e mau ana i te whakaaro ki a ia, me te huru, e kore ai noa i roto i tona wehenga. I ahau ki te tirohia ki te kia.
  
  
  I te marama tina, i mahi ai i te afaro diner i mua i te taenga mai matou i roto i te Milan. Ursula tutaki ki a ia, me te piri i roto i te tahi. Whakaaro ia e pā ana ki te pai ai ia i taea e tona ringa i roto i te kotahi o te katoa o te moe, i whakatauki nei wehea. Engari kihai ahau i whai nui te wa ki te whakaaro e pā ana ki sex. I haere ai ahau i te reira
  
  
  , ki te kitea i roto i te wehenga i te Topcon wahine e noho ana.
  
  
  Ko ia taea ki te whakaoti i ia misioni a, no te te tereina mutu i roto i te Milan me te kai i te motokā i te nekehia atu. Ursula ka atu i te whakangungu poto ki te titiro i te pāhihi ki te hunga i haere mai i roto i ki te totoro o ratou waewae, a haere ana ahau ki a ia. Te tika kia rite ki te whakangungu ki te waiho i te, ia e kite i te i te Topcon wahine i puta i te whatitoka o te teihana, me nga kainga, a ka timata te rua o a tawhio noa o te rua moe cars, pātata ki te Voiture 7, i te wahi i mutu ia. I mahue ahau i a ia Ursula i runga i te tüäpapa, me te hohoro nuku ki Voiture 5. Rite tomo ia ki te kauhanga roa, ka kite ia i te wahine ngaro i roto i te wehenga. Na haere ana ia ki raro i te kauhanga roa a ite e ia i tomo wehenga 4. I haere ia ki te pito e rua o te pereoo, a marere atu ki runga i te atamira. I te roroa, pouri-hina ki te tangata i roto i tana rima tekau - engari ki te kuao, tautāne rangi-ka piki ki nga waka; he ētahi talkie o te pai German waitohu, engari i reira ko te ata. A i haere ia i mua i ahau ki te curt noro, a haere ana ki roto ki te whare moenga. Ka mahara ia te kitenga o te Huru i te teihana tereina i roto i te Lausanne. I muri i mahue ia ia, ka haere atu ano ia i roto i te whakaako ano, me i kitea e Ursula.
  
  
  Ka titiro ia ki te mata, engari ia kihai i i kitea e ia te tangata ano. Ko ia riri.
  
  
  "E mohio ana koe kia pehea te roa o ia ka waiho i runga i te poari?" Ka ui ahau ki a ia rite e haere tatou i runga i te rangimārie tahi.
  
  
  Kia te reira tukua i roto i te Belgrade, engari e kore au e mōhio. Ai kua whiwhi ki te wāhi i reira tatou i te aroturuki i a ia, a kihai i tangohia e ia i runga i te poari i te katoa."
  
  
  Tatou titiro ki te uniformed tereina karaka i runga i te turanga piu ana "hua poached," te kōpae i runga i te rakau e signaled te tereina e wehe atu i te teihana. He iti whāngai kaupapa, me te neke tereina i runga i. Rave rahi te iwi i mahue i te tūāpapa.
  
  
  Ko ia tino tata ki Ursula. Hoatu e ahau toku ringa ki runga ki tona hope. "Whakaaro e koe e ite i to te tangata ki te kite koe i te huru?"
  
  
  Ia titiro i ahau, a ka ki te teihana i a ia e paheke mimmo a matou, a hinga ana ki runga i te tereina. "Ka rite ki te SS tangata i roto i te Tuatoru, Laisi, ko ia hate. Ia pea te rongoa tona makawe. I ia he ngutu reira, engari te ia kia heua ana e ih. Heoi, i reira he mea e taea e ahau te titiro mo. Te ia te tangata e pā ana ki to koutou rahi. Whakamahia ia ki te whai i te matā nawe i runga i tona kaki. Ia, mahino ahau e te huru i taea e te hāparapara nekehia atu ahau, engari e taea tonu "kitea" i te huru.
  
  
  "Te reira e kore e taua nui, ko tōna tikanga."
  
  
  "I reira te tahi mea atu. Kua ia te tahi haka i roto i tona ringa maui. Kei te haere te reira ki te kia uaua ki te huri i taua."
  
  
  "Te reira tonu e kore e nui. Ko ahau ia, ka pupuri i te kanohi i runga i te tangata e pupuri ana i tona ringa maui i roto i tona pute i te wa katoa," ka mea ahau hauti.
  
  
  Ursula ka hoatu e ahau he iti te ataata. "Ki te kahore ahau e kite i te tangata kia waiho ai ia, Nick, i ahau i te tumanako o te tinihanga huru ki te heheu mai i tona tuakiri."
  
  
  Ia au ra i whakaritea. Ko tona fakatapui ki fatongia kore ko te mea anake e tono ki ahau.
  
  
  Ee tauahi ia, me ia i kitea rawatia ake tahuri a tawhio noa, ona ngutu paku atu. Tohe ana ia ki ona ngutu ki te whakahe ana mea, ka whakahoki ia.
  
  
  I muri i te taime, ia unuhia atu. "Kite ahau i a koe ano oaoa i te haapa'oraa i to koutou hoa āpiha i roto i te huru pai," ka mea ia.
  
  
  Ia ite nahea ia u i aki ki te poraka i mau ia. "E mohio ana koe ki ahau, rite ahau i te reira, no te katoa ataata," ka mea ahau.
  
  
  Ko ia te iti flustered, pea he iti whakama i te ara ia pahono ki te kihi. "E e ahau ki te haere ki toku wehenga, Nick. Kite koe i muri mai."
  
  
  Ia malimali i te marama. "Ahau i te tatau i runga i te reira." Na ka mahue ia.
  
  
  I matou i roto i roto i te tuwhera ano. Ko te reira i te paki, te puna ra. Te whenua Italian ko te wiri ki te tae kanapa o te whero pikitia, me te puru tarutaru. Venice ko tatou muri i te mutu e horomiti nei i te ahiahi, me ona tūmanakohia ki te kitea i roto i e pā ana ki te wahine i runga i Topcon i mua i te whiwhi tatou ki reira.
  
  
  I haere ahau i roto i te ra pahi e i te tūru i roto i te rua tuatahi me te tuarua i te piha haapiiraa. Ko te wāhanga tuarua o te piha haapiiraa i te nui noisier me te iti iho te ritenga atu i te wahi tuatahi. Ko te tuatahi-te piha haapiiraa, i whakatauki nei wehea i tutakina te tatau, a he tokomaha o ratou, i nga pihi, unu rawa, ki te tiaki ia ratou. Ka neke ia ata i tētahi motokā ki te muri, te mātakitaki i te mata o te haere ano ratou i afaro, te whakatangihanga a te kāri, ranei tika e noho ana me te dozed, tuku i te tereina motion te hoatu ih ki te moe. I runga i te whakamutunga motokā i roto i te mua o te takotoranga, te parauri-hina wahine i kite i a ia ano. Ko ia e noho ana ki ana tangata tokorua; i to tatou odin a tawhio noa ratou, kihai i Lubyanka. Odin a tawhio noa te tangata i te reo irirangi e ngaro i ahau te whiwhi hoki i runga i te poari i roto i te Milan. Ia e noho ana i te pūāhuru, te titiro i roto i te matapihi, a kihai i titiro ki te mohio ki te tangata kotahi. Ko te tangata ki te reo irirangi i nōfo'i ' i roto i te Italian niupepa. I te tahi atu i te tangata, i te ngako, pakira ki tangata, te oaoa munching i runga i te tina ia, kua kawea i runga i te poari, me te whakaaro oblivious ki te atu e rua. Te mimmo coupe haere ia i te aroaro o te wahine i kite ahau, me haere hoki i te Voiture 5. Tenei ko toku tupono ki te titiro i roto.
  
  
  ee coupe.
  
  
  Ko ia anake i roto i te aroa a, no te te pononga tae mai. Ahau te patototanga i runga i ona tatau, kotahi ki hanga tino e tona hoa, to tatou doorman, kihai i te whare. Na ka hohoro tangohia te raka, me te haere i roto i, kati te tatau i muri i a ia.
  
  
  Ko te reira i te angamaheni e moe ana i te rohe ki te moenga kotahi i runga i tetahi taha o te ruma iti me te bedside tepu, me te whakaata i runga i te ētahi atu. He whata mō te tueke, rite i roto i te ra, cars, me te wahine i te maha o ngā suitcases.
  
  
  Ahau ka mau te pikitia o ia tueke tetahi i te wa, me te titiro i roto i te mea katoa. Kihai i kitea e ratou tona tetahi mea, e kore e ara te whakaahua ia i whakahuatia i roto i te aparauraa ki Lubyanka. I kitea ia i runga i te manene, te tuhi kī e ko ia Eva Schmidt, anaanatae, Switzerland.
  
  
  I ahau e whakama i roto i toku tueke. Ko ia nahanaha ki te rapu i Tapahia, titiro i roto i te moenga, me te ki tetahi mea atu e ai ki te huna i te pūrere. Ko ia tata ki te mahi i tenei, no te tatau ake tuwhera. Odin a tawhio noa te tangata tokorua e tu ana i reira i te Hainamana te tangata ia i kite i roto i te whare kai i te motokā mua. Ki a ia, ko te huru hakari hoa, i te Hauauru tangata ki te pouri, pockmarked mata.
  
  
  Katoa a tawhio noa te tope i te hurihuri. Me nga patu, i tohu i ahau.
  
  
  "Rangatira, kia whai koe i te patototanga."
  
  
  Te pouri e te tangata e taora i te tatau. "Te mahi hiahia koe ki huru, ki te patu i a ia inaianei?" "He aha te reira?" ka ui ia ki te Chinaman.
  
  
  Well, te reira e kore te nui e taea mutu i te reira. Te ih pītara i silencers. Ki te mea ahau ki te tiki i te patu i te torutoru matā, kahore he tangata i waho o te hatepea atu e mohio.
  
  
  "E kore e taea te manawanui," ko te Hainamana te tangata, ka mea, ki te mea he parauri tetahi i roto i te pāngarau me te tino maori.
  
  
  Ahakoa te pouri o te tangata te kanohi i whai kiko, me tona kaki matotoru i hipoki ki te accumulations o te ngako, i ona pokohiwi, ka titiro kaha, me te i ona ringa i te nui. I ahau kahore he feaa e taea e ia te tango i te tiaki o ia ia i roto i te whawhai.
  
  
  Te pouri ko te tangata poto, me te taimaha, ki te fālesí huru. Ka titiro ia rite ko ia i te haamau'araa i te nui rawa o tona wa free inu. I ona kanohi i tata tahi i roto i tona pock-tohua mata. Ko ia te whakatau i te huru i muri i te Hainamana rite te hoariri, ka rite ki te pōturi me te pea iti iho maramarama i te huru hoa.
  
  
  "I kitea e koe i te mea hiahia koe?" te Chinese ka ui taua tangata ki ahau.
  
  
  Ko ana mea ia shrugged. "He aha koe e whakaaro ahau ua hinaaro?"
  
  
  "Pērā i te rūmātiki ko te tino poauau, Mr. Carter. Ki te e haere koe ki te whakaahua e kore koe e matau he aha ahau ka mea ki a ia, ahau kia rite ki te pai kia toku hoa i te haere i mua, me te kopere a koutou."
  
  
  "Ahau tino e kore e hiahia ana ki te tupu." Ahau e tahuri tona ringa a tawhio noa, nikau ake. "Ahau i au kau, i a koutou e taea e kite."
  
  
  "Pea Eva Schmidt e kore e mau i te pūrere," the dark - skinned ka mea taua tangata.
  
  
  "Tenei ko te tino taea. He aha koe e whakaaro o tēnei, Mr. Carter? " te Hainamana ui.
  
  
  "E kore ahau e mohio. Kihai i ahau i te whai wāhi ki te whakatau i Mahue Schmidt. Me pehea e matau ana koe ki toku ingoa?"
  
  
  "Ko tenei i roto i to tatou kōnae i te taha ki tō whakaahua. E mohio ana koe e koe kei tata ki te hoko i te rongonui i roto i to tatou mara. Ia, te tumanako tatou kia rere ki tetahi hoa."
  
  
  "I to outou kōnae kia nui atu oti atu tatou. Tamata e ahau ki te kitea e koutou, ina kite ahau i a koe i roto i te whare kai i te motokā. Kihai i kitea e ahau i te reira."
  
  
  Ko te Hainamana te tangata chuckled. "I reira he kore ngā pikitia i ahau i roto i te Uru i ngā kōnae, Mr. Carter."
  
  
  Tenei ka hoatu e ahau te tahi mea ki te whakaaro e pā ana ki. Tenei whakanohoia i te huru i roto i te kāwai motuhake.
  
  
  Ko te Hainamana te tangata e noho ana ki raro i runga i te mata o Eva Schmidt o te moenga. "Pai nui hoki ahau, Mr. Carter. Ia haehaa e te tangata. Hiahia ahau, kaua e aparau i ahau. Hiahia ahau e koe, korerotia mai ki a matou pehea te nui koe e mohio e pā ana ki te whakahaere e mo te ki te Topcon."
  
  
  I kite ahau kahore he take ki te pupuri i te reira i te mea ngaro. "Tino iti," ka mea ahau. "Ara e kore ahau e mohio ki te Eva Schmidt ko te upoko o te whakahaere ranei i te kotahi noa te kaimahi i te wa."
  
  
  "I roto i te meka, ko reira hoki tatou ki tenei, hoki tatou i tetahi atu," ka mea a te Hainamana. Ia au ra e miharo ki taua ia ētahi atu pārongo e pā ana ki te Topcon atu i ahau. "Te Schmidt wahine e kore ko te rangatira, me te ano ia, ko te tino nui atu i te tika te kaimahi."
  
  
  Te pouri e te tangata e okioki ana ki te taiepa, i toko uneasily. "Kei a koe te korero emu neke atu i te ia o te parau ia tatou," ia amuamu ki te Hainamana.
  
  
  "Mai, e haere tatou i ki te patu i te huru, te reira e kore e mea faufaa te reira," te Hainamana mea i roto i tona murere ano te ataahua o te reo.
  
  
  Tona waewae neke paku ki te e taea ki te neke ki te tetahi a tawhio noa te tangata. Kihai i whakamahere ahau i runga i te koperea ki raro, kahore e ngana ana ki te patu i ih tuatahi. A, no te te neke ia ia i hanga, ko ia te whiriwhiri i te tetahi ki te hunga i mitimiti i te katoa.
  
  
  "E kore e waiho i konei rānei. Topcon hokona pūrere ki Mua, " ka korerotia e ia ki te Hainamana.
  
  
  "Ratou hoki te whakaaro te huru dn. E kore matou e utu ih utu. Ua faaoti matou ki te tango i te huru hei utu o tenei tetahi."
  
  
  Okioki atu ia i mua te paku, tuku tona taimaha haere ki te kaupapa ki te taka i a ia
  
  
  te wiwi ki te tangata i runga i te moenga. "Koe te tikanga o tēnei tereina kia ngoki ki te katoa o te āpiha tumanako ki te tahae i te pūrere i roto i te iwi te hunga e tahaetia te huru i te tuatahi ?"
  
  
  "Ko te raruraru o he aha koe capitalists call free enterprise. Te reira e faaara i te whakataetae wairua, " ko Chinese ka mea, chuckling.
  
  
  Te pouri te tangata i korero ano. "Hiahia matou pai ki te tiki i tenei i runga i ki. Ko te wahine e ahei te haere mai hoki i tetahi wa."
  
  
  "A ka haere tonu matou ki tenei, e oku ētahi atu hoa. Otiia e kore e te reira i nga ra katoa e whiwhi koe i te whai wāhi ki te kōrero ki te American killer i roto i te tangata. Pehea te maha o aku hoa kua whiwhi koe i whakakahoretia atu o roto i tō kiki mahi, Mr. Carter?" "
  
  
  Ko ana mea ia shrugged. "Au ano e ahau he tangata haehaa."
  
  
  "E koe i te tataramoa i roto i to tatou taha. A, no te korerotia e ahau ki a ia i tangohia e ahau i runga i te aroturuki, me te whakakorea e koe, ka taea e ahau te tiki ia ia i te whakamoemiti i te minita ki a ia, " ko Chinese ka mea taua tangata i roto i te gloating reo.
  
  
  Ia, e whakaaro ana ratou, he nui te tokorua. Te dark-skinned te tangata ki te whakamate i ahau tonu i roto i o anake te kiriweti, me te Hainamana te tangata, ko te hiahia i roto i te rongo kia riro ia e hoki mai ki te Beijing ki toku tumuaki ki runga ki tona whitiki.
  
  
  Te Chinaman tohu ki tona taha ki maui, i tona hoa. Na ka whakaarahia ake e ia te hurihuri i runga i tona tika. Ko ia te rite ki te mahia i ahau, a kihai ia i haere ki te tango i tetahi tūponotanga. Ka whakaritea hoki e rua o ratou i ki te hoatu i te matā i roto i toku tinana.
  
  
  "Ahau e teka ki a koutou," ka mea ahau.
  
  
  Ko te Hainamana ruarua, koromatua i runga i te keu. Te tangata i oati ai hoki i te ra. "Ko ia tērā iho, Sheng Tzu."
  
  
  Sheng Tzu, ka whakaaro ahau, a kitea rawatia ake i te mahara pēke i te mahi. Sheng Zi, he rongonui Chinese Communist kaihoko e huna ana i tona tuakiri kia pai ko ia ake ano te wairua i te kikokiko me te toto. I ngā wa, ko ia i rongo whakaahua te huru rite te tangata tawhito; i ētahi atu wā, ko ia i rongo korero ki te iwi e kore, emu anake i roto i tona thirties. A kahore he tangata i a tawhio noa enei iwi i mohio huru pai. Ratou anake e mau te kite o te ego, te āhua i roto i ngā disguises. Mo te take e Sheng Zi noho ki te ngaro te tangata e te iwi nei i mohio he aha ia te mau titiro rite i te wawau peu o te mate murua.
  
  
  Te Chinaman te kanohi o te whāiti noa atu kia rite ki te ingoa pakura puta noa i te tahi atu o te mangai. "Wairangi," ia hissed i te pouri te tangata. "E koe i whakatupato i te kore ki te whakamahi i toku ingoa."
  
  
  Ka titiro hoki i ahau, to ratou kīanga kore ake hoa. "I teie nei, Mr. Carter, tou mate, ko te atu pea atu i te aroaro o."
  
  
  "Tou iwi, kia tino hiahia i tēnei pūrere. Me ratou kua unuhia i roto i te rota o te pū."
  
  
  "No te atu kōrero," ia spat i ahau, e te riri, e tona huru hoa i hanga i te hape. "Koe ka mea koe i teka ki a matou. Te whakamārama i te reira ki ahau."
  
  
  "Kitea e ahau i te taputapu. Te reira i roto i toku pute." Ka neke ia tona ringa. "Ka whakaatu ahau ki a reira ki a koutou."
  
  
  "Carter, te tango i tou ringa ana ano, a ka tirohia e ahau i te mate o te tangata whitiki," Sheng mea.
  
  
  I ona tio. Ona, i mohio ai ia ki te tikanga o nga kupu.
  
  
  Petehana i hanga i te tohu. "Tirohia tou huru whitiki," ka mea ia i roto i te pāngarau mo te ra.
  
  
  Te dark-skinned te tangata te oho i mua, me te hoki ki te taime tona tinana āraia o hene o te tirohanga, haapoiri i ai te kaupapa o toku ringa, i rite i te reira aki te stiletto ki toku nikau.
  
  
  Hoatu e ia tona ringa i roto i te pute o toku doublet, me te Hugo mau te reira, ka peia e nga heu mata ki te huru o toku ora. Ia te putanga, ona kanohi aano mauiui. Ia ma'iri i mua, me te Huru mau ki a ia i te pokohiwi ki te whakamahi i rite ki te whakangungu rakau.
  
  
  O hene pere ki ahau. Te reira oho te dark-skinned tangata, no tona huru-sagging tinana mau ki a ia. Ko te pānga hanga i tona huru peke, ahakoa i te ora, ko te ringihanga i roto i a ia i te aroaro o patua te matā.
  
  
  Gritting ana niho, ka pana ia i te mate taimaha hoki i roto i tona ringa, e akiri ana i tona tinana ki te moenga, me te Hainamana kaihoko. Petehana i akina kautia ana. Hoki te tangata o te ego, te tupu, ko ia koinei nohopuku. Ka haere ia i te ara, me te tinana o te huru hoa hinga i runga i te moenga.
  
  
  Petehana i te pā ana ki ki te kopere ano. Ka mau ia i te taahiraa ki reira, a rongo ana i nga wahangu hurihuri i roto i te huru o te ringa pakū. Ia piko iho, ka tahuri tona tinana i mua, me te ki raro, ka whana ia i te huru ki tona waewae matau.
  
  
  Huru: o te tuarua pere ngaro e tika ana ki taku kaupapa, me te ka i toku tokua, i ahau i whakaako e te Japanese karate ariki, patua Sheng pakeke i roto i te ringa, te ofatiraa i te maihao, me te hurihuri i rere i roto i runga Huru o te ringa.
  
  
  I mua i taea e ia te whakaora, ana mea i hūnuku ki a ia. Tona ringa i te maka i te huru o chubby mata, me te mau huru i roto i te kauae. Ia te putanga, me te ruarua, engari ko ia rawa te kaha mo te meus ki te kia hinga i roto i te kotahi te whakatangi.
  
  
  Tae ia ki roto ki tona koti mo Wilhelmina. Tona ringa i runga i Luger o te kaihe a, no te te Chinaman kia rite ki oua i ahau. Ka patua ahau e nuitia i runga i te kauae ki te whakatangi e whawhati tata toku kaki, me te pinned ahau ki te moenga.
  
  
  Ngaro tona pauna, ka hinga ia
  
  
  ki runga ki te atawhai, te tinana o o hene o te hoa. Ia hurihia i runga i, ka u ki runga ki te patunga witi, me te tae hoki te Luger ano.
  
  
  I tēnei wā, Sheng i uakina te tatau. Koinei te hohoro, ko ia i roto i roto i te aroa i te aroaro o ana mea taea e te tohu i te pū i roto i te huru o te huarahi.
  
  
  Ka whakatika ia, a rere ana i muri i a ia, e aki ana i te hawhe-whakatuwhera i te tatau i roto i te ara. Kahore he tohu o o hene. Te pouri ia, hoki i roto i te te wehenga, Schmidt o te wahine. Te reira i te tinana e hiahiatia ana ki te mahi ki te.
  
  
  Slamming te whatitoka, ka toia ki te mate te tangata ki te matapihi, me te maka ana ia ki waho. Ka mau te kite o te tinana okeoke iho i te pikitanga i te aroaro o te tereina i mahue huru i muri.
  
  
  Ia te kupukupu tonu i te taimaha. Ka tangohia ake te mate o tetahi tangata pū, me te kitea o hene i runga i te papa i te taha o te moenga. Ih maka i te reira i roto, ka katia te matapihi, me te hohoro tidied ake i te wehenga. E kore ahau i hiahia ki te Schmidt wahine ki te mohio ki ahau i reira.
  
  
  Toku mahi ko te uaua atu i te, no te ahau te eke i te tereina. Sheng Tzu i ki te kitea ia. Te whawhai, e tika riro ehara i te mea i runga i mo tatou. Ko ia anake te ora kaihoko o te ao nei i mohio he aha ia te titiro rite. Kihai ia i haere ki te tuku i ahau ki te kawe i tenei matauranga a tawhio noa ki ahau mo te roa.
  
  
  
  
  I te rima o nga pene.
  
  
  
  I haere ahau ki te haere te tereina i tetahi pito ki te tahi atu, kihai i kite i nga Chinese kaihoko.
  
  
  I te wā ka oti i ahau taku rapu, i te tereina, i hanga e rua tere mutu. Zi Sheng taea e peke ki raro i runga i te tangata a tawhio noa ratou. Te reira i taea ano hoki e te i runga i te poari i roto i te kotahi o te compartments kihai i taea e ahau te tomo i, ranei i roto i te tatini atu wahi. Kihai i taea e ahau tumanako ki te tūhura i te katoa i te wahi ki te huna i roto i te neke tereina.
  
  
  Ia aue, me i homai e ake mo te taime. Kotahi ara ranei tetahi, ko ahau mohio e ahau e whakatau i o hene ano.
  
  
  I roto i te waenganui o te ra i muri mai, i kitea e ia, Ursula e noho ana anake i roto i tona wehenga. Ko ia pukumahi te hanga i te pitopito kōrero i roto i te iti te pukapuka e tangohia ana e ia a tawhio noa i roto i tona putea. Uakina ana e ia te wehenga kuwaha hoki ia, a haere ana i roto i te.
  
  
  "Hello," ka mea ahau.
  
  
  "Aue, Nick! Noho ki raro. Ko ahau noa tamata ki te tuhituhi i te tuhipoka ki toku rangatira. Tona hiahia ana koe ki te korero ki te emu e pera i te matara i te koka kua mahue kau-ringa. Ahau ka tukua atu e ia te waea ki te Venice."
  
  
  Ia sel he i muri ki a ia. I reira e toru plush tūru i runga i ia taha o te wehenga, ia tetahi te karapotia e te te te pango-a-parauri mai i te rauemi e hoatu e te momoa i te titiro o te Pākehā ruma tea i te rau tau whakamutunga. I te wehenga i te hanga i roto i te ra o te hakohako whakaako, i te kingi, me te rongonui eke te Hahaké Express. Te reira i nui me te iti tueke whata ki runga ake i te torona, i te whakaata i runga i te tahi i te nohoanga, ki te taha o te whakaata i ngā whakaahua o te pa o te whenua.
  
  
  Ursula hoatu ia ia te pouako hoki i roto i tona putea, a ka hopukia ia e te kite o te Webley .22 aunoa i te roto. Ko ana mea, tumanako e Hey kore e whai ki te haere ki runga, ki ia tangata, ki tenei toy. Ka titiro ia ki ahau, me te ataata ahua mangu i tona mata.
  
  
  "Nick! He aha i pa ki a koe?"
  
  
  Ia mistletoe kōrero ki te karawarawa e whakakitea i te wahi o hene i patu i ahau. Ia, chuckled. "Au e ahau te mahi i runga i aku tikanga."
  
  
  "E koe te katoa, i te tika?"
  
  
  "Ae, au e ahau te pai." Ko ahau te pai e ia ko pono te āwangawanga. "Kia mea i reira te kahore he kai i te motokā tika i teie nei, engari ka hokona e ahau ia ia i te pounamu o te bourbon i roto i te Milan. E hiahia ana koe ki te uru atu ahau i roto i toku wehenga mo te inu?"
  
  
  Titiro atu ia i ahau ki te matao kanohi puru. I mohio ia i reira he he e tuku, me i mohio ia tona hotera pera ia i mohio. Ia titiro ano i te neke i te whenua, i teie nei te āta flattening i roto i ta tatou tata i te Aria.
  
  
  "Whakaaro ahau e ngana ana koe ki te whakapohehe i ahau, Nick."
  
  
  "No te ara," na ka mea ahau.
  
  
  Ia grimaced. "Kihai i puta ke i te moka. E kore e taea e koe te kite i taua au e ahau te mahi?"
  
  
  "E hiahia ana koe ki te wātea i te wā."
  
  
  "Ehara i te ngāwari ki te mahi i te e ka koe e te aroturuki iho te tangata kia rite ki Hans Richter."
  
  
  Te reira i te wā tuatahi ia hiahia whakahuatia te ingoa o te tangata ia hiahia i huaina Putia. Ia ite i te reira. Te tai'o e ahau e pā ana ki te Richter, me te aha, i kite ahau i te wehiwehi.
  
  
  "Na te ia te tangata kei a koe te whai. Mahino ahau to koutou faaotiraa."
  
  
  I te tatau tuwhera, me te wahine waenganui-koroheke, ko e noho ana i reira. "Kei te nohoanga enei mau?" "He aha te reira?" ka ui ia i roto i te reo o Ingarangi, tuhu ki te wha rau nga nohoanga.
  
  
  "Kahore, tēnā te whakauru mai ia tatou," Ursula mea.
  
  
  Ko te wahine ka haere, a noho ana i runga i te matapihi te nohoanga i te ritenga atu Ursula me ahau. Hiahia ahau ki maui o te wehenga tatau tuwhera, me te matao, hau ka pupuhi i raro i te kauhanga. I muri i a ia e noho ana ki raro, e ia tae ki te kakau witi, putea mo te paihere o pūāhuru.
  
  
  "Pai ra," ia malimali. Ko ia te kikokore, kahu-tere wahine ki te poto makawe hina. I tona mōhiti anake i te wahi o raro o te noa, arotahi - nga wahi iti o te karaihe, e te whakamahia hoki tata-ake mahi.
  
  
  "Ae, e kore te mea i te reira?
  
  
  "Ursula whakaae.
  
  
  Ursula titiro i tona pūāhuru ki ahau, me te malimali. Te wahine i haere hoki ki te pūāhuru, te kore te aufauraa i tetahi whakarongo ki a tatou. Ko ahau tika e pā ana ki te korero ki te Ursula ano, no te te te tangata i tomo i te wehenga. Kahore e korero ana ki te Hema, me te ki ahau, ka noho ia ki raro i te mutunga tawhiti o te wehenga mo te ra. Ko te tangata ia hiahia i kitea i mua ki te ētahi talkie ia kawea ano. A i whakaturia e ia ia ki raro i runga i te nohoanga i muri ki a ia, unuhia i te niupepa i roto i te i raro i tona ringa, a ka anga ki te pānui. I nga wa i kite ia i tenei tangata, e ia kawe i te reo irirangi, engari e kore ia e tahuri i te reira i runga i.
  
  
  "E mohio ana koe ki a matou ka tae i roto i te Venice?" Te Briton ui Ursula.
  
  
  Ursula tamata ki te whiwhi i te titiro pai ki te tangata, ki te nūpepa. Na ka tahuri ia ki te Englishwoman. "Titau ahau a tawhio noa te ono ranei i muri mai."
  
  
  "Aue, e kore te kino. Tatou ka whai katoa ki te kai te tahi mea i reira, o te akoranga, no te mea i reira te kahore he kai i te waka."
  
  
  "Ae, mau," ka mea a Ursula. Ia, i te kitenga o ona kanohi i huri i rite ki te mahara te tahi mea, a ka hohoro ia te titiro a tawhio noa, i te mea i te reo irirangi.
  
  
  "Kitea e ahau i te reira kaha uncivil e kore e ki te tuku i te kai i te motokā ki a matou katoa i te ara," i te Ingarangi ka mea te wahine.
  
  
  Ursula i teie nei i te titiro i te tangata ringa maui. Ka titiro ahau ki a ia, rawa, me te kite i te mea ko ia te titiro i. Te knuckle i runga i te mowhiti maihao o te ringa e pupuri i te niupepa i te nui, me te knobby. Whakawhiti matou kamo. Tenei knuckle i te tapa'o o Ta'na Richter.
  
  
  Ursula e kore e taea e te tiki i te titiro pai i te Huru o te mata, na Hey whakatau ki te āwhina ia ia. Tatari ia mo te tangata ki te tahuri i te whārangi, ka korero ki a ia.
  
  
  "Kupu ki ahau, e te ariki," ka mea ahau.
  
  
  Te tangata maturuturu iho te niupepa, me te titiro i ahau. "Ae?" Te huru o te nako ko te rite ki te Ursula o. Ko ia e pā ana ki toku wahi tiketike, a i te hōia e mau ana. Te huru o te uaua, ko te kanohi titiro i muri i ona tau i mawhiti tuatahi.
  
  
  "Kite ahau te whai koe i te London niupepa," ka mea ahau. "E i reira tetahi football tatau i reira?"
  
  
  Te huru o te titiro neke i ahau ki te Ursula, me te inaianei te reira hoki ki ahau. A i kuhua e ia ki raro i te niupepa, me te tukua te reira ki ahau. "Au tino i reira ko te. I konei, ahau oti noa te reira."
  
  
  Ia karohia rapu ana i tona taha ki maui. "Mauruuru e koe," na ka mea ahau, te tango i te pepa. Kihai ahau i kite i te nawe i runga i tona kaki.
  
  
  Ko ia te titiro i Ursula ano. "Te mea tika katoa." Ka tangohia ake te reo irirangi, ka tu ki runga. "Na, ki te ka whakakahore ngatahi koutou ki ahau."
  
  
  Ka tahuri ia, ka mahue i te wehenga, ahu mō te moe waka. Ia, ka tahuri ki te Ursula:"Well?"
  
  
  "E kore ahau e mohio," ka mea ia.
  
  
  Ko te wahine puta noa i te aroa i te mutu pūāhuru, me te i whakarongo ki to tatou kōrerorero ki te moni tūturu.
  
  
  "Reira e kore e tokomaha ringa, ano e," na ka mea ahau.
  
  
  "Kahore," Ursula uru. "E kore e rawa nui."
  
  
  Puritia e ahau i te reira. "Ka waiho e ahau tika hoki."
  
  
  Ka neke atu ia i hohoro ki raro i te whare o te ra kaiako i roto i te aronga te tangata i haere. Mau ahau ki runga ki a ia rite ko ia i tomo Voiture 5, te pereoo, e i te Topcon wahine i noho i roto i te. Tu ana ia i te mutunga o te motokā i a ia anga. Na, ko ana mea; mea me te a tawhio noa te kokonga, o te kauhanga roa. I te hoê taime i muri mai, ka rongo i te tatau kati. Ka tomo ia wehenga 6.
  
  
  Ahakoa i reira e tu ana, ko ana mea i hanga i te whakatau. Toku nekehanga i muri ki Topcon ka iti iho te mohio. Ka whai i ahau ki te haere ki te Eva Schmidt, ka ui ia te wahi i te pūrere i tahaetia i te mea huna. Na i te wa tino. Ahau te patototanga i runga i te kuwaha, me te 4 - ko te wehenga, engari i reira te kahore he kupu whakahoki. Tamata e ahau ano, ko nga mea katoa ko te ata i roto. Ake ake ka tamata ano i muri mai.
  
  
  A, no te hoki ia ki Ursula, te wahine i te tonu ki a ia, te matapaki i te painga o te tereina haere i runga air. Ursula i te tino harikoa ki te kite i ahau. "Kia tango i te haere," ka mea ahau. "I runga i te tüäpapa o te ataahua".
  
  
  "Kaua e wareware ki te kai i roto i te Venice," ka mea te wahine.
  
  
  "E kore matou e wareware," tona papa, ka mea.
  
  
  A, no te haere matou i roto i te kauhanga roa, na ka mea ahau ki a ia: "haere Mai i runga i, kia haere ki toku wehenga."
  
  
  Ka titiro ia ki ahau. "Nui."
  
  
  A, no ka eke matou ki taku wehenga, i te toru meneti atu i te Ursula o te, te aka i te motokā, tona hotera koti haere atu, a Ursula matatau i te nui Luger i roto i tona holster. Na ka tonoa atu e ia ona whakaaro.
  
  
  Ka noho ia ki raro, āta i runga i te mata o toku moenga moenga, a ringihia ana e ia te bourbon hoki ia o tatou. Ka mau ia ki ana mea ki te iti ataata. "I mua i whiwhi koe i ahau haurangi, korero mai ki ahau - i kitea e koe te tangata ki te reo irirangi?"
  
  
  "Te ia i roto i te i muri i te motokā," ka mea ahau. "Wehenga 6. Koe te whakaaro e kitea e koe i te Butcher?"
  
  
  "Kihai ahau i kite i te nawe," ka mea ia.
  
  
  "no. Ko te huru, force hāngai, me te pera e te huru matahiti."
  
  
  "E kore ahau e mohio ki, ahau e kore e tika mohio," ka mea ia āta. "I ahau i te mana'o e enei to tatou iwi, otiia e kore ahau e hiahia ana ki te hopu te tangata."
  
  
  "Ka whai koe i te kotahi anake te rerekē," ka mea ahau. "E haere ana koe ki te
  
  
  whakamātauria ki te kitea te tahi mea i roto i te huru o te whaiaro, i te mea e ka meinga e koutou tautuhi pai ake."
  
  
  "Ae, kei tika koe," ia i whakaae. "E e ahau ki te tamata ki te tiki ki te huru wehenga."
  
  
  Ia ka hotu. "Titiro, ahau ki te pai i tēnei. Tukua ahau kia rapu i te huru wehenga."
  
  
  "E kore koutou e mohio ki te aha ki te titiro hoki, Nick."
  
  
  Whakaaro ahau e pā ana ki te reira i te moka. "Pai, kia haere tahi."
  
  
  Ia malimali. "E pai. Ka taea e koe te e kakato te rumaki ia koe i roto i te oaoa."
  
  
  Ka mau ia ki te homai o tona bourbon. "E kore e taea e te haere i teie nei," Ay ki a ia, maka ana i tona ringa a tawhio noa tona hope. "To tatou iwi, ranei te tangata he, kua tika hoki anō ki te wehenga. Ia ka waiho te reira mo te ia. Tatou ka whai ki te tatari i roto i te huru."
  
  
  Kanohi puru, ka titiro ake i ahau, a ka mau ia i te hāhā o te bourbon. Ia ia ka mau i te kapu i tona ringa, a kua ki te hipanga i peka. Ara ia ia ki te mata o te moenga, a unuhia ana tana tata. Ka ee hoatu e ia te roa, te kihi i runga i te ngutu, a pahono ia. Kihi ia i tona kaki i raro i a ia te huruhuru hate, me tona manawa mau i roto i tona korokoro. "Te akaanga," ka mea ahau.
  
  
  I te wa i muri mai te kihi i runga i, ia faaoti hiahia ki te hoatu ki a ia ki ahau. Ka kumea e ia ki ona waewae, me te tīmata matou ki te kākahu, e kore te mea ia he kupu ki a matou. I maoro matou i runga i te moenga, i to tatou tinana tensing. Ngohengohe, ahuareka tangi haere i roto i tona korokoro. I ona kikokiko i te wera ki toku pa.
  
  
  Ka rere ia i ona ringa ki i runga i tona uma. Ursula kanohi, a ka kati. Ia, ka kite i te flash o tona niho ma. Ia moaned me takai tona ringa matau, a tawhio noa toku kaki. Ua ite ia shiver, i rongo ai tana korero, a ka hinga ia, te ataata, te tākaro i te pito o tona mangai.
  
  
  Te whakangungu wira rumbled i raro i a tatou, ko te motokā nekehia pai. Ko te reira i te taime nui, a kahore tetahi i a tawhio noa matou i hiahia ki te aruaru i te huru ki te kupu.
  
  
  I te pae hopea, Ursula pa ki toku tokotoko. "Ko e nui, Nick."
  
  
  Ia malimali hey, i roto i te rūmātiki. "Ko te pai atu i pūāhuru i roto i te wehenga."
  
  
  A, no te i matou kakahu, uakina ana e ahau te matapihi, pihi i te kapiti. Kitea e matou ia tatou iho i roto i te repo wāhi e tata ana ki Venice.
  
  
  "I teie nei, rite mo taua wehenga, tatou ka haere ki te rapu..." ka mea a Ursula.
  
  
  "Tukua ahau kia tirohia i runga i to te tangata, ka kite te mea ko ia tonu i reira."
  
  
  Ia paheke i roto i te kauhanga roa a haere ana ki tona ruma, i te mea i nohoia e te tangata ki te ētahi talkie.
  
  
  Uakina ana e ia te tatau, i tona kitenga i a ia, haere ki runga, ki a ia, a mo te taime ta tatou titiro ki te tahi i te tahi o te kanohi. Tonu ia e haere ana, me te haere mimmo ki te pito e rua o te motokā. Na, ko ana mea, ka tahuri ahau ka tono tangata a rawiri ki te tango i te tere titiro hoki. Te tangata i tu tonu i roto i te kuwaha, e matakitaki ana ki ahau.
  
  
  Tatou kanohi i tatou e tutaki ano. Te huru o te titiro i te uaua, te wero. Na ka haere ia hoki ki te wehenga me te taora i te tatau.
  
  
  Te rapu i te whakaaro i te reira ki te Ursula kua kingi i roto i mo te taime. Ano, i tenei tangata whakaaro tūpato ki ahau. Ki te ko ia i Hans Richter, e whakapae i te mārama. Ki te karo i te hopu mo te rite te roa rite Richter, te tangata i ki te kia super-tupato, tonu, mataara, distrustful o te katoa. Pea ia e moe ana ki te pū i roto i tona ringa.
  
  
  O te akoranga ko te reira te Richter a, whakaaro ahau. Ursula i ki te hanga i mohio, no te mea te reira i tona mahi. Hey ka hiahia te tohu o te huru o te tuakiri pono ki te hopu i a ia. Engari mō te katoa mahi mau opuaraa, e au ra ki a ia, ko ia te butcher o te Belgrade. E hauā knuckle, me te tangata o te tūpato nei tōna whakaaro ahau o taua.
  
  
  I ahau e tu ana i te mutunga o te motokā, Eva Schmidt i puta mai, te faahaamana'o ahau e ahau i toku ake mahi, me e ia te whakaaro ki te waiho i te kī ki a reira.
  
  
  He wahine i haere mimmo ahau, me te mau i te kakara o ee i te parahi, i te tino vahine. Titiro ia ki ona waewae, i a ia e haere ki raro, ki te whare. E kore e kino, e ahau i whakaaro.
  
  
  A, no te mutu ia mo te ra o tona wehenga, i homai e ia ki ahau i te taua appraising titiro rite ee a, no te tuatahi ka kite i a ia. Na ko te whakawātea i te tatau, a haere ana i roto i te.
  
  
  Ka haere ia hoki ki te Ursula, a ka korerotia ki a ia e te tangata whakaaro ratou i Richter tonu i roto i te whare i roto i te huru wehenga. "Whakamātauria ki te pupuri i te kanohi i runga i te huru o te tatau. I ahau i te iti pakihi o toku ake ki te haere ki te," ka mea atu ahau, te arowhai i te Luger.
  
  
  "He aha mō te pakihi, Nick?"
  
  
  "I te tahi mau te iwi te karanga i te reira i te whakapono."
  
  
  Ahau te patototanga i runga i Eva Schmidt o te tatau, a ka whakatuwheratia e ia i te reira tonu. Titiro atu ia, i miharo. "He aha e hiahia ana koe?" "He aha te reira?" ka ui ia i roto i te German reo.
  
  
  "Koe," tona papa, ka mea. Ka pana atu ia, me te hohoro tutakina te tatau i muri i a ia.
  
  
  Ko te wahine titiro i ahau warily, ko ia te tino kihai i taua i runga i te mimiha te o te aitua. "He huarahi pai ki te tiki ki te mohio tahi i te tahi," ka mea ia.
  
  
  "Te reira i atu rite ki te kaukau karanga, Eva."
  
  
  "Ki te koe i te cop, e ahau tetahi mea ki te huna. Ki te kei te tahae, e kore he nui te utu i te tahae i ahau."
  
  
  "Anake i tētahi pūrere hiko e nui noa atu te kāwanatanga e hiahia ana ki te whai i," ka mea ahau. "Hoatu i te huru i konei.
  
  
  E mohio ana ahau kei a koe te Topcon kaihoko. "
  
  
  "He aha te mea he Topcon agent?"
  
  
  "E mohio ana ahau ano e koe te korero ki te KGB kaihoko. Tumanako koe ki te hoko i te pūrere ki te Union Soviet."
  
  
  "He aha hoki te KGB agent?" ka mea ia. Te reira i te tīmata ki te tangi, ano he gramophone record.
  
  
  Ahau kite e hiahiatia e ahau ki te riria ia e ahau i mohio he aha ahau i korero e pā ana ki. Ona mea: "whakarongo ahau ki Odin Poe te whakatau i a koutou kōrero ki te Russian. Te huru o te ingoa Lubyanka. To tatou huru whakaahua i roto i to tatou kōnae."
  
  
  Ona kanohi whāiti. "Ko wai koe, e te CIA?"
  
  
  "Au e ahau i runga i te ih mahi."
  
  
  "Au e ahau te faaoroma'i, te tamata nei au ki te hoko i ia te tahi mea ki te Mua. Kia pehea te i a koutou te tono ki te mutu i ahau?"
  
  
  "Well, i reira ko tetahi ara ohie. Taea e ahau e whakamate i a koe."
  
  
  Eva Schmidt kihai i flinch. "E kore e he kiki te whakangungu, ka taea e koe te kore. Kei bluffing."
  
  
  Ka neke ahau ki toku ringa, me te hairpin ka haere ki toku ringa. "Kia pehea te nui rawa te he e koe. Ko ia kua patua e tetahi tangata i runga i tēnei tereina. Ka taea e ahau te ngāwari te mahi i te reira ki te rua."
  
  
  Tona mata paled, me tona kanohi oioi nervously ki te kanapa mata o te maripi. "E kore te aroturuki i roto i tenei wehenga."
  
  
  "Kei hea tenei i roto i te whare?"
  
  
  "Ka taea e ahau e korero ki a koe taua. Ki te kahore ia, kua korerotia e ahau, i toku iwi e kua patua ahau."
  
  
  I toku ringa pere i roto i ki a ia. I roto i te hoê tere, te kaupapa, ka hatepea atu i te pātene i runga i tona kakahu, a ka hinga ia ki te patunga witi, me te hurihia atu.
  
  
  "Te reira kia rite ki te pai kia koutou korokoro, Eva."
  
  
  Ia te putanga o te ata. Ona kanohi aru i te pātene. "E kore ahau e whai i tētahi pūrere. Ahau anake te whiriwhiri ki te Mua."
  
  
  "Te Topcon rangatira i roto i te whare i runga i te tereina, e kore te mea ia? Te he koe i te takawaenga, haere koe ki te emu i runga i ki te KGB."
  
  
  "Noa i te tūpato. E mohio ana koe kia pehea te ko reira. Kahore he kahore tetahi atu e ka taea e koe te whakawhirinaki." Eva Schmidt te whakaaro ki te whai i te unflappable tikanga o te whakakatakata.
  
  
  Hey grinned a okioki ana ki te taha o te wehenga. "Ki te KGB whakatakoto ana i te utu tika, tou rangatira ka haere mai i roto i te huna, me te ringa ki runga ki te aroturuki. Ko te mahere?"
  
  
  "E kore e mutu emu i te mahi i tenei. E kore tetahi tangata kua ake mutu te huru."
  
  
  "Ahau faaaravihi i roto i te tīmata," tona papa, ka mea.
  
  
  Ka te tangata i roto i te aroa ana te kakau me te pēhi i te tatau, te pakeke, te patoto atu ahau pauna.
  
  
  Eva Schmidt ähua rite ki i ia e tūmanakohia ana tenei rongo. Ia whana i roto i, me tona rekereke mau i runga i toku tāhau. Kokiri ona pokohiwi ki roto ki toku uma, ka mau toku ringa ki e rua ringa, me e toku ringa ki a ia i runga i nga iwi.
  
  
  Te wahine e riro i te te whakatangi i te tohunga. Ia e ia, kua whati i toku ringa ki ana mea kihai i neke a ia, me te pahua i a ia o nga huanga e hiahiatia ana ki te utu mo taku pai te kaha. A takaia ana e ia tana free ringa a tawhio noa tona kaki, me te yanked tona matenga kia pakeke e ia grunted rite ki te hiahia kua ia patua.
  
  
  Te stiletto ara ia, ka pa ki tona korokoro, ka tahuri ki te kanohi i te tatau.
  
  
  I reira ko kahore he tangata i reira.
  
  
  "Neke ano,"Eve ki a ia," me tenei haerenga i runga i mo koutou."
  
  
  Ka mutu te aro. Ia titiro rite te wehenga tatau, e i teie nei paku ajar, ko te paku ki te tereina o te kaupapa.
  
  
  E kukume ana i te wahine ki a ia, te kauhanga roa tirohia ia i roto i. O eva o te mahara te tahi-kaimahi i te haere.
  
  
  "I tatari koe i te kamupene. Ko wai i reira?" Sl ui ia.
  
  
  "Russian. Koe e mataku i te huru."
  
  
  I tona kuwaha e taora tutakina. "I ahau i te māharahara e koe e takoto ana, me te tika ahau ngaro te whakaminenga ki te matenga o te Topcon."
  
  
  "Ki te mea na, kei a koe i roto i te waimarie. E kua e ia i patua e koe."
  
  
  Ko tenei anake te rua o nga wa te ia i korero ki ahau pehea whakamamaetanga o te tangata ngaro, ko. Rānei ōna hoa whakamoemititia a ia, ranei Eva i fakatāutaha hiahia i roto i a ia. Mahara ahau i te tahi mea i te kaihoko Chinese ka mea, i a ia te whakapehapeha. Ka mea ia e Eva kihai i he Topcon matua, engari ko ia tino ko e kore e tika tetahi mōna.
  
  
  "Korero mai ki ahau e pā ana ki to koutou hoa, Eva. Tīmata ki tona ingoa."
  
  
  "Koe e rāoa ahau. Ka taea e ahau e papaki ana te korero i te reira."
  
  
  Ahau tangoro ia pu, i te iti, i a ia hoki te manakohia. Ia moka ki toku ringa.
  
  
  I reira e te mea ruarua e kore e taea e te pato'ii te. Odin i te hohonu ngau o te koi o te niho e katoa a tawhio noa ratou, me te Iwi, ki te whakaaro, ki te kua te sharpest mea.
  
  
  Ia kanga, me te tuku haere o ee.
  
  
  Ko te wahine peke atu i ahau me peke ki te pūāhuru katoleta hiahia ahau i kite i a ia e mau ana i roto i te ra kaiako. Ka kumea mai e ia hoki te tihi, peeking roto.
  
  
  Ko ia te patua i runga i te hope na roto i te ee. Tatou i te hinga i runga i te moenga. Eva whana ki ahau, ka patua e ahau i roto i nga kanohi. Tatou whakataka atu ana ki te papa, me te patua te reira i nga iwi, me te patua i te ūnga. Ia ite au i te whakarihariha, i te mamae.
  
  
  "Ko te kaka," ka mea ahau. Pōti me e te reira. Toku manawanui kua rere ki waho. Ko ia te patua pakeke i te ee ki tona matenga
  
  
  
  me tona ūnga patua i te patunga witi. Ka patua ano ia ki tona ringa, me te karanga ia i te toto i rere a tawhio noa te kokonga, o ona ngutu.
  
  
  Ka nō ia, pēhi tana whanau ki toku huha hoki. Ia te taka i te haea i roto i te pakanga, me te wahi o tetahi uma taea te kite. Te hopoia, ka titiro ia sexier atu i te aroaro o, engari kihai i ahau i roto i te huru no te hoa tākaro.
  
  
  Eva hoatu e ia tona ringa ki tona waha, a ka titiro i te toto, i runga i nen. "Donnerwetter!" ia spat. Engari i reira ko te kaha i te wehi i roto i ona kanohi.
  
  
  "Ki te whakaaro koe i e kore ahau e whakamatea e koe, no te mea kei a koe i te wahine, i te maka i te reira i roto i to koutou mahunga."
  
  
  Hugo pupuri i te reira ki runga i roto i te mua o tona oho kanohi, ka pakura i te mata i raro i tika i tona kauae. "E kore ahau e whakawehi i a koe i muri iho. Ka tika te mahi ahau i te reira."
  
  
  "Te huru i te ingoa o Horst Blucher. E kore ahau e korero ki a koutou ano, ara, ki te te auraa te reira i toku ora. Te reira e kore e taea te whakawhiti i te reira ki te huru. Otiia, ki te hiahia koe ki te bet ki te Russian kaitākaro, ka hoatu e ahau te witi, ki te Horst."
  
  
  Whakaaro ia e pā ana ki te reira mo te taime. Kihai ahau i whai i te mana ki te utu moni ki te tiki i te pūrere hoki, engari ko Tenei me whai i te auraa o te reira, no te mea ia ia hiahia i hoatu tona ora ki te tiaki i tona rangatira.
  
  
  Tae ia ki roto ki te pūāhuru te take, paheke ki reira, a unuhia i roto i te Beretta . Ko ia te titi ki te pū i roto i te meneti, te tika mo te inihua.
  
  
  "Me waiho e koe tino hāneanea ki tenei Horst taata."
  
  
  "Te ia he poto. Ahau tino faahiahia ki a ia."
  
  
  "A, he iti ake te, te pupuri ahau te moni."
  
  
  Eva pa ki ona ngutu, e kua tapahia e te backhand. "Ae, tatou te hunga i aroha. Ko e tetahi o nga take ia e kua mate hoki a ia."
  
  
  "Toku kāwanatanga kia rite ki te hanga i te tuku ki te hoki ki te aroturuki. Haere i te karere ki to koutou pāngarau ngarahu pai."
  
  
  "Ka kite ahau i te mea e ai ta ia."
  
  
  "A, no te ahau ka mohio ki a ia?"
  
  
  "Ahau e mahara ki te whai i te rūmātiki i tēnei ahiahi."
  
  
  Ka noho ia ki runga, me te okioki puhoi ki te mata o te moenga. Ia ite e Horst i te iti tupono noa o te tango i te mōunu, me te whiwhi i roto i ki te whakatuwhera. Engari ko te reira i te roa-whānui mahere, tumanako e Eva e arahi i ahau ki a ia.
  
  
  Waho i roto i te aroa, miharo ahau ki te hiahia ahau te hanga i te hape. I reira ko te tupono noa e Eva i taea e te tiki i roto i te pa ki te Horst, kahore toku matauranga, me te ia tika e ngana ana ki te whakamate i ahau. Katahi ahau ka whai i te nui Topkon pū, me te he Chinese kaikōhuru mo toku tumuaki. Kihai ia i kitea e koe i te tiaturiraa fakamānako.
  
  
  
  
  Te ono o nga pene.
  
  
  
  Ursula haere.
  
  
  I mahue ahau i a ia ki te haere tonu i te mātakitaki i te tatau o te tangata tatou te whakapae i Hans Richter, he Nasí war criminal ingoa Putia. Kihai ko ia i te mutunga o te motokā i te wahi i muri ahau i kite i a ia, me ia kihai i taua i roto i a ia ake te wehenga ranei i toku.
  
  
  Puta te reira ki tana taua te kotahi-whakaaro kotiro rite Ursula e kore e waiho tona pou, kahore he take pai. Ia kua kite i te tangata i puta mai i te wehenga, me te whakatau ki te whai i a ia.
  
  
  Ka mutu i roto i te mua o te tangata, o te kuwaha, me te patototanga i runga i te reira. Kihai ahau i te tiki i te whakautu. Ka titiro ia ki raro i te whare. I te haere, tomo i te motokā, me te haere mai ki ahau ki te ataata i runga i tona mata. Wahi i tona huru kite ia i te aroaro o? Na ka mahara ahau. I mua i te haerenga, ko ia e noho ana i roto i te motokā o te ra ano i rite Eva Schmidt me te tangata ka whakaaro matou Richter.
  
  
  Oha ia ki ahau fiefia. "Pehea ra o te haerenga ki te haere?" A, no te emu ka korerotia ki a ia e nga mea katoa ko te pai haere ia, ka tawhiri atu a hoatu ana e ahau he hoa, a pat, i runga i te pokohiwi, na, ka haere i runga i.
  
  
  Ia ihora, tatari hoki te reira ki te ngaro i te tirohanga. Ia carapace i roto i te wehenga i te kahore tetahi tangata i reira, te whakahaere i te search e Ursula i mea ai. I te wawe ia i mutu ai tana mahi, te wawe ahau ka mutu te mana'o kawenga mō te nah.
  
  
  Ki te koa te tangata ke e mutu. Ka tahuri ia a tawhio noa. "Ka taea e ia te ui ki a koe i te wairori?"
  
  
  "Ae."
  
  
  Ia nekehia atu te ringa e ko kua i roto i tona koti pute. "E koe te whakawhirinaki ki ahau, ki te korerotia e ahau ki a koe i ahau e pupuri ana i te hurihuri?"
  
  
  "E kore ahau e mohio ki te aha koe e teka ki ahau e pā ana ki taua mea." Ia maere i te Huru o te mahi pūkenga. Titiro ia, ano he fakafiefia tūruhi. Ia ara te kakahu i te kāmera i runga i te here a tawhio noa tona kaki.
  
  
  "Kei te haere ahau ki te tango koe ki te tangata e hiahia ana ki te kōrero ki a koe. E te katoa e hiahia ana tatou - i te iti kōrero, " ka mea ia.
  
  
  "Na e kore koutou e hiahia ana ki te pū."
  
  
  "E kore e pea i, engari hiahia ahau ki te kia tupato. Ka haere ahau i te tawhiti poto i muri i a koe. Tata nui ki te kopere, engari e kore e tata nui mo koutou ki te peke i runga i ahau. Ki te mahi i koe ia koe, ka whiwhi tatou i haere pai noa."
  
  
  "Te tamata e ahau ki te tiki i te taha ki te katoa," ka mea ahau.
  
  
  "I tika te tahuri a tawhio noa, me te tīmata i te haere. Ka korerotia e ahau ki a koe, no te ki te mutu."
  
  
  Ta ia totika, a aru ana whakahau. Ko ahau whakairo ki te mohio ki te hunga i tonoa huru i muri i ahau.
  
  
  Te pai. Mau i runga i, " ka mea ia ta tatou i tomo i muri i te motokā.
  
  
  Ia ihora, titiro hoki.
  
  
  
  Tatou i muri ki te maha o te tūmataiti compartments. I rongo ahau ki te koa te tangata e tahuri i te kī i roto i te raka.
  
  
  "Ka taea e koe inaianei te tahuri a tawhio noa, me te haere i roto i," ka mea ia.
  
  
  I whai ia i whakahau tae noa ki ka eke ia ki te wehenga. Na ka kite ia i Ursula, me te haere haurangi.
  
  
  Kotiro e takoto ana i runga i te moenga. Ko ia te tino tahanga. Nah i huia o tona kakahu, a maka huri noa i te wehenga. Ko ia te manawa, engari e kore e neke.
  
  
  Waiho i te pū, ka tahuri ia ki te kanohi i tona fakapōpula ki. Ona peke a ia. I toku ringa katia huri noa i tona korokoro. Ko te reira i tona huru e patua e ia ki te taha o te wehenga, strangling ia. "He aha i meatia e koe ki a ia?"
  
  
  Na i te tatau i muri i ahau tuwhera. Rongo ahau i a ia, otiia kihai ahau i tahuri a tawhio noa i roto i te wa. I te rua o te parahi pongaponga patua e ahau i roto i te taringa, me te patototanga i ahau ki te patunga witi.
  
  
  Tamata ia ki te tiki ake, engari kāore i taea. I taea e ahau te ite i oku ringa ki te pa i muri i toku hoki. Na te tangata te here toku ringa tahi ki te hiraka taura, toia te here te tahi ki te noho humarie.
  
  
  Ego ringa o papaki ahau i runga i te pokohiwi. Ko te tangata nō ahau ki te here i toku shoelace ka mea, " Kaua e māharahara e pā ana ki te kotiro. Ko ia tika, te patototanga i roto i."
  
  
  Ahau mohio ia i roto i te reo o te koa, te tūruhi.
  
  
  Toku kitenga tia ka timata ki te mārama. Ko ia i kite i te waewae o tetahi atu tangata e tu ana i runga i te patunga witi. Nen i te mau i te utu Zhirinovsky hiako pango ori slippers. Oia mau, ko ia te tetahi te tangata e rawekengia ahau. "Kitea i roto i nei ko ia," ka mea ia ki Mr. Fakafiefia.
  
  
  Na ko ia i roto i te tatau i mua i ona kanohi i taea e te hopu i te kite o tona mata.
  
  
  A, no te te tatau kati i muri i te tangata i roto i te pango, hu, Mr. Fakafiefia ka tahuri ahau ki runga ki. Ko ia tonu beaming rite te tiamana o te pōwhiri i te komiti. "Ka rite ki ahau ka mea, e kore koe e whiwhi i patua ki te mahi koe."
  
  
  "He aha e pā ana ki te kotiro?"
  
  
  "Ahau i matau koutou āwangawanga. Ko ia ataahua. Engari i tatou i ki te kitea i roto i te hunga ia. Na ahau te patototanga ia i roto i, tangohia atu tona kakahu, ka uiui ki a ia."
  
  
  "Kia pehea te nui koe te ako?"
  
  
  "I tetahi whakahaere i ngā take tuakiri kāri ki tona āpiha. No te estestvenno, ko ia te mistletoe o te huru ki ia."
  
  
  E i te raruraru ki te Ursula ngaro o te tōrangapū nama. Ka aru katoa te uiui i te mau peu e ahei kia kino hoki te mahi i runga i te whenua.
  
  
  "Kaua ano hoki e koe te whai i te kāri ID?" te koa ki te tangata ka ui.
  
  
  "Korerotia e ahau ki a ia.
  
  
  Ia, e tumanako ki te mea i taea e ahau te tiki i te huru ki te kōrero roa nui, ka taea e hoatu ana i te huru i roto i te patu i te tawhiti o te pai-whakanohoia whakatangi. Ka taea e ia te tīmata i te hou katoa pōro kēmu ki tana mahi.
  
  
  "E koe e rua e haereere ana a tawhio noa te whakangungu tahi, tamata i roto i te ra, peeked ki ētahi atu o te iwi, i whakatauki nei wehea. Ki te kahore koe e mahi i rite te hoa, me pehea e koe te whakamārama i te reira?"
  
  
  "Tailor," na ka mea ahau,"e kore e taea e koe te whakaaro o tetahi no te koe?"
  
  
  "Kahore he, i tona mangere." Kumea e ia tetahi wahi o te aho a tawhio noa tona pute. "Ka meinga e ahau te reira pakeke hoki koe ki te neke a tawhio noa." Ka auau te takai i te taura a tawhio noa toku pona, kaua e manukanuka ki te tango i toku huru i te ohorere. Kihai ahau i whai i te whai wāhi mō te he te pai i pere.
  
  
  I roto i te kauhanga roa, te tangata whakakitea te taua tūpato, kahore i ruarua te whanau o te wheako. Ko nga mea katoa i a ia, i mohio ia i te ture o te kēmu.
  
  
  Mr. Fakafiefia o te nako ko te tiamana, rite noa Eva Schmidt o. Ranei Ursula o, mo taua mea. Tenei e kore ko te key ki te hura i te huru o te no ki tetahi whakahaere. I roto i te torotoro pakihi, ko ngā rōpū e tino maha te huri i, ngaio o te iwi katoa i te wātea ki te utu i tetahi kiritaki, a he aha te whakaaro mārama, i ētahi wā ka tahuri i roto i ki te waiho i te teka.
  
  
  No te tauira, Sheng Zi ngā kaiāwhina i rite Chinese rite Frank Sinatra.
  
  
  Pera i te matara i mohio ia, Mr. Fakafiefia i taea te mahi hoki te tangata, i Topcon ki te Rawhiti tiamana Maramarama. Ka ai ano hoki kua he hoa o Ta'na Richter, te tangata Ursula i mahara ki te hopu.
  
  
  Ka taea e te anake te kia tino e ia, kihai i mahi mō te TOKI mo te tino mārama te take ranei i roto i te Beijing. Ki te ego, kua utua e te Hainamana Communists, Sheng Tzu e tonu kia i reira, me te tino pea e kua mate.
  
  
  Ka maturuturu iho taku waewae, ka hoatu ki a ratou, he iti takiri ki te whakamatautau i te kaha o tana mahi. Makona, ka tika runga. "I teie nei e matou te whakamarie, e taea e tatou e te kōrero. Korero ahau katoa e pā ana ki koe."
  
  
  "Mai i te timatanga? Well, tona whanau i roto i te United States o Amerika..."
  
  
  "Ka kata nui rawa," ua faaara ahau e ia.
  
  
  I haere ia ki runga ki te moenga, a ka titiro i te tahanga Ursula, ko te inaianei he mea here nga ringa me nga waewae, i te mea hoki te taura, rite i ahau. Ka titiro ake ki te hanga i mohio ko ahau e matakitaki ana i nga nekehanga, ka āta flicked i ona maikuku te kotahi i te wā huri noa i te mauri kotiro o te kōmata.
  
  
  "E kore ahau e tamata ki te whiua i roto i o whakautu a tawhio noa koutou. E pai kia uaua rawa. Ki te kore koe e korero ki ahau te hunga e koe, ka mahi i runga i te kotiro."
  
  
  Kihai i taea e ahau matau he aha ka e ahau i roto i te pato'iraa i ngā mōhiohio. "Ahau ki te tiki i te whakahau i te whakahaere huaina TOKI. Ko toku ingoa a Nick Carter."
  
  
  "Tō ingoa, me te ingoa o to koutou whakahaere, e waia ki ahau. Otiia e kore ahau e matau te aha koe me te kotiro kei te mahi tahi."
  
  
  "E kore koutou e whakapono, engari ko te e tika matou hoa tawhito i runga i te taua tereina."
  
  
  "Te kotiro, ara ki raro i mua Nazis. Ko koe hoki hopu i te Nasí mua?"
  
  
  "E kore e tino. Otiia ki te mea e ahau te rere ki tetahi o ratou, ahau tino e kore e te kihi ia ia te huru i runga i rua rakau."
  
  
  "E kore ahau e whai i te whakaaro o ia, Mr. Carter. Ranei ara, kua ahau ki te haere." Ia titiro i tona mataara, me te haere hohoro ki te kuwaha. "Te oaoa i te era atu o te tou haerenga."
  
  
  E ia te tiaki i te tatau, te tata, me te rongo i te raka pāwhiri. Na te wehenga i te ata. Ahau titiro a tawhio noa. Kahore o matou kawenga, a matou kakahu tohu e te fare i nohoia e te pāhihi. Pea Mr. Fakafiefia i te maukati i te tiki, me te i whiriwhiria e te kau e moe ana i te wahi ki te pupuri i tatou i whakaraua.
  
  
  Ko ahau miharo e ka ui ia ki ana i ngā pātai me te mahue ia tatou unscathed. Engari kihai ahau i haere ki te amuamu. Toku raruraru ko te whiwhi tatou i roto i konei.
  
  
  "Ursula," ka mea ahau. "Wake ake, Ursula."
  
  
  I te kotiro kihai i neke. Ko tōna tomo ki te moenga, neke i te āta, me te otohetohe. Na, ko ana mea, ka tuturi ki raro, ka korero ki te Ursula ano. Tona whiu fluttered paku.
  
  
  Ko te reira i te ataahua painting, hou, me te ātaahua hoki. Okioki atu ia ki raro, a pa ana ki tona kōmata ki tona arero. Ko reira tetahi o te ara pai ki te ara i a ia ake.
  
  
  Ursula kata maoritia ana. Na ka whakaohokia e ia i runga i te moenga. Ona kanohi rere tuwhera. "Nick!"
  
  
  "Te maere," ka mea ahau.
  
  
  Ia kōmata ko te pa ano. Ia i kino ki te tu.
  
  
  "I teie nei, ko te e kore te te wa hoki e," ia chided ahau. "Kia pehea te i a koe te tiki i konei?"
  
  
  "Ahau ka kawea mai e te stocky te tangata. Rorirori taata ki te kāmera ki tona kaki. E koe whakaaro aha?"
  
  
  "I ahau i tiaki ai i te wehenga i roto i te Voiture 5 i te haere koe e pā ana ki to koutou mahi, te mea te reira i hoki tatou. Ko te tangata haere i roto i. Ka rite ki mua, mau ana tana whakatara ētahi talkie. Ko ia i roto i taua hohoro e ahau; i mohio hoki ia e haere ki te whakatau i te tangata, me te whakatau ki te whai i runga i te i runga i he aha i whakaaro ia ko te mea faufaa. Me whai ia i kite i ahau. Ka arahina ahau i roto i te noa i te motokā, i te wahi i tenei rorirori taata ki te kāmera e noho ana. Me ratou kua whakawhiti tohu i roto i te tahi ara. E rua a tawhio noa ratou mau ahau i runga i te atamira. I takoha ia ki te haere mai i konei. Ka e ahau i te hit i roto i te taringa."
  
  
  "Kite ahau i te ataahua kuihi hua i reira, otiia e koe kei tonu i roto i te āhua pai."
  
  
  Ursula numinumi kau, he iti. "Kua hoatu e ahau i te rerekētanga."
  
  
  "E hiahia ana ahau i kitea e ia te ara ki te hanga moni i roto i te reira."
  
  
  "Te tamata ki te arotahi ki runga i to koutou mahi. He aha kia meatia e tatou i muri mai?"
  
  
  "Ahau ka te feruri i te tahi mea i roto i," ia papu ia.
  
  
  Ko ia kē te whakaaro e pā ana ki te ra o te kaupapa. Te tahi mea kihai i taka ki roto ki te wahi, me te riri ki ahau e kore i taea e ahau feruri i te reira i roto i.
  
  
  Tamata e ahau ki te whakarite i toku whakatau, i roto i te raupapa arorau. Ko te tangata ki te reo irirangi i Richter, Ursula o Nasí tangata haereere. I ia he hauā knuckle, rite Richter, me te mahi ano he tangata e whakamahia e te ki te rere. I muri i whiwhi ki te mohio Ursula, ko te reira anake maori hoki ki te e estestvenno e ia, e te tamata ki te kitea i roto i te hunga ia. Ka kite ia i ahau ki te tiamana kotiro.
  
  
  Richter te patu i ahau, i ahau e tohe ki toku huru hoa, Mr. Fakafiefia. Ko ia te tangata nana i korero Mr. Fakafiefia e toku tuakiri ko te. Engari he aha e he tupato te tangata rite Richter te waiho i te wairori raruraru ki ona hoa? I roto i taua take, he aha i Richter te haere ki te hoa nei i te whakaaro ki te waiho i te wheako agent? Pea Herr Richter hoki i roto i te tirohia, mēra pakihi.
  
  
  "Haere mai ki konei, Ursula, me te hanga ruma mo ahau. "Kei te haere ahau ki te haere ki te moenga ki te koe," ka mea ahau.
  
  
  "Nick!" ia riria. "E i teie nei."
  
  
  "Ka koe he te reira, te tamaiti te. Kei te haere ahau ki te takoto ki raro, i runga i te moenga, me te ngana ki te wewete i o koutou ringa."
  
  
  Whakatangi noa matou i tenei kēmu i hoki ki muri, me te whai wāhi ia i roto i te raru peretehatara, i runga i te taura e herea ana ia. Ko te mahi kia uaua e ahau te kanga Mr. Fakafiefia te hawhe tatini wa.
  
  
  "Nick, he aha i tangohia e ratou toku kakahu atu?"
  
  
  "E kore e tika i te mea o te tirohanga, ahakoa te mea ataahua. Mr. Fakafiefia Hotel rapu tou kakahu."
  
  
  "I tetahi mea tupu i ahau te patototanga i roto i?"
  
  
  "Tetahi mea rite e, e kore koutou e mahue," ahau chuckled.
  
  
  Ka rite ki ahau te untied i te kono, i toku ringa i ētahi wā pania Ursula o te whanau hoki, me te papa. "Tenei mahi, ētahi atu hua," tana tahu, ka mea.
  
  
  "I kitea e ratou tetahi mea, ina hiahia ratou ki ahau, Nick?"
  
  
  "Tou ID card. Richter matau ki te hunga e koe."
  
  
  I taua taime ra, Mr. Fakafiefia o te kāmera mau te aroaro o ia.
  
  
  
  
  I mahue ahau i toku huru i roto i te wehenga.
  
  
  "He aha i tupu?" Ursula ui.
  
  
  "Ka whakarerea e ia tona kāmera muri."
  
  
  "Te tikanga ia, kia haere mai hoki mo reira?"
  
  
  "E kore e i roto i teie oraraa," ka mea ahau. "Te tangata nana nei i mea kia tupato e kore e wareware ki te tahi mea rite ki te kāmera."
  
  
  E kore ki te kore te te haere ia ki te wareware e pā ana ki te reira.
  
  
  Ia, ka i roto i te moenga, me te hinga ana ki te patunga witi. Ia hurihia ki runga ki te kāmera mamati no te mea te reira ko te ara tere ki te tiki i reira.
  
  
  "Ursula, te tiki i roto i o te moenga, i tu ki to koutou hoki ki te matapihi, me te whakaara i to outou huru." Ka korerotia e ahau ki a ia.
  
  
  Nah ko te atamai nui. I te reo o taku reo, ia i mohio ahau e kore e ururua tetahi wa. Ia, i rongo ia i whanau waewae ki te patu i te patunga witi.
  
  
  Ko ia e takoto ana i runga i tona kopu, rapu ana koutou i te kāmera ake tata. Ki te mea ia ko te tika, na raua e ia te whiwhi i te pere nuitia i roto i te mata, engari e kore e taea te tauturu i.
  
  
  "E kore ahau e kite i tetahi te wā i te pūrere, me te kore ahau e rongo i tetahi māka, engari whakaaro ahau i reira o te pūrere taikaha i roto i."
  
  
  "I tenei tangata, waiho i te huru i runga i te whakaaro?" Ursula mea. Na ko ia i te matapihi.
  
  
  "I muri i mohio ko wai koe, he aha kia Hans Richter kia ora koe? Tenei wehenga, ko te mahara ki te waiho i o matou urupa, tamaiti."
  
  
  I taea e ahau te rongo Ursula o te taimaha manawa. Ia clutched i te matapihi, tugging i tona huru.
  
  
  "Mr. Vesely titiro i tona mataara i mua i mahue ia tatou. Te ona mahara ki te amo i taua e ia whakahohe i te matawā mā te pēhi i te hua i runga i te kāmera mamati. Ka taea e ahau te tahuri atu toku huru i te mea e ahau te tango i te kāmera, engari ka ahau te tango i te tūpono."
  
  
  Ka tahuri ia tona hoki i runga i te kāmera mamati, me te mau i te reira ki e rua ringa. Ona sweating. Kihai ahau i korero ki a Ursula, engari whakaaro ahau e, ki te explosives ka haere atu, ka neke ahau ia te kāmera, i te iti rawa i toku tinana, e tiaki i te wahi o te pahūtanga, me te pea te whakaora i tana ora.
  
  
  "Haere atu ia i te matapihi," tona papa, ka mea.
  
  
  Ia tāutuhia toku ingoa i roto i te ngohengohe, te reo, na, ka haere, a ka tu ia ki runga.
  
  
  No te pahūtanga.
  
  
  Ia, peke ki te tereina matapihi. Kihai ia i hiahia ki te aituä okeoke a tawhio noa i runga i te patunga witi. Ka tahuri ia tona hoki ki te matapihi, okioki ana ki reira, me te ake te kāmera a tawhio noa ki tona herea ringa.
  
  
  Ka rite ki te tereina ka oho atu, ka titiro atu ia i te Ursula, me te tatou i te ataata i te tahi i te tahi, e au ra e rite te tauturu ki a matou.
  
  
  Na ka rongo matou ki te pahūtanga me te aroturuki. Ko te rite ki te pohu ringa makape i runga i te atu taha o te puke.
  
  
  "Ko ahau koa e koutou te kitenga o tenei kāmera, me te mohio ki te mea te reira," ka mea a Ursula.
  
  
  "Ae, he torutoru ake meneti, me te e tatou kua maira."
  
  
  "Au ahau na aroha mai, Nick. Ahau e maka ana i to outou oraraa i roto i te ati. Richter te haere i ki te ngana ki te whakamate i a tatou e rua."
  
  
  Ursula taea anake te kite i te matamata o te huka. Hans Richter, me te huru Rūtene Mister Fakafiefia i te tokoiti o te kaikohuru i runga i tenei pereoo auahi.
  
  
  
  
  Chapter Whitu
  
  
  
  I te wa i mutu te Hahaké Express i roto i te Venice, i ahau i te whakahaere ki te wewete i Ursula o te ringa. Ia ka maka i te taura a tawhio noa ia ponapona me te hoatu i runga i te tokorua o tūemi taketake o te kakahu, i te aroaro o untying ahau.
  
  
  "Kaua e whakamā, "sl rawekengia."Na inaianei, e mohio ana ahau i nga mea katoa e pā ana ki a koutou."
  
  
  "Kahore, Nick. Koe anake te mohio ki te mea ahau ki te titiro rite. Te tangata e kore e matau ana nga mea katoa e pā ana ki te wahine."
  
  
  Haere matou i roto i te katoa i runga i te wehenga, me te i konatunatua ki te mano te whiwhi atu huri noa i te tereina. Ursula scurried atu ki te tiki i etahi hanewiti, me ana mea, ki te mau ake i te tūranga e tukua e ahau ki te pupuri i ara o te mata, e te auraa te tahi mea ki te rua o te tatou.
  
  
  Hans Richter a tona hoa, o huru, kihai i kite i a ia, me te Sheng Tzu, te kaihoko o te Hainamana Communists, kihai i kite i a ia. Eva Schmidt mau te kite o ia. Rite Ursula, ko ia te kato ake i te hanewiti.
  
  
  "Eva," ka karanga ahau i roto i a ia mimmed mua i ahau, me haere hoki ki te tereina, i te putea o te kai i roto i ona ringa.
  
  
  Mutu ia e haere ana. "Koe ka hoatu e ahau tae noa ki te po nei, kia mahara?"
  
  
  "I tika te taki, te pōti, me e te reira."
  
  
  "Ka whakapā ahau ki a Horst, me te haere i runga i o koutou karere o te moni i roto i te aroturuki. Ko ahau ia e kore e meinga e te whakapā atu ki ahau, au i mohio te tika i te wa. I roto i te kupu atu, e kore ahau e haere ana ki te whakakite i toku tuakiri ki te koe ranei tetahi atu tangata kia matakitaki ana ki ahau."
  
  
  Na ka mahue ia ki te mano, a ka tahuri tona aroaro ki te Ursula, te hunga i tika te haere mai i muri i ahau ki te to tatou hanewiti.
  
  
  "Whakaaro ahau i te ngana koe ki te kitea tetahi playmate," ka mea ia, " tae noa ki ka rongo ahau i te maramara i to koutou whakahaere. Ko wai te mea Horst?"
  
  
  "I tika te tangata i ahau e hiahia ana ia ki te whakatau. Kia mahara Richter, tamaiti."
  
  
  Hohoro ko te Orient Express i mahue i te teihana i roto i te i te huarahi i haere mai. Ki te matenga, te tai rāwhiti ano, i te tereina ki te hoki mai ki te tuawhenua mā te huarahi. Te reira i te pouri, ka rite ki te Whakapuaki i tupono atu ki raro i te rua-mile ara, me te kite hoki tatou i muri ia tatou, i te kororia whakaatu o te kōwhai, rama, haere i te takutai: whakaaro o Venice apî i roto i te moana kerekere.
  
  
  
  I muri i te kai tere, Ursula mea i hiahia ia ki te patu i Richter o Gansu Kawanatanga ano. "Kia tamata o huru coupe. Ki te te ia i reira, ka hopu i a ia. Ki te kore, ka rapu i te huru o te mea ka kitea i roto i te aha te ia ki runga ki."
  
  
  Richter kihai i he, me te kore ahau i miharo.
  
  
  "E teie nei, e matau ana ia kihai ratou i whakamatea e matou. He kia kua i te pahūtanga e kihai i tupu."
  
  
  "Nick, kei te whakaaro koe kua koe ngaro i tona huru?"
  
  
  "Kihai ia i haere atu ra katoa i roto i te Milan," ka mea ahau.
  
  
  Te maukati i te takoha, a tomo ana matou ki te Butcher o te wehenga.
  
  
  Te reira i tahuri ki runga ki i Verkhny brylev. I reira e rua nga wahi o te tueke, me e rua i runga i te patunga witi, te kore e ki runga ki nga whata. Kotahi katoleta i a ia, me te Ursula tae mō te ētahi atu. I muri i matou tangohia te raka i runga i te suitcases, matou āta tuwhera ki a ratou.
  
  
  Kihai i reira i tetahi mea nui i roto i te putea ia ki te rapu, engari i reira he tauera e tino kihai i no ki te pāngarau nui nei i te reo irirangi. Te reira i te hemo i te parahi, i te kakara e whakaaro ahau ko te paramete waia. Ia katia tona putea me te tauturu Ursula te titiro i roto i te tahi atu tetahi. I te hoê taime i muri mai, ka tū ki runga i te wahi o te pepa.
  
  
  "Titiro ki tenei," ka mea ia. "Ia mahere ki te haere i roto i te i roto i te Belgrade." Te reira i te huru haapii titeti.
  
  
  Ia, ka chuckled. "E kore e hoatu e koe nui te wā."
  
  
  Titiro ahau i roto i te kokonga o te ume i raro i ētahi hāte, a ka kitea he tokorua o te mōkihi o ngā hikareti. Ratou te titiro rite te whakakotahitanga motuhake. "Te utu pangia e,"ia parau, e whakaatu ana i Ursula tetahi o te pōkai.
  
  
  Ka tango ia i te hikareti i ahau, a ka titiro i te pōkai. "Hans Richter paowa i te waitohu motuhake o Beletita te hikareti. Ko taku tenei wahi."
  
  
  "Ka whai koe ki te ngana ki te hopu i te huru i roto i te Belgrade a, no te haere mai te reira i roto i te katoa i runga i te ao."
  
  
  "Te Tararā mana korero ki te āwhina i kawea mai Richter ki te whakawa. Ka ui ahau ki a ia te whakatau ia tatou i te teihana tereina ki te tokorua o plainclothes pirihimana."
  
  
  "E kore koutou, kaua te hanga i te hopu anake?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  "Ia, me te mau i te ora," ka mea ia. "Ki te hopu i a ia ki taua Nasí poaka, au wehi ahau, ka pupuhi te emu o roro i roto i."
  
  
  Ka hoatu e ratou nga mea katoa ki raro, ka pera i reira, a haere ana ki te wehenga. Ursula ka haere ki tona ake wehenga ki te tatari i roto i te ngaehe tereina mo ia.
  
  
  Tatou noho i roto i te Trieste tika i muri i te Venice. I mahara matou ki te kia i roto i te Poggioreale del Corsa i runga i te Tararā rohe i te iwa-e toru tekau. Faaoti e ahau ki te Eva Schmidt kihai whakapā ahau i reira, e kua ahau i rapu i a ia.
  
  
  Ahau ka hoki ki taku wehenga, tumanako e Eva e te whakapā atu ki ahau i reira. Hoatu e ahau hey huru i te maha a, no te ia korero ai ki te korero ki a Horst Blucher e hiahia ahau ki te tono mō te pee'utari te aroturuki.
  
  
  Ko te kamupene e tatari ana hoki ahau, otiia ehara i te mea Eva Schmidt ranei tona hoa. Ivan Lubyanka, te Chekist, e okioki ana hoki i roto i toku moenga, i tona matenga toko ake i runga i tona ringa maui. Ko ia te pupuri i te Webley hurihuri i roto i tona ringa matau .455 Mark IV ki silencer.
  
  
  "Haere mai i roto i," ka mea ia.
  
  
  Ahau ki te tutakina te tatau i muri i ahau, whakaaro ahau kia kua atu tupato.
  
  
  Lubyanka noho ana i runga i te moenga. "Na kei Nick Carter. E kore koe e titiro na te raumati."
  
  
  "Ko wai ka korerotia koe e ahau i te hauhautanga? Tona teen topanga."
  
  
  "Ki te hiahia ahau te mohio i koe i runga i te tereina ki ahau, Carter, te hinaaro nei kua mutu i mua ki te kite i a koe."
  
  
  Ia, ka chuckled. "Ki te i koe te hanga i te mau paroita, e ia ite i ahau, no te kite koe i ahau i roto i te whare kai i te motokā. E mohio ana ia koe."
  
  
  Titiro ia ki ahau irritably. "E mohio ana koe, o te akoranga, me te patu i a koe."
  
  
  Tona pokohiwi hunched. "He aha te whakararuraru?" Ka ui ahau ki a ia. "Pea koe ka ki te whakamate i ahau tonu."
  
  
  "Kihai ahau i haere mai ki konei, ki te bet," ka mea ia flatly, ki te taimaha nako. "Ahau haere mai ki konei kia rite ki te kapu kaihoko, me te hiahia ahau ki te pupuri i te reira i taua ara."
  
  
  "He aha e pā ana ki te Hainamana?"
  
  
  "Ahau ka mahi ki tetahi whakataetae i te wa," ka mea ia i te ata.
  
  
  "Ki te meatia e koe e, ka whai koe i te tinana katoa i runga i te tereina. Kia whakaaro koutou e pā ana ki te reira." Stahl kihai i tamata ki te kapo i te reira i te Hugo, no te mea i mohio ia e nga Tautangata, e kore e hoatu e ahau i te wā.
  
  
  "Kua kua ahau te whakaaro e pā ana ki te reira," ka mea ia. Ka eke ia ki runga i te moenga. Ko ia te tokorua o te inihi i te poto atu i ahau, a taea e ahau e kite, e Em kihai i rite rawa nui te reira. "Koe me ahau ka haere ki te mutunga o tēnei tereina, Carter. Tatou ka haere i te tino āta. Ka pupuri i tenei te pū i roto i toku pute i runga i te ara, engari ka waiho te reira i hāngai ana ki tō tuarā. I mohio koe, i te pere i roto i te tuarā, he tino mamae. Na te ti'aturi nei e ahau e kore e mahi i tetahi mea poauau."
  
  
  "Me te mea tupu i te mutunga o to tatou pai ki te haere tahi?"
  
  
  "Kaua e māharahara, ka waiho i te reira tino nohopuku."
  
  
  "Me pēhea te ohaoha o koutou."
  
  
  "Tēnā. Kei a koe te haere mai ki ahau inaianei." Ka poipoia te nui pū i ahau, a ka haere te reira atu.
  
  
  Ua ite au e te mea i tenei mea, i haere atu, i reira e kia he kohao i roto i toku uma nui nui mo te tangata ki te tokotoko i tona ringa i roto i te.
  
  
  Ka tahuri ia, a whakatuwheratia te tatau, tumanako te tangata, ko i roto i te aroa. Engari i reira ko kahore he tangata i reira. Ia, ka haere ahau ki te kauhanga, me te Varvara aru i ahau. Ko te pū tonu i tū i roto i te mua o te ia, engari i a ia e titiro i te reira, e ia kaore te huru i roto i te pute o tona doublet. Ahau taea ki te kite i pēhea te iti te reira i te pipiki i roto i te i raro i te papanga, me te reira i hāngai ana ki toku hope.
  
  
  Ka katia i te wehenga tatau, ka tawhiri ki ahau mo te haere. Na tahuri ana ia, a haere āta raro i te kauhanga. Te tereina rumbled, me te ru i raro i a matou, engari e kore e nui ki te pouri te Lubyanka o te toenga. Ka puritia e ia e pā ana ki e toru hokoi i waenganui i a tatou, na kihai i taea e ahau te tiki ki a ia te ngāwari.
  
  
  Ka haere mai matou ki te mutunga o Voiture 7 a unuhia i roto i runga i te tüäpapa i waenganui i Voiture 7 me Voiture 5, te wahi e Eva Schmidt o te wehenga i tū. I matou ki te haere i roto i te rua ngā huinga o tatau. Ka rite ki ahau te haere ki roto ki te rua i te motokā, Lubyanka kite i a ia te tango i te taahiraa matau i muri i ahau.
  
  
  Ki he hoari koi kaupapa, e ia taora i te kuwaha hoki ki Lubyanka Street. Te tatau patua Huru Yi, ngaro tona pauna, me te ka hinga ia ki te papa o te atamira. Engari ia kihai i ngaro i tona hurihuri. Ia pupuhi ano ka hinga ia. I te tuatahi gawk-kanohi pakaru karaihe o te ra ka haere i roto i nah, me te tata ki te patu i toku pokohiwi, tanu ano i roto i te rakau paneling i muri i ahau. Te tuarua ngateri ana te pere i roto i, engari ia kihai i ara te haere mai tata ki ahau.
  
  
  Ka rite ki Varvara kokiritanga ki te pūhara, Wilhelmina maka ia ia ki runga. Toku pere patua te whakarewa papa o te atamira i muri ki te tahuri Russian, ricocheting a tawhio noa ia ia ki waho te patu i a ia.
  
  
  Ko te Tautangata, ka whakatuwheratia te ahi ano, i te patuki i te tatau jamb i whakamahia te reira no te taupoki ana. Na, i a ia; mea i roto i te kuwaha, ka hohoro tonu hoki i roto i te kuwaha o te tahi atu waka. Ego kite ia i i te meneti whakamutunga, me te whakahaere ia ki te kotēhia te rua atu matā i Luger. Ko tētahi o Lubyanka o gawking kanohi ki te patu i a ia i roto i te pokohiwi, me ahau i kite ia ia, hinga ana ki te patunga witi i roto i te tahi atu motokā.
  
  
  I reira ko te roa, kau taime, no te te wira nacho te reo i raro i a tatou. Na ka kite ia i ia i whakaarahia te ringa ki te hurihuri. Lubyanka hohoro te pere i ahau, engari waihoki ngaro. Na ka kite ia i te ūnga o te huru porangi huri noa i te raro o te matapihi. Ko ana mea, pupuhi, engari i ngaro. Katahi ka mahue i a ia, a oma iho ana i te kauhanga roa, e arahina ki te tahi atu pito o te motokā. Ia pea faaoti ki te rere atu, me te mitimiti i ona patunga.
  
  
  Ka āta neke ki ona taha o te turanga, me te hohoro te whiti i te tawha, me te ki te mau ake i te tūranga i muri ki te tahi atu i te tatau. I reira te kahore atu matā pupuhi. Titiro ahau i roto i, engari Lubyanka i wahi ki te kia kitea. Pea whakaturia e ia te mahanga moku i reira.
  
  
  Uakina ana e ia te tatau i te kapiti ki te whiwhi i te titiro pai ki a ia. Kahore. Titiro te reira i rite ki te tangata maori e haere tino. Ia haere āta ki roto ki te waka, e pupuri ana i te Luger i roto i te mua o te ia. Ko te huru ko e kore e te reira. Na ka tahuri ahau ki te kokonga, a ka kite i te huru, pea te rua-hautoru o te ara ki raro i te whare. Ka tahuri ia, i tona mata i te pouri ki te riri, me te riri, me te pupuhi rua hē matā i te tāuta hurihuri. Ahau crouched iho te hohoro, me te matā whizzed i runga i toku upoko.
  
  
  Ia riro ana i raro i tona manawa. I te taime Varvara ka rere ki raro i te kauhanga roa, ko ia kotahi ano te pere i a ia. Ko te kaupapa o te tereina kua ururuatia toku whāinga, me te ahau i tata te ngaro i te reira. Na te Russian ngaro a tawhio noa te kokonga, mahue i roto i te tereina.
  
  
  Te āhua, e kore tetahi i rongo i te husky gunshots. Puta noa i te wehenga, kahore hoki tetahi i haere ki roto. A, no te tae ia pito e rua o te pereoo, me te wahi i te KGB te tangata i ngaro i titiro, ka kite ia i te tereina i te tomo Poggioreale del Corsa.
  
  
  Ko te tangata maori e kore e i pai te tiki atu i tenei nohopuku mutu, ka korerotia e ia ki a ia. Ia e kore e hiahia ana te mana ki te mohio e pā ana ki te huru whara. Kihai i taea e ia te whakamārama he aha i pa. I tua atu, Emu tonu e hiahiatia ana ki te aroturuki i e i tamata ia ki te hoko i Topcon āpiha i runga i te tereina.
  
  
  He tokorua o uniformed nga tangata i haere ki raro, ki te whare ki ahau. Kotahi te tereina kaiwhakahaere, te tahi atu i te i te tikanga āpiha. I matou e tata ana ki te rohe, i tatou i takina.
  
  
  Ko ia te aroaro ki te teka kāri tuakiri e whakaratohia ana e te TOPOR ope motuhake. Te tikanga āpiha tungou, a ia, me te kaiwhakahaere neke i runga i.
  
  
  Te tereina tangohia ake tere, neke tamau ki te Tonga Ossetia. I muri mai ka mutu te kia a tawhio noa te po i Povka.
  
  
  Whakaaro e ahau e toku mahi i muri, i pai ki te haere Eva Schmidt. Nga wahine kua ki te waiho i te tangata i korerotia Lubyanka e i te tamata e ahau ki te tiki i te pee'utari te aroturuki.
  
  
  Eva o te wehenga tamata i te reira, engari kihai i reira i reira. Ka tangohia te maukati ano, ka tomo ki te Luger i roto i tona ringa. I reira ko kahore he tangata i reira. Ia faaoti e, mai i tana wehenga i te kotahi anake e taea te tāutuhia e ona tau, toku aroha hoariri, e te mau hui vahi atu.
  
  
  Ka eke ia i roto i o te wehenga, me te haere hoki ki te ra te waka, te wa katoa, titiro hoki te Lubyanka.
  
  
  Me Schmidt-he hiahia hoki o hene, no te mea i ahau take ki te whakaaro ko ia tonu i runga i te poari, te hopu hoki i taku kiri.
  
  
  Taku rapu huakore. I matou anake, a kahore tetahi a tawhio noa ratou. Ko ia māharahara e pea ratou katoa te hopoia i mawhiti ai i te rohe.
  
  
  Na ka whakatupuria unuhia ake ki te Pivka te teihana. Pivka ko te porowini pa kei i te whakawhitinga o te maha o ngā Tararā rerewē rārangi. Ko te teihana ko te tahito ra , i te roa hina hanga ki te torutoru whakamarama i te po. He makariri ake i te reira i roto i nga maunga. A, no te te tereina mutu, anga, drizzling rain.
  
  
  Te reira i te titiro i te kotahi a tawhio noa te pereoo tüäpapa ki te kite, ki te tangata e whiwhi i roto i. E wha te iwi te puta i runga i te atamira. I te toru a tawhio noa ki a ratou i te wa i whakaritea ki te hopu i te hanawiti toa me te kawhe i te tata mutunga o te teihana whare. Ko te tuawha, nei ia te mutunga e mōhiotia ana e tōna mōhio kiwi, i Ivan Lubianke.
  
  
  Kore kia titiro ki runga ki tona pokohiwi, Lubyanka hohoro i roto i te teihana whare, me te ki te pouri te huarahi i tua atu. Ko ana mea ruarua mo te taime. Kia waiho ai tenei he nuka ki te faahema i toku aro i Schmidt, me te Blucher i te whiwhi i roto i te tahi atu motokā. Engari i ahau ki te tango i tenei faingamālie. Maka e ia i tona waewae ki runga ki te whenua, me te whai i te Lubyanka. Kia whai ia i te tahae te aroturuki.
  
  
  Ko te tautangata i kua ngaro atu ana i roto i te hina te hanga. Ahau i hohoro i muri i a ia, tumanako e te tereina e kore e waiho te aroaro o taea e ahau te tiki i hoki. Te ana ngā tahuna, shabby fariiraa i te rohe tata kau. Lubyanka kihai i reira - ia, me te kua i roto i te taha i teie nei, te karapoti i te whare.
  
  
  Rere ahau i roto i te kuwaha ki te i te huarahi, me te titiro a tawhio noa, i te pouri poromu waho. I te marama ua haurangi toku mata - ko te reira i te matao, te pouri te po. I reira kahore he waka i roto i te titiro, no te pedestrians, tika hina, kohatu, taiapa, hina, whare, me te ua. Lubyanka rawa ngaro.
  
  
  I ahau ki te whakatau mehemea ki te whai i te Lubyanka, me te wareware e pā ana ki te tereina, Schmidt, me te Blucher, haere hoki i runga i te poari ki te ratou tonu i reira ki te tahaetia te pūrere.
  
  
  Ko te reira i te takoha whakatau no te mea kihai ahau i whai i te wa - e tēnei tereina i mahara ki te waiho i roto i te tekau ranei te tekau ma rima meneti. Ki te mea ahau ki te hanga i te whakatau he, ka hoki ahau ki te wahi e tīmata ahau toku rapu mō te aroturuki, me te ahau kia tae noa ki te te ngaro toku huru ake ake.
  
  
  I roto i te taime o te mate, ona kōwhiringa i hanga. Ka tahuri ia, me te hohoro hoki i roto i te tahuna ana ngā teihana ki te tūāpapa. Te rama o te Hahaké Express totoro te taha o te ara i roto i mua o ahau. Te tereina titiro rite te haumako o te ao i roto i tenei pango koraha. Ka titiro ia ki te wharekai, me te kite i te maha o te iwi e noho ana i roto, te inu kawhe wera tea ranei i taratara te tepu rākau. Te Yugoslavian tamaiti nana nei i mahara ki te kia i roto i te moenga i tenei haora, ko te neke ki te tepu, ki te koromamao kapu o te tea. Nen i te mau i te raki ma, me te ārai hiako ori slippers. I muri i te arowhai i te mata o te kiritaki, me te hanga i mohio e kore te kotahi a tawhio noa ratou i mōhio ki ahau, ka haere ahau ki nga tangata o te ruma. Ki tona ora, ka miharo te wahi Lubyanka i haere me te mea i haere ia ki te hanga i te mahi ki te aroturuki.
  
  
  Ka rite ki tana tahu, ka tahuri ki te waiho i te, ia ite i te tangata e tu ana i te whatitoka - toku hoa tawhito Sheng Tzu. Ko ia grinning paku, me te pupuri ia ia i te hurihuri i roto i tona ringa matau. Ko te reira Smith & Wesson .44 Magnum ki te nui silencer.
  
  
  "Ko tenei te wa whakamutunga ka whakatau, Mr. Carter," Sheng mea. "To tatou Russian, kua ki te wa pai e mahue te tereina ano, a a, no te ahau tiki whakakahoretia atu o koutou, i ahau e kore e whai tetahi atu whakataetae."
  
  
  Tona titiro pū, me te huru o te ringa ki te pū. "Blucher i a ia ano ki te mahi ki te." Ia ite e te anake te tapu, te marama i roto i te ruma i haere mai i te marama atarua umanga e iri ana i te tuanui, e kore e matara atu i te wahi i puritia e ia i te reira. Otiia e kore ahau e kite i te reira, na kihai i taea e ahau te pouri i te wahi kahore he tango i te rua ranei e toru ngā matā. A he tino kore e hipokina i roto i te piha.
  
  
  "Ko te wahine e toku ara ki te pūrere," Sheng mea tou kanohi. "Engari ka waiho i toku raruraru, e kore koutou." Whakaarahia e ia te pū paku; a ko reira hāngai ana ki toku whakakopa nga tāra. Just rite ia ia e pā ana ki ki te wahia te keu, ka haere mai te tangata i roto i te tatau i muri i a ia. Ko ia te Tararā kaimahi o te teihana.
  
  
  "He aha te reira?" "He aha te reira?" ka ui ia, titiro i o hene roa o te pū.
  
  
  Tu ana ia, e toru waewae atu i o hene. Sheng tahuri ki a ia, maka i roto i tona maui tuke, a ka papaki i tona huru puta noa i te mata. He puhoi chestnut, me te husky tangi, me te taata hinga mauri i runga i te patunga witi.
  
  
  Engari ia kihai i whai ki te tatari mo te karaka ki te hinga ki te patunga witi. I mua i te Sheng te taea e te tahuri hoki ki te whakaoti i ahau atu, ia mau te aho o te iti te marama umanga i roto i te mua o te ahau, a yanked koi rite ana mea ka tahuri ki maui.
  
  
  Te ruma i tata tino pouri, ki te kotahi te atarua tapu te marama e haere mai ana i te teihana turanga i roto i te tuwhera te tatau. O hene pupuhi i te pere i roto i toku aronga, engari ngaro
  
  
  
  Te pū thudded ki te ruma i, me te gawk e taora ki te sima taiepa i muri i ahau. A, no te ka tahuri ia hoki ki o hene, ko ia te whai. Te stiletto ka epaina atu ia puta noa i te pouri ruma, te hopu o hene i roto i te kikowhiti i muri i te ringa, e pupuri ana i te hurihuri. Te ringa whakatuwheratia convulsively, me te pū rere puta noa i te ruma.
  
  
  Sheng kia i roto i te te karanga hei titiro matatau atu ia i te maripi tāmau i roto i te Huru o te kikowhiti, e i wehea tendons, pera, me te uaua. Ka tahuri ia, tonu e pupuri ana i te maripi i roto i tona ringa, ki te kitea e koe i te pū. Na ka mau ia ki te taahiraa i mua, engari i āraia e te reira na roto i te huru. Ia riro ana i roto i Hainamana.
  
  
  "No te atu pu, Petehana," na ka mea ahau ki te iti growl. "Kia kite i te aha ka taea e koe te mahi i te, kahore i a ia."
  
  
  Sheng ruarua mo te taime, ka unuhia te stiletto i tona kikowhiti ki te grunt o te mamae. Toto spurted ki runga ki te patunga witi. Ka auau te mau i te kakau o te maripi ki tona ringa maui, me te ka neke ki ahau.
  
  
  I taea e ahau te whai i tamata ki te tiki i te pū i runga i te papa, engari i mohio ahau e hiahia ahau e kore e haere ki reira ki te aroaro o hene i. Ka rite ki hoki Wilhelmina, te reira toku Luger i tenei teihana e e te heahea, kia rite ki te pū.
  
  
  O hene na taiawhiotia ana ki ahau ake ake. I ahau ki te hipanga i te huru pū i runga i te patunga witi. Kihai i taea e ia te mahi i te reira rānei, engari ko ia tino makona ki tona painga. Ia tūmanakohia ahau ki te kia tapahia ki te hukahuka ki te stiletto.
  
  
  Sheng hohoro tomo, feinting ki tona maripi. Ko ia pai i te reira. Ahau karohia te tere, koi te whakatangi, engari te tuarua i te patu i te tapahia i roto i te ringaringa o toku doublet me ētahi toku ringa. I te ataata hoki ki tona whanui mata. Ko ia te tino. Ka mau ia ki tetahi swipe ki te mata, me te tapahia ki toku uma.
  
  
  To tatou kanohi i te pae e whakamahia ana ki te dimness na, ka taea e kite ahau i te toto e turuturu iho tonu i o hene o te kikowhiti tika rite ia i āta whāia e ahau i roto i te raru, porohita. Hiahia ia kite ia i te toto i runga i toku koti, rawa, a ko reira mārama ki te huru mata e em pai i te mea i kite ia. Ia faaoti e ia mutu i ahau atu i roto i te torutoru noa hēkona.
  
  
  Ka Sheng tango i te taahiraa nui. Haere mai ia ki te patu i ahau, ki te patu i te pupuhi i roto i toku ora. Ka mau ia i te taahiraa, ka tahuri ki te taha, a ka papaki i tona huru o te ringa ki tona ringa matau. Ko ia te patu pakeke, e tona huru, me tona ringa wahia te whakatuwhera i te pānga. Hugo hinga ana ki te patunga witi ki te tūtukitanga.
  
  
  I mua i te Sheng taea te ora, i a ia, ka tahuri ki te mitimiti i a ia, me te tapahia te Huru o te upoko me te kaki ki te hoki o tona ringa. Ia grunted, me te maturuturu iho ki nga waewae. Ahau i marere i runga i a ia ki te maka atu tokua, engari ko ia rite mo ahau. Ia whana i ahau ki tona waewae matau, me te patototanga i ahau atu toku waewae, patu ahau i runga i te huha.
  
  
  Tatou i rua i te peke ki o tatou waewae i te wa ano, engari i ahau i te painga i runga i a ia, no te mea kihai i ahau i te tukino e te kino. Te reira i maka i a ia e te ringa, engari ka kite ia i te reira tika i roto i te wa. Ahakoa i ia he nui te ringa, ka mau ki ahau, ka maka ahau ki runga ki tona pokohiwi i roto i te pewa whānui. I kite ahau i te reira, te tuanui me te papa, kia rite ki ahau ki te tae hoki i te reira i runga i te ara ki raro. Ia, ka u ki runga ki te kotahi o ia iwi, tonu e pupuri ana i runga i ki reira. Ki te torohaki i hanga e ia, ko ia flipped i runga i tona hoki i te huru, flipped kōaro i roto i te rangi, a ka u pakeke i runga i tona hoki i runga i te papa raima. Patua te reira ki te nui te haruru, me te taea e ia te rongo i te hau e rere ana i roto i roto i te huru o ona pūkahukahu.
  
  
  Tona papa scrambled ki ona waewae rite Sheng whakatika ngonge ki ona turi, i roto i te manawa. Na tona huru whana koi i te ūnga, me te ka hinga ia ki tana taha. Tamata ia ki te tiki i hoki i runga i ona turi, ko tona huru i te tatari. Ka rite ki ia i takatakahi ki ona waewae, ka mau ia tupato te whāinga, e taora i te hoki o tona ringa ki raro i pakeke ki runga i te piriti o tona huru o ihu, me te patua i te ūnga, he nui te kapiti. Sheng grunted, me te hinga hoki ki te patunga witi. Na ka twitched e rua, me te mate.
  
  
  Titiro ahau i roto i te kuwaha, ka kite i te whakahiko i te faaineine ki te tīmata i te Hahaké Express ano. I muri i te Hugo, me te Wilhelmina tangohia ia ia ki runga, ka buttoned ake e ia te koti ki te huna i te toto, i runga i tana hāte, ka rere ki te whakangungu i runga i te po.
  
  
  
  
  I te waru o nga pene.
  
  
  
  I muri noa iho i te tereina i mahue mo Pivka, i kitea e ia, Ursula i runga i te hoki pūhara, anake, te arowhai i te matā i roto i tona ka hoki mai Webley. Ko ia koa ki te kite i ahau.
  
  
  "Kite ahau i a koe e haere mai i roto i, me whakaaro ai koe i te raruraru ki te teihana," ka mea ia.
  
  
  I tona koti me te koti i puta ke, na i reira kahore he taunakitanga o toku rere-i roto i ki o hene. "I reira e rave rahi ngā mō te ahau," e uru. "E koe te whiwhi rite mo te Belgrade?"
  
  
  Ia malimali piri. "yeah. Whakaaro ahau he mea porearea ki ahau he iti moka."
  
  
  "Well, te tata te haora. Whakaaro ahau ki a koe haere tiki i te tahi mau moe. E kore matou e te tae i roto i te Belgrade tae noa ki te iwa i roto i te ata."
  
  
  "Ahau ka tiki i te tahi era atu," ka mea ia. "Ahau i te kupu whakaari."
  
  
  Te pai. E hiahia ana ahau ki te mahi i te tahi mea. Kite koe i te tīmatanga o te ata apopo." E haere koe hoki ki to koutou wehenga?"
  
  
  "Whakaaro ahau ka whiwhi ia etahi rangi tuatahi," ka mea ia. Okioki ia ki raro, a pa ana ki ona ngutu ki te toku.
  
  
  Ahau māharahara e pā ana ki a koutou, Nick."
  
  
  Ia malimali i a ia. "Kite wawe ia koe."
  
  
  I mahue ahau i Ursula hoki ia i runga i te tüäpapa, me te haere hoki i roto i Voiture 7, na, ko te whakamutunga motokā, ki te tau 5, te wahi i ahau tumanako ki te kitea ia, Eva Schmidt.
  
  
  I ahau i te tae i te tawhiti mutunga o Voiture 7 e rua, ara, no te ahau i kite i tetahi tangata e haere ana ki ahau i roto i te kauhanga roa o te i muri mai te moe. Te reira i Hans Richter. Ka kore e kawea te reo irirangi, me tona mata titiro rawa kia tōtika tonu te taha. Ia; mea hoki ki te tiro a rere ana i mua i a ia, hoki atu ki tona wehenga. Ia whakawātea i te tatau, a marere i roto i rite Richter tahuri i te kokonga o te kauhanga roa.
  
  
  I ahau i tatari tae noa ki ka rongo ahau i te huru e haere i mua i haere whakauta i roto i te aroa i muri i a ia. I haere ia ki runga ki te Ursula, ko tonu i runga i te hoki pūhara. I te tuatahi i whakaaro ahau ko te reira pea i te tika te tāpiritanga, engari ka kite ahau i a ia te mutu i te mutunga o te kauhanga roa, wahia i roto i te nui stiletto i tona pute, me te whakatuwhera i te mata. Kahore he feaa e pā ana ki reira: ko ia i mohio Ursula i te reira. Te āhua, ka fifili ia i muri i a ia, a haere ana ki te whakamate i a ia.
  
  
  Richter ngaro a tawhio noa te kokonga, o te kauhanga roa. Ka neke atu ia i hohoro i muri i te reira, i mohio e te reira e tangohia anake te emu i te taime ki te patu i Ursula ki te mea ia kihai i kite i haere mai i te reira, me e ko te ngaehe tereina e totohu i roto i tetahi tangi i hanga e te reira.
  
  
  Te reira anake ka mau i ahau te taime ki te tahuri i te kokonga o te kauhanga, me te tae i te matua, te tūāpapa. A, no tona huru karapahia, ka kite ia i to te tangata kua mau Ursula i muri i a tū te maripi ki tona korokoro. Ko tētahi atu huru i ringa i te e aki ana ki a ia te mangai, me te taea e ia te whakaaro i ia te tino whānui, e wehingia kanohi.
  
  
  Richter i korero ra ki tana taurekareka i roto i te hunga whakakake, pakeke te reo, ka uakina ana e ia te tatau i te kapiti i muri i a ia.
  
  
  "Ae, ia, e mohio ana ahau e mate ko te kino. Ko e te aha te Bonn kāwanatanga i roto i te ngakau hoki ahau, ko te kore e te reira?"
  
  
  Te reira i kore te he ngāwari āhuatanga. Kihai i taea e ia tika i te patu i Hans Richter no te mea Ursula, me te Bonn i mahue huru ora. Ko reira nui ki a ratou, e e ia mau te whakama o te public trial.
  
  
  Ia tutakina te tatau i muri i a ia, unuhia Wilhelmina i roto i, me te haere ake ki muri i Richter rite ia ia e pā ana ki ki te whakahaere i te stiletto puta noa i Ursula o te korokoro. Na tohe ana ia ki reira, iti i te iti, ki te turanga o te Richter o te angaanga, na i taea e ia ite i te huru i reira.
  
  
  Richter ka tahuri tona matenga hohoro, tonu e pupuri ana i te maripi ki te Ursula te kaki. A, no ka kite ahau i muri i a ia, he titiro parakore mauahara puta i runga i tana pakeke, uaua kanohi.
  
  
  "Koe?" "He aha te reira?" ka mea.
  
  
  "E hiahia koe pai te whakataka i te maripi, "ka mea ia, te pēhi i te luger mau ki te huru o te angaanga.
  
  
  "Te aha ki te kore ahau e?"
  
  
  "Katahi ahau ka kopere e koe i roto i te upoko," na ka mea ahau grimly, tumanako ia kihai i karangatia e toku whenua.
  
  
  "E kore i mua i taea e ahau te whakatuwhera i tenei wahine o te korokoro rite te tōmato matamua. Kahore, kahore i ahau i te painga i konei, e taku tahi atu tetahi. Ki te kore koe e hoatu tonu te pū atu, me te waiho i tēnei papa, i a ia, ka whakamate i a ia tonu.
  
  
  "E taa i te aha te ia ki konei," tonu ia pai. "Ko ia anake e ngana ana ki te whakawehi i te wahine. I ahau kihai i haere ki te patu i a ia. A e kore ahau e haere ana ki te whakamate i a ia aianei ki te waiho koe i tenei turanga. Ki te kore koe e, ka whai i ahau ki te tapahia ia jugular rua."
  
  
  Richter i te tupato teka, engari e kore e te papû kotahi. I mohio ahau e ki te mea i mahue ahau i te tūāpapa, e kore ia e kite i Ursula ora ano.
  
  
  I ahei te kite ahau i tona kanohi puru titiro i ahau i roto i te hepohepo. Ka horomia pakeke, me aki te Luger ara uaua ki te turanga o tona huru angaanga.
  
  
  "Katoa e tika,"na ka mea ahau," te rave i te reira."
  
  
  Richter titiro i ahau. "Te tikanga o koutou tukua ahau kia whakamatea ia?"
  
  
  "Te mau," ka mea ahau. "Me te i muri i taua, to koutou ūnga ka ngaro ki roto ki te pouri. I teie nei e koe te whakatau, Richter. Te maturuturunga iho te maripi ranei koe e mate."
  
  
  Ko ana mea, ahau, tumanako e te reira whakatangi papû. Richter, kāore hoki he momeniti, whakaaro, me te aromātai. Na ka kite ia i tona huru i te mata o te huri, me te wātea i te iti. Ka mau ia ki te maripi i roto i te a tawhio noa Ursula o te korokoro me te ka tango i te tahi atu i te ringa atu i ee rta.
  
  
  Ahau ka tango i te taahiraa nui atu i Richter, a ka mau ia i te iti ki te hipanga atu i te Ursula. Na ka tahuri ia ki te kanohi i a ia, e te manawa, mārō.
  
  
  "Well, titiro te reira i rite i a koutou te mutunga ka mau i ahau," ka mea ia ki Ursula i roto i te tahitohito i te reo. "Wie schade für mich." Te reira i te tohu hoki i ia - ego hanihani ko maro atu i ake.
  
  
  "Titiro rite tatou hopukina huru i mua i a koutou," ka korerotia e ia ki Ursule, i ona kanohi tonu i runga i Richter.
  
  
  "Ka tango matou i te huru ki toku wehenga. Ahau e tiaki i a ia ego katoa i te po na te reira e kore e whatiia te kore utu," ka mea a Ursula.
  
  
  Richter chuckled.
  
  
  "Tika katoa," ka mea ahau. E kore ahau i hiahia tenei tangata ki te noho ki a tatou tae noa ki te ata, tautautefito ki he taimi ia e māharahara e pā ana ki te Eva Schmidt, me te Blucher, engari i reira kahore he ara atu. "Te neke i runga i, Richter." Ka poipoia te Luger i te matua, te tūāpapa
  
  
  
  Tonu ia i te maripi i roto i tona ringa, me te tae ia i roto i ki te tiki i te reira ake ano i haere ia mimmo ahau. Ka hoatu e ahau te huru, kahore te raruraru, engari ka ka te reira i maka ki te moana i te huru, te tango i ona kanohi atu te reira no te tika, i te afa setoni, ka mau toku ringa matau ki tona ringa, me te pēhi i te Luger atu i a ia.
  
  
  Te patua e matou ki te bulkhead tahi, me te Richter tahuri ki te hopu i te pū. I te kotahi te wā, ka ai raua te pihinga i a ia, engari Ursula i roto i te rārangi o te ahi i muri i a ia.
  
  
  Ia, ka tahuri ki te Richter i tona huru whatu i roto i te porohita iti tae noa ki te huru wahia te patu i te hoki o te tereina. Ursula i kore i muri i a ia. Ka takatakahi ki te tahuri i te luger ki a ia. E kore ahau i tiaki, ki te kahore ahau ka patua e ia, Richter, e kore e ranei, engari hei utu tamata ki te tukino i tona huru. Aue, me te sweating, ka aki ia kia rite ki te pū ki tona huru, me te tinana. Ka romia e ia ki toku ringa, a he pere i pupuhi a tawhio noa te luger. Gawk te patu i te bulkhead me te ricocheted ki te po.
  
  
  Ursula i tika unuhia i roto i tona Webley, engari ko ahau i waenganui i a ia, me te Richter, a kihai i taea e ia te whakamahi i te reira ki a ia. Ki te ohorere, mura, pau pana, Richter maka atu ahau i a ia. Ko ana mea i hinga momentarily i runga i Ursula, patoto Webley i roto i tona ringa. Ka Richter haere i roto i te kuwaha. Ngaro whakarere atu ia i muri ia ia rite ki tetahi atu Luger pūhia i a ia. Gawking kanohi whawhati i te karaihe, me te patu i a ia ano e ia porotaka i te kokonga, ki te aroa. Te matā o tona huru i te patu i te taiepa. Engari ko ia tonu i runga i ona waewae. Na, te reira i ngaro noa i te katoa i te mara o te tirohanga.
  
  
  "Tailor!" Ona, karanga. "E koe te katoa, i te tika?"
  
  
  Ursula i kato ake tona Webley. "Au e ahau te pai, Nick," ka mea ia, ko ahau i taea e korero ki a ia e whakangaueuetia.
  
  
  Ia mau i te tatau, yanked te reira i te tuwhera, me te marere ki te moe i te motokā. Ka rite ki ia porotaka i te kokonga o te kauhanga roa, luger i roto i te ringa, ka kite ia Richter e pā ana ki waenganui iho, e rere ki te tahi atu pito. Te reira i te tuku i te luger, engari na ka puta ke tona whakaaro. Te nuinga o nga pāhihi i kua i roto i to ratou compartments, me te pere e pea ara ih ake.
  
  
  Te luger tuku iho i te reira, me te titiro Richter ngaro ki te tahi atu pito o te motokā. Ursula tika i muri mai ki ahau.
  
  
  "Te tatarahapa," ia ka mea te papa.
  
  
  "Kaua e māharahara, Nick. Ko ia tonu i runga i te tereina. Kihai ia i haere ki te kia pera waimarie te wā i muri mai. Ka tatou te tango i te tiaki o te reira. Pea kia titiro tatou huru?"
  
  
  "Kia haere."
  
  
  Ka haere matou ki te Richter o te wehenga, ko Huru, ko e kore e te reira. Na ka rapu ia tatou i te toenga o te tereina. Ego i wahi ki te kia kitea. Oia mau, i kitea e ia te wahi ki te huna. Titiro te reira rite e koe ka whai tatou ki te tatau i runga i Ursula te taea ki te hopu i te huru i roto i te Belgrade i tenei ata. Hei tā Ursula haere ki tona wehenga hoki he okiokinga poto. E hiahiatia ana ia i te reira kino. Ia, haere hoki ki te Voiture 5, tumanako ki te whakatau i te Schmidt wahine.
  
  
  A, no te taenga mai te reira i roto i te Voiture 5, i ahau i te ohorere nui e tatari ana hoki ahau.
  
  
  I tika ahau tae i te kauhanga roa ārahi ki te Eva o te wehenga a, no te ia i te tatau tuwhera, me te Hans Richter puta.
  
  
  Stahl tahuri i te kokonga, ki te mataara. Ko ia te toia i runga i tona koti, me i reira ko te tipare i ona ringa. Ka titiro a tawhio noa furtively, ka haere atu ia i ahau ki te atu waka.
  
  
  Te āhua, te ex-Nasí huna i roto i te wehenga nohoia e Schmidt o te wahine noa to tatou huru e hiahia ki te. Ka ka hoki te blindfold, e te auraa Eva me whai āwhina em.
  
  
  Ahau hamama, e haere mai ana i te wharau.
  
  
  Rere ia. Rere ahau i muri i a ia ano e ia te haapurorohia nei te whakatuwhera i te tatau, a haere ana i roto i roto i te hariata.
  
  
  Ia tae pito e rua o te kauhanga roa, yanked te whakatuwhera i te tatau, a whai ana i muri.
  
  
  Na ko ia i tutaki ano i te koa te tangata.
  
  
  Ko ia i runga i te atamira i waenganui i te waka. Me whai ia kua tatari hoki Richter. Ka rongo ahau i te hamama, i te kitenga o Richter te rere, me te ko te rite ki te whakatau i ahau, ina, ka pakaru i roto i te kuwaha.
  
  
  Ki te rua o te parahi pongaponga rite ki te tetahi e whakamahia ana e te Richter i te aroaro o, Mr Fakafiefia patua ahau. Ia huru mau te kite o tona mata i roto i te marama o te motokā i muri i a matou i te aroaro o noa tatou i patua.
  
  
  Oku turi sagged. Te tangata mā te whakamahi i te parahi pongaponga mohio pehea ki te patu, me te wahi rite te whakatangi, kia patua ki te hoatu i te patunga i roto i te wahi. Ahau ara ake manehau ake i runga i te pūhara, te kaiwhakahaere wiri ki ahau, me te tono mai ki ahau te mea i he.
  
  
  "Ko ahau te patua e te tangata."
  
  
  "Pea te pea tahae. A, no te haere koe i roto i te kuwaha, kite koe i te tangata e okioki ana ki runga ki a koe. Ka rere ia ki te muri i te motokā. Ki te taea e koe te whakaahua i te huru..."
  
  
  "Kihai ahau i kite i to ratou mata, te haama no," teka ahau.
  
  
  Richter ngā, me te huru buddy mawhiti ano, ko ana mea, whakaaro ko ahau waimarie. Ki te te kaiwhakahaere kihai i whakaaturia ake, Mr. Fakafiefia pea e kua mahue i ahau i roto i te kino te āhua i te mauri.
  
  
  Fakapapau'i ahau te kaiwhakahaere e taea e ahau te haere. A, no te te whakahaere i ahau ki te tiki atu i a ia, ka haere ahau hoki ki te Eva Schmidt o te wehenga.
  
  
  "Ko wai tērā?" Ka karanga ia i roto i roto i te rūmātiki i toku patoto.
  
  
  Ia reo ke, me te korero ia i roto i te French. "Porter, ma'am."
  
  
  I reira ko te okioki. Na ka maukati pāwhiri. I te tatau tuwhera te kapiti. E ia te titi ki tona waewae i roto i te poka, a kaore i te luger ki te Eve o te miharo mata.
  
  
  "Kia pehea te ko ia e pā ana ki te mahi tatou i mua?" ka korerotia e ia ki a ia i roto i te gruff reo.
  
  
  "Whakapā ahau Horst. Engari kihai ahau i whai i te wa ki te whakapā atu ki a koe ano."
  
  
  Slamming te tatau, ka korerotia e ia ki a ia: "Koe e takoto ana - whakaturia e koe te Russian i runga i ahau."
  
  
  Ko te wahine karohia ana toku mata. "Mēnā ka eke ia koe i ki te raruraru, ko te reira i te Huru o te whakaaro. Ko ia anake ka korerotia e te MOMOA e koe he motuhake ngā mahi i roto i te te kupu mo te pūrere."
  
  
  "Ko te ataahua. A, no te korero ki a koe ki em e, te matau koutou ki te whakatara i te pai i te mea ko ia te haere ana ki te mahi."
  
  
  "Ka taea e koe te e mahara i ahau ki te māharahara e pā ana ki to koutou haumaru. E kore i muri ia koe te haukotia ahau."
  
  
  Ahau ki te tutakina ahau. "He aha te mea koutou hononga ki Hans Richter?"
  
  
  Tona titiro hoki mai ki ahau. "Hans Richter, me te whai ahau kahore he hononga."
  
  
  "Kite ahau i a ia e haere mai ana i roto i o koutou wehenga. I ia he pū patunga, a haere ana ki a koe mo te tauturu. Koe bandaged Emu o te ringa."
  
  
  I ona kamo kihai hoki i ruarua. "Whakaae ahau e he pono tenei. Engari ko tatou ano kahore hononga, ētahi atu i te matau ana ahau e te hau-ā-Uru tiamana āpiha e rapu ana koutou no te haama. E kore e whakaaro ahau te reira i toku mahi. Te tuku ki a ratou te hopu i to ratou ake mua Nazis."
  
  
  "He aha i meatia e ia ki te haere atu ki a koe?"
  
  
  "I te tau i ma'iri a'e, i mohio matou te tahi i te tahi i te pai. Ia huru ka mohiotia a, no te ahau i kite i a ia ano. I hanga e ia i te hape o te hoatu Emu tona wehenga tau, e kore e ara suspecting kia whiwhi ia ki te raruraru i runga i te tereina." Ia malimali i te iti. "I teie nei, kaua e korero mai ki ahau, e kore koe e matau he aha te tikanga e ahau, ina mea ahau e huru i mua i mohio te pai."
  
  
  "Tukua ahau kia korero ki a koe e pā ana ki te whakaaro e tika i puta ki ahau, Eva. Pea Hans Richter ko te rangatira o te Topcon. Pea ko tenei te tangata te karanga koutou Horst Blucher."
  
  
  "Horst e kore e rere a, no te riro ia ia te pere. Ko ia rawa te atamai mo e."
  
  
  "Na reira ko ia, me aha e kore e ia e whakaatu ana ki runga?" Ka ui ahau ki a ia. "He aha ia i mea, ki aku inoi mo te hui?"
  
  
  Ka kumea mai e ia i roto i te mōkihi o Amerika hikareti, a tahuna ana ki a ratou. "Horst ta ia e whai whakaaro koe he tika bidder hoki tenei pūrere. Otiia ka noho ko ia anake mahi ki a koe i runga i tēnei tereina, me te mahi, me te kia kiia ki te aroaro o tae tatou i roto i Sofia. Koe ka meinga to koutou whakahere i roto i ahau."
  
  
  "Te tango i te kaka, a ka mahi ahau i te reira," na ka mea ahau. "Ahau rite ki te hanga i toku whakahere i runga i te aroturuki. Engari ko ahau anake rave i te reira no te huru o te Topcon tōku."
  
  
  Ka hotu ia i puhoi. "Emu e kore e rite i te reira, engari ka ahau te tiki ia ia i te karere. Ka meinga e ahau he mea whakarite me te kawe i te whakamōhiotanga ki o koutou wehenga."
  
  
  "Ka taea e ahau tatari ki te whakarongo i a koe?"
  
  
  "Katahi matou ka mutu i roto i te Belgrade i roto i te ata. Ahau e kore e taea e te whakapā atu Horst i te po nei."
  
  
  "Tika katoa," ka mea ahau. "Ko tenei te wa te whakaminenga, ka mutu e pai. Au te kimi ahau tino manawanui."
  
  
  I roto i te pouri o toku wehenga, i ahau e totoro ana ki runga i te moenga, me te whakarongo ki te reo o nga wira ano i te tereina, i tupono atu ki te Belgrade, me ko tenei te nui te taime no te ahau me hoki Ursula.
  
  
  Ursula i tumanako ki te hopu i a ia te ika i roto i te Belgrade, me ana mea i tumanako ki te whakatau i tona. Ahakoa te kōrero Eva Schmidt i korerotia e ahau, tonu ahau ki te miharo, ki te tangata e hiahia ia kua kiko, me te Ursula o parori taonga parau i te mea ano ...
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  No te mea o te po o te oaoa, me te tino ngenge, ka moe ia roa atu i tūmanakohia. Toku anake te tuku ko te patoto i runga i te wehenga o te tatau. Te reira i Ursula. Ko te reira i te mārama ra, i waho, me te tatou i tata te Belgrade.
  
  
  "Ko ia te ui ki te mea poroporoaki i roto i te take e kore matou i kite i tahi i te tahi ano," ka korerotia e ia ki ahau i te ata.
  
  
  Ko ia whakauaua te titiro rite te kaihoko. Ia tousled te huruhuru hate hanga ia ia te titiro ano he kuao, schoolgirl, i te mea i tika kia rite ki te pai.
  
  
  "Kia pehea te pai o te koe," ka mea ahau.
  
  
  A, no te ka e ahau i runga i toku moenga, haere mai ia ki ahau, me aki ona ngutu ki te toku. Ia, ua ite tona tinana ngohengohe ki tona uma. I muri i te wa roa, te kihi i mutu i te, ka anga ia ki te manawa shallowly.
  
  
  "Ia mistletoe i roto i te ngakau he, e te reira tino pai ki te mea poroporoaki," ka mea ia.
  
  
  Hey malimali i a ia. Whakaaro ahau ko ia te whakaako i te ee ki ngā mahi ki te fun iti. "Ka waiho tatou i roto i te Belgrade hohoro."
  
  
  "Te reira e kore e tango i te roa o ki te mea poroporoaki."
  
  
  Ua ataata ia ano, e okioki ana ki raro, a pa ana ki ona ngutu ki te whakahe ana mea. "Kei te tino papû," ka mea ahau.
  
  
  "I tumanako ahau ki te kia." Ia malimali.
  
  
  Ka kumea mai e ia i runga i tona uarua, ka unuhia atu e ia boots i a ia e te titiro. Katahi ia e wahia i te poraka i runga i tona matenga. I tenei wa, i ia kihai i mau i te pari. Ka titiro ia ataahua i roto i te ata ra. A, no te tīmata ia ki te tangohia atu e ia te pito, i tona shirt tīmata ki te unbutton.
  
  
  I te meneti torutoru i muri mai, tatou ka takoto ana i runga i te moenga tahi. I tona mahana takoto tahanga aki iho i runga i ahau, me ahau ki te taea e ite i tona tinana katoa
  
  
  
  e tatari ana hoki toku pa.
  
  
  I tona ringa ki te āta rere iho te wereweti o tona huha. E kore matou i te whakararuraru i ki te utu i te matapihi, pihi, me te paki saint ee o te kiri, ka mau i runga i te pītiti rika hue rite neke ia tona hope ki ahau. Tona ringa pakura i waenganui i ona waewae.
  
  
  Ia u, tae atu ki ahau, te urupare ki toku pa. I kitea ia ki ahau, a ka mirimiria ahau ki te āta a āta, i roto i te he ngawari manawataki. I ona ngutu hungrily hiahia ahau, rapu, ngaungau, me te totohu.
  
  
  Na ka ua ite e ahau he iti te pakaru i roto i ahau, me i mohio ki kihai i taea e ahau tatari. Ahau te whakatata ki a ia te tūpato, me te piri matou ringa. He ataahua tangi mawhiti i te hohonu o tona korokoro.
  
  
  Kihai ahau i mea hey. Ko ia e hawata ana ki te akiaki, me te ki te kitea te mauruuru i roto i a ia. Neke matou tahi atu, me te ake insistently, me te ataahua ki te tangi a tawhio noa ia korokoro titiro ki te kawe a tawhio noa ahau. Na, i tona hope, e te mau mai ki ahau i whakaraua ki titorehanga hiahia. Te manawataki nui, a ka neke mārō. Te kohua i roto i te kohua ki ahau, rite ki te waipuke. Ka rite ki tana tangi i te hanumi ki te tawhiti whiowhio o te tereina, i te cauldron kohua, me te riro ia i tenei wera tukuna ki a ia te rawa a te nuinga tupu ki nga wahi.
  
  
  "Ara pai ki te tīmata i te ra," na ka mea ahau, e takoto ana i muri ki a ia. "A, e kore matou e mea atu poroporoaki. E kore e inaianei. Ahau ka whakatau ia koe i te teihana pirihimana."
  
  
  "Wareware i te reira, Nick," ia malimali. "Whai koe i tou ake mahi ki te whakaaro e pā ana ki."
  
  
  "Toku ohipa e kia e pā ana ki a koutou," ka mea ahau. "Ahau e kore e taea e te whakamārama i te reira i teie nei. Ko matou hiahia i pai te tiki i te kakahu. E tatou tata i roto i te Belgrade."
  
  
  Tatou i te kakahu hohoro rite ki te tereina haere ko te wahi i waho rawa o te Belgrade. I muri mai, rite haere matou i roto i te tereina waka, he kino whakaaro i puta ki ahau. Ki te Blucher o Horst i mau i Hans Richter, me te ki te Ursula i te whakahaere ki te hopu i te huru i mua i mohio ia i reira i te tahaetia te aroturuki i roto i te whare, ranei, ki te aroturuki i mauria ki te whare herehere ki te Richter, e toku tūponotanga o te whiwhi ego hoki i pīrahi. Te Yugoslavs, o te akoranga, e kore e te ringa o te pūrere ki runga ki ahau i ahau i te kāwanatanga US.
  
  
  I roto i te tikanga, Ursula, me te ahau i hoariri i taua wa, no te mea to tatou i te misioni, me te whāinga tonu contradicted te tahi i te tahi. Ko ia te tino, ahakoa i a ia te ora Ursula o te ora, ka e kore e kua whakaaro te roa Richter te hopu i roto i te Belgrade just no te mea ko ia te ui ki te tango i etahi o ana taputapu hiko atu i a ia i te aroaro o ka mauria ki te whare herehere. Ia e whai whakaaro ia ohipa ariki no te mea o te weriweri o ona hara o mua ' haama.
  
  
  Heoi, i te rua tuakiri e kore kua kï. Kihai ahau i kite i a ia, na kihai ahau i hiahia ki te faanevaneva Ursula i tona whāinga i waho i whakakite i toku misioni, a e kore ahau i hiahia ki te mahi i te taua. Na faaoti e ahau ki te noho ki Ursula i roto i tana hopu ngana, e matakitaki ana Eva Schmidt, me te kite i te aha e riro i roto i toku manakohia.
  
  
  Haere matou i roto i te ra kaiako āta, otiia e kore matou i kite i Schmidt, e kore matou i kite i Richter. I te wā i te whakangungu neke ki raro i te roa hina tūāpapa o te Belgrade te teihana, i matou e tu ana i runga i te atamira i muri ki te engine. Te reira i te rota o te iwi e tatari ana ki te tereina, me te tatou, te tokorua ua ite e to tatou iwi, i taea e tino ngāwari kia ngaro i roto i te taua te mano.
  
  
  I te tereina, i te pae hopea mutu. Ka tahuri ia ki te Ursula, me te kata i a ia. "Well, kia kite, ki te taea e matou kitea tetahi o koutou plainclothes eé," ka mea ahau.
  
  
  Ka matou i atu i te mutunga o te whakangungu i runga i te atamira i mua i te toenga o te pāhihi me te ahu mō te pukumahi i te teihana whare. Ursula hiahia ki te kite i a ia, engari ko ia te titiro i te tereina tüäpapa.
  
  
  "Kite ahau ih," ka mea ia. "Kia mau ki te kanohi i runga i Richter i te ārahi e ahau ki a ia." Ki te tika, ka rapu i te whakangungu i te mua, me te hoki."
  
  
  Ursula rere atu, a ka Eva Schmidt kite ia. Ko ia anake, me te hohoro i roto i te mano ki te hoki o te tereina. I whai ia i a ia, bumping ki te haere i roto i tona whanautanga.
  
  
  I kite ahau i Hans Richter a tona hoa, te stocky tangata ki te koa, mata, te tiki i roto i te whakamutunga motokā. Richter ti'ae tueke, me te mōhio i te reo irirangi.
  
  
  Ka tutaki ratou ki te tueke te kete, me te ngaro i muri i te reira. Haere ahau ki runga ki a ratou toku tueke huna i ahau i ih o te kanohi, a ka tata nui ki te whakarongo ki ih o te reo.
  
  
  "E koe i te whakaaro nui ki te pupuri Carter. Tenei ka mutu hohoro." Te reira i Richter. "Ahau ka whakatau i te Russian konei, me te hanga i te mahi."
  
  
  "E whai koe i te pūrere rānei?" Ko te Iwi te hunga e mea e
  
  
  Richter kata. "Te whakatuwhera i konei i roto i toku reo irirangi, i te wahi i reira kua ki katoa i te taha."
  
  
  Te reira i Wilhelmina e unuhia i te reira i roto i raro i tona doublet. Kahore he mea whakamiharo i to tatou iwi, e kore e wehe te reo irirangi e kore e ko e te tākaro. Te pee'utari te aroturuki i roto i te reo irirangi o te take. Ahakoa, ki te huru, ka tangohia i tua atu, ko te pūrere e titiro rite te wāhanga o pōkaia te pepa ki te tangata, engari ki te tohunga.
  
  
  Haere ana a tawhio noa te tueke te kete, ka mea ia, " e kore au e mōhio.:
  
  
  
  "Mauruuru e koe mo te whakarite te whakaminenga, Eva."
  
  
  Richter i oati ai.
  
  
  "Ka tango ahau i te reo irirangi, Horst. Te mana'o nei ahau ki te hiahia koe i taua ingoa, dis wouldnt koutou huru, te whakamahi i teie nei. A, no te ahau i te reo irirangi i roto i toku ringa, ka haere tatou ki runga, me te kōrero ki te cops, te hunga e mohio ana ahau ki a koutou rawa."
  
  
  Tana huru hoa i noho ki a ia, tae noa ki te mutunga rawa. Eva na akina iho tona putea me te patua e ahau ki te pū, me Mr. Fakafiefia pounced i runga i ahau.
  
  
  Ko ia te pere i te stocky te tangata i a matou e hinga. Ko ia rawa ngenge ki te whawhai ki a ia.
  
  
  Ko ia whewhera mo te manawa, i a ia e maka atu i te Alenka o huru, a ka whakatika ki ona waewae ano. Kihai ia i titiro miharo e unuhia e ahau te keu, i runga i te Luger. Ko ia te tumanako ki tenei, i te peke ia i muri i ahau, e ahau whakaaro. Ko ia e ngana noa ki te hoatu ki a Richter wa ki te tango i te mea kiano i matao.
  
  
  Te ex-Nasí mau ki te whai wāhi. Ia kokiri ana hoki ki te teihana, e aki ana i te iwi atu ia ia e haere.
  
  
  Eva Schmidt hoki i rere atu. A, no te kitenga e ahau i te hoatu i te matā i roto i te tangata, i whakaekea ahau, ka tahuri ia, a ko te ngaro i roto i te mano. I kite ahau ia ia e haere ana i roto i te ahunga o te tereina, engari e kore ahau i tiaki te mea i tupu ki a ia.
  
  
  Ko ia racing i muri i Hans Richter.
  
  
  A, no te tae ia ki te tomokanga o te nui o te teihana, ka tahuri ia a tawhio noa. Na ko ia te pupuri i te parabellum mauser i roto i te kotahi ringa, me te reo irirangi i roto i te tahi atu. Tohu ia i te Mauser i toku matenga, me te pupuhi. Te pere papa ana te whatitiri puta noa i te atamira, tata patu i toku maui kanohi. He tokorua o te wahine te karanga. I muri i ahau, i te tāroaroa, te paari, te tangata e hinga ana ki te whenua - he gawking emu te patu i a ia i roto i te pokohiwi. I reira atu te kārearea. Ka rite ki Richter i tahuri, i rere hoki i te teihana, kumea e ia i roto i tona luger ,ka mau i te whāinga, me te pupuhi. Ko reira ka e ia ki te puta ke te akoranga, a ka ngaro te reira.
  
  
  Kahore he wa ki te kite i te wahi i Ursula, me te pirihimana i. Ka rere ia ki te teihana i muri i te Richter. He rau o te iwi i roto i, me te Richter neke i auau i roto i a ratou ki te hiku o te keti e arahina ki te huarahi. Hoatu e ahau i te reira i roto i Wilhelmina o pūkoro me te nui haere te tere. Te iwi e tu ana, ka titiro, me etahi tamata ki te tiki i roto i to tatou ara. Richter te patototanga a te wahine atu, ko ona waewae, me te haere i runga i. Ko tōna tonu i te whiwhi torohaki, me te aroaro o ia i ahei te tae te tatau, ka mutu te huru ki te tahi nifó.
  
  
  Richter te patu i te patunga witi pakeke, engari kihai i ngaro i a matou Mauser, to tatou i te reo irirangi. Ka tahuri ia ki te kopere i toku matenga atu, ko ahau mau i te reira i roto i toku pū ringa, me te pana i te reira atu. Te Mauser hamama i roto i nga ruma nui, me te Gawk e taora ki te tuanui tiketike. I reira atu te aue, me te aue, me i reira ko te stampede ki te tiki atu i te gunshots.
  
  
  Tatou whakataka atu ana ki runga e rua, e ngana ana ki te mau tonu i te mana. To tatou ringa takatakahi ki te pupuri i te pū. Ia pupuhi ano, me te mua matapihi pakaru. Ana tangata kihai hopukanga tokua Richter square o te mata, me tona huru kaha ngoikore. Te mauser hinga i puta noa i te Huru o te ringa ano tona ringa ki te hohoro tahuri.
  
  
  Richter kanga kata te patu i ahau i te matenga ki te he ringa e kumu me te hono. Ua ite au i te chestnut e tata ana i oku taringa, me te hinga ana ki te patunga witi. I taua taime ra, Richter ka whakatika ki runga, me te tae hoki tona Mauser.
  
  
  Kumea e ia i roto i tona pū i mua i taea e ahau te tiki tata ki a ia, a, no te ka tahuri ia ki ahau, i te iti menemene puta i runga i tona mata. Te reira i te maka ki te nikau a Hugo o te ringa ano ia e hāngai ana te mauser i toku matenga. Engari i to tatou guns, to tatou stilettos kihai i patua.
  
  
  "Halten sie! Pinepine nei tatou nui!" Te reira i Ursula.
  
  
  Richter ka tahuri atu ia i ahau ki te kite i te tino ngali-fehangahangai Ursula tuhu he emu i Webley hoki. I runga i tetahi taha o Nach i te rua Tararā ngaro pirihimana i roto i te mania i te kakahu. Ia o ratou i te poto hurihuri tohu i Richter.
  
  
  "Tēnā maka ki te pū ki raro," ko tetahi i runga i Ursula matau o whakahau.
  
  
  Richter grunted, maturuturu iho te mauser, me te titiro hoki ki ahau. "Whakatara koe, kaka," ka mea ia i te ata i roto i te reo ingarihi.
  
  
  Haere ahau ki runga ki a ia, me te yanked te reo irirangi i roto i tona ringa. Te Yugoslavs tungou i ahau, me te mau Huru o te ringa.
  
  
  "Ka tangohia e tatou i te huru ki te tikanga pou mo te uiui poto i mua i neke i te huru o te tari matua," Tararā, nana nei i korero ai i mua, ka korerotia Ursula.
  
  
  I ia ki te tiki i taua reo irirangi i roto i te reira. "E e ahau ki te haere ki te tereina ki te tiki i toku putea," ka mea ahau. "Ka waiho e ahau tika hoki."
  
  
  I whakatata ahau ki te pukapuka, na roto i te taua Tararā. "Kahore, e tēnā. Te tereina e kumea kia roa. Haere mai ki a tatou te tuatahi."
  
  
  Kihai ia i mea i tahuri ki te tautohe. "Te pai," na ka mea ahau, ēngari e whai ake nei i a ratou ki te ruma.
  
  
  Ko te reira i te nui iti ruma ki te anake te parahiraa e toru tonu ngā tūru. I reira ko te kotahi anake te matapihi e anga ki te ara. Te reira i te titiro mata.
  
  
  Rite tatou i te tomo i te ruma, Ursula korero ki te Tararā nei i kī ki te waiho i te tahi e ih.
  
  
  "Aue, te huru putea!" ka mea ia. "Te reira i runga i te atamira. Ka whiwhi ahau i te reira."
  
  
  "Tino pai," te pirihimana whakaae.
  
  
  Ursula, kua tika ngaro ko kati te tatau i muri i a ia, no te Richter tīmata te mahi ki runga i ano.
  
  
  Te cops i pupuri tonu huru o te ringa. Te tangata kihai nei i korerotia ano e mau ki te reo irirangi i ahau, ki toku ngā tatarahapa, me te hoatu i te huru i runga i te parahiraa i roto i te mua o tatou. Na ka tae ia ki roto ki tona koti mo te rua o handcuffs, engari Richter ohorere, me kaua murua whawhati atu i te tahi atu i te Tararā o te ringa, ka patua ki tona huru i roto i te mata ki tona tuke. Te cop ruarua hoki, me te hinga puhoi ki te patunga witi, i te Richter kaore i te tahi atu tetahi i ahau. Te tangata ascenceur ki roto ki ahau, me ahau hoki ki te hopu i tona huru ki te pupuri i a ia i te taka ki te papa.
  
  
  Richter te patu i te āpiha tuatahi, me te tae hoki tana pū. Tae ahau mo te Wilhelmina rite ki te tangata e hiahia patua e ahau tamata ki te whakahokia mai ana pauna. Ka Richter puta ki te snub-tere hurihuri, tahuri a tawhio noa, me te pere i ahau. Ahau kukupa ki te heamana, a ka ngaro.
  
  
  Te cop nei i hiahia ki te hinga i runga i te tihi o te ahau, na, i te taenga mo tana pū. Richter pere ki a ia, me te patu i a ia nuitia i roto i te pouaka. Ko te tangata ka whakatika ki ona waewae, a i pana hoki i te ohorere pānga. Te huru o te kanohi kitea o te ohorere o te mate ohorere ia taora ki te taiepa, a ka pakura ki te patunga witi.
  
  
  Richter hohoro te haere a tawhio noa te heamana, a wairaka ki te reo irirangi rite ki te haere ana ia, a rere ana ki te matapihi. Ia tere pere pere puta noa i tona taupoki, me ētahi Huru o te pokohiwi. Ka tahuri ia, a hoki ana ki te ahi. Na ka kite ia i tetahi pirihimana tīmata te whai i a ia. Ia pupuhi ano, i patu i te tangata i roto i te mata, me te cop hinga puhoi ki tona nohoanga. Richter ka tahuri, me te ruku i roto i te matapihi, ka pakaru ririki i te karaihe i roto i te whatu o te shrapnel. Ahau pere i a ia ano i rite ngaro te ia, engari i ngaro i a ia.
  
  
  I taua taime Ursula haere mai i roto i te kuwaha.
  
  
  "Ia ngaro tatou," ka mea ahau. "Haere mai i runga i." Ia, peke i roto i te kuwaha mimmo pākiki pakia, me te haere i roto i te teihana ki te mua tatau. Ursula i pono i muri i ahau.
  
  
  A, no te tae ia pito e rua o te whare, ka kite ia i taua Richter i kore i reira. Ka kite ia i te pango car tere atu i te wahi i te poraka i raro i te huarahi, engari i ia kahore ara o te mohio, ki te ko reira Richter o.
  
  
  "Ko te wa i muri mai e ahau i kite i a ia, Mr. Richter," Ursula mea grimly,"kei te haere ahau ki te hoatu i te matā i roto i te emu o te matenga, me te ui i te mau uiraa i muri mai."
  
  
  I taua taime, ko te mea anake i taea e ia te whakaaro e pā ana ki te reo irirangi e Richter i te mau a, no te rere ia atu. I ahau i te aroturuki i hoki te taime, engari inaianei ko te reira i ngaro ki ahau ano. Pea ake ake.
  
  
  Na ka mahara ahau ki a ia, Eva.
  
  
  
  
  I te iwa o nga pene.
  
  
  
  "E rapu ana tatou i mo te tangata ano," Ursule ka korerotia ki a ia.
  
  
  Ka titiro ia ki ahau questioningly ano ahau i hohoro ki tona hoki ki te teihana tomokanga. "He aha te tikanga a koutou, Nick?"
  
  
  "E kore he nui te wā mō te whakamārama tika i teie nei. Richter kei te whai wāhi i roto i te nui tahae, a, ka tahaetia e te mea tino tino mo toku kāwanatanga ki te hoko ki te Communists. Ko te aha ia i runga i te Hahaké Express."
  
  
  I taea e ahau te rongo i te pirihimana tupekepeketanga ta tatou i rere i roto i te teihana. Te tangata i huihui ki a te ruma i reira te pirihimana tamata ki te pupuri Richter. I waho, ko te Orient Express i faaineine ki te waiho.
  
  
  "Kei te haere ahau ki te waiho koe i konei, Ursula. Kaua e korerotia ki te pirihimana i tetahi mea e pā ana ki toku mahi ki te taea e koe te karo i te reira. Tirohia i roto i te kororia Nui Hotel i Obilicev Venac 28 a ka whakatau ia koe i reira i muri mai. I roto i te takiwa, tirohia i roto i calve, me te ngana ki te kitea Richter. Tonu, ki te koutou e kitea ki a ia, e kore e tamata ki te hopu i a ia, i te tatari mo te ki ahau."
  
  
  "A, no te ka kite ahau i a koe ano?" ka ui ia. "Te wahi e haere ana koe, Nick?"
  
  
  "I reira te tangata i runga i te tereina nei e taea e korero ki a matou te wahi ki te kitea Richter," ka mea ahau. "Na, kei te haere ahau hoki i runga i te poari. Te ti'aturi nei e ahau ki te tiki hoki ki a koutou, i muri mai i teie mahana, ranei apopo."
  
  
  Ia malimali. "Ahau koa e tatou mahi, ka tukua ki a tatou ki te noho tahi mo te ia," ka mea ia. "Waimarie pai tae noa ki ahau e kite i a koe ano."
  
  
  "Te reira i te taua ki a koutou," ka mea ahau.
  
  
  Ia tae i te tūāpapa rite te whakangungu tīmata, me te peke i runga i te poari. Ko te ataahua kakaho Ursula poipoia, ahau e tu ana i roto i te kuwaha, a ka tahuri ki te mihi atu ki te uniformed Tararā āpiha pirihimana.
  
  
  I roto i te mea o te hēkona, i te tereina, i mahue i te teihana me te paheke hoki ki te Tararā kainga. I te wā i roto i te Belgrade, i te tereina, tomo i te kai i te motokā, i te mea i teie nei i te whakamutunga motokā i runga i te tereina, i muri i te takotoranga. Tenei hanga i tetahi atu wahi, te wahi e whai i ahau ki te titiro mo te Eva Schmidt, me e te te wahi i ahau i kitea e ia. Ia i whakahau noa te parakuihi, ka haere mai ia ki tana tepu.
  
  
  "E e ahau ki te hoatu i te matā i roto i a koe, tika i konei," ka mea ahau. "Engari ka hoatu e ahau a koutou kotahi tupono whakamutunga. Te tiki ake me te haere ki o koutou wehenga. Ko tōna haere ki te kia koutou pono. Me te kahore, ki te tinihanga i tenei wa. E koe te tamata i te tahi mea rite te wa whakamutunga, me ahau ka patua e koe, kahore atu kōrero."
  
  
  Ia ruarua mo te taime. Katahi ia ka whakatika, haere ki raro, te aroa o te kai motokā. I mahue ahau i a ia
  
  
  i te tahi pire ee i te tepu mo te hāwini, a aru ana i a ia. I maoro tatou i te tu i roto i te mua o te ee wehenga tatau i roto i te Voiture 5.
  
  
  "I roto i," ka mea ahau.
  
  
  Ia matara te tatau. Haere matou i roto i a ia, a ka kiia te tatau i muri i a tatou. "I teie nei, he aha te e hiahia ana koe ki te mohio ki te?" "He aha te reira?" ka ui ia tartly.
  
  
  "Me pehea ki te kitea koutou aroha".
  
  
  Ia malimali pakeke me te rere i te ringa i roto i ona makawe pouri. "Ka taea e te reira tino uaua matau i teie nei. Hans ka oti tana hoko rawa hohoro, a ka ka riro i te rawa o te tangata taonga. Ka huri i tona tuakiri ano, me te haere tonu ki te oma te hunga kuware, te hunga whai i a ia." Ko ia i kata. "Me e taea e matou te whakawhetai ki a koutou a te kāwanatanga mō te katoa o taua."
  
  
  Kihai ia i rite ki te kata i a huaina ana e te wairangi. "Whai koe i te ara ki te tamata i to outou waimarie," tona papa, ka mea. "Kei hea Richter noho i roto i te Belgrade?"
  
  
  Eva kata. Tīmata ia undressing, i ahau e korero ana ki a ia. Kihai ahau i mohio ki te mea ko ia te tumanako, engari hohoro ia, ko ia i roto o tona tarau, me te i roto i tana pari. Nah i te maoa tonu i te mati.
  
  
  "Ki te e hoatu e ahau ki a koutou i tenei mōhiohio, ka manako ahau ki te wero e pā ana ki to koutou mahi," ka korerotia e ia ki ahau.
  
  
  Titiro matatau atu ia i ahau, ka rite ki ia mau atu ia pari, me te kitea i ona u.
  
  
  "Ka taea e koe hoki te ahua nui ki te korero ki ahau te wahi i te Topcon tari matua hall, ko te," Hey ka korerotia e ia tana titiro ki a ia wahia te pango, te miro kuroneko atu ia ma huha. Tamata ia ki te faahema i ahau ki te takoto, te tika ano kia maha atu nga wahine.
  
  
  "Pea i taea e tatou te hanga i etahi ahua o te tau," ia purred ki ahau, e tu ana i te tino noho tahanga ana. Haere mai ia ki ahau, a ka pa ki ahau, ki ona u.
  
  
  "He aha te tau?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  Ia snuggled ake ki ahau, i te iti. "Ka noho hoki iti iho i te mōhiohio katoa e hiahia ana koe, a ka hoatu ki a koutou he iti, homai te utu." Rere ia tona arero te āta i runga i ona ngutu.
  
  
  "Ahau taea te tonu te tiki ake i te mea homai noa," Ey fakamanatu ia, mana'o ia hope te neke ki ahau.
  
  
  "yeah. Otiia e kore e waiho te taua, e riro te reira? Te reira e kore e te taua i te katoa."
  
  
  I tukua e ia te koki o te rta te neke. Ko ia pai. Ia me Richter hanga i te rōpū nui. Ia pea te whakamahia te reira i roto i te tahi atu Topcon misioni. "A, ki te ahau i pai ki te whakararu i, he aha ngā mōhiohio e homai ai ki ahau?"
  
  
  Neke ia tona hope atu fefeka, me te reira i whakaware rite ki te reinga. "Ka taea e ahau e korero ki a koe i te wahi i te Topcon tari matua i roto i te whare, no te mea e kore ahau e mohio. Richter e kore e tangohia e ahau i reira. Ko ahau e korero ki a koe e ko ia te takitaki i roto i te i te Excelsior Hotera i roto i te Belgrade i te Rangatira o te Miloš 5. Ko ana mea, ka korerotia e ahau ki a koutou no te mea ia e kore e waiho te reira i reira mo te roa, me te koe e kore e pea e taea ki te kitea ego tonu."
  
  
  Ia hope neke ofi ki ahau. Ih takai tona ringa a tawhio noa ia ia me te ongo'i ia ngohengohe kikokiko neke i toku pa. Ee mau tona kauae ki tona tahi atu i te ringa, ka kumea tata ia, ka kihi i tona kaha i runga i te ngutu. Puritia e ia i tona manawa, ona kanohi fālesí. Na i te titiro o te whakama, me te oto e puta mai ana i roto i ona kanohi. I te taime i mua, ko ia i roto i te mana o te āhuatanga, ko ia te arata'iraa i te mahi, engari kitea rawatia ake e ia ngaro e te mana.
  
  
  Tona kauae kore e tukua kia haere. Ego te matapouri ki tona kita. "Kei a koe e takoto ana, aroha," tohe ahau.
  
  
  Whakama tahuri ki te manawapa. "Horoi..."
  
  
  "Ah, ae. Ka taea e kite ahau i te reira i roto i to koutou kanohi." I tukua e ia haere o tona pahau, engari i puritia e ia tata ki tona tahi atu i te ringa. Na ka tae ia ki roto ki tona koti me te unuhia i roto i Wilhelmina. Puritia e ia ia ia tata ki tona maui uma, a werohia e ia ki te ngohengohe kikokiko.
  
  
  "E kore i te rite i te reira i whakamahia ki te hei," tona papa, ka mea. "Kua ahau rere i roto i o te manawanui, i tenei wa. Na te āta whakarongo. Kei te haere ahau ki te kitea i roto i te wahi Richter te huna i roto i te Belgrade, ranei koe i korero mai ki ahau e kore e ranei. E hiahia ana koe tino ki te mate te tika ki te hanga mea he iti ake uaua? hoki ahau?"
  
  
  Ko te wehi ki a ia i whakakitea i mua i teie nei hoki i roto i ona kanohi. I taea e ahau te korero ki a ia, ko te whakaaro e pā ana ki te mea e ahau te mea. Ia i titiro iho i te pū clutched ki tona uma, a ka titiro ahau i roto i te kanohi.
  
  
  "Sava a Hotel," ka mea ia i te ata.
  
  
  Ia, titiro i tona mata, a ko ia te whakaaro. Te Savva Hotel ko te ahua o te wahi Richter e kua whiriwhiria e-iti, me te tūmataiti.
  
  
  "Me te Topcon tari matua i roto i te whare i roto i te Lausanne, e kore te mea te reira?"
  
  
  Ka titiro hohoro ki ahau, ka ki atu. Ko ia aki te uaua na roto i te pū iti ki a ia pouaka. Ia te putanga.
  
  
  "Ae," ka mea ia hohoro. "Ko ahau tika e kore e mohio ki te wāhitau."
  
  
  Ka mau ia ki te pū, me te holstered i te reira. "E whakapono ana ahau e koe," ka mea ahau. "Na ka waiho koe, me te tiki atu i te te teihana i muri."
  
  
  Kihai i ia te neke atu i ahau. "E kore e koutou e hiahia ana ki te farii i te tahi atu i te wahi o te kawenata ahau e whakaarohia ana?"
  
  
  Rere ia tona ringa ki raro i tona huha, a ka kihi ia i runga i te ngutu. Ia au ra i te hiakai ki ahau. Engari i ahau i te tahi mea atu i runga i toku ngakau. Ka tahuri ia, a ka mau tona kameta i te taiepa o te wehenga.
  
  
  "E mohio ana ahau ka aroha ahau ki a te reira," na ka mea ahau. "Ko reira kia hoatu ki te mahi i mua i te pai, i te iti rawa i te tahi taime."
  
  
  Puritia e ia te tangata ki runga ki ona kanohi, a ka titiro atu ia i a ia questioningly. Na ka kumea e ia i runga i tona huru hey, mangai, a here i te reira hoki. Ka pa whakarere tīmata te wriggling, meke, me te hanga i te husky oro i roto i te kameta. Ka mau tona tinana tahanga, tangohia ia ia ake, kawea ana ia ki te moenga, a maka ana ia i runga i te patunga witi. Whakaaro ahau i kite ahau i te expectant te titiro i roto i ona kanohi mo te taime, engari i ahau e here ana ia ki te moenga ki tona pokohiwi, me te kakahu. I muri i te taime, ko ia sprawled i roto i runga i te moenga, me te titiro ki ahau i whakamau.
  
  
  "Ka rite ki te roa rite te kore koe e whiti i te rohe ki te Bulgaria, e kore koutou e hiahia i tētahi kaiwhakahaere rānei porter ki te takahi iho tou tatau," tana tahu, ka mea. "A te reira anake te mutunga rawa. Na ka, ka kua tae te sava a Hotel."
  
  
  Ko to te mauahara rererere i roto i ona kanohi, a ka muttered i te tahi mea i roto i te tiamana i roto i tona kameta.
  
  
  "Kaua e manukanuka ki te here ake," tona papa kata. "Tika tamata ki te whakaaro o toku kē."
  
  
  Mahue ia i a ia e here ana tahanga ki te moenga, me te kiia te wehenga tatau i muri i a ia. Katahi ka haere ahau ki te Voiture 7 me taku wehenga ki te tiki ake i toku iti tueke. Ko ia te rite ki te tiki atu i muri i mutu, i roa ka aru e te whistle.
  
  
  Na i a ia ki te hoki ki te Belgrade i roto i te tumanako e Richter i haere ki te sava a Hotel, ahakoa i te Tararā pirihimana i rapu i a ia. E hiahiatia ana e ahau ki te kitea i roto i te ki tonu ia i te reo irirangi.
  
  
  
  
  I te tekau o nga pene.
  
  
  
  Ko te reira a tawhio noa te poutumarotanga, no te ka e ahau hoki ki te pokapū o te teihana i roto i te Belgrade i runga i te tuarua-te piha haapiiraa tereina. Ka mau ahau ki te tēkihi iho Saraevoska Huarahi ki te Knez Mihaila Boulevard, i haere i te faahiahia National Museum, i hanga e te tokorua o te tahuri ki te hanga i mohio matou i te aru, me te ka haere tonu hoki te kororia Nui Hotel i runga i Obilichev Venac Street. Ursula ko te tino hari ki te kite i ahau.
  
  
  "Aue, Nick!" ka mea ia, tākai ia ngohengohe ringa a tawhio noa toku kaki tomo ahau tona ruma. "Ona kapu i runga i te patunga witi. I reira te reinga i a koe, kua he, i te whakahāngai i?"
  
  
  "I ahau ki te mahi ki te etahi mahi kia oti. Kihai koe i whakaaro e ahau e waiho e koe anake i roto i tenei kino communist whakapaipai, i a koe?"
  
  
  Ia tutakina te tatau i muri i ahau. Ite e ahau e ko ia i noho i roto i te tino huatau ruma i te utu tano e te nah i te tirohanga ataahua o te huarahi. Tena ko tenei katoa e taea e ia te whakaaro e pā ana ki i Hans Richter.
  
  
  "I a koe te ako i tetahi mea?" ka ui ia.
  
  
  Ka tahuna ia i te hikareti, a whakaekea ana e ia tetahi, engari ia i whakaae. Ko ia te titiro i nah tino i teie nei. Ko ia te tino kukū. "Whakaaro ahau e mohio ana ahau ki te wahi Richter huna," tona papa, ka mea. "Ki te kore ia e memeha, me te rere a tawhio noa te pa."
  
  
  "Ko te reira i te wahi tata?"
  
  
  Ka mau ia i te roa o te tōia i runga i tona hikareti, ka pupuri i te reira mo te taime. "Ae, te reira e kore e matara atu ana i konei."
  
  
  "Kei hea? Katoa?"
  
  
  Ako ia Ursula o te mata no te hoê taime i mua i te korero. E au ra ano he wa pai ki te kōrero e pā ana ki te aroturuki i konei. I ia ki te mea rānei i tenei rawa ranei te tutakina ia i te pukapuka, me te muri kōwhiringa kihai i mea ataahua.
  
  
  "Ae hotera," na ka mea ahau āta.
  
  
  "E te po?" Ka haere ia ki te waea i runga i te nightstand. "Ka karanga ahau ki te pirihimana, me te ka whakatau ia tatou i reira."
  
  
  Ko ana mea, ka ruia e ia tona matenga. "Kahore, Ursula."
  
  
  Titiro atu ia i ahau ki te tohu o te ohorere i roto i tona ataahua, kanohi puru. Na ka whakatika ia i te waea hoki. "He aha e kore?"
  
  
  "Ursula," na ka mea ahau, " kei te haere ahau ki te kōrero ki a koe. Richter tahaetia i tētahi pūrere hiko i te kāwanatanga o Peretānia, i te TATOU whakaaro e he nui ki te haumarutanga o te te hau-ā-Uru. Ia i tēnei pūrere ki a ia. I te iti rawa i te ia i reira, no te haere ia i roto i, a tawhio noa te Pokapū o te Teihana i roto i te matapihi."
  
  
  Ka mahara hoki te taime. "Radio?" ka ui ia.
  
  
  "Ae, i te reo irirangi. Ko ia te tino mohio i reira i te pūrere huna i roto i te reira."
  
  
  "Ko te aha ia te kawea te reo irirangi ki a ia i runga i te tereina."
  
  
  Ia malimali i a ia. "E o te mea e whakapono ahau i roto i te taime. Na, i te Tararā pirihimana e hari ki te extradite huru ki te hau-ā-Uru Germany ki te tu tamataraa no te hara whawhai. Communists kei te tonu te hari ki te hopu e ratou ki te tangata i te Toru o nga Reich. Ko whakaaro ahau i taea e matau koe e mau ai te tirohanga rerekē o te wairori e pā ana ki te hoki mai ki ahau i te pūrere hiko ."
  
  
  "Ahau i matau, Nick," ka mea ia.
  
  
  "Tamata e ahau ki te wehe i Richter i te huru reo irirangi, engari e kore ahau i te angitu," tonu ia. "Ki te i ahau ki reira, i toku mahi kua oti. Na e hiahia ana ahau ki te tiki i tenei reo irirangi hoki."
  
  
  "Engari, Nick, kore e taea e ahau te hopu i Richter, kahore te pirihimana," ka korerotia e ia ki ahau. "E maka ana i te huru i roto i te ringa o to tatou kāwanatanga titau i te rota o taero. I te pirihimana, me te whai wāhi."
  
  
  "Mahino ahau," ka mea ahau. "Engari kia mahara e te hau-ā-Uru Tiamana ko anake i roto i te ao.
  
  
  ratonga o te whenua, e ka tukua ki te tenei pūrere taka ki roto ki te ringa o te KGB. I roto i te meka, ia imi i te mea e Richter titau ki te hanga i te mahi ki te hoko i te whakaaro ki te kāwanatanga Russian i konei i roto i te Belgrade. Ratou kia mahia. I roto i tetahi take, Ursula, a ia, me te ui ki a koutou ki te homai ki ahau te wa mo Richter, me te huru, te reo irirangi, i te aroaro o te inoia e tatou i te Yugoslavs mō te tauturu i roto i te huru o te hopu."
  
  
  Whakaaro ia mo te taime. "E hiahia ana ahau ki te āwhina ia koe te hopu Richter."
  
  
  "Ae, ka taea e koe te haere mai ki ahau," whakaae ahau.
  
  
  Ia malimali. "Katoa e tika, Nick. Ka tatari ahau mo te ia i mua i ahau ki te karanga i te pirihimana, engari o te akoranga kia whai ratou i o ratou ake whakaaro. Whakaaro ahau ko ia i kite i te tangata e matakitaki ana i tenei hotera. I ahau ki te amo i taua ratou e kore e taea te whakawhirinaki ki ahau, te tino."
  
  
  "Hanga i te reira tikanga," na ka mea ahau. "I muri i te katoa, e kore e koe i te pai communist."
  
  
  I homai e ia ki ahau he nui tiamana te ataata, me tona kanohi puru rererere. "Ahau e kore e ara i te pai te kotiro," ka mea ia.
  
  
  "E kore ahau e whakaae ki taua."
  
  
  Ko ia mau i te kakahu e here ana i te hope, no te mea i ia te tika te haere mai i roto i mo te ua. Ia untied te kakahu, me te kia te reira hinga te whakatuwhera, te heheu mai e ko ia tahanga i raro. "Te mana'o nei ahau i hiahia pai te tiki i te kakahu," ka mea ia.
  
  
  Ka titiro ia ki hungrily i tona ānau. "Whakaaro ahau."
  
  
  Te koroka hinga ana ki te patunga witi. Ka tuku tona mata te kopikopiko i runga i tona fālesí u, ia pūhihi hope, me te ko te tahi o ona milky huha, me te huha. Ka mahara ia Eva i runga i te tereina, me i mohio ia e Eva i rongo i te tahi mea i roto i ahau e inaianei ka mirimiria a ia i te Ursula momo.
  
  
  "I runga i te tahi atu i te ringa,"ka mea ia, tata ki te kati i te tawhiti i waenganui ia tatou," ki te i to tatou iwi i roto i tenei hotera tika i teie nei, ia ka pea e reira he iti roa."
  
  
  "Te mana'o nei au," ka mea ahau.
  
  
  Tīmata ia ngaungau i runga i toku taringa. Me ahau ki te tuku i tana tīmata undressing ahau.
  
  
  Ursula i stoking he ahi i ahau e korero ki te tiki i roto i te mana rawa hohoro. Ia tauturu ia e tango atu i te toenga o ona kakahu, na ka arahina ia ki te rua nui te moenga puta noa i te ruma. Tatou takoto tahi, me te mea i muri i mohio ahau, ko ia e haere mai ana ki runga ki ahau i roto i te tangata o tūranga.
  
  
  Ona u whakairia ki runga ki toku pouaka i roto i te ataahua poutū haurangi. Haere mai ia ki raro, ki te mitimiti i ahau, me te tohutohu o ona u pania te ata ki toku uma, kihi i toku mata, me te kaki ki a ia maku ngutu.
  
  
  Neke ia ki raro, ki toku kopu, kihi i ahau i te ata, a he ahi i roto i te toku kopu. Katahi ia ka neke ki raro, cajoling ki tonu i te, mahana, ngutu, tae noa ki te ia e kore e taea e te tango i te reira i muri.
  
  
  "I teie nei, mangere?" ka ui ia.
  
  
  "I teie nei," na ka mea ahau hoarsely.
  
  
  Ee peia ia ki runga i te moenga, me te nō a ia, breathless, me te manawanui. Milky huha, ka whakatika ki runga, me te karapotia ahau, i mahara ahau ki te ongo'i ratou maukati piri i muri i ahau, ka rite ki te hono tatou. Te ahi tahuri ki te puia holocaust. Na he kakara reka, ataahua oro, ka wera i te kikokiko ta tatou climaxed.
  
  
  A, no te titiro ahau i te sava a Hotel, ahau i matau aha Richter i whiriwhiria e huru. I roto i te Āhua, huru, ko te pai whakaahuatia rite te puruhi mahanga - tawhito ramshackle hanga e titiro rite te mea kia kua wahia roa a'e i roto i te pa tawhito rohe. Ko te tohu waho i te hautoa e taea e koe te haere i roto i te reira, kahore noa e mohio ko te reira i te hotera. Ko reira rite te wahi te whakahaere e te titiro i te tahi atu te ara i te ka ma te manuhiri.
  
  
  He anake nga ruma e rua i roto i te hotera, a i te maha o te mau taviri whakanohoia i roto i te ngā pouaka i muri i te tēpu, ia i ahei te kite e te anake te hawhe tatini i tangohia. Kihai i ahau i miharo, no te te pōrohe Tararā kaimahi kihai i ui ki te kite i to tatou uruwhenua, engari ko te noa tangohia i roto i te ih tau. Ko ia anake e tohe ana ki nga pirihimana, ano he formality.
  
  
  Ka rite ki Klera neke a tawhio noa te heamana ki te tiki ake i toku wahi o te tueke, tona titiro i te pouakamēra ano a tamau a ratou, i tohua e tetahi ruma i nohoia. Ka haere matou ki runga ki te pikinga ki te karaka. Ka uakina ana e ia te tatau, me te hoatu i taku kawenga i roto i, homai ana e ia i roto i te matamata.
  
  
  Ka rite ki Klera i mahue, i te tatau i roto i te kauhanga roa tuwhera, me Hans Richter haere mai i roto i. Ko ia te pana atu i te Ursula i roto i te ahiahi, i a ia e huna ana i te tirohanga. I te hoê taime i muri mai, ahau i tahaetia i te pu, me te kite Richter, me nga tangata tokorua e tu ana i roto i te aroa o ratou tuara ki ahau. Ko ratou e pā ana ki ki te waiho i te tahi atu i te tangata huri noa i tona ruma ratou i mahue noa. I te tahi atu tangata, ko Ivan Lubyanka.
  
  
  Te āhua, Richter ka haere ia i konei mā te Lubyanka a, no ka eke ia atu i te katoa i runga i te Hahaké Express i Povka. Na, ahakoa Richter te mea ki te kua kitea e tetahi te huna i te wahi no te mea o te aituā i te teihana, ka haere mai ia i konei ki enei iwi, i mārama Topcon āpiha, ki te matapaki i te hoko o ngā pūrere tirotiro ki te Russian.
  
  
  Richter kore ti'ae te reo irirangi. Pea kihai ia i whakawhirinaki ki te KGB. Ia ko ona hoa i haere ai ki raro i te kauhanga ki te pikitanga i te Tautangata tutakina te tatau.
  
  
  Ka tahuri ia ki te Ursula. "Ko to tatou iwi enei, a ko ratou i to tatou mau hoa," ka mea ahau. "Te whai i a ratou, me te kite i te wahi e haere ratou. Whakamātauria kaua e ki te tiki i patua. I roto i te takiwa, kei te haere ahau ki te haere i toku Russian hoa i roto i te aroa. Ahau ka whakatau ia koe i te Hanahana i te toru." Tatari. i roto i te haora, na, me te mea e kore ahau e whakaatu ake, kei i runga i to outou iho."
  
  
  Ka titiro ia ki runga ki toku mata, no te te poto, ngawari taime. "Katoa e tika, Nick."
  
  
  Ia malimali i a ia. "Kite wawe ia koe."
  
  
  "Ae."
  
  
  Ursula ngaro, ki raro i te kauhanga roa, te whai i Richter, me ana tangata.
  
  
  I te meneti torutoru i muri mai, te patototanga a pita i te tatau o te Lubyanka ruma. I muri i te poto okioki, Lubyanka o te reo ngateri ana i roto i te i muri i te tēpu. "Ae?"
  
  
  Tōna māramatanga o te reo me te reo ko te tino pai, rawa i muri i te mistletoe o te kaha ki te whakarongo ki ih, na ka whakawāteatia ia i te korokoro, me te tamata ia tona pai ki te tangi ano Hans Richter.
  
  
  "Blucher," ka mea ahau.
  
  
  Te maukati pāwhiri hoki te ra, kia rite ki te luger unuhia e ia i roto i. A, no te te tatau tuwhera, me te Lubyanka a miharo mata tutaki ana mea, Stahl kihai i tatari hoki ia ki te tomo i te ruma. Ka whana pakeke i te tatau, ka pakaru ki roto ki te ruma. Patua te reira Lubyanka i roto i te pouaka, me te matenga, me te patototanga a huru, ki te patunga witi.
  
  
  Lubyanka tīmata hoki i te pū, ko huru mutu ia ia. "Whakatio te reira tika i reira."
  
  
  Ka tahuri ia ki te kite i te luger e hāngai ana ki te emu o te matenga. Na ka titiro atu ia i te tawhiti i waenganui i te reira, me te Webley, me te faaoti i te reira e kore utu te mōrea.
  
  
  "Ko koe ano," ka mea ia atu tona tangi.
  
  
  "Au wehi na, koroheke te tangata. Tika katoa, haere ake. Me noho atu i tou toy i runga i te tepu."
  
  
  Ko te tautangata āta whakatika, te toto e turuturu iho i to ratou huru rakau, me te RTA. Ego ngutu kua tetere. Ia, ka haere ki te kuwaha, a ka tutakina te reira, e tonu te aroturuki i te KGB āpiha. He nui te pai i roto i ona kanohi ki ahau.
  
  
  "A i teie nei," na ka mea ahau, " ko te he ahuareka ki te kōrero ki a koe."
  
  
  "E tatou tetahi mea ki te kōrero e pā ana ki te," ka mea ia grimly.
  
  
  "Ahau i whakaaro pera."
  
  
  Ia grunted ka hoatu ki tona ringa ki te tapahia i runga i tona paparinga. "Au wehi kua tae mai koe ki te wahi he i roto i te pāngarau."
  
  
  "Pea," ka mea ahau. "Tena ki te mahi ahau, ka ongo'i koe tino kino." Ia, ka titiro i tona mata a, no te haere mai te reira i ki mai ki ahau te pānga o tēnei taupānga.
  
  
  "Kihai i tatou i te tae i te mahi ano," ka korerotia e ia ki ahau. "Na reira, e kore ahau e whai i te mea e rapu ana koutou hoki."
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "Ki te Richter tonu kua reira, i te wahi e ia te pupuri i te reira?"
  
  
  "Richter?"
  
  
  "Aroha mai mo te maru. Hoki koutou, ko ia Blucher o Horst."
  
  
  Ko te Tautangata whakaaro mo te taime. "Kahore ahau e mohio ki te wahi katoa he, i roto i te omaoma. Ko ia te tino huna me te karo."
  
  
  "Pea ia e kore e whakawhirinaki ki a koe, Tautangata," na ka mea ahau, hoatu ki a ia te iti ego whakanui.
  
  
  Ka titiro atu ia i ahau. "E kore ahau e whakawhirinaki emu rānei."
  
  
  Te kokonga o toku rta neke. Te reira i nga wa katoa i hoatu e ahau he iti pai ki te kite e rua kino te iwi e ngana ana ki te outwit te tahi i te tahi. "Well, kotahi te mea mo te tino, Lubyanka. E mohio ana koe te wahi ki te whakapā atu i a ratou. A i a ia, ahau e hiahia ana koe ki te korero ki ahau."
  
  
  Lubyanka neke ki te unmade te moenga. Ko ia e matakitaki ana ki a ia tata, te haapa'oraa i te Luger tohu i a ia. "Ia kihai i korero mai ki ahau te wahi i noho ai ia," ka mea ia āta.
  
  
  "Kei a koe e takoto ana, Lubyanka. Me te ka whiwhi koe i te 9mm titiro i roto i te upoko." Ia, haere ki runga, ki a ia mitimiti. "Ahau e hiahia ana ki te pono, me te ahau hiahia i te reira i teie nei. Hea e kitea e ahau Richter?"
  
  
  Lubyanka te kanohi o te ohorere ka flat, me te pau. Ki toku maere, ka tangohia ake he nui te urunga i te moenga, me te tahuri ki te kanohi i ahau, te whakatakoto i te reira i roto i te mua o te ia. I ia kahore whakaaro, he aha i mahi ia, na kihai ia i tango i tetahi tūponotanga. Ko ia te pere, me te Luger piti i roto i te ruma iti.
  
  
  Gawk burrowed ki te matotoru urunga, me te kore i tae Lubyanka o te pouaka. I taua wā, ko te Tautangata pounced i runga i ahau, e pupuri tonu i te urunga i waenganui i a matou. Ka mau ahau ki te whāinga, me te pere i a ia i roto i te upoko ano, me aku pere matatau ngaro te ūnga rite ia ki te hinga i runga i te tihi o te ahau.
  
  
  Lubyanka patua e ahau i roto i te ringa ki te pū, me te patu i a ia te pakeke, engari ko ia tonu te tū te pū. Na, i te urunga i te haere, me te Varvara i te kowiria toku ringa pakeke ki e rua ringa. Te patua e matou ki te taiepa, a ka ngaro ia i tana pū.
  
  
  Na to tatou e rua pakura ki te patunga witi, e ngana ana ki te whawhai. Ahau weropepahia ia i roto i te Lubyanka a kua pūremu mata, me te whakahaere ia ki te hokinga mai i te patu i te aroaro o toia atu i ahau. Na ka tae ia mo Webley, nei i teie nei e tu ana i runga i te tepu i muri ki a ia.
  
  
  Ia mau i te pū i te aroaro o ana mea i taea e tae i te reira, engari kihai i taea e ia te whiwhi ki te tīmata i roto i te wa ki te ahi. A, no te ahau te whakatata ki a ia, ko ia tormenting a ratou, mo te tauira, i te patu i ahau i te matenga ki te taimaha oko.
  
  
  Ia i ngahoro ki runga ki te matapihi, ki te tangi. Ka Lubianke ka whakatika ki ona waewae, ka hanga i tetahi Webley i ahau, engari kitea e ahau i te kaha ki te hopu i te huru o te pū ringa, me te wahia te reira i mua i taea e ia te ahi. Ka ngaro taku mimmo me te wahia te matapihi ki te reira.
  
  
  Te karaihe pakaru reo ki a whakauaina iho i runga i ahau ano ia, tahuri a tawhio noa, me te tiaki Lubyanka te tinana o te rere whakawaho - huru o te ringa i horapa whānui rite tamata ia ki te hopu i te tahi mea.
  
  
  I roto i te hinga o te Lubyanka, i reira he poto te puku, ka rongo ahau i tona hamama. Okioki atu ia i roto i roto i te karaihe whati, me te kite i te reira i te patu i te tuarua-te papa taupee. Ko ia taronatia e te tua o te rino balustrade, te kanohi ake, kanohi tuwhera, me te rua tua jutted i roto i roto i te huru o tona uma, a e ora.
  
  
  Ka riria ia. Lubyanka e kore e korerotia e ahau nga mea katoa i teie nei. I muri i hoki mai Wilhelmina, ka hohoro mahue i te iti ruma i, me te hohoro ki raro i te kauhanga roa noa rite puhuruhuru tangi i haere mai i te reira e'a. Te reira i karohia e ih, te hunga e haere ana ki raro, ki te hoki ratonga kaupae ki te huarahi.
  
  
  
  
  I te tekau ma tahi o nga pene.
  
  
  
  "Tenei ko te wahi. Richter haere atu i konei ki nga tangata tokorua, " Ursula korerotia ki ahau.
  
  
  Tatou i te moutere i roto i te pouri whatitoka i roto i te kuiti street, te rapu i roto i roto i te po i te whare tawhito puta noa i te huarahi. Ursula ko te tino māharahara, engari ia ki te tamata e kore ki te te whakaatu i te reira.
  
  
  "Kei te whakaaro koe kia i ite e koe te whai ia ratou?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  "E kore e ahau te whakaaro," ka mea ia.
  
  
  Te whare puta noa i te ara i te fare o te whare. Ursula ka korerotia e ahau e ratou i tomo i te tuarua-te papa o waho i te ruma, engari i reira he rangimarie ki reira i te wa.
  
  
  "Well, kia haere i reira, me te tango i te titiro," ahau i whakaaro.
  
  
  "Katoa e tika, Nick." Ia tae i roto i tona putea mo te Webley .
  
  
  "Ahau e hiahia ana koe ki te taupoki ana i ahau te pai i reira," na ka mea ahau. "Tenei i taea e te mahanga."
  
  
  "Ka taea e koe te tatau i runga i ahau, Nick."
  
  
  A, no te ka matou ki te ruma ki te wahi i whakaaro matou Richter, me te Huru iwi, ko te takoto kau. Tana tane, ka haere mai i roto i te ma te haapa'o maitai, e mau ana i te pū, engari i reira kahore tetahi tangata i reira.
  
  
  "Haere mai i roto i," Ursula ka mea ki a ia.
  
  
  Ia piri mai ki ahau, tutakina te tatau, me te titiro a tawhio noa. Ko te he nui ruma ki te rūma kaukau tūmataiti. Te peita i tihorenga atu nga taiepa, me te plumbing titiro tawhito. He hauwarea moenga i roto i te kokonga, te riwha rakau, heamana, me te maha tonu ngā tūru i runga i te taha.
  
  
  "Te vahi," tana kōrero. Luger pakura i te reira hoki ki tona holster. I haere ia ki runga ki te moenga. Titiro te reira, rite te tangata i takoto ai i runga i te reira tata.
  
  
  "I reira te kahore he tueke ranei i tetahi mea," Ursula mea. "Kia whai tatou i kua ngaro to tatou huru."
  
  
  "Kia tango o te titiro a tawhio noa," ka mea ahau.
  
  
  Torotoro matou ki tenei wahi i roto i te wahi. Te reira i te taunakitanga e Richter i reira - i te take o tetahi o Huru o te tino hikareti; i te pounamu o te waina, tata kau; me te i roto i te kēne paru, ego akina te tereina tikite, ka kitea e ia tetahi mea ki te tohu e ia e hoki mai ki tenei ruma. I roto i te meka, katoa i te taunakitanga tohu ki a ia te mahue i muri i a ake ake.
  
  
  "He aha tatou e rave i teie nei?" Ursula ui.
  
  
  "E kore ahau e mohio ki," tona papa, ka mea. Ka hoki mai ki te rüma kaukau, me te āta titiro a tawhio noa. Te reira i te titiro ki ahau, e i reira ko te tahi mau wahi i roto i te piha, e kore matou i kite. Ka titiro atu ia i te kau rūnanga rongoā ano.
  
  
  Katahi ka haere ahau ki te kaukau. I te tihi i runga i nen. Ara ia i te taupoki, me te titiro ki roto ki te peihana.
  
  
  I reira, ka kite ahau i tetahi wahi o te mākū, te pepa manusinusi te tere i roto i te wai mārama.
  
  
  Ka hī ika te reira i roto i, me te titiro i te reira. Te reira i tika te wahi o te pepa i te nui wahi i te mārama, kua haea ki runga, me te tukua ki te warewaretanga, engari nen i te maha tuhi reta.
  
  
  "Kua hokona e ahau te tahi mea," ka mea ahau.
  
  
  Ursula haere mai ki runga, me te titiro i runga i toku pokohiwi. "He aha te reira?"
  
  
  "Titiro te reira rite Richter i tamata ki te tiki te maka o te reira i roto i te wharepaku. Ka taea e koe te hanga i roto i ta te hunga pukapuka e?"
  
  
  Ka titiro atu i te reira. "Te reira Richter ringaringa o," ka mea ia. Ia grimaced, tahuri te nota paku. Titiro rite ki te mea i tuhituhia i roto i te Serbo-Croatian, Nick. Pea te matua o te kupu, ko te "national". Me tetahi atu pukapuka, i te timatanga o te tetahi atu kupu ."
  
  
  Ia squinted ki a ia: "o te Motu. Ko te mea o te rua o nga kupu?"
  
  
  "M-Us-Museum, National Museum".
  
  
  Ona kanohi oioi ki te Nah. "Ko te whare taonga. E nen te whai i te haere-i roto i te whare moenga?"
  
  
  "Ahau i whakaaro pera," ka mea ia.
  
  
  "Richter e kahore he take ki te whakamahi i te whare taonga mō te hui," ka mea ahau. "E matau ana tatou ki a ia, kua tutaki Lubyanka i te sava a Hotel, me te pea i konei."
  
  
  "E te parau mau," Ursula ka mea, engari kihai i ia i muri i ahau.
  
  
  "Well, kia mea a taea e hoatu e koe i tenei reo irirangi vahi mō te rokiroki hoki o nga ra he tokorua. E kore e taea e ki te whakamahi i te kawenga rokiroki i te Central Station ranei i te rererangi, no te mea te pirihimana i reira e matakitaki ana koe. Engari he aha e kore e whakamahi i te kai kāmera i roto i te wahi tūmatanui rite te whare taonga? "
  
  
  "Engari te mea e te reira, i mahue anake mo te i
  
  
  
  "I te manuhiri i te whare taonga," Ursula fakamanatu ki ahau.
  
  
  Whakaaro ia e pā ana ki te reira mo te taime. "E te mau i te mea mo te rua o nga ra, e tatari ana mo ona rangatira ki te hoki mai. Engari pea Richter kihai i hiahia ki te whakawhirinaki i runga i taua taea. Kia mahue te reo irirangi i te whare taonga, me te ka karanga i a raua, e kore i muri mai, ki te korero ki a ratou e wareware ia ki te tiki i te reira ki runga i a ia maui. E kua e ia i korero ai ki te farii i te reo irirangi i roto i te rua tekau ma wha, e wha tekau ma waru haora. Na i te huru e kia fakapapau'i e ka mau ratou ki te anō te tiaki i ki te pupuri i te huru no te reira."
  
  
  "E te he pai te ariā, Nick. Te reira utu te takitaki i roto i te muri."
  
  
  "Ka waiho tatou i te museum i roto i te ata," ka mea ahau. "Ki te Richter kitea i roto i pā ana ki Lubyanka teie pô,, ka tino pea te whakatau ki te waiho i te Belgrade tonu, engari e kore e kore tenei reo irirangi. Ki te mea ia kihai i huna i te huru i roto i te whare taonga, i taea e tatou te whiua ake ana i reira. Kia waiho ai tenei to tatou tupono noa whakamutunga ki te whakapā atu ki te emu."
  
  
  "I roto i te wā," ka mea ia, " e hiahia ana koe ki te tiki i te tahi era atu. I ahau i te tino whakamarie ruma i te kororia Nui."
  
  
  "E te he pai te whakaaro," ka mea ahau.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  I matou i te National Museum, no te whakatuwheratia te ata i muri mai. Ko te reira i te paki ra puna i roto i te Belgrade. I te roroa o nga rakau i roto i te parque Calamegdan i kanapa matomato puku. Hydrofoil poti plied te nga wai marino o te Tanupi, a te pukumahi waka titiro te hopoia iti femo'uekina. Ko te whare taonga ano totoka, me te hina i runga i te mārama te ata, i te stark whakamahara e Ursula, a kihai ahau i haere mai ki konei mo te ngahau.
  
  
  I roto, i reira i te tuanui tiketike, me te horomata karaihe whakaatu i te wā e whakatauritea starkly ki te ata paki i runga i te atu taha o te huru-matotoru taiepa. Tatou i hohoro kitea te rūma. Te kaitiaki, Tararā, tonu e ara.
  
  
  "Te pai, i te ata," te huru ka oha ki a ia. "To tatou i te tahi taata i mahue ki te kawe i te reo irirangi here me te wareware ki te tango i te meus ki a ia. Ka tonoa e ia a tatou ki te tango i ego." Ka korero ia ki te pai German nako.
  
  
  Ia rakuraku tona matenga. "Radio? He aha ko te reira?"
  
  
  Faaoti e ahau ki te tamata i te korero ki a ia i roto i te Serbo-Croatian. "Radio. He aha mau ia i runga i tona whitiki."
  
  
  "Ah," ka mea ia. I haere ia ki te koki o te iti i te ruma, a ka puritia e ahau toku manawa rite tae ahau mo te papa. Kumea e ia i roto i Richter o te reo irirangi. "I ahau i te odin mahue i konei e te tangata ingoa Blucher, te Swiss."
  
  
  "Ae," ka mea ahau, glancing i Ursula. "Pōti katoa. Horst Blucher-ki tonu i te ingoa."
  
  
  Ka titiro atu ia i te taha. "yeah. E whai koe i tetahi tautuhi, Mr. Blucher?" E kore ahau e titiro ki te mahara i tou mata."
  
  
  Ka tū hoki tona kiriweti. Kua ahau kua tau kē te whakaaro ki te tango i te reo irirangi, i te kaha, ki te tika. "E kore au e Blucher o Horst," ka mea ia āta. "E tatou huru hoa nei kua tae mai ki te tono i te reo irirangi hoki a ia."
  
  
  "A. Pai, Mr. Blucher i mahara ki te haere mai ia, e mohio ana koe. Tenei te tikanga."
  
  
  "Ae, o te akoranga," ka mea ahau. "Engari Mr. Blucher ko te mate, me te kore e taea e haere mai ki te reo irirangi. Te ti'aturi nei tatou ka matau koutou. Ka waiho koe te mahi i te emu, he nui te manakohia ki te hoatu e koe ki a matou he ētahi talkie ki te tuku ki te emu."
  
  
  Ka titiro ia ki parikārangaranga i ahau, a ka i Ursula. "I a ia, hoatu he rihīti koe?"
  
  
  Na Ursula te takaro i te wahi. "Aue, te aroha! Whakahuatia e ia e matou, kia tango i te blanc whakautu i mua i mahue. Engari ia kua wareware ki te hoatu i te huru ki te dn. Ko ia te tino mate." Na ka whakahohe i te takikupu. "Te ti'aturi nei e ahau e kore e whakamārama i te hapa i roto i te taipitopito. Mr. Blucher o tac Hotel ka whakarongo ki te ataahua Tararā te waiata i te ia o konei."
  
  
  "Ah," na ka mea te tangata, titiro ki roto ki tona makariri kanohi puru. "Well, ahau e taea e matau e. I konei, ka taea e koe te tango i te reo irirangi. Kua ahau ki te whai i te mārama te take ki te pupuri i toku huru i konei."
  
  
  "Mauruuru e koe kia nui," emu ki a ia.
  
  
  Ka waiho e ahau, me te hoatu i te reo irirangi ki te Ursula. "Te korero ki o koutou hoa ki te ora i rite wawe tonu kia taea e ia oaoa i tona noho i roto i te Belgrade."
  
  
  "Mauruuru e koe," ka mea a Ursula.
  
  
  Ka tangohia ake te reo irirangi me te ka haere matou ki waho i roto i te huri i te ruma. Engari ahakoa te haere a tawhio noa te whare, kitea e ahau i toku wikitoria i poto-ora. Te tangata e rua i puta mai i te alcove i roto i te kauhanga, me te reira he kotahi a tawhio noa. Ratou e rua i te pū. Enei i te rua te iwi i Topcon e kite matou i mua ki te Richter, i te iwi e Ursula whai ana i muri.
  
  
  "Kāti, tēnā," te teitei tetahi whakahau.
  
  
  Ia moaned te ata. Te torutoru ake meneti, me te aroturuki i e kua e toku. Whakatara enei iwi! Tenei ko te rua o nga wa e ahau te fatuhia te reira, anake ki te whai i toku huru tangohia i a ia. Ursula kihai i rite ki te riri i ahau. Ia i ngaro whakapā katoa ki Richter, ahakoa te faaho'iraa mai o te reo irirangi, me te inaianei ki enei iwi, i reestablished e te whakapā atu. Ka miharo te pai ki a ia kia ora, ki te whai hua i tenei tahuri o ngā kaupapa.
  
  
  I te poto, tapawha te tangata ki te pakaru ihu poipoia te pū submachine i te reo irirangi. "Te hoatu i te reo irirangi i runga i te papa i waenganui i a tatou, haere ki to koutou putea... -
  
  
  ia titiro i ahau - me tou pū.
  
  
  "Na ka haere atu ia i a ratou," ko te tangata roroa whakahau.
  
  
  Ursula titiro i ahau, me ahau ka tawhiri atu i roto i te whakaaetanga. Ki rua pū tohu i a tatou, kahore he wahi ki te tautohe. Ia marere whakamua me te tū i roto i tona ētahi talkie, me te Webley putea ki te patunga witi. Te luger āta unuhia i te reira i roto i toku doublet, titiro hoki tetahi tupono ki te whakamahi i te reira ki a ratou, tena ko tenei e rua ngā pū i arotahi i runga i toku uma. Te Luger te hoatu i te reira i runga i te papa i muri ki te reo irirangi me tona putea. Tonu ahau i Hugo ake toku ringaringa, engari e au ra e rite ahau e whai i te iti faingamālie ki te whakamahi i te huru.
  
  
  "Tino pai," ka mea te roroa Topcon kaihoko. Ka pouri te huruhuru, me te rawa kikokore mata. Ia ka tawhiri ki te tahi atu tangata, nana nei i marere i mua, ka whakatuwheratia Ursula te putea, me te unuhia i roto i Webley. Ko ia hoki te paheke te reira i roto i Wilhelmina o te koti pute. Na ka tangohia ake te reo irirangi.
  
  
  "I haere mai nei ki a matou," te tangata roroa mea.
  
  
  Ursula titiro i ahau ano. "Hiahia matou te pai mahi i te mea te tangata e ta," tana tahu, ka mea.
  
  
  Tatou i toia a tawhio noa te whare hia, me te hoatu i roto i te hina, Fiat sedan. Ursula, me te ahau i korerotia ki te tiki i roto i te hoki o te motokā. Te roroa o te tangata, ka i muri i te wira, a me te kotahi ki te pakaru ihu e noho ana i muri ki a ia, he pū tohu i toku uma.
  
  
  "Na e haere tatou he iti nei te haere," ko te tangata ki te pū ka korerotia e ahau ki te mauruuru nui.
  
  
  I te motokā, tomo i te ata waka. I kite ahau e rua i muri tatau kati ana ki te raka motuhake. Au ra i te reira, ano he parakore te ngana ki te whiua ake te tangata ki te pū. Richter te mea ki te whai i whakaritea e te reira e te mea pai ki te tiki whakakahoretia atu o tatou kia e whiriwhiringa e taea te haere tonu, kahore arumanga. Ko ia te timatanga ki te mārama me pēhea te ka i anga nga mea katoa o te pirihimana, me te āpiha kāwanatanga mō te tau e na he tokomaha: ko ia atamai, tōtika, me te tino noa o te hinengaro.
  
  
  I matou te pei a tawhio noa te Belgrade. Peia matou i haere Brankova Prizren Boulevard tae noa ki te tae tatou i te awa, a ka peia ki te tonga ki te Kara Dordeva. Tatou hohoro kitea e tatou ia tatou iho i roto i te tuwhera, pukepuke, rohe.
  
  
  "Kei te tango koe i a matou?" Ui e ahau te mutunga.
  
  
  "Ka kitea e koe i roto i te tino hohoro," Pakaru ihu, ka mea, te hoatu e ahau he hoari koi menemene. Te huru o te nako ko te tiamana, me te roroa o te tangata, ko French. Ko te reira i te tino cosmopolitan pūeru, tenei Topcon.
  
  
  Te huru o te matapae i te tika. Tekau ma rima meneti i muri mai, i muri i te whakaawhiwhi i te tokorua o te whenua rori, ka haere mai matou ki te koraha whare whenua. Ko te atekōkiri mutu i roto i te mua o ia, a ka whakahau i a matou ki te tiki i roto i.
  
  
  Ursula a ka mahue ahau mā Fiat. Ia e mohio ki te wahi i tatou; ia anake i mohio e matou te tonga o te pa. Ko te arorau anake e Richter e waiho te Belgrade, ka rite ki te pirihimana i te heru i te pa, i te riri hoki ia. Ki te rā, ia e kore e taea ki te haere i te waka tūmatanui. Fifili e ahau ki tonu ia i mohio ki e pā ana ki te Lubyanka.
  
  
  "I roto i," te tangata roroa whakahau, brandishing te hurihuri. E rua ngā pū i tohu i a tatou ano. I whai ia i te whakahau.
  
  
  I roto i te whare, ka titiro noa iti atu i titiro te reira i te waho. Engari ko e katoa Richter hiahiatia ana. I te hoê taime i muri mai, i muri i te roroa gunslinger huaina huru o te ingoa, Richter tomo i te ruma i te kīhini.
  
  
  "Well," ka mea ia, no ka kite ia tatou,"he aha te ohorere ahuareka." Ia tae i mo te ētahi talkie e te tangata roroa i whakanohoia i runga i te heamana. "Koe tata, ka mea, kihai koe?"
  
  
  "Pera i te matara te koka te kua i koe tetahi taahiraa i mua o tatou," ka mea ahau. "Engari o koutou waimarie e kore e taea muri ake ake, Richter."
  
  
  Ia, ka kite i te ara i te utu ai titiro i ahau, a, no tona huru e whakamahia ana tona ingoa tūturu. Te āhua, i mohiotia e ia ki a ratou anake rite Blucher. Richter grinned i ahau, na ka haere mai ki runga, me te punched ahau i roto i te mata.
  
  
  Ko ana mea i hinga puhoi ki te patunga witi. Ursula te putanga, me te okioki i roto i te mo te pai. Iso rta i trickling toto. Ka takoto ia i reira, i te titiro i te Richter, e mauahara ana tetahi ki a ia. Tenei mauahara e meinga e ahau te tamata i te iti maro, ki te i ahau i te whai wāhi ki te haere ki te whawhai ki a ia.
  
  
  Ursula titiro i Richter. "Te Nasí putia!" "Te mutu i te reira!" ia hissed.
  
  
  Richter te mata o toona ki te riri. Ka papaki ia pakeke, puta noa i te mata, me te hinga ia ki raro i muri ki ahau.
  
  
  Richter ka tahuri ki te tangata nana nei i kawe i a matou i roto i te. "Hoatu ki a ratou i roto i te handcuffs konei, me te reira." Tohu ia ki te wehewehe i te taiepa, i te wahi i te raupapa o angiangi tutaki rino, motu rawa, kua tāpiri atu ki te kīhini kuwaha, me te tawhito rino whakamahana i runga i te taha ki te taiepa. "Na ratou e wehea."
  
  
  Ko te tangata ki te pakaru ihu here e rua o te Ursula o te ringa ki te whakamahana, me nga tangata roroa hereheretia atu ahau ki to waho pou o te arai. I toku ringa i muri i toku hoki, me te reira i handcuffs i runga i te tahi i te ringa, me te te hono mekameka a tawhio noa te kaho. I ahau ki te tiki ake, me te Ursula i ki te noho i runga i te papa ki tona hoki ki te whakamahana.
  
  
  "Katoa e tika, te kawe mai i te poma," Richter ka whakahau i te roroa tetahi ki te pū. .
  
  
  Te roroa o te tangata e ngaro atu ana i roto i te iti te whare moenga, a hoki ana ki te taime i muri mai ki te putorino poma. He nui dynamite piri ki reira ki te whakatangi ake whare e rua i te rahi o te kotahi tatou i roto i. Richter titiro i ahau ki te menemene, ka mau i te poma huri noa i te roroa o te tangata ringa, a whakanohoia ana e ia i runga i te parahiraa i roto i te pokapū o te ruma te. te ruma e pā ana ki waenganui i waenganui Ursula me ahau.
  
  
  "Andre ko tino pai i enei mea," Richter parau ia ia e whakaturia ki runga i te mataara, e te kaimahi rite ki te tīmata i te poma. "Gawking, o te akoranga, e neater, engari i reira he nui ake te kaha. Ko reira pea e te mana e te e taea ki te tautuhi i tou tinana, ka hāngai i te pahūtanga me te ahi. Te ti'aturi nei e ahau i tenei tauira e mahi rite ki te whakatūpato ki te tangata nana nei kia whai koe."
  
  
  "Whakaaro ahau i tenei ka whiwhi ih whakaaro," ka mea ahau. Tona te āta titiro i te poma i kua whakaturia ki runga, me te māka. Richter i te tika. Ki te mea i tenei mea maira, i reira e kore e kia nui mahue ki te tūhura.
  
  
  "E kore tatou e hoatu ki runga tae noa ki te koe e whakanohoia i raro i te tiaki o te iwi nei te ingoa e koe defamed," Ursula mea i roto i te takoki te reo.
  
  
  Richter titiro i Nach. "I ahau i te faaino koe?" "E hiahia ana ahau ki te hiahia koe i te reira, no te ko tenei katoa tupu, Fraulein. Ko te tetahi tuatoru e kore e tino i okioki ki runga ki ahau anake, ki te whakatutuki i ā rātou whāinga. I matou katoa Nazis ka. A, no te tatou i patua, i te tahi o te hunga ngoikore haere te tupeketanga, me te era atu pa whakarere ka anti-fascists.
  
  
  "Kei a koe te Nasí kuri," Ursula hissed.
  
  
  "Na te reira huatau ki te waiho i te hoa, ki te hoariri o mua, rere a tawhio noa ki te socialists, me te tuku i te koroheke mana'o," tonu ia āta.
  
  
  "Me nga kau Nasí te mutunga ake mahi ki te Communists,"ia emu whakakahore ngā pūrongo pāpāho.
  
  
  Ka titiro ia ki ahau i te koi. "Te reira i te mahi, ma, me te ohie. E te aha e au mahara ahau ki te mahi i rite ki te tangata, ina e ratou te hopu i a ia, ano he kuri, te tangata i patua e ia."
  
  
  "Te patu i a tatou e kore e whakaora i a koutou, Herr Richter!" ka mea a Ursula te reo. "Ka waiho koutou e whakawarea ana, me te ka kia utua e koe mo te aha koe i mea ai."
  
  
  Ia malimali atu tona tangi. "I teie nei e koe te whai iti iho i te rua tekau meneti ki te kia." Kahore he tatari mo te whakahoki, ka tahuri ia ki tona minions. "Tahuri atu te Lamborghini. Ka tangohia e tatou i te Fiat ki te Dragoman Haere teihana i roto i te Crveni Krst. Kia te reira haumaru ki te tango i te tereina ki reira."
  
  
  "Ae, Herr Blucher," ka mea te tangata roroa. I te rua tangata, ka tahuri, ka haere ki waho ki te huarahi.
  
  
  Ka rite ki te gunmen i te whiwhi ki roto ki te waka i waho, Richter tahuri mai hoki ki ahau. "Whai koe i poto haukotia taku mahi ki te Mua. Otiia poto anake. Hoki tenei e koe inaianei te utu i to outou ora."
  
  
  Na ka mohio ia e pā ana ki te Lubyanka.
  
  
  "A, no te te waiho e ahau i konei, ahau e kore e anake te whai i te wa katoa e ahau e hiahia ana, tae atu ki te haere, whakaahua, waiata, ki te tīmata anō te whakawhitiwhiti kōrero i runga i te hoko o te amiorangi aroturuki, engari i ahau e tangohia atu i te tirotiro o te Bonn kāwanatanga mo te ia. Kite koe i, nga mea katoa kei te mahi i rite ki mua, tino pai ki ahau ." A i haere ia i runga i ki te kuwaha. I waho, ki te Fiat pūkaha tīmata ake. "Auf wiedersehen. Pea ranei e ahau kia tika i te mea poroporoaki?"
  
  
  Ka tahuri ia, a mahue. I te hoê taime i muri mai, i te Fiat unuhia atu, me te tangi āta ahua mangu rite hanga e ratou to ratou ara hoki ki te huarahi matua.
  
  
  Ursula, me ahau e rua, ka titiro i te māka poma, a ka ki te tahi i te tahi. Ursula bit ia i raro i te ngutu, ka ruia e ia tona matenga. "Ahau kua patua Richter rite hohoro rite ego mohio."
  
  
  "Whakamātao i roto i," ka mea ahau. "To tatou e iti iho i te rima meneti maui. Te reira e kore e waiho te nui o te wā mō te hohonu whakaata."
  
  
  "Kore e taea e ahau te neke," Ursula ka mea, kurua ia handcuffs i runga i te whakamahana.
  
  
  "Te tamata ki te akaanga," tona reo, ka mea marie. "Tou manukanuka kia ma'i, me te hiahia ahau ki te whakaaro o te tahi mea."
  
  
  Te faahapahia te māka o te poma i runga i nga tepu ko te rite i to tatou aau te patu mo te wa whakamutunga. Ka whakairia ki runga, me te tahuri ki te titiro i te tutaki i muri i ahau. Unuhia e ahau i runga i te tetahi i ahau i te piri ki, me i te reira piko, ka poipoia hoki. Ia frowned, ka pania ki te mekameka o tona handcuffs ki te pae. I hanga te reira i te ngohengohe tangi, e kore e rite ki te koi, creaking rite whakarewa. I muri i te katoa, i te tutaki kihai i hanga o te whakarewa, ko a tawhio noa te rakau pania ki te titiro rite pango rino. Ka Hugo mahara ki a ia. Kihai i kitea e ratou Hugo, e toku stiletto.
  
  
  Tumanako bubbled i roto i toku uma, a hanga ana oku whekau te whakakikī ake ara. Neke ahau tona ringa matau, ko tetahi pa. Ko ia te nui whāiti i roto i tona nekehanga. Ka tahuri ia ki te mata, Ursula, me te okioki hoki i te angiangi rakau pae.
  
  
  "He aha kei te mahi koe, Nick?"
  
  
  "E ngana ana ki te whakaora i to tatou oraraa," ka mea ahau tata. Kihai ahau i whai wā ki te kōrero.
  
  
  Ka neke ahau ki tona ringa ano, me te Hugo pakura ki toku nikau. Puritia e ahau i te maripi na e taku pu i te u. Ki he hoari koi ketia o tona ringa, whakahaere ia ki te whenua te koi mata o Hugo o te mata ki runga ki te rakau kaho ki ona ringa whanau. Te tira tapahia i roto i te reira, me te ite e ahau i te mata o te maripi totohu ki te rakau. I te rakau i totoka, engari te maripi
  
  
  i peia atu ki te angiangi mata mo te karawarawa. Ka hanga iti, tino nekehanga ki te mata, me te ite i te tokorua o te maramara taka atu.
  
  
  Titiro ia ki Ursula. "Te tamata nei au ki te anganga tenei faahapahia te poraka," e faataa. Kihai ahau i kite i te reira, i te waea, ko te kaki. "He aha te wā ko te reira?"
  
  
  "He iti i runga i te tekau meneti," Ursula ka mea, e okioki ana i mua ki te kite i te waea.
  
  
  "A ihu," na ka mea ahau, te riri, e i te reira na roa.
  
  
  Hatepea atu e ahau i a ia ake. Te reira e kore e hiahia ana ki te tapahia i roto i te katoa pae. Ia huru e tika e hiahia ana ki te kia ngoikore. Te reira i te rota o te maramara i runga i te patunga witi. Ka mutu te poroporo a ia, me te unuhia i te pae pakeke. He iti te anganga, ko te rakau kihai i whatiia. Te handcuffs i teie nei hohonu tāmau i roto i toku ringa. Ka hatepea atu e ahau i te reira i roto i te iti ake, tae noa ki ahau i te pae hopea ua ite te kapiti hohonu i roto i te rakau. Ka pēhia e ia ki te pēhanga ki runga ki tona ringa, me te titiro i Ursula.
  
  
  "I te wā," ka mea ahau.
  
  
  "E ono m".
  
  
  Maka e ia i ona waewae i raro i a ia, a unuhia ana ki te katoa i tona kaha. He ko he nui te kapiti rite ki te rakau, bruce wahia. Ka hinga ia headfirst ki te patunga witi, me te tata patu i te nohoanga, ki te poma i runga i te reira.
  
  
  I toku ringa tonu shackled i muri, ko ana mea takatakahi ki ona waewae. I taea e ia ite i te toto, ki runga ki tona ringa. Ia, tu ana i runga i te nohoanga, ki te titiro i te poma. Ki te Richter i mohio ki a ia, me te whakaaro ia ahau i te tīmata i roto i te, ia e kua whakaritea te poma na taua tetahi pōro, pērā i te hiki i te ee, e kua rongo i te reira i mua o te wā. Okioki atu ia ki raro, ki te tirohia i te waea, me te kitea e ia he tika. I ahau ki rānei te take nei i te poma i waho neke i te reira, ranei te hopoia free Ursula i te whakamahana.
  
  
  Te poma i mahara ki te haere atu, a, no te te meneti i te ringa whakakitea te hawhe te haora, me te reira i te anake e wha meneti ki maui. Kihai ahau i whai nui te wā.
  
  
  "To tatou ki te tiki ia koutou i roto i o tenei mea," na ka mea ahau, ki te tahuri ki te Ursula. "Ahau e kore e taea te neke i te poma."
  
  
  "Engari me pehea e taea e ahau free ahau?" "He aha te reira?" ka ui ia, e ngana ana ki te pupuri i te maurirere i roto i tona reo.
  
  
  Ka piko ki raro, me te te uiui pehea e te reira i whai pakiaka ki te whakarewa. I reira ko te kotahi anake te ara ki te wewete i a ia, a e ko te ki te iriti i te handcuffs. Engari, tenei te mahi e rapu utu i te maha o ngā maina, tae noa ki tona ringa, i puritia i roto i te mua o te ia. Hugo te hoatu i te reira i roto i te pūkoro o tana tarau; e kore ahau e hiahiatia ana i te reira. Katahi ia ka āta uiui e te whakamahana.
  
  
  Te putorino huri noa i te whawhe te tūhono i te whakamahana, ko te katoa waikuratia ta kē. Titiro te reira i rite ki te whakamahana kihai i whakamahia i roto i te tau. I tua atu, i te mau api e piri i te whakamahana ki te patunga witi rakau, ka titiro tawhito, me te ngoikore.
  
  
  Ka marere hoki, me te ruri te scene i te tawhiti poto atu. Te whakamahana i whakanohoia e pā ana ki te 30 cm i te taiepa. I reira ko te nui o te wahi mo te aha ahau i roto i te ngakau. Ona kanohi i frank i roto i te mua o te whakamahana me te titiro i Ursula.
  
  
  "Kumea koe tahi," na ka mea ahau. "Kei te haere ahau ki te hoatu i tenei mea he pakeke hit."
  
  
  "Katoa e tika, Nick," ka mea ia.
  
  
  Ia titiro i tona mataara. E rua meneti maui. Ara i tona waewae, me te piko te reira ki te tahi i te iwi, mutu ia ake te patu i te pūhiko ki tona waewae matau.
  
  
  He tūtukitanga o te maitai me te rakau rite ki te hono i te reira, me te Ursula ka maka hoki ki te whakamahana. I rongo ahau ki a ia te hanga i te koi tangi i roto i tona korokoro. A, no te titiro ahau ki te kite i te hua, kitea e ahau i te puranga o te waikura i runga i te patunga witi. Te whakamahana tino wehe ano i te putorino, me te okioki ana ki te tangi. I te mau api e tū huru, i runga i te patunga witi, kua haea atu, engari te reira tonu rotten wood piri ki a ratou. Ko te kotahi a tawhio noa te mau api tonu te pipiki ki te patunga witi rakau i te punga, na maka ana e ahau i te reira i roto i ano, me te tukua te reira tino.
  
  
  Ursula i kurua, me te hipoki i roto i te waikura.
  
  
  "Au wehi ka whai koe ki te tōia i tō miro ki tēnei mea," tona papa, ka mea. "Haere ake. Hohoro."
  
  
  Takatakahi ia ki ona waewae, e kukume ana i tetahi rere ki roto ki te whakamahana i a ia. Te reira i te uaua mō te nah, engari nah i te rota o te adrenaline. Ka neke ia tītaha, ka hopu i te tahi atu i te miro, ki tona cuffed ringa, a ara i te whakamahana ki te hip taumata. Ia, ka titiro ki te karaka i runga i te puku mārō. Iti iho i te meneti maui.
  
  
  Ka korerotia e ahau ki a ia. "I roto i te kuwaha!"
  
  
  Ursula oioi a tawhio noa te whakatuwhera i te kuwaha, tonu te pupuri ki te nui kōriana-āhua i te wahi o te whakarewa. I whai ia i a ia, haere tata whakamuri.
  
  
  "Haere rawa nohopuku," ka mea ahau. "Kaua e rere. E ti'a ia tatou ki te haere i te iti rawa e rima tekau whatianga. Ahakoa te ia keri rua i roto i te whenua."
  
  
  Ia i whakarongo ki te whakahau, grunting, me te sweating. Ko reira fakamā rite ki te reinga. Kotahi te ra Ursula hinga ki ona turi, me tona whakamahana miro tata ngaro. "Haere ake," ka korerotia e ia ki a ia i roto i te marino reo.
  
  
  I mea ai ia. Te karaka i roto i toku matenga, ka korerotia e ahau anake tatou i te pā ana ki ma rima hēkona. Tatou te neke hohoro ki te wāhi pāpaku o te tuwhera kau i roto i te mara i muri ki te whare, ka haere mai i runga i nah. Ka rite ki te patua e matou ki te whenua, i reira ko te auē o pahūtanga.
  
  
  te ofatiraa i te marino i te ra i muri i a tatou.
  
  
  Te shockwaves pakaru oku taringa, me te marara noa atu aku makawe, puta noa i to tatou mata. Na he tangle o te paru me te otaota patu i a matou. Big, te taimaha o te rākau i hinga katoa a tawhio noa ia tatou. I muri i te taime, ko reira katoa i runga, me te titiro matou ki te whare. He nui te kapua o ni'ai paowa tungāne, me te mea e iti tonu o te whare i ablaze.
  
  
  "Aue, e toku Atua," Ursula mea, pea feruri aha e kua tupu ki a ia, ki te whakamahana kihai kua huihui tika. Ia te huruhuru hate, ko disheveled, me tona mata hipoki i roto i te paru.
  
  
  "I waimarie matou," ka mea ahau.
  
  
  Hugo mau ia, a haere ana ki te mutunga o Ursula o te whakamahana ki te tīmata i te kato maukati i runga i tona holy. Ka mau te reira i neke atu i te tekau meneti. A, no te te ia hopea free, ka pania ki ona ringa mo te wa roa, me te tango i te manawa hohonu. Na haere ana ia ki te mahi ki Hugo ki te tango i toku handcuffs. Ka mau te reira i Nah e pā ana ki te nui ano o te wā, ki tona ringa te kore utu. I toku ringa i tapahia e te handcuffs, engari i te toto, kua ki te uhi i te patunga.
  
  
  "He aha i teie nei, Nick?" ka ui Ursula.
  
  
  "E i teie nei pane, mo te Yelin-Richter te Haere."
  
  
  "Ratou i te whai i te painga mo matou," ka mea ia. "A, e kore matou e whai i te motokā. Ka tangohia e ratou etahi wahi i tetahi Lamborghini ranei."
  
  
  "E mohio ana ahau," na ka mea ahau, glancing i te motokā Italian waho i te whare. He wāhanga nō te huru karaihe i pakaru, me te peita i rere atu i tetahi taha, i roto i te pahūtanga. "Ko to tatou i te iwi hanga i te reira mārama e ko ratou e hoki ki te poari ko te Orient Express i te tika. Ka kitea whakawhiti i te rohe ki te Bulgaria i roto i te Dimitrovgrad. Na e kore matou e whai ki te manukanuka whiwhi ki te Crveni Krst a, no te Richter riro te reira i reira, otiia i mua i te tereina haere atu ana. Te reira e taea ki te tiki atu i te huarahi matua me te hopu i te motokā tika atu."
  
  
  "Na kia haere," ka mea a Ursula.
  
  
  
  
  I te tekau ma rua o nga pene.
  
  
  
  Ko te reira i te mau hahaereraa ki te ara. Ursula kihai i amuamu, engari i taea e ahau te korero ki e te mărû o te whakamutunga e rua tekau ma wha haora i tango i tona waea i runga i a ia. E pā ana ki te hawhe te haora i muri i mahue ia tatou i te pae o te weranga whare, tae tatou i te anake te ara rere i roto i tenei wahi o te whenua.
  
  
  "Titiro te reira tino mokemoke," Ursula mea.
  
  
  Te Rivnenskaya road rere ana i te taha o te awa raorao i roto i ngā tohutohu e rua tae noa ki te kanohi e ahei te kite i, engari i reira he waka i runga i te reira. Ko reira kia ata e te reira uaua ki te whakapono e tetahi waka haere ake na.
  
  
  "Na te reira e ahau e wareware e pā ana ki te Richter, me te tika te oaoa i te te rangimarie me te ata noho," ka mea ahau.
  
  
  "Ae," Ursula whakaae. Ka haere ia, me noho ki raro, i runga i te karaipi bank te ara, me te uru atu ia ki a ia i reira.
  
  
  Ursula e okioki ana hoki i roto i te roa, tarutaru, propping tona tuke ake. Ia katia ona kanohi, me te whakarongo ki te i te manu i roto i te tata mara. Ko te he ngawari, paki, ra puna ki te puoro, magic i roto i te balmy rangi. Tata, he tautau o poplars muhumuhu, matomato puku whakapaipai mo koutou, kauaka ratou lacy manga, me te hau e neke atu i te rakau ano hoki te ata ka whakaohokia e te roroa te tarutaru i te parae whakarara ki te ara. Te reira i te ahua o te ra, wahi, me te kamupene e hanga te kaihoko fifili he aha te reinga, i mahi ia i roto i tona tino tikanga.
  
  
  Ursula poto o te pouri pito, ko unuhia ake a tawhio noa tona hope, a ka whakatakotoria e ahau ki reira i te titiro tino pai. Te whare moenga, e kore e he anake te wahi tino tika, ki te hanga i te aroha, kia rite ki ahau kua kitea i runga i te tahi atu i te hari wā. Kitea e ahau i te wahi tino i roto i te nuinga o tūkunga ohorere. Ko tenei pea, hoatu e matou i te tumanako hoki o te motokā i tetahi taime, i te iti iho i te pai.
  
  
  "Nick! Te reira i te motokā!" Ursula tohu i roto i.
  
  
  Ko te sedan, he Citroen, tata ia tatou i te tere tiketike.
  
  
  "Tika katoa," ka mea ahau. "Ka tamata e ahau ki te mutu i te reira." Ka eke ia i roto i runga i te roadway, ka poipoia ki ona ringa i roto i te pewa whānui. I te waka, ka tīmata tonu ki te pōturi iho me te taime i muri mai hurihia ki runga ki te taha o te ara, i muri mai ki a matou.
  
  
  I roto i te kuao e rua Itariana i runga i to ratou ara, ki te te rohe.
  
  
  "E haere ana koe ki te tiki ki te Crveni Krst i runga i te Jelin te Haere?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  E rua o ratou, he kikokore taitama ki te makawe roa. Ko te atekōkiri titiro i Ursula, me te i Roto i te titiro ki rite te mea i kite ia. "E matou tino ka haere ki te Crveni Krst," ka mea ia ki te taimaha te nako. "Tēnā te noho ki raro."
  
  
  I matou na, i te motokā hamama atu ki raro i te huarahi. Ko ahau koa ratou i pai ki te pei nohopuku, no te mea e kore matou i whai nui te wā. I roto i te meka, e ai matou kua ngaro i te whai wāhi ki te tiki i te reira i roto i te wa.
  
  
  I te tuatahi, i te taitamariki ki te uputa e Ursula. Tatou e patua ana te parani, me hotels ki te noho me te wātea. Otiia, no te kitenga o ratou e Ursula kihai i rite ki te rōpū sex, tīmata ratou te oaoa i te ra ano, e kore e ka. Ka tae matou i te maunga kainga o Crveni Krst, te wahi Richter i kore upoo parau, a tawhio noa te rua karaka i te ahiahi. Te Itariana ka mau i a tatou nuitia ki te teihana tereina, me matou
  
  
  māfana haamauruuru ih mō te haerenga. Ka Ursula, me te haere ahau i roto i.
  
  
  Ko te reira i te iti te wahi, a ka titiro te reira tino hina, rite te nuinga o te teihana i runga i tenei rārangi i roto i te Yugoslavia. Tatou i hohoro te titiro a tawhio noa te piha tia'iraa, me te kite e Richter, me tona rua huru e tauasini e kore i reira i reira. Glancing i te teihana turanga, a ia, i kite ahau i te tereina i te neke atu.
  
  
  "Haere," Ursula ka mea ki a ia.
  
  
  I te wa ka e matou atu, te whakangungu kua i te mutunga o te pūhara, te tiki ake i te tere. Ko te Orient Express.
  
  
  "Tailor!" Ka korerotia e ahau ki a ia.
  
  
  Ka titiro ia ki raro, ki te awa o te whare, ki roto ki te whakatuwhera i te rohe i reira e te tokorua o te waka i e noho ana, a ka kite i te Fiat Richter i te peia i roto i te whare whenua e tata ana ki Belgrade.
  
  
  "Titiro," ka mea ahau. "Huru mīhini. Te ia i runga i tenei pereoo auahi."
  
  
  Ia mau Ursula o te ringa, a unuhia ana tana haere ano i a ia ka rere iho te tūāpapa ki te motokā.
  
  
  "He aha e tatou mahi, Nick?" ka ui ia ki ta tatou i rere.
  
  
  "E haere tatou i ki te tiki i te Belgrade butcher," tana tahu, ka mea.
  
  
  Mutu tatou i te Fiat, ka titiro ia ki te ara. I ahau ki te hao e tereina. Ki te Richter whiwhi ki te Bulgaria, e toku tūponotanga o te whiwhi i te huru, me te reo irirangi, i tino pīrahi. I reira, e whiwhi ia i te katoa e tika ana KGB te āwhina.
  
  
  Peke ia ki roto ki te iti motokā hākinakina, me te mau i te waea i raro i te papatohu. Te tereina āta ngaro a tawhio noa te whakapiko i roto i te ara. Hono e ahau i te reira, e hono i te waea, me te pūkaha tīmata te mahi.
  
  
  "Haere i roto i, me te kia haere o!" me tana hamama ki te Ursula i runga i te haruru o te motokā.
  
  
  Ko tōna i roto i te pāhihi nohoanga, me Ursula i muri i te wira.
  
  
  Tohu ia ki te wahi i te Hahaké Express ngaro a tawhio noa te whakapiko i roto i te ara.
  
  
  Ona mea."Te whai e whakatara i te tereina!"
  
  
  Ia anake titiro ki ahau mo te tuarua. Te waka ka rere a tawhio noa te kokonga, me te haere i te taha o te huarahi.
  
  
  Ka titiro ia ki mua, me te kite ahakoa i reira ko te steep bank i runga i ngā taha e rua o te ara e tata ana ki te kainga, i reira ko te wahi mo te kuiti te motokā hākinakina ki te Ursula taea e puku, me te nui.
  
  
  "Ripeka ki te tahi atu taha o te aru i te whakawhitinga i konei," Hi ka korerotia e ia ta tatou ascenceur to tatou maui wira ki te takotoranga. "Ahau e hiahia ana ki te kia tata ki te tereina ki te tatou e nehenehe e matau i te reira."
  
  
  I mea ai ia kia rite ki ahau ka mea hey, me te inaianei kei tatou i runga i te taha maui o te huarahi. Ursula te kanohi o te whānui rite ia rohi ki te pupuri i te mana o te motokā. Te screeds i raro i te wira i runga i te tika ngaueue te motokā, pakeke, me te potholes i hanga i raro i te tahi atu i te wira, engari Ursula pupuri i te Fiat i runga i te taha o te ara. I te hoê taime i muri mai, i te tereina, i te aroaro ano, a ka to tatou i te tata i te reira.
  
  
  "Hohoro ake," ka tohe ia ki a ia.
  
  
  Ursula marere i runga i te hau, me te tatou i te tupono atu i mua. Te tereina i anake i te torutoru iāri te tawhiti atu. Te reira tika atu te pai whakaritea ki to tatou iho tere mohoao. Tatou i te patu i te puku, me te waka i tahuri ki maui. Hoki te taime whakaaro ahau e matou, i haere i te parepare. Engari Ursula whawhai mo te mana, me te pae hopea tatou i haere pai ano. Te muri rohe o te kai motokā i teie nei i roto i te rua tekau waewae. Fiata whakatuwheratia te tatau mo ia me te titiro i Ursula.
  
  
  "A, no te ahau tiki i runga i te poari, haere hoki ki te pa, me te tatari hoki ahau i te teihana. Ka tamata e ahau ki te tango i te huru e ora ana ia ki te ka taea e ahau."
  
  
  Tungou ia kaila, ona pongaponga ma i runga i te wira urungi. Ka mau ia ki tetahi whakamutunga te titiro i Nah a ka tu ki runga ki te taahiraa i waho i te whakatuwhera i te motokā. Tatou tu ana i muri i te tūāpapa o te tereina. I te tuwhera te tatau o te motokā ārai tatou i te whiwhi i te tata rawa, engari e hiahiatia ana e ahau tetahi upoko tīmata.
  
  
  "Mitimiti!" Ia hamama hey, i roto i te rūmātiki.
  
  
  Te pereoo teihana ascenceur, swerved, a ka unuhia atu i te tereina. Na to tatou i ëtahi ritenga atu o te tereina, i te tatau tuwhera, clanking ki te tūāpapa ki te hanganga. Ko te reira i teie nei e aore e kore. I tana peke ki runga ki te wha nga waewae o e rere ana te whenua, e mau te tūāpapa taunu, me te mau nah. Kumea e ia i a ia ki runga ki te tūāpapa me te piki i runga i nga taunu. Na ka kite ia i ia, ka titiro ki muri, ka kite i Ursula kua braking i te motokā. Ay poipoia i a ia, me ia i te whitinga ia tupohehia i a ia e āta hanga i tona ara ki te muri whakawhitinga.
  
  
  Ia te tika, ia te kakahu, me te pana ia i te huruhuru hoki i tona rae. Ka haere ia i runga i te poari i waho te patu ia tatou, ia ia, ranei Ursula. Na, i ahau ki te kitea Hans Richter i mua i tae matou i te rohe.
  
  
  Ka tomo ia ki te whare kai te waka, me te āta titiro i te mata o te torutoru iwi i haere mai nei ki te inu i muri i te tina. Kahore he tangata a tawhio noa ratou i te Richter, ranei te huru tangata. Ka neke ia ore huri noa i te motokā, rite tonu ki te mea noa e haere ana i runga i te tereina. Ki te te kaiwhakahaere i mutu i ahau ki te tikite wheua, te reira i taea kua hokona e te huru, i runga i te poari - pea te tuarua-te piha haapiiraa tikite, engari e kore ahau i tiaki, no te mea kahore ahau i te mahara ki te akaanga me te oaoa i tenei heka.
  
  
  Ia te āta haere i roto i te rua moe cars, titiro hoki tetahi tohu
  
  
  Richter, engari kihai ahau i kite i tetahi mea. Kihai ahau i kite i a ia i roto i te waka tūmatanui rānei. I runga i te tereina, i kite ahau i anake i te mata o te hari haere. Ki te Richter i runga i te poari, ia ki te takaro i te reira haumaru, me te huna. Te emu pea te whakahaere ia ki te tiki i tetahi ranei te atu e moe ana, i whakatauki nei wehea hoki ratou, me nga iwi o te haama no, a ka waiho ratou i roto ia ratou e tatari ana ki te ripeka ki te Bulgaria i roto i te Dimitrovgrad.
  
  
  Heoi, i reira ko te painga e ia te koka ua i a ratou i te ite na roto i te whakamutunga, tereina. Na ko ia te tino o Ta'na Richter o te tuakiri, me te mohio he aha te ia ki te titiro rite. Ia huru ai kua whakaahuatia e ia ki te whakangungu i te whakahiko.
  
  
  Ka mau te reira i ahau te tekau meneti ki te kitea he porter, engari ka i ahau, a ko ia te tino āwhina.
  
  
  "Kia kite i ahau," ka mea ia i roto i te Serbo-Croatian, " e whakapono ana ahau e te taua tangata ka rite ki te whakaahua koe e te poari i Crveni Krst. Ae ra, ka mahara ahau ki a ia inaianei. Ahau just te kitenga o tenei taata e tomo bay 8 i roto i te i muri mai e moe ana i te waka."
  
  
  I te hoê taime i muri mai, ia mutu mo te ra hatepea atu 8. Ia unuhia Wilhelmina me te hinengaro rite mo te tetahi mea e tupu ai. Ka korerotia e ia ki a ia, e Ta'na Richter kihai i haere ki te waiho i tēnei wa, kihai ia i haere ki te waiho i tēnei tereina ora. Ka marere atu i te tatau mo te taime, i whakaarahia ona waewae matau, me viciously whana i te reira.
  
  
  Ko te tatau ki te wehenga taora, me aru ia i te reira. Te Luger ko te rite ki te ahi. Ia noho afaro mo te ra, me te tirotiro i te interior. Ko reira koraha.
  
  
  Hohoro ia te tomo me te tutakina te tatau i muri i a ia. Toku pōhēhētanga e Richter mau e rua, neke atu rānei motu i kore te tika. Ia pea te hokona tetahi coupe, i runga i te ingoa o te tangata i te tahi atu te iwi, a ko ia pea te reira i rahi i teie nei, te whakamahere tona nekehanga i muri i te hoko i te pee'utari te aroturuki i te rere, whakaahua, te waiata.
  
  
  Ahau titiro a tawhio noa. Kahore he tueke ranei te reo irirangi, engari i reira ko te koti i runga i te moenga. Ko taku tenei putanga e Richter whakamahia ki te hei i roto i te.
  
  
  Ka taea e whai e tatari ana ki huru, i konei, ranei tamata ki te kitea i roto i te wahi i noho ai ia, me te huru, i te iwi, i te piringa. Tahuri ahau ki te moenga, me te unuhia hoki te rakau ki te kia ratou ia kihai i huna i te reo irirangi vahi. I ahau e tahuri atu i runga i te ra, i rongo ahau i te pāwhiri o te pene. Ia whirled ki te tangi ano ia tae i te tāuta Luger.
  
  
  Te Topcon kaihoko ki te pakaru ihu e tu ana i roto i te kuwaha, me tana ki tona roa hoa, te anga, ko te tika ki muri i a ia.
  
  
  Ko te tangata ki te pakaru i te ihu tae hoki tana pū, ko tona huru patua ana ia e ia. Ia Huru Ruka i roto i tona koti, Wilhelmina o te kino iti te mata kē te tohu ki tona miharo mata. Te huru high hoa kihai i ara te tamata.
  
  
  "Te tango i to koutou ringa i runga i te koti. Tupato, " ka mea ahau.
  
  
  I ia.
  
  
  "I teie nei, i te rua o a koutou, haere mai i roto."
  
  
  Ka tangohia e ia e rua nga kaupae hoki, me te tomo i te wehenga. Ka mea ia ki te tangata roroa ki te kati i te tatau i muri i a ia. A, no te mea ai ia, ko ia te āta pauhua e rua o ratou.
  
  
  "I te aha koutou te mahi e?" Pakaru Ihu, ka ui, " he aha koe te tiki a tawhio noa te whare?"
  
  
  "E kore e whakaaro," ka mea ahau, e pupuri ana ih e rua i roto i te mua o te ahau. "Kei Hea To Tatou Iwi?"
  
  
  "Ah," te tangata roroa chuckled. "Haere koe i te ara he, e toku hoa. Kihai ia i haere i runga i taua tereina."
  
  
  Ko ia mitimiti i ahau, e nga tangata katoa. Ia patu i te reira ki te "Luger" tītaha i runga i te huru upoko me tupu ake. Ia grunted, me te hinga hoki ki runga ki te taiepa o te wehenga.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia."E hiahia ana koe ki te tamata i te takoto ano?"
  
  
  Te roroa o te tangata i ohorere, me te pouri. Tetahi korero ana ki a ia. "Te ia i runga i te poari," ka mea ia. "Otiia e kore matou e matau ki te wahi. I mahue ia tatou te huru i te tahi atu pito o te tereina."
  
  
  "Tenei ko te kotahi-tangata wehenga," ka mea ahau. "I a koe e rua te tango i te wehenga motuhake?"
  
  
  Ko te tangata ki te pakaru ihu ruarua, me te roroa titiro tetahi i a ia grimly. "Ae."
  
  
  "He aha te tau?"
  
  
  "Kaua e korerotia ki te emu!" te tangata roroa hamama te reo. Ia huru e whana ia i roto i te tāhau, me ia e karanga.
  
  
  "Katoa e tika?" Ka ui ahau ki a ia te tahi mea atu.
  
  
  "Ko te i muri mai i te wehenga," ka mea te tangata ra te ata, jerking tona koromatua i te taiepa.
  
  
  "Wairangi!" te tangata roroa mea i roto i gritted ona niho.
  
  
  "Te pai, i konei haere tatou," ka mea ahau. "Ki te tūāpapa. Haere mai i roto i."
  
  
  Te tetahi ki te pakaru ihu, ka whakatuwheratia te tatau, a haere ana ki roto ki te kauhanga, me te mea ko te panaia e te roroa tahae. Kahore tetahi i roto i te aroa, na te Luger e kore e kia ia haere.
  
  
  "Neke," ka mea ahau, peia i te pū ki te tāroaroa o te tangata rara.
  
  
  I te hoê taime i muri mai, i tae matou i te tüäpapa i waenganui i te waka. I ana mea, a tu ana i muri i a ratou, me te pupuri i te Luger i runga i a ratou. "Katoa e tika, peke," ka mea ahau.
  
  
  Titiro ratou ki ahau i whakamau.
  
  
  "I te tereina, kei te neke te tino nohopuku," ko te pū ka mea.
  
  
  E kore e rite ki nohopuku rite gawking a tawhio noa e pū, ego whakatupato ia.
  
  
  Na, i muri i te taime o te te feaa, te wairangi ki te pakaru ihu whakatuwheratia nga kuwaha, me te peke i roto i te. I roto i te muri tonu, he roroa te tangata, kia rite ki oua heruraa i ahau.
  
  
  Ia patu i i tutaki ki ki te luger oko, patu Huru pakeke i roto i te kopu. Ka ngunguru ia, me te hinga puhoi ki te whakarewa papa i toku waewae, mauri. Te Luger holstered i te reira, toia Huru ki te whakatuwhera i te tatau, a maka ana ia atu i te tereina.
  
  
  Ko ana mea, i kite i tona ngoikore te tinana patua i te kirikiri me ka ngaro i roto i te aroaro ki te roroa te tarutaru. Te emu, ko pea te pai atu atu i te mea te reira i matau, engari i roto i tetahi take e kore e whai stahl te whakapau i te rota o te ruma i runga i te reira. I muri i te katoa, ko ia e ngana ana ki te patu i ahau ki nga wahi iti.
  
  
  Na, te reira i Richter o. Ko ia i runga i tēnei tereina, me te e hiahiatia ana e ahau ki te kitea ia. I titiro ahau i mua ki reira.
  
  
  
  
  Chapter Kotahi Tekau Ma Toru
  
  
  
  Kahore he kōwhiringa. No te tereina ka tae Dimitrovgrad, me te tomo i Bulgaria, a ka i toku mahi, ka riro nui atu uaua. Kihai i taea e ahau te tika e noho ana i reira, me te hoatu i toku ringa, me te tatari mo te Richter ki te whakaatu ake. I ahau ki te rapu i te moe, i whakatauki nei wehea āta, patoto ra katoa. Tenei rauhanga kia meinga ahau e raruraru ki te kaitiaki tatau, engari i ahau ki te tango i te tūpono.
  
  
  Ia faaoti ki te haere ki te pito o miro i te tuatahi moe motokā, te tangata e horomiti nei, ki te wahi ki mua o te tereina. Ia e tīmata rapu ana hoki ia i te hiku o te mutunga o te whakangungu, me te ka hanga hoki i tona ara i roto i rua i te waka. Engari ko tēnei mahere e whakarere riro te tino faufaa. A, no te ka e ahau ki te wāhi e pā ana ki waenganui puta noa i te tuatahi e moe ana waka, te wehenga o te tatau tuwhera, me Hans Richter tu ana i roto i te kauhanga roa a te tika, he torutoru waewae atu, titiro matatau atu ana i ahau, ano ahau i te wairua.
  
  
  "Koe!" "Te mutu i te reira!" ia hissed.
  
  
  Ia, ite ia e mau ana i te reo irirangi.
  
  
  "Haere, Richter," ia faaara ia. "E kore koutou e te tiki ki te haere, whakaahua, waiata i teie nei."
  
  
  Engari Richter i te tahi atu mau mana'o. Ia muttered i te tahi mea i raro i tona manawa i roto i te German, ka tahuri, ka rere ki raro i te whare atu i ahau.
  
  
  I te ahu e ia mo te moe motokā i mahue noa ia, ki te mutunga o te tereina. Te tereina i karaunatia rawa ki te ngana i te pere. Hei utu, ka hoatu ki te whai.
  
  
  Moments i muri mai, Richter i runga i te tūāpapa o te tereina. Ka haere ia tae noa ki taea e ia i roto i taua aronga. A, no te ahau te whakatata ki a ia ki te pū, ko ia e tatari ana hoki ahau. Te tatau taora tutakina i roto i te mua o te ahau rite tamata e ahau ki te haere i roto i tona whakatuwheratanga i runga i te atamira. Ka tata te ngaro tona pauna, rite te kuwaha e taora ki roto ki toku uma me te ringa. Richter panaia tōna pakeke. Marere ia ma te haapa'o maitai i roto i te kuwaha, me te titiro Richter ngaro iho nga arawhata ki te tuanui o te motokā.
  
  
  "Te hoatu ki runga, Richter!" ia hamama i runga i te haruru o te tereina. Engari ia i ngaro i roto i te mara o te orama.
  
  
  E au ra e, i reira tetahi mea ki te mahi, engari me whai ki a ia.
  
  
  Ahau e okioki ana ki runga i te tereina, i te titiro ki runga ki te pikinga, me te tika i roto i te wa i kite Richter tuhu te iti Beletita hurihuri i toku matenga. Ia pupuhi, i ana; mea hoki, me te gawked i te e rere ana te whenua i raro i nga wira. Richter na, ka haere puta noa i te tuanui o te motokā ki te mua o te tereina.
  
  
  Ia hohoro piki i te arawhata, ka piki ki te tihi o te motokā. Richter kua i te mutunga tawhiti, mokowhiti i runga i te kai i te motokā ki te whakamutunga moe motokā. Ngaro ia tona pauna mo te taime, te tauranga i runga i te tuanui o te i muri i te motokā, engari i puritia i runga i.
  
  
  Ka rere ia i muri i a ia, puta noa i te tuanui o te whare kai motokā. A, no te tae ia pito e rua, ka peke te tawhiti i waenganui i a ia, me te moe motokā, kahore hoki e mutu, me te tonu e rere.
  
  
  Richter tahuri ke, me te pupuhi i te rua atu matā i ahau. I kite ahau i a ia, te tango i te whāinga, me te; mea. E rua ngā matā haere mimmo, ahakoa te tuarua tetahi pipiripia i roto i te tuanui o te waka ki raro i oku waewae. Ko ana mea hoki i te ahi ki te Luger, engari ka rite ki te tereina ka neke ki raro i a tatou, ko ana mea hoki i taka ki te whāinga, me te gawking harakore rere mimmo runga i Richter o te matenga. Ka tīmata ia i rere ano.
  
  
  Richter peke i tetahi nohoanga i waenganui i te waka. Ko ia te whiwhi te pai i te reira. Ko ana mea i aru; tatou ka rere, me te peke i runga i te tahi atu waka. Richter i te tata i te mua o te tereina.
  
  
  A, no te Richter i hanga i tetahi atu peke i waenganui i te waka, te whakangungu swerved, a ka hinga ia ki runga ki tetahi o nga iwi. A, no te ka tahuri ia, ka kite i ahau, e haere mai ana ki a ia, ki te hāngai i te iti hurihuri ano, me te pupuhi i te rua atu ngā matā. Tuki te reira ki te tuanui o te i muri i te motokā, me te matā haea ana e ia i roto i te rakau i roto i te superstructure i muri ki toku matenga, me te ringa. Richter unuhia te keu o tona hurihuri i te toru o te taime, engari kahore tupu. Na ka maka e ia i te pū i ahau e riri. Te reira i poipoia atu te tuanui o te waka, me te ngaro i runga i te mata.
  
  
  Richter tahuri, a rere ana ano. Ka e ahau ake, holstered toku luger ,a aru ana i a ia. Na ka kite ia i te whenu, i mua, i runga i te mountainside, me te pango kauhanga te whakatuwheratanga i roto i te nen. Te tereina tuki i roto i te kauhanga, me te Richter pae-aki tika i roto i te wa, ka rite ki tona hariata ngaro ki roto ki te pouri. Ko ana mea hoki te maka kanohi ki raro, a ka ki ana mea i rere ki roto ki te pouri. I muri i te taime, i kite ahau i a ia e tipu ake i roto i te ao
  
  
  i te mutunga atu, ka haere ahau i roto i ano, me te pango putorino ki te awatea Brylev.
  
  
  Richter kua tata te engine. Ahau ka whakatika, a rere ana i muri i a ia. Tona mahi he ki te ārai i te emu i te whiwhi hoki i runga i te tereina. Peke ia ki te tuatahi motokā i muri i te engine, me tonu te taraiwa. A, no te tona matua peke atu, i te tereina, whakangaueuetia ana i runga i te koi whakapiko i roto i te ara. Ka hinga ia ki te matau, me te tata pakura atu i te tuanui o te motokā.
  
  
  Ka tatari tae noa ki te huapae tika ano. Na, ko ana mea, te neke ki Richter. Te tereina lurched ano i runga i te taratara road rite Richter whakatata te mua o te van. Ka hinga ia, ka maturuturu iho i te reo irirangi. Te reira pakura ki te mata o te motokā o te tuanui, engari Richter mau te reira i mua i taea e te reira te hinga .
  
  
  Richter i teie nei i roto i te mua o te motokā. E ia te tiaki i te pūkaha rite te reira i whakatata ki te kati i te tawhiti poto i waenganui i a matou. Ia faaoti e kore e ki te peke ki te engine, me te utu mo te haere ia ki nga kaupae ārahi ki runga ki te taha o te motokā. Ka te reira ki te ia kia rite ki hohoro rite ia i marere i runga i te reira.
  
  
  Huru mau ia ki katoa tona kaha, me te toia ki a ia i te tuanui o te motokā. Ia, ka titiro ki ahau, e ngana ana ki te wahi i kore utu.
  
  
  "Tukua ahau kia haere!" ia, ka hamama. "Kaua ano hoki e koe te whakaaro i hanga e ahau i tenei katoa, i hoki kahore?"
  
  
  Te huru o te kupu i tata ki te puhia i mua i taea e ia te hopu i te mea ko ia te mea. Engari i te huru o te kanohi ka korerotia e ahau nga mea katoa. Ka whakakapi i te wahi katoa atu i rahua, me Hans Richter i mau i roto i te mutunga. I roto i te torutoru nga ra poto, ia stahl huru i te hoariri.
  
  
  Weropepahia ia i a ia i roto i te huru tapawha te mata, me te wahia te emu o ihu.
  
  
  Richter hinga ana ki runga i te tuanui o te neke i te motokā. Te whenua pakura i raro i te us i te tere breakneck. Ahau mau i a ia ano, engari te ia te whana me te patototanga a pita i taku waewae i roto i i raro i ahau, a hinga ana ahau ki te taha o a ia, a whakataka atu ana ki te mata o te tuanui.
  
  
  Ka titiro ia ki raro i te ngahere o te whenua i raro i ahau, te pupuri i te mata o te tuanui ki tona ringa, me te waewae. Ka rite ki ia i te āta haere atu ana i te mutunga, Richter ka hoki i runga i ona waewae. A, no te tahuri ahau ki te tiki ake, ka tīmata ki ahau i roto i te pouaka.
  
  
  Ka akina kautia ana i te patu, me te Richter ngaro tona pauna ano, ka hinga ki ona turi. Tatou i rua i takatakahi ki o tatou waewae tahi, engari tenei wa i ahau i te painga. Ia huru, weropepahia ia i roto i te puku, me te ka tuaruatia runga. Na, i ona pakeke ki te patu i tona huru ake i te mahunga me te faahiti i te whana. Ka ruarua hoki, e tata hinga ano.
  
  
  Ko te reira i teie nei i waenganui i Richter, me te mua i te mata o te tuanui o te waka. Ki te whakamutunga pau te kaha, i hanga ano e ia i te reo irirangi i toku matenga. Tenei wa i kite ahau i a ia e haere mai ana, me ahau hoki marere rite Richter whakatata ki ahau. Te huru whakaeke hihiko ana te mimmo huru o te ahau ki te mutunga o te motokā, me te i runga i te reira. Ka rite ia ki te haere, ka mau i te ētahi talkie, me te kahakina te reira i roto i tona ringa. Richter hinga ki te whakatuwhera i te wāhi i waenganui i te motokā, me te pūkaha.
  
  
  Kihai ahau i whai i te whai wāhi ki te whakaora i a ia. Ka tata whakataka atu ana i runga i a ia ka hopu i te radio. I tetahi wāhi, Richter hinga i waenganui i te motokā, me te pūkaha, a ka patua te takotoranga raro. No te Dolly hēkona, te waka hurihia ki runga ki te huru-manusinusi te ahua.
  
  
  Ehara i te mea he ahuareka ki te titiro. Richter kihai i ara te whai i te wa ki te hamama. Te tinana i ngaro i raro i te neke i te motokā. Na, i ahau ka titiro, ka kite ahau i ona waewae haea atu, me tetahi wahi o tona tinana, e kore e taea e taea tāutuhia i hinga atu i te ara. Te Belgrade putia i taumanutia ki te mate.
  
  
  Te tereina i tērā iho. Tatou i mārama tata Dimitrovgrad, a kihai i taea e ia te whai i whiwhi i runga i taua tereina a, no te taenga mai te reira. Ko ana mea, haere ki raro i te arawhata e Richter i tamata ki te whakamahi i o mua, a, no te te tereina pakanga iho noa atu, i ana mea, whakatika ki te e rere ana te whenua.
  
  
  Tamata e ahau ki te pupuri hoki i aku waewae i raro i ahau, engari kihai i taea e ahau. Ia hurihia ki runga ki te rua, haro i te kikokiko, e haehae ana i te kakahu, i a ia e whakataka atu ana. Na, i te mana, ko ia i runga i tona hoki i te waewae o te iti i te parepare, ka kite i te tereina e kitea te rahoraho timu te taha o te ara.
  
  
  Ua ite au mo ona wheua whati, engari e kore e taea e kitea e koe ki a ratou. Te reo irirangi i ngaro i te reira, engari i reira ko te tekau ma rima waewae atu. I roto i te ahiahi te mutunga ra, uakina ana e ia te huru i muri, me te titiro i roto. Te pōti i te reira, rite i haere mai ahau ki te mutunga, kua he hanga-i roto i te reo irirangi, na ka titiro te reira rite te wahi o pōkaia te pepa-i te amiorangi aroturuki pūrere.
  
  
  Ka katia te reira, a ko tona upoko. I toku ringa maui, me cue piri i tahu i te wahi e ratou, i pania ki te kirikiri i ni'ai te ara. Ia muru hoki tona mata ki te tauera, ka titiro ki te ara i roto i te ahunga o te wahi Richter i marere i runga i te tereina. He pai maero ranei, na, me ia kihai i taea e kite i tetahi mea.
  
  
  E toru tekau iāri te tawhiti atu i reira i te rārangi o te whakarara ara, me te puhoi te whakangungu e haere mai ana me ratou. Ia pupuhi i te tītere i roto i te aronga i nei te reira i tika haere mai ki te Yelin Haere. Te vahi i mua, i tēnei tereina, ka whakawhiti ki te matua aroturuki.
  
  
  Ko te he angitu nui hoki ahau,
  
  
  no te mea ka toia ki ahau, huri noa i te rohe i roto i te hohoro, me te i roto i te ara e taea e ahau te karo i te mana. Ona hohoro te neke i runga i ki te atu ara. I te hoê taime i muri mai, i te tereina, i te neke mimmo ahau, āta whakapiki i tona tere puhoi. Tatari ia mo te whakamutunga motokā ki te tae, tata ki te katoa huri noa i te torutoru tuarua-te piha haapiiraa waka, a ka tīmata te rere rite nohopuku rite taea e ia. Ahau mau i nga taunu o nga kaupae e i runga i te hoki pūhara, me te pupuri i runga i, me te tereina yanked toku waewae i roto i i raro i ahau. I te hoê taime i muri mai, ko ia e tu ana i runga i te tūāpapa ki te Hans Richter te reo irirangi i roto i tona ringa, e matakitaki ana i te whenua a tawhio noa Dimitrovgrad paheke atu ki te tawhiti.
  
  
  I roto i te iti iho i te rima meneti, te tereina haere ko te wahi i te Butcher tutaki he tika te mate. Ka kite te mea i titiro rite ki te puranga o te kakahu tawhito e takoto ana i waenganui i te ara, ko te wahi kihai i kitea e rite te tangata. Ko te toenga o te Richter takoto vahi i runga i te atu taha o te tracks. I ona kanohi, titiro matatau atu āta i te puranga mo te wa roa, me te ka te reira ngaro i te tirohanga.
  
  
  Ursula ka hoha e Richter kihai i kawea ki te Bonn mō te tamataraa. Engari i te mutunga o te huru o te mahi kino, i reira ko te ahua o te ture-te ahua o te kino o te mahi tauanga.
  
  
  Ursula e ahau te whakapau i te po i roto i te ruma iti i roto i te Crveni Krst. Ia, mo tona tinana, me te tatou anake te whakaaro e pā ana ki te hunga mahana i te tahi taime.
  
  
  Tatou i hoatu te tika ki te rave i te reira.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Te Patu Squad
  
  
  I te pene matamua
  
  
  A, no te te waea ngateri ana i roto i te hina haora i mua i te ata, i mohio ahau i reira ko te kotahi anake te tangata i runga i te tahi atu pito o te raina - Kahu, i toku rangatira i te TOKI.
  
  
  Ko te waea i runga i te nightstand i runga i te ritenga atu o te taha o te moenga, na i ahau ki te ngōki i runga Maria von Alder, te hunga e moe ana i muri ki ahau, ki te tiki i ki reira. Maria toko i tana moe, ka toia, kotahi te waewae ake paku na e ia mārama māwhero nightgown whakatika ki runga ake i tona huha i te waea i tangohia ia ia ki runga.
  
  
  "E hiahia ana koe ki te tiki i hoki i konei tonu," Kahu ka mea, no ka mohio ia ki toku reo. Te huru o te kupu i te koi, me te tohe. "Kei te mahi tatou i runga i te mahi hou. Kia rite ki te waiho i roto i te toru tekau meneti."
  
  
  "I roto i te toru tekau meneti?" Ka ui ahau ki a ia. "Kia pehea te? Koe e titiro ki te kua wareware ki te wahi e ahau.
  
  
  Ko tōna i runga i te Wehikē Cay, he motu iti atu i te Bahamas e te matau-a ia i tonoa mai ahau ki te haere ki. Ahau e hiahiatia ana ki te whakarite hoki i te poti ki te tiki ake ahau me te tango i te Odin a tawhio noa te nui motu kia taea e ia te hopu i te waka rererangi hoki ki te Āhua.
  
  
  Te matau-e kore e taea e tatari ki te whakarongo ki toku rūmātiki. "E rite ki te waiho i roto i te toru tekau meneti," ia faahiti icily. "Mr. James whakarato koutou transportation."
  
  
  Ia muhu ore tungou. James " ko te waehere i te ingoa o te Peresideni o te United States o Amerika.
  
  
  "Te pai," Kahu ka mea, ka rite ki te kite ia i ahau noro. "Te kaipuke, ka tiki e koe ake i te matua i Wehikē Cay Rivne i roto i te rua tekau ma whitu meneti." Ia i whakairihia ake. A, no te ahau te whakairihia ake, ka kite ahau, e Maria i whakatuwheratia e ia tona kanohi, me te i rapu ana koutou i ahau.
  
  
  "Ko taku tari i roto i te New York," tana tahu, ka mea. "Au wehi e hiahia ana ahau ki te haere hoki. Ko te kamupene tuku i te kaipuke.
  
  
  Maria whakaaro te reira i te milioni ko Tony Dawes, i te taupoki, ko ia te whakamahi i runga i toku o nāianei ohipa i te TOKI. Ahakoa, ki te i ia rongo ki taku whakahaere ki te Kahu, Nah e tonu kahore he take ki te te feaa i toku taupoki ana.
  
  
  Engari ia grimaced, tana matamua whero ngutu makape. "E hiahia ana koe ki te haere hoki i tenei ra?"
  
  
  "Ae, au wehi na," na ka mea ahau fiefia, whiwhi ake i te moenga. "Me kore anake i tenei ra, engari ano hoki i rahi i teie nei. Ahau noa te whai i te wa ki te tiki i te kakahu ki te aroaro o te kaipuke tangata i konei.
  
  
  Otiia i mua i taea e ahau te tiki ake i te paru, Maria whakaarahia tona ringa, me te pārekareka ka tango i runga i toku ringa, toia ahau ki a ia.
  
  
  "E kore koe e whai ki te kia i roto i te taua hohoro," ka mea ia hoarsely.
  
  
  Kahore he feaa e pā ana ki te reira, Maria von Alder, ko te mea ataahua, he roa-waewae, pūhihi kakaho ki te te maitai, ki te hanga koura tinana, me te ki tonu i, maeneene u, te māwhero tohutohu o e okioki i runga i te pari o tōna mārama, te kakahu. Ko ia te titiro i toku tinana, me te taea e ia te kite i te aha ki te aroaro o tana i mahi ki ahau. Ia pakura atu i te moenga i runga i tona hoki, ara tona hope, paku, te whakahere ki ahau ia silky tinana rite ki te karaihe o te aroha, e tatari ana ki te kia ki tonu i.
  
  
  Ki te katoa te puai i taea e ia ara, e ia muhumuhu ki a ia,"i Reira e te tahi atu mau taime." Ia pania ana ona ngutu, puta noa i ona paparinga, me te haere hoki i te ua.
  
  
  Kihai i taea e ia te amuamu i te whakamutunga ra e rima i runga i te Wehikē Cay kihai i tino ahuareka. Ko te motu, ko te tākaro hoki te tino taonga. Te reira i te papai i nga wahi i titiro tatou ki - te horoi, horoi, moana, yachts punga i roto i te pīataata puru wai; eka te rahi o te utu taiao pātītī ablaze ki te kanapa a ahi ki te puawai totoro atu ki te moana; tautau o villas papai, anaana peita rite ki te mea ratou kua oti te unu ki ngā tamariki o karakara, meake i runga i te Atlantic Ocean. Kua kua ahau te oaoaraa i nga mea katoa, tae atu ki ngā Maria von Alder, mo te whakamutunga e rima nga ra.
  
  
  Ko toku haerenga ki te Wehikē Cay tonu matekiri; ko reira i reira i runga i te mahi me te he ofi ki te whakaoti i toku o nāianei raruraru atu i runga i te ra Matau-te tuatahi roopu ahau i te TAIWHANGA tari matua i roto i Washington.
  
  
  Te matau-whakatuwheratia te kōrero ki te rerekē farewell e pā ana ki te mau fifi o tenei ngā misioni, i te aroaro maere, me te faufaa te faufaa o te angitu.
  
  
  Ahau i te titiro i a ia i roto i te kokonga o toku kanohi, he aha atu, ko hou. Ia hawhe e tūmanakohia ana ki te kite i te rārangi a tawhio noa te huru-angiangi ngutu tahuri ki te ataata. Ehara i te mea pinepine e Hawke, he reserved Hou Englander, tamata ki te hanga ngahau. Otira i kite ahau e te hunga kita a tawhio noa rta o huru, a ngoto kanohi anake ua te kino, me i mohio ahau ko ia te nui.
  
  
  Ia shuffled te pepa i runga i tana tēpu, me frowned. "Kua tika kua mōhio-ko tenei, o te akoranga, top secret - e ono haora i mua i te Pirimia o Ingarangi, ko te whakatuma ki te kohuru o te huru o te he roa te wa-e hoa, he mema o te Pāremata. Te tangata e rua i roto i te Pirimia o te whenua, whare, no te te tahi atu i te whakarere ana i roto i te pū, tohu te reira i te Pirimia, me te reira, te tino inexplicably, tohu te pū i a ia, me te whakatangi ana i tona roro i roto i. E kore tetahi atu ko te reira i te wā, na e taea e tatou e hoatu i te tūmatanui he rūpahu te kōrero. Ko te mau hopearaa o te aituā e wehingia ana ."
  
  
  Tungou ia ki a ia. Ko te tangata ke atu i te ia hiahia tūmanakohia ana, me te ara i muri i hawke's te whakatuwhera i te kupu.
  
  
  "Te mana o Ingarangi putanga whakaahua ana i te reira, ano he ati," te matau-tonu. "Misfire a, no te i tetahi ko te tirotiro i te pū. O te akoranga, te reira e kore e
  
  
  
  
  Whakahuatia e ia e te i te tuatahi ki te patu i whakahaua ki a te Pirimia."
  
  
  "E haere ana koe ki te tuku moni ki ahau i te Ingarangi ki te āwhina ki te tūhuratanga?"
  
  
  Kahu ruia tona matenga. "E horomiti nei i te raruraru ki te whare. Rite te take i korerotia i roto i te China, France, Japan, me te Germany. I roto i ia take, te pūmanawa killer kua i te mana ki te patu i tana patunga, engari hei utu mo te patu i a ia ano.
  
  
  "Ka taea e koe te whakaaro i te pānga i enei pūrongo i runga i te peresideni. Ka taea e ngāwari te hei i te i muri ūnga. A ka kore e te haere ki te tatari mo te mema o tenei kōhurutanga kapa ki te hanga i taua mea ki te Whare White, ara, ki te kaipatu mutu ake te patu anake ki a ia. To tatou mahi i tēnei wā, ko te ki te rapu me te whakangaro i - āraihia ."
  
  
  "E rave tatou i tetahi arata'i?"
  
  
  "E kore e nui," Kahu uru. Ka tahuna te kotahi a tawhio noa tona cheap sikā, me te whakapehapeha i roto i te puku, mo te meneti. "I ahau i te kōnae katoa o te tūhuratanga o ngā ratonga motuhake, ia ki tona ake whenua, me te Interpol. E hiahia ana ki te mohio he aha te mea i kitea e ratou? "
  
  
  Ka tuhia te meka i runga i tona maihao. "Tuatahi o nga mea katoa, katoa te hunga mate kaahu i oti. Tuarua, ko nga tangata katoa i pōlepole ki to ratou taimaha i te taikaha me te pau te rota o te wā e ngana ana ki te tiki whakakahoretia atu te reira. E toru-toru, a tawhio noa ratou i tata ki nga Von Alder te mau tuahine."
  
  
  Whakaarahia e ia te tukemata i a ia. "Mīharo. Rapu ana ahau mo te ngako, te tangata i runga i te kai e rite kotiro ataahua. Koe e kore e rite te hanga i te reira ngāwari."
  
  
  "E mohio ana ahau ki," A ka mea. "Te tatarahapa nei au." I te ara, ka mea ia ki reira, ka titiro te reira rite te ia, ko te tata i tukua ki te emu. Otiia ka riro ia decidedly kia tōtika tonu te taha ano.
  
  
  "Tīmata tatou ki te von Alder te mau tuahine, e ko, ki a koe. Ko te tukutuku-e hāngai ana real clue ka tatou ."
  
  
  Ko von Alder kotiro i te bit rerekē ratou. Maria, Helga me Elsa he ōrite kakaho triplets, pai-mohiotia ki tetahi niupepa kaipānui ranei TV pūtirotiro. Ko ratou i roto i to ratou uofulu, na, ko te ataahua. Ka haere mai ratou ki te United States, mā te Tiamana i muri i te pakarutanga o te Pakanga II o te Ao ki o ratou whaea, Ursula. Ratou tino i roto i te milioni te tane me te hunga i aroha nei i hanga ih taonga ki te mau horo'araa i roto i te puka o te whare marara a tawhio noa te waho poka wai, yachts, whakapaipai, me te noa tūmataiti seti.
  
  
  I runga i te whakaaro tuarua, ka whakaritea e ahau e whiwhi i te tata ki te whakamārama o Alders ko pea tetahi o nga tino pārekareka huarahi hiahia ahau ake ake whiwhi ia haamata i runga i te misioni.
  
  
  Ko te mea ohie nui mō te TOKI ki te whakarato i ahau ki te taupoki ana i te kōrero Tony Dawes, he taonga kaipakihi nei i riro i a ia te ahu export kawemai mahi ki te tari matua i roto i te New York. Aita i maoro, i te Kahu i kukume ana i te tika aho ruma, i karangatia e ahau ki te maha o ngā rōpū, rite i nga Von Alder kotiro. Kia ōna tuākana tutaki ki a ia, ko te reira te tino ngāwari, ki te atawhai i ngā whakaaturanga o te mau horo'araa, me te aro, ki te riro i te wahi o te ih whatunga pāpori.
  
  
  Maria ko te tuatahi von Alder ahau "tirotiro". Ahau i a ia ki te Wehikē Cay, te wahi pau matou rima i te oaoa ra i roto i te papai. Engari i te ata, A ka whakahaua e ahau hoki ki te United States, i kitea e ia no te tahi atu ahu.
  
  
  Rua
  
  
  Iti iho i te rua tekau meneti i muri mai, i muri o te matau-a karanga ki a ia, ka haere hoki te matua wharf i Wehikē Cay. Maria von Alder ka haere mai ki ahau, te pupuri ki toku ringa. He waka e tatari ana i reira, i te wha tekau nga-waewae cruiser, te nuinga o nga puawai, etahi tihorenga me te rusting, e rua diesel engines tāhuna. Tokowhā ngā iwi i runga i te rahoraho.
  
  
  Ko tētahi o nga tangata, e mau te ahua mangu te peisipolo pōtae, hamama, " kei rite Tatou ki te pana atu, Mr. Dawes."
  
  
  "Ki a koe," ka mea ahau. Tahuri ahau ki te mea poroporoaki ki a Maria, i a ia i hoatu ki ahau i te roa, te tono kihi.
  
  
  "Kia mahara, Dumplink, "ka mea ia - i te katoa von Alder mau tuahine, i huaina hoki to nga tangata 'Dumplink' - " te noho atu i enei tuahine o oku, ranei ka mahi ahau i te wahanga o ratou kanohi i roto i."
  
  
  "Toku ranei te pai?" ka ui ia ki a ia.
  
  
  "Kanohi katoa," ka mea ia.
  
  
  I homai e ia ki ahau he tere kihi, me te peke ahau i runga i te rahoraho o te cruiser. Te tangata i roto i te ahua mangu te peisipolo pōtae tonu rere atu. Ka rite ki te cruiser kaha twin diesels haere mai ki te ora, ka kite ia i te rua o nga kaipuke taka ki te te uta. Ia ohorere ka tahuri, ka haere hoki taku cruiser, e ko te tere tata te whakatuwhera i te moana, ona ihu slicing roto i te wai, i tona ihu ki te hanga i te tangi o te hiku o te a tawhio noa te rehu. Hohoro, Maria von Alder, tu tonu i te mutunga o te tauranga pae, i manawapa ki te rahi o tētahi tamapua, me te ka tino ngaro. I te meneti torutoru i muri mai, te motu ano ngaro i te tirohanga.
  
  
  Na ka pa whakarere kite ahau i tetahi kaipuke, i muri i a tatou. He mōhio whakamātao oma iho ana toku tuaiwi. Te tangata i hanga i te nui hape - i taea e te reira kua ki a ia?
  
  
  Ia tamata ki te feruri i te reira i roto i, me te hohoro. Rānei i te tahi atu kaipuke i te hoariri te kaipuke te ngana ana ki te eke ki ahau, ehara i te mea i runga i te poti e tukua ki a te reira te tiki ake ake, me te tahi atu kaipuke i te one Kahu i tonoa ki te Wehikē Cay. I mua i ahau i te whai wāhi ki te mahi i te reira tetahi atu, te tangata i roto i te peisipolo pōtae korerotia ki ahau te mea e hiahiatia ana e ahau ki te mohio.
  
  
  "Koa e kore e mahi i tetahi mea poauau, Mr. Dawes," ka mea ia. Maka ia ki te wahi o te kānawehi hoki i runga i te rahoraho, me te mau te kani-arotahi atu e takoto ana i raro i te reira. Te reira i hāngai ana ki toku uma.
  
  
  I te iti rawa kihai ia i mohio ki toku ingoa tūturu. Ko ia tonu e kore e taea e au te whakamārama ka pēhea ia i mohio ahau hiahia kia tatari hoki ia ki te tiki ake i te tauranga pae i roto i te Wehikē Cay.
  
  
  
  
  
  T. Rānei te tangata, ko te whakarongo i roto i runga i hawke's karanga, ranei Maria von Alder hoatu e ahau atu.
  
  
  Reira i roto i te hamama i te tangata i te wira o te cruiser, me te kaipuke ka tahuri ki te tika, ki te ohorere lele e tata patototanga a tatou katoa atu i o tatou waewae. Na ka kite matou he aha te raruraru, ko - te teimaha hiriwa ahanoa wehea te wai tata nuitia i runga i to tatou kopere. Te poti e te whai ia tatou i pupuhi i te torpedo, ko te pere ngaro matou, me te rere i roto i ki te moana.
  
  
  Engari e taime poto, i te ringa i runga i te poari i te cruiser ngaro ratou pauna, i hoatu e ahau i te whai wāhi e hiahiatia ana e ahau ki te wahia i roto i te Wilhelmina, e toku whakarerekētia e toru-inihi-barrel Sled. I ahau ki a Maria i te Wehikē Cay, i huna ahau i tona huru i roto i te mea ngaro i wehenga i roto i toku tueke. Engari i mua i mahue i to tatou ruma, i runga i te ata, ka Maria i roto i te tahi atu i te ruma, Ego i te wawe ki te rawe ia ki te crotch holster, e ana mea ka mau i roto i tona tarau, na i taea e ia te tae hoki te pū, me te unbutton tona rere.
  
  
  I te tangata ki te arotahi tonu e takoto ana i runga i nga taunu, tapapa ana ia ki, wetekōtui i te reira, me te unuhia i roto i te luger . I ahei te kite ahau i te miharo i runga i te huru o te te tangata, no te te Luger pihai ake i toku rere. Ka karanga ake, me te ake ki nga paraire o te pū ki runga, tona maihao, tightening i runga i te keu. Tatou i te pupuhi i te wā kotahi. Wilhelmina o 9-mirimita gawk kati i te āputa i waenganui i a matou na roto i te hawhe tuarua o te tere. Gawking te tangohia e te tangata te kanohi atu me te maka ana i tona huru i runga i te taunu ki te moana, me te arotahi te hau i te patu i te bulkhead i muri i ahau.
  
  
  Ka neke ia hohoro, a wairaka ki te ora koti ki te kotahi ringa, me te shoving te Luger hoki ki roto ki ona holster ki te atu. Na ka ki ia, peke i runga i te taunu ki te moana. Ahau fifili e te tangata i roto i te rua taku poti i te faaiteraa i ahau ki te ngana ki te tiki i roto i te waka, no te ratou e pupuhi te torpedo, me te e ratou i matakitaki ahau i roto i te karu torotoro.
  
  
  Ahakoa te wera o te ra, ka patua a haere ana i raro i, te wai i te kaha makariri. Tonu clutching te ora gillette i roto i tona ringa, i te peke ia ki runga tata tonu, me te kauhoe i te tahi cruiser ki te rua o nga kaipuke, e i teie nei e rere ana ki ahau. I runga i ona pokohiwi, ka kite ia i te cruiser te timata ki te tahuri i roto i te whai.
  
  
  Te cruiser tonu i roto i te waenganui-rere, no te te tata i te kaitapahi pupuhi tetahi torpedo. Te manuao pere whizzed mua i ahau, anake e rima whatianga atu, me tenei wa te reira i te patu i te cruiser amidships. I reira ko te hellish pahūtanga, me te ahau i patua e kaha shockwaves e horapa i roto i te wai, ano te hiko o nāianei haere i roto i te whanau ora waea. Te cruiser whawhati i tua atu, te tuku ake i te rapa waiariki o te wai, otaota, me te waea.
  
  
  He hēkona ruarua i muri mai, te whai i te kaipuke unuhia ake ki te taha, me te tauturu i te ringa maranga ahau i runga i te poari. Kotahi i runga i te rahoraho, ka kite ia i tenei kaipuke, ko te tauira tangohia o te cruiser e kua tika kua ngaro; a tae noa ki te tihorenga me te rusting peita, me te tokomaha o te iwi i runga i te poari. Engari i tēnei wā, ko te kotahi o nga tangata whakakitea te kāri ki te hiri o te United States me te waitohu o te peresideni.
  
  
  "Tatou i te tatarahapa no te raruraru," ka mea te tangata ra tata. "Ngaro matou te uta i te Wehikē Cay. Te tangata te whakaturia ake he iti aukati i runga i to tatou whakaputa ki te whakaroa i a tatou. A, no te kite matou i te tahi atu kaipuke e waiho nei ki a koutou, tatou ka fifili he aha i tupu."
  
  
  "Mauruuru e koe," e ahau i kata. "E koe te whai i te ora pai."
  
  
  Kihai ia i hiahia ki te whakaae e ko ia he ngaio tūturu. Hei utu, ka mea ia: "Koe ai e hiahia ana koe ki te huri i roto i te tahi mau maroke ki te kakahu ki te aroaro o tae tatou i to tatou ūnga. Ka kitea e koe te etahi kakahu i roto i te piha i raro.
  
  
  Ka haere ahau e'a, me te puta ke ki hou, atu'aturaa i, te hākinakina, shirt, hu, me te tōkena. Ehara i te mea rite Swedish Saville Rarangi, engari ko te reira i te horoi me te maroke. Toku feia faaora kihai i ui mai ki ahau tetahi pātai ranei, te tuku i ahau tetahi ngā mōhiohio. Ko te reira pea te CIA, ko ahau tonu i te kahore e mohio ratou te whakamahere ki te haere ahau hoki ki te tuawhenua i te tere Kahu i roto i te ngakau.
  
  
  A, no te ahau i haere hoki i runga, i te taua tangata nei i korero ki ahau i mua i korero ki ahau, e ti'a ia tatou ia tae i te whakawhiti i te wāhi i roto i te pā ana ki te ono meneti.
  
  
  Ahau e tungou, engari tonu ahau kihai i matau te mea i korero ia e pā ana ki. I matou i roto i te aroaro o te Wehikē Cay mo te ia, i te mea e ahau i mohio o taua wāhanga o te Atlantic Ocean, i reira he whenua no te maile, ki te te hau-ā-uru ki te kahore te United States. Katoa i taea e kite ahau i te maunga ngaru o te kakahu puru i runga i taha katoa. .
  
  
  E rima meneti e rima tekau hēkona i muri mai, i matou i roto i te aroaro o te US Navy kawe rererangi, me te tangata i runga i te rahoraho ki ahau, ka mea, "te Reo, me te kei tatou i konei - pāwhiritia te pātene."
  
  
  He tatini rererangi jet ki te takai parirau, e noho ana i runga i te kawe i rite ki te pouri te manu ki te takoto i te aroaro o resuming te rere. Etahi o nga waka i te mau melo maturuturu iho te taura arawhata rite to tatou kaipuke whakatata ki uta. Ka ruia e ia ringa ki tona feia faaora, na ka piki ake te arawhata. Te cruiser unuhia atu, me te tata i roto i te aroaro i roto i te tauiui e o te moana i mua i tae te reira i te rahoraho.
  
  
  I te kaipuke o kāpene tutaki ahau i te tihi o te rōnaki, ka oha atu ki a ia hoki, a hohoro ana ahau ki te jet, plane, e tatari ana i runga i te rere i te rahoraho. Ko te te-4 Skyhawk engines i tāuta kē
  
  
  
  
  tahuri i runga i, e ngana ana ki te tiki ake i roto i te rangi. Ka ruia e ia te ringa ki te whakamätau, ki te kuao whero-hina te tangata, te hoatu i runga i tona rere te kakahu, a haere ana ki roto ki te muri cockpit. Te whakamätau i hoatu e ahau ki te koromatua-ake, me te tatou i catapulted koe i te rahoraho o te kawe ki te rangi i te tere breakneck. A, no te te Peresideni o te United States, ko to koutou whaiaro travel agent, te noho i te tino tuatahi-te piha haapiiraa...
  
  
  Toru
  
  
  Te rere hoki ki te Āhua i te tere, me te uneventful. To tatou ūnga i JFK Rererangi, NY i roto i te New York City, me matou i u ki reira, i runga i te āta rite runway. I muri i te ra, me te mārama kapua i runga i te Wehikē Cay, kihai ahau i rite mo te pakeke, te pakeke o hānuere i te matao o New York.
  
  
  Kahu i te tatari i te mutunga o te waka rererangi i roto i te roa, pouri, limousine. Te taenga atu ano ia ia te neke atu i te waka rererangi i te motokā, ko te whero-hina pilot poipoia tona ringa, ka tahuri te waka rererangi a tawhio noa, me mau atu hoki te rererangi kawe. Tokorua nga tangata i roto i te mua o te limo - te taraiwa me te, fifili e ahau, ki tetahi TOKI kaihoko. Pea ahau i mohio matou i te haere i ki te kanohi i te te nui te raruraru, mai i te matau-tata kore te heheu i te tuakiri o tētahi kaihoko ki tētahi atu. Kahu patapata i runga i te karaihe tataitia e wehea ia tatou i te tangata i roto i te mua, me te limo peia i roto i te rererangi.
  
  
  "Well, N3," Kahu ka mea, titiro i roto i te matapihi, " te mana'o nei au e kore koe e whai i tetahi ngā mōhiohio hou ki te pūrongo."
  
  
  "Ahau e kore e wehi, e te ariki," na ka mea ahau, engari i ahau i korero ki em e pā ana ki te pūrua cruiser i runga i te Wehikē Cay, me toku faaora. Tapiritia ia: "O te akoranga, e kore e taea ki te whakamatau pehea ka ratou i te mōhiohio. Maria von Alder kore ai e whai wāhi i te katoa."
  
  
  "Hmm," anake Hawk mea.
  
  
  Peia matou i roto i te puku, mo te hēkona ruarua i mua i te Kahu ka tahuri, ka mea sullenly, " Te upoko o te Russian Communist Party kia i konei i roto i te New York i roto i, rite, i te ono meneti. Ka whakatau i te tahi mau o to tatou iwi, i te mea ngaro, i te hui i te UN i mua i te rere hoki apopo. I matou e homai te fatongia o te haapa'oraa i te huru haumaru, i a ia i konei. Ko te aha e hiahiatia ana ia e koe kia wawe.
  
  
  Ko te reira i taku tahuri ki te mutter, " Hmm."
  
  
  Te limo i te pakanga ki raro, me te inaianei mutu i te tetahi o te rererangi kuwaha, te wahi i te mano tini o te iwi me te waka i te tatari mo te huru. Kahu okioki ana i mua, me te tohu i te rapa turbojet engine e heke iho ana i te leaden rangi. "To tatou manuhiri, tika i roto i te wa," ia parau, glancing i te pute, mataara ia kakahu ki runga ki te mekameka slung puta noa i Gillette.
  
  
  Rite hohoro rite Russian, plane mutu i runga i te runway, te rererangi kaimahi hohoro hurihia ake nga kaupae ki te mua o te piha, me te Soviet rōpū tiamana ka i roto i. E rave rahi atu Russian rangatira i matakitaki ana i a ia a tawhio noa te nui o te waka rererangi, a, no ka tae ratou ki te pikitanga, i te rōpū, ka tonu e karapotia ana e pirihimana me te haumarutanga kaimahi - rua Russian, me te American - me te ārahi ki te rārangi huri noa i te waka. A, no te te tira arahina e te rōpū o New York motorcyclists tīmata, to tatou limousine i te tika ki muri i te waka o te Soviet minita. I maoro matou i tomo i te kuwaha o te United Nations, te roa, te kororia te rārangi o ngā haki īngoa tere i roto i te haupapa te hau.
  
  
  Kotahi i roto i te whare, i te rōpū katoa i hohoro whakakorikoria ki tetahi o nga tūmataiti kaunihera haumarutanga ruma. Ko te reira i te nui, windowless ruma ki te aratiatia torona ano he amphitheater no te mataitai, ki te pupiti i roto i te pokapū te wahi te tiamana me te Soviet huru o te rōpū, rite te pai kia rite ki te United States haumarutanga Kaitohutohu me te huru kaiāwhina, te tiro i to ratou nohoanga. Ia, me te Kahu, i tetahi TOKI kaihoko, e te kite e noho ana i roto i te rarangi mua i muri ki te Russian te haumaru pirihimana āwhina i te rangatira Soviet i roto i te Moscow. I muri i a matou i te pa, kāwanatanga, me te hānga ana āpiha uruhi ture. Te whakaminenga, o te akoranga, i tutakina ki te whakarongo.
  
  
  Ki te tokorua nga tangata te kōrero i roto i te reo, e muhumuhu mai i te kotahi ki te ētahi atu, na e tetahi te mea i taea e rongo ki te wahi i a tatou e noho ana. Ko te rite ki te mātakitaki i te pantomime te whakaatu, me te piri ki ta te kaiwhakaari i mea i to ratou tohu.
  
  
  I te tuatahi, e au ra e te tangata e rua i te riri, me te hihira. I reira ko te rota o te frowning, frowning, me te ringa-kurua. Aita i maoro roa, te riri e tahuri ki te wiri, a ka kite ia i te rua tangata, kua riro atu hoa. Oia mau, ka tīmata ki te ite e, kaua hoki e taha noho ra i muri i te rerekē ngā maiki.
  
  
  Muri tata iho, i te hui i haere mai ki te mutunga, me te Tiamana o te Union Soviet, me te US Haumarutanga Kaiwhakamaherehere i te tu ki te ruru ringa.
  
  
  Na mema o te rōpū o te Soviet pirimia - i muri nei ka mōhio ia i te Russian te karere hanga-i te neke ki te heamana o te Communists. Ko ia te pupuri i te pohu huri noa i tona pute. Te tangata unhooked te pohu, me te maka i te reira i runga i te plush whāriki tika i nga waewae o te Russian rangatira.
  
  
  I roto i te afa setoni o te haupapa te wehi e aru ana, i to tatou reo i ngaro i roto i te piha. I kitea i te reira i roto i te pure wehi o te Soviet minita o te tangata i a ia matatau kau iho i te whakamate whakahohe pohu takoto ana i runga i te waewae o tona huru boots.
  
  
  
  
  
  Maoritia ana, unuhia e ahau taku Luger i Wilhelmina o holster, engari Kahu mau toku ringa. I runga i te dell ano, me te mea e tere atu i te ahau ki te kite i reira ko kahore ahau e nehenehe e rave. Gawking e te anake te whakapahū i te pohu tere. Te Russian te rangatira kihai i ara whai wā ki te neke.
  
  
  I taua taime, ka te katoa i roto i te ruma i te pararutiki, te Russian karere - te tangata maturuturu iho te wewete pohu-kia rite ki oua i te explosives. I reira ko te husky, pahūtanga; i te takutai te mana o te pohu i tāmia e te tangata o te tinana. Huru tinana, pakaru, ūnga haea mai i te utumu.
  
  
  Te pānga o te pahūtanga ohorere te tiamana o te Kaunihera me ētahi atu hakari i te pupiti i, engari te kore ratou i unharmed. Kahu, me te ahau tonu nekehia Russian, me te American delegations huri noa i te ruma ki te limousine e tatari ana ki waho. Whakaritenga i hohoro te hanga mo te US Haumarutanga Kaitohutohu me tona tokotoko ki te hoki ki te Washington, i te Russian taha, ka haere ki te Soviet karere, me te noho i reira tae noa ki te mahue mo Moscow.
  
  
  I taua wā, ngā pirihimana ambulances, me N. Y. P. D. sappers ki te ope o te niupepa, kairīpoata, me te whakaahua i timata te tae i te UN. Te tūmataiti kaunihera haumarutanga ruma i āraia atu na roto i te UN i te pirihimana, engari te matau-a ahau i whakaaetia kia hoki i roto, i te wahi i te toenga o te Russian karere i te i utaina ki runga i te moenga, hipoki ki te tarpaulins. Kua, Russian haumaru pirihimana, me te US agents te faaineine ki te aru i te karere o te nekehanga tata.
  
  
  I te karanga i hanga ki te Whare White, me te peresideni i te mōhio o tenei e Della Street. I mua i tēnei whakahaere i mutu i te, Kahu, i karangatia ki te waea ki te korero ki a te peresideni. A, no te hoki ia, ki te TOKI rangatira o te mata hina.
  
  
  "Ko tata te kino," ka mea ia, wiri tona matenga. "Te Peresideni kua mōhio ahau e tatou, e ia farii i te ki tonu i te pūrongo i runga i te Soviet karere nekehanga rite hohoro rite ko te tūhuratanga ki te kitea tetahi mea. Ko tatou kua mohio ki tetahi mea."
  
  
  "He aha te reira?"
  
  
  "I tika e rua nga po ki muri," A ka mea,"ko te Soviet karere i te āheinga i te rōpū whakahaerehia e Helga von Alder me tona whaea, i te Helga Park Avenue fare."
  
  
  "Ko koe te tino?" ka ui ia i roto i te ohorere.
  
  
  Kahu ka tawhiri atu ki te rerekē TOKI agent nei te tahi ia tatou i roto i te limo atu i te Kennedy, ny. "Kaihoko Z1 i te rōpū. Mai i ana mea, i mohio e te reira ko e taea ki te aroturuki o te katoa von Alder te wahine i taua wa, i whakamahia e te huru i roto i tenei dell. Ahau e hiahia ana koe e rua ki te tiki i te tahi na, ka taea e ia te korero ki a koutou te kōrero o te i taua po. I muri i taua, e ahau e hiahia ana koe ki te mahi i runga i Helga von Alder. & ..
  
  
  "Ae, e te ariki?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  "Au e mohio ana ahau e kore ahau e hiahia ana ki te whakamahara koe o te rūraa o tou misioni. I reira me te tahi hononga i waenganui i tenei mahi, me Von Alders. Kitea e ia, kahore he mea he aha e te reira."
  
  
  Wha
  
  
  Kahu haere anake ki te TOKI o New York tari, ka mahue Z1 me ahau ki te kōrero tahi. I muri i te haamau'araa i te nuinga o te ra i runga i te waka rererangi e rere iho Wehikē Cay, me te i roto i te car driving iho JFK, NY, ahau te mutunga ua ite rite e hiahiatia ana e ahau ki te mahi i roto i te omaoma. I karangatia ia e te Z1 ki te haere ki tētahi karapu hākinakina ki te tākaro i te tiriraa i a tatou korero.
  
  
  Tetahi o tatou, o te akoranga, i mohio te ētahi atu ' real ingoa. Te Z1 ano e pā ana ki toku tau, o te tokorua o te inihi i te poto, me e he torutoru noa pauna taimaha, ki te kakau witi-tae huruhuru me te kiri ataahua. Rite hohoro rite ketia tatou i roto i to tatou hākinakina kākahu, me te tīmata i te kēmu, ka kite ia i ko ia he tika hoariri o handball. I runga i te marae, ko ia hauwarea, flat-waewae, ko ia te patu i te pōro ki te whakamate ope, na ka poipoia ano he gawk ki te ricochet, a meinga ana ahau e te neke.
  
  
  "E rua nga po whakamutunga po i te mau i te rōpū," ka timata ia, me te mau i te hemo te tonga nako i roto i tona huru i te reo, i te ahua o te waenganui-tonga nako. "Enei von Alders tino mohio me pehea ki te whakangahau. Te reira i te tokorua, kaiwhakaari, te Russian karere, e rua Ingarangi, kaituhi, tenei pakū toi nei te peita tetahi mea, engari te pikitia ki te hākinakina whitiki, me te tatini atu te iwi e kore ia e tutaki."
  
  
  "I te tangata a tawhio noa ratou kitea i te karere tino ahuareka?" ka ui ia ki a ia rite ia ki te patu i te pōro, me te ki te angitu whana, peia ana e ia tona huru pakeke ki roto ki te waenganui o te Z1, e hanga taea te reira no ki a ia ki te hoki ki te whana.
  
  
  "Aah!" ia muttered, te faaafaro i runga i te kaha, Huru te mata o te hipoki i roto i te pata o te toto. Na, te urupare ki toku wairori, ka mea ia: "e au ra ki ahau e te katoa te manuhiri i tino hoa ki tahi i te tahi. Ko te rite ki katoa ratou i te mau melo o te tahi mau motuhake te karapu. Ki te mohio koe he aha te ona e pā ana ki?"
  
  
  Tungou ia ki a ia. "Engari i Helga ranei tona whaea, Ursula, ake ake anake ki te karere mo tetahi roa o te wā, i roto i te ahiahi?" ka ui ia, racing ake, me te ki raro, ki te tauranga. E kore ahau i matau te aha ngā pārongo e ahau e tūmanakohia ana ki a ia ki te homai ki ahau, engari tetahi clue ranei te hononga i waenganui i te hunga mate karere, me tenei ranei e von Alder po ai i te tauturu.
  
  
  "Kahore," Z1 ka mea, e mahi nei i tona wahi ataahua o te rere. "I roto i te meka, te Russian te pau te nuinga o te wā e korero ki tenei te toi, me te pae hopea mutu i te ahiahi, na roto i te hoko e rua hu te taata kawea mai ki a ia..
  
  
  
  
  
  
  I ahau i te koraha whakaaro. "He aha koe e whakaaro ki te TĀKUTA, ka ui ki a ia ki te mahi i te tūpāpaku i runga i te roro o te mate Russian?"
  
  
  "Te tūpāpaku?" Z1 mea, tahuri a tawhio noa, me te rapu i ahau. "He aha e taea e te roro huru rangahau whakamatau?"
  
  
  "Ahau te tika te whakaaro," ka mea ahau. "Ahau e kore e taea e te tiki i te reira i roto i toku matenga me pēhea ke i te katoa āhuatanga. E kore e tika i te mea i tupu i teie mahana, ko te katoa o mua kohuru - ranei whakamomori, hiahia mea ahau. Enei iwi, i hanga e te strangest rōpū o te kohuru kua kite ake ahau. Pea e ratou te tuatahi ka ui ahakoa te raau kei te whakamahia te, ranei hypnotized, ranei brainwashed. Te tangata i ki te hanga ih mahi kia rite irrationally. I reira me te waiho i te whakamārama. Pea te tūpāpaku, ka whakarato i te tahi mau pahonoraa, te tauturu ia tatou ia maramarama i te take mō tēnei take."
  
  
  "Te mana'o nei e ahau te mea utu te piro." Z1 shrugged.
  
  
  "Kahu te hinaaro nei ia ki te neke i roto i te Helga tonu," emu ki a ia. "Te taenga atu ano tatou ki te whakaoti i te kēmu, ka karanga ia i konei, me te ngana ki te whakaturia ake i te rā mō te pō nei. Whakaaro nei ahau hiahia koe pai ki te korero ki te matau-i te tari matua." Kia tino ki te korero ki em e hiahia ana ahau ki te mahi i te tūpāpaku i runga i te Russian."
  
  
  "O te akoranga," ka mea ia, e ngaro i te whai wāhi, me te ngaro i te kēmu ki ahau.
  
  
  I muri i te uwhiuwhi me te whiwhi i te kakahu, ka haere matou ki te pae, a i te rua o mātao martinis, me te Helge von Alder ka karanga ia i te tihokahoka waea.
  
  
  "Dumpling!" ia squealed ki te ahuareka rite hohoro rite ia i rongo ki toku reo. "Kei a koe hoki. Toku poauau tuahine kia haere koe. Koutou e kite i teie pô,?"
  
  
  "Rite te mea e ahau te auraa," tona papa, ka mea. "Ahau ka tiki e koe ake a tawhio noa waru."
  
  
  A, no tona karanga i mutu i te, te Kaihoko Z1 me ahau i whawhati ake. Ka haere ahau ki te papai fare i roto i te Sutton te Wahi e ahau i tukua hoki ki ahau - kaua ranei, mō Tony Dawes .
  
  
  Ko tētahi o ngā painga o te mahi munamuna mō te TOKI e te whakahaere i tohungia kore utu i roto i te te hanga i te pono te huna hoki i ona āpiha. Tony Dawes ' hotel ruma i te tauira pai. Te reira i te huatau, huatau papa bachelor ki te katoa te whakaipoipo paraphernalia e taua te tangata e taea te whakarato hoki i a ia. Soundproofed i te waho, i te nui nui ki te whakahere i te tirohanga o te pa, me te tūmataiti, me te rite rawa ki te katoa te hou taputapu hiko i roto rama ki te quadraphonic tangi. Toku anake te tono i te iti omaoma, me sauna. Pau ahau i te era atu o te ra, i runga i te putea ki pahaki me te pāhiwihiwi tutaki, me te mutu ki te sauna. Te reira i te whitu toru tekau ma rima, ka haere ahau ki te kite i Helga von Alder i roto i toku tuxedo.
  
  
  Helga te fare i te penthouse i runga i te Park Avenue i roto i te eighties, i roto i te royal whare e titiro atu ano te tūmataiti club atu i te noho. Ahau e tūmanakohia ana ia ki te kia anake, engari ka tae mai ia, tana, i kite ahau, i Ursula i te reira ki te hina-hina hūmārie tona kanohi, ka titiro paramete maheni, ahakoa tona ingoa i mawhiti ai i ahau mo te taime.
  
  
  "Engari Dumplink," Helga oha ahau, hoatu i ahau i mua i te whakatuwhera i ora von Alder te kihi i runga i te ngutu, me te toia ahau i roto i, "te mea hi ki a Ursi" - ko von Alder tamahine huaina to ratou whaea Ursi - "me ona ārahi, Byron Timmons. "Katahi ahau ka mohio, tenei tangata kia rite ki tetahi o nga whenua o te hinu magnates. Ursula von Alder i hoatu ano hoki e ahau te kihi i runga i te ngutu, i tawhiti atu i te whaea, me te Timmons i hoatu e ahau ki te maro rūrū.
  
  
  "Ursy me te Byron i mahue noa," Helga tāpiri atu ki te cherubic ataata.
  
  
  Byron Timmons muttered, " Oh, ae," a ka timata te tautururaa i te Ursula ki tona mink koti.
  
  
  "I korero tatou e pā ana ki te rawakore Vladimir Kolchak o te aituā e wehingia ana," Helga mea. "I rongo koe e i runga i te rongo?"
  
  
  "No, korerotia e ahau ki a ia. "E kore ahau e wehi."
  
  
  "Ehara i te mea rite ego patua i te UN i teie mahana," Helga mea te mea oto, " rite te cauldron makape."
  
  
  "E wehingia ana," ka mea ia, miharo ki te Kahu i hanga ake "kōhua pahūtanga" mo te pēhi i Sam.
  
  
  "Te rawakore Vladdy," Helga ka mea, " ko ia ki tonu i nga wa katoa o te ora. Kei te haere ahau ki te mahue i a ia.
  
  
  "I mohio koe, huru?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  "Oh, yes," Helga mea. "Ko ia he hoa tawhito o Ursi o. Ko ia ia i konei i te whare, i te rōpū, i tika e rua nga po ki muri.
  
  
  "Ka tatou katoa te ere i to tatou haama," Ursula whakapumautia, kihi Helga i runga i te paparinga, taitainga ona ngutu ki te whakahe i ahau, i ahu hoki i te tatau. Byron Timmons aru ana, e hoatu e ahau tetahi atu u rūrū.
  
  
  Rite hohoro rite Helga tutakina te tatau i muri i te faaatearaa tokorua, hinga ia ki toku ringa ki te tāmia tīhohe, me te muhumuhu, " Oh, Dumplink, Byron Timmons ko te kaha haurangi i ahau - a i koe. A, no te ia rā i whakaturia hoki koutou i tenei ra, no te ara, ina, tona tino wareware e teie pô ia i mahara ki te haere ki te pikitia ki a ia. A, no te ahau i te mahara ki a ia, i ahau ki te mahi i te tahi pau reshuffling me te karanga, me te i roto i Ursi ki te whakakapi i a ia. Ka korerotia e ahau ki Byron e koe i te koroheke, e rerekē tangata kihai ahau i kite i roto i te tau, me te ko koe anake i roto i te pa hoki i te po.
  
  
  "I mohio ahau kihai ia i hari e pā ana ki te tahi mea. Mahino ahau i te reira i teie nei.
  
  
  Helga unuhia atu, wiri tona matenga. "Ka taea e ahau e pera kino i te tahi taime. Engari me ia ki te hei ki a koutou."
  
  
  "Au i ahuareka ai," Hi ki a ia, " me flattered. Hea te mahi e hiahia ana koe ki a ia tango koe?"
  
  
  "Te reira i te taua i te kino po," Helga mea.
  
  
  
  
  
  Ona marie ka mea: "whakaaro ahau e pea koe hiahia pai ke te noho i konei, me te kia awhiawhi. Ki te kore koe e mahara ki te tahi mea ohie rite wāina piari, me te caviar. Au wehi e te katoa, to tatou i roto i te whare, me te reira i te pononga i te ra atu.
  
  
  "Kore e taea e ahau te whakaaro o te ara pai ki te noho i te ahiahi."
  
  
  Te ia ki ahau i te ia free. Ko ia mau i te raru, ma te ahiahi o te kakahu, ona makawe kakaho, ko te āta tapanga, me te tahei taimana whakairihia a tawhio noa tona kaki ki te ōrite diamond tautau iri a tawhio noa ia earlobes. Ko ia te rite ki te whakapau i te po i roto i te pa. Ko reira ahau ite au e, Von Alder pea te wahine anake te kakahu rite tenei ki te keke a tawhio noa te whare i roto i te ahiahi.
  
  
  Helga tahuri i runga i te waiata, me te tahuri atu brylev. Hohoro ka kawea mai e ia wāina piari, me te caviar, me te tatou i te whakatangihanga a tēnei kēmu ki te taha i te taha i runga i te reparo-tā chaise longue i roto i te mua o te papa-ki-te tuanui matapihi, a tawhio noa e matou te titiro ki te pa, rama, me te hukarere te pouri.
  
  
  "E mohio ana koe, Tony," Helga mea ata, i tahuri ki ahau, ka rite tatou e rua sipped mātao wāina piari, " e kore koe e rite ki te tahi atu tangata, kua mohio ahau i roto i toku ora. Te nuinga o ih taea e matau ona rawa ngāwari, te matau ki ta ratou e hiahia ana i te wahine. E kore ahau e mohio e pā ana ki a koutou, ara, ahakoa i ahau kua mohio koe mo te wa roa. Me e te te raruraru. Ahau i hiahia, me te whakaaro e ahau katoa te tahi atu Von Alder te wahine, tae atu ki Ursi, rawa. Ia ohorere noho ana i runga tika. "Ai e koe te oaoa i te tahi Maria?"
  
  
  Tona papa tungou tika. "Ia faahiahia. Otiia ka ki katoa o koutou. Kei te ōrite ngā awa, i muri katoa.
  
  
  "E kore rawa ōrite." I kite ahau i tona ataata i roto i te marama atarua. Ia i hoatu e ahau ki te maka o te piari, me te pakura ki te heamana, te pēhi i tona tinana ki te toku. I taea e ia ite i te mahanahana o tona tinana i roto i tona kakahu. Te mea kakara o ee woodwind oaoa i toku hope. Tona maihao pakura i raro i te here o tona kakahu, me te mutu.
  
  
  "Helga," ka mea ahau.
  
  
  "Hmm?"
  
  
  "Tenei taata, Kolchak ranei Vladdy, ka rite ki te whakamahia e koe ki te karanga i a ia-ka kite ranei koe i tetahi huru wahi hou?"
  
  
  Ia taahia toku wairori. "E kore koutou e hiahia ana ki te kia ego-hae, Dumplink." Ia e okioki ana i mua ki te mitimiti i ahau, na, e to tatou huha i te pa.
  
  
  "Kahore, engari ko ahau whakairo," tohe ahau. "Kua tae mai koe ranei, e to outou utuafare e mea pinepine i roto i te mua torutoru wiki?"
  
