79. Uur van die Wolf http://flibusta.is/b/685950/read
Uur van die Wolf
80. Ons agent in Rime ontbreek http://flibusta.is/b/687063/read
Ons Agent in Rome Ontbreek
Nick Carter
Teiken: Doem Eiland
vertaal deur Lev Shklovsky in die geheue van sy verlore seun Anton
Oorspronklike titel: Teiken: Doem Eiland
Die eerste hoofstuk.
Sy het gesê haar naam was Veronica, wat in homself het my onrustig. Die meisies was nie meer gedoop Veronicas, en hierdie een lyk nie'n dag ouer as sestien. Die feit dat sy was in die hotel bar beteken niks nie; hierdie kinders was net so geneig om te kry'n vals ID vandag as enigiets anders wat hulle moet nie. Een kyk na die koue gesig, die uitdagende oë onder die lang blonde hare, en die meeste mense sal waarskynlik vertrou Ay-in alles. Die vermoede is een van die belangrikste komponente van my beroep, is dit tweede natuur om te soek vir die waarheid agter lae van leuens. Hy was op vakansie, maar dit het nie saak nie. Daar is genoeg mense in die wêreld wat wil om te sien Nick Carter dood te hou my op konstante waarskuwing.
Hare was in Westbush vir'n paar dae om te rus na'n stresvolle opdrag in die Midde-Ooste. Hulle was nie besonder moeilik in vergelyking met die ander take wat ek gedoen het, en ek het nie enige nuwe koeëlgate. Maar na meer as'n maand in die woestyn van my nodig het vir die sneeu en vreedsame berge, 'n groep van mense wat nog nooit gehoor het'n oproep aan my voor by my op hierdie afgeleë maar luukse ski-oord in Vermont. En nou Veronica.
Ek spandeer die meeste van die dag op die ski-hange, waar dit was nie te druk as dit was die middel van sondae. Hierdie dae het ek kan nie ski-soveel as wat ek wil, maar ek bly in die vorm, en so lank as wat ek het nie probeer om aan te pas die kampioene, ek kan hanteer byna enige afdraande kampioenskap. Miskien'n bietjie meer versigtig; ek het al geslaan te dikwels in my werk is om net te baljaar met bome en rotse.
Toe ek by die hoofsaal, met'n groot oop kaggel in die middel en'n koper gordyn oor dit, dit is lekker lewendig. Die reuk van brandende okkerneute, gemeng met die reuk van leer, nat wol, en die aanloklike geure van warm drankies dat Dreadlocks gemengde by die kroeg. Die meeste van die mense was jonk en gaan sit of hang uit in groepe, terwyl'n paar paartjies het die voordeel van die privaatheid van die diep leer banke voering van die mure.
Die kroegman begroet my, 'n vet, altyd glimlag rooi-harige seun. Hy het reeds geweet wat my naam is, so ek was nie verbaas toe hy gevra: "Lekker dag, Nick?"
"Nie sleg nie," sê ek, sink af op'n stoel. Op die eerste ek het nie sien die jongerige blond sit in die helfte van'n dosyn stoele met haar rug na my. Maar toe sy hoor van my naam, sy het stadig omgedraai, gekyk na my in die donker spieël agter Dreadlocks, dan het omgedraai en kyk na my.
"So jy Nick." Haar stem was sag, 'n bietjie hees, en ten spyte van haar jeug, dit het nie klink soos'n wet. Haar, knik, natuurlik, versigtig. Selfs in'n dik swart trui wat bereik om haar heupe, was dit duidelik dat sy was uitgeput, soos die ster van een van daardie snaakse strand movies. Maar ek verkies nog steeds om te sien ih'n bietjie ouer, hey, miskien dertig, maar sy is nie heeltemal op hoogte van die jongste jeugdige tendense nie, en ek twyfel of ek ooit sal kry tot die punt. Sy het haar kop gekantel sodat haar lang, lang hare het oor die een skouer soos'n goue waterval. Dan het sy knik ingedagte. "Ja. Jy lyk soos Nick. En dan draai sy haar rug op my en kyk deur die kaggel in die ry van die groot vensters wat kyk uit oor die verligte sneeu hange.
Dit is dit, het ek gedink, en sluk Dreadlocks " warm rum.
Na'n rukkie, die meisie stadig gly van die stoel af; sy was effens langer as sy kyk sit. Sy kyk na my vinnig, en dit was nie een van daardie vals soel lyk dat tieners praktyk; sy byt haar onderlip en haar oë kyk werklik deur my. Toe sy my genader, dit was met die lug van iemand wat net'n moeilike besluit. Hy het outomaties , en nie uit beleefdheid. Haar hotel is om voorbereid te wees vir enige iets wat kan gebeur.
"Haar naam is Veronica," het sy gesê.
Wel, dit is'n goeie naam, het ek gedink. sy het waarskynlik opgetel het'n ego terwyl kyk ou flieks op TV. "So ons ken mekaar deur die naam," sê ek versigtig. Sy sit haar hande agter haar rug, en hy het gehoop sy was net om dit te doen om te wys af haar pragtige borste.
"Ja. Haar ... ek het gesien dat jy hier voor. Jy is die enigste een hier, is jy nie?
Hy knik vir haar.
"Ek het so gedink. Haar kinders."
Haar mimmo nah kyk uit in die groot saal; nou is dit was vol en die geraas het. Wat'n musikant hy is, hy begin die kitaar speel. "Ek dink'n wandel met hierdie skare van mense sal'n einde aan jou probleem," ek lag, op soek na nah.
Sy glimlag kortliks, dan gekou haar lip weer.
