Carter Nick : другие произведения.

81-90-ġbir ta'ditektiv stejjer dwar Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Carter Nick
  
  81-90-ġbir ta'ditektiv stejjer dwar Nick Carter
  
  
  
  81. Il Huwa l-każ http://flibusta.is/b/663741/read
  
  Il-Fajl Huwa
  
  82. L-ispanjol il-konnessjoni http://flibusta.is/b/607273/read
  
  L-Ispanjol Il-Konnessjoni
  
  83. Il-Mewt tal-Kap Sidirha http://flibusta.is/b/607245/read
  
  Il-mewt tal-Kap Sidirha
  
  84. L-Beijing tad-Dossier http://flibusta.is/b/690087/read
  
  L-Peking Tad-Dossier
  
  85. L-orrur tal-silġ Terrur http://flibusta.is/b/691313/read
  
  - Silġ-jimblokka t-Terrur
  
  86. Qattiel: Kodiċi tal-isem tal-Avultun http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Qattiel': Kodiċi Tal-Isem Tal-Avultun
  
  87. =================================
  
  88. Vatikan Vendetta http://flibusta.is/b/635621/read
  
  Vatikan Vendetta
  
  89. L Orphan Sinjal http://flibusta.is/b/671056/read
  
  Is-sinjal tal-Orphan
  
  90. Il-bniedem li jinbiegħu-mewt tiegħu http://flibusta.is/b/678851/read
  
  Il-Bniedem Li Jinbiegħu Mewt
  
  
  
  
  Il Huwa l-każ
  
  
  tradotti minn Lev Shklovsky
  
  
  fil-memorja tiegħi tifel Anton
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 1
  
  
  
  
  
  
  
  L-ħtif ta'l-Amerika pjan issa huwa impossibbli. Għandek tkun taf, jien taf, u kull saqajn li qatt jaqra-gazzetta jaf dan.
  
  
  Imma għaliex kien it-titjira akkompanjatur tal-Razza 709 fuq Grand Lachlair-Gżira hekk mill-qrib mal-dlam-misluħa, l-iswed-segretarju tal-passiġġieri tal-seduta fuq waħda madwar l-quddiem sedili? Kien hija qatra miegħu?
  
  
  Il-qosor-kanna ħaġa li hi miżmuma taħt il-tagħha uniformi il-ħin kollu, it-tisħin bejn tagħha sider, li I d jgawdu jaraw mill-bidu nett tat-titjira. Kulħadd deher li tkun rieqed, u fl-ewwel I l-ħsieb tal-bniedem kienet tmiss ftit tagħha u l-kiri l-emu ma dak li huwa meħtieġ biex tagħmel. Fl-tajba ta'linji ta'l-ajru, il-klijent ikun għadu r-re. U meta hija fetħet il-żippijiet tal-stretta tagħha art popular dwiefer ftit, hija kienet diġà bil-ħerqa għal għalija tom-logħba. Sakemm hija miġbuda'l barra tleqq biċċa metall li glinted fil-qosor fil-dawl.
  
  
  Hija tpoġġi ego fil-ego-idejn, mdawwar, u mixi permezz il-bieb għall-kabina quddiem. Il-bniedem saqajh u ħares stabbiliti l-kuritur mill-ġdid, l-arma li jidhru b'mod ċar fil-Ego tal-lemin. Kelli Luger fl-ispalla holster taħt ġakketta tiegħi, iżda kont naf li jiena mill-ewwel jiġbdu l-ego attenzjoni jekk I ħa l-pass lejn dan. L-stiletto kien magħluqa suède tal-ġilda għant qrib id-dritt tiegħu driegħ. Jista ġew użati mill-silenzjuża tar-rebbiegħa tal-mekkaniżmu li jirrilaxxa l-ego fis-naħa tiegħi mingħajr ma jiġi nnotat, iżda li jħallu l-ego ieħor kien l-kwistjoni kompletament. Ir-raġel ser tara. Huwa kellu l-opportunità li jisparaw qabel tagħha ego, pereżempju.
  
  
  I filwaqt li kien għadu qed jippruvaw biex jiddeċiedu liema azzjoni kellha l-aqwa ċans ta ' suċċess fil-ċirkostanzi partikolari, id-deċiżjoni ma kienx magħmula mill me. Kulħadd qajjem sa l-ħoss tal-tir minn azzarin fil-kabini tal-piloti. Huwa jista'jisma'l-sorpriż ħsejjes tal-passiġġieri jaqbeż u'l isfel fl-postijiet tagħhom kollha madwar lilu. Imbagħad il-vuċi qawwija ta ' soluzzjoni tas-softwer tar-riċerka problemi. "Kulħadd ibqa'kalm. It-titjira direzzjoni ġiet mibdula. Fil-Prezzijiet, inti tista'tissospendi sikur u tal-ħoss. Ma hemm l-ebda raġuni biex paniku."
  
  
  Tiegħu l-aċċent kien l-ispanjol. Minbarra me, Tara Sawyer ħa nifs fil-fond, u wara tagħha, Randolph Fleming tal-nifs maqbuda fil-gerżuma tiegħu.
  
  
  'Jikkalma.. Huwa whispered il-kliem mingħajr ma jiċċaqlaq tiegħu xufftejn," Jippruvaw silenzju l-mara."
  
  
  'Kuba? Imma x'inhuma l-anti-ħtif ta'l-trattat?
  
  
  Ma kien hemm l-ebda ħin biex jispjega. Il-persuni biss li jista'jitbiegħed magħha F'kuba kienu Castro l-aġenti jew il-egos tal-kbira ħabib barranin. Iżda jekk hi jaħseb dwar dan u tieqaf up, hija tista'ssib għall nfisha. Hi ma kienx li stupid.
  
  
  Il-bniedem fid-dlam ħarsa mimsuħa fuq il-passiġġieri. Ego-għajnejn mistrieħa dwar l-us għall-mument, imbagħad huwa qajjem tiegħu ih biex titkejjel ir-reazzjoni warajna.
  
  
  Kap tagħha mdawwar bil-mod mal-ġenb, kif jekk jippruvaw kellem lit-tfajla li jmiss lili. Koperti mill-tiegħi milwi ta ' l-ispalla, naħa tiegħi jiżżerżaq taħt tiegħi k lejn l-Luger . Il-bniedem injorati me.
  
  
  Kien jassumi li l-passiġġieri ma kienux armati. Huwa poġġa l-gun fl-naħa tax-xellug tiegħu. Kien seduta fil-kuritur fuq il-naħa tal-lemin tal-pjan u l-faċilment jistgħu jitqiegħdu ego isfel mingħajr ma tqum. Huwa miġbud l-attivazzjoni.
  
  
  L-gun taru minn madwar l-ego ta ' l-idejn, u ont marru barra mill-ġdid. L-quddiem tal-borra-qmis bajda tal-ego mdawwar aħmar. Huwa waqa'lura kontra l-bieb u l-dijanjosi hemm bħala jekk mimli għal dan. Ego tal-ħalq niżel miftuħa fil-mara li qatt ħareġ. Ego-irkopptejn u ħadlu kien waqa'. Xi ħadd imbuttat l-bieb miftuħ mill-naħa l-oħra, iżda l-ego-ġisem waqqfu l-passaġġ. Imbagħad tiegħi Ewwel żewġ maqtul tagħha, qabża'l quddiem.
  
  
  Wara lilu, huwa jinstemgħu tagħha hysterical sider tal-mara. Moral bdew spirali barra mill-kontroll. L-katavri miġbud tagħha bogħod mill-sieq waħda, u l-bieb iffavorixxa miftuħa. It-titjira akkompanjatur tal-massakru lag aħmar marru off fil-bieb. Gawk whizzed permezz tiegħi koxxa, tittaqqab-pil tiegħi, u komplew fuq l-trajettorja tagħha sakemm jgħajtu mill-dahar tal-pjan infurmat me li xi ħadd kien iweġġgħu. Huwa dived, qabad il-polz tal-tifla, u bin-newl tagħha madwar sakemm hi niżel il-massakru lag aħmar. Hi tħabtu biex tiddefendi lilha nfisha, l-ittestjar tagħha fit-tul, sharp dwiefer fuq il-wiċċ, u kelli l-qatra tiegħi luger knock tagħha bil-mejtin kick li l-għonq. Hi waqgħet limply fis-armi tiegħi, u l-I tefgħu tagħha fuq il-mejjet tal-ġisem tal-ħabib tagħha. Huwa ħa tliet rivolvers, pawned żewġ fil-minuta, u kellu l-Luger lest.
  
  
  Ma kontx naf dak li kien fil-kabina. Il-pjan shuddered, f'daqqa waħda bidel id-direzzjoni u l-f'daqqa bdew jaqgħu fl-oċean. Tlift il-bilanċ u marru li jtajru permezz il-bieb tal-kabina, u kelli aqbad il-qafas tal-bieb.
  
  
  Il-proġett pilota kienet tinsab fl-wiċċ tiegħu fl-sedil, ji dwar il-kontroll jeħel. Ma kien hemm l-demm taħdem madwar l-bullet ferita fid-dahar tiegħu. In-navigatur kien bil-wieqfa fuq lilu. Il-ko-pilota imbagħad għamel netika l-isforzi biex tikseb il-pjan lura fuq il-linja dritta. In-navigatur jinġibed l-pilota off-rota u ppruvat sabiex iwaqqaf il-fsada ma b'maktur. Huwa jista kif ukoll ppruvaw jieqfu Turkija Waqgħat. Il-ko-pilota imbagħad ħadet il-kontroll tal-pjan u jinqalbu għal awtopilota. Huwa mdawwar, probabbilment li jgħin lill-navigatur, ra me, u ffriżat. Naturalment, huwa maħsub I kien Privateer numru tlieta.
  
  
  L-Luger holstered u winked fil-Uem. "Aħna jistgħu jtiru għall-Gran Laclair. Tilfu l-gwerra."
  
  
  L-ewwel copilot ħares mimmo me fil-mess fil-kuritur. In-navigatur f'daqqa waħda mdawwar, li jkollu l-pilota isfel bil-naħa waħda, u l-t'attivitajiet me. Kien fatali trab. "Li l-infern huma inti, apposta?"
  
  
  "Янтье Параат". Tagħha, nodded l-pilota. "Huwa hija mejta?"
  
  
  Huwa ħadlu kap tiegħu. L-copilot ħares lejn me.
  
  
  "Hi maqtul Howie ... it-titjira akkompanjatur!" Imbagħad l-ego-moħħ qalbu fis-tieni l-irkaptu. 'Għalik . .. Hi hemm . .. x'ser jagħmlu bl-gun?
  
  
  Tagħha, l-uem chuckled. "Mhumiex inti ferħan kien miegħi? Inti d aħjar kuntatt JFK-Ajruport, ny u jirrapporta lura. Imbagħad inti tista immedjatament issaqsi jekk Nick Carter għandu permess li jġorru pistola abbord. Jgħidulhom li jikkonsulta Timothy Meta. Fil-każ li inti kont insejt, hu l-president ta'dan il-linja tal-ajru.
  
  
  Ħarsu lejn xulxin. Imbagħad il-copilot niżel fis-sit tiegħu, u jżomm għajnejh fuq il-me, u għamlu kuntatt bir-radju. L-rewmatiżmu ġew wara filwaqt. Huma probabbilment kienet li tieħu Meta barra għall-żibel. L-ego vuċi huwa absurdly aġitat u jinfaqgħu bir-rabja. Ont, kien jaf liema hu maħsub tad-disturb. Kien diġà kapaċi qtil jekk wieħed mill-ego pjani waslu minuta tard.
  
  
  Sadanittant, il-tnejn l-oħra tat-titjira assistenti fil-kabini tal-piloti waslet id-dar. Dawn malajr ħass li s-sitwazzjoni kienet taħt il-kontroll mill-ġdid, u kellha serħan il-moħħ messaġġi permezz tal-sistema tal-ħoss.
  
  
  Il-proġett pilota ħa tagħha tal-polz. Kien irregolari. Huwa infurmat l-navigatur dwar dan u offriet li tpoġġi l-ego fil-vojt siġġijiet fil-dahar.
  
  
  Tagħha l-uem għadu ma simili ħafna, iżda huwa mifhum li l-uem meħtieġa tiegħi l-għajnuna. Aħna żganċati l-pilota u tolqot l-ego lura fuq il-kadavri fil-kuritur. L-uniformi-anzjani kien xortik tajba biżżejjed biex munzell l-dirgħajn bejn it-tliet postijiet vojta allura nistgħu jistabbilixxu l-ego. Huwa ma kienx eżattament fil-pożizzjoni komda, iżda kelli l-sensazzjoni li l-ego ma tkunx taf li għal ħafna itwal.
  
  
  Wieħed mill-titjira assistenti bdew jagħtu l-ewwel għajnuna, u Tara Sawyer kien li jmiss tagħha. Hija qieset għall-mument u mbagħad qal, " Leave me waħdu. I jistgħu jilħquha. Inti xorta waħda fadal ħafna xi jsir."
  
  
  In-navigatur u l-I tax-xellug l-pilota għall-bniet. Aħna mċaqalqa l-xorta-sensih-titjira akkompanjatur li vojta-sedil ta'wara l-pilota.
  
  
  Huwa mfittxija tagħha sewwa, iżda sabet l-ebda aktar armi. Huwa d marbuta tagħha l-idejn, l-għekiesi, u l-polz sewwa, fil-każ li hi riedu jippruvaw xi ħaġa tagħha velenuża-dwiefer meta hi qajjem up. Aħna tpoġġi l-mejjet tiegħek fil-maħżen sabiex l-passiġġieri ma ara, ego, u intitolat lura għall-kabina. Iżda l-copilot xorta tidher pallida u inkwetat. Huwa talab dwar il-proġett pilota tal-kundizzjoni, u tiegħi rewmatiku ego ma kienx kuntenti. Huwa nar. - Koehler ... Kif jistgħu jiksbu fuq il-bord bi dawn l-armi? U inti?
  
  
  "Jien għandi l-permess biex tagħmel dan, kif qallek. Żewġ rivolvers kienu moħbija taħt il-bra tagħha. Eleganti, ma taħsibx? Safejn naf, l-ekwipaġġ mhux ċċekkjati għall-armi.
  
  
  Iż-żewġt irġiel magħmula snorting-ħsejjes bħala huma rikonoxxuti l-ksur tas-sigurtà. I kien jistaqsi dak li kien simili għall-ko-pilota. Aħna xorta kienu triq twila.
  
  
  "Taħseb li inti xorta jistgħu jiksbu l-pjan għall-Port ta'Spanja, jew tixtieq li tieħu tagħha fuq?"
  
  
  Ego tal-għajnejn arched. Huwa maħsub I kienet qed tagħmel gost minnu. "Inti tgħid li inti jistgħu jtiru dan il-pjan?"
  
  
  Huwa miġbud ' il barra tagħha kartiera u wera tagħha liċenzja tagħha. Huwa ħadlu kap tiegħu. "Grazzi għall-offerta, iżda jien ser tagħmel dan lili nnifsi."
  
  
  "Jekk tibdel il-fehma tiegħek, jien ser tieħu f'idejha," qal. "Jien ser jkun hemm id-dritt."
  
  
  Huwa chuckled, u hi ttamat huwa rilassat. Tagħha, marru kollha fuq il-kabina. It-titjira akkompanjatur servuti xarbiet u ipprova jikkalma l-passiġġieri'l isfel. L-oħrajn taw l-ossiġenu lill-raġel. Huwa probabbilment kellhom attakk tal-qalb. Tara Sawyer kien għadu okkupata mal-pilota. L-kwiet u effiċjenti. I xtaqu-vuċi tagħha aktar u aktar. Mhux ħafna nisa kienu komdi din is-sitwazzjoni. Hija sorveljata meta r-raġel tagħha kien bil-wieqfa li jmiss tagħha. "Huwa ma tistax tieħu dan, Nick."
  
  
  - "Le, nara."
  
  
  Seduta wara l-pilota, il-marbut titjira akkompanjatur bdiet tirkupra. Għajnejha miftuħa wieħed wieħed, u hija riedet li jgħollu l-naħa tagħha għall-puplesija tagħha uġigħ fil-għonq. Meta hi nnotat li l-idejn tagħha kienu marbuta, hi ppruvat li tħares madwar. L permezz ta'tingiż tal-uġigħ ikkawżat minn dan il-moviment huwa l-unika tat-trasmissjoni tal-sl. 'Oi . .. ", hija ilmentat. 'Tiegħi l-għonq.'
  
  
  Hija sorveljata fil me.
  
  
  "Mhux imkisser," huwa ħabbar laconically. "U int m'għandekx bżonn li tieħu l-ħażen-għajn ta'l-isparar."
  
  
  Hi magħluqa tagħha l-għajnejn u l-pouted. Tagħha ma tmur għall-lukanda hekk hi jintilfu minn sensihom mill-ġdid, u sejjaħ waħda madwar l-oħra tat-titjira assistenti. Huwa talab tagħha biex iġibu tal-ħġieġ tal-whisky u l-ilma u talab tagħha biex tiżgura tagħha wiċċu kellhom x-xorb. Hi bir-reqqa obduti l-ordnijiet tiegħi, jegħleb fuq il-tifla fil-president, ta'l-irfigħ-kap tagħha mill-geddum u l-tferrigħ xarba fl-gerżuma tagħha. L-girl jinbela, żjajjar, u gasped bħala l-titjira akkompanjatur jitferra l-whisky fl-arja atmosferika. Xi wħud li l-whisky ltqajna fuq tagħha uniformi.
  
  
  I talab tagħha: "qatt rat tagħha qabel, qabel din it-titjira?"
  
  
  Tall beach parti mal-cerro-għajnejn smoky iddrittata tagħha lura u ħares lejn me. Issa li hija kienet lest tgħin lill-passiġġieri, kien hemm ħjiel ta mrażżna rabja fil-vuċi tagħha. - "Le, Edith, it-tfajla li normalment dritta mal-istati uniti, imsejħa ftit qabel it-titjira li jgħidu li hija kienet ħażin, u mibgħuta ħabib. Iċċekkja dan il-ħabib!
  
  
  "Ma dan jiġri spiss?"
  
  
  "Safejn naf, din kienet l-ewwel darba. Normalment ikun hemm riżerva titjira assistenti fl-ajruport, iżda llum wieħed minn dawn il-bniet ma jiġu-istati uniti."
  
  
  L dubjuż. "Ma xi ħadd ukoll jaħsbu li kien aktar minn koinċidenza?"
  
  
  Hi biss ħares lejn me. "Sinjur, fl-avjazzjoni mail tan-negozju, inti tista'dejjem għandek tistenna xi ħaġa fl-aħħar minuta. Staqsejna l-girl ftit mistoqsijiet, u meta irriżulta li hi mifhum il-professjoni, aħna ħa tagħha mal-istati uniti. Dak it-tip ta cop huma inti xorta waħda?"
  
  
  "Il-wieħed li ltqajna xortik tajba llum. Tista'tarmi kutra fuq il-pilota? Dawn in-nies jaħsbu li se ara l-katavri."
  
  
  Hija qieset b'dispjaċir fl-aħmar jekk it-titjira akkompanjatur, li kien tirkupra bil-mod fl-sede tagħha, u ċaħdet.
  
  
  Hi ħares lejn me bħal midruba-għasafar mferrex l-foresti triq lejn bil-ġuħ qattus. Tagħha sel huwa li jmiss tagħha. Huwa aktar faċli għan-nisa li jitkellmu lili jekk jien ma biża tagħha. Huwa ppruvat li tfittex kif simpatetika kemm jista'jkun.
  
  
  "Meta inti toħroġ il-ħabs, inti mhux se tħares bħala jħajjar kif għandek tagħmel issa, l-Aħwa. Kaptan qtil ħlas flimkien ma kwalunkwe huma lesti jagħtuk għall-ħtif ta'l-pjan. Iżda min-naħa l-oħra, jekk inti taħdem ma me ftit, jagħtu me deċenti rewmatiżmu tat-test, forsi I tista'tagħmel xi ħaġa għalik. X'inhu l-isem tiegħek?"'
  
  
  Hi wieġeb, u ħsibt li jinqabad xi ħaġa tal-tama u l-antiċipazzjoni tagħha fl-irqiq, tensjoni vuċi. "Mary Natal."
  
  
  "U l-għarus tiegħek?"
  
  
  "Juan ... Cardosa ... Fejn hu?"
  
  
  Huwa kien qal mill ħej, mingħajr aktar dewmien. 'Jkun tard wisq biex jaħsbu dwar nen.'
  
  
  I meħtieġa biex tkun taf reazzjoni tagħha. Hi tista'tgħidli jekk hi verament kellhom xejn x'jaqsmu mal-weraq. - Wiċċ tagħha qishom kien misruqa mill tagħha stivar kontijiet dollaru fuq tel. Agħlaq bdew-għajta.
  
  
  Huwa kompla fl-ambjent ton. "Għidli aktar dwar Juan, Mary. Li kien hu?'
  
  
  Vuċi tagħha kien fgat kif tkellmet bejn sobs. "Kuban tar-refuġjati. Kien kollha fil, u l-uem kienet li jmorru lura. Huwa qal li kien relatat ma Castro, u li dawn ma jikkawża l-uem ħsara għal dan."
  
  
  Ħsibt li ħares aktar bħal sigriet uffiċjal tal-pulizija. Dan kien il-diffikultà biex tieħu fl-refuġjati; int qatt ma tkun taf li verament dam bogħod, jew li jaħdmu għall-ghadu ."
  
  
  "Kemm għandek magħrufa l-ego?"
  
  
  'Sitt xhur.'Huwa eżamina bħal tfal biki fuq miksur-ġugarell. "Iltqajt hu I meta kien qed jaħdem għall-Lvant tal-linji tal-Ajru fuq titjira li F'miami. Żewġ il-ħdud ilu, huwa staqsa biex jieqfu ix-xogħol tiegħi. Em meħtieġa tiegħi l-għajnuna. Huwa ser jirtu ħafna flus F'kuba, u jekk hu jirċievi, nistgħu jiżżewweġ. Issa ... int stajt maqtula l-ego."
  
  
  - "Le, Marija, inti maqtula lilu meta inti taw em l-gun u l-isparatura lilu."
  
  
  Hi sobbed loudly. Il-passiġġieri stenna madwar fil-sorpriża, xi wħud minnhom għadhom jibżgħu.
  
  
  "I sparati ... kien inċident ... l-navigatur pounced fuq me ... huwa hit me ... me ... jien ma rridx li iġbed il-trigger fuq ... tagħha ... tiegħu biss stennija għall-oni għall-bidla kors ... '
  
  
  Tagħha ltqajna, tpoġġi l-dirgħajn isfel, u tpoġġi tagħha fuq it-tliet postijiet. Hi ġew mitluba mill-Hawka biex tagħmel xi ħaġa għall-agħlaq. Mill-inqas, hija ma kinitx taf l-ewwel regola tal-użu tal-arma: qatt ma tieħu die għal jimteddu jekk inti ma tippjana li tużah. It-tieni regola: it-tfal ma għandu jkollha mal-rivolvers.
  
  
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 2
  
  
  
  
  
  
  
  Meta l-kap tiegħi, David Hawke, sejħiet me N3, li huwa tiegħi kodiċi uffiċjali, bħala l-ewwel Killmaster, naf li ser tagħti me impossibbli-missjoni.
  
  
  Normalment, meta l-ebda wieħed hija madwar, li huwa jsejjaħ me Nick. Iżda meta huwa sogħla u jgħid N3, l-ewwel ħsieb tagħha huwa li I-ħtieġa għad-doppju tiegħi assigurazzjoni tal-ħajja politika. Sfortunatament, l-ebda kumpanija kienet miġnun biżżejjed biex tassigura me, u għalhekk ma jimpurtax.
  
  
  Wasalt għall-rapport tagħha. AX tkun il-ifqar-kwartieri ġenerali-il-PO appartamenti ta'l-intelligence tal-servizzi. Il-subien madwar l-CIA u l-FBI qed iduru-dahar tagħhom fuq l-it, u l-Servizz sigriet membri huma saħansitra aktar diffiċli biex jekk jogħġbok. Jaħsbu li dawn huma l-għażla aħjar minħabba li huma għandhom jipproteġu l-president.
  
  
  Kien għajjien. Huwa kien lesta tedjanti-kompitu u kienet ħerqana li ftit ġimgħat tas-sajd fit-tramuntana tal-Michigan. Ed imbuttat il-gazzetta madwar il-president, coughed, u qal, " N3, inti ma tistax tifhem dak li dan il-mezz?"
  
  
  Dan jista ġew mogħtija lill-rewmatiżmu qabel il-qari l-ewlenija li kien " id-Diffikultajiet."
  
  
  
  
  ĠENERALI HAMMOND
  
  
  MAQTULA FL-FLYRE
  
  
  
  
  Ma naħsibx ħafna Amerikani taf Hammond. Biex tagħmel dan, jeħtieġ li tkun taf dwar il-gżira tal-Gran Laclair. L-ġenerali kien dittatur hemm. Il-gżira kellhom storja kumplikata. Wara li kienet maħkuma mill-spanjol, li waqgħu f'idejn il-franċiż, u mbagħad kien maqbud mill-British. Il-popolazzjoni kienet 90 fil-mija iswed, imnissel mill-skjavi miġjuba madwar l-Afrika li jaħdmu fuq iz-zokkor-pjantaġġuni u fil-foresti folti. Għaxar snin ilu, il-Gżejjer iddeċieda f'referendum li tintemm il-British u jiddikjaraw repubblika indipendenti. Tam stahl għandu regola Randolph Fleming
  
  
  Fleming kienet l-aktar talent u popolari tal-persuna fuq il-gżira. Huwa għamel bidliet importanti u Stahl kien veru figura missier li l-poplu tiegħu. Imbagħad l-ego kien naqas. Huwa ma jagħtix wisq biex l-militari, u dawn kienu imriegħex. Fleming ħarbu lejn l-Istati Uniti, fejn l-Uem kienet ngħataw kenn politiku. Hammond waslet għall-enerġija u l-jasar l-nies, kif militari dittatur suppost. Issa Hammond kien mejjet. Inċident? Forsi mhux. Ma jimpurtax. Huwa tax-xellug tal-enerġija tal-vakwu. Xi ħadd li wrew sinjali ta'tmexxija taħt l-dittatur ġie arrestat jew inkella tittieħed barra mill-pajjiż matul Hammond tal-regola, u kien hemm il-biża'huwa kienu diġà jafu li l-diplomatiċi kienu qed ifittxu li biex jgħin jirrestawra l-ordni għall-gżira.
  
  
  Ed grunted: "Aħna għandna l-intelliġenza u dan jindika li l-Russi-twaqqif tal-missili tibbaża fuq il-gżira. Naturalment, kalm ħafna, bħas-soltu. Għalhekk aħna ser jkollha wkoll li jaħdmu bil-kwiet u l-moħbi. Biex ineħħi-istati uniti, Kuba qed tagħmel ħafna ta'l-istorbju dwar Grand Laclair. Huma jridu li jgħinu lill-ġirien tagħhom fil-bżonn. Iżda aħna nafu li dak kollu li huwa f'idejn l-Russi, u li l-iskop ta'l - "għajnuna" huwa li tinstalla missili fuq il-gżira. Għalhekk din l-operazzjoni jispiċċa fl-Huwa l-dossier."
  
  
  David Hawke sfruttat-swaba tiegħu fuq it-tarf tal-president tiegħu u ħares lejn me bis-serjetà. "Dan huwa wieħed mill-bniedem operazzjoni, N3. Il-gvern tagħna ma tridx-tieni Kuban-tnedija tal-missili. Inti trid tikseb Randolph Fleming għall-Gran Laclair-aktar fis possibbli."
  
  
  Huwa għaqli li l-militari ipoġġu xorta jew tgħid xi ħaġa dwar dan.
  
  
  "Huwa l-impjieg tiegħek biex tiżgura li ma jikkawżax ħsara. Inti trid tieħu Fleming il-palazz tal-president. U int se jkollhom l-att b'tali mod li l-ebda waħda se tkun taf liema pajjiż tagħna għandu xi ħaġa li tagħmel dan."
  
  
  Tagħha sarcasm kien ċar: "jien użati biex jiġi maqtul fil, avvelenati, mhedda kull mod possibbli, hemm xejn speċjali dwar dan, imma jien ma sabet li għadhom: jagħmlu l-lili nnifsi inviżibbli. Kif inti trid tagħmel tagħha stahl inviżibbli? '
  
  
  Tajba tagħha fuq ħafna affarijiet, iżda t-teħid Goshawk tidħaq ma jkunx wieħed madwarhom. Hu kompletament insensittivi. Huwa ma anke tbissima.
  
  
  "Dan diġà ttieħdu-kura tal. Xortik tajba Fleming u Tom Sawyer huma l-ħbieb tajba ."
  
  
  "I simili kiteb l-ittri Finn aħjar, iżda kif tista'l-Marka, Firenze tal-ktieb tal-jgåini?"
  
  
  Hawke ma bħal dak it-tip ta wit, u għalhekk huwa jagħti me qarsa ħarsa. Thomas Sawyer. Inti tista smajt tal-nen. Huwa l-president tal-Sawyer-Lukanda tal-Grupp, l-akbar fid-dinja. Tliet snin ilu, l-Ġenerali Hammond taw Em biċċa art fuq il-bajja biex jibnu l-lukanda u l-każinò fejn sinjuri it-turisti jistgħu jkollhom il-gost u l-jiksbu dak li se jonfqu l-flus tagħhom fuq. Dawn iż-żewġ jistħoqqilhom. Inti tifhem, naturalment, li Sawyer ma jibbenefikaw minn akkwist li immedjatament nationalizes l-ego tal-kumpanija li tagħmel profitt. Nispera li issa jifhmu li Sawyer wiegħed kollha ta'l-għajnuna tagħna fl-kambju għall-Fleming tal-wegħda li l-negozju tal-ego ma jkunu kompromessi fil-futur. U Fleming taw il-kelma tiegħu ."
  
  
  Huwa nodded tagħha. Il-politika jagħmel stramba politiċi għall-żibel. Patriot Fleming u warajhom negozjant Sawyer. U jien ser għandek tpoġġi l-tnejn flimkien. Hi tax-xellug Hawke wisq qawwi l-uffiċċju ma'l-banali-idea li d-dinja kien mess.
  
  
  Kollha Sawyer fi New York Belt qishom l-oħra kollha tal-lukandi fl-istess firxa tal-prezzijiet: żgħir lobby mdawra mill-ħwienet għaljin. Iżda ħaġa waħda kienet differenti. Ma kien hemm l-lift privat li wasslu miftuħ lejn il-wiċċ l-art. Meta I laħaq il-quċċata tal-taraġ, I intensifikati fuq il-tapit artab tal-kbir sala, fejn elegantly lebsin-anzjani kien qed jistenna għalija. Għaljin Zhirinovsky kotba fuq l-Internet kienu mdendlin fuq il-ħitan, iżda l biss madwar wieħed minnhom ma setgħux jitqabblu fil-kwalità bejn iż-żewġ saqajn mhux fil me minn taħt dejqa dublett. Żgħira, rqiq naħa xejru fil me. "Is-Sur Carter? I nodded tagħha.
  
  
  "L-isem tagħha hija Tara Sawyer," hija qalet. "Missieri hija fuq it-telefon bħas-soltu u staqsa biex tara lilek."
  
  
  Hija tatni naħa tagħha u l-led me r-sala tal-kamra fuq il-naħa l-oħra. Il-kamra dħalna kien wieħed mill-akbar I d qatt rat tagħha. Twieqi tal-ħġieġ tat l-aċċess għall-terrazzin mimlija bil-pjanti u l-siġar żgħar. Ma kien hemm l-ebda siġġijiet għall-istati uniti, l-ebda-kabinetti għall-istati uniti, l-ebda folders għalina, biss gżejjer ta'siġġijiet komdi u pultruni. U bar. Is-sur Sawyer jaf kif jirċievu mistednin. L-girl rilaxxati me u intitolat għall-bar.
  
  
  "Dak li nista'nikseb inti, is-Sur Carter?"
  
  
  "Naturalment, jekk jogħġbok."
  
  
  Hi jitferra me tal-ħġieġ tal-brandi u għen ruħha li soda. Aħna marru lejn il-ħġieġ patio-bibien u ħares lejn l-borra fl-parque hawn taħt.
  
  
  "Dak mistħija," hija qalet. "Hemm tant sabiħa l-affarijiet, u l-ebda wieħed jissogra li tmur hemm bil-lejl.
  
  
  Ħsibt li lili nnifsi li I jistgħu jaħsbu tal-lott tal-postijiet li jkunu perikolużi għal xi nies, mhux anke meta. Per eżempju, dan il-kamra ma tkunx hekk sikur għall-Tara Sawyer jekk hi ma kienx konxju ta'l-missier tal-preżenza fuq l-istess art. Hija kienet mgħawweġ ħafna, ħafna femminilità taħt l-irqiq drapp li ddum hekk laxk mill-sider u hugged tagħha ġenbejn sewwa. Hija kienet tingħata siekta towst mill agħlaq biex tiżgura tiegħi ammirazzjoni ma jiżolqux bogħod mill-agħlaq. Imbagħad il-bieb miftuħ wara l-istati uniti u kien kollha.
  
  
  Thomas Sawyer ma kien dak I hu mistenni li jkun. I immaġina tagħha bħala tall, enerġetika bniedem, radjazzjoni suċċess u s-saħħa. Minflok, huwa ra bniedem mhux sitt-saqajn tall, iżda nofs kap iqsar, għalkemm ma quick-movimenti. Ego biss punt qawwi fil-nen kien tiegħu għarrieda il-leħen baxx. Huwa waqafx ftit saqajn bogħod mill me u ħares me u'l isfel, bħal xi ħadd tħares lejn karozzi li qed jaħsbu tal-xiri. "Is-Sur Carter?" Huwa ma kienx ċert.
  
  
  Huwa nodded modestament.
  
  
  "Int ma dak I immaġina tagħha li tkun."
  
  
  Huwa ma kienx tilmenta, u kien jaf dan. Ħafna nies jaħsbu li l-super-aġent qisu bejn Bogart u Sir Ogilvie Rennie, il-sfortunat guy li kien jismu "C" mill-British dipartiment tal I. M. 6, il-bniedem li tkopri l-istorja kien introduzzjoni mill-artikolu fl-rivista ġermaniża Der Stern. U mhux tiegħu kif I-dehra fil-livelli kollha.
  
  
  "Tagħha tal-lukandi tixtieq titkellem għalik fuq it-tabella tal-fruntieri," il-lukanda mogul kontinwa. Iżda dan tista'tistenna. Inti u l-Tara jkollhom pjan għall-qbid, u l-ħin qed taħdem barra. Għandek tħalli madwar JFK-Ajruport, NY fil-ħames minuti l-aħħar sentejn.
  
  
  Sabiex il-sess imxiet fuq. Il-każ kien jkollna aktar interessanti. Huwa jintmess tagħha tal-minkeb. "Jekk inti kont diġa ppakkjati l-affarijiet tiegħek, aħna d aħjar jmorru. Boroż tiegħi huma diġà bħal, iżda qabel ma nistgħu-leave, I bżonn biex tkellem lill-Mara Hema."
  
  
  Hi daħlet fis-kamra l-oħra bħala Sawyer skortat me għall-sala. Mument aktar tard, hi lura liebes biċċiet-kappell u tqabbil biċċiet-pil fuq blu ċar l-ilbies. Hija kienet twettiq tal-bagalja, li hi deliberatament tefgħu fil lili mill-ħames-saqajn bogħod. Għalhekk hi jaf kif li tillimita ruħha. Xi ħaġa I jistgħu japprezzaw. Bagalja tagħha qabad tagħha u jaraw tagħha tislima tagħha missier.
  
  
  Fil-limousine li kien kbir biżżejjed biex jagħmlu mobster tal-karozzi tal-dehra fqira Toyota, hi magħluqa il-sunroof li separati lilna mill-sewwieq u f'daqqa waħda marru dwar in-negozju tagħha. "Issa nista'tgħarraf inti fuq ftit l-affarijiet. Dr. Fleming, I assolutament ebda-idea li inti verament huma, jew dak tiegħek reali tal-impjiegi huwa. Huwa għandu taħseb li kienu mikrija mill-missier tiegħi bħala gwardja tas-sigurtà fil-lukanda. Huwa għandu dan l-stramba kburija, sejħa-innoċenza jekk inti se, u jekk kien jaf li l-oħrajn minbarra l-ego tal-poplu tiegħu stess tgħin hu jogħla l-tron, huwa jista'jagħti l-presidenza.
  
  
  ""Iva?' - I jaraw reazzjoni tagħha. "Ma hu jaf li l-missier biss xtara l-armata?"
  
  
  Hi twitched l-kantunieri tal-ħalq tagħha għall-mument, u l-xofftejn tagħha deher li tpoġġi ikrah-kelma, iżda hija ddeċidiet li ma biex jevitaw is-suġġett. "Huwa għandu l-ebda-idea, u huwa ser qatt ma tkun taf aħjar. Huwa jaħseb li l-militari jaħseb hu l-unika waħda li jistgħu jimmaniġġjaw l-sitwazzjoni attwali. Iżda missieri ma jkunx żgur li l-armata kmand se jżomm il-kelma u inti se jkollhom jiġu ppreparati għall-sorpriżi koroh minn din in-naħa.
  
  
  Imbagħad biss ma nifhem tagħha. - Papà mibgħuta tiegħu ftit ħelu tifla li tagħmel żgur li kien isir ix-xogħol tiegħi. Ma kienx biss l-Gran Laclair tal-armata li huwa ma fiduċja. Huwa ma fiduċja us Din, l-istati uniti, me, u huwa kien lest li tarmi l-investigazzjonijiet tiegħu tifla fl-lixka biex tiżgura kollox mar-triq tagħha. Ukoll, kien lixka I kienet kuntenta li tieħu.
  
  
  "F'dak il-każ, m'għandekx dehra aħna jappartjenu għall-ieħor ħabib. Naturalment, Thomas Sawyer tal-tifla ma jmorru bil-minuri impjegat. Huwa l-istess ma Fleming. Iżda inti ser ikollok waħħalha."
  
  
  Tagħha ssuġġerixxa li kulħadd tieħu taxi separatament li jaslu fl-Ajruport JFK, NY separatament. Barra minn hekk, ħej, ma kien hemm l-ebda bżonn li tkun taf li l-I meħtieġa biex tagħmel xi ħaġa oħra. I kien naqas off fuq il-linja ta'l-ajru Manhattan-uffiċċju, wera tiegħi id-dokumenti li l-ajru tal-president, u l-stenniet filwaqt li huwa ċċekkjati l-rekords fuq it-telefon fil-AX-kwartieri ġenerali F'washington. - Lukanda tagħha telgħu abbord armati u ma setgħux jagħtu biex tiġbed l-attenzjoni għall-innifsu meta l-iċċekkjar tal-passiġġieri.
  
  
  Hawke tal-reazzjoni kien impressjonanti biżżejjed li l-president immedjatament imsejħa l-kap uffiċjal eżekuttiv fl-ajruport, u meta sirt hemm, I kien personalment wasslet biex il-pjan.
  
  
  Tara Sawyer kien diġà fuq il-pjan, tkellem lill-gustuż, edukati-ffaċċjati, skur-misluħa-bniedem seduta fir-ringiela tat-tliet siġġijiet skont il-tieqa. Hi suspett li dan kien Randolph Fleming, Thomas Sawyer l-ġdida tal-jewel fuq Grand Laclair-Gżira. I beda jħares lejn lilu bħala I sib l-isfel li jmiss tagħha u nnotat li huwa exuded-tmexxija u l-onestà. Huwa ħares lejn me għall-mument, imbagħad injorati lili mill-ġdid.
  
  
  Huma probabbilment ħsibt kien meħtieġ triq il-ħtieġa. Tagħha ego jistgħu aqra l-ħsibijiet tagħha. Ladarba huwa laħaq il-gżira, kien jħossuhom sikuri; iżda sakemm huwa ma kienx fil-presidenzjali appartamenti, kien faċli fil-mira.
  
  
  I staqsiet għal mument għaliex Sawyer ma kinux użati waħda ta privata tiegħu pjani għat-trasport tal-istati uniti, u imbagħad minnufih il-ħsieb ta'l-kburija Tara kien semma: Fleming ma jkollhom l-ebda dubju mogħtija fuq din il-ħaġa, minħabba li dan jista'jidher bħala r-ritorn tal seħħew wara. Fleming-vuċi tal kien artab, il-kliem imkejjel, u tkellem Tara fil-materja tal-fatt ton. Deher li l-passiġġieri li kienu nitkellmu dwar xejn. Meta konna fl-arja, it-titjira akkompanjatur miġjuba-oħrajn u l-kutri. Hekk, l-aktar tal-passiġġieri mitfi d-dwal tagħhom, u l-konverżazzjoni għaddew. - Irqad huwa minn ta'l-kwistjoni għalija. L-ewwel nett, tal-kors, kelli li żżomm għajnejk fuq il-Fleming, iżda barra minn hekk, Tara li jgħati-preżenza li jmiss lili ma jagħmlu l-ħajja tiegħi kwalunkwe aktar faċli. U ont, ħass li l-tensjoni li kien reċiproku. Kollha għandna jistgħu ma kien ipprova biex jaħsbu ta ' xi ħaġa oħra. Mill-inqas jinżammu me imqajjem.
  
  
  I kienet biss introdotta biex Fleming wara l-ħtif ta'l-inċident ħa l-kontroll tagħha. Huwa mbagħad qalbhom ammessi li kien koinċidenza kuntenti li l-ġdida tal-uffiċjal tas-sigurtà fl-Sawyer Grand Lachlair-Lukanda kien fuq l-istess tat-titjira. Hu ttamat li l-ego tal-gżira u l-ego ta'l-abitanti l-appell biex me.
  
  
  Imbagħad, bħala eżempji li l-xorta kwiet-passiġġieri, huwa naqqas id-dahar tal s-sede tiegħu u permess lilu nnifsu li jaqgħu fil-paċifiku l-irqad.
  
  
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 3
  
  
  
  
  
  
  
  Grand Laclair-Ajruport ma kienx kbir bħala Chicago o'hare-Ajruport, iżda qishom il-pjan aħħar kienet l-oġġett ta'dumping l-passiġġieri fl-Gran La Clare. L-ajruport kien tant moderna li I staqsiet jekk Sawyer kien ħallas għal madwar il-qligħ tal-lukanda tiegħu u l-każinò. L-jgħajjat kkulurita-gżejjer kienu miżmuma lura mill-grupp tal-suldati fil-muskoli u l-qosra b ' għata. Apparti mill-armi tagħhom, li jixbah l-kbira polio. Xi madwarhom ffurmat cordon madwar l-pjan u l-iswed chauffeur stennija għall-ih.
  
  
  It-titjira akkompanjatur ħabbret li konna kollha li jibqgħu fir-tagħna sedili sakemm Dr. Fleming tax-xellug madwar l-ajruport. It-taraġ avviċinat, u l-bieb miftuħ. Huwa kien diġà jidher il-folla enormi, u issa huwa jista'jisma'l-deafening grazzi bħala l-president il-ġdid tal-gżira stabbiliti marda fuq l-art tiegħu stess.
  
  
  Minbarra me, Tara Sawyer whispered:: "Ħarsa lejn l-attitudni lejn l-lilu. Hi tixtieq us li jkun fil-qiegħ u għassa hu jinżlu."
  
  
  "Inti d ġew dawn l bogħod mill-sigurtà." Ferħan int hawn, " qal.
  
  
  Permezz tal-windows, rajna Fleming, li issa kien fil-qiegħ tal-pjan tal-rampa, jgħollu l-naħa tiegħu biex jilqgħu lill-abitanti tal-gżejjer. A-bniedem xaħam fil-dawl uniformi laqa', imbagħad mixi matul Fleming u ħadlu em tal-idejn. Fleming tbissem.
  
  
  "Colonel Karib-Sengħa," Tara qal. "L-kap ta'l-Armata tal-Persunal. Il-bniedem li rranġati Fleming tal-ritorn.
  
  
  Dan kien tiegħi tal-kuntatt. Ont, ħares lejn lilu bir-reqqa. Ego blackface ma kienx-iswed. Huwa kien orjentali-għajnejn, tirriżulta f'sinjali għolja, u l-ġilda taż-żebbuġa, li jindika li kien dixxendent ta'l-Brażiljan-Indjani li maħkuma il-gżira fi żminijiet preistoriċi. Huwa jistgħu jkunu għaddew għall-kbira Korean. Jérôme tpoġġi xufftejn tiegħu biex Fleming tal-widna hekk li l-ego jistgħu jinstemgħu fil-massa isteriżmu.
  
  
  I tista'tgħid mill-ħarsa fuq l-tagħha ego li hu d mwissija Fleming dwar perikli possibbli. Huwa ħa Fleming tal-idejn u l-led Egos l-stennija limos.
  
  
  Fleming tbissem, ħadlu off-Sengħa tal-naħa, u l-mixi matul il-folla wara l-pulizija cordon ħawwad idejn mal-poplu - azzjonijiet li hi, bħal kull sana uffiċjal tal-pulizija u l-gwardja tas-sigurtà, hated. L-applaws ma tieqaf meta ltqajna fis-kbira tal-karozzi mal-uffiċjali tal-bnadar fuq il-ġwienaħ tiegħu; xi onlookers rnexxielha twaqqaf permezz tal-pulizija cordon u jippruvaw jieqfu l-jiċċaqilqu tal-karozzi. Kellna nistennew fuq il-pjan sakemm il-pulizija militari daħal fuq bord biex jitwaqqaf it-titjira-persuna li ppruvaw li jinfettaw il-pjan. Hi ħares lejn me kif huma mmexxija tagħha bogħod, anzjużi u l-interrogazzjoni. Huwa tbissem u nodded. Forsi sentenza eħfef setgħet sakemm; wara kollox, hija d waqa'lill-vittma għall-qodma tmiem. Kif hi mixi'l isfel it-taraġ mdawra mill-suldati, l-udjenza kkunsidrat tagħha VIP u l-abitanti loudly. L-pubbliku probabbilment ma kienx infurmati dwar l-attentat ħtif. Finalment, aħna qbilna permess li jmorru l-barra. Il-folla kien għadu cheering. Kellna il-famuża Dr. Fleming tellgħu. Tara l-qima u xejru biex jiksbu l-attenzjoni tal-udjenza. L-ebda waħda jitħallas l-ebda attenzjoni me. I kien ferħan li. Waħda mill-agħar affarijiet li jista ' jiġri lill-aġent sigriet huwa li jiġu esposti. Aħna kienu meħuda biex relattivament kwiet-uffiċċju doganali, fejn aħna stenniet għall-bagalji tagħna jaslu fuq il-ċinturin. Ont kien Tara tal-bagalji numru tiegħu. Il-bagalji kienu mneħħija mill-cart minn uffiċjali tad-dwana u mqiegħda fil-quddiem tal-us b'tali mod li nistgħu miftuħa għalihom.
  
  
  L-eżaminar kien estremament bir-reqqa. Fil-Karibew, bħal doganali huma normalment ikunu estremament komuni. Dawn normalment jittrattaw għonja turisti li ma jridux li jiksru l-liġi jew il-biża. U dak sorpriż me anki iktar kien l-mod-I kien mfittxija. Li jinstabu l-ispalla tiegħi holster, unbuttoned ġakketta tiegħi,u frowned fil-Luger .
  
  
  "Spjegazzjoni, jekk jogħġbok." Dan il-bniedem ma dehra kien ser jikkura me bħal sinjuri tat-turisti li m'għandux ikun reċidiv.
  
  
  I qaltilhom I kien il-ġdid tal-uffiċjal tas-sigurtà fl-Sawyer-Lukanda. Ma timpressjona-bniedem. Huwa tinqasam swaba tiegħu, u mbagħad żewġ membri tal-pulizija, li kien bil-wieqfa unobtrusively fil-pożizzjoni prominenti, intensifikati l quddiem fil-kantuniera tal-kamra. Huwa ordnat me li għandhom jittieħdu għall-għassa tal-pulizija għal interrogazzjoni. Wieħed mill-uffiċjali ttieħdet mill tiegħi Luger. Tara qishom kienet tmur għall-ġlieda kontra miftuħ fuq il-post. I intensifikati fuq il-sieq tagħha tant hi ma tagħmel xejn stupid. Ma kien hemm l-ebda punt fl-argument ma'l-awtoritajiet hawn. I qal tagħha I d ara tagħha aktar tard fil-lukanda u l-marru mal-uffiċjali tal-pulizija van barra l-ajruport. I kien il-permess li jieħdu tiegħi bagalja miegħi. Jekk David Hawke kellhom jinstemgħu dan, huwa kien miet ta'għadab. Huwa kellu b'disprezz għall-ordinarja uffiċjali tal-pulizija. Dan kien ta'għaxar kilometru drive għall-kapital, u l-triq kien twil. Il-folla kien għadu ħejjew tul it-triq, u qabel ma l-istati uniti Fleming tal-purċissjoni kien miexi fuq tliet mili siegħa. Aħna kienu jimxu tul l-aħħar konvoj ta'sewwieqa tal-muturi. Il-persuni li ħadu me l-istazzjon kienu, bħal kollha l-oħra tal-cops madwar id-dinja, bir-reqqa u tat-titqib. Hieronymus ddikjarata kuljum off u organizzat il-parti li kien mistenni li jibda fil-għaxija. Għal dawn l-subien, naturalment, hija maħsuba biss aktar xogħol. Meta aħna għadda l-mimmo tal-Sawyer-Lukanda, in-nies kienu għadhom wieqfa fit-tielet u r-raba'ringieli. L-kbar lawn fil-quddiem tal-lukanda kien mimli bl-turisti jieħdu ritratti. Il-lukanda tal-arkitettura kien sterili, maħsuba biex awe-ispirazzjoni u żomm it-turisti minn jinsa dak li kienu hawn għal: jitilfu l-dollaru fil-logħob tal-azzard tabelli mal-illużjoni li ih kien qed pjaċevoli konjizzjoni. Il-bini enormi tiġġebbed fuq il-boulevard tul il-port u kienet tinsab fit-tarf tal-distrett tan-negozju. I ra tliet enormi pjaċir jottijiet fil-port u l-ħsieb li l-każinò tkun taħdem ukoll ma'nies li jistgħu jaffordjaw bħall-ġugarelli.
  
  
  L-għassa tal-pulizija ġie mqiegħed fil-jagħtix fil-għajn-post, fejn kieku ma jiltaqgħu l-għajnejn qawwija tal-turisti. U dan kien kważi ġdid bħala l-ajruport. Sawyer jitħallas ukoll għall-art tiegħu u d-drittijiet tiegħu. Ma kien hemm l-sinjal fil-kamra ta'stennija faħħar l-ego ġenerożità. I kien ippreżentat fil permezz tal-dahar bieb. It-titjira-persuna li tir-pilota kien seduta fuq l-injam tal-bank. Agħlaq kienet enormi tiegħi u biki il-papà tagħha mal-għajnejn magħluqa. Hija probabbilment immaġina l-affarijiet terribbli li jista'jiġri tagħha. Tagħha sel huwa li jmiss tagħha, u stahl huwa timmassaġġja ħej tal-għonq. Huwa tatni xi ponot, qalli biss jgħidu l-verità u tippruvax tkun, u mill-ġdid wiegħed li jien se nipprova nagħmel xi ħaġa għall-agħlaq. Wara kollox, hija kienet wisq attraenti biex jonfqu l-ħajja tagħha fil-kameras diġitali. Hi ppruvat li tbissima fil me, iżda li tpoġġi l-kap tagħha fuq l-ispalla u l-sobbed. Gwardja tas-sigurtà daħal fil-kamra u l-led tagħha bogħod. Dawn ma jridux tagħha biex iħossuhom komdi.
  
  
  Hija kienet waħda siegħa tax-xellug. L-mossa li mhux se tagħmel inti inċerti. Tagħha inkwetat. I ma setgħetx tiżvela tiegħi vera ta'l-identità, u l-I ma tassew jixtiequ jiksbu Sawyer tal-għajnuna fuq dan il-punt. I iddeċieda li għandhom imbecile u ara liema jiġri madwaru.
  
  
  Fl-aħħar nett, il-żewġ pulizija waslet għall-aħħar tal-perjodu ta'stennija. Marret permezz bieb mmarkati-amministrazzjoni. Wieħed kien is-sewwieq tal-karozzi li I kien ippreżentat, l-ieħor kien fil-ħwejjeġ ċivili.
  
  
  "Jiddispjaċini I tinżamm inti stennija," dan l-aħħar qalet. Huwa tinstema wisq eċċitati. "Għaliex ma inti jaħbu l-gun fi l-ispalla holster?"
  
  
  I ma għandek tgħid em xejn. Huwa qal, " naħseb li dan huwa l-aktar komdu post għall-ego liebes."
  
  
  Em ma bħal dan. "Biss l-awtoritajiet lokali għandhom id-dritt li jkollhom l-armi, is-Sur Carter, inti kiser il-liġi ... '
  
  
  "Bħala l-kap tas-sigurtà fl-Sawyer-Lukanda, ma għandi d-dritt li tagħmel pistola?
  
  
  'Biss fil-post tax-xogħol tiegħek. Kif kien dwar jiġifieri, inti jkunu kisru l-liġijiet tagħna, li huwa l-bażi għall-tiġi mibgħuta barra l-pajjiż bħala mhux mixtieqa aljeni.
  
  
  Tagħha, huwa chuckled fil-ħsieb tal-Hawke-reazzjoni tal-jekk I imsejħa l-Uem u qal tagħha I d ġew bdiet il-gżira. I iddeċieda li japplika l-acupuncture biex is-sistema nervuża tal-inkorporati-persuna. Missierha qal deliberatament: "Imbagħad I d aħjar sejħa Tom Sawyer. L-uem mhux se bħal dan.
  
  
  Hija ħadmet. Huwa migrufa taħt tiegħu qmis b'saba wieħed, kemm jekk l-ego kienet f'daqqa waħda ġew mitluba mill-parassiti. 'Um-m-m... aħna għandna xi kultant... A ... relazzjoni personali mas-Sur Sawyer?
  
  
  "Aħna qed stepbrothers. Huwa l-eqdem.
  
  
  "Ahem... jien ser jiċċekkja bil-superjuri.... Huwa mdawwar-sustanza l-oħra. "Howard, jieħdu l-ego għall-ċellula. Sadanittant, jien ser tara x'... "Huwa ma jintemm-sentenza tiegħu u hurriedly sparixxew permezz tal-bieb mmarkati" amministrazzjoni ".
  
  
  Ħadd minnhom qatt se jiġu impjegati tiegħi forza tal-pulizija. L-Luger kienu diġà konfuż nu tant li huma ma anki jolqot li tħares aktar. L-stiletto I jilbsu fuq il-driegħ ma nstabx. Iżda jien ma rridx li jikkawża xi problemi aktar sakemm kien assolutament meħtieġ. L-aħbarijiet ta'l-irwol tiegħi fil-ħtif ta'l-istorja għadha ma laħqitx dawn l-uffiċjali, iżda fil-ogħla livell ma ġew magħrufa. Huwa segwit Howard l-kbira taċ-ċelloli fil-kantina tal-bini.
  
  
  L-ċelluli kienet fil-forma ovali bil-bankijiet jħarsu lejn xulxin fl-żewġ l-ħitan. Fuq wieħed mill-bankijiet sib-xaħam tal-bniedem, probabbilment Amerikana negozjant. Kien għajjien, u kien wieħed iswed tal-għajnejn li kien qed bluer u bluer. Huwa tinżamm distanza kemm jista'jkun bejnu u l-oħra priġunier, a kollha Iswed bniedem. Meta Howard tax-xellug, l-Negro ltqajna u grunted, u Stahl ppruvaw li jimxu madwar me. Tagħha, saret lilu.
  
  
  "Toqgħod xorta," huwa qal.
  
  
  Hu ppruvat tikseb madwar me, iżda I tinżamm tagħmel żgur li kien qabel me. Mingħajr l-ego twissija, stqarrija maqbuda me fil-qadd.
  
  
  Ego qabad tagħha mill-polz u l-imdawra tagħha fuq, iħabbtu tagħha lura l-art. Huwa eżamina sodisfatta, peress li jekk dan kien dak li ried. Hu qabeż li saqajh u bdew attakk mill-ġdid, iżda meta huwa ra l-stiletto li kien li hu, huwa taw dwar il-pjanijiet tiegħu, shrugged, u mibjugħa. Sibt l-impressjoni li huwa kien hemm l-ebda ordinarja brawler, iżda l-uem kienet imħallsa lill-biża tiegħu cellmates u l-seħħ ih nistqarr kollox huwa qal li l-pulizija matul l-interrogazzjoni. Kien ser tieħu nap fuq il-kameras diġitali, iżda issa huwa ddeċieda li kien aħjar li tissospendi u tħares wara l-Negro. Madankollu, għall-nofs siegħa li jmiss, li hu ma tagħmel xi ħaġa oħra.
  
  
  Imbagħad Howard deher, fetaħ il-bieb, u motioned me barra. L-sakra Amerikana ppruvaw li jispiċċaw, iżda Iswed qabad ego u eliminat jistabbilixxi lilu. Għajjien tagħha minnu, u l-slapped naħa tiegħu fuq l-ego tal-għonq. Huwa waqa'fuq l-art, u l-I suspettat li kien se jiksbu xi irqad.
  
  
  "Tpoġġi l-ego x'imkien ieħor," Howie qal tagħha. "Jew l-I ser kellem lit-tagħna konslu." Fi kwalunkwe każ, hi kienet se iwissu Fleming li dan il-trabi pjaċir kien ser ikunu mnaddfa għal dejjem. Deher li kien raġonevoli li Howard li huwa ma taħsibha darbtejn biex isegwu l-ordni tiegħi, sejjer il-sensih bniedem fil-wiċċ u li jħallu l-ego hemm.
  
  
  Tara Sawyer kien seduta fil-bar. Hi kienet qed iżżomm tiegħi Luger, u għal mument ħsibt kienet miġnun biżżejjed biex jgħinuni barra. Hija kienet pjuttost avventuruż. Iżda mbagħad hija rat l-nervuża espressjonijiet fuq l-uċuħ tat-tliet membri tal-pulizija wara Agħlaq. Il-guy li kkontestaw me kien għaraq.
  
  
  "L-arrest tiegħek kien żball, is-Sur Carter. I jagħmel apoloġija għall-nuqqas ta'ftehim." Huwa tatni tiegħi bagalja.
  
  
  Tara serva me tiegħi Luger. Ego poġġih fil-ispalla tiegħu holster, u flimkien aħna marru l-bieb, li nfetħet mill-żewġ uffiċjali. Issa I nnotat li l-kamera kienet waħda mill-vantaġġ: ma kienx sħun kif barra. Anke fi frar, il-sħana żdied minn pavimenti ġebel u rifless barra mill-ħitan ta'l-djar. Huwa ħares lejn Tara questioningly. Hi xorta deher tikkritika l-fatt.
  
  
  "Dak mazz-vista. Tagħha, marru bil-miftuħ li Fleming; ego tal-uffiċjali tal-ewwel azzjoni li kienet tordna l-rilaxx u jippermettu li twettaq pistola kullimkien, kull ħin. U dan filgħaxija huwa jindirizza l-Parlament f'sessjoni straordinarja. Huwa tana-biljetti għall-pubbliku-gallerija tar-ritratti, huwa jixtieq li inti tisma ego jwettqu. Fil 2: 30. Għalhekk aħna xorta jkollhom il-ħin għall-ikel u x-xorb."
  
  
  Huwa li l?'biss talab tagħha.
  
  
  Hi qabad tiegħi driegħ. "Qabel il-prestazzjoni, biex. Ma rridx li għaġla inti, Nick. Barra minn hekk, hija wisq bil-ġuħ.
  
  
  I ma sab l-taxi. Il-toroq kienu mimlija nies taż-żfin, kant, u cheering. Dawn ma jridux stenna għal filgħaxija biex tiċċelebra. Qed jippruvaw jidħlu permezz tal-folla, aħna għadda mimmo tal - "homegrown-posti tas-suq" li pprovdiet it-turisti mal-tifkiriet miġjuba madwar Singapor.
  
  
  Ma kien hemm l-filliera tal-bini tan-negozju bejn l-suq u l-lukanda, kif ukoll wiesgħa tat-triq li wasslet direttament lill-daħla prinċipali tal-lukanda. Il-lobby kien kbar aktar mis-soltu, mdawra mill-twieqi kbar tal-ħwienet, u fuq il-lemin kien il-daħla tal-każinò. Huwa beda lejn il-quddiem desk, iżda Tara li tinqabad il-barra ewlenin tal-borża tagħha. Hija mdaħħla diġà-kamra għalija. Għamilna mod tagħna permezz tal-folol ta'turisti li l-lift u qbilna li l-quċċata tal-art.
  
  
  Tara wera me kamra tiegħi, enormi appartament bil-ħsieb tal-bajja. Huwa ħares fil-lawn tal-palm-siġar, il-bajja bajda, u l-jbaħħru jottijiet li jkopru l-qawwi l-ilma aħdar. L-flus. Kien hemm ħafna flus kullimkien. Wara lejl tat-titjira u li jkunu esposti għall-kameras diġitali, hija anke ħass wisq maħmuġ biex ipoġġu fuq l-għamara għaljin. Huwa mixi permezz tal-kamra tas-sodda u fil-kamra tal-banju. Il-doċċa kien kbir biżżejjed għal żewġ persuni. Tara imsejħa tagħha. "Tressaq xi ħwejjeġ nodfa sabiex inkunu nistgħu aħsel wieħed ieħor."
  
  
  "Oh, l-ebda," qalet ma tidħaq. "Mhux fuq stonku vojt. - Kamra tiegħi huwa li jmiss-bieb, u jien se banju hemm."
  
  
  Ukoll, mill-inqas I ppruvaw. Huwa jinstemgħu l-konnessjoni-bieb miftuħ u qrib, ordnat żewġ xorb fuq it-telefon, dusted off ħwejjeġ tiegħu, u daru fuq il-doċċa. Huwa ħalli l-serħan il-moħħ ilma sħun-fluss fuq me sakemm tiegħi ġisem kollu kien aħmar, imbagħad qalbu għall-ilma kiesaħ. Għalhekk, anki mingħajr il-kmamar tas-sigurtà, l-I dejjem tħoss bħal persuna ġdida.
  
  
  Mill-ħin Tara waslu, liebes maqtugħa baxxa ilbies li mqabbla sabiħ ħafna tagħha blu-għajnejn, ont kien lura fil-ħwejjeġ tagħha stess. Il-mument huwa milqugħa tagħha, huma miġjuba xorb.
  
  
  Huma miġjuba il-Martinique bozz fil-tall, imkessħin tal-ħġieġ, iżda meta hi lest, hi xorta ma kinux bidel l-opinjoni tagħha, sabiex aħna ħa l-lift isfel. Madwar il-lukanda tal-erba'ristoranti, Tara għażlet wieħed fit-tieni sular. Aħna kellha din il-logħba fit-tabella taħt dawl umbrella, u hi qalli li ma kien hemm l-famuż awwista nnotifikat bil-butir u meraq tal-lumi.
  
  
  I kien jistaqsi dak li tinsab quddiem meta l-Russi jagħmlu l-pass li jmiss. Kien mxekkla minn ih tentattiv biex joqtlu Fleming, li jħallu l-ego rot fil-Kubani-ħabs, hekk li issa huma jkollhom li tiżviluppa kollu tal-programm il-ġdid.
  
  
  Iżda ma kien hemm l-ebda punt fl-ġuħ filwaqt li ih kien stennija għall-tagħha għal ritorn il-moviment. Aħna savored tagħna-l-edukazzjoni, imbagħad mxew id f'id biex il-bini tal-gvern għall-Fleming tal-diskors.
  
  
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 4
  
  
  
  
  -
  
  
  Aħna ma nistgħux għandhom jiġu hawn ħafna aktar tard. Is-sedili kollha kienu diġà ħadu, ħlief għall-tagħna siġġijiet riservati, u l-ġenerali għall-gallerija tar-ritratti lil-sħana tal-iffullar-sala. Randolph Fleming sib fuq il-pjattaforma fuq naħa waħda, bejn il-kap tal-Leġiżlatur u Karib-Sengħa tal-siġġu vojt fuq l-oħra. L-colonel kienet wara l-mikrofonu u mogħtija l-diskors tal-ftuħ.
  
  
  Meta hu spiċċa u Fleming saqajh, il-ħitan kważi waqa'fil-thunderous-applaws. Ont kien ukoll slapped, u Tara xejru, għajnejn tagħha niedja bl-eċċitament.
  
  
  Fleming stenniet ħmistax-il minuta għall-applaws ibattu biżżejjed biex jmutu kompletament l-isfel, tgħolli l-idejk it-tnejn. Meta kien kwiet biżżejjed, l-ego-vuċi sħun waqqaf lill-madwar il-kelliema. Huwa kien ferħan u kuntenti li tkun id-dar, u l-grat li l-nies huma għal darb'oħra l-kbira tal-pajjiż, ego li jwassal il-pajjiż. Huwa ppreżentat programm li ma jidhirx sinifikanti, u wiegħed pubbliku elezzjonijiet fi ħdan is-sena, allura li hu se tagħmel militari digriet għal sena waħda biss. Huwa tkellem għal siegħa, u kien wieħed mill-aħjar diskorsi politiċi hi qatt smajt.
  
  
  Ma kien hemm l-ieħor minuta tal-diversi minuti permanenti, u l-cordon tal-suldati evitati Fleming mill jkollna fis l-armi tal-folla. It-tliet irġiel, akkumpanjati mill-gwardji tas-sigurtà, imbagħad tax-xellug l-bini permezz ta'bieb tal-ġenb. S'issa, il-militar segwiet il-ftehim tiegħu mal Sawyer. U deher li kien għalija li ma setax isir mod ieħor, minħabba l-popolarità kbira tal-president il-ġdid. Tara u stennejt għall-użu fil-ħruġ ibattu ftit. Sparklers glittered fil-Tara tal-għajnejn. "Dak li taħseb li, Nick? Taf liema Fleming ma? Ġenerali Hammond tal-familja għadha tgħix fil-palazz, u Fleming qaltilhom li tieħu l-ħin tagħhom u jfittxu għal xi ħaġa oħra. Hu jibqa fil-lukanda għal żmien twil u għandu sħiħa tal-art taħt tagħna."
  
  
  Xi ħadd maħsub biex tagħmel ix-xogħol tiegħi aktar faċli. Kien ikun kważi impossibbli li jsegwu Fleming fil-palazz tal-president, I fejn kellhom x'jaqsmu xejn wara kollha. U dan l-avveniment laqqa'ego miftuħ fis-uffiċjali tiegħi isfera ta'attività. Imbagħad hit me. "Inti ma tistax tagħmel ego jagħmlu dan mill-inċident, ma inti?"
  
  
  Tbissima tagħha kkonfermaw suspetti tiegħi. "Dak li ftit conspirator!
  
  
  "Grazzi għall-għajnuna tiegħek, I issa jistgħu jissorvelja mill-qrib l-għajn fuqu."
  
  
  Ħafna mill-nies tax-xellug permezz tal-ħruġ, u aħna kienu jħallu kif ukoll. Il-kontenitur kien mdendlin mill-driegħ tiegħi. "U issa l-obbligu huwa magħmul ..."
  
  
  "Int stajt qbiżt iċ-ċansijiet tiegħek, iż-mara. Id-dejn huwa'l bogħod milli jkunu sodisfatti. Jum tiegħi hija okkupata bis-sħiħ. Jien ser tieħu inti tiegħek lukanda, jivvutaw, u li dan. L-aħjar mod biex twieġeb għall-buli huwa għall-ġlieda kontra lura hekk li issa Tara jistgħu jmorru għall-qamar għal darba. U nixtieq verament kellhom jagħmlu ħafna affarijiet: tkellem lill-maniġer tal-lukandi, żur Fleming, u jiksbu xi irqad. I ma kinux kapaċi li torqod għal l-aħħar tletin-sitt sigħat, u l-I jista kellhom għeja bil-lejl qabel me.
  
  
  Hi ħares lejn me jisfrutta sigurtà u l-pouted ftit kif għidt sanzjonijiet biex tagħha fil-lift. Tajba, I l-ħsieb. Il-maniġer talab għal dan u nnotat li l-Ego kienu diġà tqiegħdu fl il-ġwienaħ. Huwa ma kienx kuntent bl-preżenza tiegħi fil-ego-istat. Forsi huwa maħsub li kien minħabba l-iżbalji huwa għamel. Huwa introduċa me tiegħu kap tas-sigurtà, Lewis, u mbagħad wasslu magħna barra l-ego-uffiċċju malajr kemm jista'jkun.
  
  
  Lewis kien tall-bniedem Iswed li jintuża biex tilgħab professjonalment fuq ħin tat-tim fl-Istati Uniti. Kien rude lili sakemm hu sejjaħ tagħha ego "jesprimu" (dan jgħodd ukoll l-istampa maħluqa għalih fil-ħin) u ċaħdet l-uem tal-rapporti fil-midja dwar xi wħud l-ego aħjar tal-logħbiet. Dan għamel l-ego żieda s-salarju u l-att aktar l-ambjent. Huwa qal me dwar il-miżuri speċjali hu kellhom jittieħdu sabiex jipproteġu l-president, u ħa me Fleming-uffiċċju tal-jintroduċu me tat-tim tiegħu.
  
  
  Kien hemm erba ' minnhom, l-burly Amerikana Negroes, moħbija fil-kantuniera tal-sala. Lewis taħt il-nifs tiegħu u grumbled fil-arroganza ta'l-armata uffiċjali. Xorta, huwa growled, dejjem għandek il-ħsieb li dawn jistgħu jistabbilixxu kulħadd annullata. Ego kien imdejqa li l-huwa u l-żewġ suldati kienu ħejjew l-guardhouse fil-Fleming tal-bieb wara li jibgħat Ego-irġiel bogħod. Barra minn hekk, huma wkoll jintbagħat bogħod tnejn l-oħra irġiel li kienu whispering lil xulxin fl-kamra: xaħam, fil-qosor, xaħam taljan-Amerikani. Għalhekk, il-mafja protetti wkoll Fleming, u l-miegħu, l-interessi tagħhom fil-każinò.
  
  
  I ġiet introdotta għall-nies madwar l-lukanda, imbagħad biex l-tliet suldati wieqfa fil-quddiem tal-Fleming tal-appartament. Il huwa talab tagħha jekk il-president kien lura. Huwa ħares lejn me bħal ta'l-uem kienet qed tagħmel l-gvern jiċħad l-offerta. Lewis barked li kien I Sawyer għas-sigurtà personali dettall u li dawn jistgħu jkunu ħadmu aħjar miegħi. Il huwa xorta ma avviż me; huwa biss daru u maqluba fuq il-bieb. Ego infetaħ mill-gwardja tas-sigurtà fuq il-naħa l-oħra. Fleming ra me matul il-quċċata ta'l-attakk tal-ħiliet tal-valur ta'l-oħrajn fil-kamra u l-beckoned me fuq.
  
  
  Il-kamra kienet mimlija għal kull xorta ta'l-uffiċjali tal-gvern li jixtiequ li jkun simili ble jilaq il-k speċjali dawk fil-matematika. Colonel-Sengħa ma aħjar minn xi ħadd ieħor. Huwa ma waqfa fit-tul, biss għal żmien twil biżżejjed biex tirringrazzja Fleming u nifraħ ego fuq id-diskors tiegħu. Huwa kien kap fuq takkuna fl-imħabba l-organizzazzjoni tal-gvern tiegħu, iżda kien interessat fl-tiegħi l-benesseri. Huwa ttamat I ma jiksbu l-fi kwalunkwe problemi aktar fuq il-gżira. Ego rringrazzja tagħha u tax-xellug.
  
  
  Fil-lobby, Lewis staqsa jekk I jistgħu jżommu tagħha bla periklu fuq l-oħra-art. Morna l-art u raw suldati, privati gwardjani, u l-mafja kullimkien. Il-President Randolph Fleming kienet protetta sew.
  
  
  Lewis rringrazzja tagħha, skużata lilu nnifsu, u marru għall-kamra tiegħu. Il-żgħar nases huwa tax-xellug għall-tagħha ma kinux affettwati. L-ebda wieħed jekk fittex tiegħi tal-kamra. Huwa staqsiet jekk Grand Laclair tal-informazzjoni dwar l-affidabbiltà tal-truppi kienu ġejjin mill-suspetti ta'xi overworked suldat. Hu sejjaħ tagħha fil-kwartieri ġenerali u stenniet Hawke tal-vuċi li ġejjin fuq it-telefon.
  
  
  Huwa talab fl-għoli-waqqfu t-ton għaliex hi ma kinitx ċċekkjati qabel, id-dritt wara l-ħatt l-art. Meta huwa qal-Uem dwar l-Luger-inċident, huwa ħalli tiegħu bili minħabba overzealous servizz lill-klijenti, u meta kien vented tiegħu rabja biżżejjed, huwa taw l-Uem fil-qosor tal-kont ta'l-avvenimenti.
  
  
  "Jiena ċert li l-ħtif ta'l-pjan kien organizzat mill-Russi," qal. "Iżda dan isir fid-dlam. It-titjira relatat ma kienx jaf li hija kienet qed jintuża. I ma taħseb li hi kienet ferm intelliġenti, jew mill-inqas hi imwerwra. Tagħmel xi ħaġa għall-agħlaq." Ma kien hemm l-waqfa bħala huwa għamel nota, imbagħad talab, " Fleming, ma hu suspettat dan meta kien abbord? Huwa ma stupid.
  
  
  "Ma naħsibx li hu tifhem għaliex hi hawn. Fi kwalunkwe każ, huwa ukoll fuq il-gżira. In-nies jaġixxu bħala jekk il-president il-ġdid huwa Alla."
  
  
  'Eċċellenti. Nistaqsi kif il-ħbieb tagħna ser jirreaġixxu għal dan. Fi kwalunkwe każ, żomm l-għajnejn miftuħin."
  
  
  I bies l-telefon sanzjonijiet, poġġi l-isfel, u marru fuq il-ħġieġ tal-whisky huma d ippreżentat me fil-kamra tiegħi. I magħmula towst lill-kap tiegħi, imsejjaħ il-akkoljenza u qal I ried li jkun beraħ fil-ħames, u kien falliment l-isfel fuq il-sodda.
  
  
  Meta tiegħi tat-telefon għ fil-ħames nofs in-nhar, tbissima deher fuq wiċċ tiegħi. Huwa yawned ħafna u imsejħa Tara. Iltqajna fil-bar fil-5: 30, u qabel li, tagħha nemes freshened fil-doċċa. Huwa ħass bħal infern tal-vaganza. Meta sirt-bar, hija kienet diġà hemm, żewġ martinis -. fl-imkessaħ nuċċalijiet quddiem tagħha. L-irġiel fl-open kienu busily jinżgħu tagħha mal-għajnejn tagħhom. Meraviljuż! Hija kienet fil-burdata għal jgħati eagle, u ont kien fil-burdata tajba. Kienet taf tajba ristorant fuq l-naħa l-oħra tal Sturt Bajja, bil-terrazzin tinjora-port. Bdejna bil-kelb il-baħar fin-soppa, iżda I kien wisq inkwetata ma Tara li tiftakar x'għandek tagħmel.
  
  
  L-dwal li daħal wara l-dlam ffurmat rotob fidda cartier madwar il-bajja. Ħsejjes tal-ċelebrazzjoni waqqaf lill mill l-awspiċji. "Ejja jissieħbu fl," I issuġġerit.
  
  
  Fil-suq, il-festival kien akbar mill-orkestra. L-abitanti tal-gżejjer ġew fis-sakra, il-turisti kienu jgawdu l-attivitajiet lokali, u t-tfal kienu għajjien. Aħna danced kontinwament fuq il-mod lura lejn il-lukanda. Il-gwardji tas-sigurtà fuq il-quċċata tal-art ġew sostitwiti, iżda tiegħi speċjali karta tal-IDENTITÀ inti se tippermetti li jgħaddu malajr. Mingħajr ma qal xejn għall-istati uniti, Tara waqaf fil-bieb tal-kamra tiegħi. Dan infetaħ minn ego, li saret lura, kif hu normalment mitluba għal kwalunkwe sinjali ta mqaħqħa, iżda sabet xejn. Tara bdiet tagħha pompi papoċċi u kellha mal-sieq tagħha fil-fond tal-pil mill-ħajt moan filwaqt li missierha jitferra us sħun wiski. Hi daq li, inklinata tagħha kap tad-dahar, u bil-mod jitferra-ħġieġ fl-gerżuma tagħha.
  
  
  "Issa," qalet fil-maħnuq-vuċi,"jien ser taċċetta l-offerta tiegħek li doċċa flimkien."
  
  
  Inti ma tistax tikseb ħafna minn dawn l-offerti fuq l-Grand LaClare, u għalhekk huwa għaqli li dejjem jieħdu vantaġġ minnhom. Morna biex il-kamra tas-sodda biex tikseb undressed, u Tara mhux il-konkors minħabba irriżulta li Agħlaq kellhom xejn tagħha taħt l-ilbies. Agħlaq kellhom twil, rqiq, sħiħ, bla xkiel tal-ġisem.
  
  
  Hi mixi'l quddiem tal-me-doċċa, biddel il-vit fuq sħiħa, bi ftit aktar sħan, u intensifikati fil-doċċa. Il-kamra kien madwar żewġ metri mill-żewġ metri. Nistgħu waltz hemm. Ħej ma ' kura jekk l-xagħar tagħha ltqajna imxarrab, hi kienet fuq quddiem tal-me, imbagħad intensifikati lura sabiex ont tista'wkoll tikseb tagħha tal-ġisem imxarrab. Tagħha bdew lathering tagħha. Ee-wiċċ, tal-gerżuma, tat-torso u s-saqajn.
  
  
  Meta kienet kollha tiżloq, ee qabad tagħha u ppressati tagħha kontra l-me. Aħna mdawrin madwar aħsel l-sapun, u huwa magħfus xufftejn tiegħu biex ont. Aħna bies twil u b'passjoni, u huwa jistgħu jħossu tagħha rogħda bil-xewqa.
  
  
  Hi kienet telgħet minn ee, u fuq il-mod biex il-kamra tas-sodda, huwa qabad maktur tal-banju, mgeżwra madwar Tara, u tpoġġi fuq is-sodda. Huwa jintmesaħ off, imbagħad ġibed off-xugaman. Meta kien malajr imnixxef off, kollox kien lest. Tagħha, daħlu agħlaq f'moviment wieħed rapidu bħala hi arched lura tagħha biex jirċievu me. Hija kienet meraviljuż, kienu jafu eżattament dak li ridt, u l-mort tajjeb bl-me. Jien ma ftakar kemm ittieħed żmien, iżda I naqas rieqda kważi immedjatament meta konna jsir. I kien kompletament eżawriti tagħha.
  
  
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 5
  
  
  
  
  
  
  
  Kellna-kolazzjon fil-ristorant. Tara ħa xi tropikali tal-frott, żewġ tagħha tużżana-gajdri. Qabel ma tagħha ih waslu, Tara qabża mis-sodda biex doċċa u jiksbu liebsa appartament tagħha stess. Kelli ġurnata sħiħa off. Waqt li hi kienet fil-doċċa, l-telefon għ fuq il-ħoss tal-ilma ġieri. I ppruvaw li jinjora, iżda l-persuna fuq it-tarf l-ieħor tal-linja kien regolari. Huwa miċħuda l-rapporti fil-midja dwar Ed. I ħalliha-fluss u l-dam wara l-telefon, li jħallu-traċċa tal-qtar wara.
  
  
  L-jlissen kelma fuq l-oħra tal-linja kien conspiratorial. "Għodwa t-tajba, is-Sur Carter. Dan huwa Karib-Sengħa. Tista I kellem lit għal ftit minuti?"
  
  
  I kien mwissija dwar il-Sengħa. AX-uffiċjali maħsub li setgħu kienu russa aġent fuq il-gżira. Iżda forsi kien biss korteżija. Fi kwalunkwe każ, ikun kemm jista'jkun newtrali. "Agħtini l-għaxar minuti biex tikseb lebsin," qal.
  
  
  I imsejħa servizz tal-kamra, ordnat sħun-kafè u extra-tazza, imnixxef off, li jitqiegħdu fis-dinja papoċċi, u biddel fis-ħwejjeġ nodfa u ġakketta jaħbu l-ispalla tiegħi holster meta l-kafè u l-colonel waslu. Sadanittant, jien mort permezz ta'dak Ed kellhom qaltli dwar l-Sengħa.
  
  
  Jérôme kien sitta u tletin sena l-istati tal-prominenti tal-familja, għalkemm ma mill-gżira. Kien edukati fil-Oxford u ħadu l-kors speċjali fil-Sandhurst Akkademja Militari. Wara dan, huwa għamel l-isem għall ruħu bħala avukat. Meta Randolph Fleming ġie elett l-ewwel president u l-British-truppi tax-xellug il-gżira, il-Parlament ħass li l-gżira meħtieġa l-armata tiegħu stess. Fleming maħtur il-Kap tal-Pulizija Ġenerali ta'l-armata ġdid. Jérôme żdiedu l-pożizzjoni tal-kap tal-Persunal. Ed qal: "Colonel, inti sorpriż-istati uniti. Skond il-CIA, kien politikament ambizzjużi u ried li jaħtfu l-enerġija wara Hammond tal-mewt. Minflok, huwa immedjatament prospetti Fleming."
  
  
  Hawke-ħsieb tal-magna-biċċa l-kbira inkwetata innifsu ma possibbli ego-motivazzjonijiet. Għaliex ma ambizzjuża raġel li kellhom l-opportunità li jaħtfu l-poter ibgħat ittra lil opponenti politiċi li kellu qabel għen jitwaqqa? L-esperti tagħna jemmnu li l-Sengħa kien smart biżżejjed biex jirrealizzaw tiegħu unpopularity. Hu jaf li l-parlament qatt ma appoġġ lilu. Iżda jekk huwa jaħtar Fleming bħala president, huwa jista'jsir qawwija persuna wara l-tron.
  
  
  Hawke talab tagħha jekk Jérôme Weraq kellhom xi idea ta'tiegħi vera ta'l-identità. Iżda safejn hu jaf, kien xejn aktar minn rappreżentant tal-Thomas Sawyer.
  
  
  L-Colonel ħareġ permezz tal-kmamar fil-quddiem tal-wejter u kien miftuħ, lanqas smiling, sakemm konna waħdu. Biss ego skur tal-għajnejn mċaqalqa. Dawn riedu. Ħarsu lejn l-kbira tas-sodda, il-kutra fuq l-art, il-whisky u nuċċalijiet fuq il-mejda. Huwa studja l-me għal twil mument bħala hi jitferra-Uem tazza kafè. L-iswed, l-ebda taz-zokkor. Għad-ebda tbissima. I iddeċieda li jilagħbu bir-reqqa. Il-bieb magħluqa wara l-wejter. Jérôme-problemi fil-fond president u l-sipped tiegħu kafè.
  
  
  "Inti kont kostanti fil ħafna," l-vuċi hoarse tinstema emotionless. Ma kien hemm l-corkscrew wara l-kwistjoni. I għandu jkollhom il-ħsieb tal-li ħafna qabel. Kien firxa, VIP. Dak li kien I suppost tagħmel bħala gwardja tas-sigurtà issa? Huwa ħares lejn l-għali-għamara bil-eċċessiv ammirazzjoni u l-għira u taw tidħaq qasir.
  
  
  "Issa tista'tara kemm hu diffiċli li jkun fl-aħjar tal-pożizzjonijiet. I tista riħa huwa minħabba li l-lukanda hija sħiħa. Jien ser tiġi trasferita għall-kantina malajr. Dan l-istaġun, kollox għandu jimtela, u l-colonel jaf dan. Fil-pajjiżi bħall-Grand LaClare, l-għoġġiela għandu jgħaddi l-klijent tagħhom-kotba lill-pulizija.
  
  
  'Ħażina ħafna għalik. Huwa miżmum tħares lejn me questioningly. Imbagħad huwa għolla l-għajnejn u niżel is-suġġett. "Tagħha tal-lukandi tieħu din l-opportunità biex grazzi għax-xogħol tiegħek fuq il-pjan. Il-President Fleming - u I-konna xxurtjati ħafna li inti fuq il-pjan. U l-armati ." Għamel frown. "Kien magħruf fuq il-dell innifsu li kellek moħbija arma?"
  
  
  Huwa ma għadam. Huwa tbissem fl-uem, bħal matematika maġġuri tagħti bogħod misteru ieħor. "Tiegħi iħaddem ikun jaf li l-I jgawdu tax-xogħol tiegħi stess l-armi. Kif tafu, huwa għandu xi effett ."
  
  
  Ukoll tajba. Issa, għall-ewwel darba, hu tbissem fil-ħsieb tal-tiegħi speċjali privileġġ. "Jien kuntent ħafna mill-ġdid. Jekk inti ma rrispondewx tajjeb, il-President Fleming diġà jkunu mejtin jew fl-idejn ħażina. Biex tirreaġixxi malajr hekk, inti jeħtieġ li tkun ħafna esperjenza uffiċjal tas-sigurtà." Oħra corkscrew madwar doppju tal-qiegħ. Dak li kien aktar tagħha minn biss il-lukanda gwardja tas-sigurtà? Ont baqgħu kawta.
  
  
  "I akkumpanjati Miss Sawyer. Hi jistgħu jweġġgħu jew maqtula, u tiegħi riflessi kick fil meta xi ħadd il-punti tal-gun fi me.
  
  
  'O? Għalhekk huwa verament kienet sorpriża? Kont taf li l-President Stahl kien fil-mira? Iżda mbagħad, naturalment, fil-post tiegħek, inti ma setax magħrufa li huma kienu qed jippruvaw għall-ħtif l-ego u tieħu tal-bniedem."
  
  
  Mistoqsija tagħha kien incredulous. - "X'inhu dan il-p/?""Din it-titjira akkompanjatur stqarr?"
  
  
  Ego tal-għajnejn, l-maħnuq-vuċi, kienu expressionless. "Irċevejna informazzjoni minn sors ieħor. L-girl maħruba qabel ma jkun jista-kwistjoni tagħha.
  
  
  Maħruba permezz tal-ħabs kienet fil? Huwa ħsieb mill-ġdid tal-tagħha startled-dehra. Jista hi verament tkun aġent tajba biżżejjed li jqarrqu me wara kollox? Jérôme guessed ħsibijiet tiegħi. "Tagħha-allegat-innoċenza imqarrqa l-nisa gwardja tas-sigurtà. Hi użata mejtin timxi, seraq ħwejjeġ tagħha, u biss tax-xellug."
  
  
  "Iżda fejn tista'hi marru?"
  
  
  Kwiet apple pie. "Dawn il-lussu bastimenti tal-krużis tiġi u tmur hawn. Jiena naħseb li hija smart biżżejjed biex tikseb fuq il-bord waħda ta ' dawn id-dgħajjes.
  
  
  I sabuha diffiċli biex jemmnu. Iżda hi wkoll mhu maħsub li l-titjira akkompanjatur jistgħu kuntrabandu żewġ rivolvers abbord ajruplan. L-Colonel xejru l-kwistjoni imwarrba u inklinata lura fl-president tiegħu. 'Ma jimpurtax. Grazzi il-president wasal mingħajr periklu. L-militari huwa konvint li dawn se jkun aħjar jekk dawn jagħtu lill-emu l-appoġġ sħiħ, u għalhekk dawn il-problemi kienu solvuti li kulħadd sodisfazzjon." Huwa lest tiegħu tal-kafè u saqajh. "Jekk l-I tista qatt jgħinuk bl-xejn, inti ser issib me fil-palazz."
  
  
  I ħadlu l-idejn huwa miżmum barra u rilaxxati minnu. Kien jaf aktar dwar il-me minn ammetta. Dan kien ċar mill-ego ta'l-applikanti li l-armata tibqa'siekta. Biss qed grat għall-ħtif ta'l-inċident ma għamlu-Sengħa jagħmlu l-politiċi dikjarazzjonijiet sempliċi tal-lukandi gwardja tas-sigurtà. I suspettat li kien qed jipprova ħalli me taf li l-I m'għadhomx meħtieġa li jilagħbu tiegħi, ir-rwol doppju miegħu.
  
  
  Huwa stenniet mument sakemm huwa induna li kien tax-xellug l-lukanda, imbagħad tax-xellug permezz tal-kmamar. Ma kien hemm l-ebda aktar suldati fuq il-quċċata tal-art. Lewis-irġiel wkoll għebu. Biss kien għadu sħiħ tal-mafja.
  
  
  Huwa niżlet għal Fleming tal-appartament fuq l-art taħt. Biss il-konsorzju tal-persuna kienu preżenti. Qaluli li Fleming kien għadu rieqda. I jinstabu l-istess pittura fuq l-art taħt tagħha. Stramba! Ħsibt d tagħti ħarsa lejn l-Każinò. Nixtieq tweġibiet tagħha, u forsi I jistgħu jsibu lilhom hemm.
  
  
  Roulette, logħob tal-azzard, u l-eġittu tabelli ffurmati rettanglu madwar l-sufan, mdawra mill-bellus-mgeżwra ktajjen. L-ebda wieħed kien permess fl hawn ħlief l-croupiers u l-kaxxiera. It-tabelli kienu iffullar mat-turisti. Ma kien hemm l-ebda windows li tħares lejn, l-ebda-arloġġ biex juru l-ħin. Biss l-clink tal-muniti, l-kriżi tal-laqx, eċċitati l-trab u l-curses. Dan mhux logħba tiegħi. I jagħmlu tiegħi imħatri magħha kull filgħodu: li I se r-ritorn tas-sodda sikur u san bil-lejl. Kif ippruvajt imbotta tiegħi mod permezz tal-folla, I kien il-half-jostled minn eċċitati-folla-intestatura bħal merħla tal-iljunfanti l-ogħla premju għall-rebbieħ. Barra minn hekk li l-karozza tisfir, hi kienet f'daqqa waħda jinstemgħu tisfir fil-kamra tiegħi soprano. Ir-raġuni kienet għaxar saqajn bogħod, xufftejn indivja fil-displeasure, għajnejn li tqajmu fil-vista ta'l-eċċitament.
  
  
  Dan flickered bħal xempju. Fit-xagħar aħmar, u pantsuit mal-bulges fil-postijiet kollha dritt.
  
  
  I filwaqt li kien qed jistenna tagħha li jgħaddu merħla tal-iljunfanti, I raw min-naħa tagħha u jisparixxu permezz moħbija tal-metall li jiżżerżaq x'imkien qrib il-cash registers. Huwa marru għall-istess post. Hija għamlet żjara tiegħi aktar urġenti.
  
  
  Il-wiċċ qbilna li l-flus kontanti reġistru qabel me. Stennija għall-Clare biex jieħdu l-chips u l-paga tal-bniedem. Meta l-rebbieħa xxurtjati kienet marret, l-impjegat ħares lejn tiegħi vojta-idejn u qal fil-mtaqqba-ton, " x'nista'nagħmel għalik, oħra?"
  
  
  I mibegħda meta xi ħadd jitlob me ħabib, u stajt qatt din il-persuna quddiem fil-ħajja tiegħi. I bżonn Ċippa Cappola. Nixtieq nitkellem lilu."
  
  
  L-koroh wiċċ saret saħansitra aktar pjaċevoli. 'Qatt ma kont smajt ta'dan.
  
  
  Nressaq tiegħi ġodda tal-karta tal-IDENTITÀ fuq il-bank. L-nen qal li l-ġodda tagħha kap tas-sigurtà fl-Sawyer-Lukanda. Il-bniedem biss ħares lejn me. "Għaliex ma tgħidli dan qabel?"
  
  
  "Inti ma tistax titlob għal dan. Is-sur Sawyer jistenna li l-ego mistednin biex tkun edukat li ego-persunal. X'inhu l-isem tiegħek?"'
  
  
  Huwa ma kienx mistenni dan, u em ma bħal dan. Kien madwar tagħhom, li minnufih cringes meta huwa ma jistax qoxra aktar. "Tony Ricco". Kien xejn aktar minn mumble.
  
  
  "Irċevejt wieħed ta'twissija. Ma dejjem joqgħod fuq l-istati uniti, għall-tieni! Tħallix me tisma inti jilmentaw. Issa, fejn Cappola?
  
  
  "Permezz ta'dan il-bieb." Huwa fakkar fid-direzzjoni fejn il-mara kienet sparixxew. Huwa ppressati-buttuna ta ' taħt il-bank u l-ħxuna tal-metall bieb iffavorixxa miftuħa. Qoxra tagħha, permezz tal-blind jgħaddu. Il-bini hawn jixbah sikur, u servew ukoll bħala mingħajr periklu. Tall-bniedem iswed sib fuq desk nofs mimlija għal-lest b'xi tip ta ' kontroll tal-panel. Huwa kien liebes-ku uniformi mingħajr midalja u jistgħu jkunu għaddew għall-lukanda uffiċjal tal-pulizija. Hu kien l-ambjent bħala l-kaxxier. Meta daħal sa, il-kesħa, l-insuffiċjenti għajnejn kienu tħares lejn me.
  
  
  "I bżonn Cappola," qal li juru tiegħi karta tal-IDENTITÀ.
  
  
  Huwa inklinata fl-mibnija fil-mikrofonu u qal growl fil-fond, " Carter hawn. Ġdid tal-gwardja tas-sigurtà.
  
  
  Rewmatiżmu tinstema fuq l-intercom. "Tibgħat l-ego."
  
  
  Huwa magħfus buttuna, u tqal tal-metall tal-panel miftuħa skiet mill-ġdid. Warajh kien kbir-kamra mal-bare-ħitan isfar, siġġu vojt, diversi siġġijiet vojta, u fil-fond wieħed mill-sodda fejn il-mara kienet seduta. Il-sigaretti bejn tagħha xufftejn rilaxxati irqiq duħħan blu fil-infiltrazzjoni bejn tagħha half-għajnejn magħluqa. Hi ħares lejn me bħallikieku kienu I familjarità qodma.
  
  
  Ċippa Cappola kien l-epitome tal-bniedem li riedu li tħares tletin sena iżgħar minn nnifsu. Ego tal-abjad tal-ħarir libsa ġakketta-dijanjosi toqba fuq l-ixkaffa. Ego tal-dawl vjola qmis b'aħmar skur monogram fuq il-kmiem kien l-uniku qawwi fuq il-post fil-griż tal-kamra. Ego vuċi kien biss bħala bla kulur. "Din is-sena l-wiżż tellgħu nofsinhar."
  
  
  "Huma ma jistgħux jibqgħu F'miami," qal.
  
  
  Jien ma naf li ħareġ b'dawn il-idiotic kodiċi kliem. Dawn għandhom jidhru jagħtix fil-għajn, iżda fl-istess ħin ma għandhomx ikunu xi ħaġa li jistgħu jiġu qal aċċidentalment. Cappola tatni dismissive ħarsa.
  
  
  Nick Carter, eh? Killmaster? Inti ma tistax-dehra ta ' l-jtaffu l-naf. Iżda tħallix me insult fil-quddiem tal-flimkien mal-president." Huwa indikat fil-mara. Mitzi Gardner. Forsi inti kont smajt tagħha.
  
  
  Smajt tagħha. Iżda dan ma kienx l-istrajk me bħala tipiċi tal-Mitzi. Mhux stupid biżżejjed. Skond l-informazzjoni tiegħi, hija kienet l-nurse ta'numru kbir ta'mafja-mexxejja, li erba ' minnhom kienu diġà mejta. Hija probabbilment tieħu l-kura ta ' l-kuntrabandu l-flus għalihom. Mafja pupi taħt lock u l-muftieħ għall-banek Żvizzeri. Din issa kienet tappartjeni għal Ċippa Cappola, 'grad għoli kriminali riedu fl-Istati Uniti. U dawn il-guy issa ħadem għall-AX.
  
  
  Cappola ma kien interessat fl-sigurtà nazzjonali. Ego-lealtà kien esklussiv għall-rumani tan-nazzjonijiet. Iżda ħaġa waħda kienet għall-żgur: huwa ma tridx l-Komunisti biex tieħu f'idejha l-każino, u għalhekk kien li l-Uem tal-vantaġġ għall-appoġġ Randolph Fleming. Ma Fleming fil-sarġ, Cappola tan-negozju fil-Grand Laclare jitkompla bla xkiel, l-istess kif kien fl-Ġenerali Hammond iż-żmien.
  
  
  Cappola indikat-presidenza, u aċċetta l-offerta. "Jien damned ferħan li kienu fuq il-pjan Fleming daħal. Jekk aħna jitilfu l-lilu, aħna kollha ir-riskju tagħna stess tal-ġilda. Imbagħad aħna ser tinsa dwar każinò tagħna, u l-Sawyer se jitilfu l-kollox."
  
  
  "Aħna ma jkunux tilfu l-ego tagħna s'issa," tiegħu mafioso miċħuda l-rapporti fil-midja. "Huwa l-president, u l-Colonel-Sengħa jgħid huwa ħażin."
  
  
  Immedjatament sel. "Għandek tkellem lill-Sengħa? Qal-uem, li int? Huwa waqa'l-kliem furiously.
  
  
  "Għaliex inti hekk rrabjata?"
  
  
  "Ridt għid-uem?"
  
  
  'Mhux tal-kors. Dak li għandek kontrih xorta waħda?
  
  
  Huwa poġġa l-idejn fuq il-presidenza u l-inklinata bil-ħerqa. "Karib-Sengħa ordnat l-ħtif ta'Fleming."
  
  
  Ont baqgħu newtrali. "Fejn ma din l-idea ġejjin mill, Capolla?"
  
  
  "Idea? Nafu. Taħseb biss AX jaf x'inhu għaddej? Għandna-bniedem fil-Kuba. Huwa simili li ma Castro." Huwa magħfus żewġ swaba flimkien. Jérôme trid Fleming b'mod permanenti jitneħħa.
  
  
  I ma kienx impressjonat. Tkun xi tkun l-informazzjoni Gordeev tal-Mogħoż għandu għall-istati uniti, din qatt ma jistgħu jegħlbu tagħna. Barra minn hekk, ma kienx tajjeb il-colonel tal-imġiba. Fleming kien fl-Istati Uniti. Jérôme imsejħa em lura.
  
  
  Cappola tbissem. 'Tisma' l-up. Filwaqt li Fleming kien fuq il-kontinent, Jérôme ma setgħux anke iġbed tiegħu kolp ta'stat bl-għajnuna tal-Russi. L-Amerikani se tibgħat Fleming fil fil-mument opportun għall-konfużjoni bejn l-affarijiet. U li jkunu ta'Sengħa tal-fluss. Iżda ma Fleming fl-udjenza fil-Kubani-ħabs, Jérôme jistgħu iblah-pubbliku li hu se rilaxx Fleming meta huwa jasal għall-enerġija. Huwa se tirnexxi, u li se tkun l-aħħar ħaġa li qatt ser tisma mill-Fleming."
  
  
  I dejjem jisimgħu xi ħaġa li ma immedjatament jidhru simili nonsense. Iżda I ma tkunx tixtieq li tkun dumbfounded mill-mobsters ' ġappuniż. Anke jekk dan huwa minnu, Jérôme-idejn kienu marbuta bil-miftuħ issa. Ma kien hemm l-interess, tliet ħoss qasira. Cappola qabża, aqra l-dubju fuq il-wiċċ, u qal li l-aħmar jekk mara:: "Ġejjin fuq, jirrilassaw. Kien bil-għaġla li toħroġ ta'l-uffiċċju.
  
  
  Mitzi Gardner saqajh u sospiżi-borża tagħha fuq l-ispalla tagħha. Hija ħadet l-ħin tagħha u ħares lejn me appraisingly u ftit teasingly. "Xi ħadd kellhom attakk tal-qalb fl-każinò," qalet flatly. "Kull darba fil-waqt, hemm rebbieħ kbir jew l-kbira jitlef." Agħlaq l-vuċi kien ftit maħnuq. "Ejja mmorru għal isuqu, għasel."
  
  
  "Il-kap tas-sigurtà dam off mal-mara? Jekk taħseb-Sengħa trid għall-ħtif Fleming, I d aħjar kun żgur hu li ma jaħdimx.
  
  
  Hi shrugged tagħha l-ispallejn. "Għad hemm in-nies fil-każinò. Fleming huwa assolutament sikur tal-lum. Hu l-irqad, u Em mhux se jkollhom jitilqu l-lukanda illejla. Barra minn hekk, I jkollhom xi ħaġa li tgħid inti u xi ħaġa li turi li inti." Hija qalet familjari li l-iswed footman,"Aħna ser jinżlu, Duka."
  
  
  Huwa tbissem b'mod wiesa'. Hu iħobb tagħha elf darba aktar minn għamilt. Il-buttuna huwa issa ppressata fetħet il-lift biswit l-każinò daħla, li ħa l-us għall-kantina tal-garaxx li jista'jakkomoda l-erba'karozzi. Ma kien hemm l-Volkswagen van u l-dawl vjola college girl. Konvenjenti għall-utenti li ma tridx ih li tkun tidher. I jafu xi ħaġa tagħha dwar dan.
  
  
  Hija tbissem wryly. "Il-lift wkoll tmur għall-Laqx appartament fuq is-saqaf. "Fejn huwa Fleming issa?"
  
  
  Qabbdet wara r-rota ta'l-college girl. Tagħha sel huwa li jmiss tagħha. Jaħbu fuq l-art sa l-nikbru madwar il-lukanda, " hi qalli. Jérôme se jgħidlek biex isegwu lilu jekk inti wera lilek innifsek fil-quddiem tal-klieb."
  
  
  Ħej kellha flimkien, il-kiri Ħej biża me, u tagħmel il-bank għall-istampa filwaqt li Mitzi ppressata il-buttuna. Azzar ifaqqas miftuħa. Hi mitfi il-magna u aħna saq bogħod. Matt echo minn barra qalli konna li tgħaddi l-kbira tal-garaxx. L-tajers creaked kif aħna aġġustat il-kantuniera fis-muntanji. Hi daru fuq il-boulevard u wara kilometru rilaxxati me madwar tiegħi ħabi-post. abbord tal-mess-aħħar il-lejl kien mimsuħa sa, u l-triq kienet kwiet mill-ġdid. Il-folla kienet marret.
  
  
  "Jérôme," qal. "Jekk Cappola kien id-dritt, għaliex ma huwa joqtlu Fleming? Għaliex ma hu tibgħat il-ego Kuba?"
  
  
  Hija ma nħarsu lejn me. "Ħadd ma jixtieq katavri. U l-għajxien Fleming xorta jistgħu jintużaw bħala oġġett tal-negozjati mar-Russja ."
  
  
  'Forsi. Tagħha wkoll nistaqsu-Sengħa għaliex trid tagħha li ssegwi l-lilu."
  
  
  Hi ħares lejn me fil-sorpriża. "Huwa diġà jwaqqa'aktar minn darba. Dan kollu miżgħuda dwar il-gun ma kienx inċident, tal-kors. Hu jixtieq inti minn hawn. Kemm-il darba inti verament bżonn li jiġi sfruttat fuq il-kapijiet li jduru fuq moħħok? '
  
  
  Hija kienet biex tpoġġi dan kollu fuq id-dahar tal-berner. Fleming kien sigur fil-Cappola tal-tifla, u issa kelli ħin biex jaħsbu affarijiet permezz. Nagħmel dan l-aħjar meta jien illaxkar. Għalhekk iddeċidejt li jirrilassaw.
  
  
  Aħna għadda mimmo-suq u l-palazz. Aktar il-bogħod l-għoljiet, huwa ra mwiegħra-fortizza li għandhom servew bħala ħabs fil-ġurnata. Il-kantina hija sħiħa tal-priġunieri politiċi. Maħmuġ-post. L-qodma tal-belt kienet mibnija fuq l-marda tal-għoljiet. It-triq naqas hemm. Mitzi sabuha diffiċli biex jimmanuvraw fl-karozza mimmo kif taħżen jilagħbu t-tfal u n-nisa li jġorru l-prodotti tal-merċa. Hawnhekk se ssib l-kulur vera u charm tal-gżira. Aħna ma tara l-ebda-turisti.
  
  
  Aħna għadda l-qadima tal-lukanda li kien fi stat ta disrepair. Dan id-dehra tas-sena. Il-meddiet ta'ħaxix maqtugħ huma meħud bil-ħaxix, u t-twieqi u l-twieqi huma telgħu abbord mal-plywood. Mitt sena ilu, kien lukanda tal-lussu.
  
  
  "Jien jippruvaw Poinciana," Mitzi qal. "Meta din kienet mibnija, din kienet l-aħjar tal-lukandi fl-Karibew. Issa huwa termite ġenna. Xi kultant l-ego tal-nemes għadu jintuża mill-muntanji fl-ibliet li kamp hemm meta dawn jeħtieġ li jkun qrib il-belt ."
  
  
  Xi affarijiet fuq il-tfajla kienu żbaljati. Hija ma ħoss bħal ġdid. Ma kien hemm l-edukazzjoni u l-intelliġenza fil-vuċi tagħha. U għall-sempliċi ta'flus kurrier, l-opinjoni tagħha għamlu differenza kbira fil-mafja. Dawn saħansitra qal ħej tiegħi reali ta'l-identità. Dan sar me kurjuż. I talab tagħha dwar dan. Hija mwieġba bil-Mona Lisa tbissima.
  
  
  Meta Ċippa kien imħasseb li kien jistgħu jitilfu l-każino, Davey imsejħa tagħha u talab ego li inti tibgħat hawnhekk li jiffrankaw il-jum."
  
  
  Davey? Davey Ed? Kien Ed wara l-ordnijiet minn dan il-flieles? Ħassejtni bħal I d ġiet mtaqqba taħt il-qadd. Kien Mitzi Gardner MANNARA aġent? Kien Ed tilgħab logħba tiegħu mill-ġdid u l-kiri me figura l-affarijiet għalija nnifsi mill-ġdid? "L-għasel," qal, " jien ħafna fond ta'ritratti, iżda li l-infern int?"
  
  
  Hi wieġeb tiegħi corkscrew-kwistjoni fil-rewmatiżmu. "Dak li l-kappell għandhom I jilbsu għalik?"
  
  
  Hu ħa taħt nifs tiegħu. "I d pjuttost inti qatra minnhom kollha."
  
  
  Hija ma jitilfu l-kunfidenza tagħha. 'Int xortik tajba. Il-ħin huwa kważi hawn."
  
  
  Aħna issa kienu sewqan permezz żona miftuħa mal-dens taħwida-veġetazzjoni. Imbagħad kien hemm taz-zokkor tal-kannamieli-pjanuri u ż-żgħar pjantaġġuni tal-banana. Hija qaltli dwar il-tibdil tal-ekonomija taż-żona. Il-banana kienu aktar profittabbli milli taz-zokkor tal-kannamieli. Huma msejħa huwa aħdar tad-deheb. Laħam, qronfol, it-turkija, u jfuħ tonka fażola kienu wkoll isir aktar attraenti li jikbru. Hija qalet li Agħlaq kellhom tagħha stess żgħar pjantazzjoni fuq l-naħa l-oħra tal-gżira.
  
  
  It-triq ma kienx dritta fil-livelli kollha. Hi mixi tul il-kosta għall-waqt, imbagħad avviċinat-muntanji li miġbud bħal linja permezz tal-ċentru tal-gżira. Meta aħna tax-xellug l-pjantaġġuni, l-żona saret m fuq il-naħa tal-punent, u min-naħa l-oħra I raw fil-fond canyon meħud bil-siġar u l-pjanti. Aħna kienu madwar għaxar mili barra mill-belt meta Mitzi biddel il-tqil tal-karozzi off l-awtostrada fuq il-pajjiż tat-toroq, segwit għal nofs mil, iżda imbagħad jitwaqqaf fil-laguna.
  
  
  Hi mitfi l-magna, bdiet tagħha isturdament tħaffir u fetħet il-bibien. Huwa sib l-isfel għall-mument li jeżaminaw il-għan. Għall-blu skur-ilma, dwar mili'l bogħod, inti tista'tara l-lukanda kollu qasam, u l-art hemm żdied b'mod qawwi, u inti xorta tista ara traċċi ta ' l-qodma fortizza.
  
  
  U l-opinjoni tal-ħlasijiet bl-dritt quddiem me kien saħansitra aħjar. Mitzi telaq kollu tagħha ħwejjeġ u dam biex & nb. Hi daru u xejru fil me invitingly. Iżda I ma kellhomx bżonn it-tieni ħjiel. Huwa malajr undressed u segwiti tagħha.
  
  
  Kien hemm biss dawl attività fuq barra, u l-ilma kien kważi sħun. L-girl swam bil-veloċi, bla xkiel-mozzjoni, u kien biss maqbuda mill-tagħha'l bogħod mill-kosta. Ma tistax toqgħod tagħha, iżda konna & nb. Ġilda tagħha ħass artab. Ippruvajt iġbed tagħha stabbiliti permezz tagħha l-ġenbejn, iżda hi tefgħu lilha nfisha tad-dahar u l-palestina madwar me. L-ebda waħda madwar l-istati uniti kienet pjuttost lesta meta hi b'wiċċ, ffirmati, u fejn lura fis-me. Hemm xejn li jżommu lill fil-fond, iżda aħna ma bżonn. Hija kienet sabiħ ħafna.
  
  
  Meta kien fuq, hi b'wiċċ. I swam sa tagħha u aħna mistrieħa. Tagħha waqa ' f'daqqa fil-kalma sħun & nb. I ma l-avviż sakemm tiegħi fil-mira niżel u mitfugħin fil-ilma mielaħ sħun.
  
  
  L-girl kienet marret. I ħares lura u raw li hija kienet diġà fuq il-bajja. Fuq tagħha fiż-żaqq, fuq sfond kannella tal-ramel abjad. Tagħha, innutat li inti mhux se tara l-qasma tagħha fuq il-għawm. Huwa swam il-bajja, kien falliment isfel li jmiss tagħha, u marru lura għall-irqad. S'issa, huwa mhux biss tiegħi trasmissjoni tal-tagħha maħnuq vuċi. "Għodwa t-tajba, Carter. Inti jkunu waslu biex jilħqu l-alleat.
  
  
  Fetaħ għajnejh u raw li l-xemx kienet diġà qed fil-punent. Ma kien hemm l-ebda wieħed fil-vista fuq il-bajja. Ftit krema u l-lottijiet tal-ramel. Imbagħad hija indikat għal promontorju madwar l-ilma. Xi ħaġa avviċinat-istati uniti fuq l-ilma, iżda ma kienx-dgħajsa.
  
  
  Ħares bħal tal-bniedem-figura. Huwa blinked, ħadlu kap tiegħu, u eżamina mill-ġdid. Kien għadu hemm. Tliet mija metru'l bogħod, u fil-post fejn huwa nnotat li kien impossibbli li toqgħod hawn, raġel ħareġ. Hija kienet tall, rqiqa, u liebsa fit-libsa l-bajda li fluttered bħal fann. Huwa avviċinat us ma stately iżda determinati l-approċċ. Kien inkredibbli.
  
  
  Il-tfajla li jmiss lili saqajh u xejru. Hi lebsin il-papà. Kont naf li kienet alluċinazzjoni. Ċertament, l-ilma kien mielħa u daq bħall-ġulepp, iżda huwa kważi kalma meta waqa'rieqda fiha.
  
  
  Il-bniedem kienet jkollna aktar mill-qrib. Madwar għaxar-saqajn mill-kosta, huwa telgħet tiegħu libsa, mitfugħin fil-ilma sa tiegħu l-koxox, u reġa'żdied, viċin il-kosta. I l-ħsieb kien madwar sitt-saqajn tall. Kien qodma, bil fit-daqna u l-abjad tal-xagħar. Kien rqiqa, iżda wiry.
  
  
  Ont kien seduta mikxufa fuq il-ramel, tluq fl-għajnejn skur u wiesgħa tal-ħalq, smiling fil-Mitzi Gardner. Hija kienet seduta li jmiss me, u huwa ħa l-naħa tagħha mal-swaba li jistgħu jkunu laħqu għal basketball, bil-mod, bħallikieku kienu l-bajd. Hija qalet ftit kliem li l-uem fi l-lingwa I ma jirrikonoxxu, u li beda jidħaq. Hi ħares lejn me u qal: "Dan huwa Noè Nick. Hu kien hawn aktar minn xi ħadd ma tiftakar. Hu wkoll opponent tal-komunista missili fuq il-gżira."
  
  
  L ltqajna. X'jista'huwa għamlu tagħha?
  
  
  Noè ħares lejn me bir-reqqa, imbagħad ħadlu-naħa tiegħi. Minjiera kompletament sparixxew fi l-ego tal-palm, iżda huwa mbuttat tiegħi Rivnenskaya naħa biss biżżejjed biex jispiraw l-onestà u l-fiduċja. Huwa jintmess-laħam tagħha, sħun, bil-demm ġewwa, ħaj.
  
  
  "Jiena tassew jammiraw inti, is-Sur Carter. Huwa kien distint British l-aċċent, u l-vuċi li huwa seta growl jekk ried. "Mitzi qaltli dwar jilħqu l-atti, li kkonsolidati fidi tiegħi fil-għalik."
  
  
  Huwa jinbela dan. "Il-fidi tiegħek lili?" "Mill-inqas jien xorta tagħmel dak I jista. Nibża'int jkabbar iż-żejjed ħafna.
  
  
  Huwa ħares lejn Mitzi. Hemm kellhom jiġu rabta mill-qrib bejn l-minnhom. Ovvjament, madwar ir-rigward, l-ħbiberija u l-fehim. Imbagħad huwa mdawwar l-attenzjoni tiegħu lura lill me.
  
  
  "Jien għandu jagħmel apoloġija, is-Sur Carter. Mitzi talbitha biex iġġib hawn qabel ma ltqajna wisq okkupata mal-xogħol tiegħek. Sfortunatament, hemm problema hawn ." Hu indikat il-muntanji. "Irrid'tiġi marda serja. Ma nistax tissospendi d-dritt li issa, iżda ħsibt li għandhom mill-inqas jissodisfaw inti u l-wegħda tiegħi għajnuna jekk għandek bżonn. Nispera li inti se żżur lili mill-ġdid."
  
  
  Huwa inklinata isfel, kienet l-tifla earlobe, nodded fil me, lura għall - & nb, telgħet-libsa, u sparixxew biss kif kien ġejjin.
  
  
  Kien jaraw lilu. Mitzi giggled. "Dak ix-xellug tal tiegħek kwiet? Naħseb li raw il-ghost.
  
  
  Huwa enfasizza li l-ghost. 'Kif...?'
  
  
  Hi saret serji, ħares lejn me għall-mument, u qal: "Ma tistax titlob wisq, Nick. L-verament jidhru affarijiet inkredibbli magħhom nemes ġew issodisfati dan il-bniedem. Inti se esperjenza wisq. Issa għandna d aħjar jiksbu lura għall-Fleming qabel kien iqum u ma tridx tieħu jimxu."
  
  
  Kif hi lebsin, huwa beda jħares lura lejn l-tall skur, figura li kellhom f'daqqa sparixxa mill-blat fil-qiegħ tal-promontorju-għoljiet. "Għidli aktar dwar ħabib tiegħek," huwa talab tagħha.
  
  
  Hi shrugged kannella ta ' l-ispalla.
  
  
  "Aħseb dwar dak I qallek. Kun ippreparat għal sorpriżi. Noè jistgħu jagħtuk ħafna madwar minnhom, u jien ċert I ma semgħu jew tidher kollha tal-minnhom għadhom."
  
  
  Hi dam qabel me għall-karozzi. Meta missierha ltqajna fil, il-magna kienet enormi. Qabel l-I magħluq il-bieb fuq tagħha, hija żiedet fuq l-aċċeleratur u aħna saq fil-veloċità sħiħa tul il-korsa lura għall-triq.
  