  
  Ia shrugged, tonu te pupuri ki ahau. "Vladdi tetahi o te hunga iwi nei i nga wa katoa ranei i nga wa katoa i tata ki toku hoa. E kite koe i a ia, i a ia i reira, kihai i mahue i a ia, ka ko ia ia atu." Ia ka whakaohokia e impatiently. "Ko tenei te mua, ko te hakari. Te hakari, ko te tonu te nui."
  
  
  I mohio ahau e te katoa ko ia te haere ana ki te mea. Pea ko ia e ngana ana ki te huna i te tahi mea, ranei pea noa ia tino kahore ki te mea e pā ana ki Kolchak. I roto i tetahi take, ite ia e ia, i rite ana mahi mo te wa he.
  
  
  Na ko tana kawenga ki te kore e tukua tenei faingamālie paheke i roto i oku maihao. Ki enei maihao, ka inoi i te here o te Helga o te kakahu. Ia pakura pokohiwi e rua atu tona ringa, me te ngohengohe kakahu ma hinga ana a tawhio noa i tona hope.
  
  
  Kihai ko ia mau i te pari. I a ia e okioki ana hoki, a ia tonu, pūhihi u rohi, ia māwhero-nōhia te kōmata e tu ana i runga i te mutunga. Ia wriggled whakamua ki te whakatau i toku mata, na toku mangai ki tonu i te kotahi, me te na tetahi merengi-ano he puranga. Tona tinana ruia murua rite ia ka mirimiria e ia te kōmata ki te matamata o tona arero, tae noa ki te mutunga, ki te shuddering korero, ka mau ia ki toku upoko i roto i rua ringa, a kawea ana oku ngutu ki ana mea. Rite tatou kihi, ia ka rere i te maihao o tetahi ringa ki raro i toku huha tae noa ki te kitea ia taunakitanga o toku mahimahi. Tona ringa roa i reira hoki te taime.
  
  
  "Te faahiahia, Dumplink, faahiahia," ia muhumuhu breathlessly, me aki ona ngutu ki toku taringa.
  
  
  Ka tangohia ia ia ki runga, a kawea ana ia i roto i te ora ruma, i roto i te roro, me te i roto i te whare moenga. I roto i te pokapū o te ruma, ko te nui a tawhio noa te moenga. Hoatu e ahau ki a ia ki raro i runga i te nah a ia, tangohia atu tona kakahu, tokena, me te lacy bikini take. Ka rite ki ahau te takoto i runga i te satin pepa, ia impatiently puritia i roto i tona ringa ki te awhina i ahau tangohia atu toku kakahu.
  
  
  Ia, ua ite i te rere toto i roto i oku toto, i rite oku kanohi pau tona tinana whakapaipai. Ko ia te tauira tangohia o tona tuahine Maria, ki te tino tautuhia, fālesí uma, ka ata tairanga huha ki te iti golden triangle i roto i te pokapū o tona tinana. Kumea ia ahau ki roto ki tona ringa, a ka to tatou tinana pa, ka tahuri atu tona upoko ki te taha, a ka mea te ata, " te tatarahapa nei au.: "Whakarongo, Dumplink, ki nga wahi katoa e tahuri, ka taea e koe te kite i a matou te hanga i te aroha."
  
  
  Kihai ahau i ite i mua i te toru taiepa o te ruma, i te matenga o te moenga i runga i tetahi taha, i tino hangarite. Ka rite ki Helga te tinana o te kumu, me te whatu ki oku, i rite ki te tahi mau maitai programmed engari mohio te mea o te hiahia taikaha, o te whakaata kitea te titorehanga nekehanga rite ki te mea i matou i roto i te waenganui o te nui takaro i roto i nei tatou i te rōpū katoa o ngā kaiuru.
  
  
  Ia i kitea, Helga korerotia ki ahau, e ia ia me ona tuahine o Maria, e kore rawa ōrite. He ko te rerekētanga nui i roto i te ara hanga e ratou i te aroha. E rua nga wahine i hanga e te aroha mure ore o te whakaaro me te nui te whakatuwhera i pai ai. Ko te faitatau mutu i te reira. Ia Maria i te puku, me te kukū, ona nekehanga
  
  
  
  
  
  
  ratou i te faito angiangi, Helga i te parae, a whakarerea ana, i ona ringa, hope, me te mangai tonu te tūhura i toku tinana, te whakawhitiwhiti sensations ahuareka mo ia kotahi riro ia. I tona oranga katoa, ko tonu writhing, wiri, me te aki i ahau ki te nui, me te tiketike nui o te matakite. Ko reira rite te mea - me te taiepa hangarite tāpiri atu ki te pānga-e hiahia ahau te hanga aroha ki te tatini rerekē te wahine, ia ki te huarahi rerekē, me te tauhohe. I te pae hopea, ko ia kia i roto i te tangi o te parakore i pai ai, ka hinga hoki ki runga ki te moenga.
  
  
  I muri i te taime, ia e okioki ana ki runga ki ahau mo te pai. "Kaua ahau e meinga e hari koe?" ka ui ia, hipoki toku mata, kihi ana i a ia.
  
  
  "Ae," ka mea ahau. "Ae, koe hanga oaoa ahau."
  
  
  "Ahau i hari rawa," ka mea ia. "Kei a koe te tangata whakaaro ratou i a koutou."
  
  
  Ko ia te ata unuhia e ee ki te titiro i ahau, to tatou mau tino aki tahi e i te matenga ki te koromatua. Tatou takoto tonu, kahore he tangata i korero ki a tatou. I muri i te taime, ia ki te kia i roto i te iti te aue i te haki o te whakaaetanga ki te mahi i te tatari mo te ia.
  
  
  "Shh," tona whaea muhumuhu.
  
  
  Ia ihora ano, engari e kore e hoki te roa. "Ivi!" ka mea ia. "Auē! Aue, te Damplink! AUĒ!" Tona tinana ruia convulsively ano, tae noa ki te roa, ngohengohe hamama o te ahuareka, whakataka atu ana e ia ki runga ki tona hoki, me te katia ona kanohi.
  
  
  Toku mahi i ia te wā ngā hōtaka mō te tinana me te hinengaro ka puta mai i roto i te pātata ano, te tuku i ahau ki te hoatu ki a Helga tetahi whakamutunga gift o te ahuareka e ia, kihai i tatari.
  
  
  5
  
  
  Helga whakatuwheratia tona kanohi me te ataata ata i ahau, ka rite ahau ki te piko i runga i tona matenga. "Ko te reira i whakamiharo, faahiahia, faahiahia," ia muhumuhu. Ia hurihia ki runga, me te kaiako i roto i huri noa i te paru. "Te tiki i te tahi era atu, Dumplink," ka mea ia, kihi i ahau, a haere ana i roto i roto i te ruma.
  
  
  I te hoê taime i muri mai, ka hoki anō a ia ki te pounamu o te piari, e rua mōhiti. Ka whakakiia e ia tetahi o tatou mōhiti me te tukua te reira ki ahau. "Tenei,"na ka mea ia," ka puritia e koe femo'uekina i ahau te ua." Ka kihi i ahau ano, a ka haere ki te kaukau te rangi nei ma te oaoa. Sprawled papai i runga i te moenga, i taea e ahau te rongo i a ia te tango i te ua.
  
  
  Ka mau ahau ki te homai o toku mātao Dom Perignon. Waho, te hau, tangohia ake. I te wha o nga taiepa o te piha i hipoki ki te drapes, me i mohio ia e muri i te pihi i te windows ki te penthouse kari e karapotia ana i te katoa e wha nga taha o te fare. I reira ko te patoto i waho o te kuwaha. Ka kawea e ia te maka o piari i muri ki te moenga, unuhia i runga i tona tarau, me te haere i runga i ki te moenga. A, no te ka unuhia te wāhanga o te pihi peka, ka kite ia i te tetahi a tawhio noa te tatau i ajar, e whakangaueuetia ana i roto i te hau. Ka tutakina te kuwaha, me te kiia te reira.
  
  
  Ko ahau i waenganui i hoki, puta noa i te ruma, no te e papu tikanga te ono, i te ta'oto whakatūpato o te haamouraa ati, ka tonoa e ahau ona karere. Kaua e mohio ki te aha, ia maoritia ana whakaarahia e rua ringa i roto i te mua o tona korokoro, ia non-stahl ture rawa hohoro. I te wa ano, he kikokore koropiko o te waea i takaia huri noa i toku matenga, me te moenga huri noa i toku pokohiwi. Te waea e te e kore e kua piri i roto i toku korokoro hei utu mo te keri hohonu ki te kiri o toku ringa maro.
  
  
  Toku hoariri kia i roto i te taimaha growl me te riri tikaokao hutiraa. Ia; mea me te taora i tona pokohiwi hoki. Ahau tonu e kore e taea e te kite i te tangata i muri i ahau, engari i roto i te e ohorere tapeka o ana mea, ahau mau te kite o te rua aro whakapakoko i roto i te Helga o te aue whakaata. Titiro ano ahau, a i kite ahau, me te tangata i muri i ahau kitea te reira i reira. Ko te tangata Z1!
  
  
  Te huru o te mata kohukihuki i te whawhai, engari te huru o te tuakiri e kore i taea te puta ke. Ko taua tangata ia i te whakatangihanga a handball ki te i te karapu hākinakina i taua ra.
  
  
  Te reira ko e taea ki te matau te aha ia e ngana ana ki te whakamatea ahau inaianei. Katoa e taea e ahau i tiaki ahau i ahau. A ko reira te paoro, haurokuroku te mana'o ki te mataara i te tangata whakamātauria ki te patu i ahau i roto i te taua whakaata i reira, just tata, ahau hiahia i kitea e ahau, me te Helga pārekareka kaha sex.
  
  
  Tonu ia, kihai i kite i te hangarite taiepa, me te kahore i mohio ko ahau e matakitaki ana ia ia i roto i te reira. Tīmata ia ki te ara o tona waewae ki te okioki i ona turi i runga i toku hoki. Ko ia kahatia whana i tona huru ki ona waewae maui, patu te emu i roto i te kneecap me whawhati te sl. Ka kowaowaotia i runga i te mamae, me te tīmata ki te hinga, e kukume ana ahau ki a ia. Ia tamata ki te huarau i roto i runga i te waea i roto i ngā heihei, i tahuri i tona matenga, i a ia, hinga ana. Ka tū pakeke ki te tāwhiti, e ngana ana tonu ki te tarona ana i ahau. Ka taea e te kite i tona mata marama i teie nei. Te huru o te kanohi i ngingilá , ka rite ki te mea ko ia hypnotized ranei whakananu.
  
  
  Noa i teie nei, ko te koka i ana mea, tumanako ahau taea ki te tiaki ahau i ahau ano i waho te patu ia ia. Otiia kua kite ahau i tenei mea e taea. Ia taora i te pakeke te mata o tona ringa matau, ki te turanga o te huru o te korokoro, te tuku i te mate karate whakatangi. Te patu i te kaha me te ma. Te huru o te kaki motumotuhia a ia i te hunga mate, pea, kahore noa i mohio e te Huru i patua e ia. Ego tinana o ma'iri ki te patunga witi, i te grotesque ūnga tahuri te tītaha. Ia, ka whakatika ake a ka tu ake, straddling te huru, te tinana.
  
  
  Ko ana mea, i ahau taea ki te whakarongo i te ua i roto i te kaukau. I te hohonu-puranga carpeting i runga i te moenga papa toremi i roto i te tangi o to tatou pakanga. I te wa, au ra i te reira mahino e Helga von Alder i manukawhakitia ki ahau, ki te whare moenga, a i mohio ahau e te Kaihoko Z1 i te whakamahere ki te hanga i te whakamātau i runga i toku ora. No mea pehea te pai ko ia ki ahau i roto i te paru, ahau e kore e taea te whai
  
  
  
  
  
  Wareware ahau e ia a tona tuahine i ite toni.
  
  
  I runga i te tahi atu i te ringa, ka whakakahore ia i te pāpāho pūrongo e pā ana ki a ia, i reira he tonu he taea e ia te hunga harakore. Z1 mohio ahau i ahau te whakaminenga Helga teie pô,, ka taea e aru i ahau ki toku fare. Ki te, rite ahau inaianei whakapae, ka riro ia i whakahau ki te patu i ahau, kia whai ia i te paheke ki te ruma i te terrace i te Helga, me te ahau i te aroha, a kihai ia i pai ki te mohio, i tetahi atu e pā ana ki te reira atu i i mea ai ia.
  
  
  Ki te i taua i te pono, kihai i taea e ia, kia Helga whakaatu ake ki tona matua, ka kitea te tangata ia hiahia i patua e takoto ana i runga i tona whāriki. Te reira e kore e taea e tetahi whakamārama e makona ia ki te mea ia kihai i puhia e toku taupoki ana. Ki te i mea ai ia, te tukutuku, te arahi ia kua i runga i te take, Von Alders, e memeha. I reira ko te kotahi anake te mea e taea e ia te mahi, me e ko te ki te tahuri i te tinana i runga i ki te Hawke, i nga tikanga i tona tikanga ki te hoko o te reira, kahore tetahi fakatokanga'i.
  
  
  Ia, piko iho, ara i te tinana i runga i te okiokinga, toia huru puta noa i te ruma, puta noa i te ra, me te maka i te reira i roto i runga i te huarahi. Na ka hohoro ki te bedside waea ki te karanga i te matau -. I ahau ki te kōrero, kahore he scrambler.
  
  
  "Tenei he nui te mahi," ka mea ahau, no ka whakahoki ia. I roto i te poto, ka korerotia e ia ki Emu rite te mea i tupu, improvising te waehere ia ia e haere i te taha. I roto i te mutunga, ka mea ia: "e Taku hoa, a ka waiho e ahau i konei, hohoro. Ka taea e hapai i te koe i te tahi? "
  
  
  Kahu mohio. "Waiho i te katoa whakaritenga ki ahau," ka mea ia, " engari haere mai, kia kite ahau i te po nei."
  
  
  "Au whakamahere ahau i runga i reira," na ka mea ahau, me te tapahia te kōrero poto, ka rongo ahau i Helga tahuri atu i te ua i roto i te kaukau.
  
  
  I te meneti torutoru i muri mai, Helga tomo i te ruma i roto i te anake pango negligee e whakakitea nga taipitopito o tona tinana. Ko ia sprawled i roto i runga i te nui i te moenga ano, tetetete piari a tawhio noa te karaihe. Aua'e, Kaihoko Z1 te mate o bloodless, a kahore he mea i roto i te ruma ki te tohu i te whawhai e kua tangohia wahi i reira te noa i te meneti torutoru i mua. Ki te Helga i te wahi o te tā, me te haere mai hoki te hua noa ki te kitea e ahau i te tinana mate, ko ia kihai i hoatu e tetahi tohu. Hei utu, ka snuggled ake i muri ki ahau i runga i te moenga i Ay ringihia e ia he karaihe o te piari.
  
  
  "Te amore," ka mea ia, e pa toku karaehe ki ana mea.
  
  
  "Te amore," whakaae ahau.
  
  
  I muri ta tatou ka inu, e ia na akina iho tona waewae i roto i o te moenga, a ka mea, " Haere i runga i, Dumpling, kei te haere ahau ki te ani manihini koe ki te hakari. Te tangata oraraa e kore anake i runga i te aroha. I te iti rawa kore e tenei tangata.
  
  
  Whiriwhiria e matou i te wharekai i roto i te iti, tahuna ana ngā wīwī te wahi, e kore e matara atu i te Helga o te fare. Te reira i te tonu snowing waho, ko te wharekai i te mahana me te ngahau, me te mahi, me te eda i pai. Ko ana mea tino ko e kore e te hiakai, rite i roto i te kai, pupuri i ana mea, te feruri te kaihōpara scene e muri e tango te wahi i roto i te Helga o te fare rite Kahu cleans ake te tinana o te mate TOKI kaihoko.
  
  
  Helga kihai i titiro ki te kite i toku āwangawanga me te kai heartily, kōrerorero animatedly puta noa i te kai. Kia, ka whakaahua ke ki te pout - te tohu ano Maria i hanga a, no te ia hiahia i mahue ia i te Wehikē Cay -, ka mea, " Dumplink, kia haere he wahi mo te wiki kia taea e matou te kia anake. Mahue koe ki a Maria. Te reira i toku tahuri i teie nei."
  
  
  Ko ahau takaro i tenei ngahau whakataetae e kua vai i roto i nga kotiro. "He aha te i runga i o koutou ngakau?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  I hanga e ia te marama tohu ki tona ringa i roto i te rangi. "Mexico. Pea Spain. Ki te tonga o France. I muri i te katoa, i te jet, plane, ko te tika e noho ana i mangere i runga i te iringa. I taea e tatou te tango i te painga o taua." Ia e patua ana te reira rite te ore e rite ki ia i te korero e pā ana ki te tēkihi eke puta noa i te pa. Ka taea e kite ahau e ko ia te nui.
  
  
  "Well," na ka mea ahau, ka mahue i toku kōwhiringa tuwhera, no te mea i ahau kihai ano i mohio ki te mea te fifi i reira e kia i muri i te Kaihoko TOKI o te mate.
  
  
  Helga ka tawhiri atu, me ia i miharo ahau e whakarere titiro nui. Ehara tēnei i te tūāhua ia i tūmanakohia i te āmiomio von Alders.
  
  
  "Ka korerotia e ahau ki a koe te tahi mea, Tony," ia muhumuhu, tona maihao entwined ki toku rite tatou sipped i to tatou parani. "Ahau manako ki a wiri ana i a koe, wiri o te kaha nui. Ko te kupu tenei kua hiahia tonu ahau i roto i te tangata. Te mahaki o te atawhai, aroha, me te kaha o te mana tangata. I te tahi taime te kitea e koe tetahi ranei te tahi atu. Engari e rua-e kore e! Ko reira tino pai. Ia frowned, me te āta hanga ake tona ngakau: "tamata e ahau kotahi ki te whakamārama i te mea hinaaro e ahau ki te ki a ia te tangata i mohio ahau. Ko ia ngawari, engari e kore e kaha i a ia, a ka mea ahau i ite i te taua ara no te mea e kore ahau i mohio ki toku matua. I mea ano ia ahau i te titiro mo te aroha, me te papa katoa whakataka atu ana ki tetahi. E whakapono ana koe e?"
  
  
  Ko ana mea, ka ruia e ia tona matenga. "E kore ahau whakaaro e pā ana ki taua mea, ko te take hoki toku mau mana'o. Te mau mana'o ratou e faufaa ."
  
  
  "Whakaaro ahau i pera, rawa," e ia i whakaae. "Ko ahau e whakaaro e pā ana ki toku papa, i te tahi taime, me e mohio ana ahau e Maria, me Elsa whakaaro rawa, ahakoa e kore tatou e kōrero e pā ana ki nen."
  
  
  "E kore e mahara ki a koe i te huru i te katoa?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  "no. Just he aha te Ursi korerotia ki a matou. I patua e ia i roto i te Berlin i roto i te kotahi o te Mahi poma kaupapa i te pakarutanga o te Pakanga II o te Ao. Toku tuahine, me te i ahau rawa taitamariki, na, me te mea ko te reira anake na roto i te semeio e Ursi ora tatou ora.
  
  
  Ia malimali, me te beamed ano. "Boo
  
  
  
  
  
  
  "Ki a ratou, te koka o te ora ka pai," ka mea ia.
  
  
  I muri mai, a, no ka mau ia ki Helga hoki ki tona fare, i noho ia i te roa nui ki te hanga i mohio e Kahu i te tangohia te tinana i te terrace. O te akoranga, ka tangohia e ia te tiaki o te reira. A, no te ahau i mahue Helga o te whare, ia faahaamana'o ahau ano e hiahia ia tatou ki te haere tahi mo te wiki. Ratou i korero ki te tuku e mohio ana koe. Na, ko ana mea, haere i te e'a, me te tango i te umanga ki te TOKI tari matua.
  
  
  Ono
  
  
  TOPOR o New York tari ko te kei i runga i te pa o Raro i te Taha ki te Hauauru, i roto i te whare putunga i roto i te paewhiri rohe. Te taxi driver kihai hari, i te rongonga ia te wāhitau. Whakaaro ahau te whakaaro ia ahau i haere koe ki pahua ana i te huru i runga i te ara, no te ahau i rongo i a ia e korero ana ki te te tauturu ta tatou i unuhia a ake ake, ki te whare. Ego tahuri mai ia i runga, me te ua i roto i. Rite tīmata ia ki te ripeka i te poromu, okioki atu ia i roto i te windows me te ui, " he Aha te mea?": "Ko koe te tino tenei te wahi tika mo koutou, hoa?"
  
  
  Ka poipoia te reira atu. Te huru o te mau mana'o i te mārama. Te taatoaraa o te parepare i te pouri, me te koraha. Te whare e noho i te TAIWHANGA tari matua i te pouri, kahore hoki tetahi tahuna ruma ki te wahi ki mua o te whare. Ko te tēkehi i kahore ara o te mohio e te katoa te tahi atu i te pouri windows i roto i te whare, i pania ki runga ki te huna i te ngangau e te nuinga o te wā i haere i runga i roto i te rua tekau ma wha haora i te ra, me e te iwi ki te kaha pōkākā whātata i te tonu te mātakitaki i te huarahi. Ka rite ki te mea o te meka, te tēkehi e kore e taea te haumaru ki hea i roto i te pa i te arā reira, ki waho o te tino kaha counterintelligence te nama i roto i te ao.
  
  
  I te po guard i runga i te ohipa i roto i te tahuna tari mua, e titiro rite te noa wāhi rokiroki, aki te pere i te pātene i raro i tana tēpu, me te ia, ka haere i roto i te iron tatau ki te ararewa ki te iwi. Nga kaitiaki ki te whātata i roto i te windows i runga i kua whakawāteatia ahau ki nga tangata e rua, no ka tata tonu te hanga.
  
  
  "Kahu mahue whakahau ki te tango koe ki te basement rite hohoro rite koutou e tomo," te kaiwhakahaere ararewa mea. I te motokā, heke iho.
  
  
  I te whawhe te auraa e Kahu i te tatari hoki ahau i roto i te nama puke. Rite te nuinga o runga-ngaro maramarama whakahaere, TOKI i ki te whai i ona ake puke i runga i te pae ki te hapai i te tinana e kore e taea e e tonu tukua i runga i ki te pirihimana. Heoi, i te nuinga o te tinana i te pae hopea tahuri ki runga ki te rohe ture uruhi i muri i te huarahi i whakawāteatia, na reira i kore whakamā i ngā pātai.
  
  
  I kitea ia e Hawka te tu i muri ki Z1 te hipoki tinana. Te TOKI hauora examiner, Dr. Kristoffer, ki a ia.
  
  
  Kahu tungou i ahau, me te hauora examiner, nei e matou, te karangatia Dr. Tom, ka mea, " e kore au e mōhio he aha kei a koe korero e pā ana ki.: "Kua mahi ahau i te tuatahi tūpāpaku, Nick. Tenei ko te ōrite ki te mea kua korerotia ki a matou. Ego, te mate i meinga e te whati i te kaki."
  
  
  "I kitea e koe tetahi atu?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  Dr. Tom ruia tona matenga. "Kahore ano. He aha e kore?"
  
  
  Hei utu mo o te whakahoki emu, ka korero ia ki te Kahu. "Kaihoko Z1 korerotia ki a koutou i tenei ra ki toku whakaaro, ki te mahi i te tūpāpaku i runga i te Karere Kolchak o te roro?"
  
  
  "Kahore, kahore i ahau i e," Matau-mea. "Ia haere mai hoki ki konei, ki te HQ, a ka korerotia e ahau e koe i whakapā atu Helga von Alder. Na tona huru kihai i kite i te reira. Kahore he whakahua o te tūpāpaku. Ko tenei mea nui? "
  
  
  "Pea," na ka mea ahau āta. "Te reira i taea e homai ki a matou he taea tumu no te huru attack i runga i ahau."
  
  
  Kahu frowned. "E kore au e whai ake nei koe."
  
  
  Ona, i mohio e korero i roto i te mua o te Dr. Tom, nei i te taumata teitei, i whakaaetia mo ngā mahi katoa, me te reira i haumaru. "Well, i a ia ka whakaekea e ahau i roto i te Helga o te fare, i titiro ia mo'ulongoa - rite ki te tangata nana nei i kihai i taea e te whakahaere i ia - engari tona tinana mahi i te maitai ruruku."
  
  
  "Te tikanga o koutou," Kahu haukotia, " whakaaro koe ko ia he mema o te patu squad?" Rite nui rite e kore ahau e rite ki te whakaaro e Odina, i roto i to tatou āpiha, kia mau ai i raro i te mana o tenei - tenei ope, ranei te tahi mea atu, tona kaha."
  
  
  "Otiia e kore e tika te whakamārama he aha te tamata ia ki te patu i ahau," ka tonu ahau, " ki te kore te mea ia i ranei te tahi mea ki a ia e whakawehi i te mea e tatou whawhai. Ko te mea anake e taea e ahau te whakaaro o toku whakaaro mo te tūpāpaku. Mai ia kihai i haere i runga i te whakahere ki a koutou, engari tamata ki te patu i ahau, titiro te reira rite reira ko te hononga.
  
  
  "He aha rite koe te whakaaro e te karere o te roro whakamatautau ka whakaatu?" ka ui Dr. Tom.
  
  
  "E kore ahau e mohio," ka mea ahau. "Ko matou i waiho ai e te iwi whai wāhi i roto i ēnei maiki i te hopoia brainwashed. Na te Russian o te tūpāpaku, ko te patu ki te tohu o te "te brainwashing" theory. Tatou kia kore e kitea e koe i tetahi mea, engari ka tatou e whai tetahi mea ki te ngaro, ki te tamata tatou."
  
  
  "Ae, i kite ahau," ka mea a Dr. Tom. Ka titiro atu ia i te tinana e takoto ana i runga i te papa o te TOKI putunga. Ia ia te titiro i te matau -. "Kia pehea te e pā ana ki tenei, rangatira?"
  
  
  Hawk, kāore mō te anake te afa setoni. "Haere," ka mea ia, tūngoungou.
  
  
  Dr. Tom unuhia te kaute ki runga ake i tona mārō ngā āhuatanga. "Tenei ka tango i ahau he te tokorua o nga ra," ka mea ia āta, " me ahau ka tuku e koe he pūrongo te taenga atu ano ahau ki te tiki i te hua."
  
  
  Kahu, me te haere ahau i roto i te putunga i roto i te puku, me te mau i te ararewa ki te tuatahi-tuarua o te papa o te whare. Tenei pa he io pokapū
  
  
  
  
  
  
  tari matua i roto i te New York. Te tokotoko o te neke atu i te rima tekau te iwi mahi i reira, e rua tekau ma wha haora i te ra, i runga i teletypes, radios, a tutakina-iahiko pouaka whakaata pūnaha e puritia i roto i te pa ki te tari o te ao o te ope pirihimana. Te aroa e arahina ki hawke's tari i muri ki te he nui ruma. Te reira i te kotahi-ara karaihe windows i runga i te taiepa, na ratou nei i roto i te aroa i ahei te kite i te ruma, engari ko ratou te hunga i roto i te piha e kore e taea e kite ih. Tenei hanga taea te reira no te tahi atu TOKI kaimahi ki te mau i te āpiha ngaro nei i whakakitea i runga i te Kahu o te tari.
  
  
  Kia tatou i roto i o te matau-a tari, ko te TOKI rangatira e noho wearily i roto i tona tēpu heamana, i te rummaging i roto i tona whitiki tae noa ki te kitea e ia te kokokiko avaava, me te mau i te reira unlit i roto i tona mangai.
  
  
  "Me whakaae ahau, Nick," ka mea ia, " e tenei take, kua hēmanawa ahau. He aha koe e whakaaro o te mate Von Alders?
  
  
  "Te reira uaua ki te mea," na ka mea ahau, te kōwhiri i aku kupu āta. "Pera i te matara i ahau taea e ki te whakatau, kei te rite te mea titiro ratou i runga i te mata. Engari te mea uaua ki te hekenga ko te meka e te wa katoa te whanaketanga hou i puta i roto i dell, e te hopoia hono."
  
  
  "Korero o te whanaketanga hou," Kahu ka mea, " kihai ahau i whai i te wa ki te korero ki a koe e pā ana ki te Monte Carlo. Riro noa tatou i te karere i Interpol i teie mahana.
  
  
  "Monte Carlo?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  "yeah. I reira te he casino i reira. Te tangata ko Tregor, he Beletita, wawahi i te pēke. Tregor o te tuakana-i-ture tamata ki te wero i te tiamana kei taku manukura ki te maripi i te hepetoma i ma'iri a'e, engari hei utu mo te mau ki te maripi i roto i tona korokoro. E kore matou e whai i tetahi mea i runga i Tregor, engari e hiahia koe pai haere taki i te reira i roto i tonu.
  
  
  "Ko te casino whakahaere i poto mutu te kēmu," te matau-mea. "Engari whakaae ratou ki te whakahou i te huru i roto i te ra. I tona hotera, e hiahia ana koe ki te kia i reira, no te casino reopens, otiia e kore ahau e hiahia ana koe ki te ngaro i te whakapā ki a Von Alders. Ka taea e koe te hapai i o raua tokorua? "
  
  
  "Te reira i kore te he raruraru," emu ki a ia. "Mua i tenei ahiahi, Helga inoi ahau ki te haere ki Mexico ki a ia. Na ka mea ia i taea e tatou te whakamahi i ia te jet tūmataiti."
  
  
  ", Me te whakaaro ia ka whakaae ki te Monte Carlo?" "Whai koe ki te haumi i te rota i roto i tou mahi."
  
  
  "Te reira i ona utu." "Ka taea e ahau pai te whakaaro," ka mea ia, poipoia atu ahau a tawhio noa tona tari.
  
  
  Whitu
  
  
  Te reira i te atatu, i mua i tika i te waru karaka i te ata i muri mai, a, no ka eke ia ki te karanga i Helga o te fare. I mohio ahau kihai ia i pai ki te kia ake na i te atatu, engari kihai i taea e ahau te hoatu i te reira atu tetahi i muri, ki te i matou i te haere ki te rere ki te Monte Carlo i taua ra.
  
  
  Ko te reo e whakahoki ko sleepier atu i te ruma. "Hello reira. Te āheitanga katoa i reira?"
  
  
  "Helga,"na ka mea ahau," tenei ko Tony Dawes."
  
  
  "NEI?" ka ui ia, tonu te hawhe te moe. "Hello?"
  
  
  "Toku Atua," na ka mea ahau, kata, " e kore e korero ki ahau, ka wareware koe i ahau na hohoro i muri i te whakamutunga po. Tenei ko Tony.
  
  
  "Te... Tony, Dumplink" - na te rūmātiki tonu o te ora.
  
  
  "Ko te take i huaina ai e ia koe kia wawe a, no te hiahia ia ki te ani manihini koe i runga i te iti o te haerenga - te tika i te rua o te tatou. Otiia hei utu mo o Spain, France, ranei Mexico, kia mahi i Monte Carlo. Nahea e tangi?"
  
  
  "Hanahana," ka mea ia. "A, no te e hiahia ana koe ki te haere?"
  
  
  "E teie nei," Hi ki a ia, " tenei ata, rite hohoro rite taea. Na ka mea koe i te manureva i te rite.
  
  
  "O te akoranga," ka mea ia. "Ko te aha Monte Carlo?"
  
  
  Kua ahau kua tau kē te whakaaro ki te whakamārama i toku real take mō te kōwhiri i Monte Carlo. I taua ata, TV, radio, me niupepa i te katoa i korero e pā ana ki te casino mawhiti.
  
  
  "Koe pea kihai i rongo i te Barents Moana, rohe," ka mea ahau. I reira ko te rota o te moni i roto i te casino. Last po, i te whakahaere i te iri i te kēmu mo te ra. I tona hotera e riro te reira, no te tīmata te reira ano."
  
  
  Whakaaro ahau e waiho te reira i te tika te mea Von Alder e hiahia ana. I mohio ahau e hiahia ahau fifili tika, no te ahau i rongo ia i te tini o te ahuareka.
  
  
  "Kia haere," ka mea ia, kahore feaa. "Kia pehea te roa ka koe kia rite mō te wakarererangi? E hiahia ana koe ki a ia te tiki e koe ake i runga i te Roa o te Motu?"
  
  
  Ko Von Alders i pupuri i to ratou manureva i to ratou Roa Island whenua i runga i te te tai Tokerau Shore. Ko tōna i te e kikī ana te tokorua o nga wa, ki a ratou te koka hei tutaki i te utuafare. Na, mai ia i mohio ki te wahi i haere mai te reira i roto i te whare, ka korerotia e ia hey hiahia ahau te whakatau ia ia i reira i roto i te rua haora.
  
  
  Hoatu e ahau i te reira ki te matau-a ka mahi i roto i te iti i te iti, i te omaoma, i roto i toku fare i mua i te whiwhi kakahu, me te pikau i toku putea. Kahu tonoa i te motokā ki te taraiwa ki te tango ahau ki Long Island, a, no te ka matou i reira, i ana mea, ka kitea e ia Helga e tatari ana, me kua ki te whakarite i te manureva no Von Alder tūmataiti o airstrip.
  
  
  Iti iho i te rua nga haora i muri i te Helge ka karanga ia, ka tangohia e tatou atu i roto i te Lear jet, me te rere i runga i te Atlantic. Helga, me te takaro ahau i tenei kēmu i runga i te nohoanga i roto i te hoki o te wāteatea fare, e i te taonga katoa - chaise nofo, i te sofa bed, i te pae, me te noa te karaihe mori e aore - o te whakamarie, te piha ora.
  
  
  Ko te reira i te ra tino mo te mara; i te rangi, ko te puru, cloudless, i te pae ki te pae - he pōwhiri i te huri i te po whakamutunga o kōruru te rangi. I te moana i raro nei tatou i te maheni, puru, whāriki.
  
  
  Helga arahina ahau ki te tuatahi, ki te whakatau i te paerata, te Rangatira Dirk Aubrey, me te tahi-pairati Douglas Roberts. Aubrey i te roroa, stocky taata ki te pene-angiangi pango ngutu. Roberts i te pūhihi tangata taitamariki, pea,
  
  
  
  
  
  
  ko ia i roto i ona tīmatanga o pia ma, ki te huruhuru hate, me te freckled marama mata.
  
  
  "Te ia i runga i te akoranga," Aubrey ka mea, tūngoungou ki te papatohu,"me i te rangi, ko te mārama, me te reira i tuwhera i Orly, ki te wahi e tika tatou i te tuiraa."
  
  
  I runga i te muri torutoru haora, Helga me ahau manuhiri ia tatou na roto i te te mātakitaki i te kiriata, i whakakitea ia e noa pēhi i te tokorua o te pātene, a ka te tākaro, backgammon. Helga te titiro nui atu te parahi i te po i te aroaro o, engari ko ia tonu te pai kamupene, me te haere te wā hohoro.
  
  
  E ti'a ia tatou kua iti iho i te rima tekau māero te tawhiti atu i te rāwhiti o France, ina, kahore he whakatūpato, i te waka rererangi plummeted ihu-te tuatahi ki te moana. Helga hamama. I nga mea katoa i roto i te piha e kore ripekatia ki raro, tae atu ki Helga, me te ki ahau, pakura puta noa i te piki fare patunga witi, me te hit te kati piha tatau pakeke.
  
  
  Helga tonu te karanga i a ia tamata ki te tahuri i runga i tona taha ki te whakatuwhera i te fare tatau. Te reira i te kiia. Te reira i Wilhelmina nei yanked te reira i roto i, e toku Luger i roto i tona pokohiwi holster, a whakatangihia ana te raka. Te tatau ake te whakatuwhera, te heheu mai i te fare i teie nei i tika i raro i ahau.
  
  
  A, no te tona matua i titiro ki roto ki te tuatahi, ka kite ia i taua Rangatira Aubrey tonu i te mana, engari i te huru, te tū, te whakaaro ki te whai i te tio. "Tahi-pairati Roberts e takoto ana i runga i te patunga witi, kua mate ranei te mauri. Te waka rererangi, ā, hinga tonu atu ki te moana.
  
  
  I huaina ana a reira e Aubrey, te hunga e tahuri atu tona upoko mo te kau, me te titiro i ahau. Na ka haere ia hoki ki te taraiwa, e rua ringa te peratia i te wira urungi. Titiro i tona mata, i mohio ia i te taua pātea faaiteraa e te kaihoko i kite a, no te hiahia ia tamata ki te patu i ahau i roto i te Helga o te fare. Te huru o te kanohi i ngingilá, me te mea e ia i raro i hypnosis ranei i raro i te mana o te raau taero.
  
  
  Ki runga ki tenei wāhi, tona maihao i te iri i te taha o te piha mo te ra. I teie nei e ia kia haere o tona pu, me te kia rite ki oua atu ki te cockpit. Tae ia ki te whakamätau i te mana. Te hopoia whakahaere ahau ki te matau tetahi ringa a tawhio noa te Huru o te kaki, me te ara Ego wāhanga noa o te wira, engari tonu ia pakeke i piri ki te ngā mana i tae noa ki a ia yanked i runga i te reira ki te katoa te kaha, me te maka Ego hoki ki roto ki te hoki o te motokā.
  
  
  Te waka rererangi tonu ki te hinga ki Moscow.
  
  
  Ka maturuturu iho ki roto ki te pairati o te nohoanga me te jerked te wira pakeke. Te kaha shiver ka rere ki raro i te jet mai i te ihu ki te hiku, engari na te ihu āta ka anga ki te ara. Tonu ia ki te wahia i te wira, ruwha nga uaua i roto i tona tinana, e ngana ana ki te hinga i te ope o te mahara. I te pae hopea, i te waka rererangi mara atu, te tika, he torutoru waewae i te Atlantic. Ko ahau waimarie ki te whai i rere rererangi nui ki te e taea ki te. Kihai i taea e ahau hapai i tenei waka rererangi, engari te reira tonu e tata ana i te kino.
  
  
  Mo muri i te torutoru meneti, ko ia pukumahi te arowhai i ona mea rite ki te jet tai ◊ o na piki haere puta noa i te moana o te mata. Te titiro katoa ki te kia mahi, kia tau turaki i ahau i te wira i mua, me te tīmata matou piki ano. Ka Helga huaina toku ingoa ki raro i te hoki o te kapa.
  
  
  Tahuri ahau te tika i roto i te wa ki te kite i Aubrey tata ahau ki te wāwāhi. E pupuri ana te urungi wira ki tetahi ringa, ka mau i Wilhelmina ano ki te ētahi atu, me te pere i te emu i roto i te tika peke. Ka ruarua hoki, a hinga ana, i te tuku i te wāwāhi pepa a tawhio noa tona kōpā maihao. E ngana ana ki te pupuri i te waka rererangi i runga i te ara, i tona papa, titiro hoki i te paerata. Ka eke ia ki ona waewae ano, engari whakataka atu ana e ia ki te tuarongo kapa. I roto i te papamuri, i kite ahau i Helga manehau ake i roto i te kokonga o te whare. Ahau tonu i Wilhelmina i roto i toku ringa, engari e kore ahau i hiahia ki te kopere ano ki te Aubrey kihai i neke matou ki Helga, ki a tatou, ki ahau.
  
  
  Kihai ia i mahi i te reira. Hei utu, ka drunkenly trudged ki te kuwaha o te piha, e Emu te whakahaere ki te whakatuwhera ahakoa te nui te pēhanga i runga i nah. Te reira i kore i te tu i te huru ki te kahore e pupuhi - me, ki te ngaro ahau i te reira, te hinaaro nei hopohopo ki te katoa o te waka rererangi. Aubrey whakapaho i roto i te te whakatuwhera i te kuwaha mo te taime, ka rere headfirst. Te waka rererangi whatu tona a tawhio noa na e te tatau e taora tutakina. I raro i te starboard parirau, ia i ahei te kite Aubrey te tinana o te hinga tata i roto i te nekehanga puhoi, ki tona ringa, me te waewae i roto i horahia ki te taha tae noa ki te patua e ia ki te wai, me te ngaro i raro i te mata pāhiwihiwi.
  
  
  Helga uru atu ahau i roto i te tuatahi, i ana mea, e arotahi ana ki te mana o te waka rererangi. Tamata ia ki te ora Roberts, the co-pilot, ko ia tonu te mauri i runga i te patunga witi. Hey tango i te wa roa ki te kawe mai huru ki tona rongo, engari te mutunga ka muttered, sel hesitantly, me te titiro a tawhio noa. Ko ia te wiri i tona matenga. "He aha i tupu? He aha ngā haere i runga i?"
  
  
  Tenei whanonga whakapumautia toku whakaaro e ko ia i runga i te raau taero. A, no te ka ora ake te nui ki te korero coherently, ka korerotia e ia ki ahau e ko te mea whakamutunga te mahara ia te kapu o te kawhe e emu i tukua ki te Aubrey. Ko ia tonu rawa miharo ki te ui e pā ana ki te ngaro te kāpene, na Emu kihai i korerotia e ia tetahi mea e pā ana ki te Aubrey te whakarau. Ka haere ahau ki runga ki te tahi whakamārama i muri mai.
  
  
  E na, ahau i whakapā atu i te pourewa mana i roto i te Orly, e tatou i te tata, me te tatou i whakaaetia ki te whenua. Matou u he iti i muri mai, me te plane mutu ia.
  
  
  
  
  
  
  Kihai ahau i mea ahau, kihai i ite pai.
  
  
  A, no te ka matou atu, huri noa i te waka rererangi, Helga titiro i ahau ki te puputu'u te titiro i roto i ona kanohi. "He aha te tupu te reira?"
  
  
  Ko ana mea, ka ruia e ia tona matenga. "Te reira uaua ki te mea. Titiro te reira i rite o koutou rangatira piri ki te wira me te rere i roto i te riri o te wehi, no te manureva tīmata ki te hinga. Ko ia tonu pea te hawhe-he haurangi, i a ia ka whakaekea ahau, ka peke. Roberts, to tatou tahi-pairati, me te kua ngaro mahara e tika ana ki te mahara. I taua mea, e kore te mea nohinohi i roto i te rere. Otiia kia korerotia e ahau ki nga mana, na, e kore matou e whiwhi i mau ake i roto i te rīpene whero."
  
  
  Te reira ko e taea ki te korero ki te mea ia tino whakaaetia ana e toku whakamārama, engari ia kihai i pēhi i te ahau i tetahi atu.
  
  
  A, no te "tae matou i te whare kāpeka, haere tahi e Roberts, ko ia tonu te wiri, i runga i ona waewae," te upoko o te Orla Haumaru Pirihimana i kitea e ia, me te ui i te huru ki te tuku i ahau i te TOKI kaihoko, he tangata mohio ia rite Dammlier,me te rohe rangatira. O Interpol. A, no te rua tangata, tae, ka korerotia e ahau ki a ratou rite te mea i tupu, tohu e whakapae ahau e te raruraru, ko e pā ana ki toku ohipa. Ka korerotia e ahau ki a ia, e Helga me e hiahiatia ana e ahau ki te haere ki te Monte Carlo tonu.
  
  
  "Tukua ahau kia tango i te tiaki o e,"te Interpol tangata, ka mea, no ka oti. "E kore e reira e tetahi raruraru. Pea to koutou kaiāwhina konei "- ka tahuri ia ki te Dammlier - " ka taea e kitea e koe i te pono pairati me te tahi-pairati ki te tango i a koutou ki to koutou ūnga.
  
  
  Dammlier tungou, me te hui i te mutunga. I roto i te iti iho i te haora, Helga, me te ahau i runga i to tatou ara ki te Pai, ki te tata taunga ki te pae Monte Carlo. I matou e rua Ameliká, pea he wāhanga nō te French tari, ranei i te CIA, ki te pairati i te manureva. Dammlier hanga whakaritenga ki te kawe Roberts hoki ki te Āhua, me te Helga ia papu ia e ia te haere tonu ki te mahi mō te Nah, me te farii i te utu i a ia e ora ake i tona aituā. Pera i te matara o te tangata e taea te korero, e toku whakamārama - e Roberts i ngaro i te mahara - a whakaaetia ana e rua Helga, me te mana.
  
  
  Ko te rere, ki te Pai te i uneventful. Tatou u te e horomiti nei i te ahiahi, me Helga, me te takaro ahau i tenei kēmu i runga i te limousine i te Hotera de Paris, e tata ana ki te casino i roto i Monte Carlo. Helga whakaritea mo te limousine, ki te whakatau i to tatou waka rererangi, me te hoki waiho i te tūhono i te ruma i te hotera. I waimarie matou e Helga tino mōhiotia ana; ko matou te whai i te ruma, ahakoa Monte Carlo tonu i te pākiki ngā tūruhi i te katoa i runga i te ao. Ko te ara ka ngoki ki tūruhi, hoatu te pa ki te he hikaka taiopenga ite e, me i reira kahore he kau, piha hotera.
  
  
  Rite tatou i te peia i roto i nga ara o Monte Carlo, te wahi i te Mediterranean shimmered rite te pouri, i te taonga ki te waina i roto i te ahiahi, atarangi, ko ahau fakamanatu o te rongonui kōrero o Monaco o te take i roto i 303. E ai ki te kōrero, Cornish. Ko te wahine, Devot, i whiua ano e te kawana o Corsica, no ka kitea, e ko ia he Karaitiana. Te kawana whiua te kotiro ki te waiho i te here ake, me te toia i runga i te hoiho i runga i nga whenua taratara, me te ka totoro i runga i te whatanga ki te mate. I te taime a, no ka mate ia, he ma kererū i te purepure i runga i tona tinana. Kotahi te po, a, no tona tinana i tangohia e te moke, ka pānuitia i roto i te hī ika o te kaipuke, te ma tana kuku hau. Te hī ika, te whai i te kererū te manu tika atu ki raro i te & nb, ārahi i te huru ki te Monaco, a tanumia ana ki te kotiro tinana o reira.
  
  
  Miharo ahau ki toku noho i roto i te Monaco e tika rite te maere.
  
  
  8
  
  
  Toku suite ā, e karapotia ana e nga auheke whakaaro o te pīataata moana, me te tiketike pari, totoro no te maile, me te hoki ki takutai. Ka rite ki ahau te tätaria toku peke, ninii, a ka puta ke te ahau pea i taea e rongo Helga haere ana a tawhio noa i roto i tona ruma i te tatau i muri. Na roto i te tangi o ona nekehanga, taea e ahau te korero ki e ona ngā mahi, hei tauira, tārua i toku.
  
  
  Ko te casino kēmu anō i roto i te torutoru haora. E tatou tino i tenei whakaahua me te tangata i roto i te hotera o penthouse te wharekai ki te retireti i te tuanui e oroko ake ki te rangi. Engari te reira tonu te wa mo te tina. I mohio ahau e Helga kihai i tiaki e pā ana ki te mātakitaki, me te ahau i whakaaro e riro te reira i te whakama, ki te kore matou i oaoa i tenei wa i roto i te tahi atu pārekareka mahi. Tumanako Helga ite i te ara ano, i ahau i kitea e ia te iti, engari te pea kino raruraru ki te kiia te tatau i waenganui i a matou na roto i te tono wāina piari, caviar, a e toru tatini rōhi whero ki te kia tukua hey, i te ono. I muri e pā ana ki te meneti, ka te haora, ka te patototanga a pita i te tatau, a ka karanga ki ahau i te ata.
  
  
  "Kei te tino te anga," ka mea ia, e pupuri ana i roto i te maka o te piari ka rite ki tona ope, tomo i tona ruma.
  
  
  I a ia e whakatata ki te moana-te tiro i te matapihi, ka mau ia i te wahine whakatarapi māwhero negligee e accentuated tona tinana i roto i te ataahua silhouette. Ka waiho mo te taime ki te oaoa i te tirohanga o tona tinana i roto i te kikokore papanga o tona kakahu, ka uru atu ia i te matapihi. Te toenetanga o te ra ngaro tetahi wahi i raro o te pae, engari i mahue te hohonu, te hua, te koura, te whakaaro huritao i roto i te mārama rangi. Nga wai o te Moana nui, i roto i te tahuri, i kitea i te rangi, te whakarei ake i te mo'araa, kia te ruma au ra i te ora, me te kanapa.
  
  
  
  
  
  
  ka rite ki te koura.
  
  
  "Te reira i te tirohanga ataahua, ko te kore e te reira?" ka mea a Helga, i tahuri ki ahau.
  
  
  "Ae, tino pai," ka mea ahau, āta rere i toku mata ki runga, me te heke iho e ia tona tinana ki ahau, a ka tutaki tona mata. Rere ia tona arero kei runga i ona ngutu, a ka ui: "E rite koe i ahau, Tony?"
  
  
  "Ae, i te tino nui."
  
  
  "Kia pehea te nui te mahi i koe rite toku tuahine?" tāna tohe. Tenei wairori miharo ahau i muri i te po matou i pau tahi i roto i te New York, engari hei utu mo o te whakahoki hey, te afaro, ia, e puritia e ia i roto i tona ringa, me te mea: "e hiahia ana ahau ki te whakaatu ki a ia ki a koutou, kia pehea te nui e?"
  
  
  Haere mai ia ki ahau i roto i te sensuous, maheni, nekehanga, ona kanohi ki te hawhe-kati, me ona ngutu wehe. Ko ia kihi e ee, me tona tinana katoa pahono tonu, ata wiriwiri ake, me te ki raro, ki ahau. Tona waewae wehe a takaia huri noa i oku, a taea e ahau te ite i tona wiri riihi rapu mo toku ake mura, te urupare tinana. Ia moaned te ata me te ru hoki, e pupuri ana i roto i te maka o te piari. A i whakaturia e ia tana karaihe ki raro i runga i te tata chair. A, no te ka tahuri ia a tawhio noa, ka kite ia i ia paheke atu tona nightgown.
  
  
  Ko te golden tapu ki a Ihowa, ka tahuri tona tinana tahanga i roto i te faito whakairo ora parahi whakapakoko. Ahau e papaki ana i te wā ki te tangohia atu toku kakahu ki te aroaro o ka toia ahau ki te rüma heamana ki a ia.
  
  
  "Hohoro!" ia muhumuhu pleadingly, ara tona hope. Ratou piri ki a matou.
  
  
  "Ae! Ae! Ae!" ia muttered ia te pupuri i tana manawa. I ona ringa, te matapouri ki toku pokohiwi, me te ringa, me tona whao keria ki roto ki oku kikokiko, i a ia e tohe ki ahau i runga i. I te tahi taime i muri mai, i ana mea, ua ite e ahau, tona tinana tuwhera, me te kirimana a tawhio noa ahau, tona ūnga pōtaka te taha ki te taha ki te weriweri, tae noa ki te tae tatou i te tihi o te waihoki convulsive tumutumu.
  
  
  Rite tatou i te takoto te taha i te taha i runga i te chaise longue, tahuri ia ki tona mahunga, a ka titiro i ahau. Ia malimali te ata, " i teie Nei e mohio ana koe, e kore ranei koe?"
  
  
  Tungou ia ki a ia.
  
  
  Ia i mohio he aha te koka kia kua fifili ki a ratou ano matou i mahue i a tawhio noa New York, engari o te akoranga, i te noa i te meneti torutoru i mua, i reira he ara ki te korero ki. Ko te wahine e takoto ana i muri ki ahau, kihai i Helga, no te mea ko ahau waia ki a ia ngā huarahi o te aroha. A e kore e Maria, te nei ia i mohio ano hoki i muri iho.
  
  
  "Kei a koe Elsa."
  
  
  "Ae," ka uru. "E kore koe kei te pouri, kei a koe?"
  
  
  "Kia pehea te taea e koe te ui taua miro? I muri i te mea noa tatou i faaite? "
  
  
  Ka kata ma te oaoa. "Helga ka riri, ka kitea e ia i roto i te mea kua mahia e ahau. Ko ahau te whakapau i te po i tona fare, no te karanga koe ki ahau i tenei ata. Ko ia tonu te moe, a e kore e taea te rongo tetahi mea. A, no te e koe te whakaaro i te haerenga ki te Monte Carlo, i tona tika, faaoti ki te fao ake, me te haere, me te kia whakaaro koe ona Helga. Te reira e kore e hanga tikanga nui ki te whai kia nui fun. Haunga, kua pau te wā nui ki toku tuahine e rua. Toku tahuri."
  
  
  Whakarongo ki tana kupu, tona papa, whakaaro tenei rite te ahua o te tinihanga e nga von Alder nga wahine i ahei o te. Engari, ahakoa tana whakamārama titiro reka nui, i ia ki te whakamahara ia e nga von Alders i whakapae o te taihara ko ia e ngana ana ki te heheu mai ki a ia, me te e he ai te tahi mea nanakia e pā ana ki Elsa whakakapi Helga.
  
  
  Engari i taua taime ra, i reira te kahore e taea e ahau. Ko ia te whakahawea ki te papaki i te ee i runga i tona tino iti papa, a ka korerotia ki ee ki te tiki i te kakahu.
  
  
  A, no te tae matou i te casino i muri i te tina, i kitea e matou i te reira i raru. Ko te nui i te mano e noho ana i roto i te raru porowhita a tawhio noa, kotahi te wira huira, e tatari ana i roto i te puku. I roto i te porohita i nga tangata e toru: te croupier, te tangata tuarua i roto i te tuxedo, me te pouri mōhiti-oia mau Odina Poe - me te Beletita ingoa Tregor, ko te tangata e pahuatia ana i te pēke.
  
  
  Elsa, me te whakahaere ahau ki te kotēhia i roto i te mano ki te wahi tika i te torutoru waewae atu i te tangata e toru. Te taenga atu ano tatou i tae mai, te pōtaka huira wira pāwhiri ki te mutu, me te matakitaki ana mano neke atu i mua, me te putanga. Te croupier kaore i te nui te tāpae o te maramara puta noa i te nohoanga, ki te Tregor, ko wai marie whakanohoia ih i muri ki tetahi atu nui ki te tāpae i roto i te mua o te ia.
  
  
  "Aue, e toku Atua!" Te wahine i muri ki ahau i muhumuhu e. "E ia te tika e te hawhe i te miriona tāra! He aha e ia te mahi i teie nei?
  
  
  Tregor whakaaro oblivious ki te iwi huri noa i te Huru. Ko ia te rapa, te popoki te tangata ki te kopu nui, ko te inu i te karaihe o te wai kohuke, e ia, ki tonu a tawhio noa te pounamu, e tu ana i te huru o te tuke. Porowhita pouri hipoki Huru o te kanohi, engari tona mata, ite ahau, i te tino pātea kanohi.
  
  
  Kanohi katoa i roto i te ruma i runga i a ia, e tatari ana ki te kite i te aha ia e te mahi i muri. Okioki atu ia i mua, me te okioki i tona rae i runga i te ringa popo ki tona ringa matau, kia rite ki te mea ko ia te fakalaulauloto, me te noho i roto i tenei tūranga mo te torutoru hēkona. I taua taime ra, ko ia pea te kotahi anake i roto i te mano ki te hunga e titiro i te kaiwhakahaere tu ana puta noa i a ia. Ko ia te tata i roto i te taua tūnga rite Tregor! Ko te rite ki te ka muhu ore te kōrero ki te tahi i te tahi!
  
  
  Te rua i muri mai, e rua nga tangata titiro ake i te wā kotahi, me te ki te u i te ringa, Tregor māia tona wahi katoa tāpae o te maramara i runga i te tapawha whero i roto i te mua o te ia.
  
  
  Elsa mau toku ringa. "Ia, ka peti i runga i te katoa tana toahanga!" ia muhumuhu incredulously. "He miriona tāra!"
  
  
  Tregor e okioki ana hoki i roto i tona parahiraa, me te croupier whakaarahia tona ringa, me te tīmata te wira ano. Te reira i te pōtaka
  
  
  
  
  
  
  āmai mo te rua e rua ranei,. I te mea ka pōturi iho, te pakia ka timata te karakia i roto i hake, "Whero, whero, whero" - Tregor o te taumata. I te pae hopea, i te wira mutu. Te Beletita riro ano. Te croupier panaia tetahi atu tāpae o te maramara ki te Tregor taketake o te tāpae. E rua miriona tāra! Te kaiwhakahaere ka marere i mua, me te kauwhau i roto i te iti te reo, " Te wira katia mo te po."
  
  
  I te mano, ka taui te rite Tregor kohia ana maramara ki te awhina o te maha o ngā casino kaimahi, me te hanga i tona ara ki te kaitātai moni. Ia, te ite e i te iti rawa kotahi tekau ma rua āpiha ngaro a tawhio noa te ngā foreign affairs states, katoa o nei e ia ka mōhio a, i te kiko ana ki a ia. Tregor kihai i taea e ia, e kore e taea e haere ki hea, kahore ratou i āpiha i te mātakitaki i a ia. Te ao kāwanatanga kihai i tuku i a ia ki te paheke ki a tawhio noa te pa ngāwari.
  
  
  Ka tango ahau i te titiro i te katoa i te aratau o te transportation i roto i, me te huri noa i Monte Carlo. I reira e toru anake nga rori ārahi a tawhio noa te pa, i a ratou i te ngāwari ki te mau. Te pa mana pupuri katoa poti i roto i te whanga tamau i raro i tirotiro, me te i ratou i te tere poti i roto i te Mediterranean. Kahore i taea e tetahi rere atu i te hau, no te mea i Monte Carlo e kore e whai i te taumata o te mata ranea ki te waihanga i te taunga wakarere. Ēnei āhuatanga kihai i tukua Tregor ki te mawhiti i te āpiha nei i aru i a ia ki te kitea i roto i te wahi ka ia te moni i riro i a ia. Kahore he hiahia hoki ahau ki te whai.
  
  
  Ko ahau hiahia i roto i te kaiwhakahaere me te croupier, e na te matau, e te wira huira, ko te noa te mahi i te mutunga o te kēmu, a, no te whare kua tukua e taua nui te parekura. I te wira, ka e whakakorikoria ki te basement o te casino, te wahi i te katoa i te casino i te wira i hanga a tawhio noa te rosewood e whakaputaina. I mohio ia e ia te wira i te whārite ki te tata thousandth o te inihi, a e neke te reira i runga i te kohatu utu nui ano ïa ka rite ki te karaka.
  
  
  Ko te wira i taea e te hanga. Ko te aha ia te hotera ka mau te titiro i tenei tetahi ngā, me aha ia i aru i nga kaiwhakahaere, me te croupier a, no te haere ratou i roto i te tatau i muri. I ahau i tiaki ai i a ratou te ngaro i roto i te kuwaha, ka korerotia e ahau ki Elsa ki te haere hoki ki te hotera, me te tatari hoki ki ahau i reira.
  
  
  Ko te pouri i runga i te arawhata ārahi ki te basement, engari ki te tapu, ki te marama, i te mura, i te raro. Ko ahau i waenganui iho te pikitanga, ka te tatau taora i muri i ahau. I te wa ano, i te anaana brylev i runga i te whitinga. Na ka rongo ahau i te tiketike-noho ana te hamama. Ahau hohoro ka tahuri a tawhio noa, ka kite i Elsa i aru nei i ahau, i poka ke ki toku tohutohu. Te tangata, pea te tangata e taora i te tatau e tutakina i, mau piri te reira, me te tohu i te pū i ahau.
  
  
  Ka tahuri ahau ki te basement me te kite i te casino kaiwhakahaere, me te croupier e haere ake ana i te pikitanga ki ahau. E rua nga patu ki te raiwhara, me te croupier te tū hoki te wahi o te putorino i roto i tona ringa. A, no te te tangata e rua i te tae i te taahiraa raro i ahau, te kaiwhakahaere nekehia atu tona pouri mōhiti. Te huru o te kanohi i ngingilá, me te mea e ia i raro i hypnosis ranei i raro i te mana o te raau taero. "Te tango i te tiaki o te nen," ka mea ia. Te croupier tangohia ake te rino, ngongo, me te haere nga mea katoa pango.
  
  
  Mahara hoki āta, me te ara a, no te ahau i taea e kite, ka rongo i a ia ano, ite e ahau kia rite ki te ahau i te titiro i toku taiao i te tawhiti, me te i roto i te kohu tātari. Toku tinana, me te rara, ua taimaha me te ngoikore. Ahakoa te taratara ringa i aki i ahau, ko ia e papaki ana ite i tetahi mea. Nāwai, ka timata ia ki te ite i te tohu o tona lethargic kāwanatanga. I ahau i te mauri, ko ahau puhoi whakananu. Me te kua ia tetahi o te hunga kaha pūnaha io pokapū depressants.
  
  
  Ia takatakahi pakeke ki te hinga i te pānga o te raau taero, engari ara, ki ana mea, ko roto i te pai te āhua tinana, ana mea ko anake te wāhanga angitu. I ahei te kite ahau i nga mea katoa e puta ana a tawhio noa ahau, engari kihai i taea e ahau te neke. Te croupier me te kaiwhakahaere hoatu e ahau i muri i te wira i roto i te nohoanga mua o te motokā. I kite ahau i Elsa, whakananu, me te mauri, sprawled i runga i te nohoanga i muri ki ahau, me te tangata e tu ana i roto i te rua whakatuwhera i te tatau. Ko te Mercedes ' engine, ko racing, engari te motokā, kihai i neke.
  
  
  Na ka kite ahau i tetahi o nga tangata i te huri i te tahi mea i runga i te nōhanga ki raro i oku waewae. I maoro i muri i te, ia pakura i roto i te a tawhio noa te pereoo, a ka rongo ahau i a ia e mea ana, " te Pai, te reira rite ki te tango atu."
  
  
  I nga waka katoa taora tutakina. I te engine tonu rere. Toku befuddled roro kihai i taea e te hanga tikanga o te mea i tupu. Ana ngā, me te mea ko ahau i roto i te kohu, i kite ahau i te ringa o te tae i roto i te te whakatuwhera i te matapihi i muri ki ahau, ka tahuri i runga i te Mercedes. Te waka lurched i mua.
  
  
  Na ka mohio ahau e haere ahau ki te hoatu i Elsa, me te ahau i roto i te Mercedes, te pēhi i te kātere ki te nōhanga. I teie nei tatou i te racing i roto i te pouri, koraha rori o Monaco i runga i te rau māero i te hāora. I tenei whakatere tere, te Mercedes, ka hinga i mua i tatou i te haere tawhiti rawa, me te ka tatou e rua, kia patua. A, no to tatou mau tino i kitea, ka titiro te reira rite ki te mea tatou, kua mate rite ki te hua o te tarukino te tuwhena rawa. I reira e kia kahore he tohu o te kohuru.
  
  
  Tino, tamata ia ki te riro te mana o tona tinana.
  
  
  Na tawhiti, kua kua tatou waimarie, me te waka i roto i te waenganui o te huarahi. Engari i reira e te pukepuke, me nga koropiko i mua,
  
  
  
  
  
  
  a, ki te kore ahau e tīmata i te pei i te motokā, tatou ka hohoro hei i runga i te ara. Tamata e ahau ki te ara toku ringa, ko ratou ua taimaha. Tamata e ahau i te reira ano. E rua ringa whakatika puhoi, wavered, hinga ana, me te āta whakatika ano. I taea e ia te kite i te pouri te whenua, e haere na roto i te mimmo i roto i te anaana kohu a tawhio noa te pereoo i te matapihi. Ko ahau te sweating rite tamata e ahau ki te whakaara i oku ringa i te tahi inihi ki te urungi wira. Na i te rua o nga tohu whakakitea ake i mua i a ia. I kite ahau i oku maihao tata a tawhio noa te urungi wira, engari kihai i taea e ahau te ite i te wira i raro i a ratou. Te hopoia whakahaere ahau ki te tahuri i te huru i te torutoru nga nekehanga ki te e tika rite te motokā, tomo i te S-ānau. I nui ki te pupuri i a tatou te haere. Te waka whatu a tawhio noa te whakapiko i te tere breakneck, me te pana ki raro, he pari tahuri mai.
  
  
  Ko te ara tonu ki te piki. I ahei te kite ahau i roto i te motokā windows e matou i runga i te mata o te pari, e sloped ki raro, tata nuitia ki te moana i te mutunga o te poromu. Te waka omaki ki te tihi o te pari, ā, ka rere iho te pari ki te ara rite ki te whakarewa anga a tawhio noa guns. Potae screeched i runga i te poromu. Tonu e pehia ana e te raau taero, tamata e ahau ki te aro i runga i to tatou anake te tupono o te ora: te hopoia i ahau ki te pupuri i te motokā tika, me te i runga i te ara tae noa ki te mutunga i te reira rere i roto i te hau.
  
  
  E au ra e i te muri moepapa e kore e whai pito e rua. Maero i muri i te maero, te Mercedes hamama te mua pouri, villas, me te whare, ki runga, me te ki raro, ki te kowiria, kowiria rori o te Côte d'aturu. Monaco i matara noa atu tenei i muri i a tatou. Tatou i rere me te cornices, te huarahi honotanga Monaco ki te Pai, me te ka i roto i Pai ano, ata, a tutakina hoki i te po.
  
  
  Te huarahi mo te Pai i te taumata o te moana-maku, pahekeheke, me te mōrearea. I te hoki o te Mercedes pakura i te taha ki te taha. Ki te i matou i skidded, e tatou kua u i roto i te moana. Engari ko te Mercedes i tupono atu i roto i Antibes. I te pae hopea, te vahi i waenganui i Antibes, me te Cannes, ka timata te reira ki te ngaro i te tere me te hurihia i roto i te Paris i ngā huānga me ngā āhuatanga. Ki te nui te kaha, ka tahuri ahau ki te urungi wira, i te motokā, rere atu ki te taha o te huarahi, me te mutu. Te pūkaha stalled. Elsa, te hunga ano e noho ana i muri ki ahau, kihai i neke i te kotahi.
  
  
  Iwa
  
  
  I te ra e whiti ana i roto i oku kanohi. Hoko moaned, rawa, ngau te hoki o tona kaki. Ko te Mercedes tonu noho tahi i runga i te taha o te ara. Ko te mea tuatahi i kite ahau i ko e Elsa ko te mau i te āhua. Na ka kite ahau i te mano o ngā tamariki i waho i te matapihi i runga i Elsa o te taha, e aki mai ana ki te karaihe, me te titiro i Nah ki te whānui kanohi i a ia te paura ia ihu. Titiro ia whakapaipai , me te mea ia hiahia noa rų ake i te whakahauora moenga. Taraka, me te waka i tupono atu na roto i te i runga i te huanui, me te ite e ahau e ko te nuinga o nga pāhihi i roto craned i o ratou kaki ki te whiwhi i te titiro pai ki a matou.
  
  
  Elsa ite e ahau noho iho, maka atu ia te CD, me te lipstick, me te malimali.
  
  
  "I matou ki te whai ngahau i muri i te po?" ka ui ia fiefia.
  
  
  Kihai ahau i mohio ki te mea i mohio ia ranei te mahara e pā ana ki te whakamutunga po, i a matou i haukotia i runga i te whawhe te arawhata o te casino. Katoa te po ko te moepapa mo ahau, engari ahau ki te hoatu i te von Alder wahine nama mo te kotahi te mea-e ratou i te manahau.
  
  
  "Haere mai i runga i," na ka mea ahau, e okioki ana ki runga mimmo nah ki te whakatuwhera i te kuwaha i runga i tona taha. Ka eke ia i roto i, a tawhio noa te pereoo, a ka aru ahau i a ia. "E ti'a ia tatou ki te tiki i hoki ki te Monte Carlo. Tenei motokā rere i roto i te hau."
  
  
  "Engari me pehea e tatou te tiki i te reira?"
  
  
  "Te waiho i te reira ki ahau," na ka mea ahau, toia ana ia ki runga, i te taha o ahau i runga i te mata o te huarahi. Te tamariki i te tonu te kohikohi a tawhio noa ia tatou. Whakanohoia e ia Elsa i roto i te mua o ia ia na ia i taea e ngāwari te kite i te haere i te waka, a hoatu ana e te koromatua-ake tohu, ki te ao paoeke. I te tuatahi i haere motokā braked, me te taraiwa whakatuwheratia nga kuwaha, i roto i te ngaehe wīwī.
  
  
  "Monte Carlo," ka mea ahau.
  
  
  "Oi," ka mea ia. Elsa a ia, i te peia i roto i te mua ki te taraiwa, ka hoki ki Monte Carlo i roto i te taraka ki tonu i te eggplants. Te doorman i te Hotera de Paris kihai i whakaara he tukemata ano i haere matou i roto i o te taraka, tonu i roto i to tatou ahiahi kakahu, poipoia, me te haamauruuru i te taraiwa taraka, me te te paru i roto i te tomokanga.
  
  
  I mahue ahau i a ia Elsa i te kuwaha o tona ruma, a ka korerotia e ia ki te tiki i te tahi era atu. I a ia e tomo ana i tona ruma, tona waea ngateri ana. Te reira i te kaihoko rohe, TOKI, te tangata i mohio ahau rite Chiclet. Ka mea ia, e hiahiatia ana e ahau ki te whakapā atu i toku rohe TOKI office tonu ki te tiki i te karanga i waho. Kahu pea te hanga i te scrambler karanga waea. Ahau hohoro ke toku kakahu-ara i roto i te Monaco, te tuxedo e kore e te kukume i te aro e hiahiatia -, ka haere ki te TOKI tari, i tū i roto i te pātū e kore e matara atu i te hōtēra. Chicklet tutaki ahau i te tatau, a kumea ana e ahau peka. te kōrero. Te wahi i tweets e pā ana ki te taua āpiha hiahia ia kite i te casino, i te iwi i whakaritea ki te aroturuki i raro Tregor a, no te hiahia ia mahue ki tana toahanga.
  
  
  I mua i te Chicklet ka ui ia e pā ana ki Tregor, tona papa, ka korerotia e Em he aha i pa ki Elsa, me te i ahau, a ka ui ki te taea e tatou te whakatau i te casino kaiwhakahaere, me te croupier tonu.
  
  
  
  
  
  
  Iklet ko tona matenga. "Au wehi e mea fifi roa," ka mea ia kanohi. "E rua ngaro ki Tregor."
  
  
  "Ngaro?" Ka ui ahau ki incredulously. "Pehea taea e Tregor ngaro ki enei katoa huru-te whai āpiha?"
  
  
  "I matou fehangahangai ki te tino haavare maramarama," Chiclet faataa. "Whakamutunga po, a, no te Tregor mahue te casino, ka haere hoki ia ki tana hotera. Tatou i te iwi matakitaki i te wahi i te mua, me te hoki. Ētahi atu āpiha e rapu ana i te tūranga i runga i te rori ārahi a tawhio noa te pa, me te haere i te whanga. Engari Tregor, ko te casino kaiwhakahaere, me te croupier katoa i puta ki a ratou."
  
  
  "Me pehea e ratou rave i te reira?"
  
  
  Chicklet ko tona matenga me te mea tonu ia, kihai i whakapono i te reira. "Te Tregor ruma i te taupee ki te tirohanga te moana. Kia, i roto i te tīmatanga o te ata, i te helicopter rere ki runga ki te pa.
  
  
  Te reira tangohia ake Tregor i te taupee, me te āhua tangohia ake nga ētahi atu vahi atu i roto i te pa, a rere ana. He mīharo te āhuatanga ."
  
  
  Tona papa, whakaae.
  
  
  "Tatou kia kore e kitea e koe i tetahi mea," Chiclet tonu, " engari e tatou te arowhai ake, me te heke i te rohe ki te kite, ki te tangata e rongo i te helicopter. Ki te pera, kia ratou taea ki te korero ki a matou ki te aronga haere ana ia i roto i."
  
  
  "A ki te mea tatou e kore e kitea e te tangata te hunga i rongo i te topatopa, tatou ka haere hoki ki te wahi e tīmata matou," tapiritia e ahau. Na ko ia contradicted na roto i te pūrongo i roto i te pāpāho e Chicletu i korerotia ki a ahau e ahau e te tiki i te karanga i waho.
  
  
  Tungou ia. "Kahu hiahia ana ki te korero ki a koutou i runga i te whakamuna waea. Ka korerotia e ahau ki te operator ki te karanga ia ia hoki." Ka arahina ahau e ia ki te tari runga, me te a, no te te matau-ka haere mai ki te rārangi, ka mahue i ahau anake.
  
  
  "Ka rongo ahau i to koutou whakapai ua atu e," Kahu ka mea, kahore preamble. "I tetahi atu te whanaketanga?"
  
  
  "Kahore," emu ka korerotia e ia i te aroaro o te hoatu i te emu te ki tonu i te pūkete o toku ake wheako po whakamutunga.
  
  
  Kahu i te whenunga o. "Titiro te reira i rite i a koe te kati i te karanga." Ia ihora, me te waea i waenganui i a tatou buzzed poto. Na ka mea ia, " te Tahi mea tupu i konei e tona hotera kei te korero e pā ana ki, tika kia matau ana koutou. Bet ahau i te whakaaro -- e pā ana ki te tūpāpaku o te roro Z1 i te tika. Dr. Tom i kitea te tahi mea - i te iti, mōkitokito kōpae tāmau i te turanga o te roro. E kore matou e mohio ki te mea te reira i ranei, he aha te tikanga o te reira. Te taiwhanga ko eé e ngana ana ki te tātari i te reira i teie nei. Me Dr. Tom e kore e taea te feruri i roto i pehea ka e ia te reira. I reira he kore tohu ranei i nga tohu o te pokanga i runga i te angaanga."
  
  
  "Tonu, me te reira te tikanga te tahi mea," ka mea ahau.
  
  
  "Pea," Kahu ka mea paramete. "A, no te kitea e tatou i te ake, ki te meatia e matou, ka tukua e ahau e mohio ana koe. He aha koutou mahere i teie nei? "
  
  
  "E hiahia ana ahau ki te tamata ki te kitea i te topatopa, me te moni i muri i taua," emu ki a ia. "E rua e pea tonu vahi i roto i te rohe. Te moni e nehenehe e arahi i ahau ki te te tangata te tangata e i te pūtake o tenei katoa. Ranei ara, ko te anake te fafau arahi kua ahau i pera tawhiti i te koka."
  
  
  "Ae, pai, pai hunting," Kahu ka mea , a whakairihia ake.
  
  
  Chiclet i te tatari hoki ahau i roto i te mau e'a piha ki tonu ki te tangata i korero tere i runga i te waea i roto i te wīwī, me te Italian. Kotahi taiepa hipoki ki te nui mahere e whakaatu ana i Monaco, me te e karapoti ana i te Huru i te whenua i te Gulf o Lyon, i runga i te French i roto i te tai te hau-ā-uru, ki te Gulf o Genoa i runga i te Italian rohe i roto i te te tai rāwhiti. Tae titi i piri ki te mahere whenua i ngā wāhi i waho o te Monaco.
  
  
  "Toku āpiha kei te hanga i te tahi ahu whakamua," Chiclet ka mea, tūngoungou ki te iwi i runga i te waea. "Kite koe," ko ia te tohu ki te mahere i runga i tangi ia, " kua kua tatou i te whakapā mana i roto i te pa i te takutai i roto i ngā tohutohu e rua, ki te ui i te rohe e noho ana, ki te rongo ratou i te topatopa i roto i te po. I teie nei e tatou te tīmata ki te tiki i hoki waea ki te hua ."
  
  
  "I tetahi pai whakautu?"
  
  
  "Waimarie, ae ra," Chicklet ka mea, ārahi i ahau ki te taiepa map. Tohu ia ki te titi. "Pera i te matara i te koka i tatou i ngā pūrongo i Saint-Raphael, me te Frejus i rongo i te helicopter. Ngā pūrongo mai i te rawhiti, puta noa i Italy, he kino. Te āhua, i enei iwi i hoe hau-ā-uru. I teie nei e tatou i te tutonu i runga i te takutai mo te Frejus. Ua ataata ia. "I roto i te heke mai e tata ana, ka taea ki te korero ki te rite te wai, i te wahi ka haere ratou."
  
  
  Ia, ka titiro ki te mahere. Hau-ā-uru o Frejus, me te powhiwhiwhi takutai, i Saint-Tropez, Hyeres, La Seine, me te i tua atu i taua Marseille. Ko te aha atu, mau toku aro, i roto i te mahere ko te rōpū o te motu e takoto ana i roto i d'hiere, atu i te rohe i waenganui i waenganui i Frejus me te Marseille. Tīmata ahau te whakaaro.
  
  
  "Titiro, Chicklet," na ka mea ahau, " he mea tino nui e whiwhi ahau i te topatopa, me te pairati tika atu. Ka taea e koe te whakarite e?" "
  
  
  "O te akoranga. Reira, ka tango i etahi wa, engari kia ahau te hanga i te karanga."
  
  
  Whakamahia ia tetahi o te tau waea, me te haere hoki, tūngoungou. "He ka te helicopter eke i konei i roto i te haora. Te nen ka rere i te kotahi i roto i to tatou āpiha i roto i te Pai. Titiro ia ki ahau questioningly. "E whai koe i te mahere?"
  
  
  "Pera i te matara e āwangawanga," na ka mea ahau, " tenei helicopter kihai i haere rawa ki tawhiti - te reira e kore te whakamahere, te reira e kore e taea. Toku pōhēhētanga ko e u tetahi wahi tata, ki te wahi i te huru e taea te ngaro, me e te moni a te iwi, ka pea e whakawhitia mai i te reira i te po nei."
  
  
  "Tuku?" Chicklet ka ui, puputu'u. "No te aha?"
  
  
  Ko ana mea ia shrugged. "Ahau i whakaaro koutou he rite te pai kia rite ki toku. Engari whakaaro ahau ka te whakamahi i te speedboat."
  
  
  "He nohopuku kaipuke!" ka Chicklet. "O te akoranga. E kia he mahino te mea ki te mahi i. " v? Tuhu ki te mahere, tapiritia ia ," Me e hanga whakaaro ahau e pea te haruru
  
  
  
  
  
  
  
  Te cutter e rapu ana tatou kia huna vahi i runga i enei motu, i roto i D o te rua.'Ersa ranei i runga i te rāwhiti. Nga wahi katoa i reira, ka waiho te reira māmā ake ki te kitea i te huru i tetahi topatopa, e rere iti, atu i te whenua."
  
  
  Chicklet whakaae ki aku e whakaaroaro ana. I a tatou hoki e tatari ana i te topatopa ki te tae, ka karanga ahau ki Elsa i te Hotera de Paris, a ka korerotia ki a ia e ahau kia herea ake mo te ia i runga i etahi mahi, engari e ahau hiahia ia ki te tatari hoki ahau i te reira.
  
  
  "I haere ahau ki te ohorere koe," ka mea ia, pouting. "Ahau ki te paheke ki tou ruma i, engari kihai i reira. Ko koe tino, e mahi koe i te mahi? "
  
  
  "Tika noho koe i roto tae noa ki te whiwhi ahau i reira. Taea e te reira i muri mai i teie mahana, ranei i te po nei. Na ka whai tatou te nui o te wa mo te mea hitimahuta ."
  
  
  10
  
  
  Mai te mea te reira kihai i mahi ki te kukume te rawa nui te aro i roto i te Monaco, Chiclet i peia e ahau a tawhio noa te pa, ki te wahi i roto i te hills te wahi i tatari tatou i te helicopter. I mua i mahue ia tatou i te tari, riro matou new pūrongo e kore matou i rongo i te kotahi helicopter hau-ā-uru o Frejus i roto i te po. Titiro te reira rite ia ai kua fifili - ka mau ia ki te taupoki ana i roto i te topatopa vahi tata.
  
  
  "Na kia tupato," Chicklet tohutohu vēkeveke. "E kore koe e mohio he aha te tūponotanga ka fehangahangai koe."
  
  
  Tungou ia ki a ia. Toku pono Luger, Wilhelmina, e noho ana ka tino i roto i toku pokohiwi holster, me toku Hugo stiletto i roto i ona ake i raro i te takotoranga: e toku koti ringaringa, rite ki te puna ki roto ki toku ringa i te iti kaha o toku ringa. Kihai ia i ngā māharahara e pā ana ki te taumahatanga.
  
  
  Hohoro ia, ka tae i te topatopa, e tatou i te tatari hoki. Ko te reira i te UH-1 Huey helicopter. Chicle whakaurua ahau ki te whakamätau, ki te kuao Wīwī ingoa Marcel Ingoa de Ariki, he nui, he mea kikokore, disheveled te tangata ko wai kata ngāwari.
  
  
  Chicklet whakaakona ia ki te whai i aku whakahau, me te whakatupato i a ia e te mahi e taea e kino.
  
  
  "E kore ahau māharahara e pā ana ki te ati, Chicklet," te paerata fakapapau'i huru. "E mohio ana koe he aha."
  
  
  Kātahi ia ka piki ki te chopper, engari i mua i tangohia e tatou atu, Chicklet hanga i te taiawhio o te kaipuke ki te hanga i tino i te reira i roto i te tino i te mahi tikanga i roto i te rüma. Na ka poipoia tatou atu. Marcel e noho ana i te ihu o te topatopa, me tona nohoanga i muri i a ia, i pana hoki na, e taea e ahau e kite mārama i raro nei i roto i te kaha, karu torotoro Chiclet i homai ki ahau.
  
  
  Haere matou hau-ā-uru te taha o te takutai. I muri i haere matou Frejus, Marcel rere iti-te teka, i ia, me ahau ka heru i te whenua i roto i te poka mo tetahi tohu o te wahi i noho ai te helicopter ai kia huna. Haere matou i te wahi torutoru ki te mātotoru o te rau, me era atu wahi i reira i reira e tōlalo i roto i te toka - te wahi e taea te huna e topatopa-engari kihai i kitea e ahau tetahi mea e e tohu i taua tetahi o ratou i te rerenga. Na reira, matou, i haere i te ara katoa ki raro, ko te rohe i te Monaco ki ngā tawhiti i tua atu Frejus, te wahi helicopter pūrongo i haere mai i roto i i te po. Tautau o te motu Teka-d'Jer i kitea ki te tonga.
  
  
  "Kia haere te hanga i te tārere ki reira," ka karanga ia ki te Marcel, tuhu ki te kakahu.
  
  
  Tungou ia, me te tahuri te helicopter a tawhio noa. Tatou i hohoro te rere i runga i te motu, me te hanga e tetahi te haere i te iti teitei i runga i te nga whenua. I te karu torotoro tukua ahau ki te tiki i te tata-ake te tirohanga o te katoa i raro, tae atu ki etahi o te motu, o te tangata, e mahi pāmu ana Vesely ki a matou, ko matou i kite i tetahi tohu o te parori helicopter.
  
  
  "He aha i teie nei?" Marcel ka ui a tawhio noa te cockpit.
  
  
  "Ahau kia rite ki te pai te tango i a tatou hoki," na ka mea ahau manauhea.
  
  
  Marcel tahuri i te topatopa ki te hoki mai ki uta. Ko ia tonu te ako i te rohe ki tana karu torotoro, no te ite ia i te pouri iti otaota i roto i te moana. A, no ka arotahi ki runga i nen, ka kite i tetahi motu iti, kohatu, me te pakoko kahore hoki he torutoru nga rakau, me te korekore mere o waho. Ko te reira i na iti te reira i e ko e kore e te tohua i runga i te mahere i roto i te Chicklet o te tari. Heoi, ko te tonu te nui nui - hea i te maero ki te maile tapawha, me te hawhe-no te topatopa ki te whenua, me te hoki i te tawhiti nui atu ki te Russian te Peresideni Vladimir Putin ki te waiho i te pai te huna i wahi.
  
  
  Ia pōpōngia Marcel i runga i te pokohiwi, me te tohu ki te motu. "He aha te mea i tenei wahi? E mohio ana koe ki a ia?"
  
  
  "Ko te ka karanga' a Hatana o te Kamaka, '"Marcel ka mea, "'Rewera o te Toka' - ko te ingoa i hoatu ki te emu na roto i te French reinga, i whakamahia te reira e rave rahi matahiti i ma'iri a'e, ano he wāhi tauwhiro mo te patu, me te raau taero i te tomo ki te whenua. Te mana o te ih pēhi i te amuiraa mahi. Ki te te koka ki a ratou, ko te whakarerea, ki te kahore, rite hiahia ahau i rongo ia i mea, mo te koroni o te kiore infesting i te wahi. Ratou te mea i te kiore, ka i reira roa i mua i muri i te kaipuke pakaru, me te ferrets muia ana ki a ratou ."
  
  
  "Whakaaro ahau e ti'a ia tatou te tango i te titiro i tenei," ka mea ahau.
  
  
  "Whakaaro e koe, i to tatou iwi ka taea e te huna i te reira?" ka ui Marcel doubtfully.
  
  
  "Te mea e taea. Te reira tika e taea.
  
  
  Marcel tahuri i te topatopa hoki ki te moana. Haere matou Li d tuku ki ano, me te haere tonu ki te tonga. Rite tatou ka whakatata a Hatana Kamaka, taea e kite ahau te aha, te pouri, a e mea ana kia kaua te tuu i te reira i te, ki te kahore neke atu i te puranga o te mangu toka kumore e kokiri mai i ona taha, me te aha i-te wahi - i te torutoru scrawny te rakau, me te pāti o te whitiki ... teitei te taitai.
  
  
  
  
  
  
  
  Marcel tuku iho te helicopter tae noa tatou i te pa ki raro i runga i te ngā kāuru ki te tiki i te porohita puhoi te tirohanga o te motu. I whakatata tatou te whenua, i kite ahau i te rau o te nui pango kiore, oho i te tangi o to tatou engine, scurrying huri noa i te toka.
  
  
  "I kite koe i tetahi mea?" Marcel ui.
  
  
  "Te kiore," ka mea ahau. "Te kiore tau".
  
  
  Tatou i tata ki te oti to tatou porowhita, no ia ohorere purepure i roto i te karu torotoro. Ko te reira i te kanapa flash o te marama, i te whakaaro o te ra ki runga ki te whakarewa i raro i tetahi o te nui toka outcrops i roto i te pokapū o te motu. I taea kua reira huna i te helicopter.
  
  
  Ka korerotia e ia ki Marcel te mea ia i kite ai, a ka ui ki te huru ki te haere a tawhio noa te wahi ano.
  
  
  Tungou ia, ka tītaha te topatopa, me te ua haamata matou i te haere e hoki ki to tatou ūnga. Marcel te rere i na iti e tatou i tata te ngaro i te ngā kāuru i raro. Ahau e hāngai ana oku karu torotoro i te wahi i te wahi whakaaro ahau i kite ahau i te tahi mea, me te ko ahau i te tutonu i pera pakeke e kore e ahau i te ara whakaaro e pā ana ki te ati noa Marcel karanga. Na ka pa whakarere i ana mea, ua ite au i te helicopter tiwhaiwhai ai, me te wiri.
  
  
  I roto i te muri tuarua, i tatou i patua e te puhipuhinga o matā e tuki ki te helicopter i raro iho nei, i wahia ki te karaihe whakangungu rakau o te tuatahi, ngoto te whakarewa i te tinana o te topatopa, me tuki ki roto ki te pūkaha. A, no te ahau crouched ki raro, i muri i te kapa, i kite ahau i te wha, e rima i te iwi te pihinga i a tatou, a tawhio noa te whakaarahia te pū submachine i te tihi o te kamaka.
  
  
  "Marcel!" ko ia te karanga ki a ia, a wairaka ki Huru, i te pokohiwi: "te Tiki ia tatou i konei."
  
  
  A, no te ka tahuri ia ki ahau i runga i tona torona, ko ana mea ka kite ia e te huru o te kanohi, ko te toto kanohi. Tamata ia ki te mea i te tahi mea, engari anake i te toto te rere i te rta. Huru katia kanohi, a ka hinga ia tītaha i tona nohoanga. Ko ia kapohia ana e ia i tona holster i Wilhelmina Po, engari i mua i taea e ia te whai me te ahi i te iwi ki raro, ki te helicopter o engine piti i roto i te nui i mura fireball. Ko te motokā i tupono atu ki te moana, haere tahi e te rapa apa o te mura, me te paowa.
  
  
  Te iti teitei ora toku ora. Ia kaore i te luger hoki ki roto ki ona holster, me te peke i roto i te whakatuwhera i te kuwaha ki te karo i te afaro i te ahi i te aroaro o te helicopter tuki ki roto ki te wai. Ko te ahi me te paoa a tawhio noa te helicopter āraia ahau i te kite e te iwi nei i pere ia tatou iho. A, no te ahau te papa, kitea e ahau i ahau ano e ngaro i nga kanohi o te hunga i runga i te motu, i te mura helicopter tonu māngi i runga i te mata o te moana, ki waenganui oku, o te whenua.
  
  
  Hohoro ahau te tatau i te tawhiti ki te motu, ruku hohonu, me te kauhoe raro tae noa ki ahau te ua i aku pūkahukahu pakaru. Ka puritia e ia ki te kauhoe tae noa ki te ia te mutunga te patu i te tahi toka. Rapunga tona ara ki runga i te toka inihi na roto i te inihi, ka te pae hopea whawhati i roto i te mata o te wai, kahore he tangi. Te haapa'oraa i anake i tona matenga i runga i te wai, ka aki i a ia ki nga toka, me te gulped rangi. A, no te i ia e taea te manawa i te tikanga ano, ia äta whakaarahia tona matenga, me te titiro a tawhio noa.
  
  
  Waimarie, ka rite ki tana i wawata ai, ko ia pai atu i te tūtukitanga toparere pae. Mai i taua ira, ka taea e tonu e kite koe i te wera toenga o te helicopter tere i runga i te whenua. Ia titiro rite ki te maha o te iwi nei i tae mai ki te motu whakaturia atu i runga i te rapa mōkihi, me te ki te kauhoe mai i te. A ia, i kite i a ratou wahia i roto i Marcel o te tinana, me te hoatu i Odin o huru, i runga i te mōkihi. Ko te tangata ka rapu i roto i te wai huri noa i te mai. Ratou mea papû e kite e rua nga tangata i roto i te topatopa, me te kuao i tumanako ki te kitea i toku tinana. Ona tamata ki te pupuri i te ki te iti-takoto B & nb me te noho wāhanga tapo'i ra i te toka tae noa ki ka hoatu e ratou ake te rapu.
  
  
  Ka rite ki te tangata kauhoe hoki ki nga motu, he mangungu puranga o te whakarewa i kotahi kua te helicopter totohu ki raro i te wai. I piri ia ki nga toka, a tae noa ki te tangata i unuhia e ratou rapa mōkihi ki uta, me te hoki ki te pokapū o te motu. Ka poto te whakaaro e haere ana te one ki tetahi o te mōkihi ki te ngana ki te tiki i hoki ki te tuawhenua. Otiia ka mahara ia te rūraa o tona ohipa. Te iwi i runga i te motu, me te moni, ka mau ratou i te casino, taea e arahi i ahau ki te tahi mea faufaa.
  
  
  Ka tatari tae noa ki te marama i timata ai ki te memenge, me te ka tamata te ki te whiti i te motu ki te aromatawai i te āhuatanga.
  
  
  Huri noa i te mea e ahau rite, titiro te reira rite te tangata i te poto mā te whakamahi i te motu, i te tatari mo ih kia tangohia ake e te poti i te ahiahi.
  
  
  11
  
  
  I muri i tetahi haora, i te ahiahi o te ra ka anga ki te whakaturia, me te ahau ite haumaru ngokingoki i runga i te toka ki te maroke atu i roto i te mahana hau ka pupuhi mai i te tonga. I tika ahau, kua whakaturia ki raro i runga i te toka, me i tuhituhia i runga i te kuiti awhi a, no te ahau i ite i te tahi mea ngawari taka i runga i toku waewae maui. Ahau peke ki runga, me te kitea e ahau i te titiro ki te toto-whero beady kanohi o te nui pango kiore i te āhua hinga i te teitei i te kamaka. Ia huru e whana ia, e ngaueue a ia, a ka akina ia e peka atu, i whiua e te kamaka.
  
  
  Na ka rongo ia ki te ngohengohe squeals katoa a tawhio noa ia ia. Ia hohoro tu ake, ka kite i te pinepine o kanapa unblinking kanohi. He makariri shiver oma iho ana toku tuaiwi, me toku ringa maoritia tae mō te Wilhelmina o Luger.
  
  
  
  
  
  
  Kihai ahau i tiaki e te pere e arahi ki te iwi i runga i te motu te titiro hoki ki ahau.
  
  
  Ko te kiore, kihai i patu. Hei utu, ratou oioi hoki, me te puta nervously, squealing te ata kia rite ki to ratou matikuku waruhia te mata o te toka. Ahau tautokona atu ma te haapa'o maitai, te haapa'oraa i toku kanohi i runga i te mano ki ahau, a ite au i te pakeke, a tawhio noa te whakarewa ahanoa totohu ki taku hoki i waenganui i toku matatahi pokohiwi. He koi te reo snarled: "e noho Noa i te whakatuwhera i konei!"
  
  
  I te ringa te tae i roto i te i muri i ahau, me te mau i te luger . Na he tangata - te reira i te casino i te croupier po-marere i roto i mua o ahau. Ko ia te pupuri i te snub-tere .38 i roto i te kotahi te ringa me toku Luger i roto i te tahi atu. Tungou ia i ahau ... "whakaaro Matou ka koe i roto i te topatopa ora. Ua hinaaro matou ki a koe. Haere, haere."
  
  
  Ka piko iho, ka tangohia ake i te wahi o te rakau e kua mārama riro te kopu i roto i te penehīni. Ka tahuna Odin huru o te miro na i taua riro te reira i te mura rama, a ka poipoia te reira ki te ūkui i te ara i roto i te pokai o te kiore i te heruraa i scurrying atu ki te mere o waho.
  
  
  Tatou i piki ake ki runga i te motu, ngā pari, tae noa tatou i te tae te nui awhi i ia ite i te hau tīpako. Te croupier na akina iho tona pū, me te pana ki ahau te tuku atu ki te nui, rākau-i roto i te ana. Mura rama i te whakaturia ake i roto i te porohita huri noa i te tomokanga ki te pupuri i roto i te kiore, me te mea tapu a Ihowa rauhanga a te topatopa i roto. Te reira i te tahi atu tangata - casino kaiwhakahaere Tregor me te tangata e mau Elsa i runga i te arawhata ki te casino i te whawhe. Ka fifili ki ai reira me whai i te tangata i hautū te helicopter.
  
  
  Te titiro atu i ahau, kahore he nui te pānga, engari ko te casino kaiwhakahaere tungou ki te croupier: "Rapu a ia, e te here i a ia ake, me te pupuri i te kanohi i runga i a ia."
  
  
  Te croupier, tonu e pupuri ana te pū, marere i roto i te topatopa, me te unuhia i roto i te tokorua o te roa o te taura. Na ka peia ahau e hohonu i roto i te ana. Whakaara ahau toku ringa, ina tīmata ia i rapu i ahau, na ka ngaro te stiletto, Hugo, eke i runga i te puna i roto i te, karekau i roto i te ringaringa o toku koti. I muri i te rapu, ka takoha ahau ki te totoro i runga i te whenua, here i ahau te piri ki te taura.
  
  
  Tatou ka whai ki te tatari. I tēnei wā, ki te croupier e tu tahi ana ki te pū, me te matakitaki ana ahau, ko ahau rawakore. Engari tonu ahau i Hugo ake toku ringaringa.
  
  
  Te reira i te whiwhi i te pouri i waho. I te wa i ki te wa, ki te tangata a tawhio noa te tangata e tango i te karu torotoro, me te kasa, me te haere ki waho. Kihai i tangohia e ahau i te roa ki te ite e ratou te tatari mo ih ki te kia tangohia atu i te motu. Toku tuatahi ariā whakaaro tika - ih i haere ki te tiki ake i te kaipuke.
  
  
  Te haora, neke atu rānei te haere atu i te aroaro o tetahi o nga kaitiaki karanga, me te ētahi atu, ki te haunga o te croupier, ko ia tonu te tiaki i ahau, hohoro tonu atu. Whakamahia ahau i te taime a, no toku fakapōpula ki te aro poto raruraru ki te hopu i te puna i roto i te takotoranga:. Te stiletto tonu pakura ki toku ringa matau. I ahau ki te tapahia te taura hohoro. I ahau i te tika whakahaere ki te tapahia te ih, me te noa i toku ringa, ina te tangata e toru i hohoro hoki ki te ana.
  
  
  "Ko ia i konei," te kaiwhakahaere hamama. "Well, te whakataka i te topatopa, me te haere mai hoki mo koutou."
  
  
  "Me pehea ahau e mohio ana koe kei te haere mai hoki te?" ki te kaihoko ui parikārangaranga.
  
  
  Te kaiwhakahaere ka mau te nui o te konumohe, katoleta i te helicopter. Whakapakia iho e ia ona huru, i runga i te papa o te ana, ka tawhiri atu ki te taha. "Ko te moni tonu te kia i konei. Ka tatou hoki."
  
  
  Ko nga tangata katoa tīmata e aki ana i te topatopa huri noa i te ana. I ih o te aro, ko te raruraru, ko ana mea, whakataka atu ana e ahau ki toku taha, me te tairanga toku tinana hoki, na toku ringa i ahei te tae i te taura e herea ana toku waewae. I maoro i te reira tukua a hoki ana ki tona tūranga taketake, kahore aku teka tonu, e ngana ana ki te mahi a oku ringa, me te waewae i muri i toku hoki ki te whakahokia mai i te tohanga toto. Na reira, iwi i panaia i te helicopter huri noa i te ana, me te croupier i hoki i runga i toku taha. I te tahi atu i te toru ngā reo tupu ngenge ana i tawhiti.
  
  
  Toku kaitiaki titiro i ahau e poto. Na ka kumea e ia te hikareti i roto i tona pute, a tahuna ana i te kēmu. Ahau i hanga i te neke, peke ki oku waewae, a rere ana ki a ia, stiletto i roto i te ringa. Ia rererere te maripi i te mataku o te tangata kanohi, ka āta peia te mata ki te huru o te ora, me te ki tona ringa free tae mō te pū.
  
  
  Engari o te whakarongo ki ahau, ka au whakaarahia ana pū ki te ahi. Ko ia mau e te emu o stiletto i roto i te oraraa, a ka tuaruatia runga i, kahore he tangi, te tahuna hikareti tonu e iri ana i ona ngutu. Ego kihai i whakamahere ki te patu i a ia, engari ka mahue ahau, kahore kōwhiringa.
  
  
  Huru mau te .38 me tona luger, me te hohoro te rere ki te konumohe katoleta. Te raka e tuwhera ana, me te taupoki pihai tuwhera. I reira, i roto i te e paheke rama, ka titiro atu ia i te rua miriona tāra i roto.
  
  
  Ia whakawhanakehia he iti te mahere mō tēnei i te moni ki a ratou ferrets ka rite ki te kaiwhakahaere hoatu i te katoleta ki raro, me te ahau i mohio ko reira i reira. Ego hohoro ka anga ki te kawe i te reira i roto i. Ia opea ake tāpae o te pire, me te ki tonu i te raro o te katoleta ki te toka nui i te ana patunga witi. Na ka hoatu e ahau he apa o te pire no te neke atu i te te tokorua o te rau tāra i runga i te reira.
  
  
  
  
  
  
  toka. Ia katoleta taora tutakina ka mahue ia ia te huru i roto i tona wahi taketake.
  
  
  Ka taea tonu te whakarongo ki te reo o te tahi atu tangata i roto i te tawhiti rite ia hohoro unbuttoned tona shirt, me te ahu i te moni i roto i, me te buttoned i te reira ki runga ano. I te rua miriona tāra i runga i toku pouaka i hauwarea, engari ahakoa te taumaha o te reira, haere ahau hoki ki te hunga mate kaihoko, mau Huru e i te kara, me te toia ki a ia i roto i te ana, me te ki waho ki te huarahi.
  
  
  I te tahi atu tangata e toru i mahi tonu ki te toparere i te tahi atu taha o te large, flat te awhi o te kohatu. Ka patua te reira i roto i te i te huarahi i te ritenga, e kukume ana i te tupapaku ki a ia, tae noa ia ki etahi hohonu ki te ngahere i te wahi i taea e ia te huna i te huru. Na ka ngōki hoki ki roto ki te kamaka, ki te whenua teitei ake, i te wahi i taea e ia te mataara i te mea i tupu i raro.
  
  
  Te ki tonu te marama tahuna ake te scene mārama. Na inaianei, kua panaia te topatopa i roto i ki te whakawātea. Ko tētahi o nga tangata, i te pairati, piki i roto i, me te whakaturia te matua rotor matatahi i roto i te nekehanga. Te helicopter tīmata ki te piki, engari i reira he torutoru waewae atu te whenua, te tangata peke i roto i. Ko te haruru helicopter kitea rawatia ake ka mau atu, i tupono atu atu i te pari, a rere ana ki roto ki te pouri nga wai i raro. Te reira i te totohu, kahore he wahi.
  
  
  I taua wā, ko te casino kaiwhakahaere hoki ana ki te ana. Ka rere ia i roto i, e mau ana i te katoleta, me te hamama. Ia te āta rongo i te reo o te tangata kei reira nei tona piri, me te rongo ai i te tumuaki hamama, " Ia mawhiti! Tenei taata whawhati free, me te rere atu! Ka mau ia ki Georges ki a ia! "
  
  
  "I te moni? Moni? " hamama Tregor i roto i te rūmātiki. "Ko te moni haumaru?"
  
  
  Te kaiwhakahaere whakaturia te katoleta i runga i te whenua, a i te toru o a ratou huihui a tawhio noa te reira rite ka puaki i te reira.
  
  
  "Te reira i konei! Ko ia tonu i konei! "He aha te reira?" ka mea. Ka rite ki i tumanako ahau, kihai ia i tango i te wa ki te titiro i te moni i muri i te kahu o runga o te banknotes, mai te taimaha o te kohatu i te pakeke te rite ki te taimaha o te mau monipuka.
  
  
  "Haere mai i runga i!" Tregor hamama. "Kia haere atu i tenei faahapahia te motu."
  
  
  E toru o ratou tīmata e rarapa ana ratou flashlights. Te whakautu tohu i haere mai i te mutunga o te motu, me te rapa searchlight i tahuri ki runga ki. Na ka kite ahau hei utu mo o te kaipuke, e ih tangohia atu i te seaplane. Ia taxied e tata ana ki te toka, me te tatari i reira, rutua ki runga, me te raro. Te iwi ka timata ki te heke ki te waka rererangi, i taea e ahau te rongo ki a ratou musing e pā ana ki ahau.
  
  
  "Te wahi e whakaaro koutou i tenei taata me te Georges haere?"
  
  
  "Ākene pea i hanga Georges haere ki raro, Odin a tawhio noa te mōkihi na i taea e ia te tiki i hoki ki te tuawhenua."
  
  
  I noho ia i te wahi i ko ia, te mātakitaki, tae noa ki tae ratou ki te mutunga o te motu, ā, he kēmu o te tetahi a tawhio noa te mōkihi, me te kauhoe ki te ritenga mai o te waka rererangi. Kihai ia i ite i te haumaru noa ratou, me te eke i te waka rererangi i tangohia atu me te ngaro ki te raki.
  
  
  Tumanako ia ratou e kore e kitea i roto i te e tata katoa i te moni i haere tae noa ki ka e ratou ki to ratou ūnga. I taua wa, i reira e kua kino mo ratou kia hoki, no te mea kihai i taea e ratou te kia tino e ahau te kahore i tae i roto i ki te Russian te Peresideni Vladimir Putin ki te hoki ki te mana. Tonu ahau kihai i tata ki te whakaoti i te take, engari i te iti rawa i te whakahaere e ahau ki te taumanu ih o te mahere.
  
  
  Kotahi tekau ma rua
  
  
  Te marama i haere ki raro, i muri noa iho i te manureva i mahue. Ko reira na pouri inaianei e taea e papaki ana ahau e kite i toku ringa i roto i te mua o toku mata. Tamata ia ki te kitea te croupier te tinana o te wahi i noho ai ia i mahue i te reira i roto i te rakau, engari i roto i te pouri te reira i te mahi e taea. Kia rite ki te nui rite ahau i te kino ki te whakaaro o te whakapau i te po i runga i tenei kiore-muia motu, i mohio ahau e riro te reira rawa ki te meá wade ki te mata o te takutai i roto i te pouri ki te kitea Odin a tawhio noa te rapa mōkihi. Faaoti ia ki te hoki ki te ana, i te wahi i te tokorua o nga rama, e te tangata, i whakaturia ake tonu rātou i te mura.
  
  
  A, no te ka e ahau hoki ki te ana, ahau tangohia ake i te armful o te maroke whēwhē, me te tango i te reira ki ahau. I tona ruma maroke paraihe ki roto ki te mura rama tae noa ki te mura tupu ngenge ana, i ana mea crouched i te tomokanga. Ko te ara anake ki te pupuri i te moka kiore i te kokoru, engari ih taea e kite tonu ona kanohi glinting i roto i te firelight i tua atu i te ana. Puritia e ia tana Luger i roto i tona ringa, a ahakoa ko ia e ngenge, e kore ia i maia doze atu hoki te wehi, e te kiore e te tiki bolder, me te patu.
  
  
  E au ra e rite te nui mutunga o te wa i noho ai tae noa ki te ata. Ko ia i runga i tona waewae, me te faaineine ki te haere ki raro, ki te & nb i te tuatahi i te marama. Ko ia kua whakamanahia e te moni tonu buttoned ake i raro i tana hāte, a ka, e mau ana i te tahu i te rama, ki te whakawehi atu ia i te kiore, whakaturia atu. Heoi, i mua i a ia, ka neke ki raro i te mata o te motu, tona takina te paraihe ki te kitea te croupier o te tinana. Tona tinana kihai i kitea. I reira ko te noa he huru kōhiwi ki te horoi i te wheua. Ko te kiore te mahi i roto i te pouri.
  
  
  Ahau hohoro ka tahuri atu a hohoro tonu iho i roto i te rakau i te kiore scurried i roto i toku ara i roto i mua o ahau. Ia i tika te tae i te mutunga o te motu, me te i rapu ana koutou mo Odin a tawhio noa te mōkihi, no ka rongo ia i te rangi nei te tangi a tawhio noa te wai. A, no te titiro ahau ake, ka kite ahau i te nui ma cruiser karapoti e pā ana ki te hauwhā o te maile atu. I te tuatahi ia, whakaaro te iwi a tawhio noa i roto i te po
  
  
  
  
  
  
  Ka haere ia ki te ngana ki te kitea e ahau, me te moni, engari ka calmed iho i te iti, i tona kitenga i te cruiser i te pirihimana kaipuke a tawhio noa Monaco. Hohoro ia pupuhi te maha o ngā matā ki te rangi i te Luger.
  
  
  Te cruiser te rongonga o taku tohu, me te tonu e tahuri ki te te uta. A, no te maturuturu iho te punga, tangata e toru tuku iho i te poti ka hoe ki te hopu i ahau. I tona papa, i miharo ki te kite i tetahi o nga tangata a tawhio noa ia ia i Chiclet. Kia pehea te i a ia, te matau ki te wahi ki te kitea e ahau?
  
  
  "Well," Chicklet oha ahau, " kei a koe tonu te ora. Tatou tata ki te hoatu ki runga ki runga ki koe i roto i te maumau. Korero mai ki ahau, he aha i tupu?"
  
  
  Ia poto kitea emu ngā me te whakakitea emu te puta. I mua i mahue i te motu, e haere tatou i runga i nga toka, ka tukua iho te stickman o te kōhiwi ki runga i te kaipuke. Na ka rere atu matou, ka mahue Satane Roc ki tona rodent koroni.
  
  
  A, no te i matou i runga i te poari i te cruiser, me te hoki ki te Monaco, Chiclet ka korerotia e ahau pehea i ia i kitea e ahau. "I mua i a koutou, me Marcel tangohia atu i roto i te topatopa inanahi," ka mea ia, " hoatu e ahau i te beeper i roto i te hoki o te helicopter. Ona whiwhi i te tohu i roto i a ratou te koka i a koutou ka mau atu. A, no te koe, kihai i hoki na te ahiahi, ko ia te mataara ki te pirihimana, me te ui ki te waiho i te poti i te ata hāpara. Tatou i te aru i te pūoho tohu, me te reira i arahina ia tatou ki tēnei wā, e kore e matara atu i te motu, te wahi i kitea e matou i te helicopter raro. Te ararā mahi tonu. Engari i ahau ki te mea, ko ahau te wehi koutou i te hunga mate a, no te ahau i kite koutou hiahia tangohia te topatopa i roto i ki te moana.
  
  
  "Ite e ahau i tino pouri mo Marcel," Chicletou ki a ia. "Ko ia he pai, pilot, me te te toa te tangata."
  
  
  Chicklet tungou. "Te tatarahapa nei au rawa. Otira i mohio ia ki te tūponotanga, rite noa te toenga o tatou."
  
  
  A, no te tae matou i roto i Monte Carlo, Chicklet hanga whakaritenga ki te hoki te casino o te moni, me ana mea kotahi ano huaina te matau-waho mā whakamunatia telegraph i te huru tari. Ka korerotia e ahau ki Kahu te mea i tupu, me pehea ka e ahau toku moni hoki.
  
  
  "Well," Kahu ka mea, atu e atu i ahau te whakaaro, " i te iti rawa i te reira, kihai i haere ki te whawhai ki a tatou. Ki te i te tauira tonu rite te mea i roto i te mua, te hou, te whanaketanga, ko te pea ki te tupu i roto i te heke mai e tata ana. A ko te Ingoa ...
  
  
  "Ae, e te ariki?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  "Ahau e hiahia ana koe ki te kia wātea mō te rua ra ranei, te tiki i te tahi era atu." Ia ihora, me te tāpiri i te pakeke te, " ko te tikanga Tenei. Ka whiwhi ahau hoki ki a koe."
  
  
  I mua i ahei te whakahoki ia ia i whakairihia ake.
  
  
  I te pirihimana, kua neke kē te croupier o te noho ki te rohe puke, me te moni, i te hokinga atu ki te casino. I ahau i te mea ke atu ki te mahi i roto i te TAIWHANGA tari. Ka korerotia e ahau ki Chicklet ahau i haere hoki ki te hotera ki te moe.
  
  
  A, no te tae mai ahau, Elsa ko te tatari hoki ahau i roto i toku ruma. I te tuatahi, ka whakaahua ke ki te kia riri ki ahau, engari i a ia ite pehea te ruha ahau ka titiro atu, tona ngahau te kārangirangi tahuri ki te pukuaroha āwangawanga.
  
  
  "Te rawakore Dumplink," ia cooed, " titiro koe ri'ari'a. He aha e koe te mahi i?"
  
  
  "Te reira i te katoa - po hui pakihi," Ay korerotia e ia, te tango atu i tona koti me te here. "Na ahau hiahia ana koe he pai ua wera, me te roa o te moe."
  
  
  "O te akoranga, Dumplink," ka mea ia. "Kei a koe undressing. Ka mahi ahau i te faaineine i te reira no te koe e i muri mai.
  
  
  I mua i taea e ia te whakahē, ka ngaro ki te kaukau, me te tahuri i runga i te ua.
  
  
  I te wa ka puta ke e ahau ki toku koroka, i te kaukau tonu i te steam. Elsa haere mai i roto i, rosy-cheeked, panaia ahau ki roto ki te ua, me te tutakina te kuwaha.
  
  
  I muru hoki i nga inihi o toku kiri, me te huruhuru ki te wera te wai, ka horoi i te reira atu ki te haupapa te ua. Katahi ia e here ana i te tauera hou huri noa i tona hope, a haere ana, hoki ana ki te whare moenga. Elsa kua unuhia te rakau ki raro i runga i te moenga, me te ko e noho ana i muri ki a ia.
  
  
  "Te totoro i roto i runga i tou mata," whakahau ia, patting te moenga. A, no te ahau ruarua, i homai e ia ki ahau he iti pana. Ka rite ki tana tane, e totoro ana ki runga i nga moenga i runga i tona kopu, ka ruia atu ki te tauera, ka mea: "te Akaanga, ahau ki te hoatu ki a koutou i te mirimiri."
  
  
  Ka mau ia i roto i te iti pounamu o te rēmana-kakara wai ia hiahia i kawea mai i roto i tona ruma. Na ka mau ia atu tona kakahu, nō taku tinana, me te tīmata te faaohiparaa i te wai ki toku hoki, me te matatahi pokohiwi. Te reira i te tununga otinga tuatahi i hanga toku kiri paorooro, me te ka tonoa i te hohonu, reka, te mahanahana ki toku uaua.
  
  
  "He aha tēnei mea te kei te whakamahi koe?" Ka ui ahau, tahuri toku matenga ki te titiro i Elsa, te hunga kua piko i runga i ahau ake ake.
  
  
  "It's an old rongoa home i Alden," ka mea ia. "Kī ki te whakaputa i te hua pai."
  
  
  Ia e takaro ana ringa, ka mirimiria toku kikokiko, ano he whakaora i te pama, i te neke ki runga, a ki raro rite ngāwari rite tona mahana, manawa reka i runga i toku tinana katoa. Ka Elsa ka ki raro i runga i ona turi, a ka whakahau ahau ki te hurihia ki runga ki.
  
  
  Ia, ka tahuri ki te kanohi i a ia, me te pae pēhi i waenganui i ona horapa waewae. Ka tīmata ki te whakahinuhinu i te mua o toku tinana, i tona marama, maihao, nekehanga neke i toku uma ki toku kopu, ki toku kopu, ki te taha o toku waewae, ki aku matimati. I a ia e okioki ana ki ahau, ona makawe ngohengohe pania ki toku tahanga te kikokiko, ki toku ihu ki tonu i te huru-kakara kakara. Mo te wa roa, e au ra e ia te mahi ki te kaha kukū, tata hypnotic, engari hohoro ia ite e ia te kupukupu tonu i nui atu te tere, me ona kikokiko i te mākū, me te wiri.
  
  
  Ka maranga tona mahunga, a ka titiro i Nah. Ona kanohi i te whānui me ona niho he huhua.
  
  
  
  
  
  
  ratou i mawehe atu na e te matamata o tona māwhero arero i kitea. Aki ia tona mangai ki te ana, okeoke a ia ki raro i a ia. Ia tairanga hope parore. Tatou i te tutaki me te muhu ore te piri i roto i, me te i te taua wa, kahore he kupu, tatou i te tae i te tumutumu.
  
  
  Ko ahau atu e moe ana i te ara, a, no to tatou mau tino wehe. Ia tu ana i te taha i te moenga, e pupuri ana i te kakahu i roto i tona ringa. Engari ka okioki ia i roto i a kihi ana i ahau, ko ana mea, ua ite e ahau toku tinana kia mahara ano, a ko reira rite, me te hiakai mō ētahi atu. Ka kata te ata i toku oaoa, me te muhumuhu: "wareware ahau ki te korero ki a koe, Dumplink, e te tahi mau taime i tenei von Alder rongoā mahi ano hoki i rite te aphrodisiac." Ka kihi i ahau. "E te moe," ia muhumuhu.
  
  
  Ia i te moe roa, e rua tekau ma wha haora, me te kia whai i roa i muri ki te mea kihai hoki toku anake te tuku waea waea. Te reira i te matau -.
  
  
  "Te ti'aturi nei e ahau te ua koe i te tahi toenga," ka mea ia. "Ahau i roto i Paris. Te whakatau i ahau i konei, i te tari rite hohoro rite taea. Atu te rongo kino, au wehi. Ai rite te pai kia te von Alder wahine haere mai ki a koutou kia taea e koe te te pupuri i te kanohi i runga i a ia. Ka mahi ahau i te pukapuka i te reira no te rua o a koutou i te George V Hotel."
  
  
  Elsa ko te hari, no ka korerotia e ahau ki a ia e ahau hiahia ia ki te haere mai ki Paris ki ahau. Chicletou ka karanga ia ki te whakawhetai ki a huru, me te mea poroporoaki, me te iti iho i te haora i muri, Elsa, me te ahau i runga i to tatou ara hoki ki te Pai ki te hopu i te waka rererangi.
  
  
  Kotahi tekau ma toru
  
  
  A, no te matou i u i roto i te Orly, ua pakeke. Rite hohoro rite i takina e ia Elsa i roto i te i te George V Hotel, ki te wahi i Noho i waiho e te tata fare no tatou, ia riro na roto i te umanga ki te TOKI Paris tari, i tū i roto i te wharekai i runga i te Wahi Saint-Michel. Te tari i te kei i runga i te runga e toru nga papa o raro o te whare, me te i soundproofed i te haruru i raro. Ko te rangatira o te whakatūnga i te TOKI agent hurupoki Bonaparte.
  
  
  Ka tutaki ahau i te tatau, a arahina ahau ki te hoki kaupae ārahi ki te tari i runga. Rite tatou i te haere i roto i te paowa-ki tonu i te whare kai, me te pae, ko ahau miharo ki te kite i, ahakoa i reira i te rota o te kiritaki, i reira ano hoki e pā ana ki e toru tekau ranei e wha tekau haumaru pirihimana, ngā āpiha a te TOKI āpiha e ia i riro mōhio o i te mua i te hui. I mohio ahau i te tahi mea i nui haere ana ki te pa.
  
  
  Kahu tutaki ahau i runga i te papa tuarua. Te huru o te mata i te pouri, a ko ia e papaki ana tungou ia kamata ahau ki roto ki tona tūmataiti tari, me te kuiti, me te kiia te tatau.
  
  
  "Titiro rite reira he kore-brainer, ara e rua," ka mea ia, toia te vehi i roto i tona pute, me te hoatu i te reira ki ahau. Tu ana ia ki tona hoki ki ahau, titiro i roto i te matapihi i te pouri, ua āki a te pihanga rite ia ki te pānui i te pukapuka i roto i te kōpaki.
  
  
  Ko te pukapuka i typewritten:
  
  
  He Chinese karihi pere e ngaro te 12 haora i mua, ka waiho hoki i roto i te utu mō te $ 2 miriona. KI TE WHAKAAE KOE, TE KŌKUHU I TE WHAKAPUAKINA KITE I ROTO I TE LONDON I ROTO I TE RA TUATAHI E RUA, PĀNUI: "ALEXANDER-NGĀ WHAKAAETIA - (HAINA) KUBLAI KHAN. I TUA ATU I NGĀ TOHUTOHU A PEE I.
  
  
  Kahore he wāhitau i runga i te vehi rata. Kahu, te hunga i tahuri atu ia i te matapihi, ka kite ahau frowning i te kōpaki, me te faataa: "Inanahi te ata, i te huru i kaore i raro i te kuwaha o te Hainamana embassy."
  
  
  "Ko reira parau mau e te Hainamana karihi pere ngaro?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  "Nui rawa, tino," Kahu ka mea atu tona tangi. "Tenei pa, he torutoru haora i muri ia koe te hoki mai i te moni i Satane Roc. Ka kite koe i e te nui tonoa he rite te taua rite te nui riro i te casino ."
  
  
  "Te tikanga o koutou te Hainamana karihi pere tino ngaro?" Ko ia incredulous.
  
  
  "Oia mau," Kahu parau, " to tatou hoariri o te parapara he ta'efakangatangata. I muri noa iho i to koutou wheako i runga i te motu, i te Hainamana i te whakarewa i te karihi pere i te mea ngaro whakamātautau pae, no te te rererangi ngaro noa. Tae noa ki tenei tuhipoka tae mai, i te Hainamana whakaaro i te waka rererangi i tuki."
  
  
  "He aha e pā ana ki te hariata?" "Ratou me kua haere i te whakamātautau pai i te aroaro o ih i kōwhiria mō taua mahi."
  
  
  "Oh, yes," Kahu whakaae. "Engari i reira kia nui ki te mōhio, e tika i te wiki torutoru i mua, i te whakamätau nei tetahi o te tino ti'aturihia, me te pono i te iwi i roto i te Hainamana Air Force mahue Haina mō tētahi haerenga pakihi ki Albania. Ko ia e kore e āta kitea e ia i a ia i reira, me te, i roto i te meka, nga Hainamana e kore e taea e te whakamārama i tana mahi i roto i te torutoru nga ra o te haerenga. Kei ratou tonu te takitaki. Ko te reira pea e i roto i tenei wa to tatou hoariri, ka eke ki a ia, ko wai e taea te pokanoa ki te huru roro.
  
  
  "E te Hainamana haere ki te utu i te utu?" Ka ui ahau, i te hoatu i te reta hoki ki te matau -.
  
  
  Tungou ia. "E o te aha tatou e te whakaminenga konei i teie nei. Kia haere o runga."
  
  
  I runga i te tihi papa o te whare, e wha Chinese rangatira i te tatari, titiro pouri me te paku hihira. IHRA faataa te tino haumaru i roto i te whare. Odin a tawhio noa te tangata i te reo, me te i roto i a ia te matau-whakaurua ahau ki te toru etahi atu o ratou ingoa i ia e mohio rite te nui-te ana'iraa i te mau melo o te Chinese Communist Party. Ia o ratou i hoatu e ahau he murere te titiro ano matou i ruia ringa. Na e toru o ratou hohoro te korero ki te he kaiwhakamārama reo i roto i Hainamana.
  
  
  "Ka mea ratou," ko te kaiwhakamaori hoki i korerotia e ahau, " e, ko te reira he honore nui mo te ki a ratou i taua, he whakaaro ki te kanohi o tei tauturu ia ratou i roto i te hokinga mai o te karihi pere. Ano ratou i te mea e
  
  
  
  
  
  
  Te rōpū tiamana korero ki a koutou te peresideni a ka whakaakona ratou e ia ki te mahi tino ki koe ."
  
  
  "Ko te he honore nui mo te ki ahau, rawa," ka korerotia e ia ki a ia he kaiwhakamārama reo. "Ka tamata e ahau ki te kia tika ai te whakawhirinaki i roto i te iwi rongoā o te Republic."
  
  
  Na ka ui ahau ki a ia e pā ana ki tenei formality: "I reira ua faaoti ki te utu i te rua miriona tāra?"
  
  
  Ko te kaiwhakamāori i ūhia ki tona hoa, he teina ano, a ka tukua e ahau he nui te pēke hiako whaowhao ki te pūāhua Chinese, me te rite rawa ki te raka. Ko te kaiwhakamaori whakawātea i te huru, me te tuwhera te reira, te kimi i te pēke o pitopito kōrero pēke i roto.
  
  
  "E rua miriona tara," ka mea ia. "I reira ka he faaararaa i roto i te apopo o te putanga o te London Times, i tuhituhia rite whakahaua."
  
  
  "Tika katoa," ka mea ahau. "Maukati ake te moni ano. E hiahia ana ahau i te reira ki te noho i roto i tou kainga tae noa tatou i te farii i te pānui atu.
  
  
  I muri i te kaiwhakamārama reo iritihia ki aku kupu, ko nga tangata tokotoru e kupapa iho ana o ratou mahunga puke, na matou ko te ringa ano. Kahu ka korerotia e ahau i taua whakaritenga kua oti te hanga hoki Chinese māngai ki te noho i roto i te ora ruma, i roto i te tari, me te i roto i te mua o ratou, te koka tae noa ki te reira te he whakautu ki te London Times ad. Tenei ara, te buyback nui e kia humarie penapena tae noa ki te koka, ko te tika ki te kia utua i roto i.
  
  
  Kahu ka mau i te umanga hoki ki te hotera ki ahau. Te reira i te ahiahi. Te ua me te bleak te rangi i te tino no to tatou huru.
  
  
  "O te tangata i muri i tenei," Kahu muttered, " me e te oaoa i to tatou tu'unga. A feruri na i te tahae te karihi pere, me te hoki i te reira no te ransom! "
  
  
  "Ka whiriwhiria e ia etahi i te torutoru atamai ingoa mo tona ads," ka mea ahau. "Ko arehanara, me Kublai Khan".
  
  
  "Ia o te haurangi, engari te ia te tino mohio," Kahu mea. "He aha e ahau e kore e hoatu ki te whai i te huru." Ka titiro atu ia i ahau.
  
  
  A, no te ka matou ki te hotera, Kahu maturuturu iho ahau atu me te haere ki te American, Kiriata, i reira ia i noho i roto i Paris.
  
  
  A, no te ana mea, ka ki ona ruma, ko ana mea i miharo ki te kitea i te fakatokanga i Elsa. Nen mea e ia i karangatia ki te rōpū i roto i te Montmartre, me e ko ia te haere ki. I mahue ia i ahau i te wāhitau na i taea e ahau te amui mai ia ki ahau e hiahia ki te. Hei utu, te faaoti ratou ki te whai i te tokorua o te mātao martinis, me te he pai te tina i roto i to ratou ruma. I mua i te haere ahau ki te moenga, ka karanga ahau ki te tēpu mua ki te tiki i ahau te tārua o te London nga Wa i te ata i muri mai.
  
  
  Elsa tonu, kihai hoki ana ki te hotera i te wa ka e ahau toku tārua o te niupepa wawe i te ata i muri mai, me te kore i taea e ahau te korero ki te mea i reira ko tetahi mea whai kiko e pā ana ki tana e ngaro atu ana i taua po. Heoi, ko te pānuitanga i roto i te Wa, me te huru kupu, ka rite kī i roto i te utu te mōhio. Te tai'oraa i te reira, a ia, whakaaro ahau pehea te oaoa "Alexander" hoki te tai'o i te reira. Ka taea e kua i roto i te Paris, ranei London, ranei Monte Carlo, ranei, mo taua mea, Tepete.
  
  
  Ahau tino hiahia ki te tiki ki te TOKI tari, e mohio ia e te wahi tuatahi ki te mohio ki atu tohutohu i haere mai. Ko ia te kakahu, a haere ana i te taha o te tau, ina Elsa hoki.
  
  
  Ko ia tonu i roto i tona evening dress, ki te mink koti slung i runga i tona pokohiwi. Ka titiro ia hiamoe, engari ia malimali ka kihi i ahau, te tuku i tona koti taka ki te papa. Na ka tahuri ia ki ahau, ki te whewhera i te hoki o tona kakahu.
  
  
  "Ngaro ahau ki a koe i te rōpū, Dumplink," ka mea ia. "Reira ko te rota o te fun. He rota o te iwi wīwī. Te reira tonu te haere ki runga, ki te hiahia koe ki te haere.
  
  
  "E kore, whakawhetai ki a koe," ka mea ahau. "I ahau i te whai i te tahi mahi ki te haere ki. Ko ia te moe, a ka karanga ahau koe muri.
  
  
  "Pakihi, pakihi, pakihi," ka mea ia, patting toku mata. "Kia mahara, te mahi katoa, me kahore te whakangahau hanga Tony te hōhā tamaiti." Ia marere i roto i roto i te potae, me te haere ki te kuwaha ārahi ki tona ruma, te titiro tino e minaminatia i roto i te anake pari, me te tarau. Ia ihora poto i roto i te kuwaha a tawhiri ana ki ahau. A, no te ahau i ruia e toku mahunga i a ia, ka whakatangihia e ahau te kihi, me te ngaro.
  
  
  14
  
  
  Rite hohoro rite tae ahau ki te wharekai i roto i te Wahi Saint-Michel, me te haere i runga i ki te TOKI tari, ua ite au i tona mānukanuka, me te despondency ô i te katoa i te wahi. I waho, ki te ra e whiti ana, me te reira he teka puna i roto i te rangi, ko nga mea katoa e huru oaoa i te rangi, i hanga mo tatou, te mea ngaro i muri i te taiepa o te whare.
  
  
  Hawke i reira, ka titiro atu haggard atu ia i te po i te aroaro o, i te wha Hainamana te tangata, me te e rave rahi tatini TOKI āpiha a te kaitiaki haumarutanga. Tatou katoa tae wawe rawa, me te i to tatou kiriweti tupu rite te haora te roa toia ki runga ki. Ehara i te mea taea noatia te poutumarotanga e matou te pae hopea ka te karere e hiahia ana tatou kua tatari hoki. A, o te akoranga, i roto i te taiawhio i te ara.
  
  
  Ka matou he karanga i te Interpol Paris tari mea e ratou i riro i tetahi mōkihi i te anahera mo te rohe rangatira. I te whakatuwheratanga i te mōkihi, ka kitea e ia te hiri pouaka, me te typewritten te mōhio e mea ana ki te pouaka kia tukua ki te Hainamana Karere tonu. Mai i te upoko o Interpol ko te mōhio o te raruraru, ko ia tonu i huaina te matau-a ka hohoro ki te TOKI tari. I taua wā, Interpol āpiha tangohia ake te anahera nei ko te tūturu, a, no ka ui ratou huru e pā ana ki te tangata nana nei i homai i roto i te ki te tuku i te mōkihi, ka hoatu e ia he whakamārama e ōrite ai
  
  
  
  
  
  he mano Frenchmen.
  
  
  Te pouaka i roto i te tape recorder. Tatou moutere huri noa i te matau-te hoatu i te rīpene i roto i te tari i te motokā. Ka rite ki te rīpene hurihia, te reo, ka mea ," Tenei ko Alexander. Kua riro mai i ahau o koutou karere, me te ahau i teie nei e hoatu e koe te tohutohu e whai ake nei. Mutunga i roto i te ahiahi, i runga i te toru tekau o nga, te ma-karangia te kaipuke ki te tarakona whero maungärongo i runga i te nen ka puta i roto i te Moana o Aria, me te tomo i te whanga i roto i te Wahia, Yugoslavia. I runga i te rahoraho o tenei kaipuke, ka waiho i te Hainamana karihi pere. Ko tētahi o to koutou kaipuke e taea te whakatata ki a ia ki te rua miriona tāra. Kia te moni whakawhiti i te reira ki te iwi i runga i te poari, te tākirirangi ka te kia hoki. Ki te kei te ngana ki te hoki i te tākirirangi, kahore te aufauraa i te moni, ka pahū ."
  
  
  Ko te kupu i runga i te rīpene kihai i korerotia mai ki a matou tetahi mea e pā ana ki te tangata ih i korero ai - kaua ranei, e pā ana ki te iwi, mai te tahi atu rerenga korero i roto i te rerekē te reo, e ih nako mai i Ingarangi, ki tiamana ki te Brooklyn. Te roro i muri i te wahi i noho ai, a e kitea.
  
  
  I muri i te kiriata i decoded, me te tārua i hanga, hohoro waea i hanga ki te kitea e koe i te manureva e, e tangohia e tatou ki te Aria rohe, me te ki te whai i te nui, me te nohopuku kaipuke e tatari ana hoki matou, e tata ana ki Grech, Yugoslavia. Ara, no te katoa enei whakaritenga i hanga, Kahu, ko pukumahi te whakamahere i te wa, ka te tākirirangi e riro kitea.
  
  
  He iti i muri mai, Yastreb, i te Hainamana māngai ki te utu; e te maha o ngā āpiha o te TOKI me tona haere ki te Oryol, me te rere i te manureva ki te mate i roto i te Aria. Te Tararā kāwanatanga i te whakapā atu i roto i te takawaenga awa, a i to matou taenga mai, he whai kiko, me te nohopuku kaipuke e tatari ana mo tatou.
  
  
  A, no te tae matou i te whanga, me te punga atu te rohe i te Wahia, i te matao, koi te hau ka pupuhi mai i te rāwhiti. I reira te kahore atu oko i roto i te titiro. Rite tatou i te vitiviti i te rahoraho, Kahu timata muttering, " te ti'aturi nei e ahau e kore te mea he whakapati, Nick."
  
  
  I muri i te tokorua atu haora, ka rite ki te ra i timata ai ki te memeha i roto i te ahiahi, tīmata ahau ki te whakaaro e Noho ai kua matau. Otiia ka, te tino ohorere, he nui ma te kaipuke ki te haki mā te whakapaipai ki te tarakona whero i puta i te whatitoka o te whanga. Ka maturuturu iho te punga atu i te starboard kopere o to tatou kaipuke, me te tangata i roto i te rangatira o te kākahu ka haere ki te taunu, whakaarahia he megaphone, me te karanga, " Hey, te hoatu e ahau ki a koe i tena i Alexander. E whai koe i te moni ki te mate? "
  
  
  Kahu homai ki ahau he rite megaphone. "Ko koutou te whakaatu i," ka mea ia.
  
  
  "To tatou i te moni," ka mea ia i roto i te megaphone. "E tatou i rite ki te whakaoti i te hoko."
  
  
  "Ka taea e koe te haere mai i runga i te poari," te rheumatoid rangatira hamama.
  
  
  He tokorua o to tatou kaipuke o te mau melo o te waka tuku iho i te iti motor waka te wai. E rua Chinese tangata, tetahi o ratou e mau ana i te putea o te moni a tawhio noa ia ia, a ka whakawhiti i te reira ki tetahi atu kaipuke. Tatou i awhinatia ake i runga i te rahoraho e te kāpene, a he torutoru te iwi huri noa i te waka o te huru. I runga i te tuku atu ia i reira he nui ahanoa hipoki ki te herea tarp. Me whai te reira i te tākirirangi, engari ko ahau tonu tūpato o te reira. Te reira i te tahi atu iwi i runga i te rahoraho, engari ko te kotahi anake te tangata e matau ana ki a ia, ko te Beletita ingoa Tregor.
  
  
  Te rangatira ko te powhiri, me kamata ia tatou ki te nui te fare i runga i te matua, rakai ia, ki te wahi mātao piari e tatari ana mo tatou.
  
  
  "E whai koe i tetahi moni?" ka ui ia.
  
  
  Tungou ia ki te Chinaman, i haere nei te putea i runga i.
  
  
  "E kore e mahara ki a matou te tatau i te aroaro o tatou ringa e koe te tākirirangi, te mahi koe?" ka ui ia.
  
  
  "Kahore," ka mea ahau.
  
  
  "Rangatira, tēnā te whai i te tahi piari ia e tatari koe," ko te rangatira te whakaaro, e haere ana i roto i roto i te ruma ki te moni.
  
  
  E kore tetahi o nga Chinese kihai i farii i te kapu o te piari i te tuari, engari ki te whakaae i te reira. Ko te reira i te waina pai te waina, ki te pai te mātao. Ia inu e rua mōhiti i te Hainamana neke taupatupatu i roto i o ratou tūru. A, no te te rangatira hoki, ko ia te ataata, me te tūngoungou o tona matenga.
  
  
  "Tino pai, rangatira," ka mea ia. "I nga mea katoa te mea ki te kia i roto i te tikanga. Ki te e haere koe i runga i te rahoraho ki ahau, e nehenehe tatou e te whakaoti i to tatou mahi."
  
  
  Kihai ahau rawa miharo i a matou hoki i runga i te tihi, me te kite e te kauhoe i te mau melo i te nekehia atu te tarpaulin i te ahanoa i runga i te mua rahoraho. Ko te reira i te karihi pere kua hanga ki te ararewa.
  
  
  I te rua Chinese tangata parikārangaranga tirohia te pere i mua i te hanga i mohio ki nga mea katoa i roto i te tikanga. Ratou tungou puke ki ahau, a ka tungou ia ki te rangatira.
  
  
  Ia te titiro pai rite ka mau ake i te megaphone ano, a ka karanga i roto i ki te tatari Tararā kaipuke, korero ki te haere mai ofi kia te tākirirangi i taea e te tuku i runga i te rahoraho. I te rua Chinese me ia i noho ai i runga i te poari i te waka i te mahi i runga i te ara, ara te rapa tākirirangi ki te rangi, a ka heke iho ki te rahoraho o to tatou kaipuke, i reira tatou, kua rite ki te pouraka ki te pupuri i te reira. I taea e ia te kite i te titiro o te ora i runga i te matau-o te mata, ano ka kite ia i te tākirirangi e noho ana i runga i te rahoraho, me te pae hopea humarie i runga i te rangimārie.
  
  
  I muri i te whakawhitiwhiti i te poto rūrū ki te rangatira o te ma, kaipuke, a ia, ka hoki ia ki to tatou kaipuke ki te Hainamana.
  
  
  "Kahore he raruraru?" Kahu ui e ahau te tonu.
  
  
  "Kahore," ka mea ahau.
  
  
  "Otiia ki te mea e mohio ana ahau ki a koe," te Kahu ka mea, titiro mai ki te whakamau,"te tahi mea o te whakararuraru ia koe."
  
  
  "Te reira i
  
  
  
  
  
  
  te mea ohie rawa. "Ka whakahokia e ahau. "E hiahia ana ratou ki te mohio, e mai ka tatou i te tākirirangi humarie hoki, e kore tatou e haere noa ki te noho i konei, a tukua ana ratou kia rere atu ki te rua miriona tāra."
  
  
  "E kore ratou e haere mai ki runga ki te mahere e ka whakamahi matou," A ka mea.
  
  
  "Ahau i te feaa i te reira."
  
  
  "Well, kei ratou ara punga ki te tiki atu, heoi," Kahu parau, tuhu ki te kaipuke ka tahuri i roto i te whanga. "Ahau e maka ana tatou i to tatou mahere ki te mahi." I roto i tona ringa puritia e ia i te reo irirangi tuku, me te ka timata ia ki te korero ki te tere i roto i te reira, mataara a koe nga kaipuke katoa e tatari ana mō ngā tika waho i te whanga - Italian kaipuke, kariki kaipuke, Tararā kaipuke, ara etahi Russian cruisers-i te katoa o te hunga i tonoa ki te hopu i to tatou hoariri.
  
  
  Ka rite ki te ma, kaipuke, rere atu ki te whanga tomokanga, ka timata matou ki te whai i te reira i te tahi mau tawhiti. Just i mua i te taenga ki te whakatuwhera i te moana, i to tatou kaipuke o armada puta. Ratou tonu ana ki tawhiti, me te Kahu kihai ano whakahau i a ratou ki te huarahi. Te ma, kaipuke ohorere mutu i roto i te pokapū o te whanga tomokanga. Kahu tīmata ki te korero ki te tuku ano, engari ka mutu i a ia.
  
  
  "Te tatari i te meneti," ka mea ahau.
  
  
  "He aha e kore e? He aha ko te reira?"
  
  
  Ko ana mea, ka ruia e ia tona matenga. E kore ahau i matau te aha ki te mea ki a ia, engari i mohio ahau te mea i he. I te meneti torutoru haere me tetahi mea tupu. Kahu, me ahau hāngai ana to tatou karu torotoro i te kaipuke o te rahoraho, i te takoto kau. Te matau-i pupuri tonu i te reo irirangi tuku i roto i tona ringa, me tona huru i te tipu i te manawanui. Ko ia e tīmata ana ki te ruarua tona pūmanawa, me te ko e pā ana ki ki te korero ki roto ki te hoatu i te tikanga ki te kati a, no te ka tupu te reira.
  
  
  Na ka pa whakarere kite matou i te kanapa flash o te karaka, mura, e haere mai ana i te ma i te kaipuke. Te auē o pahūtanga whai ana i muri. Ko te kiko ma te kaipuke wahia i tua atu ki te moana. Te reira mooni e pakaru ki runga ki te maha o ngā tētē papa mo te tuarua. Ko te pahūtanga ko te kia ohorere, me te pera rawa e tata ki te katoa o tatou i te piri hoki i te wā poto i roto i te immobility.
  
  
  Heoi, Noho te hohoro whakahokia ana, me te uru atu ki te whawhai, i te hamama whakahau i runga i te reo irirangi tuku ki te katoa e tatari ana te kaipuke ki te haere mai, me te ngana ki te tiki ake i taea tetahi morehu. I te wa ano, i to tatou kaipuke i te tere tata i te wahi o runga o te kaipuke totohu. Otiia, no tatou, me te tahi atu i te kaipuke, ka whakatata ki te rohe, i reira te kahore he morehu. I reira tetahi mea i mahue i runga i te dell iho, engari he torutoru wera te papa, me te hinu takai. Tonu, ki te rapu i te tonu hohonu ki te po, i te wai marama e rapa searchlights i te papanga o nga mea katoa i te kaipuke. E kore matou i kitea tetahi mea.
  
  
  "Te reira i te mea ngaro ki ahau," Kahu ka mea āta, ka rite ki te rapu i te pae hopea mutu, me te tahi atu i te kaipuke ki te tatari hoki atu tohutohu i a ia. "He aha e noho ratou kia nui te kaha ki te whakaara i te rua miriona tāra a ka whakatangi ratou ake - me te moni?"
  
  
  "Te reo, me te katoa," ka mea koi, i ahau i te whakaaro. "Ratou kihai i whakatangi i te moni!"
  
  
  "Kihai i whakatangi i te moni?" Kahu ui. "Na te wahi i haere mai te reira i te?"
  
  
  "E kore ahau e mohio," ka mea ahau. "Engari e kore te reira i totohu te kaipuke. Te hopoia whakahaere ratou ki te tango i te huru i mua i te pahūtanga."
  
  
  "Kia pehea te? Kia pehea te?" Kahu ui impatiently. "E puritia ana tatou i te huru tamau i raro i tirotiro i te taime matou i kite tuatahi i te reira. Me pehea e taea e tenei e nekehia atu? "
  
  
  "E kore ahau e mohio ki ano," e uru. "Engari ratou i te reira. Ratou, i nga wa katoa i whakaritea ki te rave i te reira tenei ara. Ratou whakaaro i hiahia matou te whai i te mahanga mo ratou i muri i te tākirirangi i hoki mai, engari kihai i taua mea. Ko te mea matua ko te moni. Ko te toenga, te kaipuke, te waka, ki te kia patua ."
  
  
  "Engari e te haurangi," Kahu mea.
  
  
  "Papau," ia emu ka mea,"just rite katoa atu."
  
  
  "Ae," Kahu whakaae, korero āta, " kia tika. Ko pehea, pehea i ratou i te whakahaere i ki te unu i te moni? "
  
  
  "E kore ahau e mohio ki ano," na ka mea ahau ano, " engari ka pea te mohio ki a ia. Rūmātiki kia vahi konei i runga i te Aria rāwhiti. Ia, ahau e hiahia ana matou ki te rapu i te huru, inihi na roto i te inihi, tae noa ki te kitea e tatou i te taunakitanga e reira ko te morehu ranei morehu te hunga e whakatika ana ki te moni."
  
  
  Kahu tonu ia i ruarua i toku whakaaro, engari, ka whakaae a ia ki te ui i te tata kaipuke ki te awhina i ahau ki te rapu mō te taunakitanga. Ratou katoa i patua ki te āwhina. Kahu i mahue i ahau i roto i te Afa no te emu i ki te hoki mai ki te mate i roto i te United States, ki te penei, ki te te peresideni fakatāutaha.
  
  
  Ka mau te reira ia tatou e rua ake nga ra, me te po i te rapu i te Aria tai i mua i kitea e matou i te taunakitanga e ko ahau tino i roto i reira vahi. Ko ia tonu whakamōhiotia a, no te te kariki cruiser kitea huru, a kokiri ana ki tenei wahi - te ururuatia te totoro o te pakoko whenua i te raki o te Hara.
  
  
  I reira, he iti i te kotahi-te nohoanga submarine i whakarerea, horoia ki uta, me te wāhanga ngaro i roto i te moana. Ko ia te rūmātiki kōrero e pā ana ki te pehea e rua miriona tāra i tangohia atu i te kaipuke. Pea kāore i roa i muri i te tangohia e tatou i te moni i runga i te poari i roto i te utu mo te tākirirangi, te reira i te tukua i runga i ki te submariner, me te kotahi-te nohoanga poti i pana i roto i te kaipuke o mau.
  
  
  Ko reira faingofua mo ki te iti submarine ki te paheke ki a tawhio noa te whanga, hanga i tona ara i te takutai moana, me te whenua. I muri mai, pea i runga i te taua i te po, ranei ara i runga i tetahi o te whai ake nei ra, ranei
  
  
  
  
  
  
  tenei te tangata te pea kua tangohia ake i te waka rererangi ranei ētahi atu oko, me te ngaro ki te $ 2,000,000. Rite hohoro rite whakahaere ahau ki te tiki i te kaipuke o te reo irirangi ki te mahi, ka ia te karanga i te matau -, te hunga hoki i roto i te New York i reira. Ka korerotia e ia ki emu he aha i kitea e matou i te waehere i hanga. Ia mau te rongo atu fiefia atu i tūmanakohia, ka whakahaua e ahau ki te haere hoki ki Paris, me te karanga i roto i te TAIWHANGA tari, no te mea ia ai kua rongo hoki ahau e pā ana ki te whanaketanga hou.
  
  
  I muri i taua ra i roto i Paris, ka mutu tana hotera ki te kōrero ki Elsa i mua i te haere ki te TOKI tari.
  
  
  Ka mau mai ki ahau i te aroaro o ana mea, haere i roto i te kuwaha, ngaro iho toku mata i kihi ana i a ia, ka mea worriedly: "e kore ahau i matau te mea i tupu ki a koutou, Dumplink. Ko ahau ia i rite ki te pūrongo i koe ki te pirihimana hei te tangata ngaro."
  
  
  "Mahi ano," ka mea ahau. "Aroha mai, kihai i taea e ahau waiho i te karere. Me ahau e hiahia ana ki te haere i roto i ano. Engari ko tenei te wa ka waiho e ahau kia hoki wawe, me te pea i taea e tatou noho i te tahi wa i te tahi."
  
  
  I te tari, Bonaparte o PAPA ki ahau i roto i te pa ki te matau-ki runga ki te whakamuna waea.
  
  
  "To tatou i te hou arahi," te matau-mea. "Kia waiho te pai a tawhio noa ratou e ua tatou i na tawhiti te koka. Tatou kairangahau, ko wai tonu e whakamatautau te whai wāhi i roto i tenei take, heoi i kitea he tino hononga i waenganui i etahi a tawhio noa ratou. Ka maumahara a ia te whakahua i mua e ētahi iwi i raruraru taimaha. Well, kua tatou i teie nei i kitea e te i te iti rawa e wha o te iwi a tawhio noa ratou i te tūroro i te taua taimaha-mate kaukau i roto i te Switzerland."
  
  
  Tenei te tikanga kia nui atu i te tāpiritanga, whakaaro ahau.
  
  
  "Whakaaro tatou na rawa," te matau-mea. "He wahi e tata ana ki Bern, i roto i nga maunga. Ka karanga te reira i te Faaapîraa i te Hauora Kaukau, me te whakahaere i te Dr. Frederick Bosch. E koe whakaaro aha?"
  
  
  "Whakaaro ahau e ahau hiahia pai te rere ki Switzerland," na ka mea ahau,"me te titiro a tawhio noa."
  
  
  "Ae, ko ana mea, e whakaae ana ahau," Kahu mea. "He aha e mea koutou ki tenei wahine i runga i von Alder, Elsa?"
  
  
  "Ka korerotia e ahau ki hey ahau i te mahi i roto i Bern, me te whakaaro hey haere hoki ki te Āhua."
  
  
  "Ae, pai," Kahu ka mea, " i ahau i te whai i ētahi atu te tangata i te mātakitaki i te era atu o nga von Alders. Ki te tae mai ia ki muri, i ahau ka whakaturia ia i runga i nah tangata, rawa. Ka whakapā atu ki a koe, ina tae koutou i roto i te Switzerland.
  
  
  A, no tana tane hoki ana ki te hotera, me te patototanga a pita i te tatau o Elsa o te ruma, ka kitea e ia e tona kaikuti makawe i te mahi i tana makawe.
  
  
  "E kore ahau e rite koe i te kitenga i ahau, i ahau e au ngana ana ki te kia ataahua," ka mea ia, frowning i te pā.
  
  
  "I ahau ki te kōrero ki a koe," tona papa, ka mea. "I ahau ki te waiho mo te Bern i teie mahana. Ka e ahau ki te karanga i toku mahi, me te hiahia ahau ki te kōmaka i roto i te take.
  
  
  "Bern!" "Kahore," ka mea ia oaoa. "Engari, Dumplink, ko tenei faahiahia. Ka haere ahau ki a koutou. I waho o Bern, i reira ko te faahiahia spa e Ursi, me te ahau aroha ki te haere ki. Ka rere te reira na roto i te manureva, a taea e ahau te akaanga i roto i te kaukau i te haere koe e pā ana ki to koutou mahi."
  
  
  "He aha te ingoa," ka ui ahau, " tenei huihui?"
  
  
  "E karangatia e te reira i te ake i te kaukau kaukau," ka mea ia, pera me ahau hiahia whakaaro. Ano, i reira ko tetahi hononga i waenganui i Von Alders, me te take. Kihai ahau i kite i tetahi take he aha Elsa e kore e haere tahi i ahau ki Bern, rite ai i te reira i te haapuai i te here, na whakaae ahau ki a ia.
  
  
  I muri i te matau-ka karanga ano ia i tona ruma, a ka korerotia e em Elsa i haere mai ki Bern ki ahau, tirohia matou i roto i o te George V. TOKI Paris tari hoki i te haerenga ki te Switzerland.
  
  
  Tekau ma rima
  
  
  A, no te matou i u i roto i Bern, i te rangi maeke me te mārama. Elsa i mohio i te iti chalet i runga i te waho o te pa, na to tatou tarahu i te tūhono i te ruma i reira.
  
  
  "Tatou i noho tonu i roto i tēnei wahi," Elsa faataa ki ahau i muri i tirohia matou ki to tatou fare. "Te reira pai ki te whai i te wahi rite tenei, no te kaukau whiwhi rawa te kiki."
  
  
  Pai ahau i to tatou wahi. Ko te reira i te ma, ata, koa wahi, ki te mahana i te ahi i roto i nga ruma. Te paari, ma-hina, aporo-cheeked rangatira, me te huru o te wahine koa he ingoa pai. A tawhio noa te matapihi o toku ruma, Elsa tohu i te hauora kaukau i te kei i runga i te tihi o te maunga, i te tahi mau tawhiti atu. I muri i te ia mahue i ahau mo tona ruma, te uiui e ahau i a ia ki te karu torotoro.
  
  
  Ko te matatini nui ki te maha-kōrero matua te hanga i te karapotia e te maha ngā iti te whare. Ko ratou katoa kanapa ma i roto i te tae, i tahuri ki te hukarere tihi e jutted i roto i ngā tohutohu katoa a tawhio noa ratou. I taea e ia te kite i te awhiowhio te kotahi-lane ara e arahina hāngai ki tenei wahi, a i te motokā taura ko e iri i te rua trolleybus rārangi rauata. I tenei tawhiti, ko te e taea ki te kite i te maha ngā kōrero. Ko ahau miharo pehea taea e ahau te huarahi-puku, ranei rite te āheinga, ranei pea i roto i te Elsa. Otiia i roto i te wā, ka tatari ahau i roto i te parirau, me te ngana ki te matau i te rohe. Haunga, ki nga von Alders i te hopoia whai wāhi i roto i te wahi, Elsa e kua hanga e mohio ko ahau manukawhakitia te reira wawe ranei i muri mai.
  
  
  I roto i te takiwa, te reira pea e te mea he whakaaro pai ki te whakapā atu ki tō rohe TOKI kaihoko. E kore ahau hiahia ki a ia, ko Kahu i korero ki ahau, i tona ingoa, me te wahi ki te kitea ia. Ahau te patototanga i runga i te reira
  
  
  
  
  
  i te tatau e tonu hono i toku ruma ki Elsa a ka korerotia ki hey ko ahau e haere i roto i mo te wa iti nei. I ahau atu ana ia i tona ake maimoatanga ataahua, me te tatari ana hoki ahau ki te hoki mai.
  
  
  Hans Verblen, i te ngā māngai o te TOKI, ka tutaki ahau i te tatau o te haehaa studio e whanau tona ingoa, i roto i te kotahi o te huarahi o Bern. Verblen e tatari ana hoki ahau. Ka mea ia Hawk kua korerotia i roto i te kōrero o toku ohipa i roto i te karanga waea huri noa i te Āhua. Ko ia i aku tikanga.
  
  
  "Pehea taea e ahau te tauturu ia?" I te ngako, dark-haired man ui.
  
  
  "Fele, te" emu ki a ia, " tona hotera e hiahia ana ki te whai i rite ki te nui ngā mōhiohio rite taea e pā ana ki te Faaapîraa i te Hauora Spa." I reira tonu kua tetahi raruraru i reira? Wai te mana whakahaere i te reira? I taua mōhiohio. "
  
  
  Verblin tungou, kiia te tatau ki tana studio, a arahina ahau e ia ki te basement. Ko te reira i te nui, soundproofed ruma ki te pouaka cabinets ararewa o te taiepa. Te reira i te kāmera, rīpene kaiwhakahua, teletypes, me katoa te tini o nga rakau, i nga wahi katoa.
  
  
  "Ko tenei te wahi i mahi ahau i toku mahi tūturu," Verblen faataa ki te poipoi o tona ringa.
  
  
  "Tenei ko te tino i te tatūnga," ka mea ahau.
  
  
  Verblen haere i runga i ki tetahi o te kāpata. "Au wehi ahau e kore e whai i te whānui spa record. Tae noa ki hawke's karanga waea, kihai ahau i whai i tetahi tono motuhake mō te kohi maramarama. He aha ahau e whai he tino mahi, i kore ake atu i te whai i ahau i roto i tetahi atu whare i roto i te pa. Pera i te matara e matau ana ahau, kahore he raruraru i reira. Te whai ratou i te awa on o te manuhiri i nga mea katoa i runga i te ao, te nuinga o nei kei te pai-atu. Tamata tonu ahau ki te whakaahua i rite maha arrivals and departures rite taea ki te kāmera ki te telescopic lens. Engari, mō estestvenno, ahau tino ahau ki te ngaro i te rota.
  
  
  Ka akina te whakaahua ki te heamana, a ko ahau miharo ki te e kite i reira he mano o ratou.
  
  
  "Koe tino tika koutou tahua, Verblen," na ka mea ahau, wiri ana toku upoko i roto i te haamauraa o toku huru o thoroughness. Ahau flipped i roto i te maha ngā whakaahua o ia, me te ite i te katoa e wha von Alders i roto i te pikitia i tangohia i ngā wā rerekē.
  
  
  "Whakaaro e koe e taea e ratou te tauturu ia koe i roto i tetahi ara?" ka ui Verblen.
  
  
  "Au wehi e kore e tika i teie nei," tona emu mea. "Ai ratou te haere mai i roto i te pepa i muri mai. He aha ahau i hiahia i roto i matau inaianei, ko tetahi mea e koe e taea e whakaatu ahau i ahau i te korero ki ahau e pā ana ki te roto o te kaukau. A e pā ana ki Frederick, Bosch, te tākuta e rere i te reira."
  
  
  "I reira te kahore, ki te whakaatu rānei i te korero ki," Verblen mea. I ahei te kite ahau e ia i whakama i roto i a ia. "Matau koutou e te huihui, he tino motuhake te wahi. Mai te reira e rave rahi taonga manuhiri i konei, ko te haumarutanga tino. E kore kua ahau i roto i te reira ahau, na e kore ahau e whai tetahi whakaahua o te roto. Ki te reira ko te motuhake tono i te TOKI, te reira e, o te akoranga, te kitea he ara i roto i."
  
  
  "Ae, mahino ahau ki a ia, ko te aha e pā ana ki te tākuta?"
  
  
  "E ano koe e whakama ki te whakahoki," Verblen mea. "E kore ahau e whai i tetahi ngā pikitia o Dr. Bosch, no te mea i ia te uaua, ki te ake, e haere ana ki waho mo te maimoatanga. Ia, i rongo ahau i te ia o te Pākehā. Haere mai ia ki konei, tau maha i ma'iri, ka whakatuwheratia i te kaukau. I te tuatahi ko te reira te tino ataahua te wahi, engari te reira tonu i muri. Neke atu i te nga tau, ego wahi kua hanga ki te hanga i te reira i te hoahoa hanganga te reira i teie mahana. E kore ahau e whai i te dossier i runga i te tākuta, no te mea ia e kore i te raruraru, rānei ki te Swiss mana ranei ki tetahi atu rangatira, pera i te matara o te Interpol i ngā kōnae whakaaturia. Ka mau ahau ki whakatūpatotanga, ka tirohia te reira i roto i.
  
  
  "Ai e koe te ngana ki te aere ki te kaukau i waho i ite e," Verblenu ki a ia. "Ki te e whakatau koe ki te tamata i te reira, taea e ahau ui koe mo te tauturu."
  
  
  Verblen i tahuri i tona matenga paku. "Au ahau e pai ki te mahi i nga mea katoa e taea e ahau ki te āwhina. Ahau anake hiahia ahau i taea e whakarato koe ki ētahi atu mōhiohio."
  
  
  "Kia whai koe i tauturu i ahau atu i a koutou te whakaaro," ka mea ia ki a huru-ki tonu i te maere. "Ahau, hei tauira, te ako i a koutou e Dr. Bosch uaua te puta i roto i te iwi whānui mō ngā take hauora. Te reira kia kore e mea faufaa te reira, engari i runga i te tahi atu i te ringa, ahau he iti māharahara e pā ana ki te reira. No te mea o tona whakaaro, ka waiho e ahau atu tupato."
  
  
  Verblin mau ki ahau hoki ki runga, me te mahue i tona huru i te kuwaha o te huru store, a hoki ana ki te chalet. Te rangi, ko te e hōu, me te e hōu. I te ahiahi, me te nuinga o te toa i runga i te huarahi i kuiti, me te kiia. Oaoa e ahau i te haere, ko te kē ki te titiro i te toa iti, windows i runga i te huarahi, na kihai i taea e ahau te whakarongo ki tona waka, ka ko ia te pei i muri ki ahau. Ko te tohu tuatahi o te ati mai anake, no te ahau i kite i tona whakaaro i roto i te karaihe o te matapihi tetahi o te toa, i te taha ki te pouri motokā i runga i te aukati i tō muri mai ki ahau, ko te rima nga tangata nei i peke i roto i huri noa i te tatau tuwhera, me te i na rere ana ki ahau. .
  
  
  Ka whiua atu e ia a tawhio noa, i toku ringa i pa hoki i Wilhelmina i roto i tona pokohiwi holster, engari rima katoa o ratou i runga i te tihi o te ahau i te aroaro o te luger taea e hutia ake e ia i roto i. Ratou pounced i runga i ahau i te taha katoa, o ratou ringa ki ana slamming ki toku tinana i roto i te poto, savage pupuhi. Ko ana mea e patua ana anake maimai ātete-nui, te tumanako ahau, ki te wairangi ih-tāpiri e toku tinana haere ngoikore, te ūnga whakangaueuetia ana i te taha ki te taha, me toku kanohi katia i roto i te kata aita.
  
  
  "Te pai," ka mea tetahi o nga tangata, " te kahore ego. Te tiki i te huru i roto i te motokā. Hohoro!"
  
  
  Rua
  
  
  
  
  
  
  ko te tangata te mau ki ahau i te pokohiwi, me etahi atu e rua mau i toku waewae. Tīmata ratou e kukume ana i ahau ki raro i te poromu. Ia hei arahi i ahau e pā ana ki te takapu ki i te motokā, ina ia ohorere whana ki te waewae e rua, a wairaka ki te tetahi a tawhio noa te tangata e mau ana ki ahau oku waewae, me te ka te tahi atu i te rahi i roto i te mata. Ratou e rua karanga, me te ruarua hoki, clutching to ratou mata. I te wa ano, i ana mea kokiri ake, me te a, no toku waewae i te noa, ko ana mea whawhati free huri noa i te ringa o te tangata tokorua e pupuri ana i toku pokohiwi. Te suddenness o toku nekehanga mau ia ratou katoa atu kaitiaki. Ia, ka tahuri ki a ia.
  
  
  I te rima o nga tangata nei i mua ia tatou ki te motokā i tuku i nga turi e tetahi o nga tatau tuwhera, he pū i roto i tona ringa. Ia pupuhi, me te Gawk papuni atu i te wāhi o te papa kohatu e pā ana ki te inihi atu i ahau. Na ka i ahau i Wilhelmina i roto i toku ringa. Tenei tangata i te chance ki te ahi tetahi atu pere ki te aroaro o ia noaa te reira, e whakamahia ana i tona luger, me te hoatu i te matā i roto i te emu o te ora. Ka hinga whakamuri ki roto ki te waka, ona waewae werewere i roto i runga i te huarahi.
  
  
  I te tahi atu i te nga tangata e wha kokiritanga ki ngā tūranga rerekē i runga i te huarahi. Kotahi; mea i roto i te kuwaha o te whare, te tahi atu i te rua tahuri ki te alley, a ko te tuawha kia rite ki oua i te noho tahi motokā. Ia tonu te hiahia o te wahi ki te huna. E wha o ratou, ka whakatuwheratia te ahi i runga i ahau i te wa ano. Ia pere i te rūmātiki, ka eke ki raro i runga i ona turi, me te hāngai ana i te wateatanga o te waewae o te tangata i muri i te motokā. Kumea e ia Wilhelmina o te tīmata i te rua, me te tangata te karanga, me te kia rite ki oua atu, e rua waewae e rere i roto i te i raro i a ia.
  
  
  Ētahi atu matā i haere mai i ahau i ngā taha e rua. I miharo ahau he aha te pai-te here Swiss tangata whakaaro e pā ana ki te katoa te po i roto i te ih, te tikanga pa ata. Te kaiwhanga pinned ahau i waenganui i toku ake car, me te tomokanga ki te toa ki te wahi i pupuri i ahau i te reira, ka ih motokā whakatata. I mohio ahau i ahau ki te tiki i roto i te i te huarahi i te aroaro o ka haere mai ratou i ahau. Otiia kihai i taea e ahau te rere i muri i te pereoo no te mea i taea e ratou te whai mārama pere ki ahau, me te rokiroki i te tatau i muri i ahau he kuiti, me te kiia.
  
  
  Na ka kite ahau i te toru gunmen e haere mai ana i muri i ahau, me te i ahau ki te neke. Puhia e ahau he te tokorua o ngā matā i ona ki te pupuri i tana hoki mo te ia. I reira ko te kotahi anake te mea e taea te mahi. E tukupu ana i toku matenga, me te tākai i taku ringa a tawhio noa te reira ki te tiaki i toku mata, i ahau ka rere ki raro i te poromu me; mea i roto i te karaihe matapihi o te taonga i muri i ahau. Te karaihe pakaru ki te nui shards, a hinga ana ki runga i te huarahi ki waho, engari ko ahau i roto i a i roto i te noho mōrearea koe.
  
  
  Te toa i te iti toy store ki te kēmu me te tare. Ko reira mārama whakarerea. Rere ahau i roto i te reira, me te kitea i te kuwaha hoki, kihai nei i tuwhera. Tana mawhiti i roto i te faa. I ahau; mea i runga i te mata o te Rivnenskaya te hanga nui noa ki te kite i te tangata nei i tamata ki te whakamate i ahau, e rere ana ki te noho tahi ratou i te waka. I te toru a tawhio noa ratou toia te rua atu ki roto ki te waka, me te i tupono atu atu. I na, ka taea e rongo i te tata blare o te haona. Te pirihimana i runga i to ratou ara. Ka haere hoki ki tona hotera, me te haere i roto i te ara tae noa ki ka eke ia i roto i huri noa i te rohe.
  
  
  A, no te ahau hopea tomo i te chalet, kahore he tangata e utu i tetahi whakarongo ki ahau. Ka taea tonu te whakarongo ki te ngengere o te pirihimana waka i roto i te tawhiti, me te tangi haere tonu mo te wa roa.
  
  
  Rite hohoro rite tomo ia ki tona ruma, ka mau tana karu torotoro, me te haere ki te matapihi. Ahau e hāngai ana oku karu torotoro i te ara, ārahi ki runga ki te kaukau, me te kahore he raruraru te kimi i te pouri motokā. Ko ahau tino e te iwi i haere mai i taua wahi, me te mea i kite ahau i whakapumautia e te meka.
  
  
  Well, ahau i whakaaro, ĀE, ki te tango ia ia ki te hotera, haere ki te kaukau, engari e kore e rite ki tenei.
  
  
  Tenei ohipa whakakitea e te tangata e mohio ko ahau hiahia i roto i te spa-rānei te hotera e tangohia e ahau te reira i te kaha, ranei te hanga i mohio, kihai ahau i te tiki i te reira ora. I pēhea te ora te tangata - te tuo a tawhio noa te huihui-matau ana ahau ko i roto i Bern? I Roto I Te Elsa? Pea. Ko ahau hoki te korero ki te Verblen, te Swiss māngai mō te TOKI. I taea e te ia ki te kia i te kotahi? Ka rite ki ahau i mohio ki a ia i te katoa rawa ki te pai i wheako mua, tetahi mea e taea.
  
  
  Kotahi tekau ma ono
  
  
  "Dumplink," Elsa oha ahau, kia rite ia ki te haere i roto i te kuwaha o tona ruma i te i te wā i muri mai. "Kihai ahau i rongo koe i haere mai hoki."
  
  
  Tona kakahu ke. Pera i te matara e taea e ia te korero ki, ko ana mea i titiro rite tawhito rite ake.
  
  
  "Ahau anake e haere mai i roto i te meneti torutoru i mua."
  
  
  "Ahau kua tino faahiahia ohorere no koutou, Dumplink," ia, kata, twirling a tawhio noa. Ko ia mau i te māwhero negligee ki te ruffles. Ka tahuri atu te paku i runga i te tiptoe, tohu ki te whakatuwhera i te tatau o tona ruma i, me te karanga i roto i te.
  
  
  I te tahi atu i te rua Von Alder mau tuahine e puta mai i roto i te kuwaha, aru e ih whaea Ursi. E rua tuahine i te mau māwhero negligees, tika rite Elsa o-ranei ko te reira i Elsa? "I ahau. Ursi i te kāinga-hanga quilted koti. Te titiro i te toru mau tuahine, tu ana i te taha i te taha i rite te titiro ki te toru whakaata, whakaata i te taua ahua.
  
  
  Ko tētahi o te kotiro kata, me te mea: "ko Koe he kino ki te tamaiti nana nei i rere atu ki Elsa. I whakaaro tino koutou e taea e koe te mawhiti i te ētahi atu a tawhio noa ia tatou na ngāwari? Na ka utua koe mo te reira, no te mea e kore matou e korero ki a koe te hunga kei te a tawhio noa ia tatou, ko te aha i reira ."
  
  
  "Mai te katoa te rite ataahua, me te pouri," ka mea ahau, " tenei ko te whakaaro tino pai.
  
  
  
  
  
  Te reira e kore e mea faufaa te reira. I taku e pai ai, kua tripled."
  
  
  Te reira i katoa i te pai-natured, me te tino a tawhio noa te ahua o te mea e von Alders e aroha ana ki te mahi. Otiia kihai i taea e ahau te tauturu engari fifili ki te ko reira tika ki te kata e rave ih hono i konei i roto i Bern, ranei, ki te ko reira no te mea ko ahau, kia tata ki te kaukau, me ratou i rānei i hotels te kitea he ara ki te pupuri i atu ahau he ara ki te tiki i ahau i runga i te wahi. I te wā e whakaatu.
  
  
  Ko Von Alders faaoti e ahau ki te kia te ani ih ki te tina i roto i te whare kai o te chalet, i korerotia e ratou ki ahau, ko rongonui hoki tona kai pai. Ko ia assented ki, me i te wha nga wahine ngaro i roto i te kuwaha, maukati i te reira i muri i a ratou. Ih i rongo ia i kata. Ko reira no te mea ratou tinihanga ai ki ahau?
  
  
  I muri mai, i te rima o tatou ka haere ki raro, ki te whare kai, kitea e ahau te pehea rongonui tenei chalet i. Kai o te whare, ko te kikī ki ngā manuhiri me ngā tāngata whenua, rite. O te akoranga, ko von Alders i maoro karapotia e te iwi kihai ratou i mohio, i te tata tonu te take i a ratou i roto i roto i te iwi whānui. To tatou rima-tangata heamana hohoro ka te heamana, a tawhio noa te tatini atu ranei. I whakaurua ahau ki te ia o te taenga mai hou, te nuinga o nei e i te mau melo o te foreign affairs embassies, etc. Ko Von Alders kihai i whakahoa ki nga tamariki a te iwi.
  
  
  Hei tauira, i roto i te waenganui o to tatou hakari o koroki, me te kata, ko te koroki me te kata te ohorere mutu koimutu, me te katoa i te tane te upoko i roto i te ruma, tae atu ki oku, i tahuri ki te titiro i te kotiro tino ataahua te hunga i tika te tomo me te noho ki raro anake i te tepu i te matapihi. Ko te he kanapa, lithe redhead i roto i te iti-tapahia te taka e tauahi ia maitai i hanga te tinana, kia rite ki te mea kua peita ki te paraihe.
  
  
  Odin whistled äta a tawhio noa te tangata i to matou tepu. "Ko wai ia?"
  
  
  Ko tētahi o nga triplets i te whenunga o, me te mea, " Aue, te ia tika i te sanitarium kaimahi. A ia, i kite ia i nga wahi katoa, no te matou i reira.
  
  
  Ko von Alder nga wahine i te rawa mātanga ki te tukua tane whakarongo ki te kia whakarere i a ratou mo te roa, me te ahau i hohoro ite e te tangata i huihui ki a tatou i to tatou parahiraa waiho i te redhead, kahore hoki i te wā ruarua e mawhiti i roto i tona aronga. Ia, heoi, i te kore e te titiro i roto i te. Whakaaro ahau e te ārahi e amui mai ia, ko ia tonu ki te kai anake.
  
  
  A, no te oti matou i to tatou kai, Odin poe karangatia e te tangata, i to tatou tepu ki te rōpū nui i taua po i tetahi o te karere i tari. Ko Von Alders i te hari, me te te whakaae, ka rite ki nga ētahi atu i te tepu. Ahau i te whakapāha, te mea e ahau e hiahiatia ana ki te hopu ake, me te e hiahia ana ahau kia noho i te chalet. I roto i te meka, tona hotera kua etahi atu ki te whakaaro e pā ana ki te kaukau, me te ia ara whakaaro e ngana ana ki te aere ki reira. O te akoranga, e riro te reira māmā ake mo ki ahau te mahi ki te whakamārama o Alders, e kore e femo'uekina. Te ih triplets ' whaea, te tino hiahia ki te haere ki te rōpū, kia tatou i te mea pai po.
  
  
  Ka whakahaua e ahau ki a ia tetahi atu parani. A, no te te hāwini, kawea mai te waipiro, ka hoatu e ahau te tuhipoka, me te tohu ki te redhead, i te hunga ano e noho ana anake. I miharo ia. I roto i te whakama i meinga e te wehenga atu o te tahi atu manuhiri i to tatou tepu, i ona rawa te wareware e pā ana ki te kotiro nei mahi i mua ka mau toku aro.
  
  
  Uakina ana e ahau te tuhipoka, me te pānui, " KOA e KORE E URU atu ahau? AKIAKI KI TE KŌRERO KI A KOE. Ka ui ahau ki a ia he aha te kupu i roto I RUNGA i te tāraro. Ka titiro ahau hoki, ka kite te kotiro i te titiro i ahau fakamātoato, me ahau ka tawhiri atu.
  
  
  "Mr. Dawes, "ko te kotiro e mea i roto i te ngohengohe, ◊ aitaata reo, ki te pupuri i roto i te kikokore, pūhihi ringa ki ahau," tona ingoa ko Susannah Henley. Nah i te uaua nako - karanga ratou i te reira Mid-Atlantic-engari he tino kaha o Ingarangi reo mau ake ki a ia. Ka waiho tae noa ki te hāwini, i mahue, me te noho ahau ki raro, ka tapiritia i roto i te whānui, " Koa e kore e tiki i ahau he, e kore ahau e whakamahia ana ki te tango te tangata. Engari i reira he nui wairori nei kia aparau i te reira ki a koutou. Titiro atu ia, a tawhio noa te whare kai searchingly, ka hoki ki ahau. "E kore e taea e aparau tenei ki konei. E kore ahau e mohio ko wai ka taea e mataara. Ko te reira i te wahi i te wahi e taea e tatou e te kōrero i roto i te tūmataiti? "
  
  
  "Well, i reira i toku ruma i runga," ka whakaaro ahau. "Kia waiho te reira i tūmataiti nui ki te mea te reira e kore e pa ki a koe."
  
  
  "I ahau au tino e te taata, Mr. Dawes," ka mea ia. "Ae, i to koutou ruma e pai. Haere i runga, me te ahau ka te whai e koe i roto i te meneti torutoru."
  
  
  I hoatu e ia Hey tona ruma ahurei, me te ua ki runga ki te waiho. A, no te te hāwini, haere mai hoki ki te tepu, ki te pana i toku nohoanga hoki, puritia e ia i roto i tona ringa, me te mea: "ko te kia pai ki te kite koe i ano, a ka karanga ahau ki a koe, ki au ake i roto i te Āhua."
  
  
  Ia haere runga ki ona ruma, he aha tenei hou hui signposts ai te tikanga. Tekau ranei te tekau ma rima meneti, haere i mua i reira ko te patoto i runga i toku tatau. Ego whakatuwheratia e te reira, me te Susannah Henley marere hohoro i roto i. Ahau ki te tutakina te reira, me te kiia te tatau. Hoki i te tuatahi taime torutoru, ia au ra i te io, me te rorirori. Ia e haereere ana restlessly huri noa i te ruma, ka titiro i roto i te matapihi, ka kite i he kaukau ki te rama i roto i te kimo kau te po.
  
  
  "Aue, te titiro i te wahi i mahi ahau," ka mea ia. Ia purepure nga karu torotoro i runga i te windowsill, i whakaarahia ona huru, me te arotahi ki runga i te huihui matatini o te whare. "Te reira i te tino i te pai tirohanga o te huihui i tenei," na ka mea ia, e tukupu ana i te karu torotoro, me te tahuri hoki ki ahau.
  
  
  "Te ere i Henley, he aha te ahua o te whakahaere, ko tenei
  
  
  
  
  
  e pā ana ki te aha? Ka koa te noho ki raro.
  
  
  Ka noho ia ki raro i roto i te parahiraa puta noa i ahau, me te whakaaro mo te taime i mua i te tīmata. "E kore au e mōhio he aha ko tenei katoa e pā ana ki Mr. Dawes, engari ahau kua rongo nga hau e pā ana ki a koutou i te kaukau. Me ia e manukanuka. Tona te tino e kore e mohio ki a koutou, me te kāore e ahau e mohio he aha e koutou hiahia i roto i te i roto i tenei wahi, engari ... te pai, i ona tika e kore e ite au i te tika i roto i te taua whakaaro. Whakaaro ahau e ahau hiahia korero ki a koutou, engari e te katoa. Ka mutu, ka ruia e ia tona matenga kau.
  
  
  Ia ka mea rite ata rite taea, "matau Koutou, te Ere Henley, tona tino e kore e matau he aha e ngana ana koe ki te korero ki ahau."
  
  
  Ka mau ia i te manawa hohonu, me te pae hopea e okioki ana hoki i roto i tona parahiraa. "Ahau kia faataa," ka mea ia, " e kua kua ahau te mahi i te kaukau mo te tau torutoru i teie nei. Ia mātanga, ko te reira. Engari e hoki te ia, kihai ahau i rite ki te kōhauhau. Te mea te reira ... te pai ... teimaha.
  
  
  "He aha te tikanga a koutou, hinana?" Ahau tohe.
  
  
  "Ahau e kore e tino e mohio," ka mea ia. "Te reira noa e te reira te he rota o te kowhetewhete, me te muna i konei. Ka taea e ahau te rongo i te reira, no te haere mai te iwi me te haere i roto i te mate o te po. Reira e, e tiaki ana i nga wahi katoa, engari ko nga manuhiri e kore e mohio i te reira. Manuhiri whakaaro e tika ratou kaimahi. Engari he ratou rawa hauhautanga-titiro ki te tangata. Kore e taea e ahau te mahara, ina, me i te po rongo ahau ki a ia muhumuhu, me te mahara ahau ki tou ingoa, Dawes. Ka fifili ki ai reira, ko te raruraru, no tenei ra, e kore e te ka, i te rima kaitiaki haumarutanga i te hokinga ki te huihui i te motokā. Noa ahau i te pa ki te kite ia ia i te aituā. Te whara tokorua. A i rongo ahau ki tou ingoa e whakahuatia ano. Ka karanga ahau ki a ia i mua i ahau ki te kitea e koe i konei. Ko te aha ka haere mai ia ki konei mo te tina. Ka ui ahau ki te hāwini, e Mr. Dawes i , me te tohu ia ki a koutou. Ia ui noa ki te whakatupato koe ki te noho atu."
  
  
  A, no ka ui ahau ki a ia, tona whakautu titiro ohie nui, engari ko ia kihai i mohio ki tetahi mea e pā ana ki tenei take, ahakoa tatou korero mo te te tahi wa tino. Kia i runga i te taumata, ranei kia te maimoa ka tono tangata ki te tamata ki te ārai i ahau i te whai i a ia.
  
  
  Ko te tino mutunga, ina oti matou te korero, a ka ohorere titiro i tona mataara, me te putanga o, " Oh, i ahau i te raruraru tūturu tika i teie nei. Te reira i muri i te waenganui po. Te curfew mō ngā kaimahi kei te haere roa. Kore e taea e ahau te haere hoki i reira i te po nei. Ka tono he taipitopito whakamārama o te wahi i noho ai ia. Ka hiahia ana koe ki te kitea he wahi ki te noho, me te hoki mai i te ata."
  
  
  Ko ia i runga i ona waewae, tino hihiri, me te haere hoki i te tatau. Mutu ia i roto i te waenganui-hikoi me te shuddered. "Ki te mea te tangata i te kaukau kite ahau i runga i te huarahi, ka tiki ake ahau, me te pātai ki ahau."
  
  
  "Tenei wahi he rite ki te whare herehere."
  
  
  Tungou ia. "Yes, tofu. E te aha i te tamata e ahau ki te korero ki a koe.
  
  
  Ka whakatuwheratia e ia te tatau, ka tīmata ki te waiho. Ee mau tona ringa, unuhia e ia, kati, me te kiia te tatau ano.
  
  
  "Te mea te reira na te kino mo koutou," ka mea ahau, " pea kia noho koe i te po i konei. Ka waiho koe haumaru.
  
  
  Titiro atu ia i ahau ki te āta mo te wa roa, pea whakaaro i te pānga o toku aniraa. Tino ahau kihai i whai i tetahi taumu'a ulterior ki te hanga i tenei tuku, te tahi atu atu i te mea e tona ki te hōtēra, me te tauturu i roto i te. Engari ki te tahi mea atu e tupu...
  
  
  "Ko koe te tino e kore e waiho e whakarerenga e tenei?" ka ui ia.
  
  
  Ko ana mea ia shrugged. He rua kotahi moenga, rite taea e ia te āta kite. "Ka taea e koe te tango i te moenga kotahi," na ka mea ahau, " me ahau ka tika te totoro i runga i te tahi tae noa ki te ata. Ka waiho koe haumaru maitai. Tona auraa i te reira i te ara, ka mea ia.
  
  
  "Te pai," ka mea ia āta, tūngoungou o tona matenga.
  
  
  Ka haere ia ki te kaukau. Tirohia e ahau nga tutaki i nga tatau, me te Sergey tahuri atu ratou i roto i te piha. Na ka mau ia atu tona hu a i te pae pēhi i huri noa i te moenga. Ko te ruma ko te kanapa tonu i te whakaata o te marama i runga i te hukarere i waho. Ka haere mai hoki te meneti torutoru i muri mai, mau anake te pepa. Ka rite ki ia whiti te kaukau ki te moenga, i tona tinana i faaitehia i roto i te marama a tawhio noa te matapihi, a ka taea e kite ahau kahore he mea ke atu i raro.
  
  
  Ka whakatika ia ki roto ki te moenga, a unuhia ana te pukupuku i runga i a ia. "He pai te po, Mr. Dawes. Me te whakawhetai ki a koe."
  
  
  "Po pai," na ka mea ahau. "Haere ki te moe i teie nei."
  
  
  Ahau e whakaae ana mo te wa poto i te whakaaro o taua tinana ataahua teka kia tata ki ahau, e raruraru ana ahau i te kikorangi. Engari ia kihai i tuku i te aniraa. Ia hohoro hinga moe. E kore e ahau te whakaaro ahau moe rawa te roa o te a, no te ahau i rų ake e ngohengohe kārearea i runga i ee paru.
  
  
  Ia sel, me te i whakawhirinaki ra ki te moenga. "Suzanne? Mahue Henley? E koutou katoa, matau?"
  
  
  Tonu ia ki te karanga ki te ata, me te ahau i whakaaro pea i ahau te tika ka he moepapa. I haere ia ki runga ki a ia, ka noho ki raro i runga i te mata o te moenga, a ka ruia e ia te iti i te pokohiwi.
  
  
  "Te reira pai," muhumuhu ahau. "Wake ake! Te reira i tika katoa. Kei anake te mea he moe kino.
  
  
  I tona ringa ka pa whakarere ka puta mai ki runga, takai huri noa i toku kaki, a ka unuhia e ahau i roto i te raina. Ona kanohi i te tonu kati, ka anga ia ki te heruraa i te taupoki ana i toku mata ki te kihi. "Mau i ahau. Mau ahau!" Aroha ana ia ki ahau!"
  
  
  Ko te reira tonu uaua ki te korero ki te mea ko ia te moe e kore e ranei, engari tona ringa te neke ki toku tinana, fiddling ki toku tarau rite tonu ia ki te kihi i ahau. Ko ia hohoro te huia o tona kakahu, me te pae-aki ki a ia ki roto ki te moenga.
  
  
  "Susannah,"ka ui ia ki a ia ano," e koe i te ara?"
  
  
  "Ko ia te aroha ana ki ahau, tena koa," ka whakapumautia. Hey herenga ia.
  
  
  Ia pahono rite ki ia i te te whakarite mo te mahi o te aroha.
  
  
  
  
  
  
  toku ora katoa, engari e kore i mua i te whai i te mistletoe faaoti ki te mahi i tenei. Ia te matekai i te nui, me te e ia te takoha ia ki te wheako i tetahi erotic te mahimahi i muri i tetahi atu, tae noa ki te i matou e rua pau i korerotia orgasms. E kore i te aroaro o i mohiotia e ahau, he wahine nei pahono kia tino ki nga aau, nga karere i roto i tona oranga. I runga i a i runga, tona tinana porangi waihoki i runga i te moenga, tahuri ia ki tona matenga ki te fakalongolongoi ia kārearea na ratou e kore e paoro i roto i te katoa chalet.
  
  
  Na, ka rite ki tatou i te takoto te taha i te taha, ia te mutunga whakatuwheratia tona kanohi me te ataata i ahau. "I te tuatahi," ka mea ia i te ata, " whakaaro ahau i reira, he mea moemoea noa. Otiia kihai i reira i te moe, me te mea ko te reira pai nui."
  
  
  "Ae," whakaae ahau. "I reira."
  
  
  I tīmata ahau ki te hurihia atu i a nah a ia, ua ite au i ona ringa te pa i te roto o toku huha maui. I reira ko te mowhiti i runga i ona maihao, me te taea e ia ite i te reira i te iti rakuraku oku kikokiko. Ahau e papaki ana ite au i te wahanga, engari tata tonu te mahana, te sensation reka horahia e i roto i toku tinana katoa. Taku whakaaro tuatahi, ko e te mea ko te reira noa te putanga o te to tatou te roa o te lovemaking. Ko te pono te patu i ahau, i te taime i muri mai, ka e mana'o i hoatu e ara ki te tutu rāoa sensation. Tupu te reira ano - ko ahau whakananu. Susannah Henley patia etahi taonga a tawhio noa, ona mowhiti ki toku tinana.
  
  
  I tenei wa, i mohio ahau e ko te reira i te kaha rongoā e kore i taea e ahau te tu atu. Te pouri hohoro te heke iho. Toku roro i te racing ki te pango kau.
  
  
  Whitu
  
  
  I taku kitenga i te peroo e te anaana ma te marama e tiaho ana tika ki toku kanohi. Me whai ia kua mauri mo te wa roa. Ia, e ahau i whakaaro ahau i te pararutiki. Kāore e taea e ia te neke i tona ringa ranei waewae. Nāwai, ka rite ki toku whakawāteatia kite, ahau te kitenga e ahau i roto i te tino ma te ruma, ano he ruma hōhipera, me te e te anaana tapu hoki te marama i haere mai i te rama, e whakaturia ki runga ki te tuanui afaro i runga i ahau. Ko ahau te teka i runga i toku hoki, me toku ringa me te waewae i humarie herea ki te hiako pokohiwi.
  
  
  Ka puaki tona mangai, a tamata ki te hamama i te tihi o ona pūkahukahu, engari anake hoarsely hoarsely. Waihoki, e toku tangi ngā wha sino lahi tangata i roto i te ma i te whakapai na roto i te mau fare ma'i katipa, a karapotia ana ahau. Whakaara ratou i te tihi o toku moenga, na ka noho ahau ki runga tika.
  
  
  I roto i tona tūranga hou, ia i ahei te kite i te rua atu te iwi i roto i te piha, i roto i te tua ki te wha "orderlies". Ko tētahi ko toku hoa po whakamutunga. Suzanne Henley, ki tona mura makawe whero, titiro ataahua i roto i te ma nēhi o te kākahu me te ma iti-heeled hu. I te tahi atu i te hina-hina tangata i roto i tona heoi ano, e mau te ma taiwhanga koti, ma te tarau, ma ori slippers, me te ma te karapu. Ko ia i roto i te wīra. I mohio ahau maoritia e ahau i tēnei wā i te Faaapîraa i te Hauora Spa, a tenei tangata, ko Dr. Frederick Bosch.
  
  
  Ko te tākuta unuhia i te wīra mitimiti ki runga ki toku moenga, a hoatu ana e ahau te haupapa, angiangi-kukutai ataata. Susannah Henley titiro i ahau expressionlessly a ka tahuri atu.
  
  
  "Nau mai ki to tatou kaukau, "ka mea te tākuta i roto i te reo whango ki te tiamana nako," ahakoa ahau te wehi i tenei toronga e kore e whakapai ake te hauora o koutou." Ia ihora, ka tapiritia e, " Nick Carter."
  
  
  Te huru o te aronga o ahau, ka hoatu e ahau he whakanui, me te mo te ia te reira i takatakahi i roto i te noa ki te here e puritia ana ahau i raru.
  
  
  Ko te tākuta poipoia te ringa. "I reira te kahore he ira i roto i te whawhai, Mr. Carter. Koe e kaha i konei. Haunga, he aha te koutou na hiahia ki te waiho, ki te mea kei a koutou na vēkeveke ki te haere mai i konei? "
  
  
  Ka tahuri ia a tawhio noa i roto i tana tūru wīra me te whakahau e wha white-pani kaiāwhina ki te tango ahau ki runga.
  
  
  Ko te tangata e hohoro whakataka atu ana e ahau, tonu te whitiki ki te moenga, puta noa i te ruma k ki te motuhake ararewa, i puta tonu atu i te kotahi a tawhio noa ratou aki te pātene. Ratou kaore ahau i roto i te ararewa, me te Susannah Henley me te tākuta i roto i te huru wīra piri ki a matou. Kahore he tangata ka whakahoki rite te ararewa whakatika muhu ore. Ka haere matou ki runga i ruma e rave rahi i mua i te ararewa mutu, i te tatau tuwhera, me te ko ahau kamata ki te nui te whakatuwhera i te ruma.
  
  
  Titiro a tawhio noa te piha, ahau kite e ko te reira i te rahi o te tapawha pa poraka, me te i ngingilá i te papa ki te tuanui i runga i te katoa e wha taha. I matou i te tihi o te spa, a no te mea te reira i runga i te tihi o te maunga tiketike, ki te karaihe taiepa hoatu matou i te tirohanga o te hohonu te awaawa i runga i taha katoa. Ko te reira i te mīharo titiro, rawa i roto i te awatea, no te te te ra e whiti i runga i te hukarere.
  
  
  Ko te ruma ko te auheke titiro - he nui i te rangi nei, pereru rorohiko i roto i te pokapū, i te tango ake i te nuinga o te wāhi. O te rorohiko rama puritia e rarapa ana, me te e rarapa ana, me te hanga mīhini i te on, ata whirring tangi. Kore, mai i te ruma i mārama soundproofed, ko te reira i eerily te ata. Ko te tākuta hanga i te nekehanga ki tona ringa, me nga tangata e wha unuhia toku moenga e horomiti nei ki runga ki te mīhini. A, no te ko ia i reira, i tetahi o nga tangata a tawhio noa tahuri te ratchet i nga waewae o toku moenga, me tona ohorere sel i te fakamātoato, tonu e here ana ki raro, ki a ia hoki ki runga, me ona waewae iho, kia rite ki te mea ko ia i roto i te parahiraa.
  
  
  Te tangata e wha hoki ki te ararewa, me te mahue ia tatou i rite te tākuta poipoia ano.
  
  
  Susannah Henley e noho ana i muri ki a ia
  
  
  
  
  
  
  Ka tahuri ia i runga i te rorohiko, me te tīmata te kowiria, me te tahuri dials rite te tākuta moana tana tūru wīra na e ko te reira i tuwhera i roto i te mua o te ahau.
  
  
  "I konei ko te reira, Mr. Carter," ka mea ia, poipoia ona ringa i te rorohiko, " i te tangi e hiahia ana koe. I reira ko te ope i muri te mea koe kia karangatia e te "Killer Brigade". Te reira i tona reo, me tonu koe e kore e matau he aha e te tikanga, kaua koe? "
  
  
  Ko ia te tika. E kore ahau i matau te aha te rorohiko i me pehea te meinga te reira i te raruraru ao.
  
  
  "Ko wai koe?" Ka ui ahau ki a ia. "He aha te mea katoa e pā ana ki tenei?"
  
  
  Ko te tākuta tahuri atu i ahau, me ahau i kite hoki i te wā tuatahi e te huru wīra ko te tino mechanized, te āhua e whakahaeretia ana e ngā mana, e taea e ia te mahi i waho ā-mahi. Kata ia merrily rite te reira whizzed kotahi huri noa i te ruma. Na ka haere ia hoki ki te wahi i ko ia e noho ana.
  
  
  "Tukua ahau ki te whakamōhio ki a ahau," ka mea ia, hanga he kata kopere i te hope. "Ahau ki te whakamōhio ahau i ahau ano i toku ingoa tūturu, e kore tetahi tangata e matau ahau e, Dr. Frederick Bosch. Tenei te ingoa ka mōhio ki te koe i te - tona ingoa ko Dr. Pirika von Alder. Ka taea e ahau e kite i a ia i whakaara tukemata, Mr. Carter. E mohio ana koe ki taku wahine, me taku e toru ataahua tamahine. Engari tenei, ko te noa he wahi iti o te kōrero."
  
  
  Ka waiho hoki i te taime a ka titiro ki ahau i questioningly. "I mua i korerotia e ahau ki a koe i aku kōrero, Mr. Carter, e hiahia ana ahau e koe ki te matau te aha au korero ahau i te reira ki a koutou. I kite koe, ko koe i taku aroha, na - i te pae tino, me te hohoro koutou e waiho i toku aroha tino-e rua tinana, me te hinengaro. Haapapû ahau ki a koutou, e kore tetahi mea e mutu i tenei, a ka hohoro koutou kite hoki koe. Otiia i mua i te e tupu, e hiahia ana ahau ki a koe te whakarongo ki te mea i tupu. Koe, ki tou mua whakatutukitanga, he rite hoki ia ki te korero ki a ia i te anaana kōrero. He mea nui kia koutou kei konei te ora i tenei taime, no te he koe i te tangata nei e taea e te mauruuru pono te mea e ahau i te whakahaere ki te mahi. Kore, "ka tahuri ia i tona nohoanga ano," kore toku mahi e rite ki te hanga i te nui faahiahia, te taratimere e kua kore i rongo e te tangata e mauruuru nei i te waiata pai, ranei te peita, e kore tetahi tangata kua kite ake. E matau koe?"
  
  
  Tungou ia ki a ia. He aha, i ahau i miharo, i te whakamārama hoki tenei kitea te wairangi?
  
  
  Dr. Pirika von Alder noho ana i te atawhai, i roto i tana tūru wīra mo te ia i mua i te taupuhipuhi nei i runga i te ki te kōrero ki ahau.
  
  
  Ko ia he ngingila pūtaiao i roto i te Germany, mahi mō Adolf Hitler i runga i te mana o te whanonga tangata. I roto i te ngā o te 30 me 40s, anake te kararehe i whai wāhi i roto i ngā mahi motuhake, me te ratou tino taratara, te whakamahi matū, me te ara tikanga ki te whakaputa ke, me te whakahaere i te roro.
  
  
  "I ahau i etahi angitu," von Alder mea whakapehapeha, " ka ara. Der Fuhrer kua haamaitaihia i ahau maha nga wa.
  
  
  Ia, ko te rite ki te haere ki te iwi. Na ka ko reira te mutunga rawa - te whawhai i runga i. I reira ko te Kawenata reid i roto i te Berlin, te wahi mahi ia... ia ihora, a tangohia atu ana ma taiwhanga koti. Ia huru e kite e ko te white-gloved ringa i te horihori. Ka neke ia tona pokohiwi, me te ringa e rua hinga ana ki te patunga witi. "Ngaro ahau e rua i toku ringa i roto i te raid."
  
  
  Kāore i roa i muri i taua, ka noho tonu ia, te mutunga o te pakanga. A, no te te Mua i haere mai ki te Berlin, ua hinaaro ratou i te huru no te mea kihai ratou i mohio e pā ana ki te huru ngā. A, no te kitea e ratou i a ia, ka mau ratou i a ia ki te USSR. I roto i te te whakama o te wā, ko te Tiamana whakaaro ko ia te hunga mate. Kahore he lekooti o Dr. Pirika von Alder te haere tonu ki te tīariari.
  
  
  I roto i te Moscow, e haere tonu ana āna mahi, engari ka matatini ake te hiko tukanga i tona tikanga. Ko te Mua hanga artificial ringa, me te cysts hoki ki a ia, ko ia he ngingila angitu.
  
  
  "Ko te Mua,"tapiritia ia," e kore e mutu te rongoā ahau te mutunga." Ka mutu ano a pakura tona hope ki te wīra nohoanga. E rua o ona waewae, i taea e ia na te kite i te horihori, hinga ana ki te patunga witi.
  
  
  "Tapahia ana e ratou oku waewae na kihai i taea e ahau te mawhiti. I mohio hoki ratou e ia ih i te hoariri. Kua tonu whakapono ahau i roto i te painga o te tiamana iwi. Toku katoa te mahi, ko te ki te āwhina i te āhua tiamana te tohutohu i te ao - me te inaianei e te reira, kua tino rite tona tikanga, i aku moe e haere mai e parau mau.
  
  
  "Otiia ki te hoki ki te Mua-ratou rangahau i te hītori o te Tuatoru, Laisi, me te kitea i toku hohonu whaiaro pono ki a Hitler. Engari kihai i mutu a ratou i te whakamahi i toku matauranga pūtaiao. Oni whakapono, ko ahau tata ki te pakaruhanga i roto i toku ngā. Na ratou i pupuri i ahau taratahi; i ahau i mea ko toku mahi."
  
  
  Von Alder e noho ana i tona parahiraa i roto i te mua o te ahau, armless me te legless. Ko ana mea i taea e kite ia paotoloaki e toku anuanu, me te ru, no te titiro ana mea i a ia. Kata ia te tangi me te whakamahia tona uaua hoki ki te kōpekapeka tana tūru wīra huri noa i te ruma, me te hoki ki ahau, e whakakite ana ko te ara i teie nei ia i matara atu i te rawakore.
  
  
  Tu ano, e haere tonu ana āna kōrero. I roto i te Russia, ia te mutunga whakawhanakehia e te ariā o te angitu te whakahaere o te iwi, mai i taua wā, e rua whanaketanga hou i whakaurua ki te ao - rorohiko me te iti transistors.
  
  
  "Ka rite ki te kitea e ahau e rua enei huānga," von Alder ka korero ki ahau, " i mohio ahau i ahau te mea e hiahiatia ana e ahau. I muri i te katoa, i te rorohiko i te tika i te mīhini roro e taea te programmed te reira ki te mahi i te mea e te reira hinaaro.
  
  
  
  
  
  
  a, no te e tatou te tango ia ia ki te hotera, na e ko te reira - te roro i roto i te tinana. I mohio ahau e na roto i te maka ana i te iti transistor i roto i te roro tangata, i ahau taea ki te tuku whakahau i te transistor o te rorohiko. Toku kaupapa e raro i toku pūmau te mana."
  
  
  Ko ia tonu i te raruraru: kihai ia i mohio ki te hoatu i te transistor, ara i te transistor ki te whakaata ira, i roto i te roro tangata. Tonu ia ki te whakamātau, e kore e heheu mai ana ki te ariā ki te Mua.
  
  
  Ka Chinese pūtaiao ka anga ki te toro i Moscow ki te whakawhiti i ngā mōhiohio. Von Alder faaoti ki te whakawhiti i te taha. E au ra e te Hainamana i mohio ki tetahi mea e pā ana ki te huru tōrangapū o mua, me te e tukinotia te pai. Ka waiho ia hei hoa ki te Hainamana ahupūngao, me te i roto i ia i smuggled puta noa Russia. Ko reira ngāwari. Von Alders ' horihori ringa, me te waewae i tangohia, me te huru i whakanohoia i te raro o te taimoana o te pūtaiao, te mea i te haponohia ki Beijing.
  
  
  "Kia i roto i te China," von Alder tonu, " kitea e ahau i te otinga. Ko reira koinei ohie. Ka taea e koe te imi? "
  
  
  I mua i taea e ia te mea e tetahi mea, ka whakahoki ia ki a ia: "mahi werowero ngira".
  
  
  Puritia e ia tona manawa, i rite tonu ia ki te korero ki tona kōrero. Mā te whakamahi i te tawhito Chinese hauora toi o te mahi werowero ngira, ko ia taea ki te tanu i te moroiti-ira transistor i roto i te roro tangata. Te transistor i te powered e te rorohiko, me von Alders i te whakaoti i te mana o te tangata.
  
  
  Ka rite ki i roto i te Russia, von Alder pupuri i tona kitenga i te ngaro. A, no te te faingamālie aroaro ano, ka tahuri marire ki te micropoint transistor i roto i te roro o te haurangi Communist Party mana, he tino rangatira he mema o te kāwanatanga. Katahi ia ka whakahohe i te transistor mā te whakamahi i te mua-programmed rorohiko, me te Hainamana tauturu von Alder mawhiti ki Switzerland.
  
  
  "Kia aroha mai," von Alder ka mea ki te hohonu korero,"ko te rawakore Chinaman i patua i runga i tona ara ki te kāinga."
  
  
  Te taenga atu ano ia e tae ki Switzerland, von Alder whakapā atu i tana wahine. Little i mohio ia e ia i whanau i a ratou tamahine tata i muri i te Mua tangohia Von Alder atu. Ursula tonu ki te pupuri i tana tane, o te tuakiri ngaro no te mea o tona huru hononga ki te Whawhai, engari te ia e whakaratohia ana ki a ia nui moni ki te whakatuwhera i te kaukau. Te huru utuafare i te mōhio o te huru haere tonu ngā, me te huru tamahine whakapae e " te Tākuta. Bosch "i ih o te papa.
  
  
  Te huihui tupu, te kukume i te taonga me te mana kiritaki i te katoa i runga i te ao. Von Alder pau nga tau i hanga ake tana kaikōhuru kapa, tūhāhā te micropoint transistor i roto i te roro o te āta tīpakohia te whare hauora i ngā tūroro. A, no te te tākuta, ko te rite ia te whakahohe noa tana tangata lōpoti i roto i te rorohiko.
  
  
  Ko tōna puku i roto i te huru roa kōrero, tetahi wahi no te mea von Alder i korero tennis, me tetahi wahi no te mea i te huru kōrero rawa improbable ki te kōrero i runga i. Ko ia mārama riri, engari ia hohoro whakamatauria e kore ko ia i te wairangi.
  
  
  Ka rite ki te pānui i toku ngakau, ia motumotuhia: "kahore Koutou e whakapono ki ahau. Te whakaaro koe kua koe te whakarongo ki te koraha droning o te te haurangi te tangata tawhito.
  
  
  Ka tahuri ia ki te nui o te rorohiko, me te mea: "Whakarongo, Mr. Carter. Ia ka tawhiri ki te Susannah Henley, e hohoro aki te pātene. Na ka pa whakarere, te reo o te Peresideni o te United States, ki tonu i te ruma. I kōrerotia e ia te ara o te hokohoko ki te Russia a China. Ka rite ki te Huru o te reo tonu, von Alder o mohoao cackle tata toromi i te reira i roto i.
  
  
  "Transistors e kore anake te tuku i aku whakahau," von Alder ka mea, " ko ratou ngāue hoki ano farii. Ka taea e ahau te rongo i a ia e korero te katoa i runga i te ao. Na ka taea e koe te whakarongo ki o koutou peresideni e korero ana i roto i te transistor radio whakaurua ki roto ki te roro o tetahi o koutou i runga state Tari rangatira. Oni i te hui Rūnanga ".
  
  
  Von Alder signaled ki te Susannah, a ka aki te pātene ruarua. Kōrero e pā ana ki Russia, China, me te Ingarangi ki tonu i te ruma tetahi i te kotahi.
  
  
  Ia i mohio ki tana i teie nei, rite Von Alder titiro ki toku nekehanga katoa, i haere mai ahau i roto i nga ahunga. Me whai te reira i foaki i roto i te roro o te Kaihoko Z1 me te Verblen, me te pea te tahi atu TOKI kaimahi.
  
  
  "Kahore he tangata e taea mutu ahau," von Alder whakakake. "Ko ia i whakaritea e enei kohuru-whakamomori, na e reira e kia kahore he pātai i mahue a, no te ana mea, haere mai ki te nui e patu tangata. A, no te ahau te whakawehi ia na, ka whakawhirinaki ahau. Me e te aha ahau e hiahia ana koe ki te mahi i."
  
  
  Ego kanohi o glittered, me te tākuta hurihia te wīra na e i to tatou mata i te torutoru noa inihi motu. "Ka tatou i teie nei aparau i to outou ananahi, Mr. Carter. Ahakoa koe i te mauri, ko te reira i whakaurua e te transistor i runga i to koutou roro. I roto i te taime, e toku kaiāwhina "- tungou ia i Susannah - " ka whakahohe i te huru. Mai inaianei i runga i, ka waiho koe tino tino i taku mahi tohu, te haapa'oraa i te programmed te whangai e pānui ki roto ki te rorohiko."
  
  
  Von Alder e noho ana hoki i te taime te rapu i toku mata. Ko mārama ia oaoa i toku ereraa. Ko ahau rawa mōhio o toku huru kaha, me te ua te wahi i te werawera i roto i runga i toku tinana.
  
  
  Von Alder tahuri atu i ahau, a ka tawhiri atu ki te kotiro. Ahau ka pēhia ahau, e matakitaki rite ki tona ringa, ka haere ki te i te pātene i runga i te rorohiko. Pa ia te pātene. He rarangi o te rama rererere i runga i, a i te motokā hummed noa atu. I tatari ahau ki a ia pu, e kore ahau e mohio ki te aha ki te'amanaki. E te mea kua haere i roto i? Ia e kua e ngaro te katoa, i te mahara
  
  
  
  
  
  i te mua? He aha e kua tupu? No te rama mutu kikimo.
  
  
  "Nick Carter o te transistor kua whakahohe, Dr. von Alder," te kotiro, ka mea tou kanohi. "Ko te mahi, ko te tino."
  
  
  Tona, e noho ana atawhai, i roto i te parahiraa. E kore ahau i ite tetahi mea - taku roro i mahi i te tika, ka rite ki te mārama rite ki te aroaro o. E kore ahau i matau te mea i tupu, engari mārama e kore e i reira i raro i Von Alder o te mana. Tamata ia ki te hanga i te uaua kanohi o tona mata na e ia e kore e ite i tetahi mea.
  
  
  Von Alder te āhua te whakaaro te mahi i te angitu. Ia e papaki ana te titiro ki ahau, kia rite ia ki te vitiviti e a tawhio noa te piha, te korero ki a ia. "I muri i ahau! Ano, rite tonu! "
  
  
  I hanga ano e ia he tohu ki Susannah, me te mea tata contemptuously,"Kia haere ki a ia, koa."
  
  
  Te kotiro hohoro, haere ki runga ki ahau, a ka anga ki te wewete i te pokohiwi e puritia ana ahau ki raro. Puritia e ahau tona mata i roto i te ara i roto i te take kite ia te tahi mea e e mataara ia, engari kihai i ia te ara titiro i ahau. A, no te te ia hopea free, haere ana ia ki tona rorohiko. I te wa, kihai ia i mohio ki te mea ki te mahi i, na ka tika e noho ana i reira i Von Alder tonu ki te tere hoki, me te puta, rambling i runga i ona mahere.
  
  
  I ohorere, i roto i te waenganui o tona diatribe, ka mutu te korero a kia rite ki oua i ahau i roto i tana tūru wīra, te huru o te raru aitua uncontrollably.
  
  
  Tata i te wa ano, Susannah hamama i ahau, " Titiro, Nick! E mohio ana ia ki te koe i kore te mea whakahaeretia. E mohio ana ia! Ka kite ou kanohi! "
  
  
  Ee whakatupato puta mai te tika i roto i te wa. Peke ahau ki raro, i te wahi i ahau e noho ana, no Mr. Alder o te wīra ascenceur ki ahau. Ia na te mutunga o rawa kite e rua muzzles i te pipiki i roto i te i raro i te okiokinga o te wīra. Kotahi, malo, spewed i roto i te whārangi o te ngau kino i te mura, i seti o te anaana hau spurted a tawhio noa i roto i te tahi atu. Ki te ahau kihai i peke a, no te i ahau, e kua reira kua tahuna ki te whenua. Waihoki, i te wahi o toku maui pokohiwi, me te ringa i te kino, i tahuna, me ia te hawhe whakamatapotia a, no te akina kautia ana e ia ki te taha.
  
  
  Von Alder whatu i te wīra a tawhio noa i roto i te poropiti, me te kia rite ki oua i ahau ano, e rua muzzles tuwha i whakamate te mura, ka miharotanga te hau. Ahau e oma, kopikopiko tonu, me te tahuri puta noa i te ruma rite ia panaia ahau i roto i te wīra. Taku hoki i tahuna ano i mua i taea e ahau te tiki atu i a ia, no te mea i tēnei wā ko ia te neke rawa nohopuku. Ei i tata ki te rohirohi, engari i mua i taea e ia te tahuri ki te heamana a tawhio noa ano, Ei omanga i muri i a ia.
  
  
  I a ia e twirling i te parahiraa, i tona emu peke i runga i tona hoki, a takaia ana e ia i te ringa a tawhio noa te huru o te kaki. Te wīra tonu te hōiho i mua, e kukume ana i ahau te haere ki reira. Ki tona ringa noa, keria ana e ia tona maihao hohonu ki von Alder o te kaki, tae noa ki te kitea e ia te karere e ia i te titiro mo. Ia exerted te pēhanga me te poto pararutiki ki a ia. Na kihai i taea e ia te neke, e kore e ara te uaua ki te tamata me te pōturi iho tona motokā. Mā te whakamahi i te katoa o tona kaha, Alenka tahuri ia racing wīra me te hāngai ana i te huru rahi i te karaihe taiepa.
  
  
  Te wīra i tupono atu, i tere tonu ki tona ūnga. Tana tū i runga i, te mātakitaki ka rite ki te taiepa whakatata mitimiti, me te mitimiti, tae noa ki te a, no te te wīra wahia i roto i te karaihe, i ana mea, hinga ana ki te patunga witi. Ko te heamana ki von Alder o te tinana wahia ki te karaihe, me te tumbled ki te raorao i raro.
  
  
  Susannah Henley kokiritanga ki runga, me te awhina i ahau ki oku waewae. Ia, ka titiro ki nah. "Ora koe i ahau, kihai koe?"
  
  
  "Ae," ka mea ia, piri ki ahau. "Ka whakamārama ahau i te reira i muri mai."
  
  
  I te rua o a tatou ka tu ki te muhu ore i te mata o te ruma, ka titiro iho ki te hohonu hohonu i raro. I reira, te rau o te waewae i raro i, i runga i te ice o te awa kōpaka, te takoto te tinana o von Alder, ki te pakaru te wīra i te taha o ia. I runga ake, te tinana titiro rite i te iti pakaru tamapua ki tona ringa, me te waewae haea atu. Susannah flinched, a tona papa unuhia atu ia i te matapihi.
  
  
  "Te rorohiko," ka mea ia, ohorere mahara. "I ahau ki te tahuri atu te huru."
  
  
  Ia hohoro tonu puta noa i te ruma, me aki pātene. I nga rarangi o te rama haere i roto i, me te rorohū ka he iti hum. Ki te whakamutunga wiri ano, i te motokā, mutu rawa, me te piri.
  
  
  Susannah titiro i ahau. "Te reira katoa tika i teie nei," ka mea ia. "Te rorohiko whakawātea. Odin o te transistor pūmanawa e kore e mahi i te, me te katoa o Dr. von Alder te patunga, ka whakahokia mai ratou noa tuakiri. I runga i te wā, micro-ira transistors - tae atu ki te hunga i roto i to koutou roro - e noa iho." Tungou ia ki a ia. Te reira i runga i.
  
  
  18
  
  
  I muri i te rorohiko i te tutakina iho, ka whakatika ia ki te karanga i te matau-i roto i te Āhua. I hoatu e ia Emu i te poto, ki tonu i te pūrongo i runga i te mea i tupu. A, no ka oti i ahau i te reira, ka tohutohu ahau ki te noho i te kaukau. Ka meinga e ia te he ki tonu i te pūrongo ki te Peresideni, me te ngā māngai o te tahi atu te Kāwanatanga. Na ka i katoa o ratou, ka haere mai ki te Switzerland ki te whakaatu i te whakamutunga whakangaromanga o te rorohiko.
  
  
  I Susannah, me tatari ahau, ka korerotia e ia ki ahau tana kōrero. I mahi ia mo Von Alder mō te rua tau. Ko ia i Ingarangi, a kua tae mai ki a ia i roto i te ngaro rapu ad i roto i te London i te nūpepa. Ko ia te taiwhanga kaiāwhina i roto i London, me i reira ko te tahi mea atu ki te mahi i te kaukau.
  
  
  Ko ia mau i te herehere, i te ra ra ia tae mai. Te reira ko e taea ki te mawhiti. Ara, i taua po, ka haere mai ia ki toku piha hotera, ki te mea ia kihai i patototanga a ahau i roto i, ki te tangata
  
  
  
  
  
  ia - tetahi o Von Alder o goons - kua mutu tona mahi.
  
  
  He huinga o te mauahara, me te hepohepo, i hanga ia ia te haere i runga i tenei mōrearea haurangi i te rorohiko. Ia tumanako, ka inoi, e wetekina ahau, e te tauturu ia hey.
  
  
  I te tahi haora i muri, te Kahu, me te Huru tīmata rōpū tae. Ka incredulous, no ka korerotia e ia ki nga kōrero katoa o Von Alder o te kōrero. Whakaaro ahau ki te Susannah kihai kua reira ki te tautoko i te Anaterope Deer - a ki te mea ia kihai i taua i te ingoa totoka i roto i te mara - e ahau, kua puhia hei oddball. A, o te akoranga, i reira i te rorohiko ki te whakarato taunakitanga.
  
  
  Mahi i runga i te whakahau mai te peresideni, te matau-hono i te Swiss mana ki te rapa mīhini. Ko te ra i muri mai, i te huihui i whakawāteatia o te iwi. Na tohunga i huaina ki te turu i te rorohiko. Katoa taunakitanga o Dr. von Alder o te mahere ki te whakahaere i te ao-i te rorohiko, me te kaukau-i ngaro. Te taote o te tūpāpaku ki Berlin i roto i te mate o te po, me te whakanohoia i roto i te von Alder utuafare wahi. Anake Ursula i te mōhio o te Huru o te mate, me te ka tonoa e ia ana tamahine, ki te kore o to ratou papa o te oraraa, ka te pakarutanga o te Pakanga II o te Ao.
  
  
  Mana korerotia ki Bern noho e te huihui i ki kia wahia no te mea ko te hanganga i kiia haumaru. Na e te te take i katia me nga mea katoa i kiia hoki, Kahu, Susannah, me ana mea tutaki ake i te chalet, i reira ahau tonu i te ruma i mahue, mo te whakamutunga, ki te inu. Ia, i rere hoki i te po like a Hawk, engari e ia aroha tapaea ki te tuku i ahau kia noho tetahi atu ra.
  
  
  "Well, Nick," ka mea ia, clinking mōhiti ki ahau, " e nehenehe tatou e kaute i tetahi atu tetahi mo koutou." I te mea tata te matau-a ake ake, ka mea ki ahau.
  
  
  I muri mai, i muri o te matau-a plane maui, Susannah a ka whakatakotoria e ahau i roto i toku ruma. Hanga matou e te aroha ano, ka kumea e ia tona tata, ka mea, " e mohio ana Koe, i a ia, ite e ahau kia rite ahau e taea te pupuri i te hanga aroha ki a koutou mo te toenga o toku ora. Te mōrearea mana'o.
  
  
  Ia te pupuri ia ia ake i runga i tetahi tuke, e okioki ana ki runga ki ahau, a ka kata te ata. "Pea, Dumplink," ia muhumuhu, " e te aha kei te haere ki te pa ki a koutou. Kaua e wareware e koe te whai tonu i te transistor hanga ki tou roro, me te mohio ana ahau tata rite nui rite Dr. von Alder e pā ana ki te whakahaere i te iwi. Te reira i taea e noa kia hanga e te iti te rorohiko, me te programmed te reira na e kore koutou e whai ki te hanga aroha ki ahau i tetahi wa ranei i te po."
  
  
  "Whakaaro e koe e akakoa i ahau?"
  
  
  Miro
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Liquidator
  
  
  
  
  Annotation
  
  
  
  He kariki kaihoko, he hoa tawhito, Carter, ā, i muri i te Iron Curtain, engari e hiahia ana ki te waiho me te hiahia TOKI o te tauturu ki te rave i te reira.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  I te pene matamua
  
  
  Ko te pene tuarua
  
  
  I te toru o chapter
  
  
  I te wha o nga pene
  
  
  Chapter Rima
  
  
  Pene Ono
  
  
  Uri i te whitu o nga pene
  
  
  Chapter Waru
  
  
  Chapter Iwa
  
  
  I te tekau o nga pene
  
  
  Chapter Kotahi Tekau Ma Tahi
  
  
  Chapter Kotahi Tekau Ma Rua
  
  
  Chapter Kotahi Tekau Ma Toru
  
  
  Chapter Kotahi Tekau Ma Wha
  
  
  Chapter Tekau Ma Rima
  
  
  O te tekau chapter
  
  
  Chapter tekau ma whitu
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Liquidator
  
  
  
  
  
  Whakatapua ki te mau melo o te United States Ratonga Secret
  
  
  
  
  
  
  I te pene matamua
  
  
  
  
  
  Te reira e kore e matara atu i te Washington ki te Tahatika o Waho; te reira noa te mea e ara. Mai te reira i te hararei, tatou i kumea hoki he moka, me te peia i runga i te Annapolis Bay Bridge runga i te Chesapeake ki te pareparenga rawhiti, na ka mau i te huarahi i roto i te whenua kia rite mīharo ka rite ki te totoro i waenganui i te Indianapolis me Terre Haute. I reira whakamahia ki te waiho i te nui waka eke i Cape Charles ki Norfolk - roa nui ki te akaanga, ki te kai i roto i te whare kai, me te mataara i te moana neke i waenganui i te Atlantic me te Moana. Engari i te kahore neke atu i te e. Na i reira te he piriti matatini, rite te raima huarahi i roto i te wai, me te tokorua o rawa kauhanga tupiki e mahara tukua kaipuke ki te haere i roto i kahore kuku o te waka. Ko te raruraru, ko e te wa katoa te tupuhi täia, i te kaipuke wawahi punga, i wawahi te whakawhiti i te puranga, me te kati i te katoa i te hanganga mo te maha o ngā wiki. I te tahi taime fifili e ahau pehea ratou te hapai i te iwi nei i haere i te Cape ki Norfolk, engari e te ih te raruraru.
  
  
  Ko te mea pai ki te mahi, no te peia i roto i te Norfolk, ko te ki te kati koutou kanohi. Na, ka rite ki te upoko koe ki te tonga, wareware e pā ana ki te Nui ratou kanohi Repo ki te tika me te aro i runga i tenei nui mā te papaki o te motu e hanga ake te pito raki o te te tai Tokerau Carolina rāwhiti. Kia whiwhi koe ki te Tahatika o Waho a tawhio noa Hello kitty Kahu kōwae, ka ite koe rite koe e matara atu ana ki waho ki te moana ki te unuhia kuiti o taipū onepu me te motels ki te karo i te whiwhi ki roto ki te wai. Mau, e tino tawhiti i roto i ki te moana, engari e kore e whakapono tenei te haere nama tito e pā ana ki Cape Hatteras te te easternmost wāhi i roto i te U. s.; Philadelphia te mea he pai, rau maero atu, te tika mo te tīmata.
  
  
  Otiia e kore matou i mutu i Hatteras. Maha rawa ngā tūruhi, me te Monica, me te kore ahau i te tango i tenei wiki te roa ki te whakairi i roto i ki te paihere o te whakaahua. I muri i te taraiwa ake ake i runga i te tika, tuhia, highway, tae tatou i te waka ki te Ocracoke, ki te mutu whakamutunga o te Tahatika o Waho. Te puna te mutunga o te ra, i te mārama, engari te pouri, ki te marama kōruru te rangi e hanga i te ra, tata nanakia.
  
  
  A, no te tae matou, tatou i marere i roto i te tarahu kōwhai Mustang, me te mutu i te puhuki te koropiko o te kaipuke; i te hau nui, ki te maka i te rehu o te rehu i roto i to tatou kanohi, engari ko te reira atu whakahauora i hōhā. Monica ko te momo o te kotiro kihai nei i āwangawanga e pā ana ki tona āhua - ranei i tetahi atu-e ko tetahi o nga take ahau i a ia i runga i tenei iti haere.
  
  
  Toku rangatira i roto i te Washington kihai i hari ki toku pai rawa mō te te wiki te roa; kihai i taea e ahau ara te korero ki te emu wahi i ahau e noho no te mea e kore ahau hiahia ki te Ocracoke i te aroaro o; kihai i rite ki ta te tūruhi e hiahiatia ana. Hiahia ahau atu iti iho ranei, i korero ki te tuku i Roto i te mohio, no te kitea e matou i te mōtēra, engari tatou i rua i matau ahau hiahia pea wareware. Te reira pai ki te mohio koutou kei te hiahiatia, engari e hiahia ana koe ki te utu i te raina vahi.
  
  
  Mutu tatou i te wāhi tata ki te pa i runga i Ocracoke, he tautau o ngā whare me ngā toa whakaritea a tawhio noa te whanga hanga i te tino porohita. Ko ahau hari ki te kitea e te reira i kahore he waea i roto i te ruma, engari i tatou i te ice kaihanga waho. He tau i ma'iri a'enei, i te hoa o toku tuhituhi i te tuhinga e pā ana ki tenei itiiti, e noho taratahi i te motu, a no te mea te reira e haapapû i te huru, te anaanatae matua i roto i te oraraa, i mohio ahau e Okrakok ko te e kore e maroke anake, engari kihai i reira noa te tangata nei e taea e kawe koe i te anō pounamu e rua ranei,. Engari i tatou i te tae mai te pai-aa, me te Monica, me te ahau i kore e manukanuka i rite matou ki te tīmata i to tatou pukumahi tau faafaaearaa mo te torutoru nga ra.
  
  
  Monica mahi i te kaukau i roto i te Petehera, a ka kotahi te titiro i tenei iti, engari pükenga kanapa tinana, ko te katoa e tenei arumoni i ai e hiahia ana koe. I te rua tekau ma rima, i muri i te tokorua o te whati i te faaipoiporaa, Nah i te naively wairua tiketike o te taiohi, engari ia i te ngana tonu e ia mauruuru i te reira. E kore ia te ui e pā ana ki toku i pokapoka, te waiata a te hunga nanakia e ara te TOKI o te tākuta super kihai i taea e tino hanga. Ko te wahi i te wahi mahi ia i te pai mo tenei ahua o te whara.
  
  
  Washington o koianei - hōia, rangatira, ih amiorangi diplomats, nga tangata me nga wahine a tawhio noa ngā tari kāwanatanga nei taitara mea tetahi mea e pā ana ki ih pono o te mahi. I roto i te kupu atu, i te mau uiraa i te ngoikore, me e ko te take matua, i toku rangatira, i tonoa mai ahau ki tenei wahi, i muri i te tetahi o toku ohipa i mahue i ahau i roto i te tino āhua kino.
  
  
  Monica, a ka mau ahau ki te poto kauhoe i roto i te hauhautanga o te Atlantic, te whai i roa, leisurely sunburns, na tetahi poto te kauhoe, me te hohoro hoki ki te mōtēra ka rite ki te ra i timata ai ki te hinga ki Pamlico te Tangi i te tahi atu taha o te motu. Muri iho, pau matou i te mīharo haora i te pae, a ka ka ake ki te kitea he wahi mo te tina. Ko te kōwhiringa kihai i nui, engari te ika hou i roto i te wahi i whiriwhiria e matou i te pai maoa, ki te kore e whakaongaonga, me te tatou tika e kore e taea e te amuamu.
  
  
  Na reira haere ana i runga i te tokorua o nga ra; e atiutiu noa atu a tawhio noa te one, mutu i te wa ki te wa ki te kōrero ki te kopapa, tirohia i roto i te ngā toa taonga manatunga, me te te whakaae e matou i roto i te kotahi, i reira te kahore he mea whaitake a tawhio noa ratou. Ko te weather te kore i puta ke, i reira tonu te marama, kōkōuri e hanga te puru, rangi, milky hina ano, me te i muri i te i tīmata te reira ki te depress tatou e rua. I te poutumarotanga i runga i te toru o nga ra, i matou whakaae e ko te reira te wā ki te hoki; mutu tatou i te vahi atu i te takutai mo te po - kore i roto i te hohoro, e ngana noa ki te neke i runga i.
  
  
  I matou i te rongonga o te Ocracoke pony, he mohoao momo rite ki te hunga i kitea i runga i Chincoteague Motu, atu i Virginia, engari kihai i kite i a tatou anake tae noa ki te i matou i runga i to tatou ara ki te waka. Na, i a matou te pei i runga i kuiti rua-lane uku i roto i te awhiowhio taipū, Monica ohorere tohu ki ahau, ki te taha mauī i mua.
  
  
  Karanga ia. "Titiro!" Te katoa o te kahui!"
  
  
  Ka tahuri ia ki tona matenga, tika i roto i te wa ki te kite i te rua o te hoiho hata waewae ngaro i muri i te tiketike, shrubby tāhuna. "Ratou e e haere," ka mea ahau.
  
  
  "Aue, tēnā mutu, Nick," te kotiro tohe. "Kia te kite, ki te taea e tatou e kitea ih ano."
  
  
  "Kei mohoao, e kore ratou e tukua e koe kia tata ki a ratou." I mohio ia Monica i te haurangi e pā ana ki te hoiho; ia e haere atu ana i ia te wā ki te tēpara i roto i te Maryland. Hoki ahau, te hoiho e te tika te ara tere ki te tiki i runga i te whenua atu i te haere, ki te mea ko te kōwhiringa anake i koe.
  
  
  "Kia tamata i te reira tonu." Ia e tona ringa ki runga ki toku iwi, me te homai ki ahau e te ngahau menemene e ta e matau ana ia i whakatara pai e haere ana ia ki te tiki i tona ara. "E kore e matou i roto i te hohoro, me matou kihai i ara te titiro i tenei wahi o te motu."
  
  
  Rawa tūturu, whakina e ia ki a ia rite kumea e ia ki runga ki te taha o te huarahi, me te mutu i te motokā. A, no te te pūkaha i te tahuri atu, e te anake te tangi i te marama hau pupuhi i roto i te mahora whero-parauri, te tapupuraa, e te hopoia whakahaere ki te dreadlocks i runga i te one i te whenua. Ia, ka titiro ki Monica ki a ia upturned ihu, me te kanohi kanapa, ia oti rakau tīmata noa ki te tipitipi atu i te taha. A na ana mea, titiro i ia whakamiharo whai kiko uma, e tu i roto i ki te marama piri shirt, me te ahua mangu tarau tenimi e piri ki a ia huha rite ki te aroha o te awhi. Ka mau ia ki tona ringa, atu i ona turi, me te kihi i te reira mō te wā poto.
  
  
  Te pai. Kia tīmata te nui roundup, " na ka mea ahau, tuwhera te tatau i runga i toku taha.
  
  
  "Te tango i te kāmera. E hiahia ana ahau ki te tango i etahi whakaahua o ia."
  
  
  "Ka te reira."
  
  
  Tatou i rua i te haere puta noa i te hu taimaha onepu i roto i te ahunga o te reo. I waenganui i te tiketike taipū i runga i tetahi taha o matou, i te ahua o te huarahi, ranei i te iti rawa i te unuhia o te onepu i te wahi kahore he rakau tupu. Ahau te pupuri i te kanohi i runga i te wahi i noho ai te hoiho i ngaro, otiia, no tatou i whawhati i roto i ki te whakatuwhera i runga i te bank, Nu i wahi ki te kia kitea.
  
  
  Monica i teie nei racing mua, te karapa i te whenua; kitea rawatia ake ia i maturuturu iho ki ona turi ano he Indian scout. "Kia mataara!" karanga ia. "Hoofprints!"
  
  
  "He aha ta titau koe?" Ka ui ahau, te wehewehe puta noa i te onepu wera ki a ia. "Tupare ara?"
  
  
  "E kore e poauau. Ia tu ana ki runga, me te titiro i te roa, tika tonu te totoro o takutai. "Engari i tatou i taea e te whai ia ratou."
  
  
  "O te akoranga. I teie nei, tae noa ki muri i te hotoke. Me pēhea te ki te nui tupono whakaaro e koe ka whai tatou o te hopu ake ki te ih?"
  
  
  "Well..." Ka tahuri atu tona upoko, kanohi puru whāiti. "Ratou me kua haere vahi i tua atu i te taipū." Ka mau toku ringa, ka tīmata toia. "Haere mai i runga i, Nick."
  
  
  Hey kia tango ia ia i ahau ki a ia. Ia haere ki raro i te one, haere ana ki te wahi i reira ki te onepu i te uaua, me te wetter atu i te mini ngaru. Ka titiro ia ki te puranga o te paua āta, na ka ohorere mutu, me te tohu ki uta.
  
  
  "Titiro! A ka tahuri atu i reira." Rere ia, me te whakahāngai a ia, me te trotted i muri i a ia. Taua ngākau taea te ma'i pee.
  
  
  A, no te te te ara ngaro, ki te ngahere o taipū onepu, whakahaere ahau ki te aukati i ahau, i mea, hey, "korerotia e ahau ki a koe, na," tetahi wahi no te mea kihai i meatia e ahau i te reira anake i roto i te pouri. Monica mutu haere ana
  
  
  koimutu tono i te koromatua, ki ona ngutu, me te aue.
  
  
  "Fifili e ahau i te ara -" timata ia.
  
  
  "E o te mana'o nei au."
  
  
  Tungou ia. "Kia waiho ai koe ki te tika." Katahi ia brightened. "Ko te titiro! E nehenehe tatou e te piki ki te tihi o tenei te whakapehapeha te tāhuna, me te i te iti rawa i te titiro a tawhio noa. Pea e taea e matou te wahi ih ano!"
  
  
  Ko te reira i taku tahuri ki te aue, engari mai ahau e kore e kua tangohia e ia i tenei tawhiti, kahore he ira i roto i te pato'iraa. Ko ia i piki i te pari dune pinakitanga, ano he kaiwhakaora, whiwhi tona waewae i roto i te āhua mo te wa, me te ki te hiahia ahau i te tau torutoru teina, hiahia ahau te ua titauhia ki te whakaatu i, hey, e taea e ahau mahi i te reira rawa. Hei utu, ka haere ahau i runga i te atu whaitake pace; i reira he nui titauraa tinana i roto i toku aho o te mahi, me te e kore e ahau me ki te whakaatu atu. Haunga, kihai i whai ahau ki te whakamatau i tetahi mea, ki te Monica.
  
  
  Ia tu ana i runga i te tiptoe, i te marama hau ruffling ia te huruhuru hate, me te āta tahuri ki te titiro i te whenua i raro. E kore ahau e kite i tetahi mea i roto i te mutunga tangle o te rakau, me te akaaka nga rakau i waenganui e rua nga rarangi o taipū. I reira kia he panzer division e piri ana ki reira, e kore ki te whakahua i te tatini ponies.
  
  
  "Ahau i whakaaro tatou tino ngaro ih," ka mea ahau.
  
  
  Monica tungou. "Titiro rite te whakahāngai! Tona tika ki te kite i te ih hotel ake tata."
  
  
  "Well, te wā i muri mai." Ka titiro ia ki runga i tona upoko ki te uku ara i roto i te tawhiti. I taea e ia te kite, te kōwhai, Mustang te wahi i noho tahi huru i mahue i a ia, otiia kihai i taea e ia te kite i to tatou motokā, to tatou tangata, ranei ara te ngaro te koekoea. I muri i a tatou, i runga i te tangi e totoro hope ki te kitea te tuawhenua, pea te rua tekau māero te tawhiti atu, i te rua o toy poti tomo ki te & nb, engari i ratou i te kahore, ki te mahi ki tenei mamao, me te taratahi i te wahi.
  
  
  Ka titiro ahau hoki i Monica, te hunga i rapu i ahau ki te titiro ahau i mohio na ki te pai. Ia yawned, totoro, a rere ana ki tona ringa i roto i a ia makawe. Ia tonu, u e whakaarahia ana i raro i tana hāte, ia nipples e koi. Ia malimali sleepily, me ia kakatia ake tona hiako kāmera take kia te onepu e kore e rere ki reira.
  
  
  Te tihi o te tāhuna i keria i roto i, i te rihi, a tawhio noa te ngohengohe te onepu i te tīmatanga wera ki te whanau kikokiko. Otiia ka, kia rite ki te hunga hope, ka anga ki te neke rhythmically i raro i ahau, te wareware ahau katoa e pā ana ki te wera, me te mea katoa atu, ki te kahore te mea i mahi matou. Ko ia he ngākau nui, lascivious kotiro, te tino whai wāhi i roto i te nah; ka ara tona waewae, a takaia ana e ratou a tawhio noa toku hope, e pupuri ana ahau ki a ia ki te maere i te kaha, a ka timata ki te takiri murua, e ngana ana ki te wahia e ahau ki roto ki a ia. Ia na kia i roto i te roa, i te iti te aue o te tukino, me te ahuareka, me te ka āta ka heke noa ia rohirohi i oti.
  
  
  "Ko e pai," ka amuamu.
  
  
  "Vaerua," whakaae ahau, i teie nei mōhio o te pehea, i te ra i mura ai ki ahau.
  
  
  "E hiahia ana ahau i taea e ia te noho i konei i te ra katoa." I ona ringa i tonu ki runga ki toku kaki, me tona kanohi i paku tuwhera rite ia malimali i ahau.
  
  
  "I reira e te tahi atu mau vahi." Ehara i te mea e kore ahau i hiahia ki te noho, engari i reira ko te pākiki rūraa i roto i ahau e kore i taea e ahau matau. Tae noa ki te rongo ia i te tangi tawhiti tata.
  
  
  Ka titiro ia ki te mahue, ki te pito e rua o te motu, te wahi i te waka uta i. I roto i te rangi, e kore ake atu i te kotahi rau waewae ki runga ake i te whenua, i te toparere i te neke āta i roto i to tatou o nāianei aronga. Te reira i te ru ata hoki, me te puta, te āhua matawai i te rua-lane uku papa. A, no te haere mai te reira ki toku kōwhai Mustang, te reira te pakanga ki raro noa atu, whakapaho, me te ka tukua i te iti, i rite ki te hiahia ahau ki te tiki ki te mohio tahi i te tahi atu i te pai.
  
  
  Kahore he hui, ka whawhati, free o Monica o te awhi me te whakatika ki ona waewae; ko ia te toia i runga i tona tarau a, no te te helicopter ohorere ki te pēke, me te haere i te mea whakakite nui mo to tatou tāhuna.
  
  
  "He aha te reira?" Monica ka ui, anake te hawhe-koera, propping ia ake i runga i tetahi tuke.
  
  
  "Kōwhai Mustang," ahau rasped, kanga te reti te nama e kore hoki e hoatu e ahau he iti papai motokā.
  
  
  "He aha koe i korero e pā ana ki, Nick?" Te kotiro hurihia ki runga, ka titiro ake ki te rangi, ka rite ki te helicopter whakatata. Oati ahau, tahanga, me te katoa, ko ia e pā ana ki ki te poipoi a, no te ahau yanked ia, a maka ana ia atu i te pari dune pēke. Ehara i te mea rite te pūkenga ki te hapai i nga wahine e hiahia koe te hanga noa i te aroha ki te, engari ka ana, ruku i roto i mo ia, ko te mea whakamutunga i runga i tona ngakau. A, no te te ke, plane, ko te titiro hoki ahau, e kore ahau e ngaru i te reira ki toku ringa - i ahau i te pārera i te reira.
  
  
  
  
  
  
  Ko te pene tuarua
  
  
  
  
  
  Ahakoa te katoa, ko te shelter i te tawhiti poto, i te wahi i tatou i roto i kihai i nui ki te huna i te koni. Tenei wa ko te reira i taku tahuri ki te whakahaere, e kukume ana i Monica i muri i ahau; te hopoia, hey whakahaere ki te hopu i ona kakahu, ka rite ki ia i te peia i runga i te tāhuna, mā ee, me tona piri shirt fluttered i muri ia ia i rite ki te kara. E kore e faufaa te reira; i roto i tetahi take, i te taata i roto i te topatopa kihai i taea e kua ngaro tatou.
  
  
  Te reira i rere iti i runga i a tatou, i te hau, i te rotors te whakatairanga i te onepu
  
  
  i roto i to tatou mata. Monica i tutuki te waewae, e ngana ana ki te katia ona kanohi; Ey mutu ki te āwhina ia ia, ka titiro ki muri, me te i taua taime i te helicopter u i runga i te whenua i te tokorua o te tatini waewae i mua o tatou.
  
  
  Ko reira te wa ki te mutu i te rere. Ia squinted ki te rā e whakaata ana atu te whizzing matatahi, maoritia ana e maka ana ia ia i waenganui i nga kotiro, me te topatopa; a kihai i reira i tika ki te huna tona takoto tahanga. I te tata kuwaha ki te a tawhio noa kirihou mirumiru whakatuwheratia, e te tangata te āta haere i roto i runga i te nah. Ko ia tika, he silhouette, engari kia rite ki hohoro rite neke ia ki ahau, tona tinana e māhorahora.
  
  
  "Haere i roto i to koutou mea, e te honi," ia muttered ki te kotiro, me te tatari mo Rawiri Kahu ki te whakatata ma te haapa'o maitai. Waimarie hoki ki a ia, Monica kihai i taua i te momo o te kotiro nei ka mau e pā ana ki te tuarua, me te hawhe ki te tiki i te kakahu, na Em kihai i whai ki te titiro atu i muri.
  
  
  "Katoa e tika," ia te mutunga ka mea, e kore te wheezing i te katoa. E kore noa e te TOKI Rangatira titiro rite i te ia i mahara ki te kia kauwhau i te apiiia ra, he whanariki, ki tona whakaminenga i roto i te New England kainga, engari ia ki te mahi i te tahi taime e ara - maramarama i roto i te aroaro o te tahanga te wahine.
  
  
  I roto i te faafaaea e aru ana, maka e ia i runga i tona shirt. Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  "He aha hopoi mai koe ki te nehenehe Ocracoke?"
  
  
  "Koe," ka mea ia e. "He aha e kore ianei koe te waiho i te kupu ki te wahi i noho i konei?"
  
  
  "No te mea kihai ahau i mohio ki a ia, no ka mahue ahau i Washington."
  
  
  "A, no te i kitea e koe i roto i?"
  
  
  "Te reira e kore e tika i te mea hoki te tokorua o nga ra."
  
  
  Huru kiripaka kanohi oioi i toku ki te Monica, ka hoki ki ahau. "Kia mohio koe, te pai, Carter."
  
  
  Kahore he tautohe ki a ia. Toku anake te kupu e ahau te haukotia te maha rawa o toku poto te hararei ki te pōti rite tenei, engari e kore e ko e te kupu i te katoa. E tatou he iti te whakahaere, a ka me ahau i te reira, me ahau i te reira.
  
  
  "Te tatarahapa," ia ka mea te papa. "Te mea te mea, i matou i noa i runga i to tatou ara hoki ki te d. c. a, no te koe, uh ... .. ratou ite tatou."
  
  
  Ia chuckled. "Mmm. O te akoranga, mo te katoa o tatou, te mea ta tatou i ana mea, ki toku whakaaro. Ki te i koe ki hea atu, engari tenei motu i te mata o te ao, i ngakau rua ahau i hiahia matou te hanga i te whakapā. Engari ko te reira utu te kaha, me mahi i te reira. Ka whai koe ki te tuku i te kotiro ki te tatari mo koutou i te motokā."
  
  
  Kihai ahau i ui no te aha, i tika ka tahuri, ka tawhiri atu ki te Monica. Ki te hoatu ki a Amy ia e tika ana, kihai i ia sulk ranei te whakahē. Ia tika poipoia, me te rere atu.
  
  
  Kahu kihai i hiahia ki te ururua wa i runga i te whakamātautau tuatahi. "E hiahia ana koe i roto i te Washington tika i teie nei, Nick; e kore ahau e haere ki roto ki tetahi atu ngā kōrero tae noa ki te whiwhi tatou hoki ki te tari, engari te mea e ahau i haere mai ki konei anake, kia tukua ahau kia korero ki a koutou pehea te nui ko."
  
  
  "Ahau i matau." E kore e te tangata tawhito ko te tika i te pou rangatira, ko reira onge ki te kite i te matenga o te kotahi o te o te ao nui rawa te maramarama whakahaere rere i te ohipa.
  
  
  "E te kotiro ki te pei i te pereoo?"
  
  
  "Ae."
  
  
  Te pai. Na ia i taea e hoki i te motokā ki Washington. Kei te rere hoki ki ahau."
  
  
  "Ka taea e ahau te haere, me te whiwhi i te reira na roto i te ahiahi."
  
  
  "Te reira te mutunga rawa. Ka waiho koe i runga i tou ara, i te ahiahi."
  
  
  "Hea ki te?"
  
  
  "I muri mai. Te tiki i roto i te topatopa, me te ka maturuturu koe atu i te koutou... aua'e râ, te kite i te waka."
  
  
  Ko ana mea, ka ruia e ia tona matenga. "Kei te haere ahau ki te haere; te reira i te iti rawa e taea e ahau mahi i muri i te whiwhi i te kotiro ki te mahi i te reira."
  
  
  Kahu matatau i ahau mo te taime, te ngote i runga i tana matao putorino. "Kaua e korero mai ki ahau," ka mea ia, aitua nga ngutu e mahi rite ki te emu ataata. "E koe te hoko i te taata i enei ra?"
  
  
  I reira te kahore he ira i roto i te whakautu.
  
  
  Monica ka mau te rongo pai, ahakoa ka hanga i te reira mārama e kore ahau i rite te whakaaro o te ngaro i te toenga o to tatou hararei. "Ka kite ahau i a koe kia rite ki hohoro rite e taea e ahau," Hey ka korerotia e ia, te tikanga a nga kupu katoa: kotiro rite Monica he onge kitea e koe, e te rawa mo te tangata i roto i toku īmēra pakihi. Ia mau ia te tueke, ka kihi hoki i a ia poroporoaki, a ka eke te helicopter. Poipoia ia i mua, na ka tupono atu atu i rite ki te mea ko ia te rite ki te iwi, ki Washington. Te ara ia, a peia atu ana, kihai ia i pai ki te whai whakaaro nah ki te mea kihai hoki e roa, he puhoi waka eke.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kahu kihai i korero mai ki ahau he aha tatou i tae noa ki te mea i matou i roto i te Huru o te tari matua, te tari, te TOKI o DuPont Porohita tari matua. I muri i te paruru o te Ao Ratonga Hauora, ko te matatini o te horomata iti tari, pania te taua bleak atarangi o te whare herehere, peita, a tahuna ana e mutunga i nga rarangi o te koma haukura korere. Kahu Odin he torutoru matapihi tari a tawhio noa ia ia, otiia e kore e hanga i te huru tetahi atu fun; ko ia e tu ana i roto i te mua o te pātea pereki taiepa e mahi i roto i roto i te omaoma, tata i roto i te tae.
  
  
  Ia hoko e noho ana i runga i te pakeke, ki tonu te heamana i te ritenga atu o te huru o te kuware maitai chair. Ka rite ki mua, i reira he torutoru noa neatly tāpae ngā kōpaki i runga i te nen, te tokorua o te wā, pango waea, me te kotahi e kore koutou e kite, he whero te kotahi i roto i te wehenga motuhake i hanga ki te huru parahiraa. Ka rite ki te Kahu, te tari i hangaia anake hoki
  
  
  mō te pakihi. E kore tetahi tangata ake i ākina ki te noho me te haere i te wa o te ra i reira.
  
  
  "E whiwhi koe io, N3," te tangata tawhito parau.
  
  
  "He aha hanga e koe te mea e?"
  
  
  "Just no te mea... kia a tika mea... i te voyeur faaoti ki te tango i te titiro i te aha te tupu i runga i te tihi o tenei te tāhuna, ka mahi i rite ki te mea koe i wehi hoki i to outou ora."
  
  
  "Ki te kahore i tirohia e toku motokā tuatahi, i reira ai kua pohehe koutou, no tetahi e whātaretare mai Tom. Otiia i roto i tetahi take, e kore e ia te kakaho, na ia e kua e whiwhi i roto i te reira, hema kua hoatu e ia he wa pakeke."
  
  
  Kahu tungou koi, patua te kīhini ōrite, me te pupuri i te reira ki te tami peihana o tana putorino. "A, no te ko te wa whakamutunga, e haere ana koe i runga i te poti haerenga, Nick?"
  
  
  Ahau kia whai whakaaro e pā ana ki te reira i te moka. "Ko te wa whakamutunga ko ahau i roto i te Bahamas. E wha nga marama i ma'iri a'e."
  
  
  "E te feia?"
  
  
  "Just tetahi o te hunga iti catamarans e calve reti i roto i."
  
  
  "Kahore atu?"
  
  
  "Horoi... kia ahau whakaaro e pā ana ki te reira. E mai te whakamutunga raumati. Te hoa o toku he e wha tekau ma rua-waewae yacht i runga i te Pareparenga Rawhiti. Pau matou i te ra torutoru i peia reira a tawhio noa te Chesapeake."
  
  
  "Te pei i te kaipuke koe?"
  
  
  "O te akoranga. E mohio ana koe e taea e ahau te kauhoe. E kore ahau e whai i pekepeke ana a ia mō te 12-kiromita te iwi i te Copa Amerika, engari e taea e ahau te mahi tino nui tetahi e tetahi, te tangata e nehenehe e rave."
  
  
  "Ae, te reira i roto i to koutou kōnae. Navigation?"
  
  
  "Ko te hoki tenei i roto i te kōnae."
  
  
  Tungou ia. "Alex Zenopolis".
  
  
  Tīmata ahau ki te mea i te tahi mea e pā ana ki toku kōnae ano, engari na te ingoa patua e ahau, ka tu ahau, ano he taiepa kohatu. "Alex," e hemo. "Kua tau mai i te koka kua rongo ahau i taua ingoa ki te aroaro o."
  
  
  "Well, e pā ana ki te nen i te wa ki te wa i puta i roto i te pūrongo ki a ratou te koka i a ia defected ki te Reds' taha. Oia mau, i hanga e ia te ora pai i roto i te ih maramarama taputapu."
  
  
  "E kore ahau e haamana'o te kitenga o te tetahi a tawhio noa enei pūrongo."
  
  
  "Mauruuru e koe te mahi i roto i te mara, e kore koe e whai ki te pānui i nga pūrongo."
  
  
  Ia mauruuru ki a ia, otiia kihai ia i haere ki te kōrero e pā ana ki te reira. "E hiahia ana ahau i taea e ahau kua kite koe; Alex, me te i ahau te hoa mō tētahi wā."
  
  
  "Ae, i mahara ahau ki a ia."
  
  
  "Na te aha e pā ana ki a ia inaianei?"
  
  
  "Oia mau, e hiahia ana ia ki te haere mai i roto i."
  
  
  Ko te reira i taku tahuri ki te noro; kihai i whai ahau ki te ui ki tetahi pātai.
  
  
  "Whakamutunga po," te matau-tonu, " tetahi o tatou i nga tangata noho i roto i te Kariki me te rohe ki a Albania riro i tētahi karere e whakaae ana ki te waiho i te Zenopolis. Ko te whakawhitia tonu te reira i konei." Kahu whakatuwheratia te kōpaki runga, me te pakura, he kikokore whārangi o te pepa puta noa i te parahiraa.
  
  
  Te karere i te maramarama neherā; te nen anake te mea e Alex Zenopolis, te mua kariki maramarama mana, e fakatāutaha whakapā TATOU i āpiha i roto i te Kariki i te hotera mo te wiki ranei kia. Te wā, me te wahi ki te whai. Ka tukua te haamauraa tohu, e te ka haapurorohia i runga i te paerewa auau i te wa e motuhake.
  
  
  Te reira i te hokinga mai na roto i te huru ki te rangatira. "E rave tatou i tetahi te whakaatu kei hea ia?"
  
  
  "Whakamutunga i rongo ai matou, ko ia te taviniraa i roto i te tahi takawaenga rōpū whakahaere i waenganui i Yugoslavia, me Albania." Kahu whakaaetia ia i te matao ataata. "Ka taea e koe te feruri i te kai o tenei ahua o te mahi."
  
  
  "E kore ahau e mahara Alex he takawaenga."
  
  
  "no. I runga i te tahi atu i te ringa, tatou e matau pea iti e pā ana ki te mea kei te haere i runga i roto i te Albania atu tatou i te mahi e pā ana ki te Whero China."
  
  
  "Na te whakaaro koe i e taea e ia te korero ki a tatou te tahi mea faufaa?"
  
  
  "I reira ko nga wa katoa te taua rave'a. I runga i te tahi atu i te ringa, katoa e ia ta te mea e hiahia ana ia ki te whakapā tatou. Fakatāutaha."
  
  
  "E te tikanga kanohi ki te kanohi. I Roto I Te Kariki."
  
  
  "A pea ka tika e hiahia ana ki te tiki i hoki ki te kainga."
  
  
  Ko ana mea ia shrugged. Te pai. I roto i tetahi take, e ia kia korero ki a matou i te tahi mea ngā."
  
  
  "Pea te tino nui."
  
  
  "E whai koe i tetahi atu haunga tenei kupu?"
  
  
  "E kore e tino. Ko te tino hiahia ahau ki te tiki i te mea i muri ia e tuku."
  
  
  "Me te i roto i te takiwa?"
  
  
  "I roto i te takiwa, kei te haere ki te tango i te akoranga tukinga i roto i te tere, me te whakatere."
  
  
  "E kore ahau e matau."
  
  
  Hawk ua ake i tona creaking mōnenehu nohoanga, ka haere i runga i ki te rarangi o hina maitai te pouaka cabinets e te anake te whakapaipai i roto i te tari. Huri noa i te afata ume, kumea e ia i roto i te hurihia-ake mahere, me te kawea te reira ki te tahu-pania amuiraa tepu i muri i ahau. Ia piri ki a ia
  
  
  "Here," ka mea ia, " e te Balkan states. Kariki, Albania, Yugoslavia, Bulgaria, me Romania. Na to tatou tangata, te tangata nana riro te karere, kua posted i konei." Tohu ia ki te wahi e kore e matara atu i te wahi i te rohe o Yugoslavia, Albania, me te Kariki whakatau. "Ka kite koe i reira e he nui i roto i konei, me te katoa e toru nga whenua faaite i te huru o te te uta. I roto i te tino maunga o te motu."
  
  
  Em kihai i whai ki te whakamārama. "Ko reira he rota o te ripeka-rohe waka?"
  
  
  "Koinei te iti, te whai whakaaro
  
  
  te fifi i roto i te tiaki o te rohe. Ko taua whenua ka whakarato maha ngā whai wāhitanga mō te tohu, me te ite i te tangata ."
  
  
  "He aha e pā ana ki te karere? Tetahi mea i a ia?"
  
  
  A ko tona matenga, whakaaro ahau he iti kanohi. "Tenei ko te nui atu iti iho ranei te whakatuwhera i te tuku ki te whakarongo ki te. I te tika ano, e kore e te whakahaere i te TOKI. Oia mau, te bellboy mohio ki te wahi e ko ia i roto i te whare, me te ... aaa... noa ahau ki te hoatu i te nota i raro i te kuwaha."
  
  
  Na, i mohio ahau ko ia whakama, ara, ki te mahi i kore i raro i te mana o to tatou. Na ka mea ia tetahi mea, me te kia Em haere tonu.
  
  
  "I roto i tetahi take, e homai ana i te āhua o te mahi e Zenopolis i, e riro te reira arorau ki te amo i taua e ia i te vahi i roto i tenei rohe." Tohu ia i te puhuki, tupeka-poke maihao i te moana.
  
  
  "E kore e korero ki ahau, i whai ahau ki te rere i runga i te reira."
  
  
  "E kore i te katoa. I roto i te meka, ki te Zenopolis e hiahia ana ki te mahi i roto i tenei rohe, e nehenehe tatou e kore e whai tetahi mea ki te mahi ki a te reira. E kore i reira."
  
  
  "He aha e kore?"
  
  
  "Titiro ki tenei wahi. I roto i te kotahi te huarahi, ko te whenua te rite kaha te ātete ki te Uru iwi rite ki tetahi atu whenua i roto i te ao. Muri ki reira he Yugoslavia, e ko te atawhai ki a matou i enei ra, engari tonu e kore te hoa o te tahi atu taha. A Kariki. to tatou hoa, ae, engari i to tatou whanaunga i raro i te kāwanatanga o nāianei e mārama takoki. Ka whakaaro kia pehea te nui te colonels te hunga e mahi hey matau i teie nei e te aroha ki te tiki i te tangata kia rite ki Zenopolis."
  
  
  "Whakaaro ahau e ahau i matau ki a ia. Ko te ara anake ki te tiki ia ia i roto i te hohoro i mua ia e whiti te rohe, ko te e te hau. Me e te tikanga te roa e rere ana i runga i te Albania Kariki ranei, me te e kore matou e hiahia ana koe kotahi a tawhio noa ratou ki te manukanuka rawa nui e pā ana ki te tuku i a tatou te tiki i reira. atu ki te taonga."
  
  
  "A, ki nga Kariki kitea i roto i te e ia TATOU āpiha e whai wāhi i roto i tetahi ara, nui atu te raruraru nui i taea e pupū ake."
  
  
  "Ko e tika."
  
  
  "E hopoi mai ia tatou i hoki ki te tere i te mau haapiiraa."
  
  
  Matau-te rere i te maihao, me te rohe ki te hauauru o Kariki. "A, no te matou i u ai te whakapā ki te Zenopolis ano, tatou ka tohe e te reira i wahi i roto i te Albania rite bilia e horomiti nei, ki te moana. Tenei ko te anake te ara e taea e matou te ringa ki te whakapā atu a ia i tēnei wā."
  
  
  "He aha te mea kua ia etahi nui ngā mōhiohio mo tatou?"
  
  
  "Na, kia whai tatou ki te taui i to tatou whakaaro. I roto i te takiwa, kia rite koe ki te whakatau i te huru vahi i roto i te rohe. Katahi koe ka whakawhiti i te huru ki te Taranto, i te mea i roto i te whare i runga i te rekereke o te Italian whawhai."
  
  
  "Te pai, engari he aha tona? Tetahi kaihoko taea e te mahi i te mahi, me te e kore e ahau te whakaaro ahau i te kotahi anake te tangata e taea te urungi i te sailboat i roto i... te aha?" Tirohia e ia te maero tauine; ko te mahere i whakakitea he wāhanga o te tonga Itari. "Pea e whitu tekau ma rima māero te tawhiti? No te neke atu i te kotahi rau? "Ka timata ia ki te tiki he iti te hoha, e mahara ana fakamā te rere i roto i te onepu ki te tahanga, Monica i roto i te muka.
  
  
  "Ae, tatou i te whai tetahi e rua ranei, nga āpiha hunga e atu tohu i roto i tenei whakaaro atu ki a koe. Otiia kahore he tangata a tawhio noa ratou e mohio Alexa Zenopolis i runga i te titiro."
  
  
  Ka mau te reira ahau he ia ki te ite i te taua. "Ko te titiro," na ka mea ahau, " kahore ahau i kite i tenei tangata, i roto i te tau kotahi tekau ma rima. Ai te reira haere mimmo a ia i runga i te huarahi, me te kore e ite i te huru."
  
  
  "Kia tumanako e kore e te taua i te take. Titiro ahau i roto i to koutou whaiaro kōnae i teie mahana, me te i roto i taua wa i to koutou ahua e kore e, kua puta ke kitea i roto i tetahi ara."
  
  
  Ki te tawhito ko te tangata e ngana ana ki te patipati i ahau, kihai i taea e ia te whai i whiriwhiri i te ara pai. Ko ia te tika i te taata hoki na, i roto i ona tīmatanga o pia ma, engari hohoro i muri i taua, ka tino māia e pā ana ki tona ahua me te huru tinana. Ki a ratou, tona koka i puritia ano i roto i te āhua, a tae noa ki te titiro te haere, ana mea, te mana'o nei e ahau tetahi o te hunga anga e tika e kore e tau nui. Oku makawe ano matotoru, me te pouri, i te iti roa atu i te reira i roto i te hunga wawe, tika tonu Eisenhower ra. Paunatia ahau i te kotahi tekau nga pauna nui atu i ahau i hoki na, ko ahau te āta hanga ake toku huru hei wāhanga o te hōtaka taimaha-whakangungu, a e kore ahau e mau i te tapapa atu e kore ahau e whai. Ki te taua tangi rite te tu'aro, i roto i te reira; te tangata e mahi pakeke ki te noho i roto i te āhua me te kia i te iti whakakake o reira.
  
  
  "Katoa e tika," e ia, me te Kahu whakaae. "Na pea ahau ka mohio ki a ia rite Alexa."
  
  
  "A ara, ki te koe i kore te mahi, o te akoranga ka taea e koe te whakatū i te huru, te huru, na roto i te korero e pā ana ki nga wa tawhito."
  
  
  Kihai ia na te tino e pā ana ki reira; ki te tahi atu i te rōpū āe ki te whakakapinga, e ia kia pai te noho mōhio. Engari kihai ahau i haere ki te tautohe. "Na he aha te muri, e te ariki?"
  
  
  Kahu ka hoki ia ki tana tēpu. "Kia kua kohia etahi kakahu, ka waiho koe i runga i te commercial airliner ki Providence. He tono kua hanga hoki koutou i runga i te ingoa o Daniel McKee. Toku kairēhita kua kāri nama, me ētahi atu tāutu i te tuhinga."
  
  
  "Providence?" Ki toku maere, me kua kitea.
  
  
  Kahu chuckled a meinga ana ahau e noro. "Tou ūnga whakamutunga, ko te Newport. Otiia i roto i te pa, e kinongia na e koe, ka kia tutaki i te rererangi e te tangata ingoa
  
  
  Nathaniel Frederick. Ka whakamōhio i a koe anō. "
  
  
  "Ko ia anake, i roto i to tatou āpiha?"
  
  
  "E kore i te katoa. I roto i te meka, te ia i rite pehea ego oro ingoa whakamutunga."
  
  
  "Tenei ko te aha?" Ia kihai i whakawhirinaki ki te tangata tawhito, no te ia i kata.
  
  
  "Te pai, o te akoranga, ki te mutu New Ingarangi he kaiwhakaako."
  
  
  
  
  
  
  I te toru o chapter
  
  
  
  
  
  A, no te tomo ahau ki te kāpeka, ko ia e tatari ana hoki ahau, he roroa te tangata, he puwhero mata, me te tousled makawe pouri e paku whakahekeheke ki te hina. Te huru rūrū ko te powhiri, me te u, engari i te ite o te huru hiako nikau, ka e ahau te ongo e taea e ia te kotēhia te hiriwa, ingot, āhua rite te porohita, ki te pukapuka o monette. I ia he cheery, he nanakia kanohi, ona kanohi ki tonu i te kanikani, me tana whakamarie te whanui o to waenganui kahore he whānui atu te huru o te rite ki te whanui pokohiwi. I mua i ahakoa ia ka korero, ka mohio ia he aha ia i mahi hoki TOKI; Nathaniel Frederick i te mārama i te tangata nei i reira i te aroaro o, me te aroha mau minuti atoa o te reira.
  
  
  "Kei a koe i roto i te waimarie," ka mea ia, ka rite tatou i rapae, taiawhiotia te kāpeka, me te haere hoki i te huru waina pereoo teihana noho tahi matau ki waho o te kuwaha. "Koutou manureva i tae mai i runga i te wā. Tikanga, ka taea e koe te titau i te rerenga i Washington ki te tae i te iti rawa i te haora te mutunga."
  
  
  "Pea te kei waimarie koe," ka mea ahau. "E kore koe i te whai ki te tatari."
  
  
  "Aue, e kore ahau e mahara ki te tatari." Pōpōngia ia te pango kopamārō i raro i tona ringa. "Ko ahau tonu rite ki te haere atu mangere taime."
  
  
  Ki te kahore e parau i te tikanga ki te pique toku pākiki, te mahi i te reira. Engari faaoti e ahau ki te pupuri i atu tae noa ki ka e ahau i te pikitia mārama ake o te tangata i te hunga titiro tetahi mea, engari mutu katoa i runga i New England. Rite tīmata ia i te ngangau, engari maheni engine, tona huru kōtaha ako ia mo te taime. Ahau tata i te reira e kore e neke atu i te pokapū o te rima tekau, me e te ka e ahau whakaaro. Mutu? Titiro ia, ano i taea e ia te haere i runga i tae noa ki a ia i te waru tekau, me te pea noa na.
  
  
  Peia ana e ia te papû ore, me te i roto i te ara, me te huarahi noa matou i te peia a tawhio noa te pa. I mohio ia e tata ki tetahi mea e pā ana ki tenei wahi o te whenua, ki te kahore e ko ahau kia unga mai ki te Parauri ki te tango i te akoranga motuhake. Te reira i te waenganui o te hotoke, me te toetoe i roto i Providence te hanga e hiahia ana koe ki te haere tahi vahi atu. Ko tōna i roto i te Newport kotahi, haere ki te hoa i runga i te kaipuke e taea e tika kia kiia he yacht, ko ana mea kihai i ara te hanga i te reira ki te uta i roto i to tatou noho pō.
  
  
  "He aha te ahua o te mahi?" Ka ui ahau ki a ia, rite te kaiwahi.
  
  
  Nathaniel titiro i ahau. Ia tino kore a tawhio noa te ahua o te iwi e hiahia karanga koe Nat "te Pai, ka noho koe i roto i toku whare. Ka tango ahau i a koutou ki te moana, i nga ra katoa tae noa ki te e peia koe rite koe i te kāinga ranei peia te motokā. Ka ka hiahia koe ki te mohio ki te tahi mea atu ... "
  
  
  "Te whakatere," e ahau i haukotia.
  
  
  "Aue, e pā ana tēnei ki te rere, me te ki te hiahia koe ki te taitai ake i runga i te ariā e te moka, e ahau ka tino āwhina ia koe ki taua. Engari ko e te te wahi ngāwari."
  
  
  "Ko e tika?"
  
  
  Ia grinned, i tona mata, tahuna ake i te papatohu rama. "Ka whai koe ki te tamau aau i te kōrero - te rahi, rewa, te tahi atu taputapu, me te rawa utu - o tata nga kaipuke mōna i tēnei wā i runga i te hoko i roto i te United States me ētahi atu wahi o te ao."
  
  
  "Katoa o tenei? He aha?"
  
  
  Nathaniel chuckled. "A rawiri, ka korerotia e ahau e ia, kihai i whai wa ki te whakamōhio ki a koutou i roto i te taipitopito, engari e kore ahau i mohio e ia, kihai i korerotia e koe tetahi mea."
  
  
  Te tangata i muri ki ahau i miharo ahau i nga wa e whakatuwheratia ana e ia tona mangai. Ko ia anake te tangata e hiahia ahau te rongo ake te karanga i nga rangatira, i tona ingoa tuatahi.
  
  
  "Ka mea ia, e homai e koe ki ahau i te kōrero."
  
  
  "O te akoranga, anake i roto i tēnei wāhanga o te mahi. A ki te tahuri koe ki te atamai tārua o te wakarā kaihokohoko, Mr. Raniera McKee. E kore ahau e mohio ki te aha, me te kore ahau e mahara ki te kitea i roto i te mea ko te" e kore ahau e hiahia ana ki te mohio e pā ana ki to koutou mahi, tēnā e kore e korero ki ahau, "kei te hoki.
  
  
  I ahau kihai i haere ki te rave i te reira, engari ko toku pākiki mea hanga ahau e hiahia ana ki te mohio ki nga mea katoa e taea e ahau e pā ana ki tenei tupuria kerupa. "Ahau ki te tango i te reira i kua mahi koutou ki te Kahu i te aroaro o."
  
  
  "Aue, o te akoranga," ka uru ia. "Haere tatou i hoki ki te Pakanga Tuatahi o te Ao, ka tatou e rua te mahi i roto i te manuao te maramarama. Well, i te iti rawa ana mea i mahi; a Rawiri i... e kore e i roto i te āhua, rite tatou whakamahia ki te mea."
  
  
  "Yeah. E koe, e whakaako ana i te kura i teie nei?"
  
  
  "E kore e a muri ake. Ko ana mea, mutu i te tau i ma'iri a'e."
  
  
  Ka titiro ahau ki a ia, i te mea whakakite nui, te hanga i te tino e ia i te mōhio o te reira. "E koe te titiro i te iti kuao mo te whakatā," ahau i te mea pono, e ngana ana ki te matau i te tauhohenga.
  
  
  Ia tika ka tawhiri atu i roto i te whakaaetanga. "Ko te pono. Ahau anake e rima tekau ma iwa. Otira, no te mate toku wahine, e toku tūranga i roto i te St. Dunstan o te Pāriha ka fiemālie."
  
  
  "Ko tenei te kura?"
  
  
  "yeah. Kite koe i, te mau tamaroa i roto i te prep kura ahu ki te tiki i piri ki te wahine o te rectors o ētahi tari. E mohio ana koe, tea ahiahi, i te ahua o tuwhera-tatau huru e ko te nuinga o te wā tonu i roto i etahi wahi.
  
  
  . Taku wahine, nei e taea e ahau te mea i waho whakamanamana, ko pea te tino o te katoa toku utuafare, me te ka te ia mahue, kitea e ahau e reira i te maha rawa o ratou... te pai, kia a tika mea, e aroha hoki ki ahau. Ka te reira tino uaua ki te whakaako, me i ahau hoha'a e te mau tamaroa anake i haere mai ki te akomanga ki ahau. Na... e ahau te mutu."
  
  
  Korero ia dryly, ki te he iti te ataata i runga i tona ngutu, engari i pania e ia ona kanohi, ka kotahi, ka whakawāteatia ana te korokoro reo.
  
  
  "Koe... he... tonu te ora i runga i te whare wānanga?" Ko ahau te iti āwangawanga e pā ana ki te wahi i noho ai ia, i pehea te mea kia pā i toku taupoki ana i te kōrero; ko te mea whakamutunga e hiahia ahau ki te mahi i mahi ki te paihere o te pākiki schoolboys.
  
  
  "Aue, kahore. Ko te whare i muri ki te yacht club i runga i Sakonnet tarahu ia. E kore te mea tino nui, engari ko te reira i hāngai toku hiahia, me te reira tata nui ki te whare wānanga ki te whare wānanga e taea e ahau te mahara hoa ki te maturuturu i te i te wa wa ki. Me ia tino pukumahi Mr. Carter, tukua ahau, Mr. McKee. Whakatā, e matau ana koutou, ko te wa o te ora, no te tangata kua kite i te whai wāhi ki te mahi i nga mea katoa e ia i mua atu."
  
  
  Te pai, na ka mohio ia ki toku ingoa tūturu. Ehara i te mea he ohorere, rawa i muri i te ite i te pehea tata ia ki te matau -. Engari whakaaro ahau ia e korero ana rawa noa ki ahau, me ahau i miharo pehea te tawhiti e haere ana ia.
  
  
  "Whakaaro ahau kua meatia nei e koe tenei i te aroaro o ki te Kahu," ka mea ahau.
  
  
  Titiro ia ki ahau, hohoro. "E kore e rite. E te mea, e kore ahau e te whakahaere i te mua maritime te kura pakihi mō te TOKI āpiha, ahakoa i te wa wa ki ahau, kua whakaako i te taketake ki te kotahi e rua ranei, te whakatau i to koutou hoa."
  
  
  "Ko koe... te pupuri i roto i te pa i enei tau katoa."
  
  
  Ia grinned. "Kei a koe te tūhura i ēnei hononga, Mr. McKee."
  
  
  Whakautu,, au ra i te reira rite ki te whakaaro pai. "Tonu ahau rite ki te mohio rite te nui rite taea e pā ana ki te tangata, te au mahi ahau ki te. Rawa, ina te ia mārama tawhito i te hoa o toku rangatira."
  
  
  Nathaniel chuckled. "Well, i reira te kahore he take e kore e ki te korero ki a koutou i te moka. I ahau i te torutoru iti taranata i roto i te ngā āpure e Rawiri i taea e ki te whakamahi i, i a ia e wātea ana ki a ia. Peka atu i te boating, me te rere, ko ia te tino pai mohiotia, te whakawhetai ki nga Kaipuke, me te whakangungu ka homai e ratou ki ahau, tau maha i ma'iri a'e. Me haere ahau i te reira; ara a, no te ahau tonu te whakaako i te reira, whakamahia te reira ki te kia rere ki Uropi, ki te Karipiana, ara puta noa i te moananui-a-Kiwa, i roto i te roa o te tau e schoolteachers ora. . I runga i toku sabbatical-Atua, tata kotahi tekau nga tau ki muri! "Ka mau ia ki tana wahine, me e rua nga tamahine, nana nei i tupu ake me te mahue i te ohanga, i runga i te a tawhio noa-te-ao ipu. Ka ui a rawiri i ahau ki te kōmaka i roto i te tahi mau mea, ki te whakatū i ngā hoapā ... Well, e mohio ana koe he aha te tikanga e ahau. Ia, te au e mohio ana ahau e kore e haere koe ki te ui ki ahau mō ētahi atu kōrero."
  
  
  "Kia waiho ratou i roto i te te nama o ngā kōnae."
  
  
  "Te ti'aturi nei e ahau e kore. Te iti mahi ai ahau mo o koutou rangatira, ko te mea whaiaro. Hoki i te hoa tawhito. A, hei hoa tawhito, a Rawiri fakapapau'i ahau e toku ingoa e kore e puta, ara i roto i te kotahi TOKI kōnae, ara whakawaeheretia i roto i te puka. Ka whakawhirinaki ahau ki emu ki a ia. E kore te mea i te reira? "
  
  
  Tungou ia ki a ia. Me i te wa ano, ua ite au e ahau ki te whakawhirinaki i te reira i roto i te pāngarau me te rite ki te nui rite ahau ki te whakawhirinaki te tangata ia hiahia ake tutaki i roto i toku ora. E, o te akoranga, e hēmanawa ahau, no te mea he wahi nui o toku tikanga kei te pera whakatara tūpato o te katoa, i haere mai ahau i roto i te whakapā ki.
  
  
  "Ko te rite ki te taupoki ana i te kōrero," ka mea ahau. "E koe i te wahine, te tamariki, te haere outdoor pool. I tauranga kua tūpono koe?"
  
  
  Nathaniel ngaueue te ata reproving ringa i ahau. "Na, inaianei, Nick, e kore e totohu i runga i tenei. E i te matahiti i ma'iri a'e, me nga mea katoa i te iti nga mea i mea ai ahau mo Rawiri, ko te roa i runga i. Ano, kua tonu ahau i noho i te horoi, e kore kua tāutuhia rite ki te kaihoko. i ki te pupuri i te reira i taua ara. "
  
  
  "I roto i te i taua take," ka korerotia e ia ki a ia ho'i, " e hiahia koe pai e kore e karanga ki ahau, a Raniera, McKee."
  
  
  "Aue, e kore ahau e wareware."
  
  
  "Me ahau te wakarā... kaihokohoko?"
  
  
  "Te reira i te whakaaro. He aha kaua e matou te tatari tae noa ki te whiwhi tatou ki toku whare i mua i te matapaki i tenei tetahi atu? Ngā tīmata te reira ki te ua, me te hunga pesky wipers motokā e tika smearing te wai katoa i runga i te motokā."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Toku tōtika fare e uru ki roto i te kīhini o Nathaniel Frederick o "e kore-na-nui" whare. Ko te reira i te ramshackle-rua kōrero white-paneled ki te hanga i te pūmanawa i te whānui hipoki whakamahau rere me te hoki, me te titiro i roto i te i runga i he whānui harotoroto. A, no te tae matou, ua pakeke, me te kore ahau i tino mōhio kei hea a tatou. Engari kihai ahau i tiaki e pā ana ki Nathaniel.
  
  
  I te wa i whakakitea e ahau ki toku ruma i runga, me te horoia ake, e taku ope i tahuna he ahi i roto i te nui, whakamarie, te piha ora, i te āhua anō hoki i te ako. Ngā pukapuka me ngā pepa i turakina iho hoki nga wahi katoa; kotahi te taiepa i kapi katoa ki te puru, ki runga ki nei i piri rahi whakapakoko o etahi o te pai kaipuke whakaahua hiahia ia kite ake. Hanga i te whakapakoko o ngā tamariki i roto i ngā wāhanga o te pakeketanga i whakamararatia atu i runga i te whata, me te tupurangi te tepu, me te i runga i tetahi atu taiepa whakairihia tētahi whakaahua o te wahine, whakapehapeha ma-hina, engari te marama i roto i te ataahua. Te reira i tika te upoko me te tinana o portrait.
  
  
  * Ia i mohio e ko ia te ahua o te wahine nei e faanevaneva kanohi katoa i te Playboy rāpiti parade. Toku faatura no Nathaniel Frederick ka whakatika i te tahi atu kāniwha; ki te ngaro te ia hiahia te tangata kia rite e, ia e kore e kua ataata rite te reinga.
  
  
  "Ahau ki te tango i te reira e koe i te bourbon inu," ka mea ia.
  
  
  "Titiro koe ki te mohio ki te rota e pā ana ki ahau."
  
  
  "Ae." Tu ana ia i roto i te ngohengohe tawhito ki te tanu i, me te ringihia i te karaihe decanter ki te nui o te karaihe.
  
  
  "Te wai?"
  
  
  "Tika, he whana, ngā mihi."
  
  
  Ka mau tatou i te Papura, o te inu i konei - te whakaaro ahau i te reira i sherry, engari ia kihai i taea e kia tino - ki te kīhini, i te wahi i uakina ana e ia te torutoru kēne, me te hanga i te tere tina e kore e pangia e rite ki a matou, ano he kai kēne. A, no ee utua Emu i te haapoupouraa, ka pania atu te flattery.
  
  
  "A, no te koe e i te moana, mo te wiki i runga i te poti, Mr. McKee, i haere mai koe ki runga ki te katoa o ngā mea ki te pīni me te kohuatia mīti. Te kore, te whai koe i te mutiny i runga i te kaipuke."
  
  
  Ka haere matou i roto i runga i te whakamahau hoki. Te ua, te ko te tonu ringihia iho, a, ahakoa te po matao, ua ite te reira mahana, me te ruru i roto i te hohonu tuanui. Te iti, te muru o te onepu sloped ki raro, ki te wai o te mata, i te wahi pouri ngaru mitimiti hungrily i te takutai.
  
  
  Nathaniel tohu tika atu i a tatou. "Yacht club. Te reira i te iti te wahi, a e kore matou e haere i reira tika atu. No te mau tumu kitea, puritia e ahau toku poti e tata ana ki te tauranga o te pae, i te mea whai wāhi i roto i te whare noa i muri i te reira. I roto i te torutoru nga ra, a, no te ahau ite e koe e taea e whakamatau te reira te rite te wakarā kaihokohoko, tatou ka tirohia e koe i roto i te karapu."
  
  
  "Te whakamātau i?"
  
  
  "He aha e kore e? I te whakaaro e koe te haere ahau ki te hoatu ki a koe he akoranga tukinga, kahore te whakamātautau whakamutunga?"
  
  
  Kihai ahau i whakaaro e pā ana ki te reira, engari i ahau ki te whakaae e au ra i te reira rite ki te whakaaro pai. I runga i te tahi atu i te ringa, tonu ia kihai i mohio he aha. Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  "Ah, te reira te mutunga rawa ki te matapaki i tenei katoa, i te po nei, Mr. McKee. I haere mai hoki i roto i te taime."
  
  
  Tatou ka haere hoki ki te piha ora, te wahi ka mau ia ki te pukapuka i te papa. Ia ite e reira i te maha o ngā pukapuka e pātata ana; i te iti rawa i te puehu whakapai tonu ana i te taua.
  
  
  "I te mōrea o te tangi immodest, whakaaro ahau ki a koutou te tango i tenei ki a koutou ki te pānui i mua i te haere ki te moenga," Nathaniel mea. "Ara, ki te ahau i tuhituhi i te reira ahau, ehara i te kino."
  
  
  Ko te ingoa i te Rārangi & Rākau, me te i roto i toku ringa i reira me te taimaha rite te Manhattan whaiaronga waea.
  
  
  "Tika ki te hanga ite koe pai," Nathaniel e mea. "Te rumaki ia koe i roto i te mama te kōrero o te rewa, me te whakahaere i te rere i te oko ka taea e koe te noho ara. Engari kia tupato, Mr. McKee."
  
  
  He rerekē te mōhio ki tona reo e whakarere i hanga e ahau i te āmaimai ake. "Tupato?"
  
  
  Ua ataata ia. "Kaua e tukua atu te pukapuka ki te hinga ki runga ki o koutou mata i a koutou e momoe atu. Te reira i te taimaha nui ki te whati tou ihu."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ko te ra i muri mai ka tahuri ki te madhouse o te tinana, me te hinengaro te rohirohi. Ka rere atu matou Nathaniel o te toru tekau ma iwa-waewae-roa checche ki runga, me te heke iho te Saconnet Awa, i te mea e kore e he awa i te katoa, engari i te estuary te wahi i te tai kohuatia ake ka rite ki te tāheke te Awa Colorado. Well... pea e kore e kia nui, engari ko te reira te tino wero ki te whakahaere ki te tino ataahua te hau astern, ngā rā katoa e rere ana, me te kitea e koe koe te haere ki te rere. I te kotahi ira, ara, Nathaniel uru i te hinga, me te tahuri i runga i te pŭpŭ tauturu engine ki te tauturu ia tatou ia tiki ki te Tauranga Pae. Te reira hanga ahau ite pai. I reira ko te mea ngaro a tawhio noa te ite kaumoana; te reira te mea e ratou i te pai, kaua ki te tere ake atu i te huihui ki a ratou engines, engari Nathaniel hanga no te tatarahapa.
  
  
  "Ki te hiahia koe ki te tiki i te vahi," ka mea ia, " te tiki i te reira rite pai taea e koe. Tatou e kore e te iwi ranei, e whakaatu atu."
  
  
  Ki te whakamatautau i toku whakatere me te whānui i te mana o te kaipuke, ka haere matou i runga i te ipu e roa o nga ra he tokorua. I te tuatahi ko te reira Cuttyhunk, e kihai i haere ki te kia nui atu, engari Nathaniel te āta whiriwhiria e te ra i te kohu, na te matotoru, e i te huru e taea te whakaritea e hurihia ki runga ki te iti pōro, me te rongoa i atu. Ko ia e noho ana i roto i te pailati, e kore e tata rawa ana ki ahau, e te tai'oraa i te pukapuka i ana mea, te whawhai i te hau, a tai, me te meka e taea e papaki ana ahau i kite noa i te ihu o te kaipuke. Ko ahau rawa whakakake o ahau, ka hanga e matou te buoy te tohu i te tomokanga ki te whanga, ko toku tinihanga kaiwhakaako i tetahi atu iti maere i roto i te taonga hoki i ahau; a kihai ia i whakahua i te nui-rahi buoy poti tūtukitanga matau i te tomokanga ki te whanga, me te ka tatou i te tae, i te nui nui ki te hanga i te surfer mangai o te wai.
  
  
  Na i ahau i te atamai mea, maturuturu te rā, kahore Nathaniel o te tauturu, me te tīmata te pŭpŭ tauturu engine. Kihai ia i mea, he kupu ki a matou, engari ka e ahau i te mana'o e e kua e ia te mahi i te taua.
  
  
  Mai i reira, ka haere matou ki te Mata o te Mara waina, pau noa te po i runga i te poari i roto i te Edgartown Harbor, me te tīmatanga o te ata i muri mai whakaturia atu mo te Poraka i te Motu, i te pae o te moana, yacht ipu.
  
  
  e kore tohu whenua i kitea. E mohio ana ia te tahi mea e pā ana ki te tere me utu e te tatini tau i taea e whai i whakaako ia, a, i te motu o te roroa, puhoi, whero, ngā pari mai ki te tirohanga, ia ite atu i te tauturu atu i te complacency.
  
  
  Tatou porotaka i te motu, me te tomo i te Nui o te tote, Harotoroto, he tūturu te whanga i runga i te taha ki te hauauru. Ko te tonu te marama, te mutunga i roto i te ahiahi, me Nathaniel te whakaaro e haere tatou i ki uta.
  
  
  "Ahau i whakaaro ai tatou te e taea ki te tiki i hoki ki te Newport i te po nei," ka mea ahau.
  
  
  "Te tango i to koutou wa. Ake kua koe i konei i mua i?"
  
  
  "E kore."
  
  
  "Tenei ko te wahi ngā. Kia tango o te tokorua pahikara, me te haere i runga i te haere."
  
  
  "Bicycles?"
  
  
  "O te akoranga! Te reira i te anake te ara ki te haere, no te kahore koutou kei i runga i & nb."
  
  
  Na to tatou disembarked, pupuri i te ū i hanga matua mō te kai o te raumati waka tere i whangärei ki waenganui i te motu, me te tuawhenua. Te iti tautau o te toa, me te kai turanga au e, kati, engari Nathaniel te patototanga a pita i te tatau o te hautoa, sagging whare. Ko te wahine whakatuwheratia reira; Nah o te mata, i te papura, i te auraa e ia i rānei kua inu katoa e ora ai ia ranei, i tukua i te tahi mau mate e wehingia ana. Ko nga mea katoa ko te reira i, ia beamed, ka kite ia i Nathaniel, tauahi a ia, a ka arahina ia tatou ki te hoki o te whare, te wahi e te tokorua o te rau bicycles i rongoa i roto i te wharau, tāpae tetahi i runga i runga o te tahi atu.
  
  
  "Tango i te mea e hiahia ana koe, Mr. Frederick. I a ratou e rere, tuari i?"
  
  
  Tatou unuhia i roto i te tokorua o sonofabitch paihikara, tirohia ia ratou i roto i.
  
  
  "Ka meatia e ratou, Mrs. Gormsen," Nathaniel mea. "Tatou ka pea kia hoki i roto i te haora i te tokorua."
  
  
  "E noho koe i te po ranei, i waiho?"
  
  
  "Kihai i tatou i te whakatau. E hiahia ana koe ki te whangai i a matou?"
  
  
  Ko te wahine chuckled heartily. "Aue, e toku Atua, kahore, Mr. Frederick. I tenei wa o te tau, i te nuinga tatou ora i runga i te tio kuri wera, e kore matou i te hoko whakamutunga raumati. Nau mai, engari e kore e ahau te whakaaro e hiahia ana koe i te reira."
  
  
  "E kore ahau e tautohe e pā ana ki e," Nathaniel mea, e piu ana ona waewae ki runga ki te torona o tona pahikara.
  
  
  I matou te pei i te huarahi matua, te muru o potholed uku e maha haere mimmo kau, shuttered tawhito hotels me te raumati, whare noho, tetahi a tawhio noa i reira kia tipuna apparitions piri i muri i matapo windows. Poraka Motu ko te wahi tiketike o te whenua; haere matou i te mimmo o te reo ingarihi repo-rite nga whenua iraira ki te ūkui-hina huihuinga. But we weren't tino taratahi; i a matou i waenganui iho o te motu, tutaki matou he kuao tokorua i runga i te taupiri pahikara e rua pedaling tonu, me te mārama i te he wa nui. Hanga matou wahi mo ratou, a ka poipoia, ka kata, ka ngaro ki te kohikohi i te ahiahi.
  
  
  "E kore ahau i whakaaro e te tetahi i konei i roto i te atu-wa," ka korerotia e ia ki Nathaniel.
  
  
  "Ah, i reira he tonu te tahi weirdos. Hiahia ahau e kore e ki te kite i a ia."
  
  
  Peia matou i runga i tae noa ki te tae tatou i te hiku mutu o te motu, he nui te pari, ka titiro iho ki te Atlantic Ocean. I te wahi i tu matou, i reira ko te mīharo te tiro i, pea he rau waewae ki raro, e rite ana nga ngaru mercilessly i runga i te rocky shore i raro. Tawhiti ki to tatou mahue i te whare, i te huru ray tika i te timatanga a ki te porohita i roto i te haaputuputuraa i te po. Nathaniel me te tu ahau mo te meneti torutoru, manawa i roto i te hauhautanga, te horoi i te rangi, i te wahi i rite te Azores. Ka haere matou i hoki ki to tatou paihikara.
  
  
  Matou e kore e taea e whakarongo ki te tata i te pereoo no te mea o te hau, me te ngaru; na tu ana ia ki ona rama, atu, me te whati grille toko ake ki to tatou paihikara. Ko te ra i muri mai, i reira ko te tangata i runga i te taraiwa o te taha, me te taea e ia te kite i te tia mata i roto i te motokā, engari ia kihai i utua nui whakarongo. Ko ahau nui atu te hiahia i roto i te arotahi e te tangata e tohu i a matou.
  
  
  "Mr. Frederick?" "He aha te reira?" ka ui ia, tona reo e hemo ana ki te hau.
  
  
  "Aue, e toku Atua," Nathaniel ka mea te ata.
  
  
  "E mahara koe ki ahau?"
  
  
  "Au wehi na." Nathaniel kihai i neke; ka puritia e ia i ona ringa i tona taha, me te titiro tata e māhorahora. "Ahakoa te mea na roa i mua ..."
  
  
  "Uara nga waewae roa mo ahau." Ka neke atu ia i te arotahi i te iti, i ahau kihai i rite. "E kore ratou e whakawhirinaki ki ahau, e mohio ana koe. Ratou whakaaro i mahi ahau i runga i whakatau ia koutou te iwi, e kore e ratou, a ko reira i runga i te tau i mua i ratou i tuku i ahau kia haere."
  
  
  "Me e koe ki te whai i te wa pakeke."
  
  
  "Te reira i te reinga! Katoa ki te whakatara i te tau i roto i te e te wheketere te kaipuke, a kihai i reira he pai ai cruise!"
  
  
  "Kahore, e kore ahau e kite i a ia i taua ara, ki te Urupa." Nathaniel mau ki te hawhe taahiraa ki te tangata, me te tohu i te arotahi. "E haere ana koe ki te whakamahi i tēnei?"
  
  
  "Kihai ahau i haere mai ki konei, ki te akaanga i roto i te rangi hou."
  
  
  Na ia i taea e kite e ko ia he tangata i roto i tona wawe thirties, ki te koromatua, me te mingimingi mata roughened mā te hau me te wai. I raro i te Huru o te nondescript windbreaker, te mīharo te uaua o tona pokohiwi te oru mai.
  
  
  "Na te koe tūpono kitea e tatou i konei?" Nathaniel
  
  
  Ahau ka neke ki runga ki. Tetahi hawhe o te taahiraa.
  
  
  "Kua kua ahau i runga i te motu mō te malí o nga wiki, ake mai i te koka tukua ahau kia haere. Toku wahine, ko te tuatahi i konei..."
  
  
  "Aue, o te akoranga. Me Mrs. Gormsen ko tou whaea - i roto i-ture, e kore te mea ia?"
  
  
  "Matau koutou nga mea katoa tino pai." Urupa nekehia atu. "Whakaaro ahau i a koutou, me koutou hoa kia haere hoki ki te mata o te pari."
  
  
  "E haere ana koe ki te kopere i a tatou ranei te whakaaro e koe taea e koe te hanga i a matou peke atu?"
  
  
  "E kore e hanga i tetahi rerekētanga ki ahau, Mr. Frederick. I haere ahau ki te utu e koe te toro i roto i te Newport, engari e tohungia e ahau, e i teie mahana."
  
  
  "Ki te matau koutou ki te hunga whero hī ika hoa i tukua e koe kia haere, kia whai koe i puta ke to koutou ara." Nathaniel i puritia e pai-natured hawhe-ataata i runga i tona mata, marino rite ki te tu ana ia i roto i te mua o te akomanga ki tonu i te hiahia o ngā ākonga.
  
  
  "Yeah, te pai, e kore ahau i whakaaro i ratou i te tuku koe i te waea. Whakaturia e koe ake ahau tino pai, Mr. Frederick, a e kore ahau e wareware ki tetahi mea rite ki taua. Te tukutuku take i te aha ratou kihai i whakamate i ahau i..."
  
  
  "No te mea kihai i tino nui, i a koe?" Te huringa i roto i te Nathaniel o te reo, ko te faahiahia; na i reira ko te menemene i roto i te nen.
  
  
  Te mahi i te reira maitai. Urupa oho ki a ia, i tona mata ki toona i roto i te ara i te kohikohi i te pouri. I whakaarahia e ia i te arotahi ki te whakamahi i te huru rite te karapu, me te mutu he kaiwhakaako; mea i raro i te reira. Keria ana e ia tana kōpā maihao ki te ora, te whakamahi i tona ētahi atu kikowhiti ki te aukati i te patu o te arotahi te paraire. Urupa rererua runga i, kanohi tarapeke. Nathaniel patua ana ego ano i roto i te wahi ano, i tenei wa yuv i tona ringa ki runga, me te tata i te ara i te tangata atu i ona waewae, i tona maihao ki te potae i raro i te huru o te sternum. Urupa tamata ki te hamama, engari i nga mea katoa e haere mai i roto i te huru o te whānui-open rta i te notia te tangi o te mamae.
  
  
  Nathaniel mau ki te arotahi i te huru o tona ringa, tuku i te tangata e taka ki te whenua. I reira ko te ataata o te whakauru i te mauruuru, me te pouri i runga i tona mata rite titiro ia ki te Urupa writhing i roto i te oto i te mamae - me te tatari ia roa rawa.
  
  
  Te tatau o te tahi atu motokā e tuwhera ana, me te wahine i roto i runga i te nah. I taea e ahau te korero ki te mea he wahine, no te mea Nah i māwhero kirihou curlers i roto i ona makawe; ki te kore, ko ia te kakahu ake iti iho ranei, rite ki te tangata e takoto ana i runga i Nathaniel o te waewae. Nah i te pū.
  
  
  Ko ana mea, rawa. Wilhelmina, te Luger i rite ki te nui te wahi o ahau kia rite ki toku ringa matau, peke a tawhio noa i roto i tona pokohiwi holster. Ko ana mea kukupa i te Marau, i whiua huru peka rite ki te wahine e ake te nui hurihuri tawhito i roto i to tatou aronga. No te mea o te hau, me te ngaru, ahau tata kihai i rongo i te tangi o te pū, engari ite e ahau he ngau kino te mamae, no te Gawk te patu i toku pokohiwi.
  
  
  Wahine ranei, kahore he wahine, ko ia te pere e ia. Tetahi tika pere ëtahi tāpae tāra i roto i; ko ia rawa tata hoki ki a ia mahue, me te reira ko e kore e haere koe ki te tika, kino ee.
  
  
  Hinga ia, ano he toka, te hurihuri te hinga i roto i a tawhio noa tona maihao, ano he toy ko ia ohorere ngenge o. Nathaniel kua i runga i ona waewae, pupuhi i te arotahi i te Urupa.
  
  
  "Pai ki te whakatau i a koe, Mr. ... ah... Mackey. Ia au ra ki te mohio ki te mea i mahi ia ki te patu." Okioki atu ia i runga i nga wahine o te tinana, a ko tona upoko. Na ka mau ia ki tana pu, me te hoatu i te reira i roto i tona whitiki. "Na to tatou he iti te raruraru."
  
  
  "Ae, mahara."
  
  
  Urupa tonu writhing i toku waewae, ngana ki te tiki ake, engari kihai i taea e ia, kore ake atu i te taea e ia te kōrero.
  
  
  "E hiahia ana ahau ia kihai i kawea mai e tana wahine ki roto ki tenei," Nathaniel mea. "Ranei i te iti rawa i ana mea, te mana'o nei au e te te mea ko ia. Tino, Ki Te Urupa? "Ia piko papaku runga i a ia.
  
  
  Urupa ngaro, ka tawhiri atu, i tona mata contorted, ki tona kaki te e kumu.
  
  
  "Na ana mea, ki toku whakaaro, whakauaua koutou e taea e whakarerea noatia iho ahau hoki i mate ai ia." Ka ruia e ia tona matenga regretfully. "Kahore, e kore ahau e whakaaro na i muri i tou mahi i teie pô. Na..." Ia shrugged. "Ahau i te pouri, Urupa." Ia tae hoki te tangata o te pouaka, keria ana ona maihao mercilessly i raro i ona rara, a ka puritia e aki ana, teitei, me te teitei, pūkenga i te pire tāra tae noa ki tona ringa i tata tanumia i roto i te kikokiko. Urupa aue te ata, te whana i ona waewae; Nathaniel titiro i a ia ore, e kore e tuku ake i runga i te pēhanga. Na i te tangata e takoto tonu.
  
  
  Te mutu kaiako ka whakatika ki runga, me te muru ano i ona pokopoko ki te hoki o tona ringa. "E kore ahau e mohio ki te mea kua mate ia e kore e ranei, engari i te reira e kore he tino nui. Ka taea e koe te tauturu i ahau whiwhi ih ih hoki ki te meapango car?"
  
  
  Ehara i te mea ko te nuinga o te fakalotoi aituā Poe i tū ake, engari ko te meka e te tawhito Chevy Mistletoe o te tuku aunoa i te tiaki ki te tutakina atu i hanga nga mea katoa, i te iti iti believable. Na ka tahuri tatou i runga i te pātīmata, whakataka atu ana e i te motokā ki te mata o te pari, me te pana i te reira ki te wai. Nathaniel e kore e taea te tatari ki te kite i te reira patua te toka i raro; i roto i tetahi take, ko reira pouri rawa ki te kite i tetahi mea.
  
  
  Ia, titiro i roto i te aronga o te whare.
  
  
  "Kaua e māharahara," ka mea ia. "Ki te e ratou i rongo tetahi mea, e ratou kua konei i teie nei. Ih he āwangawanga e pā ana ki te mea te tupu i te moana, e kore i runga i uta. Ko te reira i te wā ki te hoki Mrs. Gormsen o paihikara?"
  
  
  Eke i roto i te pouri, kihai i te ngāwari; te tapu o toku pahikara
  
  
  kihai i hinga i tawhiti i tua atu i toku mua, wira, me Nathaniel a kihai i mahi i te katoa. Otiia i whakaaro ia ki te matau ki te wahi e haere ai ia, ka rite tatou i peia e āta puta noa i te motu, ka korerotia e ia ki ahau he aha te Urupa i te rite.
  
  
  "Ko ia he hī ika, he boatman, te karanga i te reira mea e koe. I mahi ia i te nuinga i roto i te Montauk, i runga i te matamata o te Roa o te Motu. Te reira i te whakatuwhera i te reira." Tohu ia ki te mahue, ki te wahi i mohio ia i reira i te totoro o te wai wehe Blok Motu i te Russian te Peresideni Vladimir Putin. "I te tau i ma'iri a'e, te Reds tīkina huru. He noa te mahi, e karanga koe i te huru i roto i te tirohia, mēra mahi he. I tana mahi i te noa ki te pupuri i ona kanohi. Konei, hei tauira, i reira e maha submarines; whai wāhi ki te Atlantic i te iti-turanga i roto i te London. Te reira i te tahi atu mea, rawa. Urupa mahi i runga i te waka hourua, me te tino he torutoru te iwi ki te nui kāwanatanga hononga i haere mai ki konei mo te torutoru nga ra atu. Ara Nixon i te reira, ka ko ia ia te whakahau i roto i te ' ono tekau ma waru, e mohio ana koe. Heoi, i te tahi hoa o toku i roto i te Washington ka karanga ahau ki te Urupa, me te mai ia, ko te pepa me te mohio ki te iti e pā ana ki te poti, ko ahau i whakaritea... e haamou i te huru." Ia grinned i ahau, ka rite ki tatou i eke taha ki te taha. "E kore ahau e te tikanga te tango i physiologically kaha te raau taero, engari ko te reira i tika kia meatia e ahau i taea e ki te whakamahi i te moni Kahu patua ana."
  
  
  Ka ui ahau, karo i te pothole te rahi o te iāri puna kaukau.
  
  
  "Ah, ae, e te pehea ta ratou i reira. Ka rite ki a koutou kia mohio, i te ika munuwao o te whenua maha, otirā Russia, te mahi i te torutoru noa maile i to tatou taha. He aha te tāwhainga i konei he ohaoha, e kore wä, na e te reira te mea he nui ataahua o te kōrero i waenganui i ngā waka, ahakoa o te iwi rānei ki ngā mahi tōrangapū. Na ehara i te mea pakeke mō Urupa ki te tiki i tana pūrongo ki tetahi Russian kaipuke ranei tetahi atu. Engari i ētahi wā e ia e whai i te akiaki karere, a ka ia e moe i te tapu rawa koe-i te-koe te karere ki a ratou ki te pari, i reira ka eke ia i roto i runga i te whakaweti whakaminenga, a ia me tana wahine hinga ki te mate ... "
  
  
  "E pā ana ki te taua," ka haukotia te whakaputa. "Pea i tona mate e taea te whakaaro rite ki te aituā, engari he aha e pā ana ki tona matenga? Te reira i te iwa-mirimita gawk i roto i te reira."
  
  
  "Ae, Ae. E kore rawa tau. Heoi, i tenei wa o te tau, i tenei o nga wahi o te rohe he pera koraha, ki te motokā i roto i te whare, i raro i te wai - me te kia te reira, i te wa i reira he tūpono kitea, te reira e kore e nui. waiho te tinana ki te mana ā-rohe, na ka whakapae i tetahi mea, engari i te aituā. Ki te mahi ratou, te pai, e ti'a ia tatou ki te hoa i roto i te Washington ki te mahi i, e kore e tatou?
  
  
  E kore ahau i hiahia ki te mea tetahi; ko te hunga mahaki kaiako kura nei e ahei te whakamate i roto i te toto matao i tawhiti i mua o ahau.
  
  
  "I roto i tetahi take," Nathaniel tonu rite te tīmata matou ki raro, ki te roa, te āta uri ki nga tautau o te whare, me te whare i tua atu, " whakahaere ahau ki te riria Urupa e ahau i pukuaroha. Ehara i te mea pakeke i a ia e tenei ahua o te Mentality - ia te whakaaro katoa schoolteachers e communists ki tetahi tohu ranei tetahi atu. I roto i te mutunga, ko ia i whakaae na roto i te huru ki te tuku i te karere i roto i te e tetahi o nga ngā waka hī ika ka waiho i roto i to tatou rohe, wai - e, o te akoranga, ko te tino tapu. Te Coast Guard cutter i noho tahi tata, me i reira ko te āta whakamaheretia - me te teka-whaia, i ey whakaahua ke ki te hopu i te Urupa. Puta ana ia, haere ana ki raro, ki te whanga ki runga ki te tahi atu taha o tenei motu, me te tahaetia te motorboat ki te tiki atu. Kia mea a, ka kitea e ia te tetahi a tawhio noa whero trawlers me te tangohia ki te wheketere kaipuke e neke atu i te tika te ika tukatuka. Hei faitotonu, e manakohia ana matou i a ratou ki te tango i ego hoki ki te Whaea, Russia, ko te āhua ih taputapu atu mātanga atu i whakaaro matou. "
  
  
  Tatou i te tata i te rarangi o te hautoa o roto i te whare, e kore e matara atu i te tomokanga. "He aha te haere ki te katoa enei raruraru?" Ka ui ahau ki a ia. "E kore e waiho te reira māmā ake ki te tika te hopu i tenei taata? Ranei te whakakore i te huru?"
  