"Nee, dit ... Wel, almal hier meer of minder behoort aan almal, en ek wil nie ..." Hey, dit was moeilik om te kry tot die punt. Toe sy dit bereik het, haar hand vries, maar sy het net verwyder'n slot van haar hare.
Haar begin om te ontspan, dit is net'n meisie wat betrokke wou maatskappy vir die pret, en sy was beskikbaar. In plaas daarvan, het sy my gevra of ek getroud is ...
"Is jy getroud, Nick?"
"Ek het nie die plesier."
"Haar getroud. 'n paar maande.'
Haar gewys het haar verras.
"Ek weet ek lyk soos'n kind, veral vir die ouer manne..."
Net soos jy; ek het probeer om nie om te krimp ineen.
"...maar ek is een-en-twintig, en dit is die probleem."
Wel, ek is siek van haar. "Wat bedoel jy?'
"Jy sien, sy was getroud-o, sy is reeds vertel dat. 'n paar maande gelede. My ma het nie soos my man, so sy het my stiefpa te skop uit die ego, en nou is hulle kyk na my, nou."
"En jy alleen hier?"
"Ek bedoel ... hier. In'n hotel. Maar my familie het'n ski-lodge op die ander kant van die helling." Sy wys vaagweg op die lang ry van die vensters. "Jy moet dit gesien het."
Hy skud sy kop, dan gestop. Tydens een van sy reise, het hy'n lang, hoë muur wat gelyk te brei voortdurend vir'n paar honderd meter, en die bome en bosse rond dit was afgekap asof dit'n tronk of vesting. Verder as dit, sy het'n groot huis met skoorstene en hellende dakke. 'n ski-lodge, ja! Ek het gevra Veronica as dit was die regte huis, sy bedoel mistel.
"Ja, hierdie is die huis."
"Meer soos'n tronk."
Sy knik. "Dis reg. Hulle het my hier na ... kalm. Dit is nie ons eiendom; Bert - my stiefpa-het die ego seisoen. Dit word gebruik om te behoort aan'n spesiale gangster of iets, en daar is alle vorme van die alarm klokke en verskriklike val op die grond."
"Klink soos'n goeie plek om te spandeer die winter."
"O, wanneer jy in dit, dit is pret."
"Maar jy is alleen op die straat nou."
"Wel, dit is nie mistel beteken dat hulle hou my opgesluit of iets soos dit. Maar Ma en Bert maak altyd seker dat as ek maak vriende met iemand hier, veral'n seun van my ouderdom, ek wil nie om te verloor my ego."
"Hoe is hulle gaan om dit te doen?" Ek het vinnig kyk rond, maar ek het nie sien iemand kyk na haar, en ek kon sien haar duidelik in die skadu. Damn goeie.
"Henry. Hy is altyd wag vir my in die voorportaal, en hy hou knal in die hier om te kyk op haar."
"Henry," ek sug. Ek het begin om te dink hierdie meisie is'n bietjie mal.
"Dit is, natuurlik, ons bestuurder."
"Van die kursus. Wat as hy sien jy praat met my nou?
"Jy lyk nie soos'n man te word geïntimideer, Nick."
Haar, knik na die skare van jong mense. "Wat van hulle?" Sommige van die seuns het dieselfde lengte van die hare as die meisies, maar daar was ook'n paar wat nie kon rugby gespeel.
"Die paar wat ek gepraat het, en Henry het met my, het dit gedoen. Toe het hulle begin vermy my."
"Dan wat?"
"En dan na Henry ... ek met hulle gepraat het."
"Jy prikkel my nuuskierigheid." Hy was besig om te kry'n bietjie kwaad; óf hierdie meisie maak haar eie onwaarskynlike storie, of Henry, as wat sy gesê het was waar.
"Het jy'n motor, Nick?"
"Ja."
"Daar is'n kroeg ..." Sy byt haar lip. "In'n nabygeleë dorp, en ... Doen jy weet dat ek het nie enige plek, maar hier vir byna twee maande?"
"Watter soort van die kroeg?"
"Ek het gehoor dat dit is die mees briljante plek in die gebied. Goeie musiek, snaakse mense. Jy weet dat."
Ek het geweet haar. Hy was net oor om tot die gevolgtrekking dat die meisie was net wag om opgetel te word toe hy sien'n gesig loer deur die poort van die voorportaal. Die gesig was oor die grootte en kleur van'n basketbal. Ego wenkbroue gevorm'n deurlopende swart lyn oor die oë weggesteek in die voue van die vel, en die geboë neus af na die buigsaam mond. Nen was geklee in'n ski baadjie en donker broek, en dit lyk soos hy het'n grootte wat sal maak dat'n Japannese sumo stoeier dink.
Skielik, het hy grinnik by Veronica, gooi'n paar van Dreadlocks se geld op die toonbank, en stewig gryp die meisie se arm.
"As dit is Henry," het ek gesê, " dit moet'n stukkie van die meubels uit jou gangster huis. Kom op, Veronica, ek wil om dit te sien bar! '
As ons genader die deur, Henry sy oë vernou en het'n frons van swart wenkbroue. Veronica probeer om weg te steek agter my. Henry kyk verward, en sy sagte lippe het beweeg soos'n paar van die opgewonde wurms. Ego se groot bolyf gevul die deur, maar as ons genader Lekke, hy het'n stap terug.
"Eenvoudig," ek het gesê vrolik.
Ego se oë het my verlaat en draai na die meisie. "Miss Veronica ..." het hy begin het, en ego se stem was absurd, dreig.
"Dit is alles reg," ego onderbreek. "Sy is met my."
Dit was onmoontlik om te slaag mimmo, maar ek aan die gang gehou.