  
  Huwa ma jgħidulna għal minuta li dan Noè guy kellhom speċjali maġija. I maħsub biss kien ferm intelliġenti u l-sengħa. "Huwa hu hermit?" Mitzi talab tagħha. Xejn iżda li. Huwa l-mexxej tal-akbar ta'aktar minn mitt in-nies. Dawn jgħixu fil-fortizza qadima. Hu jgħid li l-ego, in-nies stabbilita hawn ftit mijiet ta'snin ilu, allura l-iskjavi manifestazzjonijiet. Flimkien, huwa kategorizzati-grupp. Dawn jistgħu jiġu kullimkien fl-azzjoni u int mhux se tkun tista'tara ih jekk dawn ma jridux."
  
  
  "Kif kont taf li l-ego?"
  
  
  Hi pursed tagħha xufftejn u ħares lejn me.
  
  
  "Kien ukoll ħafna stramba. Ont kien f'wiċċ l-ilma fil-laguna meta huwa f'daqqa niżlet li tagħti me messaġġ. Laqx ' assistent fil-każinò kien maqtula, u l-Chip talab tagħha biex tgħaddiha lil F'miami. Dan guy nqatel fil-għaxar minuti aħħar tliet. Noè qalli fil-kwart-aħħar tliet.
  
  
  Kien aktar faċli li l-mod. Mill-inqas kelli xi solidi-art taħt saqajn tiegħi issa. "Il-dead-tanbur," I beda jidħaq. "Tat-telefon fl-azzjoni".
  
  
  'Probabbilment. Iżda aktar tard, hi kienet tidher waħda kuljum fejqan ħafna morda mara mal-baħar. Huwa qal li kien tagħha ħamiem. Hi kienet xorta, u issa huwa jkollna aħjar ."
  
  
  Kap tiegħi tingled. Il-tfajla li jmiss lili kienet qawwija biżżejjed biex jgħix fl-dinja ħarxa tal-mafja. Biex tagħmel dan, inti hemm bżonn li jkollok prattiċi attitudni għal kollox. Issa hi kien jitkellem dwar il-baħar u l-maġija sewda bħala jekk hi maħsub fil-minnhom. I ma jitolbux tagħha aktar mistoqsijiet.
  
  
  Aħna saq fis-silenzju għal ħames minuti. F'daqqa waħda kien hemm l-iswed bniedem fin-nofs tat-triq. Huwa motioned għalina biex tieqaf. Mitzi naqas u fetaħ il-tieqa. Huwa deher flustered; hi talbet lill-ego xi ħaġa fl-djalett lokali, u huwa ħadlu kap tiegħu. Mingħajr ma tgħid kelma lill-istati uniti, Mitzi sostnuti, jdur madwar, u aċċelerata.
  
  
  "Noè staqsa dwar għalina," hija qalet. "Ma kien hemm l-għaġla. Xi ħaġa kien ser jiġri, iżda huwa ma jgħidu x'inhuma.
  
  
  Huwa ħares lejn Mitzi u mbagħad lura lejn il-messaġġier. It-triq kienet abbandunat. Meta aħna jiddawru li jmiss signpost, it-triq kienet ħażina ħafna. Għandna bżonn ta'Bot faċilment tegħleb l-ostakli. I titwaqqaf il-half-mod fil-quddiem tal-kbira pothole fit-triq.
  
  
  "Irridu nibqgħu għaddejjin," Mitzi qal.
  
  
  Inti ma tkunx sejħa-mixi. Aħna telgħu l-siġar bħal muntanji-mogħoż sakemm aħna fl-aħħar nett laħqu l-għoli tal-ħajt mibnija madwar il-shale. Il-fortizza okkupat il kollu cape u ħares samma. Meta aħna għadda mill-bieb, l-bitħa l-ħitan saru wkoll tal-lavanja. Bini tal-ġebel kienu mibnija kontra dan, xi mwiegħra u oħrajn fl-kondizzjoni eċċellenti. Ih soqfa serviet bħala pjattaforma għall-ħajt. In-nies miġbura madwar l-impożizzjoni iċ-ċifra tal-Tony rebaħ. Dawn kellhom l-dlam uċuħ ta'l-Amerikani Nattivi. L-irġiel libes biss loincloth, filwaqt li l-nisa libes qasir ikkulurit dbielet. Kulħadd kien silenzjuża, il-burdata kien batuti.
  
  
  Kif dħalna, Noè ħareġ għall-us. Ego tal-wiċċ kien skura, iżda l-ego demeanor baqgħu kburi u dinjituż.
  
  
  Kien kiser l-aħbarijiet għall-us mingħajr jitkellmu l-għajn. Dr. Fleming sfat maħtufa. Ċippa Cappola miet jippruvaw għall-prevenzjoni. Jérôme ħadet f'idejha l-lukanda. Bastimenti tal-krużis huma l-evakwazzjoni ta'l-Amerikani u l-Ewropej."
  
  
  I talab tagħha, " Fejn Tara Sawyer minn?"
  
  
  Ma kienx sa l-aktar tard li dawned me fejn l-informazzjoni tagħha kien li ġejjin mill. Iżda matul tagħna siekta college girl isuqu, hi ma tisma l-dead-tanbur sodisfazzjon fil-livelli kollha.
  
  
  Il-messaġġ ma jgħidu xi ħaġa dwar tagħha, " Noè qalli. Fi kwalunkwe każ, il-messaġġ li kien hemm. Għalhekk, huwa ma bbażatx ruħha biss fuq l-viżjonijiet. "Kif kont taf dan kollu?"
  
  
  Huwa beda jħares lejn l-nies madwar lilu, u raw li l-ego tal-ħalq kien muskolu bil-ħerqa. "Jekk jogħġbok ma dubju me, is-Sur Carter. Mhux biżżejjed ħin. Dr. Fleming qed jinżamm fil-ġwienaħ taħt il-qodma fortizza, u l-Ego jeħtieġ li jiġu ffrankati. Miss tiegħek Sawyer kien probabbilment mibgħuta dar dwar wieħed mill-bastimenti.
  
  
  "Jidher probabbli li me. Ma naħsibx-Sengħa jkollhom ħalli tagħha tmur jekk huwa jista jkollu li saret tagħha għall-fidwa."
  
  
  "Dan huwa argument. Iżda dan mhux kollox. Id-deskrizzjonijiet ta'l-tnejn inti kienu mqassma, u għaxart elef dollaru ġew offruti għall-qbid tiegħek.
  
  
  Hu ħa minn ħsejjes għolja. "Hekk kif jien dwar li tagħmel ftit dawra, l-sema jinżel."
  
  
  "Ferħan inti ssir li dawra," Noè ikkummenta. "Inkella, inti d jkun mejjet sa issa." Mill-inqas issa inti tista ġlieda lura."
  
  
  "Jien tixtieq aktar tagħmel xi ħaġa," I qablu. Tagħha, ħares lejn l-tifla. 'Jibqgħu hawn. Int sikur hawn. Tagħha beru inti għandek karrozza."
  
  
  "Aħna" aħna qed jilqgħu. Ma tafx il-qasam. Naf tagħha, u jien xorta jkollhom xogħol li tagħmel." Ma kien hemm l-metalliku nota fil-vuċi tagħha li x'jifhem fuq il-kwalitajiet tal-karattru li kien kiseb tagħha post fil-mafja fraternità.
  
  
  "Hi id-dritt," Noè qal. "Inti ma tistax tmur lura lejn il-Port ta'Spanja mill-triq tal-kosta. Inti ser ikollok tmur permezz tal-muntanji, u allura inti ser ikunu jistgħu jużaw kwalunkwe għajnuna inti tista'tikseb." Hu indikat fit-tul tas-swaba fil waħda ta'xaħam, fid-dlam-bniedem, allura l-oħra. "Pants, qmis. Għaġla up. Int ġejjin miegħi."
  
  
  I ma bħal dan. Kif jistgħu l-I kun żgur li Tony tal-istorja kien veru? U li għandu bżonn dan il-skorta fuq vjaġġ li Alla jaf kif se aħħar? Iżda kelli l-ebda għażla. Noè u l-Ego nies magħmula il-maġġoranza, u anki Mitzi naħat mal-Tony rebaħ. Għalhekk l-I qabel, mill-inqas għal issa. Mill-ħin aħna qbilna li l-college girl, il-koppja kien hemm, wisq, grinning. Gwidi tagħna issa kienu liebes ta ' l-irkoppa-tul tal-qoton qliezet u l-abjad tal-shirts ma rrumblati-up twal. Huma kellhom b'machetes moħbija fil-ċinturini tagħhom.
  
  
  Huma għandhom din il-logħba minn wara.
  
  
  Ma kien hemm imkien biex naħa, u l-Mitzi kellhom imbotta l-karozza u lura għal ħames minuti sakemm aħna kienu fl-aħħar nett kapaċi tikseb l-għoljiet. It-triq prinċipali kien diġà ħażin, u dan kien wieħed terribbli. Konna tas-sewqan fil-irkaptu baxx minn dak li dehru bħall-ġobon Żvizzeru mal-toqob fil, u għall-agħar, aħna spiċċaw fuq l-irdum fuq l-naħa l-oħra tal-linja. Aħna mdawrin u segwiti dejqa-triq li wasslet bil-mod ' l isfel. Il-karozza fuq naħa waħda-biċċa l-mountainside, u fuq l-oħra tagħha tluq fis-rocket ta'lanqas tista-fond. Huwa ma jgħidu xi ħaġa, sabiex ma telfux Mitzi. Huwa jista ' konċentrat aħjar fuq is-sewqan.
  
  
  Wara ftit kilometri ta'dawn id-diffikultajiet, aħna saq permezz tal-arbuxxelli mill-ġdid, u l-I kien kapaċi biex tieħu n-nifs liberament mill-ġdid. "Sabiex inti tkun taf il-mod," Mitzi qal tagħha. "Kif nikbru fl-Sengħa tal-ġwienaħ?"
  
  
  Hi ħadlu-kap tagħha. "Aħna għandna biex issir taf xi ħaġa dwar din l-ewwel. L-ewwel għandna bżonn biex tmur li l-qodma tal-lukanda li hija wriet inti fuq il-mod li l-ewwel laqgħa mal-Nov. Hemm aħna jistgħu jiżviluppaw il-pjanijiet tagħna ."
  
  
  Kien jkollna skur meta aħna fl-aħħar ħareġ fuq triq wiesgħa biżżejjed għal college girl. Nistgħu naraw id-dwal permezz tal-veġetazzjoni hawn taħt. Għalhekk, konna mhux'il bogħod mill-belt. Mitzi daru fuq il-fanali ta'quddiem biex toħroġ fit-triq.
  
  
  Raġġ tal-dawl illuminati l-uniformi-bniedem. Hu indikat pistola tal-istati uniti. L-girl immedjatament naqas l-isfel, poġġi l-karozza fir-reverse, u mgħaġġla mill-ġdid. Tagħha istintivament jdur madwar. L-taillights maqbuda ieħor suldat li kellhom biss mdawwar tiegħu xkubetta up. Qabel l-ego senter kien għoli biżżejjed biex tolqot xi ħadd madwarna, l-Luger sparati. Fl-istess ħin, il-windskrin kien imkisser. Ma kien hemm l-lott tal-shrapnel fuq Mitzi, iżda hi miżmuma is-sewqan. Hija kienet maqtul permezz tal-lok fejn il-windshield użata jkun, u l-suldat fl-quddiem tal-karozza naqas.
  
  
  Mitzi waqqaf il-karozza, u kelli ħin biex jiċċekkjaw gwidi tagħna. L-ebda wieħed minnhom kienu l-ħsara. Dawn kienu indivja fid-dahar sedili, u issa huma kienu bir-reqqa jkollna sa mill-ġdid. I marru biex jagħti ħarsa mill-qrib lejn l-jippreżenta Colonel-Sengħa kienu mogħtija lilna. Żewġ suldati kienu maqtula. IH ħa tagħha uniformi u l-armi u tefgħu minnhom fil-pubbliku. Tony Mhux tal-irġiel qabad guns tagħhom. I qal tagħha. "Inti tista jimmaniġġjaw dan?"
  
  
  Huma setgħu. Dawn serva bħala l-palazz l-gwardjani meta Fleming kien il-president. Forsi someday aħna se jkunu jistgħu jużaw dan l-għarfien. Għalissa, huwa li jinżammu l-armi tiegħu nnifsu, u ordnat l-tnejn minnhom jkaxkru l-kadavri fil-arbuxxelli, fejn dawn jinsabu bil-kwiet sakemm xi bil-ġuħ bhejjem deher.
  
  
  Fi kwalunkwe każ, it-triq l-imblokk wera li l-informazzjoni Tony kellhom mhux kienet korretta. Dan il-bniedem qodma kellhom aktar tiegħu twal minn hi kkurata li jammettu. Sabiex-Sengħa kien responsabbli, Noè qal. Kien wasal iż-żmien li wieħed jaħseb tal-mod ħieles Fleming. Tony-awtorità tal-wkoll tatni aktar fiduċja tiegħi fil-ego-ħbieb. Wara kollox, huma introdotti infushom, u issa li l-ħadthom wrew li jistgħu jimmaniġġjaw l-armi, huma xorta waħda jistgħu jkunu utli.
  
  
  Aħna kellu l-ebda inkwiet jkollna l-lukanda, u Mitzi pparkjati il-karozza fil-abbandunati jitfa wara l-bini. Minn hemm, aħna marru għall-mwiegħra lobbying. Il-riħa tal-moffa u l-taħsir tal-injam kkompetew għall-supremazija. Gwidi tagħna wassalna sa l-creaking-taraġ għall-kċina. Dan kien l-kbira tal-kċina mal-ixkafef flimkien ħajt wieħed u worktable fin-nofs. Aħna ma kinux waħdu. Xemgħa kien ħruq fuq il-mejda, u l-tlieta l-irġiel kienu tiekol iguana, lokali ħelwa li saru fl-istonku tiegħi growl.
  
  
  Imbagħad, bil-żewġ l-irġiel u l-żewġ gwidi excitedly iċ-chat mat-tliet nattivi, aħna fl-aħħar ġew jistgħu jieklu. Meta tiegħi brutal-ġuħ kienet sodisfatta, il-felt ftit inqas bħal i-i fuq il-ħabel ta'sorpriżi u d-diffikultajiet. Il-platt tiegħi kien għadu nofs sħiħ meta l-tliet nattivi tax-xellug. Huwa kien kuntent li tara minnhom imorru. Għandna bżonn għall-ħidma tagħna tattiċi, u jien ma tħoss bħal mingħajr invit-parti.
  
  
  Noè tatni l-ismijiet tal-gwidi tagħna, iżda peress li ma kontx naf il-lingwa, ih nesa dan. Niftakar biss minħabba li kien twil u kellhom ħafna hawnhekk. Madankollu, nu ma riditx li jiksru l-liġi tagħha mill biss ssejjaħ ih Tom jew Harry, u għalhekk huwa spjegat l-problema tiegħu tagħha u talab ih għall-opinjoni tiegħu.
  
  
  Il-messaġġ tal-żewġ l-qima u qal: "Inti tista sejħa me Lambie." Huwa evidenti li solida "erba'".
  
  
  Mitzi qal fil-widnejn tiegħi, " Lambie. dan huwa l-kbira zalzett. Dawn jieklu ego-laħam biex iżidu l-qawwa tagħhom."
  
  
  Nen għandu l-istil, " I tbissem. "Il-prezz ta'ħafna nies hija aħjar minn, per eżempju, l-isem tiegħi huwa N3. U inti?"Tagħha, ħares lejn in-numru tnejn.
  
  
  Hija tbissem b'mod wiesa'. Militari tal-persunal.'
  
  
  "Qasir biżżejjed," I qablu. 'Xi jfisser dan?'
  
  
  Huwa beda jidħaq mill-ġdid. "L-għasafar tal-priża. Perikolużi ħafna.'
  
  
  'Eċċellenti.'Ih iħobb tagħha. Dawn jistgħu jkunu tliet dwar il-prospett tal-ġlieda kontra l kollu tal-Grand Laclair-armata. Forsi aħna xorta kellhom ċans żgħir.
  
  
  "Inti tifhem li għandna bżonn Dr. Fleming. Jiksbu Fleming mill-ħabs għal dejjem. Iżda l-ewwel jeħtieġ li naslu s'hemm. Ħadd ma madwar inti tkun taf xi ħaġa dwar il-rotot ta'salvataġġ, bħall-mini li l-priġunieri jista'jkollhom imħaffra fil-passat?
  
  
  Rewmatiżmu kien negattiv. Ma kien hemm l-wieħed. Dejjaq wisq biex iddur u wisq wieqaf jitkaxkru lura fiċ-ċellola. Fejn it-toqba kienet fetħet, ma kien hemm l-issa bieb tal-ħadid. Madwar mill tagħha, il-jibqax-kranju tal-bniedem sfortunat li kienet għamlet aħħar tentattiv wieħed li jaħarbu xorta jistabbilixxu. Kien żmien twil ilu. Għalhekk għandna naħdmu fuq il-istint imsaren, u li ħafna drabi jirriżulta li jkun mdemmija. I qal tagħha dak ħsibt dwar dan. "Fejn taħseb li inti tixtieq li tibda?"
  
  
  Oni Aryans ħass - € l-ispallejn. I qal li għall-tnejn minnhom. "Jekk Fleming imut, għalhekk se aħna. Jérôme trid tibni rokit istazzjon fuq il-pjaneta tagħna. Aħna se ġlieda, iżda aħna ma jkollhomx biżżejjed l-irġiel u armi li tieqaf ego."
  
  
  Bdejt predisposizzjoni il-koppja aktar u aktar. Ih-età kien diffiċli li aqta, iżda ih-ġilda kienet mingħajr xkiel u ih koordinazzjoni kien multa. Huma mxew mal-grazzja ta'tigri. Hu indikat il-uniformi. 'Tpoġġi din l-fuq. Inti se jkollhom ir-rwol tal-suldati. Inti kont jinqabad Mitzi u me, u int ser tieħu-istati uniti biex il-fortizza. Inti ser jgħidu-Sengħa ordnat us maqful fuq Fleming tal-kameras diġitali.
  
  
  L-tifla l-għajnejn naqas għal mument. I ma simili ir-riskju tal-ħajja tagħha, iżda tagħna "- mossa" kienu jkunu iktar konvinċenti jekk hi kien hemm wisq.
  
  
  L-militari u l-Lambie telaq tagħhom shirts u qliezet, eżita tagħhom loincloths għall-mument, imbagħad shyly jdur madwar u telaq tagħhom ih wisq. Tnejn minnhom libes owang, għall-battalja amulets fuq ċinturini tagħhom, madwar tagħhom rashom. Żgur, l-armi kienu utli, iżda forsi dawn ħasbu li ma iweġġgħu li jkollhom ftit protezzjoni żejda. Dawn jitqiegħdu fuq l-armata doppjetti fuq amulets tagħhom, jitqiegħdu fuq qliezet, u jekk dawn kienu jafu konna lesti li jmorru.
  
  
  Mitzi kien is-sewqan. Tagħha sel kien li jmiss tagħha, u l-żewġ ta'nies tas-sengħa tagħna kienu seduta fid-dahar, bil-ponta tal-pistoli fil-tagħna rashom. Fuq il-mod biex il-fortizza, l-girl magħmula l-aktar tal-triq qasir. Il-toroq kienu sorprendenti vojt. Kulħadd qagħdu ġewwa u tinżamm il-purtieri magħluqin. L-ħwienet kienu skur u l-awtoritajiet telgħu abbord sa mill-looters. Il-Port ta'Spanja kienet f'daqqa waħda skur tal-belt, differenti ħafna mill-gost tal-lejl ta ' qabel.
  
  
  Il-fortizza kien jinsab fuq baxx-għoljiet. Il-green lawn quddiem minnu ma l-almu tagħha biex tagħmilha tħares l-ambjent, iżda li l-effett kien introduzzjoni mill-ilqugħ tal-ħadid madwar lilu u l-lob mmuntat fiċ-ċentru tal-lawn. Ipparkjar quddiem il-bieb ma tistax tagħmel il-post aktar komda.
  
  
  Kapralov u l-żewġ suldati ra tagħna id-dwal u l-mblukkat it-triq, guns miġbuda. Mitzi naqas u waqafx ftit saqajn quddiem minnhom. Wara me, Lambie exclaimed, " Kapralov, ejja mmorru u tara dak li konna ltqajna. Xaħam tal-qbid! Huwa imbuttat me quddiem il-geddum tal-gun tiegħu u l-qima b'entużjażmu.
  
  
  Kapralov b'kawtela. Il-lukanda-ewwel għandha tħares lejn dan. L-apparati elettriċi li jaħdmu maqsuma storja ta'suċċess dwar kif kisbu l-istati uniti u l-insormontabbli-isfidi li kellhom biex jingħelbu. Kapralov kien impressjonat. Meta dawn lest l-istorja tagħhom, huwa bil-mod qajmu l-azzarin u bil-ponta fil me.
  
  
  Il-ħajja tiegħi naqas. Ma kienx jisparaw Mitzi. Kien ċert minnha. Agħlaq dawn ikunu jistgħu jieħdu bail jew fidwa. Iżda dak li Jérôme kien ippjanat għalija kien kompletament differenti. Kapralov tax-xellug me fid-dlam għall-mument, tħares lejn me permezz tal-viżiera. Imbagħad huwa barked kmand. L-suldati approvat it-triq. Kapralov ltqajna fil-karozzi u ordnat Mitzi li tmur għall-fortizza. Kien griż tal-bini. L-ebda-twieqi u l-bieb wieħed biss fin-nofs, bħal ħalq miftuħ. Kien hemm anke l-injam-ilsien teħel barra minnha. Mitzi kienet waqfet u pparkjati fil-miksija bil-lott tal-parkeġġ, u issa huwa tista'tara li l-injam-ilsien kien drawbridge fuq moat fil-fond. Ma kien hemm l-ħaxix ħażin jikber fl-nen issa, iżda tul iż-żmien ilu ma kien hemm l-kju ta'skjavi seduta hawn. tferra l-ilma matul tagħha ego permezz tagħha l-ilbies. Kull attakkant kienu jiddependu fuq wetsuit. Suldat kien bil-wieqfa fil-nofs tal-pont, u ż-żona kollha kien illuminat bid-qawwi jioka. Kapralov marru. "Jieħdu ih I filwaqt li jżommu li guy barra."
  
  
  I kien imbuttat madwar l-karozzi. Mitzi ltqajna fuq il-naħa l-oħra. L-militari u l-Lambie kellhom guns tagħhom bi tqila biex dahar tagħna. Kapralov gloated ftit aktar u marru ġewwa. Ftit minuti wara, huwa waslu mill-ġdid, flimkien ma'huwa. Il-suldat fuq il-pont tal-materja prima laqa', u l-istudenti l-ġodda tal-demeanor qalli li huwa kien responsabbli minn hawnhekk.
  
  
  Kapralov f'kollaborazzjoni okkupata-ġesti sa l-uffiċjal tal-imsikkta ego bil-ġest. Mill-istilel tagħha fl-ego-għajnejn, huwa jista'aqta li rebħu l-premju jekk din kienet reali tal-qbid.
  
  
  Lambie irrimarka, " l-Ordnijiet mill-Colonel. Dawn iż-żewġ għandhom jiġu maqful, magħruf ukoll bħala-kameras diġitali, biss bħal Fleming. Tara, l-għasafar maqbuda huma flimkien.
  
  
  "I ara," l-huwa qal ftit. "Jieħdu ih l-guardhouse."
  
  
  Huwa mdawwar, u konna mġiegħla segwi jistabbilixxi lilu-ġebel tal-kuritur li mtenni eerily. Ħmar il-lejl reali għal dawk li jbatu mill-claustrophobia. Fil-guardhouse, il huwa wera li għandna-tfittxija.
  
  
  L-militari malajr qal, " konna diġà mfittxija ih, Huwa. Dawn huma mija fil-mija pur."
  
  
  Il huwa chuckled, " tajba Ħafna.'"Nick Carter, ma jkunx hu? "Perikolużi ħafna," qal il-Colonel. Iżda jien naħseb li l-snien tiegħek se jkun miġbud ' il barra illejla."
  
  
  Huwa shrugged u ppruvaw dehra ta megħluba-kelb. Issa huwa mdawwar-attenzjoni tiegħu għall-Mitzi. Anki ma tiċrit fl-għajnejn tagħha u cowering bħal par-qtates, hi xorta kien min jara. Forsi l-uem xtaqu dan meta hija kienet ftit sottomessi. Għall-mument, ġenbejn tagħha jixxengel u lura, u hu titneħħa il-geddum tagħha ma'wieħed mill-saba'.
  
  
  L-colonel tgħid inti qed jiswew ħafna li l-konsorzju. Li jkunu jridu jħallsu biex jiksbu inti lura. Nafu li". Mitzi ħares aktar imwerwer, clapping naħa tagħha fuq tagħha ħalq u krib. "Jekk jogħġbok, sinjur, m'għandekx tibgħat me li minnhom. Dawn se joqtlu me."
  
  
  Huwa għolla l-għajnejn. "Jekk inti imħabba ih tant, għaliex jagħmlu dan?"
  
  
  Hi daqsxejn xufftejn tagħha għall-mument, imbagħad, kemm jekk kienet taf il huwa jkunu jistgħu jagħmlu tagħha talk, hi whispered, " jien ma nafx.: "I meħtieġa biex tressaq xi flus x'imkien. Iżda l-ego ma jagħti dan. Issa, hemm sinjali dollaru fil-ego skur tal-għajnejn. Alla, huwa kien ta'l-immaġinazzjoni. Hu absurdly paċenzja. "Fejn huma dawn il-dollaru issa?" Hi f'daqqa waħda ħares tama. "Kapaċi turi li inti fejn ... Jekk inti ejja mmorru, jien ser ..."
  
  
  Ego tidħaq kien pjaċevoli.
  
  
  "Inti tixtieq ħafna, għasel. Kif għall-Carter, jekk I d mitlufa tagħha ego, il-colonel jkollhom enormi tiegħi me minflok. Hu titneħħa l-ispallejn tiegħu. "Għal xi raġuni, hu fil-fatt il-ħsieb dwar dan il-bniedem hawn."
  
  
  L-girl jingħorok-idejn tagħha flimkien, li saret tagħha ih l-uem, u daħal ħmar sa lilu, sottomessi u qajjem fil kull pass.
  
  
  "Biss tagħha, imbagħad?" Biss inti u l-lilu?
  
  
  Mhux kien viżibbli fuq il-wiċċ tiegħu. Mingħajr ma tieħu l-għajnejn tiegħu off-istati uniti, tkellem tagħna żewġ l-irġiel. "Waħda mill-persuna fil-madwar inti se jibqgħu hawn, il-oħra se tieħu Carter għall-ċellula."
  
  
  Jiena kelli l-biża'mument meta ħsibt li l-huwa ried li jkun waħdu bl-tifla. Imbagħad tagħha, induna li tista'tibgħat me ma'wieħed mill-il-subien madwar. Huwa uża s-saħħa tiegħu muskoli ftit, peress li jekk I xtaqu l-idea u kien qed tippjana li tattakka l-persuna matul it-triq. Mitzi jistgħu jimmaniġġjaw huwa, iżda jista'jkun hemm ġlieda, u l-I ma kellhomx bżonn xi inċident li timmobilizza aktar suldati. Il huwa ra l-movimenti tiegħi, tbissem, u iddeċieda li jiġu mal-me xorta waħda. Huwa mixi l-bieb qabel Lambie u me. Mitzi imsejħa wara l-uem fl-ħelwa-ton, " Huwa ... ara inti aktar tard, iva ..."
  
  
  Huwa mixi r-sala, u l-I nnotat li l-mixja tiegħu kienet aktar aġitat minn militari tiegħu fil-mixja. Il huwa ħsibijiet ma kienu dwar l-ego dazju. Fl-aħħar tal-kuritur, huwa kien fetaħ tal-ġebel ħoxnin-bieb, motioned-istati uniti, u ewropea lura lilu. Tagħha suspett li kien ma'dan il-granit blokk wara l-istati uniti, l-ebda ħsejjes jistgħu jippenetraw il-ġwienaħ fuq l-art l-art. Aħna marru ġebel spirali taraġ u daħlet aktar baxx-kuritur. L-ilma din tingħata b'infużjoni u kien hemm riħa ta'moffa. Ma kien hemm l-ebda paċi iżda l-huwa l-fanal, u huwa mexxa l-mod mill-ġdid, tgħaddi l-għoxrin preskritta-bibien fuq kull naħa tal-fetid-kuritur. Fl-aħħar tal-kuritur, huwa ħa l-ram ewlenin madwar erba pulzieri twil, jinfetaħ il-bieb, u kien mill-ċellula.
  
  
  Dr. Fleming kien seduta kontra l-ħajt, naħa waħda pursed għal kull tilwim. Huwa miġbud oħra tiegħu riġel fl-quddiem tal-lilu. Ħares ikrah u minfuħin. Huwa kien seduta dwar il-green moss li kopra l-art tal-ġebel, u wieħed mill-Ego tal-armi l-krema ras tiegħu fuq tal-ħadid barra mehmuża mal-groan.
  
  
  Hu sorveljata, blinked, u raw Jbiegħu u me. Imbagħad huwa ra gwardja tiegħi u fl-aħħarnett il huwa. L-ispallejn tiegħu naqset mill-ġdid, u l-'egoiżmu waqgħet quddiem fil ta ' qalb. L-uffiċjal kien fuqu, jidħaq. Huwa unfastened holster tiegħu, miġbud ' il barra tiegħu die għal jimteddu, u intensifikati sabiex ikun jista ara Fleming u me b'mod ċar, bil-mod bil-għan l-arma fil-qadd tiegħi.
  
  
  "Is-sur-President," l-vuċi tinstema tiżloq. "Kienu inti bit-tama li jsib tajba alleat fuq il-gżira? Raġel li diġà salvat inti darba, u jistgħu jkunu jistgħu jagħmlu dan mill-ġdid? I tippreżenta l-ego għalik. Huwa jistgħu joqogħdu miegħek."
  
  
  Wara me, Lambie kien ovvjament azjenda nifs tiegħu. Kelli l-diversi għażliet. I seta'kien imwarrba u ħalli tiegħi matematika-klassi u l-isparatura huwa. Iżda forsi l-uffiċjal kienet l-aktar mgħaġġla, u kien il-bidu biex jifhmu Lambie aktar u aktar. Jew I jistgħu jkunu ħadu-fehma tiegħi off u miġbud ' il barra tiegħi Luger.
  
  
  Filwaqt li kien ħsieb dan, il-far id-daqs tal-qattus darted permezz tal-ċelluli permezz tal-huwa l-żraben. Sergei ego lanterna probabbilment jibża l-annimali. Il huwa qabżu barra mill-mod u l-isparatura tagħha. Li tatni ħin biżżejjed biex aqbad tiegħi Luger. Tagħha maqtul Huwa Frank fir-ras. Il-ministri tellgħu permezz ta'l-arja. Ego kien kapaċi li jaqbdu mal-naħa liberu tiegħu, ħruq swaba tiegħu fuq il-hot lampa, iżda kien kapaċi malajr tpoġġi l-isfel mingħajr tinkiser. Il huwa waqa'fuq il-wiċċ tiegħu. Il-green moss fuq l-art bil-mod mdawwar aħmar. Lambie snorted mal-sodisfazzjon. I kien kuntent li ngħix ma tieħu l-ego mill-sorpriża. Fl-aħħar nett, mill-rifless, huwa jista'iġbed il-trigger u jisparaw me. Huwa rringrazzja lilu bil-pat fuq l-ispalla.
  
  
  Fleming blinked. Huwa għadu ma kinitx użata biex id-dawl. Kien fi.
  
  
  "Ma nistax nifhem xi ħaġa oħra," huwa muttered. "Colonel-Sengħa huwa tistaqsi me li jiġu lura u tmexxi l-pajjiż. Allura għaliex am I li qed jiġu arrestati issa? Għaliex ma huma jġibu inti hawnhekk?" Għaliex inti hekk mgħammra tajjeb għal dan il-suldat?
  
  
  "Għada," ego imsikkta tagħha. "M'hemm l-ebda ħin id-dritt li issa." US David Hawke, US Tara Sawyer ma tkunx tixtieq Fleming li tkun taf dwar AX tal-indħil. Wara l-Sengħa tal-tradiment, kien it-tentazzjoni li tgħid Em kollox. Iżda jekk Ed u Tara kienu id-dritt, jekk Fleming beda jaġixxi infezzjoni u ma tkunx tixtieq li jkollha aktar, li Frobel-Gżira jkun? Għalhekk jien ser ikollhom li jinsabu. Hu indikat għall-riġel tiegħu. "Kif ħażin huma inti midruba?"
  
  
  Huwa għadu ħares beda jinkwieta, iżda l-ego tiegħu kienet tipprova tnaqqas l-attenzjoni tiegħu mill-kwistjonijiet politiċi.
  
  
  Huwa ffirmati. "Il-bidu huma maqsuma."
  
  
  Huwa beda l-tiftix huwa tal-bwiet u talab għall-ċavetta li l-kċina. L-ego ma kienx miegħek. I seta'jaħdem fil-katina, iżda ma kellix ħafna l-munizzjon tagħhom. I jista'jkollok bżonn xi balal soprano. I tpoġġi l-ilsien wieħed fuq il-ħajt u miġbuda tagħha. L-tajn bejn il-ġebel kien sekli qodma, u kien jiddgħajfu mill-azzjoni tal-umdità. Huwa ħass li l-katina tal-bokkla ftit, iżda ma jiġu off. Ont twitched xi ftit drabi aktar, iżda kien inutli. Għandna ħaffer din il-ħaġa barra. Tagħha, I magħmula malajr il-moviment mal-naħa tiegħi, u l-stiletto naqas minn suède tagħha ċinturin fis-tiegħi fit-tond-swaba. Il-leħja-jaqtgħu l-metall daqsxejn fl-tajn, iħabbtu siti differenti maż-briks mill-briks. Lambie beda tgħin. Hija ħadet aktar żmien milli huwa d-ħsieb. Minkejja l-kesħa, kien fl-għaraq. Jekk il huwa ma jaslu malajr, din tista ' sseħħ lil xi ħadd li jmorru issib dak li ġara lilu.
  
  
  L magħmula fil-fond kanal fuq naħa waħda tal-parentesi. Imbagħad huwa miġbud il-katina kollha tiegħu jista', flimkien mal-Lambie. Meta faqqgħet ħielsa, aħna niżel l bla xkiel moss. Fleming ġie mfassal bil-quddiem. Lambie u l-I imqajma egos tagħna. Huwa jista'joqgħod fuq il-riġel tajba, għalkemm kien dgħajjef ħafna, u l-kap tiegħu kien għażil minn l-istorbju aħna kellhom jagħmlu. Xellug tagħha Lambie biex iżommu tagħha ego sa waqt li l-isparar huwa ġakketta tal. Ego wkoll ħa tagħha ċinturin u die għal jimteddu u tahom kollha li Lambie.
  
  
  "Tluq din il-ġakketta u tpoġġi dan wieħed fuq. Inti kont ġew promossi ."
  
  
  Lambie obduti. Ma Fleming bejn l-istati uniti, aħna lura lill-guardhouse.
  
  
  Mitzi Gardner tal-dawl tas-sider arched fil-eżenzjoni. Hi qabad l-presidenza għal Fleming, u kif hu l-problemi fis dan, hija talbet:: "Fejn kont għall sakemm? Aħna biss jixtiequ jmorru l-barra u tara. Alla, dak li kien li jsir hu?
  
  
  "Iċ-ċwievet. Ħarsa fil-żebgħa.
  
  
  Fetaħ il-quċċata jiġbed u tossed me numru żgħir. I ippruvaw diversi drabi qabel fl-aħħar nett is-sejba l-dritt waħda. Aktar minn hekk, il-lock kien tant linda li kelli li tħabbat il-ego bil-paperweight qabel ma nfetħet. Huwa biss meta l-kċina tneħħew ma hu ara l-imsiemer ġewwa u l-demm madwar il-ġrieħi fuq il-Fleming tal-polz. L-sadid mill-qadima-żgħażagħ kienet fil-feriti, iżda kien impossibbli li aħsel off. Ma kien hemm l-ebda mediċina fl-istennija tal-kamra. Inti għandek tistenna.
  
  
  Huwa qal me kif hu kien se jħallu l-fortizza. Lambie kien bil-wieqfa bil tiegħu lura lejn il-ħajt tal-ġdid tiegħu uniformi. Kelli li tgħid l-suldat fuq il-pont li l-huwa xtaq li jara l-ego. Jekk hu jkun ġie, aħna marbuta l-ego fil-periklu l-uem. Mitzi imbagħad dam l-karozza u miġjuba ee għall-drawbridge. Aħna qbilna Fleming fuq il-pont u l-Ego miġbud tagħha għall-karozzi. Lambie, fil tiegħu huwa ġakketta tal, sib is-sit ta'quddiem, bejn Mitzi u l-Oħrajn.
  
  
  Fil-gwardja tal-post, Lambie ikun il-punt huwa tal-massakru lag aħmar fil-Mitzi, iduru lejn tagħha b'tali mod li l-gwardja ma ara, 'egoiżmu. Huwa se jgħidlek il-korporali-Sengħa li kienet ordnat l-tfajla li jittieħdu miegħu. Jekk dan kien ħadem, aħna se jkunu għaddew. Jekk dan ma taħdimx, I xorta ser ikollha l-Luger. Lambie u l-Militar kienu wkoll armati. U tlieta sa tliet huwa favorevoli ħafna tal-proporzjon.
  
  
  Aħna qbilna hemm fil-college girl, l-ebda problema. Mitzi daru fuq tagħha id-dawl u l-saq l-għoljiet. L-sentries ra li konna fit-Eden, u li marru tul it-triq mingħajr imblukkar tal-istati uniti fil-inqas. Dawn ma jistennew ħarba tentattiv.
  
  
  Kapralov mqajma naħa tiegħu biex jagħmlu l-kontroll ta'rutina, u Mitzi irrumblati l-tieqa. Huwa inklinata bil-ħerqa biex tkopri l-Lambie tal-wiċċ u l-ppruvaw li tħares paċenzja. "Il-colonel bidel l-opinjoni tiegħu. Hu jixtieq tifla ippreżentat lilu. Issa.
  
  
  Kapralov ħares inkwetat. "Huwa, jekk inti tressaq ee lilek innifsek, li l-inkarigat hawnhekk?"
  
  
  "Inti," Lambie tinqasam. "Tħallix lil xi ħadd jgħaddi sakemm kapaċi jiksbu lura.....'
  
  
  Kapralov qabża lura. Lambie-vuċi tal ma ħoss bħal huwa l-nisa. "Ħej ... stenna... int ma ... ħej ... xi jfisser dan?"
  
  
  Huwa jinstemgħu l-isparatura u qbilna li l-irkopptejn tiegħu. L-militari tir-korporali. L-suldati ma kinux fuq il-gwardja tagħhom, iżda bħala Mitzi saq malajr, wieħed minnhom ġestiti biex tpoġġi l-naħa tiegħu fuq il-doorknob. Huwa tinfaqa driegħ tagħha mal-grupp ta tiegħu luger u mbagħad tir il-suldat. Il-bniedem l-oħra bil-għan tiegħu xkubetta, iżda ma kellhomx żmien biex jiġbdu l-attivazzjoni. Kien biss fl-żmien li l-pompa jwassal fl-uem fl-istonku.
  
  
  Kien kbir. Aħna issa kienu titħaffef l-triq fil-veloċità sħiħa. Konna fil-qiegħ ta'l-għoljiet meta smajt tal-karozzi. Kienet taf il-ħoss kollha wisq ukoll. Aħna qed barra tal-gass. Mitzi waqqaf il-karozza, ħares lejn me, u shrugged. Peress li l-emerġenza-liġijiet kienu fil-effett madwar il-gżira kollha, ma kien hemm l-ebda ċans tal-forniment. Kollha tal-gass l-istazzjonijiet ġew magħluqa. U Fleming kien fl-ebda kundizzjoni li jimxu u għoxrin mili fil-muntanji.
  
  
  Aħna jistgħu jkunu jistgħu jieħdu l-ego l-Tony Mhux tal-lukandi, iżda xi jmiss? Jekk Jérôme induna li Dr. Fleming kienu ħarbu, huwa ma tkunx sikur kullimkien ħdejn il-Port ta'Spanja. I kellha ssib ieħor tal-karozzi. Minn fejn konna issa, I tista'tara l-triq tal-kosta hawn taħt. A Bot kien pparkjati qrib il-belt qadima. Skur-figuri kienu permanenti madwar hu, u l-fanali kienu ħruq fuq it-triq. Kien ostaklu. L iddeċieda.
  
  
  "Dan huwa l-ġdida tagħna-mezz tat-trasport. Ma nafx kemm suldati aħna se jkollhom jieħdu ta'l-assemblea, iżda ma nistgħux tar-riskju l-isparar shots.
  
  
  Forsi hemm nies oħra li jistgħu pass. Inti żewġ approċċ tagħhom u meta dawn il-ħiliet. Jien ser jieħdu ħsiebhom. Ipprova tqegħid ih flimkien. Mitzi, għandek die għal jimteddu?" Hija ħadet reat fil me."Do I ħarsa mikxufa?"
  
  
  "Jibqgħu hawn mal-Fleming. Jekk xi ħadd jiġi, ah, hawnhekk, jekk m'hemm l-ebda mod ieħor, iżda l-ewwel jippruvaw biex tara jekk dan ma jkunx l-mossa."
  
  
  Lambie u l-Militar kienu għaddew. Huwa mixi madwar id-djar fuq l-għoljiet. Meta mimmo ta'djar li għadda, ġie eżaminat mill-ambjent. Issa hi tista ' tara ċar l-ostaklu-dwal. Tiegħi bil dawk kalma felċi u pjanti oħra. Huwa mixi matul il-tank u stenna madwar bir-reqqa sakemm huwa ra l-għassa tal-karozzi. Ih ma jifhmu tagħha, iżda tkun xi tkun Lambie u l-Militar kienu tgħidilna, dan irid ikun ta'gost. L-erba'suldati wieqfa fil-grupp madwar żewġ subien tiegħi kienu milwija fuq mal-daħk. Dawn irriżultaw daharhom fuqi. Huwa aġixxa malajr, jibżgħu li jduru madwar. "Hi għandha tkun segwita bl-Luger lest," qal sew. "Inti kollha qed jiġu mmirati. Aħna moviment wieħed! '
  
  
  Il-daħk f'daqqa waħda waqfet. Dawn kien iffriżat. Lambie ħa ftit passi lura u ħa l-għan. L-deheb nisġa tal-ego-istrixxi wiesgħa tal-kuntrast glinted fid-dlam. Huwa mexxa l-bot, li ntlaħaq fil-kompartiment wara, u lura bil-ħabel. Il-bqija sar malajr. Meta I d marbuta sa l-aħħar erba ' l-ikel u l-ġudizzjarju tagħha, I ċċekkjati l-Tank tal-provvista tal-gass. Għal eżenzjoni tiegħi, il-tank kienet sħiħa. "Tpoġġi ih fil-arbuxxelli u jiksbu dawn id-dwal il-mod," qal. "Jien ser jittellgħu Fleming."
  
  
  Huwa saq-ġlied triq lura lejn fejn aħna d-xellug l-college girl. Issa biss ma hu l-avviż li l-tank tal-dawl ma kinux qed jaħdmu. Kkritikat dan!
  
  
  Mitzi għenuni trasferiment Fleming li iżgħar tal-karozzi. Qabbdet li jmiss għalija meta missierha ltqajna wara r-rota u l-saq isfel. "Lamby u l-Militar għandek tikseb l-lukanda fuq il tagħhom stess. Minn hemm, huma jistgħu bla periklu lura d-dar ."
  
  
  L-Tank għandu ġew tajba, iżda dan ma kienx l-perfetta soluzzjoni. Bl-ebda-dawl u l-ebda kontrolli li jiffrankaw, ma kellix biex jaħsbu dwar is-sewqan permezz tal-muntanji. L-ħsieb tal-sewqan bħal dan, fuq brim mimmo toroq ma'kull xorta ta precipices, tatni goosebumps. Li għandhom riskju tas-sewqan tul it-triq tal-kosta.
  
  
  Lambie u l-Militari ma simili li jaqgħu lura, iżda huma raw bħala l-unika soluzzjoni.
  
  
  Meta dawn tax-xellug, hi kienet ippreżentat lura fil-Tank. Issa I fl-aħħarnett kien kapaċi jagħti Fleming l-spin li kienu ġew mara me għall-waqt. Tagħha, huwa msejjaħ fuq l-ispalla tiegħu: "Do you know dak li ġara li Tara Sawyer? Dawn ħalli tagħha go?
  
  
  'No. L-suldati li jinqabad me qal li kieku d-domanda miljun dollaru-fidwa għal agħlaq. Fejn int tieħu me xorta waħda?"
  
  
  "Għall-Noè."
  
  
  Ego-vuċi tal-mtenni bl-uġigħ u l-biża. "Iva, dan huwa l-ewwel waħda. Imbagħad I ser ikollok tmur għall-belt. In-nies se jisimgħu me."
  
  
  Huwa ħalli l-uem iblah lilu. Stajt kellek problemi biżżejjed lili nnifsi li ma jargumentaw miegħu. I kien imħasseb dwar Tara Sawyer. I ma tħalli xejn jiġri tagħha. Tagħha, intensifikati fuq il-gass. L-ewwel I jiksbu l-Fleming u Mitzi, l-ewwel kapaċi jiksbu lura lejn il-belt. I biddel il-kantuniera u raw id-dwal fit-triq'il quddiem. Ostakolu ieħor.
  
  
  "Tremenda isfel," Mitzi hissed fil-tagħha. "U lesti."
  
  
  I naqas tagħha stabbiliti. - Lukanda tagħha, b'tali mod li d jaħsbu I kien ser twaqqaf, biss li twaqqaf permezz tal-barriera fl-aħħar minuta. Rajt biss għaxar metri bogħod: enormi tat-trakkijiet bil-żgħar malajr howitzer fil-ġisem. Imblukkata l-passaġġ kollu. Ma kien hemm l-ebda passaġġ.
  
  
  Fuq naħa waħda tal-istati uniti, il-żejtnija l-ilma mill-bog rifless il-papa-dawl mill-fanali. Għalhekk jien ma jkunu għaddew aktar hemm. Min-naħa l-oħra kienu siġar tal-palm. Dawn ma jikbru fl - & nb, sabiex ikun hemm ġew solidu-ħamrija, iżda s-siġar kienu jilgħaq lil xulxin minn I xtaq. I staqsiet jekk I jistgħu jgħaddu fil-Tank. Iżda dan kien l-inqas għażla ħażina. Tagħha istering daru u hi jiżżerżaq off-triq ma'l-aċċellerazzjoni fuq il-bord. Smajt minnhom isfar," Tieqaf, " u mbagħad tir minn azzarin. Gawk whizzed għoli permezz tal-weraq tal-palm.
  
  
  Twissija sparatura.
  
  
  In-nies sbieħ! Mitzi rriżulta fl-president tagħha u lura tan-nar, iżda mhux tant bir-reqqa, mhux fil-arja. I ma nħarsu lura. Ħassejtni bħal I kien riding selvaġġi żiemel għall-ewwel darba fil-ħajja tiegħi. Huwa kellu impatt fis-siġra, qabżu l-oħra il-mod, fuq żewġ roti, u kważi tinqaleb. Dawn maqtul fl-istati uniti, iżda dawn ma ara l-istati uniti. I ppruvaw jiksbu lura l-triq, iżda meta jien għamilt, I misjuba ieħor sorpriża hemm.
  
  
  Kien hemm Bot fuq it-triq, u l-erba'suldati dam lejn dan. Fleming ħalli barra kbira ta ' l-uġigħ wara me. Ma kienx gost għalih. Mitzi sparati tir fuq Fleming-ras fil-Tank li kienet tmur us meta kienet imbuttat safejn hi jista mill-żgħar sewwieq tal-karozzi. Ma kienx malajr biżżejjed. Il-wieħed madwar tagħna tajers kien vojt.
  
  
  "Nick, dawn qed jinkiseb fis-istati uniti." Mitzi għajjat.
  
  
  Ħej, inti ma għandek tgħid me. Ih Gawk ewropea fl-metall Bot kważi fl-istess mument bħala hi jinstemgħu l-tiri ta'pistola. Huwa tatni Luger.
  
  
  "Jippruvaw jiksbu fis-grupp. L-għan u l-jisparaw mill-ġdid." Hija li jintużaw kemm l-idejn, iżda huwa diffiċli ħafna li jimmiraw lejn l-mira li jiċċaqalqu meta inti qed jitħawwad minn naħa għall-oħra. Hija kienet waħda ta'dawk l-żminijiet meta l-I staqsiet jekk l-isem tiegħi se jiġu miżjuda mal-lista li Hawke iżomm sikur tiegħu, u kull waħda għandha l-isem tal-asterisk li jindikaw li l-persuna inkwistjoni hija mejta.
  
  
  Mitzi kien. Tagħha, maħsub kienet iweġġgħu, iżda hi sib sinċier. I ra tagħha ħabta l-anterjuri mera. Wara l-istati uniti, il-Tank magħżula barra mill-kontroll u l-mgħaġġla fil-veloċità sħiħa fl-għadajjar, fejn bil-mod u majestically naqset għal-qiegħ. Ont, rat il-fanali ta'quddiem flash fil-qosor qabel ma tmur barra.
  
  
  Mitzi dawn il-luger bejn tiegħi saqajn u jdur madwar. Konna riding fuq il-istess ilqugħ ċatt. Ma kienx biss l-istorbju fl-lejl. Fl-azzjoni, il-ħoss tal-bambù tolqot vojta tal-injam tnabar jistgħu jinstemgħu. Kien fgat, nħarġet-ħoss. Huwa staqsiet jekk il-Militar u l-Lambie tista'tibgħat bla fili messaġġ lill-tilwim. Forsi kien il-messaġġ dwar il-ħelsien, mibgħuta mill ma tidhirx-figuri fil-foresti tropikali.
  
  
  L-ritmu telgħet. Kien bħal diżastru. Wara me, smajt tagħha ħażin vuċi tal-Dr. X. Fleming. "Aħna qegħdin jaraw, u huma malajr ilaħħqu mal-istati uniti."
  
  
  Hija kienet imbuttat l-aħħar veloċità mill-tank tal-softwer.
  
  
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 6
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Dritt quddiem tal-istati uniti dwar l-triq, xi ħadd ma fanal motioned us li jduru fuq il-pajjiż tat-triq. Stahl ma tistax titlob tagħha xi mistoqsijiet u taw mod. Huwa saq-karozza madwar l-ramel għall-ieħor tal-program mill-tarf l-ilma, daru fuq l-injezzjoni, u l-ltqajna.
  
  
  Noè kien hemm, issa mingħajr libsa l-bajda u liebes loincloth. Fit-triq konna biss sewqan isfel, I jinstemgħu l-ħoss tal-karozza toqrob. Aħna ma kellhomx biżżejjed ħin. Konna bil-wieqfa bil-dahar tagħna lejn il-baħar. U l-tiegħi Lugger kien abbandunat.
  
  
  Mitzi ħareġ wisq. Noè jinġibed Fleming sa l-irkopptejn tiegħu taħt l-idejn qawwija.
  
  
  ", Ejja warajja Carter. Ħu Mitzi tal-idejn u ma jħallux li jmorru. Jibqgħu wara me."
  
  
  Luger mdaħħla tagħha fis-ċinturin tiegħu, ħa l-naħa tagħha, u segwita Nov. X'jista'huwa ma tagħha? Aħna ser imutu hekk xorta waħda. U forsi nistgħu anke jgħum tant'il bogħod li l-pursuers ma tistax issib us jekk aħna biss jinżammu tagħna kapijiet baxx biżżejjed fid-dlam-mewġ.
  
  
  Noè intensifikati bil-kalma u l-kunfidenza fil-baħar. Huwa faċli li jinħallu mill-Fleming. Il-baħar żdied madwar ego tal-riġel, l-nofs tal-ego tal-koxox, imbagħad f'daqqa waħda beda jiżdied mill-ġdid, pass pass.
  
  
  Fuq il-pass li jmiss, il-tagħha toe tolqot xi ħaġa iebsa. Huwa kważi jwaqqa', mbagħad titneħħa l-marda tiegħu. Il-marda tagħha mibruxa blat u ftit ogħla jinħass l-art iebsa. Tagħha, it-tqegħid tiegħek alenka dwar dan. I laħqu l kull tilwim u ħassejtni bħal I kien pass'il fuq, l-ewwel waħda. Aħna kompla sa erba ' passi u l-mixi miftuħ fuq irregolari uċuħ tal-ġebel, forsi sitt pulzieri taħt l-ilma.
  
  
  Huwa chuckled ewwel. Tagħha kien sew fil dan incantation. Din kienet l-ewwel darba Tony fil-Pussess kienu raw tagħha, mixi tul dan il-ġebel-triq. Madankollu, huwa induna li kien l-qadima tal-ġebel-istruttura, probabbilment l-għargħar-barriera li kien ilu mill-mgħaddsa taħt il-livell tal-baħar bħala riżultat tal-terremot. Jien ma naħsibx Noè qatt dehru ego fuq l-ilma. Huwa probabbilment skoperti l-ego mill-inċident waqt l-għawm, u minkejja li ma jkunx showman, huwa użat biex biża tiegħu jridu jtejbu l-livell segwaċi.
  
  
  Wara me, Mitzi jinstemgħu tagħha giggle. "Huwa unur kbir għalik, Nick. Issa inti tkun taf xi ħaġa li huwa misteru li kważi kulħadd. Oqgħod attent għall-tiżloq l-oqsma u l-waqfa fl-nofs. Il-ħajt huwa biss nofs metru wiesgħa ."
  
  
  Huwa mbuttat naħa tagħha. Qawwija biżżejjed. "Inti taf u ppruvaw għidli stejjer dwar Santa Claus, inti maħmuġ hot. Kif inti ma sar magħruf?'
  
  
  "Filwaqt li l-għawm. Hi tolqot l-kap tagħha dwar dan u telf ta'sensi. Noè salvat me. Huwa ma għidli dak I d wara jiltaqgħu fuq sakemm ont mhedda l-Uem li I d jieħdu l-kura ta'dan lili nnifsi. Hu ħa jżommha sigriet."
  
  
  Aħna kienu kważi fuq il-naħa l-oħra meta par ta diversi uċuh tefgħet fuq l-ilma. Ma kien hemm l-trab tal-permess biex iwettqu u rabja. Dawn sabu l-bot, iżda ma kien hemm l-ebda in-nies. Konna diġà mill-dinja reach, sabiex dawn ma setgħux ara l-istati uniti. Aħna waslet għall-irdum wieqaf mal-taraġ dejjaq minquxin fis dan. Kien twil u diffiċli jitilgħu, iżda Noè-twettiq Fleming, ma wrew l-ebda sinjali ta ' għeja bħala huwa laħaq il-quċċata il-pass u l-qabża ħames-saqajn l-isfel fuq il-pjattaforma li issa serva kemm bħala rampart u s-saqaf għall-djar hawn taħt. Ħsibt li kien se jirnexxilhom bħala l-idoneità-trejner fil-AX-programm. Huwa mogħtija Fleming fis tiegħu stirat-armi, u l-president kien malajr wassal fil-kamra.
  
  
  Meta wasalna, I nnotat li l-kamra kien diġà mgħammra għall-ego-trattament. Ħruq torċi jissospendi mill-ħitan tal-ġebel. Fiċ-ċentru ta'l-art kien benniena koperti bil-jfuħ-weraq. Aħna għadda it-tip ta'l-unur tal-gwardja tal-jikkonsisti tribesmen, li kull wieħed minnhom tkellmu Fleming ħafif, kemm jekk biex jagħtu l-uem xi wħud mill-qawwa tagħhom.
  
  
  Meta Fleming kienet stabbilita fuq is-sodda, huwa qal: "riġel Tiegħu hija maqsuma, u ma hemm l-sadid fuq l-polz. Huwa għandu jkollhom avvelenament tad-demm, u l-I ma jkollhom il-ħin li tmur għall-ispiżerija għall-antibijotiċi. L-uem jeħtieġ issa. Hemm mod biex nikseb hawnhekk? '
  
  
  L-tall, skur-misluħa-bniedem ħares lejn me dispassionately. Fleming-vuċi tal-tinstema dgħajfa, iżda huwa tbissem. "Grazzi għall-tħassib tiegħek, is-Sur Carter, iżda jien fl-idejn tajba. Tagħha mħatri fuq Tony mediku tal-għarfien huwa ogħla minn dak ta'l-aktar għoljin speċjalizzat fuq Park Avenue."
  
  
  Il-patrijarka qal ip ," Aħna ġew infurmati dwar il-natura tal tiegħek korrimenti, u aħna ma tibda l-kura immedjatament."
  
  
  Iż-żewġ nisa minn Fleming. Noè niżel isfel li jmiss hu u l-fanali sponża fil-likwidu li kien diġà seduta fl-iskutella li jmiss mal-sodda. Ma ' dan, huwa naddaf il-ferita fuq Fleming tal-polz. Imbagħad huwa t-tixrid oħxon aħdar jelly fuq il-agħlaq.
  
  
  "Huwa sħun taħlita tal-coca-weraq u aħdar-sapun," Noè qal. "Aħna ser tpoġġi l-arja aperta fuqu. Dan il-materjal se jiġbed l-ħmieġ madwar il-ferita, u allura l-driegħ se fejqan malajr."
  
  
  Trattament tal-saqajn kienet daqsxejn aktar diffiċli. Noè iddrittata tiegħu tar-riġel. Imbagħad, huwa mgħaddas sebgħu fi skutella tal-aħmar skur oħxon-sustanza. Ma'dan, huwa ġibed l-ċirku madwar il-ferita, u ġewwa l-ċirku, huwa ġibed l - "X".
  
  
  Huwa tbissem me. "Rooster tad-demm," huwa spjegat. "Għall-exorcise l-devil mill-għadam." Issa diversi saffi ta mħawwar-weraq kienu marbuta mal-riġel, fuq il-quċċata tal-li kien pejst tal-sħun-dqiq. Stretta tal-faxxa madwar l kollu tar-riġel.
  
  
  I kien jistaqsi kemm dan kien manifestazzjoni tal-mediċina primittiv, li wera l-effikaċja tiegħu tul is-sekli, u psikoloġiku-influwenza.
  
  
  Ma kontx naf tagħha. Iżda Fleming maħsub fil, u forsi li twemmin tista ' tittaffa l-ego. Bħal ħafna mill-mexxejja politiċi, huwa jista'jikkawża jkun profondament reliġjużi.
  
  
  U jekk huwa ma jammettu li pubblikament, forsi stabbiliti fil-fond huwa aċċettat il-pprojbit mysticism tal-baħar. Iżda jien ma jkollhom il-ħin li tistenna u tara kif kien jirriżulta għalih.
  
  
  Tony ħa tagħha imwarrba u talab Dak l-kwistjoni: "Ma l-tnabar wkoll jgħidlek li Fleming trid tmur lura lejn il-belt u l-jwettqu fil-quddiem tal-nies?"
  
  
  L-raġel tbissem wryly. Fleming huwa idealistą, u ħafna infezzjonijiet fil-twemmin tiegħu. Iżda meta huwa jirċievi matul l-xokk, jien ser jgħidlek em il-verità. I ejja ngħidu li inti trid tmur lura u ħielsa Miss Sawyer?"
  
  
  I ma għid Em dak li aħna d qal dwar il-lukanda magnate tal-tifla. Kien jaf ħafna għal xi ħadd li għexu s'issa l-għoljiet. Forsi kien l-tnabar li jinżammu l-ego infurmat, flimkien, naturalment, bil-kapaċità li korrett jispjegaw dawn l rari taħwida-sinjali.
  
  
  - Wiċċ tiegħi marru ftit iebes kif għidt, " Jekk jien ma jiksbu lura tagħha fil-biċċa waħda, ma naħsibx I ser jgħixu fuq tiegħi stess."
  
  
  Mitzi kien is-smigħ sigriet. "Inti qed miġnun jekk inti tipprova dan. Iżda jekk inti, jien ser tmur miegħek."
  
  
  "Ħażin suppożizzjoni," qal. "Ma nistax-użu inti. Noè, kun żgur hi tibqa'hawn.
  
  
  Biex sorpriża tiegħi, huwa nodded. "Jien ser jagħtik gwidi ..."
  
  
  - "Le," ego interrotta. "Jien ser biss tmur lura il-mod li daħal."
  
  
  Huwa għolla l-għajnejn. Kont naf li fl-aħħar, huwa ma jkunux jistgħu jibdlu l-opinjoni tiegħi. Huwa shrugged, ħa Mitzi naħa, u marru lura għall-Fleming.
  
  
  Huwa mixi fuq sellum imnaqqax fil-blat. Wara lilu, huwa jista ' tisma tagħha rousing tribesmen kant, probabbilment maħsuba biex jgħinu Fleming tirkupra. Tagħha intensifikati matul il-ħajt u fl-ilma lura għall-naħa l-oħra. L-Tank ra tagħha vagament. Deher abbandunat. Ma kien hemm l-ebda sinjal tas-suldati.
  
  
  Fin-nofs l-isfel, il-marda tolqot tiżloq miċ tal-alka tal-baħar tat-tkabbir bejn il-blat, u huwa meħlus. Huwa kien sa, bżieq it-tajn. huwa iddrittata u mixi aktar b'kawtela.
  
  
  Meta sirt il-bajja, sibt mxarrba.
  
  
  Huwa ħa l-off-ħwejjeġ tiegħu u ppruvaw wring wieħed minnhom kif l-aħjar li jistgħu. Luger imnixxef bħala l-aħjar huwa jista u niżel il-gun fuq il-front tas-sedil tal-Tank. Huwa kebbewha ħwejjeġ tagħha fuq il-kappa sabiex ikunu jistgħu niexfa fil-sħana tal-magna.
  
  
  Tagħha boot kien għadu fuq. Dawn qed imxarrab, iżda I bżonn tagħhom għall-isuqu.
  
  
  I kienet ħerqana li tajjeb il-vjaġġ bil-ilqugħ ċatt u ma kienx diżappuntati. Meta hi laħqet il-post fejn l-oħra Bot kellhom jiddaħħlu l-għadajjar, hi waqfet it-tagħbija l-Luger . I ra tagħha, l-attività fuq il-post, tliet jew erba ' l-irġiel fuq il-ġenb tat-triq. Forsi l-nies li kienu fil-karozza ma jispiċċaw jegħrqu, l-I iżda ma tara dak li kienu qed jagħmlu.
  
  
  L-Dollaru madwar minnhom f'daqqa intensifikati fil-nofs tat-triq u l-motioned għalija biex issuq aktar mill-qrib. Hija kienet kważi eliminat stabbiliti mill-Ego nogi, iżda huwa ra l-loincloth biss fil-ħin. Hi xorta kien tagħha Luger lesta u l-saq li Jilgħaq. Smajt tagħha tidħaq, tip ta trijonfanti l-ħoss, u allura l-Tank tal-imnieħer maqtul permezz ta'l-għadajjar. Huma ħadu l-ego. Dan ġie abbandunat. L-ebda korpi mejta.
  
  
  Tony Mhux tal-periklu għall-għajnuna miġbud ' il barra l-żejda tat-tajers u rrumblati l-ego lura għall-me. Sibt u raw il-żewġt irġiel ta'madwarhom jneħħi l-quddiem tal-tiegħi Bot, il-bidla l-rota, u tpoġġi l-karozza lura fil mal-tbissima kbira, li fisser kollox kien multa issa. Imbagħad malajr sparixxew fost l-siġar tal-palm. Tant malajr, huwa ma kienx jidher li jekk hu d biss blinked.
  
  
  L-sewqan mgħaġġel, aqta dak I ser issir sa l quddiem, fejn l-kbira tat-trakk blukkat il-triq. Tony Marshall tal-irġiel kienu okkupati hemm wisq, iżda l-karozza kienet wisq tqil u li ma setgħux jimxu. Huwa ltqajna, ltqajna wara r-rota ta'l-trakk, u motioned lilhom mill-mod. I poġġih fil-reverse u l-qabża. Kien vista sabiħa li tara l-trakk żerżaq fl-għadajjar. Biss l-gun barmil kien għadu xi ftit'il fuq mill-ilma.
  
  
  Fuq il-aktar vjaġġ biex remot-lukanda, l-ebda wieħed sodisfatti tagħha. Koppja ta'l-irġiel kienu qed jilgħabu fl-kċina. Il-logħba kien ġdida għalija. Kull raġel kellu illustrat ċippa li ħares stramba bħal tal-bniedem saba'. Huma ħadu l-dawriet rikorrenti ih madwar il-mejda. Li ħareġ li jilgħaq il-qasma fin-nofs ta ' l-istonku tal-president, tal - qal il-Prim Ministru, ġġudikati mill-eċċitament li hija kkawżata. Anzjani kien l-aħħar roll. Huwa ħalli l-qawwi l bogħod bħala tiegħu saba 'waqa' fil-qasma. L-telliefa mħallsa-uem d-doppju. Meta huwa u Lambie ra me, dawn waqfu jilgħab. Meta I qaltilhom jien ridt li jieħdu me l-Sawyer tal-Lukandi, li ma tħares eċċitati ħafna.
  
  
  Lambie coughed b'mod sinifikanti. "Dan kien riskjużi biżżejjed li jqarrqu l-huwa fil-fortizza," huwa qal. "Iżda tqarraq bil-colonel? "Jien ma nafx."'
  
  
  I meħtieġa ftit l-assistenti tagħhom. Kien importanti li dawn fdati fis-suċċess ta'l-operazzjoni. Nervuża dubjuż u l-nies ma jeħtieġu l-us. "Noè jaf fejn aħna qed tmur," I ħabbret. "U hu se jgħin lill-istati uniti."
  
  
  Dawn kienu kliem maġiku. Jekk Noè ħasbu li jistgħu jaħdmu, li kieku. Morna fil-Tank fl-burdata tajba.
  
  
  L-toroq tal-belt kienu għadhom vojta. B'kollox, rajna mhux aktar minn sitt-persuna. Meta tisma l-Bot, dawn qed bħala jibża bħala-ġrieden. Ma kien hemm l-ebda tat-traffiku, l-bini pubbliku ġew magħluqa, u t-twieqi kienu skur ħlief fuq l-art l-art ta'l-Sawyer-Lukanda.
  
  
  Hu indikat xkubetta fid-dahar tiegħi bħala aħna saq lejn l-entratura prinċipali. Fit fil-dellijiet jaraw us-ġurnata kollha.
  
  
  Huwa qabża u motioned għalija li jsegwu lilu. Missierha ħareġ tagħha, akkumpanjati mill-Militari u l - "Huwa" Lambie. Il-gwardja tal-waqaf-istati uniti. 'Jiddispjaċini. L-colonel qal li l-ebda wieħed kien li ġejjin illejla.
  
  
  Lambie miġbud u glared fil-suldat. "Aħna ser tmur ġewwa. Jekk inti tixtieq li twaqqaf il-us, inti tista jispiċċaw iweġġgħu. Dan il-priġunier Nick Carter, il-bniedem li għalihom Jérôme offruti elf dollaru. Jiksbu jiċċaqilqu.
  
  
  Il-gwardja bil-ponta xkubetta fil me u sess xufftejn tiegħu. "F'dak il-każ, jien ser iġġib tagħha ego hemm."
  
  
  Lambie growled. "Oh, le, inti mhux ser issuq ego tiegħek. Jien ser jagħti lili nnifsi. Inti taħseb li inti tista ' tieħu dan il-premju bogħod mill me. Jiksbu lura, int bagħal! '
  
  
  L-sentinella ħares ħati u ma tistax tiċċaqlaq malajr biżżejjed. Militari bniedem mixi passat mimmo me u l-hit ego tiegħu mal-grupp ta'xkubetta madwar l-widna. Fl-istess ħin, huwa aċċidentalment tmiss l-attivazzjoni. Gawk tiegħi riġel whizzed-passat, bejn l-ogħla milli kellu jkun. Kien tal-bidu biex tikseb ukoll realistiku. Lambie wera snien tiegħu mill-ġdid. "Colonel. Fejn hu?'
  
  
  Il issa aktar impressjonat tal-gwardja tal-muttered kważi unintelligibly: "Fil-każinò, Huwa. Il-gwida għalik?"
  
  
  "Jien naħseb li għandna tista'ssib dan lilna nfusna." Ma kien hemm l-twissija fl-Lambie tal-leħen. "Jibqgħu fil-kariga."
  
  
  Huwa imbuttat me fis-lobbying. Thomas Sawyer kienu ixxukkjat biex tara l-ħsara. L-kbar bankijiet kienu stabbiliti. L-ixkafef tal-gazzetti u rivisti kienu qalbet, iżda l-ebda wieħed mill-wiri tal-każijiet kienu tax-xellug mhux mittiefsa. L-ixkafef tal-ħwienet kienu vojt. Dak li mess!
  
  
  Colonel Karib-Sengħa jista'jkun tajjeb conspirator, iżda kien lousy kmandant. Jekk huwa ma kienx permess l-irġiel tiegħu rob hu, kien ikollu mhux aktar, jekk il-pjanijiet tiegħu kienet ta'suċċess, tal-kors.
  
  
  Il-każinò kienet agħar milli il-lobbying. Eluf ta'tabelli tal-logħob ġew meqruda u ma setgħetx tiġi msewwija. Fuq l-Internet, ring fuq il-tawwalija open kienu migrufa, il-figuri kienu maqtugħa. L-militari u l-Lambie whistled. "Aħbar tajba tkun insejt tieħu."
  
  
  Tal-ħġieġ kien tinfaqa fuq l-art madwar il-fuq. Ma kien hemm l-ebda fliexken. L-militari u l-irġiel Lambie ħares goffa madwar l-kmamar vojta. "Fejn ma kulħadd go? Fejn l-colonel?"
  
  
  "Huwa l-irqad ta daze. Kif dwar hemm tliet mitt kmamar mal-sodod komdu. Kif għall-Sengħa, naħseb li hu fl-Cappola Ċippa-uffiċċju tal-għadd tal-każinò-flus. Ejja mmorru lilu.
  
  
  Aħna għaddew mimmo cash registers. Dawn baqgħu mhux mittiefsa. Iżda ma kien hemm l-ebda munzelli tal-muniti wara l-qasma tal-ħġieġ, l-ebda-kontijiet fil-miftuħ kaxxi. L-suldati kienu jinżammu'l bogħod minn hawn. Huwa magħfus il-buttuna li normalment attivat l-jiżżerżqu-bieb tal-metall.
  
  
  Tagħha għadda bejn l-ħiliet. L-ostili iswed gwardja tas-sigurtà fil-kontroll tal-desk kien maqbud gwardja off. Huwa laħaq għall tiegħu die għal jimteddu, imma mbagħad huwa ra li Lambie tal-gun kien lura tiegħi, ħass me, u beda jidħaq.
  
  
  - "Le, iżda, is-Sur Carter. Fejn inti ma ssib dan, Huwa?"
  
  
  Huwa jista għandhom jinqalbu naħat, iżda deher li kien aktar probabbli li għalija li hu kien Jérôme tal-spy kollha flimkien.
  
  
  "Detenuti fil-punt ta'kontroll. Għid l-colonel aħna hawnhekk.
  
  
  Iżda l-negro ma kienx se ejjew fil għadha. "Mitzi-xellug hawn ma Carter. Fejn huwa hi?'
  
  
  Lambie Aryan shrugged. "Hi ma kienx miegħu. Forsi hija marret."
  
  
  "Ukoll, mhuwiex importanti." Huwa magħfus l-doorbell. "Colonel, inti għandek il-kumpanija."
  
  
  Hija ma tistax tagħmel ħafna sens li tikseb eċċitati. "I qallek li jien ..."
  
  
  "Iż-żewġ suldati waslu biex twassal is-Sur Carter."
  
  
  Stahl-vuċi tal-f'daqqa isbaħ issa. "Li l-kbir. Ħalli ih fir.
  
  
  Il-bieb iffavorixxa miftuħa. Karib-Sengħa kien seduta Cappola tal-desk. Fil-quddiem tal-lilu kienu munzelli tal-karti tal-flus u l-monettes. Riċenti tal-każinò u tal-lukandi id-dħul u l-lobby-ħwienet: enormi sindakat u Sawyer-flus.
  
  
  Ħabib tagħha tbissem. "Sibtha mod biex tikseb sinjuri, Jérôme?"
  
  
  Huwa tbissem il-rewmatiżmu. Biss ego tbissima kien ftit inqas minn minjiera. "Inti nammeti li dan huwa mod tajjeb." Huwa ħares lejn Lambie. "Huwa, fejn ma l-tfajla li kienet l-istudju ma' dan il-bniedem ġejjin minn?"
  
  
  Tagħha, blurted dan jitwettaq. Mejjet. Hi kalma.
  
  
  L-iswed l-għajnejn imnaqqas. "Hi swims bħal delfini, is-Sur Carter. Tippruvax li jqarrqu me. Huwa jiswew ħafna F'miami."
  
  
  Huwa eżamina fuq l-ispalla tiegħu fil-bieb, li kienet għadha miftuħa. L-Negro kien li ġejjin konverżazzjoni tagħna. Meta kien wara l-irġiel tiegħi, I ma setgħux-użu tiegħi luger. Dan kien ifisser l-mewt ta'Tom u Lambie. Huwa d talab tagħha li tagħlaq l-bieb, u għażlu l-eħfef il-mod li jinnotifikaw lill-colonel ta'l-sigurtà ego attenzjoni.
  
  
  Tagħha huwa qal defiantly għall-Sengħa: "Inti tista'tikseb tajba fidwa għal Mitzi, iżda I iżommu l-flus, dan huwa qatt se tara tiegħu elf dollaru." Li kien biżżejjed. Il-bieb ewropea magħluqa. Jérôme inklinata fil-pil tal-flus fuq il-mejda. Meta ħares mill-ġdid, huwa kien tfittex bil-miftuħ, kważi direttament fil tiegħi luger.
  
  
  "Jieħdu dak li għandek bżonn," Lambie u l-Militar qal li tagħha bħala l-ih pistoli tbiegħdu mill me, ħafna għall-Sengħa tal-sorpriża. Ego tal-wiċċ issikkati. "Tradiment, Is-Sur Carter? Jixtru l-suldati! Dawn ser jiġu-qorti tal-martialed hekk kif l-fuq. .. '
  
  
  Huwa kien mgħaġġel. I suspettati. Iżda għadu mhux malajr biżżejjed. Huwa kien fuq l-iskrivanija, u l-naħa tiegħu aġixxiet malajr biex holster tiegħu. Huwa kien ta'ftit aktar mgħaġġel, iffavorixxa l-luger madwar id-dritt tiegħu driegħ tax-xellug tiegħu, tefgħu l-stiletto fl-naħa tiegħu, u tefgħu. L-stiletto ippinjat ego tal-naħa l-holster u l-ego naqset.
  
  
  I jammettu li huwa ma kienx coward. Kien hemm riskju kbir għall-lilu. Iżda jekk huwa seta'jagħmel me jisparaw, jew jekk huwa jista jisparaw nnifsu, ikun allarm l-niggas barra u ċ-ċans li tkun tilfet. Huwa sel bil-kwiet. Huwa ħa tagħha bil-Luger u ordnat l-uem joqgħod kontra l-ħajt. Tiegħu suwed żgħar għajnejn kienu sħiħa tal-mibegħda, iżda huwa ma bħala l-emus kienu qal.
  
  
  Lambie mqiegħda l-gun fuq il-quċċata tal-munzell tal-karti tal-flus u taw l-colonel tfittxija bir-reqqa. Huwa miġbud ' il barra tiegħi stiletto, il-massakru lag aħmar, u misjuba żejda wieħed wieħed mis-setturi kollha fuq il-post.
  
  
  "Issa ipoġġu fuq is-sufan sabiex inkunu nistgħu jitkellmu. Fejn Tara Sawyer? I qal tagħha.
  
  
  Jérôme lanqas għadam. Huwa poġġa bilqiegħda fil-kumdità fuq is-sufan u qasmu tiegħu s-saqajn. Huwa indivja tiegħu xoffa ta ' fuq sarcastically u taw kontro-spin. "Fejn Mitzi Gardner?"
  
  
  I ma jkollhomx il-ħin jew l-inklinazzjoni li jilagħbu Q & A. naturalment, huwa miżmum Tara fil-lukanda. Iżda jien ma setgħux jistrieħu fuq l-Sengħa kollu tal-armata l-irqad, u ma ridtx li jkollhom riskju li tfittex l-lukanda kollu. Huwa intensifikati quddiem il-colonel u ewropea il-kanna tal-luger fis-ego tiegħu. Kien ikrah-bidu. Tagħha ego ma jridu jeqirdu l-tagħha; huwa kien l-uniku persuna li jistgħu jikkontrollaw l-armata f'dak iż-żmien, u kien għad hemm bżonn nen. Iżda l-ewwel nett, I kien imħasseb dwar Tara s-sigurtà. Huwa qal din tagħha għall-Sengħa u żied, " jien mhux se dispjaċir raxxijiet-wiċċ tiegħek jekk ikolli biex."
  
  
  Kien gustuż-bniedem. Hu jaf li, u kien vain. "Id-dritt," huwa qal. "Inti ma tistax ħielsa tagħha xorta waħda. Miss Sawyer huwa fis-sala tagħha fl-o fuq il-quċċata tal-art. Hemm sitt mitt tal-suldati tiegħi bejn l-t'isfel u ta'fuq l-art."
  
  
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 7
  
  
  
  
  
  
  
  Filwaqt li Lambie kellu l-colonel barra, il-Militar u l-I imqaxxar off-Sengħa tal-ġakketta u l-qmis u ġibed tiegħu qmis fi strixxi li jorbtu lilu. Aħna ħalli l-uem ipoġġu fuq is-sufan.
  
  
  "Jibqgħu hawn li żżomm għajnejk fuq il-lilu," huwa ordnat tagħha. Wera tagħha l-uem kif il-bieb tal-kontrolli maħduma. "Stenna sakemm Lamby u I-biex tikseb l-bieb. Inti miftuħa għall-Rivnenskaya biss biżżejjed biex ejjew jgħaddu, u mbagħad mill-qrib mill-ġdid.
  
  
  Lambie tpoġġi l-gun tiegħi lura mill-ġdid, u l-bdejna bil-mixi. L-Negro kien engrossed fil-tkixxif ġdid, u ma tfittex sa hu kellhom dawn huwa taħt l-imnieħer bħal l-uem luger. Meta I raw dak li kien qari, kelli chuckle. "Ma aqra dan, tagħmel dan; kien miżjud mument qabel Lambie hit tiegħu ego iebes fil-kranju mal-grupp ta'xkubetta tiegħu. Huwa rrumblati barra mill-president u fuq l-art. Jekk hu mejjet kien jew mhux aktar jiddependi fuq il-ħxuna tal-ego-kranju. Aħna miġbud ego li wieħed tal-każinò tal-cash registers u l-marbut miegħu lill-president. Aħna mixi malajr li l-liftijiet. Fin-nofs l-isfel il-lobby, il-bieb lift f'daqqa waħda miftuħa. Il-suldat ħareġ, ra l-us, u ppruvaw tremenda lura. Stiletto niżel tagħha u għall-mument sabet li l-ego fil-ego Adam tat-tuffieħ. Lambie miġbud ego wara l-akkoljenza desk. Il-vleġġa li Tara tal-kmamar ma kinux hemm, għalhekk għandna bżonn li tikseb fl-mod possibbli.
  
  
  Aħna marru lura l-lift, u hu qabad l-żewġ b'machetes li kellhom niżel mill-suldat tal-ċinturin wara li tolqot ego. Issa għandna biss kellhom 599 avversarji.
  
  
  Fil-quċċata, aħna dam l-bieb ta'l-Tara tal-appartament. Il-lock kien imkisser bil-stiletto, u konna ġewwa qabel ma xi ħadd ieħor deher fis-sala.
  
  
  Il-kamra kien qed jifgaw. L-arja kondizzjonata kien mitfi. Tara Sawyer jistabbilixxu fuq is-sodda, fid-dirgħajn u s-saqajn mifruxa. Hija kienet liebes il-par ta qliezet u l-bra. Polz tagħha u l-għekiesi kienu marbuta mal-sodda mill-purtiera, hekk hi jista bilkemm jiċċaqalqu. Agħlaq ma kellhomx gag fl-ħalq tagħha, iżda li probabbilment ma kienx ikun meħtieġ. L-iżolazzjoni talħoss ta'l-Sawyer Grand LaClare kien eċċellenti. Fil-biċċa l-kbira, li jistgħu jinstemgħu l-kamra li jmiss.
  
  
  Hija rat me u Lambie. - Wiċċ tagħha kien contorted mal-disperazzjoni, u huwa maħsub li hija kienet ser jgħajtu. Dawn jitqiegħdu fuq naħa tagħha ħalq. "Jérôme tal-nies huma hawnhekk. Ikun kalm.'
  
  
  L-għajnejn tagħha darted li Lambie. Hija riflessjoni I kien maqbud, wisq. Kien Ay li spjega li kien fuq in-naħa tagħna. Sbieħ tagħha blu-għajnejn issa kienu kbar u fid-dlam . Il-biża fl-għajnejn tagħha kien issa sostitwit bl-rabja. Huwa jitneħħa naħa tiegħu madwar tagħha rta u bies tagħha. Imbagħad huwa rilaxxat tagħha li jħollu tagħha shoelace. "Huma maqtula tiegħi ego?"
  
  
  Tagħha kien jaf li hija kienet weraq li jirreferu għall Fleming. I qal tagħha. "Mhux fil-livelli kollha. Konna kapaċi jkopri lilu. Hu midruba, iżda hu sikur fil-muntanji ma Noè."
  
  
  'Min hu dan?'
  
  
  Naturalment, hija kienet qatt smajt ta'dan l-qodma iswed saħħar u l-ego tilwim. "Inti d-sejħa me liar jekk I qallek aktar dwar novembru, iżda jekk aħna toħroġ tal-belt ħaj, jien ser jintroduċu inti lilu. U anki imbagħad, int mhux se jemmnu."
  
  
  Kien malajr maħlula minn shoelace biex jitnaqqas l-uġigħ. Tagħha l-idejn u s-saqajn kienu abjad u minfuħin mill-ċirkolatorja disturb. Ħej, iweġġgħu, u raw li jkun qabel filwaqt li hi setgħu jimxu mill-ġdid. Madankollu, l-I ma setgħux riskju li jġorru l-sl. Jekk xi ħadd ppruvaw jieqfu us dwar il-mod, jiena tassew jeħtieġu l-idejn tiegħi, u probabbilment Lambie wisq.
  
  
  Huwa dabbed Tara tal-polz u l-għekiesi bl-ilma kiesaħ madwar l-tub. Imbagħad hija ħadet l-irqiq tal-qoton ilbies madwar l-tojlit. Hija qieset aħjar kif hija kienet, iżda tagħha qliezet ta'taħt u semi-trasparenti bra huma biss ma ideali għall-ivvjaġġar matul il-gwerra.
  
  
  Hija ħadet Tara minuti prezzjuż biex jibqgħu fuq l-saqajn tagħha. Għamilna kamra-mill-kamra tal-kontroll ta'dan. Lambie kienu mibgħuta tagħha r-sala li jiċċekkjaw li l-ħruġ kien ċar.
  
  
  Mument aktar tard, huwa poked kap tiegħu fil fl-aħħar tal-ġurnata u beckoned-istati uniti. Aħna dam l-lift malajr kemm Tara tal-kundizzjoni jippermetti. Hekk kif l-I ppressata il-buttuna, I raw tagħha bħala l-bieb miftuħ fil-kuritur.
  
  
  Aħna laħqu l-ewwel l-art u l-lift bieb bil-mod miftuħ. I ra suldat permezz il-qasma. Anki għall-agħar, Colonel Karib-Sengħa kien hemm bil-gun osservat fil-istati uniti.
  
  
  Huwa ducked wara l-bieb tal-metall u fl-istess ħin ppressata il-kantina-buttuna. Gawk irkupra barra mill-ħitan tal-metall ta ' l-lift. Kien miraklu li l-ebda waħda madwar l-istati uniti kienet ferut. Il-bieb magħluqa u morna ġewwa. Huwa ħass bħal sigħat kien għadda. Jekk ma kien hemm l-ebda tal-karozzi fil-garaxx, jew il-ħruġ kienet imblokkata, David Hawke setgħet bil-miktub wieħed off permezz tal-aġenti tiegħu. Tom Sawyer tkun tilfet tifla tiegħu, u Noè tkun tilfet kkritikat assistent tajba.
  
  
  I kien jistaqsi fejn l-oħra assistent Tony kien fil-Pussess. Probabbilment l-mejta. Jekk Jérôme kienet konvinta Ego ego itlaq għal mis-somma, huwa jista'jkollhom mistenni bullet. L-Colonel se jkollhom l-ebda raġuni biex iżommu l-kelma. Kien ovvju li kien żball li jħallu l-foqra simpleton hawn waħdu ma'dawn l-karattru.
  
  
  Il-lift tolqot l-arja buffer fil-kantina. Konna fil-garaxx. Kien hemm ħafna karozzi li jappartjenu għall-klijenti u l-ogħla mħallsa mill-persunal, imma jien ma tistax tistenna li ssib l-ċwievet fl-minnhom, u l-I bilkemm kellhom ħin biex tiċċekkja ih kollox. Trakk militari kien pparkjati fil-ħruġ. Kien probabbilment lest fil-każ tal-emerġenzi, u ħadmet malajr. Ħlief li deher mili'l bogħod.
  
  
  Huwa osservat li tagħha. "Jimxu il-karozza tiegħu," qal. "Jieħdu l-ego I filwaqt li tkopri l-tagħha tirtira."
  
  
  Dawn dam. Mill-inqas Lambie kienet taħdem malajr kemm hu jista', hekk kif kien sejjer xkiel Tara mill-driegħ. Il-lift bibien miftuħa. Meta fetħet żewġ pulzieri, hu maqtul permezz tal-vojt, wara l-Sengħa tal-ċomb. Smajt tagħha sider u ttamat li kien il-colonel. Huwa li jinżammu l-isparar bħala l-bieb miftuħ aktar u aktar kbira kienu jinstemgħu. Fl-aħħar nett, xi ħadd ħarġet bl-idea brillanti jibgħat l-lift back-up. Huwa li jinżammu l-isparar sakemm il-bieb kien kompletament magħluqa. Issa kellna żgħar vantaġġ. Huwa mexxa l-trakk u l-qabża fil li jmiss biex Tara, li malajr beda l-magna u mbagħad kostanti fil-sedil li jmiss-sewwieq. Kuntenti waħda. Jekk dan ma kienx Mitzi Gardner, aħna se ġew bl-argument dwar min isuq, u ma kien hemm l-ebda ħin għall-dritt li issa.
  
  
  I marru lura tagħha fil-tieni l-irkaptu u daru fuq il-ħruġ fuq. L-ego ma kienx barricaded. Kif mimmo għaddew mill-daħla prinċipali tal-lukanda u l-għadda mill-bieb, hija rat-Sengħa u xi ftit mill-irġiel tiegħu taħdem barra. Dawn waqfu fuq it-taraġ għall-jisparaw fl-istati uniti, iżda dawn kienu wisq malajr. L-shots marru li jinsabu fil-baxx.
  
  
  I zigzagged li jitnaqqas aktar ċans li jkunu milquta mill-mikrofoni u l-kelliema, u jinstemgħu Lambie l-isparar minn wara. Tagħha l-uem għajjat għalih biex tiġbed ruħu. Huwa ma tisma me. Jew forsi kien wisq eċċitati biex tirreaġixxi.
  
  
  Ġie tard wisq imbagħad. Smajt tagħha sider fil-qosor, u fil-anterjuri mera I raw Lambie jaqgħu barra madwar l-karozzi. huwa biss jistabbilixxu għadhom fin-nofs tat-triq. L-quddiem tal-ego tal-qmis ġiet mgħaddsa fl-demm. - Ġisem tiegħu ħadlu bħala balal tolqot lilu. Jérôme ltqajna tiegħu avventuri dwar l-uem issa li konna bogħod wisq biex jinqabdu.
  
  
  Hu kkonċentrat fuq is-sewqan, tipprova li jinjora tiegħu għeja. L-ebda aktar balal whistled warajna. - Sengħa u l-suldati tiegħu dam għall-karozzi pparkjati fid-daħla tal-lukanda. Aħna kienu'l bogħod mid-dar u bla periklu.
  
  
  Fuq il-boulevard, I taw mod u intensifikati fuq l-gass tal-pedal. L-trakk kien aktar xierqa għall-ġarr ta'tagħbijiet tqal milli għal żieda fil-veloċità. Kellna xi żmien, iżda dan ma kienx biżżejjed biex tiġi evitata l-colonel tal-insegwiment.
  
  
  Aħna kienu barra mill-belt, u intitolat għall-Tony Mhux lukanda. Xi ħaġa li kellha tiġi solvuta malajr. I ma setax jiġi evitat-Sengħa fuq il-kosta tat-triq. Kelli l-żewġ għażliet. L-ewwel huwa li jaħbu l-trakk fil-informazzjoni dwar l-qodma inn. L-oħra kienet ħażina tat-triq istralċ permezz tal-muntanji.
  
  
  Dan ġara lili li l-colonel probabbilment kien jaf dwar l-inn-eżistenza, u li Noè użati. L-Emu ma jkollhomx il-ġlieda. Il-bini kollu kienet magħmula mill-injam. Huwa jista'jkollhom maħruqa-istati uniti.
  
  
  Għalhekk huwa għażel l-rotta muntanji. Tqil tagħna trakk jistgħu jimmaniġġjaw il-ħofor u ħotob probabbilment aħjar mill-karozzi b'kulur wara l-istati uniti, u li ma tistax tmur aktar malajr milli l-us dwar din it-triq.
  
  
  Mill-ħin li laħqu l-liwja, li ma kinux innotati-istati uniti. Sergei qalbu off u biddel il-istering. Aħna issa kienu inviżibbli kontra-ambjent għaż-żewġ Jeeps li tgħaddi mimmo-istati uniti dwar l-triq prinċipali. Kbira. Huwa mwaqqaf, ħa l l-jioka madwar id-detentur, u mixi matul il-baċir tagħbija li tikkontrolla dak li kellna mal-istati uniti. Jew forsi Lambie niżel il-gun. Tiegħi munizzjon-provvista kien għaddej baxx.
  
  
  I ma tistax issib il-gun bejn il-coils tal-ħabel, il-pala, u l-tliet kaxex. Hija kienet waslet biex tispiċċa meta Sergei-Fanali niżel test dwar wieħed mill-kaxxi kollha fuq il-post: "Portals". Huwa miġbud l-kaxxa'l quddiem. Ftit qasab kien naqas minn, iżda l-biċċa l-kbira minnhom kienu għadhom mgeżwra pulit fil-serratura tal-injam.
  
  
  Jekk Colonel-Sengħa isib konna tax-xellug l-triq prinċipali, huwa ser bla dubju jduru madwar. Iżda aħna lesti li jaċċettaw dan. Aħna saq madwar 100 metri fis-ungla. Tagħha feġġ madwar l-trakk maqtugħa u dam lura l-intersezzjoni, jkollna l-lest tul it-triq. I ma kien mill-ħin-Sengħa tal-Jeeps daħal fis-għan. Dawn saq mgħaġġel, qabża tal-kantuniera, u l-tagħha dodged l-ih-dwal. Huma mmarkati trakk fid-distanza u mr lejn dan, jgħajtu fi triumph. Bħala l-ewwel Bot avviċinat, l-niċċa mixgħula. Tossed l-twaħħal tal-portals fis-pubbliku u l-ducked safejn huwa jista'fl-weraq.
  
  
  L-isplużjoni seħħet immedjatament u tefgħu me lura fuq it-triq. Iżda l-kundizzjoni fiżika kien ferm aħjar minn dik tal-tank tal-passiġġieri. I kien għadu azjenda nifs tiegħi meta smajt Tara tal-vuċi li ssejjaħ lill me. Huwa ltqajna aktar kmieni minn xtaq u motioned għall-Ay li tissospendi l bogħod, tħares lejn il-fond crater li kienu ffurmati fit-triq. Wara me, it-tieni Bot jinġibed sa l-liwja. L-tifla u l-I dam lura għall-trakk. Konna diġà tas-sewqan fil-veloċità sħiħa meta l-Tank screeched għall-waqfa fl-crater tal-crater. Fil-anterjuri mera, hija rat-Sengħa tal-tall-figura jegħleb fuq pothole enormi fit-triq. Balal whizzed passat istati uniti, iżda konna diġà bogħod wisq għalihom li jikkawża l-istati uniti.
  
  
  Tara ma jifhmu dak li ġara. Huwa spjegat dak li hu d misjuba fid-dahar ta ' l-trakk, inklinata li tagħti tagħha malajr kiss, imbagħad mdawwar l-attenzjoni tiegħu lura lill-triq.
  
  
  "Aħna qed sigur għal issa," ir-raġel tagħha qal. "Dawn ma tistax issuq permezz ta'dan l-għadma, inkella dawn ser ikollhom inaqqsu l-siġar. U li jieħu ż-żmien. Lesti għall-ħarxa tal-baħar isuqu ."
  
  
  Fid-dlam, I kważi dam fis-siġra bħala I biddel il-kantuniera, li fakkar me I meħtieġa Sergei. L-riskju li jiġu skoperti kien inqas importanti issa mir-riskju tat-tmexxija fis-siġra. T'għajn lejn għassa tiegħi qaltli dak il-lejl kien diġà jispiċċa. Mill-ħin li nilħqu l-aktar postijiet diffiċli, se tkun kważi l-dawl. Dan għamilha ħafna aktar faċli biex tagħmel hekk.
  
  
  Iżda għal issa kien għadu skur, u l-papa-dwal tefgħet permezz tal-ħxuna-weraq. Tara kien li jżommu l-bieb jamb għall kuljum biex jevitaw laqtu l-kap tagħha fuq is-saqaf. Hi mixi ftit mili, allura l-qima b'dispjaċir.
  
  
  "Nick," hija qalet. "Ma naħsibx li jien il-persuna xierqa għal dan. Huwa kienet ferħana li jiġu hawn u jilħqu l-Fleming. Kien hekk romantiku ." Tidħaq tagħha tinstema diżappuntati. "Issa naf huwa fil-fatt Della Triq."
  
  
  Tagħha, chuckled. "Huwa l-Sajf Dinja diżappuntanti?"
  
  
  Għalhekk hija kienet jibża, jitkellem biex iżommu ruħha fil-verifika. Aħna telgħu ogħla u l-ogħla, u ser ikunu saħansitra aktar stretti minn issa. Tagħha, ħasbu li kien skuża tajba biex itlaq l-riedni. Fl-aħħar nett, l-ansjetà huwa stimulant, u sess l-kbira tranquilizer. Huwa titwaqqaf u biddel il ewlenin fil-tqabbid. Kien ferm kwiet. Huwa ltqajna, mixi madwar l-karozza, fetħet il-bibien fuq Tara tal-ġenb, u miġbuda tagħha barra. I-falliment tagħha fuq il-karozzi sabiex I tista ' tiċċekkja l-qasam bl-id-dawl għal kwalunkwe gwerra jew porcupines li jistgħu jħassru l-gost. - Ħalq tagħha kien bil-ġuħ bħala-minjiera. Ħej, huwa kien biss bħala iebes kif kien għalija. Huwa ħa żmien twil qabel aħna fl-aħħar kellha tali trakk tal-logħba kompletament eżawriti u sodisfatt. I tbissem tagħha. Huma inti tħossok aħjar?' Hi nodded, inklinata lura fl-president tagħha, u għalqet l-għajnejn tagħha.
  
  
  Mill-ħin li laħqu l-irdum-wiċċ, kien diġà-dawl. Għidtlek li Tara li jżomm l-għajnejn tagħha magħluqa għal waqt, u l-żgur biżżejjed, hi immedjatament fetħet il-ih li għandek toqgħod attent bl-imgħax. Meta hi ħares'il barra mit-tieqa u raw biss il-konvenuta, hi mdawwar ċar. Hi sib dritta, l-irfigħ-geddum tagħha.
  
  
  Kif aħna għadda l-perikolużi il-parti ta'l-chasm, I l-ħsieb tal-Fleming. Fil-punt fejn it-triq waslet għall-mejta il-għan, aħna qbilna u komplew bil-mixi. Issa hi ġiet skoperta minn xi ħaġa I ma kinux innotati qabel. It-traċċa tal-led fi wieqaf elementi tal-gwerra; lil hinn mill-tarf, min-naħa l-oħra, kienu għerien fejn l-akbar qabel l-eċċess tal-popolazzjoni kellhom stung. Fil-mument, l-ebda wieħed jidher li għexu hemmhekk. Il-ħxuna tal-injam tal-gradi ta ' l-fortizza ġew magħluqa. Huwa sfruttat bil-ġermaniż tal-gun tiegħu. Ftit minuti wara, hi jinstemgħu l-din il tal-ktajjen u ċ-ċaqliq ta'l-injam-boltijiet. Imbagħad il-bieb iffavorixxa miftuħa u raġel fil-qmis bajda beckoned us ġewwa. Tara qishom hi d tidher ghost.
  
  
  Noè milqugħa l-girl affectionately, qal li l-Fleming kien tħossok aħjar, imbagħad qalbu għall-Baħar Barents il-Qasam tal-aħbar ħażina dipartiment.
  
  
  "Linja tagħna kien tnaqqas l-aħħar bil-lejl. Aħna ma tisma xejn minn ġewwa l-nemes magħhom wara li tkun tax-xellug. Tista'tgħidli dak is-sitwazzjoni hija fil-Port ta'Spanja?
  
  
  Hu ssuspettat li l-qodma tal-lukanda fuq il-periferija ta'l-belt kienet aktar minn sempliċi post fejn toqgħod għal tribesmen li riedu żur il-belt. Kien mistenni li jkun iċ-ċentru tal-Baħar tal-Barents-territorju għall-messaġġi li daħlu permezz ta'l-ibliet u ġew trażmessi bl-użu tal-dead-tanbur. Jekk kien hemm l-ebda rapporti aktar, dan ifisser li l-Sengħa kellhom attakkaw Nach.
  
  
  Kien għajjien ħafna. - Il siegħa fit-tensjoni bdew jakkumulaw. Dan l-kbira tal-fortizza kien samma. Kings, pirati, u ribelli dejjem ippruvaw vain li tikkontesta l-ħitan għolja tagħhom fil-żminijiet tal-qedem. Iżda din id-darba l-protezzjoni biss kien tiegħi Luger u numru żgħir ta balal, Mitzy Gardner tal-dawl ftit posta, u ftit kaxex tal-portals. Ftit kontra l-moderna mgħammra-armata. Tagħha, inklinata kontra-ġebel ħoxnin groan u infurmat Tony tal-rebħa. I qal-uem dak li kien se tagħmel il-portals.
  
  
  "I għandu jkollhom minfuħa li l-irdum dritt bogħod," I stqarr.
  
  
  "Iżda jien ma jaħsbu li mbagħad, u issa huwa wisq il-bogħod. Iżda jien biss ddawwar din ir-rotta fil-kamp tal-mini. I ma jistennewx-Sengħa biex jiġu hawn jeeps. L-ego huwa għall-sorpriża. I bżonn porters.
  
  
  Noè mmuntat l-tim u introdotti tagħha għall-bniet.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitolu 8
  
  
  
  
  
  
  
  In-nies jinġibed portals madwar l-trakk. Huma kienu qed jieħdu l-vjola miftuħa kaxxa minn hawn li l-fort, li jħallu sħiħa tal-kaxxa għall-mezzi, il-minjieri, tul it-triq. Qabel ma tħalli l-trakk, kienet imneħħija mill-distributur skrun b'tali mod li l-ebda wieħed inkella tista'tibda l-trakk. Huwa mdawwar il-passaġġ fis-kamp tal-mini, l-iżgurar li l-detonaturi ġew stabbiliti hekk li l-persuna waħda tista'detonazzjoni kull ħlas indipendentement mill-oħrajn. Kif huwa ħadem, huwa jista'jisma'l-tnabar fil-fortizza; dawn ma kinux messaġġi, iżda ċerimonjali-ħsejjes. Tagħha aqta kien li Noè kien qed jipprova li jgħollu l-moral ftit.
  
  
  Mill-ħin li hu spiċċa, kien tħossok kompletament eżawriti u bil-ġuħ. Huwa bilkemm magħmula lill-fortizza. Fil-fatt, ma kien hemm l-ritwali. Sagru-għasafar kienu maqtula u l-mgħolli fl-ilma jagħli. Mikxufa tribesmen bi sħab danced madwar l-kaldarun. Huma kellhom eċċellenti jispiċċa militari ta'l-armi għall-ġlieda kontra'xogħol u l-vetturi tal-pistoli.
  
  
  Noè ħadet ħsieb li qabel kien iċ-ċans li tiekol xejn. I ma kienx anki nofs rieqda għadhom. Meta Noè ltqajna dan l-unika tat-trażmissjoni tagħha kienet tinsab f'post frisk-kamra mudlama; fuq l-dell tal-linja fil-jum ta tiegħu tista'tara li l-xemx kienu diġà laħqu il-nofsinhar tal-pożizzjoni. Nressaq-bniedem fuq il-gwardja mill-traċċa. Minn dan il-post, inti għandek tkun tista'tisma'vetturi toqrob mill-bogħod. Issa kien bil-wieqfa fuq quddiem ta'Novembru, u kien ħerqan.
  
  
  
  
  "L-militari avviċinat l-trakk," Noè qal.
  
  
  L immedjatament qajjem up. - 'Kemm huwa ih?'
  
  
  "Huwa ma jistax l-għadd." Noè tkellem lill-jaraw.
  
  
  "Jgħid:"ħafna, ħafna."
  
  
  Huwa ltqajna u dam il-bieb. Minn issa, huma għandu jkollhom segwit it-traċċa, u jittieħdu tagħha għall-lukanda li tagħmel ċert li ma ssib l-ebda portals. Il-gwerra żfin kien'il fuq, u l-persuni li kienet marret għall-għerien tagħhom kienu qed jaħarbu lura għall-fortizza.
  
  
  Huwa għadda mill-bieb ta'Fleming tal-kamra u l-waqfa qasira għall-mument. Kien bil-wieqfa għal jum bejn iż-żewġ tal-bniet. Ma kien hemm l-ebda ikrah-istrixxi aħmar fuq tiegħu infaxxati-driegħ, l-ebda griż fuq l-istrixxi taċ-ċikkulata tiegħu fil-kannella-wiċċ. I ma jkollhom il-ħin li nitkellem dwar dan, iżda Fleming rapida tal-irkupru sorpriż me. I tefgħu madwar l-kap tiegħi bħala I tinżamm l-mixi. Huwa mexxa'il quddiem il-bieb u l-isfel il-passaġġ. Jekk dawn kienu veloċi, tagħha jistgħu jimxu ġo fihom, iżda tiegħu kien li jkun żgur.
  
  
  Meta I laħqu l-jgħaddu, jien xorta ma setax tara xejn. Hu kien l-ikklerjar issa, u permezz ta'l-innovazzjoni, huwa jista'ara l-trakk fil-qiegħ tal-elementi tal-gwerra madwar nofs mil hawn taħt. Il-grupp tal-madwar tletin nies bil-wieqfa-ġenb mill-naħa kellhom l-ebda intenzjoni li tiela. I nistaqsu għaliex. Imbagħad smajt-istorbju wara me. Kien Mitzi. Agħlaq kellhom rewmatiżmu.
  
  
  "Hemm attakk ieħor mill-naħa l-oħra, Nick. Dgħajjes fil-bajja. L-lottijiet tal-dgħajjes.'
  
  
  Dan jispjega għaliex il-grupp kien għadu qed jistenna bħal. Dan kien l-azzjoni konġunta, pincer-moviment li tibda fl-istess ħin fuq iż-żewġ naħat. Ee driegħ tiegħu madwar l-ispalla tagħha. "Tista detonazzjoni-minjieri?"
  
  
  "Dan għandu dejjem kienu l-għan tiegħi fil-ħajja. X'għandi nagħmel?'
  
  
  Huwa wera tagħha ħej l-injezzjoni, mogħtija lilha ħej l-eħfef, u qal tagħha dak li tagħmel. "Il-passaġġ bejn dawn iż-żewġ punti kien bombi-maqbuda." Huwa rrimarka żewġ punti. "L-injezzjoni fuq d-dritt jaqbad l-inqas ħlas tliet minuti wara l-injezzjoni fuse. Meta l-ewwel grupp jilħaq l-naħa tagħhom, l-ee għandha tiġi lit. Nittama li se tkun biżżejjed, għalkemm xi suldati jistgħu jiġu stupid fi żminijiet. Ħu l-ħin tiegħek. Iżda tieqaf ih."
  
  
  'Bi pjaċir.'Hi kienet me u l-sibt l-impressjoni li hija kienet kiss me sanzjonijiet. "Xorti tajba mal-flotta."
  
  
  Tagħha, chuckled. Dan se taħdem. L-Fiduċja Noè."
  
  
  I assigurat tagħha aħjar minn ħassejtni. Aħna ma jkollhom it-tagħmir li jiflaħ għall-imblokk fuq iż-żewġ naħat għal żmien twil. I kien mistenni li jagħmlu dak I jista fi ħdan il-limiti tal-kapaċitajiet tiegħi, iżda xi ħaġa qalli li se tieħu l-miraklu li jgħix f'dan il-jum.
  
  
  Bidliet ewlenin saru fil-fortizza matul l-assenza tiegħi. L-akbar kienet okkupata. Is-slielem kien fuq saqaf solidu li servew ukoll bħala protettivi tal-ħajt, u l-kranju-daqs tal-blat kienu miġjuba fi bramel li kienu għaddew madwar l-idejn għall-naħa bħal ċinturin.
  
  
  Stramba biżżejjed, dan kien ta'rfigħ-vista. L-ritmiċi jixxengel ta'dawk kollha iswed idejn peress li għadda l-materjali bħal għajxien naħa taw l-fiduċja li dawn in-nies, li kienu probabilment qatt ma miġġielda gwerra reali fil-ħajja tagħhom.
  
  
  Noè jinżammu sa dehriet, iżda dehru inqas kunfidenti minn ego in-nies. Kien jitkellem li Fleming fil-kantuniera kwiet mill-bieb. Fleming inklinata fuq l-ippurgar u deher li jkunu qed jippruvaw biex jikkonvinċu Tony ta ' xi ħaġa. Quest ħalib daħal fuq li jsegwu l-konversazzjoni.
  
  
  "Il-Noè, irrid nemmen li l-Sengħa huwa tilgħab logħba doppja. Imma ma nistax ħalli inti u l-nies tar-riskju tiegħek ħajja tiegħi mal-kawża. Jekk Sengħa huwa li qawwi, imbagħad I għandhom jobdu, bħalma għamilt Ġenerali tagħha Hammond. I se konsenja u jiġu eżiljati sabiex l-Istati Uniti. Jérôme huwa kapaċi-bniedem, u din il-gżira għandha, wara kollox, baqgħu ħajjin-dittatorjat militari qabel. Forsi I tista anki jagħtu em xi pariri. Tagħha li inti tagħti hu kien il-messaġġ tiegħi.
  
  
  Tibgħat-Sengħa messaġġ lill-dinja kien simili iffirmar tiegħek stess mandat mewt. Anke jekk l-Colonel kellhom tax-xellug Tony Rebħu u l-Ego fit waħdu, hi ma kienu jappartjenu għall-art ta'l-għajxien għall-mument. Tagħha, ħasbu li kien ħażin biżżejjed li jissodisfaw il-telfa. Huwa hated. Iżda kien agħar li wieħed jimmaġina dak li ġara lili jekk Jérôme kienu kif reċidiv kif ħsibt. Il-Patrijarka tal-rispons kien ta ' stennija għall-tagħha. Dan waqfu bi ħsara fil-tedjanti tirade.
  
  
  Fleming, I r-rispett tiegħek artist, iżda persjani inti. Meta Ġenerali Hammond ħassar tal-inti, in-nies għadhom jemmnu li kien se jħallu l-gżira biex l-abitanti tal-Gżejjer. Huwa jistgħu jaffordjaw li jkeċċi inti. Karib-Sengħa ma tistax tiġi hekk ġenerużi. Huwa popolari bħala huwa ambizzjuż. Sakemm int ħaj, int theddida għall-lilu. U m'humiex biss l-ħajja tiegħek li jinsab fil-periklu. Jekk Jérôme jirnexxi, hu se iddawwar dan il-muntanji fis-bażi tal-missili. Huwa ser issuq-istati uniti bogħod, u jġibu l-għedewwa tagħna hawn. Huwa ma jistax jibqa'fil-poter mingħajr ir-Russja tal-appoġġ. Dan il-muntanji ġie tagħna sagru-dar għal sekli sħaħ. Dawn in-nies aktar jmutu minn jabbandunaw dan il-muntanji."
  
  
  L-qodma tal-bniedem tkellem ukoll. Kien konvint mill-Fleming, li wrew li kien mhux sensittiv għall-argument raġonevoli. "I jammettu int dritt, Noè. Tagħha ġew-ħajja fid-dinja ħolma għal żmien twil wisq. Nittamaw li xi kultant jieħu fuq jgħati l-arja. Jekk għandek bżonn, I tista'tarmi ġebel b'id waħda."
  
  
  Huwa jintmess Tony Tirbaħ tal-driegħ fil-ġest tal-rigward, imbagħad weġġa tiegħu tajba tar-riġel tal-parapett.
  
  
  Noè beckoned me. I telgħu fuq is-saqaf u ħares fuq il-battlements tal-laguna daħla. L-toqrob-flotta ċaħdet rapporti fil-midja biex me dwar kif il-British evakwati Dunkirk matul il-tifqigħa tal-tieni Gwerra Dinjija. Kull dgħajsa tas-sajd, kull dgħajjes, fil-qosor, dak kollu li jistgħu jinstabu fil-Port ta'Spanja, kienet toqrob-istati uniti.
  
  
  - Ħolm tagħha kienu ta'l-Amerika qtates dgħajjes u li jkopru l-arja teħid tal-kampjuni mar-fast-ġellieda. Iżda kien sabiħa ħolma.
  
  
  L-ewwel dgħajjes baħħru waħda wara l-oħra fil-veloċità massima fuq & nb fid-direzzjoni tagħna. L-dgħajjes li jbaħħru fuq dawn se jibqgħu jeżistu. L-ewwel dawk li se jiffaċċjaw sorpriża. Dawn malajr avviċinat, apparentement tagħtix każ li l-ilma ta'taħt l-diga li dalwaqt tieqaf ih milli jiċċaqilqu. Tony tal-reputazzjoni għall-rebbieħa ser biża nies'il bogħod minn din il-żgħar tal-port, sabiex dawn ma kinux jafu xi ħaġa dwar il-mgħarrqa diga.
  
  
  Huwa jaraw kif l-ewwel żewġ jottijiet ġrew ħdejn xulxin flimkien. Anki mingħajr trombi, hi tista ' tara l-tifla l-iskola u l-magna tal-pistoli li n-nies jinżammu fuq il-gverta. Dawn laqat il-diga fl-istess ħin kif il-ħoss tal-metall l-ikkrekkjar. L-arki imrobbija, il-buq ħadlu, u l-enerġija kinetika hurled l-irġiel mill-gverta fil-baħar. U biex tiċċelebra l-nawfraġju, fl-istess ħin, ma kien hemm l-pop ta'l-ewwel ħlas li Mitzi kellhom jisplodu.
  
  
  Wara l-ewwel żewġ sfortunata-jottijiet kienu żewġ laneċ tal-irmonk li ma setgħux jibqgħu tal-brejk. Dawn ewropea fl-ħitan tal-ġebel u l-dijanjosi f'angolu. Madwar l-irġiel li waqgħu lura l-baħar, xi kalma taħt il-piż tal-żraben u tagħmir ieħor, oħrajn rnexxielhom jaqbdu fuq l-omm. L-għada-dgħajjes rnexxielha twaqqaf fl-nofs tal-laguna. Iżda tliet dgħajjes mgħobbija bil-suldati armati għall-snien laqat il-diga mingħajr ma jirċievu l-ebda notevoli l-ħsara. Sabu ostaklu mhux mistennija mal-stikek. Dawn kienu jinsabu fl-għoli ta'l-għargħar tal-barriera fuq it-taraġ li jwasslu għall-fortizza.
  
  
  In-nies madwar l-ewwel dgħajsa bdew jaqsmu l-diga biex it-taraġ. It-tielet dgħajsa sostnuti ftit u sparati broadside tal-qoxra fuq il-ferrovija.
  
  
  I ma l-avviż Noè toħroġ l-taraġ, iżda jien għamilt l-avviż lilu bil-wieqfa li jmiss lili. Huwa kellu qasab a mal-extra-mera li jippermettilu li tħares sess fuq il-jacques. Huwa qajjem naħa tiegħu, lesta għall-sinjal. Kannella figuri kien tul il-ferrovija, kull stabbiliment rock.
  
  
  L-ħoss tal-suldati żraben sar aktar u aktar li tinstema'fuq il-sparaturi ta'l-dgħajjes. Imbagħad smajt'growl fuq l-naħa l-oħra tal-ħajt, u kont naf li l-suldati issa kienu miftuħ taħt l-istati uniti. Noè titbaxxa naħa tiegħu. Ma kien hemm l-f'daqqa-moviment kontra l-ħajt.
  
  
  L-irġiel nesa dwar l-balal whizzing fuq l-kapijiet tagħhom, inklinata matul it-tmien-marda tal-ħxuna tal-ħajt, tefgħu ġebel, u ħa l-kopertura mill-ġdid. It-tliet madwar minnhom waqa'minn feriti tagħhom. Oħrajn ħadu ih u ħa ih siġġu.
  
  
  Il-kopertura tan-nar f'daqqa waħda waqfet. I segwita tagħha tul l-battlements biex il-qiegħ ta ' l-taraġ. Suldat ra jaqgħu tagħha, reazzjoni katina tal-korpi rikorrenti lejn il-baħar.
  
  
  Tony tal-irġiel mhux mill-ġdid, huma miġjuba ġebel u ppreparati għal irrepeti is-suċċess.
  
  
  Il-kopertura tan-nar kellhom tkompliet, u l-fatali jwassal whistled fuq il-battlements mill-ġdid, titqib toqob fil-riħ-megħluba moan.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitolu 9
  
  
  
  
  
  
  
  It-tieni splużjoni ħadlu ungla. Hekk Mitzi kellhom għad-dawl it-tieni ħlas l-ewwel. Hi ma bżonn Noè-dritt li issa. Xorta ma setax laqat il-dgħajjes mill-Luger, u l-balal madwar l-ih artillerija ma jagħmlu ħsara lill-ħajt għadhom wisq. L-qodma ġgant kkontrollati l-taraġ ukoll. Tagħha, li dam il-passaġġ. Mitzi sib fuq l-art mal-tielet fuse tagħha fl-idejn u ħares inkwetat. "Dawn qed jkollna aktar intelliġenti," hi qalli. "L-ewwel darba kelli l-seba', u t-tieni dis kellha erba', kollha flimkien. Iżda issa dawn imorru wieħed wara l-ieħor. F'distanza ta'tmien kwadru. Huwa mistħija, kollha maħżen għal persuna waħda.
  
  
  - "Le, dawn mhux qed min dan," l-I qabel. 'Ma jimpurtax. Se jiġu meqruda mill-ih individwalment ."
  
  
  L-suldati marru'l quddiem. Dawn ma jridux għall-ġlieda kontra, iżda dawn ma, imħeġġa mill-cursing ta'l-uffiċjali warajhom. Dawn ma tħares'il quddiem, iżda li l-naħa u l-art fil-forma tal-bombi nases.
  
  
  I dam permezz tal-undergrowth għal xierqa fuq il-post għalija. A jisporġu'l barra l-biċċa tal-blat tal-li tkopri t-triq minn hawn taħt. Jekk hu tista'tikseb hemm qabel l-suldati, huwa tista'taħdem b'mod kostruttiv mal tiegħu Luger . Ont kellhom biss ristretta hemm meta l-ewwel il-persuna kienet fil-qrib. Kien qasir huma rqaq, mgħaġġla, u skur ħafna. Ego tal-wiċċ kien mxarrba fl-għaraq. Huwa waqfa qasira għall-qbid nifs tiegħu, imbagħad bil-mixi tad-dahar, li jżomm għajnejh fuq il-traċċa. Huwa ħa l-għan fl-luger, mbagħad bidel l-opinjoni tiegħu u l-holstered l-ego mill-ġdid. Ma kien hemm l-aħjar mod. Wara kollox, ma kienx jaf I kien hemm.
  