  
  "Well, e mohio ana koe ki tenei tangata i roto i te Washington; e kore ia e kore te whakamārama i tetahi mea i a ia kia kore. Ko toku ariā, ko te e ki te mea i tatou i hopukina Urupa, me te tamata te huru, e kua reira horihori. I muri i te katoa, ka tika i te rohe hī ika, te mahi i te paru iti te mahi i runga i te taha ki te hanga anō te moni. Te tamataraa kia pai kua hanga e huru te kaiwhakaatu, a i enei ra e matou i nui atu i nui ih. I te tahi atu i te ringa, ki te taea e tatou te riria te marae ki te kore. I tua atu i te meka i ko ia he rua kaihoko, e tatou i te mea ki te mahi ki etahi whānuitanga, e kua e ratou i ki te whakapau i te rota o te wā, me te kaha ki te takitaki i to ratou ētahi atu whānui te mahi ki te hanga i mohio ratou kihai i rite katoa ki te Urupa."
  
  
  Tenei ko te rite pehea i ia te whakaaro i te reira, na homai ana e ia ki runga i runga i te kaupapa. "He aha e pā ana ki te nah?" Tatou i te pakanga ki raro i roto i te mua o Mrs. Gormsen o shuttered kuri wera, me te tu i te pahikara reti mall.
  
  
  "E kore ahau e whai Stahl manukanuka," Nathaniel mea. "I matou kahore he taunakitanga o āna mahi."
  
  
  "Ka korerotia e te tangata Urupa matou i runga i te motu."
  
  
  "Ae, o te akoranga. Ko te ra i mua i
  
  
  ki te mea ko ia, e kore e tika i te whai wāhi a ia. I muri i te katoa, yachtsmen e haea bicycles e kore e maha huri noa i tenei wa o te tau."
  
  
  "Pai..."
  
  
  "Engari whakaaro ahau ki a matou hoki ki to tatou waka, me te upoko te kāinga i te po nei. I reira te kahore he ira i roto i te maha rawa whakapae, ko te reira?"
  
  
  
  
  
  
  I te wha o nga pene.
  
  
  
  
  
  I te wa ka e matou te hoki ki te ū te mutunga o te taua po, Nathaniel te titiro ki te kua wareware e pā ana ki te kino iti te ohipa i runga i te Poraka i te Motu. Ko ia tonu rite te nehenehe roa, me te whaiaro e nohoia ana e rite tonu, no te tomo i te pouri whare, a ka tango i te tere titiro a tawhio noa te ruma, ka titiro atu ia i ahau ki te ahua o te takaro e whakapuaki.
  
  
  "E mohio ana koe, e kore e taea e ora i roto i te tamau i te wehi o te patu tangata," ka mea ia. "Te kore, he aha te take o te ora? E rave tatou i te whakarihariha iti mahi mahi tatou, me te nui atu iti iho ranei, kua rite mo te mau hopearaa. Na e te maha atu iwi i i tenei ao. Me te noa te whakaaro. Mr. McKee, he aha e te mea rite ki te ko matou katoa i te māharahara e pā ana ki te tangata kia piri a tawhio noa te kokonga muri? He aha, ko wai ai kia atamai nui ki te rere hoki peresideni? Ka uru atu koe ki ahau mo te hanawiti me te kawhe?" "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  I roto i te ra i muri mai, no tatou kihai i rere, ka ako te nuinga catalogues, me te tawhito rākau e pā ana ki te New York Kaipuke Whakaatu. Nathaniel i te tuhinga afata ume puru ki te mahi i te tauira o nga conceivable momo o te kaipuke mōna, i te ra sailboats ki te moana trimarans, me ngā whakaahua, me ngā pānuitanga katoa i runga i te nūpepa puta noa i te whenua. Tae matou e rave rahi shipyards tata, i te titiro i te takere o ratou poti i maka ki te wai, me te angi o te tini ke atu. He tokorua o nga wa, ka mau ki ahau ki te Christie, he nui te wharekai i runga i te ū i roto i te Newport, te wahi i te ratonga, me te eda i te pai, a te wahi e taea e koe te rere ki te kotiti Vanderbilt yachtsman ranei te huruhuru kara i tetahi o te rohe MEAD turanga. Nathaniel mohio ih katoa i haere, a ka he te tokorua o te haerenga ki a ia te tino pai, whakapumautia e ia ki te taupoki mo Raniera McKee, he yacht kaihokohoko, i te tai hauāuru o te Florida. Ia ara timata ki te whakapono i te reira ia.
  
  
  Te" whakamātautau " i te yacht club kore kia mahara ohie. Te mau melo i te iwi te hunga mohio i to ratou waka; kahore ratou e cocktail ve'a i te kāinga, tauranga pae, me te tukutuku yacht pōtae i kite ahau i te ripekatia ki te ngunguru i runga i te pae. Nathaniel whakahaere te whakahaere a tawhio noa, i te nui a tawhio noa te tepu, te ore-whakaaetanga, whakaaro ahau-i roto i ngā wāhanga te wahi te reira i ana mea, a ko te takoha ki te haere mai ki te tahi mau pahonoraa. Whakaaro ahau e haere te reira, no te mea kahore he tetahi i roto i te mano, ka titiro tirengi noa. Heoi, ka mahue ia tatou - te mutunga rawa - Nathaniel whakaora i ahau i runga i te pokohiwi, me te titiro tino pai. I runga i to tatou ara hoki ki te huru whare, tatou i tutuki te waewae i te rota i runga i te onepu, a e kore ahau e mohio nei i tautoko i te tahi atu a tawhio noa ia tatou.
  
  
  Mea e pouri tonu ana, i ahau e haukotia e te koi patoto i runga i te tatau. I ahau i te hurihuri na, ara ki te whāinga i roto i toku upoko - ratou kihai i oti i runga i te bourbon i taua karapu - engari ka e ahau i te reira tika atu.
  
  
  "He aha te reira?" Ui e ahau.
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Ia, Dan!" tana tangi growled.
  
  
  "Ae, ae," Nathaniel mea. "Engari me whiwhi koe ake, me te nekehanga."
  
  
  "I teie nei?" Miharo ahau he aha atu te haere ia ki te hoatu i ahau i roto i.
  
  
  "Te reira i te akiaki. Whai koe ki te hopu i tō haerenga ki te Tampa, me matou e papaki ana i te wā ki te tiki ki te rererangi."
  
  
  "Tampa?"
  
  
  "E kore ahau e mohio ki te aha. Rawiri tika huaina, me tenei, ko te matua runga. Na, te tiki i te kakahu. Hohoro ake!"
  
  
  Tampa, i rite oku whakaaro ki ahau, tangohia atu toku kahu moe. Te reira i te riroraa ei tetahi o te tino huanane mahi ahau ki te hiahia te mahi a ake ake. Me ki te mahi i te i roto i te Kariki, ko ana mea tino kihai i haere mai tata ki reira.
  
  
  
  
  
  
  I te rima o nga pene.
  
  
  
  
  
  Te whakapā i te kuware; he karere mo Raniera McKee i te Tampa airport whakamōhio ahau e te rāhui i hanga i runga i toku ingoa, i te tata mōtēra. Ia hinaaro tirohia i roto i ka i tika i te tere heua - kahore tupono ki te aroaro o Nathaniel o te whare mahue ia ia - ka i reira ko te marama patoto i runga i te tatau.
  
  
  Ia, kāore, na ka titiro iho i tona katoleta, i roto i Wilhelmina i roto i te wehenga motuhake. Engari kihai ahau i whakaaro ahau e hiahia me te ngāwari Luger, e kore e inaianei. Pera i te matara i ahau i mohio, kahore he take ki te titiro hoki ahau ki te mea kihai i ahau i te hoa. E kore e inaianei. Tonu, ka whakatuwheratia te tatau äta, a ka kite i a Kahu e tu ana i reira, ia ite i te strange tikanga o te tanga.
  
  
  A i haere ia i roto i te, kahore te mea i te kupu o te āheitanga katoa ki a matou, noho iho i te kotahi a tawhio noa te rua o te nui moenga, me te titiro i ahau. Ka pania atu ana te taka o te pahuka i, te whatu i te nohoanga, tawhio noa i roto i te mua o te peehia e te rakau tepu, me te noho ki raro i te anga i te reira.
  
  
  "Tenei ruma, kua ata tirohia e," Matau-mea. "Ko tētahi o to tatou hikohiko engineers pau whakamutunga po i konei, me te ki a ratou te koka i roto i te whare i raro i tirotiro.
  
  
  Ka puaki i te reira aunoa me te titiro i te taiepa i muri i a ia; i enei ra, te reira te mea e tino motels e hanga a tawhio noa Marley, me te ara te iwi tangata, kahore he rongo aid e taea e whakarongo ki nga mea katoa e tupu i roto i te i muri i te poraka.
  
  
  "Kaua e māharahara," ka mea taua koroheke. "Ua tatou i te tāpuia i te ruma i te ara e rua; e kore e taea e tetahi te rongo ki ta matou e mea ai."
  
  
  E makona ahau; e kore ahau e ruarua toku Rangatira o te kaha ki te feruri i roto i nga taipitopito.
  
  
  "Zenopolis kei te mahi i te reira i to tatou ara," na ka mea ia, kahore atu tauākī tuatahi. "Ko te rā tangohia, kua kore ano kua whakaturia, engari ka waiho te reira i roto i te sabati. I reira ka whakawhiti i te rohe ki a Albania me te upoko ki te Corfu. Ko te time me te wahi o te hui ka takoto i taua wā."
  
  
  Tungou ia, ka frowned. "Me pehea e ahau ki te whakapā atu ki a ia?"
  
  
  "I roto i te huru tuahine."
  
  
  A ka mea te reira na dryly e te reira kihai i ite i te tuatahi. "Kia pehea te ko reira ano?"
  
  
  "Huru tuahine. Ko tona ingoa Kristina, a ko ia egoistically i te ora whanaunga. Ia i tēnei wā mahi i rite ki te ākonga nēhi i roto i te Atene, engari Nah, ko te i runga i tau faafaaearaa i runga i te rohe ki te hauauru. Koe te tango i te reira, me te ... e kore e hiahia ana ki te haere ki te kōrero."
  
  
  Otiia i ia i te reira tonu. Kristin, ka tahuri te reira i roto i, e rua tekau ma rua tau, a ia e kore i kite Alex te koka ki a ratou no te hiahia ia te rere atu i te kotahi tekau ma rima nga tau i ma'iri a'e. Ko Alex, kia rite ki Hawke, i hiahia i tona tuahine i te huru ki te kia reira ka tutaki ki a matou; ka nui te whakaaro, me te i muri i te tuatahi ki te whakawhitiwhiti kōrero ki to tatou iwi, i a ia ki te whai i te whai wāhi Kristina i roto i te mahi. Ka mea ia i te tukutuku, ko te tangata i taea e ia te whakawhirinaki, me te Kahu, me whakaae ahau e ia i whakamahi i te reira, ano he moka i waenganui i a ia, me te taea tinihanga o te kariki kāwanatanga.
  
  
  "E kore ahau e fakangalingali ki te mārama rite te mea ia o te mahi," Kahu uru, " engari te mea te reira rite e haere ki a ia rite nui rite taea."
  
  
  Toku ohipa e au ra āhua māmā: i ahau ki te rere ki Atene, te utu i te motokā, me te noho i te ra torutoru i te te tūhura i te boathouses i te takutai moana. I roto i te Pyrgos, ahau ake tangohia te kotiro, ("tino ataahua, ka korerotia e ahau," Kahu fakapapau'i ahau), me te ka tukua te sailboat mo te poto ipu ki te Corfu. I reira, i runga i te motu e he nui i roto i te whare atu i te Albania ranei Kariki, i te rua o te tatou e whakapā Alex Zenopolis.
  
  
  "Kua matou i roto i te whakapā ki a ia i te wa torutoru mai to tatou whakamutunga, i korero ai ki a koe," A faataa. "E kore tatou e tiaki e te pehea e te reira riro te reira i reira, tena ko tenei tohu te reira e te reira tino mōhiohio e taea e te reira te haere i runga i ki a matou. Pea, e kore pea te, engari ka whai koe ki te mahi i to koutou pai ki te tango i te huru atu rite whakaritea; ti'a ia tatou ia amo i taua e ia he korero pono noa tatou i matau i te kore ."
  
  
  "Tonu ahau i te mea, he aha e kore e tango i te huru ki te Taranto i roto i te speedboat? Tenei te rere i te pakihi kia tango i te rua o nga ra."
  
  
  Te tangata tawhito ko tona matenga. "Ko te reira i tino nui e kore e tukua te tangata ki te utu whakarongo ki te koe ranei Zenopolis i roto i tetahi ara. Ia haapapû tatou e, te huru te pakaruhanga ka haere hia hoki i te iti rawa i te torutoru nga ra, ko ia onoono e ta tatou mau tautooraa i runga i mo o te huru, kia tino e kitea. he huānga o te wā kei te whai wāhi ia, kua kore e tino whakaaturia; i roto i tetahi take, ti'a ia tatou ia faatura i te huru tohutohu mo te taime. Kahore, Nick, ka tangohia e koe tou tarahu sailboat ki te Taranto ki te ngaro irava. Koe e kore e meatia tetahi mea ki te kukume i te aro o te mana o te Kariki ranei, ki tetahi atu whenua tae noa ki te Zenopolis ko te haumaru ki a matou. I roto i tetahi take, "ia tāpiri atu ki te paku te ataata," ki te tae mai te reira ki raro, ki te & nb whaia, kahore powerboat taea e koe te tiki e taea ki te hohoro te kaipuke, rererangi, me te e ngā kāwanatanga e tuku i muri i a koe."
  
  
  Ranei ara, ka whakaatu i ahau. Whakaaro ahau e ko te reira, engari te Kahu i tetahi atu iti maere i roto i te taonga mo ahau.
  
  
  "Na te ara," na ka mea ia, glancing i toku open katoleta i runga i te whatanga ki te taiepa. "E kore koe e whai i tetahi pū i runga i tenei misioni. Ranei tetahi atu e kia waiho te take, ki te he koe mau, ka ui."
  
  
  "Tetahi mea?" Ui e ahau.
  
  
  "Whakaaro ahau e taea e koe te kawe i tou maripi, engari e kore e i roto i te takotoranga: i runga i tō kikowhiti e koe te whakamahi i. Ka rite ki a koutou te whakatika i te wai, me whai koe i te tahi ahua o te mata, ahakoa koutou, ko te pea ki te e kitea i runga i te poari te nuinga o te poti. awa, heoi, kia hiahia koe i te reira ."
  
  
  "Te whakaaro koe na?"
  
  
  "yeah. Kite koe i, Nick, to tatou ki te whakaaro te pea e tenei katoa mahi, ko etahi ahua o te mahanga whakaturia ake i te tahi atu taha. I mohio koe, e tatou i roto i te wā o te tino tairongo rawa ki te Mua, me te Hainamana. I roto i te meka, i reira ko te ahua o ō rāua whakaaro moratorium i runga i to tatou mahi ki enei ih amiorangi whenua. Ki te whakatau koe i roto i te trek i Corfu ki te Taranto e Zenopolis kei te mahi hoki ih take ki te hanga i tatou i te titiro i te kino, i te mea e manakohia ana, ka taea e koe te hanga i mohio e ko te reira... ngaro i te moana."
  
  
  Kihai i pa ki ahau; e kore ahau i hiahia ki te Killmaster kōeke, no te mea i ahau shuddered i te whakaaro o te pipiki ki te maripi i roto i te te hoariri kaihoko, ara, ki te ko ia te tangata e whakamahia ki te waiho i te hoa.
  
  
  
  "Te pai," na ka mea ahau, whiwhi ki runga ki te haere ki toku putea. Ka mau ia i roto i te Luger me te tukua te reira ki te Huru Kahu. "Te tango i te tiaki o te nen, ka mahi ia ki ahau te pai."
  
  
  "Ka waiho te reira rite, no te tiki e koe hoki," ka mea ia, maka ana i te patu hoki i roto i tona pute.
  
  
  Ka noho ia ki raro ano. "Ko tētahi atu mea."
  
  
  Kahu whakaarahia te puhuruhuru tukemata i ahau.
  
  
  "He aha te reinga, ko te whakahāngai i te mahi i roto i te Tampa?"
  
  
  "O te akoranga. I haere ahau ki te whakamārama i te reira. Ka noho i konei mo te rua nga ra, me te whiwhi ki te mohio ngā marinas me yacht brokers." Ka mau ia i roto i te iti kōpaki huri noa i tona kopamārō, a whakanohoia huru, i runga i te moenga i muri i a ia. "Tenei ko te rārangi o brokers e kua tata mutu ngā mahi; kua mahi koe mo toru katoa a tawhio noa ratou, me te inaianei te tango i te mea kiano i matao te ngana ana ki te tīmata koutou na ake mahi. Tatou kia rawa tupato, engari ki te ui ha taha koe, e koe e mahi ana, ai e koe te hoatu i te mōhiohio e kore e mea ohie ki te manatoko. Mau, e kore tenei e tika ana; tenei mahi anake ka tangohia e te i te torutoru nga ra. Engari i te reira e kia kuware ki te tuku i te tupono te whakaminenga. "
  
  
  "Hoe te iwi he tino tata ki te waho poka katoa i runga i te wahi," whakaae ahau. Nathaniel Frederick whakaaro ahau o tenei.
  
  
  "Tino fantastic. I te haere i te takutai moana o te Kariki, kia whakatau ia koe i te tahi Atu te hunga e matau ana i te rohe. Pai ki te kia glib atu i te ngutu kokotikore, me te kia ngaro, tuari i?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  I hanga te reira, Kahu ka korerotia e ahau, na roto i te haamau'araa i tenei marama,-te haora, me te ka i muri i te pouri, e pohehe ana a tawhio noa te kahui, papa hokohoko, me shipyards rite te kore mahi yacht kaihokohoko. I roto i tona haere, ia haapii i te ingoa o te kaiwhakahaere, me te salespeople, tauranga rangatira, me te takatu te hunga i mahi ai i te teihana hau i ngā kahui. Pea te kōrero katoa e kore e hiahiatia, engari ki te tahi American i roto i, mea, Piraeus tīmata te korero ki ahau e pā ana ki te haurangi tawhito taata nei te mahi i roto i te āhua e tata ana ki Clearwater, hiahia ahau e pai ki te korero ki a ia i toku kōrero e pā ana ki te nen.
  
  
  I te mutunga o te rua o nga ra, ka peia i roto i te Kūrae Florida ki Miami, ki te wahi ia sel plane tangohia e ahau ki runga ki te Madrid wawe i te ata i muri mai. I ahau i te hono rere ki Atene i reira, a ko reira te whiwhi i te pouri, ka oti ia te haere ana i roto i ngā tikanga - e kore ratou i te hari e pā ana ki te rua - matarua maripi ia i te mau ana i roto i tona kawenga a, no te kitea e ratou i roto i e pā ana ki toku mahara del-me te ka i roto i. kitea e koe i te umanga. Te mistletoe te po, e hopoi mai te motuhake te maramarama e ahau te whakaaro e taea anake e kitea i roto i te Kariki me te Levant; te reira me te mea te rangi i te horo, me te distills katoa te mea kakara o te oriwa, a piki te rakau i konatunatua ki te tahu waro me te tunu i te reme, me te ka mātao ia ratou iho i te iti na e kore ratou e whiwhi i te hōhā. Te reira i te ahua o te parori kakara e kore ka taea e te wahine te kakahu, engari i Atene e te reira i roto i te te kāhua me te aravihiraa.
  
  
  A ka tirohia e ia i roto i te i te Hilton, ngaro i te reira katoa ki te sluggishness o te American air-conditioning tīpako i te pūnaha. I roto i te meka, ka Della tahuri i runga i te TV i roto i tona ruma, Gunsmoke ka whakatika ia. I te reo o nga tau, me te pouraka o te ao Uru.
  
  
  Te ata i muri mai, ahau e tukinotia ahau ki te tere i te city tour. Te reira nanakia te mea, engari kua ahau i haere na te nui o taua pa a tawhio noa te ao kua timata ki te mau i te matekiri ahua ki ahau. Nga wahi katoa e haere ki a koe he mea ki te waiho i te American whakakikorua; ko te aroha whāriki kaihoko ki te korero tetahi i te reo ingarihi, me te hanga tino e mohio ana koe e pā ana ki te huru teina i roto i te Akron, a i kore ai koutou e kite i te Coca-Cola tohu i runga i tetahi huarahi, i reira te tonu te tikanga e te mea tika a tawhio noa te kokonga.
  
  
  Na au e ahau te hi'ohi'o. Ko ana mea hoki i hoha. Tenei ohipa titiro rawa ngāwari, me e hiahiatia ana e ahau ki te ngakau ake rite te Super Bowl champion te faaineineraa no te te kāreti katoa-star i te kēmu. Ko te kēmu kia tonu kia ngahau mō te hunga ngaio, e te tikanga e ratou te kia tupato rawa e kore ki te te whakaaro te reira i te tiakitanga kore. Toku raruraru ko e kore e rite te taua, engari i te ora ia ahau i ki te ora, mo te ra i muri mai, i whakaranu ake i te whakaminenga i te tūmanako ataahua kotiro, i taea e ngāwari hanga e ahau i mangere i roto i te upoko ki te kore ahau tupato. .
  
  
  Haunga, ngaro i Wilhelmina. Kihai ahau i mohio kia pehea te nui i te wā; haere ahau ki te kitea i roto i te hohoro nui.
  
  
  Ko ia tarahu na roto i te Volkswagen i te rohe Hertz te nama, me te tīmata i tana haerenga kia rite ki te wakarā kaihokohoko. Piraeus i toku tuatahi arorau mutu, ka pau ahau i te ra straysing te kahui o tenei mohio te tauranga city. Te tākaro i te haere kaipakihi, ia ui i te mau uiraa, te ahua kei to learn new Russian kaupapa, me te tooling ki te ite e, tōna māia, Nathaniel e te haapoupou nei. Kahore he tangata i tutaki ia i ruarua i toku taupoki; ko Raniera McKee, i runga i tau faafaaearaa i roto i te wahi o te ao karanga etahi he hēramana i te paradaiso. Ko ngā e te i ahau anake kua ki i tenei wahi o te ao i mua, me te ko te reira i te paradaiso no te kaumoana, engari e kore e i roto i te tikanga e ratou matau i teie nei. Ki te whakamārama, ia hema i
  
  
  hono i te U. s. Army tekau ma rima nga tau i mua e kua uaua rawa. Just te mea te reira i te wahi o toku whakangungu matatau ki te, TOKI, me te ara te ope e taea te wahi i te tahi mau ture no te reira te mea e tika ana. Ko te anake i te wa ko ia i roto i te kākahu i roto i tenei wa a, no ka tae a counterintelligence te kura i Fort Holabird i roto i Baltimore. Te reira i te nuinga mō te whakaatu, ko te mea tuatahi i ratou i haapii ia tatou i te ki te pato, no te te kaihoko i ki te whakaki i roto i te katoa o te pūrongo, a ka mau ia i te kinokore te whiu o te rūtene tuarua o te haukāinga. I muri mai, a, no te ahau i whakaritea ki te pou i roto i te hau-ā-Uru Germany, i tetahi teitei-ake te hunga i hiahia ki te mohio, i toku rangatira i whakamōhiotia koe e ahau i te matua. Ko e founga te CIC mahi hoki na, i a ia i mohio ki tetahi e rua ranei, corporals mahi i roto i te mania kakahu nei, ki te ui i te" rangatira " o te matua.
  
  
  Ko te rangatira i kahore ki te mahi ki te pehea tutaki ahau ki a Alex Zenopolis, me te mahi tatou i te mahi tahi. I roto i te poto, to matou ope, i te mauiui e te rōpū o te kaihokohoko taimiri e te mau mai i tenei rauemi ki te Tiamana, me te hoko i te haama no mo to tatou ngā hōia. Kahore ano i roto i te Vietnam i roto i te tau tata nei, engari na nga mea katoa kei te tonu te nui. I kitea i te reira e te ringa o te hōia, i kaituku, a ka riro ratou i haama i te tokorua o kariki heramana ki te hononga i roto i te Korukoru. Te utu tohu i Naxos, ko te motu nui rawa o te Cyclades.
  
  
  Odin a tawhio noa te hōia, he kuao haihana, tangohia tetahi o te whakamarie mahi a tawhio noa ratou e nga hoia moemoea o te; nāna i hautū te iti twin-engine plane e kawea VIP perssons, ngā whakahaere, me te civilians ki te paki te wahi i roto i te wahi rite ki te kariki, motu, me Repanona. Ehara i te mea pakeke ki te tiki i hoki ki te Munich kau, ki te poari i te iti, taunga wakarere i runga i Naxos, me te tango i te kawenga o te paura white. Kihai i whai ia i tetahi tikanga whakawātea, me te torutoru rehe i tona turanga i pīsopé motuhake i roto i te mahi; tangohia e ratou i te tarukino atu, me te mau i roto i te haama no mō te iti-i te wā kaihokohoko.
  
  
  Kihai ahau i whai wāhi i roto i te qualifiers; i te reira i te nuinga i te mahi o te CIC te mau melo, engari, no ka riro te reira mārama e te kariki, hōia i whai wāhi, ka te reira i te moka hōhā mo nga pirihimana hōia. Tino korero, i tenei mea ano hoki kahore i te mahi o te CIC; te Russian Corps ' takiwa ko te ki te mutu i tetahi huna riri ki te ope taua, engari ko te tino āhua tikanga. I roto i tetahi take, i ahau i kawea mai i roto i ki te mahi i te aroturuki iho te tarukino smugglers huri noa i te motu, me te ki te whakarite kia kahore he tetahi i roto i tetahi o te whai wāhi kaiwhakahaere e hanga he nui te take e pā ana ki te reira. Ranei rongo e pā ana ki te reira, ki te taea e ia te rongo i te reira.
  
  
  Ko te reira i te ōka mahi; i mohio ahau i te reira rite hohoro rite toku he pūrongo i runga i. A, no ka tutaki ki a Alexa Zenopolis i roto i Beirut, katoa i ahau ki te mahi i te titiro i a ia ki te kite i e ia, ko ia he tangata pai ki te mahi ki ahau. Alex i te puru tane, paku teitei atu i ahau, i te ono putu te kotahi inihi, me he ōrite te whanui. Hoki reira, ko ia te taviniraa i roto i tona whenua o te manuao intelligence service, engari i roto i te pouri haukāinga hāngai, ka titiro ia, ano he huru a tawhio noa te Humphrey Bogart whitiāhua: mangu huruhuru me ngutu, mura kanohi e titiro rite ratou i taea e titi koe ki raro, ki te tangi, me te waiho koe i te iri i roto i reira. i mua i te whakatau ia ki te kia haere koe.
  
  
  "Kei a koe Carter," ka mea ia, ka tutaki ki a matou i roto i te te ngangau cafe. Te jukebox i te tākaro i te Sinatra te tuhi, me te overfed kaiwaiata kanikani o te ora, i te ngana ana ki te whakataetae ki te waiata.
  
  
  Ia whakina e ki te ratou; ko ratou ia I tona ra e taea tonu te whakamahi i to ratou ake ingoa.
  
  
  "Tino māmā." Te huru o te ingarihi i te pai, engari kihai ia i ururua kupu. "E rua o to tatou iwi te whakatau e rua Ameliká i te taunga wakarere. Koe me ahau hoki kei te whakangaro ih."
  
  
  "Me pehea e matou te mohio, no te te American plane ka tae?"
  
  
  "He nohoanga ki te tirohanga o te tauranga pae. Te goatherd o te piha ua tatou i te whakaturia ake; ia i roto i te hōhipera, te rawakore hoa." Alex kata, e whakaatu ana i te nui o te āputa i waenganui i ona niho mua. "He iti raruraru puku, te tahi mea i roto i te huru." Te ia te tangata tawhito, engari ka whiwhi ki te pai."
  
  
  "Kia pehea te roa e haere tatou ki te tatari?"
  
  
  Alex shrugged tona nui pokohiwi. "Kia haere mai ratou. Ko koe i roto i te hohoro?"
  
  
  Ka mau tatou i te tawhito ngaehe poti e nga wa katoa te titiro ki te mutu i te katoa, i te Cyclades islands, e kore ki te whakahua i Kariti, i mua i te taenga mai matou i Naxos. I mahara matou ki te waiho i te tūruhi, me te i muri i te disembarking kihai matou i te kōrero ki te tahi i te tahi ano. Takina e ahau ki te aha i mahara ki te waiho i te hotera i roto i te pa tauranga, me te ka takaro te rereke American nei faaoti ki te haere ki te hīkoi i roto i te maunga, he kawainga, whakaaro ahau, ki te hou hippies moka nga wahi katoa i roto i te ao ki a ratou backpack.
  
  
  Alexa kitea ia i roto i Goatherd o te whare e titiro i te waka rererangi. Aua'e râ, i ia he mōkihi o te mau-i roto i, engari te tautururaa i te te tākaro kāri, me te te hopoia whakahaere ki te tāpae i te nui supply o RCD me te patu tatou e hinaaro. I te tatari, e roa ake i te rua nga ra, ehara i te kino, engari te mea i tatou i te te tākaro pinocle mo te moni tūturu, i ahau e nama tonu Alexey Zenopolis tata nga mea katoa, roaa ahau ki a ratou rite te koka.
  
  
  Te rererangi i roto i te roa, te awaawa whaiti i raro i a matou; i te reira, kua hanga e te Tiamana i roto i te Pakanga II o te Ao.
  
  
  i roto i te pakanga, i puritia te reira i roto i te atu iti iho ranei tautururaa huru na roto i te te whakatairanga i te hipi, me te koati. I reira ko te pari maturuturu i te mutunga tawhiti; i te mutunga ko te nui tūturu ana, i te tomokanga o e taea e tatou e kite i te marama.
  
  
  "Nga heramana e tomo i reira," Alexey faataa. "To tatou iwi, ki te uaua o to tatou taha." Ia spat i runga i te paru papa o te whare. "E matou nga Kariki, i te tini wahi ki te tiaki; titiro i tetahi mahere, Nick. A ki te whakaaro e waikura rite enei e defiling aku tikanga... " Ia spat ano.
  
  
  Ia, ite e Alex ko te idealist. Tenei hēmanawa ahau; a tae noa ka, i ahau e pai ki te mahi ki te ta'i haha'i, no te mea he ratou nui ake te pono.
  
  
  Te po i te paari roa'e no te mea kihai i taea e tatou te whakamahi i brylev. Alex a ia kihai i korero nui rānei. I ētahi wā ka haere ia ki waho ki te faahiahia i te koma te wherikotanga o te whenua i raro i te anaana marama. Me te mea ko te reira i te toru o nga po, i kite ia i ngā tau neke i te mutunga o te waka rererangi, maranga ki runga ki te mata o te pari rite ki te piki i te pa i te tihi o te Maunga Everest.
  
  
  I tona rere hoki ki te whare, me ko tenei te anake Alexa tuku. "E ratou ki konei," muhumuhu ahau. "Tou steam engines, i tona tata tetahi."
  
  
  Alex poipoia tona ringa, a whakataka atu ana i raro i te rakau. "Te pai, pai, taitamariki tangata." Ko ia e pā ana ki te tekau tau pakeke atu i ahau. "Ka tatari, tika rite tatou. Ko te American plane e kore e whakaatu ki runga tae noa ki te ata. Kore e taea e koe te whenua ki konei i te po."
  
  
  E kore ahau e kua oati te reira, engari i mahara ahau Alex i te ngongoro, no te mea ia te kupu whakamutunga.
  
  
  Kia whai ahau kia moe mo te hawhe te haora mo te toenga o te po; e mohio ana ahau ki te ahau ara ake, me te neke a tawhio noa te whare i mua i te ata, e tatari ana ki impatiently mo te ra ki te tīmata i whiti ki runga ki a matou. Te marama i te haere roa, me te ki te raorao i te witi, e papaki ana i taea te kite i te reira.
  
  
  "E tīmata i teie nei." Alex a marino te reo i roto i te puku te whare i na teimaha e ahau tata ki te peke i roto o toku kiri. "Te hawhe haora i mua i te awatea." Ko ia i runga i tona waewae, ka toia, i runga i te taimaha, mangu, hiako koti, i nga whitiki o nei he puru ki te matā. Ia i te Kuao hoki .45 ërä pū i raro i te reira, engari te nuinga o nga mea katoa e ia okioki i runga i te M-1 pū e ia slung i runga i tona pokohiwi.
  
  
  I ahau tetahi rawa. Ano ahau i Wilhelmina, Luger, ki te hunga i tata hokona e ia i roto i te Tiamana, me te ko wai, i roto i te tikanga, i te riroraa i te wahi o ahau.
  
  
  Neke matou ma te haapa'o maitai i te tata mutunga o te raorao, karapotia ana ki te pukepuke i runga i te ana tomokanga. Tatou noho tawhiti nui atu i te mutunga e kore te kotahi i raro i ahei te kite i a matou, ara ki te i ratou te tapu, a te reira i ma te whakawa, me te Alexa parapara e korerotia e matou ki te wahi i ki te mutu.
  
  
  "Ko te reo," ia muhumuhu, tuhu ki te mata.
  
  
  Tatou i te ngōki haere i te whenua pāhiwihiwi, e titiro rite te rau, a te mutunga i te kitenga o te parae i raro. Ko matou e pā ana ki e ono tekau waewae ki runga, me te pera i te matara e taea e ia te kite, te reira kahore he ara ki raro.
  
  
  "Pehea ta tatou e...?" tīmata ia, engari Alex hoatu he maihao ki ona ngutu, me ona niho rererere i roto i te pouri.
  
  
  A tawhio noa kotahi i roto i ona he maha whitiki, kumea e ia i roto i te wahi angiangi o te nairona taura. Te pohu i piri ki tetahi pito, me whakanohoia e ia te rua atu i runga i te whenua i muri i a ia.
  
  
  "I te waka rererangi kei te haere mai i reira," ka mea ia, kua tohu me te tika atu i a tatou, ki te pango kau i tua atu i te mata o te parae. "Ko te ara anake. A, no te whenua, kia umanga ki te mutunga tawhiti ara e rua, me te tahuri ki, matau? Na i runga i tauranga... ko ratou e kore e taea te waiho."
  
  
  Ka timata ia te tino āta ki te utu i te raina kikokore i raro i te rocky tangi o te pari, a tae noa ki te miro ki te pohu piri i te tika runga i te ana tomokanga. Na ka ihora, wiggling tona hōtiti maihao, hanga i te hinengaro i te tātaitanga, me te tīmata ake ano. I hanga e ia he tohu i runga i te nairona, me te tapahia te huru ki te maripi. "Tino fantastic," i kauwhau ai ia, me te mau i te toenga o te aho hī ika ki te tāpiri i te reira ki te iti ngahere, he torutoru waewae i te mutunga.
  
  
  "He aha i teie nei?" Ka ui ahau ki a ia. Kahore he tangata ka korerotia ki a matou ko wai e waiho i roto i te tiaki o tenei mahi, engari Alex au ra ki te mohio ki te mea i mahi ia i a ia i rite ki te ako.
  
  
  "Te reira i te mea kino mo te haere iho, engari e taea e ahau te haere ki raro." Hoatu e ia i runga i te matotoru, karapu, a takaia ana ki te roa o te noaa taura a tawhio noa, ki tona huha, a slung te mahanga i runga i tona pokohiwi. "Na e haere koe, e hoki ki te hiku o te awa o te mara. He ara iti te wahi e te koati ora arata'i koe ki raro. A, no te rongo koe i te pohu pahū i roto i te ana, ka haere koe ki raro, me te riria te hunga eé i runga i te manureva e whai ratou i te wahi ki te haere. Matau?"
  
  
  Ahau i whakaaro pera. Ia talangofua rere hoki i roto i te i te huarahi i haere mai matou i te. Ehara i te mea uaua ki te kitea te ara Alex kua whakahuatia, ahakoa rapu i nah i roto i te hina te marama o te teka ata hanga kozu ite pouri mo ia. Te tuku i tona M-L, tona pae press i runga i te pari, mata, me te stahl te tatari.
  
  
  I te tuatahi, i reira te rite te tamau rorohū o te namu, me tana whawhai ki te whakamatautauranga, ki te patua e ia, no ka whakaaroaro ia e ia te hiahia dozed atu. Toku kanohi i motumotuhia open, ka ko ia ia te titiro i te wahi o te wera karaka, ra te aranga ake i te tawhiti rangi.
  
  
  I reira ko te pouri i te otaota i roto i te waenganui o te hawhe o nga-kōpae o te kopu e tonu ki te tupu i roto i te rahi, te ahu tonu hoki te wahi e takoto. Ona, ua pehea hohoro e ia i te whawhai mo tona ora, te takoha ia ki te noho i te wahi i ia i rite ki te twin-engine plane haere ki te tirotiro, ahu hoki i te taunga i te mutunga tawhiti o te mara.
  
  
  Tona mata ka neke haere te pito o te pari, ki te wahi Alexa i mahue i a ia. Ego kihai i kitea i te katoa tae noa ki te waka rererangi o nga wira pa ki te tarutaru, engari ka kite ia i te mōmona feruri ara, me te maka i roto i te roa, he mea kikokore ma pūkenga. Ia e rere haere ana i roto i te rangi, hohoro hinga i raro i te piti-raa mai taimaha piri ki te huru mutunga, me te mutunga tuki ki roto ki te ana i te whakatuwheratanga.
  
  
  He roa te okioki, roa rawa, a ka timata ahau ki te whakaaro. E wha hēkona e kore te mea nui, ko te ra kotahi i ui ia e te kaiwhakaako ki te wahia te titi i roto i, a tawhio noa te pohu, a ka ore te maka i te reira ki ahau. Ko ia te whai wāhi mā te huru cleanly, me te pere runga i te raima parapet ki te whakangungu poka, kia rite ki ana mea ko te rua-te tākaro i te takawaenga. I muri i taua, toku tuke kino mo te torutoru nga ra - pohū, he taimaha, kia mahara - ko te mea hēmanawa ahau te nuinga ko te giggling tama a te kurī uwha te hunga e tīmata i tenei mea katoa, me te fakakaukau'i i roto i te huarahi pai ki te patu i te poriro. Waimarie hoki ki a ia, me te pea hoki ahau, ego kore i kite ia ia ano i muri i ra.
  
  
  Te ana tomokanga maira ki te shockingly nui pahūtanga, nui awa o te kaipaipa me te ua o te otaota ringihia ki runga i te matomato, mara. I mua i taea e ia te neke, ka kite ia Alex epaina atu ia atu te pito o te pari, patu te karapiti o te toka, me te hohoro te heke iho ki te whenua.
  
  
  Ia scrambled i runga i te pari ara, te pupuri ki te mahora rakau, me te patu i te raro o te awaawa te rite te rere ia. Ko te māhanga-engined American plane i taxiing ki ahau, ki te hamama o te engines, engari i te taime e kore ahau i te wehi o te kite; i te pahūtanga i muri i a ratou kia nohoia katoa ih o te aro.
  
  
  A, no te manureva pakanga iho, a ia, oma ana ki roto ki te iti crevasse i roto i te aue o te pari, e tatari ana ki te tahuri ki te tīmata, na ka ka i roto i, me te pupuhi i te tokorua o te tere frank matā i te ihu o te waka rererangi. Ka kite ia ia, te wehi, te koma te mata i roto i te motokā, me te ka te wiwi o te kaupapa. I te taha ki te tatau, ka anga ki te whakatuwhera i te pairati tonu tona signposting, kua revving ake i te engines mō te wakarererangi.
  
  
  I reira te whakahau e kore e ki te kopere i te waka rererangi ki te taea e tatou te tauturu i te; i muri i te katoa, ko te taonga o te kāwanatanga US. Na ka marere huru hiku, i roto i te taea o te pea wairangi, mo te ra i muri mai. Ko te ohorere pahūtanga o nga pou e rua tata tonu te patototanga i ahau atu toku waewae, te tuku ake i te puehu, i te taime anaana ahau. A, no te ahau i taea e kite ia ia ano, te rererangi ko te tere te neke atu i ahau; i ahau i te M-1 i runga i toku pokohiwi, rite ki te ahi, rite ki te parepare whakamutunga, Alex a, no te rere i roto i te kore iho ana, me te ki te te ara o te rere i te waka rererangi.
  
  
  I roto i te tīmatanga o te marama, ka titiro ia, ano he iti te maunga, katoa i roto i te pango, ki tona ringa, whakaarahia ana, rite tahi tahito toa e ngana ana ki te roto i te riri o te atua. Ka rite ki te plane rere whaka te reira, e au ra e te tutukinga, ko te raruraru, engari i te taime hopea i te reira swerved ki te taha, te patu i te engines me te jamming te whakaweti. Alex; mea i raro i te pōtaka hurirere, okeoke ana i nga wira.
  
  
  Rere ahau puta noa i te k mara, rawa, ki te kariki me te rererangi, me te kite i te pū rere i roto i ki te taha ki te ra i mua atu i Alex i. Ka mutu, tuturi, a tangohia ake ana tona M-l te rite ki te waka rererangi i haere mai ki te mutu i te potholes i te mutunga o te pari. Te tangata titi ki tona matenga, i roto i, me te tohu i te pū i toku hoa.
  
  
  Ko te reira i te iti te pukupuku, me te waka rererangi tonu e whakangaueuetia i te koi tahuri ki te koi kati, engari i reira kahore he wa ki te tango i te tupato whāinga. Ia pupuhi te kotahi pere, na tetahi. Te tangata i roto i te whatitoka titiro i ahau, a tae noa mai ki tenei tawhiti, taea e kite ahau i te faaiteraa o te he ki tonu i te haki o te whakaaetanga ki te mahia i te huru o te te tangata toto, pakaru iho ki te huru o te kaki. Tīmata ia ki te tohu i te pū i ahau, engari kitea rawatia ake i te reira me kua rite te taimaha rite ki te paepae. Te huru o te ringa maturuturu iho, te pū hinga puta noa i te Huru o te ringa, me te ka āta hinga i roto i te kuwaha ki te whenua.
  
  
  Alex marere i runga i te te tangata kia rite ki te peke ia ki te kapa. I reira ko te nui-noho husky karanga, ka guttural kata; hēkona i muri mai, i tetahi atu tangata e rere i roto i, me te u kanohi-te tuatahi i runga i te kamaka. Alex i tu i te kuwaha i muri i a ia, e pupuri ana i tona iwa-pauna M-L te rite ngāwari rite te cop o te tukapaku,. Na ka tawhiri ki ahau, engari ko ahau kē ake, me te ahu mō te rererangi.
  
  
  "Pai shooting," ka mea ia. "Koe whakatara me tata patua i te pairati."
  
  
  "He aha te tikanga a koutou?" Tatou i rua i tiaki ai te tangata writhe i runga i te whenua; i te kotahi i pere ia kihai i neke.
  
  
  "Ha! Tou gawk haere i roto i te huru o te kaki, me te patua i te manureva, te motu e pairati o te taringa, me te mongamonga i te motokā. Kino rawa."
  
  
  "Yeah. He reira tetahi atu te kino?"
  
  
  "Kihai ahau i kite i tetahi. Whakaaro ahau ko te tuarua pere patu i te emu i roto i te pouaka tuatahi. I roto i tetahi take, te reira kihai i haere ki matau i roto i."
  
  
  "Ranei pea
  
  
  ko tōna rawa ngaro. "
  
  
  Alex ko tona matenga. "Kahore, kahore i mahue, Nick Carter. A e kore ahau e wareware i te reira, e mohio ana koe? "Titiro ia ki te whakamätau i te ngana ki te noho ki raro. "E hiahia ana koe i tenei taata ki te kia ora?"
  
  
  "Ki te kore ia e kore te kino i te whara, whakaaro ahau e taea e tatou e te whakamahi i te huru i te tari matua." Ia, piko iho, ka hopu i te tangata. Nen i te mau i te ope ōrite ki te haihana o te whiu, ka mohio ia ki te huru mata, me te mohio hoki ia ki tana ake i muri i te ako i te huru take. "Regan," ahau growled. "E hiahia ana koe ki te ora ranei te mate nuitia konei? Te reira i to koutou whiriwhiri."
  
  
  "Cheesus, ae!" Ka maharatia e ia he nui atu i te tamaiti, me te titiro i muri i tona portrait. Titiro ia ki a Alex a ko tona matenga i roto i te ohorere. "Haurangi!" ia muttered. "Tenei taata he haurangi."
  
  
  Alex kata, me te tuturi ki raro, ki te taha o a ia, ko te pū o te huru pa te kuao iti āpiha o te mata. "I mohio ahau ki te patua e koe i ahau, tou waka rererangi e wahia iho te tika i rite ki ana mea. A ka haere koe ki raro." I hanga ano e ia he pukorero tohu ki tona ringa, ka titiro ki runga ki tona pokohiwi i te mata o te pari. "Na kei te noho ora, taua tuari i? Pai tamaiti." Ka papaki huru, i runga i te hoki, na ka mau tona pokohiwi, me te toia i te iti āpiha ki ona waewae.
  
  
  "He aha e pā ana ki te ana?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  "Tangata katoa, he mea mate." Ia patapata i te reke o tana pū. "Me te i muri i waiho e koe, ka whakamahi i ahau i te tahi atu i te pohū ki te hiritia te ana. Te hanga i te ataahua urupa. Kia pehea te e pā ana ki tenei tetahi? "Ia nudged te mate tetahi tangata ki tona koromatua.
  
  
  "no. Ahau i hiahia pai ki te tango i te huru ki ahau. Na, me pehea e haere koe ki te waiho i konei?"
  
  
  "Ko te wahi tenei i toku whenua, Nick Carter. E kore koe e whai ki te manukanuka ki te korero ki ahau, kaua koe? Na au e ahau te tautururaa i te here koe ki runga ki tenei tamaiti na e kore ratou e whiwhi ki a koe ki te raruraru i runga i te rere."
  
  
  Ua faaoti matou ki te waiho i Ragan āta herea te tika i muri i te pairati o te nohoanga na i taea e ia te pupuri i te kanohi i runga i a ia. I te tahi atu Alexa o te tangata tinana whakairihia ano he taimaha i muri. Te aroaro o ka tomo ia, ka whawhakia i roto i tona whitiki, me te unuhia i roto i te tokorua o te iti i te pēke.
  
  
  "Tangohia e rua; e Ameliká, e hiahia ana koe tohu. Matou, e kore matou e matau ki tetahi mea e pā ana ki te tarukino kikino, e rave tatou i?" "Have a nice haerenga, Nick Carter. Ki te kei rite ki te pai i te pairati e taea e koe te kopere, e kore koe e whai i tetahi raruraru, e koe?"
  
  
  Ko te mea whakamutunga i kite ahau, huru, i a ia trudging hoki ki te ana ki te pū ore slung ki runga ki tona pokohiwi; ka titiro ia, ano he kirehe mohoao, e haere mai ana ki te kāinga i muri i te ra pai. Kihai i ara te tahuri ki te poipoi a, no te ana mea ka tangohia atu.
  
  
  
  
  
  
  Pene Ono
  
  
  
  
  
  A, no te te po, te hinga i te taha o Kariki, e whakarere riro te pouri. I kitea ia e te pai hotera e tata ana ki te one, te tūtohu ki ahau e te rangatira o te tūtohinga kaipuke ki nei ahau i korero ai i mua. A ka patua e ia ki te whakaatu i ahau a tawhio noa te po i te karapu, engari peka e ahau, he rite ki te ahua rite taea; ko ia tonu te upa i roto i ki te mahi e kihai ano tīmata, a kihai i hiahia tetahi hoa mau faaoaoaraa.
  
  
  Toku ruma ma, me te noho pai. Aroha parakore, no te e ahau, ko oangé mauruuru. Te reira i te roa o te ra, a kihai ia i whakamahia ki te kanapa rā e taea e te tatau o te tangata kaha i te aroaro o ratou i ite. I haere ahau ki te haere ki te Pyrgos i roto i te ata ki te whakatau i te kotiro, me te ahau tino hiahia ki te neke i runga i.
  
  
  I ahau i te tina, i te iti tavern tata. He rōpū o Ameliká i te noho tata, a tetahi o nga wahine i roto i te mano puritia glancing i ahau. Kihai i ia te titiro i te kino, i roto i te ara oti, me te mea ia i tunua tona kiri i tenei marama,-te haora, me te mahue i te oumu, i runga i te mo te wa roa. Engari i ahau ki te waiho i te reira, te haapiiraa i te ipu rihīti ki te kia ora, ahau i tangohia ake i te tari tāpoi i roto i te Atene.
  
  
  I te wahine e kore e mahue ki waho i te whakarongo. I roto i te kokonga o toku kanohi, ka kite ahau i te tiki ia ia ki runga, me te kia hurori haere ki roto ki te rua o te nui-heeled rakau clogs e te wahine, na te kakahu. Mutu ia puta noa i ahau, i te tepu, te titiro me te frowning, kia rite ki ana mea i etahi ke whakatūpato tauira ka hiahia tūpono i roto i te uru raau.
  
  
  "Ka taea e ahau te tauturu ia koe?" Ka ui ahau ki huatau. Kihai ia i whiwhi ki runga.
  
  
  Ruia e ia i roto i tona ra-kopu makawe parauri. Ia oka i te ta ratou whakapa he ringa i ahau. "Te Galveston. Te toru, te wha tau ki muri. Koe i te hoa o Sue-Ellen, kihai koe?"
  
  
  Ia piri, e ngana ana e kore e ki te whakaatu ki a reira. "Au wehi kei te whakaaro koe o te tetahi atu."
  
  
  I tona riri hohonu na. "Oati ahau, e kore ahau e wareware ki a matou tetahi mata. Me te mahara e kore rite koutou ki a koutou." He tere ataata ki te whakaatu ki a ia i mauruuru i ahau. "Haere, i teie nei. Ingoa... Te ingoa? Ae. Ko te reira, homai ki ahau te meneti; ka ahau te whakaaro o te tetahi whakamutunga."
  
  
  "Ahau i te pouri, toku ingoa ko Raniera McKee."
  
  
  Tungou ia i roto i te matauranga. "Uh-tuari. Me ona ingoa ko Jackie Onassis. He aha te he ki a koe? E koe ki konei, ki tou hoa wahine ranei te tahi mea?"
  
  
  "Kahore, engari..."
  
  
  "Fun, i matou tika ki te Hamene-Ellen i teie mahana. Ee yacht?" A, no ka korero, ka kite i te wahine nako
  
  
  ko whiwhi te reira atu te tonga. Kihai i ahau i miharo; tika whakaaro e pā ana ki te Whakawakia Ellen ko te nui ki te hoatu i te witi tortilla i roto i toku mangai.
  
  
  "Ahau e kore e tino e ..."
  
  
  Ia tonu rite te mea ia kihai i rongo ki ahau. "E mohio ana koe e i muri i taua wa ia te mutunga ka te whakarere, engari whakaaro ahau e mohio ana koe i tenei no te mea i a koutou, me te Hamene-Ellen i taua hoa tata. Toe mali, o te akoranga, ko tona tawhito kariki tane te kore e whakapau nui te wā ki a ia i enei ra. Whakaaro ahau Whakawakia-Ellen, ka tino hari ki te rongo e koe i roto i enei wahi."
  
  
  Ko ahau tino mōhio e te tahi atu iwi i rapu i ahau aianei, e kore e tika i te toenga o te chatty wahine o te rōpū, engari ano hoki te iwi i te maha o tata te tepu. Tona whakatikanga ake. "E whakapono ki ahau, ma'am, tona ingoa ko Raniera McKee." Ka mau ia i roto i te kāri i roto i tona putea. "Mau, i ahau i te wakarā kaihokohoko. Pea to koutou hoa Sue-Ellen e hiahia i roto i korero ki ahau. I reira te rite te ko to koutou kaipuke?"
  
  
  Ka titiro ia ki te ma kāri ki te disdain. Na ka titiro ia ki runga ki oku kanohi, ona kanohi e kore e tino hāngai ana. I te pae hopea, ruia e ia tona matenga, me te tango i te taahiraa hoki. "E taea e ahau te oati i a koe, Nick i te Tangata. Anake Sue-Ellen e kore e whai i te hui ki te kotahi poti kaihoko. Ara i runga i ngā mutunga wiki."
  
  
  Ko ahau raruraru, me te hopea mai te kāri pakihi ki toku putea.
  
  
  Ko te wahine wagged te ringa i ahau. "Engari pea koe e kore e aha e mea koutou tino e? Ia, kia mahara, e Nick, ko ia ngautuara, e kore e hoatu i tetahi wa. Tangohia tou wa, Mr. Yacht kaihokohoko; Whakawakia-Ellen mea ia i taea e waiho i konei i muri mai. Katahi matou ka mohio mo te tino, tēnā? "Ka ngōki hoki ki tana tēpu.
  
  
  Hiahia ia ki te waiho i te hohoro, ko te takoha ia ki te whakaoti tana kai, te tau'a ore i te stares o te tahi atu nga tangata me nga wahine i roto i te kamupene. Ko te reira i te ahu waka, te nuinga i roto i to ratou thirties, me te tekau, ka rite ki taku whakawa i a ratou, a tawhio noa ia ratou, e e pakū ake i roto i tata tetahi wahi tāpoi i roto i te ao. Huri noa i te hunga nei ka waiho noa hoa ki te tangata kia rite ki te Hamene-Ellen mo te tau, ranei te mea i muri ia ia ko te ingoa i enei ra, me te kia katoa ih hoa, i mohio i te reira.
  
  
  Ko tenei ahiahi koe kihai i taea e whakaaro e pā ana ki te Hamene-Ellen ranei ia he mōmēniti, kia maka ia ia a tawhio noa tou matenga, no te haere ia i roto i o te tavern, a ka kata me te ka tawhiri atu ki te wahine i te American rōpū. I taea e ia ite ia appraising kanohi i runga i tona hoki i a ia marere i roto i ki te ūkui te po i te rangi.
  
  
  Te reira i te raumati, ki te on hau pupuhi atu i te wai. Te nui kaipuke i te kaipuke i waho i roto i te whanga, nga whakamarama katoa i runga i, a tae noa ki tenei tawhiti taea e ia te whakarongo ki te haruru o te ropu toka. Haurangi, whakaaro ahau. Haere mai te iwi i te katoa i runga i te ao ki te kite, Kariki, me te noho i runga i te poari i to ratou kaipuke ki te whakarongo ki te waiata American.
  
  
  Ia carapace i puhoi, maharakore i runga i te mata, engari te tahi mea ngateri ana i roto. Te Whakawakia-Ellen take hēmanawa ahau, me ahau i kitea e ahau i te arowhai i roto i te pouri, ara i ahau mimed a ratou. Te ū ano i pai tahuna, a tae noa ki tenei wa o te po, i reira i nui te mahi ki te hanga ia ite i te maitai. Tonu, ia mauruuru i te aroaro o te Hugo, na snug i roto i te takotoranga: i runga i tona kikowhiti. Just te meka e reira ko te tangata tata ko wai i mohio ko wai ia tino i, me te rawa toku ingoa, ko te katoa e hiahiatia ana e ahau ki te whakatika i toku rongo ki te ware ahau i mohio na ki te pai.
  
  
  I te wa ka e ahau hoki ki te hotera, ehara i te wairua, i whakatata mai ki a tatou, a ka rite ki ahau te tu ki te kuwaha ki te tango i te whakamutunga leisurely te titiro a tawhio noa te ata iti tapawha, e kore ia e kite i te iti tūpato i te kaupapa. I te pae hopea, ia shrugged, haere ana ki roto, a piki i te kotahi te rere o te whanui o te arawhata ki tona ruma.
  
  
  Ko ratou e tatari ana hoki ahau i ahau whakawātea i te tatau, i a ratou i whakatara pai. Kahore he riri, kahore tata kupu; kotahi a tawhio noa ratou akinga i te tatau i rite te reira i te tomo, te tahi atu i te tahuna i te tapu, i te marama puta noa i te ruma. E rua nga tangata i kaha ki te hanga, te mau noa i te pouri tika, me te automatics ratou kakahu, i te iti, engari te whakamate.
  
  
  Tatari ahau mo te kotahi a tawhio noa ratou ki te korero, fakatokanga'i e toku tueke i tuwhera i runga i te moenga tata ki te matapihi. Ko ana mea kihai i Stahl te whakangita, me te i te mea e taea e kite ahau, i taku e rua ngā manuhiri i tino tupato i roto i to ratou ui ahau. Rawa tau.
  
  
  "Mr. Raniera McKee?" Te tangata pito atu i ahau i korero ai; ko ia i paku teitei atu i te tahi atu, tona pouri, makawe tapahia poto, engari ki te nehenehe ki hawaiki ngutu.
  
  
  "Ae," Rivnen ka mea, paku manaaki e ratou kihai i whakamahia toku ingoa tūturu.
  
  
  "Kei a koe hoki te tīmatanga."
  
  
  I taea e ahau te whai i oati ai nga tangata malimali, engari ki te hunga e ngutu, ko reira uaua ki te kia tino.
  
  
  "Oia mau," ka mea ahau.
  
  
  Kumea e ia he flat, mau putea i a tawhio noa tona hoki pute a ka puaki i te reira. I kite ahau i te tia pikitia, me te mana-te titiro i te kāri i raro i te kino i te rakuraku me te pungapunga kirihou, a ka maka e ia i te reira katoa ana ano.
  
  
  "E rapu ana koutou mo etahi mahi hononga, Mr. McKee?" ka ui taua tangata ki. Ego hoa, e tu ana i roto i te mua o te ãpoko rakau kaimahi i te waewae o te moenga.
  
  
  i te moenga, kihai i mea, he kupu ki a matou ranei neke.
  
  
  "E kore e tino."
  
  
  "Koe... yacht kaihokohoko". Ehara i te mea he pātai.
  
  
  "Te mau."
  
  
  "E hiahia ana koe ki te hoko mai te hoko ranei poti i roto i te Kariki?"
  
  
  "Kahore," ka mea ahau āta. "Ahau te tika i te titiro a tawhio noa. Te tahi mea rite ki te faafaaearaa i roto i te huinga ki tētahi pakihi iti."
  
  
  "E kitea e koe te nui pānga i roto i to tatou wai ahumahi?"
  
  
  "O te akoranga. E kore e ngā?"
  
  
  Te tangata kata whānui ora; mo te taime, ka kite ia i te āputa i waenganui i a ia te huru o te niho mua, ko ia kaha fakamanatu o Alexa Zenopolis. Ko Alex, ka korerotia e ia ki a ia, ko te pai, e ono inihi roroa ...
  
  
  "Ka waiho koe i roto i tenei whenua mo te wa roa?" te tangata tonu, ki kata.
  
  
  "E kore ahau e mohio. Just he torutoru nga ra atu, pea e kore ahau e whai nui te whakamahere."
  
  
  "Ae, o te akoranga. I to tatou taha - i te taha o te rēhia... mō ngā manuhiri". Te huru o te pouri, kanohi, ka tahuri te paroro, i a ia i mea i te torutoru nga kupu whakamutunga, me ana mea warily matatau i te pū tonu ia tū e hāngai ana ki toku waenganui.
  
  
  "He aha rite ko koe te mahi i?" Ka ui ahau, e ngana ana ki te tangi atu io i te tono.
  
  
  Ka poipoia tona ringa ki te pū, engari te mea kihai i hoatu e ahau te whakaaro iti o te tamata ki te hopu i te huru; huru o te hoa i te tūnga tawhiti nui atu i a ia i reira kahore he ara ih i taea e kua tangohia e ia i waho te tāpiri i te iti rawa tetahi atu nawe ki tona huna. Haunga, i reira te kahore he take ki te rave i te reira. E kore e pera tawhiti atu.
  
  
  Ko te tangata ki te ngutu shrugged. "Ki te ako atu e pā ana ki a koutou, Mr. McKee. A, no te tetahi manene, whakarerea noatia iho ahau, he Amerika, haere mai ki tēnei whenua, me te tīmata te hanga i te uiui, te reira, no te estestvenno, langa ◊ i ai te pākiki o toku kāwanatanga."
  
  
  "Taea e koe te kitea i roto i tika na roto i te aniraa," tana kī atu.
  
  
  "Ae, te mea e taea. Ko toku taha ... koa te matau, Mr. McKee, e tatou i roto i te tino mōrearea noa tūranga, e karapotia ana e te ope taua i runga i ngā taha e mauähara ana ki a matou. Na to tatou ki te kia tūpato o te katoa, a whakapono ki ahau , e te ariki, tatou i te tatarahapa e nui ake atu i te e koe mahi. Na tatou te whakamahi i te nuinga o te tika, ara faufau, te taputapu ki te kitea i roto i te mea whakaaro tatou e ti'a ia tatou ki te mohio. E matau koe? "
  
  
  "O te akoranga," na ka mea ahau sourly. "Me ahau whakaaro e koe e kua tino rongonui, e kore e koutou?"
  
  
  "well... pea." Ki te whakaatu i tana pai, te whakapono, ka holstered te pū ki runga ki tona whitiki. "I reira ko te kotahi anake te mea."
  
  
  "Auē?" ia, i kite i tona hoa, o huru, i pupuri tonu i tana pū, ahakoa e kore e tohu i ahau.
  
  
  "Ki te kore koe e mahara koe..." Ka horahia e tona ringa te whanui i roto i te whakaatu o te pai me te neke a tawhio noa te moenga ki ahau. "He iti te rapu i te? Tō te tangata?"
  
  
  Karaiti! I te katoa e hiahiatia ana e ahau, ki te Hugo sheathed i runga i toku kikowhiti maui. Ko ana mea, ka mau ia ki te hipanga hoki. "E kore ahau e matau te aha tenei, ko te tika," ka korerotia e ia ki a ia, i rite tonu ki te oangé riri American tāpoi rite pai taea e ia. "E matau ana te atua, e kore ahau e huna i a ia i roto i o tou whenua, i te kaipuke!"
  
  
  "E kore o te akoranga. Otiia." Ko ia tonu e haere mai ana i ahau. "E e makona i te katoa o tatou, e kore e e e te reira?"
  
  
  "E kore ahau e matau te aha ...?"
  
  
  Toku hoa whakaarahia te pū ano, tuhu te huru i roto i toku aronga.
  
  
  "Tēnā, Mr. McKee," ka mea te mustachioed shopkeeper. "E kore matou e hiahia ana ki te tohe."
  
  
  Haere ia huri noa i te waewae o te moenga, i te ringa maro i roto i te reka tohu, me te titiro hoa rite ki te unikanga.
  
  
  Kihai i taea e ahau te tu i te reira. "Te noho i runga i te raina!"
  
  
  Te mustachioed te tangata mutu, engari kihai ia i mea i te mate.
  
  
  "Te mea kei a koutou te pirihimana, ranei te tahi mea rite ki taua. Ka taea e ahau te tango i te titiro i te kāri e koe i whakakitea mai ki ahau?"
  
  
  E mutu ia ia. Ka titiro hohoro i tona hoa, me te tīmata ki ahau. Ego hapa. Ka mau ia ki te hawhe hipanga ki te tika, te whakatakoto i tona huru i waenganui i a ia ano, me te tangata e pupuri ana i te pū. I mua i te tangata i roto i a ratou ite i te mea i tupu, ko ia mau i te Mustachioed o te Tangata ringa, ka tahuri na roto i te huru, a unuhia ana ki tona uma. Te reira i te pakeke me te taimaha, engari i hanga e ahau tona huru ngoikore.
  
  
  "Mr. McKee..." e ia te putanga.
  
  
  Ia i hari ki te rongo e; nga mea katoa i haere i runga i, ka mārama kihai i mohio ko wai tona ingoa tūturu ko.
  
  
  "Putea," te emu croaked i roto i tona taringa.
  
  
  Ia fumbled i roto i tona huha pute. Ko ia kia takoto ki te pupuri i tona huru i roto i te haki e ia, kihai i kite i ta te tahi atu tangata i te mahi. E kore i te tuatahi. Na ka kite ahau i a ia marie maka ana i te silencer i runga i te hoki o tana pū. I mua i taea e ia te tauhohe, ka mau ia tupato whāinga, me te pupuhi rua matā i te mōmona uma o te tangata e pupuri ana i a ia. Au e ahau te whakama ai ki te mea e toku tauhohenga tuatahi i te tauturu e tetahi o matou gawking kihai i haere i roto i toku tinana, ka patua ahau.
  
  
  I tona ngutu sagged, me te Alenka huru o te ohorere rererua i roto i toku ringa. Kia ahau i te emu hinga; ko reira kitea e ko te reira e kore te tika mo te ki ahau, ka rite ki te whakangungu rakau.
  
  
  Ko tētahi atu tangata poipoia i ahau i roto i te rūmātiki. "Ka tango ahau i te reira. E kore koe e whai ki te manukanuka... Mr. McKee."
  
  
  E kore ahau i rite te ara ia grinned i ahau, rawa, ka mau ia i te kite o te whakarewa niho hanga e te rapa ngutu.
  
  
  "He aha te reinga," na ka mea ahau, e ngana ana ki te tiki i hoki ki toku tūranga rite te mahi haere. Ko te mārama e ia, kihai i haere ki te kopere i ahau.
  
  
  "Rorirori mau mea e tupu i te tahi taime, Mr. McKee," ka mea ia, e okioki ana i runga i te oa tinana i oku waewae. He ko te toto te rere i te tau punctures i runga i te Ngutu o te pouaka, engari ko te reira i te katoa haurangi ki runga i te papanga o tona pouri koti.
  
  
  "Uh-tuari i," na ka mea ahau, e pupuri ana i roto i toku ringa maui, he iti i roto i te take i ahau e hiahiatia ana Hugo i roto i te taime o te mate. Ko reira ka e Wilhelmina hiahia ia kia nui e taea e ia te pangia e ia. "He aha te reinga, e haere ana koe ki te mahi i, te whakahāngai?"
  
  
  Te kaipahua, ka titiro ake, tona iti kanohi, ano he tangata kua mate rite ki te nakahi te. "E hiahia ana koe ki te mohio, Mr. McKee?"
  
  
  Kihai ahau i mea tetahi ki a ia.
  
  
  Ara ia i te hunga mate te tangata, ki ona waewae, piko tona matotoru tinana iho, me te slung te Mustachioed te Tangata i runga i tona pokohiwi. "I reira he ahi ki te mawhiti," i kauwhau ai ia, ka rite ki te mea ia kihai i mohio i te reira, me te haere ki te i te matapihi e titiro i roto i runga i te iti tapawha i raro. I muri i te taime a okioki, marere ia ki runga ki te windowsill, me te ki te rino, kupenga. Te tinana i runga i tona pokohiwi ascenceur te mauiui ki te whakaarahia te matapihi whitiki, engari te Mustachioed te Tangata kaore e taea e te ahanoa.
  
  
  Te kaipahua ihora mo te tuarua i muri i te huru pikaunga i waho, a, no ka titiro ia ki ahau, i tona ataata i te hoa tata.
  
  
  "Ka kite tatou i te koutou anō te wā, i tēnā, Mr. McKee?" Pōpōngia ia te tinana o te Mustachioed te Tangata i runga i te hiawero. "E kore matou e hanga i poauau hape te wā i muri mai, taua tuari i?"
  
  
  
  
  
  
  I te whitu o nga pene.
  
  
  
  
  
  Ka haere ia ki te matapihi, me te titiro ki te stocky kaipahua te piki i te ahi, i mawhiti ano he makimaki, te āhua oblivious ki te hopoi'a ia amo. Ki te anake ahau i Wilhelmina... Engari kahore, ka korerotia e ia ki a ia, he aha te whakamahi i? Ko te mea whakamutunga e hiahia ahau ki te mahi i tenei i te utu whakarongo ki ahau. Rawa i te aro o te mana.
  
  
  A, o te akoranga, ko ana mea, i mohio ahau e i te rua pranksters te hunga i rapu i toku ruma i kahore ki te mahi ki te kāwanatanga; tika āpiha mahi i roto i to ratou ake te whenua, e kore e kopere ratou hoa, no ka whiwhi ratou ki te raruraru.
  
  
  Tirohia e ia tana kawenga, me era atu o nga ruma, tae atu i te i tahito ra kaukau. Kahore, whakaaro ki te ngaro, me te mai e kore ahau i i tetahi take, e kore ahau e haere ana ki te manukanuka rawa nui e pā ana ki te reira. Ki te kahore e i ahau ki te fifili nei tenei tokorua, a na te aha i ratou i konei. Ua hinaaro e ahau ki te tango i te titiro pai i te kāri i te Mustachioed te Tangata i whakakitea ki ahau, engari ko te reira te mutunga rawa. Me te te reira pea e kore i hanga i tetahi rerekētanga. Te tangata, te tahi mau whakahaere, i hiahia i roto i a Raniera ki te McKee, i te wakarā kaihokohoko, a i nui ki te manukanuka ki a ia. Ka ngaro Wilhelmina neke atu i te ake ake rite i mahia e ia, me te haere ki te moenga.
  
  
  I te hui i whakaritea mo te ra i muri mai, a ka whakatika ia, maranga wawe i te ata, mo te ohie e toru-haora puku i roto i te Peloponnese. Te nui maunga peninsula i te katoa matomato me te ma, ki te timera, matomato hillsides, me te tautau o te kotakota toka; ko te ara pai, a te hiahia ia e ahau hiahia i te wā ki te noho me te kia te pono i te tūruhi. Engari ko ahau rawa kuiti te, ngakau rawa ki te tiki ki toku ūnga; te mahara o te mea i tupu i roto i toku ruma po whakamutunga e kore e kia haere, a ua ite au e, te hopoia te reira i te faahapahia nui ki te hanga i te whakapā ki te Kristina. Ka taea te tiki e tatou, i mea ratou, e te atu whakaatu.
  
  
  Pyrgos ko te squalid pa ki te whakaahua tūturu whanga. I mua i te mahi tetahi mea atu, i ahau e haereere ana a tawhio noa te kahui tae noa ki te kitea e ahau i te wahi i taea e ahau te haea te sailboat mo te wiki e rua ranei,. Elgon Xephrat i te pai-natured paanga o nga wahi, i te iti i te tangata ki te tohu niho e puritia e ia wheriko i roto i te kanapa ataata.
  
  
  E kore matou i haere mai ki te mahi tika atu; i ahau tonu i ki te mahi marie koutou, engari ko ahau tino whakatara mohio ahau e taea te tiki ki ta e hiahiatia ana e ahau i roto i kore wa i katoa. Elgon fakapapau'i ahau e ia i te whai i te seaworthy oko no te i ahau te wa e hinaaro e ahau ki te tango i a ia. Tenei ko tetahi o te tino nui ngā pātai.
  
  
  Ko tētahi atu hotel, e kore e nui rerekē i te tetahi i roto i Piraeus, ki te kahore e nen i tetahi nui pāhiwihiwi te moenga, me te kaukau i te kei i roto i te aroa. Well, ko ia anake i te po kotahi i mahue, me te pea e kore taua po.
  
  
  Ko te reira i roto i te mutunga o te ra, me te kua ia whai i tona haerenga hōtaka mō te rite te roa rite taea e ia, no ia te mutunga ka tae ki te Zakynthos Tavern. Ko te reira i te nui tuwhera-rangi i te whakatūnga ki te whakaahua i te tirohanga o te whanga me te nui o te maunga o te motu i te torutoru noa maile i te te uta. Ka tangohia te reira ki runga ki te whakarewa i te tepu i runga i te terrace, poroa ana tona whiu yacht potae, me te hoatu i te reira i runga i te nohoanga i muri ki ahau. I muri mai, i te ra e okioki ana ki runga ki te Ionian Moana, hinga i runga i te whawhai o Itari, i te wahi i ko ia e tika ana ki te waiho i roto i te tokorua o nga ra. I tatari ahau ki a Kristina ki te rite ki te nui o te manawanui, rite taea, te tumanako kihai ia i pai ki te pupuri i ahau e tatari ana roa rawa. Te reira i te faahapahia whakararuraru ki te whai ki te mahi ki te etahi ke te kotiro kihai nei i mohio ki tetahi atu e pā ana ki te kōrero o tenei misioni atu i ahau.
  
  
  Ia rawa i te rere-i roto i ki te rua pai i roto i toku piha hotera i te po i mua i.
  
  
  Huri noa i te tavern, ka taea e kite wai te waka neke i roto i te whanga i te mutunga i te po. Ehara i te mea kiki, engari poti o nga mea katoa i tonu haere mai, me te haere. I te poti ki te mangu, he takere puta, mīhini i te kotiro i runga i te wai skis. Ratou i whakatata ki te rarangi o ngā waka hī ika herea ki te parepare. Te kotiro i whakaarahia i te kotahi te ringa ki runga ake i tona matenga, tona pouri te huruhuru e rere ana i muri i a ia, me tona splattered mata kakahu i te faaiteraa o te matakite. I roto i te kaipuke, e rua nga taraiwa me te tahi atu i te tangata e matakitaki ana ia ia i te kei i te ataata reassuringly i a ia. Ētahi o nga kaihao i runga i te uta, ka titiro ki runga i to ratou mahi; te tahi e tu ana i roto i te aunoa marama ka rite ki te parahi bikini-kakahuria tinana rererere mua i a ratou, me i reira i taretare whakahari.
  
  
  Na he hina-hina, stocky te tangata e mau ana i te pōtae mīharo ki te koura hiranga kokiritanga ki te parepare, gesturing haurangi. Te tangata i muri i te wira o te poti, kihai i kite i a ia i te tuatahi, engari te tahi parapara hanga huru whakarongo ki te wahi i ko ia te upoko; ka tahuri koi, tērā iho i te wa ano e rite ki te kite ia ia i te tata i te mutunga o te whanga.
  
  
  "Faahapahia te hunga kuware," ia muttered ki a ia. I roto i tetahi take, e hiahia ana ratou ki te mohio ake ki te haere te wai retireti i roto i te whanga.
  
  
  Ko te kotiro e ngana ana ki te whakapoto i te muka i te raina; ka whakaaro ki te waiho i te mema anake o te merry tokotoru nei i mohio ki rite te mea i te mahi ia, me te ahakoa te huringa i roto i te tere me te ahunga o te kaipuke, ia au ra ki te kia i roto i te mana o te āhuatanga.
  
  
  A na, mo etahi take e kore ahau e matau, ia tika e hinga ana. Ia e heke iho ki roto ki te wai, i aunoa i te ara off her skis, tuku haere o te muka i te raina. Te pakipaki mutu, ko te dockworker puritia wiri tona ringa i nga iwi i runga i te kaipuke. I te reira tata mutu, i te huru engine growled, hanga te porohita puhoi, me whakatata ki te kotiro.
  
  
  Ia, marere noa iho i runga i te tio, te pupuri ki her skis, engari ka rite ki te poti ka whakatata, tona reo whakatika i roto i te riri. I mohio ahau he iti kariki e pā ana ki a ia, engari ko ahau tino mohio he aha i ia mea e kore e taea kia kitea e i roto i te kotahi noa te paerewa kōnae kuputuhi. Ia panaia i te jet ski ki te pāngarau me te aft; ka mau ia ki ih ki te puputu'u te titiro i runga i tona mata. Engari ka puritia e ia i roto i tona ringa ki te āwhina ia ia ki te kaipuke, ka shrugged, ka tahuri, ka kauhoe ki te rakau taratara kaupae e kapi katoa te parepare.
  
  
  Ko te atekōkiri maneuvered āta i muri i a ia, e rua nga tangata nuitia inoi. Ka waiho ih, i tona mata, e whakaata ana i tona whakapehapeha, disdain. Ia tae i te arawhata, ka tīmata ake i te wai, ko te tangata i roto i te stern tae hoki a ia ano; ia ruia atu te huru o te ringa, ringihia te wai, i a ia e rerengia ana e te huruhuru kia e ko te reira tino splattered, ka piki atu i te tahi tae noa ki nga kaupae e ia i runga i a ratou. I taua taime ia, ka tahuri ia, ka mea te tahi mea, te tapahi i te reira atu ano he haihana te hoatu whakahau ki te nuinga o inept ihupuku i roto i tona paratunu. E rua nga tangata titiro crestfallen, ka pouri; i waenganui i a ratou, ka homai e ratou te kotiro i etahi kakahu, me te nui, he kakau witi, putea. I a ratou i Nah a ia, ka tahuri ia atu, kahore kia nui, ano he para ki te mea poroporoaki, me te hohoro i piki ki te tihi o te parepare.
  
  
  Ka rite ki te nuinga o te tahi atu i te tauhou i roto i te tavern, ka whakatika ia, i muri i tona nohoanga ki te whiwhi i te titiro pai i muri i te kotiro hinga. I te wahi i pupuri i ahau i te reira, i ahau i te tirohanga pai o te mea katoa e haere i runga i, a tu ana ia i a, no te tae te reira i te tihi o te whānui stone parepare. Ia ihora mo te kau, e kore e āta titiro ki muri, tae noa ki te rongo ia i te ohorere hamama o te outboard engine rite ia ia e rua disconsolate hot rod kaitiaki i hanga to ratou ara hoki puta noa i te whanga i roto i te rapu o to ratou ngaro huru. Na ka kawea ia i te kakau witi, putea ki ona waewae, i whakaarahia ona ringa, me te maka i te terry-kakahu hāte ki runga ki tona matenga, kowiria Rivnenskaya rite nui rite e tika ana tae noa ki te Swedes i te tika ki te tonga o tona huha. Ka kumea mai e ia tona maheni, haukū makawe i roto i, i raro i te kara o tona shirt, i te tae i roto i tona putea, a ka unuhia i roto i te whakapehapeha rua o te mohiti. Anake i muri i ka hoatu e ia i runga i tona nu i ia te titiro i a tatou, te hunga i reira e tu ana i te titiro i te nah.
  
  
  Kahore he teka te ngakau ngawari ranei; i indifference i roto i tona whakaaro ki a tatou; ia anake kata faintly, shrugged tona pokohiwi, a tangohia ake ana tona putea. I a ia e haere mimmo ki ahau, kia tata e taea e ahau e hongi ki te ranunga o te wai tote, me te suntan wai e hipoki tona kiri ki te pirepire, ia ruarua mo te afa setoni, ka haere tonu i runga i tona ara, tika tonu ki te tavern.
  
  
  Ko tōna matakitaki ana ia ia - i ana mea, e pea kua pakura, i tona taupoki, ki te mea ia kihai i, te mea katoa atu i te tino i te titiro i ia - ka rite ia ki te piki i te tokorua o te whānui, pāpaku kaupae ki te kohatu terrace, me te mau i te parahiraa, kahore i te hamarara ki te tiaki ia ia i te ra. I mua i a ia e noho ana ki raro, i reira ko te hāwini, a ka hoki ia ki te pouri roto o te tavern ki te kawe mai tona tikanga, ia ata ka hoki ki tona tepu. Ua ite au i te nui etahi o te mātanga tatarahapa e ia, kihai i whiriwhiri i te muri, tepu, ko te tikanga noa ta te pūrongo pāpāho e puta mai ana ki ahau, e
  
  
  * Kihai ahau i haere mai ki konei, tika ki te faahiahia i te rohe ki te wai atua.
  
  
  Ia inu i te maka o te rohe waina, ka romia e pakeke i runga i te karepe e kua whakamatau te reira, a faaoti ki te piri ki te ouzo; i te iti rawa i te koma, milky taonga tonoa ona ake whakatūpato tohu i mua i te horomia te reira. Ko matou e noho ana kia taea e matou te titiro i ia atu, kahore whakaaro nui rawa e pā ana ki reira, me muri i te ia i te reira ka kitea e ia kihai i rapu i roto i toku aronga. Pai, ahau i taea te whakaae ki taua; te anake manuhiri i roto i tenei wahi i te taime i te ringa o te tāpoi faaipoipo, me te torutoru kāinga, kaipakihi, te whakawa, e ih tino kakahu, nam, odin, a tawhio noa nei e te kotiro e kore e kua hiahia ranei te tangata e whai i te itoito ki te whakatata ki a ia i muri e mahi i roto i te & nb taime mua.
  
  
  Ko tētahi o tona roa, i whanau waewae twitched impatiently a tawhio noa ia ia. Nga hēkona ruarua, ia fluffed ia maku i te huruhuru, me te maroke i te reira i roto i te ra; i reira ia e noho ana, taea e kite ahau i te parahi ngā i runga i te wereweti black, me te wa katoa i whakaarahia e ia ona ringa, ona u te tu i roto i te koi ki te raru te papanga o tona chemise. Ahau e tahuri ke atu ana; ko te mea whakamutunga e hiahiatia ana e ahau i tenei ahua o te rorona. Haunga, ka korerotia e ia ki a ia, ko ia pea te tiketike-te piha haapiiraa wiki karanga te kotiro, titiro hoki tautoko. Ka āta ruri te toenga o te tavern, me te faaoti, kahore tetahi indiscretion e ko te reira i te kōwhiringa pai mo te te kiritaki pea.
  
  
  Titiro ia i tona mataara, na, i te nohopuku-te hinga ra ki runga i te moana. Ratou e rua i te mea ko te reira te whiwhi te mutunga, me te miharo i miharo ai ahau, i taku whakapā e whakaatu ake.
  
  
  I whiwhi ia ki ona waewae, i te koura-nōhia te hikareti nao mai i ona ngutu. Ka noho ia mō te taime, titiro a tawhio noa te parepare rite ki te hiahia ia te tahi mea, ka tahuri, ka haere, tonu hu, ki te atarua roto o te tavern. I a ia e haere i taku tepu, ia malimali paramete, e kore e rapu i ahau.
  
  
  Whakaara ahau i oku ringa ki te whakatika i toku mohiti, me te hāwini, kare tata mau ki aku tikanga; i te taime i muri mai, i tetahi atu ouzo i roto i mua o ahau. Ko ia he tangata taitamariki i roto i ona tīmatanga o te taiohi, me te rite i whakaturia e ia te inu, ki raro i runga i te parahiraa, ka titiro i te kotiro o te tepu, na i te hoki o te tavern, ona tukemata weriweri whakaarahia me te mea i rite tonu ki Groucho Wahine. I mua i ite ia aha ia i mahi, ka hoatu ano ki raro, ki te maka o te waina e te kotiro, i te inu, me te hohoro atu i mua i taea e ia te whakahē.
  
  
  Ka hoki mai tata tonu i muri i te egoistically mahue, te tango i te nohoanga puta noa i ahau. I mua i te mea i te kupu, ka mau ia ki te homai o te waina, kia i roto i te iti, gusty te aue o te mauruuru, me te okioki hoki i roto i tona parahiraa. Anake ka meatia e ia titiro i ahau.
  
  
  "E koe te whai i te waka?" ka ui ia. Nah o nako ko accentuated, engari ia te whakaaro whakamarie ki te reo ingarihi.
  
  
  "I ahau i te kotahi," whakaae ahau. Te Volkswagen i noho tahi tata, i roto i te tirohanga katoa o to tatou parahiraa.
  
  
  "Whakaaro ahau i tenei ko te mahara ki te kia koutou," ka mea ia dryly. "Okeoke tau, me te meka e koe i te American."
  
  
  "E whakaatu i te reira e nui?"
  
  
  Ia shrugged tona pokohiwi i roto i te whakaatu of indifference. "Ah, bilia ako ki te ite." Ia i te titiro i te tahi atu i te papa tata. "Kei ratou, i te aha, i runga i reira, kei ratou i roto i te Ingarangi." Tungou ia paku, i tohu i te waenganui-koroheke tokorua tetetete vermouth i te kauruku tepu. "Ka mutu, ka kanga ia i a ia ki te wehikē; titiro i enei ruby rakau! Me tetahi wahine i mahi ki te titiro rite tenei, ki te mata, ano he toki, me te i roto i tenei fantastic tweed te hāngai i konei i roto i te rā o te Pyrgos! Ka taea e koe te whakaaro e ratou i te haere i te... " poipoia Ia tona ringa i roto i te rangi i roto i te inoino. "Argentina?"
  
  
  I ahau ki te ataata. "E kore e pea."
  
  
  Ka pupuri i tona tuke i runga i te parahiraa, me te okioki i roto i, hoatu ana e ahau te ki tonu te kaha o tona ataata, me te mea ia hiahia noa te kitea te tahi mea tino ahakoa tino. "Kia whai koe i te motokā?" Ia titiro i te Volkswagen.
  
  
  "yeah. Tenei he oku."
  
  
  "Na ka pea koe e kore e mahara ki... ngaro ahau i toku mahi."
  
  
  "Na e kite koe i a ia."
  
  
  "Te reira noa te iti tūmatanui, beach, e kore e matara atu. Ratou, kei te takatu i roto i te kaipuke, ka karangatia ahau ki te haere te wai retireti ki a ratou, a ka mea ia he aha e kore e." I tona pokohiwi, na ka whakatika, ka hinga ano te pistons i roto i te locomotive wira paihere. "Engari e kore ratou e mohio ki te mahi i tenei i te kaipuke, e mohio ana koe? Koe te wairangi! Te reo kia mau i roto i te whanga... i kite koe i reira?"
  
  
  "Yeah."
  
  
  "Na ih mahue ia; e kore ahau e whakapono ki to ratou ara ka tango ahau hoki ki te iti beach hotel te wahi ia o te noho. Na... he aha ta koutou e karanga i te reira? Whakarerea?"
  
  
  "E kore e rite, engari te whai koe i te whakaaro tika."
  
  
  Okioki ia puta noa i te nohoanga ki ahau. Paerewa neke, ka whakaaro ahau, ka rite ki ona u aki ki te riu papanga o ia ia neke. "Pēhea te roa kua koe i roto i te Pyrgos?" ka ui ia.
  
  
  "E kore ahau e mahara ki te waiho i konei mo te roa."
  
  
  "Ah. Hea te mahi haere koe i konei?"
  
  
  Ia neke i te iti i roto i tona parahiraa. Te ui ia he tokomaha rawa ngā pātai, ara mo te wahine kairau. "Kihai i ahau i whakaritea ano," na ka mea ahau ma te haapa'o maitai.
  
  
  "Pea..." Ia ka neke tata ki ahau, me te mitimiti i ona ngutu rite ki te heamana kihai i reira. Ona kanohi glittered rite ki te mea ratou i to ratou ake ā-pōkaia te pepa. "E kore e Corfu te waiho i te kino?"
  
  
  "Te reira i te rave'a," e uru. I reira te kahore he ira i roto i te takoto.
  
  
  "Ka pea e hiahia ana koe ki te hoa?"
  
  
  Te wairori kihai ohorere, engari kihai ahau i whai i te whakahoki. Titiro matatau atu ia i Nah mo te roa te taime i mua i te whakautu. "E hiahia ana koe ki te haere ki te Corfu?"
  
  
  "E kore e ahau te ngakau."
  
  
  "He aha?"
  
  
  Te reira i ona tahuri ki te mangere. Ka tahuri atu, me te neke atu i te e Muller, ki te hunga faahiahia pokohiwi. "Tenei ko te wahi pai."
  
  
  "Na te reira."
  
  
  Na ka pa whakarere, ia grinned rite ki te kotiro iti i roto i te mau he teka mahaki. "Engari Corfu o pricelegs he pai, e kore e ratou?"
  
  
  Ia ite i te sensation mania. "Pea..."
  
  
  Ia tae puta noa i te parahiraa, a ka pa ki toku ringa. "E kore koe e whakaaro ia he hoa mo te torutoru nga ra, kaua koe?" Ia malimali whānui. "Mr. McKee?"
  
  
  Kihai ia i whakahua tona ake ingoa.
  
  
  
  
  
  
  Chapter Waru
  
  
  
  
  
  Ko te whakauaua i te tino mohio, whakapā hiahia ahau ake hanga, me te reira e hēmanawa ahau, ina ko ia i arahina mai hoki ki te hotera ki te wahi ia hiahia i mahue i a ia te kakahu. E kore matou i korero nui i roto i te waka; kihai Ia i akiaki i a ia, a kihai i ia te whakahere. Engari i mua i eke matou ki te totoro o te iwi whānui beach karapotia e iti tuarua-rate hotels i te wahi ia i te whakaturia atu i runga i ona wai-faahee, ope, ko ia te pakanga ki raro, ki te haere ki te nah.
  
  
  "Na kei Kristina," ka mea ahau. E kore ia ia te ara ka korerotia e ahau e ano.
  
  
  "O te akoranga. E whai koe i te poti?"
  
  
  "I ahau i te kotahi tarahu, ae."
  
  
  "Ka pea tatou kia.... E kore te mea e pehea koe te whakamahi i to koutou wa rēhia?"
  
  
  Ia, frowned: "Pea. Tei runga i te aha koe te tikanga."
  
  
  "Te tikanga o ahau, e ti'a ia tatou ki te kia kitea i roto i te iwi whānui, mārama ngā ki te tahi i te tahi." Kua mau ia ki toku ringa, engari i runga i tona mahana, i whanau huha. "Pōti rite tenei, kahore? American tūruhi, kariki wahine i runga i tau faafaaearaa. E kore te mea tenei i rite whakaritea?"
  
  
  Ia papû e mohio atu e pā ana ki te waewae o te uara mahere i mea ai ia, engari hanga te reira i te tikanga. "He aha koe e rongo i Alex?" Ka ui ahau fakamātoato.
  
  
  Ko te rite ki tona kiri, a kitea rawatia ake tahuri ki te mapere, matao rite te reinga, engari te ia te hanga, no te neke ki te pana atu toku ringa. "Ka kōrero tatou e pā ana ki te reira i muri mai."
  
  
  "E kore e aha i teie nei?"
  
  
  Ia malimali i rite te mate kanohi. "No te mea koe i ahau, Mr. Raniera McKee, kaua e matau ki tetahi mea e pā ana ki Alex. Matau inaianei, e whakanui tatou i whiwhi ki te mohio ki tahi i te tahi, a apopo, ka haere tatou i runga i to tatou iti ipu ki te Corfu, ka whai ia tatou te nui o te wā ki te kōrero e pā ana ki te reira."
  
  
  No te reimana, i te reira i te titiro ki te mistletoe he tino pai te whakaaro o te pehea te mahi mea i roto i toku mēra pakihi. Ia ki te haere ki a ia. I te iti rawa, hoki inaianei.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  I te Ee hotel i te nondescript wahi iti ki māwhero te raima taiepa, me te pūmanawa i te whānui terrace titiro i te unuhia kuiti o te one. Haere matou i roto i te tikanga matou i te inu i tetahi o te tepu, i runga i te terrace, e pupuri ana ringa, me te tokomaha titiro ki te tahi i te tahi o te kanohi. I te wa i ki te wa, i takina e ahau ki te kite, ki te tangata i te aufauraa i te whakarongo ki a matou, engari kihai ahau i kite i te tangata i nui atu te hiahia i roto i te Kristin atu i te tūmanakohia. I te pae hopea, rite noa te ra ki te totohu ki te moana, ka tu ake, toia ahau ki oku waewae ki a ia.
  
  
  "E haere tatou ki te whai i te tina?"
  
  
  "O te akoranga."
  
  
  "O te akoranga," ka mea ia. "Ka taea e koe te tiki ake ahau i roto i te haora, me te hawhe. Pea... ka taea e koe te whakarite mo matou, kia rere te ata apopo?"
  
  
  "I dunno." Ia, nuzzled i roto i tona taringa, kia rite ki tūmanakohia, engari te nuinga no te mea ua hinaaro e ahau ki te kia e kore tetahi tangata e rongo i te mea e ahau te mea ra. "Tangohia tou wa, aroha. Kihai ia i pai kia ui koe ki te hanga whakaritenga ki te waiho i te apopo tae noa ki te mea tino whakatara kitea e koutou e haere mai ana ki ahau."
  
  
  "Na kia hanga kitea te reira i teie nei." Ia patu i toku kopu i roto i te tino kitea te ara, ara ona waewae paku ki te mirimiri i a ia i whanau turi ki toku huha. Te reira i tika te poto tohu, engari kahore he tangata e taea e mahue i te reira. Ranei huru i te mau hopearaa.
  
  
  "Ae," ka mea ahau, me te i ahau ki te ūkui i toku korokoro i te aroaro o tetahi kupu i puta mai ki waho. "E haere tatou i ki te waiho i te ata."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ka titiro ia rite tonu ki te pai i roto i tona pouri kakahu puru, i a ia i roto i te bikini; ko reira oia mau te tahi mea ka hiahia te hokona i te whare putunga, engari Kristina mohio pehea ki te hanga i tetahi o ona kakahu, titiro ano ratou i hanga mo nah bvlgari, burberry. Ka haere mātou ki te wharekai iti e tata ana ki tona hotera; kahore he mea motuhake e pā ana ki te reira, me te pera i te matara e ia i taea e kite, i reira he ētahi atu ngā mahi wae tāpoi ki reira. A, no te ko ia te tino e kore e taea e tetahi te faaroo ia tatou, ee ka ui ki a ia,
  
  
  he aha ko te take ia tatou mutu ake i roto i tenei wahi?
  
  
  Ka numinumi kau, he iti noa i roto i tona tan.
  
  
  "E kore e ahau tino mohio ki tenei pa," ka mea ia. "Tenei ko toku wa tuatahi i konei."
  
  
  Whakaaro ia e pā ana ki te reira mo te torutoru hēkona, ka okioki ana hoki i roto i tona parahiraa, me te kata i te hey, puta noa i te parahiraa. "Noa te tokorua o ngā tūruhi, e kore e ratou?"
  
  
  "Ae..."
  
  
  Ko te reira i taku tahuri ki te tiki mea neke. E ai ki te vehi Manila e ia ia maturuturu iho i muri ki te heamana, a ia ake tangohia te mahere, me te folahi reira. "Whakaaturia ahau i te tahi mea e pā ana ki tenei rohe," ka korerotia e ia ki a ia i roto i te iti te reo. "Ranei te korero ki ahau te mea e kore koutou e mohio ki. Rānei ara."
  
  
  Ko te reira i te mahere o te tai hauāuru o te Kariki - i te Peloponnese ki te moutere o Zakynthos; Kefalonia; Ithaca, i te wahi Ulysses rere ana ki te whawhai ki Troy, a na te hunga katoa i tau i muri mai, i te hokinga ki te tino pono rore i roto i te aamu, Leucas; me te rave rahi atu iti islands tauranga me te tuawhenua, tae noa ki te Corfu puta, āhua rite te toki ki te nui ripeka-wāhanga o te moana. he hauā nei te hapai, te mata o te e hāngai ana i te rohe o Albania.
  
  
  "E e riro i te pai, ipu," te kotiro, ka mea äta.
  
  
  "Yeah. E mutu i runga i te ara e hiahia koe?"
  
  
  "no. Ki te us, i roto i te mea motuhake te take. Engari whakaaro ahau pea... e toru nga ra e waiho hei wa pai."
  
  
  Toku gut kumu, ehara hoki i te wā tuatahi i tenei misioni. Ētahi atu whakaroa, te ake te wā, ka tupu tetahi mea.
  
  
  "Ko koe te tino e hiahia ana koe ki te haere mai ki ahau?" Tona reo hoki mai ki te tūranga.
  
  
  Ia e arotahi ana ki tona nui, pouri, kanohi ki runga ki ahau. "Engari o te akoranga, ko Raniera McKee."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  I muri i te tina, i hanga tatou i to tatou ara i roto i kuiti te huarahi karapotia e te totoka i nga rarangi o te pouri, whare taua te titiro ki te whenu ano mo matou, blotting i roto i te mārama Ionian rangi. Kristina haere ata i te taha ki ahau, tona huha aki ki toku, me te i ahau ki te whakamahara tonu ahau ki te kia i runga i te kaitutei mo te taea ki te hiawero.
  
  
  Kahore tetahi i kite i a ia. E kore ahau i rite te reira.
  
  
  "Koe ... er... noho i te hotera roa nui ki te farii i te whakamōhiotanga i te...?"
  
  
  Ia e aki ana i ona ngutu ki toku, engari i ona ngutu i te matao, me te i roto i te whakatūpato. E kore e te" i te korero nei, " ia muttered. "I teie pô, te mea hoki i a tatou."
  
  
  Kihai i taea e ahau te korero ki te mea i korero ia ki ahau ranei ki te tahi bug whakatokia i runga i nah. I roto i tetahi take, kihai i taea e ia ahanoa.
  
  
  Haere matou i te taha i te taha i te wahi tuatahi i kite ahau i a ia, whakaritea e kore e ki te haere ki te tavern te wahi e tutaki matou ki a ia ano, ka haere ki toku hotera, e te anake te tokorua o te poraka atu. Rite tatou ka whakatata ki te tahuna ana ngā tomokanga, he parauri, Mercedes unuhia i roto i huri noa i te faa, hamama i roto i to tatou aronga, me te pakanga koi. Ia te kaiako mua i a ia, me te titiro idly i te motokā, engari i kite i tetahi mea i roto i te hemo, engari i te tia ahua. Ko te atekōkiri, ki tona pōtae unuhia ki raro i runga i ona kanohi, ka titiro tonu i mua. A, no te te Mercedes i te tawhiti poto atu ratou, e kumea ki runga ki te taha o te ara, i runga i te ritenga atu o te taha o te huarahi. I reira i anake i te torutoru ētahi atu cars noho tahi tata, a Kristina, me te ahau i te anake pedestrians i roto i te titiro.
  
  
  Te kotiro i mau i toku ringa, i akina ki te mutu i ahau. "McKee!" ia muhumuhu wawe. "Ko wai enei iwi?"
  
  
  "E kore ahau e mohio ki tetahi." Ia, ka mea ia ata, i te kino nui ki te mahi ki te mau runaruna, kahore scaring ia ki te mate.
  
  
  "Otiia ka kite ratou i a tatou, me te mutu." Ia, ua ite au i tona shiver, tona tinana aki ki oku. "He aha e ratou e tatari ana i reira?"
  
  
  Ko te Mercedes i noho tahi hāngai i roto i te mua o te hotel tomokanga, ona engine ngaehe ata, me te kikokore, nga awa o te mamaoa i haere mai i roto i te putorino whakapau.
  
  
  Ka tahuri ia ki te kotiro, me te tauahi ia. "Kaua e māharahara e pā ana ki te katoa i kite koe, Kristina. I teie pô, ko to tatou i te po,... te kore."
  
  
  "Ki te kore he aha?"
  
  
  "E kore koe e whai i te tane, te mahi a koutou? Ranei te tahi atu-te taata?"
  
  
  Ruia e ia tona matenga, e rapu ana i toku kanohi questioningly. "no. E waiho e ia i runga i tau faafaaearaa anake ki tona huru ko te mistletoe?"
  
  
  Tona papa, ka tawhiri atu i roto i te whakaaetanga. "Na he aha te reira ki te e wehi o? Toku ruma, ka ata noho, ka..."
  
  
  Te kotiro hatepea atu taku kupu ki te ohorere, mura te kihi. Tenei ka mau mai ki ahau i te ohorere, engari hohoro ahau ora ake, ka pupuri i tona piri ki ahau. I muri i te ia, unuhia e ia tona mangai atu i aku, a ka anga ki te pa ki toku kaki, pēhi ona ngutu ki toku taringa. "Ko reira haumaru ki te kōrero i roto i to koutou ruma?" ia muttered.
  
  
  "E kore ahau e bet Stahl i runga i taua." I reira kahore he ira i roto i te whakahua toku manuhiri i te inanahi, ara, ki te i ratou i te hawhe o te whenua atu.
  
  
  Ka āta unuhia hoki ki te titiro i ahau e tiaho ana i te kanohi, me te he whānui-te whakatuwhera i te mangai i roto i te auheke ataata. "Na e haere tatou i ki te whai i tenei po, a Raniera McKee. Na ka kite tatou i te..."
  
  
  A, no te tomo i te hotera, te parauri, Mercedes ko te tonu i reira, rite ki te ãpoko, takoto tarakona manawa paowa i ona tailpipe.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kristina kihai whakamā ki a matou, kihai ko ia ngana manawanui ki a matou, engari
  
  
  ko ia ano hoki e kore e tau'a ki te sex. Ko ia te momo o te kotiro nei i te e kore i taea e noho i tau'a ki tetahi mea, ahakoa ko te reira i ona niho paraihe ki te hanga ranei i te aroha ki te tangata ke. Ka noho ia ki raro i te iti i runga i te mata o te lumpy te moenga e wareware i te ruma mo te wa tuatahi ano ka ringihia e ia he parani ki te tokorua o te mōhiti. Ka tango ia i ana mea, whakamatau te reira, a rere ana ki tona arero i runga i ona ngutu, ano he ngeru.
  
  
  Te anake te parahiraa i roto i te piha i te iti rawa me i roto i te kino, i te wahi. I muri i te ofatiraa i ki tetahi o taku ture taketake, ka neke ahau ki a ia i te whānui windowsill, te tino i te matapihi pihi i piri katia; ahakoa ka, i mohio ahau e toku silhouette ko te tino ūnga mō te sniping, me te whakawhirinaki ahau toku parapara, kahore he tangata hiahia tona mate. E kore ia e hiahia ki te ano.
  
  
  "Te pai," na ka mea ahau, te whakatairanga i te karaihe matotoru i roto i te piha hotera i roto i te tohu o te grilling te tīhi hanawiti.
  
  
  "Katoa e tika?"
  
  
  Tenei ko toku tuatahi tino pai titiro i Christina Zenopolis; i tetahi wa i ahau i whakamatapotia e nui rawa te rā, me katoa maku, tōhi te kikokiko; ko te wharekai e whakamahia ana ki te whai i te husky, kōkōuri, me te tepu, i waenganui i a matou. I konei, ko te tangi, ko muted, engari e kore rawa nui, me te kahore raweketia ki te tiro a koe. Ara tana puru pouri, unadorned te taka i te tata rite heheu mai ano i te awatea bikini, me te i roto i te tahi ara whakaongaonga ake. Ki tona matotoru, makawe pouri, me te whānui-whakaturia startlingly kanohi puru, ko ia he ataata taonga, me te pera i te matara o te koka, i ia e whakaaturia ana i te ara, me te wairua ki te ōrite te titiro. Hoki te taime, i ahau i hiahia tatou i te mea ta tatou whakaaro, a ka korerotia e ahau ki ahau ki te mutu i te i te wairangi.
  
  
  "Na kei a koe te ākonga," e parau, ārahi i te whakahaere i rite ki te tangata whakarongo ai e titau i te tūruhi ki te ui i te kotiro hiahia ia tangohia ake a kawea ana ki tona ruma.
  
  
  "Ae."
  
  
  "He aha koe e ako?"
  
  
  Ia shrugged, me te tango i te roa te inu o te parani. "Ahau kia hiahia ki te riro i te nurse, engari i ahau ki te whakamutu."
  
  
  "He aha?"
  
  
  "E..." Ia frowned. "Well, ahau te mutunga uru ki ahau, e kore e taea e ahau te noho a tawhio noa te iwi e mate ana mo te toenga o toku ora. E Mohio Ana Koe?"
  
  
  "I imi na."
  
  
  "A na ana mea ... te pai, i tona tika i ako. Pea ka waiho e ahau te koiora, pea he whaipara. E kore e rere ki te whakatau, i te tika?"
  
  
  "E whakapono ana ahau to outou mau metua e hiahia ana koe ki te tiki i te nui." Ka mea ahau ki tenei ki te mohio ki te menemene, engari ano ahau i mohio e Nah kihai i whai tetahi te mau metua.
  
  
  Kristina ka titiro ki ahau i whakamau. "E kore ahau e whai i tetahi ngā mātua, McKee. O te akoranga mahi koe; me kua ahau i korerotia ki a koutou i te aroaro o."
  
  
  Tungou ia ki a ia. "E whakapono ana ahau e koe i. Te tatarahapa. Engari kei te pehea koe, e uh ... me pehea e koe te hanga i te ora?"
  
  
  "Aue, hey, i ahau te mahi i roto i te paheke i roto i te Atene. Ko reira tino tata ki te Hilton. Ko ratou tino pai i te aufauraa i te i ahau i te ra atu a, no te ahau e kore e whai ki te haere ki te piha haapiiraa." Okioki ia i mua, i te haehaa neckline o tona kakahu wāhanga anake te heheu mai. "Ehara i te mea pai e ahau i runga i tau faafaaearaa i teie nei?"
  
  
  "Te reira e kore e taea e kia pai," na ka mea ahau, a ka ahau i matau, i ahau ka whakatika, a noho ana i muri ki a ia i runga i te moenga. Kihai i ia te neke ranei te mea maere, engari i reira i kore aunoa caresses, rānei. Pai ahau i tenei kotiro ake, me te ake.
  
  
  "I kitea e koe te mea i hiahia ki a koe i roto i te Kariki, McKee?"
  
  
  "I roto i te ara."
  
  
  Ko ia i kata. "Au korero ahau e pā ana ki tō īmēra i te mahi te heheu mai."
  
  
  "Kihai i ahau te mea na?" Ia, sneered hey, i roto i te rūmātiki. "Well, mau, ia anake i konei te torutoru nga ra, ko tana tutaki i te tahi iwi, ka titiro i te waka. I ahau etahi whakaaro ahau e kia taea ki te kitea ia i roto i to koutou whenua, he poto i roto i te wakarā hoahoa, te tangata e ahei te haere ake ki te tahi mea hou, me te whakaongaonga. I... Ko ahakoa te kitea e ahau i te mea rapu ana ahau e kore e ranei, whiwhi ahau ki te mohio te tahi mea e pā ana ki Kariki. Ahau rite ki te nuinga o ki te mea a tawhio noa te reira."
  
  
  Tenei wa ka kihi i ahau ki te raumati, marama ngutu. Tīmata ahau ki te awhi i a ia, engari kumea ia atu, e kore e nui, noa nui ki te tukua ahau kia mohio i tenei kihai te wā.
  
  
  Na ka mea ia. "Na e mahue koe apopo?"
  
  
  "Te reira i te whakaaro. Te mea faahiahia, i roto i toku whenua, me te pea i roto i koutou rawa, a, no te te iwi i runga i te poti ki te kite i te tangata i te tae i te motokā, me te tīmata i te mau uiraa, e kore ratou e ahu ki te kōrero nui. Otiia, no te tangata kotahi te puta i roto i te poti, me ui ki a ratou i te taua pātai, ka whakahoki kupu ki a ratou."
  
  
  "Ae, e kore ahau e kite i pēhea te e taea." Ka tango ia i tetahi atu hāhā o te parani. "Ka tika koe hiahia ana koe ki te tango ahau ki a koe?"
  
  
  I ahau e mohio i teie nei e ia i te korero e pā ana ki te taea hape, no te mea i mohio ia whakatara pai ai ahau kia ki te tango ia ia ki ahau. "Ahau e rite tino e. Anake te toru ranei, te wha ra, noa te takutai moana ki te kauhoe. Tangohia tou wa e koutou."
  
  
  Ia au ki te whakaaro e pā ana ki reira; katahi ia ka tawhiri atu āta. "yeah. E e tino, tino pai." Ki te taua, ka tu ake, puritia i roto i tana kau i te parani karaihe ki te tata komatoa, me te ara te huruhuru ma cape ia kakahu ki te whakamātao o te ahiahi. "E e ahau ki te haere hoki ki toku hotera, McKee."
  
  
  Toku maere me kua mārama, engari ia paremo toku whakahē ki te mura te riri. "Kaua koe e whai ki te?" Na ka mea ahau unconvincingly.
  
  
  "Ah, ae. Ko te tino pai, McKee. Ia, ite ahau rite kua tatou i whiwhi ki te mohio ki tahi i te tahi atu i te pai i roto i te taua wa poto, me te reira na nui ki te titiro whakamua ki. Ia tītaha tona matenga ki te taha, a ka hoatu e ahau he pitopito ataata. "Kia tatou e te anake i te moana, ahau mohio matou, ka kitea e koe te tahi mea ki te kōrero e pā ana ki."
  
  
  Ia te noho ana te karere, a kihai ahau i whakaaro. Kristina kihai i hiahia ia ki te tango ia ia hoki ki te hotera, engari i ahau ki te hanga i tino i te parauri, Mercedes kihai i puta noa i te ara i mua i ahau te hoatu ia ia i roto i te umanga. I ahau i tiaki ai i a ia tae noa ki a ia i roto i te aroaro, a ka kite kahore he tohu o tona hiku te hopu ake ki ia, engari i tonu ahau i ite i te matao manukanuka i roto i toku kopu; Kristina i toku ara anake ki te whakapā Alex, me te ki tetahi mea i tupu ki a ia ...
  
  
  Katoa i taea e ahau te mahi i teie nei, ko te tumanako atu ia i mohio ki te mea i mahi ia, no te mea i ahau kihai i whakatara pai.
  
  
  
  
  
  
  Chapter Iwa
  
  
  
  
  
  A, no te ia i tae wawe i te ata i muri mai, Elgon Xephrat e tatari ana hoki ahau, heoi kihai ia te hoa, ataata tangata ia hiahia tutaki i te ra i mua i te. Ka ruia e ia tona matenga kanohi, ka kite ia i ahau haere a tawhio noa te pereoo, me te ki tona iti, huehue tari.
  
  
  "Ahau i te pouri e kore ahau i ora ki runga, ki toku tūmanako," ka timata ia te pono, ka titiro iho i te ma putea omaoma ko ia e mau ana. "Tou poti e kore e rite ki te rere i tenei ra. Apopo, pea i roto i te rua, e toru nga ra. Kore e taea e ahau te mea."
  
  
  "He aha te reinga, i tupu?" Ui e ahau.
  
  
  "Te ati whakamutunga po." Ia shrugged, me te tohu paramete i runga i tona pokohiwi. I roto i te matapihi, i muri i a ia, ego ahei te kite i te mohio shipyard, i nga kahui, me te ki te whanga iti o te wahi pinepine o boats, te nuinga mea iti, i te herea. E matau ana ia i te toru tekau ma rua-waewae ki te hopu i hiahia ia e whakamahia ana ki te marama ake ahau e te ra i te aroaro o, snuggled ake ki te ū i roto i te roa, te matotoru o te nakahi a tawhio noa te ngongo wai e maringi ki runga ki te taha ki raro, ki te piha.
  
  
  "He aha i tupu?"
  
  
  "Whakaaro ahau i te tangata i haere mai ki te pupuri i te teihana mutunga. Tou Argos me kua tino kino mai; i kitea e matou i te huru tenei ata, ki te rota o te wai, etahi papa pihai i roto i te mua. Ka tohu te reira i roto i hano.
  
  
  "E kore e taea rawa kino pakaru ki te e kore te reira e totohu i roto i te po.",
  
  
  "E kore e pea; ka whai ia tatou ki te tiki ia ia i roto i te ki te hanga i te tino."
  
  
  "Ka taea e ahau te haere ki reira nga tau? Pea ka whai i ahau he whakaaro..."
  
  
  Te huru o te kanohi i matao. "E mohio ana koe ake e pā ana ki toku poti atu i ana mea, Mr. McKee?"
  
  
  "O te akoranga e kore e; e kore te e aha te tikanga e ahau. Te titiro koe, ka mea i a koe tetahi kaipuke e taea e ahau te tango. He aha e pā ana ki tenei tetahi?"
  
  
  "Ah, engari i muri i mahue e koe i te inanahi, e rua rangatira ka haere mai a chartered huru. Koe ka mea te meinga e koe Argos tonu."
  
  
  I hanga e ahau i reira; ko reira te iti, māmā ki te hapai i te kotahi te ringa o, a whānui te titiro pai. Heoi ... " Ratou kua riro kē a ia?"
  
  
  "Scylla? Ano, e kore."
  
  
  "E hiahia ana ahau ki te kaipuke," na ka mea ahau flatly.
  
  
  Zephrathus titiro maere. "Ko koe te mea i reira he wiwi, Mr. McKee."
  
  
  "I nga mea katoa kua puta ke. Ia kia e taea ki te mahi i mahi ki a koe, otiia, ki te kore koe e pupuri i tau kupu, ka whai i ahau ki te haere he wahi ke, Mr. Xefrates."
  
  
  Ki te i ia e tūmanakohia ana te taua te mea i tenei tangata, ko ia te kanohi pohehe. Ia tika matatau i ahau mo te roa te taime, ka shrugged. "Te reira i to koutou tika."
  
  
  "Titiro, ka utu i te mea e hiahia ana koe mō te Scylla. Kia te tatari ētahi atu i te ra ranei kia hoki Argos ki te kia hanga."
  
  
  "Ko tenei nui ki a koutou, Mr. McKee?"
  
  
  "He mea nui tenei." Ia, chuckled. "Ka hohoro matau te aha."
  
  
  Xephrathus titiro whakaaro, i ona kanohi oto, a ka tona pouri, pāhau mata rererere te ohorere ataata. "Aue! Pea mahino ahau i te reira." Ia patapata i te poro o te pene ki tona niho. "Mahalo whakaputa i te tahi atu i te rangatira hoki e matau."
  
  
  "Ka meatia e ratou ta ratou i hiahia te tīmata?"
  
  
  "Just tenei ra. Mau, mai haere ana ratou na te mutunga o te inanahi, kihai ahau i whai i te wa ki te tiki ih i runga i te kaipuke. Te nuinga o te wā kua ahau ki te kia tino e matau ana te tangata ki te hapai i te tetahi o toku tino poti i mua i ahau te tuku ki a ratou te tiki i te reira ake. Anake, no te mea kua ratou ratou... me Pehea e ahau te mea i tenei? Taipitopito tuakiri? Ae, rite noa koutou, Mr. McKee.
  
  
  I roto i te tahi atu tuhinga i ahau e whakaratohia ana ki te he tārua o toku kāri ID, e kī e ahau i whakawhiti i te Atlantic e rua i roto i te poti iwi, kia rite ki te navigator, me te kia rite ki te rangatira. Ko ahau te tika ka rite ki te koa e te Xephratus kihai i ui ahau ki te ārahi i te Scylla, he whanui-hourua sloop ki te nui te piha wāhi mo te kahui o mā'ulalo angé ki te kawe rite utanga, a tawhio noa te kiki bay.
  
  
  "Kia taea e ahau te tango i te Scylla hei utu mo, "na ka mea ahau, pa mo toku putea.
  
  
  I te tahi atu i nga tangata tokorua, ko o ratou mahunga. "Kihai i taea e ahau mahi i te reira, Mr. McKee. I hoatu e ahau aku kupu ki te rua ētahi atu rangatira."
  
  
  "Ko koe i korero mai ki ahau."
  
  
  "Ko te ra ka hohoro, ka haere mai a, no te ka hiahia koe ki te tango i te Argos."
  
  
  "Ka taea e koe te karanga, i enei ko eé atu? I te iti rawa ui nu, ki te kore ratou e mahara ki te faataime i te haerenga mo te ra ranei, na? " ia, ua ite wawau, tata ki te tono mea rite e, ko te reira i te tahi atu wahi i roto i te Pyrgos wahi i tana kaipuke taea te chartered tika atu. Anake rerekē i ki te hoki ki te Piraeus, te wahi i te Royal kariki Yacht Club taea te whakarite charters i roto i te tata i tetahi tauranga ki te wahi i ratou e wātea ana. Otiia e kore anake te tikanga he whakaroa o te i te iti rawa i te ra, engari te mea nui atu, te reira e te atawhai mai ki ahau te pouri o te tīmata i toku "unhurried" ipu.
  
  
  Xephrathus frowned, flipped i roto i etahi pepa i roto i tona kiore ohanga i runga i tana tēpu, kitea e ia te mea hiahia, me te pae hopea ka hotu resignedly. "Ahau tino aroha mai. E kore e whakaaro ahau ih Hotel tuhia te reira."
  
  
  Ka noho ia ki reira, ano he stocky, te pouri, engari maro pūngāwerewere, me ia i timata ki te whakaaro e tenei wāhi i roto i te Russia i te kore katoa, no te Kristina tae mai.
  
  
  Xephrathus tata peke ki runga kia rite ki te kotiro tomo, tona pouri, mata wahia i roto i te idiotic menemene o te mauruuru. I roto i te ahua mangu te puru, tarau, he whakahekeheke crew-kaki, poraka, me te exuding ngakau nui hoki te hararei, tuhinga, ko nui ki te hanga i tetahi tangata e tu ki runga.
  
  
  "Kua rite tātou?" "He aha te reira?" ka ui ia, hoatu i ahau te peck i runga i te paparinga, me te maturuturu e rua i roto i te peke i runga i te puehu papa.
  
  
  Ona poto korerotia i konei e pā ana ki te pōauautanga. Kristina te tauhohenga o ko te tino tika; ka tahuri ia ki te Zephrat, pouting nui.
  
  
  "Engari te reira e kore e ataahua! I toku hararei ka mutu i roto i te torutoru nga ra, me te ko ahau i korero i te ipu iti."
  
  
  Xephrathus titiro flustered. Ka korero ia ki te kotiro i roto i te kariki, ka whakahoki ia; kihai tetahi o te iwi a tawhio noa ratou i taea mahino ia. Ko nga mea katoa ka mea ia ki a tatou, Kristina i te mana o te taparuraa ia e kore e taea e matau; i muri i te meneti torutoru, Xephrath tungou, he iti kanohi, engari shrugged, me matou i kawea i roto i to tatou waka ki uta.
  
  
  Odin huru o te hoa i kawea mai Scylla ki ahau, me te i muri ia ki te takina toku rewa taputapu, me te, te sloop ko e whakaratohia ana ki te kai, me te hoatu e matou i to tatou taputapu i raro iho. Xephrathus whakamana i te te mahi whai hua, me te reira i kore i taea noatia te poutumarotanga e matou te paheke i roto i te tauranga o te Pae. Powered by te papa ana te whatitiri a onboard engine, hanga e ia tona ara i roto i te kūtai o te poti te herea i roto i te kokoru, te mana'o o te urungi te mangere. Anake, no te i matou matara atu i te buoy e te tohua te tomokanga ki te whanga, kihai i hoatu e ahau ki reira ki te Christina o te wira me te haere i mua.
  
  
  Te staysail ka haere ake i te tuatahi; ko whaiaro-te huri i, hanga i te reira māmā nui ki te rere anake. Christina ka korerotia e ahau e ia i te moka o te rere, engari anake i roto i te iti, boats, na ki te kahore i roto i te ohorere, te take e ahau hiahia te mahi katoa te nui, te mea i ahau. Ka rite ki te jib ka anga ki te whakaki i, ka tahuri ia, ka korero ki te kotiro, ki te whakaara i te sloop upwind. Tungou ia, ka tahuri te wira, me te tū te huru, wincing pakeke, tae noa ki te kopere ake a tawhio noa, me te jib ka anga ki te paki. A, no ka ko koa ahau e ia i hanga ia tatou te neke atu iti iho ranei te māia i roto i te ahunga tika, ka hoki ahau, ka ara ia ki runga ki te taimaha mainsail. Ehara i te mea ngāwari i runga i toku ake, ara ki te winch, engari ko te reira i te pae hopea pinned ki raro i te taimaha tarp ki te tihi o te rewa, me te whakawāteatia i poke.
  
  
  Te Scylla i nekeneke i roto i te tika kaha ngaru, me te i ahau ki te kanikani, he iti ia te rite ia maneuvered me te kuiti mimmo te ara o te piha tuanui. A, no te tona papa, hoki ana ki te nui piha, Kristina kitea e te reira uaua ki te urungi i te poti, tona sel e noho ana i muri ki a ia, ka tahuri atu te engine. Ki te kati i te ataahua.
  
  
  "Te reira i te nui kaipuke," ka mea ia i te ata, ka titiro ake i te nui rewa rite te hau, ka anga ki te whakaki i tona huru.
  
  
  "Nui nui," whakaae ahau, te tango i te wira urungi i a ia.
  
  
  I te ra, ko te mārama me te e hōu, i te waka, āhua, me te tino pai, whakamararatia atu ana. Ara kia tata ki uta, i reira ko te tikanga o te whanui hohonu i raro i to tatou waka, ko te dark blue wai te tahuri ki te ngohengohe pahuka i rite hanga tatou i to tatou ara i roto i ngaru. Kristina i whakaarahia ona ringa ki te pana hoki tona matotoru, mōhinuhinu makawe, me te i roto i te rā nen ahei te kite i te parahi, highlights o te reira. Ka mau ia i te manawa hohonu, paotoloaki e te hau, me te tote i te rangi, ona kanohi kati; a, no ka whakatuwheratia e ia ih ano, ko ia te rapu pono i ahau.
  
  
  "Tika katoa," ka mea ia.
  
  
  "Ae."
  
  
  Ka titiro ia hoki; i te tomokanga ki te kokoru kua tika tetahi indistinguishable i te wahi o te takutai moana. "E tatou i te pae hopea anake." Ia malimali. "Tikanga e ahau i te tino mokemoke."
  
  
  Ia ia te titiro i te whakatuwhera i te mahanga ārahi ki te matua, piha, ka äta titiro i Nah. "Ka waiho koe taea ki te mahi i te iti moka ki te urungi wira? E hiahia ana ahau ki te tirohia i roto i te tahi mau mea i raro nei."
  
  
  Kristina tungou, me te mau i te wira ano. Te anake te whenua kitea ki te kahore hoki te Russian te Peresideni Vladimir Putin i muri i a matou i Zakynthos, me te motu i te maero ki te starboard.
  
  
  I roto i te ngaio tūturu, o te akoranga, i nga mea katoa te mea ki te e pai te, ki te kahore e tetahi maere e kore i taea e whai wāhi tatou i roto i tetahi raruraru ki te kaipuke. Ka haere ahau i mau e'a ki te kitea tetahi atu raruraru.
  
  
  Pea ahau overdid i te reira, engari te uiui e ahau i te reira katoa i te roto o te poti me te tono e taea te raruraru. Te reira te whakaaro kāore e taea e tetahi te kua tāuta i tetahi whakarongo i runga i ngā pūrere te Scylla, engari i reira kahore he ira i roto i te tango i tetahi tūponotanga. Ko te raro ko te koinei nui, ki te matua fare i roto i nei e taea e te reira e tu tata poutū. Te hoehoea ko kiato, me te decidedly hōu atu i te kaipuke, ki te kirihou tuanui me te iti kowiri-maitai totohu. I reira ko te hiko i te pouaka whakamātao e Xephratuh i korerotia ia e ahau kihai i haere ki te whakamahi; e te auraa tīmata i te engines ki te pupuri i te pākahiko te whakatupato, a ko tōna anga kihai hoki e. Ko nga mea katoa i reira, i te tawhito original pouaka i reira tonu, me te nen i te rima tekau-pauna poraka o te tio ki te pupuri i te ale matao.
  
  
  Hoki i roto i te matua fare, i reira i runga, me te raro bunks i runga i te tauranga taha, i runga i te tahi atu i te taha, i reira ko te hāneanea ki te hanga-i roto i upholstered tūru i runga i te taha; i te kai rohe i taea e te tuku hei whakatahuri i nga mea katoa ki roto ki te moenga rua.
  
  
  I mua, i roto i te poto, kuiti passageway e karapotia ana e te headboard me te iri opani, ko tetahi fare, i reira nga tangata e rua, ka moe i runga i paku piko bunks. I ahau ki te tata i te ngōki ki te tiki i roto i, rite te teitei, i raro i te whakamua rahoraho i iti tino. Te plexiglass trapdoor i te anake te puna o te marama, me te ara e ia i te reira i te paku ki te manawa i roto i te ruma haukū. I hanga e ahau he te hinengaro kia mōhio ki te tutakina i te reira iho, ki te rangi, ka tahuri kino; ara, ahakoa i tatou i te aunoa bilge te papu, i reira ko kahore he ira i roto i te tango i runga i te wai, kei roa.
  
  
  Ka mau te reira i ahau tata te haora, ki te hanga i mohio Scylla i te horoi. Te reira i poauau, ka korerotia e ia ki a ia, ki te kia pera whakatara tupato, ko tetahi o nga mea tuatahi e hiahia ia haapii i roto i te tirohia, mēra pakihi ko e kore te ki te tango i tetahi mea no te hoatu. Na reira, i te rua ko eé e hiahia tamata ki te tūtohinga te Scylla te ra i te aroaro o, e kore ki te whakahua i te "aituā" i pakaru i te tahi atu kaipuke. Kahore, te reira i te utu i te haora. A uakina ana e ia te tokorua o te ipu o te pia, me te i kawea mai ih hoki ki te kapa.
  
  
  "I ahau e wehi ki te hiahia koe ki te hinga moe," Christina mea.
  
  
  "Ahau noa i hanga pono i nga mea katoa i roto i te tikanga. Na e taea e tatou e te kōrero." Ia sel i roto i nah o te tae; ko reira te wa ki te haere ki raro, ki te pakihi.
  
  
  "Horoi... malfunctions?" "He aha te reira?" ka ui ia whakahawea.
  
  
  "Kahore," ka mea ahau flatly.
  
  
  "E hiahia ana koe ki te pei?"
  
  
  Ia, ka titiro ki te starboard. Tatou tata i te wāhi i runga i te tonga matamata o Zakynthos, i te tikanga o e tatou e hohoro te whai ki te huri i te akoranga me te upoko northwest. Te reira i takina e te hau; tatou i te tawhiti nui, te hau e pupuhi tata i te raki; a he huri i te o te akoranga e te tikanga kahore neke atu i te tauiraa i roto i nga tautuhinga o te tea. Te neke poti piki haere whakamua, mārama oaoa i raro i rere atu ki te nekeneke.
  
  
  "Pupuri i te mana," ka mea ahau. "E te mahi koe i te pai."
  
  
  "Ka taea e te paraparau nei tatou i teie nei?"
  
  
  "Ki te hiahia koe."
  
  
  Ka tahuri atu, ona kanohi i whakaritea i runga i te kāpehu whakaturia ake e te afaro e te hunga i roto i te mua o te wira.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia, " te Pai?"
  
  
  "He aha te mea?"
  
  
  Tīmata ahau i te reira nuitia. "He aha koe te wehi o taua motokā whakamutunga po?"
  
  
  "Waka?" Ko ia halloween hoki i te wā.
  
  
  "E tata ana ki toku hotera. He te te take he aha kia aru?"
  
  
  Ona kanohi whānui rite ia titiro i ahau. "O te akoranga! Kaua e mohio ana koe?"
  
  
  Ia aue, me te iti pa whanau ona ringa. "Whakarongo, Kristina, tatou i hiahia pai feruri i te tahi mea i roto i te. Te kei i runga i tenei haerenga i te mea to koutou teina i tohe i runga i te reira. Ko ahau tonu e kore e mohio ki te tini o ngā hoapā e koe ki a ia ranei me pēhea te reira. . Tana tane haapa'o noa; e kore ahau e rite te reira. Alex he tamaiti tawhito, me te ahau aroha mai ia toia koe ki tenei, ko oia mau ia e kore e taea te korero i roto i o reira. He aha e hiahia ana ahau ki te mohio, i te tuatahi he pēhea te whai wāhi koe i roto i tenei mahi ."
  
  
  Ka mitimiti i ona ngutu, titiro i nga awhi ano, a ka ka ake ki te tirohia i te miro i te tautuhinga. I te pae hopea, ia shrugged. Te pai. Ko te mea tuatahi e mohio ana ahau ki e pā ana ki Alex ... hoki ki te kaiwhakamahi ... ko te kupu tenei Odin o te whakatau ia koutou te iwi, haere mai ki ahau, no te ia e haere ana i roto i runga i te paheke. Parau mai ia ki ahau, e Alex ka whakapā atu koe." Ka tahuri ia ki ahau. "Kia mohio koe, McKee, e ahau ki te whakauaua te mohio, e toku teina. Ko ahau anake e whitu ona tau i a ia ka mate a... i haere ki te tahi atu taha. A i mua i taua, ko ia tonu atu koe, na ka kite ia ia, e huru tino iti, ake ake. toku whaea, i mate, i to tatou matua, i mate i nga tau maha i ma'iri, ina ko ahau he tamaiti. Na ana mea, te mana'o nei ahau, ko ia... ua ia mai i ana mea, ko te anake e toe melo o te utuafare... i taea e ia te whakawhirinaki ki ahau? "Mutu ia i runga i te patapatai mōhio, e kore ahau i tino kitea te tamahanahana i te tuatahi.
  
  
  Te reira i kore e mea faufaa te reira, ki Hans. "He aha te whakapā atu i te whai i a koe ki a ia mai i te koka?"
  
  
  "E rua, e toru nga wa i riro mai i ahau tona karere; e kore ahau e mohio ki te pehea e te reira i te tangohia ki ahau. Ko te reira i noa kitea i ih
  
  
  a, no te ko ia e haere mai ana ki te kāinga i te kura mahi ranei ."
  
  
  "He aha i roto i a ratou?"
  
  
  "E kore ahau e whai ih ki ahau. Tohutohu ia i ahau, i tahu ih."
  
  
  Whakawhetai ki te Atua mo taua, i te iti rawa, ka korerotia e ia ki a ia. "Ko koe te mahara ih."
  
  
  "O te akoranga. I mea ano ia ia e haere mai hoki, e Huru e kia tūtaki i te American āpiha, me ia e hiahia ana ki te kia i reira."
  
  
  "Ahau tonu e kore e matau he aha koe kihai i whakatau i a ia, te koka."
  
  
  "Me ana mea, rawa."
  
  
  "Te hinaaro nei ia ki te tango koe ki a ia?"
  
  
  "Kore e taea e ahau te mea. Pera i te matara e matau ana ahau, te whakamahere e ahau ki te haere ki a koe ki te Corfu, te whakatau Alex i reira, a ka hoki mai ki te Atene. I te tau faafaaearaa e te mutunga." Ia malimali absently. "Pera i te matara tona nuinga ki te mahara i te haere, e toku tuakana, kua tonu kua te pakeke te tangata, i nga wa katoa e tono ana i tona ara ake. Tera pea tika e hiahia ana ki te kite i te whakamutunga e toe ana ngā mema o te whānau."
  
  
  Ko reira tino mārama e tatou kihai i haere ki hea, na ka puta ke e ahau toku aronga. "Kia haere hoki ki te parauri motokā po whakamutunga. I a koutou e wehi. He aha e kore?"
  
  
  "E kore ahau e mohio. Ko tōna kore kua whai wāhi i roto i te i taua mea ki te aroaro o, na pea i ona rawa mātau e pā ana ki te... i enei mea."
  
  
  "Te reira i te a eparima ki te whatu, engari ko te reira ki runga ki te huru ki te ui i te reira. Kua korerotia e koe ki tetahi e pā ana ki tenei? Te tikanga e ahau, te tahi mea rite ki ta koutou i rongo ai i tou teina i muri i te katoa enei tau?"
  
  
  Ruia e ia tona matenga arita, ka hey, i ahau ki te tango i te raka o te makawe i toku rta. "no. I ahau... e kore ahau e whai tetahi hoa tata, McKee. Kahore he tangata e, hema kore e pai ki te korero ki a ia."
  
  
  Ia, ka titiro ki nah. "E te he iti tipua," na ka mea ahau fakamātoato. "Kahore he hoa tata?"
  
  
  Ka numinumi kau i raro i tona tan. "Ah, ae ra, ahau i matau ki a ia. Well, ko reira ... tae noa ki tata, ko ia e hono ana ki te tamaiti te tangata. E kore ahau e whai i te huru a muri ake. Me kore ahau e whai tetahi hoa tata. Toku mahi me i aku hou o te whare wānanga; ko ana mea i puta ke toku ora i te rota, na i reira te kahore he kotahi ia te mea e hiahia ki te."
  
  
  "Ko koe tonu ana wehi."
  
  
  Ia shrugged ano. "Kei a koe te tirohia, McKee, me ahau mohio e kore e te taua i tō ingoa tūturu, engari te reira e kore e mea faufaa te reira; kaua e whakapae e koe te tahi mea rite i te motokā, peia ana e ia te whakamutunga po?"
  
  
  "Uh-tuari. Otiia e kore e tika. Ko te ngaro runga, te mahi, Kristina; kahore tetahi e matau ki tetahi mea e pā ana ki te reira, ki te kahore te hunga whai wāhi."
  
  
  "Ae, ko ana mea, whakaaro ahau ..."
  
  
  "Pai, kia wareware a e pā ana ki te reira. Pea te tangata, ka patai te tahi mau kōrero o tenei mahi. To tatou mahi tonu ki te kawe mai i te mea faufaa te reira, ki te pito e rua. To tatou i te tokorua o nga ra i te moana ki te kōrero, na te tīmata i te korero ki ahau pehea Alex, ko te mahara ki te tiki i roto i te pa ki a koe. ki te Corfu ".
  
  
  Ia ruarua, aro ki te wira rite te Scylla ru te ara o te nui motorboat. Na ka hotu ia, ka hinga ki te karaka lifebuoy ko ia te whakamahi i rite ki te backboard. "Te whakaae matou i runga i te rā me te wā o te hui. Ko te tavern i roto i te Corfu."
  
  
  "Aue, hauhautanga!" Ka maka e ia i tona ringa. "Rite te wahi i tangata i te rapu mo te huru ai titau i te huru ki te kitea i roto i Albania."
  
  
  "Yeah, otiia kahore he tangata o te rapu hoki i te reira, McKee."
  
  
  "He aha te tikanga a koutou?"
  
  
  "I roto i tona whakamutunga karere, ka korerotia e ia ki ahau i taua wa, ko te mea tino nui. Hoki i te iti rawa e rua, e toru nga ra, ka haama, e kore ratou e mohio kei te ngaro ia."
  
  
  "A me pehea he emu haere ki te mahi e?"
  
  
  "Kihai ia i mea. Ego karere i te poto."
  
  
  "Ae, e ahau te whakaaro kia. Corfu." Ka whakatika ia, haere ana e'a, me te haere hoki ki te tāpae o te hurihia-i runga kāri. A, no te kitea e ahau i te tetahi i roto i Corfu, ahau noa i ki te titiro i te iti ki te mohio ki te e nga mea katoa ko te he. "E kore matou e haere i reira," na ka mea ahau.
  
  
  Ka titiro ia ki te wahi i ana mea, ko te tohu. "He aha e kore?"
  
  
  "No te mea, no tou tuakana, me waiho e ahau, ka whai ia tatou i te oma roa, tekau ma rima ranei e rua tekau maero i roto i tetahi aronga, tae noa ki tae tatou i te moana tuwhera. Ko nga mea katoa i parau ia tatou, i te tangata kia titiro koutou hoki Alex i mua i taea e tatou te neke i runga i ki te Taranto."
  
  
  Titiro atu ia i te mahere. Corfu, ko te pa matua o te motu o Corfu, i tū i waenganui i te tai rāwhiti o te motu. He torutoru noa maile i roto i te wai i te wahi o Kariki me Albania, a kihai i haere ia ki te ngana ki te mawhiti ki te defector i te rua o aua whenua i roto i te kaipuke e taea e te anake te haere i te wha ranei e rima knots. E kore e i reira, heoi; i te reira e kua tangohia e ahau te wa roa noa ki te tiki i roto i Corfu, me te ki te whakatuwhera i te wai. Pea ki te mea kihai i ahau e kua tae mai e rua heavyweights, tetahi o nei ko inaianei te hunga mate, he tokorua o nga po i mua, i ahau e raua te reira. Engari ko roto o te pātai i teie nei.
  
  
  "Engari he aha atu e taea e tatou e rave i?" Kristina ui.
  
  
  Ahau matatau i te tūtohi mo te wa roa. I runga i te takutai moana o te Corfu, i reira ko te pa iti i huaina Agios Mattaios. "E mohio ana koe ki tenei wahi?"
  
  
  Kristina ruia e ia tona matenga. "E kore kua ahau ki te Corfu."
  
  
  "Well, tatou ka rere ki reira, me te waiho i tēnei poti. Whakaaro ahau e taea e tatou e kitea i te motokā vahi ki te tango ia tatou ki te Corfu."
  
  
  "Engari ... McKee?"
  
  
  "Ki te wouldnt?"
  
  
  "He aha e haere tatou ki te wahi rite Ayios Mattaios?
  
  
  E koe e mahara ki te waiho i te tūruhi, me te ahau... te pai. No te tūruhi, ka rere ki te taua mamao te wahi, me te kore e haere ki te Corfu. Ki te kore tatou i roto i te hohoro. "
  
  
  Ko ia te tika. Ki te i matou i te haere ki te tākaro i te reira e rua ngā huarahi, ina koa i te faufaa wā, i taea e matou e utu i tetahi mea i roto i te mau. Ahau folahi i te hono atu i ngā tūtohi, takina te tahi mea. "Te pai, Kristina, e tika ana koe. I teie pô, tatou ka mutu te vahi i runga i Selfalonia. Ko tenei te nui i muri motu, ka Zakynthos. Apopo po Preveza, me te muri kotahi e kore te, no te Ayios Mattaios. Otiia, no tatou i haere i reira, ka whai ia tatou i te tahi mea, ano he poti raruraru; e ka riro to tatou kupu, a ka meinga e ahau te reira i te titiro i te ture. Te pō i roto i te Corfu, me te ka hoki ki te ... "
  
  
  Ruia e ia tona matenga kia pakeke e ahau i ki te mutu te korero. "He aha i tupu?"
  
  
  "No!" ia te putanga. "Kahore, e kore e reira!"
  
  
  "Otiia e kore e aha? Te reira i te pai whakatara i te wahi e taea te kite ahau i a ia, ara ki te huru e ko te pakeke ki te he."
  
  
  "E kore e ahau te tikanga o te reira." Ia tohu ki te mahere. "E Kore Ayios Mattayos." Tona maihao, ka neke ki runga i te takutai ano. "I reira."
  
  
  "Preveza? He aha te he ki te e?"
  
  
  Mo e kore take i te katoa, ka anga ahau ki te ite e ko ia i tanu i tona mata i roto i toku pokohiwi, clutching toku ringa. "Kahore, McKee, ranei nga mea katoa i tou ingoa, ko te. You are welcome! Nga wahi katoa e tatou i ki te mutu, kia kore e Preveza!"
  
  
  
  
  
  
  I te tekau o nga pene.
  
  
  
  
  
  Na, tatou i ngaro Preveza. Kristina te whakahe na hysterical i faaoti e ahau e kore e ki te tūhura, i te iti rawa e kore e ka. Muri iho, i tenei ey whakaaro ki te e whakama o tōna whakahirahira, kia rite ki te taea e ia te tango i te reira hoki. Ko nga mea katoa e mistletoe ia i roto i te ngakau, ko ia te mauruuru; whakakitea te reira e ko ia i roto i te omaoma, i raro i te pēhanga, a heoi ano te whakapaipai atua o te jet retireti te hunga mahi, ka taea e matapōkeretia te tiki ake i te American haere, me te haere i runga i te ipu iti. Te reira i kawea mai hoki te ara tika ki te rapu i nga mea, me te mea ko te reira pai hoki ki ahau.
  
  
  Pau matou i te toenga o te ra tuatahi te oaoaraa i te whakatuwhera i te moana, noho atu i te Zakynthos, me te rite ki te ra i timata ai ki te whakaturia ki runga ki te whakatuwhera i te Mediterranean, haere hoki Argostilion, ko te pa matua o Kefalonia. I te tauranga, ka mau tatou ake kai, kai kēne, te tio, te rota o te waipiro mo te hoehoea, ka kitea i te wharekai i reira tatou i te pouri te tina . Kristina i te puku, i te tutonu i runga i tona rihi o te indistinguishable huawhenua, me nga mea kakara ka rite ki te ra i ngaro ki waho i te matapihi.
  
  
  "Whakaaro ahau,"ka mea ia," tatou ka moe i runga i te poari?"
  
  
  "Alexander i te mahere."
  
  
  "Ae." Ka mea ia tenei ki te aue o te rīhainatanga.
  
  
  "Ko e te te raruraru?"
  
  
  "No." Na ka mea ia ki reira rawa hohoro. "Ka taea e haere tatou i ki te whanga me te maturuturu punga?"
  
  
  "Pea. Ka tirohia e ahau i te reira ki te tauranga rangatira; tatou ka pea kia taea ki te kitea te free berth."
  
  
  "I taea e matou noa i... tonu?"
  
  
  "Koe ka mea a matou i nga ra e toru. He aha te hohoro?"
  
  
  "Kua rere ake koutou i te po? I roto i te moana tuwhera ki ngā rā ki tonu te marama i te hau?"
  
  
  Ko te kupu whakatangi ke, e haere mai ana i Christina. "Ae," ka mea ahau.
  
  
  "Na e kore e taea e matou, McKee?" Tona ringa pakura puta noa i te tepu, me te pa toku ringa ki tona maihao. Ratou i te ata, wiri paku.
  
  
  "Te tikanga o koutou hiahia ana koe ki te kauhoe i te po?"
  
  
  "E, e kia pai."
  
  
  "He aha e kore?"
  
  
  I tēnei wā, te hāwini, i kawea mai ai matou Turkish te kawhe, me te ia ia te tātari i te waipara i te raro o te karaihe, i roto i ona niho, Kristina ka ki te tango i te tiaki o ia. A, no te haere mai ia hoki, i te heihei o, ia ma'iri i roto i te parahiraa na te pakeke, e ahau i whakaaro ko ia te haere ana ki te wahi i te reira.
  
  
  "McKee!" ia hissed. "Reira ko te tangata kahore!"
  
  
  "Uh-tuari. He aha te tangata?"
  
  
  "He tangata! Taupuhipuhi nei ki te afaro tangi i roto i te mua o te ladies ' ruma!"
  
  
  "I te tika?"
  
  
  "Engari kua kite ahau i tona huru i te aroaro o! Po whakamutunga i roto i te Pyrgos!"
  
  
  Tenei mau toku aro. "Te wahi i roto i te Pyrgos?"
  
  
  "E..." Ia ruarua, tono ia koromatua, ki tona mangai, me te ngaungau i runga i te maikuku. "I toku hotera i muri i mahue ahau i a koe. A, no te tae mai ia, ka korero ki te karaka tēpu."
  
  
  Tona whakatikanga ake. "Ko ia tonu te reira?"
  
  
  "No ara! A, no te ana mea i riro, kua riro tera. McKee! Me pehea e taea te whai ratou i a tatou i rite ki tenei?"
  
  
  "Kaua e rawa te tino e te ia o te whai ake nei matou."
  
  
  "Engari kia waiho te reira i reira!"
  
  
  "Te pai, ki te pai. Te akaanga." Te tiki ake. "Tukua ahau kia hanga he iti te haere i runga i toku ake."
  
  
  Engari ka hoki ia ki te iti passageway i te matua kai ruma, i reira kahore tetahi tangata i reira i te katoa, me te kitea e ia nga tangata o te ruma kau. A, no te ahau hoki, Kristina, ko te titiro i roto i te toku huarahi ki te āwangawanga, ka ruia e ahau toku matenga rite ana taku noho iho. "Aita. Kei te tino te reira i te tangata ano koutou i kite i roto i to koutou hotera?"
  
  
  "Ae."
  
  
  "Te whakaahua i te huru."
  
  
  Ia ruarua, ngau tona ngutu. "Ko ia ... poto atu i a koe, engari ko te tino whānui. Pouri hāngai, makawe pouri. Balding, whakaaro ahau, engari ia
  
  
  Ko ahau mau i te pōtae, na kihai i taea e ahau hei i te tino."
  
  
  "I aha ia?"
  
  
  "Te ia tika... e tu ana i reira. Korero ahau ki te karaka tēpu..."
  
  
  "I roto i te mea i te reo?"
  
  
  "Ah, i roto i te kariki."
  
  
  "I a ia, te korero ki a koe? Kihai koutou i mahi i tetahi mea?"
  
  
  "Kahore, tetahi mea rite ki taua. I tika ia titiro; tona huru ite au i rite i te titiro i a ia, i te ara katoa ki runga ki te pikinga."
  
  
  Ko tōna kata. "Ahau e kore e taea te faahapa i te huru."
  
  
  "Ko ia i konei!"
  
  
  "Uh-tuari. Reira e kore te rorirori, ko te reira? Te pai, Kristina, ko te katoa-po, te kauhoe. Engari ka whai koe ki te whakangahau i ahau i te wira ki te kore e taea e ahau te pupuri i toku kanohi."
  
  
  Ia malimali. "Te fafau atu ahau, McKee, ka meatia e ahau nga mea katoa e taea e ahau ki te pupuri i ara koe."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  I te wa i hanga tatou i to tatou ara hoki ki te kaipuke, Kristina o memeha noa manarūtanga ki nonchalance i haere; ka titiro ki runga ki tona pokohiwi i nga taahiraa tae noa ki te i ahau ki te korero ki hey ki te hoatu i te reira atu. A, no te i matou i runga i te poari, me te whakawātea i te whanga, ka e āta tirotiro i nga oko tatou i te haere na roto i te mimmo, a ka pupuri i te kanohi i runga i nga mea katoa e whakakorikoria. Reira i te tata i te pouri, engari i te tahi atu kaipuke i te tonu e rere ana hoki, me te puta. Kotahi a tawhio noa ratou i te pai-rahi motorboat e i āta tere ofi ange ki a matou, kikī ki te ka te hunga whakahi nei oia mau, kihai i tiaki te wahi i te ahiahi i te pau. Ētahi a tawhio noa ratou poipoia te ringa i a tatou; ko ana mea, poipoia i roto i te rūmātiki, engari Christina au ra ki te kia te tamata ai ki te huna i te tirohanga.
  
  
  "Wareware i te reira," e ahau i motumotuhia. "Kei te tika koe te tuhi whakarongo ki a tatou. E kore e ratou i taua momo."
  
  
  Ka titiro ia ki ahau, na kua tika, ki runga, me te poipoia ngonge i te powera cruiser. Me te titiro ano matou, ko te nohopuku kaipuke haere hoki i te nui motor yacht, te tata rite te nui o te kaipuke ipu, e kua idling atu ki te moana. Nga porthole i tahuna ake, me te ara i tenei tawhiti, ka taea e rongo ki te toka music faintly wafting puta noa i te huarahi.
  
  
  "Titiro te reira i rite ki te rōpū," ka mea ahau.
  
  
  Kristina tungou. Tatou titiro ki te motorboat te āta haere i te taha o te pūkaha yacht. Taura i tukua iho, me te piri, me te tonu-ki tonu iti poti i whakaara ki te taumata o te matua rahoraho. Reira i roto i te hamama, i te kata, me te i roto i te karu torotoro kite ia i tetahi wahine e tu ki runga, tata ki te hinga i te kaipuke.
  
  
  "Whakatara nga kuware," ahau muttered.
  
  
  "Ae," the girl next ki te whakaae ahau. "Tūruhi".
  
  
  Ia, Hey chuckled. "He aha tōna ingoa?"
  
  
  "Kahore, McKee. Kei a koutou i te tutei."
  
  
  Ia, grimaced. "Te pai, ka mahue kaiāwhina te tutei. Haere ki muri i te wira i ahau e haere i te e'a, me te wahia i roto i te tahi mau mahana sweaters mo tatou. Ko whiwhi te reira matao."
  
  
  Ia malimali i katoa o te tikanga. "Engari e kore ahau i matao i te katoa."
  
  
  Ka mau ia i te marama, shirt, ūpoko buttoned ake i runga i ia take kaukau, me te ōrite ahua mangu te puru tarau. Tamata e ahau ki te whakaatu ki a ia te nui i mauruuru i te reira i tona ahua. "Kia tika te waiho i te reira i te e," na ka mea ahau, me haere e'a.
  
  
  A, no te hoki ia, ko ia manehau ake, manehau ake i roto i te pūmanawa hanga-i roto i te nohoanga e te hunga iti i whakamahia katoa i runga i te fare, ona waewae, whitikiria i raro i a ia, i tona matenga toko ake i runga i tetahi tuke.
  
  
  "Titiro te reira whakamarie, engari e kore e ahau hiahia ana koe ki te urungi i toku poti ano tenei i te po. Te reira rawa ngāwari ki te hinga moe i roto i tenei tūranga."
  
  
  "Ae, te Rangatira," ka mea ia, mihi ki ahau, iti.
  
  
  Ka akina ia i te poraka, me te maka i te paraikete i runga i te nohoanga i muri ki a ia, na, e haere ana i mua ki te taki i te jib. Ko ia maite tahiri, a ka takina tona huru, ka kitea e te whaiaro-te huri i, rewa kihai i haere kino. Te punga i whakaturia město, rite ki te haere i runga i te poari ki te i matou ki te aukati i, ahakoa i roto i enei nga wai hohonu te kore i reira i maha nga wahi i reira i to tatou taura e tae i te raro. Ia i mahara ki te kati i te mua pao, te fariiraa i Nathaniel Franklin te pōpō i runga i te hoki, me te ngōki hoki ki te cockpit.
  
  
  "Katoa e tika, skipper?" Kristina ui.
  
  
  "Yeah." Ka titiro ia ki Nah whakairohia ana. "Titiro te reira rite kua koutou titiro ki maha rawa Navy kiriata."
  
  
  "I ahau i whakaako ki te kauhoe i te American kara."
  
  
  "Ha! Koe te tikanga o enei weaklings tino mohio ki te kauhoe?"
  
  
  "Well, te reira i te iti te kaipuke. I reira ko te papaki ana ruma nui hoki e rua o te tatou."
  
  
  "Me whai te reira i te whakamataku." Ia hinga i runga i te nohoanga i muri ki a ia ki ona waewae whiri.
  
  
  Koimutu, ka noho ia ake tonu, ona kanohi i whakaritea i runga i te starboard flickering mana. "He aha te reira?"
  
  
  Kihai i whai ahau ki te tirotiro toku hōtaka. "Ko enei te hunga tapu i runga i te cape e kite matou i a matou e tomo i te tauranga. Kia waiho tatou i te huru i muri, tatou ka upoko ki te raki ano."
  
  
  "Kite ahau. Tika koe, McKee, e kore ko tenei te wa ki te tau'a ore i te reira. E hiahia ana koe ki te moe? Kua e koe i te roa o te ra."
  
  
  Tona reo i absurdly tata prim i a ia e korero, titiro whakautu i roto i te mua o ia, e rua ringa i runga i te spoked wira.
  
  
  "no. E kore e inaianei. Tona tika e noho ana i reira.
  
  
  na ... oaoa i te tirohanga."
  
  
  Christina kihai i kite i te tuke parau.
  
  
  Mo te wa roa, kahore he tangata i a tawhio noa matou korero; na ka timata ia ki te utaina, mana'o toku mata i runga i a ia.
  
  
  "He aha e rapu ana koutou i ahau e?" "He aha te reira?" ka ui ia irritably.
  
  
  "E kore ahau i whakaaro e koe hiahia te ngakau. A koutou i waho po whakamutunga... he tino rerekē te kotiro."
  
  
  "Mahi i te reira."
  
  
  "Ka rite ki te tangata i roto i te parauri, Mercedes?"
  
  
  "O te akoranga."
  
  
  "A i teie nei ih kore e?"
  
  
  Ka tahuri atu tona upoko ki ahau, me te i roto i te haaputuputuraa i te pouri, ona kanohi i te ata, me te whai whakaaro. "McKee, ka ai e hiahia ana koe ki te haere ki te moenga ki a koe. Hoki i te wā. Ki te i ahau ki te hanga i te aroha ki a koutou ki te riria te tangata e ko tatou te mea ta tatou e whakaahua e, ia e kore e mangere,. Mo te ia, ko ia i roto i te aroha ki te hoa o ana mea, a ka taea e ahau tika te mea e kihai ia i tata rite ataahua rite koe. Na ano... Ia shrugged a ka titiro ake ano, ka hoki ki ahau. "E kore au e ahau te wahine kairau, ki te haere ki te moenga ki te tuatahi American tūruhi, ranei te tirohia, ko nga mea katoa e hiahia ana koe ki te karanga i a koe. E matau koe?"
  
  
  "O te akoranga."Neke ia i te iti atu i te nah, engari e kore e i roto i te taea. "Te reira ano hoki te whakamārama he aha koe i ohorere faaoti ki te kauhoe i te katoa te po roa."
  
  
  Ko pouri rawa ki te kite, ki te ia ko te nohopuku, engari i taea e ahau te korero ki e ko te ara ia tītaha tona matenga e ia i whakama.
  
  
  "Ko te pono, McKee. Tetahi wahi. Ki te hiahia ahau ki te waiho i te u i roto i toku faaotiraa, i reira te kahore he ira i roto i te ihupuku faufaa faahemaraa."
  
  
  "Engari anake wāhanga?"
  
  
  "Ae. Ko tōna te wahi o te weasel te whawhai ki a ratou, rite ka mea matou i mua ra."
  
  
  "E pā ana ki te aha?"
  
  
  "E pā ana ki te pehea koe e puta ke to tatou mahere."
  
  
  "He aha te tikanga a koutou?"
  
  
  "Alex... ia tino tupato. Mea hihira. Ia, ahau anake e matau ana ki tenei i te poto o te karere e ia i riro i a ia."
  
  
  "Te reira i te ahua o te hanga i taua mana'o."
  
  
  "Na te mana'o nei au ... e riro te reira ta'efakapotopoto ki te hanga i taua whakatikatika."
  
  
  "Ka te tikanga matou i ki te haere ki te Corfu rite whakaritea?"
  
  
  "Whakaaro ahau e riro te reira pai ki te."
  
  
  He aha ngā, ko ahau whakaaro te mea ano ahau, a faaoti e ko ahau he tupato rawa. Ki te reira ko te haumarutanga pakaru ranei i te tahi ahua o te inonotitanga, te reira e kore e pera te nui rerekētanga ahakoa i matou i waenganui i Corfu me te tuawhenua ranei i runga i te moana; rānei te ara, e ratou te hopu i a tatou.
  
  
  "Ahau rawa," ka mea ahau.
  
  
  Ona kanohi whānui i te mahi whakaaetanga kara, ka rite ki te mea ko ia te tumanako te tautohe. "Ka mahi koe i reira?"
  
  
  Ia faataa ana e whakaaroaro ana. Tungou ia.
  
  
  "Ko te raruraru ko te," ahau tonu, " tatou ka whai ki te patu i te ra ranei, i na i mua i te whiwhi tatou ki te Corfu i te tere, e haere tatou i ki te rere i.
  
  
  I taea e ia ite ia te āmaimai i te ingoa, me te ka miharo ano i aha ia kahore e hiahia ki te haere e tata ana ki tenei wahi.
  
  
  "Ko," ahau tonu, " mai i mahara tenei ki te tupu, te mutu i muri, ehara i te tatau Corfu, kia Paxos. Pea i taea e tatou e noho ki reira mō tētahi atu ra, engari ka rite ki te roa rite ki te whakaaro koe e matou te titiro ki, e kore ahau e rite te i roto i te taua tauranga mō te roa rawa."
  
  
  "Ae, i matau ahau ki a ia. Ae ra, i ahau kia feruri a ia, McKee, engari mai i ahau te kitenga o tenei tangata i roto i te tavern i roto i te Argostilion, e kore ahau e whakaaro na, e kore e tino."
  
  
  Mahalo te reira te wā ki te korero ki a koe e pā ana ki taku hui i konei, engari e kore ahau i whakaaro pera. E kore e heoi. Ko te atu kite ahau i a ia, i tenei kotiro, uaua ake, meinga ia, a tenei ano hoki te tono ki te misioni.
  
  
  "Katoa e tika," na ka mea ahau, " ka tatou te manukanuka i te reira i te apopo. Na korero ki ahau pehea Alex mahere ki te whakapā atu ki a koe i muri."
  
  
  "Ahau... e kore ahau e whai ki te korero ki a tetahi ki tetahi mea. E kore e ara e koe."
  
  
  "Tenei ko te poauau. Na ka mea koe te tahi mea e pā ana ki te tavern i roto i te Corfu, otiia kahore atu. Kia mea a koe hinga ki te wai ranei te tahi mea."
  
  
  Ia malimali. "Ahau te kauhoe, ano he ika."
  
  
  "E kore te reira e mahi koe nui te pai ki te hinga iho i te po, i tona moe te mau e'a. E kore e taea e te hopu i te kaipuke i raro i te rere, whakapono ki ahau."
  
  
  "E kore te e haere ana ki te pa, McKee."
  
  
  "Kaua e rawa pono. Heoi, kei te haere ahau ki te moe i konei."
  
  
  "Ka waiho koe i te makariri."
  
  
  "I te iti rawa, ka whai i ahau kamupene. Te reira mokemoke iho i reira."
  
  
  Ko ia i kata.
  
  
  "Na, hoki ki te mahi. I tō whakapā ki Alex."
  
  
  "Tino, McKee. Kore e taea e ahau te mea."
  
  
  "E hiahia koe pai ake te whakaaro ano, aroha. Ki te iwi i te whai i a tatou, e tatou kia wehea kino ranei."
  
  
  Ia ruarua, ngau tona ngutu. I te pae hopea, ia ata ruia e ia tona matenga. "Pea apopo. Kia ahau whakaaro e pā ana ki te reira, McKee."
  
  
  I aku whakahau, ki te whakatau i Alex, te tiki ake i te Huru, me te tango i a ia ki Itari. "Matau i teie nei, e te anake te whakapā ahau ki te whai ki a ia, na matou i hiahia pai te whakawhirinaki i te tahi i te tahi i te tahuri a tawhio noa tika i konei, ka mea, kaka!"
  
  
  Ia flinched, ona kanohi whānui ki te wehi.
  
  
  "E kore e waiho Stahl!"
  
  
  "Te tango i te kaka, hiahia mahi ahau i reira hoki a ia." Ko ia bluffing ia, engari whakawa i tona tauhohenga, ko ia te wāhanga whakaaro.
  
  
  "Tēnā, McKee. I tenei katoa, he pera hou ki ahau; e kore ahau e mohio ki te aha ki te mahi, nei ki te whakarongo ki. Kia tatou i roto i te pakanga?"
  
  
  "Ko te pai rawa ko koutou," ka mea ahau mau.
  
  
  "Na ka korerotia e ahau ki a koutou."
  
  
  Ka tatari tae noa ki te puku i te matotoru nui ki te tapahia ki te maripi.
  
  
  "Apopo," Christina ka mea te ata.
  
  
  Ia glowered i Nah, ka aue, e totoro ana ki runga i te padded nohoanga, me te mau i te lifebuoy hei utu mo o te urunga. "Ara e ahau ake, no te kei ngenge koe," e ahau growled.
  
  
  "Ae," ka mea ia i te ata.
  
  
  ", Me te pupuri i te kanohi tata i runga i te kāpehu."
  
  
  "Ae, e te ariki."
  
  
  
  
  
  
  I te tekau ma tahi o nga pene.
  
  
  
  
  
  Ko te reira i te hau o te ata, ki te pouri, kapua, e rere ana iti rauata. E kore te, no te taimaha deckhouses i te mahi i reira, me te taimaha kaipuke ki tona whanui kurupae ko te nekeneke, me te whakaea, ano he runaway hoiho. Christina i moe i raro, otiia, no te haere mai hoki i runga i te rahoraho, koma, me te heihei.
  
  
  "E tatou katoa, i te tika?" "He aha te reira?" ka ui ia, titiro vēkeveke i te kapua.
  
  
  "Kahore ki te manukanuka e koe." I ahau ki te hamama runga i te apî aue o te hau, te whatitiri, me te creaking rewa. I te huringa ohorere i roto i te hau meinga te nui mainsail ki te paki, ano he here, heahea ekara; kua takatakahi ki te urungi tae noa matou i runga i te akoranga mō te hau, e ki tonu te rere i ano.
  
  
  Kristina i okioki i runga i te tuanui o te piha, me te titiro a tawhio noa waihoki mo te ia. "Te wahi e matou? Ka taea e ahau e kite i te whenua."
  
  
  "Aue, te reira i roto i reira te tahi vahi." Ko ia poipoia paramete i roto i te ahunga o te pōro tika.
  
  
  "Otiia e kore e mohio ana koe?" He tīwhiri mohio o te maurirere i roto i tona reo.
  
  
  "Kaua e māharahara." Titiro ia ki tona e tiaki; ko reira e pā ana ki e rima i roto i te ata. Kotahi te po, ka tata to tatou tere, me te faaoti e tatou, mo te tauira, i runga i te anga ke Preveza, engari ko te reira te tino āwhiwhiwhi. Kihai ia i korero ki te kotiro. "Ki te titiro te reira rite e tatou i roto i te raru, katoa i ahau ki te mahi i a koutou he upoko ki te rawhiti, a ka kite tatou i te whenua." Tenei ko te e he tino ataahua tiaturiraa i te taime, rite te hau i teie nei whakatangi i taua aronga, me reira e rapu utu i te raupapa o te whakaware te roa tacks ki te hinga i te huru. Ngā mihi ki te Marau, i mohio ia nui ki te mohio e te iti-powered pŭpŭ tauturu engine e kore e tauturu i roto i te moana; te kore i te hau o te tatauranga pānga i roto i te ngā rā, te Scylla e kia neke atu ki runga, me te heke atu i mua.
  
  
  "Engari... e kore e taea e matou kitea i roto i rite te wahi e tatou? Ki te tenei... he aha ta koutou e karanga i te reira? Te trident?"
  
  
  Ia, chuckled. "Sextant". Ia, titiro ake. "Me rite te roa rite te koka kore e whai i te ra ki te mutu i te, i reira te kahore he rūmātiki."
  
  
  Ia frowned, mārama e āwangawanga, ka mau ki tona ringa, atu i te fare tuanui, ka ruarua hoki, tata ki te taka ki roto ki te whakatuwhera i passageway i muri i Nah.
  
  
  Ona, karanga. "Titiro!" "Kia kore e whatiia i to tatou waewae i runga i tenei iti ipu. Haere mai ki konei, ka noho ki raro."
  
  
  Ia kihai i rite ka korerotia e ratou ki a ia, e whakangaueuetia i roto i te tuwhera te tuatahi, me te tata takataka ki te binnacle o te kāpehu. Ee mau tona ringa, a unuhia ana tana tata.
  
  
  "Noho maka. Kostya o te Atua, e kore e te whati i te kāpehu, no te mea ka ara i a ia e tīmata ana ki te manukanuka."
  
  
  Ia malimali poto, me te pana ia i te huruhuru i roto i tona mata. Tona kiri mākū, a kihai i reira i te rehu i taua wā tauhiuhia ki a ia taha. E te titiro i mohio ki a ia.
  
  
  "Te mana'o i te iti seasick?"
  
  
  "E kore ahau e ite i te mate? E kore ahau e mohio ki taua kupu."
  
  
  "Te mauiui."
  
  
  "Ah ... i te iti. Te reira na stuffy i roto i reira, me te kaipuke peke a tawhio noa, kia nui."
  
  
  "Uh-tuari. Well, noho i konei tae noa ki te whiwhi tatou i roto i konei. Haere ki muri i te wira."
  
  
  "Ia?" Ka tango ia i ona ringa ki atu, kia rite ki te wehi i pa ki a ia.
  
  
  "He aha e kore e? Te ao o te rongoa pai mo te seasickness ki te pupuri ake ki o koutou hoa i runga i te rahoraho."
  
  
  "E kore au e seasick!"
  
  
  "Ko nga mea katoa e hiahia ana koe ki te karanga i a matou. I roto i tetahi take, kī ahau e i roto i te torutoru meneti koe e ite pai. Prima e tenei. I ahau i te mahi ki te mahi."
  
  
  Ia kihai i rite hey i korerotia, retireti ki te wahi e tona whakawātea a, no tona whakatikanga ake. Ka titiro ia ki ahau doubtfully mo te taime, ka mau ki te manawa hohonu, me te matapouri ki te urungi wira ki e rua ringa. Ka haere ia ki raro, ki te piha.
  
  
  A, no te ia hoki te meneti torutoru i muri mai, ko ia te ataata faintly, ara tona matenga ki te hopu i te hau, me te tote rehu. Ko te maimoatanga mahi tere atu i ahau te whakaaro.
  
  
  "E hiahia ana koe ki te kōrero?"
  
  
  "Te kōrero?"
  
  
  "Uh-tuari. E mohio ana koe."
  
  
  Ka whakatika ia i runga i te nohoanga ki te whiwhi i te titiro pai i te kāpehu waea. "He iti i muri mai, taua tuari, McKee? Ko ia te iti pukumahi matau i teie nei."
  
  
  Ia kia haere.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  I te poutumarotanga te reira i
  
  
  Ko te ata paki, me te ki ano, me te whakahaere e ahau i te reira ki te sextant me te inoi e toku fare whakatere i te iti rawa i te tika nui. Ko ahau miharo ki te kitea e tatou i haere atu i te i tūmanakohia e ahau; Preveza kia takoto tata ki te taha ki te rawhiti o tatou. Ko te reira i te motu iti, i te kahore neke atu i te wha ranei e rima māero te tawhiti roa, me te huru ko e kore e uaua ki te mahue. Te hau tonu e pupuhi nei i te rawhiti, a ahakoa ko te moana marie, i reira tonu he kino te iti ohorere . Ki te aue o te ora, whakaturia e ahau ki te mahi i runga i to tatou te tuatahi here. Ehara i te mea he ra mo te ngahau noa ranei te mahi.
  
  
  Katahi ka haere ahau i raro, whakaturia ake he mahere o to tatou rohe i runga i te whānui tepu i roto i te matua, piha, me te tohua to tatou tūranga o nāianei. Mai i taua wāhi i runga i, e whai i ahau ki te tika te fakatokanga enei ine rite neke matou hoki, me te puta ki te hau, ki te aru i te tangohia te wā pau i runga i ia tack, me te tumanako e toku whakatau tata o te tawhiti haere i tika nui. E kore e kua ngāwari te ara ki te ite i te ringa i runga i te wira urungi, engari te mea Kristina i tuhituhi hoki ahau kei te hanga i te reira katoa e nui atu uaua, me te pahuhu noa; i muri i te katoa, i ia e kore e titiro i te tirohanga o te uta i te aroaro o. I runga i te tahi atu i te ringa, kihai i ahau i tino ite i roto i te roa-tawhiti, rere ana i ahau.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  I roto i te ahiahi, i te patua e matou ki te motu iti i runga i te kopere. Ko te reira i te koura ra ano matou ki te whakaturia atu mo te ataahua iti whanga o Porto Gaio. I mawhiti tuatahi, te au ra i te reira, ano he tahito, taramore wahi katoa; taea e tatou e kite i te i te hiriwa-matomato, aherimi oriwa, totoro i roto i roto i ngā tohutohu katoa rite far rite taea e matou te kite. Na, i whakatata tatou, i taea e tatou te hanga i roto i te iti te whare, white, brown, me te māwhero, ki te whanau masts o herea te kaipuke te toitoi i roto i te whanga.
  
  
  I te pa, i te iti, engari te kiki; te nuinga o nga whare i kapi katoa ngā wā o te raru. He kohatu parepare taha ki te whanga; te reira i te maha o ngā toa iti, ki wharetoru, me te tokorua o hotels iti me te te uta. Kahore he matapaki i te reira, Christina whakaae ki te rave i te po i runga i te Scylla; te tauranga rangatira i whakaritea ki a matou he berth tawhiti i te tai, i te pai ki ahau. To tatou kaipuke kawea te iti waka e here ana ki te davits i roto i te kei, ka whiwhi ki te kaipuke iti te rahi o te tāpu wera i te nui feat i roto i ngā o te taurite, me te wā. A, no te rua o a matou moutere i roto i te nah, i matou kia iti i roto i te B & nb e ahau e tūmanakohia ana ki te kia te waipuke i mua i taea e tatou e te haere i te tokorua rau whatianga, ki te Tauranga Pae.
  
  
  "Waimarie, i reira te kahore he wai skiers i konei," tana kōrero.
  
  
  "Auē?" Kristina whakaaro koa i teie nei, te tino oblivious ki te ata o te manukanuka, me te wehi o te po i mua i.
  
  
  Alenka neke i te reira i te iti; te waka ru, a whakataka atu ana he wai iti i runga i te taha. I te kotiro i te titiro raruraru ana, ka kata.
  
  
  "Ae, ia, e mohio ana ahau he aha te tikanga o koutou. Pea tatou kia whiwhi hoki ki nga kaipuke i mua i te pouri, tuari i?"
  
  
  "E kore e hanga i tetahi rerekētanga; e kore ai e totohu, ka ranei i te po."
  
  
  "A matou i nga wa katoa e taea e te kauhoe."
  
  
  To tatou turi, e te ahua o te tu'ati, i reira te kahore e taea e koutou e pā ana ki te reira, a ka ua te reira rite ko ia e maka ana i te iti anō te pēhanga ki runga ki ahau. Pea.
  
  
  Ka mau tatou i te haere roa i roto i te pa iti, me tango he iti te haere i waho o te ego, te araunga rite ki ngā tūruhi ki te rapu utu. I te whenua i te matomato, me te kohatu, maranga koimutu i runga i te moana kia rite ki te tihi o te whakaukia maunga e te nuinga o te kariki islands mau ana. I te puehu road taea e matou te titiro ake, ka kite i te nei iraira ki taioma, toka, i te tahi rite te nui o te whare e tu ana i waenganui o ratou, i nga whare i roto i ētahi wā te kitea te nuinga i te pouri tapawhā e te tohua te ih windows. Te wheezing black car, ano he mua-te pakanga Citroen, haere mimmo a matou, i te kikī ki ngā pakeke me ngā tamariki. E kore ahau i ite e, te kāinga i te taonga; ko ētahi i kite matou i runga i te ara ranei e haere ana ranei peia unu-hoiho ki te kaata. Ratou te nuinga waiho a tatou; ko te tangata i te poto, me stocky, he maha ki te nui moustaches, te wahine i roto i te paerewa kaiahuwhenua kakahu, pango ki te pona, te tikanga ki te ōrite te tūponotanga e tata hipoki i o ratou kanohi. Kua tenei kua te tahi mea kua maere ahau e pā ana ki Kariki mai i te ahau te tuatahi tīmata i te tai'oraa e pā ana ki te reira: he aha taua paki hotera rohe, ki tona te e hōu ana i te rangi, me te pīataata te wai, kia kapi e te wahine, me te rota o te te tangata i roto i te wahi pouri. Ki te hiahia ahau kua whakaaro, kia whai mea ai ahau ui Kristina e pā ana ki te reira, engari i ahau i ētahi atu whakaaro. Rere ai te hiahia e taea e tahuri te nuinga o te pümau te tangata e kai ana ki te tangata kakai, me ona mate.
  
  
  Kitea e matou i te tavern titiro i te wā o te raru, me te tina i koinei pai e tatou noho i roto i te nen tae noa ki te mutunga i te po. Ko te wahi i te mārama te tikanga mo te haere yachtsmen; i te tahua i te wahi i roto i te reo ingarihi, te whakapaipai ki te crudely unu punga, me te seashells. I te tuatahi tatou i te hunga anake i roto i tenei wahi, engari hohoro te rōpū o te tangata, me te wahine ki te oti te mata, me te ringa kaha i roto i te moana kakahu, haere mai pangapanga i roto i te.
  
  
  Whakawa i nga he he mo te whare o te kōrero, rongo ahau e ko te reira i te whakauru i te rōpū o te Ameliká me te Stewart, tae atu i te Italian wahine, e rua kitea Frenchmen. "Kahore motuhake," ka mea ia ki a ia, me te titiro i Kristina.
  
  
  Ko ia te titiro tonu i mua, ka rite ki te mea i te tahi mea i runga i toku pokohiwi maui, engari i taea e ahau te korero e ia te kauae me te manawa pāpaku e ia i te āmaimai.
  
  
  "He aha te reira?" Ka ui ahau, e okioki ana i mua i roto i te tīrohia.
  
  
  "Tenei... te reira i tetahi mea." Ia malimali poto. "Whakaaro ahau i te tangata ka hae ia. A ka waiho e ahau hari a, no te te te reira katoa i runga i."
  
  
  "E?"
  
  
  "Ae."
  
  
  Ia tae puta noa i te heamana mo tona ringa. "E kore au e mohio ka waiho e ahau hari."
  
  
  Ka titiro ia ki ahau mo te wa roa. "Kahore," ia te mutunga ka mea. "Pea ahau e kore e whai ia rānei."
  
  
  Kahore he tangata i korero ki a matou tae noa matou i te inu kawhe, engari katahi ka haere tetahi o te Frenchmen puta noa i te ruma ua ki runga, me te āta haere i runga i ki to tatou tepu. Ko ia te kikokore tangata ki te ru o te one makawe, me te whakamā ataata ki tonu i te māia.
  
  
  "Te whakarerea noatia ahau," ka mea ia, e rapu ana te nuinga i Kristina. "E koe te Ameliká?"
  
  
  "Ona," ka mea ahau. "Te reira i te horoi."
  
  
  "Toku hoa, a i ahau miharo ki te e hiahia ana koe ki te amui mai ia matou no te te inu." Ko ia tonu titiro i te Kristina;
  
  
  Ruia e ia tona matenga mau. "Te tatarahapa nei au," na ka mea ia ki te matao te peu maitai. "Engari to tatou ki te haere ki te moenga i te tīmatanga, kua ki i te roa o te ra." Ka tū ake ki te maeneene i te aroha noa o te princess faarueraa i te tau ia. "E koe te utu i te tirohia, Daniel? To tatou ki te haere. Ka waiho e ahau hoki i roto i te meneti."
  
  
  Te Wīwī marere hoki, mārama te ngana ana ki te mau tonu tona nonchalant marino. Kata ahau ki ahau ano whakatakotoria e ahau i roto i te drachmas; te kotiro miharo tonu ahau. Te mātakitaki i te neke ia ia ki te omaha, ia fana'o i te aroaro o tana, ara i muri, te nehenehe ki tonu i te ma tarau ki te whānui blue shirt i runga i a ratou. Ko te kuware take i hanga mārama te reira te mea ia kihai i mau, me te ohorere, i te haamana'oraa i te po whakamutunga, ko ahau e kore e tatari i te reira.
  
  
  Te hāwini, ka haere mai, ka mau i taku moni, me i homai e ih ki te whai kiko, mustachioed wahine i te rēhita moni. Whakaaro ia e pā ana ki te reira mo te wa roa, engari i ana mea, ko te whiwhi i te manawanui. A, no ia te mutunga mai, ko ana mea ko kē ake, engari ka waiho e ia, ko ana mea i noho iho ano. Kristina tonu e kore e hoki mai.
  
  
  "Te mana'o nei e ahau te reira i toku kiriweti," ka mea ia ki a ia, me te āta kihai titiro i tona mataara. Te parahiraa i te tahi atu pito o te ruma tirohia ia i roto i; i titiro ratou i roto i toku ahunga, me te taitamariki Wīwī i grinning.
  
  
  Ahau i takoha ahau ki te noho tonu, tetetete te whakamutunga o toku kawhe, i aku piro kumu rite te meneti tohua e. Ahau i te mahara ki a ia i te manukanuka, ka kite ia i tetahi tangata i roto i te wharekai i roto i te Argostilion, me te tīmata ki te tiki io rite i mua i.
  
  
  Te wahine i te rēhita moni titiro i ahau questioningly. I te pae hopea, ka whakatika ia, a haere ana ki runga ki a ia.
  
  
  "Te ti'aturi nei e ahau te korero ingarihi."
  
  
  "Engari o te akoranga," ka mea ia.
  
  
  "Ko e young lady." Tohu ia ki te kaukau - i te iti rawa ranei te aroa ārahi ki reira. "Kua i tatou i te ra roa o te haere, a ia, e kore ai e pai..."
  
  
  "Engari o te akoranga," ka mea ia, me te ara tona pango-kakahuria te nuinga i te kumete, ki te hobble ki te ladies ' ruma. Ka haere mai hoki te taime i muri mai, shrugging. "I reira te kahore tetahi tangata i reira," ka mea ia.
  
  
  "I reira te reinga, ko te whakahāngai i te...?"
  
  
  "Pea te kuwaha hoki." Ia titiro i te nohoanga, ki te wahi i te Wīwī titiro parikārangaranga waho tama-roa, rite ki te tangata nana nei nga mea katoa, ka noho me te kore i roto i te hohoro ki te hoatu i te reira tahi. mongamonga ngatahi.
  
  
  Ki te kahore e kore ahau i whakawhirinaki tenei ki a matou mo te meneti. Kahore he tangata ka eke ki runga i taua parahiraa, me au ra i te reira tino whakatara pea e Kristina e kua mahue i ahau mo te po, no te mea o te tupurangi dude. E kore e tika i teie nei, heoi. Ia e aro atu ki a ia.
  
  
  "Mauruuru e koe," ka mea ia ki te wahine, me te hohoro i roto i te tavern. A, no te tona papa, haere ana ki te wahi i noho ai matou i mahue i te kaipuke, ko ia e kore e miharo ki te kitea e ia i reira, te ia tino e kore e whai i te hokinga ki te kaipuke anake. Otira, no te titiro i roto i te pouri te whanga, ka taea te hanga i roto i te pouri te āhua i te tere e kore e matara atu i te Scylla. Ko te reira i te poti ki te outboard motor, ki te kopere i te okioki ki nga takere o te sloop, me te i te huarahi te reira i te ru, me te totohu, ka e ahau te ongo e reira kua mahue i reira he torutoru noa meneti i mua. Ka rite ki tana titiro, i te tapu, i te marama glinted i roto i te matua piha windows, me i reira kahore he feaa e pā ana ki te reira.
  
  
  Ka eke ia ki te kaipuke, peia atu, me te rere rite nohopuku rite taea i roto i te huihui te whanga. Te tangi o te fakafiefia ngaehe i roto i te rowlocks i rite te whatitiri i roto i oku taringa, engari kia rite ki mutu ahau ki te whakaaro o te ara ki te fakalongolongoi i te tangi, i te motorboat i tupono atu e mimmo. Ego i muri tata waipuke ki ahau, engari i puritia e ia i roto i te mana, me te te whakamahia te ngangau ki te tiki i roto i te toenga o te reira
  
  
  tawhiti ki te Scylla.
  
  
  Ia here i te reira ki te kopere, ka piki i roto i ki te tuku i te rahoraho. Ko te mata i te haukū ki te tomairangi, a ka whakatakotoria e ahau ki reira, taea e ahau te ite i te reira e vaí i roto i toku koti. Te reira i kore e whakararuraru i ahau; ko ahau atu āwangawanga e Sergei kihai i haere i roto i te plexiglass manhole cover afaro i roto i te mua o toku ihu. Tenei te tikanga e ko te kuwaha i waenganui i nga ruma, i te katinga.
  
  
  Ko te reira i tuwhera i te kapiti na roto i te Luke, te mauruuru e ia, kihai i tamata ki te wahi i roto i te huru, i te roto i mua i te. Te reira ake ake noiselessly koe, a ka u ia i waenganui i te rua kuiti, bunks i raro. Te pao kati ano, i a ia e pakanga ana te arataki tae noa ki te mea taora tutakina. Ka neke ia ki te kuwaha, te arowhai i te Hugo i roto i te takotoranga: i runga i tona kikowhiti, a hoatu ana tona taringa ki te angiangi rakau paewhiri.
  
  
  Ki te ki toku kariki, kua pai, ana mea ai kua taea e ki te korero ki te aha ratou i mea, ko te tangata o te kupu, puta mai i roto i hohoro rawa hoki ana mea, ki te hopu i neke atu i te torutoru whatiwhatinga o te whakahaere. Ko te huru reo, hanga i te reira mārama e ko te reira i te whakawehi i te tangata, a, no te rongonga o Kristina o te rūmātiki, kahore he feaa nei i te reira. I rongo ia i te tangi o te koi papaki, me te husky te hamama. Tīmata ahau ki te tango i te maripi i roto i toku ringa, ina te ton o te pereki, i te hinga i runga i te tihi o te ahau.
  
  
  Haere ana ia i roto i te pao i te tika kati i te reira. I roto i te pouri, taea e kite ahau i tetahi mea, engari te mōmona atarangi te pēhi ki raro, ki runga ki ahau; i roto i te kōpipiri te wāhi i waenganui i ona bunks, kihai i taea e ahau noa te pukapuka i runga i ki te eke ki te tangata. Te wiwi o te karika manawa tata kowaowaotia ki ahau, a hoatu ana ki ahau i te kaha o te mōreareatanga. Peke ia ki runga, ano he mustang ki te burr i roto i tona nohoanga, e ngana ana ki te ruru i te piro-hongi tangata atu ana hoki. Ego ūnga patua i te iti te tuanui, me te ka grunted puhoi rite ki te huru o te ringa i tonu peratia toku korokoro. I tona huru i te patu i a ia ano, me te tīmata ia i whiua e ia ki tetahi o nga bunks rite te tatau ake tuwhera.
  
  
  Te marama i roto i te matua fare i te atarua, engari i muri i te katoa, i te pouri, ko ia momentarily whakamatapotia. Katoa i taea e kite ahau i te silhouette, me te glint o te maitai i roto i te huru o te ringa. Ahau e whana ia, engari kihai i taea e ahau te tae i ki a ia. Te reira i te ri'ari'ai pāwhiritia o te tīmata i te unuhia hoki; naku whatu a tawhio noa, i te ngana ki te wahia te tangata i runga i tona hoki i waenganui i ahau, me te pū, engari i mohio ahau ko reira te mutunga rawa.
  
  
  Te pere i ko rite te thunderclap i roto i te tāpihana ruma. Ahau i te piri hoki i te taime, e tatari ana ki te ite i te wahi i hiahia ahau kua patua. Otiia kihai i te tukino, e kore e ara i te tīmatanga o te kōpā e mua i nga mamae o te nui whakatangi. A, no ka titiro ia hoki i te silhouette i roto i te kuwaha, ka kite ia e ia, i wiri. Te tangata i whakaekea i ahau tangoro tana pu, ka wahia e ahau, free, te whai mō te kaikōhuru.
  
  
  Ko ia te patototanga i roto i te pū i runga i te huru o te ringa me te pana hoki i te huru. I roto i te marama atarua i waho i te matapihi, ka kite ia Kristina, i tona ringa i whiwhi i roto i tona huru o te makawe, toia ih katoa tona kaha. Otiia i roto i te pakanga, i tona ringa free rere i roto i te muri tona hoki, me te hit te rama karahīni, patoto i te reira i roto i tona waea whakairi.
  
  
  Te mura wai i maringi puta noa i te tepu, na ka runga i te rahoraho, ka kapikapi i te poari ki a tatou i roto i te ohorere, te pouri. Ka pana i te tangata atu, waiho noa Christine i teie nei. Te ahi i runga i te poari i te kaipuke, i te mea pea te mea kino rawa i roto i te ao, tautautefito ki he taimi te koe e mau i raro iho, me te ahi kei te tonoa e tonu ki te hau tāke.
  
  
  Ia mau paraikete i te pohū, me te maka ih i runga i te nui tahu i ngā wāhanga: i a ratou e smouldered, ona tahuri i runga i te wai, i roto i te hoehoea totohu, ka; mea ki te nui e iri ana te komiti matua a unuhia i roto i te rangi hou, ki te maka ki runga ki te tahi atu tahunga wahi. Ko te katoa pakihi kihai i taea e kua tangohia e neke atu i te i te meneti, me he hawhe - te kore tatou e ngaro te poti, me te pea to tatou oraraa - engari ka te ahi, i te pae hopea tineia i te reira, to tatou kiritaki, i haere. I rongo ia i tona tīmata te outboard engine, tamata ki te piki i roto i te piha, engari te tuki ki Christina.
  
  
  "McKee!" karanga ia, tākai i tona ringa a tawhio noa toku kaki. "Aue, E Toku Atua! McKee!"
  
  
  Ee pōpōngia ia absently, whakarongo ki te memenge te haruru o te pūkaha. "He aha te tupu i konei?"
  
  
  "Ia ... ka mau ratou ki ahau, a tawhio noa te tavern. Ko te tangata i te pū, me te -"
  
  
  "Katoa e tika." Ko ia te pana atu i te ee, nui noa na i taea e ia te whakapiko ki raro, me te taki i te rahoraho ki raro i ona waewae. "Hoatu e ahau i te kasa, ka koe?"
  
  
  Ahakoa te katoa, ko te ahi me te whakama, kihai i reira nui o te kino. Aua'e râ, i te parahiraa i patua e ko te puranga tuatahi o te tahunga karahīni i hipoki i roto i te mika; he torutoru swipes ki te rag ka tango i te stains. Te rahoraho paneling e rere i roto i te waenganui o te piha i nga wa katoa maku, i te pōrutu o te bilge te wai i raro tika, me te anake te peita ngaua iho. I muri i te hanga i mohio e kore tetahi mea i smouldering i runga i te poari, Saint na Kristin tahuri i te reira i runga i.
  
  
  "Tatarahapa," na ka mea ahau tata. "Mai i te ino e e haere, e ahau i whakaaro e riro te reira pai ki te kia tino e kore matou e whakatangihia ake i mua i te tīmata tatou i te mau uiraa."
  
  
  Te kotiro tungou puhoi, tuohu tona matenga.
  
  
  
  i ona pokohiwi, ka ko ia te noho ana i runga i te tauranga taha moenga. "Ahau i matau."
  
  
  "E hiahia ana koe ki te awhina i ahau i teie nei?"
  
  
  "Te tauturu ia koe?"
  
  
  "E kore matou e haere ana ki te mutu i konei i te po nei, e te honi. Kia haere kitea te tahi atu dock-te kore te hiahia koe ki te rere katoa te po ano."
  
  
  "Aue, e te Atua, kahore, McKeel." Ka hipokina e ia tona mata ki tona ringa. "Na e rave rahi..."
  
  
  "Well, e kore e whakapiko i runga i teie nei. Kia haere. Te tiki i te kaipuke i roto i o te kopere, me te here i te reira ki te kei i tīmata ahau i te engine."
  
  
  I roto i te ara, e kua reira pai ki te rere atu i te po, engari ka tīmata ahau ki te tiki i te ara crazier e pā ana ki tenei mahi. Ki te hiahia ratou ki te whakamate ranei, te hopu i a tatou, ka taea e te mahi i te reira. Rawa i runga i te moana nui. Na pea tetahi wahi mo te toenga o te po, ka pera me te haumaru. Heoi, i tona hoki e ngenge.
  
  
  Kitea e matou i te ū i runga i te mata waho o te whanga, herea te reira ki runga, me oti te horoi i te reira. Tatou whakaurua tētahi atu marama ki roto ki te taiapa, me te i Kristina horoia te _huri, ko ana mea āta tirohia te toenga o te piha, te whakawātea i atu i te toenga o te karaihe whati, me ētahi atu otaota. I kitea ia e te pū e kua te patototanga i roto i te a tawhio noa te tangata i te ringa, he koroheke .32-ërä hurihuri ki tetahi atu a tawhio noa i roto i te runga pōtae. Memeha, engari te hoatu e ahau i te reira i runga i te papa i roto i te hoehoea tika i roto i te take.
  
  
  "E kore koutou e ui ki tetahi pātai," Christina ka mea te ata.
  
  
  "Kua kua ahau e tatari ana mo koutou."
  
  
  "He aha koe e hiahia ana ahau ki te korero ki a ia?"
  
  
  "Pea te tahi mea fucking i tupu."
  
  
  "Te mea te reira i rite ki tenei... poauau."
  
  
  "Poauau?"
  
  
  "yeah. I kite koe, ko te tangata ki te mau pū ahau i roto i te tavern. He ware te tangata, kahore he pai atu i te houtamaki, e mohio ana koe? Ia, me te hoa ego hanga e ahau te haere hoki ki te poti..."
  
  
  "He aha e kore e? Me te aha tenei?"
  
  
  "Te pōti e na poauau. Ratou whakaaro i a koutou he taonga American, iri a tawhio noa te titiro hoki i te poti ki te hoko. Ratou whakaaro koe i te rota o te moni huna i runga i te poari, me te ka whakamatau ratou ki te haere ahau ki te korero ki a ratou, no te ... te pai ... e koe i whakakitea ake . "
  
  
  Ia, ka titiro ki nah skeptically. Titiro atu ia, ka whakaiti hoki i rite rite ake, a ki ona makawe unuhia iho i roto i te mua o ona kanohi, ka tokona te aroha, me te tamahanahana caresses. A, no kihai ahau i mea ki tetahi mea, ka titiro ia ki ahau. "He aha te ake, McKee?"
  
  
  "Kahore," na ka mea ahau, i tata fakalotoi ahau. Ai kua te pono, i muri katoa. A he aha te Alexa te tuahine o Zenopolis ki te tākaro i taua kēmu uaua ki ahau? Whakahaere ahau i te pukuaroha ataata. "Well, te reira i runga i teie nei. Ahau whakaaro tetahi o ratou, he rerekē. Me pēhea te e ongo'i koe?"
  
  
  Āta, ee me pēhea te ki te tu ake, me te ka pana ia i te huruhuru i roto i tona mata. Te nuinga o nga wahine e hiahia ana te maha o ngā haora i roto i te ataahua salon ki te whakatutuki i te taua huringa i roto i te ahua.
  
  
  "Ka rite ki te nightcap?" ka mea ia, me te grinned.
  
  
  Te reira i te parani i runga i te poari, me te pounamu o te bourbon hiahia ia ki te kitea i roto i te Atene. E au ra e rite te pai te wa ki te tiki i tenei kōmaka i roto i.
  
  
  Ka ui ahau, e pupuri ana e rua nga ipu.
  
  
  "Aue! Te whai koe i bourbon!" Ona kanohi kanikani i roto i te marama atarua.
  
  
  "Kaua e korero mai ki ahau ako koe te tahi mea rerekē i taua American kara."
  
  
  "Ako matou i te rota i te Ameliká." Ka noho ia ki raro i runga i te kuiti moenga i te ritenga atu o te heamana, me te titiro i ahau. Toku korokoro o, he maroke, me te e hiahiatia ana e ahau ki te inu.
  
  
  I muri i tango i te tokorua o te hauora sips, pōpōngia ia te moenga i muri ki a ia. "Noho ki raro, McKee."
  
  
  I hanga e ahau i te reira. Tona ringa i okioki ore i runga i toku huha, me tana matao mahana te titiro ki te anaana i roto i te kikokore pouri sote i mau ia. Ka whakawāteatia i tona korokoro.
  
  
  "Ko te reo... Paxos".
  
  
  "Ae," ka amuamu, me te tango i te roa, he puhoi homai.
  
  
  "I teie nei," ka mea ahau.
  
  
  Ka tahuri ia ki ahau i roto i te kata ohorere. "Tonu?"
  
  
  "yeah. Koe i korero ai. E pā ana ki to koutou whakapā ki Alex."
  
  
  Titiro matatau atu ia mo te taime, ka āta ruia e ia tona matenga. "E ti'a ia tatou? I teie nei?"
  
  
  "He aha te te wā pai?"
  
  
  "Aue ... i muri mai?" Ia ka neke tata ki te mitimiti, me te te hopoia i te torutoru pātene i runga i te tihi o tona sote te whakahaere ki te haere mai e kapea. Reka kikokiko i hanga i roto i te poka, a toku ringa maui whakatika o tona tōna ake mana ki te ata ipu o te uma e aki ki toku uma. "Ae," ka hemo ia.
  
  
  "He aha te he ki a koe?" Ka ui ahau ki a ia. "Po whakamutunga e koe i te whakatangihanga a te wahine, i tenei ra kei a koe te wahine kairau ano."
  
  
  Kihai i ia te tauhohe i rite ki tūmanakohia ahau; ko ona kanohi noho tuku iho rite ka mau ia ki toku ringa, a whakanohoia ana e ia i runga i tona uma. "E kore e tamata ki te matau ki ahau tika atu, McKee. A ti'aturi i ahau. I whakawhirinaki toku instincts."
  
  
  "Koutou instincts?"
  
  
  "I Muri Mai, McKee. Engari i teie nei... " i tetahi atu pātene tuwhera ana, na tetahi; i te wa ano, i a ia e okioki ana i mua, me te ata e aki ana i ona ngutu ki te toku. Nei hoki koe inaianei, e taku pātai i wareware.
  
  
  Tona arero oioi ki toku, te tūhura, te pa i roto i. I toku ringa paheke i roto i
  
  
  ki toku sote, ua ite au i tona kōmata tupu, ka whakapakeke i raro i oku maihao. Ia te putanga, ka pakura ona ringa ki raro i toku huha. Te taku moni i kitea, me ia giggled hohonu i roto i tona korokoro.
  
  
  E aki ana hoki ia ia sote, kihi ia i tona pokohiwi, te hohonu kapakapa ngatata, kotahi uma, na te tahi atu. Na, ko ana mea, a ka unuhia e ahau hoki ki te titiro i a ia, me te faahiahia ia; tona nipples i tonu, me te whakatuwhera, te paku ki te whakaara, me te mea ko ratou te pa hoki i ahau i roto i toku mangai. Christina o hope oho i te ata, me tona ringa pakura ki te whitiki o toku tarau. Ia ora i unuhia i roto i ki te hoatu ki a ia he iti ake wāhi, me te ka tango ia i painga tonu o te reira ...
  
  
  Kaua e te ui ki ahau e founga whakahaere ahau ki te tahuri atu te piha rama - te iwi i runga i te poti e pera whakatara maharakore ratou tika i pihai i roto i te - me te tahuri te heamana, me te taumanu ki roto ki te moenga, engari taime i muri mai tatou i te tahanga ana, tona tinana aki ki ana mea. i te waewae ki nga pokohiwi. Matou tirotiro i tetahi atu ki te whakatipu kai, me tona arero, ko pukumahi, me te deft; na ka, just a, no te titiro te reira rite i matou e rua i te haere ki te pahū i te e tohe i hiahia ai, ka whakatuwheratia e ia ki runga ki ahau.
  
  
  Ia te putanga no te tau turaki i ahau tona āta; ka mea ia te tahi mea e kore ahau i matau a tamata ki te wahia e ahau te hohonu. Ia whakakeke Rivnenskaya nui noa ki te whakaatu i te hunga i roto i te tiaki, me te ka timata te roa, nekehanga puhoi e ngoto hohonu ki te tahi i te patu. Ara e ia ona waewae, a takaia ana e ratou a tawhio noa toku hoki, jerking tona hope ki runga, ki te whakatau i toku whakanui ake i te thrusts. Ka timata ia ki te tangi, toia ahau ki a ia kia taea e ia kihi i ahau ki te whakanui ake i te ferocity rite ona nekehanga, ka tere, me te ake ia maua.
  
  
  A, no te te meatia e te reira, ka maka ki tona matenga hoki, i ona kanohi, me te mangai tuwhera whānui, i tona ringa ki te pupuri ki toku pokohiwi, ia hope te āki mai ano pistons. Te reira i te titiro ki muri ake ake, to tatou te tahi aue te ha'utiraa rite tona piti i roto nah, a ka i muri i matou e rua pau, ko ana mea takoto kau puta noa i nah, mōhio o te reka te ngoikore, me te slickness o te werawera haurangi-waea. Ko te he roa te wa i mua i ia i korero.
  
  
  "McKee?" ka mea ia i roto i te whango te reo.
  
  
  "Ae?"
  
  
  "Mauruuru e koe."
  
  
  Ia, chuckled. "Whakawhetai koe"
  
  
  "no. E kore e taea e matau." I reira ko te strange te mōhio o te tūranga i roto i tona reo.
  
  
  "Te tamata i ahau."
  
  
  Ruia e ia tona matenga. "Kahore, e kore e taea e ahau te mea."
  
  
  "He aha te e?"
  
  
  "He aha e ahau e hiahia ana."
  
  
  Ko ia te kaiwhakahaere i roto i te porowhita ano, ko ahau, kia kaua toku ritenga. Tona tinana i te wāhanga hurihia atu nah, engari ia i piri ki a i te mea maere i te kaha.
  
  
  "No ara! Kaua e waiho i ahau!"
  
  
  "Ahau e kore e haere ki hea. Te reira i te ara roa ki te haere tae noa ki te ahiahi, Kristina." Tae ia ki runga ki te mata o te moenga, i kitea i te karaihe i runga i te patunga witi, a tangohia ake ana tona huru, me te tango i te roa te glop o te bourbon. Ka rite ki te wai rere iho toku korokoro ki toku kopu, taea e ahau kua ite toku kaha hoki mai ...
  
  
  "Ae," ka hemo ia, pa tonu hoki tana karaihe, me te ara tona matenga ki te tango i te sip. "Tenei ko to tatou i te po, me au e ahau te wehi i te haere i te reira ki te waiho i te kotahi anake, McKee."
  
  
  Ko ia tika, rite hiahia ia ki te kitea i roto i te pera whakatara hohoro, engari ara Christina kahore e mohio ki te e tika a ia.
  
  
  
  
  
  
  I te tekau ma rua o nga pene.
  
  
  
  
  
  Ko ratou e tatari ana hoki matou i roto i te Corfu, tuwhera ki te parauri, Mercedes noho tahi paitia i te matua kahui. E rua nga tangata, indistinguishable i te pouri tika, me te pōtae e huna ana te nuinga o ratou kanohi, ka noho me te titiro matatau atu impassively rite Kristina, me te haere ahau i te taha i te parepare, i te tokorua o te moana tūruhi, e rua pau i te po o te aroha, me te roa, puhoi, e kore-te aroaro o-i kite te moana haerenga. karanga etahi reira i te tino o te ataahua o nga kariki islands.
  
  
  Whiriwhiria e matou te wahi ki te noho i roto i te wahi raki o te whanga, atu i te ano'ino'io te tereraa i roto i te pokapū. I runga i & nb, i nga wahi i titiro tatou, i reira nga kaipuke katoa o te rahi me te momo, mai i te iti ki te sailboats rohe ngā waka hī ika ki te moana nui yachts. I te ahiahi o te ra maka roa atarangi ta tatou i haere i mua i nga rarangi o nga turanga hoko māori clothing, whakapaipai, art, me tikanga katoa o te kai, e i konatunatua ki te tote i te rangi, me te marama e hine o te maunga i te whenua e teie nei loomed i runga i te pa. Motopaiki hummed, faifakatau karanga, me te waiata drifted i roto i te tuwhera te tatau o te tahi atu te iwi whānui te whakatutuki i ngä. I matou i noa whiwhi ki te ope huru, no te he Mercedes purepure ia.
  
  
  Ka mau tona ringa warningly, te akiaki ia ki te pupuri i neke i waho whawhati i te tāwhana. I te tuatahi ia kahore e matau, engari ka kite ia i te motokā, ia parore; e unuhia e ia i mua.
  
  
  "Kaua e titiro ki a ratou. Kia mau ki te neke."
  
  
  "Engari... kia pehea te i whiwhi ratou ki konei? Ko ia te pei i te pereoo?"
  
  
  "He waka tere, e kore e te reira?"
  
  
  "Ah. Ae. Ko te aha ratou e māmā... e noho ana i konei?"
  
  
  "Te mea nui ake, me pehea ta ratou e matau ana matou i haere ki te kia i konei?" Tatou tata i te ritenga atu o te motokā. Te tangata i roto āta tahuri o ratou mahunga me te titiro ano matou.
  
  
  mimmo haere, engari ko te faaiteraa o ih kanohi kihai i hurihia.
  
  
  Kristina shrugged resignedly. "Tangata katoa e haere mai ana ki te Corfu. Ranei... ta koutou korero ki a Tom i roto i te pāngarau te wahi e tarahu i te kaipuke?"
  
  
  Ko ana mea, whakaaro mo te taime. "Te mea e taea. I te iti rawa i korerotia e ahau ki a ia ahau i hiahia pea te haere i te tai tokerau."
  
  
  "Kia whai koe i korerotia emu?"
  
  
  "Te reira i te kore i taea e kua karohia. Hiahia ia ki te mohio ki te wahi e haere ai ia ki te haere, a, ki te korerotia e ahau ki a ia hinaaro e ahau ki te ipu te Cyclades, e ia te whakaaro ko te reira tipua."
  
  
  "He aha te e?"
  
  
  "Titiro ki te mahere. Pyrgos i roto i te whare i te tawhiti atu i te aegean pai Moana; e hanga te reira i te tikanga atu ki te haea te kaipuke i roto i te Piraeus, ki tona te whakamahere ki te haere i reira."
  
  
  "O te akoranga. Me enei iwi e... taea e ratou te tangata e tamata ki te karo i tenei?"
  
  
  "Uh-tuari. Ka whakamahia pea te kotahi te koe i te tuatahi i te haere ki te tango. Anake e kore e hanga i te nui tikanga rānei." E kore e pera. Ki te i te whakamahi i ratou Alexa, me te inaianei ko ahau whakaaro e kore te mea faufaa te reira he aha te Kahu ka korerotia e ahau, me i reira kua he patai vahi, he aha i ratou i te ngana ki te pupuri tatou i roto i te Pyrgos? Te anake te rūmātiki i taea e ahau te whakaaro o ko e ki tonu matou ki te haere i te motokā, riro te reira māmā ake ki te whai ia tatou. Ko te reira e kore e tino pai te rūmātiki.
  
  
  Rite tatou i te haere atu i muri i te Mercedes, ka arahina e ia i te kotiro ki te iti kiosk te wahi i te auheke whakaatu i te ātaahua o ratou e noho ana. "Hoko i tetahi," na ka mea ahau. "Hokona e ahau e rua, engari te tango i to koutou wa."
  
  
  Ahakoa ko ia te kohikohi i tana pikaunga, a ia mingimingi tawhito hostess i te oaoa i te titiro a tawhio noa te parepare. Te iwi i roto i te Mercedes kihai i te neke, otiia kihai ratou i tino whakararuraru i ahau; kei te hanga ratou na te papai e ahau; i mohio i reira, me ētahi atu. Engari i reira ko te taua he pukumahi, tonu neke mano e ko te reira tata e taea ki te tiki i roto i te tangata i te hunga titiro ki te ara i te iti tūpato; i reira ano te tokomaha o te Pākehā i roto i te pouri, tika rite anaana kakahu i roto i te tūruhi, me toku tūponotanga o te imiraa i te tangata i patua ki tona hoa i roto i toku ruma i tino whakatara pīrahi.
  
  
  Me te roa o te ra katoa, Kristina a pökiha toku pātai e pā ana ki ia i te whakapā ki Alex.
  
  
  A, no te ia i roto i tangohia i te rua o te pohewa, tatou te neke i runga i. A, no ia te iti i tū i te ee te ringa o, te kotiro wiri ana.
  
  
  "He aha te reira?"
  
  
  "Ki ahau... ahau whakaaro te reira i te pae makariri."
  
  
  "Me te...?"
  
  
  "Whakaaro ahau te mea i te wa." Kua mau ia ki toku ringa, kua tahuri ano toku ringa, a ka titiro i taku mahi tiaki. "yeah. To tatou ki te haere."
  
  
  "Whakaaro ahau e kore e waiho tae noa ki te apopo."
  
  
  "I ahau ki te mahi i te reira i teie mahana... te whakaturia ake i te whakapā".
  
  
  "Engari kihai i ara te mahara ki te kia i konei i tenei ra."
  
  
  "Ko e tatou." Ia malimali i te pono, me te rawa waho tama-roa ki te hāngai i ahau.
  
  
  "Kei a koe te ngautuara iti uwha." Ko tōna kata. "Me haere ranei matou?"
  
  
  "no. Ka tatou te tango i te umanga." Ia oka i mua, ki te he pukumahi kokonga wahi i te whānui street arahina mai i te parepare ki roto ki te pa. "I reira kia tetahi a tawhio noa ratou."
  
  
  Kotahi atu ia, tukua ahau kia haere noa; ka tūmanakohia atu whakataha, engari inaianei ia kua tangohia ahau ki a ia i muri katoa. Kihai ia i mea i tetahi mea, engari i puritia e tona free maui ringa ki tona uma, a Hugo snuggled reassuringly ki te takotoranga:.
  
  
  Te reira i te hawhe tatini taxis noho tahi i roto i te kokonga i roto i te mua o te nui, tuhituhia hotera tawhito e titiro rite te faaho'ihia mai i wahi kua ururuatia o te kariki temepara ki tona pokea mapere paruru. "I tetahi ngā kotahi?" Ka ui ahau i whakatata tatou i te kokonga.
  
  
  Christina mutu, katia ona kanohi, a ka poipoia tona maihao taupū i roto i te iti porowhita, ka tohu. "Tenei tetahi," na ka mea ia, tuwhera ona kanohi ano.
  
  
  Ko te reira i te puehu tawhito Ford, aia e te hōhā taraiwa i busily kato i ana niho, me te waiho i ngā tira haere. Te maha o te tahi atu taraiwa i tu i te taha o te huarahi e tata ana ki to ratou waka, piko, me te gesturing, engari Christina kauhoe mua i a ratou ki te whakatuwhera i te kuwaha hoki o tona whiriwhiri. Te sino lahi tangata i muri i te wira titiro ake manauhea; titiro te reira, rite kihai ia i hiahia ki te tango i te pāhihi i te katoa. Me whai te reira i te tēkehi a tawhio noa New York, whakaaro ahau i ahau i te whai Kristina ki te musty motokā.
  
  
  Ko te atekōkiri kihai i titiro ki muri, engari te aue, me te neke puhoi i roto i tona nohoanga. Kristina i okioki atu, me te mea te tahi mea te hohoro i roto i te kariki. Tungou ia manauhea, tīmata te engine, me te hoatu i te reira i roto i te taputapu.
  
  
  I muri i te U-tahuri, hanga tatou i to tatou ara i roto i te mātotoru waka i runga i te pūmanawa i te huarahi; no reira whāiti, me te rarangi o te huatau toa i hoatu e ara ki te poraka blocky whare i hanga e te taha i te taha ki te tīwhiri o te raumati marae, me te nui matapo facades. He pango-kakahuria wahine eke te tawhito kuao whakatata atu tatou, te tau'a ore i te hokohoko i muri te Nah. Rite tatou i te haere i te reira, ko te atekōkiri spat i roto i te matapihi, me te muttered te tahi mea; kihai ahau i hiahia ana koe ki te mohio ki te reo, ki te mārama he aha i mea ia.
  
  
  Ko te huarahi anga ki te ara steeply; ko te whare i te tata i te huarahi
  
  
  a i kite matou i ngā tamariki te tākaro i roto i te puehu iāri, heihei i pecking i te whenua, nondescript kuri rawa ngakau ki te mahi i nui ake i ara o ratou matenga, me te mataara i te pereoo e haere. Hohoro te pa i muri i a tatou, me nga whariki ara i hoatu e ara ki te maeneene te paru ara e āta tīmata ki te hau hoki, me te puta i runga i te pari, rakau-hipoki hill.
  
  
  Tatou i eke i roto i te puku tae noa ki te tae tatou i te hiwi. Ko te atekōkiri pakanga iho i whakatata tatou i te iti grove of trees e karapotia ana te mea i titiro rite te temepara, pea ranei ki te urupa. I roto i tetahi take, ko te e karapotia ana e ma mapere, ki te tīwae i roto i te mua, taha e whakairo ki te peihana i roto i te mua e titiro rite te manu pati. Te taxi driver haere mimmo, ka hanga i te koi i mahue tahuri, ka mutu i te iti whakawhitinga.
  
  
  "Ah, he aha, he tirohanga ataahua!" Christina mea.
  
  
  I reira tatou i noho tahi, i taea e tatou e kite i te katoa i te pa, a ka whanga ki raro i a tatou rite te pikitia i kāri i roto i te koura, i te marama, otira kihai i ahau i hiahia i roto i te tirohanga nehenehe i taua taime. Ia e okioki ana i roto i te ki te muhumuhu ki te Christina. "E ia te korero maori?"
  
  
  Ia shrugged tona pokohiwi. "E kore ahau e mohio."
  
  
  Ka tango ahau i te tupono noa i runga i a ia. "Tenei... te wahi?" Ko ia te hoha; ko te reira i te reinga, o te wahi hoki i tetahi whakapā. Te ara kihai i tino pukumahi, engari ko te a tawhio noa-te haerenga ki te waka i tika on.
  
  
  I korero ki te kotiro, e ia ite au e, te taxi driver ko te āta tahuri ki te titiro i a tatou. Te toothpick tonu i roto i tona mangai, me te ia malimali āta.
  
  
  "Na," ka mea ia. "Ka tonoa e ratou a koutou. E kore koe e titiro ki te iti moka rerekē, i roto i enei tau katoa, Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  Ko te wahine chapter.
  
  
  
  
  
  I mua i taea e ia te mea e tetahi mea, ka hoki whakamuri te motokā, unuhia i roto i runga i te ara, me te tonu i runga i tona ara. Christina titiro rite te miharo ano ia. Ka romia e ia ki toku ringa, piri, titiro tuwhera-ora i te hoki o te o te taraiwa o te matenga.
  
  
  "Al -" timata ia, engari i ahau e wahangu ai ia ki te titiro.
  
  
  "Ae, ko ahau." Ko te atekōkiri i tangohia atu i te flat checkered pōtae ia i mau; ko tona whāinga, he pakira, engari na ka noho ia atu whakanoho i muri i te wira, me te ara i roto i te hoki, a tekau ma rima nga tau i muri mai i taea e ia te kite i te puru o te kaha i roto i tona kaki, me pokohiwi. "Naxos". Ka tapaina e te tau, me te marama. "Koe me ahau, Nick. Pohū i roto i te ana. Ahau e mutu tona plane, ka koperea te tangata i haere ki te patu i ahau. Heoi, te mea e ratou te haere ki te mahi ki taua tamaiti haihana, ina kawea e koe ego hoki ki Germany?"
  
  
  Kihai ahau i whakahoki. E kore i runga i wairori o te ego, te tonu. "E hiahia ana ahau ki te whiwhi i te titiro pai i tou mata," na ka mea ahau āta.
  
  
  "O te akoranga. Tino hohoro ka kia te wahi e haere tatou, a ka tahuri ahau a tawhio noa. Tekau ma rima ona tau, ia tau ke, i te tika?"
  
  
  Te mea uaua ki te mea. Katoa i kite ahau i a matou e te whakatangihanga a tēnei kēmu o te puni whakangungu, ko te taimaha o te kanohi ki te mua, mangu matotoru ngutu. Ona e kore e tino e tūmanakohia ana ki te kitea Alexa Zenopolis i runga i te huarahi kokonga i roto i te pokapū o te Corfu, me te ahua e kore e tino i teie mahana.
  
  
  "Ka tukua e ahau e mohio ana koe. Kei te haere tatou?"
  
  
  "Koe me e toku tuahine ia i te inu i te wahi tāpoi e kore e matara atu ana i konei. Tino autaia tirohia, American pae ki martinis me te daiquiris. E tonu koutou rite bourbon, Nick?"
  
  
  Mahara ahau i te aamu e, i te whakamätau i te tīmatanga o te Pakanga II o te Ao i korerotia e ahau e pā ana ki te pehea, huru i te pere ki raro, i runga i Germany, a ka tangohia i roto i mo te pātai i muri ko ia mau, i te tangata puta noa i te tepu i a ia, a ka korerotia i roto i te tahi mea e pā ana ki a ia, ara ki te kahore i ia wareware.
  
  
  "Ko toku ingoa a Raniera McKee," na ka mea ahau marie. "Ia yacht kaihokohoko i te Florida, me te daiquiri tangi tino pai."
  
  
  Ko te atekōkiri kata heartily, shrugged tona nui pokohiwi, me te i tupono atu atu huri noa i te signposts, me te ara, ka anga ki te piki ano. Kihai ia i mea i tetahi mea, tae noa tatou i te unuhia i roto i runga i te tapupuraa-kauruku huarahi motoka e arahina hāngai ki te iti, wāteatea wharekai i tata te ngaro i te huarahi. Mutu tatou i roto i te mua o te pouri, pouri whakamahau, me te rite te kaitiaki tīmata iho te whānui kaupae ki a tatou, te taata faahoro i tahuri ki ahau. Ua ataata ia, e whakaatu ana i te whānui āputa i waenganui i tona huru o te niho mua.
  
  
  "Kua kua ahau te tatari mo te hawhe haora. No te neke atu i te e. Kua ka koe i te nui po i mua i a koe."
  
  
  Te kaitiaki whakatuwheratia nga kuwaha; Kristina, me te ka e ahau i roto i, me te haere i roto. Alex, e na na i faaoti e ahau kia rite ki te pai karanga huru e, ko te he e pā ana ki te taata i te mahue hipoki e overhung i te pikitanga i runga i te far taha o te wharekai. Kānara flickered i roto i te windproof tei mau i runga i te tahi i te tepu, me te i roto i te haaputuputuraa i te pouri, i te wai tawhiti i raro i tahuri ki te koroirangi farii i te tīrama, ka tahuri ki te pewter, me te ka āta tahuri pango. I reira tatou e noho ana, i te rama o te pa i te kitea, engari i reira he rau o te iti te rama i roto i te whanga, ka rite ki te tautau o fireflies. Kahore he tangata i korero a tawhio noa ia tatou, me e kore e whakaaro ahau Kristina tetahi whakarongo utua ki tona ahua i te katoa.
  
  
  Alex i tatari hoki ia ki a tatou i te tomokanga. Ko matou hoki i runga i te ara i mua i ia i korero.
  
  
  "Ko koe tonu te tirengi
  
  
  He aha ahau i ahau, Nick Carter? "
  
  
  "He iti noa," e uru.
  
  
  Te pai. Korero ahau ki a koe, i tou iwi kihai i ara te tohu i taua i haere koutou ki te whakatau i ahau. Rīanga pai; ki te kore koe e titiro rite Alex Zenopolis, ko wai kia mohio, ko koe, taua tuari i?"
  
  
  "Yeah."
  
  
  Ia neke i roto i te nohoanga i roto i te mua o tatou. "Kristina, e toku tuahine. Simple, ona iti kōrero ki a koe. Ahau anake, kia mahara koutou kia rite ki te kotiro iti."
  
  
  Ia ka mea te tahi mea ki te emu i roto i te iht. Kata ia.
  
  
  "Kahore he, e korero ana matou i te reo ingarihi. Pai mō Nick, tuari i?"
  
  
  I ahau ki te tango i te tūpono mo te ia. "Katoa e tika, Alex. He aha kia meatia e tatou i muri mai? He aha koe i konei i teie nei?"
  
  
  "I roto i to tatou mēra i te mahi, e kore matou e piri ki te tangohia hōtaka. Kia mahara, tatari matou mo te hunga smugglers mo nga ra e toru?"
  
  
  "Ae."
  
  
  "Na e ahau kia kua mahue hoki Albania i te ra i mua. No big deal; i mahara matou ki te pōti na te whakatau ia apopo. I roto i te wahi kotahi, i te wa ano. Iti Christina, e kore ia e mohio ki tetahi mea, e ki ia, Tuahine?
  
  
  "Tenei ko te no te tino."
  
  
  "E matou i mahue i teie pô,?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  "no. Koutou, me e toku tuahine, e koe, ka oti koutou te iti romance ki te te nui po i runga i te pa. Koutou i kanikani, ka kai, ka mau te ringa, a apopo koutou i mea nei i te pouri, poroporoaki i a koutou rere atu, me te iti ākonga hoki ki te Atene. ki te he paku pakaru te ngakau. E kore te mea e tika? "
  
  
  I mea ahau i roto i te ngakau. I roto i te take i he matou e pā ana ki te aru i, te whakaaro ko te ki te hanga i to tatou pūrākau poto rite believable rite taea.
  
  
  "He aha kei te mahi koe i roto i te takiwa, Alex?"
  
  
  "Ahau i te neke ki te rua o a koe i te wahi ki te tuu i te po nei. Katahi ahau hoki koe ki tou poti. E koe whakaatu mai ki ahau te wahi i reira herea." Ka haere ahau i runga i te poari i mua i te ata hāpara, e kore tetahi tangata e kite i ahau. Ia stowaway, matau?"
  
  
  "Kia pehea te e haere koe ki te mahi e?"
  
  
  Ia shrugged. "Ahau i te kauhoe. E matau ana ahau pehea ki te kia rite ki te ika-i roto i te aratau & nb i roto i te pouri".
  
  
  Ko ia te puku, mo te ia. Haere matou i te iti te hiero; te maha o ngā waka i noho tahi i runga i te kitea te rahoraho ritenga, me tetahi tokorua e noho ana i te ringa i roto i te ringa i roto i te mua o te pou. Ahau e hae ki a ratou; Christina o te ringa i te matao i roto i te toku.
  
  
  "Kia pehea te i a koe te tiki i tēnei umanga?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  "I ahau ngā hoapā ki konei, e taku tahi atu tetahi. He etahi i runga i tenei motu e nehenehe tatou e kore e whakawhirinaki. E hiahia ana koe ki te mohio atu?"
  
  
  "Korerotia e ahau ki a ia. - no.
  
  
  Te pai. Kahore he raruraru?"
  
  
  "Te ti'aturi nei e ahau e kore."Ko ahau tawhiti i makona, engari i puritia e ahau toku veiveiuá ki ahau.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Te reira i te pouri te po o te whakanui i hiahia ia ki tonu i. I matou te tina i roto i te "Pavileon" waho i raro i trellised waina titiro i te motu o te nuinga motuhake i te one. Tatou kai crawfish tangohia e ora ana a tawhio noa te wai i roto i te ih taki i te tika, he torutoru waewae i to tatou parahiraa. Sergei i te parahi, i te mano, ko te kanapa, me nga tangata katoa i mohio i te reira. E matau ana ia i te iti rawa e rua movie stars, tae atu i te kaitapere ko ia i roto i te aroha ki te rite ki te taiohi. I enei tau katoa i muri mai, ka titiro ia pai noa i roto i te tata-ake i a ia i reira.
  
  
  I muri mai, tatou ka haere ki te kanikani i te Whare, Hotel, kei hea ia he whakatohetohe te whirled ki Kristina i runga i te papa kanikani. Ko ia na titi i roto i taua e kore te reira i mea i mea ai matou, engari ara i roto i tenei hunga ia i te kotiro ngā neke atu i tona wahi o te tane whakarongo. E kore ahau i rite te reira, engari e kore e te i mua te take; kahore he tikanga o te mana hepohepo i roto i ona nekehanga, me te whakapuaki, me te mea ia i whakarongo ki te tangi o te kino. Te tangata e titiro tata i tana ai te whakaaro, ko ia i runga i etahi ahua o te raau taero, engari ko ana mea no ki a ratou, e kore e taea rawa rerekē i roto i tenei hui.
  
  
  I reira i tetahi atu wahi, me te maha atu i muri i taua, tonu ki te ta'etuku Alex peia ia tatou a tawhio noa te mohio city. E rua ko ia te purepure e te parauri, Mercedes, otiia kihai i pa ki ahau, nui; ko ia hinaaro i te tahi atu i te mataitai. I te tahi taime i ahau i runga i te mimiha te o te whakatūpato Alexa, ko tenei tangata kia māia, me te, i ahau i ata mahara, kia whakatara nehenehe e faaoti e ahau ki te pupuri i te ata. Ko ia te tika me te he.
  
  
  I te rua karaka i te ata, Alex kauwhautia e ko te reira i te wa ki te haere ki te poti. Tatou tu ana i runga i te pai-tahuna parepare i Eto tukua te wad o te moni pepa ki to tatou "driver", me te ui i te huru ki te haere mai hoki i roto i te ata. Te tangata e tatari ana i roto i te poti i te mātakitaki a matou disinterestedly, yawning riki.
  
  
  "Kahore," Alex spat. "Apopo ka mahi ahau ki te tango ia ia puta noa i te motu ki te haere i toku whaea."
  
  
  Te pai. I reira e te tahi atu taraiwa, rawa."
  
  
  "Ae." I hanga ano e ia te āta ino whakaatu o te tatau nga moni, grunted, ka tautokona atu na nohopuku i ahau ki te peke i roto i o te ara. Kristina, me te ahau i tiaki ai i a ia e aia atu ana, ka kata ruefully i te tahi i te tahi tatou i eke te kaipuke i te tauranga o te pae.
  
  
  I roto i te tere poto, tatou i
  
  
  hoko i te papa, te nuinga no te lackey e haere ana i muri i a tatou.
  
  
  "Ia na te kino," Christina mea.
  
  
  "Katoa e tika, na i. Ko te reira i te pai, i te po, heoi, ehara i te mea i te kore e te reira?"
  
  
  I roto i te rūmātiki, ia kihi i ahau i ata i runga i te paparinga, me te ka ki atu te weriweri, tika i raro i toku kauae. "Ko," ka mea ia kanohi i muri i te ia, " e kore matou e hiahia te reira apopo tonu. A, no te e toku rere te waiho i te? I te rua?"
  
  
  Kotahi te ahiahi, na ka whakahoki ia te waea, me te tāpuia i te titeti no te tere hoki ki te Atene. "E hiahia ana ahau ki te taea e koe te noho atu ra i ranei na."
  
  
  "Otiia e kore e taea. Me koe me te hoki rere ana ki Itari."
  
  
  "E kore au e ahau i roto i te hohoro." Ka pania ki tona pokohiwi, te hoatu i tona ringa a tawhio noa ia ia, me tū ia tata. Te poti o helmsman pakanga i te pūkaha, katoa tona aro, arotahi ki runga i te huarahi ki te Scylla rite hanga te reira i ona ara ki tona moorings.
  
  
  "Engari ... ia. Kia aroha mai." Christina aue, me te unuhia atu i ahau, kia rite ki te poti unuhia ake ki te taha o te pouri sloop, anake te rama rere i runga i, iti-powered hiko rama e ringihia te pākahiko iti rawa.
  
  
  Utua hoki e ahau ki nga kaipuke o helmsman, me haere matou ki raro. Rite tatou i te tomo i te pouri, piha, Kristina mutu koimutu i roto i te mua o te ahau i runga i te papa rōnaki.
  
  
  Ia hissed " he Aha tēnei?", i toku ringa maui aunoa tahuri atu i ahau, Hugo, ko te rite ki te tiki i roto i toku ringa a tawhio noa te takotoranga:.
  
  
  "Tenei... te reira i tetahi mea." I uru atu ia ki te fare.
  
  
  Hohoro ia te titiro a tawhio noa; ki te tangata Tapu e haere mai ana i te tauranga o te pae, ko te iti, engari i reira te kahore he wahi ki te huna rānei. Ka haere ahau i mua, tirohia te matenga, me te pa opani e, na te tahi atu piha. Tatou Odin. Ki te tangata. A, no te hoki ia, Kristina i te rama Odin o karahīni nga roherohe.
  
  
  "E kore matou e hiahia ana ih po nei," ka mea ahau.
  
  
  "Engari..."
  
  
  "Ki Alex kei te haere ki te kauhoe i roto i konei me te aere ki te kaipuke, kia wareware i a ia. Katoa, i te tika?"
  
  
  "Aue, me pēhea te poauau o ahau." Ka hoatu e ia i roto i te tapu, i te marama, me te tahuri ki ahau, i roto i te kōpipiri te wāhi i waenganui i te bunks, me te tepu. Hoki te taime, ko ia i roto i toku ringa, i tona ūnga aki ki toku pouaka, me te taea e ahau te ite i tona ohorere wera te roimata i roto i te kikokore papanga o toku koti.
  
  
  "He aha te reira?" Ahau ara i whakangawaritia ia, stroking ona makawe ata.
  
  
  "Aue... Na te mea maha, McKee. Ranei Nick Carter, ranei te tangata e koe." Ka romia e ia ona kanohi, me te tutakina sniffed. "Ka korerotia e ahau ki tona po whakamutunga i te reira i to tatou wa anake tahi. A ko ia tika, engari ia kihai i whakaaro te reira e tupu no te mea o taua. Kua kua ahau tumanako te reira i oku ra katoa... toku parapara i te he. Engari ko te reira i te mea e tika ana ki te mahi, ko te kore e te reira? "
  
  
  Etahi wa i mua, i ana mea i pau ki te wheua i muri i te ra roa o te haere, a i te mea hakari ana, o te ahiahi, engari kia rite ki tatou i te tu tahi i roto i tenei wāhi whāiti, i ana mea, whakaaro ki te ite katoa te rohirohi te haere. "Huru e kore e waiho i konei mo te torutoru haora," na ka mea ahau te ata.
  
  
  Puritia e ia ki ahau i te raru mo te taime, ka unuhia atu koimutu, " ka Taea e matou te whai i te tahi bourbon, McKee? Me kia noho here anake i roto i te pouri Alex tae noa ki te whiwhi i konei. Noa'tu ia nam mana'o e pā ana ki a koutou, e kore ahau e hiahia ki te hanga i te aroha, no toku teina, e taea amui mai ia matou i tetahi taime."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ko reira tata e rima karaka Alex a, no te muhu ore piki i runga i te kei o te kaipuke a te kaiako huri noa i te taha o te waka ki te gangplank. Hugo, ko te pupuri i te reira i roto i tona ringa, a, no tona ūnga puta mai i roto i te poka.
  
  
  "Taihoa!" Ahau hissed, tuku e matau ki te hemo te marama flash i runga i te mata.
  
  
  "Te reira noa ahau, Nick." Alex kaore te pango parewai putea i roto i te mua o ia, a haere ana headfirst iho i te iti te pikitanga ki te piha. Ka mau te kite o te kasa ki runga ki a ia; ko ia mau i te wetsuit e hipoki mea katoa, engari tona mata. Brylev ka tahuri te reira atu.
  
  
  "Kua kite?"
  
  
  "Te mea e taea. Koe te hoatu i tenei poti i roto i te wahi pai, e oku hoa, ko nga mea anake i ahau ki te haere i roto i i iti poti. I reira ko kahore he tangata i runga i te poari ih, i te po."
  
  
  Ehara i te mea he aituā ki a koutou, heoi kihai ahau i whai ki te korero ki em pā ana ki te reira. "E hiahia ana koe etahi maroke ki te kakahu?"
  
  
  Tohu ia ki te peke i runga i te rahoraho i roto i te mua o te ia. "I ahau i te kotahi. Pea te tauera. E rua tauera." Tu ana ia ki runga, tona tinana tata ki te whakakī i te wāhi i roto i te piha. "Ko ahau he tangata nui, no te te koe i te tuatahi ite ahau, Nick. Inaianei ia stahl he iti te nui." Tīmata ia ki te tangohia atu tona wetsuit, te tau'a ore i tona tuahine. I haere mai ahau ki runga ki te pātai hoki koutou.
  
  
  A, no te ia o, he maroke, me te kakahu i roto i te maroke kakahu, a takaro matou i tenei kēmu i roto i te matua fare ki te inu i roto i te ringa. Te rangi ki waho kua tahuri hina, engari te ngenge i mahue i ahau te tahi haora i ma'iri a'e au ra ki te kia riro ake ake.
  
  
  "To tatou wa," ka mea ahau. "Te wā ki te kōrero."
  
  
  Alex i tangohia i te nui swig e riringi Huru o te karaihe o te bourbon me ringihia ki tetahi. "No te korero. Koe me ahau, kua tatou i te rota o te wā, Nick. I roto i te wā, ka whiwhi tatou i te tahi mau moe. Na, ka haere koe ki te tiki i te tīkiti mo toku iti tuahine, Kristina, me te ki ahau, ka whai ia tatou i te tahi wa
  
  
  tahi. Te pai?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ko ana mea, i haere ki uta i runga i te speedboat he iti i muri i te iwa. Ko te rererangi o te tari i te poto haere atu, na kihai i whai ahau ki te titiro mo te umanga. I te ra i kōruru, engari windless; ko te wai lapping ki te kohatu parepare, ka titiro hina, me te oa. Te reira e tano toku huru.
  
  
  I muri i tango i Kristina tīkiti, ahau atiutiu noa oma haere i te parepare. Te reira i te maha o strollers i roto i te titiro i tenei ata. Te reira rawa hohoro. Ko te parauri, Mercedes i noho tahi i roto i te papai wahi i reira ko te atekōkiri, me tona hoa i taea e kite i toku poti. Te reira i kore e whakararuraru i ahau: ki te kore ratou i te whakamahi i te karu torotoro, kihai ratou i pai ki te e taea ki te korero ki te mea i haere i runga i reira, a, ki te taea e ratou, te reira e kore e hanga i tetahi rerekētanga. Alex i haere ki te mekameka opani i roto i te mua o te piha i mua, i hanga i tona ohanga i roto i te kōpipiri, haukū whakarewa hononga, me te kauwhautia e ia e kore e tae mai i roto noa matou i roto i ki te moana i runga i te ara ki te Taranto. "A, no te huna e koe, e toku atu, te huna e koe. Pai po."
  
  
  Ia listlessly whawhakia i roto i te ngā toa taonga manatunga i roto i ui ahau mo te tahi mea ki te hoatu ki a Kristina. I nga mea katoa i ite i te tika. Ka tahuri hoki, me te haere hoki i te motuhake hotera tawhito, e kore e matara atu i te wahi i te Scylla i te pae. Hiahia ia i whakaae ki te noho atu a tae noa ki te wā e tutaki, me te miharo ahau he aha i taea e ratou te kōrero e pā ana i muri i enei tau katoa.
  
  
  I te pae i te tuwhera, me te haere ia i roto i te, ko te anake te kiritaki i roto i te nui, tiketike-ceilinged ruma. Ko te kaihoko waipiro tapaea ana he Toto i a Meri, i mohio hoki ia ki te hungover te tūruhi, ka kite ia ia, engari i faaoti e ahau ki te noho mō te bourbon. E kore ahau e te tikanga te inu i roto i te ata, engari tae noa ki taku tinana ko te āwangawanga, ko te reira i te tonu whakamutunga po; e kore Ona moe i te katoa.
  
  
  I ahau i te torutoru puhoi te hunga ia i titiro ahau i te meneti i te ringa o te hiko karaka e whakamahia ana ki te whakairi i runga i te taiepa o ngā akomanga i roto i te kura, me te tonu ai te reira, pāwhiri i runga i te waea. Ehara i te mea noa te tekau ma tahi karaka, no te te bellboy haere mai i roto i te, titiro a tawhio noa, me te mutu i ahau.
  
  
  "Mr. Carter?"
  
  
  Ka tata, ka mea ki te aroaro o ia ite e, eaha ia e korero ana. Na tona papa, ko tona matenga.
  
  
  "Koe ... E Kore E Mr. Carter?"Ko ia te wizened tamaiti iti, te tino tika i roto i te reo ingarihi.
  
  
  "Au wehi e kore e. McKee te ingoa."
  
  
  "Ko te pūwhero i roto i te barre, ko te whiwhi i te karanga. Ko te wahine ka mea, e te huru o te ingoa ko Carter." Ka titiro ia ki a tawhio noa ano, fakamamafa'i e ahau te tangata anake i konei.
  
  
  Lady. "Koe faahapahia wairangi," na ka mea ahau indignantly. Ia me kua i runga i te rahoraho, me te kite ki ahau, haere ki te hotera. Me te wahi atu e riro te reira haunga te pae? Ahau paremo toku riri, te ite e te tahi mea me whai i tupu e hanga ana i karanga ai ki ahau, me te i roto i te manukanuka te kāwanatanga ko ia i roto i te, ia ia me i hanga te poauau hape.
  
  
  "Well," na ka mea ahau maite, whiwhi i ake, " ka whakautu i te waea ki te wahine onoono. Whakaatu i ahau ki te ara." Ka maturuturu iho te moni i runga i te counter, a aru ana te anahera.
  
  
  I whakakitea hoki e ia ki ahau he rarangi o te kāinga, te waea ki raro, te kuiti aroa e arahina ki te okioki i te ruma, me te hoki o te hotera. "Te tango i tetahi waea, me te operator, ka hono i a koutou," ka mea ia. I tatari ahau ki a haere noa ia, ka tangohia ake e te waea. Te kaiwhakahaere mahue tonu. Na ka mea ahau hey ko wai o ana mea, wincing a, no te ahau ka mea ki toku ingoa tika, ka ui ia ki ahau ki te tatari i te moka. Ia e okioki ana hoki ki te taiepa ki te tangi, ngenge, me te ngakaukore i te tāpiapia te mahi.
  
  
  Te ngohengohe te tangi o te whakatuwheratanga tatau i muri i ahau, kihai i tari'a i te tuatahi. Na ka rongo ia i te roahia o te whawhai, i te motuhake rārā o te kakahu, ano te ringa i whakaarahia ake nei. Tīmata ahau ki te tahuri ki, me i te waea uhingá ki toku ringa, engari ko te reira te mutunga o rawa; i te tahi mea i wahia ki toku angaanga me ka hinga ia ki ona turi. Te anake te mamae ia ite i te whakapā ki te patunga witi, mapere, a ko ia te māharahara e pā ana ki te hunga wharanga turi a tawhio noa, high school football ra, no tana tuarua whana i haere mai, i reira te kahore ki te manukanuka e koe.
  
  
  
  
  
  
  I te tekau ma wha o nga pene.
  
  
  
  
  
  E kore ona stahl te maumauria e te wā e ngana ana ki te feruri i roto i te wahi e noho ai ahau. Tirohia e ahau i te reira i te tuatahi ki toku maripi, me te miharo ki te kitea e Hugo tonu i roto i te takotoranga: i raro i te ringaringa o toku doublet. E kore ahau e here ake, me ahau te titiro ki te e takoto ana i runga i te tahi mau huru o te moenga. I ona kanohi tuwhera mauiui; ko te tangata tapu i husky, rite te awatea tapu i runga i te ra tukupu ...
  
  
  Na te poutumarotanga! Titiro ia i tona mataara, me te ngunguru. Ko reira kua i te rua karaka, ā, e tika ana hoki i runga i te Scylla i te poutumarotanga. Tamata e ahau ki te noho ki runga, engari he ringa panaia ahau i hoki iho i runga i te moenga. Toku kanohi kihai i arotahi, ko nga mea katoa e taea e ahau e kite i te i te tia ūnga i roto i te mua o te ahau i etahi maere tiketike, panapana i roto i te wā ki te whiu i roto i te hoki o toku matenga. Ka takoto ia tonu hoki te ia, koma, e ngana ana ki te marino ki raro, me te kite i te aha te reinga, ko te haere i runga i. Ka tamata e ahau ki te pana i tona ringa ki atu, engari ko te reira uaua, me te u ki runga ki toku uma. Te iti ringa...
  
  
  I ona kanohi tuwhera whānui; te mata ki runga ake i ahau, ka anga ki te rewa i roto i te arotahi, he kanohi e karapotia ana e te āwheo o ngohengohe hate curls.
  
  
  Na ka kite ia i ona ngutu: powhiwhiwhi tonu ki roto ki te ataata, ia cape paku niao ki runga ki a ratou, me ona pīataata pouri kanohi i kahore friendlier atu e smile.
  
  
  "Sue Ellen," ahau croaked. "He aha te reinga,...?"
  
  
  "E noho noa iho, ano he tamaiti pai, e te honi. E kore ahau e hiahia ana koe rutua a tawhio noa na te iwi e kore e te ware me te kino."
  
  
  "Te tiki i to koutou ringa atu taku whakatara i te pouaka. E hiahia ana ahau ki te noho ia ki raro. Ki te taea e ahau."
  
  
  "Katoa e tika, e te honi, ki te tamata koe i te reira. Ko te tino āta, kaua koe e rongo?"
  
  
  Tona kaha brown ringa mama i te pēhanga ka rite ki ana mea i noho iho. I muri i te katoa, i ana mea, kihai i taua i runga i te moenga, engari i runga i te nui ma te moenga e taea e te moe ki runga ki te ono o nga tangata, kahore whakakikī. Ahau titiro a tawhio noa te äta; ki te kahore i reira mo te a tawhio noa matapihi, ai tatou, kua kitea e tatou ia tatou iho i roto i tetahi noa Park Avenue, te piha ora. A na ana mea, ua ite au e te ngawari e whakangaueuetia ana i raro i ahau, kihai i tika i toku matenga.
  
  
  "Tou poti?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  "Ka rite ki te atamai rite ake, Nick? Uh-tuari, e toku poti. Toku tane, te tangata ko ia ki a tatou."
  
  
  Ko ia rawa te riri ki te malimali. "He aha te reinga, ko te haere i runga i konei, te Whakawakia-Ellen? Nana nei i patu i ahau?"
  
  
  "Oh, ko te kotahi a tawhio noa toku sentry te ine i te mea. He aha te koutou whāinga, here?"
  
  
  "He aha e titau koe?" Tamata e ahau ki te tiki ake, engari i whakamahia ia tona maihao taupū ki te pana i ahau i hoki iho i runga i te moenga. Mahara ahau e Whakawakia-Ellen, ko te Texas katoa-kotiro rodeo toa, ina ko ia i SMU, me ia kihai i ripeneta ki a tatou mo te kotahi tekau nga tau, i a tatou mo e toru nga tane ahau i mohio ia e pā ana ki.
  
  
  "Rawa kino. Aue, e koe rite tahi bourbon?"
  
  
  "E i teie nei."
  
  
  "Ko tenei ata nui hoki a koutou?"
  
  
  "E kore e tino."
  
  
  "Well, te reo, he aha ka titiro te reira rite, no te e koe te haere i roto i te waea i roto i te hotera. Lapping i te pae, me te katoa e. Aua'e, tetahi o oku kaitiaki, te tuhinga ka haere mai a kumea ana a koe i te aroaro o nga pirihimana i haere mai, i hopukina e koe mo te......"
  
  
  "Na te kotahi te po, ka whakatau ia koutou, e tiaki ana ranei i patu i ahau." Tona puku ki te para i te karaka ano; i te reira e kore kua reira i mua i.
  
  
  "Aue, kaua e manukanuka, e te honi. Tou iti kariki kotiro ko te tika e tatari ana mo koutou ki te haere mai hoki i roto i te whakaminamina tawhito, tuhinga kei a koe te haere i roto i te. Rite ki te here, e haere ana ia i runga i te rahoraho te wa katoa, me te titiro ki te rōpū, rite ki te ki tetahi mea a tawhio noa ratou, "he kaipatu tohorā rangatira i runga i tetahi pouaru o te haere".
  
  
  "Haere mai i runga i!" Ahau motumotuhia. "He aha koe e hiahia ana i ahau?"
  
  
  Ia menemene ko te parakore, imp, i konatunatua ki te he te wahine kairau. Ka mau ia i te rua o bikini take, me te hāte e ia, kihai i hēmanawa ki te pātene ake. Ia, mahara e ona u i te iti, engari maro, rite te haurua o te merengi. I te toru tekau ranei na, Nah i te uaua hanga o te ngaio acrobat, me te i ona waewae i te nehenehe hanga, i te kaha o te oraraa taatoa rider e ia. Sue-Ellen papaki ana neke atu i te rima putu te roa, engari i ahau toutou kitea e ki te whakamarie i a ia, i ahau ki te wareware e, ko ia he kotiro. Hey pai e.
  
  
  Horo ia i runga i te moenga i muri ki ahau, te tuku i tona shirt hinga tuwhera ki te whakakite i ona u. "Ka koe ki ahau i roto i te rota o te raruraru whakamutunga po, Nick. E mohio ana koe?"
  
  
  "Ia? Kia pehea te?"
  
  
  "Well ... he aha te e? Te hoa o toku, i kite koe i te tokorua o nga ra i ma'iri a'e... i te wahi i te reira? Piraeus?"
  
  
  Tungou ia ki a ia. Mauiui. "Ahau i te mahara."
  
  
  "Well, Rhonda, ka mea ia koe i whakaahua ke e kore e ki te mahara ia. Ahau ranei. Engari i mohio ahau i te ara kite ia, a ka kite koe i, ia, e i te reira ki te kia Nick Carter. Tino? E kore te tetahi rite koe, here?"
  
  
  "Ahau..." te Reira uaua ki te mohio he aha ki te mea. Sue-Ellen mohio ahau i ahau te mahi i te tahi mea mō te kāwanatanga, no te mea mo te ia tona papa i te toofa i runga i tetahi o te komiti a tawhio noa te ao e mahi ki te CIA me ētahi atu tātai Reta pokapū haumaru. "E mohio ana koe, i reira he wa, no te kore e taea e ahau noa te mea oha ki oku hoa tawhito."
  
  
  "Uh-tuari. E kore hoki te hoa tawhito rite Rhonda te hunga e kaua e mohio ki te nui e pā ana ki te pīni. Otira, no te e koe te whakaatu e mata pretty i roto i te katoa, o te Kariki rite i a koutou, i tona matau ana koutou e kore e i runga i te tahi mau misioni ngaro, nga mea katoa i meatia e koe ki a matou mo te matua Keke Sam. He tino tangata ano koutou kia whai whakamahia te whakaputa ke toku ahua, no te mea te hunga takatu kino i roto i te Kremlin wahi atu ranei, ka whakaekea koe." Ia oka i ahau, me te pāwhiri i te hama. "Na i ahau ki te kōrero i te iti moka, e te po, te korero ki a ratou pehea nui ko koe... te pai ... rerekē. Bourbon te tu'aro, e mohio ana koe?"
  
  
  I mohio ahau ki a ia. Pai rawa. He tokorua o nga wa tata hinga ahau i roto i te aroha ki te Hamene-Ellen, engari ia wa ia "pahuatia little rich girl" peu, tafunaki e te booze, i ora ahau.
  
  
  "Na whakamutunga po, i a matou katoa, i kite koe i te peke a tawhio noa te papa kanikani ki taua kino kariki kotiro, a kihai i ara te mea e te āheitanga katoa, te pai, te tahu ki ahau."
  
  
  "Engari kihai ahau i kite i a koe!"
  
  
  "No? Ahakoa ka ko ia e aki ana tana kaihe ki tō m Rivnenskaya rua? Te reira i te kanikani, ona wareware e pā ana ki te aha?"
  
  
  "Ahau i whakaaro... ki katoa ratou i te tino apiapi."
  
  
  "E kore e rite i kiki, buddy! Ki te kore koe e mohio ki toku kaihe, ko wai e matau ana? "Ka haere mai ia ki ahau mitimiti,
  
  
  "He aha ... he aha e pā ana ki tō husband?"
  
  
  "Aue, te ia. Achillion, kei te haere ia ki te hoko i te kaipuke i roto i te Japan ranei vahi atu. Ia e kore kua tata ahau te neke atu i te hawhe i te wa tatini ki a ratou ferrets mai ka tatou moe."
  
  
  "Na te ia mahue i koe i konei? Ki te tiaki me rehe?" Taku whāinga ko inaianei te hohoro te riroraa i te mārama; oddly nui, i te ngatata angaanga e te kaupare i te pānga o te ngaro i te kikorangi, me te rawa nui te bourbon.
  
  
  "Uh-tuari. Ka hoatu e ahau tenei tawhito nui yacht, me te kauhoe ahau te utu ia ki te tākaro i te turi me te wahangu, engari i reira he e rua enei heavyweights nei i aru i ahau i te nuinga o nga wahi i tona kapa haere." Ia giggled me snuggled ki runga ki ahau. "Otiia e kore e i konei."
  
  
  "He aha te tikanga a koutou?"
  
  
  "Ah, whakaaro ia ia o te tinihanga ki runga ki ahau, ko nga wahi katoa e haere ana ahau ki tauranga i konei, i kite ahau i tona ih. A e ih nui tawhito parauri motokā."
  
  
  "Big Mercedes...?"
  
  
  "Uh-tuari. I kite koe te e rawa? Katoa ite."
  
  
  "Ko koe i roto i... Pyrgos te tokorua o te pō i mua?"
  
  
  "Whakaritea e ahau ki reira, otiia e kore ahau e mahi i te reira. No te aha? I reira?"
  
  
  "Mo te ia."
  
  
  "I reira i whiwhi koe i tou wahine kairau?"
  
  
  "Ko ia e kore e te wahine kairau. A te reira e kore e iti."
  
  
  "Kahore, e kore e te reira nui. Heoi kihai ia i taea e whai i patua e ia ki te ringa kotahi e here ana i muri i tona hoki." Ko ia fiddling ki toku whitiki whakamau.
  
  
  "I ahau ki te tiki i roto i konei."
  
  
  "E kore tatou e tiaki. Ka whai ia tatou i te ahiahi, Nick Carter. 7 p. m., i teie nei tuwhera. Me i muri mai, toku hoa katoa, ka riro hoki i runga i te poari, a ka whakaatu ahau ki a ratou, e kore tetahi kapea Sue-Ellen Barlow . ki te ona hoa."
  
  
  Ia, unuhia atu i nah. "Te tikanga o koutou e te aha koe te patototanga a ahau i roto i a kawea ana ahau i konei?"
  
  
  "Well... ko e te pea, he iti raumati, e te honi. Engari ka noho ahau ake i te po ki enei iwi, me te taea e kite ahau i a ratou giggling no te mea ko ahau te whakamanamana e pā ana ki koe, a ka hanga e koe he wairangi ahau i roto i te mua o te katoa. Na, i toku watchdogs ka mea ratou, i kite i a koe te tomo i te pae hotera, ka ko ahau tika te mahi i runga i te hihiko. Enei watchdogs, kei ratou pai mo te tahi mea, e kore e ratou? "
  
  
  "Ae, whakaaro ahau e ratou. Kei hea inaianei ratou?"
  
  
  "Aue, kua hokona e ahau tetahi ki waho o te kuwaha." Poipoia ia tona ringa paramete. "I roto i te take ki a koutou kāore e taea te tatari ki te tiki i hoki ki o koutou kariki porowhita."
  
  
  "Ia i te waka rererangi ki te hopu."
  
  
  "Well, ka taea e ia tatari tetahi ra, e kore e taea e ia?"
  
  
  I taea e ia te kite e ngana ana ki te korerorero ki te Hamene-Ellen i aue. Tu ana ia ki runga, te tango i a ia clawed ringa, me te haere hohoro ki te kuwaha. Whakatuwhera i te reira, ka kite ahau i tona mata taratara o tetahi o nga tangata a tawhio noa te parauri, Mercedes rapu ana koutou i ahau. Ko ia te pupuri i te .45-ërä pū i roto i tona ringa, e hāngai ana hangatonu i toku uma. Titiro te reira rite ia te huru hotera. Ka tutakina nga tatau ano.
  
  
  "Honi, kei te whakaaro koe kei te haere ahau ki te kia rere koutou i atu i ahau i muri i ahau meinga tenei katoa te raruraru? Kia haere na." Ko ia e takoto ana i runga i te papa ki runga ki te ma te moenga, i tona shirt i runga i te whāriki i muri ki a ia, kotahi te ringa, whitikiria ki te whitiki o tona iti bikini raro.
  
  
  He ko te wa, ina Whakawakia-Ellen ko te ngahau me te rorirori, whakarihariha, engari hauora. Te reira i kitea nei e ia, ki te mea i te iti rawa, puta ke; i taea e ahau te whai i te pārekareka ki a ia, ko ia kēmu, tahuri ahau atu.
  
  
  I haere ia ki runga ki a ia, a ka mau atu ia bikini. Ia tairanga tona kaha, kuiti hope ki te āwhina. Ko ia turned upside down by te tuhinga o te ora.
  
  
  "Mmm. E hiahia ana koe ki te tīmata i roto i rite te tawhito puru, me te kau?"
  
  
  "He aha e kore?"Ko ia te tino ngangau i roto i te whewheratanga o noa i a ia te tarau, a, no tona kitenga o ona kanohi i nga kati, ka hohoro ia, ka ara tona shirt. "Hoatu e ahau i to koutou ringa," ka mea ahau, e pa i te roto o tona huha na kihai ia i pai ki te wareware e ia te whakaaro i mahi ahau i te reira. I mea ai ia ta ratou i mea, e whakangaueuetia ia i raro expectantly.
  
  
  Ki te ohorere te kaupapa, ee mau ia ki tona ringa, ka takai ki te kakahu a tawhio noa ia ia. I mua i te ia ite te mea i tupu, ona ringa i te mauiui tiketike i runga i tona hoki, ff i noaa ia.
  
  
  "Nick!" ia wailed. "E te tama a te kurī uwha!"
  
  
  Takatakahi ia, i rite ahau ki tūmanakohia, engari te ia jerked ia ki ona waewae; ko ia iti nui ki te tu i runga i te tiptoe, kahore tetahi kaha, me te i roto i taua ti'araa kihai i taea e ia te whakamahi i tona kaha ki te whawhai ki ahau.
  
  
  "Na te tiki i te reinga i roto i konei, te Whakawakia-Ellen," ia hissed i roto i tona taringa. "I ahau i mea ki te mahi, i tatou i taea te tākaro i tetahi atu te wā."
  
  
  "Poriro!" karanga ia, te whana i ahau ki tona rekereke. Ia unuhia ia ake, he iti ki runga ake i a ia te putanga atu i te kino. "Dino!" ia, ka hamama. "Dino, haere mai ki konei!"
  
  
  Tenei ko te tahi mea e kore ahau i mohio e pā ana ki. Te tatau ake te whakatuwhera i me te kaitiaki, kuri, rere i roto i te. Ahakoa Sue-Ellen i roto i mua o ahau, ka ko e kore e nui nui ki te hanga i ahua tetahi o te whakangungu rakau, e kore te mea i tenei tawhiti.
  
  
  "Te kopere i te tama a te kurī uwha!" te kotiro, karanga. "Emu, whakatangihia te whakatara i te matenga atu!"
  
  
  Dino ka kata ia te āta whakaarahia te pū .45. I ia te nui o te wā ki te whai me te wahia i te tīmata.
  
  
  Otiia e kore e rite ki te nui rite ki a ia te whakaaro. Ia shrugged me te tukua Hugo o te ringa maui. Tonu e pupuri ana i Whakawakia-Ellen i roto i tona tahi atu i te ringa, ka maka ia matarua maripi, ki tonu i te emu o te korokoro; Stahl kihai i tatari ki te kite, ki te patua te reira i tona pukupuku, engari toia ia ki raro i te ara rite ngateri ana te pere i roto i roto i te herea te wāhi.
  
  
  A, no ka titiro ia ki runga, i te tipene i te tonu tika ki te he ki tonu i te haki o whakapuaki te whakaaetanga i runga i tona mata. Ka titiro ia ki raro i te kai paipa .45 i roto i tona ringa, ka āta whakaarahia ona tahi atu i te ringa ki te pa ki te huihui e jutted i runga i te huru o tona kaki. Hoki te taime whakaaro ahau i haere ia ki te kopere ano, engari te ohorere rere o te toto huri noa i te poka toku maripi i hanga e noho ana i nga mea katoa. Ka āta hinga ki te patunga witi, me te u soundlessly i runga i te matotoru whāriki.
  
  
  Te reira i te tonu i roto i te Hamene-Ellen o te ringa, ka haere mai ia ki te titiro i te tinana hou. Tuatahi, ko te pū ko kapohia ana e ia i roto i tona ringa, i te huru o te maihao, ka anga ki te maka atu i te huru peka, ka puta ke tona ngakau. Kia haere mai tenei i roto i te pepa, a e kore ahau e hiahia ki te haere i roto i ngā tikanga ka ū mai i runga i toku haerenga. Na ka ia te maripi i unuhia i roto i te a tawhio noa Whakamutunga o te korokoro, hanga te reira i te gurgling te tangi, me te ake toto i maringi.
  
  
  "Whakatara koe, Nick Carter," Sue-Ellen snarled. "Titiro he aha koe i mea ai ki toku taiepa-ki-te taiepa koroka!"
  
  
  Otiia ara, he taonga, me whakamatao i Texas kotiro i ohorere i te mea i tupu, me te ka tango ia i painga o reira. Tuatahi, ka whana ia i runga i te hiku, e kore rawa ata, a akina ana hoki ia ki te mea i mahara ki te kia i tona kakahu. Ia i rongo ki sullenly, reokore mo te taime. Tirohia e ahau i te mate o te tangata ki te whitiki i mua, engari i kitea tetahi mea ki te tohu e ia hema-te tahi mea atu atu i te mea i Whakawakia-Ellen mea.
  
  
  "He aha e haere koe ki te mahi e pā ana ki te reira?" Ka ui ahau ki a ia anō, tuhu ki te tupapaku.
  
  
  "Ia? He aha ta koutou tikanga i ahau?"
  
  
  "Ko tō tamaiti. I runga i to koutou poti"
  
  
  "Well, patua e koe ki te huru!"
  
  
  "Mo te whaiaro korero-take. I muri i a koe kahakina ahau."
  
  
  "Ha! Achillion ia, ka tango i te tiaki o tenei i takirimatia te."
  
  
  "Anake ia i roto i te Japan. E mohio ana koe, to koutou tipene ka tīmata te hongi i te aroaro o koutou tane whiwhi hoki."
  
  
  Titiro matatau atu ia i te tinana mōmona i runga i te whāriki, me te kokokiko, i runga i te maikuku. "Ki te mahara..."
  
  
  "Te wahi o to koutou rōpū?"
  
  
  "Peia e ahau ih nuinga i runga i uta waiho. Ki te kahore hoki te tokorua o eé i roto i te pūkaha ruma i, me te kotahi i roto i te hoehoea."
  
  
  "Ka taea e ratou e kore e rongo?"
  
  
  "Korerotia e ahau ki a koe. Ratou ko turi, me te wahangu. Aue, e kore e mo'oni, Nick; ih tika te ako ki te tau'a ore i nga mea katoa e tupu i roto i taua tawhito nui tuhinga. E mohio ana koe?" Ko ia te ngaro te nuinga o tona Texas nako, me te piro nui, pai ahau i tana i pai hoki te taua.
  
  
  "Ka whakarongo koe? Ki te i te hoa tawhito o ngā tohutohu?"
  
  
  "Pea."
  
  
  "Te tango i tou turi-wahangu waka, me te tiki i te reinga i roto i tenei tauranga. Maka atu i te tinana mea katoa ranei koe whakaaro, ko te pai, engari ki te pūrongo i te reira ki te pirihimana, ka anake te tiki i roto i te raru. I tenei taata i tetahi whanaunga? ? "
  
  
  "Me pehea e ahau e mohio?"
  
  
  Ngā te reira i roto i. Te pai. E rite ahau ki te korero ki a koe. Te reira ki runga ki a koutou aianei, Whakawakia-Ellen."
  
  
  "Ae..." ko Ia tonu titiro i te tinana, me te titiro atu ia, ano he kotiro iti nei te tika ki te tīmata te hanga i te ngahau o tona matenga. I hoki monstrously te rahi o te nah.
  
  
  "Ko reira te kaipuke e taea te tango ahau? Haere hoki ki te sloop?"
  
  
  "Uh-tuari. Herea te reira tika i reira." Poipoia ia tona ringa paramete.
  
  
  "Na ka haere ahau." He pupuhi taimaha ara ia.
  
  
  Na ka pa whakarere, ka kokiri ana ki ahau, ka hoatu ki tona ringa a tawhio noa toku hope. "Aue, Nick! Ona na fucking pouri, te pouri!"
  
  
  "Ahau rawa."
  
  
  "E kore e haere koe ki te noho, me te tauturu i?"
  
  
  "He aha e ti'a ia tatou, aroha?".
  
  
  "Pono?"
  
  
  "Taku kupu o te honore. A ki te kahore tonu koutou e kite i ahau ano, ki hea i roto i te ao, e hiahia koe pai te whakaaro o te mea ano i mua i te mahi koe e taea ano." Ko ia patapata i runga i te ihu mā te Hey, ki te .45-ërä te paraire.
  
  
  Ia, ka kihi hoki i te mahana maitai a te marangatanga ake i ahau. Te reira i te mau roimata i roto i ona kanohi. "Kia pehea te e pā ana ki te Barry wiki i muri mai?"
  
  
  "He aha?"
  
  
  "Tikanga e ahau, kia ia e whakatau i te tahi mau te iwi i reira. A ki te mea kei a koutou tonu i roto i tenei wahi o te ao, me te... me te kore e mahi."
  
  
  "Aue, Kostya o te Karaiti!" Engari ka i ahau ki te kata. Ee ka kihi hoki i a ia i runga i te tihi o te matenga, ko ia te redhead te wa whakamutunga e kite i a ia, pōpōngia ia mapere-pakeke kaihe, a haere ana ki te ra. "Pea," ka mea ahau.
  
  
  Ka mau ia ki te speedboat hoki ki te Scylla; ko te midafternoon, i te rangi e pouri tonu ana nga rererangi, me te kaipuke, ka titiro ominously ata. A, no tana tane, ka haere mai i runga i te poari, ko ia te akina ra e tere noa ra te kaipuke; te tangata e te tiki ake i te huru i roto i te whanga pukumahi, me ia i ruarua faufaa te reira nui ki te Whakawakia-Ellen ranei tona e ngaro te tane, ma ratou ake ake, ka mea hoki e kore e ranei. Well, i reira te tokomaha atu.
  
  
  "Hello? Kristina?"
  
  
  Aue, kahore he tohu o te ora i roto i te hina pouri. A, no te tona papa, ka whakatata ia, ka unuhia te .45-ërä pū a tawhio noa tona koti pute, engari te reira te mutunga rawa. Peeking roto i, kitea e ahau i ahau titiro ki te mangu, kauhanga o te mate mo te wa tuarua i taua ra.
  
  
  
  
  
  
  I te tekau ma rima chapter.
  
  
  
  
  
  "Te takoto i te reira tino pōturi, Nick. Ahau ka patua e koe, ki te kore koutou e rave." Alex i rapu ana koutou i ahau i te matua, piha, hurihuri i roto i te ringa. Ia kihai i feaa nen tatou mo te tuarua, me i rite ka korerotia e ahau.
  
  
  "E kore koutou e hiahia i te reira," na ka mea ahau.
  
  
  "E mohio ana ahau ki a ia inaianei. Koe i ngaro mea katoa. I nga mea katoa!"
  
  
  "Te ti'aturi nei e ahau e kore. Ahau e āta heke iho i te iti te kaupae i a ia e tautokona ana ki te pupuri i etahi tawhiti i waenganui i a matou. Te reira i te wā tuatahi i ahau hiahia kite ake ia, huru, e tu ana i roto i te tika te marama, a ahakoa ko ia te tetere i roto i te waenganui o tona kopu atu ia i te tekau ma rima tau ki muri, kihai i ahau i whakamatautauria ki te tamata ki te hopu i a ia. Ahakoa, ki te mea ia kihai i whai i te pū. "Te wahi o Kristina?"
  
  
  "Te haere i mua."
  
  
  "Titiro, Alex, i reira te te raruraru..."
  
  
  "McKee? Nick?" Christina o te reo ngateri ana i roto i te mua o te piha, me te taime i muri mai, ka puta. "He aha i pa ki a koe?"
  
  
  Me pēhea te ki te whakamārama i ki te pau te tangata, me te kotiro koe te hawhe o te aroha e koe i kahakina e te pahua taonga uwha no te mea ..... Te pai, i tana, i ahau nga mea katoa i taea e ahau. I te mutunga, Alex i ataata, me te Christina titiro nanakia.
  
  
  "Koe te tikanga o aua iwi i roto i te motokā i matakitaki ai ia?"
  
  
  "Me te whakaaro e ahau he iti moka. Katoa i roto i te Pyrgos."
  
  
  Tungou ia, me te ataata ia i te kino. "Na kei a koe te whawhati i te ngakau, i te wahi e haere koe ki a matou, tuari, Nick Carter?"
  
  
  Tona teina, koimutu ka tahuri ki tona matenga, a ka korerotia e ia kia ata noho. Na ka hoatu e ia te pū atu.
  
  
  "Kia whiwhi a hoki ki te pakihi, Alex," ka mea ahau. "Te reira te mutunga rawa ki te tiki Kristina hoki ki Atene i teie mahana no te mea e kore e ki te titiro tino wawau..."
  
  
  "Ko ia kua i runga i te one ki te whakakore i ia rahui. Na, apopo te ahiahi. Me te koka i mua i a ratou, ka tatou katoa te noho i runga i te poari. Koe te mea e koe i te tangohia ki a te wahine yacht rite ki te mea koe i haere i roto i inu. Nui. Kristina kei te ngohe. Koe e mate. Whakaaro ahau i te po pai ki te katoa o tatou." Ka tahuri ia, hoki ana ki tona wahi piringa i roto i te mekameka opani.
  
  
  "Pea i taea e tatou te whakamahi i te wa pai atu i te e," na ka mea ahau. "He aha te tikanga a koutou, ki te mea e ahau messed ake?"
  
  
  "E kore pea te katoa o ratou. Heoi, koe me te kore e taea e ahau te kōrero noa kei tatou i roto i ki te moana. Ae, ko toku tuahine me te kore e mohio ki te mea ahau ki te korero ki tou iwi; i te ati, ko te nui rawa hoki ratou."
  
  
  "Ka hoki te whakaaro ki a Atua Kostya, he aha koe toia ana ki tenei i roto i te wahi tuatahi?"
  
  
  Ake o ake ia, te whakakī i tona piha miro rite te genie e haere mai i roto i te makutu pounamu. "No te mea ia o toku utuafare. Ahau e kore e kite i a ia ano; ko wai e ahei te mea i roto i tenei ao? E kite koe me pehea e taea te, Nick Carter?"
  
  
  Tata. E kore ahau i te whānau ki te kōrero e pā ana ki, engari e ahau ahua o te mohio i te reira.
  
  
  Te pouri haere mai ki te tohu ' oi'oi i runga i taua kōruru ra. Ahau e moe ana mō te hāora, ara, no te Christina i rere huri noa i te fare i roto i te huff, a, i te pae hopea ua ake e, ko te reira i te po, mangu rite te roto o te pū oko.
  
  
  "Kristina?"
  
  
  "Ae?" Ko ia i runga i te rahoraho, e noho ana i te wira ki te mangu, he paraikete takaia huri noa i tona pokohiwi, ano he kuao wahine kaiahuwhenua. Ia, haere ki runga, ki a ia.
  
  
  "E kore koutou e hiahia ana ki te kia haurangi i ahau. E kore ahau e hiahia ana matou ki te wahi ki runga ki a koutou."
  
  
  "Aue, e kore e te taua i te mata, N... Mackey. Ko tenei ra ko ahau ia i rite ki te waiho, ki te waiho e koe, ki te waiho e toku teina, i meinga nei e ahau i mohio ki te anake hoki te torutoru haora poto... me te inaianei tenei. Ko te tumanako. He aha te te kupu? Anticlimax? "
  
  
  "E te he pai te kupu kariki."
  
  
  Kawea mai te reira i te mariko i te ataata ki a ia pursed ngutu. "E hiahia ana ahau ki te mohio ki ahau, e kore e"
  
  
  "Heoi, e kore koutou e whai ki te manukanuka e pā ana ki aua iwi i roto i te parauri, Mercedes muri. Kihai ratou i whai i a koe; ka taea e haere koe hoki ki Atene, me te... ka mea katoa te pai."
  
  
  "yeah. Pea." Ka tahuri ia ki ahau, i tona mata te āmaimai. "Engari McKee... i reira i tetahi atu tetahi... i roto i te tavern, me te i roto i te toku hotera."
  
  
  "Ko koe te tino i te reira ko e kore e te taua tangata?"
  
  
  "He aha e whai i te reira ki te kia? Te aha hoki Ia i nga wahine o te kaitiaki te whai ahau?"
  
  
  "Aue, pea i roto i kahore ki te mahi," ka mea ia i whakahawea, kihai i whakapono tana kupu mo te noa i te meneti.
  
  
  "E kore koutou e whakapono ki ahau."
  
  
  "O te akoranga e whakapono ana ahau ki a ia."
  
  
  "Aue, kahore. Ko koe te tutei; e titau koe taua mea, a ka tamata ratou ki te whakamate i a koe a tawhio noa te repo, e koe te whakamahi o te wahine o te tinana ki te tiaki ia koe ia koe ih whakamatea."
  
  
  A, no te hiahia ahau ka korerotia e Alex i te aamu o toku raruraru ki te Hamene-Ellen, te hinaaro nei tino wareware e pā ana ki te Christina o aroaro; na, ko ahau te pouri hiahia ahau te haere ki te kōrero katoa.
  
  
  "Haere mai i runga i," he nui te whenua, tona huru
  
  
  "Tenei ko te kino take, Kristina. Koa e koe ka tae mai i te reira i te awatea apopo."
  
  
  "Ia? Ka e ahau ake te mohio te tahi mea?"
  
  
  "E kore ahau e kite he aha e kore..."
  
  
  I te ara ia tali, e ti'a ia tatou i te rongonga i te reira katoa i te wa ano: ko te ngohengohe te huarahi o te kaipuke ki te to tatou kopere, te ngawari, te pana, me te tere, tirohia te o te hiako-soled boots i runga i te mua rahoraho. Ia pakura runga i te nohoanga, me crouched iho, te pa mo te .45 i te wa ano. Te reira i tika te nui te marama ki te kite i te tokorua o indistinct āhua i mua o te matotoru rewa te whakau, te neke āta i roto i to tatou aronga.
  
  
  "Nick...!" Christina hissed.
  
  
  Ko te mea whakamutunga e hiahia ahau ki te mahi i te kopere; i te tangi i roto i te ata whanga i rite te repo pere. Hugo te hoatu i te reira i roto i tona ringa maui, me te tatari.
  
  
  "Mr. McKee." Ko te reo ka puta mai i te tahi atu taha o te rewa, ngohengohe, engari mārama;
  
  
  Kihai ahau i whakahoki.
  
  
  "Ko te girl i roto i te mua o toku kanohi. Ka whakahoki, ranei e ia, he mea mate."
  
  
  Ka titiro ki runga ki tona pokohiwi. Kristina tonu whakatio i muri i te wira, a ia te ringa i tona korokoro:
  
  
  "Tika katoa," ka mea ahau.
  
  
  "Noa tatou i hiahia ki te kōrero ki a ia. Ki te kore koe e neke, e kore matou e neke. Kei te whakaae koe?"
  
  
  Te reo, te mohio ia; i te reira i roto i toku ruma i roto i te Pyrgos i te torutoru nga po i mua, kole fakamolemole rite te Haama no te rua toia te tupapaku ki te ahi mawhiti.
  
  
  "He aha e hiahia ana koe i nah?"
  
  
  "Noa i te kupu torutoru. Ki te whai koe i te pū, tēnā maturuturu koutou huru, Mr. McKee. E kore matou e hiahia ana tetahi raruraru, e rave tatou i?"
  
  
  "Katahi ka kōrero tatou."
  
  
  "I roto i te tūmataiti. Mahue Zenopolis, ka taea e koe koa te taahiraa i mua?"
  
  
  Christina tīmata ki te tiki ake, engari tona papa tawhiri hoki ia ki te noho i te wahi i ia.
  
  
  "Ia e korero ki a koe i te e noho ana i te tonu. Ka korerotia e koe ki ahau a koutou i te cop?"
  
  
  "Kia mahara koe ki ahau, Mr. McKee?"
  
  
  "Ae, mahara."
  
  
  "Tino pai. Na e kore e whai tetahi te whakahe. Mahue Zenopolis?"
  
  
  Ka kite ia i taua e tetahi atu shadow i te neke me te hipa i te ara, me te timata ki te haaparuparu i te reira .45 i roto i te huru aronga. Tatou haruru, tatou haruru, e kore ahau e tuku i a ratou te tango i te mātau.
  
  
  "Kahore, Mr. McKee," ka mea te tangata i muri i te rewa. "Ka taea e ahau e kite koutou i te tino mārama. Maturuturu reira i teie nei."
  
  
  I hanga e ahau i te reira. Pea tetahi o ratou kua taea e patua ana ia e ia, otiia e kore e rua. Engari ka hoatu e ahau taku pū ki raro i runga i te rahoraho, ua ite au i te whakahuahua o tona kasa i raro i toku ringa. Kihai i whai ia ki te uiui, ki te tangata a tawhio noa te tangata e taea te kite i te aha ahau i mahi, engari whakaarahia e ia tona huru, me te tahuri ki runga ki te wha-kāmera kurupae.
  
  
  Te tangata i runga i te rewa hipoki tona kanohi ki tona ringa, a ka hohoro whakawhiti ki te tangata tapu ki tetahi. Ko ia whakamatapotia hoki te taime, ka ruarua hoki, me te hinga i te kaipuke. Te aroaro o ka rongo ahau i te pōrutu, i hanga e ia he tapu hoki i te tahi atu i te tangata, i te wa ano i te pa hoki ki te wahia Christina ki te kapa i muri i ahau.
  
  
  "Te whakataka i te pū," ka mea ahau i roto i te iti te reo, me te unuhia i roto i te .45. I ia i rite te emu korerotia, i tana patu iho ana ki te tuanui o te kapa ki te haruru. Ko ia tonu te pupuri ano tona ringa i roto i te mua o ona kanohi. Ahau ka whakatika, a haere ana ki runga ki a ia, Hugo i roto i toku ringa.
  
  
  Ki te kahore ia, kua rite ki te kopere a ia, kua ia e kua mate, engari ki te ohorere te kaupapa, ka tahuri ia, me peke ki te taha. He nui pōrutu, ka puku. Ka haere ahau ki te taha ki te kite, ki te wahi i haere mai te reira i; toku saint mau etahi kaupapa i raro i te wai, a ka ngaro te reira. Tīmata ahau i mua, engari Kristina mau toku ringa.
  
  
  "Nick! Nick! "Ki ahau, tona reo e kawea ana i te iti rawa i te tokorua o maile i roto i te & nb ko te whakarongo ki te taha o te mano taringa. "Te reira i te tangata! Ko te tangata e whaia ana e ahau!"
  
  
  "E te po?"
  
  
  "E tetahi... i te tuatahi. Ko te tangata e hinga ana i te tuatahi."
  
  
  Toku saint tahuri i te reira atu, ka waiho i te tangi o te poti e aki atu i Scylla o te kopere, no te mea i taea e kite ahau i te tino mārama ki te kanohi o te tangata Sergei i te patu i te tuatahi. I ia te nehenehe hawaiki ngutu, me te tika i te torutoru nga po ki muri, ka mate ia i roto i toku ringa, pere i roto i te pouaka i tona hoa.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Na reira te reinga i a koe, kua he, i te whakahāngai i?" Ui e ahau i muri i tomo i te piha i mua, me te whakatuwhera i te tatau o te mekameka opani.
  
  
  "Ia? E kore ahau e ahau i konei. Kia mahara?"
  
  
  "O te akoranga. Na i patua e ratou i tou utu nui tuahine, a ka noho koutou i roto i tenei poka, ano he kiore?"
  
  
  "Ki te whakamatea e koe e rua, pea ka haere ahau ki te mua paoa, me te patu i a ia. Na i reira he kahore he ara atu. Engari i ahau he rota o te faatura mo koutou, Nick Carter; ka taea e rongo ahau te hunga poauau hu, me te mohio ana ahau ka taea e koe te hapai i a ratou ki waho o te te whakatuwhera ake."
  
  
  "Taea e koe te whai i patua ih ki te maripi. I muri. Ia kihai i ui ki te kopere, na ratou i mahue."
  
  
  Mo te wa tuatahi, Alex titiro mōhio. Pea e tika ana koe, engari..." ka titiro atu Ia i runga i toku pokohiwi i tona tuahine, i te hunga ano e pupuri ki toku pokohiwi.
  
  
  "Nick?" ka mea ia. Ko ahau hoha ia i te whakamahi i toku ingoa tūturu, engari katoa tatou i te tahi i teie nei e ahau i te mana'o kino.
  
  
  na inaianei te reira te whakaaro ki ahau, e kore matou i matau ana ia atu i te katoa.
  
  
  "He aha te reira?"
  
  
  "E kore e waiho e ahau i konei, Nick. Kore e taea e ahau te haere hoki ki Atene na, e kore."
  
  
  "Titiro, e taea tenei..."
  
  
  "Otiia e kore e aha, Nick?" "Toku tuahine, te ia i roto i te ati, tuari i? E ti'a ia tatou ki te tango ia ia ki a tatou."
  
  
  "Alex, i konei, ki te kei tatou waimarie, ka waiho te reira te pai e rua nga ra i te aroaro o matou taea e te tiki ki te Taranto. Ko te whakaaro katoa o tenei mahi, ko te e kore matou e mahi i tetahi mea, e pai faanevaneva ia tatou i te ara. Ki te Christina mai ki a tatou, ki ahau, te reira i taea e te pupuhi i tenei mea katoa, ake."
  
  
  "A ki te kahore ia te noho, te nuinga pea ia e mate. Kahore, e toku atu, kihai i taea e ia, kia e tupu. Te reira i toku hape, ae, e kawea ana ki tēnei take, engari na te reira ki runga ki te rua o tatou ki te mahi i nga mea katoa e taea e matou ki te hanga ia ia te mahi i te reira. kaua e mamae hoki te reira."
  
  
  Tona ringa i te wiri i roto i toku hoki, me te e kitea e ahau te neke atu i te Alexa arorau. Te pai. Kia haere. Whakatūwhera i teie nei."
  
  
  
  
  
  
  Kotahi tekau ma ono
  
  
  
  
  
  Tona maui ki te whanga i raro i te rere i te rama, mā te whakamahi i te onboard pŭpŭ tauturu te taputapu. A, no te te reira i te tahi atu kaipuke i roto i te titiro, Alex tomo ki te tuatahi, me te noho ki raro i oku waewae.
  
  
  "E kore koe e matau ana enei wai," ka kī. "Te marama kärewa korero ki a koe i te wahi e kore ake ake, ki te haere. Ka korerotia e ahau ki a koe te wahi ki te haere."
  
  
  I raro i te huru o te arata'iraa, aru matou i te ngaro te awa e takoto ana i waenganui i te motu, me te mara; kotahi te tautau o te rama kanapa, ka korerotia e ia ki ahau, e te tohua te rohe i waenganui i Albania, a Kariki. "Kua ratou i taua pa! E kore e kotahi te tuna taea e haere mimmo i to ratou wahi i runga i te pouri te po o te ao."
  
  
  "Kia pehea te i a koutou te whakahaere i te e?"
  
  
  "Kahore, e toku hoa. Engari ko te wahi kua ratou i whakanohoia pera maha iwi, me te taputapu ki te tiaki i to ratou wahi, na reira me te tahi atu i te wahi i reira i reira, e kore e taea e rave rahi o ratou. E kore pea ara nui, tuari i?"
  
  
  "Whakaaro ahau ki te rohe o Albania ko te pai te tiakina i te mau vahi atoa."
  
  
  "yeah... e kore e kino. Engari pea e kore e pai nui."
  
  
  "Kia pehea te te te rohe ki te raki?"
  
  
  "Tēnā?"
  
  
  "Me Yugoslavia? Ko enei wāhanga o te Kariki?"
  
  
  Alex ake o ake. "E mohio ana koe e pā ana ki tenei, Nick Carter?"
  
  
  "E te nui," teka ahau. "Ka mea koe i a koe te tahi mea faufaa rahi ki te korero ki a tatou, no te haere mai koe ki waho. Koe e haere. He aha ko te reira?"
  
  
  Ia grinned, me te tohu i mua. "A, no te haere matou i roto i tenei moana, i te wahi whiwhi tatou i patua e Albanian machine guns kia tata e taea e koe te hongi i te paura i roto i te ih cartridges, katahi ka korerotia e ahau ki a koe tetahi e rua ranei, nga mea. Te reira i te wā i kitea e koe i roto i."
  
  
  Ko ia tika e pā ana ki te tata ki te Albanian tai; ka tohu i roto i te navigation rama, i ahau i te mana'o e taea e ahau tata te tae ki te uta i runga i ngā taha e rua. Te waka kura e haere mai ana i roto i te tahi atu i te taha o te awa mataku i te reinga i roto i ahau mo te ia; i reira kihai i titiro ki tetahi ruma i mahue i roto i te nen mō te ara i to tatou iti kaipuke. Alex tohutohu ahau ki te tau'a ore i te reira.
  
  
  A, no te mahue matou te kuiti i muri, me te ua i roto i ki te moana, ko ia tata ki te manaaki ano, engari i te reira e kore wawe rawa hoki Stahl ki te kia hari. Te hau, tangohia ake, me wawe tonu te tatou i mahue i te parepare o Corfu, pupuhi te reira i rahi i roto i to tatou niho. I to matou haamataraa i te ite taimaha fepulopulasi, Alex haere ana i mua ki te ara i te jib, na te ara. Ko te rite i whiua e te tokorua o te hamipeka i runga i te tunutunu, me tu hoki ki te whanga ki a ratou te tiki wera.
  
  
  "We're sailing, Nick Carter. Ko koe te pai hēramana?"
  
  
  "Au e ahau te mahi i te pai."
  
  
  Te pai. Ko te tonu tenei koutou te ahuareka ipu, a ka ata haere mai, me haere koe ano ki raro. Ki te mea tetahi ki te tangata e tata ... te Pai, e taku mea ataahua tuahine e kore e taea e waha ki te waiho i koe, ka taea e ia? Koe poipoi hey, a ka waiho koe hari, me te ki te ratou titiro ki te kino, ka kopere, me te whakangaro ia ratou."
  
  
  "Alex?"
  
  
  "Ae?"
  
  
  "He aha te reinga, ko tenei katoa, kaka? Kua matou i mahue i te moana o raukawa."
  
  
  "yeah. Na e te aha ahau ki te korero ki a koe, no te mea ki te kore ahau e ora, e koe ki te matau ana. E mohio ana koe ki te Hema kua reira i enei tau katoa?"
  
  
  "Defector".
  
  
  "Aue, ae ra, i taua, engari e kore e kia tūpato, toku hoa. I roto i toku country ... well, te titiro i te reira i teie mahana. Ko te communist te riri nui atu i te kotahi a tawhio noa te hunga pono ki te kāwanatanga o nāianei? Ranei te tangata e noa i te Communist i roto i te mua? No . E kore ahau i hanga ngatahi, Nick, e mohio ana ahau e. Ia kitea fuu te pirau i roto i toku whenua ake, a na tona haere ki Albania, i reira ratou tino hari ki te whakamahi i taku ratonga. Ko enei iwi kaha, enei Albanians e te tahi mau taime i huaina Mongols. Europe. Rerekē i te katoa atu, i kia mohio koe? "
  
  
  Ia matau i te reira, paramete. Ratou kaha, huna, kaikiri ki waho, a ka mura te whawhai nei i whakakeke pūmanawa whakaeke mō ngā rau tau. Neke atu i te hawhe o enei iwi i Mahometa, ka whawhai ratou i roto i to ratou maunga, ka rite ki fanatically kia rite ki to ratou teina i roto i te koraha i te whenua o te Middle te tai Rāwhiti.
  
  
  "He aha i tupu?" Ka ui ahau ki a ia. "He aha koe i haere mai hoki?"
  
  
  "Well, te tahi atu oku hoa, ka tangohia te reira i te sabati ki te korero ki a koutou katoa e pā ana ki te reira. Kite koe i, tōpūtanga-ā-iwi ko te great leveller; ara i roto i te Albania, huri i te reira whakakake warriors ki te iti bureaucrats. Otiia ko te reira e kore te rūmātiki koutou wairori, tēnā?"
  
  
  "No te ara."
  
  
  "Na, i a ia, ka korerotia e ahau ki a koe, a kia āta whakarongo. Ko te kaupapa nui o te ao, tōpūtanga-ā-iwi kua katoa engari mutu; to outou peresideni, ko te hui ki te rangatira i roto i China, a Moscow, me te Pakanga o Whitināmu ki runga ki. Inaianei hoki." Ia chuckled. "yeah. Engari i reira e te mau melo o tenei Kaupapa e kore e nei i rite ki tenei whanaketanga, toku hoa. Tonu ratou ki te whakarongo ki te Wahine, Lenin, Stalin, me te, a whakapono e te tōpūtanga-ā-iwi me nga wa katoa tae noa ki te whakawhānui i te pūnaha whakahaere i te ao katoa. . Kotahi i runga i te wā, whakapono ki ahau, ko tōna tata te kotahi anake i a tawhio noa ratou. Otiia e kore e inaianei, Nick, e kore e inaianei. I roto i tetahi take, he kaha tonu, enei i kārangarangatia, me te faaineine ratou i te whakapehapeha mahi e kore e taea e pai te whai wāhi ki te ih meinga. neke atu i te rua tekau Vietnamese."
  
  
  "He aha te e?"
  
  
  "E mohio ana koe ki te rua i roto i te rohe i waenganui i te Albania Yugoslavia? E Tata Ana Ki Kariki?"
  
  
  "Mahi ahau."I mahara ahau ki te Kahu o te kauhau i runga i te mahere tino pai.
  
  
  "Ahakoa tenei, i reira ko te ope reira. E kore ratou e no ki a matou, e kore te mea faufaa te reira he aha te whenua; ko ratou nga Kariki, Albanians, Yugoslavs, engari ko ratou te hunga katoa i pono Communists o te tau te pakeke i te kura. I roto i ... ae... ka tīmata ratou mahi i roto i te rua ra. he raupapa o te pakanga ki te whakaeke i tenei kūpapa rohe i waenganui i te toru nga whenua e whai wāhi atu te tino whakapoauau te mana ao. Ih ka arahi, ka rite ki te Ameliká kua tapa i te parau na te pai, i te Vietcong ope ... "
  
  
  I tukua e ia haere o te urungi wira, me whirled a tawhio noa ki te titiro i a Alex whanui, marino mata. "He aha te!?"
  
  
  "Te mau, e toku hoa. Ko wai te mea te pai rawa ki te whakahaere i taua military operations atu i te Vietcong? Ki a ratou i tahito ra i to ratou patu, me te iti, underfed hōia, whawhai ratou i te wīwī, me te Ameliká ki te huihui hoki rite te roa rite taea e matou te mahara. . Ko te reira i mana'ohia e ratou te haere i runga i to ratou matauranga, me to ratou idealism ki te rōpū e i teie nei te huihui i roto i tenei wāhi mamao, i waenganui o te Moana o Ohrid me te Moana Prespa? A feruri i te mau rave'a! I runga i te ringa kotahi, he wahine pūmau tonu te hoa o te United States, ahakoa te tonotono hōia enei ra; i runga i te tahi atu, te nuinga o repressive communist tikanga i roto i te ao Uru; a i runga i te tuatoru, i roto i te Yugoslavia, nui atu te hototahi ki te te hau-ā-Uru atu ki te Mua. Te hunga ka mahi ki a ratou, no te ih marau timata? Na, e te whenua, ka ratou buzz, Me te ara ki te ih taea te kitea i, te aha te e tetahi o te tahi atu i te mana nui te mahi? Ka ih poma i te United States? Ka te Mua tuku tanks i roto i Yugoslavia? Kahore, e toku hoa. Na ano, he aha-te mea e taea te mahi, tēnā? No te mea i haere ki te pakanga, o te wehi, me te mate e te whakatö-campaign e faaô i roto i te kore e tuku i te outdoor pool ki te tau'a ore i te te mea kei te tupu i roto i to tatou iti kokonga o te ao. Maoro i muri mai, ine me e tangohia, me tenei me heipü arahi ki te whawhai i waenganui i te te hau-ā-Uru, me te communist mana."
  
  
  "Te tangi i te reira tino pouri," e uru. "Na, me pehea e mohio ana koe ki tenei katoa?"
  
  
  Alex kata. "No te mea ahau, e toku tahi atu whaiaro, tauturu i te whakaturia te reira ake katoa tae noa ki te ite e ahau te mea i mahi ahau."
  
  
  "Te tikanga o koutou, kihai koutou i mohio?"
  
  
  "E kore e taea kia taetuí, Nick. Ko ia te tohunga i roto i tana mara, ka rite ki te maha, pērā i te tohunga, kihai i korerotia e neke atu i te e hiahiatia ana e ahau ki te mohio e pā ana ki te whānui whakaaro o tetahi mahere."
  
  
  "Engari kitea e koe i roto i?"
  
  
  "yeah. Ua ite au i te reira. A ia, kitea e ahau e kore i taea e ahau te ora ki te matauranga i ahau. Na..." titiro Ia a tawhio noa, i te pouri, faahepo rangi i runga ake ia tatou. "Na, pai i meatia=)".
  
  
  Ka eke ia i muri i te wira i mua i te ata, engari kihai ia i tae noa tamata ki te moe. He maha rawa ngā pātai ki te ui ki a ih.
  
  
  "Ka korerotia e koe a tatou i āpiha i roto i te Kariki e kore tetahi tangata e mahue i koe i roto i te Albania mo te torutoru nga ra. Kia pehea te i a koutou te whakahaere i te e?"
  
  
  "Well, e ko e kore e pera wouldnt e uaua. Te reira i te whenua, ki nga maunga katoa, i runga i te reira, e mohio ana koe, a ka kino rawa rori. I ahau i te rota o te haere noa ki te haere a tawhio noa toku mahi. Hoki, me te puta i roto i nga maunga; i ona rawa ki Amerika ki te Tonga, engari i te mea kua ahau i kite, i reira e te whenua kia rite ki Chile, e Peru, me te pakeke i te taua tikanga. Katoa te wa te waka, me te pahi te waiho i te i te huarahi ki te heke iho i te tahi mamao maunga wahi paripari. Ma te transportation mo te torutoru nga ra, me te tino wahi. "
  
  
  "Engari ka waiho ratou hei rapu ana i a koe, e kore e ratou? Ara i runga i te mountainside?"
  
  
  "Aue, te tika. Toku taraiwa me ahau, matou tangohia ake he koroheke te tangata i runga i to tatou haerenga whakamutunga. He nui te tangata tawhito, te tata rite nui rite ki a ia. Ia emu korero ki te hoatu ki a ego i te hoiho ki te moana; i ahau i te rota o hoa i roto i te iwi o Albania i roto i toku haere, e mohio ana koe? Ia te kopaki tona kākahu koti i runga i te Emu o pokohiwi ki te pupuri i a ia i mahana i roto i te matao maunga. Stahl kihai i tangohia e nga tuhinga
  
  
  huri noa i te pute, te reira e kore e te taua i te ara roa. Na ka toku atekōkiri hanga te he signposts, me ahau te hopoia whakahaere ki te tiki i roto i te aroaro o te waka haere i runga i nga maunga. I reira te he rota o te ahi ki raro, ki reira. Te koroheke, e kore e whakatio anō, tēnā? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ko ia hoki i te wira, te whawhai i te taimaha ngaru, a, no te Kristina puta ake i runga i te rahoraho. I tōna kanohi, i te tetere, a kihai i reira no te mea o te coke. Kihai i ia i te korero ki ahau, tangohia ake ana tona kawhe, maka, a okioki ana ki te tuanui o te kapa, te titiro i mua.
  
  
  "Hello," ka karanga ia ki te ata.
  
  
  Ka mau te reira ia ia i te wa roa ki te whakautu, engari i roto i te puku, ia te mutunga ka tahuri ki te kanohi ki ahau.
  
  
  "I te moe koe pai?"
  
  
  "Ahau i whakaaro pera," ka mea ia Aryanly. "Kia pehea te roa ka whiwhi tatou ki te Taranto?"
  
  
  "Pea apopo, i te ata. E kore matou i whai nui te manaakitanga ki te rangi i runga i tenei ipu."
  
  
  "Kahore, e tatou kihai i mahia e te ano." Haere mai ia ki raro, kahore tetahi kupu ki a tatou, a ko ahau anake hoki haora te roa tae noa ki te ra i puta mai i roto i ano.
  
  
  Alex miharo ahau, e haere mai ana i runga i te rahoraho i roto i whanui awatea, ko tana whakamārama i hanga tikanga. "Whakarongo mai, e te tahi atu toku hoa, e tatou te waenganui ki Itari, e kore e tatou? Ki te whakaaro ratou au e ahau i runga i te poari i tēnei poti... i hanga e Ia te ruku-rererangi tohu ki tona ringa. "E kore ahau e rite te reira, no te ra whiti. E kore ki te kore ahau e whai ki te."
  
  
  Kristina hohoro piri matou, mau mai i te koromamao kapu o te kawhe, me te neatly whakaritea paraharaha o te tapatapahi pāme me te miraka tīhi. Alex pakipaki a, no ka kite ia i tenei.
  
  
  "Na ko taku tenei i pai kariki tuahine!" ka hamama ana, a wairaka ki te ringa, me te shoveling te kai, me te tīhi ki roto ki tona mangai. Kristina kata faintly. I hanga ano e ia tona haere ki muri i te wira i a ia e haere ana e'a ki te heua, me te huri i.
  
  
  Ko ia te tika haro i te whakamutunga o te pahuka i raro i tona ihu, i te rongonga ia te tawhiti hamama o te kaha engines. Waewae scuffed i te i te fare rahoraho, me tana tane titiro i roto i te kuwaha tika i roto i te wa ki te kite i Alex te ruku ki roto ki te matua fare.
  
  
  "He aha te reira?"
  
  
  "He nui te motorboat. Ngā haere mai te reira i te mea whakakite nui ana i a tatou." Ka mau ia ki te hurihuri i te whatanga i runga i te hoehoea totohu, tirohia te tiaki, me te ka haere hoki ki te gangplank.
  
  
  Ia heu maturuturu iho, i muru hoki i te whakamutunga o te kirīmi te heu atu tona ngutu o runga, me te tango i te reira i roto i .45. Te lousy patu i runga i te rua tekau waewae atu, engari, ko te katoa i ahau. Mimmo Alexa panaia mua i a ia ki te piki ki te tuatahi, i reira Kristina kia te wira, tārere ki te hau, e matakitaki ana i te poti ki te haere ia tatou.
  
  
  "Te pupuri i ana i te neke," ka whakahaua e ia, a whitikiria te pū i raro i tona shirt.
  
  
  Ko te reira i te nui black-hourua cruiser, te tapahi i roto i te ngaru rite ki nu kihai i te tīariari. I to tatou koki, katoa e taea e ahau e kite i te i te kopere, me te wāhanga iti o te tuatahi, ki te nui searchlight eke i runga i te reira. Haere mai ia ki a tatou i rite ki te pouwaenga te whai i te rutu i te waimarie me te kore e taea e te tiki atu i te tarutaru. Ko ia e kanga ano i te matau-me te katoa o te huru sailboat mahere.
  
  
  Tona pū ko i roto i te, e pupuri ana i te huru i runga i tona waewae, huna i te reira i te tirohanga. Te poti whakatere, haere tata rawa ki te to tatou stern, i te aroaro o tērā iho he moka, me te veering atu ki te taha. Ko ia e pā ana ki ki te whakaara i tana pū, me te kopere a, no ka kite ia i te tangata i muri i te wira.
  
  
  "Hello, ataahua!" ia hamama i roto i te rehu o te huru corps. "I muri mai i te wā e koe i runga i Paxos, waiho e poauau American muri, te pai?"
  
  
  He Wīwī ki te ru o te makawe, me te whakamā, i te māia ataata poipoia tona ringa, whakatangihia te kihi ki a Kristina, a maka ana te rota o te wai i roto i to tatou aronga, tīmata te engines me te ahu atu i te tika te koki ki to tatou akoranga.
  
  
  "E te tama a te uwha," e ahau i hemo, te kopa i te pū hoki ki toku whitiki. "Ahau te pupuri i te moni, ia ahu ki te Bari."
  
  
  "He aha?" Kristina ui. Ko ia koma, me te wiri, a kihai ia i whai kupu ki a ia.
  
  
  "E kore e mea faufaa te reira. Ahau ka pei ia."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Tonu tatou kihai i haere ki uta i mua i te pouri, engari i mohio ahau i matou i runga i te rekereke o te Italian whawhai. Ka rite ki te roa rite reira he tohu o te whai, ko ana mea, whakaaro ahau kia wātea, i ahau i haere ki te piha i mua ki te kite, ki te taea e ahau te tiki i a ia te wha ranei e rima haora i te moe. Mo te ia, te taea e ahau te rongo Kristina i roto i te matua piha hanga i te kawhe, me te ngaehe kirihou rīhi, te mahi i te horoi, e ahau i whakaaro ki nga wahine katoa, i whanau ki te mahi, me te ahau i mohio ki te mahi i te reira. Na ka rongo ahau i ona huarahi i te tuatahi, me te reira i te puku oti ki te kahore hoki te tangi o te ngaru lapping ki te takere te inihi ranei na i toku upoko ...
  
  
  Ko te reira i te moepapa, me taku whakaaro tuatahi, ko e tenei, haere ana ki te pa. He matao te manawa i runga i toku mata, i te matao maitai i roto i toku korokoro. Ia tamata ki te mawhiti i roto i te ruma, engari i roto i te te ware pouri te moepapa kihai i haere. I taea e ahau te ite i te mata o te mata slicing roto i tona kikokiko, a ka mohio ahau e kore e moe.
  
  
  Ia riro te reira i ana mea, ka karanga, peke atu i te maripi. Pūmanawa mō te toku pae
  
  
  Whakaaro ahau e ahau i te hit i roto i te upoko e te stiffening rara o te kaipuke o takere i muri ki te whakawhāiti moenga. Ko ahau te maere rahi, ua ite ahau toku makawe twitch, me te ūnga motumotuhia hoki. Te maripi totohu hohonu ki toku aporo a arama, ka ngaro ki te taikaha growl i te vahi i muri i ahau.
  
  
  Ua ite au i te reira i te atarua tapu, e toku kasa, me te i roto i te mariko i te marama o te reira kite ahau i te rua miro mata piko runga i ahau ake ake. Kihai ratou i titiro rite te tetahi mea e ahau hiahia kite ake i te aroaro o: whānui-kanohi, raru ora, kahore e rongo, tika te taimaha o te wheezing te tangi, ano he motokā tawhito e pā ana ki ki te tango i tona hā whakamutunga.
  
  
  Ka noho ahau ki runga koimutu, mau te .45-ërä pū, me te kitea i te reira tonu whitikiria ki toku whitiki.
  
  
  "Kaua e māharahara, Nick," Alex growled. "Ia kihai i whiwhi i te reira."
  
  
  Puritia e ia tana tuahine o te kaki ki tona kikowhiti huri noa i te oki te tumu, a ka rite ki tana titiro, ka coolly miro tona maihao noa ia maturuturu iho te maripi a tawhio noa tona ringa, Hugo.
  
  
  Ka korerotia e ahau ki a ia. "He aha te reinga?"
  
  
  "Wake ake, Nick." Ka peia te kotiro e puta noa te kuiti whare ki tetahi moenga: "E hiahia ana koe ki te whakamate ia ia, ranei e ahau te mahi i te reira?"
  
  
  Ia, ka titiro ki Nah i roto i te hemo te marama, i tona mata i huna e te matotoru pihi o te makawe. "Whakamate i a ia?"
  
  
  "O te akoranga."
  
  
  "Tou tuahine?" Ko ia tonu te hawhe te moe.
  
  
  "Te tuahine?" ia, i te whenunga o me te mau ee o te kauwae, akina ia ki te titiro i Brylev. "Ko ia e kore e toku tuahine, Nick Carter. Na inaianei te reira i te pōti-te pōti ka mate."
  
  
  
  
  
  
  Chapter tekau ma whitu
  
  
  
  
  
  "Ae," ka mea ia. "Ki te whakamate i ahau."Ia ūnga hinga ki runga ki a Alex mau wae rite ki te mea kihai i taea e ia te pupuri i te reira i tetahi roa ranei kihai i hiahia ki te.
  
  
  Ia peia atu o tōna tungāne, o te ringa, a unuhia ana i te maripi ki raro i te piki i te rahoraho i waenganui i a matou. "E kore e koutou tuahine, Alex?"
  
  
  "E kore o te akoranga."
  
  
  "Me pehea e mohio ana koe?"
  
  
  "I mohio ahau i te reira i te meneti tuatahi i kite ahau i a ia e haere ana ki toku umanga. Toku tuahine ko tonu i te tamaiti a, no te ahau i muri i te kitenga i a ia, engari ka titiro ia rite noa ahau. Tino, ae, engari ki te matotoru waewae, me te tinana kia rite ki toku. E kore e pera te nui, pea. otiia ko te reira e kore e taea e, kua tino." Ka oma ia ki te hemo kurupae o te pene me te roa o te kotiro o te moutere tinana ki te whakanui i a ia, me te ia, engari i ia ki te whakaae kihai i reira nui o te ahua.
  
