80. Bizim agent Римэ getdi http://flibusta.is/b/687063/read
Our Agent in Rome is Missing
Nick Carter
Məqsəd: Ada Qiyamət gününün
tərcümə Aslan Шкловский xatirəsinə погибшем oğlu Антоне
Orijinal adı: Hədəf: qiyamət günü Island
Birinci fəsil.
O dedi ki, onun adı Veronika ki, bu da özlüyündə насторожило məni. Qızlar artıq vəftiz Верониками isə bu heç də baxmaq bizə bir gün yaşlı, on altı. Fakt o idi ki, bar, otel, heç bir əhəmiyyəti yox idi; bu uşaqlar bu gün ilə eyni ehtimalla almaq üçün saxta şəxsiyyət vəsiqəsi, başqa hər şey kimi, onlara nə olmamalıdır. Bir baxış, soyuq şəxs doğuran, göz altında uzun sarışın saç, və kişilərin çoxu, yəqin ki, etibar olardı hey-hər şeydə. Подозрительность - biri ətrafında əsas tərkib mənim peşə; bu, ikinci qadınsınız - axtarış haqqında həqiqəti təbəqələri yalan. Onun vacation idi, lakin bunun əhəmiyyəti yox idi. Dünyada kifayət qədər insanlar mehmanxana görmək istəyirəm Nick Carter ölü, mənə saxlamaq üçün daimi döyüş hazırlığının.
Onun idi Вестбуше bir neçə gün istirahət etmək, sonra gərgin iş, Yaxın Şərqdə. Onlar xüsusilə mürəkkəb ilə müqayisədə digər vəzifələri ki, onun yerinə yetirdi, və mən heç bir yeni güllə deşik. Lakin sonra daha bir ay səhrada mənim üçün ehtiyac снеге və dinc dağlarda isə, şirkət insanları heç vaxt слышавших оборудова əvvəl mənə qoşulur, məni bu uzaq, lakin lüks kurort Vermont. İndi isə Veronica.
Günün çox hissəsi onun idi ski yamaclarında, harada yox, çox людное, çünki ortaları idi, bazar günləri. Bizim günlərdə onun bilməz xizək çünki hissəsi kimi istərdim, amma mən qalıram formada və hələ ki, onun üçün çalışıram uyğun çempionları, onu idarə edə, demək olar ki, hər hansı спуском çempionatının. Ola bilər, bir az поосторожнее; Məni çox hissəsi döyüldüklərini mənim iş üçün yalnız bir oyuncaq ilə ağacların və валунами.
Zaman onu, çatdı əsas zalın böyük açıq kamin ortasında ilə mis geçirmez onun üzərində, orada çox xoş oldu canlı. Yanan iy грецкого qoz ayılan ilə ətrlər dəri, nəm yundan və cazibədar ətir isti içkilər olan Dreadlocks karıştırma arxasında. İnsanların əksəriyyəti gənc idi və oturdu və ya asdı qruplar isə bir neçə cüt istifadə уединением dərin dəri divanın divarları boyunca.
Salamladı məni barmen, qalın, həmişə gülümsəyən redhead oğlan. O, artıq bilirdi ki, mənim adımı buna görə də mən təəccüb edirdim ki, o, soruşdu: "Gözəl gün, Nick?"
"Yaxşı", - cavab verdim, опускаясь kətil üzərində. Əvvəlcə onu görmədim моложавую sarışın; o oturan полдюжине stul, arxasını mənə. Lakin o zaman eşitdim ad, o, yavaş-yavaş döndü, mənə baxdı, qaranlıq güzgü arxasında Dreadlocks, sonra dönüb mənə baxdı.
"Belə ki, sən Nick". Onun səsi yumşaq idi, bir az boğuq, və, buna baxmayaraq, onun gəncliyi, bu kimi idi bəhanə. Onun başını tərpətdi, əlbəttə ki, ehtiyatlı olun. Hətta толстом qara sviter, доходившем qədər itburnu, aydın idi ki, o, измотана ulduz kimi bir-bir ilə bu əyləncə film haqqında çimərlik. Amma mən hələ də üstünlük görmək ih az yaşlı; Hey, bəlkə otuz, lakin onun hələ lap son günə qədər yeniyetmələrin del, və mən şübhə etmirəm ki, nə vaxtsa дойду bu qədər. O baş əydi, belə ki, uzun-uzun saç ниспадали bir çiyin, qızıl kimi düşür. Sonra o, fikirli halda başını yırğaladı. 'Bəli. Siz kimi Nick. Sonra o, mənə döndü və geri baxdı mimmo kamin bir sıra yüksək windows çıxan azn освещенные qarlı yamaclarında.