  
  Tiegħi tal-provvista tal-munizzjon tax-xellug ħafna li jkun mixtieq xorta waħda, u l-I ma setgħux jistrieħu fuq għadha biss. Hija kienet unsheathed minn stiletto fuq id-dritt tagħha driegħ. Bħala l-suldat għadda taħt me, hu qabeż fil-lilu minn wara. Hi ntlaqtet ħażin mill-ego kick. Huwa ħass bħal ftit teħid ta'kampjuni tal-arja huwa kien tax-xellug fil-pulmuni tiegħu kien qed minfuħa barra minnu. Mhux tiegħi użanza li joqtlu sensih opponent. Iżda din id-darba I kellu l-ebda għażla. Issa huwa ma setgħux jagħtu l-lussu tal-teħid tal-priġunieri. Qalbhom, huwa lest x-xogħol tiegħu, miġbud tagħha ego taħt bush, ħa l-Ego xkubetta u bandolier, u ġrew l-ħabi-post. Jekk huwa kompla bħal dan, huwa jista'jkollhom meqruda pjuttost ftit minnhom, kif ukoll akkumulati ħażniet ta'l-armi. Konvenjenti u raġonevoli!
  
  
  L-waħda li jmiss poked-imnieħer tiegħu l-kantuniera. Huwa mwaqqaf, ħarsa ta'sorpriża fl-għajnejn tiegħu kif raw il-bloodstains fuq l-art fil-quddiem tal-lilu. Huwa qajjem kap tiegħu saħansitra aktar, mdawwar, u ra me. Huwa mwettqa kapitolu gun magħfusa tiegħu fl-istonku, u dan iffavorixxa promisingly fid-direzzjoni tiegħi.Huwa malajr jinġibed l-pistoli mill holster tagħha u sparati bullet fl-uem ras qabel ma setgħux jiġbdu l-attivazzjoni. Hija kienet skiet rringrazzja mill Ed għat-taħriġ fil-veloċità u l-b'aġilità, li l-aħjar AX-aġenti għandek tagħmel fuq bażi regolari u li hi normalment despises minħabba li huma għandhom il-vizzju tad-dejjem qtugħ stabbiliti fuq tiegħi tnaqqas. Iżda xi kultant frazzjoni tat-tieni aktar veloċità tfisser id-differenza bejn il-ħajja u mewt. Tissospendi l-umli, Nick, I-ħsieb.
  
  
  Iżda għadu-suq isir.
  
  
  Sfortunatament, il-bniedem rrumblati bogħod mill-traċċa s'issa li hu kien hemm l-ebda itwal fil-blind spot. Iżda jien ma setgħux jagħtu fuq din il-magna.
  
  
  Il-luger fl-naħa tal-lemin tagħha, huwa qabża'l isfel, dam l-katavri, u bdiet taħdem malajr, qatt ma tieħu l-għajnejn tiegħu barra l-traċċa. Kien mgħobbija bil-munizzjon bħal pakkett bagħal. Deheb sensiela!
  
  
  Ego rrumblati tagħha mal-ġenb tat-triq fl-arbuxxelli, miġbura sa tiegħu l-armi, u dam lura s-sede tiegħu. L-ebda wieħed għandu jidħlu l-kantuniera għadhom. Stramba. Stajt kienu okkupati għall-waqt. Dawn għandhom jinstemgħu l-Luger.
  
  
  Stennejt ieħor għaxar minuti għall-tagħha, iżda l-ebda wieħed ma wera l-up, u l-I bdiet tħoss bħal I kien ħela ta'ħin tiegħi. Rritorna għall-Mitzi mal-art. Minn hawn, huwa jista'ara l-trakkijiet u l-jeeps hawn taħt. L-suldati miġbura madwar il-bniedem ma ' l-tagħmir talkie. Dawn kienu probabbilment stennija għall-ordnijiet ġodda minn xi ħadd ogħla. Mitzi stmat tagħna armi ġodda. Tagħha, chuckled.
  
  
  "Mhux se tieqaf xejn Jérôme tista tarmi fl-istati uniti, iżda mill-inqas għandna ftit ass f'idejhom. Li l-armata ftit hemm isfel se tkun taf aħna qed armati
  
  
  Hu indikat il-grupp hawn taħt. "Huma jinbidlu l-pjanijiet tagħhom. Il-passaġġ huwa perikoluż wisq, u ma naħsibx li se jagħmlu l-ieħor quddiem attakk. Iżda żżomm għajnejk fuq ih u iwissu me jekk jien ħażin."
  
  
  Hi tagħha xofftejn tagħha. "Jħallu l-azzarin hawn, inti se?" Forsi I tista'tagħmel xi ħaġa utli magħha."
  
  
  I-xellug tagħha xkubetta u xi l-munizzjon tagħhom. Hekk kif huwa tax-xellug, huwa jinstema ħoss ġdid tal - thunderous minjiera fuq l-triq tal-kosta. Forsi din hija l-ħin biex daqqa l-portals mill-ġdid.
  
  
  Huwa lest tagħbija meta l-karozzi l-ġodda waqaf fit-tmiem tat-triq. L-suldati ħareġ u rajt raġel bil-tagħmir talkie. Huwa kellu l-ebda-idea li dawn il-suldati approċċ fil-gruppi. Minflok tistenna biex tferrex, Stahl jisplodu l-ewwel ħlas.
  
  
  Dan sploda taħt bot u wkoll meqruda żewġ trakkijiet. Meta l-istorbju ta'l-isplużjonijiet marret, tifqigħ ta awtomatiku tan-nar kien jaħdem fil-karozzi wara tagħha. Il-karozzi li kienu għadhom intatt qalbu fis-reverse u kawt mar lura. Ħares bħal dan ikun kwiet għal filwaqt li, għalhekk huwa ddeċieda li jirritornaw għall-fortizza. Is-saqaf kien storbjużi. Kulħadd kien fil-ħabi bħala'xogħol u l-medda twila azzarin kompliet tan-nar fil-jacques. Noè beckoned me li tħares'il quddiem l-ego a. I ra gruppi kbar ta'suldati ser permezz tal-għargħar l-ostakolu li l-taraġ. Xi wħud minnhom kienu diġà laħqu il-taraġ u kienu tixbit minnhom. Noè ħares skura.
  
  
  L-traffiku kien nimxu aktar malajr milli I xtaq. Jekk il-kopertura damet itwal, huma kienu milquta l-irġiel tagħhom, iżda aħna ma setgħux jilħqu minnhom sakemm il-nar titwaqqaf. I sfruttat fuq il-paga tat-telefon u qal Noè let me taf meta kienu soprano.
  
  
  Madankollu, dan ma kienx meħtieġ. Wara ftit sekondi, il-kopertura tan-nar f'daqqa waħda waqfet. Dan kien sinjal għalija. Lingwati tagħha ħareġ li jilgħaq bħala tagħha, intensifikati bejn iż-żewġ prongs. Huwa kważi laqat il-suldat fil-wiċċ bil-kapitolu gun, iżda huwa dodged bħala l-suldat ħa l-pass finali. Tir fil - "tal-bejgħ tal-magna" tefgħu ego fil-bniedem wara dan. Dawn iż-żewġ naqas matul l-tarf. Huwa kompla l-isparar sakemm it-taraġ u aktar ta ' l-omm kienu approvati. L-aħħar ta'l-irġiel dam lura għall-dgħajjes tagħhom u ħa tkopri mill-għadis fil-ilma.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda aktar l-isparar. Il-flotta mċaqalqa l-bogħod tal-tmiem tal-diga u l-ankrat fejn Mitzi u l-I kienu tul xulxin fl-ilma mielaħ. Deher l-etajiet ilu.
  
  
  Huwa marru lura għall-Noè. I sib lura u mixgħula waħda madwar l-twil, irqiq u bnin sigaretti magħmul speċjalment għall-me F'istanbul. "Dan kien l-ewwel att," qal. "Aħna ma probabbilment jiksbu xi mistrieħ."
  
  
  "Li tista'tkun vera għalik, Nick. Ninsab grat ħafna li inti għal dak kollu li għamilt. Iżda l-imblokk hija maqsuma madankollu, dewmien biss u mhux fit-tul. Jérôme tal-armata se r-ritorn. Naf li l-tiegħi in-nies jaħsbu li stajt mhux, u li għalhekk huma jistennew ħin. Jekk jien ma tagħtihom l-festa, dawn ser taħseb jien jinsa nirringrazzja lill-allat għall-rebħa, u dawn qed ngħid il-scarecrows mhux se favur l-istati uniti aktar. Imbagħad dawn se titlef il-se għall-ġlieda."
  
  
  Noè tax-xellug me li torganizza l-ċelebrazzjoni mal-sagru tan-nar, tnabar, u ċerimonjali dancing. Huwa maqsum tiegħu iż-żmien bejn l-jaraw il-festa u jaraw il-flotta ghadu. Xi vapuri kienu irmiġġat mal-kosta. Kien verament sorpriż li l-suldati baqgħet qrib il-dgħajjes u ma jippruvaw jilħqu l-fortizza permezz tal-bajja. Tagħmir talkies se jkun aħmar jaħraq mill-ordnijiet u l-ġlieda kontra-rapporti.
  
  
  Kien bil-wieqfa tfittex fuq l-ilma meta huwa ħass bl-idejn fuq il-fergħa tiegħu. Kien sħun naħa jaqbdu lill-swaba tiegħi. I stenna madwar. Tfajla inklinata fuq me. Hija kienet mikxufa mill-qadd, u l-ġilda tagħha glowed mill-żfin ċerimonjali. Tagħha sider minfuħ. - wiċċ tiegħi. Nifs tiegħi bdew jitħaffef. U li mhux kollha.
  
  
  I għandhom jinżammu għajnejk fuq tagħha issa li kulħadd kienet okkupata partying. Iżda dawk damned tnabar ma ħadmux fuq għalija lanqas. Ukoll, ma kien hemm l-ebda notevoli l-attività fuq l-dgħajjes. I segwita tagħha r-taraġ. Aħna misjuba ieħor oħra artab flowerbed madwar il-weraq fil-kantuniera kwiet mill-bieb.
  
  
  Imbagħad kien kollha. L-ħoss tal-tnabar kien fgat. Kien qisu titolbu, u huwa ħass stramba kalm. Hu għen biex l-tifla sa, u aħna mixi tad-dahar, id f'id. I-xellug tagħha li tmur lura għall-parapett u tħares lejn l-ħitan.
  
  
  Il-flotta marret il-baħar!!! Dgħajsa waħda kienet għadha fil-laguna, it-tħejjija li jkun l-aħħar li iħallu l-port naturali. Dak l-infern ġara? I marru bħal biex jinfurmaw lill-Tony Marshall, li kellhom biss mitkellma Fleming u Tara. I qaltilhom l-aħbarijiet.
  
  
  "Issa nistgħu naslu Fleming u l-bniet minn hawn," qal. "Forsi nistgħu nimxu għall-ieħor tal-gżira u ibgħat messaġġ lill-Istati Uniti. Imbagħad ikunu jistgħu pick-istati uniti sa mill-pjan. B'dak il-mod, mill-inqas Fleming se jibqgħu ħajjin li pprova. U jien jistgħu jiġu lura wara li telimina l-colonel."
  
  
  Iżda Fleming ma jridux li nisimgħu dwar dan. L-ebda ajruplani. L-ebda-eliminazzjoni tas-Sengħa. Huwa taw u sourly qal em li kien ego, personali kwistjoni. Huwa biss kellhom joqgħod bil Novembru filwaqt li kienet qed tfittex fuq l-jiġġarrfu-dgħajjes.
  
  
  Noè għażlet ftit nies biex jgħinuni. "L-aħjar għawwiema," huwa qal. I ma kellhomx bżonn għawwiema, biss porters. I ħadu l-opportunità li jistaqsu kif Mitzi kienet tagħmel.
  
  
  Kien għadu fejn ee kienet tax-xellug, iżda ma kien hemm l-ebda Jeeps taħt dan. Biss l-trakk kien għadu hemm. Hi qalli li tax-xellug, kollha f'daqqa; probabbilment fl-istess ħin bħala l-bastimenti li baħħru. I qal dan l-tagħha, u hija ħares lejn me skeptically.
  
  
  "Inti ma tistax taħseb-Sengħa se jieqfu, do you? Dak li se tagħmel?
  
  
  I ma għid Noè u Fleming dak I ħsibt dwar Della Triq. Iżda huwa tista'tkun kellimt lit-Mitzi. "I se innota li huwa begged Castro għall-għajnuna. I jbassru li nistgħu nistennew bombi, gunboats, u kull ħaġa oħra li r-Russja tista'tibgħat l-kap tagħna permezz ta'Kuba. Jien nittama li mhux se jkun hawn aktar." I qallu dwar l-dgħajjes li kienu jiġġarrfu fuq il-diga, u li l-I maħsuba biex jagħtu parir Noè biex jibagħtu l-ego tilwim barra fil-dead għal filwaqt li wara aħna tax-xellug. Iż-żona kollha ta'l-lukanda, u taħt is-saqajn tista'tkun ferm sħun.
  
  
  Hi ħares lejn me pityingly. "Bla ħeġġa-lokalità tal-Russja. - Xorti tajba mal li".
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitolu 10
  
  
  
  
  
  
  
  L-headwind kienet qawwija biżżejjed biex ħawwad il-wiċċ tal-ilma, iżda bilkemm naqas veloċità tagħna. L-irmonk ma kienx imfassal għall-veloċità, iżda li stoppa tal-braken li jġorru l-jipproduċu kollha fuq l-intern-distretti għall-Port ta'Spanja, u anke jekk aħna kienu jbaħħru fl-ogħla veloċità, kelli l-sentiment li konna titkaxkar.
  
  
  Bl-għajnuna tal-nies Tony mhux tagħha meħlusa din id-dgħajsa, li kienet involuta fit-tmexxija aground matul l-attakk ghadu, u mbagħad żgħir tiswija hi daħlet fil-viċin.
  
  
  Noè mibgħuta irġiel tiegħu biex il-qasam dwar l-naħa l-oħra tal-muntanji, fejn huma mifruxa biex jiġi evitat li jaqgħu f'idejn il-Sengħa tal-suldati. Jista għamlu Tony Obsal jirrealizzaw li l-fortizza kien hemm l-ebda aktar sigur, u kellu l-żmien iebes jkollna Ego li jiġu mal-istati uniti. Huwa kienu jippreferu li jibqgħu ma tiegħu fit, iżda I enfasizzat hu li serva tiegħu fit aħjar mill ġejjin mal-istati uniti u tgħin lill-istati uniti. Barra minn hekk, issa li kien magħruf li huwa kien ħa Fleming taħt il-ġwienaħ tiegħu, huwa kien bla dubju mġiegħla jħallsu l-prezz. Fleming, wisq, bil-qawwa insista li jakkumpanjaw l-us, u fl-aħħar huwa qalbhom taw l-in.
  
  
  Issa għandna mur fuq il-laguna fuq il-jinqabad-irmonk dgħajsa. Fil-veloċitajiet li kellna qabel, anki sa l-eqreb-gżira, il-vjaġġ mdawwar parzjalment fis-lejl-vjaġġ. Madankollu, fid-dawl tax-xemx qawwi, aħna issa kienu priża faċli jekk ghadu pjani deher quddiem aħna tax-xellug l-laguna. Imbagħad hi talbet lill-istati uniti biex tipprova li jgħum taħt il-qoxra tal-kosta u l-ħarba bla ma ħadd jinduna bihom, u mbagħad jaqsmu l-baħar miftuħ fil-post fejn konna mhux mistenni.
  
  
  Kullimkien aħna baħħru, is-sikek tar-ramel kienu baxx, iżda mill-inqas I ma tara l-ebda għargħar difiżi taħt il-livell tal-baħar. Jekk aħna kienu skoperti? . Imbagħad aħna għandna t-tama ftit.
  
  
  I segwita il-kurva tal-laguna. Il-bajja hu meħud ma ungla sa tarf l-ilma. L-shale marru taħt l-ilma fil-baħar canyon. L tinżamm kemm jista'jkun possibbli lagħaq il-kosta. Tagħha, bit-tama li l-irmonk fuq il-weraq dlam ma jkunux viżibbli fid-distanza. Iżda kienet għalxejn tama.
  
  
  Aħna kienu kważi hemm meta smajna il-pjan toqrob. Tellgħu bil-mod u baxx, ma jidhirx li l-avviż us sakemm kien miftuħ hawn fuq l-us, u taru biex jagħmlu l-dawra malajr. Il-pjan ma twettaq bombi-tagħbija, iżda b'xi ikun armati, inkella ma tkunx jolqot li jtajru lura.
  
  
  Il-ftit qofol aħna d misruqa kellhom manuvrabbiltà tajba u kien mgħaġġel li jduru. Noè dawn Fleming fil-kabini tal-piloti wara me, imbagħad imbuttat Tara barra, sprawled fuq il-gverta.
  
  
  Il-fast-belt tal-balal tax-xellug għall-us wara li jaqsmu l-ilma. Biddel il-kors, u l-balal tkun insejt tieħu fil-mira tagħhom. Meta l-pjan waslu, it-tieni darba li kien li jinstemgħu mill-il r-ragħda tal-magna tagħna pistola. Ħarsa ta'malajr tal-poppa wera me li Mitzi kien għadu tifla tajba. L-arma kien Agħlaq l-idejn, u hija wkoll laqat il-mira. L-tank tal-gass fl-wieħed mill-ġwienaħ sploda, u l-pjan dieħel fil-baħar. Mitzi titbaxxa tagħha kapitolu gun u tatni rebħa-sinjal.
  
  
  Għadu mhux terminu biex tiċċelebra. Il-pjan ċertament kellu tar-radju-kuntatt mal-bażi. Issa li li għaddew, il-oħra piloti jidhru li ħadu l-istokk. Iżda jista ' jieħu xi ftit ħin, u aħna ma kinux ser stenna għal ih.
  
  
  Fil-bokka tal-laguna, il-fond kien daqshekk baxx li l-sikek tar-ramel kienu viżibbli b'mod ċar li l-għajn. Iżda l-irmonk kellhom dawl abbozz, u aħna għadda mingħajr diffikultà. I mdawwar tagħha barra l-promontorju u l-baħar. U ih raw fil darba: żewġ tal-leħja qawwija prows tal-fast-patrol dgħajjes it-tqattigħ permezz ta'l-ilma. L-rqiq greyhounds kienu tlielaq lejn l-istati uniti, b'veloċità massima, hekk kif raw-istati uniti. U raw us minnufih. L-erba'-ċilindru Dodge ma tkunx kapaċi li jifilħu l-qawwija ih magni fil-kmamar tal-magni.
  
  
  Kollha għandna jistgħu ma kien jixtru ħin. Forsi għandna ritorn għall-dubjuż-difiża tal-fortizza? I staqsiet jekk nistgħu jimmaniġġjaw dan. Tagħha mmanuvrati-irmonk u talab. "Ħadd ma issa naf kif jaħdmu dgħajsa?"
  
  
  L-bniet jistgħu jagħmlu dan. Naturalment, huma biss baħħru fuq jottijiet, iżda l-operazzjoni ta'l-irmonk ma kienx differenti ħafna.
  
  
  "Jissostitwixxi me. Nerġgħu lura għall-fortizza. Aħna ser ikollu jistenna sakemm skur qabel aħna nippruvaw mill-ġdid."
  
  
  Tara niżel fil Fleming tal-mimmo u ħa r-rota. Hija qalet fil-tensjoni-ton. "Dawn qed malajr wisq, Nick. Aħna ma jkollokx bogħod mill-minnhom.
  
  
  "Tiegħi moħbija se taħdem. L-Fiduċja Tifla Nick.
  
  
  I ma kellhomx żmien biex jispjegaw. Huwa mexxa l-quarterdeck, qabad kapitolu gun u l-munizzjon tagħhom, u l-qabża lura l-baħar. Huwa waded biex il-kosta u l-mitfugħin fil-dead. L-irmonk rattled clumsily fl-linja dritta lejn l-fort. Il-patrol dgħajjes daru u livellati tagħhom magna tal-pistoli. Eżatt wara l-lanċa tal-irmonk, ma kien hemm l-karatteristiċi fil-ilma.
  
  
  Iżda dawn kienu wisq ta għaġla. Huma komplew jgħum-ġenb mill-ġenb. Dan il-mod li dawn qatt ma jistgħu jgħaddu minn ġol-passaġġ dejjaq.
  
  
  Dan ma taħdimx kemm. L-ewwel inkalja fuq ġliba. Il-fast-vapur imrobbija up, li jitfa biċċa l-kbira tal-ekwipaġġ tal-baħar. Madwar l-dead-kenn, huwa kien jaħdem mal mill-nies għadhom fuq il-bastiment.
  
  
  Iżda t-tieni-patrol boat wkoll sofra l-istess xorti. Iżda kien hinn mill-kapaċitajiet tal-gun magna tiegħi. Sfortunatament, dan ma ix-xogħol u huwa biddel il-pożizzjoni tiegħu. Dawn ma setgħux ara me, u huma lanqas kienu jafu eżattament fejn kien I, iżda żewġ magna tal-pistoli kienu l-isparar twil jinfaqa lejn l-siġar li jistabbilixxu bejniethom. Huwa stenniet tagħha wara oħxon log sakemm dawn kienu għajjien jew dam l-munizzjon tagħhom. Fi kwalunkwe każ, dan ma kienx twal li ġejjin. Huma kellhom problema akbar minn l-kapitolu gun fuq il-kosta, li għadha ma setgħux hit ih. L-thunderous ih tal-magna tela'għal għoli waqqfu screech peress li ppruvaw iġbed il bogħod mill-sandbank. Il-poppa ħadlu ħafna. Kollha iżda l-tmunier qabża lura l-baħar biex jiġi evitat il-punt li jaqtgħu. Id-dgħajsa kien li jiċċaqalqu pulzier minn pulzier, iżda kien qed jiċċaqalqu. U wara l-nofs minuta tal-xogħol daħal off. L-ekwipaġġ qabża fuq il-bord u lura lejn il-Port ta'Spanja. Tagħha, mixi matul & nb u ħares fl-ilma mill-laguna li l-irdum. Tagħna lanċa tal-irmonk waslu mingħajr periklu, u kulħadd kien biss tixbit-taraġ. Ħsibt li kelli l-ppreparati pjaċevoli sorpriża għalihom. Jekk wieħed patrol jinġibed dgħajsa tal-sandbank tant faċilment, aħna jistgħu jiksbu ieħor wieħed minn kull. Aħna se jkunu ħadu l-nen u baħħru malajr l-Grand Laclair. Xi wħud mill-persuni ta'madwarna kienu jkunu jistgħu jitqiegħdu fuq l-ekwipaġġ tagħhom uniformijiet. Jekk xi ħadd fuq il-kosta kienu raw-istati uniti, dawn ħadu l-us għall-Sengħa tal-irġiel. U jkollna l-dgħajsa barra mill-ilma ma kkawżaw l-ebda problemi. tagħha, kien il-pjan tagħha għal ritorn lejn il-fortizza, aqbad tagħha l-irġiel, u tibgħat-irmonk hawn. Jekk kien saħħa biżżejjed biex tiġbed l-braken, huwa jista'faċilment iġbed il-patrol boat.
  
  
  I f'daqqa waħda ħass tajba ħafna. Sakemm smajt-vuċi tagħha. U l-ħoss tal-żraben creaking l-għoljiet wara me. Kien hemm mill-inqas erba'persuni. Huma miżmuma tkellem lil xulxin. Fejn l-infern ma jkunu ġejjin minn? Forsi ih kien mħajjar hawn mill-isparar. Kien wasal iż-żmien għall-me biex issib post iktar sikur.
  
  
  Huwa maħsub għall-mument tal-bastiment kien jidher fuq il-gverta tal-poppa tal-patrol boat. Iżda ma jidhirx bħal l-aħjar soluzzjoni għall-jmorru l-barra fil-miftuħ tal-ilma. Jekk dawn ra me, I d jkunu mejta. Huwa jista'jipprova li jgħum fil-fortizza taħt il-qoxra tal-imdendla-weraq.
  
  
  Iżda ma'l-demm fil-B & nb, hu jista'jkun ċert li l-kumpanija. Barracudas jew tal-klieb il-baħar. L-aħjar stajt ma kien ipprova biex ilaħħqu mal-suldati fil-qasam huma kienu diġà mfittxija.
  
  
  Huwa kompla l-art u l-kawt poked kap tiegħu fuq l-arbuxxelli. It-tielet-patrol boat ġiet ankrata barra mill-bajja, u l-Ego dinghy kienet tinsab fuq medda ta ramel fil-qiegħ ta'l-għoljiet. Din id-dgħajsa tista'twettaq numru żgħir ta ' nies. Ukoll, ma kienx ħafna, inkella I kellhom tisma ' vuċijiet aktar.
  
  
  Dak li issa? Ma ridtx li tistenna l-suldati li għandu jidher fil-qasam tiegħi tal-vista. Hi kaċċatur mill-natura. Jien ma bħal stennija għall-diffikultajiet biex jiġu lili. Jien ma tfittex għall-tagħha. L-jattakkaw-bniedem dejjem għandha l-vantaġġ. Barra minn hekk, kelli l-argument addizzjonali. Xi ħadd hi tissodisfa hawn jistgħu biss jiġu ghadu. U kull ħoss li jinstemgħu jista'jkun il-ħoss ta ' madwar wieħed minnhom. Dawn ser ikollhom jistennew li nar sakemm dawn qed żguri li mhux se joqtol us waħdu permezz ta'l-irġiel tagħhom, u l-I tista attakk hu hekk kif tara jew tisma xejn.
  
  
  Żżomm il-kapitolu gun b'tali mod li ma jistgħux jiksbu maqbuda fil-weraq kbar u d-dwieli, huwa beda bil-mod biex jimxu'l quddiem fuq l-art. Tletin metru'l bogħod, I raw xi ħaġa kannella li jiċċaqalqu. Il-bniedem tbaxxa jitkaxkru taħt id-dwieli, l-attenzjoni ffukata fuq xi ħaġa qabel, tiegħu lura lill me. Ma wieħed malajr moviment, huwa f'daqqa sparixxa fil-weraq, u l-tagħha ego tilfu l-vista ta lilu.
  
  
  I warajh. Jekk tagħha ego jista'joqtol tagħha, li tħalli toqba fil-iht. U li toqba se jkun kbir biżżejjed biex miss Nick Carter.
  
  
  Jekk I d-isparatura lilu, huwa d ġew mħajjar bogħod mill-oħrajn, iżda huwa jista'jdur madwar fi kwalunkwe mument, tidher me, u tani sħiħ maqtul. Huwa ma kienx f'distanza impressjonanti tal-stiletto.
  
  
  Huwa ħa l-kapitolu gun fl-naħa tax-xellug tiegħu, ħadlu tiegħu stiletto fil-lemin tiegħu, u bdew jinqalgħu sa fuqu. Ont kien tliet metri warajh. Imbagħad hu mdawwar madwar. Huwa ħares lejn me fil-sorpriża u għolla l-kapitolu pistola. Sikkina niżel tagħha. Dan mitfugħin fil-uem tal-gerżuma qabel ma setgħux jiġbdu l-attivazzjoni. Huwa waqa'mingħajr ħafna ta'storbju. I marru fuq hu għall-stiletto.
  
  
  Imbagħad kap tiegħi sploda.
  
  
  Meta wasalt għall-sensi tiegħi, il-kapijiet ma tagħmel ħafna sens li għoxrin taħbit tal-gruppi, kull wieħed ikollhom differenti kanzunetta madwarhom. Huwa sorveljata fil-innovazzjoni u raw tliet ikrah, is-uċuħ hawn fuq l-armata uniformi. L-idejn tiegħi kienu marbuta taħt me. Wieħed mit-tliet kien attakk tal-baħar, l-tnejn l-oħra kienu privates. L-attakk tal-baħar mdaħħla tiegħi stiletto fis-ċinturin tiegħu, u l-suldati mwettqa tiegħi kapitolu gun u l-tiegħi Luger. L-attakk tal-baħar ra me miftuħa tiegħi għajnejn, u lagħaq ħareġ u bdiet me bejn il-kustilji tiegħu boot.
  
  
  "Għall-Belmont," huwa grumbled, u bdiet lili mill-ġdid. Hekk Belmont tal-gerżuma kien jitħaddem fuq. Gerżuma tiegħi se jkun li jmiss. Bl-idejn tagħha wara lura tagħha, ma kien hemm xejn I jistgħu jagħmlu kontra din il-forza maġġuri. Huwa jingħorok tiegħu idejn flimkien, kuntenta bil-premju tiegħu. "Tikseb sa, is-Sur Elf dollaru," huwa qal. "U int ser tingħata promozzjoni, wisq."
  
  
  I ma jiċċaqlaq. Sabiex ikunu vvalutati me aktar ħaj minn mejta. Jekk dawn kienu xorta ser dawwar me fil-periklu, deher li kien raġonevoli li dawn għandhom jagħmlu x-xogħol, wisq. L-attakk tal-baħar tinqasam tiegħu swaba. L-suldati jinġibed tiegħi saqajn. Dollaru madwar minnhom ppressata l-luger kontra l-ispalla tiegħi xafra u bdew imbotta. Kien hemm żewġ għażliet. Jew inkella kien se jkunu maqsuma tiegħu xafra ta ' l-ispalla. Mort fuq.
  
  
  Dawn imbuttat me barra minn meta l-bastiment kien fuq il-kosta. L-attakk tal-baħar barked fil-bqija ta ' l-irġiel tiegħu biex tieqaf tfittex. Huma maqbuda me.
  
  
  Żewġ vuċijiet wieġeb, u wara filwaqt li, l-suldati ta'akkumpanjament ih dehru madwar l-dead. Dawn kollha kienu kuntenti ħafna bl infushom.
  
  
  L-attakk tal-baħar ordnat il-wasliet ġodda biex iwettqu l-mejta kollega, u aħna fuq il-mod tagħna. Il-korp-trasportaturi huma fil-quddiem tal-me, il-tnejn l-oħra li jmiss lili, u l-attakk tal-baħar fil-parti ta'wara. Huwa ma verament-kura dwar il-futur tiegħu. I probabbilment kienet laqgħa ma'grazzi kantina u jissodisfa tal-russu, u mbagħad laqgħa mal-noose.
  
  
  Anke jekk Ed sab dwar id-destin tiegħi, ma kien hemm xejn, huwa jista'jagħmel. Fil-pożizzjoni tiegħu, l-Uem sabuha diffiċli li jammettu li Amerikana aġent kien involut fl-l-affarijiet interni tal-Kbira Laclair.
  
  
  Meta konna fin-nofs sabiex il-bajja, tir minn azzarin waqqaf lill madwar l-dead. A jgħajtu wara us magħmula us kull naħa. L-attakk tal-baħar titwaqqaf. Kien ser jaqgħu. Il-front ta'l-ego uniformi ġakketta mdawwar aħmar. L-suldati pounced fuq lilu bħala jekk jippruvaw jaqbdu l-ego tiegħu. Eluding lilu, dawn ħadu l-azzarin tagħhom għall-ħxuna undergrowth madwarna. Oħra xkubetta sparatura. Il-suldat tiegħi tax-xellug, filwaqt li żżomm il-dahar tal-kap tiegħi, rċevew headbutt u naqsu l-art. L-waħda dwar id-dritt tiegħi imwerwra, tbaxxa u ran.
  
  
  Huwa bdiet tagħha fuq l-art. Hu jistabbilixxu xorta. It-tnejn l-oħra suldati qajmu l-idejn għolja. Mitzi telgħu mill-undergrowth, tipponta die għal jimteddu fil minnhom. Hi maqtul wieħed qabel ma sibt mill-qrib biżżejjed biex għafas tagħha tal-polz. Il-bqija tal-suldat għolla l-idejn saħansitra ogħla.
  
  
  Hi glared fil me. "Int ma jkollna sentimentali, inti, Carter? Aħna ma jkollhom il-ħin għall-priġunieri." Hija miġbuda polz tagħha ħielsa u iffavorixxa l-armi żgħar lura fil-suldat, li minn issa kienet marret ċar.
  
  
  "Waqfien," qal. "Nixtieq li jieħdu ih ħaj. Żomm tiegħi ego barra u ara jekk inti jistgħu jħollu tiegħi polz bil-naħa waħda.
  
  
  I jdur madwar u bdiet li jħollu l-ħabel tiegħi madwar l-polz. Timmassaġġja l spażmi mill-swaba tiegħi, I avviċinat l-suldati bil-ħabel u motioned li I ma kienx se li joħonqu ih magħha. Huma mifhuma dak I fisser.
  
  
  L-suldat li d ġew maqluba isfel qabża sa saqajh bħala jekk Nessus kellhom ton tal-jwassal fuq l-ispallejn, u l-żewġ suldati segwit me il-kosta, Mitzi għall-kopertura. L-irqiq tal-vapur kienet għadha mwaħħla fl-ilmijiet. Aħna waded fl-ilma u huwa mmexxi żewġ suldati lill-irjus. Huwa qal kif imbotta l-dgħajsa, imbagħad ħa Mitzi l-stern għenu tagħha fuq il-gverta.
  
  
  Marret għall-kabina u beda l-magna. Smajt li l-magna tal-bidu u marru għall-pruwa. Ma kien hemm l-maħnuq mutter. Imbagħad jitwaqqaf. Ieħor g? n? rale, u mbagħad xejn fil-livelli kollha. Dijanjosi tiegħi kien: ħsara. U huwa jista nirringrazzja ruħu għal dan.
  
  
  "Jitwaqqaf," Mitzi għajjat fil tagħha.
  
  
  Huwa qabża fuq bord biex tiżgura I kien id-dritt, u l-ssorveljati l-toqob tax-xellug mill-shots tiegħi. Kien id-dritt. Dan laqat il-linja tal-karburant meta jiġu sparati fil-tim. Għal-agħar, il-tank kien vojt mal-qiegħ. Għandna bżonn tnaqqis tal-petrol.
  
  
  Tagħha, jinħassu dgħajfa. Tagħna tal-fjuwil, l-enerġija tagħna. L-enerġija tagħna, tagħna, il-patrol boat, jeħtieġ li jħallu l-gżira. Assolutament ma fil-livelli kollha.
  
  
  Mitzi għajjat kollha fuq il-kabina. "Nick, suldati. Dawn qed taħdem bogħod! '
  
  
  Tagħha maqtul marru off fl-arja, u dawn titwaqqaf. Ma waqgħet l-ispallejn. Dawn kienu probabbilment jistennew bullet fid-dahar issa. Huwa qabża fuq il-bord u waded fuq għalihom. Ma kien hemm l-ebda punt fiż-żamma ih, iżda tagħha tal-lukandi, u t-twettiq tal-munizzjon aktar. Ih motioned tagħha lejn il-bank u imsejħa Mitzi.
  
  
  Meta hi maqbuda mal-istati uniti, Ay permess tagħha biex iżommu wieħed minnhom barra, u l-oħra kienet meħlusa mill-żraben u l-pants. Huwa marbut l-saqajn ta pants tagħha flimkien, mimli pants tagħha mal-balal, magħfusa tagħha ċinturin, u iffavorixxa tagħha saqajn tiegħu madwar l-għonq.
  
  
  "Issa itlaq ih," huwa ordnat l-tifla. "Aħna ma għandekx bżonnhom aktar, u li ma jistax jikkawża l-istati uniti aktar. Żewġ aktar jew anqas ma jagħmlu differenza."
  
  
  Huwa motioned għalihom għal-leave. Dawn ma kellhomx bżonn xi appoġġ. Meta dawn kienu għaddew, Mitzi u jien intitolat għall-fortizza malajr kemm nistgħu. Noè kien l-iskart tal-ħut, u l-sema magħmula me jirrealizzaw kif twil I d ġiet nieqsa. U l-għadam tiegħi qaltli I meħtieġa biex l-irqad. Għalkemm kelli x-xogħol li tagħmel u kien għadu skur, ikun filwaqt li qabel l-dlam waqa', u ħsibt li kien il-ħin biex tieħu breather mal-rum, hot-ħut, u l-frott.
  
  
  Huwa sab vojta tal-kamra, niżel għall-art tal-ġebel, u rilassat. Mitzi se ir-rapport. Kelli l-ebda ħjiel dwar kif għolja kienet fuq Hawke tal-lista, iżda jekk għandna qatt sar minn dan ħaj, minn xi miġnun twist tal-destin, I d imorru wara tagħha. Hija mistħoqqa speċjali medal.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitolu 11
  
  
  
  
  
  
  
  Wasal iż-żmien li jeqirdu l-sellum. Issa li jaħarbu mill-baħar huwa impossibbli, Stahl ma jistax iservi-istati uniti.
  
  
  L-qerda bħal dan arkeoloġiċi teżor kien pass li ma tridx tieħu, imma kien wisq perikoluża l-aċċess għall-fortizza. Nistgħu nisimgħu-karozzi tal-viċin tul il-kosta tat-toroq u tul il-mogħdija, imma-Sengħa jista'jkollhom l-idea li jibgħat qdif dgħajjes bil-lejl u ibgħat l-irġiel tiegħu l-taraġ mingħajr us jinnota. U kien hemm ftit wisq ta ' l-us għall-għassa il-fronti kollha. Tony fil-Pussess tal-għajnejn mudlama kif hu qal-Uem dak li tagħmel.
  
  
  Fetaħ l-aħħar każ ta portals, ħa l-żewġ stikek, u ħares lejn l-qodma patrijarka. "Jweġġa me wisq, Noya. Jekk aħna toħroġ hawn ħaj, I-wegħda tagħha li AX ser tinbena l-ġdida taraġ ."
  
  
  Kien iqum mill-magna tal-gun it-tielet pass mill-qiegħ, tir diversi toqob fil-iebes lavanja, reklamati portals bsaten fuq l-artab, mhux ossidizzat il-parti, u mixgħula l-fuse. Huwa kien jaħdem mill-ġdid u kien diġà ġewwa l-ħitan meta l-isplużjoni seħħet. Valanga ta'ġebel naturali ġara fl-ilma, u meta l-ħoss miet isfel, l-irdum sar wieqaf, li tipprojbixxi inklinazzjoni mill-ġdid.
  
  
  Għalhekk issa, kien hemm biss żewġ toroq ta'aċċess tax-xellug biex jintużaw bil-lejl. Dr. Fleming ħares pjuttost tajba, u kelli l-ebda dubju li aħna se jkunu kapaċi jiċċaqalqu ego għall-ieħor tal-gżira Nov. Il-bqija ta'l-grupp kien jistgħu jissieħbu Tony-irġiel jinsab fil-librerija. Jien ser tmur fis-belt, issib-Sengħa, u l-joqtol lilu. Jekk l-militari kienu beheaded, l-affarijiet probabbilment jikkalma u Fleming jistgħu jiġu ingaġġati mill-ġdid bħala l-president.
  
  
  I ppreżentat il-pjan għall-Noè, u huwa ma moħħ. Aħna naqblu li kieku tal-gwardja tal-kosta tat-triq li bil-lejl, u jien se tara l-traċċa. L imħejji mill-ego, wera kif detonazzjoni-minjieri u qal kollha dwar l-għażla taż-żmien. Imbagħad huwa sparixxew fi stat direzzjoni. Sakemm kellna portals, l-ebda wieħed jista ' attakk tal-us bil-lejl.
  
  
  Tara trid-għajnuna. "Missieri mibgħuta me biex jgħinek. Ma inti insejt dwar dan? U għandek bżonn mistrieħ. Taħseb ma nistax daqqa up bħal Mitzi meta għandi bżonn?
  
  
  Tad-dawl tal-logħbiet huma disponibbli, iva. Iżda kif hi jimmaniġġjaw l-eċitament? Iżda mill-inqas ee, il-kumpanija se tagħmel tiegħi sigħat aktar pjaċevoli. Barra minn hekk, huwa ma kienx mistenni attakk bil-lejl. L-Colonel tal-truppi kienu sofrew telf sinifikanti, u hu ssuspettat li wara t-telf tal-patrol boat tal-ego, Jérôme jeħtieġ xi żmien biex jilgħaq feriti tiegħu.
  
  
  I qallek it-tifla I d tara l-ewwel ftit sigħat, iżda li hija ma tridx tisma dwar dan. Hija riflessjoni I meħtieġa biex jirrilassaw. Mingħajr tifsira xejn speċjali. Sabiex I miġbud u ħalli l-irqad jiksbu l-aħjar me.
  
  
  Kien diġà wiesgħa dawl tax-xemx meta l-xemx fl-għajnejn tiegħi qajjem me up. Ħassejtni bħal tal-bniedem mill-ġdid, ħlief għall-ħbub fuq il-kap tiegħi fejn il-suldat kienu milquta me. Tara sib tagħha lura għall-siġra tal-ġisem, imqajjem iżda bi ngħas. Agħlaq kellhom skur ċrieki taħt l-għajnejn tagħha. Tagħha tinqaleb tagħha.
  
  
  Vuċi tagħha huwa absurdly vojta. "Nick, hi marida, il-ħajja tiegħi jolqot. Huwa ristretta agħar fl-aħħar ftit sigħat ."
  
  
  Aħna kienu taħt l-għoli'minn ġo, mdawra mill-siġar, u l-istrixxi tad-isfar dawl tax-xemx iffiltrata permezz tal-weraq. Tara tal-ġilda kien isfar fl-aħdar u glistened bil-qtar żgħar ta'demm. Ma kien hemm l-griż ċpar fil-quddiem tal-għajnejn tagħha. Hi kienet telgħet minn ee u dam sa l-għoljiet fil-bieb. Tony Marshall daħal fil u sejjaħ għall-tagħha. Tagħha, jibżgħu li kien se jkunu għadhom fuq il-gwardja. Wara kollox, huwa kien l-uniku tabib aħna d qatt kellek, x'ikun l-ispiża.
  
  
  Daħal il-fortizza ftit sekondi wara l-me. Tara stabbiliti sew fuq l-art, u l-Noè minnufih għax-xogħol. Huwa ħass il-glandoli fuq l-għonq tagħha, qabad polz tagħha, fetaħ-ħalq tagħha, u eżamina l-pali tagħha. Qabel ma niżel ih raw il-folji fuq il-ponot tiegħu.
  
  
  L-raġel qatt ma kien f'dan il-għaġla. Huwa tellgħu fis-waħda tal-madwar il-kmamar. I dam wara lilu, iżda qabel l-I laħaq il-bieb, hu ħareġ mill-ġdid bil-qasab mat u qara. Huwa niżel il-mat, bdiet, u motioned għalija li tpoġġi l-girl ftit fiha. Tagħha, induna li huwa meħtieġ saint u ma kien hemm l-ebda ħin għad-dawl torċi fil waħda mill-kmamar mudlama.
  
  
  Huwa stabbilit tagħha l-isfel fuq il mat u qabdet il-libsa tagħha. F'daqqa waħda Mitzi kien ukoll fil-bitħa, l-ewwel interessati, iżda mbagħad kkonċernati meta hija rat l-tifla mingħajr tixrid ta'demm xufftejn.
  
  
  Noè miżmuma nofs qara fl-naħa waħda madwar l-idejn kbar tiegħu. Huwa ħadlu il-kontenut, li ħares bħal taħlita ta ' ilma u sapun aħdar.
  
  
  """Lura". Ego-kliem kienu ħarxa. Meta aħna obduti, hu titneħħa Tara ras, fetaħ Ħej tal-ħalq, u l-jitferra l-likwidu Ħej tal-gerżuma. "Manchin," huwa qal bil-mod. "A velenuż ħafna tas-siġar. Waħda minn gidma-fetu ' ego jistgħu jikkawżaw f'daqqa, uġigħ fil-mewt. Anki ma tmiss il-tronk jistgħu jkunu perikolużi ħafna. Ħares lejn l-kid foqra." F'daqqa waħda, Tara miġbud. Noè qabad tagħha sa mill-ġdid u jitferra xi wħud mill-likwidu fl-gerżuma tagħha mill-ġdid. Kif hi jistabbilixxu l-art, gasping għall-nifs, missierha mfakkar li huwa diġà kien jaf dwar manzinella. Dan kien pjuttost gravi, kif Noè biss msemmija.
  
  
  L-qodma bniedem meħtieġa l-għajnuna. Huwa qal, " Ferra xi likwidu fis-swaba tiegħek. Mhux tliet!
  
  
  Jien għamilt dan. Huwa mdawwar tagħha b'tali mod li nistgħu naraw lura tagħha. Huwa kien kopra wkoll fil-weraq. Hija kienet jintefa mal-likwidu ħej jitferra fuq lura tagħha bħala korp tagħha clenched fl-uġigħ spażmi.
  
  
  Smajt l-raġel daqqa mal-eżenzjoni. "Jien naħseb li għandna ma kien biss fil-ħin," huwa qal. "Hi ser tkun multa."
  
  
  Wara filwaqt li, l-konvulżjonijiet titwaqqaf, u l-girl jistabbilixxu jiċċaqalqux. Issa Noè tpoġġi l-ħamra bil-taħlita sapun u qabad l-oħra qara. Huwa beda jagħmel oħxon emulsjoni madwar it-trab abjad u dak qishom tar-ram. Huwa mdawwar l-girl fuq u jitferra tal-ħġieġ. Imbagħad huwa stabbilit tagħha fuq in-naħa tagħha.
  
  
  'Issa huwa min-naħa tiegħek.' Huwa kien sa, unbuttoned tiegħi qmis, u huwa mdawwar ġewwa. L-drapp kien wkoll velenuża. Huwa jingħorok tiegħi l-idejn b'disinfettant, fl-aħjar, imbagħad għamel l-istess bl-idejn tiegħu stess u tbissem. "Jien għandu jkollhom l-ismijiet. Ungla huwa normalment differenti, xi kultant l-ghadu. Ħu l-naħa l-oħra ta'l-ikel; aħna issa b fid-dell."
  
  
  Tara fetħet l-għajnejn tagħha bħala aħna ħa tagħha lil waħda mill-kmamar mudlama u stabbiliti tagħha dwar l-benniena. Hija kienet konxja, iżda xorta morda ħafna.
  
  
  Dan kien ifisser li se jkun hemm l-ebda eżodu permezz tal-fortizza. Aħna kienu mistennija li jġorru Fleming u Tara, iżda dan ma kienx possibbli. Mhux fuq il-muntanji għoljin. Mhux ma ' l-perikli li mhedda-istati uniti. Stenna għal dejjem. Huwa ra tagħha seduta li jmiss l-sess, u f'daqqa waħda induna li kien aktar inkwetati dwar tagħha minn ried li jammettu. I xtaqu dan, u issa huwa aktar ċari biex me minn qatt qabel. Jekk Noè ma kinux ħassew iweġġgħu dritt bogħod, hi ġew mejjet sa issa. L-raġel salvat tagħha fil-nick ta'żmien, u għal dak li hu reġa'żdied fl-tiegħi l-istima. I jinxtamm tagħha kolazzjon. I ma kienx tingħata attenzjoni sakemm Noè msejħa. Imbagħad huwa mixi matul l-oħrajn, li kienu diġà wara l-ikla.
  
  
  I kellha sorpriża stennija għall-me. Aħna kienu mistednin. Skur-misluħa żagħżugħ fil-loincloth. Huwa ressaq aħbarijiet, u l-ġudizzju mill-ħarsa fuq l-Tony Mhux tal-wiċċ, ma kienx aħbar tajba ħafna. Noè qal lili fil-vuċi li mtenni mal-għejja bħala Mitzi u Fleming kien dejectedly flimkien. L-akbar ma kien wieqaf dak il-lejl. Huma mibgħuta scouts tagħhom.
  
  
  Karib-Sengħa tal-suldati ma joqogħdu bilqegħda biex tagħhom fl-idejn jew. Huma jistabbilixxu cordon tul il-laguna tal-tarf tal-bajja, fejn it-tielet-patrol boat kien irmiġġat. Konna mdawra. Żewġ pazjenti, I lanqas biss għandek taħseb dwar għaddejjin mill-cordon. I talab lill-guy jekk huwa jistgħu jiksbu me, u l-rewmatiżmu kien fil-qosor: l-ebda. Wasal hawn qabel l-tidwir tlesta. Issa huwa ma setax tmur lura jew.
  
  
  Sabiex Tara li ma kinux innotati l-movimenti tat-truppi. Jekk hu ma kienx ġie rieqda, li xi ħadd jista'smajt lilu. Jew forsi kienu'l bogħod wisq wara kollha. Tagħha, ħares lejn l-siekta figuri madwar me, realizzati kif dgħajfa konna, u f'daqqa waħda tiegħu ma kienx aktar bil-ġuħ.
  
  
  I ħa fuq ruħi. Mill-inqas dak li tinżamm me okkupati. Wara l-ikla, aħna sib fis-silenzju. Aħna stenniet.
  
  
  Smajt li l-ewwel, it-tieni qasma qabel Noè mdawwar jiffaċċjaw me. Din kienet l-dlam, tom hum ta'l-ajruplani. L-raġel bil-mod ltqajna u qal, kif jekk tistieden lill-istati uniti biex te, " I jissuġġerixxu nieħdu kenn fil-bliet. Is-sur Carter, inti se tieħu Miss Sawyer miegħek?"
  
  
  Kif Mitzi darba qalli, il-raġel kien mimli sorpriżi. Hekk hu kellu l-kantina taħt il-fortizza. I kien jistaqsi kif il-fond, u jekk jista'jiflaħ bombi, u jekk ma konniex midfuna hemm ħaj. Mitzi tal-wiċċ paled, u kien jaf li hija kienet il-ħsieb l-istess ħaġa-dritt li issa. Iżda mill-ġdid, aħna kellhom l-ebda għażla.
  
  
  I marru biex tikseb Tara. I kien meħlus biex tara li hija kienet diġà jistgħu jpoġġu l-armi tagħha tiegħi madwar l-għonq. Kif mexxa tagħha barra, Noè fetħet bieb madwar oħxon il ħajt li huwa ma kienx jidher tagħha permezz ta'qabel.
  
  
  Mitzi u l-tifel kienu diġà barra tal-vista. Fleming biss mixi permezz tal-toqba fit-krozzi. I warajh. Noè magħluqa-ħxuna-bieb wara lilu, li jħallu l-istati uniti fil-total tal-dlam.
  
  
  Mument aktar tard, huwa laqat iqanqlu bil-biċċa tal-flint u lit-xemgħa. Kellna imqaddsa waħda. Noè mogħtija l-xemgħa l-boy, telgħet Fleming, u l-mixi fl ftit passi lejn il-mina dlam daħla, l-fjamma żgħira fuq il-tifel kap beckoning-istati uniti.
  
  
  Il-mina kien wiesgħa biżżejjed għall-us li jgħaddu, iżda l-għoli tax-xellug ħafna li jkun mixtieq. Tall-bniedem jkollhom ilwi l-isfel. Kelli l-liwja irkopptejn tiegħi, u Mitzi miel kap tagħha biex tevita li laqtu me.
  
  
  Kien mixja twila. Fi kwalunkwe każ, kien hemm biżżejjed blat fuq us li jifilħu l-impatt qawwi. Meta aħna laħqu l-qiegħ, aħna misjuba lilna nfusna li ġejjin sharp dawwar pjuttost kbir tal-kamra.
  
  
  Aħna kellha din il-logħba fuq l-art, u l-Noè tqiegħed l-xemgħa. "Li jiffranka l-arja," huwa qal. Ftit minuti għadda. Il-pjani setgħu ġew fit-tul fuq l-istati uniti, iżda ma kien hemm l-ebda splużjoni li jiksru l-silenzju. Is-servizzi tagħna. I ma bħal dan. Dak li kienu qed tistenna?
  
  
  Imbagħad huwa maħsub ta ' xi ħaġa oħra. Fl-għaġla tagħna biex jaħarbu l-titolu sħiħ, aħna kompletament nesa li nistgħu bżonn żejda tal-ħruġ. Wara kollox, huwa possibbli li l-attakk mill-ajru ser blokk il-bieb għall-bliet. Kien hemm wieħed biss rimedju li dejjem garantit-istati uniti ta'l-mod: portals." U aħna tax-xellug fil-quċċata.
  
  
  Mitzi ressqet kapitolu gun, u l-triq għall-tagħha ego fid-dlam. Huwa kompla l-taraġ, lura lejn il-quċċata, u mbuttajt il-tqil il-bieb miftuħ madwar tliet pulzieri. L-dawl tax-xemx qawwi tal-papa Lord blinded me, iżda I maqbuda tagħha li tiċċaqlaq. I qagħdu I fejn kien sal-għajnejn tiegħi aġġustati għall-dawl. Erba ' l-irġiel fl-russu l-uniformijiet deher. Ċert. L-Colonel trid Fleming meħuda ħaj, mhux maqtula minn bombi. Imbagħad hu jista'jkun ċert li l-ego ma kienx esklużi b'mod permanenti.
  
  
  Huma kellhom awtomatiku tal-armi. Wara mingħajr isfel, huma separati. Tnejn minnhom-mixi flimkien f'direzzjoni waħda, tnejn l-oħra. Dawn mixi madwar il-kmamar u kienu ovvjament sorpriż li ssib l-ebda wieħed. Gradwalment, li bdiet taħdem aktar mgħaġġla. L-ebda wieħed madwar minnhom kienet qed tfittex fil-direzzjoni tiegħi. Huwa imbuttat il-bieb ftit aktar wiesgħa u bi tqila ruħu kontra l-Moan, li issa kien fil-dellijiet. I għamel żball stupid. Jekk I d stenniet għalih fil-quċċata, I d-isparatura tagħha faċilment. Issa I kellhom jistennew hawn u tipprova tagħmel l-aktar ta'dan.
  
  
  Hija ħadet wieħed minnhom żmien twil biex tikseb l-kap tiegħu permezz tal-bieb fejn jinżammu. Dawk kollha vojta kmamar magħmula ego-addoċċ, pistola tiegħu bil-ponta tal-isfel. Huwa ħa ftit passi lura. Meta kien ġewwa tagħha, I tolqot lilu mal-grupp tal-magna tal-gun fuq l-ego temple. Huwa waqa'u ma jiċċaqlaq. L lura għall-ġurnata.
  
  
  Numru żewġ qasmu l-kamra tiegħu lura lill-me. Kien mill-qrib biżżejjed għal stiletto. Tagħha kważi qatt ma taqbeż, iżda huwa mdawwar madwar. Leħja-qawwi l-azzar għadda mimmo lilu, qasmiet fl-ħajt u l-mod li l-art fil-quddiem tal-Ego tal-saqajn. Huwa eżamina madwar fil-sorpriża u mdawwar me. Kien diġà l-bieb. Għajjat xi ħaġa li l-oħrajn fil-staccato-russu. Immedjatament daħal rewmatiżmu. Huma ppjanati biex jidħol bil-nar. Li kien multa ma me. Tagħha, marru r-taraġ għall-bliet. Kif mistenni, dawn ma jisparaw għolla, iżda diretti'l quddiem, biex wieħed wara l-ieħor. Kien mqatta'fl-ewwel nofs mill-ih fir-tifqigħ qabel ih stess assista kien fgat hekk li l-ħoss tal-tiegħi stess arma ma allarm-raba'tal-baħar.
  
  
  I ma setgħux tisma Mitzi li ġejjin sa l-taraġ wara me matul l-istorbju. Issa l-vuċi tagħha ġew minn wara me. 'X'inhu għaddej?'
  
  
  "Aħna għandna l-djar. Erba'. Stajt diġà ltqajna tliet tinsab hawn, wieħed barra x'imkien.
  
  
  Ir-raġel tagħha marru għall-bieb, iżda ma tara l-raba'persuna. Vuċi tagħha kien loudly, iżda baqa ' moħbija. Il-bitħa kien mejjet silenzjuża. Huwa wisq kwiet. Kelli l-ebda ħjiel fejn kien, u huwa d probabbilment jisparaw me jekk I mwaħħla kap tiegħi barra wisq madwar l-bieb, jirriskjaw li jitilfu tiegħi ego malajr. Jien ma nemminx huwa jippermetti lill-ruħu li jiġi mħajjar hawn mill-ġdid. Forsi kien l-smartest minnhom kollha.
  
  
  Kien jintefgħu fil Mitzi mill-russu kapitolu pistola. "Ħarsa lejn l-munizzjon tagħhom."
  
  
  Li biżżejjed.'
  
  
  "Żomm il-passaġġ taħt kontroll. Jien ser jiġu lura u staqsi jekk hemm mod ieħor, huwa l-unika triq."
  
  
  Wara l-deskrizzjoni tagħha tas-sitwazzjoni, Noè lit-xemgħa. Fid-dawl dim tal-fjammi, hija rat Fleming jegħleb kontra l-ħajt. Tara kien seduta li jmiss hu, ftit saqajn bogħod. Hija kienet diġà tħares aħjar, għalkemm hi xorta ħares dazed. Dan skur toqba fil-fond fil-muntanji, jinxtammu tal-tajn u l-moffa, ma kienx ideali konvalexxenti-dar jew. Iżda jien ma setgħux jibdlu s-sitwazzjoni tagħha sakemm I eliminat ir-raba'guy. Noè qal xi ħaġa li l-tifel li kiser permezz tal-linja tal-Sengħa tal-armata. It-tifel nodded, ħa l-xemgħa,u beckoned me li jsegwu. L-dawl dim waqa'fuq miżbugħa Holst li ddum fuq it-tip ta primittivi-korsijiet. Huwa titneħħa l-naħa tal-kanvas. Kuritur deher wara lilu.
  
  
  Hu ttamat li l-tifel jaf il-mod, minħabba li l-fdal ta'l-xemgħa ma ħruq għal żmien twil. Aħna imnissel-taraġ u daħal mina mal-niċeċ fil-ħitan. X'-fejn xemgħat kienu mehmuża mal groans fil-detenturi, normalment dawn kienu twieldu diversi ċm fit-tul. Kien hemm mniġġsa, putrid. Jien dalwaqt raw il-raġuni għal dan. Ħafna mill-niċeċ kienu mimlija bil-bniedem frawli, u warajhom, fuq l-ixkafef tal-ġebel, kienu vojta minn ġewwa t. Kien mistenni li jkun tribali mound.
  
  
  Tiegħi sens tad-direzzjoni qalli li aħna se jmorru għall-naħa l-oħra tal-fortizza. Wara filwaqt li, l-I raw fuq l-art tal-ġebel tal-ċirku tad-dinja. Fuq dan kien madwar groan toqba, bilkemm usa'minn tiegħi l-ispallejn. I ma setgħux jiksbu agħlaq. It-tifel raw wisq. Huwa ħa l-magna tal-gun mill me, tpoġġi l-ego fuq l-art li jmiss mal-xemgħa, u għenuni up. I tpoġġi l-idejn tiegħi fuq il-quċċata tal u telgħu minn permezz tal-agħlaq.
  
  
  I stenna madwar. Ont, permanenti kontra l-ħajt ta'barra. Ma kien hemm l-ebda moviment kullimkien. Huwa poġġa naħa tiegħu permezz tal-toqba u qabad l-magna tal-gun.
  
  
  Hi kejk fuq it-tarf tas-saqaf u raw tagħha r-raba'raġel. Kien tinsab fuq l-istonku tiegħu taħt l-paraxuts, l-arma bil-ponta fil-bieb fejn Mitzi kien bil-wieqfa. Meta jaħdmu b'mod indipendenti, huma normalment ma jkunux tassew impressjonanti. Kien żgħażagħ u rqiq, iżda fatali minħabba l-armi fatali tiegħu fl-ego bdiet fl-idejn. Ego msejħa biex tagħha fil-russu: "qatt ħares fil hawn s'issa?"
  
  
  Huwa mdawwar madwar. Huwa miġbud l-attivazzjoni. Sanzjonijiet, suldat mhux magħruf. Mitzi deher fil-bieb, rat il-korp, u marru fuq dan. Tagħha, qabżu barra mill-saqaf. Fil-għadam ta'l-għajn, il-ħames paratrooper perpru barra minn wara l-half-bieb miftuħ. Huwa ewropea l tqal die għal jimteddu fis-Mitzi tal-għonq. Jekk huma d misjuba lilu u maqtula ego, I d kellhom jisparaw Mitzi. Kkritikat dan!
  
  
  Huwa ħares lejn me u għajjat fil tajjeb bl-ingliż, " Tarmi l-arma tiegħek."
  
  
  Huwa qal xi ħaġa li l-tifla. A kapitolu gun niżel.
  
  
  "Jiġu hawn, ma jsibux wisq mill-qrib. Joqgħod kontra dan il-ħajt."
  
  
  L-ego forma kien madwar materjal aħjar minn dik tal-ego-kollegi. Nen kien liebes uffiċjal tal-ċineg ispalla, u tagħmir talkie magħmula minn ċinturin tagħha. Anke mill-bogħod, Mitzi tista'tisma'tagħha nifs tqil. Huwa hugged tagħha aktar stretti, u hi naqas silenzjuża.
  
  
  Huwa beda jidħaq. "Jien tagħti l-opportunità. Għidli fejn Dr Fleming hija." Jekk inti ma tistax, jien ser jisparaw tagħha l-ewwel. Imbagħad inti se jmutu."
  
  
  Tiegħi stiletto kien jintlaħaqx fl-tarzna. Mitzi-vuċi tal-daħal permezz gritted-snien. "Ejja hu tmur għall-infern."
  
  
  I mdawwar bil-mod sabiex ma kienx iġbed l-attivazzjoni. Huwa stahl jheddu. "I qallek li ma jimxu."
  
  
  Huwa preti li jkun jibża. - 'Ma jisparaw. Jien ser jgħidlek. Hu ħabi. Jien ser imorru tikseb minnu.
  
  
  Mitzi il-me. Jistgħu wkoll jaħdmu. Dak qattiel tifla. Jekk hu tikri me permezz ta'l-bieb, l-I tista-kariga pistola minn wieħed mill-Russi. Iżda l-mossa ma ħadmux. Il-russu wkoll kien jaf fejn tiegħu lis-sieħba kienu. Tagħha, I raw kif kien maħsub.
  
  
  Huwa seta'jintuża Mitzi u me bħala tarki u niżlu fil-bliet mal-istati uniti. Mal-istati uniti kif ostaġġi, huwa jista'jordna Fleming li jċedu. Iżda x'jiġri jekk Fleming ma kura dwar il-ħajja tagħna? X'jiġri jekk hu dik us li laqat il-ghadu? Din kienet l-opportunità li huwa ma setax tar-riskju. Għalhekk huwa kompla l-mod ieħor. Huwa probabbilment realizzati kif importanti Mitzi kien għalija, kien jaf mill-il-veloċità li biha tagħha gun niżel malajr kemm huwa qabad tagħha.
  
  
  
  ""Iva. Tagħmel dan. Imorru wara lilu. Iżda jekk inti tipprova xejn, li l-biċċa tal-girl imutu."
  
  
  I kellha rwol off. Huwa kien kap itwal minn l-girl, u jien naf li tista'timmaniġġa l-Luger tajjeb biżżejjed biex jisparaw l-uem fir-ras waqt li kienet qed tfittex fuq me permezz tal-bieb li ont kien daħal.
  
  
  "Timxi bil-mod," huwa ordnat . Ma jgħawwiġx il fuq. Jien jaraw int.
  
  
  Aħna marru għall-bliet. Eżatt qabel l-I laħqu l-taraġ, hu waqqaf me. Probabbilment li tikseb l-għajnejn li jintuża għall-dawl. Għalhekk huwa ma kienx li stupid.
  
  
  I kien permess biex tkompli. Huwa ma kienx wara me aktar. Meta ont niżlet, ont ħass bl-idejn fuq il-fergħa tagħha. "I raw u jinstemgħu. Jiġu mal-me." Noè whispered fil-widnejn tiegħi.
  
  
  Huwa miżmum azjenda me u timbotta me quddiem. I whispered-uem dak li kien I sa, u l-ego tal-swaba aktar stretti fuq il-polz.
  
  
  "Qatt mhu se taħdem. Inti ma tistax ara wara inti. Ir-riskju li jaraw dell u tiġbed il-trigger huwa għoli wisq. Aħna ser ipprova mod ieħor. Il-kelma "dell" taw Noè idea. Mill-inqas, li huwa dak li hu qalli aktar tard. Huwa mixgħula xemgħa, li minnhom biss dimly illuminati kaxxa mimlija bl-injam żgħar pupi. Noè ħa madwar wieħed minnhom, mwaħħla fit-labra fil, li huwa wkoll ħa l madwar l-kaxxa, allura kellu l-pupa sa quddiem minnu.
  
  
  L-ego ix-xufftejn bdew jimxu fl-siekta talb. Oh Alla tiegħi, Mitzi kien seduta barra bil-die għal jimteddu osservat fil-għonq tagħha, u Noè ma kinux jafu x'għandhom jagħmlu ħlief tħarrek xi alla tal r-ragħda.
  
  
  Fleming u Tara kienu wkoll tluq fil-raġel mal-għajnejn wiesgħa. Noè intitolat għall-taraġ, xorta muttering lilu nnifsu. I warajh.
  
  
  I kellhom jarawha. Barra minn hekk, hi kienet tinħeles mill-Mitzi jekk il-ruse kienet naqset.
  
  
  Mitzi u l-suldat kienu permanenti fid-dlam barra l-bieb, kemm fil-dell. Novembru u l-I titwaqqaf fuq it-taraġ bogħod biżżejjed biex tinħeba minnhom. Il-russu għadda nervously r-taraġ fil-bieb miftuħ. Mitzi kien tensjoni u lest biex tarmi ruħha fuq kulħadd madwar minnhom jekk ikun meħtieġ. Huwa growled skiet li lilu nnifsu. Impossibbli! Inti qatt se jkunu jistgħu jiksbu dan ma'xi miġnun tmiem.
  
  
  L-raġel niżel il-pupa. Bil-qawwi l-klikk, dan niżel għal l-art tal-ġebel, tiżvela innifsu fil-ray tas-dawl tax-xemx. Il-russu tal-mira mċaqalqa f'daqqa lejn l-art. Stennija għall-tagħha kienet il-tir li tintemm il-ħajt tal-Mitzi tal-ħajja. Xejn bħal dik. Kien Tony li nar tagħha u mhux. "L-ebda tricks," l-russu qal. Dan pupa, bil-labra mwaħħla fil lura tagħha, kien l-akbar super-mossa li qatt rat.
  
  
  Ma kien hemm l-f'daqqa, selvaġġi moviment fil-dellijiet. Il-bniedem twitched idejk it-tnejn. Ego tal-swaba maqsumin daqs li kieku kienu milquta minn xokk elettriku. L-gun clattered l-art. Huwa mqassma, filwaqt tiegħu fis-sider kemm ma ' l-idejn, tal-għażil fuq l-assi, u mbagħad naqsu l-art bħal jidhru tal-massa.
  
  
  Mitzi ego kellhom gun tiegħu fl-idejn qabel l-I anke ltqajna magħhom. Hi ħalli l-arma tistrieħ limply kif hi ħares mill-suldat li l-pupa daze. Hi biddel il-bniedem madwar b'tali mod li kien mimdud fuq dahar tiegħu. Dan imutu. Ego tal-wiċċ milwi fis-uġigħ grimace. Ego-għajnejn bulged. Il-klassika tal-immaġni tal-attakk tal-qalb enormi.
  
  
  Dan kien raġel maqtula mill-biża. Kont naf huwa. Minħabba li kienet l-unika għażla. Suldat li raw erba tal-ħbieb tiegħu maqtula fl-antik pirata-fortizza li kien leġġendarju. Raġel mdawra mill-għedewwa. Tensjoni għall-massimu. L-madwar, is-simbolu tal-mewt taqa'fuq l-ego tal-saqajn minn imkien. L-ego taż-żieda l-dollaru tkun waqfet. Impossibbli ?
  
  
  Tagħha, ħares lejn Tony rebaħ. L-qodma tal-bniedem kienet okkupata mal-kadavri. Huwa miġbud ħames suldati mejta bil-paraxuts. Kien bil-wieqfa cross-saqajha kontra l-tnejn minnhom. Kif jekk fil-rilassat-pożizzjoni. Huwa kellu l-tielet moan, l-irkopptejn mgħawweġ u qasmu l-armi. Ir-raba'wieħed kien l-istess mod. Hija tpoġġi l-uffiċjal fil-president tal-qasab fejn Fleming kien seduta. Ħolqot grupp it-tip ta ' l-irġiel li temmew il-kompitu u issa qed jistennew.
  
  
  Għal xiex? Tal-kors! Kif jistgħu l-I jkun hekk stupid? Jekk Fleming kien maqbud, li kieku kienu meħuda bogħod. L-irġiel kellhom jittieħdu l bogħod mal-priġunier. Dalwaqt mill-ħelikopter. Il-proġett pilota se jkun waħdu, minħabba l-ispazju disponibbli għandha tkun okkupata mill-passiġġieri. Dan jista'jkun mitfi mill-ego! I kollha meħtieġa kien tal-uffiċjal tar-radju.
  
  
  I marru biex tiksbu. Noè temmew l-xorta-ħajja u l-esplorati l-sema. . Huwa tbissem. "Aħna ġġibu mill-ħelikopter. Jista jidħlu fil-viċin xi żmien.
  
  
  Huwa ħares lejn me bħala jekk ried li l-isfida me li tattakka l-ego-arti tal-baħar. Imbagħad huwa marru għall-bliet. Mitzi u l-I kienu qed jistennew mill-ħelikopter.
  
  
  Nofs siegħa wara, aħna jinstemgħu l-ħoss tal-skrun. Huwa tellgħu baxxa, irku-fortizza, u l-vuċi daħal fuq ir-radju. Hu jixtieq ikun jaf jekk għandna Fleming. Kien faċli, I ma jkollhomx li jinsabu. I qal tagħha li kellna Fleming u li kien għadu ħaj. Il-proġett pilota-qima, kiser kuntatt, u beda l-art.
  
  
  Imbagħad ġara xi ħaġa li aħna ma tipprevedi. L-paraxuts kienu jinġibed l-isfel mill-f'daqqa bora tal-riħ. L-kadavri tal-russu l-suldati waqqgħu fuq bħal wax iċ-ċifri.
  
  
  L-ħoss tal-magni immedjatament jiddawru għolja waqqfu screech, u l-ħelikopter maqtula. Meta tlaqt tagħha madwar il-bieb bil-kapitolu gun, il-pjan kien miegħi għal dejjem. I ma ara l-pilota. Kien impossibbli li tinkiseb l-ego l-art. Huwa ġie maqtul, il-ħelikopter influwenzat. Huwa għeb wara l-parapett u maħruqa fl-ilmijiet tal-laguna. Tat-trasport tagħna ikun għeb. Huwa setgħet tolqot lilu nnifsu fir-ras.
  
  
  Wara me, smajt Mitzi jiddefinixxu ftit curses li kienu ġodda anke lili.
  
  
  Morna. Xemgħa kien ħruq, li kien rifless fl-għajnejn kurjuż. Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. Ħżiena tal-xorti. Kellna biex jiżgura l-jimblokka. Noè kien silenzjuża. Huwa eżamina serji u għolla l-għajnejn hekk li l-għoli tal-moħħ kien miksija. Huwa ħa nifs fil-fond.
  
  
  "Hemm kważi qatt xi maltempati fix-xitwa. Normalment biss f'ġunju, ta'lulju, speċjalment fil-awissu. Iżda dan ma tweġġa biex jippruvaw. Inti se jħallu me waħdu? I ser tkun iħejju rwieħhom għall-ċerimonja." Għaliex le? Juru tajjeb se joqtlu ħin qabel l-Sengħa tal-attakk li jmiss.
  
  
  Huwa għen Fleming l-taraġ wara l-bniet u l-żgħażagħ nattivi. Noè msejħa għall-us. Dan huwa insult li l-allat." L-rabja f'daqqa fil-tagħha ego-vuċi tal-jillibera me.
  
  
  Hija kienet miġbuda mill-president, mill-uffiċjal tal-katavri u jitħalla joqgħod fuqha. Imbagħad, hi kienet ippreżentat mezz biex jitwaħħal l-toqba fil-parapett. I tħabtu biex jkaxkru tagħha u fl-aħħar nett ġestiti biex timbotta lilhom kollha fil-baħar. Imbagħad tagħha sel li jmiss Fleming. F'daqqa waħda Noè deher. Huwa deher simili persuna kompletament differenti. Kien turbaned u ddum ma amulets u ktajjen, u l-qargħa mdendlin mill-ego tiegħu ċinturin magħmula fgat mużika kif hu singers. Ego-għajnejn kienu wiesgħa miftuħin, iżda ma jidhirx li tara xejn. Huwa deher li jinjora us kompletament u marru l-taraġ għall-saqaf.
  
  
  Hemm bdew żfin u l-nijet. L-oġġetti li ddum magħmula ħsejjes skont ir-ritmu tal-ego tal-movimenti. Huwa t-tixrid tiegħu fit-saqajn, tefa'lura kap tiegħu, u żiedu l-idejn għall-sema. L-riħ, l-aktar qawwija minn qabel, l-pruwa Ego tax-xagħar u l-daqna ħafna. L-vuċi li kelli kien maħsub qabel jistgħu jkunu jisplodu issa fil-fatt boomed.
  
  
  Issa hu kien u mismugħ fil-skiet. Xi ħaġa fl-uem rrispondew. Għall-ewwel, I l-ħsieb kien thunderstorm toqrob mill-bogħod. I shivered. Imbagħad I induna li kien differenti tal-ħoss. Issa I kien tregħid anke aktar. Ma kienx thunderstorm li wieġeb, l-rewmatiżmu ġew mill-ajruplani. bombi. Apparentament, l-Sengħa u l-barranija tiegħu assistenti kienu mogħtija jippruvaw jaqbdu Fleming ħaj. Issa Fleming kien biss ta'ostakolu għall-prevenzjoni mill-dħul il-gżira.
  
  
  I raw li jtajru tagħha fuq il-parapett, forsi żewġ mili'l bogħod. L dam biex paġna li ma kienx-għoti tal-aċċess. fil-bliet u l-beckoned l-oħrajn. L-bniet u l-tifel kienu qed jieħdu Fleming tal-vjola waħda, il-president u l kollha, l isfel għall-mina. Noè segwiti minnhom. Huwa telgħet xemgħa mill-mejda, mixgħula, u marru bħal.
  
  
  Kif dħalna l-kamra taħt l-art, kien hemm splużjoni matt. Wieħed ieħor segwit immedjatament. U l-ieħor. Trab u acrid dħaħen daħal fil-kamra u miġbura. Kien hemm ħames jolqot fir-ringiela.
  
  
  Tara kien claustrophobic. Hi dam l-taraġ. I marru wara l-tagħha, qabad tagħha, u miżmuma tagħha stretta. Imbagħad kien kwiet. Ma kien hemm l-ebda aktar splużjonijiet. L-ewwel attiva rikreazzjoni-inġenji tal-ajru sparixxew. Issa kien possibbli li tistenna l-wasla ta'ħelikopters u quick draw u l-tkixxif dwar ir-riżultati ta'l-bombi. - Lukanda tagħha se tħallas għalihom off fuq il-ħin.
  
  
  Bdejt li jitilgħu, u sab li ma kienx l-uniku wieħed. Kulħadd għajjien ta'dan ċimiterju stabbiliti hemmhekk. Tara, Mitzi, u l-tifel segwiti. Fleming u Noè segwit, l-appoġġ lil xulxin.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitolu 12
  
  
  
  
  
  
  
  Il-korsijiet kien kopert bil-radam, u l-toqba sar hawn fuq. Forsi Noè ħalli wieħed isfel, madwar tiegħu allat tiegħu fl-temp żfin. Il-kamra soprano kien għadu intatt. Il-ħruġ kien ċar, ħlief għall-ħxuna tal-granit-bieb li kienu kompletament mqatta.
  
  
  Il-bitħa kien cratered, u l-tifrik jistabbilixxu mill-ħajt groan. It-torri fuq il-parapett ħa hit dirett. Huwa biss ma kienx hemm aktar. Diversi kmamar kienu mġarrfa, u l-ħajt ġiet mqatta ' madwar wieħed minnhom.
  
  
  L-qodma patrijarka tpoġġi l-idejn fuq il-Fleming-ispalla, li jispezzjona l-ħsara. Rabja kienet l-ovvju ego tal-persuna. Huwa mdawwar u sorveljata fil-qċaċet tal-muntanji, deher li jaħsbu għall-mument, imbagħad qal xi ħaġa fl-nattiva tiegħu djalett li Fleming. Il-president tal-Gran LaClare ħalli l-stramba, wistful tidħaq.
  
  
  L-iswed u l-sema blu injorat lejn l-istati uniti fuq l-innovazzjoni. L-siġra kaxxi influwenzat u lura, u l-riħ qawwi whistled permezz tal-weraq. Permezz tal-toqba fil-kartuna ta toqba-żona, hi tista ' tara l-mewġ kbir fil-laguna.
  
  
  Tall griż figura deher fid-daħla tal-laguna: 'corvettes. I nistaqsu dak li jridu minn dan l-dawl tal-bastiment. Il-żgħar kanuni fuq il-bord dan il-vapur ma setgħux taħbit ir-riżultat ta'l-bombardment.
  
  
  Li jmiss lili, Mitzi Gardner tbissem. "Dak li taħseb-Sengħa tal-forzi navali ser tipprova mill-ġdid?"
  
  
  "Dan il-vapur ma jappartjenu għall-Sengħa. Oni qlugħ taħt il-bandiera Kubana, iżda l-isem il-kaptan tal jistgħu jkunu aktar bħal Ivan minn Juan. Dan huwa taħt il-baħar hunter, sabiex dawn iwettqu fond tal-ħlasijiet u l-minjieri. Forsi huma jaħsbu li jistgħu daqqa-istati uniti sa mill blowing sal-blat taħt l-ilma."
  
  
  Jekk dan huwa l-każ, huma ser ikollhom jiġu aktar mill-qrib jew l-użu għaddasa, u l-I jistgħu jimmaniġġjawhom. L-oħrajn ssieħbu fl-istati uniti, jaraw bir-reqqa kif il-vapur avviċinat. Din kienet kważi l-ebda-veloċità u l-mċaqalqa bl-akbar kawtela, bejn l-ilmijiet, miftuħa għall-protezzjoni kontra l-għargħar. I ma jaħsbu li se jmorru safejn attakk, iżda I deher li jkun bit-tama sa l-aħħar mument.
  
  
  Iżda dan ma jseħħx. Biss barra mill-firxa ta'l-armi tagħna, dawn niżel ankra u tefgħu l-erba'għawwiema fl-ilma. Huma magħmula off mal-fond imposti. I tahom il-ħin biex tikseb mill-qrib biżżejjed biex tiegħi magna tal-gun, u mbagħad sparati tifqigħ fl-ilma, wara l-rotta huma probabbilment għażlet. L-ewwel stadju kien suċċess. Iżda l-waħda li jmiss hit ih kollha.
  
  
  - Għajn ta'l-ilma sploda bħala erba ħlasijiet splodiet fl-istess ħin. Tunnellata ta'l-ilma u bit grad ta'l-iswed tal-gomma tellgħu fl-arja. Dan ikkawża mewġa li trattati daqqa tqil għall-corvette. Il-vapur bdiet tħalli l-laguna, iżda kelli l-sensazzjoni li kienet sofriet ħsara sinifikanti. U tfittex fil-baħar mhux maħduma lil hinn mill-laguna, hu maħsub li jistgħu ma tagħmel lill-Port ta'Spanja. L-sħab skur kienu qariba. L-riħ roared, jibgħat l-kbira tal-fowm-kapijiet li jtajru l-madwar .
  
  
  Għall-ewwel, I ma tisma kwalunkwe oħra tal-ħoss fil-livelli kollha. Iżda mbagħad hija rat skwadra ta'ħelikopters toqrob. Kien impossibbli għall-ħelikopters li jtiru fl-din il-temp, iżda f'xi pajjiżi, il-ħajja tal-bniedem ma jgħoddux.
  
  
  "Jieħdu tkopri," I għajjat bħala loudly I kif jista'fuq l-riħ. "Li se tipprova attakk tal-us hawn u mbagħad-art hawn bil-wieħed-ħelikopter. "Tħaffef! '
  
  
  Noè u l-tifel kienu qed jieħdu l-vjola Fleming minn hawn il-mina. Tara segwit minnhom, u Mitzi u l-I magħluq il-linja. Meta Tara laħqu l-taraġ, hi f'daqqa waħda jdur madwar. "Apposta, stajt kellhom biżżejjed. Uri me kif jimmaniġġjaw dan il-magna. Nixtieq li jgħinek! '
  
  
  Agħlaq kellhom-imsaren, u għal xi raġuni huwa kien kburi tagħha. Huwa taw tagħha fil-qosor l-istruzzjonijiet, javżak tagħha ma jisparaw sakemm hija kienet żgur li l-ghadu kien fil-kamra.
  
  
  "Jibqgħu hawn, Tara," missierha qal. "Mitzi, mill-qrib ieħor toqba. Jien ser imorru il-mod ieħor. Imbagħad inti ma jisparaw fuq l-ekwipaġġ sakemm toħroġ. Forsi nistgħu toħroġ hawn wara kollha. Huwa stenna sa Mitzi sparixxa fil wieħed mill-bini tal-madwar. Imbagħad huwa dam l-naħa l-oħra tal-bitħa. Bilkemm għal taħt is-saqaf kif tellgħu mill-art il-baxxa ambaxxata rrappurtati, jibgħat belt ta'50 mm balal fil-ħitan. Meta l-linji ntemmet, ir-raġel tagħha marru fis-tarzna u l-isparatura fl-eqreb waħda. Huwa tellgħu bħal fis-sakra-għasafar lejn l-dead. Mitzi jinstemgħu l-qasma tal-gun magni. Hit wieħed mill-ħelikopters, iżda ma kienx effettiv milquta. Tara sparati diversi twil jinfaqa, iżda ma tolqot xi ħaġa.
  
  
  Minħabba l-istorbju tagħhom stess guns, huma probabbilment ma anki tismagħhom jiġi maqtul. Dawn ġew lura għat-titjir fuq us mill-ġdid, u kopra l-ħatt l-art tal-waħda tal-ħelikopters, li apparentement kien il-problemi. Xita qawwija bdew jonqsu.
  
  
  L-ħelikopter niżel l-art bħal għajjien-għasafar. Il-bieb miftuħ dwar l-naħa l-oħra, u tnejn magna tal-pistoli sparati fil-ħitan fejn il-bniet kienu seduta. Imbagħad il-pilota ltqajna minn madwar l-ħelikopter u l-mixi madwaru. L-bniet magna tal-pistoli roared. Huwa waqa', fsada aħjar. Iżda t-tieni-bniedem fil-ħelikopter kien għadu l-isparar fid-direzzjoni tagħna. Ego ma setgħux ara tagħha minn fejn kien permanenti, u għalhekk huwa dam madwar il-kamra u l-dam l-ħelikopter. I kellhom silenzju l-ego. Huwa jaħdem permezz tal-ħġieġ u raw il-shooter-mira tal-naħa li aħmar faqqiegħ.
  
  
  Issa kien ix-xita tqal buffuri. L-sema mdawwar maħmuġ aħdar. Ma kien hemm l-sajjetta, u ma kien hemm l-deafening thunderclap. Il-bqija, l-ambaxxata qal, ma setgħux jibqgħu jifilħu l-maltempata. Huma kienu qed jippruvaw l-art fuq il-bajja.
  
  
  I kien biss dwar li jiġbdu ħabel li jintrabtu l-ħatt l-art tal-ħelikopter meta Mitzi tal-jgħajtu magħmula me tieqaf. Hi enfasizzat l-kamra fejn Tara għandu jkun.
  
  
  Kont naf li anki qabel ma sirt hemm: Tara Sawyer kienet tinsab fuq l-art. Sbieħ tagħha tal-ġisem jiddawru mdemmija-massa, mifruda mill tqal balal mill-ħelikopter. Bil-ħarsa ta'malajr, huwa malajr sparixxew madwar il-kamra. I ma setgħux taffordja li nitkellem dwar l-us, fuq xejn. I kellhom tie dan wieħed sa mill-ħelikopter. Imma ma kienx faċli għall-me, I kien ferm imħasseb dwar tagħha. Foqra Tara! Ħej, inti m'għandekx ġġieldu.
  
  
  Mitzi għenuni. Meta aħna lesti, kellna jitkaxkru baxx tinsab fuq l-art biex jevitaw li minfuħa bogħod mill-riħ, li huwa għoli postijiet tal-madwar 150 mph. Aħna ma tmur fis-mina. Hi ma tkunx tixtieq tara Tara mill-ġdid minnufih.
  
  
  - Lukanda tagħha huwa kalm biex jaħsbu. Tony mhux ma trid tara tagħha, jew. Huwa talab għall-uragan u ltqajna ego tiegħu. Fi Frar! Tagħha, ħsibt dwar ftit l-affarijiet.
  
  
  Aħna sat-naħa minn naħa, ma tgħid kelma, kemm tal-istati uniti sħiħa tal-tagħna stess l-ħsibijiet dlam. Il-maltempata kompliet kunitti għall-ieħor siegħa qabel subsiding. F'daqqa waħda kien hemm oppressiv silenzju. Fil-nofsinhar, l-uragani dawwar lejn il-lemin, fl - tramuntana- kontra l-arloġġ. Il-veloċità tal-żidiet miċ-ċentru għall-ċirku ta ' barra. Jekk Noè mhux biss jista'jikkawża l-uragan, iżda wkoll il-bidla l-kors ta'l-ego, aħna dalwaqt se tikseb sħiħa daqqa mill-direzzjoni l-oħra.
  
  
  Huwa eżamina permezz tal-toqba li l-bombi kienet għamlet fil-ħajt ta'barra. I ra tagħha, il-'corvettes. Il-vapur inkalja u jixxengel u'l isfel. L-mewġ li kienu diversi kwadru għolja tolqot lilu bil-biża-seħħ. Ħafna mill-ħelikopters ltqajna maqbuda fis-siġar u l-staġnati, u l-stranded-patrol boat sparixxew. Bil-ħsara jottijiet f'wiċċ l-ilma fil-laguna kienu fuq l-art maħsula u kompletament meqruda.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitolu 13
  
  
  
  
  
  
  
  Noè par irku l-ħelikopter u nodded li lilu nnifsu. Iżda meta huwa ħareġ għall-istati uniti, il-wiċċ tiegħu kien skur u l-għajnejn tiegħu kienu somber.
  
  
  Huwa qal fl bħala ġentili-ton possibbli, "I sottovalutat inti u l-I jammettu ma nistax nifhem, iżda inti anki mikrija us-taxi biex tikseb l-istati uniti minn hawnhekk."
  
  
  Huwa kompla biex tħares skura. "Miss Sawyer huwa unur kbir għalina lkoll. L-arti I ma stess hija l-arti tal-qawmien. Iżda nistgħu mill-inqas jagħtik post fost l-eroj tagħna."
  
  
  Tara tal-baħar tal-funeral? I ma naħsibx. Hija ma setgħetx anki jimmaġina li l-missier tapprezza. Kien ser tieħu-ġisem tagħha miegħu, iżda iddeċieda li ma tkellem dwar dan l-għadu.
  
  
  Noè ma kienx sar nitkellmu għadhom. "L-riħ se jkun lura malajr." Huwa bil-ponta tal-madwar. "Il-fort hija severament imdgħajfa minn bombi. Meta l-maltempata hits mill-ġdid, il-ħitan se kollass. Aħna d aħjar tikseb l isfel."
  
  
  Huwa ma tistenna t-tweġiba tagħna, iżda mixi l-mina. Mitzi u l-I warajh. F'daqqa waħda huwa maħsub tal Tara. L-ħsieb tal-mewt tagħha magħmula me morda. Inkun kuntent li jużaw il-metodi kollha ta'l-organizzazzjoni tagħna u l-organizzazzjoni li jien naf kontra l-Colonel Karib-Sengħa.
  
  
  Żewġ xemgħat maħruq fil-quddiem tal-korsijiet. Probabbilment wieħed nirringrazzja lill-allat u waħda għall-aħjar ih għall-ġid ta'l-futur. U aħna jistgħu jużaw kwalunkwe tip ta'għajnuna. Noè kienet okkupata mumbling mill-ġdid, forsi l-intenzjoni li bla xkiel Tara tal-passaġġ għall-afterlife.
  
  
  Tagħha, ħass bla bżonn. Tagħha, ħass kwiet u l-maqbuda. I lanqas jirrealizzaw I kien il-mixi sakemm Noè qal lili fil-vuċi baxxa, "li Inti ma għandhom jibqgħu hawn, is-Sur Carter. Huwa labirint; hemm kmamar oħra inti tista'tixtieq li tesplora kif ukoll." Huwa jintmess blat li deher li kien il-parti tal-ħajt. Bħala riżultat, il-parti tal-ħajt iffavorixxa l-intern. Lil hinn minn dan kien il-kuritur.
  
  
  I tista'tisma'l-żgħira n-nota tal-kritika fl-vuċi tagħha. Huwa probabbilment ħsibt kien jinterferixxi mal-ċerimonja u kien ferħan kien kapaċi li jħallu. Kien hemm diversi xemgħat fil-but, u huwa mixgħula waħda. Imbagħad hu u Mitzi mixi permezz ta'l-bieb miftuħ, u l-Noè magħluqa mill-ġdid wara l-istati uniti.
  
  
  Aħna misjuba lilna nfusna fil-kamra ma ukoll fin-nofs. Għalhekk, kien post fejn l-ilma kien maħżun għall-perjodu fit-imblokk. Il-bqija tal-kmamar serva bħala l-ikel ħdan. Dawn kienu kessaħ biżżejjed biex iżommu l-ikel fihom għal żmien twil. U mbagħad aħna sab kollu tal-ħanut tal-laħam; kamra mimlijin sax-xfar bl-karkassi. I kien jistaqsi kif il-raġel mitmugħa tiegħu fit jekk dawn ma setgħux kaċċa bla periklu barra l-ħitan.
  
  
  Aħna jintefqu siegħa mixi permezz ta'taħt l-art-awli, iżda kien hemm ħafna tal-arja friska-teħid ta'kampjuni kullimkien. L-kompitu tagħha huwa li isibu s-sors ta'dan. Aħna mixi jistabbilixxi l-istralċ il-kuritur li wassal biex il-wiċċ. Fil-punt fejn I suspettati konna fuq il-livell tal-bitħa, aħna sab preskritta gate jimblokkaw il-passaġġ. Huwa għażel l-lock tiegħu stiletto sakemm jinfetaħ. Morna fuq u misjuba taraġ li jwassal għall-kantuniera torri. - Arja daħal fil permezz tal-embrasures.
  
  
  Aħna sab maqful bieb. Kien unbolted, u aħna marru tat-titjir tal-taraġ madwar kawba-ħajt li wasslu direttament lill-kamra fil-quċċata ta'l-torri.
  
  
  Mitzi kien qal li qabel. L-ebda wieħed kien jaf l-tricks ta'dan l-qodma conman! Kien tar-radju tal-kamra! Mimlija bil-jittrasmettu u jirċievu t-tagħmir: l-aħjar.
  
  
  Tagħha sel fil-quddiem tal-logħob u l-qima. Mitzi irreaġixxa b'mod differenti ħafna. Hija kienet jinfaqgħu bir-rabja.
  
  
  "Issa ejja nitkellmu li l-qodma hypocrite con artist!" hi għajjat. "Huwa għamel kulħadd dehra splussiv. Huwa jibgħat kulħadd bogħod sabiex ikun jista sejħa fuq il-allat fil-paċi, iżda fir-realtà imur għall tiegħu tar-radju tal-kamra biex jisimgħu l-rapporti tat-temp. Mhux ta'b'xejn li kien jaf l-uragan kien li ġejjin."
  
  
  "Jieħdu l-apposta, iva," I miżjud. "Huwa għamel me jisimgħu l-ħsejjes li ma kinux jeżistu fil-livelli kollha. Ungla tnabar! Naħseb li x'imkien fil-arbuxxelli, ħdejn il-Port ta'Spanja, m'hemm l-ieħor huwa l-arma moħbija sabiex inti tista-sinjal l-aħħar aħbarijiet hawn. Ejja naraw x'qed jiġri fid-dinja ."
  
  
  I imdawra ftit swiċċijiet, u Sergei mixgħul. L-apparat beda kolibri. Iżda l-uniku tal-ħoss sirna kien il-crackle ta'elettriċità statika. Il-maltempata kien qawwi wisq biex tieħu xejn. Huwa mitfi l-radju. Il-lakuni fil-radju-kamra ġew magħluqa. Kellna imkien biex tħares'il barra, iżda mill-inqas mill-ħsejjes nistgħu nisimgħu, aħna tista'tgħid li l-maltempata kien lura fis-seħħ sħiħ.
  
  
  Morna biex il-kamra tar-radju, jippruvaw biex iħassar it-traċċi kollha ta ' l-preżenza tagħna. Huwa ma kienx ser jgħidlek Noè li hu d fetħet il-ego-logħba. U siegħa tard, meta l-qodma tal-bniedem mimmo għaddew mill biex tara l-ħelikopter isuqu permezz tal-maltempata, li ppruvaw jagħmlu l-innoċenti-wiċċ. Iżda dan ma kienx kollha.
  
  
  Il-maltempata kien'il fuq. Iżda mill-ħelikopter, wisq. Kollha li kien fadal ta'kien tal-pil tal-fdal tal-metall kontra wieħed mill-ħitan. L-skrun kienu bent bħall-influwenza.
  
  
  Ir-radju kien l-aħħar kuntatt mal-dinja ta'barra. U aħna mhux se jkunu jistgħu jużaw l-ego għall-ftit sigħat li jmiss. Anki jekk hija kienet kapaċi kuntatt Ed, kieku qatt ma setgħu jibagħtu l-ħelikopter barra fil-maltempata li kienet għadha għaddejja. Kollha li baqa ' kienet li stenna sakemm l-għada filgħodu.
  
  
  Kelli l-idea ta'dak il-għan tkun simili fuq il-gżira f'dak il-mument. Fi kwalunkwe każ, li kien ovvju li l-toroq kienu imblukkata minn waqa-siġar. Anki l-itqal tankijiet ma setgħux jaqsmu t-triq. Għalhekk aħna ma jistennew bil-lejl attakk. I niżlet għal tgħidlu l-aħbarijiet dwar l-ħelikopter.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitolu 14
  
  
  
  
  
  
  
  Konna tiekol edu, għall-Tony ma jintemmx-provvista kellhom rebaħ, meta l-qodma ġgant f'daqqa sorveljata. Huwa d jinstemgħu, wisq: il-ħoss ta eċċitati vuċijiet barra l-bieb. Noè kien fuq it-taraġ fil-żewġ passi. Huwa dam wara hu li l-bieb.
  
  
  L-akbar lura. Noè imbuttat tiftaħ il-bieb u l-irġiel ġrew fl -. Noè tradotti l-ih kliem għalija. Meta l-uragan hit, li sitta fl-għerien mxerrdin madwar il-gżira kollha. Imbagħad dawn jinstemgħu tnabar mill-direzzjoni tal-Port ta'Spanja: il-kapital kien meqruda, l-armata jitneħħa. U l-Sengħa kien mejta!
  
  
  Dawn kienu ixxukkjat mill-istat ta'l-fort, iżda issa li kienu siguri mill-ġdid, huma ttamat li jsewwi l-ħsara. Meta bdew it-tħejjija għall-vaganzi bil-lejl, Mitzi u l-I ma l-istess, għalkemm fuq il-ftit fuq skala iżgħar.
  
  
  Jien ser ikollu jistenna sakemm l-għada filgħodu biex tiżgura assenjazzjoni tiegħi huwa komplut. I kellhom ara l-colonel tal-ġisem mal-għajnejn tiegħi stess u jagħmlu l-marki tas-swaba għall-PULIZIJA. Skond l-uffiċjali tribali, Tony fil-Pussess tal-ġisem kienet għadha fil-Sawyer-Lukanda, sabiex I-ħtieġa li tikseb hemm aktar fis possibbli. Jekk l-trakk ma kinux ġew meqruda, huwa seta'jintuża biex jiksbu l-kapital malajr. I d jieħdu tagħha mal-me, l-irġiel b'machetes ċar il-mod fejn meħtieġ. Ejja t-tama li l-trakk ma jsofru l-konsegwenzi tal-ħelikopters u l-dgħajjes fil-laguna.
  
  
  Fl-aħħar nett, minn nofs il-lejl, konna rieqda. L-għada filgħodu, huwa ddeċieda li ma sejħa Hawke għall-għajnuna għadha biss. Jien ma bħal dan, u l-Hawke qal li kien importanti li ma waħdu, mingħajr l-għajnuna barranija. Jien xorta kellha l-opportunità li tgħin Fleming tieħu l-presidenza tiegħu stess.
  
  
  Fleming kien favur li jidħlu fil-Port ta'Spanja malajr kemm jista'jkun. Iżda Noè deher inqas kunfidenti. L-dead-tnabar kienu pjaċir, iżda naturalment ma semgħu xejn fuq ir-radju għadhom. Xi ħaġa huwa ċertament ma trid tgħid minn ħsejjes għolja. Huwa mibgħuta xi irġiel żgħażagħ b'machetes ċar li l-triq ma me, u l-I marru magħhom l-trakk. Fortunatament, mhux l-uniku siġra waqgħet fuqu. I jiddaħħal l-skrun, imnixxef l-karburatur, u għalqet il-kappa. Mitzi Gardner sib fis-sit ta'quddiem, it-tqegħid-weraq fuq il-imxarrab tapizzerija. Ee-gun magna kienet tinsab fuq il-dashboard.
  
  
  I ma protesta. Agħlaq kellhom id-dritt li jattendu ċ-ċerimonja tal-għeluq. Issa għandna kienu waħdu mill-ġdid, u biss Tony Telliefa tal-irġiel kienu iwittu t-triq għall-istati uniti. Dan jista ġew agħar. L-siġar tul it-triq kienu l-aktar żgħar, ih kien faċli biex jiċċaqalqu. Fejn it-triq marru qrib il-baħar, xi kultant taqsimiet kollha kienu magħduda. Jekk ikun meħtieġ, in-nies tpoġġi zkuk fil-postijiet fil-fond sabiex inkunu jistgħu jsuqu tul minnhom mingħajr problemi.
  
  
  Il-jum kien ċar. L-sema kienet innoċenti blu, u l-baħar kien kalm. Iżda l-bajjiet kienu simili dgħajsa graveyards, u l-djar fuq il-kosta kienu l-aktar kompletament meqruda. L-ewwel bini kbir li għadda, l-qodma Poinciana-Lukanda, huwa biss l-lott tal-tifrik. Hemmhekk, il-Tony Mhux subien qabża madwar il-karozzi jidħlu l-ħabta u tfittxija għal siewja ssib taħt il-tifrik. Il-villaġġ kollu qabel kien sad-vista. In-nies mixi aimlessly permezz tal-radam, xi kultant imsejjes fuq xi ħaġa, imbagħad twaqqa u jimxu fuq.
  
  
  Jien jippruvaw iżommu l-għoljiet-fortizza, li negħlbu tant maltempati, irreżistiet dan daqqa kif ukoll.
  
  
  Il-gvern Kwadru xorta ħares pjuttost tajba, ħlief li ma wieħed tieqa kien intatti, u t-triq kienet mifruxa mal-żibel. L-suldati fil-qasam kienu armati u l-mixi bħal dazed robots. Fil-distrett tan-negozju, diversi suldati kienu tindif il-radam, taħt id-direzzjoni ta'inferjuri uffiċjali. Dawn jaraw-istati uniti kif aħna għadda mimmo, iżda dawn ma tipprova li twaqqaf il-us. Issa li l-colonel kien mejjet, li kienu apparentement fil-qawwa tal-vakwu. Fil-Sawyer Grand LaClare, il-eleganti siġar twal li imżejjen il-meddiet ta'ħaxix maqtugħ kienu maqsuma bħal fergħat. Dawn kienu mferrxa hawn u ' l hemm. Fil-port, diversi dgħajjes kienu f'wiċċ l-ilma mimlija bl-ilma. L-ilma kien maħmuġ fil-kulur. Il-white-bajja kien fil-fdalijiet, mdawra mill-theddid xemx b'xejn u l-ġeneriċi. Ma kien hemm l-ebda suldati qrib il-klieb.
  
  
  Huwa miġbud sa l-entratura prinċipali. Aħna mdaħħla mal-tagħna armi miġbuda. Huwa ħa kont tal-Sengħa li jista'jkollhom diversi suldati mgħassa lilu bħala-gwardja tal-unur. I għandhom jikkunsidraw dan. Iżda dan ma kienx il-każ. Is-sala kienet abbandunat, kif kien il-każinò.
  
  
  "Forsi fil-Chip zkuk?" Mitzi ħsieb b'leħen għoli. Morna hemm. Għall-flus kontanti reġistru, naturalment, ma kien hemm l-ebda iswed gwardja tas-sigurtà. Biex sorpriża tiegħi, l-elettriku lock kien għadu jaħdem. Aħna imxiet fuq. Għad-ebda wieħed fil-vista. Aħna jinfetaħ il-bieb għall-Capolla-uffiċċju tal bil-buttuna dwar il-kontroll tal-panel. Jérôme ma kienx hemm, iżda l-flus kien hemm. Minbarra me, smajt tagħha daqqa daqqa fil-fond ta'l-eżenzjoni. Mitzi dam ilsien tagħha fuq tagħha xufftejn meta hija rat il-munzelli tal-kontijiet.
  
  
  "Il-subien F'miami se imħabba li tisma li," hija qalet. "Jien naħseb li l-livelli kollha tal-Sawyer se tiftaħ dalwaqt."
  
  
  "Iżda meta huwa Jérôme tal-ġisem?" I talab bil-ħerqa. I meħtieġa marki tas-swaba. Mitzi ssuġġeriet li l-I agħti ħarsa lejn il-bejt appartament.
  
  
  "Mur fuq, Nick. I ser tħalli l-flus tagħha hawn. Xejn ma jiġri xorta, u hi ma tkunx tixtieq li l-flus li jisparixxu fil-nick ta'żmien."
  
  
  "Ma rridx li tħallik hawn waħdu," missierha qal. "F'dawn is-sitwazzjonijiet, din il-belt għandha tkun jinġemgħu mal-looters."
  
  
  Xufftejn tagħha indivja. "Il-bieb jistgħu jiġu llokkjati minn ġewwa, iżda tista miftuħa biss madwar l-sala. Huwa kważi bla periklu hawnhekk huwa fil-kaxxa. Taf kif-lift-kontroll tal-bord jaħdem?
  
  
  Kont naf huwa. I ħa ħarsa mill-qrib lejn tagħha, biss bħal hi ma meta aħna l-ewwel użati ego flimkien. Hi bilkemm ħass il-lift tieqaf, iżda meta l-bibien miftuħa, hija żiedet barra fuq il-ħxuna tapit tal-parti ta'fuq l-art.
  
  
  L-traffiku kien malajr wisq. L-idejn bil-die għal jimteddu hit me fir-ras. Tagħha tar-rifless inklinata, iżda I ntlaqtet. Driegħ tiegħi kien f'dak iż-żmien, tieqaf. Tiegħi gun niżel l-art, u l-I ma setgħux-liwja-minkeb tiegħi għall-aqbad il-Luger.
  
  
  Huwa qabża lura u qabad l-polz tal-bniedem li jkollu l-die għal jimteddu mal-naħa tax-xellug tiegħu: kien Jérôme.
  
  
  Għalhekk huwa ma kienx mejta. Huwa kellu ferita fuq l-moħħ. Huwa d probabbilment kienu attent għalihom waqt, iżda issa l-ego-muskoli kienu kompletament intatt. U huwa jista-ġlieda kważi kif ukoll hi jista. Kien jaf l-tricks.
  
  
  Filwaqt li l-lemin tiegħi kien għadu-tħaddim u l-ego tax-xellug tal-polz kienet taqbad dan, huwa mtaqqba me fil-geddum u imbagħad immedjatament kneed me fil-żaqq. L cringed minn iweġġgħu. Iżda I meħtieġa biex iżommu li gun bogħod mill me. Il-muskoli tagħha aktar stretti mill-ewwel, imbagħad naqsu f'daqqa waħda li l-art. Fl-rewmatiżmu, huwa maħlula qabda tiegħu. Huwa qbilna li l-irkopptejn tiegħu. Huwa wrenched tiegħu polz ħielsa u ppruvaw li jimmiraw lejn il-massakru lag aħmar. Huwa midfuna snien tiegħu fil-ego tal-riġel u miżmuma gdim. Huwa kien fl-uġigħ u l-doppju tiegħi lura. Il-massakru lag aħmar niżel l-art. Huwa ftit tagħha mill-ġdid. Huwa kien, u ħassejtni sħun tad-demm tmexxija stabbiliti pants tiegħu. Imbagħad-swaba tiegħi sabet li l-gun. Hu il-volpi qabżet tiegħu saqajn, ħolqot ego tiegħu, waqa ' fuq naħa waħda tal-fost, u l-isparatura-Sengħa.
  
  
  Huwa mmassaġġjat tiegħu driegħ tal-lemin sakemm huwa ħass qawwa tiegħu ritorn. Imbagħad hija kienet miġbud mill-katavri fis-lift. I ma kellhomx żmien biex jieħdu l-marki tas-swaba. Qtugħ-swaba tiegħi mal-Hugo, tiegħi stiletto, kien aktar mgħaġġel. Ih marbuta mal-b'maktur u poġġih fil-minuta.
  
  
  Meta I mniżżla l-ewwel sular, I kien sorpriż li ssib li l-Mitzi kien għadu hemm. Meta tat-telefon tagħha għ permezz tal-intercom, hi fetħet il-bibien minn ġewwa. "Sibtha l-ego?"
  
  
  'Ego misjuba tagħha.
  
  
  "Nick, l-isem tagħha huwa. Ejja tieħu trakk u jagħti l-flus li Noè, dan ser ikunu sikuri hemm."
  
  
  Tajba. Stenna hawn I filwaqt li tieħu l-trakk li l-garaxx."
  
  
  Trakk ħa, u aħna tpoġġi l-flus taħt il-tarp u l-saq lura l-għoljiet.
  
  
  Aħna kienu kważi fil-fortizza, mhux'il bogħod mill-kapital, meta Bot miġbud mill-direzzjoni opposta u waqqfu l-triq direttament quddiem tal-istati uniti. A colonel fil-russu uniformi ltqajna minn madwar l-karozza u miġbuda'l barra die għal jimteddu. Kien jgħajtu xi ħaġa fl-istati uniti. "Din kienet ordnat li l-ebda-vetturi għandhom jitħallew fuq it-triq. Ma taf... "Imbagħad huwa ra Mitzi tal-xagħar aħmar u bdew-persuna suspettata xi ħaġa. 'Li int? X'qed tagħmel f'dan il-trakk?
  
  
  Dan ltqajna, il-magna tal-gun u maqtul fiha. Wara l-I ħassar l-uffiċjal u l-sewwieq tal-Bot, kien milquta mill-gass fuq it-triq. Huwa għalhekk li għandna ma tara l-ebda uffiċjali għolja kullimkien fuq il-gżira. Anki issa, kienu seduta fil-fort u jisimgħu l-ordnijiet ġodda. Il-Port ta'Spanja kien taħt il-liġijiet tal-gwerra tal-barranin l-Enerġija!
  
  
  Meta konna xi ftit distanza'l bogħod mill-belt, aħna jiltaqgħu magħhom Noè u l-ego in-nies. Ma ' novembru fil-ċomb u Fleming fil-injam palanquin, dawn kienu l-intestatura mod tagħna.
  
  
  Tagħha growled u tolqot l-intimidazzjoni pedal. Kif jistgħu l-Fleming jkollhom ikkonvinċa lill-raġel li tagħmel din il-ħaġa? Alla jaf kemm ta'l-affarijiet barranin truppi huma fuq il-gżira. Huwa qabża madwar l-karozzi u l-mixi matul Noè. I sabet li l-I setgħux jibqgħu-kontroll tal-vuċi tiegħi bil-rabja. Huwa anki bdew-doċċa fil lilu, iżda huwa ma naħsbu dwar jmorru lura. Huwa ddeskriva s-sitwazzjoni fil-belt, il-qbid ta'l-enerġija. L-ebda reazzjoni!
  
  
  "Issa li l-Sengħa huwa mejjet, in-nies se lok," huwa qal. "Dawn se jappoġġjaw l-President Fleming."
  
  
  Kif? Bil-attakk tal-gass? B'machetes kontra l-magna tal-pistoli? Noè jiżdiedu madwar me u nobly mixi fuq. L-akbar warajh, tgħaddi mimmo-trakk. Dawn singers u l-kellha-mużika fuq l-injam tagħhom tnabar. Tagħha, qabża fil-karozzi u bdew dawwar il-trakk. Iżda Mitzi qabad l-isteering.
  
  
  "Aħna mhux se tkun jirritornaw ma'dan l-merkanzija, il-qalb. Huwa isuqu il-muntanji għal dejjem, anki jekk ikollhom jagħmlu dan waħedhom."
  
  
  Mara. Ukoll, Hawke biss mikrija tagħha fil-Fleming tal-każ. Jekk hija insistiet fuq huma maqtula u iddeċieda li hi iż-żjara tagħha mafja-ħbieb li tal-anqas jiksbu l-flus, hu ma tantx tista tort tagħha. Mill-inqas ħajja tagħha tkun meħlusa. Ont qabża madwar l-trakk u dam biex Fleming fuq il-kap ta'l-purċissjoni.
  
  
  Kif aħna kompliet bil-mixi, I nnotat li l-hooting warajna kien qed ikollhom volum ikbar. Meta wieħed iħares lura, għaliex huwa fehem. Aktar u aktar nies, li dehru li jidhru minn imkien, ssieħbu fl-istati uniti fil-librerija.
  
  
  L-abitanti ta'l-qodma raħal ħareġ mill-imsaġar bħall-snien tal-qtar. - Bniedem xmajjar nixxa stabbiliti mill-għoljiet. Aħna kienu sodisfatti mill-residenti tal-kapital.
  
  
  Allura xi ħaġa miġnun ġara. Il-lokali-armata ħareġ mill-fort ma attakk tal-istati uniti, iżda li jingħaqdu l-istati uniti. Dawn bdew l-isparar fid-direzzjoni tal-fortizza.
  
  
  Imbagħad I mifhum tagħha. Jérôme tal-suldati jaraw lilu sakemm ma sab dak li kien verament sa, sakemm ir-Russi qaltilhom. Issa għamlu rivoluzzjoni. Is-suldati u l-persuni kollha fuq Fleming. U l-suldati ġew magħquda mill-uffiċjali li kienu fil-doċċa għall-Fleming. Il-persuni li kienu ġew għall-Kubani u numru żgħir ta russa-konsulenti issa kienu maqbuda fil-fortizza u mdawra bil-massa tal-persuni u s-suldati. U ħafna nies issa jkunu jafu mhux il-biża.
  
  
  Jgħajtu u tmewwiġ tagħhom skieken, il-nattivi segwiti l-iċċarġjar tal-armati suldati. Ħafna kienu ferut. Iżda ħafna aktar bdew maltempata il-ħitan ta'l-fortizza. Huma ġġieldu sa l-isparar fil-fortizza titwaqqaf. Hija ma tistax tieħu aktar minn nofs siegħa. In-nies li kienu daħlu permezz ta'l-twieqi u permezz tal-ħitan jitferra permezz il-gradi. Huma ma jkollhom l-istati uniti Kubani, us-russu "konsulenti".
  
  
  L-suldati ffurmat-formazzjoni u l-trasferita għall fejn Fleming kien jaraw il-battalja. Dawn laqa'u ppreżentati l-azzarin bħala sinjal tal-lealtà. Kont naf li Fleming kienu ttieħdu l-post fejn il-gvern tiegħi jistgħu ara tiegħi ego.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitolu 15
  
  
  
  
  
  
  
  Wieħed biss tal-pjan fl-ajruport ma setgħux jieħdu off. Kien hemm wieħed biss tal-bastiment fil-port li kien lest li jbaħħru. Barranin kollha piloti, l-uffiċjali u "il-konsulenti" kienu miġjuba fuq il-bord u tax-xellug l-pajjiż bħala mhux mixtieqa barranin.
  
  
  Fleming beda biex tnaddaf b'mod effiċjenti. L-Tony Mhux akbar marret lura għall-fortizza. L-Hammond-familja mistiedna Fleming biex jidħlu u jgħixu fl-palazz. Huma jitilqu malli l-ajruport tiftaħ mill-ġdid biex normali tat-traffiku.
  
  
  Mitzi mibgħuta tal-kurjer mal-nota. Jekk hi kienet mitluba mill-Davey tal-lukanda li tgħid l-subien F'miami fejn hija kienet u li hi se tibqa'hemm sakemm hija rċeviet aktar l-ordnijiet.
  
  
  "Tara Sawyer kien stabbilit għall-bqija fl-sabiħa ċerimonjali tal-funeral," hi kiteb. "Hija midfuna fl-irħam x'imkien fil-bliet."
  
  
  Hi xorta kienet fil-ġimgħa tax-xellug biex jgħinu Fleming jekk ikun meħtieġ. Iżda ma kien hemm l-ebda problemi oħra, u l-uem ma kellhomx bżonn l-għajnuna tiegħi. Dan kien it-tip ta vaganza.
  
  
  Meta rritorna għall-Washington, Sawyer ranted li Hawke dwar tifla tiegħu tal-mewt. Huwa talab li hi tkun midfuna fid-dar. Huwa ma kienx għadhom infurmati dwar l-Uem tal Tara d-destin. Ed ħalli me issolvi l-problema.
  
  
  Sawyer ipprova jikkalma tagħha stabbiliti u qal tagħha dwar Tara tal-kompjuter. Huwa rrimarka li l-uem il-gratitudni kbira tal-nattivi u raw li xi wħud Sawyer-rabja u l-dwejjaq kbar kienu rrikorrew għand kburija.
  
  
  L-Emu ma kinux jafu tagħha dwar Mitzi. M'hemm l-ebda punt fil-bidu tal-gwerra bejnu u l-mafja. Jekk tifla trid neħħi s-saff tal-krema, ħsibt hija mistħoqqa dan. Thomas Sawyer faċilment jistgħu jkunu mħallsa għall-rinnovazzjoni mal-kumpanija tiegħu tal-profitti, u forsi issa Mitzi jistgħu jkunu marru fis-negozju u l-għexu kwiet-ħajja.
  
  
  Huwa qal minnhom it-tnejn dwar novembru. Hawke ħares lejn me bħala jekk hu d qatt smajt l-isem qabel, iżda Sawyer deher impressjonat ħafna bil-istejjer huwa kien javżak tagħha dwar l-nen.
  
  
  Meta Ed u l-I kienu waħdu, I ressqet il-vażett tal-Sengħa tal-swaba lill-president. Ed ħares lejn Agħlaq bħal kien tħares lejn vażett tal-butir tal-karawett. Imbagħad, bil-tistgħana, huwa mqiegħed Mitzi Gardner innota li jmiss. Huwa ħares lejn agħlaq u imbagħad ħares lejn me. I ma ara muskolu jimxu taħt il-parċmina-ġilda. Huwa ma anke għadam.
  
  
  'I bħall-xogħol tiegħek.' Kien tas-soltu tiegħu spa-ton. "Jien stennija għall-rapport tiegħek."
  
  
  I bdew bl-dettalji żgħar. Beach parti; "I kien pjuttost żgur-Sengħa maqtula tagħha, iżda aħna xorta jistgħu jiċċekkjaw. Il-ħabs li Fleming kien mistenni li jispezzjonaw. Il-ġwienaħ huwa mdawwar fil-laboratorji għall l-università. Imbagħad, bi expressionless-wiċċ, huwa taw ħarsa ġenerali kronoloġika ta'l-attivitajiet tal-Tony Rebaħ.
  