  
  Puritia e ia i roto i tona ringa, me te takoha ia ki te titiro i a ia. "Te tamata e koe ki te patu i ahau?"
  
  
  "Ae." Na ka mea ia i te reira, kahore te feaa.
  
  
  "He aha?"
  
  
  "No te mea i ahau ki te."
  
  
  "A Alex, rawa?"
  
  
  Hey, i reira tetahi mea ki te pupuri hoki.
  
  
  "Pehea ra?"
  
  
  "Ka mate koe, huru e kua pere ki a ia." Ia tohu ki toku whitiki, i te wahi i te .45-ërä pū i raru.
  
  
  "A na te aha?"
  
  
  "Aue, te whakamate i ahau! Koa!"
  
  
  "Haere mai i runga i, Kristina. Na te aha?"
  
  
  Ka mau ia i te manawa hohonu. "A ka... i ahau ki te maka o toku teina o te tinana atu... Alexa te poari, me te tukua koutou ki te Italian rāwhiti. Taranto, ki te taea, engari ki hea."
  
  
  "He aha ko te whāinga?" E kore ahau i hiahia ki te keri ki nah kia nui, engari na te reira te wā ki te kitea i roto i te pono.
  
  
  "Ahau... kia whai mea e Alex ko te he e pā ana ki te ngā mōhiohio. E koe e rua ka eke ki te whawhai, i patua ano, patua ano, me te... well, te pai. E kore te mea kitea te reira?"
  
  
  "Ko koe te mahi mo te tahi atu taha?"
  
  
  "E kore e whiriwhiri!" Ka titiro ia ki runga waihoki, i te tuatahi i ahau, ka i Alex, ka ki nga rire o te whakatuwhera i te mekameka opani. Ka tangi."He aha atu ka taea e ia te mahi ki a ia?"
  
  
  Ko Alex i pukuaroha. "He aha e ratou ki runga ki a koe?" ka ui ia.
  
  
  "E taku tama," ia amuamu.
  
  
  "Tama?"
  
  
  "yeah. Ko ia... i Tona haerenga ki te Bulgaria. Toku metua i te reo kariki, engari i ratou i te heke i roto i te Civil War. I whanau ahau i roto i tenei paru whenua, ko ahau tupu ake kariki."
  
  
  "A a koutou tama?"
  
  
  "I ahau i te kotahi tama. Emu kei te inaianei e wha tau. Kei te fatuhia te reira mā te kāwanatanga. A ia...."
  
  
  Hugo pakura i te reira hoki ki tona takotoranga: ka takina te reira .45 me te hoatu i te huru i runga i te moenga i muri ki ahau. "Kristina? Ko e tou ingoa?"
  
  
  "Ah, ae. E i te raruraru!"
  
  
  "Ko e te reira?"
  
  
  Ara e ia tona matenga, ka titiro nuitia i ahau, ka i Alex. "Ahau Christina Calixos. Au e ahau te rua tekau ma wha nga tau. A, no te ahau i te iwa, i ahau i te tamaiti, engari kihai ahau i whai i te tane. Ko te kāwanatanga ka mau toku ego atu i ahau. Kihai i taea e ia ara kite i a ia. A, no toku whaea me te papa te mate, i ahau i tetahi mea. Mahue ahau, na ka neke ahau puta noa i te rohe ki te Kariki, te wahi ka e ahau i ana mea, tumanako e ahau kia nui atu te utu, me te te hopoia te tiki i taku tama hoki. Hoki tata te tau, i tona uaua i wehi, no te mea i ahau no tuhinga; na ko ahau i roto i Prevez." Ka titiro ia ki ahau. "I roto i te Preveza, ko ia i runga i te one, a, no te te kotiro, toremi. He nui mano, a reira e ia i nga mea tata. Ka titiro ahau ki a ia ki runga, ka kite i tona ingoa i Kristina. IH i a ia, a ka Christina Zenopolis. Maturuturu iho ahau i roto i te kura u, ara i mahue toku aroha, me te ka neke ki tetahi atu wahi o Atene na e kore tetahi feaa toku tuakiri
  
  
  tenei, me te mahi i te reira tae noa ki te kitea e ratou i ahau."
  
  
  "Ratou?" ka ui ia ki a ia.
  
  
  "Ae." Ia titiro i Alex. "E... te aha? E rua nga marama i ma'iri a'e? E ono wiki? I kitea e ratou ki ahau, a ka korerotia e ratou ki ahau nei ko ia, me te katoa e pā ana ki taku tama i roto i te āhua i te whare. A he aha e kua tupu ki te mea ia kihai i mahi ki a ratou. Ahau i mohio i te iti rawa e pā ana ki te Christina Zenopolis, tena ko tenei ahau e mohio ki a ia, pai atu i ahau i mohio ki ahau. Ratou i mohio ki a koutou i te haere mai i roto i, Alex. E kore e ahau te whakaaro kihai ratou i mohio ki rite pehea ki te whakamahi i ahau, engari ko ratou tino waimarie, kihai ratou? "
  
  
  Alex ka tango i te mutunga o tana ngutu. "yeah. Ratou rawa waimarie. He aha te mea kihai ahau i tohe i runga i te whakapā ki a koe?"
  
  
  "Ahau ki te amo kihai ratou i mohio ki to koutou nekehanga katoa. Kore e taea e ahau te mea. Otiia e mohio ana ahau ki a ia... " ka tahuri Ia ki ahau. "Nick? Ko te tangata e hinga atu i te kaipuke, ka whakaekea ratou e tatou? Whakaaro e koe ego patua i te torutoru nga po i mua."
  
  
  "Ehara i a ia. Ego hoa".
  
  
  "Ah, ae. Engari ka korerotia e ratou ki ahau pehea kia mahi i te reira ki te waki i te matā ki tonu i te toto, ka rite ki te mea i ētahi wā tohunga maori te whakamahi i? Kihai ratou i mohio ki kihai i taea e koutou e tinihangatia kau-ringa."
  
  
  "E tangi te tino whakatara pakeke ki ahau," ka mea ahau. "He aha kihai ratou i patua tika Alexa, me te taea te mahi ki a te reira?"
  
  
  "Kore e taea e ahau te mea i taua. Ahau anake i te iti mahi ki te whakaoti..."
  
  
  "He tokorua o te kohuru."
  
  
  "Ae! E rua mate o te iwi kihai ahau i mohio i roto i te ora o taku tama! E koe te whiriwhiri i te kore?"
  
  
  "Te pai, te pai."Ko te uaua e kore e ki te whakautu ki tona weriweri, engari kia rite ki ahau i noho puta noa i a ratou, a ia, i kite ahau i Alex āta stroking i tona ex-tuahine o te pokohiwi. Te hopoia, kitea e ahau i te reira māmā ake ki te haere tonu. "Tukua ahau kia korero nuitia. Koutou i aru i a matou i reira... tahi?"
  
  
  "Kahore, kahore. I hanga e ratou i te reira ki runga, ki te whakaaro koe e ahau i roto i te ati. A ratou, ko te iwi i haere mai nei i runga i te poari po whakamutunga... te pai, e mohio ana koe."
  
  
  "Na ka whai koe ki te haere i runga i te haerenga ki a tatou."
  
  
  "Ae."
  
  
  "Me whakamate ia tatou."
  
  
  Mo te wa roa, te anake te tangi i roto i te huihui ruma i Kristina a koi te manawa. Ka Alex whakawāteatia ana te korokoro rite te kalokataile orooro hoki ona marama tina.
  
  
  "Ko koe makona, Nick Carter?"
  
  
  "Neke atu iti iho ranei."
  
  
  "Na he aha e kore e koutou e haere ake, me te kite, kuda, te whakahāngai i te tango i reira, tenei kaipuke, ko te haerenga mai?"
  
  
  Just i muri i te ata, tatou ka whakawhiti i te rekereke o te Italian whawhai, a i waenganui, ki te Taranto i te tuatahi i te helicopter rere ki runga i a matou. I roto i te po, ka whakatakotoria i roto i te toru karaka lifebuoys i runga i te mua ia tatou i whakaae, a, no te te helicopter purepure a tatou, i te ringa rere i roto i ki te korero ki a tatou, i a ia e here ana ki te Scylla. I roto i te iti iho i te haora, i tetahi topatopa, ranei pea te kotahi, sel i roto i te whānui bay muri ki reira ki te tango Alexa me te Kristina i runga i te poari. I mahue ki te Kahu, me te lifeboat e kua tuku iho mai i te helicopter. i te rangi kino ano, me i te aroaro o toku rangatira, kua i roto i te kapa mō te neke atu i te rima meneti, i tona mata i te timatanga a ki te ōrite te tauiui matomato o te wai a tawhio noa ia tatou.
  
  
  "Kia pehea te roa e te reira i mua i taea te tiki e koe i tenei mea ki a port?" ka ui ia.
  
  
  "Pea te haora i te tokorua."
  
  
  Ia ihora i mua i te whakautu. "Aue, te kite ahau i a ia."
  
  
  "Ko reira te tahi mea e hiahia ana koe ki te korero ki ahau e pā ana ki?"
  
  
  "Well, pea. Ahau te tango i te reira e te kotiro ko te kotahi anake i a tawhio noa ia ratou?"
  
  
  "Ko ia, ano e. Te reira e kore e kia Stahl o te whakaaro ki te hoatu ia ia i te reira i teie nei."
  
  
  "Auē?"
  
  
  "Hou te aroha." Ia, i te kitenga o te pehea, Kristina, a Alex titiro i te tahi i te tahi i mua i ka e ratou i runga i te helicopter.
  
  
  "Engari ... e ratou teina, me te tuahine!"
  
  
  Ahau te ki tonu te reira i roto i te ki te kōrero. Te matau-tungou te paari. "Pea ka taea e ia te āwhina i a tatou rawa."
  
  
  "Ki te taea e koe te mahi i te tahi mea e pā ana ki tana tamaiti."
  
  
  "Te mea e taea. I ahau ki te mahi i te reira."
  
  
  Tatou drifted i roto i te puku, mo te ia i te aroaro o ka korero ia ano. "Kei te pehea koe, N3? No te patunga? Kahore he karawarawa?"
  
  
  "I reira te mea ki te kōrero e pā ana ki. Te rota o te mea."
  
  
  Te pai. A, no te whiwhi tatou hoki ki Washington i teie pô, e hiahia ana ahau ki te kōrero ki a koe e pā ana ki te..."
  
  
  "Te tatari i te meneti."
  
  
  "Ae?"
  
  
  Ka papaki ia e ahau i runga i te wira urungi. "E hiahia ana ahau ki te tiki i hoki i te poti."
  
  
  "E taea te tangohia tiaki o."
  
  
  "Kaua ahau hiahia te mahi i te reira ahau. Ahau kia whai ki te haere mai hoki ki konei, i te hoê mahana."
  
  
  "Pai..."
  
  
  "Ae?"
  
  
  "Aue, te ia, te mana'o nei au e tika ana koe. Kia pehea te roa ka tangohia e te reira?"
  
  
  "I te torutoru nga ra. Tei runga i te rangi."
  
  
  Te pai. Otiia e kore e tangohia roa rawa, Nick. E hiahia ana matou ki a koe."
  
  
  "Ahau e kore e," i korero ahau, a ka timata te hinengaro whanga i te akoranga mō te Bari. Mo te ia, ko ia tata ki te potae, i runga i Kristina, engari ara i Whakawakia Ellen, e kore ia e whakapakia he maripi ki toku korokoro. Te reira te wā ki te whai i etahi ngahau. Ko taku tikanga.
  
  
  
  
  
  
  Waehere
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Waehere
  
  
  Whakatapua ki te iwi o te United States Ratonga Secret
  
  
  
  Talateu
  
  
  Kihai ahau i hanga te reira ki te Kirby o te tangihanga. Ko ia i roto i Singapore i te wa, mau i te pahau, mōhiti, me te araunga rite ki te pere defector e whai ana ki te hoko American mea ngaro ki Hainamana Communists. I purei ia i tona wahi, i te pai nui ki te whakakore i te tetahi o Mao matua o te āpiha a te hack ki te mōhiohio paipa i ia te whakaturia ake ki te tiki i te tokorua o ngā matā i roto i tona taha, me te tiki i te whakamuna waea o mihi i Hawke, ko te ārahi i te maramarama o te kōwae te wahi mahi ahau. Karanga tatou i te huru TOKI. Kei matou i te eé pai.
  
  
  A, no te riro ahau i te kawea o te rongo o Kirby o te mate, ko ia te tukinotia i te hōhipera i Ingarangi i runga i te rohe ki te raki o te Malay Peninsula. Te matau-i nui te whakapā ki te Ingarangi ki te kitea i te pai i ahau kaiwhakaako, he ngohengohe te moenga, me te ataahua nēhi. Te rongo e pā ana ki Kirby i kua ururuatia nga mea katoa.
  
  
  Kirby ko tetahi o te TUAINA ki te pai te āpiha, atamai, me te pono. Matou mahi tahi i runga i te tahi mau mahi uaua i roto i te Latin America e hoatu e koe i roto i te rota o te mau tamataraa. Kahore ahau e wareware pehea Kirby, he uaua te tangata i roto i te mamau me te ite helicopter pilot, mau ahau atu i te kaipuke i roto i te Cuban wai afaro i mua i te kaipuke pakaru ki mongamonga iti atu i te tāpaepae.
  
  
  Na ka patua e ia, na kahore he tangata i mohio e te kaipatu o te huru ko te. Te kimi ih i taku i muri ohipa.
  
  
  I te pene matamua.
  
  
  Te waka rererangi ka mau ahau ki te tūmataiti waka rererangi i roto i te Florida-iwi-directory. He tangata roroa ki te expressionless mata e okioki ana ki a te autahu'araa, e tatari ana ki te motokā. Ia matauranga o te huru. Ko ia tētahi o te rua TOKI āpiha nei i mahi rite ki te Kahu o te kaitiaki. Ego ko te ingoa o te Mete.
  
  
  Ko te reira i tetahi o Smith o te nuinga o te ngutu ra. Ia anake te mea kotahi tekau ma waru nga kupu a, no ka karanga ia ki ahau, ki te whakatau i a Hawk.
  
  
  "Te tangata tawhito, ka pupuri i ona niho tahi," ka mea ia. Tatou i tupono atu ki raro i te koraha te huarahi, te ōrite tere tuhu te limo ki te 70. "Ahau e kore e taea e mahara ake i tona kitenga i a ia - huru i roto i te taua tohe huru."
  
  
  Ko te take o te matau-o te kino, e kore te mea uaua ki te kitea i roto i. Kahore he tangata ka mahue ano i muri i ngaro i te kaihoko i rite ki a Rawiri Kirby.
  
  
  Te limo tahuri i te kokonga, me te kite ia i te lone whare e noho ana i te mutunga o te whariki i te ara. I tua atu i te whare, i ahau tūhura i te kau ū ki te ata bay. Te Gulf o Mexico shimmered i roto i te tawhiti rite colored glass āraia e te ra.
  
  
  Te hau e pupuhi puta noa i te motu, ruffling hawke's ma te huruhuru. Ko ia e tatari ana ki waho o te whare a, no te tae matou. He kape o Smith, te expressionless tuarua o te mahi nei ko te nuinga o kitea e tata ana ki te matau -, ka noho ki te taha i te matapihi.
  
  
  "Ko tenei te wahi i te kohuru, ka mau te wahi," te Kahu ka mea, poipoia ona ringa i te whare ki te tere i te kata. "Ka tango ahau i a koe i roto i roto i te meneti."
  
  
  "Mauruuru e koe mo te te tuku hoki i ahau."
  
  
  "E kore au e whakapataritari koutou ki te rei, Nick. Ka unga ia e ahau mo koutou no te mea e hiahia ana ahau ki a koe."
  
  
  Ia ka titiro i ahau, me haere tonu. "Te whakahaere i ia tatou ki te whakahoki mai i ētahi kōrero. Ko te kaahu i peia he iti taraka. Mutu ratou i reira, "ka kī atu," me te tapahia te waea waea ārahi ki te whare. Na haere ana ratou ki te whare, me te whakaaro te tangata ki te whakaae e ratou i te signalmen, pea i raro i te taenga o te arowhai i te waea. Whakaaro matou i ratou i te kakahu rite fitters. Ka mau ratou ki Kirby me te tangata Kirby i mauria mai ki konei ki te whakatau i te ohorere, me te patua ah me etahi atu e rua i roto i te te kupu o te ora i te wa . I reira ko te tohu o te kawa i roto i te Huru o te reo tapiritia ia ," Matou tonu e kore e mohio ki ta ratou e, me e nehenehe noa tatou i te imi i te ih o te tumu."
  
  
  "Kia pehea te maha nga iwi e matou ki te rapu hoki?"
  
  
  "Ka rite ki te mātauranga, te mana'o nei au, e mea ahau e wha o ratou. I te iti rawa e rua o ratou i taua mau pū submachine. Tetahi o a ratou i te arotahi. Kitea e matou i te tohu o te Odina hurihuri a tawhio noa ratou i te kāinga ki te whakatata ki a ia i muri. Ka whawhati iho i te kuwaha hoki, na ka mau ratou ki te tangata i roto i roto i te crossfire. Ko te he e wehingia ana mahi ."
  
  
  Pupuhi te hau ki a tatou rite tatou e haere ki te whare, me Smith aru ana i roto i te puku.
  
  
  "He aha i Kirby o te ohipa?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  "Haere mai ia i konei ki te kōrero ki te te tangata i te renting i te whare. I taua tangata i Frank Abruz."
  
  
  E ingoa hanga e ahau mutu i roto i toku ara. "Mafia o Frank Abruz?"
  
  
  "A e kore tetahi atu. Ko te rongonui Frank Abruz. Odin ko a tawhio noa te torutoru iwi i te mafia kua ake i whakaae ki te tuku haere ki te whakahonore. I tukua e ia he whakaeke ngakau, me te ua faaoti e ua hinaaro ia ki te noho i ona ra whakamutunga i roto i te Sicily. Te mafia poari o te kaiwhakahaere pōti mō te Huru o te penihana, me te whakatau ki te utu i roto i te penihana iti mo te pono ratonga." Kahu whakaaetia ia te iti ataata. Te penihana i te ahua pai i to te koura kia mataara. Ka rite ki te mea o te meka, ahau te mea e rua rau e rua mano i te tau. Ua haapii matou e, Abrouz e kia mahue i te whenua i roto i te wiki ruarua, me te Kirby hanga i te whakapā ki a ia."
  
  
  "Hiahia ahau e hiahia ana ki te mohio ki ta ratou e korero e pā ana ki, he TOKI kaihoko, me te mua mafia capo."
  
  
  "Abruz haere, Nick. Ko ia te tangata e whakawhirinaki na roto i te te whawhai arā roto i Kota, a, ka oti te tairongo ohipa ki te whakaoti i waho, oni wahi i tonoa ki te huru." Kahu pa toku ringa. "Na kia haere ki te whare."
  
  
  
  
  
  Ko tētahi atu kaitiaki ko te Rangiotū whakatuwheratia te tatau mo tatou. Ka tata flinched a, no te haere matou i roto. Te wahi i katia hoki te maha o marama, engari tonu te reira i te titiro ki te haunga o te mate.
  
  
  "Frank Abruz i te ngā tangata, he individualist. Kore e taea e ahau te mea e ahau i whakaaro ki tona huru. Te huru o te tuhi rawa toto, "Kahu tonu," engari ko ia tētehi o ngā rangatira i kōrero i roto i te mafia o te whai wāhi i roto i te ao hokohoko tarukino. Kua riro te reira i te whawhai i tenei kaha mo te rua tau mua, a, no te te American peka o te mafia i whakaekea te mahi i te Āhia rōpū e " mana nga mea papai mua i roto i te mara Indochina."
  
  
  "Ko e te i mua i te whakaeke ngakau e peia huru ki te whakatā?"
  
  
  "Te mau. Na, ka Abruz te whakahaere ki te huri i te Communist-partizan tūranga i roto i te mahi, i nga mea katoa skyrocketed. I kawea ano e ia tona kitenga i te mafia nui o te kaunihera, ka karangatia ratou ki te arotake i te tono. Tenei wa i te pōti i roto i tona manakohia. te reira i dissenters, engari te poari kaitiaki ki te whakakore i te mahi ."
  
  
  "Ahau i matau. Abruz i ngā mōhiohio e pā ana ki te mua āpure e taea e tatou te whakamahi i. Kirby i te ngana ki te riria te huru ki te haere i te reira ki runga ki a matou."
  
  
  "Abruz o maitai i te torutoru, engari ko tetahi o ratou ko te whakapono e communism, ko e kore e te ngaru o te heke mai. I reira ko te take ki te tumanako e ka e mahi ki a matou. Kirby ano whakapae e Abrouz i te pānui i te tahi mōhiohio e pā ana ki te Communists. Pea ih mafia hoapā i te hono ki a ratou e kore e anake i roto i te mara o te raau taero."
  
  
  "He aha te ahua o te mahi?"
  
  
  "Kirby kihai i mohio. Abruz anake te faahohonu i mohio hoki ia ki te tahi mea e te TOKI kitea ai te tino ngā."
  
  
  Kahu arahina ahau i roto i te ruma i maka nei ki te rua matā. Ka poipoia tona ringa riri. "Ko te kaahu kihai i tangohia e tetahi tūponotanga, i a koutou e taea e kite. Ratou te maputia e nui arahi tenei ki te patu i te iwi tatini."
  
  
  "Abruz i te uaua ingoa. Whakaeke ngakau ranei, kahore he whakaeke ngakau, engari ia kihai i taua i te momo o te tangata ki te takaro ki te.
  
  
  Kahu tungou. "I ratou i te nohopuku, me te tōtika, whakaae ahau e. Me tino matao-toto."
  
  
  "Ka mea koe i te tahi atu i te rua te iwi i Abruz o kōrua?"
  
  
  "E te haama no 'whaiaro kaitiaki'."
  
  
  Ka whakatuwhera te matapihi, me te kia i roto i te hau. Whakaaro ahau o te tawhito mafia capo, me toku hoa Kirby e takoto ana i runga i te papa ki to ratou tinana haea motu i te matā. Ka mau ahau ki te manawa hohonu o te matao, te tīpako i te rangi tarere iho toku mata.
  
  
  "Kia pehea te e te mafia ite e pā ana ki te Abruz o te mate?"
  
  
  "Toku nuinga o te wā te pono i te puna mea ana ratou e te pawera e tata ki te katoa o te ih whirinaki ngā tau kua poto-ringa. Engari kia mahara e Abruz o te tirohanga kua ta i te tahi, me te e kua hanga e ia te hoariri i roto i tona wa. Eaha te take ki ahau, ko te e tetahi o tatou matua i āpiha i patua i roto i te rerekē ngā āhuatanga, e kore e taea e ahau te whakamārama. E kore ahau e haere ana ki te hoatu ki runga i runga i tenei tetahi neke atu i te e koe. E hiahia ana ahau ki te kaahu te kitea."
  
  
  "I reira e toru nga ara," na ka mea ahau. "Communist āpiha, tawhito hoariri o Abruz, ranei te tangata kihai nei i rite i a ia te rāhui i te Āhia mahi tarukino."
  
  
  Te matau-maringi avaava pungarehu i runga i tona tarau, a pania atu ana te ih. "E wha nga ra. E mahara koe i tana whakahuatanga i Abruz o te $ 200,000-i te-tau penihana? Ia i te tau-tuatahi te utu i roto i tona whare. Ia i ngaro, haere ki nga kaahu."
  
  
  "Te patu i tetahi o te mafia a tino wehi capos? E te reira i te haurangi, ki te haere mai ki te taua whakaaro."
  
  
  Kahu tu ake koimutu. "Titiro i enei matā rua. Kei te whakaaro koe te tangata e haepapa ana i haupapa?"
  
  
  Ko ia te tika.
  
  
  I whai ia kia Noho i roto i ki te huarahi. "Kua kite ahau, i te kāinga, me te rongo kōrero, engari kihai i rere ahau i konei no te mea noa o te taua. He aha atu?"
  
  
  "I reira ko tetahi atu tangata i roto i te whare nei i mawhiti ai i te kohuru. Mutunga i kitea e matou a ia."
  
  
  * * *
  
  
  I te kotiro i te titiro rite te miriona tāra ki te pikinga. Ko ia te kakaho, hei te kuao, me te leggy. Ahakoa ko ia mau i te koti ki te kara tahuri ake, ka mau te kite o ona kanohi i a ia e haere ana huri noa i te wharekai ki te huarahi. Nah i tiketike jutting cheekbones, me te whānui pouri, kanohi , he iti kaka o te titiro e kore e i tohua e te cynicism, me te rigidity hiahia ia tūmanakohia.
  
  
  "Whakatio tika i konei," A ka mea ki te pāngarau kaiwhakahaere i te pūwhiti. Noho matou i roto i te pouri ngä ruma o te kotahi o te matua TUAINA ki turanga, te ako tonu te whakapakoko i runga i te mata. "E ia tona ingoa ko Sheila Brant, engari e kore ia e karangatia ia e a muri ake," te matau-mea. "Kua ki i te reinga o te he roa te wa mai i kitea e matou a ia."
  
  
  Kitea e ahau i te reira uaua ki te whakapono he aha te matau-a ka korerotia e ahau e pā ana ki Sheila Brant. Te reira kihai i haere ki te he kikokore te mata, me te ngohengohe kanohi.
  
  
  "Ko koe te tino ia Frank Abruz o te rangatira?"
  
  
  "Te kore te feaa. Otiia e matau ana tatou tino iti e pā ana ki te wahi i ia i te aroaro o Abruz tangohia ia ia ake i roto i Vegas."
  
  
  Ia ka hotu i roto i te inoino. E kore e whakaaro ahau i reira te he ture e ta te ataahua e rua tekau ma rua-tau-tawhito kotiro kore e taea e kitea i te oaoa i roto i te kamupene o te hoholo mafia capo. "Te tawhito mobster i pangia e."
  
  
  "Tino nui rite koutou, mau," Kahu ka mea sardonically. Na ka tonu ia: "a, No te kitea e matou i roto i taua i Korerotia e noho ana i roto i te whare i roto i te Florida ki te Abruz a kihai tetahi o nga patunga, tatou i rapu i a ia.
  
  
  
  
  
  
  Ia huna ana ia i te ara pai."
  
  
  "Ko wai ia, rere atu ana i? Aue, te ture, te mafia?"
  
  
  "Pea i roto i te katoa e toru. Me te pea tetahi atu. Ka waiho koe hari ki te matau ana, e kei te haere ahau ki te whakarite i te mo ki a koe te tāuta i tēnei wairori ki te Amin."
  
  
  I titiro ahau i mua ki reira. Ia ia te titiro i te amipere te waea o tona mataara. Ahakoa i mohio ia ia e hiahiatia ana ia, ko ia te timatanga ki te ite i te koi i te mutunga o te kiriweti. Kihai i taea e ahau tatari ki te patu i te ara, me te whai i te huarahi o Rawiri Kirby o kaahu. Tenei te po kua makariri rawa ki te hāngai i ahau.
  
  
  "Tenei kiriata i koperea i roto i te pa iti i roto i Idaho i huaina Bonham. Sheila Brant kua noho ana i reira mo te whakamutunga e rua nga marama. Ka whai koe te taupoki ki te kōrero ki te whakamārama i tō ohorere ahua. E kore matou e hiahia ana ki te whakawehi i te kotiro ki te rere atu. ano, " te matau-korerotia ki ahau. "Engari i muri i te tae koe, ka whai koe ki te pupuhi ake te huru."
  
  
  "Kia mataara i te toenga o te kiriata," ahau i whakaaro.
  
  
  Te pūwhiti whakawhiti i runga i ano. Tatou titiro ki rite Sheila Brant haere ki te ritenga o te noho tahi te motokā, kotahi ringa whitikiria ki te whanui o tona koti. I reira ko te maeneene i te aroha noa ki ona nekehanga. A, no te ka whakatuwheratia e ia i te kuwaha motokā, tona ūnga jerked koimutu, ka rite ki te mea i ia te rongo i te tangi e hanga i tona io. A, no te ite ia e te tangi i te kinokore, te tauturu pa ki tona mata.
  
  
  Ka eke ia i roto i te pereoo, me te i peia atu, ko te kāmera e whai ake nei ia ia tae noa ki te tahuri ia te kokonga.
  
  
  "To tatou i te tangata hanga i te kiriata o te hotera i te matapihi puta noa i te ara i te wharekai. Te kotiro mahi i te reira rite ki te hāwini, " te matau-mea. I te waru o nga ra i ma'iri a'e. To tatou tangata kihai i tamata ki te hanga i te whakapā. E o to koutou mahi. Te whakatū i te whakapā ki te Korerotia a, ki te tika, te whanaungatanga. E ti'a ia tatou ki te mohio ki te mea e mohio ana ia. Te katoa o te reira."
  
  
  Te pūwhiti tahuri atu, me te Sergei tahuna ake, te whakakī i te ruma ki te kanapatanga.
  
  
  "Te pai, i te kiriata korero ki a koutou i tetahi mea?" Kahu ui ki ahau.
  
  
  "Koe i te tika. Ia mataku. I ia he pū i roto i tona matau koti pute. Haunga, nah, kua pai te waewae."
  
  
  "Whakaaro ahau hiahia kite koutou i tenei katoa," Kahu ka mea dryly. "Kia mataara koe i roto i mo tona ringa matau, kia rite ki te pai rite mo ona waewae."
  
  
  Ka tukua e ahau te kōpaki hiahia ia kua e pupuri ana i runga i tona uma. Te reira i roto i te TOKI kōnae i runga i Sheila me te whakarāpopototanga o toku cover toi. I ahau i te toenga o te ra ki te tamau aau i te ih, faaineine i te mea he rūpahu ID, me te waia i ahau ki te taputapu motuhake e tangohia e ahau ki ahau ki Idaho.
  
  
  I mahue ahau i Tukua Brant o te kōnae i te fare, hanga i te wahi i ahau i te uru, ka tangohia taku rūpahu ID. Ned Harper, e whakaaturia i runga i te taraiwa o te raihana, ka titiro rite rite Nick Carter. I ia he uaua te kanohi, engari e ahau, kaua ki te pai i te reira. I te taha ki ia kāri ID, i homai e ia he katoleta ki tonu i te tūemi whaiaro e pai tana tūranga i roto i Idaho. Shvedov i te kore e te titiro hou ki te us, tatou tuia, engari ko te reira tino i hoki mai ki ahau.
  
  
  Pau ahau i te haora, i roto i te whare taonga. Te reira i takina e te crate e i roto i, i roto i te tahi atu i te takutai o ngā tūemi, i te tiketike-powered pū ki te roa-whānui te whānuitanga. Tahi ki toku whaiaro patu, tenei i hoatu e ahau ki te taua firepower rite ki ētahi tari pirihimana.
  
  
  Ko tētahi atu mutu ahau i hanga i te turanga o te hikohiko tari. I runga i te Kahu o te whakahau, i to tatou tohunga huihui te kete hoki ahau. Titiro te reira, ano he heu kete, ko te nen i tairongo whakarongo whakaaro, he kāmera, me te iti tape recorder. Ahau e ruarua ahau e hiahia me tenei taputapu, ko te Kahu kihai i mahue te whiua.
  
  
  Ahau i tetahi atu te haere ki te hanga, ki te whakaheke i te wahi i te rehe i mahi i runga i te motokā, ko ahau te pei i te kitea e te tangata ingoa Ned Harper. Ko tētahi o nga rehe i te sino lahi, poto tangata i roto i tona tekau nei i mea ia akonga i te rongonga i te rota e pā ana ki Carter o Nike, me te hiahia ki te whakatau i ahau. Ia faaoti e kore e ki te korero ki a ia, e te hawhe o te aha hiahia ia rongo pea puremu.
  
  
  "Matou te whakahau ki te whakarato koe ki te motokā kihai titiro rite i te reira i hokona i te rēhita tuarua - ringa utu, engari e kore e tino haere ki hea," ka mea ia ki te smirk. "Te pōti i runga i te mea ta tatou. Tenei kotiro iti e kore e tino, engari whakaaro ahau ka hinga koutou i roto i te aroha ki a nah. Ia pahono rite te French wahine kairau."
  
  
  Ka haere matou ki te tahi atu taha o te seraglio. I te mīhini tohu ki te wāhanga iti o te huarahi i kapi i te mau fifi. "Pōti, ki te wahi e matou te whakamatautau i te reira. Te whakamātau i te taraiwa kei te haere ki te tamata i te reira i roto i hoki ia ia."
  
  
  Te toru-tau-tawhito Ford ki te puawai wahi, me te mau i runga i tetahi o ona parirau purred i te mutunga o te fakafaingata'a'ia'anga akoranga. Ko te atekōkiri, e mau ana i te moana, poipoia i a tatou, a taora i runga i te takahi hau. Ki te motokā ka mau atu i rite ki te wiwi i te ngeru.
  
  
  "Te fafau atu ahau ki a koe ka waiho e taea ki te tiki i nah 120 haora, i te tino iti rawa," ko te iti i te mīhini ka mea whakapehapeha. "Hanga tatou i te reira, ano he konohete wairingi."
  
  
  Ko te motokā i rere mau fifi. Whakaaro ahau hiahia ia ki te tiki i roto i te tuatahi, engari ko te taraiwa tapahia he tupare ki te i te meneti whakamutunga. Ia zigzagged te motokā haere i te akoranga, potae squeaking. I te mutunga o te iwi, ia koimutu te patu i te whakaweti i te pātene me te hoatu i te motokā ki te āta miro, i te tahuri i te ee ki Hollywood stuntman pumanawa i mua i te aro ake ki runga, me te pei hoki ki a tatou.
  
  
  "Tenei tangata kua ki te haere ki te Indianapolis," ka mea ahau.
  
  
  I te mīhini o te ataata whānui.
  
  
  
  
  
  "E rite koe hitimahuta, Carter?"
  
  
  Mohio ahau te mea i te tikanga ia kia rite ki te atekōkiri ka i roto i, i taiawhiotia ai e tatou i te motokā, poroa ana tona potae, me te ko i roto i tona mane kanapa o te whero, makawe. Tae noa ki tona tinana huna i te shapeless coverall, i reira te kahore he feaa e te whakamātautau atekōkiri ko te wahine. .
  
  
  Ia matire rererere, ka haere ia ki runga ki a matou, ki te piu i te potae i roto i tona ringa.
  
  
  "He aha koe e whakaaro, N3?" ka mea ia, te whakamahi i toku kaikōhuru rangatira hei utu mo toku ingoa. Mō ngā kōtiro nei i te titiro rite te patu i rite ki a ia, ka tahuri ia ki te akiaki i te iti ake te teití atu i taua.
  
  
  "E pā ana ki te waka ranei i te taraiwa?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  Tona kanohi matomato, te whitinga ki te ahi. "Cars, o te akoranga. E kore ahau e tiaki aha koutou te whakaaro o te taraiwa."
  
  
  Ia ia te titiro i te mīhini, ko wai shrugged, ka tautokona atu diplomatically. Kihai ia i hiahia ki te waiho i te kaiwhakaatu, no te e whakapaipai redhead tapatapahi i te rongonui Nick Carter ki te iti mongamonga ki a ia disdain.
  
  
  "He aha i meatia e ahau ki a koe?" Ka ui ahau ki a ia, he iti puputuu.
  
  
  "Tetahi mea i te katoa. Kia kite a, ki te noho i te reira i taua ara, N3."
  
  
  Na ano-nga ingoa hei utu mo o te ingoa. Ka mau ia ki reira, me te glint o te ahi i roto i ona kanohi i te wero. "Whakaaro ahau i a koe i whakaatu atu i te iti, ina e koe i te pei i te motokā," ka mea ahau. "Ko reira no te ahau?"
  
  
  "O te akoranga whakaaro ki a koutou na. I a koutou e pea miharo ki te kite i te wahine i taea te pei e te motokā pai atu i te taea e koe." Tona whakakake ngutu o nga kukupa, engari e hanga Stahl tonu te mangai noa atu ātaahua. "Kia tango i te kitea tika i teie nei, N3. Ētahi o te kotiro ki konei kia koropiko koe i rite ki te whare moenga kaipara, engari i tou ingoa e kore e te faahoruhoru i ahau."
  
  
  "He aha te haaputapū nei i a koe - te mahi? Pea e takaro ana te arotake."
  
  
  Ia i kata, i rite ki te whakaaro mea arearea roa ia. Ia, ka tango i te kumemau o tona tangatanga coverall. "E mohio ana koe he aha ahau i korerotia, N3? Ka korerotia e ahau e, ki te i koe i runga i te waka rererangi taua tukinga, ano e koe te kitea te wa ki te tono ki te kaitiaki rere."
  
  
  Te reira parau mau, " ia ka mea te papa. "Mau, i korerotia e ahau ki a ia.
  
  
  Ia shrugged te coveralls atu tona pokohiwi, me te wriggled i roto i te reira, te whakahaere ki te hanga i te mahi i rite whakaongaonga rite te striptease. I raro i tana mahi i te kakahu, ka kakahu i raru slacks, me te poraka e piri ki a ia ānau rite hiako.
  
  
  "Ahau i te faatura i a koutou, ano he ngaio. Rangatira N3, he aha-te mea te auraa te reira, " ka mea ia. "Engari kia haere tonu te kōrerorero i runga i te taumata ngaio, me tatou?"
  
  
  Kihai i taea e ahau te whakaaro o te tetahi mea i ahau i te iti iho i roto i te hiahia, i te tahi atu i te pea hoatu i te kauhau i runga i te nohopuku, ki te tawhito kotiro ' home.
  
  
  "Te motokā whawha atu te pai mo koutou, engari e hiahia ana ahau ki te whakamatautau i te huru mo ahau," tana tahu, ka mea.
  
  
  Te reira i hoatu i raro i te wira urungi, ko te anake tenei taputapu, te engine, me te hoki whakamuri. Na koperea ana e ia i a ia. Haere ana ia i roto i te akoranga noa rite nohopuku rite ki te kotiro, a mutu ake te kitea i te motokā mā te hanga i te koi double tohu. A, no te ka e ahau i roto i, maka e ahau toku taviri ki a ia, ka mea, "E ka mahi," ka whakaaro ahau, a ka hiahia tuwha i roto i toku kanohi.
  
  
  "Na, ko wai o whakaatu atu?" ka mea ia, ko reira he tohu o te ohorere i konatunatua ki te hanihani i roto i tona reo.
  
  
  "I te motokā e kore e e e e e pai, engari i reira te he rota i raro i te autahu'araa. Titiro koe rite ki te nui te wahine, engari pea e kore e nui na. Au pākiki ahau nui ki te ui e ahau tenei pātai." I te tārua matua ki tona ruma i maka ki roto ki tona ringa. "Ki te hiahia koe ki te whakamahi i tenei, kia waiho te reira i te po nei. Ahau ka mahue i te turanga i roto i te ata."
  
  
  "He aha hanga e koe te whakaaro e ahau e whakaaro te whakamahi i te reira?"
  
  
  "Pea koe tika rite te pākiki rite ki ahau," ka mea ahau.
  
  
  Hoki i roto i tona piha, ia unuhia atu tona koti, te heheu mai te huia-iho luger i roto i te tere-te tuku i te rewa ana i raro i tona ringa maui. Te patu ia i whakamatauria i runga i te TOKI rerekē i mahi ki te mahi, engari ko ia e kore, kahore ia ake whaiaro, i patu: he luger e Wilhelmina i hoatu e ia; i te stiletto, Hugo, i roto i tona ringaringa; me he iti te hau poma mauherea ki te roto o tona huha e Pierre. He taea e poma te patu i nga tangata katoa i roto i te ruma kati i roto i te hēkona; katoa ka mau te reira i te tahi kuru ki te wahi i te huru anga.
  
  
  Te whakatuwhera i te afata ume i roto i tōna tūru, e unuhia e ia i roto i te kōpaki Kahu i homai ki ahau. Ia flipped hoki i te taupoki, me te frowned i roto i te exasperation. Ahau whakaaro ahau ka mahara ahau ki te mahue te tārua o toku taupoki i runga i te tihi o te kōnae. Na, i te whārangi tuatahi ko te pepa ki te whakaahuatanga o te Sheila o te ahua me te he tonu tau whakaahua huri noa i te kiriata i kite ia ia i mua i taua ra.
  
  
  Korerotia e ahau ki a ahau e ahau kia he. Ia thumbed i roto i te ihirangi o te kōpaki, engari i reira he tohu o te kotahi-te whārangi kōrero. Well, i reira te kahore ki te manukanuka e i teie nei, i whakaaro ahau. E riro te reira i uaua hoki ki te he kuware ki te tomo i te TOKI turanga rite kikino i te tima ki roto i te taiwhanga whutupaoro.
  
  
  Tonu he iti te māharahara, ka timata ia ki te toe lau te kōnae i runga i te Brant kotiro. Just rite Hawke ka mea, i reira he kōrero e pā ana ki tona mua. I taea kua ia i whanau i runga i to ratou wiki, ka Frank Abruz tangohia ake ee i roto i te Las Vegas. Heoi, i muri i te TOKI kitea ia i roto i Idaho, i te raraunga i tiahihia te whakaoti i - te haora i mahi ia i rite ki te hāwini, no ia te nuinga o te wā haere ki te moenga, a tae noa ki te pene huahua o te mahere o te whare ia i te reti.
  
  
  
  
  
  He maha nga wa i hiahia ahau ki te whai i te whakaahua te mahara. Mai kihai ahau i whai i te huru, whakawhanakehia e ahau toku ake tikanga mō te fakamau meka matua i roto i toku matenga. Hanga e ahau i te pitopito kōrero i roto i te pute pukapuka ahau ki te kawe ki ahau, a toe lau ih, ka titiro i te tahora o Part o te whare, na, kua totoro i runga i nga moenga, i whiua i roto i nga mea katoa a tawhio noa toku whakaaro ki te kahore te rauemi ahau e korero ana ki a ia.
  
  
  Ia me whai dozed atu. A, no te ahau ara ake i roto i te pouri, ko ahau te mataara i te tangi na hoki e kihai i taea e ahau te tautuhi i ahau.
  
  
  Te reira mai ano, tika te hemo te rakuraku tangi, te maitai i te pa i te maitai. Ka peke i roto i te moenga, me te, ka ū i runga i tona haunches, luger i roto i te ringa.
  
  
  I te tatau tuwhera, me te kōwhai ki te tohu o te marama ka oma puta noa i te patunga witi. Te redhead ka mea, " Koe te whai i te nohopuku reflexes, N3."
  
  
  Ia mărû, te ite e ko te tangi, ko ia te rongo i tona matua e tahuri ki te ra. Kihai ahau i i mahara ki te mau ki te pū i roto i toku ringa. Te parapara e hanga e ahau te tiki ake i te paru, kua ora toku ora ake atu i te kotahi.
  
  
  "Tahuri i runga i Brylev. Pāwhiritia ki runga ki te tangi i te pātene i muri i a koe, " ka korerotia e ia ki tona hoa.
  
  
  Ia flipped te marama whakawhiti, na ka akina mai ahau i te matua. "Ki te e mahue koe i te apopo, e kore e ahau hiahia i te reira i muri, ka ahau?"
  
  
  Ko te kī whakauria iho ki runga ki a ia, grinning. "Na, ko koe pākiki."
  
  
  Ia shrugged tona pokohiwi. "Te mana'o nei e ahau hiahiatia noa ki te kitea i roto i te mea i nga mea katoa ka korerotia e ahau e pā ana ki a koe i te pono."
  
  
  "He aha e kore e koe te kati i te kuwaha, me te whakamōhio ia koe?" Ka korerotia e ahau ki a ia.
  
  
  Ka katia te reira, e kore e tango i ona kanohi atu o ahau. Ko te wero tonu tiaho ana i roto i te ih matomato rire.
  
  
  "Patricia o te Kāhua," ka mea ia.
  
  
  Ka mau ahau atu toku pokohiwi here, slung tona huru, i runga i te hoki o te heamana, me te holstered te Luger . "Pēhea te roa kua koe te mahi i te TOKI?"
  
  
  "Hei tauira, i te tau. I teie nei ui e ahau he kotiro pai rite ahau ka eke ki tēnei mahi."
  
  
  "Tukua ahau kia hanga i te mana'o. Whai koe ki te whakamatau e taea e koe te mahi i nga mea katoa i te tangata e nehenehe e rave."
  
  
  "Aue, e koe ngautuara, poriro," ka mea ia, kahore tetahi e kitea ana i te mauahara.
  
  
  "I ahau i te pounamu o te wehikē," ka mea ahau. "Te homai i to tatou rangatira. Ka taea e ahau te whakatuwhera i tona huru?"
  
  
  "Kihai ahau i haere mai ki konei, ki te inu," ka mea ia. Ka kumea mai e ia te poraka i runga i tona matenga, me te akina ego ki runga i te heamana.
  
  
  Ko ia mau i te pango miro pari. Well, te hawhe te pari. I tona mōhiti i te waipuke. "Well e whakaratohia ana mō te" ko te kotahi te pōti i runga i te takarepa whakaahuatanga e haere mai ki toku ngakau, ina ahau ka titiro i nah.
  
  
  Taitainga e ia kanapa whero mane o te makawe, ia malimali i ahau. Ko te ataata ko tetahi wahi kata, tetahi wahi fafau.
  
  
  Ona mahara ki a ia te aho a tawhio noa i taua ra. Ko tōna he tukurua o tenei. "Na, ko wai o whakamanamana?"
  
  
  "Ko ana mea," uru ana e ia. "Engari rite koe i te reira."
  
  
  Tonu ataata, unuhia e ia ki raro i te rere o te ia huti tarau, me te piki i roto i te hotuhotu ratou hiahia i runga i whakanohoia i ona waewae. Na ka mau ia anake te pango pari, me te ōrite te muru i o pango miro i raro.
  
  
  Ia riro te haere i runga i ki te moenga, a ka noho ki raro i runga i te mata. Ia unbuttoned ia pari, me te unuhia i te huru atu tona nui uma. Ki te i te piunga o tona ringa, ia te kopaki tona kakahu ki runga ki te matenga o te moenga, a ka ki te moenga i runga i toku urunga.
  
  
  "Ka waiho e ahau i runga i tou nui," ka mea ia. "Ahau i whakaaro e koe hiahia hiahia ana ki te ripiripia e ih atu ahau."
  
  
  Te reira i te tahi mea i tua atu i te wero i roto i ona kanohi inaianei. Te oaoa, te hiahia.
  
  
  A, no te e ia ona kakahu, maka atu, ka kite ia i te hairpin me te hau poma, ka mea ia: "e Toku Atua, kei a koe te haere ka hinga."
  
  
  Ia whakarihariha chuckle. "Te fao koe i te tokorua o te otaota mai koe."
  
  
  Tana kata, ko whango, me te uninhibited. I taea e ia te whakamatau ia, ko te rite o tetahi tangata, engari ko ia tino kihai i mahara ki te tukinotia ano he sex ahanoa. "Haere, N3," ka tohe.
  
  
  "Nick," tona papa, ka mea. "Ko te moenga i te mea kahore he wahi mo ōkawa."
  
  
  "Te i'oa. Nick, "ka mea ia," ahau rite."
  
  
  Ahau haea atu ia miro underpants. Ko ia te tika. Oaoa e ahau te mahi i te reira.
  
  
  Pōpō i te kaha o te kotiro. Ta tatou i farii, ua ite au i te uaua i roto i a ia hoki tana papa pere. Tona mangai i ngohengohe me te mahana, me ona arero, ko tere, me te nohopuku. Ahau tanumia iho toku mata i roto i tona uma, a tona maihao i keria ki roto ki toku makawe. A, no te tona papa takaro ki a ia hard nipples, ia writhed growled me te rite ki te ngeru hiakai.
  
  
  I toku ringa pakura ki raro, ki tona papa, a ara ia ia ki runga, ki te whakatau i tona tuatahi werohia. Ahau totohu hohonu ki nah a i rongo ia i te tangi. Tona tinana aki ki oku. A, no te ia i whakaarahia ona nekehanga, ia shuddered a ruia i te moenga. Nah i te ngāwari te kaha o te kararehe.
  
  
  "Nick," ka hemo ia. "Kia te whakaoti tahi tenei."
  
  
  Pera i te matara e āwangawanga, a, ia ia te wā, ko te tino tika. Mau, ko nga mea katoa tino.
  
  
  Tona ringa pakura ki raro i toku huha, te tūhura. "Uaua. Kei te tino wahi o te kai, Mr. Carter."
  
  
  "Na e koe."
  
  
  "Kihai i ahau i rite mo tenei. Kei te pai noa atu i ahau, korerotia."
  
  
  "Mahino ahau e. Ia honorific he nui atu i to ratou faatura."
  
  
  Ko ia i kata. "Ka taea e ahau te moe ki konei i te po nei?"
  
  
  "Ka taea e koe te noho i te po,"na ka mea ahau," e kore ahau e mohio pehea te nui o te moe, ka whiwhi koutou."
  
  
  Rua
  
  
  I roto i te ata, ka whakatika ia i te tīmatanga, me te tīmata te pikau tae noa ki te redhead ara ake, me te hurihia ki runga i roto i te paru.
  
  
  "Nick," ka mea ia, " e ko te nui. Rawa, a te wa whakamutunga."
  
  
  Ia mau i te hau poma ki te roto o tona huha. Last po whakamutunga o te po. I teie mahana, i nga mea katoa i rite ki mua. Ahau whenu
  
  
  
  
  Ka whitikiria he stiletto ki a ia kikowhiti, ka tirohia te puna tikanga. Ahau flexed tona ringa, me te kikokore, maripi pakura ki toku ringa, rite ki te haere. "Ki te titiro i runga i tou mata ko te iti wehiwehi," Pat mea.
  
  
  Hoatu e ahau ki a ia he ataata e tata tae i oku kanohi. "Ahau e kore e rite i te kuwaha i muri tamaiti."
  
  
  Na ka maka e ia i runga i tona Ned Harper pūeru, hoatu i runga i te Luger ,maka te zip-ake koti ki runga i a ia, me te titiro i a ia i roto i te whakaata. Pera i te matara e taea e ahau te korero, ko ana mea i titiro rite te inu taraiwa taraka. A, no te ka neke ia ki te pa te wahi i Korerotia Brant i huna, ka korerotia e ia ki tana e ia e hiahia ana ki te whiwhi i te mahi.
  
  
  "Ahau e kore e ui tenei," Pat ka mea, " ko te mea i tupu ki te N1, me te N2?"
  
  
  "Te pai, kei tatou i roto i te waimarie," tona papa, ka mea. Ano e Rawiri Kirby, whakaaro ahau.
  
  
  Ko te reira i roto tutakina i te katoleta e whakaratohia ana e te TOKI. Ko ia te rite ki te waiho. Katoa i ahau ki te mahi i te mea poroporoaki.
  
  
  Whero ora ahau i te raruraru. "E mohio ana ahau ki. Kaipuke e haere i roto i te po, me nga mea katoa e. Te noho i te waimarie, Nick."
  
  
  Ka whakarerea e ia mo Bonham, Idaho, i te rua i roto i te ahiahi. Te pa i 4,700 e noho ana, me te titiro te reira rite 4,695 a tawhio noa, a ratou whakaritea e ki te noho i te kāinga.
  
  
  Tahuri ki te teihana hau e te pānui inamata ratonga, kumea e ia ki runga ki te tank waka. Ki te tonu te mahi i kore e whakatinana. Ka whakarerea e ia i roto i te waka, me te haere i roto i, te wahi i kitea e ia te tangata momoe i te tepu kapi ki te puehu, ara mahere, pihikete kēne, me te kikī wāhanga aunoa. Ia patapata i ona pongaponga i runga i te ma, mata o te heamana.
  
  
  Te huru o te kanohi i ngatata. "Ae, e te ariki?" ia yawned.
  
  
  Tohu ia ki tona waka. "Ahau e hiahia ana etahi hau."
  
  
  "Ah," ka mea ia, ka rite ki te mea ko te pea e kore i puta ki te emu.
  
  
  I kumea e ia i roto i te ngongo wai me te whakaurua te pupuha ki te Whitinga o te tata kau tank, tu ana ia me te titiro matatau atu i roto i i te hiamoe huarahi i roto i te koma te mutunga o-te puna rā.
  
  
  Kahore ahau i kite i a ia, e kore matou e whai i te waka rama, e kore matou e whai haukura tohu. Bonham titiro rite te Norman rockwell huna i peita i te pa iti. Ona, ua i roto i te wahi ki te katoa o taku patu whakamate whitikiria ki toku tinana, me te kiia i roto i te kātua o toku pereoo. Bonham kihai titiro rite te ahua o te wahi i mua mob rangatira o te rangatira e pai ki te huna. Ko te pea tenei aha Sheila Brant i whiriwhiria e huru. Hey, homai ki ahau te nama mo te roro, whakaaro ahau.
  
  
  Ka tika, tona ngenge pokohiwi. Tona koka i haere nohopuku me te mo te maha haora i nga ra katoa ki a ratou rite te mea i mahue TOPOR turanga i runga i te Carolina rāwhiti. I muri i taua ra, ka whakapā ahau ki te TOKI kaihoko e whai ake nei Sheila ki te kia ratou ia kihai i mahue i a tatou.
  
  
  Ko te kaimahi i te mahi i te teihana tīmata horoia te motokā o te motokā. "Whai koe i nui te ngārara mate i konei ki te whakaki i te peere," ia amuamu. "Me whai koe i te taraiwa katoa te po."
  
  
  "Yeah," ka mea ahau. Ko ia te tokanga, ki te kore inamata.
  
  
  "Tūruhi?"
  
  
  "No, korerotia e ahau ki a ia.
  
  
  Te huru ūnga i tahuri, me te huru kanohi, i kore te hiamoe.
  
  
  "Au e ahau he taraiwa taraka," ka mea ahau. "Te ti'aturi nei ahau ki te kitea he mahi i konei."
  
  
  "He reira he ngā take i whiriwhiria e koe Bonham?"
  
  
  "Ahau i rite ki te pa iti."
  
  
  "He maha hoki era atu pa ririki."
  
  
  Whakatara, whakaaro ahau. Emu ko te tino pākiki. Na ka mea ahau, " e ahau i rite ki te titiro a tenei tetahi."
  
  
  Ahakoa ko ia te takitaki i te hinu taumata, ka haere ia ki roto ki nga tangata o te ruma, me te pakura te kanapu i runga i te roto o te kuwaha. Maka ia ki te wai matao i runga i tona mata. Ko ahau ngenge o te katahi ki te motokā i te nohoanga hoki na te roa, ka korerotia e ahau ki a ia ahau, ki te kore ahau e kore e kua hoha i te kaimahi, ka ui ahau.
  
  
  Te patototanga a pita i te tatau. "Hey mister, e hiahia ana ahau ki te kite i a koe."
  
  
  Ia wetekōtui tona koti ki te tiki ki te Luger hohoro, ka whakatuwheratia te tatau. "Ae, he aha?"
  
  
  "E pā ana ki te Sheila Brant," ka mea ia, ka grinned. "Ia agent koe kia te whakatau ko N3."
  
  
  Ko tōna kore i kite i tona whakapā, me te kore e tangohia tetahi tūponotanga. "He aha koe i korero e pā ana ki?"
  
  
  I muri i te slamming te tatau, ka tae ia ki roto, a unuhia i roto i te mama ōrite ki te toku. I puta ia i te huru ki runga ki ahau. "Ahau kua korero ki te tokorua o te iwi nei i mahi ki a koe i roto i te mua, Carter. Ahau whakaaro ahau ka mohio koe mai i tou whakaahuatanga. te toi. Ētahi rite Hawke, ka korerotia e ia ki a ia. Ko toku ingoa Meredith, i te ara.
  
  
  Ka tahuri ia tona mama runga. He aha te titiro rite te kaiwhakanao o te tau rangatū i raro i te mau i te waehere e tāutuhia e te rangatira hei TOKI kaimahi. "Katoa e tika, Meredith. Engari hiahia ahau ki te kia ake tupato ki te i ahau ki a koe. Kaua e wareware e te take mo te katoa o tenei mahi, ko tona whakatara pai agent kapa." Ehara i te mea Stahl tohe nei i runga i te reira. Kihai ahau i whai i te huru ki te mea, " he Aha ngā mea hou e pā ana ki to tatou kotiro, Sheila?"
  
  
  "Ko ia tonu i konei, me te mahi i te raumati. Ia tamata e kore ki te tiki i te tata rawa, na e kore e rite ki te whakaoho i Nah o te whakaaro. Ka mau ahau i tenei mahi, no te mea hoki i wehi ahau, e i te pa e e tīmata te miharo te aha ahau i pupuri i te reira ki runga. ka noho i te hōtera. Kite koe i te po nei, me te te kōrero i te tahi atu." Ia i ruarua. "Mahino ahau e, e ahau te mea nui rawa i roto i tenei mahi, me te titiro whakamua ahau ki te mahi ki a koutou. Kaua e whakawa i ahau i ta te tika tupu. Tona tikanga, e kore e pera noa."
  
  
  "Te ti'aturi nei au e," na ka mea ahau.
  
  
  Peia ana e ia te āta iho te huarahi matua o te pa
  
  
  
  
  
  mā te tuhituhi i te wāhi o te rua ruma i te teihana pirihimana, post office, me te ōhanga o te piha haapiiraa city hall. Ona, whakaaro e koe i taea e pōkai te pa katoa i roto i te shoebox. I waenganui i te nui e rua i te whare, i reira ko te rohe pae ki te "Matao Pia" waitohu i roto i te matapihi. E wha storefronts i raro i a ia te kitea i nga mea katoa, i te tuhinga o nga ra, i te Bonham i te teihana rerewē, ko te nui, me te tipu. Na, i te rua-kōrero hanga i te peita e hiahiatia ana, a ka kite ia i etahi o nga upper windows i te mata.
  
  
  Te whiwhi i roto i huri noa i te motokā, ko ia te āta tirohia e ngā wharekai puta noa i te ara i te hotera. Sheila Brant kihai ko i runga i te fatongia tae noa ki te 4:00 p. m. a, ki te mea kihai i riro pai te, ia e kore e kua hiahiatia ana. Te reira i kore i te kiritaki i roto i te wahi.
  
  
  Haere ia ki roto ki te atarua hotel tomokanga, i te wahi i te taonga i te hauwhā-inihi te matotoru ki te puehu, i te ao tawhito. Kahore he ararewa, tika i te stairwell, me te tipu amiami mimmo haere i roto i te e hiahiatia ana i te & nb tika rite Bonham e hiahiatia ana ki te manawa ora hou.
  
  
  Klera oha ahau, ka rite ki te mea i ia te he kaitōrangapū mihi te hira te pōti. Ka mea ratou kati i to ratou wharekai i te wa roa i mua, engari e taea e ahau te pai te kai i te wharekai puta noa i te huarahi. "Te tamata i te reira, ka aroha koe i te reira," ka mea ia.
  
  
  I roto i tona ruma, ka tangohia atu tona kakahu, me te taputapu, me te mau i te ua. Ahakoa kihai ahau i whakaatu i te reira i roto i toku āhuatanga, e oku whekau pōkaitia e ia ki runga rite ki te puna. Te whakaaro pupuri i rere i roto i toku matenga, ko ahau tata ki te kotiro nei ai e taea e ki te hoatu i ahau te tahi mau pahonoraa e pā ana ki a Rawiri Kirby o te mate.
  
  
  I ahau i te tirohanga pai o te wharekai, i te tuarua-papa windows. Ka rite ki ia buttoned ake tona shirt, me te hoatu i runga i tona tarau, i whakaaro ia o te Sheila Brant. Miharo ia ki te Ay i te whakahaere ki te mawhiti i a tawhio noa tenei whare anake, ranei, ki te kaahu te i faaoti ki te kia Ay mawhiti i te ora mo etahi take.
  
  
  Meredith hoatu e ahau te maha o ona ruma, ko ia nei te tikanga he torutoru tatau ki raro i toku. I haere ahau ki raro i te whare ki a ia. Meredith tahuri i roto i ki te waiho i te tūturu tuhinga, engari ko ahau he tūpato huru, me te haere ia ki te tirohia i te reira i roto i.
  
  
  Ngā mihi ki te TOKI o te whakangungu, me te rawa ki a ia Stahl o te ringa-i runga i te wheako rite ki te maukati-kato tohunga. Ko te tatau ki te piha hotera, ko te kore e uaua. I te tekau ma rua-tau-tawhito tamaiti i taea e te tiki i te maukati ki te penknife.
  
  
  Ka tahuri ia ki te puku, me te tomo i te ruma ata. Te tangata e noho ana i roto i te parahiraa i te matapihi. Ia grinned i ahau. "E riro te reira i tika rite ngāwari ki te patoto."
  
  
  Kihai i taea e ahau te whakaaro o tetahi tupato timatanga. Katoa i taea e ahau te whakahaere i, " ko Wai koe?"
  
  
  "Meredith, o te akoranga. A me waiho e koe Nick Carter."
  
  
  Ki te mea kihai ia i Meredith, ko ia he whakatara pai teka. Ia au ra i te tino noho humarie ana. "Kua kua ahau e tatari ana mo koutou. Ahau whakaaro tika ka haere mai i roto i, " ka mea ia. "Kua kite koe i te kotiro ano?"
  
  
  "E kore e te ano."
  
  
  Ki te hiahia ia ki te mohiotia e ia, kihai i taua i te tuarua Meredith hiahia ia i tutaki i roto i te whakamutunga, ki te haora, me te hawhe, ka kore e kua kia māhorahora, whakaaro ahau. Tiki ia ia i te hikareti. "Tetahi o te hunga tapu?"
  
  
  Ia i fingered i te meneti o tona rumpled parauri, koti. Ko ia te a tawhio noa-fehangahangai tangata, te timatanga a ki te haere pakira, me te ngako, ko tona ahua kihai i korerotia mai ki a matou i te tetahi. TOKI āpiha mai i roto i katoa te rahi, te āhua, me te ake. "Te wahi o te pōti, Carter?"
  
  
  Ka tukua e ahau te pukapuka o te kēmu.
  
  
  "E kore e whai koe i te mama?" Ka ui ahau ore, te tahu i te hikareti.
  
  
  "E kore e tango i te reira ki a koutou. Whakatara i te mea i nga wa katoa rere i roto i te wahie."
  
  
  Ia grinned, me te akina te emu ōrite. "Whakaaro ahau ki te mea i taea e tangohia, kia e koe."
  
  
  Ka whiti tona waewae, a ka okioki ana hoki i roto i tona parahiraa, e maka ana i tona ringa ki runga ki ia iwi. Ego kanohi kihai i waiho e ahau ki a ratou te koka rite tomo ia ki te ruma. "Koe i te tikanga a koutou e kore e whakapono ki ahau Meredith?"
  
  
  Unbuttoning tona koti, ka mea: "e mohio ana ahau whakatara pai, e kore te mea pono."
  
  
  Tona māhorahora ana te ataata i te reira tonu. Ka nui te mana-whaiaro. "He aha i meatia e ahau he?"
  
  
  "Ko te mea nui ko te e te koe i te reira. E ko koe tino, Della?"
  
  
  "Ko ahau te tangata nana nei i tona mate ake rerenga kōrero," ka mea ia. Ki te deft kaupapa, ara ia ona pant waewae ki te kotahi te ringa. Ki te ētahi atu, unuhia ana e ia te hurihuri i te takotoranga: piri ki tana tao.
  
  
  Te reira i ngahoro ki runga ki te kotahi o ia iwi i te wā te reira i te unu. Te huru o te hurihuri i te rite rawa ki te silencer, a ka rongo ia ki te ngohengohe mare rite te pū haere atu. Gawk te patu i te taiepa.
  
  
  Ahau flexed tona ringa, me te stiletto ka haere ki toku ringa. Te reira i maka e huru rite neke ia ki te utu i ahau hoki ki roto ki te tiro a koe. Te maripi totohu ki te emu o te korokoro me te quivered ano he koikoi. Te huru o te kanohi piri, a okioki atu ia ki raro rite ki te mea ki te titiro i raro i te parahiraa.
  
  
  Ia mau i a ia, i a ia kaihe pihai. Te reira i te taimaha. Ia huru e totoro ki a ia, ka rapu i a ia. Te reira i te rima mano tara i roto i te Huru o te putea, me ētahi tuhinga e mea Huru o te ingoa ko Coogan, me te haere mai ia i Denver. E kore te reira i tika te tikanga ki tetahi mea. Te huru pepa i rite pea rūpahu rite i toku. Na roto i te pipiki ki te taraiwa o te raihana i roto i to koutou huru meneti. Tona whakatikanga ake. Mea tīmata kino. Te tangata i mohio he aha te ia i roto i te Bonham, ko tona haumaru ko te mārama faaoti.
  
  
  I ahau ki te mahi i te tahi mea ki te tinana. Kihai i taea e ahau waiho i toku huru i roto i te Meredith o te mau piha. Te hanga tino e i te kauhanga
  
  
  
  
  
  Te reira i te koraha, na ka mau i te tatau i tupurangi, me te i whakatitiro i te raka. Oia mau, i reira ko kahore he tangata i roto i te piha. Coogan tangohia ia ia ake, kawea ana ia puta noa i te whare, whakatakotoria ana e ia ki runga ki te moenga.
  
  
  No Chamber o te Tauhokohoko e hiahia i roto i te te utu i ahau, i mahara ahau. Kua kua ahau i roto i te pa, mo te iti iho i te rua nga haora, a he tangata kua mate.
  
  
  Ka haere ia e'a, a patua ki runga i te kōrero hoa ki te karaka tēpu, nei koa ko te whai wāhi ki te waiho i tona panga panga kupu. Ka korerotia e ia ki emu e ka tutaki te tangata i roto i te aroa, te a tawhio noa-fehangahangai, ka pai ai te taata.
  
  
  "Tenei ko Mr. Hobbs. Kaihoko. Tirohia i roto i te i tenei ra. Ruma 206."
  
  
  "He aha e Mr. Hobbs hoko?"
  
  
  "E kore ahau e whakapono he aha ka mea ia."
  
  
  E rima meneti i muri mai, ka mahue i te ruma, haere ki runga ki te pikinga ano, a tangohia tetahi maukati. Ruma 206 ko te koraha, kahore hoki te take mō te tauira te take. Mr. Hobbs i papaki u a, no te tīmata ia e tatari ana hoki ahau. Ka papaki ia katoleta ki raro i runga i te moenga, me te tuwhera te reira. Te anake te tauira i te reira i roto i te huia-iho pū ki te silencer, me te hōkai. Mr. Hobbs, hoki e mohiotia ana ko Mr. Coogan, me te Meredith, hokona te mate. Te pai-hinu pū i te tahi mea rite ki te taputapu o te ngaio kaikōhuru.
  
  
  Ia ai kua fifili ki te huru o te mahere kēmu. Ia i mahara ki te haukoti i ahau, ki te patu i ahau, no te ka e ahau i reira, te tango i te kotiro a tawhio noa te hotera matapihi, no ka eke ia ki te mahi, a ka waiho Bonham i roto i te hohoro. E takoto ana e pā ana ki te Meredith i te tere i te nuka ki te hopu i ahau atu i te kaitiaki, me te pea te kitea i roto i, ki te ahau i korero ki te kotiro. Mr. Hobbs, ranei Mr. Coogan, i te atamai ngaio, raumati-ahu, me te pai-matau i roto i tona mahi. Otiia ara i te pai, i te kino ra.
  
  
  Ia ata i haere i roto i te ruma 206 me iho nga arawhata. Mai i waea katoa i runga i te whenua, haere i roto i te hotera o switchboard, whakamahia e ia te utu i te waea i roto i te tomokanga ki te karanga Meredith i te teihana hau. "E kore e haere i roto i te pouri, ki nga huarahi. Te pato'iraa, kua patua te pa, " emu ka korerotia e ia i whakatata ia i te raina.
  
  
  "Ko te kaka. E whai koe i tetahi whakatikanga i roto i a ratou? Te tikanga e ahau, nei e ratou?"
  
  
  "Ratou tika e kore e rite i te reira."
  
  
  "Well, i reira te kahore he take ki te kara mahi whakamanatanga," ka mea ia. "Ki te taea e tatou e kitea i te kotiro, ratou i taea e rawa."
  
  
  "Au wehi i kawea mai e matou ih ki a ia," ka mea ahau.
  
  
  I taea e ahau te whakaaro o te matau-a tauhohenga a, no ka korerotia e ia ki em taua tangata me kua pakaru ki toku fare, i te TOKI Turanga, ka titiro i roto i Sheila Brant te kōnae, me whakamahia to tatou mōhiohio ki te whakatū i tētahi hononga ki te kotiro. Te reira e pahū ano he maina te pakū rocket.
  
  
  Nga meatanga o nga ra o radically ke i te āhuatanga. Kihai i taea e ia te tākaro i tana kāri āta a te manawanui, kia rite ki te matau-i tūtohutia. Sheila o te ora i roto i te ati. I ahau ki te hohoro te whakarite i whakapā, me te riro ia i te whakawhirinaki.
  
  
  Ko ana mea ia i tu i waho i te hōtēra a, no te tae ia i te wharekai. Ka tiaki ai ia i te whakatuwhera i te tatau o te whero, Volvo, me te mau te kite o tona maheni huha rite ia pakura a tawhio noa te pereoo. Tana waewae i rite te pai kia rite ki i mahara ahau ki a ratou, me ona uri haere i te ara pai.
  
  
  Ia ite ahau, kia rite ia ki te neke a tawhio noa te pereoo ki te roa, ataahua strides. Oia mau, i te aroaro o te tangata ke i hanga e ia te āmaimai. Ka mutu, me te titiro ki ahau, me ahau hoki tona mata ki toku tino ahakoa ataata.
  
  
  I muri i ia i ngaro i roto i te wharekai, tona papa paowa i te hikareti. I tana tono ko te ki te hoatu i Ay wa ki te whakaheke i tona koti me te tatari i te tepu. A, no te mutu i te reira, e toru huira hamama ana ki roto ki te pa. Rockers i te tika i rite i roto i te wahi i roto i te Bonham rite ratou i roto i ana mea. I peia e ratou i mua i te mimmo o te hotera, e rapu ana koutou i ahau i roto i te windows hipoki ki te pāhau mata. Ratou kakahu doublets ki te riri i te rewera te pukepoto, i runga i te hoki. Ih te ūnga i te pae. Korero reo, ratou dismounted, a haere ana i roto. I mohio ia e ratou, e kore e ora i roto i te Bonham. I te pa, kihai i nui hoki te ihc hype.
  
  
  "Kino, me te iwi manene," Klera mea i roto i te anuanu. Okioki atu ia ki ahau i roto i te kuwaha. "Ratou i te kei wahi o te rōpū e kore e whakaatu ki runga i konei he tokorua o nga wa o te tau. Ta ratou karanga i te pi o Hatana. Whakaturia ana e ratou ake puni i roto i te tawhito fairgrounds. Te noho o te pa e hiahia ana ki te pei ih i te rohe, engari i te pirihimana e kore e mahi i tenei. E hiahia ana ahau ki te oho ake he ngangau ."
  
  
  Ia hikareti ka maka atu. Ki te pahikara i regulars, te auraa te reira e kore ratou i aku mahi. Ka whiti i te huarahi me te haere hoki i te wharekai i reira i mahi i te tika i te timatanga. Ahau i kiia e wha kiritaki i roto i te katoa. Ratou i nga tangata katoa, a i te toru a tawhio noa ratou, kihai i taea e te tango i to ratou kanohi atu Sheila. Ko te tuawha, ka whakaaro ahau, me kua hawhe-matapo.
  
  
  Ka haria a ia ki te kokonga tepu atu i te tahi atu i te tauhou. I mua i ahakoa Sheila neke ki ahau, i ona kamo i mau i ana mea, retireti i roto i oku huarahi, te rahinga ake ahau.
  
  
  "Nau mai ki te Bonham. Kei te whakamahere koe i runga i te noho te roa? " ka mea ia i a ia e whakatata ki taku tepu.
  
  
  "E ki runga ki a koe, Korerotia."
  
  
  Ia pakarukaru mata piri. "Ko toku ingoa Susan."
  
  
  "Tenei ko te Sheila Brant, me i mua i a ratou ferrets, tae noa ki Frank Abruz i patua, i te huru aroha." I toku ringa rererere puta noa i te tepu, me ia pinned tona ringa. "E kore e haere ake, e te mea tuwhera. Hoatu he ataata i runga i taua mata ataahua, me te whakaahua e korero tatou e pā ana ki te mea i runga i te tahua",
  
  
  "Te reira e kore e kia ngāwari ki te ataata. E haere koe ki te wahi i te wheua i roto i toku ringa."
  
  
  Ia pu tangoro, otiia kihai ia i tukua kia haere. "Ko te iwi e rere koutou i matau ki te wahi e koe. Kore e taea e ahau whakaaro he aha e hiahia ana koe ki te whakakore i koe, engari e te aha ratou i mea ki te whai i roto i te ngakau. E hiahia ana koe i te tauturu."
  
  
  
  
  
  
  "Me haere koe ki te hoatu i te reira ki ahau?" Tona ataahua mangai whanoke. Tenei ko te kōrero o toku ora. Te tangata e tonu te awhina i ahau. Me ko te atu e ahau te farii i te painga, te ake raruraru i ahau ."
  
  
  "Ahau i te tangata nei ka huri i tenei katoa."
  
  
  "I ahau i miharo nei i a koutou. E mohio ana ahau ki a ia inaianei. Me waiho e koe te Ruānuku Mandrake."
  
  
  "Ko te ingoa Ned."
  
  
  "Well, Ned Mag, ka hiahia ana koe he te tokorua o nga merekara ki te ūkui ake te raruraru i roto i toku ora." Ahakoa te aha ka mea ia, ko te dark kanohi ki tonu i te moni. "E tino hiahia ana te tahi mea i roto i te hokinga mai."
  
  
  "Ka aparau i tatou i nga ture i muri mai."
  
  
  "Aue, hey, ahau mohio e matou," ka mea ia i roto i te sardonic reo.
  
  
  Mahi ranei kahore mahi, ka hiakai ia. Ka korerotia e ahau e hey ki te kawe ahau i te matotoru, kawhe, pango me te kawhe.
  
  
  "Kei te whakapono koe, e kore ahau e rere atu mō tēnei?"
  
  
  "I teie mahana, kihai i rere atu i a ia te patupaiarehe whaea wairua, i a ia?"
  
  
  Ko ia i kata. "E kore au e Cinderella."
  
  
  Ia, i whakaaro ai ia te tākaro i tona wahi. Titiro ia, ano he kotiro e te rangatira kia kawea ia ki slippers, me te tango atu, ara, ki te slippers kihai i pai. Anake i ona Rangatira Ahakoa tahuri i roto i ki te waiho i Frank Abruz, i te mafia capo.
  
  
  A, no ka hoki ki toku kawhe, ia pania mua i ahau e whakatakoto i te kapu, i muri mai ki toku ringa. Ahau te tikanga i te reira, ano he tohu e tatou i te haere ki te tiki haere.
  
  
  "Titiro te reira rite e kore koe e pooh. A e kore koutou kei anake, a tawhio noa Abruz o te hoa. Na ko wai koe? " ka ui ia.
  
  
  "Ahau ka whakamārama hoki i te reira i muri mai."
  
  
  I te tatau, haurangi, me te toru pahikara tomo, me te mau mai i te piro ki a ratou. E kore tetahi o ratou i pa ki te pae o te hopi i roto i te wiki. Te tangata i muri i te rēhita moni, te tuo i te rua te iwi i te wharekai, ka titiro i te tokotoru ki te displeasure. I taea e ia te kua noho ana i waho i te ih mahi hoki i te iti rawa i te muri e iwa tekau nga tau.
  
  
  Faaoti ratou ki te noho i te tepu i muri ki te toku. I korero ratou e te reo, kata i te tahi o te ngahau. Ki te whakangahau ia, ko ia te ui e te ugliest tangata a tawhio noa ratou. Ko te whakataetae mutu i roto i te te utu i waenganui i te tangata ki te maripi-kurua nawe koiri iho tona paparinga, me te tetahi e noho ana i tata ki ahau, he stocky te tangata e mau ana i te heitiki, he hinuhinu headband, me te hiako, poroporo. I te kotahi i roto i te waenganui, ki te makawe roa, me te parahi-tae pahau, ka titiro i te tino arotau.
  
  
  Scarface te rere i te ringa ki raro i ona waewae rite Sheila aru ih o whakahau. Ka tangohia e ia a hara, ki te mea maere marino. Copperbeard papaki ona hoa i runga i te ringa. "Mahi koe," ka mea ia i roto i te flat te reo.
  
  
  Te tangata e noho ana i muri ki ahau i mau i toku kanohi a ka whakakitea ona niho, etahi o nei i ngaro. "He aha tau e rapu koe i, Buster?"
  
  
  "I a koe," ka mea ahau. "Ahau whakamoemititia tou mahi niho." "Kotahi te pirihimana marere i runga i toku mata. E hiahia ana koe ki te taua?"
  
  
  "E kore e tino," na ka mea ahau, te pato'iraa i te faahemaraa ki te tute i toku kapu o te kawhe ki raro Emu o te korokoro.
  
  
  Copperbeard te matapouri ki tona hoa pokohiwi. Ka romia e ia na pakeke e te tangata i te niho ngaro winced. "Kaua e maua ki te hūmārie, Georgie. Ka ai te whakaaro koe e nui. Ko te mea whakamutunga e hiahia ana matou ko te pōhēhē. Tino?"
  
  
  "Ko te tika," Georgie mea. Kihai ia i mea tinihangakore. Titiro ia, ano he wehi ki te tangata i te ringa i runga i tona pokohiwi.
  
  
  Ka oti i ahau te reira marie, a ka korerotia e Korerotia e ahau e tatari hoki ia, no ka mahue ia i mahi i te po. Hoki i roto i tona piha hotera, ka noho ki te nohoanga i te matapihi ki te pupuri i te kanohi i runga i te wharekai. Pera i te matara i mohio ia, te mate kaipatu, i ta atawhai te hunga e tamata ki te āwhina i te kotiro.
  
  
  I roto i te ngohengohe te ahiahi, i te pahikara haere mai i roto i, me te atiutiu noa iho te huarahi, tonu te whakamanamana me te kata. Anake te tetahi ki te parahi-tae pahau i kuihi, striding i waenganui i nga ētahi atu, i te matenga teitei atu i te ih, neke pai, ano he rangatira. Ko ratou e haere ana hoki ki te bar. E ia te tiaki ai i a ratou tae noa ki ratou i roto i te aroaro.
  
  
  Te roa i mua i te Korerotia mai, ka timata ia ki te māharahara e pā ana ki te Meredith, kihai nei i whakaatu ki runga, me te karanga. Te kore tango i toku kanohi atu te wharekai counter, hoatu e ahau i te waea i runga i te uma o toku, me te ui i te po karaka ki te hoatu ki ahau i te i waho te raina. Ka waea atu ki te teihana hau ahurei, me te ka e kore te whakautu. Ka rite ki ahau i noho i reira i roto i te pouri, whakarongo ki te hum, i ahau i te mana'o e i te mau mea puta ke i tino ano.
  
  
  Sheila haere i roto i te wharekai i te fakamālohisinó tere, titiro a tawhio noa i a ia e haere hoki te Volvo i te aukati. Te ua marama i timata ai ki te hinga. A ia, i kite ahau i pata i te hanga ki runga ki te matapihi pihanga. Sheila i te mau i te koti roa ia hinaaro mau i roto i te Meredith kiriata. Kia whai ia fifili e Nah i te pū i roto i tona pute.
  
  
  "Tamaiti, e uaua," na ka mea ahau te ata.
  
  
  Kihai i reira i waenganui po; ko reira anake 22:00. I mahue ia i te tīmatanga - ngaro i a ia.
  
  
  Ka peia hoki tona nohoanga, a tae te tatau i roto i te toru tere strides. Ia hohoro ki raro i te arawhata, i mua i te oho karaka, me te ki waho ki te huarahi tika rite Tukua i mahue.
  
  
  Te tangi o motopaika engines tīmata ake hanumi ki te pini o te Volvo o engine. I te pahikara haere mimmo, kahore fakatokanga'i ahau. Aru ratou i te waka. Ko ana mea, i kite i te whero te mura o te taillights i roto i te kokonga tawhiti rite ia i rere ki tona whiu Ford.
  
  
  
  
  
  Ko ia mau ki runga i te ih rite ratou rere a tawhio noa te pa, i roto i te whai o te Volvo e neke tata rawa ki te rohe tere. A, no te te pa i mahue i muri i te, ia e kanga. Sheila aro mai i roto i ki te mea i te pahikara i roto i te ngakau.
  
  
  Hoatu e ahau ki a ia Ford i te tahi atu te hau, me te whakatata ki a ratou, anake ki te kite i te rangatira te tu i muri ki te Volvo, me te ngaru o te kotiro ki te mutu. Ka waiho huru, me te tamata ki te whakatere a tawhio noa ia motokā.
  
  
  A, no toku tupohehia te patu i a ratou, kihai ratou i mohio ki te tangata i mau i te ahi i te rōpū. Odin Poe o pahikara tahuri hoki, takataka ki toku ara, kia kitea rawatia ake e ahau te pāwhiri i runga i te whakawehi ki te karo i te tutukinga. Ka kite ia i te mata kino o te tangata, ko Georgie rite ia hurihia iho te ua haurangi-poromu. Ia gritted ona niho, a haere ana ki roto ki te kaiahuwhenua, tīmata te Ford ake ano. Ka whakahokia anō ia ki te whai.
  
  
  Toku tupohehia mau Georgie tuatahi. Ka neke atu ia i waenganui i ahau, me te ētahi atu, te haapa'oraa i te pōturi te tere ki te kite, ki te i ahau e noho ki a raua. Titiro hoki, ka huhua tona niho ngaro i roto i te faufau kata menemene. Ia au ra i te tata pai e kihai ahau i tuki te waka Ford. Inaianei ia i tetahi atu tupono ki ahau.
  
  
  Ka tahuri ia te pahikara a tawhio noa, me te unuhia i roto i te poto faanahoraa i te vahi i muri i te nohoanga. Ki te mekameka werewere i roto i tona ringa, mau ia i te pahikara, me te kia rite ki oua i ahau.
  
  
  Kihai ia i pana i te whakaweti i te pātene pōturi iho ranei. Ko tōna kahakina piki haere whakamua, nga kurupae o toku nga roherohe, ka kapikapi i te po. Georgie i whakatata e horomiti nei. A, no te kitenga e ahau i haere ki te piri ki toku akoranga, ahakoa ko ia i roto i toku ara, e ia swerved te pahikara ki tetahi atu motokā o te ara.
  
  
  Ka taea e tahuri te waka, me te patu i a ia, heoi kihai ia i wehi ki te mahi i te reira i runga i te pahekeheke uku. Kihai ia i hiahia ki te kia mau i roto i te tītī ano. I muri i te hoatu i te Whitinga atu te hau, i tana motokā tangohia ake tere kē. Georgie te whitinga i mua i toku matapihi, a ka kite ahau i te Huru i ringa te neke. Ka ngatata nga mekameka ano he whiu.
  
  
  Ko te ohorere puku tere e takoha ia ki te hipanga huri noa i te motokā meinga Georgie ki te ngaro tona ara. Te mekameka taora pakeke ki te matapihi i muri i ahau, e kore te tangata e tata ana ki toku mata. Ia shuddered te ingoa o tona arero, no te mea i rongo ia i te karaihe kapiti. Na ka hoatu e ahau atu te tawhiti i waenganui i a tatou, no te mea te emu i ki te pōturi iho ki te tiki i te pahikara ki te tahuri a tawhio noa ano. Ko ana mea, i te kitenga o te huru rama e iri ana i muri i ahau, kia rite ki ana mea rere a tawhio noa te whakapiko, me te ki runga i te maunga.
  
  
  Ka rite ia ki te tae te tihi o te pukepuke, kua kite ia i Tukua, me ona kaiwhai. Te tangata i runga i te mata pahikara i te rere i i te taha o te Volvo. Ia ia mau ki runga ki te waka, me te timata ena ki roto ki te taraiwa o te ara, akina te reira ki te peka ki te taha o te ara, ki te karo i te tutukinga.
  
  
  Ko ia na nōfo'i ' i roto i te a tūkorehu, ki te kaieke pahikara e kihai i taea e ia te hanga i te muri signpost. Ka rite ki te Volvo unuhia atu i te ara, te reira i poipoia a akina kautia ana, ano he pepa poti i roto i te e rere ana te ûa. Ko ahau te wehi i te reira e hurihia ki runga a, no te patua te reira i te poka, engari te pana anake te pakanga i te reira i raro. Sheila ko te atamai nui ki te karo i te ohorere pana mō te whakaweti. Te whakawa, i te wiri o te waka, ka fifili ki ai ia i whakawhiti i te reira ki te pōturi taputapu. Katahi ia sawed off te whakaweti. Te Volvo shuddered me te paheke, engari kihai i hurihia ki runga ki.
  
  
  A, no te ia te mutunga mutu te motokā i roto i te parae, i te pahikara tahuri a tawhio noa. Tetahi o ratou e ia i runga i te poka ki tonu i te eke hōiho mahi toi, me te rere puta noa i te mara ki te motokā ia e whai. Ego wira churned i runga i te paru.
  
  
  Ko te tuarua biker kihai i whai i te itoito ki te peke ki roto ki te poka. Ka mutu i te taha o te ara, a ka kite ahau, e haere mai i roto i roto i te po. Ko ia te whakaoti i te rangahau i te raruraru ki te nekeneke, me te ka atu i tona motopaika.
  
  
  Tērā iho, ka titiro i roto i te whakaata rearview ki te tirohia i runga i Georgia. Ko ia tonu i runga i toku hiku, me te whiwhi torohaki. Ia ka hopu ake ki ahau, hohoro nui.
  
  
  Ia hurihia i runga i te taha o te huarahi e tata ana i te parae, me te whakaoti i rangahau ngā raruraru o te motokā. A, no ka eke ia i roto i, mahue ia i tona tupohehia i runga i. Te tatari biker ko te tetahi ki te scarface okeoke iho tona paparinga. Ia tae i roto i tona doublet, me te unuhia i roto i te maripi. A, no te haere mai ia ki ahau, he marama te whitinga i runga i te mata.
  
  
  "Mister, e hiahia koe pai ki te tiki i hoki i roto i te motokā me te whiwhi i te reinga i roto i o konei."
  
  
  "Ki te kore ahau e mahi i te reira?"
  
  
  "Ahau ka tapahi koe ki runga, ano he pēkana rite hoki te paraharaha."
  
  
  Piko kotahi ki ia iwi, ia hawhe-tahuri. I toku ringa maui tonu i roto i te. Ia ite au i te koi i te whakapā ki te huru o te kneecap. He Japanese ariki karate whakaako ahau i tenei neke, a ko reira he pai te mahi. Scarface hinga ki te whenua, kua pipiripia i roto i i raro i a ia.
  
  
  Maranga ki tona haunches, i hanga e ia he haere ki te maripi. Ko ana mea neke, me te mata lashed i roto i roto i mua o ahau, inihi i toku ora. Huru mau ia ki tona ringa ki e rua ringa, kawea mai ia ki raro i runga i nga iwi, ka whawhati i a ia. Scarface aue.
  
  
  I tangohia ake e te huru maripi, me maka ki te pouri i runga i te atu taha o te huarahi.
  
  
  Ka Georgie tae mai. Ka eke ia tonu i ahau, e piu ana i te mekameka. I mohio ahau e, ki te patua e ia ki ahau i roto i te mata, e matapo ki a ia ranei he kino ki a ia mo te ora. I rongo ahau i te mekameka aue kia rite ki ahau; mea. Ka Georgie haere mai ki ahau. I mua i taea e ia te tahuri a tawhio noa, ko ia wetekōtui
  
  
  
  
  
  Kumea e ia i roto i te e wharikitia ana te Taraiwa.
  
  
  Koperea ana e ia i a ia i roto i te nohoanga, me te pahikara haere tonu i runga i, e rere i roto i roto i te waenganui o te huarahi i mua i te hinga i runga i ona taha, me te retireti atu.
  
  
  Kahore he hoatu i Georgie Nam te para, ka haere hoki ia ki te waka, ka tahuri te reira ki te whakataka, a tiaho ana tona tupohehia puta noa i te mara.
  
  
  Copperbeard dismounted me te tereraa i runga i te matapihi o Part o te motokā. Ka mutu ka rite ki te kōwhai kurupae o toku tupohehia rauhanga a ia.
  
  
  Te Ford hoatu ia ia i roto i te iti taputapu, me te peia i roto i te poka. Te tāwhana ara i ahau atu toku kaihe. Copperbeard rere hoki ki tana pahikara. Ko ana mea ka puta mai te tuatahi. Ahau i te mahinga o te wira i i te meneti whakamutunga, kia anake toku āraituki te patu i te pahikara, engari te pānga hanga te motokā miro. Copperbeard i teie nei racing ki tona hoa, pea tumanako ki te tiki ki tetahi o nga ih huira. Te reira i tahuri ke i te Ford na e Huru e taea te kite, te reira te mārama i roto i te tupohehia. Ka eke ia i roto i a tawhio noa te pereoo, e hāngai ana ki te luger, me te pere i te rere i te tangata i roto i te waewae.
  
  
  Sheila Brant panaia whakatuwhera i tona kuwaha motokā. Ko ia te pupuri i te .38-ërä hurihuri. Copperbeard kihai i mohio i te reira, engari ka taea e kua ora te Emu o te ora.
  
  
  "Mister," Amin mea reverently,"kei a koe te tahi mea atu."
  
  
  Ka te reira i te Luger i roto i te maui muri i te wira o te Volvo, ka moea e ia he kohao i roto i te nen. Ko ia te haere na roto i te mimmo te titiro i nah Sheila, me te pere i roto i te maui mua wira. Na i te autahu'araa, e ara i te reira, me te yanked i roto i te waea.
  
  
  "He haurangi koe?" ka ui ia.
  
  
  "Koe ka rere atu i ahau te kotahi. Ahau i hanga i mohio e kore e te mahi i te reira ano."
  
  
  "Kihai ahau i mohio ki te taea e ahau te whakawhirinaki ki a koe. Ara e kore ahau e matau te hunga e koe."
  
  
  "Korerotia e ahau ki a koe. Ko te ingoa Ned."
  
  
  "Ahau whakamahia ki te rere. Whakaaro ahau ko te reira i te mea e tika ana ki te mahi."
  
  
  "Ka taea e koe te pea te whakamahi i tēnei pū," na ka mea ahau, " engari i taea e koe te hapai i te katoa e toru Boy Scouts? Whakamahi i tou mahunga, Korerotia. E hiahia ana koe te tiaki."
  
  
  I muri i toia i roto i te mau taviri i runga i tona ake car, me te maka ana ih i roto i te meneti, ka hoki ia ki te Copperbeard, ko wai e takoto ana i runga i te whenua, clutching tona waewae.
  
  
  "E ora koe," emu ki a ia. "Ki te whakatau i ahau ki te kia koutou."
  
  
  Ka mitimiti i ona ngutu. "Eaha te auraa?"
  
  
  Okioki atu ia ki raro, kaore te luger mata i waenganui i te Huru o te mawhatu tukemata. "Korero mai ki ahau ko te take hoki i te po o te mahi."
  
  
  "Kitea e matou i te kakaho. He aha atu?"
  
  
  Ego uhingá ia ki nga oko o tana pū. "Ahau i whakaaro ai e koe te korero ki ahau i te tahi mea atu. I te tahi atu ngā."
  
  
  "Dude, ka korerotia e ahau ki a koe nga mea katoa e hiahia ana koe ki te whakarongo. Engari ko te pono ko te, e matau ana matou Babu. Ia charmed tatou i roto i te whare kai, whare, na faaoti matou ki te whakairi i roto i me te whai i etahi ngahau ki a ia, no ka oti ia te mahi . "
  
  
  "Kahore he tangata e utua ana koe ki te tango i te tiaki o ia?"
  
  
  "Ka rite ki te wai?" Whakahaere ia i te wiriwiri, menemene. "Dude, he aha ta tatou e te tiki ki te?"
  
  
  Kihai i ahau i mohio ki whakawhirinaki ahau emu. Ka mea ia, " e ahau e kore e hēmanawa ki a tawhio noa koe i freaks ake, me tango e koe ki te whare herehere. Engari i te noho i roto i te toku aroaro. Ki te patua e ahau ki a ratou ano, ka whakamatea koe."
  
  
  "Dude, ka karo i koe rite ki te tauira."
  
  
  Sheila ka noho ki te taha ki te whakatuwhera i te tatau o toku pereoo. "He aha koe i korero e pā ana ki e rua?" "He aha te reira?" ka ui ia, ka hoki ia.
  
  
  "Ia emu hoatu ana e ia tākuta te ingoa o te," ka mea ahau. "Haere i roto i te motokā. E haere tatou i hoki ki te Bonham."
  
  
  Ia ruarua, na ka rongo ki ahau. Ia pakura i raro i te wira urungi, me te haere i runga i ki te pāhihi nohoanga, i tona pito retireti ake ona waewae. Hey grinned i a ia, holstered te luger ,me te ua i roto i te. Katahi ia taora ia .38-ërä ringa ki toku rara.
  
  
  "E mohio ana ahau ki te reira i te kino, ara ki te whakapuaki i toku mauruuru," ka mea ia,"ko te kotiro, me te tango i te tiaki o ia."
  
  
  Toru
  
  
  I pakaru te reira i te kotahi o te matamua i te mau irava i roto i toku pukapuka. I te atamai kaihoko e kore e holstered te pū i tētahi atu e pupuri ana i tona ake. Na, ka kitea e ia ia ia i roto i te aha, i te pai, te tūranga rorirori. I roto i te tauari take kino rawa, e taea e te reira mate.
  
  
  "Ahau te tika i te reira mo toku ore,"e ahau whakina ki a ia, ko te kotiro e kua kaore te hurihuri i roto i toku rara," ko ia e rite ki te whai te reira i te faataa ki ahau."
  
  
  "Te Mau Taviri, Ned. E hiahia ana ahau tou taviri o te pereoo. Na i a ia, ahau e hiahia ana koe ki te waiho. E kore au e ahau te haere hoki ki te Bonham. Te tangata, kia tatari ahau mo reira."
  
  
  "E haere ana koe ki te whakarere i ahau, ka rere atu ia anake ano?"
  
  
  "Ka tango ahau i toku tūponotanga. Ia ora te koka ko te tonu i reira."
  
  
  "Hiahia koe i te reinga o te wa i te po nei, ki te ahau kihai i whakaaturia ake."
  
  
  I a ia, totohe ki a ia, tana ko te aromatawai i tona āhuatanga. I toku ringa matau, i te tata ki a ia, ka noho noa iho i runga i te wira urungi. I mohio ahau pehea te nohopuku taea e ahau te piu, e te ringa a tawhio noa i roto i te karate i takahi e patua Sheila Brant ataahua ma te korokoro rite te faifaka'auhá o te tuaina. Otiia kihai i taea e ahau te mōrea tino maru te kotiro, me te pānga meinga ai ia ki te wahia te keu o tona hurihuri, me te hoatu i te matā i roto i ahau, i tata whānui. Kihai ahau i rite ki tetahi o enei te whai wāhitanga.
  
  
  Sheila reo o rose. "Hiahia ahau, kaua e kopere koe. Engari ka mahi ahau i te reira ki te whai i ahau ki te."
  
  
  "Te kopere, te tamaiti," ka mea ahau. "Ahau e kore e hoatu e koe te mau taviri."
  
  
  Noho matou i reira, kahore tetahi neke a tawhio noa ia tatou, ia faaoti ia ki te mea i haere ia ki te wahia i te tīmata. Ua ite au i te iti topata o te toto maturuturu iho taku hairline.
  
  
  Kihai ia i mohio Sheila Brant te pai nui ki te hoatu i tona ora i roto i tona ringa. Kia whai wāhi i roto i te mate o te TOKI Agent Rawiri Kirby; ia kia memeha nui ki te patu i ahau i roto i te wehi;
  
  
  
  
  
  
  Te whakahāngai i te tamaiti, pera i te matara e matau ana ahau, ka kino ano nga tangata katoa, me te e pai ki te hoatu i te matā i roto i te kotahi. Otiia kihai i taea e ahau kia hey waiho ano. Te reira i te tahi mea i ahau ki te whai i roto i te upoko rārangi i na mea faufaa e te tangata faaoti ki te kia Fucked e kore e faaite i te reira ki ahau.
  
  
  "Whai koe i te rota o te raru," ia te mutunga ka mea.
  
  
  Ki te wiriwiri, aue, unuhia e ia i te pū a tawhio noa ki toku taha, e okioki ana hoki i roto i te nohoanga. "Te mana'o nei ka whai i ahau ki te here koe ki runga ki te taura. E kore ahau e titiro ki te mea e te reira ki te whakamate i a koe."
  
  
  "Ahau hari ki te rongo i te reira." Ka mau ia i roto i tona mau taviri, me te tahuri i te motokā a tawhio noa.
  
  
  "Te wahi e haere ana koe ki te tango i ahau?"
  
  
  "E teie nei, e hoki ki Bonham. Rite hohoro rite taea e ahau te tiki i nga mea katoa i whakaritea, te vahi i reira to outou ora, e kore e waiho i roto i te ati."
  
  
  Tupekepeke ana i runga i te mara, ko ia te haere na roto i te Copperbeard o mimmo, nei timata ngoki ki tona hoa, e kukume ana i tona huha whara. Scarface noho ra i runga i te taha o te ara, clutching tona pakaru ringa, me te tangata ingoa Georgie i manehau ake i roto i te atawhai, pōro. Te faahiahia rōpū o te Katoa-American tamaroa, whakaaro ahau. Ka rite ki te motokā whakataka atu ana e i roto i te awa i runga i te highway, Sheila ka mea, " e kore au e mōhio.: "E kore e haere koe ki te kopere i te tangata i pere ki te kite, ki te ia o te hunga mate?"
  
  
  "Kahore," tona papa, ka mea. "E mohio ana ahau e ia o te hunga mate."
  
  
  Te accelerator patua e ia, me taku whiu i te motokā pere ano he pūkenga. Ia, whakaaro te iti TOKI mīhini e whakakake o te pehea, huru-aia te koati i teie pô. I roto i te meka, i te motokā, ko te anake te mea kihai i mahi i rite ki te Kahu o te pai-te whakatakotoria ki te mahere.
  
  
  Ia mahere i ki te tango Sheila vahi haumaru i raro i te TOKI o te mana, engari i te tuatahi i ahau ki te karanga i te matau-a whakaturia ana ia ki runga. I ahau hoki e hiahiatia ana ki te kitea i roto i te mea i pa ki te Meredith, he aha ia kihai i whakaaturia ake i te hotera.
  
  
  "E kore kua ahau whakamahia e te pū," Amin mea. "E kore ahau pere ki te tangata. Pea e te aha kihai i taea e ahau te kopere a koutou."
  
  
  "Ahau i tumanako koe i tetahi take. Pea kua hinga i roto i te aroha ki ahau."
  
  
  "E kore e ano," ka mea ia. "Engari whakaaro ahau e taea tupu te reira."
  
  
  I toku ringa pania tona mahana huha. Kihai i ia he titiro ki te ngakau. "Hoatu e ahau i te pū," ka mea ahau.
  
  
  I muri i te taime o te te feaa, ka maturuturu iho te patu ki toku ringa. Ka rite ki te tohu o te whakawhirinaki i roto ia ia, i whakaaro ahau hiahia te hanga i te tahi ahu whakamua.
  
  
  "He aha e hiahia ana koe ki tenei?" ka ui ia ki ahau.
  
  
  "Just updated". I roto i te take ki a koutou aitua nui ki te ūnga ki ahau ano."
  
  
  Ko te reira i te .38 ërä e kaore i te reira i roto i te pute i mahue. I te ōrite tere ngira jittered i te 70 rite tatou i tupono atu hoki ki te pa.
  
  
  "A enei tangata tokotoru. Ih i tonoa ki te patu i ahau, Ned?"
  
  
  "Well, te rangatira te mea no." Kihai i taea e ahau te hanga i roto i tona faaiteraa i roto i te pouri motokā. "Ka mea ia i te katoa o ratou i roto i te ngakau, i te iti friendly rape."
  
  
  "He aha te e whakamahere koe ki ahau?"
  
  
  "I te tahi mau mea."Te reira i haere i te roa signpost, kahore tērā iho. "Rape, ko te e kore e whakaurua i roto i te ihc."
  
  
  "I raro i etahi atu āhuatanga, e kore e whai i te tika."
  
  
  Ia, grinned i roto i te pouri. "Kia pehea te i te pa koe ki te whakatau i Frank Abruz?"
  
  
  "Ahau i rahua i roto i te Las Vegas i muri i kihai i taea e ahau te hoko i te kanikani. Haere mai ia ki reira. Ko ia tawhito nui ki te waiho i toku matua, ko ia i te moni."
  
  
  "I mohio koe, he aha ia i mahi i?"
  
  
  "Kihai i ahau i whanau inanahi." Ko ia te puku mo te wa roa. "I reira ko te rota o te kotiro ataahua i roto i te Las Vegas, te hunga e rapu ana koutou mo te pakaruhanga. Ko ia te kotahi noa a tawhio noa te maha. A, no te ona i kitea e toku mata, ko toku huru, i tona tīmata te whakamahi i ona ake tinana."
  
  
  Te reira i husky, e te tapu, no te ko te kuri horo te pahi e haere tatou i Mimmo.
  
  
  "E hiahia ana ahau ki te tango i tenei pahi," Amin mea. "Katoa e tika, Ned, kua korerotia ki a koe i te wahi o toku kōrero. Kaua e koutou whakaaro e koe e korero ki ahau nou?"
  
  
  "E te wahi e hiahia ana koe i te tuatahi?"
  
  
  "Ko wai koe, he aha koe te haere mai i roto i te wahi ki toku ora, me pehea i mohio koe e pā ana ki toku hononga ki Frank Abruz?"
  
  
  "Kia a tika mea e ahau i mahi hoki i te whakahaere, e he pānga i roto i te imiraa i te i te kaahu o Frank Abruz."
  
  
  "Engari e kore koe e i roto i te mafia." Ko te hawhe o te pātai.
  
  
  "no. Pea mahara koe te tangata, ko Rawiri Kirby. Ko ia toku hoa."
  
  
  "I ahau te mahara i te ingoa. Ka haere ia ki te kite i Abruz. E te katoa e matau ana ahau e pā ana ki to koutou Mr. Kirby. E kore te reira e ui Abruz pātai e pā ana ki te huru o te"pakihi puta".
  
  
  "E wha mate te iwi i roto i taua whare , engari ka koe atu i te ora, Korerotia. Kia pehea te i a koutou te whakahaere i te e?"
  
  
  Ia kihai i whakahoki kupu mai ki ahau. Hei utu, ka mea ia: "Koe e hiahia ana ia ki te tohu i roto i te kaahu. I roto i te hoki, i to koutou whakahaere e te fafau ki te tiaki i ahau. Ko tenei te take?"
  
  
  "Tenei ko te take." Ka kite ia i te Bonham rama mua i a ia, me te pakanga iho. "He aha koe i mea ai?"
  
  
  "I ahau ka whakaaro e pā ana ki te reira."
  
  
  "Ko te ara kite ahau i te reira, te tamaiti te, e kore koe e whai i te kōwhiringa."
  
  
  Pa iti te tīmatanga o te pae te pēhi i te pātene ki te moe. Anake te wharekai, pae, me te hotera i noho tuwhera. Ka mutu i te pouri teihana hau. "He aha te wā mahi enei iwi te nuinga o te wā tata?"
  
  
  "E pā ana ki te waru karaka. He aha ui ki a koutou?"
  
  
  Te tikanga o tenei e Meredith i te iti rawa i te haora, me te hawhe i mua i te mutunga o te ia mahue i te hotera ki te whai pahikara. Ki te kasa i roto i te kotahi ringa, me te Luger i roto i te tahi atu, ua ahau i roto i, me haere a tawhio noa te teihana. I te pae hopea, i kitea e ia, Meredith e takoto ana i roto i te tangle o te taru, e pā ana ki tekau ma rima hokoi i te puranga o te whakarerea hinu etahi oko,.
  
  
  I mea ano ia ia e tupato,
  
  
  
  
  
  otiia kihai ia i tupato nui. Te huru o te korokoro i te tapahia.
  
  
  Sheila haere ake ki muri i ahau. Ia te putanga, ka kite ia i te miro tinana aki ki te kurupae o toku ao. "E mohio ana ahau ki tenei tangata. I mahi ia i te teihana."
  
  
  Brylev ka tahuri te reira atu. "Ae, mahara."
  
  
  "Ko te tangata ia kihai i mahi i konei mo te roa. Ko ia te tino, Ned?"
  
  
  "Ko te atu, ko taku i te tahi. Ko ia e matakitaki ana koe."
  
  
  "A i teie nei ia i te hunga mate." Tona reo i te tiketike, me te nen i te ngohe. "Me pēhea te e haere koe ki te tiaki i ahau, no te he o koutou iwi i roto i te ati?"
  
  
  Ia, te whakaaro ko te reira i te ataahua miro.
  
  
  Sheila tahuri atu i ahau, a ka oma puta noa i te koraha, i roto i te katoa, i te taru. Ia pea kihai i matau ki te wahi i ko ia, haere. Te katoa i mohio ia e hiahia ia ki te waiho.
  
  
  Tona omanga i muri i a ia. Ka rite ki ahau te rere, maku taru flapped ki toku pant waewae. I rongo ahau i te kotiro i te rahoraho ki te reo i mua i ahau ki te mau ake ki a ia. Te hanga i te tapeka, ee mau tona ringa, me te unuhia e ia ki a ia.
  
  
  "Tukua ahau kia haere," ia panted. "E kore e ahau me tou tiaki. Ahau i pai atu, kahore nah."
  
  
  Ia te whao i keria ki roto ki toku aroaro, ko tona mau ia tahi atu i te ringa. Ona u i aki ki toku pouaka, me tona manawa ko te wera i runga i toku korokoro rite tamata ia ki te wahia atu. Ee tauahi ia, a meinga ana ia e ia tu tonu.
  
  
  "Meredith hanga i te hape. E kore ahau e meinga e te reira ee." Korero ia ata, tumanako ki te ata ia ki raro. "Ahau ka toia koe a tawhio noa te pa i te po nei. Tatou ka haere ki to koutou wahi, haere tona noho, me te ka ka waiho tatou i Bonham i muri i."
  
  
  "Ned". Ia tāutuhia toku ingoa i roto i te reo iti me te ngawari rite ki toku. "E mohio ana ahau he aha te tangata i te pai." Kore ake te aro, ka noho ia ki tona uma, ki ahau, i tona hope ki te toku. "Ka waiho e ahau atawhai ki a koe. Aue, kia pai. Engari tena, tukua ahau kia haere."
  
  
  E kore ahau i te hara e ia te whakaaro. Ko ia te ngau kino a ka haere ki tona pai mahi, me te ahau e kore e taea e tukuaki'i ia mo te taua.
  
  
  "E koe te hanga i te tangi te reira ataahua. Ko te reira i toku mahi ki te kitea i roto i te mea e mohio ana koe. Ka taea e ahau e kore e tukua e koe rere atu anake tonu. Te reira ka maka atu koe i Willie. Te tangata te mea tino nui e pā ana ki te whiwhi koutou i roto i o te ara. Tino nui ki te rere iho Meredith, me te ngana ki te mahi i te taua ki ahau. Tino nui ki te tukua te kaipatu i muri i a koe, Korerotia. Rere ahau ki a ia i te hotera i teie mahana. Ko ia te pikau i te pū, me te tikanga ki te patoto koe i roto i te hotera matapihi, ina koe ka tae mai i te mahi."
  
  
  Ia piri i roto i toku ringa. "Whakaaro e koe te Abruz o kaahu i tenei katoa?"
  
  
  "Ko te meka tenei. Ko koe te tukutuku e taea e ih tautuhi."
  
  
  Te kawa kata mawhiti nah. "E kore ahau e whai i te hemo whakaaro nei i tonoa e te kohuru, engari e taea e ahau te korero ki a koutou i tetahi mea mo te tino. Kahore ratou e te hunga pere Frank Abruz me te Kirby. E kore, tino. E hiahia ana ratou ki a ia kia ora."
  
  
  "Tamaiti, e koe kei tonu i te iti ohorere." Tākai i tona maihao ki te piri a tawhio noa tona ringa, ee unuhia e ia ki te waka, a kaore ia ki nah.
  
  
  I kino ahau ki te waiho i Meredith o te tinana i te wahi i te reira, engari te huru killer kia tonu te kia a tawhio noa, rapu mo tatou. E hiahiatia ana e ahau ki te tiki i te kotiro ki te haumaru rite hohoro rite taea.
  
  
  "Korero mai ki ahau e pā ana ki te reira, Amin," na ka mea ahau, tīmata te motokā.
  
  
  "E kore e waiho e te oaoa."
  
  
  "Ahau e kore pea e mahi i te reira. Korero mai ki ahau te tonu."
  
  
  "Frank Abruz kihai i tangohia e ahau ake i roto i te Las Vegas i te aituā. Ko ia te aroaro ki te emu. Tenei te tangata nei i mohio ki a ia ka tae ki te haere ahau, me te mea e Abruz i roto i te pa, me te emu pai toku wairua. Ka mea ia i taea e ia te whakarite i te hui mo tatou, i mea ai ia. Ehara i te mea noa i muri mai, i muri i te Frank faaoti e hiahia ia ki te pupuri i ahau, e te tangata te whakapā atu ki ahau ano. I mea ano ia ahau i a emu, me te ia pai ki te tango i te moni."
  
  
  "Whakaaro e koe ka whakatokia e koe ki te Abruz kia taea e koe te tutei i a ia?"
  
  
  "Te tahi mea rite ki taua. I mohio ia e te mafia, ka haere ki te whakaora $ 200,000 ki te Abruza o te whare. I tono ia ki kia mōhio e te momoa a, no te te tae mai te moni. I mea ano ia e riro te reira i te pahua, me te Emu i whakapono ki a ia. Ko ia te wehi e ia te whakamate i ahau, ki te ahau kihai i meatia tana i korero ai. Na karangatia ana ia e ahau a, no te te moni e haere mai i roto i te."
  
  
  Ahau digested tona aamu rite peia e ahau ki tona whare.
  
  
  "E mohio ana koe he aha au korero ahau i a ia, kaua koe?" ka ui ia i roto i te mohoao reo. "E mohio ana koe he aha e te auraa, no ka eke ia ki te karanga."
  
  
  Ia matara te kuwaha o tona whare, a tahuna ana e ia ki te tangata tapu i roto i te piha ora. Titiro atu ia, a tawhio noa, Luger i roto i te ringa, a haere ana ki te waea.
  
  
  "Abruza whakaturia ake ia," Amin mea. "Ka haere mai ratou me te patua i toku huru, te huru o te kaitiaki, me te tangata ingoa Kirby. Ratou pere ih katoa o ratou. Te reira i te kohuru."
  
  
  "E kore koe i mohio he aha i haere ratou ki te mahi," tana tahu, ka mea.
  
  
  Hoatu e ahau i te roa-tawhiti operator te ohorere i te tau waea. Kahore he mea i reira A haere ana, me te e hipokina te rohe nui, te kotiro nei ka whakahoki te ohorere ahurei mohio me pehea ki te tiki i roto i te pa ki a ia hohoro.
  
  
  Sheila whakatuwheratia e te rūnanga matua o te kāwanatanga, me te unuhia i roto i te pounamu o te bourbon. "Ka korerotia e ahau i ahau e. Otiia e kore e te te āwhina i te reinga i roto i te reira. Frank Abruz he mobster, engari ka tukinotia ahau e te pai. Ia huru patua e ia." Hapainga ana e ia i te pounamu. "E hiahia ana koe ki te kiriata i tenei?"
  
  
  Ko ana mea, ka ruia e ia tona matenga. I ahau i te Kahu o te kaumeá i runga i te raina. I mea ahau i te waehere kupu e whakaatu tana e kore ahau i tinihanga: "Aberdeen Blue." Ka korerotia e ahau te kotiro ahau i hiahia ki te kōrero ki tenei tangata.
  
  
  "Ahau ka haere ki runga ki te karere, N3," ka mea ia
  
  
  
  
  
  
  i te mārama, te whai hua i te reo. "Hoatu e ahau i to koutou tokomaha, me te whakairihia ake. Ia ka karanga koutou hoki i roto i te rima meneti."
  
  
  "Hohoro ake. Te wā i te kaitahu toku coattails."
  
  
  Ahau whakairihia ake ki runga i a ia. Sheila ka mau ki te pounamu ki te kīhini. Aru ana e ahau i a ia, a ka kitea ia e tu ana i te totohu, ka karanga.
  
  
  Ka pania e ia ona kanohi. Ka mau ia i roto i te karaihe, ringihia e rua maihao o bourbon, a tātou anō te huru, ano he homai o te tea. "Tenei Kirby. Kia pehea te pai koe e mohio huru?"
  
  
  "I matou hoa."
  
  
  "Ia mau i te kino i te ra ki te haere ki Frank Abruz." Ka maturuturu iho ia karaihe, me te reira te pakaru i runga i te patunga witi. Ia tanu i tona mata i roto i toku koti. "Ko wai i taea e kua tonoa e te kaipatu, Ned? Te mafia?"
  
  
  "Pea. Pea kitea e ratou i roto i e koe i te tatai te whakaaro matua o te ahua mo te ih."
  
  
  "I ahau e wehi ratou e rave i te reira. Ko ia te rere atu i a ratou i te Abruz kaikohuru." Tona maihao i keria ki roto ki toku karekau. "Kei te reinga i ahau hoki ko enei e wha i mate, e kore koe?"
  
  
  "E kore e rite ki te nui rite koe e faahapa ia outou iho."
  
  
  Ka kumea mai e ia ki ahau, pēhi ona ngutu ki te toku. I ona ngutu i te mahana. "Ned, te tango i ahau, ki te whare moenga."
  
  
  "Ahau e tatari ana mō te karanga waea."
  
  
  "E koe i te whakaaro o te hanga i aroha ki ahau. Te mahi i te reira i teie nei. Ahau hiahia i te reira i teie nei."
  
  
  Te reira parau mau e tenei whakaaro, kua whiti toku ngakau e rave rahi taime. Kia mea te tatini. I te wa tuatahi ee kite ia i i roto i te kiriata whakahaua e Meredith. Ko te pātai, noho pahonohia i waenganui i a matou.
  
  
  Ia stroked ia ngohengohe hate makawe. "I muri mai."
  
  
  "Ka meinga e te reira ahau ite pai. Koa."
  
  
  "I muri mai," i ahau i korero ano. Ki te whakamatau e te tikanga e ahau i te reira, a ia, piko iho ki ona ngutu. Ia, ua ia maku ngutu mai i reira, ua ite ia, hohoro tonu te arero. I toku ringa tomo ki runga ki a ia a tawhio noa pouaka. Kihai ko ia mau i te pari.
  
  
  A, no tona rongonga i te ngangau, i tana tahuri atu i a nah. Ia, aki te whakawhiti ki te aue, me te tahuri i runga i nga marama, no te ra i muri mai. Te marae i te ata. Ka haere ia ki waho, luger rite, me te whakarongo, te whakamātau i te rangi, ano he hoki i runga i te prowl. Te tahi mea haere he. Ua ite au i te reira. Sheila tarahu i te whare i roto i te cul-de-sākala. I te tata noho tata ana i tawhiti rawa atu ki te whakarongo tetahi mea, engari i te pahūtanga. Ih te tahuna windows i hanga iti orange tapawhā i roto i te hohonu atarangi tawhiti i raro. Sheila o te hotel, ko te tūmataiti, engari tūmataiti e taea e te mahanga. Ona, whakaaro ahau pehea te ngāwari te reira e waiho e te tangata ki te kokonga a matou.
  
  
  I roto i, i te waea ngateri ana. I tautokona e ia ki runga ki a whakarawatia ana te tatau i te reira, na hohoro te haere i roto i te kīhini me te ki te piha ora. Tona waea, a tangohia ake ana i te tūru e tu.
  
  
  I te mārama me te tōtika wahine reo, ka mea, " Kati i te raina, N3. Mr. Kahu kei te haere mai."
  
  
  "He aha te ake, Nick?" ka ui ia.
  
  
  "I ahau i toku mōkihi e koe i ahau i unga mai ki te tiki ake. Ko tōna rite ki te whakaora i te reira."
  
  
  "Whai koe i tutuki hua hohoro."
  
  
  "Ratou awhina i ahau. Denver pai?"
  
  
  "Tangohia ana e ia i reira. Ka karanga ahau koe i roto i te mua, me whakarite nga mea katoa mo koutou. He aha te āhua o to koutou ātete, Nick?"
  
  
  "Ahau e kore e taea te hoatu e koe te mārama o te whakaaro i runga i tenei ano. Engari Vlad ko te tino kaha. Whakaaro ahau e taea e matou te mahi ki te rerekē e rua ngā rōpū, " ka mea ahau. "Meredith maturuturu iho i roto i te kura."
  
  
  "Ka tatou e kore e ururua wa i te korero. Te tiki i roto i te reira." Ia i whakairihia ake.
  
  
  "Ki te hiahia koe ki te tango i te tahi mau mea ki a koe, pack ih," ka korerotia e ia ki a ia ki te Sheila. "Matou e mahue. Ka waiho te reira tika katoa."
  
  
  "Te rave i te koe i te tino whakapono, Ned?"
  
  
  "O te akoranga e mohio ana ahau ki. Me tona he whakatara pai peropheta." Ko ia e ngana ana ki te ata tona raru. I roto i te meka, te reira e kore e kua Stahl te aufauraa i hoki reira! te haumaru tae noa ki te i matou e karapotia ana e te iwi whakawhirinaki ahau.
  
  
  "Kia whai koe ki te ui ahau te tetahi miro. A, no te e koe te haere ki te ui i te huru?"
  
  
  "Whakaaro ahau e ahau hiahia kia koe te korero ki ahau, koutou ake ara," na ka mea ahau.
  
  
  Te pai. Pea te e miharo koe he aha Abruz o kaahu hiahia ana ahau ora? Rūmātiki - whakaaro ratou e ahau te whai i te $ 200,000."
  
  
  I te kikī ia ona mea, ka tu ia i te matapihi, me te titiro i roto i te pouri te huarahi i roto i te kapiti i roto i te ārai. Kihai ia i kite i to tatou waka, to tatou rama, to tatou nekehanga. Te tangi ia hiahia i rongo ai i mua kia kua i te tangi o te kotiti kuri ngeru ranei, i te pūkaha mare i roto i te tawhiti, i te tatini mea. Ko toku pouri tohe tonu.
  
  
  Sheila noho i roto i te whare moenga roa rawa. Ka tutakina nga pihi, a haere ana ki te whare moenga tatau. Ka tahuri ia ki te hapai, ka whakatuwheratia te tatau i roto i te pouri.
  
  
  Miharo aha ia i tahuri atu i te tapu, i ona waewae pana i te tatau whānui. "Amin?"
  
  
  "Kua kua ahau e tatari ana mo koutou, Ned."
  
  
  Brylev o te ruma katoa i muri i ahau, hinga i runga i te moenga, ki te wahi i ia, takoto i runga i te patunga witi. Tona tinana tahanga he ma te a'oi i runga i te blue bedspread.
  
  
  "I reira ko tetahi atu mea e me ki kia tangohia te tiaki o te," ka mea ia. "Haere mai i konei, me te hanga i aroha ki ahau, e te honi."
  
  
  Ko ia he wahi ataahua o te toi.
  
  
  "Te reira e kore e tango i te roa, te aroha," ka mea ia, tona reo iti a ◊ aitaata. "Au ahau na te wera e ahau i te tahu i te poto hands."
  
  
  Ko ia te tino kakaho, i te mea tūturu. Kotahi maheni kupu matua buckled, me te tahuri ia i runga i tona taha, ka pupuri i tona ringa. Sergei, e haere mai i roto i te tuwhera te tatau, ka mirimiria ia ki tonu i te u.
  
  
  "No te Atua te whakaaro ki ahau, Ned, maka te pū ki raro, me te haere mai i konei."
  
  
  Ka tangohia e ia e rua nga kaupae ki a ia, striding iho i te motokā, ano he huarahi ngeru haere i runga i te taiepa. Ka taea e te anake te hanga i roto i te atarua whakahuahua o te taonga i roto i te pouri pito o te ruma te. Te kaukau i te tatau ki taku i mahue i te katinga, me te windows i unu. Ētahi wahine e pai ki te mahi i te reira
  
  
  
  
  
  
  i roto i te pouri, engari e kore ahau i whakaaro Tukua e te anake a tawhio noa ratou. A, no te tona papa, ka whakatata ki te moenga, he whakatūpato i te tonu te māka i roto i te hoki o tona ngakau.
  
  
  "Korerotia e ahau ki a koe i te reira i taea te tatari," ka mea ahau.
  
  
  "I muri kia te mutunga rawa."
  
  
  Tona reo kia kua puta ke te iti, engari pea ko te reira he. Pea ka tika whakaaro reira ko te karere i roto i tona kupu.
  
  
  Ko ana mea, e okioki ana ki runga ki a ia. Ia, i rongo ia i te manawa. Stern, te oaoa. Ka oma ia ki tona ringa ki runga ki tona uma, a ki reira, ko te pareparenga i runga i a ratou. Ka pa ia ki tona angiangi mata ki tona maihao, me te ongo'i ia te wiri. Ahau i mohio ki a ia, i te kaha, i te ara i puritia e ia i runga i.
  
  
  "Ae," ka mea ahau, tonu pa ki a ia. "Whakaaro ahau e ti'a ia tatou te mahi i te reira i teie nei."
  
  
  Ko ana mea, ua ite te uaua o tona ora peke ki te mānukanuka, i a ia ka mau i te hohonu, te oho te manawa. Ko te hoki he whakatūpato,pera i te matara e taea e ia te korero ki.
  
  
  Ia, ka whakaaro ahau, tere atu i ahau kia tahuri a tawhio noa, me te riro i te taahiraa hoki ki nga ra. Sheila te whakatangihanga a te wahi, a ia i kairau a te reira i pai, no te mea i tona ora okioki i runga i te reira. I reira ko te rāwaho i roto i te pouri whare moenga.
  
  
  Fifili e ahau te wahi ka titiro ia ia ki runga, a ki raro,. I te wa ano, mo toku huna whakarongo, ka korerotia e ia ki: "kei te tino papû, tamaiti. Korero mai ki ahau ano kia pehea te nui e hiahia ana koe ia ki te haere ki te moenga ki a koutou."
  
  
  "E mohio ana koe kia pehea te nui, Ned." Tamata ia ki te tangi, me te ngahau.
  
  
  I reira ko te rama i runga i te nightstand i muri ki ahau, engari ki te unuhia e ahau i te taura, i te ohorere flash o te marama, kia matapo ahau i te roa nui ki te whakamate i ahau. Ia ki waho i te reira.
  
  
  "Tangohia atu koutou kakahu, aroha," Amin purred. "Na ka korerotia e ahau ki a koe i tetahi mea rite koe."
  
  
  "Ahau ka bet koutou e," na ka mea ahau.
  
  
  Hey, ka korerotia e ratou ki ahau, ki te kākahu ahau, a ehara i te mea kino i toku huna i te hoariri. He onge hauora tangata mau i runga i ki te firearm, te tango i te crates i a ia.
  
  
  Te pa i ki Korerotia, ka pakura ona ringa ki raro i te iti o tana hoki, me te ara atu ia ki te moenga, i totohu tana mangai ki te ateatenga o tona korokoro. Oku ngutu pania tona taringa, a ia muhumuhu, " te tatarahapa nei au.: "Kei hea ia?"
  
  
  Ko ia kia tata e taea e ia te ara i te whakarongo ki te te muhumuhu. Tu ana ia i runga i te atu taha o te moenga.
  
  
  Maka ia ki te kotiro tahanga peka, ka unuhia te luger i roto i tona holster, engari kihai ia i whai wa ki te ahi. Ko te tangata tuarua kia rite ki oua i ahau i muri, kia titi rawa ki toku ringa, ki toku taha.
  
  
  Kihai ahau e mahara ki te whawhai i te rōpū.
  
  
  "Kia mau ki to koutou huru," i te tangata nui i runga i te atu taha o te moenga chuckled ki tona hoa.
  
  
  Toia toku rekereke hoki, mau ahau te tangata i muri i ahau, e te tao, me te i oati ai ia, otiia kihai i taea e ahau te wahi i te huru o te pu. Ka mohio ia he aha ia i mahi.
  
  
  Ko te big taata piki ki runga i te moenga, me te papaki ahau i roto i te mata a tawhio noa te .357 Magnum pū. Ko ia te kaha. Te whakatangi haea ana e ia oku ngutu, tangoro oku niho, me te tapahia i toku paparinga.
  
  
  I ara ano toku waewae, ka papaki te tangata nui i roto i te kopu, engari ka kite ia i tenei neke te haere mai me te atu i tupono atu. Ko ia rite nohopuku i runga i ona waewae rite ki te kaimekemeke.
  
  
  Ki toku maere, ka kata. "Titiro ano matou i te ringa, Jake."
  
  
  Jake grunted, e ngana ana ki te pupuri ahau hoki. Na ka tahuri ia a tawhio noa, me te maka ana i te huru i runga i te nightstand. Te rama hinga ana ki te papa, engari Jake puritia i runga i.
  
  
  Te mau taata i haere mai i runga i, ka patua ahau ano. Ua ite ahau rite i patu ahau i te taiepa.
  
  
  Kaua e patu i to outou huru, Sheila rangona tona tangi. "Koa e kore e patua i te huru."
  
  
  Te kaukau i te tatau tuwhera, me tetahi atu tangata e tomo ana ki te whare moenga. Oku turi sagged i raro i ahau, kia rite ki te nui tangata i patua e ahau i te tuatahi me te tuarua. Upoko i te waea. Ka mau ia i te manawa hohonu, me te maka ana ia ki muri, slamming Jake ki te headboard. Ia grunted, i te tukino, me te motumotuhia tona huru pu, me te ara ona luger .
  
  
  I te toru o tangata i haere mai i ahau i te taha, me te patu i a ia i roto i te upoko ki te paraire o te pū. Ahau ru tītaha, maturuturu iho te luger ,me te e kua hinga ki te ki toku ringa kihai i ascenceur ki te nui o te tangata koti. Ua ite au i te roimata i roto i te papanga, no te mau ahau i te reira.
  
  
  "Te tango i te kaka, e o te rohe," ka mea ia. Weropepahia ia i ahau kia pakeke e ahau haea atu toku waewae, ka ū i runga i toku pokohiwi i runga i te patunga witi, me te pakura i runga i te ure.
  
  
  Tamata ia ki te tiki ake, engari kāore i taea. Ko ia te ngaro mahara.
  
  
  Piki huri noa i te poka pango, ona kanohi whāiti. Kihai i taea e ahau te imi pehea te roa o ana mea kua kahore ruma, ko ana mea ano i roto i te whare moenga, e takoto ana i runga i tona kopu, i runga i te patunga witi.
  
  
  Ko te tope unuhia toku koti atu toku pokohiwi, me te ki raro i oku ringa ki te here ih, na ka herea e toku ringa i muri i ahau ki te ngaku pepa. Toku waewae i te herea i roto i te ara ano. Ka neke ia tona ringa huihui nui ki te mohio ki te hiahia ratou mahi te tino mahi. Kihai ia i pai ki te whai i paheke i roto i to ratou here.
  
  
  "Kua ka koe etahi te whakamatao i ngā pihikete ki konei, tamapua," te tangata nui ka mea. Ia huru ka mohiotia hoki tona gruff reo. Haere mai ia ki ahau, me te uhingá e ahau i roto i i te taha ki te kite, ki te ko ia tonu te mauri. Ahau kia emu whakaaro ahau ko te mauri.
  
  
  "E waiho i tou huru anake," Amin mea. "Ehara i te huru o te hape e ia i konei, no te haere mai na koe."
  
  
  I te tangata nui kata. Ia i te strange tikanga o te whakakatakata. Ahau motumotuhia toku kanohi i a ia ano ia e tahuri atu i ahau. I waho neke i tona matenga ranei te hoatu ia ia atu, anake te huru o ona waewae, me waewae i ahei te kite ia. Tana waewae i te rahi o te takotoranga i roto i te pouri miro tarau. Ko ahau mau sneakers.
  
  
  "I matou i te wa uaua te kimi koe, tamapua, engari i teie nei e matou te hoki
  
  
  
  
  
  tahi ano, ka riro te reira i te ngahau. E aroha ana ano koutou i ahau? "I te rārā o te waewae, me te tangi o te Sheila tuwha rite te ngeru, ahau fifili e tenei tangata i pa ki a ia. Kata, ka mea ia:"ka riro mai ia Koutou friendlier. Noa i mua i te po i runga i, ka mauruuru koe te friendlier te iwi. "
  
  
  Ko reira rite te riri.
  
  
  "Ahau i awhina koutou i te ohorere i to koutou huru. E kore e e te tikanga o tetahi mea?" ka ui Sheila.
  
  
  "Kaua hoki e teka ki ahau, tamapua. Te takaro koe i tenei iti sex scene ki te tino no te mea i matau koe e tetahi pepa-ake e waiho i tou hoa ki te poka nui i roto i tona kopu." Stahl huru o te reo, ko te ake nui. "Ai e koe te whakairi ake? E koe i teka ki te tangata, tamapua?"
  
  
  "no. Ahau tika e kore e hiahia ana toku huru ki te tiki i patua hoki tetahi mea."
  
  
  Ia tonu te whakatangihanga a te wāhanga, te whakatangihanga a te wheua o roto o toku ora.
  
  
  Ia whāiti kamo neke ma te haapa'o maitai, e ngana ana ki te kitea te nui o te tangata hoa. Ua ite au i te kotahi a tawhio noa ratou ki te tika, squatting i runga i te patunga witi. Rite te tangata nui, kakahu e ia te pouri te kakahu, me sneakers. He tōkena ka kumea ki runga ki tona matenga, distorting tona āhuatanga. Mahara ia e te matau-a ka mea, e te kaahu ia e whai pai i matao, me te tōtika te ngaio. Tenei te tangata, me te kirikiri-haehae rapa tino tika i te whakaahuatanga.
  
  
  Ratou ka whakatata ki te whare, kua rite ki te tomo, kahore maere i te noho. Ki te kahore hoki tetahi e hemo ana te tangi rongo ahau i tana hanga, i te tangi kihai i taea e ahau te hopu, whakahaere ratou i te reira. Ia imi e ratou i tomo i roto i te kaukau matapihi, pea unuhia i roto i roto i te wehewehenga. Ratou mau Sheila, ka tomo ia ki te whare moenga, ka takoha ia ki te tangohia atu tona kakahu, ka whakahau ia ki te maimoa ahau ki roto ki te moenga, me te hopu i ahau atu kaitiaki.
  
  
  Te tangata e noho ana i muri ki ahau, ki te rapu i toku whitiki, me te maka ih tirotiro i te i runga i te patunga witi. Ka heru i roto i ih ki tona ringa, aki atu, te aha te huru kihai i hiahia i roto i. Ka titiro ia ki raro i toku mama, na kaore i te reira i roto i te pute o tona tarau. Ka puaki i toku putea me te takina toku tautuhi. Ka tangohia e ia te moni, me te slung te putea i runga i tona pokohiwi. "Hey, Atawhenua, hopu i te reira."
  
  
  "Ned Harper," te tangata nui ka mea, te tai'oraa i toku atekōkiri o te raihana. Ia chuckled. "E ai ki tēnei, ko ia te taraiwa taraka. Me pēhea te maha taraka taraiwa pack lugers i roto i te pokohiwi holsters?"
  
  
  Te reira i tātarihia e te aparauraa. Enei iwi, kihai i mohio, e ia agent ko te TOKI, na kahore ratou e hono ana ki te kaipatu i te hotera. No te taua take, ka pea e kore e kawenga mō te Meredith o te kohuru. Tenei whakapumautia toku ariā e ahau e pā ana ki e rua ngā rōpū rerekē o te hoariri.
  
  
  Sheila ka mea: "ka taea e ahau e korero ki a koe i te aha i ia i te pū. Ego tutaki tona tika i teie mahana. Ia e korero ana ki ahau i roto i te wharekai. Pai ahau te huru, te kāhua, na reira i tukua ki a ia ki te kawea e ahau te fare."
  
  
  "E hiahiatia ana e koe etahi sex, kihai koe?"
  
  
  "Kua kore te reira kua kainga hou," ka mea ia i te reira te kaki ki te Atawhenua. "Ko ahau pukumahi rawa i rere atu i a koutou ki te ora i te ora tonu."
  
  
  Ia patero neke atu i tona ringa, e ngana ana ki te wewete i te hairpin i roto i tona ringaringa. Kahore he tupono noa. Kihai ratou i wahia toku koti ki raro, ki tawhiti nui ki te heheu mai i te stash o te maripi, ko ratou aitua whakahaere ki te aukati i te Huru Whetū i teie mahana.
  
  
  "Tenei manu e kore te mea he taraiwa taraka," ka mea te tangata squatting tō muri mai ki ahau. "Tenei katoa, fokotu'u mai e ko te reira i reira, otiia e mohio ana ahau e ko te reira e kore e. I kite koe pehea ta ia."
  
  
  "Mahalo te reira i unga mai ki te mafia. Ka waiho te reira i te kata." He nui te tangata i haere mai ki ahau, me te okioki i roto i te. Ia whakataka atu ana e ahau i runga i a te papaki i ahau i roto i te mata.
  
  
  Panting ka rite ki te mea i ia te tika toe mahara, ona kanohi whānui. Ka kite ia i tona mata masked i te tōkena, te whanui pokohiwi, me te puru o te kaki. Te ringa e te matapouri ki toku shirt i runga i te mua, ko te rite e rua o toku, me taku kihai i iti.
  
  
  Te tōkena i te wahi puputu'u ahau i te tuatahi. He aha i ratou i huna i to ratou āhuatanga kanohi, a, no te Sheila au ra ki te mohio ki te pera pai? Na ka whakaaroaro ia ki taua mea kihai ratou i mohio ko wai atu ratou e te whakatau ia, ka wahia hoki e ratou ki te whare. Te kopare i tetahi haumaru mehua e hanga ih tohunga i to ratou dell i roto i te wahi tuatahi.
  
  
  "Me pēhea te e ongo'i koe, tāriana?" i te tangata nui ka ui ahau.
  
  
  Toku makawe i maku ki te toto, oozing ki raro, ki te tapahia e tata ana i oku taringa, me oku waewae, ko mauiui neke atu i te kino ia i te reira. A, no te korero ana mea, ki toku reo absurdly whakatangi te rite i te reira i te mau i te mekemeke i te waha. "Ite e ahau te nui."
  
  
  Ko te big taata i haere i roto i tona kakahu, ka unuhia te pū i roto i tona whitiki, a taora i te reira ki te toku aporo a Arama, i te hanga ahau gasp. "I ahau i te hōtaka femo'uekina, me te ka taea e ahau anake te tohungia koe i te meneti. Ko koe te kaikōhuru mō te utu? I te mafia, ka tono koe i konei ki te kakaho kirimana?"
  
  
  Ka rite ki ia i takatakahi ki te hopu i tona manawa, ka titiro i Korerotia, e i teie nei e noho ana i roto i te parahiraa, tonu tahanga, engari ki te noho tonu o te haea te whārangi e aki ki a ia, wāhanga huna e ia tona tinana. Ia pakarukaru mata koma, me tona pouri kanohi ki tonu i te wehi. Ko ia manukanuka, e kore anake e pā ana ki ia, engari hoki e pā ana ki ahau.
  
  
  "Te korero, ranei kē koe i rongo," Atawhenua ka mea ki ahau.
  
  
  "Ae," ka mea ahau hoarsely.
  
  
  Atawhenua tungou, me te tuku haere o toku koti, te tuku i ahau te taka. "Kaua koe e rongo e, Amin? Koe i te raruraru ki te mafia."
  
  
  "Patua e koe Abruz."
  
  
  "Engari e kore ratou e mohio. Katoa e mohio ana ratou he e koutou i reira, a koe kihai i patua, na me whai koe i hoatu tou huru atu." Elk kata i roto i te karanga.
  
  
  Te toru o te tangata
  
  
  
  
  
  puta ia i roto i te whare moenga kuwaha. Ko ia te kakahu rite ki te katoa atu. "Unuhia e ahau katoa te ārai, me te tango i te tere titiro a tawhio noa te whare. E kore e he titiro ki te kia i tetahi moni tenei."
  
  
  "Ki te taua te te take, ia huna i te reira i te pai. Sheila is a smart kotiro. He aha e pā ana ki a koutou, tamapua?"
  
  
  "Rawa kanapa ki te wero a koutou. Kihai ahau i tahae tona moni. Korerotia e ahau ki a koutou, e."
  
  
  "I mahue ahau i tenei ki a koutou. Ko koe te kawenga mō tenei."
  
  
  "Atawhenua, ki te i ahau ki a ratou, e mahi ih koe. E kore e taea e koe te kite e ahau mataku ki te mate?"
  
  
  "Kei wehi, te pai, engari te iwi mō te $ 200,000 ka haere i roto i te rota. Ko wai e matau ana tenei, pai atu i ahau? "Tohu ia i te tangata i roto i te kuwaha. "Haere ki raro i te ara, tango i to tatou car, me te puku i te reira ki te whare. E nehenehe tatou e te noho i te nuinga o te po i konei, engari Sheila ka homai ki a matou he aha tatou e hinaaro."
  
  
  "He aha te mea e kore ia e kōrero?"
  
  
  "Sid, e kino ana ahau ki te reira, no te tangata te titiro ki te taha ki te pouri o nga mea. Kua pau tatou marama aroturuki i raro i te kotiro, me te inaianei kua kitea e matou a ia. He aha e hiahia ana koe ki te mahi i ki te hanga koutou i te matau, e te mea kua riro rerekē? te pai?"
  
  
  "E rua rau mano nga kuao e te tauturu," Sid mea.
  
  
  "Ki te kahore ia e korero ki a matou, oati ahau ki te Atua, tatou ka tirohia ano i roto i te rima o amerika. Tatou i patua e wha mo te iwi, e rua rau mano, me e te tatou."
  
  
  Atawhenua mau i te whārangi i runga i te wetekina kotiro. Na ka mau ee e te makawe, me te yanked ia a tawhio noa te heamana.
  
  
  Wa whakamutunga i kite ahau i a ia, ee, e kukume ana i a ia huri noa i te ruma.
  
  
  I rongo ia i Tukua te hamama, a ka tona reo trailed atu. Ko ia i roto i to ratou kīhini. E kore ahau i matau te aha ratou i mahi ki a ia, ko ahau i taea e ahau whakaaro.
  
  
  E hiahiatia ana e ahau ki te kitea te tahi mea ki te wahi ki oku mekameka. Tona ngakau rererere hoki ki te whati rama i tika e hinga ana ki te patunga witi a, no te ia tetahi whawhai huri noa i te kaahu ki te bedside tepu. Okeoke i runga i, ka taea ki te titiro i raro i te moenga ki te tahi atu taha. Te pakaru rama tonu e takoto ana i reira. Ia, hurihia i runga i runga i te moenga, me te i raro i nah. A, no te ana mea whakataka atu ana e i roto i te tahi atu taha, ko ana mea i roto i taea o te rama.
  
  
  Ki tetahi wahi o te turanga rama titiro koi nui ki te tapahia i roto i te pepa here i toku ringa. Tu ana ia i runga i tona hoki, fidgeted, a ka kitea he koikoi i te wahi o te karaihe. Mai kihai i taea e ahau te kite i te aha ahau i mahi, pea ahau e tapahia i toku ringa rawa, engari te reira e kore e taea e te tauturu i.
  
  
  Ko ia e noho ana i reira kani, no tetahi o nga tangata i haere mai hoki.
  
  
  "Titiro ki a koe," ka mea ia. Ko te Sid, nana nei i tonoa e te Atawhenua ki te tiki i te motokā. "Koe poauau hukihuki ana. Ka tangohia te reira koutou i te haora ki te wewete i koe rite tenei."
  
  
  I rongo ia i Tukua te karanga ano, tona reo ki tonu te mamae me te wehi. Ahau gritted toku niho, me te mahi i runga i te mekameka, pēpēhinga i te wahi o te karaihe i roto i oku maihao ki te toto. Tae noa ki te tangata i roto i te whatitoka mutu i ahau, a ia, i pupuri ia i te ngana ki te wewete ia ia.
  
  
  "Ko te girl te korero ki a koe i te pono. I reira te kahore he ira i roto i torturing ee, " ka mea ahau.
  
  
  "E kore koe e matau Atawhenua. Emu pai tenei ahua o te mea. Ahakoa, ki te i whakawhirinaki hoki ia ki a koe, ka pea e mahi i te taua."
  
  
  "Me whai ia i tangohia i te rota o te patua e i roto i te Florida, no te e koe te pupuhi i runga i Abruz o te whare."
  
  
  "Ae, katoa e wha o ratou e takoto i reira, mate, me te Atawhenua i kapohia ana e ia te arotahi i ahau, a hoatu ana ki a ratou tetahi i pere. Kata i te wa katoa. Te ia he haurangi poriro, e Atawhenua." Sid mea tenei i roto i te reo o te reo e te nuinga o te iwi e te whakamahi i ratou ki te mea i te tahi atu i te mea te ora o te kamupene.
  
  
  Tapahia ana e ia tana knuckle, me te winced. "He aha koe i ara hoatu te moni ki te kotiro?"
  
  
  "I matou ki te huna ih. Matou e kore e taea e tahuri ake taonga te pō, i taea e tatou? Hoki te ono o nga marama, i muri i to ratou kohuru, tetahi ke tāra e hinga i roto i te reinga, ko te haere ki te kia korerotia ki te iwi te hunga e rere i te mafia.."
  
  
  Hiahia ia tata wareware ki te takoto hiahia ia korerotia Atawhenua e pā ana ki ahau i te he ngaio hitman te hunga e hiahia ana kua tonoa ki te tango i te tiaki o te Sheila Brant. Ona mea: "ko ahau te tika i te raveraa i te kirimana. E kore au e ahau i roto i te mafia."
  
  
  "Tatou i wahia e rua mafia ture. Tatou i tahaetia i te tahi o ih o te moni, me te patua i te kororia capo. E rapu ana ratou mo matou, maro atu i te cops. Me te kotiro, rawa. Whakaaro matou i matou i te kaumeá, me te moni i huna i roto i te wahi haumaru, engari ka ngaro."
  
  
  Ko te kōrero ka hoatu e ahau te wa utu nui, me toku huru tamata ki te roa i te reira. "Ia e hiahia ana ki te mohio pehea te whakahaere koe ki te kitea i te kotiro. Whakaaro ahau i ahau i te reo i roto i reira."
  
  
  Sid haere mai ki runga ki ahau. I runga i te dell ano, ka whana i ahau i roto i te rara. "Faaea i te tamata. Ka taea e koe e mawhiti, hoa." Ka mau ia i roto i te hurihuri, me te whakanoho i te reira ki te silencer. "Atawhenua i nga wa katoa e homai ki ahau te mahi e mahi ki te emu e kore e e te ngā. Riro ia ia te kotiro, me te whiwhi ia koe."
  
  
  Ua ite au e, i haere mai ia ki te ruma ki te whakamate i ahau. Mehemea ko ahau i mahi hoki i te mafia, kahore ratou e haere ana ki te kia ora ahau ki te korero ki a taku rangatira te mea ite ahau. Tona tinana i writhing i runga i te papa ki te pāngarau, me te ki te pū, takoto ki te tiki i roto i, te pato'iraa. Ia tika tautokona atu, despising toku teka ngana ki te tae i ki a ia. I kite ahau i te iti o te hurihuri i whakaarahia ake nei, me te oka i ahau, ano he matao, me te whakamate kanohi. Hinga ki runga ki tona taha, te reira whakataka atu ana ki te shooter, e ngana ana ki te tiki i te huru i roto i te counterweights. I tautokona e ia ana ano, engari te pū kihai hoki i ruarua. Na, i koperea hoki e ia ki ahau.
  
  
  I rongo ahau i te slam o te wahangu patu, me te ite i te gawk tapoko ki roto ki toku uma te rite ki te whero-wera rivet. I koperea hoki e ia ki ahau ano. Ona hinga
  
  
  
  
  
  Te wero te tukino a, no te te tuarua gawk hit toku kaki, engari i teie nei ua te reira rite ko ahau i tētahi rōpū o te ruma. Te pere i ko rite te pī wero, kahore atu.
  
  
  Takoto ahau i runga i toku hoki, e toku shirt wobbly ki te toto, a ka titiro ki Sid neke ki ahau, tona ngokingoki waewae ki te hanga tata ki te kahore te tangi. I taku kitenga i tō rorohiko. I te wa i haere mai ia ki ahau, ka titiro kahore atu i te makaro āhua.
  
  
  Maka e ia i tona waewae ki runga ki ahau, ka peia ahau i roto i te hoki. Ko tōna titiro i a ia te kau. Unuhia ana e ia te hurihuri ano. Ia, i whakaaro ia e hanga te whakamutunga i te tukipoto, titiro mai ana i waenganui i ona kanohi, ko tana tuku iho i tana patu. Faaoti ia ki te kia i ahau te tahe ki te mate.
  
  
  Toku kanohi i whakaritea i runga i te tuanui. Ko ahau te pararutiki ki te ngoikore. Sid e okioki ana ki runga, me te wetekōtui toku koti ki te titiro i te patunga ki runga ki toku uma. Ia au ra i te pai. Ia haere.
  
  
  Ahau e papaki ana i taea e kite ia ia i teie nei. Te pouri te kaiako i roto i te koki o toku ngakau. Whakaaro ia e pā ana ki te matau-me pehea ka hiahia te huru, ina kitea e ia i roto i te hiahia ia ngaro Killmaster. Te reira i te titiro ki a ia, e i whakatokia e ia he posthumous pukapuka o commendation i roto i toku kōnae i mua i te kati i te huru mo te pai - te epitaph mō te māngai patua i roto i te raina o te fatongia.
  
  
  Whakaaro ahau o te Pat Steele, te redhead, e hiahia ana ahau waimarie. Kia tango i te reira i te ia i te roa te wa ki te ako e aru ana i ahau N1, me te N2 a Rawiri Kirby ki te rarangi o te waimarie te hunga. Whakaaro ahau o Kirby me te Sheila Brant, me te korerotia e ahau ki a ahau e hiahia ahau kia ih iho na roto i te patu i ahau ....
  
  
  Otiia ka, kia rite ki te kaikauhoe apî no te rangi, te reira te pakaru i roto i te kerekere e hipoki nei i ahau. Kihai i taea e ahau te whakamārama i te reira, engari i ora tonu. Oku kanohi i tau iho ai te tuanui, me te arotahi i runga i nen. Ia kahore whakaaro o te wā, kahore e mohio pehea te roa o ia kua mauri.
  
  
  Te whare grimly puku. He ngoikore Sergey tomo i te ruma te mea te reira i te ata i waho i te matapihi. Ko te kaahu e haere, whakaaro ahau ko ahau anake.
  
  
  I rongo ahau ki tona motokā. I taea e ahau te korero ki e te te tangi o te waka o te pūkaha e te reira i mutu i roto i te mua o te whare. Te waka tatau taora tutakina. Ka whakatakotoria e ahau ki reira, ka whakarongo, tumanako. Te tatau mua tuwhera. Puhuruhuru i rongo ia i roto i te piha ora. Ka neke rāua ki te kīhini.
  
  
  I mahi ia i tona mangai, otiia kihai i hoatu e ia tatou i te tangi. Ko tōna rawa ngoikore. A, no te tamata ia ki te neke, te tuanui whakaaro ki ana i roto i, me ia i tata te ngaro mahara.
  
  
  Puhuruhuru ano, pakeke, me te taimaha. I te tangata i puta mai i roto i te kuwaha, me te titiro i roto i te. Nen i mau he whakahekeheke hāngai, me te pōtae. Ko tōna he tangi, he takoki grunt.
  
  
  I rongo ia i ahau. Haere mai ia ki te ruma i, me te titiro ki raro i ahau. Ka kite ia ia, makariri, hina, kanohi, whakaturia i roto i te expressionless, pock-tohua mata. I te pae hopea, ia tuturi ki raro, ki te taha o ahau. Ka mau ia i roto i te maripi, tapahia i te mua o toku koti, me te uiui i te motu. Kihai i taea e ahau te korero ki te mea ko ia hiahia i roto i te tautururaa i ahau noa hiahia i roto i pehea te roa kua mahue ki te ora.
  
  
  "Ko wai koe?" "Kahore," ka mea ia i muri. I ia he ngoikore Sicilia nako.
  
  
  I toku mangai i hanga te kupu. Harper o.
  
  
  Ka whakatika ia, ka haere ki te kaukau, me te ka haere hoki ki tona tuatahi-aid kit. I mohio ia te tahi mea e pā ana ki ngā pū patunga. Ia hohoro mutu toku toto, ka hatepea atu te whakatuwhera i te whārangi, a ka timata te tākai takai o te haukāinga a tawhio noa toku uma te rite te tipare. Kihai ia i aro ki te patunga ki runga ki toku kaki, na ana mea ko te pea tika i te kai, me te kore e nui nui ki te waiho i te take mo te āwangawanga.
  
  
  "Ko wai pere koutou, Harper?"
  
  
  Ahau i ruia e toku matenga, e tohu ana i te kore ahau i mohio. Ko ia taea ki te kōrero e pā ana ki te mea i tupu.
  
  
  Ka ako ahau mo te taime, ka rite ki te whakatau he aha ki te mahi ki ahau, katahi ka tapahia nga takai o te haukāinga kakahu e herea toku ringa me nga pona. Tenei huru-pock-tohua mata paramete maheni, otiia kihai i taea e ahau te korero nei-te huru ko te.
  
  
  Whiwhi ake ia, ka titiro a tawhio noa te ruma kotahi atu, ka mahue i te whare, kahore i korero ano ki ahau. Ia, i rongo huru o te motokā tīmata ki runga, me te pei atu.
  
  
  Ko te ingoa ohorere pihai ki toku upoko. Valante. Marco Valante. Ia huru e kite i te pikitia o ia i roto i te niupepa i roto i te whakaritea tūhuratanga taihara mā te Tari Ture. E ai ki ngā pūrongo, ko ia te kotahi anake i a tawhio noa te iwi i runga.
  
  
  A, no te ahau i kite i a ia, ka mahara ahau e ia, kua pau i te meneti torutoru i roto i te kīhini i mua i te imiraa i ahau, a ia, me ahau ka ki ake i runga i nga waewae. Ngoki ka mau i te rota o te kaha. Te reira i āta haere mai ki te ora, no toku ringa i pa ki te pukapuka wāhitau. I oku maihao katia a tawhio noa te reira.
  
  
  I ahau ki te toenga tonu. I tona pae pēhi i te kei i runga i tona taha, whawhai atu te whanoke, me te Stahl ko te ako i te pukapuka. Me whai te reira hinga i roto i te a tawhio noa tetahi pute huri noa i te tope a, no te tatou i te fifi. Te haamana'oraa i te pehea, Atawhenua o te koti i haea reira, ka riro i a ia te pukapuka ki te taha ki te Emu. E maka ana i te huru i roto i te meneti, ona ngoki ano. I ahau ki te okioki me era atu e toru nga wa i mua i ia te mutunga hanga te reira ki te kīhini.
  
  
  Totoro i roto i roto i te kuwaha, kua ara tona matenga, me te titiro i Korerotia, ko wai e takoto ana atawhai, ki te taha o te heamana ki nei ia i te here. Ko te takai o te haukāinga kakahu e herea ia tonu whakairia i te parahiraa o te ringa, me te raro. te.
  
  
  Tona reo i kitea ki ona ake. "Amin?"
  
  
  E kore te reira i te ohorere ahau e ia, kihai i neke ranei te whakautu. Engari ko tona ingoa ko croaked i roto i ano i roto i te reo tonu o kino me te riri. Katahi ia ka ngoi ake ki a ia. Ia pakarukaru mata i kurua, me te toto. Te kaiwhanga kurua ia ratou i patua.
  
  
  Ka pa ia ki tona ringa maro. Ko te makariri. Katia ahau oku kanohi, mo te meneti, me te mau mai i te reira ki a ia.
  
  
  
  
  
  
  te haapa'oraa i to koutou kare i raro i te mana. Na ka kumea e ia i a ia ki runga ki te tinana.
  
  
  I kite ahau e ia i patua e te pupuhi na pakeke e te reira i whawhati tona kaki. I te kotahi anake te tangata e ahei te whenua pērā i te pupuhi i te Atawhenua. E te tama a te uwha, ka whakaaro ahau.
  
  
  Ahau e ite hara no te mau mai i te ia hoki, a kihai i taea e ahau te tiaki i a ia. Ko ana mea i ora tonu, i a ia i te hunga mate. Ko te tino puai i te aau e whakarere te matapouri ki ahau, ki tonu i ahau ki te mana motuhake, ko te riri. Ia te haere a tawhio noa i roto i tenei me te whiwhi i takoto i roto i te haama no me hoa, i tona whakaaro ahau hiahia te mahi i te reira e kore te tika mo Dave Kirby, engari mo te Tukua kia rite ki te pai.
  
  
  Te vahi, i kitea e ahau ki atu te kaha atu i whakaaro ahau i ahau. Ia tae i roto i, mau te mata o te kīhini chair, a ka whakatika ki ona waewae. E whakangaueuetia, ka titiro ia a tawhio noa, me trudged ki te matapihi. Ka haea e ia ki raro i te arai kakahu, me te hipoki tona tinana tahanga ki a ratou. Ka hinga ki te parahiraa i mua i ia i te kaha nui ki te hanga i tona ara ki roto ki te ruma ora, me te hanga i te mīharo puhoi te ara ki te waea. E ia te waea atu te matau me te dials te kaiwhakahaere o te ahurei.
  
  
  Toku croaking kupu, kihai i hanga i te nui tikanga, engari e whakahaere e ahau ki te kawe i hiahiatia e ahau te āwhina. A, no te Odin porotaka i runga i te rua Bonham ngā āpiha pirihimana i tae mai i te whare ko ia te mauri i runga i te papa, te waea i clutched i roto i toku ringa kia piri e te momoa uaua tonu te wetekina te reira.
  
  
  * * *
  
  
  Ko te he e minamina ana hoki i te hōhipera kaimahi i roto i te mataeinaa, e tata ana ki Bonham. Ratou tukinotia te maha o ngā pū patunga, anake i roto i te hopu i te wa, ka lena kaitäkaro te nuinga o te whakahaere ki te kopere i tetahi e rua ranei te tahi atu te kirehe mohoao, me te ko ahau i tua atu i ngā ki te meka e ko ahau te oaoa i te tangata i tutaki ake ake.
  
  
  "Kotahi te gawk anake haea ana e ia te poka i runga i tou kaki. Kia whiwhi koe i te kino, i te tākaro i te pa, whutupaoro, " ka mea te tākuta. "Ko koe tino waimarie ki te mea i patua koe i roto i te pouaka." Ia tangohia ake nga pokohiwi holster, ka mau ia. "Tenei te pakanga ki raro, ko te matā o te kaupapa, me te haere ê te reira i te whakaminenga o koutou whekau faufaa. Gawk haere i roto i te hiako rewa, me te hēhē i tona trajectory. Koe bled i roto i te nui ki te hanga i te shooter whakapono ia e patua e koe.Kei roto i te waimarie, Mr. Harper."
  
  
  "Yeah," ka mea ahau. Ko ahau waimarie, engari ko te Tukua mate.
  
  
  "Tou pai Samaritan hoki te awhina. Ia bandaged koe i te nehenehe. Fifili e ahau ki a ia i tetahi whakangungu hauora."
  
  
  Ia chuckled a, no ka rongo i te mobster Marco Valante te ka karanga te Pai Samaritan.
  
  
  I te ra me te hawhe te pau ia i roto i te hōhipera kawea ahau e hoki ki noa. Ko tōna tonu te ngoikore, engari ua e tata ki par. Ka mea te tākuta e taea e ahau te neke a tawhio noa toku piha, me te ki te haere katoa te pai, e taea e ahau te tirohia i roto i huri noa i te hōhipera i roto i te sabati. Kihai ia i mohio i te reira, engari ka haere ia ki te ōpaki tirohia te reira i roto i roto i te toru tekau meneti.
  
  
  Ka haere ia ki te matapihi, me te titiro i roto i te hōhipera rota waka. Te whiu Ford ki te putanga engine e tatari ana i reira. Ia huru i kawea ia e hoki i Bonham o tenei ata. Atawhenua me te huru hoa i atu i ahau hoki tata e rua nga ra. E kore ahau e haere ana ki te tuku i te ih huarahi ki te tiki i te makariri.
  
  
  "Kua ngā reira he roa te wa mai i te koka, kua kite i te tangata i roto i to koutou huru tinana," ka mea te tākuta. Te patu ia koe i te riro e meinga e ahau e waiho e koe mo te torutoru nga ra. Otiia e kore e pana ia koe rawa hohoro. Kia kitea e koe e kore e rite te kaha rite koutou whakaaro."
  
  
  "Ka waiho e ahau tupato, Doc." Kihai ahau i whakaaro e pā ana ki te mea e ahau te mea ra. Ia, te feruri e pā ana ki te Atawhenua.
  
  
  I muri i te tākuta i mahue i roto i te paroita, e ia ka mau atu ia ki te hōhipera gown, me te hoatu i runga i tona ara ki te kakahu. Gadget whitikiria i runga i tona matā - riwha here pokohiwi, tona waimarie pai te āhuareka, a ka takina te Luger .
  
  
  Taku mahere i te kore e whakaae ki runga ki ki te Kahu. Na tawhiti, kihai i matou i te whai wāhi ki te matapaki i te mau ohipa i roto i te Bonham i roto i te taipitopito. Kotahi te ra matou i runga i te waea ki te koka i a ratou ka rite ki nga pirihimana ka mau i ahau ki te hōhipera, i te tika, no te mea toku taenga mai i te whare ki te kohurutia kotiro e hiahiatia ana i te tahi whakamārama.
  
  
  I te pirihimana i te teihana ano, Bonham whakawehi ki te hopu i ahau. Ko ratou tino pouri e pā ana ki te meka e i runga i te ra o toku taenga mai i roto i te pa ih, i reira ko te kaha recreation o te aituā. Ko Kahu unuhia i te tahi aho, me te ohorere i reira he nui ake ngā pātai, kore ake te pēhanga. I reira te kahore he tuhinga i roto i te niupepa rānei.
  
  
  Ka haere atu ano ia i roto i te hōhipera, me te hoki te pikinga. Te reira i hohoro tangohia ake i roto i te rota waka rite te roa motokā tahuri atu i te huarahi, me te unuhia ake i muri ki ahau. Te tatau ake tuwhera, me te Kahu, i mea, " Nick, au koa koutou e ake."
  
  
  Tumanako e kore e ahau i te titiro rite te kura i mau i runga i te matau, whakarongo ahau ki a ia ego tohu, me te eke ana ki runga ki te limo.
  
  
  "Ahau ki te amo i a koutou whakamahere ki te karanga i ahau. O te akoranga, e kore koutou e whai i mahue i te hōhipera, me te tīmata te whai ano i waho korero ki ahau."
  
  
  "O te akoranga e kore," ka mea ahau.
  
  
  "Kihai koe i te wehi e ahau e aukati i tenei whakaaro, me te mea e kore e koutou i roto i te tūranga ki te whai i te mōkihi o kohuru e?"
  
  
  "Kahore, e te ariki," ka mea ia, e te faatura i roto i tona reo. "E mohio ana koe, ahau e te whakamutu i toku mahi ki ahau, kihai i ite outou i rite e taea e ahau hapai i te reira."
  
  
  "A, no te e koe te tawhito rawa hoki tenei mahi, Nick, i ahau ka tūtohu mātou ki a koe te ke ratonga," A ka hotu. "I ahau i roto i Denver
  
  
  
  
  
  
  Mai whakapae ahau e koe, e te wahia te tahi mea rite ki tenei, e whakatata ki a ia. Aue, e koe rite te tangata i whakaritea ki a koutou, ka rite ki te tārua i? "
  
  
  "Kahore, e te ariki. Kaua ahau hiahia te mahi i te reira anake."
  
  
  Kahu pakura nga soundproof karaihe paewhiri waenganui i a tatou, me nga tangata tokorua i roto i te nohoanga mua.
  
  
  "E kore ko tenei tika te Kirby o miro i muri, ko te reira, Nick?"
  
  
  Ko ana mea, ka ruia e ia tona matenga. "He ko hoki te kotiro. Engari he nui ake ki reira i te whaiaro te utu. Te tangata e arata'i te kaahu ko te sadist nei, ka haere tonu ki te patu i te iwi ki te huru i te mea e kore e mutu."
  
  
  Kahu flipped te paepae i roto i te mua o ia, a unuhia i roto i te tape recorder. Ia aki te pātene. I roto i te mana reo, ka mea ia, " Homai ki ahau te pūrongo, N3."
  
  
  Korerotia e ahau ki a ia e pā ana ki te mau ohipa e i tangohia e te wahi mai o toku taenga mai i roto i te Bonham, a ka Hawk haere ana ki te kaiwhakamahara. "Tenei ka tango i te tiaki o te mana wāhanga. Ko era atu mea ko te tino i waenganui i te rua o te tatou. Ka tukua e ahau tonu koutou i runga i o koutou ngā. Whiwhi te hunga bastards i roto i konei, Nick."
  
  
  "E ite e, to tatou i te haumarutanga i faaoti i te turanga i runga i te Carolina tai, kaua koe?"
  
  
  "Ka tango ahau i tiaki o te reira," A ka mea pakeke.
  
  
  "Whakaaro ahau i te turanga i te infiltrated e te mafia kaihoko. Ua hinaaro ratou i te mōhiohio e ka huihuia e pā ana ki te kotiro, me te hiahia ratou i te kaahu o Frank Abruz. Ka taea e ratou te kore e tukua i te dissident ruma i te patu i te tangata korero ratou haumaru, me ki te whakatā. Tenei ko te tika te wero, me te tawai ."
  
  
  "E whakaae ana ahau," Kahu mea. "Kua ahau i haere mai ki te taua whakatau."
  
  
  "I reira te tahi mau pieces ngaro i roto i te puzzle. Hei tauira, he aha te kaipatu āhua e mahi hoki i te mafia tamata ki te patu i ahau, engari Marco Valante awhina i ahau. A ani i to koutou mafia tohunga e pā ana ki te reira. Pea e taea e ratou te haere mai ki te ariā."
  
  
  "Te feruri e, e ravehia te reira."
  
  
  "Ko te iwi te hunga i patua ki Abruz me te Kirby titiro inaianei mo ratou i te toto i te moni. Tona whakaaro e Tukua korero ki a ratou i te parau mau, me e ia, kihai i matau te mea i tupu ki te moni. Patua iho ia e ratou mo e kore take pai te, ki te kahore e ko te reira i te Atawhenua i te patu. Te pai, i te ara, e toru, e wha ."
  
  
  "He aha te putanga, kia whai i konei?" Kahu ui.
  
  
  "Tenei pukapuka wāhitau e Atawhenua maturuturu iho i a matou whawhai whakamutunga po. E whitu ingoa i roto i te reira. Kei te haere ahau ki te utu i te haerenga ki te katoa a tawhio noa enei iwi. Pea te odina a tawhio noa ratou, ka arahi i ahau ki te Atawhenua."
  
  
  "Ki te Atawhenua, me te huru e ta atawhai ranei i te mafia, e kore e hopu koe i te tuatahi." Kahu flipped i roto i te pukapuka wāhitau. "Ko enei nga wahine o te ingoa, i te katoa o ratou."
  
  
  "Me nga tangata katoa i roto i to ratou ake pa. Atawhenua he hoa katoa i runga i te mahere."
  
  
  "Ia te tirohia i runga i te FBI kōnae. Pea e taea e ratou korero ki a matou i te tahi mea e pā ana ki te Atawhenua, me te huru e te mau hoa. E ai ki tō whakamārama, te reira e pā ana ki te rahi o te Fakafiefia Matomato Rapa. Ko te timatanga tenei."
  
  
  Tae ia ki mo te pukapuka wāhitau, engari te matau-i roto i kahore hohoro ki te hoki i te reira: "Nick, ko te neke atu i te rārangi o ngā ingoa. Ki te he te reira i te rārangi o te takoto āhua. Kua koe te pānui i te katoa o te kōrero Waihuka i tuhituhi e pā ana ki te whitu nga kotiro?"
  
  
  "Ae," ka mea ahau. "Tino reka te mea."
  
  
  "Ia faataa i te aha katoa a tawhio noa i a ratou e pai i roto i te takoto te ao."Mahi i roto i te Los Angeles" tangi autaia."
  
  
  "No'u nei, e ahau i pai ki te tūtohutanga i hoatu e ia Cora i roto i Vegas. Reo ki te mea ka korerotia e ahau ki a koe, kia mohio koe me pehea e tika i te Atawhenua records are."
  
  
  "Kei te totoka tinana whakatūpato tauira, e taku tamaiti, otiia e kore ahau e kite i pēhea te taea e koe fakafo'ituitui te tūhura i te tumu parau, i roto i te hohonu, kahore he whakarūhā koe ki te wheua, me te wheua," te matau-mea i roto i te koa, te reo. "Hei tauira, Barbara o te ataahua, ko te taua e ara te Atawhenua e kore e taea e te whakaahua i te reira. Ka tika te tāraro i tona ingoa, me te hoatu i te hitirere i muri i te reira."
  
  
  "Pea i ia i te reira no te mea ia o te tukutuku wahine i roto i tenei kamupene."
  
  
  "Ahau, kaua e ruarua, e Atawhenua matau ana te wahine," te matau-mea. "Te mana'o nei au e kore e ahau me ki te tohu i roto i te katoa enei kotiro kei te pea te whai wāhi i roto i te reinga, me te tino pea e kia hono ki te kaipahua te hunga e kore e mangere, ki te patua e koe ki te whakapae ratou?"
  
  
  "Kei te haere te reira ki te waiho i te ngahau haerenga, te pai."
  
  
  Kahu kati i te pukapuka, me te tukua te reira ki ahau. "He aha te atu, Nick? Ko te reira i tetahi mea e pupuri ana hoki koe?"
  
  
  "Kahore," teka ahau. "Pōti katoa. Ka waiho e ahau i roto i te pa."
  
  
  Ka mea ia toku ingoa ano rite ka eke ia i roto i, a tawhio noa te pereoo. "Amin mahue he kaha mana'o i runga i a koe, kihai ia? He aha ko ia ano?"
  
  
  "Kihai i taea e ahau te korero ki. Kihai ahau i mohio ki tana e pai."
  
  
  Kihai ia i whakahua e tetahi o te ingoa i roto i te Atawhenua o pukapuka kia e no ki te kotiro i mohio e matou rite Sheila Brant. X kihai i taea e titi te mua i runga i a ia, engari Nah me te whai i tetahi i mua i tūtaki ia ki a Frank Abruz.
  
  
  Ko ia faaara i te varua o te Sheila, kia rite ki te pai kia rite ki tona kaahu.
  
  
  5
  
  
  Ki te reira ko te kotahi drawback matua ki taku mahi, i tua atu i te maha o ngā hāora e ahau te mahi a te auau te tahuti nei tiketike, i reira e i ahau ki te noho te wā atu i roto i te whenua ke atu i roto i toku ake.
  
  
  Kahore ahau i kite i a ia, El Pueblo Haere Senora la Reinda de Los Angeles de Porciuncula, e mohiotia ana ki te nuinga a tawhio noa ia tatou rite anake Los Angeles, mō te rua tau. I te pa, kihai i puta ke rawa mo te pai. Te āhuarangi, kia rite ki taua o te Mediterranean whenua, ko tonu i te ataahua, me te kia i te kotiro. Ko te waka, me te kohupara nui.
  
  
  A, no te ahau te hanga i toku ara ki te tihokahoka waea o te rongoā, i ahau i miharo pehea te mahi i te reira
  
  
  
  
  
  i ni'ai runga i te whārangi tuatahi o te uri Nei o te Hunga Atawhenua, ka whakaritea ki ētahi a tawhio noa inu i te iwi e noho ana i te houra puna tatari mo ih ki te kia kitea. Te nui American dream o te rongo rawa mate.
  
  
  A, no te Trudu ui mo ia, te reo o te wahine a ka mea, tangi whakama. "Ka karanga ahau hey." I ahau i tatari hoki ia, i titiro ahau i te kotiro ' waewae i te houra puna, a ka whakatuwheratia nga kuwaha o te kiosk na e taea e ia te whakamahi i te whāhauhau rangi. I te ra i whiwhi wera, a ka mau ia i te tino tapo'io i runga i tona uma.
  
  
  Te reo o te Mahi whakaaro pumahu, engari pea i toku whakaaro, i te awe e Elk ee te whakamārama poto o te taranata i roto i te whare moenga. A, no ka korerotia e hey e te tahi atu i te tetahi fokotu'u e ahau te whakapā atu ki a ia, ka karangatia ahau ki te maturuturu e. Ko te rite ki ohie rite hinga atu ki te pae kumete. "Ahau haurangi e pā ana ki te hanga hoa hou," ka mea ia.
  
  
  Ahau hohoro kitea te take mō te reira. Te whakaminenga iwi hou, i te mahi Pakeke. Mahi ia i roto i te tairanga. Ia arahina ahau ki runga ki te pikinga, te pupuri ki toku ringa, me te korero i roto i te puru tāhei.
  
  
  "Ko koe te tino tūtohutia. "Ka e ahau to koutou tau mai i te Atawhenua," ka mea ahau.
  
  
  "Atawhenua? Aue, o te akoranga." Ia toia ahau ki roto ki nga ruma, a unuhia ana ki raro, ki te kumemau i runga i toku tarau, i ana mea, i rapu tonu a tawhio noa. "Ahau me titiro koe, e toku aroha, me te tango i te pati pai. Te wahine i mahi ahau mo ta e te mâ i muri ki te pai."
  
  
  Tona akina kautia ana ia tupato whakapati. "Ia me te waiho i te mau philosopho. Hiahia aroha ahau ki te whakatau ia ia ano te wā."
  
  
  "Kahore, e kore e waiho Stahl. Te reira rite ki te matao rite ki te tāpiri ake i te taurewa mango o te tāra. Te nuinga o te madams kei te makariri. Ratou, ko te kiriata i te wahi e ratou te ngakau o te koura , he nui Hollywood bullshit. He aha te mea ki a koe, e aroha? pa i te reira? "
  
  
  I te iti rawa i te ia hiahia i kitea i te tangata ki te korero ki, e ahau i whakaaro. Ki te i ia ui ia ki te tiki ki te taiwhanga hākinakina, ia pea e kua tapiritia te baseball te karapu o te rārangi me te tau whakamutunga o te tuhi.
  
  
  Trudila snuggled ki runga ki ahau. Ko ia te nui, kotiro, kakaho i roto i te salon ataahua, me te he rota o te raima ki te mahi a ake ake. Ia nipples i rite te matā i roto i toku uma.
  
  
  "He aha i pa ki tou mata, e te honi?" Ia te pa ki te kokoti i te mata o oku ngutu, i te tuinga i te tākuta i te whakaurua i roto i toku matenga. "Titiro koe rite hinga koe ki te whakaranu raima."
  
  
  "I ahau i te aituā*
  
  
  "Te tatarahapa nei au."Tona ringa ka hopu i ahau ano. "Aue, e koe tūturu te tangata, e kore koe?"
  
  
  Ia pea i korerotia tenei e ia ki tona te kiritaki, engari ko te reira e kore e hanga tikanga nui ki te hanga i te tangi te reira rite ia te mistletoe te auraa i te reira. Ahau hohoro marere hoki, me te tīmata ki te whewhera i te reira, te ite e, ki te Kahu, i kite ahau i teie nei, e ia kata.
  
  
  "E hiahia ana ahau ki te ui ki a koe e pā ana ki te Atawhenua. A, no te ko te wa whakamutunga i kite koe i te huru?"
  
  
  "Ahau tino e kore e mahara. Ko e te aha i haere mai koe i konei ki te kitea i roto i te wahi i te Elk i roto i te whare?"
  
  
  "Kei a koe te kotiro atamai. Kite koe i roto i ahau i matau atu, kihai koe?" Ia flattered ki katoa tona kaha. "E rapu ana ahau mo te nui hangareka. Ngaro matou te whakapā atu, e mohio ana koe he aha te tikanga e ahau?"
  
  
  Okioki ia i roto i ki te mitimiti i ahau, a takaia ana e ia tona ringa maui huri noa i toku hope. I tona ringa matau kitea e toku kumemau ano. Ko ia tere atu i te pickpocket. "Mai i konei koe, ka taea e koe te oaoa i te toro. He aha ai koe?"
  
  
  Ee mau tona ringa, me te tahuri ia te nikau ake. Ka hoatu e ratou e toru i roto i te pia ma ia nga kukupa maihao. "Korero mai ki ahau e pā ana ki te Atawhenua."
  
  
  Ia rarata koimutu ahua mangu. Ia ata oti i nga pire, me te puru i te ih ki toku whitiki: "ahau ki te hoko i te sex, e kore e kōrero."
  
  
  "Atawhenua me ahau he hoa tawhito. Engari ngaro matou i te whakapā, i ahau i mea. Titiro, ka hoatu e ahau i to koutou tokomaha, kihai ia?"
  
  
  "I taea e koutou whai i te teka e pā ana ki te reira. Heoi, e kore ahau e mahara ki te wa whakamutunga i kite ahau i te atawhenua, a e kore ahau e mohio kei hea te reira. Ahakoa, ki te te e ia i to koutou roa-ngaro teina, e kore ahau e hiahia ana ki te kōrero e pā ana ki te nen."
  
  
  Ka eke ia ia e rua atu te pia ma, takai rima katoa o ratou, ka ahu ratou ki roto ki tona iti-tapahia sote. "Ko koe te tino?"
  
  
  "Ahau tino mohio. Atawhenua pai ki te whakapoauau iwi, me te ia pai i te reira. Kahore he tangata mau a'oraa e pā ana ki te nen ki te tangata ke."
  
  
  "Hoatu e ahau tou tawhito wāhitau, ara to koutou tau waea. E kore ahau e korero ki a koe ki te wahi ia huru ka te reira."
  
  
  Ia fumbled i waenga i ona u nui, me te unuhia i roto i te pire. Ia mānia i roto i ih kita. "Kahore ahau e kite i te huru no te marama, pea noa te tau. Pono. Me kore ahau e mohio ki a ia wāhitau. Whakamahia ia ki te haere mai i konei i te wa wa ki, e te katoa."
  
  
  "I ia he ingoa, kihai ia?"
  
  
  "Whakaaro ahau e koe i te huru hoa. Hoa e mohio ana nga ingoa o tetahi ki tetahi." Ia maka i roto i te pire i ahau, a hinga ana ratou ki te patunga witi. "E kore e ara titiro rite tona hoa. E koe te titiro faitotonu rawa. Te tango i te utu whakapati, me te whawhai i te reira atu."
  
  
  I muri i te oreraa ki te whiriwhiri i, ia tamata i te atu huarahi tika. Ia unuhia hoki tona koti na i taea e ia te kite i te Luger i roto i tona hiako takotoranga:. "Me ahau he ingoa, e Mahi ana."
  
  
  Ia mitikia ia i raro i te ngutu. "Ko koe Kopp?"
  
  
  "Kahore he, te tika, he tangata e rapu ana koutou mo te Atawhenua."
  
  
  "Jones ko te huru ingoa." Ka kata nervously. "Koe pea e kore e whakapono ki ahau, engari ko te pono. Te huru o te ingoa ko Edward Jones. Na e te katoa e taea e ahau te korero ki a koe."
  
  
  "Mauruuru e koe," na ka mea ahau, kua tata te ra. "Ka taea e koe te waiho i te utu."
  
  
  I tatari ahau ki waho i te whare mo te toru haora, hinga i runga i te motokā nohoanga, a tamata ki te titiro inconspicuous. Ko tōna tata te whare
  
  
  
  
  
  Ko ia e pā ana ki ki te whakaki i a ia ki runga ki te pūāhua tātari, no te Trudy i te pae hopea whakakitea ki runga, me te rere i te umanga.
  
  
  Carter, whakaaro ahau, ko te mea pai e kore koutou kei te whakawhirinaki wairua.
  
  
  Ka mau ahau ki te tēkihi i tangohia e ahau puta noa i te pa ki te rēhita fare whare. Aru ana e ahau i a ia i roto i tika i roto i te wa ki te kite i tana piki i te arawhata. I te mutunga o te roa i te aroa, te busty amateur te patototanga a pita i te tatau. A, no te reira te kahore he kupu whakahoki, ka te patototanga uaua. Na ka tahuri ia, ka kite i ahau, a ki tana titiro whakawhanui ake i te haki o te whakaaetanga ki te mahi.
  
  
  "I reira te kahore he pono i roto i to koutou kōrero," Hi ki a ia, " engari ka e ahau te uara o toku moni. I kawea mai e koe ki ahau i konei."
  
  
  "Atamai kia rite ki te whakahāngai i, e kore te mea te reira?" ia spat.
  
  
  Ia tamata i te tatau. "Oia mau, te Atawhenua e kore e he i te kāinga. He aha koe e whakaaro tatou e pā ana ki te reira?"
  
  
  Ka rere te rere o te pikitanga. Ka whaia ia ki te tuanui, me te cornered ia. Takatakahi ia, me te rakuraku i toku mata, tamata ki te turi i ahau i roto i te kopu, me te karanga i roto i te torutoru obscenities kihai ahau i rongo i roto i te tau. Hoatu i taku tino kanorau, haere, e mea i te rota e pā ana ki tana kupu.
  
  
  Ee unuhia e ia i te ringa me te pinned ia ki te mata o te tuanui. "Na kia rongo i te parau mau e pā ana ki te Atawhenua."
  
  
  "E kore koe e pana atu ahau. E ia, otiia e kore e."
  
  
  "Kaua e tatau i runga i te reira, Trudila. Atawhenua patua toku hoa, me te fucked te kotiro ki te mate. Ia huru e kitea e ia, a e kore ahau e tiaki aha ahau te mahi i te taha o te ara."
  
  
  Ko ia te manawa kaha. "Ko reira parau mau e pā ana ki te kotiro? Ko koe ki runga ki te par?"
  
  
  "O te kotiro ingoa ko Sheila. Kua rongo ake koe Atawhenua te whakahua i a ia?"
  
  
  "Kaua e. A kahore ahau i kite ia ia - te huru hou. I noho ia i roto i te fare, no te Huru i mohio ki a ia. Whakaaro ahau e ia kia mohio ki te mea i to koutou huru, kei te titiro mo. Ko te tukutuku take he aha i hanga te reira. Oati ahau te reira."
  
  
  "Ko ia te karanga i a ia Edward Jones, ranei e hanga e koe taua ake?"
  
  
  "E ia te whakamahia te taua ingoa, no tona huru i mohio. Ka whakamahia pea te tatini atu. Ki te kore koutou e whakapono ki ahau, haere, e hoki i roto i, me te ui i te tahi atu mau tamahine. Ratou e korero ki a koe taua mea. Te ia i te tahae. I whakamanamana ia e ia, i mea ai te tahi mea nui."
  
  
  Ee tukua ia. "Nui."
  
  
  "Ka taea e ahau te haere i teie nei?"
  
  
  "Rere atu," na ka mea ahau.
  
  
  Trudila titiro hoki i a ia tae i te pikitanga.
  
  
  "Ka whakaurua te reira ki te mate?"
  
  
  "Yeah," ka mea ahau. Toku reo i te whango.
  
  
  Kitea e ahau i te rēhita maukati i te ra o te fare ko te ngāwari ki te whakatuwhera. Te ruma i te kau, i te taonga puehu. Ko te whakamutunga, te tangata i mahue rawa he wa roa i mua. Ahau titiro a tawhio noa i roto i te anuanu. Ko ana mea, tumanako hoki atu.
  
  
  Ko te kamupene i te tatari hoki ahau i te raro o te arawhata. Tamata ahau e kore e ki te whakaatu i toku mahia whakaaetanga haki a, no te ahau i kite i ee.
  
  
  "He aha koe ka mea a meinga ana ahau e whakaaro," Trude mea.
  
  
  "I te reira?"
  
  
  "Tikanga e ahau e pā ana ki te kotiro. Ko ia tou kaumeá?"
  
  
  "No, korerotia e ahau ki a ia. "Ko ia kihai i tika ki te mate rite ki tenei."
  
  
  "Ka taea e ahau e korero ki a koutou ake e pā ana ki te Atawhenua atu kua kua e ahau ki a ia. Engari e taea e ahau te hoatu ki a koutou tetahi atu ingoa. E mohio ana koe kaikiko mahi? pea te haere ratou ki te tangata i roto i te mafia ranei i te taata nei i te pūtea pahua ki etahi o nga taonga. Reira te te te tangata i roto i Los Angeles ko Haskell. Te moni ki te tahae ."
  
  
  "Whakawhetai Ki A Koe, I Ahau Te Mahi Pakeke."
  
  
  "Wareware i te reira. Me e te aha te tikanga e ahau. Wareware ki ta korerotia e ahau ki a koe."
  
  
  Te haina i runga i Haskell o te ra mea ko ia i roto i te real estate. Ko te matotoru, whāriki i roto i te aroa tohua e ia te hanga i te moni i te reira, ranei te mahi wahi-wā. Toku ahuareka ki te hēkeretari i hoatu e ahau he ataata ki tonu i te niho, a kahore te pono, a ka korerotia e ahau e Mr. Haskell e kore e kite i te tangata i waho i te whakarite.
  
  
  "Pehea e whiwhi ahau he mea whakarite?"
  
  
  Ka whakakitea ona niho ano. I mahara te reira ki te pānui i te kirīmi. "Ki te te tangata e kore e mohio ki Mr. Haskell, e mohio ana ratou ki a ia i runga i te onge ngā hauora."
  
  
  "E mohio ana ahau ki a Edward Jones," ka mea ahau. "Ka waiho te reira nui?"
  
  
  Ka huihuia ake he torutoru pepa, me te haere i roto i ki te hoatu i te ingoa ki tona rangatira i roto i te tūmataiti. A, no te haere mai ia hoki, ka mea ia, e Mr. Haskell ko te tino pukumahi i tenei ra, me te, rite tahuri te reira i roto i, e kore te rongonga o Edward Jones.
  
  
  "I roto i te kupu atu, i ahau i ki te waiho."
  
  
  Ko te ataata kua kohera hoki ano, i tenei wa, e rua tekau ma wha carats. "Ka koe i te reira, Buster."
  
  
  He pango Cadillac noho ana i te aukati i rite te mea i puta a ia a tawhio noa te whare i runga i California paki tapu ra. I muri i te wira i te uniformed atekōkiri ki te kanohi e titiro rite te tangata i te papa tuarua.
  
  
  Ia, okioki i roto i te ki te kōrero ki a ia kia rite ki mimmo "Caddy" e haere ana. "E kore e koe te kakahu i te whakahāngaitia kākahu. Tenei hanga te matakoma i raro i tou ringa e tu i roto i rite te puku i runga i te mauiui."
  
  
  Ia grinned me te pōpōngia te matakoma. "Reo i reira ahau kawe toku tūtohutanga."
  
  
  Ka noho tahi te reira te hawhe te poraka whenua atu, me te tatari. Ko te atekōkiri i mārama haere ki te Haskell. Tekau meneti i muri mai, te whai kiko, te tangata e titiro rite e mau ana i te merengi i raro i tona koti i puta, me te eke ana ki runga ki te motokā.
  
  
  A, no te Caddy haere i te reira, ka hinga ia i muri. To tatou whāinga ko te posh tapa country club. Te ngako te tangata i te korowha. Ka pau te nuinga o nga ra, e matakitaki ana te reira i roto i te karu torotoro. Ia i te puku o te wahine tawhito. I te wa ia te mutunga trudged hoki ki te karapu, ko ia te patunga o te tino hoha.
  
  
  Te reira te wā ki te hanga i te neke. Ahau tangohia ake toku karu torotoro, me te haere ki te rota tūnga
  
  
  
  
  
  . Neke muri i te rarangi o te waka, tona papa, haere ake i muri i te aituā, i te whakawhirinaki ki te i te autahu'araa o te Caddy ki tona ringa whiti.
  
  
  "Hello," na ka mea ahau te ata.
  
  
  Ka whiua atu e ia a tawhio noa, a ko te taora ki te huru o te solar plexus ki te rua o nga nifó. Ego unuhia i te reira i waenganui i te rua cars na e kore matou e kukume whakarongo, a ka patua ego ano. Ego kanohi, a whakataka atu ana e ia ano he mapere, me te huru o te hauwarea i te ringa pakura limply i te pātene o tona koti.
  
  
  "Kia tango o te titiro i to koutou tūtohutanga," i mea ano ia, a ka tango te pakeke i runga i tona koti. Pātene whakauaina iho i runga i te taha o te Cadillac. Haere mai te reira i roto i te holster i raro i tona ringa ki te .38-ërä pū.
  
  
  "Ka tatari tatou mo koutou rangatira i teie nei," emu ki a ia.
  
  
  A, no te Haskell haere mai i roto i roto i te karapu, te atekōkiri e noho ana stiffly i muri i te wira. Te huru o te whatanga no te mea o te pū e titi te reira i roto i te emu o te kaki, i muri.
  
  
  "Max, he aha te he ki a koe?" Haskell ka ui, mitimiti i ona ngutu.
  
  
  "I tona ora mamae," ka mea ahau. Tona waewae panaia whakatuwhera i te matau-ringa motokā tatau. "Noho ki raro, Mr. Haskell."
  
  
  Te ngako te tangata, ka titiro i ahau i te faaŏ. I ia he maheni golf tan, engari na ka titiro atu ia i te koma iti. "E kore e tautoko i tō whakawa," ia muttered. "Au e ahau he tangata ki te etahi mana."
  
  
  I tatari ahau ki a ia mo te wa roa, me te ko ahau i whakamamaetia i te kiriweti. "Haere i roto i te motokā, Mr. Haskell, ranei ahau ka tukuna e ētahi o koutou kaitaraiwa o te toto i runga i te hunga te utu Zhirinovsky hiako tūru."
  
  
  Ka eke ia ki te waka, me te okioki hoki, he komuhumuhu. E maka ana i tona whai kiko maihao tahi, ka mea ia ," e hiahia Koe pai i te take tino pai mo tenei mahi."
  
  
  "Success ahu māia, Mr. Haskell," ka mea ahau. "E kore au e ahau te rēhita wairangi, a e kore ahau e tiaki kia pehea te nui e koe ki ahau."
  
  
  Te huru o te iti kanohi neke uneasily, engari i puritia e ia tona marino. "Ahau ki te amo i taua e koe, e te tangata e kerēme ki te waiho i te hoa o Edward Jones."
  
  
  "Kihai ahau i te mea e, e tona huru ko rerekē. Ka korerotia e ahau ki a ia ahau i mohio ki a ia. E hiahia ana ahau ki te faaite i ki a koe ētahi mōhiohio e pā ana ki te wahi ki te kitea Mr Jones."
  
  
  "E kore tatou e whakawhiti wāhitau."
  
  
  I kite ahau kahore he take ki te hamani Haskell ki te ma te karapu. Ahakoa tana kaitaraiwa-aia Cadillac, huru-turakina iho hoki te tari, me te whenua karapu mema, ko ia tetahi neke atu i te mātanga wairangi. Ia pinned ia kia rite ki te hurihuri ki tona huru o kneecap. Te koi pupuhi meinga te whakaeke o te mamae.
  
  
  "Ko wai te reinga e koe, te whakahāngai?" online hotel ki te mohio.
  
  
  "Au e ahau te tangata e ka hoatu e koe te wairori pātai e pā ana ki Edward Jones."
  
  
  "E kore e ia i ki Los Angeles i roto i te marama. Kihai i ahau i tetahi mea ki te mahi ki a ia mō te roa atu i te e."
  
  
  "Ko wai te mahi ki te Jones? He tokorua o te mau hoa e te whakamahi i ia i roto i tona mahi. E hiahia ana ahau ki te mohio ih ingoa."
  
  
  Ia grimaced, ka pania ki nga iwi. "Ki te matau koutou ki tenei tangata rite pai rite koe i mohio ki a ia, e kore koutou e hiahia i roto i te rapu hoki i te reira. . Pai ia ki te patu i te iwi."
  
  
  "E te aha e rapu ana ahau mo tona huru."
  
  
  "Ka taea e ahau e korero ki a koutou e pā ana ki te huru hoa no te mea e ahau ngā mahi i te reira anake. Ko ia tino tupato e pā ana ki taua kōrero. Ka mutu te haere mai ki ahau, mo te pūtea, no te mea ka kitea e ia tetahi kaiwhakaruruhau. Te tangata i roto i te Whakahaere, whakaaro ahau."
  
  
  Ko tōna i roto i, a tawhio noa te pereoo. Tetahi kore. Te maumauria ra, kahore hoki i te pai o te whiwhi ki te mohio ki Mr. Haskell pai, e taea e ahau te whai mahi, kahore.
  
  
  "E kore e haere koe ki te korero ki ahau, ko wai koe?" Haskell ui.
  
  
  "Kia aha ahau? Kihai koutou i korero mai ki ahau tetahi mea."
  
  
  Ko ia te maka i te Huru e i te taraiwa o te pū i roto i te paru e taea e i runga i te huarahi.
  
  
  Hiahia ia ka karanga Hawke i tona mōtēra ruma i taua po. "Kia whakarite i ngā kōrero," na ka mea ahau rite ki te haere mai ia ki te raina.
  
  
  "I ahau i te whai i te tahi mōhiohio e pā ana ki te tangata tamata ki te patua e koe i te Bonham hotera. Tuatahi o nga mea katoa, te huru mau o te ingoa i Della Coogan. I ia he pirihimana record. Ko ia he mōna, tetahi o te pai. Te FBI whakaaro, he iti maere e koe i taea ki te hinga te huru." Te reira i te fakatokanga o te utu i roto i hawke's reo.
  
  
  "Te tangata e ka hoatu e to ratou emu te whakahau?"
  
  
  "Ko ia tētahi kaikirimana motuhake. I utua e ia i te tangata e taea te utu i te emu te tiketike utu. Te FBI kerēme e kore i ia wāhanga o te mafia auau o te utu."
  
  
  "He aha e pā ana ki te Valante?"
  
  
  "Ko ia Frank Abruz o te hoa tata."
  
  
  "Au wehi ahau e kore e whai i te nui. I reira te kahore he atawhenua i roto i te Los Angeles."
  
  
  Kahu whakawāteatia i tona korokoro. I ia te ora ki te whakaatu i te?"
  
  
  Kahore he feaa e pā ana ki te reira. Toku rangatira i te paru tangata tawhito pūkenga.
  
  
  Ono
  
  
  Ia tīmatanga o te pae te pēhi i te haere ki te moenga, a ka moe tae noa ki te ata. Hoki ahau, ko tenei anake i te tuku o te tangi miharotanga. I ona kanohi whāiti, a ka takoto ia, whakarongo, tona maihao ki te pupuri i te kakau o te luger. Na ka ua ite e ahau he ohorere wiwi o te mahana ki toku mata.
  
  
  Ngarungaru i te whārangi peka atu ia, ka tahuri ia, a hinga ana ki te patunga witi, takoto, Wilhelmina i roto i tona ringa. Karaka mura mitikia te taiepa o toku mōtēra ruma. Te hi i rongo ahau i ko e tika ana ki te pihi i runga i te tatau karaihe, ki te parani te hopu i te ahi. Ko ratou kua koiri ake ki te mangu, korakora, me te ahi i te tahu ki te ure.
  
  
  Ko ia mau i te fire extinguisher tumutumu i roto i te whare, me te shivered i roto i te wera, rite tomo ia ki te ruma. Ko te fire extinguisher hohoro tineia te mura. Riro ahau i te reira, engari te mea e ahau kua moe nei, e rima meneti te roa, e kua reira kua rerekē.
  
  
  Ko te fire extinguisher maturuturu iho te reira, a tangohia ake ana te Luger ano, a haea ana e ia atu.
  
  
  
  
  
  wera pihi. Te tangata i hanga i te tau rua i roto i te karaihe taiepa, me te tae i roto i ki te marama i te pihi. Ko reira he nui te mahi ngaio. Ka rite ki ahau te tu i miharo te poka, he gawk wahia i roto i te kuwaha tata toku matenga. Ia, i rongo ano gawk haere mimmo ka patua te hiku o te taiepa. I te hoê taime i muri mai, ko ia e takoto ana i runga i te patunga witi.
  
  
  Te gunman huna i muri i te iti taiepa pereki i runga i te atu taha o te kopakia ana parani, me te rohe poka. I roto i te marama atarua, taea e kite ahau i a ia, i iti te huru o te pū, i a ia e panaia huru i roto i te taiepa. Mai ia kihai i rongo i te pere, te pū me te rite rawa ki te silencer. Tenei tangata ko te pro i nga mea katoa ki te kahore ia e ngaro i toku matenga e ono inihi. Pea te reira te neke i te iti, ka kumea e ia te keu.
  
  
  Kihai ahau i hoki mai i te emu o te ahi, no te mea e kore ahau e kite i te huru mārama. Kihai i taea e ia tae i ahau rānei. Whakatangi noa matou i te tatari katoa a tawhio noa ia tatou te tumanako hoki te kitea. Te huru o te manawanui he nui toku. Faaoti e ahau ki te neke i a ia. Te awhi ki te patunga witi, a ia, ka anga ki te taui.
  
  
  I a ia ka tata atu i te tatau, ka tu ki runga. Kumea e ia i runga i tona tarau. Ia trotted iho te carpeted aroa, hu, me te ki runga ki te pikinga ki te tuatahi-tuarua i te patunga witi o te mōtēra. Ki te mea ahau waimarie, ka taea e ahau te kopere a ia i runga, ka whakaaro ahau. Otira ka tae ia ki te taunu o te rua o nga-papa taupee, ka ngaro a tawhio noa tona piringa.
  
  
  Te kūtai o te taitai i runga i te mōtēra whenua whakaratohia pai te taupoki ana, engari te gunslinger i ki te koikoi i waenganui i a ratou. Ka kite ahau i tona huru maoro i muri ranei. Ko ia e tatari ana hoki ki a ia, e wiriwiri paku i roto i te raumati rangi. I tua atu i toku tarau, ko ahau te mau anake te takai huri noa i toku uma.
  
  
  Ahau te mutunga ite i te hunched feruri rere atu i ahau. I mua i taea e ia te kopere ki a ia, ka whakatika ki te hiku o te kokonga o te whare.
  
  
  Ka hohoro te heke iho i te takahanga, rere ana i mua i te mimmo rarangi o te moni-whakahaeretia te inu i te mīhini hoko kai, me te rere i roto i ki te rota tūnga. Taku tangata i haere whakauta. Kātahi ia ka piki i runga i te waea taiepa, me te peke ki te motokā noho tahi i runga i te taha o te ara, i waho o te mōtēra. Ka tangohia e ia te pahikara, me te i tupono atu atu.
  
  
  I taea e ia te whai i te pere i a ia, engari e kore e pea i mutu i a ia, a kihai ia i hiahia ki te utu i te mano. Ia haere hoki ki ona ruma, a ui ia outou te kitea wairori. Kia pehea te e te pūmanawa killer te matau ki te wahi ki te kitea e ahau?
  
  
  Na ka mahue ahau i a ia, i peia iho te huarahi, me te i peia puta noa i te pa ki te whare, te wahi e tutaki te Mahi.
  
  
  He sino lahi Chinese tangata i tutaki ki ahau i te tatau. Kihai ahau i kite i a ia, " Huru mea i runga i tana haerenga tuatahi, a kihai ahau i tatarahapa i te reira. I hanga te reira i rite ki te tarakihana me kihai i titiro te kaiwhakamahi.
  
  
  "He aha e hiahia ana koe i tenei wa o te ra?" "He aha te reira?" ka ui ia riri.
  
  
  "Wawe rawa mō te pakihi?"
  
  
  "Ki te kore koe e whai i te whakarite. Otiia e kore koe e."
  
  
  Ahau e okioki ana toku pokohiwi ki te taiepa rite tamata ia ki te kati i te reira i roto i te mua o toku mata. Emu malimali i a ia. "Korero Trud e te tangata atu, kua tae mai ki te kite i a ia."
  
  
  "I te tipu e kore e kite i tetahi i tenei ra."
  
  
  "Kei he koutou e pā ana ki e," emu ki a ia. "Ko ia e kite ana i ahau."
  
  
  "Mister, e kore e tamata ki te hamani i ahau pakeke. Ahau ka taea e maka e koe i roto i te i muri i te poraka."
  
  
  "Pea i taea e koutou. Engari ka whiwhi ahau hoki, ka whai i ahau ki te whakaatu ki a koutou i te reinga."
  
  
  Ka maka hoki i tona matenga, me te kata ano he outboard engine. "Whakamahia e ahau ki te waiho i te ngaio i te motu. Te kaha Petehana, te Wehi o te Rawhiti, ahakoa tona whanau nuitia konei i roto i te Los Angeles. Ake kua koe i titiro ki te mamau i runga i te TV?"
  
  
  "E kore ahau tamata ki te mahi i te taua."
  
  
  "Whakarongo, taata uaua, ahau te mahi anake i konei. Otiia e kore ahau e whakaora i tō karere ki te hiahia koe ki te tatari."
  
  
  "Mauruuru e koe."
  
  
  "Te mea tika katoa. Kei te whakangahau ki ahau."
  
  
  Tukua ia e ahau i roto i, me te haere atu, tonu chuckling. Ka tomo ia ki te ruma i runga i te papa tuatahi, te kati i te tatau i muri i a ia. I rongo ahau ki tona reo, kotahi te wahine. I tatari hoki ia, i miharo ahau he aha te kotiro nei i whai wāhi inanahi ko na wātea, i teie mahana, na te uaua ki te kite i.
  
  
  I te kakaho wahine e puta i runga i te arawhata Truda i tangohia e ahau ake te ra i te aroaro o. Ko ia te tino rite ki te Trud, ki te kahore e ko ia te teina, me te taimaha i roto i te hope. Ko ia mau i te negligee e whakauaua faufaa.
  
  
  Yawning, me te totoro, ka karanga ia ki ahau ," he Aha e hiahia ana koe, e te honi?" Tona reo o te reo tohu e te mea e te reira i, i mohio ia i reira i taea e ahau te tiki i te reira.
  
  
  Te wehi o te Rawhiti hoki mai, me te ko te haukotia. "Kia ngaro," ia growled i te kotiro. Oia mau, te huru i kore te mea arearea roa. Ia jerked tona koromatua i ahau. "Haere mai i runga i, te taata uaua."
  
  
  Ka tomo ia ki te ruma i reira te ārai i unu piri ki te ra. Cheap e te tamaiti a te matū poke iho i te rangi, me te taonga, ko te ranunga o te tikka me Hollywood grotesque. Te nui Chinese tangata tutakina te tatau i muri i ahau, a ka rongo ahau i te raka pāwhiri.
  
  
  Ko te wahine e tatari ana hoki ahau, kahore hoki e titiro rite Trudy i te katoa. Ko ia i roto i tona waenganui-thirties, a me whai i te Oriental tupuna vahi. Ona kanohi i paku slanted, me tona kiri i te mistletoe kowhai urukehu. Tona huruhuru mangu, i tapahia tata ki te ūnga. He pīataata, herbata te pito i piri ki a ia te tinana pūhihi, me tona roa whao i pania i roto i te farii rohe. I roto i te ruma pouri, ona kanohi tiaho ana ano i te kanohi o te Siamese cat manehau ake i roto i te Nah o te uma.
  
  
  "Ko e ia, Alida?" Petehana ui.
  
  
  "O te akoranga i reira ki a ia."
  
  
  "E kore koe e
  
  
  
  
  
  
  I te tahi atu i te kotahi o te mahi, mister. Ka mau toku ringaringa, scooping ake te ringa o te huru ki tona matotoru maihao.
  
  
  Ko te cat i roto i te wahine i te uma ka titiro ake ka rite ki te mea i rongo ki te riri. Te huru o te iti arero pakura i runga i te huru to'ue.
  
  
  "Te tatari i te meneti," ka mea ahau. "He aha te take mo te pai?"
  
  
  Ko te wahine pōpōngia te ngeru, me te kata ia titiro i ahau. "I ahau i te whakahaere i tēnei whare. I haere mai koe i konei inanahi i raro i te teka pretenses. Kua meinga tatou te raruraru."
  
  
  "He aha te te raruraru?"
  
  
  "Ko kino te ahua. Trudila hanga i te hape o kahore e korero ahau e pā ana ki a koutou i roto i te wahi tuatahi. Ahau e kore e tukua e koe kia kite ia ia ano. Tenei te take e whai wāhi koe i roto i tetahi o tana pakihi."
  
  
  Ko te Hainamana te tangata te hoatu i te ringa taimaha i runga i toku pokohiwi. "Ko reira toku teie nei?"
  
  
  "E kore e ano," Emu Alida mea. Ia oka i te roa maikuku i ahau. "Ka koe ki te kotiro, ka mea e te Atawhenua hinga te wahine ki te mate. Pea koe i te teka. Pea whai koe i ētahi atu take ki te titiro mo te huru."
  
  
  "He aha e ratou e?"
  
  
  "Hei tauira, e rua rau mano tāra."
  
  
  Ko te reira i anake te kaiahuwhenua o te wā i mua i tukua e ia Petehana ki ahau, a kihai ahau i haere ki te waiho i waho korero ki Hēmanawa. Na, ki te riri whakamuri kaupapa, e ia taora i tona tuke ki Shang uaua puku. Ia grunted, e kino ia, me te ui mo te whakaaetanga ki te mahi.
  
  
  Tahuri, patua e ahau i tona huru ki toku turi. Te huru o te kanohi i tetahi mea, engari ngaro. Ngā rārangi o te mamae, ka oma puta noa i te Huru o te kanohi, a ka piko ki runga, ano he karapu-waewae tangata e ngana ana ki te pupuri i te wōnati i waenganui i ona turi.
  
  
  A, no te tae ia te hoki ki ahau, ka feinted a ka patua ki tona huru ki te mata o tona ringa matau. Te whakatangi e wahia te poari i te mau te emu i roto i i te taha o tona matotoru kaki. Te huru o te kanohi fālesí me tona manawa, ko te whiowhio i roto i ona niho. Te hopu i te huru i roto i tona kakahu, ka yanked tona huru i roto i te counterweights, me te maka i te reira i runga i tona hope. Ka hinga ia ki te patunga witi ano te piana maturuturu iho ana i te papa ki te rua.
  
  
  Luger unuhia i te reira i roto i. "Te Wahi E Ia Te Mahi?"
  
  
  Alida ka tu ake, ka maka te ngeru i roto i toku kanohi. Ka akina kautia ana, me te Siamese rere mua mimmo, belching i roto i te riri. Ka ū mai i runga i Shang hoki, me te tīmata ki te hanga i tona ara ake. Ko te Hainamana tamata ki te pana i te huru atu, me te ngeru totohu ona maikuku ki te tangata o te matenga.
  
  
  Te rawakore Petehana karanga nui nui ki te wahi i te karaihe.
  
  
  Ia patapata i te ngeru iti i runga i te hoki ki te Luger. Ia meowed, me te peke ki te tata tepu.
  
  
  "E koe te katoa, i te tika?" Shana ka ui ia, otiia kihai ia i whakarongo. Ka tahuri ia ki te Aliide, a ka whakatuwheratia e ia i te afata ume, te heamana. I ahau i te whakaaro e te wahine kihai i rapu ana koutou mo te guestbook ki ahau. Ee mau ia i te hoki o tana raru te kakahu, me te reira ka haehae i a ia writhed. A, no te tahuri ia a tawhio noa, Nah i pupuri i te .38 Beretta.
  
  
  Ka karanga ia ki ahau e te ingoa e kore e mohiotia i tona Chinese tīpuna. Ko te he 100% American checkmate. I mua i taea e ia te wahia te keu, ko ia te patua i runga i te ringa i te taimaha Luger, me te Beretta pihai i roto i o tona maihao, me te patu i te taiepa.
  
  
  Ia whakaurua luger matamata i te mea afaro i waenganui i ona kino-ki tonu i te kanohi. "Ko reira te wairori i roto i te wahi mahi Ia?"
  
  
  Alida arahina ahau i runga. Ko te kotiro e noho ana i runga i te moenga tākaro solitaire. Ka titiro ia ki ahau grimly. "Titiro ki te hunga o konei. Toku mascot."
  
  
  "Ua tamata ahau ki te pupuri hoki i aku ego atu i a koutou. Tangohia taku whakaaro, me te kore e korerotia e ia tetahi mea," Alida mea.
  
  
  I ahau i te kotahi-ra black kanohi i te Wheketere. A i haere ia i runga i ki ia, ara tona kauae. "Ko wai te mahi hoki koe?"
  
  
  "Te taata ingoa Oscar. Oscar Snodgrass."
  
  
  "E kore e ahau te whakaaro ko te reira te huru ingoa."
  
  
  "I reira he hau e te mafia capo i patua, me etahi o te mafia o te moni i tahaetia. Te atawhenua, ko te wild nui ki te wahia te taua whakameremere. A haere mai ana koutou rapu ana koutou mo te Atawhenua. Alicia ta te reira i te ke tāpiritanga."
  
  
  "E kore ahau e ahau hiahia i roto i te moni. Korerotia e ahau ki a koutou he aha me ahau i te Atawhenua."
  
  
  I te kotiro i te titiro i te Alida. "He aha e meatia e ahau? E whakapono ana ahau ia emu."
  
  
  "I ahau i runga i toku ara ki te kite, Haskell. Ia kihai i korero mai ki ahau tetahi mea e hiahiatia ana e ahau ki te mohio. Ko te tangata tamata ki te patu i ahau, a inaianei e ahau kitea koutou i tenei pai-natured madam i konei i roto i te tatari. He aha te kōrero, i te Mahi?"
  
  
  Mutu i te reira ki te kāri i roto i te puranga i runga i te moenga. "Alida, tona ingoa ko te emu."
  
  
  Na hohoro ake. Ona, e hiahia ana ahau ki a ia i roto i konei. E kore ahau e hiahia tetahi atu te raruraru ki te mafia."
  
  
  "E rua nga tangata i haere mai ki konei whakamutunga po," Trude mea. "Ahau e kore e taea te hoatu e koe ih ingoa, engari ka taea e ahau e korero ki a koe te hunga e mahi ana ratou mo."
  
  
  "Mafia".
  
  
  "I te pōti o te te ti'aturi. Kihai ratou i mohio koe i reira ki te kite i ahau. Oni hotels te mohio ki te mea e hiahiatia ana e koe. Te poto warea ana te patu i ahau, me ahau hoki i mataku. Ka korerotia e ahau ki emu i titiro koe mo te Atawhenua."
  
  
  Whakaaro ahau e ratou i te whai i ahau. Ih kawea mai ia ki konei, rite tonu te kawea mai e ia ki a ia Idaho. Ratou i te manawanui me te tamau, me te inaianei ratou i mohio he aha te mea kihai ratou i mohio, i te aroaro o, e te Atawhenua i te ih tahae.
  
  
  "Ratou ka tahu i koe," Alida mea. "Te ti'aturi nei e ahau e ratou i te tahu koutou i te pai."
  
  
  Ia, haere ana ki raro, ki te pikitanga. Te kaha Petehana te matapouri ki nga ringa o te heamana, me te grimaced rite ki te hate i te tangata i roto i te negligee tono emu iodine ki tona makawe. Te Siamese cat noho mitimiti i ona wae, me te kata i te reira i te titiro ki ahau, ka rite ki mimmo haere i te reira. "Reka kitty," ka mea ahau. Ko ia te tino wehi o te tai Rāwhiti.
  
  
  Whitu
  
  
  Ko ana mea, i mahue i Los Angeles i te tekau karaka i te ata i roto i te tonga. Te ingoa waenganui i roto i te Atawhenua te iti pango pukapuka ko Teresa, me te Teresa i roto i San Diego. I tumanako ahau ki te kōrero ki ona pito e rua o te ra.
  
  
  
  
  
  Te iwi kua timata. Te Mafia mohio tata rite ki te nui rite ahau i mohio ki a ia. Ratou ka tukua atu hoia ki te hopu iho te Atawhenua. Toku painga anake te iti pango pukapuka ki te whitu nga ingoa i runga i te reira.
  
  
  I titiro ahau i roto i te whakaata rearview, e ngana ana ki te kite i te waka e haere ana ki te whai mai i ahau. Whakaaro ahau ko reira he parauri, sedan, he Buick. Ko te atekōkiri tamata ki te whakapoauau i ahau: i tukua e ia te tahi i te motokā tiki i waenganui i a matou mo te ia, a, no te te reira i te pakanga ki raro, ka tupono atu e rave rahi maile i mua.
  
  
  I a ia i reira, ka tahuri ia off the main road, me te ki te tuatahi e wātea ana i te taha huarahi. Ahau e peia ake ki te mahi i te teihana, ka korero ki te kaitiaki ki te whakaki ake te Ford, me te taki i raro i te autahu'araa. Ka whakatuwheratia e te reira, haere ana ki roto, a whakatuwheratia he inu ngohengohe.
  
  
  Te parauri Buick tae mai ki te aroaro o ko te kaimahi i te ara oti te arowhai i te hinu. Tokorua nga tangata i roto i te nohoanga mua. Tetahi o a ratou, i tahuri ki te titiro i te Kauanga, engari i puritia e ratou te haere. Ratou tonu e tumanako nu kihai i ite.
  
  
  Tonu e pupuri ana i te pounamu o te inu i roto i tona ringa, ka haere ia i te taha o te kuwaha o te teihana, me te ki runga i te puke i muri i te reira. Ko te kaimahi ka karanga ki ahau, engari i pupuri i ahau e haere ana. Ka mutu i roto i te pū o te rakau, me te squatted iho. I ahei te kite ahau i tana mārama i te teihana, engari kahore he tangata i kite i ahau i reira.
  
  
  Ko te atekōkiri o te parauri motokā i te tāhuna, e tatari ana hoki ki a ia hiti mai. A, no kihai ia i, ka tahuri ia, a ka haere mai hoki.
  
  
  Ka oti i ahau i te reira, a titiro te kaitiaki wahia i te autahu'araa o te Ford atu. Ego i puputu'u e toku atua, engari ko ia i toku pereoo. Kihai ia i māharahara e pā ana ki toku pire rere i roto i te.
  
  
  Te Buick i hoki. I te rua kohuru runanga e te tangata mo te taime. Tohu ia i roto i te i te huarahi i haere ahau. Te mafiosi kōrero i te reira. Na rere ana ratou i runga i te maunga. I mataku hoki ratou e ahau, kua whakarerea te Ford, me te ngana ana ki te tiki atu i a ratou."
  
  
  Haere mai i runga i, tamariki, whakaaro ahau.
  
  
  Rite ratou ka whakatata, Mitimiti, panting me te kanga ki a ia, paheke i muri i te rakau. Te roroa te tangata i te pai i roto i te āhua. Ko ia kaupae e toru i mua o tona hoa. Ka oma ia ki mimmo o toku piringa, me te rere i te mata o te ngahere. He poto te tangata ka karanga i muri i te emu, "Hi, Joe. Pōturi iho. Kei te whakaaro e koe ko te Olympic Games?"
  
  
  Kia mau ki te pounamu ki te te pounamu, i runga i te iti miro, ia haere i roto i te i muri i te rakau. "Hello, shorty," ka mea ahau.
  
  
  Ka mutu rite ki te hiahia ia tutuki i runga i te clothesline. "Joe!" ia, ka hamama.
  
  
  Ko ia te patua e i roto i te upoko e tona huru ki te kau, pia, pounamu, a ka hinga i roto i te puranga.
  
  
  Joe ihora. Ia i titiro ki muri, ka kite ahau, e haere mai ana ki a ia. Ego ringa o rererere ana i raro i tona kakahu, ka kuku hau ki te .45-ërä pū. Na ka ki ia i ruarua. Kihai ia i te ahi.
  
  
  Kihai ahau i ui ia he aha i pupuri ia i te ahi. Ia, mau i te reira.
  
  
  Te kaipahua takai tona waewae a tawhio noa ahau, a whana mai ana ahau i roto i nga matenga .45. Tatou i ana i runga i te mohoao, tarutaru, me te rakau ia tatou i nonoke ai. Huru mau tona ringa, me te yanked. Ia huru e whawhati i a ia. I te tangi hoki i rite ki te kapiti o te maroke i te karapu. Te kaipahua ngunguru. Ia huru te patu i a ia e rua i ia te kaiako atu.
  
  
  Tu ana ia ki runga, me te patototanga a i te Luger i roto i toku ringa. Ia huru te patu i a ia. Tu ana ia ake ano, i tona pakaru ringa werewere, me te hit ahau ki tona pai ringa. Ko ia te raumati. Ka puritia e ia haere mai. I roto i te mutunga, te reira i maka na roto i te huru ki te tika ripeka.
  
  
  Tona manawanui ko mīharo. Ka takatakahi ki ona waewae ano.
  
  
  Ona ngenge. Ko te mea nui ka whakaangahia e ahau ki ahau, ki a ratou ferrets rite i ahau whiwhi i te pere, a ite au i rite toku pūngao i te heke. Whakaritea ki Joe, te Kaha Petehana i te ūnga ngāwari.
  
  
  "I te kēmu ki runga," emu ki a ia. Hugo pakura ki toku ringa. "Kua kua ahau te whakaora koe mō te kōrero, engari e ai ki te huri i toku ngakau."
  
  
  Te ra tapu glinted i runga i te stiletto mata rite ana mea i hūnuku ki a ia. Joe puritia ake tona pai ringa. "E kore au e haere ki te tango i taua mea atu i a koutou. Kia kōrero."
  
  
  "Ko wai te mahi i runga i Trudu a tawhio noa koe?"
  
  
  "Te taata e koe te whiua ake. Engari e meatia e ahau i te reira. Mahi, ko te pakihi."
  
  
  Lizzie ka haere mai ki runga ki a ia, me hoatu he maripi, mata ki tona huru o te aporo a Arama. "Ko wai o koutou rangatira?"
  
  
  "Valante. Marco Valante".
  
  
  "A he aha ko te mea whakamutunga i koe ki te korero ki a ia?"
  
  
  "E e rapu ana koutou mo te tahae ingoa Atawhenua. Ka matou i tenei i te kotiro. Valante ka korerotia ki a matou e noho ki a koutou."
  
  
  Ka huihuia e ia ake te patu, whitikiria Huru o .45 ki tona whitiki, sheathed te stiletto, a arahina Ego hoki ki te Kuwaha ki te Luger i runga i tona hoki.
  
  
  Joe titiro i tona hoa. "Kei te haere ia ki te whai i te reinga o te ānini apopo. Valante whakatupato matou e koe i kahore he mea iti."
  
  
  "Pēhea te roa kua koe e whai ake nei ki ahau?"
  
  
  "Kitea e matou i a koe i roto i te Los Angeles, engari ki a ratou ferrets, i a koutou tirohia i roto i te a tawhio noa te hōhipera, te tangata i runga i a koe. Valante tonu ki te huri i te ope."
  
  
  Valante i te tupato tangata. Ki te i ia te titi ki tetahi rōpū o hoia, ih e kua ite i te reira.
  
  
  Shorty flipped a ia i runga, ka unuhia te pū i roto i tona huru pokohiwi holster. Ia, kua tika, ki runga, me te titiro i Joe, mana'o rite nui rite ia i mohio. Ko ia te kuao, ataahua, ītariana, neatly me te expensively kakahu. Kihai i taea e ahau te whakapono e ko ia tika, he noa kaipahua. Ko ia rawa hauhautanga, rawa hauhautanga, te tu ki te pakaru ringa iri iho, engari e pupuri ana hoki i tetahi tohu o te mamae, i te tahi atu i te aho a tawhio noa te huru o tona pouri kanohi.
  
  
  "Ahau flattered e Valante te hoatu i to te taranata i runga i toku hiku. Me waiho e koe ego tau kotahi.
  
  
  
  
  
  
  "Ko ahau tae noa ki te mea i tupu. Pea, ahau e kore e waiho i konei i muri."
  
  
  "Wai patua Meredith?" I ui i te reira na roto i te wairori ohorere, tumanako ki te tiki i te tauhohenga e kore e korero ki ahau, ki te mea ia ko te teka.
  
  
  I tona rae furrowed i roto i whakama. Aki ia tona pakaru ringa ki tona puku, rutetetete paku. "Ko wai o Meredith?"
  
  
  "Ia te mahi i te mahi i te teihana i roto i Idaho. Te tangata e tapahia te emu o te korokoro."
  
  
  "Ehara i a ia. E kore ahau e mohio ki tetahi. Valante i roto i Idaho, engari kihai ia i kite i tetahi mahi. A, no ka eke ia ki reira, te reira katoa i runga. i te toto ki te mate ."
  
  
  "Ko ia te pai ki ahau. E hiahia ana ia ki te mohio ki te mea e mohio ana ia."
  
  
  Tenei mahi hoki. Emu i ki te tatari mo te ia ki te haere mai i roto i a tawhio noa te hōhipera, me te kia i ahau te wewete i te whatumanawa, engari i te huru mau tamaroa e noho ana ki ahau, roa nui ki te tiki i te Atawhenua ingoa. I roto i te āhua o nāianei o te take, i toku haerenga ki Los Angeles i nui atu te pai mo te mafia atu i ahau. Te matau-e kore e hari e pā ana ki taua.
  
  
  "Valante kia whai ki tana ake take ki te tauturu ki a koe te pupuri i koe ora," Joe mea. "E kore ahau e whakamate i Stahl o te huru."
  
  
  "Aue, e koe rite ki te oaoa i te i taua haamaitairaa?"
  
  
  "E ora, te tikanga a koutou?" Kata ia nervously. "Kua ahau i whakahoki kupu katoa o koutou pātai, te tangata. He aha atu e hiahia ana koe?"
  
  
  "Kihai i korerotia e ahau tetahi nui mea ngaro ano. "Valante e kore e mahara ki te mohio, i homai te huru. Uaua pātai e ara." I tangohia ia i roto i te Luger emu i roto i te tāra te tāpae. "Na te āta whakaaro. Me pehea e Valante noa e mohio e pā ana ki ahau?"
  
  
  "Ka haere ia ki te poari o te whakaminenga, i te tihi whakahaere o te Whakahaere. I korero ratou e pā ana ki te kohuru o Frank Abruz. Tou ingoa, ko te hoatu i runga i te heamana. Te poari pōti ki te kōrero te take ki te Valante. I ia he moni motuhake. Ia me Abruz i te kati."
  
  
  "I reira ko tetahi atu tangata i roto i te Bonham, Idaho. Haere ana ia ki reira ki te patu i te kotiro. Tamata ia ki te patu i ahau." Te Luger pupuri tona atawhai,, tonu te whai i te emu i te takai tāra. "He aha koe e mohio e pā ana ki Coogan?"
  
  
  "Te huru Mafia kihai i tukua atu i te reira. A ka tonoa e ratou Valante."
  
  
  "He aha e Valante te mahi i teie nei?"
  
  
  "Kore e taea e ahau te pānui i o koutou ngakau, e te tangata." Joe ka timata ki te korero i roto i te uaua te reo. "Ka taea e ahau te imi, i roto i te wahi. E ui ia mo te poari o te whakaminenga. Ia ka karanga i roto i te Atawhenua te ingoa. I taua kupu, ka haere ki nga hapu katoa i te whenua, a ka tīmata te tahinga i nga wahi i reira i te haurangi poriro kia piri ai."
  
  
  "Ahau ki te tango i te reira i rongo koe e pā ana ki te Atawhenua i mua i te Mahi i homai e koe ko te huru ingoa."
  
  
  "Just gossip. Kia kōrero a pā ana te tikanga. Ko ia te psychopath. Enei ra, te Whakahaere, tamata ki te noho atu i tōna momo. Ko te aha te mahi i te reira ki runga ki ona ake. Engari ko nga hau e pā ana ki tenei taata e te katoa i runga i te wahi."
  
  
  "Ko e pai, Joe. Kua koutou awhina i ahau i te rota." Oku ngutu wehe i oku niho i roto i te matao ataata. "Mau tonu te reira i ki te pa ki i runga i tetahi atu wāhi. Ko wai huri noa i te tamata e koe ki te patu i ahau, i tenei ata?"
  
  
  "Ia, ranei Shorty, te auraa koe? Valante ka korerotia ki a matou e noho ki a koutou, engari kihai i matou i whakahau kia whakamatea. E kore matou i te rave i te taua."
  
  
  "Kaua hoki e teka ki ahau, Joe. Tenei tangata ko te ngaio, tika rite koe."
  
  
  Joe ko te sweating. "I reira te he mohoao, kāri wahi i roto i tenei rahoraho. Meredith, Coogan e kore te tangata e kore e ahau e mohio e pā ana ki. Te poari o te kaiwhakahaere kihai i hiahia Abruz o kaumeá ki te mate i mua i tana i waiata ratou i te waiata. Korerotia e ahau ki a koe i aku whakahau i Valante. Ka mea ia, e noho ki tenei taata Carter, te ia o te atamai, ka taea e te tauturu ia tatou kitea i te Atawhenua. Ka mea ia, e kore e hono koutou, ki te kore riro te reira i tino tika. Kihai ahau i whai i te tupono noa tata? "
  
  
  "Yeah," ka mea ahau. "O te akoranga te meatia e koutou. Me tika koe. I reira ko te kāri mohoao i roto i te rahoraho."
  
  
  Kua ki te reira mai Bonham o te wā. Te tangata nei i mohio he aha te mafia i mohio, a i mohio, he nui te mahi e pā ana ki te reira. Ko te tangata e utua Coogan tapahia Meredith o te korokoro me te whakaturia te mahanga moku i roto i te mōtēra. Te luger tuku iho i te reira, me te mahue Joe me te Huru mauri i runga i te nei. Te reira i utua hoki e te pūmanawa i te whānui-kanohi tiaki kaimahi ki te penehīni, i ringihia e ia ki te Whitinga. Na te autahu'araa, o te Buick whakaara ake i a ia, ka haehaea i roto i te waea.
  
  
  "Ka waiho ratou tika i reira," na ka mea ahau. Engari kihai ratou i waiho i te teihana i roto i te wā ki te hopu ake ki ahau.
  
  
  Peia ana e ia te toe 110 maero ki te San Diego, no te ōrite tere ngira i te rohe. Na roto i te poutumarotanga ko te reira i roto i te titiro o te kokoru. Karapoti karoro, kauhoe stylishly me te ahuareka i roto i te hau.
  
  
  I ana mea, a rere ana ki te whai i te tina, i ana mea i hanga i tona ake mahere. I ahau ki te karanga i te matau -. I reira ko te tahi mea e tona hotera hiahia ia ki te taki i te haumarutanga puna.
  
  
  Ko te tuatahi i reira ko Teresa, te hunga hoki e faauruhia te tuarua amipere te irava i runga i te Pango Pukapuka o te Whaea. E i teie nei, i mohio ia e ngakau katoa i te tau waea huri noa i te ao e ia i te waeatanga atu. Teresa, ka korero ki nga wahine i roto i te whisky reo.
  
  
  "E hiahia ana koe he te rā ki te Teresa?"
  
  
  "Ae, mahara." Wairori kihai ohorere ahau. I reira ko te tupono pai e nga kotiro i roto i te pukapuka, ko te wahine kairau ranei, i karanga te kotiro.
  
  
  "E whai koe i tetahi motuhake whaiaro, reka, here?"
  
  
  "Hiahia ahau, kaua e aparau ih i runga i te waea."
  
  
  Ia i kata, a hoatu ana e ahau te wāhitau. Ko te reira i roto i te oma-iho tata, e kore e matara atu i te wā o te raru, i roto i te waenganui o te huarahi e kihai i te titiro rite ataahua rite ki te whare herehere i te whare.
  
  
  Tona kiia te tatau o te Ford, ano ka e ahau i roto i huri noa i te motokā, miharo ki te ara tenei updated haumaru motokā e whakarato i te reira, no te ka e ahau i hoki. Tenei poraka
  
  
  
  
  
  kihai i reira i te wahi o te pa te wahi i tangata i haere ki te karakia.
  
  
  Te whare ka whakatata ia i te papakāinga, e kia kua wahia tau i mua, engari te buzzer tāuta i roto i te mau-i roto i te tatau anga i te mahi. Te kowhai-hina wahine, ka titiro atu, ka titiro a tawhio noa te ara rite ki te mea ki te hanga tino ahau kihai i kawea mai he paddy pereoo.
  
  
  "Ka karanga ahau," ka mea ahau. "Ahau haere mai ki te kite i Teresa."
  
  
  Ko ia hihira. Pea kihai ia i titiro rite tona mua kiritaki. "E kore koutou kei anake, a tawhio noa Teresa o te wā hoa."
  
  
  "E aroha ahau ki te waiho i te kotahi a tawhio noa ratou. Kua rongo ahau i te rota e pā ana ki ia."
  
  
  Ko te wahine ka whakaritea ki te malimali. Ona niho kihai te pai. Ia kōwhai makawe i te rongoa roa i mua, me te e kore e tino pai, me ona tukemata i hanga ki runga, ano he parirau pekapeka. Ka whakatuwheratia e ia te tatau whānui mō te mimmo ki te kotēhia i roto i, ka pakura nga tutaki hoki.
  
  
  "Koe e tatari ana te raid?"
  
  
  "E kore koe e mohio enei ra. Ehara i te ngāwari ki te whiwhi i te pono e noho ana i muri."
  
  
  Ko ia tino e mohio ia ki tetahi mea i te katoa e pā ana ki te hanga i te pono e noho ana, ranei ara e pā ana ki te hunga e meatia. Ko ia mau, ma putu, raru slacks, me te poraka sote ki zebra whiu unuhia e raru i runga i tona rahi uma. Ia sote, he mea whakapaipai ki te nui kōmata ano he kamaka.
  
  
  "Kei te pai te tamaiti," ka mea ia, e rere ana ona kanohi ki runga ki ahau. "Ahau ka pupuri i te moni, e tino orotika."
  
  
  Kua kua ahau i huaina ki tetahi mea, engari e kore reka. Tana takoha te menemene, ki te tākaro i te wāhi noho na roto i te mau huru. Tenei wahine tino e kore a tawhio noa i a ratou te hunga e hiahia i roto i te hoatu i te mōhiohio ki manene.
  
  
  "Ko te reo me te Rondo," ka mea ia, maka ana i a ia te ringa i runga i toku pokohiwi. Tona maihao i te rahi o te hōtiti.
  
  
  Te tangata i puta mai i te ra i muri mai i te waewae o te pikitanga, ārahi ki te i te tuatahi, tuarua o te papa o te whare. Te karekau o te huru o te hate i hatepea atu, me te kitea tona whanui pokohiwi. Whakarewa mea tia ki te glinted i runga i tona whanui whitiki. Te huru o te tarau pai rite ka tino rite te o te wahine, e tuu te tupu i runga i tona kaha waewae. I ia te mata o te marama, me te reira i te ngako, i te pito o tona iti kanohi.
  
  
  "Korerotia mai ki a matou he aha te e hiahia ana koe Teresa ki te mahi hoki koe, te aroha," ka patua e ia, baring te niho e i roto i te ara kino atu i te āhua o te wahine.
  
  
  Ia ite i te sensation mania i runga i te hoki o tona kaki. Ko ana mea kihai i taua i roto i te mau tairanga. I reira te au ra ki te kia e kore tetahi tangata i roto i te whare, engari i te toru o matou, me te kotiro kihai ahau i kite i te aroaro o.
  
  
  "Ia hotel kia kua kite ia i te tuatahi."
  
  
  "Ko ia te ataahua chick. E kore e koe e whakama."
  
  
  "Kia haere mai ia i runga, Rondo," ka mea te wahine. "Te reira i te whaitake ki te tono."
  
  
  Rondo ko tona matenga. "I ahau i te mana'o e ia he pere ringer. Kihai ia i hoatu ki a koe tetahi tūtohutanga, i a ia?"
  
  
  "Atawhenua," ka mea ahau. "Atawhenua i hoatu e ahau Teresa o te tau."
  
  
  "Ingoa pai." Puritia e ia i roto i tona ringa. "Takoto rima tekau afaro i konei. Ko te rite ki te aufauraa i hoki te taupoki ana i te kōrero. Mahi mo te rima tekau tāra, ko te na'ina'i taea tenei chick taea te whakamahi i."
  
  
  Tona ringa whiti tona huru, me te haere mai ia i runga i te creaking kaupae ki te kōrero ki te Teresa, ka poipoia i ahau i te tauranga. "E ai ta ia haere ake."
  
  
  Ko te mea tuatahi i kite ahau, ka whakatuwheratia e ahau te whare moenga, a ko te tatau ki te rota o te wepu, ka whitiki i roto i whakatakotoria i runga i te rakau tepu. Ko te mea tuarua ko te kotiro. Ko ia te tino ataahua.
  
  
  "He aha te koutou ingoa, darling?" ka mea ia i roto i te whango te reo.
  
  
  He kikokore paheke i a ia anake te nama take o te kakahu. Ko ia e okioki ana ki runga ki te puranga o te urunga ki runga ki te unmade te moenga. Te taonga i roto i te atarua ruma ko te tawhito me te hautoa. Ko reira anake te heru me te ngatata washstand i roto i te kaimahi, me te ahua mangu pihi hongi o te puehu. Te anake te tino take i konei ko Teresa. Nah i te huruhuru mangu, he oriwa, ā, me te tiketike cheekbones i taua tightened te kiri o tona kikokore mata. I tona tinana, ko te young me te lithe, me te titiro atu ia, ano ko ia nga mea katoa Atawhenua i te mea i roto i tona iti pango pukapuka.
  
  
  Otiia kihai ia i whakahua he wepu.
  
  
  "Ned," tona papa, ka mea. "Ko toku ingoa Ned."
  
  
  "He aha te koutou kēmu?"
  
  
  Ka titiro hoki i te parahiraa. Na, i ahau e mohio he aha te ahua o te whare, ko ahau i roto i, me te kēmu i te whakatangihanga a tenei, i te tino tino uaua. Whakaaro ahau o ia. Homai takoto i roto i te taumaha, i whakaritea e te reira e e kakahu e ia te maha o taua wahi. Anake te kotiro kihai i matau. Ko ia pai rawa ki te kia i konei.
  
  
  "Ka waiho koe miharo a, no te korerotia e ahau ki a koutou e pā ana ki toku ora," ka mea ahau.
  
  
  "Aroha ana ahau ki te hitimahuta." He perversity i roto i tona ataata. Ia a tawhio noa, a ratou wahine hoki nei Faust mistletoe wairua.
  
  
  "E hiahia ana ahau ki te mohio ki te wahi i te Atawhenua i roto i te whare."
  
  
  "Au miharo ahau, te pai. A, he iti whakama."
  
  
  "I ahau ki te kitea ia, Teresa."
  
  
  "Kihai koutou i korero ki a Rondo e. Ki te koe i korerotia ki a ia, ki te kore e whai koe kia kite koe i ahau."
  
  
  "E te aha e kore ia i whakahua i te reira."
  
  
  Teresa pihai te hurihia te hikareti i roto i tona mangai, me te patua i te kēmu i runga i te patunga witi rakau. Te coveralls pakura atu tona pokohiwi, te heheu mai i te iti te pouaka a tawhio noa. Ia i hoatu e ahau tetahi atu pitopito ataata. "Te atawhenua i mahue i a tawhio noa te pa."
  
  
  Te kakara e horapa i roto i te ruma ka korerotia e ahau e ia te hikareti kihai i taua i te utu ia e patua ana te rangatira o te Pirihimana. Ia, ka haere ki te moenga. "Ki te taea e kitea e koe i te Atawhenua, ki te wahi e haere koe?"
  
  
  "Ki te reinga. Pōti te wahi kia te reira." Ia i kata, e whakaatu ana i ona niho. Ratou ma, maheni, me te ma. I nga mea katoa e pā ana ki ia, ko te tino tika, ki te kahore hoki te remu i mau ia.
  
  
  "I ia tetahi hoa i roto i San Diego, i reira i taea e ia te kia kitea?"
  
  
  "Titiro ahau i te iwi, me te tonu, mo te wā tuatahi, e kore ahau e mohio ki te mea kei te haere ahau ki te rite i a ratou e kore e ranei. Ahau i rite ki koe." Okioki ia tona matenga ki oku waewae. Tona reo i ngohengohe. "Ki te te mea nui, ka te tauturu ia koe. He aha e ngana ana koe ki te kitea i te Atawhenua?" "A patua iho e ia te maha o ngā iwi."
  
  
  
  
  
  
  Whakaarahia e ia tona matenga. "E kore e koe te cop. Ka taea e ahau e mohio ki a ia i te ih i ia haere." Ia pōpōngia toku waewae. "E kore koutou e ite rite te cop rānei."
  
  
  "A patua iho e ia toku hoa."
  
  
  Te whare moenga tatau ake tuwhera. Rondo, me te kowhai-hina wahine i haere ki roto.
  
  
  Teresa kua tika, ki runga, tona ataahua mangai kowiria. "Kia whai koe ki te tatari, Rondo!" karanga ia: "ahau taea te tiki i te huru ki te korero ki ahau."
  
  
  "Kua rongo tatou i te nui." Ka tangohia ake te nui te whiu i te parahiraa. "Mister, ki te Atawhenua ake ake kitea i roto i, e te tangata a tawhio noa ia tatou i te e whai ake nei koutou, tatou ka katoa kia aroha mai."
  
  
  "Kaua e māharahara. E kore ahau e korero ki a ia emu."
  
  
  "I reira ka kia kahore ki te korero ki." Ka ngatata tona whiu, a ka neke ki ahau. "Kite ahau i tou ngako putea a, no te koe e i roto i whakatakotoria e rima tekau. Kua ka e koe he wāhi pai o te moni."
  
  
  "Te tango i te huru, Rondo!" te kowhai-hina ka mea te wahine.
  
  
  Ite ahau e ratou i te tino pai ki te patu i ahau mo te moni e ahau i te amo, ranei ara ki te pera me te ataahua ki te Atawhenua.
  
  
  Rondo unuhia hoki te whiu, a ka tangohia ake te tika-tautokona parahiraa i te moenga. Te whiu tapahia i roto i te rangi, a takaia huri noa i te parahiraa waewae rite ego ara i te reira ki te tiaki i tona mata. Rondo i oati ai a tamata ki te wahia i roto i te whiu.
  
  
  I tana mau ki e rua nga kaupae ki a ia, ka wahia e te parahiraa i runga i te huru o te matenga. Te reira i pakaru, a ka hinga ia ki ona turi. Ia huru, weropepahia ia i roto i te mata, me te toto spurted i roto i.
  
  
  Ki te tini, Teresa peke i runga i te moenga, me te tae i raro i te urunga, me te unuhia i roto i te .25-ërä Bauer aunoa. Ka rite mo te tetahi mea, i tēnei rōpū.
  
  
  Teresa kihai i korero mai ki ahau ki te mutu i te wahi ko ahau ranei whakaara i oku ringa. Ka hanga e ia he pū, me te unuhia i te tīmata. Gawk te patu i te taiepa. Ko ia rawa flustered ki te kopere i ëtahi.
  
  
  Ia hohoro hou i tona whakaaro o te kotiro. Ko te ataahua, engari e kore ahau i hiahia ki te rere ki Nah i roto i te faa pouri.
  
  
  "Te kopere ki a ia, Teresa," Kōwhai Makawe, ka mea. Ko ia te nui pŭpŭ. Ka patua hoki, me te kukupa hoki te kotiro.
  
  
  Tona puku, patua i te moenga, a ka hinga ki raro i toku taimaha. Teresa hinga ana ki tetahi taha, i takahi i ona waewae. Ka mau ia i tetahi mea, i raro i tana coveralls. I te kaha o toku mokowhiti i kawea mai ahau puta noa i te moenga ano he hockey puck retireti i runga i te huka, a ka u ia i runga i nah. Te taka ua măru mai ki ahau, engari ahau te hanga he tangi rite te mate manu.
  
  
  Te pū i roto i tona koti pute rere i roto i tona ringa, me te puta noa i te patunga witi. Rondo i muru hoki i ona toto ihu, ka whakatika ki ona waewae, me te ruarua.
  
  
  Tae ahau mo te Luger, ko te Kōwhai Makawe peke ki raro i toku hoki. Ia me whai paunatia 160. Ka tahuri ia, a maka ana ia ki runga ki tona pokohiwi, a ka horo ia i runga i te moenga.
  
  
  Rondo i te ngana ki te tiki ake i te iti aunoa i te pū. Titiro reira rite te emu i te he wa pakeke te kitenga o tenei. Huru mau ana ki te taha o te kaki ki te kotahi ringa, me te pana ia i mua, kia te huru ūnga te patu i te taiepa. Te reira i maringi katoa i runga i tona mata, me te takoto tonu.
  
  
  Kōwhai Makawe tu ana i runga i te mutunga i runga i te pakaru i te moenga, me te karanga. "Rondo. Kihai ia i tukino i a koe, Rondo?"
  
  
  "Kahore, e aroha," ka mea ahau. "Emu rite ki te bang o ratou mahunga ki te taiepa."
  
  
  "Te poriro. Ki te tukino i Rondo ..."
  
  
  Te luger unuhia e ia i roto i, me te tona reo ki te pakaru i roto i waenganui-rerenga kōrero. "He aha koe i mea, here?" Ka ui ahau ki a ia i roto i te tahitohito i te reo.
  
  
  Ka noho ia ake i runga i te moenga, me te titiro i ahau i roto i te puku.
  
  
  I te pouri Rondo mau ia i te hope, toia ana ki te pokapū o te ruma, me te tahuri tona mata, ake.
  
  
  "Kaua e kopere Rondo!" ko te wahine te karanga.
  
  
  Te reira i te Luger i tangohia e ia i roto i, ahakoa Rondo o te mata kino. Ona mea: "he Aha e kore e ahau te kopere i te huru, tamapua?"
  
  
  "Ka korerotia e ahau ki a koutou e pā ana ki te Atawhenua. Ko te aha te e hiahia ana koe, e kore te mea i te reira? Ka mahue i a ia, a tawhio noa te pa, i te marama torutoru i mua. Ratou i huna i nga taonga, i te pahua ki etahi kotiro, i a ia ka rere atu ki reira. Ratou te hopu nah."
  
  
  "I a koe i mea ratou, kihai a koutou, here?"
  
  
  "Atawhenua, Jack Hoyle a i te toru o tangata. Hoyle ko te taata poto, rite te roa rite Rondo o te pokohiwi. E ka e ia i te moko whakatuwhera i konei." Ka pa ki a ia kikowhiti maui. "Kore kua kite tatou i te toru o te taata."
  
  
  Keria ana e ia i roto i te Rondo te pute, me te ka tana rima tekau tara i mua i mahue ia ia.
  
  
  8
  
  
  Ko ana mea i tika tae mai i roto i te San Francisco, me te Kahu i runga i te waea.
  
  
  "Kua koe kua ki te San Diego? Me pēhea te maha wera tau kei reira i roto i te iti pango pukapuka? " ka ui ia i roto i tona tino sardonic reo.
  
  
  "Teresa. Kotiro pai, " na ka mea ahau. ", Me te reka rite te coral tarakona."
  
  
  "I ahau ki te rongo e pā ana ki tōna wā. Engari hoki inaianei, i runga i te mahi. Kua hanga e koe tetahi ahunga whakamua?"
  
  
  "I ahau i te whai i te ingoa me te whakaahuatanga o te mema o te Elk rōpū. Ego te ingoa o Jake Hoyle."
  
  
  "I tatou i taea e te tirotiro e haama i roto i te uruhi ture i te kōnae, engari ko tenei te ara e kore i homai ki a tatou te nui e pā ana ki te Atawhenua. I te kairangahau tirohia ki te FBI, me te rere i te rorohiko i te rapu mo te ingoa Edward Jones. Kahore. He whakarāpopototanga e hāngai ana i runga i te sketchy whakaahuatanga i homai ano e koe ki a matou, homai, kei ratou i te taua hua ."
  
  
  "Ahau e kore e miharo. Tenei te tangata te mea ki te e tino pai i tona dell. Kia pai te reira pea e kore te oti nei te puritia e te ture.
  
  
  
  
  
  Ka taea e ahau e korero ki a koutou i te tini o te noaaraa te pahua puta noa i te whenua i te huru jobs."
  
  
  "Well, N3, he aha te muri?"
  
  
  Ka korerotia e ia ki Emu e pā ana ki te patu i ahau i te mōtēra, me te mōhiohio e Rūtene Marco Valante a ka romia e i roto i te a tawhio noa ia ia. "I reira te tahi mea e te tari rangahau e taea te mahi hoki ki ahau. Kitea i roto i te ingoa o Frank Abruz kino o hoariri, rawa te haama o mua hoariri nei i teie nei e taea te noho i runga i te mafia o te poari o directors."
  
  
  "Ka taea e ahau e korero ki a koutou i tenei e huri noa i te upoko. Tenei ko te wahi o te Abruz kōnae putu i mua i te tomo koutou i te anga. I reira a te tangata, ko Logii nei i Abruz o te tāwhai i a ratou taitamariki kohuru i runga i to ratou ara ki runga. Me Rossi . Ko ratou e rua i te mau melo o te mafia te whakatau a te kaunihera."
  
  
  Ko tētahi ingoa ko maheni. "Lew Rossi?"
  
  
  "Dr. Lew. Te petipeti, te moepuku, me te raau taero. Ia me Abruz i rerekē ngā tirohanga i runga i te Āhia mahi, i a ratou i mua i te tuki a i runga i te take tarukino, " te matau-mea. "Nick, te korero ki ahau, i aha koe e whakaaro."
  
  
  "E te tipua i roto i te mōkihi, te tangata i te hunga i patua ki Meredith, ka tonoa e te kaipatu ki te Bonham ki te patu i te kotiro, me te pere i ahau i roto i te mōtēra. Whakaaro ahau te ia i roto i te runga matua o te Whakahaere. Me whai ia i te whakaminenga i te wahi Valante rongo e pā ana ki ahau. Tenei ko te whakamārama pai o te huru o te matauranga o te huarahi wehi, me to tatou whakahaere ."
  
  
  "Ki te e tika, he aha te mea koutou whāinga?"
  
  
  "Ahau i whakaaro ia ki te whakaturia ake i te Atawhenua i roto i te kohuru o Frank Abruz. $ 200,000 i payback. Ka mea ia ki te Atawhenua:"e mohio ana ahau ki te wahi ka taea e koe te tiki i te rua rau grand ki te mahi koe i te mahi hoki ki ahau." Na ko ia i roto i te pau āhuatanga. Ka taea e ia e kore e tukua i te Autaea'eraa te kitea te huru. Kihai ia i hiahia Sheila Brant ki te kōrero ki te Hema, me te ki ahau, e kore ia e hiahia ana matou ki te hopu i te Atawhenua."
  
  
  "E au te whakamārama i te tahi o te mau mea e tupu," Kahu whakaae. "Engari mo inaianei, ko te kōwhiringa pai mo tatou, te mea i te iti pango pukapuka."
  
  
  "Au e ahau te mahi i runga i reira," na ka mea ahau.
  
  
  * * *
  
  
  Ko te waea i te moenga ngateri ana te koi. Ia sel. Te piha hotera i te pouri. A i kuhua e ia te waea ki tana taringa. Te reira i te kaiwhakahaere e fakamanatu ahau, e ahau i mahue ki te karanga i te 20: 00.
  
  
  "Mauruuru e koe," ka mea ahau. E noho ana i runga i te mata o te moenga, ka tahuri ia i runga i te rama, me te titiro i raro i te tipare i runga i tona uma. Toku kiri, ko te whakaora me te, i runga i te mata, engari e kore ahau i i tetahi mārama te patunga.
  
  
  Ahau moe e pā ana ki te Sheila Brant. Ko ia relived a, no tona tinana i kitea i roto i te kīhini o te whare i roto i te Bonham. I muri i tōna matenga, ka whakaaro e pā ana ki ia atu pinepine atu ia e whai pai te tangata ki te mohio. Ahakoa ahau hiahia mohio anake ia mo te wa poto, te tahi mea haere i waenganui i a tatou, he hiko i te nuinga o te moepuku, engari i fafauhia i te tahi mea atu.
  
  
  Huri noa i te piha hotera matapihi, ka kite ia te rama o te Golden Gate Bridge. Na kua tae mai ahau ki konei ki te titiro hoki te kotiro, ko Pene, te tumanako ia, ka hoatu e ahau he clue ki te hea o te tangata i patua Sheila a Rawiri Kirby.
  
  
  Pene te ingoa o te tuatoru tetahi e Atawhenua tuhituhi i roto i te little black pukapuka e rave hono ki ahau i roto i te Neke, me te Therese. "Pene. Nui tits, " Atawhenua i tuhituhi i te tihi o te whārangi, ka whakatapua ki te kotiro. Kihai i taea e ahau feruri i tona mahi i tetahi pai atu i taua. I raro i tēnei kōrero, Atawhenua i tabulahia i mahi fakasekisualé e te Pene te whakamana ki te mohio motuhake. Ki te Atawhenua i te tohu whakawa, me te āhua ko ia, i te Pene i te tata rite onge rite ki te Stradivarius.
  
  
  Ka tangohia ake te pukapuka, me te kakahu. Ka moe ahau mo te rima haora, a ite au i whai taanga manawa, alert. Ka waiho te reira i te po fakangalongata'a. I haere ia ki te Liz Burdick o wharekai i te po nei.
  
  
  I te fare, hanga i muri i te ru, me te ahi, e whakangaromia ra e San Francisco i roto i te tau 1906, e noho ana i runga i te tihi o te pukepuke. Ko te tino rongonui tairanga i roto i te pa, a te wahine nei ka rere i te reira, ko te poutohu o tona wa. Kotahi te kaitito hiahia ki te hanga i te aamu o tona ora i te pūtake mō te puoro Broadway. Kei te korerotia te reira e Liz Burdick haamauruuru ia, heoi kihai ia i hiahia ki te haere tūmatanui. Te kotiro whakatuwhera nga tatau, me kamata ahau ki te tawhito-pupuku tuhi ruma ki te taonga, whero draperies. Ko te taonga, ko te tawhito, i te whāriki i te inihi te matotoru. Ruarua ia e te kāwana o te fare i roto i Sacramento hoki, oti rawa te whariki.
  
  
  Liz Burdick tomo te ruma, me te kotiro katia te rua nga tatau i muri i a ia, me te mahue ia tatou anake. Ia tamata e kore ki te titiro whakamatapotia. E tatari ahau te wahine pakeke. Liz Burdick ko anake i roto i tona thirties.
  
  
  Te roa o te kakahu pakura puta noa i te whāriki, i a ia e neke ki ahau, pa tonu i roto i te hauhautanga, te kikokore te ringa, ka titiro tonu ahau i roto i te kanohi. "Kei a koe te iti, te tīmatanga, engari ka ahau te karanga ia ia i te tahi mau mau tamahine. Te hanga tino e ahau i a ratou e koutou, ka rite ki, " ka mea ia.
  
  
  "Ka whakaritea e ahau e kite i te Pene."
  
  
  "Ae, tatou korero e pā ana ki a ia, ka karangatia e koutou, engari ia e kore e waiho i konei i tenei ra. I ahau tumanako e hiahia koe te hoatu i te reira ki te tētahi atu, " ia malimali.
  
  
  Ona kanohi i te matao jade te tae, me te appraising, ahakoa te ataata ia ki te kakahu. Miharo ahau ki te mea e ahau kia whakahere e ia ki te moenga. Ka korerotia e ahau ki a ia, ko ahau te kaipakihi te toro i te congress, me te hoki tohutohu ahau ki te haere ki a ia i te kāinga.
  
  
  "Penny ko tetahi o te to tatou tino rongonui, kotiro, engari kua tatou i ētahi atu i just rite ataahua. I taea e ahau te hanga i te whiriwhiri mo koe ki te whakawhirinaki i toku whakaaro hoki, " tōna kī.
  
  
  "Au tino i te whai koe i nui te pangia e, te Ere Burdick."
  
  
  
  
  
  
  "Mrs. Burdick," ka whakatika ahau. "Ahau i te pouaru. Tona roa pungarehu-makawe kakaho shimmered i roto i te marama, me te neke ia ki tǎpǔhia te aroha noa rite haere ia ki te heamana, me te noho ki raro.
  
  
  "Ko ahau anake hiahia i roto i te Pene." Ka hoatu e ia te mea e ahau whakaaro ko te kuware ataata. "E taku hoa, i te mahi nui ki a ia."
  
  
  "I roto i te i taua take, me tika koe ki te tatari tae noa ki te wā i muri mai e koe te haere mai ki San Francisco."
  
  
  "He aha te tupu ki te apopo i te po?"
  
  
  "Au wehi Pene e kore e waiho i konei."
  
  
  "Mrs. Burdick, te mahi i te toro i kaitou i te atawhai. Korero ki ahau pehea e ahau e taea te tae i te Pene." Ki te kahore ia e te ora i konei, i hoatu e ahau ki a ia wāhitau. I taea e ahau te karanga hey, me te pea te whakarite te tahi mea."
  
  
  "E mohio ana koe, to matou ture i konei. E kore matou e whāki i te taua mōhiohio e pā ana ki to tatou kotiro. Ratou i whai i te tika ki to ratou iho oraraa, no te ratou e kore e mahi."
  
  
  Ka rite ki ia riro atu te tohe, ka noho ia hei tūpari.
  
  
  Patua i te ohorere māharahara, ka mea ia ki a ia: "E ngana ana koe ki te mutu i ahau te kitenga i a ia?"
  
  
  Ia malimali, me te kore i te whakautu, ko ia nei tōna i te tino aro.
  
  
  Te kotiro ki te piha, patoto i te ata. Ka kawea mai e ia i te paepae ki te tokorua o te inu. Noho ahau i reira ki te karaihe i roto i toku ringa, miharo aha Madame i hoatu e ahau VIP mahi, ka ia mārama kihai i haere ki te tukua ahau kia kite i te Pene.
  
  
  "A, no te karanga ana ahau ki a ia, ka ui ahau ki a ia ki te kōrero ki te Pene, engari ka mau tana. He aha e, Mrs. Burdick?"
  
  
  "No te mea oia mau ia kihai i konei. I tenei wa, i tana i whakaaro ko ia e hoki i muri i roto i te ra. Ko ahau he."
  
  
  Te reira i te huka i roto i te karaihe, e ngaueue a ia, engari Stahl kihai i inu i te reira. "Kei hea ia?"
  
  
  "E kore e ahau te whakaaro te reira tetahi o koutou mahi". Ia kihai i whakaarahia tona reo, engari na ona kanohi i steely.
  
  
  (Frowning, ka tū ake tana karaehe. Hey kihai i whakawhirinaki ki a ia. "To tatou tamahine e tango i te hararei, e mohio ana koe. Ratou i te te toro i ōna whanaunga. Whiwhi ratou i te mate. Kei ratou tika rite katoa atu, ahakoa he aha ai e koe te whakarongo."
  
  
  Kino ia e toia i roto i te arotahi i roto i te huatau, te taiao o San Francisco o te poturi toa kawhe, engari ko te whakahoutanga i te whakaaro tika.
  
  
  Liz Burdick i whakaara ona tukemata, kia rite ki te Luger pakura ki toku ringa. Heoi, ka titiro atu iti iho i te miharo.
  
  
  "Na whiwhi tatou ki te mau te mahi, e kore matou, Mr. Harper?"
  
  
  "Te pū kia kia mohio koutou e ahau taumaha. Tino nui."
  
  
  "Pene i mahue i a tatou hoki i te wā. Kore e taea e ahau te mea atu tino."
  
  
  E pā ana ki ia rite te mahi ki te wahine hipoki e te ice taiepa.
  
  
  Puritia e ia i roto i te karaihe. Ki a ia nga nekehanga i rite ki te ruri. "E hiahia ana koe ki te korero ki ahau te aha koe e mau ana i te pū, Mr. Harper?"
  
  
  "Pupuri i te iwi e ngana ana ki te maka i te pōro i roto i ahau."
  
  
  "Te tatarahapa nei au ki te rongo e. Engari, e ora ana tatou i roto i te wa pakeke. Na, e kua hanga e koe te patu i roto i ahau, ko te aha kia meatia e ahau?"
  
  
  "Ko ahau tumanako te reira e te ruru e koe ake i te moka. Ahau hoohonutanga koe." Tu ana ia ki runga, me te holstered te Luger. "E rapu ana ahau mo te te tangata nei i te ingoa Pene i roto i to ratou pukapuka wāhitau. He nui te tangata ingoa Atawhenua, a te tahi mau taime Edward Jones. Ko ia te matao te huru."
  
  
  "I reira kua kore i te tangata i taua i roto i tenei whare."
  
  
  "E hiahia ana ahau ki te ui e pā ana ki te Nen Pene."
  
  
  "Te tatarahapa nei au. Tenei e kore e taea te whakaritea. E hiahia koe pai te haere, Mr. Harper."
  
  
  Kihai ia i neke. Ia tu ana i te titiro i te nah, ka mea, " Ingoa i te utu."
  
  
  "E kore e ahau te hoko i ngā mōhiohio."
  
  
  Ia, Hey chuckled. "E kore au e ahau e korero e pā ana ki te kōrero."
  
  
  I tenei wa, ko ia i miharo. "Koe te tikanga mō te kotahi o te tahi atu toku tamahine?"
  
  
  "Kahore, Mrs. Burdick. Ka whakatau matou i to koutou tamahine i runga i to tatou iho."
  
  
  Matau ia. A, kaka te tango i te reira, ia malimali, me te tutaki toku kanohi. "E riro te reira tino utu. Ko te pai i nga wa katoa te utu."
  
  
  "Ahau e hiahia ana i te pai," na ka mea ahau.
  
  
  Kua torona e ia i roto i runga i te moenga, me te titiro Liz kākahu. Ona rara glistened koura-parauri i roto i te marama o te antique rama. Ia hope ko te kikokore, me tona pokohiwi i te iti, engari ona u i te nui, me te ki tonu i. Ratou whakangaueuetia ana i a ia e neke ki ahau. Just rite tona mata, tona tinana i roto i te huru pai.
  
  
  "He aha koe e whakaaro tenei e meatia e hoki koutou? Te tikanga e ahau, ki te kahore hoki te kitea."
  
  
  "Ahau e hiahia ana i roto i a koutou. "E hiahia ana ahau ki te mohio he aha te puku koe," ka mea ahau.
  
  
  Ka kata pakeke. "E kore koutou e mohio e pā ana ki te wahine kairau, ki te hoatu e koe ki a ia ki te moenga. Te wahine kairau, ko te kaitapere, me te moenga ko te atamira." Okioki ia i roto i, me te e aki ana i ona ngutu ki te toku. Tona arero pakura i waenganui i oku ngutu, me tona ringa pakura ki raro i toku huha. "Otiia e kore e ahau te wahine kairau. E matau ana koe ki e?"
  
  
  "E kore e tino," ka mea ahau.
  
  
  "E kore ahau e mahi i te toku kiritaki. Toku kotiro ki te mahi i te reira. E kore ahau e hoki ki te hoko."
  
  
  "Na te aha koe i manako ki toku whakahere?"
  
  
  "Ehara i te mea he whakaaro," ka mea ia. "Ko te reira i te wero."
  
  
  Ka panaia ia ki raro i runga i te moenga. I toku ringa pakura iho tona tinana. I taea e ahau te ite i tona maihao ki te pēhi i te pātene o toku koti. Te reira i tauturu i te Hey, te tango i te huru. A, no te kitenga o toku bandaged patunga, kihai i ia te ui ki tetahi pātai. A, no te tona papa i hanga te aroha ki a ia, tona reserved āhuatanga tahuri whero. Tona arero uhingá i roto i mo toku, i tona ringa, stroking taku hoki i whakarere whakamarokia, a ka maka ia ia ki raro i ahau ki te he mohoao karanga ...
  
  
  "He aha te reira?" ka ui ia.
  
  
  "Ka rite ki te mea koe, kei te pai."
  
  
  "Na te reira koe, Ned Harper. Haunga, ko wai koe? Wairangi, cop, i te aha?
  
  
  "Mitimiti ki te cop."
  
  
  Pa ia te blindfold. "Te reira i te matā marutanga, e kore te mea te reira?"
  
  
  "Kupu ki te hoa o te tangata e koe te titau i te kore koe kua tutaki." "Whakaaro e koe tona whaikupu te āwhina ia koe no te mea noa koe i te pae press ki ahau i roto i te moenga? "" Ahau ka te kitea te huru, ki te kahore to koutou awhina nah. A patua iho e ia i te iti rawa e rima ki te iwi. Kotahi te tahuri i roto i ki te waiho i te hoa tata o toku. Tetahi i te wahine ataahua. Ka whawhati toku kaki."
  
  
  
  
  
  "Te mutu i te reira," ka mea ia i roto i te pakeke te reo. "Elk haere mai ki konei rua. Kihai ia i toku kiritaki angamaheni. Ko ia te ware me te tutu, me te taea e ia te korero ki a ia i te taihara. Otira i mohio ia Pene i mua i tīmata ia i konei. Ka mea ia, ko ia rerekē. Ka korerotia e ahau e hey e te reira tetahi mea pai e pā ana ki nei. Ko ahau koa ana, no kihai ia i whakaatu ake ano, ka tuarua i te haere."
  
  
  Ee ka kihi hoki i a ia i runga i te kaki. "Kei hea ia, Liz?"
  
  
  "Ia kihai i tiakina e te atawhenua. Pene i te tautururaa ia. Ka mea ia kihai i ia e hiahia ana kia kite i a koe, e reira e hopohopo ki a ia te ora."
  
  
  "I te aha ia e mohio e?"
  
  
  "Ia kihai i haere ki te taipitopito. Mahue ia i roto i te hohoro rite hohoro rite ko ia i korero ai i taua e kore e ahau i te ringa i runga i whakahaua ki a ia." Liz grimaced i roto i toku ringa. "Pea Elk i roto i te whakapā ki a ia. Whakaaro e koe e pā ana ki te reira?"
  
  
  "Pea."
  
  
  "E mohio ana ahau ki te wahi ia o te noho. E kore ahau e mohio ki te mea e hiahia ana ahau ki te korero ki a reira ki a koutou. Mōhiohio e taea e patua e koe ki te reira te he Atawhenua ki te reira."
  
  
  "Korero mai ki ahau," ka mea ahau.
  
  
  Ka hotu ia, " te Reira i te tawhito whare raumati waho o te pa. Ka whakaahua i te huarahi mo koutou." Ia ka whakatika, a haere ana ki te antique tēpu. Neke ia nehenehe. Nah, i te iti, i uaua te taha ki muri, kia rite ki te kotiro o te.
  
  
  Ka tiaki ai ia i a ia e noho ana i runga i te parahiraa, te tuhituhi i runga i te whakatarapi wahi o te puru pepa. Ia tonu, u whakangaueuetia ana ano ia i te oho. Sergey i te tākaro i runga i tona maheni pokohiwi. Ko ia te tino kakaho, koura, i waenganui i nga huha.
  
  
  Kahore he hanga i te tangi, ka eke ia ki runga i te moenga. Ka tangohia ia e ia i roto i tona ringa, me te stroked ona u. Ia ia ka mau ih i roto i te kapu o tona ringa, me te fiddled ki a ia nipples, te mana'o ratou te tiki pakeke ano.
  
  
  Ia te noho ana i te atawhai,, tuohu tona matenga, te oaoaraa i toku caresses. Taea e ahau e hongi ki a ia makawe, hongi i te kakara i runga i tona tinana.
  
  
  "Au koa ahau i haere mai ki te San Francisco," ka mea ahau.
  
  
  Āta, okioki ia ki ahau, na ka tahuri, ka maturuturu iho i tona mahunga i runga i toku pokohiwi. "Kia pehea te nui te wā e whai koe, Ned?"
  
  
  "Te rota rawa," ka mea ahau.
  
  
  Tona ringa i te ata e pa ki toku mata. Ka tangohia ia ia ki runga, a kawea ana e ia ki te moenga ...
  
  
  Te whare Pene i noho i roto i te tiketike ake i runga i te pari, e kore e matara atu i San Francisco. Liz ngā tohutohu i ngāwari ki te whai. Ka noho tahi te rima tekau iāri i roto i te whare i runga i te taha o te koraha road, ka i roto i huri noa i te motokā, me te ata tutakina te tatau. Te po te rangi ko hauhautanga, me te takawai i roto i te hotera, me te maku ano i te raumati, i te ua. I runga i tetahi taha o ahau, ko te ngahere, i te stahl matotoru, tupuria ki te rakau i te taha o te ara.
  
  
  I kite ahau i tona waka i waho i te mua o te tatau o te whare. Tata äta, ka puta ia i tona waka, me te crouched i raro i tetahi o nga matapihi o te whare. E rua te iwi i te korero i roto. Ih rongo ai i tona reo, ahakoa ih kihai i taea e te hanga i roto i i te kupu. Odin reo o te whakaaro ki no ki te tangata.
  
  
  Toku Luger i roto i te ringa, ko ana mea puta ke i te kokonga o te whare. Tona reo ohorere ua flustered. Taku rapu, kei te haere mai ki te mutunga.
  
  
  I tona anga, i runga i te tiptoe, neke i te hohoro i roto i te atarangi. Rite ona ra ka whakatata ki te whatitoka, ka rongo i te reo whiwhi i te rahi. Iwi i haere mai i roto i. Te tahuri a tawhio noa, a ia stahl titiro hoki te taupoki ana. Ko te puhuruhuru te tangata, te karanga, me te koi, i haere i o ratou ara motuhake mo te ra. Ia, kokiritanga ki te noho tahi te waka, me te ruku nah.
  
  
  Sergey waipuke te po, tuhi, te kōwhai, te karawarawa i runga i te whenua. Ko te ahua o te tangata pakaru i roto i te kuwaha. Kihai i reira i te Atawhenua. Ehara i te mea ko te rahi o te tīpako ki te haruru reo. Ia ite au i te koi tikanga o te oto.
  
  
  "Raka te tatau," na ka mea te tangata ki tona hoa, he kotiro hiahia ia anake i kitea poto. Ka haere ia ki raro nga kaupae. Te huru o te stocky puka titiro maheni. Te reira i te taua ki te huru o te pāhiwihiwi kaupae rite ka whakatata ia ki te motokā.
  
  
  Kihai ia i ara titiro i i toku Ford, i te noho tahi i roto i te huarahi. Uakina ana e ia te tatau o tona waka, me te ua i roto i te. Te tatau mua o te whare, katia te kotiro ngaro.
  
  
  Ko te tangata e tahuri i te kī i roto i te pātīmata. I rongo ia i te pūkaha tīmata ki te neke, me te ite i te motokā timata ki te neke sluggishly rite ki te tangata, neke i te motokā ki te whakataka. Ia mau te kakau o te tatau i runga i tona taha, me te peke ki roto ki te waka kia rite ki te tangata tautokona atu i te whare.
  
  
  Ka pāwhiri i runga i te whakaweti. "He aha te reinga?"
  
  
  "I ahau i te pū, na te akaanga. Whakahohe i runga brylev. E hiahia ana ahau ki te kite i te aha koe i titiro rite."
  
  
  Ka pouri te huruhuru, me te kei te mata. Nen i te mau i te-purepure poto shirt, me te taea e kite ahau i te punga moko i runga i tona kikowhiti.
  
  
  "O te ingoa o Jake Hoyle, e kore te mea te reira?"
  
  
  "Kia mate," ka mea ia. "Sid hoatu he matā i roto i a koutou."
  
  
  "I ahau te mahara i te ohipa." Ia huru te patu i a ia i roto i te mata ki te Luger. Pakeke nui ki te hanga i mohio ahau tino ego-arotahi. "Kei hea te i te Atawhenua?"
  
  
  "E kore koe e hiahia ki te kite i te huru. Kei a koutou i roto i o koutou kawenata. Atawhenua ki te kai te iwi rite koutou mo te kai reka."
  
  
  "Whakaaro ahau te ia pai ki te whiua ake te wahine."
  
  
  "Titiro, i te mea mohio taea e koe te mahi e ki te mea whakakite nui haere a tawhio noa tenei motokā tika inaianei, me te pei vahi i te mano maero atu."
  
  
  I te po tuatahi i roto i Idaho tahuna i roto i toku matenga, kanapa ano, te whakakī i ahau ki te riri. I mahara ahau ki Sid marie e maka ana i te matā i roto i ahau, i ana mea, i takoto te herea, me te rawakore.
  
  
  
  
  
  
  Ia haamana'oraa i Sheila Brant a Rawiri Kirby.
  
  
  Te luger aki ia na pakeke, ki tōna korokoro e ia te putanga. "I hoatu e ahau ki a koutou i te kaiahuwhenua. Ki te kore koutou e whakahoki kupu i te reira, e ahau ka whakatangihia tou roro i roto i te katoa i runga i te nohoanga o tēnei waka."
  
  
  Ka mea ia hoarsely,"ahau i te whakaminenga i te Atawhenua matau i teie nei."
  
  
  Te pai. Ka haere ahau ki a koutou."
  
  
  "Te reira i to koutou tangihanga." Ranei, na ka tumanako ia.
  
  
  Ia ia te titiro i roto i te toku huarahi, i te wa ki te wa i rite peia ana e ia. "Elk matau ana e pā ana ki koe. E mohio ana ia ki te koe i te tahi ahua o te federal agent."
  
  
  "I te aha ia e mohio e?"
  
  
  "Ia he hononga. Kua ia ki a ratou i te ara katoa ake ki te tihi o te Whakahaere. Ka whiwhi koe koutou, mister. Koe e ora i runga i te tono wa."
  
  
  Hoatu e ia i te hikareti i roto i tona mangai. "Whai koe i toku mama. Koe tarahu i te reira i ahau i roto i te Bonham."
  
  
  "E kore koe e wareware i tetahi mea, e koe? Hoatu e ahau ki a ia he mama ano he mea homai."
  
  
  Ahau e taora i te reira i roto i te papatohu. "Te haere tere. Tino hiahia ahau ki te kite i te Atawhenua ano."
  
  
  Te kanga, Hale marere uaua i runga i te takahi hau. "Rondo i te tika. E koe haurangi."
  
  
  "Rondo ka korerotia e ahau, kihai ia i matau ki te wahi i a koutou."
  
  
  "Kihai ia i rave i te reira, engari i matou te whai i te tahi hoa. Ka ngateri ana te pere. Whakaaro ahau ko koe te haere mai ki San Francisco ki te kite i te Pene." Kua kitea e koe i tēnei pukapuka wāhitau ngaro i te Purakau. "
  
  
  "Anake i ahau e kore e hiahia ana koe ki te mataara i tetahi atu, mahi ahau?"
  
  
  "no. Ko te miro o te ara, mister."
  
  
  Te kore te huri i te āhua o tana reo, Hale tahuri te wira. Ka rite ki te motokā swerved, ko ahau, maka ki te papatohu.
  
  
  Kihai ahau i kite i a ia tae ki roto ki tona kakahu, engari ka kite ahau i te flash o te pū me te rongo i te tangi, rite kumea e ia te keu. Ko ia te nohopuku. Ko ia te tino nohopuku. Engari gawking kihai i patu i te tohu. Te reira i hinga kē ki te papa o te motokā. Kihai ahau i whai i te wa ki te whakaaro e pā ana ki te reira. Ko ia pere ki te rūmātiki. Te luger maira te reo i roto i te kati te motokā. Hale hanga i te gurgling te tangi a tawhio noa tona korokoro, me te ma'iri ki te urungi wira.
  
  
  Ko te motokā i haere i runga i te whakatuwhera i te poromu ki te kahore he whakaiti. Hoyle te wahi i whiriwhiria e āta. Ki nga mea katoa i haere rite whakaritea, e kua e ia i patua e ahau i roto i te hoê tere pere, me te pupuri i te motokā, i te haere atu i te huarahi. Ko te huru mahere kihai i mahi.
  
  
  Te driverless motokā tahuri i mahue, me te i tupono atu puta noa i te ara. Ia patu i te poka rite i ahau te ngana ana ki te eke ki te urungi wira, me ahau hoki i maka ki Hoyle o te tinana. Ko te motokā i tupono atu i roto i te waikeri, na roto i te mere o waho, me te pae hopea ka tae ki te mutu. Ko ahau miharo i te mea kihai i hurihia ki runga ki.
  
  
  Ake o ake ia, pinned Hoyle ki te torona, ka mau tona he pini ma. Kahore ego. Ko ia mate. I ahau kahore whiriwhiri, engari ki te kopere i a ia. Heoi, te reira i te mongamonga i te whanaketanga. Kihai ko ia anaanatae i roto i te huru o te mate. I tona hotera haere ki te Atawhenua.
  
  
  Te luger unuhia e ia i roto i, me te toia Hoyle tinana o a tawhio noa te pereoo. Te pūkaha i kawea mai i roto i ano, me te waka haere i roto i nga hake, me te patu i te poromu ano. Ia car peia hoki ki te whare.
  
  
  I ahau ki te tiki i te Pene ki te korero ki ahau te wahi i Atawhenua i, te kore ahau i hiahia kia matau hoki ki te wahi i ahau i te tīmata.
  
  
  Te whare ano te tahunga tapu. Ego haere a tawhio noa te reira, ka kitea te whakatuwhera i te moenga matapihi. Kihai ahau i kite i a ia, Pene, engari ka rongo ahau i a ia. Ko ia te tango i te ua. Ia, ka rongo i te wai rere.
  
  
  Ara ia ia ki te hoki i te taahiraa, me te tango atu i ona hu, ka tangohia te maukati i te ra. Haere ia te hau i roto i te kīhini me te ruma ora ki te whare moenga.
  
  
  Pene a te waiata i roto i te ua. Kihai ia i mohio ki te rangi. Pene kihai Barbra Streisand. Toku mama ko ki runga ki toku uma. Ia huru e maka ana ia ia i roto i te meneti, me te noho ki raro, ki te tatari mo te ia ki te whakaoti.
  
  
  A, no te haere mai ia i roto i, a tawhio noa te kaukau, ko ia mau i te pōtae ua, i te rua o slippers, me te mea ke atu. Ka titiro tatou i te tahi i te tahi. Ko te ohorere i te tahi. Kihai i ia titau ki te kite i te tangata ke i roto i tona whare moenga, a kihai ahau e mahara ki te kite i a ia i roto i te birthday suit.
  
  
  Te tuhipoka Atawhenua i hanga e pā ana ki tona uma i te tika. Ratou rawa. I nga mea katoa e pā ana ki tona tinana rawa. I hanga e ia Raquel Welch titiro rite te tamaiti hongofulu.
  
  
  "Hey, me pehea e koe te tiki i roto i?" ka mea ia.
  
  
  "Te reira i toku ra. Ia maukati i pakaru."
  
  
  "Kei te kore e he tahae, e koe?"
  
  
  "Ahau Ned Harper. Te tangata e kore e hiahia ana ki te kite."
  
  
  "Te tangata e korero ana ki Liz i runga i te waea?" Atu ka mau ia ia pōtae ua, me te ko i roto i a ia makawe. "Me waiho e koe i te tahi ahua o te operator ki te tiki ia ia ki te korero ki a koutou me pehea ki te kitea i ahau."
  
  
  "Kitea e matou i te reo noa."
  
  
  "E mohio ana koe ki te take he aha ia kihai i hiahia kia kite i a koe. Hoyle ka korerotia e ahau a koutou meddle i roto i te mea e tetahi o koutou pakihi. Na ka mea ia ki te whakakitea ake, e ia kia karo i koe a kia em mohio."
  
  
  "A ka whawha koe i te reira tino neatly."
  
  
  "E kore e tau nui. Te reira mahino." Ka whakatuwheratia e ia i te ruma i roto rawa, ka tango i roto i te kakahu. "Ko te reira pai ki ahau te kakahu i tenei? E kino ana ahau ki te korero pakihi i ahau e noho tahanga ana. I muri mai, ki te hiahia koe, ka tangohia e ahau tona huru atu ano."
  
  
  "Ahau i feaa e tatou e hoa."
  
  
  "E kore koe e mohio. I te pa koe ki te rere ki Hoyle?"
  
  
  "Yeah," ka mea ahau.
  
  
  "I ahau e wehi o te taua. Eaha tei tupu ki a ia? Kahore i te pai, ahau i pupuri i te moni."
  
  
  "Ko ia e kore e hoki mai."
  
  
  Ia farii i te reira, kahore flinching
  
  
  
  
  
  
  . "Ka mea ia i taea e ia te tango i te tiaki o koutou i runga i tona ake. Ia emu kihai i whakapono ki a ia. Tamata ratou ki te whakamate koutou i mua, me te koe ora i te reira. Koe i whawha atu i te Rondo. Ahau hiahia te mea kei a koutou tino hauhautanga."
  
  
  Miharo ahau ki te mea e ahau kia flattered. Ka korerotia e ahau ki a ia: "e mohio ana Koe te rota rawa e pā ana ki te toku taputapu."
  
  
  "I nga mea katoa Hoyle i mohio. Ko ia te nui tangata korerorero e." I ia buttoned ake tona kakahu a ka noho i roto i te mua o toku nohoanga. "Kei te tino ngutu koe."
  
  
  "Ahau tonu te kōrero te rota i ahau e mataku," ka mea ia. "Au wehi koe ka whakamatea ahau rawa."
  
  
  Ona mea: "Ia onge rongoa patu i nga wahine."
  
  
  "E hiahia ana koe ki te inu? Kua ahau etahi waipiro i roto i te tahi atu piha."
  
  
  "E kore, whakawhetai ki a koe."
  
  
  Haere ia ki runga ki toku nohoanga, a unbuttoned toku kakahu. A, no te ana mea kihai i neke, ka mau toku ringa, me te piri i tona tinana. Oia mau, i whakaaro ia e te korero pai, ko te pai hara.
  
  
  "Kia utu," ka mea ia i te ata.
  
  
  "He aha e tatou i hoko e pā ana ki?"
  
  
  "Toku ora me nga mea katoa e taea e ahau te tiki."
  
  
  "E hiahia ana ahau ki te mohio ki te wahi i te Atawhenua i roto i te whare."
  
  
  Pouting paku, ia unuhia atu tona kakahu ano. "Hale haere mai ki Odin o San Francisco. Te atawhenua i runga i tona ara vahi."
  
  
  "E kore te mea Hoyle mea. Ka mea ia i te Atawhenua i konei."
  
  
  "Ko ia te teka ki a koutou. Te atawhenua kihai whakaatu ake. Ia kia Hoyle mai anake. Ko te reira i te hape. Ratou hoohonutanga koe."
  
  
  Hale, me kua hanga ki runga ki te kōrero e pā ana ki te a, no ka karanga ia ki ahau, ki te whakatau i te Purakau. Ko ia halloween mo te wa, e tatari ana ki te whakatau ki te hopu i te pū.
  
  
  "E o te hono ki te Atawhenua i roto i te mafia?" Pene ka ui ki a ia.
  
  
  "E kore ia e korerotia ki tetahi e pā ana ki te reira. He he tangata, o te akoranga, ki te rota o te taimaha, te nei i mahi. Te whakahaere tikanga disapproves o te Atawhenua no te mea e ratou i te whakaaro te reira haurangi, me te i roto i te mana. Engari i reira ko tetahi tangata i te tihi nei pütea etahi pahua hoki Atawhenua hei wāhanga o te mahi i waenganui i te rua o ratou. Atawhenua i mea ai ratou te tahi i te tahi i te tahi ara ."
  
  
  "E mohio ana koe te tahi mea, Pene? Koe te kōrero i te rota, engari ka korero ki ahau, i te iti rawa."
  
  
  Ia bit tona ngutu. "Ahau i te mahi i toku pai ki te āwhina ia koe. E hiahia ana ahau ki te whakaora i toku ake kiri." Ia puhirua ona makawe. "Tukua ahau whakaaro e pā ana ki te reira. Ratou ka taui, e ngana ana ki te whai i Sheila Brant o te huarahi. Ratou e ngana ana ki te kitea i te moni ia i tahaetia e te. Engari oati ahau ki a koutou, Hale kihai i korero mai ki ahau te wahi i Elk, me te Craddock i."
  
  
  "Craddock," te faahiti i te reira. "Korero mai ki ahau e pā ana ki te Craddock."
  
  
  "Sid Craddock ko te toru o nga tangata whai wāhi i roto i te tahi o te Elk pahua. I whai wāhi ia i roto i te Abruz o te patu tangata. Ko ia te pūhihi te tangata ki te huruhuru mingimingi me te tamaiti-rite te mata. E te katoa e taea e ahau te mahara e pā ana ki nen."
  
  
  Ia e whakaratohia ana tetahi wahi whai hua o ngā mōhiohio. Ia ora ia ia ki runga. "Hoyle me whai whakawhirinaki koe te tino nui."
  
  
  "Ko ia te whakapehapeha - ngana ana ki te faahoruhoru i ahau. Ko ia e piri ki ahau, ara, no te i ana mea, ko te Atawhenua tino pārekareka, " ka mea ia. "Ka whakakitea e ia e pangia e pai, Harper. Ko tona ingoa i roto i tēnei rōpū."
  
  
  "Ahau te whakapono i te reira."
  
  
  "Ka taea e ahau te hanga koe i te tuku?"
  
  
  Ia, Hey chuckled. "Ahau i whakaaro kē koe i."
  
  
  "I reira te he nui wad o te moni vahi. E rua rau mano tara. E te pehea te nui o te ua, no te patua ana e ratou Abruz." Ia pursed ona ngutu. "Na te reira e ahau e hiahia ana ki te whakaaro e pā ana ki te reira. Ia e whai pai i te reira katoa ki te tahuri ki te moni, me te takoto tahanga i roto i te reira. E rua rau mano tāra i ngā pire. Taea e koe te hoatu i te rua-rau-mano-pire tāra i runga i ahau? "te tara moenga, aroha?" "
  
  
  "E kore e ahau i to koutou whakaaro."
  
  
  "Ratou i mahue i te reira ki te Sheila. Ratou wahia ake, ka mahi i roto i te Florida, me te tuku i te reira ki te Hey. Hoyle ka korerotia e ahau e."
  
  
  "Atawhenua me te Huru hoa i he e pā ana ki te Sheila. Ia kihai i rere atu i te moni."
  
  
  "Na te mea i tupu ki te reira?"
  
  
  "Nah kore i te whai wāhi ki te korero ki ahau. Ia imi i te mea e te reira i tangohia atu i te nah. Ko ia wehi o te rere ki te Atawhenua, kia rere ia atu."
  
  
  Te āhua, te Pene i korerotia e ia nga mea katoa e haere i runga i. Ka whakatika ia i tona nohoanga. Aru ia i ahau ki te hoki kaupae e, ki te wahi i hoatu e ahau ona hu i runga i.
  
  
  E kore ia e inoi ana ki ahau i tetahi atu pātai e pā ana ki Hoyle. Whakaaro ia ia kihai i rite te tangi hoki ki a ia.
  
  
  "Hey, whakarongo, Harper. Kia mea a koe te whakahaere ki te kitea i te moni i te wā e ngana ana koe ki te rere iho i te Atawhenua. He aha kei te mahi koe ki a ratou?"
  
  
  "E kore ahau i whakaaro e pā ana ki te reira."
  
  
  "E rua rau mano. E mea maere."
  
  
  Ia whiri ake ia ori slippers. "E haere ana koe ki te whakaaro e te huru i ringa i te reira ki runga ki a koutou?"
  
  
  "Well, e taea e tonu ki te faaite i te reira. Te reira i te mafia te moni. Whakarongo, e mohio ana ahau ki e pā ana ki te pukapuka ki a ia i te Elk e whai koe. I hiahia ki a koe te kotiro nei o ratou ingoa i runga i te reira. Ahau e kia taea ki te āwhina ia koe." E mohio ana ahau ki toku ara. te reira i tino pai, a tawhio noa te brothels ."
  
  
  "Koe ka mea koe, i wehi i ahau."
  
  
  "Mo te rua rau mano. Ahau ka haere i roto i te tahunga waro moenga, kanikani tahanga i runga i te Whare White pangakuti, me te mahi ki te tuatahi eke hoiho, Division. Tangohia ahau ki a koe. Harper, me te kia kitea i te moni. I taea e tatou te mahi i te rota e pā ana ki te reira. te reira i taea e hoatu e koe te sex ko e kore kua koutou i mea ai ki te aroaro o."
  
  
  "Kahore he whakawhetai," tona papa, ka mea. "Wareware koe Hoyle rawa ngāwari."
  
  
  Iwa
  
  
  Ka haere ia hoki ki te iti pango pukapuka, me te rārangi o ngā ingoa, e i teie nei whāiti iho ki te wha. Ka Janice, Eva, Barbara, me te Cora. Faaoti ia ki te haere ki te Portland, me te kitea i Janice tuatahi. Ki te he te wātea i unu i tana reira, ka e kua haere hoki ki te Reno ki te Denver, me te Las Vegas, te wahi i te tahi atu mau tamahine i mahara ki te kia.
  
  
  Atawhenua i mohio ahau i te huru pukapuka wāhitau. I mohio ia e ahau i Anga
  
  
  
  
  
  haere i roto i te rārangi o ngā kōtiro, tumanako ki te kitea i roto i te aha te huru wahi. A, no te kitea e ia i roto i ahau ka patua e Hoyle huru o te hoa, ia e kore e noho tonu ana, i whakaaro ahau. Te vahi haere te ara, i roto i te kotahi o enei e wha nga pa, ka te kitea te Atawhenua, a ka kitea e ahau.
  
  
  Te Portland tairanga he whare tawhito kei roto i te ahua mangu noho tata e tata ana ki te kai tukatuka rohe. Ia, te patototanga a pita i te tatau wawe i te ata, a ka ui mo Janice. Te yawning kotiro ki tousled makawe poipoia i ahau.
  
  
  Kawhe wawe i te ata, ko te kore e rite ki te kakara rite ki te kari rohi. Te reira i te kakara, ano he po whakamutunga, tinana me te sex, me te tahi mau taime te booze, me te ki te te kotiro e kua te horoi, ka hongia e te reira, ano he ope paru.
  
  
  Te kotiro ki te tousled makawe ko te raranga i roto i nga pononga wahine, ona poto nightgown e whakangaueuetia ki te kaupapa o tona hope. Te kotiro, ka titiro ki runga ki ahau, mea papû e miharo koe he aha kihai i taea e ahau te hoatu atu toku hiahia tae noa ki te ahiahi.
  
  
  Patuki ki te tatau, te kotiro, ka mea: "Janice. Ko te tangata e huaina."
  
  
  Janice ka whakahoki sleepily. "Nui." I te kotiro hunga e kua mahi i roto i te hono ahau mo nga ra, ataata, pats toku paparinga, me te neke ki raro i te whare.
  
  
  He brunette leggy i roto i te kōwhai kahu moe, ka whakatuwheratia te tatau, ka pania ki te miro ringa ki ona kanohi. Kihai i ia te whakararuraru i ki i te pātene i runga i te tihi o tona kahu moe. "E koe te mea e rapu ana koutou mo te Atawhenua?"
  
  
  "Ko e tika."
  
  
  Ka whakatuwheratia e ia te tatau whānui. "Tomo."
  
  
  Toku whakaata i te neke i roto i te roa-tonu whakaata a, no tona tomo i te ruma. Tetahi mirror i te tāuta i roto i te tuanui i runga i te a tawhio noa moenga rua. I reira ko te kakaho tahanga, e takoto ana i roto i te moenga, nei i kua tahuri i runga i tona taha ki te titiro ki ahau, ko te hiraka whārangi retireti i runga i tona tinana ma.
  
  
  "Toku hoa Delia."
  
  
  Ia, ka tawhiri atu, me te kakaho tungou i roto i te rūmātiki.
  
  
  "Atawhenua utua matou ki te hoatu i runga i te tokorua, o te whakaaturanga hoki a ia, me tona hoa' haama. Kihai ia i rite toku momo," Janice mea.
  
  
  "Kia pehea te roa i mua kihai koe i rongo i a ia?"
  
  
  "O hānuere," te kakaho mea. "E hoki i roto i te hānuere."
  
  
  "Kawea e ia te tangata i a ia nei i hiahia ia ki te faahoruhoru." Janice kata. "Ahau i whakaaro matou i te faahiahia te huru, kihai matou, Delia?"
  
  
  "Te tuu koe te bet."
  
  
  "Ko taua tangata?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  "Mr. Smith," Janice mea. "Ko te rongonui Mr. Smith. Hoatu e matou i runga i te whakaatu mo te rota o tatou whanaunga ' haama."
  
  
  Delia giggled. "Kihai ia i hiahia ki tona ingoa tūturu ki te kia whakamahia."
  
  
  "He aha i meatia e ia ki te titiro rite?"
  
  
  "Te roa, me te kikokore. Kakahu e ia te mōhiti. Ki te mea kihai ia ki te Atawhenua, ka hiahia whakaaro ia ko te kaikaute."
  
  
  "Mai ia ki te Atawhenua, e koe whakaaro aha?"
  
  
  I te kakaho pupuri ia te kauae i tona ringa. "Haere, i teie nei. Ki te rapu koe mo te Atawhenua, e mohio ana koe he aha te ahua o te hoa pakihi kua reira."
  
  
  "Mr. Smith, ko te tangata o te whakahaere. Nui, " Janice mea. Ka noho ia ki raro i runga i te moenga i muri ki te kakaho. E ratou te hanga nui te tūru me te bookends a tawhio noa ratou.
  
  
  Rerekē etahi o te iwi ka ui ahau ki a ia e pā ana ki te Atawhenua, ratou i pai ki te awhina i ahau, engari kitea e ahau e te mea kihai ratou i whai i tetahi atu mōhiohio. Ih haamauruuru ia ratou karangatia e ahau ki te haere mai hoki te wā.
  
  
  "Te ui ahau ranei Delia," Janice mea. "E rite ki te mahi rite ki te kapa."
  
  
  E toru tekau meneti i muri i mahue ia i te Portland, Lincoln te hamama mua i ahau i runga i te whakatuwhera i te ara. I te taraiwa e hiahia ana ki te hopu motokā i tupono atu, me te ake, i muri mai ki toku Ford.
  
  
  I kite ahau i tona mata, a ka, he pū iti. I te wira urungi whatu tona a tawhio noa, i te Whitinga e taora ki te taimaha i te motokā, me te; mea i te wa ano.
  
  
  I te arotahi te hau wahia i roto i te matapihi, engari i ngaro.
  
  
  Te Lincoln ko te mōmona rawa mō taku waka ki te tuku i toku huru skidding. Ko te atekōkiri pinned huru ki te ara, me te yanked tona ake wira. Ko te horo i hanga whakapā ki te horo, me te ka te Ford mahue i te aukati i, skidded ki te taha o te ara, me te tomo i te pikiniki rohe noa atu i te huarahi.
  
  
  Ia patu i te reira, vahavaharaa i te reira rite nui rite te maia ia, a taora i te reira ki te taputapu rite ki te hoki o te motokā whatu a tawhio noa, me te hit te paru oko. Ia gritted ona niho, e ngana ana ki te whakahaere i te tere. Ko te motokā i whatu ano a tawhio noa, me te patu i te rakau pikiniki heamana, ka hurihia ki runga ki i runga i tona taha.
  
  
  Ona me kua noho tika. Ka panaia te whakatuwhera i te tatau, a ka i roto i unscathed.
  
  
  Lincoln pupuri i te taraiwa. A ia, i kite ia i ngaro ki te tirohanga i runga i te pukepuke. He rua te iwi i roto i te nohoanga mua, ko te atekōkiri me he tangata mau patu. Ko te kanohi i hiahia ahau i kite noa i mua i te arotahi haere atu, e kore ahau hiahia kite ia te āta tae noa ki tenei ra, engari i mohio ahau i te reira no te ki te Atawhenua. Ko ia te ataata rite kumea e ia te keu.
  
  
  "Ford" i whara. I ahau ki te waiho i te reira i roto i te karati. Ia tarahu i tetahi atu waka, ka peia ki Reno, tu noa ki te kai me te karanga, me te Kahu.
  
  
  "I ahau i te huarahi i te Atawhenua. Ka taea e ia ite i toku manawa ki runga ki tona kaki, me te i Roto i te kore e rite i te reira. Tamata ia ki te patu i ahau i tenei ra."
  
  
  "Nick, kia tupato."
  
  
  "I teie nei i runga i, e kore ahau e whakapā koe tac wahi. I ahau i te mana'o e, kei te haere ahau ki te kia tino pukumahi."
  
  
  "E hiahia ana koe ki te mōhiohio kua huihui matou e pā ana ki te Jake Hoyle?"
  
  
  "Kahore," ka mea ahau. "Ia o te hunga mate."
  
  
  Eva i te raruraru i te kimi i a ia i roto i te Reno. Te pouri tauaru puni i te kei i runga i te waho o te pa. I reira e toru ngā kōtiro, me te e whae, ia ki a ratou ake tauaru. Eva i te whakangahau i te kiritaki, me te i ahau ki te tatari ki a Madame, hanga i te iti kōrero e pā ana ki te tahi paruparu. Ko te tari ko te wera, me te stuffy, a Madame i te ahau ki te tamata i te wahine.
  
  
  
  
  
  tamata ki te whakaahua i te kore. Tona hate uru kihai i pai, me te ia ia whero whao i taretare.
  
  
  A, no te te whakahaere i tahuri ki te Atawhenua, ia kōrero, ka nui atu te pakiwaituhi. Ia i mahara ki te nui wairangi; ka taea e tūtohu i te huru rite ki te kiritaki ranei rite ki te tika o te tangata. A patua iho e ia i tetahi o nga ee mau tamahine no te emu pai i te iti te tutu i konatunatua ki te huru sex. Te madam i te whanui whakaaro, engari ia e kore e taea te hoatu ki runga ki taua whanonga.
  
  
  Ia here tangoro. Te madam tonu ki te korero, tukurua i te mea ano ki runga, me te mo. I te pae hopea, o Eva o te kiritaki, ka i roto i te wakatō, me te haere hoki i tana motokā. I mahue i a ia e whae tonu te korero tipua e pā ana ki te sex.
  
  
  Eva i te whero-hina kotiro nei i tupu, he iti te ngako, me te i mired i roto i te inoino. Na ka mea ia, he nui rawa te whakataetae i roto i Reno, me te hea atu tona hotera e te whakahua. He tokomaha rawa i whakarerea hoatu atu te haama no ratou. He tokomaha rawa te hunga i aroha katoa i runga i te whenua, nui rawa o tenei hou takoto te tikanga herekore. "Hippies e te mahi i tenei i mo tetahi take ranei, kahore he take i te katoa. E kino ana ahau ki hippies, " ka mea ia.
  
  
  Ko te kōrero, me te huru i te depressing. Ko reira kua utua e te whae, engari ka tangohia e ia i roto i tetahi e rua tekau, me te hoatu i te reira i runga i te moenga. Eva kikī te motokā rite te kaihoroi mārua. Ka mea ia, e o te akoranga e ia i mahara ki te Atawhenua. Ratou hiahia tutaki a, no te ko ia i roto i Denver, i te pai o ngā wā.
  
  
  "Ia nga wahi e whakaaro e pā ana ki te haere hoki," ka mea ia. "I nga mea katoa i te pai ka tae atu ahau." Ia malimali apologetically. Ia ite e ia i te kore tango i te tiaki o ia. Ey pai ki te kai pai rawa, me anake te mahi i ia i runga i tona hoki.
  
  
  Te whakahaere i rite ki te awa e rere i roto i te ahunga he. Te reira i ta na roto i te pāpāho pūrongo o te hey, ko ahau hiahia i roto i te Atawhenua. "Au ahau na aroha mai," whakapāha ia ano. Ka whakatika ia ki runga, ka whakatuwheratia e rua kēne o te pia,me hoatu e ahau tetahi. "Te atawhenua kore e kua e kua a tawhio noa hou."
  
  
  He ko te wa, ko ia e hawata ana ki a ia, a, ka hanga e ia ia ia te tahi mea motuhake. Ko te hononga kihai whakamutunga te roa, a ka puritia e ia i roto i te pa ki te nuinga oldies. I te wa whakamutunga ka haere ia i mua i tēnei tau.
  
  
  "Ahau i mahue mo Denver tika i muri ia tutaki e tetahi kotiro, me te mutu te haere mai. Ko ia he hawini. Huri noa i te pa iti e tata ana ki Denver. Ko ia te Atawhenua-te here momo. Ia, kia mahara, e ki ia, ko te ki te hotera ki te whai i te rota o te moni. Eva kata cynically. "Te mana'o nei au e kore ia i te korero ki a koutou me pehea te haere ia ki te mahi i te reira. Ahau i muri rongo e ia i te hoatu ia ia i roto i te whare."
  
  
  A ka ki te farewell mutu hōhā i ahau. Ia, ka mea, " E te kotiro he kakaho? E mahara koe tona ingoa?"
  
  
  "Te ingoa, no. I ia te mea karanga ahau, he kahurangi te ahua. High cheekbones, nui dark eyes. Hiahia whakaaro koe ko ia he tauira."
  
  
  I korero ia e pā ana ki te Sheila Brant.
  
  
  "He aha i tupu?" Eva ka ui, te hopu i te faaiteraa i runga i toku mata e kore ahau i mohio i ahau.
  
  
  Ka whakatika ia, a okioki ana ki te taha o te wakatō, i tana hoki ki a ia. "E kore e ahau te whakaaro koutou e matau te mea i tupu ki a ia."
  
  
  "Kore kua rongo ahau o reira. Pea te atawhenua i mahue i a ia, a haere ana, ano he tika tana i mea ai ki ahau."
  
  
  "I muri mai, Atawhenua kitea te hononga nui," ka mea ahau. "E ia kia tata ki te tangata, ki te mana. I Roto I Te Whakahaere".
  
  
  "Ko tenei te rongo ki ahau," Eve mea. "E kore e he maha waina i konei."
  
  
  Kaupoai anga tauaru taiao, ego pōtae unuhia ki raro, ki te huna i tana kanohi. E mau ana i te matomato kete putea. I ahau i tiaki ai i a ia, whakatata mai ki ahau.
  
  
  "E kore koe i mea, he aha koe i rapu hoki i te Atawhenua," Eve mea. Ko ia te noho i muri ki ahau, e te whakatuwhera i taea e tetahi o te pia.
  
  
  Te kaupoai mutu. Te huru pōtae hou, me te clumsily puhirua. Tae ia ki roto ki tana kete putea, me te unuhia i roto i a te kani-atu arotahi.
  
  
  Ahau kia rite ki oua ki te taha ano ia i ara ake tana patu, me te hanga i te huru i ahau. Patua e ia ki te Iwi, ki tona pokohiwi, a peia ana ia i roto i te rārangi o te ahi a, no te te arotahi haere atu. Arahi rere i roto i te tauaru o te kuwaha, me te patu i te taiepa rite tonu ki te pa.
  
  
  Ka haere ia ki te matapihi, me te unuhia hoki nga pihi. Te kaupoai i reloading. Te patototanga ia i roto i te matapihi ki te oko o te Luger, me te pere i te reira. Ngaro ia tona pōtae i te rere hoki te taupoki ana.
  