"Yaxşı səs və bütün", - mən düşündüm və içdi isti rom Dreadlocks.
Bir müddət sonra qız yavaş-yavaş соскользнула kafedrasının; o, idi bir az daha yüksəkdir baxmaq oturmuş. O, tez mənə baxdı və bu, tək idi üzrə bu saxta знойных baxışlara etiqad edən yeniyetmələr; o закусила alt quba və onun gözləri seyr səmimi içindən mənim. O, mənə yaxınlaşdı idi, baxan bir insan yalnız çətin qərar qəbul edib. Onun, avtomatik, ayağa qalxdı - və nəzakət. Onun otel hər şeyə hazır olmaq, ola bilər ki,.
"Onun Veronica", - deyə o bildirib.
"Bəli, bu yaxşı ad, - fikirləşdim mən. o, yəqin ki, öz ego, sonra baxmaq, köhnə filmlərin televiziya ilə. "Beləliklə, biz bilirik ki, dostu dost adına", - ehtiyatla dedim. Qız qoydu, əllərini görə geri, və o, ümid edirdi ki, o, bunu yalnız göstərmək üçün öz şirəli sinə.
'Bəli. Onu ... onu görürdüm səni burada əvvəllər. Sən burada bir, elə deyilmi?
O, başını tərpətdi.
"Mən belə də düşünürdüm. Onun uşaqları".
Onun baxdı mimmo həm böyük zalı; indi o, заполнился və səs gücləndi. Nə o, musiqiçi başladı cingilti gitara. "Mən hesab edirəm ki, gəzinti ilə этй izdiham xalqın qoymaq mövzu sənin problemi", - qımışdı mən, baxaraq bilər.
O, qısaca gülümsədi, sonra yenidən başladı çeynəmək qubaya.
"Yox, bu, ... yaxşı, burada hər şey, az və ya çox aid bütün, və mən istəyirəm ki ..." Hey, elə çətin idi keçmək əslində. O, əlini uzatdı, onun dondu qaldı, amma o, убрала yalnız saç.
Onun başladı istirahət idi, yalnız qız ilə məşğul olan istəyirdi şirkət əyləncə üçün isə onun mövcud idi. Sonra bunu o спрашивала, evli olub, mən ...
"Sən evli, Nick?"
"Yoxdur belə bir fun".
'Onun evli. Bir neçə ay var.'
Onun olmalıdır, göstərdi öz təəccübünü.
"Mən bilirəm ki, выгляжу uşaq kimi, xüsusilə yaşlı kişilər üçün..."
Səsvermə və siz; Onun üçün cəhd съежиться.
"... amma mənim iyirmi bir, və bu bir problemdir".
Nə demək olar, o məni bu çıxardı. - 'Sən nəyi nəzərdə tutursan?'
"Bilirsinizmi, onun evli idi - o, artıq ona dedi bunu. Bir neçə ay bundan əvvəl. Anamın mənim ərim deyil, xoşuma gəldi, ona görə də o, xahiş etdi, mənim отчима salmaq ego, indi onlar diqqətlə mənə görə müşahidə edir ".
"Sən burada bir?"
- Mən nəzərdə tuturam ... burada. Oteldə. Amma mənim ailə var xizək evi, digər tərəfdən bu cəhət ". O, qeyri-müəyyən şəkildə göstərdi uzun bir pəncərə. "Siz yəqin ki, bunu görmüşük".
Onun başını buladı, amma dayandı. Zamanı bir və öz ətrafında səyahət onu gördüm ki, uzun yüksək divar ilə məşğul olan простиралась dayanmadan bir neçə yüz yard isə ağac və kol ətrafında qırdılar, əgər kimi bu idi həbsxana və ya qala. Arxasınca onu gördüm ki, böyük bir ev ilə дымоходами və покатыми dam. Xizək ev, bəli! Onun soruşdu Веронику, heç də o olub ev, o омелой nəzərdə tutulur.
"Bəli, bu, o ev".
"Daha çox oxşar həbs".