  
  "Kien jaf dwar l-uragan sagħtejn qabel," Hawke qallu. "Hemm żmien biżżejjed li juru li huwa ma jibżgħux, u jagħtu stampa sħiħa tal-prestazzjoni. I nistaqsu għaliex il-bqija tal-gżira kien maqbud off-gwardja, sabiex dawn ma jsibux tagħhom vapuri u l-ajruplani li s-sigurtà fil-ħin. Tista I sejħa tagħha fuq it-telefon? '
  
  
  Dan kien possibbli. I imsejjaħ it-temp tal-bureau u l-ltqajna f'kuntatt ma'waħda mill-ħbieb tiegħi li taħdem hemm. "Jim, meta ma inti tikseb l-uragan twissija-aħħar ġimgħa?"
  
  
  Kien hemm xi ħaġa bħal ħażina fl-istess ħin fuq l-oħra. "Kkritikat dan, Nick, huwa tard wisq biex jiffranka l-xejn. L-satellita ma ara sakemm ikun għaddew fuq il-Gran Lachlair. Mill-ħin aħna qbilna li l-twissija, u kien kollha. Konna qatt ma raw l-uragan jiċċaqalqu b'mod mgħaġġel. U dan huwa ta'frar! Anke Noè ma iwissu-istati uniti fil-quddiem."
  
  
  Ħsibt li kien se miġnun. "Dak li għandek tkun taf dwar Noè?"
  
  
  "Huwa tagħna osservatur fil-qasam. N. A. O. H. (Noè) dawn huma l-ego-kodiċi tal-ittri. Huwa pjuttost kkritikat tajba. Huwa normalment tbassar l-temp malajr kemm aħna nagħmlu. Kif huwa? Ħsejjes ftit stramba.
  
  
  'Noè .. . xejn bħal dik. Grazzi.'
  
  
  I-il-dijanjosi tagħha. Ed tpoġġi l-oħra. Ego-vuċi tal-tinstema skura. "Jekk kien irrappurtat fil-ħin, huwa jista'jkollhom evitat ħafna ħsara. Ħajja ta'ħafna nies se jkunu ġew salvati ."
  
  
  "U l-gżira waqgħu f'idejn il-kbar tagħna brother fuq l-naħa l-oħra ta'l-oċean," I miżjud.
  
  
  Huwa mixi mill-uffiċċju mingħajr kelma u għalaq il-bieb ip warajh. It-temp bis-satellita huwa kontinwament ritratti kbar oqsma ta'l-oċean. U dan razza uragan ma kienx ritratti sakemm dan laqat il-kosta tal-gżira. Għandu l-satellita qatt maltempata qabel?
  
  
  Huwa mixgħula tas-sigaretti u ppruvaw li ma biex jaħsbu dwar dan aktar. Tagħha tas-sigaretti kienet tintrema. Kien dan ix-xogħol tal-bidu biex jagħmlu me senile?
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Dwar il-ktieb:
  
  
  
  
  
  Hemm ħafna modi biex joqtlu persuna ... Ċiniż assassins jippreferu sikkina, filwaqt li oħrajn joqtlu bl-idejn tagħhom.
  
  
  Amerikana mobsters-użu kbar tal-kalibru rivolvers, russu assassins-użu portals.
  
  
  Madankollu, hemm persuna waħda biss li tista-prattika l-qtil ta'tekniki. Ego-isem huwa Killmaster !!!
  
  
  Dan iż-żmien, Nick Carter se jkollhom jużaw l-ħiliet tiegħu biex jittrattaw l-biċċiera huwa jiltaqa'fuq il-mod li l - "Huwa Dossier".
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  L-Ispanjol Il-Konnessjoni
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  L-Ispanjol Il-Konnessjoni
  
  
  Ddedikata lill-membri ta'l-Istati Uniti-Servizz Sigriet
  
  
  
  
  L-ewwel kapitolu
  
  
  Kien Ed, u kien moħħ. Huwa ma kellux ħafna fil-prattika, u li ma kellhom suċċess fil anki jekk kien fil-forma kbira.
  
  
  "Do you-go-iski, N3?" huwa staqsa fuq it-telefon.
  
  
  "Naturalment, I go skijing. U tajjeb ħafna, jekk jien jistgħu jgħidu hekk"
  
  
  "Tiġbor il-pajjiż. Int ser Spanja."
  
  
  "Huwa diffiċli li ski fi Spanja," qal. "Pur borra"
  
  
  "L-emendi. Sierra Nevada. Traduzzjoni. Borra b'limitu muntanji".
  
  
  "Ukoll, forsi borra minn żmien għal żmien ..."
  
  
  "Inti se jkollhom l-ħbieb."
  
  
  "Wkoll skier?"
  
  
  "Assolutament meraviljuż. Wkoll espert dwar traffikar tad-droga. Huwa fuq self mill-Teżor tal-Mediċina Amministrazzjoni ta'l-Infurzar."
  
  
  "Borra-għasafar?"
  
  
  "Huwa ħafna pjaċir. Inti ser tkun kemm partying fil-iski fil-Sierra Nevada."
  
  
  "Imsejħa...?"
  
  
  "Sol y rakkun break out".
  
  
  "Trasferiment:"xemx u l-silġ / Nru, sir. I jfisser li int?"
  
  
  "Jien ser ħalli inti taf aktar tard. Fil-frattemp, jieħdu l-San Diego-titjira li Ensenada."
  
  
  "Ensenada?"
  
  
  "Belt tas-sajd żgħar fl-Drop-California."
  
  
  "Jien naf liema huwa, u naf fejn huwa. Tagħha ego anki għandha riħa speċjali. X'jagħmel l-deżert belt għandhom x'jaqsmu mal-cross-pajjiż iski?"
  
  
  "Inti ser jilħqu tat-Teżor aġent hemm."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Jkun sbieħ tagħha. Għandna bżonn l-kompetenza tagħha."
  
  
  "Tagħha?" Sinjali għ fil-tiegħi fin-nervituri-ċentri.
  
  
  "Ee."
  
  
  "Dak li huwa? Ma hi għandek tkun ċeka għall-vizzju tad-droga?"
  
  
  "Inti għandek tara li l-laqgħa iseħħ."
  
  
  "Laqgħa?"
  
  
  "Bejnha u waħda mill-links li jiksru-Turkija-Korsika-California. Hu jixtieq li tkanta. Nixtieq li tisma l-mużika qabel l-uem tal-gerżuma hija maqtugħa."
  
  
  "Sinjur, xi kultant inti ..."
  
  
  "Ma jfissirx li! L-indirizz huwa La Casa Verde. Staqsi Juana Rivera."
  
  
  "U mbagħad?"
  
  
  "Iġibu tagħha għal Washington miegħek."
  
  
  "Meta?"
  
  
  "Fuq il-pjan li jmiss biex Ensenada."
  
  
  Huwa ma ara tiegħi clenched ewwel.
  
  
  "Nikolai!" Ed ffirmati. Huwa l-persuni suspettati me li jkunu frivolu.
  
  
  I-il-dijanjosi tagħha. Wara l-għeluq tal-każ fil-Filippini li jinxtamm bħal iżżejjed indi, ont kienet tittajjar San Diego mill-Ħawaii jumejn biss ilu. Kien biss il-bidu neħħi l-brim fl-muskoli tiegħu u l-tensjoni fil-psyche tiegħu. Qtil qatt ma hija pjaċevoli, l-qabżu l-kwota tiegħu fil-Mo. U.
  
  
  Huwa aħjar li tarmi l-barra mill-vista, madwar l-kap - bl-għajnuna tal-qatgħa ta sabiħa istilel San Diego li jisparaw serje tat-TV. Iżda issa...
  
  
  I imsejjaħ ir-reġistratur, javżak lilu dwar il-biċċa l-kbira tiegħi sfortunata-bidla fil-kulur, l-żieda rapida fil-pjanijiet, u talbu biex tipprepara tiegħi kont. Imbagħad hu sejjaħ l-ajruport u sab li l-pjan li jmiss biex Ensenada tħalli fl-siegħa u nofs.
  
  
  Jekk I tinterrompi tiegħi ħabib doċċa, jien ser biss ikunu jistgħu jagħmlu dan.
  
  
  * * *
  
  
  Drop-California huwa l-denb li prekarja l isfel mill-California xierqa. L-ebda wieħed deher li tkun taf x'għandek tagħmel dwar dan. Dan kien is-suġġett tal-kontroversja bejn l-istati uniti u l-Messiku għal ħafna snin. Wara xhur ta'muniti xxurtjati fuq is-sjieda tal-deżert strixxa, l-Koxox fl-aħħar nett taw fil u qablu li jieħdu lura.
  
  
  Huwa inklinata lura f'postu u strieħ l-mod li ż-żgħar tal-ajruport fuq ħmieġ strixxa qrib raħal tas-sajd ċkejkna imsejħa Ensenada. Il-kelma effettivament tfisser "bajja" jew "nixxiegħa żgħira" jekk int fis-interessanti ftit l-affarijiet.
  
  
  Meta I marru barra fuq il-pjan qawwi xemxija saint, il-qawwa tad-dawl kienet hekk b'saħħitha li nressaq fuq nuċċali tax-xemx.
  
  
  Ġdid tal-Informazzjoni tat-taxi kien pparkjati barra l-operat torri, u l-sewwieq imsejħa tagħha biex jieħdu l-Ego lura lejn il-belt. Wara li jgħaddi rutted toroq, f'savani meħud ma sagebrush u żejtni-foresti, aħna fl-aħħar nett waslet għall-toroq prinċipali tal-belt.
  
  
  La Casa Verde - li kien mistenni li jkun aħdar jekk spanjol tiegħi għadu aċċessjonijiet, iżda kien effettivament it-tip ta'qies kuluri tal-ġir-kien fl-aħħar ta'ji blokk, fejn jistabbilixxu sunning bħall-gremxula fuq il-blat.
  
  
  Marret barra tal-taxi, telgħet borża tiegħu, u marru fis-lobbying. Il-karozza kienet żift skur mid-dawl tax-xemx qawwi, iżda I tista'tara l-mustachioed żagħżugħ-sigurtà li jkunu interessati fl-wasla tiegħi. L-uem xejru fil-tagħha u qabad l-telefon fid-dar.
  
  
  "Livi". Din kienet tifla fil-żgħar iswiċċbord.
  
  
  "Tista jgħaqqdu me Senorita Juana Rivera?"
  
  
  Ma kien hemm l-klikk, u fit-tul ring.
  
  
  "Livi". Kien tifla differenti.
  
  
  "Juan Rivera?"
  
  
  "Tagħha."
  
  
  "Do you jitkellmu bl-ingliż?"
  
  
  Kien hemm varjazzjonijiet. "Frank?"
  
  
  Tagħha, magħluqa-għajnejn tiegħu. Dan kien mistenni li jkun wieħed ta'dawk il-missjonijiet. Huwa ħadlu tiegħu ras u qal li l-kodiċi tal-frażi, jippruvaw li ma jagħmilx sens li tħossok:
  
  
  "Ta'ottubru hija t-tmien xhur tas-sena."
  
  
  "Jien aħjar maħfra tiegħek? Oh, iva! Imbagħad il-tuffieħ huma misjur."
  
  
  "Tajba tifla! Dan huwa George Peabody." Dan kien tiegħi attwali tkopri l-isem, u Hawke ma tistax titlob me għall-bidla tiegħi ego. Sabiex I kien għadu George Peabody.
  
  
  "Ah, Señor Peabody." Kien ferħan li tisma li l-aċċent kienet marret. "Fejn huma inti?"
  
  
  "Jien fil-lobby," qal. "Għandhom I libsa tagħha?"
  
  
  - "Le, l-ebda!" qalet malajr. "Jien ser tkun bħal."
  
  
  "Fil-barre," I ffirmati, tfittex fil-skur ħafna tal-fluss ta ' l-lobbying, fejn il-bniedem wara l-bank kien timsaħ tiegħu l-idejn.
  
  
  Huwa mdawwar u intitolat għall-mudlama bar. L-bartender ħares lejn me. "Señor?"
  
  
  "Ġurnalisti Qarsa," qal.
  
  
  Huwa nodded
  
  
  
  u mdawwar biex tagħmel dan.
  
  
  I jistgħu jħossu l-arja tqila jiċċaqilqu ewwel wara me, li jġibu l-riħa ta frisk tal-lumi biex me. Huwa mdawwar u raw a rqiq skur, b'għajnejha skur, jekk tifla tagħha ta'nofs it-twenties, mal-kważi f ċar abjad tal-ġilda li l-ilma ġilji normalment għandek.
  
  
  "George," qalet bl-ispanjol. Kien simili "- Hor-ħej".
  
  
  "Juana?" I qal tagħha, b'mod korrett jħabbru li l-ego fin-nofs bejn l - "h"u " w".
  
  
  Hi miżmuma minn naħa tagħha. Jien ser jieħdu. Imbagħad huwa indikat għall-tabella kontra l-ħajt.
  
  
  Aħna ħareġ. Hija kienet eleganti, nadif, u l-ħafna femminili. - Ġisem tagħha kien lithe u l-kulur f ' għamla. Ee-saqajn wisq. "Qodma tajba Ed!" I l-ħsieb tal-tagħha. Kif mhux karatteristiku ta'hu!
  
  
  Aħna tilgħab logħba dan.
  
  
  Hija ordnat l-te silġ, kostanti fis-president, u l-inklinata bil-quddiem, l-għajnejn tagħha brillanti. "Issa. X'jinvolvi dan kollu jfisser?"
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Jien għandi l-ebda-idea. Tiegħi superjuri F'washington fil-qosor-istati uniti."
  
  
  "Meta?"
  
  
  "Illejla."
  
  
  - Wiċċ tagħha kien vojt. "Iżda dan ifisser li għandna mhux se jkun hawn llum."
  
  
  "Es verdad".
  
  
  - Ħalq tagħha niżel miftuħa. "Imbagħad mhux se jkun hemm il-ħin għall - ..." ħalq Tagħha tinqasam magħluqa.
  
  
  "Dak Li, Juana?"
  
  
  - Wiċċ tagħha kien roża. "Huwa l-olvidado minni."
  
  
  "Inti għandek qasir tal-memorja," qal, u l-lest tiegħi intrapriżi qarsa. Sabiħa Aguardiente, I-ħsieb. Someday I se jkollhom iż-żjara-Intrapriżi, il-Perù.
  
  
  L ltqajna. "Pakkett tiegħek boroż, Juana. Aħna qed tieħu l-titjira li jmiss minn hawn."
  
  
  "Iżda għandek tkun taf xi ħaġa dwar il-missjoni..."
  
  
  "Id-drogi," qal.
  
  
  "Naturalment, l-tagħha dwar id-drogi"
  
  
  "U l-Baħar Mediterran. Aħna qed tmur lil Spanja."
  
  
  - Ħalq tagħha ffurmati o.
  
  
  "Mur skijing."
  
  
  Hija kienet xorb te silġ. "Tista' irrepeti li?"
  
  
  Jien qatt ma sar.
  
  
  Imbagħad-aħħar sena hi me. L-għajnejn tagħha mixgħul. "Ah! Naturalment, il-Sierra Nevada! Hemm l-ewwel klassi iski qrib Granada."
  
  
  I jaraw.
  
  
  "Tista ski?" li hi mitluba me.
  
  
  Dan kien il-jum għal din il-kwistjoni. "Dak li qed tagħmel?"
  
  
  "Tajjeb ħafna," qalet placidly.
  
  
  U modest, I-ħsieb. Huwa bil-kalma qal, " Aħna ser jipprattikaw."
  
  
  L-bartender kien jaraw me. Juana winked fil tagħha, u hija winked fil-rewmatiżmu. Kien sabiħ, raffinati, u jistgħu jintlaħqu.
  
  
  * * *
  
  
  Kif aħna intensifikati barra, flash ta'tad-dawl bil off l-azzarin barmil ġibdet l-tiegħi ħarsa lejn l-iswed toqba fit-tmiem ta'dan. Dan il-bniedem kienet tinsab ċatti fuq is-saqaf madwar sħun sqaq madwar l-toroq, u l-kont naf li kienet me iċċentrata fiċ-ċentru ta'l-ambitu tal-ego-kamp ta'applikazzjoni.
  
  
  Huwa ffriżat għal mument. Imbagħad huwa tossed li Juana tal-ġenb u l-palestina fil-direzzjoni opposta, lejn il-kenn tal-bieb. L-isparatura waqqaf lill fl-triq.
  
  
  "Żomm!" Ħej msejħa biex tagħha.
  
  
  "Iżda, Nick..."
  
  
  "Kwiet!" I hissed.
  
  
  Huwa malajr ltqajna u dam il-lobby-tieqa. I koperti u ħares l-tieqa. Il-gleam ta'l-azzarin barmil maqbuda tagħha mill-ġdid. Il-bniedem kienet għadha fuq is-saqaf tal-merkanzija xotta-maħżen.
  
  
  Bħala r-raġel tagħha avviċinat gun tiegħu, huwa qajjem l-azzarin u jaħdem mill-ġdid. Gawking-għajnejn imħaffra fil-istruttura tal-injam sess hawn fuq Juana ras. Issa hi kienet titkaxkar lura fil-bieb. "Tifla tajba!" I l-ħsieb tal-tagħha.
  
  
  Meta hija sorveljata mill-ġdid, il-bniedem kienet marret.
  
  
  I tista'tisma'tagħha saqajn tmexxija. I ħares'il quddiem l-tieqa trab u raw il-bniedem fil-libsa sewda li ġejjin mill-maħżen fit-toroq u li tħares fil-post fejn il-sniper kien stennija għall-us.
  
  
  Huwa dam madwar il-lukanda, tmewwiġ fil-Juana li jibqgħu ġewwa, u marru l-merkanzija xotta-maħżen tal-taraġ, żewġ fi żmien, lejn il-wiċċ l-art.
  
  
  Tagħha tard wisq. Huwa marret.
  
  
  Ma kien hemm xejn tax-xellug fuq is-saqaf iżda ħafna tal-Messiku bramel sigaretti u sombrero huwa d mixtrija jumejn qabel mill-maħżen hawn taħt.
  
  
  "Barrani," qal il-żewġ l-irġiel fil-maħżen, raġel bil-xaħam fiż-żaqq u tal-wiċċ jidħaq. Gonzalez.
  
  
  "Turistiċi?"
  
  
  "Iva."
  
  
  "Tista'tiddeskrivi l-ego?"
  
  
  Gonzalez shrugged. "Dwar it-tul tiegħek. Kannella tax-xagħar. Kannella l-għajnejn. Irqiq-bniedem. Nervuża."
  
  
  Dan kollu.
  
  
  Juana ħa tagħha imwarrba fil-lukandi-lobby filwaqt li aħna stenniet għall-taxi pick-istati uniti u jieħdu l-us lill-ajruport.
  
  
  "Kien hawn jumejn ilu, il -" missier qal.
  
  
  "Id-dritt?"
  
  
  "Kemm ilek hawnhekk?"
  
  
  Mawra."
  
  
  "Taħseb li hu jaf li inti?"
  
  
  L-għajnejn tagħha naqas. Hija ħadet bħala insult. Hija kienet latina, sabiħa, u l-sħiħ tal-nar. "Ma nistax taħseb hekk!" Hija qalet indignantly.
  
  
  Huma ma naħsibx li kien insult.
  
  
  "Dak li kienu inti taħdem fuq qabel ma ġew ikkuntattjati dwar dan il-assenjazzjoni?"
  
  
  "Tnaqqis tal-mediċina".
  
  
  "Kisser?"
  
  
  Hi nodded, li jbaxxu l-għajnejn tagħha.
  
  
  "Dan kollu?"
  
  
  "Iva." Il-geddum tagħha titneħħa defiantly.
  
  
  "Waħda mill-xellug?"
  
  
  "Forsi hekk," qalet evasively.
  
  
  Huwa mdawwar u ħares mill-bieb fil-quċċata tal-merkanzija xotta-maħżen.
  
  
  "Iva," I qablu. "Naħseb li forsi hekk."
  
  
  - Wiċċ tagħha milwi mal-kunitti.
  
  
  Ee qabad tagħha mill-minkeb. L-taxi wasal. Xortik Tajba Nick. Iffrankati mill-Ensenada tal-kumpanija Taxicab.
  
  
  "Ġejjin fuq, Juana. Stop li jmiss, F'washington DC."
  
  
  Ħafna awtoritarji. Ħafna domineering.
  
  
  Hi bil-kalma telgħu fil-taxi, jteptep biċċa sabiħa tal-koxxa. Iżda I kważi ma avviż.
  
  
  Żewġ
  
  
  Hawke sib fuq il-logħob ta'l-MANNARA tal-ċinema tal-kontroll tal-panel, imbuttar buttuni u t-twaqqif tad-diski. Buttuna waħda għall-logħob tal-awdjo. Wieħed ribbon-buttuna. Buttuna waħda għall-16 mm film. Buttuna waħda għall-jgħixu pajjiż. Buttuna waħda għall-qodma l-iswed u l-abjad tal-film.
  
  
  
  
  
  
  Buttuna waħda għall-slajds. Jew, jekk inti tixtieq li l-bqija l-għajnejn tiegħek, wieħed buttuna għal artab nisa vuċi jesprimu l-intelliġenza-punteġġi.
  
  
  Il-konverżazzjoni sa dan il-punt kien każwali chatter. Tagħha mħassra dan kollu madwar l-kap tagħha. I biss jiftakar li l-I jista'jipperċepixxi Juana Rivera viżwalment, u l-I verament ma. Madankollu, xi ħaġa fl-ħsibijiet tagħha deher pre-determinat, qabel l-ittestjati, u inutli.
  
  
  Iżda hi kienet sabiħa, u l-I simili sabiħa-nisa. I l-ħsieb tal-tagħha: "biss Jekk tista'tħassar-vuċi tagħha, bħal Ed tista' tħassar reġistrazzjoni huwa ma jridu jisimgħu."
  
  
  Brylev kompletament marru barra, u l-quddiem tal-istati uniti kienet stampa fuq l-iskrin li jaħdmu jibdel deher fuq barra.
  
  
  "Enrico Corelli," artab nisa vuċi qal fuq l-immaġni li fflaxxjati madwar l-iskrin. Kien għadu r-ritratt, meħuda madwar ħmistax-il sena ilu, u minfuħa mill-iżgħar parti ta'xi akbar ritratt. L-isfond xena kienet l-Vatikan-lokalità.
  
  
  "Ritratti, per eżempju, fl-1954," l-vuċi kontinwa. "Din hija l-aħħar superstiti ritratt tal-Corelli. Il-bqija ta'l-ego-ritratti ġew mixtrija għal ħafna flus. L-investigazzjoni ma jistax juri li l-flus mill-mafja tal-kaxxa. Iżda dan huwa dak li jemmnu fil -."
  
  
  L-għajnejn tagħha ħadet fit-tul u bir-reqqa ħarsa lejn ir-ritratt. Il-wiċċ kien kważi indistingwibbli. Il-karatteristiċi tal-wiċċ kienu pjuttost ordinarja: skuri tax-xagħar, id-ditta-geddum, wiċċ forma mingħajr distinzjoni. Kien memorizzati mill-ego bħala l-aħjar li jistgħu, iżda minħabba li kien jtiru hekk ħafna drabi madwar dawn l-biċċa żgħira ta grainy film, kien hemm kważi xejn li seta'tiffoka fuq.
  
  
  Mappa fflaxxjati madwar l-iskrin. Kien mappa ta'Korsika. Il-belt ta'Basria ġie spjegat fl-ċirku.
  
  
  "Huwa stabbilit li l-Enrico Corelli-ħajja hawn, fis-subborg ta'Basria, Korsika, fil-villa mibnija fil-Napoleoniċi era. Huwa għandu persunal ta'għaxar impjegati u l-żewġ gwardjani. Huwa jgħix ma'mara bl-isem Tina Bergson.
  
  
  "Corelli issa huwa ħamsa u erbgħin sena. Huwa ħadem għall-gvern taljan fl-Rime, iżda kien jaħdem ftit xhur wara. Kien fil-qosor miżżewġa, iżda l-ego mara miet tal-pnewmonja meta Corelli ma kienx qed jaħdem. Disgusted, huwa beda l-ħidma għall-membri tal-grupp tal-falsifikaturi u l-eżiljati ħallelin madwar l-Istati Uniti li twieldu fi Sqallija u kienu membri tal-mafja fi New York u l-Chicago. Huwa stahl hija tajba enforcer u tajjeb ħafna negozjant għalihom. Meta l-ispiżerija-katina ġie stabbilit, huwa kien wieħed mill-ewwel nies li tiftaħ il-punt tal-fluss, qrib Napli.
  
  
  "Il-mediċina tan-netwerk jikbru fl-1960, u sa l-aħħar ta'dak iż-żmien, Corelli Stahl kien figura ewlenija li l-sħiħ il-mafja tal-katina.
  
  
  "Magħhom biex issir taf, huwa kien differenti namrati. Wieħed ppruvaw li joqtlu ego meta huwa l-oġġett ta'dumping tagħha mal-ieħor tal-mara owl. Hija kienet aktar tard misjuba kalma fil-Bajja ta'Napli."
  
  
  Il-mappa sparixxew, u l-jott lussu madwar 180 saqajn twil mimlija l-iskrin bil-kulur sbieħ żerżaq.
  
  
  "Dan huwa Corelli-pjaċir l-jott, Lysistrata. Hi qlugħ taħt il-bandiera ta'Franza. Corelli jikkunsidra li hu ċittadin ta'Korsika, anki jekk huwa twieled fl-Milan."
  
  
  Stampa tal-kbira villa issa deher fuq l-iskrin.
  
  
  "Il-Corelli-Dar. Għalkemm huwa biss għandha żewġ gwardjani għall-gwardja tal-ego, Ego manor huwa kontinwament mgħassa bin-nofs tużżana persuni armati."
  
  
  Stampa ġdida fflaxxjati up. Korp jistabbilixxu fil-ħaxix. Huwa ġie maqtul diversi drabi. L-katavri kien unrecognizable, iżda mill-dehra ta tagħha jibqa, I iddeċieda li l-balal li tolqot li kienu finta balal-ordinarja balal maqtugħa xfafar tal-ittra X. dumdum Balal-naħa l-faqqiegħ fis-maqtugħa, jeqirdu l-forma meta jilħqu l-mira .
  
  
  "Kienet il-franċiż aġent imsemmi Emil Ferenc. Huwa kien qed jippruvaw jidħlu fis-Villa Corelli, kif il-patrimonju jissejjaħ. Apparentament, kien skopra mill-rondi u maqtula."
  
  
  Imbagħad stampa tal-portal, deżert bħall-kampanja deher fuq l-iskrin. Il-lenti żżomjati fuq figura permanenti ħdejn il-g-Lombardija luq, il biss siġra ta'kull daqs fil-vista. Bħala l-figura żdiedet, wieħed jista'jara li l-bniedem kienet ta indeterminat-età, iżda pjuttost tall u mibnija bil-qawwa. Il-wiċċ kien fil-dell.
  
  
  "Enrico Corelli. Dan huwa l-eqreb-immaġni li xi ħadd rnexxielha ritratt fl-aħħar għaxar snin. L-immaġni kien jittieħed ma teleskopiku-lenti mill-periklu tal-votazzjoni-punt fuq l-għoljiet oppost. Għalkemm il-wiċċ huwa indistingwibbli, il-persuna tal-ġisem jistgħu jidhru biċ-ċar . Skond l-estimi tal-kompjuter, Alenka tal-ego kien madwar 182, l-għoli-6-saqajn, sib dritta, tas-saħħa u s-eċċellenti tmiem tal-militar."
  
  
  L-iskrin marru l-iswed. Imbagħad film tnediet. Kien xena fil-bajja, possibilment fuq il-franċiż Ridt. Isturdament-anzjani fil-żgħar pr fil madwar l-ramel, jixxengel tagħha ġenbejn kif tagħha fit-anzjani tax-xagħar fluttered madwar l-ispallejn tagħha. Hi waqfa qasira għall-mument u mdawwar, kif jekk xi ħadd kellu mitkellma tagħha. Hi ħares lejn l-kamera u tbissem.
  
  
  "Tina Bergson. Ħej, tlieta u għoxrin sena. Imwieled fl-Iżvezja, hi trasferita għall Ruma, fejn hija kienet fil-qosor iżda mingħajr suċċess tal-films tal-karriera.
  
  
  
  
  
  Imbagħad, sentejn ilu, marret l-Isvizzera, fejn hi kienet involuta fl-flus-manipulazzjoni, apparentement għall-benefiċċju ta'l-mafja jew xi organizzazzjoni bħall-mafja. Hija kienet maqbuda, iżda qatt ma ippreżentat għall-prova. Ħafna mill-flus huwa qal li nbidlu l-idejn għall-għajnuna tagħha jaħarbu mill-awtoritajiet Svizzeri.
  
  
  Ftit wara, hija sabet ruħha fl-Enrico Corelli tal-dar. Corelli ma taż-żwieġ tagħha, iżda hija tal-kostanti tiegħu ħbieb. Hi titkellem bl, bil-franċiż, bit-taljan u bl-ispanjol, kif ukoll bl-ingliż. Ee tal-IQ huwa qal li jkun 145 bbażata fuq ir-riżultati ta'test attwali jittieħdu meta hija mimlija Svizzera-bank tal-applikazzjoni għal xogħol. Hi kbira skier ."
  
  
  Fil-film, hi issa fwawar dwar l-pajjiż fuq inklinazzjoni. Tagħha kien li jammettu li hija kienet tajba ħafna. L-ebda nistaqsu Ay riedu li jqattgħu l-xhur tax-xitwa fl-inklinazzjoni ski; hi deher li l-imħabba l-isports.
  
  
  Oħra mappa deher fuq l-iskrin. Huwa wera id-dinja fil-Mercator projezzjoni mal-linja taħdem mill-Lvant Nofsani sat-Turkija, mit-Turkija sa Sqallija, mill-Sqallija li Korsika, il-Ridt, lura għall-Korsika, u mbagħad il-Portugall, minn hemm għal Kuba. , imbagħad Ċentrali Messiku, u mbagħad San Diego fil-California.
  
  
  Il-mediċina tal-katina.
  
  
  "Kien hemm bosta bidliet fil-ewlenin tad-katina tal-provvista matul l-aħħar ftit snin. Tipikament, tqal id-drogi tal-bidu fil-Lvant u jispiċċaw fil-punent, madwar il-Baħar Mediterran, fejn dawn jiġu pproċessati. Il-kontroll ta'dan il-katina huwa ankrat fl-Korsika, biss tieqaf qabel l-aktar importanti tal-ipproċessar fuq il-Ridt. Il-mediċini mbagħad terġa'lura għall-Korsika u mbagħad fuq F'kuba permezz ta'waħda mit-tliet waqfiet: il-Portugall, il-Marokk jew l-Alġerija.
  
  
  Mappa l-ġdida. Hu indikat għall-Korsika mill-ġdid.
  
  
  "Minn dawn l-istatistiċi, il-linji ta'distribuzzjoni estiż lura lejn il-Lvant Nofsani u l-aktar lejn id-destinazzjoni finali, fil-Punent. L-flus mill-Punent jiġi hawn, fejn huwa mbagħad mqassma fost il-links fil-netwerk."
  
  
  Il-lenti żżomjati fuq il-mappa, li juru l-Corelli immobbli fil-subborg ta'Basria, mdawra minn ċirku.
  
  
  "Rico Corelli huwa l-persuna li l-kontrolli tal-katina. Hu jirċievi l-ordnijiet tiegħu minn Sqallija, fejn id-deputat mobster kontrolli-nofs tal-lvant tal-persuna. Ma fil-punent tal-kontrolli l-bqija tal-persuna, biż-żieda t-tixrid."
  
  
  L-immaġni marru barra, u l-Sergei mixgħul.
  
  
  Aħna sib fis-silenzju għall-waqt.
  
  
  Ed approvat gerżuma tiegħu.
  
  
  "Interessanti," qal.
  
  
  "Akkademiku," Juana qal.
  
  
  "Naqbel mal-tagħha," huwa kompla jgħid.
  
  
  Ed frowned. "Huwa biss l-istqarrijiet."
  
  
  "Dak dwar Corelli?" Juana mitluba.
  
  
  Ed magħluqa tiegħu l-għajnejn u l-jixxengel lura fil-komdu president iduru.
  
  
  "L-mobsters saru sodisfatt bil-profitti mill-droga programm," Ed fl-aħħar nett qal. "Sitt xhur ilu, dawn bdew jintbagħtu nies minn ġewwa biex jittestjaw is-sistema għall-intelliġenza. Corelli ħa sinifikanti l - ammont- wisq, skond l-US Ma. Iżda l-Sqallija-tieni ma setgħux taħseb mod biex jikkoreġu l-qagħda. Fil-laqgħa, ġie deċiż li l-Corelli jkollhom jitilqu. Persuna waħda kienet bagħtet li tolqot lilu, iżda hu sparixxew permezz tal-oqsma tal-vista. Inti raw x'ġara li l-hekk imsejħa trinek-aġent li ppruvaw jidħlu fis-proprjetà.
  
  
  "Imbagħad il-mafja capos iddeċieda li l-attakk Corelli permezz Tina Bergson. A investigattivi li jallegaw li jiġu mill-Iżvizzera ppruvaw għall-arrest tagħha darba fil-Basria dwar l-qodma Svizzera ħlas. Iżda Dollaru tal-gwardjani Corelli intervjena u salvat Tina. Huma mbagħad miġbud l-tkixxif ruħu li fil-qrib bajja, marbuta ego, u jippermettilu li stenna għall-marea li jduru qabel l-għarqa. Il-bniedem maħruba u tax-xellug Korsika, qatt lura ."
  
  
  Huwa qajjem naħa tiegħu.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Kif nistgħu taf dan kollu?"
  
  
  "Corelli qalulna."
  
  
  "Direttament?"
  
  
  Ed ffirmati. "Aħna għandna xi ħadd qrib Corelli, għalkemm huwa qatt ma dehru. Corelli taw l-informazzjoni fuq l-inizjattiva tiegħu stess."
  
  
  "Għaliex le?" Juana mitluba.
  
  
  "Huwa qal li huwa xtaq li tħalli għall-tajba."
  
  
  "Biex isalvaw lilek innifsek u l-tifla?" I talab tagħha.
  
  
  "Assolutament meraviljuż. U jiksbu asil fl-istati Membri."
  
  
  "Fl-ritorn għall...?"
  
  
  "Il-sħiħ il-kmand tal-linja, l-korretta tal-katina, u kif taħdem."
  
  
  "Kif nafuha ma jimblokka?" I talab tagħha.
  
  
  "Aħna ma." Ed fetħet l-għajnejn tiegħu lazily. "Votazzjoni fejn inti tidħol". Huwa mdawwar Juana.
  
  
  Hi nodded.
  
  
  "Bil-kompetenza tiegħek, għandek bżonn biex issir taf jekk Corelli huwa tgħidilna l-verità jew jekk hu li jwassal us isfel ġnien it-triq."
  
  
  Huwa ffirmati. Xi kultant Ed tal-dizzjoni huwa hopelessly Victoria.
  
  
  Juana injorat il-kliem. "Jien ser issir taf."
  
  
  "Għandha xejn ġew installati?" I talab tagħha.
  
  
  "Aħna se jiltaqgħu fil-Sol y rakkun break out. Fl-iski fi Spanja. Ma I jgħidlek dwar dan?"
  
  
  "Fil-qosor"
  
  
  Ed inklinata lura. "Kull sena Tina Bergson tmur għal dan il-iski, u Corelli imur magħha. Dawn jonfqu madwar xahar hemm."
  
  
  "Huwa hu ser hemm bħal Rico Corelli?"
  
  
  "l-ebda. Ma nafux x'-isem huwa juża. Iżda aħna nafu li huma dejjem jmorru. U Corelli trid tissodisfa me hemm."
  
  
  "Dan jista'jkun setup," I muttered.
  
  
  "Naturalment," Ed qal. "Li r-raġuni għaliex int hawn, Nick. Vuċi għaliex fir-ritratt AX".
  
  
  "Stennija għall-jolqot."
  
  
  Huwa nodded. "Ejja ngħidu li l-mobsters kien jaf dwar Corelli tal-pjanijiet. Ma huma simili li tikseb tagħna numru wieħed enforcer
  
  
  
  
  
  
  u l-għadd mediċina waħda espert? "
  
  
  Huwa jingħorok il-geddum tagħha. "Kif nistgħu naraw il-kuntatt?"
  
  
  Ed qal: "Aħna għandna-bniedem fl-Malaga. Huwa għandu tifel fil-Sol y rakkun break out. Corelli tal-gwardjani se approċċ lilu. Inti se jilħqu tagħna bniedem fl-Malaga u hu ser tiġi organizzata laqgħa mal-tifel fil-lokalità. Imbagħad inti se jilħqu l-Corelli wiċċ imb'wiċċ."
  
  
  Huwa nodded tagħha. "U mbagħad?"
  
  
  "Mbagħad Jitilfu Rivera se tieħu f'idejha *
  
  
  "Għandhom inti ppreparat passaporti tagħna?"
  
  
  "AX-Identifikazzjoni għandu dokumenti. Inti xorta ser tkun George Peabody, iżda issa int fotografu professjonali."
  
  
  "Sinjur, ma nistax anke kontroll Frawli, ħafna inqas Hu!"
  
  
  "Dawn il-kameras huma affidabbli illum! Ukoll, huma tajbin biex tkun taf il-punti bażiċi. U int, Miss Rivera, huma mudell fotografu. Kollha tal-karti tiegħek qed isir. Ħruq ih wara ftakar tiegħek tal-passat."
  
  
  "Jien jippreżentaw kumpilazzjoni?" Juana mitluba.
  
  
  Ed kien ixxukkjat. Ego blu tal-għajnejn wessgħet. Hu kien l-aħħar ta'l-qodma, kompletament rażżnu-bniedem f'soċjetà fejn sesswali il-libertà hija l-istat. "Għeżież tifla!"
  
  
  "Inti joħolqu tagħha?" I talab malajr.
  
  
  "Naturalment," hija qalet. "Fil-professjonali s-sens. I meta twettaq ir-rwol tagħha, I rwol tagħha kollha it-triq."
  
  
  Hawke tal-wiċċ bidel il-kulur. Kien ħafna aħmar. Huwa t'attivitajiet fl-idejn tiegħu fil-programm tal-statika. "Jekk int diġà sar," huwa interjected.
  
  
  Tagħha, chuckled. "Tkompli."
  
  
  "I taf li inti mhux se moħħ li aħna waqqafna kopertura tiegħek bħala raġel u mara-tim," huwa qal malajr, għajnejn tiegħu brillanti.
  
  
  "Sinjur," qal.
  
  
  "Is-sur u s-Sinjura George Peabody tal-Taħħana Waqgħat, MN."
  
  
  "Jogħġobni huwa!" Juana qal ewwel.
  
  
  "I mibegħda!" I growled. "Dan huwa wisq esaġerat! U dan jikkawża kumplikazzjonijiet!"
  
  
  "Iżda dan jagħmilha aktar faċli għall-Ms Rivera li jaġixxu - jekk hi għandha." Hawke tal-wiċċ mlaħalħa mill-ġdid.
  
  
  "Jien ma jsegwu loġika!"
  
  
  "Mara mhux miżżewġa, tifla bħal Miss Rivera..."
  
  
  "I rrappreżentat dan!" Juana interrotta.
  
  
  "... Li jkun aktar diffiċli biex ikunu, oh, taz-zokk, ejja ngħidu biss, minn tkun mara miżżewġa. Ara?"
  
  
  Ont kienet tinsab fl-wiċċ fir-ramel. I verament ma tara, l-milwi-loġika.
  
  
  Ed mdawwar Juana. "Do you japprova?"
  
  
  "Kompletament." Hija tbissem charmingly.
  
  
  Ed nodded fil-sodisfazzjon. Imbagħad ħares lejn me. "Kwalunkwe-iżvantaġġi?"
  
  
  Kkritikat hu! "Jidher affidabbli," I ammessi. "Aħna għandna biex iwaqqfu xi tip ta' allarm," huwa kompla jgħid. "I jfisser, fil-każ kollox taqa'barra. I jixtiequ li jkunu jistgħu jiffrankaw Juana u l-ġilda tiegħi, x'ikun."
  
  
  "Għandna-bniedem fi Granada, biss nofs siegħa'l bogħod mill-lokalità. Malaga se jinfurmak."
  
  
  "Fil-fatt. Dan għandu jkopri dan."
  
  
  "Inti tista'tibgħat l-ebda encoded-messaġġ li trid permezz Granada."
  
  
  "Id-dritt," qal. Huwa mdawwar Juana. "Għandek xi ħaġa biex jiddiskutu?"
  
  
  Hi ħares lejn me u mbagħad fil-Ed.
  
  
  "Jien naħseb li l-le. Hi se jkunu ssodisfati fl-armi tiegħek sakemm I jilħqu l-Sur Corelli. Imbagħad I ser tingħata fuq magħha."
  
  
  * * *
  
  
  Kelli biss dozed off meta kien hemm qawwija riperkussjonijiet fuq il-bieb imsakkar-separazzjoni tal-kamra tiegħi mill-Juana tal.
  
  
  L ltqajna. "Iva?"
  
  
  "Nick!" hi whispered.
  
  
  "Dak li huwa?"
  
  
  "Tieqa."
  
  
  Tagħha, jdur madwar. "Dak dwar dan?"
  
  
  "Tfittex barra."
  
  
  Huwa laħaq għall-ispalla holster mdendlin mill-bedpost. Huwa mixi matul il-tieqa, iż-żamma fil-dellijiet u snuggling moan. Tiġbed lura il-purtieri bil-kanna tal tiegħu luger, huwa peered fil-dlam triq hawn taħt.
  
  
  Fl-triq kienet college girl, l-aħjar tal-karozzi fuq il-blokka.
  
  
  Fil-nen, ma kien hemm l-raġel seduta fuq naħa tas-sewwieq, li kienet direttament jiffaċċjaw me. Allura, kif huwa jaraw, il-bniedem l-oħra malajr fl-triq għall-college girl, tkellem fil-qosor il-sewwieq, u telgħu fil-pubbliku.
  
  
  L-caddy beda up u l-saq malajr fl-triq, iduru fil-kantuniera tal-lemin.
  
  
  Ont marru lura lejn il-ħajt tal-separazzjoni tal-kmamar tagħna.
  
  
  "Ridt jirrikonoxxu l-ego?" Sl talab tagħha.
  
  
  "iva. Tagħha, ra lilu jkollna minn madwar il-karozza mument ilu. Huwa ħares lejn tiegħi tal-kamra jew tiegħek. Tagħha ego wiċċ raw dan. U mbagħad huwa malajr lill-lobby tal-lukanda."
  
  
  "Li kien hu?"
  
  
  "I raw - ego fil-Dulles-ajruport illum mhux meta. Meta wasalna. Huwa kellu żgħar tal-ġilda tal-bagalja. Madwar minnhom, fejn tista ' tpoġġi l-arma bil-vista teleskopiku."
  
  
  "Tajba tifla," huwa qal absently.
  
  
  Ma kien hemm l-pawża. "Dak li nagħmlu issa?"
  
  
  "Tmur fis-sodda," qal. "Mill-inqas aħna nafu li dak li jafu."
  
  
  "Int mhux se tfittex l-ego?"
  
  
  "F'washington? Huwa belt kbira."
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Tmur fis-sodda, Juana." L marret fil-jum. "Ħolm Ħelu."
  
  
  Tagħha, jinstemgħu tagħha grumbling taħt il-nifs tagħha, u mbagħad hija tlaqt fil-jum. Mument jew tnejn wara, hi jinstemgħu l-creak tal-sodda kif hi telgħu fil u sib l-isfel.
  
  
  Imbagħad kien hemm is-silenzju.
  
  
  Kien seduta mill-tieqa, jaraw, stennija. Iżda l-ebda wieħed daħal.
  
  
  Tliet
  
  
  Aħna mgħoddi permezz tal-baxxi tal-għoljiet u l-żbarkati fuq airstrip qrib Malaga. Xufier tat-taxi saq-istati uniti fil-belt permezz ta'dawwar l-żgħar karozzi Ewropej kollha jagħmel u forom.
  
  
  Qgħadna fil wieħed mill-lukandi fl-il-belt, tinjora il-port tal-Malaga. Kien hemm diversi vapuri tal-merkanzija u l-dgħajjes tad-divertiment jew stazzjonati ankrat ħdejn il-miżmuma tajjeb portijiet.
  
  
  Juana kien għajjien. Hi maqful ruħha fil-ġenb tagħha tal-kamra, ħa nap, u l-doċċa. Tagħha immedjatament marru għall-MANNARA tal-dar mingħajr periklu.
  
  
  Dan kien l-uffiċċju żgħir, fil-dar, blokka waħda bogħod
  
  
  
  
  
  
  fit-toroq u l-kantuniera.
  
  
  "Il-kostruzzjoni titjib," aqra l-sinjal għall-jum. RSS. RAMIREZ U KELLY
  
  
  Tagħha, eliminat.
  
  
  "Quién es?"
  
  
  "Señor Peabody."
  
  
  "Tagħha."
  
  
  Il-bieb miftuħ. Kien Mitch Kelly.
  
  
  "Bonġu, Kelly," qal.
  
  
  "Bonġu, señor." Huwa tbissem u ħalli me. Imbagħad, glancing u r-dlam, antika kuritur, huwa bir-reqqa maqful il-bieb.
  
  
  Tagħha, ħares lejn l-uffiċċju. Dan kien żgħir, ma biss msawwta skrivanija, pil ta ' l-qodma tal-preżentata-kabinetti, u l-bieb li jwassal biex il-kamra tal-banju. Wara l-iskrivanija, tieqa ħares fuq il-port u l-belt tal-Malaga.
  
  
  Kelly slapped me fuq id-dahar. "Ma ara inti magħhom nemes, kif kelma qbilna dwar il-larinġ aħmar każ, Nick."
  
  
  Dan ġara fil-Greċja. "Ħames snin ilu, verament?"
  
  
  "Fil-fatt. Ed qal li kienu ġejjin."
  
  
  Huwa kien fetaħ jiġbed u ħa l-multa par ta Bausch & Lomb 30x trombi, li huwa jintiżen deliberatament fl-naħa tiegħu.
  
  
  "I jista' jkollha xi aħbarijiet għalik."
  
  
  "Ouch?"
  
  
  Huwa poġġa l-nuċċalijiet fuq l-għajnejn tiegħu u mdawwar li tħares fuq il-port. I induna li kien jaraw il-dgħajjes meta l-I eliminat fuq il-bieb tagħha.
  
  
  Kelly wassal TOPOR fil-Malaga għal mill-inqas tliet snin. Ego tal-xogħol kien li tkun taf liema u li kien li ġejjin u li jmorru madwar l-Malaga.
  
  
  Kien tfittex fuq l-ego ta ' l-ispalla. Hu kien l-istudju l-pjaċir-baċir fiċ-ċentru tal-port. Huwa deher partikolarment interessat l-kbira jott ankrat x'imkien fin-nofs.
  
  
  "Il-leħen huwa kollha," huwa qal. "Dan huwa Lysistrata. Corelli Jottijiet".
  
  
  I mfakkar l-istampa I d tidher tal tagħha fil-TOPOR tal-kwartieri ġenerali.
  
  
  Huwa mogħtija me l-trombi. Kien tagħha ego li ffukaw tagħha. Kien eċċellenti; kien tajjeb ħafna jidher mill-jott. Ftit membri ta'l-ekwipaġġ kienu bieżla madwar fuq il-gverta. Kollha kien l-kwiet u l-paċifiku fuq il-bord. Hi tista'tara-ringiela ta'kabini fuq il-gverta prinċipali mal-żewġ ringieli ta'portholes, li fisser li l-kabini kienu jinsabu fuq iż-żewġ gvieret hawn taħt.
  
  
  Kien kbir, sabiħa pjaċir jott. Il-bandiera franċiża kienet li jtajru fil-poppa.
  
  
  Mitch Kelly sib stabbiliti fl-president tiegħu u l-rustled il-karta. Tagħha, kont naf li ried tagħha li tingħata attenzjoni għal dak li huwa kien qal. Kif kien wasal biex tagħti tagħha l-ordni, huwa ra xi ħadd fil-sħ u qliezet joħorġu mill-kabina prinċipali u fuq il-gverta. Kien mara fit-anzjani tax-xagħar. Hija kienet ħafna anzjani u kien żgħir tal-qadd, u l-stretta t-twaħħil qliezet li deskritti tagħha l-koxox u l-warrani tax-xellug xejn li l-immaġinazzjoni. Taħt dawn l-blu qliezet, Agħlaq kienet tajba s-saqajn. Ġilda tagħha kien ġust u bla xkiel, u l-għajnejn tagħha kienu blu. Fl-titjib fl-xemxija imqaddsa-dawl, hija tpoġġi fuq nuċċali skur u absently saret taf ih fuq il-post.
  
  
  "Tina Bergson," qal b'leħen għoli.
  
  
  Kelly craned tiegħu l-għonq u l-peered l-tieqa, squinting fil-dawl tax-xemx fuq l - & nb. "Iva, allegatament."
  
  
  "Perfetta tifla," qal.
  
  
  "Ħaġa oħra dwar Nick Carter," Kelly imxamma. "Kif tagħmel?"
  
  
  "Jien biss jagħmel dak il-bniedem F'washington jgħid," I muttered.
  
  
  "Dan daħal fil-bieraħ," Kelly qal, li tħawwad il-karta mill-ġdid.
  
  
  Huwa ġibed tiegħu ħarsa'l bogħod mill-Tina Bergson tal-rqiq-ispallejn u l-sħ-koperti fis-sider u qalbhom titbaxxa l-trombi. Kelly qabad it up, biddel il-president tal-madwar, u ffukat ih fuq Tina Bergson filwaqt li hi aqra l-ittajpjat l-informazzjoni.
  
  
  KELLY. RAMIREZ U KELLY. 3 PASEO ZAFIO. WASLA FUQ IT-TLIETA ABBORD LYSISTRATA. L-UTENT HUWA LEST. TINA BERGSON SE JĠIBU L-EGO IL-JOTT. AKTAR TARD JISTABBILIXXI SKI LAQGĦA MAL-DROGA ESPERT.
  
  
  "Ruman-imnieħer!" - ripetuta bil-grin.
  
  
  "Li Corelli tal-laqam," Kelly qal. "Pjuttost corny, hux?"
  
  
  "Pjuttost corny, iva." Ruman-Imnieħer kien kap Indjan.
  
  
  "Corelli jikkunsidra outcast. Tafu - mill-mafja."
  
  
  Huwa ħares lejn l-messaġġ mill-ġdid. "L-ġudizzju mill-kliem, naħseb li hija laqgħa tal-me, id-dritt?"
  
  
  "Fil-fatt. Hi jaf-lukanda tiegħek. Stajt diġà mibgħuta tagħha in-nota."
  
  
  "Meta se hi jkun hemm?"
  
  
  "Hija mistennija li pick-up fil-lobbying f'nofsinhar." Kelly għadda fil-għassa tiegħu. "Li jagħtik nofs siegħa."
  
  
  "Dak dwar Juana?"
  
  
  "Hija tista'tistenna. Dan huwa l-investigazzjoni preliminari."
  
  
  Ont, huwa shrugged. "Dak kollu li din il-nonsense dwar?"
  
  
  "Ruman Mys kienet imbeżża'. Naħseb li huwa jixtieq ikun jaf jekk hu tiġi segwita."
  
  
  Jew jekk tista', I-ħsieb.
  
  
  * * *
  
  
  Jien qed nistenna tagħha fis-sala f'nofsinhar.
  
  
  Meta hija mdaħħla, l-għajnejn fil-lobbying kienu fuq agħlaq, l-nisa li qed ifittxu fuq mal-rabja, l-irġiel tfittex fuq l-imgħax. Il-nies tal-post fuq il-mejda f'daqqa waħda jiddawru l-ambjent Lotharios.
  
  
  Huwa ltqajna u l-mixi matul tagħha. "Miss Bergson," huwa qal tagħha bl-ingliż.
  
  
  "Iva," hi wieġbet bl biss żgħira l-aċċent. "Jien tard. Jien verament skużani."
  
  
  "Inti qed jiswew stennija għall," qal.
  
  
  Hi ħares lejn me coldly. Hu maħsub ta icebergs fil-fjords. "Ejja mmorru, imbagħad?"
  
  
  "Iva," qal.
  
  
  Hi daru u wasslitni madwar il-lobby u fil-xemx qawwi tal-Bryliv-Gżira.
  
  
  "Huwa biss biswit il-kwadru," hija qalet. "Aħna jistgħu jimxu"
  
  
  Huwa nodded u ħa l-naħa tagħha gallantly. Wara kollox, ont kien fl-Ewropa. Hija tatni l-ego mingħajr il-kumment. Kull spanjol-għajn mdawwar bil-ittra li jilqgħu l-żewġ tal-us - me mal-ammirazzjoni, me bil-għira.
  
  
  "Huwa l-isbaħ jum," hija qalet, tieħu nifs fil-fond.
  
  
  "Do you bħal Malaga?"L-għajnejn tagħha kienu mfassla għal-wiċċ tagħha.
  
  
  "Oh, iva," hija qalet. "Huwa tom u faċli hawn. I l-imħabba xemxija brylev. I l-imħabba tagħha bil-qalb."
  
  
  Hija qalet dan
  
  
  
  
  
  iżda jien ma nsemmux. "Kif kien dgħajsa tiegħek vjaġġ?"
  
  
  Hi ffirmati. "Aħna kienu maqbuda fil-squall barra l-Kosta Brava. Inkella..."
  
  
  "U tiegħek hija tiegħek comrade?"
  
  
  Hi ħares lejn me deliberatament. "Is-Sur Ruman?"
  
  
  "Is-Sur Rumani." L-charade kontinwa.
  
  
  "Inti se tara li l-ego dalwaqt."
  
  
  "Nieħu din int iski,"qal kif aħna avviċinat l-marina-bar.
  
  
  "Jogħġobni huwa." Hija tbissem. "U int?"
  
  
  "Moderat," qal. "L-aktar fl-Istati Uniti. Luq. Stowe. *
  
  
  "Nixtieq li jmorru għall-Amerika jum wieħed," Tina Bergson qal, għajnejn blu tagħha sħun u l-tluq fil me reqqa.
  
  
  "Forsi is-Sur-er, Ruman - se jkollhom xi ħaġa li jgħidu dwar dan."
  
  
  Hija kienet id-daħk. Is-snien tiegħu kienu perfett. "Forsi tassew." Hi ħares lejn me drastikament. "Naħseb li inti u huwa se jiksbu flimkien biss multa."
  
  
  Imbagħad konna fuq il minbarra, u l-anzjani-bniedem fl-aħħar kien bil-wieqfa fil-attenzjoni, id-direzzjoni tiegħu attitudni lejn l-Tina Bergson. Huwa kien pjuttost rqiqa, iżda huwa ħares wiry u qawwija. Huwa kien kaboċċa iswed tax-xagħar u lapes-irqiq kaċċa nisa.
  
  
  "Senorita," huwa qal. Hu kellu l-naħa tiegħu għall-għajnuna tagħha stabbiliti fl-żgħar, sleek motorboat marbuta mal-baċir.
  
  
  "Grazzi, Bertillo," qalet ewwel. "Dan huwa s-Sur Peabody," hija qalet li em, tipponta lejn me.
  
  
  "Señor," Bertillo qal. Ego-għajnejn kienu skur u l-intelliġenti.
  
  
  Tagħha imbagħad qabża off wara l-Tina Bergson u mbagħad Bertillo tlaqt, ħa l-rota, u għamilna ark il-jott tliet mitt tarzni bogħod.
  
  
  Il-bajja glittered fil-xemx, gawwi kisbu sa l-iskart mill-bajja, u kif aħna maqtugħin permezz ta'l-ilma, ma tellgħu ikteb fis-sema, t-titjir-istati uniti bl-ilma baħar.
  
  
  Ftit minuti wara, aħna kienu marbuta mal-jott. L-isem tagħha, Lysistrata, jista'jitqies issa. Hawn fuq l-istati uniti, iż-żewġ baħħara ħarsu u niżel il-sellum. Aħna telgħu abbord.
  
  
  Fil-kabina fuq il-gverta prinċipali li sservi bħala l-sala prinċipali, hi rat muskolari man bilqiegħda fis-sala komdu-president. Kien it-tipjip sigarru li magħmula halos tal-duħħan blu forma fuq l-ego ras.
  
  
  Morna fil -. Huwa kien sa, il-kbir il-mira li qed jogħlew fl-sħaba tal-duħħan. Tina! hu milqugħ tagħha, u hija tbissem fil-rewmatiżmu.
  
  
  "Dan huwa s-Sur Peabody ta'l-Amerika," hija qalet. "Is-sur Peabody, dan huwa s-Sur ... er ... Ruman".
  
  
  I stenna madwar. L-inħawi kienu sabiħ ħafna.
  
  
  Huwa beda jidħaq u ħadlu-idejn. Ego tal-enerġija kien solidu. "Is-sur Peabody, tagħha, I nassumu li inti tmur-iski?"
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Jien tagħmel slalom."
  
  
  "Għalhekk huwa Tina. Ont, wisq, iżda mhux għal żmien twil. Iqattgħu xi żmien fl-Sol y rakkun break out. I tieħu int ser tkun hemm?"
  
  
  "Tagħha."
  
  
  "Mal-ħbieb tiegħek?"
  
  
  "Iva."
  
  
  "Dan l-kollegi. Ma hu wieħed jifhem il-laqgħa?"
  
  
  "Huwa hi."
  
  
  "Sempliċi?"
  
  
  "L-ħbieb tiegħi hija mara. Hi tifhem."
  
  
  Kien studjat mill - "Ruman-imnieħer". Fl-istampa I raw tal tagħha, I induna li huwa faċilment jistgħu jkunu ġew Rico Corelli. Fil-fatt, huwa kien pjuttost ċert li kien Rico Corelli. Hu kien l-età dritt, għalkemm huwa ma juru l-età tiegħu kemm l-irġiel aktar fil-email tiegħu tan-negozju tagħmel.
  
  
  "Stajt dejjem kellu relazzjoni tajba mal-Amerikani," Corelli qal.
  
  
  Tina tbissem. "Dejjem."
  
  
  "Aħna ħerqana li l-preżenza tiegħek fil-pajjiż tagħna," qal. "Mill-inqas ont, I jifhmu li inti..."
  
  
  Corelli qajjem l-idejn. "Nittama li tagħmel il-vjaġġ. Jekk nistgħu nagħmlu ftehim."
  
  
  "Huwa biss se jieħdu l-laqgħa waħda," qal. "Fl-iski."
  
  
  Huwa nodded.
  
  
  "Dak li hija r-raġuni għal dan l-preliminari laqgħa?" I talab drastikament.
  
  
  "Is-sigurtà," huwa barked, nefħa fuq sigarru tiegħu. Duħħan oħxon bdew bil madwar l-kabina.
  
  
  "Inti jidhru sikur biżżejjed." Huwa inklinata bil-ħerqa u tkellem l-ewwel u pointedly. "Jiena nassigurakom, sakemm jien madwar, is-sigurtà mhux se tkun problema."
  
  
  Tbissima ħafifa flickered madwar ix-xufftejn tiegħu. "Probabbilment ma jkunx."
  
  
  L-steward ressqet il-xorb. Ont, inklinata lura. Il-laqgħa kien diskuss u maqbul. Ikun sempliċi għall-kuntatt lilu fil-lokalità u jġibu Juana flimkien.
  
  
  Aħna xorbu.
  
  
  Konna nitkellmu dwar xi ħaġa oħra. Ħmistax-il minuta għadda. Fl-aħħar nett, Tina saqajh.
  
  
  "Nemmen is-Sur Peabody hija ferm ħerqana li jiksbu lura għall-lukanda tiegħu."
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Grazzi għall-ħin, is-Sur Rumani. Nistenna bil-ħerqa għal aktar kompleta diskussjoni fil-silġ tal-pajjiż."
  
  
  Ħarisna lejn xulxin, u huwa mdawwar għal-leave. Tina daħal fuq me u ħa l-naħa tiegħi.
  
  
  "Jiddispjaċini li ma nistax jmorru lura lejn il-kosta miegħek. Iżda Bertillo inti se tieħu lura."
  
  
  Huwa bil-mod ħadlu naħa tagħha. "Grazzi kemm għall tiegħek ivan-ospitalità."
  
  
  Konna fuq il-gverta, u l-I niżlet li d-dgħajsa. Hi xejru fil lili mill-gverta tal-bastiment bdew spin u intitolat għall-port ta'fuq.
  
  
  Aħna kienet marret biss ħamsin tarzni meta ma kien hemm l-f'daqqa jgħajtu mill-jott. Allarmanti ħoss li jinfirex malajr u kontinwament matul il-wiċċ ta ' l-ilma.
  
  
  Huwa mdawwar malajr. "Waqfien, Bertillo!"
  
  
  Tagħha, raw Tina jmorru madwar il-ħalq fejn hi biss tax-xellug. Hi wara jiltaqgħu.
  
  
  Serje ta'oranġjo fwawar faqqa fil-kabina, segwit minn thunderous-isplużjoni.
  
  
  Smajt tagħha sider.
  
  
  Ieħor maqtul waqqaf lill -, u li raw Tina Bergson jaqgħu l-gverta, vuċi tagħha maqtugħa fl-nofs l-żaqq sider.
  
  
  Figura fid-dlam wetsuit kien nimxu malajr madwar il-gverta, bħal raġel fil-dgħajsa.
  
  
  
  
  
  a għalih finanzjament, u fuq il-qabża jacques fuq in-naħa kemm fl-ilma. I miġbud ' il barra tiegħi gun, iżda jien ma setgħux jisparaw lilu kif suppost.
  
  
  "Jmorru madwar id-dgħajsa!" Bertillo tinqasam fi tagħha.
  
  
  Sorpriż, jibża, iżda jistgħu, huwa jaħdem tir fil-motorboat, u aħna whizzed minn fuq il-lemin naħa tal-mimmo-pruwa tal-jott.
  
  
  Biss il-bżieżaq wera fejn il-bniedem fil-wetsuit kienet marret. Huwa d-xellug tiegħu bugħaddasa tal-irkaptu hemm, li ħafna kien ovvju. Huwa marret għal dejjem.
  
  
  Aħna irku għall-sħiħ il minuta, iżda huwa ma juru l-up.
  
  
  Huwa kompla l-taraġ għall-gverta, fejn l-erba'membri ta'l-ekwipaġġ mdawra Tina, li kienet tieħu n-nifs qawwi iżda l-toqba ewwel. Tagħha sħ-ispalla kien mara malajr tat-tnixxif tad-demm.
  
  
  Tagħha, dam fis-salon.
  
  
  L-kbar bniedem kienet tinsab fuq l-art. Ego il-mira kienet kważi kompletament meqruda mill-tiri ta'pistola. Miet qabel ma laqat il-gverta.
  
  
  Barra, li kienet qed tfittex fil-bajja, iżda il-bniedem fil-wetsuit ma kienx hemm.
  
  
  Hi kienet telgħet minn bastiment għall-intestatura-kosta u tissejjaħ Mitch Kelly. Huwa kien ixxukkjat, iżda kien pro. Huwa immedjatament imsejjaħ il-Malaga-Gwardja.
  
  
  Tina fetħet l-għajnejn tagħha.
  
  
  "Jweġġa!" hi moaned.
  
  
  Imbagħad hija rat l-demm u ħass ħażin.
  
  
  Erba
  
  
  Mitch Kelly fetħet il-qiegħ jiġbed tal-armarji. Huwa ra dak I kienet għaddejja. I jaraw kif hu unzipped l-każ tal-ġilda li kellu l-wireless transmitter.
  
  
  Dan kien ta'ftit sabiħa sett: Ġappuniż magħmula, mal-istat solidu maqlub. Inti tista'kważi jmorru għall-qamar u jiġu lura magħha.
  
  
  Dan hummed għal ftit tal-mumenti wara huwa mdawwar fuq l-ego, sakemm msaħħna. Huwa ma nħarsu lejn me fil-livelli kollha, iżda huwa marret għall-xogħol, kkuntattjati AX wara ftit preliminari jitlob, u fil-qosor f'kollaborazzjoni ma'l-operatur fil-AX-Monitor, bl-użu tas-soltu R / T gibberish.
  
  
  "Jien għandi Ed."
  
  
  Kien wieġeb permezz " Sinjur?" Rabja tagħha kien bilkemm jinsabu.
  
  
  "Nick, dan mhux awtorizzat sejħa! Tagħha, nixtieq li inti taf..."
  
  
  "Aħna nadif?"
  
  
  "Iva."
  
  
  "Nar".
  
  
  "Dak id-dritt." Hawke Stahl-vuċi tal kienet kawta. "Dak tal-up, Nick? I dejjem tikseb l-friefet meta inti tikkonforma mal-miżuri ta'sigurtà."
  
  
  "Li organizzat din il-missjoni? Teżor?"
  
  
  "Għandek tkun taf jien mhux awtorizzat li jitkellmu."
  
  
  "Dan għandu umoristiċi riħa."
  
  
  "Ngħidu mill-ġdid?"
  
  
  "Stinks! Corelli huwa mejjet."
  
  
  "Mietet?" Pawża. "Ah, tagħha għeżież."
  
  
  "Li rranġati dan?" I talab mill-ġdid.
  
  
  "Ma nistax..."
  
  
  "Kienet setup. U min rranġati hija użata me li joqtlu Corelli."
  
  
  "L-ebda mod! Oh, tagħha, I jafu dak li jfisser."
  
  
  "Iċċekkjaha, sinjur, jekk jogħġbok! Jekk il-mafja huwa nadif, allura xi ħaġa li marret ħażin min-naħa tagħna. Jekk Corelli kien tilgħab logħba, allura l-Teżor kien qerq."
  
  
  "Inti żgur hu mejjet?" Ed talab drastikament. L-ego-ton tal-vuċi tiegħu maħsub li kien irkuprat mill inizjali tiegħu xokk.
  
  
  "Nofs il-kap kien mġarrfa? Oh, iva. Hu mejjet, sir."
  
  
  "U l-ħbieb tiegħu?"
  
  
  "Hija ħaj, iżda hija tal-safa."
  
  
  "Naħseb li kien l-aħjar ħaġa li għandek tagħmel," Hawke qal. "Ruman kontroll ċċekkjati Corelli."
  
  
  "Ruman-kontroll jistgħu jiġu mħallsa mill-mafja!"
  
  
  "Nicholas..." huwa chided me.
  
  
  "Jikkunsidraw, sinjur, li l-lokalità tal-Russja hija aktar."
  
  
  "Jikkalma, Nick. I ser tingħata lura biex inti hekk kif nagħmel ftit jitlob."
  
  
  "Miss Rivera u l-tagħha mhux se tkun disponibbli għal aktar kumment."
  
  
  "Toqgħod hemm! Irrid nagħmel dan ċar."
  
  
  "Dak li diġà ġew iċċarati, Ed. Jew forsi l-aktar preċiż fit-tul huwa fassal. Sanzjonijiet."
  
  
  "Nick!"
  
  
  I sottoskritt li dan.
  
  
  Kelly kien maħsud mill-konverżazzjoni bejn Ed u me. Huwa ma jidħlu fil-intenzjonat tal-ordni. Hu għalhekk li huwa tkellem dwar l-affarijiet importanti. Huwa kompla l-iskrivanija tiegħu u sib l-isfel. Hu kien l-istudju me reqqa, stennija għall-saqaf għall-kollass fuq il-quċċata tal-me.
  
  
  "Taħseb li kien AX?" huwa fl-aħħar nett mitluba.
  
  
  "Jien naħseb li l-hekk, iżda ma nafx."
  
  
  "Tnixxija?"
  
  
  Huwa eżamina l-isfel fuq l-idejn. "Forsi."
  
  
  "Dak dwar il-tifla?"
  
  
  "Juana? L-verament ma jafux dwar tagħha. Jekk hi kienet involuta, hi ser ikun twil marret."
  
  
  "Fejn huma inti se?"
  
  
  Tagħha, mdawwar għal jum. "Ejja mmorru lura lejn il-lukanda. Nistaqsi jekk hi ser tkun hemm."
  
  
  Hija kienet. Tagħha tista'tisma'tagħha rummaging permezz tal-kamra tagħha hekk kif tagħha daħlet tagħha nofs tal-kamra. Mill-inqas kien simili agħlaq. Biss biex tiżgura qabbdet tagħha Lugger u mxew fuq l-biswit jum.
  
  
  "Juana?" I qal il-papà.
  
  
  "Ah. Nick?"
  
  
  "Is-Sur Peabody."
  
  
  "Kif ma tmur?"
  
  
  Kien Juana, ħażin. I tista'tgħid mill-vuċi tagħha. Hi kienet appoġġjata mill-Lugera, li ddeċidew li jekk hi kien il-bugħarwien, hi se jkunu diġà telqu Malaga, peress li l-parteċipazzjoni tagħha fil-charade se jkunu tlestew.
  
  
  Huwa jinfetaħ il-bieb u l-marru. Hija kienet liebsa stretti ħafna iżda friska li tħares l-suit li x'jifhem fil-togħma u l-flus, iżda ma kienx għoljin. Hija kienet smiling, li fisser li hi ma tkunx taf xi ħaġa dwar Corelli.
  
  
  "Għandek tfittex għajjien, Nick."
  
  
  "Tagħha. Frisk dwar l-enerġija."
  
  
  "Għaliex le?"
  
  
  Hu titneħħa tagħha għall-tarf tal-qiegħ u ħares lejn Agħlaq. - Lukanda tagħha sibt l-aktar mill-dinja meta l-qari wiċċ tagħha. Hija kkuntattjat lill-wiċċ me, il-dawl tax-xemx qawwi tal-Malaga tferrigħ fil-agħlaq, illuminazzjoni kull dettal tal-wiċċ tagħha.
  
  
  "Rico Corelli huwa mejjet."
  
  
  - Wiċċ tagħha paled. Jekk maħduma, Agħlaq kienet eċċellenti kontroll fuq tagħha fl-arterji tas-sistema. Kwalunkwe physiologist
  
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  Huwa se jgħidlek li l-arterji tas-sistema hija involontarju.
  
  
  "Maqtula? Fuq il-jott?"
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Karattru fil-wetsuit."
  
  
  "Dak dwar il-mara li kien l-istudju miegħu?"
  
  
  "Tina Bergson kien midruba, iżda hi għadu ħaj. Ħares bħal setup, Juana."
  
  
  "Dak li nagħmlu issa?"
  
  
  "Aħna qed jistennew," qal. "Fi kliem mill Ed. Diġà ġie rrappurtat."
  
  
  Hi kienet qed tfittex fuq me. "Tista raw il-bniedem li maqtula Corelli?"
  
  
  "Biss l-ego silwett."
  
  
  "Ma hu dehra l-waħda li tir-istati uniti fil-Ensenada?"
  
  
  Ont, huwa shrugged. "Ego tiegħu qatt ma raw la."
  
  
  "Huwa jistgħu jkunu ġew il-bniedem fil-karozza F'washington."
  
  
  "Dan iż-żmien kien liebes wetsuit. Hu jista'jkun il-waħda. Hu jista'jkun ukoll Senatur Internazzjonali Goldwater."
  
  
  Juana injorati. "Huwa qabad-istati uniti sa mill-Ensenada u segwiti l-us għall-Malaga permezz Washington." Issa hi kienet pożittiva u stenna bil-miftuħ fl-me.
  
  
  "Forsi."
  
  
  "Dan għandu jkun!"
  
  
  "Jekk inti tgħid hekk."
  
  
  Hi trasferita lejn me sakemm hija kienet madwar sitt pulzieri bogħod mill me. "Qal li int l-waħda madwar l-aħjar. Kif inti ma jħallux li dan jiġri?"
  
  
  Tagħha ħarsa kien ffokat fuq Agħlaq, ma jippermettu l-ebda espressjoni li juru fuq wiċċ tiegħi. Iżda ma kien hemm tant rabja fl-me li l-mewġ tal-emozzjoni għandu jkun laħaq barra li tmiss tagħha, minħabba li hi ċaħdet bħala jekk hi mistennija me li tolqot tagħha.
  
  
  "Jien ser tinsa inti qatt ma qal li".
  
  
  Hija miġbuda ruħha flimkien u ħadlu kap tagħha grimly. "Jien mhux se"
  
  
  It-telefon għ.
  
  
  "Kelly issa," l-vuċi qal. "Jiena fil-kuntatt mal-Tina Bergson."
  
  
  "Ouch?"
  
  
  "Il-Gwardja Ċivili ħa tagħha biex klinika privata mhux'il bogħod mill-istati uniti, mhux bogħod minn Alcazaba. Imbagħad it-tabib jirċievi salarju tagħna."
  
  
  "Kif konvenjenti."
  
  
  "Hija konxja. Hi trid tara lilek."
  
  
  Ħsibt dwar dan malajr. Tajba. Agħtini l-indirizz."
  
  
  "I għandek tieħu miegħek hemmhekk."
  
  
  Tajba. I ser tingħata lura biex inti fil-ħmistax-il minuta." Kelly, kif għamlet il-Gwardja Ċivili tkun taf fejn jieħdu tagħha?"
  
  
  Kelly chuckled. "Għandna wkoll il-koppja ta'madwaru."
  
  
  Smiling, huwa stazzjonati up.
  
  
  "Dak li kien kollha dwar?" Juana staqsa. Hija kienet għadha viżibbli titħawwad mill-aħbarijiet tal-Corelli tal-mewt. F'dak il-mument, missierha iddeċieda li hija kienet innoċenti.
  
  
  "Tina Bergson. Hi l-irkupru. Jien ser imorru kellem lit-tagħha."
  
  
  "Tagħha?"
  
  
  - Lukanda tagħha, b'tali mod li Juana kien dejjem viżibbli. "Inti jimxi'l quddiem."
  
  
  Hi rilassat. "Ah, tajba." Tbissima. "I kien jistaqsi dak li kienu se jagħmlu miegħi."
  
  
  "Bħal dejjem, tagħha beru jieħu tagħha. Int ħafna pjuttost tifla, u l-I simili pjuttost-bniet." Tagħha, chuckled.
  
  
  Hi fil-fatt bi. Naħseb li hija kienet inkwetat mill-ġdid, tistaqsi tagħha dwar l-sanità tagħha.
  
  
  * * *
  
  
  Mitch Kelly jintefqu aktar mill-isforz biex l-uffiċċju u l-kliniċi issostni li Juana Rivera. Hu kellu l-irwol ta'ħafna frisk, sofistikati aġent speċjali. Fil-fatt, huwa jista'charm nisa anke meta ma kienx jilgħab rwol. Juana deher determinati li jħaddnu l-ego-att, ovvjament bl-użu ta'l-interess tagħhom fil-Kelly biex tixpruna l-me fuq.
  
  
  Iżda jien ma kienx jħallsu ħafna attenzjoni, I kien wisq okkupata-ħsieb.
  
  
  L-ewwel, huwa kien jinfaqgħu bir-rabja miegħu nnifsu għall ma l-antiċipazzjoni tal-produzzjoni. Ma'dan il-sniper li joperaw fl-Ensenada u stramba tim jaraw-istati uniti F'washington, I għandhom ikunu ppreparati għall-inkwiet fl-Malaga. Madankollu, qabel l-tagħha, I l-ħsieb li l-qattiela kienu wara me u Juana, u mhux Corelli. Kif stupid!
  
  
  Dan kien dak indunajt fil-ħsibijiet tiegħi. L-honking tal-ħornijiet barra l-karozzi fl-aħħar nett miġjuba me minn tiegħi daze, u bdew jaraw mimmo me permezz tal-toroq dojoq tal-Malaga.
  
  
  Il-karozza jinġibed sa l-ħalli u sirna imwettqa permezz tal-agħlaq. Il-klinika kien li jinsabu fit-triq dejqa oskura mill-dawl tax-xemx dirett mill-bini tal-madwar l-agħlaq. Il-bini kienu nadif u miżmum tajjeb. Dan kien żgur li mhux parti mill-kwartieri fqar tal-Malaga.
  
  
  Kelly daħlu permezz ta'l-entratura prinċipali. Aħna mixi sa l-b'tidwira irħam-taraġ, segwit minn mara fil-uniformi bajda bl-aktar formidabbli hemm, li wkoll f'kollaborazzjoni fil-qosor mal-Mitch Kelly kif dħalna. Kif aħna mixi l isfel it-tieni sular l-entrata, irqiq-bniedem fil-libsa tan-negozju u l-iswed tie milqugħa Kelly mal-tbissima kbira.
  
  
  Skond Kelly, kien Dr. Hernández, Tina Bergson tal-tabib kuranti. Mill-Hernández tal aħna tbissima, hu tista 'tgħid li l-flus DEJJEM jitħallsu l-ego tal-kontijiet u l-ippreżentat l-ego sħiħa għalli meta milqugħa "min iħaddem" skjavi.
  
  
  "Kif hija?" Kelly mitluba.
  
  
  Hernández mitwija-idejn tiegħu fil-quddiem tal-lilu, ħa nifs fil-fond, u inkwetat għal żmien twil.
  
  
  "Huwa bullet-ferita, inti taf. Dawn il-ferita xi drabi fil-fatt kawżi sepsis fid-demm. Sepsis hija madwar riżentiment, " huwa qal me, daqs li kieku kienu l prinċipali blockhead fil-grupp. "I verament naħseb li hija ser toħroġ ta'din il-multa. Bil-qawwa tal-għajnuna, se toħroġ!"
  
  
  "Kif hekk?" I talab tagħha.
  
  
  "Ftit jiem," Hernández qal wara l-mument tal-ħsieb.
  
  
  "Ah," qal. "Imbagħad mhuwiex li serji fil-livelli kollha."
  
  
  Ego iswed għajnejn fflaxxjati għal mument. Imbagħad huwa tbissem inkwetat, kkonċernat tbissima. "Serju biżżejjed, Señor Peabody," huwa intoned. Dan kien ifisser li ma kienx ħalli tagħha mur minnufih. I kellha taċċetta l-fatt li l-ego-reżistenza jista ' jkun medikament ġustifikati. Bullet ferita jistgħu jiġu infezzjoni ftit ħaġa. "Iżda huwa tajjeb li hi
  
  
  
  
  
  "hi daħlet hawn immedjatament," Hernández kontinwa. Hija kienet kważi fil-xokk. Meta niġu għall-feriti, inti ma għandekx għalfejn tinkwieta dwar xokk."
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Nistgħu mmorru fil biex tara tagħha?"
  
  
  "Naturalment, naturalment," Hernández trasmessi, tidwir li Kelly u tmewwiġ minnhom lejn il-bieb tal-wiċċ. "Jekk jogħġbok ikteb."
  
  
  Kelly jinfetaħ il-bieb u l-mixi fil-kbira, l-ħ kamra mal-sodda fl-isptar fil-nofs. L-persjani ġew imfassla, u lampa kien ħruq fuq l-tabella ħdejn is-sodda.
  
  
  Tina Bergson kienet sabiħa, anki jekk hija kienet mgeżwra fil-elaborat ħafna abjad għażel, u l-tagħha fis-sider kien kopert bil-isptar kutri. Xagħar tagħha kien fluffed fuq l-investi, halo tal magħżula tad-deheb.
  
  
  Agħlaq kellhom l-għajnejn tagħha magħluqa meta dħalna, iżda hija miftuħa ih kif aħna ħarsu lejn agħlaq.
  
  
  Ħarsa tagħha riedu me. "Is-sur Peabody," hija qalet.
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Jien ferħan li tara li għandek tfittex hekk tajba."
  
  
  Hi ppruvat li tbissima. "Dan kien... kien..." U l-tiċrit welled fl-għajnejn tagħha.
  
  
  Tagħha, marru għall-tagħha. "Tina, kien x'inhu. Għandek xi ħaġa tgħidli?"
  
  
  Vuċi tagħha kien jlissen kelma. "Jien hekk mistħija. I..." Hi ħarsu lejn l-istati uniti pleadingly.
  
  
  Tagħha, jdur madwar. Tajba. Neħħi l-l-kamra. Hija trid tkellem lill-me waħdu."
  
  
  Juana iddrittata up. "U l-me."
  
  
  L-għajnejn tagħna sodisfatti. "Waqfien, Juana. Il-bqija tal-inti, toħroġ!"
  
  
  Hernández u Kelly obediently marru permezz tal-kmamar tal-mara fil-uniformi bajda.
  
  
  Huwa ħa l-Tina tal-idejn. "Dak li huwa, Tina? Liema huma inti mistħija tal?"
  
  
  Hi tbegħditx minn me. "Il-qbid," hija qalet. "Il-logħba aħna kellha."
  
  
  "Logħba?" Juana-vuċi tal kienet qawwija u anki.
  
  
  "Iva," Tina qal nervously.
  
  
  "Għidilna dwar dan," tagħha ai ordnat.
  
  
  "Dan kien Rico-idea tal. I-medja, kien jibża u kienu jafu xi ħadd kien jippruvaw biex joqtlu l-ego."
  
  
  "Kif ma hu taf?"
  
  
  "Dan diġà ġew ippruvati."
  
  
  Tajba. Huwa suspettat li xi ħadd kien jippruvaw biex joqtlu l-ego. Minħabba l-ego arranġament mal-us?"
  
  
  "Iva," hi whispered.
  
  
  "Jekk kien jaf xi ħadd kien ser jintlaqtu ego tiegħu, għaliex ma hu jaqgħu fi diretti jimblokka?"
  
  
  "Huwa ma tistax tagħmel dan," Tina qal. "Huwa ma jaqgħu fin-nassa. Dak biss."
  
  
  Huwa mdawwar u t'attivitajiet Juana. Stramba ħsieb seħħew lili. Missierha mbuttat Tina tal-naħa sewwa.
  
  
  "Mur fuq," huwa ħeġġeġ lill-tagħha.
  
  
  "Huwa ma kienx Rico fuq id-dgħajsa," Tina fl-aħħar nett qal, il-vetturi-għajnejn tagħha pleadingly.
  
  
  Atteġġjament tagħha! Mhux ta'b'xejn li l-ġara hekk malajr!
  
  
  "L-ebda?"
  
  
  Il-persuna li għandek tkellem li ma kienx Rico Corelli. Dan kien raġel Rico kienet magħrufa għas-snin. Ego tal-isem kienet Basillio di Vanessi. L-Sqallija.
  
  
  "Dak dwar Riko? Kien hu fuq id-dgħajsa?"
  
  
  "l-ebda. Rico fil-Sierra Nevada tajba. Hekk kif il-laqgħa dwar il-jott kien'il fuq, aħna kellhom jinnotifikaw l-ego - u allura inti u kien jiltaqa'fil-iski. Dan preliminari laqgħa kienet tat-test. L-Riko-Hernini-gverta."
  
  
  "Guernini?"
  
  
  "iva. A-kif huwa li? "twin!"
  
  
  "A doppelganger," Juana qal.
  
  
  "Iva! Taf, biex issir taf jekk xi ħadd ppruvaw li joqtlu Rico. Ara?"
  
  
  Jew joqtlu me, I-ħsieb.
  
  
  "Dan huwa reali."
  
  
  "Għalhekk huwa Vanessa li l-mejta, li ma Corelli?"
  
  
  Hija qalet li, " Iva. Huwa veru."
  
  
  Juana imbuttat me bogħod u kien mill-sodda. "Int tinsab," hi tinqasam. "Nista'għid."
  
  
  Tina nofs sib fil-sodda, selvaġġi għajnejha. "Għaliex huma għandek tkellem lit-me bħal dik?"
  
  
  "Int ma jgħidu l-verità! Corelli hija mejta! U inti qed tipprova qafas us ma foloz!"
  
  
  "Li mhux vera! Jiena naħlef!" Tina tal-wiċċ kien kopert fl-għaraq.
  
  
  "Jien ma nemminx dan!" Juana ppressata iebes.
  
  
  "Rico issa hija fil-Sierra Nevada. Aħna rilaxxati l-ego minn jott fis-Valencia. I tista'tagħti prova li"
  
  
  "Kif?"
  
  
  "Tiegħu... tiegħu..." Tina fallew. Hija bdiet sob.
  
  
  "Kif?" Juana exclaimed, jegħleb fuq u tħawwad tagħha vjolenti.
  
  
  Tina shuddered u groaned, li jweġġgħu. Tiċrit tagħha kienu li jirriżultaw. "Huwa veru!" hi sobbed. "Corelli huwa ħaj!" Issa hi kien miftuħ biki. "Valencia r-rekords ta'l-ego li jħallu l-jott!"
  
  
  Juana iddrittata up, l-għajnejn tagħha naqset, iżda sodisfatti. "Aħna ma iċċekkjaha."
  
  
  Juana imbuttat bil-mod tagħha fil-ġenb, l-għoti Agħlaq sinifikanti u jafu ħarsa. Juana kienet qawwija, u l-I xtaqu li. Issa għandna jaf Corelli kien għadu ħaj.
  
  
  "Fejn hu?" Huwa talab Tina.
  
  
  "I qallek. Fil-Sierra Nevada." L-għajnejn tagħha jitreġġa'lura fil-orrur.
  
  
  "Iżda..."
  
  
  "Huwa se jgħidlek me fejn hu se jilħqu l-għalik."
  
  
  "Huwa hu incognito fil-lokalità?"
  
  
  Tina nodded tassew. "Iva, Iva! Oh, is-Sur Peabody, jien hekk skużani dwar dak li marret ħażin."
  
  
  "Għandek tkun," I tinqasam.
  
  
  "Inti se tmur hemm biex jilħqu l-ego?"
  
  
  "Aħna qed jilqgħu!"
  
  
  "L-ebda?" - Wiċċ tagħha sfaxxa.
  
  
  Tagħha "le!" kien kategoriku.
  
  
  "Għaliex, għaliex le?"Hija bdiet biki mill-ġdid. "Huwa... huwa... joqtlu me!"
  
  
  "Iva," qal il-papà. "Nemmen li se."
  
  
  Il-Ħames Kapitolu
  
  
  M'hemm l-ebda ħtieġa għall-proġett maħsub-mewġ ta ' madwar il-moħħ fuq xi ħadd ieħor. Jien kont qed tipprova dan għas-snin, iżda għalxejn. Iżda f'dak il-mument kont naf li l-I kien maħsub biss biex jikkomunikaw mal-Juana Rivera permezz tal-mewġ moħħ - proprjetà psikika-perċezzjoni.
  
  
  Hu fiss tiegħu ħarsa fuq il-wiċċ tagħha u sar ħafna maħsub. Ħsibt, " Jidħlu għall-għajnuna tagħha, Juana." Int guy tajba;
  
  
  Juana ħares lejn me, wiċċ tagħha mlaħalħa, kemm jekk hi kienet fi li l-bniedem kienet qed tfittex fuq tagħha mill-qrib.
  
  
  Kont naf tiegħi inizjali maħsub ma ppenetrawx tagħha. I aqta int tiegħi tilfu wieħed
  
  
  
  
  
  guy, għalkemm.
  
  
  Għall-infern ma ' dan, hu maħsub fl-aħħar. Għandi l-sensazzjoni hi maqbuda.
  
  
  Huwa mdawwar Tina u tinqasam, "Aħna mhux permess li!" qal, u dan mill-ġdid. "Huwa l-fuq. Inti gideb għalina l-aħħar darba. L-ebda laqgħa."
  
  
  Juana tal-għajnejn imnaqqas, u hu jista'kważi jsegwu-ħsieb tagħha proċessi kif hi fejn jaqsmu l-convolutions attwali u l-counterplay.
  
  
  "Stenna minuta," qalet malajr. "Ma nistgħux sempliċiment ħalli Spanja mingħajr jaraw is-Sur Corelli!"
  
  
  Tina titwaqqaf krib u ħares lejn me nisperaw.
  
  
  Huwa t'attivitajiet Juana bħal ġnien worm fuq frisk filgħodu "Oh, iva, nistgħu!" I qal ikteb. "Huma gideb-istati uniti, u dan huwa l-ħajt."
  
  
  "Imma x'inhuma l-informazzjoni Corelli għandu jagħti l-us?"
  
  
  "Aħna ma bżonnha."
  
  
  "Inti m'għandekx bżonn," Juana invokat, " iżda jien bżonn! Ont hija dik li kienet bagħtet hawn għalih. Int biss gwardja tas-sigurtà!"
  
  
  I għadda fil-Tina biex tara kif hi ħadet il-tagħna ftit drammatika improvizzazzjoni. Hi jiddawru biex fil-b'ritmu mgħaġġel tat-tennis jaqblu.
  
  
  "Jien ser tagħmel kuntatt mal-AX, "I growled, tagħmel xi ħaġa bħal tard għasir Bogart. "Russu lokalità approvat!"
  
  
  "Ippermettuli kellimhom!" qal Juana, diġà flustered. "Stajt tpoġġi ħafna fuq il-linja!"
  
  
  "Aħna mhux suppost li jitkellmu quddiem tagħha," qal qalbhom, tmewwiġ fil-Tina.
  
  
  "Jien ma l-kura li tisma'! Dan huwa assenjazzjoni tiegħi!"
  
  
  Ħsibt dwar dan, barra li jintiżnu l-konsegwenzi. Fl-aħħar nett I qal tagħha: "inti verament jridu jmorru u jilħqu l-Corelli?"
  
  
  Juana nodded. "Tal-kors! Biss għaliex inti theddid l-ewwel laqgħa..."
  
  
  "U int?" I interrott lilu, iduru għall-Tina. "Dak il-garanzija tista'tagħtina li inti se jilħqu l-proprjetà Corelli fil-Sierra Nevada?"
  
  
  "Jien diġà qallek! Inti ser tkun taf meta għandek tikseb l-informazzjoni dritt."
  
  
  Ont, huwa shrugged.
  
  
  Juana interrotta. "Għandna bżonn li jilħqu Corelli," hija qalet. "Dan huwa daħlu importanti għalija!"
  
  
  Tfajla tajba, I l-ħsieb. Żamma tal-wiċċ tiegħu passivi, huwa inklinata fuq Tina. "Aħna ser tipprova mill-ġdid."
  
  
  Hi magħluqa-għajnejn tagħha fil-għajnuna u tbissem.
  
  
  "Inti ser ikollhom jaħdmu mill-qrib mal-istati uniti, Tina," missierha qal. "M'hemm l-ebda raġuni li wieħed jassumi li l-qattiel se tmur id-dar issa. Hu ser tixtieq li joqtlu inti, wisq."
  
  
  Juana frowned. "Għaliex le? Jekk l-Uem kienet imħallsa lill-joqtlu Rico Corelli, huwa ħadem-kuntratt tiegħu."
  
  
  "Iżda huwa żgur ser issir taf dwar żball tiegħu. Il-mafja jaf li Corelli huwa ħaj - jew li waslu biex imutu. Imbagħad il-ħin se ġiri Tina - li jwassal ego li Corelli!"
  
  
  Tina snorted.
  
  
  "Aħna ser tpoġġi-gwardji f'din il-kamra," I ħabbret. "Jien ser jgħidlek Mitch Kelly."
  
  
  "Iżda mħarrġa qattiel jistgħu jimxu kullimkien. Kif jaħdem il-gwardja taf għall-Hema li jsegwu?" Juana mitluba.
  
  
  Brow tagħha furrowed. "Aħna għandna l-ebda-idea li l-qattiel huwa. L-uem ser ikollu biss li jżomm lil kulħadd bogħod."
  
  
  "Iżda aħna nafu," Tina qal f'daqqa waħda, seduta u l-wincing fl-uġigħ fil-moviment f'daqqa.
  
  
  Juana u l-I mdawwar tagħha, tagħna ħluq mdendlin miftuħa. "Għandek tkun taf liema?"
  
  
  "Li huwa l-qattiel. Dan huwa raġel jismu Komar. Għandu jkun. Hu qattiel professjonali. Ego reali tal-isem huwa Alfreddo Moscato."
  
  
  "Kif taf?"
  
  
  "Minħabba l-qattiel ppruvaw jidħlu fis Rico villa f'korsika sitt xhur ilu. Kien hemm ħafna nases u l-mezzi tul il-ħitan, u għalhekk huwa ma setax tikseb ġewwa. Iżda meta huwa ppruvat, huwa laqat il-wajers li kienu qed jieħdu infra-ritratti. ir-ritratti wriet, u huwa induna li kien Moscato."
  
  
  "Ma Rico Corelli taf Moscato?"
  
  
  "l-ebda. Dawn qatt ma jintlaħqux. Dollaru madwar Riko-nies li hu magħruf bħala Moscato."
  
  
  "Mela inti qed tgħid Moscato ma tkunx taf Corelli mill-vista u jidhirlu hu maqtula ego."
  
  
  Tina nodded. "Jien ma ħsibt dwar dan, iżda iva, nixtieq ngħid hekk."
  
  
  "X'għandek tkun taf dwar Moscato? Kwalunkwe ħaġa li tista'tgħin lill-istati uniti tidentifika l-ego?"
  
  
  Tina tal-wiċċ mdawwar roża. "Emu verament jħobb-bniet," hija qalet.
  
  
  "Xejn aktar minn dak?"
  
  
  "Emus bħall-koppji," Tina blurted, fi.
  
  
  "Fl-pari?" I talab cheerfully.
  
  
  "Din mhix umoristiċi!" Juana qal sew.
  
  
  Huwa mdawwar lura għall-Tina. "Ma huwa jkollu tliet storja sess vizzju?"
  
  
  "Iva," Tina qal. "Huwa marbut miegħu. Huwa jagħmel dan kull darba qabel ma jitlaq għal xogħol. Hija tnaqqas l-ego."
  
  
  "Forsi nistgħu nużaw dan l-għarfien biex isibu hu qabel isib-istati uniti."
  
  
  "Ssib magħna?" Juana kkonfermat dully.
  
  
  "Huwa żgur li se tipprova ssib tiegħu mod li Corelli mill-ġdid. Minħabba li huwa ma jkunx jaf l-ego fl-ewwel vista." Huwa t'attivitajiet l-b'shutters-tieqa. "U l-eħfef il-mod li jaqbdu Corelli huwa li jaraw-istati uniti."
  
  
  Juana tal-għajnejn mixgħul. "Imbagħad ser naraw lilna nfusna fil-Malaga u hu li ġejjin għall-us."
  
  
  "l-ebda. Aħna ser issib l-ego-ewwel." Iżda I meħtieġa biex jiffissaw xi ħaġa. "Tina, kif nista'nikkuntattja l-proprjetà Corelli?"
  
  
  Hi tbegħditx. "Inti ser ikollu jistenna sakemm hu jistieden me."
  
  
  "Iżda kif se jaf fejn inti qed-I medju, moħbija f'dan il-klinika speċjali?"
  
  
  Hi shrugged tagħha l-ispallejn. "Huwa se. I tista garanzija huwa"
  
  
  "Ma rridx li jmorru għall-iski u stenna għal ego hemm," qal.
  
  
  "It-tabib jgħid I ser tkun multa fil-ftit ġranet."
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Imbagħad aħna ser stenna. Fil-frattemp, aħna ser tipprova swat l-Nemus. Hi tixtieq hu jisparixxu filwaqt li l-ħidma fuq dan il-kompetizzjonijiet."
  
  
  * * *
  
  
  Hija kienet malajr infurmati mill-Mitch Kelly
  
  
  
  
  
  
  Minuta wara, huwa kien fuq it-telefon, tricking il-kmandant tal-Malaga fis-assenjazzjoni tal-membru tal-Gwardja Ċivili biex inħarsu l-Tina Bergson. Fit-triq lura lejn il-lukanda, I qal Kelly dwar id-direzzjoni ta'l-operazzjonijiet.
  
  
  Huwa qal li ma kinux smajt li L-Mosk kien fil-Malaga, iżda naturalment huwa ma tikxef ebda sentimenti fil-qasam. Huwa deher li jaħsbu ego tiegħu kien qed ikkritika. I assigurat hu li ma kontx.
  
  
  "L-infern," huwa qal. "Għaliex ma tieħu ħarsa?"
  
  
  "Dak rumani?"
  
  
  "Malaga stew," huwa qal. "Votazzjoni minn fejn huma jitgħallmu dwar l-Nemus. Apposta, inti u l-Juana-dehra perfettament leġittimu. Inti tista'tkun ftit depraved espatrijat jippruvaw-kiri tal-gwardja tas-sigurtà. Għandi l-kuntratt li jaf stew ġewwa. L-ego tal-isem huwa Diego Perez. Tisma', jien ser tibgħat tagħha li inti illejla. Dan se jdawru inti."
  
  
  Ont, I għadda fil-Juana, l-prim u l-tensjoni tiegħi maskili chauvinism.
  
  
  Tajba. Ejja tipprova dan."
  
  
  Aħna lesti l-isuqu fl-silenzju.
  
  
  Hekk kif aħna marret lura għall-lukanda, tat-telefon tagħha għ.
  
  
  Kien Kelly.
  
  
  "Dollaru. I għamel ftehim mal-Diego."
  
  
  "Id-dritt."
  
  
  "Huwa l-ħames-saqajn seba'pulzieri tall, bla xkiel tħares, bil-żgħar kaċċa nisa, u ħafna intelliġenti. Tħallix l-irbit tiegħek tqarraq inti."
  
  
  "Dak id-dritt"
  
  
  "Tnejn. Kien biss decoded mill-Interpol tas-sinjal."
  
  
  "L-Interpol?"
  
  
  "I mibgħuta tagħhom deskrizzjoni tal-bniedem mejjet flimkien mal-marki. Dan mhuwiex Corelli. Huwa Vanessa, ħażin."
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Hekk Tina jgħidu l-verità."
  
  
  "iva. - Xorti tajba illejla, Nick."
  
  
  * * *
  
  
  Diego Perez rriżulta li eżattament dak li Mitch Kelly kienet deskritta - lixxa tħares skorta it-tip li libes qawwi iżda xierqa ħwejjeġ u jinżammu sa nixxiegħa kostanti ta'sinifikat qtates biex tkun taf l-flimkien mal-president, f'dan il-każ Juan Rivera.
  
  
  "L-isem tagħha huwa Diego Perez," huwa qal meta me I ħalli lilu.
  
  
  "Kif inti?" I qal tagħha. "Dan huwa l-mara tiegħi Juana."
  
  
  "Fiera tal-mara," huwa qal bil-pruwa. Huwa seraq t'għajn lejn Juana. Hi ppruvat li żżomm il-wiċċ tagħha xorta, iżda I tista'tara l-rabja tal-bini ġewwa tagħha. Hi suspettati I kienet qed tagħmel gost tal tagħha.
  
  
  "Is-sur Kelly qalli l-għan tagħna filgħaxija," Diego qal ftit, l-għoti me sinifikanti ħarsa.
  
  
  "Meta għandi nibda?" I talab tagħha.
  
  
  Huwa msemmi l-post, u aħna imsejħa taxi u kellha logħba bħal dan. Diego sib Juana, aħna u l-chat fil-ispanjol u imbagħad bl-ingliż. Kien tfittex l-tieqa.
  
  
  Fl-Malaga, inti verament ma tafx minn fejn stews bdiet, u fejn il-klabbs ntemmet. Bdejna bil-restorant bil-ħsieb tal-Baħar Mediterran, ħdejn il-port, fil-qasam tal-belt imsejħa La Malagueta. L-xemx marru'l isfel fuq il-wiċċ tal-Baħar Mediterran, u aħna kielu-frott tal-baħar u l-xorbu l-inbid u l-cognac. Il-wejters lit-xemgħat bil-ħġieġ ikkulurit, u bil-lejl naqas.
  
  
  "Jien għandi idea, Diego," qal.
  
  
  "Idea tajba?" Diego bdew tbissima. L-uem xtaqu b'qerq.
  
  
  "Jien għonja Amerikana għat-turisti. Dan jista'jidher fil-mod I tarmi l-flus madwar. L-mixi mal-mara tiegħi. Iżda jien mtaqqba bil-mara tiegħi. Nixtieq tagħha li tmur torqod mhux biss bħala sempliċi tal-bdiewa tifla. Nixtieq tnejn minnhom!"
  
  
  Diego kienet kuntenta. "Iżda kif taħseb li jispjegaw il-mara tiegħek tal-preżenza, señor?"
  
  
  "Hija miegħek, Diego."
  
  
  Ego tal-wiċċ waqfu bi ħsara fil-aħna tbissima. "Ah!"
  
  
  "U meta insibu żewġ bniet li jaħdmu fil-pari, aħna issir taf jekk ih ġie mitlub biex iwettqu fl-aħħar ftit jiem, speċjalment l-aħħar bil-lejl."
  
  
  Diego tal-wiċċ kien sħiħa ta ' l-ammirazzjoni: "Mela ejja mmorru."
  
  
  "Fil-fatt. Aħna ser tara dak li jiġri li jmiss."
  
  
  Bdejna se diskoteki fil-Malaga. Ewropea tal-album hija essenzjalment il-post dlam ma limitu baxx u ftit windows. It-tabelli żgħar huma rranġati madwar il-pjattaforma fin-nofs. Mill-limitu tistrieħ kull xorta ta'ornamenti imnixxef moss, iċ-ċinturini, l-ħbula, garters, dojoq, oħra, swat, kważi dak kollu li għandek wieħed jista'jimmaġina.
  
  
  Hemm dejjem qawwi l-isterjo tejp jilagħbu x'imkien. Loudspeakers jarmu l-istorbju fid-direzzjonijiet kollha madwar moħbija niċeċ. Stroboskopji flash b'ħafna kuluri-dwal fid-direzzjonijiet kollha. Il-kulur slajds mal-kumpilazzjoni-korpi u l-koppji fl-pożizzjonijiet differenti tal-kopulazzjoni sesswali huma mistennija fuq il-ħitan. L-istorbju huwa meraviljuż.
  
  
  Allura l-stroboskopiku titfi d-dwal u l-grupp tal-guitarists jidħlu l-istadju. Maskili jew femminili żeen tal-amengo jidher.
  
  
  Sa nofs il-lejl, aħna kien għadda nofs tużżana postijiet bil-riżultati negattivi.
  
  
  "Id-dritt?" Wara filwaqt li, Diego talab tagħha.
  
  
  "Xejn, señor," huwa qal. "Hemm ħafna nisa disponibbli-jiffoka, tirdoppja, anki jittripplika, iżda dan l-aħħar l-ebda wieħed għandu jsir jittripplika."
  
  
  "Għalhekk, aħna ser tipprova mill-ġdid."
  
  
  "Aħna qed barra tas-siġġijiet." Diego-għajnejn naqas. "Naħseb li għandna nippruvaw Torremolinos."
  
  
  "Fejn huwa?"
  
  
  "Ftit aktar fin-nofsinhar. Fuq il-Kosta del Sol".
  
  
  "Aktar diskoteki?"
  
  
  "L-aħjar. Ħajjin. L-annimali. Depraved."
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Li l-ħsejjes tajba. Ejja mmorru."
  
  
  Per eżempju, mill-wieħed u tletin dħalna post fin-nofs ' l isfel it-triq prinċipali ta'Torremolinos. Dan kien is-sitwazzjoni l-post. Fil-gaġeġ-annimali kienu mixi u lura fil-gaġeġ mdendlin mill-limitu qrib l-entratura ta'fuq.
  
  
  F miżbugħa siġġijiet u mwejjed glistened fid-dlam. L-żeen tal-amengo spiċċat fl-tagħha tas-soltu stride
  
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  i fuq żgħir stadju fiċ-ċentru tal-kamra. Bis-slajds tal-żewġ ecstatic iebsa kien proġettati fuq il-ħajt. Amplifikati kitarra mużika jikkompetu mal-frenzied bemoaning ta'qatt qabel l-eżistenti fil-kantanta apparenti tentattiv biex jistordu kollha verżjoni.
  
  
  Aħna sib, ordnat sangria, u jaraw.
  
  
  Diego kienet marret.
  
  
  Juana u l-I t'attivitajiet fuq xulxin.
  
  
  - Naħa tiegħi ħakem tiegħi ta ' l-ispalla. Huwa whirled madwar, startled mill-mhux mistennija tal-bniedem tal-kuntatt.
  
  
  "Jien minnhom," Diego qal fil-widnejn tiegħi.
  
  
  Huwa jintmess Juana driegħ, wissa tagħha biex jibqgħu hemm, u segwita Diego fis-dlam. Ma kien hemm l-żgħar bieb mal-ġenb tal-album. Diego wasslitni permezz ta'dan, u aħna l-mixi fl-dlam-aħjar li kamra fl-aħħar. Mara ta indeterminat-età fil-maħmuġ, mħarbta żeen tal-suit sib fuq il-mejda. Fil-moan hawn fuq l-kap tagħha, ħażin elettriku brylev glowed. Agħlaq kellhom iswed tax-xagħar, l-iswed l-għajnejn, u l-iswed boroż taħt minnhom.
  
  
  "Bianca," Diego qal. "Huwa bniedem."
  
  
  Bianca tbissem tiredly. "I bħalek," hija qalet.
  
  
  Huwa tbissem tagħha. "Tiegħek comrade?"
  
  
  "Hija ma jkunx tajjeb daqs tagħha, iżda hi ser tkun hemm."
  
  
  "L-isem tagħha?"
  
  
  "Carla". Hi shrugged tagħha l-ispallejn.
  
  
  "Bianca," qal. "Inti għandek tkun tajba. Ma rridx li l-iskart tal-flus tiegħi."
  
  
  "Ma jaħlux il-flus tiegħek dwar Bianca u Carla!" il-mara snorted. "Aħna tajbin. Tajjeb ħafna."
  
  
  "Ma rridx-dilettanti!" I qal tagħha. "Irrid inkun naf jekk inti ħdimt flimkien qabel."
  
  
  "Naturalment aħna naħdmu flimkien," Bianca qal, tmewwiġ idejn rassikuranti fil me. "Tinkwetax dwar dan. Aħna ser taqsam il-flus."
  
  
  "Kemm?"
  
  
  "Sebgħa elf f'pesetas apiece."
  
  
  "Li ħafna! Inti għandek tkun taf jekk int tajba!"
  
  
  "Isma, staqsi lil xi ħadd ..."
  
  
  Diego qal, " Min, Bianca? Għandek xi rakkomandazzjonijiet?"
  
  
  "Naturalment, għandi l-rakkomandazzjonijiet! Dan il-Franċiż jgħix fil-Marbella."
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Jien ma nemminx kwalunkwe Franċiż!"
  
  
  Hija kienet id-daħk. "Li tajjeb. Tfal tagħha!"
  
  
  Diego u l-I shrugged tagħna l-ispallejn.
  
  
  "Ħej," hija qalet. "Ma kien hemm wieħed li aħna ma biss il-bieraħ! Carla u l-tagħha. Reali bagħal, kien! Hu jaf kollox! U immedjatament! Oh, jien javżak inti..."
  
  
  "Li kien hu?"
  
  
  Hi frowned. "Jien ma tkun taf. Huwa ma jgħidulna l-isem tiegħu. Hu skur guy. Għandek tkun taf. Huwa jistenna taljan jew xi ħaġa. Huwa ma jitkellimx l-ispanjol."
  
  
  I ħares lejn Diego, u hu titbaxxa l-għatu tal-għajn waħda.
  
  
  "Fejn ma hu tgħix?"I talab tagħha.
  
  
  "Aħna marru għall-villa miftuħ hawn F'torremolinos."
  
  
  Huwa milħuq fis-purse tiegħu u miġbuda minn għaxart elef f'pesetas. "Agħtini l-indirizz," qal,"u żomm il-għaxart elef."
  
  
  L-għajnejn tagħha jitwessgħu, u li raw l-għaraq jiksru fuq tagħha moħħ. Xofftejn tagħha kienu imxarrab mal-bżieq. Hija kienet mqattgħin bejn l-regħba u l-kawtela. Issa hi suspettati li ont jista'jkun aktar minn sempliċiment-klijent ma stramba xewqat sesswali. Iżda hija kienet aktar interessati fl-flus minn dubju.
  
  
  Hi laħqet għall-flus.
  
  
  "L-indirizz?"
  
  
  "Jien ma naf l-indirizz tiegħu... jien ser tieħu inti hemm."
  
  
  I lura l-flus tagħha u rtirat ħamest elef u l-ungerija. "Il-bqija huwa meta għandna naslu s'hemm, Bianca."
  
  
  Diego ħares beda jinkwieta. "Señor. Dak dwar l-oħra senora? Tiegħek...?"
  
  
  "Imorru lura hemm, Diego, u jieħdu d-dar tagħha fl-ewwel nofs siegħa."
  
  
  Hu maħsub li l-jekk xi ħadd kien jaraw Diego, dawn isegwu lilu u Juana lura lejn il-lukanda.
  
  
  Bianca qabad tagħha tad-driegħ u aħna marru lura l-bieb ta'l-album.
  
  
  Kien skur ħafna barra. Neon id-dwal mixgħula l-quddiem tal-bini, iżda l-dahar kien kważi iswed żift.
  
  
  Bianca qal: "Stenna hawn."
  
  
  Hi tax-xellug, u nofs minuta wara taxi jinġibed sa l-dar u hi xejru fil me.
  
  
  Tagħha sel huwa ħdejn tagħha, jinxtammu l-moffa riħa ta għamla tagħha, tagħha jar, u l-ħwejjeġ tagħha.
  
  
  Tkellmet l-taxi-sewwieq, diqa b'għajnejha Viejo fil-nisa, u l-saq off, l-istralċ permezz tal-toroq dojoq li wasslu biex l-għoljiet fuq il-periferija tal-belt. Aħna tax-xellug l-spa it-taqsima tal-Torremolinos u daħal suburbana żona residenzjali.
  
  
  Għaxar minuti wara, Bianca inklinata bil-ħerqa u sfruttat il-taxi-sewwieq fuq l-ispalla.
  
  
  "Akkwa! Riżultati tal-votazzjoni".
  
  
  Huwa faħħar tat-taxi.
  
  
  "Li wieħed hemmhekk?" I talab tagħha, Bianca, li jidentifikaw il-villa kienet tipponta lejn.
  
  
  Hi nodded.
  
  
  "Mill-bniedem ma hu jgħixu hemm waħdu?"I talab tagħha.
  
  
  "Dan huwa reali. M'hemm l-ebda wieħed ieħor."
  
  
  Huma mogħtija lilha ħamest elef f'pesetas, ltqajna fil-taxi, imħallas lis-sewwieq, u xejru minnhom kemm fuq il-mod tagħhom.
  
  
  L-taxi kienet marret.
  
  
  I ċċekkjati fil-tiegħi ta ' l-ispalla holster. L-Luger kienet qed tistenna.
  
  
  Il-villa li Bianca rreġistrati kien żgħir stokk dar mdawra mill-ġnien miżmuma tajjeb. Ma kien hemm l-bieb miftuħ fil-quddiem tal-dar.
  
  
  Ir-raġel tagħha daħal.
  
  
  L-dar kienet skur.
  
  
  Kien evitata. Kien ovvju li l-okkupanti tad-dar jew barra jew irqad fit-twieqi.
  
  
  I ħares l-tieqa u raw li l-kċina u l-kamra tal-pranzu.
  
  
  It-tieni tieqa miftuħa fuq kamra tas-sodda, u xi ħadd kien l-irqad fil wieħed minnhom.
  
  
  I stenna madwar tagħmel ċert li l-ebda wieħed kien jaraw me. Imbagħad, li jagħmlu inqas storbju kemm jista'jkun, huwa mar-tieqa tal-kċina u ppruvaw li tiftħu.
  
  
  Biex sorpriża tiegħi, li kien rilaxxat u tellgħu.
  
  
  Ltqajna permezz.
  
  
  Sess fil-villa kien bil-madum, u ont żbarkati fuq mingħajr tal-ħoss. I ġibdet
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  I miġbud ' il barra tiegħi Luger u intitolat għall-bieb għall-aħjar fl-dahar tal-kċina.
  
  
  Il-bieb tas-sodda kien imbexxaq. Huwa malajr mixi permezz tal-agħlaq il-kamra tas-sodda u nnotat dawl bidla ħdejn it-tieqa. Huwa ressaq tiegħu biċċa l-sodda u l-daru fuq brylev.
  
  
  "Fil-friża," qal, il-ħsieb huwa jista'jkollhom pistola fil-viċin.
  
  
  L-ebda moviment. Xejn. I jaraw. Sergei, li kien l-għargħar tal-kamra, wera me dak li ġara, u l-I ħass ħażin. Il-persuna li kienet tinsab fil-forma ma kienx għadu hemm. L-investi u ridt kienu imbuttat lill-dehra tal-irqad.
  
  
  Tħossok mument tal-assoluta paniku, I laħaq għall-dawl jitfu tiegħi ego.
  
  
  Il-ħoss wara me daħal malajr wisq. Għalkemm huwa magħżula malajr kemm hu jista', ddawwar il-Luger għall-qbid min kien, ont qatt lest li jiċċaqalqu. Kien mitfugħin fil-dlam-mument iebsa oġġett tal-metall hit me fil-kranju.
  
  
  L-ewwel ħaġa indunajt I meta reġgħu-sensi kien li jien ma setgħux tieħu n-nifs. U mbagħad I sab li l-kap tiegħi kien jolqtu ħażin wisq. It-tielet ħaġa ħassejtni kien l-pożizzjoni li l-ġisem tiegħi kien mgħawweġ. Tagħha kienet ħafna spazju skomdi, bilkemm biżżejjed spazju għall-tiegħi uġigħ fil-għadam.
  
  
  I gasped, jippruvaw biex tieħu n-nifs neħħi l-arja mill-ċpar ta dħaħen tossiċi li mdawra me.
  
  
  I fetħet l-għajnejn tiegħi u ra xejn mill-ewwel. - Għajnejn tiegħi stung, mċajpra, u ffukati mill-ġdid. F'daqqa waħda I induna li ma setgħux jimxu tiegħi tal-armi u s-saqajn.
  
  
  Jippruvaw biex ipoġġu sess, I raw fil-dawl dim li kien I mwaħħla fis-sit ta'quddiem tal-żgħir ħafna Volkswagen. L-magna kienet taħdem, iżda l-karozza ma kienx jiċċaqilqu.
  
  
  Huwa coughed u ppruvaw ċar gerżuma tiegħu, iżda ma setgħux.
  
  
  Dħaħen tal-egżost! Il-ħsieb fflaxxjati permezz tal-fehma tiegħi, u huwa sib f'daqqa, tħares madwar, jinnota għall-ewwel darba kif il-pajp kien teħel fil-kważi magħluqa tat-tieqa.
  
  
  L-egżost kien tferra ' l-pajp fl-folksy tal-karozzi. Kien jaf biżżejjed dwar dawn il-karozzi li tkun taf li dawn kienu prattikament l-arja u l-ilma li jissiġilla l-ġewwa. U bil-wasla ta'monossidu tal-karbonju, ma kellix ħafna ħin.
  
  
  Tiegħi l-polz u l-għekiesi kienu marbuta mal-stretta ħbula marbuta flimkien I hekk li jixbah bull tmur bull-kelb. Huwa laħaq, jippruvaw jaqbdu l-ewlenin fid-tqabbid li jgħawġu, iżda huwa ma setax jimmanuvra tiegħu għekiesi għolja biżżejjed fi ħdan il-karozza tal-konfini li jilħaq il-qofol.
  
  
  Hu jistabbilixxu panting fil-disperazzjoni. Jien naf li ma jkollhomx ħin biex tieħu n-nifs arja friska fil-pulmuni tiegħi.
  
  
  Kont naf ma kien hemm l-Nemus stennija barra, u wara l-ħamsa jew għaxar mili marru fil-garaxx, fetaħ il-bieb tal-karozzi, mitfi l-magna, u ħa me x'imkien għall-kunsinna. Huwa kompletament outsmarted me!
  
  
  I tista'tilħaq għekiesi tiegħi mal-lemin tiegħi, iżda jien ma setgħux tneħħi l-ih għoli biżżejjed biex tmissx il-azzar xafra mehmuża mal-dahar tal-għaksa tiegħi. Huwa jiżżerżaq tas-sit u l-laqat il-gerijiet lieva, kważi jitilfu l-ego tiegħu forma.
  
  
  U mbagħad l-azzar xafra jintmess tagħha.
  