  
  "Aue, e toku Atua! He aha ngā haere i runga i?" Eva mea.
  
  
  Tona papa, ka rere ki te tatau i te kaupoai i huna i muri i Madame o tauaru. Ka heke iho ki te whenua, ano he kaikauhoe ruku i roto i te wai pāpaku. I te meneti whakamutunga o te reira, ka tahuri ia a tawhio noa, patua i a ia i runga i te pokohiwi, me te hurihia ki runga ki. Ia pūhia ia e noho ana, me te gawking kanohi rere puta noa i te tauaru inihi i te kaupoai o te mata rite ia ki te titiro a tawhio noa te kokonga. Ngaro whakarere atu ia i te aroaro.
  
  
  Whakatika ia ki ona waewae, me te zigzagged ki te huru o te ataata. Puhia e ahau i te reira rite rere ahau, e ngana ana ki te werowero i te Huru i te pupuhi i te arotahi hau. Ahau whakataka atu ana e te reira ake, ka okioki ki toku hoki ki te tangi o te wakatō.
  
  
  Kihai ia i hanga he tangi ki a matou mo te meneti. Na ka rongo ahau i Madame yapping. Kotiro i peeking i roto i o ëtahi. E tetahi o ratou te hamama i te tihi o tona reo. Madame ka haere a tawhio noa te kokonga, o te wakatō, ia wig retireti iho i runga i tona matenga.
  
  
  Kaupoai anga e pā ana ki ia, te whakamahi i ona rite i te whakangungu rakau.
  
  
  Ia tauahi ia, arotahi i roto i te kotahi te ringa, rite ki te kopere i ahau. Te luger unuhia e ia ki raro, me te pere i tona waenganui i nga waewae, ma'am, te tārua atu wahi o tona kaupoai te whawhai. Ētahi o tona maihao i noho ki a ia. Te huru karanga tūpuhi te wahine kotahi
  
  
  
  
  Madame peke i roto i te huru rook rite ka hinga ia. Ia hohoro ki te tauaru, i te ara atu i te whenua.
  
  
  Te kaupoai sprawled i runga i tona hoki, me te tahuri, e ngana ana ki te tohu i te arotahi i ahau. Toku next gawk te patu i te emu i roto i te upoko.
  
  
  Te kotiro kokiri ana ki waho o te trailers, a tawhio noa ahau, kia rite ki ahau tuturi ki raro i muri ki te mate pū. Kihai i taea e ia te korero ki tetahi mea i te mea i mahue o tona mata. Ia whawhakia i roto i tona huru whitiki, me te kitea i te putea ki te taraiwa raihana tukuna ki te Sidney L. Crandall i roto i California. Ona, whakaaro e te huru o te pūhihi force i te tika. I taea e ia te mea kua Atawhenua o te tahi atu hoa, ko te tangata e hoatu i te matā i roto i ahau i roto i Idaho.
  
  
  Ko ia hoki ana ki te emu o te putea i roto i te meneti. Te huru o te tarau, shirt, me boots i hoki hou. Hokona e ia te kakahu mo tenei mahi ki te faahema i te whakapae.
  
  
  "Kua kite ahau i tenei taata i mua i te. Kua ia te titi ki konei mo a te ra whakamutunga ranei kia, " ka mea te kotiro i roto i te pango jumpsuit. "Ko ia te taraiwa i te veeni te reira."
  
  
  Whakaaro ahau e ia, me te Atawhenua i pakaru ake. Atawhenua haere ki te Portland, me te Sid i haere mai ki konei. Ka haere mai ratou ki te mutu i ahau atu hohoro.
  
  
  Ahau hohoro ki te tiki taraka, me te hohoro te rapu i te reira, e tumanako ki te kitea te tahi tautururaa, e e arahi ki ahau hoki ki te Atawhenua. I rahua. Te tuhinga i roto i te wehenga rimarima whakakitea e te taraka i tukua ra e rua i mua i roto i te Reno.
  
  
  Madame haere mai ki runga ki ahau, no te ka e ahau i a ia i roto i te motokā. Ka rongo ahau i te pirihimana whakapū i roto i te tawhiti. Madame ka mea: "e hiahia Koe pai te noho, me te whakamārama tēnei ki ngā pirihimana."
  
  
  "Ka tango i te tiaki o te reira hoki ahau," tona papa, ka mea.
  
  
  * * *
  
  
  Ia tae mai i roto i Denver i 8:30 p. m. ka kai te matotoru paopaohia te horoi ki raro, ki te rua kapu o te black coffee. Ki a ratou te koka rite ki te tirohia e ia i roto i a tawhio noa te hōhipera i roto i Idaho, ia anake ka kotahi te po o te moe, me te tākuta nei i tohutohu ahau ki te akaanga e kua miharo ki te mohio ki te mea ko ana mea i mahi.
  
  
  Pera i te matara i ahau i mohio, Atawhenua i hoki i roto i te pa. Ia huru tapahia te rōpū o te rarangi e rua, engari ia ki te tangohia ake tetahi accomplice, ka Bonham, te tangata peia te Lincoln, no te Waihuka tamata ki te kopere i ahau i waho o Portland.
  
  
  I roto i tona wa e manawapa, whakaaro ia e pā ana ki tenei tangata. TOKI te ekalesia, na te arowhai i te Matua te hau-ā-Uru homicide scenes, kua fokotu'u e te wha kaahu whakaekea te kāinga ki te wahi i a Rawiri Kirby ko te whakaminenga ki Frank Abruz. E rua anake nga tangata i haere mai ki te Atawhenua ki te Bonham, engari i reira kia i tetahi he mema o te rōpū ki reira katoa haere.
  
  
  Ahau i ētahi atu āhuatanga ki te whakaaro rite tamata e ahau ki te aromatawai i te taea o te hoariri ki ahau. I reira ko te ngaro i roto i te ace i te rahoraho, te tangata ia kihai i tāutuhia ano. Ahau whakaaro ahau e ko ia te mob rangatira nāna i tohu i roto i te Frank Abruz, me e ko ia te tangata ahakoa te tokorua Janice me te Delia i whakaahuatia ki ahau, he ahua nui i roto i te Whakahaere e Atawhenua hiahia ki te faahoruhoru. Te kotiro, ka mea ia, ko te roa, kakahu mōhiti, me te titiro rite te kaikaute.
  
  
  I te pae hopea, i reira ko Marco Valante, he hoa tawhito o Frank Abruz o. Valante kotahi hoatu e ahau i te ringa āwhina, engari te reira te patua e rua huru, te mau tamaroa, a maka ana ih atu tona huarahi. Valante e kore ai e pera te ahua ki ahau, ki te whakatau ia tatou ano.
  
  
  "Te pai, kahore he tangata ka korerotia e ahau e waiho te reira i te mahi ngāwari," ahau i whakaaro.
  
  
  Utua e ahau mo toku tina, me te mutu i te tihokahoka waea i roto i te wharekai tomokanga ki te karanga Barbara, te kotiro i haere mai ahau ki te Denver hoki.
  
  
  Barbara ko te anake tetahi o nga tokowhitu kotiro tabulahia i roto i te iti pango pukapuka e Atawhenua kihai whakaahuatia i roto i te rawaka te kiko. Tona ingoa ko te tāraro, me te Waihuka aru i te reira ki te string o te hitirere, kia rite ki te whakatara kōrero whakamārama. Tona whakaaro, ko e ki te mea ia ko na motuhake i roto i te whare moenga e Waihuka e kore e taea e te mauruuru ia mahi, ka ia kia tino whakatau i roto i te taiao, i nga mea whakamiharo o Amerika te tai Tokerau.
  
  
  I ahau ki te whakaae e te pākiki i gnawing i ahau waeatanga atu e ahau tona maha i runga i te waea. I muri i tetahi e karanga i roto i te karanga, te tuhi ko te haukotia ki te whakamōhio ahau e te maha waeatanga atu e ahau he roa te whakamahia. Ko tenei te nui te oto, ahakoa kahore ia i tata tūmanakohia ahau ki te whai i te uaua te whakapā etahi o nga kotiro a tawhio noa te ao. Katoa o ratou i karanga te kotiro ranei nga wahine kairau, ih tikanga i roto i te pūkoro.
  
  
  Ko ahau i tu i te tihokahoka waea, he aha ahau, kia mahi i muri. Kihai ahau i whai i te tupono ki te kitea i roto i, no te Atawhenua i tuhituhi ki raro Barbara o te tau. Pea te kotiro, ka haere a tawhio noa te pa. Ara, ki te ia anake te puta ke te wāhitau ia i mārama i te mutunga mate. Kihai ahau i mohio ki tona ingoa whakamutunga, ranei te mea ia ia titiro rite. I ahau i te whai wāhi ki te haere ki Las Vegas, me te ngana ki te whakapā Cora, te whakamutunga kotiro i runga i te rārangi, engari e kore ahau i hiahia ki te hoatu ake hohoro ai.
  
  
  Faaoti e ahau ki te kōrero ki te mātanga. Te umanga mau i a ia. "E rapu ana ahau mo te te tangata e matau ana te rohe brothels," ka korerotia e ia ki te lanky taraiwa.
  
  
  "Kia kite. Te tairanga ko te posh whorehouse, tino?"
  
  
  "Tū, e kore e whai ki te fantastic," ka mea ahau.
  
  
  "Whai koe i tou ake te tangata. Emmett Ripley, rite te tuhituhi i roto i te raihana. Ka taea e koe te karanga ahau Whero."
  
  
  "Katoa e tika, Whero. E mohio ana koe ki te hooker?
  
  
  
  
  
  
  Barbara Amed? "
  
  
  Whakaaro ia e pā ana ki te reira. "E kore offhand. Otiia e matau ana ahau i te tokorua nei e hiahia ana koe ki te karanga ih Barbara, ki te e te aha rite koe."
  
  
  "E rapu ana ahau mo te motuhake kotiro." Ia sel i roto i te kapa. "Tangohia ahau ki te tangata e matau ana ki te kaupapa pai atu i meatia e koutou."
  
  
  Whakaaro ia e pā ana ki te reira. "Well, i reira ko tetahi pea." Peia ana e ia ahau ki te Mira o te Pae. "Haere i roto i reira, me te kōrero ki te kaihoko waipiro, te hunga e titiro rite te arewhana takahi i runga i te emu o te mata. Ka waiho e ahau e tatari ana mo koutou."
  
  
  Kahore he pōhēhē te mea Whero i te kaihoko waipiro i te auraa. Titiro ia, ano he mua kaimekemeke. Ka korerotia e ia ki emu e huru kua tūtohutia e Ripley.
  
  
  Ka hoatu e ahau bourbon me te wai. "Ko wai te mahi hiahia koe: homai, brunettes ranei redheads?"
  
  
  "Hiahia ahau Barbara."
  
  
  "Ki te i koe te tikanga o Barbara, i te Bazum Kotiro, a haere ana ia a tawhio noa te pa. E matau ana koutou, ko ia he stripper. Hustling mahi noa ki tona wahi-wā."
  
  
  Ka korerotia e ahau ki a ia kihai ahau i mohio ki te mea Barbara titiro rite.
  
  
  "Well, haunga Hapaha, e taea e ahau te whakaaro o tetahi Barbara te hunga i taea e koutou kaumeá." Ka haere ia ki te waea, me te korero, puta mai hoki me te tuhituhi i te wāhi i roto i te māti. "E ai ta ia, ki te haere mai."
  
  
  "He aha ia te rite?" Ka ui ahau, whiwhi i runga i te pae kumete.
  
  
  "Venus de Milo, ko te mahana," ka mea ia.
  
  
  Whero Ripley i peia e ahau ki te wāhitau e tahuri i roto i ki te waiho i te whare tawhito i roto i te tata tonu o te wharekai, wharekai, me te toa kawhe. Ka e ahau i roto i a utua taku mahi. "Tangohia atu, Whero. Ka taea e ahau e noho mo te wa iti nei."
  
  
  Ia carapace haere ki raro i te kauhanga roa, e hiahiatia ana te peita, me te patototanga a pita i te tatau, i te mutunga. Barbara i roto i ona tīmatanga o pia ma. Ko ia mau i te deerskin koti, khaki tarau, me te hu. Ko te taiepa o te iti i te fare, i te whakapaipai ki te pānui o te kamaka here.
  
  
  "He aha te te sotaiete tauturu," ka mea ia. "Ko te whakamutunga taata Charlie ka tonoa tenei i pakeke atu i te Henry Kissinger."
  
  
  "Kia pehea te nui te mahi i koe ki te tiki i hoki i te te arotahi ki?" Sl ui ia.
  
  
  "Te kotahi rau kuao koe. Whakaaro ētahi iwi te mea nui rawa, engari mahi ahau i te whare wānanga." Ia malimali. "Hanga i te rua, me te ka taea e koe te noho i te po."
  
  
  "He aha te mea koutou makehe?"
  
  
  "Te whanaunga ao," ka mea ia, he tika mata.
  
  
  "Ahau ka hoatu ki a koutou he rau hoki ngā mōhiohio, kahore he kēmu e hiahiatia ana. Rapu ana ahau mo tona Atawhenua."
  
  
  "Me ona, i whakaaro e riro te reira i te ngahau rā. Aue, te pai. He rau he rau. Hoatu e ahau i te moni, me ahau ka hoatu e koe te Atawhenua o te wāhi noho."
  
  
  Ko reira rawa ngāwari. Ka mea ia, " Ko ia i roto i te pa?"
  
  
  "Ia haere mai i roto i te inanahi. Kia titiro a ki te moni, " ka tohe.
  
  
  Unuhia e ahau i roto i te moni, koa e kore e ahau i ki te tuku i te mana bibl. Te reira i te iwi i roto i te TOKI tuhituhi tari nei e kore e tika i te matau.
  
  
  Barbara āta oti te pire, kaore i te reira i raro i te whanui o tona tarau. Na ka akina mai ki ahau i te pukapuka waea. "Atawhenua huaina a ka ui ahau ki te haere mai. Ehara i te mea kahore ano, engari tuhituhi ahau ki a ia wāhitau i runga i te uhi."
  
  
  Te whakatutuki i te pukapuka pipiripia te reira i roto i. "Ahau i miharo, e kore e koutou i ui aha i titiro ahau mo tona huru."
  
  
  "E kore ahau e tiaki. E kore ahau e mohio ki te e koe he mema o te Cub Scout huru kapa, engari e kore tetahi o aku mahi. E kore e tika te korero ki a ia i unga atu e ahau ki a koe."
  
  
  Ia, i whakaaro ai ia titiro rite Venus de Milo, engari nah tāpae i te tära rite Whaia Manhattan Pēke.
  
  
  A, no te tahuri ahau ki te waiho, ka mau ia ki te taimaha te karaihe ashtray i te mutunga o te tepu, me te patu i ahau i te matenga ki te reira. Ko te reira i te pai i pere. Ko ia i runga i ona turi, wiri ana tona upoko e ngana ana ki te ūkui i te reira.
  
  
  Ko ia i mohio ano hoki ki te karate. Whakatika ia i runga i toku hoki, me te hit ahau i roto i te hoki o te matenga ki te mata o tona ringa. Ona momotu.
  
  
  Tona ara ake, e takoto ana i runga i tona hoki i runga i te patunga witi. Toku koti i te atu, me te Wilhelmina i holstered i raro i toku ringa. A, no ka oti i ahau te korero ahau, me pēhea te poauau e ahau te ua mo te tuku hey hopu i ahau atu kaitiaki, whakataka atu ana e ahau ki toku taha.
  
  
  Barbara e korero ana ki te tangata i runga i te waea. "Ia tenei," ka mea ia. "Ko nga mea katoa i raro i te mana."
  
  
  Ia, ua ite au e toku karekau i hurihia ake. Ia ano ka kumea te stiletto huri noa i tona takotoranga:. Pea kihai ia i poauau, engari ko ia atamai. He maha ngaio, tutei i rapu ahau, a kihai i kite i tenei iti maripi. Barbara kihai i mahi i te reira.
  
  
  Ia titiro i ahau, a, no tona sel. Ka tangohia ake te Luger i roto i tona ringa, me te pere i te huru i toku matenga. I ona kanohi, ua faaara ahau e kihai ahau i waiho e ia. Ka noho ia atawhai,.
  
  
  "Te pai," ka mea ia i roto i te pāngarau me te i runga i te tahi atu pito o te raina, a whakairihia ake.
  
  
  "Atawhenua?" Sl ui ia.
  
  
  "E mohio ana koe rite ki te nui e pā ana ki te Atawhenua ki te wāhi e rite te mahi ahau," ka mea ia. "Ahau i tuhituhi i te wāhitau i roto i te pukapuka waea e ono nga marama i ma'iri a'e."
  
  
  Ua ite au i te āmai. Ia ka mea, " Na, tana ko to koutou herehere. Ka taea e koe e korero ki ahau ki te aha?"
  
  
  "Ahau te kohikohi tutei."
  
  
  Toku kanohi tīmata ki te a'oi te. Ka oma ia ki tona ringa ki runga ki a ratou. Na ka pa whakarere, ka takina e rua o ona ringa parikārangaranga. Te ngira i te tohu i runga i te tika. Ka titiro ia a tawhio noa, me te ite i te hypodermic ngira i runga i te ringa o te parahiraa.
  
  
  "I reira te kahore fatal e pā ana ki te reira," Barbara mea. "I mohio ahau te mea i mahi ahau. Ahau e kore e tino te ako i whanaunga ao i te whare wānanga. Ia u ākonga."
  
  
  "He aha atu e koutou?"
  
  
  "Ka e miharo koe," ka mea ia ki te ataata. "Kua kua ahau e tatari ana mo koutou hoki nga ra, Mr. Carter. Tīmata ahau ki te whakaaro koe i e haere ki te whakaatu ake." I a ia e tītaha, ka āta tahuri mai ana i tetahi taha, ki te tahi. Ko ana mea pakura ki te taha. "E haere koe ki te mate," Barbara mea. "Te wātea tika, me te kia te tarukino mahi. E rere koe a tawhio noa te whenua shooting te iwi, me te patu ia ratou ake, engari me tonu koe ki te tiki i te tahi era atu." "Me pēhea te ..." kitea e ahau i te reira uaua ki te korero. Taku kupu i slurred. "Ka rite ki a koutou ... e mohio ana Koe he aha?" "Ko tana tamāhine, ko Marco Valante," ka mea ia
  
  
  10
  
  
  Ka mau te reira ahau he roa te wā, engari ahau te mutunga hanga te reira a tawhio noa te hohonu o te pai o te pouri, a whakatuwheratia oku kanohi. I te ata rā rere i roto i roto i te windows o nga kotiro o te fare. Ahau whāiti oku kanohi, a ka tahuri atu i a ia. I ahau i te ānini ngawari, e ko pea te hangover i te rongoā Barbara Valante i te patia ki toku ringa,i te patua e te taimaha ashtray.
  
  
  Ia, te whakaaro i nga mea katoa kua tona utu. I te iti rawa nei ia i mohio he aha Atawhenua i te hoatu i te hitirere i muri i tona ingoa i roto i tana pukapuka. E kore e te reira i nga ra katoa e he cheap te wairangi, ano he Atawhenua tatau ki te tamahine o te rangatira mafia.
  
  
  I taea e ahau te rongo i te kamaka tākaro waiata i runga i te reo irirangi i roto i te tahi atu piha. Te rōrahi nui. E kore te reira i te tauturu i toku ānini i te katoa. I toku ringa i herea ki te hoki o te rakau parahiraa i ahau e noho ana i runga i. Toku ponapona e here ana i te piri ki te. te ana i te raro. Tamata ia ki te neke, engari ki te kahore he pai. Te tohunga hoatu e ahau i roto i te parahiraa na e taea e ia te noho.
  
  
  Ia katia ona kanohi, a tamata ki te whakawātea i tona matenga. Te tarukino, te patototanga a ahau i roto i te katoa te po. Barbara o te karanga i mahara ki te waiho i te roa-tawhiti karanga. Tenei whakamārama ana he aha ia i hoatu e ahau ki te moenga mo te neke atu i te waru haora.
  
  
  Te heheuraa e Barbara i Valante te tamahine a rawa. Ko ahau miharo pehea te kotiro mutu ake i roto i Denver a, no tana pāpā ko ngā kōrero e whakahaere i runga i te Tai Rāwhiti. Taku te mahara o te mea i te tai'o e ahau e pā ana ki te mafia wae ko makaro, engari i mohio ahau e Lew (Dr.) Rossi i roto i te tiaki o te Denver Mafia rohe.
  
  
  Whakatuwheratia ana e ia tona kanohi, me te karanga i roto i te ki te kotiro. "Barbara!"
  
  
  Te reo irirangi rōrahi kua paku heke. Barbara haere mai i roto i te kuwaha ki te kapu o te kawhe i roto i tona ringa. I tenei ata, ka titiro ia he rota iti rite ki te hua o te counterculture o te fenua Amerika. Ko ia te huatau kakahu i roto i te kakahu matomato, me tona huruhuru mangu, i kumea hoki i roto i te tau bun i te porokaki o tona kaki.
  
  
  "Kei a koe te rerekē i teie mahana. Kia whai koe i te kaitapere, " ka mea ahau.
  
  
  "Ki te mea ka waiho i te kaitapere, te iwi e tīmata i te takanga hoki ahau, hoatu ana e ahau reka tūranga rite hohoro rite ratou e mohio ko wai ia." Ka mau ia i te hāhā o tona kawhe, me te titiro i ahau ki te mārama kanohi puru. "Haere ahau i roto i te wā wahi i oaoa e ahau i taua whakarongo, a ka tupu ia ake. I haere mai ahau ki konei ki te tiki atu i a te awe o toku papa me te iwi te hunga e rongo e pā ana ki nen. Ka puta ke tona ingoa whakamutunga, me te tīmata te ako ki te waiho i te nēhi. "
  
  
  "Na koe ka hoatu e ahau etahi o nga parau mau whakamutunga po."
  
  
  Ia i hoatu e ahau ki te maro, tuwhera te ataata. A, no te mea ai ia, ka tata ki te titiro rite te girl next door. Te tukutuku rerekētanga ko e te nuinga o nga kotiro i roto i te tata i te kore e tika mo te Playboy magazine horapa.
  
  
  "Te tatarahapa nei au, e i ahau ki te patua e koe ki te ashtray, engari ko ahau e wehi ahau e kore e taea te hapai i koe ki te koe i kore e miharo. Ka korerotia e ahau e te he koe i uaua ki te pehi i, me te waiho. Toku karate faiako ta ahau tetahi o te pai ngā ākonga i runga i te huru, engari ona e kore te mea tino kaha, me te ite rite e hiahiatia ana e ahau tenei iti painga."
  
  
  "Koe tukinotia ahau kia rite ki te tawhito, he kaiwhakaako," ka mea ahau.
  
  
  Haere mai ia ki runga ki te mitimiti i ahau, me te whakahawea ki nga puranga i runga i te hoki o toku kaki ki tona maihao. "Tenei kōpuku ka hinga te wahi motu ke. A e kore koe e titiro ki te whai i te pōro."
  
  
  "He māmā pōro ko te iti rawa o toku manukanuka."
  
  
  "Kei te whakaaro koe te tangata kei te whakamahere ki te whakamatea e koe, Mr Carter?"
  
  
  "E rave rahi te iwi kua tamata."
  
  
  "Kaua e māharahara e pā ana ki te reira. Kei roto i te ringa pai ki te Valante." Ara e ia te kapu o te kawhe ki oku ngutu. "Te reo. Te tango i te sip. Ko te te mea pai e taea e ahau mo koutou tika i teie nei. Kua ahau ki te haere ki te piha haapiiraa."
  
  
  Ka horomia a ia kawhe wera: "Koe me te Atawhenua. Tēnei huinga e kore te mea tūturu."
  
  
  "Kihai ahau i mohio ko wai Elk i reira. Te tikanga e ahau, te ara ia ia i roto i. Te meka i ko ia he tahae te hanga he rereketanga ki ahau. He aha e te reira mea faufaa te reira, ki te Marco Valante o te tamahine? "
  
  
  Ia ara i te kapu ki oku ngutu ano.
  
  
  Te reo irirangi chimed i roto i, me te faaite i te haora. Ko te 8: 30 i te ata.Ka timata ia te pūrongo i te mau aamu rongo, tae atu i te pihinga i te tauaru i roto i te Reno. Kihai ia i mea, he aha te ahua o te campground te reira.
  
  
  "Atawhenua whakaaro ki ahau tetahi o te hunga onge te iwi te hunga e ora i to ratou oraraa kahore he falala ki a tatou, ki runga ki nei," na ka mea a Barbara Valante. "Ko ia te kaha me te whaiaro-māia, kihai i ia wehi o te tangata ranei, i tetahi mea i roto i te matomato i te whenua o te Atua. I muri mai, ka mohio ia ki te huru pai nui, ia ite au e, te huru o te mana e taea riro nanakia. ko te hua o te fantastic huru. Ko ia na toa, well, well, haurangi."
  
  
  "Te mea katoa ki te whakaae i runga i taua."
  
  
  Barbara Valante i te maramarama, me te taki kotiro. Hoki uri. Engari kihai ahau i wareware e ia te hiahia whakaturia he mahanga moku. Ki te taea e ahau te tiki i toku ringa, free, kihai ahau i pai kia pera hoa. Ka hoki anō a ia te kapu o te kawhe ki te kīhini.
  
  
  
  
  
  . Te reo irirangi, tahuri atu. I rongo ia i tetahi tatau puare, e na te whakaaro ki te arahi ki te hoki i te arawhata o te fare o te whare. Reo muhumuhu. Barbara ringihia e te tahi mau te wai ki roto i te kīhini totohu, te āhua horoia i roto i ona kapu, ka hoki mai.
  
  
  "E e ahau ki te haere, Mr. Carter. Toku papa, e i konei, hohoro ki te kōrero ki a koe. I roto i te wā, i reira te tangata i roto i te kīhini ki te pupuri koutou kamupene."
  
  
  Ka karanga ia ki em. Haere mai ia ki te ruma i, me te grinned i ahau. Ka tangohia atu tona kakahu, ka kite ahau i a ia he .38 Smith & Wesson hurihuri slung i runga i tona pokohiwi. Ia ano i te maka ki runga ki tona ringa. Tona ingoa, i mahara ahau, ko Joe. I mahi ia i roto i te Valante.
  
  
  "E mohio ana ahau ki te pehea ite koe, Carter. Puputuu. Koe āpiha kei te pea te mahara ki te hei i te pai, a tawhio noa te ao, engari ki te tetahi kotiro iti i tangohia e koe anake."
  
  
  "Te reira e kore e iti," ka mea ahau. He wahi ki te wahi e kore e iti i te katoa."
  
  
  Barbara Valante kata. Na ka mau ia ki tona putea me te haere i roto i te kuwaha o te fare, i mahue i ahau anake, ki tona papa, o rūtene.
  
  
  "Ko ahau he iti puputuu ahau e pā ana ki te pehea koutou i kawea ahau e ia ki California. Tenei i taea e whai i te kukume i te heke mai o te taitamariki hao tangata," Joe mea.
  
  
  "Tatarahapa. Ua ite te reira i e tika i te wa."
  
  
  Joe noho ki runga, me te titiro i tona mataara. Oia mau, Valante e tae i tetahi wa.
  
  
  "Kia pehea te i a koe te tiki i konei?" Ego ka ui ki a ia. "Whakaaro ahau e ahau hiahia ngaro koe."
  
  
  "Valante mohio ki taua. Ka mea ia, e koe pea i te rārangi o te Atawhenua o girlfriends, tawhito, me te hou. Pea Barbara i runga i te rārangi. Na i muri i a koe miharo ki ahau i roto i te California, ka tonoa e ia ki ahau i konei ki te tamata ki te haukoti i a koutou. Tae ia ki roto ki tona pute, me te unuhia i roto i te pango iti Elk pukapuka. "Na mohio ahau ki te wahi ka koe tou ingoa i. Rapu e ahau ki a koutou whakamutunga po."
  
  
  "Koe i konei i roto i te fare, ina ia, ka korero ki te kotiro.
  
  
  "Tatau i muri. Barbara ka karanga ahau e i muri i maka ana koutou ki te moenga." Ia grinned ano. "He tino kotiro. E hiahia ana ahau ki te tangata kia rite ki a ia."
  
  
  "To tatou e rua ki te."
  
  
  "A, no te Nah i te tahi mea haere i runga i ki Los, me te Valante ka hau o te reira, i reira ko te pahūtanga e taea e rangona i te ara katoa ki te Poughkeepsie. Valante tino pupuhi ake tona paopaohia. Whakaaro ahau i haere ia ki te patu i te tangata. e riro te reira pai ki te te te reira i te mistletoe. "
  
  
  "E mohio ana ahau he aha te tikanga o koutou." Ko tōna pāpā ko furtively te arowhai i tona here ano. Te reira i te maumau. Ki te mea ahau ki te tiki i roto i reira, te tangata ka whai i te ki te tuku i ahau.
  
  
  "A, no te Valante te whakaturia ake i te ara mo te nah, i hanga e ia te huru te kai i te huru o te kupu," Joe tonu. "Ka korerotia e ia ki em e ia, e kore e mana ia ora a muri ake. Engari mahi reira. Barbara whakarerea te Atawhenua. i runga i tona ake, me te Valante whakarerea noatia iho e ia. Na ka ara te hunga whakakake e ia i noho ki a ia."
  
  
  Young Rūtene Valante ko oia mau te whakaaro i te rota e pā ana ki tona rangatira. Me ia ki te whakaaro nui noa atu e pā ana ki te rangatira o te tamahine.
  
  
  Tirohia e ia, i tona mataara ano, ka whakatika ki runga, me te titiro i roto i te matapihi te i te huarahi i raro. "He oni."
  
  
  Puhuruhuru te tapuwae haruru i roto i te aroa. Joe kokiritanga ki te whakatuwhera i te tatau. Ko ia na te ngakau ki te koa ana rangatira, e ko te reira mārama. Valante haere mai ki roto ki te ruma i, me te tu ana glowering i ahau. Tokorua nga tangata i whawhati ake ki a ia. Tetahi o ratou e okioki ana ki te taiepa, a whiti tona ringa ki runga ki tona matotoru pouaka. I te tahi atu i te haere mai, i noho na roto i te kīhini tatau.
  
  
  "Carter, te kua i koe he wero ki ahau. I taua po i roto i Idaho, e koe bled rite ki te mau i te poaka, me te matā poka mono i roto i te reira. Ia kia ora ai koe. Koutou utu ki ahau, na roto i te patu i toku tangata, me te arai ki ahau, " Valante mea.
  
  
  "Koe i tou ake take mō te te tākaro Pai Samaritan. Whakaaro e koe i ahau kia arahi koe ki te Abruz kaahu. Kihai koe i matau i te wa e Atawhenua i whai wāhi."
  
  
  Te tangata i roto tahuna te avaava ki te hiriwa mama. "Smart te tamaiti, e kore e he ia, Marco?"
  
  
  "Tino atamai. Whakaaro ahau te reira te wā ki te kite i te aha atu ia o te ako."
  
  
  "O to koutou tamahine i fafauhia e kore ahau e whiwhi i te tukino," Valante ki a ia.
  
  
  "Na, i a ia, i te mea koutou tetahi mea e pā ana ki te tutu? Hiahia noa tatou ki te ui i te tahi mau uiraa." Valante haere ki runga, me te nanao ki te ārai i te matapihi. He tohu aituā.
  
  
  "E kore ahau e whai wā mō ngā kēmu, Marco. Kia haere a te patu i te huru i teie nei, " i te tangata i roto i te parahiraa growled.
  
  
  Kua ia furtively te mātakitaki i te tangata i roto i te parahiraa i te taime tomo ia ki te fare. Te reira tino pārekareka ki te kitea i roto i te nei ia, ko te. Te taata e okioki ana ki te taiepa i te rere-o-te-mira mobster, ki te stolid mata, me te puhoi kanohi. Ko te tangata i roto i te parahiraa i te kakahu expensively, ki te hiriwa, cufflinks, me te hu takaia huri noa i te kalokataile kiri. Ia titiro rite ki te rangatira o te Valante rite te rangatira. Ko ahau tino hiahia i roto i te ia no te mea ko ia te roa, he mea kikokore, me te kakahu i te mōhiti. Ki te kahore hoki ona tau kakahu, ka titiro ia, ano he kaikaute, e kore te wairangi. Titiro ia rite te tangata e rua Portland kotiro i huaina Atawhenua i te hoa.
  
  
  "Kawea mai koutou e ahau me te mea ko tenei to koutou rohe, Lew. Engari au e ahau te rere i tenei whakaaturanga. Me ahau e hiahia ana ki te mohio he aha Carter ako i roto i ona haerenga, " Valante motumotuhia.
  
  
  Tona ingoa ko te mau. Tona ingoa ko te mau. Te tangata i roto i te parahiraa i Lew Rossi.
  
  
  
  
  
  Lew ki te Tākuta. He tawhito te hoariri o Frank Abruz.
  
  
  Joe unuhia i roto i te pukapuka pango me te tukua te reira ki te Valante. "Kitea e ahau i tenei i Carter o. Tenei te taha ki te takoto i roto i te. Tenei ko te wahi Carter ka nga kotiro ' te ingoa."
  
  
  "Kia pehea te i a koe te tiki i tēnei, Carter?"
  
  
  "Atawhenua ngaro i tona huru i roto i te mau."
  
  
  Valante flipped i roto i te whārangi. Rossi i okioki atu. Te huru o te kanohi i whiti ano he kanapa, mangu whakarewa i muri i tona mōhiti. Ki te i te huru, te ingoa ranei, tetahi i te huru ingoakē kitea i roto i te pukapuka, i te kēmu, kei runga hoki i a ia. Valante e kua whakapae e ahau i te tika ite e Rossi i utua te Atawhenua ki te patu i Abruz.
  
  
  "Just girls' te ingoa, " Valante ka mea, me te Rossi whakaaro ki te akaanga. Valante haere ki te whārangi ki te Barbara ingoa i runga i te reira. Ka haea e ia i te reira i roto i roto i te riri, me te manusinusi i te reira ki runga. "Poriro." Na ka titiro hoki ki ahau. Just hiahia ki te tirohia, Carter?" "
  
  
  Puritia e ahau i toku mangai te tutakina.
  
  
  "Kua tino pukumahi hou-demolishing brothels, huanane te iwi, me te patu i te tahi ... Otiia e kore koe e whai Atawhenua moni ranei ano, te mana'o nei au."
  
  
  "I reira te mea kahore he moni. Te Atawhenua kua ih kupenga. E rua o nga tangata patua ahau i te whai wāhi i roto i te Abruz o te patu tangata. Ko ratou i roto i te Bonham ki te Atawhenua, no ka patua Brant o kaumeá, " ia Valante mea.
  
  
  "Take ahau i te reira i roto i. Engari ko ahau e kore e taea kia te whai koe i te Atawhenua. Tona hiahia ki te oaoa i te kohikohi i nga toto nama e he nama ki ahau. Frank Abruz ko taku matamua hoa. Haere matou i hoki. Te noho i te tahi wa i konei ki te Lew, i ahau e haere ki te Vegas, ka takoto i roto i te."
  
  
  Rossi tu ake, i tona avaava whitikiria i roto i te kokonga o tona rta. "Me haere ahau ki te tango i te tiaki o te koe," ia grinned.
  
  
  Valante ai e kore kua kite ahau i mate, engari Rossi i te tino. I ahau e mohio i haere ia ki te hoatu i te matā i roto i toku kanohi rite hohoro rite Valante maui. No te mau mana'o pakeke. Just he mea ki te tango i te tiaki o.
  
  
  "Kua mohio ki te tahi mea, engari e kore e katoa o ratou," Valante ki a ia. "Koe ngaro i te mea tino nui."
  
  
  "He aha te reira?"
  
  
  "Ko ia tērā iho, Marco. E hiahia koe pai ki te haere ki te hiahia koe ki te hopu i te Atawhenua, " Rossi mea.
  
  
  "He aha te he, Rossi, ko koe te wehi ki te whakarongo ki te mea ahau ki te kupu? Kua ahau i to koutou tokomaha."
  
  
  "He aha koe i korero e pā ana ki?" Valante ui.
  
  
  "E pā ana ki Frank Abruz te tāpuia. Tenei ko e kore e tika, he pahua e Atawhenua i roto i te Florida. Ko te reira i te pupuhi ki o koutou hoa. Rossi, kua whakaturia te Atawhenua i runga i Abruz, me te ki a ratou te koka, te ia te mahi ki a koutou, a kei te ngana te iwi ki te mutu koe i te imiraa i te i roto i. "
  
  
  Lew Rossi ka mau hoki i te taahiraa, me te piri Valante i muri i Joe. Ka ohorere punched Joe i roto i te hoki. Ko te tangata taitama puaki tona mangai, me te putanga. Ka mau ia i te taahiraa ki toku heamana me te tū i roto i te maka-takai ringa. Na ka hinga ia i runga i tona mata, a ka kite ia i te maripi i waenganui i ona matatahi pokohiwi.
  
  
  Marco Valante whirled a tawhio noa. Ia te karanga i a ia. "Kahore, Valante. Ko tētahi atu taata!"
  
  
  Ia ite i hanga ai e ia i te hape, engari te reira te mutunga rawa. Ko te tangata hoki i te ra, Rossi o te tamaiti, pere ki a ia, me te huru, tona tinana twitched rite ki te patua te matā. Valante pakeke i pai ki te hinga. I hanga ano e ia te he ki tonu i te porohita o te tohu, te toia i roto i tona pū, me te tukitanga ki te tangata nana nei i hoatu te matā i roto i te emu o hoki.
  
  
  Te tangata i unuhia te keu ano hoki i te ra. Te huru o te wahangu pū tangohia ake te tangi o te huware. Te gawk patua Valante ano te ringa i roto i te kikokiko. Valante te mutunga tīmata ki te hinga, engari pupuhi i a ia. Na hinga ana ki te patunga witi i muri ki toku nohoanga.
  
  
  Rossi te kaipahua i te whakawhirinaki ki te taiepa, ona waewae horapa i roto i, me te mea ko ia te tumanako ki te wahia tahi i a ia, me te kore e hinga. Kihai ia i tana mahi. Ia ora i tona rangatira. Engari ia ka tata te mate. Valante pere o te patu i te emu i roto i te ora. Ia pakura i roto i te kuwaha āta, ka rite ki te inu i te wai o te whakaritea e ki te noho i runga i te patunga witi. Huru o turi i te iri iho. Te huru o te waewae ohorere pakura i mua, me te hinga ia i roto i te koru, puranga.
  
  
  Lew Rossi pai unuhia i te maripi a tawhio noa o Joe hoki, me te muru ano i ona huru, i runga i te kuao mobster o te koti. Ka hurihia ake o Joe kanohi ki te hanga i te tino e ia i te hunga mate. Na ka marere ia ki runga ki Joe me te whana Marco Valante. Ia nudged i te reira ano, na, ka titiro i ahau. "Whakama, Carter?"
  
  
  "Yeah," ka mea ahau.
  
  
  I te pae hopea, Rossi i takina i runga i ona tangata. Kihai ia i titiro oto, no ka whakapumautia e ko te shooter i te hunga mate. Te reira i te rota o te whakakapinga a tawhio noa. "He aha koe e mohio ai?" ka ui ia ki ahau.
  
  
  "I te rota o te whatiwhatinga, i haere tahi ake. Te tangata i roto i te taata iino i tonoa Coogan ki te whakamate i ahau, me te kotiro i roto i te Bonham. Ehara i te mea Valante - na-hotel o te mahi ki te tiki i te kotiro ki te kōrero, ko ana mea ki te arahi i te huru ki te Abruz o kaahu. A, no te i kitea i te reira e Atawhenua tonu i roto i te mafia. Te reira na roto i te maka ana i te rua, me te tahi e rua. Abruz botched te mahi tarukino ki te Hainamana Communists. Ko ana mea, te mana'o nei au i te reira i to koutou mahi. Engari i hiahia ki a koe Abruz mate mō tētahi atu take nui atu i te tika te riri. "Ahau fifili te reira i teie nei. "E mohio ana ia e pā ana ki te Whakatau ia koutou te wahi ngaro hononga ki te Communists, me te haere i ki te korero ki a koe. Koe ka wehi tatou i te hiahia te mohio ki te mea i korero tatou e pā ana ki, na ka maka o Abruz me te Kirby. A na ratou i Meredith, me te i ahau ki te feruri i te reira i roto i te i mua i i kitea e matou i roto i te tetahi mea. Me whai koe i patua Meredith ia outou-te huru killer whakamahia te maripi."
  
  
  
  
  
  .
  
  
  "E kore ratou e karanga ki ahau, e te Tākuta, no te mea e ahau i ako i te rongoā. I roto i nga ra tawhito, i ahau i te rota o te inamata tafa." Ia flicked te maripi, me te mau huru i roto i te meneti: "I tata mau koe i te mōtēra. Kei te waimarie poriro, Carter."
  
  
  "E te no te mea i ahau au pure i roto i te ngakau."
  
  
  "Kei a koe hoki te tino pākiki. Mai kore koutou e hiahia ana ki te waiho i roto i tenei fare ora, ahau kia rite ki te pai korero ki a koutou e pā ana ki nga mea katoa atu." Ka noho ia ki raro ano a tahuna ana avaava ano. "I ahau i te hononga pai ki enei iwi Hainamana. I te raau taero mahi i te tika i te taupoki - ake-he kupu ki ahau mo te whakatau i a ratou. Whakamahia e ia tona iwi ake ki te urutomo te TOKI, me te haere i ngā mōhiohio ki te Communists. Odin a tawhio noa taku iwi i to koutou turanga i roto i te Carolinas ka mōhio o Sheila Brant hea e te whakaminenga o koutou kōnae. Te Communists te utu mo taku te āwhina ki-te kounga tiketike rongoa. I ahau i te pai te supply i roto i te whenua. No te estestvenno, i te mafia, e kore e hari ki te mohio e pā ana ki te toku take whaiaro. Abruz Stahl ko tūpato, na emu i ki te waiho."
  
  
  "Me pehea e whakamahere koe ki te whakamārama i tenei scene ki te Whakahaere? Ki te mahi i koe ki Joe na faaite i to koutou waitohu."
  
  
  "E koe i te reira, Carter. Koe e pai ki te maripi. Koe i patua ano e Valante me taku tamaiti i runga i te reira. Ko tenei toku kōrero, me te Barbara Valante kei te haere ki te tautoko i te reira."
  
  
  Ka karangatia e ia Barbara i te hōhipera, a ka korerotia ki hey, ko tana pāpā ko te tukino, me te hey, tatou i hiahia pai hoki te tiki ki te fare rite hohoro rite taea. Ka whakairia ki runga, me te noho iho, e rapu ana koutou i ahau ki te kiripaka ataata i runga i tona ngutu kikokore.
  
  
  "Koe ka hoatu e ahau i te reinga o te wā, te TOKI te tangata. Tena ko tenei e ahau ki a koe."
  
  
  Ko tōna sweating, me te kaila tugging i nga taura. Te hopoia i ahau ki te korero ki a Hawk he aha te hiahia ahau te tika i ako. Engari kihai ahau i i hiahia ki te kia i roto i te rau māero te tawhiti o te tangata tawhito, no ka whakaaroaro ia ki taua i te pa i te te infiltrated e te mobsters mahi hoki i te reinga.
  
  
  Rossi tu ki runga. Kumea e ia te tauera i roto i tona pute, me te puru i te reira i roto i toku mangai. "Barbara kia i konei i roto i te tekau meneti. E kore ahau e hiahia ana koe ki te hamama ranei te whai wāhi i roto i te aparauraa."
  
  
  Kotahi tekau ma rua meneti i muri mai, ka rere ia ki raro i te whare; mea me te i roto i te fare. Ia paled, no te kitenga ia te kaihōpara, scene: e toru tinana, kotahi te a tawhio noa e no ki tana tupuna. He tokomaha nga wahine e hemo. Ia anake te hanga i te notia te tangi o te mamae.
  
  
  Rossi taora i te tatau, a e whakaora i te ringa i runga i Ei mangai. Takatakahi ratou tae noa ki te puritia e ia te maripi ki tona korokoro.
  
  
  "E mohio ana ahau ki ko tenei te mea pakeke hoki koe, Barbara," ka mea ia i roto i tona ngawari, te reo, " ko te whai koe ki te noho marino, me te tikanga. Tou ora, me te Raupo o te ora whakawhirinaki i runga i te reira."
  
  
  Tungou ia, me te Rossi tukua ia. Ia kia i roto i te hotuhotu, a tawhio noa tona korokoro, ona kanohi ki te tono mea mana i ahau ki te whakamārama he aha kihai i taea e ahau te hoatu ki a ia.
  
  
  "Ahau e hiahia ana koe ki te whakautu i te waea," Hey Rossi mea.
  
  
  "Ko wai e karanga ana ahau ki a ia?" "He aha te reira?" ka ui ia hoarsely.
  
  
  "Tangata te, rite te roa rite ratou e te mema o te poari o te kaiwhakahaere. Whakaaro ahau E Terlizzi ranei E Corvone. Kia hanga te reira i Terlizzi. Ko ia tonu te whakaaro i te rota e pā ana ki koe. Ia ka whakapono ki nga mea katoa i mea koe."
  
  
  Barbara i te whenunga o me te mau i te koi manawa. Ona kanohi oioi ki ahau, a ka tamata ia ki te korero ahakoa te rāwaho, anake ki te kitea e ahau i whewhera mo te manawa.
  
  
  "He aha ahau te haere ahau ki te mea, Rossi?" "He aha te reira?" ka ui ia i roto i te reo e whakarere i whakapakeke.
  
  
  "E Nick Carter taata patua e tou matua, ko Joe, me e au ngana ana ki te patu i te huru. Ka waiho te reira pai ki te whai koe i raruraru korero. Tenei ka meinga te huru papû. Ka whakairi ai i te waea te kore hoatu tetahi kōrero. "
  
  
  Rossi huihui ake i te patu katoa i roto i te ruma, me te i roto i whakatakotoria i te haama i runga i te tepu. Ka mau ia ki Valente o Palauningí, e ti'ae. "I teie nei, Barbara, ki te kahore koe e whakaora i te karere rite ahau tuku i te reira ki te huru, ka kopere koe, i a ia, i roto i Carter o te kanohi."
  
  
  Te huru, te whakamahere i te tango i te āhua. Te mob rangatira Barbara i mahara ki te karanga, ka horomia ia kōrero. I muri i ia tautau ake, Rossi ka patua e matou e rua. Katahi ia ka korero i te mafia e ahau te mate te kotiro i te aroaro o e ia te whakamate i ahau. Ia me whai whakaaro i roto i te tahi atu kōrero ki te hanga i te wahi whakamutunga fakalotoi, engari ko te matü i kitea.
  
  
  Mau ia Barbara o te kanohi, a ko tona upoko. Ahau tumanako ia i te matau. A, no te oti ia te karanga, i matou e rua mate.
  
  
  Na ka whakahoki ia te waea. Rossi anga e pā ana ki a ia. Ka hurihia ki runga ki te heamana, a hinga ana ki te papa, tino ngana ana ki te wahi i te reira ki te wewete i ona ringa. E kore ahau i te angitu, engari i te pānga i runga i te papa i hanga Rossi te matenga o takiri. A, no te tona mata mahue Barbara, ka mau te hypodermic ngira ia hiahia whakamahia te po i te aroaro o ka peia te reira i roto i te emu o pokohiwi ki katoa tona kaha.
  
  
  Ko te ohorere i te mamae hanga Rossi tangi i roto i. Ara tona papa flinched a, no ka kite ia i te pūrere e tu ana i roto i tona ringa ano he porcupine o quills. Rossi i oati ai a yanked te reira free. I a ia e te raveraa i tenei, te kotiro, te patu i te huru ki te waea. Te reira i te patu i te taiepa, a ka rere ia ki roto ki te kīhini me te taora i te tatau. Ahakoa tona tiketike, te kotiro, i te whakaaro nohopuku. Rere atu i te pai mo Nah i te ngana ana ki te noho me te whawhai Rossi.
  
  
  Rossi ko tona matenga uncertainly. Ko ia kia riri, e ahau i whakaaro ko ia ia i haere ki te kopere i ahau, tika ki te kia i te rangi i roto i a tawhio noa toku takihi
  
  
  
  
  
  Na to tatou e rua i te rongonga o te kuwaha ki te hoki kaupae slam. Ia ite e te momoa e hiahiatia ana ki te mutu Barbara, te kore huru o te mahere katoa e hinga te wahi motu ke. Ka rere ia ki te kuwaha ia e hiahia kati, makiki te tū te reira i te tuwhera, me te rere i roto i te kīhini. Rongo ahau i a ia e haere mai ana i raro i te pikitanga.
  
  
  I te afata ume whakatuwheratia i roto i te kīhini. Barbara pakaru ki roto ki te ruma ki te kai cleaver. Ko ia te manawa kaha. "Ahau e taora i te kuwaha hoki me; mea ki te puruma whare moenga. Ka oma ia ki te mimmo ki ahau, " na ka mea ia, wetekina ahau.
  
  
  Kapohia ahau i tana maripi i Nah, me te tapahia te taura e herea toku pona. Ka tangohia e ia ki runga ki te tuarua wahangu pū, me te rere i roto i te kīhini ki te pikitanga.
  
  
  Rossi i haere ki waho, me te; mea hoki i roto i a ia kihai i kite te kotiro. Ka titiro ia ki runga kia rite ki ana mea i puta mai i runga i te tuarua-te papa tauranga.
  
  
  Ego gawk te patototanga iho i te shards i te taha o te whakatuwhera i te ra i muri i ahau. Toku haea ana e ia te ringaringa o tona koti.
  
  
  Uakina ana e ia te tatau kihai arahi ki te huarahi, me te peke ki te nah. I te wā i tae ahau street level, ka ngaro a tawhio noa te kokonga o te whare.
  
  
  11
  
  
  A, no tana tahu, ka hoki ia ki te fare, Barbara i te turi i muri ki tona papa. Mamae whakakitea i runga i koma tona mata.
  
  
  "E mohio ana ahau kei te haere tenei ki te tango i te rota i a koe, engari hinaaro to koutou awhina. Rossi kia kitea e ia hohoro, " ka mea ahau.
  
  
  "He aha koe e whakaaro, te whakahāngai i te tango i te reira?"
  
  
  "Ko ia e kore e haere ki te hoatu ake tona tūranga me te oma. Ia ka haere ake ki te tahi atu kōrero ki te korero ki a koe. No te tauira, e koe te tukua o koutou matua me te uru atu ope ki ahau."
  
  
  Ka tū ake. "Ka tatou i ki te mutu ia ia i mua i ka taea e te whakapā atu i a ratou."
  
  
  "Rite."
  
  
  Ko ia te taraiwa i te iti Fiat. A, no te mahue ia tatou i te fare, whare, ka mea ia: "Rossi i te whenua i roto i te wahi o waho ake. Whakaaro ahau ia ka haere i reira."
  
  
  Ahau i a ia ki te huarahi ki te wahi e hiahia ahau te mahue i toku motokā reti po whakamutunga. Ko te motokā i reira tonu, ki te ture waka tīkiti i runga i te motokā.
  
  
  "Peia koe," ka mea ahau. Ia sel ko te taha ki ia, e te huihui, he pū e i whakamatauria i te TOKI turanga i roto i te South Carolina.
  
  
  Rossi o te whare i runga i te pukepuke. He rino kuwaha tiakina i te tomokanga, me te tiketike taiepa e karapotia ana te rohe.
  
  
  "Ki te koe i te wahi i te kuwaha, te whakaoho haere atu," Barbara mea. "Kia karanga koutou ki te whare, me te ui ki te kia manakohia."
  
  
  Ia pakura i raro i te wira urungi, ka mau ia ki tona wahi. Na peia i roto i nga kuwaha, i whakatitiro i te raka, me te patototanga i roto i te ih. Te waka haere me te whariki i te ara, ko tetahi wahi o te kuwaha tonu te iri i te autahu'araa. Te piko parirau rakuraku i te tupare, engari kihai i hanga i te nui tikanga, kia rite ki te whakairo i te waka.
  
  
  Rite tatou i te haere mimmo, te tangata i te kakahu rite ki te kari kua hamama i a tatou. Na i te rua o nga tangata e rere ana i roto i te rakau ki te pū i roto i tona ringa. Ka tangohia ake te pū ki te kotahi ringa, whiti tona ringa ki runga ki tona uma, ka mau tona matenga i roto i te matapihi. Kumea e ia te keu, me te rere i te tangata swerved ki te anovaí.
  
  
  "Tenei ko te Rossi te motokā, "Barbara ka karanga, tuhu ki te Cadillac i roto i te huarahi. "Ko ia i konei, te pai."
  
  
  Ka peke a tawhio noa te pereoo, me te pupuhi ki te Cadillac te tank hau. Mäminga ia ona rua ki te atu matā, ka unuhia i roto i te TOKI mama me te maka i te reira i roto i te hau e te timata ki te taime i roto i te tank.
  
  
  "He aha e koe te mahi i?" Te kotiro, ka ui, puputu'u.
  
  
  "Kia ia e kore e taea te waiho i," ka mea ahau.
  
  
  I te mura, ka pupuhi ake te Cadillac o te tinana, a ka ki te tank maira. Te tangata i roto i te kaitaraiwa o te kākahu puta i runga i te arawhata ārahi ki raro, ki te fare i runga i te karati.
  
  
  "Nick!" ko te kotiro e mea, kua tohu i a ia.
  
  
  Okioki atu ia ki a te autahu'araa o tona waka, i whakakapi i te pū, me te hoatu i te matā i roto i te taraiwa o te pouaka, i a ia tonu e ngana ana ki te tiki i te hurihuri i roto i raro i tona doublet.
  
  
  Muri ki ahau i roto i te parirau, gawk whined. Te tangata i roto i te whare pere i ahau. Ahau crouched ki raro, me te rere ki te tahi atu taha o te waka, ki te wahi Barbara kua takoto. Ko tētahi atu pū tīmata ake. Te reira i te iti rawa e rua nga tangata i roto i te whare.
  
  
  E pupuri ana te pū ki runga ki tona uma, tona papa, ka titiro ki te kotiro. Ko ia te kupukupu tonu uaua, me te tae i te hokinga ki tona mata.
  
  
  "Barbara,"na ka mea ahau," kei te tika katoa."
  
  
  "Na te reira koe, Nick."
  
  
  "Ahau e hiahia ana koe ki te hurihia i roto i o te pereoo, me te huna i roto i te whakatika rakau," tona papa, ka mea. "Ka taea e koe te kopere i te repo?"
  
  
  "O te akoranga e taea e ahau."
  
  
  I hoatu e ratou ia i roto i to ratou Luger i roto i tona ringa. "Te kopere i te whare. E kore koe e whai ki te whai i te whāinga. Just tango i te pikitia. E hiahia ana ahau e ia ki runga."
  
  
  Na ka te kaiako i te whakatuwhera i te motokā tatau, me te tahuri te matua. Ahau tangohia ake toku pahikara, e takoto ana i runga i te nohoanga hoki toku tātaitanga, te pēhi i toku ringa i runga i te accelerator takahi. Ia tae i roto i, me te hoatu i te motokā i roto i te taputapu, me te motokā, hurihia iho te huarahi ki te wahi ki mua o te whare.
  
  
  Ia hurihia i roto i te ki runga i te papa karaihe, me te hanga i tona ara i roto i te rakau ki te taiepa. Te reira i te kaiako i raro i te windows ki te kokonga o te whare. Te reira i te parani i te hoki me he karaihe-kopakia ana mahau. Lew Rossi gilles huatau.
  
  
  Ka tangohia ake te iti, kohatu, pae, me te maka i te reira ki te karaihe. Te tangata rere i roto i, rapu ai i ahau. Te tatari mo te ia, te tu ahau ki taku hoki ki te tangi. I te pae hopea, ia kuhu atu ki te marae. A, no te haere ia mimmo ahau,
  
  
  
  
  
  Ia, ka haere i roto i, me te patua e ona huru ki te reke o tana pū.
  
  
  Tomo ia ki te whare i roto i te broken glass doors, a ka kitea he wahine i roto i te whero kakahu e noho ana i roto i te kokonga. Ko ia i roto i tona waenganui-thirties, a ko ia te kia mataku e ia, i wiri katoa i runga.
  
  
  "Ko wai te reinga e koe, te whakahāngai?" ka mea ia i roto i te wiriwiri reo.
  
  
  "Ia Ingoa ko Carter. E koe i te Rossi ranei ego wahine, rangatira?"
  
  
  "E ti'a ia tatou Odin. Ona e haere mai a tawhio noa Vegas. A, ki te ake e ahau te tiki i roto i konei, e kore ahau e hoki mai."
  
  
  Ka haere ia ki te he nui ruma, ki raro i te whare, me te tangata peke i roto i, me te pere i ahau. Ia arotahi pupuhi i te hope, me toku gawk patua i te ipu i runga i te roa o te tepu, ki te taha ki matau o te tangata. Ka peke hoki. Whakatika i te hinga-te roa, heamana, ka pana ia i te huru ki te aukati i te tomokanga ki te aroa. Na tona huru whakamahia e ia te rite ki te whakangungu rakau.
  
  
  Te tangata i maka e rua matā i roto i toku pokohiwi. I tona matua e takoto i runga i te patunga witi, me te ngunguru. Kiia ahau i te reira ki te tekau i mua i te reira te hopu i te ngau. Na ka rongo ahau i a ia e whakatata ana ki ahau. I ahau i tatari tae noa ki te haere mai ia ki te tepu, me te piko i runga i te reira ki te kitea i toku tinana. Na, ko ana mea, na akina iho te pū, me te patototanga a i te hurihuri a tawhio noa tona ringa.
  
  
  Ka mau toku makawe, e kore i taea e kua pai. Taku aue kihai i rite rūpahu rite taku tangi. Whakaaro ahau i haere ia ki te wahia toku makawe i roto i te pakiaka. Ka e ahau ake, me te patua e ia i runga i te kauae ki te reke o toku huru. Na ka marere ia ki runga ki taua mea, me haere i raro i te kauhanga roa kapi katoa ki te tatau.
  
  
  "Rossi," ka karangatia e ahau. "Ko koe rawa te wehi ki te haere mai i roto i?"
  
  
  E kore te whakautu.
  
  
  Ka panaia te whakatuwhera i te kau moenga tatau, me te neke i runga i.
  
  
  "Rossi," ka karangatia e ahau. "E whai koe ki te patu i te tangata, i muri rite Joe?"
  
  
  Puku.
  
  
  Ua tamata vau i te tahi atu i te tatau. Kaukau. He wahine i roto i te he pononga o te kākahu cowered i roto i te kaukau.
  
  
  "Whai koe i te wahi nui i konei, Rossi," e ahau te hamama. "Ka korerotia e ahau ki a koutou te mea kei te haere ahau ki te rave i ki reira. Ahau ka whakaturia te reira i runga i te ahi ki te kore koe e haere mai i roto i."
  
  
  Ka haere ia ki waho. Ka peke i roto i te rinena ruma i roto rawa, patua ahau e ia ki te kuwaha, me te patototanga i ahau atu toku waewae, ka pounced i runga i ahau.
  
  
  Te maripi rererere ia ia e rere ana i te huru i roto i toku korokoro. Ia jerked, mau huru o te ringa ki e rua ringa, me te ka timata ki te whakapiko i te huru o te ringa hoki. Ka hinga ia, ka whawhati, free, peia tona ringa ki toku rara. Katahi ia hatana ano, e tapahi he roa te kohao i roto i te waewae o toku tarau rite i te reira i hurihia atu ai.
  
  
  Tutaki matou i roto i te aroa, panting. Ko ia i runga i ona turi, a ko ia i runga i ana mea, me te arotahi ia hiahia maturuturu iho te takoto i runga i te papa i waenganui i a matou.
  
  
  "Te tiki i te reira ki runga, Carter," ka mea ia. "Te tamata i te ara i te reira, me ahau ka hatepea atu i tou ringa."
  
  
  Hugo tangohia te reira i te ake i mua i mahue Barbara o te fare. Whakanohoia e ia te maripi i roto i tona nikau, a ka Rossi i kite i te reira, whakaarahia e ia tona ringa ki te maka tona maripi.
  
  
  Barbara pere ki a ia. Ko ia i tomo ki te whare, ka noho i te mutunga o te whare. Whakaarahia e ia te luger, ka mau i te huru mau i roto i rua ringa, me te pere i te emu i roto i te hoki o te matenga. Ia haere āta ki runga ki a matou, a ka tu ki te titiro i te mate te tangata. Heoi ka tahuri ia ki ahau ki te ngaro te whakapuaki, me te mea: "Waehere ... ka whawhati, te Kota, te waehere i ... te poriro."
  
  
  Te ata i muri mai ka mea matou to tatou goodbyes i roto i te pango. Ona makawe roa i unuhia i roto i te viivii bun a tawhio noa tona kaki, me te koma tona mata whanau o te āhua.
  
  
  "Ahau ki te amo i te e haere koe ki Las Vegas tika i teie nei ki te tamata me te kitea e koe i te Atawhenua kuri," ka mea ia.
  
  
  "I ahau i te mana'o e, ka waiho ia e tatari ana hoki ahau."
  
  
  "Whai koe ki te pānui i te pepa? I te pirihimana e kore e taea te feruri i roto i te mea i tupu. Ratou whakaaro i te reira te tahi ahua o te rōpū whawhai haere i runga i."
  
  
  "Ka tatou i roto i tika i roto i te wa," ka mea ahau.
  
  
  "Nick, te whai ahau ki te korero ki a ia te tahi mea."
  
  
  "Koe te tikanga te tahi mea rite, pea ka whakatau ano, no te mea te tiki i te pai?
  
  
  "E kore e whakaaro ahau me ahau ki te mea i te reira i te katoa."
  
  
  I te tau Atawhenua i tuhia mō te Cora i roto i te Las Vegas i taua o te faaapu, te tika tairanga rere e te wahine ko Arlene Bradley. A, no ka noho ia hei mōhio e kore ahau i hiahia ki te tamata i roto i te mau taleni o ee kotiro, te Bradley wahine ārahi i ahau ki te he iti-te mutunga i te tari, me te noho i roto i te nōhanga chair.
  
  
  "Cora mahue i konei i te ia i mua. Kihai ko ia te tikanga ki te kia, me te kitea e ia, he rerekē te ora."
  
  
  "E mahara koe te tangata, ko Atawhenua?"
  
  
  "Ia, a e toru nga era atu i haere mai ki konei ki te kite i Cora. No te estestvenno, ih kihai i ui ki a ia. Engari i mahara ahau e ratou i te iwi nei, hey, ahau e kore e whai messed ki. Ka rite ki mea ahau, pai ahau i a ia. ee o te huānga i roto i taua wahi ."
  
  
  Ka mau ia ki te pikitia i roto i te afata ume me te tukua te reira ki ahau. "Ka tango ahau i tenei. Ko te kotiro e korero koe e pā ana ki?"
  
  
  Te reira i Sheila Brant.
  
  
  "He aha e hiahia ana koe, Mr. Harper? He aha te mea te tumu parau o teie mau uiraa? " ko te wahine te ui.
  
  
  "Cora, he mea mate. Ano he mea e koe, ia o taki ki te iwi he. Anake ia i mohio ki tona rite Sheila Brant."
  
  
  Ia blinked. Te rongo o te whakaaro ki te patu i tana pakeke. A, no ka korerotia e ia ano, tona reo i te whango. "Kia whai koe i korerotia ki ahau i mua. Ka korerotia e ahau ki a ia pai ahau ia, me te ahau i a ia te tino. Ko te tangata e mohiotia ana ko Atawhenua kawenga hoki i mate ai ia?"
  
  
  "Ae."
  
  
  "Te ia i roto i te Las Vegas. Ego kitenga i a ia i te casino whakamutunga po."
  
  
  "Ki te Waihuka whakaatu ake i konei, ka karanga koe ki ahau i toku hotera?"
  
  
  "O te akoranga."
  
  
  Ia whainga ia Atawhenua i te po i roto i te hōtera, karapu me hotels
  
  
  
  
  
  ko ia te huru kihai i kitea e koe i te reira.
  
  
  Arlene Bradley karanga ahau i ahau i te he ia i te parakuihi. "Ia whakapā atu ki ahau. Ka taea e koe te haere mai i roto i?"
  
  
  Ko tōna taraiwa i roto i te ra wera ki te faaapu. I toku he pini, ko racing, toku hulu ' whakawiri. Taku rapu kua tae mai ki te mutunga.
  
  
  "Ka ui ratou e pā ana ki a koutou, ka rite koe ki te ui e pā ana ki a ratou. Ka korerotia e ahau ki a ia i koe i konei, a koutou i haere mai hoki. E hiahia ana ratou e ia ki te whakatakoto mahanga mo koutou, " Arlene Bradley mea.
  
  
  "I manako ki a koutou i te whakahere?"
  
  
  Ia malimali mo te wa tuatahi. Ko te ataata ko te angiangi, pakeke, me te mana. "Te mana'o nei ratou e whakaaro e te tangata a tawhio noa toku mahi e kore e taea te ahanoa ki te ih. Patua ana e ratou ki ahau $ 10,000 ki te tuku i a ratou e waiho e koe anake kia taea e ratou te patu i a koe."
  
  
  "Ratou me kua kitea i te moni."
  
  
  "I te moni?" na ka mea ia ki te riri.
  
  
  "E kore e mea faufaa te reira. Korero ki a ratou e koe, ka mahi i te reira. Korero ki a ratou hoatu e koe he ih mahanga."
  
  
  "A ka hopu ih hei utu mo."
  
  
  "Ka tamata e ahau," ka mea ahau.
  
  
  I runga i te ara ki te faaapu, te mimmo o te tawhito pa wairua i haere ia. Peia matou ki tona wahi, a ia iho i roto i te puehu tae noa ki te kitea e ia he whare e titiro pai mo te aha tana hōtēra. Ka mau ia i roto i te pū a tawhio noa te pereoo, me te huna i te reira i roto i te rafters e tata ana i te tomokanga.
  
  
  "Kia ui ahau ki a ia he aha e mahi koe i tenei?" Arlene mea.
  
  
  "I ahau i te pū e te mea nui hoki tata-ngā korero. Engari kia ngana ki te patu i ahau, i te tawhiti."
  
  
  Titiro matatau atu ia i roto i te koraha te huarahi. Ahakoa te rangi shimmered ki Savchenko, ia shivered. "Ko te wahi tino tika mo te shootout. Rite noa i roto i te kiriata. Anake ko e kore e te pakiwaitara."
  
  
  "Whai koe i te maha o ngā hoiho i runga i te faaapu. Korero ki Atawhenua e haere ana koe ki te tango i ahau mo te haere i tenei ra, e kore e ka. Ka kawea mai e ahau i konei, ka rere atu ki te hoiho, a ka waiho ko ahau anake."
  
  
  "E tangi tino tika. No ratou."
  
  
  "Ahau e hiahia ana ratou ki te whakawhirinaki i tenei. A, no te ka ratou te whakapā atu ki a koe ano?"
  
  
  "Elk mea e ia tae i te poutumarotanga. Te emu hōtaka e rave i te. Te reira i te taua rite te mahue i koe i konei, kahore he hoiho."
  
  
  Hoki i te faaapu, ringihia ana he wai moku, me tū ia karaihe ki te toku. "Ki te angitu."
  
  
  "Ki te hara," na ka mea ahau.
  
  
  Ia malimali mo te rua o nga wa mai i hiahia matou te tutaki. "Ahau te pupuri i te ahua o te u no te mea te reira pai mō te pakihi. Engari e taea e ahau te ite i te rota o te aroha mo te iwi. Ano Te Kiri. Rite koe."
  
  
  A ringihia ana e ia a tatou tetahi ki tetahi. "Ka ki te auhoaraa."
  
  
  Tatou i te taraiwa ki te pa wairua i roto i te ra na te wera e toku koti i te pipiki ki toku hoki. Ia dismounted.
  
  
  "I kite koe i ih, Ned?"
  
  
  "I kite ahau i te iti o te rā. Ratou pea e rapu ana koutou i roto i te karu torotoro. Haere mai i runga i, te tango atu. Ka waiho ratou tika i reira. E kore ratou e hiahia ki te mahue te hui."
  
  
  Atu ka mau ia, ka mahue i toku hoiho i muri. E kore wahi o te mahere. Otiia kihai i mea. Te atawhenua tonu ka haere mai. I mohio ahau i taea e ahau te tatau i runga i te reira.
  
  
  Ka hopukia ia e ia ki te sagging mahau o te kotahi o te roa-whakarerea te toa me te paowa i te hikareti. Na i te motokā mohio ia - he Lincoln-i kite i a ia. Te reira mutu i te mutunga o te huarahi, me te tangata, ka i roto i. He nui te tangata. Tu ana ia i reira rapu ana koutou i ahau, a ka ua ite e ahau toku tāra tāpae whakakikī.
  
  
  Toku hoiho hanga i te haruru. Ka titiro atu ia i te kararehe, me te kite i tetahi kaipahua te tata i te huarahi i te ritenga. A i haere ia i te ārahi i te hoiho. Te huru o te waewae whana ake i roto i te puehu iti nga kehua.
  
  
  Ratou i te whakamahere ki te hopu i ahau i roto i te crossfire.
  
  
  Te poro o tona hikareti maturuturu iho ia. Tu ana ia ki runga, me te neke i waenganui i te rua i te whare. I tu ki tetahi taiepa a tawhio noa te whare, ana mea, e tatari ana mo toku stalkers ki te hanga i te neke. Te reira kihai i tangohia e roa. Atawhenua ka haere a tawhio noa te kokonga.
  
  
  "He aha koe i rite ki taku tamahine, Harper?"
  
  
  "I nga mea katoa i pai ki te tokorua / *
  
  
  "Otiia e kore e rite tino rite Sheila? Ko ia orotika. Te tatarahapa nei au, i ahau i whawhati tou kaki. Kua tatou te tahi i te tahi taime. Engari te nui te moni e te paruparu o te wahine matenga, ketia tona whakaaro."
  
  
  "Ia kihai i pahua ana i a koe."
  
  
  Atawhenua haere mai ki runga ki te mitimiti. "Na ko wai i reira? Ka e ahau i ia he mahi i Arlene o te whare, ko ahau e kore e korerotia ki te tangata atu e pā ana ki te moni. Na, me pehea i taea e ratou ngaro, ka rite ia ki te mea?"
  
  
  I toku ringa, ko iri iho ana i te taha, me te ka tahuri ia kia Atawhenua kihai i taea e kite i toku ringa. Ia Luger neke, tahuri a tawhio noa, me te Atawhenua i te haki o te whakaaetanga mō te mahi whakairia ki raro.
  
  
  "Whakaaro ahau ka hanga e ia he hape i roto i te korero Arlene," ka mea ahau.
  
  
  "Haere mai i runga i, Harper!"
  
  
  Tetahi tangata e haere ana a tawhio noa te whare, a ka haere ake ki muri i ahau. Ko ia crouched ki raro, ki tona pū tohu i ahau. "Ka mea ahau i haere mai i runga i, a kahu."
  
  
  "Kaua e kopere ki a ia," Atawhenua hamama. "E hiahia ana ahau ki te whakarongo ki te mea ia kua he ia ki te mea e pā ana ki te moni."
  
  
  Te Luger maturuturu iho ia, ka tautokona ki te piha. "Arlene e Korerotia ki runga, me te roaa ia e whakawhirinaki. Ka korerotia e ia ki ahau e whakaekea ana e ia te $ 10,000 mō tēnei tāutanga. Ko e tika, Atawhenua, ranei i ia ki te korero ki a koutou i te reira i te atawhai mo te hoa tawhito?"
  
  
  "Ka mea ia i te reira i te atawhai."
  
  
  Na ka tahuri ia; mea me te i roto i te te whakatuwhera i te matapihi o te whare. Tona pokohiwi te patu i te pirau papa, na ka homai e ratou te ara, kei tuwhaina i roto i te puehu. Rongo ahau i Atawhenua me te tangata tetahi e karanga ana i te tahi i te tahi. Ka whakatika ia i reira, ka oma ki te rafters, me te tae hoki te pū hiahia ia mau i reira. Kia whai ia i mohiotia e i te huru pai kia haere. Arlene haere mai hoki, me te neke i tona huru. Ia tino te whakaturia ake ahau.
  
  
  Ko te raruraru, ko e kore ahau i ite ia i uru atu a tae noa ki te Atawhenua i kawea mai i roto i te moni ano. Atawhenua mea e ia, ka Korerotia te mahi i roto i te whare,
  
  
  
  
  
  I hanga e ratou Arlene te teka i mua, i te iti rawa no te mea o te tirotiro. Atawhenua mea tonu ia, kihai i kitea e te moni, e te auraa kihai i taea e ia te whakahere Arlene te $ 10,000. E hanga ia he tangata teka e rua. A ka hoatu e ahau tenei rārangi e pā ana ki te pehea te nui o ia ite e pā ana ki te Sheila me ahau. Ka korerotia e ia ki ahau, e kore ia e tatari hoki ia ki te tiki i roto i tenei mahanga ora. Pea ki te pū.
  
  
  Elk ka rere ki raro i te whakamahau o te whare. Titiro ia, ano he buffalo. Ka maka e ia ia ia i roto i te kuwaha, kahore hoki e mutu, me te hinga i roto i te patunga witi. Alenka o te huru i neke atu i te pirau papa i taea te hapai i. Ko te huru ko pinned ki te taiepa. Ia i oati ai a writhed, titiro hoki ki ahau.
  
  
  Ka mau ia ki te hipanga ki a ia, me tona huru ko te papaki i puta noa i te mata e te papatuhi. Ko te pānga ko te kia kaha e te poari pakaru.
  
  
  Tangata ke i te ra i roto i te matapihi. Ko ia te maka i te taha o te stiletto, engari i haere hohoro, me te ngaro. Tona akina kautia ana te tatau. Ki te takoto i roto i te tahi atu kihai i ara ake tana huru, e toku Luger e tonu e takoto ana i waho.
  
  
  Ahau trotted ia a tawhio noa te kokonga. Ko te pū tonu i reira, engari ona pongaponga kihai i tae hoki te reira. Arlene e noho ana i waenganui i te whare, e pupuri ana i te whatumanawa o te io hoiho i roto i te kotahi ringa, me te reo - taimaha Mauser i roto i te tahi atu.
  
  
  "Haere, me te whiwhi i te reira. Ahau i haere mai ki te āwhina ia koe, " ka mea ia.
  
  
  "Kahore he, i haere mai koe i hoki ki te tirohia ki te mau tamaroa, me te kite, ki nga mea katoa i haere, kia rite ki te mahere. E kore e pera. Ko ana mea he ora tonu, i a ratou e mohio ki te pono. Koe i tahaetia i te moni i Sheila. Ka rere atu a ia ki te kitea e ratou i ngaro. E kore ahau i mohio ki a koutou i te reira. Ia i whakawhirinaki ki a koe. "
  
  
  Ka pūhia te pū submachine i a ia.
  
  
  Te reira i te maka ki roto ki te puehu e Fiat. Ka titiro ake ia, tika i roto i te wa ki te kite i te Atawhenua o te hoa, me te okioki i roto i te windows me te kopere Arlene. Gawk i te .45 ërä me te pipiripia hey, mata atu.
  
  
  Ia te karanga, me te kia rite ki oua i te tangata, toia huru i roto i te windows. Ka papaki i tona huru i roto i te mata, me te mau huru o te pū te ringa matou hurihia iho te puehu street. Te atawhenua ka haere a tawhio noa te kokonga. Ka tangohia ake te boulder, i whakaarahia ona huru runga ake i tona matenga, me te mau i te taahiraa ki ahau.
  
  
  Te tangata i raro ahau i te ngana ana ki te tohu i te pū i roto i te ahunga tika, engari i puritia e ahau toku huru i runga i tona ringa. Ia huru te patu i a ia ano. Ia, i mohio ahau e te Atawhenua e haere mai. I te taime hopea, e whakataka atu ana hoki. Te atawhenua tukua te boulder. Tetahi tangata e noho ana ki runga, me te boulder te patu i tona huru, ki te e wehingia ana tangi, kia rite ki te maripi i roto i te kai. I ahau kahore feaa e te tangata i te hunga mate. Te kore te feaa.
  
  
  Atawhenua titiro whakapororarutia ana e tenei te tahuri o ngā kaupapa. Ka ruia e ia tona nui matenga i roto i te ti'aturi ore. Na ka haere ia ki runga ki tona hoa. Ia pipiripia te .45 i roto i i te a tawhio noa te tangata o te maihao.
  
  
  Ahau ngōki ia ki te Luger. Te tahuri a tawhio noa, a ia Atawhenua pere ki a ia i roto i te pouaka. E rua. Ahau pere ki a ia i te toru o te taime i tu ia ki runga, ona kanohi mohoao, a tona mangai te neke kia rite ki te hiahia ia ki te mea i te tahi mea.
  
  
  I te pae hopea, ka hinga ia, takoto tonu i roto i te puehu. Ia āta, ka whakatika ki ona waewae. Te pa wairua titiro tata puku, ka rite ki te urupa. Ko ia anake te tangata i roto i te nen te hunga i mahue ki te ora. I te roa i te amuiraa i runga i, a ka i toku mahi mahi, ki te kahore e korerotia e ahau ki a Kahu e pā ana ki te infiltrators o te TOKI turanga. Engari apopo ka rerekē.
  
  
  Hopearaa
  
  
  Kitea e ahau i tana i hawke's huru Karapu poka wai i roto i te pururu Virginia whenua, e tata ana ki Washington. Ko ia te tango i te nui-e hiahiatia ana ra pati. Te huru o te bony tuke, me te turi i rite ki te rei doorknobs.
  
  
  "Me pēhea te horoi i?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  "Ko te taputapu i tangohia tiaki o. I matou ki te tata to tatou turanga i roto i te Carolinas me te Denver, engari ka tatou i te mana o te katoa i te mafia tutei. Aua'e râ, te mahi i te i te wā wawe, me te mea kihai ratou i haere i runga i tetahi mōhiohio nui. "
  
  
  "I roto i te whānui, i te mafia, kihai i mohio ki tetahi mea e pā ana ki te Rossi o te mahi ki te Communists ranei e ia i te whai wāhi i roto i te torotoro mō te TOKI. Abruz pea kihai i mohio ki te nui rānei. Ko ia te tika hihira. Engari ka taea e whakaaro e whakamate, no te whiwhi koe i konatunatua ake ki te iwi e rite Lew Rossi."
  
  
  Kahu wahanga o tetahi kanohi.
  
  
  "Ko reira te utu, me te toto, Nick, engari te reira i to tatou mahi, o koutou i toku. Te reira i te paru pakihi, me te kore ratou e hoatu e koe te mētara mō te reira."
  
  
  "E mohio ana ahau," ka mea ahau.
  
  
  "Kei te rite ki te waiho mo te London apopo?"
  
  
  "Ae, e te ariki."
  
  
  "Nick," ka karanga ia i roto i rite ki tona papa nekehia atu. Noho ana ia i roto i te chaise longue. "Ko wai, mama Ruau, kei te tatari hoki koutou i roto i te pereoo?"
  
  
  "Te kaiwhakaatu pono".
  
  
  "Te tikanga o koutou Valant o te tamahine?" ka mea ia .
  
  
  * * *
  
  
  Barbara tatari impatiently. "Kia haere tahi vahi, ka haere ki te moenga, Nick. Apopo ka haere mai te tino hohoro." Ia ka neke tata ki ahau, ka mitimiti i ona mahue mo te karapu. "Ko to koutou rangatira e miharo?"Aue, o te akoranga," ka mea ahau. "Ko ia tata ki te reokore."
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Counterparty Kaihoko
  
  
  
  Nick Carter.
  
  
  Counterparty Kaihoko
  
  
  Whakatapua ki te mau melo o te United States Ratonga Secret
  
  
  
  I te pene matamua.
  
  
  I whai te mōrearea kēmu, ko te hunter i te tahi taime i kitea e ia kua pohehe kē tūranga ki ona taonga, a kua riro te patunga. He maha kararehe mohoao i te mea mohio e hiahiatia ana mō te pehipehi, pērā i te Ngahere Grosso killer jaguar, e huna ana i runga i tona ake huarahi ki te whakapoauau, me te patu hunting dogs ki te kotahi swipe o ona maikuku, tonu te patu i te whakamutunga kuri i roto i te mōkihi tuatahi. Me te nauhea arewhana Dabi, nana nei i whakawhanakehia te tohe peu o te tārua atu wahi i tangata i whai ra.
  
  
  Te tangata ko te tino i te tino mohio ambusher a tawhio noa, me te ka āta whakaaro ki tenei meka rite haere ia ki raro i te pouri, ara ngahere. Te reira i te wahi tino tika mo te pehipehi; me ana mea, i mohio i te reira i te whakamahere i taua ara.
  
  
  Ia mau maite i te reira, āta, e matakitaki ana i nga rakau, me te rakau mo te kaupapa, whakarongo hoki te iti te tangi. Toku Luger, Wilhelmina, takoto rite i roto i tona holster, engari, kahore i ona taputapu. Ko te Hugo stiletto takoto i roto i te suede takotoranga: whitikiria ki toku tika kikowhiti, i raro i te koti i mau ia. Ia mimmo i te tika i haere atu i te overhanging te peka ka rongo ia i te tangi muri i a ia. Noa i mua i te tahuri ia a tawhio noa, i ahau i mohio he aha te auraa te reira-ko te tangata i hinga i te rakau ki te whenua i muri i ahau.
  
  
  Ka tahuri ia tika i roto i te wa ki te kite i te ringa heke iho ana ki te maripi i roto i te reira. Te angiangi, mata koi ko te tohu tata hāngai ki toku uma.
  
  
  Ara tona maui kikowhiti ki te ārai i te reira, ka mau te tangata o te ringa. I te wa ano, ia uhingá te tangata te kanohi o te taupū me te middle te maihao o ona ringa matau. Otiia aki ia ki tona ringa free ki te piriti o tona ihu, tika i roto i te wa ki te whakaora i tana kanohi.
  
  
  Huru mau ia i te tahi ringa ki e rua ringa, i tahuri, me te tahuri atu i a ia, a kumea ana a te pakeke, e okioki ana i mua. Te tangata rere i runga i toku pokohiwi, me te hit te whenua i runga i tona hoki. Te maripi i rere i roto i te puta noa i te huru o te ringa. Ahau flexed te uaua i roto i toku tika kikowhiti, me te stiletto pakura ki toku nikau. I mua i te tangata i taea te neke, ka whitikiria tona awa angiangi o te emu stiletto i raro i tana kauae, ka pupuri i tona huru i reira.
  
  
  "Waimarie pai te wā i muri mai," ka korerotia e ia ki a ia ata.
  
  
  Ia kihai i werohia i roto i te kauae o te tangata i rite ki mua. Ego puritia e ia i reira tae noa ki huru te kanohi o te whāiti ki runga ki ahau.
  
  
  Na ka pa whakarere ia chuckled. "Tino pai, N3," ka mea ia.
  
  
  "I tetahi mau mana'o tauturu?" Ka ui ahau, te tango i te stiletto i te Huru o te korokoro.
  
  
  Ka noho ia ki runga, me te dusted ia atu. "Te pai, kia whai mea ai ahau whakahuatia e kia whakamahi koe atu o koutou hip i roto i te maka. Me e koutou stiletto e kore te mea he raruraru, me te whakaaro kino atu i te tiamana Trapper o te Hoa e koutou tika i mau i ahau. Ko ahau te whakaaro koutou katoa e mohio ana taua, tonu. Me mea koe ki te mahi i to koutou mahi, i a tatou, kahore he mea te aha."
  
  
  Hugo hoki te reira ki tona takotoranga:. "Mauruuru e koe," ka mea ahau.
  
  
  I puta ia i te whakamātautau tuatahi i te matatau akoranga whakangungu. Toku hoa tauwhainga ko te kaiāwhina Aikido orometua i te TOKI Academy, me te i ahau ki te whakaae e ia i te whakatara i te mahi pai i hanga tino i mahara ahau ki nga taketake o te whaiaro korero-a. Matou i runga i te papa whenua o te super-ngaro i te kura mō te TOKI āpiha.
  
  
  "Na, haere tonu i runga i tenei ara tae noa ki te haere mai koe ki te whakawhitinga ki te ara ārahi hoki ki te pokapū whakangungu," ka korerotia e ia ki ahau. "Te titau i tetahi mea."
  
  
  "Ahau tonu te aroha i te reira," ka korerotia e ia ki a ia, te ataata.
  
  
  I mahue ahau i tona huru i reira, a haere ana ki raro awhiowhio te ara. I te marama pakura i roto i te i muri i te kapua, e maka ana i te paoro silvery tīrama i runga i te rangi. Ka neke ia ma te haapa'o maitai, te rite mō te tetahi. A, no te tae ia ki te pūtahitanga, ka mutu hoki te taime. I mohio ia e, kahore he tangi pūnaha, e te tikanga e reira ko te tupono pai e reira ko te tangata atu i roto i te whare tata. I ahau i te tika ki te tīmata i runga i toku ara ki te pokapū whakangungu a, no te he tangata peke i roto i roto i te pouri ki runga i te ara tika i roto i mua o ahau. Ia luger unuhia ki waho, ka oti atu te tangata ki te huru o te patu. Te emu o luger e hāngai ana ki tona uma, a unuhia te tīmata. I reira i te pāwhiri i roto i te kau kāmera matapihi.
  
  
  "E koe te mate," ka mea ahau. "Gawk 9mm korukoru tāra".
  
  
  Te feruri i roto i te pouri te hāngai i kata, a i kite ahau, ko ia mau i te tōkena i runga i tona mata. Ko te kata, me te tōkena meinga ahau e tahuri i roto i toku matenga. I a ia tonu e ngana ana ki te feruri i te reira i roto i, i te rongonga ia he iti te haruru i muri i a ia. Tenei tangata i te tika, he maimoa. Engari kihai i hanga tikanga. Kaiwhakaako kore i mahi i roto i te kapa ki a koe, i to po i te mahi.
  
  
  I mua i taea e ia te tahuri ki te kanohi i te te tahi atu tangata, ia ite au i te ohorere koi mamae pahū i te turanga o tona angaanga. Bright lights rererere e ahau i roto i te pouri. Oku turi buckled, katoa i runga i te hotera, me te patu i te hoki o toku matenga. I rongo ahau ki tona wahi, he iti tangi, te wheezing te tangi, me te haere mai te reira i te a tawhio noa toku korokoro.
  
  
  I te reo i rongo ai ia. "Ko e ia?"
  
  
  "Ae, e ia," te tahi atu i te tangata, ka mea ki te tahi ahua o nako.
  
  
  Ia mauiui tuwhera ona kanohi, ka kite e rua pouri tau i te tere i roto i te pouri. E rua o ratou
  
  
  kakahu tōkena kopare. Whakahaere ahau ki te ui ki a ia. "He aha te reira?"
  
  
  "Te ora mau, Mr. Carter," ka mea ia ki te nako. "E kore te kura games rite whakaaro koe."
  
  
  Ia squinted i roto i te mamae-kanohi ki te peroo ki te kite i te fokotu'utu'u o te mata, i raro i te tokena, engari ko te reira pouri rawa ki te kite i tetahi mea. I roto i tetahi take, te reira kihai i tangohia e tetahi ngingila deductions ki te kitea i roto i taua e kore ratou i orometua i te wänanga whakangungu. Ko ahau noa tamata ki te imi i pehea ka e ratou ki te rohe ka te kotahi a tawhio noa ratou whana ahau pakeke i roto i i te taha.
  
  
  Ia chuckled, me te oati i raro i tona manawa. I te mamae i excruciating. Te tangata ki te reo tohu i te Kuao hoki Ahipi 38 Motuhake i toku mata.
  
  
  "Ko reira noa ki te riria koe e tenei, kihai te kēmu, Mr. Carter," i te kotahi ki te Kuao korerotia ki ahau. I te tahi atu tangata, ko te manawa shallowly, me te titiro ano hiahia ia ki te faahiti faahou i te haapiiraa.
  
  
  Ia kaore i te iti pū hoki ki tona pute, me te unuhia i roto i te kōpaki pango i roto i tona koti. Ki te guttural tangi, ka maturuturu iho te kōpaki muri ki ahau i runga i te whenua.
  
  
  Te tetahi ki te nako i korero ano. "Tenei ko te karere mo koutou rangatira, Mr. Carter. Tenei āwangawanga te ū mai te amuiraa i roto i Caracas. Whakaaro ahau e koutou te iwi āta pānui i te reira, me te tino."
  
  
  Toku ngakau whirled i roto i te mamae ki te pouri. Ko te hui he hui i waenganui i te American Vice te Peresideni me te Peresideni o Venezuela, i ano i whakaritea ki te tango i te wahi i te Palacio de Miraflores, Ma te Whare kingi, i runga i te muri e rua wiki. Te reira i te mea nui ki te hui tōrangapū i mahara ki te whakapakari i te ōhanga, me te tōrangapū hononga i waenganui i te United States me Venezuela.
  
  
  Ko ia te ui ki te ui i te mau uiraa na e ratou e kōrero i te iti ake. Engari ka mutu i te aparauraa. Ko te tangata e whana i ahau i mua i te haere ki te hoatu i ahau tetahi whakamutunga tokua i te aroaro o ratou i mahue. Te raruraru ki a ia, ko ia te aroha o tona mahi nui rawa. I tenei wa, i ia e hāngai ana tona taimaha whawhai i toku matenga. Huru mau ia ki tona waewae, a ka tahuri ia a tawhio noa, ki kata. I rongo ia i nga kapiti o te wheua, me te karanga, ngaro tona pauna, me te hinga i te kaha i runga i te tihi o tona hoa. I te tahi atu tangata recoiled, me ratou e rua e hinga.
  
  
  "Wairangi!" Ko te tangata ki te kuao hamama, e ngana ana ki te tiki ki ona waewae, e ngana ana ki te whāinga.
  
  
  Ko ia i runga i ona waewae i te reira, me te te hopoia ia i waenganui i ahau, me te pū, i pai ki ahau. Ia taora i te big ringa ki toku mata, ko ahau; mea me te mea poipoia atu toku kauae. Ko te tangata ki te pū peke ki runga, me te rere ki te atarangi. Ko ia te patua e tetahi tangata, wahia tona huru high ki tona ringa. Ka hinga ia i runga i tona hoki, a maka ana e ahau i ahau i runga i te tihi o te ia, engari i maka e ia i tona waewae i roto i toku mata, me te pana. Ko ana mea i rere, a i te wa ko tōna hoki i runga i ona waewae, i te reira i paheke atu ki te rakau.
  
  
  Otiia kihai ia i haere ki te wareware nui emu pai whana i ahau, a ka hoatu e ahau he pūngao ia kihai i mohio noa ia. I tukua e ia te stiletto taka ki roto ki toku ringa, a ka epaina atu huru emu i muri i a ia. Ia patu i te emu i roto i te hoki te rite i te reira i tomo i te ngahere. Ka karanga, clutched ana hoki, me te taia iho i mua, ngaro i roto i te aroaro ki te rakau.
  
  
  Ka rite ki ahau te whakatata ki te hinga te tangata, e te kaiwhakaako marere i roto i te atarangi ki muri i ahau. "Hey," ko ia te karanga, " he aha ngā haere i runga i konei?"
  
  
  Ka haere ia ki te wahi kei reira nei ia i pupuri i te reira, me te kite i te stiletto pipiki i roto i te katoa i runga i te kaipahua hoki. I mea ano ia. "A ihu!" "He aha te reinga, i tupu?"
  
  
  Ia tōkena kanohi neke atu i te tangata, ka kite kua mate noa ake ia. Te mata tauhou. "I matou manuhiri," ka mea ahau. "Kotahi ki maui."
  
  
  "I whakamatea e koe tenei tetahi?" Ka titiro atu ia i te iti te mate.
  
  
  Te TOKI orometua e te whaiaro korero-te tohunga, ko te nuinga a tawhio noa ratou, kaua e whakapau nui te wā i roto i te mara. E haapii ratou ia tatou ki te mahi i tetahi mea, e kore ko ratou e rave i te paru mahi.
  
  
  "Titiro ano ahau i reira," na ka mea ahau, e haere ana mimmo te karate tohunga ki oku kauae iri tuwhera ki te tiki ake i te kōpaki toku hoariri i mahue ki ahau. Ego tuwhera te reira, ka taea e papaki ana i te pānui i te karere i roto i te atarua atarau.
  
  
  I te hui ka ū mai i roto i te Caracas, te kāwanatanga, me te rawa te TOKI maramarama whatunga, ka waiho i raro ki te kino whakaitinga, me te whakamā. Tenei he tuwhera te wero mo te KATOA: ki nei, he aha te ahua o te whakaitinga, ka tangohia me pehea te reira e whakatinana, me te pai kia rite ki te ārai i te huru ki te taea e koe. A, no te ngaro koe, i te ao, ka kite i te koretake o te EU me te koretake o te kāwanatanga United States i roto i te ao te take.
  
  
  Haina noa "Kaipahua". Te karere katoa, tae atu ki te tapanga, ko te whakapiri tahi i te pūmanawa o te moheni rākau.
  
  
  He koma-fehangahangai karate kaiwhakaako whakatata ki ahau, squinting i te hunga mate te tangata. A, no te korero ia, tona reo i matao. "I ēnei iwi waiho tenei?"
  
  
  "Te mau," ka mea ahau.
  
  
  "Ka taea e ahau e kite i tenei, tēnā?" Ka ui ia i roto i te kaiwhakaako o te reo.
  
  
  "Au wehi e kore," ka mea ahau.
  
  
  Te huru o te kanohi ki tonu i te riri. "Na whakarongo, Carter. Tenei meapango ohipa tei tupu i runga i te whenua o te kura, he aha te mahi e hiahia ana koe ki te mahi i te. "
  
  
  Ia kaore te pepa ki tona koti pute. "A rawiri, A ka riro te katoa o te pūrongo."
  
  
  Katoa i roto i te TOKI rongo ki Hawke, ara, te tangata o te rangatira i te pokapū whakangungu. Ia whakapae e te kaiwhakaako kore take ki ōna i te meka e korerotia e ahau tika i ki te Kahu. A, no te mimmo haere i mua i a ia ki te tiki i tona stiletto, whakaaro ahau i haere ia ki te mutu i ahau.
  
  
  "Whakaaro e koe taea e koe te tono i tēnei pepa i ahau?" ka ui ia ki a ia ki te tahitohito menemene.
  
  
  Ia, kāore hoki te taime. I mohio ahau e ko ia rawa te pai ki te farii i te wero, engari i mohio ia e pā ana ki toku rangatira. E kotahi meka mataku ki a ia, ahakoa tana whitiki pango i roto i te karate.
  
  
  Ka marere peka ke, a ka mau i a ia stiletto. Ka horoia i te mata i runga i te mate o te tangata hoki, a i hoki mai i te huru ki tona takotoranga:. "Ka taea e koe te tango i te tinana ki te pokapū whakangungu," ka mea ahau, " engari te waiho i te huru i reira tae noa ki te rongo koe i te matau -. Me kaua e tango i tetahi mea i roto i o koutou huru whitiki."
  
  
  Te haapii noa matatau i ahau, e riri i tuhituhia katoa i runga i tona mata.
  
  
  "I roto i te takiwa, te mahi e mutu," ka mea ahau. "I teie mahana, he roa ake te huna i roto i te atarangi."
  
  
  Ka tahuri atu ia, me te haere hoki ki te whare. Ahau kia whai i huaina te matau-matau atu.
  
  
  * * *
  
  
  He tokorua o nga ra i muri mai, Hawke, me ana mea e noho ana i te roa mahogany amuiraa tepu i te TAIWHANGA tari matua ki te matenga o te CIA, i te matenga o te National Security Agency, te rangatira o te Ratonga Secret, me te kaiwhakahaere o te Venezuelan haumaru Pirihimana. Kahu ka ui enei iwi ki te whakatau ki a tatou, no te mea ih pokapū i haere ki te mau i te Caracas te amuiraa.
  
  
  Kahu i te matenga o tona parahiraa, e korero ana i roto i te nui, tami avaava. "Ki a koutou katoa te whai kape o nga karere, rangatira," ka mea ia. "Ki te tetahi a tawhio noa koutou e hiahia ana ki te anō-te titiro i te taketake, ka whai i ahau i te reira i konei." Tona tinana kikokore whakaaro electrified ki te pūngao, me ōna pakeke, haupapa kanohi titiro i roto i te wahi i roto i te ka pai ai te mata o te Connecticut he tangata mahi pāmu. Ia ite, rite ia na maha nga wa i mua,a, no te te Kahu korero, te iwi, i whakarongo whakamau, me te ara i enei iwi rongonui.
  
  
  "I reira te kahore he kupu i runga i te hunga i tuhituhi i tēnei?" Te CIA rangatira ui. Ko ia he roroa, whero-hina te tangata ki te hohonu kanohi puru, me te tikanga o te rima-whetu whānui.
  
  
  "Ka tukua e ahau N3 whakahoki e wairori," Kahu ka mea, pipiki i te avaava i roto i tona mangai.
  
  
  Maka e ia i tona ringa ki runga ki te tepu i roto i te mua o te ia. E kino ana ahau ki enei hui uiui, tautautefito ki he taimi e ahau ki te whakahoki i te rota o te pātai e pā ana ki te maramarama.
  
  
  "Te reira e taea ki te aroturuki i te rauemi e whakamahia ana e ratou mo te karere ano," ka mea ahau. "Tirohia matou i roto i te pepa, kōpaki, rākau, me te kāpia, a ko enei katoa nga mea mua ta ratou i taea te hoko i roto i te tetahi a tawhio noa te mano i roto i te toa te rohe."
  
  
  "He aha e pā ana ki te tangata a ratou?" Te upoko o te ratonga secret ui impatiently. Ko ia stocky, me te ataahua-hina, ki hina whiu i te mau hiero. Ka titiro ia ki te tino tailiili.
  
  
  "Ko te tangata e patua iho ia e tahuri i roto i ki te waiho i te hu kaihoko i roto i te nui toa tari konei i Washington. No te arata'i i te katoa. E kore ia e whai pūkete i roto i tetahi o te to tatou tari ranei, te pirihimana. Me nga mea katoa e taea e ahau te korero ki a koutou e pā ana ki toku huru hoa e ia he roroa taata ki te reo Pākehā."
  
  
  "Russian?" Te NSA agent ui. Ko ia te kaumātua te tangata ki te makawe ma, me te roa jutting kauae. Ko ia te tuhi i runga i te papa i roto i te mua o ia, engari ko ia te titiro i i toku kanohi whakamau.
  
  
  "Ahau e kore e taea e te mea mo te tino," ka mea ahau. "Mahalo te reira i te Balkan nako. A, o te akoranga, ka taea e te reira rūpahu."
  
  
  Te Venezuelan patapata tona maihao i runga i te tepu. Ko ia he tangata nui ki te oriwa te akiākinga me te pouri, mawhatu tukemata. Ko ia te tangata e pai frobbled i roto i te Venezuelan kāwanatanga i roto i te raupapa o te tukipoto whakamātau etahi wa i mua, me te inaianei ia, i te āhua āwangawanga. "Ka tatou i te whai i kahore e mohio ko wai te mea i muri i tenei kupu," ka mea ia āta, ki te taimaha nako.
  
  
  "Au wehi e o te āhuatanga o nāianei," te matau-uru. "Ara i toku waitohu e kore e e te tikanga o tetahi mea ki a matou."
  
  
  "Ki te e te reira i ake ki ahau, e kore e waiho Stahl hoha'a e pā ana ki te reira," te NSA rangatira, ka mea. "Tenei mea katoa, ko te pea etahi ahua o te hoax."
  
  
  "Ranei noa etahi iwi nei i whai i te mauahara ki a koe," te upoko o te ratonga secret kōrero. "Amateurs te hunga e ngāwari ki te mahi ki te ki te ratou whakaatu ake i roto i Caracas."
  
  
  "E kore e ahau te whakaaro i te Mua ranei te Whero, Hainamana mahi ake i te misioni tenei ara," te CIA tangata, ka mea āta. "Otiia ka ko reira tata e taea ki te imi i pehea te KGB, me te L5 ka whakahihi hoki i roto i tenei ranei taua āhuatanga."
  
  
  "Ko te uaua, me te matao te meka tonu," Kahu ka mea, " e i reira he he riri,." Te tuhipoka mau a'oraa e pā ana ki te whakaitinga, me te haama, e kore e tika i te haumate. Me te mea ko te āta whakatutuki ki te TOKI. rangatira? "
  
  
  He poto te puku. I te pae hopea, te CIA rangatira i korero ano. "Tou te tangata e kore e haere ki te wahi i te tamata i kōhurutanga ko te whakaaro,"ka mea ia," ki te ārai i te kaitiaki ' ih ki a koutou." Titiro ia ki ahau
  
  
  "Te mau," Kahu ka mea, e okioki ana hoki i roto i tona parahiraa, me te titiro a tawhio noa te heamana. "Na, ki te TOKI, ko te mahara ki te kia i tenei hui, ko te taea e te tangata te whakamahere ki te patu i to tatou vice te peresideni te peresideni o Venezuela, e rua ranei."
  
  
  I te tepu i mohio ki te mahi. Te upoko o te Ratonga secret titiro i te matau-grimly. "E kore ahau e kite me pehea matou ka taea e te utu e te mutunga mai i te tuhinga, ki a Rawiri," ka mea ia. "Whakaaro ahau kei a koe nga tauiwi i tona faufaa."
  
  
  Te NSA kaimahi ua ake i tona nohoanga, a Stahl te rere hoki, me te puta ki te taha o te roa, heamana, ringa, ka pupuri i muri i tona tuara. Titiro ia, ano he mutu Ingarangi kānara kaiwhakahaere i te ruma. "Ahau i whakaaro tatou katoa te tango i tenei rawa fakamātoato," hei tāna. "Te whakatara i te fakatokanga taea e te hoax."
  
  
  Tae noa ki inaianei, ia koka kua āta noho puku. Kahu e hiahia ana ki te whakarongo ki katoa o whakaaro i mua i tatou i te faaite i to tatou iho. Engari na ana mea, e ahau i whakaaro ko reira te wa mo ki ahau te korero i roto i.
  
  
  "Tenei ko te rawa pai te whakamahere mo te kata," Tycho ki a ia. "Mahara koe, ko enei iwi te whakahaere i ia ki te riro te uru ki te te rohe o te TOKI te pokapū whakangungu. A kihai ratou i mohio ki toku ingoa, me te whakahaere ki te kitea e ahau i reira. Te tetahi ki te nako nei i homai e ahau i te mahara mea rite e: whakaaro ahau e o koutou iwi, i kite i āta tenei, me tino. Ahau titiro a tawhio noa te heamana. "Kihai ia i titiro rite ki i ia e hangareka."
  
  
  "Ki te mea ia kihai i patua e te tangata i roto i tenei āhuatanga, e ia ano kua takoha ki te tango i te reira i te katoa, kaua ki te tino," te Ratonga Secret na ka mea te mana tartly.
  
  
  Kihai i taea e ahau te utu ki te kia i roto i te i runga i toku ake. "Tetahi o nga tangata a tawhio noa ahau i te hurihuri tohu i ahau, me te tahi atu i te whawhai ki ahau," na ka mea ahau tou kanohi. "Ki te he koe i reira, e tino tango i te reira tino. Whakamahia ahau toku maripi no te mea e hiahiatia ana e ahau ki te mutu te tangata, ehara i te mea e ahau i rite ki te patu."
  
  
  Te upoko o te Ratonga Secret tika i whakaara ona tukemata, a hoatu ana e ahau te mahakai ataata. "No te faaino o tou whakawa i te tikanga mo koutou, Mr. Carter. Ahau tamata noa ki te tohu i roto i te ratonga i te haumarutanga i ia te wā, ia farii i te taua pūkete. Tatou tika e kore e taea e taea ki te tango i te ih tino."
  
  
  Te Venezuelan whakawāteatia i tona korokoro. "Ko te pono. Ko tenei kotahi te mea rerekē ki ahau. Me te wahi i reira ko tetahi pea o te ngana i runga i te ora o toku peresideni, i ahau e kore e taea e te mōrearea te reira. I kitea ia ki te whawhati iho i runga i te haumaru i Miraflores Palace i roto i te amuiraa. Me te mai koutou vice te peresideni kia hoki i roto i te ati, kaha tūtohu ahau e koe ki te tango i whakatūpatotanga atu."
  
  
  "Ahau te tika ka korero ki te vice te peresideni," te CIA rangatira, ka mea. "Huru" - te reira e kore e pa ki a koe i te katoa. Ka korerotia e ia ki emu e te katoa e wha pokapū tonu ka whai te iwi i reira, me te whakaaro ia e te nui."
  
  
  Hawk, ka titiro hoki i te Mahi Ngaro te tangata, i tona ringa ka pupuri i runga i tona mangai. Ahakoa tana hi'ohi'o kōrero, ko te āta mōhio e ko ia te matua o kawenga mō te ora, me te whaiaro te pai-oranga o te Vice te Peresideni.
  
  
  "He aha ō whakaaro?" Ego Kahu ui.
  
  
  Ka titiro atu ia i te matau-fakamātoato. "Well, ko tōna ka ki te whakaae e tatou e korero i konei e pā ana ki te oraraa o te amuiraa ruma whakahaere, i te iti rawa pea. Ahau ka kitea atu te iwi ki te haere ki te Caracas ki te whakatau i te haumarutanga whakaritenga i roto i Venezuela."
  
  
  "Katoa e tika," Kahu ka mea, ngaungau i runga i tona avaava. Ka oma ia ki te ringa i roto i tona upoko hina, na ka mau i roto i te iso rta avaava. "Ka rite ki hoki TOKI, e kore matou e te tikanga i te kaihoko i roto i tenei whenua mo te whakaminenga. Engari mai te TOKI i āta whakahuatia i roto i te tuhipoka, tonoa e ahau i toku matua tangata-Nick Carter - ki te amuiraa." Ka poipoia i ahau. "Te vice te peresideni whakaaro e riro te reira pai ki te mea ko ia te haere tahi i te huru, na ka haere ahau rawa."
  
  
  Te CIA rangatira titiro mai ki ahau, ki te matau -. "Ka tatou te tango i te tiaki o te fakahaa'i e rua o ratou."
  
  
  Te NSA te tangata te āta ruia tona matenga. "Ahau tonu te whakaaro koe e haere ana i runga i te mohoao kuihi whaia," ia quipped.
  
  
  "Mahalo na," te matau-uru. "A, o te akoranga, i reira ko te toru o nga taea." Ia ihora, te oaoaraa i te tatari. "Te mahanga," tonu ia, maka ana i te matao avaava hoki i roto i tona mangai. "I te mōhio ta e ka riro te reira TOKI nei, ka whakaititia koe. Na tenei katoa he tuwhera te karanga, ki te TOKI. Pea te tangata e hiahia ana N3 ranei ia ki te kia i reira hoki etahi taumu'a ulterior."
  
  
  "Na he aha te haere?" Te NSA agent rā. "Whakaaro ahau te reira i te tahi mea ka waiho koutou hari ki te noho i roto i te wahi atu."
  
  
  Matau-te kokokiko, i runga i te avaava. "Ki te kahore, e kore te pehea i ahau i mahi," ka mea ia. "E kore ahau e rite te whakaaro o te tanu i toku matenga i roto i te onepu, me te tumanako e te riri, ka ngaro ranei, e te tangata ke e tango i te tiaki o te mea katoa mo tatou."
  
  
  "Nau mai tatou i to koutou aroaro, Señor Kahu," te Venezuelan na ka mea te mana.
  
  
  Te CIA tangata tahuri tona maramarama, nui kite ai i ahau. "Te ti'aturi nei au e to koutou haerenga, ka waiho uneventful," ka mea ia.
  
  
  Ia, emu chuckled. "Tui i te reira e kore e ranei, na tumanako ahau, rawa."
  
  
  Ko te pene tuarua.
  
  
  Te reira i te Tapu i te sabati i roto i te Caracas, me nga pa katoa, i huihuia hoki ki te hakari. He puru, peita, rārangi ki te kara e taritari, me nga tangata katoa i roto i te kanapa o te rohe kākahu, kōnohete, me te whakaaturanga
  
  
  me te kanikani i roto i te tapawhā. Caracas ko te he ngahau ki ona makawe ki raro. Tonu, te reira e kore te kanapa, haurangi taiopenga huru e noho ana ki ahau, no te tirohia e ahau i roto i toku ruma i te Atua Conde Hotel noa e ono nga ra i mua i te amuiraa. Te reira i te matao, te ri'ari'a sensation o te hau kaha whiowhio i roto i te kuiti, ara timahia o te wahi tawhito o te pa. Kihai i taea e ahau te ruru te paoro mana'o e i te pa e ngana ana ki te korero ki ahau i te tahi mea e te whakanui i te huna i te tüao observer. Te tahi mea kino.
  
  
  Te kahu rere i roto i te mua, me te kua i roto i te pa. Ratou whakaaro matou kia haere wehe, me te noho i roto i te rerekē hotels.
  
  
  Ia i mahara ki te whakapā atu ki te matau-i te wharekai iti e tata ana ki te American Express tari i te iwa karaka i taua pō. Tenei ka hoatu e ahau he torutoru haora ki ahau, kia haere ahau ki te kokonga kiosk me te hokona e te niupepa, me te bullfighting whārangi. Ka mau ahau ki tona pepa ki ahau, ki te wharekai tata i runga i te poromu, engari no te mea o te hau, faaoti e ahau ki te noho i roto. Ka whakahaua e ahau te Campari, me te inu i te reira i te pānui i ahau katoa te amuiraa kōrero, miharo ki tenei hui i haere ki te hanga i te mau matua i te aroaro o te reira katoa i runga.
  
  
  A, no ka oti i ahau te pānui i te nūpepa, te uiui e ahau i te hou bullfighting tūemi. Kua tonu ahau i pai, he pai bullfight. A, no te koe e i roto i te mahi o te patu, me te tamata e kore ki te tiki i patua, na kei a koe te tākaro ki te mate - tutu mate - bullfighting he motuhake, marama mo koutou. Haere koe, te utu i te moni, me te whiwhi i roto i te barrera-i roto i te rarangi mua. Me mohio koe e reira e te mate i runga i arenea, pea ara te mate o te tangata. Engari ahakoa te mate te patu i te puru, ki te tangata ranei, koe te mohio, e - i te iti rawa i tenei wa-ka koe e haere mai i roto i te ora. Noa'tu te hunga mate, e kore ratou e whakamatea e koe ranei koutou hoa tauwhainga. Na noho ana koe i roto i tou utua nohoanga, me te wheako i nga mea katoa ki te tikanga o te wehe e koe mohio, ka whai koe ki te hoatu ake rite hohoro rite koutou i hoki mai ki te ao i waho ki te ao. Otiia i roto i te mahi, ka taea e koe te mau i te oaoa i te mate, e nga wahine maharakore, me watea i te mate e māunga koe i runga i te ara.
  
  
  I ahau ki te pānui i te nūpepa e pā ana ki te bullfighting, ka titiro ahau ki runga, me te ite i te tangata e matakitaki ana ki ahau.
  
  
  Ka titiro hohoro i te niupepa. E kore ia e hiahia te tangata ki te mohio ki ta tona huru kite. Tona mata roa i runga i te whārangi, a ia sipped ia Campari, te mātakitaki i te tangata i roto i te kokonga o tona kanohi. Ko ia e noho ana i te tepu ki waho, rapu ana koutou i ahau i roto i te matapihi. E kore ahau hiahia kite huru anga i te aroaro o, engari puta te reira ki ahau e te huru whānui o te hanga i rite ki te tangata, ki te pū nei i whakaekea e ahau i roto i te pokapū whakangungu. Te reira i taea e te taua tangata.
  
  
  Engari i reira he pea, he mano nga iwi rite tenei i roto i Caracas. Ka hopukia ia e te kaupapa, me titiro ake ano. Ko te tangata i whiua e te tahi moni i te parahiraa i a ia te rite ki te waiho. Tu ana ia ki runga, a ka titiro ki ahau i te tino hohoro ano.
  
  
  I muri i te tangata i mahue, ia akina i te tahi moni i runga i te parahiraa, whitikiria te pepa i raro i tona ringa, a aru ana i a ia. I te wā i tae ahau te huarahi, te taimaha o te waka i āraia te emu o te tirohanga. A, no te te waka, mutu, ko ia te wahi ki te kia kitea.
  
  
  I muri mai, i te wharekai tata te American Express tari, ka korerotia e ia ki te matau-e pā ana ki te ohipa. Ka rite ki mua, ko ia te ngaungau i runga i te roa i te avaava. Kahu ko te pono heroti, engari a, no te kua ia he tika tupono ki te whiwhi te pai Cuban avaava, te ia tino e kore e taea e tahuri iho nah.
  
  
  "Te tino ngā," ka mea ia āta, whakatangi i te paowa, mowhiti i roto i toku aronga. "O te akoranga, te reira e kore e kia te tikanga o tetahi mea, engari whakaaro ahau e hiahia ana tatou pai ake te puta ki te te tūpato tino."
  
  
  "Kua koe kua ki te Ma, Palace, e te ariki?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  "I ahau i mutu i mua i tenei ra. He he rota o te iwi i reira, Nick, engari rawa torutoru whakahaere. Te iwi a tawhio noa haumarutanga mea ki te e fiefia atu e pā ana ki te festival atu i te amuiraa. I ahau i te kino mana'o e pā ana ki tenei."
  
  
  "Ite e ahau kia rite kihai ahau i haere ia i reira," e uru.
  
  
  "Ahau e hiahia ana koe ki te haere ki te whare apopo, me te tango i te roa, unobtrusive te titiro a tawhio noa. Te whai koe i te hiahia ihu, mo te he. Te whakamahi i to koutou huru, me te pūrongo hoki ki ahau apopo, a, no te kore e."
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "A, no te ka i to tatou vice te peresideni me tana tira tae?"
  
  
  "Te mutunga o te apopo i te po. To tatou Ratonga Secret steamboats, ka mau ki a ia. Te rangatira ko te haere ki te haere mai ia, engari i ia ki te haere ki Hawaii i te peresideni."
  
  
  "He aha te mea te Vice te peresideni whakamahere?"
  
  
  "He ka maha nga ra o te tirotiro haere i roto i Caracas me ona rohe a tawhio noa ki te peresideni, me ētahi atu rangatira. Te hakari, pōhiri, me te tūmataiti e te mau a'oraa i te Peresideni o Venezuela, ka hoki kia whakaritea. I te amuiraa e ka te whakauru i te whakatuwhera i te mau a'oraa i te Venezuelan peresideniraa whakahaere. Te press, o te akoranga, ka waiho te reira i reira. I te amuiraa e i te ata me te ahiahi wātū. E riro te reira pai ki te te te reira i te poto."
  
  
  Kahu rere atu i te ringa, i roto i tona huruhuru hina, me te matatau i te matotoru kapu o te kawhe hiahia ia ka whakahau i mua. Ko matou e noho ana i roto i te iti tihokahoka i te matapihi. Te reira i te rota o te iwi i roto i te wharekai iti, me nga mea katoa a tawhio noa tatou i reira ko te rota o te kōrero i roto i te Spanish.
  
  
  "A, no te ko te perehitini tuarua tuatahi o te ahua tūmatanui ki konei? "-
  
  
  Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  Kahu patapata i te pungarehu i roto i tona avaava, me te titiro ki raro i te pouri, kuiti street. "Apopo night, he gala dinner whakamahere i te Huru, te Honore, y Palacio de Miraflores. I muri i te tina, i reira ka waiho te kanikani."
  
  
  "E hiahia ana ahau ki te haere i te fariiraa, e te ariki," ka mea ahau.
  
  
  "Kua ahau i te aniraa mo tatou," Kahu ka mea, ngaungau i runga i tona avaava. "I roto i te meka, to tatou i te whakaaetanga ki te haere katoa i te mau ohipa e i āta whakamaheretia mō te Vice te peresideni. E kore e whakaaro ahau e ti'a ia tatou ki te tirotiro i nga mea katoa a tawhio noa ia ratou, mai te riri i ki te amuiraa iho, me te mai i te Ratonga Secret ko eé, ka waiho i a ratou a tawhio noa te karaka, e here ana ki te he tino taonga vice te peresideni. Engari e hiahia ana matou ki te waiho i te reira i te aronga o te kaupapa, ki te anake e ti'a ia tatou ki te whakatutuki i ki te Ngaro te Mahi kaimahi i roto i te tangata."
  
  
  "Ka taea e haere tatou i wehe?"
  
  
  "yeah. Katoa, engari i te ngā kaimahi haumarutanga e te whakaaro e tatou e te mau melo o te karere konei i roto i Caracas. Te Vice te peresideni e matau ana tatou i to tatou taupoki, me te ka te tākaro me emu."
  
  
  I taea e ia te kite i te manukanuka i te aho a tawhio noa o te matau-a ngoto kanohi. "E mohio ana koe,"na ka mea ahau," ko tino taea e te kaituhi o tenei whakatūpato e whakamahere kahore atu tutu atu i te faaiteiteraa i roto i te mua o te Ma Whare."
  
  
  "Ranei pea te reira noa te kata nui te wahi i noho te tangata, me te kata i a matou i runga i to ratou ringaringa."
  
  
  Ko ana mea ia shrugged. "Pea." Engari kihai ahau i pai kia e whakawhirinaki ki a tatou, mo te taime.
  
  
  "E ngana ana koe ki te whakamarie i ahau, Nick. Ahau me te whiwhi tawhito."
  
  
  Ia, chuckled. "Ahau noa hiahia ana koe ki te akaanga, e te ariki."
  
  
  Kahu mau i roto i tona iso rta avaava ano, me te akina te reira ki te iti ashtray. "Ahau noa hiahia ki te tiki whakakahoretia atu o te hunga nanakia mana'o e te tahi mea whakamate, ko te haere ki te pa, me te hopu i tatou atu kaitiaki."
  
  
  Ko ia te titiro i te parahiraa ano. Te hinaaro ia ki te mea i te tahi mea ki te whakamarama i te huru, engari e kore e taea e te whakaaro o te tetahi mea. Tenei mana'o pā ano ahau.
  
  
  Maranga wawe i te ata, ka haria a ia e taxi ki te Palacio de Miraflores. Ko te reira i te nui i hanga, ano he mano nga ruma. I te hui i tū i roto i te large reception area. Fariiraa, te tina me te ahiahi ka tū i roto i te whare hakari, me te grand ballroom.
  
  
  Ka whakakitea e ia tona taipitopito i te tomokanga matua, a ko taea e ki te tomo, kahore uaua. I roto i te meka, te reira rawa ngāwari. Te Venezuelan pirihimana i runga i te ohipa au ra ki te kia te tamata pakeke rawa ki te pai. Ko te palace i tutakina ki te mata'ita'i mō te hui, engari i roto i kiki reira ki te iwi nei i te motuhake, e haere ranei i roto i tetahi ara e hono ana ki te hui.
  
  
  I reira, i tūturu te tikanga i roto. Ko ia faahiahia. Ratou ara i mahue tour guides i runga i te ohipa ki te āwhina i te mana manuhiri ki te tiki i to ratou ahunga. I ahau e tu ana i te titiro i te Holst nui oil painting by an unknown Latin American artist, he aratohu whakatata ki ahau.
  
  
  "Perdóneme, señor. Siento molstarle.
  
  
  "Te reira tika katoa," ka korerotia e ia ki a ia i roto i te Spanish. "E kore koe e whakapawerawera i ahau."
  
  
  "Hiahia noa ahau ki te wāhi i roto i te mea ki raro i te whare i roto i te Picasso Hall," te tangata kata. Nen i te mau i te hina me te kākahu pōtae e fakamanatu ahau o te ao i te putanga o te Goshawk.
  
  
  "Gracias," ka mea ahau. "Ahau ka tino kite i te huru i mua i waiho e ahau. I te pirihimana ki te whakatū i te tari matua i roto i te whare?"
  
  
  "Ae," ka mea ia. "I roto i te āhua whaitua. Haere tonu ki raro i tenei kauhanga roa a koe, ka tomo i te reira."
  
  
  Ego haamauruuru ia, a haere ana ki roto ki nga ruma nui i whakamahia te inaianei rite ki te haumaru i te tari matua. Ko te huru ko femo'uekina, engari e māhorahora ana, ki te taea. Waea waea, āpiha i te he nui te kōrero, ko ētahi atu aua tangata e hangareka, kata, me korero e pā ana ki te hakari ranei bullfight i runga i te sabati. Te reira te whakaaro ki te waiho i te rota o te whakama. No te vice te peresideni i tūmanakohia, me te kaitiaki haumarutanga i te ngana ana ki te kohikohi i te rōpū ki te haere ki te taunga waka rererangi.
  
  
  Korero ahau ki te tokorua o te CIA i te iwi i mohio ahau, otiia kihai ratou i te mea tino hiahia i roto i te amuiraa. A tawhio noa ratou, Odin pau te rima meneti te korero ahau e pā ana ki te kanikani, ka hiahia tutaki i te po i mua i. Kahore he tangata e whakapono i roto i te riri. Ka haere atu ano ia i roto i te ruma, me te haere i roto i te whare, i te titiro i te mata. E kore ahau e mohio ki te mea e ahau e tūmanakohia ana ia ki te mahi i, na titiro - pea te tangata e titiro ahau i roto i te wharekai, e kore ahau e mohio. Ko ahau hoki te tamata ki te aromatawai i te āhuatanga ki te whiwhi i te whakaaro o te whare, me te haumarutanga huru, ka rite ki te matau-i. Kia aroha mai, toku mana'o kihai i pai atu tona. Ua ite ahau rite i ahau e noho ana i runga i te puhoi-nekehanga rigidness e herea ana ki te pahū a, no te te katoa i te iti rawa i te tūmanakohia te reira. Te reira i te kino sensation.
  
  
  Ka rite ki ahau i mahue, ko tetahi o te CIA āpiha mau i ahau.
  
  
  "Te Venezuelan haumaru pirihimana, kua hopukina te rōpū o te radicals, a ka pupuri i ratou ih i roto i te pūtau noa tenei he ki runga," ka korerotia e ia ki ahau. "Kahore he mea a tawhio noa Washington, no te arata'i ki te whakatau ia koutou hoariri. I runga i ena katoa, i nga mea katoa titiro te ata. Ko te raruraru, ko e te vice te peresideni e kore e tango i te manatu tino.
  
  
  Ia, ka titiro i a ia. "Well, he aha e taea e ahau te whakaaro o te mea kotahi take."
  
  
  "Ki te wouldnt?"
  
  
  "E tatou te ngaio," na ka mea ahau ua. Ia, ka tahuri, ka haere atu ana i a ia i mua i taea e ia te mea i tetahi atu kupu. E kore ahau tino faahiahia ki te hou, kanapa, makaro-fehangahangai tamaroa e te CIA i te utu.
  
  
  Te Vice te peresideni tae mai i muri mai, kahore he raruraru. Nga ara i runga i te ara ki te hōtēra ki te wahi i noho ai ia, me te Haama i noho i ngoki ki te iwi poipoia American, me te Venezuelan haki. Ko ahau i te hotera ki te mataara i te taenga mai, me te ko te reira i ngangau. Te upoko o te Ratonga Secret pupuri ana i te kupu whakaari e pā ana ki te anō te iwi. Ego āpiha i nga wahi katoa. I te tino iti rawa, to ratou au ra ki te kia te tango i to ratou mahi te tino.
  
  
  I roto i te ahiahi, ka hoatu e ia i runga i te tuxedo, me te tango i te umanga hoki ki te Palacio de Miraflores. Ko te rite ki te po o te Academy Awards i roto i te Hollywood. I te ara, i te kikī ki te iwi, me te hokohoko i te taea. Te reira i te muri roa i te poraka ki te whare. I tenei wa, i te tomokanga matua i āraia e te haumarutanga kaimahi. I roto i te, i roto i te tiketike-ceilinged fariiraa hall, te Vice te Peresideni tu e karapotia ana e te torutoru tīpako i te mau melo o te pēhi.
  
  
  Te Tumuaki tuarua ko te tangata roroa, me ia towered i runga i te nuinga o te iwi a tawhio noa ia ia. Ko ia te ma-hina rangatira te tangata, ata, me pūmau te mana. Tona reo i rangona anake e te hunga e tata ki a ia, ka whakahoki pātai mai i te kairīpoata. Muri ki a ia te noho ana i te Huru, te tino dark-haired woman i roto i te e rerengia ana e te roa o te kakahu puru. Kitea e ahau i ahau e ako ana i te iwi ano, engari kihai ahau i kite i tetahi mea tūpato. Tīmata ahau ki te uiui, ki te NSA rangatira i te tika. Pea te Kahu, me te i ahau te tango i tenei rawa fakamātoato. Pea te tangata i roto i te wharekai, i te tika, he Venezuelan te hunga tika pai ki te titiro mai ki te tangata iwi ke. Ranei pea aua iwi i roto i te pokapū whakangungu i te tika e ngana ana ki te whakawehi i ahau ki te taua pū. Pea.
  
  
  Ko te hakari nui, engari uneventful. Te Venezuelan te peresideni puta i roto i te ki tonu i te hōia kakahu ki te pouaka ki tonu i te mētara. Te Tumuaki tuarua ka noho ki te taha matau, i te mahunga o te roa i te hakari chair. Eda i te pai uru o te continental me te Venezuelan rihi, me te waina i te ara pai.
  
  
  I te tina, i te ataahua kotiro noho tata i te ritenga atu o ahau. Ko ia te wahine tino ataahua i te tepu: ahuareka, pūhihi, ki te roa, makawe pouri, me te startlingly dark blue eyes. Ko ia mau i te pango mingo taka ki te kokiri neckline, te heheu mai i te timatanga o te breathtaking te feruri. Ia mau i toku kanohi e rave rahi taime i te kai, me te kia ia malimali i ahau. I muri mai, i roto i te ballroom, ka haere mai ia ki ahau, ka whakaurua ia.
  
  
  "E ia tona ingoa ko Ilsa Hoffmann," ka mea ia i roto i te iti ka pēna maori.
  
  
  I homai e ia ki ahau he ataata nui, me te kore i taea e ahau te tauturu i te feruri e, ko te atu e koe te kite i a ia, ki te pai ia ki te titiro atu. Ko te raru kakahu pango fakamamafa'i te pupuhi o tona u tonu, me te whakaari ānau o tona hope. Kihai i taea e ia te kakahu i tetahi mea i raro i te kakahu, me te ia te hanga i nipples i mārama te kitea i roto i te e karapoti ana i te papanga. Ko ia, purero rawa ki te hiahia ia te whakaaro, me ona waewae i te roa, me te pūhihi.
  
  
  "Te reira i te pai ai ki te whakatau i a koe, Ilse," ka mea ahau. "E ia tona ingoa ko Scott Matthews."
  
  
  "Ia hotel kore e te titiro i koe i roto i te tina, engari i tou kanohi te mea i pera maheni. Ahau i te mahi i tenei i te karere i roto i te Germany. Taea e koe te whai i kite i a ia, ka, i reira?"
  
  
  "Te reira e taea," ka mea ahau. "Mahi ahau i te American, Kiriata, tata whakawhiti i te reira a tawhio noa Paris."
  
  
  "Ah, aroha ahau ki a ia Paris!" Ia malimali ano. Ona kanohi i te whānui me te harakore, me te ataata ia ngā tetahi tangata e noho ana i te toto i roto i tona uaua. Ko ia te ataahua mīharo te kotiro. "Nga utu e nui ki runga ake i roto i toku oire o Hamburg."
  
  
  "Hoki ahau i te wa pai i roto i Hamburg," na ka mea ahau, miharo koe e pā ana ki tona reo. Te reira i te nuinga tiamana, engari i reira te au ra ki te kia te tahi mea atu haere i runga i. Ko te waiata i te te tākaro, me ia kihai i hiahia ki te ururua wa whakaaro e pā ana ki te reira. "E hiahia ana koe ki te kanikani?"
  
  
  "Tino nui," ka mea ia.
  
  
  Tatou i marere i runga i te whawhao papa kanikani. Te iti ropu i te tākaro i tetahi pito o te temepara. Te iwi katoa e tu ana, me te korero i roto i ngā rōpū iti, me te tu mangere ana a tawhio noa te papa kanikani. Ilse i pupuri ia ia tino tata, a kihai i ia he titiro ki te ngakau. Ka aki ia whakamahana tinana ki toku me te ataata i roto i toku kanohi. Ko te pānga i autaia.
  
  
  I roto i te waenganui o te waiata, te Vice te Peresideni me te Peresideni o Venezuela i mahue te ballroom mo te tūmataiti kōrerorero. He rōpū o plainclothes nga tangata i haere ki a ratou. Ka titiro ki a ratou mo te taime, Ilsa, me te ite.
  
  
  "Ahau kua tutaki koutou vice te peresideni," na ka mea ia, " na tino rite ahau i a ia. Ko ia te tino huatau hoki, na te rerekē i te ahua o te "caricature American"."
  
  
  "Ahau ka pupuri i te moni, emu pai rawa koe," e ahau i kata.
  
  
  "E ia te mea rite ki te tino gentlemanly, tairongo te tangata," ka mea ia tino.
  
  
  Te waiata mutu. Tatou e anga tahi i te tahi. Ko ahau timata ki te hiahia ahau te wa atu hoki ahau i roto i Caracas. Ilse taea te waiho i te tino ahuareka aukati. "Well," na ka mea ahau,"pai ahau i te reira."
  
  
  "Kei te tino pai te kanikani, Scott," ka mea ia. "Whai koe i te rota o te torero mau mana'o.
  
  
  Te mahi i koe rite bullfighting? "
  
  
  "Ahau kia mataara, me te ka taea e ahau," ka mea ahau.
  
  
  Ia malimali. "Ah, tetahi whakatapua bullfighter!" "Kei te haere ahau ki te bullfight apopo, e kore e ka. Carlos Nunez ko toku tino bullfighter."
  
  
  "Ahau rite El Cordobes," ka mea ahau. I mohio ahau ki a ia te kōrero i te aniraa, engari i ahau atu nui nga mea ki te mahi i atu i te mataara i te bullfight. Ano ahau i te kowhatu i te māharahara o te wahine nei, he tere ki te tango i te kaupapa, no ratou te tuatahi ka tutaki.
  
  
  "El Cordobes ko te rua taku tino," ka mea ia anaanatae. I ona kanohi puru whakakitea he aha ia te hiahia whakapae haere katoa - i pai ia ki tona tika rite nui rite te pai ia ki a ia. "E hiahia ana koe ki te haere. Kei te haere te reira ki te waiho i te nui bullfight."
  
  
  Toku kanohi tutaki ana mea. "Te wahi e haere ana koe ki te noho?"
  
  
  "I roto i te mua, reira i runga i te taha kouru nui," ka mea ia. "Ka waiho e ahau anake."
  
  
  "Ka haere ahau ki te mea ahau ki te tiki i te tupono noa," ka mea ahau. "Hiahia aroha ahau ki te kite koe i te reira."
  
  
  "Hiahia aroha ahau ki te kite koe i, rawa, Scott."
  
  
  Ko ia e pā ana ki ki te ui ki a ia i roto i mo tetahi kanikani a, no ka kite ia i tetahi tangata e haere ana i roto i te ballroom. Ahau noa i te hauwhā o te huru rangahau takitahi, engari ko ahau tino mohio reira ko te tangata e matakitaki ana ki ahau i roto i te wharekai.
  
  
  "Te whakarerea noatia ahau, Ilse," na ka mea ahau koi, me te aru i te tangata.
  
  
  Ia i haere kē i roto i te whānui kuwaha. Ētahi iwi ka i roto i toku ara, me te mutu i ahau. I te wa tomo ahau ki te kauhanga roa, ia i taea e anake kia kite i te hoki o te tangata i te matenga, i a ia i hohoro te haere ki te tomokanga matua o te whare.
  
  
  A, no ka eke ia ki reira, ko ia kē i waho. Ko ia hohoro te haere na roto i te mimmo rōpū o manuhiri ki te whatitoka, e heke iho ana i te mimmo kaitiaki i runga i nga kaupae. Kahore ahau i kite i tenei tangata, ki hea. Ko ia ia i haere atu. Ia, ka haere ki raro nga kaupae ki te taumata whenua, me te titiro ki te mimmo o te rua faaipoipo i te haere i te mutunga o te whare. He ahua pouri noa te tahuri i te kokonga i roto i te ahunga o te whare, me ngā māra.
  
  
  Ia hohoro tonu iho te ara, ka wahia ki te oma i a ia i roto i te aroaro. Ia ihora poto i te wahi i reira ko te tangata i tahuri te kokonga. Ko tētahi atu huarahi, i haere i roto i te tumutumu whare, engari i reira ko kahore he tangata i runga i te reira.
  
  
  I te kanga i raro i tana manawa, ka rere ia ki raro i te ara, i te haapa'oraa i ona kanohi i runga i nga kari. Hiahia ahau kua e pā ana ki e rua tekau whatianga, no nga tangata tokorua e puta mai i roto i te atarangi i roto i te mua o te ahau. Tetahi o a ratou i te pū i roto i tona ringa.
  
  
  "Parakore vaya tan de utu i tangohia!" ka mea a te tangata ki te pū. "Espere un minuto, popshot". Ka korerotia e ia ki ahau ki te pupuri i toku huru whakatuwhera i konei.
  
  
  Te āhua, ratou he tokorua o te mau melo o te Venezuelan haumaru pirihimana. Kihai ratou i mohio ki ahau i te aroaro. Te tetahi ki te pu, ko te whakakake rawa.
  
  
  "I ahau i mahi hoki Na te maramarama," ka korerotia e ia ki a ia i roto i te Spanish. "I kite koe i te tangata e haere mai ana i konei?"
  
  
  "Na te maramarama?" "te reira i te kotahi ki te pū." "Te mea e taea. Whakaarahia tou ringa ki runga ake i tou matenga, koa."
  
  
  "Titiro, te tango i te kaka!" Ka korerotia e ahau ki a ia. "Te tamata nei au ki te hopu i te tangata nana nei i haere ki raro i tenei ara. Ia paheke atu i te e koe te pupuri i ahau."
  
  
  "Heoi," ka mea te kotahi ki te pū,"e e ahau ki te tirohia i runga i a koe."
  
  
  "Tika katoa, whakarongo, ka whakaatu ahau ki a koe i aku pepa," na ka mea ahau riri.
  
  
  I te tahi atu i te muhu ore te whakatata ki ahau ki te pouri te whakapuaki, i runga i tona mata. Ko ana mea, ka tae ia ki tona ID card. rite hohoro rite tae mai ia. Ia tonu punched ahau i roto i te mata, te patoto atu ahau i oku waewae. Ka titiro atu ia i te rua o a ratou i roto i te ti'aturi ore. Ia, i rongo ahau i te Venezuelan pirihimana ngaro e tino uaua, engari te mea rorirori.
  
  
  "E koe i korerotia ki te pupuri i tou ringa ki runga!" ka mea te tangata nana nei i patu i ahau. "Ka te ka titiro matou te hoki koutou no te te tautuhi."
  
  
  Te tetahi ki te pu, ko te pupuri i te hurihuri e tata ana ki toku mata. "Na, e haere koe ki te noho i reira, me te pōti ki o koutou ringa i runga i te poromu i a tatou rapu i a koe."
  
  
  Ahau hiahia i te nui. Ko ahau ngenge o te mahi ki te ope o te ware haumarutanga kaimahi, me te ko ahau rawa ngenge o te wairangi o te hunga e rua plainclothes pirihimana.
  
  
  Te gunslinger whana ia i runga i te pona, me te wheua, ngatata ana. I te wa ano, te huru mau tona ringa ki te pū, me te unuhia pakeke. E kore ahau i tiaki, ki te whakatara i te pū i haere atu me te hunga katoa i te whakaeke ngakau. Otiia kihai i i mahi. He pirihimana rere mua i ahau, me te hit toku mata pakeke. Ko ia mau i te pū rite i te reira i rere e te mimmo, a kapohia ana e ia te huru i roto i tona ringa. I te tahi atu i te tangata kia rite ki oua i ahau. Te reira i hurihia atu ai i a ia, ka patu i te poromu. Hoatu e ahau i te take o taku pū ki te hoki o te Huru o te mahunga, a ka hinga tō muri mai ki ahau. Ka eke ia ki tana turi, ka pera me te tangata tuatahi, ko te ngana ki te tiki ki ona waewae. Ko ia kaore i roto i te mata mā te hurihuri, me te emu piri.
  
  
  Ki a ia te tahi atu i te ringa, unuhia e ahau taku I. D. i roto i, huri noa i toku pute, me te pupuri i te reira ki runga ki te Huru o te mata kia taea e ia te pānui i te reira. "Ko te tuarua cop i te ngana ki te noho ki runga, e ngana ana ki te arotahi ki runga i ahau.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia i te tuatahi. "E koe te pānui i te English?"
  
  
  Titiro matatau atu ia i ahau mo te taime, panting, ka titiro i tona manusinusi hoa. Ka titiro hoki ki ahau, i reira ko te ahua hou o te rīhainatanga i runga i tona mata. "Ae," ka mea ia. Hohoro ia te uiui e taku kāri. "E koe ki te TOKI?"
  
  
  "E te aha i te tamata e ahau ki te korero ki a koe," tona papa, ka mea impatiently.
  
  
  I whakaarahia e ia tona pouri rae. "Titiro rite te hape i hanga."
  
  
  Ahau e tu ana, a ka takatakahi ki ona waewae. "Na kia titiro a i tō kāri," na ka mea ahau ata. Ka mau ia i roto i te huru, me te tukua te reira ki ahau. Ahakoa ko ia te whakamatautau, ka tauturu i tona hoa ki runga. Te tangata e kore e taea te hoatu tetahi i te taimaha i runga i tona huha matau. A, no te ite e ia e tōna pona i pakaru, etahi riri hoki ana ki tona mata.
  
  
  I. D. aianei. Ae, ko reira te wahi ngaro, te pirihimana. Ka whakahokia te kāri, me te tangata tuarua o te pū. Ka muhu ore whakaaetia te reira.
  
  
  "Tika katoa," ka mea ahau. "I teie nei e tatou te oaoa e rua." Ona tīmata ki te haere atu.
  
  
  "E koe te pūrongo i te reira?" te tangata ki te pū ui.
  
  
  Ia ka hotu. "E kore te ki te mutu koe tuhu taua mea i ahau," na ka mea ahau, tuhu ki te hurihuri. Ia, ka tahuri, ka haere hoki ki te mua o te whare. Te tangata ngaro ngaro ano. Me te wahi o tenei pūnaha haumaru i tīmata tino ki te tiki i runga i toku raru.
  
  
  Te toru o te pene.
  
  
  Te ata i muri mai, ko ia te ui e Collins, te kaihoko i roto i te tiaki o te CIA o ngā mahi, ki te whakapā atu ki te hau-ā-Uru tiamana Karere ki te kite, ki te kotiro, ko Ilse Hoffmann mahi i te reira. Te reira i te sabati a te tari kati i, engari Collins mohio te tiamana karere fakatāutaha, me te taea te karanga i te Emu o te kāinga.
  
  
  Te karere e mea girl Ilse Hoffmann mahi i te reira, ka hoatu he whakamārama e hāngai ana.tenei whakaaro ahau e ko te reira i toku kaumeá tutaki ahau i te po i mua i. Te karere ka tonoa tana tuarua ki te fariiraa a ka korerotia ki Emu e taea e ia te tango i tetahi kaimahi mema ki a ia. Pea Ilse i faaite i te hiahia ki te haere, me te hiahia ia ki te riro i a ia.
  
  
  Tamata e ahau ki te mahara te hunga e noho ana i muri ki te Ilsa i te tina. Whakaaro ahau, i mahara ahau e te i karapotia ia e waenganui-koroheke te tangata. Te tangata a tawhio noa ratou i taea e kia i runga i to ratou ake. Te meka e ia i muri mai ka whakatata mai ki ahau, anake, e kore ano i roto i te faahiahia. Ko te reira mārama ki te estestvenno e Hey e hiahia ana koe ki te kitea e koe i te atu ngā kamupene.
  
  
  Collins tamata ki te whakapā atu ki te kaimahi i tona whare, engari i reira he whakautu. Tenei taata pea pārekareka i runga i tona ra atu.
  
  
  I te kotiro i te titiro tino, engari kihai i hanga e ahau tetahi iti tūpato. Ahau tonu i te kino mana'o e pā ana ki tenei ohipa. Kahu hanga te maha o ngā tūtohutanga ki te CIA, me te Venezuelan haumaru pirihimana. Ko te kaitiaki te titiro kita i teie nei, ko te mana'o kihai i haere atu. Hawke i te reira, rawa. Rehurehu e kore e tino pūtaiao, engari i roto i te toku dell ako koe ki te utu i te aro ki te pūmanawa. Kia whakawhanake ratou i roto i te raupapa o te iti i te meka e kore he nui ki te ru koe i runga i te matau i te taumata, engari i reira he rehurehu e ka marama te whero saint vahi hohonu i roto i a koutou. E kore ahau e mohio ki te aha te reira. Noa ahau ki te mohio, e kua ora ahau i toku ora, he tokomaha nga wa e whai ake nei toku matapae.
  
  
  Mahalo te reira i tetahi mea ki te mahi ki te kotiro, ranei ara te tangata ia hiahia i kitea i roto i te wharekai, ranei pea ara i roto i te whare. Kia te reira i te tahi mea auauhia, ki a ratou, e piri hohonu i roto i te atarangi o toku ta'oto. Ko te kotiro, me nga tangata ngaro i te nui take mo toku wariness, pakeke, ranei te kore o te pakeke.
  
  
  I ahau i te tina i te wharekai tata Ibarra Tapawha, e kore e matara atu i te Avenida Baralt. I a ia e tatari ana, te parade haere, me tona huru mārama te kite. Te reira i te kanikani i roto i te kākahu, taritari, pepa korapu i mahunga i runga i amo, me te tapo'io te. Te iwi i te he ngahau, me te tīmata ahau ki te wātea i te iti.
  
  
  A, no te kore e Hawka tutaki ki a ia i te wharekai, rite i mea ia. Ko ia te noho ana i waho i roto i te ra, mau i te kanapa, puru, sports hāte ki te kara tuwhera, me te puru i te tangata ki te wewete i te kono. Kakahu e ia te puru pouri beret i runga i tona matenga, tītaha jauntily ki tetahi taha. Titiro ia, ano he hoholo Hemmingway huru. Ka tāmia te ataata, me te noho ki raro, puta noa i a ia i te iti i te tepu.
  
  
  "Hanga koe whakamarie, Nick, a e kore e hanga i tetahi kōrero e pā ana ki ahau. Te tamata nei au ki te whakaranu i roto i ki te mea hakari ana te mano."
  
  
  Te reira tonu te taua Kahu tawhito i raro i te beret. Kumea e ia tetahi i roto i a tawhio noa tona roa Cuban sikā, ka mau i te ngau i tetahi pito ki te tahi atu, me te spat i te reira i roto i. Na ka hoatu e ia te avaava i roto i tona mangai, me te tahuri te reira āta, mākū, i te reira. Te au ra i te avaava hohotahi ki te beret me te hāte. I te pae hopea, ia mura i tona huru, me te ka timata ki te unu ki te whiti te ora. Ko te reira i te ahua o te karakia hoki ia, a e kore ia e mutu maere ahau.
  
  
  "Kei te ataahua, e te ariki," ka mea ia, ahakoa huru o admonitions.
  
  
  Ka titiro ia ki ahau i te koi. "E kore e rite ataahua rite ki te e black-hina ataahua koe ki te kanikani ki te po whakamutunga. He aha koe e whakaaro e kei te utua te waiho?"
  
  
  "E ia te tohe," ka mea ahau. "Ia au ra i te tino hiahia ana ki ahau."
  
  
  "Ae, e mohio ana ahau ki a ia," ka mea ia. "Koe rānei i te reira ranei e kore e." Ia malimali wryly.
  
  
  "Te mau, ka hoatu e ahau ki taku mahi tiaki," ka mea ahau, e mahara. "Takina e ahau ki runga ki a ia i tenei ata, engari te mea ia ki te kia pai."
  
  
  "I tetahi atu ngā i te tēpu mua?" ka mea ia, horomia ake te pakeke i runga i tona avaava. "Te tikanga o ahau, haunga te kotiro?"
  
  
  Ka korerotia e ia ki Emu e pā ana ki te tangata, me tona hui ki te Venezuelan haumaru pirihimana. "O te akoranga, e kore au e mōhio i te reira i te taua tangata," ka mea ahau.
  
  
  "Ranei, ki te ko reira, he reira te tahi mea ki te mahi ki te riri." Kahore he mea he ki te tangata e haere ana ki te taua, toa kawhe, me te mo te kohi, ka rite ki ana mea i runga i te ra ano. Pea ahau au noa io."
  
  
  Te hāwini, haere mai, tatou e rua whakahau Pernod. E kore matou i tīmata anō i to tatou aparauraa tae noa ki te kawea ana e ia te inu, me te maui.
  
  
  "Ko te kotiro noa ka ui ahau ki te whakatau ia ia i tenei ra, e kore e ka i te bullfight," ka mea ahau i a ia maui.
  
  
  Hawke's rae whakatika. "I roto i te dell iho?"
  
  
  "Ka mea ia ia i te tahi."
  
  
  Kahu te kokokiko, i runga i te avaava, tona kikokore mata ngali, tona bony anga piko i runga i te tepu. "He aha koe i mea hey?"
  
  
  "Ka korerotia e ahau ki hey hiahia ahau ki te tiki i te reira ki te taea e ahau. Engari i ahau i te whai i ētahi atu whakaaro. E hiahia ana ahau ki te hoki ki te whare i tenei ra, e kore te, no te, ki te kite i te aha ka taea e ahau te kitea i roto i e pā ana ki taku tangata ngaro."
  
  
  "Te reira i te whakahauora hononga," ka mea ia, e ngana ana e kore e ki te ataata. "Ahau i ētahi wā te tiki i te mana'o e te mea uaua hoki ki a koe te kotēhia te mahi ki to koutou pukumahi te sex te ora."
  
  
  "He tika enei kōrero teka i horahia e e te tikanga poke, KGB rangatira i roto i te tikanga ki te tawai mai ki ahau," kata ahau.
  
  
  Ia chuckled. "Te mau, ka whiwhi koe ki raro, ki te mahi, ko koe te tino tamau. Ko ahau e hiahia ana koe ki te kia tupato rawa e pā ana ki tenei dell. Te reira e taea e tino kino mo koutou."
  
  
  "I tetahi ariā?"
  
  
  Noho ana ia i roto i te whakaaro mo te taime i mua i te korero. I te mahana maa avatea ra glistened i runga i tona makawe ma, me te tahuri tona mata ki te tae o te mahana. "Tetahi mea motuhake. Otiia ki te mea i te tangata nana nei whakaekea e koe i te pokapū whakangungu i te KGB āpiha, me te ki te tahuri atu ia i roto i ki te waiho i te tangata ano koutou i kite i tenei rua, e te tikanga e ratou e te whakanoho e koe ki runga mo te tahi mea."
  
  
  "Ki te mea ko ahau waimarie, kia whai ratou i patua e ahau i te kura."
  
  
  "Te reira i kore ai e tika ana mō ih take," ka mea ia āta. Ka titiro atu ia i ahau. "He aha te wā e bullfighting tīmata?"
  
  
  "I te wha. Tenei kia te anake te kaupapa i roto i Venezuela, e tīmata i runga i te wā."
  
  
  Ia titiro i tona wristwatch. "E koe te whai i te wa tino roa ki te mahi i tenei."
  
  
  "Kaua koe e hiahia ana ia ki te whakatau i te kotiro i te bullfight?"
  
  
  "Ae, e mohio ana ahau ki. Ahau i whakaaro matou i hiahia pai te kitea i roto i te mea ia te moni i roto i a koe." Ki te mea pono te aroha kōrero, te pai, te oaoa i te reira, engari kia tupato. Ki te kore te reira, e hiahia ana matou ki te e mohio e pā ana ki te reira."
  
  
  "Tika katoa," ka mea ahau. "Te reira bullfighting."
  
  
  "Haere mai hoki ki ahau i te ata apopo. Ka waiho e ahau te mātakitaki i te reira ki te Picasso i te Museo de Bellas Artes i te tekau karaka te ata apopo.
  
  
  "Ka waiho e ahau i reira," na ka mea ahau.
  
  
  Ki te kore kua koe kua ki te Nuevo Circo i te 3:30 p. m. i runga i te sabati i roto i te hakari, ka kore e mohio ana he aha te whakaoti i te hepohepo titiro rite. Te reira e rave rahi pā iri a tawhio noa e te reira tata e taea ki te haere mai i tetahi wāhi ki tetahi, kahore whawhati i roto i a ratou. He kamupane nga wahi katoa, me te hoko tīkiti mō te rua ranei e toru nga wa o te utu o te wā titeti. Ngā kaihokohoko e tanumia ake ki te whakatuwhera i te wāhi i roto i te mua o te ao, me te rau o te pickpockets kei te mahi pakeke. I ahau i te wa uaua te kimi i te tirohia ki te tīkiti ki te pouri wāhanga o barrera te wahi Ilsa mea ia e noho ana. Rarangi mua tīkiti e kore e pera ngāwari ki te tiki i roto i te hakari. Ko te mutunga ia ka whakatika i te titeti me te tomo.
  
  
  I roto i te huru tino rerekē. Te reira i te tonu ngangau, engari i reira ko te rangi o te puku te anaanatae i roto i te mano, e kore i te katoa kia rite i mua i-wā kēmu i te American football game. Kitea e ia i tona nohoanga, i te te whakatuwhera e tata ana ki te ao, ki te wahi i nga mea katoa i kitea i te whānuitanga tata. I taua taime ra, i te bugle whakatangi, me te tangata i runga i te hoiho whiti i te ao, me te mau atu i tona pōtae i roto i te ahunga o te peresideniraa pouaka. Ko ia ia i te kawenga mana me te riro whakaaetanga i te peresideni o te ao ki te haere tonu bullfighting.
  
  
  Ka titiro a tawhio noa mo Ilsa, me te i muri i te meneti torutoru ite ia e noho ana i te tika, i te rua ngā wāhanga atu. Ia kihai i kite i ahau. Te tangata e tukua te urunga haere ki raro, te aroa i muri ki ahau, a ka mau ahau ki tetahi. Kahore he urunga, enei bleachers kohatu taea e kia tino fiemālie. I te tūru e rua i muri ki ahau i te kau mo te meneti torutoru, engari ka he te tokorua o te Ingarihi i haere mai i runga i, a ka mau ih. Te bullfighter parade mutu, me te ropu mutu te tākaro. Ko te ao e noho puku ana. Titiro ahau i Ilsa ano, a ka titiro ki te hiahia ki ahau.
  
  
  Na ko tetahi ko te kuwaha tuwhera, me te nui, mangu, puru, ka haere mai te takataka i roto i. Te bullfighters tu ana i muri i te arai, me te titiro grimly i rite ki te puru, ki te patu i a burladero o frank i te whakangungu rakau i roto i te mua o ratou, te tuki i roto i te rakau, me te reo wahia te huru. Ilsa o te mōkai, Nunez, ko te kotahi anake i a tawhio noa te tangata e matakitaki ana. Ko ia te tuatahi bullfighter i runga i te pire.
  
  
  Te Englishwoman tō muri mai ki ahau te titiro ki te kia mahi i te pai noa, te titiro i te tuatahi veronicas me te rodillas ki te nui whero, cape, no te mea i nga mea katoa i na karakara, me te ataahua. Ka tino pai ahau ki te huatau banderilleros. Engari ka tīmata ki te tahuri koma a, no te te puru patua Picador o te hoiho, ka tata ki te werohia e Picador. Nunes i te whawhai i te puru, me te huru cape i te pai.
  
  
  engari i te iti rarangatia. I te pae hopea, haere ana ia mo te whakamate, me te toto te rere. I runga i te nganatanga tuatahi, i te hoari te patu i te wheua, me te emu i te ki te wahia i roto i te sl. Engari i te ngana tuarua i atu angitu - te rau tomo cleanly. Nunez o cuadrilla whaia te puru a tawhio noa tae noa ki te mea i hinga ki ona turi, me te matador oti i te reira atu ki te hoari i te turanga o tona angaanga. Ka te rōpū o te muera i haere mai i roto i, me te toia i te whero-splattered tinana o mimmo maori ano ratou i mahue i te whakakai. E na te maori lady a ka makona. Ko ia te tino green a, no tana tahu, ka mau i a ia.
  
  
  Nunes koropiko ana ki a tawhio noa te whakakai. I whakawhiwhia ia ki te tohu i roto i te faatura mo tona ingoa nui atu i te pipiri. Ia e kore e tika i te reira no te tenei whawhai. Ego cape ko te tino pai, engari kihai ia i patu ai i te puru, ki te pai. Hei utu o te haere i roto i nga haona, i te mea e tika ana mo te he pai te patu, engari titau i te nui etahi o te itoito, i runga i te wahi o te bullfighter, Nunez patua i te kararehe rite te butcher o te pia.
  
  
  A, no te te kārearea iti iho i te iti, Ilse huaina ki a ia. Tahuri ia i te tangi o toku reo, ay poipoia i a ia.
  
  
  "He tūru e wātea ana i konei ki te hiahia koe ki te whakauru mai ki ahau," ka karanga ahau i roto i.
  
  
  Kihai i ia te tatari mo te tuarua aniraa, engari ka haere tika tonu ki ahau. Ilse i te mau i te poto suede pito, me te ōrite gillette i runga i te anake te sote ma. A, no te neke ia, ko te pito, whakakitea ia te roa, oti huha.
  
  
  "Au wehi toku tino bullfighter kua i te ra kino," ka mea ia, e noho ana ki raro i muri ki ahau. Hoatu e ahau ki a ia taku urunga.
  
  
  Ia malimali i piko. "E kore e hanga tatou i te hape, i te wa ki te wa?"
  
  
  Ia malimali i te rūmātiki me te whakamatapotia ahau. Pea ia, ka mahi i te pai i roto i tona tuarua o nga puru."
  
  
  "Ahau tino o te reira," na ka mea ahau. "Te tatarahapa nei au, i mahue ahau na hohoro i muri i te po. Ko te tangata i mohio ahau i kite i a ia, me te ia mahue."
  
  
  Titiro ia i tona mata, me te tatari ano hoki ki tana urupare, engari i reira he tetahi. Ko ahau tino ia hiahia i kite i te tangata, rawa, me te miharo i miharo ai ahau ki a ia i mohio ki a ia. Otiia ki te mea i mea ai ia, kihai i ia te whakaatu i te reira.
  
  
  "E mohio ana ahau e, e mahi, ko te nui atu i te kōrero," ka mea ia. "Te kore te te kōrero i te mahi."
  
  
  Ia malimali i a ia. "Well mea."
  
  
  Ka taea e koe te korero ki ka e te wahine e hiahia ana ki te haere ki te moenga ki a koutou, ara, ki te ia e ngana ana ki te huna i te reira i a koutou. Te reira te nuinga i te ara titiro ia i a koutou, me te tohu ia i hanga ki tona ringa, me te tinana. I te tahi taime ia haere mai i roto i runga i te tihi o ia, a, no tona kōrero e kore i te katoa reka. Te reira e nehenehe e tauturu whiwhi koe te te ngaro ranei whakamārama i te ariā hou o thermodynamics. Ilsa haere tonu ki te kōrero e pā ana ki te ngā kaitahi o bullfighting, engari i taea e ahau te korero ki a ia i te aroha noa ahau i rite ki te nui rite aroha ia ki a ia. Ahakoa, ki te Nah i taumu'a ulterior e hiahia ana ki te kite i ahau, a ia, kitea e ahau i ahau e titiro atu ana ki tēnei ahiahi.
  
  
  Ko te tuarua bullfighter tīmata, tika haere mai i roto i ki te pa ki tona puru, he nui, ataahua, puru, i te kotahi o te pai ranches a tawhio noa. Te bullfighter i unknown ki te tangata, engari ka mau ia tūponotanga, ki te pai te mano.
  
  
  "Ole! Ole! " ka hamama ratou.
  
  
  "Te ia te pai," Ilse mea.
  
  
  "Ae." Ko ana mea, hiahia ahau i kite i a ia te mahi i te mariposa, hanga i tona kakahu ruia rite ki te pūrerehua. "Kaua koe e mohio ki tetahi i bullfighting?"
  
  
  "E kore fakatāutaha," ka mea ia. "Ahakoa i ahau i rite ki te mataara ia ratou i te mahi, e kore e ratou toku momo, e mohio ana koe. Heoi, e kore ahau e te tikanga rite Latin American tangata."
  
  
  "Pēhea te roa kua koe i te karere?"
  
  
  "Mai o toku taenga mai i roto i te Caracas, tata ki te tau i ma'iri a'e. Whakaaro ahau e ahau hiahia ki te kite i te ao."
  
  
  "Na inaianei e kore ahau e?"
  
  
  Titiro atu ia i ahau ki a ia te puru kanohi, a ka titiro ki muri i te whakakai. "Te reira i taea e te ... te reira mokemoke mō te kotiro i roto i te strange pa o tenei rahi."
  
  
  Ki te mea ehara i te mea mo te matomato saint, ia huru e kore i kite ai ia. "Haere koe ki te fariiraa po whakamutunga ki te tohu," ka mea ahau.
  
  
  "Ah, Ludwig." Ko ia i kata. "Ko ia he tangata pai, engari te pai ia ki te kohikohi i ngā pūrerehua me te pānui i te roa o te pukapuka i runga i te aamu tahito. Ahau au e kore e ara mohio emu momo girls."
  
  
  Whakawhiti matou ataata. Ka ui ahau ki a ia. "Te rave i te koe i te mahi hoki ki a ia?" I mohio ia e Ilse Hoffmann kihai i mahi ki a ia.
  
  
  Kihai i ia titiro i ahau, engari i puritia e rapu ana i te bullfighter. "Kahore, e kore te mea i Ludwig. Te tangata ko Steiner."
  
  
  Rūmātiki i te tika, engari ko ahau tonu e kore e makona. "E mohio ana ahau ki Hamburg te pai. Te wahi e koe ora i reira?"
  
  
  "I roto i te raki o te pa. I Runga I Friedrichstrasse. Tata i te park."
  
  
  "Ah, ae. E mohio ana ahau ki te rohe. I te ora ia koutou i reira ki o koutou matua?"
  
  
  "Toku ngā mātua i patua i roto i te hoê ati pereoo ka ko ia ia te tino taitama," ka mea ia.
  
  
  I hoki te pono. Te karere whakahuatia ki Collins e Ilse Hoffmann i te pani.
  
  
  Te tatarahapa nei au.
  
  
  Tatou titiro ki te bullfight. Hokona e ahau e rua inu i te karaka, me te Ilse te titiro ki te oaoa i te reira tino nui. Nunes kuku hau, me te mahi pai atu i te nganatanga tuatahi. I reira i rua anake nga puru, ki maui, i a ratou i rangona ki te kia pakari te kuao kau, i te tuarua-rate faaapu.
  
  
  "He aha e kore e waiho tatou i teie nei, me te whai i te inu tahi vahi?" ia te whakaaro.
  
  
  Ka titiro ia ki roto ki ona kanohi puru, me te kite i te aniraa i reira ano. "E tangi nui," ka mea ahau.
  
  
  I matou i te inu i te wharekai tata, me te ka Ilse atu ia ki te tina i roto i te El Hardin, i runga i Avenida Almeda. I muri i oti matou te tina, ka karangatia ahau hoki ki tona fare mo te inu. Mai tonu ahau kihai i matau ki a ia, me te mai i "te faatiani i te kupu whakaari i roto i ona kanohi te tino oho i ahau, ka haere ahau.
  
  
  Nah ai te nui o te fare e tata ana ki Miranda Tapawha. Te reira i whariki i roto i te tawhito kāhua Spanish, me te whakapaipai ki te pai antiques. He iti taupee atu he kuiti street.
  
  
  A, no te haere matou ki roto, Viacheslavovna tahuri ki ahau, me ahau i ahau e tu ana i te tata rawa, ka mea: "Well, te reo, me matou, Scott."
  
  
  I ona ngutu i te ngohengohe, me te tonu, a ko ia te ngāwari ki te eke. Ka kati i te tawhiti poto i waenganui i a ia, ka kihi hoki i a ia. Ia pahono māfana, ka rite ki te mea kua ia te tatari ra katoa. Ēngari, ia unuhia atu.
  
  
  "Hanga tatou i te inu, i te huri i ahau," ka mea ia.
  
  
  Ka ngaro atu ki roto ki te whare moenga. Ringihia ana ki a matou i te tokorua o brandies i te karaihe decanter, a i te wa e hiahia ahau oti, Ilsa i te hokinga mai. Ko ia mau i te roa, te raru,-te tikanga koroka i mahue tetahi mea ki te whakaaro. Ia katia te pihi, na ka haere mai ki runga ki ahau, me te inu i te tahi parani.
  
  
  Ahau e tangohia atu tona koti, ina ko ia i roto i te whare moenga, a kihai i pa ki te huna i te luger me te stiletto. I tana titiro ki te whakapuaki i runga i tona mata a ia ih kite. I ahau tumanako e riro te reira i te ohorere, me te mea ko te reira. Otiia kihai i taea e ahau kia mohio ki te reira ko te pono.
  
  
  "He aha ko tenei katoa, Scott?" ka mea ia.
  
  
  "Aue, tika te pū," na ka mea ahau ore. "E ti'a ia tatou ki te tango i whakatūpatotanga anō i te karere, no te mea te tahi mea rite ki tenei hui kei te tupu."
  
  
  "yeah. O te akoranga, " ka mea ia.
  
  
  Ako e ia nga taipitopito o tona tinana i roto i te matotoru o te papanga o tona kakahu. Ka tū ake tana karaehe. Ia kihai i ara te whakamatau i te reira, engari te hopoia e kore te mea faufaa i te taime. Ilsa ka mau i te sip, me te pana i te reira rawa. Maka e ia i tona ringa a tawhio noa ia pūhihi hope, a unuhia ana tana tata. Te hopoia, te koroka tāpiri atu ki te pānga. No ānau ranei ānau o te kikokiko, i huna i toku pa. Ahau ka kihi hoki i a ia ano, a ka aki insistently ki ahau kia rite ki toku ringa, ka neke ki runga ki tona tinana.
  
  
  "Aue, Scott," ka mea ia.
  
  
  Tae ia ki raro, me te āta unbuttoned te koroka, i te tuku i te reira hinga ki te patunga witi. Ia te noho ana i te atawhai,, i titiro ki roto ki oku kanohi. I tōna tinana i te ara neke atu i te mīharo ana mea i taea e kua whakaaro. Tona manawa ka pāpaku, a ia tonu, a tawhio u neke. Ia nekehia atu tona holster, me te stiletto takotoranga:, me te akina ih runga i te tepu i e tata ana ki te whānui sofas i muri i a tatou. Ia ahau i awhina mai kākahu, ka haere i runga i ki te moenga, a noho ana i runga i te reira.
  
  
  "Haere mai ki konei, Scott," ia muhumuhu.
  
  
  Ka haere ahau ki te kite ia. Rite matou ki te takoto tahi, te rahi kakara o ee woodwind ki tonu oku pongaihu. I tona mahana kikokiko i roto i toku ringa, me tona reka reka i runga i oku ngutu. Neke ia insistently ki ahau, ka rite ki toku ringa, me te ngutu taupokina iho te pupuhi o tona uma, ko te papa, mura kōmata. I tona ringa ki runga ki ahau, a ko ia e ārahi ana ahau ki a ia, a ka he wera reka kahakina runga i ahau. Ia hope na akina iho ki ahau, me ona waewae katia huri noa i toku hoki. Ia kia i roto i te iti, te titorehanga tangi i roto i tona korokoro, ka rite ki to tatou weriweri hanga. Ia na kia i roto i te te koi i karanga ai, i a ia ngohengohe kikokiko wiri ana murua rite ia nah piti i roto.
  
  
  He iti i muri mai, Viacheslavovna ua ki runga mo te parani. Ko ana mea takoto e māhorahora, me te ki tonu i runga i te moenga, totoro i roto i te roa tonu. Ki te ko tenei he aha Ilse i parau i roto i te rūmātiki ki toku feaa, ko te horihori ki te haere tonu whakaaro e pā ana ki a ia.
  
  
  Heoi, ka pupuri i te kanohi tata i runga i a ia, me i te wa ano i pupuri i te kanohi i runga i tana patu, i runga i te tata tepu. I tukua e ia Ilse ki te inu i tona parani i te aroaro o te inu i tona ake.
  
  
  "I rite koe i te reira?" "He aha te reira?" ka ui ia ki ahau i muri i ahau ka tango i te hāhā o te reira.
  
  
  "E inu ranei era?" Ka ui ahau ki a ia. Ko reira ka e ua ite e ia i te iti āmai.
  
  
  "Whakangahau," ia malimali i te rūmātiki.
  
  
  "Ko te piha haapiiraa tuatahi." A, no te ahau ara ia ia ki runga i te mata o te moenga, i muri mai ki a ia, ua ite au i toku ringa tupu taimaha.
  
  
  "Pai ahau i te reira rawa."
  
  
  Tona tinana tīmata tino ki te āmaimai ake. Ia ite au i te āmai me te ngoikore, me i reira ko kahore he take mō taua. Ki te kore Ilsa whakananu e ahau.
  
  
  "He aha te reinga,..." Te kupu e kore e tika i te pai.
  
  
  Ilsa kihai i mea i tetahi mea. Neke ia i te iti atu i ahau.
  
  
  Ia, ka titiro ki nah. Ko ia te ohorere nui rawa te riri - i Nah, me te i a ia. Ahau kia tōna kaitiaki ki raro, ahakoa o te matau-a faaararaa, me toku ake feaa.
  
  
  "Uwha!" ka mea ia reo ki a ia, me ana kupu fakaongo te maere i roto i aku taringa. Ka papaki ia pakeke puta noa te mata, a ka horo ia i runga i nga moenga ki te husky aue.
  
  
  Tu ana ia ki runga, me te ruarua drunkenly. Ia mau ia te kakahu, me te stahl unuhia e ratou ki runga ki. "He aha te koutou ingoa tūturu?" Ka ui ahau, e ngana ana ki te kōtui i runga i toku tarau.
  
  
  Ka titiro ia ki toku patu, otiia kihai ahau i whai i te itoito ki te tamata me te tiki i te kotahi a tawhio noa ratou. Ko ia te muru atu i te māturu o te toto i runga i te rta. "Ko toku ingoa Tanya Savich," ka mea ia.
  
  
  Ko ahau mau i toku hu i teie nei. Ia luger me te stiletto takoto ana i reira, ka tata te hinga i runga i toku mata.
  
  
  Ia mau te heamana, ko te patototanga a pita i te reira ki runga, me te hinga ana ki te patunga witi. Ia e okioki ana i te ringa o te sofa, e tu ana i runga i te girl Tanya Savich.
  
  
  "A ka mahi koutou mo te KGB," ka mea ahau.
  
  
  "yeah. Ahau te pono pouri, Mr. Carter, " ka mea ia i te ata. "Ahau rite koe."
  
  
  Ia, ka titiro ki nah, ka kite e rua Tan. "Te reira i te parani, ehara i te mea i te kore e te reira? Engari kei te huru kōnae koe. A i ahau i tiaki ai i a koutou, ina haere koe i roto i ki te hoko i te mōhiti. He aha i meatia e koe, wero i a koe ki te raau i mua?"
  
  
  "Ehara i te mea parani," ka mea ia, tata pouriuri. "Te reira i lipstick. Me ahau hypnotically ārai mate ki te ona pānga paitini."
  
  
  "Hypnotic...?" Ia wairori kore i taea te whakaoti. Ia, e ite au i te haamouraa te pouri horoi runga i ahau, a ka hinga ia ki te patunga witi.
  
  
  Kihai ahau i tiaki e pā ana ki te pu i muri. Ia ui noa ki te hinga i te kerekere, me te whiwhi i roto o te fare. Ki te taea e ahau te tiki ki te aroa, te tangata, kia taea ki te awhina i ahau. Te hopoia, ka kitea e ia nui te kaha ki te tiki ki ona waewae, me te tutuki ki te kuwaha.
  
  
  Rite hohoro rite tae ahau ki reira, te reira i te tuwhera, me nga tangata tokorua e tu ana i reira. Kotahi te poto, pakira kaipahua i te goofy menemene i runga i tona mata. I te tahi atu i te tangata hiahia ahau i kite i roto i te cafe, i te whare kingi, pea te tangata e hiahia pupuri i te pū ki runga i ahau i te kura whakangungu i roto i Washington. Ih anga te peroo rite te tarukino tangohia pānga. Ko te teitei o te rua, ko te tangata i whakamamaetia i ahau mai i te Washington, ka marere ki ahau.
  
  
  "Titiro koe i te iti i roto i o koutou ngakau, Mr. Carter."
  
  
  Ko ana mea ake clumsily i a ia. Ka akina kautia ana ngāwari, me te hinga ana i runga i tona stocky hoa, nana nei i mau mai ki ahau, puritia ake ahau mo te taime, a ka patua ahau e pakeke i runga i te matenga.
  
  
  Ka hinga ia i hoki ki te fare, me te, ka ū i runga i te patunga witi ano. A, no te te poto, stocky te tangata, ka i roto i mua o ahau, ka mau ia huru e te waewae, me te unuhia ih i roto i i raro i a ia. Ka hinga ia ki te patunga witi i muri ki ahau. Ahau e papaki ana i te rongonga ia te whakamahi Russian oati kupu. He roroa te tangata i haere mai ki runga, me te whana ki ahau i roto i i te taha.
  
  
  "E kore e kino ia ki a ia," e ia i rongo ki a ia te mea. "I reira te kahore he hiahia ki te kino ia i te emu." Ko te reo au ra ki te haere mai i te tahi atu i te mutunga o te kauhanga roa, ranei pea i te tahi atu pito o te ao.
  
  
  Te roroa o te tangata i oatitia ai te reo i te kotiro. Te stocky tangata i whakatika ki ona waewae. Te whanoke i te whiwhi kino, me te kino. Tamata ia ki te tiki ki ona turi, engari ka hinga puhoi i runga i tona taha. I pupuri i ahau te whakaaro e ratou i konei ki te whakamate i ahau. Ko te reira i te wahi ki te kōhuru i TOPOR matua o te kaihoko, me te reira i te angitu. Engari kahore o te tangata i te patu.
  
  
  "Kei te whakaaro koe he aha e haere tatou i ki te mahi ki te e kore te reira e tukino i te emu?" Te stocky Russian hoatu i te kino kata. Ia whana i ahau pakeke i roto i te rara. Ka ngunguru ia, a hinga ana i runga i tona hoki. Ia, ka rongo te kotiro, ko Ilsa Hoffmann ranei Tanya Savich te whakapuaki i te pai-i whiriwhiri kupu ki te stocky te tangata. Na i te reo i te mate atu, ka anga ki te hum hollowly i roto i aku taringa.
  
  
  I muri i te meneti, te pouri hoki, me tenei wa i te reira ko e taea ki te pana i te reira atu. Ko ana mea e kitea rawatia ake hinga, hinga i roto i te torere pango wāhi, e toku tinana takahuri āta rite tana hinga.
  
  
  I te wha o nga pene.
  
  
  A, no ka ara ake, ko ia e takoto ana i runga i te papa i roto i te marama tahuna rongoā e pā ana ki te ruma tekau waewae tapawha. Ko te ruma ko te kau, kahore hoki he ma te moenga. A, no te titiro ahau i a ratou, te tuanui rama tiaho ana te kaha i runga i toku upoko. Takatakahi ahau ki te noho ki runga, me tonu ite au i te mamae i roto i toku uma, te wahi i oku waewae. Ia uiui ona rara. Te reira i te karawarawa e wehingia ana, engari kahore i pakaru.
  
  
  I ahau e mohio i hoatu e ratou ki ahau i konei. I te tuatahi, kihai i taea e ia te ara i te mahara i te mau ohipa e arahina ana ki te pango, engari ka āta hoki ki te scene ki te kotiro. Whakatara i te atamai o ih ki te hoatu hey, i runga i te lipstick tarukino. Ko te aha i ia mea e pā ana ki tona mate? A he aha ahau te mahara ia aianei, tona reka reo e korero ana ki ahau i roto i te rahi kerekere, ia titorehanga, mālohi reo i korero ahau ki te moe pai? Ko te meka he e ko ahau tino i roto i te reira, na te tino e kua e ahau e ua te manawa ki te mea kihai i i te mauiui e te mamae i roto i toku hoki.
  
  
  Ki te tahi mau fifi, ka whakatika ia, haere i runga i ki te moenga, a noho ana i runga i tona mata, he mea komukumuku ki tona mata e tona ringa, e ngana ana ki te whakawātea i tona matenga. Te mea te raau taero e whakamahia ana e ratou ki ahau i rangitahi anake, me te āhua kinokore. No te tahi take, e kore e taea te feruri i roto i ki oni i ngana ana ki te tiki i ahau e ora, me te unharmed. Pea ara i mua i te reira te rangatira, e kua ahau i hiahia ratou hiahia te hoatu i te matā i roto i toku wahi o te kotiro o te fare.
  
  
  I mahara ahau ki te mahana i te kikokiko o Tanya raro i ahau. Sex rite te weapon kua tonu kua rongonui i roto i te KGB. Engari e kore e kia nui ki te tiki i ahau, kahore he paku hou tarukino. Te reira i rangona e te Mua i te mahi i runga i te rau o te raau taero, me te e ratou i te tau i mua o te te hau-ā-Uru i roto i tenei rohe. Kia whai ia i te tuatahi hoariri agent ratou ki te whakamahi i tēnei tarukino ki. Kihai ia i hiahia ki te ite i tenei tuatahi.
  
  
  Titiro hoki, e kore ahau i matau te Tanya te mohiotia te whanonga mo te mau KGB kaihoko.
  
  
  I reira ko tenei te ngana ki te whakaora i ahau i te he, he mea patu ki runga i te tangata, me te whakahua o te ... i te tahi ahua o te hypnosis. Hypnotic wātea i te mate, te tuku pōti, me e te reira. E kore kua ahau i rongo i taua wā i mua i te. Toku ngakau rere i roto i te katoa o te taea, me te probabilities, otiia kihai i haere mai ki te ki tetahi mea, me toku matenga i mauiui murua. Ahau anake e whakahaere ki te tiki i te tino raruraru, no te ahau i rongo ia i te tangi hoki te ra.
  
  
  Tona ngakau, parore. I te tatau tuwhera, me nga tangata tokorua i puta mai nei i roto i te Tanya o te fare tomo. I te ngako, pakira taata i te taua kino menemene. Te roroa o te tangata, ka titiro i ahau tikatia.
  
  
  "Well," ka mea te roa hoê, " te ti'aturi nei e ahau kua e koe i te pai i te era atu." Te reira i te tino i te reo o te tangata nei i whakaekea e ahau i roto i Washington.
  
  
  Ka korerotia e ahau ki a ia. "Ko koe i roto i te tōkena i te tangata i roto i Washington."
  
  
  "Ae, ko ahau, "ka mea ia condescendingly." Ko te tangata e patua e koe i tika i te American te hunga e mahi ana mo tatou. Ko ia expendable."
  
  
  "A koe i aru i ahau i roto i Caracas."
  
  
  "O te akoranga. E kore matou e hiahia ana ki te ngaro te whakapā atu i te aroaro o Dr. Savich he whai wāhi ki te mahanga a koutou."
  
  
  "Dr. Savich?"
  
  
  "Ka kite koe i a ia, ka hohoro," ka mea ia. Te whai koe i te whakarite i roto i to tatou taiwhanga."
  
  
  "Te taiwhanga?" Ia tu ana ki runga, me te tata i te tawhiti me te tūranga o ia tangata, miharo ki te taea e ahau te haere i te reira mimmo a ratou i te ra. "Kei hea ia?"
  
  
  Te roroa o te tangata kata. "Ko koe tonu i roto i Caracas. We've just kawea mai e koe ki te KGB whare, Carter, hangaia mō koutou."
  
  
  Te stocky tangata growled. "E korero koe rawa nui!"
  
  
  Te roroa o te tangata kihai i ara te titiro i a ia. "E kore e mea faufaa te reira," ka mea ia i tou kanohi.
  
  
  Fifili e ahau he aha e te tikanga. Ki te ratou i te tikanga ki te patu i ahau, i aha kua kore kē ratou? Na tawhiti, tetahi o tenei kua i hanga te tikanga ki ahau.
  
  
  "He aha e haere koe ki te mahi ki ahau?"
  
  
  "Ka kitea i roto i te hohoro nui. Kia haere. Me te kore e homai ki a matou tetahi raruraru."
  
  
  Tona haere mimmo i to ratou k ra, ka aru ratou i ahau. Ka titiro ia ki a tawhio noa te ma te aroa, tumanako i ki te kite i te tatau e titiro rite te putanga. Ko te reira i te poto, kauhanga roa ki te tatau i ia mutunga, me te tokorua o ētahi atu i roto i te waenganui. Ia, faaoti e te mutunga piro kia wehe. Ka katia, engari te tahi mea i korerotia e ahau, kihai ratou i pai ki te whakatuwhera. Tuatahi o nga mea katoa, i nga Mua kihai i whai i te mau taviri ki a ratou.
  
  
  Kia waiho ai tenei toku anake whai wāhi ki te mawhiti. Kahore he haapapûraa e, e waiho e ahau i roto i tetahi āhua ki te tamata i te reira i roto i roto i te rima meneti. Na ka tahuri tatou, ka haere ki te tatau i te tawhiti mutunga o te whare. E taimi hanga e ahau te ngana.
  
  
  Na ka pa whakarere i ana mea, mutu, me te ano ka whakaekea te stocky tangata i te oaoaraa i te tinana i te wahi o toku mana. Marere ia te kaha i runga i tona waewae maui, me te rongo i te chestnut a he nui te karanga o te mamae. Ia taora i tona huru whatīanga ki tona whanui o te mata, me te ite i te huru o ihu whakaparaha. Patua e ia te taiepa i muri i a ia.
  
  
  Te roroa o te tangata i oatitia ai, me te mau i te pū i roto i tona koti. Kumea e ia i roto i te pū, me te titiro te reira rite te tetahi tohu ia i toku matenga i roto i Washington. Ko te kupu whakataki kihai i hoatu e ahau tetahi tikanga o te whakamarie. Ka mau tona pū ringa, ka papaki ia i te huru i roto i te kanohi ki te tahi atu i te ringa. Ia āraia te whana me te hohoro kneed ahau i roto i te kopu. A, no te patua e ia ki a ia, ia ite au i te mamae e wehingia ana, me te kaha whawhai o te whakapairuaki. Ko ana mea, grunted, me te ngaro tona ringa ki te pū. Toku tauhohe i pōturi tika ana ki te pānga taha o te raau taero, me hoatu ki a ia he nui painga.
  
  
  Na akina iho tona ringa i tona korokoro, me ia wāhanga kiriata i te reira. Ko ia te huru patua e ia ki te glancing patu ki te aporo a Arama. Ia te putanga, a hinga ana ki te taiepa. Ka tahuri ia, me te haere hoki i te tatau, i te mutunga o te whare. I ahau ki te peke i runga i te hunched ahua o te stocky te tangata e tika e ngana ana ki te tiki ki ona waewae. I ahau tumanako e te roa e te tangata te tango i te meneti ki te ora, ko taku tūmanako, i poto-ora. Ko ia anake, i waenganui o te ra, no te te hurihuri haere atu.
  
  
  "Te Tatari, Carter. Ranei i muri mai gawk ka werohia koutou roro."
  
  
  Ko te reira i te haapapūraa i te riri. Ia, i mutu a okioki ana ki te tangi, e kore e rapu i a ia. Toku tupono o te ora kei te haere. I te meneti i muri mai, he roroa te tangata i haere mai ki ahau, kaore i te hurihuri ki toku rara.
  
  
  "Kei te tino tohe taata, Carter," ka mea ia breathlessly, e maka ana i te ringa ki tona korokoro.
  
  
  Ko tētahi atu KGB agent whakatata tatou. "Ki te kahore i reira mo a ratou," ka mea ia hohoro i roto i Russian, tuhu ki tona koromatua ki tetahi wahi o te whare, " egoism e kua patua e ia te tika i konei, me te inaianei. Āta, me te mauiui."
  
  
  Te stocky te tangata i unuhia i roto i tona hurihuri, me te whakaara i te reira ki te patua e ahau i roto i te upoko me te kanohi.
  
  
  "No!" ka mea te tangata roroa. "Whakaaro e pā ana ki te mīhana."
  
  
  Te stocky te tangata ruarua, i te wild te titiro i roto i ona kanohi. Toto rere ki raro i te huru o tōna ihu, ki raro i ona ngutu ki te whakahe tona kauae. Ki te ihu, kua tetere, i runga i te huru o te tangata. Ka titiro ahau ki a ia, me i hiahia ki a kihai ahau i patua huru. Te reira e tangohia anake te meneti te roa, me te reira e whakarato ahau ki te nui te utu.
  
  
  Ko te tangata e tuku iho te pū.
  
  
  "Haere," ko te roroa tetahi mea. "Kei ratou tonu, e tatari ana hoki matou i roto i te taiwhanga."
  
  
  * * *
  
  
  Ratou e here ana ahau ki te motuhake rakau chair. Ko tōna i roto i te taiwhanga. Ko reira he ruma nui, e fakamanatu ahau i te rota o te mahi i te ruma i roto i te nui o Amerika te hōhipera, ki te kahore e i reira kahore he whakahaere i te parahiraa i roto i te titiro. Pea te nohoanga, ki te wahi i reira e here ana mahi ki te taua whakaaro. Te reira i te maha o nga wahi o te taputapu hiko i roto i te ruma, me te tae rama i wheriko i runga i te awhi mana. E rua tikanga mahi i runga i te mīhini, ko te kore i reira i anake tetahi o ratou. Te āpiha mahue i roto i te ruma, te here i ahau ki te heamana.
  
  
  Tenei parahiraa i te mīhini i roto ano. Ko te rite ki te hiko, heamana, engari ko te waea i te rota atu uaua. Te reira i te ara i te mahunga ki te electrodes pipiki i roto i te reira. I te tuatahi, whakaaro ahau ko te reira i te tahi mau huru o te akau taputapu pūnaha, engari kihai i hanga i tetahi tikanga. Ahakoa te Mua kihai i haere ki taua roa noa ki te whakamamae i te tangata, tae noa ki te tiki i te rawa ngaro. Reira i hoki atu i tahito ra huarahi e taea e te mahi i tenei mahi kia rite ki te pai rite i tetahi mīhini. I roto i tetahi take, te āpiha kaua e pupuri i te hohonu kāwanatanga ngaro, ki te us, i roto i te Russia, ranei, ki a matou i roto i te te hau-ā-Uru. Ko ahau kahore he okotahi. I roto i te meka, TOKI āpiha i iti take i te nuinga o mo te turuturu whakarōpūtia ngā mōhiohio, TOKI ohipa i nui ake āwangawanga ki te motuhake tinana mahi a te rōpū ētahi atu atu ki te tūhura me te kohikohi raraunga.
  
  
  I ahau ano e ngana ana ki te kōmaka mea i roto i, ka rongo ahau i te tatau tuwhera i muri i ahau, e toru iwi e tomo i te ruma. Tanya i anake i a tawhio noa ratou. Ko ia mau i te ma taiwhanga koti me te haona-wet mōhiti. Ona makawe i kumea hoki i roto i te bun, a ka titiro ia tino pouri, me te takoto. Tutaki ia ano oku kanohi, i titiro matatau atu ki a ratou mo te wa roa i mua i te korero. Whakaaro ahau ko ia e ngana ana ki te korero ki te ahau e ia pouri mo te katoa o tenei, engari te ohipa mai te tuatahi.
  
  
  "Me pēhea te e ongo'i koe, Mr. Carter?" "homely?" ka ui ia.
  
  
  "E kore e kino, whakaaro i te āhuatanga," ka mea ahau.
  
  
  Tokorua nga tangata e karapotia ana i a ia. Ko tetahi waia ki ahau, no te mea i ahau noa te pānui i te huru take i mua i mahue i Washington. Te reira i Oleg Dimitrov, te KGB noho i roto i te Caracas me te tangata te kawenga mō te nga mea katoa e tupu i konei. Ko ia te reo o te teitei, ki te ma te makawe, me te nui kamiriona i runga i tona tika paparinga. Te huru o te kanohi, i pakeke, me te matao.
  
  
  "Na kei te kiki Nick Carter," Dimitrov mea.
  
  
  "Whakaaro ahau te mea huakore, ki te whakakahore i te reira," na ka mea ahau.
  
  
  "Ae, te reira huakore. Ko tona ingoa Oleg Dimitrov, ka rite ki a koutou pea kua mohio. Tenei kotiro reka nei te tino awhina i a matou te hopu i a koe, ko Dr. Tanya Savich, Russia tino ngingila behaviorist. Me tenei rangatira, ko ona hoa, Dr. Anton Kalinin."
  
  
  Te ma-hina te tangata i roto i te ma koti taiwhanga i te tahi atu taha o te Tanya titiro i ahau i runga i te tihi o tona mōhiti me te tungou. Te huru titiro i hanga ki ahau ite rite te amoeba i raro i te karu. Ia mata na i a ia ki Question.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "Te behaviorist?"
  
  
  "Te Mau, Nick. Te ti'aturi nei e ahau e kore koutou e mahara ki te ahau i karanga koe i Nick."
  
  
  Ahau i whakarongo ki tona reo, me te inaianei ahau i matau te aha te reira i absurdly e kore rawa tiamana. Ko te reira i te Russian te reo, e ngana ana ki te aru i te reo ingarihi me te tiamana nako. Ehara i te mea tino tika, engari ko te reira i nui ki te pupuri i ahau i te imiraa.
  
  
  "Ka taea e koe te karanga ki ahau i nga mea katoa e hiahia ana koe," ka mea ahau. "E kore ahau e whakaaro te reira i te mahi nui. Ahakoa e te reira pai ki te mohio ki te mea e haere ana koe ki te mahi i te. Toku pākiki ka te pai moku ake ake. I te toru o whakaturia ake e koe he KGB makutu coven ranei te tahi mea?"
  
  
  Tanya kata, ko te tangata o te mata noho kohatu. Dimitrov ka korero i te tuatahi, i tana reo, tiketike, me te riaka. "Classic American hero, kati ra, Mr. Carter? He maia kata i roto i te mata o te ati."
  
  
  Titiro ia ki Dimitrov. "Ko te pai atu i te karanga," na ka mea ahau riri.
  
  
  "Tatou ka mahi i te reira i teie nei, Oleg," Emu korerotia Kalinin o te tākuta.
  
  
  Dimitrov chuckled, me te maui. I rongo ia i te taiwhanga tatau tuwhera, me te tata rite ano ia ki maui. Te tikanga e rua i te mihini utu e kore e whakarongo ki a tatou. Kalinina haere mai ki runga, me te mau i te kasa i roto i toku kanohi. Ka rite ki tana mahi, ka korero ia ki ahau i roto i te iti te reo.
  
  
  "Dr. Savich tohunga ana i roto i te whanonga mana," ka mea ia āta, rapu ana ahau i roto i te kanohi. "Ko ia tetahi o nga whakahaere ārahi Russian tohunga i roto i te taua wāhi rite ki te whakapōauau te mana hinengaro, miri, me te tikanga whānui o te whanonga mana."
  
  
  Ka tahuri atu tapu a ihowa, me te titiro ahau i Tanya.
  
  
  "Ko te pono, Nick," ka mea ia. "Kua matou whakamātautau ki te whakahaere i te whanonga tangata mo te tau. Tona mahi he rota o te rangahau i roto i tenei rohe. Tākuta Kalinina mahi ngātahi ki te to tatou rōpū, te tuhi, me te tātari i te tinana pānga o tatou tūroro ' te tikanga maimoatanga, a ko ia te tino tākuta i roto i to tatou whenua ."
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "E whakamahere koe ki te whakahaere i ngā whanonga ki ahau?"
  
  
  "Ka hei te tuatahi o te tane ki te kia controlled e te to tatou whakarei ake i ngā tikanga," ka mea ia, me tona reo, whakakitea ia te papû ore. Na ko ia tino e Tanya kihai i mohiotia e Ay e whai ki te tono i tōna mōhiotanga me ngā pūkenga ki te taua te wehi i te wā. I ona kanohi puru i huna i muri haona-wet mōhiti.
  
  
  "E haere ana koe ki te... te whakamahi i ahau te hopoia?"
  
  
  Tanya hohoro titiro ahau i roto i te kanohi, a ka tahuri atu ano.
  
  
  Kalinina haere mai ki konei ki te āwhina. "E haere tatou i ki te whakangaro i a Nick Carter," ka mea ia. "I te iti rawa mo te i. Koe e kore e te tīariari rite Nick Carter."
  
  
  Ia tika matatau i te reira. Pea ko ahau - matau kotahi whakamutunga gawk i roto i te Tanya o te fare kia pai hoki ahau i roto i te oma roa.
  
  
  "Kore i te tīariari?"
  
  
  "E haere tatou i ki te mahi i te tuakiri transplant," Kalinin tonu. "Ka riro koe i te tino rerekē te tangata. Me e te tangata e programmed e matou, Mr. Carter. Koe ka whakaaturia me pēhea te rorohiko ka programmed e te kaitoi. E koe te timata ki te matau?"
  
  
  Ia mata na i a ia ki Question. "Aue, e toku Atua, Tanya," muhumuhu ahau.
  
  
  Kanohi puru tutaki toku. Ia e aki ana tona mata ataahua ki oku, a tangohia ake ana i te pounamu i te tata tepu.
  
  
  "Tenei ko te nambulin," ka mea ia i te mea faufaa te reira-o - te mano katoa, " te raau tata anake whakawhanakehia e to tatou taiwhanga. Tenei ko te aha e karanga koe i te hinengaro-liliu tarukino. He reira ngā āhuatanga rite ki LSD, engari te pānga o te raau taero i to tatou kua nui ake te time limited."
  
  
  "Kore e taea e ahau tatari ki te whakarongo i te reira," na ka mea ahau sarcastically.
  
  
  Ka waiho i te kōrero, me te tonu. "A, no te nambulin whakahaere, ngā tukanga whakaaro e haukotia i te taumata taketake, me te huringa tuakiri. Te tarukino kaiwhakamahi te riro tino ngohengohe, me te wheako nui suggestibility."
  
  
  Te mana'o, e ahau i whakaaro. "Na e te reira."
  
  
  "Wāhanga," Tanya mea. "I te wā i raro i te mana o te raau taero, ka waiho koe tino i haria ki te te whakaaro o te tohu hypnotherapist. Me te ki te tikanga o te whanonga mana whakawhanakehia i runga i te tau o to tatou rangahau."
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "No te aha?"
  
  
  Tanya tahuri atu.
  
  
  "I reira te kahore he ira i roto i te haere ki te kōrero," Kalinina ka mea, te tango i te pounamu i te Tanya, me te whakakī i te reira ki te patia i te wai. "I roto i tetahi take, e kore koe e mahara tetahi mea, huri noa i te mea ta tatou mea i roto i tenei kōrero."
  
  
  Te tahi mea e pā ana ki te huru-waho tama-roa te titiro i runga i tona mata i hanga riri rawa ahau. "Whakatara koe, kaka!" te emu karanga i a ia.
  
  
  Ego te kanohi o te whitinga mai ki te whakatau i ahau, i ahau i whakaaro i kite ahau i te hunga flash o te wehi i roto i a ratou rite titiro ia ki ahau. "Koa e kore e waiho whakaari, Mr. Carter. Ka anake hanga uaua te reira no outou iho."
  
  
  Tanya eke ki runga i tana nohoanga, ka haere i runga i ki te kōrero ki te kotahi o te tikanga. Kalinina tū te squirts i roto i te mua o tona mata, e aki ana i te plunger ki te ūkui i te taputapu o te rangi tīpako mirumiru.
  
  
  He mura i te hepohepo, te matapouri ki toku uma. Te reira i te mea tata ki te mataku hiahia ahau i ite tonu. Ko ia e kore e wehi o te mamae tinana ranei mate, engari ko te reira rerekē. I roto i te meka, i haere ratou kia whakamatea ahau, te whakangaro i toku tuakiri, me te ka i whakamahi toku tinana mo to ratou ake ngā take kïngi. Just whakaaro e pā ana ki te reira tonoa shivers iho toku tuaiwi. Me i teie nei i mohio ia e te riri ki te whakaititia e ia kihai i he kau kotahi. Ka mau te reira ia ratou i te marama ranei, ara tau ki te faaineine i tenei mahere, ko nga mea katoa ko te reira no tatou. A ki te mata TOKI agent mahi i te reira, ka tata i te kāinga.
  
  
  He kaitoi haere mai ki te āwhina i Kalinin. Tanya ka tahuri, a ka titiro puta noa i te ruma i a tatou. Te kaitoi i waho ake i tētahi ngongo rapa ki toku pokohiwi, me te hurihia ki runga i te ringaringa o toku koti. Ka kite ia i te kohuki uaua i runga i tona kikowhiti. Nambulin haere tonu ki Vienna.
  
  
  Toku tāra te tāpae i āki mai waihoki. A, no te Kalinina haere ake ki ahau ki te ngira, i tona stahl takatakahi tino ki te hiako pokohiwi, e ngana ana tona pai ki te wahi i a ratou. Ki te mea ia kihai i taea te tiki ake i tenei heamana, ia i taea e ngāwari te tango i te tiaki o enei tangata. Ko te here ko te kaha rawa.
  
  
  He te kahore he take ki te whawhai Mr. Carter, " Kalinina ka mea te ata, a wairaka ki toku kikowhiti. "Te reira tino taea ki te whakahaere i tēnei wā."
  
  
  Te ngira i haere ki raro, a te kaitoi puritia toku pokohiwi, na kihai i taea e ia te neke. Kalinin o te kanohi i te te iti tohu o te ahuareka ia whakaurua te ngira ki te dilated rua, me te ka aki iho i runga i te plunger o te pūwero.
  
  
  I te rima o nga pene.
  
  
  Ko ahau te hinga ki te tikanga o te euphoria. Na toku tinana, tīmata te haere ki te kōpā. Toku manawa pakanga e kitea, me te taea e ia ite i te werawera e turuturu iho i tona rae, me te ngutu o runga. Kihai ahau i tiaki te mea i ahau whakananu, me te whakamataku mana'o o te aitua haere. Tonu i taea e ahau te mahara i nga mea katoa ka mea ratou ki ahau, me ahau mohio ratou i haere ratou ki te whakamahi i ahau i roto i te tahi e wehingia ana te wehi ki te whakamātau, engari e kore te reira i te whakararuraru i ahau a muri ake. I mohio ahau i ahau e mahara ki te kia i reira, engari ko ahau e kore e tika i te tiaki. He torutoru meneti a ia, e te whawhai i te mana'o, e ngana ana ki te whakaungia ano te riri ia ite i roto ia ia, engari ko te reira tetahi mea i mahue. Ko nga mea katoa i meatia e ratou i ki te us, ko nga mea katoa ka mea ratou ki a matou, te mea e tano ahau. Te reira i poauau ki te whawhai i te reira, ki te māharahara e pā ana ki te reira. Ko tōna i roto i ih mana, te ih mana nui. Ahau ka tuku ki te reira, me te pea te hopoia te ora. I muri i te katoa, tenei i te mea tino faufaa i roto i te oma roa.
  
  
  Ih anga te miro i roto i te mua o ahau - Tanya me te Kalinina-me ratou titiro
  
  
  Ia titiro i ahau te rite i ahau ko te poaka hereni i roto i te whare herehere, otiia kihai i ahau te ngakau. Ratou i tona mahi, a ka tukua e ia a ratou mahi i te reira.
  
  
  Kalinin tae hoki toku mata, me te ara i aku kamo. Tungou ia ki te Tanya, me te maui. Tanya haere ake ki te kanohi ki ahau. Ia te noho tata rawa. Ka titiro ia ki tona kanapa, kanohi puru, me te kitea i te taha hiahia ia ki te ngaro i te aroaro o.
  
  
  "I teie nei te ite koe rawa ngāwari, te tino i te humarie," ka korerotia e ia ki ahau i roto i te ngohengohe, te titorehanga reo. I te reo, me te intonation nui toku tikanga o te pai-oranga.
  
  
  "Ae," ka mea ahau, titiro ki te deep blue wai o ona kanohi.
  
  
  "A, no te koe te titiro ki toku kanohi, ou kanohi tiki ngenge. Tou kamo e whiwhi i te tino taimaha, me te e hiahia ana koe ki te kati i ratou."
  
  
  I oku kamo fluttered.
  
  
  "Te reira uaua ki te pupuri i tou kanohi matau i teie nei. A, no te ahau te tatau i te reira ki te rima, ka katia o koutou kanohi, no te mea e hiahia ana koe ki te. Ka ite koe i te nui tikanga o te ora, no te e koe te kati koutou kanohi. I muri i a koe te kati i te ih, ka āta taka ki roto ki te hohonu matakite. Odin. Ko koe te tino hiamoe. E rua. Tou kamo, he taimaha rawa. E toru. Ko koe te hohonu māhorahora, me te auraro. E wha. A, no o koutou kanohi kati, ka tukua ki toku reo ki te ārahi ia koe i roto i tō whakautu, me mahi. E rima ."
  
  
  Toku kanohi te titiro ki te kati i te volley o to ratou ake. I mohio ahau e kore e taea e te pupuri ih i kati, engari e kore ahau i te ara e hiahia ana koe ki te tamata.
  
  
  "Ko koe inaianei i roto i te hypnotic iho, a ka whakarongo ki toku reo."
  
  
  Korero ia i roto i te ngohengohe, te iti monotone i te hopoia tino papû. Kitea e ahau e ahau i te nui o te aroha mo te ataahua tangi o ia reo - e titorehanga, faatiani i te reo - me te hiahia ahau ki te mahi i nga mea katoa ka ui ia ki ahau ki te mahi.
  
  
  "E matau ana koe?" "He aha te reira?" ka ui ia.
  
  
  "Ae, i matau ahau ki a ia."
  
  
  Te pai. Na e haere tatou i ki te hoatu i tenei mowhiti pūrere i runga i o koutou matenga, me te tāpiri i te electrodes." Ua ite au i te tangata i te neke i te taputapu i runga i te tihi o toku matenga. Titiro reira rite te headband, me mahara ia te pakari o te waea e haere mai i roto i te reira.
  
  
  "Ia au korero ahau ki a koe, Nick, ka koe kia whiwhi i te audio-visual raraunga i te mīhini. He aha koe te kite me te rongo, ka waiho i te ahuareka, me te tauturu i tae koe i te hohonu matakite kāwanatanga." Te vahi i rongo ahau i te pāwhiri o te pātene, a ka te e ati a'e o te tae ataahua whakaekea te kerekere Tanya i hanga. Haere ki te puawai haere mai ngohengohe, music, waiata ataahua e ia i te kore e rongo ki te aroaro o. Me Tanya o te reo haere tahi te ataahua mātanga, me te tangi.
  
  
  "I nga uaua katoa i roto i to koutou tinana i te ata ki te akaanga, wātea ngāwari, me te whiwhi koe i te nui tikanga o te euphoria. Ko koe i runga i te maiangi e kei te neke te faaheeraa. Ki ia waewae, ka āta raro koe ki raro, me koe ki te riro noa atu e māhorahora. "
  
  
  I te motokā hanga te maiangi hoki ahau, a i roto i te te maeneene, a pohea ahau i kawea iho i roto i te pakari o ngā tae, me te ngohengohe ki te pouri.
  
  
  "E koe te whakatata te raro o te ara maiangi, me te haere ki te rawa, hohonu rawa iho. Tino matau koe ki toku reo." Tae ahau i te raro o te reira, me te kitea e ahau i roto i te nehenehe, free-tere pouri e kore ahau e hiahia ki te waiho.
  
  
  "Ka ui ahau ki a koe te tatau ki te rima, engari ka mahue i te tau e toru. E kore e taea e ki te kiia te tau e toru. Na te tatau ki te rima."
  
  
  Oku ngutu i te neke. "Kotahi, e rua, e wha, e rima." Ki toku mangai, me te roro whai tetahi mea ki te mahi ki te maha e toru.
  
  
  "Tino pai," Tanya mea. "I teie nei, korerotia mai tou ingoa, me te hunga e koe."
  
  
  Te tahi mea hohonu i roto i ahau whakakeke, engari e te katoa-reo puai i tono mai ki ahau, na ka whakahokia e ahau a ia: "Ia Ingoa ko Carter. Mahi ahau i te TOKI, i te wahi i ahau i te waehere ingoa N..." kihai i taea e ahau te mahara i te tau, me te Killmaster whakatauranga." Na hoatu ana e ahau te ētahi atu pārongo āmiki e pā ana ki te tāutu.
  
  
  Te pai. Na, whakarongo mai ki ahau te āta. Ka wareware i a koe nga mea katoa tika koe i mea mai ki ahau, me te mea katoa atu e kua ki te mahi ki tou mua. I tenei taime, te whakawhanake koe te whakaoti i te, me te katoa te mate wareware."
  
  
  I te mea ke tupu. Te tāwāhi shiver haere ana i roto i ahau, a ka reira i te haere, ua ite au i te āmai. A, no te te pānga tinana atu kakahu, i ana mea, whakaaro ki te ite i te rerekē. Ko te reira i te rerekētanga mohio, engari i ua ite te reira i rite ki te ao katoa a tawhio noa ahau i ngaro. I reira tetahi mea i mahue i roto i te ao, engari ko toku tere tinana me Tanya o te reo.
  
  
  "Ko wai koe?"
  
  
  Whakaaro ahau e pā ana ki reira mo te meneti. Kihai i mahi te reira i roto i. Tamata e ahau toku pai, engari tonu e kore e taea te whakahoki. I ahau kahore tuakiri. Ko ahau te mea tere i roto i te nui i te pouri, e whanga ana ki te kia te ingoa, te whakarōpūtia, me whakarōpūtia.
  
  
  "E kore ahau e mohio," ka mea ahau.
  
  
  "Te wahi e koe ora?"
  
  
  "I roto i tenei kerekere," ka mea ahau.
  
  
  "Te wahi i haere mai koe i?"
  
  
  "E kore ahau e mohio."
  
  
  Te pai. Ahau ka tāmata anō i tō pūmahara. Na, ka kite koe i te whakapakoko o te tangata i roto i te mua o koutou." Te waka hummed a i kite ahau i te tangata. Ko ia te roa, ki te pouri, makawe, me te hina, kanohi. "E tangata koe," tonu ia. "Ko koe Rafael Chavez."
  
  
  "Rafael Chavez," ka mea ahau.
  
  
  "Ko koe te Venezuelan hunga pau te maha o nga tau i roto i te United States. I whanau koe
  
  
  fanauhia i roto i te Margarita ka kuraina i roto i Caracas. Kua mahi koe i roto i te maha ngā wāhanga, engari inaianei ko koe te kaha orurehau ."
  
  
  "Ae," ka mea ahau.
  
  
  "Ora koe i roto i te fare i te 36 Avenida Bolivar, i konei i roto i Caracas."
  
  
  36 Avenida Bolivar.
  
  
  Ka haere ia i runga i ki te korero ki a ahau e ahau i te utuafare hoa ranei, me te e te iwi, ka mahi tahi ki te i te torutoru iwi i roto i tenei hanga nei i te hoa i roto i te te revolution.
  
  
  "Ka ako koe atu e pā ana ki koe i muri mai," ia te mutunga ka mea. "I roto i te takiwa, koe kia okioki. Ahau ka tatau i te reira i hoki mai i te rima. - I te tatau, ka āta haere mai i roto i te moemoea me te hoki ki te mahara ano. E rima. E haere koe ki runga te maiangi ano. E wha. Ko koe te tino i te rangimarie. koe e moe, engari e hoko koe mōhio ake. E toru. A, no o koutou kanohi ki te whakatuwhera i te tatau o te kotahi, koe e kore e mahara tetahi mea, kia e koe te kati koutou kanohi, tetahi mea i te katoa. A, no te tou kanohi, ka kite noa koe i mahara ki nga mea i mea ahau e pā ana ki a koutou te Rafael Chavez. Koe e kore e mahara tetahi mea, tae noa ki te whakaoti i te mate wareware whakatakoto i roto i. Odin ."
  
  
  I ona kanohi tuwhera. I reira ko te kotiro e noho ana i reira, a ka mohio ia e ia te hiahia i kitea e te kanohi i te aroaro o, engari i ia kahore whakaaro, i raro i te aha te tahi atu mau huru. Me whai te reira i kua i mua i tika ia ki te katia ona kanohi. Tonu ahau ite e ia, kihai i huri noa i Venezuela, i hanga nei e ahau iti iho te hiahia i roto i te mata pretty. Ia, ka korero ki a ia i roto i te kōrero pāniora.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia, " Qué pasó?"
  
  
  "Ko koe i raro i te mea whakarokiroki ngawari, Señor Chavez. Te whai koe i te aituā, a ka patua i runga i te ūnga, me te ka tatou te tango i te tiaki o te koe i roto i te torutoru nga ra. I te tino mōhio ki tō pāhoro hoa, Kaua? "
  
  
  Ka titiro ia huri noa i te ruma. Te kaitoi undid te bindings e puritia ana ahau i roto i te nohoanga, a nekehia atu te tahi mea i toku matenga. "He aha... ae," ka mea ahau. Ko te mea, ko, kahore ahau i te mahara ki te nui.
  
  
  "Tenei ko Dr. Kalinina, me te ko tona ingoa Tanya Savich, tou Russian hoa i roto i te orurehau i te kaupapa. Enei te tahi atu hoa e Menendez me te Salgado. Kua kua ratou i runga i te nekehanga ki a koutou mo etahi wa. Tatou i kawea mai ai koe ki konei, ki tenei tūmataiti whare hauora, ki te hamani koe. I muri i te katoa, i te hui, ko te tika a tawhio noa te kokonga."
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "Te amuiraa?"
  
  
  Tanya kata. "E kore e tamata ki te mahara i nga mea katoa i te kotahi. Kia haere koe ki tou ruma i, me te era atu."
  
  
  "Ae," ka mea ahau dully. "Ki te toenga. Ko tōna tino ngenge."
  
  
  * * *
  
  
  Te ruma i tangohia e ahau ki a maite i te ata noho. Ko reira anake i te moenga ki te takoto i runga i, engari i raro i te i ēnei ngā āhuatanga, te reira e kore e taea e tūmanakohia ana ki te waiho i te moenga te hōhipera. I muri i te katoa, ko ia he tangata hiahia i te ture, kihai ia? Hei faitotonu, kihai i taea e ahau te mahara ki te nui e pā ana ki a ia. Te tatarahapa nei au, kihai ahau i ui i te kotiro pehea te ati i tupu, no te mea kahore ahau i te mahara i te reira. Kotahi te mea mārama - e hiahiatia ana e ahau hoa e ora i ahau. Me tino e ahau ki a ratou. Kahore o ratou whakaaro nui toku mate wareware i. Well, e ka mārama ake i roto i te torutoru haora. Moe o te po pai, ka whakatika ake ahau. Ko te aha e hēmanawa ahau e ko e kihai i taea e ahau te mahara i te amuiraa nui te kotiro i korero e pā ana ki. Toku roro whatu mai i te ngana ana ki te mahara ia, engari pae hopea ka hinga ahau moe.
  
  
  Ia ohorere ka whakaara ake i roto i te waenganui o te po. Ko ahau hallucinating, ranei ko te reira i tika te tipua moe? Me whai te reira i te moe. Ko ia i roto i etahi whenua ke, i te koraha i te whenua. Ko ia te rere iho i te pouri cobbled street, me te whai i te tangata. I pupuri ia i te roa pango tiamana-i hanga pū, pea te Luger. I koperea hoki e ia tenei tangata, a tamata ki te patu i te huru. Ka tahuri ia, me te pere i ahau, a ka ua ite e ahau he ngau kino te mamae i roto i toku hoki. Te pū i roto i toku ringa ka pa whakarere ka poto atu ki te toki. Na ka ara ahau ona ake.
  
  
  Ko te reira i te strange te moe. Kihai ahau i i mahara ki te he i roto i tetahi whenua ke atu i Venezuela, me te mea i tuhia ai. A i tana tane, kua koperea te tangata i roto i tona ora. Ranei ia? Tetahi o tenei i hanga tikanga ki ahau.
  
  
  A, no te ata ka haere mai ratou, kei kawea mai e ahau i te paepae o te kai, me te ahau i kai i te reira he kaiapo tonu. A, no te ia i te mahi, ia uiui tona mata i roto i te whakaata. I te iti rawa i te reira i te mōhio. Engari e mata, kihai hoki i titiro ki te no ki te Rafael Chavez. Ka tango ahau i te titiro i te kakahu, ka kawea mai e ratou ki ahau, otiia kihai ahau i mohio ki te aha. Ko te whitiki i te kau, i reira he te tautuhi. E pā ana ki te haora i muri, Menendez haere mai i roto i, me te te tangohia e ahau e whakahokia ki te ruma ki te heamana ki te waea, me te tahi atu taputapu.
  
  
  "Ata pai, Señor Chavez," te kotiro nei i hoatu e ia te ingoa rite Tanya oha ki ahau. "Kei te rite mo te new maimoatanga?"
  
  
  "Ae, e mea na," na ka mea ahau, i te titiro i te waka. "Engari ko te reira katoa e tika ana? E hiahia ana ahau ki te mohio he aha te ahua o te maimoatanga au te kimi ahau."
  
  
  "Tēnā," Tanya ka mea, e whakaatu ana ahau he nui te heamana. "Me e koe ki te whakawhirinaki ki a matou, Señor Chavez. Ko matou i to koutou hoa."
  
  
  I kite ahau i a ia e noho ana i roto i te parahiraa, engari e kore ahau i ite i te maitai. I tona hotera, ko te ki te tiki a tawhio noa tenei whare, kopikopiko i te ara o Caracas, me te hoki ki tona fare i runga i Avenida Bolivar. Ko ahau tino e waia ki enei mātanga e whakahokia mai taku mahara, me te hanga i ahau hauora. Ia i korero ai ia ki tenei mahi kihai i kawea mai ngā hua, kia haere ia i tika te kāinga.
  
  
  "Na te akaanga," te tangata ko Kalinina korerotia ki ahau.
  
  
  "Ahau ka hoatu e koe he marama mea whakarokiroki." Ia mau i te werohanga pū i roto i toku kikowhiti, ka hoatu e ahau he subcutaneous i werohia.
  
  
  Te ingoa rererere i roto i toku matenga. Nambulin. Te wahi i rongo ahau i te aroaro o? I mua i taea e ahau te whakaaro e pā ana ki te reira e tetahi atu, tīmata ahau ki te ite i te hohonu euphoria horoi runga i ahau, a ka ngaro ahau i te moni i roto i te te kupu, me nga mea katoa atu.
  
  
  Te tangata i whakaritea toku mahunga. E kore ahau i whakaaro. I te meneti i muri mai, i rongo ahau ki tona reo rite Question.
  
  
  "E hiahia ana koe ki te kati koutou kanohi. E koe te kati i te pūkete i te aroaro o te rima." Ia te tatau, a toku eyes closed. He ohorere flash o te tae i roto i te pouri, a ka rongo ahau i te tahi mau ke te waiata e te hopoia e au ra e e waia ki ahau. Te reo trailed atu, engari te tae, me te waiata i puritia e toia mai ki ahau ki raro, a ki raro,. Ua ite ahau rite i ahau i runga i te maiangi. Na i tetahi atu reo i haere mai i runga i toku upoko. I te reo i korero nei ki ahau, korero mai ki ahau nga mea katoa. Katoa iti taipitopito, i taku rā whānau ki toku tata mahi i roto i te whanga kaupapa mō te whakaoranga o Venezuela, i te tukino imperialism o te United States. Te reira i te whakapakoko o ngā scenes. A, no te te reira i runga i, ka eke ia ki te āmiki pikitia o tona mua. Toku mate wareware, ko te ora.
  
  
  Ko ia he mema o te rōpū tōrangapū i huaina Mob te Whakawa, ko tona whāinga ko te ki te turaki i te Venezuelan kāwanatanga, me te whakatū i te whanga tikanga ki te awhina o te Mua. Ko ahau, i tīkina atu i te marama torutoru i mua, me te tokorua o nga ra i mua, ko ia i te whara i roto i te whakaatu i waho o te American embassy.
  
  
  Tanya korero ano. "Tou rangatira, kua ui a matou ki te whakamōhio ia koutou e te rarangi o vigilantes e thinning e tika ana ki te wehi desertion i roto i te mata o te nanakia pirihimana tātai. Na reira, e ti'a ia tatou ki te mahi i teie nei. Kua oti koe te tīpako ki te mahi i tenei mahi.
  
  
  "Venezuela kua riro rawa ti'aturi i runga i te United States," tonu ia. "Te United States hokona e pā ana ki te 40 ōrau o Venezuela o tāwāhi hinu, e homai nei e te Ameliká he whakamate ōhanga pu i runga i Venezuela. Te Venezuelan te peresideni, me te huru-aia capitalist kāwanatanga me te huna i te aroaro o ratou ringa ki runga i te whenua katoa, ki te Ameliká. Te mahere i whakawhanakehia. hangaia ki te ū mai Caracas te Amuiraa i roto i te ngakau.
  
  
  "Te amuiraa e te hui i waenganui i te Peresideni o Venezuela, me te Vice te Peresideni o te United States. Ka whakarato te reira i te whai wāhitanga ahurei ki te patu i rua o enei hoariri o te iwi. I muri mai, ka waiho koe mōhio o te āhua o te mahere me ngā kōrero o te pehea kia te reira whakatinana. E matau koe? "
  
  
  "Ae, i matau ahau ki a ia."
  
  
  Te pai. A, no te koe, ara ake, ka mahara koe i roto i te taipitopito katoa e ahau, kua korerotia e koe, me nga mea katoa e kua rongo koutou, ka kite ia i te hohonu matakite. Ki te mea i reira he pātai i roto i to koutou ngakau e pā ana ki te kōrero, tou feruriraa ia ta'oto e whakarato whakautu, me te whakakiia i roto i tetahi ngā āputa kia whakapawerawera koe. E kore koutou e ui tou tuakiri rite Rafael Chavez, me te e kore koutou e ui i te mana o te huru o te tōrangapū o te kaupapa."
  
  
  I muri i te meneti torutoru, toku kanohi noatia uakina ana, a ka mahara ia me pēhea te Tanya tatau whakamuri mai i te rima ki te kotahi. Ia te ngakau ano hoki nga mea katoa e pā ana ki tona mua ki te ora. Ko nga mea katoa i meatia e ratou i ki a matou i ahau, mahi i te reira. Tona mate wareware i tino ora.
  
  
  Tanya kata. "Me pēhea te e ongo'i koe, hoa?"
  
  
  "Tino pai," na ka mea ahau. "Te raau taero i hanga e ahau i te mahara. Te ona mahara ki te tango i te wahi i roto i te misioni ki te Caracas Amuiraa, i teie nei tona i mahara ki e pā ana ki te reira. E ahau ki te kia rite?"
  
  
  "Ka waiho koe rite," ka mea ia.
  
  
  Kalinina i te tahuri atu, me te haere i runga i ki te kaitoi i te mutunga tawhiti o te ruma, ka mahue Tanya me ahau anake. "E matou ki a koe... E matau ana tatou te tahi i te tahi, pai atu i mahara ahau ki a ia? "Ia ui. I ahau i te poto whakapakoko o Tanya takoto tahanga i roto.
  
  
  Te reira i te tahi mea i roto i tona kanohi, ka he iti ataata horapa puta noa i tona mata. "Ko ahau tumanako te hiahia koe i te mahara. I matou i te ahiahi tahi. Kaua e mahara koe?"
  
  
  "E kore e tino," ka mea ahau. "Engari te kite, tetahi i te mahara o tona ora, e hiahia ana ahau ki te mahara atu."
  
  
  Ka kata te ata. "Pea e taea e tatou e whakapau i te torutoru meneti tahi ano i te aroaro o te waiho koe i te hauora."
  
  
  "Tenei ko te tahi mea ki te titiro atu ki te," ka mea ahau.
  
  
  Ahakoa tona tinana ua ite te tino pai, ratou tohe, e noho ia i roto i tona ruma, me te era atu. Whakaaro ia he iti e pā ana ki Question. Ke. I toku takiwa i roto i te Russia, ko te tino nui te wahi i roto i toku ora, engari kihai i taea e ahau te mutu te whakaaro e pā ana ki tenei kotiro faahiahia.
  
  
  A, no te kore ahau i whakaaro e pā ana ki Tanya, ko ahau te ngana ana ki te te tāpahi mua i ahau tata wareware e tika ana ki ngā aituā. A, i ahau e tamata ki te mahara, ko ahau fakamanatu o te iti i te ohipa. Whanau ona waewae, ka rere ki roto ki te paru whare i runga i te waho o te Margarita. Katahi ahau ka mahara ki e tenei whare i toku whare, me te tino pango-haired woman named Maria i toku whaea. Ia me toku papa, i mate a, no te ahau i te iwa tau. I maoro i muri iho, ka haere mai ia ki te Caracas, i te wahi i noho ai ia ki ōna whanaunga me te ako ki te riro i te civil pononga.
  
  
  He tonu te tahi mea ke e pā ana ki te reira katoa. I taea e ia te mahara ki nga mea i mua i, engari i enei mea whakaaro mariko, i te hinengaro, whakapakoko, me te ahua mangu hazy. A, no te mutu ahau te whakaaro e pā ana ki a ratou aau, noa ratou i ngaro, ki te warewaretanga, a kihai i mea i rite ki te tino wahi o ahau.
  
  
  Koinei, toku tino oraora mau haamana'oraa o te tau torutoru i pau ahau i te mahi i runga i te kei te utaina te uta i roto i Amerika.
  
  
  Pau ahau i te ra katoa i roto i toku ruma. I taua po Tanya haere mai ki te kite i ahau. Haere ana ia i roto i te ata me te tutakina te tatau i muri i a ia. Ka whakatika ia i te pito o te moenga, te wahi kua ia ki te pānui i te nūpepa, i te Caracas te Amuiraa. Nah i te pūoko me te papatopenga i roto i tona ringa.
  
  
  "Ka taea e ahau te tango i to koutou he pini ma ki a ia?" ka ui ia.
  
  
  "O te akoranga."
  
  
  Puritia e ia toku ringa i roto i a ia iti, ngohengohe ringa. I to tatou kanohi, tutaki, me te ka hohoro ia, ka tahuri atu. Ka hanga e ia he fakatokanga i runga i tona rā, ka tū te pūoko ki toku pouaka, me te whakarongo mo te meneti.
  
  
  "Kaua koe e ongo'i kua hiaruaki?"
  
  
  "No te ara."
  
  
  "Ko reira te sweating i roto i to koutou moe?"
  
  
  "E kore e te mahara ia ia."
  
  
  Toku mata neke i ona ngutu tonu ki te titorehanga ānau o tona tinana. Kotahi ano, ko te ma'ungofua whakapakoko o Tanya tahanga Irina te whitinga i roto i toku ngakau. Ee wairori muri o te neke i te whakaaro kauwaka.
  
  
  "Koe ka mea koe i mahara ki ... te haafatataraa i waenganui i a tatou, Raphael."
  
  
  "Ae, i mahara ahau ki taua."
  
  
  "Ka taea e koe e korero ki ahau, i aha koe i mahara?"
  
  
  Ia malimali i a ia. "no. Te reira e koe. Irina".
  
  
  Ataahua ona kanohi puru karohia toku. Ka mau ia ki Nah o te papa, me te pūoko me te akina ratou ki te patunga witi. Na ko ia i te ata unuhia e ee. Kihi ia i a ia, ka whakahoki ia.
  
  
  "Tino koe i te moe ki ahau, kihai koe?" Ka ui ahau ki te ata.
  
  
  Tamata ia ki te neke atu ia, engari i puritia e ahau ia ia hoki. "Raphael, e kore koe e te aroha," ka mea ia. "Koe e i te orurehau. Koe kihai i whai wa mo te wahine."
  
  
  "Me ana mea kua kitea e te wā, i te iti rawa kotahi," tana tane whakakahore ngā pūrongo pāpāho.
  
  
  Ona kanohi i kitea e toku. "Ae, e te te kotahi." Ia au ra ki te kia te haamana'oraa. "I mua tata atu i te faaiteiteraa i te American Embassy. Ka kawea mai e ahau i te mōhio ki tō fare, me te ka ui koe ki ahau, ki te noho."
  
  
  "A matou kihi ana, a ka puritia e ahau e koe kia tata," ka mea ahau, āta rere i oku ringa ki raro i te roa o tona tinana.
  
  
  "Raphael, tēnā..." ia i te take ngonge.
  
  
  Ia unbuttoned tona kākahu ki te hope, me te pakura tona ringa i roto i, e pupuri ana i tona tata. Ahau ka mirimiria ona u, me te ongo'i ia kōmata whakapakeke i toku pa.
  
  
  "Raphael ..."
  
  
  Tatou kihi ano. Ka mutu te aro, me te pahono ki toku pūmau ki te ohorere nui te weriweri, i tana tinana tensing kaha ano tona mangai tūhura i te reira. A, no te te kihi te mutunga, to tatou e rua, e puritia ana tatou te whakahā, me te matenui atu.
  
  
  "Aue, e toku Atua, Raphael," ka hemo ia.
  
  
  Ka whana atu tona kākahu, me te maturuturu iho te reira ki te patunga witi. Ka tiaki ai ia i a ia e kumea ana ia kuroneko iho i a ia te roa, te maheni huha. Haere ia ki runga ki te moenga, me te totoro, i tona tinana wiri ki te oaoa. Ia hohoro mahia, me te pae pēhi i te pātene i muri ki a ia. Toku maihao, me te ngutu ata nga inihi o tona wera, e wiriwiri kikokiko.
  
  
  Na ka pa whakarere, tamata ia ki te neke atu, engari ee puritia ia raru. "He aha ahau e mahi ahau ki a koe?" ka mea ia. Ia paremo tana kupu, kokiri tona arero hohonu ki roto ki tona mangai. Tīmata ia ki te whakahoki kupu ano.
  
  
  Kihai ahau i mohio ki te mea te mistletoe tikanga, a kihai ahau i tiaki. Ka taea e anake te whakaaro o tana matamua, te whakamahana i te tinana. Ia moaned ki te hiahia ia e hurihia ki runga i runga i nah. Tona huha whakatuwheratia ake hoki ahau, a taea e ahau te ite i a ia te whao keri i roto i toku hoki. Tona tikaokao e taora ki a ia, ka karanga ia ki te pai. Hoki na, i nga mea katoa i te pouri, rūraa, me te tipu haere, apo weriweri.
  
  
  Te ono o nga pene.
  
  
  Ko ahau e here ana ki te heamana ano, me te ruma i tino pouri. Ka homai e ratou ki ahau tetahi werohanga, engari i tēnei wā i reira kahore he reo inoi. Ko ahau anake whakananu. Tanya me te Kalinin kihai i ara i roto i te piha.
  
  
  Te whakahuatia ratou i te tahi mea e pā ana ki te "whakamutunga o te wāhanga". Hiahia ia i rongo ki a ratou te mea i te reira i roto i Russian, me te te hopoia i matau ia, ahakoa kihai ia i mahara ake i te ako Russian.
  
  
  A, no te ahau i kite i a ia e noho ana i roto i te parahiraa, i te whakapakoko i puta mai i roto i te pouri i toku aroaro. Te reira i te peresideni, a ko ia te hoatu te tōrangapū kupu. Ko ia anake e rua tekau waewae atu i ahau, gesturing rite ia i korero. Ka mea ia nga mea e tino pouri ahau. Ka whawhati i roto i roto i te werawera makariri. Te euphoria tahuri ki te kaha te riri rite o te peresideni o te kupu, ka nui atu, me te ake ino, te rahi, me te rahi. Ego te mata o te āta whiria, a ka ngaro fakakehei. I roto i te meneti, te mata katoa i mahue o te whakapakoko. Ka timata te reira ki te whakawhānui, te whiwhi nui me te uglier rite te inoino lashed i roto i i te huru o te miro ngutu. Te mata kia tata e ahau i whakaaro ahau i taea e te tae i roto i, me te patu i te reira.
  
  
  Ka rongo ahau i te hamama i roto i te ruma, me te ite i haere mai te reira i te a tawhio noa toku korokoro. Ia tae i roto i te kaha hoki, e te ri'ari'a mata, e ngana ana ki te haehae i te kikokiko ki ona ringa whanau, clawing i te reira ki tona maihao.
  
  
  Otiia kihai i taea e ahau te whakatutuki i taua. Te tangi i te tangi o te puaki hōhā me te hunga aroha, te hepohepo i kore te taea ki te tae i roto i ki te wehi i te Atua, me te whakangaro i te huru. I muri i te meneti, te reo trailed atu, me te reira i te puku, i te hē mata tonu te neke i roto i te mua o te ahau.
  
  
  Katoa o te ohorere
  
  
  Tanya o te reo ngateri ana a tawhio noa i roto i te pouri. "Ko o koutou hoariri. Ko te tangata e tu i waenganui i to koutou iwi, me haere noa. Ko ia he iti, kararehe kino, me ia ki te whāngai i runga i te tinana o tona iwi. Te whai koutou i nga wa katoa kinongia, me te wehi i te huru, engari inaianei kua pau i te pau, o te nanakia revulsion. E kino ana koe ego neke atu i te ake koe kua kino noa te tangata ranei, i tetahi mea i roto i to outou oraraa."
  
  
  I whakaaro ahau ki toku pouaka i te haere ki te pahū i te anuanu me te mauahara e ahau te ua mo tona fakakehei mata. Ka puritia e te haamana'oraa i te peresideni o te iti te kupu, i te whaka tona ringa, tae noa ki tana matikara haea ana e ia i roto i ona kapu.
  
  
  I te pae hopea, i te whakapakoko e ngaro, ki te pouri, me te whakakapi i tetahi atu tetahi. I te tuatahi ko te reira e kore e waia ki ahau, katahi ahau ka mahara ki e pā ana ki te reira i roto i te niupepa. Te reira i te American vice te peresideni. Korero ia reo ingarihi, engari tona huru i matau maitai. Ia faataa e te ia pai ki te mahi ngātahi ki te Venezuelan kāwanatanga, me te United States e tuku atu ōhanga me te hōia ki te āwhina i ki te pupuri i te Venezuelan te peresideni i roto i te mana. Ka rite ki tana i korero ai, i tona ke te mata. Te huru o te kanohi i te whiwhi ake me atu te riri, me te whakarihariha, whakarihariha kupu i whakarihariha i roto i te mangai.
  
  
  A, no te te tapu i te pae hopea tahuna ake, ko ia te kopu i roto i te werawera. Te kaitoi maranga ahau i toku nohoanga, a arahina ahau hoki ki toku piha. Te tarukino me te rutaki te kare rawa ringihia toku pūngao. Toku waewae i na te ngoikore e taea e ahau e papaki ana te haere.
  
  
  Hoki i roto i toku ruma, te kaitoi awhina i ahau te noho i runga i runga i te moenga, me te titiro ki raro i ahau.
  
  
  Ka ui ia. "E koe te katoa, i te tika?"
  
  
  "Ahau i whakaaro pera."
  
  
  Ka mea ia aroha. "Ko tenei katoa e tika ana mo to koutou misioni."
  
  
  "Kei hea te i Tanya Savich?"
  
  
  "Ko ia pukumahi ki te kaupapa."
  
  
  "Kua ahau ki te kite ia."
  
  
  "Au wehi e kore e taea."
  
  
  Ia, ka titiro i a ia. Te reira i te kuao Venezuelan ingoa Salgado. Te huru o te mata titiro faitotonu. Pea no te mea o te frankness kite ia i ia, ka kite i a ia, blurted i roto i nga mea kihai ia i matau noa, ko ia te whakaaro.
  
  
  "Ko ia hoki te kotahi ratou karanga ai ki ahau? Ko te katoa ano hoki tenei e tika ana mō te iwi o democratic revolution?"
  
  
  Ego te kanohi o te whāiti ki runga ki ahau. "E ngakau rua koutou i te reira?" "He aha te reira?" ka ui ia vēkeveke.
  
  
  "Ahau... e kore ahau e mohio. E kore ahau e whakaaro na. I te tahi taime ite e ahau kia rite kei te haere ahau haurangi."
  
  
  "E kore koe e haurangi. I roto i te meka, e tino hauora, tika i teie nei." Te huru o te reo i te reka.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "Pēhea te roa kua koe i konei, i te whare hauora?"
  
  
  Ia, kāore, kia rite ki te mea i miharo ranei ki te whakahoki kupu mai ki ahau. "He hoa kawea mai ai koe ki konei i te po i mua i te whakamutunga."
  
  
  "A, no te ka ahau kia rite ki te waiho?"
  
  
  "I teie mahana."
  
  
  Ia te pupuri i a ia ki runga ngonge i runga i tetahi tuke. "I roto i te dell iho?"
  
  
  "Ko te atamira whakamutunga ka mutu i muri mai i teie mahana. Ka whai koe i te tahi atu introductory classes. I te kotahi i muri mai e kore e tino ahuareka mo koutou, engari ka waiho te reira i mua i mohio koe i te reira. Tenei ko te wahi tino faufaa o te koutou te faaineineraa no te te amuiraa."
  
  
  "He aha te ahua o te mahi ko tenei?"
  
  
  "Ka korero ki a koutou, i muri mai i teie mahana."
  
  
  Kitea rawatia ake i te tatau tuwhera, me te Dr. Kalinina haere mai i roto i te. Ia ka titiro i te kaitoi. "He aha ko te reira? He aha kei a koe tonu ki te Señor Chavez?"
  
  
  Te kaitoi titiro oho. "Te hinaaro nei ia ki te kōrero mō tētahi wā."
  
  
  "Te tiki i hoki ki te mahi," Kalinin mea tata.
  
  
  Salgado ka tahuri, ka haere i roto i roto i te ruma.
  
  
  Titiro ki ahau Kalinina whakatata ki ahau. E kore ahau i rite te whakaaro o te mea i te Mua i te mahi i tenei, me e toku teina kihai i whakaaetia ki te kōrero ki ahau. Te Venezuelan kia mana tona revolution, engari Kalinina tukinotia Salgado, ano he iho.
  
  
  Kalinina ka hoatu e ahau he raru ataata. "Ko ahau rawa pouri e ahau mau Salgado atu i a koe na, koimutu, Señor Chavez, engari ko ia kua mahi kē. E ongo'i koe pai?"
  
  
  "Fine," ka mea ahau.
  
  
  Ka mau ia ki toku he pini, a kihai i mea i tetahi mea mo te ia.
  
  
  "Tino pai. Koe kia okioki, a ka hoki mai hoki koe i muri i te tina." Te whai koe i te nui o te wā i mua i a koe."
  
  
  "Ka taea e ahau tino e waiho i roto i tenei wahi te mutunga rawa teie pô,?"
  
  
  Toku wairori te mau huru atu kaitiaki. Engari i muri i te poto okioki, ka mea ia, " Ae. Ka waiho koe rite te po nei."
  
  
  "Tika katoa," ka mea ahau. "E kino ana ahau ki te hunga mauhere."
  
  
  "Ko matou katoa i te tamariki," ka mea ia āta. "Engari me hanga e tatou patunga mo te pai o te revolution. E kore te mea e tika?"
  
  
  Tungou ia ki a ia. Kalinina te ataata piri a maui.
  
  
  Hinga ahau moe mo te ia. Na ka pa whakarere ka rongo ia ki tona ake te hamama. Ia te hoko i runga i te moenga, ko te afaro, kopu i roto i te werawera, me te wiri. Ka oma ia ki te wiri i te ringa i runga i tona mangai, i te titiro i te ritenga atu taiepa. Kihai i rite ahau ki te e wehi - i mohio ahau kia nui e pā ana ki a ia, e mohio na te nui e pā ana ki ahau. Me ratou kua hoatu e ahau te rongoā. Ahau i tetahi atu moepapa.
  
  
  I kite ahau i te kino mata i te pouri ruma, me te rongo pakeke i te riri reo. Te reira i katoa i konatunatua ki runga ki toku images. Ia carapace e haere iho i te faa pouri ki te luger i roto i tona ringa. Ka tahuri ahau ki te kokonga, me te ohorere i te nui, whiria te kanohi i puta mai i roto i te mua o te ahau. Titiro ia rite te peresideni, engari ko te reira i te hauā mata iri i roto i te pouri.
  
  
  Ia shooter te patu i te luger ano, a ano, engari e palakuú mata anake i hanga e ahau i kata ake ake. I tona mangai whakatuwheratia, whakawehi ki te horomia ake ahau. Roa, koi niho i haere mai ki ahau. Na ka ki ia, karanga.
  
  
  Na, i muri i te tina, i tangohia e ahau hoki ki te motokā ruma - ka karanga ratou i te reira i te takotoranga ruma. Te kaitoi ua faaara ahau e tenei paremete e rerekē, a kihai ia i nga tauiwi. Tanya tutaki ahau i roto i te ruma rite ratou taraputanga ahau ki te heamana.
  
  
  "Kei te haere te reira ki te waiho i matekiri," ka mea ia. "Engari ka waiho te reira i mua i mohio koe i te reira."
  
  
  "Kua whakaaro ahau o koutou i te aroaro o," ka mea ahau. "Ka ui ahau ki a koe, engari i mea koe he pukumahi rawa ki te e kite i ahau."
  
  
  Te tangata oti taraputanga ahau ki raro, me te haere i runga i ki tetahi o nga ētahi atu waka. Ratou kihai whakamahi te reira i mua i. Te reira i te iti te paewhiri mana, engari i reira he pinepine o rarapa tae rama i runga i tona counter.
  
  
  "He aha ka korerotia e ratou ki a koutou i te pono," Tanya mea.
  
  
  "Ka kite ahau i te reira i roto i a koutou ano i muri i waiho e ahau i konei?"
  
  
  Ka tahuri atu. "Te mea e taea. Te reira i katoa tei runga i te hua o te misioni."
  
  
  "E kore ahau e mohio ki tetahi mea e pā ana ki te misioni," te upoko o te misioni whakakahore pūrongo e puta mai i roto i te pāpāho.
  
  
  "Ka mohio koe hohoro nui."
  
  
  I tēnei wā ka whakamahia ngā pūrere rerekē - i te waea metal band i runga i te pouaka, me te hou, te mahunga. Tanya hanga tino e nga mea katoa ko te rite kia te reira, me te mahue i roto i te ruma.
  
  
  Ratou i tahuri atu ki te tangata tapu, a ka kite ia i te tahi atu i whakaahua i roto i te pouri. Ko te whakapakoko i ara atu tino atu i te hunga hiahia ahau i kite i taua ata. Kihai ahau i te tiki i te pere i tēnei wā, engari i mohio ahau e i te ata horopeta ko e kore e haere rawa ano.
  
  
  Te peresideni puta mai i roto i te piha. I koperea hoki e ia i roto i te mano, kata, poipoia ona ringa me te ataata. Ka rite ki te whakapakoko i puta mai, te blindfold tīmata te mahi i te tahi mea ki ahau. He wehingia ana te pēhanga i roto i te upoko, i te mamae, ka tata fuu. Ka rite ki tona papa mātakitaki i te whakapakoko, te neke, te mamae hohonu na. Takatakahi ia ki te utu ia ia, te whakatuwhera me te kati i tona mangai, me te squinting, i te tukino. Te reira anake ka kino ki ahau, i whakaaro toku whāinga ko te haere ki te pahū. Te karanga i mawhiti ai i ahau a tawhio noa te hoki o toku korokoro. Te tangata whawhati atu i te mano, a rere ana ki te peresideni, brandishing te nui machete. I te mata hono, decapitating te peresideni, huru, me te ūnga te rere i roto i te mano, maringi te toto i nga wahi katoa. Ka kata a kata.
  
  
  I te mamae i haere, a ka ua te anake te reka te kore noa iho o te tinana whakamarie. Te peresideni mate, me te ao i ora i tona matawaenga.
  
  
  I ahau tumanako e te paremete i runga i, engari i te reira e kihai i tupu. Ko tētahi atu scene ki tonu i te ruma rite te peresideni hoatu ana e te iwi whānui te kupu. I te mamae i puta mai ano, a ka panaia ki Nah, koiri ki roto ki te pato'ii te hey. Engari ko ahau i patua e te reira. Tenei wa, e wehingia ana i te akiaki i roto i te toku upoko i te tahi e te mamae koi i roto i toku uma, kia rite ki i ia e ahau i te whakaeke ngakau. I taea e ahau te rongo ahau i te karanga, ko te mamae e kore e haere atu. Te tangata e tohu i te pū i te peresideni ka haea atu i te hoki o te emu o te matenga ki te pere. I te mamae mariri iho te tonu.
  
  
  Engari ano te piha ki tonu ki te whakapakoko, i tenei wa o te American Vice te peresideni. Ko ia te taraiwa i te pango Cadillac i roto i te mana parade, me i mohio ia e te Venezuelan te peresideni i pei i mua i a ia i roto i te motokā. Te Vice te peresideni i te mau i te utu pinstripe hāngai, gesturing imperialistically ki te mano. I te pēhanga ka puta mai ano, engari i tēnei wā i reira kahore he constriction i roto i toku uma, tika ki te e wehingia ana te mamae i roto i toku matenga. Ka rite ki te hua o te ohorere pahūtanga o te kaipaipa me te otaota, i te Vice te Peresideni o te motokā i huna e he e kitea poma, me nga tangata katoa i roto i te motokā i patua. I roto i te timatanga o te rua o nga ruma, i te kaha, pahūtanga puta, me te motokā o te Peresideni o Venezuela hinga. I te mamae i riro ake ake.
  
  
  Ahau hinga ki toku nohoanga ta ratou i tatara mai ki ahau, me te tahuri atu i te pūrere. Dr. Kalinina, ko ahau anake, engari kihai ahau i kite i a ia, a e tika kia rite ki te pai.
  
  
  "I te kino rawa ko e i runga i," ka korerotia e ia ki ahau.
  
  
  A, no ka oti te whakarongo ki ahau, ki tona pūoko, ka awhinatia mai ahau i roto i toku nohoanga, a arahina ahau ki raro i te whare ki i te noa ngä ruma. I reira he hanga-i roto i te mata i runga i te far taha o te ruma, me i reira ko te pūwhiti kiosk i te hoki o te ruma te.
  
  
  Kalinina hoatu te utaina Luger i roto i toku ringa. Titiro matatau atu ia i a ia upoo, tonu te kōpā i te nanakia wā. Te reira i te pū hiahia ia pere ia a tawhio noa, i roto i tona moepapa.
  
  
  "I te raau taero rere kē i roto i," Kalinina ka korero ki ahau, " me tou tauhohenga ki ngā whakaohooho i roto i tenei wahi o te faaineineraa ka tino tūturu. Ka mau i te pū, me te mahi i nga mea katoa e hiahia ana koe. . "
  
  
  Tona tika i te titiro ki te nui pū. I mohio ia i reira i te tiamana, pū, engari mo etahi take e pā ana ia i te reira ki te United States. I ahau e ngana ana ki te feruri i tenei i roto i, i te ruma i haere i te pouri, me te kiriata i te tīmata. Ko enei real whakaahua tēnei i tangohia i roto i te tokorua whakamutunga o nga ra i mua-te amuiraa hui. Ko te kiriata whakakitea e te peresideni e haere ana ki raro, ki te walkway i roto i te mua o te peresideni.
  
  
  Palacio de Miraflores, i muri ki a ia te American vice te peresideni. Te reira i cameramen a tawhio noa, me te peresideni a ore korero ki tona American āheinga.
  
  
  Ka rite ki te tau i runga i te mata whakaaro ki te whakatata ki ahau, he rutaki te tikanga o te mauahara, whakatika i roto i toku pouaka, me ia ite au i te manawarau tikanga o te whakaaro, i te tikanga o te kaha hūhi. I te mamae nui ki te tikanga o te puaki anuanu. I ahau kihai i taea e kite ia i muri. Ko te tangata e haere mai ana ki ahau, ka tino tūturu. Ia i whakaarahia ake i te pū i roto i tona ringa matau, me te hanga i te huru ki te rua tau. I tona tuatahi ūnga i te peresideni. Ko tōna wiri ki te mauahara, me te mamae, me te werawera i te rere ki raro i toku rae. Kumea e ia te keu. I te tau i haere āta ki ahau. Ko ana mea, ko te riri. Ia gunslinger patapata i te pū ano, a ano, me te pango rua i hanga e i roto i te raru, tauira i runga i te peresideni o te pouaka. I te meneti i muri mai, ko te keu, ko te ana ki te kau kariri. Otiia, i te whika e rua tonu ki te whakatata ki ahau. Ka epaina atu ia i te pū i a ratou, ka rere ki a ratou i roto i te pai o te riri. Patua te reira pakeke, me te hinga puhoi ki te patunga witi.
  
  
  Sergei mau i te ahi, me Kalinina awhina i ahau ake. Ko ia panting, me te pau. I teie nei e te kiriata i runga, i te mamae, me te riri e haere, katoa a tawhio noa ahau.
  
  
  "Tino pai," Kalinin e mea reka. "Te rahi, te mau."
  
  
  "E hiahia ana ahau ki te... te tiki i roto i konei," emu ki a ia.
  
  
  "Tika katoa," ka mea ia. "E kore matou e hiahia ana koe ki te ra, a, no te whai koe i tou whakamutunga wātū. Ka taea e haere koe hoki ki tou ruma."
  
  
  I tangohia e ahau hoki ki te ma te ruma ki te moenga, me ona pakeke ki te pae press. Ua ite te reira i rite rave rahi te oto taoto ra ki a ratou ferrets i haere mai ahau i ara ake i taua ata. Hinga ahau moe mo te ia. Engari i tēnei wā, ehara i te mea he moepapa. Engari, i ahau i te tino āmiki moe e pā ana ki Question. Ko ia tahanga i roto i toku ringa. I te mahana i te mārū o tona tinana pau ahau, i pau ahau i hiahia ai. Katoa toku rongo i te mura - i taea e ahau te rongo tona ataahua reo, me te hongi i te rori kakara o ee te parahi. Me nga mea katoa i roto i nga ruma, i roto i te wera o te weriweri, ka puritia e mea ana ki ahau, " te tatarahapa nei au, Nick. Ahau i te pouri, Nick."
  
  
  Kihai i taea e ahau matau he aha ia te whakamahi i taua ingoa ke, engari Stahl kihai i tika a ia. Kihai ahau i tiaki te mea ka karanga ia ki ahau. Te mea faufaa, engari ko te wera, te tono kikokiko writhing raro i ahau.
  
  
  Ia ohorere ka noho ki runga. Whakaaro ia o te Tanya, me te ia te whakamahi o te ingoa ke. Nick. Eaha te auraa te reira? Ahau i te moe o te Luger e Kalinina titi i roto i toku ringa. Ka rite ki ahau te whakatakoto i reira e tatari ana mo ratou, ki te kawea mai ki ahau i te whakamutunga wātū, miharo ahau ki te mea i reira e kore kua te tahi mea atu i roto i te tokorua whakamutunga o nga ra, i mohio ahau i a ia, nui atu i enei iwi i korero ki ahau. Otiia i ratou ki te waiho i te ture. Kihai ratou i mohio ki nga mea katoa e pā ana ki ahau, i nga mea katoa e pā ana ki taku kaupapa, me taku mahi ki te kaupapa. Tatou katoa te mahi mo Vyacheslav i runga i te i taua take, ka i ia ki te whakawhirinaki ratou.
  
  
  A, no ka tae ratou ki te tiki ake ahau, i mea ratou, ko reira te tīmatanga o te ahiahi, e ahau kia tukua i roto i te torutoru haora i muri i te kai pai. Ka mau ratou ki ahau ki te takotoranga, otiia kihai ratou i whakau ai i ahau ki te he motuhake chair. Hei utu, ka ui ratou ki ahau ki te noho i roto i te mua parahiraa i muri mai ki te Salgado. I muri i te ia mahue ia, me Tanya Kalinina, me te haere mai i roto i ki te toru o tangata, te Russian te ingoa Oleg Dimitrov.
  
  
  "Señor Dimitrov te mahi tahi ki te rangatira o te kaupapa," Kalinina faataa ki ahau.
  
  
  Ia mata na i te tangata ki te Tanya. Kawea ia i te paihere o te pepa i raro i ona ringa. I homai e ia ki ahau he wiriwiri, te ataata.
  
  
  "E tīmata tatou?" "homely?" ka ui ia.
  
  
  "Tika katoa," ka mea ahau. "Kia tīmata a."
  
  
  Unuhia e ratou ki runga e toru ngā tūru, me te whakatangihanga a tēnei kēmu anga " i ahau, te tangata i runga i tetahi taha o Tanya. Waiho te pepa i runga i tona uma. Dimitrov matatau i ahau i whakamau, me te mea e ngana ana ki te tātari toku whakaaro rawa, me te mau mana'o.
  
  
  "E ui ki a koutou ki te tango i tetahi akoranga o te therapy," Tanya mea. "Ka ka waiho koutou e rite."
  
  
  Kalinina, ko te whakarite i te werohanga. Okioki atu ia i mua i roto i tona nohoanga, a ka hoatu e ahau he pere. "Ka anake te tiki i te nui iti o te mea whakarokiroki i tenei wa,"ka mea ia," no te mea tatou e tuku i a koutou i muri tonu i te wātū mutunga." Ka rite ki te wai tomo i toku vein, kumea e ia i roto i te ngira, me aki ki te miro papa pātuhi ki te iti motu.
  
  
  "I teie nei," Tanya mea i roto i tona maheni, ata reo,"te ite koe rawa e māhorahora, me te marino." Tona reo hummed, whakamarie toku roro, me te hohoro tona huru i tona aroha. Ko ia te tino ngohengohe.
  
  
  "I tēnei wā, ka ui ahau ki a koe te whakatuwhera koutou kanohi, otiia e kore koe e whai ki te haere a tawhio noa i roto i te hohonu matakite. I runga i te tatau o te rima, ka whakatuwhera koutou kanohi, a ka noho koutou i roto i te hypnotic kāwanatanga."
  
  
  Ka kiia e āta. A, no ka mea ia, e rima, e toku kanohi e tuwhera ana. Ona kanohi oioi i tetahi mata ki te tahi atu. I ahau i tino mōhio o i nga mea katoa a tawhio noa ahau, engari ko ahau tonu i roto i te āhua o te euphoria. Ko ahau tino e māhorahora, me te mohio ko ahau rawa i te mahi tohu o taua reo.
  
  
  "Kua kōwhiria hoki te nui rawa misioni"
  
  
  Tenei ko te wāhi i roto i Russia e te revolution kua riro i muri i te katoa, " Tanya mea tino. - Ko te ra i muri i apopo, ko te Caracas hui ka tū. I reira ka waiho i te ata me te ahiahi wātū. Te Peresideni o Venezuela, te Vice te Peresideni o te United States me ētahi atu rangatira ka hakari. I te amuiraa ka tango i te wahi i roto i te Palacio de Miraflores.
  
  
  "Ka haere koe ki te ahiahi wātū tika i te aroaro o te hui, ka tutaki ano. Ka hoatu ki a koutou i te carafe o te wai, e taea e koe te neke ki te ruma. A, no te te kēmu timata ano, ko te pūrere huna i roto i te decanter, ka whakamatea katoa i roto i tenei ruma."
  
  
  I te pakaru o te pai i te pere i roto i ahau.
  
  
  "E kore e te whakamahi i patu ki te patu i to tatou hoariri rite tamata koe ki te mahi i te aroaro o. Ko koe ia ka whakamate ih. E matau koe?"
  
  
  "Ae, i matau ahau ki a ia."
  
  
  "Tou kanohi, ka titiro rerekē, ka ara ake koe i tēnei matakite. Tatou ka hanga titiro koe, ano he American tutei ingoa a Nick Carter."
  
  
  "Nick Carter," te faahiti i te reira. Nick! E te aha Tanya whakamahia ki te karanga i ahau i roto i toku moe. Ko te reira i te kau, ka rite ki te moe e pā ana ki te Luger.
  
  
  "E koe, ka tomo ki te whare i raro i te ingoa o Nick Carter. He mema o te to tatou rōpū, ka hoatu e koe he decanter ki te huna i te pūrere. Kawea mai e koe a te decanter ki te hui ruma i, me te hoatu i te huru i runga i te heamana. Ka waiho koe taea ki te mahi i tenei, no te mea ko Nick Carter, nei e matou, ka maka o te, te tangata i te taumata teitei o te whakauru ki te amuiraa."
  
  
  "Mahino ahau," ka mea ahau.
  
  
  "Hoki i muri e rua nga ra, ka waiho koe hei whakaata i Nick Carter a tawhio noa koutou. Kei te haere ahau ki te tīmata i te tai'oraa i te kōnae i teie nei e pā ana ki tenei kaihoko, me te hiahia koe ki te kia mahara ki nga taipitopito kia taea e koe te pai te tāwhai Carter. I roto i te tua, e koe te whai i tetahi matauranga e pā ana ki taua tangata hohonu i roto i a koutou. Ka taea e koe te whakamahi i anake te nui o tenei matauranga ki te whakaoti i tō keresitiano, a kore ake ."
  
  
  Ko ia te pānui i te pepa i runga i tona uma. Te mōhiohio i ngāwari ki te mahara. Te hopoia te reira i te titiro tino mōhio ki ahau.
  
  
  "Ko ia te tangata e haere ia atu rite Ilsa Hoffman," Tanya faaoti. "Me te i muri i matou te tuku i a koe, ka tonu te whakamōhio Carters' tōku, a Rawiri Hawke. Ka ui te aha i koe i roto i te te pa hoki e rua nga ra, a ia, ka ui te hoa ki ahau, e matau ana ia rite Ilse Hoffmann. Ka koe te mea e haere koe ki ahau, ki te whenua pātū mo te torutoru nga ra no te mea i hiahia ki a koe ki te tirotiro i ahau, engari i teie nei e tuipau koe e ahau ki tua atu i te whakapae."
  
  
  "Ae," ka mea ahau. "I runga i te māharahara." Te mōhiohio i indelibly te tuhituhi i roto i toku roro.
  
  
  "Ka tāwhai Nick Carter rite tika rite koe i mohio, mahi i nga mea katoa e tūmanakohia ana o koutou tae noa ki te poupoutanga o te ra o te amuiraa. Na, ka wareware tetahi ota ratou, kia hoatu e koe, me te upoko ki te whare. Me waiho e koe i roto i te kauhanga roa te whakatuwhera i te tomokanga ki te Rivne Amuiraa Whare i te kotahi karaka i te ahiahi. I tenei wa, i to tatou tangata ka whakatata ki a koutou. Nen ka mau i te pouri, puru hāngai, me te whero te here ki te ma carnation i runga i te tohu whētui. E ia i te ringa a koutou i tenei decanter e ko te a tawhio noa ia ratou, e ka whakamahia i runga i te tēpu whiriwhiri." Ka tango ia i te nui, purepure decanter i Dimitrov. "I roto i te reira, i raro i te teka raro, ka waiho tenei pūrere."
  
  
  Ka āta tangohia te electronic gadget. Titiro te reira, ano he hokohoko, transistor te reo irirangi.
  
  
  "Ko te pūrere te mana e te mana mamao. Te reira i te tetoni te tangi i roto i te whānuitanga o iarere, whānui atu i tetahi mea i mua whakawhanakehia. I tetahi auau, me ngā taumata rōrahi, te tangi whakangaro i te pokapū io te kikokiko. He poto rawa te rongo arata'i ki te hanga kino te mate."
  
  
  Ka whakakapi i te gadgets i roto i te carafe. "Ko te pūrere e aro ki te e hiahiatia ana i te auau te whakamahi i te mana mamao na roto i te awatea wātū. I roto i te meneti torutoru, ka whakamatea katoa i roto i tīrohia, engari i te reira e kore e pā i te tangata i waho i te ruma. I muri i te mea kua mahi i te mahi i ona mahi, ka whakaputa i te nui raro i te oro, e tonu ka tangi te tiketike rawa ki te whakatau ia koutou taringa. Ka waiho koe taea ki te rongo ki tenei reo i waho o te amuiraa ruma te wahi e koe kia tū ."
  
  
  "Ka rongo ahau i te reo i waho i te conference room," te faahiti i te reira.
  
  
  "Me te i muri i to tatou tangata e homai ana ki a koutou ki te wai, decanter, ka haere koe ki te te tiaki i runga i te ra o te ruma, ka korero ki a ratou, e te whare te kaimahi, ka ui koe ki te whakaora i te decanter na e reira ko te wai hou mō te amuiraa i te mau melo. Mai Nick Carter kua whakaaetanga ki te tomo i te conference room, ka tukua ki a koe tango i te decanter i roto i, me te tuu i te huru i runga i te heamana. Waiho i te huru ki te taiepa, me te tango i te tahi atu i te decanter ki te tata ratonga ruma i roto i te kauhanga. ka noho atu i te rohe tonu tae noa ki te kite koe i e te katoa, kua tomo i te amuiraa ruma mo te wātū afternoon.
  
  
  "A, no te rongo koe i te tangi nui-noho a tawhio noa te piha, ka mohio koutou e te pūrere i mea ai ona mahi. Na te āta whakarongo." Dimitrov tu ki runga, me te tahuri te te waea i runga i te iti patopato i runga i te muri tepu. Ko ia te rongo i te tiketike-noho ana te hamama, i whakakahore i te pūrongo i roto i te pāpāho e pā ana ki te haruru o te tahi mau rererangi.
  
  
  "Ko te reo ka rongo koe."
  
  
  Te huru o te reo e mutu hoki te taime. "A, no te koe whakarongo ki tenei," ka mea ia āta, " ka mahara koe nga mea katoa e tanumia i roto i to koutou ta'oto. Ka mahara koe nga mea katoa i korerotia e ahau ki a koutou, e kore e ki te mahara i mua. Ka mahara koe nga mea katoa e tupu i mua i te haere mai koe ki tenei whare hauora. Otiia e kore e mahara tetahi mea e tupu i konei. Tenei ka whakakitea e te pono ki a koutou, engari e arahi ki te nui te whakama. Koe e whakaae ki te tuatahi math class mema e korero ana ki a koe, e koe whakatokia i te pūrere mate i roto i te conference room. Ko reira mārama katoa? "
  
  
  "Te reira te mārama katoa," ka mea ahau.
  
  
  "Ano, ka to te tangata i te ringa koutou i te decanter, ka mea ia:" Viva la revolución! I enei kupu i te haapuai i to koutou whakatau ki te patu i te Venezuelan te peresideni me te American, a ka ite koe he rutaki te tohe ki te tango i te decanter ki te ruma rite ana mea. Kua ahau i whakaakona ki a koutou."
  
  
  "Viva la revolutión," ka mea ahau.
  
  
  Kalinin whakatika ana, haere ana ki te tepu, me te mau i roto i te luger ia i homai ki ahau, me te stiletto i roto i tona takotoranga:. Ka tukua e ahau te pū.
  
  
  "Hoatu i te pū ki raro," Tanya mea. "Te takotoranga: i runga i te stidet kia piri ki tou matau kikowhiti."
  
  
  Aru ana e ahau tana tohutohu. Te patu ua ite rorirori, me te cumbersome. Kalinina kawea mai e ahau he pouri koti me te here, me Tanya ka korerotia e ahau ki te hoatu i te ih i runga i toku patu.
  
  
  "Te patu i te taha ki Nick Carter," Tanya mea. "Ka mohio koe me pehea ki te whakamahi ia ratou. Ko te Swedes i te huru."
  
  
  Dimitrov e okioki ana ki runga, me te muhumuhu i te tahi mea i roto i te Tanya o te taringa. Tungou ia.
  
  
  "E kore koe e ngana ki te hoki ki tou fare, i runga i Avenida Bolivar. Ka hoki koe e kore e te whakapā atu ki te Lynch Mobs ranei tetahi e pā ana ki tenei misioni, e kore e ara te kaimahi o tenei whare hauora."
  
  
  "Tino pai," na ka mea ahau.
  
  
  "I teie nei, Rafael Chavez, ka haere mai koe i roto i runga i hypnosis a, no te ahau te tatau i te reira i raro i te rima ki te kotahi. Ka waiho koutou kōrero i roto i te reo ingarihi, me tenei, ko te reo ka whakamahia e koe tae noa ki te whakaoti i tou misioni. Ka waiho koe rite ki te whakaoti i te misioni, a ka whai katoa i toku tohutohu rite.
  
  
  "Ahau ka tīmata bibl i teie nei. E rima. Koe e Rafael Chavez, me te ka koe te huri i te akoranga o Venezuela hou o te aamu. E wha. Tou peresideni me te Vice te Peresideni o te United States e koutou tahuti hoariri. Kahore i hoatu e te nui o te whakaaro. waho i te whakaaro, engari ki te patu i enei e rua nga tangata ano matou i āta whakamaheretia. E rua. A, no te koe, ara ake, e kore koutou e mohio ki te e he koe i raro i hypnosis. E kore koe e mahara i te ingoa o te hunga e konei ki a koutou, engari kua ako koe e tatou e te mau hoa o te takaí e rite koe mo tou misioni ."
  
  
  A, no te tae te reira i te tau kotahi, i te scene, i roto i te mua o te ahau te titiro ki te a'oi mo te meneti, a ka riro te reira i arotahi ana ano. Ona kanohi oioi i tetahi mata ki te tahi atu.
  
  
  "E koe te mana'o matau katoa, Raphael?" "He aha te reira?" te reka wahine taitamariki ui.
  
  
  "Ite e ahau te nui," hey ka mea ki a ia i roto i te reo ingarihi. Koinei, i mea ahau i te reira, kahore uaua.
  
  
  "Hema e koe te kia i roto i te muri e rua nga ra?"
  
  
  "Nick Carter, American tirohia."
  
  
  "He aha e meatia e koutou i muri ia koe te waiho i konei?"
  
  
  "Pūrongo te pāngarau matua ingoa a Rawiri Hawke. Ka korerotia e ahau ki Emu e ahau ki a koutou - Ilse Hoffmann-i roto i Raupo e ngaro."
  
  
  Te pai. Haere te titiro i koe."
  
  
  Ia, haere ana ki te whakaata. A, no te ahau i kite i toku kanohi, ka titiro te reira rerekē. Oni puta ke toku ahua, kia titiro ahau i rite te rite Nick Carter. Tae ia ki roto ki tona koti me te unuhia i roto i te Luger . Wilhelmina te ingoa o te whitinga i roto i toku matenga. Ia kihai i mohio he aha. Heoi, e kore te reira i te mea nui. Kumea e ia i roto i te tutaki me te whakaurua te kariri ki roto ki te pū o kariri. I miharo ia e tona kaha ki te hapai i te patu.
  
  
  Ka tahuri hoki ki te toru a tawhio noa ratou. "E kore ahau e mohio ki tou ingoa," ka mea ahau.
  
  
  Te tangata i mārama ataata contentedly. Heoi, i te kotiro i te korero ake. "E mohio ana koe e matou he o koutou hoa. E te mau hoa o takaí."
  
  
  Ko ana mea ruarua. "Ae," ka mea ahau. Ia pū tohu i te tahuna one puta noa i te ruma, me te squinted me te oko. Ko te reira i te taputapu faahiahia. Ego hoatu i te reira hoki i roto i tona holster.
  
  
  "Whakaaro ahau e rite," ko te kotiro, ka mea.
  
  
  Tona mata roa mo te taime. I mohio ahau ko reira te tahi mea haere i runga i ki waenganui i a tatou, heoi kihai i taea e ahau te mahara tona ingoa. "Ona rite." Ua ite au i te ohorere hiahia ki te tiki i roto i te reira, ki te mahi i te mea tino nui i roto i toku ora - i te misioni enei iwi, i rite ki ahau hoki.
  
  
  Te tangata i roto i te pakihi take korero ake. Te huru o te reo whakatangi kaua i fakaaoao. "Ka haere, Raphael. Haere ki te amuiraa i roto i te Caracas me te patu i o koutou hoariri."
  
  
  "Whakaaro te mahi i te reira," na ka mea ahau.
  
  
  I te whitu o nga pene.
  
  
  "I reira te reinga i a koe, kua he, i te whakahāngai i?"
  
  
  Rawiri te matau-takatakahia i roto i te piha hotera i roto i te pango riri. Te huru o te makawe hina i disheveled, me te reira i te rārangi hohonu a tawhio noa tana matao kanohi puru. Kihai ahau i mohio ki te Ameliká he ahei o te taua matekai me.
  
  
  "I ahau ki te kotiro," ka mea ahau.
  
  
  "I te kotiro! Hoki e rua nga ra? Ngā hui nui i puta i roto i o koutou hua koriri faafaaearaa. E kore e waiho te kino, ki te haere mai koe i konei mo te he pūrongo."
  
  
  "Ia au rawa hiahia rawa hohoro," ka mea ahau. "E hiahiatia ana e ahau ki te kitea i roto i te mea te reira i e whakamahia ana ki te whawhai ki a matou i roto i tetahi ara. Fakaafe'i ia ki ahau, ki te whenua pātū mō te tokorua o nga ra, me te kore i taea e ahau te tiki i roto i te pa ki a koutou i mua i mahue ia tatou. I muri i ka matou ki te pātū, kihai ahau i whai i tetahi faingamālie ki te whakapā atu ki a koe."
  
  
  Kahu squinted i ahau, me ahau hoki i wehi ia i ahei te kite ahau i roto i toku huna. Ko ahau tino mohio ka mohio ia e kore ahau Nick Carter, a ko ia te tākaro noa kēmu ki ahau.
  
  
  "Ko e te katoa kōrero?" "He aha te reira?" ka ui ia ki tartly.
  
  
  Kihai ia i whakapono i te reira. I ahau ki te hanga. "Well, ki te kia matau ai koutou, i ona mate. I te tuatahi, whakaaro ahau e te kotiro i te kawa i ahau, engari ko te reira i te noa i te take nui o te tāpoi o te mate. Te reira e kore e meatia e koe tetahi pai, ara, ki te taea e te reira te hanga whakapā."
  
  
  Ka rite ki tana i korero ai, i ona kanohi i whakaritea i runga i toku mata. I te pae hopea, ratou fakavaivaí, i te iti. "Aue, e toku Atua. Kei tatou i runga i te cusp o te tukunga iho o to tatou nui misioni i roto i te tau, me te whakatau koe ki te tiki i te mate. Well, pea e te reira i toku te hape. Pea ka panaia koe rawa pakeke."
  
  
  "Te tatarahapa nei au, e te ariki," ka mea ahau. "Engari i ahau ki te tirohia i runga i o te kotiro. Ko ahau na whakaaro e ko ia i tua atu i te whakapae."
  
  
  "Well, te mana'o nei au i te reira i te tahi mea, ara, ki te te te reira i te tahi mea kino."
  
  
  "Mahalo te reira i te mohoao kuihi whaia," ka mea ahau. "Heoi, i tona hoki ki te mahi. He aha te new?"
  
  
  Kahu unuhia i roto i te roa Cuban avaava. Ia bit atu i te miro, me te hurihia te huru i roto i tona mangai, otiia kihai i marama i te reira. I ahau i te kaha te aronga o te deja vu - te Kahu i roto i tetahi atu wahi mahi i te taua mea. Katoa te matapae me te mura o e taea te hawhe-mau haamana'oraa, meinga ana ahau e io.
  
  
  "Te Vice te peresideni kua haere haurangi. E ai ta ia tatou overreacted ki ngā take haumaru. Ia riro e rave rahi CIA kaimahi, me te kei te tono atu Ratonga Secret ko eé i te fare. Ka mea ia i te reira i te ērā mō te pēhi i ki te whai i te ope o te haumaru kaitiaki a tawhio noa, me te mea tatou e kore e whakawhirinaki ki te Venezuelan pirihimana."
  
  
  "E te e kino rawa," ka mea ahau. I runga i te dell ano, i nga mea katoa i pai. Te iti Ameliká ahau a tawhio noa, ki te mahi hoki, te māmā ake taku mahi ka, no te ahau i haere mai ki te hui.
  
  
  "Well, i reira e tonu te rota o te iwi i roto i te whare ki te pu i roto i o ratou whitiki. N7 ka karanga ia, ka whakaaro ia kia waiho ai koe i te raro o te ono-waewae poka vahi."
  
  
  Mo te wa tuatahi, ahau ite e tetahi o nga take Hawke i na riri, no te mea ko ia te tino māharahara e pā ana ki ahau. Kaua ranei, e pā ana ki te Nike Carter. Te hopoia tenei iteraa i pa ki ahau, me ahau i kitea e ahau whakaaro e Carter o te whakarau, kua ruri i ki te vigilantes.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "N7 ko te Paru Vincent?"
  
  
  "yeah. Tirohia e ia, ki te tuatoru hotel, Las Amerika. Ia emu ka korerotia e ia ki te tirohia i runga i to koutou ngaro." Ka mea ia sarcastically ," ka taea e Ia na te neke i runga i ki te atu ngā take nui. I teie pô, te Vice te Peresideni kei te haere i te unscheduled rōpū ko te tikanga tū i roto i te kari o te American Embassy. Te Peresideni o Venezuela e tino whakaatu ake. Mai i te conference will be held tomorrow, e hiahia ana ahau ki te tīmata te tango motuhake whaiaro whakatūpatotanga, e te rawa mo te i tetahi ngā kaupapa e kore e whakaurua i roto i te taketake o te hōtaka." Ko ia te ngaungau i runga i te avaava.
  
  
  Te whakahua o aua hoariri o te iwi ahau i hanga, heoi,. Ko ahau te hinga i te ngaru wera o te mauahara, a i ahau ki te mahi i toku pai ki te roto i reira. Tetahi he neke ki te Kahu e taea te whakangaro i te misioni.
  
  
  "Te pai, ka waiho e ahau i reira," na ka mea ahau.
  
  
  "Ko koe te tino pai, Nick?" ka ui te Kahu ohorere.
  
  
  "Papau, he aha e kore?"
  
  
  "E kore ahau e mohio. Koe tika titiro rerekē hoki te taime. Tou mata kua puta ke. Ko koe tino, e koe kei tonu e kore e mate?"
  
  
  Te reira i hohoro te whakaaetia e te take. "I taea e te reira," na ka mea ahau. "E kore au e ahau rawa anake i teie mahana." Whakaaro ahau e i tetahi taime, e ia heheu mai i te whakaputa ke toku ahau e whai ki te patu i te huru po luger i roto i toku pute. Ia huru e kore e hiahia ana ki te whakamate i a ia. Ia au ra e rite te tangata pai, ara, ki te ia anake te tetahi a tawhio noa te hoariri. Ko te tangata e ka i roto i nga ara o taku misioni e whai ki te kia to'o - i reira ko kahore rerekē.
  
  
  "Well, koe tino e kore e anake," Kahu ka mea āta. "I haere ahau ki te unga koe ki te tirohia ki te tirohia, ki te reira e te tokorua o te kaiāwhina e ka waiho i te whare apopo, engari e kore e ahau te whakaaro koe kei te rite mo te taua. E hiahia koe pai tae noa ki te okiokinga tenei ahiahi. "
  
  
  "E kore e waiho e tika ana, e te ariki," ka mea ahau. "Ka waiho e ahau hari ki te haere ki te karere, me te..."
  
  
  "Whakatara i te kaka, N3! E mohio ana koe te pai atu i ki te totohe ki ahau. Haere noa hoki ki tou ruma me te noho i reira tae noa ki te koe i te hiahiatia. Ka karanga ahau koe, no te te reira te wā ki te haere ki te kiriata."
  
  
  "Ae, e te ariki," na ka mea ahau ata, mauruuru no te whai wāhi ki te ape i atu i te whakapā ki te Ameliká i te i te tino tika.
  
  
  "Me kaua e maua ki te e faahapahia te kotiro," Kahu karanga ake i ahau.
  
  
  * * *
  
  
  Te Karere kari he ataahua i nga wa katoa, ko tenei ahiahi ratou rawa nehenehe. I reira i nga roherohe i nga wahi katoa. Mura barbecues, me te papa ki te kai i te whakaturia ake mo te manuhiri. I tetahi pito o te kari a te tākaro i reira te whitiki i te whakatangihanga a katoa i te ahiahi.
  
  
  Kahu, me te Vincent i ahau, heoi matou kihai i korerotia ki te tahi i te tahi ano.
  
  
  Vincent i tutaki ki a ia i mua i roto i te kaukau. Whakawhiti matou tena, a ko ahau, kaua ki te whakama. I mohio ahau i ahau kia matau ki a ia, otiia kihai ahau i rite ki te kanohi i tetahi TOKI kaihoko. I ahau ki te bluff ahau i roto i to tatou aparauraa, a wehi ana ahau e kore ahau i whakaaro. Vincent kōrero poto e pā ana ki te TOKI tari matua, me te mua ohipa tatou i te mahi i runga i te tahi. Tukua ahau ki a ia te kōrero, me te tika whakaae ki nga mea katoa i mea ano ia.
  
  
  Te Vice te peresideni whakakitea ake wawe rawa i roto i te ahiahi. Ia huru e tamata ki te karo i ia tino. I tona mata, me te reo ngā pōhatu i taua kare kaha i roto i ahau, ko ahau mohio e ahau e whakakitea ana e toku taupoki, ki te ahau tutaki ki a ia he kanohi, he kanohi. Ia, haere ki runga ki te ropu, me te tika whakarongo ki a ratou te tākaro. Te waiata ataahua, me te ko ia te titiro whakamua ki te ra i toku whenua e ua tuuhia i te matawaenga. Hoki i te wā tuatahi i roto i te haora, ka timata ia ki te akaanga.
  
  
  Engari te waimarie e kore e taea e te pato'ii te. Rongo ia i te reo, i muri i a ia, me te mea ko te wehingia ana te reo o te American vice te peresideni.
  
  
  "Mr. Carter."
  
  
  Ka tahuri ia ki te titiro i te emu o te mata, me te ua he nui te pēhanga i roto i tona uma, ko tana whawhai te revulsion. E tu ana i waenganui o te vice te peresideni i te rua i te mau melo o te Ratonga Secret, e tungou i ahau.
  
  
  "Mr. Vice te Peresideni," na ka mea ia pakeke.
  
  
  "E kore e ahau whakaaro kua tutaki koe i te peresideni," te taniwha mea. Tohu ia i te tata i te ahua, me te mea ko te tangata ia e kino ana ki te nuinga i roto i te ao nei i kite i te reira. Ko ia te tika-fehangahangai me te mārō, te tangata, te huru kinokore te tangata tawhito, he whanui te ataata, me te pouaka ki tonu i te rīpene, me te mētara. Engari i mohio ahau te mea ia mō te tīma, me te hanga te reira i toku kopu clench. Haere mai ia ki te tu i te taha o te us. E rua plainclothes pirihimana, me te hauora i ngā kaimahi, i muri.
  
  
  "Mr. Peresideni, i tenei tetahi o te best iwi taitamariki i roto i to tatou ratonga motuhake," i te Vice te Peresideni mea. "Mr. Carter."
  
  
  "Te reira i te pai ai ki te whakatau i a koe, Mr. Carter."
  
  
  Ko te takiwā o te e fehangahangai hanga toku riri tata haere noa. I whawhai ia i te teimaha te tohe ki te maka ai i a ia i a ia, ka haehae i a ia ki nga wahi, ki ona ringa whanau. Werawera whawhati i roto i runga i toku rae, me te ite e ahau he kaha tightening i roto i toku uma, e tonu te mau dreadlocks, me te dreadlocks. I ahau i te ānini na i te kino i whakaaro ai ahau i haere i te reira ki te pahū.
  
  
  Ahau hemo, me te tahuri atu i nga tangata tokorua. E hiahiatia ana e ahau ki te wahia tahi i ahau, engari kihai ahau i mohio ki te mahi i te reira. Ka titiro ia ki a tawhio noa ki te ngali mata. "Ki te ahuareka, Mr. Peresideni," na ka mea ahau.
  
  
  Ko nga tangata katoa i rapu ana koutou i ahau, ano akonga ngaro ahau i toku ngakau. Ko te haumarutanga kaimahi ako ahau tata.
  
  
  "Kei te tika katoa, taitamariki tangata?" Te peresideni ui.
  
  
  Toku kanohi takatakahi ki te whakatau i tona. "Aue, ae," ka mea atu ahau hohoro. "Ka waiho e ahau pai. Noa ahau i te rere-i roto i ki ētahi tūruhi."
  
  
  Te Tumuaki tuarua, ko te mātakitaki i toku mata tata. "E hiahia koe pai tiki i te tahi era atu, Mr. Carter," ka mea ia ata. I te hoê taime i muri mai ratou i korero ki te American karere.
  
  
  I roto i tona ohorere hepohepo, ka tahuri ia ki te whai i a ratou. I toku ringa, ka haere ki toku koti. I haere ia ki te wahia i roto i te Lugers, me te kopere ratou i roto i nga matenga. Engari ka ua ite ia te matao te maitai o te pū ki tona ringa, ka haere ia ki tona rongo. Tenei ko e kore e te mahere, me i a ia ki te whakarongo ki te whakahau. Kumea e ia i roto i tona ringa, i muru hoki te werawera i runga i tona koti. Ko ana mea, wiri katoa i runga. Ahau titiro a tawhio noa ki te kite, ki te tangata kua kite i toku mahi, a ka tahuri ahau hoki ki te whare, ka kite ahau i toku TOKI hoa Clay-Vincent te rapu i ahau. Ko ia ia i te mātakitaki i te wa katoa.
  
  
  Whawhai aitua, ahau hohoro ki te hoki o te karere i te whare, ki nga tangata o te ruma. Ua ite au e mate ana, ka wehi i haere ahau ki te maka ki runga. Tona reo i tonu te wiri, me te titiro te reira rite gol-votum-votum i te haere ki te kapiti.
  
  
  I roto i te kaukau, ka ringihia e ia he wai matao, i runga i tona matenga, me te okioki puhoi ki te totohu. Te reira i maka huri noa i te matenga o te mata, me te mamae, me te whakapairuaki ka anga ki te iti. A, no te tona papa, ka tahuri ki te kitea e koe i te tauera, Vincent i te reira.
  
  
  "He aha te he ki a koutou, Nick?" ka ui ia.
  
  
  Ahau e tahuri ke atu ana i a ia, ka maroke i ahau. "Te tahi mea me whai kainga te reira he," ka mea ahau. "Whakaaro ahau ko ia tonu i te iti i roto i tona ngakau."
  
  
  "Titiro koe ri'ari'a," ka tohe.
  
  
  "Ahau ite pai i teie nei."
  
  
  "E kore e whakaaro e koe kia kite koe i te karere tākuta?"
  
  
  "Tailor, ma. Ko te tino pai."
  
  
  He roa te puku rite ia ki te pakeke te heru ia ia makawe.
  
  
  "I ahau i te tahi mea ki te inu i roto i taua wharekai i roto i Beirut i a matou e mahi i te tahi," ka mea ia. "Kia mahara? E koe te tauturu i ahau te tiki a tawhio noa tenei. Ko ahau noa tamata ki te utu i te atawhai."
  
  
  Te tahi mea hohonu i roto i toku roro ähua, ka whakahuatia e ia te ohipa i roto i Beirut. I ahau i te tino poto te kitenga o te Paru-Vincent hinga ki te tawhito, pereki, taiepa, a i ahau e haere ana ki te āwhina i roto i te tiki i hoki i runga i ona waewae. I muri i te afa setoni, i te scene ngaro, me te miharo ia ki te hiahia koe i te whakaaro te reira i te katoa.
  
  
  Tenei ohorere ahau. Clay Vincent kore i tutaki ki a ia i roto i tona ora. Me pehea e taea e ahau te mahara ki a ia i roto i Beirut? Ko ana mea kua kore i waho o Venezuela, ki te kahore ana mea, no te ko i roto i te US. Kihai ia i mohio ki tetahi mea e pā ana ki Repanona. Ranei ko ana mea tonu i reira?
  
  
  Kotahi ano, i ahau i te mana'o e te tahi mea kua huna i ahau i roto i te whare hauora i roto i toku mua. Te tahi mea tino nui. Engari pea ko ia te he. Pea te raau taero whakaongaongatia toku whakaaro, kia taea e ahau te haere ake ki te scenes e te awhina i ahau te tākaro i te tūranga o Nick Carter.
  
  
  "Tatarahapa," ka mea ahau. "Mauruuru e ahau to koutou moni, me te te Paru."
  
  
  Ua ataata ia mō te wā poto, engari na tana āwangawanga hoki. "Nick, he aha te reinga i a koutou te mahi i roto i te reira i muri i te tangata i korero ki a koe?"
  
  
  "He aha te tikanga a koutou?" Ka ui ahau ki a ia defensively.
  
  
  "Te pai, mo te meneti te titiro te reira rite e haere ki te tiki i to koutou Luger. Ki te mea i haere i runga i?"
  
  
  I tona ngakau, ka rere i roto i te maha e taea te mau pahonoraa. "Aue, e. Whakaaro ahau ko tōna tino io. I kite ahau i te taata i tae ki tona koti, me te mo te meneti e ahau i whakaaro ko ia te pa hoki i te pū. Ia, ua ite rite te pōrangi, ka kumea e ia i roto i te tauera."
  
  
  I to tatou kanohi, tutaki, me te kiia rite Vincent aromatawai toku rūmātiki. Ki te wero ia ki ahau, e whai i ahau ki te patu i te huru nuitia here, me e te tikanga e raruraru nui.
  
  
  "Katoa e tika, hoa," ka mea ia. Stahl huru o te reo ngawari. "E hiahia koe pai te okiokinga, na ka ite koe pai apopo."
  
  
  Ia, ka titiro i a ia. Ko ia te stocky te tangata ki te makawe whero, pea i roto i tona waenganui-thirties. Ka whakatuwhera, te pono i te mata, engari i mohio ahau e ia i taea e uaua.
  
  
  "Mihi, i te Paru," ka mea ahau.
  
  
  "Wareware i te reira."
  
  
  Mo te toenga o te ahiahi, tamata e ahau ki te noho atu i te matua mahi. Kahu puta mai ana i ētahi wāhi, ka te katoa i te titiro i te rōpū kanikani, me te tu i muri ki ahau.
  
  
  "I nga mea katoa te mea noa?" "He aha te reira?" ka ui ia, e kore e rapu i ahau.
  
  
  "Ae, e te ariki," ka mea ahau. Fifili e ahau ki te emu Vincent Kara korerotia ki ahau.
  
  
  "E kore e titiro rite te hiahia koe ki te noho i konei mo te roa, Nick," ka mea ia. "Ahau hoki te tuku Vincent hoki ki huru, i nga mea katoa. Engari ka kite koe e ahau i te whare wawe i te ata apopo. Ahakoa nga mea katoa te mea pai, i tonu ahau i tenei mana'o e pā ana ki te whakatūpato. I kite koe i te tangata nei i te kiko koe? "
  
  
  Ko tētahi atu tauhou scene rererere i roto i toku whakaaro - te tangata e tu ana i roto i te ma ruma e pupuri ana ahau ki te pū. Kahore, te reira i te kauhanga roa, e kore te ruma. Pa e ahau i toku rae ki toku ringa, a Hawk matatau i ahau.
  
  
  "no. Kahore, e tona huru kihai i kite i te reira." Kia pehea te i ia ara te mohio he aha te ahua o te tangata ia e korero e pā ana ki? Kahore i whakahuatia i roto i te kōnae e oku hoa i kite ki ahau. Ki te kore koe kua wareware i te reira.
  
  
  "Nick, e koe ki te tino kei te pai?" "Ki te Vincent here, ahau pea i taea kua mahi i te kore koutou."
  
  
  "Au e ahau te pai!" ka korerotia e ia ki a ia, ahua koi. Titiro ahau i te Kahu, me ia titiro i ahau grimly, ngaungau i runga i te unlit avaava. "Tatarahapa. Engari ite e ahau te rite i ahau e hiahiatia ana i te hui, me te hiahia ahau ki te kia i reira."
  
  
  Tamata ahau e kore e ki te whakarongo ki te mata maurirere, i roto i tona reo. Ki te Kahu whiwhi ahau katoa i runga i te haumaru, e kore ahau e taea ki te whakaoti i toku misioni.
  
  
  "Katoa e tika," ia te mutunga ka mea. "Kite koe i te apopo, te tama."
  
  
  Kihai i taea e ahau te titiro ki a ia. "Ko e tika."
  
  
  Kahu te haere i roto i te kari, me ana mea i haere. E kore ahau i hiahia ki te haere hoki ki te hotera. E hiahiatia ana e ahau ki te inu. Ka mau ahau ki te tēkihi ki te Atua Hardin no te mea ua ite au mokemoke, me te hoki etahi take e ahau e pā ana ki tenei wahi ki te kotiro i roto i te whare hauora. A, no te ana mea i puta mai i roto i, ko ana mea i miharo ki te kite i a ia e noho ana i te kokonga tepu. Ko ia anake, tetetete te maka o te waina. Ka kite ahau i matau atu.
  
  
  Ka hoki koe e kore e te whakapā atu ki te Lynch Mobs ranei tetahi e pā ana ki tenei misioni, e kore e ara te kaimahi o tenei whare hauora.
  
  
  Ka tahuri atu ia i Nah, a haere ana ki te tepu, i runga i te atu taha o te ruma te. Ua ite au i te nanakia hiahia ki te haere ki a ia, te korero ki a ia e pā ana ki toku raruraru, ki te tango ia ia ki te moenga ki ahau. Ko ia ia i kiia mai ki ahau ki te hanga i te whakapā. Te hāwini, i haere mai, i whakahaua e ia i te parani. A, no ka mahue i a ia, ahau titiro ake, ka kite i a ia e noho ana i muri ki toku nohoanga.
  
  
  "Te pai, ahiahi, Raphael." Ia te noho i muri ki ahau. Ko ia te ara nui atu ataahua atu i te mahara ia.
  
  
  Tona ingoa ohorere pihai ki toku upoko i nga rire o toku ta'oto. "Ko tou ingoa... Question." Ka titiro ia ia tika i roto i te kanohi. "E kore au e mahara ki te mohio, e, e ahau?"
  
  
  "Kahore, engari whakaaro ahau e mohio ana ahau he aha te koe i te mahi i tenei. Te reira i tika katoa."
  
  
  "E kore kia ahau ki a koutou, kia ahau?"
  
  
  "Ahau i ui ki te whakapā atu ki a koe. Ki te kitea i roto i pēhea te e ongo'i koe, me te hanga i te tino e kei te manakohia rite Nick Carter."
  
  
  "Ko ahau pohehe hoki ia," ka mea ahau. "Ko te kotahi hou i te Kahu rawa āwangawanga e pā ana ki toku toko i te ora. I whakaurua ahau ki te peresideni tenei ahiahi, me te mea ko te reira te tino mutu rawa hoki te meneti. Ko whakaaro ahau i hanga e ahau i te matau-te whakaaro ahau i te pai. "
  
  
  Tanya o te ataahua, mata, pouri. "Kahu, ko te tangata anake nei e taea e aruaru tenei misioni katoa. Whai koe ki te riria te huru i roto i nga ara taea e koe Nick Carter, me te e taea e koe te tou mahi i te amuiraa." Tona reo i te riaka, me te take. "Ko reira nui e koutou te whai te uru ki te te amuiraa ruma i roto i to koutou whati tina."
  
  
  "Ahau i matau, Tanya," ka mea ahau. Ia hotel
  
  
  ki te tango ia ia i roto i toku ringa, ka kihi i a ia. "Te haere mai ki toku ruma i," ka mea ahau. "Hoki i te wā. Tenei... nui ki ahau."
  
  
  "Ko te hawk kia matakitaki koe," ka mea ia i te ata.
  
  
  "Kahore, e kore e te reira rite taua. Tēnā, haere mai ki konei mo te moka."
  
  
  Ia ruarua mo te taime, ka tae i roto i, me te ata e pa ki toku mata. I mohio ahau ko ia pai atu ki ahau. "Ka waiho e ahau te reira i roto i te hawhe te haora."
  
  
  "Ka waiho e ahau tatari."
  
  
  E wha tekau ma rima meneti i muri mai, tatou i te tu i roto i te marama atarua toku piha hotera, me Tanya te pakeke te tauahi ia. Ko ia kihi e ee, me tona arero pakura ki roto ki toku mangai. Ka aki ia hope ki ahau.
  
  
  "Aue, Raphael," ka hemo ia.
  
  
  "Tangohia atu koutou kakahu," ka mea ahau.
  
  
  "Ae."
  
  
  Tatou i mahia i roto i te pouri. He hēkona ruarua i muri mai, i matou e rua tahanga, me te titiro hungrily i te tahi i te tahi. Tanya ko tetahi o te nuinga o te wahine ataahua hiahia ia kite ake. Oku kanohi, ka mau i roto i a ia tonu, a tawhio noa te u, pūhihi hope, piko hope, me te roa, maheni huha. A ko ahau e koe whakawaia e ia te ngohengohe, te titorehanga reo. I te reo e korero na i te ata me te convincingly ki ahau i roto i te whare hauora. Te reira i te anō aukumetanga i waenganui ia tatou, no te mea o tenei motuhake hononga. Ahau craved te tinana e no ki taua reka, beckoning reo, te reo e te taua i te mana i runga i ahau.
  
  
  I haere matou tahi ki te moenga, a ka kihi ia i a ia i reira, toia ana ia tata, me te ongo'i ia whakaakona u te pēhi i te pātene ki ahau, e neke i tona ringa ki runga i te tetere, ānau o tona huha.
  
  
  Tatou i rua i te manawa kaha. Tukua e ia i a ia, a ka noho ia ki raro i runga i te moenga, i tona ki tonu i te kirīmi-tae te hanga i te titiro rite te kirīmi ki te ma rau. I mahara ahau ki a ia ngākau taime i roto i toku ruma i te whare hauora. I ohorere, i ahau i tetahi atu te mahara, o te ruma ahau i te moe e pā ana ki i roto i te whare hauora. I kite ahau i Tanya totoro i roto i te mua o te ahau hei utu mo o te moenga, me te ātaahua hoki ahau ki te uru atu ia ki a ia te tinana katoa. Ko te reira i tika te moe? Ranei i te reira tino tupu? Ko ia te kaha puputuu.
  
  
  I tona pae pēhi i te mea i roto i te moenga, me te pae pēhi i muri ki a ia, e anga ana ki a ia. Ka pa ia ki tona ngutu ki tana ake, ka rere tona ngutu iho tona kaki, me te peke.
  
  
  "E koe te whai i te tari matua i roto i te Caracas?" Ka ui ahau ki a ia i waenganui i te kihi.
  
  
  "He aha koe e whakaaro e," ka mea ia, oho.
  
  
  "E koe te whai i te whānui sofa i roto i to koutou fare?"
  
  
  Ka titiro ia ki ahau, me ahau whakaaro i kite ahau i te wehi i roto i ona kanohi. "He aha e ui ki a koutou?"
  
  
  Ka korerotia e ahau ki a ia. "E i reira tatou i hanga tuatahi te aroha, ko e kore e te reira?" Ka rite ki korerotia e koe ki ahau, ehara i te mea i roto i toku fare. E kore ahau e whai i te taua te sofa i roto i toku fare." Ratou, whakakitea mai ki ahau he te tokorua o ngā whakaahua o toku fare i runga i Avenida Bolivar.
  
  
  Tanya titiro riri. "Ko reira nui?" ka ui ia.
  
  
  "E kore e tino," na ka mea ahau, kihi i a ia. "E tika i puta ki ahau a, no te ahau i kite i a koe i konei."
  
  
  Tona mata e māhorahora ana ano. "Kei te tika, Raphael. Ko te reira i toku fare. Ko ahau noa te arowhai i koe i roto i te whare hauora ki te kite, ki te koe i te mahara."
  
  
  "No te mea o te misioni?"
  
  
  "No te mea o toku wahine horihori." Ia malimali, me aki insistently ki ahau.
  
  
  Ka mutu te whakaaro e pā ana ki te reira, me te wareware e pā ana ki nga mea katoa, ko te wawe o tona hiahia, me te velvety te mārū o ona kikokiko.
  
  
  Chapter Waru
  
  
  Te ata i muri mai, Kahu, Vincent, me ona hoa te whakaturia atu mo te Ma Whare. Te nuinga o te wā ope haumaru i te reira ki te katoa te po. I te ono karaka i te ata, ko reira kua he madhouse. Kahu korerotia Vincent, me ahau ki te tirohia i te conference room, me te e karapoti ana i te ruma i te aroaro o te iwa-te toru tekau, a, no te amuiraa i mahara ki te tīmata. Ko ia te tino tailiili. I ahau i te mana'o ke i ahau te mahi i enei katoa te arowhai i te haumaru, me te mea ngāwari ki te nuku a tawhio noa te iwi nei i reira mō te whakaaro kapu o te tu i ahau. Ki te kahore ana mea, kihai i pera manavasii, tona e whai koa te tuhinga o te reira katoa. Te haumarutanga te kaimahi, ka tawhiri atu a malimali i ahau, e kore e ara suspecting e reira ko ia te hunga hanga tino kahore he tangata e mahue te amuiraa ruma ora.
  
  
  Puta noa i te ata, i te mata o te takotoranga ruma i haere mai hoki ki ahau ano, a ano, me ia wa tupu te reira, ka wahia i roto i roto i te werawera makariri. I te kaha o toku mauahara i haehae ahau te wahi motu ke. Tona misioni he ki te haere tonu, te mahi i tona mahi, me te maka i te ao o ēnei e rua te iwi i te kino.
  
  
  "Well, te reira i te haora i mua i te amuiraa tīmata," A ka korero ki ahau, " me matou ki te whai i te mea pai ki te mahi atu matou i a matou i mahue i Washington. Ki te kahore e taea e tatou e kore e kitea e te tangata te roa e kore tetahi atu kua kitea e..."
  
  
  "Ehara i te toku te hape i," na ka mea ahau kia koi tau.
  
  
  Kahu ako oku kanohi, a ka mohio ahau e hiahia ahau te mahi i te reira ano. Te huru o tona kanohi kaikaha karohia ana ia.
  
  
  "Ko wai te reinga mea e?" - ka nanao i te rūmātiki.
  
  
  "Ahau... ahau i te pouri, e te ariki. Whakaaro ahau ona he iti tailiili e pā ana ki te amuiraa."
  
  
  "Kei te kore tenei rite koe i te katoa, Nick," ka mea ia tino. "Tonu i a koutou ki te pupuri i tou matao. Ko te aha whakaaro ahau kei a koe te pai. He aha te he ki a koe tonu? E mohio ana koe taea e koe te ōrite ki ahau."
  
  
  Ia, ka titiro i a ia. I ia he tauhou pānga ki runga ki ahau, a kihai i taea e ahau matau he aha. Pai ahau i tenei tangata, me te hoki etahi take ua ite au i tino tata ki a ia, ahakoa i ahau e kore e kite i a ia, ego tae noa ki te ata inanahi nei. Te reira i te ke.
  
  
  "Ahau te tika katoa, e te ariki," ka mea ahau. "Ka taea e koe te tatau i runga i ahau.
  
  
  "Ko koe te tino?"
  
  
  "Ae, ko tona ingoa."
  
  
  Te pai. Ki te kitea e koe i tetahi mea, ka taea e koe te kite ahau i te haumarutanga tari matua."
  
  
  A, no te ko ia haere, ua hinaaro e ahau ki te tokua moony i roto i te mata. Ko ana mea ai kua titiro rite Nick Carter, ko ana mea kihai i mahi i rite ki a ia. Me te Kahu ite. Ki te ahau kihai i tupato, ka e kua e ngaro te misioni katoa.
  
  
  I te wā o te hui, arā, i te whare kingi i mīharo te pehi. I te fare, i te kikī ki te iwi. Te reira i te rau o te kaipūrongo i te katoa i runga i te ao. Te flashbulbs i haere atu nga meneti, me i reira ko te rota o te hamama ano ratou, me te sightings. A, no te te whakahaere i tae mai i te amuiraa whare, i te mano huri noa i a ratou na te matotoru, e ih taea e papaki ana kia kite.
  
  
  A, no te ahau i kite ih ano i te whānuitanga tata, ua ite au i taua riri ki a ratou, pērā i te whakatuwhera i te mauahara, i ahau ki te tahuri atu. Ka taea e ara mataara ia ratou i te tomo i te ruma. I te meneti torutoru i muri mai, ko nga tangata katoa i roto, me te nui double doors katia muri i a ratou. I te amuiraa kua timata.
  
  
  A, no te ka e ahau ki te whare, ka tirohia i te conference room, i ahau e kumea ana e tona aro ki te wai, decanter i runga i te roa mahogany tepu. Te reira i te ōrite ki te mea e ahau te mea i muri mai, i te hikinga. Ko te reira i runga i te paepae, me te tatini ki te karapanaka, mōhiti karaihe. I te poutumarotanga, ko te wai e toe ana i roto i te carafe ka riro matiu, me te whare te kaimahi, ka whai estestvenno kawea mai te wai hou mō te tuhaa pureraa avatea.
  
  
  I te po'ipo'i roa i te tau. Ia vitiviti restlessly ki runga, me te raro i te kauhanga roa. I te tahi atu te kaitiaki titiro i ahau. I te fare i te ki tonu o ratou. E rua Venezuelan kaitiaki haumarutanga, ko tetahi CIA āpiha me tetahi Ratonga Secret agent kaitiaki e tu ana i waho i te conference room. Katoa a tawhio noa ratou i mohio Nick Carter, me kahore tetahi i ara titiro i ahau, ka hiahia ahau titiro a tawhio noa te piha i mua.
  
  
  A tawhio noa tahi-e toru tekau, te hawhe haora i mua i te wehenga, te kauhanga roa ki waho o te amuiraa ruma i anga ki te whakaki i ake ano. Ua ite au i te wehingia ana tuhinga i roto i toku pouaka, me toku matenga i te tīmata ki te tukino. Engari ko tenei te wa o te mamae, ko te tata i ahuareka. I mohio ahau e ia, e ngaro te taenga atu ano te oti e ahau toku misioni.
  
  
  I mua tata i te hikinga, he CIA agent whakatata ki ahau. Ia papû e matau ki ahau, me te huru, me te whai i mohiotia ia. Arotahi ahau i runga i a ia, me tona mata titiro mōhio, ahakoa o te akoranga e kore e i reira. Ko tenei katoa huru, a kihai ahau i whai i te wa ki te māharahara e pā ana ki te pehea te mahi i te reira. Heoi, enei collisions, meinga ana ahau e io. I te kotahi te mahue i taea e te whakangaro i te misioni katoa.
  
  
  "Mai koe i hea, Carter?" ka ui taua tangata ki. "E kore i kite koutou i konei i roto i te tokorua o nga ra."
  
  
  "Ah. Ko ia te tirohia i roto i e rave rahi hihira mau taata, " ka mea ia tensely, e ngana ana tona pai ki te tangi estestvenno.
  
  
  "E?"
  
  
  "Kite ahau i a ia i te po i te aroaro o, he tūpato-titiro te tangata i te fariiraa tēpu, engari ka tahuri te reira i roto i ki te waiho i te hunga mate mutunga."
  
  
  "Oh right, kua rongo ahau e pā ana ki te reira. Ahau ano hoki te rongo koe i te moe ki etahi tiamana kotiro mo te ia. He reira tetahi pono i roto i tenei? " ia chuckled.
  