O, başıyla təsdiq elədi. 'Bu, belədir. Onlar gətiriblər məni bura üçün ... sakit. Bu, bizim mülkiyyətinə; Bert - mənim ögey ata - çıxardım ego mövsüm. Əvvəllər o, məxsus xüsusi гангстеру və ya kiməsə bu cür ərazisində isə var, hər cür həyəcan zəngləri və dəhşətli tələ ".
"Görünür, sərf etmək yaxşı bir yerdir, qışı".
"Ah, yalnız sən попадаешь bu işə, bu fun".
"Amma sən indi bir küçədə".
"Yaxşı, onu омелой nəzərdə tutulur ki, onlar saxlayır məni kilidləri və ya ki, bir şey. Amma ana və Bert həmişə izləyir, eyni zamanda, üçün, əgər onun подружусь ilə хема vaxtsa burada, xüsusilə oğlan ilə mənim yaş, ego прогнать ".
"Onlar necə gedir bunu?" Onun tez uşaqlara baxdı, amma gördüm ki, heç kim seyr qız isə onun yaxşı различал kölgə. Cəhənnəm yaxşıdır.
'Henri. O, hər zaman gözləyir məni lobbisi və onda baxır yoxlamaq üçün buraya onun kimi ".
"Henri", - köksünü ötürdü, mən. Onu düşünməyə başladı ki, bu qız bir az dəlidir.
"Bu, əlbəttə, bizim sürücü".
'Əlbəttə. Ki, əgər o, görəcək ki, siz deyirsiniz ki indi mənə?
"Sən kimi bir şəxsin sizi qorxuda bilər, Nick".
Onun başını tərpətdi dəstə-dəstə gənc adam. "Onlar orada nə?" Bəzi oğlanlar idi, saçları eyni uzunluğu kimi qızlar var, amma elələri də var idi ki oynaya bilər və reqbi.
"Cüt olan, onun söhbət və Henri məni gördü, bunu etdi. Sonra onlar başladılar qarşısını almaq üçün məni ".
'Sonra nə?'
"Sonra necə Henri ... onlarla danışdım".
"Sən возбуждаешь məndə maraq". Onun başladı, bir az qəzəbli olan; və ya bu qız, придумавшая öz неправдоподобную tarixə, ya da Henri, əgər bir şey ki, dedi, doğru idi.
"Biz səni maşın var, Nick?"
'Evet.'
"Orada bar ..." O закусила qubaya. "Qonşu şəhərdə və ... sən bilirsən ki, mən demək olar ki, iki ay heç yerdə yox idi, başqa burada?"
"Nə üçün bar?"
"Mən eşitmişəm ki, bu, ən parlaq yer dairəsində. Yaxşı musiqi, şən insanlar. Sənə məlumdur.'
Onun bilirdi. Onun necə dəfə demək olar ki, belə qənaətə gəldi ki, qız, yalnız otel üçün onun əlindən, zaman gördüm ki, bir şəxs выглядывающее vasitəsilə qapı giriş вестибюля. Şəxs idi qolları ölçüsü və rəngi напоминавшей basketbol topu. Ego qaş образовывали davamlı qara xətt üzərində gözü, gizli olaraq складках dəri isə burun изгибался enən çevik məzənnə siyasətinə keçməklə ağız. Azn nen idi xizək gödəkçə, qara şalvar, və, görünür, var idi boy səbəb olan olardı, düşünmək yapon güləşçi sumo.
Birdən-birə onun gülümsədi Веронике, atdı bir az pul Dreadlocks azn rack və möhkəm tutdu qız əlini.
"Əgər bu, Henri, - dedim, - bu, olmalıdır, mebel bir parça sizin evdə quldurları. Gəl, Veronika; Onun istəyirəm ki, hər il bu bar! '
Biz yaxınlaşdı gün, Henri прищурился qaldırdı нахмуренные qara qaş. Veronica çalışırdı gizlətmək mənə görə. Henri baxdı смущенным və ego yumşaq dodaqlar шевелились kimi bir neçə həyəcanlı qurd. Ego böyük torso dolu qapı giriş, amma biz yaxınlaşdı licks, o, bir addım geri çəkildi.
"Sadə, əyləncə dedim.
Ego göz оторвались məndən və müraciət qız. "Miss Veronica ..." - o başladı və səs ego absurd, qədər təhlükəli.
"Hər şey qaydasındadır", - onun sözünü kəsdi: - ego. "O, mənimlə".
Getmək mimmo ona qeyri-mümkün idi, lakin mən davam saxlanılır.