  
  Tlift il-sensi għal mument, u l-ġisem kollu tiegħi kien kbar ta'agonizing sogħla. I ma jkollhom il-ħin fil-livelli kollha.
  
  
  L-xafra ħareġ, u li ppruvaw jaqtgħu l-ħbula azjenda tiegħi l-għekiesi. Minuta wara, il-ħabel tinqasam. Hija ma setgħetx n-nifs aktar, u miżmuma nifs tagħha. Dlam bdew jaqgħu fuq me min-naħat kollha. Bilkemm seta'jimxu swaba tiegħu issa.
  
  
  Monossidu tal-karbonju kompliet-fluss fil-karozza.
  
  
  Imbagħad tiegħi riġlejn kienu mirakulużament rilaxxati. Ih imbuttat tagħha bogħod mill-polz tagħha u intensifikati fuq l-gass tal-pedal ma ' l-ilsien wieħed. Volkswagen qabża, iżda l-bullying miżmuma fuq.
  
  
  Huwa mdawwar il-gerijiet lieva biex in-naħa u ' l isfel għall-maqlub, u tpoġġi marda tiegħu fuq il-gass mill-ġdid.
  
  
  L-Volkswagen maqtul permezz tal-magħluq tal-garaxx-bieb u dieħel fil-agħlaq.
  
  
  Iżda l-bieb ma miftuħa, anki jekk I tista'tisma'l-qasma ta ' l-injam.
  
  
  L-Volkswagen kien sewqan tagħha'l quddiem.
  
  
  Il-viżjoni tiegħi jibqax mill-ġdid, u huwa ma setax ara ħafna. Tiegħi pulmuni kienu tħawwad mill-tossiċi-teħid ta'kampjuni tal-arja.
  
  
  Lura mill-ġdid, tinqasam.
  
  
  Il-jum mċaqalqa minn xulxin.
  
  
  I ra tagħha barra bil-lejl. Bil-quddiem.
  
  
  L-Volkswagen maqluba mill-ġdid, u permezz tal-bibien miftuħa din tir minn fis-l-awtostrada. Dan skidded għall-waqfa fl-żona miftuħa. - Arja friska jitferra fil permezz tal-tieqa.
  
  
  Għall-dritt tagħha, f'daqqa-tifqigħ tad-oranġjo fjamma qabel l-ħoss tal-tir minn azzarin.
  
  
  Huwa jitnaqqsu l-ħbula madwar polz tagħha u meħlusa tagħha l-polz. Huwa fil-bieb miftuħ u irrumblati l-tieqa, sogħla fil-arja friska. Minuta wara, kelli l-istering fl-idejn tiegħi. L-Volkswagen iffavorixxa madwar, imdawwal il-papa-dawl, u l-għan l-ego fil-post fejn l-isparatura kienu ġejjin mill.
  
  
  Xi ħadd kien. Ieħor maqtul waqqaf lill. Huwa saq madwar l-awtostrada li l-lawn u intitolat għall-arbuxelli li kiber ħdejn il-garaxx. Meta I raw tagħha, I raw-bniedem silwett jaqbżu barra minn madwar l-arbuxxelli u jmexxu madwar il-lawn. Din kienet l-Volkswagen li saret bil-ponta fil-lilu.
  
  
  Huwa mdawwar darba, il-startled wiċċ imdawwal mill-karozza tal-dawl qawwi. Huwa kien qasir, skur, tondi-jiffaċċjaw il-bniedem ma ħoxnin-għajnejn, fit-barbetti, u gnat - jżommu s-sieq blu-daqna.
  
  
  Huwa jaħdem mill-ġdid, iżda tkun insejt tieħu, u ntlaqtet ħażin ħafna fuq il-gass. L-Volkswagen qabeż bil-quddiem.
  
  
  Moscato zigza
  
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  gged issa, qed tipprova ssib-kenn fil-bitħa żgħira. I tolqot l-gass tal-pedal u ġiegħel lill-Volks li jmorru malajr kif stajt. Tagħha, raw lilu tiżdied fuq il-ħajt tal-briks u tiżdied fuq agħlaq.
  
  
  Huwa ħa l-marda tiegħu barra l-gass tal-pedal u f'daqqa ppressata l-bullying-buttuna. L-Volkswagen mdawwar lejn il-ġenb, imħaffra sa ħaxix, u ewropea fil-ħajt tal-briks.
  
  
  L-rota huwa fl-istonku tiegħi, iżda I ma kienx se malajr biżżejjed biex serjament tweġġa lili nnifsi.
  
  
  Huwa telgħu madwar l-karozzi u l-qabża sa fuq il-ħajt, tħares lejn l-għoqda tad-veġetazzjoni u l-arbuxxelli li jmiss tarzna.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda wieħed fil-vista.
  
  
  I marru lura ġewwa u marru ġewwa. Fil-kamra tas-sodda tagħha, I tista'tara fejn Komarov jinżammu u fejn huwa ħa qabel ma laqat me. I jinstabu tiegħi Luger fuq l-art fejn tagħha ego niżel.
  
  
  Ego qabad tagħha u bdiet mixi permezz tal-kmamar tas-sodda, l-ippjanar li jistabbilixxu jimblokka għall-Moscato. Qabel jew wara, u l-uem ser ikollhom jiġu lura.
  
  
  F'daqqa waħda I induna li ma kienx waħdu fid-dar tagħha.
  
  
  Raġel kien bil-wieqfa fil-wiċċ, smiling fil me.
  
  
  L-ewwel ħaġa I raw kien Webley-Marka VI, ħafna letali arma. Kważi immedjatament, għajnejn tagħha ffukat fuq l-bniedem li jkollu l-gun.
  
  
  Kien kbir, li jimponi-bniedem fil-twal raincoat. Huwa clutched l-Webley, kważi każwali, daqs li kieku kienu xejn aktar minn karta tan-negozju, ego tiegħu bil-ponta dritta fil me fil-ħajja.
  
  
  Sitt
  
  
  Huwa kien twil, kważi tih wiċċ mal-għajnejn skur u l-xagħar immewġin li waqgħu bi traskuraġni fuq l-għajnejn tiegħu. U fl-istess ħin, għalkemm l-ego tal-karatteristiċi kienu immobbli fil-expressionless-maskra tal-dispassion, xufftejn tiegħu kienu slanted fil-ċatt tbissima.
  
  
  "Huwa tellgħu," huwa qal sfortunatament, ħafna British-ingliż. "Issa, li kien l-stupidest ħaġa fuq il-parti li ħalli l-uem jaħarbu."
  
  
  L-uem xejru fil-tagħha, attent li ma għandhom l-għan tiegħu stess fil-lilu. "Jekk jogħġbok tista'tikseb li jiffaċċjaw barra tal-wiċċ tiegħi?"
  
  
  "dak? Ah!" Huwa tbissem. Webley jiżżerżaq fil-but tal-ġenb ta'twal payt u sparixxew. "Inti qed Amerikana, mhumiex inti?" Huwa deher mħassba billi l-idea.
  
  
  "iva. U hemm l-ebda punt fl-akkuża me tat-tmexxija'l bogħod. Jekk inti ma kinux barged fis dan il-kuritur bħal Q E II, il-tagħha ego jkollhom maqtula tagħha!"
  
  
  Huwa shrugged. "Tajjeb, li jiġri kultant, ma dan?" "X'taħseb? Għandu aħna segwitu għalih?" Kull opportunità?"
  
  
  "Huwa diġà bogħod minn hawn," qal. "Jiddispjaċini ngħid li nistgħu tinsa l-ego."
  
  
  Huwa studja l-me bir-reqqa. "Jien ma jirrikonoxxu li inti, 'xulxin. L-CIA? Militari intelliġenza?"
  
  
  Tagħha bil-kalma qal: "jien Amerikana għat-turisti. Dak li qed nitkellmu dwar?"
  
  
  Huwa beda jidħaq. Adam tal-ego tat-tuffieħ irkupra u l-isfel kif tiegħu fil-mira inklinata lura. Huwa kien kbir, gustuż-bniedem fl-tipiku Ingliżi l-istil bil-tweed ġakketta. "Inti ma jkollhomx il-faintest idea, do you?"
  
  
  Huwa ffirmati. "Kkritikat l-apposta. Tagħha Professuri. Barra Professuri. Ċittadin Brittaniku. Fuq vaganza fi Spanja. U inti?"
  
  
  "George Peabody. Bl-istess mod, l-kunfidenti."
  
  
  Huwa taw exasperated grin. "Bullshit."
  
  
  "Fil-dell innifsu, iva," huwa qal tagħha, ukoll chuckling. "Huwa skur fil hawn. Tixtieq li sehem l-ego?"
  
  
  "Skużani, jekk jogħġbok?"
  
  
  "Jistabbilixxu l-ego. Għandek tkun taf. Stenna għall-ego hawn."
  
  
  "Ah. Jżommu l-osservazzjonijiet? Fl-affermattiv. I totalment jaqblux miegħek, qedem."
  
  
  "Is-sejħa me George."
  
  
  Huwa snorted. "Imbagħad George."
  
  
  Ont, huwa shrugged. "Aħna ser tistenna." Huwa mixi matul il-sodda u sib fuq it-tarf ta'dan.
  
  
  Huwa mixi passat me u waqa'fuq l-investi, jegħleb lura kontra l-headboard. I tista'tisma'hu fumbling fil-but. Huwa miġbud ' il barra pakkett ta spanjol sigaretti, feġġ wieħed fil-ħalq tiegħu, u malajr mixgħula bi twil xama'tal-logħba. Jagħmel apoloġija. Duħħan?"
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Jieqfu".
  
  
  "Kif tista'tikseb fis huwa fl-ewwel post?" "Dak li huwa?" huwa talab f'daqqa.
  
  
  "MIN?" Huwa grimaced, minħabba li kien jaf kif stupid dan kollu tinstema. Iżda ma kien hemm dejjem tas-sigurtà.
  
  
  "Tan-nemus," - Professuri qal, bħallikieku kien kompletament inkompetenti.
  
  
  Jippruvaw tagħha biex tara l-mod li l-korretta ikopru. "Din il-mara ma tgħixx fl-Malaga," qal. "Hi miżżewġa negozjant I taf. Madankollu, meta r-raġel tagħha beda logħob fl-Iżvizzera mal-nurse, il-mara iddeċieda li jkollhom l-affari ma l-bniedem inti sejħa tan-Nemus. Issa hu rikatt tagħha, jheddu li tgħid tagħha dwar ih tal-affari mar-raġel tagħha. Tagħha li taġixxi f'isem senora biex tikseb tan-Nemus għall-waqfien u l-jieqfu fuq l-ego itwi l-karta rikatt ."
  
  
  Duħħan tas-sigaretti żdiedu fl-arja. Kien skur, iżda I tista'tara li l-Professuri kien tbissima waħda fil-konfużjoni. Huwa tbissem mill-ġdid, ħafna ewwel, ħafna contemptuously.
  
  
  "Għandek tkun taf kif għandek tuża clichés," huwa qal il-konversazzjoni. "George? George, dan huwa meħtieġ?"
  
  
  "Inti talab għal-istorja vera. Huwa veru-istorja." Tagħha, saret lilu. "U int?"
  
  
  "Ah. Tagħha." Huwa ħa nifs fil-fond. "Ukoll, Komarov, li huwa magħruf għall-me f'ħafna modi, imma mhux daqs kemm kbira tal-fann."
  
  
  "Ukoll," qal timidly.
  
  
  "Huwa l-aktar magħrufa għalija bħala l-prezzolata pistola. Din hija maqsuma kelma latina għall-Tut raġel / Ego l-isem reali huwa Alfreddo Moscato, għalhekk tan-Nemus. Ego intbagħtet permezz Taqbila li jaħdmu hawn fi Spanja, iżda I ma tkunx taf liema tip ta'impjieg. Mosquito tal-Naplitana-oriġini "
  
  
  "Iżda għaliex inti kaċċa għalih?"
  
  
  "Dan huwa
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  Fl-ewwel kien mhux militari affari, iżda issa huwa għandu jiddawwar-paramilitari affari. Komarov swooped fil dwar wieħed mill-irġiel tagħna fl-Rime sitt xhur ilu maqtula u l-ego."
  
  
  "Se Dollaru Op jilħqu lin-nies tiegħek?"
  
  
  "Militari tal-intelliġenza, l -" Professuri qal dryly. "Aħna huma mħassba dwar it-traffikar ta'droga fl-Baħar Mediterran. L-forzi armati huma sħiħ ta'dan. Konna qed jippruvaw jieqfu l-ego-żewġ modi mill-bidu tat-tieni Gwerra Dinjija. U aħna kienu bħalissa fil-pipeline meta Tliet kien maqtula minn Moscato." Professuri l-waqfa qasira deliberatament.
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Nara. Apoloġija."
  
  
  "I kien fi Spanja l-aħħar ġimgħa meta aħna rċeviet notifika li l-Nemus kien hawn. I ppruvaw li jsibuha, iżda naqset. Imbagħad, dan biss filgħaxija, I dam minn twassal u l-tagħha skoprew li inti kienu tkellem lil ħafna li tagħha suppost li tkun Tagħha biss interrogati tagħha wara hi marru lura għall-album u daħal hawn għal tieħu.
  
  
  "Militari intelliġenza?" Sibt użat għaliha. "MI6?"
  
  
  "Fil-fatt, ħames." Huwa tbissem. "Inti ħafna jidhru meta taħseb dwar MI6. Is-sitt huwa, naturalment, spjunaġġ. U l-aqwa ħames huwa kontro. Id-dritt? Issa I mhux ma jolqot inti dwar tiegħek partikolari ID tag, minħabba I taf li inti Yankees huma kklassifikat skrupluż dwar is-sigurtà u l-li. Madankollu, dan ma għandux jikkumplikaw ir-relazzjoni tagħna. I jissuġġerixxu aħna naħdmu flimkien u jippruvaw jiksbu tagħna man Moscato."
  
  
  "Liema huma l-ordnijiet tiegħek fir-rigward tal-Moscato?" I talab tagħha.
  
  
  "Jien aħjar maħfra tiegħek? Ouch. Fil-fatt, Mosquito huwa ħafna tedjanti player. Qaluli li jgħoddu tiegħi egos."
  
  
  "Total tal-ego?"
  
  
  "iva. Neħħi l-ego."
  
  
  "Min taħseb li huwa wara dan?" I talab tagħha.
  
  
  "A mafioso, l-ebda dubju. Huwa għandu jsir ix-xogħol għall-missirijiet tiegħu bosta drabi qabel."
  
  
  "Jiddispjaċini dwar Justin."
  
  
  "Tliet?" Huwa wera me-wiċċ vojt.
  
  
  "Il-bniedem li kien maqtula. Tiegħek..."
  
  
  "Oh, Tliet Delaneys. Iva.Foqra Tliet." Professuri l-ffirmati. "Ukoll, kien jaf dak li kien qed ruħu fis meta ssieħbu, ma huwa?"
  
  
  Ont, tluq fil hu fid-dlam. Tagħha, ħasbu li kien biss bħall-Brits. Iebes-xoffa ta ' fuq u dak kollu.
  
  
  "Dak li għandek tikseb mill-patrun?" Huwa staqsa sardonically.
  
  
  "Patrun?"
  
  
  "Mitlufa mara?" Huwa għamel pawża. "Ħadt l-Nemus tal-post fil-ont ... imħabba?"
  
  
  Ouch. Tiegħi tkopri l-istorja. "Din hija purament chivalrous corkscrew," huwa qal tagħha mal-tbissima.
  
  
  "Inti Yankees verament għandek ftit wisq antikwata matul. Isir ukoll!"
  
  
  Aħna naqas silenzjuża.
  
  
  Wara siegħa, aħna iddeċieda li l-Moscato ma kienx ġejjin lura.
  
  
  Sagħtejn wara, konna tax-xorb fil-lukanda tiegħi tal-kamra. Imbagħad kien "Internazzjonali" u "George". Ont kien għadu suspettużi, iżda iddeċieda li jista'jwassal biex l-informazzjoni.
  
  
  * * *
  
  
  Juana kien seduta fil-bieb tal-kamra tagħha, tagħha xagħar mdendlin'l isfel fuq l-ispallejn tagħha, l-għajnejn tagħha sħiħa ta arkati, u sbieħ tagħha wiċċ kien frowning.
  
  
  "Dak li huwa din il-viżjoni ta'pulchritude?" Professuri l-għajjat, tmewwiġ tiegħu brandi tal-ħġieġ.
  
  
  "Dan huwa Juana," qal. "Bonġu, Juana."
  
  
  "Huwa li tiegħi senora inti kienu me javżak dwar?" staqsa lill-Professuri, jagħmlu jelaboraw l-ġesti. Kien kważi fis-sakra kif kien.
  
  
  - "Le, mhux tal-kors," qal. "Dan huwa l-mara tiegħi!" Professuri l-mdawwar li tħares lejn me. Imbagħad ħares lura u t'attivitajiet Juana.
  
  
  "Ngħidilhom, issa! Inti għandek kbira togħma, raġel! Togħma kbira!"
  
  
  Huwa kien sa u miel. "Grazzi Internazzjonali. Oh, Juana. Jekk jogħġbok ġejjin." Jien skużani jien tard. Hi kienet sodisfatta mill-ħabib antik tal-ont."
  
  
  Professuri l-tbissem. "Iva, fil-fatt, għeżież. Li l-Pat-Professuri tal-isem."
  
  
  "Dan huwa Juana Peabody," qal.
  
  
  Juana kien diġà imqajjem. Hi daħlet fis-kamra, evidenti fi me. "Dak li ġara?"
  
  
  "Jien ser jgħidlek aktar tard, il-mara," qal fakkruha ħej tal-istatus tagħha mal-Professuri. "Biżżejjed biex ngħidu aħna, I dam fis tiegħi qodma ras Pat-Professuri kollha madwar Sitt."
  
  
  "Ħames snin," - Professuri qal.
  
  
  "Ħames u wieħed huma sitta, bħal I qalet." Huwa tbissem tagħha. "Jingħaqdu l-istati uniti, Juana?"
  
  
  "Huwa tard u jien għajjien."
  
  
  "Inti ma tfittex għajjien," - Professuri qal, mixi sa tagħha u tħares lejn Agħlaq reqqa. "Inti tħares ħafna gost." Huwa inklinata isfel, jitneħħew il-geddum tagħha, u taw tagħha malajr kiss fuq il-ħalq. "Do you ara?"
  
  
  Huwa għalaq l-għajnejn tiegħu, stennija għall-splużjoni. Qatt ma ġara. Meta I fetħet l-għajnejn tiegħi mill-ġdid, I raw tagħha smiling fil-Professuri u t-tipjip tas-sigaretti li kellhom jibdel il-żbarkati fil-ħalq tagħha. Spanjol-duħħan żdied madwar l-ego tiddi fuq.
  
  
  Missierha inklinata lura fuq is-sodda, storduti. Dak li ġara li l-Meħlusa Juana?
  
  
  Juana kien issa qed ifittxu fis-għalliema bijografija ' l-għajnejn, il-ġisem tagħha ħielsa u superjuri lejn lilu. "Inti qed Brittaniċi, mhumiex inti?"
  
  
  "L-qadim Bil-Ikbar fil-Professuri!" qal ma tidħaq. Huwa hugged tagħha. "Inti Yankees huma ħolqien super-razza tal-nisa."
  
  
  Hija ma ħawwad off. "5?" qal Juana. "Dak li għandek-medja, ħames?"
  
  
  "Militari tal-intelliġenza, l -" I qal. "Kontro, eh Internazzjonali?"
  
  
  Professuri l-nodded. "Assolutament meraviljuż, il-bniedem. Tagħha, I ngħidu aħna, ma inti żewġ tixtieq li ġejjin fuq tiegħi ħaffer-sit u għandek tixrob?"
  
  
  Juana tbissem jgħajjat. "L-imħabba."
  
  
  Hu sorveljata b'mod dgħajjef. "Id-dritt."
  
  
  "Inti tista'toħroġ wisq, George."
  
  
  "Jien jitkellem," huwa qal, kif sinċerament li jistgħu. Huwa beda lill-dehra David Niven.
  
  
  * * *
  
  
  Kelli nagħti l-ego li Juana. Hija kellha l-ego kif ukoll huwa kellha l-sl.
  
  
  A saint kien ħruq fil-kamra tal-Pat-Professuri tal-villa. Kien jigi fornuta appartament.
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  l-intern hija imżejjen fl-istil tas-soltu għall-kosta spanjola-twapet, il-president, ħoxnin siġġijiet injam, pultruni, tabelli.
  
  
  Hija kienet għadha jilgħab fis-sakra meta aħna daħal fil-kamra. Peress li dan kien l-eqreb, missierha mixi matul il-sodda u sib l-isfel fuq il-tarf, li jitfa tiegħu kap tad-dahar u mis-soltu horribly.
  
  
  Juana ħares lejn me, imbagħad daru u tbissem fil-Professuri. Huwa beda jħares fid-direzzjoni tiegħi, tbissem, u titneħħa Juana fis-armi tiegħu. Dawn bies fit-tul u fil-fond. Huwa jaraw lilhom permezz tal-qasmiet tal-għajnejn tiegħu, u għal darb'oħra staqsiet dak Juan Rivera tal-tikkonsma-artist kien simili.
  
  
  "Que bruto! Mt nuestra casa! Mil rayos te patten!"
  
  
  Tagħha, qajmu l-kap tiegħu. Mara sib fil-bieb, l-armi qasmu, tħares lejn-Professuri u l-Juana. Hija kienet anzjani mara bil-kannella tax-xagħar, kannella skur-għajnejn, u krema-ġilda.
  
  
  Professuri l-jinġibed Juana bogħod minnu u rriżulta li l-mara fil-bieb. "Elena," huwa qal. "Dan huwa George, u dan huwa Juana."
  
  
  "Hmm!" snorted Elena.
  
  
  Juana għadda fil-Professuri, imbagħad lura fuq il-mara. "Min int?" "Dak li huwa?" li hi mitluba ewwel.
  
  
  "Dan huwa tiegħi -" Professuri l-mdawwar me u deher li l-missier, " - mara."
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Kif inti, Elena?"
  
  
  "Elena Morales," hija qalet, u tbissem. Hija kkuntattjat lill-Professuri, jitneħħew il-geddum tagħha, ħarsu lejn lilu, u mixi matul l-sodda li jmiss me bil-up.
  
  
  Juana tal-wiċċ oskurat għall-mument, iżda imbagħad jibdel il-approvat bħala-Professuri mbuttat tagħha u l-led tagħha permezz tal-kmamar permezz tal-bieb Elena kienu daħlu permezz. Mument aktar tard, smajt lilu jinstemgħu nuċċalijiet u l-fliexken. Aktar xorb!
  
  
  Elena tal-libsa naqas mill-ispallejn tagħha. Hija kienet liebes irqiq nightgown taħt tagħha libsa, u hu tista'tara b'mod ċar il-punti prinċipali tagħha sider. Agħlaq kellhom sħiħa jibnu u l dawl forma minn ras il-għekiesi.
  
  
  "Inti verament miżżewġa lill-Professuri?" I talab tagħha.
  
  
  Hi tbissem mischievously. "Għaliex trid tkun taf?"
  
  
  "Għaliex jien kurjuż."
  
  
  "Jien ser iżommok infurmat."
  
  
  "Inti mhux ser jgħidlek lili?"
  
  
  "Ma naħsibx li huwa big-ftehim." Hi laħqet barra u l-maqrusa tiegħi l-imnieħer. "I tissuspetta li inti tkun taf li".
  
  
  Huwa milħuq barra u qabad tagħha mill-ispallejn.
  
  
  "Ħej, il-mara," hija qalet. "Hi sabiħa. Jien naħseb li l-Ingliż jħobb tagħha."
  
  
  "Ġejjin fuq, il-mara," qal tagħha bħala hi inklinata kontra l-me, il-libsa komdu tneħħew.
  
  
  "Ma nistax nifhem liema int qal," hi beda jidħaq.
  
  
  "Dejjem hemm wisq jitkellmu, xorta waħda," qalet soberly. "Ma tistax taħseb hekk, George?" Hija ddeċidiet li kien "Hor-ħej".
  
  
  "Iva, allegatament."
  
  
  Aħna miġbura flimkien bħal konna fil-art tal r-ragħda, u huwa mfakkar li semgħet il-clink tal-fliexken u nuċċalijiet fil-kamra li jmiss. Iżda dan kien kollha. Tkun xi tkun il-Professuri kien it-taħlit għall-us ma jispiċċawx fi kwalunkwe ħġieġ għall-Elena u me. I ma ara tagħha mill-ġdid, Professuri, jew Juana.
  
  
  Elena wkoll ma kienx ikkumenta dwar l-nuqqas ta'l-alkoħol. Hija kienet wisq okkupata li juru kif me ħafna I d qbiżt tagħha fil-ħajja kollu tiegħi ma agħlaq.
  
  
  Hi ħa pjaċir kbir fl-ispalla tiegħi holster, u tiegħi 38-il tiegħu Luger. Hi ppruvat li jneħħu l-ego, u l-kollox ltqajna mħallta. Dan kien l-aħħar ħaġa I kien l-ilbies, u anki aktar minn kienet. B'xi mod, hi ħadet il-off tiegħi holster u niżel fuq l-madum tal-art.
  
  
  Tagħha, ħass-difiża-mingħajr ma tagħha kważi qal "mikxufa".
  
  
  Hi laħqet għall-lampa jaqilbu u mitfi l-brylev.
  
  
  Huwa nnotat li l-istorbju tal-fliexken fil-kamra li jmiss kienet waqfet.
  
  
  Seba
  
  
  Biex jilħaq l-Sol y rakkun break out-Żona Ski, kap madwar Malaga fuq l-istralċ triq l-nofsinhar tal-għoljiet ta'l-Sierra Nevada. L-Sierra Nevada-lukanda fejn aħna kienu reġistrati kien fil-qiegħ tal-Prado Llano, u Juana u l-I kienu tilbes libsa li injorat il-inklinazzjoni ski.
  
  
  Il-white-inklinazzjoni tas-Borreguilas jifred il-ski jimxu dwar fin-nofs bejn Picacho de Veleta u Prado Llano. L-aktar baxxi tal-kejbil tal-karozzi mill-Prado Llano-truf, filwaqt li l-parti ta'fuq tal-kejbil tal-karozzi jibda minn Borregilas. Il-kamra tal-magna huwa fil-qrib.
  
  
  Żewġ parallel barrancas fihom l-aktar baxxi pisti mill-Borregilas l-Prado Llano. Dawn huma separati minn qawwija tal-linji kollha tal-granit u mill-ġdid, fuq li anke wara li l-itqal borra biss irqajja żgħar tal-borra huma viżibbli.
  
  
  Il-karozza tal-kejbil li timxi mill-Prado Llano li Borreguilas huwa sospiż fuq il-prinċipali barranca, fejn il-dawl trails jinsabu. Aktar diffiċli binarji jinsabu lejn il-lvant fil-qrib elementi tal-gwerra.
  
  
  I sib fuq il-gallariji li dam madwar il-lukanda u jaraw il-skiers, iżda hekk iddeċieda li l-I pjuttost ski minn għassa. Iżda biss li jipprovdu kopertura tiegħi, I ħa nofs tużżana ritratti bl-użu Rolleiflex 1, li jiena ressaqt b'xejn li l-MANNARA riffieda-dipartiment għall-kun żgur li l-djar hawn taħt ra me.
  
  
  Kien għeja isuqu, u ftit wara, I marru ġewwa, bdiet tiegħi żraben, u bil-għajjien daqqa, I-bank magħfusa fuq is-sodda. Iżda jien ma setgħux l-irqad. Tagħha, il-ħsieb dwar l-avvenimenti ta'l-aħħar jumejn.
  
  
  Huwa kien jumejn peress li l-nemus maqtula l-Rico Corelli tewmin, it-tieni fil - kmand. Assolutament ma ġara xejn fil-jumejn wara l-laqgħa tiegħi bl-Ingliż-Professuri u l-Elena Morales. Iżda hija ġiet f'kuntatt ma'Mitch Kelly, u l-messaġġi diversi daħal fil mill Ed:
  
  
  ħaġa
  
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  Interpellant: jekk Jogħġbok ma tentattiv biex jikkomunikaw direttament mal-Rico Corelli taħt l-ebda ċirkostanzi. MANNARA tal-ftehim miegħu jibqa l-istess. L-ebda sinjal tal-irdoppjar fuq il-parti ta'l-ego. Stenna sakemm inti tirċievi n-notifika mill permezz Tina Bergson.
  
  
  Il-POŻIZZJONI: Tagħna l-informazzjoni tindika li l-Moscato bħalissa mhux fil-Malaga jew Torremolinos. Ma ripetuta, tippruvax biex jimxi. Jissorvelja mill-qrib l-għajn.
  
  
  - post: L-Sol y rakkun break out-laqgħa għadu taħt l-iżvilupp.
  
  
  Il-POŻIZZJONI: L-informazzjoni mitluba dwar l-Pat-Professuri ma jkunx disponibbli. MI5 ma tiżvela jekk ikun hemm dawn il-persuna. Ovvjament, l-isem huwa psewdonimu; MI6 probabbilment mhux se jiżvelaw li l-ego-identità sakemm l-ego tlesti l-missjoni attwali. Jiddispjaċini, imma m'għandniex konferma, aħna ma jkollu l-iskartar mill-ego jew ego rwoli fil din l-iskema.
  
  
  Il-POŻIZZJONI: Moscato huwa l-aħħar ħadem għall-mafja għal ħafna snin. Huwa wkoll jolqot fil-kbar.
  
  
  Il-POŻIZZJONI: Elena Morales - ftit huwa magħruf dwar tagħha. Agħlaq għandu l-ebda rekord ta'qabel l-involviment fl-spjunaġġ, kontro, jew moħbija xogħol fi Spanja għall-Gvern. Madankollu, hija ma tistax tkun spanjol fil-livelli kollha, iżda il-franċiż jew il-taljan. L-ebda twassal fil-livelli kollha.
  
  
  Il-POŻIZZJONI: Konferma tal-Moscato tal-preżenza fil-Messiku fi żmien il-sniper attakkati inti Ensenada. Barra minn hekk, hemm rekord li huwa għamel vjaġġi lejn l-Ewropa fl-istess ħin kif inti, għalkemm ma permezz Iberia.
  
  
  Kien minn Hawke.
  
  
  Fit-tieni filgħodu, wara l-qtil tal-understudy Rico Corelli, sibt sejħa filwaqt li breakfast ma'Juana.
  
  
  "Kelly," l-vuċi qal. "Tina rċeviet notifika mill-Rumani-Imnieħer. Għandek bżonn biex tmur għall-Sol y rakkun break out-lum."
  
  
  "Dak id-dritt."
  
  
  "Ma tfittex l-ego. Stenna sakemm l-ewwel bil-lejl. Fuq il-lejl, mur l-sikurezza tal-magna tal-kamra u jilħqu l-ego kuntatt hemm. Kuntatt tal-isem huwa William. Huwa se twaqqaf il-laqgħa bejn inti u Rumani Nri f'liema ħin inti għandek twaqqaf il-laqgħa mal-Juana. Iżda l-ewwel żewġ laqgħat int għandek tmur biss."
  
  
  "Ltqajna."
  
  
  "Il-leħen huwa kollha," Kelly qal. "Xorti tajba."
  
  
  "Żomm fuq. Kif tal-Tina?"
  
  
  "Ingħaqad magħna."
  
  
  "Meta eżattament hi ser il-jirrikorru?"
  
  
  "Xejn huwa qal. Hernández ma rilaxxati ee għadha u ma qal meta hu ser rilaxx tagħha."
  
  
  "Xejn dwar l-Professuri?"
  
  
  "Negattivi".
  
  
  "Elena Morales?"
  
  
  "Eżattament l-istess."
  
  
  "Inti guys verament xogħol iebes, ma inti?"
  
  
  "Oh, Nick!"
  
  
  * * *
  
  
  Madwar erba nofs in-nhar wara nofsinhar, l-I rrumblati mis-sodda u mqiegħda fuq tiegħi ski pants, qmis, u sħ.
  
  
  L-skiers kienu għadhom fuq l-għoljiet. Huwa jista ara l-irġiel fl-aħmar ġkieket, il-bniet fl-aħdar ġkieket, u l-figuri tal-żewġ sessi fil-ġkieket mixi fl-isqaqien ta'l-art l-aktar baxx. Wara li tgħaddi l-kamra tal-magna mimmo fuq l-aktar baxx-inklinazzjoni tas-karozza tal-kejbil, I rat il-bidu tat-tieni inklinazzjoni, li tiżdied għal Borregilas fil-kbar U l-naħa l-mod li l-quċċata ta'l-ogħla taqa - Veleta.
  
  
  Il-karozzi tal-kejbil kienu għadhom għaddejjin, ser u'l isfel fl-istess ħin, tgħaddi l-ieħor, jitla mimlija, se tistabbilixxi vojt. Huwa eżamina deliberatament fil-kamra tal-magna.
  
  
  Mill-Rico Corelli. Jekk biss kienet taf liema hu verament qishom. Il-lukanda kien żgħir li inti tista ' tieħu post tiegħek fil-lobbying u jilħqu hu mingħajr l-mazz cape u daggers li Ed u l-parti l-imħabba tant.
  
  
  Xorta. Persuna waħda diġà ġie maqtula. Rico Corelli kien kbir-bniedem dwar il-missjoni perikolużi. Is-sigurtà kienet importanti.
  
  
  Huwa eliminat fuq Juana tal-bieb.
  
  
  "Iva?"
  
  
  "Ejja mmorru'l isfel, Juana."
  
  
  Aħna ħareġ flimkien bħala raġel u mara - I tipprova li tkun koppja miżżewġa li l-nirien tal-sess u l-imħabba ilhom mitfi. Bachelor-raġel u l-verġni-mara.
  
  
  * * *
  
  
  Il-arja kien kiesaħ iżda tqarqaċ. Il-borra irriżultaw li tkun perfetta kbir għall-aqwa biss saff dawl tat-trab fil-postijiet dritt. L-ebda maltempata kien previst. Iżda ħassejt li jista'jkun hemm borra dak il-lejl.
  
  
  Aħna tilgħab logħba dan għall-Dollaru madwar l-aħħar t-tabelli fil-Prado u tassorbixxi sħun ċikkulata bil-cognac. Grupp ta'erba'niżlet l-għoljiet, pparkjati tagħhom l-pajjiż u l-bsaten kontra l-naħa tal-bajd, u mfittxija għal-president u l-presidenti.
  
  
  Dawn tkellem bil-ġermaniż. Naf ftit ġermaniż, sabiex I offruti lilhom nofs tal-tagħna president. Dawn għadda fil-Juana u malajr qablu. Il-parti li kien jikkonsisti f'erba in-nies. Wieħed kien tiegħu wara erbgħin u kien ovvjament il-mexxej tal-grupp; l-tlieta l-oħra kienu probabbilment tagħhom twenties tard. Il-leader tkellem bil-ġermaniż, iżda Delle kien fil-fatt Svizzera. L-tlieta l-oħra kienu mħallta-Daniż u l-żewġ Ġermaniżi.
  
  
  Dawn ma setgħux jieħdu l-għajnejn off Juana, jew anke wara Muchacho miġjuba minnhom erba-fwar tal-mejda tal-ċikkulata.
  
  
  "Herr Bruno Hauptli," l-kbar bniedem qal, u jilħaq lil ħawwad-naħa tiegħi.
  
  
  "George Peabody. Madwar L-Istati Membri."
  
  
  "Ah, iva! Ċert. Hi jaf xi ħaġa tal-Amerikani l-aċċent tiegħek bil-ġermaniż."
  
  
  "Jiddispjaċini," I chuckled. "Dan huwa Juana, mara tiegħi."
  
  
  "Din il-wiċċ!" Bruno Hauptli exclaimed, tidwir li sħabu u jispjega fil-ġermaniż li kienet miżżewwġa lili.
  
  
  "Iva, iva," l-żewġ Ġermaniżi qalu, tħares lejn Juana. L-Daniża mgħaddas fis-ċikkulata.
  
  
  "Inti guys ser iski għada?" Herr Hauptli mitluba.
  
  
  Juana nodded. "Għandna l-intenzjoni li."
  
  
  "Ah! Jien mhux se jkun fuq l-għoljiet ta'għada, iżda forsi l-jum li jmiss jew dalwaqt
  
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  Herr Hauptli slapped tiegħu fil-koxxa excitedly."Għaliex ma nagħmlu duet - trio, li jfisser I," huwa qal, ftakar me.
  
  
  Juana glared fil lilu. "Nixtieq li!"
  
  
  "Herr Peabody?"
  
  
  "Ah, imħabba dan, imħabba dan!"
  
  
  Kulħadd kien id-daħk minħabba li kien ovvju li l-I ma kienx se bħal dan.
  
  
  Il-konverżazzjoni kontinwa. Hauptli f'daqqa waħda qabad Juana driegħ, jinġibed tagħha barra mill-president, u l-tbaxxa tagħha fuq l-pajjiż u l-poli. Dawn kienu fil-fond fil xi diskussjonijiet tekniċi dwar il-lock huwa kien fuq l-pajjiż. Juana seethed u hissed.
  
  
  "Herr Hauptli," wieħed mill-irġiel żgħażagħ qal li tagħha fil-ġermaniż. "Huwa l-negozjant, id-dritt?"
  
  
  Il-ġermaniż li jmiss lili kien classically blu bil-għajn u l-mara. "Iva! Herr Hauptli huwa wieħed mill-aktar suċċess negozjanti fl-suq ġermaniż," huwa qal. "Nen għandha ħafna ta'responsabbiltà."
  
  
  "Huwa hu dwar il-vaganza?" I talab tagħha.
  
  
  "Laqgħa kbira ser tkun saret F'pariġi fil-ġimgħa. Issa Herr Hauptli huwa illaxkar, li jgawdu l-xemx, il-borra u..."
  
  
  Pawża.
  
  
  Il-Ġermaniżi l-qima, u l-ma-pjuttost-melankoniku-Daniża slapped il-mejda.
  
  
  "L-bniet!"
  
  
  Daħk.
  
  
  Hija fakkret me ta'wieħed minn dawk qodma ġermaniż opera kummidjanti I d dehru fil-tard bil-lejl-prestazzjoni tal - films antiki mill-1930. Xi ħaġa dwar dan ma jidhirx pjuttost dritt għall-me. Iżda jien ma setgħux figura dan jitwettaq.
  
  
  * * *
  
  
  Il-restorant kien stabbilit bħal tipiku refectory fl-iski, waħda fit-tabella fl-ċentru tal-kamra fil-istil ta ' passaġġ u l-tabelli żgħar tul il-ħitan tal-kamra.
  
  
  Il-grupp tagħna - Juana u l-mara tiegħu, flimkien mal-Herr Hauptli u l-ħbieb tiegħu kienu l-beraħ fl-ċentru tal-laqgħa. Herr Hauptli kompla din il-fuq bla heda l-Teutonic chatter li kważi fl-istess ħin storduti u storduti kulħadd. Anke dawk li ma jifhmu l-ġermaniż jew l-ingliż deher kompletament mesmerized mill-ego-kariżma.
  
  
  Huwa ħa l-ħin tiegħu matul il-perijodu fit-ikla u bir-reqqa mistħarrġa l-bqija tal-lukanda lill-qarrejja.
  
  
  Hija riedet Ruman-Imnieħer, jippruvaw ara l-proprjetà Rico Corelli fil-baħar tal-uċuħ madwar me. Hemm ma jidhirx li hemm xi opportunitajiet.
  
  
  Kien ħdax-il-tletin qabel l-ħin tagħha kienet anke magħrufa. L-brandi waslu u hija sib stabbiliti, jixorbu tagħha ego. Meta Herr Hauptli waqfa qasira għall-qbid nifs tiegħu, missierha mdawwar Juana u qal: "jien jmorru biex nikseb xi arja friska qabel tmur fis-sodda. Inti ġejjin, qalb?"
  
  
  Hija tatni kalm tbissima. - "Le, qalb. Jagħmel apoloġija. Huwa wisq kiesaħ. Ma jkun tard."
  
  
  Huwa tbissem u l-lest tiegħu brandi.
  
  
  "Herr Hauptli, kien kura reali. Ara inti għada jew f'xi - verament?"
  
  
  "Iva," qal Herr Hauptli, il-wiċċ tiegħu mlaħalħa bl-inbid, brandi, u l-eċitament tal-ikel. "Auf weidersehen".
  
  
  Huwa imbuttat lura l-president tiegħu, miel l-żewġ Ġermaniżi u l-Daniża, u mixi permezz ta'l-iffullar ristorant.
  
  
  Kien kiesaħ ħafna barra. L-arja ma frisk. Huwa mwaħħla tiegħu ras u mbagħad mar lura soprano tagħna tal-kamra u l-mixtrija ruħu xi widnejn u l-ħażna. I'wkoll tpoġġi fuq tiegħi windbreaker, l-iċċekkjar il-piżijiet fil-ispalla holster, u l-iżgurar tas-sikkina kien magħfusa tiegħi għaksa.
  
  
  Huwa laħaq il-quċċata ta'l-istralċ-triq mingħajr l-inċident. Bogħod mill-protezzjoni ta'l-bini, l-I ħass kesħin mill-nemes ħass magħhom meta wasalt fil-Sierra Nevada. L-riħ maqtugħa permezz ħwejjeġ tiegħi sa ħassejtni-half-mikxufa.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda paċi fil-kamra tal-magna. Ma kien hemm l-ebda ħjiel dwar l-mountainside jew. Huwa beda jħares fuq l-ispalla tiegħu. Il-isfar raġġi tax-xemx madwar l-kmamar ta'lukanda u madwar il-twieqi li jiffaċċjaw l-Prado magħmula tad-deheb l-mudelli fuq l-abjad tal-borra.
  
  
  Il-bini fejn il-chairlift-karozza kienet tinsab kien mdawra minn borra. L-entratura prinċipali għall-wied jista'jitqies. Il-magna-bieb tal-kamra ingħalaq, iżda mhux maqful. Huwa mdawwar il-manku u imbuttat huwa miftuħ. L-intern tal-bini kien skur ħafna, għalkemm il-riflessjoni ta ' l-istilel il-borra ippreżentat xi ftit tal-paċi. Kien aqwa kif qawwi l-sema kienet, anke fl-imwiet tal-lejl.
  
  
  Huwa jista ara tagħha wara l-rota sa l-U-turn, fejn l-karozzi bil-kejbil jdur f'ċirku fil-direzzjoni opposta. Ma kien hemm l-kejbil tal-karozzi fl-nofs tal-ċirku tal-żaqq, li saret il nemes sakemm il-karozza bdiet fil-għodu.
  
  
  Tagħha kienet waslet biex jimxu'l quddiem meta hija rat xi ħadd jgħaddi mill-mimmo-karozza tal-kejbil. Kull min kien li daħlu għandu ġew ġewwa l-bini jew daħlu permezz ta'xi oħra daħla. Ħsibt li għandhom ġew stennija għall-me. Imbagħad, naturalment, se jkun l-kuntatt.
  
  
  William.
  
  
  Huwa qabad biċċa tiegħu, miġbud 'il barra ego, u tensed, nimxu'l quddiem, il-ftuħ tiegħu ħalq li jlissen kelma" William."
  
  
  Jien qatt ma qal tagħha li.
  
  
  Xi ħadd ieħor ma!
  
  
  "William!"
  
  
  Il-ħoss deher li ġejjin minn wara l-karozza tal-kejbil. Tagħha qabad il-biċċa u magħmula ego silwett hemm. Jekk hu sejjaħ William, ma kienx William. U peress li hija kienet mistennija li jiġi msejjaħ mill William, tagħha, kont naf li din il-persuna se tkun xi ħadd ieħor li se tipprova ssib William qabel me, xi ħadd mhux fuq in-naħa tiegħi.
  
  
  "Iva?" "Dak li huwa?" staqsa-vuċi fuq l-naħa l-oħra ta'l-kbira tal-magna tal-kamra.
  
  
  Minnufih, vuċi qawwija waqqaf lill.
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  l-echo tal-tir minn azzarin-rapport li influwenzat lura u l-quddiem f'din il-kamra żgħira bħall-tħoss ta'mijiet ta'krietel. Flash ta'oranġjo fjamma deher u mill-ewwel sparixxew. Smajt tagħha mara tiegħi tax-xellug.
  
  
  Hi immedjatament crouched isfel u tir fil-figura wara l-karozza tal-kejbil.
  
  
  Xi ħadd kien ġurament bl-ispanjol. Tiegħi tax-xellug, I jinstemgħu l-ħoss tal-ġisem li jaqgħu u groan. Tagħha, tir mill-ġdid, li qed jippruvaw biex tara l-bniedem għall-karozza tal-kejbil. I ma setax jagħmel parti waħda ta'l-ego.
  
  
  Il-bieb miftuħ mill-ġdid, u l-figura tagħha kienet żvelat; huwa għamel ħarba tiegħu. Hi sparati darba aktar lejn l-ħoss tal-jum, imbagħad dam permezz tal-dlam lejn il-post.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda waħda hemm.
  
  
  Ma kien hemm l-bieb li kienet it-tieni daħla tal-kamra tal-magna. I miftuħa u ħares. Ma kien hemm l-ebda wieħed fil-vista. Huwa malajr marru barra u sorveljata u ' l isfel il-kirurġija tal-niżla. Us Dollaru. Ħadd.
  
  
  Lura fl-bini, l-tagħha jinstemgħu xi ħadd gasping u tħarħir, tagħha sabet li l-tifel u Stahl tinkina fuqu fuq il-konkrit tal-art. Ego ma setgħux ara tagħha fil-livelli kollha.
  
  
  "William?" I talab tagħha.
  
  
  "Iva." Huwa shuddered.
  
  
  "Fejn jistgħu I jissodisfaw il-persuna wasalt biex tara?"
  
  
  "Il-quċċata tal-Veleta huwa Picacho de Veleta. Tnax-il nofs in-nhar. L-għada bil-lejl."
  
  
  "Persuna" I whispered. Tagħha, tbaxxa. Tagħha ego jinstemgħu diffikultà, mħarbta-teħid tan-nifs. Imbagħad, qabel ma tista'tgħid xi ħaġa oħra, hi jinstemgħu familjari gurgling rasp li tinstema ħafna bħal din, iżda ma kienx verament din il-fil-livelli kollha.
  
  
  Xi ħaġa oħra.
  
  
  Il-ħajja tħalli l-ġisem.
  
  
  William kien mejjet.
  
  
  Huwa malajr ltqajna u tax-xellug permezz tal-kmamar tal-magna, is-sewqan madwar il-ġebel kbir fit-tul u l-lest figura, sakemm laħqu l-Prado Llano u dam sa l-lukanda.
  
  
  Madankollu, huwa eżamina lura darba biss u raw li l-kamra tal-magna kienet mixgħula bi saint, u skur-figuri kienu wandering madwar ġewwa.
  
  
  L-shots kienu qawwija biżżejjed biex twissija l kollu Sol-i-Qatt-forza tal-pulizija. L-Gwardja Ċivili kien hemm.
  
  
  Ixxukkjat mill tagħha, I telgħu l-taraġ u l-mixi permezz tal-lobby, tidwir-xellug għal-bar, jippruvaw jaqbdu n-nifs tiegħi bil-qawwi sip tal-cognac.
  
  
  Li għen.
  
  
  Diversi.
  
  
  Iżda mhux verament.
  
  
  8
  
  
  L-siekta eċċitament li kienu laħqu l-quċċata immedjatament wara l-isparar ta'William u l-sussegwenti qtil investigazzjoni kienet kompletament għaddew fi żmien nofs siegħa. L-Gwardja Ċivili stazzjonati fuq il-iski ħadu kura tal-katavri u beda l-twil, il-proċess tedjanti ta'interrogazzjoni-viżitaturi u l-impjegati tas-servizz fil-lokalità.
  
  
  Huwa ma għira tagħha l-ħidma tal-pulizija. Kien grueling, thankless, u speċjalment skomda ix-xogħol fil dawn l-għoli f'dan iż-żmien tas-sena. Dawn kienu nies tajba.
  
  
  I kien xortik tajba. Xejn miġjuba ih lili.
  
  
  I bħall-cognac ftit. I tinżamm l-għajnejn tiegħi dwar il-lobby tal-lukanda, kulħadd jaraw li ġejjin u'l barra. Hi xtaq xi ħadd li ħares bħall-bniedem hi d misjuba fil-forma fil-villa F'torremolinos, il-bniedem I d ġejjin biex jemmnu kien tan-Nemus.
  
  
  Fl-aħħar nett, huwa ltqajna, mixi fis-sala, u ħares lejn l-Prado Llano. Deher li kien hemm l-ebda wieħed barra l-pajjiż issa.
  
  
  I qasmu l-lobbying u marru l-taraġ għall-tieni sular, fejn kamra tagħna kienet tinsab. Kif tpoġġi l ewlenin fil-bieb, smajt tagħha id-daħk fil-kamra li jmiss. Juana tal-tidħaq.
  
  
  Smiling, Brylev imbuttat tiftaħ il-bieb u l-daru fuq. Għalhekk, hi tissieħeb Herr Hauptli fil-kamra tagħha. Mill-inqas huwa deher umoristiċi, anke fil tiegħu boorish Teutonic-mod. L-unika-ċintura kien li tali extrovert persuna kellhom diversi moħbija tikmix.
  
  
  Huwa mixi sa tagħha u tpoġġi-widnejn tiegħu tagħha.
  
  
  Giggle. Il-gost mxerrda mill agħlaq bħall-bżieżaq ta ' madwar champagne tal-ħġieġ. Herr Hauptli għandha tkun f'qagħda aħjar fil-kamra tal-ikel minn fit-tfassil tal-kamra, hija riflessjoni idly. Hija ma fiduċja fil-matematika.
  
  
  "Jekk jogħġbok," Juana qal. "U tpoġġi xi tas-silġ fil hemm, jekk jogħġbok, Pat?"
  
  
  Barra!
  
  
  Hi tlaqt mill-jum, frowning.
  
  
  Barra Professuri?
  
  
  Imbagħad tagħha ego jistgħu jisimgħu vuċi tagħha, fgat iżda visibbli - l-visibbli British l-aċċent, siekta tad-divertiment, u siekta eċċitament.
  
  
  "Fil-Fatt, L-Għasel. Wieħed tal-ħġieġ tal-whisky, id-dritt!"
  
  
  L-aħħar darba li rajna-Professuri kien fil-Malaga. L-għada, wara l-qtil tal-Rico Corelli tal-doppja, huwa u Elena ssieħbu Juana u me għal vjaġġ xiri u l-ikla. Aħna marru għall-pranzu magħhom il-lejl ta'qabel aħna tax-xellug għall-Sol-i-Niev. Iżda aħna ma tgħid xi ħadd madwar minnhom fejn konna se, minħabba li ma kinitx taf sa kmieni fil-għodu. Kif jaħdem-Professuri taf fejn ninsabu?" U għaliex ma hu ssegwi l-us? Ma hu tiskopri li l-Nemus kien ukoll wara l-us? Pjuttost possibilment. Komarov kien hawn - I suspettati li maqtula William. Mill-inqas, din kienet l-aktar ovvju il-possibbiltà.
  
  
  Imma għaliex ma kienx-Professuri hemm biex twaqqaf il-Nemus jekk dan hu segwit? U għaliex...?
  
  
  L-ħsieb tal-Nemus titwaqqaf me. Moħħha malajr ffukati mill-ġdid u shuffled il-karti tal-fl kompletament ġdida l-idejn. Imbagħad I induna li kien possibbli li l-Pat-Professuri jistgħu ma jkunux l-innoċenti British MI5 uffiċjal huwa sostna li jkun.
  
  
  Għalhekk:
  
  
  - Ħut jingħaqad me fil-villa fejn il-Nemus kien jistaħbew fil-Torremolinos.
  
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  li għenu em iservu ego il-lejl ta'qabel.
  
  
  I sabet-bniedem fil-kamra tas-sodda u ppruvaw aqbad lilu, iżda I ġie interrott. Il-bniedem dam bogħod. Raġel ieħor, li identifikati lilu nnifsu bħala Pat-Professuri, daħlu fil-kamra tas-sodda, titlob li jkun sigriet British aġent, imbagħad tan-nemus.
  
  
  Ejja ngħidu Professuri ma kienx aġent fil-livelli kollha. Ejja nassumu li l-persuna inkwistjoni kien biss John Jħarisx. Ejja ngħidu Komarov tirreklama John Jħarisx u mbagħad hemm tinterrompi me ħalli l-falza tan-Nemus jisparixxu. U mbagħad ejja ngħidu li l-uem irnexxielha tikkonvinċi lill-me li l-Nemus kienet marret.
  
  
  Huwa kien tan-Nemus lura allura! Barra Professuri! U huwa biss segwit me Sol-i-Niev, segwit me biex il-kamra tal-magna, maqtula William, probabbilment jekk wieħed jassumi li l-William kien me, u dam bogħod. Issa kien fl-relazzjoni mal-Juana, bit-tama li l-egos jwasslu għall-proprjetà Rico Corelli!
  
  
  Huwa faqqgħet fl-għaraq kiesaħ.
  
  
  Huwa hurriedly wieġeb l-telefon. Wieħed f'kull kamra ta'l-o. Tagħha qabad l-telefon, u l-president jitwieġbu immedjatament - jkunx hekk wouldnt jagħmlu ħafna telefonati fl-imwiet tal-lejl.
  
  
  "Is-sinjura Peabody, jekk jogħġbok."
  
  
  Mument aktar tard, it-telefon għ fil-kamra li jmiss.
  
  
  "Bonġu?" Kien Juana.
  
  
  "L-ebda kliem kienu mitkellma-istati uniti. Dan huwa Nick. I tista ' tisma tagħha hemm, Professuri. Timmaġina li din hija l-numru ħażin."
  
  
  "Jien verament skużani. Tagħha, nemmen li inti għandek..."
  
  
  "Żomm il-ego tiegħek hemm. Jien ser jilħqu Corelli f'nofsillejl għada bil-lejl. Велета. Il-kuntatt huwa mejjet. Żomm-Professuri hemm il-lejl, jekk tista'. Hu jista'jkun il-persuna li maqtula l-Corelli lookalike."
  
  
  "Inti qed sistema me, jekk jogħġbok, u jiena ma għandekx tpoġġi magħha."
  
  
  "Ma tgħid em xejn. Żomm ego tiegħek fil-mess. Jekk inti tifhem dan kollu u jista'jkun konformi, ngħidu hekk:"jien ma jfissirx li jkun rude, imma ma nistax jgħinek. Imbagħad tistrieħ l-telefon."
  
  
  "Jien ma jfissirx li jkun rude, imma ma nistax jgħinek."
  
  
  I-il-dijanjosi tagħha. Hi tista ' tisma-Professuri l-vuċi tal-madwar l-tarf l-ieħor tal-kamra.
  
  
  "Li kienet li, Juana?"
  
  
  "Numru żbaljat. Xi fis-sakra-Ingliż."
  
  
  Professuri beda jidħaq. "Inti żgur li hu mhux Amerikani?"
  
  
  "Kien l-istess l-aċċent kif inti," Juana irrispondiet.
  
  
  Tfajla tajba! Kien kessaħ bħala trab.
  
  
  Huwa kkontrollat tiegħu stiletto, l-luger, u biddel fis-ankra mudell kuntrast sħ u ġakketta. I kien għaddej l-istrixxa mill-ġdid. - Lukanda tagħha biex jaħsbu dwar. U huwa ma jixtiequ li jibqgħu f'din il-kamra kemm għall-truf tal-lejl. Forsi I jistgħu jħallsu l-bartender let me tmur għall-lobby li jmiss mal-bar.
  
  
  L-saint huwa mdawwar barra u il-papà tax-xellug.
  
  
  L-open kienet eżattament kif ego tiegħu ħalliet. I stenna madwar. Ma naħsibx li kulħadd kien rieqda għadhom.
  
  
  Siġġu daq dan. "Fejn huwa kulħadd?"
  
  
  "Album," Klera qal, sorpriż. "Fil-kantina."
  
  
  "Jien ma tisma kwalunkwe l-istorbju."
  
  
  "Huwa soundproof, is-Settur."
  
  
  Huwa shrugged u marru r-taraġ li hu maħsub wassal biex il-livell l-aktar baxx tal-lukanda, fejn il-provvista tal-kmamar kienu jinsabu.
  
  
  Tliet bibien mmexxija mill-ħatt l-art hawn taħt, u wieħed qal: DISCOTHÈQUE.
  
  
  Huwa marru għall-bar fuq il-lemin u ordnat x-xorb. L-bartender, imħejjija bħal żeen tal-amengo fit-barbetti teħel mal-kranju tiegħu, mill-ħejja x-xorb.
  
  
  Issa I ħalli l-għajnejn tiegħi bil bir-reqqa matul l-album verżjoni. Huwa ma kinux innotati il-post: jista ġew-post fejn il-Nemus kien ħabi wara l-qtil, jekk fil-fatt il-Nemus ma kienx Pat-Professuri.
  
  
  Iżda jien ma ara tagħha, il-persuna I-ewwel raw fil-kmamar tal-villa F'torremolinos.
  
  
  Kien wasal biex joqogħdu bilqegħda meta raw l-familjarità.
  
  
  Hija kienet seduta fil-kantuniera, kollha waħdu, taħt imdendla-taqsima ta'dak li dehru bħal kbar, ċatti-blat. F'waħda minn dawn il-mumenti sabiħ, Sergei mtaqqba tagħha apertament fil-wiċċ, u hi blinked u tbegħditx.
  
  
  Kien ovvjament Elena Morales.
  
  
  X'kien ir-rwol tiegħu f'dan il-charade? Ma hi taf għaliex Barra Professuri kienet waslet għall-Sol y rakkun break out? Kien hi parti minnha? Jew ma hi biss innoċenti-qrib, il-parti tal-vetrina-Professuri kienu stabbiliti biex jipproteġu l-parti tiegħu stess?
  
  
  Jew kien hu żbaljati dwar l-Professuri?
  
  
  Huwa mixi sa tagħha, f'daqqa waħda li jidhru fid-dlam ta'hawn fuq tagħha u smiling b'mod wiesa'.
  
  
  "Bonġu, Elena."
  
  
  "George! X'inhu pjaċevoli sorpriża!"
  
  
  "Meta ġejt?"
  
  
  "Oh Internazzjonali, u hu ltqajna hawn madwar ħdax. Aħna iż-żewġ doċċa, mibdula, u marru sess biex il-kamra tal-pranzu, iżda tal-kors li kien iż-żmien li jieklu. U aħna raw il-mara tiegħek. Hija qalet li kielu marret." L-għajnejn tagħha a. "Fuq in-negozji."
  
  
  "Iżda issa inti biss!"
  
  
  "Ukoll, aħna ġew stabbiliti hawn, it-tliet tal-istati uniti. Ma kien hemm l-ieħor ivan-persuna hawn. L-ġermaniż. Barra kellhom imorru soprano biex issolvi xi ħaġa bil-bagalji tiegħu. Huwa lura madwar nofs siegħa wara. għal-leave. Imbagħad aħna danced u ... "
  
  
  "Kemm idum ma l-ġermaniż jibqgħu?"
  
  
  Elena tbissem. "Dan huwa dak li inti sejħa il-eżami, George?"
  
  
  Ont kien id-daħk. "Mhux tal-kors. Dak li ġara wara Pat waslet lura permezz tal-bagalja?"
  
  
  "Il-ġermaniż il-xellug, kif għidt, u mbagħad madwar tnax-il-tletin Internazzjonali qal li se jieħdu Juana tagħha tal-kamra. Juana kien għajjien. Huwa qal me tistenna hawn." Hi frowned ikteb. "Jien xorta hawn."
  
  
  Tagħha ordnat xorb.
  
  
  "Dak li jiġri jekk Pat ma sejħa inti?" Hija kienet talbet, g
  
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  ftakar dak li kelli struzzjonijiet Juana.
  
  
  Hi tbissem. "I tmur torqod waħdu."
  
  
  "Forsi nadif."
  
  
  L-għajnejn tagħha ffukat fuq wiċċ tiegħi. "Inti javżak me xi ħaġa?"
  
  
  "Forsi."
  
  
  "Sewwa," hija qalet, tidwir lili u t-tqegħid tagħha fuq naħa tiegħi tal-ġenbejn. "Votazzjoni dak I ser jgħidlek. Għaliex ma tieħu l-flixkun u jmorru għall-kamra tiegħi? Aħna ser stenna sakemm Internazzjonali iġib lura hemm."
  
  
  I ħa tagħha flixkun tal-cognac u aħna marru l-taraġ flimkien. Elena kien daqsxejn ta huddleston, iżda hi miżmuma l-liquor ukoll.
  
  
  L-ih-kamra kien fit-tielet sular. Elena ħa barra ewlenin tal-borża tagħha u mogħtija lill me. Huwa jinfetaħ il-bieb u ħalli tagħha. Hija assorbita l saint, u huwa għalaq il-bieb warajna.
  
  
  Hija ħadet l-ftit tazzi tal-karta, fetaħ il-flixkun, jitferra cognac, u beda x-xorb, seduta fuq il-tarf tal-qiegħ.
  
  
  "Il-mara tiegħek huwa ħafna pjuttost," qalet Elena.
  
  
  Huwa nodded tagħha.
  
  
  "Għandek problemi tal-familja?"
  
  
  "Mhux aktar minn ħaddieħor."
  
  
  "Iżda jidher li tiegħek Jean tipi l-oħra l-irġiel."
  
  
  "Kif Barra?"
  
  
  "Iva."
  
  
  "Huwa l-Pat-raġel tiegħek?" I talab tagħha.
  
  
  Hi ħadlu-kap tagħha. "Aħna qed faking." Hija tbissem.
  
  
  "Kemm għandek magħrufa ego?"
  
  
  "Ah. Forsi xahar."
  
  
  "Fejn ma inti tissodisfa ego?"
  
  
  Hija qajmet eyebrow. "Fl-Malaga."
  
  
  "Dak li ma Pat ma għall-għajxien?"
  
  
  Hija kienet id-daħk. "Huwa l-teħid imħabba."
  
  
  "l-ebda. I-medja, x'inhu l-ego ħaġa?"
  
  
  "Jien ma tindaħal fl-irġiel tan-negozju."
  
  
  Huwa nodded tagħha. Ċert. Hi ma tkunx. Hija kienet l-ispanjol. L-Ispanjol ma jkunx involut fl-raġel tagħha "l-oħra" - ħajja qatt qabel.
  
  
  "U int," qalet mal-tbissima. "X'għandek tagħmel?"
  
  
  "Jien fotografu," qal li qed jippruvaw biex tiftakar dak li kien fuq tiegħi tkopri wara l-mument tal-kompleta amnesija. "I ibigħu fuq l-internet."
  
  
  Elena ħares lejn me bir-reqqa. "Taf, jien qatt ma stajt tidher li inti bil-kamera."
  
  
  "Aħna qed dwar il-vaganza," qal lamely.
  
  
  "Ukoll, huwa fil-fatt għall-British, wisq," hi murmured ewwel.
  
  
  "Barra qatt ma xogħlijiet jew?"
  
  
  Hi ħadlu-kap tagħha. "Żied jgħid li huwa rappreżentattiv tal-kumpanija tar-renju UNIT. Rappreżentant tal-bejgħ".
  
  
  Dan kien l-ġodda. Dan kien ovvjament-Professuri tal-leġġenda. I iddeċieda li jitgħallmu aktar dwar l-nen.
  
  
  "Dak li ma hu jbiegħu?"
  
  
  "Jiena tassew ma nafx. Jien ma jistaqsi lilu."
  
  
  "Ma huwa qatt jikkorrispondu mar-renju UNIT?"
  
  
  "Jien ma naħsibx. Stajt qatt hu jiktbu ittri. Iżda huwa jagħmel ħafna telefonati."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Jiena naħseb li huwa għandu segretarju. Huwa dejjem taħdidiet tagħha."
  
  
  "Nista'nara d." Brow tagħha furrowed. "Fejn huwa hi?"
  
  
  "Jien ma tkun taf. Hu fuq l-telefon, u jiena ma verament jafu fejn hu li ssejjaħ għaliex jien mhux fil-kamra meta jibda. Jew meta hija titlob l-uem, din għandha tingħata lill-uem bit-telefon, u li tistenna għal tagħha għal leave tal-kamra."
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Inti spanjol-bniet huma meraviljuża," qal. "Amerikana-mara kienet is-smigħ sigriet fil-bieb. Jew jisimgħu l-ego." "Iżda biex jiġi evitat is-smigħ sigriet, għandek bżonn speċjali id-dixxiplina."
  
  
  Hi nodded. Imbagħad hija tbissem. "Wisq għalija."
  
  
  "Qed nisma'?"
  
  
  "Jien."
  
  
  Tagħha, chuckled. "Tajba tifla."
  
  
  "Madankollu, qatt ma taħdidiet dwar dak li l-mail tan-negozju huwa. Hu dejjem nitkellmu dwar in-nies. In-nies ma nistax nifhmu. Huwa jitlob ih " l-waħda, jew nnifsu, jew raġel jew mara ."
  
  
  Għall-aġent, hija ma tistax tagħmel ħafna sens, bħal tajba chatter.
  
  
  "Qatt tkellem li l-ego segretarju?"
  
  
  "iva. I taw tagħha ftit l-aċċent tagħmel tagħha taħseb I kien stupid." Hi tbissem me ma f'daqqa pixies bħall-flash ta'humour.
  
  
  Huwa mbuttat tagħha l-koxox. "Int ma stupid fil-livelli kollha, Elena."
  
  
  "Iżda hi temmen li jien stupid."
  
  
  "MIN?"
  
  
  "Chris. Il-mara Barra qed jitkellem."
  
  
  "Do you know-oħra tagħha l-isem?"
  
  
  Elena ħadlu-kap tagħha.
  
  
  "Ma hu kellem lit-tagħha sakemm inti ego jaf?" I talab tagħha, għalkemm ma kontx naf fejn konna se, biss kontinwu fuq il-passaġġ tas-soltu tal-ġbir tal-informazzjoni.
  
  
  "Ah, iva. Kien dejjem il-kuntatt mal-tagħha. Hu sejjaħ distanza twila numri biex isolvi xi wħud mill-negozju tiegħu ta'l-affarijiet."
  
  
  "Fl-Ingilterra?"
  
  
  "Le, mhux dejjem. Xi kultant fi Franza."
  
  
  "Inti żgur li kien Franza?"
  
  
  Hi frowned. "Naħseb li l-bqija. Jien ma dejjem jisimgħu tagħha sabiex bir-reqqa, George. I mhux dejjem ikollhom l-opportunità dritt. Għaliex inti hekk interessati?"
  
  
  "I bħall-Ingliż." Huwa tbissem tagħha. "Jien biss mintix dak il-pajjiż l-negozju huwa fil, huwa fl-udjenza."
  
  
  "I bħall-Ingliż wisq."
  
  
  "Do you know-lejl Barra u l-I lura d-dar biex il-villa mal-Juana?"
  
  
  "Iva."
  
  
  "Fejn kien hu dik il-ġurnata?"
  
  
  "Kien fid-dar il-ġurnata kollha. Jien ħsieb."
  
  
  Għalhekk huwa ma jisparaw Corelli - kien tan-Nemus jew xi grupp magħruf. Pat ma kienx tan-Nemus - ebda ċans.
  
  
  "U huwa tkellem li Chris dik il-ġurnata?"
  
  
  "Chris?"
  
  
  "Tifla. Segretarju".
  
  
  "Ah. L-ebda. Ma naħsibx hekk. Baqa ' fil-villa. Morna biex il-bajja."
  
  
  "Il-bajja? Fix-xitwa?"
  
  
  "Aħna kienu bilqiegħda fuq il-ramel fix-xemx." Hi giggled. "Kien gost."
  
  
  "Kif dwar il-jum li jmiss? Sejħiet għall-Ingilterra?"
  
  
  "l-ebda. Xejn dik il-ġurnata."
  
  
  "Għada?"
  
  
  "Ukoll, naħseb li hija ssejjaħ dan filgħodu. Taf, huwa kmieni llum."
  
  
  "Chris ħabiba?"
  
  
  "St Hi sbieħ tifla. Effikaċi ħafna. Għandi l-istampa tal-tagħha fil-kap tiegħi l-kariga. Għandek tkun taf liema? Seduta fuq skrivanija f'din il-kariga. Ħafna formali."
  
  
  Huwa nodded tagħha.
  
  
  "I ara tagħha fuq it-telefon. Tagħha, nista'nara tagħha tkellem lit-Ingliż. Hi jaħseb jien ħażin, u hi, ħej, ma bħal me." Elena wera snien tagħha.
  
  
  "Ma hi taf dwar inti u l-Ingliż?"
  
  
  "Oh, tal-kors. Kristina u l-I..."
  
  
  dan laħaq
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  huwa qabad ee tal-driegħ. Hi kważi mxerrda tagħha x-xorb. "Dak li huwa?" Hi qalbu għall-aċċent.
  
  
  "Kristina? Inti qal Chris."
  
  
  "Huwa l-istess isem. Hija xi ħaġa ħażina?"
  
  
  Xi ħaġa ħażina. Kien xi ħaġa ħafna dritt. Issa kollox waqa ' fil-post. Chris kien Christina. Christina kien Christina. Christina, maqtugħa fl-nofs il-parti ta'quddiem nieqsa, kien Tina.
  
  
  Elena ffirmati. "Inti li jħallu?"
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Dak li ħadt dik l-idea xorta waħda?"
  
  
  "Il-fehma tiegħek diġà għaddew x'imkien ieħor."
  
  
  Huwa milħuq barra u qabad tagħha. "Mhux aktar. Ħarsa. Ma hemm l-ebda aktar cognac. Xi ideat?"
  
  
  "Jien ħsieb dwar dan," qalet Elena, tkissir liberu madwar l-armi tiegħi. "Jien liebes xi ħaġa aktar komda."
  
  
  Hija ltqajna u marru għall-kamra tal-banju.
  
  
  Meta hi ħareġ, hija ma tħoss l-ebda aktar komdu fil-xejn.
  
  
  U l-I kien kompletament komda.
  
  
  Disa
  
  
  Fil-għodu, kolazzjon tagħha kien kważi lest meta Juana daħal fis-lukanda fejn kamra u avviċinat me. Hija kellha biss tal-golf u kien tbissima waħda.
  
  
  "Għodwa t-tajba, is-Sinjura Peabody," qal seduta u l-użu tal-pruwa fil-qadd.
  
  
  "Għodwa t-tajba, is-Sur Peabody," qalet dryly.
  
  
  Hi sib l-isfel.
  
  
  "Inti tħares imdejqa," qal buttering croissant. "Blat fil-żibel tiegħek?"
  
  
  Hi għadda madwar tagħmel ċert li l-ebda wieħed kien is-smigħ. Fil-mument, kien hemm biss sitt klijenti oħrajn fl-kamra tal-ikel.
  
  
  "I tinżamm ego hemm il-lejl, biss għalik!" hi attakkati me taħt nifs tagħha.
  
  
  "Grazzi," qal. "Jien ċert li jgawdu minnu."
  
  
  Hi bi furiously. "Issa dak kollu dan dwar?"
  
  
  "I qallek. Jien lanqas żgur li għadhom li l-Pat-Professuri li jgħid huwa."
  
  
  Hi stenna madwar. Il-wejter kienet tinħass sew fuq l-istati uniti. Ma tbissima, hija ordnat, u l-wejter mgħaġġel bogħod. Hija kkuntattjat lill me. "Jiena wkoll," hi stqarr.
  
  
  Tagħha, sorveljata. "Ouch?"
  
  
  "Inti qal li setgħu kienu l-persuna li maqtula l-Corelli lookalike."
  
  
  "Tagħha beru huwa lura. Huwa ma setgħux jagħmlu dan. Huwa alibi."
  
  
  "Iżda huwa jidher li jaf ħafna dwar il-mafja."
  
  
  Ont, huwa shrugged. "Huwa jallega li huwa aġent. U li British militari intelliġenza qed taħdem biex tipprova telimina l-mafja tal-mediċina tan-netwerk."
  
  
  "Jien naf dan kollu. Iżda huwa jidher li improbabbli."
  
  
  Interessanti, I-ħsieb. I dejjem kellu l-istess idea.
  
  
  "Fejn kont il-lejl?" "Dak li huwa?" li hi mitluba f'daqqa.
  
  
  Il-wejter miġjuba tagħha trej tal-kontinentali il-kolazzjon u l-fwar pot tal-kafè.
  
  
  "I kien joqogħdu ma'xi ħadd ieħor."
  
  
  Wieħed eyebrow żdied kif hi fetħet l-istruttura u l-buttered l-ego. "Ouch?"
  
  
  "Is-Sinjura-Professuri."
  
  
  "Jekk ikun hemm is-Sinjura-Professuri," hi chuckled. "Ħsibt li jistgħu jimxu fis-agħlaq l-blokk."
  
  
  "Dak li għamilt."
  
  
  "Dak li verament ġara li l-bniedem li nqatel?"
  
  
  I stenna madwar. "Il-nemus segwit me fis-kamra tal-magna u maqtula lilu. Madankollu, hi jaf il-post tal-laqgħa. Jien laqgħa Corelli f'nofsillejl illejla."
  
  
  "Huwa verament aħjar għalik li jitkellmu hekk liberament hawnhekk?"
  
  
  "Bug fil-kafè pot?" Tagħha, chuckled. "I dubju. Iżda ma tgħid xi ħaġa fil-kamra tiegħek li inti tixtieq li żżomm sigriet. Ont, jien ċert li l-kkritikat ħaġa hija bugged. Naħseb li l-mod kif kien I attakkati mill-potenzjal Corelli qattiel. Juana, ma Professuri l-tgħid xi ħaġa dwar Corelli?" "
  
  
  "Corelli?" Hi ħadlu-kap tagħha. - "Le, għaliex le?"
  
  
  "Jiena naħseb li huwa jaf Tina Bergson."
  
  
  Juana ffriżat. "Ma inti tkun ċert li?"
  
  
  "Mhux verament, l-ebda." Tagħha, inklinata lura. "Għaliex le?"
  
  
  "Huwa jitkellem taljan, inti taf. Tajjeb ħafna."
  
  
  "Dak li ma Tina Bergson għandhom x'jaqsmu ma'dan?"
  
  
  "Xejn fil-livelli kollha. Ont, il-ħsieb dwar l-Corelli."
  
  
  "Taħseb-Professuri huwa taljan u l-jaf Corelli?"
  
  
  Juana ħadlu-kap tagħha. "Ma naħsibx li xejn tal tagħha. I biss qal tagħha li hu sorpriż me meta huwa ħareġ mal-taljan il-frażi."
  
  
  "Dak il-frażi?"
  
  
  Hi bi. "Jien ma tiftakar."
  
  
  "Iżda għandek tkun taf li kien taljan?"
  
  
  "Ammetta dan. Huwa kien ukoll ħafna frisk."
  
  
  "U kien inċident?"
  
  
  "Ħafna hekk." Juana ħarsu lejn tagħha pjanċa. Hija kienet waħda ewlenija wara u preċiżi. Huwa ma kienx smiling, għalkemm huwa kien id-daħk internament. Xi ħaġa mhux intenzjonat fin-nofs tat-teħid tad-imħabba, kienet taf. U huwa ħareġ bi nizza sinjuri taljan-frażi. Interessanti. Interessanti ħafna.
  
  
  "Ma hu jmorru-iski?" I talab tagħha.
  
  
  "Jien ma tkun taf. I-medja, għandi nkun naf tagħha?"
  
  
  "I kien biss il-ħsieb. Aħna ser jitla'l-għoljiet illejla, Juana. Dan għandu jidher fuq il-qoxra. U l-I d-aħjar tieħu xi ritratti." Tajba. Jien għajjien ta'dan kollu boudoir-xogħol."
  
  
  "Jidher li tkun qed tieħu dan tajjeb ħafna," qal każwali, tfittex tagħha fuq. "Fil-fatt, stajt qatt inti dehra bħal din qabel... Oh, jien ferħan jekk inti tikseb dak li jfisser."
  
  
  Hija kienet rrabjata. "Jien ser tieħu tiegħek ..."
  
  
  "Issa, issa," dawn iwissu tagħha, jixorbu l-bqija ta'tagħhom con leche kafè.
  
  
  "Meta għandek tmur-iski?"
  
  
  "Irrid immur sa tiegħi tal-kamra u naddaf l-ewwel."
  
  
  Hi nodded. "Jien ser tkun lesta fl-disa'u tletin."
  
  
  "Disa'u tletin imbagħad. Ejja mmorru l-quċċata. Велета. Inti indaqs għal kulħadd?"
  
  
  "Tal-kors! Il-geddum tagħha maqtula. Hija kienet sfida me. Ħassejtni tagħha aħjar. Hija kienet għadha għall-ġlieda kontra tagħha tifsira u l-tagħha l-ugwaljanza. Tfajla tajba.
  
  
  * * *
  
  
  Aħna miġbud ' il barra l-apparat tagħna fuq Prado Llano u kellha wieħed fuq il-logħba waħda tul il-kejbil tal-karozzi li jagħmlu l-ewwel razza li Borreguilas.
  
  
  Dan kien t-tisħiħ tal-ġurnata, ma ' l-xemx għolja fl-ajru u l-riħ jġibu xi umdità.
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  mill-ġdid. "Dan ser borra illejla," I-ħsieb. Huwa mfakkar li kien jinxtamm-borra fl-arja il-lejl ta'qabel. Issa dan jiġri, kien ċert minnha.
  
  
  Il-karozza tal-kejbil irkupra u jerked, u aħna sib jitilgħu u l-qċaċet tas-Sierra Nevada. Inti tista'tara kollox minn hemm. Kien jkollna kesħin u kesħin - mgħaġġel. I jdur madwar u ħares stabbiliti, u dan kien simili tħares lejn l-aħħar tad-dinja. Fil-distanza kbira fil-quddiem tal-me, l kollu Granada-żona kienet mifruxa, għalkemm kien hemm xi ċpar hemm isfel, biżżejjed biex jimblokkaw il-sħiħ panoramika-dawl tal-kollox.
  
  
  Aħna qabżu barra l-karozza tal-kejbil filwaqt li l-persuna miżmuma, u marru għall-appartamenti fit-toroq. Kien għoli ħafna sa issa, l-arja kien rqiqa, u l-kiesaħ enveloped us min-naħat kollha u ppenetrat il-ġilda tagħna permezz tal-ħwejjeġ tagħna.
  
  
  Aħna mixi fil-silenzju l-quċċata ta'l-inklinazzjoni ski. Kien tal-portal għall - pajjiż kollu kopert bil-ġdid tax-shale u borra kien hemm l-ebda-siġar jew għall-imsaġar kullimkien. Biss borra, blat, u l-sema. Huwa skiet magħfusa ruħu fis tiegħu Awstrijaċi u jaraw Juana qabda tagħha Kanadiżi.
  
  
  Aħna kien hemm għal ftit minuti, meta wieħed iħares l-isfel l-inklinazzjoni, u mbagħad I ħa tagħha l-għatu, jinġibed l-għatu l-isfel fuq tiegħi widnejn,u xejru fil-tagħha.
  
  
  "Inti l-ewwel!"
  
  
  Hi nodded, imbuttat ruħha bil-quddiem, bent l-irkopptejn tagħha, u bdew jimxu tul l-wieqaf is-sezzjoni ta'l-ewwel jaqgħu.
  
  
  I segwita tagħha, l-illaxkar u jgawdu l-tqarqaċ borra fuq it-truf ta tiegħi pajjiż. Aħna kienu fl-aħjar kundizzjonijiet tat-temp.
  
  
  Wieħed mill-jum aħna mistrieħa u hija ressqet us ftit sandwiċ, li jinġiebu aqwa valur għall-ih. Aħna kielu ih u ma ngħid kelma lil xulxin. Aħna biss basked fil-xemx u kien kuntent bl-solitudni u s-sbuħija tal-mountainside.
  
  
  Aħna lesti tagħna sandwiċ u imxiet fuq.
  
  
  Kien kbir-razza.
  
  
  Mill-isbaħ.
  
  
  Wara li tagħmel qasir inżul l-Borreglas, aħna sib fil-lukandi-lobby-ġurnata kollha, l-iskambju ta'l-istejjer bl-Ingliż-Professuri u l-Elena Morales bħala l-nar crackled u l-turisti daħal u marru. Nistgħu naraw l-aktar baxxi piste - mill-Borreglas l-Prado Llano-barra l-tieqa, u qattgħu l-ħin jikkummenta dwar il-forom ta'diversi skiers.
  
  
  Fl-aħħar nett, I marru għall-mistrieħ u ħu doċċa. L-ikla kien wieħed modest, mal-soltu kbir in-numru tal-platti, u fil-ħdax-tletin huwa beda biex tikseb ftit nervuża. F'dak il-mument, aħna kienu għadhom fuq u x-xorb.
  
  
  Huwa skużata nnifsu, marru soprano għall-kamra tiegħu, u kkontrollati tiegħu luger u hairpin. Imbagħad huwa ħa barra, magħmula mappa taż-żona, u kkontrollati r-rotta għall-monument tal-Velet, li kienu dehru li filgħodu mill-quċċata ta'l-inklinazzjoni ski. L-gvern tat-triq madwar Granada li Motril fuq il-Kosta del Sol, hi d qallek, dam dritt li jmiss mal-istruttura tal-konkrit.
  
  
  It-triq mill-Prado Llano konnessi mal regolari awtostrada madwar tliet mili mill-Prado-Mużew. Immarkat tagħha tagħha tar-rotta tat-tramuntana l-furketta u mbagħad-xlokk li Velete fuq l-awtostrada. Huwa poġġa l-isfel il-mappa għall-mument, telgħet il-vleġġa li l-mikrija-Renault, u niżlet il-lobbying.
  
  
  Fil-kamra tal-ikel, hu ra Juana xorta seduta ma Elena. I nistaqsu fejn Professuri huwa. Jien permanenti hemmhekk, tfittex l-tieqa fuq quddiem tal-lukanda fejn il-Renault kien pparkjati. Diversi-figuri kienu jimxu tul l-Prado, probabbilment fl-open-Esque tal-moda. Wieħed minnhom kien Herr Hauptli.
  
  
  I jiżdiedu permezz ta'l quddiem l-bibien tal-lukanda u fis-dlam barra, u li raw me tmewwiġ:
  
  
  "Tinsiex, aħna ser tagħmel dan ir-razza someday!
  
  
  "Jien tixtieq aktar tagħmel dan matul il-jum," huwa qal tagħha fil-ġermaniż.
  
  
  Huwa beda jidħaq barra qawwi u l-mixi fil-lobbying.
  
  
  Tagħha sunset Reno. Kiesaħ riħ sploda jistabbilixxi l-għoljiet. Il-karozza kienet kiesaħ iżda komdu. L-sħana tal-magna ser malajr tisħon l-ego.
  
  
  Borra dawl bdew jonqsu. Kien kmieni wisq biex twaħħal, iżda dan niżel fuq tħaddan garżi tal-borra li kienu diġà fuq l-triq. Snowdrifts bdew jakkumulaw tul ix-xifer tal-bankina.
  
  
  L-Renault hummed bħal kuntenti-għasafar. Huwa saq bil-mod u bir-reqqa jaraw l-qawwi l-abjad tal-linja fil-ċentru tat-triq. Il-penetrazzjoni lane tat-triq kienet dejqa lane għal żewġ karozzi li tgħaddi mill. I jaraw tax-xarabanks u l-karozzi bilkemm jgħaddu mimmo ieħor oħra matul vjaġġ madwar Granada, fakkruha me ta'l-iljunfanti it-tgħammir ma ' antelope li jirrifjuta li jikkoperaw.
  
  
  Hi kienet sodisfatta mill-żewġ karozzi l-intestatura lejn l-Prado Llano, u mbagħad saq fuq it-triq prinċipali, fejn hu mdawwar li jsegwu l-dawriet u dawwar lura lejn Veleta. Il-borra kien qed itqal. Hija qasmet il-raġġi tax-dinja u ffurmaw-purtiera tal-quddiem tal-me. I bilkemm jista ara l-awtostrada, u għalkemm kien usa'minn awtostrada, ma kienx imfassal għall-taqbez jew karozzi tas-sewqan fuq kwalunkwe raġuni.
  
  
  L-Renault kien sewqan faċilment fuq l-istralċ-triq, iżda I tista'tara li l-borra kien tal-bidu għall-riċiklaġġ għall-bankina ftit. Xi kultant I ma setgħux ara l-tarf tal-awtostrada fil-livelli kollha.
  
  
  A steely vuċi ħareġ l-inklinazzjoni
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  Issa Renault kellhom jagħtu kollha tal-gass tagħha. Huwa qalbu fis-irkaptu baxx u mexa bil-mod u bir-reqqa permezz tal-żieda tal-wiċċ tal-borra.
  
  
  Fl-aħħar nett raw is-sinjal: VELETA. U lil hinn mill-sinjal, il-ħmieġ tat-triq mitfi-triq prinċipali u sa l-familjari konkreti monument fuq il-quċċata ta'l-irdum.
  
  
  Hija kienet imbuttat mill-Renault fuq l-ħmieġ tat-toroq u jdur madwar fuq il-blat u l-silġ sakemm wasal għall-żona ċatta, apparentement jtiru madwar l-blat iebes. Ma kien hemm ebda sinjal tal-karozza.
  
  
  Għassa tiegħi qal ħames minuti passat tnax. I nistaqsu dak li ġara li Rico Corelli. Imbagħad ieħor maħsub seħħew lili: kellhom Corelli iddeċieda li jżomm il-laqgħat meta kelma qbilna li l-William kien mejjet? Kien Corelli, wisq, ħabi x'imkien wara blat, stennija għall-tagħha li ġejjin barra fil-miftuħ li jisparaw lili?
  
  
  I mitfi-tqabbid u l-Renault miet. Ma kien hemm l-ilqugħ tal-binarji kullimkien fl-iffriżat ċaflis, iżda huma maħsuba xejn. Huwa shuddered. Kien importanti hawnhekk, fil-aktar maqtugħa għaliha-post fil-muntanji. Kien biss Corelli u lilu , u hu rranġat dan il-mod. Joqtlu me għall-William tal-mewt? Għall-mewt tal-Basillo di Vanessi?
  
  
  Huwa bir-reqqa mitfi il-fanali ta'quddiem. Huwa sib hemm għal filwaqt li jiżnu l-għażliet tiegħu. Imbagħad huwa poġġa fuq tiegħu windbreaker u miġbud ' il barra l-Luger . Ma kien hemm l-but f fil-dashboard-kompartiment I li normalment iwettqu miegħi, u l-Ego ħa barra u mdawwar fuq.
  
  
  Imbagħad huwa jinfetaħ il-bieb ta'l-Renault. L-riħ ewropea fis-me mal-biża-effett. Ħmar jinġibed tagħha windbreaker fuq lilu u kien mill-Renault, jagħlaq il-bieb mal-thud. Hija kienet magħmula mill-raġġ ta a f fl-lejl u l-I jistgħu biss ara l-borra ddawwar lejn me, ol fid-direzzjonijiet kollha fil-quċċata ta'l-quċċata, fejn il-riħ kien blowing mill-punti kollha ta ' l-ġdida.
  
  
  Il-monument kien mgħarrqa hemm, skur u silenzjuża, u l-Ego mixi madwar sakemm huwa sab l-blu tal-SIM-karta hu d miġbud ' il barra mill-dahar dawl. Kelli l-ebda ħjiel dwar kif Ego-sewwieq tkellem ego fis-tkissir permezz tal-silġ u tħaddan ċaflis, iżda kien hemm wieqfa. Tmiss il-kappa. Kien għadu sħun.
  
  
  Fuq wara tal-monument kien tal-pil tal-materjali tal-bini tax-xellug mill-ewwel nies tas-sengħa biex jitlesta l-monument. I kien hemm wieqfa fil-Sim-Karta, jippruvaw jaħbu mir-riħ, u kien hemm li smajt f'daqqa l-istorbju mhux'il bogħod mill me.
  
  
  Ir-raġel tagħha, li saret il-Luger sewwa tiegħu fl-idejn u mdawwar li jiffaċċjaw l-direzzjoni t-tajba kienet li ġejjin mill. Bħala l-riħ ħeġġeġ madwar, ripping il-ħoss u l-tifrix l-ego fid-direzzjonijiet kollha, huwa ma kienx ċert jekk I kien jaraw tagħha wiċċ imb wiċċ mal-moviment jew le.
  
  
  Imbagħad bil jinstemgħu tagħha.
  
  
  Luger miżmuma fl-naħa tiegħu, bil-għan u l-lest li jingħafsu.
  
  
  "Ah, Peabody," l-vuċi qal, kemm jekk permezz ta'nisa.
  
  
  Huwa ma jirrealizzaw dan.
  
  
  Iżda meta huwa intervjena fi l-f-post, ego tiegħu kien immedjatament magħrufa.
  
  
  Kien Barra Professuri.
  
  
  Iżda issa huwa ma kellux British l-aċċent fil-livelli kollha. Tkellem fil-vaga tip ta mod, li sar me jemmnu li sa dan il-punt kien, wara kollox, biss kellha r-rwol tal-British aġent sigriet.
  
  
  Li kien hu?
  
  
  Huwa intensifikati jgħaddi minn wara tal-pil tal-materjali tal-bini u laħqu ħawwad-naħa tiegħi.
  
  
  L iffriżat.
  
  
  "Jirrilassaw," Pat-Professuri qal. "Dan id-dritt. Tagħha Corelli. Rico Corelli".
  
  
  10
  
  
  Il-borra jiddawwar bis-saħħa ta'madwarna għal żmien twil, u l-ebda waħda madwar l-istati uniti mxew. Kien jkollna kesħin u kesħin.
  
  
  "Id-dritt?" qal, jegħleb l-isfel li jilgħaq me, jippruvaw ara l-wiċċ tiegħi.
  
  
  L-Luger kien mdaħħla taħt tagħha windbreaker, fil-każ biss. "Kif nista'kun żgur?" Ego talab tagħha. "L-ewwel tgħidli int Pat-Professuri, u l-issa inti għidli int Rico Corelli."
  
  
  Huwa beda jidħaq. "Ejja mmorru. Dan għandu jkun ovvja! Isir ukoll=), u li jistgħu jiġu hawn iżda Rico Corelli?"
  
  
  "Xi ħadd jistgħu jiġu hawn biex tweġiba tiegħek corkscrew. Xi ħadd li jaf dwar il-laqgħa."
  
  
  "Min iżda Rico Corelli u l-maqtula-tfal?" huwa talab.
  
  
  "Komarov. Huwa jista taf."
  
  
  "Taħseb li jien tan-nemus?" Professuri talab ma tidħaq.
  
  
  "Huwa tkun l-unika waħda li tkun taf li Corelli sodisfatti me hawn."
  
  
  "Raġonevoli! Mhux tiegħu tan-Nemus!"
  
  
  "Inti tgħid hekk, iżda ma nafx tagħha."
  
  
  "Jekk kien tan-nemus, dak li hu jkun tagħmel hawn?"
  
  
  "Jippruvaw isibu Corelli u joqtlu ego."
  
  
  "Iżda tagħha Corelli."
  
  
  Rriżulta fi sempliċi saħħa. Huwa ħadlu kap tiegħu resignedly. "Tollerati, int Corelli. Jien sess kiesaħ. Ejja tikseb fil-karozza u jitkellmu."
  
  
  Huwa tbissem. Tajba."Hija kienet immexxija mill-ego sa quddiem il-Renault.
  
  
  "Ftit sbieħ tax-xogħol," huwa qal.
  
  
  "Il-kbir," qal. "Meta inti kera, inti tista'tikseb l-aħjar minnha."
  
  
  Huwa jinfetaħ il-bieb mal ewlenin tiegħu u daħal, mbagħad laħqu l-u fetaħ il-passiġġieri bieb għall em. Huwa telgħu fil u ewropea-bieb. Il-karozza lurched. Kien għadu ġewwa sħun.
  
  
  "Ippermettuli ngħidilkom dwar Basillo di Vanessi," huwa qal wara minuta silenzju. "Sostituzzjoni. Dawn kont qed jippruvaw jaqbdu me għal xhur."
  
  
  "Minnhom?"
  
  
  "Xi ħadd madwar il-quċċata tal-livell tal-mafja," - Professuri qal. Tagħha ma setgħux-għajnuna; Tiegħu xorta-ħsieb tal-nen bħala Pat-Professuri,
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  mhux bħal Rico Corelli.
  
  
  "Iżda kif taf li?"
  
  
  "Jien għandi l-ħbieb hemm wisq. Fil-quċċata. Kapo Kapo trid tagħha biex jiġu esklużi awtomatikament. Hu jixtieq li tkun sħiħa."
  
  
  "Dak li l-ego-isem?"
  
  
  Huwa tbissem. "Tinsa dan. Biss l-fiduċja tiegħi."
  
  
  Tajba. Hekk Capo Capo trid li l-leave."
  
  
  "Inti tixtieq li joqtlu me. Ppruvaw għidli darbtejn diġà. Darba fil-Korsika. Darba fil-Napli. I kien hemm fil-kunsinna."
  
  
  "Napli? "Fejn ma l-Nemus ġejjin minn?"
  
  
  Huwa ħares lejn me drastikament. "Inti ser tkun multa."
  
  
  "I kien qal."
  
  
  "Hema?"
  
  
  "Xejn."
  
  
  "Meta l-tieni tiegħi strajk naqset..."
  
  
  "L-waħda fil-villa tiegħek f'korsika?"
  
  
  Huwa frowned. "Iva." Huwa stenniet. Imbagħad: "Meta huwa naqset, huwa ddeċieda li jħalli għan-negozju. Li meta wasalt biex inti poplu."
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Jien naf kollha dwar dan." Ma teżistix. Iżda kien inutli li tisma l-ego-istorja. Kelli l-ebda mod li wieħed ikun jaf jekk kienx minnu jew falza.
  
  
  Tajba. Meta aħna tax-xellug Korsika fuq il-jott, Vanessi ħa miegħu."
  
  
  "Sabiex jieħdu l-post tiegħek?"
  
  
  "iva. Meta aħna qbilna li Valencia, qgħadna fil-port għall-jum, u ont qagħdu fuq ix-xatt meta dawn tax-xellug."
  
  
  "Ma Lysistrata jbaħħru mingħajr inti?"
  
  
  "Assolutament meraviljuż. Vanessa kellha Rico Corelli."
  
  
  "U meta dawn ġew żbarkati fil-Malaga, Vanessa kien għadu jilagħbu Corelli?"
  
  
  "Iva." Huwa għamel pawża. "Bl-għajnuna tal-Tina Bergson."
  
  
  "Kien Vanessa fil-Malaga?"
  
  
  "l-ebda. Huwa qagħdu fuq id-dgħajsa. Ħsibna li jkun aħjar dan il-mod. Imbagħad se jkun hemm l-ebda żball. I-medja, fil-każ li xi ħadd jirrikonoxxi l-ego."
  
  
  "Jista'xi ħadd fil-Malaga jidentifikaw inti?"
  
  
  "Aħna ltqajna ċans," - Professuri beda jidħaq.
  
  
  "Imbagħad?"
  
  
  "Imbagħad inti kkuntattjati Tina u hi daħlet li jissodisfaw inti."
  
  
  "Dak id-dritt."
  
  
  "Nemmen li xi ħadd għażlet inti wara li inti l-jott, it-tqegħid fuq bugħaddasa tal-irkaptu, u jkollna milquta."
  
  
  "MIN?"
  
  
  "Moscato, tal-kors. Li ieħor? Hu jaf kollox dwar me. U huwa għandu kellhom aktar minn għajn waħda fuq id-dgħajsa meta daħal. Huwa biss puntwali il-ħin li inti kienu qrib il-vapur li inti tikseb involuti."
  
  
  "Għaliex ma Moscato jirrikonoxxu li inti?"
  
  
  "Huwa jaf dwar l-jott, dwar l-Tina, dwar laqgħa inti nies..."
  
  
  "Nara. Iżda huwa verament ma jirrikonoxxu li inti."
  
  
  "Dak id-dritt."
  
  
  "U huwa xi daqqa ta'sikkina u feruti Tina."
  
  
  "Grazzi Alla hi ma kienx maqtula!"
  
  
  Kien jaraw lilu. Huwa milħuq fil-but tiegħu u miġbud ' il barra pakkett ta'l-Amerika sigaretti. Huwa mixgħula wieħed u xejru l-jaqblu. L-aħħar darba, huwa ħa l-spanjola tas-sigaretti. Iżda mbagħad, naturalment, huwa kellha British aġent sigriet Pat-Professuri. Huwa kien tikkonsma attur u kien jaf kemm huma effettivi l-dritt tal-props kienu.
  
  
  "Kif huwa hi issa?" I talab tagħha.
  
  
  "Inti tfisser dak li qed jgħidu madwar il-klinika?"
  
  
  "Iva." Kien jaf.
  
  
  "Hi li ġejjin."
  
  
  "Meta ma hi jingħaqdu miegħek?"
  
  
  Huwa eżita. "Malajr."
  
  
  "U mbagħad-laqgħat mal-partner tiegħi?"
  
  
  "Dak id-dritt." "Ħarsa, Lill-parti tas-sentenza. Għandek tkun taf li, ma inti?"
  
  
  "Iva," qal. "Iżda aħna rridu li jilħqu l-ewwel, u mbagħad aħna ser jiddiskutu l-dettalji."
  
  
  Huwa nodded. "Dak li l-kwistjonijiet kollha issa dritt."
  
  
  "Ħaġa waħda taħbil il me."
  
  
  "Dak li huwa?" Duħħan żdied fil-quddiem tal-ego tal-wiċċ. Fil-windshield tal-Renault, hi tista ' tara l-riflessjoni tal-egos tagħhom bħala huwa ħa jkaxkru fuq tiegħu tas-sigaretti.
  
  
  "Kif għamilt int, anki tikseb fil wara l-Nemus F'torremolinos?"
  
  
  Huwa beda jidħaq. "Pulita, april?"
  
  
  "Ħafna pulita. Tagħha waqfa qasira. "Wisq pulita."
  
  
  Ego-għajnejn jiżżerżaq fuq minjiera. "Dak li inti tgħid?"
  
  
  "Jien qal li ma nistax kompletament jaqblu ma' l-istorja tiegħek, Corelli. Inti tidħol il-ftehim meta tiegħi tan-Nemus kiesaħ, u allura inti jkollha Pat-Professuri, aġent sigriet. Dak li jagħti?"
  
  
  "Ejja mmorru lura," - Professuri qal bis-serjetà. "Isma up. Tagħha, kont naf li kienu wara tan-nemus. Taqbel?"
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Inti jista'jkollok qtajt, tal-kors. Imma għaliex inti kienu fil-Malaga fil-livelli kollha? I-medja, Rico Corelli. Inti kienu jistaħbew fil-Valencia. Għaliex tmur għall-Malaga li tesponi ruħek vain?"
  
  
  "L-assigurazzjoni," huwa qal bil-mod.
  
  
  "L-assigurazzjoni?"
  
  
  "I kien sigur mill-mument I tax-xellug l-jott fis-Valencia. Inti tifhem?"
  
  
  Huwa nodded tagħha.
  
  
  Tajba. Fuq'kien fuq il-jott waqt li kien qed jaħdem, meta l - "tan-Nemus" kien jintlaqat. Verament mill-ġdid?"
  
  
  Dawn il-ħsieb tagħha. Tajba. Ejja nassumu li inti kienu mistennija li jkunu fil-Sol y rakkun break out fuq dan il-punt."
  
  
  "Li dak I qal Tina."
  
  
  "Ħsibt hekk. I medju, għaliex ma ġejjin Malaga-għajnuna? Dan kien tiegħi corkscrew."
  
  
  "Tieħu lill-lukanda tiegħek u nsib aktar dwarek." Huwa shrugged. "I medja, il-ħajja tiegħi huwa mgeżwra fil-ftit sbieħ pakkett. Jien ser li l-istati Membri. U inti u tifla li inti għandek hemm tiegħi gwardjani. Id-dritt?"
  
  
  "Dak id-dritt."
  
  
  "Sabiex I ser stenna għalik biex jirkupraw.
  
  
  Ma kien hemm l-silenzju twil. Tagħha ħarsa kien kiesaħ. Huwa ħares lejn me biss bħala coldly.
  
  
  "Fejn ma tieħu me minn?" I talab tagħha.
  
  
  Huwa ffirmati. Tajba. Ħarsa. Inti kienu barra tal-kaċċa. Tagħha, kont naf li inti kienu se tipprova ssib Moscato. Tassew?"
  
  
  "Jiena naħseb li dan."
  
  
  "I kien biss tistenna sakemm I misjuba inti."
  
  
  "Ridt jidentifikaw me preċedenti?"
  
  
  "Oh, tal-kors. I jaraw fejn Tina marru."
  
  
  "U mbagħad tkun segwita Juana u me dak il-lejl?"
  
  
  "Tal-kors tal-kors."
  
  
  "Il-villa."
  
  
  "Fil-fatt. Mill-ħin li inti hit li jitolbuh - il-waħda li diġà kien li jkollhom mal-anzjani, Moscato, u l-oħra kienet wiesgħa kont naf li kienu fil-dell. I kien biss wara li inti."
  
  
  "Iżda għaliex
  
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  Inti il-ġlieda kontra tiegħek mod lura minn meta kelli Moscato mejta? "
  
  
  Ego-għajnejn sodisfatti-minjiera. "Aħna lkoll jagħmlu żbalji, ma aħna?"
  
  
  Ont, huwa shrugged. Tajba. Imma għaliex l-għatu l-istorja?"
  
  
  "Barra Professuri tal-jazz? I biss il-biċċa l-trab fuq l-ixkaffa, " huwa qal, żliq fis-Pat-Professuri tal-British l-aċċent. "U deher simili li kien dak li hemm bżonn li jsir fil-mument. Dak li jien se tagħmel, tpatti-fehma tiegħi, u ngħidu:"Dak li l-vuċi tagħha, qodma tajba Rico Corelli! Hija ma tistax tagħmel ħafna sens issa, ma? "
  
  
  Ont kien id-daħk. "Jien xorta ma simili nemes kollha dan il-qsim u tliet darbiet iżjed. Inti tista'għamlu kuntatt mal-Juana minnufih. Inti strieħ ma'tagħha, hemm, u mill-ġdid hawnhekk. Għaliex ma inti biss jagħtu ħej l-informazzjoni u staqsi tagħha li jiċċekkjaw? "
  
  
  Huwa ftit ' l isfel fuq tiegħu tas-sigaretti u ħares l-windshield. Il-borra kien jaqa', iżda huwa jkollna eħfef issa. I sorveljata u raw tagħna żewġ uċuħ riflessa fid-dlam bil-lejl.
  
  
  Ego-għajnejn t'attivitajiet lura fil me.
  
  
  "Jien qatt ma fiduċja tal-kamra tas-sodda," huwa qal, frowning. "I jfisser, anki mhux tiegħi stess. Dan huwa l-post I mikrija tagħha F'torremolinos. Kif inkun naf Moscato ma rekord me fuq tejp qabel l-I segwita inti tiegħu post? Wara kollox, hu maħsub li d maqtula me fuq id-dgħajsa. Iżda forsi kien jimblokka. Tassew? Forsi Moscato ma kienx hemm, forsi Moscato kien dejjem il-ħsieb dwar me u l-istennija għalija. Kif jistgħu l-I magħrufa minnu? "
  
  
  Ont kien hemm seduta.
  
  
  "U l-lukanda. Ma nistax-fiduċja tagħha mal-xejn. Xejn bħal dik. Naħseb li hemm problemi fil kull kamra. I kellhom jgħaddu fil-futur laqgħa minħabba li kien parti mill-pjan oriġinali. I ma simili li jiddevjaw mill-bidu tal-ippjanar, minħabba li tħalli l-wisq l-ażżard. Peress li diġà jafu lil xulxin, l biss kellha frisk u jitkompla minn dak il-punt. Jien ħafna skużani jekk dan ikun reċidiv tiegħek sens ta'l-ordni."
  
  
  Dan jagħmel sens.
  
  
  "Dak li issa?" I talab tagħha.
  
  
  "Aħna konna organizza laqgħa bejn it-tifla u l-me," - Professuri qal, mill-ġdid professjonali. "Jagħti l-tagħmir".
  
  
  "Fejn?"
  
  
  "Ukoll, inti taf liema naħseb dwar l-lukanda. Dan jagħtik id-dritt għal kwalunkwe numru. U jien ma bħal mdendlin mat-nies fil-Prado Llano. Ħarsa, dak dwar il-ski jimxu?"
  
  
  Dawn il-ħsieb tagħha. "Huwa ferm abbandunat, il-fi żminijiet. Ma hemm l-ebda-insetti fis-silġ jew." Huwa l-qima, jistaqsi kif veru li kienet.
  
  
  "Għall-infern mal-borra. Inti tista jisparaw persuna li pariġi bil-teleskopiku-lenti." Huwa shuddered. "Jien ma simili fil-livelli kollha."
  
  
  "Iżda jekk l-ebda wieħed ikun jaf int Corelli..."
  
  
  "Min qal hekk? Barra minn hekk, hemm punt bad ieħor. Jekk Moscato għadu jeżisti, u ont, żgur li hu wara William xtara l-ego hu se żżomm għajnejk fuq inti u n-negozju tiegħek, verament?"
  
  
  "Dwar Juan?"
  
  
  "Tal-kors! Sabiex I għandek tara xi mkien li huwa kemm l-għajn u protetti fl-istess ħin."
  
  
  Ont, huwa shrugged. "Dan mhux faċli bibbja biex jimlew."
  
  
  "L-ebda? Dak madwar wieħed minn dawn il-kejbil tal-karozzi? Meta inti fil-madwar wieħed minnhom, inti huma iżolati, waħdu, u sikur!"
  
  
  Jien kont qed taħseb dwar dan. "Gondola? Tagħha, I jafu dak li jfisser. Tikseb fuq il-agħlaq tagħha u tikseb sa flimkien. Sakemm int hemm, maqful fil-karozza tal-kejbil, inti tista'tikseb lilek innifsek fis-kkontrollati-ambjent u l-ebda waħda se tkun l-aktar għaqli. huwa kollox fuq il-film? "
  
  
  "Dak id-dritt."
  
  
  I-sat u l-ħsieb. "Iżda xi ħadd xorta tista jisparaw inti mill-inklinazzjoni."
  
  
  "Dak fejn inti tidħol fil, raġel," - Professuri qal, mixi lura l-università Ingliża. "Inti tikseb fuq il-pajjiż, stand fil-Borregilas istazzjon u tkopri l-istati uniti kif aħna l-approċċ."
  
  
  Jien kont qed taħseb dwar dan. I simili. L-aktar ħsibt dwar dan, l-aktar I xtaqu dan.
  
  
  "Jien ser jixtru dan," qal.
  
  
  "Dak iż-żmien huwa?"
  
  
  Tiegħu qal: "Għada fil-għaxar fil-għodu?"
  
  
  "Fil-fatt," - Professuri qal. "Jien ser jibqgħu bogħod mill-Juana. Ma rridx xi kumplikazzjonijiet meta aħna hekk mill-qrib biex tagħmel il-ftehim."
  
  
  "Xorti tajba," qal.
  
  
  Kien bil-wieqfa fil-silġ, l-aġġustament tiegħu windbreaker. Huwa tista tħoss il-kesħa ġappuniż permezz ta'l-bieb miftuħ, anki jekk il-borra kien kważi kompletament marret.
  
  
  "Tibda," - Professuri qal. "Jien ser isegwu inti isfel."
  
  
  Huwa nodded tagħha.
  
  
  Huwa ewropea il-bieb fil-wiċċ tiegħi u malajr madwar il-monumenti, fejn ikun għeb.
  
  
  * * *
  
  
  Renault beda sa mingħajr problemi. I ħalli l-UEM tisħon ftit, imbagħad stenna sa I raw Simka jidħlu l-kantuniera tal-monumenti, tagħha id-dawl mgħawwġa'l isfel fuq il-improvviżati-triq. Imbagħad huwa saq off, titkaxkar jistabbilixxi l-qasira awtostrada li l-awtostrada. Huwa xejru fil-Professuri fl-anterjuri mera.
  
  
  I ra Sim Card wara me, l-dawl ċaqliq fil-borra li jaqgħu.
  
  
  Il-jdawwru u dawriet kienu pjuttost qawwija, li jeħtieġu kostanti tal-brejkijiet u downshifting. Huwa beda jgawdu l-triq meta huwa ħass li l-ewwel imxarrab sistema tal-brejkijiet.
  
  
  Huwa imnissel permezz tal-wied madwar l-iswed mika li imrobbija, fejn it-triq kienet jtiru fil-forma ta ' V ditch. Fl-aħħar ta'dan, I raw il-bankina teħid malajr qawwija sinjal dritta'l quddiem.
  
  
  Fin-nofs tal-istonku tiegħu, huwa beda l isfel bil-mod u ħass jiżloq. Ħsibt d wara jiltaqgħu madwar iffriżat fuq il-post fit-triq mill-inċident, u ppruvat mill-ġdid. Iżda dan ma kienx iffriżat post fil-livelli kollha.
  
  
  I laqat il-mis-soltu mill-ġdid biex nikseb xi trazzjoni meta downshifting, iżda
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  Ma jidhirx li jittrasferixxi l-ebda setgħa li l-roti.
  
  
  Ont kien frantically tagħfas il-gerijiet lieva, iżda issa ont kien se malajr wisq biex tibda, u ma setgħux bidla fis-irkaptu aktar baxx.
  
  
  I naqas tagħha sa l-art kif marru għan-niżla, iżda l-veloċità kien malajr wisq. Fortunatament, il-kurva irriżultaw li tkun tajba ħafna. Hija kienet magħmula mill-indikaturi. Iżda mbagħad I hit malajr il-dawra tax-xellug fil-direzzjoni opposta u laqat il-mis-soltu mill-ġdid, bit-tama li l-triq jagħtu me trazzjoni hawn. Iżda ħassejtni xejn iżda imxarrab-ineffiċjenza.
  
  
  Xejn.
  
  
  I biddel il-rota iebes u mdawwar. It-triq iddrittata, iżda beda jinżel bħala l-awtostrada jiddawru fit-tul, il-livell fittex l-qsim tal-għoli tal-blat inklinazzjoni. Fl-aħħar ta'l-tlugħ, kien innotat mill-ftit lura l-sinjali bil-kbir is-sinjal ta'twissija fuq l-awtostrada li ġejjin.
  
  
  I għafast fuq l-bullying mill-ġdid, iżda kelli l-ebda rispons. Huwa magħfusa ' l isfel fuq il-gerijiet lieva, iżda huwa ma setax jitnaqqas l-ego għal minimu. Tagħha bdew għażil il-rota u lura, jippruvaw jiksbu l-frizzjoni it-tip snowplow biex inaqqsu l-Renault tal-veloċità sabiex tagħha jistgħu jnaqqsu l-kkritikat ħaġa fil-irkaptu baxx.
  
  
  Fallew.
  
  
  Huwa ra l-Professuri l-dwal ta'wara hu, u l-I staqsiet jekk kien jaraw me fil-S u mħawda fuq tiegħi inexplicably ħażin tas-sewqan.
  
  
  - Dawl tagħha fflaxxjati darbtejn, bħala tip ta'sinjal għall-għajnuna.
  
  
  Il-kurva kienet jkollna aktar mill-qrib u l-aktar mill-qrib, u l-Renault ma setgħux-kontroll fil-livelli kollha. Hu maħsub dwar il-qsim tal-drenaġġ intern ditch, iżda iddeċieda li l-opportunità tal-tkissir tal-fusijiet u ripping off-roti kien kbir wisq biex tar-riskju. I tista'wkoll ġew tinfaqa ċatt fuq il-shale-bank li żdiedu sa madwar il-ditch bħala l-istering kiber madwar tiegħi lura.
  
  
  L-tajers screeched, u huwa mdawwar l-rota lejn ix-xellug biex imbagħad malajr wisq. Dan jista fis-towering-bank għal-lemin tiegħi. L-Renault jinġibed ta ' l-ispalla tat-triq u intitolat dritta għall-tarf ta'barra tal-triq, fejn kien hemm dwar l-marda tal-blat mgħarrqa taħt il-white-miżbugħa l-injam-ilqugħ li stirat għal madwar għoxrin saqajn.
  
  
  Huwa ewropea lejn il-ġenb fl-jacques, ġibed xi ħaġa barra l-Renault tal-ġisem, u mbagħad galloped lura lejn il-moll. Iżda kien diffiċli jinġibed u l-karozza iddrittata mill-ġdid.
  
  
  Qabel me, it-triq kompliet jinżlu malajr. Ftit tarzni bogħod, I raw triq li jagħmlu qawwija dritta-naħa, l-ieħor l-injam-ilqugħ-ħarsien tal-sinjali u l-kbir ħafna sinjal eżatt qabel l-naħa tagħhom.
  
  
  Tagħha qatt ma jużaw ikunu jistgħu jagħmlu dan l-indikaturi.
  
  
  Il-ħoss ta thunderous-magna qrib widna tiegħu qabad tagħha u huwa mdawwar malajr.
  
  
  Kien Professuri.
  
  
  Huwa jaħdem mimmo Sim-karta fil-me u jaħdem fuq il-triq'il quddiem.
  
  
  I kien jistaqsi dak l-infern l-apposta kien qed jipprova jagħmel. Hija kienet talbet lill-sejħa l-uem, iżda mhux Stahl.
  
  
  Huwa maqtugħa me miftuħa fil-quddiem tal-me, u hi kważi kien fil hu li toħroġ il-mod jew tikseb milquta.
  
  
  Hu ppruvat il-gerijiet mill-ġdid, tassew jippruvaw jiksbu l-pass, iżda ma kien hemm l-ebda użu.
  
  
  Professuri kien dritt quddiem me. Huwa kważi magħluqa-għajnejn tiegħu, stennija għall-ħabta li jiġri.
  
  
  Qatt ma ġara.
  
  
  F'daqqa waħda, tiegħi quddiem bamper ġiet murija kontra l-Professuri tal-bamper ta'wara. Rajt l-aħmar tal-brejk-dwal ta'l-Simca-Professuri jteptep, imbagħad ser jispiċċaw, imbagħad ser jispiċċaw, imbagħad ser mill-ġdid.
  
  
  Il-jonqos.
  
  
  Kien qodma mossa biex twaqqaf l-sehem tal-karozzi billi jitwaqqaf it-karozza quddiem huwa li titnaqqas il-karozza wara.
  
  
  Tagħha qabda soda fuq l-isteering kien minħabba kont naf li wieħed tal-blat fil-post żbaljat fuq l-triq tarmi l-Renault off-Simca bamper, u jien se jiġu mitfugħa tax-xellug jew tal-lemin, imbagħad jikkawżaw tagħha biex żerżaq off l-tnaqqis tal-karozzi u jmorru jew fl-irdum jew fuq it-tarf ta'l-irdum fl-arja.
  
  
  Professuri tal-bullying kompliet għadam u l-għadam, u mill-ħin li waslet għall-naħa tiegħu, huwa kien waqaf me. I poġġih fil-reverse u ltqajna fil-karozza, tregħid.
  
  
  Il-bieb miftuħ u l-Professuri intensifikati permezz tal-SIM-karta. Huwa waslet lura għall-naħa tiegħi tal-karozza, u borra kien li jaqgħu kollha madwar lilu.
  
  
  Tiegħi dwal kienu fuq barra, illuminazzjoni id-dahar tal-Simca u li juru-Professuri hemm wieqfa fil-lejl.
  
  
  "Jien mhux se jitlob dak li ġara," - Professuri qal bil-mod. "Xi ħadd hit tiegħek Renault."
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Grazzi għall-għajnuna tiegħek. Kien tajjeb tmiem."
  
  
  Aħna waqaf fl-Esqui Prado open qabel l-I ħa tagħha tal-karozzi li l-garaxx. Kelli tliet lumumba u tazza tal-kafè, u l-xorta ma tħossok pjuttost id-dritt.
  
  
  11
  
  
  Tagħha lura lill-kamra tagħha wara fil-qosor jibqgħu fil-Barre Esquí mal-Professuri. L-rum u l-ċikkulata fil-lumumba għenuni jikkalma ftit, iżda l-I kien għadu tħawwad I meta tpoġġi l ewlenin fil-bieb u l-marru ġewwa.
  