  
  Ko te ataata ohorere fakamanatu ahau o te tetahi i runga i te mata o te American vice te peresideni ka whakaurua e ia ki ahau i te peresideni. "E aha e kore koutou kia ngaro, koe koretake poriro!" Ahau growled.
  
  
  Ka ia ite i te matau-a Vincent e tu ana i te tika, he torutoru waewae atu, rapu ana i ahau. Kihai ahau i kite i a ratou te haere mai.
  
  
  "Kia puritia ai e koe i tenei tetahi i runga i te herea," te CIA ka mea taua tangata riri rite hohoro ia haere i mua Kahu, me te Vincent o mimmo, me te haere tonu ki raro i te whare.
  
  
  Kahu i reira e tu ana, e ako ana ahau mo te taime. A, no te korero ia, tona reo i marino, me te iti. "Haere mai ki a tatou, Nick," ka mea ia.
  
  
  "Ia ki te kia i konei, no te haere mai ratou i roto i," ka mea ahau. "I reira kia te raruraru."
  
  
  "Te tango i te kaka, ka korerotia e ia ki a ia, ki te haere mai ki a tatou!"
  
  
  Ka pania tona ringa ki runga ki tona mangai. Ko ahau i roto i te raru, ki te tika ki runga ki te haora ki te haere i mua i ahau te tutaki i te tangata nei e mahi ki ahau i te decanter. Engari i reira kahore he ara i taea e ia te hoatu ki runga i runga i te matau -. Kihai ia i hoatu e ahau he pai.
  
  
  "Tika katoa," ka mea ahau ki te ata.
  
  
  Kahu arahina ia tatou ki te kau tūmataiti ruma e tata ana ki te haumarutanga tari matua. Kia tatou i roto i, Kahu kati, ka kiia nga tatau, ka tahuri ki ahau. Vincent tu atu ki te taha, titiro rawa raruraru.
  
  
  "I teie nei," Kahu mea i roto i te pakeke, iti te reo. "He aha te reinga, ko te haere i runga i konei, kaka? Ka mau ahau ki nga mea katoa i taea e ahau i roto i a koe, Nick. E koe te mahi i rite ki te rewera."
  
  
  Ia ka titiro i Vincent. "Ka korerotia e koe ki roto i te pā ana ki te ohipa i te rōpū."
  
  
  "Kahore, e kore ahau i," Vincent mea defensively. "Engari i ahau ki te mahi i te reira."
  
  
  "He aha te ati?" Kahu ui.
  
  
  "I tika i te iti aronganui whakahirahira," Vincent mea.
  
  
  Ka mitimiti i ona ngutu maroke. Ko ahau koa ia kihai i whakahuatia i toku ngana ki te tiki i te Luger i roto i. Te kahu i te koi. Ko ahau te tino kua i ruarua i toku tuakiri. Pea ia ite i te tahi mau hape i roto i toku huna. Pea ratou i mahue i te kamiriona, i te scarring, ranei te tahi mea atu e ka hoatu e ahau atu. Kahore, te reira te tikanga kia toku te hape. Ko ana mea kihai i tika te mahi rite Nick Carter.
  
  
  "Te pai, i te aha ko te reira?
  
  
  Kahu ui impatiently. "He aha koe kia whakatara io i te wa katoa?" Koe e kore i reira te tangata ano ki a ratou te koka i a ia hoki haere mai i te pātū."
  
  
  Rūmātiki i te ohie. Ko ia he tangata rerekē. Rafael Chavez. Otiia kihai i taea e ahau te korero ki a ia. Ko ia te tetahi a tawhio noa te hoariri. E rua o enei AH āpiha i oku hoariri.
  
  
  "Ahau e kore e tika mohio, e te ariki. Mahalo te reira no te mea te reira katoa na whakatara matekiri, ki te mano o te iwi whakakikī a tawhio noa, ngangau, me te whakama. A ko te wahi kino rawa ko te mohio ki te tahi mea e taea e tupu i tetahi taime, me te e kore matou e taea ki te meatia tetahi mea e pā ana ki te reira. Tenei haumarutanga mahi e kore toku kāhua ."
  
  
  E rua nga tangata i te puku, mo te taime. Kahu e tahuri ke atu ana, a haere ana ki te matapihi. "Au wehi e kore te mea nui, Nick." Ka tahuri ia ki ahau. Tona tinana kikokore whakaaro ki te holomui noa atu i roto i te tweed koti, me tana matao kanohi te titiro ki te tiro mākutu nuitia i ahau. "He aha te tupu i roto i aua ra e rua, ka i koe riro?"
  
  
  "Rite te mea i korerotia e ahau ki a koe," ka mea ahau.
  
  
  "E kino ana ahau ki te mea i tenei, Nick, engari whakaaro ahau kei a koe te huna i te tahi mea i ahau. E kore e tangi rite koe rānei. Matou kua tonu kua tino tuwhera ki te tahi i te tahi, kihai matou?"
  
  
  I te akiaki i roto i toku matenga, me te pouaka i te tipu. Ko te reira i iti iho i te haora i mua i ahau i takoha ki te tomo tenei kauhanga roa. Na Rawiri A te hiahia ana ki te kōrero, me te kōrero.
  
  
  "Ae, tatou kua tonu kua te pono."
  
  
  "Na kia pono o," te matau-mea. "Whakaaro ahau i te tahi mea i tupu no te koe ngaro, me te kore ahau e matau te aha e kore koe e korero ki ahau e pā ana ki te reira. E mohio ana ahau me whai koe i ētahi take ki te pupuri hoki, engari e riro te reira nui pai no te rua o a matou, ki te hoatu i te reira i roto i reira. Ko tenei e pā ana ki te Hoffmann kotiro? "
  
  
  Ona kanohi oioi ki a ia. "Kahore, te reira kahore ki te mahi ki te kotiro. He aha te reinga, ko te tenei mahara ki te kia? Korerotia e ahau ki a koe, ko reira te mārama. E tino whakapono ana ahau i takoto ki a koe? Ite e ahau i ahau e karanga ana, engari te reira te mutunga rawa.
  
  
  "Te marino ki raro, Nick," Vincent ka mea te ata.
  
  
  Kahu i mea i tetahi mea mo te taime. I titiro ia ki ahau ano, i ngoto ki ahau, ki tana pakeke, makariri kanohi. I te akiaki i roto i toku matenga, me te pouaka i te apî e taumaha ana, me ia ite au i rite i te poma e pā ana ki ki te pahū.
  
  
  "Nick,"Kahu ka mea āta," au e ahau te tango koe atu i tēnei take." Ego mata o te ohorere titiro tawhito, me te ngenge.
  
  
  Te whakamātao i te rere i roto i ahau. Ka tahuri ahau ki te whakatau ia i tona mata. "E kore koutou e taea te mahi e," na ka mea ahau dully. "E hiahia ana koe i ahau ki konei."
  
  
  "Tēnā whakapono ki ahau, ina korerotia e ahau ki a ia i ahau e kore e hiahia ana ki te. Kei a koe te maha kotahi i runga i toku rārangi, me te mohio koe i te reira. Koutou ki te aru i record korero hoki ano. Ko reira te tahi mea he i konei. Te mana'o i ahau, ina tae mai ahau i roto i Caracas - te hunga nanakia mana'o e te tahi mea i riro hē-tonu ki ahau. I roto i te meka, te reira te whiwhi i te rota kaha i roto i te tokorua whakamutunga o nga ra." Titiro ia ki Vincent. "Te ite koe i te reira rawa, e kore te mahi koe, Clay?"
  
  
  "Ae, e te ariki," Vincent mea. "Ka taea e ahau ite i te reira."
  
  
  "Kua tonu utu te pūmanawa, Nick. Kua korerotia e koe he tokomaha nga wa. Well, ko ana mea, rawa. Me tika ahau he tino kaha te mana'o matau i teie nei e kore e tika kia wāhanga o tenei. kahore atu. Mo to koutou pai ake, me ano hoki i te pai o te amuiraa ."
  
  
  "E te ariki, kia whakaatu ahau ki a koe, e ahau i pai," na ka mea ahau. "Just tukua ahau kia noho hoki i te mea kiano i matao."
  
  
  Te huru o te rae furrowed: "te Aha i te poutumarotanga?"
  
  
  Kihai i taea e ahau te titiro i te emu i roto i te kanohi. "Te reira noa te mea rite ki te tino mōrearea te wā. Kotahi ratou i humarie hoki i roto i te conference room, ko te reira pea e te mea pai ki te haere he. Ka waiho e ahau ona ki te hiahia koe ia haere."
  
  
  "Ahau e hiahia ana koe ki te waiho i teie nei," Kahu ka mea tou kanohi. "Vincent, haere ki te tiki i tetahi o te Venezuelan kaitiaki haumarutanga. Tonoa e ahau i a ia e hoki ana ki te hotera anake ki a Nick, tika ki te hanga i te tino ia riro te reira tika katoa."
  
  
  "E kore te e tika ana," na ka mea ahau riri.
  
  
  "Ahau i te pouri, Nick, engari e ahau whakaaro kia," te matau-mea. Te huru o te reo i te koi, me te kia i tona kanohi.
  
  
  Vincent tīmata ki te ritenga mai o te Ra, a ka whakarere ua ri'ari'a. Kihai i taea e ahau kia enei iwi ki te mutu i ahau i te whakaoti toku ohipa. Te tahi mea pāwhiri roto i, me toku whakaaro ka mārama. Ia, te matau ki ta e hiahiatia ana e ahau ki te mahi. I ahau ki te patu ih. He pakeke, makariri faaotiraa te matapouri ki ahau.
  
  
  Ka hohoro te hoatu i runga i tona koti me te unuhia i roto i te luger . Ia huru i hāngai te reira i Hawke, engari i reira ano ka korero ki te Vincent. "Kia mau ki te whakatuwhera i te ngakau tenei," na ka mea ahau kia koi tau.
  
  
  Ratou e rua, ka titiro ki ahau i roto i te te whakaoti i te ru.
  
  
  "He haurangi koe?" Kahu ui incredulously.
  
  
  Vincent tahuri atu i a ia. "Haere mai ki konei, kia taea e ia te kite i a koe," ka mea ahau. Te taenga atu ano e ia, ka whakamate i a ia e rua. Engari i ahau ki te mahi i hohoro.
  
  
  "He aha te mea i te reira, Nick?" ka ui Vincent, tona reo iti me te riaka.
  
  
  Ka korerotia e ahau ki a ia. "Ko toku ingoa Rafael Chavez." "Au e ahau te kairapu utu. Na te reira e kore e mea faufaa te reira, ki te matau ana koe. Nick Carter, ko te mate, me te ahau impersonating a ia. I roto i te haora, e ahau ka oti toku misioni, me nga mea katoa i te amuiraa i te mau piahi e te mate. Kahore e mutu ahau, na te neke i roto i te mua o te ahau rite i ahau te mea."
  
  
  Kahu Vincent, me ahau whakawhiti kamo.
  
  
  "Kite ahau i te mea ngaro moko i runga i tou ringa matau, a, no te i koe te horoi i te rihi, i tenei ata," A ka mea āta. "Kahore, e kore te tangata korero teka. Kostya o te Atua, Nick, te hoatu i taua mea ki raro, a ka korero ki a tatou."
  
  
  Ana kupu tetea ahau. Emu o te pū tohu i tona uma. Engari ka kite ahau Vincent rere ki runga ki ahau.
  
  
  Tahuri ahau ki te whakatau i a ia, engari ko ahau he hautanga o te tuarua te mutunga rawa. Ko te mea i muri i mohio ahau, ko ia i runga i te tihi o te ahau, a tatou i hinga ki te patunga witi.
  
  
  Ka rite ki te patua e matou, Vincent o te meaty ringa wahia ki toku mata. Ko te reira i te pupuhi taimaha, me te reira ohovale i ahau. Na, ko ana mea, a ite au i te Luger ketia a tawhio noa toku ringa. Puritia e ia ki runga ki te i te reira ki te katoa i tona ai, engari Vincent Mistletoe i te painga. Te pū hinga ana ki te patunga witi. Engari i te whakaora i tona kaha. Ia tama-i roto i-ture whana Vincent, me te whana tona huru pakeke i roto i te kopu.
  
  
  Ia hamama, a hinga ana ki runga ki tona hoki ki ahau. Te Luger purepure ia, ka haere ki te mahi i te reira.
  
  
  "E kore e te mahi i tenei, Nick. Ka whai i ahau ki te kopere." Kahu tu ana i runga i a matou, te pupuri i tana beretta i runga i ahau. Titiro ia i roto i te emu o te roa silencer ki tana titiro, me te ite e ko ia tino nui. Ka āta tu ki runga.
  
  
  "Whakaaro e koe taea e koe te aukati i ahau ki tenei?" Ka ui ahau ki a ia i roto i te whakawehi i te reo e kore ahau i ite i te rite ki toku ake.
  
  
  "Ahau rawa mohio e taea e ahau," ka mea ia marie. "Otiia e kore e meinga e ahau te mahi i te reira."
  
  
  "Ka tango ahau i tenei toy i a koutou, me te patua e koe ki reira," e ahau growled. Ka mau ia i te taahiraa ki te reira.
  
  
  "Ahau ka kopere ia, Nick," te matau-mea. Ko ahau i taea te kite i te tohu o te wehi i roto i ona kanohi - ka wehi ia, e kore e taea e ki te whakamate i ahau.
  
  
  Ko ahau tika e pā ana ki te karanga i toku huru o awarua, ka kite ahau i Vincent ana ki ona waewae ano. Ka rite ki Matau-te āta tohu i te pū i toku pouaka, Vincent haere mai ki runga ki ahau. Huru mau ia, ka toia ia i roto i te mua o te ia ki te tiaki i a ia i te Beretta Goshawk. Na ko ia kaore i pakeke e Vincent, te hunga e hinga ki te kaha i runga i te tihi o te matau -. E rua nga tangata ruarua hoki, me te pū i haere atu ki te ngohengohe haruru. Gawk e taora ki te tuanui.
  
  
  Ahau na ka hohoro, slamming toku ringa matau ki Vincent o te kaki, me te tuku ki a ia te rere atu i te Goshawk, te whakawātea i te ara mo ki ahau. Ka rite ki te matau-tuku iho te pū ano ki te whai ano, te huru mau tona pū ringa, a unuhia ana, kowiria pakeke rite ia toia ego ki a ia. Ia rere i runga i toku huha, a tuki ki te patunga witi, te Beretta te patu i nga taiepa i muri i a ia. Ko ia te manawa.
  
  
  Tae ahau mo te Luger, engari ka Vincent mau ano ki ahau. Ka hinga ia, engari i ora tonu, me te u i te maui matau i runga i Vincent te whanui o te mata. Te huru o tona kauae ngatata, me ia i ruarua i te pānga. Em i roto i te mamae, engari ia kihai i mutu. A ia, i kite ia i te huru i ringa te haere i raro i ona koti. I roto i te kotahi te nekehanga, ka pakura nga stiletto ki tona nikau, ka tonoa e Huru e e rere tika rite Vincent mau whāinga. Te maripi mau ki a ia i roto i te rara, me te ia te putanga, ona kanohi aano, a hinga ana ki tona taha.
  
  
  Kahu hamama, titiro i Vincent o te tinana i roto i te ti'aturi ore. Kahu toe mahara, engari ano rawa ngoikore ki te neke. Te Luger mau ia me te āta hāngai te emu i tona matenga. Ia me te mate. I reira kahore he ara atu. Tona maihao tightened i runga i te keu, ko te mea mutu ahau. Kahu titiro i ahau te reira te kaki, me te riri, me te resentfully.
  
  
  Ko to te mauahara, me te riri ki tonu toku uma. Tenei ko te tangata e tu ana i roto i te toku ara. Te reira i ki te kia whakakorea e te huru. Toku maihao tightened i runga i te pakeke te whakarewa i te tīmata ano. Ka titiro ia ki raro i te e kuo mingimingi mo te mata, me te piri, miharo by te inamata te ngaru o te aau. E kore ahau e mohio ki te aha, engari aroha ahau ki a ia rawa nui, me te whakaute i te tangata i nui rawa ki te kopere i a ia. Tonu, i ahau ki te wahia i te tīmata. Ko ana mea ka pakaru mai i roto i te werawera makariri rite taupatupatu kare rere i roto i toku matia roro. Ka mitimiti i ona ngutu maroke me te hāngai ana ano. Toku fatongia mārama. Rawiri te matau-kia whai i te mate.
  
  
  Otiia kihai i taea e ahau te mahi i te reira. Ia noa e kore e taea e wahia te tīmata. Pea kihai i ahau i ki te patu i toku huru i muri i te katoa. I taea e ahau te here ia ki runga ki toku huru, me te pupuri ia ia i roto i te ara tae noa ki ahau e te whakaoti i toku misioni.
  
  
  Kahu i rapu i toku mata. Kihai ia i titiro tino miharo, no te ka tuku i te pū.
  
  
  "I mohio ahau e kore e ki te whakamate i ahau," ka mea ia i te ata.
  
  
  Ona, karanga. "Tutakina!" Ko tōna rawa hōhā me te poto ki te whakaaro mārama.
  
  
  Hawke's huru herea ona ringa me nga waewae ki te here, me te whitiki. Miharo ahau ki a ia i te whawhai rite ki te TOKI kaihoko, e kore e rite ki te runaruna orurehau. Me Hawka i herea ia ki runga, ano he pro, ahakoa i mohio ia e ia te hiahia e kore i mahi i tetahi mea i rite ki tenei i te aroaro o. Me te reira i tenei ke te mana'o e i ia mo te tangata tawhito. Te reira i kore i hanga i tetahi atu tikanga i to te mura o te mau haamana'oraa, me te unknown haurangi moe i hiahia ahau kua he hoki te mua torutoru nga ra.
  
  
  Kotahi ano, i ahau i te mana'o e i te tahi mea i he ki te katoa o tenei-ki te iwi i te whare hauora, te misioni i ahau i runga i, me te ki ahau. Otiia kahore he wa ki te tūhura i.
  
  
  Te matau-toia ia ki roto ki te whare moenga. Kihai ahau i tutakina ana ia ki runga, no te mea i mohio ahau ki te ruma i tino soundproof. Ia tika matatau i ahau.
  
  
  "Kei runga i te raau taero ranei te tahi mea," ka mea ia.
  
  
  "Tutaki ake, a e kore ahau e whakamatea e koe," ka mea ahau kia koi tau.
  
  
  "E kore koutou e hiahia ana ki te whakamate i ahau. E tino whakapono ana e koe te tangata, ko Chavez? "
  
  
  "Ia Chavez."
  
  
  "E kore te pono," ka mea ia flatly. "Kei a koutou Nick Carter. Te whakahāngai i whakatara i te reira, e Nick Carter!"
  
  
  Te reira hanga ahau āmai. I te ānini i haere mai hoki - i te ānini e kore e pai ki te haere atu, tae noa ki muri i ahau i hiahia i patua oku hoariri ki reira. Ahau titiro i taku mahi tiaki, ka kite i ahau e pā ana ki te hawhe te haora i mahue. Te matau-kaore ia ki roto ki te whare moenga, e taora i te tatau, a ka kiia te reira. Ia ia te titiro i Vincent rite ka whakatata ia ki te kuwaha. Ka titiro ia ki te mate, me te hoki etahi haurangi take, ko ahau tino aroha mai.
  
  
  Ka haere ia atu i roto i te kauhanga, me te miharo ki te kitea e te reira i tata ki te koraha. Te Venezuelan pirihimana i tomo i te haumarutanga ruma i te tahi atu pito o te whare. Kihai ia i kite i ahau. Oia mau, kahore he tangata i rongo ki a tatou. Otiia e kore e te reira rite Hema, me te whai ahau ki te kanohi tahi e te tahi. Ko te haumarutanga kaimahi kia miharo ki te wahi i haere mai te reira i te, te tangata ranei te tangata e kite i ahau e haere ana ki raro, ki te whare ki te Kahu, me te Vincent ai i te tīmata maka ana i te rua, me te tahi e rua. I tona whakatau ki te haere i roto i te a tawhio noa te whare i roto i i te taha tomokanga. I taea e ia te whai haere i roto i te kari, me te haere mai hoki i roto i te tomokanga matua. Te tūmanako, i te mano e kua whakamararatia atu ana i roto i te poutumarotanga mea kiano i matao. Me te tangata e kite ia ia te haere mai i roto i e tika i te mana'o nei au e ko ahau i roto i mo te tīmatanga o te tina. Ka titiro a tawhio noa te hohoro, ka haere marie ki raro i te whare, me te i roto i i te taha o te tatau.
  
  
  I te iwa o nga pene.
  
  
  Maka ana e ahau i te reira a tawhio noa te upoko o te matau-a Vincent. Toku mataara te mea kotahi tekau ma rua e toru tekau ma rima-tika e rua tekau ma rima meneti i mua i te tutaki e ahau toku whakapā ki waho i te conference room.
  
  
  Ia hohoro haere i roto i te kari ki te mua o te whare. Ara i roto i tenei āhua ata wa, i reira i te iwi i nga wahi katoa. Te waka ki tonu i nga ara ārahi ki runga ki te whare ki te papa whenua. Te uru rori i āraia, engari ko te kaitiaki haumarutanga, kia high-haumarutanga waka haere.
  
  
  Rite haere ia huri noa i te whare, ka kite ia i te rau o te iwi tu mangere ana a tawhio noa te whenua, e tatari ana mo te rangatira ki te puta.
  
  
  I ahau i te tika ki te tīmata ki te haere ki raro, ki nga mano, ina ka haere mai te tangata ki runga ki ahau i te taha o te ara, ārai toku ara. Titiro ahau i te reira, ka mohio e ko te reira i te CIA te tangata e hiahia ahau te rere ki mua. Kihai i taea e ahau te tau'a ore i a ia. E te hanga i te huru noa atu hihira.
  
  
  "Korero mai ki ahau, Carter, ka taea e te kōrero ahau ki a koutou?"
  
  
  Ka tahuri ia ore ki te kanohi i a ia, e ngana ana ki te tau'a ore i te tipu haere te pēhanga i roto i tona uma. Toku matenga throbbed, i te tukino. "Ae?"
  
  
  "Ahau noa hiahia ki te mea e ahau te tatarahapa no te parau i hanga e ahau. Ahau e kore e faahapa koe mo te angry."
  
  
  "Ae, te reira tika katoa," ka mea ahau. "Ahau overreacted. Tona tika i te iti io. Toku te hape." I tona ngakau, ka anga ki te pahuhu atu i a ia.
  
  
  "Na he mau mana'o pakeke?" ka ui ia.
  
  
  Ia, hoki ana. "Kahore he, kahore he hara. Kaua e manukanuka e pā ana ki te reira."
  
  
  Te pai. Puritia e ia i roto i tona ringa. Huru mau te reira, ka pupuri i te reira mo te meneti.
  
  
  Ko ia grinning ki te te tauturu. "E mohio ana koe, ahau e taea e kite me pehea tenei ahua o te kawenga tino e taea te tiki ki a koe. Ahau whakaaro te reira i te tatari, me te matakitaki ai. E kore ahau e mohio pehea te Ratonga Secret kaimahi te mahi i tenei i nga ra katoa, e kore e, ka, te marama i muri i marama."
  
  
  Ia titiro i tona mataara. Te reira i rua tekau ki te kotahi. Ia tamata e kore ki te te whakaatu i ōna kare. "Ae, kua ratou i te pakeke te mahi. Ahau tino e kore e hiahia e. Well, ahau e hiahia ana ki te whakatau i te hoa. Kite koe i muri mai."
  
  
  "O te akoranga, te reira pai," ka mea ia. "Te marino ki raro, Carter."
  
  
  Na tahuri ana ia, a mau tonu iho te roa o te ara. Ko te tikanga o te misioni ko na kaha i roto i ahau e kore i taea e ahau te whakaaro o te tetahi atu. Ua ite e ia tetahi mea ki a ia, engari tona ara i roto i te kohikohi mano. Ka rite ki tana tahu, ka whakatata ki te tomokanga, i te rōpū o te kaiāwhina āraia te poromu. Tau turaki i ahau toku ara i roto i a ratou, me ratou titiro atu i ahau te rite i ahau haurangi. Otiia kahore he wa mo te whakamarie i teie nei. Ia skirted te rōpū o te kaipūrongo e tata ana ki te kaupae matua me te mimed a ratou. Te mano tupu nui.
  
  
  Ka tae ahau ki te pikitanga, ka tīmata ki te piki ki a ratou, ko ahau āraia e te mano. Ia elbowed tona ara i roto i a ratou. Ko ia te pana i te tangata kotahi ki tetahi atu, a ka hamama te tahi mea whakarihariha ki ahau. Ia taora ki te wahine, tata ki te patoto ia atu i ona waewae. Engari ia kihai i tae noa ki te titiro hoki.
  
  
  Ahau e hiahiatia ana ki te tiki ki te aroa i roto i te wa.
  
  
  "Hey, titiro, koati!"te tangata hamama i muri i ahau.
  
  
  Ia haere āta ake te arawhata. "Tukua ahau kia haere," ahau ki te ui. "Tukua ahau kia haere, te tango i te kaka." I roto i taua take, e kore ahau e whiwhi i te reira i roto i te wa.
  
  
  Ko ia aia e te rūraa o toku misioni, oblivious ki a matou, ki tetahi mea, engari te tohe ki te tiki i te wahi hiahia ia ki te haere. I te tihi o te pikitanga, i te mano i te ara apiapi, me te tiaki i te pupuri i te katoa i runga.
  
  
  Tutuki ia, me te ascenceur ki a ratou. Te Venezuelan haumarutanga mōhiohio ka titiro ki ahau i rite ki te mimmo haere i mua i a ia. Engari i ahau ki te tiki ki te whare. Toku whakapā e tatari ana hoki ahau ki reira i roto i te Rivne i te kotahi karaka i te ahiahi. A kihai i taea e ia tatari. I te wā kua tino.
  
  
  "Te whakarerea noatia ahau," na ka mea ahau, e whakatata ana ki a ratou. "Tena, kia haere ahau!" Otiia kahore tetahi tangata e whakakorikoria. Ko nga tangata katoa i pukumahi rawa korero e pā ana ki ngā hui nui o te ao, me te take, ki te ara kite i toku aroaro. I haere ahau i roto i a ratou te hanga i toku ara i roto i te papatipu o te tinana.
  
  
  "Hey, te akaanga!" kotahi te tangata, ka hamama.
  
  
  Ia mimmo haere ia ki waho o te whakautu. Ka tata haere i roto i te huihui rohe afaro i roto i te mua o te tatau. Titiro ahau i taku mahi tiaki, ka kite ahau anake i te whitu meneti maui. I hanga e ia tona ara ki te kuwaha, te wahi i te maha o ngā pirihimana he tiaki i te reira.
  
  
  "Ae?" ka mea te Venezuelan te tangata i roto i te kākahu hōia. To tatou ia, ko to tatou plainclothes te tangata e noho ana i muri ki a ia, kihai i mohio ki ahau.
  
  
  "E ia tona ingoa," ka mea ahau. "Carter".
  
  
  "Tou ID card, tēnā."
  
  
  Ona whāinga, ko te ki te patoto i te tangata atu i tona waewae, me te rere i te mimmo a ia. Te mauiui i roto i o ratou mahunga ko te tata fuu. Ia fumbled i roto i tona pute, a ka kitea Nick Carter o te putea. Ego tuwhera te reira, ka kitea te kāri ID. me te motuhake te haere ki te whare. Whakakitea e ahau i te reira ki te kaitiaki.
  
  
  "Hmm," ka mea ia. Ka titiro atu ia i te pikitia, i runga i te kāri a ka ako i toku mata. Ki te Kahu, me te Vincent e kore ianei e korerotia e ahau, kihai Nick Carter, e te tangata e kore e waiho e taea ki te kite i roto i toku huna.
  
  
  "Ka taea e koe hohoro ake, tena?" Na ka mea ahau impatiently.
  
  
  Heoi, ki te tono mea ki te whai pakanga i a ia ki raro. Ia uiui te mahere rite ki te mea i reira ko te tahi mau hape i roto i reira e tika i tatari hoki ia ki te ite i te reira. Oia mau, te huru i te he ki a ia ki tona kiriweti, a i haere ia ki te whakaako i ahau i te haapiiraa.
  
  
  "Kei hea koe noho ai, Mr. Carter?"
  
  
  I ahau i te tata haere noa te hihiko ki te slam toku ringa ki te huru-waho tama-roa te mata. Engari i mohio ahau i te reira e hohoro te whakamutu i te misioni miro.
  
  
  "E te reira mea?" Na ka mea ahau, whaka toku ringa, e ngana ana ki te whakahaere i ahau.
  
  
  "E kore e tino," ka mea ia sourly.
  
  
  "Te Atua Conde Hotera," ka mea ahau.
  
  
  "Gracias, muchas gracias," ka mea ia sarcastically.
  
  
  Te tango i a ia ki te hotera, kōrero ki a ia i roto i toku reo māori, te korero ki em ia o te pōrangi, he ta'e'ilo taputapu o te nanakia, nanakia. Engari kihai ahau i mea ki tetahi mea.
  
  
  "I tō kāri, Mr. Carter." Ka hoki ia ih ki ahau. "Ka taea e koe te tomo i te whare."
  
  
  "Mauruuru e koe kia nui," ka mea ia, ka kata. I tona putea i tangohia me te mimmo kaitiaki i hohoro i roto i.
  
  
  Te reira i te nui o ingarangi i roto. He he torutoru iwi i roto i te tomokanga, ko ratou i marara noa atu, a i ahau kahore raruraru whiwhi i roto i. A i haere ia i runga i ki te large reception area ko te tikanga e whakamahia ana mō te hui.
  
  
  A, no te tomo ahau i tenei wahi o te whare, i reira ko tetahi atu haumarutanga tirohia, engari Odin a tawhio noa te tiaki i mohio ki ahau, na ko te reira te tere. Na haere ana ia ki raro i te whare ki i te conference room. Ko ia tata ki reira.
  
  
  I taua taime ra, te Venezuelan haumaru pirihimana rangatira marere i roto i o te whatitoka tika iāri i te conference room. Ko ana mea, ia ite au i anuanu e ngangare ana i roto i tona kopu rite te pēhanga i roto i tona pouaka, me te pouaka tupu. Ka rite ki te upoko o te nanakia ngaro ope pirihimana, ko ia te tata rite lousy rite te peresideni a ia.
  
  
  "Aue, Mr. Carter!" ka mea ia no tona kitenga ia i ahau.
  
  
  "Señor Santiago," na ka mea ahau, e ngana ana ki te pupuri i aku raumati.
  
  
  "Te haere i te reira pai, e kore te mea i te reira? Te mea te reira e to tatou whakatūpatotanga kihai i tika i muri i te katoa."
  
  
  "Whakaaro ahau i pera, e te ariki," na ka mea ahau mau. Te karaka tohua i roto i toku matenga. Ia riro te reira i te waru meneti ki te kotahi. I ahau ki te waiho ia.
  
  
  "Au e mohio ana ahau ka mea katoa pai," ka mea ia. "I ahau i te mana'o pai e pā ana ki tenei. Kua kite koe i Señor Kahu?"
  
  
  "E kore e, mai i te tīmatanga o te ata," teka ahau ki a ia, e te anake te miharo ki toku mata i hoatu e ahau atu.
  
  
  "Well, ko ana mea, e mohio ana ahau ka kitea e koe i te reira. Kite koe i muri mai ki te mihi ki a koutou i runga i taua i te angitu e kore te ara a, no te." Ua ataata ia, me te pōpōngia ahau i runga i te pokohiwi.
  
  
  "Tino pai, e te ariki," ka mea ahau.
  
  
  Ka haere ia hoki ki te tari, i te whakaaro ki te waiho i te tahi ahua o annex ki te haumaru i te tari matua. Ia aue ki te tauturu i haere hoki ia ki raro i te whare ki i te conference room. Titiro ahau i taku mahi tiaki, me te reira te mea e rima ki tetahi.
  
  
  Ahau e tu ana i roto i te mua o te tatau tuwhera rite ka korerotia e ahau. He e wha nga kaitiaki i runga i te ohipa i te tahi atu i te mutunga o te kauhanga, te taua hunga kua oti nei te reira e te ata. Kihai ratou i mohio ki ahau, na reira ehara i te mea e uaua hoki ahau ki te haere i mimmo e ratou. I reira e tonu e rua meneti maui. Te ariki, haere iho i te kauhanga roa a ka whakakitea ona taipitopito. Nga kaimahi, kia te Huru i roto i te piha. Te reira i te iwi i nga wahi katoa a tawhio noa te haumarutanga, ratonga tangata e haere ana i te taha o te kauhanga, me te tu ana i roto i te conference room.
  
  
  Ka titiro ia ki runga, a ki raro i te whare. Ko ahau i roto i te rota o te mamae. Te mānukanuka, me te pēhanga i roto i toku matenga tupu tere rite te meneti e haere. Ona, i mohio i te mamae e kore e i pai te haere atu, tae noa ki te whakangaromia ana e ahau ona hoariri. Otiia i ahau he whakamataku mana'o e te mea i he. Te reira i te roto sensation, te marama, te maru sensation e whakaaro ki te emanate i te huna i te kokonga o toku roro. Te reira i kore te hanga tikanga, me e kore ano i nga mea katoa atu e i tupu i roto i te torutoru nga ra whakamutunga. Ko nga mea katoa e te mana'o, i timata te reira ki te ngau i taku hinengaro, ahakoa i rite te rūraa o toku misioni ngaro ki ahau. Ia, ua ite te reira rite reira ko te whakamataku pakanga haere i runga i roto i toku matenga, a ka taea e kua te whakamahi i te hopuoro, me te kōrero ki te pei haurangi ki ahau ki te mea ia kihai i mutu hohoro.
  
  
  Ona tīmata ki te uiui, e toku whakapā roa.
  
  
  Otiia ka ego kite i a ia , te pouri-hina Venezuelan i roto i te momo navy hāngai, me te whero te here, e heke iho ana i te whare ki ahau. Titiro ia, ano he auau mema o te whare te kaimahi, engari ki te ma carnation i runga i tana tohu whētui me te decanter i roto i tona ringa.
  
  
  Toku whakakopa tāra i āki mai waihoki ki aku rara. I te meneti i muri mai, ko ia i toku taha, i hoatu ki ahau i te decanter. "Matua Carter, te amuiraa kaiwhakahaere, ka ui ahau ki te kawe i te hou, te wai inu ki te hui ruma i roto i te poutumarotanga whati." Korero ia tino i te nui hoki na e te katoa a tawhio noa ia tatou i ahei te whakarongo. "Mai koe ki te whai i te motuhake whakawātea, taea e koe te farii i te huru no te ahau?"
  
  
  "Aue, te pai. "Ka tango ahau i tenei," na ka mea ahau condescendingly.
  
  
  "Gracias," ka mea ia. Na, i roto i te koi muhumuhu, " Viva la revolución!"
  
  
  Ko te tangata e hohoro te haere hoki i raro i te kauhanga. E tu ana ia ki te decanter i roto i tona ringa, ki tonu i te whakamataku, feaa, me te whakama. I ahau ki te tango i te pūrere ki toku piha. Ko reira te mutunga rawa ki te whakaaro e pā ana ki ētahi atu mea. Ko te mea tino nui i roto i te toku life ko te ki te tango i tenei decanter ki te hui ruma i, me te hoatu i te huru i runga i te heamana.
  
  
  Ia, i haere mai ki te mutunga.
  
  
  "Hello, Carter," te CIA āpiha i te mea i reira. "He aha e whai koe i reira?"
  
  
  "Titiro te reira i rite ki te kaiwhakahaere kore e hiahia ana i te wai hou ki runga ki te tēpu whiriwhiri," ka korerotia e ia ki tona ore. "Me ona ohipa tamaiti."
  
  
  Te CIA agent titiro i te decanter. Te Ratonga secret tangata grinned i ahau, ka titiro i te decanter kia rite ki te pai. Ratou whakaaro pai. Te Venezuelan pirihimana tungou ki te i ahau ki te tango i a ia ki ona ruma ki te decanter.
  
  
  Te decanter kawea ia ki roto. Ko tētahi atu Ratonga Secret āpiha titiro ki ahau, kia rite ia ki te tangohia ake te tata kau decanter i te heamana, me te whakakapi i te huru ki te kotahi hiahia ia te kawea mai ki a ia.
  
  
  Ka mea ia, " he Aha te mea katoa e pā ana ki tenei?"
  
  
  Ia, emu chuckled. "E kore koutou e hiahia i te amuiraa i te mau piahi ki te inu matiu te wai, e koe?"
  
  
  Ka titiro atu ia i te decanter me i ki ahau, ka malimali i te rūmātiki. "Hari ki te kite ia ratou mā te whakamahi koe TOKI iwi āta."
  
  
  "Rawa rorirori," ka mea ahau.
  
  
  Ka tangohia ake te tawhito, decanter, ka whitikiria te reira i raro i tona ringa, na ka titiro hoki i te kotahi ia hiahia noa te whakaturia ake i roto i te pokapū o te hui tūru. Me ana mea, rawa, kia rite ki te kupu fakaongo i roto i tona upoko:
  
  
  Na, i roto i te awatea wātū, ko te pūrere, ka whakaturia ki te e hiahiatia ana i te auau te whakamahi i te mana mamao. I roto i te meneti torutoru, ka whakamatea katoa i roto i tīrohia.
  
  
  Na ka tahuri ia, me te haere i roto i roto i te ruma.
  
  
  I waho, ka mutu e te kaitiaki. "Fifili e ahau he aha ahau, kia mahi e pā ana ki te reira?" im ka mea ki a ia, feigning te kiriweti.
  
  
  "I reira te he rokiroki ruma ki raro, ki te whare," ka mea tetahi o nga Venezuelans.
  
  
  "Pea koe taea e tahia te papa, Carter," te CIA tangata e tu ana i runga i te papa kata. "He pea ki te puruma i roto i te pātaka," ia grinned whänui.
  
  
  "He aha te mea te reira. CIA pukuhohe Haora? "Ka ui ahau ki a ia sourly, ka rite ki te ih ngahau i hōhā i ahau. E kore ahau e tiaki aha ratou i mea ranei, rite te roa rite kihai ratou i whakaaro e te nui haumaru pakaru i roto i ngā tau, kua mahi hoki i te tika i raro i to ratou ihu.
  
  
  An old decanter kawea ia ki raro i te whare ki te whare moenga. Kaiāwhina, me te rangatira te timata ki te hoki ki te amuiraa ruma. Titiro ia i tona mataara, me te kite e ko te reira kē te hauwhā o mua kotahi. Te whetu o te whakaaturanga, i te Peresideni o Venezuela, me te Vice te Peresideni o te United States, ka tae i roto i te meneti torutoru. A ko te ahiahi wātū ka tīmata hohoro. Me kore tetahi i roto i te conference room ka whakapae e te toenga o to outou huru oraraa e taea ana te ruri i roto i te meneti.
  
  
  Ko nga mea katoa ki te haere, kia rite ki te mahere.
  
  
  I te tekau o nga pene.
  
  
  Ka akiritia atu te decanter, e ia haere hoki ki te amuiraa ruma. Ko ahau te tika i roto i te wa ki te kite i te Peresideni o Venezuela, me te Vice te Peresideni o te United States, e haere ana ki raro, te kauhanga roa a tahi, ki te Ameliká ' i te ringa i runga i te Venezuelan o te pokohiwi. Ih karapotia e te Ratonga Secret agents. A, no te ahau i kite i a ratou i ngaro i roto i te conference room, ko ahau tonu i ki te mauahara, me te matakawa.
  
  
  Roto, whakaahua i te tango i te torutoru whakamutunga-miniti whakaahua i mua i te hui anō. Te reira i te hau e te faufaa ōhanga whakaaetanga i tae i roto i te pureraa o te po'ipo'i. Kore, ka e pā ana ki te pūtea āwhina ki te Venezuelan i roto i te tikanga hoki mo te whakaaetanga ki te tohatoha turanga hōia Amerika. Kahore he toku te wawaotanga, i tenei whakapehapeha matawaenga e kua tonu ake ake.
  
  
  I tika ahau riro i te nohoanga moku i roto i te mua o te tonu-whakatuwhera i te tatau, i a te rangatira o te Venezuelan Haumaru Pirihimana i puta i toku taha. Tenei wa, te huru o te mata i te pouri.
  
  
  "Mr. Carter, Odin Poe e te whakatau i to koutou NSA āpiha, me te noa te mōhio ahau e pau koe i te meneti torutoru i roto i te conference room."
  
  
  Ua ite au i te mania sensation i te hoki o toku kaki. I te akiaki i roto i te toku upoko i nui haere ano, ko toku mau hiero throbbed ngaro.
  
  
  "Ae, e te ariki," ka mea ahau. Toku ngakau rere whakamua. Pea ratou takina, ka kitea e te amuiraa kaiwhakahaere kihai i te tikanga hou, i te wai.
  
  
  He tupato agent ai te kua kitea i te pūrere noa na roto i te rapu i te decanter. Kia kua nekehia atu te pūrere huri noa i te ruma.
  
  
  Ka ui ia. "I nga mea katoa titiro noa ki a koutou?"
  
  
  Te tuhinga i roto i toku uma mama i te iti. "yeah. I nga mea katoa i te au ra ki te kia i roto i te tikanga."
  
  
  Te pai. I taea e haere mai koe ki ahau mo te taime? Ia e hiahia ana koe ki te tango i te titiro i tenei updated rārangi o te iwi ki te haumarutanga whakawātea. Te reira e kore e tango i te roa."
  
  
  Ia, ua ite au e, i tenei tere i te reira ko e taea ki te peka ke i taku mahere. I te ra o te amuiraa hall kihai i ara kati ano. I roto i tetahi take, e kore ahau i matau i pehea ahau taea te paopao. A, no te te Venezuelan haumarutanga rangatira pirihimana ui koe ki te mahi i te tahi mea, ka meatia e te reira. Ahau aru i a ia ki roto ki te haumarutanga annex, e kore e matara atu i te conference room. Te Venezuelan pirihimana i reira, ka tomo ana matou, ko te ia mahue tonu, ka mahue i ahau anake, ki te te tangata i kino ahau tata rite ki te nui rite te tangata e haere ana ki te whakangaro i a ia.
  
  
  "Tenei ko te rārangi." A cursory te tai'oraa i te mea nui ki te..."
  
  
  Ko te waea i runga i tana tēpu ngateri ana. Ka haere ia ki runga ki te whakahoki kupu i te reira i a ia e ako i te rārangi, e ngana ana tona pai ki te whakahaere i ōna kare.
  
  
  Te huru o te mata brightened. "Ah, Señor Kahu!"
  
  
  Ua ite au i te maitai mafú tata a tawhio noa toku uma.
  
  
  Te Venezuelan ke te mata o te. "He aha!"
  
  
  Kahore he feaa e pā ana ki te reira. Kahu i te hopoia, me te mawhiti i teie nei piiraa tetahi atu wahi o te whare kingi, e kore e whakawhirinaki ki a ia te tiki i konei i roto i te wa. Ia fifili e ahau i haere ki te wahia te tahi mea i roto i te i roto i te wahi e tika mutu.
  
  
  "Kore e taea e ahau te whakapono i te reira!" - ka mea te Venezuelan. Ia tae hoki te Luger, a ka haere ake i muri i te reira. "Engari, Señor Carter i konei ki te..."
  
  
  Ka tahuri ia ki te kanohi i ahau, tika rite Ei patu i a ia ki te reke o te luger i runga i te taha o te huru o te matenga. Hinga ana ia i te kaha ki te patunga witi, me te takoto mauri. I te waea kaiwhiwhi dangled i muri ki te tēpu. Hawke's reo e rongo i te tahi atu pito o te rārangi.
  
  
  "Hello? He aha i tupu? E koe ki konei?"
  
  
  Marere ia ki runga ki te e mangere, tinana, me te whakakapi i te kaiwhiwhi. Ia, ka haere ki te kuwaha, a ka titiro ki runga, me te raro i te kauhanga. Kahore he kotahi a tawhio noa. Ia marere i roto i roto i te kauhanga roa, te kati i te tatau i hohoro i muri i a ia. Kia tumanako a e kore tetahi tangata e tomo ki te haumarutanga annex mo te ia.
  
  
  Ka hoki ia ki te hui ruma rite ratou kati i te ra. I roto i te meneti torutoru, i te hui, ka tīmata anō te, me te whakamate pūrere, ka te whakahohe. Ia tu ana i roto i te aroa, kukū, me te tino mōhio o te hunga nanakia pēhanga. Ka hohoro te ngaro i muri i te pūrere e tona mahi. Te Ratonga Secret agent haere i roto i roto i te conference room, me te ka tawhiri atu ki te kaitiaki. Ka haere ia ki runga ki ahau.
  
  
  "Hi, Carter," ka mea ia i roto i te hoa i te reo.
  
  
  Tungou ia ki a ia.
  
  
  "Well, kei ratou i runga i to ratou ara ki reira. A ka waiho e ahau hari a, no te te te reira katoa i runga i."
  
  
  "Ahau rawa," ka mea ahau.
  
  
  I tona hotera, i roto i te tikanga hoki ia, ki te waiho, tukua ahau kia tika te tu i reira, me te tatari anake. No reira ka waiho he tohu, a ka mohio ahau e nga mea katoa i runga. Te tangata e taea te tiki a tawhio noa te piha no te tauturu i te, pea te kaitiaki haumarutanga tu te whakatuwhera hoki te ra. Ko to tatou peresideni o Venezuela, i to tatou Vice te Peresideni o te United States kihai i te ora-e kore te kotahi i te tepu i ora.
  
  
  "I nga mea katoa te mea ata," ka mea te tangata ra. "Rawa marino mo toku ngao. I ahau i taua mana'o ke. E whai koe i tetahi?"
  
  
  "E kore e, i teie mahana,," ka mea ahau. "Engari ko ahau tino māharahara a, no te ahau te tuatahi ka i konei."
  
  
  "Well, ahau i te reira. Afaro i runga i te hoki o te matenga. Engari te mea tika katoa."
  
  
  "Ae, ko ana mea, ahau mohio ka te whai i te uneventful ra," ka mea ahau.
  
  
  "Well, te mana'o nei ahau i hiahia pai haere te tirotiro ki te haumaru pirihimana. Kite koe i muri mai, Carter."
  
  
  "Te mau," ka mea ahau.
  
  
  Ka haere ia ki raro i te kauhanga ki te haumarutanga annex. Iti rūrūtia o te toto i hanga ki runga ki oku ngutu o runga. Ki te kitea e ia te Venezuelan haumarutanga rangatira e takoto ana i reira mauri, ka pea e tamata ki te mutu i te amuiraa, e e moti i nga mea katoa. Miharo ahau ki te mea e ahau kia haere i muri i a ia. Otiia i ahau he kaha mana'o e ahau kia noho i te wahi i ahau. Whakahau i whakahau. Te NSA kaimahi i haere ki raro, ki te whare i te ritenga atu o te huarahi, me te mutu ki te kōrero ki te Ratonga Secret agent. Ka e ahau he poto reprieve. I tona manawa i haere mai i roto i te taretare gasps, me te titiro atu ia i te ra o te amuiraa ruma. I roto i te tuhaa pureraa avatea i te timatanga. Te pūrere, ka whakahohe i tetahi wa.
  
  
  Na ka pa whakarere, he nui te shrill reo i rangona ki runga i nga whare. Te reira i te shrill tangi o te rererangi te rere i runga i te palace i roto i te mihi ki te Caracas te Amuiraa. Te tangi werohia toku eardrums, me te tahi mea ke tīmata ki te puta ana i roto i ahau.
  
  
  Toku ngakau i te jumble o te scenes, kupu, me te hinengaro te whakapakoko. I kite ahau i ahau ki te Luger pū. I kite ahau i a ia, ke pa, a te fare e kihai i mahara ki te kia i roto i te Amerika. I nga mea katoa i mahuahua ake i ahau, e te hurihuri a tawhio noa i roto i toku roro, hanga i ahau ite mate, me te āmai.
  
  
  Te tahi mea hohonu i roto i
  
  
  I hanga te reira i whakaaro ahau i ahau ki te haere ki te matapihi na ka taea e rongo i te tangi ano. Engari ko ahau, e puritia ana hoki e te pakari te aronga o te ohipa. Ka mea ratou ki ahau, ki te noho i waho i te conference room. Ahakoa enei whakahau, i ahau ki te haere ki te matapihi, me te āta, otohetohe, i haere ahau ki raro i te kauhanga ki te alcove te wahi i mohio ahau e kitea e ia. Ia i ruarua i mua, me te tata ka tahuri ki tona pou i waho i te conference room, engari ka haere ki te matapihi. Te reira i te huru e pana i a ia, rite tonu i te rererangi, i rere hoki ki te porohita, i te whare kingi hoki i te wā tuarua.
  
  
  I te tuatahi, i a ratou e whakatata ki te whare, kihai ratou i whakarongo ki tetahi mea. Engari na, i a ratou ka tata nuitia rauata, ka rongo a ia i te nui shrill tangi o ih engines. Tahuri te reira ki te hamama ano ratou e rere i runga i te whare, glinting i roto i te ra.
  
  
  I tenei wa, i te tangi o te rererangi tino ruia e ahau. Ko reira ano he ru nui poipoi ki te haere i roto i toku tinana katoa. Na ka pa whakarere ka rongo i te Tanya ataahua reo:
  
  
  I muri i te reira i tona mahi, ko te pūrere e te whakaputa i te nui raro i te oro, e tonu ka tangi te tiketike rawa ki te whakatau ia koutou taringa.
  
  
  Te tangi o te rererangi tonu vibrated i roto i toku matenga. A ko reira V Golov te hunga i rongo i te reira, tetahi tangi nui-noho, tata ki te rite te seti i tika tukua.
  
  
  Ko te reo ka rongo koe. A, no te koe whakarongo ki tenei, e koe e mahara i nga mea katoa e mea huna i roto i to koutou ta'oto.
  
  
  Na ka pa whakarere, te pono, patua ahau i taha katoa. Ka titiro ia a tawhio noa, mo'ulongoa kaha, me te puputu'u. He aha te reinga, ko te haere i runga i? He aha ko ia araunga rite ki te orurehau ingoa Chavez? Ia, e mohio ana Nick Carter, e mahi nei ahau i te TOKI, i a ia i konei ki te... Ohorere, ia mahara ki a ia i te pakanga Vincent, me te Kahu, me te... te Atua!
  
  
  Te rererangi i haere. Okioki atu ia ngonge ki te windowsill. He aha te reinga, ko te katoa e pā ana ki? He aha koe i amo i te tuakiri o te Venezuelan koutou hiahia kore noa rongo o mua? He aha ahau i hanga, i whawhai Kahu, me te Vincent, i a ratou ka tika te tamata ... whakatārewa ahau i te ohipa. Te decanter! Hiahia kua ia i kawea mai ki roto i te conference room i te te decanter te noa i te meneti torutoru i mua, me te mohio e nen i te pūrere e te whakamatea katoa i roto i te piha.
  
  
  Ko nga mea katoa ki te haere mai hoki hohoro. Ko ana mea kihai i tika araunga - e ahau tino whakapono ana tangata, ko te ingoa Chavez. I nga mea katoa kua mahia e ahau i runga i te mua e rua nga ra kua e hāngai ana i assassinating te Peresideni o Venezuela, me te Vice te Peresideni o te United States - e rua te iwi i tonoa e ahau ki te Caracas ki te tiaki! Kihai i taea e ia te mahara tetahi mea e pā ana ki ia i te aroaro o, engari i muri i te po Ilse Hoffmann tutaki ki a ia ano, a huaina ana e ia tona Tanya - Russian ingoa. Me i mohio ia e pā ana ki toku whakamate misioni.
  
  
  Ae, te pōti, me e te reira! Kihai i taea e ahau te mahara tetahi mea e pa ki ahau i waenganui i te wā e haere ana ahau ki tona fare i te torutoru nga ra i mua, me te wa ana mea hoki haere, i whakapono ki a ia kia Rafael Chavez. Engari e ahau i mahara te tahi mea e pā ana ki taua po i roto i tona fare. Mahara ahau i te mana'o āmai me te hiaruaki. Tamata e ahau ki te rere atu, engari e rua nga tangata i mutu i ahau. I ana mea, me te i kua whakananu. Meatia ana e ratou te tahi mea ki ahau, ki te meinga ahau kia rite ki te koka ki a ratou. Ko te whakaitinga ratou i korerotia i roto i te karere. Te hopoia, ratou whakamahia ahau ki te patu i te amuiraa rangatira. A "ratou" i te KGB. Tanya uru i te reira. I mahara ahau ki te whakamārama i toku ngaro ki te Kahu, engari e ko te aamu hiahia ratou ka korerotia e ahau ki te korero ki em. Ahau tino kore te mahara o te rua o nga ra i ahau e haere, e kore te feaa ratou hiahia i te reira. E, me kua ka e ahau i takoha ki te tango i runga i te tūranga o Rafael Chavez.
  
  
  Ia rere a tawhio noa te alcove, a tawhio noa te kokonga, me te ki te matua corridor. Ahau e hiahiatia ana ki te tiki ki te i te conference room. Ko te pūrere e kitea e ia i reira, ai kē e mahi ana, me te patu nga tangata katoa i roto i tīrohia.
  
  
  Ka rite ki ahau te whakatata ki te nui te tatau, ih ka te tiakina e te tangata e toru, e rua Venezuelan pirihimana, me te Ratonga secret agents. Te CIA kaihoko te hunga i reira, i mua pea i mahue mo te whati poto. Te Ratonga Secret agent, me te NSA kaimahi i te tonu te korero ki tahi i te tahi i muri i te tutakina te kuwaha o te haumarutanga annex i haere i teie nei, me te tatau kati tonu. Te Ratonga secret ko te tangata āhua kahakina i mua i te imiraa i te i te rangatira o te haumaru pirihimana.
  
  
  Ia i oho te kaitiaki haumarutanga i te amuiraa whare mo te ra.
  
  
  "I ahau ki te tiki i roto i," ka mea ahau. "I reira te he pū i roto i reira, me te mea e kore ahau e whiwhi i te reira i roto i te hohoro, ka whakamatea katoa i roto i te piha."
  
  
  Mimmo tīmata te pēpēhinga i roto i te reira, engari tata ki te katoa te Venezuelans āraia toku ara. "Ahau i te pouri, Señor Carter, engari ko tatou kua tino whakahau e kore e ki te aruaru i te amuiraa."
  
  
  Ona, karanga. "Te tiki i roto i te ara, ka pōrangi!"
  
  
  Ko ia peia atu ana e te kaitiaki haumarutanga, ko toku huru i te hoa ka unuhia i roto i te pū, me i mutu i ahau. "Tēnā, Señor Carter," ka mea ia i te ata.
  
  
  "He aha te ake, Carter?" Te Ratonga Secret agent ui worriedly.
  
  
  Tona papa, ka tahuri ki a ia impatiently. "Kia mahara ki te wai, decanter e tango i te reira i mua?"
  
  
  Whakaaro ia mo te taime. Te huru o te kanohi whāiti. "He aha te reinga ahua o te whakahāngai i tenei bomb? "
  
  
  "Kahore, engari ko te tahi mea noa rite kino, pea ara kino," ka mea ahau. "I ahau ki te tiki i te whakatara i te mea i teie nei."
  
  
  Tīmata ahau i te reira i te toru o te wā, me te Venezuelan aki te pū pakeke ki toku hoki. "He aha koe i kawe mai i te decanter ki te ruma i te katoa, Mr. Carter?"
  
  
  Te reira mahino e ratou te haere ki te hanga i ahau te whakamārama i nga mea katoa i te aroaro o ratou tuku ahau i roto i. Me i reira kahore he wa mo te taua. E i teie nei, ko te kanga tikanga ai kua oti te whakahohe.
  
  
  Ka whiua atu e ia a tawhio noa, ka akiritia tona ringa maui hoki. Taku ringa mau e o te Venezuelan te tangata ki te pū, me te pū i hinga i runga i te huru o te ringa me te clattered ki te patunga witi. Ko ana mea okioki i te tuke i runga i te huru o te kikokiko mata, me te hono mau. He puhoi te kapiti o te wheua, me te ka grunted te reo, ka hinga ki te taiepa, me te pakura ki te papa, kei hea ia e noho ana i mo'ulongoa me te tumutumu.
  
  
  "Nick, mo te whakaaro ki a Atua!" te ratonga secret āpiha taea e rongo ki ia ngangara.
  
  
  Ia kia rite ki oua i ahau, a ia, ka tahuri ki te whakatau i te emu, patu te emu pakeke i roto i te mata ki tona ringa maui, a hinga ana.
  
  
  Ko tētahi atu Venezuelan unuhia i roto i tona pū, me te i haere mārama ki te whakamahi i te huru ki ahau. Ko ia te whai mō te toku pouaka, me ana mea i clutching te pū i roto i tona ringa. Ko ia te pana ki runga, me te ki te tika te pū rite kumea e ia te keu. Te pūrongo ngateri ana i roto i roto i te aroa, me te Gawk e taora ki te tuanui. I taea e ahau te rongo hamama katoa a tawhio noa ahau, pito e rua o te kauhanga roa. I roto i te meneti, te katoa i nga kaitiaki, ka ki ahau.
  
  
  Ka whiria te Venezuelan o te ringa ki te pū, me te pae hopea te whakahaere ki te tango i te hurihuri atu i a ia. I tukua e ia he emu hinga, me te mau i te emu i roto i nga iwi o te kopu. Te tangata rererua runga i, te karanga i roto i te mamae. I a ia tonu clutching tona crotch, ko ia te patua e te huru ringa ki runga ki tona matenga, me te hono, te tuku i te huru e rere ki te tatau o te amuiraa ruma.
  
  
  I te tuatahi Venezuelan tīmata ki te tiki ake, engari i ahau i whana tona huru pakeke i roto i te taha, a ka hinga ia te kaha i runga i tona hoki. Ko te reira i tuwhera i te ra, engari ka kiia. Ia marere hoki ki te whana ih.
  
  
  "Te Tatari, Carter."
  
  
  Ko te reira i te Ratonga Secret āpiha. Ia, ka tahuri ki a ia, tika mo te meneti. Ka hāngai tana .38 Smith & Wesson i toku uma. Ka titiro atu ia i te pū, ka hoki i te reira.
  
  
  "Ka haere ahau ki taua ruma," na ka mea ahau marie. "Ki te kore ahau e, i te katoa ka mate hoki ki reira. Ka whai koe ki te kopere i te whakatara i te mea ki te mutu ki ahau."
  
  
  Ka tahuri atu ia i a ia, ara tona waewae, a whana pakeke i te tatau. Ratou te pakaru tuwhera, he nui te bang, me te conference room pakaru i roto i.
  
  
  Ko te kuwaha i te patu i te Ratonga secret te tangata, me te patototanga a Huru, ki te patunga witi. Katoa te tahi atu i te kaitiaki haumarutanga neke ki ahau, a na te amuiraa i te mau piahi titiro i ahau vēkeveke.
  
  
  "He aha te reinga?" Te tangata i runga i te papa hamama. Ka kite ia i te kaitiaki i runga i nga papa i roto i te aroa.
  
  
  Te rangatira-titiro Venezuelan te peresideni titiro i ahau ki te tutakina te moni. Ko te American vice te peresideni titiro i ahau i roto i te te whakatuwhera i te ru, me te wehi.
  
  
  Te reira i te American kaiāwhina te hunga e whakatika ake i muri i tona nohoanga. I muri i te tuatahi ru, ko nga tangata katoa i pa whakarere te iwi.
  
  
  "Tēnā noho marino," ka korerotia e ia ki a ia i roto i te u te reo. "Tenei decanter i runga i te tepu kei roto i te patu whakamate. Te huru, te mahi, ko te ki te whakamatea katoa i roto i tenei ruma."
  
  
  I te tekau ma tahi o nga pene.
  
  
  Nga mea katoa ko te ngangau me te pōrohe. E rave rahi te tangata, ka hohoro ake, me te peke i runga i o ratou torona. Mimmo haere i mua i a ia, me te okioki i runga i te heamana.
  
  
  "Tangohia i roto i te huru," i te Venezuelan tangata hamama ki raro i te kauhanga.
  
  
  Ko ahau e pā ana ki ki te tae te decanter a, no te te Venezuelan te tangata i roto i te mania kakahu mau ahau i muri. Kihai i taea e ahau te tae i te decanter. Ka tahuri ia ki te whawhai tino mate ki te utu i a ia.
  
  
  Ko e taimi ia te pūrere i te whakahohe. Katoa i roto i te ruma i taea te ite i reira - i ana mea i taea e kia korerotia i roto i te ihc. Kahore he tangi. Te pūrere whakaputaina tangi i te auau e koe kihai i taea e korero ki te mea koe i rongo ranei te tika i te mana'o. Engari kotahi te mea mārama - te reira i pangia nga karere muka i roto i to tatou tinana. Te tangi ngoto ki te matua rawa o toku roro, e haehae ana, me te rakuraku i taku raru, wiri ana toku ih mercilessly, meinga te mamae rahi me te whakapairuaki. I te mamae tīmata i roto i toku matenga, me te pouaka, rite noa ratou e te nanakia sensations kua ahau i te he mo nga tau e rua nga ra, engari i roto i te mea o te hēkona ka te reira i te reinga o te rota kino. He tokorua o te tangata i te tepu, te hoatu i to ratou ringa ki runga ki o ratou mahunga uncertainly, me tetahi o ratou, kua hinga ki te heamana.
  
  
  "Tukua ahau kia haere, te tango i te kaka!" Ia hamama i te Venezuelan.
  
  
  Tukua ia e ahau i roto i tona mahi koroke, Rivnenskaya nui ki te kilisimasi i ahau i roto i te mata. Patua te reira ahau pakeke, a hinga ana ahau ki te nohoanga. Engari i tēnei wā, ko te kaitiaki ite i te pānga o te mate mīhini. Ia clutched tona matenga. Ia huru te patu i a ia pakeke i roto i te mata, me te ka hinga ia.
  
  
  Tamata e ahau ki te tau'a ore i te te tipu haere te mamae rahi i roto i toku matenga, me te pouaka, te whawhai i te whakapairuaki e ko tonu te huakanga ki ahau. Ka panaia ia unsteadily ki te heamana, me te mau i te carafe o te wai,
  
  
  I tutuki hoki e ahau ki a ia i runga i te atu taha o te heamana.
  
  
  Ka hinga ia, ka patua e ia ki te patunga witi, me te maturuturu iho te decanter. Ki te uaua nui, ka kuhu mā runga ki reira, ka tangohia e te reira ake ano, ka ruarua ki ona waewae ano.
  
  
  I pērā te kati i te whānui, i te pānga o te pūrere i ara te kaha. Ko tōna wiri. Titiro ahau i te Venezuelan peresideni, a ka kite i a ia e okioki ana hoki i roto i tona parahiraa, i ona kanohi, ngingilá. Ko te American Vice te peresideni i tino ngana ana ki te tiki ake i tona nohoanga. Katoa atu i roto i te piha ka mate rawa hohoro.
  
  
  Ia tutuki i runga i nga matapihi, me te wahia te karaihe leaded o te decanter. Ko ahau tika e pā ana ki te maka i te huru i roto i te karaihe whati a, no te te Kahu pakaru ki te ruma.
  
  
  "Kāti te mea e mahi koe, ranei i ona kee te pupuhi koe i te afaro poka i roto i to koutou mahunga. Tona nui."
  
  
  Titiro ahau i te reira, me te tohu ia i tona Beretta i ahau. Ia, i te kitenga o te huru o te faaiteraa te huri i, ka ua ite e ia ki te wiri i te motokā.
  
  
  "Te reira i te ultrasonic patu," na ka mea ahau ngonge. "Au e ahau whiwhi maka o te reira."
  
  
  Kahore he tatari hoki ia ki te wahia te keu, tona papa, ka tahuri tona hoki i runga i a ia, a maka ana te decanter i roto i te karaihe whati. Patua te reira i te ara atu i te karaihe, na ka patua te poromu i raro, ka pakaru ririki ki nga wahi.
  
  
  Te ruha, ka tahuri ia ki te matau -. Ko ia na te ngoikore e ia ki te hiroki ki te windowsill. Na ka pa whakarere i ana mea, ua ite au i te mamae iho, me toku ora, ka anga ki te marino ki raro. Ka titiro ia ki a tawhio noa te piha, me te kite e te ētahi atu i manaaki hoki. Tīmata ratou e whakaatu ana i te tohu o te ora. Te Venezuelan te peresideni neke i roto i tona parahiraa, me te US Vice te Peresideni hoatu ki tona ringa, ki tona rae. Ko ia tino e waiho e ratou tika katoa. E kore ratou i whai wāhi ki te roa nui hoki te tino nui, te whara ki te tupu. Engari ko te whakapae ahau e hiahia ana tatou katoa te hangover i pito e rua o te ra.
  
  
  I te ahua o normalcy i āta hoki ki te ruma. I te amuiraa i te mau piahi ora ake rawa hohoro, ka titiro hoki i ia te tahi ki te te mamae, raruraru te faaiteraa i runga i to ratou mata.
  
  
  Anga Kahu ka haere mai ki ahau, tuhu tona Beretta i toku uma. He tokorua o te kaitiaki taha ki a ia. Tu ana ia i te mea whakakite nui i roto i te mua o te ahau, i pupuri tonu i te pū ki runga ki ahau. Te tangata ki a ia titiro rite ki te pai ratou ki te kopere i te iti whakapataritari.
  
  
  "I te tuatahi te maka koe i te maripi i tetahi o koutou hoa, he hoa tawhito i taua, me te whakawehi taku ora," te Kahu hamama riri. "Ka ki a koe stun te matenga o te Venezuelan haumaru pirihimana. Me te inaianei tenei!"
  
  
  Te tangata i patua e ia i runga i te ara i haere ai ki runga ki te rōpū, i tona mata tonu contorted i te mamae ia i tukua e. "E ia te kī i reira ko te pū i roto i te wai carafe," ka mea te tangata ra. "Na ka mea whakamataku tīmata te tupu i konei. A, no ka eke ia ki te maka o te decanter, ko reira katoa e mutu."
  
  
  "Te mau," ko te American i te tepu, i mea. "Te reira, mutu i te meneti ka maka e ia i te decanter i roto i te matapihi."
  
  
  "Na te mea i roto i te decanter, Nick?" "Ranei te mahi koe tonu te whakaaro koe i te orurehau ingoa Rafael Chavez?"
  
  
  "Me pēhea te Vincent, e te ariki?" Ui e ahau, waiho i Wairori te huru. "Ko tenei te...?"
  
  
  "Ka patua huru?" Kahu oti hoki i ahau. "no. Ia ka waiho e pai. Kahore i whai koe i nui ake huru, tunua i roto i te pā ana ki te hawhe i te inihi."
  
  
  "Mauruuru i te Atua," na ka mea ahau dully. Na, e te amuiraa i te ora, me te ora o ona rangatira, ua ite au i te tikanga o te puaki te rohirohi. E hiahiatia ana e ahau ki te tiki i etahi moe i runga i te sabati. A ia, kitea e ahau e kore ahau i tiaki te mea whakaaro ratou o toku whakamārama. "Kahore, e te ariki, na mahino ahau e kore ahau e Chavez. Whakaaro ahau toku mahara i haere mai hoki ka materoto a, no te te rererangi e rere. Oni hiahia ana ahau ki te mahara i te reira, engari e kore i mua i ahau ki te whakarongo ki tona iti-frequency tohu i te pūrere. Na ka i ahau ki te mohio ko wai ia, ka matau he aha ahau i hiahia ai.
  
  
  Kahu ka mea, e ako ana i toku mata.
  
  
  "Ko te iwi te hunga e whakawarea ana e ahau mo nga ra e rua," ka mea ahau.
  
  
  Kahu ako ano oku kanohi, i titiro ki te whakaaro ahau i mahi rite Nick Carter ano. Ia holstered tana pū, me te poipoia te tahi atu i te āpiha atu. Te vice te peresideni haere mai ki runga ki a matou.
  
  
  "He aha te reinga, i tupu i konei?" ka ui ia ki a tatou.
  
  
  Te Venezuelan te peresideni ka whakatika i tona nohoanga. Na ka whakahoki ia te vice te peresideni i runga i te hamama i roto i te piha. "Titiro te reira rite tenei tangata tika e ora i to tatou oraraa. Pōti he aha te ake, Perehitini Tuarua Matua."
  
  
  Te Vice te Peresideni titiro i te Venezuelan te peresideni ki ahau. "Ae," ka mea ia āta. "Whakaaro ahau e te moni e te reira ake tino pai. Ko te aha te e-fakatēvolo mea maka i roto i te matapihi, Nick?"
  
  
  "E kore au e mōhio, e te ariki," ka mea ahau. "Otiia ki te e taea e matou te whai i te tahi tūmataiti mo te taime, te hiahia kia ahau hari ki te faaite i toku ariā ki a koutou."
  
  
  "Te reira i te whakaaro pai," te Venezuelan te peresideni mea. "Rangatira, i tenei hui ka whati mo te kotahi haora, a ka ka whakatau matou i konei ano te ki te whakaoti i to tatou mahi."
  
  
  I matou i te tino whaiaro te whakaminenga. Te Venezuelan Peresideni, TATOU Vice te Peresideni Hawke, me tona whakatata te haumarutanga annex, i te katoa atu i ui ki te waiho. Te upoko o te Venezuelan Haumaru Pirihimana, kua oti kē i tukua i mua mo te maimoatanga.
  
  
  I te meneti torutoru i muri mai, ko ia anake ki te rua nga rangatira, me te Kahu.
  
  
  "Tena mahi a koutou rawa hohoro, te taitama," te Venezuelan te peresideni ka mea, clasping tona ringa ki muri tona hoki.
  
  
  "Mauruuru e koe, e te ariki," ka mea ahau.
  
  
  "Otiia, Carter," te vice te peresideni ka mea, " koe te whai i te rota ki te whakamārama. Te tangata ka korerotia e ahau e ko te reira a koutou te hunga e kawea mai te decanter ki te ruma."
  
  
  "Au wehi e te e te mea e tika ana ki te mahi, e te ariki," ka mea ahau.
  
  
  Kahu grimaced. "Puta te reira e Kolodezny i kahakina me te whakaae ki te whakapono e ko ia he Venezuelan orurehau loto ki runga ki te patu i a koe," ka mea ia sourly. Ka tahuna te roa avaava, me te ka timata ki te haere a tawhio noa te piha, hunched i runga i tona tweed koti.
  
  
  "Te reira tino ngā," te Venezuelan te peresideni mea. "Na to outou noa aravihi e hoki, Señor Carter?"
  
  
  "Ae, e te ariki."
  
  
  Ko te American Vice te peresideni noho ana i runga i te mata o tona parahiraa. "Tenei katoa, ko te tino ahuareka mo tatou i konei, i roto i tenei whare. Otiia, no te pēhi i kitea atu e pā ana ki reira, ratou ka hamama, e te American agent sabotaged te amuiraa, a tamata ki te patu i te peresideni, me te ki ahau."
  
  
  "E whakaae ana ahau," A ka mea. "Ehara i te ngāwari ki te whakamārama."
  
  
  "E puta ano hoki ki ahau, e te ariki," tona vice te peresideni mea. "Ko to tatou i te tokorua o kiritaki pea te hunga e tino kawenga mō tēnei."
  
  
  "Na ko wai e ratou?" Te peresideni ui.
  
  
  Ia, i mahara ahau ki te mea Tanya i mea, ko ia i roto i tona fare, i te po, i mua i tika i te tarukino te patototanga i roto i ahau. Titiro ahau i te matau-mo te whakaaetanga ki te korero ki a ratou, ka tungou ia. "KGB," ka mea ahau.
  
  
  "Qué demonio!" te peresideni muttered.
  
  
  "Kia mau te pēhi i te rua tekau ma wha haora," na ka mea ahau, " ka tamata e ahau ki te kitea ih. I muri i taua, ka kite tatou e te ao katoa te pēhi i te ka mohio te kōrero. Ko te real kōrero."
  
  
  Te matau-ako atu toku mata no te hoê taime, ka titiro i te vice te peresideni. "Tatou e taea te whai e nui te wa?"
  
  
  Te Vice te peresideni whakaara ona tukemata. "Ki te awhina o te Venezuelan te kāwanatanga," ka mea ia, whakatika i te peresideni.
  
  
  Te peresideni titiro i ahau soberly. "Ka whakawhirinaki ahau ki tenei taitamariki pāngarau nui. Ka kakato te mahi ki a koutou. Koa pupuri ahau i whakairia. Na, Perehitini Tuarua Matua, e hiahia ana ahau ki te kite i toku tokotoko i te aroaro o te amuiraa faahou. Kite koe i roto i te conference room." Mr. Carter, ki te taea e koe te whakatika koe, ka riro ia koe rawa te hōnore o toku whenua."
  
  
  I mua i taea e ia te whakahē i mea, kua riro tera. Te Vice te peresideni ka whakatika i tona nohoanga, a ka haere mai ki runga ki ahau. "I teie nei e ko te katoa i roto i te utuafare, Nick, ite e ahau kia rite te whai ahau i tetahi whakaaro whakamutunga ki te mea."
  
  
  "Whakaaro ahau e mohio ana ahau he aha te reira," na ka mea ahau. "I ahau i te rua tekau ma wha haora i runga i te whakawhirinaki. No te mea i taea e ahau te tino e te defector. Ranei pea tika mania haurangi. A, no toku wa ko ake, ahau i runga i toku ake."
  
  
  "Te tahi mea rite e, Nick. E koe te titiro tonu ki te ahau inaianei. Ko te haumaru, ko haumaru. I reira me te tahi feaa i roto i toku ngakau. Te ti'aturi nei e ahau e kore koutou e mahara i ahau te na frank."
  
  
  "Ahau i matau. Ahau ka ite i te ara ano, e te ariki," ka mea ahau.
  
  
  "Ka hoatu e ahau toku mahi i roto i te Raupo," Kahu ka mea whakarere, e kore e rapu i ahau. "Ka whakawhirinaki ahau ki emu implicitly."
  
  
  "O te akoranga," te vice te peresideni mea. "Ko te haere i mua, a Rawiri. Te pēhi i te kore e tatari ake ake."
  
  
  Te Vice te Peresideni haere i roto i roto i te ruma. Ko ana mea, me te Kahu anake. I muri i te roa o te puku, ka te pae hopea korero.
  
  
  "Titiro, ahau i te pouri," ka mea ahau. "Ki te ia anake hiahia kua ake tupato ki te kotiro..."
  
  
  "Te mutu i te reira, Nick. E mohio ana koe e kore matou e taea te tiaki i tatou ia tatou iho i te katoa o te huru i möhio. Heoi, ka ui ahau ki a koe ki te tirotiro i roto i ee. Ko ia te tatau i runga i te reira. Kahore he tangata i ahei te mawhiti i te mahanga a koutou i ngahoro ki roto ki. Te reira i tino pai i whakaritea, me te mea i hapu e te tohunga. Na kia tāpahi te mea i tupu ."
  
  
  "Well, ia, e taea e ahau te amo i ko ahau whakananu, a ka... pea hypnosis, e kore ahau e mohio. Ahau tino e kore e taea e mahara tetahi mea i taua po i roto i te kotiro o te fare. I te raau taero i roto i tona lipstick..."
  
  
  Matau-te whakahaere i ia te menemene. "E te aha koe te faahapa koe. Kaua e heahea, e taku tamaiti. Engari mā te tenei kotiro ko i te KGB te kaihoko, a ka mau ratou ki etahi wahi ngaro ki te whakamoe koe - he aha i ratou ki te pupuri i a koe hoki e rua nga ra? Hypnosis e tango anake i te tahi haora i te nuinga. Me pehea e taea e ratou te faahepo koe ki te mahi i te tahi mea e haere ki te tō morare code? Hypnosis kore e mahi i te taua ara."
  
  
  "Well, ahau noa i piri, engari ki te whakahaere ratou ki te huri i toku katoa tuakiri, e toku katoa, te tuakiri, te reira toku morare waehere e pai te huri haere ki reira. Ki te ko reira tino whakaaetia ana e te meka e ko ahau i te orurehau e whakapono i roto i murua i te horo i te huru o te kāwanatanga, tenei e whakaaro e mahi. A e matau ana tatou ki Mua i te whakamahi i te mana whanonga tikanga e taea e rawa te wahi i te tangata o te morare, me te tapatahi, me te hanga i te huru, te pononga ki te huru tauhohenga. He huinga o hypnosis, me te mana whanonga taea e riria e ahau, e ahau i Chavez."
  
  
  "Ae," Kahu ka mea āta. "A ko reira he whakatara i te atamai whakaaro. Tangohia i te pai American kaihoko, tahuri huru ki te kaipatu, me tuku ia kia haere ki te mahi i te tahi paruparu mahi hoki a koutou.
  
  
  A ka tukua te emu, me te huru whenua, te tango i te kupu. Na kei te timata ahau ki te matau i te riri i roto i tenei whakatūpato."
  
  
  "Te mea i tuhituhia ki te tiki ia tatou i konei," ka mea ahau.
  
  
  "Tino fantastic. Me hinga ia hoki te reira - matau, he aramona, me te mahe. Ki te mea tetahi hape, Nick, te reira i ana mea."
  
  
  "Kite i ahau i te mōhio, rawa," ka mea ahau. "Pea tatou kia mutu te reinga, me te tīmata te whakaaro e pā ana ki te whakaoti i tenei titauraa. Tatou ngaro ih o grand te mahere, engari na to tatou ki te hopu ih." Ia, ka titiro ki te patunga witi. "I ahau i te whakaaro e ratou e patting ratou i runga i te hoki kata e pā ana ki te reira, me te pea te oaoa i te reira. Well, te ngahau i taku utu ki runga ki. A, no te ih kitea e ia, e kore ratou e kata."
  
  
  "Ahau i whakaaro koe kua kua sobered ih ake, "Kahu ka mea," me te ka i muri ia koe te haukotia ih ki te maripi. Pehea e mohio ana koe ki tenei kotiro ko i te KGB?"
  
  
  "No te mea i korerotia e ia ki ahau," ka mea ahau. "Ranei i te iti rawa, whakina e ia, no ka ui e sl. Te reira i tika i mua i te tango i te tarukino, a, no te te tarukino te patototanga i roto i ahau. I roto i tetahi take, tona ingoa tūturu ko Tanya Savich, me te reira he tohu o te Russian i roto i tona tiamana nako. "
  
  
  "Ko e katoa e taea e koe te mahara e pā ana ki a ia?"
  
  
  "Hoki inaianei. Ahau i te fare ki te tirohia, me te tiamana Karere, me te wharekai i te wahi kihai ahau i kite i a ia. Ahau i mahara hoki ia i te whare hauora, te tangata i roto i te ma koti, me Tanya, te hunga i nga wa katoa i hoatu e ahau tohutohu i runga i pehea ki te mahi i tenei katoa." E kore ahau e mahara ih ingoa ranei, te mea ta ratou ki ahau i reira. A, no te mahue ahau i te whare hauora, ko ahau koparea, na kahore ahau e mohio kei hea te reira."
  
  
  Kahu grimaced. "Well, i te iti rawa koe te mawhiti i te ati e ratou te whakamahere, Nick. E koe, ki te mea e puta mai i roto i o koutou ngakau matakite ki a ka materoto?"
  
  
  "E rere rererangi i hanga i te tangi, rite ki te tetahi e ia kia rongo i te motokā. Tenei te tangi, me te whakatupato karere e toku feruriraa ia ta'oto, kua unga hoki i te mua e rua nga ra, hanga e ahau te haere ki te matapihi ki te whakarongo ki te tangi. Te KGB me te whai hiahia ia ki te hoki ki tōna tuakiri pono i muri i te kohuru i runga i. Ki te whakakahoretia e tona ingoa kārangaranga ko Carter, kia whakapoauau kaipūrongo. Ratou e kore e mohio ana ko wai te tino kawenga. Ranei kia kua tika ite ratou i te haurangi. Te KGB kihai i mahi i te reira. Oni hotels, whakaititia a tatou, i a ratou i te tata i muri ."
  
  
  "Kei te tika katoa, Nick?" ka ui te Kahu, e matakitaki ana ki ahau tata.
  
  
  "Au e ahau te pai," huru fakapapau'i a ia. "Engari na ona ua ki te mahi."
  
  
  Ia chuckled. Te pai. Ko to tatou tukutuku kotiro ko te huru matua?"
  
  
  "Te tukutuku-e hāngai ana. Ko ahau te mahara te tahi mea e pā ana ki tenei tangata ngaro. Te tahi mea hou. Whakaaro ahau ko ia i roto i te whare hauora."
  
  
  Kahu mau ki te tōia i runga i tona tami avaava, me te pupuhi i roto i te paowa mowhiti. "Ko enei tau. Well, koe pea kia whakahaere i te tahi mau whakamātautau tuatahi, otiia e kore matou e whai wā hoki e matau i teie nei. Tonu, ki te koutou ite rite."
  
  
  "Ahau rite mo tenei," ka mea ahau. "Engari te pupuri i te pirihimana, me ētahi atu āpiha atu, tae noa ki te toku ra, ko te ake. E te katoa te ui ahau ki a ia. E kore ahau e hiahia ana ki te tutuki i runga i kaiawhina."
  
  
  "Katoa e tika, Nick," Kahu mea.
  
  
  "Na ka kite ahau i a koe ki tou hotera."
  
  
  * * *
  
  
  Ko ahau i noho i te nui mahogany tepu by Mr. Ludwig Schmidt, ko ia Hoki te Karere o te hau-ā-Uru Germany, ko wai i mahara ki te tango i te Tanya ki te fariiraa i te po ee tutaki ki a ia. Schmidt i noho ana i roto i tona nui-tautokona heamana, te roa o te hikareti i roto i tona ringa matau.
  
  
  "Ah, ae. Fraulein Hoffmann ka mau ia ki te taupaepae. Ia ka haere i te hui takawaenga. Ko ia he kotiro atamai, e mohio ana koe. Ka huaina e ia te manawanui tonu i muri i te fariiraa i te reira. Te āhua, i ia kainga i te tahi mea i te bullfight e pouri tona kopu. te ri'ari'a. Ia tonu e kore e hoki mai ki te mahi rite ki te koka."
  
  
  "Kia pehea te roa kua ia kua i konei ki a koutou?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  "E kore e hoki te roa. Te Hamburg kotiro, ki te kore ahau pohehe. Ko tōna pāpā ko te Russian rerenga."
  
  
  "Ko e aha ka korerotia e ia ki a koe?"
  
  
  "yeah. Ka korero te tiamana ki te iti nako e tika ana ki a ia te mana te faaipoiporaa. Tōna whānau korero Russian i te kāinga."
  
  
  "Ae,"ka ki atu ahau," e ahau i matau."
  
  
  Herr Schmidt ko te tino kikokore, sexless tangata i roto i tona tekau, mārama rawa makona ki tona tūranga i roto i te ora. Ka ui ia. "Kotiro pai, kaua e whakaae koutou?"
  
  
  Ratou te mahara ki a ia i te wa, ka whakamahia matou ki te noho ki a ia i roto i te Irina o te moenga, me te moenga. "He tino pai te kotiro. Ka taea e te whakapā atu ahau ki a ia i te wāhitau tabulahia i roto i tou tutaki kōnae?" Te reira i te wahi ano ia i te hiahia uru atu ahau i te po, ka hiahia whakananu e ahau.
  
  
  "Au e mohio ana ahau e taea e koe. I muri i te katoa, te ia o te mate."
  
  
  "yeah. Ki te kore ahau e kitea ia i te kāinga, e mohio ana koe ki hea atu ai ahau te titiro hoki a ia? Te wharekai, wharekai motuhake ranei nga wahi mo recreation?"
  
  
  "Engari korerotia e ahau ki a koe te kotiro i mate."
  
  
  "Tēnā," na ka mea ahau impatiently.
  
  
  Ia au ra i te riri i toku vilitakí. "Te pai, a ia, whakamahia ahau ki te tango i a ia i roto i mo te tina te tahi mau taime i te iti wharekai e kore e matara atu ana i konei. E kore ahau e mahara ki te ingoa, engari e ahau i rite ki te Venezuelan hallaca a te reira i mahi i reira. Tenei rihi i hanga ki te paraoa witi."
  
  
  "E mohio ana ahau," ka mea ahau. Ia, i mahara ahau e Tanya whakahau te reira i roto i te El Hardin i muri i te bullfighting.
  
  
  Schmidt matatau i Ceylin ki te waho tama-roa whakapuaki..
  
  
  "Te mau, whakaaro ahau e ahau au ngā ki te kotiro," ka mea ia puku. "Te riroraa i te tohu paetahi i roto i tenei pa, ko te faahiahia i te ite."
  
  
  "Whakaaro ahau," ka mea ahau. "Well, ka tamata e ahau ki te kitea ia i te kāinga, Herr Schmidt. Pai ahiahi."
  
  
  Kihai ia i whiwhi ki runga. "Ki te e pai ai," ka mea ia. Titiro matatau atu ia i te tuanui ano, pea moemoea e pā ana ki tona moepuku pūmanawa, ano he takakau te tangata huri noa i Caracas.
  
  
  Tino ahau kihai i mahara ki te kitea i Tanya i roto i tona fare. Ia me te kua whakaritea e ki te waiho i te huru i muri i tika i rite ki te wāhanga whakamutunga o te mahi - taku hopu i te-anga. Engari ko ahau tumanako ki te kitea te tahi mau tautururaa i reira. I runga i te papa tuatahi o te hanga, ko ahau te tutaki i te ngako Venezuelan wahine kihai nei i korero maori.
  
  
  "Buenos tardes, señor," ka mea ia reo, ataata whānui.
  
  
  "Buenos tardes," ka mea ahau. "E rapu ana ahau mo te wahine taitamariki ko Ilse Hoffmann."
  
  
  "Ah, ae. Otiia e kore ia e noho ki konei i muri. Neke ia i roto i te tino ohorere, he torutoru ra i ma'iri. He rerekē te manene, ki te mea ka whakakahore ngatahi koutou ki ahau, mo te mea e, e."
  
  
  Ia malimali i a ia. "Kihai ia i tango i nga mea katoa ki a ia?"
  
  
  "Kihai ahau i te taki i te fare āta. He pera maha ngā whaitua i konei, me tana pukumahi wahine."
  
  
  "Kaua koe e mahara ki ahau, tirohia te reira i roto i runga?"
  
  
  Ka titiro ia ki ahau i te koi. "Ko te ki ahau. Nei e koe, tena?"
  
  
  "Just tetahi atu Miss Hoffmann," ka mea ahau. Tae ia ki runga i roto i te meneti, a whakaekea ana te wahine i te ringa o te bolivars.
  
  
  Ka titiro ia ki a ratou, ka hoki ki ahau. Ia tae i roto i, me te mau ki te moni, ka titiro ki runga ki tona pokohiwi ki te whare. "Ko tenei tau e waru," ka mea ia. "Ko te kuwaha, e kore e kiia."
  
  
  "Mauruuru e koe," ka mea ahau.
  
  
  Haere ahau ki runga ki te pikinga ki tona fare. Ki te mea ahau waimarie, ka waiho e ahau i taea ki te mutu a ia, me Tanya, me ona hoa, i mua i te whiwhi ratou i runga i te manureva ki Moscow. Engari ko ahau māharahara - ratou pea kua mohio te ih wahi i taka.
  
  
  I te tihi o te reira, tomo i te fare. Te haamana'oraa i haere mai te waipuke hoki, ko tētahi i muri i te tahi. He whānui sofa tu ana i roto i te waenganui o te piha, tika rite i te reira i taua po, ka Tanya kihai i puta ke tona tinana ki te hopu i te American kaihoko. Ia tutakina te tatau i muri i a ia me te titiro a tawhio noa. Ko rerekē katoa inaianei. Nen hapa i te ora, i te liveliness, e Tanya i hoatu e te momoa. Ia whawhakia i roto i te utuutu o te tēpu iti heamana, ka kitea kahore engari he tokorua o te whare tapere tīkiti. E kore ratou e mahi ki ahau i te nui pai i roto i te muri e rua tekau ma wha haora. Ia, haere i roto i te toenga o te fare. I haere ahau ki roto ki te whare moenga, a ka kitea he manusinusi bullfighting hōtaka i roto i te kēne paru. Ahau mohio ia i roto i Tanya o te ringaringa, no te mea i hanga e ia ngā kōrero i roto i te hōtaka a, no ka ko ahau ki a ia i te bullfight. Just a reminder ki te tiki ake i terehia. Ko reira maumau hoki ahau. Te reira i tika akina hoki ki te wastebasket na roto i te huru, ina rongo ia i te tangi i roto i te piha ora. I te tatau, ki te kauhanga roa tuwhera, me te kati i te tino ata.
  
  
  Ia tae i roto i ki te Wilhelmina ka aki i a ia ki te tumutumu taiepa tō muri mai ki te kuwaha. I te tahi atu piha i kuihi. Te tangata i muri i ahau. Te tangata te tangata i te mātakitaki i te fare, te hanga, me te wehi e ahau e whiwhi tata rawa ki te marino ki raro. Mahalo te reira te Tanya ia. I rongo ia i te tata te uiui-roahia o te poari i raro i te whāriki. I mohio ia i te wāhi tangohia o tenei poari, mai ia i marere i runga i te reira ia ia i te aroaro o. I reira, kihai te mea ki te kia i tetahi take ki te whakaroa i te aroraa. Ia, marere i roto i o te kuwaha.
  
  
  I roto i te pokapū o te ruma, ko ia he tangata ki te pū. Ko ia taku e ngaro te tangata, me te pū i te kotahi a tawhio noa, i koperea hoki e ia ki ahau i roto i te upoko i roto i te Washington, me te kotahi mahara ahau ki tana titiro, i roto i te ma i roto i te kauhanga roa te KGB labs. Ka tahuri ia a tawhio noa, i a ia i rongo ki ahau.
  
  
  "Te maturuturu i te reira," na ka mea ahau.
  
  
  Otiia i ia te tahi atu mau mana'o. Ia pupuhi. I kite ahau, i haere ia ki te kopere i te afa setoni i mua i te pere i pupuhi, me ahau kukupa ki te patunga witi. Te pū ngateri ana te reo i roto i te ruma, me te Gawk e taora ki te taiepa i muri i ahau rite i te reira te patua e te papa. Te pū hamama ana ano, a i wahia te rakau i muri ki ahau i rite te reira i hurihia ki runga, me te tīmata te pupuhi. I koperea hoki e ia ia e toru nga wa. I te tuatahi gawk wahia te rama i muri i te gunner. I te tīmatanga o te tuarua, tomo i te huru o te pouaka me te patototanga a ego hoki ki te tumutumu. I te toru o gawk te patu i te emu i roto i te mata, te whakatuwhera, i raro i te kauae, me te rere ki te matenga, spattering te taiepa ki te whero i takirimatia te. Patua e ia ki te patunga witi pakeke, engari ia kihai i ara te ite i te reira. Ko te tangata whai mai nei i ahau puta noa i tenei misioni i mate i mua i te huru, te tinana riro te mōhio o te reira.
  
  
  "Tailor!" Ahau muttered. I ahau i te hunga ora kaiwhakaatu, i te tangata nei e taea te korero ki ahau i nga mea katoa. Engari i ahau ki te patu i toku huru.
  
  
  Hohoro ia ka whakatika ki ona waewae. Iwi i roto i te whare, i te rongonga gunshots. A i haere ia i runga i ki te koropiko ahua, me te titiro ki tona whitiki. Kahore. No kāri tuakiri, teka te kore ranei. Engari i reira ko te iti scrawled karere i runga i te wahi o te pepa.
  
  
  "T. La Masia. 1930"
  
  
  Ka hoatu i te pepa i roto i te meneti, me te haere ki te matapihi. Puhuruhuru taea e rongo ki a ia, me te reo i roto i te kauhanga.
  
  
  Ka whakatuwhera te matapihi, me te marere i roto i runga i te ahi, i mawhiti. I te meneti torutoru i muri mai, ko ia i runga i te whenua, ka mahue i te whare i te tawhiti i muri i a ia.
  
  
  A, no te haere ia ki waho, ko te reira i te whiwhi i te pouri. Te karere i roto i te fakatokanga takaro i runga i a mo i roto i toku matenga. Te reira i te wharekai i huaina La Masia i runga i Avenida Casanova. Tona reo ohorere mutu, te haamana'oraa. Hiahia ahau i rongo e pā ana ki tenei wahi no te mea te reira i rongonui mo ona hallaca, Tanya tino o te Venezuelan rihi, ki te hiahia korero ki ahau, me tona hoa Ludwig te pono. Pea, ahau whakaaro, o te reta "T" tu hoki Tanya, me e te tangata ngaro, te āhua te kaihoko Russian, te tikanga ki te whakatau i Tanya reira i 19: 30 19: 30? Ko te tukutuku e arahi e ahau kua, na i taea e ahau te whai i te reira.
  
  
  I tona taenga ki te wharekai wawe. Tanya i wahi ki te kia kitea. Ka noho ratou ki a ia ki raro i te tepu i roto i te hoki o te whare, te wahi ia i taea e kite, kahore e kite, me te Stahl tatari. I 7:32, Tanya haere mai i roto i te.
  
  
  Ko ia rite ataahua rite i mahara ahau ki a ia. Kihai i reira i te tokonga. Te hāwini, i arahina ia ki te tepu i roto i te mua o te tomokanga atu. Katahi ia ka whakatika, haere ki raro, te iti, te aroa ki te ladies ' ruma. Ka whakatika ia, a aru ana i a ia.
  
  
  Ia kua ngaro ki roto ki nga ruma tohua "Kotiro" a, no te tona papa, ka haere ki te iti alcove. I ahau i tatari hoki ia i reira, koa e tatou e anake, me te atu i te iwi i roto i te whare kai, ina haere mai ia i roto i. I te meneti i muri mai, i te tatau tuwhera, me te tatou i te kanohi ki te kanohi.
  
  
  I mua i taea e ia te huru, ia mau ia, ka aki ia pakeke ki te tangi. Ia te putanga o te reo.
  
  
  Na ka mea ia. "Koe!" "He aha koe e mahi? Kia haere mai ki ahau ranei ahau, ka karanga i a ia."
  
  
  Ko ia te papaki i roto i te mata i te tuhinga ki te hoki o tona ringa.
  
  
  Ia growled i nah. - "Kei te whakaaro e koe ko etahi ahua o te whakamātau hinengaro kēmu? ""Koe me ahau e hiahia ana ki te whakamahi i te hopuoro, me te kōrero ki te noho te tatau."
  
  
  "Ki te koe e mea na, Nick," ka mea ia. Puritia e ia tona mata i roto i ona ringa. Ee Stahl o te reo ngawari.
  
  
  "E te aha e mea ana ahau, aroha," ka mea ahau. I tukua e ia te stiletto taka ki roto ki te kapu o toku ringa matau.
  
  
  "E haere ana koe ki te... te patu i ahau?"
  
  
  "E kore koe e hanga i te reira tino tika," ka mea ahau. "Koe me ahau e haere ana a tawhio noa i roto i tēnei wāhi huihui. A ka mahi ano i a koe kei he i te wa nui. Ranei ka whiwhi koe i te reira i roto i te rara. A ti'aturi i ahau, ina korerotia e ahau ki a ia ahau ka patua e koe ki te tamata koe i tetahi mea."
  
  
  "Ka taea e wareware koe te wa ka tatou i te tahi?" "He aha te reira?" ka ui ia i roto i taua titorehanga reo.
  
  
  "Kaua hoki e teka ki ahau, e te tamaiti. I nga mea katoa i meatia e tika te mahi. Na, te tiki i te neke." Me e te oaoa."
  
  
  Ka hotu ia. "Katoa e tika, Nick."
  
  
  Haere matou i roto i te katoa i runga i te wharekai, kahore tetahi raruraru. Ka haere mai ia i te motokā, pera ahau i hanga e ia te pei i ahau i reira. Tatou i te whakatangihanga a te kēmu, i roto i a ia, a ka eke ia ki muri i te wira. Te waka ko te tino anake i roto i te faa pouri.
  
  
  "I teie nei. I te whakatau ia koe te Hema i te wharekai?"
  
  
  "Ka taea e ahau e korero ki a koutou, e."
  
  
  Ka whakapakia he maripi ki a ia. "Te tango i te kaka, e kore e taea."
  
  
  Ka titiro ia mataku. "Ko ia te kaihoko."
  
  
  "Te KGB?"
  
  
  "Ae."
  
  
  "Koe rawa?"
  
  
  "yeah. Engari anake ngā mihi ki toku matauranga motuhake - no te mea ko ahau te pūtaiao. Te reira i te tuhituhi reta atu rānei ki te ihc."
  
  
  Ka mau ahau ki te waka, a peia ana ki te Avenida Casanova. Ka ui ahau ki a ia. "Hea ki te haere ki te whare hauora?" "Me e kore e te tākaro i te kēmu ki ahau."
  
  
  "Ki te tango ahau ki a koe i reira, ka whakamate ia tatou e rua!" ka mea ia, tata tearfully.
  
  
  "E ara?" - te faahiti i te reira.
  
  
  Ko ia tino pouri. "Te tango i te tika te tahuri me te whai i te boulevard tae noa ki te korerotia e ahau ki a koe i te wahi ki te tahuri ano."
  
  
  I hanga te reira i te atatohu.
  
  
  "Te wahi o Alexander?" ka ui ia. "Ko te tangata i mahara ki te whakatau i ahau."
  
  
  "Ia o te hunga mate," na ka mea ahau, e rapu ana i nah.
  
  
  Ka tahuri ia, ka titiro ki ahau mo te taime. A, no te titiro atu ia, i mua ano, i ona kanohi i ngingilá. "Ka korerotia e ahau ki a ratou i koe rawa te kino," ka mea ia tata inaudibly. "I teie nei koe kua ururuatia ih o te mahere rahi."
  
  
  "Well, pea e te reira, ko e kore e pera te nui," ka mea ahau tartly. "Ko Dimitrov i roto i te tiaki o tenei kaupapa matua?"
  
  
  Ko ia i miharo ki te ako e ahau mohio Dimitrov te ingoa. Ko ia te tino tauhou i roto i tona īmēra mahi, ahakoa tona fantastic aravihi. "E mohio ana koe rawa nui," ka mea ia.
  
  
  "Ka kitea e ahau i te huru i roto i tenei pera-ka karanga hauora?"
  
  
  "E kore ahau e mohio," ka mea ia. "Te ia kia kua mahue. Tahuri i mahue i runga i te muri street."
  
  
  Ia i hoatu e ahau atu tūtohutanga, me ahau i muri i a ratou. A, no te ahau ka tahuri tona koi tonu, ka tahuri ia ki ahau. "E hiahia ana ahau ki te mohio. He aha i haere he? A, no te i koe ki te tiki i roto i hypnosis, me pehea?"
  
  
  Ia ia te titiro i Nah, me te grinned. "Kua kua ahau te haere haurangi te ngana ki te imi i te parau mau no te te tokorua whakamutunga o nga ra. Na, i ahau ka tukua koutou i kite i tona waimarie mo te ia."
  
  
  I muri whakawhitinga, hanga matou i te whakamutunga tohu ki te maui, me Tanya ka korerotia e ahau ki te mutu i roto i te mua o te whare tawhito. Te papa whenua titiro rite te kāore te rokiroki, me te i runga i ruma e au ra i te koraha.
  
  
  "Tona reo," ka mea ia i te ata.
  
  
  Ona engine mō whakaoti rangahau raruraru. Titiro ahau i roto i te whakaata rearview, a ia, ka kite i tetahi atu motokā hutia ake i muri i a tatou. Hoki te taime whakaaro ahau kia waiho ai ratou Tanya o te mau hoa, engari ka kite ahau i te tapawha kanohi ki muri i te wira. Te matau-tono i te CIA i te tangata ki te pupuri i te kanohi i runga i ahau.
  
  
  Toku ohorere mariri iho te riri. Ego e kore e taea e tukuaki'i ia, whakaaro i te ara e hiahia ia kua mahi hou. Ia faaoti ki te tau'a ore ia sentry oleoresin.
  
  
  "Haere mai i roto i," Tanya ka mea ki a ia, a poipoia ana pū i a ia.
  
  
  Tatou ka i roto i. Tanya i te kukū, me te rawa mataku.
  
  
  "Nick, e kore e meinga e ahau i haere mai ki a koutou. HQ whakakitea ana e ia ki a koutou. Tena, te whakaora i ahau. Te haamana'o i te taime matou i pau tahi. Ka taea e koe e wareware i te reira i teie nei."
  
  
  "Ae, e taea e ahau," na ka mea ahau tou kanohi. Ko ia te pana i te ee " Luger ", me te haere a tawhio noa te whare ki te poromu.
  
  
  Kahore a tawhio noa te reira i te mōhio. A, no te ahau i kawea mai i roto i, ko ahau puhoi whakananu, a, no tona taenga atu, ko ahau koparea. Engari i mahara ahau ki te āwhiwhiwhi tawhiti i te huarahi ki te taha huarahi, me te reira i te taua. I roto i, rite tatou i heke iho i te pari kaupae ki te basement, i ahau i kiia e rite he tokomaha nga kaupae i ahau i kiia a, no te haere ahau i roto i a tawhio noa te whare hauora. Kahore he feaa e pā ana ki te reira - Tanya i te ārahi i ahau ki te raiona, ki te nohoanga o.
  
  
  I te tekau ma rua o nga pene.
  
  
  Rite matou ki te tomo ma te kauhanga roa, ka timata ia ki te maumahara ake, me te ake taratahi mahinga. Whakamahia te reira ki te tu i roto i tenei aroa, me nga tangata tika i patua te reira i roto i te Tanya te fare i pupuri i ahau i konei.
  
  
  "E koe e mahara ki," Tanya mea.
  
  
  "Ae, i reira he ruma, i te takotoranga ruma. Ko tōna e here ana ki te heamana."
  
  
  "Te reira noa i mua."
  
  
  Na ka neke atu ia i raro i te whare. "I reira ko tetahi tangata," ka mea ahau. "E koe te mahi ki tahi i a ia. Mahara ahau tona ingoa rite Kalinina."
  
  
  "Ae," Tanya mea kaha.
  
  
  Uakina ana e ahau te tatau mo ia, e Tanya tohu i roto i te, e pupuri ana i toku Luger rite. Ia, haere ana ki roto ki te Tanya whakatūwhera i roto i te mua o te ahau. Haamana'oraa ka haere mai te waipuke hoki. Subcutaneous i werohia. Hypnosis. Audio-visual wā. Yeah, i ratou i te reinga o te mahi i runga i ahau ake ake.
  
  
  Te heamana ki te pokohiwi, me te waea tonu e tu ana i roto i te pokapū o te ruma te. I te taiepa whakairihia tumutumu, engari i te wahi kotahi, ko kua te wāhanga whakawete. He kaitoi tu tata. Ia matauranga o te huru. Ko te ingoa Menendez ka haere mai ki ahau. Ka tahuri ia, ka titiro ki ahau i te upoo no te hoê taime.
  
  
  "Pai rayos!" ka mea ia, kanga darkly ia ite e, te huru raro pa kua pakaru.
  
  
  "Noho tuwhera tenei," na ka mea ahau, te tango i te tokorua o nga kaupae ki a ia.
  
  
  Engari ia e memeha. Ia whawhakia i roto i te kaimahi afata ume i muri ki a ia, unuhia i roto i te pū. Titiro te reira i rite ki te paerewa Beretta pū huaki. Ka rite ki ka tahuri ia ki te kanohi i ahau, tona luger pere, me te patu i te emu i roto i te tāra te tāpae. Ka hinga hoki ki runga i te wāhanga wāwāhitanga motokā, tuhituhia te ringa me te waewae, i tona kanohi i whakaritea i runga i te tuanui. Kotahi te timatanga twitched, me te mea kua mate ia.
  
  
  I te meneti i muri mai, Tanya te reo o te haere mai i muri i a ia. "Na te reira i to koutou tahuri, Nick."
  
  
  Tahuri ahau a tawhio noa, ka kite ia i mau i te pū, me i tohu i te reira i ahau. E kore ahau i te mataara ia i tata no te mea i ahau e kore e tika i te kite i a ia hei pere. Ko te wa tuarua hiahia kua ia he e pā ana ki te nah. Kahore he pouri, engari maro faaiteraa i runga i tona mata. A, no te ko ia tangohia ake e te Luger, a ka he pū iti haere atu i roto i te ruma, me te gawk patua ahau. Ka whiua atu e ia a tawhio noa, e taora ki te nui heamana, hinga ana ki te patunga witi. Aua'e, i tana pere kino, me te patua te reira ahau i runga i te pokohiwi maui, e kore i roto i te pouaka. Ahau tonu i te Luger.
  
  
  Tanya hāngai ana ano, a ka mohio ia e kore tenei wa tona ūnga pai. Kihai i taea e ahau te tākaro kēmu ki a ia. Faaoti ia ki te whakarite i te pupūtanga. Tana pere te patu i te luger, me te whiua ia ki te rua o te pere. Tanya clutched i tona ora, me te ruarua hoki, collapsing ki te patunga witi.
  
  
  Ka whakatika ia, a haere ana ki runga ki a ia. Kua takoto ia i runga i tona hoki, e pupuri ana i te pūremu wahi i tona kopu ki tona ringa. Ia riro ana i raro i tona manawa. I reira kua he glint hohonu o te ru, i roto i ona kanohi. Ia tamata e kore ki te manawa Rivnenskaya.
  
  
  "He aha te reinga i a koe ki te mahi e?" Ka ui ahau ki te kanohi.
  
  
  "Ahau... ko te rawa mataku, Nick. Ratou e kore e taea te tiki ia ia hoki ki te Moscow... te kore oti. Tino mahi ahau... ahau kia aroha mai. Pai ahau e koe kia nui." Ia ūnga tahuri tītaha, a ko ia kua mate.
  
  
  Okioki atu ia ki runga i a ia mo te taime, te haamana'oraa. Ahakoa i muri i te matenga, i tona mata ataahua. He aha te toto mate! Ia holstered te luger, ka whakatika, a haere ana ki te rūnanga i te wahi i te kaitoi mau i roto i te pū. Uakina ana e ahau he torutoru, hei utuutu, me te kitea te pitopito kōrero e pā ana ki toku huru tinana. Ratou, i haere ki enei mihini, me te korero ki te kōrero. Ahau e kua ui e ia ki te tonoa photojournalists i konei. Te taputapu ano e riro i te pane. Na ko ia i whakaritea exonerated. A e te reira te Kremlin, e kore Washington, e kia whakama.
  
  
  Ko te wahi i Dimitrov? Te mea i ia ki te rere atu i teie nei, i te katoa o tenei e waiho he reka kino i roto i tona mangai. Toku mahi kua tino mō te nui o te neke atu i te noa fakamā te Kremlin. Ko te reira ki te whakaatu i te KGB e ratou i haere rawa ki tawhiti. Ko te reira i te wairori o ngaio te parau tumu.
  
  
  Puhuruhuru i rongo ia i roto i te aroa.
  
  
  Tona kaimahi afata ume e taora tutakina a ka mau i te pū ano. Ka rongo ahau i te reo i roto i te aroa.
  
  
  Ko ana mea, haere mai ki te mutunga, ina te tangata i te rere i roto i te whare. Te reira i Kalinina, Tanya o te hoa, rere otohetohe ki te taimaha katoleta i roto i tona ringa. Ko ia te tata i te mutunga o te kauhanga roa.
  
  
  Ahau te hamama i te reira i roto i. "Kāti!"
  
  
  Engari ia te pupuri i rere. I te kiore hohoro mahue te totohu kaipuke. Tana pere te patu i te luger, me te patu i te emu i roto i te waewae matau. Ia sprawled i runga i te patunga witi, poto noa o te putanga e arahina ki te pikitanga.
  
  
  Ka rongo ahau i te tangi muri i ahau. Te tahuri a tawhio noa, ka kite ia i tetahi tangata, he poto, stocky tangata ki te Khrushchevite kanohi - ki tetahi atu tangata, a tawhio noa te KGB o Maku te Wā tari. Ko ia te tohu e rua revolvers i ahau.
  
  
  Ahau snuggled ake ki te e aue ana i a ia pupuhi, me te pere te patu i te taiepa tika inihi i toku matenga. Na ka kite ia i tetahi tangata i roto i te aroa i muri i te pū, he roroa te tangata ki te huruhuru hina, me te kopamārō i raro i tona ringa. Te reira i Oleg Dimitrov, te noho kaikāmera i roto i te tiaki o te maripi. Ko ia te tangata tino aroha tona, ko tetahi i ahau ki te whiriwhiri ki te aroaro o te KGB tino ite ratou e kore e taea e te tākaro kēmu ki a ia. Ko ia te rere i te tino nohopuku, i raro i te kauhanga ki te mutunga tawhiti, pea ki te rua o nga putanga.
  
  
  Te KGB tangata pupuhi ano, a ia; mea rite ki te gawk whizzed i runga i toku upoko. Tana pere i te rūmātiki, engari i ngaro. Ka hāngai te toru o te taime, engari i ana mea, pupuhi tuatahi, a ka patua te emu i roto i te kopu. Ia karanga i roto i te mamae, me te hinga ki raro. Engari na ka Dimitrov i ngaro, ki raro i te whare.
  
  
  Ka rere ia ki te hinga kaihoko. Ia writhed i runga i te patunga witi, te werawera ringihia iho tona mata, me te whango tangi haere i huri noa i tona korokoro. I ia tino wareware e pā ana ki te pū i roto i tona ringa matau. Te reira i te patototanga i roto i te huru na roto i te huru ringa, a rere ana ki raro i te whare. Ia ka pea te ora ki te kite i te tamataraa. Engari kihai ahau i whakaaro ia oaoa e pā ana ki te reira.
  
  
  Aru ana e ahau i Dimitrov i roto i te ruma i te mutunga o te kauhanga roa, engari i roto i kite ahau i te whakatuwhera i te matapihi rapu ana koutou i roto i runga i te faa. Dimitrov kihai i reira.
  
  
  Ka takatakahi i roto i te matapihi ki te faa pouri noa i roto i te wa ki te kite i te pango sedan tangohia atu a tawhio noa te mutunga tawhiti. Rere ahau i roto i ki te huarahi, a ka tutaki te CIA tangata i reira.
  
  
  Ka mea ia, " he Aha te reinga, ko te haere i runga i, Carter?"
  
  
  Titiro ia i roto i te aronga te pango sedan i te pane ki raro i te boulevard. Ko ia tino i te ahu e ia mo te rererangi. He haora i muri i, i te haerenga ki Roma. Pea, Dimitrov i te haere ki te rere a ratou.
  
  
  "I reira e rave rahi Mua i patua, i patua reira," ka mea ahau. "Haere, me te kia e te noho noho. Kei te haere ahau ki te i te rererangi ki te kia ih tōku."
  
  
  Ka titiro atu ia i te toto te rere iho toku ringa a tawhio noa te ringaringa o toku doublet. "Toku Atua, he aha kihai koe te tango i ahau i reira ki a koutou?"
  
  
  "Tou mahi i te tika ki te mataara i ahau, e kore e ki te tupuhi i te pa kaha. I roto i tetahi take, e tangohia e te reira roa rawa ki te whakamārama. Koutou e kite i te uiui."
  
  
  Ka eke ia ki Tanya o te pereoo, a peia atu ana. Ki te mea ko ia te he, me te Dimitrov kihai i te rererangi, ia e kore e kua ngaro tetahi mea. Te reira i taea kua tukuna he whānui te mōhio ki te emu, me te whai wāhi ki te Venezuelan pirihimana. Engari ko ahau tino mohio toku imi i te tika.
  
  
  E rua tekau meneti i muri mai ia i te rererangi. A, no ka tomo ia ki te whare kāpeka, ka mahara ia kia pehea te nui ko te reira. I hanga te reira i runga i maha ngā taumata. Ahakoa, ki te Haina i te reira, te reira tino ngāwari hoki ahau e te huru i ngaro. Ki te kore te hiahia ia fifili e pā ana ki te rere ki Roma. Ko te reira i te TWA rere i whakaritea ki te tango atu i roto i te hawhe te haora. Ia, ka haere ki te titeti i te tari. Dimitrov i wahi ki te kia kite, na ko ia te ui e pā ana ki te te kaihoko o te nen, te whakaahua i te reira i roto i te taipitopito.
  
  
  "Ae, ae. Te tangata e ōrite ana e whakamārama i konei, ki te kahore hoki te tangata e kite ia ki te ngutu. Ko ia ia i konei he torutoru noa meneti i mua."
  
  
  "Kihai ia i tetahi tueke?"
  
  
  "Kihai ia i tirohia, e te ariki."
  
  
  Ngā te reira i roto i. Dimitrov, me te ngutu o e kua te ngāwari.
  
  
  "Whakaaro ahau whakahuatia e ia te ingoa... Giorgio Carlotti," ka mea a Clera. "Ko te Italian uruwhenua."
  
  
  "Ia tika mahue?"
  
  
  "Ae, e te ariki."
  
  
  Ego haamauruuru ia. Dimitrov i konei, ko ia te tino o te reira i teie nei. I taea e ahau te tika i haere ki runga, ki te kuwaha, me te tatari mo te ia ki te whakaatu ake, engari tonu te moka o te waimarie. I tua atu, i reira ka waiho te mano o te tira haere i te kuwaha. Ki te Dimitrov i faaoti ki te whawhai, te reira i taea kua tino huanane.
  
  
  He tata magazine toa tirohia ia i roto i, engari Dimitrov kihai i reira. Katahi ia, ka haere ki te utu moni matapihi. Ia ara haere ana ki raro, ki te pūtau i roto i wahi, tueke, me te ui. Dimitrov te mea ki te kua ngaro.
  
  
  Ka tika tahuri i te kokonga, no ka kite a ia.
  
  
  I te ahu e ia mo nga tangata o ruma ki te kopamārō i raro i tona ringa. Kihai ia i kite i ahau. He hina te āhua o tērā puta ke te huru o te ahua whānui. Ko te reira i te iti kē, engari kihai ia i whai wa mo te pai tetahi.
  
  
  Dimitrov tomo te kaukau, me te tatau taora tutakina i muri i a ia. Te tūmanako, i te wharepaku kihai i te waipuke.
  
  
  Te Luger unuhia e ia i roto i, no te whakatuwheratia te tatau.
  
  
  I roto, ko ia tika e pā ana ki ki te horoi i ona ringa i roto i i te totohu i te ritenga atu o te ruma iti. Ka titiro ia a tawhio noa, ka ko koa ki te kite i reira ko kahore he tangata ke i roto i te piha.
  
  
  . Dimitrov titiro i roto i te whakaata, a ka kite i toku whakaaro i roto i nen. Te huru o te mata hina ki te wehi.
  
  
  Ka tahuri ia ki te kanohi i ahau, ka tae ki tona koti, me te tahuri. Ko ia tino mate tamata ki te tiki i te pū i roto i. Kumea e ia te keu, i runga i te luger me te rongo i te puhoi pāwhiri.
  
  
  Ia ia te titiro i te pū. Ona, i mohio e te kāmera i utaina. Te reira i tika misfired - te hē kariri, te tahi mea e anake tupu i te kotahi a tawhio noa te miriona nga wa. Ia mau te ejector ki ona toto i te ringa maui.
  
  
  Engari i reira ko kahore wa. Dimitrov unuhia i roto i te nui parabellum mauser me te hāngai te reira te āta i toku uma. Ka noho ia ki raro papaku.
  
  
  Te reira kukupa ki te tāpa papa. Te gawk te patu i te pereki, i muri mai ki toku matenga, me te ricocheted huri noa i te ruma rite Hugo kia te reira i te kiriata i roto i toku ringa. Ka tahuri ia koimutu ki te Dimitrov, me te whakarewa te stiletto. Te reira e taora ki te Huru o te huha runga.
  
  
  I tumanako ahau mo te utumu, engari mana'o nei au e ko ahau waimarie ki te whai i te patu i te tahi mea i raro i te hoatu āhuatanga. Dimitrov karanga kia rite ki te stiletto te patu i tona huru, me te huru mauser hinga ana ki te patunga witi. Kumea e ia i roto i te roa te maripi, me te tae hoki tona ngaro pū.
  
  
  I taua wā, he kino kariri i nga Luger i maka e ia i roto i, me te reira clattered ki te patunga witi. Ka hāngai ana i Dimitrov te ara ano ia e hāngai ana ki te Mauser. Ka rite ki ia i tae hoki ki reira, ka titiro ake ia, ka kite i e ia, kihai hoki i tu i te tupono noa.
  
  
  I whakaarahia e ia tona ringa, ka tautokona atu i te pū. Te kitenga o toku whakapuaki, ia ohorere ka korero ake. "Tika katoa, Mr. Carter. Kua koe riro. Ahau tuku i te reira ki a koutou."
  
  
  Ka e ahau, ki oku waewae, a ka whakatika ia i reira, rawa. Tatou tu ana puta noa i te ruma i tahi i te tahi, i to tatou kanohi kiia. I toku ringa maui tīmata ki te tukino i te kaha.
  
  
  "E koe te hanga i te hape nui, Dimitrov," ka mea ahau. "I whiriwhiria e koe TOKI ki te whakaititia e tatou."
  
  
  "Ahau e hiahia ana ki te kia tukua i runga i ki te pirihimana," ka mea ia. "I hoatu e ahau ake..." e Ia te āta tukua iho tona ringa, na ka ohorere tae ake i roto i te meneti, me te iti Derringer puta i roto i tona ringa.
  
  
  Kumea e ia te keu o te Luger, me tenei wa te pū haere atu. Gawking mau Dimitrov tika i runga i te ngakau, me te maka i te huru hoki. Ego kanohi, titiro matatau atu i ahau whānui-kanohi mo te taime, me te ka te ia, heruraa i mau te towel rail i muri i a ia. Ka rite ki ka hinga ia, ko te kakahu, tauera rere i roto i te dispenser rite te roa whārangi e hawhe hipoki tona atawhai, tinana.
  
  
  "Tou Kremlin rangatira ai te whakaaro e pā ana ki te reira i te wa i muri ratou haere mai ki runga ki te mahere rahi," ka korerotia e ia ki trupu.
  
  
  Luger pakura i te reira hoki ki tona holster. Hugo tika whakawaha ana hoki i roto i tona takotoranga: a, no te e rua pirihimana pakaru i roto i te kuwaha, guns kua oti te unu. Titiro ratou i Dimitrov, me te ka i ahau ki te he inati te whakapuaki.
  
  
  "Qué pasa aqui?" tetahi o ratou hamama.
  
  
  Ia emu whakakitea tona ID card. "Te karanga i te matenga o te haumaru pirihimana," ka mea ahau. "Korero em katoa te Russian tangata nei kua mau."
  
  
  "Koe, Señor Carter," ka mea te tangata ra.
  
  
  Ka haere atu ano ia i roto i te ruma, me te hanga i tona ara i roto i te mano o te pākiki haere ki te tata te haukoti i te wahi e taea e ia te karanga i a ia. I roto i tona ngakau, o te kanohi, ua tamau i te wāhi o te raro KGB te tari matua, te rerekē taiwhanga te wahi i te fantastic whakamātau i whakahaeretia i runga i te te tangata poaka hereni - i runga i ahau. Hawkeye e hiahia ana koe ki te neke i reira ki te atawhai i te CIA i te tangata, me te korero ki te pirihimana te mea i tupu. E kua e ia i te tino e te pēhi i korerotia i te kōrero tika.
  
  
  Ka eke ia i te tau waea i te kaihoko i ngā tīkiti karaka, engari ihora mo te taime i mua i te waea koe i te maha. Kihai ahau i rite ki te misioni e te mutu ki te wāhanga mahi. I reira ka kia atu haumarutanga hui, me te ka te whai ki te korero ki toku kōrero ki te rota o te iwi. E kore e ahau hiahia i te reira tika i teie nei. E hiahiatia ana e ahau i te ahiahi ki te kotiro rite Tanya Savich. Ko ahau fakahoha'asi e te aroaro o tona oa tinana, ataahua tonu i roto i te mate. KGB e kore e ranei, ko ia te motuhake.
  
  
  Ka mau ia i te manawa hohonu, me te kia te reira i roto i te āta. Te pai, pea ki te mea ko ahau waimarie, i reira e kia tetahi atu brunette ki te hohonu kanohi puru, me te titorehanga orooro te reo. Me te pea kihai ia i pai ki te whai i te hoariri kaihoko, a e kore ahau e whai ki te patu i a ia. Ko reira te tahi mea e pupuri i ahau e haere i roto i te i muri torutoru wiki o te uiui hassle.
  
  
  Ka mauria ake, me te dials hawke's tau.
  
  
  Annotation
  
  
  "TATOU KA TANU I A KOE!"
  
  
  Te communist riri e kore kua titiro pera tūturu! No wawe i te TOKI whakaritea Killmaster ki tona misioni hou atu i te karere e haere mai i roto i a ratou, he whakawehi ki te mahi i te whakatangihia fatal ki te ao te mana o te whenua o te fenua Amerika.
  
  
  Ko reira mārama he mahi hoki Nick Carter - te fakatupu mate tokolahi o tona mahi. Killmaster i faataahia ki te takaro i te tūranga matua i roto i te wahi tama'îraa, i te matenga o te TOKI. Te aha i ratou rave i te ki a ia? Kihai ratou, te rawa, te hanga i te tino TOKI o te tino faufaa kaihoko ki te tino ope, ko ia te oati, ki te tiaki i? Ehara i te mea noa Nick hinga i raro i te takikupu o te titorehanga Russian mahi e ka timata ia ki te mārama me pēhea te huru i whakamahia. Engari ko te reira kē te mutunga rawa? I te huru tikanga kē te no ki te KGB?
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Haora o te Wolf
  
  
  iritihia na roto i te Lev Shklovsky i roto i te mahara o tona ngaro tama Anton
  
  
  Taitara taketake: Haora O Te Wolf
  
  
  I te pene matamua
  
  
  Te toa jet papa ana te whatitiri mua i ahau, ta te huarahi i roto i mua o ahau.
  
  
  Ka kanga te pairati, me nga mea katoa ko te haama o tona matua i a ia flipped te wira urungi o tona Citroen katoatia tona kaha. Ai te reira te whakaora ia koutou e te kaha. Ko te ara kahore neke atu i te hohonu cart huarahi ki te maunga o te taiepa, o te rau tau-tawhito te waikeri puritia ake rite noa ki te tieki i runga i te angiangi potae o toku 11cv. Te reira i taea e anake e haere ki tetahi ara, me i reira ko nga pukepuke i roto i taua aronga. Homai te toka i runga i te tika, me te hohonu tawha i runga i te maui, ko tenei hoki, i te mea pai. I te pouri, he mea kikokore ngahere hipoki nei i ahau, i te korekore, te tika pito, me ahakoa i taea e ahau te whai i te huna i te reira i te toa i raro i te inky mangu, rau, e kua reira kua i te Pyrrhic te wikitoria. Ko ahau te whaia e te hapu hoia o te Tararā hoia, a e matau ana te Atua tini o a ratou a tawhio noa haere i roto i te maunga ki te karapoti i ahau.
  
  
  Te Citroen tuki ki tētahi toka nui i runga i te ara, me te maka ahau e whakahokia ki te taiepa. A, no te te motokā hinga ano, ko te toenga o te putorino whakapau i haere atu. Te roto i te ki tonu i whakapau au paitini. Ko te pokekore, me te nati ka haere atu te hohoro, me te anake whai wāhi i ahau i te taraiwa. Ka titiro ake ia, i roto i te motokā pakaru. I te jet toa i rere obliquely. Te huru corps tiaho ana i roto i te moonlight, me te ka te amipere silhouette rite te reira heke iho ki te tika i tetahi atu tenei i ahau.
  
  
  E kore e ahau te whakaaro e taea e ia te whai i te neke mo te neke atu i te torutoru hēkona. Na te ara, ko ana mea kia kua mate roa i mua. E hiahia ahau te whawhai atu i taku mea i whai ra hoki tata te haora, me anake te mea e hiahia ahau te whakahaere ia ki te mahi i te whakapoauau toku takotoranga. I haere ahau i roto i te katoa i te taha o ngā rori, me te ara ratou i te whāiti meinga ahau e wehi ai ratou e ngaro i roto i te wahi. I ahau e mohio ki te wahi i ahau, ki te kahore, i runga i te pari pari vahi i roto i te Dinaric Māeroero. Me i reira kua he whakaruru i roto i te awaawa, ko nga mea katoa ka kite ahau i te ope, matā, me te e whakatara i te waka rererangi. I roto i te āhua o nāianei o te mea, e riro i te rere o toku ohipa, me te TOKI ai e ngaro te Kaihoko N3, engari ano ahau kihai i wareware tenei kua pa ki a NI a N2, tau maha i ma'iri a'e i roto i ngā wāhi rerekē.
  
  
  Te toa jet haere mai ki te oha ki ahau ki te mahi tohu pere. Ka peia rite nohopuku rite taea e ia i roto i te ahunga o te Huru Ahi. Ko te tawhito 11cv i wiri ngaro. Te Citroen 11cv i whakaputaina i te tau 1938 ki te tau 1954, i te ara i te reira tali, ko ahau tino mohio i ahau te huru tauira. Te tupohehia i runga i te kohuki papatohu kore mahi, na kihai i taea e ahau te korero ki te pehea te nohopuku ko ahau te pei i te reira. I te tino iti rawa, ko te e taea ki te tiki i runga i te hau. Kihai ahau i whakaaro e riro te reira nui, engari ko te reira anake te tupono noa ahau ki te taua tata plane e ruku i roto i te ki te ahi ona volleys.
  
  
  Te Citroen i wiri i roto i te tautohe, me te hamama o te whakapau i hanga i te taua haruru, e kore i taea e ahau ara i te whakarongo ki toku whakaaro. Ka pupuhi te hau i roto i te tuwhera i te motokā, mīti oku taringa, me te hanga i toku makawe riporipo huri noa i toku mata. Te waka rererangi i teie nei na kati ai e ahau i te mana'o e te huru, e horomia ake te air te horomanga.
  
  
  Ia vahavaharaa aki ki a ia, kia. Mīhini pū .50 ërä shooting pakū i te toa o te parirau. Ko te ara i roto i te mua o te ahau i whawhati, a i te motokā i hipoki i roto i te ua huri noa i te toka, me te pokuru o te pakeke te whenua. Te waka poipoia, me te akina kautia ana te matā, me te ohorere tuku o te mamaoa, te mohio ia ratou i te patu i te whakamahana. Te wai kohua hissed ki runga, me te rere iho toku mata i roto i te kapua o te wera korohū. Sitepu ia i runga i te hau, me te mauria ake te tere ano. Te tupuhi, o te hau, ano te kirehe mohoao rere mua i ahau a ake ake, i reira ko te mate puku, e tata tonu e whai ake nei ki te whawhai. Whakarongo ia ki tona manawa āta haere mai ana a tawhio noa i roto i ona pūkahukahu. Rangitahi maoro.
  
  
  Ko te F-86 kua tahuri atu ano hoki tetahi atu te patu, me i mohio ia e te pairati e patua e ahau wawe ranei i muri mai. Ae, F-86, Sabre. Te Yugoslavs i a ratou i roto i te tua ki te 150 F-84s. Whakaaro ahau te mea i pa ki ahau te nuinga ko te mohio e te matua Keke Sam o te pōti-pōti hakari e whakamate i ahau. Te Yugoslavs te whakamahi i te Saber ki te whawhai nö i roto i kuiti awaawa, no te mea te paorangi, F-X4, me te KATOA-2 e neke rawa nohopuku no te taua te teitei. Te Saber kua tonu kua te toa pai, engari te rangi i te painga kihai te mea i konei, e kore e ki te tawhito, Citroen.
  
  
  Te tukutuku take ko ia te ora tonu, no te mea i mohio ahau i te tahi mea e pā ana ki te huru o te machine guns, pērā i te rohe i runga i te maha o te rauna i roto i te mau ve'a e e riringi i muri i te toru tekau hēkona o te tonu te pupuhi. Kaiurungi i whakaako ki te kopere i roto i te pakū o te kotahi ki te rua hēkona. Ko te mea o te Sabre o poise, i reira e wha ërä machine guns .50 te tinei, i roto i te ihu no te mea o te utu. Na reira ko te haafifi i ki te kopere i roto i te mua o te ūnga. Na te Slavic pilot pere ki te wahi e kua e ia ki te kahore i ia kihai i tawai ki a ia, me te neke atu i te taua tere. Ngā mihi ki toku matauranga ki te huinga o te popoto, me te ihu ruku, te reira i turia e wha karapīpiti whakaeke, engari ahau e ruarua e te mahi tae noa ki te koka rere i roto i o te wahie, me te whakamätau i takoha ki te hoki mai.
  
  
  Tahuri te reira e ahau ki te tiki i te tohu, me i te po, i te atarangi o te rakau hinga ana ki runga ki ahau. Te Sabre i rere i muri i ahau, e tatari ana hoki ahau ki te haere mai i roto i runga i te tika tonu te totoro o te ara ki te patua te reira. Ahau e okioki ana i runga i te wira urungi, me te ua werawera whakamakukuria ana toku mata, ko toku uaua hoki tensing rite ki te hiahia ratou ite i te pānga o te matā. Ki te whakamätau i whakaritea e ki te tamata i muri i te whakaeke, toku tata te mana rahui e kia iti e pā ana ki te hawhe. Citroen noa, kihai i whai i te tere ki te hanga ake mo taua rerekētanga.
  
  
  Te ara patunga i roto i te maha koi tahuri. Te pūkaha coughed, wera i te kore o te wai, me te pakanga ka rite ki ia i takoha hoki i runga i te pukepuke. I taea e ia te tiki i roto i, me te tere ake te oma, ranei kia ia ia whakaaro tino. Ko ahau te waenganui i reira, e ngana ana ki te hanga tetahi last kaha.
  
  
  Pihinga tīmata tetahi wahi e tata ana i te rakau. Matā tāne i roto i i te taha o te Citroen, me te ko ahau te maputia e ki te shards o te karaihe i te matapihi taha, i haea e te paninga ki te hukahuka. Hoia kapi te ara ki te whakamate aunoa raiwhara. Ki te haere a tawhio noa te pereoo e kia ki te mahi i whakamomori. Okioki atu ia i roto i te hohonu, i raro i te awhi o te kuiti motokā, rite te a tawhio muri o te pū ru i te motokā. Mai inaianei i runga i, te kete ara, me te mahi i mana katoa.
  
  
  I te ara, i te wiri i roto i te raumati atarau. I toku tūnga, kihai i taea e ahau te korero ki te pehea te roa o te ara pai tonu kia mārama, engari i ahau i te pouri i te mana'o e e riro te reira roa hoki ki te Saber ki te whakaeke ano. Ētahi atu matā ngateri ana i roto i te ngahere, tonu e marara noa ana, e tohu ana i te tinana matua o te hoia i te mea kahore ano i tae. E kore e faufaa te reira te mea nui: ko ahau mau, kahore he mea pehea koe titiro ki reira.
  
  
  Sergei te tātari i roto i nga rakau, me te tae i te autahu'araa, me te tuanui. Rongo ia i te tangi tawhiti o te toa jet rite i te reira tata. I roto i te pakaru whakaata rearview, ka hopukia ia e te kite o te tata i te waka rererangi. Ko te whakapakoko ki tonu i te whakaata, me te crossfire nana i runga i toku upoko. Tamata ia ki te whakatau tata i te tawhiti ano, i tenei wa whakawhirinaki te nuinga i runga i tona pūmanawa, a ka puta ke tona mua rauhanga, āta te roa tae noa ki te whakamutunga taime, na te revving ake ano. Citroen i te pakeke Wīwī. Kore rawa ia i whakaae ki te hoatu ake. Ia kia rite ki oua atu ki te kaha whakaaro ahau hiahia ia whakamahia he wa roa i mua.
  
  
  Otiia e kore e nui. Tenei wa, te paerata utua mō te ihu hurihia rite tika rite taea, me te maitai-jacketed matā haea ana e ia te Citroen i te taurapa ki te whakamahana grille. Te urungi wira i tahuri ia ki te tika, te hāngai ki te ara, na e te nuinga o te whakaeke i riro e te tata poutū tinana o te motokā. Ko te taputapu te röpü i te ravea ngaro, me te hoki i te tahi mea i raro i te autahu'araa. Mura te kaiako puta noa i te nōhanga. Te ahi i te wera, me te thick, hinuhinu te kapua o te paowa, ka taumarumaru iho ki ahau. Citroen i te mate. Te potae i haea ki te hukahuka, me te tank wahie i te turuturu. Te auri mua, i runga i te maui, poipoia atu, me nga mea katoa i raro i haea ki te hukahuka.
  
  
  Te awhi, kahore potae pakura me te aroturuki. Kihai i taea e ahau te pei i a muri ake. I reira ko te rota o te toto te rere iho ona paparinga, engari kihai i taea e ahau te korero ki te pehea kino ia i tukino i. Te pereoo i teie nei okeoke i raro i te scythe, te haea te whakarewa karanga i roto i te haurangi, me te matapo te riri, me te āta, ka anga ki te hinga i te mutunga o te maunga ki te raorao.
  
  
  Ia piri roa ki te torona, ngau ona ngutu i roto i te anaana i te mamae o tona ngiha. Te Citroen jolted murua, a maka ana ahau e kahakina ana i roto i te tahi atu i te huarahi. He taimaha te whawhai patua e ia i runga i te tatau, me te te reira na akina iho tuwhera. Waimarie, te 11cv kua ngā heihei i roto i te hoki, pera i te tatau e tārere tuwhera i roto i te hau. Ko te mea anake e ora i toku ora. Ko te mea i muri te mohio ki ahau, hiahia ahau ki te hinga i roto i, me te i okeoke iho te taratara hei ara, a wairaka ki te ara ki te pupuri i i te hinga atu i te mutunga, i te tekau henimita atu i ahau.
  
  
  Te waka skidded me te mata, wahia ki nga toka, rakau, me te rakau, okeoke hoki, me te puta, me te hanga i tona ara ki te raro o te hohonu wharua. A, no te tae te reira i te raro o te kamaka, gorge, te reira te piti e ki te moana whero te mura.
  
  
  Ahau e ruarua atu ki roto ki nga rakau, te horoi i te toto i toku haea huna, me toku ora miro ki te ru, me te whakarihariha, te whakapairuaki. Te rangi tahuri whero i roto i te tahunga tinana o te Citroen i raro. I ahau ki te hohoro. A, ki te ahau kihai i tere rawa, e kua ahau i te rau o te hoia a tawhio noa ahau, ngā i te motokā, pahūtanga. Engari i ahau ki te mutu mō te kotahi meneti ki te hopu i taku manawa... na Ka ia te kaiako i roto i te rakau.
  
  
  Toku little hau poma tonu mauherea ki toku huha, ahakoa e kore e titau ki te whakatara i te mea ki te mahi nui pai i roto i te tuwhera wāhi. Toku heu-koi stiletto kua unu i tona huru, me te takotoranga: ko te inaianei i roto i toku ringa. Ia kua ringihia hoki e ia Luger a, no te te reira i te whawhati i roto i te checkpoint raki o Metkovich, me te inaianei te pū i reira, i roto i nga tahunga tinana o te 11cv. Otiia kihai i te hanga nui te rerekētanga. TOKI katoa o te manatoko i te āhuatanga o patu, e kia memeha, ki nga hoia ite ahau inaianei. Ih i nui rawa ki te whawhai ki.
  
  
  Metkovich i te timatanga o toku moepapa. I mua i taua, i nga mea katoa e haere pai. Ia tae mai i roto i te Yugoslavia i runga i te Italian trawler, a ka kauhoe ki uta. Metkovic i te ahua o uta, i te ahuwhenua hou pa vahi i roto i te raorao o te Dinaric Māeroero, te totoro e wehea te Tarameihana tai i Saudi Arabia. I roto i te Metkovich, te whakapā atu ki te tangata i te aroaro o ahau ki te tuhinga, kakahu, a, i te motokā. Te whakapā atu ki te tangata i te ata Croatian ki te expressionless mata, ahakoa bet ahau e expression ka huri i, no te kitea e ia i roto i te mea i tupu ki te huru o te rongonui Citroen. Toku tuhinga titiro pai, engari ko toku mahi putu pai, ano he hangareka circus o slippers, me toku tarau, poraka, me te matotoru, hiako koti pai i ahau i rite raru ka rite ki te koere a tawhio noa rara o te tohorā.
  
  
  Ko te tuhinga e pūmau, me te hoki te whakawhanakehia, ahakoa titiro te tino ture, kihai koe i te ara i haere i te haumarutanga pou i te checkpoint. I ahau ki te whawhai ki toku ara i roto i te koane ki tetahi ara, i taua taime i runga i ko ahau i runga i te oma. Tonu, i nga hoia kihai i hoatu ake. Ahau tumanako te hiahia ratou whakaaro e ko ahau i mate a, no to ratou kitenga i te motokā pahū ahau, engari kihai i pera waimarie. I taea e ia te kite i kua te tata i nga roherohe, me i te wa wa ki taea e ia te rongo i nga katipa hamama ano he rapu i te tikanga. Taea te mea te reira e ko ia tonu i te whakahaere.
  
  
  I te ngahere i te ata ki te kahore hoki te tamau rārā o te hoia, me te wā ruarua te kuri o te kuri.
  
  
  I mohio ahau e hiahia ana ahau ki te hohoro te tomo i te mōwai vegetated rohe, no te mea i te ngahere i konei i te nuinga o te kore neke atu i te torutoru kiromita square, mai i te whenua katoa o te hotera i maroke rawa. Otiia i roto i te pouri, i te ngahere tonu te hoatu i te ongo o te nui kikorangi. Au ra i te reira ki te tupu hope runga i te iti, aharoto, me te raorao ng a ki te gnarled tawhito oki. I te rakau ka mau i runga i te grotesque āhua rite ki te hiahia ki te kitea he ara ki raro i tupu i roto i ahau, engari i reira tonu, kahore ara.
  
  
  I ahau ki te haere ki e'a. Ko te ara ki tonu i te hoia, me te ake me te ake ih rōpū i rere ana i roto i nga pukepuke i runga i te atu taha. Kahore he pai rawa, engari ki te haere ki raro,. Ko te mountainside noho, rite te mea ki te hangarau i ahau a ake ake, pari rawa, rawa pahekeheke, me te rawa whanau ki te ngana.
  
  
  I hemo ia, me te mamae i tona injuries i fuu. Ko reira uaua ki te manawa. Ka mutu i runga i te hiwi. Ohorere, ka rongo i te puhoi gurgling o te wai. I mohio ahau i haere mai te reira i te vahi i roto i te mua o te ahau, ahakoa ko te mea anake e taea e kite ahau he kuiti te whārua e āta te piki ki runga i te toka, me te tupuria i runga i te pukepuke. Ki te reira ko te wai, i te reira ki te waiho i te awa: ko te tangi, ko te kaha rawa hoki i te awa. Me nga awa o te auraa i te ara hohonu raorao e i teie nei pea te tapahia i roto i te maunga, raorao, ki toku maui. Te tikanga o tenei hoki ahau e te pinakitanga e whai toka i runga i i te iti rawa e rua, ki te taha e wha, na kihai i taea e ahau te haere ki hea, engari ki te ringa o te hōia ki te ih kuri.
  
  
  Na, ka taea e hoki whakarongo ki nga kuri, kuri. Ka kawea mai e ratou kuri, pea riro i te rohe tiaki. Ia pakura iho te pikitanga, ka whiti i te iti te whārua, me te clawed tona ara ki te whakamutunga tihi. I te tangi o te kuri i muri i ahau e tupu i te rahi. Kia pehea te i roto i te ingoa o Ihu i whai ratou i toku huarahi? I ratou ki te whai i te pai te tikanga o te kakara..
  
  
  I te topata whakamutunga ko te tino pari, me te hipoki ki te nui toka. Tona papa, te matapouri ki tona tahuna ringa, piri, ka whakatika ki runga ake i te keels. Na ka mau ia ki te koi tonu te tahuri me te tutuki me te ānau o te awhi. Mo te meneti kotahi, i te tangi o te wai, ka mutu, ko te angiangi puranga uhingá ki runga, me te ngaro ano. I haere ahau i roto i roto i te mata o te ngahere, me te, rite ahau ki tūmanakohia, i te tae i te pari e hatepea atu toku whakamutunga mawhiti i te ara. Ko reira tata poutū me te pahekeheke, me te sloped ki raro ki te raorao i na pouri e te anake te haruru o nga wai i raro i ahau, tohua te mea e tatari ana hoki ahau i ahau ake te tae i te raro o te reira.
  
  
  Wiriwiri i te mauiui e te mamae i roto i tona pouaka, me te upoko, e tu ana ia i roto i te hepohepo, te rapu ara e rua i te wharua. Te marama ka puta mai i roto i te i muri i te kapua, me te tiaho ana i roto i te ope tonu ano. He torutoru mita ki toku matau, me te i te taua maha o mita i raro i a ia, i kite ahau i nga wahi kua ururuatia o te Roma aqueduct. Tata ki te katoa i mahue o te reira i te rarangi o te kohatu haurangi, ano he puranga, e whakatika ki runga ake i te rarangi o te ofa'i niho, me te kaiota te tipu. E riro te reira rite ki te whiti i te Niagara Falls i runga i te mau-i roto i te tightrope, e e hanga e ahau he ūnga pai mō ngā hōia. Ki te, o te akoranga, e taea te whiwhi ahau ki raro, i reira e ora ana ia ki te tamata.
  
  
  Te piko o runga, ka rere ia ki te taha, te pēhi i tona ringa maui ki tona tinana, ki te kaupare i te koi i te mamae. Miharo ahau ki te hiahia ahau whati hoki ona rara ranei noa haea he uaua, no te ahau hurihia a tawhio noa te pereoo. Ka tata te tae i te afaro wāhi i runga i te aqueduct a, no ka rongo i te puhuruhuru e tata ana ki ahau. Okioki atu ia i mua i runga i tana puku, me te aki i a ia ki te whenua, te tango i te marama i te whakahā i roto i tona mangai tuwhera.
  
  
  I te rua whakatata ki ahau i roto i te kukū, te oaoa, i mohio e ahau i tata nui ki te whakarongo ki ih o ngohengohe, whisper. Ka mauria e ratou Czech M61 pū submachine. Te tangata mau i te tahi atu mau taahiraa, me te mutu, io, me te kahore he feaa e hiahia ana ratou i te wahi atu i taua po. Kei ratou roa rawa i runga i te pīsopé motuhake chase. Ia i mahara ki te waiho i te mātakitaki i ia ratou kahore he hanga i tetahi ngangau.
  
  
  Kore i te kupu, ka ngōki ki roto ki te hohonu te marumaru, me te haere ki te okioki ki te rakau. Ratou e whakatata ki ahau, ko te iti i te tangata e okioki ana i mua te paku, me te mea e ngana ana ki te wero i te pouri ki tona kanohi. Ko tōna tino tonu, a kihai ia i kite i ahau a tae noa ki te ia tata marere i runga i oku waewae. Na ka tae ia ki roto ki tana ringa maui, mau huru o te kauwae, me te jerked tona matenga hoki. Ki tona ringa matau, ko ia aki te stiletto ki te Huru o te korokoro.
  
  
  Ko te hoia hanga i te gurgling te tangi, ka hinga, toto e maringi ki runga ki tona huru koti. I tona tinana, ka tahuri ki te tangata tuarua i mua i taea e ia te whai a tawhio noa tona M61, me te mutu ake i runga i Nen, i a ia i maka ki te maripi i a ia. Ia maoritia ana i te tahuri atu, meinga tona mate te hoa ki te hinga i waenganui i a tatou, a whangai ana i te huru ki te oko o tana pū. Te reira i te tangi o te kakahu e haehae ana, i te tāmia te kanga, a ka toku maripi patua i te ūnga i raro i te sternum, i roto i te huru o te maka ana i te tāra. Ka tangi te ata, a hinga ana ki te whenua i te taha o tōna hoa.
  
  
  Ona whakaaro ko te ki te tango i te ih patu ki a ia, engari ka faaoti ki te waiho i te huru i roto i te wahi. E riro te reira pai ki te whai i te pū submachine, engari ki te ih tangohia te reira i te ake, te reira e meinga e ahau ara ake te ngenge, me te mau ih pea e pōturi iho i oku uri ki te aqueduct. Ka rere ia ki te mata o te raorao, me te titiro iho. Te awa i mua tonu i roto i te pukepuke i runga i nei e ahau inaianei, e tu, engari i runga i te tau kua riro te reira i whētero, pea e tika ana ki te nui te whenua pāhekeheke. Kihai i taea e ia ano i te hanga i roto i te taiepa o te whenua te wahi i reira i tupu, ranei te koi koki i waenganui i te rerekē papa e takoto ana i te tihi o te aqueduct. Ka rite ki te pari rite tenei pinakitanga, ko te pai atu i te titi te taiepa i runga i tetahi taha.
  
  
  Rite hohoro rite taea e ia, ka heke iho te kino, pinakitanga, te pupuri ki toka me te wairaka i te tipu me te māhuri ki te pupuri i i te hinga. Ahakoa toku tautooraa, te horo haere i roto i te wewete kohatu, me te te paru, me te whakamatau ahau i te reira i te mutunga o te aqueduct. Hoki te taime, e ahau i whakaaro ahau hiahia pakaru toku pona, engari i puritia e ia taku alenka rite ana mea, ka whakatika ki runga, me te āta pakura a tawhio noa te pākeho awhi. Te aqueduct crisscrossed te awaawa, ki te tawhito, kua horoa e taea e hu'ahu'a roa'tu i raro ahau i tetahi taime.
  
  
  Ka timata ia ki te ngokingoki i runga i nga waewae. I ahau ki te whiriwhiri i toku ara e āta. Ko ahau e pā ana ki te kotahi tekau mita i mua o te rapa te tautoko i te pou a, no te he nui-noho ngateri ana te hamama i roto i nga pukepuke i runga i ahau. Mate hoia i kitea. Ka taea e rongo ki a ratou e rere i roto i te rakau, me te rau hinga, me te ka atu kārearea. Ka tahuri ia, ka kite i nga hoia tu ana i te mata o te wharua. Katoa ih M61s tīmata te pupuhi i te wā kotahi... Paraire o te ofa'i, shards o te tokauku, me te tipu ka uaina iho ki runga ki ahau i roto i te ua torrential. Ahau e aki i ahau ki te kamaka, i te iti ki te whakaruru i kitea e ahau, me te inaianei ahau ngoki hoki, e kore ahau e mohio ki te wahi e haere ai ahau. Toku ori slippers paheke, meinga tamâraa o te hinga aqueduct ki te haere mai atu. Te pa o te matā me te ricocheting shrapnel kahakina mua i ahau, ano he pokai o te riri pi. E rave rahi te iwi pakura ki raro i te pinakitanga. E rua whawhai mutu i te timatanga o te papa, a ka timata te pupuhi i roto i to ratou submachine guns. Ahau tino piri ki te kamaka, e toku mea whakakopa tāra e āki mai ki aku rara.
  
  
  Te pihinga mutu rite hohoro rite i te reira i te tīmata. Ko ana mea takoto atawhai,. Odin a tawhio noa te tangata e rua tīmata te kata, te ofatiraa i te puku, me te ka hiahia ki te puhaia i runga i ahau. Ka whakaurua te moheni ki tona pū submachine. Toku maripi i patipati ki te toto. Ka muhu ore i muru hoki i te reira i runga i tona pant waewae, ka pupuri i te reira kita i roto i tona ringa, e tatari ana ki te huru ki te huarahi. Ia, ka rongo te tangata i haere mai mitimiti ake ki te mutu i ahau atu. Ko tōna noho atawhai,. Toku anake te tupono noa e e waiho e ia overconfident i muri i tana tahuri ki te pū mīhini. I roto i te pouri, ko te uaua ki te korero ki te mea ia ko te ora e kore e ranei, a ko ia te tatau i runga i te huānga o te ohorere.
  
  
  Ko ia na waenganui ki te wahi takoto ana mea. Te M61 huru o te moheni i peia atu, ka whakangaueuetia ana e te reira rite paku te reira i te haere. Te huru o te kanohi, e haereere ana nervously me te fearfully, me te tatari ia tae noa ki a ia i te hawhe i te tahuri atu, ka peke ki runga, me te maturuturu iho te stiletto.
  
  
  Te rererangi maka i te taimaha me te pai, me te mata ngaro ki roto ki nga hoia maui o te pouaka. Toku tinana parore, a wehi ana ahau e ia e taka atu ki te aqueduct i mua i taea e ahau te tae i ki a ia. Huru mau te reira, me te whakahaere i te ki te wahia i roto i te maripi tika i mua i tīmata te reira ki te hinga. Te maripi i haere mai i te horoi. Ka tahuri ia, me te titiro i ahau e nuitia. Te titiro o te wiri, me te tukino i puta mai i roto i te Huru o te kanohi, na, he puhoi kau rite te machine guns whakatuwheratia ano.
  
  
  Ia huru tinana e whakamahia ana ia, ano he whakangungu rakau. Te matā patua te emu i roto i te hoki, ka ngaueue te reira te rite te rag doll. Tamata ia ki a pohea ki reira i raro i te aqueduct, engari te reira ko e taea ki te pupuri i tona huru i roto i te haki, me te pupuri i tana pauna, i te wa ano. Gawk ka mau i roto i toku koti, me te ite e ahau he ngau kino te mamae i te reira tahu i toku taha. I oku maihao ngaro to ratou pu. Ko te hoia whakataka atu ana ki te taha, me te ka hinga atu te aqueduct.
  
  
  Katahi ia ka ngaro tona pauna, i runga i te mata pāhiwihiwi. Ka ruarua, tamata ki te hopu i runga i, engari ko te reira i aue. A, no te ahau pakura i runga i te mata, mau ahau tona huru i te kaha tonu ahau i. He makariri te hau aue ki raro, i te raorao. I oku maihao i te kōpā, me te kihai i taea e ia te pupuri i runga i tetahi roa. I te topata o te wai i puta mai i roto i te kapiti i runga i toku matenga, ka rite ki te mea kua peia a tawhio noa te kamaka, e toku pu. Te reira pakura iho ki te āta, me te makuku i oku ngutu. Te reira i te reka wai ia hiahia ake whakamatau.
  
  
  Na, ko te kohatu rerere i raro i te pēhanga o toku ringa, a hinga ana ahau...
  
  
  
  
  
  Chapter 2
  
  
  
  
  Ahau e whai mahara i roto i te moana o te mamae e tahuri ki te parapara matapo aitua, me toku ringa ua maheni, hard wood. Na ka ua ite au e ko ahau e kore e hinga, a, i te Tararā hoia i kore whai i ahau.
  
  
  Tamata ia ki te ruru tona matenga, engari i reira he taimaha. Toku kanohi te titiro ki te kia katahi tutaki, me te ih kore e taea e te whakatuwhera i te reira. Āta, toku whakaaro ka mārama e rite ahau ki te huri i te matotoru papa o te tāmia te mahara. Ka mahara ia i whiua e te koroheke, Citroen i raro i te matā. I mahara ahau ki te iti tupono te aqueduct i homai ki ahau, me te horihori pakanga hiahia ahau ki te whawhai ki te mawhiti i taku mea i whai ra, no te hiahia ahau timata nei puta noa i te reira. Me te ta'etuku rere rite ki toku maihao paheke atu te kohatu. Te mana'o o te hinga, me te kotahi whakamutunga ki te ūkui i te whakaaro, me pēhea te ki te mutu i te reira, me te patu i te hunga e meinga ana ahau e taka ki roto ki tenei hinga. Te reira me te waiho i te mahanga; kahore atu i whakahoki kupu atu. Na reira ko te kohu, a, no te te haupapa, tauhiuhi ki te wai tae ahau, ka waipuke ki ahau. I te wā o te makariri me te mākū, ego kuru pakeke, me te kahore atu.
  
  
  Kahore, tonu he koka. Te pēke titi ki toku uma. Ka taea e ite te reira i teie nei. Kihai ahau i i tetahi take ki te noho ora, engari i ahau. Na reira, ko te ahuareka sensation o te ngohengohe maihao, stroking toku kiri, me te ite i te kakahu maku i runga i toku mata.
  
  
  "Ssst,"te reo muhumuhu. Na te ngohengohe i roto i te reo Serbo-Croatian tonu: "Ata. Kei haumaru koutou inaianei.
  
  
  I etahi tawhiti atu, ko ia te rongo i tetahi atu wahine reo, e mea curtly, " Kati ake, Arvia!"
  
  
  Āta, uakina ana e ahau toku kanohi, me te ite e ahau i te titiro i te kuao te mata. Te kotiro i tuku i nga turi i muri ki ahau, i tata te haru mai ki ahau, e okioki ana i roto i te. Te mea he taitamariki ia, i roto i tona pia ma, mau i te pouri, puru pito, me te marama puru whakairo sote. Tona roa, makawe tika te tae o te parahi kua oti te oro. Pea te ia o te hunga mate, me tenei, ko te rangi, i whakaaro ahau.
  
  
  Te kotiro, ka tahuri ki tona matenga, a ka mea ki runga ki tona pokohiwi, " Mama, Mama, ia te mutunga o te ara."
  
  
  "Na ka haere te kitea o koutou matua i te tonu."
  
  
  I te kotiro i te titiro i ahau ano. Ia e aki ki te kakahu, ki tona rae i te aroaro o te tu ki runga. Ia i muru hoki i ona ringa i runga i tona pito roa. Ona makawe, ka taka ki tona pokohiwi, me te manehau a tawhio noa ia ia ki tonu i te pouaka.
  
  
  Ka ui ia. "Ko wai koe?"
  
  
  I mua i ahei te whakahoki ia, tona whaea karanga: "Arvia, haere ki te tiki i to koutou matua i te tonu."
  
  
  I te kotiro i te totoro, me te hohoro ki te kuwaha. Toku kanohi aru i te ataahua rārangi o tana kuao tinana, i te rārangi o tona uma me te huha. I mahue ia i te kuwaha ajar, me ahau i kite e ko te reira i te awatea. Ko te ra whakauaua huri i te roto o tenei iti tapawha ruma. Kia whai te reira i te pāmu ruma, e homai ana i te rakau, papa, rakau, taiepa, me te paetara tuanui. Ko te painga oti rawa te whariki, ki faufau makeshift taonga, pouri, me te koroheke. Te reira i te kanga ahi, puta noa i ahau, i reira te iti, stocky wahine i whakaoho te tahi mea i roto i te teapot. Ona makawe i te oto hina, herea te piri i roto i te kono i runga i tona mingimingi a tawhio noa te mata. Kaiahuwhenua wahine arahi i te whakaware te āhua, me te tau ki te tango i to ratou waea. Ia tino waiho i aku pātai, a kihai i korero mai ki ahau a matou kupu.
  
  
  Ko tōna sprawled ki te taiepa, takai i roto i te rua o horsehair paraikete. I te mania sensation i runga i tona kiri, i mohio ahau i ahau e noho tahanga ana. Ka kite i toku maku ano i te kakahu, i runga i te taura i runga i te o te wahine te upoko.
  
  
  Mo te wa roa, kahore he tangi ki a tatou, kahore hoki i te nekehanga o te wahine tawhito. Na i te tatau tuwhera, me te Arvia haere mai i roto i, aru e te stocky tangata ki cerro-huruhuru mangu, he roa te ngutu, me te nui whero taringa. Te ahi o te Hans Huru utuafare e faatupu i te koi i te tauturu, fakamamafa'i koi rārangi, me te koki, hohonu-whakaturia kanohi, me te kuiti mangai. Ia anake i korero ai, i a ia nuitia tu ana i roto i te mua o te ahau, a ka tonu, kāore, i te tuatahi tango i te manawa hohonu.
  
  
  "Na kei te ara," ka mea ia i muri. "To tatou i te tino āwangawanga. koe... i ahau kua i te moe hoki na roa.
  
  
  Me pēhea te e ite koe e tika i teie nei? Arvia ka ui ano ia ki te nekehia atu te tākai.
  
  
  Ite e ahau pai, " na ka mea ahau, te whakahaere i ki te hoatu i te ataata i runga i toku mata. "Korero mai ki ahau, kei hea ia inaianei?"
  
  
  Tenei ko te kainga o te Jzan i runga i te Neretva Awa.
  
  
  Ko ahau rawa makona ki tenei ngā mōhiohio. Metkovich hoki i runga i te Neretva, tika i te aroaro o te awa, i tahuri ki te nui delta. A mai i te awa anake i te torutoru rau maero te roa, te auraa i te reira e ko ahau tonu i roto i te rohe o toku misioni. Ia, e okioki ana ki te tangi, a ka ui: "Jzan ko te kainga iti?"
  
  
  Te tangata tawhito mangai o te miro i roto i te kawa ataata.
  
  
  Odin i runga i te iti rawa i te hunga. A te reira te whiwhi iti.
  
  
  "Te mea te reira i runga i Mostar?" Mostar ko te iti maunga kainga e pā ana ki e toru tekau kiromita i Metkovic.
  
  
  "E tatou i konei, kei waenganui i a Mostar me te Konic, te wahi i te ara, mawehe i te awa."
  
  
  Ka mitimiti i ona ngutu. "Kia tatou e tata Aptos?"
  
  
  Te kotiro ki te kanohi o te whānui i roto i te wehi, a ka titiro ki te tahuri koma i raro i a ia oti te kiri. Frowning, e toku papa pursed ona ngutu, me te ko tona matenga āta. "Ae," ka mea ia i te ata, na ka whakaarahia i te kikokiko, callused ringa. — E ahau whakaaro kua korero matou nui.
  
  
  "Rawa nui, Josip," o te wahine o te huru tāpiri. Ia haere ake ki ahau ki te taimaha maka o te koromamao hupa. Ia homai e ahau i te maka, me te okioki atu ia i runga i tona tuke ki te tango i te reira. Ona kanohi i te hunga whakakake, me tona kauae i raru. "He maha rawa ngā," ia fakaongo, ka tahuri ano. "A e kore te reira e mahi nui te pai."
  
  
  "Ki te tutakina, te wahine," i te tangata i te whakahau. na ka ki mai ki ahau: "e Kai, ka te era atu." . I teie pô, me te waiho i te Jzan, te tangata e koe ki a matou.
  
  
  "Kahore," Arvia hemo. — Ko ia tonu te ngoikore rawa.
  
  
  "I reira te kahore e taea e koe."
  
  
  "Mahino ahau," ka mea ahau. Ka pa te kohua i takirimatia te. Ko te reira i te reka bean hupa ki te katoa te tamâraa o te reme, me te tōmato, a tahuna ana ki toku makariri, puku kau. "Ka mau koe i te tūpono nui piri mai ki ahau," tonu ia. "Te mea nui e ora koe toku ora.
  
  
  "Tatou i ora ai koutou ki te ora." Te reira rawa wawe ki te korero ki. Te iti atu i te marama i mua, e whai i ahau, kua hari ki te tango i te tūpono, kahore he mea pehea te roa ka mau te reira ia tatou, engari inaianei. . Ka haukotia e ia ano, kitea rawatia ake raruraru.
  
  
  Arvia oti i te whakaaro ki a ia. Ee reo o absurdly hohoro, me te wiriwiri. "Apopo ranei i te ra i muri i, Jzan e haere."
  
  
  Ko ia te puku, mo te ia. Ia te tangata me te huru ako tana tamahine i rite ratou tonu ki te kai. I muri inu i te topata whakamutunga, ka tū ake te maka i muri ki te bedspread, me te ui marie:: "he Aha ngā haere i runga i konei?"
  
  
  Te tangata gritted ona niho, me te hissed i roto i a ratou, " e kore te mea koutou ki te whawhai."
  
  
  "Whakarongo," ka mea ahau. — Whakaorangia e koe toku ora, ona tonu i te koka e kore e mohio pehea. Huna e koe i ahau, a ka mau te tiaki o ahau, a e mohio ana ahau he aha e pa ki a koe, me to outou utuafare, ki te whiwhi koe mau. Kia kaua e korero mai ki ahau e kore ko tenei te toku whawhai. E kore te mea he riri, " ko te wahine i te kanga ahi ka mea riri.
  
  
  Josip, e te wairangi. Ko te kore tenei i te whawhai. Te whawhai ki runga ki.
  
  
  "Korero mai ki ahau e pā ana ki te reira," tohe ahau.
  
  
  "Te reira pai ki te waiho i te tangata ke ki tahi i te tahi," ka mea ia pakeke.
  
  
  Well, e taea e ahau kia rite pakeke rite ki te tangata.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "He aha ko to koutou kainga ngaro?" — E hiahia ana ahau ki te mohio, ki te kore ahau e kore e waiho. Kore, ahau e kore e taea te waiho.
  
  
  Te tangata e whakaarahia ana ona ringa ki te rangi i roto i te hepohepo, te tuku i roto i te regretful aue. "Te reira i kahore he mea ngaro e te whenua te mea i roto i te hiahia kia päpähotia o te & nb. Konei i roto i te Jzan, nui to matou flat wāhi e tata ana ki te awa ki te wahi tupu tatou i te witi, ki te waina. Ki te whakaatu i to tatou oaoa, tatou i hiahia ki te hanga a tawhio noa te rakau, nui atu i te kohatu, me e tatou whakakake o tenei rohe, ngā kōrero tuku iho."
  
  
  "Te haere i runga i," ka mea ahau.
  
  
  "I teie nei Serbia hiahia ana ki te tahuri Jzan ki te hoia' camp, no te mea kahore he wai i reira, me te he ngāwari ki te tiki ki te matua puni i roto i te Riyadh."
  
  
  A, no te ia korero na faahapa e o te" Serbia, " i ahau ki te tineia i te kata. Serbs hanga ake 42% o te taupori o Yugoslavia, na ratou i te mana tōrangapū, me te kāwanatanga. Ētahi atu iwi ngā rōpū, Croats, Slovenes, Bosnians, Montenegrins, me te Macedonians, kino Serbs. Ko te whenua, ko te kanihi motuhake o te rōpū, me te rohe ngā wawata. E kore e koinei, Josip faahapa e kīia te ki te Tararā hoia rite Serbs, te parau atu e ia te whakaaro ih atu tope atu i ahau. Engari i reira ko kahore he kata mea faufaa te reira i teie nei. Ko te āhuatanga rawa fifi mo te taua. "Ka mau ratou mana ki te whawhai i te ātete?"
  
  
  'Ae."Tatou i rua i matau ki te Whawhai te turanga i roto i te whare i roto i te Aptos.
  
  
  — He aha e pa ki a koe?"
  
  
  Tawhito Josip te mata o te titiro rite te reira i whakairo te katoa i runga i te ofa'i; ko tona reo i te kukū, me te ki tonu i te mauahara. "Kei ratou noho i roto i te puni maero atu. Ka whakamate i a tatou rite te kararehe. Tenei ko to tatou i te mate. Josip tonu i roto i te marie te reo, — Tetahi o te käinga kitea e koe i te mauri, te horoi ake i runga i te awa. Te peasants i kawea mai e koe i tenei no te mea i ahau i te wahi ki te hāngai koe. Ko te hoia hiahia koe. Tatou i te hiahia te tauturu i te tetahi te huna i a ratou.
  
  
  Te utuafare i inconsolable, rite ki te korero o te takoha hūnuku i pahuatia ih o ia i te itoito. Josip mutu, me te tahuri a tawhio noa. Ka tū ia mō te taime, i hanga e te te tatau anga. I muri i a ia, e te ra, i te maka ki te kororia nui kōruru i runga i te mau papa whakatakotoria e tōna tīpuna. "Raka te tatau ki tenei kurupae muri ki reira," ka mea ia. "Ahau ka patoto e toru nga wa o te āta. Kaua e tukua tetahi atu i roto i te. Ka katoa oni haere.
  
  
  A, no te ih puhuruhuru mariri iho, a ia, ka kiia nga tatau, ka rite ki tana i mea ai. He matotoru, a tawhio noa te kurupae whakanoho ki te rakau hononga i runga i ngā taha e rua o te taiepa, a ka titiro kaha nui ki te tu i te tino uaua whakaeke. Ua ite e ia ona kakahu, a ka kitea e ratou tonu mākū. Hiahia ahau ki te tiki i roto i, engari ko ahau te tukino, te kino i mangungu, me te i roto i te rota o te mamae. Uaua katoa i roto i ahau i te kukū, me maru.
  
  
  I roto i te waenganui o tona ruma, te 108 takahanga o Taijiquan, he korero hohonu ahua o te Cohen Vii, haere ahua hesitantly. Ka mau te reira i ahau e rua tekau meneti ki te whakaoti i te katoa te tikanga, engari ka ana mea, ua ite au i te manawa me te faauruhia, a ka poto okiokinga ki a tapiti faahou i te huru ano. I muri i te toru o te wā, ka haere hoki ia ki tona paraikete, me te i ngahoro ki roto ki te zen matakite. Kotahi ia te utu o tona tinana, a waho rongo, e ia feruri i te whakarau o te Jzan me tona taka i te misioni.
  
  
  Anake te mahi i te timatanga rawa titiro hihira. ..
  
  
  Te whai koe i te ingoa ano he wuruhi, N3, " Kahu ka korero ki ahau, i tona mata expressionless. "Ka aroha koutou tenei hou ohipa."
  
  
  A, no toku rangatira whakamahi i te arearea, e ia a tamau noa'i te tahitohito. Ahau papaki ia i runga i te pōro i roto i te mua o te ahau, a e mohio ana ahau ki te mea horihori ki te whakahoki kupu. I te pōro i te patu i te tarutaru huri noa i te rua tekau ma rua. He nui, pakaru te pūreirei te rere ake, ka ū mai i runga i toku hu.
  
  
  Gritting ona niho, keria ana e ia i roto i te taru ki te kitea tona pōro. I matou i te Delaware Golf & Country Club, puta noa i te Potomac River i te TAIWHANGA tari i roto i Washington. A tatou te ahua kei ki te waiho i te paihere o te mau townsfolk te whakamahi i tenei kēmu. Hoki ahau, ko te reira i ohie: kihai i whai ahau ki te whakaahua.
  
  
  "Kua koe i rongo ake o Polgar Milan?" Kahu ka ui, e whai ana i ahau.
  
  
  Daffodils, ko te aki i a ia ki tona golf club. Milana i mua i mohio ia i roto i Germany, " ka mea ahau. "Emu me kia i roto i tona mutunga heoi ano i teie nei. I te whakamutunga ahau e rongo e pā ana ki nen ko ia e ārahi ana i te tahi ahua o te Croatian kaupapa motuhake i roto i te maunga o tona native Yugoslavia.
  
  
  "Polgar Milan ano hoki te TOKI kaihoko. Tauturu tatou taupoki ana i te huru o te utu, ki te mohio koe he aha te tikanga e ahau. E kore matou i mohio i te huru rōpū. E kore ahau e mohio ki te enei iwi e mau patriots, ranei, ki te ratou e tika i te rōpū o kohuru e whakamate, me te pahua ana i raro i te matua pepeha o te haere noa, me te revolution. Ko reira nui e Milan ko reira ki te patu, i ia wā tukua a tawhio noa tona puni i roto i te Aptos.
  
  
  "He aha, e te ariki ?" Koe te tikanga e Milan, ko te mate, me tona rōpū kei te hohe tonu?
  
  
  'Ko e tika. Ko ia koperea mate i roto i te whakapāpā ki te Tararā hoia kotahi tekau nga ra i mua. Ko te reira i te whakapāpā i kahore ki te mahi ki te mistletoe. Kua kitea e koe i tou pōro ano? — He aha te reira? " ka ui ia ore.
  
  
  'Kore.'
  
  
  "Ka taea e koe tonu tango i te hunga i te whiu e rua ngā."
  
  
  "Ahau ka kitea e koe i tenei pōro."
  
  
  Ka maranga tona pokohiwi. 'Ko nga mea katoa ko reira te iwi o Milan tonu te whakamahi i te koka turanga i roto i te Aptos.
  
  
  Aptos ko te nest o eagle i roto i nga maunga. Ko te mua Roma pononga puni, te ingoa i muri i te taketake haua e ko te kei i reira te ara i mua atu, i roto i te wa o te Kariki." Well, ki te rite a koutou i te aamu tahito. He aha te mahi i tenei katoa i ki te mahi ki te wuruhi?
  
  
  "E kore e taea kia manawanui, Nick. Ka kore e kitea e te pōro ano." Kahu okioki ana ki te rakau, me te ostentatiously mau i roto i te piataata avaava, te hoatu i te reira i roto i tona mangai, a ka tahuna e te reira. Haere tonu ia i roto i te tami kapua pongere o te paowa whakarunga. "Milan i te āhua-mohoao white wolf rite tana mōkai. Ke te whiriwhiri i, engari ko te nui atu iti iho ranei e tika ana ki te matau koutou ki tenei tangata. Tenei wuruhi haere ana nga wahi katoa ki a ia, a e kore e tika i roto i te ngākau pono. E kore ahau e mohio pehea Milan i te reira, engari i hanga e ia he kokoti iti i roto i te ngohengohe, te puninga o te wuruhi o te kaki. Ko te rite i te iti flat te putea. Kihai i taea e ia, kia kitea ai no te mea o ona huruhuru, me te wuruhi o te titiro ki te hei tiaki i a ia. Milan whakamahia tenei putea ki te kawe whakarōpūtia ngā mōhiohio.
  
  
  Ko tino rerekē, ko te kore te reira?
  
  
  Whakaaro tonu ahau na rawa, engari Milan i roto i to ratou parori ke i te ara i te whakaaro ko te reira i te whakaaro nui."
  
  
  — Me i teie nei ia i te hunga mate?"
  
  
  "Ko te wuruhi, ko te inaianei i roto i nga whare o nga pouaru o te huru."
  
  
  Me te hea tenei wahine o te mutunga o Milan?
  
  
  "I Roto I Te Aptos. Te wahi atu?"
  
  
  Ia mutu, e okioki ana i runga i te kakau o te korowha karapu, me te ongo'i ia tino ohorere ngenge. Hiahia ia kua mahi hoki ki te matau-i roto i te AH roa rawa e kore ki te matau ki te wahi e arahi. "Kahore, e kore e koutou i korero mai ki ahau. Kia ahau mana'o nei au. A, no te te Milan mate, i reira ko te mōhiohio i roto i te wuruhi o te kiri, me e hinaaro tatou i te reira tika i teie nei. Na, i tona ake ki ahau ki te haere ki te Aptos e pā ana ki a ia .
  
  
  - Te reo-te reo.
  
  
  Ko e tenei wahine mohio i ahau ki te haere mai?
  
  
  'Ae. Ko ia kua tatari koe mo te rua ra.
  
  
  "He aha ahau i nga wa katoa te whakamutunga, ki te whakarongo ki te taua i ngā mōhiohio?"
  
  
  'Haere mai i runga i. Tou pōro i kitea e ia, " Kahu ka mea, ara tona waewae i te wahi i reira kua aki ki te whenua. — A, no te whiwhi tatou ki muri, i ahau ka utu koe i tētahi mahere whenua o Aptos, me te korero ki a koutou me pēhea te ki te whakapā atu i to tatou tangata i roto i te Metkovich..."'
  
  
  Na ko reira: i Metkovich ki te Jzan aqueduct. Te reira e kore e hanga tikanga nui insanely, ko toku takiwa o Russia, ahakoa i reira ko te tata te kore, me mārama te hoatu i te mōrearea, ā, ka haere tonu i runga i. Inanahi ko te reira e kore e tika i te haamahutaraa i tata Metkovich. Ko te reira i te kotahi-te tangata haamahutaraa, e tautokona ana e ngā hōia, kuri, me seti toa. Te tangata e whakatupato i te Yugoslavs e ahau i haere mai, i te tikanga o e toku taupoki ana i puhia me toku tuhinga i teie nei mōrearea rawa ki te whakamahi i. Aptos i taea e te mahanga, a kihai ahau i whai i te wa ki te kitea i roto i. I ahau ki te kia tino tupato i, engari i te po nei i ahau ki te hanga i toku ara ki te Aptos.
  
  
  I reira e toru patuki i te tatau. - 'Hi. Ka taea e koe whakarongo ki ahau?'
  
  
  Arvia o te reo e mōhiotia ana ia, otiia kihai i whakahoki.
  
  
  "Ahau anake," ka mea ia. "Tēnā tukua atu ahau i roto i."
  
  
  A takaia ana e ia i a ia i roto i te kotahi o te paraikete, me te tomo i runga i te Ra. I reira, hoatu e ahau toku taringa ki te matao rakau, me te whakarongo whakamau, engari e kore ahau i rongo tetahi mea tūpato. Rite tatou i te roahia o te taimaha, a boots, i a tatou i rite ki te ata te manawa o te tangata e tu ana i muri ki a ia.
  
  
  'He aha e hiahia ana koe?'
  
  
  'Ia . ...Ahau e kawea e ia etahi new tapo'io... mō tō taha, " ka mea ia, aitua rite ki te raruraru.
  
  
  Ko ana mea kua herea a tawhio noa te hope ki te unuhia o te kakahu, engari ko te reira i te inoi i toku mahi, me te wiri ki te toto. Ka mahara ia te mauiui e te mamae i roto i tona matenga i te tātaitanga e ia te hiahia te mahi whakamutunga po, me te wehi, e hiahia ia whati ona rara. Otiia kihai i taua i te take. Waimarie, gawking i mahue anake i te wahanga. Tona kiri ano he ngawari, kōwhai-ki te papura, ki te wahi i te iti rawa i reira kahore he tohe māwhero pūkenga, me te tapo'io te ki te kia puta ke ki te aroaro o taea e ia te neke i runga i. "Tika katoa," ka mea ahau. "Otiia e kore e haere mai i roto i tae noa ki te korerotia e ahau ki a koe ki te."
  
  
  "Rite e hiahia ana koe," ka mea ia.
  
  
  Ia nekehia atu te paki, me te hoki ki te paraikete. Na ka yawned, me te tatau tuwhera whānui nui hoki ia ki te haere . Ia tonu te kati i te huru ano, me te whakakapi i te kurupae.
  
  
  Ah, " ia, aue, e haere mai ana ki runga ki ahau. I te pito o tona arero pakura i roto i, me te makuku ana ona ngutu. I reira ko te kanapa glint i roto i ona kanohi. — Tatou e te anake katoa, e mohio ana koe e?"
  
  
  "Te tatari i te meneti, Arvia. E to koutou matua i mohio ki a koutou, kei konei?"
  
  
  "Ko ia tino pukumahi. Kihai ia i hiahia ki te whakararuraru i a ia.
  
  
  "Uh-tuari. Me tou whaea?'
  
  
  "Ko ia pukumahi, rawa.
  
  
  Ia tuturi ki raro i muri ki ahau, e puritia ana i roto i ona ringa. 'E matau koe? Kawea mai koutou e ahau etahi tapo'io te. Nah i te mau i te nui paihere o te ma tapo'io te. — Ahau ka takai i tou uma." Na ka ite koe nui te pai ki a koe.
  
  
  "Mihi,"na ka mea ahau, te ataata. Ko ia kia tata e taea e ahau te ite i tona mahana u i runga i toku mata ki te manawa i roto i te kakara o tona kiri hou. Ka kumea mai e ia i te whārangi ake a tawhio noa toku hope, me te āta ka anga ki te wewete i te tipare, i tona maihao ki te retireti i runga i toku kiri whanau.
  
  
  Kua tonu ahau i tenei anake, " Arvia ka mea, tugging i te pai kakahu. "Me te mamaoa e whakaako na i hōhā. Ko te reira i hōhā te wahi e haere mai ana i?
  
  
  'Kore. Otiia e kore kua ahau kia hōhā i roto i Jzan rite ki te koka i te aroaro o
  
  
  "E o te pono, ki te koe i te wahine," ia pouted. "Oku hoa katoa e moe, me te whai tetahi e rua ranei, nga tamariki, me ahau e hiahia ana te taua hoki ahau. I aroha ahau ki a ia i te aroaro o, a ki reira he tūponotanga ki te tiki faaipoipo, engari e kore ahau e hiahia ki te marena te taata ingoa Jzan. Kei ratou ano he hipi, a koutou...'
  
  
  I ona ringa, i teie nei te tahunga toku kiri whanau. Ka haere mai ratou ki raro i runga i to ratou ake, u, i raro i te rakau, me te hurihuri a tawhio noa toku pokohiwi, me te hoki raro. Pa ia ki ahau i mua, tino iti. I tona manawa mau i roto i tona korokoro. Katahi ahau ka akina te paraikete, peka, ona kanohi ki te peroo, me te ki tonu i te hiahia rite titiro ia ki raro i ahau.
  
  
  Ka kata hoarsely māwhero, rite tona arero pakura puta noa i ona ngutu ano. Āta, āta, ia unbuttoned ia te puru, sote me te whakakitea mai ia u, a tawhio noa te u. Te iti urukehu o te whaiaro-māia whiti tona mata i a ia e āta ara tona tinana ki te ngōki ki waho i raro i tona pito. Toku kanohi roamed i runga i a ia kia takoto tahanga, i a ia squatted ki raro, ki te pana i a ia kuroneko iho wiri tona huha. Ka maturuturu iho i tona huru i runga i te papa i muri ki a ia te sote, me te pito.
  
  
  Ona kanohi i whakaritea i runga i toku tinana, i a ia muhumuhu i roto i te iti, ngohengohe reo. 'Ia-e hiahia ana ahau ki a koe. Tona ingoa ko koutou, ina e ahau i te tuatahi i kite i a koe, i tou papa, i kawea mai e koe i tenei po whakamutunga.
  
  
  Arvia takoto ki raro i muri ki ahau i runga i te paraikete. Ka oma ia ki tona ringa ki runga i te whakapati o tona papa. Ratou i nehenehe i te āhua, me ona u i te mahana me te ngohengohe ki toku uma. Ara e ia tona mata, me aki tona mangai tuwhera mau ki toku rite tona ringa pakura iho i waenganui i a matou. Kihai i taea e ahau te tauturu engari kiha rite hauhautanga maihao katia a tawhio noa ahau; ka aki ia te roa katoa o tona tinana ki toku... "Ae, i teie nei," ia moaned. "I teie nei, i te koa."
  
  
  Ahau e unuhia e ia ki raro i ahau, a ka wherahia ana ona waewae ki te farii i ahau. Ka taea e ite i tona tinana wiri ano ia āta, ka oho tona hope hoki, me te puta. Tona huha aki ki oku waewae, me ona ponapona te piko a tutakina a tawhio noa toku kuao. Ahau totohu hohonu ki roto ki o tona ngawari, i te kikokiko, a ia parore i raro i ahau, tumutumu ki raro i toku thrusts, i te whakatuwheratanga me te katinga tona hope, me te akiri tona matenga hoki, ka puta i roto i te pure ka puaki te tuku. I taea e ahau te ite i ahau i te tipu haere, me te whakawhānui i roto i a ia ki te fakaofoofa pai ai, e tupu i roto i ahau, me ahau i kitea e ia ko te tata tona tumutumú rite ia mätou ia pu i ahau, a ka neke ki raro i ahau, ki te nui ake te kaha.
  
  
  Ake! Ae, atu, " ia i te inoi, i te whiwhi noa atu te puehu i a ia e whana toku waewae ki tona rekereke. Na ka karanga ia, he reo tangi e tapahia koi i roto i te puku o te whare. Ia jerked convulsively, tumutumu ki te pai ia haere mai i roto i a ia. Na tona tinana ma'iri hoki limply, a ko ia puku ki te kahore hoki te haere noa tremor o tona huha rite ratou e aki piri ki toku hope. Tatou i rua i te takoto tonu ana, ngenge, me te tino ihirangi.
  
  
  I muri mai, tatou i te whakatangihanga a tēnei kēmu i runga i te paraikete, me te mau i te hupa e tona whaea i mahue i roto i te pūkaha hinuheu. Arvia te mata o te ngahau ki pai rite titiro atu ia i ahau ki te unabashed moni i tona papa, i korero ai ki a ia.
  
  
  "Te āta whakarongo," ka mea ahau. — E mohio ana ahau he edu i roto i te Aptos, kaua koe?" "Ahau i whakaaro pera," ka mea ia i runga i te awhi o tona maka. Puritia e ia i roto i te hupa, me tona kanohi i pouri ano. — Otiia e kore e angitu. He hoia ki nga wahi katoa.
  
  
  Ka tamata e ahau, Arvia. A, ki te kore e taea e ahau, ka tamata e ahau ki te āwhina ia koe, me tou iwi.
  
  
  Na, me pehea?'
  
  
  Ka ruia e ia tona matenga, ngaro i roto i ona ake whakaaro. 'E kore ahau e mohio pehea. Engari ki te Jzan ngaro no te mea i te hoia hiahia ana koe ki te whawhai i te tutu, Aptos, me te mahi i te tahi mea ki te āwhina.
  
  
  "Kei a koutou te tangata pai," ia muhumuhu.
  
  
  "Ko te mea tino nui ko e me koutou te tu atu hoki rite te roa rite taea. Kotahi te tiki e koe i runga i te tereina, i reira te mea ke atu i taea e matou te mahi.
  
  
  Arvia titiro atu hoki i te taime, ka muhu ore tukua tatou i to tatou puringa ki te heamana. Ka tahuri ia, a tu ana i roto i te mua o te ahau, tonu puku, tona mata atarua ki te wehi me te manukanuka. I te pae hopea ia ka mea koi: "e mea ahau tenei..... E pea e taea e ahau te mutu koe i tō mahere haurangi. Te reira i te aue hoki tatou, a koe ... rawa kino.
  
  
  Kata ia, e okioki ana i runga i tona tuke ki te ako i a ia sculptural ataahua. - Wera kupu. scalding mea. Engari kua kua ahau te matao hoki na te roa, me te kore kua ahau i mau.
  
  
  'E kore e?'
  
  
  "Well, tata te kore.
  
  
  "Ka tika te utu," ka mea ia, panting. "Tika koe he maha ngā tohu. Me ahau te whiwhi i te wera, rawa. Wera ano i te ahi. Ko ia te noho ana i roto i te mua o te ahau, a taea e ahau te ite i te ahi tīmata ake ano i roto i toku tinana o raro. "Me matou ki te whai i te rota o te haora i mahue," ia tāpiri. "E rave rahi te haora."
  
  
  
  Chapter 3
  
  
  
  
  I te ahiahi, Josip, true ki tana kupu, arahina ahau i roto i Jzan. Ka arahina ahau i roto i te nuinga o te koraha ara, i roto i te whānui raorao i tua atu i te kainga, a ka ki te kohatu kurae. I te tahi haora i muri, ka mutu matou, me te i raro i te whakaruru o te toka, a i hanga e ia ki te ahi, me te hanga i te taofe. Mā te whakamahi i te tohu piri, kumea ana e ia te mahere i runga i te whenua, a faataa ki ahau te kupenga o te huarahi e hiahiatia ana e ahau ki te whai ki te tiki ki te Maunga Athos.
  
  
  "Tenei ko te rerekē i te mea i whakaritea i mua," ka mea ahau, e mahara ana i te ara Kahu i homai ki ahau.
  
  
  "Ae," ka mea ia. — Ko koe e haere mai i roto i tetahi atu wahi teie nei. Ka whakaatu ahau ki a koe i te poto ara i roto i konei, me te ahakoa kia, ka tangohia e te reira koe i te maha haora ki te tae i te hoki o te Aptos.
  
  
  "I muri i?"
  
  
  "Kia aroha mai, e toku hoa," ka whakaaturia e ia ki ahau. "E kore au e te ruānuku. I reira e rua anake ngā rori ārahi ki Aptos, me te e kore e ratou te hono ki ia atu. Kia puritia ai e koe i roto i te ngakau, e reira ko te pai te take he aha Apthos he uaua ki te uru. Te reira i te kotahi te whare herehere mo te pononga a gladiators, engari i teie nei ... " Ia, aue, te wiri. "Koe e whai ki te haere hoki ki te Metkovic ki te hiahia koe ki te tiki tata ki Aftos i te mua," ia tāpiri ata.
  
  
  "Whakaaturia ahau i te ara, Josip," na ka mea ahau, aue roto. Ko tenei te whakarau hape. "Kahu ka korerotia e ahau e Milan o te wahine, tatari ahau, engari i roto i te ara tetahi, me i tetahi wa. Ko ana mea kua rere te mutunga, e i roto ano i te tūpato, me ana mea, no te pae hopea ka te reira, te reira e kore e waiho e ia i runga i te taha . Nö i taea e kia tino tairongo ki enei ngā, rawa ki o ratou ringa i runga i te keu.
  
  
  A, no te Josip oti tona te whakamārama, me tona emu faahiti i te ara i te mahara, ka murua te mahere, me te kikī ake ano. Na, hoatu ana e ahau te fā'ofua nui, ia pakura ki te po, me te ngaro.
  
  
  Ia i kotahi. Josip te wahine a toku hono kakahu i roto i te tikanga, me te Arvia kua rite i te te putea o te kai hoki ahau kia taea e ahau te haere tonu i runga i toku ara. Toku hau poma, ko anake te patu i ahau ki maui. Ngaro ia tona stiletto i a ia pakura iho te aqueduct: "Te poma i teie nei i roto i toku pute. Josip o te utuafare mau te reira atu toku waewae a, no te ahau i te mauri, me te maroke te reira tino, haere ki katoa oku taonga. Na, i te tata maumau, a kahore he mea i roto i te Jzan e taea e ahau te whakamahi i rite ki te whakakapinga mo toku ngaro patu.
  
  
  Tīmata ahau e haere ana i te puhoi, tere on ki te tiaki i toku pūngao, me te kore deviated i te tohutohu Josip i homai ki ahau. Ko te he roa te haere. Ka rite ki tona carapace neke i roto i te pouri te awaawa, i te hau aue i roto i te maroke rakau, pinching i toku mata. Ona carapace rere me te tiketike tupuke, me te i runga i toku waewae takoto he mate nui o te ao, me te aue o te pō kararehe i hoatu e ahau tumanako e Milan o te wolf kihai i whai he maha rawa ngā whanaunga i roto i te rohe. Te reira i hohoro ka timata ki te ara, ka tahuri ki te nui toka, me te pae hopea, i te pae i pania i roto i te māwhero te tae o te ata, Athos tae i te reira.
  
  
  A kihai nga tauiwi. Aptos i te nest o eagle, te vahi teitei i roto i nga maunga. Te āhua kua hanga te pono kē pa, e karapotia ana e te kāti maunga, me te uaua toka. Ko reira rite te motu i roto i te rangi, me te hoki tomokanga, i te kahore neke atu i te irava kuiti e pā ana ki e whitu mita te roa, e hono ana ki te ara i te dizzying-ringa haua e'a.
  
  
  Tona tokotoko i haere ki te puni mana'o tahanga, me te whai wāhi, ngāwari taonga mo tetahi mea, me nga mea katoa... i haere ahau i runga i te tōrino arapiki, me te tae i te tika. Afaro i mua o ia i kite i te tawhito fortification. Te reira i te horoi i roto i te hina te marama, ki te kahore he atarangi. Te anake te tangi i te muhumuhu o te hau i runga i te mania.
  
  
  Ko reira rawa ata, rawa parikārangaranga ata. Paerewa tukanga i ki te whai i nga kaitiaki posted me ahau e kua rere. Ka rite ki tona carapace hanga i tona ara i roto i te kuiti passageway, ia i taea e ite i te stares a tawhio noa te huna i te kapiti, engari e kore e taea e kite i tetahi mea. Ia stahl mea atu tupato i te riri cougar, me toku raru parore i rite ia ite i te tahi mea atu: ua ite ahau rite i ahau e haere ana nuitia ki roto ki te mahanga.
  
  
  Ko ahau e pā ana ki waenganui iho te irava, no te rua nui ngā tatauranga puta noa i te pari i roto i te mua o te ahau. Kihai i taea e ahau te kite o ratou kanohi i roto i te marama atarua, na ratou crouched iho. Ahau whatu a tawhio noa, whakaaro ahau e kia taea ki te tiki i hoki ki te puta atu. Engari e rua te pouri te atarangi hoki tata i ahau i muri. Tatou ka haere mai tahi i roto i te mohoao tangle o te ringa me te waewae.
  
  
  I te ringa taora ki toku ora. Ko te reira aunoa i parried na roto i te Huru ki te Here Sjow Shemg Sjie neke, a wairaka ki te hoariri o te ringa maui ki tona ringa maui, me te ārai te huru o te ringa maui ki te matau o te kikowhiti. Ia kumu e rua ringa, me te unuhia i roto i te kaha o te huru whakaeke. I mua i taea e ia te whakaaro o tetahi ki te mea e pā ana ki te rūmātiki, i tona ringa maui, me te maturuturu iho tona ringa matau, neke atu ana, pēhi iho i runga i tona kikowhiti, ka meinga tona te huru ki te ngaro tona pauna. Na i tona huru, i tīmata ia i roto i te kneecap.
  
  
  Ki te mahi i te tika, te reira e nehenehe e mono i te huru wa. Engari i puritia e ahau no te mea kihai ahau i hiahia ki te hoatu i roto i te ih ake ake. Aue, toku Atua, te hunga steam engines kia kua i runga i toku taha. Ko te raruraru ko te, ko ahau te kotahi anake te tangata mohio... Te tangata ngaro te mahara i muri i takataka ki te tangata i muri i a ia.
  
  
  "Hey," e ahau te hamama. "Hey, tatari i te meneti. Ia . .. '
  
  
  Ko te katoa i ahau te wa hoki. Ko te tangata tuarua peke ki runga ki toku kaki i muri. Ego ringa o te tae i roto i ki nga wahi katoa o tona tinana ia i ahei te tae. I whakamahia te reira e te Petehana Hsien Deng Shouye, katahi ahau; mea ki raro, me te whana huru i roto i te ora pakeke ki te kapu o toku maui hu, i te ahua ki te patu i te huru i roto i te mata ki toku ringa i mahue ki te hanga i te tino e ia e kore e parry toku whakatangi.
  
  
  I tukua e ia i roto i te whango hamama, a hinga ana.
  
  
  Tonu ahau i te reira. Te tangata i hinga i raro i te taimaha o toku tuatahi hoariri tupekepeke ana ki ona waewae, me te ki tonu i oku maihao i tona korokoro.
  
  
  I te wha o nga tangata i patua e ahau pakeke i roto i te waewae, me te hinga ana ia. Tonu, ka peke i runga i te tihi o te ahau, a mo te torutoru hēkona e kore ahau e mohio ko ahau te kitenga o te tetahi mea. Me whai ia kua tetahi o te nui iwi ia hiahia tūpono ake. Ko te he rapa, i te iti rawa e ono putu te roa, o te ara hanganga. Te huru o te pokohiwi i na nui e titiro te reira, ano ko ia mau i te whutupaoro pads pokohiwi. Mahalo ko reira no te mea ia ko te wetekina, engari ko te tapawha-jawed huru gol i runga i tona pokohiwi kihai titiro rite ia i te kaki. Te huru o te waewae i hanga ki te pupuri i te poka, heamana, me te ki tona ringa, i paku noa te kikokore. Te huru o te ringa maui ki te kia i te iti rawa i te mita te whānui. Kihai i whai ia i te ringa matau. Hei utu, te reira i te toru-oka matau. Katoa te emu i ki te mahi i te wāhi e matau i roto i tetahi aronga, me te kia e ahau tapahia, ki runga ano i te ika.
  
  
  Ia tamata i te iti, koi ruku. Kihai ahau i whai i te wa ki te tamata i te kopu maka; ko reira kua pukumahi rawa okeoke i runga, me te ārai i te huru-te patu i te matau. Ki te tona ringa maui, ka mau tona huru o te takiuru-rite ringa, me te ki tona ringa matau, ka mau huru o te pokohiwi maui, titi ki tona putu ki te huru o te ponapona. Te huru o te waewae, e rere haere ana i te ara, me ia i rere ki runga i ahau i roto i te pewa. A, no te patua ana e ia te whenua, te reira shuddered.
  
  
  Te reira i te tonu peke ki runga, me te whatu a tawhio noa i runga i tona tuaka, na e kore tatou e ngaro te huru i roto i te titiro mo te taime. U ia i runga i tona waewae i roto i te somersault, ka whakaekea ano. Tukua e ia ona waewae, a mau e te ringa ano, te whakamahi i te katoa o tona whakapehapeha kaha ki te tahuri i te reira i waenganui. Na, ka piko ki te huru o te ringa, ka kurua e ia te huru ki tona nikau. I reira e kua he koi wheua whati i e kua hurihia Stahl o te huru huakore. Engari hei utu mo, i toku ringa i haere kōpā, i te mamae. Te huru o te ringa, ko te whakarewa i te ara katoa ki te tuke.
  
  
  Ha ia, i te whenunga o. "Kei te haere ahau ki te patu i a koe." Te huru o te kanohi i te rahi o te hoeha, e tiaho ana ki te mauahara, me te mauahara.
  
  
  Ia na akina iho tona matau i ahau, a growled i runga i te riri. Ko ia parried e te backhand, me te huru o te pupuhi i whakakotititia ana ki raro. Na ka marere ia e peka ki te patu i te huru i roto i te hwm ki te pongaponga o tona ringa matau. Engari ko ia rite nohopuku rite ia ia i te roa. Ka mau toku ringa ki te kapu o tona ringa maui, me te tīmata te pēpēhinga i te reira. Ua ite e ia i tona uaua, me te wheua, me te whakakikī, me te mea ko ratou e haere ana ki te pahū a te wahi i rite te kōetoeto, votum votum.
  
  
  E toku kaha, e haere. Ka romia e ia te uaua, ki tona ringa peratia toku rite te mafú. Toku waewae i wiri, kua ngoikore i te haora o te haere. Ko tētahi atu taime, me e toru atu nga tangata e peke i runga i ahau, me e te reira mea katoa i runga. Toku anake whai wāhi ki te patu i Djöe Feng-Sjie pi, engari kia waiho ahau i te whai wāhi ki te tenei whakamataku matau.
  
  
  I toku ringa maui pere i roto i, tuhinga i te Huru o te ringa. I toku ringa matau i teie nei free, engari i taua taime rawa, i te huru o te ringa matau, na akina iho, me te koi pito o te huru matau moka ki toku koti. Ia huru kaore ona pokohiwi i rite pakeke rite taea e te reira. Tutuki ia, me i reira ko te kapiti rite te hiako ringaringa i haere mai wetekina i tona pokohiwi.
  
  
  He ngau kino te mamae i te pere i roto i toku roro, me te pouri i te toto pakaru i roto i toku tāwekoweko poraka. Heoi, ahau i tukua ahau ki te patu i a ia i mua i taea e ia te tuku i tona matau, me te tahi atu e toru i ako i ahau i muri. Ia huru te patu i a ia, ki te patu i tona tika tao ki tona waewae maui, me te hanga i te ohie turi maka.
  
  
  Ego ringa ake ano windmill matatahi, a ka hinga ia ano. Ia i hoatu ki tona hope, i runga i te Emu o pouaka, me aki huru o te ringa ki ona turi. Ahau e whiti i toku ringa, na toku ringa i aki ki tona korokoro, ki te taea e koe te karanga i te reira i te korokoro, me te hoatu e ia ki ahau nga mea katoa i ahau. Kihai ko reira te huru, e ngana ana ki te whakamate i a ia, ko te reira i tika te ngana ki te tahuri atu te huru, i te tu i te toto rere ki te huru roro. Te reira i kore e taea. Toku whara ringa i roto i te hoari koi, i te mauiui, te mamae rahi, engari te hoatu e ahau katoa toku taimaha i runga i reira, a ka mohio ahau e ahau hiahia ana koe ki te mahi ki a te reira hohoro. I taea e ahau te rongo te tangata tokotoru e haere ana i muri i ahau, me te nui o te ringa retireti ki raro i oku waewae. Aki ahau i te reira uaua. Ego te kanohi o te tīmata i te awhiowhio. Te tahi mea matao, me te konganuku aki ki toku tika i te hiero. Te reo o te wahine i mea, " Ki te mate ia, ka pupuhi o koutou matenga atu."
  
  
  Ahau ki te tahuri āta, e kore e tonu e hiahia ana ki te kia ake te pēhanga, a ka kitea ahau e titiro iho te oko o te Carcano Wa pū.
  
  
  I ona wahi tiketike, ko te paku ki runga ake. Ko te wahine totoro tona roa, torotika waewae mau, e pupuri ana i te reke o tana pū ki tona pokohiwi, a ka titiro ahau ki a ia ki mua i te māia. Hey, ko reira e pā ana ki e toru tekau. I tana tarau me te hāte whakairihia ūpoko wahi i tona hope whāiti ka totoro ka rongo, i reira ia tonu, u, a, māu papa aki ki te ngohengohe, te mau papanga. Ia te jet-mangu, makawe tapahia poto, me te piri ki tona rae, te tahunga kanohi, me te whakapehapeha whero mangai.
  
  
  Tona titiro hoki ki te tangata. Ko ia kua stahl te puru, me tona huru aki i tana korokoro i te iti maro, he parori ke mana'o. "Te kopere," tona papa, ka mea. "I te iti rawa na i te mamae, ka mutu."
  
  
  "Ahau ka tino mahi i te reira. Tino ahau e whakamatea e koe, ki te kahore koutou e whai i aku whakahau.
  
  
  "Ki te mea ahau kia haere ki a ia, ia ka whakamate i ahau."
  
  
  "Pōrangi," ia hissed. "Ki a ratou, he koka, me pehea e koe te tiki i konei, i a koutou i te pū tohu i a koe. Ki te mea tatou kihai i tūmanakohia e koe ki te mate, e kua e koe i te tupapaku roa i mua. Ko koe i whakapataritari Hae ki to koutou wero, me te haere mai ia i roto i a ia. E kore e whakamatea ahau inaianei, ranei ka ngaro koe i to outou ora.
  
  
  Ua ite e ia he puhake o te kawa faahiahia no te te ataahua o te wahine, me te kaha, me whakaaro me pehea te pai, e riro te reira i ki te tuku i te tahi o taua whakapehapeha i roto i a ia. Ka e ahau mohio e ahau kia noho ora ki te tamata, me e ko ia te pupuri i te pū ana ia ki te tino te whakamahi i. Ia aue, me te herenga i tona pu. "Tika katoa," ka mea ahau. 'Ko ana mea . .. '
  
  
  'Tetahi mea rite ki taua. Kupu mo tatou.'Ia uhingá ahau ki a ia pū ki te haapapû i tona kupu. "Haere mai i runga i, te tuku haere o to koutou huru, me te noho marino. Hash Padra ka kia e korerotia e koe ki a matou he aha te e hiahia ana matou ki te e mohio, e kore e aha e hiahia ana koe ki te mea.
  
  
  Ki te marino, i te ngakau whakaaro, ka āta pakura atu i te tangata, ka whakaturia ki tona ringa ki runga ki te whenua. I teie nei e kore e he i te wa ki te whakaatu i te wehi. Te tangata i huihui ki a matou, i tetahi kei te toitoti ano me i te tahi atu i te mea komukumuku ki tona ora, te wahi i tona huru i pa te reira. Ētahi atu i piri ki a ratou ta ratou i heke iho i te pari, tae noa ki te i katoa e ono non-partizan matatau i ahau i roto i te tahiri i te pouri, tumanako katoa e ahau, kia hinga ki te whenua, me inoi mo te aroha.
  
  
  "Hae? Hash, ko koe te pai? ko te wahine ka ui ia maua. Te tangata i runga i te whenua ngote nei i roto i te manawa, i tona nui uma whakapehapeha i roto i rite ki te poihau. I muri i te taime, ka noho ia ki runga, coughed, spat, me te grinned ki tona mangai o te koura, ki tonu i te niho. "Ae, — ia growled. "Ko te reira i te piro pai, engari e kore e nui ki te mutu i te Padres."
  
  
  — E hiahiatia ana e koe he wahine ki te whakaora i a koe?" Ka mea ahau ore.
  
  
  Okioki atu ia i mua, me te jabbed te pakeke matamata o tona matau ki toku korokoro, tika i runga i te iatuku i runga i toku taha maui. Ki te matao i te riri, ka mea ia, " Watch koutou kupu, ki te kore ai ratou e koutou whakamutunga. Ahakoa te whakahau nui pere mutu, no te te belfry tangohia mai i te reira."
  
  
  Ka horomia pakeke, ohorere mana'o tona arero. — E koe i poauau a, no te tamata e koe ki te tutei i runga i a matou.
  
  
  "Kihai ahau i haere mai ki konei ki te tirohia," Hash Padre ki a ia. "Ko toku ingoa Carter, Nick Carter, me te ia ia... .. '
  
  
  "Kei a koe e takoto ana," ia snarled.
  
  
  "Haere ake, Nick Carter kia haere mai i roto i te kuwaha, he torutoru ra i ma'iri a'e.
  
  
  "Te kuwaha... tikanga koe i te tomokanga matua?"
  
  
  "Ka rite ki te mea kihai koe i matau e," te Padre chuckled. — Tonoa e matou he tangata ki te whakatau i Carter, me te kawe mai Huru i konei. Engari to te tangata i mau i mua i ka kitea e ia te Pai, te mau Carter. Na emu tonu ka whai ki te haere i roto i te Kuwaha, no te mea e kore ia e mohio ki te tetahi pai. Engari i haere mai koe i roto i te rerekē te tomokanga. Anake Karak i taea e kua tonoa e koe. E ia te kite i matou rite tamariki iti?
  
  
  "E kore ahau e mohio Karak," e ahau i motumotuhia. — Otiia ki te mea ka tangohia e fishhook atu i ahau, ka korerotia e ahau ki a koutou me pehea ka e ahau i konei."
  
  
  Hei utu, te matau haere noa hohonu. Ahau flinched kia rite ki ahau ite i te toto oozing katoa i runga i te iti tapahia i runga i toku kikokiko. Ia hohoro ka mea: "Polgar AC Milan, ko ia i roto i te tiaki i konei, kihai ia?"
  
  
  'Na te aha?'
  
  
  "Ahau i te pouaru. .. Ki te taea e ahau te kōrero ki te huru pouaru, i taea e ahau te whakamatau i te hunga e ahau."
  
  
  Hash Padra whakaaro reira ko te rota o te fun. Ka maka e ia i tona matenga hoki, me te kata i roto i nui, rāoa, me nga wa kata ia ano, Matau totohu i tētahi iti hohonu. Miharo ahau ki te mea i taea e ahau te pakia tona huru i roto i te mata i mua i te e matau pipiripia toku katoa korokoro i roto i.
  
  
  — Ki te i koe ki te kōrero ki te huru pouaru, he aha e mea koutou?" "He aha te reira?" ka ui ia, no ka mutu te kata. — He aha e mea koutou?"
  
  
  'Wareware i te reira. Te reira i roto i te tiamana.
  
  
  "Te tamata i te reira," ka mea ia expansively. Te huru o te kanohi i whiti ano he o te ngeru. Ka whakawhiti i te Serbo-Croatian ki te kaha nako te reo ingarihi me te faahiti, " te Tamata i te reira."
  
  
  Ka titiro atu ia i a ia wearily. Pai ahau i te reira i iti, me te iti. Te tangata ngaro to ratou manawanui, me te wahine hoki ake i te pū threateningly. Mahue ia ih i roto i te tatari mo te ia, me te ka faahiti: "Wir niemals wünschen vorangehen unsere Haß". E te tikanga: e kore Matou e wareware to tatou mauahara.
  
  
  Ko te wahine tonu te pahono ki te muri raina o te ruri. "Wir haben jeder абер eine einzige Haß". Ranei: Tatou katoa i te kotahi anake te kino.
  
  
  Titiro matatau atu ia i Nah i roto i miharo hoki te taime. 'Ka...'
  
  
  Te Polgar wahine. Sophia.'
  
  
  "Engari i mahara ahau ki a ia, no te i ahau te hawhe te tangata tawhito. Me koe ... " Mauruuru. Otiia i roto i te pāngarau me te rite tawhito rite ia ki te mana'o, me te Polgar tonu ite rite ko ia. .. iwi taitamariki. I homai e ia ki ahau he iti te ataata, me te ka faahiti: "e aroha ana Tatou rite tetahi, tatou kino ana ki rite ki tetahi, tatou anake kotahi te hoariri." Ki te kei Nick Carter, ka taea e koe te korero ki ahau, ko te whakamutunga e rua ngā rārangi ?
  
  
  "E noa tetahi mea, a kotahi noa te kupu," na ka mea ahau. "Te tiamana e kore e mutu te mauahara ana tetahi ki France."
  
  
  "Te kupu whakamutunga ko' Ingarangi!'.
  
  
  "Engari i roto i te pakarutanga o te Pakanga II o te Ao . .. '
  
  
  "Te reira i te ruri i te Pakanga Tuatahi o te Ao," Ernst Lissauer papaki i a ia. Engari o koutou te ao kua puta ke. Maka e ia i te whai kiko ana para a tawhio noa ia ia. "Tou hoariri inaianei o tou tane hoariri, e kore e Parani ranei Ingarangi."
  
  
  "Te tatarahapa nei au, engari Polgar, me te i ahau e moe i roto i te Berlin maha nga tau i muri i tutaki ia ki a koutou. Matou e kore kua tutaki. I ia ki te kia tupato.
  
  
  "Kahore, ki te kupu koe mo."
  
  
  Sofia, Milana tahuri ki te Hae Padre me te ētahi atu. Ko Nick Carter, " ka mea ia i roto i te Serbo-Croatian. "E tupono, ka haere ia i konei i roto i tenei tomokanga, me te kore i roto i te Kuwaha, me te karohia e rua i te ope, me te Karak. Nau mai ki a ia.
  
  
  Oha ratou ki ahau ki te taua irresistible weriweri e ratou i whawhai ki ahau, ki te i te meneti torutoru i mua. Ratou i kiki a tawhio noa ahau i taha katoa, tae noa ki te Padre i ki te hoatu i te tikanga, te matau wheriko i roto i te ata marama.
  
  
  A, no te ka matou ki te puni, Sofia whakaorangia toku patunga a ka rite te mātauranga mo tatou. I waenganui i te wāhanga o te guivech, he angamaheni Balkan i kohuatia ra o te whakauru huawhenua, me te hāhā o te waina ma, ki te reka o te waru o nga-aki karepe, ka korerotia e ia ki ahau e pā ana ki te Tararā whakaeke, e pā ana ki te Jzan, me te e pā ana ki tona haerenga ki te Maunga Athos.
  
  
  Te nuinga o te reira ko te pono. Kihai ia i whakahua ia ki te Arvia. Te reira tetahi o koutou mahi. Ko ia hoki te karohia ana ki te take he aha ia i konei. I ahau e mea papû e tūmanakohia, engari te mea tito noa ki tenei ruri tohua e te rōpū kihai i matau ki toku ingoa. A kihai i kerēme i tēnei muna. Ia anake ka korerotia e ahau e Milan te wahine a tohe i runga i te reira. Engari Balkan tōrangapū e te huri i te tere, me te tūpato i te mārama. Na i reira ko te noa te whakahua o te tangata i tonoa ki te whakatau i ahau, me tetahi atu tangata, Karachi. E kore ahau i rite te reira ranei. Engari ka korerotia e ahau ki a ratou i roto i ngā te mea i korerotia e ahau ki a ratou. No enei iwi, tāú, ko te anake te kohatu i wehi, me te iti te faarahiraa e kore e tukino i te kōrero, rawa, ki te hiahia koe i te reira ki te waiho i runga i te ih taha. Haunga, ana mea, oaoa e ahau i ahau.
  
  
  A, no ka oti i ahau i te reira, ka hoatu e ahau te pounamu, me te hoko i te reira na roto i te kohatu. E au ra e te uaua rawa te wāhanga i runga. I haere mai ahau i konei, whakaae, me te toenga, ka taea te ngāwari . Kihai ahau i wareware ki toku kupu whakaari, e e tamata e ahau ki te tiki i te tauturu no te Jzan, engari i ahau ki te tatari toku tahuri. Kahu, i roto i tona maheni, puhuki te ara, i tohu i roto i taua i te mōhiohio e Milan o te wolf i te mau ana ki te whiwhi i te utu katoa. Te reira i aku tikanga, me aku tikanga i tino nui. Titiro ia ki a ia, ka whakawhiti hoki ki te tiamana.
  
  
  "Frau Milan," ka timata ahau.
  
  
  "Tēnā karanga ahau Sofia," ka mea ia.
  
  
  Te padra, te matauranga i te tikanga ki te kore nga kupu katoa, ka hoatu e te poto kata, a whakataka atu ana ona kanohi. Ego waiho ia, engari hey kata, me te whakamatau i te pounamu hiahia ia te tika tuwhera. "Sofia, kia rite ki te nui rite aroha ana ahau ki Aftos a koutou manaaki, ka whai ahau ki te waiho i hohoro."
  
  
  'Ae. E hiahia ana koe taku tahu o te wolf.
  
  
  "E kore ahau e hiahia ana te katoa e te wuruhi," ka mea atu ahau hohoro. "He aha ia ki a ia te mea nui."
  
  
  'E kore e taea.'
  
  
  'E taea ana? Ia hohoro tangohia te homai o te waina. Ka taea e kua whakaaro te hanga i tona ara hoki, e ngana ana ki te pupuri i te kararehe kai kino i raro i te mana, kahore ngaro i te wahi kotahi o te wheua i roto i te tukanga. "E kore koutou e taea te wehe i enei mea e rua."
  
  
  "Te tikanga o ahau," ka mea ia i te ata, " e kore ahau e whai i te wuruhi.
  
  
  'Ko ia te ngaro? Mawhiti? Haurangi ranei?
  
  
  "Te ia i Karak o."
  
  
  Rongo ahau i Stahl reo o te tupu i te rahi. "Ko wai tenei Karak?"
  
  
  He roa te puku. Sophia tahuri ki te kanohi i te ata ra. Te hihi tuatahi o te rā sparkled i roto i ona makawe, te maramarama tona tiketike cheekbones rei, me te kaki. Ona kanohi te titiro ki te hopu i te huru o te mahana, engari ka titiro atu ia i ahau, ka makariri me te ake implacable atu ake ake. Na i tona reo, ka ia te mutunga tonu i roto i Serbian-Croatian. "I te tuatahi ka korerotia e ahau ki a koutou me pehea Polgar mate, Nick. Ia ma iwa etahi i mau i roto i te ope pehipehi, tika rite toku, e mawhiti, ka tomo koutou Cerna Gora. Kihai ratou i tu i te tupono noa.
  
  
  Cerna Gora te tikanga Montenegro i roto i Serbian. Ka ui ahau ki a ia: "Kua tō te haama no hoatu ake, Sofia?"
  
  
  Tungou ia. "Te traitor, ko te kotahi a tawhio noa ia tatou, ngenge o te whawhai, me te whakaaro o te nui utu.
  
  
  Ka mate ia, he pai-tika traitor o te mate. Tatou piko rua rakau tahi, ka herea te huru i waenganui i a ratou. Na to tatou tapahia te taura, e pupuri ana i te rakau tahi."
  
  
  "Ko te mate e kore e mutu i reira," te Padra growled.
  
  
  "E i teie nei tatou i roto i te waenganui o te tama'ii. E ti'a ia tatou te whakatau ko wai ka arahi i a tatou i muri i te Polgar o te mate.
  
  
  "Ko matou ki te wahia i roto i te rua.
  
  
  "I te tahi atu hawhe," na ka mea ahau, " ko Karak?"
  
  
  'Ae. Evan Karak, o toku tane rūtene. Ka whakahau te nuinga o te reira, Nick. E ia te mana whakahaere i te nuinga o te puni, ki a tatou e te hunga i peia.
  
  
  'A koutou? Engari ki te koe i te Milan wahine.
  
  
  "I konei, he wahine kei te kite i rite ki te tangata o cohabitant, e kore e rite ki te egoist," ka mea ia ruefully. "Me Karak he wuruhi."
  
  
  "E ia te tikanga o te huru hoari," Padra faataa. "Ko te wuruhi, ka mate ki Polgar, me te Karak kiri ki a ia. Ka whakamahia e te huru rite ki te totem, ka rite ki te tohu e ko ia Polgar o te kainga totonu. Ara kino, ko te tangata whakarongo, ka whai i a ia ano tangi, wehi hipi.
  
  
  "Te ora i konei, ko te uaua, me te uaua mō te Croatian te mana motuhake, ko te roa, pea te roa rawa. Ko ahau te hepara ngaro to ratou wairua me to ratou taitamarikitanga, " Sofia aue. — Engari ko tenei hoki estestvenno. Rite whiwhi koutou pakeke, e hiahia ana koe ki te pupuri i runga i te piri atu ki te mea i mahue."
  
  
  "Ko," te Padra mea riri. "To tatou ki te whawhai. E ti'a ia tatou ngaki i te mate o Polgar me to tatou ki te hinga teina. Otiia kahore! Tatou i roto i te Aptos e kotahi ano te whawhai i te mua, me te tākaro kēmu ki te wareware e pā ana ki te heke mai. E ai ki te Karak, ko tatou realists, me te whakaaro e ahau e tatou te pirau i konei."
  
  
  "Otiia e mohio ana koe he aha te reira e taea hoki ki a tatou, Nick," Sophia mea. "He he rota o te iwi i runga i Karak o te taha, a ka noho i roto i te mana rite te roa rite ia tenei wuruhi huruhuru. Ia e kore te mea e kore. Te tatarahapa nei au, e i haere mai koe i konei tonu, a inaianei koe kua ki te haere mai hoki kau-ringa.
  
  
  Ko ana mea, ka whakaaro ahau mo te taime, ano he kawa mana'o rere i roto i toku tinana. Na ka ui ia ki a ia i roto i te tiamana: E Karak mohio e pā ana ki tenei della, Sofia?
  
  
  "O te akoranga e kore," ka mea ia i roto i te tiamana. "Polgar me ahau ki te pupuri i te reira i te mea ngaro."
  
  
  "Na te mea e te reira, ko reira tonu i reira?"
  
  
  'Ae.'
  
  
  Tu ana ia ki runga, totoro, a hoatu ana e ia ki runga ki te ati awa, e mea ana ia i roto i Serbo-Croatian: "Na i reira te kotahi anake te mea e mahue."
  
  
  "Me tenei?"
  
  
  E ti'a ia tatou ki te tiki i tēnei hoari i roto i Karak."
  
  
  
  Chapter 4
  
  
  
  
  Sophia te putanga ano o ona kanohi i te whānui. — Kahore, e kore e taea!
  
  
  'Te whai ahau ki te mahi i te reira.'
  
  
  Te padra puaki tona mangai ki te mea i te tahi mea, engari ia ki te mutu ia. "Titiro, mahino ahau to koutou raruraru, me te aroha atu ki a koe," ka mea ahau. Kihai ahau i haere waenganui huri noa i te ao, me te piki i tenei godforsaken maunga tika ki te haere mai hoki kau-ringa. I ahau ki te mahi i taku mahi, me te reira i whakatara nui. Me Karak me te matau e.
  
  
  "Ia, ka whakamate i a koe."
  
  
  "Ae, Padra. Pea.'
  
  
  "Te korero ki a ia nga mea katoa e pā ana ki te..."'
  
  
  "Kahore, Sofia. Tenei tonu i to tatou ngaro.
  
  
  — Engari he aha e haere koe ki te mahi i?" .. ?
  
  
  E kore ahau e mohio ki a ia ano. Ka haere ahau vahi. Ka tū ake otohetohe, miharo te mea i reira ko tetahi atu whaitake taea e ahau te korero ki a ratou. Otiia kihai i reira. "Korero mai ki ahau te wahi ki te kitea huru, me te hiahia waimarie ahau," ka mea ahau.
  
  
  "Nick, e kore e taea e koutou, kia mahi i tenei.
  
  
  — Ka whai koe ki te kopere i ahau ki te hiahia koe ki te mutu i ahau." Te Padra te mata o whakapakeke ana a pouri noa titiro te reira rite mahogany. Na ka pa whakarere ia ki te hamama: "Na kia haere
  
  
  katoa.'
  
  
  "E kore koutou e hiahia i te reira," na ka mea ahau. "Tenei wuruhi kiri...'
  
  
  — Tenei ko te rite te nui ki a tatou rite te mea ki a koe, Carter. Ka tahuri ia, ka karanga i te ētahi atu. "He aha te wehi tatou ki te tukua tenei tangata iwi ke te mahi i te to tatou mahi. To tatou ki te whawhai Karak, me te whakaoti i tenei wairori te kotahi me te mo katoa.
  
  
  "Ko te Hae. Ko tatou kia torutoru, me te Karak kua pera maha iwi .. Ia paremo i tana whakahē ki te wahia ringa matau ki te whenua, me te riri kanga. I reira i tetahi taimaha te puku, me te ahau i te faahepo i te mana'o e te wuruhi o Milan i te hoko i te tohu e rua, ki ona taha e taupatupatunga runga. A ka waiho e ahau i te pokapū o te reira, no te toto tīmata rere. Tetahi e tetahi, te tangata ka tawhiri atu, me te whakaae ki te Padra, tae noa ki te mutunga i reira ko te whānui nui te hamama mo tatou ki te haere. Sophia ka haere ki te tu i te taha o ahau, i ona kanohi, pouri, me te ri'ari'a.
  
  
  "Haere mai i runga i," ka mea ia, te whakatairanga i te pū i roto i te rangi. "Ka tatou katoa e haere."
  
  
  ", Me te hohoro," te Padra hamama, " i mua i te ngaro tatou i te ngakau ano."
  
  
  Haruru te kata ko te whakahoki, engari te kata ko te mea whakamutunga i runga i tona ngakau. E kore ahau i rite te whakaaro o te tango ih ki te slaughterhouse. Sofia te haere i te taha o ahau ki raro, te kuiti aroa, i ona pokohiwi, tapawha, me ia e mau i te pouaka whakapehapeha i roto i te whakapehapeha. Haere ia ano he tangata, kahore he horihori kau ranei, te faahoaraa, ahakoa i te wa wa ki tona huha pania toku .
  
  
  E ti'a ia tatou i te titiro rite te tawhito pānui a, no te tomo i te pa. E mohio ana koe, enei pānui: he hautoa kaiahuwhenua tokorua, stoically te titiro ki te heke mai, e ia tona ringa i runga i te kauwhiti o tona rapa motokā, me ia ki te noho paihere o te witi i roto i tona ringa. Anake kihai ahau i whai i te taua orotika, toy, me te Sofia te pupuri i te tawhito arotahi. I muri i a matou i te waka paipōro, kakahu i roto i te rakau, me te pupuri i te patu. Te Atua Kaha Rawa . ..
  
  
  Haere matou i roto i ng a ara i waenganui i te hulks o te pereki, me te raima whare. I mua, i te raro papa i te nuinga o te teneti, toa iti, ki te rakau awnings i runga i te ohu ai e taea te tuku iho ki te mahi rite ki te porotiti. Runga i te patunga i nga whare ki te balconies me staircases, me te tuanui, i mea hipoki ki te tāpa. Engari inaianei tawhito Afthos i te hunga mate, te whatumanawa i te rangi, me te tau'a ore, tae noa ki te kahore he mea i mahue i a ia ko te puranga o te tupuria puehu.
  
  
  I te wa i ki te wa, kotahi te wahine i haere na roto i te mimmo, te nuinga o kakahu i roto i te upoko-ki-koromatua i roto i te pango. Hohoro tonu i runga i, te tū noa mō te taime ki te tahuri me te titiro i muri ia tatou. Ko te ara kuiti i huihui ki te iwi, i etahi tau, me te hunga whakakake, engari atu pinepine taitamariki, ki te nohopuku mata, me te hi'ohi'o ranei i hopohopo ai kanohi, me te indecisive kiwi.
  
  
  — Kihai koutou, me te Padre mea e te iwi i konei te tawhito?" Ka ui ahau ki a ia, Sophia, whakairohia.
  
  
  "Ko enei te hunga i huihui ki a Karak, me te e tatou i mohio mo nga tau e maha. Engari Karak hoki tīkina mea hou. I ona ngutu nga kukupa i roto i te matihe. "E mea ana ratou e ratou i konei ki te whawhai mo te take pai, engari i te tahi taime fifili e ahau kia pehea te hohonu ih o te whakaaro e. Ahau tino hiahia i roto i te Karak.
  
  
  "I te iti rawa i te reira ki te tangi haurangi."
  
  
  "E tatou e kore e tika tahae," ka mea ia. Na ka whakaaro ia mo te taime, e kore rawa te whakaoti i ia rerenga kōrero.
  
  
  Rite te nuinga o te Roma, pa, Maunga Athos Mistletoe i te āhua rite ki te wāpu, ka tū symmetrically a tawhio noa te huarahi, i runga i te temepara towered. I reira ko te tata kahore i mahue o tenei temepara, engari ka tatou i te tae i te kaupae ārahi ki runga ki reira, Sofia te tohu, me te mea: "e kore Koutou e taea te kite i te huru i muri, Nick. Me i te tahi atu taha o te Vigilus ' whare. Te reira i te nui, me te pai te whare, me te reira he tonu te koka-i pupuri i te i roto i te huru pai atu i te tahi atu i te whare, na tenei ko te wahi Karak noho. Ko reira i reira i mua, " ia tāpiri atu tona tangi.
  
  
  "Vigilus, Koromatua, ko te kore e te reira?"
  
  
  "Neke atu i rite ki te hoia pupuri rangatira. Te porowini kawana noho ana i roto i te Afa. I runga i te della ano, i tenei pa, i whakaturia e te emepera etene Diocletian. Aptos i te iti rohe pou, me te Vigilus i te kawenga mō te iti hoia pupuri, a ko te pononga, ko wai e mahi ana i te whakapakoko, a whakaakona ana ki te kia gladiators.
  
  
  Ka taea e koe te kite tonu i te taiepa, me te herehere, " ka mea te Padra, i haere mai nei ki runga ki a matou. Ka poipoia tona matau i te whakaukia amphitheater. "Mate ratou i te reira ... ranei e noho ana ki te mate i roto i te Rime."
  
  
  Ako ia i te roa o te porotītaha peihana. "Titiro te reira rite te reira tonu i roto i te te whakamahi i,"ka mea ahau i muri i te kitenga i te āhua pai i te huru ko te.
  
  
  "Na te mea," ko te Padra tonu. "Kua tonu whakamahia e te huru no te target shooting, me te hākinakina. E kore e pera roa i mua, a, no te Polgar i ora tonu, Karak whakaaro te whakamahi i te huru mo te tahi atu kēmu — tawhito kēmu.
  
  
  "Gladiator tae? Kei kidding ahau.'
  
  
  "E kore e ki te mate, engari rite ratou e te Roma i tahito ra competitions." Sophia ruia e ia tona matenga kanohi. "Polgar kihai i whakaaetia o te reira, engari i whakawhirinaki hoki ia ki Karak rite tana rūtene, me te whakaaro te reira rite te kinokore te ngahau i te wa."
  
  
  "Te Roma, rawa," ka mea ahau.
  
  
  "A, kia rite ki nga Roma, tona rongonui, kua nui haere." Te tango i te manawa hohonu, te Padraig piki i nga kaupae. "Te reira parakore ki te haurangi, ki te whawhai tahi i te tahi. A, no te ka te reira te mutunga?
  
  
  "E Karak," Sophia mea grimly, a arahina ana i te ara i runga.
  
  
  Hoki te temepara i te tapawha nui, me te tika i tua atu i reira ko te hautoa o pātū e karapotia ana e te toenga o te taiepa. Te kore te feaa, haere matou ki te pātū.
  
  
  "Pōti rite," ko te paea te kaiārahi mea, me te hoki i te wā tuatahi ka taea e rongo i te tremor i roto i tona reo. Te tangata e piri tatou i te muri, glancing furtively i te tahi i te tahi, me te muttering to ratou reo. Ko te huru ko te marino: he whakatupato i te ata e mua i te kino whatitiri, me nga tangata katoa a tawhio noa ia tatou, ko te pai te mōhio o tenei. Te mōrearea ata saint kihai i whai ia tatou ki te pātū. Haere matou ki raro i te echoing kauhanga ki te flickering rama. Na ka tomo i te nui o te tapawhā ruma tahuna e toru-waewae braziers. Ko te kakara o te tahunga hinu whakairihia taimaha i roto i te rangi. Te mau tenetere i ma'iri a'e, ko te pātū, ko te whakapaipai ki te whakapaipai o te tūranga, me te taonga: taimaha whariki,-ringa whakatakotoria mose papa, me te taonga frescoes. I teie nei te whariki i te haere, te papa i te ngatata, me te paru, te reira creaked mai te tapu, a te peita i pokea ranei ngatata. Na i reira he ētahi atu taonga ki te kahore te roa o te heamana o te rakau taratara, me te tokorua o te taumanu, i runga i nei e pā ana ki e rua tekau ma te iwi titiro matatau atu i a tatou waihoki.
  
  
  Toku mata oioi me te heamana ki te iti dais i te tahi atu i te mutunga o te piha. Te dais karapotia e rave rahi stone poraka, a i mea hipoki ki te kakahu, me te huna i tino mau. I runga i te nen i reira he a tawhio noa, heamana, kahore he hoki, arorau huaina te Roma heamana, me te ki ano te toru-waewae brazier.
  
  
  I reira ko te tangata e noho ana i roto i tenei chair. Ego ako ia i roto i te pahuhu noa te marama o te brazier. Ko ia te nui, ki te matotoru mingimingi pahau, e hipoki tona huru o te mata, a ko tona mata hipoki ki te kino rārangi, me te i pokapoka. Ko ia te kakahu i roto i te rumpled khaki kākahu mau e Castro o guerrillas, me tona roa, pango te huruhuru i te whakapaipai ki te pirihimana pōtae.
  
  
  I ia MAB o aunoa i te pū i roto i tona uma, a ko ia te mirimiri i te reira rite ki te mea i ona tino toy.
  
  
  Ka titiro atu ia i ahau ki ngā huamoni a ka ui: "ko Wai koe?"
  
  
  "Nick Carter."
  
  
  Ia sel arā. Stahl o te reo, ko te koi. "Kua rongo ahau i a koe, Carter.
  
  
  — Kua rongo ahau i a koe i te aroaro o." E kore ona Stahl te tāpiri i mea ia, i rongo e pā ana ki te nen. "Ko koe Evan Karak, Polgar Milan o rūtene.
  
  
  "Milan, he mea mate."
  
  
  'E mohio ana ahau e.'
  
  
  "E te aha e kore e taea e ahau te waiho i te huru rūtene muri." Karak stroked tona pahau mo te taime, i ona kanohi whāiti. "Kei a koe i roto i te kamupene kino, Carter.
  
  
  'E ratou toku hoa. Te tikanga e ahau, kei tatou hoa katoa o Milan, " na ka mea ahau marie. "Engari ko ia i konei mo ia.
  
  
  'No te aha?'
  
  
  "Ki te tiki i te kiri o Milan o te wolf."
  
  
  Te reira i te puku. Karak titiro nuitia i ahau, ki te pouri, te riri, te kanohi. "Huru kiri?" — He aha te reira? " ka ui ia koi. 'No te aha? Ki te hoatu i te huru o te haerenga, whakaahua, waiata, etc. ki te i te paihere o te discontented te iwi?
  
  
  Haunga ahau, te Padra i te neke i roto i te tutu riri, a ka maka e ia i te ringa i runga i te emu o pokohiwi ki te ata ia ki raro. "Kahore," Karaku ka korerotia ki a ia. "Engari no te mea o tenei." Ka mau ia i te manawa hohonu, me te tahuna, improvising rite ia i korero. "Tutaki ahau Milan maha nga tau i mua i roto i te Berlin. Ia kotahi ka mea ki ahau, "Nick, ahau te haere ki te kāinga i teie nei, engari e kore e wareware i ahau. Haere e hoki ki to koutou American te iwi, kaua e wareware i ahau." A kihai ia i mate, e nehenehe tatou e tāpiri i runga i te tāra, e nehenehe tatou e tāpiri i runga i te tāra o rave rahi te ti'amâraa-te here Ameliká."
  
  
  I taua taime ra, Karak o te tangata, ka anga ki te mutter, me te neke restlessly, me te kotahi a tawhio noa i a ratou kitea rawatia ake ka hamama: "te Reira i te mahanga." I te tahi atu i te hamama: "e Kore e tenei emu!"
  
  
  Ka tahuri ia, ka kite i te kaikōrero i nga taitama, te tuo i te rua o Karak hou o taritari. Te reira hanga tikanga. Tahuri ahau hoki ki te tūāpapa, me te Karak te kanohi o te tutaki toku, ki tonu i te pohehe.
  
  
  "Kei a koe te tangata ke ki konei, Carter," ka mea ia. "E kore koe e matau kia pehea te te mea kei te ki a tatou."
  
  
  Ahau ngenge o te karangatia e te tangata ke. Na ka pa whakarere i ahau ngenge o tenei katoa faahapahia te riri. — Ahau i haere mai hoki ahau, otiia e kore te tika mo a ahau, " e ahau i motumotuhia i a ia. — Ko te hoari e kore e no ki a matou, ki a koutou, ki a matou, ki ahau, ki a matou, ki a koutou, ki te whakaahua, ki te waiata. Engari no te reira ki te katoa outdoor pool. Te reira i te tohu o te mea Milan mate hoki. Ko te tohu o te haere noa, me te motuhake mo te iwi o te whenua katoa."
  
  
  I reira i tetahi atu hum o te reo me nga kaupapa o nga tangata e rua. Hoki te taime, whakaaro ahau e ahau hiahia i haere tawhiti rawa. Katahi ka haere tetahi o te pakeke te tangata, i te tepu mea i roto i te ohorere: "ka Taea e koe te rave i te reira no tatou?"
  
  
  'Ae. Ko tana kupu kua horapa, a ka te tikanga o te tautoko me te moni mo koutou. Hoatu e ahau ki taua."
  
  
  Ia ka ka tino whakahekea atu. Katoa e hiahiatia ana e ahau te tika i teie nei i te mumura me te haki ki te tiki i ahau peresideni pōtitia. Te oaoa i roto i te ruma nui, me te ua te reira rite e taea e ahau te tiki Sofia me tana rōpū i roto i o tenei ora.
  
  
  I roto i te mai o te aparauraa i muri, ko te tangata tawhito o te reo i taea te mārama i rongo. "E mea nei kia hoatu e matou a te emu te huna i tenei," ka mea ia. "I te ao, te hiahia ki te rongo e pā ana ki to tatou pakanga, a, ki te Carter taea...'
  
  
  "Tito noa," Karak i te whenunga o. "Te reira katoa i te teka. Tonu. . Tona kawa huru kanohi glittered maere a ia āta, ka anga ki te malimali. Te reira i te kino ataata. Ka piko ki raro, tangohia ake ana te koti huruhuru hina, me te clutched te reira i te mauiui i roto i tona ringa. "E hiahia ana koe ko te hoari?" Tika katoa, mai te tiki i a ia. E kore ahau e hiahia ana koe ki hea tata Sofia ranei Padra, i roto i te take te reira i to koutou taea ki te faaino i ahau. Ko te reira pea te huru whakapati. Ka titiro ia ki te tātai nui ki te mahi i tetahi mea. Engari haere ahau ki runga, ki a ia, me te tata i roto i te ringa o te tae a, no ka korerotia e ia ki ahau ki te mutu. Na ka maka e ia te huna i oku waewae. Ee mau te reira, me te hohoro, rere ana ona maihao ki runga nah, i te rapu mo te iti kono i te hoki o tona kaki. Ego uiui ia, e rua, e toru nga wa, he hawhe-te tahuri ki te huna i tana rapu i Karaz.
  
  
  "Karak," na ka mea ahau tou kanohi. "Ehara i te wuruhi o Milan."
  
  
  Karak i te whenunga o, i tona ringa whaka convulsively i runga i te pū. Stahl huru o te reo ki te karanga, me te whakawehi. 'E kore e taea te heahea. I kite ahau i te wuruhi o te mate i ahau, a ka mau ahau ki nga kiri atu. E koe e karanga ki ahau i te tangata teka?
  
  
  "Ehara i te wuruhi o Milan."
  
  
  Karak parore, rāoa ki te riri, me te ka ohorere kata. Tenei tangata ko te āta haurangi, me tenei hanga te huru, kotahi rau e wa ake kino, me te katoa ego mahi ohorere. Ka tahuri ia ki tana tangata, ki tona kikokiko te mata tahuri leaden i raro i tona pahau. "E ka e ia piro, tenei Carter taata," ka hemo te kaha. "Ia haere mai i roto i rite te mea e tatou huru kaiwhakahaere, te kerēme e kore ko toku kiri, me te kaikorero ki ahau o te teka. He aha te kata!'
  
  
  Te iwi taitamariki mārama whakaae ki a ia. Ka piko i runga i te kata, ahakoa i pupuri ratou i o ratou kanohi ki runga ki ahau, a matou ki te haerenga, te whakaahua, te waiata, ki a matou ki te rōpū iti e pupuri ana i te maripi, me te pū.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "Kei hea te i te mau te wuruhi?" — Kei a koutou te huna i te reira?"
  
  
  Ego te mata o te ohorere ka nui, tona ham-ringa ano mau MAB a ia e hāngai ana huru i toku uma. "Te tango i te kiri,"na ka mea ia, tona huru reo matao, me te mārama, te tapahi i roto i te hum rite te lancet. "Te tango i te reira, Carter. Me te tiki i to koutou nga tarakona i mua i te tunu i te reira katoa a tawhio noa katoa te hopi.
  
  
  Padra snarled i muri,"e kore Koe e titiro ki te mohio ki te mea ki te mahi ki tenei, Karak."
  
  
  Karak spat riri, tona koromatua te tahuri i te ma i runga i te keu. I reira ko te tipu haere te aue o te pouri riri i te haama no o te iwi ki te tatari mo te kotahi kupu, ki te whakaturia ih free. E riro te reira i te kohuru, i te patunga witi, e hipokina ki te to tatou i te toto. Karak tu ki runga. Te huru o te kanohi i mura ngana.
  
  
  Ia, peke i mua. Kotahi te whakatikanga o taua tangata ki te tiaki i Karak. Kahore he whakaaro e rua, ka kapohia te pū i roto i tona ringa, a taora i te take o te reira i roto i tona huru o te mata. Ka karanga, ka hinga whakamuri. I muri i ahau, Karak o te tangata i te hamama i roto i te wild te oaoa e te horapa rite wildfire. Karak, miharo ki taku tere te patu, tutuki i runga i nga nohoanga, ka hinga ki te strange ka tītī. Na huru mau ia te huruhuru, yanked ia ia ki runga, a kumea ana e ia te pū i te huru o te ngoikore maihao.
  
  
  Te reira i tukia ki roto ki a ia i te oko, pera ana aua tangata e pā ana ki ki te tupuhi i te tūāpapa. Ona, karanga. - 'E noho ki konei!'Ranei, ka mate ia i te tuatahi!
  
  
  I te rua nga tangata i piri, me te mo te afa setoni, to ratou au ra ki te freeze. Etahi o ratou te pa ki to ratou patu, me te mea e kore ratou i mohio ahau e te auraa te reira, engari kahore o ratou i mau i te mōrea.
  
  
  "Padra," na ka mea ahau, " Sofia." Na, ko era atu. Haere mai ki konei.'
  
  
  Te padraig kata heartily a, no te tae ia i ahau.
  
  
  "E kore ahau i feaa e koe," e ahau growled. — Kia ahau ka whiwhi koe i roto i ano, rawa." He reira he ara i roto i?
  
  
  "I runga i reira," te Padra ka mea, tuhu ki te kuwaha tata huna i roto i te atarangi. Te reira i te iti rawa i te tatini ngali-fehangahangai tangata e tu ana i waenganui ia tatou, ko tetahi ko te kuwaha.
  
  
  "Te tikanga ia ratou, Karak," ka mea ahau. Ka titiro atu ia i ahau i roto i te kokonga o ona kanohi i ona kanohi, okeoke hoki i roto i to ratou māwhero turanga, pirepire o te toto i hanga i runga i tona rae. Ko ia ano te pakeke te uhingá i roto i te ate mā te huru. Ia hamama i te tikanga, me te tangata muttered ano ratou i whakarongo ki te emu.
  
  
  K ra i te huarahi i hanga. Ego tīmata kukume ana ia atu i te turanga. Tutuki ia, engari i kahore kōwhiringa. Ia mätou i tona pu i runga i te huru o te ringa me te pēhi i te emu o te pū hohonu ki roto ki ona rara ki te hanga i te reira pai. Taea e ahau e hongi e wehingia ana i te pareparenga o te huru.
  
  
  "E kore koe e ora, kuri," ka ngunguru ia.
  
  
  "Na, e kore koe e whai ki te ora rānei," emu i korero ai ia grimly. "Ka ora i rite te roa rite ta tatou e rave."
  
  
  Karak mārama whakaaro e tatou ka whakamate i a ia kia haere matou i tenei passageway. No te mea e kua e ia te mahi i te reira i raro i a ratou i raro i te rerekē ngā āhuatanga. I roto i te poropiti o te hepohepo, ia takatakahi, clawing me te whakangaro. E kore ahau e whakapono ko ia i mohio o te mea i mahi ia i te wa. Ma te kararehe o te aitua ko te kaha rawa i roto i te nen mo te taua. Ko toku ringa i tata rawa ki te huru o te mangai ka ana i te aro ki reira, a ia wahi i te reira. Toku huru i te tumu, me te aunoa: te pū i maturuturu iho ia. Ego tonu e pupuri ana i tona ringa, engari ka Padra aitua tutuki i runga i ahau, te atu ka murua e ahau o toku counterweights, me te Karak whawhati free. Ka wahia i roto i te haukāinga, i te hamama. 'Te patu i ih. Patua ih.'
  
  
  Kihai i reira noa te wā ki te kanga ahau. Ko te tawhito Turkish hoari lashed i roto i i ahau ki te savage whakatangi. Ahau cringed, me te mea ētahi toku tumuaki. Na ka kite ia i tetahi wāhi, me te, piko iho, ka nui rawa ki te kakahu i runga i te atamira, me te reira ka hinga te wahi motu ke, ano he tablecloth i runga i te tepu. Ia u i runga i te papa ki te maha atu i nga tangata e ngana ana ki te aere ake ki runga i a matou i muri. Na i te waetoru ruarua, me te hinga ki te tūtukitanga. Te tahu ki te hinu tauhiuhia ana i roto i te rangi i roto i te pewa whānui. Te ua o te ahi hissed a tauhiuhia ana i runga i te matao patunga witi, me te rangitoto rere pakaru ki roto ki te mura, ka meinga te whakaoti i te whakama, me te wehi i roto i te piha. I te iwa o tatou kukupa i roto i te ahunga o te putanga, whiua backhands, me te tika i nifó katoa a tawhio noa ia tatou. Karak kanga te rewera, ko tona tawhito nati tahi. Te padra i whiua e tinana a tawhio noa te tata rite nohopuku rite ia ia i te kanga. Sofia te whakamahia te tawhito Mannlicher rite te pekapeka ta'iriraa popo. Ego i te kotahi i pere kore utu nui ki tenei hui, ara, ki te hey, i reira ko te tupono ki te whai.
  
  
  Ko tētahi atu o Onin o nga tangata i haere mai ki runga ki ahau i te taha. Patua te reira i tona huru, na te pakeke e ia poipoia hoki i roto i te hurihia brazier. Ia ähua rite ki te hiahia ia ki te haere ki roto ki te horonete o te ohanga, me te whakatika ake i roto i te wild te kanikani, e papaki ana tona ringa ki te koromamao hoki o tona tarau. Te Padra whatu a tawhio noa, me te patototanga iho te tangata e ngana ana ki te patu i Sofia. Te tuatoru ko te ki te poto waewae i mua i taea e ia te whakamahi i tōna .45 ërä. I te tahi atu i te rua äta whakatata, a ka tu ake, rite ki te patua e ahau i roto i nga matenga. Padra mau tetahi, me ana mea, ka mau te tahi atu, na to tatou e rua hit ih upoko ki tahi i te tahi. Hinga ana ratou ano he hua e rua, na e ih e takahia te ētahi atu. Te reira i atu rite ki te tawhito-pupuku pae whawhai atu i te tetahi atu.
  
  
  I muri ka haere mai matou ki te nui o te taiepa tawhito o i hanga te matotoru o te rākau tū tahi e crossbeams. Tatou i te tuwhera te reira, a taora i te reira i tutakina, te ofatiraa i che o te koromatua. Te Padra taora i te tatau e tutakina i runga i te tangi o te hamama.
  
  
  "Hey, ka whai ki te pupuri i ake ih mo te ia," ka mea ia.
  
  
  "Pea mo te meneti," na ka mea ahau grimly. Te tatau kē te murua te patototanga i runga i. Ia, i rongo Karak hamama whakahau. "Kahore he toki, ka idiots. Whakatangihia te whakatara i te tatau, ki te hukahuka. Whakatangihia te reira ki runga. Patua ih. Kaua e tukua ratou e mawhiti.
  
  
  Ia hohoro titiro a tawhio noa ki te tatau i te iwi, tata matapo, i roto i te pouri. I reira i anake te ono o a matou i mahue, ko tetahi tangata tumutumu i roto i te mamae, i tetahi huru ringa kahakore, ka rite ki te pakaru parirau pinned ki tona uma, a ko te atu ki te toto haurangi-mata.
  
  
  'He aha ko tenei tatau? Te Padre ka ui ki a ia.
  
  
  "Whakaaro e koe e hiahia ratou te whakamahi i te tatau i rite ki tenei mo te lousy seraglio?"
  
  
  "Na, kei te haere tatou?"
  
  
  Haere-haere ki waho, " ka mea ia noa.
  
  
  "Ka tatou i hiahia pai waiho," emu ki a ia, " i mua i haere mai ratou ki a ratou hinengaro e me haere a tawhio noa te pātū."
  
  
  Te Padra ka haere ki te pouri, ki te kuiti, kauhanga roa rawa te huna i te pouri. Sofia mau toku ringa, a haere ana i te taha o ahau, kanga, me te hamama i tata tonu ano ia i tutuki te mo kitea te otaota.
  
  
  Ka rite ki koimutu ta tatou i tomo te inky te pouri, i matou i roto ano i te katoa i runga i nah, ki te kurupae o kanapa rā e momentarily whakamatapotia e ia o tatou. He atarangi puta i roto i wahi, atarua i roto i te tauhou, i te marama. Maoritia ana, huru te patototanga ia i roto i, te mana'o tonu te utu i te uaua i haea, me te raru. Te padra hamama, a matou i te aru katoa te huru, te nui, te feruri racing i roto i te pātū o iāri. Te tangi o boots i anake i te torutoru waewae i muri i a tatou.
  
  
  Ka haere mai matou ki te tangi o te pātū, i te mea whai wāhi i roto i te semeio ora. Te Padra a e toru atu nga tangata i piki ki runga ki te nach, me te Rivn mutu noa roa nui ki te pana Sofia i muri i a ratou. Puritia e ia i roto i tona ringa ki ahau i runga ake, maka ana ona waewae ki runga ki te atu taha o te taiepa, a tahi tatou i runga i te huarahi, i runga i te atu taha. He ngau kino i te ua o te mata hissed runga i a tatou, me te lashed te tihi o te taiepa te wahi e hiahia ana tatou kua noho.
  
  
  Padra tohu i te matau i roto i te ahunga matou kia haere. Taea e tatou e whakarongo Karak i te tangata ki te rere hoki, me te puta i runga i te atu taha o te taiepa, titiro hoki te hu'ahu'a ra te wahi ki te haere i roto i. Katahi tatou ka tahuri te kokonga, haere ki raro, te kuiti, faa, whiti te marae, me te rere i roto i te kāmelí wahi kua ururuatia o te pahuatia nga whare.
  
  
  "I konei, ratou kei konei!" haere mai i roto i te hamama i muri i a matou. E kore matou i maia ki te mutu ki te titiro hoki. "Haere ratou i roto i konei. I konei! Tapahia atu te ih.
  
  
  Te Padra ngaro ki te Waiariki Pati, te whare kia noho te bathhouse. I te wā kotahi, ko te reira i te runga whakapaipai i te whare, te rawa mo te taua mamao hoia rite
  
  
  Aptos. Ko ratou pea i te mea ke atu ki te mahi i waenganui i te rua gladiatorial whakataetae. Tatou i te tomo i te calidarium, he nui central hall ki te Jacuzzi, tuwhera rawa ki te whakamarie. Tatou ka oma ki te iti ruma i te hoki rite Karak o te tangata i puta, me te tīmata shooting i a tatou.
  
  
  Ka haere mai matou ki te frigidarium te wahi i te matao pati i kotahi kua, me te Odin i te hurihuri a tawhio noa ia tatou, i te toto, gushing iho huru o te pouaka. I mahue ia tatou huru i reira, mate, me te hohoro i roto i te iti apoditherium, te Roma ōrite o te rūma, me te heke iho te maha o ngā rerenga o te pikitanga ki te raro i te taumata.
  
  
  — He aha te Padra te faanahoraa a te?" Ka ui ahau ki a ia, Sofia, te kupukupu tonu uaua. "Kahore o matou tupono noa o te whiwhi i mua o ih."
  
  
  'Matou . .."e tamata tatou ki te tiki ki te sewers," ia hissed breathlessly.
  
  
  Te padra mutu i roto i te mua o te nui hōanga pouaka. Anake te pouri i kitea ki raro, ki reira. "Iho," ka mea ia curtly, a kahore he feaa, ia ruku. Tatou i matapo i aru i a ia, a haere ana ki raro, ki te paru, me te wai. Sofia ka u ki runga ki toku uma, a peia ahau ki te paru.
  
  
  "Te hohoro, kia hohoro," te Padra mea wawe, me te tatou i tutuki te waewae i muri i a ia, whakawhirinaki te nuinga i runga i te tangi o te huru o te gurgling tapuwae. Ko te rua e toe ana i te tangata, i uhi i te taui.
  
  
  "Kia tupato i te wahi i hoatu e koe tou waewae," Sophia whakatupato ahau. "E kore e ahau te kakahu hu."
  
  
  — He aha i pa ki tou hu?"
  
  
  "Haere," ka mea ia laconically, me te tonu. Rere ahau i te taha o ia, e toku tarau pipiki ki oku waewae me te mea komukumuku ki te kiri i runga i te roto o toku huha. Hanga tatou i to tatou ara i roto i te pakari o te haunga, pouri huna ana, e kore e tu te roa i roto i te wahi kotahi, engari i nga wa katoa i tahuri ki tetahi a tawhio noa te ara i roto i te kotahi te huarahi ranei tetahi atu. I te reo, me puhuruhuru karanga o tatou kaiwhai fakaongo a tawhio noa ia tatou, me te reira ko e taea ki te korero ki a ih tawhiti ranei aronga. Panting, tatou ka rere i runga i.
  
  
  Whakahaere ahau ki te ui ki a ia. "E haere tatou ki te huna i konei?"
  
  
  'Kāore he . .. Tetahi . Karak ka tiaki i te tomokanga ki te pupuri i a tatou i roto i... ki... ki te kiore, mau. E ti'a ia tatou ... te tiki ki te poka i te rua ki te wahi e matou camp. Kei matou i konei . ... te haumaru, " Sophia hemo.
  
  
  Na ka pa whakarere, matou i rongo i te tangi o te taahiraa avae e rere puta noa i te kohatu i te mania i roto i te mua o tatou, te tika a tawhio noa te kokonga muri. Te Padra mutu i roto i te riri, no te te ahua, ka haere a tawhio noa te kokonga, me te haere tata nuitia ki toku ringa. Ko ia te whatu a tawhio noa, me te emu o te ringa taora ki roto ki tona matenga ki te katoa i tona kaha. Te rangi mawhiti i roto i te huru o ona pūkahukahu, me te ka hinga ia headfirst ki roto ki te paru ki te wai.
  
  
  Ko te tangata tuarua tīmata ki te hipanga i peka ke i a ia te haere mai huri noa i te kokonga, me te tohu ki tona Mauser i ahau. Ia ihora aunoa, e tatari ana ki te pere ki te haere atu. Engari i taua taime ra, i te haruru tangi ngateri ana i roto i te i roto i oku taringa, me te huru ūnga te ngaro i roto i te whero, te a'oi te. Ko te tangata e hinga ki runga ki te kamaka, a ka kite ia te Padre e tu ana i runga i a ia ki te pū i roto i tona taha ki maui.
  
  
  E kore ahau i te ururua tetahi wa. Ko te toenga o te Karak o te tangata i pupuhi a tawhio noa te kokonga, i roto i te matapo ki te ngana ki te patu i a matou. Arahi pere ki runga, me te whined i roto i te overture o ricocheting matā me te koi shards o te kamaka, i to tatou taringa.
  
  
  Ka piko iho ki te tiki ake i te Mauser, engari na te Padra ka ui, " he Aha te mea?": "E hiahia koe Karak o patu?"
  
  
  "Papau, engari hoatu e ahau i te reira ki runga."
  
  
  Ka tukua e ahau te pū, e tonu te kai paipa. "Pera i te tuarua-i roto i-whakahau, ego kī te reira mo te ia, engari i roto i te meka, kia whai koe i te reira."
  
  
  "Mauruuru e koe, Padra," na ka mea ahau, me te mau i te Mauser.
  
  
  "Ka e ratou ki te amphitheater tere atu i tūmanakohia ahau," ia growled i runga i te mohoao clatter o ngā matā. "I teie nei e tatou i mau."
  
  
  "He reira kahore he ara atu i roto i?"
  
  
  Engari tata. Ki te haere tatou hoki, ka haere mai ratou ki a tawhio noa te kokonga, me te kopere tatou ki te hukahuka.
  
  
  "Ki te kore tatou e," Sophia ka mea ia maua, " te hunga i muri i a matou ka hopu ake ki a matou, me te patu i a matou." Te reira i te aue.
  
  
  "Well," na ka mea ahau, " pea e taea e ahau te hopu ake." Ia tae i roto i te meneti, me te unuhia i roto i te hau poma.
  
  
  Ko te hou, putanga ake: iti, mama, me te ake takiwa. Te reira i te rahi me te āhua o te rīwai reka me te mistletoe motuhake pātīmata, na te reira e kore e taea e te aitua tīmata ki te hinga i te taime. Te reira i unuhia atu e cheku, me te ahau i te rua hēkona.
  
  
  Te reira i maka na roto i te huru ki te kokonga i roto i te mua o te us, te wahi i reira oioi i waenganui i te rōpū o te tangata i runga i te atu taha. Ka rongo a ia i te oho karanga i rite ki tetahi o nga tangata a tawhio noa ratou, patua hey, i runga i te whenua, me te poma haere atu ki te bang. Ngangau ko te hawhe o te pānga hinengaro, ka rite ki te AUE tikanga korerotia ki ahau. Paowa pongere tonu te irava.
  
  
  Tonu, i rongo ai matou Karak o te tangata whewhera mo te manawa, ka mamae, me te gagging. Inaianei ratou wiri, mana'o te mate, me to ratou pūkahukahu i te whakatuwhera i te neke atu i te ratou kino.
  
  
  A tawhio noa ratou, Odin tutuki a tawhio noa te kokonga, rererua runga i te mamae, me te whakapairuaki, i tona mata contorted ki te mate. Te padra kia i roto i te mohoao hamama me te na akina iho tona matau ki te tangata i te kaki. Hinga ana ia i rite ki te puru, kua taronatia.
  
  
  "Kaua e hī," na ka mea ahau warningly. 'Oma!' Tatou oma. Matou i tahuri, i rere hoki i te ara hiahia matou te haere mai, tae noa ki te Padra kitea tetahi kauhanga raro. Tatou i te tomo i te reira, a arahina ana ano tatou i roto i te whatunga o raro putorino, i runga taha ki te taha sewers, a ka heke ano ki te heke ki roto ki te matua sewers, a te tahi mau taime noa i roto i te porowhita, te kowiria, me te tahuri. Tona ngaro tikanga katoa o te huarahi. To tatou mawhiti mau i runga i te huru o te strange kikorangi.
  
  
  I te kotahi ira, mutu tatou i raro i te hu'ahu'a rua ki te hautoa o e'a ārahi ake ki te koma te rangi i runga ia tatou. Ka haere matou ki runga rite hohoro rite taea, me te mau i te iti manawa a, no te kitea e matou e tenei putanga ko te makere.
  
  
  I te whakatuwheratanga i hoatu e te uru ki te mara, ki tonu i te toka, me te rakau tenei. I runga i te atu taha o te mara i te pari e sloped iho ki te āta, me te ka tatou i te tae i te mutunga o te reira, te Padra tohu ki raro, a ka mea, " Pai! Tatou ka whai i te reira, a ka haere ki te poka i te rua.
  
  
  Te poka i te rua i te nui raorao kihai te titiro ano tona ringa i keria te rapa i tetahi. Te huru rua i puhuruhuru, te wā, ngā tūāpapa o parauri veined te kamaka, me te parapets taha e tataramoa pururu, me te kino, stocky rakau. I taea e ia te tata a feruri na i te pononga te patu i raro i Roma wepu ia ia e haere e'a.
  
  
  "Whakamahia ahau ki te ora i roto i te Berlin," Sophie mea i te kanohi. "Na roto i te Aptos. Na, inaianei na te pōti i konei.
  
  
  Kia tenei te miro o te ao.
  
  
  
  Chapter 5
  
  
  
  
  Te puni, ko te kei i runga i te mania i te titiro i te western toi. Te reira i te ngā o te rua ururuatia te whare e ahau te whakapono i te legionnaire o te pa, me te whakahau i tuku. O te akoranga, i hangaia te reira rite ki te korero ki te taea pononga tuhinga, ki te kotahi anake te tomokanga, me te era atu o te taha, pari, me te tino uaua. Ko te haumaru nui, rite ki te haumaru kia rite ki to ratou hideout kua taea e ki raro i te tahi atu i te huru.
  
  
  Te maunga i te rangi i te matao, ara, na, i muri i te poutumarotanga, me te iti i te ahi i te tahu i roto i te wāhi i roto i te tangi o te nui rawa i te whare. Odin a tawhio noa te tangata e aki ana hoki ki te taua ure, mu ki a ia. I te tahi atu tangata i crouched nuitia na roto i te kuwaha, raiwhara i roto i tona uma, e whakaata mai ana i raro i te kotahi te ara.
  
  
  Ko tōna i roto i te iti wharau, e mahi rite ki te whare moenga, kīhini, ruma rokiroki, a ki te whare taonga mō te haere, te whakaahua, me te waiata. Sofia me te Padra i ahau. I te toru o a ratou i squatting i runga i te moenga o te haerenga, whakaahua, te waiata, te nuinga o te wahi whakamarie i roto i te piha. I matou i te pounamu o te waina, e rere i roto i te tino hohoro i a tatou tonu te korero ki te hoa.
  
  
  "Karak kore e pa ki a tatou i tetahi atu," te Padra mea i roto i te iti te reo. "E kore e rite ki te roa rite e tatou te haumaru i konei.
  
  
  "E kore e e rave rahi o tatou i mahue ki te whawhai ki a ia, ki ia whakaeke," ka mea ahau. "Reira e wha o tatou haunga a koutou, me te ki ahau."
  
  
  "Ae, engari Karak tamata ki te tupuhi, i te puni i mua i te aroaro o, i a matou e peia a tawhio noa te Maunga Athos, a haere ana i konei ki te haere tonu te whawhai. E kore matou i koperea ki te patua, o te akoranga, engari ko tatou aitua patua e rave rahi o ratou. Ko reira he nui te morare hinga hoki ia."
  
  
  "I matou i ētahi atu iwi i reira," Sofia mea. "Tonu, e rua ranei e toru ki te pai kaikopere taea te pei i te whawhai."
  
  
  "Te aha, manukanuka ki ahau ake," te Padra tonu, " ko e Karak ka pupuri tatou i raro i tuhinga tae noa tatou i te mate o te matekai, me te mate i te matewai. Ego i te kuao taritari kua karapotia te mania.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "Kia pehea te roa e taea e mau tatou i roto i konei?"
  
  
  Padra tangohia ake te ringa o te paru, me te kia te reira āta taime i roto i tona maihao. Kihai ia i whakahoki kupu atu.
  
  
  "Kia i ia tamata," Sophia hemo. "E kore tatou e hoatu ki runga."
  
  
  Te padra kata i tona ātete. "Whawhai koe te pai kia rite ki te wahine."
  
  
  "Pai nui ki te whakaora i to koutou kiri?" ka mea ia whakapehapeha. "Ranei te whai koe i wareware ai ahau ora koe, ka Nick tata patua koe?"
  
  
  Te rapa coughed, tahuri mai hoki ki ahau, me te hohoro ke te kaupapa. "Korero o te hiako, te reira tino ko e kore e toku kiri?"
  
  
  Ia ia te titiro i te Sophia. Tungou ia, a ka mea ia ki em. "I reira kahore he pute a tawhio noa toku kaki. E kore ahau e mohio he aha te ahua o te wolf kiri i reira, engari ko te reira e kore e Milan o te wolf.
  
  
  "Aah," te Padra mea. "I matou katoa tinihangatia e Karak o tales patupaiarehe . Engari i reira ko te real kiri?
  
  
  "Anake Karak oia e," Sofia muttered.
  
  
  Na ka whai i ahau ki te kitea i roto i.
  
  
  Titiro ratou i Nah i roto i te ohorere. — Te tikanga o koutou e haere koe, e hoki?" Te Padra ui.
  
  
  "Kahore," Sophia ka mea ki te maere vehemence. "Te reira i te kino nui mo te wa tuatahi, me te Karak kihai i ara te hua noa ia tatou. Na ko ia i rite, me te mohio ana no te aroha."
  
  
  Ka eke ia ki runga, me te tīmata kaiwhakahaere i te ruma rite te caged kararehe. "E kore e ahau te whakaaro ia, te titau nei tatou ki te mahi i tetahi mea nuitia matau i teie nei. Ki te mahi i teie nei, i a ia tonu mahara kei tatou i runga i te ārai ... '
  
  
  "Ah, engari e te rōpū o te tangata kei te heke iho i reira," Padra whakakahore i te pūrongo pāpāho ki ahau, wiri tona matenga. 'Te tonu. .. '
  
  
  "Kite koe," ko te paea te kaiārahi tohe. "E kore e tamata, Nick. Koa...'
  
  
  "E haere tatou i ki te whai ki te haere i roto i tenei maoro i muri mai, me te whakaaro e ahau ko te wawe te pai."
  
  
  "Nick o te tika, Sofia." Ki te nui aue, te Padra ka whakatika ki ona waewae. "I to matou camp, kua riro i te mahanga. To tatou ki te haere.
  
  
  'Te pai. Otiia e kore matou e hiahia ana ki te haere hoki ki te Aptos.
  
  
  Kia pehea te? Te tikanga koe ka rere atu ia ano he mea patu te kuri, me te hoatu Karak te wikitoria tika atu? Kihai koe i te tika te mea e matou e kore e hoatu ki runga?
  
  
  Te reira i te puku tuke i roto i te motokā. To tatou manawa whakatangi tino nui i roto i te oti'a piriha'o o te kohatu ki te taiepa. Te padra haere mai ki runga ki ahau, a puritia ake ana i tona matau tino.
  
  
  "E mohio ana ahau ki toku compatriots. Waho i te hiriwa arero o te Karak ki te whakapoauau ih, ka whakarongo ki te tikanga noa. Te kore tenei kiri, ka kite ratou i te huru tahanga. I muri i te torutoru haora, ko enei iwi e haere ngenge o tatari, me to ratou riri, ka whakamatao i raro i te ra, i te ra. Pea e taea e aere i roto i te muri.
  
  
  "I roto i te sewers?"
  
  
  'Ae . .. and no. Matau ana te iwi torutoru, engari i roto i te Roma i te pa i reira ko central heating. Nui bonfires i roto i te basements me te awa i roto i nga taiepa ki te kia i roto i te rangi wera.
  
  
  "Otiia e kore e taea, Padra! Sophia mea. "Tenei he parakore te whakamomori."
  
  
  "Engari me mahi," te Padra mea tikatia. Na ka yawned, me te tāpiri i, " e Kore e ara ake ahau te mutunga rawa. I roto i te wā, ka moe ki a ia. Ka taea e koe te haere tonu i te kōrero ki Carter, ki te hiahia koe. Te padre mahue te whare ki te mohio ki te malimali.
  
  
  "Wahia iho nga pihi," Sophia ka mea, kōrero ki te paraikete, e mahi rite te tatau. Ia tangoro te taura e puritia e ia te huru i roto i te wahi, a ka hinga ia ki roto ki te poka.
  
  
  "Haere mai, me te noho i muri ki ahau."
  
  
  A, no te ia hoki i runga i te moenga, ia snuggled ki runga ki ahau, a ka ui ata, " Nick, e me tino koutou ki te haere hoki ki te e kiri?"
  
  
  "Me e mohio ana koe i ahau ki te mahi i te reira."
  
  
  "Kua mahi kē atu ka taea e te tangata te mahi. Pricesnoughts atu. Ki te mea ahau i a koe, ka kua mahue Maunga Athos i mua i ahau i whakamamaetia ranei i patua i roto i te whawhai e kore e noa i toku .
  
  
  "Ka taea e ahau te korero ki a ia te mea ano e pā ana ki a koutou, Sophia. Polgar ko te mate.
  
  
  "Ko taku tenei i te whawhai, Nick. Ahau i hanga e ia oku . Kihai ia i mea tetahi atu, tika stroked ia silky te huruhuru mangu.
  
  
  "I runga i a ia te rua tekau ma rima o nga ra whanau, ara e ahau ki runga ki te pouri te mana'o e ahau i noho hoki te hauwhā o te rau tau i waho te whakatutuki i tetahi mea. Polgara Milana tutaki ki a ia i muri tonu mai." Korero ia marie, ona kanohi ki te whakaaro. "I teie nei e ia, a haere, Aptos, ko te katoa kua mahue i ahau ki te whakapono i roto i."
  
  
  "Kei a koe tonu taitamariki. Ka taea e kitea e tetahi tangata.
  
  
  "Ae," ka mea ia, stroking i toku mata ki tona maihao. — Engari ka kore koe e hiahia ki te noho mo te iti iho i te pai." Tēnā, kia mutu tatou i te waina.
  
  
  Tatou i te whawhati i te pounamu. Ia chopsticks i te poke ki te booze, me tona manawa i te iti taimaha. "Kaua e haere," ia muhumuhu. "Korero ki a koutou te tangata e i te huna kua huna."
  
  
  "Engari e mohio ana ahau e kore e te reira, Sofia, me e te nui ki te pupuri i nga mea neke. I reira ko te kotahi atu mea: ki te kupu whakaari i hanga e ia ki te iwi o Jzan.
  
  
  "Ae, te ia, mahara ahau e koe te mea e te pa ko te whakaekea, me te hiahia koe ki te tauturu ia ratou."
  
  
  "Tauturu," na ka mea ahau sarcastically. "Ko te tino āwhina ko te Aptos."
  
  
  "Ka whiwhi koe i te tauturu," ia korero ai. — Ka whiwhi koe i te reira i te hopoia, ki te kotahi a tawhio noa ia tatou te ora." Roimata welled ake i roto i ona kanohi. "E kore e pai te haere," ka mea ia ano. "E kore ahau e hiahia ana koe ki te mate."
  
  
  "Ki te mea te tangata kei te haere ki te mate, te reira e cocky poriro ki te pahau."
  
  
  'Kei a koutou haurangi. Rite haurangi rite Polgar, " karanga ia. Katahi ia kia rite ki oua i ahau, me aki ia maku ngutu ki te oku ki te savage force .
  
  
  Ia whawhati free rite huaki tata rite ia hiahia i piri, ka mahue i a tatou e rua, whewhera mō ētahi atu. Te hihi o te rā e whiti i roto i te kapiti i roto i te ure, a tahuna ake ona kanohi, a ka kite ia te menemene, e i teie nei e rua pouri me te mahana me te ngawari, i te wa ano. Ee unuhia e ia te kati he kaiapo tonu a kihi ana i a ia maku, tuwhera mangai. To tatou kihi mura te haere noa ki te ahi. "Ae, ae ra," ia moaned rite ia wetekōtui ia, a ka mau atu i a ia te sote. 'Ae . .. '
  
  
  I roto i te kotahi te nekehanga, ka unuhia e ia ki raro, wetekōtui ia tarau, a unuhia ana i runga i tona huha, māu. I taea e ahau te ite i te mahanahana o tona tinana, i a ia e neke ki ahau, e retireti ia tarau ki raro i oku waewae. Na ka mau ia anake i tona nui, me te hopoia i tenei faahiahia wahine te whakahaere ki te kitea e koe i te silky-ki te-pa, me te tino mea iti, i te kite o tona wahinetanga i roto i te ao i hanga ki runga o te tutu me te nanakia te tangata. Ia kuroneko i unuhia iho, me tona papa, me huha i kore utu mō te tūhura i toku ringa. Āta, ka rere ia tona ringa ki runga ki ona puku, me te huha, ka pakura hohonu i te reira i waenganui i ona waewae. Ia moaned ka ru, wiri ana ki te hiahia.
  
  
  Sofia te awhina i ahau i roto i toku kakahu, nervously toia i runga i toku tarau, me te poraka, tuu toku tinana ki te hau makariri o te piha. Takoto matou hoki i runga i te moenga, me te tauahi i roto i te puku, te oaoaraa i te tahi o te pa ki i roto i te pouri.
  
  
  Te hiaai rahi, to tatou ngutu hanumi tahi, me nga mea katoa i te here i te maka ki te wai. I tona ringa takaia a tawhio noa ahau, ka unuhia ahau e tata rite ia nibbled i runga i oku ngutu, kanohi toku arero hohonu i roto i tona mangai, a rere ana ki a ia te whao hohonu i roto i toku hoki. Ia, ua ia taratara hiahia, ia kōmata pakeke i runga i toku pouaka, tona tinana neke ia moaned tonu.
  
  
  Hemo karanga o te kararehe ahuareka mawhiti i tana korokoro i a ia tauahi ahau. I tona mata i contorted ki te hiahia, tona mangai neke hungrily, ia hope te whakatuwheratanga me te katinga rhythmically a tawhio noa ahau. E kore tatou e ite i tetahi mea, engari maere oaoa i teie nei. I ara ano toku thrusts, me te faahiahia mamae o te pai i hanga e ia te maka me te tahuri ki raro i ahau. "Ah, ah, оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооочичичичихауууу!" Te mutu i te reira! " karanga ia. Anake ahau i taea e ite i te nui o te mānukanuka tipu i roto i ahau, me te waku o to tatou tinana ki te tahi i te tahi.
  
  
  Na ka karanga ia, karanga ki te tata fuu te kaha o te ahuareka, me nga mea katoa i roto i to tatou tinana titiro ki te hanumi tahi i roto i te whakamutunga, pahūtanga.
  
  
  A, no te te reira i runga i, tatou ka hinga ki te hari, dreamless te moe, i to tatou tinana ata entwined.
  
  
  
  Chapter 6
  
  
  
  
  Mahue matou te whare i mua i tika i te ra. Ia, ua ite manawa i muri i te haurangi, engari te matao. Sofia tohe i runga i te mahue i a ia taretare hiako koti, me te maka ana i runga i te anō poraka hei utu. Ka whitikiria e rua sweaters ki tana tarau me te whitikiria te MAB ki tona whitiki. Sofia ke ki te horoi i te rua o te tarau, me te hāte, me te kitea i te rua o te hu. Ka fakapapau'i ahau e ratou i laces e kore e whatiia. I roto i te toenetanga o te ra, i ona kanohi, ko te koura, me te tino ataahua. I ona ngutu i te tonu, me te whero.
  
  
  Te padra haere mai i roto i te tahi atu i te whare, wiri tona pokohiwi, me te rakuraku tona uma ki te matau. I ia te taua mohio ki te titiro i roto i ona kanohi, a, no te Sophia kitenga i a ia e whakatata ana, ka numinumi kau te hohonu, me te hohoro hoki ki te whare ki te kitea te tahi mea ki te mahi .
  
  
  "Katoa i mea ai?" Ka ui ahau ki curtly, te tau'a ore i te Huru o te anó.
  
  
  "Rite rite rite taea. Ka tahuri ia ki te haere hoki ki te poka i te rua. "Te ia he wildcat," ka mea ia i te ata, " engari ara wildcats te whai i te tāra ki te tāpiri ki runga ki."
  
  
  Ko ana mea, ka tawhiri atu i roto i te whakaaetanga.
  
  
  Te atarangi, i te roa i roto i te toenetanga o te ra, me te huarahi haere te taha rāwhiti o te pikitanga i te rīpene o te puehu. Tawhiti i raro i a ratou i te nui toka e pea huna Karak o te tangata, me te ki enei toka ko te hunga tinihanga shards o te tokauku. Ko te tokauku i rite te maroke quicksand, me te Stahl he mahanga mo te tangata e tamata ki te piki ake ki raro, ranei te reira. Ko te ara pai rawa pai-tiakina ki te ngana te tahi mea rite ki tenei.
  
  
  "I taea e tatou e haere ki tetahi ara," te Padra whakaaro grimly.
  
  
  'Kāore i te pai. I te ra, i te mea apî i reira, me te iwi o Karak e taea te tatau matou i runga i to ratou maihao te hunga e tamata tenei aronga, ki te kore matou e whakamahi i te huarahi. Whakaaro ahau e ti'a ia tatou te tango i te ara. Ka waiho tatou i roto i te atarangi, a e kore ratou e whakaaro e tamata nei tatou ki te tiki i roto i.
  
  
  "Whakaaro pai, Carter," te Padra mea.
  
  
  Noiselessly koe matou pakura iho i te tihi o te mania, ki te awhi i runga i te tokauku te muru. Neke matou ma te haapa'o maitai, te pū, unu rawa, me te ka timata ki te paheke ki raro i te tokauku wahi paripari.
  
  
  Tatou i teie nei i waho, me nga inihi o to tatou toutou i te oto i te aroraa ki te wewete tokauku. Tenei e hiahiatia ana tatou ki te aro ki te tino, me te ki te Karak o te tangata, kite tatou i teie nei, e kore matou e whai i te tupono noa. Ki te nga taahiraa tangohia ana e ahau, e ahau e tūmanakohia ana ki te waiho i te pere. Toku uaua kumu i roto i te tutu spasm rite ahau ki te matapouri ki te rutted whenua, me te pakura iho poto hora pari rawa ki te haere atu tetahi ara. Te wā i te whakaaro kua mutu, ko te āta nui toka loomed ake i roto i te mua o tatou.
  
  
  I te pae hopea tatou ki te tae te rohe o te tokauku wahi paripari. Ahau whakataka atu ana i waenganui i te tuatahi toka patua e ahau, me te Padra aru i ahau. "I matou i te reira," ia grinned i ahau. "Na, kia whakaotia enei bastards atu. Te reira e anake Karak taritari i konei, a ka kahore tetahi a tawhio noa toku o mua teina. Tenei wa, e kore ahau e kopere i tona tika ki te tukino i a ia."
  
  
  Tungou ia i roto i te whakaaetanga, na ka whakaturia atu puta noa i te whenua kua ururuatia, nanakia ki te whenua, na roto i te mere o waho, me te huri noa i te toka. Mō te nuinga o te ra, Padra, me te tomo ahau me te, te haapa'oraa i te tamau i te kanohi i runga i te makatea. Karak o nga kaitiaki kihai i taea e kia matara atu, me te huarahi e kawe mai ia tatou te tahi i te wa e watea ai.
  
  
  Na ka pa whakarere ka haere mai matou ki te he rua hohonu te wahi kotahi, ngā rau tau maha i ma'iri,i te nui boulder i haere atu me te tuki puta noa i te raorao i te witi, ka mahue i te hohonu trail. He puru tomo äta ki te mata o te poka ki te Padre ngokingoki i muri, me te reira, te muhumuhu i runga i ona pokohiwi, ka mea: "e Rua nga tangata."
  
  
  Te padra neke i te iti ofi na i taea e ia te kite i runga i te mata. He ngawari te pinakitanga o te pā ana ki e rua tekau mita i mua. E rua te kaiwhanga i tu i runga i te moana, maru ana i te mura te hau, i to ratou pu e okioki ana ki te kamaka. Kotahi te tangata i whakataka atu ana he hikareti, me te tahi atu te inu a tawhio noa te pounamu. — Kihai ahau i korero ki a koutou e?" Te Padra mea contemptuously. "Enei e kore e freedom fighters. Ko ratou kino. E kore ratou e whai tetahi tōrangapū matauranga. Ratou ki te whai tetahi mea ki te mahi i tenei i roto i te Aptos.
  
  
  Ahau ka mahara ki te kupu o te haerenga, whakaahua, me te waiata: "e kore e tika i te tahae." I te taime i muri mai, i te Padra i te tohu tana pū i te pounamu.
  
  
  "Kahore, e — I hissed, e aki ana i te Huru i ringa o atu. "Ki te koe i te kopere, i te haruru, ka kukume i te katoa atu."
  
  
  "Kei te tika," ka aue. "Ahau i te pouri, Carter.
  
  
  Ka korerotia e ahau te emu ki te taupoki ana i ahau, a ka peke ahau ki raro ki te rua, kua tohu i te MAB i a ratou.
  
  
  Ratou e kore e taea e tae i to ratou patu i roto i te wa, me te mihi, kihai ratou i tae ki te tamata. Ratou āta ake o ake, e pupuri ana i o ratou ringa ki runga ake i o ratou mahunga, o ratou kanohi ki tonu i te whakama.
  
  
  "Padra," ka karangatia e ia i runga i tona pokohiwi. "Haere mai i konei, me te tiki i te ih patu."
  
  
  Ia pakura i runga i te mata o te rua, me te haere mo te nga kaitiaki, i roto i te rārangi o te ahi o toku pū mīhini i roto i te take o te ātete.
  
  
  Na ka pa whakarere, te rōpū o nga tangata hapai patu e puta mai i muri i te matapo wahi. Tu ana ratou i reira mo te ia, ko o ratou kanohi ki tonu i te whakama me te miharo, ka whakatuwheratia ana e ratou ki te ahi. Ki te arahina ricocheted a tawhio noa Padra me ahau ki te wūhī.
  
  
  Ia oioi ki te taha, a i ara ake tana pū submachine ki te whakautu ki te whakamate whakaeke. Te Padra ruku i muri i te kohatu papa, coolly te whai ia matā i a ratou . Te rōpū o te hoariri i peia atu, ka mahue i te rua mate e toru i taotū. Ko ia te pere i tetahi tangata i a ia tae i te mutunga o te tuwhera. Tetahi tangata, he roa mustachioed wairangi, tata ki te rere ki roto ki ahau, ina, ka hinga ia ki te Padra o te matā i roto i tona uma. Ka marere peka ke, me te pupuhi i te kiore-fehangahangai tangata nei i whai i te Padra. Ia jerked hoki, ka hinga i mua, retireti puta noa i te mea i mahue o tona mata.
  
  
  Te pū mate iho rite Karak o te tangata māori, ko ia taea ki te uru atu i te Padre i te aroaro o te pihinga i te whawhati i roto i ano.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "Kei te pēhea koe?"
  
  
  "Te pai, te tika, kino atu i iht," ka mea ia, reloading te Mauser. Kahore he paura mō te MAB i roto i te whare mo te haerenga, whakaahua, me te waiata, me te i whakamahia te reira na roto i te taka noa whakamutunga. A tawhio noa Odin me te Karak o te tangata, Odin oioi i uhi ki te taupoki ana, engari ko te whenua i hoatu e ara i a ia e paheke. Ia pupuhi tona whakamutunga pere. Gawk ka te emu i roto i te whakamau, me te ngaro i roto i te kokonga o te ora. I reira ahau e tu ki toku kau pū, na kahore neke atu i te te utu, me te mātanga whakarewa tukapaku,.
  
  
  "Padra, ka karapotia ia tatou."
  
  
  "Ae, me au wehi kua hanga e matou haruru nui ki te kukume i te katoa ih kamupene."
  
  
  "Na, kia whiwhi a te reinga, i roto i o konei."
  
  
  Haere i roto i katoa i runga i te mahi tahuri ki te nightmarish raupapa o te uaua te piki, me te ohorere poto whawhai. Te reira i tangohia e te Schmeisser MP 40 i tetahi o te hunga mate. "Whai koe i te faahapahia rerekē i te kohinga o nga rakau, here," te Padre parau ki a ia. "Toku hoa, ki te whawhai koe te kaitukino, ano he kōaro, hei utu mo o tuku ki a ratou te homai e koe, e makona ai koutou ki nga mea katoa, taea e koe te tae."
  
  
  "Na i reira te he tupono noa e Karak e kore e whai tetahi te reo irirangi o te taputapu, i rite ki ētahi atu reo."
  
  
  "Kahore, e kore ia e mohio."
  
  
  "Well, ko ana mea, te mana'o nei au e o te tahi mea e ti'a ia tatou mauruuru no."
  
  
  Tatou clambered i runga i te kapiti, me te awa, i runga i tahito ra toka e rerere i raro i te toku taimaha, i runga i te tataramoa, te miro rakau, a ngaua ana e i to tatou kiri. Te tunga ki runga ki tona matenga, me te ringa throbbed ki te puhoi, tahu mamae, me ia shivered i roto i te makariri te hau. Ko tētahi atu hiwi, tetahi kapiti; rere, whawhai, me te whakahaere ano. Te Padra whakaturia te tere. Tatou i rua i te ruha, me te i roto i te manawa, no tatou i te pae hopea tae te mara, me te pakanga ki raro, ki te pōturi trot. Ngaro matou aroaro o te Karak o te tangata, me te i muri i te tango i te whakamutunga titiro a tawhio noa, matou peke ki raro i te waikeri.
  
  
  Hāwhe haora i muri i matou i te pātū. Tatou ngōki haere atu i te taiepa hoki ki tetahi atu whenu o te whare, me te titiro i runga i te buttress. Te sentry ki te pū slung i runga i tona pokohiwi vitiviti restlessly i roto i te ururuatia te marae. Te padraig ka tawhiri atu ki te ururuatia te kuwaha i te torutoru iāri, i muri i nga kaitiaki. "Tatou ka haere ki te basement," ia muhumuhu. "Tatou e taea te tiki ki te rangi aerodynamics i reira. A i kuhua e ia te Mauser iho i roto i te meneti, a ka korerotia e ahau ki te waiho i te Schmeisser. "I reira te kahore he wahi mo taua," ka korerotia e ia ki ahau.
  
  
  "Ka tatou anake te whai koutou pū ki te kia mau." Ka hoatu e ia te fatalistic aue.
  
  
  Ka tahuri ia, ka titiro ki te sentry, miharo nei ko atu pea ki te tinihanga, Karak, Padra, ranei tona. Te sentry haere mo te mea whakaaro kia rite ki te mure ore. I te wa wa ki, ka noho ia ki raro, ki te mirimiri i ona hu, me te mutter te tahi mea ki a ia. I te pae hopea, ngaro whakarere atu ia i a tawhio noa te kokonga. Ka mau ia i te manawa hohonu, me te rere i muri i te Padra.
  
  
  He tonu he tohu o te tūtei, no te tae matou i te archway and werohia ki te musty, musty-hongi whawhe. I roto i te pokapū i te fornax, i te ruma o te tuaiho kanga, i runga i te kuiti putorino pekapeka i roto i waenganui i nga taiepa, e pā ana ki te hawhe mita i roto i te rohe.
  
  
  "E ka ko te ara atu mo tatou," ka mea ahau. — Ko koe te tino tenei ka arahi i a tatou ki te Karak?"
  
  
  'Ae. Arahi ratou ki te ruma katoa i roto i te pātū.
  
  
  — Na kia tamata o ki te tiki ki roto ki te whare moenga." E nehenehe tatou e hopu i a ia, ina haere mai ia anake. Na te ara, te mea e tupu ki te kia mau i tatou?
  
  
  "E e riro te tino meapango," te Padra mea dryly. "E kore e taea e tahuri a tawhio noa, me te whai i te kiore atu."
  
  
  Ka titiro atu ia i te rua ki atu ara anuanu. Padra tohu ki te putorino, ko ia e ngana ana ki te piki ki, me aki ia i te reira iho, na e taea e ia te pana i ōna waewae atu te mata, me te taonga i roto. I reira ka tahuri ahau i runga i toku ora. Te reira i ara uaua mo te Padre, engari ia ki te piki i roto i te i muri i ahau, kia rite ki ana mea nekehia inihi na roto i te inihi, e okioki ana i runga i toku whatinga me ona waewae.
  
  
  I ēnei rangi tawhito aerodynamics me whai ngāue i roto i te mua i roto i te nui i te ara ano i rite te mahi e ratou i teie mahana. I roto i te tua ki te patunga witi kaho, i te Roma i te putanga atu i te raro o te taiepa. E horomiti nei, he whaiti rua ki te tuanui. Ko te reira i te koinei te tōtika pūnaha.
  
  
  Tatou ngōki haere atu i roto i te pouri, tū inaianei, a ka ki te toenga. Ko te reira i te paruparu, e huhú te mahi. I pupuri i ahau te whakaaro e taea e tatou e ngāwari te tiki i titi i roto i te raru ira, me te kiore, e ngau ana i runga i oku waewae.
  
  
  "Kei tatou i roto i te matua, te whare nei," te Padra parau i te kotahi ira. "I tetahi atu ruma ranei e rua, e toru neke atu, whakaaro ahau."
  
  
  "Te ti'aturi nei e ahau kei a koe te tika, Padra.
  
  
  Kihai ia i mea i tetahi mea, tika i te whenunga o. Tonu matou ki te ngokingoki i runga i te putorino tae noa ki te tae tatou i te hinga wāhanga. I te irava i āta te whakawātea i te reira, te haere i te tamâraa o te kamaka, me te paru ki te Padre. Na ka tatou e te kaiako i runga i.
  
  
  Tangi te timata ki te seep i roto i te wahi i runga ake. Kihai i ahau i mohio he aha ratou i mea ai, engari ko ahau tino mohio e ahau mohio Karak o te reo. Ahau ihora, ka tawhiri mo te Padre ki te waiho i te ata, a ka haere tonu i runga i, tere rawa te hau na e kore tetahi e whakarongo ki a tatou.
  
  
  Puritia e ia tana manawa, ka rite ia ki te tae te putanga, i te wahi i te haruru i whakahau nui. Te kaha ano e ngaro i nga putorino i muri i a matou whakawhānui i te reira i konei. Āta, whakahaere ahau ki te kitea i nui te mokowā ki te neke a tawhio noa i runga i toku haunches. Te Padra i te taha o ahau, e hunched i runga i a okioki ana i runga i tona hope. Titiro ia, ano he tumere te tahi. Ahau e okioki ana i mua, i te mirimita e mirimita, me karapahia i te ruma, e toku kanohi ki te huri i te rama atarua.
  
  
  E pā ana ki te tatini nga tangata e noho ana i te rickety tepu. Te a tawhio noa e wha ki a ratou te titiro rite tawhito-kaitiaki hoia i mahue i runga i o ratou ra i Milan. Ko ētahi atu o te brash taitamariki, o te kaiwhanga Karak. Karak ko te kaiwhakahaere hoki, me te puta i roto i hōhā ranei te kiriweti, e rua ranei, i a ia i roto i tona ringa matau ki tana ringa maui. Te padra growled te ata, rite te kararehe scenting i te hoariri, me te neke i tona mata i roto i te whakatipu whanowhanoā.
  
  
  Ki te taua, ka kawea e ia ki raro i te wahi o te kamaka. Ko te tangi, ko te auē o. Ko ia te tino e kua ratou rongonga i te reira i roto i te piha. Engari kahore, i te whakahaere haere tonu, kahore arumanga.
  
  
  Rongo ahau i Karak mea, " Ki te reinga, ki te Milan me te pouaru, a e pōrangi ki te matau. E ti'a ia tatou kanohi i te meka. Kei te whiwhi tatou ngoikore, me te ope, kei te whiwhi kaha. I te ra o to tatou kororia kei runga. E tatou kahore neke atu i te tataramoa i roto i to ratou tātaitanga.
  
  
  "Tarakina taea e tonu kia kaha," whakakahore pāpāho pūrongo o te emu odin e karapoti ana i nga kaumatua .
  
  
  "Ko. Mō kia pehea te roa? To tatou patu ko te tawhito me te kawenata haere. Te hau-ā-Uru ngaro te moni, me te tahuri tona hoki i runga i a matou. Kahore tetahi e mahara.
  
  
  "Ko tenei tangata, Carter, ka mea -"'
  
  
  "Ka mea ia, ka mea ia," Karak hamama. "Te reira noa te tangata kotahi."
  
  
  — I tatari koe i ētahi atu, Evan?" Te tangata tawhito ui marie. "Kotahi anake te tangata i te chance ki te tiki ki te Aptos, me Carter muri."
  
  
  "Kihai ahau e mahara tetahi mea," Karak mea takare. "Anake makariri, te hemokai, a he whakama te mate ki te haere tonu tatou i rite ki tenei."
  
  
  "I reira te kahore he ara atu."
  
  
  "He."
  
  
  Te pāhau; he kaihautū, he kotingotingo mata titiro i te tangata tawhito i roto i te non-ware tikanga, " Whakarongo ake, te katoa o koutou. To tatou whakapā atu i roto i te Metkovich hanga e rave rahi tono ki te mana. Ta ia e matou ki te mahi atu ata na, e nehenehe tatou e te tiki i tetahi whakaaetanga.
  
  
  "Ia e takoto ana," ko te Padraig hissed.
  
  
  Aki ahau i te ringa ki toku mangai ki te mangai toku huru, ko toku ngakau i te tonu o te whakaaro taupatupatu. Ko Karak o te whakapā atu i roto i te Metkovic te rite toku? Ki te pera, ko ia te tetahi te tangata e arahina te Tararā o te ope a ratou tata patua ahau? A haunga, ki te kāwanatanga kia kore ai e tae atu, he aha i ratou i te tango i runga i Jzan?
  
  
  "Te reo o te atua," Karac tonu, te mirimiri i ona pongaponga i runga i te tepu, " karangatia e ia te iwi a tawhio noa te Belgrade ki te tirotiro i tatou ki konei."
  
  
  'Konei? Padra snarled, dejected. Titiro ia rite ko ia e pā ana ki ki te pahū i ki te riri. "Kawea e ia te hoariri i konei?" Milan e tahuri i roto i tona urupa, ki reira rongo e."
  
  
  "Shhh," emu hissed i a ia.
  
  
  — Engari he aha te mea e kore matou e whakaae?" Te tangata tawhito ui te ata.
  
  
  "Ka uru atu i te hunga maniacs i roto i te poka i te rua," Karak motumotuhia. "To tatou i te whai wāhi mō te haumarutanga me te rangimarie, me te mea e kore koutou e kite i te reira mo koe, whakaaro e pā ana ki te heke mai o to outou utuafare, me te tamariki. Hanga tatou i te mahi pai, me te mutunga katoa enei tau o te toto.
  
  
  I rongo ahau ki tona growl i muri ki ahau, me te riwhi ona waewae. I mua i taea e ia te mahi i tetahi mea, te tetea Padra peke i roto i te tuwhera, me te ki te ruma i, hamama ki te riri, me te riri. Nga kanohi katoa, ka tahuri i roto i te huru o te huarahi, miharo by te ahua o tenei pungarehu-mangu tonu, savage.
  
  
  Ia riro ana i a ia i roto i te reo ingarihi me te Serbo-Croatian, engari hohoro ki te uru atu i te hate savage, miharo ki te mea i haere ia ki te mate i teie nei. Tona pai ki te mate ahau e tu ana i reira, atu i roto i tenei paru tau mahani. "Te tango i te kaka, Hae," hamama ahau i a ia. "Titiro ki te mea kua meatia nei e koe."
  
  
  "Ko te tangata anake e taea te aro ki te nui etahi, a ka kahore atu," ia motumotuhia. Marere ia i mua, me te nanao i nga kaumatua. — Koe, Vetov, e toku tangata ake! Te whai koe i wareware pehea Polgar me te whawhai ki ahau pokohiwi ki te pokohiwi mo te honore o Croatia? E koe, a e haere ana ahau ki te ngōki i roto i te mua o te Serbs, me te kihi o ratou boots? Ia i karanga, i ona kanohi e rarapa ki te riri. "Pai hoko, Evan?" I hokona e koe i a matou, e koe i te reira.
  
  
  Karats ' te reo he rite ki te heahea rite te kiripaka. "Kei a koe haurangi, te Hae. To tatou moe i haere mai ki te rere, me te ti'a ia tatou ia farii i te parau mau. He aha e hiahia ana koe ki te neke i te toto i tou ringa? I te revolution te mea e kore e angitu."
  
  
  Te padraig na akina iho te matau. "Ki te kahore he toto tenei, ko te reira i te toto o te Serbs i roto i te ataahua ki te whawhai. He aha e pā ana ki te toto i tou ringa? Croat toto?
  
  
  Karak o nga tangata i haere mai ki runga ki te Mitimiti, muttering te tahi mea.
  
  
  "Ranei kihai ia e korero ki a koutou?" Te Padra hamama. — Kihai ia e korero ki a koutou e ka karapotia matou, ka whakahau ia tatou ki te kia patua?"
  
  
  "I te teka, i te teka," ko te reo e hamama. "Kei a koe te traitor."
  
  
  Te Padra tukua tona ringa ano he cannonball. Te reira i te kapiti, me te tangata i rere ki roto ki te tangata i muri i a ia. Karak o te tangata ruarua hoki mo te taime, na ka haere mai hoki ki a matou.
  
  
  Padra parried te maripi ki tona matau, me te kneed te hoariri i roto i te kopu. Ahau te papaki i a ia, puta noa i te mata, me te rongo i te chestnut o te wheua. A, no te ona e pā ana ki ki te patu tetahi i te tangata, i tona ite au i rite i te gawk a hatana ki roto ki oku waewae. Te pū kokiri taora ki toku pouaka, me te ohorere, anaana mamae whakaaro ki te ripiripia e i roto i toku matenga. Ka ruarua, kumea e ia te tahi, a tamata ki te hopu ai i tetahi o te pu i roto i te mua o te ahau. Te mano neke i roto i, me te pinned ia tatou i hoki ki te tangi. Tamata ia ki te pārera, engari ko te hautanga o te tuarua te mutunga rawa.
  
  
  
  Chapter 7
  
  
  
  
  Te reo ngateri ana a tawhio noa i roto i te pouri. "Ko ia e haere mai ana ki."
  
  
  "Nui," ka mea tetahi atu reo. "Kei te rite, Garth?" I ahau i te iti rawa te wa hoki tenei.
  
  
  Te reo tuatahi ka whakahoki laconically: "Rite rite rite ia." Āta, te pouri, kapua toreretanga ki te, engari i te tuatahi te reira, kihai i hanga i tetahi tikanga. Tona kauhoe i roto i te moana tukino. Āta, ua ite au e ko ahau tino tahanga, e noho ana i runga i te rino chair. A, no te tamata e ahau ki te neke, kitea e ahau i oku ringa, me nga pona i herea e te koi whakarewa nga here waewae.
  
  
  I te poto, kikokiko tangata e tu ana i te torutoru waewae atu i ahau. Te huru o tona ora mutu ki te ora i runga i tona whitiki, kitea i roto i te rua i roto i tona shirt. Ko ia te tino pakira, me te huru-misshapen mata i katoa te rahi nonchalance o te ngaio faifaka'auhá noa te mahi i tana mahi. He rārā o te kaupapa. Evan ka whakatika i tona nohoanga, a crouched iho i muri ki toku ringa.
  
  
  "Te pai, ahiahi, Carter," ka mea ia fiefia. "Koe me Padra ka hoatu e ahau he nui te ru i haere mai ai koe i roto i enei taiepa."
  
  
  Kihai ia i mea i tetahi mea. Kua kua e ahau i te raruraru whiwhi toku korokoro ki te mahi. Titiro te reira maroke me te mohungahunga, rite ki te tangata i marere i runga i te reira i te peita.
  
  
  "Engari whakaaro ahau e ahau e taea te tiki i te tahi mea hoki," Karak kata sardonically. "Nau mai ki toku wahi i te ruma."
  
  
  Ka titiro ahau a tawhio noa, ka anga ki te matau ki te wahi i ahau. Ko tōna i roto i te iti tapawha mamati pūtau ki te taratara-haua mai taiepa. Te rangi, ki tonu i te piro o te toto, me te paru. I roto i te flickering marama o tona kotahi brazier, ka kite ia i te kāmera mamati i runga i te tahi atu taha e rua nga tatau, ki te raka, me te kuiti kosi i te taumata kanohi. I te taiepa, he mea hipoki ki te tawhito whakamamae whakaaro: waewae, me waewae hononga, a tawhio noa knitwear (knitwear, tags, ua takai, iri mongamonga me te piu poroporo), te rota o te poke, waikura he kuku, me te titi. Ua ite e ia i te ate ara i roto i tona korokoro, me te kuihi fepulopulasi rere iho tona tinana tahanga.
  
  
  Karak tahuri ki ahau, a unuhia ana toku upoko i te huruhuru, tahuri te reira he, kahore he feaa ahau te mahara i te taime a, no tona huru unuhia ona makawe. — E hiahia ana ahau ki te mohio katoa e pā ana ki te Milan me te wuruhi, " ia muhumuhu wawe. "E hiahia ana ahau ki te mohio ki te mea na te nui e pā ana ki tenei.
  
  
  Emu i hoatu e ia he ruarua kanga e hanga i te Huru o te mata, haere koma, a ka tukua e ia haere o toku makawe rite ki te huru i weroa. "E hiahia ana ahau ki te Padra ki te kia i konei nuitia inaianei ki te kite i te hunga a tawhio noa koutou, ka waiho te tuatahi ki te inoi mo te aroha. Engari inaianei ka koe tika i ki te tohe rua rite ki te nui ki te tiki i te reira tika. Garth!
  
  
  Ka poipoia torcre i te tahi atu i te tangata, me te Garth haere i runga i ki te heamana. E kore e ahei te kite i te aha i mahi ia, engari i ahau i te whakararuraru i te whakaaro e ahau e kore e tika e noho ana i roto i te tawhito chair. I taea e ahau te whakarongo ki a ia scurrying a tawhio noa i runga i nga waewae. I te meneti i muri mai, i te acrid te haunga o te wera, whakarewa, me te ki tonu i te paowa i ona pongaponga.
  
  
  "E haere ana koe ki te korero ki ahau, Carter. Ka korero mai ki ahau wawe ranei i muri mai.
  
  
  Te piro i whiwhi kaha, me te i teie nei ia ite e te heamana i te taupatupatu i te wera. Ka rite ki te tawhito maitai o te heamana tupu wera, e mätou te reira i runga i tona here waewae . Toku kiri, ka tahuna. Ia gritted ona niho, me noho puku.
  
  
  — E kore koe e whakaaro e taea e ahau te wahi i a koutou, Carter?"'
  
  
  Arero o te ahi tomo i runga i te nohoanga o te heamana rite Garth fiddled ki te iti sheepskin huruhuru. Te ahi tupu, ka kapikapi i toku ringa, a ka mura toku kiri. I te otinga ki te rino te tahuri i te here, whero, me te piro tomo, tetahi atu piro, te piro o te tahunga tinana i te kikokiko. Ko ahau pahuhu ora.
  
  
  "Carter, he aha te mea te ngaro o te kanga wuruhi?" E mohio ana ahau ki reira he kotahi, a e kore ahau e whai wā ki te ui ki a koutou kiri i te Serbian ope ko i runga i tona ara. Korero mai ki ahau."'
  
  
  Rongo ahau i Sam blurt i te reira i roto i. 'Te koati . ... koati.
  
  
  'He aha ko te reira? He aha te koati?
  
  
  "To outou utuafare koati, Karak."
  
  
  "He aha te ake, ki te e?"
  
  
  Takatakahi ahau i roto i te tahunga, heamana, i aku pūkahukahu constricting i te paowa, me te pupuri. Heoi, whakahaere ahau ki te hī nui i te rangi tīpako. "To outou utuafare koati... hiahia ahau ki to koutou whaea, i kore i te rongonga o te mana whanau." Karak taora i tona nui, i te ringa ki i toku mata, ka wahia e oku ngutu. "Inihi na roto i te inihi, ka tukua atu e ahau ki a koe te reinga," ia motumotuhia i ahau. "Garth, e te nui. Te here i te huru ki te tārere.
  
  
  Garth ringihia te wai, i runga i te ahi i raro i te kupenga, untied ahau, me te toia ahau ki te pakeke te puta noa i te matao, kohatu papa. Toku raru maira, me te mamae tata fuu rite te taratara stone pania ki toku tahuna kiri. Ko te mea i muri i ahau i mohio, Garth ko te whakamau atu i te taimaha rino here o te piu a tawhio noa toku ringa. Te tārere ko te tata onamata kawainga ki te whatanga, ki te ahua o te akau e ngā toronga ki te pārurenga ki te rangi, a ka whakarere i whiua ratou e ia ki te whenua. Ko te tikanga nanakia o te totoro tou ringa, kowiria koutou uaua, e haehae ana i tō hononga, me te whawhati tou wheua.
  
  
  Garth ka hapainga ahau e te ringa noa ia i te iri na e toku waewae, papaki ana te pa i te whenua. Na ka haere ia ki runga ki te ure e pā ana ki te piu, a tangohia ake ana te hurihia-ake te whiu. Ka ruia e ia te huru, i muri i a ia, ka tahuri ki te Karak, e tatari ana mo te tono.
  
  
  Karak o te kanohi i ngau kino, me te manawanui rite te ka tahuri ia ki ahau. "Te reira i te Roma pūrere, Carter. Tenei hanga i te huru tino pai mō te ' akau, e kore e te reira?
  
  
  Na ka marere ia hoki, a ka tawhiri atu. Ko te whiu i te rere i roto i, ka kurua e ia toku tinana. I te mamae tata fuu te mata i te kiri, takai huri noa i whanau ona huha me te ora. Te reira i manawapa ki te pewa te, i roto i ona iri tūranga.
  
  
  "Ahau i te mahara ki nga Roma whakanui i te hakari o Lupercalia," Carac kata. "Tenei tau, i te tekau ma rima o hui-tanguru, i te tangata kanikani, i roto i nga ara, te patu i to ratou whanaunga ki te wepu hanga i te whiro manga. Na korero ki ahau e pā ana ki te wuruhi o Milan, Carter. Korero ki ahau, i a koutou e taea."
  
  
  Ano te whiu patua e ahau, ka mahue i te ngangana pūkenga i runga i toku tinana tahanga. Takatakahi ahau ki te mekameka, e pupuri ana ahau ki raro, e ngana ana ki te karo i te papaki whiu. Engari Garth ko te rangatira o tana mahi me te kore e ngaro te patuki.
  
  
  "Te wuruhi o Milan, Carter. He aha te he ki tenei wuruhi?
  
  
  Karak Stahl o te reo, ko hano tatau ki ahau, kia rite ki Garth te patu i ahau ano, a ano. Ko te hamama fakaongo i roto i te kāmera mamati, a, ka mutu i te reira, ua ite au i haere mai te reira i ahau.
  
  
  "Te wuruhi ...'
  
  
  I ahau ki te toenga. I ia ki te hanga i Garth mutu te, ki te kahore ia e kore e kitea i te ara i roto i tenei akau. Ki te aue ana, ka tuku i tana matenga atu ka tono tangata a rawiri ki te haere i roto i. Toku tinana haere parure, a whakairihia atawhai, i roto i te rino, mekameka. Garth te patu i ahau, i te tahi atu taime, engari e whakahaere e ahau ki te tineia i te kārearea apî i roto i toku korokoro. I te hoê taime i muri mai, ka rongo i te whiu taka ki te papa.
  
  
  Karak i te riri rite te reinga. "Kua riro koe he tawhiti rawa, ka pōrangi," ia hamama i Garth. "Te whakaara i to outou huru."
  
  
  — Ka whai koe ki te tatari.
  
  
  'Kore e taea e ahau tatari.'
  
  
  "Ka whai koe ki te."
  
  
  "Te tango i te kaka, Garth, i ahau i pai nga mea ki te mahi i atu i te mataara i te reira te whakairi i konei." Karanga ki ahau, no te e taea e ia te kōrero ano."
  
  
  Ia, i rongo Karak haere mai i roto i roto i te whare herehere. Te tatau taora i muri i a ia, ki te haruru.
  
  
  Te meneti toia i runga i rite ngā rau tau. Werawera trickled ki raro i toku tinana, keri ki toku tetere patunga, engari kihai i neke. Garth te rere hoki, me te puta impatiently. Rongo ahau i a ia patu i te ōrite ki te marama i te hikareti. Ko te kakara o te whanariki, me te kino tupeka faaanaanatae ia ihu. Engari kia rite ki te wa i toia i runga i, Garth muttered, " Blockhead!"
  
  
  I te tatau tuwhera, me te taora tutakina ano. Me Garth ki maui. Ahau matatau i te ruma kau, me te miharo pehea te roa e hiahia ahau i te aroaro o ka haere mai hoki. I muri i te meneti torutoru, ka rongo ahau i te ngohengohe te huri i te tangi, me te faaoti e toku okiokinga, kua ki runga ki. Ko reira ahau ite e te tangi i te haere mai i muri i ahau, i muri i te kāmera. Ko te rite ki te kiore te rere a tawhio noa i runga i te taiepa.
  
  
  "Carter," ka rongo i a ia muhumuhu. "Carter".
  
  
  Ia āta, ka tahuri i roto i tona mekameka ki te kanohi i te ra i te tahi atu pito. E rua mariko i anga ki te haggard kanohi e papaki ana kitea i roto i te flickering te marama. Ih mohio tonu. Ratou i te iwi o te haere, ngā whakaahua, waiata, i te rua o te toru ki te hunga i hinga i roto i te tūtakitanga tuatahi ki te Karak.
  
  
  'Ka taea e koe whakarongo ki a tatou?'
  
  
  'Ae.'Ka ui ahau ki a ia. "Ko te Padra ki a koutou?"
  
  
  "Kahore," tetahi o nga tangata, ka mea.
  
  
  — Kihai ko ia ki a koe?" tangata tetahi, ka ui. Pea ia i rere atu.
  
  
  "Mate," i te tuatahi te tāpiri atu tona tangi.
  
  
  "Whakaaro ahau i a koe he hunga mate te katoa," ka mea ahau.
  
  
  "Ratou e whakaora i a tatou mo tetahi mate: i te kēmu."
  
  
  "Games ?
  
  
  "I roto i te arena. Ki Karak i whiriwhiri ai o te kohuru. Menton o te haere, me te kei tatou i muri mai.
  
  
  "Karak kua haere haurangi." Whakauaua taea e ahau te whakapono e toku taringa.
  
  
  "Ae, engari ..." Te tangata ruarua, na ka mea ia maua, " ka taea e ahau te rongo Garth. Poroporoaki, Carter.
  
  
  I te mata ngaro, me te ko ahau anake ano.
  
  
  I te tahi o toku kaha hoki, tafunaki e te wehi o te mea e hiahia noa ratou ki ahau. Brace tona waewae ki te taiepa, kumea e ia i a ia ki runga ki te hopu i te akina ki runga ake i nga mekameka i ona ringa . I oku maihao i te patipati, engari i puritia e ahau i runga i. Te tango i te manawa hohonu, ka timata ia ki te piki ake i te ringa i te ringa rite nohopuku rite taea e ia . Ko te uaua i roto i toku ringa, a pokohiwi parore ki te rohe, engari i puritia e ahau te piki.
  
  
  Just rite ia ki te tae te taimaha kaho, i rongo ia i te tangi o te tata tapuwae. I roto i te hepohepo, ia na akina iho tona waewae i runga i nga kurupae, me te clambered ake ki runga i nah. Ia here e yanked murua, me ahau mohio e ahau ki te whatiia free i mua i te Garth tangata ki ahau, me te tīmata te whiua ahau e whakahokia ki tona whiu. Te here waewae i te ohie clip-i runga i tutaki e i whakamahia mō te padlocks i roto i to ratou i nga wa onamata, pea i roto i te ra tuatahi o te Maunga Athos. Te tatau creaked te whakatuwhera, te heheu mai Garth o kōruru i runga i te kohatu witi. I te wa ano, ka kitea e ia te pēhanga wāhi me te tukua te here waewae. Ka Garth i kite i ahau. No mea pehea te ngako ia, tali ki te tere o te panther.
  
  
  Ia mau i te whiu a ake i te reira i muri i a ia, i tona mata contorted ki te ohorere te riri.
  
  
  Ia mau te rino, mekameka rite nohopuku rite taea e ia, a maka ana ia i a ia. I te tuwhera te cuff taora tona huru tītaha ki te whenua, ka pakaru ririki i te roroa tetahi ki te toto penupenu. Ka rite ki ka hinga ia, ka patua he tutaki chair, a hinga ana ki te whenua. Kahore whakaaro, ka peke ki runga i a ia, ka u tonu tona taimaha i runga i te emu o te pouaka. Ki te gurgling e aue ana, whakaaro ia ki te deflate; te toto, me te hūpē pakaru iho ki te huru o te tuwhera rta. Ia huru, me te whai i pakaru i te iti rawa te hawhe o ona rara, a na nga pakaru wheua kua ngoto ana pūkahukahu.
  
  
  Ona, i mohio e te to waho kuwaha i whakawātea, ko tana hoki i ki te mahi ki te tuarua maukati i te ra o te tīmatanga o te hotera tuarua, me te tuku i te tahi atu i te herehere. Ahau hohoro rapu Garth o te tinana mo tana kī, ko ahau e kore e taea e kitea ia ki hea i runga i te kāmera mamati... i roto I te ua, ka karanga ahau ki nga tangata tokorua, ki te korero ki ahau te wahi i ratou.
  
  
  "Anake Karak te kī," tetahi o nga tangata, ka mea.
  
  
  — Kaua e manukanuka ki a matou. Rere atu i te taea e koe, " ka mea a te atu.
  
  
  "A, ki te taea e koe, te tuku i te tauturu."
  
  
  Ia i kino ki te mahue i te tangata i roto i te whare herehere, engari i te tika. Te reira i te anake te rūmātiki. — Ka mahia e ahau i te reira, " i ahau i korero ai.
  
  
  Ka rere ia i roto i o Karak o te akau ruma, me te heke iho te roa, pouri, kauhanga roa. A, no te mutu ahau ki te whakaaro e pā ana ki te e te aronga e ahau kia haere, ka rongo ahau i te hamama i tetahi o nga tangata a tawhio noa ahau. "Tahuri tika, te reira e anake te ara i roto i!"
  
  
  I waho atu i te mau uiraa, ia jerked ia ki te tika. I mohio ahau e ahau pai kia patua, tahanga, me te unarmed, ka rite ki tetahi o te Karak kaitiaki i kite i ahau. I te ara i te mutunga, i te wahi mutu i roto i te pito mate ranei collapsing, akina ahau ki te haere hoki, ka tīmata ki runga. Ko ia mau i roto i te ana ngā tahuna puku kupenga. Ko te reira i te titiro ki te arahi ake.
  
  
  Ahau ka neke whakamua i roto i te pouri, anake ki te kitea e te i muri i te tuatahi te wiwi adrenaline, toku kaha, ka anga ki te heke. I te kohatu koi taiepa pania ki toku haea kiri, me te kapu o toku whanau waewae maui tapuwae toto. Ko te mea anake e pupuri i ahau te neke i toku kaha mauahara mo Karak, me te i taku i hiahia ai ki te hanga i te huru utu.
  
  
  I muri i te mea ua rite te mure ore, te kauhanga kihai i rite ki te pouri rite te whakamahia te reira ki te kia. I tawhiti i mua o ia, i te hina saint taea te kite i te mutunga o te kauhanga, me te, i runga i te wehi ki te rohirohi, rere atu ki reira. Te tahi mea i te whakararuraru i ahau: he hawhe-matau whakatūpato i te ngana ki te mutu i ahau. Ko ia te huru ruia e ia atu, ka tae ki te kuwaha.
  
  
  Na ka pakaru hoki ki te ao. Ahau tuturi ki raro, e oku waewae ngoikore rawa ki te tu ake tonu, me te ite e ahau i te whenua i raro i ahau. Te reira i te toto haurangi-one: i te oneone loamy o te Roma amphitheater.
  
  
  
  Chapter 8
  
  
  
  
  Te kōpā i te matao, caked te toto, me te paru, ka eke ia ki ona waewae. Te reira i te arena o te amphitheater e Padra i te tohu i roto i ki mai ki ahau i te ra i mua i, a ko ia te titi i roto i te porotītaha mowhiti. I roto i te mua o te ahau, pinepine o Karak te tangata e noho ana i roto i nga rarangi o te taumanu ki rama, rama i runga i te hu'ahu'a ururua. Me te i te tihi o te amphitheater ko te kapa o kohuru e ki te pū submachine me te raiwhara. Pakeke i roto i te waenganui o te roa o te kōpiko taiepa i te pouaka kohatu taumanu, me te i runga i tetahi o ratou, ko te Karak. I ia he tokorua o mōmēniti ki te rama i tona taha, me te paraikete tawhito ko te kopaki mo tona kākahu ki te tiaki i a ia i te hau matao. Te huru o te kanohi i whakaritea i runga i ahau, me tona waha te mahinga ki te-fakatēvolo ataata. I te wahi i noho ai ia i pupuri i te reira, ka titiro atu ia, ano te iti o "nero" i roto i te threadbare questing toga.
  
  
  Te headless tinana o te tangata, e takoto tuwhera i runga i te whenua i roto i mua o ahau. Ona, i mohio e te reira i Mentone, i te toru o herehere o te rōpū, ngā haerenga, ngā whakaahua, waiata. Ko ia koparea rite ki te mahi i te tangata. I te tuatahi e kore ahau i matau te aha, otiia ka mahara ahau e tetahi rōpū o gladiators, te Andabats, i whawhai koparea.
  
  
  Ia e kore e taea e te tauturu engari fifili te tini o te tangata, me te wahine e tu ana i te wahi e ko ia inaianei; te tini a tawhio noa ia ratou i hōhā ka rite ki te reinga, ki te pai ai o te toto rangatira rite Karak.
  
  
  Karak o te reo i rongo ai ia. Ko ia te kata ano he haurangi. — E eita e tūmanakohia ana ki te hei i te i muri attraction. Ko te mea pai e taea e te reira te haere tonu."
  
  
  "Garth, he mea mate."
  
  
  — E te aha e ahau e tūmanakohia ana, ki te kore koe e kua taea ki te mawhiti. Kia kite a pehea te roa ka taea e koe te whakamutunga i mua i te whakauru mai koe ki a ia.
  
  
  "Ratou nei te pōti-pōti mate mai koe," na ka mea ahau sarcastically, te whakatairanga i toku ringa.
  
  
  I runga i te atu taha o te ao, he nui te pouri toa haere i roto i huri noa i te kuwaha. Ko ia te kakahu i roto i te raru, tarau, me boots, tana whanau pouaka glistening i roto i te rama. E mau ana i te taimaha fishing net, me te trident, patu o te tuaiho Retiarii.
  
  
  A, no te haere mai ia ki ahau, a ia, crouched iho, e oku waewae pa i te whenua. Ko te gladiator i taiawhiotia ai e tatou a tawhio noa ki ahau, e pupuri ana hoki ahau ki te teka trident whakaeke.
  
  
  "Haere mai i runga i," ka mea ahau. 'He aha te tu i a koe? Ko koe te wehi o te tahanga te tangata?
  
  
  Ia chuckled a noa, ka anga ki te miro i te kupenga, i rite ki te mahi i roto i te ake-te aano, flat te porowhita i runga i tona matenga, rite ki te tuku haere, me te maka i te reira i ahau. Ona, i mohio pai atu i ki te titiro i te kupenga, me te mataara i te faaiteraa o te huru kanohi, me te huru mata.
  
  
  Te reira ki runga ki a koe ki te pōti! I wahia e rua i mua i te maka. I ahau; mea ana, whakataka atu ana atu i a ia. Ko tētahi o nga arahi pauna e taora ki toku huha, engari te kupenga, ngaro, me te hinga ana ki te patunga witi o te ao.
  
  
  Ko ia i runga i te tihi o tana, ko tona mawhititanga ake, me te lunging i a ia i mua i taea e ia te hopu i tona net ano. Ka ruarua hoki, me te hoki te taime whakaaro ahau haere ahau ki te tiki i a ia. Engari ia parried ahau ki tona huru trident, me te i ahau ki te duck ki te pupuri i a ia i impaling ahau i runga i tona trident. Ia i ahau cornered.
  
  
  Ko ana mea, i ahau e tu ana i reira panting, e kore e mohio ki te taea e ahau te mahi nohopuku nui te wā i muri mai. A ara, ki te i ahau, e ahau ki te dodge te whawhai i muri, me te kotahi i muri. Ahau i whakakeke te hiahia ki te noho ki raro, me te era atu, me te kia i ia whakaotia ai e ahau atu.
  
  
  I roto i toku mahi i runga i AUE, te whawhai ki ahau submarines, me te poma hauwai, X-hihi, me te hinengaro-liliu raau taero, i nga whakaaro e mana'ohia, engari ko te rerekē, kaha rerekē. Ko te reira i te whawhai iti ki te ona i tahito ra puka, huia o tona modern matatini. Tenei hanga te kirehe koraha ki te whawhai tae noa atu ki te tahi i te tahi, me te reira, te hopoia hanga i te reira noa atu te wehi.
  
  
  Engari i taea e ahau te ite i te kararehe i te tipu i roto i ahau, me ahau huhua oku niho i tenei twentieth-century gladiator rite ka huihuia e ia ia ia mo tetahi nganatanga. Ka takoki tona taringa ki te whakarongo ki te whakamate tangi o te hurihuri na, ara ki te kupenga. I tatari ahau ki a ia, e hunched runga, ki toku uaua tensing.
  
  
  Ia noa maturuturu iho ki te huru ano.
  
  
  Ia, ruku rite i mua i, engari tenei te wa ko ana mea, i tahuri, me te mau i te tauiui kupenga i mua i taea e ia, kia haere. Ko te gladiator kia rite ki oua i ahau, trident whakaarahia. Ia unuhia hoki te pōtaka kupenga, tumanako te reira e patoto Poe o te huru i roto i te toenga.
  
  
  Tutuki ia, a ka mau i roto i te kupenga e te tino hipokina te huru.
  
  
  Ko ahau tonu i runga i te tihi o a ia, kua takoto ki te whakaatu ki a ia i rite ki te nui te mahi tohu i a ia i whakakitea ki ahau, i a ia ka whakaekea. Ia huru te patototanga a ia ki te whenua, a haea ana e ia i roto i te trident a tawhio noa tona ringa. Ia karanga i roto i te wehi i a ia ka tahuri ki te wero i te emu o trident i roto i te pouaka. Te reira i katoa i runga i roto i te rua. Ia shuddered kotahi, tahuri koma ki te mate, a ka hinga lifelessly ki te whenua.
  
  
  Ko tōna pāpā ko te whakawhirinaki i runga i te tinana, e okioki ana i runga i te take o te trident. Ka rongo a ia i te growl o Karak o te tangata. Ka tahuri ia ki te taumanu, me te kite Karak i runga i te torona. Te huru o te mata koma ki te riri. I te hoê taime i muri mai, i te trident hinga i roto i tona ringa, me te haere i runga i ki te Karak.
  
  
  I mohio ia tonu te mea e ahau ki runga ki te. "E kore e tamata, Carter," ka hamama. "E kore e taea e maka tenei trident e tawhiti, a haunga, e aku tangata, e patua e koe."
  
  
  "Te tangata e whakaaro ana me pēhea te mate ahau, Karak? Ahau kia rite ki te pai tangohia e koe ki ahau.
  
  
  "Ahau i whakaaro tonu koe i te Ameliká i te pā hākinakina."
  
  
  Ka oma ia ki tona ringa ki runga i te toto scene. "Whakaaro e koe te reira sporty? He aha te wāhi, Karak?
  
  
  Ka kata whakaaetanga. "Te reira amuses ahau."
  
  
  "Kei te tino mate," na ka mea ahau, ngakaukore. "Koe e haurangi."
  
  
  "Kaua e korero mai ki ahau te hunga e ahau. Kore kua i koe ki te ora i konei, i roto i tenei faahapahia hellhole.
  
  
  "Ahau tīmata ahau ki te matau. Koe tino kino Aptos.
  
  
  "E whakahawea ana ahau Aptos." Karak unuhia te paraikete kita ki te whakahaere tohu; huru o te kanohi i rite ofa'i. "Nga meneti pau ahau i konei, i te mamae hoki ahau. Engari ka mutu te reira hohoro.
  
  
  "Na te Padra tika i muri i te katoa. I hokona e koe koe ki te Serbs.
  
  
  'Hokona i roto i . . Ka maranga tona pokohiwi. "Engari e kore koe i. I te whakaaetanga ki te Belgrade hoatu ana e ahau te moni mana, me e ko e tika ana ki ahau. Engari te reira te tikanga hoki e te iwi, e kore ano te kia matao, i matekai ratou, ranei te wehi."
  
  
  Mai, no te e te koka kāwanatanga pupuri i tona kupu? Koe e te tinihanga, Karak.
  
  
  'Kāore he. E kore ahau e whakarongo ki a koe. E taku iwi, ka hari.
  
  
  — Kihai ratou i haere mai ki konei, ki te kia hari, Karak. Ka haere mai ki konei ki te kia noa.
  
  
  'Free?Karak mau e karanga ana ki kata. "Aptos kua ri'ari'ai te whare herehere toku ora katoa. Anake i mate hopoi mai i te haere noa i konei. Ka papaki ona ringa, kïia e tetahi gladiator. "Ko te aha aroha ahau ki a ia te nui." I muri ia ia liberator o tōna iwi. Na whawhai, a ka waiho koe free, Carter.
  
  
  Ahakoa i reira kahore he pahuka i huri noa i te rta, Karak pea i te tahi mea kino ki tona matenga. Te āhua, ka succumbed ki te karawhiu o tona oraraa, me te tukua i te paranoia, me te obsessions o te nui, te hinengaro ki te kotiti ke i waenganui i te moe o te Aptos ' kororia o mua, me te kitea o tona ake whaiaro heke mai nui. Kihai i taea e ahau te kupu i te huru e hiahia ana i te rangimarie, engari i te haupapa te tangata e matau ai i tenei ara ko te horihori me te whaiaro-kino. Karak ko te mārama e kore i roto i te huru no te korerorero ki a ia, maumauria ana te pūngao e ngana ana ki te korero ki a ia.
  
  
  Tahuri ahau taku hoki i runga i a ia, me te haere hoki ki te pokapū o te ao. I reira ka tahuri ahau ki te kuwaha i te wahi i muri i toku hoa tauwhainga e puta.
  
  
  I te hou gladiator teitei me te taimaha atu i te kotahi o mua.
  
  
  Te huru o te pouaka i hipoki i roto i pokapoka, ona ringa i te takai i roto i te tsesti, te mowhiti a tawhio noa te hiako, me whakarewa ano he parahi pongaponga, a ka puritia e ia i te poto i te hoari, me te a tawhio noa Thracian whakangungu rakau. Ka hemo te i roto i kahore wa e haere mai nuitia i ahau, ka haehae te hau ki tana hoari whakamate. Ahau ka tahuri ia a tawhio noa, me aru ia i ahau, kanga, me te panting. Ka mutu, ka tahuri, a ka patua i te reira ki tona trident. Ia na akina iho tona te heu-koi hoari, a peia ana i te huru tika ki te take, ka mahue i ahau unarmed ano.
  
  
  Ia kia rite ki oua atu ki te tapahia ahau ki raro, a hinga ana ahau ki te whenua. Ko tōna hohoro hurihia atu ai. Te huru o te hoari, i haere ki raro, noa ngaro i ahau, a ka totohu iho ki te whenua.
  
  
  A, no te te gladiator unuhia ana tana hoari ki tetahi atu ngana, tona huru whana ki a ia. Ka tahuri atu ia, me taku rekereke ngaro tona crotch na roto i te hawhe, me te patua i te roto o tona huha. Ki te growl o te mamae, i tautokona e ia atu. Te reira e kore e taea e te mahi i te nui o te kino, engari mo te taime i te emu i roto i te ara. Te huru o te mata, i te papura, ki te riri i te whakaitinga tūmatanui o te unarmed te tangata. Ia hohoro atu i a ia, e toku mahunga i ingarangi, ka te reira tino kau, ia pau mo te whakaaro etahi. I roto i te maumau. Na ka pa whakarere te gladiator ka haere mai ki ahau ano, e piu ana tana hoari, a ka haehae a tawhio noa ki te reira.
  
  
  I taua taime, ka piko ki raro, opea ake kirikiri me te paru ki e rua ringa, me murua maka ih emu i roto i te mata. Ka rite ki tūmanakohia ahau, whakaarahia e ia tana whakangungu rakau ki te tiaki i ona kanohi, me te te paru kihai i meinga e te momoa i tetahi kino. Engari i te huru o te aro i abstracted mo te taime. Ka tupekepeke tiketike, me te hit tona huru, i runga i te kikowhiti ki tana whanau waewae maui, ka tona waewae matau i runga i te tuke. Ko te hoari ki te rere puta noa i te huru o te kōpā maihao, me te rere puta noa i te ao, i roto i te huru o te tae.
  
  
  I roto i te riri, ka patua e ahau ki te cestus; te whakatangi te patototanga i roto i te katoa i te rangi a tawhio noa toku tinana, a ka maka e ahau ki te whenua ki toku ringa me nga waewae maro.
  
  
  Ka tahuri ia, a haere ana ki te tiki i tana hoari. Kahore he mea pehea te kōpā ia nam ko, tona mohio ahau e kore i taea e kia i roto i te tiki i taua hoari hoki. Rite hohoro rite riro ia ia a tawhio noa, ki te i te reira ano, ia ka tapahia mai ahau ki te hukahuka. E titiro te reira rite ko ahau i panaia i roto i te karaihe o te tatau.
  
  
  Peke ahau ki oku waewae, a i aru i a ia.
  
  
  "Hajii" ahau hamama rite te nui rite taea e ahau, kia rite ki ahau i te riri Apache. Te maere rahi, te gladiator tahuri a tawhio noa. "Hajii!" Karanga ia ano, a ka ki ia i te aroaro o ka kite te mea i tupu ki a ia. Tamata ia ki te whakaara i tana whakangungu rakau , ko te reira te mutunga rawa. Toku waewae i rere ki runga i roto i te patu i te pupuhi, me te mau i te emu i roto i te korokoro. Ego ūnga, e okioki ana hoki, a ka rongo i te pekehoe putunga.
  
  
  Ka hinga ia te kore te hanga i te tangi, i ona kanohi tuwhera whanui, ki tona kaki piko i te koki rerekē.
  
  
  Ka oma ia ki tana hoari, ka whakaarahia huru triumphantly ki runga ki tona matenga, a poipoia triumphantly i te ha'i Karak.
  
  
  'He aha i teie nei?'noa i te tono ki a ia. "Raiona, pea?" Ranei tatai i runga i te hariata?
  
  
  "E kore e taea te pōrangi," ia, i te whenunga o haurangi. "Te wahi e taea e matou te tiki i nga raiona ranei hariata?"
  
  
  "Kaua e māharahara, Evan. Ahau hoatu koe i te mahinga best kua kite koe i roto i te tau.
  
  
  "Te haere ki te reinga, Carter." Ia ia ki ona waewae, kotahi ringa clutching te taretare paraikete a tawhio noa ia ia, te tahi atu gesturing waihoki. "Milan ka i roto i toku ara. Inaianei kua tae mai koe ki konei ki te whana i te ake i tenei shit. Kia whai koe i mate ai, he torutoru ra i ma'iri a'e, rite noa te Milan. Engari te hopoia te whakahaere koe ki te tiki ki te Aptos. Kore e taea e koe te mawhiti i tenei wa.
  
  
  I roto i tona riri, Karak kihai i matau te mea i mea ia.
  
  
  — Ka tukua Milan?" Ka ui ahau, noho toheriri ki tenei whakauru. "Ko ia he wairangi, ka noho ia i roto i te inanahi, me te ra i te aroaro o inanahi."
  
  
  "Me toku whakapā atu i roto i te Metkovich?" I taua ano hoki tetahi pō te whakatau ia koutou te iwi?
  
  
  — Utua e ahau pai ki te kia siokita, haapapû ahau ki a koutou. Ka rite ki te katoa atu i konei, i whawhai ia mo te ora pai, e kore hoki horihori mana'o. Karak mutu, grinning rite ki te oaoa i tona ake tūmataiti kata. Katahi ia ka āta noho iho ano, whakaene i roto i te taiepa o tona paraikete tawhito. Ia muhumuhu i te tahi mea ki tetahi o ona kaitiaki, te hunga e tonu rere atu.
  
  
  "Kua ahau i hanga ia ia te tahi mea, me au e mohio ana ahau ka kitea ngā reira, Carter," i tuhituhi e ia ki ahau. "Te tatari noa, me te pārekareka ki a koutou te whakamutunga taime i runga i tenei whenua." Ruha, ka mutu, e okioki ana ki tana hoari ki runga ki te whenua. Miharo ahau uneasily te mea ia ai te whai ake i tona ringaringa. Ki runga ki tenei wāhi, parakore ātete e taea e te papu nui adrenaline ki toku bloodstream ki te pupuri i haere. Te whakaaro o te tuuraa ki te e pāhau poriro na he fuu. Ka huia ahau tahanga, whiua ka whakamamaetia ahau, me te hopea whakamaheretia ki te patu i ahau, engari emu e whai ki te tatari tae noa ki te reinga piri i runga i te i mua i i hoatu e ahau ki runga, me te tuturi i roto i te puehu i roto i te mua o te ia.
  
  
  Whakaaro ahau hiahia ia mau ahau i tenei wa. Ko ia te rutetetete i te matao, me te wiri i te rohirohi. Te hopoia whakahaere ahau ki te ora e rua gladiator whawhai, engari anake te ara e taea e ahau te tiki i te rite i te hoariri i ki te toru o toku hoa tauwhainga he kopa papaka. Ko ahau i oti, me te tatou i rua i matau i te reira.
  
  
  Na ka pa whakarere, he hohonu, te teimaha te tangi haere i waho o te kuwaha. Te makawe i runga i te hoki o toku kaki prickled, me te matao, clammy te wehi, te matapouri ki ahau. I rongo ahau i te clang o te tutaki rino, motu rawa, me te riri growl e tae mai ki ahau.
  
  
  Te wuruhi!
  
  
  E ono nui i te hiakai wuruhi whawhati i roto i huri noa i te pene i raro i te arena. Ratou vitiviti restlessly hoki, me te puta i te whatitoka mo te ia, me te mea pororaru i te taiepa, me te matakitaki ana mano.
  
  
  I te hohonu amuamu o te whakahē whakatika i te mano i roto i mua o ahau. "Te tatarahapa nei au, to tatou ki te mahi i waho o te raiona, Carter," Karak huaina fiefia. — Otiia ka tumanako ahau e kore koe e mahara ki te kē."
  
  
  Te emu pahono ki te raupapa o expletives i roto i Serbian-Croatian.
  
  
  Karak pai i te reira katoa tino nui. "I roto i te take e miharo koe," ka mea ia ki te tangata kino kata, " well, te rangatira ko te Milan me te tino. Ia huru, i runga i te kai ki te wahi i te huru, te riri, he iti bit, engari te reira e kore e mea ki te kia pakaru. I roto i te meka, tenei te matekai, anake i hanga te huru, i te iti angrier. Engari pea i muri i te kai pai, ka ka te waiho i te iti ake, kaore ranei.
  
  
  Karak kata noa uaua, me te tata rererua i runga i tona nohoanga kohatu rite titiro matatau atu ia i Volkov i roto i te spellbound wehi. Na tetahi o ratou i te wuruhi o Milan. Na tenei katoa tito e pā ana ki a ia i te hunga mate, me te kiri i te teka. Engari i te auraa e te koka o te huru ngaro tonu e kore kua whakakitea mai. Mohio ki te kararehe, ko te mea nui, kahore he matauranga ki te pehea, me kua tormenting hoki Karak. Kihai i taea e ia te mōrearea te patu i te wuruhi i mua i ia ite i te reira , a kihai i taea e ia te tiki i tata nui ki te kitea i roto i. Io, te reira hanga ahau ite pai; a ahakoa e kore e nui, i homai te āhuatanga. Toku ohipa ko ki te kitea te wolf, me te pōti mo te reira i konei. Ko te kotahi anake i a tawhio noa enei kararehe kihai i titiro ki te hiahia ki te whakarongo ki te take. Snarling me te gnawing, ratou clawed i te whenua, e hongi ana i o ratou tupapaku: i ahau.
  
  
  Na ka pa whakarere, ka whakatupato, ratou huruhuru hiku tuku iho ki te whenua.
  
  
  Toku maku maihao tightened i runga i te hoari.
  
  
  Ratou parore, me te peke. Ka peke i roto i o te ara, ka tohutohutia i a ratou, weriweri. Engari ka nohopuku rawa hoki i ahau, me ahau ite au i te koi o te niho, te roimata i roto i toku huha. I tutuki hoki e ahau mo te taime, ka kite i toku toenga, ka kurua taku hoari i roto i te wuruhi tata ki ahau. Ka hinga ia tītaha i runga i runga o te tahi atu wuruhi e tika e pā ana ki ki te peke i toku korokoro. I te toru o nga wuruhi kaiako hoki. Ia i patua ki te hoari, me te tata tapahia i tona huru i roto i te hawhe. He toto tera i nga wahi katoa, takahia ki roto ki te puehu, e te hōhā, te hunga nanakia kararehe. Ratou i taiawhiotia ai e tatou a tawhio noa ahau, te whakarite mo tetahi whawhai, engari na ka pa whakarere ana ratou katoa i taui ki te nui wolf.
  
  
  Panting, a ia, titiro i roto i te ih aronga tika rite ki kata titiro ratou i ahau. Ko te tino pea te wuruhi o Milan, me te whakaaro ia ki te waiho i te tino mōrearea kotahi i roto i te katoa o Europe.
  
  
  Na ka pa whakarere, te kapa whawhati ake ano, i a ratou ka whakaekea ano ki ahau. Piu ana tana hoari, ka haehae i a ia, ka whakatupato ia i a ratou. Ka eke ia ki te whawhai ki tetahi i runga i Volkov, a hinga ana, tona paraire ngau ki roto ki te puehu, me te ūnga te whatu hoki i roto i te whakamutunga convulsion. I te tahi atu i te wuruhi e tupekepeke ana i mua, i a ia e kumea ana e ia te mata puta noa i te huru o te mata, a ka recoiled, aue atu mauiui.
  
  
  Te toe e rua noa i pupuri i te whawhai, tere me te tere. Rawa nui tetahi. Kia pehea te i Milan te whakahaere ki te whakamarie i tenei monster nui? Au ra i te reira tata e taea. Heoi, i te Milan me te Sofia te whakahaere ki te pupuri i runga i ki te huru i roto i te ara Karak kihai i matau. I roto i te hepohepo, ia tamata ki te whakawātea i tona matenga. Te muhumuhu o te whakaaro e haere i roto i toku matenga, te iroriki o te whakaaro. Te reira i te titiro haurangi, engari te mea kihai ahau i whai ki te ngaro?
  
  
  Ia hamama i te wuruhi o tona ai ki te mutu. Whakamahia ahau tiamana hei utu mo o Serbian-Croatian. "Te tatari. Whakarongo ki taku kupu.'
  
  
  Otiia kihai ratou i patua. Ei omanga i a ratou ki te hoari, i te miharo aha Ei whakaaro Milan whakaako ana wuruhi tiamana. Engari ko te reira ōrite ki te mea i mohio ahau e pā ana ki te haere, whakaahua, te waiata, me te kāhui whetū o te reo ke i tenei ra kihai i tukua e te wuruhi, ki te whakarongo ki tetahi atu. Tac wae whakangungu pirihimana kuri i roto i te United States.
  
  
  Te taotū wuruhi, hoki ana ki te whawhai. Toto maturuturu ana i tona rta. I a ia ano tamata ki te korero ki te emu ki te mutu, me te takoto. "Te aukati. Untergehen".
  
  
  Milan o te wolf, kāore hoki i te afa setoni, cocking tona matenga ki te taha. Ia au ra ki te kia te whakarongo, na ka pupuri i te hamama, i te tumanako ki te hopu i te mōhio tohu i roto i te wa.
  
  
  "Untergehen, schiresheiher Scheusal".
  
  
  Te wuruhi ähua kaha i teie nei e ia te hiahia huaina ana e ia tona huru i te whakarihariha, haunga te monster. I tautokona e ia atu, me te mutu i roto i whakama. Ko etahi atu hoki e mutu, me te tatari.
  
  
  Te wā i te whakaaro kua mutu. Ia ite na roto i te rōpū o te tangata nei i te titiro ki te pupuri i to ratou manawa, me te Karak piko ki raro, a ka tango i tona pahau. Ko nga tangata katoa i te puku, me te tatari.
  
  
  Na ka rongo ahau i te reo. "Carter, Carter, kei tatou i konei."
  
  
  Ka tahuri ia paku, tonu tūpato o te wuruhi, a i roto i te kokonga o ona kanohi, ka kite ia i te ono tau te rere puta noa i te mara. Padra, Sofia, tokorua nga tangata a tawhio noa te poka i te rua me te rua i runga i te whare herehere papa. Te hopoia, tenei unbreakable Padra i mawhiti, no ka mau ratou ki ahau, me te emu te whakahaere ki te hoki mai ki te whakaora i a matou.
  
  
  Engari i arahina e ia Sofia, me te ētahi atu tika tonu ki roto ki te ao ki te patu, me te mōkihi o nga wuruhi. Te wuruhi ka anga ki te growl uneasily ano, a ka mohio ahau e aku whakahau ki to koutou mōkai te Milan e kore e muri roa.
  
  
  "Kahore," tona Papa, ka hamama. 'Te noho i reira. Noho ki reira!'
  
  
  "Engari, Carter -"'
  
  
  'Au e ahau te pai. Noho i reira.'
  
  
  Pahuhu noa, ka mutu, me tetahi o Karak o te kaiwhanga, ka whakatuwheratia te ahi i runga i a ratou. Puehu rere mua i a ratou, me te pū fakaongo i roto i te porotītaha peihana. Ko tētahi atu puhipuhinga o te pū aru, me te Sofia me tona rōpū hoki ki te atarangi o te kuwaha.
  
  
  I muri i te torutoru taime haere i roto i te wiwi o te mahi. Anake ahau i te wuruhi me he hoari i aku tikanga, a kihai ahau rawa mohio e pā ana ki tona wuruhi. A heoi ka maia ia. "Mit mir," ahau barked i a ratou ka rite ki ahau ka rere ki runga ki te bleachers. — Mit mir, euch dickfelligen Nilpferde!
  
  
  Te Karaka kararehe i rite te emu korerotia, e haere ana i te taha o ahau, i te hamama, a arahina rite ki te mihi i te roa-ngaro e te kaiwhakaako. I te tahi atu i te wuruhi, ā, whai ana i muri. Ko te nanakia i inaianei ko te ki te mahi rite ki hohoro rite taea i mua i te takikupu i pakaru. Rite hohoro rite puta te reira ki te wuruhi e kore ahau i rite ki te mōhio kia rite ki ahau whakaaro e ko ahau, te reira e mutu te whai i ahau, me te puhaia i runga i ahau.
  
  
  Otiia ara i teie nei, ko te wuruhi kai ana huri noa i toku ringa. Ua patiahia, o te akoranga. A, no te haere mai matou ki te e aue ana i raro i Karak o te nohoanga, whakahau ia, " Angrafen." Angrafen.
  
  
  "Carter," Karak bellowed i runga i ahau. 'Ko nga mea katoa e hiahia ana koe mō te . .. '
  
  
  Volkov tonu ki te tohe i a ia. "Angrafen! Vater. Vater. Tasche und der toten Mann.
  
  
  I ahau i te mana'o e, nu kihai me te nui o te taparuraa ki te haere ki te Karakom: ka tino hiakai matau i teie nei. Katoa o ratou i ekengia ai ki te maere i te aroha noa, me te tere ki te tihi o te taiepa, ka piko o ratou hata waewae mo te i muri mai i te peke.
  
  
  "Kāti i te ih, Carter.
  
  
  'E kore!'
  
  
  He ngangau i roto i nga turanga, me nga tangata memeha. I te tahi tutuki i runga i te tuara o te taumanu rite tamata ratou ki te mawhiti. I te tahi maka rama, me te ruarua i roto i te rangitahi kau pouri, ki te taea e kite i tetahi mea. Ētahi a tawhio noa ratou i whakaara a ratou patu, engari kāore hoki i te wehi o te pupuri i to ratou ake. Te wuruhi whakatata Karak, i to ratou roa incisors glistening ki te huware. Yelping i roto i te riri, me te wehi, i te pāhau rangatira rere i tona nohoanga. Te huru o te paraikete fluttered i muri i a ia, kia pera me te purehurehu-kainga kakahu rite tutuki ia i waenganui i nga rarangi o te taumanu, te matau i te ara ki te whakahaere i; huru o te wehi raweketia ki ona whakaaro katoa. Ka tahuri ia a tawhio noa, ka pupuhi tona Russian Hurihuri i te tata i te konihi. I roto i tona aitua, e ia ngaro e rave rahi mita. Ka rere ia ano, me te hinga i runga i te hu'ahu'a taumanu.
  
  
  Te nui kararehe huhua o ratou niho, me te whakatupato i a ratou te wetekina taonga parakete. Te notia te tangi o te wehi mawhiti Karak o te ngutu. Ko ia te whana ki tana ai, engari i te emu wuruhi i e taea ki te mahi ki te. Carac o jacking mutu a, no te te Milan me te mōkai mau huru i roto i te carotid uaua. Ka kite ia i te toto spurting, a ka rongo ia i tetahi atu reo apî i roto i te ao: ko te tangi, o te koi kauae ngau ki te ngohengohe kikokiko.
  
  
  
  Chapter 9
  
  
  
  
  Te nuinga o Karak o nga tangata ora ake i muri i te tuatahi ru. Ratou, ka whakatuwheratia te ahi i runga i te wuruhi ki te raiwhara, me te pū submachine.
  
  
  Te wuruhi i te pai tiakina e te koki o te taumanu, me te tuara o te crates, engari ko ahau te tino ūnga. Ia rere k tangi, e rave wāhanga tiakina ahau i te matā, ka piko iho ki te wahi e rave hinga i raro i te taimaha o te wā. Ka tupekepeke ana i runga i te wewete ai i te kamaka, me te haere hoki i te taha o te ara ki te hakari o nga wuruhi.
  
  
  Ētahi o nga ponies titiro i ahau, e whakatata, a growled menacingly. Ia kihai i mutu ia. Kihai i taea e ia te mahi i tetahi mea mo Karak ara, ki te hiahia ia ki te. Otiia e kore ahau e taea e ki te ngaro i te aroaro o Milan te wuruhi. E te wuruhi, ko te take i haere mai ahau i konei, me te whakatara i te reira, ahau e kore e haere mai ana hoki kau-ringa.
  
  
  Te wuruhi ka anga ki te tōia Karats ' tinana peka, ano he kuri. I te taime ratou ki te waiho i te whakaruru i waenganui i nga taumanu, ka meinga e ratou ngāwari, i ngā taumata mo te patu. Matā tonu maira a tawhio noa ratou, a rere ana ratou i roto i ngā tohutohu katoa, scaring atu nga tangata i runga.
  
  
  "Bleiben," Tona mōkai Milan huaina.
  
  
  Te nui wolf mutu koimutu, me te mea ko te reira i te mutunga o te taura roa. "Haere mai ki konei," ka mea ahau, miharo i pēhea te pai kua rite tenei te wuruhi o te tinana. Ia talangofua rere ki runga ki ahau. Ka pania ahau ki tona ihu, waiwai toku kiri, ki Karak o te toto haurangi i tona mata.
  
  
  Ka ite ahau e founga he raiona tamer me te ite i a ia e tona matenga i roto i te te raiona mangai. I tukua e ia te wuruhi o te noho ki runga, me te rere ona ringa ki runga i te kara o tona kaki, rapu mo te huna i te pute.
  
  
  Na ka pa whakarere rongo ia i tetahi atu pakaru o te pū. Tahuri, ka kite ia i Sofia, Padra, a e wha ētahi atu, e rere ana, puta noa i te ao, ki te aue ana āputa, pupuhi rite ratou e haere ana.
  
  
  "Haere mai hoki," ka karangatia e ahau. 'Haere e hoki.'
  
  
  Ko te crackle o ih raiwhara, me te whakahoki clatter o te pū submachine hanga rawa nui te ngangau hoki toku reo ki te waiho i te rongo. Arahi splattered Sofia me ona tangata ano Karak o gunmen tamata ki te ūnga ih o e whakangaueuetia, rere tinana.
  
  
  Odin huri noa i te tangata, i patua ki te bandaged ringa, ka pa whakarere clutched tona mata rite te hoki o tona matenga ngaro i roto i te roro-a-bone te pahūtanga. I te tahi atu i te rima tupekepeke ana i runga i te āputa, aue, me te kaiako ki raro i nga rarangi, ki te wahi i ko ia te huna i muri i te crates .
  
  
  "Nick, ko koe te pai?" Sofia te karanga i a ia tauahi ahau. Ia raru tauahi ia, e ite au i te wiri o ona ngutu, me te reka o te tote, a ka haere ki raro,. "Mauruuru i te Atua koe kei te pai.
  
  
  I taea e ahau te whakamahi i te tahi Swedes, " na ka mea ahau, te ataata.
  
  
  Ki te ite ia toku takoto tahanga, i te iti rawa i te ia kihai i whakaatu i te reira. "A koe, he Ariki, he ora tonu," ia i te whenunga o, a ki te kotahi te ringa unuhia e ia te kararehe ki a ia, ano he toothless sheepdog.
  
  
  "I kitea e koe i te mea hiahia koe?" Te Padra ui.
  
  
  "E kore e ano," ka mea ahau. Milan huna ana i te putea pai."
  
  
  "Ahau ka kitea e koe tenei mo koutou," ko te paea te kaiārahi mea. — E mohio ana ahau ki te wahi i te reira.
  
  
  "To tatou ki te waiho tonu i muri i taua," te Padra mea. 'Tonu.'
  
  
  "I ahau i te taua whakaaro, Padra.
  
  
  "Ko kino atu i a koutou whakaaro, te tahi atu.
  
  
  'He aha e te tikanga koe? Ka ui ahau ki a ia, i miharo pehea te nui te kino taea e te reira.
  
  
  I roto i te rūmātiki i runga i to tatou ariki, ki te whiowhio ngarara ngateri ana i roto i, i te tangi mohio ia ki te katoa rawa te pai: mōtā!
  
  
  'Te ruku i roto i te.'
  
  
  I te pahūtanga nui whakaarahia e te katoa te taiepa o te amphitheater. Te kohatu ki te taiepa, me nga rarangi o te taumanu pakaru i roto i te anaana flash o te marama. "Te reira i te Serbian ope," Padra karanga ki ahau i roto i te ua ringihia, a tawhio noa te sima me te kohatu. Ētahi atu anga papa ana te whatitiri a tawhio noa ia tatou. Ratou ngaueue te ao, a haea ana e ia nui e rua i roto i te kua ngaro whare. Mura whawhati i roto i, me te rongo matou ki te staccato tangi o heavy machine guns tata. Karak o te tangata i raruraru, te pupuhi me te hamama ki te karo i te whatitiri o te whakaeke.
  
  
  "Te ope, kei te hono i te pū," Sofia hamama runga i te mohio. "Ratou ki te karapoti i a tatou. Kua kua kite matou i ih i roto i te poka i te rua. Karak o nga tangata i mau i a matou, engari no te kitenga o te ope i haere mai, rere ana ratou ano he hauwarea o te uwha.
  
  
  Ka tukua e ahau he manusinusi te wahi o te pepa. "Ko e he aha koe i haere mai ki konei hoki, Nick?"
  
  
  "Na tumanako ahau," na ka mea ahau, e tupu te pepa. Ki te ki ahau, te reira kahore atu i te te kupu, whakamuna, me te ki tonu o ngā pūāhua. Tona tika, e maka ana i te meus hoki, a ka ite e ahau i te wahi ki te rokiroki i te huru.
  
  
  Te Padre kata i toku āhuatanga. "He aha rahi kei a koe?"
  
  
  '50.' Ia emu mea ko te Pākehā ōrite o te TATOU i te rahi e wha tekau ma wha. Ahau whakaaro te Padraig i te tika hangareka, engari ka riro i ara ake tana pū, me te hāngai te reira i te tangata nui ki runga ake i a tatou i roto i te grandstand. "Ka tamata e ahau e kore e ki te tūkino i te hāngai," ia growled. Na ka pupuhi.
  
  
  Te rere te tangata peke ki runga kia rite ki ana te tuatoru kanohi kitea, ka hurihia iho te taumanu he torutoru waewae atu.
  
  
  "Ka taea e koe te tiki i te kakahu i teie nei," te Padra ka mea ki te utu.
  
  
  "Mauruuru e koe," na ka mea ahau, me te kaiako i runga i ki te tupapaku. Murua toku huru i huhú te mahi, engari e hiahiatia ana e ahau Swedish tenei mahi. Tango atu i tona huruhuru hate, me te tarau, ka ui ahau ki a ia ," me Pehea e koe te tiki noa i te pātū, te Hae?"
  
  
  Ia shrugged ore. — E kore ahau i te mauri rite koe. A, no te ahau i toia ki te herehere, i reira i anake te wha kaitiaki. Ki toku matau, me te pai ringa maui, nga taumahatanga e pā ana ki te ara. Ia ascenceur ki Sofia a, no te haere ia ki te tiki i te tauturu. Ua faaoti matou ki te ngana ki te whakaora i a koe a tawhio noa te whare herehere. I taua wa, e kore matou i mohio e koe i te raveraa i konei i roto i te arena.
  
  
  "Te hunga i te kēmu hoki ahau." Ua ite au i te shiver rere iho toku tuaiwi. "Ko te rangatira ora ahau. E kore kua ahau i kite i te kuri rite ki te pai whakangungua rite tenei wuruhi. Te reira maere.'
  
  
  "Milan i te wuruhi ia ia," te Padra ka mea ki te menemene. "Kihai ratou i mohio ki tahi i te tahi. Ratou e rua i aroha ki te taua wahine.
  
  
  "Hae," ko te paea te kaiārahi i te take, e nohopuku.
  
  
  "A he aha te kata; Karak i te reira katoa te haere.
  
  
  "Ia kahore he kata," na ka mea ahau grimly, ngokingoki i runga i ki te hunga mate, te rangatira.
  
  
  "Ae, i kite matou i reira," Sofia mea. "Ka mate ia te nanakia te mate."
  
  
  "Engari e kore kino i te tangata tika, Sofia," na ka mea ahau, kato ake te Hurihuri i reira Huru i maturuturu iho Karak. Ahau ki te ngōki hoki ki a ia, popo nei ahau ki te hoki o te crate rite ki te paru pokepoke anga maira i roto i te arena, uwhiuwhi tatou ki te kirikiri me te koi whakarewa shards.
  
  
  "Karak tukua koutou tane," tona reo, whakaahua, me te waiata mea. "I muri mai, ego whakapā mōhio te ope e haere mai ana. I roto i te meka, e huru i patua e te wuruhi, a, no te tamata i te reira ki te tahuri i te huru ki ahau.
  
  
  Na ka tahuri ia ki te Padre, a ka ui, " he Aha ko te reira?": "He aha ko te ope whawhai i teie nei? I muri i te katoa, Karak i whakakake e te whakatau ia ki ngā āpiha a te kāwanatanga ki te hanga i te rangimarie. Ehara i te mea e tika ana.
  
  
  "Te Serbs kua nui rawa te mauahara mo tatou." Te hate rapa ko tona matenga kanohi. "Belgrade kite i te whai wāhi ki te hanga i Evan whakarerea e tana tiaki i roto i te ingoa o te rangimarie, me te inaianei e ratou te patu i a matou. Korero ki a ratou, ko te mea nui atu i te whakamahi i te patu i roto i te pakanga. Karaka tamata ki te whakatupato i a ia, engari ... '
  
  
  Ka aue, ka ruia atu tona wā te huru. — Otiia e kore matou e whai wā ki te kōrero a muri ake. To tatou ki te tiki i roto i konei, i a tatou ano e taea.
  
  
  Ka whakaae, me te rere ki te tata putanga, ko te tonu te whatitiri o pahūtanga me te puehu, i te hinga toka tauiui a tawhio noa ia tatou rite te kohu. Ta tatou i rere a tawhio noa te amphitheater, me te rere i roto i nga ara, kanapa, adv = β tiaho ana i runga i te western hills. Kahore he tangata e tamata ki te mutu ia tatou. Te hotera katoa te whenua i wiri ki raro i oku waewae, me te pahūtanga i te whati i roto i aku taringa. Taiepa, me nga pou pakaru ki te shards o te pereki, me te sima. Ahi me te puehu whakatika ki te rangi, ano he harore. Te tangata rere a tawhio noa te karanga, me te i kurua ranei i haea ki te hukahuka . Te reira i te mate i roto i te Aptos, mate i runga i te whakapehapeha tauine, me te kahore atu i te ngahau te mahi mo te Tararā ope.
  
  
  Tatou ka rere ki raro i te huarahi tika ano te pa i te motu. Ka matou i te rere i roto i te wāhi iti o te mimmo wiri whare. I kite ahau i te hanganga nui i mua i a ia, a rongo ana i nga Padra ngangara i ahau kia rite ki ahau ka rere, " i Te tatau. Moscow Kuwaha".'
  
  
  Tae tatou i te matua kuwaha o Aptos i roto i te wera o te whawhai. Te iwi o te Karak i te whawhai mo to ratou oraraa, e mohio ana no te aroha, te mohio, e reira e kore tohu hoki ratou rānei. Ko te whero ra tiaho ana i runga i ih patu. Ko te reira i te wiriwiri, raina o te korero i te pai, me te ruarua ia e ratou te pupuri i roto i mo te roa.
  
  
  E wha Croats, Sofia, Volk, a ia, kukupa i roto i te mano; ki tonu te neke kia rite te anga i muri i te anga i ngahoro ki runga ki te pa. Whakawhiti ana i te kau, tapawha, tomo ana matou i nga wahi kua ururuatia o te anga-pakaru, te whare, ka romia e te mua he kuiti, taupee, me te tutuki i raro i te pouri, te nehunga arapiki whakairo ki roto ki te kamaka, tau maha i ma'iri a'e. Rāoa, me te maremare i te paowa, me te puehu, tatou ka romia e i roto i te kapiti i roto i te pa ki te tangi. Tatou i te moutere i waho i te taumaihi i runga i te mata o te kuiti awhi.
  
  
  "Te tatarahapa nei au," te Padra mea stiffly. "Tenei ko to tatou anake te tupono noa. I te taui, te wahi i haere mai koe i, Carter, titiro rite ki te aroraa tika i teie nei.
  
  
  Kihai i ahau i mohio ki tenei i te utu i pai mō te iwi maha.
  
  
  Ko te whawhai tino tata. Na ka kite ia i te Kuwaha i te nui kikorangi, te nuinga o nei, kua ngaro kē. Te iti bridge whiti te iti wharua e takoto i roto i te mua o te ia. Tararā ngā hōia e noho ana i te piriti, me te te whakamahia te huru mo te nui whawhai ki te pa. I muri i te hōia, ka taea e koe te kite i te maha o SU-100s, pūkoro guns. Me te i runga i te ara no te pu i te tīwae, wīwī AMX-13, te marama, tāke. Kotahi i roto i tūranga, ka kuru i nga mea katoa i roto i to ratou ara.
  
  
  "Kia rite ki te pai whakamātauria ki te patu i te namu ki cannonballs," ka mea ahau.
  
  
  "Ko te wā katoa te taua," te Padraig snarled contemptuously. "Tatou i te patu i te nuinga o te wa e tika ana mo tatou, a ka titaria ki nga maunga. Te hōia, ka kore e taea ki te kitea tatou, ara, ki te i tenei taputapu kaha.
  
  
  "Otiia e kore tenei wa," ia emu whakakahore ngā pūrongo pāpāho.
  
  
  "Anake te mea o te te haurangi te tinihanga o te tetahi a tawhio noa to tatou iwi."
  
  
  "E kore au e mōhio e ko te take, i te Hae." Sophia titiro i ahau i roto i whakama. "He aha te tikanga a koutou, Nick?"
  
  
  "Ah, Karak tino ko te wairangi. Ko te mea ia i te utu moni, te rota o te moni. Enei iwi, ka huihuia e ia a tawhio noa ia ia i te kaiwhanga, e kore e patriots. Tenei te tikanga e ia i ki te whai i huna tautoko, me te ko ahau miharo e taea e te reira.
  
  
  "I te iti rawa kore e te Communists."
  
  
  'Kāore he. I te iti rawa kore e Russia ranei Tito, " ka mea ahau. "Me te huru hau-ā-Uru kihai i tuku i te reira ki te whakawhirinaki rānei. I reira ko te kotahi anake te kōwhiringa: China."
  
  
  'China?'
  
  
  "Mā Albania. Ranei pea Albania utu i te pire. Ka kore pea e mohio mo te tino. Engari au e ahau te peti ia i runga i te reira. I roto i te mutunga, Albania i roto i te ruma i muri ki tenei whenua, e kua he maha ngā piki me ngā heke i roto i ona whanaunga ki Russia, me te ki te iti te moni Albania taea e whakaohokia nga mea ake i te moka. Te whai ratou i te kahore, ki te ngaro, me te ki te Croatia ake riro motuhake, ki te Hema i te urungi e hiahia ana ki te tautoko i te Albania, Albania, e taea te whiwhi nui: mā te tango i te wāhi pai o te Yugoslavia."
  
  
  "Karak e kore e whakaae."
  
  
  'E kore pea. Ko te aha i te emu whai ki te ngaro?
  
  
  "He aha kua tatou katoa ngaro," Sophia mea i te kanohi. "Aptos".
  
  
  "Ae, Aptos," te Padra ka mea ki te kawa ataata. "Engari i Karak, Aptos tupu i roto i te puku, me te te reira ki te kia nekehia atu. Aptos ka mate, engari to tatou uaua ka ora i runga i.
  
  
  "Ka mate katoa nga tangata ki te faahaamā te huru," ka mea ahau. Katahi matou ka mate ka rite ki te tangata, te Padraig tatari pātōtō ia e heke iho ki te tumutumu awarua. "E kore e rite ki te kararehe huna i roto i te ana."
  
  
  "E kore ahau e kite i te wahi e taea e tatou e te haere," Sofia mea.
  
  
  Haere matou i roto i te kōruru i runga i te taratara taha o te waikeri. Taku raru, i te kukū, me te hongi o cordite, me te te paru hanga i oku pongaponga tana papa pere. Ētahi atu anga ka uaina iho ki runga ki a matou kia rite ki te atu hōia takahia ai te korero kino iho te rārangi ki taua ope, e te hotera katoa te ngaueue ki te pahūtanga. I taea e ia te whakarongo ki te aue o te Karac o te tangata, te ngohe i mua i te aroraa, me te rere kaua kuware rite te Tararā ope panaia ih ki te slaughterhouse.
  
  
  To tatou ara i raro i te Kuwaha mārama. Ko te hoia pounced i runga i to ratou patunga, a ko te kore e i te katoa te hiahia i roto i te mea i tupu i raro i te piriti. Otiia ka ano, i roto i te i roto i te tuwhera, i matou i roto i te reinga ano. E rima tekau mita atu i te rakau, kohatu, me toka. Ki te taea te tiki e tatou ki a ratou, e riro tatou i te haumaru. Otiia i waenganui ia tatou, me e te whakaruru i te rau o te hoia, SU-100s, tāke, mōtā, launchers tākirirangi, machine guns, me te searchlights. Te searchlights haere mai i runga i i te ahiahi, me te āta e haereere ana i roto i te kohu o te peita, rapu ana koutou mo te taea ūnga.
  
  
  Odin whiti ia a tawhio noa te mua herehere i roto i te whare herehere. Na matou katoa, ka oma rite ki te reinga. Te kurupae o te marama, ka tahuri, ka marama tatou. I rongo ia i nga papa ana te whatitiri a te pū. "Haere iho," e ahau te hamama, a hinga matou flat i runga i te whenua.
  
  
  I pakū o te ahi, me te tangi o te whatitiri; e rua 35mm anga maira noa e toru mita atu.
  
  
  Matou peke ki o tatou waewae me te rere tonu i, te maremare me te tihe, engari poto te huna i roto i te kapua o te puehu. Tamâraa o te kamaka, he pokuru o te whenua hinga katoa a tawhio noa ia tatou, engari ko ahau mauruuru mō te gunslinger. Koperea ana e ia ki runga ki te puehu, e tata tūpuhi tatou.
  
  
  Odin a tawhio noa te spotlights tiaho ana i runga i te kapua, tatari hoki te reira ki te maturuturu me te heheu mai ia tatou. Machine-gun fire waipuke te whenua ki te kia mohio, kihai i whiwhi tatou hoki i runga i to tatou waewae. A, no te te puehu i te pae hopea noho, i tatou i āmai me te whewhera mo te manawa, engari te tae tatou i te toka. Te Padra ka titiro i te iti matomato. Ia mau i toku pokohiwi ki tona huruhuru ringa maui, ka mea nervously, " e nehenehe Tatou e kore e mutu. E ti'a ia tatou te neke i runga i te tonu.
  
  
  "Ka tika katoa, engari ki te tank."
  
  
  "I te tank? Ko te aha?'
  
  
  "Te pukepuke e iraira ki ngā hōia. Ka kore e te haere ano. Na e ti'a ia tatou te tahi mea ki te neke ki. I teie nei te tāke e te whakamutunga ki te tae, i te tikanga e matou ki te hopu i te whakamutunga tank i roto i te tīwae, e nehenehe tatou e te tohatoha i te huru, me te whati i roto i kahore tūtaki tetahi ātete. Ok? Haunga — "ia tāpiri rite ki te fakalotoi tautohe," ko te mea anake e taea mutu tetahi tank ko tetahi tank. Tangi whaitake, e kore e te reira?
  
  
  "Kei a koe haurangi, Carter. Te Padra titiro mai ki ahau, ki te tāke, me te hurihia. "Me pehea e mahi tatou i tenei?" - ui ia. "Te waiho i te reira ki ahau. Homai ki ahau e toru meneti. Me ahau me te wuruhi.
  
  
  "Kahore, e kore e taea e..."
  
  
  Padra ko te haukotia te whakaputa e te pahūtanga o tetahi pohu. I tuturu iho e ia ki te whenua, a huna ana e ia tona matenga i roto i te puwhenua o tona ringa, ki tona matenga, ki tonu i te haerenga, whakaahua, me te waiata. Anga maira i roto i te rakau i runga ake ia tatou, me te pakeke tamâraa o te kahiwi me manga hinga ki runga ki a matou. A, no te Sophia, ka titiro ake ano, ka kite ia i te toto trickling iho tona paparinga.
  
  
  "Tangohia ana e te Rangatira ki a koutou," ka mea ia, horoia atu ana te toto. Tona āta piki i roto i te i muri i te tiaki o te toka, ko te Rangatira i te taha o ahau. Neke ahau ma te haapa'o maitai na roto i te mere o waho i te ara, i te mohio e matou i te tino ūnga mo tetahi mīhini gunner nei pa, ki te wahi i a tatou i rite matou ki te haere mo te whakamutunga tank.
  
  
  Whakaaro ahau e ahau hiahia i te tae i te reira, engari ka rongo ahau i te taimaha haruru o tetahi motokā i te tata i te whakapiko i mua, i te latecomer te ngana ana ki te hopu ake. Beckoning te wuruhi hoki, tapapa ana ia ki, tatari hoki te reira ki te haere mimmo tatou.
  
  
  I muri i a ratou, nga pukepuke fakaongo ki te kuri o te pū, te pakaru o te urungi i te waka, me te on, nui atu te kapiti o te machine guns. Aptos mate e wehingia ana i te mate. Tamâraa nui o te kamaka wahia atu, ka wawahia ki roto ki te puru, white-saint o makape anga, me te kōwhai-tīrama karaka o te haamou i te ahi. Te rangi ki tonu i te kārearea, me te paowa.
  
  
  Ko te whakamutunga tank kua mitimiti ake, whakarihariha whakapau au paitini, me te huri i te whenua i raro i te reira. Te AMX-13 ko te tawhito ko tonu te whai hua tank e kei te whakamahia i roto i te taua maha o te tauira rite te Fiat. Te reira i kawea 35 mm tere-ahi repo, me te 7.62 mm pū mīhini. Kotahi he mema o te tank o te waka i te mātakitaki i roto i te te whakatuwhera i mua i te paoa, i te tahi atu i te noho i roto i te pourewa paoa, e pupuri ana i te pū mīhini. Ia kihai i puhia ano — a kihai i taea e ia, kahore i whakatangi i te matenga atu ana nga tangata i roto i te mua o te ia — engari te emu ko te hiahia ki te tiki ki te tūnga, me te kopere.
  
  
  Te AMX-13 haere mimmo āta, me te Prince me ahau te kaiako i muri i te reira. Peke ahau i runga i te poari, te whakamahi i te kakau i runga i te whakapau pipe, me te wuruhi peke i muri i ahau. E kore matou i whai wā ki te hopu i to tatou manawa. Ka rite ki te ata i a matou, i te gunslinger me te whai i te ite i te tahi mea i he. Ka tahuri ia, ka kite i a matou, a ka tae hoki tana pū. Tana pere i a ia e Hurihuri. Te tangi o ngā pū i ngaro i roto i te haruru o te peita. Te gunner coughed me te taora i tana pū ki raro i a ia ka whakahau i te wuruhi ki te whakaeke.
  
  
  Te Rangatira ko te pono Croatian heroti, me te mohio rite te mea e hiahiatia ana i a ia. A i haere ia i runga i ki te pourewa; mea me te i roto i te pao, te tau'a ore i te hunga mate gunner. Te maere te whawhai papatu, i roto i te tank. I rongo ia i te growl, i te hamama, a i te kotahi ricocheting matā. Te tank shuddered ki te mutu, me te tank taraiwa i roto i te mua, hinga ana ki raro, pere. Ko ia te pere i roto i te upoko e te momoa i mua i te reira patua te whenua.
  
  
  Ka hurihia ki runga, me te mutu i muri mai ki te tank.
  
  
  I muri i whiua e te gunner atu i te tank, ka peke te ki te tango i roto i te tahi atu i te rua. Nu kitea e ia i reira ki tona korokoro ngaua atu. Ko te Rangatira i tana mahi pai. Just rite ia ia e pā ana ki ki te hoko o ēnei tinana, Padra, Sofia, a ia te tangata i puta mai i roto i, taiawhiotia ana i te rakau, me te piki i te tihi o te tank.
  
  
  "Ko te rangatira ko te tino āwhina i roto i te mahi i tenei," tona papa, ka korerotia ki a ratou. Tautuhi ahau ki te tinana.
  
  
  I te tuatahi ia e maka atu i te kotahi, katahi nga ētahi atu i te Padra. Ia te potae, te ih i runga i te matau, ka unuhia te reira i roto i rite ko reira te wahi nui o te mīti. Katahi ia, me te Sofia te peke ki roto ki te tank, i te tahi atu i te rua i noho ai i runga i te tihi. Sophia paled faahitihia i te aroaro o nga toto, engari i ora hohoro. I te kotahi i pere taka i te roto, me te e ko to tatou āwangawanga matua i te taime.
  
  
  Ara ia ia ki te taraiwa o te torona, me te titiro i te paewhiri mana, e ngana ana ki te mahara pehea ki te whakarewa i te tenei tank. Anake te pūkaha stalled, me nga mea katoa atu te titiro ki te hei i runga i me te mahi. Te French, te AMX engines ki te kia Hotchkiss ranei Tenault, me te reira i te pūoko me te pātene i runga i te papatohu, ki toku maui, e titiro maheni. Kitea e ahau i te kauwhiti, i te rua heahea, te takahi kauwhiti, a te mutunga i te take i roto i te puku, ki te tahuri ki te tīmata i te engine. Ko te haruru i roto i te auē o, tautautefito ki he taimi marere ia ki runga ki te takahi hau e rave rahi taime.
  
  
  Tona matenga uhingá huri noa i te te mua paoa ki te kite kuda edu, a ka hoatu e ia te reira i roto i te taputapu. Te tank surged i mua i te palakuú te tere.
  
  
  "Kei te haere tatou, Nick?"
  
  
  "E kore i roto i te matau i te aho ano, Sofia. I ahau ki te tahuri o tenei mea a tawhio noa.
  
  
  Ko tōna kore noa e a tawhio noa. Ka takatakahi ki te U-tahuri me te tīmata neke i hoki mai, hoki, me te puta. Ko reira rite te ofatiraa i roto i te kōpipiri rota tūnga i roto i te waenganui o te pa. I te wa ia maneuvered, i ana mea, i maku ano i te pēke, engari ko tōna tino nohoia ana e te taniwha. Ehara i te mea nui rerekē i te para whenua. Whakamahia e ia ona nihowhiti tino nui, me te pupuri i ana revs tiketike. Ka timata matou ki te ngōki atu i Aptos.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "Te wahi e tenei road arahi?"
  
  
  "Te mutunga ki Chitluk," te Padra mea. "Ka tatou te kia haumaru i reira."
  
  
  "Ki te mea i muri ia tatou," ka mea ahau. — Ki te kore ratou e kite tatou i teie nei, te reira e kore e roa. Matou kei te tino ūnga mō te ih whawhai, i a ratou ka matau tatou kei i runga i to tatou ara ki te Chitluk." Ia ihora ki te whakaaro, ka mea ," Ko reira tetahi ara e taea e tatou e feruri i roto i pehea ki te tiki ki te Jzan?"
  
  
  'Pea. Ko tenei he nui autaki.
  
  
  Sophia haere mai ki runga ki ahau. — Mahi i hiahia tonu koe ki te tauturu ia ratou?"
  
  
  — I hoatu e ahau ki a ratou i taku kupu. Na te ara, e ti'a ia tatou ki te haere tahi vahi, me te whakawa i te ara nga mea i haere i roto i te Aptos, titiro te reira rite te hōia, i to ratou pai. E kore matou e farerei nui ātete i roto i te Jzan. Me te mea tatou ake ake hiahia ki te āwhina i enei iwi, e ti'a ia tatou ia rave i te reira na."
  
  
  "Me matou ki te whai i te tank," te Padra mea fiefia.
  
  
  "Ahau tika tumanako tatou e kore te mutunga rawa," Sophia mea worriedly.
  
  
  I ahau e haere atu ana i te tank, me te tahuri atu i te huarahi matua, te wahi Padra i korero ki ahau, ki te tahuri i roto i te ahunga o te Jzan. Tatou i teie nei taraiwa me kuiti, ara pakaru. Te tank rere i runga i nga pukepuke, ki ahau i reira, he ururua, me te huri i te huru ara. Tatou ascenceur ki te toka e rerere ana i raro i te taimaha, meinga tatou ki te paheke ngana.
  
  
  Āta, jerkily, tatou i heke iho i te maunga, i te moepapa eke i runga i serpentines, me te pari descents.
  
  
  
  Chapter 10
  
  
  
  
  I te tahi haora i muri, te tae tatou i te raki, wahi o waho o Jzan. I te ara i te koraha, i nga whare i te pouri. I rongo ia i nga Padra mea, " haere Ratou ki te moenga wawe i konei."
  
  
  "Whakaaro ahau e kua riro," na ka mea ahau grimly. 'E tatou te mutunga rawa. I roto i te Jzan, ko ia tangata rite e...'
  
  
  'Te pupuri i runga i. Ahau i kite i a ia brylev. Te Padra i okioki atu, craning tona kaki. "Ae, i te teihana tereina, i runga i te atu taha o te pa."
  
  
  Ia huru te whai i te tohutohu, me te hohoro kite i te tapu o te kaha rama. I muri i haere i te whakamutunga kokonga, i a ia, i haere mai ahau i roto i runga i te tapawha i roto i te mua o te teihana iari.
  
  
  Te tapawha ko te karapotia e te hohoro whakaturia tao-waea taiepa, kia rite ki te mea i te reira i te rangitahi kau pene. I te teihana o te tika, he kotahi te tūāpapa me te kiosk, i reira ko te mamaoa locomotive ki te ngawari. Te locomotive i te uaua 2-4-2 ki te ngarara vaolo, me te whakawhāiti i te putorino. Te nakahi o te steam āta whakatika i te rua o nga koropuku o te kohua. He rakau tawhito utanga motokā piri ki te ngawari, te whai i te iti pāhihi motokā.
  
  
  Mahi nga roherohe i te tahu ki runga ake i te rohe, me te ringa o te hōia, i patrolling. Ratou mau ana i te 64A, he Serbian putanga o te rohe hua Russian AK pū huaki i roto i te Kragujevac. Te maha o ngā hoia i te utanga o te van.
  
  
  I roto i te marama kanapa, i kite ahau, i te utanga o te iwi. I te ngaro, mo'ulongoa anga o te tangata, te wahine, me te tamariki titiro matatau atu kau a tawhio noa te kikī boxcar. Te torutoru te hunga aroha taonga i huna i waenganui i a ratou, hurihia ake i roto i te haere peke ranei puru ki te pepa tawhito suitcases. Te atua anake e mohio ana he aha te puni te iwi o Jzan ka tono tangata ki te.
  
  
  "Kei tatou i runga i te wā," ka mea tona reo, te whakaahua, te waiata i muri ki ahau. 'I i te wa tangohia. E kua e ratou i mahue i roto i te haora . Na ka Padre hamama ki a ia: "ko ahau te haere i te pono ki a ratou. Ia haere ko te tuwhera ki te tereina.
  
  
  'A ka?'
  
  
  — Ka tatou te tango i te tereina. Maha rawa te iwi ki te kotēhia i roto i te tank. Ka tamata e ahau ki te tiki i waenganui i te utanga waka, me te nga kaitiaki, na ka whai a koe te ūkui i te mara o te ahi.
  
  
  "Ko matou he puffiness tereina. .. "Ona," rongo ahau i a ia amuamu ki a ia. Ia motumotuhia ana ona maihao. "Hapsaki, kei tatou i runga i te puffiness tereina. .. Ko ia te tino mate."
  
  
  Matou papa ana te whatitiri i roto i te tomokanga, te pea rakau pou taiepa, me te i roto i te waea tao. Ko te taiapa buckled, papatahi, me te waea tao unwound i muri i a tatou. Padra whakatuwheratia te ahi i runga i te submachine pū, me te rua atu partizan whakamahia rifles riro i te hunga mate hoia.
  
  
  Peia ana e ia tana e, i te mea whakakite nui ki te utanga waka. Tatou te mau ih atu kaitiaki. Kihai ratou i mahara tetahi o ratou ake tanks a tawhio noa ih ki te tūtukitanga ki te kuwaha, kia anake te whakatuwhera i te ahi ki runga i te reira. I te rua ngā hōia ko ia te tino āwangawanga e pā ana i te hunga tata ki te tangata. Engari ko te iwi ki ngā haerenga, ngā whakaahua, me te waiata pere ih tuatahi. Te Padra ko pukumahi te pihinga i te ētahi atu, te tino oblivious ki te pa o te matā.
  
  
  Hoatu e ahau atu te hau, i runga i te ara tika, me te tukua te mahue i tetahi. I te tank i tahuri, me te mutu i muri mai ki te motokā. Ka tahuri atu te engine, me te peke i roto i te mua paoa. Taupuhipuhi nei ki raro, ka rere ia ki te whakatuwhera i te tatau. -"Josip ," ka mea ahau . -"Josip, ko koe i reira ?"
  
  
  Ko te motokā i te mahana ki te tinana tangata. Heoi, noho ratou deathly puku i muri i to tatou whakaeke ohorere. Te peasants e tu ana kikimo, i to ratou anga tio me te inati ki te wehi.
  
  
  "Josip, kua hoki mai ki te āwhina ia koe."
  
  
  Ia tikanga o te rūmātiki i haere mai i te vahi a tawhio noa te hoki o te motokā. Na te mustachioed Croat te hunga i whakaorangia toku ora i te pakaru i roto i te mano, he ataata rama i tona tikanga expressionless mata. "Te kore koe kua wareware."
  
  
  Arvia haere ake ana i muri i a ia. Te haapurorohia nei ia ia a tawhio noa te pereoo, me te i roto i toku ringa. Ia i ruarua i raro i tona taimaha, clutching i nah ki te pupuri i tana i hinga. "Te kore koe kua wareware ratou ki ahau."
  
  
  Sofia te whakapehapeha haere atu ki te tāke. "Ko wai tenei tamaiti?" — He aha te reira? " ka ui ia koi.
  
  
  Arvia unuhia atu i toku uma. -"E," na ka whakahoki ia riri, " ko tēnei wahine tawhito?"
  
  
  I ohorere, i ahau i te manawarau mana'o e ahau te haumaru i roto i te arena. "Tēnā, Sofia - ko Arvia ... '
  
  
  Te Padra ora ahau i te matawaenga. "Te ora hoia e rere ana," ko ia te mea. "Engari ka waiho ratou hei hoki ki te ope tānga. To tatou ki te haere.'
  
  
  Ko ia te pana e rua hae te wahine ki te boxcar. "Hohoro, haere ki roto. E nehenehe tatou e kōrero tonu i muri mai.
  
  
  To tatou ki te tiki i roto i konei i te tuatahi.
  
  
  — Te wahi e taea e matou te haere?" Josip ui plaintively.
  
  
  'E kore ahau e mohio. ia . .. 'Ona ruarua, me te haere ake ki te taime. "Hau-ā-uru ki Itari."
  
  
  'Italy? Arvia papaki ona ringa. "Aue, te mahi whakaaro koutou e taea?
  
  
  "O te akoranga," ka mea atu ahau hohoro. — Engari e kore e ki te noho tatou i konei. Hohoro, haere i runga i te tereina.
  
  
  Ko ia tauturu i te kaipuke, i reira tana matua tonu ki te horapa i te kupu. "E tatou puffiness i roto i te Itari. Italy. Te tikanga herekore.'
  
  
  — Mai i roto i, rawa. Sophia.'
  
  
  "Kahore, Nick. Ona e kore e haere mai i roto i te i konei...'
  
  
  "E kore ko tenei te wa ki te riri," ka mea ahau. — Ka taea e koe te mahi i te rota atu mea whai hua i reira, me te reira te kahore he te ruma mo koutou i roto i te locomotive. E hiahia ana ahau e koe ki muri i roto i te Sofia ki te hanga i to ratou te ara māmā. Tēnā te mahi i rite i ahau te mea.
  
  
  Hoki te taime, wehi ana ahau ia e kore. Engari i muri i te poto puku, ka piki ki nga waka ki te era atu, tona ngutu aki tahi me tona mata ri'ari'a. I mua i te tetahi o te wahine e rua i taea e meinga tetahi atu te raruraru, tona papa, tutakina te tatau.
  
  
  E kore ahau i rite te whakaaro o te wehenga atu i te rawakore i roto i te boxcar, engari ko te reira i katoa e taea. Hoki te taime, ia whakaaro e maka etahi o te iwi a tawhio noa ratou i roto i te haumarutanga motokā, engari ko te reira i iti rawa ki te whakanoho i a ratou katoa, a e tangohia e te reira roa rawa ki te whakatau ko wai e noho ki reira. Tenei pāhihi motokā ko te nui rawa o tuwhera he ūnga. Ka rere ia ki te locomotive. Ko te kapa i te takoto kau.
  
  
  "I reira," e ahau i karanga, " ko te taraiwa o tenei mea?"
  
  
  'Konei. Te padra rere a tawhio noa te kura wai mō te hamuti ki ahau. "Ahau i to koutou engineer, Carter.
  
  
  'A koutou? Kaua koe apii kia mohio pehea ki te pei i te pereoo auahi?
  
  
  Ka poipoia te pū oaoa e, me te whakapehapeha. "Toku papa pau nga tau e wha tekau peia te Sibenik express ki te Trogir."
  
  
  Kumea e ia i a ia ki runga, me te wuruhi e haere mai e rere ana i muri i a ia ka peke ki roto i te kapa.
  
  
  Ko ratou e rua i rapu ana koutou i ahau, a tawhio noa te kapa. "Koe," te Padra ka mea, " ka hei toku kaiāwhina.
  
  
  "Me aha e te auraa?"
  
  
  -"E te tikanga e ka whai koe ki te maka i te waro ki roto ki te oumu." .. '
  
  
  E kore ahau e mohio ki te otinga pai, engari ka piki ki te kapa, engari ite e ahau he iti incredulous e ia te kī ki te waiho i te machinist. Ataahua. Nō muri mai ka kitea e te reira i kore i te tereina i waenganui i Sibenik me te Trogir. Haunga, haere mai ki te whakaaro o te reira, kihai ia i mohio ki tetahi mea e pā ana ki te Padra o te papa.
  
  
  Padra ako i te pūoko, rakuraku tona kauae ki te matau. "Te steam he iti teitei. Te reira pai.'
  
  
  Gawking kanohi whizzed e mimmo huru o te taringa.
  
  
  'He aha ko te reira?'Te mutu i te reira!' ia motumotuhia rite te pere whizzed i waenganui i a matou. Ka mau tona Serbian M48, me te haere ki te taha e anga ana ki te marae. "Ah. Kore, i reira e iwa Serbs i runga i te mara. Ia pupuhi ki tona taha ki maui. "Te reira noa te waru i teie nei. E kore e mutu te ngaungau tou ihu, Carter. Kia haere o te hunga heahea-reo-me te whakanui i te kātere. Ki te pōti rite tenei. Me te ngira tenei reversible tokotoko.
  
  
  I ahau i te reira rite ka korerotia e ia ki ahau. Ka whai manawa i te aue o te ora i rite ki te tereina ka anga ki te āta neke whakamua, i te wira i tahuri ki te ohorere te kaha o te steam. Padra pupuhi rite nohopuku rite taea e ia, kanga te Serbian arahi matā e ricocheted atu i te locomotive o te waka. Ko ia mau i runga i te kātere, me te tereina shuddered te ingoa o tona arero, ka kumea tata me tata atu i te teihana.
  
  
  Āta, te whakahaere i ia tatou ki te kohikohi i te tere me te ara tere, me te tere haere i te ara rerewē. Te pū iti iho, me nga hoia ngaro ta tatou i eke i te taha maui o te Neretva Awa.
  
  
  "Te wahi e tenei aho i te haere?"
  
  
  "Ki te tonga ki te tai," i te Padra ka mea, e haere mai ana ki te atawhai ahau i te mea. "Ki te taea e koe te kitea te koko vahi... ... e ti'a ia tatou steam. Te koko i te hawhe tanumia i roto i te pungarehu. Waro ka maka ia, e ngana ana ki te tiki i te whakaaro mārama o te geography o te rohe, na, e taea e ia te tiki i tona ahunga. Te whakaaro patua ahau. "Ki Te Metkovich?" Ka ui ahau ki a ia .
  
  
  'Ae.'
  
  
  Na ko te circle he oti, whakaaro ia ki a ia. Ahau e hoki ki te puta atu wāhi. Me tetahi Croat i roto i te Metkovic e kua i ki te haehae ia i mohiotia e, te whakamate haehae.
  
  
  Nga pukepuke maka puru pouri te atarangi i roto i te moonlight, me te huapae i rite te kanapa hiriwa aho. Tatou i rere no te maile, me te nga whenua maunga, ka nui atu te tiketike rite i mahue ia tatou te Jzan Raorao i muri. Koi toka katia i roto i te a tawhio noa ia tatou, me te ara whāiti, me te ka nui atu te hau. Te Padra ko e whakaata mai ki roto ki te pouri i mua o tatou, fiddling ki ona taputapu. A ka uhia te ahi ki roto ki te ngata utuafare.
  
  
  "Te ti'aturi nei au i te reira e kore e pahū," Padraig mea. Ia patapata i te pēhanga ki te tātari, me te pango ngira e takoto haere ana i runga i te tahi atu ngā. "Ko te he tawhito te tinana, te nen atu tauwehe atu i te whai i ahau i roto i toku tarau."
  
  
  "Well , i te iti rawa i tatou i nui te waro hoki inaianei."
  
  
  "Na ka haere tatou rite te roa rite e pupuri ana ia ia te mahi i te reira." Ia yanked i runga i te taura, me te hoari koi, i te teimaha tangi, ka heke iho te roa o te putorino, i te tihi o te rua o nga kohua. — E ahau i rite e tangi, " ka mea ia, kato i te aho ano. Haere te wā, i roto i te manawarau, me te haurokuroku te puku. Te po i runga i hohonu na, a na te hunga tapu i taea e kite i a ia, tātari i roto i te kikī utanga waka. Kahore he feaa te tangata i tahuna te rama e i teie nei te piu ana i te rafters. Ko te tūhono i nacho te rakau, me te hoe wira creaked rite hanga e ratou, koi tahuri. Te pūkaha rumbled, whakarihariha paowa, me te mamaoa.
  
  
  Te aroturuki i te patunga i roto i te maunga hei ururua. Tetahi pari signpost, me te matapuna ka tūpari i runga i ngā taha e rua.
  
  
  Koinei, te rohe tahuri ki te mania iti. Te unuhia kuiti haere te hohonu rocky gorge. Frank i mua i te trestle bridge, te ramshackle hanganga a tawhio noa te rakau i whakanoho e hono ana i te taha e rua o te gorge. Te reira i neke atu i te kotahi rau whatianga te roa, me te kōpiko hoki i nui te kaha, me te i runga i te ritenga atu o te taha, ko tetahi whakapiko e tahuri koi ta'uma.
  
  
  Ia, titiro a tawhio noa te kapa, me te kite i te matua bridge whakatūwhera i roto i te mua o tatou. "Te haere i runga i," ka karangatia e ia i runga i tona pokohiwi.
  
  
  Te locomotive, me te waka ko te ara uaua rite tatou ka whakatata ki te rickety whare. Ko te haruru o nga wira i te auē o, a kihai i ahau i te titiro i te maere rire i raro i ahau. Te pūkaha rumbled wehikore nei, whakarihariha paowa i te superheated kōhua i te e wehingia ana i te tangi o te mamaoa e mawhiti.
  
  
  Na ka pa whakarere ka rongo i te tino nui te tangi o te pū. Te padra i oati ai te reo, atu hoha atu i te miharo, a ka tae hoki tana pū ano. Ētahi atu matā patua i te engine, me te ngawari, wahia i roto i te rakau ranei ricocheted atu i te rino.
  
  
  Ka ngōki ki runga ki te Padre, me te titiro i roto i. E kore e matara atu i a tatou i tetahi te whakangungu, i ahu ki te us i te tere nui. I te tahi atu i te pūkaha i te hou diesel engine e pana i te tūāpapa i roto i te mua o te reira. Ee hoia i rite rawa ki te recoilless repo, me te tahi mea rite i te rua o 65A, te marama, machine guns ki te koeke mura suppressor e rua, me te tautoko. Ka te pihinga i a tatou, a tawhio noa nga mea katoa i ratou.
  
  
  "Kotahi te hit i runga i te recoilless patu i a matou e haere atu ana i te huapae." Te Padra tango i te reira philosophically. "Ko te ih whakatupuria he tere?"
  
  
  "Ratou kei te whiwhi ki runga ki a matou, e kore e ratou?"
  
  
  — Ka whakaaro ahau te reira ki runga. E pinakitanga i runga i reira, ka pōturi ia tatou iho.
  
  
  Ko te hoia tonu te pupuhi rite tae tatou i pito e rua o te piriti, me te tahuri ki runga i te roa o te wahi paripari. Ko ahau mau ki te ri'ari'ai wehi rite i to tatou tawhito tereina swerved hoki te tohu, me te pakanga iho ano te reira i te aro ki runga i te pari i tahuri. Aua'e râ, te whai i te motokā, ko e whakangaueuetia nui rawa hoki te tika te pihinga. Tenei ko te anake te mea e ora tatou na tawhiti. Engari diesel me te tüäpapa i teie nei i runga i te piriti, i a ratou e waiho i muri ia tatou i roto i te heke mai e tata ana, te pupuhi i te whānuitanga tata.
  
  
  I reira kahore he ara ki te karo i te kino. Ranei te reira? I toku ngakau ko racing, tugging i te angiangi miro o te tumanako. E riro te reira i suicidal ki te piro, engari pea ki te kei waimarie koe. ...
  
  
  Te reira i te Padre nei te hamama i te reira. "Te noho anake mo te ia. Te hapai i te reira rite pai taea e koe."
  
  
  Titiro matatau atu ia i ahau i roto i te ti'aturi ore. "Te pai, engari mo te mea e?"
  
  
  "Ko te ara anake ki te pupuri i ih i te ngana ki te whakaora i a matou, ko te ki te kopere iho ih diesel i mua i whiwhi ratou ki a matou. To tatou pāhihi motokā ko te maumauria. Pea e taea e ahau te whakamahi i te reira ki te ram i te piriti ki a ratou.
  
  
  "Te atua e tauturu ia tatou! Te Padra mea . — E kore e haere koe ki te haere hoki, me te unhook te huru, e koe?"
  
  
  — E koe ki te whai i te whakaaro pai?"
  
  
  Te padra blinked i roto i te ngakau, na ka ruku mō te koko. Tu ana ia i reira, a i te whenunga o, " e ti'a ia tatou Ki te steam. Carter, e taea e ahau hapai i te reira.
  
  
  Ia e kore e taea e te tauturu engari ataata i emu rite ia ki te ngōki hoki ki te ngawari. Matā i Yugoslavian mara pū, me te 65A machine gun fire aru i ahau te rite i ahau te kaiako i runga i te waro me te ki raro, ki te pūhara iti. Kihai i reira nui o te ruma, me te whakangungu i te nekeneke murua.
  
  
  Ia, te peke ki roto ki te utanga waka. Toku whanau waewae pa ki te rere i te poari, me toku ringa, te matapouri ki te rino sitepu o te arawhata ārahi ki runga ki te tuanui. Tona kaha, mau ki runga i reira, a ka tīmata ki te tiki ake.
  
  
  E kore tōna i te acrobat. Ka whakawhitia te tuanui o te boxcar i runga i tona ringa, me te turi, kihai i haere ki te ngana ki te tu ki runga, me te pupuri i te toenga i roto i tona katoa i te shooting me e whakangaueuetia. Tae ahau i te tahi atu taha o te waka, me te titiro ki raro ki te wahi i te pereoo hononga i rarapa mua i ahau. I te rua makawe wahine whakangaueuetia ana a pania matapōkeretia ki tahi i te tahi.
  
  
  Te matā taora puhoi ki te taiepa rakau o te motokā. I taea e ahau te whakarongo ki te aue, me te aue o te peasants i roto i, me te miharo i miharo ai ahau kia pehea te nui o te hoha a tawhio noa ratou, kua kahore. Riri ki tonu toku uma, ka rite ki ana mea i haere ki raro,. Ia tuturi ki raro i runga i te iti i te tūāpapa, me te tonu ka timata te ki te wahia i runga i te mamau maunga. Te reira he ohie, matau ki te titi āpitihanga, engari ko te reira i waikuratia ta kē i runga i te tau. I oku maihao heruraa ka tango i te maunga, e ngana ana ki te wewete i toku huru. Ake arahi waruhia te whakarewa tahuhu a tawhio noa ahau, a Gawk weriweri whizzed te mimmo o toku matenga, e ngaro tetahi makawe o tona whanui. I taea e ahau te whakarongo ki te aue o te taotū peasants. Up mua, i roto i te kapa, i te Padra i oati ai haurangi, me te Rangatira ka anga ki te aue. Ahau te pupuri e mahi ana i runga i te titi, engari kihai i taea e ahau te wahia te reira i roto i.
  
  
  I te pae hopea, i muri i te mea te titiro rite te mure ore, whakahaere ahau ki te wahia i roto i nga maunga. Ia whana i te reira atu me te tahuri ki te hopu i te arawhata kia taea e ia te pupuri i runga i ki reira. Gawking haea atu i te ringaringa o toku huruhuru hate, me te haehae i te kiri i runga i toku kikowhiti, engari i ahau e papaki ana ite i te reira. Ko ia femo'uekina rawa e matakitaki ana i te kau hariata mutu, me te ka āta haamata ki te paheke hoki. I te tuatahi te titiro te reira rite reira ko anake ngoki, e kore e he nui tere ki te mutu i te tata i te hoia, engari rawatia ake i te reira tangohia ake tere, me te hurihia ki raro i te pinakitanga ki te piriti.
  
  
  To tatou kaiwhai ' tereina kua waenganui ake i te gorge. To tatou motokā lurched ki a ia, okeoke ano ratou i te mea porotaka a signposts, me te i tupono atu ki runga i te piriti. Korakora e rere i te diesel puku o wira rite te whāhauhau frein i hohoro te rongo, me te tüäpapa whakangaueuetia ana murua rite te tereina haere mai ki te mutu.
  
  
  Te tereina i tupono atu hoki ki a ratou. I tona manawa mau i roto i tona korokoro. Na, i te Tararā hoia i te tutonu i to ratou ahi i runga i te motokā, tino tamata ki te whakatangi i te reira ki runga, me te patoto i te reira atu i te ara ki te pohū, engari i te motokā i pitilessly e rere ana i a ratou, ano he tākirirangi.
  
  
  Ratou akinga ki tetahi atu ki te auē o haruru. Wood, maitai, me te tangata kikokiko, rere i roto i te rangi, ohorere tahi e te anaana flash o te mushroom karaka, te marama, me te matotoru, koi black smoke. Wāhanga o te piriti, me te locomotive tere i roto i te kapua pouri ki roto ki te waenganui o te canyon.
  
  
  Mura mitikia hungrily i te whati, kurupae o te overpass. Ia titiro rite ki te toenga o te locomotive, me te tüäpapa tonu i piri nama i ki te pāhihi motokā, pangapanga i roto i te fiery te raukura ki te raro o te gorge. I reira, te paura crates maira ki te hamama e ngaueue te whenua, a tahuna ana ki runga i te rangi.
  
  
  I mua i te whakamutunga o te whatitiri o te pahūtanga mate iho, ka rongo a ia i Padra fiefia honking te pūkaha haona. Kata ia ki te tikanga nui o te ora me te, grinning, kumea e ia ki runga i te arawhata hoki ki te locomotive o te kapa.
  
  
  
  Chapter 11
  
  
  
  
  I muri i te ia, ko ia kua noho ana i roto i te kapa o te locomotive, pipiki ki tona matenga, i roto i te matapihi. I te taime, e kore matou e hiahia ana te waro, na tona calmed down. Kumea e ia tona matenga hoki, me te titiro i te wuruhi. Ko te wuruhi, ka titiro i ahau. Noho ana ia i roto i te kokonga, e mauahara ana tetahi taime katoa o tenei haerenga. "Whakarongo," tona Papa, ka mea. "To tatou ki te tīmata te whakaaro e pā ana ki Ed."
  
  
  "Au wehi i reira te kahore te tīmata anō i runga i tenei pereoo auahi.
  
  
  'Yeah. Well, te Rangatira titiro he rota pai, me te te e ia tīmata ki te tango i te moni motuhake i roto i te ngā femur.
  
  
  — Ka waiho tatou i roto i te Metkovich hohoro. Ahau i ite i te rohe.
  
  
  "Te ti'aturi nei e ahau i te teihana ko te pai faaho'ihia mai."
  
  
  Te padra titiro i ahau i roto i te mamae. 'Kei kidding.'
  
  
  "Oia mau," te aue ahau. "Au e ahau mohio ka waiho ratou e tatari ana hoki matou i roto i te Metkovic. Te hōia, me te whai i tonoa e te karere i reira.
  
  
  "Ahau i miharo matou ki te kahore i tae i tetahi tereina ano," te Padra mea. "Pea ka waiho ratou e tatari ana hoki matou i te Metkovich atoato i te ruri ranei, i reira ka whai ia tatou i te whai wāhi ki te mawhiti. Ko te whakanekeneke te teihana i roto i te whare i runga i te taha ki te tonga o te pa, e tata ana ki te tauranga. Ki te taea e tatou te tiki i roto i reira, me te kitea i te waka ... '
  
  
  "Kei a koe kidding ahau," ka mea ahau. — Ara, ki te taea te tiki e tatou ki te whanga, me te tahae te kaipuke nui nui ki te tango i te katoa i reira, tatou i hiahia kia paremo i roto i te rima meneti. Ka kore e whiwhi ki te Aria, kia anake Itari.
  
  
  'Italy! Koe me to outou mau fafauraa, Carter.
  
  
  "Kia aroha mai, tenei haukotia e rave rahi mau huru," ka mea ahau i roto i taku korero. Ano, i reira he kore e he haumaru te wahi mo ratou i roto i te Yugoslavia. He aha atu kia meatia e ahau? Tangohia ih ki Albania?
  
  
  Te Padra ka hoatu e ahau he hoari koi titiro, i rite ki te mea i haere ia ki te korero ki ahau rite te mea ki te mahi ki a ratou. Otiia kihai ia i hiahia ki te, me te i muri i te taime, ia grinned ano. "Mahalo i roto i te tua ki atu koutou arts, ka taea hoki e koe te wehe i te wai. Na, e nehenehe tatou e te tiki i te katoa i roto i te i runga i te waewae.
  
  
  Ia huru waiho i te kōrero. — He aha e pā ana ki te taunga waka rererangi?"
  
  
  — Te reira northwest o te Hara, ka rite ki tetahi, e rima tekau kiromita i konei.
  
  
  — E kore ahau e te tikanga te te motu rererangi i roto i te Kainga Stafilich, Hae. Ko te reira i te taunga wakarere e tata ana ki te whare wānanga? Te Padra stroked tona makawe āta. 'E tika ana koe. He kotahi. Te tai tokerau o te Metkovich. Te reira e kore e matara atu i te tereina. Engari ka taea e wareware koe i te reira tika atu. Anake tatou i te tahi pū, me te tokomaha o te iwi a tawhio noa ia tatou, he tawhito te kaimahi, me te koroheke, nga wahine."
  
  
  "Ko te reo me te take katoa to tatou ki te tamata i," na ka mea ahau grimly. — No te mea maha a tawhio noa ia tatou e unarmed ranei e kore e mohio me pehea ki te whawhai. E ti'a ia tatou ki te mahi i te tahi mea nohopuku, me te ohorere. Kore, kahore he tangata i a ratou a ake ake, ka kite i Itari. E mohio ana koe i tetahi atu ara?
  
  
  Ka ruia e ia tona matenga kanohi. — A ka whiwhi tatou i te reira, he aha koia?"
  
  
  "E kore ahau e mohio ki," na ka mea ahau ata, pipiki ki toku upoko i roto i te matapihi ano.
  
  
  Tatou patunga i roto i te awaawa, te tāwhai tiketike pari, i roto i te paraihe-kauruku awaawa. Āta tatou i te heke, a i te ara ka iti iho te kino. I te po hau aue i roto i oku taringa, me te koma marama tahuna ake i te koma here maitai i mua kia rite neke matou ki te taha o te papa, ki ng a te karaihe.
  
  
  Tatou i te tomo i te Neretva Valley, e pā ana ki e wha mano heketea o kāti repo i roto i te Khutovo Zavody, e tata ana ki Kaplina me te Metkovich. Ahau e whiti i te reira ki tetahi wahi o te raorao, ka mahue ahau Metkovicha te mau tenetere i ma'iri a'e i roto i te Citroen. Ko reira tetahi o te nui makariri, me te hopu whenua mo te manu heke i roto i te Europe. I reira, i te tekau o nga mano o te parera, me te mohoao kuihi.
  
  
  I te po, i te mārama, me te marara noa atu rama o te Metkovich tiaho ana i runga i ngā kāuru. Sergei whakatata, me te rakau, me te repo i te whakaiti i roto i. Padra pakanga i te locomotive ta tatou i haere mimmo tuatahi o te whare, me te kara. Ka tahuri ia i runga i te whakataka taputapu, katia te kātere, me te tahuri ki ahau.
  
  
  "Ka taea e ahau e kite i te maunu i runga i te reira. Tatou i te hiahia te pai te mutu, me te haere ki te taunga waka rererangi. E kore e taea e te haere tetahi atu. E mohio ana koe ki te whakamahi i te marama whakawhiti?
  
  
  Ahau whakaaro kia. Ko te aha e matou te tahuri i konei?
  
  
  — E mohio ana koe, no te te muri pāhihi tereina ka tae mai ki konei?"
  
  
  'Kore.'
  
  
  "Well, ko ana mea, rawa. Me kore ahau e hiahia ki te iwi harakore ki te mate."
  
  
  Steam hissed i roto i te engine, me te korakora e rere a tawhio noa te frein rite ki te mutu tatou i te whakakā. Peke ia ki raro, a haere ana ki te marama whakawhiti. I ahau ki te unscrew te tawhito-pupuku raka, me ahau i whawhati tata ia hoki te tahuri i te whakawhiti ki te tawhito hua.
  
  
  Te castle whakatangihia ana e ia te kapua matotoru o te mamaoa i roto i toku kanohi rite Padra kawea ego hoki i roto i te. Āta, ia ngoi ake te taha ki te wahi paripari. Te reira hissed me te rumbled, me te paowa i te tonu billowing a tawhio noa te tumere rite Padra me te wuruhi scrambled huri noa i te kapa. I te wa o te whakawhiti mai i te reira ki tona tūranga taketake, Padra kua whakatuwheratia nga kuwaha o te utanga waka, me te tauturu i te iwi i roto i te.
  
  
  Ih tonu ki te rua tekau, te tahi ki te makeshift tapo'io, etahi i tautoko i etahi atu e rua. Tokowhā ngā iwi i mahue i roto i te car: ka patua a, no te te hoia pupuhi i runga i a matou.
  
  
  Sofia me te Arvia kore i whara. Ka haere mai ratou e rere ana ki ahau. "Nick," ko te paea te kaiārahi i huaina. 'He aha i tupu? He aha tēnā?'
  
  
  Ahau hohoro ka korerotia ki a ratou te mea i tupu i runga i te piriti, i reira tatou i teie nei, me te aha to tatou mahere i.
  
  
  "Otiia e kore matou e whai nui te wā," ka korerotia e ia ki a ia. "To tatou ki te tiki ki te rererangi, i mua i te tereina kei te kitea me te aroturuki iho. Na te ara, ko reira tetahi mea ki te kai konei?
  
  
  - Noho o to tatou pa, te whai i te eda ki a ratou. Ahau mohio ka waiho ratou oaoa ki te faaite i, " Arvia mea hohoro.
  
  
  "Arvia a kua tae mai ahau ki te kawenata e pā ana ki koe," Sofia mea whakapehapeha.
  
  
  'Pakimaero pūtaiao. Engari ka whai koe ki te korero ki ahau i muri, a, no to tatou he iti ake te wā. Na to tatou ki te haere, me te ahau i te hiakai. Mau, hei Piriniha, me koe ki te mohio ki te mea te ia i rite ki a ia te matekai.
  
  
  I maoro i muri iho, i te Padra a ia i ārahi te rōpū, haapuai ia ratou ki te kai i nga peasants. Ta tatou haere, matou, i kai i te taro, huawhenua, te hēki, te tīhi, me he paowa reme. Tatou whangai Rangatira iti i te iti ki te pupuri i te huru tata ki a matou, atu i te ētahi atu. Hoki i wehi ahau e ia whakawehi ih, engari e rite ana ratou ki te whai i tangohia i te huru i roto i te utu me nga mea katoa atu i roto i tenei ke odyssey, Te Rangatira i te moka whakakeke no te mea te emu i hapa te kai, engari ngāwari ai ia i pai ki te tīhi.
  
  
  I haere matou rite ata rite taea i roto i te koraha waharoa o te pa e moe ana, engari te kaute o te wehi peasants hanga i te rota o te ngangau. E rave rahi te iwi ui ahau he aha tatou i noho i roto i te Metkovich, a ko reira tino whakatara pakeke ki te whakahoki kupu. Ko ana mea, ara Sam kihai i pera mohio.
  
  
  Opusen me te Ploce e rua tata ki te Aria, me te reira e riro te reira nui māmā ake ki te kitea i roto i ngā waka mo te haerenga noa ki te whenua o Itari. Engari mā te hanga matou i te reira i roto i te ora, ka mohio ia ki te Padra i te tika, no te mea ia matou hiahia pea te whakahaere ki te raruraru i roto i te aua pa ratou. E rua kei te huihui, me te ika o te pa ki te taupori o te torutoru rau wairua me te iti wharau i roto i ranei i roto i. He pai rori ārahi i reira, i roto i tenei take e taea te ngoikoretanga mo tatou. Ih fishing boats i te utuafare boats, he iti rawa mo te katoa o tatou. E ti'a ia tatou tahae i te waka e rere ana i waenganui Ploce me te Trpanje te mōrea me te whakawhiti ki te nen. Ahau e ruarua matou e ake e taea ki te haere i te mimmo o te Wāpu-class Ke te mahi Minita patrol kaipuke.
  
  
  E kore e Metkovich ko te taua he raruraru nui. Ko te āhua nui city, huarahi, teihana tereina, me te nui commercial building. Hanga i roto i te wahi te Neretva Awa peka atu ki te one delta ki te tekau ma rua awa, Metkovich he nui o te wai hou. Heoi, ko te reira i roto i te whare tata ki te ngahere paina, ma te one, me te kakahu puru o te Tarameihana rāwhiti. Te reira i te tawhito-pupuku pa, me nga mea katoa kati i 7: 30 pm. Te reo irirangi Belgrade haere atu te rangi i waenganui po, ka pa te he kore i roto i te ao.
  
  
  I te kore o te nightlife i hanga tatou fakatu'utāmaki papai. I te haere i te motokā, i te pākiki pirihimana, he ana'e kotiti i roto i tawhiti e haere ana, me te e tatou te kitea. Tatou i noho ai i roto i nga atarangi, ka haere i roto i te ara kuiti. I te tahi vahi, ka tatou i ngaro, a mutu ake i roto i te tapawha pa. Gradska vilecnica, te whare pa, ko tetahi o Metkovic torutoru wae tāpoi. Rere te reira i roto i te kāmuta katoa o te architectural styles. Ko te reira i te wahi Romana, ki Gothic, me te Mutunga o Renaissance papa, me te runga te e taea e pai kia whakaahuatia rite te Austro-Hungarian awhi. Ko te anake te mea e ngaro ana i konei, ko te Turkish tailors, engari he torutoru noa poraka atu tatou i haere mimmo mosque, hanga i roto i te 1566, i roto i te wa o te Sultan Suleiman te Nehenehe.
  
  
  E kore ahau i mutu i konei mo te meneti ki te faahiahia i te katoa tenei ataahua. Kihai i ara te waiho i te rōpū ki te utu i te haerenga ki tona tawhito, e hoa here, te whakapā atu ki te hunga i te mōhio ki ahau e pā ana ki te hōia, i Evan Karak te tono. E kore e kore ahau i whakamatautauria ki te utu tenei tirohia, engari i ahau i te matenga o te he rota o te iwi nei i te mahi noa whakawhirinaki ahau ki te tiki ih i roto i te raru ora. Kia aroha mai, ia mistletoe ka hoatu matou i mohio he aha ki te mahi, no te ka matou ki te rererangi.
  
  
  E haere tatou i runga i te taiepa i runga i te atu taha o te pa. Katoa Tararā pa i mea ki te whai i te tahi ahua o taiepa i mahue i runga i te ra, i te pakanga i te rohe take. Tatou ka whakawhiti i te totoro o te repo, me te unuhia kuiti o te Mediterranean moheuheu, ranei macchias, te oriwa, te piki, me te rosemary. I muri ka haere mai matou ki te urupā, me te i runga i te tahi atu taha, Padra fakapapau'i ahau, i taea e tatou e kite i te i te rererangi.
  
  
  Te ekalesia titiro rite te scene i te tawhito Dracula kiriata. Ko te pouri; te whakarerea rohe tonu o ururuatia te whakairo, me te mate i te rakau. Reira i huaina te Whare karakia o te Manaakitia Ivan Ursini, i nga Whare karakia o Whakapaingia Ivan Ursini. Ko te reira i nui ki te ripeka i te urupā o old ki te hoatu tawhito, Ivan te ngokingoki ana . I te menema e te tuhia e roa i ma'iri a'e. Te reira i ara i te tahi mau tonu, menema o te Bogumils, te faaroo titorehanga e whakawhanakehia i roto i te maunga o Saudi Arabia i roto i nga Ake Middle. Oia mau, i a koutou i te mōrea o te kirimana i te tahi ahua o te faaroo repera, no te mea i te hawhe te wa e kore ahau i matau te mea i karanga rahi, te hau ranei nga wahine i o Jzan.
  
  
  Ka haere mai matou ki te roa, te kati i te rōpū o te Macchias, i tua atu e taea e tatou e kite i te tawhiti, misty rama. Tatou ka romia e i roto i te mere o waho, me te reira i te rererangi, tika rite Padra i korero ai.
  
  
  Tae tatou i te kirikiri road ārahi tika i ki te kuwaha. Ko te kuwaha i runga i te dell ano i kahore neke atu i te poka i roto i nga taiepa a tawhio noa te mara, ki te he tihokahoka i runga i tetahi taha, me te paku nui tihokahoka i runga i te ētahi atu. He kaitiaki e tu ana i roto i te tetahi iti, me te tangata i momoe i roto i te tetahi nui, na nga mara, ko te neke atu i te tiaki. Hoki ahau, te reira i te rererangi. Te reira a tawhio noa ngā rua 2,000-mita runways rīpeka i roto i te kuiti X āhua. I te mutunga o ia runway, i runga i te kuwaha, te taha, i reira ko te rua-kōrero mana pourewa i haaati ki te pūihi, me te hihiani taputapu. I reira e rua nga hangars i muri ki te pourewa.
  
  
  I reira tatou i tu te reira, ko e taea ki te korero ki te mea i tupu i runga i te ware. Te reira i te maha o ngā IL-14s me te maha o ngā RT-33s tata nga hangars, ko te e toe ana rererangi i te kahore neke atu i te marama pango i te āhua noho tahi me te paenga taiepa. IL-14s me RT-33, ki a matou i a matou ki te aha. Ki taku e tumanako i pinned i runga i ngā pūrere e kore i taea e ahau te tautuhi i te ano, e te auraa i ahau ki te tiki ofi ange ki te kite i te aha ka rite a tawhio noa ahau .
  
  
  I te i'oa...'
  
  
  Ia, tahuri a tawhio noa. Arvia haere ake ki ahau, me te ata e pa ki toku tokotoko. "Nick, ki te mea tatou e kore e whiwhi ki Itari ora..."'
  
  
  "Tatou ka haere i reira, Arvia," na ka mea ahau, e whakawhiti ana i oku maihao i roto i te puku. "E kore e mea faufaa te reira, ki te taea e tatou te mahi i te reira e kore e ranei," ia pouted ki te wahine arorau. — E hiahia ana ahau ki te korero ki a koutou te tahi mea." Ms. Milan, me te kua whakaaro ahau te roa, me te pakeke e pā ana ki te āhuatanga, me te ua faaoti e te mea pai e taea e tatou te mahi i te mea...'
  
  
  'Te tiki ki raro! Te Padra ohorere hissed. Tatou katoa te patu i te whenua i mua i tika i te Skoda Mealele nacho mimmo, iti iho i te mita atu. Te Mealele mutu i muri ki te sentry, i korero nei mō te wā poto ki te tangata e toru i roto i te waka. Na te Mealele tīmata ake ano a unuhia ake ki te pourewa. Te kaitiaki haumarutanga i roto i te big whare, kihai ara ki te neke.
  
  
  Te oaoa i te au ra ki te aruaru i Arvia o te whakangungu o te whakaaro. Ka noho ia ki runga, kikimo, me te busily te tango i te matatahi o te tarutaru i ona makawe. I mua i taea e ia te tiki i hoki ki te aha hiahia ia ki te mea e , te Padra ka ui ahau, " he Aha i teie nei, Carter?"
  
  
  "Tatou i te patu i te kaitiaki, me te haere i roto i."
  
  
  "Au tino titiro atu ahau ki taua mea. Na, me pehea?'
  
  
  Ka whakaaro fakamātoato mo te taime. I te pae hopea, ka mea ia, " Te commando te whakaeke ki te diversions. E te tangata te whai i te wahi o te tīhi?
  
  
  Te Padre, ka haere ahau ki te āta haere i te kirikiri ara o te mimmo sentry nga turanga, ko te Rangatira i te taha o te us. Na hanga matou i te nekehanga porohita ki te te tihokahoka. Te kaitiaki haumarutanga i roto i te big whare, kia i ite e tatou, engari i reira tatou i matau inaianei, i taea e tatou e kite i te Huru o te ngutu te neke i roto i te tatū pari.
  
  
  I te torutoru iāri, i te kiosk, ko ia te tu ki a ia te ringa i runga i te Padra o te pokohiwi. Ka mutu tonu na e ana mea i taea e muhumuhu ki te emu, " kei te haere ahau i te tuatahi. A, no te whiwhi ahau i te tangata i roto i te reira, e haere koe ki te tahi i te whare herehere.
  
  
  "E kore ia e ara ake i tana moe," te Padra tohu. "Na reira ka tatou te tiki i runga i te waka rererangi vahi?"
  
  
  "E kore tetahi plane, au wehi. E ti'a ia tatou ki te kitea tetahi e taea te whakanoho te katoa o tatou, engari e kore e kia nui, e ti'a ia tatou katoa he rōpū o te kaiurungi.
  
  
  — E koe i te pai pilot?"
  
  
  "E rite pai te atekōkiri rite ko koe."
  
  
  E kore e whakaaro ahau ko ia rawa hari ki taua kupu whakautu. "Korero mai ki ahau," ka mea ia i te ata, " he aha e meatia e tatou ki te mea i reira te kahore he pērā i te waka rererangi?"
  
  
  "Hae," na ka mea ahau,"ka taea e anake tatou e tumanako atu nei."
  
  
  Tatou i te kaiako ki te sentry tae noa matou i whai wāhi i muri i a ia. I reira kahore he waka i roto i te titiro, no te nekehanga i runga i te ware. Ia, te Padre tungou, me te tungou ia i te rūmātiki ki te kia mohio ki ahau e ia i mahi i te mahi. Ka whakarerea e ia tana pū ki tetahi o te tahi atu tangata. Ko te reira i te mahi mo te noiseless maripi ranei te noiseless matau.
  
  
  Ahau pania he wahi o te tīhi i raro i te Rangatira o ihu, puritia huru reira roa hoki ki a ia ki te matau te mea i mahi ahau, a ka maka huru puta noa i te whare herehere ki runga i te waka rererangi i runga i te atu taha o te taiapa.
  
  
  Ko te wuruhi, ruku hoki i te tīhi, mimmo sentry.
  
  
  Te tangata i puta mai i roto i ki te kite i te mea i haere i runga i, a ka haere ahau ki runga i muri i a ia. Vai ra te taime e ka whai koe ki te haere ki te hu, me te ko tenei tetahi o te hunga taime. Ia riro te iti whai hua i te ohorere. Te patu i haere mai i hohoro i muri i te Rangatira o te haurangi faaoaoaraa e te kaitiaki kihai i ara te whakaara i tana HOARI, kia anake e tika tona huru i roto i te ahunga tika. Kihai ia i rongo ki ahau tae noa ki te reira te mutunga rawa. Te sentry ka tahuri, a ka kite ahau i te amuamu, te pākiki i runga i tona mata ki te huri i miharo te matauranga. Ka emu kurua e ia te paeoro ki tona nikau, me te huru o te kanohi, whakataka atu ana e ia i raro i tona tapo'io te. Ko ia toia hoki ki roto ki te whare herehere i te Huru i mua i taea e ia te hit te whenua. Ona konei ego ego 64A, me te huru M57, i te Tararā putanga o te Russian Tokarev M1933 pū. Ia huru ano tangohia ake tōkena huruhuru matotoru, me boots. Ka nui te waewae atu i ahau, engari ko ahau hari ki taua. Toku waewae i te tino tetere, me te i roto i wehingia ana i te mamae. I runga i te atu taha o te kuwaha, te Padra kua tangohia tiaki o te moe kaitiaki. I tana hoki i ki ahau, a i kite ahau i hanga e ia ki te uira-nohopuku kaupapa ki tona ringa matau. Na ka marere ia hoki, a ka kite ia i te kaitiaki tonu i roto i tona wahi, anake te huru ūnga inaianei paku tuku iho ki te aaka, me te pouaka i waiwaitia i roto i te toto. Te Padra piri ahau, ano te patu. "I mahue ahau i te huru oaoa, "ka mea ia." Na reira e rua grinning rta o. Kua kitea e koe i te waka rererangi ano?"
  
  
  'E kore e heoi.'
  
  
  Te katoa o te mara i ahei te kite ia ia i teie nei. Ia, ka titiro ki tona mutunga, e inoi ana e matou waimarie. E toru Goshawks, tetahi RT-33 rōpū, mai i te o te C-47 fuselage, tetahi Il-14, me te rua o te Alouette III topatopa i ūhia ki runga i roto i te rarangi. Tetahi mea rite ki taua.
  
  
  Ko ana mea, i taea e ahau te ite i te inoino e tupu i roto i toku uma. Riri i te pera me te tata ano kia matara atu, mamae i mohio hoki ahau i whakaohokia e harakore te iwi ki te tuhinga anake ki te kitea e te ara i te tae ki te mutunga mate.
  
  
  Otiia ka kite ia i te pito kokonga o te rererangi, i reira Sergey i te paruparu. Ko te reira i te mōhio manureva āhua. E au ra e taea, engari i reira te reira: ko Il-2, te twin-engine waka rererangi.
  
  
  "Hae, te tiki i te katoa i konei, me te hohoro."
  
  
  Te padra ka mau te taahiraa i mua; ka takina e te ara mārama, ka na akina iho te matau. I te rakau i runga i te tahi atu i te taha o te ara, i te timatanga ki te neke, a ka e haere mai i roto i te katoa a tawhio noa ratou, rere ana i te katoa o ngā tohutohu ki te amui mai ia matou.
  
  
  — I kitea e koe i te pūrere rānei?" Te Padra ui.
  
  
  "Pea," na ka mea ahau, grinning. "Russian putanga o DC-3". Ahau e whiti i nga mara, me te ratou katoa i aru i ahau.
  
  
  I te tini i miharo titiro. He he torutoru noa te iwi e haere ana i te parae, a kihai i taea e matou te titiro ano matou i te reira ture. Engari, te āhua, i te Tararā ope, kei te rite katoa tahi atu i te ropu: e kore koe e haere ki reira, ano he tūao, me te kore e pokanoa ki te tangata. I roto i te tua, te motley brigade e ka haere i runga i te taunga wakarere i te ngaro i te haumaru.
  
  
  Haere matou i Yastrebki, S-47, me te haere i raro i te nui IL-14. Ko tōna rere i roto i te mua, me te rōpū i whai ahau i roto i te whakahaere i te raina. I pupuri i ahau te whakaaro he aha tona rere, no te mea tata te taniwha, IL-2 ka taea te whakawete, rere i roto i o te wahie ranei te tākaro i taua kēmu o te pūhiko. Kihai ratou i whakaputa i te Il-2 hoki tata rua tekau tau, me te reira e kore e taea te airworthy, te reira noa e kore e taea. Heoi puritia iho e ahau te rere. Ko tatou anake te tupono noa. A, no te tae ia ki te IL-2, ka yanked te whakatuwhera i te tatau, ka pana nga tangata katoa i roto.
  
  
  — E kore koe e haere mai ana?" Sophia ka ui ano ia ki te eke.
  
  
  "Na te mau."
  
  
  "Te reira e wehingia ana," ia amuamu. "Ko te tītaha, me te reira e kore te tūru i roto i te nen."
  
  
  "Tenei ko te utanga waka rererangi. I te tūru e tangohia.
  
  
  Ahau haere a tawhio noa te reira iho ana i te pads i roto i te mua o te wira, e ngana ana ki te mahara i te mea e ahau mohio e pā ana ki te Il-2. Well, ko reira fele te whakarerekētia Dakota; 95-waewae wingspan, 64-waewae roa, me te 12.5-ton allen, i te 1,800-horsepower engine kete, ki te tuanui o te 16,000 waewae, me te tere o te 140 knots a, no te te emu i runga i to ratou hiku. Ko tenei waka rererangi, e kore e rere, e kore i roto i te taua ngenge kāwanatanga, e kore e ki te oxidized parirau, me te wahi o te turuturu waipēhi raina.
  
  
  Engari i reira ko te hau i roto i te potae, i te mea he tohu pai, ka whakaaro ahau, tae noa ki te mahara ahau e te tatimana i te kotahi te ora i te Pakanga II o te Ao i te waka rererangi toa e riringi i te polder nei potae ano i raro i te pēhanga.
  
  
  Ia rere hoki, ki te ra, me te eke. Whakaaro ia grimly e ki te tetahi waimarie, to tatou tika ai kia taea ki te tīmata i te hunga engines. Ki te tahuri a tawhio noa, i taea e ratou te imi i te moni. A, ki te ratou mahi, i ahau i taea te hopoia te tiki i te whakatara i te motokā ake i roto i te rangi, ki te kahore e aki ana i te hunga throttles wa maha rawa, ranei e rere wa maha rawa ki te nui rawa te supercharging ranei iti rawa revs.
  
  
  Ia, haere ki te kapa. Te IL-2 e kore e whai i te tricycle tauranga gear, na ko te tītaha i runga i te hiku. Ka hoatu ki nga tangata katoa he torutoru te pai-te tikanga o te kupu, o te faaitoitoraa, ahakoa i ia kihai i nui te tumanako, me te tutakina te pihi i muri i a ia. A, no te tona papa, tahuri a tawhio noa, ko ia e noho ana i roto i te pairati o te nohoanga.
  
  
  "Te Tatari, Te Hae. Ia jerked tona koromatua ki te tika. "Tika katoa," ka mea ia, neke ki te tika — ringa o te hauāuru.
  
  
  — Te tikanga o te reira e koe shoveling nga waro i tēnei wā."
  
  
  Te piha he kuiti, kōpipiri te rūnanga ki te iti windows. Ia pakura ki te pairati o te nohoanga, a flipped te torutoru whakakā. Ka rite ki te nuinga o Russian-i hanga, rererangi, i te mea e tu whakamuri, na i ahau ki te titiro i te pae i te tika ki te mahue. Ko te rama i tiaho ana i te tika, me te pere pihai ake, tohu e ahau i te rawaka te ngaohiko, te wahie, te pēhanga, me te rangi tīpako. I haere ahau i roto i te tīmata i ngā mahi, yanking te throttles, wahie, piha, me nga mea katoa i te pātene me te kauwhiti i reira kia ratou i roto i te DC-3, te inoi tino e ko te reira nui mo tenei pouaka.
  
  
  Na ka pa whakarere, te searchlight tiaho ana i runga i to tatou waka, anaana ahau i rite te reira i wahia i roto i te motokā. Ko te reira i te marama pū, he kaha searchlight ki te kurupae kuiti e te pourewa mana e whakamahia ana mō te ara nekeneke. Ka arotahi ki runga i a matou, a ka noho i reira.
  
  
  "Tika ki te pōti," tona Papa, ka mea. "Kua matou i kitea."
  
  
  "Manaakitia Arnir! He aha i teie nei?'
  
  
  "Te mea he inoi," emu ka korerotia e ia tana aki i te pātene tīmata. Te maui pūkaha tīmata ki te wiri, a, i te haruru whakatika ki te tiketike, on ngengere, whakawhiti i te reira ki te Mātiti. Te hurirere tahuri i runga i, ka mau ia ki te huru ake, me te whakahaere i te kātere . Mura, ka karangatia a tawhio noa te whakapau putorino, me te Padra shuddered.
  
  
  "Kaua e māharahara," ka karangatia e ia i runga i te mohio. 'Ko reira ok. Kaua e manukanuka e pā ana ki tenei Waka e haere mai ana ki a matou.
  
  
  Te Skoda, kikī ki te hoia, me nga patu, i pere puta noa i te mara i te aronga o te pourewa. Padra kua whiwhi i runga i tona torona, a ko te titiro i roto i toku matapihi, nana nei i hanga te reira i te iti maro hoki ahau ki te tahuri i runga i te tika engine. Ego pana i a ia, ka mea: "te Tango i to outou patu, me te tango i a koutou i nga tangata ki te pupuri i ih atu i a tatou." E hiahia ana ahau i te torutoru meneti ki te whakamahana ake i te engines.
  
  
  Ka rere ia i roto i roto i te arai, i waho i tetahi kupu ki a matou. Te engines sneezed me te nacho, i te noa mo te waka o taua wā. Pera i te matara i mohio ahau, ko enei i noa te tangi hoki Shvetsov engines. I te marama blinked ki te tohu i taua i te muri, ko te tatau tuwhera, me tetahi tokorua atu rama, ka haere i runga i ki te tohu e te hanga i runga i te parirau i te tuwhera. E kore ahau i rongo i tetahi ngangau, engari i kite ahau i te Mealele skidding murua, me te maha o ngā hoia i hinga i roto i te reira.
  
  
  I ahau kahore whiriwhiri, engari ki te noho i te wahi i ahau, ka tatari mo te engines ki te whakamahana ake. Ko te pāmahana apî na te āta e te ka timata ahau ki te fifili ki te mea tatou e ake e taea ki te tiki atu i te whenua.
  
  
  Te Yugoslavs omanga ki a tatou, te whai i ahau, i te engines, me te potae. Padra, me te Huru o nga tangata i whawhai hoki ki a ratou te raiwhara, me te 64A pū submachine, i te tangohia e tatou i te nga kaitiaki. I te tahi hoia tamata ki te huarahi, mutu i roto i to ratou ara, i tu ake, me te titiro a tawhio noa rite ki te mea ratou i wareware te tahi mea. Na ka takai i roto i te hawhe i runga i te uku. Te Mealele i taiawhiotia ai e tatou, te pupuhi ta'etuku. Ko tētahi atu waka ki te ope tānga tae mai i te Angara . Ake ake i tango atu inaianei e kore ranei.
  
  
  A i whakaturia e ia te flaps ki te rua tekau nga nekehanga, panaia e te mana i mua, me te tukua te whakaweti. Ua haamata matou i te neke. Tahuri tatou ki runga i te waka rererangi. Te para i te hau tohu ka korerotia e ahau e matou i te ahu i roto i te ahunga he: i ahau i te ataahua hau a matou kia tahuri a tawhio noa, engari ko ahau e kore e haere koe ki te mahi i te reira. I ahau i nui te raruraru te haapa'oraa i te pouaka hunga tika, ka rite ki au ra i te reira kua whakawhanakehia ki te tohe peu o te toia ki te tika. Katahi ia ka mahara ratou Russian engines, e kore e Pratt, me te Whitney, me te e ratou i te hurihuri i roto i te ritenga tohutohu.
  
  
  Whenua, tere nui ki te minu, ka ki i te tau kotahi tekau ma rima. I te mea ka haere mai ki te ora; te pūoko te whakaaro noa. Ano te waka rererangi i unuhia ki te tika, me te ano i reira taxied i te hiku o te urungi. I te miro o te runway loomed mīharo tata. Hoki ia i te pēhanga. Te waka rererangi i rite, engari tonu e kore e taea te tiki ake. E te atua, ka titiro te reira rite e hiahia ana matou ki te haere ki Itari, e kore e rere.
  
  
  "Ko te tuarua, Mealele tika tonu mai ana ki a matou. Te huru taata faahoro i te āhua i te tahi rewera nei karohia te upoko-i runga i te tutukinga. Ki te tokorua nga tangata e tika ake ngana mai i muri, te pupuhi a tawhio noa ratou patu i te engines. Te ihu o nga IL-2 ko kē ake, na i taea e ahau te mataara i te mea i tupu, engari i te wa ano e waiho i te pai ūnga. Te engines hamama ana, me te ma te mura pere i roto i te putorino whakapau.
  
  
  Te Waka ka anga ki te lele rite te taraiwa tamata ki te karo i Nami i roto i te whakamutunga-awa ki te ngana. I koperea hoki e ia i te rererangi, me ia ite au i te waka rererangi wiri, engari te reira te mutunga rawa ki te tiki i roto i, me te tirotiro ki te mea i pa. He hua jerked i te reira hoki, me te pae ngaro. Tatou i kore utu.
  
  
  Ahau te pupuri i pēhi i te maui o te urungi ki te neke ki te tika, me te rere i runga i te mutunga o te parae, e kore ake atu i te kotahi rau mita i runga ake i te whenua. Toku pikitanga i te pari, i te tino matahao koki o te tata i te kiromita. Katahi ia ka hāngai ia huru, me te swerved ki te maui. A, no te ko tōna rere i te koki, ko ana mea i taea e kite i te i te mahi i runga i te runway. Te vahi i reira ana mea i whati, free, te ahi i te riri o te moana. Te Waka me kua hurihia ki runga, me te mau i te ahi.
  
  
  Te reira i piki ki te teitei o te 35,000 waewae, haere te hau-ā-uru-tonga, te mana i te meangiti, me te mara atu i te waka rererangi. E au ra e matou te whakamarie te ina tauihi ana te tere o te pā ana ki 100 knots, me pehea i taea e tatou te tiki i te reira i roto i te katoa airspace o Yugoslavia, ahau tonu te hiahia ki te tiki whakakahoretia atu o te whai rererangi. Ka taea e te piki he iti teitei, engari tonu e kore e nui ki te karo i te takutai anti-rererangi pu a s-2 pākahiko. Haunga, te iwi i roto i te hoki te he kua te matao nui ki te hunga katoa shutters tuwhera. Ki te mea ahau ki te piki teitei, ka anake meinga ratou kino.
  
  
  Titiro ahau i roto i i te taha matapihi, e ngana ana ki te tiki i toku ahunga, otiia e kore ahau e kite i tetahi mea. Heoi, i roto i te ngā whānui, e toku aronga i tika, me te kore te reira kihai i tino mea. Maoro i muri mai e tatou kua tae te Aria tai, a ka Itari.
  
  
  
  Chapter 12
  
  
  
  
  Te pihi fluttered kia murua e ahau, kihai i kite i Padra tomo i te fare ano. Kihai ahau i kite i a ia tae noa ki ka eke ia ki raro i roto i te copilot o te nohoanga. I reira, ia ia te titiro i roto i te puku rite ki te whakapau au paitini spurted i roto i huri noa i te starboard engine. I muri i te taime, ka tahuri ia ki ahau. a ka mea ia i roto i te notia te reo e: "e kore kua ahau i rere i te aroaro o."
  
  
  "Kaua e māharahara, te Hae. I te tahi taime e rave tatou i te tahi mea mo te wa tuatahi.
  
  
  — Kei te haere tatou i roto i te Italy?
  
  
  — E kore ahau e mohio, tatou ka rere ki te tata airstrip. Pea ki te Pescara ranei ētahi atu i runga i te rāwhiti, tata ki Bari. Ko te mea matua i teie nei, ko te e tatou i te ngaro a tawhio noa te airspace o Yugoslavia. Te taenga atu ano tatou ki te tiki mua i te Palagruga Islands, tatou ka whiwhi atu i a ratou.
  
  
  "I te kēmu, ka riro." I tukua e ia te whakapuaki, te paheke i roto i tona huru o te mangai. 'Oro pai. Kia pehea te roa ka tangohia e te reira ia tatou ki te mahi i tenei?
  
  
  "E wha tekau, e wha tekau ma rima meneti. Rua rite ki te nui tae noa ki te aroaro o te Italian rāwhiti. E te mea, ki te mea tatou e kore e whai tetahi hou raruraru.
  
  
  "E kore e tupu," ka mea ia māia. "Kua matou i mahue i to tatou hoariri i muri i."
  
  
  "I te iti rawa e kore i Metkovich o. A ia, i ngakau rua ahau e ratou, ka ngana ki te haukoti i a matou i runga i te whenua, ki te wahi i reira kia maha rawa ngā kaiwhakaatu ki te whakaeke. Engari kia tatou kei runga ake i te moana, e tatou ngāwari taonga mo nga mea katoa i tonoa ratou ki raro, Kainga Stafilich.
  
  
  "He aha te tūponotanga ki te mahi ratou?"
  
  
  Ka korerotia e ahau ki emu i te parau mau. "E pā ana ki te taua rite Aptos o."
  
  
  "Aah," ka mea ia i te ata. Na i muri i te okioki ka ui ia: "Na he aha e kore matou e rere i te raro ki te karo i te ih radars?"
  
  
  "Hou hihiani taea e kitea i te waka rererangi tata i kore mita atu," emu faataa ki a ia. — He iti noa te tikanga e korero ki a ratou, he aha ki to tatou whati i te ara, ko: te poto ara puta noa i te whenua. E kore ahau e hiahia ki te haere tetahi i raro ki te patu ratou me te whai ahau ki te parepare, ranei, ki te haere he tahi mea, me te whai ahau ki te tamata ki te mahere. Me te a tawhio noa mo te iwi e kore ahau e hiahia ki te haere teitei."
  
  
  Tungou ia i roto i te matauranga. "Te reira i matao i roto i te hoki, me etahi iwi e wehi o te mate i te kore o te hāora."
  
  
  "Te reira e kore e rite i te waenganui o te raumati i konei," ahau growled. — Haere hoki, ka korero ki a ratou, e kore ratou e mate. Me korero ki a ratou, ki te manawa i roto i o ratou ringa ki te mea ko te hau, ko te kaha rawa i roto i te mua o ratou.
  
  
  Tirohia e ahau tona pūoko ano, ko nga mea katoa i pai. RPM noho te taua, te hinu, te pēhanga, me te pāmahana tonu ana ki te tika o te aho whero. Te engines tonu te whakatangi ano ratou e rere i runga i te noa te rere.
  
  
  Ka titiro ia ki raro rite ki te takutai, ka i te aho o te rama, nga rama atarua o te tahi mau moana pa, me te hī ika kainga. Te nui hina kikorangi o te Dinaric Alps i teie nei i muri i ahau, me ahau i te aroaro o te takoto i te nui, maheni taipū o te puhoi te wai, ko te Aria koraha. Te reira i te toto maku iho i reira, engari i konei ka titiro te reira rite ki te one i roto i te koraha. Te waka rererangi tawhito i puritia e hamama ana, a ko ia tata ki te timata ki te whakapono e matou i muri.
  
  
  Na ka rongo ahau i te tangata giggling. Ka tahuri ia ki te kite i te Sofia me te Arvia te kotēhia i roto i te kapa. Ko te wuruhi, ko te ki te Sofia, me titiro ia rite te pouri rite he kararehe e taea e."
  
  
  "I roto i te tekau ranei te tekau ma rima meneti, ka tatou katoa te e taea ki te manawa ngāwari ake, me te waewae e mama."
  
  
  Wahine giggled a ka takatakahi i te windows ki te titiro i roto i. Titiro ahau i te Sophia, me te mahara ki te hunga whakakake, disdainful wahine hiahia ahau te tuatahi tutaki, me nga mea katoa i taea e ahau te mahi i te tahuri a tawhio noa, me te ruru toku matenga. Ia te pai, kaua ki te mate atu i te te whakaae e te reira i te tahi mea ngawari, me te wahine e pā ana ki a ia. Otiia ko ia mārama te reira i roto i reira i roto i te huna i te puka.
  
  
  I te tuatahi kitea rawatia ake ka anga ki te ruru i murua, ka rite ki te nui te ringa, kua mau i te waka rererangi o te hiku, me te i wiri te huru rite ki te pai. I te flash o te hiriwa, te whitinga i mua i te matapihi Sophie i te tohu i roto i, me te rere i runga i, te tahu a matou ki te mura hau o te rangi tīpako.
  
  
  Ka takatakahi ki te urungi wira, me ngā taumanu ki te whakatika i te taea tītī, ka titiro i roto i te matapihi ano. E kore ahau i tino hiahia ki te: mohio ahau he aha te reira, me te ahau kihai ano i mohio ki te mea te tahi atu i te hiriwa flash tiketike i runga ake ia tatou.
  
  
  "Sofia, Arvia, haere hoki ki te ētahi atu. Hohoro. Korero ki a ratou katoa, ki te ngōki hoki tae noa ki taea, takoto iti, me te te haapa'oraa i to ratou upoko ki raro.
  
  
  Ratou i te mea e ahau te mea. Ia, ka titiro ki runga i te Padre. Puritia e ia te ngā muramura hiahia ia ki te kitea i runga i te waka rererangi i roto i ona ringa, ano he māharahara riri creased tona rae. "Te raru, tuari i?" ka mea ia, hoatu i ahau he torutoru tākirirangi.
  
  
  "Haere mai i runga i," na ka mea ahau grimly. "I te paihere o te migs".
  
  
  Katoa-21-F, ki te kia pau. Fishbed i Makapera 2.2 ki Ngā rangi-ki-rangi missiles i raro i tona parirau. Ko te pai e Yugoslavia kua ki te whakahere. Ko te rua o ratou e ki runga ki te rua tekau-tau-tawhito, unarmed hurirere i te waka rererangi.
  
  
  'He aha kia meatia e tatou? E kore e matou te haere ki raro?
  
  
  "Nui iti ranei, te reira e kore e mea faufaa te reira. Otiia, no te whiwhi ratou i tata, te Hae, te marama, i rite maha tākirirangi rite taea e koe, me te maka ih i roto i te matapihi.
  
  
  'E kore ahau e matau.'
  
  
  — E kore ahau e whai wā ki te whakamārama. E haere ana ratou ki te pōti.'
  
  
  Te rererangi te rere i roto i te whānui, e topa arc e kia kua tika i runga i to tatou hiku. Aue, ka rere, i o ratou parirau tohutohu tata te pa i roto i te hanganga fantastic.
  
  
  "I teie nei, Hae," e ahau te hamama. "Te maka i roto i te hunga missiles."
  
  
  I ona rawa te tahuna te tākirirangi rite nohopuku rite taea e ia, a maka ana ih huri noa i te matapihi. Ia e pai ki te whai i te pū Natalia, e e neke i te ramaroa atu i te waka rererangi. Otiia i mua i taea kua reira tāuta me te haere ki te Padre o te ego, te Migs i kua tata rawa.
  
  
  I muri i a tatou, e wha iti pahūtanga, ka karangatia a tawhio noa te Migs ' parirau. Ka rite ki ahau te whakapae, ka pupuhi i a tatou katoa a tawhio noa ratou Atolls. Tākirirangi kei te tere, te nui, me te neater atu i te pū. Te atolls ka haere ake ki a matou kia rite ki te Migs i tangohia atu ki te mataara i te mīharo pahū whakaatu i roto i te taea. I raro nei ia tatou, i te tākirirangi pakaru ki te ma-wera i te mura, ngau kino to tatou parirau, me te puku. Te missiles rererere puta noa i te rangi, katahi ka haere tetahi i te kotahi ruku ki raro, atu i te waka rererangi, e whai ake nei ko te hinga rocket ramaroa.
  
  
  'He aha... te mea te tupu? Padra te putanga, tona mangai iri tuwhera.
  
  
  "Atolls e ngā ki te wera, me te tahu i te tākirirangi emit i te wera atu i te whakapau o to tatou engines tawhito." Emu faataa i te reira. "I te tahi taime te he iti i roto i te rā, ko te painga."
  
  
  Tākirirangi i pupuhi tawhiti i raro i a tatou, i te pera-ka karanga ngā taumata i roto i te ahunga o te Moana o Aria. Ngaro ratou i raro i te mata, me te taime i muri mai i te moana maira ki te pōro o te karaka, mura, me te miharotanga ma te pahuka i.
  
  
  "Ha," te Padra mea. 'I tatou i te reira. Tatou hutihutia ana o ratou niho."
  
  
  "E koe te whakaaro," ka mea ahau flatly. "Migs whai atu ratou, na e ratou kua haere mai hoki ki te muri ngau."
  
  
  I te rua Yugoslavs i tika e rua, te hiriwa, te ira i muri i a tatou, a ko ratou nohopuku tata. Ia i muru hoki i ona pokopoko ki tona ringaringa ki te muru atu i te werawera, e ngana ana ki te whakaaro. I tukua te reira e te hau, a ka timata matou ki te heke iho i roto i te whānui, pari kiriata. I toku ringa, i maku ano i te pareparenga o te taputapu. E toru mano nga waewae, me te raro.
  
  
  "Kia tatou e ngaro ih," te Padra mea.
  
  
  Te huru-naivete mama i te mānukanuka, me te hanga e ahau i kata. "Te here koati kua i te ara whai wāhi pai ki te whawhai ki te Rangatira, Hae. Otiia ki te mea kua tatou i ki te ruku, ahau e kore e hiahia ana ki te hinga rawa i tawhiti. Me te pea, tika pea, ahau e taea te pupuri ia ia atu ih roa nui noa tatou i te ripeka i te rohe.
  
  
  - Me ki te haere mai tatou i te Italian airspace?
  
  
  "Pea te Migs e kore e te whai ia tatou na."
  
  
  Te altimeter te pānui i 2500 waewae, ka 2000, a ka haere tonu ki te heke iho. Tumanako ia ki te Migs whakaekea ratou e rave i te reira i teie nei. Ki ta ratou, i taea e ia te tango i tetahi i roto i a ratou ki a tatou.
  
  
  Ko te whawhai noho i muri, ka rite ki te faananea tatou ake. — He aha e mahi ratou i te?" Te Padra ui nervously. — He aha e kore e ratou te haere mai?"
  
  
  "Ka meatia e ratou i te reira hohoro nui. Pea ka utu i te rota ki te kite e haere mai ana i te tuatahi.
  
  
  Ki te mahue kotahi te haere i roto i mo te rere hoki te taime, ano i roto i te kāhua matarohia. Āta, engari i roto i te hono mo'oní, ko reira tītere-rite i runga ake ia tatou, e heke iho ana i te koki ki to tatou hiku. I roto i te te koi taha tahuri, ka tahuri ahau i 180 nga nekehanga, tērā iho kia nui e toku ōrite tere whakapaho tika i runga i te tino revs. Meinga tenei i te pairati Kimo ki te ruku i te iti tūpari. Ko te Katoa-21 ko te maneuverable rererangi, me matou kihai i ngaro aroaro o te katoa, mo te meneti. Ka haere ia ki runga ki te horomiti nei mo tetahi hit tika.
  
  
  "Machine guns. . Te Padra ka anga.
  
  
  "Patu, Hae," huru papaki. "Ki tenei tawhito pouaka, he torutoru tata-whānui patua, he tino nui ki te haehae ia tatou ki te hukahuka."
  
  
  He arahi pū whai ana i muri. Te fuselage i maka nei ki te tatari, me te parirau tonu te mahi a ringa-rahi rua. Te anaana flash o te marama rauhanga te matauranga fare. Te haupapa te hau aue i roto i te pakaru motokā, me te pango matotoru paowa, ka anga ki te billow puta noa i te papatohu. Te IL-2 jerked koi.
  
  
  "Mahi i te tahi mea," ko te Padra hamama i ahau. — Ka i reira te kahore koe e nehenehe e rave i?"
  
  
  Ia mau te kauwhiti, e inoi ana e ratou tonu te mahi, me te e ratou i te mahi tonu hoki ki tetahi rua. Kotahi noa te rua...
  
  
  "Ae," te rheumatologist karanga i a ia. 'I teie nei!'
  
  
  Ka aki iho i runga i te aileron hua, me te yanked te kaingaki ki roto ki tona uma, te tuku i te katoa i te hau. I te kaipuke shuddered ki te wheua, e ngana ana ki te tiki ake ano, kitea rawatia ake jerking tona hiawero, ki te kore e taea te tūranga.
  
  
  Hoki te taime, ia whakamahere ki te rere i runga i te us me ka hoki i roto i te porohita, engari i te waka rererangi kawea mai ia e ia ki tona trajectory. I reira ko te auē o aue te pairati e tamata ki te hanga i te piki pari ki te ape i colliding ki a tatou, whakataka atu ana ki runga i te haki o te whakaaetanga ki te mahia, me te pere i te mura ki to tatou mata. Te atarau e tiaho ana i runga i silvery parirau rite te waka takatakahi ki te whakahaere i te waka rererangi. Ko te mea o te ego, te tere, me to tatou tiketike — i matou i teie nei i te 1,500 waewae-kua kore i nga wahi tiketike, me te wāhi ki te rave i te reira.
  
  
  Te whawhai i te poto. He hou i te toa jet i horaina ki ramshackle maina, me te hou rākau whakamatauria tona koretake. Ia piri, taea ki te riro i te hiki, ki te moana rose ki te tango i a ia. I te kikorangi, i rere hoki, me te helmeted tau heruraa i pakaru i roto i. Te waka rererangi ka tuki ki te Moana o Aria.
  
  
  Te matamata o te parirau te patu i te ngaru, a ka whiua atu e ia a tawhio noa i roto i te rangi tae noa ki tetahi mahi mau i a ia, me ia flipped kōaro ki te ateatenga o te ngaru. I reira e takoto, kopu ake, ka rite ki te mate karoro ki roto ki ona parirau maro. Āta, ka timata te reira ki te totohu.
  
  
  Tatou i to tatou iho mau fifi ki te totohe ki, engari te reira e kore i taea te mahi i waho o te Padra o te ngākau nui te hamama. "Tatou i te pere ki raro i te ih! Hey, Carter. He aha te kata.'
  
  
  "O te akoranga te reira i te kata," e ahau i te whenunga o te tangi, tonu te piu ana i te fire extinguisher. ", Me te o te akoranga koutou i matau te tangata i te whakamutunga kata?"
  
  
  Te piha tahuri ki te mākū cashews rite te waka rererangi tamata ki te taumata i te reira, ka hoatu i roto i te ahi. Ko te katoa plane i maka nei ki te rua, me te tika engine jerked murua, whakarihariha hinuhinu paowa. Mura mitikia i te hau kainga me te wera parirau, he aha ranei i mahue o te reira. Miharo ia grimly pehea e rave rahi o to tatou pāhihi i mate ranei whara a tawhio noa ia tatou.
  
  
  "Padra, hoki mai, me te kite pehea i to tatou iwi kei te mahi," ka hamama ki a ia i runga i te whatitiri o te mate engine. Ko tōna heruraa i te mahi i runga i te pūkaha o fire extinguishers, extinguishing te ahi i roto i te starboard engine ki te pahuka. Te padra ka whakatika i tona nohoanga, me te mau i te pihi. 'Engari,... tatou e nehenehe e rave i te reira i teie nei?
  
  
  "E nehenehe tatou e te haere tonu i runga i te taua engine," emu ka korerotia e ia hohoro. "Ki te e taea e ahau te hoatu i roto i te ahi . Engari i reira he tonu e te tahi atu wāhi.
  
  
  'E kore e taea e ... ?
  
  
  "Kahore, tenei kata anake mahi kotahi. Ano, e kore tatou e whai i te kaha ki te rave i te reira. Hohoro ake!'
  
  
  Kihai i ia te hiahia a ia i roto i te kapa i muri ki ahau, no te te miro tae mai. Ko te aha ratou te whakamahi i blindfolds i roto i te executions. I roto i te rua o te taime, te emu kua i roto i te tūranga, me te emu, ko te kore e whakawarea i roto i te huru nui rite te tahi atu. Ki te ta'etuku pū, i reira ka tae ki a matou. A kahore tetahi a tawhio noa ia tatou e mea i te reira ano.
  
  
  Te reira i te mara te e te taka i te engine, tere paku ki te mau tonu i te tere, i te wā kotahi trimming te urungi ki te taurite i te pāhiwihiwi te umeraa o te maui engine. Taime tahuri mo te whakaeke.
  
  
  "Titiro," te Padra mea. Ko te anake ka i ite e ahau e ia, kihai i aru i aku whakahau. Ko ia tonu te tu i muri ki ahau. "Titiro, i reira te atu ki te haere mai."
  
  
  Tohu ia i roto i te motokā pakaru. Ko ia te tika: i reira i te ono atu seti toa rere i roto i te. No te afa setoni, te wehi, e kumu toku korokoro, a ka kite ahau ehara i te mea i te kemo. Te reira i te hawhe i te matua hoia o te G-91Y Fiat whawhai ki te matomato-ma-whero tohu o te Italian Air Force.
  
  
  "Aue, e toku Atua," ka mea ahau. "E tatou i waho."
  
  
  — E te tahi atu waka rererangi tonu kia whakaekea?" Ia tonu, kua ki te te wā.
  
  
  'E kore ahau e mohio.'
  
  
  Puritia e ahau toku manawa, miharo Padra e mutu tana whawhai, me te mōrearea te ao ohipa. Tonu i taea e rere i roto i te porowhita a tawhio noa te pakeke, me te mama G-91Y. Ka mohio he aha te G-91s i rere ki konei, e kore e te F-104s. I taea e ratou te whakarewa i te tarutaru runways tata.
  
  
  Ko te Italian plane whakatata, blurring puta noa i te pae. Ia, kāore hoki te taime. Na ka pa whakarere pere ki runga, me te ngaro ki te tawhiti.
  
  
  "Ia haere mai hoki, Carter," te Padra mea i roto i te kowaowaotia hotuhotu. "Ia haere mai hoki. Te auraa te reira...
  
  
  "Ae," ka mea ahau, grinning. Ka tahuri ia i runga i te whakaterenga rama, hoatu e te tereina, ka tahuri i runga i te reo irirangi.
  
  
  "Ae," ia emu mea. "Te reira i te kēmu riro."
  
  
  
  Chapter 13
  
  
  
  
  Pescara i roto i te huihui moana i te mangai o te Folha. He iti te ahumahi ki konei, engari te mea nui atu, i reira he nui o te one one, te mahana te wai, me te wera o te ra. Kia aroha mai, kihai i taea e ia te kite i te nui anake i roto i tona piha hotera.
  
  
  A i noho ahau i te Pensione Cristallo Hotera e tata ana ki te one, te wahi i te hau ngawari me te ngawari lapping o te ngaru i awhina i ahau te ora i toku whara. Kahu aroaro i ahau ki te he e rua-wiki o te mate waiho i te AUE o te utu.
  
  
  I te taunga o te ārahi i kaua te uninteresting i muri i te to tatou i te whakawhitinga; me te i muri i te mua NATO ano'ino'io te tereraa, te whakataunga i haere pai. To tatou i te tangata i roto i te Rime haere mai ki te tiki i te takai i te wahi o te pepa, e te Ariki i homai ai ki a ia, me i muri mai ka korerotia e ia ki ahau, e te karere e Albania i faaineine i te tukipoto i roto i te Yugoslavia ki te awhina o te tahi mau Tararā whawhai ātete. Te Ih rangatira, tetahi "Milan", i roto i te hunga mate. Wawata.
  
  
  Ia, na raua i te ora me te alangá mo te ki te tiki rite tenei karere i runga i Aptos. Tenei ko tetahi o te nuinga o rerekē hua o toku misioni. Otiia ka maharatia e ia i kapohia i te tank, me te waka rererangi i te i raro i te ihu o te Yugoslavs, a ka arahina e te tahi o nga käinga i roto i te ih ope, me te rererangi.
  
  
  Ko te Italian kāwanatanga ki te tango i te tiaki o te noho o Jzan; ka whai whakarurutanga me te korero jobs. Sofia, Padra, me te whakamutunga e rua nga tangata i roto i te katoa ih rōpū i haere ki te hoki ki te Yugoslavia ki te haere tonu te whawhai mo te mana motuhake, engari hoki inaianei ia, i takoto ki ahau i roto i te hotera. Te doorman i hanga tino i te take e pā ana ki te Rangatira, ko te Padra mataku huru ara atu atu i te Rangatira, me te i roto i te mutunga te doorman whakaae.
  
  
  Te wolf i teie nei ki te Padra, no te mea i tēnei wā, te emu kihai i hiahia ana koe i tetahi mea, engari i te mōkai.
  
  
  Te Padra, me nga Rangatira katoa e tu ana i waho i roto i te kauhanga roa, e tiaki oku tatau i roto i te take te tangata tamata ki te whakakorikoria ahau. I ana mea, i te takoto tahanga, i runga i he whānui te moenga. Arvia i muri mai ki te takoto i ahau, a ka mirimiria ahau ki a ia u tonu.
  
  
  I te tahi atu taha, Sophia nekehia torere, ngaungau i toku pokopoko.
  
  
  Tenei i haere i runga i hoki nga ra e wha, sensually, waihoki, me ore, haukotia anake i te parakuihi kai tatou i roto i to tatou ruma. Te kotiro ki te titiro ki te ite e ahau te nui hoki ki a ratou ki te faaite i.
  
  
  Whakaae ratou i runga i tahi tenei i roto i te tereina eke. A i taea e ia te whakaaro i te ahua kino o te mate waiho.
  
  
  Miro
  
  
  
  
  Ripanga o ihirangi
  Chapter 2
  
  
  Chapter 3
  
  
  Chapter 4
  
  
  Chapter 5
  
  
  Chapter 6
  
  
  Chapter 7
  
  
  Chapter 8
  
  
  Chapter 9
  
  
  Chapter 10
  
  
  Chapter 11
  
  
  Chapter 12
  
  
  Chapter 13
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  
  To tatou kaihoko i roto i te Rime kei te ngaro.
  
  
  iritihia na roto i te Lev Shklovsky i roto i te mahara o tona ngaro tama Anton
  
  
  Taitara taketake: Agent vermist i roto i te Roma
  
  
  
  
  
  I te pene matamua
  
  
  HAI he maha ngā suites i roto i te Manhattan hotel, e kore ahau e ingoa. Ia takina i roto i te reira, whai i te rua wiki o te R&H (Recreation me te Ora) i te TOKI Faaapu i roto i te Virginia Hopu whenua, e tata ana ki Washington, DC.
  
  
  Tenei whakahaere he maha o ona ake, āpiha, me ngā kaimahi ' haama, me te reira homai ki ahau he homey ite . Tenei ano hoki e makona hawke's haumarutanga tūtohutanga; - Kahu, ko te hina, ingoamuna, me te rerekē te matenga o te TOKI. Te reira i tika rite ngāwari hoki ki a ia ki te tuku i ahau atu ki ētahi wharf ngokingoki pāparakāuta ki te kohuru, engari i te taime ahau hoki ki te US i muri i te misioni kino, ko ia e mataara ana ahau ki te i ahau he whakakeke tamaiti.
  
  
  Tonu ahau i te rua marama o te utua te waiho i te maui, a ko reira he nui te mutu, me te wahi ki te tīmata. Toku suite i te nui rangatira whare moenga, ki te super pati, me te ruma ora ki te tino aa pae. Nen i te ruma mahi kīhini, me te chef hanga whakaaro e koe koe i roto i te Napoleon III Paris, ehara i te pouri te New York. A ko te mahi whai whakaaro me te tōtika. Ano ahau i te rota o te utu i te moni i putu i roto i toku pūkete pēke me pūkete pēke.
  
  
  Ahau tangohia ake i te waea i muri ki te moenga, a ka hoatu e te switchboard Tiggy o te tau.
  
  
  Tiggy ko Tabitha Inchbold. I te rima-foot-tall, tino hanga i te reo ingarihi noblewoman (ko tona papa he earl) e ta te mau haamaitairaa o te rohe hi'oraa mo te mahi i rite ki te hēkeretari i te whanaunga tūmatanui u i runga i te Madison Avenue.
  
  
  "Tenei ko Nick Carter, Tiggy."
  
  
  "Aah." Tona reo i te ranunga o te Cockney me Ahitereiria. 'E koe ki konei? I roto i te pa?'Tiggy taea e pōkai te rota o te tikanga ki te torutoru poto kupu.
  
  
  Te reira anake ka mau i te torutoru meneti o te ora koroki — Tiggy te kōrero tonu o te mahunga taupoki i te tohutoro ki to tatou whakamutunga fakangalongata'a ahiahi tahi-ki te whakarite i te hui mō te inu, me te tina tahi.
  
  
  Te reira i te hawhe mua e toru i te wā. Ka tangohia e ia te roa, pati, me te oti ki te haupapa te ua ki te tāmata i a ia, me te hoki mai ki te ora. He roa-tonu whakaata i roto i te kaukau, me te ia pai ki te mea i kite ia. Ko tōna pai ano. Te whiua alenka hoki mai ki ahau, e toku uaua ngāue rite ki te mea tonu, me te reira i kore tohu i mahue i te nganatanga o tetahi whakataetae ki te tapahia i roto i te piro a tawhio noa toku tinana, me te whakamahi i ih rite ki te tāwhiti ki te whakairi i ahau. Anake te hemo te hiriwa-aho ma whakakitea te wahi i te huru o te heu-koi kukri maripi i timata tona mahi.
  
  
  Ahau lathered ake i toku mata, me te heu i te reira ma, me te maeneene i mua i te tono ki te titohea, te hahuraa i te wai. Hoki i roto i te whare moenga, i raweketia e ia, mea maku.
  
  
  Ka paheke ki tona koti. Ki te hanga ake mo te wāhi i roto i tana kakahu mo te Wilhelmina o luger, i ahau i makona i tona maui roto, pute he hiako hoki te putea. Ahau e titiro poto i roto i te whare moenga, whakaata, a kihai i kitea i te reira katoa, te kore pai. Ahau e toku tika, te here, me te ko te rite ki te haere ki te pae, e Tiggy me ahau i whiriwhiri ai rite ki to tatou tīmatanga.
  
  
  Just rite tona ringa i runga i te kosi'i, ko te waea ngateri shrilly.
  
  
  "Tailor," ka mea ia i te reo, engari, ka haere hoki ia tonu, a tangohia ake ana i te waea.
  
  
  A i kuhua e ia te waea ki tana taringa i rongo ai he aha te whakatangi ano he taiopenga rīpene tuhi, anake te atu ara a tawhio noa. Aki ahau i te pātene whero i runga i te waea converter, i te wahi noa o te taputapu i roto i to tatou whakahaere, ruma hotel, me te i roto i te waenganui-rerenga ka rongo ahau i te mōhio reo: "... a ia, e mohio ana ahau ki a koutou kei i runga i tau faafaaearaa, engari te lousy pūtea i ahau ki te mahi ki te te tikanga e kore e ahau i te iwi rite koe ano. No mea pehea te ngoikore e koe ki a matou, ko koe to matou wātea ana anake kaihoko.
  
  
  Ko te Kahu. Ko ia i runga i te tahi atu i te mutunga o te waea, me te korero ki ahau i roto i tona tari i roto i Washington.
  
  
  "Ngaro ahau i te timatanga, tōku," na ka mea ahau, ka karangatia katoa i toku manawanui. — Ka taea e koe e korero ki ahau ano te mea i tupu?".. "Roma," ia blurted i roto i, tutakina ahau ki runga noa atu. "Te tahi mea haunga i kitea i roto i te Tiber. E te tahi mea-Clem Anderson, me te mate ano te reinga. Clem Andersson i te iti kōrero i roto i te Itari. E kore ko ia tino i te tuhaa o to tatou whakahaere, engari ia te tauturu ia tatou i roto i te wa wa ki, whakarato matou ki te mōhiohio e te nui ko eé a tawhio noa te CIA, me te Interpol e kore ai kua kite.
  
  
  Te matau -, head o te runga-ngaro, iti, me te fakatupu mate tokolahi wehenga o te ao maramarama ratonga o te fenua Amerika, tonu: "ka tonoa e Ia ki a matou i te paihere o te nuinga mau mana'o e pā ana ki te tahi mau tamahine kiriata i haere ratou ki te hanga. Pēnei i te kiriata, i roto i nei i te mahi torotoro, me te counterintelligence e te aroaro o ka rite ki te hakohako take. Otiia e matau ana koutou katoa e pā ana ki te reira.
  
  
  Kotahi te ra, i te whakaarokore taime, ka korerotia e ahau ki Hawke e tino pai ahau ki te kiriata kite ia. I taua ra, e mahue te reira i roto i ahau i muri iho, ona tamariki me te pakeke o te ihirangi. Ko ia te kiriata tahi. Kotahi a tawhio noa ratou, kei te tamau, ta'ealaiku'i pōhēhētanga e pā ana ki toku whaiaro (haha) te ora.
  
  
  "I te tuatahi, whakaaro ahau, ko reira noa tetahi kotahi tekau — ki-te rua tekau ma miriona-tāra kiriata mahi," te matau-tonu. "Engari Clem haere i runga i ki te mea e nga mea katoa e haere nui o te hohonu. Ahau kia emu rangahau i tenei no te mea ko ia he tangata pai, he tino āwhina i roto i to tatou whatunga. Kihai ahau i tiaki e pā ana ki te reira a muri ake nei, engari na Clem ko te mate. Na pea Clem i ako i te tahi mea faufaa. Koe e kua tāpuia i runga i te Alitalia haerenga i te 20: 15 JFK, NY. Te whai koe i te haora ki te hopu i te helicopter e ka tangohia e koe a tawhio noa Manhattan ki te rererangi.
  
  
  "Engari, te ariki -" na ka mea ahau, e matakitaki ana i te whai kiko, me te reka Tiggy ngaro i roto i te kohu.
  
  
  "E kore te reira e tangohia e koe neke atu i te haora ki te pānui i te puka raraunga," ka mea ia soothingly. "Engari te reira haere mai i roto i te i runga i te hotera telex matau i teie nei. Ka kitea e koe i te waehere i roto i tou pouaka i te tēpu mua. I nga mea katoa e hiahia ana koe i roto i te whare, i roto i tēnei kōpaki. Te moni mo te utu, ID kāri, e rua uruwhenua. E kore ahau e te pupuri e koe i tenei tetahi i muri. Ka taea e ahau kua kite pehea o koutou kanohi ki te marama ake i te whakaaro o te ngahau Italian reka te ora. Engari kia mahara: ko te mahi, e kore e mea i te haere." Whakahuatia e ia te tahi mea e pā ana ki te anō te ra i roto i te New York i hiahiatia e ahau, engari i te matau-kua whakairihia ake. Ko te reira i te kēmu, ka purei ia mō ia, me te matau-te hanga i te ture.
  
  
  Ka karanga ahau ki a ia i te pokapū karanga, me te ka ui ki a ia ki te kawe i te telex i te tatari mo te ia, me te mea katoa e i roto i toku pouaka. Ka karanga ahau ki a ia i te pae, me te mahue i te karere mo Lady Inchbold mea e ahau i te pouri ki te kia huaina atu i runga i neke akiaki pakihi. A, no te te ohipa tamaiti i tae mai ki te telex, me te matotoru brown kōpaki, ka hoatu i Roto i te rua e rua tekau ma pire tāra. E rima tara i mo te haere i waenganui i te maui-bank Ukraine, a ko te toenga mo te puawai ki te kia tukua ki te Tiggy. Ka e ahau i te mana'o e, e riro ratou rite ki te nui o te whakamarie ki Nah rite te ohipa i ahau e whakarere i homai ki ahau.
  
  
  I te ono-waewae-roa telex karere, wherahia rite ki te nui te wahi o te pepa whare paku, ka titiro i te para tuatahi, rite kahore atu i te hōhā pūrongo i runga i te heke mai o te Chicago meatia hokohoko. Heoi, ka i te pānui e ko te huru i roto i te polarized kirihou mārama whārangi ki te waehere i te tau e whā i runga i te kōpaki, whakakitea te reira i te faufaa ihirangi ki te i te huru. He ki tonu i te pūrongo i runga i Clemm Anderson o ngā mahi, me te whakaaro, e taku taupoki ana i te kōrero mō tēnei kaupapa ki te whakamārama, me te rua o te taupoki ana i te kōrero ki te tika. Ko te wāhitau o te rua whakapā atu i roto i te whare Rime, me etahi hohoro kohia ngā mōhiohio e pā ana ki te ingoa e whakahuatia i roto i Anderson o te pūrongo.
  
  
  Ego pānui i te reira i hohoro, me te āta, ia taui i te pepa i te raina i te raina, me te paràoa i te reira ki te paerewa tīhaehae mīhini i roto i to tatou fare. Ko te atu e ahau te pānui i te reira, te atu whakaaro ahau e Kahu i te tuku ahau i runga i te tahi mau huru o te wairua hopu. Ko ia i roto i te tika i te timatanga. Enei i te hau, me te kawekawe korero e au ra ake e hāngai ana i roto i o te kiriata arumoni atu i roto i te TOKI tūhuratanga. I te tahi meka pakeke, me te toenga he mea nui atu i te mirumiru. Lorenzo Conti, an Italian kaihanga o te whānui-mata ngā ki tonu i te sex, i te toto, nana nei i whai wāhi i roto i te katoa matarohia productions, i "Te Odyssey" ki "Te Reme, o Mary", i faaineine te epic hou i huaina" te Awa o te Marama". I te kiriata ki te ao mahi e pā ana ki te mea e nehenehe e tupu i roto i te Pakanga Tuatoru o te Ao.
  
  
  Ko te kaka, e te hunga katoa i ake te pānui i te pepa i mohio e pā ana ki te reira. Ki te kahore pea mo Hawke, i te wa pakeke te titiro i roto i te ke rongo i te kōrero, ka koa te kōmeke mo te ia, a ka maka atu i te niupepa.
  
  
  Conti i te hārakiraki me te nanakia taata. Ara i roto i te nuinga o te angitu huru kiriata, i mahue pūtea ki te e anake te hautanga o te hua, i te Lorenzo, i runga i te tahi atu i te ringa, ka mau i te hua ki te mau tonu tona palazzo i roto i te Rimet, tona pātū i roto i Capri, i tona whare i roto i te tonga o France, a he maha nui o mistresses, puru, kararehe, nga tangata me nga mea katoa o te waea whakairi-i runga i. Engari ko te reira i te whakauaua matatapu rongo. Ētahi atu whai hua huri noa i te London ranei Hollywood aru i te taua apo tauira.
  
  
  Clem Andersson hanga i te kīwae e pā ana ki te tākaha te kohuru o te kuao Austria sophomore. He kohuru e Conti te whakaaro ki te whai i runga i tona hinengaro, rawa mai i tata i muri i tona matenga, i a ia i te rärangi io, me te whakamutu mō te rua marama, o era i te kāinga me te i roto i te whare hauora. Engari e hoki noa. Whetu e rite replaceable rite āpiha ngaro. Me te haumate mō te kiriata nui whetu e tika i rite noa, hei paki ki te tuhi toni. Conti o hoa i roto i te kiriata hou e Tā Hugh Marsland, i te mua o Ingarangi minita ki te tinihanga pūtea ingoa, engari kahore he tangata ke ki waho, puna kaukau, whakaatu, te mahi, me te ūkui hoapā ki te reo ingarihi tohatoha te kamupene. Dan Piero Simca, he tauiui noa Italian ka hoki mai; a playboy he kaitōrangapū, me te moni, me te tino noa hoa i roto i te hinonga rite Vereldeinde. Me te pae hopea, Chris Mallory, he motuhake American kaihanga-kaiwhakahaere mohiotia hoki e rua Oscar-toa i te kiriata e pā ana ki te tekau tau i mua.
  
  
  Te aho-ake i rite i a koutou e titau i te Conti epic. E pā ana ki te tekau te tihi ingoa i roto i Ingarangi, France, Italy, me nga whenua o te tai Tokerau, me te South America. Te nuinga a tawhio noa ratou i te āheinga whetu anake e rima ki te tekau tau tawhito, engari ih ingoa e titiro nui i roto i te te ad. Te matua e rua ngā tūranga i te whakatangihanga a e Camille Cavour, te whakamutunga Italian poma sex, a Mikaera, te Hākinakina, te reo ingarihi hīanga nei i te pai tau, i tua atu i te pānuitanga o te uara.
  
  
  Te telex karere i tino whakangaromia, ko te mārama whārangi. Ka noho ahau ki raro, i runga i te papa i roto i te yoga tū ki te aro, me te arotake i te rauemi kua ahau i roto i toku upoko ano. Ia tona ngakau kia haere tino pātea, me te ka te mea katoa folahi ano, me te mea ko te reira i te tai'o e i te huru i te teitei i te taumata o te kukū.
  
  
  No te mau semeio i tupu. Admittedly, i te kiriata o te pūāhua matua i con artists, me te Clem hanga i te rota o te kōrero e pā ana ki te nui o hōia, taputapu huihui hoki Conti o te putanga o te Ao War III: tāke, rererangi, fake missiles ki raro raima kī mo te kai, engari e rawa, i kitea. Me ia ki te kia hoki i ite e rave rahi ītariana, Ingarangi, American, me te NATO takawaenga katipa i tae mai ki te rauemi.
  
  
  Nga pakanga nui kiriata, ara, ki te ko reira anake i te hawhe ture, ka taea e tatau i runga i te mana kāwanatanga ki te mahi tahi. E kore e rerekē rānei. Katoa e noho ana i taua Clem kua patua. Otiia ara, kihai i tika te whai tetahi mea ki te mahi ki te huru rangahau o te kiriata Miro i te Ao . E ai ki te torutoru ngā kōrero, Clem ko te tangata tika, engari no te mea nanakia o tona petipeti ma'unimā, me te no te mea o tona tamau nama ki te ture mango taurewa. A ko te take he aha i mutu ia ake i roto i te Tiber e taea e nui ake atu i te huru pākiki e pā ana ki te kiriata epic.
  
  
  I ahau i te tekau meneti ki te kia hoki tahi. Ia ia ka mau i Wilhelmina, e toku luger, Hugo, e toku stiletto me te Pierre o te hau poma, a tawhio noa te ih ngaro tapahia i te raro o te katoleta, me te re-kikī te kakahu ia i tika te neatly whakairi i roto i te whare moenga kakahu. Ka tangohia atu tona koti ki te hoatu i runga i te pokohiwi holster. I tona ringaringa i hurihia ake, me te kuiti takotoranga o tona stiletto buttoned ake. I tēnei wā, e kore ahau i hiahia ki te hau, poma, e ko te wahi i te tikanga ahau ki te hoatu i te reira, na Piera te hoatu i te reira i roto i te meneti. Ia pire kua whakahau, me te bellboy te patototanga a pita i te tatau tika ano ia i te maka ana i runga i tona koti ano.
  
  
  A i kuhua e ia nga mea katoa atu i roto i tona ngakau, me te arotahi ki runga i tōna tuakiri. I JFK, NY, ko ia kua Roger (Jerry) Moe, he taonga Texas oilman nei kua kotahi anake te mea i runga i tona whakaaro — ki te oaoa i te ora, me te ite i e kua e ia he moni e kore e e rere i roto i te. Te reira i te wahi aroha ia ki te tākaro, engari Hawke, ko te kaka o te reinga, e kore e hoatu e ahau nui o te reira.
  
  
  Ka rite ki te Moe, e ahau e hiahiatia ana ki te haumi i roto i tenei kiriata e kore e ki te hanga i te pai, engari ki te oaoa i te tiaturiraa o te karapotia e te matamua whetu mo te parakuihi, tina, me te tina, me te pea noa te tino mutunga o te paramanawa. Aroha ana ahau e ahua o te mea i roto i toku tūranga rite Nick Carter, ki te mea ehara i te mea mo te meka e te reira i raweketia ki toku mahi. Ki te i ahau ki te haere i roto i rite Jerry Moe, hiahia ahau i te rua o te taupoki ana ki te uruwhenua; e o Ben Kamura, i te freelance kairīpoata. He ahua haurangi, e wewete ai i te feruri ki te atu pāpori haere noa o te kaupapa i te Texas playboy.
  
  
  I JFK, NY, he ataata kotiro kihai nei i titiro rite ia hiahia marere i roto i te Anō movie ranei, tetahi o te hōu lorna hoatu ana Jerry Ki te tuatahi-te piha haapiiraa tīkiti waka rererangi. I hoatu e ahau ki te tika te tohu i roto i te pāhihi kauhanga raro, a ka tukua ratou e ahau i roto i te kore e rapu i taku whaiaro whakapaipai: luger, maripi, me te poma.
  
  
  I te kiosk i roto i te wehenga atu rüma, hokona e ahau nui makasini, me te paperbacks ki te whakaki i te rere i roto i te New York ki te Roma i roto i te take kihai i taea e ahau te moe. Tümanako, kia whiwhi koe moe o te po pai i te timatanga o te mahi, engari ko tenei kia meatia noatia. Ahakoa te pai tākuta i roto i te ao kihai i haere mai ki runga ki te pire e kore e hoatu e ahau ki te moe e hiahia ana ahau ki te haere i roto i ki te kia rite ki te nui te tinana, me te aroaro o te ngakau kia rite ki te hiahia ahau rite.
  
  
  Te Jumbojet plane anake te hawhe tonu, i a ia i tata anake i roto i te piha haapiiraa tuatahi te mahere. Sergey i tahuri i runga i ki te whakamahara e kore e ki te kai paipa, me tona nohoanga whitiki, ko titia. I ahau i te rima meneti ki te puritia e toku hoa pāhihi — he tūpato ahau tonu te tango, ahakoa te haere i runga i te manureva, i runga i te pahi, ranei i roto i te kaihe i te kete. Ia, te feruri e pā ana ki te pehea, ki te nui tana e taea e ahau te akaanga me pēhea te haumaru i te reira, ko te.
  
  
  He anake kotahi tekau pāhihi. E wha kaipakihi, tata ki te tahi i te tahi, tata ōrite i roto i to ratou pouri tika, me te e mau ana i te hunga takawaenga briefcases. E toru waenganui-koroheke faaipoipo ki te koura nameplates e te tāutuhia ratou rite ki te mau melo o te papai tour group i runga i te haere te ao. Nga mea katoa he noa, he harakore, me te tawhiti, mahue ahau katoa te rarangi o te nohoanga ki ahau, ki te torutoru kau i nga rarangi i roto i te mua, me te i muri i ahau.
  
  
  Te taenga atu ano te matomato saint tahuna ake me te tatou i kanga -, ka haere ahau hoki ki te kaukau. I reira ahau i te nekehia atu te holster, i toku Luger, me te takotoranga: i toku stiletto. Hoki mai ki tona nohoanga, maka e ia i tona ih i roto i tona ake takawaenga kopamārō, me te tahuri te maukati haumarutanga. Ki te mea ahau waimarie nui ki te kati i toku kanohi i roto i te rere, e kore ahau e hiahia ki te aituä toku koti te haere mai kapea me toku hoa pāhihi he tipua whakaaro e pā ana ki te hijackings me te rite . Ko ahau tika nōfo'i ' i roto i te marama pānui a, no te te tukunga kōrero beeped tona aroaro. Te faatiani, ngohengohe wahine reo, ka mea i roto i te Italian, French me te reo ingarihi e te eda e taea te mahi.
  
  
  I reira e rua e rere ana pononga. Kihai i taea e ahau te mea atu e pā ana ki tetahi mea atu e ko te reira i reira. Ko te tahi atu tetahi, mau toku aro, i te taime e ahau i te tuatahi te ite i te reira. Ko ia he nui i te wahine. Te torutoru inihi te teitei ake i toku whakarerea Tiggy. Me ake nehenehe. Ka whakakiia e ia i roto i tona rerehua ōrite ki te whakamutunga inihi, ka piko iho ki te hoatu i toku eda iho. I tenei taime, i reira ko te kia nui o te reira e te reira tata, ki tonu i nga ruma katoa. Mahara ia e kia ki runga ki te wa i reira ko i te French kingi nei i te waina, mōhiti, ka puhia i roto i rite ai ki te āhua o te u o te huru o te na aroha rangatira. Kihai i taea e ia te whakaaro me pehea te tangata me te whai i te ua.
  
  
  Ka korerotia e ahau ki a ia. - 'Thank you,'
  
  
  Ia malimali. A ko ia tetahi o te hunga wāhine te hunga e kata i te ara katoa i to ratou roa, pīataata, whero-parauri ngā makawe ki to ratou roa nairona-takai waewae ki nga tohutohu o ratou pīataata mini-boots.
  
  
  "Te waina whero hoki te kainga," ka mea ia. "Engari ko tatou ano hoki kua Colognola. I te waina whero e he i te iti rawa i rite te pai kia rite ki Soave o te waina ma te rārangi, me te haere mai te reira i te rohe o te wahi i whanau ia. Tenei e taea te hoki kia tukuna.
  
  
  Ona maori ko te tata, kahore he maramara; anake te iti kaki i roto i te pai rawa o te kupu, engari ko te tino whakaongaonga.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "Tou whenua?"
  
  
  "Veneto," ka mea ia. "I Roto I Te Venice. Ko te reira i roto i te Padua. Atu i te tuawhenua.
  
  
  "Ka tamata e ahau Colognola," ka mea ahau. "Engari i runga i tetahi huru ... '
  
  
  "Ko ahau, e te ariki ... Ia i te titiro i te pāhihi i te rārangi i roto i tona ringa. "Mr. Moe?" Ko ahau i mahi rite ki te muri pāhihi i roto i tēnei wāhanga, me te tahi atu te kaitiaki whati kua mahue ki a ia kete. "E koe e pangia tenei waina ki ahau," ka mea ahau.
  
  
  "Te reira katoa Conan," ka mea ia mau. Ko ua te reira atu ano i te timatanga o te tahi mea i atu i te te whakaoti i te pato'iraa.
  
  
  "Te ture e hangaia ana e kore e ki te kia pakaru, ranei i te iti rawa e kore ki te kia pakaru, signorina," ka mea ahau. "Signorina?"
  
  
  "Signorina Morandi," ka mea ia. Kotahi ano, homai ana e ia ki ahau tetahi o te hunga tapo'ii te katoa-i karapoti a ataata.
  
  
  "Roseanne Morandi, Mr. Moe".
  
  
  "Jerry, Roseanne," ka mea ahau. "Ka taea e matou te whakaae ki te mahi a tawhio noa te tahi o teie mau take? Te reira i kore i te rite ki tou tari i te mea kiki. Ka mahara ia ki tona rangitahi wāhi rite ki te hinu-taonga, playboy, me te kitea i te rua tekau i roto i tona putea. "Ki te e hoatu e koe i tenei ki te tou hoa, he pono ia e taea te tango i te tiaki o te tahi atu pāhihi?"
  
  
  Ko te ataata i teie nei e o te conspirator.
  
  
  "Te reira atu mo te ture, Jerry," ka mea ia, kato ake i te bibilia. Ko te takirua o tokena hoki nah. I tona hoki e haere mai hohoro ki te Colognola. Ko reira rite te marama, me te ngohengohe rite Soave, engari kaha.
  
  
  'Kei te pēhea koe?' Ka korerotia e ahau ki a ia, e i mua i mahue ia.
  
  
  "Pea," Roseanne mea. 'Ka kite tatou i te.'
  
  
  Kāore i roa i hoki mai ki e rua nga ipu o te Colognola me te iti paepae o te kai mo te ia. Ka noho ia ki raro i runga i te nohoanga i muri ki ahau, me te hoatu i te paepae ki runga i te papa i roto i te mua o te ia.
  
  
  "I reira e rua anake sabati maui," ka mea ia. "A ka ki te hepohepo tīmata ano . Na i te wa tāpoi haamata. Katoa ngā tūru ka riro. E hiahia ana ratou katoa i te tahi mea rerekē. Me enei ngako tawhito kaipakihi nei te tīmata pinching ahau, no te mea kua ratou i kite i te tahi mea e pā ana ki enei Italian pinches, me te inaianei e hiahia ana ratou ki te hoatu i te reira ki te mahi. Tino rite ahau i te reira pai, no te mea e kore e pera i kiki rite ratou inaianei. Ahakoa, ki te hapori e kore e whakaaro na."
  
  
  Ka wahia te hiri ki runga ki te ipu, me te uncorked te ih ki te mahi wairori te kaupapa. Ringihia ana etahi ki toku karaihe hoki ahau ki te pangia e. Te reira i tika rite pai rite ka mea ia, te marama, me te reka, ki te pai te aftertaste.
  
  
  Tungou ia ki a ia, i a ia tonu e rua mōhiti. Tatou i te inu tahi i roto i te te taea te inu. I ahau i te kaha, i te mana'o e matou i te inu, ki te mea ano.
  
  
  I muri i te torutoru inu, Roseanne panaia hoki te tuke chair e wehea a tatou, a okioki ana ki a ia, rite tonu te taimaha ki ahau.
  
  
  "Ko e pai, Jerry," ka mea ia, whakatika ia harakore kanohi parauri i runga i te oku rite te kotahi te ringa e haereere ana i runga i toku ringa, e i āta neke ki tona uma. Kihai i ia te pana i taua atu i te ringa, engari ka romia e te reira noa kita.
  
  
  Ko tētahi atu kaitiaki rere i kohia i to tatou ngarahu, me te kau e rua i nga koki waina. Sergei i runga i te waka rererangi i te tahuri atu, me te pera i te matara e taea e ia te kite, te tahi atu pāhihi, kaipakihi, me te ngā pēne haere taonga waenganui-koroheke faaipoipo i te moe. E kore ahau e ahau i rite ki te aroha i te titiro tuatahi, engari te nuinga o te tupu i roto i te taime o te riri, te mānukanuka, me te Kore e rite ki tenei: e māmā, te māhorahora, me te faateitei: i te tuatahi te utu o te kamo i runga i te kai ki te nohopuku-pokarekarenga, tuku e kore e taea te karohia. I roto i te hēkona, tatou i te tuku i te hoki o te tahi atu i te taupoki, me te i matou katoa i te wāhi, te tūmataiti, me te whakamarie, e rua nga iwi e taea anake te moe o te.
  
  
  Roseanne awhinatia ahau, tangohia atu toku koti te kore tango ona ngutu atu toku rta. Tona arero i roto i toku mangai, ano he ngaro, i te wehi ika. Ia dusted atu i te tihi o tona kākahu, me te hohoro ka whakakahoretia atu o ia i te tokena, me te hu. I te roroa, te hihiri wahine ki te ohorere te here o te marama, sexy pūrerehua.
  
  
  I tua atu, chick ringa i nga wahi katoa. I raro i toku unbuttoned shirt, na shamelessly raro, me te ake tohe, a ka ngau toku mangai, a ka rapu i toku arero. Hoatu e ahau ki a koe, kia rite ki te nui rite ka e ahau. Katahi ia ka whakaekea e nah, i te wahi i te hunga e roa, tauhira waewae, tutaki, me te reira i puhoi taime o te tahi matakite. Kihai i rapua te kupu; i to tatou rama i kua korerotia e matou nga mea katoa.
  
  
  A, no te tae matou i te tumutumú tahi, Roseanne te tika te tango i te manawa hohonu o te utu.
  
  
  Ko tōna tonu te takoto a, no te Roseanne, i te kainga, kotiro, tuwhera, me te ataata i muri ki ahau. Ki te kahore hoki he iti te mohio ki te numinumi, me te meka e ia malimali i teie nei rite te pai-whangai ngeru o te ataata, ko ia te tino ko te tauira o te raugatira me whai te kaitiaki whati hunga pau he torutoru meneti te kōrerorero, me te mea atu, ki te whai pāhihi.
  
  
  "Ki te hiahia tonu koe ki te rere ki a tatou ano, Jerry," ka mea ia, " kia koe mohio koe rave i te reira i roto i te atu-wa, rite e te mahi koe i teie nei."
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "Anake koe te hanga i te aroha i roto i te rangi? — I muri i te katoa, te whakamahere e ahau ki te noho i roto i te Rime mo te wiki ruarua. Pea i taea e ia te whakamahi i tona wa noa ki te tūhura i te katoa i nga wae nui. Te tikanga o tenei e koutou i te wāhi tino teitei rawa o te katoa o nga ngā.
  
  
  "Well, whakawhetai ki a koe, Jerry," ka mea ia. "Ahau i rere hoki, me te puta ki te rota. Otiia ki te ona utu, ka taea e koe te whakapā atu ki ahau i tenei tau. I homai e ia ki ahau i te tau waea, e i āta tuhituhia iho i roto i te pukapuka. "Whakaaro ahau e riro te reira pai ki te mohio he aha te mea atu e nehenehe e rave tatou i runga i te whenua, kahore enei iwi katoa a tawhio noa ia tatou." Ka poipoia te kotahi te ringa o, i te tahi atu e moe ana pāhihi me giggled. 'Kei hea tou kainga? Ki te te mea e kore rawa whakatoi, pea i taea e ahau te karanga i a koe i reira.
  
  
  "Albergo Le Superbe," ka mea ahau. "A, ki te kore ahau e ahau i reira, waiho i te karere."
  
  
  "He aha e haere koe ki te mahi i roto i te Rime, Jerry?"
  
  
  Te reira i te harakore, me te tino mārama te whatu, engari ite e ahau i toku pūnaha whakatūpato whana i roto i te. He iti te mania sensation i roto i toku kaki, i ahau i mohio ki te waiho i te parapara tohu o te ati.
  
  
  Ko te reira i te wairori e te tangata i taea e kua ui e ahau, engari i te taime i te meapango. Tata te tangata e mahi te reira i nui wawe. Teuteu mo te herehereraa, kei te tonu te mahi i roto i te kōrerorero, me kahore tetahi e titau te takoto ki te tamarû i te ūnga, he iti. Me te "whāinga" ko te mea ua ite au i te taime matamua. Te reira anake ka mau i ahau he torutoru whakatekau o te tuarua ki tenei tukanga whakaaro i roto i toku matenga.
  
  
  "E hiahia ana ahau ki te haere ki te kiriata te iwi i reira," na ka mea ahau, i waho e tape'ai te aparauraa. "Tenei Lorenzo Conti. Pea ka haumi ahau i te tahi moni i roto i te huru-aia production hou."
  
  
  "Aue, te Miro o te Ao," te Roseanne mea, a ka taea e tata kite i te tānga pāwhiri i roto i te wairua hoki Madonna o te ataata, te titorehanga mata i roto i te kokowai anga. "Ki te tutaki koe ki te iwi rite e, e kore koe e whai nui te wā ki te whakatau i ētahi kaitiaki rere ingoa Rosana."
  
  
  Fakapapau'i ahau ia, i muri i to tatou ngā orgasm, ia i taea e kore e iti ki ahau.
  
  
  Chatted matou i te moka e pā ana ki ia tatou iho, i te wharekai pai i roto i te Rhyme, he aha he nui hotel Le Superbe mea, me te pera i runga i. Te reira i katoa harakore te kōrero ano, engari te mea hoatu ana e ia atu i te taua i muri i te hono i toku haerenga ki te Roma ki "i Te Mutunga o te Ao," i maka e ia i peka ke katoa, i te pākiki.
  
  
  Na chatted matou, me te napped hoki te torutoru haora, tonu te pai. Roseanne ka tohe.
  
  
  "Te Eda e kore kua rēhitatia ano," ka mea ia. "Parakuihi i te aroaro o tauranga. E kore e haere koe ki te ngaro toku waea ahurei, Jerry?"
  
  
  Ka korerotia e ahau ki hey ahau e kore e mahi i te reira.
  
  
  Kihai ahau i korero ki hey ahau e unga e huru ki te TOKI te whakapā atu i roto i te Roma hoki te he i roto i-hohonu tūhuratanga o Signorina Morandi, ia haurongo, me nga mea katoa i tona mua, me te hakari hononga ki Te Mutunga o te Ao, me te mutunga o Clem Anders.
  
  
  
  
  Chapter 2
  
  
  
  
  Te Leonardo da Vinea Fumicino rererangi ki waho o Roma, ko te i takirimatia te. Tomo ia ki te whakatika i te ingoa me te hohoro haere i roto i ngā tikanga me te haumarutanga taki. Ka maka e ia ki roto ki te umanga te whawhai. He auau te patu i te rererangi, me te whakataetae mō te wakatono i mura nei. Ko ia te mutunga kitea e te hoa, poriro nei i whakaae ki te tango i te ahau me toku peke ki roto ki te pa ki te rua tahi atu pāhihi mo te he hautanga noa o te tapeke o ia tangata.
  
  
  Ka e ratou toku rāhui i te Le Superbe Hotel, me te Kahu hanga i tona mua e mohio ana whakaritenga. Ko ahau peratia me te mea i te tino e whakahaeretia ana e Texas miriona. A, no te tirohia e ahau i roto i te, ka ui ahau ki a ia, ki te Chris Mallory ranei Tā Hugh Marsland i te rēhita ano.
  
  
  "E rua o ratou, Mr. Moe. Te kiripaepae i hari ki te whakaū i te TOKI o ngā mōhiohio e Le Superbe ko te unofficial tari matua o te Wereldeinde kaihanga.
  
  
  "Katahi ahau ka tika te kuputuhi ki a ratou," ka mea ahau. I roto i toku ringa, ko te wahi o te hotera i te pepa, i mua i a ia, ka mau i roto i te pene a tawhio noa toku pute. I tuhituhi e ia te karere ano ki te rua o a ratou, reira te hipoki te mōrea e tetahi o te karere e ngaro. Ia hotel kia whakapā atu rite hohoro rite taea. "Aroha Tā Hugh," nāna i tuhi (me te "Aroha Mallory" i roto i te rua o nga karere), " Lew, Kevin korerotia ki ahau ki te kite i koe i roto i te Rime. E hiahia ana ahau Stahl o te kiriata ki te waiho i te faahiahia. Me te whakaaro e ahau te Mutunga o te Ao kia whai tonu i te chance ki te mahi i te taua."
  
  
  Puritia e ahau i runga i te nui, illegible waitohu, me te Clare kokiritanga ki te tiki i te kāri pakihi topenga Kahu i homai ki ahau, te tāutu i ki ahau, ka rite ki te mema o te māngai Houston rangatira o te karapu .
  
  
  Te bellboy tangohia e ahau ki runga ki te ono o nga papa, ki te ruma e titiro atu huatau, atu i te kotahi e ahau hiahia i mahue i roto i te New York. Le Superbe tīmata i ona hotel ora i roto i te kanapa wā i te tahuri o te rau tau, me te ki tona tokomaha te kāhua, huringa, me te tata'iraa, kua kore i te reira aru i te hou au o te whakanui ake i te noho mā te wehewehe i tona suites ki te iti wāhi. Ka tangohia e ia e rua hou 1,000 lire pire mō te anahera, ka tukua emu tetahi mo 5,000, ka korero ki a ia, ki te haere hoki i runga i te tere ki te hou, me te nuinga o te whakaoti i te Rhyme kāri. Ahau i mohio ia tino pai i roto i te pa, engari i whakaritea e ahau ki te kia whakamahia ki reira hohoro, e tatari ana ki te whakautu i taku huinga pai: e rua ngā karere.
  
  
  Hoki ia i te aroaro o i oti te reira i te whakangita. Ka rite ki te utu i ki ia, kihai i pai ki te huri i, e hoki ana ki te hotera.
  
  
  Pau ahau i te tonu e rima meneti i te tutonu i runga i te mahere e, ka wherahia, hipoki i te hawhe o toku Baroque te moenga. Ia whakapumautia tona matauranga o te mua, ki tonu i roto i te torutoru o te nuinga ki te wahi i roto i tona mahara, me te kei tatou i to tatou whakapā wāhitau: kotahi i roto i te rangatira Parioli, i te tahi atu i roto i te ngangau Trastevere i runga i te atu taha o te Tiber.
  
  
  Mō ētahi atu tika, me te mōhio mahi, ka mau ahau ki te Luger i roto i toku takawaenga kopamārō, whakawete i te huru, me te maturuturu ana te hinu i runga i te pupuhi tikanga. Na i a ia, i mahia i roto i te rima yoga minute. Na i tona pae pēhi i te pātene ki te tiki i te tahi era atu, i te Roseanne te pera oaoa whakakahore i ahau i runga i te manureva, e hiahia ana ahau ki te wareware e pā ana ki te reira no te pito e rua o te ra, ki te tika.
  
  
  Ki te mea ia karere kihai i whakahoki, te tahi mea e kua e kua he, no te mea te atu ia i te whakaaro e pā ana ki te Rosana-ko te meka e ia te whakaongaonga i te foreplay i te rua whai hua, me te erotic — te ake ia, ka whakaatu i te reira i te tahi mea ki te mahi ki te "te Mutunga o Te Ao."
  
  
  Hinga ana ahau ki te moe hohonu, me te kua te ahuareka moemoea, e i te mărû fakatātaa'i o toku tūtakitanga ki Rosana. Anake i roto i toku moe, i reira e kore tetahi atu i runga i te rererangi, me nga mea i whawha he iti ake āta. Tae noa ki te whakaoho ngateri ana te pere.
  
  
  Ia ara ake te hohoro, me te i te pouri. I te waea ngateri ana. Ka mau ia ki te waea atu te matau.
  
  
  "Mr. Moe?" He wahine reo ki te iti ke nako.
  
  
  — E koe te hono i te aparauraa?"
  
  
  "E tā Hugh Marsland mo koutou." Just te taime, i te koa.
  
  
  Tatari ia mo ia, me te reo i te mahana rawa, rawa hihiri, ka mau i te wahi o te kotiro o te.
  
  
  "E koe te korero ki te Hugh Marsland, Mr. Moe," ka mea ia. (Nga wa katoa kia tupato ki te Ingarihi wareware tona taitara rawa hohoro.) Lew ko te tino whakaaro i roto i tohutohu koe ki te whakapā tatou. Kia pehea te tawhito e wairangi te mahi i?"
  
  
  I whakahoki kupu ahau ki a ia ki te mōhiohio Kahu telexed ki ahau. Lew, e tawhito haurangi, i te haere i runga i tana yacht, he Haurangi Jane, atu i te rohe o Taimana Reed ki te Mimi, i te rima o nga Mrs. Kevin. I ahau ki te mea oha ki e rua o ratou.
  
  
  "Au wehi i reira te kahore he ki te pūtea taha o te pito e rua o te Ao, te aroha," Tā Hugh ka mea, whakaaro te iti o te Lew. — Engari i reira te kahore he take he aha e kore e whakatau ake mo te iti te whakangā i la bella Roma. Lenisou Conti, me te tangata a tawhio noa ia tatou, e hiahia ana matou ki te whakatau ia mo te inu, me te noho i te ahiahi. E kia ahau hari ki te koe e amui mai ia matou. Te mea a tawhio noa-ono toru tekau i roto i te Monza lounge?
  
  
  Ka korerotia e ahau ki a ia te rite hiahia ahau i te reira.
  
  
  He kōrero poto tata nui ki te hoatu ki a ia i te kite o Tā Hugh i roto i te kikokiko, i te toto. Te pānui, me te pai-mannered Ingarihi ki te he rūpahu uaua-guy te hapori ahua nei i ki te whakaputa ke tona snobbery na i taea e ia te whiwhi i te pauna, mark, franc, ranei lira e ia, kihai i whiwhi ki rite te tahi atu mau tamaroa. A ko reira tata etahi e he wahi mo te ara atu i te moni i te Mutunga o te Ao. Ko reira anake te mea ki te hanga i te takoha atu ki te pīra ki te wahangu, i te taonga Texan mā te hanga i te huru e mea faufaa, na, ki te hopu ratou i ahau, oni ka tangohia e ahau ake, me te whakaahua i te kuao e ia i te wa pai.
  
  
  Ko te reira i anake te rima karaka i te ahiahi, me toku toronga toenga i neke atu i te hūhi o te wā rerekētanga. Ko ahau i taea e ki te hoatu i te reira ki te whakamahi pai, ko ratou nga haora e rua e ahau i te maui, i mua i tīmata te kēmu. Ka e ahau i te kakahu (me te hanga i te hinengaro kia mōhio ki te hoko i te tahi atu karakara, hāte, me oko ki te hanga i toku titiro noa atu fakalotoi), me te mau i te ararewa ki raro, ki te tomokanga i roto i te gilded whakarewa whare herehere.
  
  
  Te doorman i huaina i te taxi, me te i peia e ahau ki te Piazza Navona, he whakamiharo ataahua, me te touristy wahi. Hei utu mo o te tango i te tepu i runga i te Tre Scalini terrace, ua whiti te tapawha, ka mau i te torutoru hohoko, me te hoki ki toku ara, Corso Vittorio Emanuel. Ia tae mai te tika i roto i te wā ki te hopu i te pahi ki te Trastevere. Ko te reira i te puna mahana te ra, me te pahi, i te kikī ki tamâraa, a ite au i rite i a koutou titi i roto i te whare putunga ki tonu i te kakara o te matiu te horoi, engari i mohio ahau i ahau te utu o nga mea i whai ra.
  
  
  Te whakapā atu ki te whakatutuki i te ramshackle, mōwai hoki, oti rawa te whariki kokonga fare i runga i te tobacconist o te toa ki te hoko hikareti, te tote, me te tīkiti rota. Kātahi ia ka piki i te rickety te pikitanga, ka te patototanga a e toru nga wa. Ka ka whakatuwheratia te tatau e te kikokore taata i roto i ona uofulu ki flaxen huruhuru, te hunga e titiro rite te kore mahi tarakihana taraiwa. Tino huna mo te ao, e pohehe ana ākonga taupori o te rohe. Ka mau tonu tona listless junkie tū ia tae noa ki katia me te kiia te tatau i muri i ahau.
  
  
  Na ka haere mai ia i runga i tona ake tūranga, me te Stahl titiro, he iti ake te tangata.
  
  
  "Hyman, CIA," ka mea ia. — Korerotia e ahau ki a koe i haere mai." Kei Jerry Moe wahine, e kore e koutou?
  
  
  'Ko e tika.'Ia ruia emu o te ringa.
  
  
  "Ite e ahau i tino pouri mo Anderson," Hyman mea. "I matou i mohio he aha ia i mahi. Ia huru e rapu te katoa o ona mea, me matou tonu e kore e whai tetahi te arata'i i runga i te koka. Ia i he mohoao ariā e pā ana ki te " te Mutunga o te Ao." Ko te anake te whakatakotoria e kite ahau i roto i ko i mua i te ngana ki te waiu pūtea, me te pea noa te iwi whānui." Tukua ia e ahau ki roto ki te hoki ruma, e i te taua whakamate huru rite te tuatahi ruma. Me i reira kua etahi whakahaere i roto i tenei, ahakoa, no te mea e haere ana ia tika ki runga ki te tawhito, moenga, panaia peka atu i te i takirimatia te i runga i te patunga witi, me te unuhia i roto i te pouaka pepa i raro i te reira.
  
  
  "Pea ka kitea e koe te tahi mea e to tatou kua wareware," ka mea ia, kahore he whakakitenga nui. "Ko enei ego mea, ki te kahore hoki te kakahu a kitea ana ia ki roto, tana pai e hāngai i tanumia ia i roto i, me etahi atu kakahu e te huru kotiro hokona i te mākete puruhi."
  
  
  "Huru pononga?" Toku taringa werowero ake i te taea clue. "Corky. American ākonga. Te tuo, " Hyman mea. Ko te hou i roto i te raupapa roa. Te horoi i te ara i roto i tenei aronga. Tirohia matou i te reira i roto i. Engari ka taea e koe te tiki ia ia i te wāhitau ki te hiahia koe. "Pea," ka mea ahau. — Na tukua ahau kia hapai i tenei i te tuatahi.
  
  
  E kore au e ahau i te whakakoretanga i te CIA. Engari he wā ka te IWI kitea i roto i e pā ana ki te mea e ratou i ngaro i roto i runga i. Me onge hauora wā i te ritenga atu.
  
  
  "Ka waiho e ahau i roto i te tahi atu i te ruma ki te hiahia koe i ahau," Hyman mea. "Te parie nei au koe kei te kotahi anake te tangata kua ki te tahu i te hashish i roto i te tahu whakakakara ki te huna i te meka e ahau te paowa i te Kamera."
  
  
  Ka noho ia ia ki raro i runga i te rickety sofa, me te Stahl te uiui i te tirotiro o te pouaka. I ahau i mea ki te mutu i te reira. Katoa tāruaruatanga o te mea i mohio kua ahau i runga i telex. Anderson o te puranga o te clumsily te tuhituhi i ngā kōrero ki a ia i te mōhio ki te katoa i tona rā ki Cora, me te tahi atu i te tamahine ki tona pitopito kōrero e pā ana ki te Conti, Marsland, me te Mallory. Clem Manaakitia Andersson i te ma'i scribbler. Te reira i tika rite kino te peu mō te Ratonga secret āpiha rite te mea ki te kōrero i te inu. I runga i te tahi atu i te ringa, i mohio ia etahi pai āpiha (e kore te runga kakari -, engari tonu pai) i korero nei kia nui te inu, a korerotia na e rave rahi ngā whakahēnga e peia e ratou te counterintelligence eé haurangi ngana ana ki te tango i te witi o te pono i ih o koroki. Ko te taua e taea te mea hoki Anderson o scribbles me ngā tuhipoka. Ki te kahore ia o te haere haurangi, e kore e te hoariri, engari ia, Nick Carter, titiro hoki te pea e kore ai e whakahaere tikanga i roto i te utu, me te titiro mo te tīwhiri ki te mea kia kua meinga e te huru o te mate.
  
  
  I reira e toru anake ngā kōrero e kore e tārua o te mea whakamahia ahau ki te whangai i roto i toku matenga. He kerekere pānuitanga huahua ki te ingoa Conti, Marsland, me te Mallory te hanga i te tapatoru a tawhio noa te pukapuka L. ko ētahi o Ēnei i te tohu pātai me te illegible te mōhio e taea e te tikanga CH, te Swiss license plate ti'araa. Aru ana tēnei e te tahi mea e pānui rite te Jungfrau, te Tipu koinga i roto i Switzerland, ranei, i roto i te tiamana, he wahine (tino pea), ranei, he Junker-i roto i te tiamana, te rangatira nui, mohoao ranei paramu — he te waranga tarukino. Ranei pea etahi waehere kupu. I te timatanga o te tuarua, he mārama te kite, arā, o te kore neke atu i te he "R". "R", me te karere? Ko wai te reira? I roto i te taime o te mate, oku whakaaro hoki ki Rosana.
  
  
  Tuatoru, i roto i te waenganui o te kopu o te pātea kāri, ko te reta "AA". Klemmu i te raruraru inu me te ai kua te whakamahere ki te whakapā atu i te Alcoholics Anonymous i roto i te Roma, engari te reira au e tawhiti-tikina kia rite ki toku o mua, "wahine".
  
  
  Hymana haamauruuru ia, ka tuhituhi ki raro Cora te wāhitau, me te maui. I noho ia i roto i te āheinga whare tata. Tika i roto i te take e kore e i reira, haere ahau ki raro, he torutoru huarahi ki te Santa Maria Tapawha, he rite noa te tūruhi te mutu i roto i te Trastevere, me te rere i te umanga.
  
  
  Ahau tonu i te iti te wa ki te hoko i te rua o kanapa, hāte, me te rua o te koka-kiri tiketike putu ki te mau tonu toku Texan image. Me ahau ano i te iti te wa ki te heua i roto i toku ruma, me te huri i mo te whakaminenga.
  
  
  Faauruhia e te mystique o te kararehe car racing, Le Superbe Hall i roto i te Monza ko te whakapaipai ki te reproductions o te waina waka i roto i te taua ara e te tahi maori hōtera ko te whakapaipai ki te reproductions o nga hoiho, me te hopu kuri. Na, i te ono-e toru tekau i roto i te ahiahi, huru, ki tonu i Conti kāmera o ngā kaumoana, te tahi waiata, me te tino ataahua, me te neatly kakahu women hiahia ia kite ake, katoa ka i raro i tetahi tuanui.
  
  
  Haere ia ki roto ki Monze te ruma ki te ahua schizoid nei tōna e tonu whakaaro o te pai ngā waka ki te Jerry Moe. Te hawhe te papu ore o te manene; he manene, me te hawhe o te whakapehapeha o te tangata ko wai e matau ana ia i taea e tuhituhi atu e tetahi te tirohia mo te waru-ahua moni. Ahau e aro atu ki te hāwini, te hunga e tamata ki te arahi i ahau ki te tepu, me noho ki te wahi i ahau, te hawhe te ārai i te tomokanga, e whakaata mai ana ki te faatiani i te pouri.
  
  
  Ko ahau tonu squinting a, no te he roroa, sino lahi tangata ki te mata whero, balding matenga, me te raru, whero ngutu runga i tona ngutu o runga, ka whakatata mai ki ahau.
  
  
  Jerry Moe? Hugh Marsland. Te reo huri noa i te karanga waea e mōhiotia ana e ia. — Au koa koe e nehenehe e haere mai. Kei katoa matou i roto i taua kokonga. Ka poipoia te kikokiko ringa i roto i te tārewa aronga. "Te imi i, me te mau tonu i te hari kamupene ki te huru harem kamupene." I hoatu e ia he ngongoro whinny, a aru ana i ahau.
  
  
  I roto i te huru rōpū, me te Conti o te rōpū, e rave rahi iti tepu i panaia tahi. I whakaurua ahau ki Lorenzo Conti, Lenisou ki te hoa, Chris Mallory, te hoholo, star, Michael Hākinakina, te korōria, te auheke Camille Cavour me ētahi atu. Ka mea ia ki te rua Chivas Tianara i runga i te toka, ka noho iho i roto i te gilded parahiraa i waenganui i Tā Hugh me te Conti, me te tamata ki te hoa ki roto ki te pouri ki te kite i tōna hoa .
  
  
  Tā Hugh kua whakaahuatia te reira. I waenganui i te huru o tona balding angaanga, me te whero ngutu, i ia te jovial, me te harakore mata o te maori kura tamaiti, ahakoa te emu i roto i tona mutunga o te tekau. Titiro ia, ano he koa, me te koa, tamaiti, tae noa ki tona huru kanohi i kite i te reira. Hauhautanga, te tātai i te kowiri tira pōro. Ko ia te roa, me te ahua stocky, he roa mai te mutu i te hākinakina.
  
  
  Lenisou Conti i te atu pito. Te poto, e pā ana ki e rima waewae, pīrahi, me te huatau, anake 56 tau, kia rite ki taku i ngā raraunga, ki te blue-black hair. Ranei ko reira hoki estestvenno, ranei te reira i te pai te mahi peita kua kite ake ahau. Ko ia ma-heua, ki te kahurangi ihu, me te parauri pouri kanohi whakaturia i roto i te he oti te mata. Ego Cerro-i te green mohair te hāngai i te ritenga-hanga ki te Italian tino. Nen i mau he karera te hiraka turtleneck. Kakahu e ia te koura Rolex i runga i tona ringa maui. I runga i tona tika i te mowhiti maihao i te antique hiri whakakai te karapoti i roto i te koma te koura. Ua ataata ia, me te whakakitea te huinga ki tonu i te pīataata ma niho; pai atu i te nuinga o te huru whetu.
  
  
  Mallory o te Whängai i rite te nui ki Marsland. Engari me whai ia kua he rota tetere, ahakoa te utu whakahāngai o tona huruhuru tweed hāngai. I nga mea katoa e pā ana ki te nen na hou, e whakaata ana i te huru o te newfound te pai, e kihai i hiahia ana koe tetahi atu ngā kōrero ki te kite i te reira. E kore ahau e mohio ki te aha, engari te tangata kia rite ki Lenisou e taea te haere a tawhio noa i roto i te take mo te wa tuatahi, me te reira tonu mana'o rite te huru utuafare kua kawea te huru no te whakatupuranga. I te tangata kia rite ki Studds i hoatu i roto i te matua o phony te mea, ahakoa te katoa i nga pauna i hoatu e ia ki tana utu, Zhirinovsky tika. Te pōkai i te roa, me te kino kanohi, i te ahua o te he palakū e etahi kotiro e ngāwari ki te faahoruhoru i karanga ātaahua. Rawa ki te nawe i runga i tona maui paparinga. I roto i tetahi angitu wā o tana mahi, ka taea e te mahi i te reira Vyacheslav. Na me whai ia tamata ki te pupuri i te reira, ano he memento o tona mua huru o te kanohi i pale blue.
  
  
  Michael Hākinakina. Koe i kore te mohio ki huru, i te whakaahua. Ko ia he ataahua extraordinarily Ingarihi, paku iti iho te utu atu i tona huru-aia te ahua i runga i te mata nui ai te whakaaro. Titiro ia i te wha tekau, a anake te heheu i tona pono tau o te rima tekau ma rerekē i te mutunga o te taumaha te po i roto i ki te bitches, me te inu.
  
  
  Camille Cavour i te tahi mea tino rerekē ano. Me te aha-te mea, he aha te mea te utu i te arotahi ki runga, mo te taime. Ka titiro ia pai atu i tona kiriata image whakaaro, me te e te kiriata whakapakoko i hanga e ia he sex tohu i roto i rua noa tau poto. Kihai i taea e ia te pea kia teitei ake i te ono tekau waewae, hu, ranei paunatia atu i te ono tekau pauna, engari ko te hua, ko te tino tika. Ia ngohengohe makawe parauri i mau ake i roto i te kōwhai wereweti rīpene, ka tapapa ki tona hoki. Tona tinana fantastic i kiia i roto i te raru, karaka taka e tauahi e rua kohuki paramu-āhua u. A, no te tahuri ia ki te kia whakaurua ki Tā Hugh, e rua pouri, kanohi parauri, te tata rite pango rite matamua oriwa, i te kanapa pānga o te rua 250-watt rama.
  
  
  Ko te toenga o te iti rangatira, kaimahi, kaiwhakaari me toni, kia rite ki Tā Hugh kua korero ahau i runga i te waea. I ahau i te kaha, i te mana'o e te ope katoa a te whakaturia ake mo te ora Jerry Moe, a playboy, me te taea investor.
  
  
  Te hāwini, ki te kakahu rite ki ia i rere mai i te tekau mā whitu tau te parekura, kawea mai ki ahau i te wehikē, me te Lenisou, kua he nui te hoa o toku, patua ana ahau i te hikareti i runga i te flat platinum putorino whakapaipai ki te koti o ringa. Pea te utuafare i te tihi. Ia huatau peka ke i te hikareti, me te unuhia i roto i a ia ake tohu, ki te tātari i te hikareti, i tona meinga. Ko ratou ritenga-hanga, me te whakapaipai ki te C monogram, e taea te ngāwari tika mo te Ki ranei Carter. Camille cooed i roto i te ahuareka, me te ui ki te ko reira pai ki te whai i te tamariki. Ko ia noa i te ui ki te koa koe. Okioki ia i roto i te confidentially, me te hanga i rama, i te hikareti i te motuhake, tupu, i te ture.
  
  
  "Oh," ka mea ia, whakama, i muri i te roa drag. "Te reira noa te mania i te tupeka, Mr. Moe.
  
  
  "Ahau i te pouri," ka mea ahau. "Ua ite au e te pirihimana Italian tino uaua e pā ana ki te tarukino."
  
  
  "Pooh," ka mea ia. "Mo te iwi manene, me te hippies, ae, engari e kore e hoki te iwi rite tatou. Dottore Simca, ko wai e tae hohoro, he tiketike tōrangapū tūranga, me te hunga katoa e mohio ana e te huru, te haamahu, ko te wahi e tika ana ki te rehukeka. Ko te taua haere mo te Lenisou.
  
  
  "Kahore, — ka mea ahau, tika faahiahia. "Just karanga ahau Jerry," ka mea ahau.
  
  
  "Ki te karanga koe ki ahau Camille," ka mea ia. Ka titiro ia ki ahau mo te taime. "Whakaaro ahau i ahau, ka noho i muri ki a koutou, Jerry," ka mea ia. "Ahakoa, ki te koutou hikareti ko te tika mania tupeka." E kore au e mōhio he aha i mea ai ia ki te G, engari i te reira e kore e hanga tikanga nui, ano he ripeka i waenganui Ch, me te Dsj, me te reira ka unga he tangata ke shiver iho toku tuaiwi.
  
  
  Na i matou i te iti tapawha mo te wha o a matou: Camilla, Tā Hugh, Lenisou me ahau. Camille snuggled ake ki ahau, kia tata e reira ko e kore e noa i te ruma hoki i te kikokiko, pepa i waenganui i a matou.
  
  
  "Gerry he mahere ki te whai wāhi i roto i Te Mutunga o te Ao," Tā Hugh ka mea ki a paremo kata. — Engari ka korerotia e ahau ki em ahau ka wehi tatou i te nui o te moni. Tino, Lenisou? "Au wehi ahau e whakaaro na, rawa," Conti mea. "Tenei ko te pūtea o te waru miriona, tino nui enei ra, me te kua matou i te rua atu miriona mō te e taea takaroa, me te pikinga. Te nuinga o to tatou pūtea pau i runga i rerekē tauhaa, me te "pānga motuhake". Tatou te whakangaro i te katoa waka. E pā ana ki tekau votum-votum te po ka timata. Nui munuwao ka totohu, e kore ki te whakahua i te pute moni o te hawhe i te miriona tāra mō te tiringa o nga whetu rite Camilla, me te rongonui Mr. Hākinakina. Hoki tatou te whakamahi i te whetu nui i roto i nga whenua, tae atu ki Russia, me te, mo te wā tuatahi, China, mō te āheinga tūranga."
  
  
  "He aha te rahunga, Lenisou," ka mea ahau. "E hoatu e ahau toku whakamutunga tāra ki te hanga i te kiriata rite tenei te ra kotahi." Ka rite ki tenei o muri tāra e pā ana ki ki te kia tanumia ki raro i neke atu i te tekau ma rua miriona tuākana, Conti o te aue a tutaki ki te whai kiko ana te riri.
  
  
  Hiahia aroha ia ki te kite i Gerry te tiki i te faaite i to tatou kiriata, " Camille mea maite. — Noa ahau te tutaki huru, i konei, Lenisou. Koe te whakauru i te huru ki ahau, a ka tukua atu te reira atu ano. Te reira hanga ahau i te pouri, a e mohio ana koe kia pehea te kino e taea e te reira mō te kiriata: te roa, aua carinf.com e kore te kawenga, tākuta, werohanga, ki te riro ahau i te pouri." Tona whakamutunga kiriata, "Madonna de Sade", te utu i te maha o ngā rau mano piro atu e tika ana ki tōna ngākau, me te ngākau. "Mauruuru e koe, Camille," ka mea ahau.
  
  
  "Engari Camilla, tamapua," Tā Hugh i te take. "Kia mohio koe, e reira ko te rohe ki te whai wāhi. E taea e tatou e aufau i te tahi mau pūmanawa ki te whakatau ia koutou whims ki te atu e rua miriona.
  
  
  "I te tahi whims, Hugh?" Camille ui rite ki tetahi o ona toto - whero-fingernailed ringa tohu i toku i nga iwi, me te hoatu i te reira i te iti te kotēhia.
  
  
  "Tēnā, Camilla, toku aroha," Lenisou mea. — E kore ahau i te tikanga e te mea e taea ki te āwhina i Jerry, tika te uaua. A, ki te hiahia koe ki te hanga i te raruraru i roto i te reira, pea e taea e tatou e feruri i te tahi mea i roto i te. Engari to tatou ki te tatari mo te Pierrot, Mr. Simka, i to tatou pūtea tohunga. Kua ia ki tona ake Swiss pēke, me te mea tatou tōrangapū takawaenga. Kaua e manukanuka ano, e aroha Camilla, a e kore te mahi koutou, Jerry.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia, no te tenei Mr. Simka e kia hono ia tatou. Tenei Swiss pēke kia tika te hononga hiahia ia i roto i te Clemm Anderson ke huahua.
  
  
  "Ko wai e matau ana," Lenisou mea. "Ki te Pierrot mai, e ia. A, ki Em pai ki te i takirimatia te a tawhio noa i roto i te Kaumatua tika i teie nei, ia ka waiho a tawhio noa, he iti i muri mai.
  
  
  "Hanga te reira i ona ake ture," Studds korerotia Mallory. "Ka rite ia ki te hanga ture hoki i Itari."
  
  
  "Ranei te ofatiraa i te ture," Camilla tweeted.
  
  
  "Well, pai," ka mea a Tā Hugh, ki te fatherly riri. "E ti'a ia tatou e kore e tukua ki a Jerry ki te whai i tetahi ke te whakaaro."
  
  
  Lenisou kata, rite ki te Tā Hugh i te tika ki te korero ki te nui kata i roto i te ao. Me te pea ko reira.
  
  
  Te reira i te aru i te maha o ngā hāora o te inu, me te opuaraa hakari i roto i te Monza lounge i mua i te Lenisou titiro iho i tona Rolex, me te mea ko te wa ki te neke i te katoa menagerie ki te wharekai mō te hākari; tenei ahiahi, ka utua e te tino motuhake diner.
  
  
  "E taea e tatou e kai i reira, a ka mea tia ki te ka whakaatu i te Jerry i te tahi o to tatou tono rererangi," ka mea ia. "Roaa ahau toku mirioni mā te whakakotahi i te mahi, me te pai ai." Ko ia hoki te pania atu i tenei whakamanamana mā te tāpiri i ," A i te reo, ano ih ngaro ano.'
  
  
  E ai ki toku telex, ko ia i roto i te nama ki te pareparenga, me te iti iho faaoroma'i tūmataiti moni tae noa ki te ra whakamutunga. Engari i ahau ki te mea e haere tonu ia ki te ture, ano he tangata, kahore he kotahi te tiaki i roto i tenei ao.
  
  
  E ono limousines i te tatari i roto i te hotera o te awhiowhio te huarahi motoka. Ona whakawhiwhia auau te hei i te tuatahi. Lenisou, Camille, me ia i roto i te faaŏ. Mallory me te Tā Hugh i roto i te kotuituitanga tūru puta noa i te us, ko Mikaera, ko te taha ki te livery taraiwa.
  
  
  Ka mau te reira i ahau te pai, e rua tekau ma rima meneti i te hotera ki te wharekai, i pau ahau i tino riro i roto i ahau. I runga i te ringa kotahi, Lenisou ki te tupato engari taipitopito pātai e pā ana ki toku āhuatanga pūtea i roto i te take Vereldeinde karangatia ahau hei investor. I runga i te tahi atu i te ringa, Camilla, whai wāhi nei, kua whai wāhi ahau i roto i te tahi huri noa i ona takahanga . Te taenga atu ano tatou i waho, huri noa i te hotera, ua ite au i te iti, silky i te ringa i runga i toku huha, te whakamātau toku tauhohenga ki tona pa.
  
  
  "He tino he torutoru raruraru whiwhi i te nui tika i roto i te United States, Jerry," Lenisou mea. "Ahakoa tenei katoa, i te kōrero o te hinonga."
  
  
  "Ahau i nga wa katoa te whai i te torutoru miriona tāra i roto i te rāhui i roto i Nassau," ia Lenisou whakina.
  
  
  "Pai i te wāhi o te hotera i roto i Nassau". Tā Hugh tahuri ki te uru atu i roto i te kōrero. "Kāore he raruraru, ki te hiahia koe ki te tiki i to koutou take i roto i te tikanga hohoro."
  
  
  Camille giggled, a ka romia e toku huha. "Ahau e hiahia nui koe pōturi iho tou mahi," ia muhumuhu i roto i aku taringa. Ia tāutuhia e te kupu, aru ana i te piunga o tona arero, e whakapakaritia ana i te kaupapa o ona ringa.
  
  
  "Ka whakatika ia i te whakawhiti i Nassau kotahi, me te reira anake ka mau i te rua ra," te tāpiri Chris Mallory. "Ki te tona huru tamata ki te tiki i roto i te Amerika, e tango i te reira e rua ki te toru sabati."
  
  
  ", Me te hiahia koe ki te whakaki i roto i te rima tekau ngā puka mō te paltry £ 400,000," Tā Hugh i te whenunga o.
  
  
  Hoki ia i te whenunga o, engari ko te reira i te inoino, me te pai ai, e haere me te reira. Kihai ahau i mohio kia pehea te roa o taea e ahau te pupuri i roto i raro i Camille ngawari caresses, kahore makape. Yoga kua homai ki ahau etahi mana, engari e te reira ki tonu i te kukū, ki te whakatutuki i ngā hua mōrahi. Me ki Camilla o te arero i roto i toku taringa, ee te tākaro e tata ana toku kopu, i ana mea, a ki te pupuri i te tahi atu i te taringa tuwhera mō Conti, Mallory, me Tā Hugh, me te pahono ratou, kahore here i ratou tika.
  
  
  Ia gritted ona niho, me te korero knowledgeably e pā ana ki te mau rave'a o te maha o rauiwi te kamupene ki te tari i roto i te Roma ranei Milan. Ahau e muhumuhu i te puku te pure o te mauruuru rite te limo i te pae hopea tahuri ki te kauri-kapi faa ārahi ki to tatou wharekai. Camilla kia i roto i te tata te uiui-riri tangi, ano he iti te pahua tamaiti nana nei i ngaro tona toy, i a ia i kapohia ana e ia tona ringa ki atu. Ki te motokā ka tū. A, no te te taraiwa whakatuwheratia te tatau mo tatou, Lenisou nei tatou i arahi i roto i te nui o te rakau tatau o te tawhito stucco fare faaapu. Te taatoaraa o te papa tuatahi i tahuri ki te whare kai. Aft, i raro i te rua nui tuwha atu, i reira e rua rakau nui-tahu te ahi, ki tonu i te mura ahi. I te kotahi te tuwha whakairia he tino nui te poaka mohoao, ko te ngako o e kumea ana e ia te iti arero o te ahi huri noa i te ahi i raro. I te tahi atu i kuihi e toru me te rima kahore ranei koe e mohio.
  
  
  "Whiwhi tatou Tuscan mātauranga i ona pai," Lenisou mea. Ia ka tawhiri ia tatou ki te matua, heamana, me te mutu ki te hoatu i te rangatira i te tahi tips cooking.
  
  
  Ko te toenga o te rōpū i roto i te omanga. Aita i maoro roa, te tuku iho Italian maha-akoranga i te tina ka anga. No te anti-rimurapa, i te matotoru, he tangata ahu whenua o te hupa huawhenua, me te / ranei rimurapa whai ana i muri. Na ka tunu poaka mohoao ki te rīwai tunu me a saxton. Ka heihei ranei kuihi ki te huamata mixed me zucchini. Ka nui te ngarahu o te reka katania, me te kirīmi takai. Na te tīhi poari tata i te rahi o Odin a tawhio noa te tepu, me te pae hopea, hei runga i te reira katoa atu, te tini o nga mea ririki horoi ki raro, ki te parani, wāina piari, me te grappa.
  
  
  Camille noho iho i muri ki ahau. Te kai ia i te katoa i nga rihi ki ki te ngahau ki taua rite i te kakai stallions puta noa i te us. Ki te mea ia i nga wa katoa i puta mai i rite ki tenei, na tona iti e rima-waewae, te feruri e hiahiatia ana ki te mau tonu i te tamau, me te tamau mahi. To tatou haerenga i konei ka hoatu e ahau etahi whakaaro o te aha te reira mo te whakangungu. "No te Atua te whakaaro ki ahau," Mallory ka mea, te tautururaa ia ki — ara tiketike pākēti, me te inu ih chianti, " oati ahau ki a koe. I reira te tahi mea e pā ana ki tenei Italian rangi e hanga toku kopu clench. Te whare o e rua a tawhio noa enei rihi e he ki tonu i te kai, a i konei tonu ahau ki te kai i te reira."
  
  
  Vahi i waenganui i te makaroni me te poaka, kahore he ngangau i te tomokanga, me te muhumuhu i haere i roto i te taatoaraa o te whare kai.
  
  
  "Pierrot kei te haere mai," Lenisou mea. "Ko Te Iti Paari".
  
  
  I te ngako innkeeper haere mai ki te tirohanga, ka takahi ki hoki, me koropiko ki te papaku kotahi. A i muri i a ia, ko ia te kite e te iti tangata, kua kite ake ahau. Piero Simca i te tau, spectacularly kakahu papaka, ki te pai-katohia ana makawe, me te tau, i te ngakau-āhua pahau. E mau ana i te poto rei haere-tokotoko kahore neke atu i te wha whatianga te roa. Ko ia e pā ana ki e rima putu te roa i roto i te tiketike-heeled tūāpapa boots.
  
  
  Ego i arahina ki to tatou tepu, i te wahi i te hāwini, kua whakanohoia e rua urunga i runga i te heamana. Katoa e tu ana ki runga, ki te oha ki a ia, tae atu ki Camille, me te whai i a ratou otohetohe, e hiahiatia ana e toku tūranga, o koutou i te pono.
  
  
  "Pierrot".
  
  
  'Ahorangi'.
  
  
  "I muri," Lenisou mea. "Ahorangi Simka. Mr. Moe wahine, te tangata i korerotia e ahau ki a koutou e pā ana ki.
  
  
  "Nui o tenei, te Ahorangi," te tangata iti, i mea, peratia toku ringa piri rite maikuku. "E tatou i konei rite hoa. Ko tona ingoa Pierrot, Gerry, me te au koa ki te whakatau i a koe. Noho ki raro, kia taea e ia te hopu ake i runga i tenei debauched gluttony.
  
  
  Korero ia tino i te reo ingarihi ki te iti American nako, i roto i te rerekē ki te British primness e ko te tikanga i kitea i roto i te tuhituhi Itariana.
  
  
  Te huru o te ataata i te tuwhera, me te harakore. Engari i reira ko te rota o te riri i roto i tona iti hanga. Kihai i reira i te ake-tūpato titiro i roto i te huru o te puwhero kanohi, engari te tahi mea rite ki te ngohengohe rārā i roto i te huru o te tinana hiroki. Ko te mea anake e taea e ia faaau i te reira ki ko i te po roa a'e i roto i te Chiclayo, Sumatra. Na ka akina ia, ka tahuri hoki, e whitu nga mataaratanga haora i roto i tona paru. Tae noa ahau ki te titiro i roto i, me te kitea i te iti kanapa, me te pīataata krait; tetahi o te nuinga mate kirehe mohoao i roto i te katoa o te āhua.
  
  
  Huru rahi i te kore e pokanoa ki te Pierrot o te whakaaro e pā ana ki te kai hauora. True ki tana kupu, ko ia te kai anti-rimurapa, me te pākēti i te tere breakneck, a ka haere tatou, no te te poaka i i mahi. Na ka i ia te wā ki te kōrero.
  
  
  Tā Hugh ka korerotia e ahau e pā ana ki toku hiahia ki te haumi i roto i te Ao Mutunga , tona ake feaa e taea e tenei e whakaritea, me te Camilla o te kōrero e e kia ia tino pouri, ki te kore e taea e ahau te hoko i tetahi o ona kaitautoko.
  
  
  "A e kore koutou e hiahia ana ki te kia pouri, Pierrot," Camille tāpiri.
  
  
  "Kaua e, e taku tamaiti here," Pierrot ka mea, tapahia atu i te wahi nui o te poaka ham, me te titi ki tona huru ki tona mata, ano he iti te kahu nga kauhui ki runga ki ona taonga. — He tangata e whakaneke i nga maunga, ki te kite koe i te hari." A mai e kore ahau e titiro ki te rahi o tētahi para whenua, ko te nui ake take whai i ahau ki te neke ih mo koutou. Kia ahau whakaaro e pā ana ki te reira.'
  
  
  Ia katia ona kanohi, maka te kai i roto i tona mangai, a ka ngaua te āta. Te hina goatee ka neke ake, me te ki raro, ki tana here whānui rite ia ki te kokokiko, me te whakaaro.
  
  
  Whakatuwheratia ana e ia tona kanohi, ki te makona i te amoraa. "Kore ki te Argentines," ka mea ia.
  
  
  Kihai i whai ahau ki te takaro ki te titiro i te pouri. Ka ui ahau ki a ia. "He aha te mea i te reira, Pierrot?"
  
  
  "Ahau i whakaaro i roto i nui, Jerry," ka mea ia. "I te tahi taime e kore e te reira rawa tau. Te tikanga e ahau, i reira ko te rōpū o te taonga idiots i roto i te Buenos Aires te hunga e hiahia ana ki te whai wāhi i roto i to tatou kiriata; te iti, te whai wāhitanga o e pā ana ki te hawhe te miriona. Kahore i haina, e kore e ara i te rūrū.
  
  
  Me te ao katoa e mohio ana Pierrot pupuri ana i tana kupu. Otiia ki te mea ehara i te mea mo taua rūrū, he aha e kore e to tatou hoa Jerry Ki te tango i te wahi o enei Argentines?
  
  
  "He aha kihai i ahau te whakaaro o tērā? "ka Tā Hugh ki te tiaturi faahiahia, kia rite ki te mea ia kihai i whakaaro tino o te tautururaa i te aroha Jerry Ki te tiki whakakahoretia atu o etahi o te petrodollar huru i te taime ia oti te tai'oraa i toku Superba karere.
  
  
  — E koe whakaaro tino koutou e taea te mahi i tēnei?" Ka ui ahau ki a ia, tika pokaikaha ana.
  
  
  'E ahau e taea te mahi i te reira?'Ae,' ka mea iti Pierrot. "Ahau kua i, Jerry Moe.
  
  
  Toku reo, ko te rūrū e te katoa to tatou mau hoa e taea e te kaiwhakaatu." E te raru, clawlike te mate pu ano. — Hoki e rima rau mano tāra mō te whai wāhi i roto i te Ao Mutunga, me te mua anō te utu." Engari tenei, ko te mea mo te ture, me te apopo ranei i te ra i muri. No te atu kōrero e pā ana ki te moni i te po nei. I teie mahana, tatou e tika i te rōpū o te ngahau hoa nei e ia i te wa pai. Kei te whakaae koe?"'
  
  
  "Tika katoa," ka mea ahau.
  
  
  "Tino pai," ka mea a Tā Hugh.
  
  
  "Te pai ki te whai koe a tawhio noa," mea tia ki te amuamu ki te Mallory.
  
  
  "Bravo," Lenisou mea.
  
  
  Camille te whakautu a te roa, e takaro ana kotēhia o toku huha.
  
  
  Mahi, i kore kōrero i roto i te a tawhio noa-te haerenga ki te kai. I muri mai, tatou ka hoki ki te limousines a peia ana ki te taunga waka rererangi, i te wahi Piero tōrangapū o te rangatiratanga i arahina ia tatou mimmo nga kaitiaki ki te tuarongo o te rererangi, i te wahi i te wahi tuatahi o te Vereldeinde Air Force ko te huihui. Clemmu Anderson o ngā pūrongo oti ahau mo te tahi mea mīharo, engari i ahau miharo tonu. E kore anake i Conti te hanga i mohio e ngā kāwanatanga e whakaratohia ana i te pai rererangi o ratou rangi ope-jet Phantoms, jet Sabres, me te mea e ara i roto i te marama atarua i tahuri i roto i ki te waiho i te mau B — 52-engari i reira hoki te ringa o te rere taonga tākaro ki runga ki te whakaatu e ia anake, i mohio e pā ana ki i te ingoa TOKI: Rererangi e kihai i ara te whakahuatia i roto i te take hou o te Katoa o te Ao i te waka Rererangi, e koha ā-tau i te rēhita o te hunga e hanga ana e te aha, me whakamate nei. E rua o enei ngaro rererangi i Amerika. I te tahi atu e toru titiro rite Russian tauira e ia anake, i mohio e pā ana ki i te hau, me te hunga torutoru smuggled whakaahua. Ih, e toru, e taea e anake tohu e enei hano eastern hoa i te haereraa i mua nui tere atu i to tatou pai intelligence service taea te pupuri ake.
  
  
  Mo te wa tuatahi, ia ite te mau ngākau i roto i Lenisou, Tā Hugh, me te Studds. Iti Pierrot Schell i roto i te mata, te neke mai i tētahi taonga tetahi ki tetahi, kia rite ki te miharo kura.
  
  
  "A feruri na ki te tetahi a tawhio noa ēnei taonga i puta mai ki runga ki Washington, DC, ki te tohu o te Union Soviet, "ka mea ia," i te taime a, no te te American plane puta i runga i Leningrad, me te kotahi a tawhio noa ratou, ka mea, ki te swastika, te puta i runga i Beijing. Just a feruri na i te huru i roto i te katoa e toru i te wā, me te kia pehea te hohoro te ao ta tatou i ite i reira ka haere mai ki te mutunga."
  
  
  "Ko te kaupapa matua o te pito e rua o te ao," Lenisou muhumuhu ki ahau. "Tatou ka hanga i Laurentiis' Waterloo titiro rite te tawhito Shirley Temepara pukuhohe."
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. — I te tahi kiriata ki te karere?"
  
  
  Chris Mallory pakaru i roto i te kata i roto i te koraha rererangi. I te tina, ko ia tonu te inu grappa, i te inu e taea te whakamahi i te tata rite jet wahie, kahore te huri i te māturu tukanga nui rawa.
  
  
  "Te reira i te karere," ka mea ia. "Karere ki te mate outdoor pool". Ki tona paku piko te feruri i roto i te atarau, i tona bass reo e haere mai ana i te huru o tona roa, kuo mingimingi mo te mata, me te e black cape kopaki i runga i ona pokohiwi, ka titiro ia, ano he vampire a tawhio noa, kotahi o nga iti brothers ' huru i te kiriata i roto i te kiriata. "Studds te tikanga," na ka mea a Tā Hugh puke, " e koe e tika. Te reira i te kiriata ki te karere, Jerry. Me e te karere e tenei poauau tawhito ao, just e kore e ora World War III ki te patu katoa e wātea ana inaianei, tae noa ki iti te whenua."
  
  
  "Utu noa mō te kiriata kamupene," tapiritia e ahau dryly. Tā Hugh kata. 'Mau. O te akoranga, tenei mahi pakeke anake e tika ana mō te kōrero: wakarererangi, te taunga, me te rite. To tatou hou te mahi scenes, etahi o nei e te tino auheke, ake pere, ka waiho i te pere i runga i te tauine iti. Ki te i te teitei kāwai, rererangi i runga toy pa, roto e titiro ano he moana, ko nga mea katoa ko te mīharo tūturu." "Tenei ko te tukanga hou," Lenisou mea. "Ki te rorohiko, ka taea e matou i mua i-te hōtaka katoa, ngā raupapa. E rua nga mano whawhai tahi i te tahi, te whakangaro i te New York City, na roto i te poma, te whaihanga karihi pahūtanga. Kotahi te te pāwhiri o te pātene me te torutoru noa atatohu."
  
  
  "E kore koutou e hiahia i tētahi kaiwhakahaere, te mahi koe, Hugh," Studds rawekengia. — Ahau i hiahia pai haere pōkai toku peke." "Koe, Studds?" Te tangata nana nei i arahina te Zulu te tutu i roto i te kiriata? Lenisou i te take takare . "To tatou iti-ki-nui, ka whawhai kia rite ki te pai kia rite ki te te raraunga, matou e tomo ki roto ki te rorohiko. A, Whängai, kahore he kaiwhakahaere nei e taea e te whakawhanake i tenei hōtaka, pai atu i a koe. "Titiro," ka mea a Tā Hugh.
  
  
  "Ko whiwhi te reira te mutunga, me au e ahau whiwhi matao," Camille te ngohengohe reo fakaongo te tākaro i te mau tamaroa nui. — E haere tatou i hoki ki muri, e kore e tatou?"
  
  
  "Kei tika koe, e taku tamaiti," Pierrot ka mea, e te tamata uaua ki te ruru atu tona faahiahia. "Oku tau wheua ano tīmata ki te whakamatao i raro. "I ahau i te hae koe i te iwi taitamariki nei mahana ake na hohoro. Ka titiro ia nuitia i Camille, me ahau.
  
  
  Tatou eke hoki i roto i te taua limousine. Camille snuggled ake ano ki ahau. Iti kaha, engari e kore e iti iho whakamatautau.
  
  
  "E mea ana mea i teie pô, e noho ki a koutou, Jerry," ka mea ia ta tatou ka i roto i, a tawhio noa te pereoo.
  
  
  Engari te whare tira... ia te whakaaro nui.
  
  
  "Pooh. Kei te whakaaro koe e Le Superbe ko tetahi o nga hotels na'ina'i i reira he matapōkere kairau kia anga atu ki nga whakahaere mo te whakaaetanga? Ko te whakapaipai me te civilised hotel, e te rawa mo te rangatira te hunga kua tangohia pai te ruma, me te rawa mo Lenisou me toku tahi atu tetahi. Ia e aki ana toku ringa ki a ia i te u iti uma. Ia kōmata ko te kino i werohia na roto i te kahu angiangi o te papanga. Toku ngā pitopito kōrero i runga i Camille te hanga i te reira te mārama ki ahau, e toru tau i mua, ko ia hoki tetahi a tawhio noa ratou tupurangi kairau nei i hoatu i runga i to ratou whakaatu i roto i rēhita māwhero hotels. Engari i te moni, te rongonui, me te ahua ake whiriwhiri ahurea kōwhiringa murua taua wā i tona mahara.
  
  
  Just i mua i tae matou i te whakamutunga i mua i te kokonga Le Superbe, tata matou i tuki. Te whiu tawhito puru Fiat 500 rere i roto i te alleyway ki te Piazza della Republica, e tika ana ki to tatou waka. Lenisou o te atekōkiri jerked i te wira urungi toa, me te taraiwa o te Fiat, he nui te makinui i roto i te checkered hākinakina koti, i te taua. E rua cars screeched ki te mutu i te taha i te taha, i to ratou ihu tuhu i roto i ngā tohutohu rerekē. I kitea i te reira na roto i te pēke iti i runga i te mata o tetahi atekōkiri. To tatou taraiwa hamama i te tahi Italian kanga i te emu, e tonu pahono me te peia i runga i.
  
  
  Ko te painga anake e Camille u i roto i te uma o toku, clutching ahau i roto i te monamona wehi.
  
  
  "Toku Atua,"ka mea ia," e ahau i whakaaro matou i te haere ki te mate i te aroaro o noa tatou i te haere ki te moenga."
  
  
  Lenisou, iti iho ohorere ana, ka kata. "To tatou kororia Roma kaupapa," ka mea ia. "Te reira i te pai, ahakoa i roto i te waenganui o te po tupu te reira ki te tapahia te wahi iti."
  
  
  I roto i te tomokanga o te Whängai Hotel, Tā Hugh, me te Nui i roto i te Hākinakina, i tangohia nei i te hanga awheawhe i roto i te motokā i muri i a tatou, i mahue ia tatou anake. Lenisou haere mai ki runga ki te Camille, me te ahau i roto i te gilded ararewa i te toru o nga papa, ki te wahi i ia he pūmau suite ki te rite awa tamau o te manuhiri, te nuinga takatu kino. Tonu matou i runga i ki te ono o nga papa, ko te bellboy o tata hoa ataata i runga i tona mata.
  
  
  "Aue, e mohio ana ahau ki tenei ahurei," Camille ka mea, e haere ana i mua i ahau puta noa i te ruma ora, me te ki te whare moenga. "Whakaaro ahau te reira ataahua. Titiro. Ka kumea mai e ia te aho, me te arai, ia unuhia hoki i whakakitea he aue whakaata e totoro mai i te papa ki te tuanui. "Oh, ka aroha mai ai ki ahau i runga i te mata nui," e ia i korero ai, i a ia e maia; mea ki te kaukau.
  
  
  E kore ahau i hiahia ana koe i tētahi mātauranga ki te tiki tahanga. Engari Camille i tetahi mea ki te tango i te atu, me te ko ia rite tahanga rite te tamaiti a, no tona koti me te tarau i te tika nekehia atu. Ia tauturu mai ahau ki te era atu, me ia i hari hiahia ia ki te hoatu i te pū, me te stiletto i roto i tona katoleta. Te iti hau poma e titiro rite te koura mau faahoho'araa taea te mahue i runga i te bedside tepu. Kihai i whai ahau ki te whakahoki kupu pātai puputu'u e kia pokanoa te reira ki toku whakaaro o nāianei ...
  
  
  Kihai i toku whakaaro, ko toku mau mana'o, me toku ardor, i ngā ahau ki a ratou ngingila ako aravihi — i katoa i kitea i roto i tenei roa-tonu whakaata. Camille tika e hiahia ana ahau kua aroha nei ki a ia i runga i te mata nui. Ko ia tika e pā ana ki te ara ia whawha ia te rapa o te pereti, a tawhio noa te kai, rimurapa, me te anti-rimurapa. Ka tatou e rua pai te tika.
  
  
  Ko te wā tuatahi ko te nohopuku, breathless, me te parapara. I muri i te takoto ana i te taha i te taha hoki i te wā ki te hopu i to tatou manawa, me te ata te tūhura i te tahi atu i te tahi atu, tatou te neke i runga i ki te tuarua, pōturi porowhita ki te okioki roa, me te puhoi te huringa o te tūranga. Tatou, te tokorua ua ite te paorooro ai i te reira, me te takoto i roto i te mahanahana, me te ōrite tahi i te tahi. I roto i te whakaata, ko reira rite te mea e matou i te iri i roto i te weightlessness i roto i te wāhi, tere i roto i te tahi wha o nga puremu taha.
  
  
  Engari te wahi o taku roro i te mahi uaua. Ko ahau waimarie nui ki te kitea tonu te stimulant kaha i roto i te sex atu, hei tauira, amphetamine. Pea te sex ko noa rite te faatîtîraa, engari iti iho te kino ki te pūnaha io pokapū. Ki te Camille i mohio ki tetahi mea atu e pā ana ki Te Mutunga o te te Ao atu i ia ono-ahua utu, moenga i te wahi e tika ana hoki ahau ki te kitea i roto i. A ka taea e te anake te ite i a ia ki te mea ko ia te tino māhorahora. Homai te koka o te mahi pera i tawhiti, ia au ra i te tahi rauna atu i te paku ngoikore korero.
  
  
  Ia petite tinana i te inihi i te inihi rite reka rite Rosana atu, māu tinana. Camilla hoki i te iti rawa i roto i te wheako me te mātauranga. I taua taime ra, a ia, me te ongo'i he iti te pakaru i roto i a ia, a ka pakaru e kahore ki te mahi ki te mistletoe ranei i te matao. Ia, i rite ki te tomo nah ano.
  
  
  'A Ia, Jerry. E koe, ae ra, i teie nei, " ka mea ia.
  
  
  I kite ahau i tona tinana iti i roto i te whakaata, piko, rite hoki ahau, a ko ahau e pā ana ki ki te kati i toku kanohi, mo te tuatahi te neke. Ka ih whakatuwheratia e te reira te whanui ano, engari te mutunga rawa. I roto i te whakaata, ka kite ia i te rua nga kikokiko tau tomo i te piha ora i te ra i muri mai.
  
  
  Tamata e ahau ki te tahuri a tawhio noa, engari ko te tuatahi, i te ngako makinui i roto i te nirahia i koti, kua patu ahau i runga i i te hoki o te matenga ki te hama-rahi ringa, a whakatangihia e taea e kua te patototanga a i te puru ki runga ki. Ahau e hinga atu i te moenga, me te, ka ū i runga i te matotoru, whāriki, te wahi i whakatokia ana e ia he taimaha shod waewae ki aku rara. I roto i te kōkōuri o te mamae, me te peroo te mahara, e ahau i whakaaro ahau i taea e ahau te rongo o te matau-a reo, rite tonu ahau i runga i toku o mua ra whakangungu. Ka mea ia, " ko Te mea tuatahi kia tonu te mahara ko e ka whai koe kahore ngatahi ki te he koe i te mau a, no te koe e i runga i tou kaitiaki." Pea mahana te whakatü i te manahautü o te mauruuru iwi e hoatu i enei kupu i runga i toku tohu.
  
  
  Ia hawhe-matau te ngakau, kei te rite te rua o ona kiritaki kumea Camilla a tawhio noa to tatou pai ai kari, ko tetahi ringa hipoki tona mangai i te tahi atu i te kōpeke te reira i tona aro. Na ka kati ia, mauherea ia ia ki runga, a ka herea ia ki runga ki te haea takai o te angiangi Le Superbe rinena whārangi.
  
  
  Ona, ua ngaro i ahau te mahara, engari a, no te te makinui i roto i te checkered koti tauturu tana ngarahu pai buddy piri here Camille ake, ko ia mau e Pierre, te hau poma. Ego whitikiria te reira i raro i tona ringa. Ia, te whakaaro e kore tetahi tangata e rapu te tangata ia toia tahanga huri noa i te paru. Ko tētahi atu whakaaro i puta ki ahau. Te checkered koti i te mau i te taraiwa o te Fiat 500 te hunga e tata mai ia tatou. Na ka mutu te whakaaro.
  
  
  
  
  Chapter 3
  
  
  
  
  Ka mau te reira i te ia i mua i tīmata ia te whakaaro ano. Engari i muri i te tekau ranei te tekau ma rima meneti o te reira, haere mai ia ki te, herea ano i te pukapuka i roto i te hemo o te Fiat 500 tere i roto i te tauhou ara. Kihai ratou i pa ki ki te blindfold ahau, he tohu kino. Oia mau, i a ratou kahore he niupepa whakaaro, a ka mahue ahau unharmed.
  
  
  I te mauiui e te mamae i roto i te toku upoko i nui, engari tae noa ki ahau e taea te korero, te mea i whati, me te kore ahau i i tetahi whara nui. Toku ngakau āta whakawāteatia, i te iti rawa nui ki te whakaae ki ahau, e ahau ki ko noa atu te hitimahuta teie nei atu, no toku takiwa o Russia ka anga.
  
  
  I tenei wa, e toku ohipa e au ra e rite kahore atu i te mahi whakaware. Haere ki Roma, ka te kitea i roto i, kia rite ki hohoro rite taea, ki te mea i reira ko tetahi take ki te te feaa Clemm Anderson, ki te mea i reira he tetahi mea, nui atu i te tika te utu, me te kiriata rarangatia production. Ki te Clem kua he, kia whai ia i te kikī ki runga, me te rere te kāinga ki te hoki anō ki tana utu hararei, me te whakaora i ona pakaru hononga ki Tiggy. I mohio ia i teie nei e Clem kihai i he, ko te aha i ia tika e pā ana ki?
  
  
  I mawhiti tuatahi, ko reira rite te Kahu i wawata ai. Miro o te Rongo i te tika i tetahi atu extraordinarily te wa-e kai ana me te utu, kiriata o te rā pūtea paerewa. Ko te rutaki te whakapae i te pea tetahi atu atu i Conti o te scam, me te haama no o tona hoa herehere. I te tere ki te i tangohia e ratou toku maunu ko te atu tohu o tenei, kia rite i ih o pai little mea homai noa o te Camille ki te pique i toku moni.
  
  
  Ih Te nui whakararuraru i te kohinga, me te rauangi patu i tawhiti atu i te kiriata mau i hiahiatia, engari e te maere e kore i homai te overblown megalomania na maha kitea i roto i te fare o te nui filmmakers. Te B-52s me ētahi atu matatau whawhai i te utu, taonga tākaro, engari fele, kahore firepower, kahore atu mōrearea atu i te Goodyear airship e rere i runga i pānuitanga-ki tonu i te Roma.
  
  
  I ia ki te whakaae e te reira i te tahi atu taumata i raro i tenei mata. Otiia ko ratou tonu na te marama, me te pera iti rangahaua, e kore tetahi o Clem te hohoro scribbled i ngā kōrero i mua ki toku o nāianei kāhakitanga te whakaaro ki te whai i tetahi hononga ki te ao mona. Katoa ite ahau e pā ana ki te Lenisou, Tā Hugh, Studds, me te ara e mōrearea papaka Pierrot, e ratou i te whakaaro ki te hiahia ki te kite i ahau e ora, me te (ki te Camille te tauturu a) tino hari. I te iti rawa hoki te wa e te reira ki te tohu i te haki mo te hawhe i te miriona me te whakawhiti i te moni i te Bahamas ki ih Swiss pēke. Tatou, kia whai kai heihei i taua po, engari kahore he tangata i huri noa i te iwi nei i tutaki ki a ia a tawhio noa i a ratou e patu te koura hua whakapanga heihei. Me Jerry Moe i taua i te heihei i roto i te ih o te kanohi.
  
  
  Toku rambling whakaaro i koimutu tapahia atu a, no te te motokā mutu koimutu. Te makinui i roto i te nirahia i te koti panaia whakatuwhera i te tatau, ka kumea e ahau i roto i ki te pakeke te patunga witi. Ki toku maere, kitea e ahau i ahau i te titiro i te tomokanga ki te whenua wharekai, te wahi i hiahia matou fakafiefia iti iho i te whitu haora i mua. Na, te reira i deathly ata me te koraha i roto i te, uhia iho atarau. I mahara ahau ki Lenisou, ranei tetahi atu, i te korero i ahau e noho ana ia i runga i te pāmu te tahi māero te tawhiti atu. Te tokotoko, kua haere roa i te kāinga, ki te Roma ranei vahi tata.
  
  
  Ko te makinui unuhia ahau ki oku waewae me te toia ahau e haere. Te huru o te mōmona hoa whakatuwheratia te rakau tatau ki te pīataata matua hou. Ko tenei te hoki ki te wahi o to tatou yahoo tata e pā ana ki te" te Mutunga o te Ao"?.. e kore ranei?
  
  
  Ki te me te Makinui i te taata ia te mahi kua i runga i te tino whai — a ka hiahia ahau te oati i te reira kihai i tīmata i te aroaro o to tatou limo parade unuhia i roto i huri noa i te hotel — ia hiahia kia tuhu i te wharekai. Whakarerea i muri haora, ko reira he wahi mo te kēmu i hiahia ratou ki te takaro ki ahau. Ahakoa te nuinga o te iti hononga ki te ao taihara ka hoatu i te kī i roto i te poto taea wa. Me te taone o ih o te mahere tohu i roto i te huarahi rerekē atu i te Lenisou, me ana minions ' haama. Ki te i ratou i tāutuhia e te huru, e kua e ratou i to ratou ake matua. Chris Mallory mea i runga i te tina e tenei te wahi, me te hotera katoa te whenua a tawhio noa te reira i te kotahi nō te Lenisou te utuafare, i te aroaro o te petipeti, te utu, Zhirinovsky tamaroa e te pāhekeheke moni pahuatia te reira i ona āhua-kahurangi kainga tupu. Ko ahau tonu te hī ika i roto i te taua nei nga wai i rite ki te aroaro o.
  
  
  Te tatau tuwhera. Ko te makinui, me te huru hoa kawea mai ki ahau i waenganui i a ratou ki te whare kai. Hawhe kukume ana, i te hawhe i te mau ana e ratou, ka arahina ahau i roto i te rere o te ruma, ki te rapa pupur, whakarere i teie nei, me te puku no te mea o te hemo ana te paowa o te hawhe o nga-tineia te ahi i raro. Tartan koti maka e ahau ki te heamana rite te peke o te waro.
  
  
  "Puritia e ratou wahie tenei," ka mea ia i riri ki tona hoa i roto i te Italian. "Te tango i te nui mo tatou ki te tīmata i te ahi, Pepe. Kia pai te reka Texas rorerore te wā.
  
  
  Ko tōna kore e pai kia roa na te roa, ki te hiahia ia succumbed ki te tipu haere te wehi o te akau. Tenei ko tetahi kamupene e te tikanga. Engari me whakaae ahau e te whakaaro o te tahaki i runga i te iti te ahi, kihai i te hanga i toku pire tāra pauna i runga i te koa. Tonu ahau i te koka i tenei i te mahara o te rapa poaka turuturu nui moni o te ngako ki te whero-wera i raro i te rakau. Pepe hoki ki te armful o te rakau. Ia flicked pungarehu i te waro me te akina te hawhe o tona ake kai i runga i te tihi o ia. Te pihinga uira mitikia i te irregularly āhua rakau, me te i muri i te meneti torutoru, i te pokapū, i tahuri hoki ki roto ki te mura te riri o te moana.
  
  
  Ko te makinui pipiripia te Whitiki-Āwhina atu toku rta. "Te pai, Mr. Moe," ka mea ia. "Na te reira te wā ki te kōrero."
  
  
  Korero ia reo ingarihi ki te kaha Italian nako, e kore ahau e tamata ki te kawe i.
  
  
  Ka puritia e ia ona ngutu aki tahi rite piri ano ki a ia i te Whitiki-Āwhina ki runga ki a ratou, a tamata ki te hanga ia ia te titiro medium. E kore te reira na ngāwari, ina e koe e noho tahanga, me te here ake, engari te mea ia ki te tiki i te reira. Ka korero ia ki te Pepe i roto i te Italian reo, me te Pepe unuhia i roto i te maitai taimaha kōhiku, mangu tonu, me te tonu ki te toenga o te poaka e tonu horokai i te reira.
  
  
  Ko te makinui nudged ahau ki tona taimaha whawhai, me te Pepe spat i runga i toku hoki. Unuhia e ratou i roto i te kaha te aho nairona, me te ka timata te here i ahau i te atawhai, ki te tuwha.
  
  
  Tahi i peia e ratou te papura ahau i konei ki te oumu, me te tuku i te kōhiku ki tona kuhunga. Na, whakaritea ana e ratou i te reira ki te parirau nati. Te kōhiku i tautokona e rua poutū mongamonga o te mahi rino, i roto i te e rawa i hanga i rite tawhiti ki te whakahaere i te tawhiti ki te pupuhi pereti. Ki tonu o te tangata, ka tīmata i te taumata teitei.
  
  
  "Koe, kahore to koutou ki te kakahu i runga i," ka mea te makinui, " ka waiho te reira pai ki te whakamahana ake i muri i te po matao rangi tīpako waho, Mr. Moe." I mua i te haere matou ki te wai, me te kia whiwhi koe i te wera rawa, kua ahau i te tahi mau uiraa.
  
  
  Ia emu whakahuatia tana tangi i te taha ki tōna whakaaro e pā ana ki nen, e ana mano, a te huru e taea te mau uiraa i roto i te awa o te rerenga poto.
  
  
  "Tino pai, Mr. Moe! Pepe!
  
  
  Ratou tuku iho i ahau ki raro i te taahiraa, me te mahana i kore whakamarie. Kihai i taea e ahau te mutu i te sweating, me nga maturuturunga iho o te wai, i hanga i te kōrero pukapuka te tangi.
  
  
  "He aha ta koutou tūturu hononga ki te Ao Mutunga?" te makinui i roto i te nirahia i te koti ui. "Te tango i te kaka," ka mea ia i roto i gritted ona niho. "Tona investor. Hoatu e ahau i te moni i roto i te reira no te mea e ahau whakaaro, ka meinga e te reira ake te moni."
  
  
  Kata ia mournfully. "Au e mohio ana ahau e taea e koe te mahi i te pai, Mr. Moe, ki te e te tou ingoa," ka mea ia. — Ka whai koe ki te korero ki a ahau tonu. He aha te mea koutou o nāianei hononga ki te Ao Mutunga?
  
  
  "Rite te mea ka mea ahau," ahau growled.
  
  
  'Kahore ke atu? He reka, harakore investor?... Tohu ia ki te Pepe.
  
  
  Ko tētahi atu taahiraa raro. He aha i whakamahia ki te waiho i te kino, i te wera sensation kua inaianei tahuri ki te sensation tahunga.
  
  
  "Just tenei," ahau blurted i roto i. "Tika i teie nei, ara, ki te kahore ahau e hanga i te pai i te reira, tonu ahau ki te tiki i taku moni i te reira i roto i Camille Cavour. Ka taea e ahau anake te utu i te moni mo te taua. "E kore e rite i te harakore investor, na, Mr. Moe wahine," i te gorilla gurgled ki te manu kotingotingo purepure ataata. — Engari tonu e kore e fakalotoi nui. E hiahia ana koe i ahau ki te korero ki a ia e te e haumi koe i te hawhe i te miriona tara i roto i te kotiro iti, ka taea e koe te tiki i te tatini o ratou mo nga rau e rima, me kore e pera roa i mua taea e koe kua hokona e Signorina Cavour no te rima tekau? Pepe!
  
  
  Ko tētahi atu taahiraa raro. Na, i ahau i mohio ki kihai i taea e ahau te tu i te reira. Ia e kore ano hoki e stahl korero, engari kihai i te āwhina i te whakaoti i te raruraru ah. O te akoranga, i te matau-taea e whai i tonoa ki tetahi kaihoko, engari i runga anō i pehea te roa ka mau te reira ia ratou ki te kitea e toku tinana, ahakoa ranei toku ngaro i te pohehe, i te reira e whakaroa ki ahau mo te maha nga ra ranei ara te sabati. A, ki te Anderson tino ite au i te tahi mea, ki te kahore te tino i te ao ki te riri i te ao tikanga, e riro te reira i te iti rawa.
  
  
  Pepe tāpiri toru ake rangitaki ki te ahi, me te mura tupu noa teitei.
  
  
  Gorilla mea. "Whakaaro ahau te ia i mea ai ki taua wahi, Pepe," ka mea ia ki tona poke te katakata.
  
  
  Na whakairihia ana mea hoki ki raro. I te tuatahi, ko te reira i te wahi o te ora, rite te tawhiti ki te ahi nui, engari i te hou fuel Pepe i te tāpiri i te reira ki te nui haere hoki ki te ahi, a ka taea e kua ite i te opupu mai i runga i toku pokohiwi, me te papa... ia ite i te tahi mea atu. ...
  
  
  A, no toku ringa i afaro i runga i te kanga ahi, ua ite au i te paku hekenga i roto i te mānukanuka, i rite ki nga aho nairona tīmata ki te ngohe i te Savchenko. Ka romia e ia ona ringa ki te pupuri i runga i te iti roa. Ka takoki ahau te uaua hoki o toku ringa maui ki te mau Pierre, ko te humarie huna i raro i toku ringa.
  
  
  "He aha ta koutou tūturu hononga ki te Ao Mutunga, Mr. Moe? Te uiui iho i tuhia ai... Vlad i tata fuu a tawhio noa ahau inaianei. — Te whakaaro o te tahi mea ake te māia atu i tou maamaa e pā ana ki te moni, me te e te kiriata uwha." No te mea i te kore, i te miro o te ao e haere wawe rawa hoki koe, a e kore e taea e ki te pupuri i te kamupene mo to tatou iti kōrerorero.
  
  
  Pepe squealed ki te kata, me te tu i muri ki te ana tōku ki te tiki i te titiro i te tunu.
  
  
  Na i te wa i haere mai, i teie nei e ratou e rua e tu ana kia tata ki ahau. Mauruuru i te Atua i ratou titiro atu i toku mata atu i toku herea ringa i a ia te takoha i roto i tetahi atu inoi. "Tika," ka karanga ake, " au e ahau te pai atu i tetahi tangata i te Conti studios." — E te tino ko te mea anake. Ia noa i te oilman ki te moni neke atu i te roro. I rongo hoki ahau i te reira, kia taea e koe te tiki i te iti ofi ki te waiwaiā o te pikitia. Kaua e tahu ki ahau ano, signor ...
  
  
  "Parai, ano he poaka, squealing ano he poaka," te makinui rawekengia ahau. — E hinaaro tatou i te pai rheumatologist, Mr. Moe. Pea ahau kia tahuri a tawhio noa ki te mata i te ahi, tetahi atu wa.
  
  
  Tīmata ia ki te tahuri ahau a tawhio noa ano. Tenei ko te taime.
  
  
  A, no te tīmata ia ki te neke i ahau, a ia, ka tae ia ki roto ki tana free ringa matau, a kapohia ana e ia Pierre i roto i te i roto i te hoê tere nekehanga. Ēngari ia ki tana koromatua, me te akina te reira i waenganui i te Pepe me te gorilla.
  
  
  "Well, te whakahāngai..." i te tata katoa i taea e ia tonu te mea sarcastically. Pepe hinga i runga i te papa i muri ki ahau. Ki he hoari koi kaupapa, he poipoia atu te ahi, pereti, me te mura, ka hohoro tahuri ki runga. Ia hohoro mawheto ia i te hawhe-rewa te taura a tawhio noa tona ponapona me te crouched iho, rite ki te whakatau i tona tormentors. Kihai ahau i whai ki te manukanuka a muri ake.
  
  
  Ko te ataahua o tenei hau poma ko tona tere, me te takiwa, te pānga i runga i te wāhi iti. Puritia e ia tona manawa, engari te mea ko te whakauaua i te tika.
  
  
  Ko te makinui i roto i te tartan koti me te Pepe i kē i ngā kaitono mō te Campo Verano te urupā, ka ko ia te whakangā ano. Ko te whakamutunga o te hau ko te kawea atu na roto i te rising te rangi i runga i te ahi.
  
  
  A, no te ko ana mea hoki i runga i ona waewae, ona e kore e ongo'i rite kino ka rite ki i mahara te reira ki te, e kore noa i te torutoru waewae kino atu i te tangata nei ka tahuna hinga moe i runga i te tātahi i roto i te Miami. Ahau e pea tonu i te opupu, me te torutoru nga ra o te hūhi, ko tona haerenga ki te kia hoki i roto i te mahi .
  
  
  Na ka pa whakarere manaaki, me mōhio o tōna tūnga i a ia, ka pakaru i roto i te kata. I konei ko ia e tu ana anake i roto i te whare kai ki te rua tinana. Nick Carter kua reira, mana'o, i runga i te whiwhi hoki ki te TOKI ohipa ano, whero, ano he kōura i muri i te tīhake, me te tonu rite tahanga rite Arama i mua i te hinga, te pai, e rima māero te tawhiti mai i te Rhyme.
  
  
  He he torutoru iti whakaari, nga mea e hiahiatia ana e ahau ki te whakaoti i te aroaro o taea e ahau te rumakina e hoki ki te faahiahia ranei e whai hua ana te mahi o te Kaihoko AH. Ahau snuck ki roto i te kīhini o te wharekai, me te kitea e te tahi mau kakahu i roto i te whare moenga. Ko tōna he paru ma shirt rahi e toru i te iti rawa hoki ahau, wewete-tui tarau, i te paru, kaitao o te koti i te iti rawa, me te rua o te hu'ahu'a mahi boots. Te reira i kore i te katoa arotau mo tetahi taiao i te tahi atu i te pouri whakararo, engari i te iti rawa, na, kihai i ahau i roto i te ati o te hopukina mō te raweke whanonga.
  
  
  Te mate e kore e ranei, e ahau i te mana'o e te makinui i roto i te nirahia i te koti tonu nama i ahau te tahi mea. Āta toia te kohinga o te kakahu, ki tona hawhe-maoa tinana, ka hoki ia ki tona huru, me te tinana. Ka mau ahau atu toku huru, koti, e pea e homai ki ahau ake te mahanahana i te poto, ma te koti o te kaiāwhina tunu, me te hanga i te tino e te mau taviri ki te Fiat i roto i te kotahi o te huru, whitiki. Na haere ana ia ki waho o te kainga wharekai, me te kati i te nui i mua i te tatau i muri i a ia. Na ka maka e ia ia ia i roto i te Fiat 500, me te unuhia e ia i roto i o te huarahi. Ko ahau i runga i Mā Tiburtina, me te haere te hau-ā-uru ki te pokapū.
  
  
  Ko reira e pā ana ki e rima karaka i te ata, a i te tuatahi, hihi o te ra aranga rivaled i te pouri. Te reira i te iti rawa te waka, me te iti rawa tohu o te ora, tae noa ki tahuri ahau te hawhe-tahuri i roto i te Piazza della Republica, ka kite i te tautau o te pirihimana waka i roto i te mua o te Le Superbe. I te taraka hei haereere i te waka, me te terenga ambulances.
  
  
  I te Fiat noho tahi ia ia i roto i te faa, me te haere hoki ki te Le Rawe . A, no te tamata e ahau ki te tomo i te tomokanga, ko ahau mau i runga i ngā taha e rua, e rua rapa Carabinieri, te rōpū matua o te Roma pirihimana.
  
  
  "Tuhinga?" ko tetahi i runga i toku tika, ka ui, kopikopiko tonu toku ringa i te mauiui.
  
  
  "O koutou pepa," ko tetahi i runga i toku maui, ka mea, pēpēhinga toku tahi atu i te ringa. 'Te ke uruwhenua? ID kāri?'
  
  
  "Kei ratou i roto i toku ruma," ka mea ahau. "I te Le Superbe Hotera.
  
  
  Faahiti ia tona tono i roto i te Italian, me te rua rangatira ka titiro ki ahau i incredulously. Te Odin a tawhio noa ratou, ka titiro iho ki toku disheveled, kotingotingo koti. A kotahi titiro i i toku sagging tarau, i toku taretare waewae, ko te nui ki te riria ia ia, e taea e ahau e kore, waiho ake i te āheinga i Le Superbe. Ratou tautohetohe ranei ki te waiho ahau e takoto ana i roto i te poka i tango ranei ahau ki te puritia mō te rārangi roa o te noaaraa te hara, mai i te hatere, i te pahua o te tahaetia toi ki te tinihanga. Te cop nei tamata ki te hopu i ahau te whakaaro ki te waiho i te toa i runga i ngā, tae noa ki te ko ahau rawa haukotia e te wahine o te hamama o te aronga e haere mai i roto i te hotera o ono-papa windows. Jerry, caro mio! Jerry. Ko reira tenei. Titiro, Pierrot!
  
  
  Ahau titiro ake, ka kite i Camille i roto i toku kanapa, puru pyjama koti e tu ana i roto i te matapihi o toku piha hotera. Muri ki a ia te iti Piero Simca, tuhu authoritatively i te uniformed komihana pirihimana ki te hunga i piri ki a ratou. I roto i te megaphone, homai ana e ia taikaha whakahau atu hono fakahohaasi ai te kua pakaru te puku o tēnei te tīmatanga o te ata.
  
  
  "Ko Haihana Blundy." Kapralov Inverno. Tonu ki te tuku i tenei tangata, me te tango i te huru ki te huru ruma. Ka kōrero ia Pierrot, te hunga i tae Thalia o te huru. "Ruma 79. Tonu!"
  
  
  Tokorua aku tangata kino noa tonu ka affable, te tiaki hoa. Ratou tukinotia ahau, kia rite ki ahau i te penapena-te tahi mea o toku tera râ, i te wāhitau e nui mauruuru ia-ka arahina ahau i roto i te timu rarangi o te pākiki tira haere-i, me te pirihimana ki te tomokanga, ki runga i te ararewa, me te ki toku ruma, i reira i te Kānara tonoa ih atu ki te poto whakawhetai ki a koutou.
  
  
  "Toku Atua," Lenisou ka karanga, ka rite ki te tutaki ia tatou i te tatau. Camille, Pierrot, Tā Hugh, me te mea tia ki te tu ana i muri i a ia, kakahu i roto i te rerekē kahu moe. "Tatou i whakaaro matou i hiahia ngaro koe a ake ake." Ko ia te kaihanga, e kore e he kaiwhakaari, me te te reira uaua ki te pātai i tona tapatahi, i a ia e āta whakaaro tāra tohu.
  
  
  "Ahau rawa," Camille mea. "Enei e wehingia ana i te iwi. Ahau i whakaaro koe kua mate.'
  
  
  — Ko te wahi e koe te tiki i enei kakahu?" Pierrot motumotuhia. Ara i roto i te waenganui o te katoa tenei arepurepuraa, ko ia tonu te ahua tauira mō te katoa i roto i tona Valentino satin kahu moe, kanapa whero, kakahu, me Gucci slippers.
  
  
  Ahau e kore e ururua wa tukurua te mea i tupu ia faataa i te reira ki a ratou. Tohu ia ki te kaiarataki o Fiat i tata mai ia tatou i mua, i rite toku fakapōpula ki, me Lenisou me te Piero whakawhiti i mohio kamo.
  
  
  "He hoariri i roto i te kiriata o te ao nei e taea e kore e mutu te ngana ana ki te maumau'i te hanga o te pito e rua o te ao, me te whakangaro Lorenzo Conti," Lenisou mea .
  
  
  Ranei, pea te reira i te utu o aua wera-i konatunatua Argentines, Piero whakaaro nui. "Ahakoa pehea i taea e kua kitea e ratou i roto i na kia hohoro, e kore matou i hokohoko ih o ngā ngākau nuitanga mō Jerry o?"
  
  
  Enei tauhohe te titiro atu atu i te wairau ki ahau. Hoha'a e pā ana ki toku haumaru e kore e tino hanga tikanga nui. Engari ih mata'tu e pā ana ki te backstory o toku kāhakitanga he tata hoki ki te wairangi. Ahakoa kia kua i wairau, i tenei i roto i kahore ara tohua e toku tahi-whetu i whai wāhi i roto i tenei mahi hīanga. Ka neke rāua ki te rangi me te whenua ki te kimi i ahau. Ko ratou e tohe ana ki te Roma i te pirihimana, me te Italian ope haumarutanga wae ki te kitea e ahau, me to ratou koka, no te ite ratou toku ngaro. Tukua ahau kia whakaahua poto aha tupu i muri i toku ngaro. Ka mau te reira i Camille iti iho i te rima meneti ki te wewete ia i te haea pepa, me te hopu i tona waea ki te mataara Piero me te Lenisou. Ratou, i roto i te tahuri, ua faaara te katoa, i te mana. Ee te whakaahuatanga o te rua hoariri i hē rawa. Ko ia te wai, i te toto I. H. ki te waru putu te roa, me te uaua, rite Ukrainian weightlifters. Ko te ta'ealafakakikihi'i ngā meka o toku ngaro iho, te haea te pepa, te kitea te rapirapi i runga i te papa i te pakaru raka, i te neke atu i te nui tohu o te kāhakitanga.
  
  
  I te pirihimana me te ope haumaru te whakahaere i te tūhuratanga mahi hohoro a tōtika. Tekau meneti i muri i te Gorilla me te Pepe peia ahau e koe ki te trattoria, tutakina i te whakaturia ake i te katoa i runga i te pa. Te tangata e toru e mahi ana ki e toru ngā waea, tuku i ngā kapa o detectives ki te pātai etahi o Camilla o mua, te hunga i aroha.
  
  
  "E kore e te reira i te maui ki te tetahi kia pouri, — ka mea ia ki te utu. "Ko te hae he ohorere, me te ratou tika i ki te pupuri i ara o nga mea katoa ki te kitea e koe, Jerry." Me i reira kua he rota o whero mata, me te unconvincing tauākī ki te wahine i roto i te Rime i tenei ata. "No te mea e kore ahau e mea ai ki a koutou ano," ka korero ki te he, he he, te ataata. Ka tahuri ia ki te moenga ko ia e noho ana i runga i me tohu ki te ruma ki tonu i te kiriata iwi, cops, me detectives. "Ko te tangata, e kore e moe ana ano, me te kua i roto i te wa e wehingia ana. Me te inaianei e ta koutou e whakapawerawera i te huru ki te to koutou pātai, me te tito . I roto i te. Katoa o koutou. Camille ka tango i te tiaki o te nen. Ara Lenisou me te Piero ka tawhiri atu i te rūmātiki a ngoto ana whakahau, me te ruma i kau ano. Camille ka unga he anahera ki a ia wāhitau, me te korero ki a ia, ki te tiki i a ia pēke āhua i te tauiraa tepu.
  
  
  "Kei huakore ki ahau inaianei, ki a matou, te mea e te reira, te rawakore Jerry," ka mea ia. — Ko ahau te whai i te faahiahia pani. Ko te ataahua i roto i te tae. Rite te tangata o te parāoa. Ia giggled. "Me o koutou weranga ka whakaora i te mate i roto i te torutoru haora." Te reira ki tonu i te mea motuhake, whākōkī me te mea. E ahau kia ua na tahuna ki runga ki te whakaturia i roto i te Sardinia e te tākuta i korero ki ahau, ki te mutu carinf.com e kore e kawenga hoki i te iti rawa i te wiki. Otiia i roto i te ata, ka whakaangahia e ahau tenei makutu, kirīmi, me i runga i te ra ano i ahau te mea kohakore, rite tonu i roto i te mua o te kāmera. Tenei kiriata grossed rua miriona i roto i te Italy anake, me ona tonu i te koka ahau ki te tiki i te pouaka office, ki taku ture pana Lenisou, he iti , kia rite ki te taea e koe te kite...
  
  
  Kihai ahau i kite i a ia i nga mea katoa, ko ahau e tukua e ia te tākaro ki ahau mo te ia. I mohio ia i ahau ki te pai. Ka tango ia i te iti tapawhā pēke āhua i te bellboy a, no te ia hoki. E kore ia kia titiro i te opupu i runga i toku papura, a, no te kuao kau ana i te takoto tahanga, i runga i te moenga, ranei i te Camilla, tonu i mau i te tihi i te hawhe o toku kahu moe, ka ko ia te piko i runga i ahau ake ake. He te te rota ki te mea hoki enei upscale hotels ki te ih nga utu rawa.
  
  
  Camille kitea te decanter te rahi o te iti miraka pounamu ki te peara-hina concoction, me te hohoro te tono etahi o te huru ihirangi ki toku tinana. Tonu ahau ite au i te tahi tauturu. Ia e tūtohutia e sl mo te ratonga hauora, aue... tukua ahau Kia hoatu ki a ratou etahi tohutohu, nga mea katoa ko te reira.
  
  
  A, no te ia i whakawahi ai ahau, toku ngakau neke ki te nui ake tere. Ka rite ki nga wa katoa i runga i te HAI ohipa, i ahau i te kore e taea jumble o te mea e hiahiatia ana ki te taea te mahi i te matau ana, kahore he mārama hōtaka mō te ih ki te whakaoti. I roto i te Della ano, te reira nui māmā ake ki te rere atu i te rua kohuru e tata parai koe i atu i ki te aere a tawhio noa te hotera tiakina i te hawhe i te pai Roma, me te Italian ope haumaru.
  
  
  Camille ka karanga te kotiro ki te piha, me te hanga i te moenga ano. Ia, me te whai kiko, unflappable kotiro ata whakataka atu ana e ahau i runga i toku taha, ka, i runga i te anga ke, whakatakotoria ma, ngohengohe pepa, me te ka hipokina e ahau ki te marama, paraikete. Ko reira kua ata waho, me te Camille i unu i nga pihi rua i runga i te taupee windows.
  
  
  "Kia koe te tiki i etahi moe i teie nei, Jerry," ka mea ia. — Ki te kitea e koe i te reira uaua, ka waiho koe iti e rua pire e taea e tukua atu te ara i te arewhana ki te dreamland." Ko whakaaro ahau te kei ngenge koe nui ki te moe anake."
  
  
  Okioki ia i roto i ki te tuku i ahau i te unconvincing te tuatahi kihi i runga i te taupa.
  
  
  "E e ahau ki te haere ki te moenga i ahau," ka mea ia. "Aue, e toku Atua, ahau me te titiro rite te tawhito makutu."
  
  
  Ka titiro ia atu rite ki te 14-tau-tawhito hypersexual kotiro scout te tākaro i te tākuta, me te korerotia e ahau ki a ia, rawa. Hey, tino pai ahau ki taua. A ko ahau koa e ia, kihai i haere ki te haere tonu tana mahi tohu ohipa e noho ana i runga i te mata o taku moenga.
  
  
  Ahau e haamauruuru ia ano, me te mea ia e ahau kia haumaru maitai i roto i ona moe, no te mea Kānara Dinges i whakairi nga kaitiaki i roto i te kauhanga roa, i roto i te ararewa, me te i roto i te tomokanga.
  
  
  Ahau e hiahiatia ana ki te whakatau i nga tangata e rua haora i mua tetahi i te kotahi a tawhio noa te whakapā wāhitau ah.
  
  
  Hoatu e ahau i ahau e rima meneti i muri i te Camille maui, i roto i te take ki a ia, haere mai hoki ki te tiki ake etahi wareware tūemi ki te aroaro o ana mea, a tamata ki te noho ki raro, me te tikanga. Camille o te wai i te semeio. Ka tata, ua ite te human ano. E kore ahau e mea e hiahia ana ahau ki te puku ki te tahi mea uaua atu i te hiraka ranei Camilla, ko te tahu sensation i ngaro, a ka kitea e ia i taea e te tiki i te kakahu, kahore mana'o i tetahi mea, engari i te torutoru iti pricks o te mamae. Ia tangohia ake nga pounamu ki te rua kōwhai capsules e Camille i mahue i muri rite ki te pire moe, me te puru i te reira ki tetahi o te taha ki te whitiki o tona doublet. Tenei wa ka whitikiria he stiletto ki tona maui kikowhiti, me te hoatu i runga i te pokohiwi holster ki Wilhelmina i runga i te reira. Kitea e ahau i tetahi o ratou, a tawhio noa Pierre o te twin brothers, i roto i te mea ngaro wehenga o toku kopamārō, me te mau i te reira i roto i toku pute. E kore ahau i matau ki te wahi i haere ahau, nui te iti ki nei, ko ahau e kore e haere ki te mau unarmed ano.
  
  
  Kitea e ahau e ahau i taea te ara tango i te yoga tū e ahau i te mahi i te nuinga o ki te awhina i ahau ki te hohonu te kukū. Na, i te tino kakahu, me te tata aranga ake, ka noho ia i te ripeka-waewae i runga i te Tabriz whāriki i roto i tona whakapaipai fare.
  
  
  Te CIA, kia rite ki te pai kia rite ki te AUE ake whatunga, kua oti kē i te noho mōhio te matau-o te ngangau o toku kāhakitanga, me toku hoki. Ko te Atua te matau ana pehea hē, hē, decidedly oti, me te puputu'u enei putanga e taea te waiho. I ia ki te hoatu i tona ake, e tika pūrongo ki te AUE rorohiko, me te o te matau-a ara ake mohio te ngakau. Te pūtea prodigy AH Goldie Haimona hoki e hiahiatia ana ki te kia whakatupato ki te mahi i te iti moka o te whawhe raraunga i mua i i ahau ki te pana i toku hoa hou te $ 500,000 tirohia i roto i te pēke i roto i Nassau e ia whakakake e pā ana ki kia nui. Te ingoa me te wāhi noho o te pēke i kua i roto i toku backstory, na e kore ahau i ite e wahi o te ara, kua mea whariki. Engari Goldie e hiahia ana ki te mohio, no te me te nui. Ko tētahi o nga painga o toku kāhakitanga me toku mahara whara e Lenisou i te mea nui ki te hui pakihi mo te rua ra ranei,. Tenei wa ka whiwhi i runga i te mataara e ia i ngaro, a e tonu e hiahiatia ana ki te hanga ki runga.
  
  
  I te pae hopea, he whakaaro i puta ki ahau. Ia whawhakia i roto i tona katoleta, me te unuhia i roto i te harakore reissue o te Zane Hina pukapuka. Heoi, e kore e taea e panuku i roto i te mau api no te mea nah kihai i whai i tetahi whārangi. Nah anake i te iti kiato gelignite tāra tāpae, i te maira, e wha tekau hēkona i muri mai, ka whakahohe, hanga i te rua tekau pakō, a ka marara ona hei tirotiro ai i runga i te maramara-rite rīpene i roto i te i takirimatia te nui i runga i te wāhi o te neke atu i te rima tekau mita pūrua.
  
  
  Ka haere ia ki te matapihi, me te unuhia hoki nga Rivnenskaya pihi noa nui ki te titiro i roto i te ti'ai te huarahi i raro. E rua patrol cars, me te kitea e rima ngā āpiha pirihimana i runga i te huarahi, me te torutoru plainclothes ngā āpiha, me ngā tira haere. I reira i anake te toru uniformed rangatira i runga i te huarahi i raro i te taha matapihi, aunoa carbines i raro i o ratou ringa. Tetahi ngangau i runga i te huarahi e meinga ih ki te rere i reira ki te āwhina i ona hoa . I mua i te arowhai i a ia i roto i, ka titiro ahau a tawhio noa te whare i te waho, me te whakaaro e pā ana ki te wahi i kite ahau i a ia, i te mahi tomokanga. Ko ia tonu i reira. Teití i te tau 1897, ko te whare i hanga e te kaihoahoa te hunga e rapu ana ki te aru i te hanahana o te ono-tau palazzi. Te katoa i runga i te suites i balconies, i te koki o nei i tāpae i te nui a tawhio noa, taimaha kokonga. Tapawhā mongamonga o te kohatu ki te tekau-henimita te awhi i waenganui i ia. Ka tangohia te reira i te moka rawa o te kaha ki te whakamarie heke iho, kotahi tekau ki te tekau ma rima mita. Ko te whiwhi ki raro, ki te toru, ka rima meneti tohu hiahia ia tumanako hoki, kahore te ite i te moka atu uaua.
  
  
  Ka tangohia atu tona koti me te hurihia ki runga ki tona tarau. Na ka maka e ia i runga i tona kakahu. Tonu unshaven, me te whero i paraipanatia, kihai i hiahia te āhua ki te hoatu i toku kanohi i waho i tetahi tohu o te riaka. Ka haere ia ki roto ki te ruma ora, me te tuwhera te tatau.
  
  
  Te rapa i roto i te kākahu e tu ana i roto i te mua o te ahau, he pū rite ki te ahi. Ka waiho e ahau atawhai ki te katoa te faatura e hiahia ana ahau mo toku mahere.
  
  
  "E hiahia ana ahau ki te tiki i te moe o te po pai," Emu ka korerotia e ia i roto i te Italian. "Toku raru kei te haere ki te pahū, te pōti-pōti." Ahau cringed he iti ake i te reira e tukino i ki te hanga titiro te reira atu te māia, me te Carbine hoatu ana e ahau te mohio ki te tūngou. "Tēnā te kite e kore ahau e ahau i ohorere ai mo te toru haora," ka mea ahau. "E kore ahau e tiaki nei. A, no te ahau tiki i te tahi e te moe, e ahau e taea te kōrero ki o koutou rangatira, engari i roto i te wā, e hiahia ana ahau ki te tiki i etahi moe.
  
  
  "Ko te hunga i toku tohutohu," ka mea ia, te tuhi ia ia ki runga ano i roto i te hōia, te tūranga.
  
  
  "Nui," ka mea ahau. Ka ruarua hoki ki tona ruma, a ka tutakina te tatau. Ka muhu ore whakakahoretia o tona kakahu, hurihia ake e ona tarau, me te kitea i te rehu pounamu o te pepeke atiati i roto i tona katoleta. E kore ahau e mohio ki te huru ihirangi e ka kino ki tetahi rere, engari ki te huru ko te tono ki te ringa o, i te tawhiti o te ono inihi, ngā te reira i te kahu angiangi e hāngai piri ki te kiri. Riro te reira i rite pakeke rite ki te rhino te kiri o, a ka maroke i te reira, e taea te te reira nekehia atu ano te karapu. Ko te neoprene pārōnaki whakawhanakehia e te e tetahi o te to tatou mana tākuta whārangi. Ahakoa inaianei e me e ahau i te reira.
  
  
  Ka pupuri i te reira ki runga, poipoia ona ringa i roto i te rangi, me te flexed tona maihao, mo te mōrahi whakamaroke te wā o te rua meneti. Na ka tangohia ake Zane Hina o te pukapuka i te moenga, me te pupuri i te reira ki te matapihi. I hanga ano e ia te faarahi i roto i te kokonga o runga-matau e whakahohe i te mea, kiia āta ki te rua tekau ma rima, a ka whakatuwheratia nga matapihi. Na ka tukua e ia te emu rewa atu, me te hohoro te kati i te matapihi ano. Te tekau ma rima hēkona i muri mai, tenei te haurangi, whawhati i roto i .
  
  
  Te gelignite maira rite ki te e rua tankers i te tukitanga ki te tahi i te tahi, me te maramara pere puta noa i te huarahi i roto i tetahi aronga, tata i te hotel tomokanga.
  
  
  I tēnei wā, ko ia kē i tētahi matapihi, a ka ki waho. Kātahi ia ka piki i raro i te taupee runga i te pereki o te kokonga, e matakitaki ana ki tetahi kanohi rite te iwi e kokiri ana mai i to ratou pou i roto i te faa ki te scene o te pahūtanga.
  
  
  I toku ringa, te matapouri ki te nui alcoves, me ahau totohu iho, e papaki ana i roto i o te tirohanga i i te huarahi. I roto i te torutoru noa hēkona, neke atu i te e whai i te reira mau i roto i te ataahua, engari pasikala ararewa, i ana mea, heoi haere ki raro,. Kia reira, haere ana ia ki raro i te tonu tino koraha poromu ki te tahi atu i te kokonga, me te signaled mo te umanga.
  
  
  Te emu huaina ana e ia tona ūnga, te wahi e kore e matara atu i te rua taku wāhitau whakapā, engari i tawhiti nui atu ki te tiki te maka o taku mea i whai ra.
  
  
  A, no te ka e ahau i roto i, ka tahuri ahau ia a tawhio noa e rua i nga koki, me te tomo i te hotel tomokanga, i te wahi i te hiamoe karaka i muri i te counter ka tawhiri atu i ahau, kia rite ki ana mea i he noa te tūruhi te hunga e kia i konei. Na haere ana ia i roto i roto i te mahi tomokanga. Haere mai ahau puta noa ia i roto i te faa. E rua nga tatau, ki raro i toku ūnga, tomo ahau ki te whakamahau, ka tatari tetahi e toru meneti ki te kia mohio, kahore hoki tetahi i muri i ahau. Te roadway, me te poromu i mahue kau. Ka haere ahau i runga i, a ka hoatu e rua poto, me te roa kotahi kü ki te pere ki te tohu o te Oumu. I reira ko te "chik" te tangi i te aunoa tatau kaiwahi i, me ia ano i roto, i runga i tona ara ake.
  
  
  I runga i te rua o nga papa, he balding-waenganui te pakeke te tangata e tatari ana i roto i te kuwaha. I mahi ia mo te e pā ana ti'amâraa kāwanatanga. Nen i te mau i te ahua mangu whero flannel gown tauiraa te kore te whitiki i runga i te fālesí pokohiwi, e papaki huna i te rua o rumpled underpants o te wehingia ana i te hoahoa.
  
  
  "Te pātai, pātai, pātai. Enei orotika tamariki tonu te whakaaro ia ia i te huinga o Lieve Lita, me te ANP. E hiahia ana ahau ki te kōrero ki a ratou mo te huringa.
  
  
  "E te aha te ia i konei hoki," ka mea ahau. "Haere mai i runga i, te Mac.
  
  
  "Gilchrist," ka mea ia grimly. "E Kore Te Mac."
  
  
  A i haere ia i roto i te tau, me te pai-i pupuri i te ruma ora, me te ki te whare moenga, e i teie nei titiro rite te horoi i te reira i pōrohe. I te kaiutuutu o te nui wōnati parahiraa i te mutunga tawhiti ki te taiepa i te whakatuwhera, te heheu mai i te transceiver e te mau ake i te hawhe o te afata ume. I te tahi atu i te hawhe i noho ki te jumble o ngā pūrere hiko, tae atu i te waea ki te maha-te pātene pūrere ki te whakahōpututia kupu.
  
  
  "Kidnappings, kohuru, poma," ia amuamu. "Whakaaro ahau i ahau i roto i te ratonga takawaenga, e kore i roto i te anō tutei i te te hapori. Tukua ahau kia hanga i te niuniu, ka taea e koe te kōrero ki o koutou rangatira i roto i te kupu converter. Pea ahau ka okioki ia na.
  
  
  Ka tahuri ia i tona dials i te iti, ka patapata i te Iwi matua i te taha ki te pūrere.
  
  
  Tonu ia ki te amuamu. "I te tahi mau a tawhio noa tatou ki te whiwhi i te ora i roto i te noa haora. Te iwa ki te rima. Kaua e rere mai i te moenga kotahi ki tetahi, i tetahi rorerore ki tetahi. Tenei haere koe, Carter. Well, ka hiahia koe rerekē tutei mo koutou te tutei i te whatunga.
  
  
  Hawke's maroke reo kē absurdly i roto i oku taringa, ka ia te mutunga whakautu i te waea. "Kei te ahua o te poto, Nick," ka mea ia. "Ahau i unga koe ki te whakaoti i te raruraru iti, me te tuatahi ki te rongo e ahau te tiki e koe i te raruraru matua koe. I taea e ahau te whakarongo ki a ia yuv i roto i tona pūrongo impatiently. — Te reira ta i konei e koe i kahakina ratou e rua i te takatu nei e here ana koe ki te tuwha i a i e pā ana ki ki te tunu e koe te ora, ina pakaru ana i a koe, free, me te haere atu i roto i a ratou. Mate na roto i te "unknown take". Well, e taea e ahau te imi i waho atu kipakipa, engari tonu ahau whakaaro te reira e tangohia e te tangata e wha ki te hopu ai i tetahi, huri noa i toku hoa tamaroa. E ono ki te whawhai a koutou.
  
  
  Ahau e raua huru te haukotia ki te whakamārama i ki em pehea ahau i kahakina. E kore e hanga te reira i te matau-tetahi atu māhaki.
  
  
  "E mohio ana ahau e tou taki a tawhio noa ki e te hot chick, ko te tika," ka mea ia — " engari e kore i roto i te tikanga e tuku tō guard i roto i te tukanga. E kore ahau e tiaki, ki te haere koe ki te moenga ki te Hema ki te..." ahau taea e tata ite i toku huru e whakaaro o te neke ki te autaia, ki te mea maere, te kitea ... e horo'a te reira a koutou i to koutou mōhiohio. Otiia e kore e ki te whakatuwhera koe ki runga ki te whakakorenga.
  
  
  "Kihai i ahau, kua whakakorea ano," ka mea ahau.
  
  
  "Nei ko eé e enei?" "He aha te reira?" ka ui ia , ka rite ki te mea i ahau ki te whakaoti i te rārangi o ngā whakaahua o te ao i te kino ki ahau.
  
  
  "Ratou kihai i whakaatu mai ki ahau i to ratou taraiwa raihana," na ka mea ahau, ki te urupare ki tona hanihani. "Te mau tino i hoki a'ena. Otiia e kore e ahau te whakaaro pai ratou Ameliká rawa nui, e ai te tohu Communists. Ahakoa e kore e tenei arahi ia tatou ki te ki tetahi mea. Kotahi te ra Uncle Sam o te katoa atu, me te ko te ra i muri mai ai ia e te hoariri."
  
  
  "Piri ki te whakatara i te meka," te matau-mea. "Te whakaora o koutou kaupapa tōrangapū mo koutou hoa. Kua ahau ih whakaahua i runga i telex, a Roma, e taea anake te whakaū e ratou freelance guild te mau melo. Ko ratou e wātea ana mō te rēti ki te katoa tonutia. Ko te aha te e hiahia ana ahau ki te mohio he: i kitea e koe i tetahi mea, e pai whakaū i Anderson o whakaaro?"
  
  
  "Kitea e ahau nui o te reira te ki te hanga i ahau tūpato," ka mea ahau. "Ko reira e kore nui ki te mārama me pēhea te nui, ko tenei, me i reira te haere i te reira." Kē ahau ki te whakahuahua poto: toku whakaaro e "te Miro o te Ao" ko te mea nui i puta i te reira i runga i te mata, engari ano hoki e te whare wānanga o te kohinga o te mau tauhaa e taea kia tino whakamatautau mo te tangata nei, ko te ngākau nui e pā ana ki te hanga i te ao i takirimatia te. He tonu enei steam ruma, ki hea i roto i te ao.
  
  
  "Tae noa ki aua tangata tokorua pakaru ki toku whare moenga," faaoti au, " e ahau i ruarua Anderson i te tika. Ko te tangata tamata ki te ui ki ahau. A ratou, i te pātai tamata ratou ki te kotēhia i roto i a tawhio noa ahau, i te katoa tohu nuitia ki te "Awa o te Marama".
  
  
  Ka waiho hoki te hēkona ruarua ki te whakaaro i te meka i ona emu i korero ai ki a ia. I rongo ahau i te rārā o te pepa ano.
  
  
  "Te tahi mea atu," ka mea ia. "Whakaeke poma. I tetahi atu ngana ki te patu i a koe, ranei he te reira i te taua mataora ano?
  
  
  "Ko ahau," ka mea ahau. I mua i taea e ia te whakahē, ka mōhio Emu o tona akiaki wehenga atu e Le Superbe ki te whakamōhio emu o te taputapu ki ahau.
  
  
  "Tika katoa," ka mea ia ki te korero. — Pehea e haere koe ki te tiki i hoki i teie nei?" E haere koe ki te pupuhi ake i te katoa Colosseum tika i teie nei?
  
  
  Ka korerotia e ahau ki emu e kore ahau i whakaaro e riro te reira e tika ana, me te tīmata ki te korero ki a ia e pā ana ki toku mahere ki te haere hoki .
  
  
  "Ko te iti e mohio ana ahau ki o nga rutaki te kōrero o koutou ara o te mahi, i te māmā toku ora. Engari i te mea kahore he tetahi i konei e taea e matau, ko e te tangata te whakahaere ki te kitea i roto i taua i a koutou i runga i taua i te waka rererangi. Ko koe te tino tenei kotiro Rosana kihai i tika ngā ki o koutou mate ātahu?
  
  
  "Ko reira pea tauturu," e mea tano. — Ko ahau ia ka bet koutou moni e ia te tangata a te tamaiti." Hoatu hey i te wāhitau o toku hotera kia whai i tupono atu ake te mahi i te moka. Ko te mea tika rite nui ki a ratou rite te mea he ki a tatou."
  
  
  "E hiahia ana matou i a ratou," Kahu amuamu. "Ahau e te whakahaere i te tōtoru tirohia o te kotiro: tatou, Pea, me te Alitalia. Ahau ka hoki te haere i runga i te pūtea kōrero ki te huri noa i aotearoa nei. E rima rau mano tāra. I mohio ahau i te reira, engari kia waiho te reira i te record new. I ahau i raraunga pepa i runga i te ara ki te whakatau i to koutou hoa hou. A ani i Gilchrist ki te faaite i Anderson o scrawl, kia taea e ia te hanga tonu i te tahi matapae. Ka whiwhi koe i te mau pahonoraa i Hyman. Gilchrist te nuinga o te wā noa te whakaaro. AA, Swiss license plate, tiamana wahine. Te reira i whakahuatia e te kupu rite ki te Jungfrau. "Pea e Andersson taata haurangi . Ranei pea e koe. Pea te katoa o tatou. Well, haere koe hoki ki te hotera, me te ngana ki te tiki i te haora o te moe i mua i te haere koe hoki ki te kia hangaia ano i te scenes a tawhio noa te Nero Rhyme.
  
  
  Te scrambler pāwhiri i rite ki te matau-whakairihia ake.
  
  
  Komuhumuhu, Gilchrist kaore te kongakonga o te pepa hiahia ia ki te riro i te Poe Anderson ki te mokamoka o tona tuku o te taputapu me te i hari ki te mea poroporoaki.
  
  
  Ka mau ahau ki te tēkihi, me te maturuturu atu i muri i te hotera, i te wahi i kite ahau he mahi tomokanga. E kore ahau i tiaki, ki te tangata i kite ahau, engari kihai ahau i i hiahia ki te tieki ake toku gatekeeper e outsmarting a ia.
  
  
  Ka mau ia ki te ararewa ki tona papa, ka mutu i te taiepa o te tomokanga. Te koki i te torutoru waewae atu i toku pereoo. Ka tae ahau ki te kokonga, i kite ahau i te sentry, he kāpara i te hopohopo, e tu ana i te kaitiaki, me te mataara i te tatau o toku fare. Te pai.
  
  
  Ahau i ruia i roto i te kōwhai capsules a tawhio noa te pounamu Camille i mahue i ahau. Ia hohoro maka i te pounamu ki tetahi miro hall. Kihai i whai ia ki te tatari mo te sentry ki te hoki mai. Ko ia he uaua, pai-te ngarahu tamaiti, me te taea e ia te whakawhirinaki i runga i a ia. Ko te tuarua i rongo ahau i te tangi o te pounamu i te patu i te taiepa, i ana mea, kukupa i roto i te kuwaha. Te sentry ka mau i te mua e rima e ono ranei nga kaupae e raro i te kauhanga roa, kua mau tona carbine i te rite. Ka mau te reira i ahau i te meneti ki te pukapuka i runga i toku tarau, te hoatu i runga i toku kakahu, me te piri toku upoko i roto atu i nga ra katoa ki te kite, ki te sentry hoki ki tona pou ki te pātea faaiteraa i runga i tona mata.
  