  
  Iduru fuq il-papa-dawl, hu sema rustle fi tmiem l-oħra tal-kamra, mbagħad il-konnessjoni bieb iffavorixxa miftuħa, u Juana kien hemm, għajnejn wiesgħa. Huwa kien kemm jekk hi kienet biss beraħ mill-irqad fil-fond.
  
  
  "Ltqajt għalih?"
  
  
  "Iva," qal. Huwa malajr marru għall-bureau u l-telgħet-notebook. Kien malajr scrawled fuq il-nen mill bug u muri li ħej.
  
  
  Hi nodded li hi mifhum.
  
  
  "Kif għamlet dan iseħħ
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  go? "Dak li huwa?" li hi mitluba me.
  
  
  "Xejn ir-rapport. Jien ser ikollhom ara l-ego mill-ġdid." Huwa kienet okkupata-miktub fil-notebook. "Inti se jilħqu hu għada fil-għaxar nofs in-nhar fil-gondola. Aktar dettalji aktar tard."
  
  
  Hi nodded.
  
  
  "Issa jien tmur torqod u jiksbu xi mistrieħ."
  
  
  "Id-dritt," hija qalet.
  
  
  I osservat li l-sala l-bieb, li jindika li l-I se jilħqu tagħha barra mill-aktar fis.
  
  
  "Bil-lejl tajba, George," hija qalet, u marru lura għall-kamra tagħha.
  
  
  I telaq ħwejjeġ tiegħi, biddel fis-oħrajn nodfa, u marru barra fil-kuritur. Juana sib it-tipjip tas-sigaretti.
  
  
  "Inti żgur li l-kmamar huma bugged?" li hi mitluba.
  
  
  "Pożittivi."
  
  
  "Ltqajt Corelli?"
  
  
  "iva. Nafu ego bħall-Ingliż-Professuri."
  
  
  Hija studjat me. "I kważi qtajt."
  
  
  "Jien għamilt l-istess."
  
  
  "Ma inti tkun ċert?"
  
  
  "Kif nista'tkun ċert kompletament? Iżda huwa jissodisfa inti fuq il-karozza tal-kejbil, fejn, apposta tieħu dan, inti se jiksbu l-materjali"
  
  
  "Dak li huwa?"
  
  
  "Nista'jimmaniġġjaw dan," qalet b'kunfidenza.
  
  
  Tajba. Jien ser ikopru inti mill-ski-għoljiet. Dan huwa dak Corelli trid."
  
  
  "Iżda, kif tista'l-Nemus tkun taf dwar il-laqgħa bejnu u inti?"
  
  
  "Kien jaraw-istati uniti il-ħin kollu."
  
  
  "Jien ser nipprova li żżomm għajnejk fuq minnu."
  
  
  "Tinkwetax. I ser tieħu l-kura ta'dan. Biss jissodisfaw Corelli u ara jekk hu tliet mal-istati uniti jew le."
  
  
  Hi ħares lejn me. "Għaliex ma huwa agħtini l-informazzjoni qabel?"
  
  
  "Huwa qal li huwa ried li jkun ċert."
  
  
  Hi shrugged tagħha l-ispallejn. "Jien naħseb li jagħmel sens."
  
  
  "Jieħu l-kejbil-karozza miegħu u ski stabbiliti mill-Borreglas. Jien ser jissodisfaw inti fil-bar bħal meta huwa kollha." Imbagħad aħna ser għaġla isfel u iċċekkja l-awtentiċità tal-affarijiet tiegħu."
  
  
  "Malaga?"
  
  
  "Granada. Għandi trasmettitur hemm."
  
  
  "Id-dritt."
  
  
  Tagħha, marru lura għall-kamra u l-bank għall-istampa li l-irqad.
  
  
  * * *
  
  
  Issa huwa tista'tara kollox tul il-linja tal-blat. L-xemx saint kien abjad pur. Borra imqaddsa Lord blinded tiegħi għajnejn, iżda I jintuża filtru fis-tiegħi Zeiss 60 nuċċalijiet.
  
  
  Il-karozza tal-kejbil kien jitla', u I tista ' tara ċar Juana tal-isfar sħ. Kien biss tagħha u l-Professuri l-ġewwa. L-gondola normalment isiru erba'persuni, u hu jaf li l-Professuri kellhom-ponta tas-servizz tal-persunal għall-privat isuqu, iżda ma kontx inkwetat. Huwa kellu l-flus li jagħmlu dan.
  
  
  Nuċċalijiet tagħha rrumblati madwar il-qasam mill-ġdid, u imbagħad ego ra tagħha.
  
  
  * * *
  
  
  Kien tinsab fuq l-istonku tiegħu fuq il-granit erf dwar fin-nofs bejn Borregilas u l-Prado Llano. Huwa kien liebsa griż ħwejjeġ, sabiex ikun żgur imħallta ma'l-mika u l-granit lavanja. Iżda I tista'tara li kien raġel wara kollox, u l-I tista'tara li kien azjenda twil xkubetta flimkien l-irdum. L-iskop kien mehmuża ma'l-azzarin.
  
  
  I ma setgħux għid lil xi ħadd it-tip ta'xkubetta mill-punti.
  
  
  Hu jistabbilixxu għadhom ħafna u stenniet. U huwa kienet qed tfittex fuq l-gondola mal-Juana u l-Professuri. Kif ma jaf li kienu qed jieħdu l-ego? Kif tista'huwa taf?
  
  
  Professuri? Kien Professuri l-sostitut? Ma xi ħadd stabbilit Juana? Kif kien l-informazzjoni mnixxija mill-ġdid? Fil-kmamar tagħna, l-ebda wieħed qal kelma lill-istati uniti. L-ebda wieħed iżda l-Professuri u l-me kien jaf l-ħin u l-post.
  
  
  Xorta, l-aħħar jistabbilixxu stennija.
  
  
  Moscato? Pjuttost possibilment.
  
  
  Huwa unbuttoned tagħha windbreaker u miġbud ' il barra l-Luger . Tagħha ego kien ittrattat u mdaħħla fil-minuti windbreaker. Nixtieq li jaqsmu l-inklinazzjoni u l-jiksbu biżżejjed dwar l-irdum sabiex jilħqu dan. Imbagħad I ser ikollok jitkaxkru fuq il-blat u l-joqtlu hu qabel ma jkun jista'jolqot.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda mod ieħor. Jekk I ħalli Moscato ħajjin, hu se tipprova mill-ġdid biex tikseb Rico Corelli - erġa ipprova sakemm l-uem ikollu suċċess!
  
  
  Ġudizzju mill-veloċità tal-karozza tal-kejbil u l-post tal-persuna fuq il-blat, kelli madwar minuta u nofs biex jagħmlu l-bidla.
  
  
  I ċċekkjati l-inżul daqsxejn biex tevita l-perikolużi tycoon u l-saq biss taħt lilu. Meta tagħha laqat il-qiegħ ta ' l-preżentazzjoni bis-slajds, xi ħaġa li ġara li l-bqija tal-borra fl-quċċata, u hi f'daqqa waħda sabu ruħha għarqa fl-slajds għall-irkopptejn tagħha. I imbuttat u thrashed, u l-borra waqgħu barra mill me. I kien xortik tajba. Ballun kbir ta ' l-irrumblar borra kompliet timxi'l bogħod mill me u laqat il-blat fil-qrib.
  
  
  L mitlufa prezzjuż sekondi.
  
  
  Il-blat kienu qabel me, iżda jien ma setgħux anke ara l-bniedem li tinsab hawn taħt me. Kelli li tieħu tiegħi kamera u bil-mod pan tul il-linja.
  
  
  Imbagħad ego ra tagħha.
  
  
  I kien minfuħa off-kors minn madwar mitt-saqajn! Tiegħu kien wisq għoli.
  
  
  Dan malajr bdew jinżlu l-għoljiet mill-ġdid, jirritornaw fil-direzzjoni differenti, li jiddevjaw mill-kors u jirritornaw lejn il-punt fil-bniedem jilħaq fuq il-blat.
  
  
  I itlaq il-klamps u tpoġġi tiegħi pajjiż fil-blat b'mod li ma jiżloqx. Imbagħad huwa miġbud tagħha barra u ħares fuq it-tarf tal-blat.
  
  
  Per eżempju, I raw il-karozza tal-kejbil bil-mod jogħlew bejn it-tieni u t-tielet l-azzar pilastri. U hi jista'jidher mill-bniedem ma l-azzarin, li ħakem ego sewwa u mmexxija l-gondola bir-reqqa kif imxiet l-spidery l-azzar il-kejbils.
  
  
  A luger bil-għan li fil-kap tar-raġel u l-faħam.
  
  
  Gawk hit-blat u l-tellgħu x'imkien. I tista'tisma'attakk-kant.
  
  
  Il-bniedem mdawwar malajr. I tista'tara tiddefinixxi fuq l-abjad tal-wiċċ. Huwa arched tiegħu lura malajr, mdawwar, u enfasizzat l-azzarin fil-me - ambitu u l-livelli kollha.
  
  
  Gawking-għajnejn maqbuda fis-silġ wara me-qrib wisq għal
  
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  livell ta'kumdità.
  
  
  I-isparatura tagħha mill-ġdid. Iżda għeb immedjatament wara l-isparatura kien jaħdem. Ego ma setgħux ara tagħha.
  
  
  Għarkupptejh hemm, ego ppruvaw vain biex isibu tagħha.
  
  
  Ieħor maqtul kiser il-ġebla bil-naħa tiegħi.
  
  
  Huwa ducked.
  
  
  L-gondola kien miexi bil-mod tul il-kejbil, u Juana tal-isfar sħ tista'tara, u li kien I kollha kienet tingħata attenzjoni biex.
  
  
  L-gunslinger saqajh u tbegħditx minn me, bl-għan li l-gondola. I-isparatura tagħha mill-ġdid.
  
  
  Huwa waqa', għarkupptejh wara blat, nieqes għal kollox. Tagħha, ra lilu tolqot l-irdum, u mmirati lejn il-gondola.
  
  
  I beda dan fuq il-blat, imma jien naf li ma setgħux jilħqu fil-ħin.
  
  
  Bil-snap tal-kejbil klamps, kien titqiegħed lura fuq il-pajjiż u beda l-isfel, żewġ bsaten fil naħa waħda u luger fil-oħra. Dan ma kienx l-aktar komdu ski pożizzjoni li jistgħu jkunu immaġinarji.
  
  
  Kif imxiet'il quddiem, I induna li ma setgħux jisparaw fuq il-pajjiż, u għalhekk jintefqu aktar prezzjuż ħin.
  
  
  Huwa imnissel biex il-livell fejn kien crouched, kiser mingħajr l-irbit, u crouched isfel bejn il-blat.
  
  
  Il-vuċi fuq!
  
  
  I-isparatura tagħha.
  
  
  Kien bil-għan għall-gondola, u huwa jaħdem biss kif għamilt jew forsi frazzjoni tat-tieni aktar tard minn għamilt. Tkun xi tkun ġara li l-us, tir tiegħi stess apparentement kkawżati lill-nuqqas ta'tqabbid, u l-ego-ħlas huwa ma jagħmilx ħsara peress li laqat il-bażi tal-gondola, aktar milli permezz tal-tieqa fil-Professuri l-dollaru tal-munzell.
  
  
  Dan laqat il-deżert!
  
  
  Huwa waqa'jiffaċċjaw l-ewwel fis-blat, imbagħad reflexively magħżula madwar u iffavorixxa l-azzarin madwar sakemm kien osservat kważi direttament fil me.
  
  
  Tagħha, l-qabża lura u fis-silġ, li jiżżerżaq'l isfel il-muntanji. Balal tellgħu kollha madwari, iżda l-ebda wieħed minnhom hit me. Tagħha l-estinzjoni hija lura fuq l-irdum, jaqbdu agħlaq għax-xiri.
  
  
  Il-blat kien tiżloq, iżda ont crawled fuqha, u meta ieħor gawk sploda qrib tiegħi fil-widnejn, I titneħħa l-kap tagħha, ra l-ego b'mod ċar, u l-isparatura l-uem fl-għonq.
  
  
  Huwa immedjatament waqa'l isfel. Tad-demm sploda madwar lilu fl-aħmar-cloud.
  
  
  Kien mbagħad li tinsab fil-grupp ta tħaddan ħmura meta hi mixi sa lilu.
  
  
  Kien Alfreddo Moscato.
  
  
  Tan-nemus.
  
  
  Matchmaker!
  
  
  * * *
  
  
  L-azzarin li l-ewwel tir tiegħi u li kien mistenni li joqtlu Rico Corelli fil-gondola kien Winchester Mudell 70 Super-Grad-azzarin, ikkalibrati għal 30-06 Arena rawnds u mgħammra Bausch & Lomb Balvar Lee dot varjabbli-enerġija ottiċi-vista. Kien sbieħ għat-tħaffir rig.
  
  
  L-30-06 Arena Hi-Veloċità tal-kunjett, bil-ponta tal-bronż, jista jagħti l-geddum tal-2,960-saqajn kull sekonda u l-veloċità ta ' 2,260-saqajn kull sekonda għal 300 tarzni, bil-forza impressjonanti tal-2,920 ft-lb-geddum-enerġija u l-1,700 ft-lb. £ għal 300 tarzni. L-Bausch & Lomb-enerġija aġġustabbli-ambitu huwa aġġustabbli minn 2 1/2 4x, biss żewġ partijiet li jiċċaqilqu li jikkontrollaw l-għoli u l-riħ.
  
  
  Jekk xi ħaġa jistgħu jgħinu biex joqtlu l-persuna mill-bogħod l-isparar-post, din il-kombinazzjoni tista'.
  
  
  Tagħha, milwija fuq il-mejjet-bniedem. Huwa kellu l-kartiera u l-karti, iżda dawn kienu ovvjament falsifikati. L-isem kien qal li jkun Natalio Di Cesura, u l-karti qal li kien ġej mill-Bari, l-Italja.
  
  
  Huwa kien skur tal-ġilda, xagħar skur, u imqaxxar blu-geddum u l-bastun. Ego barbetti kienu iqsar minn dak normali, iżda dawn ma jidhirx twil wisq.
  
  
  Kien liebes sbieħ windbreaker u stretta ski pants.
  
  
  Huwa mdawwar fil-ħoss tal-għarrieda passi fuq il-blat. Dollaru tal-Gwardja Ċivili niżlet il-post, telaq tiegħu pajjiż u waslet għall-me bil-notebook fl-naħa tiegħu. Tagħha, innutat li l-ego holster tal-sede tagħha ċinturin kien unbuttoned.
  
  
  Huwa ħares lejn me, qal xejn, u mbagħad mixi matul il-blat fejn il-mejjet jistabbilixxu bniedem. Huwa inklinata isfel u ħares fl-ġisem, imbagħad eżaminati bir-reqqa l-ego u għamel ftit noti.
  
  
  Huwa jintmess l-katavri tal-għonq u ħass tagħha tal-polz. Huwa jista qallek-uem li l-ego ma jkun hemm. Huwa ħa l-dokumenti tiegħu, eżaminati minnhom, u mbagħad eżamina l-Winchester 70 mal-kamp ta'applikazzjoni.
  
  
  Huwa kien sa u mdawwar me.
  
  
  "Maħfra l-intrużjoni, señor," qal fl-ingliż.
  
  
  Huwa tbissem tagħha. "Kif kont taf I kien l-ingliż?"
  
  
  "Jien naf int Amerikana," huwa korrett me mal-tbissima. "Ma tiegħek pajjiż".
  
  
  Dawn kienu Awstrijaċi, iżda I mixtrija minn ih fil-Wied tax-Xemx. U dan kien stampat fuqhom.
  
  
  "Qatt rat dan l-inkwiet?" "Dak li huwa?" li hu mitlub, u, iżda jidher.
  
  
  Ont, huwa shrugged.
  
  
  "Forsi inti aktar minn xhud. Forsi inti kienu involuti f'dan l-persuna li l-mewt?"
  
  
  I ma jgħidu xi ħaġa tagħha. Meta kien hu ser jgħidlek me id-drittijiet tiegħi? Iżda, naturalment, fi Spanja inti ma kinux aqra d-drittijiet tiegħek fil-livelli kollha.
  
  
  Huwa beda unbutton tiegħu windbreaker li toħroġ-portafoll tiegħu.
  
  
  L-Guardia arma, Amerikana Għandu .45 kalibru, kien minnufih fil-Ego tal-idejn u l-koperti ħajja tiegħi.
  
  
  "Jiddispjaċini, señor, iżda jekk jogħġbok ma tieħu xi ħaġa minn bwiet tiegħek."
  
  
  "Jien ridt li jgħaddi tiegħi karta tal-IDENTITÀ," I tbissem. "Wasalt fuq ir-rakkomandazzjoni tal-Señor Mitch Kelly madwar Malaga."
  
  
  Ir-rikonoxximent flickered madwar l-wiċċ tiegħu. "A. Ċar. Inti għandek l-ego karta hawn. Wkoll wieħed madwar tiegħek." Huwa ħares lejn agħlaq u bil-mod tpoġġi lura tagħha fil-plastik folder. Huwa f'idejn l-kartiera tad-dahar u l-bike l-ego magħluq bil-intelliġenti permess.
  
  
  I ħa u tpoġġi'l bogħod.
  
  
  "Jiddispjaċini, señor. Tagħha ma n
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  Issa ninsab għalikom għal kwalunkwe-interrogazzjoni. Jekk inti tixtieq li jħallu? "
  
  
  Oh, li ftit sabiħ MANNARA tal-logo fil-kantuniera tal-Mitch Kelly tal-karta li deher li kulħadd jaf u l-imħabba.
  
  
  Huwa mdawwar u bil-ponta fil-bniedem mejjet. "Hu magħruf li inti?"
  
  
  Guardia ħadlu kap tiegħu. "Jien ma naħsibx. Iżda ser issir taf aktar biżżejjed."
  
  
  "Edukat pariri," qal. "Din il-persuna tista'tiġi mfittxija fil-Malaga għal-kriminalità. Qtil."
  
  
  "Ah."
  
  
  "U l-qtil tal-tifel-aħħar lejl hija miftuħa hawn fuq l-Prado Llano."
  
  
  Guardia tal-għajnejn naqas. "Taf, ħafna affarijiet, señor."
  
  
  "Dak in-negozju tiegħi. Taf ħafna affarijiet. U jieħdu ritratti tal-ih, " hi miżjud mal-tbissima.
  
  
  Huwa laqa'. "Prima: Tiegħi apoloġija għall-detenzjoni inti. Jien naħseb li jkun sbieħ jekk inti ma kinux hawn meta tiegħi kollega tasal. Hu daqsxejn-anzjani u impulsivi."
  
  
  Huwa eżamina l-għoljiet. Oħra Guardia kien fuq il-pajjiż u li taħdem għan-niżla.
  
  
  "Grazzi."
  
  
  Huwa miel mill-qadd u laqa'. "Jien ser jgħidlek Señor Kelly li konna sodisfatti."
  
  
  Huwa jiżżerżaq permezz il-klamps, telgħet poli tiegħu, u malajr imnissel għall-Prado Llano.
  
  
  * * *
  
  
  Wara nofs siegħa ta'dan, I lura l-lukanda. Juana kien stennija għall-me fil-kamra tal-ħajja mill-nar kbir.
  
  
  Konna waħdu.
  
  
  - Wiċċ tagħha glowed ma ' eċċitament. "Jien dan," hi whispered lili.
  
  
  Huwa nodded tagħha.
  
  
  "Dak li kien li aġitazzjoni?" - hija riflessjoni.
  
  
  "I jibża Moscato off maqtula u l-ego."
  
  
  - Wiċċ tagħha paled. "Kif ma jaf konna-laqgħa dwar l-kejbil tal-karozzi?" li hi mitluba. "Ħadd ma kien jaf iżda inti u l-me - u l-Professuri."
  
  
  "Taħseb-Professuri huwa verament Corelli?" I talab tagħha.
  
  
  Hi shrugged tagħha l-ispallejn. "Huwa ċertament jaf ħafna dwar l-mediċina tan-netwerk. U hu lest biex tagħti lill-istati uniti fuq l-fidda platt. Jien ħerqan ħafna dwar dan."
  
  
  "Qatt kien iddiżappuntat?" I talab cheerfully.
  
  
  "Ħafna solidu. Hekk kif bdejna jilagħbu mal li l-ewwel sostituzzjoni Corelli."
  
  
  "Illum mhux meta aħna sejrin inwasslu dak kollu li Granada."
  
  
  "Jien ma tistax tkun żgur li l-informazzjoni hija preċiża, Nick," hija qalet, kemm jekk hi d qed jaħsbu dwar dan għal xi żmien u fl-aħħar nett magħmula tagħha moħħ. "Jidher ħasra li stajt ġejjin dan s'issa u ma tistax tgħid jekk Corelli huwa awtentiku jew le."
  
  
  "Tinkwetax. L-MANNARA tal-memorja tal-bank se tkun taf."
  
  
  "Iżda jien nistaqsu għaliex I ntbagħtet hawn fuq l-dell nnifisha." Issa hi kienet pouting.
  
  
  "Tinsa dan. Huwa l-parti ta'l-impjieg."
  
  
  L-mekkanik fil-Prado Llano garaxx apoloġija. "Jien ser tikseb l-ego minn żewġ nofs in-nhar wara nofsinhar. Huwa li malajr biżżejjed biex inti, señor?"
  
  
  Ont, huwa shrugged. "Dan għandu jkun. X'ġara?"
  
  
  "Brejk fluwidu ixxotta, señor."
  
  
  "Għall-liema raġuni?"
  
  
  "Il-Pipeline falliment". Huwa ma trid tgħid ħafna.
  
  
  "Waqfa?"
  
  
  "Ħafna stramba, señor," huwa stqarr. "Mhux il-partijiet tal-fluwidu-linja jilbsu l-b'dan il-mod. Fil-fatt, huwa impossibbli."
  
  
  "Imbagħad dak li ġara?"
  
  
  "L-linja hija maqsuma."
  
  
  "Maqtugħa?"
  
  
  "Jidher qisu dan, señor." Issa l-uem kienet inċerti. Dawn l-affarijiet kienu inkomprensibbli biex tinkiseb l-uem.
  
  
  "Ma xi ħadd tnaqqas dan il-għan?" I talab tagħha.
  
  
  "Jien ma tkun taf. Ma rridx li jitkellmu dwar dan. Dan huwa serju l-akkuża."
  
  
  "Imma hemm l-ebda waħda għall-ħlas, allura għaliex ma jgħidu li?"
  
  
  Huwa ra me tbissima. Tajba. I għid tagħha li xi ħadd tnaqqas li l-linja, señor. Mutur show! Dan jagħmel sens?"
  
  
  "Oh, iva," qal. "Jagħmel sens."
  
  
  L-tifel ħares serji. "Imbagħad għandek ghadu, señor. Tal-mara ir-raġel, forsi?
  
  
  L-ispanjoli huma tali li ma jistax jinqata'romantics!
  
  
  "Iva," qal. "Inħoss bħal dan jista'jkun. Iżda huwa min dan, għandek tkun taf?"
  
  
  Huwa tjiebet. "Tajba imbagħad. Tajba!"
  
  
  "Jien ser ikun hemm fil-tnejn."
  
  
  "Oh, hemm wieħed mill-aktar ħaġa," huwa qal.
  
  
  "Dak li huwa?"
  
  
  Huwa eżita mill-ġdid, tħares madwar biex tara jekk xi ħadd kien is-smigħ.
  
  
  "Do you know dak dan huwa?" huwa ħa xi ħaġa mill-but u miżmuma fl-naħa tiegħu.
  
  
  Ego ħa mill-ego tal-palm. Kien sabiħa żball. Manjetiċi trasmettitur flimkien mal-direzzjoni-tiftix. Mudell sbieħ! Sewwa professjonali. Probabbilment Ġappuniżi jew il-ġermaniż.
  
  
  Tagħha, ħares lejn dan. "Jien għandi l-ebda-idea dak li huwa."
  
  
  "Jiena wkoll, señor."
  
  
  "Fejn ma issib din l-dan il-gadget?"
  
  
  "Dan kien marbut mal-qiegħ ta' l-Renault, señor."
  
  
  "Kif interessanti. Jien naħseb li din hija biss telaq mill-awtostrada I meta kien is-sewqan."
  
  
  "Huwa dawra, inti taf, señor? Ħsibt li d ikunu interessati biex jaraw dan."
  
  
  "Me... interessanti ħafna."
  
  
  L-direzzjoni-tiftix tal stabbiliti l-isfel fil-minuta u miġbuda minn diversi mitt f'pesetas. Ih taw lill-tifel. "Dan huwa biex inti," qal. "Għall-interess tiegħek u għall-silenzju tiegħek."
  
  
  "Jien nifhem, señor."
  
  
  Kien ċert kienx minnu.
  
  
  Kien jaf tagħha issa, hekk kif Moscato kien magħruf dwar il-karozza tal-kejbil-laqgħa.
  
  
  Awto tagħha qal-uem 1
  
  
  Tnax-il
  
  
  Kif Juana u l-I kienu seduta fil-Alhambra-ġnien, qasir skur, ħelu, kaboċċa jekk Żingara imsemmi Gervasio Albanes ħareġ għall-us. Kien ewlieni tagħna vjaġġ, li kien diġà għandna quddiemna. Permezz tad-disinn, u Juan tagħha kienu ħallew warajhom.
  
  
  "Huwa sħun għal Andalusia," huwa qal fl-ingliż tajjeb ħafna l-aċċent.
  
  
  "Iżda mhux għall-Marokk," huwa qal tal-rewmatiżmu, għal darb'oħra fi għall-Hawke u l kompletament ħaġa mhux serja sistema ta'rikonoxximent maħluqa mill-AX.
  
  
  Huwa nodded
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  Huwa eżamina madwar. Ma kien hemm l-konkret-bank taħt il-bżar tas-siġar, u huwa wassal us hemm. Aħna ltaqgħu flimkien, tħares lejn il-li jirrifletti il-ġabra u l-kbir L-'minn ġo-oppost.
  
  
  "Jien għandi l-aħbarijiet għalik," huwa qal fl-jlissen kelma. "Aħna għandhom jissodisfaw id-dritt wara l-bqija truf."
  
  
  "Aħbarijiet?" I talab tagħha.
  
  
  Huwa poġġa saba għall-xufftejn tiegħu. "L-aktar tard. Fuq l-għoljiet-oppost." Huwa bil-ponta tas-swaba fil-mimmo Alhambra fuq l-art għall-grigal. Qalulna qabel li kien hemm diversi għerien fuq l-art, għerien fejn għadd kbir ta'żingari kienu għadhom tingiż. Fil-fatt, dak Gervasio ruħu qalulna.
  
  
  Huwa nodded tagħha. "U mbagħad eskursjonijiet. Fid-daħla tal-Alhambra."
  
  
  Il-folla fid-daħla tal-Alhambra kien traqqiq meta sirna, u Gervasio mixi-istati uniti biex il-parkeġġ tal-lott.
  
  
  "Għandek tal-karozzi?"
  
  
  "Sfortunatament, l-ebda," qal Gervasio, jidħaq. Huwa lille-fidda fid-direzzjoni tal-Juana. "I biss żgħir ħafna Lambretta ...
  
  
  "Ma jitfa tad-demm kollha fuq il-passaġġ," qal. "Jiġu mal-istati uniti. Aħna ser tieħu inti hawn wara, u tista jittellgħu Lambretta."
  
  
  "Inti qed kollha fuq il-lukanda, u dan huwa minnu."
  
  
  "B'mod negattiv. Aħna qed biss qed prattiċi. Nistgħu jaħlux ħin tas-sewqan u lura filwaqt li jistennew biex jingħelbu l-għoljiet kbar. Fejn ninsabu għaddejjin?"
  
  
  "I jgħixu fl-għerien, señor," huwa qal traġikament, li tagħti Juana aktar meraq mal-għajnejn tiegħu.
  
  
  Hi kienet qed tfittex fuq lilu. Huwa kien qed agħlaq.
  
  
  "Tinsa dan, Gervasio. Jien ser imħatri għandek erbatax-il litru saħħa sħiħa ta solidu-muniti tad-deheb fil-qiegħ tal-grotta.
  
  
  Ego-għajnejn glittered. "Inti umoristiċi-bniedem, señor."
  
  
  Gervasio u Juana telgħu fil-pubbliku. Kien jaraw tagħha warily, iżda I tista'tara l-mod tiegħu għajnejn kultant ħares lejn me fil-mera.
  
  
  "Jiġu stabbiliti hawn, señor, u mbagħad dritta fuq," huwa qal lili, u tinżamm taħdem sakemm, wara żmien qasir, aħna waqaf fil-quddiem tal-toqba fil-art. Ma kien hemm l-oħra tal-karozzi pparkjati madwar, kif ukoll l-munzell tal-muturi. L-aktar ma kien hemm l-sedili u Peugeot. Dan kien wieħed big-karta tal-kreditu fil-tajn.
  
  
  "Aħna qed seduta hawn."
  
  
  Huwa nodded tagħha. Tagħha, tħares lejn lilu fil-anterjuri mera. "U issa għall-aħbarijiet, Gervasio."
  
  
  "Señor Mitch Kelly trid li nsejħu l-uem fl-Malaga immedjatament."
  
  
  "Ma huwa jispjega għaliex?"
  
  
  "Mhux tal-kors, señor. Iżda kien permanenti."
  
  
  "Fejn jistgħu I sejħa tagħha ego?"
  
  
  "Jien għandi l-linji ġewwa d-dar."
  
  
  Hu indikat il-grotta daħla.
  
  
  Huwa ħares lejn Juana. "Ukoll, ejja mmorru."
  
  
  Aħna qbilna u segwiti Gervasio fis-il-grotta. Ġewwa, kien fornuta bħal kull dar oħra, ma tqal spanjol-għamara u twapet fuq il-hard ppakkjati-ħmieġ-art. Ma kien hemm l-bozoz tad-dawl u l-fanali involuti fl-ħwienet elettriku. Il-kamra prinċipali jinxtamm ħafna bil-qawwa tal-tisjir.
  
  
  Gervasio marru għall-bookcase fl-aħħar tal-kamra u l-jinġibed l-każ tal-ġilda li belied l-rapporti fil-midja tal-Mitch Kelly me R / T dar mingħajr periklu fl-Malaga.
  
  
  Huwa mdaħħla fl-ego u tħalliha tisħon. Huwa sib u ħares lejn dan. Juana ltqajna u l-mixi madwar, li tħares fl-awe fil-drappijiet fuq il-ħitan, il-ikkomplikat minsuġ il-president, il-bizzilla li jkopru l-imwejjed, l-Internet.
  
  
  Gervasio taw l-kodiċi tal-ittri u rrispondew għat-Kelly talba għall-identifikazzjoni.
  
  
  "Kelly?" I qal li wara l-mument. "Għaliex il-hotline?"
  
  
  "Huwa tifla. Hi l-intestatura li Sol y rakkun break out."
  
  
  "Fil-fatt. Hekk?"
  
  
  "Ma għandek xi problemi?"
  
  
  Huwa mwaqqaf, tħares lejn Gervasio. "L-inkwiet?"
  
  
  "Sew, int ma mdawwar sa tiegħek Ruman-imnieħer għadhom. Tassew?"
  
  
  "Fil-fatt, aħna."
  
  
  Ma kien hemm l-silenzju. "Isma," Kelly qal. "Ruman-Imnieħer imsejħa l-girl il-bieraħ u qal tagħha ħej, dwar il-mewt tal-żgħażagħ-bniedem, u dan filgħodu-dwar il-mewt tal-bniedem ieħor!"
  
  
  "Huwa veru."
  
  
  "Ruman-Imnieħer irrifjuta li jissodisfaw inti jew N. X., verament?" N. X. espert tad-Droga. Tajjeb ħafna. Juan Rivera.
  
  
  Stennija għall-tagħha. "Negattivi. X'hemm tiegħu raġuni?"
  
  
  "Ruman Nri jgħid li jixtieq li tħassar dan kollu. Huwa ċert li dan l-arranġament. Huwa ċert li l-ego-organizzazzjoni qed tipprova toqtol lilu. Għandek taqra lili?"
  
  
  "Qawwi u ċar."
  
  
  "Il-girl issa is-sewqan fl-aħmar umoristiċi nagħaġ. Fl-aħmar umoristiċi nagħaġ. Jifhmu?"
  
  
  "Nara. Corkscrew. Għaliex huwa li ġejjin?"
  
  
  "Hija tgħid hi trid tkellem Ruman-Imnieħer fil-laqgħa għalik."
  
  
  "Stenna minuta. Konna kemm sodisfatti Ruman-Imnieħer. I ripetuti. Konna kemm sodisfatti Ruman-Imnieħer. Għandek taqra lili?"
  
  
  Pawża. "I aqra għalik."
  
  
  "Ma nistax nifhem għaliex hi temmen li aħna ma jkunux sodisfatti l-Rumani-Imnieħer?"
  
  
  "Forsi inti ma tistax."
  
  
  "M'hemm l-possibbiltà bħal din. Il-Rumani-Imnieħer kienet mhux fuq il-dell innifsu unikament identifikati. Iżda huwa tawna l-materjal."
  
  
  "L-girl jinsisti li inti ma jkunux sodisfatti l-Rumani-Imnieħer. Il-Rumani-Imnieħer trid tirritorna għall-Korsika mingħajr ma jkun identifikat mill-għedewwa. Sabiex ma data għalik."
  
  
  "Hekk taħseb tagħna Ruman-imnieħer mhux Ruman-imnieħer."
  
  
  "- Twettiq mill-ġdid ta'l-juru fil-Malaga-Bajja. Iva. Pjuttost possibilment."
  
  
  "Huwa pjuttost ċar għalija," I ammessi. "Iż-żewġ affarijiet: Ruman-imnieħer hija Ruman-imnieħer, jew Rumana-imnieħer mhix. Kelly. Jiksbu fil-karozza tiegħek u l-ingħaqad magħna fil Sol y rakkun break out."
  
  
  Pawża. "Għaliex le?"
  
  
  "I bżonn l-għajnuna tiegħek. Irridu niżguraw li l-Rumani-Imnieħer huwa dak it-talbiet li tkun."
  
  
  "Kif nista'ngħin tagħha?"
  
  
  "Din hija kkumplikata-istorja. Iżda I taf x'għandek tagħmel issa."
  
  
  "Tagħha tal-lukandi ngħid l-istess ħaġa!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  ol y rakkun break out. L-Sierra Nevada-Lukanda. Illejla. Id-dritt?"
  
  
  "Dak id-dritt."
  
  
  "Ħajt tal-komunikazzjoni."
  
  
  I sib u jaraw il-sett għal żmien twil. Imbagħad I raw tagħha, jdur madwar, u raw Juana jaraw me.
  
  
  "Id-dritt?"
  
  
  I stenna madwar. Gervasio kien ukoll tħares lejn us mal-għajnejn wiesgħa. Tagħha, tkellmu Juana. "Għandek din il-tagħmir?"
  
  
  "Iva," hija qalet, li tintlaħaq fil-borża tagħha.
  
  
  Tajba. Agħti Gervasio."
  
  
  Hija għamlet dan. Huwa ħares lejn l-żgħar pakkett tal-pillola fl-naħa tiegħu. Imbagħad ħares lejn me questioningly.
  
  
  "Daqqa dan roll u ibgħat l-ego, simbolu mill-simbolu, li AX."
  
  
  Il-mara żingara nodded.
  
  
  "Juana, tmur lura lejn l-Renault fil-Sol-y-Nieves."
  
  
  "Mingħajr inti?" L-għajnejn tagħha naqas.
  
  
  "iva. Jien ser interċettazzjoni Tina Bergson."
  
  
  "Iżda għaliex?"
  
  
  "Il-minuta hija juri fil-lokalità u l-taħditiet għall-proprjetà Corelli, hi minnufih identifikati."
  
  
  "Iżda...?"
  
  
  "I jfisser, xi ħadd qed jippruvaw biex joqtlu l-ego."
  
  
  "MIN?"
  
  
  "Il-bniedem li jitlob lilu nnifsu Pat-Professuri."
  
  
  Juana tal-għajnejn wessgħet. "Imma għaliex ma jkollhom jiġu-Professuri?"
  
  
  "Dan għandu jkun."
  
  
  "Għalhekk kien hemm żewġ persuni li joqtlu Corelli?" staqsa Juana, frowning.
  
  
  "Huwa probabbli li l-mobsters ddeċidew fuq iż-żewġ kuntratti miegħu fil-każ li ma jaħdmux."
  
  
  "Huwa ikkumplikati."
  
  
  "Inti żżomm il-flus li huwa l-ħajja tiegħek. Tisma lili. Ejja janalizza dan. Ejja ngħidu Professuri l-jixtieq li joqtlu Corelli. Tassew? U l-Professuri ma tkunx taf Corelli mill-vista kwalunkwe aktar minn nagħmlu. Iżda jaf jien tipprova tagħmel appuntament ma'Corelli. Mhux biss ont , iżda għalik u għalija. Hekk jiġrilha jilgħaq għall-us. Bħal ble jilgħaq ."
  
  
  L-ħalliel fisser tagħha. Juana ma tistax taqbeż l-ħjiel. Hi bi.
  
  
  "Issa. Ejja nassumu li l-Professuri kien preżenti ma Moscato meta William kien maqtula. Professuri kien jaraw me, tal-kors. Imbagħad huwa għandu jkollu jinstemgħu l-istruzzjonijiet li rċieva mill William meta kien qed imutu. S'issa bogħod?"
  
  
  "Il-kbir."
  
  
  "Imbagħad-Professuri tmur għall-laqgħa jaħbu u stenna għal Corelli li juru l-up. Iżda li se juru? Tagħha. Mhux Corelli. Professuri hija permanenti kien hemm, u l-I jimxu sa tagħha, u l-wiċċ kollu tagħha hija koperta fil-bajd."
  
  
  "Imma għaliex ma Corelli tmur għall-laqgħa?"
  
  
  "Inti semgħu dak Kelly biss qal. Huwa qal Corelli kien jibża meta William kien sparatura. I li wieħed jassumi li huwa biss ttrattati kollha u ħalli dan iseħħ mingħajr lilu."
  
  
  "Għaliex ma l-Nemus tmur hemm biex joqtlu Corelli?" staqsa Juana innocently.
  
  
  "Jien kont qed taħseb dwar li," I ammessi. "Ejja ngħidu li kien f'dan il-għaġla li jaħarbu wara William tal-qtil li huwa ma tisma'dak William qal lili."
  
  
  Hi frowned.
  
  
  "Id-dritt, "qal, it-tkomplija malajr," Li l-Professuri tal-post, u li l-ont. X'jagħmel-Professuri jgħidu? L-unika ħaġa li jistgħu jgħidu l-verità. Hu jaf jien ma Corelli. U hu jaf li l-laqgħa se ssir. Hu jgħid, " jien Corelli! U huwa għadu kundizzjonijiet prattiċi ċajta, torganizza laqgħa miegħek."
  
  
  "Dak dwar tagħmir? Huwa tatni l-film."
  
  
  "Aħna verifika dan jitwettaq. Imma li tissostitwixxi dan it-tip ta'informazzjoni hija ferm sempliċi: l-ismijiet, il-postijiet, u tad-dati."
  
  
  "Tajbin..."
  
  
  "Huwa prodotti foloz il-film, torganizza laqgħa miegħek. Huwa jorganizza laqgħa li jilagħbu Corelli. Huwa jgħaddi inti foloz film, u sadanittant Moscato qed tipprova toqtol ego, u jien qtil Moscato."
  
  
  "Iżda kif għamlet Moscato tkun taf dwar il-laqgħa?"
  
  
  "Żball fil-Renault," missierha qal.
  
  
  "Dak li huwa Professuri l-stennija għall issa?" - hija riflessjoni.
  
  
  "Huwa stennija għall-Tina li juru l-up. Hu jaf dwar tagħha, anki jekk jista'ma jafu tagħha personalment. Naħseb li huwa għandu jkollu iffalsifikat dawn il - " telefonati "għall-Tina li jħawdu Elena. Iżda hu jaf li l-Tina eventwalment se jidhru fil-Sol y rakkun break out. Hu ser stenna għal tagħha u ħalli ħej hum ego Corelli, u tombla! Inti ara? "
  
  
  "U dak tal-ġid tal-interċettazzjoni Tina?"
  
  
  "Irrid biex iwissu tagħha li d-dehra tagħha fil-Sol y rakkun break out se jaffettwaw Corelli."
  
  
  Hi nodded. "U mbagħad?"
  
  
  "Ippermettuli figura hija," qal ewwel. "Jien ma jkollhom-immarkar tal-linja għadhom."
  
  
  * * *
  
  
  Juana Rivera ħa Gervasio u l-me-kiri tal-karozzi tal-ħanut fi Granada, fejn kienet telgħet minn Siġġu mini-mal-manwal tal-gerijiet. Juana imbagħad saq Gervasio lura għall-Alhambra, fejn l-ego mini-rota kien pparkjati.
  
  
  Huwa ħa l-sider fl-Sit fuq l-Malaga-Granada-awtostrada u intitolat għall-Malaga. Diġà kien pjuttost tard, iżda l-xemx ma kienx brillanti għadhom. Hija għandha aktar minn għajn waħda fuq l-aħmar umoristiċi nagħaġ - il-karozza huwa faċli li wieħed jiddistingwi.
  
  
  Għandu ġew mhux aktar minn għoxrin minuta qabel l-Ego ra tagħha, kif hu kien ċert fuq l-dixxendenza rapida madwar l-wied mill me. Huwa malajr jiddawru lura, saq fis-sewwieq tal-qamħ tal-qasam, u li saru malajr sinjal għal tliet kantunieri. I kien fuq quddiem ta'l-umoristiċi nagħaġ u l-intestatura lura għall-Malaga meta rajt hu approċċ me fil-anterjuri mera.
  
  
  Huwa kellu l naħa tiegħu u xejru ħej, ħej ftit drabi, li jindika li tieqaf.
  
  
  Hija rat l-idejn, imbagħad hija rat il-karozza, u fl-aħħar nett hi ra me. Hi kienet sorpriża, iżda mhux batuti. Hu indikat il-ġenb tal-awtostrada u aħna jinġibed off flimkien.
  
  
  Marret barra tal-sarġ u l-mixi matul il-umoristiċi nagħaġ. Hi kien hemm seduta, tfittex frisk u chic fl-istess stil Skandinavi li Agħlaq kellu, b'mod qawwi il-green sħ griż u dublett.
  
  
  "I tkellmu Kelly," qal meta l-I jistgħu jiksbu l-vuċi.
  
  
  "iva. Taf għaliex hi hawnhekk?"
  
  
  "Naturalment. Iżda l-pjanijiet inbidlu."
  
  
  Ee-persuna
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  waqgħet. "Għandha Riko marret-dar s'issa?"
  
  
  "Forsi, iva. Probabbilment ma jkunx. Iżda hemm il-problemi. Il-oħra tal-bniedem huwa joħloq bħala Rico."
  
  
  "Kif ridt...?" Hi blinked. "Nara. Iva. Xi ħadd qed-sigurtà li jkun Rico."
  
  
  "Sakemm Rico bidel l-opinjoni tiegħu dwar tkellem li inti l-aktar tard."
  
  
  "l-ebda. Huwa kien kunfidenti." L-għajnejn tagħha qalbu ftit. "Isma up. Ma inti jemmnu lili? Onestament...?"
  
  
  "Nemmen li inti," qal. "Il-problema hija li għandna ieħor Twin, oħra sostitut, xulxin-Rico Corelli."
  
  
  "Imbagħad hija għandha tiġi avżata mill-proprjetà Riko..."
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Xi ħadd qed jippruvaw biex joqtlu l-ego. Hekk kif inti approċċ lilu u jilħqu l-ego, il-qattiel se tkun taf li Rico huwa. Ara?"
  
  
  - Wiċċ tagħha mibdula. "Iva iva, qed nifhem tagħha!" Hi ħares lejn me bis-serjetà. "Dak li tixtieq me tagħmel?"
  
  
  "Nixtieq li jibqgħu fi Granada."
  
  
  Hi daqsxejn xufftejn tagħha. "Huwa l-hekk waħdek."
  
  
  "Iżda inti kienu fil-klinika waħdu."
  
  
  "Dan kien maddening!"
  
  
  "Kif tiegħek ta' l-ispalla?"
  
  
  "Tajjeb ħafna," hi tbissem. Ovvjament, ma kien hemm biss ċkejkna-arja aperta. Ma kienx anke fil-drammatika-kurvi tal-tagħha sħ.
  
  
  "Sewwa, inti se tagħmel dan, Tina?"
  
  
  "X'għandi nagħmel?"
  
  
  "Waqfien fi Granada?"
  
  
  Hi ffirmati. "Tajbin..."
  
  
  "Jien ser tieħu inti pranzu," qal conspiratorially.
  
  
  L-għajnejn tagħha mixgħul. "Se inti, George?"
  
  
  Ont kien id-daħk. "Bi pjaċir."
  
  
  "Imbagħad I ser tagħmel dan."
  
  
  "Segwitu me l-umoristiċi nagħaġ. Aħna ser imorru għall-lukanda u l-kontroll inti."
  
  
  Hi nodded, għajnejn tagħha qawwi ma ' eċċitament.
  
  
  "Taħseb Riko se jkun rrabjata meta tisma'?"
  
  
  "Dak li I kellu pranzu ma'inti?"
  
  
  "Iva." Hi shrugged tagħha l-ispallejn. "Xorta waħda, li jieħu ħsieb?"
  
  
  S'issa, l-nemes hi huwiex perikoluż, u ta'suċċess kbir. Ont, jiena naħseb li hi maħsuba li hi jistgħu jgħixu perikoluż dejjem bl-istess grad ta'sigurtà.
  
  
  * * *
  
  
  Aħna kellu pranzu fil-ftit sabiħ ristorant ħdejn il-xiri tad-distrett ta'Granada. Il-mużiċisti kienu jilagħbu spanjol tal-mużika fil-kantuniera waħda, u l-wejters kienu baqgħu fuq us, tipprova l-almu tagħhom biex jħassru-istati uniti.
  
  
  Kien madwar għaxar meta sirna out, l-irku-ristoranti u l-intitolat għall-lukanda. Granada huwa sabiħ tal-belt bil-lejl. Il-ħwienet tal-mixgħula bi imqaddsa-dwal, u n-nies jimxu l-toroq madwar l-arloġġ. Għaxar nofs in-nhar kienet aktar tard, iżda xi nies ma kinux għadhom barra. L-Gwardja Ċivili deher li jipproteġu l-toroq mill-kriminalità.
  
  
  Aħna daħlu fil-lukanda, u l-Tina marru għall-tagħha għall-ċavetta. L-għajnejn fil-lobbying daru u segwiti tagħha jimxu. Smajt tagħha daqqa għal xi ftit drabi. Dan kien ripetizzjoni tal-prestazzjoni tagħha fil-Malaga.
  
  
  Hi miżmuma ewlenin tagħha u mdawwar me mal-ħażen ħarsa.
  
  
  "Tagħha sabiex żbalji bil-vleġġa."
  
  
  Huwa nodded tagħha. Tajba. Naf tant dwarhom."
  
  
  "Iva. Imbagħad ġejjin u tpoġġi l-ewlenin fid-lock, jekk jogħġbok." L-għajnejn tagħha glowed ma ' l-ikel, l-inbid, u antiċipazzjoni.
  
  
  "Jien biss tal-bniedem," qal, u segwiti tagħha fil-lift. Meta l-jum magħluqa għalina, tagħha, I raw li kull bniedem fil-lobbying kienet qed tfittex fuq me mal-kollegi-għajnejn.
  
  
  Aħna mr fil-lift, u l-silken tendrils tal-xagħar tagħha aslu kontra l-me kif hi mċaqalqa ip ħdejn me. Huwa u jdur madwar ħares ħej fl-għajn. Hija tbissem.
  
  
  Il-lift bibien miftuħa u aħna intensifikati fil-kuritur. Kien hemm aħmar twil tal-bellus tagħna fuq l-art. Ma kien hemm l-kbira tal-antika sufan stabbiliti kontra l-ħajt. Fjuri fil-vażun magħmula minn l-ħitan.
  
  
  I jinstabu l-numru tal-kamra u ppruvaw li daħħal il ewlenin fil-lock.
  
  
  Tina giggled.
  
  
  I ma jirrealizzaw I kien tant tinxtorob. I ppruvat mill-ġdid.
  
  
  Il-bieb miftuħ jibdel.
  
  
  Hi mixi fil-kamra fil-quddiem tal-me, tidwir ftit kif hi ma hekk, u mixi mimmo me mal-ġisem kollu tagħha. Hi jistgħu jħossu l-kuntatt minn ras il-toe, fil-forma tal-alternanti u dirett attwali tħawwad.
  
  
  I fil-mixi, u l-bieb magħluqa wara me. Tagħha kunfidenti li l-ebda wieħed jintmess tagħha ego. Xi wħud mill-lukandi huma franza.
  
  
  Huwa kien hemm tħares lejn Agħlaq bil-iblah tbissima fuq il-wiċċ tiegħu. Naf li kienet iblah grin, minħabba I ġara ara l-wiċċ tiegħi fil-żgħar gilt-a mera li ddum fuq wieħed mill-ħitan. U hi kienet qed tfittex fuq me bl-espressjoni li jistgħu biss jiġu deskritti bħala tqal ma primittivi sabiħa.
  
  
  Kelli tagħha fl-armi tiegħi. Missierha miżmuma mill-qrib tagħha lili. Hi ffirmati. Hi qalli li hija kienet fil-klinika għall-hekk twil u kienet fil-terribbli bħal uġigħ.
  
  
  Imdejjaq, diqa.
  
  
  Iva, iva, hi qalli.
  
  
  Meta hi raw li l-I sympathized tagħha iweġġgħu, hija wriet me il-ferita fuq l-ispalla tagħha. Ma kien hemm l-ebda mod ieħor li juru me dan milli tluq tagħha sħ, u meta hija ma, I raw li agħlaq kellhom xejn taħt il-sħ fil-livelli kollha, li hija, xejn iżda dan sabiħa tad-deheb tal-ġilda. Dan kien minħabba li n-natura kienu għamlu dan.
  
  
  Fil-fatt, huwa saħansitra ħares lejn l-faxxa żgħira fuq l-ispalla tagħha kienet Dr. Hernández tal-post tax-xogħol.
  
  
  "Ma kienx ikun x'inhu?" li hi mitluba me.
  
  
  I sympathized tagħha.
  
  
  "I darba kellhom ċikatriċi fuq l-għadam tal-ġenbejn," hi qalli. Fil-fatt, dan kien minħabba l-I ma bħall-tilqim-kaxxa fl-naħa tiegħi, hija kompliet, u għalhekk it-tilqim-kaxxa tpoġġa fuq marda tiegħi. Huwa kklassifikat minfuħin.
  
  
  I sympathized tagħha.
  
  
  Hi maħsub me. Wara l-mument, hi ħadet il-off dublett tagħha u qliezet ta'taħt, u wera me l-ċikatriċi fuq tagħha fil-koxxa. Ħares tassew tajba dwar tagħha. Tagħha huwa qal.
  
  
  "Naturalment," qalet il-kummissarju, " inti għandek feriti, wisq.
  
  
  - Jiena veteran tal-arti marzjali ħafna.
  
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  ars, assigurat tagħha, tagħha, u bdew juru l-evidenza.
  
  
  Aħna b'xi mod spiċċaw fil-kamra tas-sodda fuq dan il-punt, u l-Tina bir-reqqa jinġibed lura l-ridt u taptap tnejn il-folja ftit, iċ-ċaqliq l-oħrajn fis-fard-pożizzjoni.
  
  
  Meta I talab tagħha għaliex hi maqsuma oħrajn tant, hi qalli li svediż in-nisa għandhom avvanzat ħafna ideat dwar l-imħabba. Biex jagħti prova li l-isvediż tan-kura ta'l-irġiel tagħhom u l-festa ukoll, hi jingħaqad il-kurrenti tal-għomor tal-ħajja-mapep miġbura mill-Nazzjonijiet Uniti, li wera li l-għomor tal-ħajja tal-iżvediż l-irġiel hija 71.85 snin, meta mqabbel mal-għomor tal-ħajja ta'l-Amerika-irġiel, li huwa 66.6 snin.
  
  
  "Jien ser jurik għaliex," hi qalli. Għandna ċerti metodi tal-żamma tal-fluss tal-meraq vitali.
  
  
  Tlettax
  
  
  Il-kolazzjon fi Granada.
  
  
  "Inti għandek wegħda me jibqgħu fil-lukanda hawnhekk," huwa qal Tina, tħares madwar fil-sabiħ intern tal-kamra tal-pranzu.
  
  
  Tina ħares diqa. "Iżda jien ser miss-iski!"
  
  
  "Jekk inti tmur għall-Sol y rakkun break out, inti se tkun responsabbli għall-Rico tal-mewt."
  
  
  "I jifhmu li". Hi pouted.
  
  
  "U tista' tpoġġi lilek innifsek fil-post tiegħek."
  
  
  Tajba. Fejn inti ser?"
  
  
  "Jien tmur lura lejn il-lokalità. Għandi xogħol li tagħmel."
  
  
  * * *
  
  
  Kien pjaċevoli 40 minuta drive sa l-mountainside li Sol-i-Niev. Meta wasal, il-skiers kienu diġà fuq il-binarju. Kien ċar il-jum bil-dawl sbieħ trab, imbagħad qasir jaqgħu il-lejl ta'qabel.
  
  
  I mixi fil-lobbying u raw Mitch Kelly seduta fil-bar li jmiss lejn il-lobbying.
  
  
  Huwa qiegħed l-presidenza li jmiss. "Qisu tkun ftaħt il-bar dan filgħodu."
  
  
  "Fil-fatt. Biss ltqajna."
  
  
  "Inti qed kmieni, mhumiex inti?"
  
  
  "Ħsibt d jiġu hawn hekk kif stajt. Dak huwa l-biċċa?"
  
  
  "Għandek tkun taf liema huwa. Il-bniedem tagħna issa, iżda hu jibżgħu li juru l-naħa tiegħu. U għandna doppelganger li trid tkun immexxija mill-ego tiegħu għall-Rumani-Imnieħer."
  
  
  "Id-dritt?"
  
  
  "Votazzjoni dwar dak li aħna qed isir."
  
  
  Aħna miel-kapijiet tagħna flimkien, u taw l-uem dijagramma - ġewż, il-boltijiet, martell, ra, u l-injam.
  
  
  * * *
  
  
  I marru għall-kamra tiegħi u biddel il-ħwejjeġ tiegħi. I jitqiegħdu fuq tiegħi ski-irkaptu u stenniet Juana għas-sejħa biex me.
  
  
  Hija ma mill-bieb.
  
  
  "I ara int lura," qalet tagħha fl-għoli, serji bil-vuċi, li safa Puritan.
  
  
  "Iva," huwa qal xeħta mużikali. "Huwa kien twil isuqu."
  
  
  Hi snorted. "Dak dwar il-programm għall-lum?"
  
  
  "Aħna jmorru skijing."
  
  
  "Tajba!"
  
  
  "Imbagħad aħna ser tieħu azzjoni illejla."
  
  
  "L-azzjoni?" Burdata tagħha mtejba.
  
  
  "Inti se tieħu l-kura tal-Elena."
  
  
  "Kif?"
  
  
  "Toqgħod bil-tagħha l-ħin kollu. Liema tagħha-li naħdem ma-Professuri. Kelly u l-tagħha."
  
  
  Hi nodded. Hija qieset diżappuntati. "Iżda Elena jidher kompletament innoċenti."
  
  
  "L-innoċenza jew ħtija mhux corkscrew. Għandna bżonn li jiżola-Professuri. Jien ser tirranġa għal tagħha. Iżda ma rridx Elena biex ineħħi me."
  
  
  Tajba. Issa. Xi ngħidu dwar issa?"
  
  
  "Qisu jum kbir għall-għoljiet."
  
  
  Hi tjiebet. "Id-dritt!"
  
  
  * * *
  
  
  Aħna għadda l-bqija ta'l-dawl tax-xemx fis-silġ. Kien strettament rilassament u l-rilassament. Għal ftit sigħat, huwa nesa kollha dwar Corelli, Tina, Elena, u Hauptley - nesa dwar dawk kollha idejqek in-nies u l-missjoni, l-ispanjol il-Konnessjoni li kienet daqshekk diffiċli li jiġi stabbilit. Kelli l-pjanijiet. Inti biss kellhom jistennew għall-Professuri li jkun fil-post it-tajjeb fil-ħin. Lejn filgħaxija, aħna dam fis-Professuri u l-Elena qrib Borreglas. Elena deher irtirati u batuti, iżda l-Professuri kien l-qodma ego qawwi tagħha.
  
  
  "Aħna kellhom l-aqwa jimxu dan filgħodu, ma aħna, Elena?" Huwa verament kien tant British li tiegħu tad-demm kważi magħqud.
  
  
  "Ouch?"
  
  
  "I l-ħsieb kien kbir! Kundizzjonijiet eċċellenti! Verament kbira tal-mili! "Huwa tbissem fil-Juana. "Kif inti, ħelu mara?" L-ego-vuċi tal kien kapitalizzat.
  
  
  "Multa," Juana qal.
  
  
  "Naħseb li għandna qbiżt ħadt l-aħħar il-lejl. Fejn inti kienu ġew?"
  
  
  "L-madwar," Juana qal.
  
  
  "I kien fi Granada," qal.
  
  
  Professuri l-shrugged. Ego ħa tagħha annullata.
  
  
  "Hemm xi ħadd li għandek bżonn tissodisfa, hema," l-uem qal tagħha fil-vuċi baxxa.
  
  
  "Ouch?"
  
  
  "Dwar il-vjaġġ".
  
  
  "Vjaġġ? Dak il-vjaġġ, l-antikitajiet?"
  
  
  "L-istati Membri."
  
  
  "Diġà? Li jfisser li inti kont ħares'il quddiem il-materjal I ħadt...?"
  
  
  "Għadha ma ġietx. Iżda jidher li huwa raġonevoli li tinħoloq rotta. L żgur li se jkun hemm problemi bil-loġistika."
  
  
  Professuri l-approvat gerżuma tiegħu. Tajba. Fejn se nagħmlu dan?"
  
  
  "Mhux dawn il-kmamar," qal. "Jien konvint li qed bugged."
  
  
  Ego-għajnejn wessgħet. "Inti verament ma naħsibx?"
  
  
  Inti damned hypocrite! Huwa kien il-wieħed li ħolqot l-problemi!
  
  
  "Nixtieq verament li taħseb hekk," qal.
  
  
  "Imbagħad fejn? Fil-silġ? "Huwa tbissem.
  
  
  "Album".
  
  
  "Fil-kantina tal-lukanda?"
  
  
  "Dak id-dritt."
  
  
  Huwa nodded. "Inti qed dwar."
  
  
  "Għaxar nofs in-nhar?"
  
  
  "Juru tajjeb."
  
  
  "I qal Juana biex jilħqu Elena. Aħna biss ma tridx l-ebda interferenza. Dan huwa importanti."
  
  
  "Naturalment, monument."
  
  
  "L-erba'minna se jkollhom l-pranzu flimkien, u mbagħad Juana se ipoġġu ma Elena fil-kamra tal-ħajja."
  
  
  "Jien ser jammettu li Elena huwa aktar pjaċevoli-problema," - Professuri frowned. "Skużani dwar li"
  
  
  "Xejn li ma jistgħux jiġu trattati."
  
  
  Aħna kellu pranzu flimkien u l-kollox marru skond il-pjan. Juana u Elena marru għall-kamra tal-ħajja, u l-Professuri u l-mara tiegħu marru'l isfel għall-album " jitkellmu tan-negozju."
  
  
  Ħam
  
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  L-art juru ma bdewx. L-isterjo sakemm qawwi tal-mużika, u l-żeffiena hemm madwar l-art li jagħmlu x-xadini, ċraret, u kull ħaġa oħra li kienet "fil -" fl-ih-xena speċifiku.
  
  
  - Professuri u l-I jkollhom it-tabella fil-kantuniera. I kien seduta fil-kantuniera, żewġ ħitan li jwassal bogħod mill me. Professuri kien seduta fuq tiegħi tax-xellug. Huwa reklamati mill-ego hemm speċifikament. Ma kien hemm l-vojta l-presidenza tiegħi id-dritt.
  
  
  Aħna ordnat xi artab tal-inbid biex tibda. Fil-fatt, hija ma tistax tieħu fit-tul għall-mużika li tikseb l-aktar storbjużi u l-azzjoni dwar id-dance floor biex tħaffef. Diversi drunks kienu diġà ġbid tagħhom lis-sieħba fuq l-ispallejn.
  
  
  Imbagħad Mitch Kelly deher, ġew innutati-istati uniti fil-kantuniera, u mdawwar bejn l-ippakkjat sewwa tabelli li jimxu lejn l-istati uniti.
  
  
  Huwa tbissem fil me. "George," huwa qal.
  
  
  "Kelly," qal. Huwa mdawwar-Professuri. "Barra-Professuri, dan huwa Mitch Kelly. Hu il-bniedem I qallek dwar."
  
  
  Kelly chuckled u sib. Huwa ordnat mill-wejter, u l-tfal sparixxa fil-folla. Kien skur, u ma kien hemm l-stroboskopiku id-dwal fit-ċentru tal-dance floor.
  
  
  "Inti verament ma tfittex-taljan," Kelly qal mal-ego - wiesgħa, diżarm grin.
  
  
  Professuri tal-wiċċ ffriżat. "Ukoll, inti wisq."
  
  
  "Jien ma nippretendu li tagħmel dan," Kelly wieġbu.
  
  
  Għalliema bijografija ' l-għajnejn imnaqqas. Huwa beda jħares lejn lili, u mbagħad, tara l-ebda espressjoni fuq wiċċ tiegħi, reġgħu lura għal Kelly. "Dak li suppost li jfisser?"
  
  
  "Dan għandu jfisser: kif tista'turi li int li inti taħseb li inti?"
  
  
  Professuri l-rilassat. "Sew, issa. Naħseb I wera li l-kollega tiegħek. Mhuwiex biżżejjed?"
  
  
  "Jien il-persuna li għandha tirranġa tiegħek trasferiment lill-Membri." Kelly tal-wiċċ issikkati. "Ma rridx li tipprova li t-trasport l-persuna żbaljata!"
  
  
  "Jien l-dritt tal-persuna," - Professuri qal, l-aċċent notevoli titnaqqas. Huwa għandu jkun aktar bħall-rwol tal - " Corelli "li huwa kellu ma'me fil - "Velet". Tagħha sel, li jgawdu l-kompromess.
  
  
  "Inħoss bħal aħna qed jitkellem dwar iż-żewġ affarijiet differenti, is-Sur-Professuri," Kelly qal edukat. "Jien għandi l-permess biex tirranġa trasport lejn l-Istati Uniti tal-persuna li huwa figura ewlenija li l-żgħażagħ tal-Mediterran drogi."
  
  
  "Raġel tagħha," - Professuri tinqasam.
  
  
  "Dan il-bniedem tal-isem huwa Rico Corelli. Inti Rico Corelli?" Kelly kienu vagi tbissima li lanqas ma tmissx tagħha ego tal-għajnejn.
  
  
  "iva. L-isem tagħha huwa Rico Corelli." Professuri tal-xufftejn kienu abjad, u hu mbuttat tiegħu ih diffiċli ħafna. Tensjoni, it-tensjoni.
  
  
  "Jien jibżgħu inti ser ikollok tagħti prova li tiegħi sodisfazzjon, Signor Corelli."
  
  
  Professuri l-tpoġġi l-idejn għall-ħalq tiegħu. "Mhux tant qawwi! Dan l-isem huwa magħruf kullimkien!"
  
  
  "Minħabba kollha dan l-istorbju, l-ebda wieħed jista tisma," Kelly tbissem. "I ripetuti, inti għandek tipprova l-identità tiegħek għal me."
  
  
  "Iżda jien kont diġà mogħtija George Peabody materjal li jista'jirriżulta minnu."
  
  
  Ont, huwa shrugged.
  
  
  Kelly laħaq fis tiegħu qmis-but u miġbud ' il barra pakkett. Huwa kien id-daqs ta'l-ittra. Huwa miftuħa u miġbud ' il barra ċkejkna roll tal-pillola. Huwa mqiegħed il-pakkett fin-nofs tal-president.
  
  
  Il-wejter miġjuba Kelly xarba.
  
  
  Professuri l-t'attivitajiet fil-pakkett.
  
  
  "Il-tagħmir?" "Dak li huwa?" huwa talab fil-hushed vuċi.
  
  
  - "Le, Rico Corelli," Kelly qal.
  
  
  "Iżda jien taw dan l-Sur Peabody! Il-proprjetà film huwa Rico Corelli!"
  
  
  "Negattivi, Professuri. Huwa impossibbli."
  
  
  Professuri kien bluffing tajjeb biżżejjed, iżda huwa jista'ara l-tensjoni madwar l-ego tal-għajnejn - żgħar saqajn f'linja tal-nervituri li qed jikber fl-ego, il-korp.
  
  
  "L-isem tagħha huwa Rico Corelli, Professuri. U ont, I ippruvaw inti għall-isfida li l-fatt."
  
  
  Professuri tal-wiċċ kien simili granit. I kien fakkar tal-shale tul il-inklinazzjoni ski. Huwa t'attivitajiet fuq l-istruttura tal-tagħmir. Huwa qabad it sa teżamina mill-ġdid, anke sistema li tiżvolġi dan.
  
  
  "Inti ma għandekx tipprova aqra dan," Kelly qal. "Huwa żgħir wisq biex tara b'mod ċar. U huwa kopja xorta waħda."
  
  
  Irqiq-tnaqqis tad-demm dehru fis-Professuri tal-moħħ. "Duplikat?"
  
  
  "Iva, fil-fatt," Kelly tbissem li kienu l-għira ta'orphan.
  
  
  "U l-oriġinali?"
  
  
  "Is-sur Peabody marru ego li Washington biex jiġu ċċekkjati mill-Mediċina l-Infurzar tal-Bureau tal-kbira tiegħu pajjiż."
  
  
  Professuri l-t'attivitajiet Kelly għal tul il-mument. Fl-aħħar nett, huwa ħa l-nifs fil-fond.
  
  
  "Sewwa," huwa qal. "Atteġġjament tagħha atteġġjament tagħha atteġġjament tagħha."
  
  
  "Id-dritt fl-dell biex Internazzjonali," huwa qal tagħha mal-tbissima. "Id-dritt?"
  
  
  Huwa mdawwar me, xufftejn tiegħu mogħdija. "Dak li għamel inti tagħmel tali charade? Ma nistax nifhem għalik."
  
  
  Kien ser jiddefendi ruħu. Mitch Kelly u l-tagħha kisbu l-għan ewlieni tagħna. Aħna determinati li l-Professuri ma kienx Corelli. Jekk kien Corelli, kien ikollu chuckled u feraħ me fuq il-ftit il-logħba. Iżda kieku ma jagħtu fl -. Il-problema għall-Professuri kien li ma kienx jaf li Corelli kien fil-livelli kollha; hu ssuspettat li Mitch Kelly jistgħu attwalment jiġu lilu. U l-tagħmir ta'l-ego kien unnerving. L-ego kien foloz. Dan jista'jkun il-każ. Huwa biss ma kinux jafu x'għandhom jagħmlu d-dieħla.
  
  
  "Fil-fatt," huwa qal tagħha mal-tbissima, " din il-laqgħa ġie organizzat fuq l-inizjattiva tal-Sur Corelli." Huwa nodded lejn Kelly.
  
  
  Kelly tbissem. "iva. - Lukanda tagħha jaf dak il-bniedem li kien impjegat biex joqtlu me qishom."
  
  
  Professuri tal-wiċċ kien maskra tal-qodma oġġetti tal-ġilda.
  
  
  "Inti qed ħafna umoristiċi, is-Sur K."
  
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  Garden "
  
  
  "Inti tista sejħa me Corelli. Għandek tisma l-xebh, is-Sur-Professuri?"
  
  
  Dak mdemmija koinċidenza! I l-ħsieb tal-tagħha. Ma kien hemm l-ebda-verità fil dak Kelly kien jimplika - li huwa kien ħa l-isem tal-Kelly ħoss bħal Corelli. Iżda kellha-suq.
  
  
  Tajba. Corelli. Huwa qattus-ġurdien u l-logħba." Professuri tal-earlobe issa glistened mill-vażett. "Jien ma bħall-qtates u l-logħob tal-ġurdien."
  
  
  "L-ebda wieħed ikun jaf," Kelly qal. "Speċjalment l-maws. Minuta ilu, inti kienu qattus. Issa l-għajnejn tiegħek huma ħomor."
  
  
  Professuri l-ffirmati. "Ejja mmorru. Dak li tixtieq?"
  
  
  "Nixtieq li tkun taf għaliex inti ppruvaw jagħmlu me dehra trattament ta'tabib!"
  
  
  Professuri l-tbissem rqiq. "Jien kont qed jilgħab inti bħal trattament ta'tabib peress li l-ewwel minuta I inti sodisfatti, George - tkun xi tkun l-isem tiegħek huwa, is-Sur Aġent Sigriet Poe Monotonously-u jien ma tistax tifhem eżattament dak il-punt inti kienu jirreferu għall."
  
  
  "Dan ma kienx biżżejjed," qal ewwel. "Ħafna unkind tal-inti, l-Pat-tarbija." Ont, inklinata lejn lilu. "I jfisser, meta ħadt dwar ir-rwol tal-Corelli fil-Velet."
  
  
  Huwa shrugged, il-wiċċ tiegħu stabbilit fl-iffriżat tbissima. "Sempliċi ħafna. Huwa bugged-karozza tiegħek. U kien hemm meta William kien maqtula. I marru għall-Veleta biex isibu Corelli u joqtlu ego."
  
  
  I ħares lejn Mitch Kelly, li jinqaleb l-kap tiegħu u xorbu tiegħu liquor.
  
  
  "Mela inti kienu fil-kamra tal-magna tal-karozza tal-kejbil fuq l-ewwel bil-lejl?"
  
  
  "Naturalment. I segwita inti Sol-y-Niev biex isibu Corelli. Huwa biss kwistjoni tal tagħmel żgur li int tissodisfa kulħadd inti tissodisfa."
  
  
  "Mela inti naf li kienet tmur Corelli..." I mdawwar li tħares lejn Mitch Kelly, " ... il-lejl fil-Veleta."
  
  
  "Dak id-dritt."
  
  
  "U inti kienu qed jistennew meta me I waslu?"
  
  
  "Eżattament. Professuri l-tbissem debboli. "Jien ma tantx tista' tispjega l-koinċidenza, jista I? I għandu jkollhom qallek I kien Corelli meta inti misjuba me. U barra minn hekk, kont naf li jiena eventwalment issib Rico Corelli permezz għalik." Huwa mdawwar Kelly. "Bħad me."
  
  
  "Kien It-tip ta'l-ispirazzjoni għall-għarrieda, ma kienx ikun?" Issuġġerejt dan.
  
  
  "Dak id-dritt."Professuri kienet jiksbu l-fiduċja.
  
  
  "U ħsibt Corelli jidħlu l-wiċċ biex issir taf għaliex inti kienu timita lil għalih?"
  
  
  "Xi ħaġa bħal dik"
  
  
  "U li kienu bit-tama li l-foloz tagħmir ma kienx iċċekkjat sa dak iż-żmien?"
  
  
  "Kelli li jieħdu r-riskju."
  
  
  Ont, inklinata lura, tħares lejn lilu. "Mhux verament Internazzjonali. Nizza jippruvaw. Iżda mhux tajba biżżejjed."
  
  
  Professuri l-frowned. "Ma nistax nifhem."
  
  
  "Il-ħaġa hija, għandek tnaqqas il-brejk-linja fil-Renault qabel I-xellug għal Veleta. Inti trid tagħha biex ikunu kompletament esklużi mill-qasam kollu tal-vista. Inti trid Corelli li jkun kompletament waħdu fil-monumenti, sabiex inti jista'joqtol ego tiegħek u tmur ħielsa. Id-dritt?"
  
  
  Professuri ħa nifs fil-fond. "I jiċħdu. Għaliex għandi jmorru għal kull dan l-inkwiet li jiffrankaw minn din il-karozza tiegħek meta kien barra mill-kontroll?"
  
  
  Kelly ħares lejn me. Dan kien argument konvinċenti.
  
  
  Iżda tagħha magħrufa rewmatiżmu dwar din il-corkscrew: "Inti meħtieġa me wara Corelli ma juru għal-laqgħa. Hu kien l-uniku wieħed li inti tista'twassal għal lilu. Ħlief għall-Juana. Iżda Juana ma kienx permess li jissodisfaw Corelli sakemm hija kienet lesta għall-me Internazzjonali. Ħaj. Għaliex ma nippretendu int Corelli qabel Corelli fl-aħħar nett jiddikjara lilu nnifsu għall-me. Tassew?
  
  
  Huwa sib jiċċaqalqux.
  
  
  Fil-album, il-papa dawl f'daqqa waħda marru, u mbagħad Sergei fflaxxjati fit mill-ġdid. L-isterjo kien mitfi, u l-żeffiena tax-xellug l-art mal-bolol tal-posta. Professjonali spanjol żeffiena liebsa żeen tal-kostumi miġbura fuq il-żgħar l-istadju. Sitt guitarists kienu bilqiegħda fuq siġġijiet fil-dahar ta ' l-istadju.
  
  
  Fil-mumenti li segwiet, l-irġiel kantanta intensifikati l quddiem, strummed kitarra tiegħu, u bdew li jirrakkontaw l-istorja tal-żfin.
  
  
  "Dak li tixtieq miegħi?" Professuri talab, tħares lejn Kelly.
  
  
  "Xi ħadd mikrija li joqtlu me," Kelly qal, xofftejn tagħha maqsumin.
  
  
  "I jiċħdu," - Professuri qal.
  
  
  "Ma nagħti lili li ħajja," Kelly qal fil-baxx, jheddu l-vuċi. "Xi ħadd mikrija. Inti professjonali qattiel. Barra Professuri hija tkopri l-istorja. Sa mill-bidu tat-tieni Gwerra Dinjija, inti ħdimt fl-għexieren ta'pajjiżi. Jiġu fuq. L-Interpol jaf kollha dwarek."
  
  
  Dan aħna jinġibed minn madwar il-kappell.
  
  
  Professuri tal-wiċċ mdawwar-silġ. "Jien jaħdmu għal rashom, li veru. I x-xogħol għal kulħadd min iħallas me."
  
  
  Huwa beda jħares fil-Kelly. Huwa miżmum sa l-pressjoni. Professuri l-fallew. Ammetta dan. Kien jinfaqgħu bir-rabja. Issa se taħdem għall-Kelly, jekk Kelly tqiegħdu għolja biżżejjed.
  
  
  Iżda ma rridux li fil-livelli kollha.
  
  
  "Li mikrija li joqtlu lili?" Kelly talab mill-ġdid.
  
  
  "Jekk l-I jgħidlek, I ser tkun mira illejla," - Professuri qal ma vojta tidħaq.
  
  
  "Jekk inti ma taħdimx, inti issa huma fil-mira seduta f'dan il-album," Kelly qal, it-tqegħid ħafna ta'l-enerġija fis-kliem.
  
  
  "Jien mejta xorta waħda," - Professuri motivata.
  
  
  "Aħna ser ikollok minn hawn. Jgħidulna li mikrija, u aħna ser tmur dritta għalik." Aħna ser tieħu inti kollha fuq il-lokalità. Għandi l-għajnuna."
  
  
  Kelly mdawwar li tħares lejn il-bar. Dollaru Poe tal-wejters permanenti hemmhekk ħares lejn Kelly u nodded. Imbagħad Kelly beda jħares lejn il-president fil-kantuniera tal-kamra. Raġel fl-iswed kien hemm seduta. Huwa inklinata tiegħu nisa ma saba bħala Kelly ħares lejn lilu.
  
  
  Xi ftit tad-dekorazzjoni biex jagħmlu dak kollu li tħares id-dritt.
  
  
  Professuri kien dqiq bbażata fuq, neħħi
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  sh.
  
  
  Żeen tal-mużika bdiet jilgħab, u l-solista ħareġ għall-żfin. Huwa kien mgħaġġel u sod. Ego takkuna marru off bħal magna tal-gun tan-nar. L-żfin żieda fil-ħin u l-volum.
  
  
  "Tgħidli li mikrija inti!" Kelly croaked.
  
  
  "Dak li ma dan," - Professuri tinqasam. "Xi ħaġa oħra, iżda mhux minnu."
  
  
  "A mobster?" I talab tagħha.
  
  
  Huwa ħares lejn me contemptuously. "Dan kien Moscato tal-karozza! Mhux ont." Ego-għajnejn wessgħet. Induna li kien prattikament qalli li kellhom mikrija ego.
  
  
  Hemm persuna waħda biss tax-xellug!
  
  
  "Kien tagħha!" I whispered, jegħleb aktar mill-qrib lill-Professuri. "Tina!"
  
  
  Deher ffriżati fil-ħin u l-ispazju.
  
  
  Fetaħ-ħalq tiegħu u għalaq mill-ġdid. Ego-Mira nodded ftit. Dan kollu.
  
  
  Imbagħad huwa ressaq l.
  
  
  Huwa li mxew mal-b'ħeffa kbira. Tagħha,ra l-ego tal-naħa tiegħu addominali jilħaq għall-ċinturin fejn hu d moħbija kbar tiegħu Webley. F'daqqa fuq l-qmis ra tagħha. Huwa ttamat li tolqot Kelly ma ' l-ewwel maqtul, iżda kien maqtugħa mill-Ego f'id ma'l-gun hekk kif jinġibed'l barra. Għal din ir-raġuni, huwa reklamati mill-ego lejn ix-xellug tal-innifsu - b'tali mod li jistgħu jkunu kkontrollati mill-ego-idejn bil-pistola. L-isparatura waqqaf lill-qawwi u ċar, iżda b'xorti tajba żbarkati fuq l-art.
  
  
  Mill-ewwel, it-tieni maqtul waqqaf lill.
  
  
  Professuri l-tensed fid-dahar ta ' l-sedil, imbagħad waqgħet bħal pupazzi meta l-ħbula huma niżel, u ħalli l-kap tiegħu tmil'il quddiem kontra l-mejda.
  
  
  Huwa poġġa marda tiegħu fuq Webley tal-massakru lag aħmar, u Kelly malajr ltqajna u l-mixi'l quddiem lill-Professuri tal-ġisem. Ma kien hemm tant l-istorbju mill-mużika, iż-żfin, u d-divertiment li, tagħna sorpriża, l-ebda wieħed nnotat l-sekondarja logħba fid-dlam ta'l-diskoteki.
  
  
  Kelly qabad-Professuri l-ispalla u l-iddrittata ego tiegħu fil-sede. Huwa milħuq barra u qabad l-Webley, tucking ego tiegħu bejn l-ċinturin tiegħu u fl-istonku tiegħu. Imbagħad huwa mdawwar, qabad-Professuri tal-lemin ta ' l-ispalla, u għen Kelly lift Ego li saqajh. Iż-żamma egos tagħna flimkien, aħna magħmula mod tagħna permezz ta'l-iffullar-tabelli li l-album daħla.
  
  
  "Mui borracho". Kelly nodded biex wieħed mill-wejters.
  
  
  Il-wejter tbissem b'mod favorevoli.
  
  
  Bħala t-tieni żeen tal-żfin kontinwa, il-magna-gun shots tal-żeffiena ' takkuna magħmula huwa impossibbli li ssir distinzjoni bejn il-ħsejjes ta'proprjetà kapitolu gun mill-takkuna ta'lokali Jose Greco dancing.
  
  
  "Xi kultant I mibegħda dan ix-xogħol," Kelly qalli kif aħna mixi'l isfel it-taraġ għall-lobbying.
  
  
  Aħna miġbud Pat-Professuri tal jidhru tal-ġisem bejn il-lobby-b'xorti tajba abbandunat fil-mument-l-taraġ, u mbagħad bdew bil-mod il-tluq.
  
  
  Huwa kien ħafna mejta meta aħna fl-aħħar nett tpoġġi l-ego, l-ego, tagħna stess-sodda fil-ego proprji tal-kamra.
  
  
  14
  
  
  Mitch Kelly ħadem bħala investigattivi għall-San Francisco Dipartiment tal-Pulizija għal diversi snin qabel ma jirtiraw biex jissieħbu fl-MANNARA tal-Stabbli. Hekk kif hi magħluqa il-bieb għall-Ingliż-Professuri tal-kamra, huwa malajr beda rummaging permezz tal-bwiet tal-għalliema bijografija ' ħwejjeġ.
  
  
  Huwa t-tixrid tal-kontenut fuq il-commode u marru għall-kamra tal-banju biex tikseb xugaman. Kien hemm ħafna tad-demm fuq Kelly tal-ġisem u l-idejn. Kelly maqtul l-uem fl-dollaru-munzell, u l-seħħ ta'l-impatt maqtula-Professuri minnufih. Kelly użati tiegħu stess Għandu.38 Investigattivi Speċjali, mgħammra dawn l-iskrataċ speċjali bil-geddum veloċità għolja u għolja doppja.
  
  
  Meta Kelly ħareġ mill-kamra tal-banju, huwa imnixxef ruħu sewwa u għadda fil-għassa tiegħu.
  
  
  "Il-kartiera," qal. I kien qed ifittex permezz tagħha d-dokumenti. "Barra-Professuri, li jgħid hekk."
  
  
  "Strettament tkopri," Kelly muttered, li ġejjin sa me, u l-I joqgħod ħdejn tagħha, jaraw. "Xi ħadd ma tajba tax-xogħol."
  
  
  "Id-dokumenti? Taħseb li kien MI5?"
  
  
  Kelly ħadlu kap tiegħu. "I qallek li għandna kkuntattjati l-Ingliżi. Huma ma tikkonferma l-ego, l-identità."
  
  
  "Iva, iżda..."
  
  
  "Meta l-British ma tikkonferma, il-British jiċħad. Ara?"
  
  
  Dan jista'jinkiseb permezz ta'karti ta'kreditu u l-passaport. Huwa beda jħares lejn l-passaport tiegħu, iżda Kelly ħadlu kap tiegħu. "Tinsa dan. Dan huwa wkoll il-qoxra-up."
  
  
  "Dan id-dehra reali wieħed"
  
  
  "Inti tista'tikseb tajba sett ta'dokumenti li saru fil-Portugall jekk għandek il-flus biex tħallas għalihom. Inklużi l-aħjar passaporti foloz fuq il-kontinent. Hemm mijiet ta'identità foloz karti f'wiċċ l-ilma madwar l-Ewropa kollha magħmula fil ta'Liżbona."
  
  
  Huwa eżamina deliberatament fuq il-karti. "Ma riħa bħal gvern imbarazz?"
  
  
  Huwa ħadlu kap tiegħu. "Nixtieq ngħid kien freelancer. Merċenarji għall-kiri. Xi ħaġa bħal dik. I qallek li l-Interpol ddikjarat li l-UEM projbizzjoni tal-bejgħ." Iżda jien xorta ser jiċċekkja saba stampata ego."
  
  
  Huwa kompla biex jaqraw il-gazzetti, u mbagħad ħa l-ego-bagalji. Ma kien hemm xejn hemm ħjiel fid-xejn għajr sinjuri Brit li jintefqu aktar mill-ħin tiegħu jivvjaġġaw il-kontinent.
  
  
  Kelly miġbud ' il barra sett żgħir u beda l-irrumblar minn Professuri tal-kopji stampati. Meta huwa kien lest l-għaxar, huwa jintmesaħ b'attenzjoni l-linka u mqiegħda l-kopji stampati fuq il-parċmina. Imbagħad huwa ħa l-żgħar Ġappuniż magħmula mill-mini-kamera bl-isem tiegħu stampata fuqha u ħa ftit ritratti tal-Professuri tal-uċuħ. Meta waqt il-mistrieħ, Pat-Professuri ħares kompletament ma jagħmlux ħsara, nieqsa tal-forza tal-ħajja li dejjem għamel il-ego dak li kien fil-ħajja.
  
  
  Ma kien hemm l-assolutament xejn fil dawn l-affarijiet li jorbtu-Professuri li sindakat ta'kwalunkwe l-art. Ħsibna-Professuri ma kellhomx tan-naħal
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  Taħdem b'xi faxxa, Tina kien il-grupp, iżda speċjalment mal-tagħha.
  
  
  U li għamlu l-Tina il-mistoqsija numru wieħed tal-marka. Li ma hi xogħol għall - jekk hi verament ħadem għal xi ħadd?
  
  
  Kelly jinżammu tħares lejn għassa tiegħu.
  
  
  "Inkwetati dwar il-ħin?" I talab tagħha.
  
  
  "Jien jistaqsi dak li aħna se jagħmlu ma' dan il-korp."
  
  
  Huwa ħa nifs fil-fond. "Hemm ma tantx nistgħu nagħmlu. Aħna biss jmorru l-barra u ħalli hawnhekk."
  
  
  "Iżda Elena Morales?"
  
  
  "Tmur u isib l-ego. U hi daqqa tagħha whistle. Xejn li jgħaqqdu l-Professuri mal-istati uniti, xejn konkreti."
  
  
  "Aħna dehru miegħu l-blokk."
  
  
  "Tista waħħalha?"
  
  
  Kelly ħsibt dwar dan. "Huwa diġà pjuttost tard. Għaliex ġie-vuċi tagħha l-iċċekkjar il-ħin? Ħdax-il-tletin. Ma naħsibx kuntatt tiegħi huwa dwar id-dazju-dritt li issa."
  
  
  "Tall-bniedem bl-fu-Manchu moustache?"
  
  
  Kelly tbissem. "iva. Taf ego?"
  
  
  Tagħha sel u t'attivitajiet fil-tapit. "Aħna għandna l-problema oħra li tinkwieta dwar. Tina ma tkunx taf li tagħha qattiel huwa mejjet. Hija taħseb li huwa ser tkun stennija għall-tagħha li jaslu fil-Sol-i-Niev tmissx Corelli. U dan ifisser li hi se jidħlu. hawnhekk. Għandna biex tieqaf tagħha."
  
  
  Kelly frowned. "Kif?"
  
  
  Ħsibt dwar dan għal żmien twil. "Ħarsa. Kif dwar dan? Aħna nappellaw Tina fil-lukanda tagħha fi Granada. Aħna tħalli messaġġ minn Persuna. Nen tgħid li huwa ma titlaq għal Sol y rakkun break out, u trid tkun taf fejn jilħqu tagħha. Imbagħad aħna stenna ftit hawn sakemm hi jitlob l-lukanda. Aħna qed s-sejba li Hema trid tkellem. U dan il-bniedem hija Rico Corelli ."
  
  
  Huwa t'attivitajiet l-tieqa, stennija għall-Kelly-risposta. "Li l-ħsejjes tajba. Dak li għandna li titlef?"
  
  
  "Ejja ngħidu li hija titlob-Professuri immedjatament biex tgħidlu li jisparaw?"
  
  
  Kelly shrugged. "Hi ssib li l-Professuri huwa mejjet, u mbagħad kuntatti Corelli. Fi kwalunkwe każ, aħna quddiem."
  
  
  "Jien ser il-kamra ta'stennija għall-interċettazzjoni Elena Morales," qal. "Ma rridx tagħha biex jimirħu fl hawn u jsibu li l-ġisem. Hija jista'jkollha mwissija l-intier tal-lukandi."
  
  
  "Jien ser jingħaqdu miegħek hekk kif tieħu l-kura ta' l-Bergson-mara."
  
  
  Aħna ħalliet il-bieb miftuħ u marru barra fil-kuritur. L-ebda wieħed raw-istati uniti.
  
  
  * * *
  
  
  Iż-żewġ Juana Rivera u Elena Morales ħares lejn me I kif jiddaħħal il-lobby ftit minuti wara. I tista'tisma'qawwi daħk u l-trab tal-merriment kollha fuq il-lobbying. Juana u Elena kienu fin-nofs tal-storbjużi abbord mal-Herr Hauptli, żewġ ego Ġermaniżi, l-ego-Daniża, u l-grupp ta ' madwar għoxrin oħra ski pari kull.
  
  
  Huwa mixi fuq u nodded Juana u Elena. Bejniethom, dawn magħmula post għalija. Herr Hauptli ra me, milqugħa me, u introdotti me il-grupp.
  
  
  Huwa tbissem fil-tagħha, xejru naħa tiegħu, u inklinata lura fuq il-bank bejn il-bniet, tluq lejn in-nar. Kien sigur u sigura, ' il bogħod mill-ħoss tal-sparaturi u l-vista ta'tad-demm.
  
  
  Is-sur Hauptley ttrattati l-grupp li tiegħu l-aktar eċċitanti sportivi jisfrutta - huwa kien dilettanti hunter, espert sajjied, ħafna ta'suċċess yachtsman, u l-kbira tal-muntanji climber - u hi mħarrbxa ftit linji fuq l-pranzu-wasla u huwa mdawwar fl -. Juana bi twissija biex iżommu l-ego barra tal-vista.
  
  
  Hi ma anke jammettu li, iżda kont naf li kienet qari huwa ta'kulħadd-vista. Qawwija minkeb il-kustilji qalli hi mifhum.
  
  
  PROFESSURI TAL-MEJJET. TINA TAL-BNIEDEM. IL-DENB TAL-ĊRIEV.
  
  
  Nressaq li l-aħħar parti minħabba li ma kontx naf liema ma Elena Morales. Jekk hi d ġew serjament involuti mal-Pat-Professuri, hija setgħet magħrufa jew guessed-dak li huwa kien sa. Inkella, ma kien hemm l-ebda bżonn li tieħu tagħha li tinvestiga. Minnnaħa ira sa l-lukanda ħalli tagħha jafu dwar il-Professuri tal-mewt. Ħassejt li jekk Juana ma setgħux jimmaniġġjaw tagħha, I jista.
  
  
  Mitch Kelly deher fil-kamra tal-ħajja bieb, smiling ġeneralment u tmewwiġ fil-familjari param. Imbagħad huwa nnotat me, mixi aktar malajr, inklinata fuq, u qal fil-vuċi baxxa, " Il-lobbying. Malajr." L-ebda wieħed inkella jinstemgħu. Huwa mbuttat tiegħi ta ' l-ispalla, taw Juana ġenerużi kiss fuq il-ħaddejn, u ħallew il-kamra tal-ħajja ma apologetic-nod Herr Hauptli.
  
  
  Huwa jintmess Juana tal-koxxa u l-ltqajna għal-leave. Kelly sib fil-quddiem tal-art għall-saqaf tal-ħġieġ tat-tieqa fuq id-dahar tal-lobbying li injorat il-għoljiet ta'l-ski traċċa. Huwa kien iħares lejn ir-riflessjoni tiegħi fil-ħġieġ. Il-lobby kien kompletament abbandunat.
  
  
  Tkellem fil-widnejn tiegħi mingħajr ma jiċċaqlaq tiegħu ix-xufftejn , l-antiki tal-cop-mossa mislufa mill tiegħu cellmates.
  
  
  "Marret, madwar lukanda fi Granada. Dan id-dehra hi l-intestatura għall-Sol-i-Niev."
  
  
  "Meta ma hi l-leave?"
  
  
  "Illejla. Ma nafux meta."
  
  
  "Din hija aħbar ħażina."
  
  
  Kelly nodded.
  
  
  Fir-riflessjoni tal-tieqa tal-ħġieġ, hija rat wieħed mill-impjegati tpoġġi l isfel tat-telefon tiegħu u jimxu madwar l-lobbying biex il-lobbying. Minuta wara, hu ħareġ mill-ġdid. Elena Morales segwit malajr u jdur mal.
  
  
  Kelly nudged tagħha. Elena intitolat skop għall-taraġ. Dan kien ifisser li hija kienet tmur għall-kamra tagħha - il-kamra hi maqsuma bl-Ingliż Professuri!
  
  
  Kelly u ont skambjata sorpriż ħarsiet. Tagħha, I raw Juana li ġejjin mill-kamra tal-ħajja ma inkwetat tħares fuq il-wiċċ tagħha. Kelly hit tagħha.
  
  
  "Żomm Juana fil-kamra tal-ħajja. Jissieħbu tagħha. Jien ser imorru tikseb Elena."
  
  
  "Dak id-dritt."
  
  
  Huwa stenna sa Elena kienet fin-nofs l-taraġ qabel tibda
  
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  d mbagħad agħlaq. Xi ħaġa ġara. Xi ħadd kellu mwissija tagħha. I ma setgħux figura li jew għaliex. Xorta, li kien ovvju li hi kienet se tagħha tal-kamra.
  
  
  It-tielet sular. Fl-sala, madwar il-liwja. Hi laħqet fis-borża tagħha għall-tagħha vleġġa. Iżda meta hi ħa l l-ih u tmiss il-manku, il-bieb miftuħ. Hija kkuntattjat lill-iskan tal-wiċċ. Huwa mistenni din il-mossa, u ducked lura l-kantuniera, barra tal-vista.
  
  
  Hija ma ara me.
  
  
  Smajt il-bieb lura mill-qrib tagħha.
  
  
  Huwa għamel malajr l-kuritur u waqaf għall-jum li jmiss. Għall-ewwel, I ma setgħux tisma tagħha minħabba l-ħxuna tal-buq. Il-tapit evitati ħsejjes mill li ġejjin permezz tal-vojt bejn il-bieb u l-qafas.
  
  
  Iżda mbagħad ħsibt li jinstemgħu l-vuċijiet whispering ġewwa. Wieħed mill-dawl, għolja waqqfu l-vuċi tal-mara l-smigħ tagħha. Naturalment, il-vuċi tal-Elena Morales. Iżda ma hi kellem lit-Hema?
  
  
  Us Dollaru. Ħadd. Naturalment, hi użata l-mobile!
  
  
  Imbagħad il-murmurings waqaf mill-ġdid, u kienet l-ebda itwal jinstemgħu. Stennejt għall-ħoss ta ' tissostitwixxi l-riċevitur fuq il-bażi, iżda qbiżt. Imbagħad il-bieb miftuħ u creaked magħluqa. Maħżen? Ma hi l-ilbies sa jmorru?
  
  
  Huwa mixi malajr għall-far-tmiem tal-kuritur u barra fuq il-gallariji li mdawra il-bini fuq tliet naħat. Huwa ducked barra tal-vista u crouched kontra l-ħajt ta'barra, stennija għall-Ċriev li toħroġ fil-kuritur.
  
  
  Iżda hi ma juru l-up.
  
  
  Huwa beda jħares lejn għassa tiegħu.
  
  
  Ħmistax-il minuta.
  
  
  Huwa beda lura fl-sala u waqaf fil-quddiem tal-bieb tagħha, craning-għonq tiegħu u t-tqegħid tiegħu fil-widnejn għall-pannelli.
  
  
  Xejn.
  
  
  L-Luger jinġibed barra u l-hugged Ego tiegħu fis-sider kif hu intensifikati l quddiem u biddel il-manku. Il-lukkett kienet għadha miftuħa, u l-bqija kienu Kelly u me.
  
  
  Huwa malajr intensifikati ġewwa, jegħleb lura kontra l-ħajt u żżomm il-Luger fl-quddiem tal-lilu.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda waħda hemm l - ebda wieħed ħaj.
  
  
  Għalliema bijografija tal-ġisem jistabbilixxu eżattament fejn aħna ma kinux tax-xellug.
  
  
  Iżda ma kien hemm l-ebda wieħed ieħor fil-kamra.
  
  
  Fejn kien Elena Morales?
  
  
  Huwa beda jħares lejn it-tojlit bibien, iżda l-afrikani kien żgħir wisq għal xi ħadd li jaħbu. U xorta...
  
  
  Kien ħoss ħażin, u fl-ewwel huwa ma kienx anke żgur li d jinstemgħu. Iżda kif hu kien hemm, bilkemm awdaċi biex tieħu n-nifs, tagħha ego jinstemgħu tagħha mill-ġdid. Din kienet l-visibbli ħoss ta'persuna li tipprova li tissospendi l-xorta, iżda li jiċċaqalqu ftit. Huwa beda jħares fil-kabinett mill-ġdid, iżda l-ħoss kien ġejjin mill-direzzjoni l-ħażina.
  
  
  L-ebda. Hu ħareġ mill-kamra tal-banju.
  
  
  L-luger qabad tagħha sewwa u marru dritti biex il-kamra tal-banju. Kien magħluqa.
  
  
  "Elena," qal tagħha ewwel.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda rispons.
  
  
  Xi ħadd kien hemm, u dan ma kienx Elena. Fejn ma tmur? Jew kienet hi hemm ma xi ħadd ieħor?
  
  
  "Elena," I qal, l-aktar storbjużi dan iż-żmien.
  
  
  Xejn.
  
  
  "Jien ser tiftaħ dan il-bieb. Għandi l-pistola. Toħroġ, l-idejn fuq kap tiegħek, " I barked, bil-wieqfa fuq naħa waħda minn jum.
  
  
  Xejn.
  
  
  I qabad l-manku tat-jum, li għadu wieqaf ppressata kontra l-pannelli tal-ġurnata, u huwa mdawwar. Il-bieb miftuħ u iffavorixxa l-intern. - Ġisem tagħha tensed. Is-servizzi tagħna.
  
  
  Permezz tal-qasma miftuħa, huwa jista'ara l-kamra tal-banju. Sergei kien fuq tan-nar. U hemm, ċar u tensjoni, sib Tina Bergson, oħra biex il-qalba.
  
  
  Huwa ressaq biex tkopri l-tagħha mal-luger. Imbagħad huwa ra tagħha li tinsab fil-baċin tagħha provvisti stabbiliti għall-użu. Taħt il-ġilda, flixkun tal-likwidu, il-qoton ' l-alkoħol.
  
  
  Hi kienet qed tfittex fuq me mal-għajnejn wiesgħa.
  
  
  "Fejn huwa Elena?" Hija kienet mitluba mill-ee, anki jekk hija tista'ġew mitluba mitt aktar mistoqsijiet minflok.
  
  
  Hi ħadlu-kap tagħha. "Jien ma bbenefikawx Elena. Biss ra Internazzjonali tagħha. U huwa... kien mejta." Vuċi tagħha niżel għal jlissen kelma. Hija kienet fuq il-ponta tal-ħass ħażin.
  
  
  Huwa mixi fil-kamra tal-banju u qabad tagħha bejn wieħed u ieħor mill-minkeb. Hi kien imwaħħal mar me, nifs iebes.
  
  
  "Hi maqtula l-ego?" vuċi tagħha whispered fil-widnejn tiegħi.
  
  
  I ma jgħidu xi ħaġa tagħha. Kif jistgħu l-I għid tagħha ħej li kien Kelly u l-tagħha?
  
  
  "Għaliex ma tmur lura għall-Sol-i-Niev?" Sl talab tagħha il-papà.
  
  
  L-għajnejn tagħha daru għalija. Huwa imbuttat tagħha stabbiliti u sib tagħha stabbiliti fuq it-tarf tal-banju. Tagħha sel huwa li jmiss tagħha. Hija kienet miżmuma minn Luger fuq is-sider. Hija kienet kompjuter mara, u missierha ma trust tagħha fil-livelli kollha.
  
  
  "Biex tara... ara..."
  
  
  "Barra-Professuri," I miżjud. "Biex juru l-uem li Corelli sabiex ikun jista'joqtol ego."
  
  
  Is-servizzi tagħna.
  
  
  Xofftejn tagħha minħabba, u l-għajnejn tagħha tax-xellug tal-mini. "Iva," hi whispered.
  
  
  "Inti mikrija Pat-Professuri li joqtlu Corelli," qal flatly. "Inti ma tistax tiċħad dan. Huwa qal-istati uniti qabel..."
  
  
  "Jien ma jistgħux jiċħdu," qalet sew. - Wiċċ tagħha kien kiseb l-kulur tiegħu. Tiegħi ħarsa jiżżerżaq li l-labra ipodermika.
  
  
  "Motiv?" I talab tagħha. "Inti ivvizzjat bid-droga? Huwa li l?"
  
  
  Hi shrugged tagħha l-ispallejn. "Jien kollha konfuż. Jien ma tkun taf għaliex irrid li joqtlu tagħha ego, ħlief li l-I mibegħda ego aktar minn xi ħadd ieħor fid-dinja."
  
  
  "Iżda huwa tirrifjuta li tagħmel dan, iduru fil kulħadd involuti fil-mediċina tan-netwerk," qal.
  
  
  Hi jissospendi l-kap tagħha.
  
  
  "Għaliex ma inti tidħol lura?" I talab mill-ġdid.
  
  
  "Biex issir Ingliż," Tina qal ewwel. "I marru l-gallariji, ħares ġewwa u ra lilu. Mejta. Tagħha, daħlu..."
  
  
  Ont kienet qed tfittex fuq l-ispalla tagħha. Tal-kors! F'gallarija! Dan huwa th
  
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  kif Elena tax-xellug permezz tal-kmamar mingħajr jaraw tagħha. Meta Elena jinstabu Barra mejta, hi kienet jibża għall-mewt u dam bogħod. Hija sempliċement fetħet il-bibien franċiż, intensifikati fuq il-gallariji, u mgħaġġel bogħod. Imbagħad, id-dritt wara dan, il-Tina marru l lura fit-triq biex jintlaħqu Pat fl-ego kamra - forsi dawn kienu t-tnejn tippjana biex jilħqu l - u hija sabet Internazzjonali mejta. Tagħha bżonn għad-drogi kisbu l-aħjar tal-tagħha u marret għall-kamra tal-banju biex tikseb l-aħjar, biss bħal ont.
  
  
  "I marru fil u sabet li kien ġie maqtul. Għall-ewwel, ħsibt Elena jista'jkollhom maqtula tagħha ego. Iżda forsi Corelli sab li l-Pat kien ego buster. Forsi Corelli naf li kienet..." l-għajnejn Tagħha mimlija tiċrit. "Jien jibża, Nick!"
  
  
  Dan ixxukkjat tagħha. "Inti għandek tieħu me Corelli, Tina. Dan huwa l-uniku każ tar-rewmatiżmu. Hemm wisq nies li ppruvaw jieqfu il-us milli dik il-lista ta'l-ismijiet. Wisq. Huwa sa inti issa, Tina."
  
  
  Hi mdawwar ċar. "Huwa ser issir taf, Nick! Huwa ser taħseb I mikrija xi ħadd biex joqtlu l-ego! Inti ma tistax tagħmel me tagħmel dan. Inti għandek ħalli me mur!"
  
  
  "Dak li ma irridu, Tina?" "Int l-uniku wieħed bl-rewmatiżmu. Inti qed tieħu me hu miftuħ issa. Biss uri me ego tiegħek, u..."
  
  
  "Huwa mhux se jammettu li! hi exclaimed. "Huwa se tiċħad l-identità tiegħu."
  
  
  "Tina..."
  
  
  Hi laħqet għall - ' labra ipodermika. Huwa guessed dak li hija kienet ser tagħmel hekk kif għalqet l-ispalla. Huwa magħfus tagħha bħal luger kontra l-artab parti ta ' l-għonq tagħha. - "Le, l-ebda, Tina! Mhux labar. Żgur, inti ser tkun multa għal ftit minuti, iżda inti ser dejjem għandhom jiġu lura għar-realtà."
  
  
  "Nick!" hi sobbed, xorta żżomm il-labra.
  
  
  Luger poġġih fil-but u laħaq il-labra. - Wiċċ tagħha mibdula kważi minnufih. Li serena, maskra sabiħa trasformat tagħha fil-wiċċ ta hellcat - għajnejn jteptep, snien bared, xufftejn maqsumin fl-annimali iħarbat.
  
  
  Il-labra u l-problemi fis-tiegħi driegħ qabel l-I tista'tiddefendi lili nnifsi mill-frenzied slash.
  
  
  Hi l-qima, baxxa, mirthless wail.
  
  
  Tagħha, ħass kollox jimxi permezz ta'me. Ont, ħass bħal ballun tal-pavimenti.
  
  
  Hi wasslitni biex il-kamra li jmiss u mbagħad imbuttat me fis-president.
  
  
  "Ftit taħlita ta'tagħna stess, Nick," hi d jgħidu li ma satanic tbissima ta ont. "Inti ser jibqgħu hemm bħal tajba ftit tifel. Jien ser jitilqu minn hawn."
  
  
  L-Ebda, Tina! I ppruvaw li jgħidu li, imma ma ħadmux.
  
  
  Hi deher li jkunu qed jiċċaqilqu b'pass mgħaġġel-mitt frejm kull sekonda, taħdem permezz tal-twieqi franċiżi fuq il-gallariji. Imbagħad kien hemm is-silenzju.
  
  
  Wara ftit sekli ta'dan, smajt xi ħadd iħabbtu fuq il-bieb. Kien Kelly.
  
  
  "Nick! Qiegħed hemm? Nick?"
  
  
  - Ħalq tagħha miftuħa. Mill-inqas huwa mċaqalqa. Iżda jien ma jkollhom vuċi. Ma ikollok-poljo?
  
  
  Il-bieb tellgħu miftuħa u Kelly daħlu fis-kamra, pistola miġbuda. Huwa biss kien hemm u t'attivitajiet me fil amazement.
  
  
  "Ħej, Nick!"
  
  
  Xofftejn tagħha mċaqalqa mill-ġdid. Kien li jbatu mill-poljo. Tagħha, grumbled.
  
  
  Kelly stenna madwar, ċċekkjati l-kamra tal-banju, u jinxtamm ta ' labra ipodermika. Minnufih, huwa waslet lura għall-me, slapped me madwar l-wiċċ, titneħħa me barra tal-presidenza tiegħi, u miġbud me biex il-kamra tal-banju. Hu dawn l-kap tiegħi taħt id-doċċa, u l-ilma kiesaħ hit tiegħi l-għonq.
  
  
  Kelly tkellem lili waqt li kien qed jaħdem.
  
  
  "Din hija xi ħaġa ġdida. Aħna għandna l-istokkijiet ta'dan. Twaqqa'inti barra, sabiex inti ma tistax tiċċaqlaq, iżda tista'tara kollox li għaddej. Temporanja tal-poljo. Dan ġej mill-kurari, magħrufa wkoll bħala urari, urari, uurali, vurali. u woorara. Iżda kien imqassar ma xi ħaġa oħra. Ma tistax titlob me liema. Formuli dejjem jisparixxu hekk kif nikbru ih ."
  
  
  Malajr qajmet.
  
  
  "Malajr!" I qal tagħha. "Dan huwa l-Tina. Hi saq isfel Granada biex jilħqu l-Pat-Professuri, u l-misjuba Ego tal-ġisem hawn. Hi fuq tagħha mod issa. Hi jaħseb ego maqtula Corelli. Jekk hi taħrab issa, hi jista'joqtol ego aktar tard."
  
  
  Kelly tinqasam. "Wasalt hawn biex issir taf inti. Tina kien stabbiliti fil-lobby, tagħmel-xena!"
  
  
  "MIN?" I talab bil-ħerqa.
  
  
  "Tina Bergson".
  
  
  "Tina!"
  
  
  "Assolutament meraviljuż. Iżda issa hi marret."
  
  
  "Marret? Iżda...?"
  
  
  "Hi kien il-lobbying, iżda hi tax-xellug," Kelly qalli kif aħna dam permezz tal-kmamar u r-sala. Kif aħna beda fl-taraġ, I raw-folla tan-nies fil-lobbying. Kulħadd kien tħares lejn il-parkeġġ tal-lott.
  
  
  Juana ra tagħha, u hija mdawwar malajr u stenniet għall-us.
  
  
  "Dak kollu dan dwar?"
  
  
  "Hija fl-aħmar umoristiċi nagħaġ," Juana qal, tipponta lejn il-karozzi pparkjati. Tagħha, I raw il-fanali ta'quddiem jidħlu fil wieħed minnhom, l-madwarhom. Sergei maqtugħa permezz ta'l-dlam u mixgħul il-borra koperti mountainside fejn it-triq mdawwar mill-Prado Llano u wasslet għall-awtostrada prinċipali.
  
  
  "Hija magħmula kbira fix-xena," Juana qal malajr. "Kien ferm drammatiċi."
  
  
  "Wisq ħarxa," Kelly qal dryly.
  
  
  "Inti ser jgħidlek me liema hi ma?" I talab bil-ħerqa.
  
  
  "Hi daħlet hawn l-ebda aktar minn għaxar minuti ilu, qajmu l-infern u talab għal Mario Speranza!"
  
  
  "Min huwa Mario Speranza?" I talab tagħha.
  
  
  Kelly ħadlu kap tiegħu. "Meta l-I kien qal li Señor Speranza ma kienx hawnhekk, hija kważi marru fis-hysterics, id-dritt hawn fil-lobbying."
  
  
  I tista'tara tagħha
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  L-umoristiċi nagħaġ bdew jiċċaqilqu. Tina tal-mara tax-xagħar fluttered wara tagħha.
  
  
  "Hija sfurzata kollha tal-istati uniti li jħallu l-sala fuq il-jimxu," Juana spjegat.
  
  
  "U mbagħad hi immedjatament waqa', u l-iskrivanija skrivan kienet li titqajjem tagħha," Kelly konklużi. "I segwita."
  
  
  Huwa frowned, il-ħsieb malajr. "Huwa l-prestazzjoni l-kwinti huma stabbiliti hawn. Dak li dan huwa għall, jien ma naf. Iżda I għandek tieqaf tagħha."
  
  
  "Fil-fatt," Kelly qal. "Dak li qed nagħmlu?"
  
  
  "Ħarsa lejn dan il-Mario Speranza," Kelly qal tagħha. "I probabbilment ma jeżistux. Jien ser imorru tikseb Tina!"
  
  
  Tagħha qoxra magħmula triqtu permezz tal-folla l-revolving doors u kien innotat hemm mis-Sur Hauptley u l-ego tiegħu tat-tim tal-sycophants. Huwa xejru u tbegħditx.
  
  
  Kien kesħa fil-Renault. Huwa beda sa pjuttost sew. Huwa tax-xellug fuq it-triq u niżel darbtejn qabel ma ltqajna taħt kontroll. Ma kien hemm l-silġ tal-garża fuq l-triq, biss bħal żewġ iljieli ilu.
  
  
  It-triq imnissel u mdawwar dritta. L-aħmar umoristiċi nagħaġ ma setgħux ara tagħha fil-livelli kollha, iżda huwa mfakkar li l-triq mdawwar dritta u mbagħad bdew-naħa tax-xellug fuq żmien twil, wiesgħa taż-żiemel sinjal li kien imwaħħal mar-tarf tal-barranca.
  
  
  I daru fuq il-magna għaliex jien ma rridx li titlef il-vista tal-Portugall.
  
  
  I tista'tara l-tarf tat-triq fl-tiegħi fanali ta'quddiem, u I involontarjament għafast fuq l-bullying-buttuna biex jiċċekkjaw il-ġibda. I kien meħlus li jħossu l-tensjoni fil-faxex.
  
  
  Tagħha Renault taw mod madwar ilwi u raw Tina Bergson tal-aħmar umoristiċi nagħaġ sa nofs wiesgħa taż-żiemel titgħawweġ. Hija kienet is-sewqan bil-mod, iżda mbagħad telgħet-veloċità meta l-I innotata tagħha, wisq.
  
  
  Il-karozza deher li qabża'l quddiem fid-dlam, id-dwal li jirrifletti l-triq bħala jekk dawn kienu tixbit permezz tal-sema. U mbagħad - huwa ma setax jemmen dak li kien jara-il umoristiċi nagħaġ ewropea fl-bank, kważi jolqot tal-blat tal-ħajt.
  
  
  Jduru madwar, Tina! I għajjat involontarjament. Bidla"!"
  
  
  Jekk hi ma jew le, jien ma naf, iżda il-ħaġa li jmiss I kien ra l-umoristiċi nagħaġ, l-intestatura mhux għall-ilmijiet, iżda għall-tarf ta'barra tal-triq. "Tina!"
  
  
  Kien mitluf-għajta.
  
  
  L-umoristiċi nagħaġ jiġbor il-veloċità u tmur fuq it-tarf, kif jekk il-egos tgħallmu li tagħmel baxx ħafna swan tremenda fil-puddle.
  
  
  Il-fanali ta'quddiem qabad il-ma-ġdid tax-shale hawn taħt, impjastri ta borra ppressata kontra l-shale u mixgħul għoqda tad-dwal u l-riflessjonijiet fil-silġ, allura l-karozza midfuna ruħha fil-blat, mqabbża, irrumblat aktar u aktar, l-irku-dawl bħal pinwheel fil il-lejl u l-fajls bil-ħabta fil-biċċa tal-jaqtgħu-blat fil-qiegħ tal-barranca.
  
  
  Kien hemm mument ta'silenzju.
  
  
  Imbagħad, qawwija flash ta'l-fjamma maqtul fis-sema, u splużjoni qawwi ġara fl-arja. Duħħan billowed mimmo oranġjo fjammi, qawwija, qed jifgaw duħħan iswed.
  
  
  L-nar telgħa, imbagħad waqgħet lura fuq il-fdalijiet tal-mangled umoristiċi nagħaġ u bdiet bil-mod jieklu bogħod fuq il-metall. Imbagħad-duħħan żdied bil-mod, nar jiżfnu madwar it-truf tal-aħmar-azzar, tal-ħġieġ ċar, u tal-plastik ikkulurit.
  
  
  Jitħawwad, huwa saq b'attenzjoni matul l-awtostrada sakemm huwa laħaq il-post fejn il-aħmar umoristiċi nagħaġ kienet marret fuq it-tarf. Huwa eżamina l-isfel. I kollha jistgħu ara kien xquq fil-blat maqtugħa fl-ispalla fit-tarf tat-triq.
  
  
  L-Renault pparkjati dan, miġbud ' il barra l-muftieħ, u ltqajna minn madwar l-karozzi. Kien kiesaħ fuq l-awtostrada. Huwa mixi għall-tarf tal-triq fejn il-umoristiċi nagħaġ kien għadda permezz tal-blat. Huwa kien hemm, tħares lejn il-jinqala-blat, u segwiti l-maħruqa iswed tal-linja fil-shale hawn taħt fejn aħmar qawwi nar crackled fuq il-fdalijiet tal-Tina Bergson u l-aħmar umoristiċi nagħaġ .
  
  
  Fil-kwistjoni tal-sekondi, l-ewwel tal-klijenti tal-lukanda miġbud fil-Fiat karozza, pparkjati, u ssieħbu me fit-tarf tat-triq. Ogling.
  
  
  U mbagħad l-oħrajn daħal.
  
  
  U aktar.
  
  
  Dawk li jfittxu eċċitament.
  
  
  Ħassejtni morda.
  
  
  Imbagħad I niżlet il-blat inklinazzjoni, bl-użu tal-but tiegħi flash, u għadda l-maħruqa-parti tal-blat fejn l-Kulur aħmar kienet l-ewwel laqat, u fl-aħħar nett laħqu l-qasam li jmiss għall-karozzi stess.
  
  
  Iżda l-fjammi kienu devouring il-fdalijiet, u kien impossibbli li l-approċċ mingħajr jkollna maħruq.
  
  
  Hu kien mal-naħa tiegħu fuq il-quċċata tal-kap tagħha, stennija.
  
  
  Trakk tan-nar screeched fit-triq, u dalwaqt kbira tifi tan-nar fil-ski ġakketta u t-twettiq portabbli tifi tan-nar fajls u l-inklinazzjoni u beda l-isprejjar ħruq frak.
  
  
  Huwa shuddered.
  
  
  A tifi tan-nar kien hemm wieqfa, tħares lejn il-maħruqa fdalijiet. L-Gwardja Ċivili ssieħbu lilu u għamlu f fi l-is-karozzi. Il-raġġ tad-dawl aktar qawwija mill-minjiera.
  
  
  Quest ħalib ħareġ tagħha.
  
  
  I ra imbagħad.
  
  
  Kien hemm maħruqa-ġisem fis-sit ta'quddiem. Dak li kien fadal ta'dan kien l-iswed u l-smoldering.
  
  
  Tina.
  
  
  Kollha li l-xellug ta'l-golden tifla mal-ġilda tad-deheb.
  
  
  Tagħha, tbegħditx, morda.
  
  
  Ont għandu naqsu fuq il-blat li jmiss biex il-fdalijiet u mitfugħin fil-art ta'l-soulful funk. Xi ħadd kien tħawwad tiegħi tad-driegħ u l-ispalla. Indunajt li l-vuċi kien jitkellem lili għall-waqt.
  
  
  L jitħawwad.
  
  
  "Laqam."
  
  
  Kien Kelly.
  
  
  "Hija mejta," Kelly qal. "Kkritikat ħaġa."
  
  
  "Naħseb li hija biss ħassew bħal dan kien aktar u ħej, aħjar jimxu." Huwa ffirmati. "Kienet taf Rico tkun Corelli
  
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  tagħha għall-bqija tal-ħajja tagħha."
  
  
  "Iżda Corelli lanqas taf!"
  
  
  "Huwa ser issir taf. Hu għalhekk li huwa tax-xellug, " qal. Il-votazzjoni, kif I huwa mifhum.
  
  
  "I vverifikat li l-isem, l-Nick."
  
  
  Hu sorveljata u frowned. I ma wieħed jifhem dak li kien maħsub.
  
  
  "Mario Speranza mhux irreġistrat fil-lukanda."
  
  
  I-sat u l-ħsieb dwar dan. "Iżda li l-isem hi taw lir-reġistratur."
  
  
  Huwa nodded. "Clare jgħid huwa qal dan. Clare jgħid li meta hi ħareġ permezz tal-kranju."
  
  
  Huwa t'attivitajiet fil-fdalijiet taħt l-istati uniti. "Inti tgħid li Rico Corelli qatt ma kien fil-Sol y rakkun break out fil-livelli kollha?"
  
  
  "Jien tgħid li huwa żgur ma kienx hawn - jew imkien ieħor fl-Sol y rakkun break out-Lukanda-fl-aħħar xahar jew hekk. Jekk l-ego-isem fuq il-qoxra huwa Mario Speranza."
  
  
  "Iżda mbagħad..."
  
  
  "Ma tistax tara li? Forsi kien jaf dwar l-Tina. Forsi kien jaf hi d mikrija ħin biex joqtlu l-ego."
  
  
  Tagħha, ħadlu kap tiegħu ċar up. "U dan kollu chatter dwar il-laqgħa kien biss foloz-mewt tal-Tina Bergson?"
  
  
  "Mhux fil-livelli kollha. I jgħidu li Rico Corelli trid tkun taf dwar l-Tina Bergson u l-Pat-Professuri. U huwa biss ma jidħlu għall-jirrikorru fil-livelli kollha. Kulħadd ħasbu li kien hawn - ħin mikrija mill-mob, l-qattiel mikrija mill-Tina u tal-istati uniti għaliex aħna konna se jilħqu l-Corelli. Kulħadd kien hawn ħlief Corelli! "
  
  
  "Imbagħad fejn l-tifel tal-kelba?"
  
  
  Kelly shrugged. "Jien naħseb li għandna d aħjar sinjal Hawke u l-bidu aktar."
  
  
  Aħna qbilna sa jmorru l-għoljiet, iżda jien ma setgħetx titlaq tiegħi ego waħdu.
  
  
  Imbagħad huwa mdawwar u ħares lura lejn il-fdalijiet.
  
  
  "Għaliex ma hi tmur hemm?"
  
  
  Kelly ħadlu kap tiegħu. "Kienet il-mara sabiħa, Nick. Sabiħa in-nisa ma stupid l-affarijiet. Hi għandu jkollhom iħobb Corelli. U l-I hated ego, wisq."
  
  
  "Jew l-imħabba l-flus," qal.
  
  
  "Inti ma tistax taħseb tant dwar in-nies, inti, Nick?" Kelly ffirmati.
  
  
  "Għandhom jien? Do I nirrispettaw tagħha, verament?" Vuċi tagħha calmed stabbiliti. "Naħseb li hija ddeċidiet li kien aħjar mod milli taħdem kollha fuq pixxina jippruvaw jiksbu l bogħod mill-Rico Corelli imħallas tal-gun."
  
  
  "Hija qatt ser tkun taf meta hu ser jintlaqtu tagħha," Kelly qal dispassionately.
  
  
  "I nistaqsu fejn dik l-bagħal huwa issa?" Ont, huwa maħsub nofs b'leħen għoli.
  
  
  Ħmistax
  
  
  L-għada filgħodu, aħna kienu l-ewwel għall-kolazzjon. Minkejja Juana tal-ra d-dehra, hi kienet b batuti. Spjegazzjoni tagħha kien li konna kapaċi jlestu l-kompitu.
  
  
  Aħna kielu kontinentali il-kolazzjon u sib fil-dawl tax-xemx qawwi. I ssuġġeriet li l-immorru-iski fil-għodu qabel ma titlaq għal Spanja, iżda hi oġġezzjona.
  
  
  "I biss jridu pakkett affarijiet tiegħi."
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Jien ser imorru għall-Veleta u tagħmel ftit tal-provi."
  
  
  Hi nodded, moħħha xi mkien ieħor.
  
  
  "Penny?"
  
  
  Hi ma risposta.
  
  
  "Iż-żewġ pennies?"
  
  
  "Dak li huwa?"
  
  
  "Biex jintlaħqu l-ħsibijiet tiegħek. X'ġara?"
  
  
  "Naħseb li kien ħsieb dwar il-ħela tal-ħajja tal-bniedem. Tina Bergson. Barra Professuri. L-nemus. L-ewwel jieħu mill-Rico Corelli. U anki Elena Morales - fejn għandna bżonn tagħha."
  
  
  Huwa milħuq barra u ħa l-naħa tagħha. "Dan huwa l-mod kif taħdem id-dinja."
  
  
  "Mhux tajjeb fid-dinja."
  
  
  "Ma xi ħadd wegħda inti dak li kien?"
  
  
  Hi ħadlu kap tagħha sfortunatament.
  
  
  I mħallsa l-abbozz u tax-xellug.
  
  
  Kien friski, iżda Velet għadu ferm kwiet. Ix-xemx kienet brillanti jgħajjat. Il-wiċċ tal-mogħdija kien kopert sew bit-trab. Huwa ħa l-out, użati trombi, u eżamina l-inklinazzjoni. Kif spjegat qabel, ma kien hemm l-żewġ l-inżul mill-quċċata tal-Veleta.
  
  
  Dan iż-żmien kien deċiż li tagħmel perjodu ta'żmien itwal, l-waħda li ramifikata off lejn ix-xellug meta inti marru'l isfel. I kien biss tqegħid lura fil-każ tal-ġilda meta xi ħadd telgħu fuq il-blat fil-bidu tal-karozza tal-kejbil u wasal sa me.
  
  
  Kien Herr Hauptli, u dan iż-żmien kien waħdu.
  
  
  Huwa xejru fil-tagħha. "Għodwa t-tajba, Herr Hauptli."
  
  
  Huwa tbissem. "Għodwa t-tajba, Herr Peabody."
  
  
  "Tlift inti il-bieraħ, jew meta konna se iski flimkien."
  
  
  "Hemm hija bla dubju l-pressjoni minn negozji,"huwa qal..
  
  
  "Iva," qal, li tagħti ħarsa ta'malajr. Iżda huwa mdawwar bogħod biex tħares l-inklinazzjoni.
  
  
  "Fejn favoriti tiegħek mara?"
  
  
  "L-ippakkjar".
  
  
  "Imbagħad int tħalli?"
  
  
  Huwa nodded tagħha.
  
  
  "Ħażina wisq. It-temp kien tant sabiħa."
  
  
  "Fil-fatt, hemm."
  
  
  Huwa tbissem u osservat li l-erf tal-blat fil-quċċata tal-binarji. I ssieħbu lilu kif hu mwaħħlin tiegħu żraben sewwa u bdew togħrokx blu wax fuq l-pajjiż.
  
  
  "Fejn huma l-ħbieb tiegħek?" I talab tagħha, bilqiegħda li jmiss hu. Dak l-infern, I ma jkollhom xi ħaġa oħra li tagħmel fil-mument.
  
  
  "Dawn qed fil-lukanda," huwa tbissem. "Jidher bħal dawn ma kinux wisq ħerqana li jingħaqdu miegħi sal-lum. Kien bil-lejl tard fil-Esqui Bar, u dawn kellhom lumumbas jtajru madwar widnejn tagħhom."
  
  
  "Int normalment inseparabbli."
  
  
  "Għalhekk huwa mal-flus. Dawn jattiraw bħal kalamita." Huwa tbissem mill-ġdid, il-saqajn f'linja fil-kantunieri tal-ego tiegħu għajnejn fil-fond u l-dellijiet.
  
  
  "Inti qed cynic, Herr Hauptli."
  
  
  "Jien realisti, Herr Peabody."
  
  
  Hu qabad l-ewwel ski u beda bir-reqqa l-applikazzjoni xama ' l-sekwenza. Huwa kien bir-reqqa u metodoloġiku ħaddiem, li kien mistenni mill-tajba l-ġermaniż.
  
  
  "Wiċċ, latina Peabody ifakkar me ta'xi ħadd qrib me," huwa qal wara l-mument.
  
  
  "Naturalment?"
  
  
  "Taf, kelli t-tifla." Hu sorveljata. "Naturalment inti ma tkun taf. Apoloġija." Huwa kompla tiegħu wax
  
  
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  ing. "Hija kienet l-aktar tifla."
  
  
  "Kien hemm, Herr Hauptli?"
  
  
  Huwa injorati tiegħi intervent. "Ħej, hi kienet dsatax u l-marret l-università," huwa kompla jgħid. "Mara tiegħi - ommha-miet meta kienet ftit ħames snin tifla. Nibża'li stajt qatt ma kienet kapaċi tagħti tagħha kwalunkwe gwida xierqa fl-jikbru. Inti tifhem?" Ego-għajnejn titneħħa u ltaqa'mal-mini.
  
  
  "Stajt qatt ma kien missier, sabiex I ma tkunx taf li, Herr Hauptli."
  
  
  "Onesti rewmatiżmu". Huwa ffirmati. "Jekk kienx-ġenituri-negliġenza jew mhux iġġustifikati l-iskart tal-materjal tal-possedimenti tagħha lejn , meta hija tax-xellug għal-università, tlifna l-kuntatt."
  
  
  "Dan jiġri dawn il-jiem."
  
  
  "Fil-każ tagħha, il-agħar ġara. Tagħha politiċi kienu dipendenti fuq id-drogi." Huwa ħares lejn lili mill-ġdid. "U hi spiċċaw li jkunu involuti f'dan il-grupp għall-punt fejn I ma setgħux jimmaniġġjaw dan." Huwa kompla waxing. "Hi dipendenti fuq l-eroina."
  
  
  Huwa t'attivitajiet Hauptley.
  
  
  "Sena wara jkollna użati għal dan, hija miet ta' doża eċċessiva." Kien tfittex fil-Vega ta'Granada. "Indipendenti tal-ġestjoni".
  
  
  "Jiddispjaċini," qal.
  
  
  "M'hemm l-ebda punt fil-ħela ta'ħin tiegħek sabiex tard," Hauptley qal, il-vuċi ħarxa meta mqabbla ma tiegħu normalment vuċi pjaċevoli.
  
  
  "Jiddispjaċini għal dan l-iskart tal-ħajja tal-bniedem," qal il-ħsieb dwar dak Juana kien qal fil-kolazzjon.
  
  
  Huwa shrugged. "Fl-mod, I t-tort lili nnifsi. Tagħha evitati tagħha missier tal-responsabbiltà. Sar mill-qrib għall-oħra tan - mhux biss wieħed, iżda ħafna-u traskurati tiegħu t-tifla." Huwa maħsub għall-mument. "U hi imġarrab tiegħi scorn, reazzjoni bħala l-aħjar hi jista. Permezz tar-rifjut nnifsu biss bħala huwa miċħuda tagħha."
  
  
  "Li mhux dak psikologu jista'jgħidlek," qal b'kawtela. "Sonata hija logħba perikoluża."
  
  
  "Jien ma biss jilħqu lin-nisa. Tagħha qed tagħmel dan in-negozju."
  
  
  "Kull raġel għandu jkollhom il-professjoni," qal.
  
  
  "Iżda mhux il-wieħed kelli."
  
  
  I jaraw hu, kien jaf dak li kien se jingħad.
  
  
  "Li jittrattaw id-droga," huwa qal ma morra tbissima. "iva. Hija kienet probabbilment drugged ma'l-eroina li tiegħi biss tat-tfal użati biex joqtlu lilu nnifsu. Kif jaħdem dan jirrelataw għall-morali tiegħek, Herr Peabody?"
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu.
  
  
  "Ma jmorru tajjeb mal-mini. I beda l-analiżi tan-negozju tagħha, li stajt dejjem kienu. Bdejt il-ħsieb dwar l-ego-impatt fuq l-umanità. I ma bħal dak I raw."
  
  
  Huwa għażel ieħor tal-iski u bdew wax dan.
  
  
  "Iddeċidejt dan kien iż-żmien biex tmur barra mill-negozju u l-tibda l-iffissar tiegħi misdeeds għas-snin."
  
  
  Tagħha ma setgħux jgħidu xi ħaġa. Stennija għall-tagħha.
  
  
  "Qaluli x'jiġri jekk jien tax-xellug l-organizzazzjoni. Dawn ser ikunu tfittex għalija li t-truf tas-dinja. U joqtlu." Huwa tbissem ruefully. "Do you jifhmu li?"
  
  
  "Iva, Signor Corelli."
  
  
  "Enrico Corelli," huwa qal b'half-tbissima. "Rico Corelli, u int Carter. Jien qal li Nick Carter huwa l-aħjar."
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Is-soltu. Mhux dejjem. Iżda normalment."
  
  
  "Jien javżak inti, kien amministrattiva problema mill-bidu nett. Sempliċi laqgħa, hux? Jilħqu fil-silġ-jittrattaw l-borra! "Huwa l-qima, li juru tiegħu qawwija s-snien. "Ċajta, is-Sur Carter! Ċajta."
  
  
  "Iva," qal.
  
  
  "Deher sempliċi biżżejjed. I-leave Korsika fuq Lysistrata u jissodisfaw inti fil-Sierra Nevada."
  
  
  "Naturalment."
  
  
  "Kien hemm problemi mill-bidu nett. L-Capo sab dwar il-pjan tiegħi. Xi ħadd qrib me qtajt. Jew overheard dan. L-mobsters ddeċidiet li sinjal me."
  
  
  "Komar".
  
  
  "iva. Biex jiġu evitati tali daqqa, hi kienet konvinta mill-qodma tagħha kollega Basillio Di Vanessi żebgħa me fuq il-jott. U l-sbieħ ħafna tifla hu kien l-irqad mal-marru miegħu biex jagħmlu l-karatterizzazzjoni reali."
  
  
  "Inti inkwadrati tiegħek stess bniedem?" I qal ewwel.
  
  
  "Jien ma naf jekk il-istrajk se tkun suċċess," Corelli qal. "Bażikament, jiena għamilt dak li jgħidu li għamilt. Iżda tagħha verament ma naħsibx li l-Nemus fejqan. I kien bit-tama li l-laqgħa bejn Basilio u inti tmur barra mingħajr irbit, u li reali laqgħa bejn inti u l-me jistgħu jiġu rranġati. "
  
  
  Huwa ffirmati.
  
  
  "Iżda dan mhux kollox. Eżatt qabel I-xellug tiegħi jott F'valenzja, skoprejt li sabiħa tiegħi svediż nightingale kien tpinġi neħħi me!"
  
  
  "Tina Bergson?"
  
  
  "iva. Hi trid mejjet tagħha. Hija ffirmat kuntratt mal-me lilha nfisha." Corelli tbissem sardonically.
  
  
  "Kien hemm raġuni?"
  
  
  "I kien biss bħala kurjużi li kienu, is-Sur Carter. Inti għandhom jifhmu Tina ftit aktar b'mod ċar."
  
  
  Huwa mifhum tagħha perfettament, iżda ma jgħidu xi ħaġa.
  
  
  "Hija l-tagħha, is-Sur Carter. Ma naħsibx li dan huwa sorprendenti li inti. Iżda forsi l-raġuni li tkun saret tali Freudian-simbolu huwa biss bħala interessanti-kif il-fatt tagħha ossessjoni."
  
  
  Huwa ħares lejn lilu par.
  
  
  "Fl-età ta' ħmistax, hi kienet stupru minn svediż farmhand. Qabbdet tqila. L-abort kien ta'suċċess, iżda sepsis żviluppati. Meta kien I ħmistax, I kellhom isterektomija qabel. Dan għerja, sabiħa, intelliġenti kreatura sar ħafna mal-qerda tagħha. femminilità, ma'l-inkapaċità li jiġu omm. Minħabba li hija ma kinitx mara li l-istati uniti, iżda raġel li istati uniti, hija saret liema hi għandha ssir tal-pet! Ma'din is-sbuħija u dan l-intelliġenza-I nassigurakom, intelliġenza tagħha huwa limitat
  
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  L-Ess, is-Sur Carter! "hija ddeċidiet li hi se tieħu f'idejha l-żgħar imperu li huwa kien il-kaptan."
  
  
  "Il-mediċina tan-netwerk," qal.
  
  
  "Assolutament meraviljuż. Issa ninsab nitkellmu dwar l-ambizzjoni tagħha wara l-I iddeċieda li jiksru l-katina u l-jiżvelaw tagħha sigrieti fonda lejn l-Istati Uniti-Dipartiment tal-Mediċina l-Infurzar."
  
  
  Huwa nodded tagħha. "U li kienet ir-raġuni hija mikrija-Professuri li joqtlu inti!"
  
  
  "Dan huwa reali. Fortunatament, I interpretata tagħha l-ewwel ixxukkjat reazzjoni tiegħi id-deċiżjoni biex jitneħħew l-katina tal-suspettużi u jinżamm l-għajnejn tiegħi miftuħa. Għalkemm hi wegħdet me li hi tibqa'leali lili u jakkumpanja l-me-Amerika, l-tagħha aqta kien li hija kienet tinsab Lilu. I daru fuq tagħha tat-telefon - tagħna villa f'korsika huwa kbir, u kulħadd madwar l-istati uniti għandha ħafna tal-libertà u fl-aħħar nett jinstemgħu tagħha jagħmlu l-ftehim mal-Pat-Professuri fl-Malaga.
  
  
  "L-aktar interessanti".
  
  
  "Il-pass li jmiss kien li tibgħat tiegħi stess spy fuq il-Professuri. Naħseb li, mill-mod, li inti ser issib-Professuri fl-Interpol-fajls Daniel Tussauds, l-aħħar franċiż taħt l-art. Huwa kien ta'għaxar sena tifel / tifla matul it-tieni Gwerra Dinjija. Żewġ, u kiber to u joqtlu."
  
  
  "Huwa mejjet issa."
  
  
  "I suspettati kemm." Corelli shrugged. "Smajt dwar inti jħallu l-album mal-ħabib tiegħek mill-Malaga."
  
  
  Huwa tbissem tagħha. "Ma tantx taħrab għalik."
  
  
  "Li biżżejjed," Corelli ffirmati. "Ukoll, Elena Morales miżmuma mill-qrib l-għajn dwar l-Professuri, il-kiri em pick-up tagħha fil-barre F'torremolinos. U din kienet hi li mwissija me, jgħidu li hu waslet għall-Sol-i-Niev biex isibu me u joqtlu me. Hu għalhekk li huwa ma jissodisfaw inti fl-Velet."
  
  
  "I motivata li".
  
  
  Corelli nodded. Kien sar bil tiegħu pajjiż. "I kien bit-tama li forsi Tina jistgħu jiġu maqtula fuq Lysistratus' jott jekk ġara xejn hemm, iżda kif taf inti, hi maħruba dannu serju. L-Capos kienet ippjanat l-eżekuzzjoni ukoll, għalkemm. Dan kien ifisser li kelli li żżomm għajnejk fuq il-temp hekk li xejn ma jiġri. Mhux biss Capo qattiel, iżda wkoll għall-Tina qattiel għall-kiri! Tan-nemus. U l-pastor. Għalhekk jien biss stahl herr Hauptli, il-kiri ftit qiegħda atturi Valencia sabiex jaqdu l-irwol tiegħi suppost sycophants."
  
  
  Ont kien id-daħk. "Inti qed ħafna riżorsi li l-bniedem, is-Sur Corelli."
  
  
  "I għexu fit-tul tal-ħajja minħabba tiegħi inġenjożità perikolużi ħafna professjoni." Huwa frowned. "Mhux professjoni. Dan defiles it-tifsira ta ' l-professjoni. Fl-perikolużi ħafna o. Li l-kelma tajba. Severi. Ċatt. Unromantic. Rokit".
  
  
  Huwa nodded tagħha.
  
  
  "Jien kont qed jaraw inti fl-awe pjuttost għal xi ħin." Corelli tbissem. "Jien kont naf-dritt tal-bogħod li inti maqtula tan-Nemus. U l-I mbassra inti d joqtlu-Professuri, wisq. Tina tal-mewt daħal bħala sorpriża għalija. Ma naħsibx li hi ikkommetta suwiċidju, kif jgħidu fil-Prado Llano. Iżda naħseb li hija għandha tilfu l-kontroll tal-li l-karozza wara pjuttost possibilment niskopru li l-Professuri kien mejjet u l-ħsieb I jaf kollox dwar tagħha u joqtlu tagħha."
  
  
  Tagħha, qal ," f'dan il-każ, hi ddeċidiet li jimxu'l bogħod qabel ma kien jaf li hija kienet hawn."
  
  
  "Eżattament."
  
  
  "Hija mejta. - Vot u għall-kollox relatati miegħu."
  
  
  Corelli nodded. Huwa ssikkati l-ski klamps, aġġustati tiegħu żraben, u poġġi il-klamps fuq. Huwa kien sa u bent l-irkopptejn tiegħu.
  
  
  Huwa beda biex tikseb lebsin.
  
  
  "Tixtieq biex isuqu miegħi?"
  
  
  "Sabiħa."
  
  
  Huwa tbissem. "Qabel li, Nick, hija tixtieq li jkollok din."
  
  
  Huwa eżamina l-isfel. Kien li jkollu l-istess pakkett. Kien hemm nefħa fuq il-nen. Fetaħ il-pakkett u raw a familjari li tħares l-qlib tal-tagħmir.
  
  
  "Huwa biss x'taħseb. L-ismijiet. Il-postijiet. Id-dati. Kollox. L-mod mit-Turkija permezz ta'Sqallija, u l-Ridt li l-Messiku. Inti ma tistax taqbeż jittieħed tagħna, tagħna bniedem, jekk inti ssegwi l-fatti. Nixtieq din il-katina meqruda, għalhekk ma jistax jitpoġġa lura flimkien. Minnnaħa D-Dar ."
  
  
  Beatrice. Ego tifla. U mhux li Dante tal-immaġni tal-femminilità?
  
  
  "Id-dritt, Corelli," qal.
  
  
  Huwa slapped me fuq id-dahar. "Ejja mmorru!"
  
  
  * * *
  
  
  Huwa beda bil-mod jgħaddu kontra l-waqgħa tal-linja, imbagħad qasmu l-inklinazzjoni u ġrew l isfel għall-naħa tagħhom dwar il-jimxu. Imbagħad huwa mdawwar lura fis-suq maħsuba Christie u l-mixi madwar il-pil tal-blat.
  
  
  Tagħmir poġġih fil-ġewwa but tal tiegħu ski ġakketta u dam wara dan. L-borra kien biss id-dritt. I jistgħu jħossu tiegħi pajjiż gdim fl-trab ma sbieħ nanniet bil-qabża.
  
  
  Corelli kien taħt il-me kif hu mċaqalqa matul il-kurva tal-blat. Huwa temm diversi dawriet, daħlu Wedeln, u mbagħad daru fuq wiesgħa ħafna jgħaddu matul ġentili-kantuniera tal-binarji.
  
  
  I segwita jistabbilixxi lilu, waqt li ftit dawriet u tħawwad off il-kurvi tal-ġisem tiegħi. Fl-aħħar ta'l-razza, miftuħa fuq il-taqsam, hi kienet meqjusa mill-tielet skier fuq rotta alternattiva.
  
  
  L-għoljiet kienu dawn li jalternaw sezzjonijiet maqtugħa fl ċerti intervalli, xi ħaġa bħal wajers tnejn li kienu laxk milwi fil ċerti postijiet.
  
  
  Kien żagħżugħ fil-kannella ġakketta. Huwa eżamina bħal żagħżugħ, jew għall-inqas kien li wiry, rqiq jibnu. Irrispettivament mill-età tiegħu, huwa kien eċċellenti skier. Ego pajjiż imħaffra fil-silġ, u huwa kien il-kaptan tal għall-kantunieri u riesqa.
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  stess mili.
  
  
  Fuq it-taqsima tal-inklinazzjoni fejn żewġ binarji konverġenti, żgħażagħ skier dieħel fil-ġenb tiegħu u bil-mod imnissel fil-serje ta fissa traverses. Meta huwa laħaq Corelli, huwa sparixxew mill-dawl lejn l-blat-linja bejn iż-żewġ trails.
  
  
  "Huwa sabiħ tal-kamra," qal.
  
  
  Huwa nodded.
  
  
  "Meta inti tikseb il-Membri, jien ser tieħu inti Alta u Luq. Inti ser imħabba tagħhom!"
  
  
  Huwa beda jidħaq. "Nista'nara inti dwar dan!"
  
  
  "Ftehim tajba," qal. "Imorru quddiem. Jien ser isegwu inti il-waqfa li jmiss."
  
  
  Huwa tbissem u beda l-mixi.
  
  
  Ont daħal ftit il-mumenti wara, imbagħad tiegħu. Id-dritt tiegħi ski kienet għadha daqsxejn, u ppruvaw I-biex jaġġustaw il-pożizzjoni tiegħi għall-aħjar gidma.
  
  
  Huwa segwit aktar wieqfa tnaqqis, jonqos bil-snowplow minħabba li l-pont bejn l-żewġ rock outcrops kien dejjaq wisq għall it-manuvrar, u mbagħad ħareġ fis-wiesgħa, l-ikklerjar mdawra minn borra u tas-silġ, li issa ħares bħal tal-pikniks żona għal kwalunkwe skier. Corelli ra tagħha fl-aħħar s'issa.
  
  
  Huwa beda fl-taraġ, wara Corelli lejn ix-xellug, u dan kien meta l-tifel ra tagħha mill-ġdid.
  
  
  Huwa kien niżlu malajr mill-żewġ tal-istati uniti fil-supplenti jimxu u issa kien qed joqrob lejn il-intersezzjoni taż-żewġ binarji fil-qiegħ ta ' l-wiesgħa, immejjel-qasam.
  
  
  Hu waqqaf għall-mument, tisbit fis-silġ fi hockey tieqaf, u biss kien hemm. It-trab kienet tajba. Il-borra hawn taħt jidher solidu. Iżda jien ma bħal l-angolu tal-qasam tal-ħsieb. I-medja, kien wieqaf u kważi ċatti, iżda kien hemm konvessi inklinazzjoni lejn il-quċċata li jien ma pjuttost simili.
  
  
  Xorta, Corelli kellu l-ebda inkwiet jkollna fuq magħha, nofs triq'il quddiem. Kien is-sewqan tiegħi tax-xellug, id-dritt wara me, u l-I filwaqt li kienet qed tfittex fuq lilu, huwa kompla fl-maltempata u waslet lura mill-dritt li l-xellug. Warajh, huwa ra żagħżugħ fuq differenti ir-razza, joqrob lejn il-linja tal-blat li separati istati uniti fil-ħajja mill-ego.
  
  
  I kien biss dwar li iġbed meta l-I maqbuda twissija flash mill-kantuniera tal-għajn tiegħi. Huwa eżamina mill-ġdid, squinting kontra l-xemx qawwi. Ma l-għajnejn tiegħi jilagħbu tricks fuq lili? L-ebda!
  
  
  Il-guy kienet qed iżżomm xi ħaġa fil-lemin tiegħu, u bl-naħa tax-xellug tiegħu huwa kien filwaqt kemm ski klabbs. Huwa kien qed iżomm xi tip ta arma-Iva! Dan kien handgun!
  
  
  Issa l-tfal titwaqqaf u l-crouched fis-silġ. Kien wara l-blat issa, u l-I ma setgħux ara dak li kien isir, iżda kont naf istintivament li kien bil-għan fil-Corelli, li kien iski miegħu, konxji li kien bil-għan fil-kamp ta'applikazzjoni.
  
  
  "Hauptli!" I kien, bl-użu tiegħi ego bħala tkopri, fil-każ I kien qed-aħħar sena minn xi ottiċi illużjoni.
  
  
  Huwa mdawwar kap tiegħu malajr, tfittex l-għoljiet fil me. Huwa xejru naħa tiegħu fl-anzjani bniedem. Corelli daru u ma setgħux tara xejn mill-kantuniera tiegħu. Huwa xejru frantically fil-tagħha fil-twissija. Corelli kienu jafu xi ħaġa li kien ħażin u irreaġixxa. Hu ppruvat li jibdlu t-tmexxija tal-linja, iżda tilfu l-bilanċ tiegħu u naqsu minħabba ħażina ras fuq it-tnaqqis. Iżda huwa miġbud ruħu flimkien u slapped tiegħu fil-koxxa, mbagħad bdew żerżaq.
  
  
  Huwa qabża fuq l-pajjiż u l-tolqot il-pollakki, jħaffef l isfel għall-blat fejn l-adolexxenti kien seduta. Huwa mdaħħla kemm ski truncheons taħt tagħha driegħ tax-xellug u miġbuda'l barra luger.
  
  
  L-tycoon dehru madwar minn imkien. I ħares lejn l-blat fil-qasam tal-guy ras, iżda jien ma setgħux tara xejn. Magnate qabad me sa fin-nofs bejn tiegħi ta ' l-irkoppa u l-iski tal-klipp u tefgħu me jiffaċċjaw l-ewwel fis-silġ, kompletament ripping off wieħed ski meta l-manki sigurtà maħlula, u kompla permezz tal-mitluqa-qasam. Tagħha, niżel, u fl-aħħar nett jitwaqqaf f'daqqa. Il-oħra ski kienet tinsab li jmiss lili. Jien ma anki ftakar kif waslet off.
  
  
  Corelli kellhom kejk barra tal-borra u issa mdawwar li tħares lejn il-blat.
  
  
  L-ewwel maqtul waqqaf lill. Huwa tkun insejt tieħu. Issa hi tista ' tara l-żagħżugħ li ġejjin minn madwar l-blat u nimxu'l quddiem. L-uem tal-luger mmirati lejn l-kap tagħha u jinġibed l-attivazzjoni. Wisq biex l-dritt.
  
  
  Huwa mdawwar malajr u ra me. Ego-pak niżel. Xagħar tad-deheb nixxa madwar ego tal-gerżuma.
  
  
  Kien Tina Bergson!
  
  
  Kien hekk storduti li huwa ma setax jaħsbu.
  
  
  Iżda mbagħad-moħħ tiegħi jirrepeti l-istorja kollha mingħajr suġġeriment.
  
  
  Tina!
  
  
  Ma kienx tagħha tal-ġisem fl-aħmar umoristiċi nagħaġ.
  
  
  Għandu jiġi Elena Morales. I ra tagħha, huwa issa. I ra Elena tmur fis-Professuri tal-kamra u jsibu-Professuri tal-ġisem fejn aħna ma kinux tax-xellug. U ee ra tagħha fil - kamra- Tina Bergson diġà kien hemm! Tina waslet għall-Sol-i-Niev biex isibu-Professuri u l-jibagħtu l-ego li Corelli biex joqtlu l-ego. U hija d misjuba Professuri l-mejta qabel Elena kienet saħansitra daħal fil-kamra. Għalhekk hi għ il-qanpiena fil-kamra tal-ħajja biex iġibu Elena fl -. U Elena daħal, bagħat messaġġ.
  
  
  Tina magħmula Elena mur fuq il-gallariji u jinżlu l-aħmar umoristiċi nagħaġ, minħabba li issa kienet taf li Elena kien Corelli tal-għajnejn u l-widnejn. Hija tpoġġi tagħha fil-umoristiċi nagħaġ u maqtula tagħha. Fil-bidu tal-taż-żiemel, barra tal-vista, hija tpoġġi Elena wara r-rota, saq-umoristiċi nagħaġ fl-ski żraben jew xi ħaġa tqal, li jkollu l-gass tal-pedal, u l-qabża'l bogħod lilha nfisha.
  
  
  U ħarbet fid-dlam, għalkemm tagħha qoxra, id-dritt wara tagħha.
  
  
  U issa...
  
  
  Issa hi kien hawn li joqtlu Corelli u tieħu l-mediċina tan-netwerk ruħha, biss bħal hi dejjem did.
  
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  is-silġ tal-lukandi jagħmlu!
  
  
  Huwa ra Corelli jiksbu mill-ġdid u stare fil-Tina. Tina maqtul lili mill-ġdid. Abe mwieġba bil-nar. Ont kien bogħod wisq biex tagħmel xi ħaġa tajba.
  
  
  Hi ħares lejn me, imbagħad fil-Corelli, u beda bil-mixi permezz tal-borra lejn Corelli. Kien tassew qed jippruvaw joħorġu tal-borra u l-inklinazzjoni. Bħal ħafna l-irġiel fl-estremament perikolużi professjonijiet, huwa ċar nenu-twettiq ta'pistola.
  
  
  Hi skop ġrew l-konfront tiegħu tagħha ski żraben, iż-żamma tagħha arma għolja.
  
  
  Il-borra madwar magnate hija kiesħa ħafna. Huwa tista'tara tfaqqigħ mal-tensjoni fil-quċċata ta'l-inklinazzjoni, li ffurmaw-qosor fit-tond li imżerżaq lejn il-qiegħ ta ' l-qasam.
  
  
  Huwa miġbud l-Luger fil-borra u sparati darba, darbtejn jew tliet darbiet. Sparaturi mtenni fil-arja. Il-borra mferrxa fl-direzzjonijiet kollha. Kien hemm qsim xquq, u l kollu taċ-ċangatura tal-borra u l-silġ beda li jdub-qsim mal-nofs ta'fuq ta'l-magnate li kien naqas li l-art.
  
  
  Mill-bidu, huwa kien nimxu malajr. Ta!
  
  
  Hija kienet mistennija ego l-approċċ, iżda hija ma setgħetx tevita dan. Hi maqtul Corelli darbtejn u mbagħad dam lejn lilu, dodging l-borra żerżaq, iżda hi maqbuda u mwettqa l-isfel. Tagħha, rat tagħha isfar tax-xagħar jisparixxu f'dan il-materjal.
  
  
  Imbagħad il-borra akkumulat u beda jiddgħajjef fuq l-ispina ġebel, il-waqfien bil-clatter u l-ħabta.
  
  
  I miġbura tiegħi pajjiż u l-mixi bil-mod ' l isfel għal Corelli.
  
  
  Kien tinsab fuq il-dahar, fsada aħjar fis-silġ.
  
  
  Tagħha, marru għall-lilu. Ego tal-wiċċ kien abjad bl-uġigħ, u l-għajnejn tiegħu kienu mċajpra. Huwa kien xokk.
  
  
  "Kisser il-katina!" huwa whispered lili.
  
  
  Tagħha ego titneħħa l-kap tagħha fis-silġ. "Jien ser tagħmel dan, Riko."
  
  
  Din kienet l-ewwel darba ego qatt imsejħa tagħha permezz tagħha l-isem.
  
  
  Huwa inklinata lura bil-żgħar tbissima fuq ix-xufftejn tiegħu.
  
  
  Sittax-il
  
  
  Tagħha ego magħluqa tagħha tebqet il-għajn.
  
  
  Hu għen biex l-Gwardja Ċivili jieħdu l-kura tal-Corelli tal-ġisem, imbagħad skied bogħod meta diversi irġiel bil-pali beda tħaffir għall-Tina Bergson. Il-bniedem bl-fu-Manchu moustache ħa hu imwarrba u infurmat em tal-sad-tmiem tal-Pat-Professuri.
  
  
  Taħt id-doċċa, kien sbieħ li jirrilaxxa t-tensjoni u l-tensjoni assoċjati ma ' din l-ispanjol il-Konnessjoni-każ. I toweled off tagħha fil-kamra qabel ma jkollna imħejjija u iħabbtu għall-Juana Rivera. Wasal iż-żmien li jgħidlek l-aħħar kapitolu tal-istorja u l-jibdew il-vjaġġ tiegħek għall-Malaga magħha.
  
  
  Huwa kkontrollat tiegħu Luger fl-ispalla holster li ddum fuq il-headboard u laħaq għall tiegħu libsa. Minħabba li l-saqajn kienu xott, I bil-kolla tagħha bil-stiletto u mgeżwra l-ispallejn tagħha f'post frisk drapp terri. Il-mera tal-banju kien mudlama, iżda I ġestiti jaħslu tiegħi tax-xagħar. I ċċekkjati mill-ġdid u nstabet li l-griż linji ma tibqax tidher wara l-I jinġibed minn ih ġimgħa qabel.
  
  
  Kont naf li fil-futur I ara ih aktar, mhux inqas.
  
  
  Boroż tiegħi kienu ppakkjati - I ma li qabel ma sirt fil-doċċa-u ont, ħsibt dwar it-tqegħid fuq xi ħwejjeġ qabel l-I imsejħa Juana, u mbagħad-ħsieb, dak l-infern, mixi matul il-bieb u l-sfruttat bil-tiegħi bare-ramm.
  
  
  "Jidħlu fil," hi jinstemgħu tagħha fgat vuċi jgħidu.
  
  
  "Inti lest?"
  
  
  Ma kien hemm l-ebda rispons.
  
  
  Huwa jinfetaħ il-bieb u l-marru.
  
  
  Il-bieb magħluqa wara me, u l-I rriżulta fl-sorpriża li ssib Juana seduta fil-president madwar mill me. Hija kienet kompletament mikxufa, b'maktur marbuta madwar il-ħalq tagħha, u l-idejn tagħha kienu marbuta wara lura tagħha u marbuta mal-president. Saqajn tagħha kienu marbuta mal-saqajn tal-president. Hi ħares lejn me mal-mutu, nota għajnejn.
  
  
  Huwa laħaq għall-doorknob.
  
  
  - "Le, l-ebda, Nick!" l-vuċi qal ewwel.
  
  
  Il-purtieri fuq it-twieqi flickered, u l-Tina Bergson intensifikati minn wara minnhom, pistola fl-idejn. Deher enormi għall-agħlaq. Kien għalliema bijografija Webley-Marka IV. Hija kienet liebes ski - ħwejjeġ l-istess dawk hija kienet jintlibsu fuq l-inklinazzjoni. Kien imxarrab u l-kiesaħ, iżda altrimenti pjuttost normali. L-għajnejn tagħha maħruqa mal-passjoni tal-dimenzja.
  
  
  "Hi, Nick," qalet bil-cheery tidħaq.
  
  
  "Tina," qal.
  
  
  Huwa ma jmutu fil-valanga inti kkawżati."
  
  
  "Nista'nara d."
  
  
  Huwa mdawwar li tħares lejn Juana tal-mikxufa-ġisem mill-ġdid. Li meta rajt l-sigaretti ħruq tagħha fuq il-vojt fis-sider. Huwa shuddered. Tina Bergson kellhom sadomasochistic-tendenzi, possibilment lesbjani-tendenzi li wasslu għall nymphomania.
  
  
  "Int marid, Tina," qal ewwel. "Dak li l-tajba tal-jolqtu ħażin nies bħal Juana?"
  
  
  Tina sploda. "Rico kien iblah qed jippruvaw jidħlu l-mediċina katina! Huwa kellu l-aħjar tat-teħid flus l-iskema fid-dinja - u kien biss sess jwarrbu dan!"
  
  
  "Iżda dan il-metodu maqtula tifla tiegħi tal-ego."
  
  
  Tina chuckled. "Dan it-tifla sar ġdid, biss bħal kull tan - kull raġel marru għall li stupid kulleġġ marret għall."
  
  
  "Biss fl-immaġinazzjoni tiegħek, Tina," qal. "Għandek bżonn psikjatra."
  
  
  Hi tefgħu lura l-kap tagħha u l-qima. "Int Puritan, Nick! Taf li?" A Puritan!"
  
  
  I l-ħsieb ta'l-ispalla holster mdendlin fuq il-headboard fil-kamra u l-nar ruħi għall qed stupid iblah. Jien mhux se kullimkien mingħajrha. Kollha minħabba iblah sentimentali
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  L-interess tagħha fil-Juana Rivera jitqiegħdu tagħha għall-mewt.
  
  
  "Agħtini l-tagħmir, Nick," Tina qal, imorru lil hinn mill-purtieri fejn hi d ġew stennija għall-me. "I raw inti ma Riko. Irid ikollok dan. Agħti lili, jew I ser joqtlu."
  
  
  "L-ebda-negozju, l-Tina," qal. "Jekk l-I jagħtuk l-tejp, inti joqtlu l-żewġ tal-istati uniti u l-leave."
  
  
  - "Le," Tina qal, għajnejn tagħha brillanti. "Jien ma kura dak li għandek tagħmel bl-li l-kelba. Inti tista'tħalli u jtiru lura lill-istati Membri, I ma l-kura. I biss bżonn ta'tagħmir u l-I ser ħalli inti tmur."
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Aħna ma l-kura, it-tarbija."
  
  
  L-għajnejn tagħha kienu qawwi u blu, bħall-silġ-kesħa-silġ. Hu maħsub tal-fjords Skandinavi u l-qoxra silġ. U ħsibt li sabiħa tal-ġisem taħt tiegħi ski-ħwejjeġ.
  
  
  Tina bil-ponta tqil British Webley fil-Juana. Tagħha ħarsa ġie ffissat fuq Agħlaq ma'kważi l-infezzjoni faxxinu. Juana tal-għajnejn rrumblati fil-allarm. Stajt tidher tagħha iġibu. Tiċrit streaming ħaddejn tagħha.
  
  
  "Int monster," qal bil-kalma. "Tista'tisma'me, Tina? Inti tista'ħadu me fuq minflok tal-mara Juana." Liema tip ta'trattament inuman kreatura int?"
  
  
  Tina shrugged. "Jien ser joqtlu tagħha fuq l-għadd ta'tliet jekk inti ma tressaq me dawk il-films, Nick."
  
  
  "Jien ma jkollhom film," qal malajr. F'daqqa waħda, kelli l-pjan. - Lukanda tagħha, sabiex hi d taħseb I kien jipprotestaw wisq.
  
  
  L-għajnejn tagħha naqas. "I raw inti ma Riko. Inti trid tkun ristretta film minnu. Em meħtieġa wieħed privati laqgħa miegħek. Jivvutaw u li dan. U li ħa l-ego. Huwa għandu jkollu mogħtija tiegħu ego għalik. Dollaru, Nick."
  
  
  L-għaraq. "Tina, tisma lili! Huwa bagħtet l-tagħmir fl-posta. Huwa kompla ego F'washington."
  
  
  "Rico ma l-fiduċja tal-posta," Tina snorted. "Jien naf l-ego aħjar minn dik. Taħseb xi ħaġa aħjar, Nick. Tnejn."
  
  
  "Tina, huwa veru!" Tagħha impulsively progress lejn l-għan tagħha. "Issa jistabbilixxu l-gun isfel u iġbed Juana madwar il-president!"
  
  
  Tina daru għalija. Tqal żgħir pistola kien osservat fil-sider tiegħi. "Dan huwa Webley.455 Nick, " qalet f'daqqa, tkerrih tal-wiċċ. "Huwa bħala qawwija kif Għandu Fruntiera. Ma jagħmlu me tiċrita inti biċċiet. F'dawn l-distanza qasira mill tiegħek fis-sider u l-qalb, se jkun hemm xejn tax-xellug. I d jkollhom jgħaddu jittieħed tiegħek biex issib il-film. U jien bħal tiegħek kbar iebsa tal-ġisem wisq biex jeqirdu l-ego. Agħti lili, Nick. Il-film! "
  
  
  Juana kien biki.
  
  
  Dan jitħawwad ftit.
  
  
  Tina għajjat, imbagħad poġġi l-gun li Juana ras, biss pulzieri mill-xagħar tagħha. "Jagħtu me li film, Nick. Jew hi se die!"
  
  
  Huwa t'attivitajiet agħlaq fil-disperazzjoni.
  
  
  "I qal wieħed u tnejn, Nick! Issa huwa l-aħħar mument tal-vot... " Hi ffirmati.
  
  
  "Stenna!" Biki tagħha. "Huwa fil-kamra l-oħra!"
  
  
  "Jien ma nemminx li," Tina qal bil-żgħar grin. "l-ebda. Għandek iġġorr miegħek. Tali valur il-punt."
  
  
  - Wiċċ tiegħi niżel. "Kif tista'tkun daqstant ċert?"
  
  
  Hija tbissem. "Jien naf! Jivvutaw u li dan. Naf tagħha!" Hija bdiet lejn me. "Jagħtu lill me!"
  
  
  Huwa milħuq fil-kantuniera tal tiegħu tat-terri-drapp libsa. "Tina..."
  
  
  "Bil-mod!"
  
  
  Dan titneħħa tagħha tqal-geddum u l-għan huwa fl-għonq tiegħi.
  
  
  Ont tbiegħdu. "Huwa fil-but tiegħi."
  
  
  Hi kienet qed tfittex fuq me, għajnejn tagħha maqrusa shut, fehma tagħha, li jaħdmu malajr.
  
  
  "Imbagħad neħħi l-libsa u jgħaddi lili. Bil-mod."
  
  
  Huwa mhux marbuta ċinturin tagħha, il-ħsieb furiously. Ma kien hemm l-ebda film fil-but, naturalment...
  
  
  "Off!" hi tinqasam.
  
  
  Hija kienet l bogħod wisq biex aqbad tagħha ħbula, kif hu kien xtaq mill-ewwel. Ego ħa fuq l-ispalla u l titneħħa off-ġisem tiegħu. Kien hemm wieqfa, mikxufa u mingħajr protezzjoni. Jekk biss hi d kien aktar mill-qrib, il-libsa jkollhom jitħawwad off tagħha, maħtuf Webley-idejn'il bogħod, u ... ..
  
  
  "Tarmi fuq is-sodda!"
  
  
  Huwa ffirmati.
  
  
  Hi trasferita lejn lilu, li jkollu l-gun tiegħi fis-sider u l-qalb. Bil-naħa tax-xellug tagħha, hi rummaged wieħed ta tagħha bwiet. Vojt. U mbagħad ieħor. Vojt.
  
  
  "Liar!" hi kien. "Fejn huwa? Fejn huwa?"
  
  
  Rajt l-għajnejn tagħha ħruq bil-blu tal-fjamma kif hi t'attivitajiet me, tagħha ħarsa jiċċaqilqu u'l isfel tal-ġisem tiegħi u r-riġlejn tiegħi. Mort tagħha tar-riġel ftit, wincing, jippruvaw biex ma jħallux tagħha ara l-twaħħal tejp fejn mexxa l-dahar tal-għaksa tiegħi.
  
  
  Tagħha ħarsa involontarjament qalbu għall-dritt tagħha tar-riġel. Hija rat tiegħi ħarsa jisparixxu, u l-għajnejn tagħha naqas fil-ħsieb. Hija qieset aktar mill-qrib fil-marda tiegħi, imbagħad fil-riġel tiegħi, u hija rat biċċa żgħira ta twaħħal tejp tmexxija fl-dahar tal-għaksa tiegħi.
  
  
  "Votazzjoni dan!" hi tinqasam. "Jagħtu lill-għaksa! Jġibu, Nick. Jġibu u..."
  
  
  "Tina, jiena naħlef li inti!"
  
  
  "Inti tixtieq tagħha li joqtlu inti u jieħdu li tejp off lilek innifsek?"
  
  
  Kont naf li hi.
  
  
  Tħossok mikxufa u vulnerabbli, I tbaxxa u laħaq għall-dritt tiegħi għaksa. Meta l-Ego poġġih fuq, il-tejp tat-tubi kien maħlula minħabba l-umdità fil-doċċa, u l-hairpin kien titneħħa minnufih.
  
  
  "Malajr!" Hi msejħa biex me, jegħleb fuq me u jilħaq mal-naħa tax-xellug tagħha biex teħodha mill me.
  
  
  Huwa miġbud ' il barra a stiletto u l-mixi matul tagħha, iż-żamma minn naħa tax-xellug tiegħu bħala jekk hi kienu żamma ta'tagħmir. L-għajnejn tagħha flickered tiegħi clenched ewwel, u hi reflexively laħqet.
  
  
  Huwa imbuttat bil tiegħu ewwel. Hi ħalli swaba tagħha tmissx il-ego. Ee qabad tagħha tal-polz. V i
  
  
  
  
  
  
  It-tipi ta'trasferiment
  
  
  Test Tat-Traduzzjoni
  
  
  Sors test
  
  
  1507 / 5000
  
  
  Ir-riżultati tat-traduzzjoni
  
  
  Fil-punt wieħed, id-dritt tagħha naħa għamlu kuntatt mal-ġisem tagħha u mwaħħla l-stiletto fil-ħej tal-għonq, taħt id-dritt tagħha tal-widna.
  
  
  Bil-gurgling'l bogħod, hija fired l-Webley.
  
  
  Gawk mtaqqba permezz tal-ħajt tal-lukanda, tagħmel mod tagħha għall-naħa l-oħra.
  
  
  Tiegħi fis-sider bin-nar ta'l-jisplodi porvli.
  
  
  Huwa intensifikati lura.
  
  
  Hi waqa', u fl-arterji tad-demm gushed madwar tagħha tal-ġisem tad-deheb tal-ġilda.
  
  
  Dak ta'l-iskart.
  
  
  Liema l-infern ta'l-iskart.
  
  
  Startled, huwa kien sa, telgħet tagħha tal-ġisem, u mwettqa tagħha għall-sodda.
  
  
  Wieħed mill-jum, hi fetħet l-għajnejn tagħha.
  
  
  "Nick," hi whispered, u tbissem cheerfully. "Jien qatt ma ser jgħixu li jkun sebgħa u sebgħin, se I?"
  
  
  "Inti għażilt l-professjoni ħażin," qal.
  
  
  Marret rotob.
  
  
  Huwa kiteb l-ittra li Juana, jippruvaw-kumdità tagħha mill-irbit tagħha mill-president, u mbagħad miġbud tagħha lill-afrikani fejn hija mibdula. Imbagħad I marru għall-kamra tiegħi u telgħu fil-minjiera.
  
  
  I marru lura. Ont kien iż-żamma tagħha Rolleiflex issa, tħares eżattament kif ont għandu jkollhom ħares fl-kopertura tiegħi. Għażiż qodma Ed.
  
  
  Fil-fatt, hija kienet kuntenta li tikseb lebsin. Meta int lebsin, huwa dejjem aktar faċli biex jitkellmu dwar l-affarijiet ta'kuljum.
  
  
  "Fejn dan huwa tagħmir?" Juana staqsa.
  
  
  Kien telgħet minn Rolleiflex. "Hawnhekk," qal. "Tajba cameraman dejjem iġorr film tiegħu fil-kamera tiegħu."
  
  
  Hija mwaħħla tagħha l-ilsien fil-me.
  
  
  I maqbud fuq il-pillola. Wara kollox, huwa kien wieħed mill-fotografi aħjar fil-Midwest, ma kienx hu? U Juana ma kellhomx bżonn li tkun taf li kelli tagħmir fl-tiegħi pants-but, bħal pakketti tas-sigaretti jew keychain, ma hi?
  
  
  
  
  
  
  Il-Mewt Tal-Kap Sidirha
  
  
  
  
  Il-Mewt Tal-Kap Sidirha
  
  
  A sa k
  
  
  Mumura-Gżira kien simili ċkejkna aħdar gem fil-blu fil-fond tal-bellus ta'l-Nofsinhar tal-Paċifiku. Mdaħħla bogħod fil-kantuniera tal-Tuamotu-Arċipelagu, Mumura kienet waħda mill-ftit tassew Polynesian-gżejjer li ma kinux ġew influwenzati mill-missjonijiet u l-ċiviltà. Il-nies tal-Mumuran kienu għadhom liberi fil-sħiħ is-sens tal-kelma. L-ebda wieħed tpoġġi żraben stretta fuq saqajhom jew koperti l-sabiħa kannella-sider ta ' nisa tagħhom. B'kollox ih madwar ħames mitt nies, huma kienu konxji tal-ġenna li kien ih-gżira minħabba li ma kinitx taf xi ħaġa oħra.
  
  
  Kważi l-popolazzjoni kollha issa kien stennija fuq il-bajja tad-deheb bħala l-motorboat maqtugħa permezz tal-ġentili breakers fuq il-kosta. Fil-pruwa tal dan il-barranin l-bastiment kien Atmatov, tall u dritta, unafraid tal-veloċità tal-bastiment jew il-jaħarbu biha tal-magna, kemm-leader għandu jkun.
  
  
  Meta l-dgħajsa waqafx ftit tarzni mill-kosta, l-irġiel li dam l-imgħallem tagħhom, iżda l-nisa qagħdu fuq il-bajja, tidħaq excitedly bejniethom u ta'twissija l-tfal ma jfixkilx.
  
  
  Wara l-mixi madwar id-dgħajsa, l-Atm ħa l-kbira tal-bagalja mill-membri ta'l-ekwipaġġ u waded fl-ilma, iż-żamma huwa għoli biex iżommu tinxef. Id-dgħajsa roared għall-ħajja u titħaffef lura l-abjad jott, li kien diġà jiċċaqalqu faċilment nofs mil'il bogħod.
  
  
  Atm strode fl-bajja, kburi li jġorru l-bagalja quddiem minnu. Huwa stabbiliti l-ego ġebel li l-ego antenati jintuża bħala sacrificial mejda, iżda issa huwa stahl stands.
  
  
  L-Mumurans iffullar madwar. L-mużikali-ritmu tal-ih-ilsien ross minn eċċitament.
  
  
  Atm mqajma naħa tiegħu għall-silenzju, u immedjatament l-ħoss biss li jistgħu jinstemgħu kien il daqqa tal-lejla-riħ fil-pali tiegħu. Il-white-segretarju-kap tbissem ip fl-irġiel tiegħu, u tbaxxa li jneħħu l-serraturi tal-bagalja kif l-uem wera l-abjad tal-irġiel fuq l-kbira tad-dgħajsa.
  
  
  Huwa dam-naħa tiegħu fuq il-tleqq kannella materjal tal-bagalja. Huwa qatt ma tmiss xi ħaġa bħal din qabel, u l-ATM magni kienu red-kap ma amazement. Imbagħad, tara l-sabar ta'l-irġiel tiegħu, huwa qabad l-għatu fuq iż-żewġ naħat u titneħħa.
  
  
  Huwa ressaq il-teżori wieħed wieħed, li tippermetti lin-nies biex igawdu kull wieħed madwarhom. Biċċa drapp li huwa tassew flessibbli u ttikkjati bil-kulur spirali, b'differenza mill-istati uniti, bħall-fjura waħda fil-Polineżja franċiża. Ġiżirajjen mingħajrhom ma aqwa ġebel rifless tax-xemx imqaddsa-dawl u biddel il-ego fis-qawsalla. Żgħar oblong pakketti bil-karta tal-mgeżwra strixxi li daq ħelu. Atm jitqiegħdu waħda fil-ħalq tiegħu u beda chewing biex juru dak li l-uem wera l-abjad tal-irġiel. Huwa distribwit l-bqija tal-cordon strixxi, raw li ħafna tfal possibbli ltqajna ah. Mirakli kompliet radiate madwar l-bagalja. Ma kien hemm l-affarijiet li irkupra, l-affarijiet li glittered, l-affarijiet li għamlu l-ħsejjes. Kull ġodda teżor kkawżati il-folla għall-ħsejjes bil-ferħ..
  
  
  Din il-ġurnata żgur li se jiġi mfakkar fuq Mumura.
  
  
  Abbord il-jott, issa tiġbed'il bogħod mill-Mumura, iż-żewġt irġiel kien fil-jacques, jaraw il-gżira jonqos permezz ta'trombi. Wieħed kien tqal, wieħed simili, bil-għoqda tad-iswed tax-xagħar li hemm bżonn l-ħasil. L-oħra kienet itwal u tmil bħala follow, bil-fidda tax-xagħar slicked lura mill-għoli, bla xkiel tal-moħħ. Għalkemm l-irġiel kienu fil-ħwejjeġ ċivili, kien hemm xi ħaġa militari dwar ih tal-demeanor. Wara l-naqqas-bniedem sib enormi Shepherd ġermaniż u muskolari iswed Doberman, b'ħarsa lejn id-dinja bl-mibegħda.
  
  
  Fyodor Gorodin, l-itqal wieħed qal. "Għaliex ma nagħmlu dan il fuq bl, Anton? Aħna għandhom jiġu bogħod biżżejjed mill-gżira minn issa. L-ego-vuċi tal kien ħarxa growl li għamlu l-ego ħarsa aktar bħal ors.
  
  
  Il-white jekk Anton Zhizov titbaxxa tiegħu ras u l-nodded bil-mod. Ego ċkejkna skur-għajnejn kienu moħbija mill-fond sokits taħt dritta l-iswed għall-utent. "Iva, naħseb li wasal iż-żmien."
  
  
  Zhizov mdawwar-tielet-bniedem, li kienet ritmu restlessly fuq il-gverta warajhom. "Dak li jgħidu, Varnov? Inti lest?"
  
  
  Varnov kien irqiq-bniedem ma dejqa, baxxuta-ispallejn li magħmula lilu ħarsa saħansitra iżgħar minn dak li kien fil-fatt kien. Huwa kellu l-pallida, ġilda ħżiena għas-saħħa tal-bniedem li rarament tmur barra għal skopijiet mediċi.
  
  
  "Iva, iva, huwa lest," Varnov tinqasam. "Jien kont qed lesta għal l-aħħar għoxrin minuta."
  
  
  "Eċċessiv għaġla jista' jiġi jiswa ħafna flus," Zhizov qal ewwel. Hija għandha dehra pjuttost issa fl-istabbiliment tax-xemx." Huwa mdawwar l-anzjani matematika maġġuri fil-baħri uniformi. "Boris, għid lill-kaptan biex jżommu l-istati uniti, I tixtieq li tieħu l-istampa."
  
  
  L-anzjani bniedem saret twissija. Huwa beda biex jiċċaqilqu lejn il-pont, iżda eżita. "Sinjur?"
  
  
  "Dak li huwa, Boris?" staqsa Zhizov bil-ħerqa.
  
  
  "In-nies fuq il-gżira. Se jkollhom il-ħin sabiex twassal? "
  
  
  "In-nies? Inti medja dawk il-kannella-misluħa savages?
  
  
  "U-iva, sir. Dawn dehru li ma jagħmlux ħsara biżżejjed.
  
  
  Gorodin tir minn taħt il-jacques, l-ego-muskoli tal-enormi tiegħu l-ispallejn clenching. "Dak li qed whining dwar, tifel? Inti ngħataw sabiex! "
  
  
  Zhizov qajmet manicured-idejn. "Boris huwa żgħażagħ, Fyodor. Huwa jżomm tmiss tal-umaniżmu,
  
  
  
  
  li mhix dejjem ħaġa ħażina."
  
  
  Huwa mdawwar l-anzjani baħri. "Jekk irridu li niksbu l-għanijiet tagħna, Boris, jeħtieġ li s-sagrifiċċju xi ħajja. Kif tafu, grazzi għall-bidliet li aħna jikkultivaw, il-kondizzjonijiet għall-popli kollha tad-dinja se jkun jitjieb bil-kbir, sabiex dawn il-sempliċi nattivi għen-ħajja tagħhom għall-benefiċċju ta'l-umanità. Tifhem, tifel tiegħi?
  
  
  "Iva, sinjur," Boris qal, għalkemm kien għad hemm dubju fil-ego tiegħu tal-għajnejn. Huwa mxiet'il quddiem lejn il-pont.
  
  
  "Jien ma tkun taf għaliex inti qed jippruvaw jispjegaw dan," growled Gorodin. "L-ordni għandha ssir minnufih. Bħad inti u l-I ġew mgħallma."
  
  
  "Aħna għandhom jirrikonoxxu li l-żminijiet qed jinbidlu," Zhizov qal. "Meta aħna fl-enerġija, ser ikollna bżonn bħal qawwi żgħażagħ kif Boris. Ikun għaqli biex timbotta l-ego bogħod issa ."
  
  
  L-żift tal-magni mibdula, u l-jott naqas. Bi ftit bidla fil-bilanċ, il-żewġ klieb growled, eliminat off-saqajn tagħhom mill-instabbli appoġġ. Zhizov maħtuf-ħajt ih tal-doppju leash, ħoloq matul l-poġġaman, u slapped kemm-klieb fil-wiċċ. Huma ppressati lilhom infushom kontra l-kabina tal, xufftejn iswed firda minn abjad qawwija snien fil-silenzjuża growl.
  
  
  "Jien ma tkun taf għaliex dawn il-klieb ma tiċrita inti apparti, kif għandek jittrattawhom," Gorodin qal.
  
  
  Zhizov taw qasir, inbiħ tidħaq. "Il-biża'huwa l-unika ħaġa li dawn jifhmu l-annimali. Dawn joqtlu għalija fuq il-kmand, minħabba li kien jaf I kellhom il-poter li joqtlu ih. Inti għandek jitgħallmu aktar dwar il-psikoloġija, Fyodor. Żgħażagħ bħal Boris, inti jeħtieġ li tkun pazjent. Biss krudeltà taħdem ma'dawn il-ħelu cars." Huwa mexxa l-korda tal-ġilda fuq il-klieb tiffaċċja mill-ġdid. Huma ma jistgħux jagħmlu ħoss.
  
  
  "Jekk inti jintemm jilagħbu ma' annimali domestiċi tiegħek," Varnov qal bil-qawwi sarcasm, " jien ser tkompli d-dimostrazzjoni."
  
  
  "F'kull sens. Ejja naraw jekk il-ħin u l-flus konna investiti fil inti se jagħtu l-frott ."
  
  
  Varnov laħaq ġewwa u miġbud ' il barra l-iswed-każ tal-ġilda. Minn dawn huwa telgħet irqiq ċilindru tal-metall, sitt pulzieri fit-tul u bil-ponta fil-tarf wieħed. "Huwa elettroniku tal," huwa spjegat. "Dan huwa l-mod kif I-kontroll l-attivazzjoni, kkumplikata sett ta'xenarji li biss naf."
  
  
  "Għandna bżonn dan kollu jitkellmu?" Gorodin ilmenta. "Ejja naraw x'inhu għaddej."
  
  
  "Tkun pazjent, Fyodor," Zhizov qal. "Dan huwa mument importanti għall-Sur Varnov. Kellna ħalli minnu jgawdu minnha bis-sħiħ. Fl-aħħar, jekk l-ego proġett jonqos, dak ix-xellug tal-ħajja tiegħu se jkunu l-aktar pjaċevoli." "Huwa mhux se jonqsu," Varnov qal malajr. "Inti għandek tiftakar li dan huwa wieħed madwar tiegħi inqas distruttivi l-apparat. Madankollu, se jkun aktar minn biżżejjed għall-gżira l-daqs tal-Mumura." L-azjenda elettroniku tal-fl-naħa tiegħu, huwa beda unbutton tiegħu qmis. "Is-sbuħija tal huwa li anki doganali kompetenti ispetturi qatt ma sabu l-bombi f'dak il-bagalja, għaliex hemm l-ebda bombi fil hemm."
  
  
  "Aħna kollha jafu li," Gorodin qal bil-ħerqa. Varnov kompliet bħala jekk l-ego ma kienx qed malajr. "M'hemm l-ebda bombi fost l-ornamenti, minħabba li l-bagalja innifsu huwa bombi. Artab, flessibbli, makkinizzata fi kwalunkwe forma, l-aħħari-estensjoni tal-plastik splussivi-prinċipju huwa nukleari fissionable tal-plastik. Il-kombustibbli-apparat huwa żgħir u mmuntati fuq tal-metall tal-lukkett. Vuċi u l-attivazzjoni." Issa li l-sider tiegħu kien espost, Varnov imħaffra ponot tiegħu fis dak li deher li tkun fieqet vertikali ċikatriċi fuq il-ġenb tax-xellug tas-sider tiegħu.
  
  
  Big Fyodor Gorodin beda u tbegħditx. "Oh, I ma tistax tistenna li l-għassa lilu tagħmel dan," Varnov qal ma tidħaq qasir. "Inti ma dispjaċir jaraw bosta mijiet ta'nies imutu minn distanza. U madankollu inti mibegħda biex tara-bniedem tiftaħ il-ġenb tal tiegħu stess tal-ġilda." Ħtif-truf tal-ċikatriċi bil-ponot tiegħu, huwa bil-mod jinġibed'l barra. Bil-irdigħ-ħoss, l-laħam separati mill tiegħu fis-sider, jesponu-wisa ' tiegħu, li jinsabu madwar oġġett tal-metall l-daqs tal-fidda dollaru. Mitt ċkejkna-punti ta'kuntatt, l-ebda akbar minn l-kap tal-pin, koperti l-ego.
  
  
  Varnov ħafif tmiss it-tarf tal-disk tiegħu tal. "L-aċċess ewlenin, I sejħa ego għalija ċ-ċavetta għall-ġid u l-mċaqalqa, għalik l-muftieħ għall-enerġija."
  
  
  "U għall-dawk li toqgħod fil-mod tagħna," Zhizov miżjud, " il-muftieħ għall-guardian angel." "Assolutament, fil-fatt," Varnov qal. Huwa beda tmissx il-ponta tal-labra għall-diversi punti dwar l-trigger disk. "Inti m'għandekx bżonn li wieħed jiftakar l-ordni tal-kuntatti," huwa qal Zhizov. "Dan il-bidliet awtomatikament wara kull komplut tas-sinjali. Raġel jeħtieġ li tkopri l-up ."
  
  
  Gizov tbissem rqiq fl-uem. "I jammiraw l-intensità ta'l-awto-difiża. Kien sbieħ li jgħaqqdu l-password il-pacemaker."
  
  
  "Iva, I l-ħsieb għalhekk," Varnov qablu. "Jekk għal xi raġuni tiegħi munzell dollaru tieqaf tħabbat, l-aċċess ewlenin huwa pprogrammat li sinjal l-isplużjoni ta'nukleari eżistenti kollha tal-plastik isem sħiħ. Ladarba nibdew negozju u l-termini tal-ftehim tagħna huma sodisfatti, se, naturalment, iwaqqaf l-password tiegħek, taħbit tal-qalb ."
  
  
  "Naturalment"
  
  
  
  
  
  Zhizov qal.
  
  
  Varnov lest l-manipulazzjoni tal u eliminati il-ġilda tal-ġenb. "Hemm. Dan isir."
  
  
  L-irġiel tliet t'attivitajiet fuq il-gżira fuq l-orizzont. Gorodin mdawwar bil-mod tiegħu ras kbira.
  
  
  "Ma ġara xejn, Warnow,"huwa qal," tiegħek bil-bombi ma taħdimx."
  
  
  "Biss iżommu jaraw," Varnov qal-uem. "Hemm awtomatiku dewmien ta'tletin sekondi bejn jidħlu l-aċċess ewlenin u t-tqegħid tal-detonaturi fil-bojler. Dan se jagħti me iż-żmien, jekk qatt ikun meħtieġ, biex jindika l-irtirar.
  
  
  "Għaqli prekawzjoni." Zhizov approvat. "Iżda dan iż-żmien, dan id-dewmien mhux se tkun meħtieġa."
  
  
  Varnov jaraw kif l-tieni naħa mimlija ċirku fuq il-wiċċ ta ' l-ego-irġiel. Huwa magħduda jistabbilixxi l-aħħar tieni b'leħen għoli. "Ħames snin, l-erba', tlieta, tnejn, wieħed."
  
  
  Fl-ewwel kien it-tieni mix-xemx, żieda bħal l-oħra l-istabbiliment. Ego tal-isfar-oranġjo fireball kiber bħal enormi instant-kanċer bħal duħħan iswed u l-abjad tal-fwar mgħottija Mumura-Gżira. Xokk mewġa ta'l-attività ħakmu l - & nb lejn il-jott, li jistgħu jidhru simili għaxar marda breaker titħaffef l bogħod mill-ħabta tas-sit. Attivitajiet fil-beraħ laqat il-poppa, engulfing il-bastiment u l-egos tal-passiġġieri. Fl-istess ħin, il-ħoss hit ih. Jerħu l-mediċina bil rumbling jaħarbu biha bħal r-ragħda żdiedet thousandfold.
  
  
  Anton Zhizov mdawwar tiegħu lis-sieħba mal-irqiq-lipped, trijonfanti tbissima. "Naħseb li rajna biżżejjed. Ejja mmorru ġewwa u jinxfu filwaqt li I għid lill-kaptan biex jimxu."
  
  
  L-żewġ klieb cowered, tumbling żaqq-ewwel għall-gverta, l-għajnejn t-twessigħ tal-orrur bħala-ballun tal-nar, issa matt aħmar, telgħet fl-ajru fuq l-iswed tad-duħħan il-kolonna. Zhizov fil fuq il-leash, l-irbit l-fgar-palits sewwa, u l-half-ġibed l-annimali miegħu, l-intestatura għall-kabina.
  
  
  Mill-jott tal-distanza, l-sħaba tal-duħħan kien qalila-sbuħija. Mumura-Gżira, issa msewda u nixfu, kien hemm l-ebda itwal sabiħa. Biss bora tal-riħ ġibdet fil-jimlew il-vojt fejn il-togħlija fjammi kellhom kkunsmata l-ossiġnu. Inkella, ma kien hemm l-silenzju. U l-mewt.
  
  
  Dollaru
  
  
  L-isplużjoni nukleari bdew jieħdu l-effetti tiegħu fuq il-ħajja tiegħi żewġ il-ħdud wara l-adoloxxenti-mewt tal-Mumura u l-irġiel tagħha. Dan ġara fl-aktar intima il-mument.
  
  
  L-isem tagħha kien Wanda. Agħlaq kellhom dritta, xagħar ġett-iswed u l-krema-ġilda. Hi kienet sodisfatta mill-ee aktar kmieni fil-għaxija fil-żgħar żeen tal-klabb biss off Broadway. Hi danced hemm, liebes stretta aħmar tal-bellus ilbies li wera off sbieħ tagħha sider u l-żgħar tal-qadd u maħruq madwar l-żeffien twil tal-saqajn. Hija tatni twil, sfida-dehra kif hi waqfa qasira tagħha fl-żfin fil-quddiem tal-desk tiegħi. Kien stedina u l-isfida. Kien corkscrew tfittex li jien ma setgħetx tinjora.
  
  
  Issa li hija kienet sprawled fuq tiegħi tas-sodda, Agħlaq biss kien kburi tbissima fuq il-wiċċ tagħha. Hija riedet li jkunu għall-wiri għal tagħha fuq il-korp, u l-I ma ħajjin sa l-aspettattivi tiegħi għal kwalunkwe raġuni.
  
  
  "Ġejjin fuq, Nick," qalet il-kummissarju, " neħħi ħwejjeġ tiegħek issa u jiġu miegħi."
  
  
  Huwa ħa l-off tiegħu qmis, tbissem, u ħa ieħor sip ta tiegħu ukoll l-wieħed Martin.
  
  
  Wanda dam-għajnejn tagħha fuq tiegħi vojt fis-sider, u fuq il-ġisem tiegħi. "Ġejjin fuq," qalet imperiously, " nixtieq li għandek issa."
  
  
  Tagħha grin wessgħet ftit. "Umoristiċi ħaġa kien mogħti lili. Jien ma rrispondewx tajjeb għall-ordnijiet tiegħi stess kamra tas-sodda. Aħna ser għandhom jaqblu fuq min hu responsabbli hawn."
  
  
  Hi sib fil-president, spanjola tagħha għajnejn gass, tagħha carmine xufftejn maqsumin li tgħid xi ħaġa. Hija malajr mixi matul il-sodda u l-solvuti ee-riċerka tal-problemi bil-ħalq tagħha. Għall-ewwel, hi tensed u qabad tiegħi bare-ispallejn, kif jekk jippruvaw biex timbotta me bogħod. Huwa jiżżerżaq tiegħu fl-idejn tagħha ti naħat, l-għaġna tal-suppli-laħam fejn il-nefħa tas-sider beda.
  
  
  Hija gasped taħt tiegħi ħalq, u l-ilsien tagħha darted barra, ftit li xejn mill-ewwel, imbagħad ma ' sabar kbir. L-idejn tagħha mċaqalqa tiegħi lura, u ħassejtni l-gidma ta'l-imsiemer tagħha bħala l-swaba tagħha jiżżerżaq fuq tiegħi tal-ġisem. Tagħha kurjuż-idejn jiżżerżaq fil-qadd tal-tiegħi qliezet, tiftix, it-tiftix.
  
  
  F'daqqa waħda, hija miġbuda-ħalq tagħha bogħod mill-minjiera. Hija kienet tieħu n-nifs bil-kbir, u l-ġilda tagħha glowed mal-flush ta ix-xewqa. Hija sabet ċinturin tiegħi bokkla u undid mal-ftit dgħajfa-idejn. Tagħha ltqajna u l-lest agħlaq tal-xogħol, jirritornaw biex tkun mikxufa li jmiss tagħha. Huwa bies tagħha ħalq miftuħ, thrusting ilsien tiegħu permezz tagħha li jaqtgħu s-snien. Hija ħadet tiegħi ego tagħha fil-ħalq u l-miġbudin, li jiċċaqalqu-ħalq tagħha u lura fuq l-ilsien fil-vi-wegħda ta'pjaċir li ġejjin.
  
  
  Ommha bil-mod miġbud ' il bogħod, kiss tagħha aġġustat-geddum, mbagħad għaddiet l-vojta tal-gerżuma tagħha. Wanda miżmuma nifs tagħha drastikament bħala ilsien tiegħi jiżżerżaq'l isfel il-linja bejn l-sider tagħha.
  
  
  Tagħha imqajma-wiċċ tagħha fuq ont u hi l-gajdra kikkra sider tagħha mal-tagħha fit-swaba, li joffru ih lili. Bżieżel tagħha kienu vertikali, imxarrab ward kontra l-kannella skur halos. Kif missierha inklinata isfel biex tieħu l-offerta, insistenti squeak waqqaf lill fil-kamra żgħira li jmiss tiegħi kamra tal-ħajja, li I-użu bħala tiegħi l-istudju.
  
  
  "Oh, Nick, jekk jogħġbok ma tieqaf," Wanda nifs kif tagħha omm eżita.
  
  
  "L-għasel," qal, " hemm biss ħaġa waħda fid-dinja li ma tistax tagħmel me tħallik kollha f'daqqa.
  
  
  
  
  
  Leġġendi, u l-ħoss inti tisma huwa.
  
  
  Huwa mdawwar saqajn tiegħu fuq il-ġenb tal-qiegħ u strode madwar l-kmamar għall-kariga tiegħu. Fuq il-mejda, l-aħmar tat-telefon kompliet shrill is-sejħa. Barra minn me, wieħed biss tal-persuna l-oħra kellhom dan l-numru tat-telefon - David Hawke, Direttur u Kap ta'l-Operazzjonijiet tal-AX, l-istati uniti Speċjali Intelliġenza-Aġenzija. L-elettronika tal-proċess tas-sinjal evitati xi ħadd mill-konnessjoni li l-linja. I telgħet-telefon u l-interventi fil-biċċa tal-ħalq, li jħallu l-vuċi jinstemgħux fil-kamra.
  
  
  "Għandek talent għall-għażla l-aktar inkonvenjenti-ħin biex is-sejħa," qal.
  
  
  Hawke-vuċi tal-mwieġba bil-familjari xott-Ġdid l-Ingilterra tal-ħoss. "Il-mara ser ikollok tistenna, Nick, hema hi jkun li l-us. Huwa urġenti ."
  
  
  "Li dak I-ħsieb," qal jinjora tiegħi ego eżatt naħseb li dak li kien isir.
  
  
  "Ma kien hemm l-splużjoni nukleari fl-Oċean Paċifiku. Gżira żgħira imsejħa Mumura fil-Tuamotu-grupp ."
  
  
  "Li jfisser xi ħadd beda l-ittestjar mill-ġdid?" I talab tagħha.
  
  
  "Huwa ma kienx tat-test. Il-gżira kien meqruda, flimkien ma'diversi mitt Polynesians li għexu hemmhekk."
  
  
  "Kemm ilu ma jiġri dan?"
  
  
  "Iż-Żewġ L-Ħadd."
  
  
  "Jien ma semgħu xejn dwar dan."
  
  
  "Jien naf. Ma hemm l-għeluq komplet ta ' l-apparat attwali. Naturalment, l-kbira tal-pajjiżi jafu dwar dan. Aħna lkoll għandna jirrintraċċaw ir-radjazzjoni sistemi li jippermettu lil xi ħadd li jinstabu splużjoni nukleari kullimkien fid-dinja. Iżda l-ebda wieħed mill-pajjiżi mal-kapaċitajiet nukleari jammettu li huma jafu xi ħaġa dwar dan."
  
  
  "Huwa xi ħadd li tinsab?"
  
  
  "Huwa diffiċli li wieħed jgħid għall-żgur, iżda ma naħsibx hekk. Dan filgħodu, tagħna tal-gvern rċevew fidwa-domanda mill-nies li qalu li jkollhom minfuħa Mumuru."
  
  
  "Li jfisser li qed titlob għall-flus?"
  
  
  "Ħafna aktar. Dak li qed titlob għall huwa l-konsenja bla kundizzjoni tal kollha tal-istati UNITI forzi militari u t-trasferiment tal-gvern tagħna biex IHC."
  
  
  "Jista'il-messaġġ jkunu ġejjin minn weirdo?"
  
  
  "Aħna kienu ċert li kien ġenwina. Huma għandhom l-fatti dwar l-Mumura splużjoni li huwa biss l-awturi jistgħu jkunu magħrufa."
  
  
  "Huma se definittivament staqsi għall-għoli tal-prezzijiet. X'jiġri jekk aħna tirrifjuta minnhom? "
  
  
  "Skont ir-rapport, dawn l-ibliet il-kbar se tkun minfuħa bħal Mumura. New York-Belt se tkun l-ewwel, u wara dan, waħda madwar l-ibliet tagħna se jiġu meqruda kull ġimagħtejn sakemm il-ħdud aħna l-konsenja għall-ih talbiet jew hemm xejn tax-xellug ." "Meta għandi tajbin tagħha?"
  
  
  "Il-president trid tagħmel kull sforz biex tagħmel dan, iżda ma nistgħux viżibbli ħafna l-operazzjoni. Aħna għandna l-appoġġ sħiħ tal-kumitat Konġunt tal-Intelligence tal-Kumitat, iżda l-xogħol innifsu taqa AX. U int raġel, Nick.
  
  
  "Meta tixtieq tagħha li tkun F'washington?"
  
  
  "Hekk kif tista'tagħmel dan?"
  
  
  Għall-ewwel darba, I raw Għal bil-wieqfa fil-bieb, tħares lejn me. Hija kienet għadha mikxufa. Naħa waħda mistrieħa fuq il-bieb qafas, u l-tagħha fit-riġlejn kienu ftit bogħod minn xulxin. Spanjola tagħha għajnejn mixgħula bi ix-xewqa.
  
  
  Hija qalet fil-telefon, " I jistgħu jħallu minnufih jekk inti għandek bżonn me, iżda sakemm l-għada filgħodu?"
  
  
  Hawke tal daqqa medda ċara fuq il-wire. "Xorta waħda, tagħha, ma naħsibx li nistgħu nagħmlu xejn illejla. Ikomplu tilqa mara tiegħek, iżda tipprova li tiffranka xi enerġija. Tagħha, nixtieq li jkun hawn u twissija l-ewwel ħaġa fil-għodu. Hemm iż-żmien fattur hawnhekk, u l-għada filgħodu briefing se jkunu kruċjali.
  
  
  "Jien ser tkun hemm," qal, u ddum up.
  
  
  Wanda tal-għajnejn jiżżerżaq fuq il-ġisem tiegħi, wieqaf kif jinstabu l-ċentru ta'l-interess tagħha.
  
  
  "Grazzi Alla," hija qalet. "Għall-mument, ħsibt d tilfu l-attenzjoni tiegħek."
  
  
  "Aħna ser ikollhom ċans," l-sl assigurat tagħha. Tagħha malajr mxiet'il quddiem u qabad tagħha. Hija kienet tifla big, wiesgħa jiġu mħallsa u twil, ma wiesgħa, id-ditta-ġenbejn, u hi ma kinitx użata biex tkun tneħħiet fl-arja mill-bniedem. Huwa ħa tagħha fil-kamra tas-sodda u stabbiliti tagħha l-isfel fuq il-folji.
  
  
  "Oh, Nick," hi nifs, " jekk jogħġbok ma jħallu me bħal dan mill-ġdid."
  
  
  "Mhux illejla," missierha wiegħed. Imbagħad ont, inklinata bil-quddiem, u kompliet l-azzjoni minn fejn aħna d-xellug off.
  
  
  It-tieni kapitolu
  
  
  Meta sirt taf tal-747 fil-Dulles-Ajruport Internazzjonali, I kien sodisfatti mill-silenzjuża żagħżugħ li jinġibed me fis stennija limousine. Huwa mmanuvrati bir-reqqa permezz tal-filgħodu tat-traffiku, u fl-aħħar waqaf fil-quddiem tal-nondescript Du Pont Ċentru tal-bini.
  
  
  Hi jaf raġel li ħareġ il-jum wara li jkun daħal. Huwa kien il-president tal-kap konsulent tas-sigurtà nazzjonali. Huwa ma kienx jidħaq. Il-persuni fil-lobby - il bejjiegħ rivista-iskannjar tal-viżitaturi, il-gwardja tas-sigurtà fl-lift-deher pjuttost ordinarja jekk inti ma tfittex fil-għajn. Imbagħad inti raw il-iebes, analiżi serja li juri fl-għajnejn tal-aġenti tal-gvern dwar id-dazju. L-AX-kwartieri ġenerali kienet kompletament sigur.
  
  
  I sottomess tiegħi kredenzjali tliet darbiet, wiċċ tiegħi kien studjati bl-użu ta'telecomputer, u tiegħi tal-palm-istampar kien ikkonfermat mill-elettroniċi sensorju. Fl-aħħar nett, il-elettroniku tal-bniedem u l-għassiesa kienu konvinti li l-I kien tabilħaqq Nick Carter, MANNARA N3 aġent kklassifikata bħala Killmaster, u l-I kien permess biex tara David Hawke. Kien seduta tiegħu msawwta tal-ġilda tal-president, chewing wieħed mill-twil sigarri huwa kważi qatt ma lit.
  
  
  Ego steely-għajnejn blu ssodisfawx l-ebda emozzjoni bħala huwa nodded fil-president madwar minnu.
  
  
  
  
  
  "Ma nistax nifhem,"huwa qal," kif inti żżomm tfittex daqshekk b'saħħithom, minħabba l-depraved-ħajja inti twassal bejn l-assenjazzjonijiet."
  
  
  Huwa tbissem fil-raġel, li għamlu bħala dritta bħala ramrod, tħares aktar bħal raġel tiegħu fl-ħamsinijiet minn snin sebgħin. "Il-sigriet huwa dejjem li jaħsbu nadif," l-uem qal tagħha.
  
  
  "Naturalment," huwa qal. Naħa waħda tal-rta tal-ego mgħawġa kemmxejn, li kien l-eqreb ħaġa li tbissima huwa d qatt jidher fuq il-Ġdid tiegħu l-Ingilterra tal-ġilda tal-bniedem. Imbagħad sar serju ħafna. "Nick, aħna fl-problemi kbar."
  
  
  "Ukoll, huwa simili. Inti qal irċevejna-messaġġ tal-bieraħ."
  
  
  "Dak id-dritt. Dan il-bniedem jallega li huwa u n-nies tiegħu huma responsabbli għall-Mumura bombi, u li huma lesti li jeqirdu l-ibliet tagħna waħda waħda."
  
  
  "Min huwa l-persuna?" I talab tagħha.
  
  
  "Anton Zhizov. Nassumi li inti taf l-isem."
  
  
  "Naturalment. L-għadd żewġ bniedem fil-militari russi kmand. Ħsibt li qal li aħna ma jkollhom waħda mill-setgħat kbar involuti."
  
  
  "L-Sovjetiċi jiċħad l-ebda responsabbiltà għall-Zhizov. Kif tafu, kien mexxej tal-militanti estremisti fl-Huwa. Huwa dejjem aktar sodisfatti bil-tkabbir détente bejn il-pajjiżi tagħna. Qisu li ħa fuq tiegħu stess. Huwa ħa miegħu Aħmar Armata Colonel Gorodin u xi navali-uffiċjali li ma jemmnu fil-koeżistenza paċifika. Huma wkoll jidhru li jkollhom l-ristretta bogħod mal-serq l-kbira tal-provvista tal-russu tad-deheb."
  
  
  "U l-Zhizov jaħseb li b'ammont żgħir ta' l-armi nukleari, li jista'jegħleb l-Istati Uniti?"
  
  
  "Skond l-esperti tagħna, huwa jistenna li hekk kif huwa timbotta l-us li jinnegozjaw jew daqqa sa diversi tal-ibliet tagħna, il-gvern Sovjetika se tbiddel il-politika tagħha u l-appoġġ ego."
  
  
  "Taħseb ir-Russi se jagħmlu dan?"
  
  
  "Jien ma anki tixtieq li spekulazzjoni," Hawke qal. "L-interess ewlieni tagħna d-dritt li issa huwa li twaqqaf Zhizov. Il-President għamilha ċara li se jkun hemm l-ebda-konsenja. Jekk Zhizov huwa jgħidu l-verità - u aħna għandu jassumi li huwa huwa l-ego bombi diġà ġew mħawla fl-għadd tal-Amerikani l-ibliet."
  
  
  "Inti qal li New York hija l-ewwel mira. Zhizov tana-iskadenza? "
  
  
  "Għaxart ijiem. Hawke tal-għajnejn flicked tiftaħ il-paġna tal-desktop tal-kalendarju. "Aħna għandna disat ijiem tax-xellug."
  
  
  "Imbagħad l-ewwel I tal-bidu, l-aħjar. Ma għandna l-ebda twassal? "
  
  
  "Wieħed biss. Aġent fil-Los Angeles tax-xogħol mal-Kummissjoni għall-Enerġija Atomika raw il-klassifikata l-informazzjoni dwar l-Mumura splużjoni u Gizov tal-messaġġ u kkuntattjati-istati uniti biss ftit sigħat ilu. L-aġent jgħid li Agħlaq għandu l-informazzjoni siewja u jitlob li l-bniedem jintbagħtu b'tali mod li hi jistgħu jwasslu dan personalment."
  
  
  - "Le," I interrott, " inti qalet li kienet?"
  
  
  Hawke daqsxejn iebes fuq sigarru tiegħu u frowned, iżda huwa ra l-twinkle fil-Ego tal-għajnejn. "Jien ċert kif inti tikseb fis dawn l-affarijiet, Nick, iżda l-aġent tal-mara. Attraenti ħafna, skond l-immaġni tagħha fil-fajl."
  
  
  Huwa mogħtija tmien mill-għaxar l-iswed u l-abjad tal-ritratt madwar l-president.
  
  
  Il-wiċċ li ħares lura fil lili kellhom tirriżulta f'sinjali għolja, l-kbar, wiesgħa stabbiliti pallida-għajnejn, il-ħalq bl-ħjiel ta humour, imfassla mill oħxon mara li waqa'tax-xagħar laxk fuq l-ispallejn tagħha. I biddel il-ritratt fuq biex jiċċekkja l-istatistika tal-popolazzjoni naturali tal-moviment. Rona Voelstedt, 26, 5-marda ta ' 7, Alenka 115£.
  
  
  I mogħtija lura għall-Hawke.
  
  
  Huwa qal ," Jekk I d iffortunata bħalek, I d għamlu l-fortuna fil-korsa u rtirati fl-żewġ l-ħadd."
  
  
  Tagħha, chuckled. "Kif għidt qabel, I nirrispettaw kollox tagħha pur-ħsibijiet. Tixtieq tibda minnufih? "
  
  
  "Inti huma mdaħħla fl-istess nofs in-nhar wara nofsinhar. it-titjira li l-kosta. Qabel ma titlaq, tagħti ħarsa lejn l-effetti speċjali. Stuart trid turi li inti xi ġodda-ġugarelli.
  
  
  Bħas-soltu, Stewart huwa fastidjużi u bir-reqqa dwar juru me tiegħu disinji aħħar, iżda peress li l-ego-ġugarelli salvat il-ħajja tiegħi aktar minn darba, I ħalli l-uem jintroduċu ih fir-jara tajjeb."
  
  
  "Inti ser ara l-nar żgħir ħruq wara l-qasma tal-ħġieġ," Stewart qal permezz ta'hi.
  
  
  "Inti ma dan il-ħin, Stuart," qal. "Inti ivvintat nar!"
  
  
  Huwa injorati-kummenti tiegħi u kontinwa. "Dawn il-tond pilloli bojod jien azjenda fl-naħa tiegħi huma l-titjib fuq il-duħħan tas-soltu pritkuni. Jien ser juru dan ." Huwa jiżżerżaq naħa waħda permezz tal-ħalq bħal tal-siġill tal-gomma fuq il-parat u tossed wieħed mill-gerbub fil-nar, mill-irtirar tal-naħa tiegħu.
  
  
  Ma kien hemm l-artab pop, u blu ċpar mimlija l-żgħar, maqful-kamra.
  
  
  "Huwa dan li?" I talab tagħha, ftit diżappuntati.
  
  
  "Kif inti tista' tara," Stewart qal, daqs li kieku ma qal xejn, " l-duħħan jidher irqiq ħafna, bilkemm kuluri l-arja, u ovvjament ma jfixkilx il-viżjoni jew l-azzjoni. Madankollu, dan ikun jiswa jekk inti imxamma ftit.
  
  
  Ddawwar il-wiċċ tiegħu bogħod, Stewart fetħet il tal-gomma tax-xufftejn tal-siġill bil tiegħu riżultat pożittiv. L-duħħan li ġejjin kien wisq irqiq għall-ego li jidhru, iżda I marru'l quddiem u ħa minimu tan-nifs. Minnufih, huwa coughed u sneezed. Tiċrit tal kif bosta reliġjonijiet hemm hawn tiegħi l-għajnejn u l-membrana mukuża ta ' l-imnieħer u l-trakea deher li jaħarqu. Wara madwar ħmistax-il sekonda, wara Stewart għalaq l-għatu, il-sintomi sparixxew, u kienet f'pożizzjoni li toħroġ minnha.
  
  
  
  
  
  I tista'tieħu n-nifs u tara mill-ġdid.
  
  
  "Jittieħed qawwija," qal jinnota li Stewart deher ftit smug dwar il-iskumdità.
  
  
  "L-effett, kif inti tista'jimmaġina, hija temporanja," huwa qal, " iżda l-duħħan minn wieħed boċċa jista'jimmobilizza kulħadd fl-daqs medju tal-kamra għal tliet sekondi. Issa nixtieq li tipprova dan." Huwa mogħtija me dak qishom sempliċi għażel b'maktur.
  
  
  "Tixtieq tagħha biex daqqa imnieħer tagħha?" I talab tagħha.
  
  
  "Super-malji multa huwa minsuġ fil-drapp," huwa qal. L-kantunieri se jagħtu lill-kap tiegħek biex tiżgura l-maskra hija protetta mill-espożizzjoni għad-duħħan ."
  
  
  B'maktur tagħha kien tinġibed'l isfel fuq tagħha l-imnieħer u l-ħalq, u hija magħfusa l-kantunieri tnejn li l-dahar tal-kap tagħha. Dawn jeħlu flimkien u kellu l-maskra fil-post. Fetaħ il-pad tal-gomma fuq il-qasma tal-ħġieġ, ħa ż-żgħar sperimentali tan-nifs, u ħa nifs fil-fond. Ir-riħa qawwija kien għadu hemm, iżda din id-darba I ma jkollhom l-ebda effetti koroh. Huwa għalaq il-siġill u jitneħħew l-b'maktur-maskra.
  
  
  "Tajba tax-xogħol, Stuart," huwa qal tagħha bis-serjetà.
  
  
  Hu ppruvat li ma tfittex wisq kuntent. "Jien ieħor żgħar oġġett li jista'jkollok bżonn." Madwar il-kaxxa, huwa ħa l-kannella tal-ġilda iċ-ċinturin u miżmuma fil-quddiem tal-me, bħall-missier kburi li juru off tiegħu tarbija tat-twelid.
  
  
  Filwaqt li l-ċinturin madwar Ego-idejn, huwa qal tagħha, " Stewart, inti trid tkun żelqet. Dan huwa wieħed mill-aktar ovvju foloz daqs stajt li dehru fis-snin. Din mhux se iblah aġent professjonali għall-għaxar sekondi. X'hemm ġewwa, il-Kaptan il-Lejl decoder?
  
  
  "Għaliex ma jiftaħ il-ego u nsib?"
  
  
  Xi ħaġa fl-Stewart tal-ton qalli li kien qabel me, iżda I eżaminat il-bokkla speċjali, u malajr sabet li l-żgħira tar-rebbiegħa tal-lukkett li ma tiftaħ il-kompartiment sigriet. Dan infetaħ minn ego, u kien hemm messaġġ qawwi bħala l-karta jkopru daħal off il-buttuna.
  
  
  Stewart qal: "Fil-mudell reali, hemm żgħir splussivi ħlas ġewwa minflok tal-pak fis-sala. Mhux qawwija biżżejjed biex jeqirdu, iżda pjuttost li kapaċi joqtol jew mankamenti l-qawwi mill-viżjoni ghadu aġent li ħadu l-ego tiegħek bogħod minnek.
  
  
  Tagħha ħa nofs tużżana-duħħan blalen u l-imnieħer maskra-maskra u nnegozjati tagħha stess ċinturin Stewart tal-karozzi tal-mudell. I ħa madwar l-borża żgħira I d miġjuba miegħi, l-għodod tal-kummerċ tiegħi - Wilhelmina-nisa, l-disa'-il millimetru. Luger u Hugo, tiegħi double-a, tal-leħja qawwija stiletto. Huwa reklamati permezz ta'Luger fl-FBI-istil taċ-ċinturin holster, u stiletto fil magħmula apposta suède tal-ġilda ċinturin, li huwa marbut mal-dritt tiegħu driegħ. Ma xierqa tidwir ta tiegħi driegħ muskoli, Hugo jaqgħu hilt-ewwel fis-naħa tiegħi. Huwa poġġa fuq ġakketta tiegħu mill-ġdid, telgħet borża tiegħu, u intitolat barra biex tikseb taxi biex Dulles. Killmaster kien lura fl-azzjoni.
  
  
  It-tielet kapitolu
  
  
  Dan kien wieħed minn dawk rari ijiem fil-Los Angeles meta l-riħ qalbu, picturing il-belt mill-pool sprawled l bħal organiżmu ħaj fuq il-konkrit u l-asfalt, bil-kbir l-awtostradi miftuħa bħal enormi dissecting sikkina.
  
  
  Kien fit-tul tat-taxi isuqu madwar Los Angeles li Rona Folstedt-indirizz tal fil-marda ta canyon fil-Santa Monica Muntanji. I mixgħula tas-sigaretti waqt l-sewwieq qalli eżattament dak li kieku ma kieku kienu tas-sewqan l-Metal.
  
  
  Huwa niżel me off fil-quddiem tal-cosy domestika mdaħħla bogħod mit-triq fost l-arżnu. L-silenzju ta'l-canyon kienet maqsuma mill-ħoss ta ' madwar tużżana muturi li tgħaddi tul it-triq. Deher simili stramba post biex jilħqu fl-a-bike klabb, iżda inti ma jistax jinjora l-preferenzi ta'sewwieqa tal-muturi.
  
  
  Huwa telgħu l-qasira tal-ġebel taraġ u trudged madwar l-tapit madwar l-arżnu labar għall-quddiem tal-bieb. Ma kien hemm l-ebda bell, sabiex I eliminat dwar dan.
  
  
  L-tifla li jinfetaħ il-bieb kien mill-inqas aħjar mill-istampa I d tidher tal tagħha fil-Ed tal-uffiċċju. Ġilda tagħha kien ċar u bojod, b'żgħir kollha tagħha tirriżulta f'sinjali. L-għajnejn tagħha kienu issa l-blu skur tat-tramuntana Freemasonry, u artab tagħha iebsa tax-xagħar deher li jkun illuminat bid-water.
  
  
  "L-isem tiegħu huwa Carter," qal, " mill-AX."
  
  
  L-għajnejn tagħha t'attivitajiet fil-wiċċ tiegħi għall-mument, imbagħad ħa żomm ta'l-ispallejn tiegħi u dam kollha fuq il-ġisem tiegħi. "Jidħlu fil," hija qalet. "L-isem tagħha huwa Rona Voelstedt."
  
  
  Kamra tal-ħajja tagħha qishom splużjoni fil-rekord tal-maħżen. Bits u l-biċċiet tal-karatteristiċi kienu mferrxa mingħajr l-ebda apparenti-metodu, il-fliexken tal-kolla u shellac sib fuq il-tapit, u ftit superstiti-istrumenti kienu mirfud kontra l-ħitan.
  
  
  Rona għandu jidher tagħha teħodha kollha. Hija qalet li ," Tiegħi huwa passatemp-tfassil u l-tiswija tal-mard. I isibu ħafna illaxkar ."
  
  
  "Għandek tqatta ħafna tal-ħin waħdu jaħdmu fuqhom," qal.
  
  
  "Jien ma jirrealizzaw kemm hemm l-inmsa kienu sa issa."
  
  
  "Forsi nistgħu nagħmlu xi tibdil fil-mod kif inti jqattgħu l-ħin liberu tiegħek," qal. "Iżda l-ewwel, inti kienu se tagħtina xi informazzjoni dwar l-Mumura splużjoni."
  
  
  "Jien ċert I jifhmu dak li jfisser," qalet doubtfully.
  
  
  Dan kien il-każ tal-rewmatiżmu. I ma kinitx konxja tagħti tagħha marka ta'identifikazzjoni. Tagħha, kont naf li Ed se jagħti struzzjonijiet lill-tagħha, u l-lukanda tagħha ser jagħmel żgur li l-I kien jitkellem l-dritt tal-mara.
  
  
  "Inti tista'tiffranka taqbel?"
  
  
  
  
  
  I qal tagħha.
  
  
  "Skużani jien ma jżommux ih peress I jaqtgħu t-tipjip."
  
  
  "I ppruvaw jieqfu jpejpu lili nnifsi-sena li għaddiet, iżda I dam biss żewġ l-ħadd." Stajt dejjem ħass ftit iblah ser permezz ta'wieħed minn dawn il-proċeduri, iżda dawn il-żgħar prekawzjonijiet jista'jagħmel id-differenza biex jiddistingwi jgħixu spy mill-mejjet ftit.
  
  
  Rona Folstedt rilassat u sib l-isfel fuq il-sodda. Hija kienet liebes pants blu li jinżammu tagħha saqajn sigriet, iżda tagħha mitluqa blaws gaped tant li esposti ditta, imqajma-sider li ma kellhomx bżonn l-appoġġ ta'l-ħwejjeġ ta'taħt l-industrija. Hija kienet rqiqa, iżda mhux gaunt. Tagħha sel kien ħdejn tagħha, teħid tan-nifs fil-dawl fwieħa fjuri, u tkellmet.
  
  
  "Kif inti kont probabbilment qallek, huwa msejjaħ impjant tal-enerġija nukleari. L-aktar ta'sigrieti tagħna tax-xogħol u l-investigazzjonijiet li qed isir mill-FBI, iżda għandna nagħmlu xi wħud mill-xogħol lilna nfusna. Huwa kien fuq madwar wieħed minnhom li tagħha sodisfatti Knox Varnov.
  
  
  "Ħames snin ilu, huwa kellu żgħir ħafna pożizzjoni waħda ta'l-enerġija tagħna proġetti. Huwa beda jitkellem fil-cocktail parties, u apparentement espressi xi stramba l-opinjonijiet politiċi. I kien struzzjonijiet biex tikseb qrib hu I kif jista jilgħaq biex jisimgħu lilu. Ma kienx diffiċli. Huwa verament trid xi ħadd biex jisimgħu l-ideat tiegħu. Huwa kien jirreferi għall-proċess ta'teħid ta'nukleari splussivi mill-apparat tal-plastik, li jistgħu jingħataw kważi kull forma. Ego talab tagħha dak l-għan ikunu, u l-ego tal-għajnejn fil-fatt mixgħul. Skond l-ego, innoċenti li tħares l-oġġetti jkunu jistgħu jsiru madwar dan il-materjal, li jistgħu faċilment jiġu-kuntrabandu li kwalunkwe pajjiż fl-dinja u mqiegħda fil-ih l-ibliet. Inti tista'titlob li l-partijiet l-konsenja jew l-ibliet huma meqruda waħda waħda."
  
  
  "Naturalment jidher qisu Mumura."
  
  
  "Dan huwa dak li ħsibt-uem meħtieġa flus biex itejbu l-proċess tagħha, ħafna flus. Huwa qal il-impjant nukleari partikolari l-uffiċjali tiegħu dwar il-iskema, u li prattikament bdiet lilu mill-uffiċċju. Aħna tiffoka l-aktar fuq l-paċifika tal-kostellazzjoni tal-enerġija atomika illum, u l-ebda wieħed anki trid tkellem dwar l-armi.
  
  
  "Għall-estestvenno, Varnov kien rilaxxat mill-xogħol fuq errand. Huwa kien ħafna reċidiv. Hu ħa li kien se jiksbu anki ma l-sħiħ imħassar pajjiż għal mhux appoġġ ego. Malajr wara dan, huwa sparixxew mill-vista, u aħna ma tipprova wisq iebes biex isibu l-ego, minħabba, b'mod frank, inti tqis lilek innifsek ego mhux tas-soltu."
  
  
  "Inti ma tajba tax-xogħol fuq Varnov," qal. Imbagħad, li ħaġa tagħha ftit, żied jgħid, " Kemm mill-qrib ma inti jirnexxilhom jiksbu għalih?"
  
  
  Hi titbaxxa għotjien tagħha u ħares lejn me tagħha blu skur-għajnejn. "Fil-fatt, ont qatt ma jiġu dan il-qrib. Warnow kien tant engrossed tiegħu tal-plastik kirurġija-proċess li huwa ma setax ikun interessati... affarijiet oħra. Huwa ħass ftit meħlus. Huwa kien elettroniku tal-pacemaker li regolati ego tiegħu tal-qalb, u kien ikun aktar imbarazzanti jekk kien maqful ruħu waqt l-intima il-mument. Għidli, Nick, inti ma tuża artifiċjali bħal rimedji, do you?
  
  
  - "Le," I chuckled. "Jien xorta nemes tuża l-partijiet oriġinali."
  
  
  "Jien ferħan li tisma. Tixtieq cocktail?" "
  
  
  "Li l-idea kbira," qal. "Imbagħad I ser sejħa Hawke F'washington u tgħidlu dak li qal me. Jekk aħna xxurtjati, aħna ser ikunu jistgħu jonfqu l-lejla waħdu.
  
  
  Aħna mixi flimkien għall-qawwi, kompatti tal-kċina fuq id-dahar tal-dwejra. Huwa qal, " għandek pjuttost iżolati post hawn."
  
  
  "Iva, naf lilu. Jien bil-għatx dan. Stajt qatt ma kien partikolarment attirati folol. Din it-triq barra l-ass-de-sac-truf ftit mili l-għoljiet fil-proprjetà privata, sabiex ma jkunx hemm ħafna karozzi hawn.
  
  
  "Jekk dan ma kienx għall-jaħarbu biha tal-muturi fit-toroq, inti tista jispiċċaw il bogħod mill-belt. Oni partijiet qegħdin hawn biex jimxu? - "Le, din hija l-ewwel darba rajt lilu. Dawn jidhru li jkunu qed jistennew li jiġri xi ħaġa. Huwa ftit wisq, iżda dawn ma toħroġ l-dar."
  
  
  Sinjali ta'allarm f qawwi u ċar fil-kap tiegħi.
  
  
  "Rona, li sejħa inti magħmula biex Hawke dan filgħodu - ma tuża l-telefon hawnhekk?"
  
  
  "Iva, jien għamilt. Għaliex -? "Hija gasped kif il-fehim dawned. "Taħseb-linja tiegħi huwa sfruttat?"
  
  
  "L-aktar sikuri l-imħatri huwa li wieħed jassumi li l-linji kollha huma sfruttat sakemm inti tipprova l-mod ieħor. I ma bħal din fuq priġunieri. Għandek tal-karozzi?" "
  
  
  "Iva, dan pparkjati fuq it-triq li twassal l-għoljiet."
  
  
  "Tpoġġi ftit l-affarijiet flimkien u ejja toħroġ hawn."
  
  
  "Iżda fejn ninsabu għaddejjin?"
  
  
  "AX għandha bajja dar fil-Kiefer sabiex l-aġenti jista-użu ego meta meħtieġ. Inti ser tkun ferm aktar sigur hemm." Ma kienx Stahl li żied jgħid, "Jekk aħna jgħaddu mimmo folol ta'sewwieqa tal-muturi," iżda li dak li kien I l-ħsieb.
  
  
  Ir-raba'kapitolu
  
  
  Aħna marru lura l-bieb u l-niżel permezz tal-arbuxxelli li l-weqfin fejn Rona tal-karozza kienet pparkjati.
  
  
  "Inti d aħjar ħalli me drive," missierha qal. Dan jista'jkun jeħtieġ xi manuvri kumplessi ."
  
  
  Hi mogħtija me il-vleġġa u mill-mixi matul il-passiġġieri tal-ġenb. Qabbdet wara r-rota, jinnota li l-dahar sede kien tiġġammja ma 'ammont kbir ta' ee kitarra-tagħmir tal-pannelli madwar rosewood, coils ma ' l-azzar u l-nylon l-irbit, u griff pads madwar l-ġermaniż.
  
  
  Grupp ta'sewwieqa tal-muturi ma kinux innotati us madankollu, iżda dawn kienu tlajjar restlessly fil-qiegħ tat-triq. I telgħet il-magna u jinstemgħu kbira wara l-istati uniti. Hi ewropea il-gerijiet lieva
  
  
  
  
  
  
  fis wieħed baxx, u l-karozza qabża telgħa. Aħna screeched flimkien S-kurva, f'dak iż-żmien tal-vista, iżda I tista'tisma'l-ih karozzi enormi l-għoljiet warajna.
  
  
  Aħna immedjatament irnexxielha tikseb sa l-veloċità fuq il-tluq qasir, u huwa rringrazzja lill-skiet Rona għal wara li l-karozza ma'xi wħud tal-muskoli taħt il-kappa. L-muturi wriet fil-anterjuri mera, u hi jinstemgħu pop li ma kienx parti mill-ih-egżost. Gawk tellgħu l bogħod mill-dahar tal-karozza, segwita minn baxx-għan wieħed.
  
  
  Huwa mdawwar il-karozza madwar ieħor ilwi u miġbuda Wilhelmina tagħha holster. Huwa rilaxxat l-sigurtà tal-qbid u mogħtija l-Luger li Rona. Tiegħu qal: "jien ma tistax isfel bil-mod biex jagħtuk sparatura tajba, iżda jżommu l-isparar u dan ser jagħtihom xi ħaġa li wieħed jaħseb dwar."
  
  
  Rona kienet jegħleb tat-tieqa u l-isparar fil-ċiklisti mal-naħa tax-xellug tagħha. Jien kont kuntenta li tara li kienet taf kif timmaniġġa pistola. Inżommu l-karozzi fit-triq, I kien wisq okkupata tħares madwar biex tara jekk dan laqat xejn, imma l-bidla fil-magna żift warajna ssuġġerit li għalija li kien mill-inqas tnaqqis fil-ih.
  
  
  Meta I maqbuda tiegħi tan-nifs ta ' bejn l-istati uniti u l-ċiklisti, il-riħa qawwija tal-petrol qalli li d minfuħa toqba fit-tank tagħna. Il-fjuwil tal-labra b'gauge ta ' kien diġà jixxengel fil-punt E, u għalhekk kont naf li ma kinux ser ħafna aktar. Tagħha aċċeleratur pedal tolqot l-art, u aħna ħadet żewġ aktar dawriet perikolużi.
  
  
  Il-bikes kienu għadhom rumbling fl-triq wara l-istati uniti, iżda kelli ftit dawriet bejn l-istati uniti meta l-magna coughed u l-kont naf li kien ħażin. Fl-aħħar tletin sekonda, hija toħroġ bil-kbir il-pjan biex jiksbu l-us tal hemm ħaj. Rhona kellhom jitbattal l-Luger ,u ma kien hemm l-ebda ħin biex jerġgħu jitgħabbew. L-bush fuq kull ġenb tat-triq kienet oħxon wisq għalina li jimxu aktar. Il-pursuers kienu biss ftit sekondi l bogħod mill-tieħu azzjoni, allura l-ewwel tentattiv tiegħi tkun l-unika waħda aħna jistgħu jiksbu.
  
  
  Huwa jitwaqqaf f'daqqa fin-nofs tat-triq, qabad rukkell ta'l-azzar sekwenza kitarra mill-pubbliku, u ġrew arblu mill-ġenb tat-triq. Huwa ħoloq il-wajer madwar tagħha-sitt, brim l-ħajt darbtejn-it sigura. Taħdem sa l-karozza, huwa tefgħu l-rukkell permezz tal-tieqa ta'wara, l-qabża fl-sit ta'quddiem, u mbuttat l-aħħar kull uqija ta'enerġija madwar l-karozza biex tikseb l-istati uniti sa żgħir inklinazzjoni u l-barra tal-vista tal-mazz ta chapparal fuq it-triq. - naħa l-oħra tat-triq.
  
  
  Sajjetta kien wieħed biss-naħa l isfel mill-istati uniti meta hu inklinata fuq is-sede u fl-istess ħin qal li Rona, "Toħroġ u ipoġġu wara tal-karozza."
  
  
  "Iżda, Nick, dawn ser ara l-istati uniti hekk kif huma jiksbu permezz ta'l-arbuxxelli hawn."
  
  
  "Jien naħseb li ser ikollok xi ħaġa li wieħed jaħseb dwar," qal. "Issa do I kif jgħidlek."
  
  
  Wara Rona-istruzzjonijiet tal, huwa qabad rukkell ta'kitarra tal-wajer u jinġibed fuq. Huwa jinfetaħ il-bieb għall-tagħha, mgeżwra l-wajer madwar l-tieqa-qafas, u rrumblati l-tieqa biex iżommu l-ego fil-post. Imbagħad tagħha, bike il-bieb. Muturi roared bil-miftuħ fl-triq kif naqas li jmiss Rhona, li jħalli l-azzar sekwenza kitarra mingħajrhom madwar it-triq madwar erba-saqajn għolja.
  
  
  Iż-żewġ mexxejja ta'l-mutur grupp tolqot il-wajer kważi fl-istess ħin. Ħares bħal dawn kienu nodding fuq xulxin, iżda fl-mument li jmiss, iż-żewġ kapijiet kienu ffriżati fil-midair, u l-bikes jinfaqgħu barra minn taħt minnhom. Helmeted-kapijiet tolqot l-asfalt u irkupra fin-nuqqas ta ġenituri tul it-triq bħal attakki blalen tal-futbol. L-muturi, l-maqbad xorta jinżammu fl-idejn tal-żjidiet bla ras, roared l-għoljiet għal ftit tarzni qabel ma wieħed iffavorixxa li laqat l-oħra, jibgħat ih kemm fis-għoqda tad-laħam u l-makkinarju.
  
  
  Il-bqija ta'l-ċiklisti ppruvaw iqassmu u żerżaq fuq il-roqgħa ta ' l-asfalt. Ir-riżultat kien tal-pil, għoqda ta bent-karozzi u maqsuma wajers. Rona qabad tagħha tad-driegħ u l-konna off. Aħna kienu jinsabu fl-wiċċ wara xi arbuxxelli meta nistgħu nisimgħu l-superstiti tal-mutur priġunieri tal-bidu tagħhom bikes u jisparixxu fis-distanza.
  
  
  Rhona l-irqiq tal-ġisem shuddered. "X'taħseb li huma kienu, Nick?"
  
  
  "Dawn għandhom ikunu konnessi ma'l-persuni li sploda sa Mumuru u qed jheddu New York. Telefon tiegħek għandu ġew sfruttati fit-tul taż-żmien ilu. Dan il-għodu, meta inti imsejħa Ed, dawn kienu jafu li kienu fuq xi ħaġa. Dawn kienu qed jistennew biex tara li AX jibgħat, u mbagħad huma ppjanati biex jeħles mill-istati uniti.
  
  
  "Iva, imma huwa biss l-armata. Min jagħti l-ordnijiet? "
  
  
  "Il-leader kien Anton Zhizov, battalja reali ed fl-Armata l-Ħamra. Jidher li wieħed mill-irġiel miegħu kien Fyodor Gorodin. Mhux bħala intelliġenti kif Gizov, iżda biss bħala perikolużi. U jekk il-aqta hija korretta, hemm Vorn Knox.
  
  
  "Hekk kulma għandek tagħmel hu li ssib ih u tieqaf milli infiħ tal-parti l-kbira ta'l-Istati Uniti."
  
  
  "Dak kollu. Iżda, l-apposta, jien inbati tmien kollu ijiem.
  
  
  Imbagħad, wara l-waqfa, aħna lura għall-triq u l-mixi għal clapboard b'quddiem aħżen mmexxija mill-tuffieħ cheeked mara li dejjem qishom kulħadd tal-omm. Rone mixtrija
  
  
  
  
  
  
  Sibt il-birra u l-numru żgħir tal-bidla għall-telefon tiegħi.
  
  
  L-ewwel, hija talbet il-persuna ta'kuntatt għall-Konġunti tal-Kumitat tal-Intelligence fil-Los Angeles. Tagħha qal-Uem dwar takkumula d-dejn fuq it-triq u dwar Rona tal-karozzi fil-arbuxxelli. I imsejħa tagħha għas-sejħa tat-taxi, u Rona u l-I sib stabbiliti biex stenna
  
  
  Il-Ħames Kapitolu
  
  
  Kiefer. Bitħa għall-film-istilel, weekend dar għall-sinjuri, u l-post tal-emerġenza tal-lokal Nru 12 AX. Xi madwar minnhom kienu ġew innutati madwar il-pajjiż għall-użu mill-AX-aġenti b'mod speċjali taħt ċirkostanzi oħra. Ħassejt li Rona u l-I sodisfatti r-rekwiżiti.
  
  
  Kull AX-aġent kienu l-istess ewlenin li fetħet il-bibien għal kull wieħed minnhom. Dawn kienu jinsabu fl-tipi kollha tal-kwartieri u tal-bini. L-waħda fil-Kiefer kien biżżejjed deskritt mill-terminu "Emerġenza Kwarti". Il-bini modern, mdawra minn ħġieġ u kawba, kienet protetta mill-aċċess bit-triq lejn l-Paċifiku-Kosta tal-Awtostrada minn seba'-marda tal-ilqugħ. Bħal kien kbir-kamra tal-ħajja bl-limitu għoli u komdu l-għamara rranġati madwar mdendlin-nar. Għaxar marda għolja blackwood open rrappreżentaw l-kamra tal-ħajja minn żgħir, funzjonali tal-kċina. Spirali taraġ madwar l-hadid wasslu għal tliet mod-ħatt l-art fejn is-sodda kienu jinsabu.
  
  
  Rona innotata kamra tal-banju bil-mgħarraq Ruman tub. "Dan ikun biss bħal lukanda li tieħu banju," hija qalet. "Taħseb li hemm xi ħaġa hawn I jistgħu jaħbu fil-għada?"
  
  
  "Ħarsa permezz tal-kmamar tas-sodda," qal. "Dawn il-postijiet huma pjuttost ukoll fl-istokk."
  