  
  "Kei te haere ahau ki te karanga i tona ruma i te mahi mō te parakuihi," e faataa. "Ahau noa hiahia ana koe ki te mohio, e kua tupu tenei. Kihai ahau te tika whakarongo ki te tangi? "Kahore, e te ariki," ka mea ia. "He iti pahūtanga. Ngā ākonga, communists, me te monarchists. Koutou i nga wa katoa te whai i enei periara. I te ara, i te kīhini hoki he kotahi a tawhio noa tatou ki te iwi te hunga e pupuri ana i te tikanga.
  
  
  Faaoti ia ki te whai i hawke's tohutohu, me te ngana ki te tiki i te tahi i mua i te moe i muri i te pokanga. Camilla o te wai i te mahi kia pai te, ki te kahore hoki he torutoru whakaraerae wahi, i titiro te reira, rite e kore ahau hiahia i te parai.
  
  
  Ka tangohia atu tona gown tauiraa, whakairihia ake ki tana tarau me te koti, akina tona shirt, me te here i runga i te parahiraa, me te rite ki te haere hoki ki te moenga. Ko te reira i te matao o Maehe i te ata, hau, na ka haere ahau ki te kati i te matapihi i roto i toku ruma.
  
  
  Otiia e kore e anake e matapihi, engari i te matapihi i mua i te whakatuwhera i. I mohio ia whakatara pai e hiahia ia ki te tutakina iho i te reira rite hohoro rite ia hiahia maturuturu iho te poma. Te tangata i roto i toku ruma i roto i toku ngaro. Tangata ai tonu kia koutou i reira.
  
  
  
  
  Chapter 4
  
  
  
  
  I te moe, ka whai ki te tatari i te iti roa.
  
  
  Kumea e ia te Luger i roto i te holster, e whakairia ki runga ki tona doublet, me te haere hoki ki te motokā. Ko te mea ohie ki te rapu i te ruma: he rāwaho e kore e taea e te whakamahi i te ara ki te hoki ki te he kē te rapu i te rohe. Just te nui e rua ruma, te piha ora, me te moenga, kia rite ki te pai kia rite ki te nui kaukau. Inihi na roto i te inihi o ia, haere i roto i te piha ora. Kihai ahau i wareware ki te titiro i muri i te sofa, i muri i te taimaha drapes. Te waipiro pae i te iti rawa tae noa mo te tangata Pierrot o te rahi, engari ka titiro atu ia i roto i te tonu. Nga mea katoa ko te kau. Te reira i te taua i roto i te whare moenga: i muri i nga pihi, i roto i te ruma i roto rawa, i raro i te moenga.
  
  
  Te doorbell ngateri ana. Ka mau te reira ia ia i te torutoru hēkona ki te maukati i te kaukau tatau, me te tāmi i te parahiraa i raro i te kosi'i. Ki te i te kiritaki huna ana i reira, kihai ratou i pai ki te e taea ki te haere mai i roto i te i ahau i te fariiraa i te tina, i te paepae.
  
  
  Ki te hāwini, i roto i te ma koti homai e ahau i te paepae o te kai. Ko ahau te taha i tetahi taha, e toku doorman, me te i runga i te tahi atu i te rua taku uniformed kaitiaki, te hunga e fakapapau'i ahau e ia i roto i te kīhini i te whakareri o te parakuihi. Ih haamauruuru ia, nōhia te hāwini, me te haere hoki ki te whakaoti i tona rapu.
  
  
  Te kaukau i te kau, rawa.
  
  
  Engari ki te whakatuwhera i te matapihi i noho i te mea ngaro. I roto i toku ngaro, te tangata i tomo pea i te tuanui, i te wahi i te pāhiwihiwi kōtaha o nga hake, whakapaipai, te whakairo, me te tumere uhi o te huna e nga tangata katoa i nga kanohi o te huarahi rori. Well, tenei hiahiatia ana i te atamai, mātātoa tangata. Kihai i taea e ahau te utu ki te haafaufaa ore i toku hoa tauwhainga.
  
  
  Taku tuarua whakamātautau o te whare moenga whakapumautia toku tātaritanga.
  
  
  Toku katoleta, me te takawaenga kopamārō i ata rapu. Nga mea katoa ko te āta hoki ana ki tona wahi tika, ki te haunga o te tata e kitea makawe hiri e ia i hoatu i roto i te rua ngā tūemi i mua i te wehenga. Ko te mea ngaro wehenga i roto i te iti kopamārō kihai i kitea. I ia he luger, me te maripi ki a ia, na, i reira tetahi mea tūpato e pā ana ki ahau, kia rite ki Jerry Moe. Ka mau ia i roto i te harakore-titiro transistor reo irirangi huri noa i tona katoleta, me te haere hoki ki te mahi. Ka rapu ia e toru nga ruma ano, i tenei wa mo te whakaaro whakarongo. Te reo irirangi i titiro rite ki tetahi atu te reo irirangi o te rahi i taua, engari ki te torutoru noa nekehanga o te ego, te reira i taea te puta ke ki te whai hua detector o te huna i te hiko whakaaro whakarongo.
  
  
  E kore ahau i tiaki, ki te i koe te whakarongo i roto i runga i ahau. I nga mea katoa e pā ana ki toku tuakiri tūturu rite Nick Carter kua ora mō te haumaru i te wahi atu i te Le Superbe Whaitua. Engari i ahau te tango i te tere titiro i te hou, me te tino mātanga ataata taputapu: whānui-koki arotahi kahore he nui ake i te mahunga o te pushbutton, te ahei o tuku i te whakapakoko ki te mata atu i te kiromita atu. Te reira i taea kua whakahaeretia e Nick Carter o te kupu, ko te neke i te rīpene ki ahau te tango i te reira motu, me te oiling te Luger, i te rummaging i roto i te mea ngaro i wehenga i roto i te hiahiatia whakakapinga o te TT hau poma ranei te tahi atu taonga tākaro (i te Hangarau Tinihanga Tari) e kore e tino pai oku hypersexual, te māmā ahua o Jerry Moe, ko te Texas playboy.
  
  
  Reira i riro i te kotahi ararā i roto i te piha ora, i te iti titi tuku i runga i te turanga i roto i te kokonga o te rūma. Ko te huru ko te pea nui ki te tiki ake ara te tino muted whakahaere i roto i te rohe. Mahue tona huru, i reira i reira.
  
  
  I reira e rua ihs i roto i te whare moenga: kotahi i muri i te whakaata i runga i te tauiraa i te tepu, te tahi atu i te hawhe te huna i muri i tetahi o nga papanga pātene i runga i te quilted headboard. Kihai ahau i mohio ranei ki te ite i flattered ranei he i tenei taikaha te moni i roto i taku whakamahi o te moenga. Engari i waiho e ia tona huru anake. Rānei hopuoro ka taea e te mahi e rua ara, me te ahau i ai e taea e ki te whakamahi i ih rite harakore aroaro o ratou katoa hoki AH.
  
  
  Kahore he tohu o te tetahi mea i roto i te kaukau. Tenei ko te wahi e tika ana ki te meka e te rere o te wai e taea te meinga raruraru ahakoa, ki te pai eavesdropper. Na, ki tonu ahau i ki te whai i te aparauraa nui ki te Hema libo, e meatia e ahau i te reira ki te ki tonu i te mahi tahi o te ua, rere körere, a korerotia ana e makere.
  
  
  He iti iti flustered, i kai ia i tana matao te parakuihi, me te ka tangutu ki raro i runga i te moenga. Me whai te reira i te haora, me te hawhe i muri mai, no te te anake te tuku e ahau te ua i te karanga waea. Te reira i Camille. Marama, kanapa, me te tiaki . Ka ui ia ki ahau ki te ee wai i awhina i ahau.
  
  
  Ko te roa e taea e ahau te totoro i roto i toku ora, te pai ko reira hoki toku tamariki. Na ahau haamauruuru ia, ka mea, hey (te pono) e te rongoā semeio i awhina i ahau, engari (te mea e kore e pono) e tonu ahau i ite i te iti shiver, ahakoa ko ia te tango i te pire ki te tiki i te whai wāhi ki te tiki i etahi moe.
  
  
  "Ki te kia pono o," ka mea ia fakamātoato, " tō kaitahu ko te iti atu nui atu i te noa te tīkākā. E hiahia ana koe ki te tiki i te tahi era atu. Lenisou ka karanga koe. A, ki te taea e koe, e nehenehe tatou e te katoa te whai i te mutunga o-po te tina, me te ka haere ki te hōtuhi te whakaminenga. Engari ka tangohia e te reira e rave rahi haora. Te reira tonu te mutunga o te tina i roto i te Rime. Na te tiki i te tahi era atu. Tino ahau e hiahiatia ana i te tahi haora i hoki toku ataahua maimoatanga ki te whakaora i te pānga kino o te whakamutunga po!
  
  
  Ua haamauruuru ahau ano e ia, a maka ana e ahau hoki i runga i te moenga, e kore e ki te hinga moe, engari ki te tuku i taku tinana marino ki raro i toku ngakau tirohia i te meka ka hanga mahere.
  
  
  Tenei karere e pā ana ki te mutunga o te tina e kore e hanga tikanga nui ki te pai. Pōti tauari tirohanga whānui ko te pai noa. Ko tōna rawa ano te kuware e pā ana ki te rawa nga mea maha, me te ake ana mea ako e pā ana ki te "te Mutunga o te Ao", te pai i reira. Pea ka taea e ahau te whakaheke i te tahi marama i runga i tenei pouri.
  
  
  Lenisou huaina te meneti torutoru i muri mai. I tukua e ia i roto i te torutoru fakalotoi te aue a, no ka whakahokia e ia te waea. Hakari i whakaritea mo te rua-e toru tekau, i roto i te tau eatery e kore e matara atu i te hōtēra. Te hōtuhi kōrero ko te ki te tango i te wahi tonu muri iho, i roto i te karapu o tutakina i te ruma hui.
  
  
  "I reira ka kite koe i ētahi kiriata ki ētahi atu taipitopito a tawhio noa to tatou taputapu," Lenisou mea. "A na ka tonu te rongo te matua wahi rārangi."
  
  
  "Gee, te hinaaro nei au e, Lenisou," ka mea ahau. "Engari tonu ahau ite rite ahau kua flayed ora."
  
  
  "E kore ahau e hiahia ana ki te rere koe, Jerry," ka mea ia sourly, " engari ko tenei kia nui, me te ngā mo koutou hei investor... te Kore koe e kua puta ke to koutou ngakau."
  
  
  "O te akoranga ko ia tonu i roto i te dell," ka mea ahau. "Ahau tika tumanako ahau e taea te tiki i roto i te katoa tenei hōtuhi kōrero."
  
  
  "Te faahiahia," ka mea ia. A ka korerotia e ia ki ahau e ia i pai ki te whakarite anō i te tīmatanga o te tina he bit kia taea e ahau te tiki i te tahi era atu. — A ka meinga e ahau mohio e matou te whakaoti i to tatou kai ki te Romagna parani a tawhio noa toku hapu o te whenua." Tenei ka hoatu e koe te kaha ki te whakamātau i to tatou rangahau horopaki. Ia.
  
  
  I ahau i te rima haora o te wā noa. Wairori te pātai rite ki te me pehea ahau ki te kia te whakamahi i tēnei wa ka whakahokia e tata tonu e toku venerable sentry, e huatau ai te patototanga i runga i toku tatau, me homai e ahau i te pūhera i mahue ahau i runga i te ripanga i raro nei.
  
  
  "To tatou tohunga ki te hanga i te tino e te reira e kore te mēra poma," ka mea ia. Engari i noho ia ki ahau i roto i te ora ruma, tae noa ki whakatuwheratia e ahau i te reira, kahore tetahi pahū ranei radiation. Ko te reira i te neatly pato fakaafe ki te whakatuwheratanga o te whakaaturanga o te primitives i te Via della Fontanella Taiwhanga muri i te rātū.
  
  
  Te whakakitea e ahau ki a ia tenei ki te emu ki te kōrero e i roto i te wā i hoatu e ahau i runga i te rārangi o te ahurea suckers. Kata ia, ka mahue i ahau anake.
  
  
  A, no te te reira i te haere, ahau whakaurua toku koromatua te titi i roto i te kotahi a tawhio noa te pito, me te ngāwari tangohia i te kirihou i mohio ahau i te reira. Te reira i Hyman o te pūrongo i runga i te mea Matau-i kitea i roto i e pā ana ki toku pātai i te torutoru haora i mua. Te waho huarahi o te kāwanatanga, ngā pokapū kia whai i te speed o te tupuria putoko, engari iti kāwanatanga, ngā pokapū pērā i te AG ka taea e te whakahaere i te tere o te marama ki te tika.
  
  
  Te reira i te ono hina iti tapawhā i runga i te tapawhā mahere ki waho o te uhi kirihou. Ego kawea ia ki roto ki te whare moenga, a ka mau i roto i te 200x whakapaipai i whakanui te karaihe a tawhio noa te huna i te wahi i roto i toku takawaenga kopamārō. Ka hoki ahau e hiahiatia ana te tauturu o toku bedside rama ki te e kīa nei te piri kikī te raraunga, me te whakawhiti ih ki te mahara.
  
  
  I te tuatahi i te tapawha i roto i te nuinga hōhā ngā taipitopito o toku hawhe-miriona tāra tirohia, me pēhea te reira i mirimiria ki reira a ake i te hiahia ki te wete. Ko te tuatahi e rua, me te tuatoru i e pā ana ki te tātaritanga o Anderson ake scribbles, me ia ite e te atamai takatu o te ratonga ā-i mahi kahore atu e pā ana ki te reira atu i te i ratou e pā ana ki te ana mea. He huahua ki te ingoa fakatefito a tawhio noa te pukapuka L, ki te reta H i runga i reira, me te illegible Jung... Me te ki te tahi mea atu, i ahau ka he tatini rerekē ngā whakamārama. Ko te mea anake e hanga tikanga ko te tikanga e ia, kua hoatu e ia, te meka e te reta L i taea e te tikanga Lugano, te wahi e Dottore-Ahorangi Simca mistletoe i tona hononga ki te Swiss pēke. Engari i te pai, te auraa te reira te tahi ahua o te fiddling with franks, me te lire. Odin a tawhio noa te taunu ki te pānui i te scribbled kupu kia pehea te mahi i koe rite ki a tatou, te pakeke te korero: taitamariki tupu, e, i roto i te tahuri, kia kōrero ki a Piero Simca, e homai ana i te tupu o te huru. Tetahi tautohe e te reira kia jungflucht, tetahi jung-freudig, tetahi jung-flucht, aua whakangā, he hari, he kanga. Ko tētahi ko te ara atu heahea atu i te tahi atu. Tenei ko te aha te āwangawanga doodles.
  
  
  No te AA ti'araa, me ahau he rārangi o rite horihori taea-i te ti'amâraa pānuitanga, me te pereoo association ki te iti gentry. Ano e kore te mea tino arorau. Ahau e kua kitea e ahau i te reira mō te tekau meneti i roto i te whare pukapuka puta noa i te ara i te karere.
  
  
  Ko te tuatahi e rua ngā tapawhā i te timatanga o te rua o nga raina i roto i te ētahi atu pārongo āmiki e pā ana ki Tā Hugh Marsland, Lorenzo Conti, Chris Mallory me te Piero Simca. Ko tenei katoa rawa ngā, otiia e kore ahau e pai ki tetahi mea i roto i tetahi kaupapa. I tua atu i te pea he nanakia te hinaaro, i honoa e ki te, i te iti rawa i roto i Tā Hugh, me te Kau, i te nui o te aronganui me te hinengaro te pāhekeheke, i te mea e kore e te tahi mea e e kia onge ki te kitea i roto i te fare o te kiriata nui tau. Ko te Kahui o raruraru whakaaro ki te pokapū te nuinga a tawhio noa te pounamu. Ko ia te wā, inu, me te nuinga o te nohotahi te nui o te waipiro, te pai. Engari i te wa ki te wa, i te wā o te ono marama ki te tau, me te hawhe, tetahi wahi i roto i te huru o te kuao kau, i te haumaru te hopu i rongo, me te huru, i te tangohia ki te whakapū ki te tino haumaru u fare. Ahakoa te pūrongo pitopito kōrero Lenisou o te neke ki te rehukeka, e Camilla whakahuatia i mua i, engari i te huru ana i te kore e pā ana ki te taero, waipiro ranei. Tenei anake i tupu no te, rite maha i te take, ko ia lena ranei pau katoa te rēreretanga e ia te pütea i tona kingitanga, a tona imperial ara o te ora. Kua kite ia i taua Huru whaea o te utuafare, i te iti, engari i tahito ra hi'oraa, i te pono ake i te whenua a tawhio noa Rhymu. Te hotera katoa o te whenua, me te taonga i expropriated tuatahi e Mussolini o te fascists, me te ka, i muri i te whawhai, e te Christian Democrat kāwanatanga.
  
  
  I tana hoki e kite e wha tau ki muri, ka anake mo tona io haumate, Lenisou i te ora, me te noho ki raro i te taua whenua i tau faafaaearaa i te fare i reira Studds i te kotahi-a tawhio noa-te-huru wā whawhai ki te tremens delirium. Engari ko te reira i te utu, te rongonui, me te whai mana i roto i te whare, me te ki te i ahau ki te rangahau i te manawanui rārangi ki te hanga i ngā hononga hou, e ahau, kua kitea te hawhe o te iwi nei i puta i runga i te whārangi mua o te Barents Moana rohe i roto i Europe, me te pai kia rite tahi te Ameliká a Ahia.
  
  
  Tā Hugh Marsland i te tangata, ki te kahore kitea hape i roto i tona koti o ringa. I runga i te ara i te whaihua ākonga puta noa i Birmingham mā te Oxford, i ia te maha unproven kohakore. Ko ia tonu te piki. Te reira i te ngaro kaha ki te kopikopiko noa complexes ahumahi tika i te aroaro o ih haere te ranea ranei ka haere te ranea, kua monetizing ona hea i roto i te pauna sterling, Swiss francs, ranei tiamana tohu. Ka waiho ia hei i te milioni e rave rahi taime i roto i te pauna, me te i roto i te tara e pā ana ki e rua rite nui. Te mauruuru Kuini i whakawhiwhia huru i te knighthood no te huru aroha mahi (te Tikanga o te Emepaea o Ingarangi, i te tau 1963; Kaiaka Rangatira o te Tikanga o te Emepaea o Ingarangi, 1971), ahakoa toku notes tohua e te huru o te ngā mahi i te nuinga iti ki te maka ana i tona ingoa i runga i letterheads, me te miraka i te pou o te hapori. Puritia e ia te maha o ngā āhua-utua tūranga, tetahi o nei ko i roto i te United States i roto i te UN wehenga o UNICEF. Kihai ia i marenatia, engari ia pai kotiro, me te tahi taime i te au ra, he iti ware ki a ratou, ahakoa kahore i ia tamata ki te noho atu i te iwi whānui kākā.
  
  
  Piero Simca i, käore, i te nuinga ngā o te wha. Rite Lenisou, ko ia e pā ana ki te tawhito hi'oraa. Engari i rite ki te Lenisou, ka pupuri i te utuafare taonga katoa i roto i te kawanatanga rerekē, me te mistletoe tuatahi whakapaipai whakanuia e te anaanatae i roto i nga mea katoa i te ahumahi matūngahinu ki te taonga toi. Ko ia mercilessly whakaweti me te mauiui no te mea o Rost o te ego, kore rawa ia i whakaae ki te tuku i a ia ano ki te tahuri ki te buffoon, me te e tēnei wā, Rost o te huru kua riro i te ringa o runga. I Trieste ki te Sicily, i te huru i huaina te Iti Rapa. Ego ngā whenua i tū i roto i te raki, e tata ana ki te Moana o Garda. Ka tomo ia ki ngā mahi tōrangapū, ano he Christian Democrat, engari i muri i wahia atu ki te hanga i tona ake noa atu i te tika-parirau splinter rōpū. Ia whakauaua te faufaa i te katoa i roto i te pōtitanga ā-motu, engari te huru ake, pōti tonu mai te huru ki te Kaumatua, te wahi e whakamahia ana e ia tana tūranga ki te whiriwhiri i me te hinana ki te katoa te tahi atu i te rōpū. Kua ia kua he ia ki te kaitohutohu ki ngā rōpū katoa, tae atu ki te ao. Me te UN kua whakamahi i ona ratonga ki te whiriwhiri ki Arab ngā rōpū kaiwhakatuma, Amerika ki te Tonga Tupamaros, a ka tutu rangatira i huri noa i te Central Africa. Te Milanese niupepa called huru "iti Henry Kissinger," a pea e kore e ko e te taua i te kino mahara whakamāramatanga.
  
  
  Ko te whakamutunga square i nga wahine o te rohe. Tuatahi Camille, ka Roseanne. Tenei i aru e te rārangi poto o Camilla o te aroha, e te pānui " ko Wai, he Aha, i te Wahi - Italian ahumahi, ngā mahi tōrangapū, te pūtea, me te ao whiriwhiri." Te nuinga o te iwi i runga i te rārangi i avowed mohoao o te wahine o te iwi whānui te ingoa, engari ko ahau te ahua miharo ki te kitea Piero Simca i roto i a ratou, ki te mōhio e te huru ingoa i roto i tona whare moenga, i Kore Lupo (a Ihowa, Wuruhi). I wāhi kē, kihai ia i whakahuatia i rite tino kaha i roto i te epa, ko te aha i mohio ahau e pā ana ki te Camille roa e ia i taea e tetahi tangata, kahore he mea pehea te nui te iti ranei ia. Kahore he mea motuhake e pā ana ki ngā mahi tōrangapū i roto i te della Camilla, e tika ko ia te rēhita rite te communist, e te tikanga kahore i roto i te Itari. Ko te ahua o te chic i roto i te taonga Pākehā kiriata, me te whare tapere porowhita. Pierrot tamau ia akomanga, me te aitua whakahuatia i a ratou ki te Camille a tawhio noa tetahi pākiki, me te tōtika te pānga. Taku e hiahiatia ana i te Roseanne te titiro atu ngā i roto i te marama o toku ake adventures. I whanau ia i roto i te Padua anake te rua tekau tau ki muri. I reira, ka haere ia ki te kura, me te haere ki te kāreti mō ngā tau e rua i mua i te hoko i te kaitiaki rere i te tau o te 19.
  
  
  Hei utu, te reira hohoro ka oho mai i te motu rerenga ki te intercontinental mea. Ko te take he aha ei i ki te waiho i te whare wānanga, ko te no te mea o ona association ki etahi Maoist ākonga me ona mahi. Engari ko ia kua rēhitatia hei mema o te Monarchist Whakaoranga Rōpū, i whati mai i te rōpū o te Piero Simchi. Ko te reira pea e hanga ana ia i tona mahi whakawhetai ki Pierrot o ngā tūtohutanga, rite tona papa i te tuari o ētahi o te taha raki o te whenua o te Iti Rapa.
  
  
  I tenei katoa, i mahara ki te waiho i te ahua whakamātau whakamārama, engari te mea whakaara ake ngā pātai i te whakautu. Ki te mea ko ia te hopoia whai wāhi i roto i te" Miro o te Rangimarie " i roto i Pierrot, he aha e hey whai wāhi i roto i te ngana ki te patu i te Texas koura, heihei i mua i taea e te reira te takoto ona koura te hua manu? Ranei kua ia kua wehea tawhito hononga ki tenei tangata a noa, whakamahia Pierrot hei tawhito utuafare i mohio? E kore e tenei e te wā tuatahi e te tangata kē taha ki te tiki i te mahi ratou na tino mate e hiahia ana, tika ki te koa ratou rangatira. Engari ki noa tetahi mea te hongi, ano "i Te Mutunga o te Ao," toku wheako o mua e pā ana i te reira ki te whakahaere ki te moni, e kore e he matapōkere ngangau rōpū o te iwi taitamariki.
  
  
  Ki toku whakaaro ka anga ki te miro. Ko tētahi o nga ara pai ki te mutu te maumauria e toku wa i runga i te whaiaro-fana'oraa, ko te ki te karanga i te waea Roseanne ka hoatu e ahau. Te nuinga o te air i hoatu e te kauhoe i te mau melo o te ra atu ranei, na ka hoki mai ratou i te roa o te rere, me ia farerei ki Rosana, mehemea ia i dg i te mea ngaro, e kore e ranei, kawea mai te ahua rerekē o te mistletoe ātahu. Heoi, Camilla ka pukumahi rawa ki a ia te beautician mo te muri torutoru haora.
  
  
  Ka kitea e ia ia ahurei i roto i tona pukapuka, a hoatu ana e ia ki te kaiwhakahaere hotel. Taku aho ko te tino tata te patapata, engari ki toku o nāianei, image, kihai ko reira rerekē ki te hiahia ki te karanga i te kotiro pretty. Rawa mai te maha o te mau melo o te anti-Nick Carter kaupapa ranei te anti-Jerry Ki te kaupapa e hiahiatia ana ki te mohio ana e ratou kua wiria ake i te kotahi.
  
  
  Te karanga, a ka whakahoki i te kotiro ki te Central American nako me te ihu stuffy. Na ka rongo ia ki tona hamama, " Rōhi, etahi joker, Moe."
  
  
  Ka Rosana reka, ◊ aitaata reo. "Hello, Jerry. He aha te maere! Kihai ahau i whakaaro ahau hiahia te whakarongo i a koe ano, na, e kua kite koe i enei katoa ataahua ki te iwi huri noa i te kiriata. Haunga, ka rongo ahau i runga i te reo irirangi e koe i kahakina me te ka koe ka rere atu. Whakaaro ahau ko koe i roto i te hōhipera, me te kore e taea e... uh, mahi i te tahi mea.
  
  
  Haere mai te reira i roto i na charmingly me te innocently e te reira i kore e kitea he ki te waiho i te iwa-ki-tetahi tupono e ia i te ringa e tohu i te Makinui i roto i te nirahia i te koti me te Pepe.
  
  
  "Kahore," ka mea ahau i roto i te taua, ka pai ai te reo. "Ko ia e kore e i roto i te hōhipera, me te ahau i taea e hoki ... er ... te whakamahi i te tahi mau mea. Engari, aroha Roseanne, i reira he tonu te tahi mea e kore ahau e mohio e pā ana ki, me pea koutou e taea e te awhina i ahau feruri i te reira i roto i, ki te whai koe i te wa.
  
  
  Tana kata, ko te rite whakarihariha i rite te mea i te monamona. "Ahau i nga wa katoa te whai i te wa ki te mahi i te aroha mahi, me te tango i te tiaki o te koe," ka mea ia. 'A, no te?'
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "Kia pehea te e pā ana ki i teie nei? I ahau i te nanakia te honore o te maka ana i te kaitiaki haumarutanga i roto i te mua o toku piha. Otiia ki te korerotia e ahau ki a emu, ia ka mahue i toku manuhiri.
  
  
  "Ah," ka mea ia. "Ko te ara whakaongaonga ake. Ka waiho e ahau ki a koutou i roto i te rima meneti, i runga i to tatou whakamataku te tauira waka."
  
  
  Puritia e ia tana kupu. Kua ia faaara e i te sentry mo te ra, me te patototanga i ia te faatura ki te hae kauwhau e te kotiro nei i kī ki te waiho i te nēhi i tae mai. "E kore he nēhi, ko te kaihaumanu tinana," Roseanne mea fiefia. Ia pakaru ki te piha ora, te mau hina, puhuruhuru koti huruhuru me te rorirori hina hat, ka rite ki te potae. Ka kawea ia hat puta noa i te ruma, te whakatakoto i te reira iho i runga i te tāpihana chair. Katahi ia ka piki i roto i tona koti.
  
  
  "Toku Atua," ka mea ia i roto i te kupu kotahi. "Ko te utu nui atu te moni i roto i te tūmataiti atu i runga i te rererangi, me te titiro koe kia pai i roto i reira, rite koutou katoa kōrero i hanga ake te tika ki te whakaaro o te matua kia homai ki konei ki ahau."
  
  
  Kahore he koti, Rosana o te roroa, kahurangi feruri i hipoki ki runga i te Rivnenskaya tika nui ki te whakatau i nga whakaritenga o te iwi whānui e au maitai. Ko ia mau i te kakahu poto katoa i runga i te marama tika lilac rauemi. Ataahua ona waewae i hipokina e pearl-hina, tokena. I roto i tona hina suede tūāpapa hu, ia tae tata ki toku tukemata.
  
  
  "Pai atu i roto i te kākahu, tuari i?"ka mea ia, piu ia i te pito maia me te glancing iho i tana whanau huha.
  
  
  "Kia whakaatu ahau ki a koutou i toku haehaa ruma tuatahi," ka mea ahau. Ia gallantly ka mau ki tona ringa. Ka tahuri ia, ka aki ia te tinana ki te toku. Hei utu mo o te ata, hoatu i ahau ki tona ringa, i homai e ia ki ahau he tauahi e whai wāhi ia te tinana katoa.
  
  
  — E kore ahau e whakaaro e koe i tukino i te katoa. Ka hotu ia, toia hoki i te torutoru inihi. "Me ahau te haere tonu ki a koutou rite haurangi."
  
  
  Ia te putanga ki te ahuareka, no te kitenga ia te nui te moenga ki te whakaata, me te pihi i unu puta noa i te reira, no te tomo i te whare moenga.
  
  
  "Te reira e kore e rite te hunga i whakatara i te manureva tūru, Jerry," ka mea ia, e noho ana i runga i te mata o te moenga, me te whana atu ia ori slippers. Ia wharanga ka oho tona ringa ki tona hope, a ka anga ki te wahia iho tona tarau. "Ko te rite ki te Olympic puna kaukau mo te hunga i whakatupuria i roto i te tāpu wera." Ia blinked pakeke. "Ki ahau te pānui i waenganui i nga rārangi, me te whai i te tākaro i konei ki te Signorina Cavour a, no te ratou mau koe, tino?"
  
  
  "Well, — ka mea ahau. "Ia aitua haere mai i roto i te. E mohio ana koe kia pehea te ko reira, Roseanne. Tenei te ao o cinema...
  
  
  Roseanne kata ano, he ahuareka te ataata e whakarere wherahia ana katoa i runga i tona tinana. A na tona tinana i te whai wāhi mō te ara atu i te pānga.
  
  
  "I reira te tahi mea atu i roto i te pepa," ka mea ia. "Ka mea ratou e koe i kahakina tino tahanga, me te tuatahi whakaoho i whakaarahia ake nei i te ataahua Camilla. Ia uihia no te rongo whakaahua ki te whārangi e aki ki a ia, te ahua ki te hei i runga i te waea. Pooh, Jerry, kaua e whakaaro ki ahau i hae. Te hae i te mea no te wahine te hunga e kaua e mohio pehea te maha rerekē, wheako faahiahia i te katoa kia whai."
  
  
  E hiahia ia kua tangohia atu tona koti me te i fumbling ki tona whitiki.
  
  
  "Kati," Roseanne whakahau. "Ka meatia e ahau reira ahau. Koe e mate. I ahau ki te mahi i nga mea katoa mo koutou.
  
  
  Ia ata panaia ahau hoki ki runga i te moenga, me te ka timata ki te kākahu ahau ki cooing tangi ki tonu i te aroha, me te faufau kupu reka.
  
  
  Ko ia ano te ataahua, e minaminatia kotiro hiahia kua ia i runga i te manureva, engari i reira ko te tahi mea rerekē, te tahi mea io, me te ārai e pā ana ki tona mutunga awa o te kupu, kahore he mea pehea te uri kihai ratou i hanga tikanga nui ki a tatou. Ia kihai i nui i runga i te raau taero; tona tinana i te korenga āta. Te reira i kore ngira tohu i runga i te satiny kiri o tona ringa. Engari ka korerotia e ia, flattered ahau, ka rite ki te mea i ia te hanga i te toko kaha e kore e ki te pokanoa ki a tatou i tuhituhi matou ki raro, ki a ia pātai, ki te kahore i roto i te tautoko o te aroha. Ko te pātai ka ui ahau ki a ia ki te ui ki a hey, kia rite ki te ahua o te ru, i te pānga, e whai i ahau ki te mahi ki te whakaaro whakarongo. Engari te ia kia kua whangai ana i te tika wahanga o te (ahau) whai hua hala e enei whakaaro whakarongo.
  
  
  No te mea o te ara, tatou ka haere, ara tenei wahi iti o te mōhiohio hē kia maka atu hoki i muri mai. Roseanne kua oti ia ki tonu i te nursing hōtaka. Ia tonu, ngohengohe, me te ngutu mahira arero i rite te te whakaora Camilla magic wai, me te tamata e ahau ki te hoatu ki a ia rite tonu te maha tinana eé, i a ia i hoatu e ahau. Ka matou i runga i te moenga. Rosana o te whānui, te amipere kanohi rēhita to tatou i nga nekehanga i roto i te whakaata, me te mea ia i te kore anake i te hoatu ia ia, me te ahau i pai ai, engari ano hoki i whakarite i te whakamutunga whiriwhiringa mō te harem o te tahi mau ke te hinu sheik.
  
  
  "Aue, Jerry," ka mea ia, tonu te wiri i to tatou tumutumu. "Ko te pai rawa." E au ra e nah kihai i tika pāngia e te sex, kahore he mea pehea te taumaha, me te utu i te reira i hoki tatou. Te reira te wā ki te whana i te ake i tenei kaiahuwhenua, me kahore he tangata whakarongo, ka te kitea te reira tūpato e ahau au e whakaatu ana i te tahi i muri i te pākiki o inanahi take.
  
  
  "Whakarongo," na ka mea ahau, stroking i ona makawe, me matou e totoro ana ki runga i te moenga i muri ki tahi i te tahi. — I a koe te korero ki te tangata ko ahau i noho i Le Superbe, here?"
  
  
  Tona tinana ingoa o tona arero unuhia atu i toku ringa, ko ona kanohi kanapa kihai i kemo. Te tākaro o nga kanohi i te pai-mohiotia tohu o te faitotonú, engari kia rite ki te nui o te reira, ka kite ia i a ratou ka rite ki te tohu o te he mahino teka.
  
  
  "Kahore, Jerry," ka mea ia. 'Aue, e toku Atua. Ia hurihia atu ai i ahau, a kumea e ia ki runga ki te noho ake i runga i te moenga. "Ka taea e koe e kore pea whakaaro koe e ahau tetahi mea ki te mahi ki nga kararehe hoki e whakamamaetia koutou." Tīmata ia ki te tangi. Me ki te he hivá i tenei katoa shuddering kororia, ko te pai e kotahi ano arahina mai i te kotahi ki te tahi atu, tenei te wa ake te ata, i a ia ka mau i runga i te tūranga o te kaitiaki me te kaitiaki. A, no to tatou manawa i te ara ano, ka oti i ahau toku uiui, i ētahi atu apologetic, hoa, engari tonu mahira, me te tika ki toku mahi.
  
  
  "Te tango i te kaka, Roseanne, aroha," ka mea ahau. — E kore ahau i whakaaro pera. Engari i reira ko te kia ohorere, me te kia tino horihori. Haunga, kahore he tangata i mohio ki ahau i konei.
  
  
  "Ha." Roseanne whakaaetia toku whakapāha a hoatu ana e ahau te pōrohe rārangi o kihi i toku kauae ki toku pito. "Tangata katoa i roto i te Rime tonu te kitea i roto i te tino hohoro, Jerry. Ki tonu i te noho o te hotel, taxi driver, koutou kiriata kauhoe. Ahau whakaaro te tangata mistook koe mo te tetahi atu, kihai ratou?" "Ia riro te reira," na ka mea ahau. "Engari, kua kite koe, e kore ahau e mohio ki tetahi mea e pā ana ki koe, ki te kahore e koe he ataahua, me te tino ahurei i roto i Spain, a i haere mai ai koe i te waina te whenua o Colognola."
  
  
  "Padua," ia papaki ahau whakaarokore, takaro e na roto i te titiro i roto i te whakaata. — E koe ki te tino whakaaro ahau pretty, Jerry?" E kore e nui rawa?
  
  
  "Kihai i taea e ahau te tu i a tatou te inihi atu," na ka mea ia hawhe pono. "Me te inihi iti e kore e kia nui." "E o te tino pai," ka amuamu. "I roto i te rūmātiki ka korerotia e ahau ki a koutou te mea he kuware kotiro ia."
  
  
  Ka korerotia e ia ki ahau tana biography, e whakapumautia ano te mea i ahau kua kite i roto i te microprint. Ia ara whakahuatia te Maoist rōpū i te whare wānanga, me te ka tukua te reira, ano he tamariki râ. Me te whakawhetai ki te Pierrot o te tautoko, ka whakatika ia i te mahi.
  
  
  Tenei ko te whai wāhi ahau ki te hiahia te tumanako hoki, me te inaianei ko reira toku tahuri ki te hopu i te reira ki te ranunga o te inoino, anuanu, me te hae.
  
  
  "Iti Casanova,"e piti. "Titiro, kua rongo ahau i te tahi mea e pā ana ki te huru ingoa o te katoa wahine. Me te whakaaro o koutou ki a ia... Ia, e kumu ana niho convincingly ki te pana atu i te whakapakoko o te Rosana me te Pierrot, he image ake pukuhohe atu i te ino.
  
  
  "Na ka mea ahau hiahia ahau te korero ki a koutou i te pono, Jerry. Ia ara e ia te kauae te reira te kaki. "Na i hanga e ahau i te aroha ki te Kore Lupo , a kihai i reira rite kino, me te whakarihariha, i a koutou kia whakaaro. I te ara, i to koutou wera Camilla kei te papaki nui atu i te he ka hoki mai, me te kore e taea e koe whakarongo mai ki ahau vahavaharaa ia, e taea e koutou? 'Te pai. I tona mangai te miro i roto i te snarling te riri. "Kia mohio koe —" ka mea ia,"e te reka kotiro taitamariki o te onge faifakamoui te hunga e homai noa, ngā ratonga."
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "Ko koe tonu te kitenga i a ia?"
  
  
  'Te kitenga o koutou? Roseanne mea. 'Ae. Toku papa, i mahi hoki ki a ia. Me te ia o te nui me te auau tuatahi-te piha haapiiraa pāhihi. Otiia e kore ake atu i te e, Jerry.
  
  
  Te reira e kore e hanga tikanga nui ki te whai i te reka, me te kore i taea e ahau te keri i tetahi atu, kahore heheu i ahau. Ko te wa i muri kite ahau i a ia, ka meinga e ahau tino te reira i te wahi ka taea te humarie tōna tūhuratanga. Matau inaianei, i te wa i tika te māka atu.
  
  
  Ka rite ki te piri toku whakaaro, e ia tae i roto i te ki te tango i tetahi whakamutunga taikaha te titiro i roto i te whakaata.
  
  
  "I nga whare moenga, kia whai i te taiepa rite tenei," ka mea ia. "Ki te haere ki te waiho i te taonga... Engari inaianei ona ka ki te haere. I ahau i te hui i roto i te haora.
  
  
  Tona kihai te manukanuka i te reira. I ahau i te tina, i te whakarite i roto i te haora.
  
  
  — Ka karanga ahau a koutou apopo, " i ahau i korero ai. "Ranei ka taea e koe te karanga ki konei." E kore ahau e mohio he aha koutou hoa o te hōtaka, ko te, engari Pierrot me ona hoa kua hanga e ake te huru mo toku urunga ki te kiriata pakihi, otiia e kore ahau e tenei whakatakanga i to tatou reunion.
  
  
  Ko ia kē te kakahu ano, ki te e te mea hiahia karanga koe i te taupoki-ake o te hauangi te kakahu, me whai ia i a ia ki roto ki te piha ora. Na ka pa whakarere, ko ia ano te marino, me te nui rite kua ia te taime i ma'iri, noho nakohakoha, me te ngākau ki a ia he pakarukaru koroki.
  
  
  "Kua e koe i hanga e ahau kia hari i roto i te taua wa poto, Jerry," ka mea ia. "I runga i te rererangi, me te ka i konei ano. Na nui kia akakoa te reira ahau, a hanga ana e ahau e whakaaro."
  
  
  Ko tōna titiro rite te nui rite ia ki te whakarite ki ona hou, te tūāhua. Ko ia i kata.
  
  
  "Kaua e māharahara, Jerry," ka mea ia soothingly. "I runga i te whakaaro tuarua, e kore e ahau te tikanga o te imiraa i te i te huarahi ki te marena koe rite ki te nuinga o ngā kōtiro e. Au whakaaro ahau e pā ana ki ētahi atu mea. Engari apopo ka kōrero tatou me te tākaro."
  
  
  I muri i te kihi, ia maui.
  
  
  Ka hoki ahau ki te ruma ora ki te mana'o e toku pātai kia whakapataritari i etahi mahi i roto i tona huarahi, kahore he he ki te hemo whakaaro i roto i te aha te ahunga enei mahi e whakawhanake.
  
  
  Unuhia ana e ia nga pihi i runga i te whakaata i mua i te heunga, me te kakahu mo te tina. Toku transistor kihai i hoatu e ahau tetahi tohu, engari i roto i te TT tari AUE, kia whakakitea mai ki ahau he whakaata o to tatou iho te kairangahau, e maitai te tuku i te ataata, image. Wāhanga hiko i marara katoa i runga i te mata, me te takitahi ai kua iti rawa hoki ih ki te kia detectable i roto i te rapu. Kihai ahau i tiaki e tetahi kia pai matakitaki ana Rosana, me te ahau kia pukumahi i runga i te nui moenga, otiia kihai i taea e ahau kia prying kanohi e kite i toku takawaenga kopamārō, ego ngaro wehenga, me te huru tirotiro.
  
  
  Ke e ia tona take mo tetahi i tetahi, e ia te rawa i hanga ki te huna i te Luger hia. Ki te reira ko te tahi mea tupu e haere i runga i ki te Camilla i roto i te tuatahi tuarua ranei te hawhe o nga ra, i ia ki te hohoro tango atu e ia ona kakahu, kahore e whakaatu ana tona mata. Engari i te wa ano, e kore ahau i hiahia ki te haere unarmed ki te rohe unknown, tika rite unarmed rite po whakamutunga. Hugo, te stiletto, ko te māmā. Ia noa te hipoki te takotoranga: i runga i tona ringa maui ki te kahu e rua o te tapo'io, i whakaaetia hoki te tangata nei e tata kua tata tahuna. Camille o te wai kihai i mahara ki te tino whakaora i nga inihi o taku tinana. Rawa mai te hunga henimita e Camilla ko te tino hiahia i roto i te noho tonu. Ko ana mea kua haere kē tēnei whakamātautau ki te Rosana.
  
  
  I roto i te whakaata i runga i te totohu kaukau, ka titiro ia ki te tata i te hauora. I roto i te AH, e kore matou e mahi uaua te taka-ups, me te hanga i-ake, waiho tatou i te reira ki te iti brothers i roto i te tahi atu ratonga. Ahau tika pania te iti hina i raro i ona kanohi, me te hohonu na hunga torutoru kita i runga i tona mata. E, me te torutoru aue ahau kia i roto i te wā wa ki, kia whai whakaaro toku hoa hou, me te katoa te pakia e ahau kihai i tino ora ake i te taratara i te po.
  
  
  Ki tonu i te whakaute, e toku doorman arahina ahau ki te ararewa i te mutunga o te kauhanga, te wahi i tetahi sentry tukua ahau kia i roto i, me te arahi i ahau ki raro, i nga kaupae. I reira, i tetahi carbine ka haere mai ki ahau ki te counter. I tenei katoa, ko te tino whakapati, engari te mea nui atu iti kaha'ú toku mahi. I hanga e ia te hinengaro kia mōhio ki te ui Pierrot ki te akaanga i tona kaitiaki, te iti, ki te taea.
  
  
  Ia, Lenisou, me te Studds kua mahue, ko Tā Hugh i te tatari ki te tango i te ahau ki te hui i te karapu i roto i tona kaitaraiwa-aia i te Rārangi. E rua ngā āpiha pirihimana i runga i huira eke i roto i te mua o tatou, a i te toru o nga āpiha i muri i eke ki te pū submachine. Te tangata tamata ki te patu i ahau i runga i te ara, te reira e kore e kua a tawhio noa te tangata Pierrot o te hoa.
  
  
  I te tomokanga o te mistletoe karapu ko te rite i te languid, pouri, ultra-bourgeois hoahoa e Itariana rite ki te whakamahi i, no te haere mai te reira ki te chic, me te huatau. Katoa o te po whakamutunga o te rōpū ki reira, kahore hoki he tokorua o te pono whetu pakū, me te tokorua o hina-hina, stocky rangatira o ngā iwi nei i whakaurua ki ahau. Te nuinga o te pūtea me te torutoru hangarau tohunga. He ko hoki te screenwriter, Kendall Lane; he tūpuhi, te io, te kē American i roto i te puru flannel blazer, kirīmi slacks, me Gucci pore-flops. Te wa e hiahiatia ana e ahau ki te ruru ringa ki te tangata, ko ana mea ko te hauwarea, me te wa ana mea aitua ascenceur ki te tangata, ko ana mea i na timidly mawehe atu e te katoa me te whai whakaaro ana ratou e pā ana ki te haurangi oilman. Ki te tangata tamata ki te hono i toku tuakiri ki taua motuhake, unbreakable Nick Carter, i te aroaro o ahau i konei e whakapoauau e te tangata he iti.
  
  
  Tina ko te nui i roto i te ed, me te inu, me te i roto i te ōpaki ara egoistically whakahaere. Itariana te tango i Eda rawa tino, a e kore e tukua ki a ia kia pahuatia e korero e pā ana ki te mahi. Ko ia ia i waenganui i Lenisou me te Camilla. Pierrot me te screenwriter kei te te tākaro i tēnei kēmu i te ritenga atu o tatou. Camilla ataahua o te maimoatanga i hanga ia ia ataahua atu i te ake. Otiia i roto i ia take, enei ngā haerenga ki te beautician i āki, nui atu hoki te tahi pāpori, te mana, me te pāhekoheko ki ētahi atu kiritaki i ki te tāpiri ki te mea i pera maitai hakari i roto i te timatanga. Ia muhumuhu te viivii mea i tupu, ki ahau, flaunted ahau, kia rite ki ahau i te hou poodle, me te mau tonu i te nama mo toku tere te whakaora.
  
  
  Ko te tangata anake kei te whakahuatia te Miro o te Rangimarie ko te Kaituhi Motokā. Ia kia tīmata i roto i rite ki te kaituhi, me te inaianei Stahl ko te angitu screenwriter motuhake i roto i te tutei i te kiriata. Kihai ia i ite i te here e te faatura, Roma kawa e pā ana ki te korero e pā ana ki Ed. Whakaaro ia ia i te whakatara i te kōrero pai, me kahore he mea ki te mutu i roto i te korero te reira i te wahi i te wahi i mua i te mana whakaminenga.
  
  
  Ahakoa te aitua, te pea te pānga o te dexedrine e tonu i roto i tona pūnaha, Lane i te ahuareka, ngāwari-haere i te tangata. Te tinihangakore, engari clueless maui-parirau ohaoha, e te mau vahi i roto i te tekau tau atu i 1930. Toku nui pokenga i World War III. Tino tika āwangawanga. I roto i tenei whakaaro, i roto i te tua, mo tetahi o nga take mo te oraraa o te AUE, me toku ake whakarite. Te huru kōrero, rite te nuinga o te kōrero pai, tonu ka timata ki te korero: "he Aha te mea..."
  
  
  -"Te aha ki te," ka mea ia, kua tohu puta noa i te parahiraa i ahau i runga i te toru o nga akoranga o te pheasant, me te polenta, " tīmata te reira katoa ehara i te tetahi o te superpowers o te fenua Amerika, Russia, me te China, engari ki te rōpū o te moepuku, i te iwi ki te nui te mana, me te kaha ki te hanga i te raupapa o ngā heipūtanga i roto i te toru enei whenua? Te "nui e toru" e tonu huru rerekē ki te atu. A mai ratou katoa, kua nui patu karihi ki te whakangaro i te ao taatoa, e riro te reira i te Whaea, te Whenua i te waipuke. Miro i te ao, e mohio ana koe?
  
  
  Ka korerotia e ia ki emu ia e mohio. Otiia kihai i tenei i te bit tawhiti-tikina?
  
  
  "E kore e ahau whakaaro kia," Lane mea kaha. "I te ao katoa ko te paura pahūtanga. Just tango i te marama kotahi tekau ma rua o te tutu: i te Lotz kohuru, i te Olympic Games kohuru, i te London bombings, i te Belfast bombings nga wiki, i te mahi o te diplomats i roto i te Sudan, te pana o te kāwanatanga o Ingarangi i te Bermuda... Aue, e toku Atua. Me e te tika te matamata o te huka."
  
  
  "I reira kahore he Pakanga Tuatoru o te Ao a tawhio noa tenei," Emu ki a ia.
  
  
  "Ah," Lane ka mea, kia rite ki te hoatu i te emu te matamata. "Just no te mea te reira i katoa e totoro ana ki runga i tetahi he wā o te wā. Whakamātauria ki te whakaaro he aha e kua tupu ki te katoa enei mahinga i puta i roto i te rua, e toru nga ra. Tāpiri ki te e te tahi pahūtanga... he Aha te muri?
  
  
  "Na mea katoa, kia pupuhi ake," e uru. "Engari te reira tonu te mea i te bit maere ki ahau." "Tenei te whakahē kua whakaarahia e rave rahi taime." Pierrot tahuri i roto i tona tiketike heamana i te taha o ia, ki te whakahoki kupu.
  
  
  "Lenisou e taea e te whakamārama."
  
  
  "E te tahi mau semeio, Kendall e whakaratohia ana ki a matou ki te rua — te taumata tauari," Lenisou mea. "Me Whängai e matau rite pehea ki te kopere i te tahi mea rite ki tenei maitai. No te maramarama, me te hiahia viewer, ko tenei te nui te arai. No te ētahi atu, me te kāore hoki te nuinga o, te reira tetahi mea, engari nanakia black humor. Me ara mō te taumata tuatoru, mō te tino brainless, ka waiho te reira i te taua fantastic titiro e te ao katoa ka hiahia tino koe ki te hoko tīkiti."
  
  
  "Ko tēnei kōrero kua ki te noho i te uaua," Motokā tohe. "Black humor, ataahua. Otiia kahore he pukuhohe. Te whakaaro o te karanga tenei mea ngaro whakahaere LAL ka ngoikore tona, he iti.
  
  
  Ka ui ahau ki te apunga o te polenta.
  
  
  "I te whakakorenga o ngā momo katoa o te ora," Lenisou faataa. 'Toku whakaaro. Otiia e kore ahau e rawe tenei iho tou korokoro, Kendall.
  
  
  "Te Etiopiana te Whakaoranga Mua huaina iho HÄROTO," Pierrot mea. "Kahore he rorirori e pā ana ki te reira.
  
  
  "Well, kia kite i ahau," Lane ka mea, e maka ana i runga i te mata o te maramarama nei i te mea i whakamamae mā te katoa enei boobies, ko te tangata e whai ana ki te ora ki a ratou.
  
  
  "Ki te whetu rite Camilla a Mikaera," Lenisou poipoia i te nohoanga, ki te wahi Michael Sportu e noho ana i roto i te mano o te pā,"i taea e tatou te tonu te mahi i tēnei, me te hanga e rave rahi milioni."
  
  
  "Ahau anake te hanga i tētahi kiriata e ngaro te moni," Camilla mea tino. "Otira e homai ana i tenei taea te hoko ki te te pouaka whakaata, ko reira kia noa e kore e waiho i runga i te whakapaunga taha. Kei haumaru koe te haumi i roto i ahau, Jerry.
  
  
  "Just kidding," ia muhumuhu i roto i tona taringa, " kahore he tangata e whakaaro ana ki te ia o te haumaru ki te koutou e kore e ranei?" Ia rūmātiki ka e faatiani, he nanakia ataata.
  
  
  I runga i te kapu o te kawhe, me te parani, i ahau i te whai wāhi ki te kōrero ki te Pierrot e pā ana ki te tahi mea e whakapawerawera i ahau he rota: i toku puhoi patu i whai ra. Kihai i taea e ahau te pupuri i te i whiua e helignite poma ki te hiahia ahau ki te waiho i toku ruma ano. I taua i te parepare i roto i te waka taimaha e kua ki tonu i te puke ki maha rawa harakore tira haere-e. Ranei ara, te reira rawa nui ki te huna i muri i Hawk. O te akoranga, kihai i taea e ahau te korero ki te Pierrot he aha e hiahiatia ana e ahau tenei e tau'atāina ki te pupuri i roto i te pa ki te AUE. Engari i te anō kaitiaki o te tau ko te tino papû, me te reka te ara ki te huarahi ki te Roma.
  
  
  "Ko te rite ki ahau... well, e kore i runga i toku ake," e faataa, glancing tītaha i Camille, e kua tika kua korero ki te tuaana i runga i te tahi atu i te mutunga o te waea.
  
  
  Pierrot te iti kanohi i muri i te māwhero arotahi tahuna ake e ahau tata ki te whakawhirinaki i toku huru ki te ingoa E Lupo. — E ahau i te mārama me pēhea te fiemālie te tiaki e taea te, " ka mea ia, wincing me te whakakini o. "No te tata nga tangata katoa, e mohio ana ahau, he hoa ki te Camille kia nui ki te, nui atu i nui, engari ka taea e kite ahau e ēnei kōrero e pā ana ki koe Texans e kore te mea he whakarahinga, Jerry." E whakakini ano. — Ka meinga e ahau tino e i roto i te heke mai i reira ka he iti iti iho o te taua, he fakangatangata tikanga. I te kupu torutoru ki te hāngai ana, manatü.
  
  
  "Whakaaro ahau ki tetahi tangata i roto i te ararewa he nui," ka mea ahau. "Ki te ka taea e ahau i roto i, ka kite i a ia, ahau e hiahia ana ki te kia anake i mahue." "Kotahi i te ararewa i runga i tō patunga witi, me te kotahi i roto i te tomokanga," Pierrot faaoti hoki ahau. — Ko te pai mahi mo to tatou taitamariki rangatira. Engari ka waiho koe ngaro ki te wawahia e koutou i te tika pokopoko ki tou ringa maui. Titiro rite tenei. I whakakitea hoki e ia ki ahau.
  
  
  Te reira i pai, waehere ohie. Toku faatura no Pierrot, e kua tiketike, omaki noa teitei. Ko te mea nui whanowhanoā i haere, engari ko te matua wairori tonu pahonohia. Rando patapata i te awhi o tana parani karaihe ki te hua, maripi.
  
  
  "Ka tatou te haere ki te hui ruma i runga i te papa tuarua i teie nei," i kauwhau ai ia. "Mau melo o te rōpū anake
  
  
  Miro o te Rangimarie, na, au wehi e koe ka whai tatou ki te mea poroporoaki ki to tatou rangitahi manuhiri hoki inaianei."
  
  
  A, no te te tina rōpū whawhati ake, ko te hoa o te tane pūtea, me te hoa o te wahine hea sulked. Ratou a tawhio noa ia tatou, e mau ki te pikitanga, ranei te ararewa, i te iti ki te rawa o te i te iti rawa $ 300,000 ia, me Lane, he kaituhi, me te torutoru tikanga. Te reira i te toru tekau o tatou, he mea here te tahi e te kaha o te kāpia o te moni, me te apo, i herea ki te whai.
  
  
  E kino ana ahau ki te reira i te hui, engari ko tenei Ao te wātū Mutunga, ko te iti atu ngā atu i te nuinga o nga ētahi atu. Te nuinga no te mea ko ahau ruwha toku taringa ki te hopu i te tetahi mea e ai arahi ki te Anderson o te whakaaro, me oku.
  
  
  Lane ka anga ki te he poto whakaahuatanga o te wahi, e ia, hei tauira, kua mohio, LAL, he rōpū o maniacs loto ki runga ki te pupuhi ake i te ao, ano he katoa. Ka tenei kia mahi i whakarewa etahi diversionary bombardments me te whakapataritari i ētahi heipūtanga i roto i te tohua te pane me te pūmanawa ahi, triggering i te Nui e Toru o te utu te tikanga ki te aroaro o te tangata ki hea i roto i te ao ora roa nui ki te ite e, ko te reira i katoa i te hape.
  
  
  Te reira i pai-mohiotia, mīharo te wahi ngaro, rererangi, me te tūmataiti taua (ara atu improbable ki ahau ngaio i ki te era atu o te whakarongo, te hunga i kai i te reira katoa he kaiapo tonu). Engari i ahau ki te mea e Lane hanga i te reira believable, me te hoatu i te pai kare ki roto ki te rua pūāhua matua. I te Ingarangi kaihoko ngaro te hunga e haere i roto i te katoa i te wahi, me te huru Italian hostess nei te epa ki te takihala'i e te kohuru, engari ano hoki tīmata i te take ki a ia. Camilla me Michael piri i roto i te a tawhio noa o te pakipaki, me Motokā hoatu i te poto whaiaro whakamārama o te kiriata o te faufaa ki te huru o te nui whakarongo.: "Te Pakanga tuatoru o te Ao ko te taea e kore e anake, engari i te reira e kore te whakangaro i te ao, rite noa ia tatou." .'
  
  
  "E o ratou katoa ka mea e pā ana ki te pakarutanga o te Pakanga II o te Ao," i te moni i roto i te rarangi i roto i te mua o te ahau, i te whenunga o cynically.
  
  
  "E te aha kia tupu," ko te whakapaipai countess i te taha o ia mea. "Ranei te kore kua titiro a tawhio noa hou."
  
  
  Na, te reira i Lenisou te tahuri ki te korero; ka whakahuatia e ia te ingoa o te whetu ko wai e tākaro me.
  
  
  Ka Tā Hugh haere mai i roto i te tāpae o te pepa, ki te whakamārama, me te tiaki i te ngū pūtea. I mua i taua, katoa i te aro o te whakarongo i te arotahi, tae atu i ahau. Ko te reira i te aravihi whakaaturanga, i teie nei tona i kite pehea i Tā Hugh te whakahaere ki te waiu miriona i ona teina, me ētahi atu, a hoatu ih ki tona whaiaro bank pūkete. No part kua taukei, engari ki te tapahia e koe i te reira ki te maha nga wahi, ka whiwhi koe i te tau, merengi, i te wha hoa e taea te wehe i te neatly i roto i a ratou, ka rite ki te roa rite ratou e kore e hatepea atu ia te tahi o te korokoro i te tuatahi.
  
  
  Tana huru-rite nei tōna, i tona tikanga, comradely engari kahurangi, mandriva linux engari e kore mahakai, ki āu te huru feruri. Ia i te pai-natured, me te pai-mōhio whakautu ki te maha o te minenga huru o te kōrero.
  
  
  "Kotahi noa te kaiwhakaari e kore e utu i te $ 100,000 mō te rua nga ra o te mahi."
  
  
  Tā Hugh: "Tenei tetahi e te pānuitanga. Ki te mea ko ia te aroha kawea tatou huru i teie nei ki te hōhipera i roto i te Sussex. Ae?"Ko te tetahi whakamutunga he hoki te hau-ā-Uru tiamana industrialist.
  
  
  "Ko te moni inihua mea tino nui ki ahau. Te utu e ahau ki a ia te iti i te tau mo te katoa toku ngā wheketere."
  
  
  Tā Hugh: titiro Ratou nui ki te ki ahau, rawa, Herr Schmidt. Ko e te aha i te kamupene inihua e na ahu. Engari ki waho o te wairangi. Te whakahaere i ia tatou ki te tiki i etahi o te nuinga o te utu taputapu hōia i roto i te ao, hei poutoko i roto i te tata gratuitous taurewa. E ti'a ia tatou ki te kia rite ki te tiaki i rite taea i roto i te take o tetahi o tatou B-52s, e utu nui atu i to tatou tapeke o te pūtea, ka taea e te tūtukitanga."
  
  
  Ētahi atu pātai anō hoki whakahoki, ka ki ratou i te taua charm me te motuhēhē.
  
  
  Ko te mahi whakamutunga, ko Chris Mallory. Ka korero koinei coherently i muri i te katoa, i te parani hiahia ia inu. Ia faataa e, "te Awa o te Marama" ka hei te tuatahi i te kiriata ki te hanga i te whakamahi tonu i te mana o te rorohiko. Na ka mea ia anō tauira o te pa, munuwao me te aroraa.
  
  
  "Te reira katoa tawhito-pupuku," ka mea ia. — Ko te rerekētanga ko e enei katoa iti wāhanga e hanga ki te circuitry o to tatou matua rorohiko. Ahau i te hōtaka i te reira, tahuri i runga i te mīhini, te pana i te pātene, me te ono tekau ōrau a tawhio noa te haerenga kei te tuhituhi i roto i te tango tetahi."
  
  
  Tenei ka iti te pakipaki i kiriata-matika pūtea, te hunga i ako te pakeke te ara e kore e mutu re-runs taea te whakamahi ki te hanga kiriata. carinf.com e kore e kawenga o te moana whawhai i roto i te poka, e taea e tahuri i roto i ki te kia tata ki te rite te utu e rite ana te kiriata ano.
  
  
  "No te tahi atu scenes, to tatou Lenisou o te studio, e ko tēnei wā i te nui rawa i roto i te ao," tonu ia. "Trafalgar Square, Times Square, te Wahi de la Concorde — i katoa o ratou he anō i reira. A i te toru o nga kāmera waka, ka mahi atu i runga i-wāhi rīpene o te katoa outdoor pool kotahi Rāpiti Sawyer, me te Huru cameramen tae ki konei, i te mutunga o te muri i te sabati."
  
  
  Piero whakamana ki te whakawhetai katoa o tatou mo to tatou trust (me te moni), me te ki te korero ki a ia tatou e, i reira ka waiho he haere arahina ki Lenisou o te studio apopo.
  
  
  Lane ui Studds a, no te te hui i runga i.
  
  
  "E ti'a ia tatou ki tetahi scene," ka mea ia. "Pērā i te rapa waka kura i puhia ake. I te pahūtanga o te hau i roto i te kotahi o te huru, te tāke, ko te nui ki te ara katoa i te kaipuke e pā ana ki te toru rau mita a tawhio noa te wai. A, no te te katoa o te tāke e tonu, ka whai koe i te maile, me te maero o te tahunga hinu. Tino ōrite ana to matou whakaaro, e kore e te reira?
  
  
  Whängai te mata o te whawhati, ki te whakaae menemene.
  
  
  "E tangi nui, Ken," ka mea ia. — Na, me pehea e te reira pahū?" "E mea ohie roa: Te torpedo. Pea te mana mamao i te speedboat, " Lane mea. "I nga mea katoa ka taea e koe te pa. E kore e taea e mahue i te reira. Kahore he ara.
  
  
  "Nui, Ken. Ka meinga e koe etahi ātaahua whakapakoko hoki ahau, a maku e tiki i te tauira o tēnei waka kura mo koutou i roto i iti iho te wā i te reira koe ki te tuhituhi i tenei scene." Ka mutu, me te rakuraku tona matenga. "Me pehea e matou te mohio, e te odina a tawhio noa enei supertankers kei te haere i roto i te kuiti kuiti, mea atu, i muri mai i te mane? I te hongere, hei tauira. Ranei pai noa, e tata ana ki Leningrad.
  
  
  "Ahau ka ui ki a Meri ki te karanga ki tetahi o enei te nui te hinu kamupene." Ken hanga he tuhipoka i runga i te hoki o te kōpaki.
  
  
  Studds purepure Camille, me ahau i muri i a ia.
  
  
  "Te whakaaro nui, i tenei taata," Laine o te hoa whakakake. — Ka tukua atu e ahau Sawyer ki te kiriata i te mau kaipuke, na reira ka tatou te neke i runga i ki te huru pahūtanga i roto i te poka!"'
  
  
  Ata, engari mau, Camille ka tango i taku tuke. "Ahau i whakaaro o te haere hoki ki te hotera ki te kite i pēhea te pai koe e kua ora ake, Jerry," ka mea ia. — Na te pai mutunga o te tina i roto i toku ruma, a ka ka kite tatou i pehea te pai koe, kua ora." A ahakoa e hiahia ana koe tetahi atu maimoatanga.
  
  
  I te waeroa-rahi whakaaro a ngaua ana i te hoki o toku ngakau, engari Camille o te kuwaretanga paremo te whakaaro. Tatou ka hoki ki te Le Superbe, me te i te tino rangatiratanga hoki pito e rua o te ra, me te pito e rua o te po.
  
  
  
  
  Chapter 5
  
  
  
  
  Ahau ara ake i roto i toku ruma. Camille snuggled ki runga ki ahau, engari ka rite ki te hari i a matou, i ahau ara ake i te mana'o manawarau hoki i te wa katoa e hiahia ahau te ngaro. Camille piri ki ahau, ano he ahakoa ngate, me nga kaitiaki i tonu i roto i te ope tonu.
  
  
  Na, i muri i tona tuatahi ahiahi hui ki Camille i roto i tona piha hotera, Pierrot huaina ki a ia. Ia tika kata ma te oaoa, a faataa ki ahau e tangohia ana e ia i roto i te ia ki te kia i roto i te pa ki te tahi te minita ranei general, na ahau tika i ki te kia tino ki te whai i te tahi mau ngahau i roto i te wā.
  
  
  Na Camilla, me te takaro ahau, ko tāsení me Jane, Romeo and Juliet, te whakaari, Jute, me te Taonga, a na i runga i tae noa ki te kainga, ki nga rihi katoa i roto i tona ruma. Tatou ka kakahu mo te poto kōrero ki Tā Hugh, me te i roto i te mea tia ki te Camilla o te piha i mua i hoki ki toku wahi, kei hea he sino lahi taiohi tonu e tu ana i te kaitiaki ki te carbine.
  
  
  Ko ia i te mahi tangata, me te mea i mahi ahau i teie nei i atu rite ki te mahi mō te hunga tāne te matau-waea "Dick Hannes āpiha," te mau taata te hunga e atu te manawanui ki te horihori koroki atu e ia te he, a e tetahi te wai hekere o te mōhiohio mai i te e pā ana ki e wha tekau rita o te paru mahi.
  
  
  Ia chattered atu, a ka peratia me te pai ia taea ki te tiki i te tahi mea whai hua i roto i a ia; otiia kahore, kahore. Tā Hugh me te Studds kōrero i te iti painga o te ingarihi Channel runga i te Gulf o Sweden i roto i te pahūtanga o tenei supertanker. Ahakoa i korero ratou e pā ana ki te taonga tākaro, i reira ko te kino ketia ki te ih o te ngākau.
  
  
  "Otiia e kore koe e matau, Studds," ka mea a Tā Hugh. "I roto i te heke mai, te whai koe i te tupono te tahu ki te hinu, e tae rua Dover, me te Calais." Ka korerotia te ingoa o te pa French i roto i te reo ingarihi .
  
  
  "Otiia ki te mea i te reira e kore e tupu i roto i te Persian Gulf, engari i roto i te mua o te Leningrad," Stads ka mea, " e nehenehe tatou e faahepo i enei Mua ki te whakautu ki katoa ratou i runga i te pū, me te missiles."
  
  
  "Ko te wahi he nui hoki te Mua ki te huru," Tā Hugh mea. "Kendall o te whakaaro ko te hoki mo tatou ki te tino whakangaromia e rua nga pa i roto i te timatanga."
  
  
  "Tika katoa," ka mea Whängai, hoatu ake Leningrad i roto i te manakohia o te Dover, me te Calais, ano he poker player whiua e tona kino, i te ringa i runga i te heamana. "Ka whai i ahau toku whakatauira tamaroa te hanga i te tauira o te reo pākehā me te reo wīwī takutai moana." Te patototanga a pita ki runga ki tona rua grappa mo te whakarau wa.
  
  
  "Te mea te reira ki ahau," e timata ki te kōrero, " e e maka ana koe i te reinga o te rota o nga mea ki runga ki te toru — marama hōtaka."
  
  
  "Ko te te ataahua o te rorohiko, Gerry," Tā Hugh mea. "Ka rite ki te mea tia ki te mutu tana hōtaka, tatou ka mahi i roto i te torutoru nga ra i te mea e tango i te reira te sabati ki te mahi i tetahi mea rite te kiriata." "Marama," Studds mea. Ko Tā Hugh grinned i te wa ano.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "A, no te e koe te tīmata? Ia kia whai i konei koe, engari ko ahau te whakaaro o te tango i te whati, me te haere ki te Jungfrau." I tukua e ia te whakamutunga wāhanga o te Swiss maunga ingoa ki te whai i a ia noa, e matakitaki ana i te ata ki te kite, ki ia tali.
  
  
  "Tailor te tango i te reira, tīmata tatou i te waenganui-kopu muri rātapu," Studds mea. "Ka rite ki te Rāpiti te tangata i konei ki tona cameramen. Noho i konei. Ka taea e koe te kite tonu tenei Jungfrau ano. Haunga, reka, iti Camille ko te nui teitei ake i roto i toku pukapuka.
  
  
  E te katoa, ako ahau i Tā Hugh me te Studds. Big, bold kore. Lenisou me te Piero haere e pā ana ki to ratou mahi.
  
  
  Tamata ia ki te tiki i etahi atu meka e pā ana ki te Pierrot i roto i Camille, ko ia, rite Roseanne, i kite te reira rite te hae, a ko te hari o te reira. Kihai i tenei tāpiri nui ki te mea kua ahau i mohio. Ka rite ki te Rosana, tōna kōrero ko te piro noa: "kia mohio Koe, e te kotiro ki te mahi i te tahi mea ki te tiki i mua i roto i tenei kiriata ao, Jerry, "a ano ki te faatura i te:" hiahia kia Koe miharo ki te kitea e koe i roto i te mea ahua o te tangata ko ia. Te tikanga e ahau, mo te wahine. Ka mau ahau ki reira, ano he kata i te tuatahi, engari te ia te tangata nui, Jerry, a e kore e tika i roto i te tikanga tōrangapū. I roto i te katoa, i tana mahi, i haere mai ia ki te mata o te poka torere, a ka whai koe i te hepetoma, no te retires ia i te iwi whānui i te wā ki te okioki me te tango i te tiaki o ia."
  
  
  E tetahi whakamutunga i te tahi mea hou, me te matau-a ki te feruri i te reira i roto i... Ki ahau ake ake ki te kitea tona haere noa whaiaro.
  
  
  Enei i toku whakaaro, me te pōuritanga a, no te ahau ara ake. A i te taime ia i whakaara ake, i mua i te Camille i taea te neke, te tahi mea motumotuhia ki te wahi he nui te haruru.
  
  
  I Barr, Studds mea i te take e kore e tīmata i runga i te haerenga a tawhio noa i muri mai te sabati. I te karapu, i muri i te tina, ka ui ia ki Lane ki te kitea i roto i te waka kura i haere i roto i te reo ingarihi Channel ranei e tata ana ki Leningrad i runga i te mane. Na i te ata rāpare.
  
  
  Te tahi mea i he ranei tonu he. Engari ki te meatia e te reira, taea e te reira tino pai te wāhi ki te tahi mea nui atu nui atu i te tika te tahi mau whawhai kēmu i roto i te iti.
  
  
  Ka rite ki te TOKI kaihoko ki te Killmaster rangatira, ko ia kua whakamahia ia mau taleni, i runga i te tahi atu mau ohipa neke atu i te nui ki te tautoko i te kuao orotika kotiro ranei te maka o te iti i te mau melo o te karapu rite i ahau i te torutoru nga po i mua. Na i ahau i te mata, me te ahau kihai i whai i te reinga o te rota o te wā ki te tirohia i te reira i roto i. Toku ra i wehea ki te ata haerenga ki te taiwhanga. Kia whai ia i pupuri i te kupu whakaari ki te mea kihai i hoki ki te hotera okú e rua ona wāhi, me te whai wāhi ki te tūhura i te tika ki te wahi. Na reira, ko tina, te whai i tetahi whakahauanga te whakaminenga ki te Lenisou, me te Huru o te ture, ki te wahi i ia ki te tuhituhi i ona tirotiro. E ai ki toku Rolex, ko te reira i 6: 45 i te ata.
  
  
  Ka hinga rā a tawhio noa te paru ki waho whakararuraru i Camille, haere ana ki te ruma ora, me te tuwhera te tatau.
  
  
  Te sentry haere.
  
  
  Ka hoki ia, me te kakahu i hohoro a ata. I tuhituhi ahau ki a ia i te mōhio tonu o te aroha, te korero Camille e ahau i rere i runga i te mahi, me e kite i a ia i tenei ata.
  
  
  Na ka ko ahau ki waho.
  
  
  I reira ko te sentry i te ararewa, engari ko ia signaled ki te emu ki tona pokopoko, ka rite ki ia i whakaae ki Pierrot. Te kaitiaki chuckled, me te kia i ahau te tomo i te ararewa. Te reira i te taua ki te kaitiaki haumarutanga i roto i te tomokanga. Ia malimali hoki. Kihai ahau i mohio ki te mea te kōrero Pierrot i korerotia ki a ratou, otiia kihai ahau i tiaki.
  
  
  I te ara i whakaritea kau, me tetahi taxi tata i te hotera ai te no ki te tahi atu taha. A i haere ia i te rima poraka ki te Grand Central Station, me te mau i te taxi, kahore e tatari ana i roto i te raina. Hoatu e ahau i te reira ki te taraiwa ki te whakatika i a ia ki te koki tata ki te whare o Saint-i roto i-Trastevere. Kihai ahau i whai i tetahi aroha hoki e hōhā Gilchrist, a ko ia te tino mohio e taea e ahau te tiki i teie nei Hyman o te tauturu, me te huru o toku CIA minions ki te mahi.
  
  
  Ka mau ahau ki te mua whakatūpatotanga o te aufauraa i te taraiwa, me te i muri i te hanga i mohio e kore ahau i te whai, a hohoro ahau i te tatau o te whare.
  
  
  Hyman whakatuwheratia te tatau. Ko te taua listless tūranga me te nei tōna rite i mua; hiamoe kanohi, kakahu i roto i te kanapa matomato pyjama take, me te ope tawhito shirt a tawhio noa te miro. Ko ia tonu i roto i te aratau tūtatari rite hohoro rite haere ia i roto i te.
  
  
  "I whiwhi koe i te mōkihi e koe i mahue ia i te hotera?" Kahore he pouri Gilchrist taata. I te atamai taitamariki kaihoko, tonu te ngākau nui e pā ana ki te kēmu.
  
  
  "Riro, te Pānui, me te ora". Ahau te patototanga a pita i te tatau. "Ka ngaro te reira. Kua ahau rawa iti tīwhiri, me te tahi mau uiraa no te DC. E whai koe i te rārangi?
  
  
  "Noa i te kupu converter," Hyman mea. "Engari e nui. Haunga, ahau e kore e taea e te tango i te reira i muri. Tawhito Gil ko to tatou kōrero poto. Ko te aha ia te pupuri i te katoa taimaha o nga wahi i roto i te Parioli. Kaua e kia tinihangatia e te e te pukuriri te tangata tawhito, Carter. Ia matau atu e pā ana ki te reo irirangi, tukatuka raraunga, me te rorohiko i te hōtaka i te tetahi a tawhio noa enei pera-ka karanga te tohunga. Ko ia tonu te rite i roto i te take o te ati, engari emu pai ki te whakaahua ki te waiho i te ohie kaikaute mahi mai i te iwa ki te rima."
  
  
  "Pai ki te mohio," ka mea ahau. — Engari he aha ahau e hiahia ana tika i teie nei ko te whakahaere. Te tuatahi ki to koutou turanga te kāinga, ka ki a koe. Te reira i te tau waea?
  
  
  Ka haere matou ki roto ki te hoki ruma, i reira Hyman ko te āhua nei moe i runga i te hunched bach te moenga. I hoatu e ia te huru i te whana pai ki tetahi pito, me te haea plush whakakitea te kume-i roto i te poari ki te mōhio whero waea i runga i te reira.
  
  
  "Kia noho ranei i te haere?" Hyman ui.
  
  
  "Kia mau ki te whakarongo," ka mea ahau. "Kia kē e whakarōpūtia i te inaianei i runga i, i roto i te take i ahau ki te mahi ki te āta ranei tumu ngaro ano."
  
  
  "Ae," ka mea ia. — Rongo ahau e pā ana ki to koutou iti haere po whakamutunga. I roto i te ata, Rime, tatou te tikanga e kore e whai i te taua mahi. Ia ma'iri ki tona nohoanga, kia rite ki tana aki i te pātene i runga i te waea te mo te kōrero tika ki te AUE tari matua.
  
  
  Ngateri ana te pere.
  
  
  "Te wha karaka i te ata, ki te kore koe e kua mohio ki," hawke's reo, ka mea.
  
  
  Ko ia te hoho'a e te Huru i roto i te te kau, te tari, ki te nui o te takawai o te kawhe, he nui te maka, me te tāpae o te pepa i runga i te tepu i roto i te mua o ia, tona roa maihao i te mirimiri impatiently rite ia ki te ako i te raraunga.
  
  
  Kahore he tukunga atu, ka korerotia e ia ki emu e pā ana ki tona whakamutunga 24 haora, me te takoha hohekore.
  
  
  "Te pai, pai," ia muttered. "Ki te reira te kotahi te mea e kino ana ahau, e te tangata ingoa TOKI nei apologizes ki a ia. E mohio ana ahau ki Roma e kore te mea i te uru raau, na ki te mea koe kia koe te tiki i kahakina koe, e kore e taea te faahapa i te ih mō te pupuri i te kanohi i runga i a koe. Mea te tahi mea pai mo te huringa. Ko te mōhio ki te he ki tonu i te whakaata o nga mea katoa e kua haere, kia rite ki te pai kia rite ki te tino tātarihia o tona ake raraunga i whiwhi. Otiia ara, ki te i tēnei kōwhiringa, ka mau te reira i ahau te pai te tekau ma rima meneti ki te taipitopito katoa, i te kōrero, e rua i roto i te moenga, me te hunga e atu pāpori i roto i te āhua. I tua atu, i ahau e faaite i ki ia toku kitenga e ai kua te tahi mea ki te mahi ki toku misioni. Ki te koe i roto i te feaa e pā ana ki te tahi mea, kaua e tau'a ore i te reira; ua paraharaha ki a tatou katoa i roto i to tatou whakangungu. Na i ahau ki te whakauru i te torutoru kōrero e au ra i te parau maamaa te ki ahau, engari kia meinga i te tikanga ki te tāne i roto i te papamuri i roto i te Washington, ki te whangai ratou ih ki te rorohiko.
  
  
  Kahu whakarongo ki nga mea katoa o tenei, me te hoki tuhia te kōrero i runga i te kaiwhakamahara rīpene mō te ofi te ako i muri mai.
  
  
  "Ka kite tatou i," ka mea ia, no ka oti. "E kore e waiho na kino, ki te kite i tenei hapa ki te rā i runga i te waka kura."
  
  
  Hawke's "e kore e pera kino" ko te pakeke te ōrite ki te kāwanatanga mētara.
  
  
  "Teie nei ui i te mau uiraa e pā ana ki te aha e hiahia ana koe ia tatou ki te mahi i konei," te matau-mea.
  
  
  "I ahau i te rua ki te turanga totoka, me te rua te wānanga o whakaaro," ka mea ahau. "Te matua tuatahi, ko te tenei te waka kura. Ka taea e koe te hanga i te tino e te mea kahore he supertanker i roto i te reo ingarihi Channel i runga i te mane? Me te i runga i te rātū, rawa?
  
  
  "Kāore he raruraru," Kahu mea. "Ko te raruraru pūngao he ki runga, me to tatou hoapā ki te nui shipowners kua whakapumautia. Na ka tere ake ranei pōturi iho nui ki te pupuri i te rohe ma."
  
  
  - Me Leningrad?
  
  
  "E te tipua buddy o koutou, Studds, e kore e kitea he ki te mohio e reira e kore e tetahi pupuri whakaurunga mo te supertanker ki te uta i reira," te matau-mea. 'I muri wairori.'
  
  
  "E hiahia ana ahau te ki tonu i te pūrongo i runga i tenei Swiss pēke i roto i te Lugano me ētahi atu raraunga i runga i Piero Simca," ka mea ahau. "E rua e taea te haere hoki taua L, i roto i Anderson o huahua: Lugano, me te Kore Lupo. "E kore e waiho e pakeke," te matau-mea. "Ko tenei te Iti Rapa, ka waiho he iti uaua ake. Te kē koe i nga mea katoa e taea e tatou e keri ake, engari i ahau ka kite i te aha atu ahau e nehenehe e rave no koutou.
  
  
  "I roto i te horopaki," na ka mea ahau, " kia tatou tirohia i roto i te katoa, i te hararei mau fare i roto i te Sussex. Mea tia ki a Lenisou haere ana i reira mo te maimoatanga. A i ahau i te mana'o e Pierrot i te kotahi i te kiritaki i reira. Pea i raro i te ingoa rerekē. Ko te huru i te tupu me te kia mōhiotia.
  
  
  "E ka meatia e," Kahu mea. 'Ko e katoa?'
  
  
  "Ko tētahi atu whakaaro," ka mea ahau,"me tetahi tono."
  
  
  "Haere mai i runga i!"
  
  
  "E o te tino nuinga ki te whakaaro," ka mea ahau. — Engari pea koutou financiers, ka mahi i te mahi pai i runga i Magnamut, te kamupene inihua e puaki te a tawhio noa-te haerenga ki te kaupapa." Ki te he te reira hihira, te reira te tikanga kia e tenei ko te huarahi ki te neke i te rota o te moni."
  
  
  "Te tango i te kaka," Kahu mea. "E kore e matou i te nama mō te whakaarokore tangata."
  
  
  -"Tailor, tōku," na ka mea ahau, " e kore koe kei te pūtea kamupene rānei, me whai koe i te hawhe i te miriona tāra e koe kia hohoro te ngaro i te tika ki te pupuri i runga i toku taupoki ana." Ki te kitea e ahau i roto i taua i te moni i te mea ngaro, me te kitea i roto i te wahi i reira ko te haere me te aha. Me pea e te mea Andersson hiahia ki te mohio. "Katoa e tika," Kahu growled. "Me te tono?"
  
  
  "Ia hotera e whai i te mana tonu i runga i Hyman, te CIA agent konei," ka mea ahau. "E hiahia ana hoki ahau ki te whai i te tika ki te whakamahi i Gilchrist, tika i roto i te take."
  
  
  "Ka noho ahau mo Hyman," Kahu mea. — Kua ahau kua tangohia tiaki o taua. Gilchrist ko te tawhito wairangi, engari ki te whakaaro koe i e huru-te whakamahi ia ka kite ahau he aha ahau e nehenehe e rave. Ko te aha ia? Ka taea e ahau te hoatu ki a koe i te kōwhiringa o ētahi atu āpiha i roto i te rohe nei e te tekau tau o muri atu i te Huru, a e rua tekau nga wa pai.
  
  
  "E kore ahau e hiahia ki te hoatu ake toku huru," ka mea ahau. "Te ia te hiko maramarama. Te tahi mea i roto i toku matenga, toku matenga, he hohonu rawa ki te ara korero ki a koutou, engari ki te taea e ahau te hoatu i te reira tahi katoa, kia hiahia ahau i tenei Gilchrist rawa hohoro.
  
  
  "Ki te peke koe kia rite e," Kahu ka mea, " ka whakarato mo koutou huru." Ki te kore koe e haere ki runga ki te Roma huaketo e Clem Andersson kirimana.
  
  
  "Ki te kia,"na ka mea ahau," Gilchrist ai toku raau ki e kore mutu ake rite Clem Anderson." Kahu oti ki te i te pouri, engari whakaae growl.
  
  
  ************
  
  
  Hyman tu ki runga. "Na te ahau o koutou tangata," ka mea ia ki te menemene. "He aha e meatia e ahau, rangatira?" "E matau ana te atua, no te wa ka haere mai," ka mea ahau. "I tika e rua nga mea i te taime." Titiro ia i tona mataara, me te kite e te ringa whakakitea Rivnenskaya te waru karaka. E kore ahau e tūmanakohia ana i Lorenzo Conti o te whare, tae noa ki te tekau karaka. Ki te Roma i te hokohoko, ko e taea ki te tāpiri i te hawhe te haora ki ia hui. "Tuatahi, kia kite a te mea e mohio ana ahau ki te pera te matara me te aha e taea te haapii i te reira. Tuarua, i hoatu e ahau i roto i te pa ki te Klemmu o kaumeá, Cora, mo te haora. Pea e kore ia e mohio ki te shit e pā ana ki a tatou, ranei pea e matau ana ia i te tahi mea i waho te ite i te faufaa o te huru.
  
  
  Hyman i kaore te whero, waea hoki ki te huru den i roto i te tawhito Bakharev, me te kua te waea koe i te maha i runga i te waea auau e noho ana i runga i te rickety tepu.
  
  
  "Cora?" Kia mea a e rua tekau nga mowhiti i muri mai.
  
  
  "O te akoranga e mohio ana ahau ki a ia. Ko koe, e ara . Hey, ka waiho e ahau i to koutou wahi i roto i te hawhe te haora ki te tangata e tino hiahia ana ki te korero ki a koe. Ko tētahi atu kāpeka i te kāinga... Amerika, kia pehea te atu...? E mohio ana ahau ki a ia, engari e hiahia ana ia ki te kōrero ki a koe. Na noho hoatu noa tatou ki te tiki i reira. Pea ka hoko e ahau ki a koe te kapu o te kawhe ki te cornetto. A, ki te kore e nui... Ka tukua iho tona reo, he iti ...te whakaaro ano e pā ana ki te hunga i tauturu e koe te mahi ki te mau fifi e pā ana ki tō rangitahi tukua e te noho. Ia.
  
  
  "Ko ia i konei." Ka tahuri ia ki te Hoko me i ahau. "Na, kia mohio ki ahau te aha ahau e hiahia ana ki te mohio ki."
  
  
  Ka rite ki te kaiwhakahaere, hiahia ahau ki te mahi anake, engari i reira he wa, ka te reira pai ki te whai i te tangata a tawhio noa ki te whakamātau i toku ariā. Te reira tetahi o te hunga taime, me te Hyman i te pai, i te uaua, me te mahara guy mo te mahi.
  
  
  "Kitea e matou i roto i..." emu ki a ia. E kore ahau e faahiti i toku anō, engari ki te Hyman i runga i te rārangi, me te o te matau-a whakaaetanga, ka kore e te haere ki te kia puritia hoki, ki te kahore pea mo te torutoru kōrero e pā ana ki Camille, me te Rosana o te mau taleni.
  
  
  "Tae noa ki ahau i kahakina e te Makinui i roto i te tartan Koti me te Pepe," ahau tonu, " whakaaro ahau Anderson i te haurangi, i kite ahau i maha rawa tuma i roto i te mua kiriata vitiviti. Enei, miharo ih pātai fakamanatu ahau o te tahi mea nui hoki na. Engari i runga i te tahi atu i te ringa, te mea te reira ki ahau e Lenisou, me tana ki ta atawhai he ma, no te mea e whai ratou ki te tatari mo taku tirohia ki te kia i roto i te ih o te kainga i mua i taea e ratou te mau tuuraa i ahau.
  
  
  "E kore ahau e kite i te nui o ēnei i roto i te reira," Hyman mea. "E kore e tino.
  
  
  "Na haere mai te wahi tika," ka mea ahau. "Tīmata ahau ki te whakaaro i roto i te huarahi rerekē. Eaha te tupu, ki tenei "te Miro o te Ao," te kiriata, ko te mea nui atu i te ahua o te taupoki ana i te kōrero e hanga nei i nga mea ngaro ki te hau angiangi? Noa o moviegoers e hoki suckers. Ratou whakaaro i ratou e taea te hanga pārekareka o ratou pūtea. Otiia i roto i te tukanga, ratou kua whiwhi nui te kino, patu, e te rōpū tuatoru unknown kua tahuri te 'pito e rua o te Ao' tauari ki mooni."
  
  
  Ka mau te reira i Hyman i te meneti torutoru ki te whakaaro e pā ana ki te reira. "Implausible," ka mea ia. "Engari te mea e taea.
  
  
  "Ka Mallory te hinga po whakamutunga puta ke ano i te āhuatanga," ka mea ahau. "Ki te kahore he wahi ki te whakangaro i te ao, me tana mahere ki te pupuhi ake he supertanker, me te whai wāhi. Na pea te tangata huri noa i te Ao Mutunga kamupene whai wāhi. Pea etahi o te rōpū e te tangata nei, me te toenga he poauau idiots.
  
  
  Hyman tungou.
  
  
  "Ki te mea ko te reira i te rōpū rerekē o te iwi —" e faataa, " ranei te tahi atu wahi ki te iti mano, ka iti iho te pirihimana i Rime, i taea e ahau te haere noa i reira, me te anganga e he torutoru whakaeke pūkenga, i ngā uara. Tae noa ki i rongo ahau i te parau mau i a ia.
  
  
  — Engari ki te i koe ki te anganga te torutoru o te patu i ngā pūkenga me te kaha Pierrot ki te ui i te tahi mau uiraa i roto i te Kaumatua, i reira e kia te tahi mau tino kino ngā āhuatanga mo te huru o Tona Nui, i to tatou karere, a hoki koe i te aroaro o tenei inu i te wātū mutunga." Ngā āhuatanga i reira ko te CIA, me te AUE, e kore e taea e tu koe a muri ake, " Hyman oti hoki i ahau. — Na te aha ahau te mahi i ētahi atu atu i te whakauru koe ki te Cora?" "Te karanga koutou iwi, o ratou ingoa i runga i tenei rārangi," na ka mea ahau, hoatu ki a ia te pato i te rārangi o te ingoa o te hoa pūtea e hiahia ahau kua hoatu i te tina, i te whakaminenga. "Whakarongo motuhake ki te Mallory o te hononga. Te ia te rongonui kaiwhakahaere, ko te ia i mahi i tona ara i roto i te unknown. Tīmata ahau i roto i roto i te studio rite ki te kaiāwhina, e mahi ana toku ara i roto i toku hangarau toa i roto i te kiriata, me te reira i te tahi pāhekeheke taime i ni'ai te ara. Tenei ka puritia e koe femo'uekina mo te tenei ra. Ki te ki tetahi mea atu e tupu, ka patoto i runga i tou tatau. Kore, ka kite ahau i a koe i te ata apopo, i te wa ano. Hyman huia i roto i tona nightgown, te hoatu i runga i te patiti, me te ahua mangu turtleneck, hu, me te mētara i hanga a tawhio noa te tawhito SS ripeka.
  
  
  "Aroha mai e pā ana ki te i takirimatia te," ka mea ia hano. — Engari he tika taku mahi hāngai.
  
  
  Ia ahau arahina ki waho. Tatou ka whakawhiti i te rori, me te tomo i te kuiti, ara e tata ana Santa Maria Tapawha. Ko tētahi atu whare tawhito, me te i runga i te rua o nga patunga witi.
  
  
  Cora whakatuwheratia te tatau mo tatou. Te iti, te pouri kotiro ki te koma te kanohi; e kore te hakohako, engari i te pouri te kanohi i runga i te pai i te tinana, huna i roto i te kanapa, huatau tarau, me te pūmanawa i te huruhuru hipi poraka. Ka titiro ia ki runga ki tona pokohiwi i te ruma, ae, e te hongi o matiu i te whakakakara, me te hashish. Te wāhi e kia titiro rite ki te awhiawhi, me te ngahau te wahi ki te kara pānui, me te marara urunga, engari e tika ana ki te kore o te haamo'araa, me te moni, i runga i te anga ke, kua plummeted, me te inaianei te tahuri ki te iti kiore poka. Tetahi iti kiore, te ahua whai kiko, mangu, kotiro, takoto oblivious ki te takirimatia te, a ka moe i runga i te moenga, i raro i te hawhe-hipoki Indian paraikete.
  
  
  — Ka taea e ahau te tiki i te kapu o te kawhe i roto i a koe?" Cora ui Hyman, e kore e ara te rapu i ahau.
  
  
  'O te akoranga. Kia haere." Tenei ko te Jerry Moe. Cora, Jerry.
  
  
  "Hi," ka mea ia, kahore ngākau. Ka haere matou ki raro i te arawhata. I waho, ka haere matou ki te pēhikawhe pae i runga i te kokonga, me te whakatangihanga a tēnei kēmu i runga i te tepu. Na ia ui, " Koe... I koe i te hoa o Klemm a te?"
  
  
  "Cleveland." Rapu e ahau ki taku mahara, me te ui mo te haurongo o Klemm. "Tatou i tupu tahi ake. Kihai i taea e ia te whakatau mehemea ki te riro i te kaiwhakaari ranei te kaituhi. I ahau i te whai wāhi ki te haere ki Rime, na faaoti e ahau ki te titiro mo te huru. Otiia ka rongo ahau i te reira..."
  
  
  "Kihai i taea e ia te whakaoti e tenei, rānei," Cora mea. Te hāwini, kawea mai ia i te koromamao rua pēhikawhe, me te i muri i te ma'anga tuatahi, ko etahi ki te ora i haere mai hoki ki te koma tona mata. "Te Rawakore Clem. I ia he mahi tuhituhi i te reo ingarihi kōnae kuputuhi, me te whakaaro ia kia mahi hoki i te American niupepa. Ko tenei mahi ko te tonu apopo ranei i te wiki i muri mai. I noho ai ia, e kore e matara atu i konei, me te ia neke i roto i tahi ia ia. E rua marama i muri mai... Bwam! Te tangata whakamate i te huru, me te whiua te reira ki te wai. Kāore ia i te ia i te katoa. Whakatara i te reira!'
  
  
  "Te karaiti," ka mea ahau. "Clem kore au..."
  
  
  — He koe i te tahi ahua o te faaroo turd?".
  
  
  E kore e te riroraa i te faaroo poriro ranei te whakapumautia blasphemer, Stahl gritted ona niho, me te tatari. Kihai ia i pai ki te hiahia ki te tahuri Cora ki a ia, engari e kore e noa i ahau i ētahi mōhiohio.
  
  
  "Te tatarahapa nei au," na ka mea ahau, " ko te aha te tikanga e ahau i te mea e Clem kihai i taua i te momo o te taata ki te tahuri te tangata ki te hoariri. I runga i te dell ano, i ia kahore hoariri i te katoa."
  
  
  "E kore te pono," Cora ka mea te māia. Ia frowned. "Tikanga e ahau, ko ia te ahua o te slob. Ka whakaae ahau i te reira, engari ko ia, he pai slob. Tatou ka hoki me te tino pai, me te kore ahau i whai i te kotahi rawa hae Latin aroha."
  
  
  Ia pouty, childlike ngutu i whakaturia i roto i te raru, raina o te mana-whaiaro. "Tatou i te pai i te taua mea. A e kore e anake superficially. Clem tonu i te mysticism, a ka aroha ahau ki reira. Tarot, Yijing, me te feruriruriraa transcendental.
  
  
  Toku taringa werowero ake. 'He aha koe i mea?"'
  
  
  "Jung," ka mea ia. "Ki te Clemmu, Freud i te kahore neke atu i te tawhito Victorian neurologist ki te lena Viennese aunts. Engari kia rite ki te huru, Jung i runga i te ara tika ki te tenei collective ta'oto, me te huru i te ao i te pakiwaitara, e mohio ana koe."
  
  
  "E kore ahau i mohio e," na ka mea ahau. "Me whai te reira i te tīmata i muri i te Cleveland." 'E kore e mohio ki taua.'Cora i whiwhi pukuriri ano, engari i pupuri i ahau i tohe i runga i te aha kia i te mau mata.
  
  
  "E mahara koe tetahi mea i mea ano ia e pā ana ki te Jung?" "Te reira noa e i enei psychiatrists kihai i matau huru enei ra," ka mea ia. "E hiahia ana koe ki a matou, ehara i te Kohanga." Ia ano i te ingoa mo te hunga wairua kaitiaki. Ka karangatia e ia ih i te Piha i te mau Tamaroa.
  
  
  "He aha te ia i te auraa e e?" Ka ui ahau ki a ia.
  
  
  "Te pai, kia rite ki te huru, te nuinga o psychiatrists anake e whakaratohia ana alibaba ki te iwi, a kihai i kitea i roto i rite ki te aha ratou i na haurangi," ka mea ia. "Na te tūroro tika te pupuri i haere haurangi, noa, he iti moka kino. Te wahi Jung ia tapahia i roto i tenei katoa tito noa, me te whakakitea te iwi me pēhea te ki te huri i ratou. Anake he pono Piha tamaiti, he uaua te huarahi, me te "piha te mau tamaroa" te whakaahua e taea e ratou te tango i te poto ara nui māmā ake. Ko te aha i te reinga, e katoa tenei ki a koe, tamaiti?
  
  
  "E kore e te reira i nga ra katoa e toku hoa, he patu," na ka mea ahau taku kupu nui tenei. (I roto i te tahi mau TOKI whakahau, tupu tenei i nga atu nga ra, engari e he rerekē miro.) "Ia bet pai ko te ki te kitea i roto i rite ki te nui e pā ana ki te reira rite taea."
  
  
  "Na kei a koe rānei he ekara e mate ana ranei i te iti tekitiwhi," ka mea ia, e aki ana i tōna tūru hoki i te parahiraa. "E kore e ahau i tino ano he ekara, a kua ahau i te nui o te runaruna sleuthing Klemmu. Na te whakawhetai mo te kawhe, me te poroporoaki .
  
  
  Ko reira kua i te hawhe mua i te waru. I ahau i te wahi pai o te koura i taea e ahau te whai i tumanako hoki, na tukua ana kia haere, kahore kōrero.
  
  
  Ka mea atu poroporoaki ki te Hyman, me te tango i te umanga hoki ki te hotera. I roto i te tomokanga, i ahau e maheni, faataa i te mana'o o te tiaki. Engari te reira taea ano hoki e te no te mea o te tūtei i roto i te ararewa. Haunga, kihai ia i haere ki hea, engari tona ruma tonu, na ka whakarerea e ia ego anake.
  
  
  I te suite, ko koraha. Noa i te karere i tuhituhia i roto i te whanui ki nga whiu o te lipstick i runga i te moenga whakaata ki te whakamahara ahau o Camille.
  
  
  "Ko koe te hopukanga me te iti savage," ia i tuhituhia nui i roto i te reta whakapaipai. "Me ana mea, te ti'aturi nei e ahau e rite maha rite taea e tangohia e ratou te utu hoki ahau. Kite koe i roto i te studio i muri mai." Reira e kore te hainatanga. He rite nui _tā PS. "Te mahue koe i ahau i te karawarawa e wehingia ana . Tenei ka waiho i tetahi atu pai take i roto i te poke pūtea. Ra.'
  
  
  Ahau heua ana, puta ke te hohoro, me te kitea i te limousine tatari marie ki te tango ahau ki te pokapū o te Lorenzo Conti Empire.
  
  
  Lenisou, me te huru, to tatou tika kaiwhakahaere, ka mau i a matou ki te mimmo mock-ups o te pa i ki te ngaro i te aroaro o te Mutunga o te Ao, a ka mau i a matou ki te whakawātea pae hanga ki te whakaatu atu ara atu hōia taputapu. I Arab tāke ki te flamethrowers, me te maha o te tahi atu mau mea e tonu i te koka i runga i te rāhuitia te reira i te rārangi. Matou whiti i roto i te rua topatopa ki te Anzio, i titiro te rite i te reira i roto i nga kau o te whakamutunga, whakaekenga, ki te wahi tarewa ia i te Ono o nga Kaipuke me ētahi atu NATO navies, kia rite ki te pai kia rite ki te maha o ngā expertly patu speedboats e whakaratohia ana e te Israelis.
  
  
  E au ra e Lenisou me te Piero, ki te awhina o Tā Hugh, me te mea tia ki te, i taea e whai i whiwhi ai i te H-poma tātai i te Harry Truman, kahore te wawaotanga o te Rosenbergs me te Fuchs. I reira e rua nui warehouses i te mutunga o te pae e kore matou i toronga. A, no te ahau ka ui ia he aha i roto i reira, ka korerotia e ahau e ko te reira i te pupuru o te mau tauhaa, puta noa i mua i te kiriata. "I te hoê mahana ahau ka tahuri ia te huru i roto i te whare taonga," Lenisou mea.
  
  
  Tenei kia pono, engari kihai i whakaaro ahau e kore ahau e tatari tae noa ki ahau i te whai wāhi ki te hoko i te titeti. Enei warehouses noa te ui mo te mua i te tūhuratanga.
  
  
  Tatou ka haere hoki ki te whakahaere i te hanga whare, te wahi Studds hoatu i runga i te iti whakaatu i runga i tona rorohiko. I ia he iti kata-ake kainga a tawhio noa, i te tāke, me te pū i hāngai i roto i te hills a tawhio noa nah. Ano, i te maha o te iti, neke i te hoia tauine ake.
  
  
  Studds poipoia ana tokua kāri i roto i te rangi, ka mau te reira i roto i te mokamoka o te iti i te rorohiko, me te tīmata te reira katoa.
  
  
  Tanks me waka armoured neke whakamua; te pū haaatihia i te kainga tapawha ki te tahutahu poma; ahi, whawhati i roto i, me te iti tau neke atu, ka hinga. Ka mau te reira i te toru meneti.
  
  
  "A inaianei kei te whiwhi i te tahi mau whakaaro o te mea kei te haere te reira ki te titiro rite i runga i te mata," ka mea a mea tia ki te, ki te whakapehapeha o te tamaiti iti. Ka tuhia te katoa scene i runga i te ataata, me te i muri ia tatou flipped te whakawhiti i rere i te ruma katoa ki te pouri, ka tatou i te ataata e faifai e titiro rite i te reira i runga i te taiepa mata. Ko reira maere. Ko te tino nui te mea ko te p/. Ahakoa te iti o hoia mau oho te, ki te whawhai, hinga ana, ka mate i runga i tawhiti. "O te akoranga, tenei ka waiho i whakauruurutia ki te tata — ake matā i runga i te huinga," ka mea tia ki. "Engari, e toku Atua, i te pūtirotiro riro i te reinga o te rota o te toa mo koutou moni."
  
  
  I ahau ki te whakaae e ko te reira katoa tino mīharo, engari ko te Momo o te whakaatu o te hangarau toa kihai i allay toku whakaaro.
  
  
  Lenisou i hoatu e tatou he nui te tina i roto i te studio kaimahi i ngā whare kai. Camille kihai i mea ki te whai i tetahi mau mana'o pakeke atu i te pitopito i ahau i te wa ki te wa. Pierrot, tetahi wahi i hiahia i roto i te toku wawe te haere, ko te ataata katoa, me te riri titiro.
  
  
  I roto i te waenganui o tenei hepohepo, i ahau e karanga ana ki te waea, kaua ranei, i roto i te papai o Lenisou, i ahau i te aroaro o ki te waea. I hanga te reira i te ara uaua, me te ara atu huanane, mai i te reo, i runga i te tahi atu pito o te rārangi i te Roseanne te, me te Camille i te noho i muri ki ahau.
  
  
  "Hi, Jerry," ka mea ia i roto i tona ◊ aitaata, e te honi reo. — E koe te korero ki te Rosana.
  
  
  "Aue, hi," na ka mea ahau āta.
  
  
  "E kore e tangi te tino powhiri," ka mea ia. "E koe te korero... te Reira rite te korero ki te tangata, Jerry.
  
  
  "Na tumanako ahau ki toku ngakau katoa," ka mea ahau.
  
  
  "Oh, oh," ia giggled. "Ko koe i roto i te porowhita o te tino rerekē i te iwi. Pea te iwi rite Signorina Cavour?
  
  
  "Well, te tahi mea rite e," e uru.
  
  
  "I roto i te i taua take, ka kite ahau i a koe ano, ka koe kia kihi i runga i te ihu, i runga i nga taringa, i runga i te kauae..." Roseanne ka anga ki te hoatu i te pū, me te he nanakia te whakamārama o te wahi ia e tukua te hunga katoa kihi, te āhua te tango i pai ai i roto i toku rawakore whakaitinga rite ki ia i konei i roto i te tangata.
  
  
  -"Ae, Signorina Marti ... no... mahino ahau...
  
  
  Ia afaro i runga i ia pito o te rārangi me te mea ko te reira i te tūmataiti kōrerorero.
  
  
  Te tango i te rawa ki tonu toku meapango āhuatanga, Roseanne ka tino.
  
  
  "Kia mahara ki te wa whakamutunga i kite ahau i a koe , korero e pā ana ki te whakaaro?" — He aha te reira? " ka ui ia flatly. "I whakaaro ahau," ka mea ia. He nui ake atu i taea te ka tatou i te tahi i roto i te paru. Whakaaro ahau... ahau whakaaro, Jerry, a ko ahau i te wairangi. I ahau maha nga mea nui ki te korero ki a koe.
  
  
  "Nui," ka mea ahau, huna aku oaoa. "Kei hea a koutou aianei, Signorina Marti?"
  
  
  "I roto i toku fare," ka mea ia. — Ka taea e te paraparau nei tatou i teie mahana, otiia e kore e ka?" Ko ana mea, tūmanako rite hohoro rite taea.
  
  
  "E e ahau he mea whakarite ki te kiriata te iwi i muri i te tina," ka mea ahau. E kore ona i te katoa, ka taea ki te haere mimmo tenei, kahore te heheu mai to koutou cover. "Engari pea a tawhio noa e wha-te toru tekau ma?" "Tika katoa," ka mea ia.
  
  
  Ua ite au i te āmai. Pea Roseanne ko te tangata anake te hunga i taea e te matakawa te whiwhi ana ki te tangle o te aho i riro toku ohipa. Ki te pera, ka ko ia ia i te ati ki te taua te iwi te hunga e tamata ki te tunu i ahau whakamutunga po i waho o te Rhyme. Ai ia, he nui te kotiro, engari nah kihai i whai i te hau poma. I reira ko te kotahi anake te mea e taea e ahau. Hyman huru o te kohanga, e kore e taea e te wahia ia i roto i. Ia ano hoki e kore e taea te hoatu hey odin a tawhio noa e rua whakapā wāhitau i runga i te waea. Ko matou tonu i a ratou i te rua o taare i roto i nga kaitiaki Le Superbe.
  
  
  "Ki te taea e koe te haere tonu ki toku hotera, signorina," na ka mea ahau, tuku e matau ki toku reo, e kia iti e taea e papaki ana ahau e rongo. 'I roto i te haora. Te tatari hoki ahau i roto i toku ruma. Ahau ka tono ia ki te kite i a koe, a ka ka, te ia, te au e mohio ana ahau ka noho tenei wairori ki to tatou te tahi utu.
  
  
  Ahau whakairihia ake ki runga i a ia. "Oilmen," ka mea ahau. Camilla me te Lenisou matatau i ahau mo te taime. "Kaua e waiho ko ahau anake." Tetahi o a ratou a tawhio noa ratou whakaaro ki te hiahia ki te ui ranei kitea i roto i pā ana ki tetahi mea.
  
  
  Tekau ma rima meneti i muri mai, i muri i hiahia ahau whakapāha mō te haere ki te kaukau, i te pātene tautuhi pihai ki te utu i ki te waea. Ka karanga ahau ki a ia i te Le Rawe, ka korero ki te karaka tēpu ki te whakaako i te nga kaitiaki ki te tuku i Mahue Morandi ki toku piha, me te hanga i mohio ia kihai ohorere.
  
  
  Ka hoki ia ki te Piero, Lenisou, Camille, me te ētahi atu ki te tikanga o te tanga.
  
  
  Heoi, te kamupene i whawhati ake. I ahau ki te hohoro waiho ki Lenisou ki te tiki i etahi pepa, me te tohu i te haki i te rōia o te tari. Pierrot i etahi mahi ki te haere ki. Camille mea e Nah he mea whakarite ki tana kupu kaiako i te 4 karaka, engari pea i taea e tatou te whai i te tina i muri i taua. Ka korerotia e ahau ki tana e pai ahau i te reira, me te ki te tahi mea i haere he, i taea e tatou te whakatau ake i muri. Ahau e hiahiatia ana te haere noa o te mahi i roto i ngā tohutohu katoa, no te mea e kore ahau i matau te aha te Roseanne te haere ki te mea nei ki ahau.
  
  
  Tamata ahau e kore e ki te tangi downright manawanui i roto i to tatou puku hoki ki te pa, me te mutunga kōrero o te kirimana. Kahu tohe e ahau te tiki i te Italian-American rōia ki te hanga titiro te reira tino reka. Me te rōia kī ki te pānui i te katoa, i te iti ira e rua, kotahi i roto i te Italian, me te kotahi i roto i te reo ingarihi. Na i reira i te raruraru ki te arowhai i te waitohu i te pēke, me te ina ko nga mea katoa ki te noho me te hiri, ko reira kua ki te rima karaka. Le Superbe i te torutoru noa poraka atu. Huatau engari insistently, ko ia te tahuri iho i Lenisou o te tono ki te haere ki tētahi karapu, me te whai i te inu, ki te whakanui.
  
  
  "Kei a koe anake katoa a tawhio noa ia tatou i teie nei, Jerry," ka mea ia.
  
  
  Ka korerotia e ahau ki emu e matou i hiahia pai te whakanui tahi i muri mai i taua po, me te reira e kore e taea te ataahua ki te inu tahi i waho Pierrot, Whängai, Tā Hugh, Camille, me te ara Nui i roto i te Hākinakina.
  
  
  "Kei te tika, Jerry. Engari i tatou i teie mahana e takaro ana i te nui hararei. I roto i te Monza whare ranei, i te kanikani vahi. Tona rangatira, ka tango i te tiaki o te mea katoa.
  
  
  'Te pai. Ka ruia e ia te emu o te ringa, ka whakaturia atu i te fakamālohisinó trot iho te pukumahi poromu.
  
  
  Te tiaki i roto i te tomokanga tungou approvingly a, no te ia hoki, me te mea e o te kotiro, i pono kua uru ki toku fare. Ko te tuarua sentry i runga i toku papa whakapumautia te reira.
  
  
  Ka maka e ia whakatuwhera i te tatau, me te hamama: "Roseanne,", me te kitea e ia, māu, ataahua tinana sprawled i runga i toku moenga, i tona kaki te tapahia te whakatuwhera i taringa ki te taringa.
  
  
  Te tangata, kua oti te tuhituhi te tahi mea i roto i te Italian i roto i te copious nui o te toto i runga i te whakaata, ko te taua whakaata e Camilla o lipstick i tata hipoki.
  
  
  "Te mate ki te traitors".
  
  
  Tona tinana i te mahana tonu.
  
  
  
  
  Chapter 6
  
  
  
  
  Ka tonoa e ia ki Rosana o te mate. Ki toku maia te whakawhirinaki i roto i te Le Superbe ngā whakatūpatotanga, ua ite ahau rite ki toku ringa hapai i te heu-koi mata ki te tapahia ia te ataahua ki te kaki.
  
  
  Whakaaro ia e pā ana ki te reira, otiia kihai ia i mangere i roto i te hepohepo, ranei hara. Te TOKI agent ko te tangata, engari te reira e kore e taea te tuku i te waho pānga o emotions ki te rota o te huru, noa'tu te hohonu ratou i ite. Ahakoa hinengaro kanga ia mo tona wairangi, ko ia kē te pikau i te nui iti o te tueke e hiahiatia ana mo te haumaru taui. Kotahi te mea mārama: te takatāpui, sex-heahea Texas hinu playboy Jerry Moe i mutu ki te tīariari, me te rite te mate ki toku misioni rawakore Roseanne.
  
  
  Lenisou me te Piero i taea ki te acquit ahau, o nga kohuru, o te kaiwhanga e rua. Me Pierrot i nui te mana tōrangapū ki te pupuri i ahau i te te i ako ki te Rosana o patu ki te rere ahau i roto i te kauhanga, me te whakaara i te whakaoho. Otiia ara, Piero pai o te mau tautooraa e kore e taea e mutu te roa, unu-i roto i te tukanga o te itari justice e ahau e pā ana ki ki te mata. Ra o te uiui, pea te wehe hei kaiwhakaatu matua. A, no feaa, ka waiho e ahau i aru i a tawhio noa te karaka ano. Me katoa, tenei i te wa, ina e hiahiatia ana e ahau kia rite ki te nui te haere noa o te kaupapa, i rite taea.
  
  
  Ko ahau taea ki te maturuturu nga mea katoa ki te kahore te mea e ahau i mau, me te ngāwari-ki-te kawe takawaenga kopamārō kei roto i tohungia e te hau poma, Luger te paura, te silencer, me te torutoru i ētahi atu innocuous nga wahi o te taputapu. Tona kakahu ke. Ko ana mea puta ke i te pango ārai ori slippers ki te rua o te taratara hu i whakamarie i te tuatahi, me te rua tapawha rekereke i te wahi ki te kai i nga mea. Mahue hoki te taimaha o te parahi pongaponga, te tika mo te hanga-i roto i te iraruke aroturuki.
  
  
  Ka tū ia mō te taime i te waewae o te-toto haurangi i te moenga, me te muhu ore i fafauhia Rosana e vahi haere te ara, hei wāhanga o toku misioni, ki te taea, i ahau e ngaki i te mate o Nah.
  
  
  Te sentry i te mutunga o te whare blinked a ia e hoki ana ki te whare kia hohoro. Na roto i te whakaaetia ki te kite Rosana i roto i te katoa tona ora te kororia, a kihai ia i matau, e te tangata kaore e taea e noho i te iti roa. Engari ki te Ameliká, he whakaaro ki te waiho i te poiete faaiteraa o te huru, e kore koe e mohio. Ahau signaled ki te te tiaki i roto i te tomokanga, me te whakatika i te taua incredulous te titiro i a ia. Engari ka waiho ratou ake ara miharo, ka kitea e ratou Rosana o te tinana. Ki te ki toku whaiaro hihiani i mahi i te tika, ko te tangata e patua Rosana e kua rongo i te wā i muri mai o te mahanga moku i roto i te torutoru meneti.
  
  
  Ka mau ia ki te tuatahi umanga ia te kitenga, ka i roto i roto i te pukumahi, te wāhi e tata ana i te Vatican, me te; mea i roto i te toa kawhe.
  
  
  Toku utu - titiro marama twill koti kihai titiro double-sided, engari kia ahau wetekōtui te quilted ararewa, ka tahuri te reira ki te kotingotingo, mau-i roto i te uarua e ai kua kite i te pai ra, engari i roto i te tawhiti, me te hina, mua. He iti te rehu ngaro katoa i te whētuia i runga i toku whakapaipai, tarau, me te hanga ih titiro paru me te haapaoraa i raro i te niao o toku koti. He wahi iti o te pepa, ko nui ki te hanga i te oro ori slippers titiro tawhito, me te mau. A, no te patua e ahau ki te koki o te takawaenga kopamārō ki te penknife, ko ahau taea ki te tipitipi atu te calfskin, ka mahue i te kino pakaru pukapuka putea .
  
  
  Jerry Ki te haere ki te toa kawhe iti, ka mahue i tona huru i reira, me te ararewa o toku doublet, e toku pouri pōtae hina, me te mau tonu o taku calfskin.
  
  
  Ben Kamura ka puta mai; he kaumātua, rawakore, pehia ana e te tangata huri noa i te taua taniko o te ao noho whare, me te tuhituhi i te hōtuhi mo extras i hoki Clemm Anderson o te fariihia e te rohe. I te whakamutunga i taea e pa ki te tatari i te iti roa.
  
  
  Te whare i roto i te Trastevere anake te poto, te haere atu, a ka Ben Kamura kihai i taua i te momo ki te noho i tona lira i runga i te tēkihi ki te kore ia e inu rawa ki te manukanuka ki tetahi mea. A i haere ia i te rua māero te tawhiti, te nuinga me te Tiber, titiro hoki te pūmanawa i whai ra. I runga i te Ponte Garibaldi, te nui, bridge, whakamahia e ia tona mua rauhanga o te wiri atu i te whai i roto i te i te huarahi. I reira ko te toa kawhe puta noa i te i te huarahi i to tatou whakapā atu ki te whare, a mutu ahau mo te kapu o te kawa pēhikawhe, e matakitaki ana i te huarahi, me te poke i roto i nga pihi ki te tonu i mua i te whakawhiti i te huarahi, me te patuki.
  
  
  Hyman whakatuwheratia te tatau, ohorere i roto i ona kanohi.
  
  
  Ka ui ia. — He aha e kore e ata apopo?" Engari ia, tukua ahau kia i roto i te hohoro, me te taora i te tatau i muri i ahau. "Titiro koe rite ki te nono." Ia te koti ruia e ia atu, me ia whistled ata i te aroaro o toku take e hāngai, i tīmata i te waenganui-te huha, a haere ana ki raro, ki toku kaki.
  
  
  — E hiahia ana ahau ki te hāngai i, " na ka mea ahau, e tango atu toku koti. "Me ētahi hāte." Mea tawhito. E te katoa.'
  
  
  "Tino nui rahi," ia muttered. "Engari e taea e ahau te whai ih."
  
  
  Ia whawhakia i roto i te hoki o te whare moenga i a ia e korero i Roto i tona kaukau kōrero e pā ana ki te tahuri tona makawe hina.
  
  
  "Kei a koe te tākaro ki te ite i te iwi," ka mea ia, no ka oti.
  
  
  Ka kitea te take e titiro rite te tahi mea. Te reira i rumpled, me te reira pai ki ahau i te pai nui i roto i te Rivne ki te hoatu i te ongo e te reira i te taha ki te Ben Kamura mo te wa roa. Anake ia i tētahi hāte kihai i uru ki ahau, engari i whakaaro ia i taea e ia te hoko i te tahi atu i roto i te kotahi, a tawhio noa te ara mākete. Inaianei hoki, i nga mea katoa i pai.
  
  
  Ahau neke i te tirotiro o toku whitiki ki toku hou te hāngai, te hoatu i runga i toku pokohiwi holster, i mua i whakawaha ana i runga i toku koti, me te i te tino pai ki te aroaro o nga tangata e rapu ana koutou i ahau i roto i te whakaata. Hyman whakahē ahau.
  
  
  "E hiahia ana koe te tahi mea atu," ka mea ia.
  
  
  Au ahau na whakakake o tenei nui teina CIA kaihoko. engari ko te reira mamae ki te whakarongo i te i te tono ohipa tamaiti e ahau te ngaro tonu i te tahi mea. Otiia pai ahau Hyman, me tonu te koka, a ko ia te tino āwhina. Na ko ahau te manawanui.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "Fake pahau?"
  
  
  "Te hongi o waipiro," ka mea ia. "Te tangata e titiro rite koe, a kahore e hongi rite rēhita grappa mea tūpato."
  
  
  Ka whakaurua e ia te tika. Tenei tamaiti i te heke mai, ki te noho ia roa nui. Mahi ki ahau, e kore kua kitea ki te whai i te huru tupono o te ora. Otiia i hanga e ahau he te hinengaro kia mōhio e te mea i tatou i rua ora, hiahia ahau te kawe i te reira ki o te matau-a whakarongo. Kahu kei te tonu te korero e pā ana ki te toto hou e TOKI hiahia, engari te anake te toto hou tonu tatou whiwhi ko te toto e maringi tawhito maona e rite ana ki ahau .
  
  
  "Tonu ahau i te māturu Tarquinia, i te mea tonu i whakamahia ki te tahuri ki runga i te ihu o te huarahi drunks," ka mea ia. — Kia noho i roto i te matua i roto i, me te ringihia e koe te inu." Ki te inu koe i te reira, ka whai i ahau tetahi o ana mea, rawa.
  
  
  Tatou ka haere hoki ki te ruma ora, me te whakatangihanga a tēnei kēmu i runga i te nohoanga, ki te wobbly waewae, me te Hyman ka unuhia te puru o te unknown pounamu o te koma witi i te wai. Ka ringihia e ahau e rua maihao i roto i te whānui, e kore rawa te horoi i te karaihe o te wai, i roto i te haapa'oraa i ki te ramshackle huru o tona whare. Ara i mua i ahau, ara tona karaihe, i karapotia ahau e te kakara o te fusel. Te reira e taea whakauaua te kino atu vitriol, ka whakaaro ahau, te tango i te roa te inu. Engari ko te reira i te ara kino. Ia huru horomia ia, ka tāmia te inanga, ki te ruakina e koe. I whakaarahia e ia tona karaihe ano, me te inu i te reira iho.
  
  
  "Hmm," Hyman mea. I ahau hoki e ringihia ana e ahau, he mea iti, iti nui.
  
  
  Ia inu, me te sniffed. I te haehae i puta mai i roto i ona kanohi. Aki ia tona ringa ki tona hope, me te sniffed ano.
  
  
  "Ka tamata e ahau te tahi mea rerekē te wā i muri mai," ka ngunguru ia.
  
  
  "I ahau i te whai i ētahi mōhiohio mo koutou," ka mea ia, te hopu i tona manawa. Gilchrist tukua te reira e te anahera. E hāngai ana ki ta koutou i mea i tenei ata. Ko ahau tonu e kore e kite i tetahi ahu."
  
  
  Ka hoatu e ahau etahi typewritten pepa.
  
  
  "Ko ahau tika e pā ana ki ki te whakaiti i iht," ka mea ia. "I ahau i te wharepango i muri i toku ruma i roto rawa, engari te mea māmā ake i tenei ara. Te whakangaro i te ih a, no te e meatia nei e koe. Tenei kirihou oko, ko te pepa te kikokore. Ka panaia te nui pounamu o te Chianti ki toku nohoanga, a ka anga ki te pānui i te reira.
  
  
  Ko te Bank o Lugano tahuri i roto i ki te waiho i te nanakia hinonga noa mā te Swiss paerewa, neke atu i te 80% o te mea i fatuhia e Piero Simca...
  
  
  Tīmata te reira i roto i rite te rohe ki te whakawhiti i te office mō te Itariana, te hunga e whakawhiti ratou lira puta noa i te rohe, me te whakawhiti ih mō te nui haumaru Swiss francs. Te reira whänui ki te real estate, me te whakawhirinaki ki te whakahaere. I roto i te tau tata nei, kia rite ki te matau -, kua meinga nei ia hei tino kaha i roto i te hoko i runga gold bullion. Ko te super-haumaru basements tū te huru utu e pā ana ki $ 40,000,000. Na, ko te moni raruraru i pakaru i roto i, te koura, te nounou, i paingia ana, engari te reira te haere ki tua atu i te rohe i mua.
  
  
  Hyman kē te pānui i te rauemi, a, ka oti ki te pepa, whakataka atu ana e ia i runga i tona huru, me te hoatu i te reira i roto i tenei whakarewa.
  
  
  Ko te kamupene inihua i te hunga mate mutunga. Te reira i te kotahi o te matamua, momona, me te nuinga o te raugatira rōpū i roto i te Europe, e hono ana ki te whai hoa e rua ki reira, me te i roto i te United States.
  
  
  Hararei mau fare i roto i te Sussex i ara ake rarahi. To tatou kupu e pā ana ki te Pierrot. Ko te maha o ngā kaimahi o mua, te hunga i hohoro te aroturuki iho i roto i te London me te Puna Tunbridge, haamana'o e te ngaro i te āheinga i roto i te ruma kiia i te wa ano e Lenisou, me te mea tia ki te he te reira te rite te tūroro. Kahore tetahi i kite i te huru, engari te huru i te tākuta-he tino Jungian, Herr Dr. Untenweiser! Odin te kaiwhakaatu oati i roto i nui te āheinga i te tamaiti taiohi ranei. I tenei wahi tiketike, Pierrot titiro rite te taiohi i nga mawhiti.
  
  
  Ka rite ki te pūtaonga kihai i nui, i tētahi tūhuratanga i roto i te Ingarangi whakakitea ano hoki e Easeful Eka i te wahi o te roa, moni kupenga o te tūmataiti haumanu puritia e Coetzernes i roto i te London. Me te tiamana o te poari i te mea ke atu i te tahi atu tatou Tā Hugh Marsland. Ano, i te katoa atu i runga i te Kaunihera i te puku tāraia, hari ki te utu ā-tau, ka mahue Tā Hugh i roto i te mana oti.
  
  
  Ko enei e wha i tau matua i roto i te wahi ano i te wa ano. Te mea pono, e te tau torutoru i mua, engari ka mau te reira i te maha o nga tau o te faaineineraa ki te whakaoti i "te Awa o te Marama".
  
  
  "Te reo o te ao, me te tūhuratanga," ko te kōrero whakamutunga, engari ko te reira i te aru i te rima whetu *****, i te auraa e te pānui hoki i roto i te hou rongo.
  
  
  "Trans-Mai Mutualité" — ko te karere whakaurua te ingoa o te kamupene inihua i mua i whakapataritari whakapae- " te āhua nei, kua wāhanga tangohia i runga i te Swiss i te pēke. Te reira tonu te tino ngaro te mahi, engari te mea te nuinga kau he torutoru rangatōpū inihua wehenga. Rite hohoro rite taea, te roanga atu o ngā meka i runga i te ara. Kore ratou ki te kiia te ingoa o tenei Swiss pēke hoki ahau. I mahara te reira ki te waiho i Piero o pakihi iti i roto i te Lugano, ki te tari e pā ana ki te kiriata inihua.
  
  
  Na Pierrot, me te tahi atu e toru i taea ki te whakawhiti i te moni i tetahi pūkoro ki te atu. Nga mea katoa ko te tino ture, me te kore tohu o ih i roto i te pukapuka, kia kaua ki te whakaoho pūtea. Pūtea hoki e kihai i hiahia ki te mohio, e ih moni e kore e whakamahia mō te haumi pai, engari mo tenei te tipu haere te haaputuputuraa o pae koura i roto i te whawhe.
  
  
  "Te reira katoa hāngai," tamata e ahau ki te korero ki a ia, engari Hyman wahangu ki ahau.
  
  
  I a ia e pānui i te pūrongo, ka hoatu i te reira i runga i te parahiraa i roto i tona reo irirangi me te te takaro nui Italian pakū waiata i konatunatua ki te te haunga o te grappa. Na, i te waiata, i aukatia hoki i tētahi whakarāpopototanga o te Barents Moana te rohe.
  
  
  '... I te haora i mua, ko te tinana o te Rosana Morandi, i te rua tekau ma tahi-tau-tawhito Alitalia kaimahi, i kitea ki a ia korokoro tapahia. Pirihimana e rapu ana koutou mo Roger "Jerry" Moe, he taonga American te hunga i noho i roto i te piha hotera, me te hohoro i mahue i te wa e ngā tākuta te mea Mahue i Morandi i patua. Te āpiha i runga i te ohipa i muri i te mua ohipa e pā ana Ki te māia te kī, e kore tetahi atu i tomo te koka ruma ki a ratou, i a ia kia Mahue Morandi i roto i te rite ki Mr. Ki te waea o te tohutohu. Tenei i aru e te ētita e pā ana ki te sex-hiakai taonga Ameliká te whakawehi i te tuku iho i te viivii o te Italian wahine, aru e te whakapati a te whakaahuatanga o te hiahia o te tangata.
  
  
  "Jerry Ki te mea he roroa ia, ataahua tangata ki te kahurangi nei tōna," Poe mea. "Ko ia stylishly kakahu, me te huru i whakamutunga i kitea i te mau i te pouri hina Homburg ua hat, i te marama, hina maori-kāhua koti, me te hina flannel hāngai. Ko ia ia i waenganui i te rua tekau ma waru me te toru tekau ma rima ona tau, a ka korero ia i te iti Italian.
  
  
  Hyman titiro ki ahau, ka kite i he kopurepure, rumpled tangata e hongi o grappa. Ia chuckled. "E tango i te reira i te tino atamai taata ki te here i te ki a koe e te whakaahuatanga," ka mea ia.
  
  
  "Ko enei te tino atamai ko eé, kei te titiro," na ka mea ahau grimly. "Ko te kaupapa nei tatou i te tika te pānui, ko te e hangaia mō te hemo o te ngakau."
  
  
  "Engari ka kite koe he aha te tikanga e ahau, ina ahau ka mea i reira kahore he arata'i?" Hyman mea.
  
  
  "Tino, mate," ka mea ahau. "I teie nei e matou te mohio mo te tino, me te Kahu āta, rite Clem Andersson, i runga i tona ara ki te tahi mea tino nui. E matau ana matou e Lenisou, Studds, Pierrot me te Tā Hugh Marsland i te tuatahi ka tutaki i Easefil Eka i roto i te Sussex, arahina e Hema-he aha Clem Andersson e karanga e "Te Fare Tamaiti" Tenei pukapuka L i roto i te Ohanga notes: te tikanga kia Pierrot, ranei huru pēke i roto i te Lugano, engari i te reira e kore e mea faufaa te reira. E matau ana tatou e te "Miro o te Rangimarie" kua whiwhi nui hōia taputapu ki te tīmata i te iti te whawhai, me te pea te whakahohe i te nui o te tetahi. Engari tae noa ki e taea e tatou e te whakamatau e patu e neke atu i te tika tauhaa, e kore matou e whai nui ki te whakawhirinaki i runga i, hoa. "Te mea tino nui rawa," Hyman mea. "Te wahi e tenei te tango i a tatou, Carter?"
  
  
  I whakapono i te reira e Ben Kamura pau te maha o nga tau i roto i te Ahitereiria, me tona ka tīmata te tākaro i te huru tūranga.
  
  
  "Hoatu e ahau i roto i te poto whakaahuatanga o ahau. 'Otago. Rite Moe, nen te wāhanga tuatahi o toku ingoa. Ki te whai ahau te wa nui ki te tango i runga i te tuakiri hou, e kore ahau e tiaki e pā ana ki te tahuri ki Jose Gonzalez ranei Helmud Schmidt. Otiia, ki te hiahia koe ki te whakawhiti hohoro, ta tatou i haapii i roto i te tamataraa, me te hapa, te reira atu watea ki te waiho i te tahi mea noa i te ingoa taketake. Na, ki tamata te tangata, ki te karanga i ahau ki te whakahoki kupu ih "Hello, Carter", ka waiho te reira rite te taua rite ki te mea ahau ki a ia: "ko Toku ingoa Moe ranei Kamura"...
  
  
  Tungou ia.
  
  
  "Kia whiwhi a hoki ki te meka tūturu," ka mea ahau. "Ko te pai e taea e tatou e te whakamatau i te tika i teie nei, ko e reira he tata ki te tika, āhuatanga te haere i runga i. Te reira me te tomo i te kiia whare i runga i Conti o te rohe o te. Me te nohopuku.
  
  
  Hyman takina tona e tiaki i a ia te hiahia ki maui tona Rolex i roto i te kaukau o te toa kawhe. Kia rite ki te nui rite tatou i te pai ki a ratou, ko te reira utu rawa hoki o Ben Kāmura.
  
  
  "E hiahia koe pai ki te tatari tae noa ki te pouri," ka mea ia. "Ahau i tae ki tēnei wahi i runga i toku ake. Tuatahi, to ratou tiaki, me te watchdogs. Kia hinga koe i tenei, tūtaki ai koe i tētahi ara atu matatini i roto paruru mowhiti. E kore tatou e pā ana ki te mau tamaroa iti. Ko te A. A. me kua mohiotia e, ranei ratou e kore e kua tonoa e Nick Carter.
  
  
  "Ben Kamura, hoa," huru papaki. "Te wahi e tatou. Pea taea e koe te tīmata i te mahi i afaro i teie nei."
  
  
  "Katoa e tika, Ben," ka mea ia. "He aha e whai koe ki te anganga Contiland?"
  
  
  Ia unbuttoned tona koti ki te whakaatu i Roto i te holster, e hiahia ia kua kite. ", Me te maripi," ka mea ahau. Kihai ia i whakahua ia ki te Pierre. Kia puritia ai e koe te tahi mea i roto i te rāhui te tika i roto i te take. Ka whakakitea e ia tona emu te rekereke utaina ki te iraruke taonga kua mahue ki muri. I ahau ki te whakaatu i roto i tenei no te mea te reira i tona hotera, na ia e te mohio, e te aroturuki i roto i te whare te mea i runga i te taua transistor te reo irirangi o te whakaaro whakarongo.
  
  
  "E koe te pēhi i tēnei pātene," e faataa. — A, i roto i te poipoi i te whānuitanga, ko te tohu o te ahopou, me te ahopae ki te tika o te rima ōrau ia kiromita. Na ka pāwhiri i te pātene i raro nei, a ka rongo koe i te ararā, e faarahi i roto i te kaha rite whiwhi koe ofi ki te kitea huānga. E kore e te whakamahi i te reira tae noa ki ahau, nui atu i te haora te mutunga o te hui ranei te pūrongo."
  
  
  Ia rangonahia i te mahi tika, ka paheke te pūrere i roto i te pute o tona patiti.
  
  
  "Tangata katoa ko te tino atamai." ka mea ia. — Ko e founga ki te haere i mimmo kuri, me nga kaitiaki?
  
  
  "Ka rite ki hoki enei kuri," ka mea ahau, " hokona e ahau i te rēhita hamipākī." Ka waiwai i te reira i roto i te huru valerian te tango. Tenei ka riro irresistible ara mo te pai kuri, me te reira ahau ka tāpiri i te mea whakarokiroki e mahi i te tonu. Ka noho ahau i runga i tetahi taha, a ka waiho koe i runga i te ētahi atu, te ruarua rau whatianga atu, te whakaware te kaitiaki.
  
  
  "Katoa e tika," Hyman mea. 'Ko e founga?'
  
  
  — Ka kitea i roto i ka haere matou i reira." Whai tatou i ki te kitea he wahi mo te ahau i te tuatahi. Kore e taea e ahau te hoatu i tenei whare i roto i te ati e tetahi roa e noho ki konei. 'Ke uruwhenua?'.
  
  
  Ben Kamura emu i mahue i a ia. Te reira i te pai, ki te mea he rūpahu visa i te ono wiki i mua, na e te mea kahore he feaa no te mea o te tahi ahua o te tukua e te noho. Te decrepit mata i roto i te whakaahua i rite. I tona whaiaro, ko te tauira i te reira, me te hoki ki te rua tekau te tahi atu whakaahua i roto i a ia te roa o te mahi.
  
  
  Reira e kore te tūturu te whare noho i roto i tenei rohe, Hyman whakaaro nui. — A ka hiahia koe ki te kia tata, ahakoa e kore e tata rawa." "Ko te wahine tawhito puta noa i te boulevard whakaae te aufauraa i kiritaki. Ko ia poto-kite me te kore e tino picky.
  
  
  "Mauruuru e koe," ka mea ahau.
  
  
  "Tukua ahau kia hanga i te karanga waea, i te tuatahi." Ka taki ana i tona pute diary, dials te maha, me te korero i roto i garbled Italian ki te tangata i runga i te tahi atu pito o te rārangi. I whakaarahia e ia tona reo convincingly, me te Stahl haggled i runga i te utu.
  
  
  "Whai koe i te ruma," ka mea ia kia rite ia i whakairihia ake. "E toru tekau mano lire te marama, utua i roto i te mua. Ka taea e koe te kawe mai te iwi i roto i te. Te kotiro, te tikanga e ahau. Tenei wahine tawhito e matau ana ia i te tahae na koutou. Ia ka tika e hiahia ana ki te kite i to koutou uruwhenua, engari e te katoa. E kore e ia te pupuri i ngā pūkete mō te copo , no te mea te reira black moni. Kia haere.'
  
  
  Ko te Italian pepa tā ngā kōrero hohoro, a ka rite ki a tatou i roto i runga i te ara, e toku tawhito mata, te tau Jerry Moe, whakanuia te reira i te whakaahua tangohia i te tina, titiro matatau atu i a tatou i nga mea katoa i te niupepa.
  
  
  UCHISHIDO! RAPIMENTO! VIOLENZA! MISTERO!
  
  
  "Te patu tangata! Rape! Tutu! I te ngaro!'
  
  
  Hoatu e ahau ki a ratou e whitu pluses mō te tika me te miharo, a, no te titiro te reira na ma, te raumati me te tau ano.
  
  
  Te reira i te tono i Hyman e te whiu katoleta mō te anō kakahu, e Em whakahaere ki te keri i roto i o te whare moenga. Mutu tatou i te mākete turanga, me tana tane tapiritia e rua whakamahia te koti, tarautete patiti, i te anō rua o te hu, me te akina taiwhanga koti e te pānui "U. s. Navy Hōhipera, Waipiro Whakanohonoho Kōwae, Naples."
  
  
  "A ihu, Ben," Hyman mea. "Tenei pūeru ka meinga e koe Moma Pinelli tino o te riihi."
  
  
  Ko tētahi atu huarahi, ki te kokonga, a haere ana ia rua rerenga o te pikitanga i roto i te mua o te ahau, a whakaurua ahau ki te Mome Pinelli, he mōmoma wahine i roto i tona rima tekau, a heoi ano, ki te kakahu i roto i te serpentine, mangu, pouri papura, he whakamahara e te Pope Pinelli, i pau nga tau e maha i roto i te Etiopia, i whakaaetia e te Atua o te aroha noa, ki te heke ki runga ki a ia. Nah o te makawe ma, me te kamiriona i runga i tona pahau i te maha o ngā black putiki te tipu i roto i te reira. Ko ia i roto i te huru pai, me te oha ki ahau, me toku 30,000 lire anaanatae. Ia noa i hoatu e toku uruwhenua te cursory para.
  
  
  "Te ruma i i te hoki, Signor Ieman," na ka mea ia ki Hyman. "Ki te hiahia koe ki te whakaatu i ahau." Ko ana mea he tawhito rawa ki te rere hoki, me te puta. E to te tahi atu taata i te hiahia American hikareti? Anake ahau i a ratou mo te 300 lire i te mōkihi.
  
  
  "I Muri Mai, Whaea. Ka te mutunga o ta tatou katoa. Hyman ka kihi hoki i a ia i runga i rua matire, me te ahau arahina ki te hoki ruma.
  
  
  "Ki te e hiahia ana ia ki te kawe i te kotiro ki runga, te korero ki te emu e kore e taea e ratou te tini ranei te hamama te reo," ia, ka karanga i muri i a tatou. "I ahau i te whai i te ingoa e hiahia ana ki te kia mau tonu i roto i te rohe. Ki te hiahia ana ia hashish, e taea e ahau te tiki i te reira, rawa. Me te tino cheap.
  
  
  Ko te reira i te ara roa i te Le Superbe suite, a e kore e tika fakasiokālafi. He moenga i roto i te ruma ki e rua paru paraikete, he makaka muslin whārangi, me tetahi kaki ma whārangi.
  
  
  Ano ahau i kite i te nui rakau heamana me te iti ki te heamana i te afata ume. Te reira i i te totohu ki te porotītaha whakaata, me te i heipu te bidet i te raro. Ko tētahi matapihi ki te tirohanga ataahua o te pātea taiepa e rua mita i muri i te reira. Hyman fiddled ki te waikura körere, me te ka timata te wai ki te rere i roto i te spurts. "Te kōrere, kei te tonu te rere," ka mea ia, ahua miharo. "Ka koe i te reira , Ben. Ki raro i te whare te mea i te wharepaku ki te ua. Hoatu tou katoleta i roto i te kokonga, me te e taea e tatou e te haere i roto i ki te tina, me te whakamōhio i a koe ka rite ki te new occupant i roto i te Trastevere. I reira te kahore he ira i roto i te haere ki te Conti o te rohe i mua i te tekau karaka.
  
  
  Ka arahina ahau i roto i te maha o kara ki te trattoria, i te tikanga ngā o tetahi ruma, me te tuwhera i roto i runga i te poromu ki te wha nga tepu.
  
  
  "Ko te pai te rimurapa i roto i te pa," Hyman mea. — I te ara, e kore kua reira i te tūruhi i konei mai i te hau-ā-Uru Goths. Marko!
  
  
  Te tamaiti o e pā ana ki te oranga, te mau i te hinuhinu ma epora, ka haere mai i roto i te kuwaha hoki. "Marco, ko toku hoa tawhito Ben," Hyman mea i roto i te Italian. A ia, muttering i te kupu torutoru ki a ratou e te Tamuta i taea e te ako. "Pai ki te whakatau i te hoa o Signor Hyman o," Marco mea.
  
  
  "Ka mahi koutou ki a matou, Marco," Hyman mea. "Hoki ki a ia, ko te reira i Dottore Hyman. Ben kei te haere ki te noho ki a tatou, mo te ia. Na, ano he tūturu Roma, i kawe mai ia tatou i te tahi waina whero, tae noa ki te whakatau ia tatou i te mea ki te kai.
  
  
  — Si dottore, Professore. Te tohu i mea. I roto i te taime o te mate, hoki ana ki e rua nga ipu o te waina whero, te tahi mea rite ki Chianti, engari ko te kaha me te anaanaraa e i roto i te tae. "Me i te tahi napkins, mo te Atua o te whakaaro," Hyman amuamu. "Tenei ko te wahi ngaro i tona kāhua." Marco hoki mai ki te tāpae o te kope pepa, me te Hyman me ahau tangohia ake pene ki te whakarite i te patunga witi, mahere mō te Conti Studios, me nga wāhi e karapoti ana.
  
  
  I muri tonu i te tuatahi inu, tatou ka whakahau pākēti ki te kuku, te tunu i te reme, me a saxton. A i a tatou he kawhe, me te grappa, tatou tonu te whakatairite i ēnei huahua."
  
  
  "Te pai," ka mea ia i runga i to tatou putanga hou. "Whakaaro ahau i te warehouses e tata rawa te tahi, ko te toenga te mea ki te kia i runga i te tauine." "Ratou kaitiaki, te huru rite te turanga hōia," Hyman mea. "Engari kua ratou e arotahi ana ki to ratou aro i runga i te mua konei."
  
  
  Ego pene patapata i runga i te kuwaha mua i te wahi Jerry Ki i peia i roto i taua ata i roto i te papai motokā te rite ki te pōwhiri i te āheinga.
  
  
  "I reira he tūturu te huarahi i tua atu i te reira," ka mea ia. "To ratou he taiepa a tawhio noa te waea tao, kuri, me te rori katoa a tawhio noa te muri, i te wa ki te wa. I te pōti o te māia... Huru huruhuru ka kumea te wiriwiri, i te raina. "Te mau fifi," ka mea ahau. "Pehea e whiwhi tatou i ki te hoki te kahore haere i roto i te mua i te tuatahi?"
  
  
  "Kei a koe te mohio," ka mea ia.
  
  
  Ka titiro atu ia i te mahere ano.
  
  
  "Kāore he rori," ka mea ahau. — Ko ahau tino whakatara tino kite ahau i te huarahi vahi."
  
  
  Hoatu e ahau i te ripeka i runga i te reira.
  
  
  "Ahau ki te tamata i te hopu trail," Hyman mea. "Ki te mea katoa e haere i tenei ara, taea e te reira te mutunga ake i roto i te Centocelli. Na tatou e nehenehe e haere i reira kahore he tata i te kuwaha.
  
  
  'I roto i tawhiti e haere ana?'
  
  
  "Tenei te mea e tika ana," ka mea ia. "I ahau i te rua whakakopa pahikara i roto i te kātua. Me na te wahi i noho ai ia ki te kia raruraru e nga kaitiaki.
  
  
  "Kite ahau te timata pū i roto i tou whare," ka mea ahau.
  
  
  'Ae.'
  
  
  "E ia ani i te tohu tākirirangi, me e whai koe i tetahi?" - Pōti me e te reira, " ka mea ia. "Engari ka marama ake nga rohe katoa kia taea e kite ratou e koe, me te ki ahau."
  
  
  "E kore te ki te kitea e tatou he rakau," ka mea ahau. "A, ki te kopere i roto i te ahunga he." Ka kore nga mea katoa, ko te marama, ranei i te iti rawa kore e koi. Taria tae noa ki te whiwhi tatou i reira.
  
  
  Tatou wehe i te tavern tatau. Hyman haere hoki mo tona pu, me tona waka. Ka hoki ia ki tona wahi ki te kohikohi i ngā kariri mō te Luger. Ahau ka whakatau i a ia ano i te awa, bridge i roto i te rima meneti.
  
  
  Ko ia tika i roto i te wa, i roto i te tawhito, Peugeot. Titiro reira kua hangai ki te pekerangi i te waho, engari kia ia sel i roto i a matou te pei i te on, tere i roto i te tonu-pukumahi te iwa karaka waka, ana mea e taea te korero ki i te taringa e te motokā i te whakaturia ake maitai.
  
  
  "Te hawhe haora i te motokā," Hyman mea.
  
  
  — Ka i te iti rawa tetahi hawhe haora ki te tiki i reira." Na reira kia pouri na inaianei.
  
  
  E kore matou i mea tetahi atu, te ofatiraa i te puku, anake ki te whakaae i runga i to tatou hui mahere a, no te mahi i te mahi.
  
  
  "Kaua e tatari hoki ki ahau," emu ki a ia. "Ki te e taea e ahau te tiki i roto i, e taea hoki te kitea he ara i roto i. Ka waiho e ahau i tou whare, i te whitu-e toru tekau i roto i te ata. Ki te kore ahau e ahau i konei mā iwa, te taki i tēnei i te reo irirangi me te kite ki te reira te i tetahi mea e ora ana te pipiki ki toku rekereke.
  
  
  Tatou i te noho tahi te Peugeot i roto i te Centocelli, he tawhiti atu i te pururu wahi o waho, me kahore tetahi ite ia tatou i tätaria, me te huihui e rua whakakopa paihikara. Hyman peia i mua i ahau ki raro i te huarahi tae noa ki te whare i te whakaiti i roto i te.
  
  
  "Te reira i konei vahi," ka karanga ia ki te ata. — Te reira e pā ana ki kiromita o te ngahere, me te mara i waenganui ia tatou, me te studio. Engari e ara arata'i ki te wahi?
  
  
  I waimarie matou. Te reira i te ara e tupuria, engari e kore e kia nui e kore e taea e koe eke i te pahikara ki runga ki a ratou. E toru ranei e wha, he huri i ngāwari papaki te whakamahi i te pōro. Te reira i te whitu meneti i mua i te kotahi tekau i roto i te Rivne, ka kite matou i te roa o te taiapa huri noa i te waea tao o te patireia o Roma o te Lenisou.
  
  
  Titiro reira rite ano i ahau te mahara i te reira i te cursory te tirohanga o tem tenei ata. The entire hotel rohe, me te mua taiepa, kua ūkuia te, ki te kahore hoki he tautau o te rakau i konei, me te reira i reira. Ka korerotia e ia ki Hyman ki te mehua e rua rau hokoi ki te raki, a ka, i a ia e kitea he piringa pai, te marama i te rama hauroki puta noa i te taiepa. Ahakoa ko ia te kōwhiri i tana tūranga, ka taka ia te reira, me te mea he poto te pure.
  
  
  Ua ite matou pouri mo te tahi i te tahi atu te ringa, a ngaro whakarere atu ia. Tana tīmata paraoa e wha pōro ōrite o te hamipākī paraoa pokepoke, homai ana e ia tana, me te i konatunatua ih ki nga wahi e rite ana valerian kuri hua me te mea whakarokiroki mo knockouts tere. Ia ara i konatunatua te reira ki te Camille o te mongamonga e moe ana te pire, ka kawea ki a ia i te wa katoa, ahakoa te katoa disguises.
  
  
  Ko ia na kati ai ia i te rongonga i te waru o turi, me te kite i te koma te atarangi; ka rapa German Hepara. Tokorua nga tangata i te rere hoki, me te puta i runga i te atu taha o te taiapa. Maka ana e ahau ona wha hamipeka kotahi i muri i te tahi atu i runga i te taiepa. Ratou ka haere mai ki raro te kore te hanga i te tangi ki a matou. Ka kite ia i te kuri trotting ki te rerekē e rua nga wahi tana i whiriwhiri ai. E kore ahau e tu i te tupono noa, ki te ka e ahau ki te whawhai ki enei kuri, kia hoatu e ahau ki a ia kuri hamipeka ki te uia e whakakī.
  
  
  I ahau i te tika te nui te wā ki te tiki i te wira atu toku pahikara i mua i te Hyman, i nga wahi i ko ia e noho ana, i hanga, he whetu hou matomato i roto i te rangi. Ka rere ia ki te taiepa, e pupuri ana i te wāwāhitanga pahikara i roto i te mua o te ia. I reira whakatokia e ahau te anga i roto i te whenua, me te peke i te wha-waewae taiepa i roto i te ataahua pou vault.
  
  
  A, no te ahau u, whakataka atu ana e ahau i runga me te takoto te reira i roto i te Rivnenskaya mo rima hēkona, tae noa ki te ko ahau tino e te nga kaitiaki kihai i rongo rānei kite i ahau. E rima tekau whatianga atu, i karanga ratou i ia atu, kua oti te unu, i te tākirirangi te marama. Ko ana mea nekehia āta i mua, ki te whare putunga tata. I puta ia i te kuri, me nga kaitiaki, a i tetahi taime ai ia farerei i te hou whakaoho.
  
  
  Engari kahore tupu. I te iti rawa ia kihai i kite i tetahi mea. Tumanako ia e Lenisou me tona cronies i kua pera makona ki te floodlights i te matua kuwaha, te German hepara, me te patrolling nga kaitiaki e ratou kihai i tangohia e tetahi tāpiri whakatūpatotanga. Ratou i te pai, totoka-rua maukati maukati i runga i te ra tuatahi o te whare putunga, engari i te pai, totoka-rua maukati raka e te tamaiti a te hākoritanga mō te TOKI kaihoko.
  
  
  I mua i te tomokanga, ko te āta hinu e Petukhov, me te raka.
  
  
  Arsenale i te tatari mo te ia, na, kihai i ahau miharo ki te kitea te huru. I miharo ia, me te ohorere i te momo, me te lethality o te patu. I reira te tahi mea mo te katoa i konei: i Russian missiles mo te tauira hou Katoa-24 toa, ki te karihi warheads hoki to tatou i T-2B e whakaratohia ana e te US Navy, me te iti missiles mo to tatou Sabre 100-F (new series, rēhita, ngaro).
  
  
  I taea e koe te tino e kore tetahi o te kāwanatanga i lent ego ko te taputapu i tetahi whakaaro e taea e te reira e tahuri ki te mahi patu na hohoro. He haerenga ki te whare putunga i te tangata i Russia, China, ko tetahi ranei o nga NATO whenua i te mea tino ki te kikini i te wahi i roto i te puku, i mua i te reira e taea e te whakawhanake, ara, ki te tīmata te reira, whakawhetai ki te Studds rarangi, i runga i te mane.
  
  
  Ahau i hanga e kitea tohuwāhi, i runga i te maha o ngā pouaka o te matā mā te whakamahi i te ngako pene kei roto i te iraruke huānga. E kore ahau i hiahia ki te titiro i te tahi atu i te ruma, engari te reira takoto tonu mō te inati te tekau meneti i te po, mutu haere ana a tawhio noa e rua i te whare. Nāwai, ka tahuri te reira i roto i te ri'ari'a i wētahi. I teie nei, ko te katoa i ahau ki te mahi i ko kia tino ka e ahau i roto i tenei ora kia taea e ahau te whakatupato i rite iwi maha e taea. Ara Pierrot tōrangapū o te hononga e kore e taea e te whakaora i te huru, ki te taua kaha taunakitanga.
  
  
  Ko te rangi ano e te kapua, i a ia te āta kuhu mā ki runga ki te taiepa. Ia aro kia kua whakarere ano, ko tenei te wa kia kua ih anake. Ko ia fakamanatu o te ataahua tawhito-pupuku rangi vane i runga i te pāmu i kotahi kua wahi o te Vereldeinde tirohanga. Te reira i tika kitea i te wahi i ahau i teie nei, me te tautau o te horihori rakau e huna i ahau i tetahi nga kaitiaki e kia whakamatautauria ana. Ka mau ia i roto i tona Luger, patapata i i te kakau, me te wiria i runga i te silencer. I hanga e te reira te huru i te iti hauwarea, a ko reira he iti uaua ki te whāinga, ko ahau anake tetahi tupono noa, me i ahau ki te tango i te reira tonu.
  
  
  Ia te pupuri i a ia ake i runga i tetahi tuke, me te tatari mo te kapua ki te ūkui i te iti. Ko e pā ana ki te tekau meneti i muri mai. I te iti rawa i ahau nui pōti ki te tango i te pere. Te silencer kia i roto i te mana i te mare, me te rangi vane whatu a tawhio noa, me te tangi o te pānga fakaongo huri noa i te rohe. Ko ia te rongo rere puhuruhuru tata i te pāmu. Ka mau ia ki tona maripi, me te tīmata i te keri i te toru-te mita poka i raro i te taiepa.
  
  
  Te reira i tonu ano ki te katoa huri noa i te pāmu ka maranga i te anga o tona pahikara ano, wiria i runga i te wira, a peia atu ana i roto i te ahunga o te Centocelli. Ka kanga ia mo te pera poauau e ia, kihai i puritia e Hyman e tatari ana i roto i te motokā. Na nga meneti e taea te tatau. Pūrongo ki te matau-mo te pai i te tuatahi, me te ka kia whakakahoretia atu o te mea katoa e pā ana ki te Mutunga o te Ao. .
  
  
  Ko ahau whakaaro e pā ana ki tenei, ka tangohia e ahau toku pahikara, me te mea katoa atu, me te rere tupou ki te kei te poka. Tu ana ia ake ano, luger i roto i te ringa, engari i maturuturu iho ano te reira. E wha nga tangata e tu ana huri noa i te poka, clutching hauwarea aunoa carbines.
  
  
  "Kua matou tatari mo koutou, Nick Carter," tetahi o nga tangata, ka mea, tona reo hē i roto i te autahu'araa, ia hiahia ana ki runga ki tona matenga.
  
  
  
  
  Chapter 7
  
  
  
  
  Tokorua nga tangata i awhina i ahau i roto i te poka, ka rapu ahau i te ata, i te tahi atu e rua i tū ki ahau i gunpoint a tawhio noa ratou patu. I muri i te tuatahi te āheitanga katoa, kahore tetahi he kupu i mea ki a tatou.
  
  
  Kitea e ratou te stiletto, me te tango i te reira atu. I kitea e ratou he hau poma i roto i toku tarau pute, me te tango i te reira me nga mea katoa atu huri noa i te whitiki, tae atu ki te pepa topenga o etahi ahua; i te mea pai, no te mea tenei tupurangi te pepa topenga i te pūhui konupora e taea e pahū i roto i te anaana marama nui ki te poto aukati i ratou tirohanga.
  
  
  Na te ara, katoa e wha o ratou i brawny, pea te uaua atu i te Gorilla me te Pepe, ka mahara ratou ki te hunga e mātau. Ka mau ratou ki ahau ki te taha o te huarahi, te wahi i te nui Fiat e tatari ana hoki ahau. Ki te pera nui i te tĭtĭ, ia e kore e taea e tango i tetahi tūponotanga. Kihai i reira i toku kāhua ki te hamama mo āwhina, engari kihai i te wā mō te whaiaro te whakapehapeha. Me te i roto i te afa setoni ka mau te reira i ahau ki te tango i te manawa, me te hamama mo āwhina, ano he aue kuri, Odin a tawhio noa toku handlers hamama toku mangai, me te puru te pea-āhua rāwaho ki reira.
  
  
  "Tenei kei te hangaia ki te whakaora ia koutou te faufaa kaha, Carter," he ih kaikōrero ka mea.
  
  
  Na i te puku hoki ki Roma i te tika ano i runga i te rangimārie kia rite ki toku haerenga i reira, ahakoa e kore e rite ahuareka. I mohio ahau i tatou i te tomo i Roma, no te mau ahau i te kite o te Tauranga Maggiore kuwaha. Na i te rua kohuru flanking ahau i roto i te hoki o te waka i kukume ki raro i te arai kakahu, me te pihi i roto i te mua o te karaihe wāhanga wehe matou i te taraiwa. Te whakahuatia karaihe wehewehenga titiro bulletproof, me te rua i muri tatau i kahore kauwhiti. Ahakoa, ki te whakahaere e ahau ki te hinga e rua o toku kaitiaki, me te tango i to ratou patu, ia e te tonu kia haria ki te te wahi e ratou te tikanga ki te tango i ahau, i roto i te hiri piri whare herehere e karapotia ana e te karaihe, me te whakarewa.
  
  
  Tatou i peia hoki tetahi e rima meneti, me te ka te ia, ua ite au i te motokā, haere ki raro i nga pikitanga, me te mutu. Toku kaitiaki tukua ki raro i te arai kakahu, me te tatari mo te atekōkiri, me te huru hoa ki te whakatuwhera i te ra waho.
  
  
  I matou i roto i te raro rota tūnga o te whare nui. Rerekē tau i runga i ngā waka rerekē; te maha o ngā itāriana, Austria, Swiss, kotahi i te reo ingarihi, me te kotahi ki te kaupapa, motuhake tau e whakamahia ana e te Malagasy diplomats. Ko ratou i roto i te toru i roto i te ono Italian license plate pūāhua. CD mō te takawaenga corps. Pierrot ai kua te tatari mo te ia, ranei i te iti rawa Pierrot o te hoa.
  
  
  Te taenga atu ano i te tatau tuwhera, ko ahau awhinatia i roto i. Ko tōna tonu kati, ka pupuri tonu i ahau raru, me te taea e te anake te whakahē i te muhu ore. Ko ahau toia ki nga aunoa i te ararewa.
  
  
  E wha heavyweights piri ki ahau, e ara, ahakoa he iti, whakarewa te haina i runga i i te taha ki te āta tohua i roto i te reo ingarihi, wīwī, me te Italian e te mōrahi te uta i te wha iwi, ranei i te tino 300 kg. Katoa a tawhio noa ia tatou paunatia i te iti rawa e iwa tekau kirokaramu, na ka tawhiri atu i te maitai i te pereti.
  
  
  "Ae, te reira kia whakama ki te wahi i te whakahau," ka mea tetahi o te wha. "Engari i ētahi wā e kore koe e whai i tētahi kōwhiringa, e koe, Carter?"
  
  
  Ko te ararewa haere ake e wha nga papa, me te puta ki roto ki tetahi o te hunga e roa te ara kapi katoa ki te tari tatau, na angamaheni o te Mussolini-wā ngā whare kāwanatanga. Te reira i te matapihi, i te mutunga o te whare, me te i roto i te mua o taua matapihi e noho ana te ahua ki te pū submachine i raro i tona ringa. Te wahi i te wahi ki te tahi atu taha e hanga he tika koki, he ōrite pū te feruri e noho ana.
  
  
  Tetahi hemo tumanako ai ahau te whai i o te rere, me te ihupuku i roto i te haere. Kihai ahau i whakaaro Nick Carter, Jerry Moe, ranei Ben Kamura e kua ora tenei sublunary oraraa.
  
  
  Ki te mea kihai i ahau e mea i te reira, a kihai i haere ki te mea i te reira, e kua ratou hoatu e ahau i raro i te whakamamae, te pono serum, e rua ranei. I roto i te katoa o enei take, pea e te afa setoni ka haere mai, ahau e hiahiatia ana ki te wahi i roto i te, ranei, ki te e rahua, kawea mai te tangata ki ahau mo te kamupene i roto i te puke.
  
  
  Ratou e arahi ana i ahau, kaua ranei mimmed ahau i mua, e toru nga tatau, ka mutu i te wha. Ko te rangatira te haere i roto i, me te i roto i te tahi taime i muri mai, gesturing ki tona ringa. Ko ahau i panaia i roto i te piha na roto i te toku toru huru mau hoa.
  
  
  Ko te reira i te nui, hauangi, tari ki te tutaki windows e te titiro i roto i runga i te Tiber. Tetahi taiepa e karapotia ana e te nui teak te heamana o te hoahoa hou. Whakakai i whakaritea a tawhio noa te reira. Ko tetahi kau, me nga ētahi atu i nohoia e rima nga tangata i roto i to ratou waenganui-thirties, me te waenganui-rima tekau . Katoa he rite anō kia rite ki toku hoa pūtea i te Ao ki te Mutunga, engari e kore e Piero ranei Lenisou.
  
  
  He roroa, he mea kikokore tangata i roto i tona tekau, ki te roa kowhai makawe, me te haona-wet mōhiti, e noho ana i roto i te parahiraa i muri i te tēpu. E kore kua ahau i kite ia ia i mua i, te Huru. E kore kua ahau i kite i te tangata a tawhio noa te tangata i te aroaro o. Ratou katoa titiro atu ano i te mau melo o te komiti e i te faaineine i toku oral history whakamātautau atu i te kaitukumahi o te takatu nei tamata ki te tunu i ahau, tapahia Rosana o te kaki, me te inaianei hoatu e ahau i roto i te te kau, te nohoanga.
  
  
  "Mauruuru e koe, Mr Carter," te hate ka mea taua tangata huatau, me te mea ia kihai i ite e ahau i te pana ki te heamana, me te rua o te taua takatu i puta ake i runga i tetahi taha o ahau ki te pupuri i ahau i reira. .
  
  
  "I a koutou e taea e kite," ka mea ia, " e matau ana matou i tō ingoa tūturu, me te mea iti e matau ana tatou e pā ana ki to koutou aravihi. Tetahi o tatou i konei, Mr. Oleg Perestov, e ai ta tona hoa ' te haama no te whai i ngā hui ki a koe.
  
  
  I te poto, pakira ki tangata ki te hohonu, whakaukia kanohi tungou grimly i roto i te Slavonic. Na ka pa whakarere te ingoa i haere mai ki te ngakau. Ko ia te matua tangata o te MGB o Rūhia mō te Western Europe. Na reira, te toku memeha noa whakaaro e pā ana ki te whai wāhitanga o te Communists i roto i te hui a e kore te he . Otiia ka aha e Russian patu i roto i te "pito e rua o te Ao" tauhaa tari? He tupato hopu whero? Ranei koe e te ere i te tahi mea nui?
  
  
  "E mohio ana ahau e," na ka mea ia ki te ataata, " e ahau e kore e tukua koutou i te iti te haere noa o te kaupapa, tae noa ahau ki te hanga i te reira mārama e tatou e te whakahaere i runga i te taha ano. Kia ui ahau ki a koe ki te maturuturu katoa i tou mana'o hape, Mr. Carter?"
  
  
  Kihai ahau i kite i te reira rite ki te nui wāhi ki te whai wāhi i roto i roto i tenei mahi, i whai wāhi hoki Perestov. Na hoki ia e matau ki te Hainamana mata e no ki Mr. Fal, he mema o te Whero China Intelligence Service. Kia kua hokona e ahau etahi wa, na ka tawhiri atu ki a ia.
  
  
  'Pai.'- Te Hate Te Tangata I Te Ngakau. "Kia whakamōhio ahau i ahau. Ia Kānara ko Hona Norden, Norway, Interpol. Whakanohoia e ia tana kāri ID i runga i te oro nohoanga, a ka tawhiri atu ki toku kaitiaki, te tuku i ahau ki te tae i roto i, me te tango i te reira. Te reira i te huru ingoa, me ngā whakaahua, i tona hononga ki te Interpol, me te, i roto i te tau, i te huru tuakiri e matau ana ia rite ki tetahi o te pai o te ao āpiha.
  
  
  "Ki te hiahia ahau te mohiotia e koe, Carter," ka mea ia, " e hiahia ana tatou kua tohungia e meapango tāite po. I te wa, katoa i whakaaro matou e koe i tika i tetahi atu mema o taua kiki core group "Ao Mutunga" . Me Oleg tonoa e te ope tuatahi ka taea te tiki ki te tiki i ngā mōhiohio i a koutou. Ahau e whakapae e ratou te tikanga i to ratou tohutohu rawa te ūpoko, engari ka ka e taea ki te whakatika i te reira ki te kōti teitei."
  
  
  Perestoff shrugged disapprovingly, me te Kou Faul malimali i te huru o te haama.
  
  
  "Ka rite ki te meka o koutou e mawhiti, me te ngaro, tonu te noaaraa te mate o Luigi, me te Pepe ka mohiotia te, riro te reira mārama, ki te tangata, ki te iti te iteraa e, te ao kaihoko rite Nick Carter me te whai wāhi. Otiia ki te mea i te whānuitanga me i he aha taha? Tou mua, kua tonu kua arero.
  
  
  Perestoff a Ko Fol e rua fidgeting i roto i to ratou nohoanga. "Tino i te NATO tirohanga," Kānara Norden haamaramaramahia, a e rua nga tangata i piri ano. — Ko taea e koe te riro i te rerekē ara e kore matou i mohio. E kore e pera roa i mua, Tā Hugh Marsland i te āhua pono, he kaitōrangapū, a Lorenzo Conti kahore atu i te te kiriata kaihanga ki te ngata e hiainu ana mo te taonga, me te tika whakamanamana. Chris Mallory i te ohorere poto, engari kahore atu. Pierrot? Katoa koe ki te mahi i te wāhi o koutou maihao i a ia, me te katoa o Itari, matau, me te maui, e tu ki runga hoki ia'
  
  
  Oku miharo whakapuaki whawhati i roto i toku kati ngutu, me te Kānara Norden i te puku, mo te taime.
  
  
  "E kore ahau e whai wā mō te kauhau tika i teie nei," ka mea ia. Ko matou he whakahou i te rōpū o te ao, te mana, me te Interpol pai te tauira, rite e te CIA . Katoa rawa paru, rawa taikaha, me te rawa immodest whakahau mai ki a matou, " ka mea ia.
  
  
  — Ka rite ki ahau ka mea, kihai i taea e tatou kia tino o to koutou huru, a kihai i taea e matou te huarahi e koe tae noa tatou i te tino. Clem Andersson hainatia tona mate ake te kī a, no te tamata ia ki te kōrero ki te Chris Mallory, no te mea whakaaro ia Mallory ko te kuware American tangata nei i tinihanga na roto i te mohio ki te Pākehā. Hyman mea ko koe pai, engari o te akoranga i taea e koutou te tākaro tonu ki a ia. To tatou anake te tupono hoki te Mahue Morandi ki te whakapā atu ki a koe ano.
  
  
  Na i ahau i whakaaro ahau i te patero arowhai Rosana o te hononga i roto i te Le Rawe, ko ia hoki te arowhai me te haamauraa te whakawhirinaki i roto i ahau.
  
  
  — Ka korerotia e ia ki a tatou e ia, a ka mea koe i neke atu i te 100 ōrau ma, me te e ratou i te taua whāinga rite i matou: ki te urutomo i te Aho o te Ao, me te ngana ki te kitea papû ki a ratou. Engari ko te reira tata e taea ki te whakapā atu ki a koe, no te mea o te matotoru mata e Pierrot me ona hoa e karapotia ana koe ki te, " te kānara mea. "Kua whakaritea e matou ki te tuku i Rosana ano, ki te mate te putanga e matau ana koutou ki te katoa rawa te pai." Ia ihora, me te mea e tatari ana hoki ahau ki te tiki i roto i.
  
  
  — E koe i matau ki te ngaro. Hyman, i tēnei wā, e maka ana i tona mateakí matua i te ratonga o koutou, me te AUE, kihai i pai ki te mahi rite ki te takawaenga, engari te reira kihai i tino mea. Koe i te mea ta tatou i tumanako ano hoki: pakaru ana i a koe ki te kiia te wāhi rokiroki. Na hoatu matou i te hopuoro i runga i te kuao Hyman o te motokā, me te e rua huru, paihikara, me te aru koutou i te whakaute tawhiti. Tenei wa, whakamahia matou i āpiha i te moka atu mātanga. Tona ataata i te ahakoa, me te mau.
  
  
  "Na, Carter, ki te e haere koe ki te whakapono ki a matou, me te mohio e e ti'a ia tatou i to koutou mahi, kia mohio tatou, ki te tūngou o o koutou matenga. Ki te kitea e koe tetahi mau tapa'o i roto i tenei whare putunga, na to tatou i te whai wāhi ki te tiki i roto i, te wetewete i te huru, me te hoatu i te miro ki te tenei katoa, i te paru pakihi.
  
  
  Tungou ia, te hanga i te tere whakatau. Ki te Kānara Norden, me te huru hoa i ngā kaupapa, hema mea rite katoa atu toku raruraru e kia i runga i. Ahakoa, ki te kahore ratou e i runga i tona taha, kia mawheto ia, te taea e kitea e ahau te ara ki te whakamahi ih ki to tatou painga. Te kaitiaki i runga i ngā taha e rua nekehia atu te rāwaho me te hoki marere. I tenei hui o te kakama, kaha ope, ka titiro ia ki disheveled, mahora, engari e hiahiatia ana ia ki a ia, me te ki toku mōhiohio, ko ia te nui rawa pea te tangata i konei.
  
  
  "Te faahiahia," Kānara Norden mea. "I te tuatahi, he poto kupu whakataki." Ka neke ia tona maihao i tetahi tangata ki tetahi atu. Mr. Carter, Te Hoa Perestoff, Mr. Atu Fol, Herr Bergen, General Maseratti, Kānara Le Grand. Well, te mea i kitea e koe i reira? Kotahi tekau ma rua kanohi, me te tekau ma rua te taringa i haru rite faaite ia i te tirotiro o te rua warehouses. Kahore he tangata e tangohia e te pouako. Ratou i te mātanga, āpiha, whakaakona ki te whakarongo me te mahara. Kānara Norden hanga he tuhipoka i runga i te wahi o te pepa, me te hoatu i te huru ki tetahi o nga hooded henchmen, e hohoro mahue i roto i te ruma.
  
  
  Ka kite ia i toku whakaara tukemata, me te dg toku whakaaro. "Ko tenei anake ki te faaineine i to tatou waka, kia taea e tatou e waiho i," ka mea ia, ", no te whiwhi tatou i te tika whakaae me te tautoko i te kāwanatanga. Ki te mea koe i te mea ko te pono, i te iti rawa 20 ōrau, Pierrot o te tōrangapū kaha ka taea e kore ano e mutu te huru warehouses i te dismantled. Te reira i te hawhe mua rua i teie nei. Ki te poma tino haere atu, mea horihori hoki ahau ki te karanga i te hāngai ana minita i roto i te rima haora."
  
  
  "Ko te wā, ko te mea nui," ka mea ahau. "E i teie nei, ka kia kua kitea enei moe dogs, me te pea te poka i hanga e ia i roto i te taiepa ki te tiki i roto i te ano."
  
  
  "Ka mau te reira ia ratou hau atu i te tau ki te kohikohi i enei patu i roto i enei warehouses," ka mea a Kānara Le Grand, i te French kaihoko. - E ahau i feaa e ih bilia ka taea te neke mo te rima haora. "Ki te te tamata ratou, ka taka ki roto ki to tatou mahanga," Whānui, Maserati mea. "To tatou i to tatou iho mataitai i katoa putanga atu, a ka whai i ahau toku ake iti, engari pai-whakangungua wae commando, i roto i te malign mana o te Signor Piero Simca i roto i ētahi atu wāhanga o te whare wānanga manatü."
  
  
  "Whakaaro ahau e taea e matou te ringa ki te wātea i te iti atu i teie nei, tae noa ki nga haora o te pānga i te tae mai te," Kānara Norden mea. Ka ngateri ana te pere i runga i tana tēpu, me te reira he ataahua kakaho wahine i roto i te kākahu-Interpol? Te haukāinga ? Te wharekai ratonga e mahi i roto i te whare i runga i te tūtatari e rua tekau ma wha haora i te ra? - Hanga matou tino he kuru.
  
  
  I roto i te tua ki te inu, paramanawa, me te hanewiti, i matou te whai wāhi ki te tāpiri i te whatiwhatinga o toku kitea ki te marara ko te kōrero taipitopito mai i ētahi atu puna.
  
  
  Te aha kua arahina tenei katoa ki te ko:
  
  
  "Te miro o te Rangimarie" ko te kore e i roto i te mura o te tahi mau rōpū o te tangata nei. Te reira i te huru o te ake-fakatēvolo kaupapa o te whakangaromanga, ko te ultimate ture o te opuaraa i te tutu mo te super-psychopath. Te huru mahino wahi i nga ritenga o te huru o te whakaaro pono. Te Rawakore Ken Motokā. Kihai hoki ia i te whai wāhi i roto i tenei dell i te katoa, me te tuhituhi i tona hōtuhi rite ki te whakatūpato e pā ana ki te Pakanga Tuatoru o te Ao. I roto i te meka, te reira i te schematic kohatu takahi ki te tino timatanga o tenei pakanga, ki nga tino whakamutunga kohuru.
  
  
  "I teie mahana o te ao, ko te oko o te paura," ka mea a Herr Bergen. "Me te tatari hoki ki te tangata ki te whakatangi i te reira ki runga." He torutoru iti, overburdened rōpū, pērā i a koe, e te Ariki Carter, to tatou iho, me te wā kotahi whakatapua tangata i konei, me te reira, te faaite i te pikaunga o te rongoā i tenei pātīmata."
  
  
  "Pera i te matara, te koka," Whānui Maseratti ka mea — " i te mau fifi i dg, me te e matou te whakahaere ki te pupuri ih i raro i te mana. Ko te whakaaro, Mr. Carter, te ao i roto i ngā mahinga pērā i te pihinga iho o te Lebanese plane mo Iharaira, i te tawhito, U-2 ohipa, te kōhurutanga o te peresideni, i te tukutahi patu o te diplomats, me te poma o te rererangi tupu te wā kotahi. ki te hoariri i te tohu i runga i te kī rohe. Uru i te reira katoa ki te uprisings, bombings i roto i te Belfast, wars pakanga i roto i te Central Africa, takaí i roto i te Central me Amerika ki te tonga, raruraru i roto i te Middle te tai Rāwhiti me te i roto i te puehu pahūtanga o te Tonga Asia. Ko wai e taea e mutu i tenei i te aroaro o te reira tamatäne ki te ao i te pakanga?
  
  
  "Ua faaara te Kremlin e kore e ki te ngāue hohoro rawa," Oleg Perestov mea grimly. "Ko toku faaararaa e kore e tu ki runga ki te aitua, me te tūmatanui, te pēhanga. Ki te i te rererangi ki te American Hainamana ranei mau api raihana pata i te kotahi poma i runga i Leningrad, Moscow, ranei Kamchatka, i toku rangatira, ka pana i te pātene, me te taui ki o ratou poma wharau. Toku faaararaa i te kotahi anake te pānga: i te te urunga i roto i toku kōnae mea e ahau hei whakapae te o te te rua kaihoko.
  
  
  "Rite ko te take ki toku rangatira i roto i te Beijing," Ko Fol interjected.
  
  
  Te tangata nei i te māngai Pierrot, Tā Hugh, Lenisou, me te mea tia ki te, hei tauira, i roto i tenei tikanga. Pea ka tapiritia e ahau toku sex-hiakai, me te hiahia kaumeá Camille me ētahi Whängai techs.
  
  
  "I matou taea ki te tāpahi te nuinga o tenei wahi ki te Rosana o te tauturu," Kānara Norden mea. "Ia takaro i te tūranga o te rua kaihoko i mōrearea nui ki a ia, engari ki te katoa ia te haamo'araa. Ngā mihi ki to tatou ngā tirohanga, me te kitenga, i kitea e matou i roto i te pehea a te wahi tīmata te reira katoa."
  
  
  E whitu o te iti rawa mana'ona'oraa rangatira ka kitea a tawhio noa te ao kitea te meneti o te puku i roto i te mahara o te pohe kotiro.
  
  
  Tona puku i pakaru. — Ko te wahi tīmata i roto i te e madhouse i roto i te Sussex?"
  
  
  "Rite," Norden mea. "E koe te huihuia te reira ake mo te iti te hautanga o te wa ka mau te reira ia tatou. Neke atu i te whitu tau ki muri, i Tā Hugh ka anga ki te whakaatu i nga tohu o te aronganui me te hinengaro tapepe. Kāore ia i te tatari mo te ētahi atu, hoa, ranei te hoa ki te kite i te huru, me te faahepo i te maimoatanga, engari i te pera i runga i tona ake volleys, a ka unga i te reta no te tauturu i te ki te tetahi nui i roto i te pāngarau, a i roto i te Europe: R Tākuta. Ki te Untenweiser, he harakore, engari e tika ana kurumetometo i roto i te kēmu e " na ka whanake."
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "Anderson Jangel?"
  
  
  'Te tika. Dr. Untenweiser i taea e ki te whakamahi i tranquilizers, me te tahi atu raau taero ki te āwhina i Tā Hugh mana ana psychotic whakaeke. Tā Hugh o te patu o te karanga te kotiro i roto i te tau 1968, i te aituā, engari ego mana whakarite e te take ko te hipoki ki runga. Dr. Untenweiser i hoatu te ingoa o te ngā mate e Tā Hugh i tukua mai i te, me te te e ia i hea ki te Lenisou, mea tia ki te, me te Pierrot. Huaina tenei ko te agriothymia ambitiosa, te haere noa, me te ngākau nui hiahia ana koe ki te whakangaro i nga iwi, me te muru i roto i te katoa whakaritea te hanganga o te hapori.
  
  
  "Anderson o AA ti'araa," ahau muttered.
  
  
  'Ko e tika.'Noorden mea. Te mate taua e kua tonu aia Sirhan Sirhan, te Olympic kaahu, me te tini ke atu. Engari tenei wa, te mate i riro he i roto i te tangata ki te rua i mana tōrangapū me te mana. Hoki te tangata manawanui. Ko ia i pai ki te tatari te wa roa, me te ngana ki te kohikohi i nga hoa ia, e hiahiatia ana, me he tau torutoru i muri mai, i ia.
  
  
  I taua wā, Tā Hugh, rānei rite ki te utu mo ana maimoatanga ranei mo te haumaru whaiaro, ā, ka Dr. Untenweiser ki te noho i tona hōhipera tūmataiti, Easeful Eka. Ko te nuinga o te whakapaipai i te wahi hoki io disorders, te nuinga i te tarukino me te waipiro, e taea e koe te whakaaro. I roto i te tīmatanga o te tekau tau atu i 1970, Camille Cavour i te reira rite ki te manawanui i muri i te wehenga io, no te haere ia i te ara i te wahine kairau, ki te whetu kiriata. Mahalo te reira i te aituā.
  
  
  Ko te kī a te tukutahi i te taenga mai o te Lenisou, na he nui te wehenga io, ka Whängai Mallory, na te huru-busting e ono-marama inuinu, me te Piero Simca, incognito, na te whakamomori whakamātau i e kua te angitu.
  
  
  I te katoa e toru i tukua i te taua whakamua agriothymia o te hinaaro, i kaha kē atu na roto i te meka e ratou i te whakaaro ki a ratou ano he tika e totohe ana ki te hapori. Lenisou i tukua i roto i te mate o tona rangatira mana, me te mate o tona nui, whenua, te tahi mea e te mirioni i tona kiriata e kore i taea e tino te whakatika. Studds whakaaro e te matua studios, me te U. s. kāwanatanga i tangohia atu ana e ia etahi o ana ārai tika ki te tahi o tona huru-peia hiko inventions. Pierrot, te nuinga kitea a tawhio noa te toru, kua putu humiliations mai i te tamarikitanga e tika ana ki tona iti roa.
  
  
  Whai wāhi whakaurua Tā Hugh ki nga ētahi atu i roto i tetahi o ona haerenga i reira te rite te tumuaki. Te Emu i nui te tātari i ngā kōrero i runga i te kāri o te tangata e toru. I roto i te tua, e taea e tatou e anake te tāpiri i ētahi matapae ki tenei. Ko te mea te reira reka ki a tatou e te torutoru wiki pau ratou tahi ki reira, ka whakaritea he "te Awa o te Marama" tahi .
  
  
  Pierrot te titiro ki te tango i runga i te nui ake ngā wāhi atu i Tā Hugh, engari i reira he tautohe i te Huru. Tahi ana ratou katoa i te tika o te ao hononga, engari Pierrot tonu mitimiti i tona ara ki te tihi. Me e ko te mea nui ka eke ratou ki te tauhaa te hiahia ratou ki te taonga tarewa. Ka rite ki hoki te patu i a ratou, ka whakamahia e rua, me te reatoru āpiha i te whenua rerekē, i smugglers ki te moni-hiakai traitors. No te tekau ma rua miriona tāra, ka taea e koe te hoko i te rota o te papi. Lenisou o studios, me te Huru o te tūranga i roto i te ao o te pikitia hanga i te katoa o te kaupapa tūturu. Engari Studds, te hunga e titiro rite te prankster i runga i te waho, i roto i te tahi mau rave'a i te kokonga o te pito e rua o te Ao. Ko te reira i anake te whakawhetai ki te huru o te hangarau matau-me pehea e te rorohiko taea te programmed me te powered."
  
  
  "No te mea, e toku aroha Nick," Kānara Le Grand ka mea, " kua ratou rawa mau tauhaa, rererangi, tāke, gunboats, te British submarine Porpoise, ki te taua mana mamao e Studds na tīrama whakaatu ki a koutou i runga i tona iti mara, peita."
  
  
  "I tēnei mōhiohio i haere i runga i ki a matou, to koutou Mr. Gilchrist," Whānui, Maserati ka mea — " ko wai e kore e rite ki te pōturi ranei, rite hihiri rite te mea e ia."
  
  
  "Me ko ia he poto i a ia e haere mai tata ki a Chris Mallory o te taranata a, no te haere mai te reira ki te rorohiko, electronics," Perestov mea. "Ua tamata matou ki te tiki i te reira i te kotahi, engari kia aroha mai, tatou i rahua."..
  
  
  Te ringa o nga taiepa karaka whakakitea e ko te reira i anake te whitu karaka.
  
  
  "I roto i te haora, me te hawhe," Kānara Norden ka mea, " ka taea ki te tiki i te tika faati'a i te waea. General Maseratti ka haere tonu ki te mahi i tenei, no te mea i tēnei taumata o te akoranga, ko te mea mo te Italian kāwanatanga."
  
  
  "E ai ki te Signor Carter o te pūrongo," te whānui, ka mea, " ka tangohia e ahau te ki tonu i te hopoi'a, me te tono mahi tonu. - Waha whakaae te mea nui, me te te reira anake e he meneti torutoru. Whakaaro ahau ki a tatou te neke i runga i ki te whakamutunga o te whakamahere.
  
  
  Kānara Norden korero i te tahi ata kupu ki roto ki te tukunga kōrero.
  
  
  "Te mau," ka mea ia. "Ko te tuatahi, ko te pūrongo i runga i te titiro o te whare putunga. Mr. Hyman ko e'a, ka whakahau ia emu ki te amui mai ia matou. Ka tahuri ia ki ahau. "Ko ia te tino noa ra hoki toku riri, ka kitea e ia i roto i te e tatou i "te tono" e koe, na ka fakavaivaí, i tona huru i te iti na roto i te tuku atu i emu ki to tatou observation post."
  
  
  Hyman haere mai ki roto ki te ruma i, me te tu i muri ki ahau. "Ahau i te pouri, Ben... Nick," ka mea ia. "Enei iwi kihai i korero mai ki ahau tae noa ki te mea i runga. Engari i mohio ahau e ratou, me te hunga i a koutou, na i ahau ki te mahi ki a ratou."
  
  
  "E kore e mea faufaa te reira," emu ki a ia.
  
  
  Ka tahuri ia ki te tepu i roto i te āhua-hōia tū. "No te kaupapa, e taea e kia te tikanga rite ki te neke i te kai i te depots, e te ariki," ka korerotia ki a Kānara Norden. - Iti Auau ata mahi. Te kai taraka mo te studio te kai, me te rite. Enei iwi mutu te mātakitaki, no ratou i mahue i te pae; i tawhiti nui atu e ih kihai i taea e kite, engari kihai i kitea e ratou tetahi mea atu e whakamate atu i te miraka pounamu i roto i a ratou."
  
  
  "Tino pai," ka mea te Kānara. — He aha e pā ana ki te kuri, me te poka Carter i hanga ki te mawhiti?"
  
  
  "Kua kua ahau te aroturuki i tenei te wahi i roto i toku kitenga po pūrere, e te ariki," Hyman mea. "Ratou kihai i kitea te kuri tae noa ki te toru i roto i te ata. A, no te tupu tenei, i reira ko te rota o te nui te kōrero, me te kotahi o nga kaitiaki hanga i etahi ahua o te pūrongo. Kihai ratou i tirohia i te taiepa, ka rite ki tetahi haupapa security guard e mahi tika atu. Otiia tika i muri i te putanga mai, ko tenei te wahi i te tūpono kitea e te tūtei. I reira ko te rota o te hamama ano, me Odin huri noa i te tangata i korerotia i te reira i runga i te mara waea. I reira ko te tangata nana nei i whakaritea i te taiepa mo te rima meneti.
  
  
  — I tetahi atu te whanaketanga?" Te kānara ui. "Kotahi tangata nui i roto i te whakaahua?"
  
  
  "Just Whängai Mallory, e te ariki," Hyman mea. "Ko te mahi tatou i matau ai e ia i nga wa katoa e haere mai i roto i te ono-e toru tekau ki te takaro ki tona rorohiko, me te mīhini, noa'tu te inu ia ai kua te po i mua i."
  
  
  "Te ti'aturi nei matou ki te tuku i te huru i roto i tona hōtaka pukumahi i maoro," a Kānara Le Grand mea dryly.
  
  
  Na to tatou mahi ki te pātai matua: kia pehea te, ka, he aha me te nei ki te patu.
  
  
  General Maserati te whiriwhiri wae commando i runga i te tūtatari mo te haora.
  
  
  Kahore he raruraru i runga i tenei taha. Raruraru anake puta i hotels i uru ki te mahi, me te katoa i rite ki te rangatira.
  
  
  Kānara Norden i ki te tiki ake ki te mau tonu i te tikanga.
  
  
  "E kore ahau e hiahia ana ki te whakamahara koe, e te rangatira, e ko ahau te rangatira," ia motumotuhia i roto i te hoia o te reo. "E kore tatou e hoatu i runga i te pānuitanga whakaatu i konei, rānei mō te tangata fakatāutaha ranei mo te tauwhāiti te whenua."
  
  
  I te amuamu o te faatia i taea e kia rongo ki nga wahi katoa.
  
  
  "Whānui, Maserati, o te akoranga, ka hiahia ki te arahi i tona kōwae," te kānara mea. — Kei te haere ahau ki a ia." Kakato hāngai ki taku mahi ka rite ki te Interpol āpiha. Mr. Hyman, tei mau i te rangitahi, te tūranga o te Kōrero Āpiha, hono Mr. Carter rite te takawaenga. E te katoa.'
  
  
  Ia patapata i te tepu ki te tinei, i roto i te tangi o te whakahē, tae atu ki te toku.
  
  
  "Ki te kore tatou e kite tahi i roto i te taua mahi," ka mea ia,"kia tatou e i to tatou whakahaere." Mr. Carter, e wareware e koe tonu te hiahia mo te pātai i roto i te kohuru o Signorina Morandi. A, no to tatou wāhi i roto i te Russia, kei te oti, ka riro te reira i te ngāwari ki te whakamārama, engari e kore i mua i.
  
  
  I matou ki te whakaae ki tenei.
  
  
  "Ano," ia tāpiri, ki te hanga i te āhuatanga mama atu — " e riro te reira i te kuware ki te ngaro to tatou matua te rōpū i roto i tenei tuatahi o te mahi nui. E kore ahau e mohio he aha e taea e haere he, engari te mea kino ki te haafaufaa ore i to tatou hoariri. Ki te haere he tahi mea, i reira e kia i te iti rawa e rima o tatou maui. Te ono, ki te mea tatou e korero e pā ana ki Mr. Carter te hono ia tatou.
  
  
  "Tatau i ahau i roto i," ka mea ia rawa hohoro.
  
  
  "Ki te kore ahau e ahau i konei," ka mea a Kānara Norden, " te arataki, ka haere ki te Hoa Perestov." Na ahau tika kitea e ahau i raro i te whakahau o te Russian MGB āpiha .
  
  
  "Whānui, Maserati," Kānara Norden ka mea, " whakaaro ahau e taea e koe te karanga i teie nei."
  
  
  He Italian āpiha waea te tau, a ka korero ki te rangatira o mana a tawhio noa te Tāhuhu o te Korero. Ia dials tetahi tau, i tenei wa mo te rangatira i te Tāhuhu o te Foreign Affairs o te Russian Federation.
  
  
  "E haere tatou i roto i," ka mea ia. "Kānara Norden, Mr. Hyman, ka haere ranei koe?" Etahi : he poroporoaki.
  
  
  "Whakaaro ahau e koutou katoa i te titaria," Kānara Norden ka mea, ", me te mahi i rite ki te nui o tou tonu te mahi rite taea. Tūemi hou ka te kia kauwhautia hohoro.
  
  
  Na ko ia i haere atu.
  
  
  "Ka kite koe e ahau i toku whare," Hyman mea. — I te taime e koe e mohio ka waiho e ahau i hoki." O te akoranga, i tenei ra i te waru karaka. Kaua e manukanuka. Ahau te pupuri i te kanohi i roto i hoki ia ia.
  
  
  I runga i te ara hoki i roto i te taxi, ia i hokona e te rēhita transistor te reo irirangi. Ka mahue ia i tona uaua pūrere ki te Hyman. Pinelli a ia e noho ana i roto i te heamana e nekeneke i roto i te piha ora, a ka hoatu e ahau he haurangi, he malimali e ia pea te ora mo te mutunga o-po hangover.
  
  
  Ia, haere ana ki tona ruma i, me te pae press i runga i te sagging moenga i roto i te māhorahora te yoga tū. Te reo irirangi whakahaeretia i runga i te Roma whatunga.
  
  
  Te reira i mua i ata marama te waiata hōtaka ki te rima meneti te whare tohutohu i mua i tetahi atu waiata hōtaka, tīmata. Ka whakatau tata i te reira e tangohia e Norden, Maseratti, Hyman, me te kapa o commandos rua tekau meneti ki te tae i te studio, me te ka te hawhe te haora ki te rua haora i mua i wahia te rongo.
  
  
  Rivnenskaya te haora, me te toru tekau ma whitu meneti i muri mai, i te rongo pakaru.
  
  
  "Ahorangi Piero Simca, he toofa i Colle di Val d'amore, ka karanga i te reira te nuinga hāngai te whakaekenga o te haere noa whaiaro mai i te fascism," Poe mea. Te reira i te whakatau i te rapu o Lorenzo Conti o te studio i tenei ata, i te wae hōia o te Whānui Giulio Maseratti, accompanied by Interpol Kānara John Norden. Toofa Piero Simca te korero i konei, me te inaianei..."
  
  
  Ka Pierrot o te reo, koinei iti rite tonu hoki te iti te huru, i te hunga whakahi, me te ikuna.
  
  
  "...te ata i kite i roto i te tino nanakia, me te totalitarian ara, " ka mea ia. "Rapu noa i te kupu e kore e he rite Rivnenskaya i tetahi mea, engari kua whakakitea te tahi mea tino nui. Whakakitea e ratou te credulity o to tatou hōia, rangatira, me o ratou ngoikore, ara i muri i te toru tekau tau, ki te wahi i a tawhio noa te roa o te atarangi o te tonotono. Nen e whakaatu ana i te heheuraa e te mahara apolitical Interpol whakahaere e mo te ki te Della tahuri i roto i ki te waiho i te kahore neke atu i te kino ope pirihimana. He pārekareka ki te mohio ki te Kānara Norden whaiaro o te pēke pūkete, kahore te feaa i roto i tetahi atu whenua, ko te e kore e whakakiia ki te tahi nui o tara i roto i te California, mai i tēnei mahi o te utu, ko te tika anga ke ki te ngākau nuitanga o te Italian cinema."
  
  
  Na ka haere ia hoki ki te mahi, pūrongo Pierrot o te tono e te kāwanatanga Norwegian tonu te haamana'o Kānara Norden. Ka hoki, ka ui, e te Whānui Maseratti kia riria me te demoted. E kore te kotahi karaka huri noa i te Tāhuhu o te Korero ranei, i Roto i-o-uru hoki, i te mahi, engari ko te reira tōrangapū, pakihi, rite mua.
  
  
  Ka tahuri atu te reo irirangi, ki tonu ake ana te paura, me era atu mea i taea e ia te stash i roto i tona whitiki, me te haere hoki Hyman o te whare. I teie nei e i te rongo i roto i te rangi, Hyman pea te kāinga.
  
  
  Ka eke ia i reira anake e rima meneti i mua i ahau, a ki te titiro i runga i tona mata ka uakina ana e ia te tatau, i te iti ki te mahi ki tona mua koa ataata.
  
  
  "I reira te kahore i reira, Carter," ka mea ia.
  
  
  "Engari kua kite ahau i te reira, enei whakatuwhera i te crates, me kua ahau i te ara kite i te kotahi a tawhio noa enei karihi warheads," ka mea ahau. "Whakatara i te reira, Hyman, e kore koe e whakaaro ahau te hanga e ahau ake i tenei katoa, i te kōrero, do you?"
  
  
  "Katoa e mohio ana ahau," ka mea ia,"ko ahau e haere i reira ki Maserati, mimmo o te Conti kaitiaki, a i reira tetahi mea i te katoa i roto i te hunga warehouses."
  
  
  "Pea ratou i horoia te reira ki runga i muri mai," na ka mea ahau.
  
  
  "I matou i te tekau ma rima iwi ki te karu torotoro noa i te taiepa," Hyman mea. "I te taime koutou haere i roto i, tae noa e wae commando i haere i runga i."
  
  
  Na kua tinihangatia ki te disguising nga mea katoa, ka whakaaro nui. "Pea ratou e huna ana i te huru i roto i te tahi harakore toko. E toku Atua, he aha te ahua o te rapu tenei? Kōhungahunga te tākaro i te tahi ahua o te rapu kēmu?
  
  
  "A, no te ahau ka mea' te kahore, 'e ahau te tikanga o' te kahore, 'Nick," ka mea ia, nui atu māhorahora i teie nei. "Geez, tika te ruma kau, me te whanau, paku puehu papa. Otiia kahore he tohu o te neke tetahi mea, nui atu te tīni. Te pōti rite tenei, Nick.
  
  
  "Tinihanga ratou ki a matou," ka mea ahau. Ona sel ki te kia ngaro i roto i to koutou whakaaro. — Ahau kua tae mai ki a koe.".. engari te reira te mutunga rawa. Ahau me te tiki ia ia hoki.
  
  
  "Kahore tupono, Nick," Hyman mea. "Conti kua ngaro i te tirotiro o tona studio, me te Carabinieri kua haehaa ui huru ki te ope e rua rau e rua o te nuinga tīpako haumarutanga kaimahi e kua rapu mō Jerry Moe. Kahore he tupono noa.'
  
  
  "Katahi ahau ka hanga i a ia odina."
  
  
  "Nick, te kore koutou e kei te nuinga o te tangata rongonui i roto i te Rime," Hyman korerotia ki ahau. "I karangatia koutou fango, te tikanga 'shit', i muri i te Whānui, Maserati. Kānara Norden tonu te whakaaro kua kitea e koe te tahi mea. Ko ētahi atu ko i roto i te hui matau i teie nei ki te whakatau mehemea ki te maka e koe ki te wuruhi ranei, kia mau ki a koutou te ata e pā ana ki to tatou whakahaere.
  
  
  Tukua ahau i roto i toku kare a, no te ahau i whakaaro e pā ana ki tenei whakahaere, i ngā te Russian, me te whero, Hainamana, ko wai i ki te whakatau mehemea ki te whakawhirinaki ki a Nick Carter. Ko reira pea e ih whakatau a ka noho i te tahi mea rite ki te nuinga me te mahana rite kare. I runga i te tahi atu i te ringa, ratou i ki te pupuri i runga ki ahau. I ratou i te rota o te taunakitanga ki te whakaatu i te Miro o te Rangimarie kaupapa ko te riri nui, he poma wā e hiahiatia ana ki te kia defused. Ko ia anake te tangata nei i kite i te kaupapa, i te roto i roto i.
  
  
  Mahara ia e ia e kore anake te kite, me te pa i te mau taviri, engari ano hoki invisibly, a indelibly tohua ih ona motuhake ngako pene.
  
  
  "Me ahau he waro-yttrium matawai," ka mea ahau. "Ka rite ki te reo irirangi e hoatu ana e ia ki a koutou, engari ki te etahi ngota taimaha. I taua i te mea e wātea ana i to tatou university ranei ara i roto i te kāwanatanga tari pūtaiao.
  
  
  "Ka meinga e ahau te kawhe i te kōmihana whakatau ki te hiahia tonu ratou ki te whakawhirinaki ki a koe ki te yo-yo, kia anake te taua, he pai te matawai," Hyman ka mea te ata.
  
  
  "Kei hea ratou e pupuri ana tenei hui?" — Tatou i kore wā ki te ngaro, Hyman. Ka taea e ahau ui ki a ih ahau, me te whakamārama i toku take i ki a ratou. Perestov ka matau.
  
  
  "E ratou te karanga ia tatou, e kore te atu ara a tawhio noa," Hyman mea. "Te tatarahapa nei au, engari ko te pono. E kore ahau e matau ki te wahi whakatau ratou, i ahau e kore e piki na te nui i roto i tenei club. E mohio ana ahau e kore te reira i te Navy tari ki te wahi e ratou i tenei ata.
  
  
  Whakaaro ahau e pā ana ki te reira i te Hyman hanga he māmā tonu te kawhe. Ka mau ahau ki te hāhā o te wai whakanohoia e ia i roto i mua o ahau i roto i te ngatata kapu. I mohio ahau e hiahia ahau i kite i te mau taviri, engari kihai i hanga i tetahi tikanga ki te pupuri i te mea, kia tae noa ki ahau e kite i te tae matomato, ki Pierrot o te mana.
  
  
  I te waea ngateri ana. Hyman whakaarahia tona huru.
  
  
  "Ae," ka mea ia.' Tamata e ahau ki te tiki i nga menemene hoki i runga i toku humehume mau fetia, he kanohi. "Kei hea?.. Well, i konei ko matou."
  
  
  "Kei a koe tonu i roto i tenei dell, Nick," ka mea ia ki ahau. — Ratou e ia i te whakaminenga i te pātū i runga i te Appian Ara. Maseratti me te Norden e kore e te reira, engari Maseratti te whakakapinga i, me te ratou i te pōti mo koutou. I te hou Interpol mana, e noho ana i raro i Perestov o te tika, arā, te pōti ki. Koe i Perestov, LeGrand, me te Tahi Hinga i runga i tou taha. Bergen, te minita pūtea, pōti ki reira. Te faahopearaa: me koe tetahi tupono noa.
  
  
  I mahue ia tatou i te whare, me te te takaro huru kēmu ki te Peugeot, i a ia e haere tonu ki te kōrero. I taua wa, i te tere i nui atu te haumaru. Peia ana e ia ano he haurangi i roto i te jams waka o te Roma, nei i kua tonu i te haurangi taraiwa. Iti iho i te kotahi tekau ma rima meneti i muri mai, tatou screeched ki te mutu i roto i te huarahi o te old villa. Ko te kuwaha tawhito i na akina iho tuwhera, me te taora tutakina i muri i a tatou.
  
  
  Ko te reira i te poto, nui te whakaminenga kihai i whai i te taua upbeat māua rite te wātū o mua. Ko ahau mōhio e ko ahau i te whakamahia anake, no te mea e ahau hei māngai mō te tumanako whakamutunga, no te mea e kore e te tangata ngā whakapono i roto i ahau, pai toku kanohi puru.
  
  
  I whakaurua ahau ki te Matua, Capone, ko te Italian āpiha pirihimana nana nei i whakakapi i te Whānui Maseratti, me te Señor Sousa, te hihira Portuguese naval attache i Interpol. I te hui i peresideni i runga i te T. Perestov.
  
  
  Whakamārama ahau ki a ratou e ahau i te whakamārama, engari kotahi anake te tumanako. Ka whakakitea e ia ki a ratou tona waitohu pene, me te Perestov tungou. Ego ake o te āpiha whakamahia rite taea. Ka korerotia e ahau ki a ratou e pā ana ki te matawai e hiahiatia ana e ahau, me te Monet tonoa he karere ki te ahupūngao tari o te Alfa Romeo whare Wānanga o Roma ki te aue whakapū.
  
  
  "Ki te mea he pai te whakaaro," ka mea ahau, " ka taea e ahau e kitea e toku tags i roto i te toru — te pūtoro maero. Matau i teie nei, tatou e iti iho i te hawhe te tawhiti i Conti rohe, kia taea e tatou te tīmata te taenga atu ano tenei mea ki te tangata i konei. E hinaaro tatou i te roha i te mahere mō te rohe taunga.
  
  
  He iti te whānui koroki tae noa ki te rongo matou ki te whakapū aue, te faaiteraa, e te Alfa Romeo i te hokinga mai. Ko te kaimiriona i te mahere te kiko o te wahi northwestern te raki o te pa. I reira e takoto ana i runga i te tepu i roto i te folahi puka, nga pito e iri ana ki raro i runga i ngā taha e rua. Tu ana ia ki runga i a ia ki te pene i roto i tona ringa, he stocky te tangata i roto i te kākahu ki te tuarā ngutu ano he koroheke, tūpato ngeru rite ki te puna.
  
  
  Te pirihimana, ka hoatu e ahau he tono waea i te ahupūngao tari. Reira i te tata ōrite ki te pūrere, e mohio ana ki te mahi i te tari matua. Ia huru whakaritea ia ki te rereke te huinga o ngā āhuatanga, te whakamārama i tana mahi.
  
  
  "Me te mea he rerekē, huinga, ki te kore e tohu ki te tangata ki te antibody wristwatch." I runga i reira! Te reira ki runga ki a koe ki te pōti!
  
  
  Āta, ka tahuri ahau i runga i te mita, me te ka te rūmātiki i te wiriwiri ngira i runga i te roa tauine. Kia Hey marino ki raro i mua i te hoatu i te pūrere ki te Kaimiriona. Perestov titiro runga i toku pokohiwi, te kupukupu tonu uaua.
  
  
  Ko te Italian ka kumea te aho tika puta noa i te mahere. Whakaturia e ahau i te tauine ki te ahopae me te pānui i te maha rerekē.
  
  
  Monet kumea ana e ia te tuarua aho e intersected te tuatahi i te wāhi tika i waenganui i te rua ngā tapawhā i runga i te mahere e te tohua te Conti warehouses e ia i tae mai, i te whare putunga e Whānui Maseratti i whakaekea, ka kitea e kau.
  
  
  "E o te poauau kata," Herr Bergen mea disgustedly. "Carter i runga i te ih taha, a ko ia te pupuri i a tatou hoki. Tetahi haurangi te tangata e taea te ketia tenei matawai ki te tiki i te wahi e ratou kua mohio. Ko te tino tenei maumau.
  
  
  "E kore ahau e whakapono i te pūrere, kei te hē," Kānara Le Grand mea. "Te tai'o e ahau i te reira, e ratou ko nga tau i runga i taua kōpae e Mr. Carter whakahuatia." Nui Monet titiro atu ano te ngako, te whakaaro nui, te ngeru atu ake ake.
  
  
  "Mr. Hyman," ka mea ia. "Koe me te Rūtene Gismondi e rua ki reira. Koe i te mea e kore koutou i kite i rongo ranei tetahi mea rerekē i roto i to koutou mataara, kahore, engari i te mua oaoa a, no te te kuri i kitea e moe ana, a ka ka te pakaru i roto i te marae i kitea. Tena, korerotia mai ki a matou ano . Taahiraa i te taahiraa, te kore ngaro tetahi mea."
  
  
  Hyman korerotia ki ahau rite te mea ia i korerotia e ahau, engari i a ia tamata ki te mutu, te Nui te takoha te Huru ki te haere tonu tae noa ki Whängai Mallory tae mai.
  
  
  "Well, peia ana e ia i roto i te Mercedes ki te taraiwa," Hyman mea. "I haere ahau i roto i a tawhio noa te pereoo, me te tomo i te engineering tari, i te hanga e kei roto i te hall i waenganui i te whare whakahaere, me te warehouses. Na ka rongo ahau i a ia i ingarangi, e mohio ana koe, rite, no te tahuri koe i runga i te preheated pūnaha. Me te nuinga o Ameliká mahi i te reira i runga i Maehe o te ata. Te reira i te katoa."Rūtene Gismondi," ko te mea nui.
  
  
  Te rūtene tīmata mai i te timatanga, engari Monet haukotia i a ia.
  
  
  "E buzz i muri i Mallory tae mai," ka mea ia. — I rongo koe e rawa?" Āta whakaaro.'
  
  
  "Well, e te ariki," Rūtene Gismondi mea. "Te huru i mārama te wataka, engari..."
  
  
  I mua i tetahi atu, ka mohio ia he aha te Kaimiriona i te whakaaro. "Ararewa," ka mea ahau. "Ko te katoa whakatara i te papa kei raro. Odin i runga i te hangarau whakatutukitanga o te nui poto o te Mallory Kau." Nui Monet ataata i roto i te whakaaetanga.
  
  
  "Te reira, ano he whare tapere, te mana'o nei au," ka mea ia. "Te patunga witi, e te haere ki runga, ki te patunga witi e haere ki raro,. Tenei ko te wāhanga katoa o te ih halá ao. Me anake i te tohu, ko te ngoikore hum, e taea e tetahi mea. Na i te huru o te whānui feline menemene ngaro.
  
  
  — Na, me pehea e tauturu i te reira ia tatou?" "I muri i te tuatahi tokomaha, ahau e kore e taea e tukua i te hou warhead ki te tomo i te whare, Lenisou, mo tetahi atu tirohanga. Toku ake Carabinieri e kore e noa i tuku i ahau kia haere i roto i te"Moscow kuwaha". Me Pierrot te mea te whakahaere i te tautohe maehe.
  
  
  Katoa i te mata i te pouri, tae noa ki te ngako Nui papaki tona rae ki te kapu o tona ringa, ano te tamaiti e ngana ana ki te whakaoti i te kai.
  
  
  "E kore e taea te tomo i te whenua," ka mea ia. "Tatou e taea whakauaua te tiki i heke iho i te rangi tīpako. Engari i reira he nui ngā ara raro ki te hanga i te huanui. Kahore he tangata e matau ana katoa te catacombs Rhyme, raro te rere i te taonga o te iwa rau tau. Otiia e mohio ana ahau ki a ia, Guglielmo Millione, pai atu i tetahi atu mea ora, no te mea i nga wa katoa e haere i reira ki te whai i te tahae, ki te ih o te rua. Te tango i te titiro i konei.'
  
  
  Ka piko i runga i te mahere, me te hohoro ka kumea te rārangi ki te pene, he mātiti o tahuri e hanumi, whiti, inarā hoki, me te diverged ano. E rua haere i roto i a ratou tika i raro i te rua rīpeka i te rārangi o to tatou matawai.
  
  
  Ahau i te kuware e kore e ki te whakaaro e tika ana, ka riria ia rite ka mau ia ki te holster, mo tona hurihuri i te parahiraa. — Ko te reira te tino pea e tenei, ko te ara e ratou i tukua e ratou ki runga-ngaro rauemi. Mallory hoki i hanga te whare putunga ki te papa ara e taea e haere ki raro, ki te catacombs, me te ki runga ano ki te e hiahiatia ana.
  
  
  — He aha e haere koe ki te mahi i te ka whiwhi koe i te reira, Tino?" 'Whistle te rangi? Ko matou tonu e anga ana te oti ◊ ao e pā ana ki te ngoikore ki te whakawhiti i te warhead i reira." "Te tango i te kaka," ka uru ia. 'E kore ahau e mohio. Engari ka ahau te mahi i te tahi mea. Pea ahau ka whakatangi i te reira ki runga mo te katoa, tae atu ahau."
  
  
  "Te faahiahia patunga tapu, Nui," Perestov mea. "Me te katoa i roto i te tawhito iho Roma. Otiia e kore e mahi. Enei katoa karihi warheads tahi e taea e arahi ki te taua tata te pahūtanga ka rite ki te ati e tamata nei tatou ki te karo i."
  
  
  "Au e haere mai ahau ki a koe," ka mea ahau. "E kore i roto i te wairua o te Roma i tahito ra uara, te Hoa Perestov, engari no te mea e mohio ana ahau ki taku patu. Ka taea e ahau te wehe i te patu karihi i a non-nuclear tetahi, me te ka te hanga i tētahi toku huri noa i te maha o ngā tikanga te hunga. Tenei ka hoatu e te tari te ahi i te tika ki te tomo i te studio kuwaha, Nui. A ka to koutou kaiwhakahaere e taea te rite ki te ringa i runga i te mea e ti'a ia tatou rite hohoro rite whiwhi ratou i roto i reira, me te kitea i te huna i te "pito e rua o te Ao," te paura .
  
  
  "Te reo me te rūmātiki," ka mea te Nui, patting ahau contentedly i runga i te pokohiwi. "Haere koe i mua, Signor Carter. Gismondi, te whakarite i te ahi whakaoho i te kapa me te huihui Gilio o te aro i te wae ki te whai i a ia. Tenei ka te tikanga whakanohonoho hoki ia i te aroaro o Pierrot taea e te kōti hōia huru.
  
  
  -"Nick ki te haere," Perestov mea i roto i te reo e brooked no tautohe, " ka haere ahau ki a ia." Ahau anake pōti hoki ia, no te mea i ia o to tatou tumanako whakamutunga. Ahau tonu e kore e whakawhirinaki ki a ia ki te whai i te whare ki tonu i te taua patu."
  
  
  -"Au wehi ahau ka whai ki te tāpiri i toku tinana rawakore ki a koutou, ki te Perestov mai," Ko Fal mea. "E kore e ahau te whakaaro o toku rangatira, ka whakaaetia ki te tukua e ahau i te Amerika, me te Russian tahi. Ara i raro i tou mataara, Nui.
  
  
  Nui Monet takatakahi ki te mau tonu tona marino, me te i Roto i te muri.
  
  
  — Ko koe tino, e kore koutou e hiahia ana ki te kia haere i te taha i te Carabinieri, mounted police, a i te pirihimana band?" 'Na te reira pai. Tatou ka whakanui i a koe. Engari e te katoa. E nehenehe tatou e tomo i te uncharted catacombs tika i muri i te tūruhi i te wahi i roto i te St. Petersburg. Galikste. Kia haere.'
  
  
  Ko te reira i anake te poto puku i te Ngotangota, te wahi matou i mahue ki te pirihimana waka. Nui Millione arahina ia tatou mimmo te maunga o te pahikara tawhito mai ki te whakawhāiti i te tomokanga.
  
  
  "Ko te kāri e waho," ka mea ia,"me ahau i a ratou i roto i toku upoko." Ka ruku, ka aru matou. Te passageway whānui, me te nui o te kasa i mua, whakakitea i nga rarangi o te tahaetia waka, te nuinga o ratou whakawete mo te wahi i hokona i tahae ' mākete, engari etahi o ratou, he tonu i roto i te huru pai.
  
  
  Nui Schell te mea i mua. I tona anga ko e i muri i a ia, e mohio ana ahau ki tino pai e Perestov he pono i muri i ahau ki te Czech pū i roto i tona ringa matau. I muri i a ia, ko te anga, Ko Phol, te hunga e kawe ana i te Amerika, aunoa, pū, Vietnam o te iti takoha ki te Chinese ka hinga.
  
  
  "Ko tētahi atu te hawhe haora," Nui Monet mea. "I roto i te timatanga, to tatou te tahi mea ki te e wehi i te hapori o te mau te tahae, na hoa, kia tupato."
  
  
  Haere matou i roto i te puku. Tekau meneti i muri mai, Monet whakawhiti i te whakakā dimmer i runga i ona rama, me te tīmata haere atu āta. "I teie nei," ka mea ia, ka tahuri, " to tatou e iti iho i te rua rau whatianga, i te Conti whenua. Whakaaro ahau ki a koutou te mahi i te tūpato tino. Korero ia Italian, i te reo noa o to tatou misioni. I roto i Italian, ko te kupu tupato kei o te toru nā: prudenza. Nui Millionnet i te mea kahore ano oti a, no te te karanga, me te tangi tiori haruru haere mai i muri i te rua tutaki tatau e i hinga i roto i te mua o tatou, a i muri i a tatou. I te wa ano, i to tatou iti e kopakia ana ko te wāhi waipuke ki te anaana marama ma. "Whakaaro ahau," Pierrot mea i roto i te baritone reo, " e te faaiteraa tika mo tenei ko te rite ki te kiore i roto i te mahanga."
  
  
  
  
  Chapter 8
  
  
  
  
  To tatou kiia ruma i roto i te catacomb kauhanga titiro rite te tautuhi mo etahi raro whakamamae scene. Nga taipitopito i heu-koi, engari ko te wāhi i runga i te reira rite pango me te rapu ka rite ki te poka.
  
  
  Cerro-brown kohatu, me te oneone taiepa ki te tohu o te karaka, me te whero. Te puranga o te tahaetia potae shied rite ki te aata i raro i te wāhi huri noa i te i tahito ra wheua. Te waitohu-hou chrome motokā tiaho ana i roto i te kokonga muri ki te whakamahana grille.
  
  
  Nui Monet pupuhi rua te auē o te matā i tana aunoa i te pū. Perestov, Co, Fal, a akina kautia ana ia i te ricocheting matā e patua i te tutaki rino, motu rawa.
  
  
  "Te mutu i te reira," Perestov whakahau. "Ka taea e koe koa mahara e ahau tonu ahau i whakahau ai i a koe?"
  
  
  Tā Hugh o te reo ngateri ana ki waho, ki te kata i te kata o te maori squire.
  
  
  "Ki te Momo o te virtuosity, whakauaua koutou e taea e whakaaro e enei tinana, ko te pūtake o to tatou reo," ka mea ia sarcastically. "I runga i te dell iho, tatou i te noho tino whakamarie i roto i te Lenisou o te tari, e matakitaki ana koe i runga i katia-iahiko pouaka whakaata." E ngoikore, Nui Millione te hoatu atu tana patu.
  
  
  "I roto i te torutoru hēkona," Tā Hugh tonu, " kia koe e atawhai ki te inamata, koreami, poto — te mahi whai hua, engari te hau. A, no te e koe te hinga moe, i enei iwi ka neke koe ki enei ahuareka atu ruma mo te pātai, e kia pai ki te riro i te nui iti ahuareka.
  
  
  "Kia mau ki to koutou manawa," Perestov whakahau, engari ko ia i he mutunga o rawa, me te i kua pakura ki te puehu papa. Ko te mea whakamutunga te mahara ahau i te aroaro o Eugene ara ake i roto i te Lenisou o te ruma.
  
  
  Ko te mea tuatahi i kite ahau i te taiepa, hipoki ki te hiraka tuhi.
  
  
  Andy Warhol, me te whakapakoko o te Marilyn Monroe. Whakaaro ahau ko te reira i te hallucination, tae noa ki i kite ahau i te taunga mata, Lenisou, Studds, Tā Hugh, me te Pierrot, e noho ana puta noa i te ruma, me te muri ki ahau, he mea here nga ringa me nga waewae rite āta rite ana, Nui Monet, Oleg Perestov, me te Tahi Hinga.
  
  
  "E koe e wha mole," Pierrot ka mea ki a tatou, no tatou i katoa te haere mai ki to tatou rongo. "Ka rite ki te wawau, me te pathetic rite ki ta te ao ano nei, kia rite koe oia mau fifili e, e haere tatou i ki te whakangaro. I te mate, me te pirau te ao, me koe te mahi rite te kaitiaki o ona sewers — te mārama tohu o tona ngoikore.
  
  
  "E muri iti te amuiraa," te kī a Tā Hugh, " i te mea no to tatou ataata anake. Te Vereldeinde tukutuku ati, te rahi matakitakinga i roto i te aamu tangata, rite to tatou i kauwhautia, kahore te faarahiraa, ko te ngaro o te minenga."
  
  
  "Haere te reira i waho e mea," Lenisou faataa — " e i te mau i te rere o te ao, ko te kore e i roto i te kiriata o taua te ingoa. Tenei ko te tino tino wawau, ara i toku mārire paerewa. Ko te katoa e wha o tatou e showbiz te iwi, me te e tatou te ahua pouri e kore matou e whiwhi i te hononga ki te whakarongo."
  
  
  "A, no te wha o nga pai o te ao cops a tawhio noa koutou i ngahoro ki roto ki to tatou mahanga," Studds Mallory ka mea ki te ataata nui, ringihia iho ki a ia ano e wha nga maihao o wehikē i te karaihe decanter, " i whakaaro matou a koutou, i to tatou minenga, he herehere o te minenga. . Tack pōti.'
  
  
  Te psychopaths ' pathological hiahia ana koe mo te whakarongo wahi i te ngoikore e maha arahina ki te ih o hinganga. Engari nuitia tika i teie nei, kihai ahau i kite i te pai, ara a tawhio noa i roto i tenei hui. Toku hoa i te piri herea, me te i runga i tetahi taha o te moenga, e rua sino lahi haumarutanga kaitiaki e pā ana ki te ono putu te roa, guns kua oti te unu.
  
  
  Pierrot me te i ite e ahau i te whakaaro i te taha o enei raina, no te mea ka ähua. "Tou haumarutanga taipitopito, Mr. Carter," ka mea ia, " ko Indonesian. E hono ana ratou i te taiva ore, e taea anake e whiwhi i roto i nui te utu. Me enei latest heheuraa e, te pai, kahore rawa, ano kahore ratou e matau ki te reo ingarihi i te katoa. Kahore he Hainamana, rānei, Mr. Ko, Poke. "Te kopere a tatou, na matou ka mate," Nui Capone mea. "E matau ana matou i tō mahere, me te reira he ētahi atu nei te huru e mohio. Pea e te angitu i reira tatou i rahua.
  
  
  "E kore e ahau whakaaro kia," Pierrot mea. "Whānui, Maserati i roto i te nohoanga whakawa i raro i hopu whare, me te tatari i te tūhuratanga. Ko te nuinga pea, ka waiho te reira i te hōia tribunal. Ki te to koutou tinana e kitea i muri i te studio kaitiaki haumarutanga pere e koe i roto i te whaiaro korero-a, e nehenehe tatou e hoatu i te whakamutunga titi i roto i to koutou kawhena... i roto I te tua, e i teie nei tatou korero e pā ana ki to tatou whakangahau, me te kore e pā ana ki te whakatutuki i tō kaupapa matua. Ahau ka ui te Ariki Hugh ki te tīmata i te kōrero, mai i te mahere, ko te tino emu o."
  
  
  Tā Hugh okioki ana i mua, i te huatau kakahu, tino tika mo tetahi, e maka ana kaiwhakahaere, te affable, affable engari tōtika New English kaipakihi.
  
  
  -"E pā ana ki e rima nga tau i mua," ka mea ia i roto i te ngāwari, reo kōrero, " tenei katoa tae tona tumutumú a, no te ahau ka mōhio o toku io kāwanatanga. Te hunga ngenge;, raruraru kupu, rangitahi mate o te mahara, me te pera i runga i. Ko te aha, ko te ara kino i tona hehema ki te kia te mea te tiki i roto i te ringa me te hanga i te i takirimatia te, ka ko ia ia mau ki runga i roto i tona kare.
  
  
  Tonu ahau ite au i rite i ahau ki te tiki i te whai wāhi ki te utua ana i te wahine kairau, hei tauira, kotahi, e rua i te wiki; ko te anake te ara mahara: no te matao mano, tika mārama ake, me te heke. Engari ia hotel tukinotia ana ratou, he iti taratara, i te wa ki te wa, na i ahau ki te utu i te iti anō. Ko nga mea ka ara ngaru, me te kotahi te po pai ko ia tata mooni pipiripia atu e te wahangu uwha o te tits. Te utu i te reira ahau he rota o te moni mo te ture, hoa, i roto i te tahi manatü me te na i runga i ki te tiki a tawhio noa tenei. A, no te te reira i runga i, ite ahau e ahau e hiahiatia ana i te aro hauora.
  
  
  Ki te mea nui rawa waimarie i roto i te ao, i i kitea i te reira na roto i te Dr. Untenweiser. Ka kitea e ia te tika taero ki te whakahaere i taku raru, me te sadistic matekai me. I roto i te maha o ngā wā i runga i te moenga, i hanga e ia ite i ahau e mea i te tino haere i runga i ki mai ki ahau i te he, mahara, me te rota o te rerekē te mea. I roto i tetahi take, te reira e kore te tahi mea e ahau e kore e taea e ki te ora i te whakamarie te ora ki ki te maimoatanga tika. A ko ia te tino tika. I roto i te tau i muri mai, i reira te kahore atu kitea raruraru, ki te kahore hoki tetahi hape iti a, no te te kotiro meapango i mahue mate. Ko ana mea i faateiteihia i roto i te ao na ko nga mea katoa neatly kahakina i raro i te parahiraa.
  
  
  Ko te mea kihai i taea e ahau te whakamārama, toku aroha Dr. Untenweiser, "ka mea a Tā Hugh, rite ore i rite ki te mea i ia e korero ana ki te hunga ponana kiri," ko e mahue ahau i toku tawhito kino ahuareka, me e hiahia ahau te tahi mea nui, te tahi mea o te ao, ki te whakakapi a ratou. Ko reira ka e Lenisou, mea tia ki te , me te Piero puta i runga i te scene, i roto i te taua tikanga. Lenisou?
  
  
  "E tā Hugh i te Dr. Untenweiser i roto i tona tūmataiti whare hauora," Lenisou mea. Ko te huru me te rongo hohoro horapa i roto i te mōhio ai te porowhita a tawhio noa te waho poka. I tona whaiaro i tukua mai i te meapango momo o te wehenga io, me te hoki i te mamae i te taua tutu matekai me e Tā Hugh whakaaro na kino, ki tona whakapakoko. I roto i toku take, te reira i te mau tamaroa. A i te taime memeha noa taiohi ki te mata o te Botticelli kerupa whakahuatia ana te hahi, me te mate o te peritonitis, e ia kirimanatia e tika ana ki te ruptured tōu, i tona huru i te kitenga o te Easeful Eka whare Hauora rite te wahi ki te akaanga i te torutoru hoa pakihi hushed ake i te mea. '
  
  
  Ia, rawa, ka korero ki te kitea indifference o te haurangi.
  
  
  "Toku hoa fakapapau'i ahau e Dr. Untenweiser e kore e pokanoa te reira ki te torutoru pota o kukarou e ahau, ka rite ki te nui Sherlock Holmes, me i te wa wa ki te ite i toku ngā mahi auaha. A ko te atu manawarü ki ahau mo te haere ki tenei whare hauora. Ki toku ohorere nui, i kitea ia i roto i tenei whare hauora e he tino hoa i roto i te ao o te pikitia, me te i tō compatriot Mr. Carter, Chris Mallory.
  
  
  "I haere ahau ki reira ki te tango i te whati i te booze," Studds mea fiefia ki te Mallory. "E kore e ia te waipiro, kahore. Engari kotahi i roto i te ia, kotahi, e rua i te tau, i tenei tito noa te peka i roto i a tawhio noa toku rta. Na ahau te mahi i te tahi haurangi māminga, me te whai ahau ki te tatari ano ki te tiki a tawhio noa te kono ano. Tenei wa ko te reira i muri ia ia Oscar: i karanga ratou i te reira Mallory o te pō ngahau, me te mea e kore ahau hiahia i te reira. Ko tōna haere ki Mexico, ki te rerehua whorehouse. Tīmata ia i te inu i te wehikē, i te hoki i ahau he rite kihai i inu. Engari i te wa, kē ahau ki te tequila, i mahi ahau etahi tinihanga ki te wha o enei wahine kairau i kotahi. Ko ana mea hoki he sex te kaihātepe. Enei poauau Mexican wahine kairau kihai i tangohia e whakahau i ahau, me ahau whakamahia te kotahi a tawhio noa enei tawhito heu ki te kawe ih a tawhio noa ahau. Tetahi o enei bitches i tangohia ki te urupa, me te tahi atu, e kore e haere ano. Ko ētahi atu o te paku hoki i pangia. Engari ka taea e koe te hoko i tetahi mea i roto i te Mexico, kia hokona e ahau i ahau he wāhi kē. Heoi, i ahau i te mana'o e ko te reira i te wa ki te tango i te whati ano i roto i te paku mātao taiao. Ko ia te hokona i runga i te waka rererangi ki te Sussex, ki te wahi i haere mai te reira katoa tahi."
  
  
  "Ko ia te kotahi, te vahi i roto i Africa,"Pierrot tonu," i raro i te pseudonym ' Charles Stratton.' Whiriwhiria e ia tenei ingoa, no te mea ko te reira i te ingoa o te rongonui whānui "Iti te Koromatua". Ko ia ia i te pae tino pau i te misioni i roto i te Central Africa. Ko te he angitu nui, ahakoa e kore rawa haumaru. Ano oku hoa i konei, i ahau i tetahi mōriroriro mō te aore. I mua i te āhuatanga, ko te whakatau, i reira i maha maere kohuru, o te ma he tangata ahu whenua i te mau utuafare. News stories i runga i te whārangi mua e pā ana ki te akau, rape o te tamariki, te tangohanga o te paru, i roto i ētahi wā i te tamariki i te kainga nuitia i roto i te mua o to ratou mau metua. Ahau e tonu ki te mea kua riro ëtahi reira ki te United Nations i ui ki ahau, engari ko te nui ake ki te uru atu i enei ngā rōpū iti atu i te ki te kōmaka i te mau fifi."
  
  
  "Tenei Pierrot," mea tia ki te bellowed, " e tonu te mea e hiahia ana ia.
  
  
  Pierrot kata tonu tana i te roa: "mai I te wā wa ki, Tā Hugh tae mai tona whare hauora, Easeful Eka te rahi, ki te tirohia i te ledgers, kite pehea i ia i te tukinotia na roto i te Dr. Untenweiser, me te titiro hoki ngā mōhiohio e taea pea te tauturu i te Emu i roto i te huru mēra mahi," ka mea te reira. E kore e tāwai, engari i te matauranga o te, te mea, te sodomy o tētahi o ngā tino rangatira kia tauturu i te emu ki te ingoa hou, e kore e e e te reira?
  
  
  Tā Hugh hohoro taumanutia i toku pseudonym, kitea i roto i e pā ana ki te ih kōnae o te rua atu soulmates i roto i te Lenisou me te Studse, a kawea ana mai ia tatou tahi. Tino i roto i te puku toku whaiaro parirau hoki he raupapa o te hui e arahina ki te Awa o te Marama i te kaupapa .
  
  
  "Engari ko te reira i Pierrot e tino te hoatu i te reira tahi katoa," ka mea a mea tia ki. "Tailor te tango i te reira, Pierrot, i matou katoa immaculately utu i mua i tou moni, ki te kahore tatou e kua." "Kia a tika mea e to tatou pūkenga e kīnaki tahi i te tahi," Pierrot mea tano. "Tatou katoa, te aau ranei pohehe, craved te whakaeke i runga i te whakatūnga e tukino i a matou. Ko ahau whiua na roto i te kata i te mea o toku wahi tiketike. Lenisou ngaro i tona kainga tupu. Tā Hugh, ahakoa i paku tona rongo, me te taonga, ki te mau tonu i te raupapa o te mohio, te tawai no te mea o tona iti-te whanau huru. Me ratou ngaro te hua i te hua ego momo o te parapara ki te kahore kitea te urupare ranei te utu."
  
  
  "Anake, kahore tetahi a tawhio noa ia tatou i taea e te tango utu ano ia," Lenisou mea āta. "To tatou iti āna, ahakoa tū hara, i te tākaro o te tamaiti. Tapu
  
  
  George ko te rite ki te patu i nga kirehe mohoao, engari ko ia anake āwangawanga ki te patu i te namu . Na te tahi e nehenehe tatou e te whakatutuki i te mea..."
  
  
  "Lenisou o te studio, me tona ingoa, rite te kiriata hoatu e ahau i tenei whakaaro," Piero mea. "Tatou i te tauturu na roto i te toku ake takawaenga hononga, me Tā Hugh o te ao hoa pakihi, me te Momo o te pūkenga hangarau, me te mana. Tatou i kohia i te paura, me te karihi warheads e hiahiatia ana ki te pīkau i ih kawe nei i te katoa i te kāwanatanga i pai ki te whakaratohia matou e hāngai ana i runga i te hōtuhi o Lenisou o te kiriata e pā ana ki te aroraa. Ka mau te reira i te ia, engari tupu te reira. Te anake te whakapae i haere mai i te tokorua o hypersensitive twangs i to koutou whakahaere me te hypersensitive atu Mr. Carter, Clemm Anderson, te tangata i ana ki te kia to'o.
  
  
  Te reira i te po te paraire. I te wha o tatou i faaoti ki te whai i te hakari pai i roto i te pa, pea ki Mr. Carter ahakoa hoa, Signorina Cavour, me te torutoru i ētahi atu ohaoha kotiro. Apopo Lenisou, Tā Hugh, a i a ia ka rere Lenisou o te jet tūmataiti ki te rerenga kua oti ia matou. E ai ki te pai te tohunga, te tiaki i te reira i te ara i te tino kino te rerenga i roto i te kai kua oti ia matou. Mō te tāpiri atu haumarutanga, to tatou i te wharau i te hohonu raro ki te tātari air, ki te taea taonga. Matou kua nui te taonga i roto i te puka o ratou ataahua, tutaki te koura i tonoa ki a ia i roto i te Lugano i roto i te akoranga o te muri i nga marama e ono . To tatou i to tatou iho ope o nga mano o te tangata, kia rite ki te e rua kaitiaki i konei. Ona, tumanako ki a koutou katoa e hari ki te mohio ki tenei kōrero i teie nei.
  
  
  I roto i te rūmātiki, Perestov spat i runga i te whakapaipai whāriki. Ko etahi kihai i whakahoki.
  
  
  "E kore rawa te ngākau whakarongo i tumanako ahau hoki," aue Tā Hugh. "Engari kua ahau ako ki te ora ki taku iti te pōuritanga."
  
  
  "He aha e kore e American poriro e rere ki a koutou i te pono?" Ko Faul kihai i taea e i roto i ia te pākiki. "Mr. Mallory ka noho hoki atu i te tahi haora ki te hōtaka i te whakamutunga, rīpene, me te pana i te rorohiko pātene," Pierrot mea. "Ko tētahi atu waka rererangi ko te rite ki te waka ego kia taea e ia te amui mai ia matou i te haumaru i te wā . Me mataara, me te whakarongo ki to tatou iti mahi i roto i aua ra e rua, no te te reo irirangi me te pouaka whakaata ka taea e tonu te mahi." Studds Mallory inu ana tuatoru inu i te wai kaha. Kumea e ia tona parahiraa i mua, tana puru, kanohi fālesí paku i te aha ko e pā ana ki ki te tupu. "Koe korero ai ahau i te tuatahi te patunga tapu, Pierrot," ka mea ia. "E muru te faaiteraa." Ia tae i roto i te meneti, me te unuhia i roto i te nui paring maripi. A uakina ana e ia te reira, me te roa o te mata kōpiko haere mai i roto i.
  
  
  I taea e ahau te rongo Nui Monet o te manawa whakahauorangia ahau anake, engari ko ia kihai i ara te kemo.
  
  
  "Kite koe i," ka mea a Pierrot. "Mai i a koutou i taua kore pai whakarongo hoki ki a tatou, tatou ka whai ki te tiki i te utu i koe i roto i te tahi atu ara."
  
  
  Studds peke i runga i tona nohoanga, me te rere i te maripi i roto i te autahu'araa o tona shirt tika i raro i tona pito. Te Nui growled, engari ko e te katoa. I te kore o te tauhohenga i peia mea tia ki te haurangi ki te riri. Ano a ano ia-e mau i te Italian āpiha. Ko te whiu i te mahi tohu i runga i te tangata, mo te toru ranei, te wha patu patua te tangata i roto i te mata, me te toto tinana pakura ki raro i runga i te tihi o te ahau. "Tino maharakore, Studds, motu'a," ka mea a Tā Hugh. — Whakaaro ahau te mea i tenei Chinese rangatira o te tahuri?"
  
  
  Ka whakatika ia, a haere ana ki te Halyard, toia te piko o te ngira i te sailmaker i tona waistcoat. E kore ahau e mohio he aha e te tikanga, ahakoa, no te mea i taua taime Ko Fol moka i te cyanide capsule hiahia ia kua piri i roto i ona niho, a i mate atu i mua i Tā Hugh i taea e pa ki reira.
  
  
  Te Kōwhai Tinihanga. Tā Hugh pouted rite te ngako kura i te hunga e kore e taea te tākaro.
  
  
  "Well, pai," ka mea a Pierrot. "Ka taea e anake tatou e tumanako e taea e tatou e te whakatika i runga i tenei whakamataku radicalism me te nationalism o to tatou hoa i roto i te Interpol.... Lenisou, waimarie pai ki a koutou Russian.
  
  
  I mohio ia te tahi mea e pā ana ki te MGB whakangungu. Te rite i to tatou whakangungu i te TOKI, i te reira e arotahi ana i runga i te haapa'oraa i ngaro i roto i te mata o te akau. Ko te aha tatou hoariri i roto i te ngakau, ko, i roto i te mutunga, kahore atu atu i te noa te akau, hei mutunga i roto ano.
  
  
  Pūhihi, riri, me te huatau i roto i te take e hāngai, Lenisou whakatika i tona nohoanga. Te huru o te te tangata kei te i te kikokore, makariri ataata, ano he whakaahua o te huatau Anō ngā tīpuna i a ia.
  
  
  "Mauruuru e koe, Pierrot," ka mea ia. "Ahau ki te tango i motuhake pai i roto i te tahuri i ēnei tangi tāne momo ki whimpering tiēre. Na, i ka tīmata ahau ki te huru o te proletarian sex repe. I tona uma pute, kumea e ia i roto i te kuiti suede takotoranga:, huri noa i te angiangi hāparapara scalpel i kohuki.
  
  
  Ko ia kua i roto i te whānuitanga o te sofa, no te Perestov hamama: a Ia kia rite ki oua atu ki tona here waewae, me te whana Lenisou pakeke, me te whai pūtake i roto i te crotch.
  
  
  Lenisou rererua runga i te mamae, me te ruarua hoki. A, no ka eke ia ki ona waewae, me te huru, te manawa hoki ki noa, ia hissed i te rua kaitiaki.
  
  
  "Ka utu i koe mo tenei, Russian. Me te ka te utu mo te reira.
  
  
  I ahau i te kaha kopu, engari e ahau i te tahuri atu, no te Lenisou tīmata te tapahi i toku huru. Perestov mate mo te wa roa, engari i ora. He he torutoru aue i te mutunga, engari ka whakauaua te tangata a muri ake. Ratou i te tumu reflexes o te dismembered ka whakamamaetia wahi o te kikokiko e, kua ngaro katoa te whakapā ki te mahara. I kino ahau i nga mea katoa e Oleg Perestov tu ana no te, engari i taua taime i tumanako ahau e ahau e hanga he ōrite e tika ai te putanga.
  
  
  "A i teie nei koe, Carter," Pierrot mea. Ko te tangata ia e okioki ana hoki i roto i tona nohoanga, a kihai i neke ano. "Whakaaro ahau i nga mea katoa kua kite koe tupu ki o koutou hoa kia ka ngāwari rawa hoki koe, Carter. Whakaaro ahau... whakaarahia e Ia i te iti i te ringa ki te tona atu āta heru goatee, ki te whakapuaki o te hohonu te kukū.
  
  
  "Te mau mea patu rawa ino no to tatou whakaatu nui," ka mea ia.
  
  
  "Ko te meka e te reira e ngā tamariki i runga i Rosana?" Ka ui ahau ki a ia, e te hanga i te mana'o. Ko ia te ui ki te here te tahi i te tahi rerekē ngā miro i mua i mate ia.
  
  
  "Fifili e koe i te matau?" Te papaka ka ui huatau. "Ae, rite noa rapu e ahau ki tou ruma a, no te e koe kia i totoa e ngaro te tuatahi te ata. Ana, ko te tangata e aroha ana ki te kaiaka, me toku teitei kua etahi painga . Ehara i te mea pakeke rawa ki ahau mo te paheke i roto i nga tuanui o te hotera, te piki ki raro, ki te taupee, me te aere i roto i te huarahi e rua ngā wā. Te rawakore Roseanne, ia tonu te ahua kei ki te mahi i roto i to tatou ngākau nuitanga pai. Engari i matou te rota o te taunakitanga e pā ana ki tona hononga ki te Kānara Norden, na i ahau ki te tango i a ia. Kia aroha mai. E ia te ataahua kotiro i roto i to tatou fare hou.
  
  
  "Whakawhirinaki ia koe," ka mea ahau.
  
  
  "Nga kaitōrangapū, kua ki te faainoino i te tahi kaipōti i roto i te manakohia o te teitei tōrangapū," Pierrot ka mea ki te manawanui o te haurangi e ngana ana ki te whakarite i tona arorau i runga i te nui i te kore-whakapono .
  
  
  "I teie nei te katoa whakaae e te raruraru nui i roto i te ao opurutanga. "Te ao Mutunga" ka whai wāhi te ki te whakaoti i tenei raruraru. Me mea katoa te iwi o tatou e puta a tawhio noa te reira, te reira i to tatou mahi ki te nuinga i te reira."
  
  
  Ua ataata ia. "Otiia ka waiho e ahau te mutunga o mo tatou te kainga." Koe, Carter, ka waiho i te mema anake o to tatou global audience ko wai e matau ana ki te whakaaro o to matou whakaatu." Kata ia. — Kia ahau e kore e ara e pa ki a koe." Ka tangohia e koe hoki ki te catacombs, hoki ki te taua te kiia te wahi. Kahore matou i waiho i a koe ki te pene me te pepa ki te tuhituhi ki raro koutou whakamutunga haamana'oraa rite ki ta te ao pakeke rauata a koe te mate o te matekai, me te mate i te matewai. Toku korokë i te mea e, te ti'aturi nei e ahau e te i te whārangi e ora; he kōrero e pā ana ki te kaihoahoa o tenei kaupapa: Tā Hugh, Lenisou, Studse me ahau. I roto i te torutoru rau tau, i enei records ka kitea haere ki tou whenua me nga wheua o te tīmatanga o Karaitiana kaiwhakaatu. Ko ia te pakipaki i tona ringa, me te mea te tahi mea i roto i te Āhia i te reo e kore e taea e hanga tonu i roto i te. Odin a tawhio noa te kaitiaki patua ahau pakeke i runga i te upoko, me te ngaro ia mahara i mua i taea e ia te whawhai hoki.
  
  
  A, no te ka whai mahara, ko ia hoki i roto i tana tutaki catacomb mamati pūtau. Pierrot mahue i te whāiti ki runga, hoatu i ahau he iti te tepu, te tahi mau pene pura, me te e pā ana ki te tatini pukatuhi. E te katoa: taonga hou, he puranga o te tahaetia potae, cars, tawhito, koroheke rawa wheua, me ia. Kia whai mea ai ahau wiria ki runga ki te hiahia ahau te tuhituhi ki raro Pierrot o tākare kupu, engari pea i taea e ahau kua mahi i te tahi mea atu ki te pepa.
  
  
  Ko te aha? Te hopu i te kiore, te here i te wahi o te pepa ki reira, a ka kia haere i te reira? Engari i te hunga i te reinga, kei te haere ki te kite i tenei karere i roto i te wa? Tona inoino i roto i tona mii. E kore e te take e kia angamaheni o Nick Carter. Hei tāpiri atu tawai ratou i mahue i ahau toku Luger, e toku stiletto, e toku hau poma, me te tirotiro o nga mea katoa i toku whitiki.
  
  
  Toku maripi i te kōnae, engari te mea kihai i mahi. E riro te reira rite hacking ki te safes o te Whai Manhattan Pēke ki te pukapuka kaiwahi i, tika te mahi i roto i te ereraa.
  
  
  I pupuri i ahau i whakaaro i roto i te porowhita kia rite ki toku mataara kiia iho i te haora i rite meneti, a kihai i kitea e ahau i te otinga. Te reira i te ata rāhoroi, ka po o te momoe me te taime o te mate mutunga. Piero, Lenisou, me Tā Hugh kia i roto i te rangi i teie nei, i ahu hoki ratou awhiawhi me te tawhiti hideout . Te vahi i muri i ahau, Chris Mallory i te maka ana i te oti i pa ki tona rorohiko hōtaka. I muri mai i roto i te Washington, te matau-wehi i te tahi harakore kaimahi, te haapapū matua katipa e nga mea katoa e pai, no te mea Nick Carter mahi i runga i tenei take, me te whakapono e ko te reira na.
  
  
  Te reira i te ngangau te vahi i te uru, i te mutunga o te kauhanga raro. Kiore? Wa-iti tahae e haere mai ki te huna noa atu o ratou taonga i konei? Ara te pirihimana e kua hanga e ahau i te hari, ara, ki te ratou, i whakahau hoki Jerry Moe.
  
  
  "Kata, kei roto i te pikitia." Te reira i Hyman o kata i te reo, i te hoatu i te ongo o te tauturu nui.
  
  
  "Trovato, i kitea e matou a ia," ka mea i te reo e, i mahara ahau ki rite te no ki a Rūtene Gismondi, Nui Millione i ngā kaiāwhina. "Kei hea te ētahi atu?" "E hiahia ana koe ki te cutter." Ko ia kua hoatu i roto i te whakahau, kahore he te maumauria tetahi atu te wā.
  
  
  "Ko haihana Fazio," Gismondi rongo ia whakautu. "Ohorere pūwera".
  
  
  Lenisou o te whakatohungatanga, ka waiho i waho o toku pūtau i roto i te pouri katoa, engari Hymana, me te kuao rangatira kaipūkaha i kite i te reira ratou e whakatata ki te tutaki. Na ka kite ia i te hunga flash o te rama i te tapahi i roto i te whakarewa rite pata. I tutuki hoki e ahau i roto i nga rua, me te kitea e ahau i roto i te Hyman o te ringa.
  
  
  "To tatou e iti iho i te wha tekau ma waru haora," ka mea ahau. — Ka korerotia e ahau ki a koutou nga mea katoa i runga i te ara. Hey, hello..."
  
  
  Tenei ko te ki te sino lahi Gilchrist, te hunga kua puta i muri ki a Rūtene Gismondi.
  
  
  "Hātarei wiki," ia amuamu. "Kihai ahau i whakaae a, no te ahau ka mau i tenei mahi. Engari taitamariki Hyman kua horo i ahau, a ka whai i ahau ki te whakaae e te reira e te tahi mau ngā āhuatanga hangarau e te anaanatae i ahau. He aha te mea ia e pā ana ki te pūnaha whakahaere katoa ka hinga... "
  
  
  "Tutakina ki runga, me te whakarongo," e ahau i motumotuhia. "He aha e ahau ki te mea kia koe te moni atu. A, Gilchrist, kia tatou anake te ara i roto i o konei.
  
  
  Peia ia tatou rite nohopuku rite taea, ka korerotia e ahau ki a ratou toku aamu, a ka korerotia e ratou ki ahau, ma ratou. Taku mahere i mohiotia, otiia ih i ki te hopu i tenei kamupene, ko te CIA, General Maserati, me te taatoaraa o te huru commando squad i Jerry Ki, Ben Kamura, me Nick Carter. Kia whai ia fifili te reira. Ko te mea kihai i taea e ahau te whai i fifili ki, te mea kihai i taea e ahau te whai i tumanako hoki, e Hyman whakaaro o toku transistor aroturuki, me te ka Gismondi i te whakaaro. Na e kore e anake i ratou i te mahi ōpaki, engari ko ratou hoki i mahi hetia ano i a ratou patapata he wae commando ki te uru atu Gilchrist, me te hopu i ahau ki raro,. I te mīhini, kua tohua ki a ratou, ko ratou i te taua ngā, e ti'a ia tatou i roto i te whare putunga map. Gismondi papaki te mahere rakuraku i te Nui Millione. Ratou kihai noa te whakahaere ia ki te tiki tata ki te tomokanga matua ki te wāhi e inaianei te pai hiri atu e nga pito e rua o te Ao eé , engari ka mau ratou ki te rerekē, taiawhio i te ara.
  
  
  "Engari kei reira tonu i roto i te taua tūnga," ia oti. — Ka mea ratou, e kore e tukua te commandos tirotiro. No te kotahi a tawhio noa ia tatou e e taea ki te pakaru i roto i te kāwanatanga te taputapu e Pierrot i mahue i a tatou i rite ki te pā. Ahakoa te mea e tomo, e kitea tetahi mea, engari te horoi i te tari, me te rite ki te kau, warehouses. A ka whai ratou nui tūmataiti hōia i reira ki te tino kuru ia tatou i mua i te to tatou i te whai wāhi ki te anganga te patunga witi, me te kawe i te katoa, ka hinga ki te mata. Ka taea e ratou te mea tonu ratou pere ki a tatou, no tatou i whakangaro ih taonga tūmataiti."
  
  
  "To tatou whakahaere vai tonu," Rūtene Gismondi mea. "Ahau i roto i te pa ki e rua Whānui, Maserati, me te Kānara Norden, ko wai kei te tatari tonu te whakahekenga. He rite ratou ki te whakarewa i te rangi whakaeke ki te tika, me te i tō pūkete o te reira, ite ahau e ko te reira tika i teie nei."
  
  
  "Kahore he tupono noa," ka mea ahau. — Ko te nui rawa o te mōrea a, no te te katoa enei karihi warheads e na kati i te tahi. Ka taea e ahau te whakarato i tētahi ma te hau i ahau ki te whakangaro i te Ao Mutunga hōtaka, heoi anake, kia rite ki te parepare whakamutunga. Ahau tonu i te tahi mau kāri oku ringaringa.
  
  
  "E hiahia ana ahau ki reira he tipua, Mr Carter," Gismondi ka mea atu tona tangi.
  
  
  "Engari te mea he wahine," ka mea ahau.
  
  
  
  
  Chapter 9
  
  
  
  
  Just i muri i te poutumarotanga aka hātarei, i te heua, me te iti iho te pae puromu Ben Kamura e noho ana i muri ki Camille Cavour i roto i te hemo o ia Rārangi-Royce. He ataahua motokā i te tere ki Lorenzo Conti o te awheawhe. Te reira e kua te utu e ahau he rota o te kaha, engari i tatou ki reira...
  
  
  "Pera i te matara e matau ana koutou, ia wāhanga o te rōpū," Hyman mea. "E matau ana matou e ia i te manawanui, i ia haumanu, ko te pouraka o tenei katoa te wehi."
  
  
  "Engari na he rau o ētahi atu," na ka mea ahau. "Kihai ko ia i reira i te wa ano. A kahore he tangata i whakahuatia e ia, no te ratou bragged i roto i te Lenisou o te tari. Kahore he take mo te ki a ratou ki te pupuri i tana mahi i te mea ngaro, mai ratou i whakaaro matou i pai kia mate tonu. I ahau i te whakaaro, Hyman, me te, hey i te Atua, e ti'a ia tatou nah te hopu i runga i. No te mea e tino nui matou katoa kua mahue.
  
  
  "Tika katoa," ka mea ia sourly.
  
  
  "Tuatahi o nga mea katoa," ka mea ahau, oti toku rārangi o ngā kaupapa matua, " kia Mallory ko te reira i reira. He mea nui te reira. Ko te ara anake ki te mutu i tenei he ki te huri i te huru hōtaka, me te kotahi anake te tangata e taea te mahi i te he Gilchrist.
  
  
  Tērā pea? Te stocky te tangata i te whenunga o indignantly. "Whakaaturia ahau i te rorohiko, Carter, a ka meatia e ahau tetahi mea ki a reira." I te te tākaro i runga i te African te Awa ki te hanga i souza meniere, me te poma Guam. He aha tenei Texas Mallory troll e nehenehe e rave, Gilchrist ka taea e te mahi i te rua.
  
  
  "Tika katoa," ka mea ahau. "Hyman, karanga Camille Cavour i Le Superbe. He nui rawa te tupono noa e te iwi i muri i te counter e mohio ki toku reo, kia rite Jerry Ki o te. Korero ki hey e ki te pānui me te whakatairanga i te "Ao Mutunga", ee ko te karangatia ki te haere ki te whakatuwheratanga o te teihana hau. Tana utu ka 100,000 liras. Gilchrist a ia, ka tatari mo te ia ki reira. Katahi ana, ka whiwhi ahau ki raro ki te pakihi. Ki te kore koe e whakarongo ki ahau, no te rua tekau ma wha haora, ka taea e koe te maturuturu koutou poma.
  
  
  Tungou ia, tonu te hoha.
  
  
  "Nah kua whai wāhi ki te studio," ka mea ahau. "Aita e taata i roto i reira, engari Chris Mallory i matau ki toku tūranga rite Ben Kamura, i a ia e mohiotia ana mō te kato ake te manene, bums, me te okeoke ih i roto i te iti te pukapuka ranei te tahi mea. Kia tatou e i roto i te taiwhanga, tatou ka mahi i te reira, me te tūmanako ki te Camille o te tauturu . "
  
  
  -"E koe te whakaaro," ka mea a Rūtene Gismondi, ki te hi'ohi'o ataata, " e Signorina Cavour ko na aroha o te tango i runga i te tūranga o te faaora no te mea noa ia wā puta i te aroha pōro?"
  
  
  "Kahore, engari whakaaro ahau Camille he paku atu whaiaro tumu no te ngana ana ki te tiaki i te aha karanga tatou katoa te ao. Ki te kore ahau e ahau te whai i tona hoa, i tona mate.
  
  
  "Te whakatuwhera i rite ki ahau," Gilchrist amuamu. "Engari Mrs. Mallory e hiahia ana ki te kite i te reira." Ki te tenei takare te kāwanatanga anake ka hoatu e ahau i te rima o te huru pūtea... engari pea ka huri i te reira ih o te ngakau."
  
  
  Camille ka mau te maunu e hey Hyman patua ana. Engari i reira, i te tekau ma rima meá meneti i te teihana hau i mua i te whakaae ia ki te toenga o toku mahere.
  
  
  Tuatahi, te nui, me te unflattering whakamātautau o toku ahua rite Ben Kamura, i mua i ia te ara i te uru e mohio ia ki ahau. Na ka pau tatou i te atu te wa iti te aro mātai i toku o nāianei ahua i roto i te whakarongo.
  
  
  "He hīkoikoi," ka mea ia. — Ko koe tonu e kaha tamatane e ahau tino rite, Jerry, Ben! Pea ahau ka whakaaro i o tetahi atu ingoa..."
  
  
  "Nick Carter," ka mea ahau. "Ko toku ingoa tūturu. A kia mohio koe, te pai."
  
  
  "Engari kua rongo ahau i a koe," ka mea ia. Ona kanohi whāiti parikārangaranga. "I reira he he torutoru rawa ngā kōrero e pā ana ki koe. Me i he aha kua rongo ahau i oku hoa e, e kore e ratou tino pai."
  
  
  Kia ko te reira i te katoa-ranei-kahore kēmu. Ia ki te takaro i te reira tika ki a ia, a hoatu ana e ia he pūrongo poto i runga i te āhuatanga. Ko nga mea katoa i Camille, ko ia te tino kihai i poauau. I muri i toku whakamārama, ia te wā ki te ui i te mau uiraa.
  
  
  "E kore ahau e whakapono ki a koe," ka mea ia, no ka oti.
  
  
  "Kahore he tangata e haurangi nui ki te tahuri ki raro, he nui te kiriata pakipūmeka ahau, no te mea o taua, he haurangi, me te mohoao mahere."
  
  
  Ko te ïa tenei koinga i roto i tana whakautu e i tumanako ahau mo a whakanohoia toku heke mai, ki te taea, ko te heke mai o nga mea katoa o te tangata, i roto i te. Kia tau turaki i ahau i te reira atu.
  
  
  "Kihai ahau i ti'aturi e koe ki te whakapono i ahau rānei, Camille," ka mea ahau. I tautokona e ia te reira ki runga ki te titiro e tumanako ia e kawea mai hoki te aroha mau haamana'oraa o mua i nga wa tahi. — Noa ahau e tono koe ki te homai ki ahau te whai wāhi ki te whakamatau e te mea i korero ahau ki a koutou he pono." Tonu, ki te koutou e kore e whakapono ki ahau, ka taea e koe te ringa ahau i runga i ki te Italian mana, me te ka whiwhi koe i te rota o te publicity i roto i te Italian niupepa. Nui me te pai atu i reira e, ki te teihana hau i te wahanga." "Lenisou, i roto i te tahi atu mea, i hanga e ahau i te whetu," ka mea ia. "Na, na, kei te tono ahau ki te tuku i toku huru no te tahi mea e te mea rite ki te wawata parakore ki ahau." I te wā i tīmata ia tautohetohe, te mea i neke atu i te hawhe noho.
  
  
  Ka ui ahau ki a ia. "Ko te wawata? "Rosana o patu?" Katoa e hiahia ana ahau mo koutou ki te kia hakari i roto i te aroraa i waenganui i te Whängai Mallory me ahau. Ki te mahi i te, ka whai koe ki te kawe mai i Gilchrist me ahau ki te rohe."
  
  
  — He aha ki a ia?" Homai ana e ia i roto i te katoa i runga i ki te pākiki. Engari pea ko reira te tahi mea atu, rawa.
  
  
  "I te engineering poto rite Studds," ka mea ahau. "Kia waiho ai ia anake te tangata e ahei te hanga ake mo te kino e meatia e te tou hoa."
  
  
  Gilchrist marere atu ki te pa o te tangata i pai ai i taku whakapati whakaahuatanga. I roto i tona tawhito parauri hāngai, ka titiro ia, ano he wuruhi e ngana ana ki te ataata.
  
  
  "He aha te kiriata i ia mahi i runga i?" ui e Camilla. Engari ko ia kua mua o tatou i roto i ia Pīrori, me te ki te imperious te tohu ringa i ahau signaled i te taraiwa ki te whakatuwhera i te ra mo tatou.
  
  
  "E kore e tikanga katoa te mahi ki te kiriata," ka mea ahau.
  
  
  "Ko te mea pai e a tawhio noa ratou," Camille mea. "Alberto, ki te studio..."
  
  
  Ka tae matou ki reira. No te mau fifi i te kuwaha. Te Pīrori i tupono atu ki raro i te maheni, ata, ara ki te whakahaere i te hanga, te wahi i te doormen tutuki i runga i tetahi ki tetahi ki te whakatuwhera i te tatau, me te kia tatou i roto i te. Ki te Camille i roto i to tatou kamupene, i enei mea katoa, ara i tuwhera. "Ae, Signorina Cavour. O te akoranga, Signorina Cavour. Te reira te tino ngāwari.
  
  
  Ia ui mo Mallory i te tēpu mua, me te hey, ka mea ratou, ko ia i roto i tona tūmataiti tari i roto i te rorohiko center i muri ki te kiki whare putunga. Ka rite ki ahau ka mea ki hey i mua, ka ui ia ki ahau e kore e ki te kauwhau i reira i tetahi atu.
  
  
  "E hiahia ana matou ki te ohorere Whängai," ka mea ia, te heheu mai i tona ao-rongonui ataata. "Oku hoa me Ahau.'
  
  
  Wāhanga o toku whakaaro i nga kaimahi o te studio matatini e waiho noa ngā kaimahi te hunga i tetahi mea ki te mahi ki te Awa o te Marama i te kaupapa . Te uaua tāne huri noa i te haumarutanga o te ratonga i te takiwa, i te matua kuwaha, i te taiepa.
  
  
  Whakawa i te ataata ka whakatika ia i te rūmātiki, ko ia te tika. Ko nga tangata katoa i whakaaro e Chris Mallory i tino waimarie ki te whai i te taua ahakoa mea rite Camille Cavour.
  
  
  Korero ahau ki te Camille hohoro a ata rite haere matou ki raro, ki te hipoki walkway tūhono i te whare. Gilchrist i te taahiraa i muri i a tatou. Te reira i te faahiti i runga i a mo ano i roto i te Rārangi-Royce.
  
  
  "Tukua ahau kia haere i roto i te tuatahi," ka mea ahau. Rūmātiki Whängai ka hoatu ki a koutou i te tuatahi te clue. Ki te kore ia e mohio ki ahau, ara ki te e kite ana ia i ahau i te anake rite Whai Moe, taea e koe te karanga i te pirihimana. Otiia ki te mea te ia i miharo ki te kite i ahau i te reira ora, na, ka whai koe ki te whakaae e ahau i korero i te pono.
  
  
  "Ae, ae," ka mea ia impatiently. — Kua korerotia e ahau nui. Ko ana mea he roa ake te tamaiti. Otiia ki te pa o te tamariki i te kino, tapiritia ia: "ahau taea e kitea e koe i roto i te nei ia koutou tino e i muri mai... i tou ake te ngarahu pai."
  
  
  He hiamoe te tangata i roto i te hina te kākahu titiro ake i tona nohoanga i te tomokanga ki te tech center. E mohio ana ia Camille, me te whakahaere ki te ataata, kahore te whiwhi i runga i tona hunched tūranga.
  
  
  "Tatou ka haere ki Mr. Mallory o," Camille mea.
  
  
  "Ka kitea e koe i te huru i roto i te ruma 19, signorina," ka mea ia.
  
  
  I hanga ano e ia Camille te patoto i runga i te kuwaha, me te whakahoki Whängai o growl, " ko Wai koe?"
  
  
  "Camille, e toku aroha," Camille ka mea ki whakarihariha ināianei. "Ki runga ki toku kaki i roto i te mahi, engari e kore rawa femo'uekina mo koutou." Studds korero i roto i te reo e whakatangi ano ia i te whewheratanga o noa i te kumemau. "Haere mai i roto i, tamaiti."
  
  
  Ah nah ia, ka haere i roto i, mahue i te tatau tuwhera whānui i muri i a ia.
  
  
  "Nick Carter," ka mea, ki atu te miharo i te kaiwhakahaere taea e whai whakaaro. "He aha te reinga, kei te mahi koe i konei."
  
  
  Te huru o te ringa matau o te haere ki te i te pātene i runga i te tēpu, me tona ringa maui, ka haere ki te afata ume.
  
  
  Ia, haere puta noa i te ruma i te aroaro o e rua ringa te patu i te ūnga, tautautefito huru o mahue, i kore te inihi i roto i o te pū.
  
  
  Ahakoa te Whängai i te nui, me te uaua, ko ia ano i te nohopuku, i runga i ona waewae. I te wa ka mau te reira i ahau ki te wahia i roto i nga whakaoho waea, me te slam ki te kaiutuutu tutakina hoatu ki a ia te nui te wā ki te tino ora. Camille, me te Gilchrist hoki i tomo. Gilchrist taora i te tatau i muri i a ia, me te kiia te reira ki te pupuri i roto i tetahi kiritaki hou.
  
  
  Ki tona ringa matau, Studds mau i te Venetian paperweight, he aniwaniwa pōro te rahi o te peisipolo. Ia hohoro tupekepeke ana i mua, i te hopu i te huru o te pokohiwi whana. Ahau keria toku ringa ki te emu o te ora, me te ite i te reira totohu ki te hunga katoa anō te ngako e hanga i te huru, kia kaha tinana tawharuwharu. Ia tahi atu i te ringa patua emu i roto i te kopu. Ko te āhuatanga i huaina hoki tere, te ata noho, me te nanakia, te mahi. Toku Luger e tangohia i roto i te ope katoa, ko ahau e kore ahau hiahia i te reira ki te Whängai. Ego mana i haere kotahi tekau tau ki muri, me te anake te kahu angiangi o te kaupapa titi tonu.
  
  
  Ko ia te rakuraku i toku kanohi, engari ko ia kē e pupuri ana i te huru i te korokoro ki e rua ringa, koromatua, me te hauwhā i te pēhanga wāhi. Ego ringa, ka haere ki raro, kahore noa tīmata ratou mahi. Ahau anake te i te rua angiangi rapirapi ki te whakaatu e ahau i roto i te whawhai. Kua ahau i te tahi taime i atu whara i te barbershop.
  
  
  Rivnensky e aki ana i te reira noa nui ki te tahuri atu te huru mo te meneti torutoru. He kikokore koka-kiri whitiki i unuhia mai i a ia te huru o te hope, me tona ringa i piri herea. Camilla giggled ano ona tarau, hinga ana ki raro, te heheu mai e ko ia te tangata e kino ana ki underwear. Hiahia ia untied ia ake te here ki te here ia ponapona te tahi.
  
  
  Gilchrist sauntered a tawhio noa te piha i teie nei e te whawhai i runga i, te tai'oraa katoa te rorohiko te aroturuki i runga i te taiepa ki te koa o te tamaiti i te kararehe.
  
  
  A, no te Studds haere mai ki a ia titiro i ahau, ano he defused ahipi.
  
  
  "E hiahia ana koe ki te whakahoki i te tahi mau uiraa, Studds," na ka mea ahau, " i mua i te whakatau ia tatou i te aha ki te mahi ki a koutou." Na, i ahau e tono ahau i ia pātai. "Kei a koe na kaha, Jerry, Nick, Ben." Camille haere mai tata ki ahau, ki te whakapuaki i ia atu.
  
  
  Ko reira toku ake whakatara i te hape. Katoa toku aro e arotahi ana i runga i Studse te taime ka mau ia ki te Luger i roto i toku holster, me te hanga i te huru, ki te ritenga atu te tangi. Ia flipped atu i te haumaru, te hopu ki te pūkenga ia i te hiahia whiwhi i roto i te tokorua o te pākēti, westerns, me te mau i te on taahiraa i ahau ki te Gilchrist, me te hoki ano .
  
  
  "E rua o a koutou te tu ki te taiepa i runga i," ka mea ia. "Te hoatu i to outou ringa i muri i tou matenga. Na Camille Cavour kei te tono te pātai."
  
  
  "Te pai, ka mea," Studds mea. — Ahau i mohio ki a koutou kihai i i roto i te kawenata ki a ratou. E kore matou e whai nui te wa i mahue. Ona kua programmed nga mea katoa, me te tuatahi ki te whangai i te pātene kei te aki."
  
  
  "I ahau i te tahi mau uiraa mo koutou rawa, aroha mea tia ki," Camilla ka mea, e kore e tango i te taahiraa i mua ki te tuku haere o te huru, i tona mata pretty i atarua e te riri.
  
  
  I tana i whakaaro te whakaaro o te tango i te tupeke ai i roto i tona aronga. Ia tonu pea kia i raro i te rārangi o te ahi, engari i te tangi o te pū tonu i taea e te tikanga o te kino, i te rua o te kino i teie nei e Studds i kawea mai tana waka ki runga ki te tere.
  
  
  "Ka korerotia hey to koutou mahere, te mea tia ki - tou kaupapa rahi ki te whakangaro i te ao taatoa na roto i te ahua ki te hanga i te kiriata."
  
  
  Studds chuckled, tonu tino o tona pokenga.
  
  
  "Miro i te ao ko te tūturu, Cammie aroha," ka mea ia. — Ko te whakamutunga, ko te anake hoki te pōti i taua idiots. I hanga ano e ia he rorirori tinana kaupapa ki Gilchrist me ahau. "Ko te rererangi ko te rite ki te tango koe me ahau ki te Vara Lenoeviki, he moutere i te raki o Fiji, ki te wahi i to tatou ao ake tiai maira ia tatou. Piero, Lenisou, me Tā Hugh e kua te waenganui i reira. I Rhyme ki te Calcutta. E Calcutta ki te Nandi, me i reira ko te whakamutunga hop i reira.
  
  
  "E kore te mea he kiriata?" Camille ui. Katoa, engari i te haurangi ano he mea tia ki te taea e rongo ki te riri i roto i a ia te reo.
  
  
  "Tailor te tango i te kahore, tamaiti. Moda Loe Lenoeviki e koe te tino kia te kuini, " ka mea a mea tia ki. "Neke atu i te whitiāhua star. Kuini o te ao katoa e noho tonu ki a tatou. Tatou ka whakahaere tikanga i runga i tenei ao. Pierrot, Lenisou, Tā Hugh, a koe me ahau.
  
  
  "Whakawhetai ki a koe, e mea tia ki," Camilla mea. "Ahau kua kairau a te wahine kairau i mua i roto i toku ora. Ka mau te reira i te rota o te kaha ki te hoko i te whetu kiriata, me te hiahia ahau ki te noho i taua ara."
  
  
  Ki te tino tika ia, he pere e ia tika i roto i te waenganui o te huru o te rae whanui. Te kita o te mahi tukua te haki ka whakatika ki te oha ki nga matā, me te rohi, kua kohera hoki ki te wahi i te reira i tomo. Ka ngaro mahara.
  
  
  Gilchrist kua neke ki te tangi o te pū, me te aru ana i ahau.
  
  
  "Te pana te hunga e rua i te pātene i runga i te pokapū, rōpū, Carter," ka mea ia, kua tohu i te rua whero pātene ano he tawhito te ahi-te whawhai i te kaiwhakaako. Ki te mea ahau ki tenei, ko ia kua flipped whakakā me te kauwhiti. "Kotahi te manaaki tenei Mallory taata i mahue ia tatou," ka mea ia. "He waru-hēnimeta i te maitai i te mata i waenganui i te rorohiko pokapū, me te toenga o te whare."
  
  
  Kahore he tangata i a tawhio noa matou tetahi whakarongo utua ki te Camille tae noa ki te Gilchrist hanga i mohio matou i te haumaru.
  
  
  "Titiro ki tenei," ka mea ia, yuv i te whakamutunga, whakawhiti i roto i te kura i tohu. "E horo'a mai ia tatou i te whai wāhi ki -" ko ia te titiro poto-sightedly i te iti paewhiri "- i te iti rawa e wha tekau ma waru haora."
  
  
  Ko reira tino ngāwari hoki reira. Just te wahi o te rorohiko te hangarau, engari i Gilchrist o te mahi.
  
  
  Ka tangohia ake te waea i te Whängai a te heamana, a huaina Hyman me te Gismondi i runga i 911.
  
  
  "Na, e nehenehe tatou e te ohipa," ka mea ahau. "Te tango i te commando te kapa ki a koe. Kua tangohia e matou i runga i te rorohiko pokapū, me te whakaaro e ahau te ope wae i konei kua puta ngā i roto i te te mea kei te haere i runga i me te he inaianei whakahaere. Chris Mallory ko te tata mate.
  
  
  Camille toe mahara, me te noho i muri ki ahau, e te mahana, me te rutetetete.
  
  
  "Te whakamārama ki a ratou e ahau i te pere i a ia ki te tiaki i toku honore me te ingoa pai," na ka mea ia, ka rite ki te mistletoe te auraa i te reira.
  
  
  "No te kōti i roto i tenei whenua e hoatu e ahau tetahi mea, engari te mētara."
  
  
  Ia pouted te iti, no te mea Gilchrist me ahau e papaki ana i te wā nui mō te nah i roto i to tatou whakamātau ki te aruaru i te Whängai i te hōtaka. Ko te pai nui, i te meka e te ao, e whai tonu i te whai wāhi ki te oaoa i te tata-ake o te Camille Cavour, e kore i roto i.
  
  
  Te reira e kua tika kua koperea i roto i te matua rorohiko ki te pū, engari mo te Gilchrist, ko te rite ki te tapahi ake nga Mona Lisa ki te whakatika i te taiepa i muri i te reira.
  
  
  "Enei mea e faufaa rahi," ia amuamu. "Mai i a koutou e taea e patu i te tangata ki te maripi, me te marau, e kore matou e haere hoki ki te wa, no te kai tatou ki to tatou ringa, te mahi i tatou? Aue, e te Atua, kahore. Te reira kia kore e ngaro.
  
  
  I had enough matauranga hangarau i roto i toku tueke ki te tango i te tiaki o te ngaru i ngā mahi, pērā i tu, me te kōaro potae i aro mai a te hangaia hoki te kī mahi.
  
  
  Gilchrist mahi ki te mohio ake take, pērā i te imiraa i te rererangi hōia, me te taputapu kua i runga i to ratou ara, ki te parekura. Tae te reira ih ahua i mua i te pahūtanga karihi taea e puta. Ia programmed te ih ki te rere a tawhio noa i roto i te porowhita tae noa ki te NATO, me ētahi atu ope taea e kitea i te ih, me te kawe mai te reira i roto i te whakaminenga.
  
  
  Te tēpu waea ngateri ana te tekau nga wa i mua i reira ko te whakahoki. Te reira i Hyman. Ko ia i roto i te whakahaere te whare ki te Gismondi me te hou rehabilitated Kānara Norden, me te Whānui Maseratti.
  
  
  "Mahi i te reira i roto i rite i mea koe, Carter," Hyman mea i roto i te i pai ai. "A, no te Lenisou o te armed forces ite au e, te hangarau, te hanga i te kati ana, ka ngōki atu i rite ki te rōpū o te kiore. Tatou rapu i te whare putunga, me te kitea i te ngaro matā. Ētahi a tawhio noa ratou, kua neke ki runga conveyor whitiki ki te kia utaina ki te mamao-te mana waka."
  
  
  "Ka taea e koe te tiki i tetahi utu e toku taha te nehenehe e whakahere e," te Whānui Maserati interjected.
  
  
  "Ko ia e kore e whakaaro na, General," ka mea ahau. "Matau inaianei, ahau me wawe te tere American waka e taea te tango i ahau i konei ki te Calcutta. Mai i reira ki te Nandi, i reira he iti plane e taea te tango i ahau ki te motu iti i huaina Vera Lenoeviki. Ahau tonu i te tahi mau mahi kia oti te reira.
  
  
  "E kore e te ia kia oti te mahi, Nick?" Camille ui.
  
  
  "E koe, e toku aroha, kei te he oti te hamani," ka mea ahau. "Kia aroha mai, e, ka whai ki te tatari i te moka."
  
  
  Ka titiro ia ngali tae noa ahau ki te hoatu ia ia i roto i ki te Hyman, nana i korero ki ahau pehea te maha kaitango e tatari mai ana i te matua kuwaha. Gilchrist, me te ahau i haere atu i te kuwaha hoki.
  
  
  
  
  Chapter 10
  
  
  
  
  Ka moe ahau i te nuinga o nga huarahi, me te reira i kore e rere katipa rite Rosana i runga i te rererangi.
  
  
  A, no te kore ahau e moe ana, ka noho ahau i te whakamuna telex i roto i te hoki o te nui i te waka rererangi i runga i te waea, tautohetohe, me te whakawhitiwhiti mōhiohio ki te Kahu.
  
  
  Ko ahau waimarie e tika te whakamātau, kia rite ano ki runga-ngaro, waka rererangi, i te tatari hoki ki ahau i runga i te runway o te NATO airport tata Naples. General Maseratti tangohia e ahau i te reira i roto i te nohopuku e rua-te nohoanga Italian Air Force waka rererangi.
  
  
  Kahu aru i toku nekehanga katoa a tawhio noa tona Washington, DC tari, a toku tōku, rite i ana mea, ko te e taea ki te tiki i te mahi i te mahi tino, mahue kahore he kotiti huakita ki te anō-te whakapoke i te ao. Kumea e ia te aho, riria, whakawehi, me te kanikani i te wahi tika, me te manureva e noho ana ki te paerata, tahi-pairati, e rua ngā kaitiaki, me te paratunu o paratroopers, ka pupü mai, me te rite ki te rere, e tatari ana hoki ki a ia te haere a tawhio noa i roto i te Whānui, Maserati o te waka rererangi. .
  
  
  Te rangatira kaiwhakatere awhina i ahau i runga i te poari, me te mōhio mai o to tatou tūponotanga i roto i te rere te hōtaka. Lenisou o te pakihi jet ko te nohopuku i roto i tona piha haapiiraa, engari ki te whakaritea ki te tenei waka rererangi, me te mea ko te akeake motokā hākinakina versus Tātai 1. Me Lenisou o te waka rererangi i te tango i te mua, ara i roto i Calcutta, me te Nandi, te rererangi i roto i te Fiji Islands, ki te motu palataisi o Vereldeinde. Ki te whakawhitinga katoa i te wa i taea e ratou, i te atamai kaihe i kahore take ki te mangere, ki te tae i ih tūmataiti rererangi i muri atu i te rātapu, no te mea no te. Tatou ka haere te mutu-kore i runga i te tika, ara puta noa i te te tai Tokerau Pou, me te te tae te motu wawe i te ata o te ra ano.
  
  
  Hawke's te tikanga haere mai i te telex, iritihia ki te mana kāwanatanga i te reo e te hekeretari me te telexist, me te huia o tona mua, hanihani, engari mārama, poto, me te whakaoti i:
  
  
  TE WĀHI O NĀIANEI O RUSSIA HOMAI E KOE TE KI TONU I TE KILMASTER MANA KI TE TOMO I TE TARI MATUA O TE HUPIRIMI TAKITAHI, ME TE WHAKAMUTUNGA WHAKAKORENGA MUTU TE FAAHITI I TE WHAKAMUTUNGA WHAKAKORENGA MUTU PARATROOPERS I TETAHI ATU TIKANGA, AHAKOA KA TAEA E HOATU ANA NGA MEA KATOA E WHAI KOE KI TE WHAKAHERE ...
  
  
  I muri i te maha o ngā iāri o te kōrero, te nuinga e pā ana ki te pātū o te wāhi, ona roto, o waho i te haumaru, me te mahinga e Kahu i te whakamahere " ki te tautoko o te maha o te pēhi i te ngā māngai nei i te mahi tahi ki te AG ki te tāwhai he aha Gilchrist i te pānui i te rorohiko rīpene. I reira ka matua e pā ana ki te bombings i roto i te Paris, London. I roto i te mau, i reira e ano etahi pahūtanga, engari āta te mana, me te mahaki. Te USSR e korerotia i te mate o te karihi submarine. Kei te korerotia te reira e ko Haina i paris ki te ohipa i runga i te rohe ki a Mongolia. To tatou FBI whakahaere ki te pei i te whakaeke i runga i te he kaihautū, he kaitōrangapū i roto i te wa. Ko te toenga o te telex i roto i te kōrero mō te paratroopers. Ko te reira i te uaua kōwae, i whakahaua mai e te American kānara.
  
  
  I te mutunga rawa: "PAI MAHI." Ko te nama nui ki te tangata kia rite ki a Hawkeye, engari ka tonu aru e "TE REIRA i te WĀ ... MIRO".
  
  
  Hawhe haora i mua i tatou i te tika ki te vous Lenoeviki Motu, Kānara, ko toku anake haapurororaa.
  
  
  "E tatou tata i te motu, i te tonga," ka mea ia. "E toru meneti i muri i matou whakaparo i runga i reira, a koe, me nga tamariki ka whiwhi i roto i, i a matou ka tumanako koe te whenua i runga i tona pito raki."
  
  
  "Te mau," ka mea ahau. "Hei tauira, e rua māero te tawhiti mai i te pātū." Tungou ia. "I te waka rererangi tonu i tona rere me te whenua i roto i te Ellis Islands," ka mea ia. "Ona hononga ki te British-American shortwave whakahau pou. Pai ki te whakatau i a koe, Carter. Tatou i ruia ringa, a ka homai e ia he curt te tikanga mo tana tangata ki te tiki rite, me te te aho ki runga i te pao. Te reira i te proffees. Tito noa, ka hinga ratou i roto i te rua i te wa i runga i te manureva, te kikī ki nga mea katoa i mahara ratou ki te hei, me te tahi atu tūemi.
  
  
  Whakatuwheratia ana e ia tona Rolex, me te titiro matatau atu i te ringa tuarua tae noa ki te mea i haere tonu i te porowhita e toru nga wa. Na haere ana ia i roto i roto i te trapdoor.
  
  
  Tatou i rere tiketike rawa ki te kia kite, kahore i roto i te karu whātata i runga Palobar, ranei ki te kitea e radars kei waho o Washington, me te Moscow. Unuhia e ahau i runga i toku hāora kanohi, me te tīmata te kaute iho i te hēkona tae noa ki taea e ahau e kumea nga taura me te kōhauhau, ko te matotoru nui ki te manawa. Na reira ka maka atu e sl. I te whakatuwheratanga i te haora, me te wāhi i te tino. Ka rite ki ia i te ruku i roto i te kapua e taupoki ana, ka kite ia i te ataahua totoro o te motu i raro i a ia, ki tonu i te nikau me te māra e te anaana o te ata i runga i te one. Mā te whakamahi i te taura, i hanga e ia tona ara i roto i te windless te rangi, me te u iti i runga i te whakawāteatia te papaki o te whenua tiakina e te rakau kokonati.
  
  
  Ia tatara i tona pukupuku, me te whakataka atu ana e ia hekerangi ki te iti pōro, e ia huna i te turanga o tetahi, a tawhio noa te rakau, a tauhiuhia ki te tarutaru me te kokonati te muka.
  
  
  Kihai ahau i whai i te wa ki te oaoa i te rangi taiao. Ia kua kite i te pātū i te e tukupu ana te reira me na, i ahu i roto i taua aronga, te tango i te painga o te piringa o te nikau me te pārūrū ngā mauwha. He tekau mā whitu tau Italian palace ai te titiro i roto i te wahi i konei i roto i te moananui-a-Kiwa, engari ko tenei te huatau ataahua hoahoanga tino e kore e titiro rite te reira.
  
  
  Ka mau te reira i ahau i te moka o te kaha ki te tiki i te uru. Ka rite kī i roto i te te matau-pūrongo, te haumaru ā, e hāngai ana i runga i te mahi. I reira i taua mau haumarutanga rori, engari i hanga e ratou ta'ero i te wā auau. Ia te kaiako puta noa i te kohatu tangi, huna ana i muri i te takoto griffin, a ka mau tona wa. Ih purepure ia e rua i mua i te tango painga o te tekau meneti o era atu ahau i a te whiti i te kari, whawhati i roto i te matapihi i runga i te papa whenua, me te tomo i te pātū. I teie nei te katoa i ahau ki te mahi i ko kia tino e kore ahau i kia mau i roto i te kanohi o te tiaki i ngā kaimahi. E ai ki toku mōhiohio, kihai i reira i tetahi i roto i nga kaitiaki, otiia ehara i te mea Stahl tango i tetahi tūponotanga.
  
  
  E whai ake nei i te tauira i ahau tamau, e ahau i te whakahaere ki te kitea he nui piha ora, me te noho i muri i te nui nui-tautokona heamana hanga o te koura huna.
  
  
  Ko te reira i nui me te titiro ano te torona. Me te mea ko te reira i te torona, ko reira hoki Piero Simca. Ko te nohoanga i whakaarahia e ono inihi, me te i whānui nui mo te meus ki te kia e hipoki e te i te mau te ringa ki te maihao horapa i roto i. Te reira e tu ana i roto i te pouri kokonga o te rūma, ka hoatu e ahau i te ra pai o te tirohanga o te aroa. Ka whakaritea e ia ki te tatari i te reira mō te rite te roa rite ka mau te reira; te hawhe te haora, e rua, e haora, e rima haora, neke atu rānei.
  
  
  Na i ahau i te wā ki te rethink te mahi i roto i toku ngakau, tamau aau i te tirotiro o te ruma, me te mahi i te tahi mahi i roto i te puku. Te Kānara, me te Huru paratroopers kia kua huihui i runga i nga koraha taha ki te tonga o te motu. Mai i reira, ka haere ki te iti rererangi tūmataiti. Katahi ratou ka tatari tae noa ki te whiwhi ratou i te tohu e toku Killmaster pakanga ki runga ki. Ki te kore ratou e farii i te tenei tohu, i roto i te rua nga haora, i muri i te jet tūmataiti whenua, a ka tangohia e ratou mahi, me te tīmata i to ratou ake mahi. Ko te matau-pai e tautuhi American hōia e kore e i roto i te mahi motuhake i roto i tetahi atu atu i rite ki te parepare whakamutunga i roto i te hui o te kitea ohorere.
  
  
  Nga ruma ano i te taonga iti tonu o te utu nui taonga. Tae atu ki te rota o te peita me te whakairo, e ia ka mōhio o te katoa i runga i te ao, i te tüao para i te rārangi o te tahae, me te ngaro toi taonga: Italian, French, te reo ingarihi. Taonga rivaled te tahi i te tahi i roto i te ataahua me te rarity. I te tiketike paneled tuanui whakairia he nui ki te mori e aore mano o te ataahua karaihe icicles e iri ana i te gilded anga. Titiro ia, ano he rapa milioni o crinoline kōhiwi.
  
  
  Te haora, me te haere ahau i te tahi mahi yoga ki te pupuri i taku raru pūtōrino me toku uaua ngāwari. I reira i rua anake taumaha te tapaea wa. I muri noa iho ahau i ahau e noho ana i reira, he parahi ahua o te Indonesian pononga wahine i puta mai i roto i te piha ora. Nah i te tianara te rangatiratanga, ahakoa te poto, te roa o tana pito. Ko ia te kakahu katoa i roto i te pango ki te miro ma epora ki pleats. Ka kumea mai e ia i te hua, me te aronga ki mua o te antique uma o te utuutu na akina iho te whakatuwhera, te heheu mai e toru nui ngā mata pouaka whakaata. Na ka mahue ia ano. E wha tekau meneti i muri mai, te kaiwhakainu haere mai i roto i te ki te tango i te tere titiro a tawhio noa te piha. Engari i haere mai ia ki ahau e kore e mitimiti i neke atu i te wha mita. Ia au ra makona, ka mahue ano. Te mārama tohu e te rangatira i tūmanakohia.
  
  
  Ia, ka rongo i te waka rererangi haere mai ki raro. Te iti atu i te tekau meneti i muri mai, ka rongo a ia i Tā Hugh a whati reo i roto i te kauhanga.
  
  
  "I nga mea katoa kei te haere i te pai, Pierrot," ka mea ia.
  
  
  "Pravda ko te whakarite i tona ake whakapuakitanga o te pakanga ki runga ki te ngaro submarine. Studds me te kia i tona ara i roto i ki te amui mai ia matou i teie nei.
  
  
  Te butler kia ih ki roto ki nga ruma, a ka ui te rangatira he aha te inu ki te mahi.
  
  
  "Ka tango ahau i tiaki o te inu, Charles," Tā Hugh mea. "E kore matou e hiahia ana ki te kia ohorere mo te haora i muri torutoru no te mea tatou e pukumahi." I roto i te rōpū, ka whakawhiti i te toru mata, ia te whakaatu i te rerekē scene o nga kakainga: he breathless pūrongo pūrongo te pahūtanga poma i roto i te central London; kahore neke atu i te paowa, me te haruru hangaia e te reira cid i hawke's instigation. He ohorere UN columnist i roto i te New York korero e pā ana ki te tika whakaeke: te karere o te tuarua o te USSR ka te āheinga o te honore o te hui. I te toru o nga mata i te hou Dallas pūmanawa. "Tino tata ki tetahi tōrangapū kōhurutanga."
  
  
  Pierrot ka tango i te wahi i runga i te torona i muri i te ana mea i huna tonu. Tā Hugh ki tonu i te toru mōhiti te roa o te whisky me te houra. Lenisou e totoro ana ki runga i te whakamarie ki runga ki tona hoki.
  
  
  Ka tatari tae noa ki te Tā Hugh i waenganui i waenganui i te rua atu i mua i u ki roto ki te ruma, luger i roto i te ringa.
  
  
  "Te hoatu i to outou ringa i muri i tou matenga," e ahau i motumotuhia. "Te katoa o koutou. Hohoro! Maere a ka puaki i te ngakau, e Nick Carter i ora tonu, me te inaianei i konei i roto i tenei ruma i hanga ih ū rite hohoro rite ia i pai pai.
  
  
  "Ka korerotia e ahau ki a koutou nga mea katoa, i tenei wa," ka mea ahau. "Otiia e kore e rite ki te nui rite koe. Nui ki te kia koe ko eé mohio, e tenei, ko te rere o tō haere.
  
  
  Lenisou neke ki te tere o te cheetah. Ego maheni tau wig patua ahau e nuitia, i roto i te mata, me te aroaro o ana mea taea e te ahi i te kotahi pere, te patototanga a pita i te pū a tawhio noa toku ringa ki te pai-hāngai karate whana. Te ētahi atu, ki tonu i te maere rahi i te scene, i maturuturu iho o ratou ringa ano.
  
  
  I roto i te kotahi te nekehanga, ka haapurorohia nei ia Luger atu i nga ētahi atu, me te Hugo o stiletto kua poroa i roto i te rangi, i ahu hoki Lenisou o te korokoro. Ka rite ki tona tinana mate, ka taka ki te whenua, ka kotahi ano te tū te pū i roto i tona ringa, te patototanga a Tā Hugh iho i runga i tona ara ki te whenua, me te ko i roto i te te whakaoti i te mana o te āhuatanga.
  
  
  "Haere ake, ka bastard. I tona iti whana i te rangatira Pākehā. Ka pupuri i te tawhiti haumaru i a ia inaianei. Ki te ona utu i te ringa, ka rere ia tona maihao i roto i tona huru makawe, me te Pierrot ki te kia tino i reira he kore ake te uru ngahau.
  
  
  "Na e haere tatou i ki te mahi i te tahi mea rerekē," ka mea ahau. "Marsland, te hono to koutou kāri SIM." Te reira i te maka ki te emu i te wahi o te hiko i te taura, e kumea e ia i roto i a tawhio noa te papa rama. — Ka tirohia e ahau i te reira i roto i."
  
  
  Ki te mauahara i runga i nga inihi o tona mata whero, Tā Hugh i te emu i korerotia. I hanga ano e ia te tino e te knots i te tika e here ana, me te tapahia ki te kiri piri.
  
  
  "Katoa e tika," na ka mea ahau ki te mauruuru i a ia i mahi. Ko ia te pana ki te taha i te Pierrot, i na iti ake atu i to te tamaiti taiopenga pōro.
  
  
  "Ahau ki te amo koutou e matau te mea i tenei miro i te mea hoki koe," ka mea ahau. "Ki te hiahia koe ki te mea i te inoi whakamutunga, te kupu whakamutunga, te mahi i te reira hohoro."
  
  
  "Tenei he rutaki te aritarita, Carter. Tā Hugh tamata ki te hoatu i te pāremata rangatiratanga, ki tona reo, engari i rahua pouriuri. "E kore koe e ahei te whakamate i te iwi i roto i te toto matao, ano e."
  
  
  "He ao te tekau, ka kitea e koe neke atu i te hara tetahi Nasí tarona ana i roto i te Nuremberg," ka mea ahau. "Engari ka tangohia e te reira marama. Me te publicity e ka anake ka hoatu ki a koutou whims e taea e arahi ētahi atu ki te taua whakaaro kino. Toku rangatira whakapono e i te tahi mau huru o te wairangi e ma'i syphilis ki te kukume i te aro o te iwi whānui. Tou mate ka tukinotia ano te aituā.
  
  
  "Otiia e kore e mutu i te Rere o te Toto," ka mea a Tā Hugh whakapehapeha ana; "Te huru, tonu e taea e mutu ki te hoatu e koe ki a matou he whai wāhi ki te unga mea tia ki te telex.
  
  
  "E kore e taea e telex te mate te tangata i roto i te pāngarau," ka mea ahau. Me te i roto i te torutoru rerenga poto, ka korerotia e ia ki a ratou e pā ana ki te Momo o te mate, me te rūpahu TV ngā pikitia hiahia ratou koa kia nui. Ko te whakamutunga, te hanga i te tahi mea i pāwhiri i roto i te nui Ingarihi.
  
  
  Ka taea e koe te kia rite mō te tetahi mea, engari te ohorere a'ee o te te haurangi. He aha i te tuatahi te titiro ano he puhoi, mangere tinana patua ahau e ia ano i te jet para whenua. Ki tona ringa, te patototanga a pita i te luger i roto i toku ringa, a Alenka huru o te patototanga a tata ahau ki te patunga witi. I roto i te kokonga o toku kanohi, ka kite ahau i Pierrot te neke i te tūmanako i raro i te TV mata, otiia kihai ahau i whai i te wa ki te whakarongo ki a ia inaianei. Tā Hugh whawhai kaha, me te filthily, ka rite ki te nuinga o te kino hoariri ia i fehangahangai tonu, me tona huru kaha i tuaruatia e tona haurangi riri. Kotahi te nui, i te ringa mau toku kopu, a haea ana e ia toku tarau, rere, me te mea katoa atu ki te savage hutiraa. Ia kapohia ake te iti suede putea i roto i te e Piera i puritia e ia, a ka epaina atu te hau poma i te hiku o te mutunga o te piha.
  
  
  I mohio ia Nick Carter, e te mo te tino. Ko te huru te parepare utu i te emu etahi o ona perks. Patua te reira i tona huru headfirst ki te ora, i meinga a ia hei noho ki runga ki te patunga witi. Okioki atu ia ki runga i a ia, a whakaorangia ana te karate tapatapahia rawatia ki te emu o te kaki.
  
  
  Āta, ka hoki ia ki te tiki ake i te Luger, me te whakaoti atu Pierrot i waho te maumauria tetahi atu te wā. Na ka ki ia, recoiled. Te mori e aore ki te ona i nga mano o te tioata clattered iho a tawhio noa ahau. I te tuwhera dome o te pīataata ao i teie nei Stahl o toku whare herehere. I reira i rua i roto i te anga whakarewa mo toku ringa, ko toku Luger anake i te ringa o te roa atu.
  
  
  He tata ki te hoa i te ataata i haere mai i te writhing Pierrot, tonu i roto i tona handcuffs.
  
  
  "Na reira i tika te rua o a matou, Carter," ka mea ia. "Pea e taea e matou te haere ki raro, ki te mahi i muri i te katoa." E mohio ana ahau ki a koe uara ki tou ingoa, a e kore ahau e hiahia ana ki te hopohopo i te reira. Ka taea e koe te korero ki ahau e koe i te toremi i ahau, me ahau fafau te ki te ngaro .
  
  
  I hanga ano e ia te tahi atu writhing nekehanga, me te i roto i te te taime torutoru, ahakoa te tuhinga o te knots, ko ia te kore utu. "I roto i te tua ki te tahi hākinakina, te au ano e ahau he acrobat," ka mea ia. "Whai koe ki te whakawhanake i te rota o te pūkenga ki te hiahia koe ki te ora." I reira ko te kawa, i roto i tona reo, engari ka whakakapi i te reira ma te ataata. "Ahau tonu te whai atu atu i te nui miriona. Ka taea e ahau te utu koe i te nui, pai atu i tou miserly kāwanatanga.
  
  
  Ko ana mea, ka ruia e ia tona matenga. "E kore ko tenei te haere ki te mahi, Pierrot," ka mea ahau. "Reira ko te kamupene pai ki te awhina i a koutou, ki te kore e taea e ahau mahi i te reira." -"Ki te whakawhirinaki ahau e koe," ka mea ia, tonu i roto i te huru pai, totoro, te tango i te marama nga kaupae ki te luger, me te whakatairanga i tona huru, " me ahau e kore e tino whakapono ana ahau e koe ano, na e, na, ki te koutou e korero i te pono, ka hanga ai ki runga i te taua te kōrero e pā ana ki te toku." paremo.
  
  
  Ka taea e koe te whakapono e ahau ka ngaro ake ake, rite Piero Simca. I teie nei e koutou hoa, A, te mea ki te kia mōhio e pā ana ki to tatou iti taupori-whakaiti i roto i te whakamahere kaupapa, e mohio ana ahau e kore ahau e whai i te heke mai i roto i ngā mahi tōrangapū ranei ki hea atu rite Piero Simcke. Engari ki te tuakiri hou, ki te ingoa rerekē, ka taea e ahau te titiro atu ki te ahuareka ki te ora i roto i taku i aroha ai Africa. Na ka taea e koe te mutu rite ki te momona TOKI agent ake ake."
  
  
  "No te ara," na ka mea ahau. — I reira te tahi mea atu ki te whakatau haunga pito e rua o te ao, Pierrot. Wareware koe Rosana.
  
  
  Te reira maira. "E poauau wahine kairau." "E hiahia ana koe ki te ōrite ia ki Pierrot Simka?"
  
  
  "Rite ki te aroaro o, Pierrot," ka mea ahau. "I te ora mo te ora."
  
  
  Riri i te hanga ake i roto i te iti te rewera. Toku tukutuku-e hāngai ana, tumanako i ki te matau i te huru i roto i tenei ara.
  
  
  "Haunga," na ka mea ahau, " ko te reira e kore e katoa te ataahua ki te Rosana. I runga i te pauna, te reira e kore anake e taea e koe i roto i te taimaha, engari ano hoki he rau i roto i te au maitai.
  
  
  'E au maitai! Te huru o te reo kua ngaro ona hohonu, a ko te heahea, tata shrill. "Na, kia korerotia e ahau ki a koutou e pā ana ki nga huarahi katoa ko ia fucked e e kaiahuwhenua uwha." Ka haere ia ki roto ki te kōrero o nei anake te venerable Dr Untenweiser e kua ora te ngakau.
  
  
  Tona papa yawned. "Me whai koe i te titiro rite te monkey i runga i te tinana o Venus de Milo," na ka mea ahau sarcastically.
  
  
  'Makimaki?'Te mutu i te reira!' ia growled. "Te makimaki i roto i te whare herehere. Kei a koutou i te makimaki, Carter. I'm free. Ia na akina iho te luger, me te whakapehapeha hanga i te huru ki ahau i roto i te kotahi a tawhio noa te tutaki. Clucking ki te pai, kumea e ia tona ringa i atu i mua i taea e ia te hopu i te reira. "E haere tatou i ki te tākaro i te kēmu. Ko te kēmu ko e pā ana ki te tamaiti kino faaooo i te makimaki. Katahi ahau ka kopere koe, Carter, ranei koutou hoa, haere mai e kore e ranei. Whakaaro ahau e ahau, Piero Simca, ka tonu rere atu.
  
  
  Ka kanikani a tawhio noa taku whare, kaore i tana patu, i roto i, me te ka hohoro kapohia ake huru, ano ka e ahau i maia ki te tapeka i a ia. Ano a ano, i te peke ia i roto i te tae rite te mea ruku ki a ia, me te mau i tetahi mea, engari te rangi tīpako. Ka numinumi kau ki te riri, whakangā convulsively, me te pakanga ki raro, ki te tahi i te nganatanga i rahua. Tae noa ki te whakamutunga taime, i toku ringa katia huri noa i tona matenga, a ka romia e pera pakeke, e i tuturu iho e ia te patu.
  
  
  Inaianei tīmata ia i te tono. Ia kihai i mutu ki te whiriwhiri i tana pahuhu-kukutai huru matenga i ngote nei ki roto ki te poka. Te reira i whakaponohia kaha mo te huru o te iti, te rahi, engari te huru miro kua mohiotia rite hohoro rite i te reira i na roto i te mau huru upoko iti, te rahi o te kokonati. "E o te reira," ka mea ia hoarsely. "Katoa aku moni, Carter, nga wahine, nga mea katoa e hiahia ana koe... ahhh..."
  
  
  Whakaaro ahau o te Rosana o te tinana, i a ia e takoto i runga i te patunga witi, horoi i roto i ona ake toto, i runga i toku moenga, i nga Superba, me ahau tītaha toku upoko ki raro, tae noa ki i rongo ahau ki tona kaki te wahi.
  
  
  Te papa rama i titi i roto i te whare herehere ahau, a ka i ahau tetahi mea ki te e wehi i Pierrot me te pū, whakamahia ahau i te reira ki te anga te mori e aore te tahi inihi atu i te whenua. I muri i taua, ka mau te reira i ahau he iti neke atu i te toia, me aki ki te tiki i free o tenei mea.
  
  
  Te Luger tangohia ia ia ki runga, me te pupuhi e toru ngā matā e toru hēkona motu. Whakaae tohu ki te kānara. Kahu taea e whai i tohungia ahau, te huru o te niupepa i te kōrero e haere ake.
  
  
  I TE INGARANGI FINANCIER, ME TE ITALIAN STATESMAN E PATUA I MURI I TE HINGA I TE TAUPEE.
  
  
  NGARO WHAKAMOMORI O TE RONGONUI KAIHANGA.
  
  
  Ko nga mea katoa o te matau-a kōrero i te aroaro ki a tatou, te mea i nga wa katoa haere mai ki raro, ki te mea ano hoki ahau: "ko Te tikanga kei te rite."
  
  
  Miro.
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"