  
  Marret soprano u rummaged permezz armarji u żebgħa filwaqt li l-bar ċċekkjati tagħha barra. Dalwaqt, hi jwaqqa'u jwaqqa'mill-ġdid bil-velour libsa tiksi l-driegħ tagħha, u l-idejn tagħha kienu sħiħa tal-fliexken u l-laned.
  
  
  "Huwa probabbilment l-twaqqif tiegħu hideouts għall-okkażjonijiet kollha, huwa ma hu?"
  
  
  "Dawn mhux qed li wouldnt sabiħ," ir-raġel tagħha qal. "I kien fi ftit fejn kelli għall-ġlieda kontra l-firien fil-post għall-kmamar tas-sigurtà."
  
  
  Rona t'attivitajiet me għal mument twil mill-qiegħ tal-taraġ. "Dan huwa servizz web li aħna ma jkollokx hawn."
  
  
  "Mill-inqas waħda," I qablu. "Dak li inti tixtieq li tixrob? Bonġu, jien ser ikollhom par lesta meta inti toħroġ.
  
  
  "Dak kollu li tixtieq us li jkollhom," qalet kif hi mixi fil-kamra tal-banju.
  
  
  Is-sezzjoni tal-ħajt mill-tub kienet magħmula mill-pebbly tal-ħġieġ u ffaċċjati l-bar barra. Meta l-kamra tal-banju-dawl kien mixgħula, il-ħġieġ kien pjuttost trasluċidi, u dak kollu li kien għaddej ġewwa kien viżibbli b'mod ċar, mill-inqas fid-dehra, li jaraw xi ħadd madwar l-istrixxa. I ma setgħetx tkun żgur jekk Rona kien jaf dwar dan il-voyeuristic-effett jew le, iżda mill-grazzja ta'tagħha movimenti I d studjat, I suspettati li hi ma.
  
  
  Hi mogħtija l-fliexken u l-laned l-ixkaffa, imbagħad telaq qmis tagħha. Anki permezz ta'l-distorta tal-ħġieġ madwar l-ċagħaq, il-kulur roża tal-bżieżel tagħha kien differenti mill-whiter-laħam tas-sider tagħha. Hi żiedet tagħha blu iswed pants u jiżżerżaq strixxa tal-iswed pr qigħan tagħha fit-tul, rqiq s-saqajn. Hi kkontrollata l-ilma bil-marda, ħa l-aħħar wieħed ħares lejn ruħha fil-sħiħ it-tul tal-mera, u marru l isfel għall-tub.
  
  
  Huwa marru għall-telefon fil-far-tmiem tal-bar sejħa Ed. I immedjatament jissejjaħ lura tagħha fuq tagħha numru personali. Naturalment, ma kien hemm l-possibbiltà li Kiefer tal-telefon kien sfruttat, iżda minħabba l-veloċità tat-traffiku, huwa ma setgħetx twaqqaf tinkwieta dwar dan.
  
  
  Qabel l-I jista ' jgħidlek x'għandek d tgħallmu mill-Rhone, Ed fetħet il-konversazzjoni.
  
  
  "I biss ltqajna kuntatt ma'ħafna eċċitati JIC-rappreżentant, li qal li inti tax-xellug l-uem bil-aktar maħmuġ-tindif tax-xogħol, li hu għandu tiddisponi minnhom u li jispjegaw l-pulizija lokali."
  
  
  Hija kienet rikonoxxuta għall-eżattezza ta'l-rapport
  
  
  "Nick, nifhem," Ed kompla, " li fil-kors tal-ħidma tagħna, xi wħud mill-tagħmir se jkun definittivament tax-xellug wara. Ma kienx ikun wisq jekk inti ssir il-meħtieġ jitfa'fil-aktar bir-reqqa-mod fil-futur?.. ngħidu aħna, l-isparar li jammontaw dollaru?"
  
  
  "Jien ser nipprova li jkunu aktar bir-reqqa," I wiegħed, " jekk jippermettu ċ-ċirkostanzi."
  
  
  Tajba. Issa, għidli, ma Titlifx Volstedt jkollhom xi ħaġa tal-valur għall-us?"
  
  
  Huwa mrażżna tbissima meta raw Rona tikseb fil-tub u l-jilħqu mal tagħha bare-idejn għall-xugaman. "Iva," qal,"naħseb hekk."
  
  
  Tagħha qal Hawke dwar Rona Knox tal-investigazzjoni tal-Varnov ħames snin ilu, u l-Ego-iskema tal-rikatt tan-nazzjonijiet mill jheddu li daqqa tagħha ibliet waħda waħda. Ed kienet interessata b'mod partikulari meta huwa qal-Uem dwar Varnov-idea tal-teħid tal-plastik nukleari splussivi.
  
  
  Huwa qal: "Dan imur tajjeb ħafna bl-ġdid għall-iżvilupp f'dan il-qasam. Ma rridx biex jiddiskutu din il-fuq it-telefown, iżda hija tixtieq li inti jtiru lura għal Washington fil-għodu."
  
  
  "Dak id-dritt. I ser tkun hemm l-għada."
  
  
  Rona kien diġà barra, madwar l-tub, it-tnixxif ruħha b'xugaman. Ma każwali maskili, hi mċaqilqa l-linja xugaman u l-isfel il-funzjonament bla ġewwa tal-tagħha fil-koxxa. Meta Houkou wieġeb, I għandu jkollhom tinstema ftit diżappuntati li tali promettenti introduzzjoni kien intemm l-bqija malajr. Ed approvat gerżuma tiegħu fil tiegħu ma tapprovax-mod. "Inti tista' tieħu Miss Folstedt miegħek. Il-proġett tiegħi se taħdem għall-tnejn għalik."
  
  
  "Aħna ser tkun hemm," huwa qal bl-entużjażmu kbir.
  
  
  I-il-dijanjosi u għamlet ftit martinis -..
  
  
  
  
  
  - friġġ għall-xorb alkoħoliku taħt fuq. Kif hija kienet qed tossed porzjon tal-lumi fis kull tal-ħġieġ, Rona ħareġ madwar il-kamra tal-banju. Hija kienet liebes qasir velour libsa marbuta mal-ċinturin. Dan kien biżżejjed biex jilħaq l-taħlita mingħajr xkiel fejn il-koxxa jissodisfa l-muskolu tal-warrani.
  
  
  "Jien jibżgħu dan il-libsa mhix għall-tall tifla," hija qalet.
  
  
  "Jien ma jgħidu li," missierha qal. Rona tal-saqajn, kif kienu issa, ma ħarsa anki ftit irqiq. Minflok, huma ħares fit-tond, bla xkiel, u flessibbli. Ħej Kir mogħtija lill me.
  
  
  "Grazzi," hija qalet. "Qatt imsejħa Washington?"
  
  
  Ed jixtieq us li jtiru hemm l-għada. Huwa qal li kellu l-impjieg għaż-żewġ tal-istati uniti. Inti id-dritt?"
  
  
  "Għaliex le? Għandu jkun aħjar minn mdendlin madwar hawn mal-sewwieqa tal-muturi u l-apposta jaf li ieħor huwa l-isparar fuq me.
  
  
  Rona ħa glop madwar xarba tagħha, mbagħad issettja il-ħġieġ l-isfel fuq il-bank u bdew shudder vjolenti, kemm jekk hi d ġiet appoġġjata minn bora tal-arja kiesħa-teħid ta'kampjuni.
  
  
  Huwa ħa l-pass lejn l-tagħha. "Ron, dak ħażin?"
  
  
  Hija ħadet nifs fil-fond. - Jien naħseb li din hija tardiva reazzjoni li l-eċċitament illum, mhux meta. Ma naħsibx li hi kemm frisk u miġbura bħala ħsibt."
  
  
  Ir-raġel tagħha daħal fil u hugged tagħha. - Ġisem tagħha, li ħares hekk rqiq u kapaċi fil-ħwejjeġ, imdewweb fis-me bil-sħun-flessibbiltà li kien aqwa. Tagħha sider jingħafas kontra tiegħi fis-sider, bil-mod li jiċċaqalqu bil-nifs tagħha.
  
  
  "Jien hekk sess jibża, Nick," qalet il-kummissarju, " għalik, għalija, u għal kulħadd ieħor fid-dinja. Kif se dan il-għan? "
  
  
  "Ħażina," qal. "Iżda mhux għall-us. Issa biss jirrilassaw u ħalli me tinkwetax."
  
  
  Huwa mmassaġġjat il-muskoli lixxi tal lura tagħha permezz tal-velour libsa.
  
  
  Hi jinqaleb il-kap tagħha biex jilħqu l-għajnejn tiegħi. "Nittama int dritt, Nick," hija qalet.
  
  
  Huwa inklinata fuq u bies tagħha fuq ix-xufftejn. Agħlaq jinxtamm tal-sapun madwar l-tub, bil-debboli fjuri riħa fuq xagħar tagħha. Agħlaq l-xufftejn kienu frisk u flessibbli, u dawn daq bħal nagħniegħ.
  
  
  L-idejn tiegħi jiżżerżaq u sabet li l-open-keffa ta tagħha libsa, imbagħad jiżżerżaq'l isfel għall-sħun, towering munzelli tal-tagħha sider. Bil-żgħar bogħod ta xewqa, hija miġbuda'l bogħod mill me. Biss il-ħin biżżejjed biex itaffu l-ċinturin u żerżaq il-libsa lura fuq l-ispallejn tagħha, li jippermetti l-uem li jaqgħu l-art.
  
  
  Bil-mod, deliberatament, hi dam l-idejn tiegħi permezz tagħha l-missierhom, ppressata kontra l-sider tagħha għall-mument, imbagħad ħalli l-bżieżel tiegħi jogħlew mill-ġdid kif hi dam l-idejn tagħha fuq tagħha tal-ġisem u ċatt fl-istonku bl-ego-artab, suède-bħal ġilda.
  
  
  L-għajnejn tagħha kienu franza kif hi jinqaleb il-kap tagħha biex tħares, hi magħmula tiegħi swaba fil-ħarir tagħha investi lejn tagħha sħun-ċentru, u l-tagħha bil-ġuħ għajnejn titneħħa biex jilħqu l-minjiera.
  
  
  Meta r-raġel tagħha intensifikati lura u hurriedly jitneħħa ħwejjeġ tiegħu, hi studjat me ma'l-interess ġenwin u l-ammirazzjoni, qatt ma ddawwar l bogħod, anke meta kien I kompletament mikxufa. Imbagħad hija miftuħa biss-armi tagħha biex tingħata tislima lil me.
  
  
  I għadda fil-kamra tas-sodda-ħatt l-art, iżda hi ħadlu kap tagħha - bħala jekk ngħid li l-bżonn tagħha kien wisq urġenti biex idewwem - li l-post kien hawn, kien wasal iż-żmien. Aħna tiġġebbed fuq il-ħxuna tapit blu, u hi stroked-ġisem tal-mara. Għall-ewwel, l-tagħha tagħha kienu kif artab bħala daqqa tal-riħ, iżda malajr jiddawru-netika għajjat tal-domanda kif hi tinqaleb u miġbuda me fuq il-quċċata tal-tagħha.
  
  
  Meta ont daħlu agħlaq, hi arched tagħha rqiq ġust tal-ġisem biex jilħqu me. Imbagħad kien hemm l-brim, brim-ritmu tal-tagħha agonizing-xewqa, il-bini flimkien fuq il-crest mewġa tal-quċċata, segwit minn twil, rapid inżul li l-vojta-kosta tal-ħelu eżawriment.
  
  
  Is-Sitt Kapitolu
  
  
  L-għada filgħodu, Rona marru għall-xogħol u l-preparati sinjuri-kolazzjon. L-tard bil-lejl-eżerċizzju tana kemm kbar fl-aptit, u aħna b'entużjażmu tqiegħed l-edu. Bħala l-kafè tagħna tazzi mkessaħ, kollox beda s-sħana up. Madankollu, din kienet ġurnata tax-xogħol, u madwar liema hi jaf dwar Ron il-lejl ta'qabel, post għall-bqija, imbagħad-kolazzjon tista'żżomm il-us okkupata sa tard bil-lejl.
  
  
  Minflok, ont, sibt fil-tub u ħa kiesaħ doċċa.
  
  
  Morna kollha Los Angeles. Internazzjonali dwar il-disa'nofs in-nhar tat-titjira, u fil-Dulles aħna kienu milħuqa fl-AX limousine mill ieħor tal Ed tal-taciturn u effiċjenti chauffeurs.
  
  
  Morna permezz tal-ritwali, is-sigurtà, u dalwaqt logħba bħal dan fuq il-president oppost David Hawke. L-AX jwassal-bniedem dam-għajnejn tiegħu fuq Rona Voelstedt u mdawwar me mal mhux mitkellma-kwistjoni fl-għajnejn tiegħu. Huwa shrugged u tbissem lilu bħala innocently kif ikun jista.
  
  
  Ed approvat gerżuma tiegħu f'daqqa u l-marret isfel tan-negozju. "Fil-ħin li inti imsejħa me il-bieraħ, Nick, konna azjenda baħri imsemmi Juan Escobar off il-Karibew il-bastiment tal-kruċiera Gaviota. Ego ġie arrestat fl-Fort Lauderdale wara li jaġixxi malware filwaqt li tgħaddi permezz tad-dwana. L-ebda-kuntrabandu, instab fil-istati uniti fil-nen, fil-ego tagħna bagalja, iżda peress li n-nies tagħna kienu fuq twissija doppja il-ġurnata, il-Portland-awtoritajiet imsejħa l-uffiċċju tagħna. Escobar kien ippreżentat għall-interrogazzjoni, iżda aħna ma jiksbu xi ħaġa barra minnu. Allura, meta inti taw Miss Voelstedt l-informazzjoni dwar Knox Varnow u l-Ego nukleari tal-plastik splussivi, ħadna ħarsa eqreb lejn il-bagalja huwa ressaq. Naturalment, tagħna-laboratorji urew li dan huwa fissionable-materjal.
  
  
  
  
  
  
  Fuq il-lukkett, aħna sabet mikroelettroniku detonaturi li jista ' jiġi attivat billi l-medda twila sinjal tar-radju. U, b'mod interessanti, il-manku kien imnaqqxa bil-żgħar tal-kranju - ċkejkna-mewt fil-mira.
  
  
  "Ma titgħallem xi ħaġa oħra minn baħri?" I talab tagħha.
  
  
  "Ftit. Jien ser ħalli tagħha jagħmlu l-matematika u l-jgħidlek lili nnifsi.
  
  
  Ed ppressata buttuna fuq tiegħu intercom u qal, " Tibgħat Escobar." Minuta wara, il-par ta skura-jiffaċċjaw l-uffiċjali tal-gvern mdaħħla, u sullen, pockmarked-bniedem kien bejniethom. L-uffiċjali tal-gvern tax-xellug, u Hawke motioned Escobar siġġu.
  
  
  Huwa mixi fuq u kien quddiem tal-bniedem. "Ejja tisma l-istorja tiegħek," qal.
  
  
  Escobar qalbu inċert. "Stajt diġà qal li għoxrin darbiet."
  
  
  "Ngħidu mill-ġdid," qal. "Għalija."
  
  
  Huwa ħares lejn-wiċċ tiegħi u beda jitkellem mingħajr eżitazzjoni. "Guy kbar, huwa tatni bagalja u l-ħames mitt dollaru. Huwa qal li tieħu waqfa għal ftit ġimgħat. Allura, meta l-I ilaħħqu mal-bastiment tagħha, huwa jagħti me ieħor ħames. I kollha ma jitqiegħed tiegħi bagalja fil-kompartiment fil-Cleveland u jħallu tiegħi ego hemm. Dak kollox naf. Ont, jiena naħlef."
  
  
  "Li hija tali big-bniedem?" Huwa talab tagħha.
  
  
  "Jien ma naf l-isem tiegħu. Xi kultant ikun daħal fil-bord wieħed mill-port, xi kultant fil-ieħor. L naf huwa li huwa għandu sidien il-ġodda, u meta huwa jagħti l-ordni, kulħadd jidħlu fl."
  
  
  "Sidien il-ġodda, inti qal?"
  
  
  "iva. Ħames jew sitt xhur ilu, huma mixtrija Gaviota. L-aktar ta'l-qodma oni-tim huwa li jiġu stabbiliti barra, u xi wħud mill-persuni ta'madwarna qed tax-xellug wara. I x-xogħol għal kulħadd. Għandek tara, imma impjieg. L-ġodda guys dawn mikrija għall-tim, mhux madwar l-Amerika T'isfel bħall-bqija tal-us. Huma jitkellmu umoristiċi u tissospendi l bogħod mill-istati uniti."
  
  
  "Għidli aktar dwar l-kbar bniedem."
  
  
  "Huwa l-imgħallem, li kollha naf. Huwa jistenna mhux maħduma u titkellem fil-vuċi baxxa. Sess l-ispallejn, bħal bull."
  
  
  Huwa beda jħares lejn Ed.
  
  
  "Din id-deskrizzjoni toqgħod Fyodor Gorodin," huwa qal.
  
  
  Huwa qal li Escobar, " Ma xi ħadd ieħor jagħtu l-ordnijiet?"
  
  
  "I biss ara l-persuna waħda darbtejn. Rqiqa, sinister, griż-xagħar. Huwa l-unika waħda li hi qatt rat li tagħti l-ordnijiet għall-guy big.
  
  
  Huwa mdawwar lura għall-Ed. "Zhizov?"
  
  
  Huwa nodded.
  
  
  Hu dawn l-idejn tiegħu fil-bwiet tiegħu u bil-mod mixi matul il-bogħod moan. Imbagħad ont, huwa waslet lura u li kien fil-quddiem tal-baħri mill-ġdid. Hi t'attivitajiet fis-Uem tal-għajnejn sakemm huwa jkun ħares'il bogħod.
  
  
  "Juan," l-uem qal tagħha, " għandek probabbilment jinstemgħu li l-Istati Uniti tittratta kriminali u ġust u li inti ma għandekx li jibżgħu li jkunu maltrattati. Iżda din hija differenti is-sitwazzjoni, Juan. L-ebda ħin għall-paċenzja. Jekk inti tinsab għall-istati uniti, se personalment kun żgur li, anke jekk huma ħajjin, inti huma inutli li l-senorita. Tifhem me, Juan?"
  
  
  "Iva, señor!" huwa tinqasam. Tiegħu minfuħ-għajnejn qalli kien jaf I ma kienx tliet. "F'isem ommi, jien jgħidu l-verità! Kien hemm sitt persuni oħra li huma għen ukoll bl-bagalji. Kuda oni ihk, I ma tisma. In-negozju tiegħi kien fil-Cleveland. Dak kollox naf, señor, jemmnu me.
  
  
  I magħmula. I nodded li Hawke, u huwa ħa Escobar.
  
  
  "I nassumu li inti kont ċċekkjati l-bastiment u dawn il-sidien il-ġodda," qal meta l-tliet tal-istati uniti kienu waħdu mill-ġdid.
  
  
  Gaviota huwa l-Venezwela verżjoni tal-futur tagħhom ortografija ta'litteriżmu. Is-sidien li qabel kienu mħallsa enormi ta'somma fi l-flus kontanti minn bniedem li qal li kien jirrappreżenta l-Halcyon-Kruċieri. Dan, naturalment, huwa foloz.
  
  
  Rona tkellem. "Tista'tieħu l-bastiment u jagħmlu mistoqsijiet lill-ekwipaġġ? Sib fejn il-bombi ġew minn? "
  
  
  "Aħna jista'," Hawke ammessi. "Iżda aħna ma setgħetx tkun żgur li l-Gorodin tkun fuq il-bord, u jidher li hemm kważi l-ebda Sorpriżi. Anke jekk aħna kien jaf fejn il-bombi saru u fejn il-trigger-apparat kien maħżun, il-kelma tal-bastiment tal-qbid ikollu laħaq ih qabel għamilna. U mbagħad huma jkunu jistgħu bombi detonazzjoni diġà mħawla fil-Alla jaf liema l-ibliet. Le, dan l-eżerċizzju jeħtieġ li tkun baxxa ewlenin, il-vuċi għaliex hi trid int u Nick hawn.
  
  
  "I kien jistaqsi meta inti toħroġ qabel li," qal. "L-ebda reat, Ron, iżda jien użati biex jaħdmu waħedhom."
  
  
  "Ma dan iż-żmien," Hawke qal. "L-ewwel pass huwa li xi ħadd abbord bastimenti tal-kruċieri. U raġel wieħed se tiġbed l-attenzjoni wisq."
  
  
  "Għaliex le?" I talab tagħha.
  
  
  "Huwa biss l-hekk jiġri li l-Gaviota tispeċjalizza fil - ..." - issa l-raġel isib li huwa neċessarju li ċar gerżuma tiegħu mill - ġdid - " ... jaħarbu mill-kruċieri."
  
  
  Rhona Voelstedt bdew tbissima, iżda malajr sobered sa meta Ed taw tagħha wieħed minn dawk diffiċli Ġodda-Ingilterra jistenna.
  
  
  Huwa qal: "jien miftiehma mal-Kummissjoni għall-Enerġija Atomika għad-Ms Voelstedt li jkun assenjat lill-Istati Uniti għat-tul ta'din l-emerġenza. Ma naħsibx li jekk inti tlabt li jkollha r-rwol ta'l-art, inti ser tespandi tiegħek li jaġixxi t-talenti wisq.
  
  
  "Jien naħseb li għandna jistgħu jimmaniġġjaw dan," qal unperturbed.
  
  
  "Filwaqt li hu dwar id-dazju," Rhona miżjud, mhux fil-me meta Hawke ma kienx tfittex.
  
  
  "Jien naf li jistgħu jistrieħu fuq il-kooperazzjoni," Hawke qal dryly. "Inti se jissieħbu fl-kruċiera għada fil-Antigwa. L-Gaviota se sejħa mill-bosta portijiet tal-Karibew, qlugħ permezz tal-Kanal tal-Panama, u l-kap l-kosta tal-punent tal-Messiku mal-waqfien fil-Los Angeles. Iżda jekk inti ma jinsabu l-bażi operattiva u b'diżabilità mill-żmien il-bastiment tasal fil-Panama, allura
  
  
  
  
  
  
  se jkun tard wisq. Minħabba li fi tmint ijiem huwa ppjanat li detonazzjoni bil-bombi fi New York."
  
  
  "Qasir koxox," huwa qal.
  
  
  Hawke kompliet daqs li kieku ma qal xejn. Eskursjoni-lokalità tal-Russja-issir taf fejn tpoġġi l-bagalja bombi fuq il-bastiment, u r-ritorn lejn is-sors. Hemm għandek issib Anton Zhizov u, l-aktar probabbli, Knox Varnov. Imbagħad inti qed dwar tiegħek stess. I se jtik l-appoġġ kollu possibbli għal dan il-għan, iżda l-ebda operazzjoni fuq skala kbira huwa impossibbli."
  
  
  Rhona u l-I tax-xellug permezz ta'l-qodma tal-bniedem l-uffiċċju u ħa l-istess titjira'l isfel għad-Dokument tal-Ġestjoni taċ-Ċentru. Huma pprovduti mal-istati uniti d-dokumenti kollha u l-ritratti aħna jeħtieġ li jgħaddu lilna nfusna off bħala is-Sur u s-Sinjura Nicholas Hunter.
  
  
  Meta aħna tax-xellug AX-kwartieri ġenerali, Rona kien jilgħab, li jaġixxi bħal bride għall-jkun il-dinja.
  
  
  "Ma taħseb, "qalet shyly,"li minn tagħna "żwieġ" ma uffiċjalment il-bidu sa l-għada, għandna għandhom jibqgħu fil-żewġ separati tal-kmamar tal-lum?"
  
  
  "Idea tajba," qal I kif faħħar tat-taxi. "I li jmorru pjuttost tard illum, u l-I ma tkunx tixtieq li tqum inti sa meta inti ġejjin."
  
  
  "Tassew, wisq?" "Dak li huwa?" li hi mitluba bil tqal sarcasm. "Dak l-isem tagħha?"
  
  
  "Ġejjin fuq, l-għasel, inti ma tkunx dispjaċir me jgawdu l-aħħar bil-lejl bachelor parti."
  
  
  Konna jilagħbu din il-logħba tal-imballaġġ, u Rona mxiet'il bogħod mill me bħala s-sede jippermetti. Hi sib tagħha magħqudin quddiem is-idejn u l-irkopptejn tagħha ppressati flimkien, frowning l-tieqa.
  
  
  Huwa ħalli tagħha sulk għal nofs tużżana blokki, imbagħad relented. "Jekk tagħmel inti tħossok aħjar, I ser tkun fuq AX-kwartieri ġenerali illejla u żżomm għajnejk."
  
  
  Hi daru u ħares lejn me tagħha Nordic blu-għajnejn. "Fil-dell nnifisha?" "Dak li huwa?" li hi mitluba fi ftit tifla vuċi.
  
  
  "Id-dritt," qal. "Jien ma moħħ taħlit tan-negozju u d-divertiment meta wieħed ma jinterferixxu ma'l-oħra. Iżda llum kollox għandha tingħata fuq in-negozju. Nixtieq li jaqsmu dak kollu li għandna dwar Anton Zhizov, Fyodor Gorodin u Knox Varnov."
  
  
  Rona tilħaq u jpoġġi l-naħa tagħha ħafif fuq l-ispalla. "Skużani jien hekk, Nick. Hi ma kienx suppost li tkun ħaġa mhux serja.
  
  
  Tagħha, Ħej chuckled. "Ma jkun hemm l-ebda mod ieħor."
  
  
  Imbagħad hi jiżżerżaq fil-ħdejn me, u hu inklinata isfel tagħti tagħha kiss artab.
  
  
  Seba'Kapitolu
  
  
  L-għada filgħodu, ftit sigħat qabel l-Gaviota tal-wasla, chartered pjan jinġibed l-istati uniti minn Antigwa. St. John's, il-kapital tal-gżira żgħira, xorta huwa ħafna Brittanika fil-partijiet ċentrali tal-belt. Iżda ladarba inti tikseb nattiva tiegħek distretti, inti tibda li tisma l-artab mużikali-lingwa ta'l-it u l-ara l-ikkulurit kostumi li n-nies li jilbsu ma tagħfas it-turisti, iżda minħabba huma simili il-kuluri.
  
  
  L-aġent tal-ivvjaġġar fl-Reġina tal-Lukanda kien fl-ebda għaġla li jbiegħu l-istati uniti biljetti għall-Gaviota tal-kruċieri.
  
  
  "Inti kont diġa tkun insejt tieħu l-ewwel parti tal-titjira,"huwa qal," u l-I xorta ser ikollhom ħlas inti il-prezz sħiħ."
  
  
  "Dak li taħseb, qalb?" li hi mitluba, kif jekk wara li tkun wettqet il-preċiżjoni-ġeometrija tal-dettall.
  
  
  Ron dam ilsien tiegħu sensuously fuq ix-xufftejn tiegħu. Jien ċert li għandna jistgħu jagħmlu dak kollu li l-xellug tal-titjira.
  
  
  Winked fil-aġent tal-ivvjaġġar. "Inti ser tara kif taħdem."
  
  
  Xi riluttanza, huwa kiteb l-koppja tal-biljetti għall-Sur u s-Sinjura Hunter. Kemmxejn inqas qalbhom, huwa ħa l-flus.
  
  
  Rona u tlaqt madwar għal filwaqt li, meta wieħed iħares lejn it-twieqi u l-azjenda-idejn, il-kundizzjonijiet lil fil-każ li xi ħadd ħarsu lejn l-istati uniti. Fil-fatt, dan ma kienx diffiċli fil-livelli kollha.
  
  
  Wara filwaqt li, aħna niżlet li l-baċiri biex tara l-Gaviota jidħol. Kien bla xkiel u bojod, b'malajr tħares disinn forsi inqas minn ħames mitt-saqajn fit-tul. Kif hi magħmula-triq tagħha li l-baċir tal-baħar fond, il-kuntenti koxox-passiġġieri kienu notevoli assenti.
  
  
  L-iżolati ftit hawn u ' l hemm ħares fuq il-jacques mal-tbissima, iżda l-bastimenti deher li jbaħħru bil-bosta-passiġġieri b'inqas mill-kapaċità tagħha. Ovvjament, l-sidien il-ġodda ma jippromwovu l-prodott ħafna, li kien jinftiehem minħabba l-oħra tal-negozji li kellhom.
  
  
  I jaraw diversi-passiġġieri u l-membri ta'l-ekwipaġġ-leave tal-bastiment, u fil-minimu perjodiċi it-tagħbija, imma jien ma tara xi suspett jew familjari qed tiffaċċja. Skond Juan Escobar, l-aktar tal-tim ħares aktar Slavi minn latina.
  
  
  Rona u l-I kellha din il-logħba u sabet li l-bursar. Pjuttost unenthusiastically, huwa wera l-istati uniti tagħna kabina, barra l-kamra tal-gverta waħda taħt il-Boardwalk. Kien baxxa fornuta: president, sufan, żgħar president, commodus, u żewġ sodod waħda. Dan ta'l-aħħar deher mhux tas-soltu għal newlywed-cruises, iżda Rona u l-I hekk skopra li huma jistgħu faċilment rollerblade flimkien. Il-bozza fluworexxenti fuq il-karozza mera taw bidu għal aktar kiesħa ħafna jixegħlu. Hija fetħet il-purtieri u ħalli l-Karibew sħun-xemx ta Brylev.
  
  
  Rona waslet għall-stand li jmiss lili. Hija qalet,
  
  
  "Ukoll, x'tixtieq li tagħmel issa, qalb mara?"
  
  
  "Jien ma għandekx bżonn li jgħidlek x'għandek I trid tagħmel. Madankollu, l-ewwel aħna se tieħu jimxu madwar l-bastiment. Ftakar li għandek tagħmel huwa bi pjaċir?
  
  
  "Oh, tajba," hija qalet. "Iżda jekk dan l-koxox ma terġa malajr ħafna, I tista' tmur id-dar għall-omm tiegħi."
  
  
  Hit tagħha tagħha jidher biċ-ċar fit-tond annimal u imbuttat tagħha barra
  
  
  
  
  
  
  fuq il-gverta. Aħna jintefqu ftit sigħat-mixi madwar l-gvieret, tħares lejn il-bars, fenomenali, kamra tal-pranzu, tat-teatru, tal-kard tal-kamra, u ħanut rigal. In-nuqqas tal-passiġġieri l-oħra kien terribbli. L-koxox koppji iltqajna deher wisq involuti ma'ħabib li l-avviż jekk xi ħadd ieħor kien li jbaħħru magħhom jew le. Il-ftit membri ta'l-ekwipaġġ iltqajna kienu okkupata ħafna mal-kompiti tagħhom u deher li jħossu inviżibbli għall-us.
  
  
  Aħna jintefqu l-bqija tal-ġurnata bilqiegħda fis-sala osservazzjoni, jixorbu ftit tal-frott xorb bil-rum, bil-moħbi jaraw li l-awtoritajiet telgħu abbord, u l-valutazzjoni ta'l-ih tal-bagalji.
  
  
  Fil-għaxija, l-ebda wieħed mill-bogħod jixbħu Fyodor Gorodin jew Anton Zhizov daħal fis-bord, u l-ebda stramba-bagalji deher fl-idejn tar-ritorn tal-passiġġieri jew tal-membri ta'l-ekwipaġġ. Sadanittant, il-ħelu rum max-xorb sloshed inċert fl-istonku tiegħi.
  
  
  Kif dlam rrumblati mill-Oċean Atlantiku, il-Gaviota taw ftit ħornijiet għall-tħarrek iżolati passiġġieri fuq il-bord, u aħna lesti li salpaw. Lokali azzar tanbur tal-banda serenaded-istati uniti kif il-vapur miġbud ' il bogħod mill-baċir.
  
  
  Aħna kellu pranzu fil-kważi abbandunati-kamra tal-pranzu, imbagħad mixi madwar il-gverta u lura biex tagħna kabina. Barra l-bieb, Rona mdawwar li tħares lejn me, u ee hugged tagħha u bies tagħha. Kollox beda bil-sempliċi favur kiss u mbagħad-pranzu. Iżda mbagħad I ħass il-ponta tal-ilsien tagħha xkupilji tiegħi xufftejn ħafif, kważi shyly, u kelli l-hunch li "doppja" ma kienx se jkun charade. I kellhom aktar minn premonition meta ħelu tagħha ftit naħa niżel taħt il-lastiku tal-qliezet tiegħi u wara li ntlaħaq isfel, stennija għall-ġentili domestiċi li wiegħed fit-tul bil-lejl tal-tlift acrobatics.
  
  
  Hi żiedet lura u, li jiċċaqalqu bil-maskili tal-nisa kollha iżda jintużaw ukoll b'mod effettiv biss bi ftit, tneħħietlu l off ħwejjeġ tagħha. Hi ma kien bil-mod, mill-ewwel buttuna tal-qmis tagħha sa l-aħħar għafas tal-ġenbejn tagħha, li kkawża tagħha sempliċi, qliezet ta'taħt l-art, jesponu tagħha ittrattat, ti tal-ġilda. Żewġ dejqa abjad strixxi ta cordon deskritti l-punti prinċipali ta'l-infermier hi libes waqt li qed tieħu banju xemx. L-abjad tal-fruntieri inkwadrati a i-artab trijangolu li kien biss dell skur minn ġust tagħha ras.
  
  
  Matul l-netika tagħna lovemaking fil-Kiefer-dar, I ma jkollhom l-opportunità reali biex japprezzaw Ronas ' inkredibbli tal-ġisem. L-tmil greyhound hi deher li jkollu fl-ħwejjeġ tagħha kienet qarrieqa. Għalkemm ma kienx hemm żejda gram kullimkien dwar dan, iżda ma kien hemm l-ebda jaqtgħu-irkejjen jew.
  
  
  Hi ppreżentat quddiem me, li jgawdu l-ammirazzjoni tiegħi. "Ma taħsibx li jien irqiq wisq?" qalet, wiċċ tagħha ma juru l-iċken dubju.
  
  
  Huwa stroked tagħha geddum u pprova jagħti ħarsa kritika, " Sew, issa li inti ssemmi dan..."
  
  
  Hi jintmess tiegħi xufftejn ħafif bil-swaba tagħha. "I jifhmu l-messaġġ. Wasal iż-żmien I jieqfu tas-sajd għall-kumplimenti."
  
  
  Ee driegħ tiegħu madwar il-qadd tagħha u miġbuda mill-qrib tagħha, kiss l-artab ħotba tal-ħajja tagħha.
  
  
  Rona snuggled sa me, jagħmlu whimpering ħsejjes ta'divertiment kif hu esplora l-ħajja tagħha bl-ilsien tiegħu fil bil-mod ċirku, kontinwament dixxendenti.
  
  
  I itlaq u waqa'fuq il-quċċata tal-me, ħafna jixtiequ fil-ħalq tiegħi. Huwa qabad tagħha u wettqet tagħha għall-sodda. Hemm I titbaxxa tagħha bil-mod biex il-satin coverlet.
  
  
  Rona daqsxejn tagħha aktar baxxi tax-xufftejn bejn is-snien tagħha u jaraw hungrily kif hu jiżżerżaq tal-ħwejjeġ.
  
  
  Huwa veru li aħna ma kinux l-isem tal-prodott lil aħna preti li jkun. Iżda I dubju li kull leġittimi newlywed-koppja għandha qatt kellhom aktar sodisfaċenti tieġ-lejl milli għamilna. Qabel aħna fl-aħħar nett waqa ' rieqda, l-ewwel griż raġġi ta'dawn mixgħul-lvant tal-orizzont.
  
  
  8
  
  
  Mill-ħin li l-Gaviota daħlu fil-Martinique, konna up, imħejjija, u wara li tajjeb il-kolazzjon. Rhone-Lukanda, żur il-ikkulurit boutiques fuq il minbarra ta Fort-de-France, iżda I qal ħej, għandhom I jibqgħu I fejn jistgħu jaraw li u dak li jirċievi dwar il-bord. I mibgħuta tagħha bogħod waħdu, iżda hi waslet lura inqas minn siegħa wara, u qal li issa, ma gost.
  
  
  Bħala li rriżulta, huwa jistgħu jmorru magħha, minkejja l-fatt li hi xtaqu li tħares lejn lilu. Aħna jintefqu erba ' sigħat fil-Martinique, waqt li l-ħin lil diversi marru fuq l-art u lura bl-żamma tat-tiben kpiepel u l-oħra mhux mixtieqa madwar l-tifkira-ħwienet. L-ekwipaġġ l-aktar qagħdu fuq il-bord. Ma kien hemm l-ebda suspettużi-bagalji. L-ebda tqal, bearish Russi. L-ebda tih Russi bil-griż tax-xagħar.
  
  
  L-aħħar bil-lejl, Rona u tlaqt madwar l-bitħa mill-ġdid. L-attività abbord il-Gaviota kien, bħas-soltu, minima. Aħna jirtiraw kmieni tagħna stess kabina, fejn l-azzjoni kien konsiderevolment aċċellerat.
  
  
  Stop li jmiss tagħna kien La Guaira, il-port ta'Karakas. Peress Gaviota ġiet irreġistrata fil-Venezwela, I kien bit-tama li xi ħaġa li jista'jseħħ fil ta'dak il-pajjiż glitzy-kapital.
  
  
  Kien iddiżappuntat mill-ġdid.
  
  
  Dak il-lejl, I bdew jinkwetaw dwar il-missjoni tagħna, anki jekk ma kontx jammettu tiegħi id-dubji għall-Rona. Wara kollox, aħna ma jkollhom l-ebda raġuni biex wieħed jemmen li Gizov u l-Ego timijiet ma kinux qabel twaqqaf l-bagalja bombi għall-fatali siegħa.
  
  
  
  
  
  
  Jew l-ibliet ta'l-Amerika jista'diġà jkun bombi-maqbuda u lesta biex tisplodi fil-nukleari cloud hekk kif il-buttuna hija magħfusa b'xi mhux magħruf il-post. Jekk Juan Escobar kien jgħidu l-verità, mill-inqas sitt sħiħa ismijiet kienu mibgħuta bil-Gaviota membri ta'l-ekwipaġġ. Kemm aħna kien jaf, jista'jkun hemm modi oħra ta'ih-distribuzzjoni.
  
  
  U l-ħames jum aktar tard, l-ewwel bil-bombi fi New York kien se jmorru l-barra. Minħabba l-inċertezza tal-burdata tal-pubbliku l-Amerika dawn il-ġurnata, il-qerda tal-tagħna, l-akbar belt jistgħu jkunu kollha hemm bżonn biex tibda storbjużi-negozjati. Naturalment, ma hemm l-ebda in-negozjati ma nies bħal Anton Zhizov.
  
  
  Aħna kellhom biss żewġ għażliet - ċediment jew il-ġlieda. L-aktar probabbli, imbagħad fil-żgħar demokratika-dibattitu, il-gvern iddeċieda li l-ġlieda. Iżda, li kieku kienu mazz, peress li ma kien hemm l-ebda viżibbli ghadu. Moħbija bombi li huma kkawżati mill-sinjali tar-radju madwar post mhux magħruf ma jirrappreżentawx viżibbli fil-mira. Meta l-bidu tat-tieni u t-tielet l-ibliet jisplodu, in-nies se għall-ġlieda kontra jistgħu jisparixxu. Anke jekk dan ma jseħħx, il-qerda tal-pajjiż tal-ibliet il-kbar se jkollhom insterqu in-nies ta'l-saħħa li jirreżistu.
  
  
  Hekk Gaviota kien l-uniku logħba. L-viġilanti uffiċjal doganali li kienu maqbuda Juan Escobar ppreżentat us bil-differenza żgħira fil-ghadu l-armar. Ix-xogħol tiegħi kien li jiksbu permezz ta'dak il-vojt u jagħti l-qtil daqqa qabel ma jkun jista'jolqot.
  
  
  Ħames aktar ijiem.
  
  
  Tagħna lovemaking dak il-lejl ma kellhomx l-istess spontanju, għall-inqas min-naħa tiegħi. Naturalment, Rona nħassu li kien xi ħaġa ħażina.
  
  
  "Dak tal-up, Nick? Inti inkwetat dwar il-missjoni? "
  
  
  "Għandna diġà ħadu xi azzjoni," qal. "Għada immorru Curacao, u xejn jekk tiżviluppa hemm, għandna l-problemi."
  
  
  "Inti aktar tagħha jimxu lejn in-naħa tagħha tal-sodda u ħalli torqod?" "Dak li huwa?" li hi mitluba bis-serjetà.
  
  
  Ee qabad tagħha u miżmuma tagħha fuq il-korp li lilu. "L-għasel, jekk aħna biss ħamest ijiem qabel il-dinja jibda jisplodi, hi għandha tonfoq mill-inqas żmien possibbli irqad ta'madwaru."
  
  
  Bi ftit purr ta'divertiment minn Ron, hi mgeżwra saqajn tagħha madwar il-minjiera. U għal filwaqt li, l-I ma jaħsbu dwar bombi nukleari fil-forma tal-bagalji, huwa ma jaħsbu dwar l-kapijiet mejta.
  
  
  Fl-Curacao, Fyodor Gorodin deher abbord il-Gaviota. Kien ferħan li tara l-scowling, wiesgħa jiġu mħallsa russa li huwa seta bies lilu. Curacao huwa internazzjonali il ma xi wħud mill-aqwa tax-xiri fl-Karibew. L-aktar tal-passiġġieri kienu ħallew il-bastiment fil-għodu fit-tfittxija ta'negozjar tax-xiri, u meta waslet id-dar, sabet burly Gorodin fost dawn, jippruvaw vain dehra ta tipiċi tal-kruċieri tal-passiġġieri fil-Palm-libsa, kwalunkwe kien. . Ego mmarkati tagħha immedjatament u miżmuma Ego fil-vista waqt li preti li jimirħu madwar il-gverta qabel darba meta l-uffiċjali trimestri.
  
  
  I kien ftit diżappuntati li hu ma jġib wieħed mill-bombi-bagalji miegħu abbord. Iżda peress li Curacao huwa l-storiċi-kwartieri ġenerali tal-kuntrabandisti, kelli suspett li kien wasal iż-żmien. Jekk wieħed isem sħiħ op deher, I tista'tipprova li jsegwu l-isfel, li se tissimplifika l-xogħol tiegħi. Iżda jekk le, I dejjem jistgħu jagħrfu l isfel Gorodin.
  
  
  Wara li kkonstatat li kabina l-kbar bniedem kienet toqgħod fir, huwa ngħaqad mal Rona fil-barre fl-osservazzjoni tal-kamra.
  
  
  "Gorodin tal-abbord," vuċi tagħha qal.
  
  
  Għajnejn blu tagħha wessgħet ma ' eċċitament. "Oh, Nick, dan ifisser li inti tista'ssegwi l-bombi permezz ta'dan."
  
  
  "Huwa jew bozz tiegħi tal-kranju. Għaliex s'issa nemes huwa kien il-falliment ."
  
  
  Fil-qosor iweġġgħu-dehra maqbuda tagħha fl-għajn u huwa ħa l-naħa tagħha. "Ma jsibux me ħażin. Fl-mod, din kienet l-aħjar tliet jiem tal-ħajja tiegħi. Iżda x-xogħol jiġi l-ewwel, u l-ebda eżaġerazzjoni li jgħidu li l-sħiħ kkritikat-dinja fuq l-ispallejn tiegħi."
  
  
  "Jien naf, qalb," hija qalet. "Jien ma jfissirx li jkun ġuħ bobby bear."
  
  
  "Meta dan ikun fuq, nistgħu nieħdu xi ftit vaganza," qal. "Ma ġew sbieħ li jiksbu fis-sodda jekk aħna ma kinux ġew magħquda mill-Zhizov, Gorodin, u Knox Vamov."
  
  
  Ron ħares lejn Agħlaq fil-sorpriża. "I għall t-tama hekk!" Imbagħad hi tbissem me u l-kollox kienet multa mill-ġdid.
  
  
  "Dak li qed tippjana li tagħmel?" li hi mitluba.
  
  
  "Nitolbu li wieħed tal-bagalji bil-bombi se jkun ippreżentat fit-bord sabiex ikun jista'jimxi fis. Inkella, jien ser ikollhom imorru għall Gorodinym. Malajr u b'mod preċiż. Minħabba x'imkien Zhizov u Varnov qed jistennew bil-buttuna li jistgħu faċilment daqqa parti l-kbira ta'l-Istati Uniti. Jekk jien addoċċ, xi ħadd tista'tibgħat messaġġ sabiex dawn ma għandekx tistenna l-iskadenza."
  
  
  "Dak li tagħmel, Nick?"
  
  
  "Jibqgħu barra mis-mod," huwa tinqasam, imbagħad relented. "Rona, l-affarijiet jistgħu jiksbu miġnun u fatali minn issa. Dawn huma mħarrġa biex tagħmel dan, iżda m'intix. Nixtieq li inti tmur lura lejn l-kabina u l-lock lilek innifsek fl -. Ma tiftaħ il-bieb sakemm I jagħtuk is-sinjal.
  
  
  "Id-dritt," hi pouted.
  
  
  Ron mibgħuta tagħha fit-triq tagħha. Hi kienet tajba kumpanija. U utli. Iżda mhux f'dan l-istadju ta ' l-operazzjoni.
  
  
  Rritorna għall-gverta biex jiksbu l-fehma aħjar tal-bastiment. Fil nightfall, aħna lesti li jħallu, u mhux l-uniku bagalja kien ippreżentat dwar il-bord. Aħna saq ta Willemstad Port
  
  
  
  
  
  
  Wara li tgħaddi l-jixxengel sic bo-pont, li jismu dan Reġina Emma, u l-I iddeċieda li jkollhom biex tikkonfronta l-Sur Gorodin. Imbagħad smajt it-bidu.
  
  
  Kien mgħaġġel-dgħajsa bil-twin barra tal-magna u l-ebda-dwal. Kif huwa miġbud ruħu, xi ħadd tefgħu ħabel fuqu. L-squat, dalwaqt-bniedem fuq id-dgħajsa deher li kien jagħti l-ordnijiet. L-ego nies titneħħa l-dlam rettangolari-oġġett fuq il-gverta. Kien bagalja, u hu dehret li kienet biss bħal Juan Escobar tal.
  
  
  Bħala l-braga beda jiżdied, huwa mar-aft tul il-ferrovija biex tara li kien l-irfigħ. Kien tiegħi oħra Fedor Gorodin, xorta liebes ġelat l-istess, u huwa kien id-direzzjoni ftit mhux latini-membri tal-ih-grupp. Li jintlaħaq fl-ponytail tal-Wilhelmina tal-qmis, huwa miġbud madwar l-holster fuq l-ċinturin. Filwaqt il-familjari Luger ,huwa ħa l-pass lejn l-Gorodin u l-ħbieb tiegħu.
  
  
  Pass wieħed kien I kollha ġestiti. Xi ħaġa laqat il-dahar tal-kap tiegħi, u l-gverta jixxengel u l-hit me bil-ġgant ewwel. Ma kien hemm l-immedjat jinfaqgħu tal-ħoss fi l-kap tiegħi li deher li tinħela lura permezz tiegħi kranju kif kollox marru l-kwiet u l-iswed.
  
  
  Disa'Kapitolu
  
  
  Stramba biżżejjed, fl-ewwel ont, I biss induna li l-imnieħer tiegħi kien ħakk. Hu ppruvat li jilħqu u l-bidu ego tiegħu, iżda l-idejn ma tiċċaqlaq. Għajnejha miftuħa. Imbagħad indunajt kap tiegħi. Iweġġgħu bħal waħda kbira tas-snien meta tan-nerv li kienet maqbuda fil-blast tal-arja kiesħa-teħid ta'kampjuni. L-għajnejn tagħha magħluqa mill-ġdid u bil-mod jinfetħu ih. L-uġigħ ma jmorrux lil hinn, iżda l-inħawi daħal fis-attenzjoni.
  
  
  Huwa kienet tinsab fuq tiegħu lura fuq dejqa sodda fil-żgħar ġewwa tal-kabina. I raw li l-saqajn tiegħi kienu marbuta ma ' diversi coils tal-masking tejp. L-idejn tiegħi kienu qasmu fil-polz wara tiegħi lura; dawn kienu wkoll bil-kolla flimkien. Rona Vohlstedt kien seduta fuq il-sodda madwar mill me, liebes qawwi bl-istrixxi qmis u qliezet informali. Tagħha l-idejn u s-saqajn kienu wkoll jitwaħħlu magħluqa.
  
  
  "Ferħan li tara int lura mal-istati uniti, is-Sur Carter," tqil vuċi growled minn x'imkien madwar l-quddiem tal-kabina. Bi sforz, huwa mdawwar tiegħu kap fid-direzzjoni tal-leħen. Fyodor Gorodin kien sprawled fil-vinyl v jiffaċċjaw iż-żewġ bunks. "Ma naħsibx li jagħmel sens li inti sejħa is-Sur Hunter," huwa kompla jgħid. "Dan l-prom ntemmet kważi hekk kif bdiet."
  
  
  Quddiem il-bieb tal-kabina, żagħżugħ mal-pulit mimxut kannella tax-xagħar sib fuq tiwi presidenza tal-metall li jmiss mal-karta tal-tabella. Hi jaf il-Luger kien iż-żamma, tipponta lejn me-Wilhelmina. Hu beda l-idejn frazzjoni ta ' pulzier, u kien imdejqa fil-nuqqas tal-pressjoni fejn għandu jkun hemm ġew-pressjoni. Ma kien hemm l-ebda stiletto. I raw li tinsab fil-Gorodin tal-ċinturin.
  
  
  "Iva, Carter," Gorodin growled, " aħna għandna l-armi tiegħek. U tiegħek ... "mara". Forsi inti tista'tkellem lill-istati uniti issa.
  
  
  "Jien ma wara inti," qal, biss bħal fil-qodma tal-kulleġġ. "Jien jisimni Nicholas Hunter."
  
  
  Gorodin mdawwar l-anzjani matematika maġġuri u barked, " Boris, agħtini l-mappa." Huwa maħtuf ħames mill-seba'-karta minn madwar Boris naħa, u l-Stahl aqra dan b'leħen għoli. "Nick Carter, l-aġent tal-AX N3. Klassifikazzjoni: Killmaster. Ir-rapporti li David Hawke, F'washington DC, Direttur tal-AX. "Ma taħsibx li dawn in-nies taf li inti mill-reputazzjoni? Carter? Meta ħabib tiegħek Miss Voelstedt imsejħa AX, aħna kienu jafu li d mibgħuta aġent. Forsi jekk tagħna lis-sieħba fil-Los Angeles taf inti, huma jkunu aktar bir-reqqa fil-ħidma tagħhom.
  
  
  "Mhux biss r-reputazzjoni tiegħek, iżda l-wiċċ tiegħek huwa magħruf li xi madwarna, li huma aħna jekk kopji ta'l-istampa tiegħek huma magħmula, Carter. Il-kaptan rikonoxxuta meta inti telgħu abbord bil-mara fil-Antigwa. Huwa qaltli dwar dan fuq ir-radju, u li jkollhom l-inmsa jaraw inti. Meta ont daħal fis-bord, aħna taf inti d tkun qed tagħmel il-pass tiegħek malajr, u konna lesti għalik."
  
  
  "Id-dritt, Gorodin," qal, mixi permezz tal-logħob, " dak li għandek bżonn?"
  
  
  "Għandek tkun taf ukoll l-isem tiegħi, nista'nara tagħha. Ukoll, li kien mistenni. Irrid ħafna sempliċiment. L-ewwel, tagħha, nixtieq li għidli dak kollu li għandek tkun taf u l-persuna suspettata dwar l-operazzjonijiet tagħna. Nassumi li ltqajna l-isem tal-Gaviota mill-Juan Escobar. Rajna ego meħuda bogħod fl-Fort Lauderdale.
  
  
  Tagħha malajr kkalkulat li xejn madwar dak li kien jaf ikun sorprendenti li Gorodin, hekk hi espost li l-uem, l-użu parti oħra tal-moħħ tagħha biex tfittex-mod.
  
  
  "Aħna nafu li Anton Zhizov huwa l-intestatura sa juru tiegħek," qal. "Kien ovvju minħabba li ffirmat il-fidwa tiegħu. Nafu x'inhu l-bombi għandek tuża, kemm inti tagħti ih f'dawn l-ibliet. Aħna jissuspetta li ih qed isir għalik mill-xjenzat imsemmi Knox Varnov. Dan huwa minnu."
  
  
  "Tajjeb ħafna," Gorodin qal. "Huwa l-rewmatiżmu għas-sempliċi il-parti. Issa nixtieq li għidli dwar dan. Naturalment, wara li tieħu f'idejha l-ġestjoni, l-organizzazzjoni mhux se il-kwistjoni, iżda li xorta se jissimplifikaw is-sitwazzjoni jekk aħna huma familjari ma ' l-operazzjonijiet tiegħu. Tista'tibda billi me javżak dak il-fiżjoloġiċi l-aġenti."
  
  
  I ma jgħidu xi ħaġa tagħha. Kap tiegħi throbbed. I ppruvaw li jaħsbu.
  
  
  "Carter, għandi l-ebda paċenzja għal-logħob," Gorodin tinqasam, u kull tip ta'ċajta spiċċat. "I jistgħu jagħmlu tkellem - I ma tagħmel l-ebda bniedem kellem - iżda forsi jkun aktar mgħaġġel biex tikseb impjieg."
  
  
  
  
  
  
  ih minn mara ".
  
  
  "Hi ma tkunx taf xi ħaġa dwar dan," qal malajr. "Dan huwa wieħed mill-ħin kompitu għall-agħlaq."
  
  
  Gorodin qabża sa mill-president tiegħu u l-ħadet pass'il quddiem bil-veloċità sorprendenti għall-kbira tal-bniedem. Bl-id-dahar tal-hairy tiegħu naħa, huwa ħeġġeġ me fil-ħalq. I daq tagħha tad-demm.
  
  
  "Is-silenzju," huwa ordnat, "Meta jien jsir ma' l-mara, inti ser ikollhom ċans ieħor biex jitkellmu."
  
  
  Bħala l-hulking russu tbegħditx minn me u kien aktar minn Rona, uġigħ tiegħi-oskurat-moħħ fakkar l-karozzi tal-ċinturin Stewart kien kburi hekk tal fil-Effetti Speċjali. L-waħda li splodiet fl-idejn tal-guy ħażina meta ħa l-ego bogħod minnek biex tistudja l-ovvjament foloz bokkla. Għaliex ma tistax issib Gorodin? Tagħha ħarsu u raw rewmatiżmu. Tiegħi sportivi qmis koperti.
  
  
  Hu ppruvat li squirm fuq il-benniena biex tikseb tiegħu ċinturin. Anzjani Boris, li kien seduta għall-ġurnata, motioned me li jinsabu għad mal-geddum tiegħu luger. Anke jekk ċinturin tagħha kienet kapaċi tiġbed u Gorodin kienet maqbuda, Rona u l-I xorta kienu kompletament marbuta mal-gun li jkopru l-istati uniti u l-bastiment ma ovvjament ostili membri ta'l-ekwipaġġ. Hu jistabbilixxu xorta, jippruvaw biex jaħsbu alternattiva.
  
  
  Gorodin ħares miftuħ fis-Ronas tal-wiċċ. Minn fejn hu sib, huwa seta'jara li l-għajnejn blu tagħha kienu wiesgħa u l-par, iżda hi ma jitilfu kontroll.
  
  
  "Issa huwa lilkom, Miss Voelstedt,"huwa qal," tgħid me dwar DAN."
  
  
  "Dak Nick qal li huwa minnu," qal Rona bil-kalma. "Jien ma naf xejn dwar AX."
  
  
  "Qabel jew wara inti se għidli dak I trid tkun taf," Gorodin qal. "L-aktar intelliġenti qed, l-aktar malajr inti ser jitkellmu." Ma'dan, ir-russu laħqu l-u qabad Rona tal-prodott, li jiżżerżaq tiegħu oħxon-swaba bejn il-buttuni. Huwa beda jidħaq u jinġibed, u l-blaws ġibed off, li jħallu l-emu ma żgħir tal-materjal fraġli.
  
  
  Rona sider tal-daħal fis-għan, il-parti ta'fuq ftit ittrattat u l-tond-parti t'isfel abjad minħabba li ma kienx moħbija mill-infermier rakkmu.
  
  
  Gorodin mdawwar Boris fil-bieb. "Dak li inti taħseb li, tifel tiegħi? Mhux kbir bħala xi wħud, iżda solidu u sħiħa.
  
  
  Boris nodded curtly, iżda l-ego tiegħu tal-għajnejn wera diżapprovazzjoni tal-Gorodin tal-azzjonijiet.
  
  
  "U iħoss tajba," Gorodin qal, tmexxija kbar tiegħu idejn fuq Rona sider. "Dak ħasra li aħna ma jkollhomx ħin għal xi gost qabel l-interrogazzjoni jibda. Forsi ser ikun hemm iż-żmien għal dan il-aktar tard, imma jekk il-mara tweġibiet b'mod korrett.
  
  
  Huwa jista ara l-muskoli ta ' l-kbira tal-bniedem armi miexja kif bdew għafas l-tifla-sider.
  
  
  "Aħna ser tibda mill-ġdid," huwa qal. "Tgħidli l-ismijiet tal kulħadd taf konnessi mal AX."
  
  
  Rona gasped bħala Gorodin mbuttat tagħha sider bħall-frott misjur fil-enormi tiegħu l-idejn. "Jien ma naf nies oħra!!" hi exclaimed.
  
  
  Gorodin iddrittata up, li jħallu l-aħmar-marki tas-swaba fejn hu d miżmuma Rona. Huwa ħadlu kap tiegħu sfortunatament u mdawwar me. "Ħabib tiegħek se jkunu wkoll utenti. Dan id-dehra jien ser ikollhom li jweġġgħu l-waħda madwarek, u naħseb li nixtieq li tweġġgħek l-aktar." Huwa dam l-idejn tiegħu fuq Rona tal-vojt fl-istonku u beda li jneħħu l-buttuni fuq tagħha qliezet.
  
  
  Dan huwa fejn l-eroj ta'l-film ngħid, " Stenna, ma tmissx il-mara! Jien ser jgħidlek tagħha dak li inti trid tkun taf. Li mhux hekk. Żgur, Ronu iħobb tagħha, u dak Gorodina kienet ser tagħmel lill-tagħha se jkollhom il-marka tagħha me, iżda hija kienet professjonali, u inti ma tistax tikseb fis-spy tan-negozju, jekk dan kien Killmaster għall-AX jew żewġ ... jien ser tagħmel ftit spjunaġġ għall-Kummissjoni għall-Enerġija Atomika jekk int ma lesti biex jieħdu l-riskju. U minn perspettiva prattika, il-minuti li jieħu għall-Gorodin li jeqirdu Rona Folstedt biss biex issir taf li ħej kellhom xejn li wieħed jgħid li l-uem jagħtu me ħafna aktar żmien biex isibu mod sabiex ikun jista tlesti l-kompitu. Fl-aħħar, l-aktar importanti konsiderazzjoni għandha tkun il-lokalità tal-Russja. Hekk hu gritted tiegħu snien u ppruvaw li jikkonċentraw fuq l-pjan ta'kif taħrab.
  
  
  - Ramm aggravata fuq il-kabina bieb.
  
  
  Gorodin ħa fil-russu bħala l-bieb miftuħ u l-pallida baħri kien tluq lejn lilu, jippruvaw li ma nħarsu lejn il-half-mikxufa sess fuq is-sodda.
  
  
  "Tar-radju-messaġġ għalik, sinjur," l-baħri muttered.
  
  
  "Mhux issa, inti idjota," growled Gorodin. "Toħroġ hawn!"
  
  
  "B-iżda, sinjur, dan huwa Ġenerali Zhizov. Urġenti ".
  
  
  Bil-grunt ta'dwejjaq, Gorodin tbegħditx minn Rona.
  
  
  "Eċċellenti. Għid l-ġenerali I ser tkun hemm.
  
  
  L-crewman laqa'b'mod intelliġenti u sparixxew.
  
  
  Gorodin waqaf fl-president fejn l-Ego-anzjani assistent kien seduta. "Boris, dejjem iżżomm għajnejk fuq dawn in-nies. Oqgħod attent għall-Carter.
  
  
  "Iva, sinjur," Boris qal, mingħajr eżitazzjoni, tipponta Wilnelmina fil me.
  
  
  Gorodin marru barra u l-bike il-bieb warajh. Tax-xogħol wara lura tagħha, hi ppruvat tiġbed l-tagħha qmis sabiex Boris tista'tara l-maġija ċinturin. Kif hi mċaqalqa, I raw Boris tal-saba issikka fuq l-attivazzjoni.
  
  
  "Inti d aħjar timtedd," huwa qal. "Ma dubju li jien ser jisparaw inti jekk ikolli biex."
  
  
  Huwa fisser dan. Hu waqqaf jiċċaqilqu.
  
  
  Rona maħnuqa sob. L-għajnejn tagħha darted li Agħlaq. Hija ma dehra ta loudmouth. Boris ħares, wisq. Meta tiegħu ħarsa waqa'fuq tagħha bare-sider, hu ħares terribbli.
  
  
  
  
  
  
  Rona sobbed mill-ġdid, ħalli l-serje ta ' parti whimpering-ħsejjes, u gasped. "Boris," qalet ma tiċrit fl-għajnejn tagħha, " kieku inti ħalli lilu tagħmel dan lili?"
  
  
  Imbagħad I mifhum tagħha. Rona kien aktar professjonali milli hu d immaġina. Hija kienet maqbuda l-aktar kmieni flash ta'kompassjoni fl-anzjani man-għajnejn, u issa hi kien ikollhom bl dan.
  
  
  "Ma nistax jgħinek," Boris qal. "Għandek tgħid l-colonel dak li trid tkun taf."
  
  
  "Ma nistax," qal Rona. "Jien ma naf xejn. L-infern qed tagħmel l-affarijiet terribbli lili. Inti ma tistax dehra lilu, Boris. I ara l-umanità fl-għalik. Jekk jogħġbok għidli."
  
  
  Hi kienet tajba, verament konvinċenti, u biss half-evalwat.
  
  
  Boris ftit tiegħu tax-xufftejn, iżda ħadlu kap tiegħu. "Ma nistax jgħinek."
  
  
  Prezzjuż sekondi għadda. I kellhom ċertu ammont tal-fiżika-libertà, biżżejjed għal iddisprati logħba - jekk Rona jistgħu ineħħi me. Huwa ġibed l-attenzjoni tagħha, imbagħad ħares pointedly fuq il-pakkett ta ' is-sigaretti li tinsab fuq il-karta tal-tabella fil-quddiem tal-Boris.
  
  
  Hi tah tbissima żgħira u ffirmati ħafna. "Jien nifhem, Boris," hija qalet. "Inti taħdem għal dak li jemmnu fil, biss bħal nagħmlu. Dak li kien sar għall-us ma tiegħi, naf li kienu differenti jekk inti kienu responsabbli."
  
  
  It-tifel ħares lejn Agħlaq ma xi ħaġa qrib ħafna tal-gratitudni.
  
  
  "Jien ma inti titlob li se t-twemmin tiegħek," Rhona kontinwa. "Iżda, inti tista'tagħmel me wieħed favur żgħar?"
  
  
  "Jekk l-I tista," Boris wieġbu kważi inaudibly.
  
  
  "Qabel li l-bhejjem Gorodin jibda tortura me, jien ser dawl up." Ħej, I ġestiti ieħor dgħajfa tbissima.
  
  
  "Huwa żgħir tal-kura, imma probabilment l-aħħar wieħed. Inti se tagħti me wieħed?" "
  
  
  Boris eżita, imbagħad nodded. Hu qabad l-backpack quddiem minnu. "Dawn huma Russi. Għandek-moħħ?" "
  
  
  Hi ħadlu-kap tagħha. "Tas-sigaretti huwa tas-sigaretti meta l-nervituri bżonn l-għajnuna."
  
  
  "Dan huwa se jkunu skomdi," huwa qal. "Ma nistax itlaq ta'idejk."
  
  
  "Jekk jogħġbok taqbad lit-ego u poġġih fil-ħalq tiegħi," hi wieġbet.
  
  
  Kien twil ħafna sparatura. I d jkollhom biss ftit sekondi. Huwa tensed, indivja.
  
  
  Boris mixgħula tas-sigaretti, ltqajna, u mdaħħla l-pistoli fil-ċinturin tiegħu. Huwa qasmu l-kabina u poġġi tas-sigaretti bejn Rona ix-xufftejn. Kif hu mċaqalqa, huwa mdawwar saqajn tiegħu mill-sodda biex il-gverta u bil-mod sib.
  
  
  Kien wasal biex lunge fil lilu meta huwa mdawwar. Ont, bit-tama li d tkun fuq Rona, okkażjonalment-tneħħija tas-sigaretti mill-xofftejn tagħha. Iżda ovvjament, kien ser jirritornaw għall s-sede tiegħu.
  
  
  U issa huwa ra lili mill-kantuniera ta tiegħu fl-għajnejn. Huwa whirled madwar jiffaċċjaw me u qabad l-luger . Iżda issa għandi mhux mistennija jinkiser. Meta Boris mdawwar jiffaċċjaw me u tbegħditx. Ron, hija qajmet l-irkopptejn tagħha kważi taħt il-geddum tagħha, bil-għan tagħha saqajn fil-mira, u ewropea minnhom jgħaddi bil-qawwi l-imbottatura. Kien sar ma'l-aqwa b'aġilità u b'ħeffa kbira.
  
  
  Boris kellhom pistola fl-naħa tiegħu, iżda qabel ma jistgħu jgħollu l dan, huwa kien mitfugħin lejn me, titlef il-bilanċ tiegħu, bil-seħħ tali li huwa waqa'headfirst fuq il-saqajn, u l-Luger ħabat il-gverta bil-ħabta. Hija ħadet biss frazzjoni tal-tieni li jneħħi tiegħi infaxxati-saqajn, issa klabb bil-doppju tal-ġilda uniku, u barra minnhom fil-tiegħi ego tal-kranju. L-ewwel bozz kien l-isturdament jiġifieri l-inqas, iżda l-tliet snin li jmiss, malajr wara xulxin, imwettqa mill bil u titqib isfel bis-sħiħ il-miżura ta ' piż tiegħi, tpoġġi l-ego fis-guardian angel.
  
  
  "Foqra Boris," qal Rona, wara hi kellhom qabża fuq u kienet qed tfittex l isfel għal lilu bil-infezzjoni tal-espressjoni,"I kien kważi tal-bidu li bħalu."
  
  
  L-għaxar kapitolu.
  
  
  I ma kellhomx żmien biex nesprimi l-gratitudni tiegħi u l-ammirazzjoni għall-Rona aqwa b'aġilità u ħfief fil-mument tal-verità. I kien wisq okkupata iċċekkjar-ħalq għall-l-għan li jaqtgħu tal-xi ħaġa li jiżnu us isfel. Iżda fl-ewwel daqqa t'għajn, ma kien hemm xejn aktar qawwi mill-obtuse-angolu tal-mirrorless-bureau.
  
  
  Imbagħad il-fluworexxenti dawl fuq l-iskrivanija maqbuda tagħha fl-għajnejn. Naturalment, dan kien barra mill-bogħod, imma l-tubu jista 'jinkiser faċilment jekk huwa jista' hit ma xi ħaġa. Huwa jista insejt tiegħu Luger, li issa kien jistrieħ fuq il-gverta fil-qrib. Bl-idejn tiegħi wara tiegħi lura, jien mhux tajjeb ħafna maqtul; barra minn hekk, tir tagħmel wisq l-istorbju. Għall-istess raġuni, hija ma setgħetx tarmi tal-gun fi Brylev.
  
  
  Huwa iffavorixxa tagħha magħfusa l-għekiesi fuq it-tarf tal-sodda u Mibjugħa tagħha. Taħdem l-takkuna ta'l-oħra kontra xulxin, I ġestiti biex itaffu wieħed madwar żraben tiegħi sabiex stazzjonati barra l-sieq tal-dritt tiegħi il-marda. I biss kellhom ħin għall-tentattiv wieħed. Huwa mdawwar bil-mod tiegħu saqajn off tiegħu addominali ftit drabi, imbagħad saqajh u iddrittata sa bil-qawwa kollha tiegħu.
  
  
  L-free boot tax-xellug marda tiegħi u spiraled fuq. Deher li jkun li jiċċaqalqu bil-mod kif jaraw li jersqu lejn il-mira. L-għarqub ta'żarbun tagħha laqat il-mejjet-ċentru ta'l-dawl fluworexxenti, li jirriżulta f'waħda mill-isbaħ ftit ħotob hi d qatt smajt.
  
  
  Il-kabina kien mitfugħin fil-dlam, u hu madwar il-volpi qabżet l-art li fejn hu tista'tisma'shards tal-ħġieġ li jaqgħu. Għarkupptejh isfel, huwa triq wara tagħha u misjuba irqiq shards tal-ħġieġ. Dawn kienu pjuttost qawwija,
  
  
  
  
  
  
  iżda ħafna minnhom kienu żgħar wisq. Ġbir tiegħi mod permezz tal-shards, I jinstabu fl-aħħar nett wieħed kbir biżżejjed biex iżommu l-tiegħi ego bejn sebgħek il-kbir u l-werrej, u raw il-ribbon fuq il-polz. I meta kien qed jaħdem mal-ħġieġ mgħawġa, naħa tiegħi f'daqqa waħda sar imxarrab. Kont naf li d maqtugħa lili nnifsi, iżda l-idejn tiegħi kienu wisq daw tħoss l-uġigħ.
  
  
  Meta l-inqas livell ġie ffurmat fuq il-burokrazija ta'kull ħxuna, polz tagħha maqsumin u jinfaqa. Kif hi kompliet taħdem fid-dlam, l-kolla fuq tagħha għekiesi ġibed'il bogħod.
  
  
  "Hawn," Rone qal li tagħha. "Tgħid xi ħaġa biex tikseb hu li ssib."
  
  
  "Jien hawn," Rona-vuċi tal-medda minn madwar l-dlam.
  
  
  Kien li jiċċaqalqu lejn il-ħoss tal-vuċi tagħha meta jinstemgħu xi ħadd ħakk fuq il-gverta barra mill-kabina bieb. Imbagħad il-lukkett miftuħa.
  
  
  Jaqbeż l-parat, huwa magħfus lilu nnifsu kontra l-ħajt. Il-bieb miftuħ, u l-papa Lord mgħarrqa fil għall-Gorodin, li eżita għall-tieni qasma. Din kienet parti ta'sekonda itwal. Dan tolqot lilu bil-ego-ċatt dritt għall-xedaq, jibgħat shockwaves l-mod li tiegħi ta ' l-ispalla.
  
  
  Ego qabad tagħha mill-qadd meta kien ji u miġbuda tagħha barra l-bieb. Kien mqattgħin mill Gorodin tal-ċinturin mill-stiletto, u Hugo jiżżerżaq lura fil-ċinturin fuq l-driegħ. Ma kien hemm biżżejjed dawl fuq il-gverta biex isibu Wilhelmina, u l-Luger kienu ħadu tagħha wisq.
  
  
  Issa ont, huwa kompla l-benniena fejn Rona kien qed jistenna paċenzja, u ġibed l-burokrazija żejda mill tagħha l-polz u l-għekiesi.
  
  
  "Ġejjin fuq," I hissed, tossing ħej dak li kien fadal ta'qmis tagħha. "Waqfien wara me, jien ser nipprova li tarmi l-istati uniti fuq l-tarf. Dan huwa l-uniku ċans.
  
  
  Aħna daħlu fil-kuritur. I ppruvaw li jorjentaw lili nnifsi. I tista'tara tagħha f'kull-tmiem tal-kuritur, ħlief għall-dejqa tal-metall taraġ. Kelli ħamsin-ħamsin ċans li wieħed jaqta'x-xorta liema direzzjoni se jkunu siguri. I għamlet l-għażla tiegħi u dam għall-taraġ, Rona dritt wara me.
  
  
  Iżda I għamlet l-għażla żbaljata.
  
  
  Kif aħna laħaq il-qiegħ ta ' l-taraġ, I jinstemgħu l-ħoss tal-saqajn tqal toqrob. Ġie miġbud ' il barra minn Luger u jaħdem fil-dixxendenti tal-irġiel.
  
  
  I użati tiegħi idejn ħielsa biex timbotta tagħha barra mill Ron tal-mod bħala korp-aħħar tellgħu-istati uniti u l-laqat il-gverta. Din kienet l-waħda madwar Slavi-baħħara. Aħna smajna-passi li ġejjin isfel il-kuritur fuq il-pjan ta'fuq.
  
  
  Imbagħad huwa mdawwar u segwiti Rona l-taraġ fi tmiem l-oħra tas-sala. Huwa jista'jara li konna fuq il-gverta aktar baxxi, u kien jaf li kellna li jitilgħu żewġ livelli ogħla qabel nistgħu jilħaq l-jacques.
  
  
  Aħna clattered l-passi tal-metall u laħaq l-għada fuq il-gverta biss bħala grupp ta'Gorodin tal-irġiel ġew jħaffef l-kantuniera. Huwa kien jaħdem fil-ih id-direzzjoni, li naqqsu l-ih tal-Rivne b'tali mod li nistgħu jimxu sa l-titjira li jmiss tal-taraġ. Stabbiliti hawn taħt, xi ħadd f'daqqa waħda sparati żewġ thundering shots. Balal irkupra barra l-azzar tal kif aħna qabża għall-ieħor minn fuq il-gverta tal-ih reach.
  
  
  F'dan il-kuritur, ma kien hemm l-bibien li jwasslu għall-dgħajsa tas-salvata-qasam. I ma jaħsbu dwar il-ħelsien waħda madwar l-dgħajjes, iżda ma kien hemm l-ħajja ġkieket maħżuna flimkien il-partijiet, u jekk nistgħu aqbad ftit kollha fuqhom, aħna jistgħu ikunu jistgħu jgħixu fil - & nb.
  
  
  Meta aħna faqqgħet fl-triq jum aktar tard, tliet membri ta'l-ekwipaġġ kienu wieqfa bejn il-us u l-jacques. Wieħed minnhom kien pistola madwarhom. Huwa qajjem l-arma tan-nar, iżda Wilhelmina kien diġà fl-naħa tiegħi. Tagħha bagħtet bullet permezz ta'l-ego-lobu, u żbarkati dwar l-azzarin. Wieħed mill-membri oħra tat-tim jinġibed l-azzarin biex ħielsa mill-mejjet-bniedem, u t-tielet miġbud ' il barra l-idejn pistola mill-ħwejjeġ tiegħu u jaħdem tir fid-direzzjoni tagħna. Wilhelmina wieġeb. L-gunman clutched tiegħu fis-sider u mqassma lura għall-jacques, rolling fuq il-ġenb biex tixrid fl-iswed il-Karibew hawn taħt. Is-superstiti taw jippruvaw ħielsa tiegħu xkubetta u dam aft.
  
  
  I ġibed l-għatu tal-injam tal-kontenitur mmarkati "Ħajja Ġkieket" iżda sabet wieħed biss ġewwa. Ego Rone tefgħu fil tagħha, u hija shrugged, jippruvaw biex tiġbor l-fdalijiet tal-qmis tagħha.
  
  
  Ma kien hemm l-qawwi l-trab issa, u n-nies miż-żewġ naħat kienu għaddejjin madwar il-gverta lejn l-istati uniti. Wasal iż-żmien li jiffrankaw lilek innifsek. Huwa nodded li Rona, imbagħad telgħu fuq il-ferroviji, telgħu isfel għall-dojoq ta'barra erf, u dived.
  
  
  Fil-jinfaqgħu bir-rabja sparatura li jaħarbu tagħha, nesa dwar il-materja prima tal-ferita fuq tiegħi għebet-kranju. Huwa mfakkar sew meta hu tolqot l-ilma mielaħ iebes.
  
  
  Imbagħad brylev marru. Iżda huwa aktar fis waslet għall, sogħla u jobżoq l-ilma bħal maqsuma radjatur.
  
  
  L-Gaviota kien baħħru ftit mijiet tarzni, iżda issa hija kienet li ġejjin aktar mill-qrib, tagħha fanali tat-tiftix kundizzjonijiet fuq l-ilma.
  
  
  L-riħ kienet qawwija u l-baħar ġiet maħduma. Dawn ser tkun diffiċli biex il-post f'dan il-ddawwar l-oċean-deżert. L-ilma kien sħun, iżda sħiħa ta ostili kreaturi bil-qawwi snien - u dan kien waħedhom.
  
  
  Huwa importanti! Ġrat me I ma kinux jidhru Ron u l-nemes-qabża lura l-baħar. Ma hi verament tremenda miegħi? I ma setgħetx tkun żgur. Hija kienet f'wiċċ l-ilma fil-wiesgħa ċirku, għarqa fl-ilma bħala l-diversi uċuh mimsuħa passat me, iżda Ronu ma setgħux ara tagħha.
  
  
  
  
  
  
  L-Gaviota issa kien bil-mod toqrob me. Mill-punt tiegħi tal-ħsieb, fil-livell tal-ilma, deher kbir u l-periklu. Madwar ħamsin tarzni bogħod, il-vapur twaqqfu, u l-dwal beda metodiku darting u lura fuq il - & nb.
  
  
  Xi ħaġa abjad bobbed fuq il-mewġ bejn me u l-bastiment. I ma setgħux riskju li ssejjaħ. L-vuċi mwettqa faċilment matul l-ilma, u l-bastiment tal-magni issa kienu s-skiet. Tagħha titkaxkar-ġisem trasferita lejn l-oġġett fil - & nb, iżda jitwaqqaf f'daqqa meta naħa tiegħi tmiss it-tessut u l-laħam.
  
  
  Ma kienx Rona. B'taħlita ta'għajnuna u d-diżappunt, I skoprew li huwa kien il-korp ta'crewman li kien waqa'fuq il-bord wara l-I sparatura lilu.
  
  
  Fit-kbir ta flashlights jinstabu-istati uniti fl-għama-fjammi. Tagħha minnufih dived, li jħallu l-mejta baħri fil-wiċċ mill me għal dejjem. Taħt l-ilma, huwa beda jħares fid-direzzjoni tal-bastiment. Huwa jista'jisma'l-fgat r-ragħda tal-sparaturi u l-ħoss tal-balal laqtu l-ilma.
  
  
  Meta I b'wiċċ, il-buq tal-bastiment kienet tinħass sew qabel me bħal abjad l-azzar tal-ħajt. Dawn kienu għadhom l-isparar fuq il-gverta, u hi jinstemgħu l-ħoss tal-dgħajsa tas-salvata titbaxxa. Huwa mixi tad-dahar matul il-buq l-poppa, fejn hu għal taħt il-eċċessiv kif l-aħjar li jistgħu. Hawn kien fejn ma jintlaħaqx mit-flashlights, u l-I kien ikun diffiċli li tara mill-dgħajsa li kieku ma jimxu fuq me. Sfortunatament, ma kien hemm l-ebda post biex jaqbdu fuq il-poġġaman, għalhekk kelli li jgħum tul il - & nb li toqgħod qrib il-buq.
  
  
  Id-dgħajsa plopped fin-nofs, u l-qaddiefa intitolat għall-fidda garża ta'l-ilma fejn il-papa fanal kien waqa'. Dawn laħqu il-post, jinġibed l-sodden tal-ġisem fil-dgħajsa bil-ftit qawwija daqqa. Xi ħadd ħa, imbagħad saqajh u appella biex Gaviota permezz megafon.
  
  
  "Mhux Carter jew mara! Huwa waħdu, madwarna! "
  
  
  Wara l-mument tal dejjem jogħlew silenzju Gorodin-vuċi tal-boomed barra: "Jiksbu lura fuq il-bord. Aħna ser tiftix għal darb'oħra meta jiġrilha l-dawl."
  
  
  Id-dgħajsa obediently lura lill Gaviota u kien jinġibed abbord. - Dawl tax-xemx kien għadu tajjeb seba ' sigħat il-bogħod, u l-I ma jistennew li jkun madwar meta waslu. F'ħafna stima approssimattiva, ont, I jassumi konna x'imkien fil-Golf tal-Ħonduras. I ħa tagħha matul mill-istilel, u hekk kif il-ħsejjes fuq il-gverta miet isfel, hi bil-fwar mingħajr tixrid lejn il-lvant, li I kkalkulata kienet l-direzzjoni ta ' l-eqreb tal-art. L-ilma kien għadu sħun, u l-baħar kellhom calmed isfel biżżejjed biex jagħmlu l-għawm aktar faċli. Jekk jien xortik tajba, I jistgħu jilħqu xi art jew jiġu mmarkati permezz ta'l-ambjent dgħajsa.
  
  
  L-għawm il-papà, li jiċċaqalqu bil-mod biex tikkonserva l-enerġija tiegħu, huwa staqsiet mill-ġdid dak li jista'jiġri li Rona. Hi ħassew dwejjaq kbar.
  
  
  Ħdax-il kapitolu
  
  
  Dan ġie wara nofsinhar imqaddsa, kollha roża u tad-deheb, x'imkien'l quddiem, filwaqt li huwa stroked tagħha, swam tagħha, stroked tagħha fil-Karibew. Sħana tal-ġisem tiegħi kien li tinħela ftit sigħat ilu, u l-darba l-ilma sħun issa ħassew kesħa tħaddan. Meta kien biżżejjed dawl, hu waqqaf scan l-orizzont. Għall-ewwel, I ma setgħux ara l-art fil-qasam tiegħi tal-vista, u l-muskoli tiegħi kien fil-protesta li l-I kien għadu l-għawm mal-ebda apparenti premju. Imbagħad huwa nnotat l-garża tal-kannella fejn l-blu tal-ajru uniku u l-sema sodisfatti fil-lvant. I iddeċieda li kien jew il-Ħonduras, jew, jekk il-kurrenti kienu ħadu me tat-tramuntana, Yucatan. Ma kienx verament kwistjoni. Kull biċċa xotta, solidu-art hija milqugħa.
  
  
  Huwa taw nnifsu ftit minuti biex jgħum, imbagħad daru fuq u beda fit-tul, dawl jitkaxkru lejn il-bogħod tal-bank. Wara filwaqt li, sibt il-kumpanija.
  
  
  Għall-ewwel, huwa kien biss tmewwiġ fuq il-wiċċ lixx tiegħi id-dritt. Titjib fuq & nb, I jaraw u l-ra ġdida tmewwiġ. Imbagħad ieħor. U l-ieħor. Tagħha, kienu jafu liema kien, anki qabel l-ewwel tat-tip sickle forma dorsali roll deher fuq il-wiċċ.
  
  
  Klieb il-baħar.
  
  
  Meta titwaqqaf jimxu, dawn bidel id-direzzjoni, qasmu fil-quddiem tal-me, u mbagħad jiddawru lura, issa l-annimal jilgħaq. Huwa jista'jagħmel tliet persuni madwar minnhom, għalkemm huwa kellu l-ebda dubju li ma kien hemm l-ħbieb fil-qrib. Meta l-mgħaddsa fl-ilma, jista'jkun jidher biċ-ċar mill-ih dawran fuq me f'distanza ta'madwar ħamsin-saqajn. Huma kellhom tax-shale xquq u l-abjad sensiela ta'l-blu tal-kelb il-baħar tal-ħajja. Għalkemm l-abjad tal-klieb il-baħar huwa aktar tenacious man-land, l-blu tal-klieb il-baħar mhuwiex tiegħi favoriti ħbieb fit-distanza-għawm.
  
  
  It-tliet kampjuni tal-madwar me kienu bejn tmienja u għaxar saqajn fit-tul. Ont kien stramba żmien fl-ih-ilmijiet tal-tisjir, bil-mod, possibilment perikolużi, iżda l-potenzjal ta'l-ikla. Minn żmien għal żmien, wieħed mit-tliet għaġla lejn me u mbagħad swerve bogħod, kemm jekk l-ittestjar reazzjoni tiegħi. Kont naf li qabel jew wara xi ħadd madwar minnhom se toħroġ u stab me tagħhom jaqtgħu s-snien.
  
  
  Huwa kompla l-għawm li l-emblema ta'l-art. Bi sforz, I tinżamm tiegħi puplesija bil-mod u rilassat, kif jekk it-tliet predaturi ma kinux sistema me fil-livelli kollha. Dan kien l-aktar għall-tiegħi jibbenefikaw minn għalihom; inti ma sess tal-baħar.
  
  
  Tiegħi iskorti ġibdet dejjem aktar mill-qrib as I kompliet tiegħi agonizing-progress lejn il-kosta. Fortunatament, l-demm kellhom twila peress li titneħħa mill-kap tal-ferita u l-qatgħa fuq kbir tiegħu.
  
  
  
  
  
  
  
  fejn tagħha ego kienet maqtugħa tagħha bil-fluworexxenti-apparat tad-dawl. Jekk I mxerrda frisk tad-demm fl-ilma madwar me, l-klieb il-baħar ma taħsibha darbtejn biex tiċrita me apparti.
  
  
  Meta l-attenzjoni tiegħi kienet iffukata fuq il-klieb il-baħar, I ma l-avviż il-kannella jbaħħru bejn me u l-art, ftit lejn it-tramuntana. Peress li ma kontx naf id-daqs tal-bastiment, I ma setgħux għid id-distanza li agħlaq. Iżda kien jkollna aktar mill-qrib għall-me, u l-I kien mentalment jippruvaw jilħqu u tħaffef l-ego. Mal-qlugħ, li bilkemm ġew mill-Gaviota, u anke jekk dan kien, I d pjuttost jieħdu l-riskju bil-Gorodin tal-ekwipaġġ minn mal-fatali torpidows li jinżammu l-għeluq dwar me.
  
  
  Filwaqt li kien I l-ħsieb dwar dawn il-ħsibijiet, xi ħaġa fflaxxjati sess taħt me. I ma kienx affettwat, iżda l-taqlib mibgħuta me għażil bħall-konġestjoni tat-traffiku. Tiegħi playmates kienu qegħdin jippreparaw biex attakk.
  
  
  Hu waqqaf l-għawm u xejru frantically fil-dgħajsa. I ma setgħux għid jekk hu d tidher me, iżda l-dgħajsa jinżammu miexi fid-direzzjoni tiegħi, li kienet serħan il-moħħ. Meta l-ieħor tal-klieb il-baħar għadda fi żmien sitt-saqajn ta me, Hugo ġibdet mill-ċinturin u kellu l-hilt lest taħt l-ilma. L-stiletto ma bidla l-odds ħafna kontra l-tliet qattiela li jiżnu bejn it-tliet mija u erba'liri mitt kull, iżda ma agħtini l-opportunità.
  
  
  Huwa dived diversi drabi biex tara l-klieb il-baħar filwaqt li jżomm għajnejh fuq il-toqrob dgħajsa. Issa ieħor tal-klieb il-baħar kiser l bogħod mill-politiċi u l-attakkati me. Hemm popolari teorija li minħabba li l-kelb il-baħar tal-ħalq tinsab fuq il-qiegħ tal-kap tagħha, għandu roll fuq tiegħu lura lill-gidma. Ma jemmnu. Meta l-inqas xedaq taqa ' l isfel fuq il-hinge, ir-sinister crescent jiftaħ fis-fatali żvojtata tas-snien. Il-kelb il-baħar jistgħu gidma inti fi kważi kull pożizzjoni.
  
  
  Dan wieħed iddeċieda li l-attakk me fil-periklu. Ont marru taħt il-wiċċ biex jilħqu l-ego bl-istess mod, l-preżentazzjoni kif żgħar għan kemm jista'jkun. Huwa kien fuq il-quċċata tal-me bħal tifel,iswed taħt l-ilma tal-missili, qabel Hugo jistgħu jniżżlu fuq il-difensiva. - Bniedem manuvrabbiltà taħt l-ilma hija limitata fl-aħjar. U kien hemm biss il-ħin li tarmi lili nnifsi u ħalli l-iswed enormi forma jgħaddu minn taħt me. Kien hekk mill-qrib li l-grainy-kelb il-baħar tal-ġilda migrufa tiegħi ta ' l-ispalla.
  
  
  Is-sejba me difiża, il-kelb mill-ewwel bidel id-direzzjoni u l-ssieħbu fl-tnejn l-oħra. Ih l-eċċitati ssuġġerew li l-movimenti huma kienu qed iħejju għall-miftiehma attakk. Ħarsa lejn id-dgħajsa, huwa induna li kien l-injam sempliċi dgħajsa waħda jbaħħru. Żgħar, skur-ffaċċjati l-irġiel kienu wieqfa fil-pruwa, tipponta lejn me. Ma deher li kien jgħajtu, iżda jien ma setgħux jisimgħu il-kliem.
  
  
  L-dorsali mera maqtugħa permezz ta'l-ilma fil-qrib. Dan iż-żmien ont dived fil-fond, u għalhekk ma l-klieb il-baħar. Huwa għamel dawra taħt me, u immexxi, tax-xedaq wiesgħa, l-ħażen-għajnejn tidher li l-isfida me. Huwa ma somersault u dodged l-fatali snien minn ftit pulzieri, iżda din id-darba Hugo kien lest. L mwaħħla xafra fil-parti ta'fuq tal-kelb il-baħar tal-ħajja. Driegħ tiegħi jerked daqs li kieku kienu milquta minn tħaffif ferrovija tal-merkanzija, iżda I miżmuma fuq kif il-kelb il-baħar tal-momentum mwettqa us-żewġ sa, u l-stiletto xafra imqatta'l-iebsa bajda-ġilda tal-ħajja.
  
  
  Qabel aħna laħaq il-wiċċ, hija imbuttat ' il barra mill-midruba-klieb il-baħar, li mbagħad tax-xellug wara aħmar skur tad-demm bħal duħħan, linja tal-imsaren u nefħa madwar tagħha miġbura matul it-tul tal-ħajja.
  
  
  Huwa kien sa u tlaqt mill-maqtula qattiel, glancing lura darba biss biex tara wieħed mill-ego tiegħu reċenti tal-ħbieb permess ego tiegħu fl-istonku u l-vjolenti-pir off kbira tal-blokki tal-laħam u l-ġewwieni. It-tielet-kelb il-baħar jinżamm il-pass.
  
  
  Huwa miġbud ruħu li l-wiċċ u l-nifs il-ħelu, l-arja friska fil-pulmuni tiegħu. Wara minuta, widnejn tiegħi titwaqqaf tisfir u smajt vuċijiet. Għaxar saqajn wara me, id-dgħajsa kien bobbing fil-żgħar jintefħu, il-qlugħ titneħħa l-sikek. Kien hemm erba ' l-irġiel fl-dgħajsa. Dawn kienu għal żmien qasir u skur, delikata karatteristiċi stabbiliti b'mod simmetriku fuq l-intrapriżi żgħar tondi-kapijiet. Il-kliem li tkellem kienu intelliġibbli-lili, iżda I nħassu li kienu Maja, l-antika l-lingwa tal-inqas il-Messiku li issa hija mitkellma fl-xlokk tal-parti ta Yucatan, Quintan-a-Ru.
  
  
  Kannella l-idejn fuq muskolari armi laħqu l-u miġbuda me madwar l-ilma fis-dgħajsa injam. Is-smigħ tal-ħoss wara me, missierha mdawwar li tħares lejn id-dmija ragħwa fuq il-bajja fejn żewġ klieb il-baħar kellhom mqattgħin-bniedem midruba li biċċiet. Fi ftit minuti, ont jkun jmiss.
  
  
  Missierha kellu l-idejn tiegħu fil-gratitudni tiegħu salvataġġ, iżda ih magħluqa-għajnejn u l-expressionless tiffaċċja ma rrispondewx. L-Dollaru madwar minnhom gestured għalija li joqogħdu fil-pruwa. Huwa jagħmel hekk, u li dawn niżel il-qlugħ. L-riħ telgħet l-kanvas, u l-dawl tad-dgħajsa deher li jogħlew ta'l-ilma u jimxu lejn il-kosta.
  
  
  Kapitolu Tnax-Il
  
  
  Kif id-dgħajsa mort tajjeb u l-skiet lejn il-kosta, l-isforzi tiegħi ta'l-aħħar sittax-il siegħa beda biex ilaħħqu mal-me. Il-ġlieda kontra u l-ħarba fuq il-Gaviota, il-jgħum twil, u l-battalja mal-klieb il-baħar għajjien me barra. Huwa nodded u magħluqa-għajnejn tiegħu biex ħallihom-bqija, u t-tieni l-aktar tard, it-tac
  
  
  
  
  
  Il-qiegħ ta ' l-dgħajsa deher li jitqaxxru-żrar, u n-nies kienu tmexxija stabbiliti gruppi tal-tined biex tiġbed id-dgħajsa fuq l-art.
  
  
  L-attività kollha titwaqqaf meta r-raġel tagħha ħareġ u waqaf fuq il-bajja. Dollaru tal-nam op Maja kien hemm l-ebda ogħla minn tiegħi koxxa. U bħal tiegħi dgħajsa-sħab, ma juru l-ebda awguri jew ostilità fuq il-wiċċ tagħhom, għalkemm ħarsu lejn me ma'xi kurżità.
  
  
  Dawn kienu l-dixxendenti tal-iebsa u sfrattu Maja-Indjani u li qatt ma kienu sottomessi lill-istat spanjol fil-jiem ta'kolonizzazzjoni. Wara l-1847 rivoluzzjoni fil-punent tal-Yucatan kien imfarrak mill-spanjol, li ħarbu mill-aħjar li jistgħu l-jungles tal-Arts Kmamar, fejn armati reżistenza jitkompla sakemm il-seklu għoxrin. Anki issa, mill-bogħod irħula bħal dak I kien ippreżentat lill ġew titħalla kompletament f'idejn il-gvern federali għall-jirregolaw innifsu skont l-qodma tribali it-tradizzjonijiet.
  
  
  Iż-żewġt irġiel mill-dgħajsa tas-sajd avviċinat me miż-żewġ naħat. Kull wieħed minnhom tpoġġi ż-żgħar kannella fuq naħa tiegħi minkeb u l-imbuttat me quddiem. Ma kontx naf jekk I kien qed skortat jew jinqabdu.
  
  
  Dawn wasslu me permezz tal-villaġġ tal-madwar għoxrin djar bejn l-ringieli ta'silenzjuża, attenti Maja in-nies. Aħna waqaf fil-quddiem tal-hut iżgħar minn l-oħrajn fuq il-perimetru ta'barra tar-raħal. Is-saqaf kien thatched, u l-tajn ħitan kellu l-ebda-twieqi.
  
  
  Kif odina, madwar tiegħi madwaru, beda jwassal me permezz tal-bieb, huwa imbuttat Wilhelmina tal-metall tal-blokk, għadu magħfus kontra l-tiegħi fil-koxxa. Hu titneħħa tiegħi niedja qmis u miġbud ' il barra l-luger .
  
  
  "Pistola!" huwa tinqasam, l-ewwel kelma bl-ispanjol hi jinstemgħu minn xi ħadd madwarhom.
  
  
  "L-ebda se xogħlijiet," l-uem qal tagħha. Dan kien il-verità. L-gun ma xogħol sakemm wara lejl tal-immersjoni fl-ilma mielaħ. "L-ebda tiene balas," I miżjud. Veru wkoll. Huwa jintuża sa kollha tiegħu ammo filwaqt li l-isparar lura fil-Gaviota.
  
  
  L-ebda rispons mill-Maja. Apparentament, huma biss jaf ftit kliem ta'l-ispanjol. Wara l-konfiska Wilhelmina, l-indja imbuttat me fil-kabina u ewropea il-bieb tal-injam wara me. Huwa tkellem lill-ħbieb tiegħu fil-Firien-lingwa. Mill-ton tagħha, I tista'tgħid li l madwar wieħed minnhom kien mistenni li tissospendi l hemm u l-gwardja il-bieb, filwaqt li l-ieħor kien fuq xi errand. Hu titneħħa tagħha għall-sħan tad-dinja l-art u l-inklinata kontra l-ħajt.
  
  
  Għall-ewwel darba fl ħafna sigħat, ħsibijiet tiegħu rriżulta li l-missjoni li involut li tgħaqqad me fil-Karibew. Ma kien verament biss il-bieraħ li binha kienet fuq il-ponta tal-telfa fil-biċċa bl-bagalja u l-bombi, meta huwa trasferita lejn Fyodor Gorodin bil-Luger tiegħu fl-idejn? Madankollu, kemm l-am I milli jkunu kapaċi jagħmlu xejn biex tevita l-nukleari li l-qerda tal-Belt ta'New York fil-ieħor tlett ijiem.
  
  
  I ppruvaw li jġibu tiegħi ħsibijiet lura l-sitwazzjoni attwali, iżda l-viżjoni tal-Rona Folstedt, rqiq greyhound u l-anzjani Nordic-anzjani, fflaxxjati permezz tal-fehma tiegħi. Fejn kien hi biss issa? Mejta? Huwa aħjar li jmutu minn biex jiġu maħtuf sa mill-Gorodins.
  
  
  Il-bieb tal-tiegħi hut iffavorixxa miftuħa u l-żewġ tal-gwardji tiegħi daħlu. Bil-ġesti u l-grunts, li jagħmilha ċara li hi għandha tkun akkumpanjata mill-ih. Huwa ltqajna u mixi b'lura għall-raħal.
  
  
  Aħna waslet għall-akbar hut mill-oħrajn. Ladarba miżbugħa abjad, kien gradwalment ddawwar griż. L-żewġ Mayans wasslitni permezz tal-bieb, imbagħad jitwaqqaf fil-quddiem tal-bniedem qodma seduta fuq il-pjattaforma. Kien bil-griż tax-xagħar u l-wiċċ bħala iebes u identifikati bħala ġewż-qoxra.
  
  
  Huwa qajjem mgħawweġ driegħ, u tnejn mill-gwardji tiegħi intensifikati lura, li jħallu me waħdu miegħu.
  
  
  "Tagħha Cholti," huwa qal b'mod qawwi, il-leħen baxx li deher barra mill-post bl-età u l-ċkejkna-sider. "Vuċi tagħha huwa El Jefe, Kap."
  
  
  "Huwa unur,"qal," u divertiment li ssib xi ħadd li titkellem bl-ingliż."
  
  
  "Dan kollu tagħha fir-raħal, I jitkellmu bl-ingliż," qal kburi. "I marru għall-iskola fl-Merida. Dawn jgħallmu lill-ulied tagħhom, iżda ma jridux li tkun taf il-Iswed tal-lingwa." Imbagħad huwa waqfa qasira, l-idejn mitwija fi tiegħu addominali, stennija għalija li tgħid xi ħaġa.
  
  
  "Jien jisimni Nick Carter," qal. "Aġent tagħha huwa mill-Istati Uniti. Jekk inti tista ' tieħu me sa l-eqreb tal-belt mal-telefon tiegħi, inkun grat. Jien ser tħallas int ukoll.
  
  
  "I kien qallek kellhom gun," Cholti qal.
  
  
  "iva. Fil-ħidma tiegħi, irrid kultant tiddefendi lili nnifsi, xi kultant joqtlu tagħha."
  
  
  "White in-nies ma jkunux popolari ħafna fil-Arts Kmamar, Carter. Jien ma bħal nies abjad mal-pistoli fil-livelli kollha. Tiegħi l-irġiel kienu kkurati ħażin ħafna mill-irġiel abjad mal-pistoli."
  
  
  "Ma rridx li jikkawża l-istati uniti, inti, us, in-nies tiegħek, Jefe. Il-persuni jien il-ġlieda kontra huma ħażen nies li jridu jeqirdu l-ibliet kbar tal-pajjiż tiegħi u joqtlu tant nies tiegħi ."
  
  
  "Dak li għandu jfisser dan għall-us hawn fil-Arts Bur?
  
  
  "Jekk dawn il-ħażen in-nies huma permessi biex tirbaħ, l-ebda post fid-dinja se jkunu siguri minnhom, lanqas raħal tiegħek. Huma biss meqruda gżira fl-Oċean Paċifiku fejn l-nies kienu simili ħafna tiegħek.
  
  
  "Għidli kif inti spiċċaw fuq il-baħar, Nick Carter."
  
  
  Huwa qal Em a l-istorja dwar il-ħin Rhona u l-I telgħu abbord bastiment tal-kruċiera fil-Antigwa. Cholti sema mal-għajnejn tiegħu tidjieq, l-idejn tiegħu xorta tiegħu fl-addominali, għajnejn tiegħu kważi magħluqa. Meta huwa kien lest, huwa sib għall-sħiħ il minuta.
  
  
  
  
  
  
  fis-silenzju. Imbagħad ego fetħet l-għajnejn u huwa mfittxija-wiċċ tiegħi.
  
  
  "Nemmen li inti, Nick Carter," huwa qal. "Il-vuċi tiegħek ma jinstabux, u l-għajnejn tiegħek jgħidu l-verità. It-telefon li qed tfittex jistgħu jinstabu tat-tramuntana fl-Vigfa Boy. Jien ħadt inti hemm, iżda ...
  
  
  "Imma x'jiġri?" I wassluha.
  
  
  "Inti raġel abjad. Huma miġjuba pistola tagħna raħal. Għal dawn ir-raġunijiet, in-nies tiegħi trid inti mejta. Dawn ser tisma lili bħal el jefe, u forsi I jistgħu jagħmlu ih jemmnu, bħal tagħha, li inti ma tkunx tixtieq li jikkawża l-istati uniti. Iżda hemm wieħed li ma jistgħux jiġu jitħawwad ."
  
  
  "Min hu dan?" I talab tagħha.
  
  
  "L-ego tal-isem huwa Tihok. Hu ibni. Meta I die, hu se jkun responsabbli hawn. Jien jibżgħu li ser iseħħ malajr ħafna. Teehawk qatt se jaqblu li ħalli inti tmur sakemm inti tissodisfa lilu."
  
  
  "Jimxu fis lilu? Ħsibt li qal li l-ebda wieħed hawn titkellem bl-ingliż."
  
  
  "M'hemm l-lingwi l-oħra," ir-raġel qal. "Ibni għalikom barra mill-dar tiegħi d-dritt li issa. Kif inti jaġixxu miegħu se tiddetermina d-destin tiegħek. Dan huwa l-mod kif għandu jkun ."
  
  
  "Jien nifhem," huwa qal li l-qodma tal-bniedem. Cholti nodded lejn il-bieb tal-kamra fejn isir tiegħu. Imbagħad huwa mdawwar u tax-xellug.
  
  
  Qabel ma kienu ħadu żewġ passi fl-ikklerjar quddiem il-kapijiet ' hut, xi ħaġa ġara permezz ta'l-arja u l-tolqot l-art fil-saqajn tiegħi. Kien sitt-marda tal-ħawħ, dejqa tagħha, double-a xafra tħaffir fil-art.
  
  
  Fuq il-naħa l-oħra ta'l-ikklerjar kien żgħażagħ Maja, tneħħietlu l-qadd, il-kannella-ġilda stirat u l-abjad matul stirat-muskoli. Huwa ippinjat l-żewġ l-ingħaqad fil-saqajn tiegħi, li jkollu l-ego f'angolu, fil-tradizzjonali isfida joħolqu. Ma kien hemm l-raħħala madwarna, l-uċuħ passivi iżda l-għajnejn tagħhom attenta.
  
  
  Għalhekk dan huwa Tihok, il-kap tal-tifel. Dan kien raġel I kellhom jiffaċċjaw fil-battalja jekk kien tax-xellug l-raħal ħaj. Iżda jekk l-ego joqtol tagħha, jistgħu Ego missier ħalli me jmorru għall-Vigia Boy? Anki jekk ir-raġel jaqbel, se I ħalli l-ego jgħixu n-nies? B'xi mod, kelli biex jegħleb Teehawk, imma jien ma tieħu l-ego barra minnu.
  
  
  Qabel ma tmiss il-ħawħ, Hugo deliberatament ġibdet mill-ċinturin tal-driegħ tiegħu. Din kienet tneħħiet mill-stiletto hekk li l-raħħala jistgħu ara l-ego, mbagħad jintbagħtu ego jaqaw lejn il-bieb tal-kapijiet ' hut, fejn kien mwaħħla, il-manku tħawwad. Għalkemm ma kien hemm l-ebda akustika-rispons mill-osservaturi, huwa jista'is-sens tagħha impliċitu l-approvazzjoni.
  
  
  Imbagħad huwa miġbud il-ħawħ madwar l-art u, iż-żamma ego fl-istess pożizzjoni bħal Teehawk, trasferita għall-ċentru ta'l-ikklerjar. Hemm, aħna jintmess il-spearheads fil-awguri stramba simili għal dak li jintuża fuq il-battalja-persunal. L-fatali id-differenza kienet li dawn il-pajjiż mtaqqba tnax-il pulzier ta'l-azzar xafra, xafra kapaċi titqib persuna jew qtugħ parti mill-ġisem tagħhom.
  
  
  Huwa ħa l-pass lura fil-lest pożizzjoni, u bil-kalma immedjatament attakkati, jixxengel il-ħawħ hilt up. I niżel tiegħi ħawħ li jimblokka l-daqqa, imbagħad malajr imqajma li jgħawwġu l-xafra li kienu maqsuma tiegħi tal-kranju.
  
  
  Tiegħi rewmatiżmu kien tiegħi stess rispons, li Maja antiċipat u imblukkata. Imbagħad, huwa għamel kontra l-mistenni daqqa, iżda huwa biss feinted mal-xafra u iffavorixxa l-grupp lejn il-ġenb kontra l-ego ribcage. Teehawk groaned fl-uġigħ, iżda magħmul b'ħila qasmu tiegħu ħawħ, lest li jimblokka l-qtil daqqa.
  
  
  Aħna trattati mill-ġdid, lura għall-tagħna-pożizzjoni tal-bidu, u l-battalja beda mill-ġdid.
  
  
  L-arti tal-warstaff huwa kemm formalizzata fir-ċnut jew anke dancing. Kull milquta għandha blokk, kull blokka jimxi lejn il-bank. Il-ħsejjes biss fil-Yucatan-ikklerjar kienu l-'clank tal-xaftijiet u l-konfrontazzjoni ta'xfafar, kkaratterizzat mill-nifs tqil tal-Teehawk u lili nnifsi. Stajt osservati iktar minn darba, il-ftuħ toqba biex issuq age-xafra fil, iżda stajt naqas tiegħi lunge li Rivnenskaya biżżejjed biex tippermetti li l-anzjani Maja li jimblokka. Stajt rnexxielha żżomm tiegħi ego proprji tal-xafra bogħod mill me s'issa, ħlief għall-taħlita mingħajr xkiel fil-kalkoli tiegħi li ħalla strajk tebgħa fuq il-qmis.
  
  
  L-breakthrough daħal meta kien eliminat mill-ingħaqad wieħed fi żmien mill-Ego ruk bil-doppju upstroke, billi kien qed jistennew normali upstroke u slash attakk. Bil-ego age dangling inutilment fl-naħa waħda, Teehawk tal-gerżuma kien bared għall-tiegħi xafra. Il-push imbuttat tagħha frazzjoni tal-pulzier għall-ġenb, bilkemm-qtugħ tal-ġilda tagħha. Fl-Trattament ta ' l-għajnejn, I raw li kien jaf liema I kellu jsir.
  
  
  Terġa'tikseb il-kontroll ta'tiegħu ħawħ, Teehawk inkarigati fatali ferocity. Tagħha ego tat-mod li l-attakk u bdew jibżgħu li l-kunitt jistgħu biss tmiem mal-Teehawk-mewt jew l-minjiera.
  
  
  Il-ħajt daħal mal-allarmanti suddenness. Skiet, huwa lunged fil me għolja, allura crouched u iffavorixxa l-grupp ta'l-azzarin bħal baseball bat, il-qbid me biss fuq l-għekiesi u iħabbtu saqajn tiegħi barra minn taħt me. I niżel l-art u l-rrumblati fuq tiegħi lura biss fil-ħin biex tara l-xafra ta Teehawk tal-ħawħ niżel fil-wiċċ tiegħi. Fl-aħħar it-tieni nett, u l-problemi fl-art hekk mill-qrib għall-widnejn tiegħi li għandi jistgħu jħossu l-ego-qoxra.
  
  
  Hu il-volpi qabżet tiegħu saqajn, qabbad lest mill-ġdid, u li jiffaċċjaw l-punti. Ma kien hemm l-ġdida tal-messaġġ fl-ego-għajnejn : camaraderie. Konna anki issa. Tagħha ego kellhom salvat il-ħajja tagħha, li huwa ma setax l-hena sakemm hu d mitlufa.
  
  
  
  
  
  salvat-minjiera.
  
  
  Hi kienet qed gambled fuq. Jittieħed pass'il quddiem, hu inklinata tagħha xafra lejn Teehawk fil-awguri. Huwa ressaq tiegħu stess age isfel biex jilħqu l-minjiera, u l-battalja kien'il fuq. Aħna niżel tagħna l-armi u miżmuma tagħna polz fil-Maja tal-moda. L-raħħala f'kollaborazzjoni approvingly, u għall-ewwel darba hi ra tbissim fuq il-dlam uċuħ ta'l-Indjani.
  
  
  L-qodma kap ħareġ għall-us u tkellem Tihok fil-Firien. Imbagħad huwa mdawwar me u qal: "jien qal ibni li huwa miġġielda kburi bih u bil-unur. Jien javżak tagħha l-istess ħaġa dwarek, Nick Carter. Vigia Boy huwa drive siegħa bogħod. Żewġ tiegħi aktar b'saħħitha irġiel inti se tieħu hemm fil-kenura.
  
  
  Huwa mogħtija me borża mgeżwra fil-ilma drapp. "Inti trid nadif u anqas m'għandek tillubrika gun tiegħek qabel ma l-ilma mielaħ tnixxef, inkella se jkun inutli kontra l-ħażen nies li qed tfittex."
  
  
  Ego rringrazzja tagħha u ħa Hugo għall-ġurnata tal-hut. Imbagħad I segwita l-żewġ muskolari-irġiel li kienu diġà qed jistennew biex jieħdu me l-kenura.
  
  
  Tlettax
  
  
  Il-kosta tal-kenura vjaġġ kienet mgħaġġla u l-kwiet. Żewġ Mayans milqugħa us ġentilment fil-arzell tal-tarf. L-ebda wieħed minnhom tkellmu mal-istati uniti.
  
  
  Aħna jinżel fil-Vigla Boy, soluzzjoni tliet darbiet id-daqs tal-raħal aħna tax-xellug. L-djar deher aktar permanenti, u l-binarji tal-ferroviji minn l-lvant ntemmet fl-tarf ta'barra tal-belt. Tiegħi oarsmen ħa me li dak I l-ħsieb kien il-kamra tal-lokali headman, tkellem fil-qosor hu fil-Firien-lingwa, u mbagħad f'daqqa waħda tax-xellug me mingħajr tħares lejn lilu.
  
  
  Hija talbet għal numru tat-telefon, u l-I kien meħuda biex ġenerali tal-bini li apparentement serva bħala l-iskola, maħżen ġenerali, kamra tal-laqgħa, maħżen, u l-bqija. It-telefon kien kmieni mudell fl-a robust każ ta'l-injam bil-manku fuq il-ġenb.
  
  
  L-żewġ li jmiss siegħa kienu jintefqu tas-sewqan li Merida, il-kapital tal-Yucatan, u minn hemm'il quddiem-labirint tal-repeaters u intermedji l-operaturi, sakemm il-familjari vuċi tal-David Ed Jikteb il-medda fuq il-linja.
  
  
  I qal-uem fejn kien I u taw l-uem verżjoni kondensati ta'kif wasalt, jitkellem malajr għal biża'li aħna jistgħu jitilfu l-kuntatt fi kwalunkwe mument.
  
  
  "I bżonn mod malajr minn hawn," l-uem qal tagħha. "Hemm ferroviji, iżda jidher li l-ferrovija għandha tmexxi darba kull darba li jkun hemm total solari par."
  
  
  "Jien ser tieħu inti mill-ħelikopter. X'inhu l-istatus tal-missjoni? "
  
  
  "L-bagalji jaslu fuq il-bord tal-Gaviota mill-Curacao. Fyodor Gorodin jidher li huwa l-kap ta'l-operazzjonijiet bil-Zhizov, apparentement joqogħdu fil ih-kwartieri ġenerali u okkażjonalment biss li jidher fit-toroq. Ma hemm l-ebda konferma li Knox Vornov huwa l-muftieħ persuna, iżda l-evidenza qawwija biżżejjed li nistgħu nikkunsidraw dan ċertu." Huwa eżita, imbagħad żied jgħid li" Aħna tilfu Rona Folstedt."
  
  
  "Jiddispjaċini li tisma li, Nick," David Hawke qal. Ont, kont naf li kien dak li hu maħsub. Bħala d-direttur ta'l-AX, kien familjari mal-mewt, iżda l-aġent tiegħu iskwadra kkawżati-Uem aktar profonda-uġigħ minn ħafna jirrealizzaw. "Tista xogħol hawn waħdu?" huwa żied jgħid.
  
  
  "Nista', iżda jkun sbieħ jekk kien hemm xi ħadd familjari ma'dan it-territorju. Huwa jkollna skur hawnhekk, u l-I m'għandekx bżonn li infakkarkom li aħna qed-laqgħa tal-iskadenza."
  
  
  "Mhux tal-kors," Ed qal dryly. "Stenna minuta."
  
  
  It-telefon crackled soundlessly fil-widnejn tiegħi għal ftit sekondi, u hu jaf li l-Ed kien jidħlu l-informazzjoni fis tiegħu desktop tal-kompjuter. Imbagħad huwa ġew lura bi tweġiba:
  
  
  "Il-CIA għandu aġent imsemmi Pilar fil-Veracruz. Hi ser kuntatt inti hemm fil-Lukanda Baia-Plamtu."
  
  
  "Tagħha?"
  
  
  "Iva, Nick, inti jidhru li jkunu fl-xorti. Qaluli li kien ħomor ħelu, mgħammra tajjeb... l-erm... kollha tagħmir addizzjonali ". Ed approvat gerżuma tiegħu, imbagħad komplew fl-ton differenti. "Tista'tirranġa l-ħelikopter-ħatt l-art fil-Vigia Chiu?"
  
  
  "Hemm l-ikklerjar dritt wara dan il-bini. Hekk kif tista'tibgħat mill-ħelikopter? "
  
  
  "I se jkollhom jaħdmu permezz ta'l-Istat tad-Dipartiment. Jekk dawn qed sal-marka, inti ser ikollok l-għasafar fl-tliet jew erba ' sigħat."
  
  
  Tajba. Jien ser jagħmel żgur li jixegħlu il-ħatt l-art il-qasam mal-flares jew bonfires. Kif aħna diskussi dawn id-dettalji, li seħħew għall-me li taħt ċirkostanzi normali, informazzjoni bħal din għandha qatt tiġi trażmessa unencrypted fuq pubbliku tal-linji tat-telefon. L-ċirkustanzi, madankollu, kienu xejn iżda ordinarja, il-kondizzjonijiet kienu primittiv.
  
  
  "Inti qed tmur għall-ħtieġa tal-flus," Hawke qal. "I se jkunu qed jistennew fil-lukanda tiegħek fil-varji-Amerika Ċentrali tal-muniti. Xejn ieħor?"
  
  
  "iva. Tiegħi Luger ħa banju bl-ilma mielaħ, sabiex I jixtiequ li jkollhom pistola tindif kit fil-viċin. Tfal 9 mm munizzjon ".
  
  
  "Se jkun għalikom." Ma kien hemm l-waqfa fuq il-linja, kif jekk Hawke riedu li żżid xi ħaġa oħra. Imma mbagħad huwa biss qal, " Hemm aktar lilek minn xorti, Nick."
  
  
  I kellhom xogħol fejn kienet konvinta mill-lokali prefett biex jiddirieġu l-dwal ta ' twissija għall-ħelikopter. Huwa ma trid biex jgħinuni. L-nattivi tal-Vigia Boy kienu ftit inqas ostili għall-beraħ mill-Maja fil-raħal tal-kosta, iżda r-rabtiet tagħhom mal-tradizzjonijiet antiki baqgħu b'saħħithom. Nies abjad tal rari fejqan waslet għall-Yucatan fuq paċifika tal-missjonijiet, u n-nies ma kienu ħerqana li jiltaqgħu magħhom.
  
  
  
  
  
  
  wieħed madwar ih li jtajru l-karozzi.
  
  
  Fl-aħħar kien miksub mill-ih tal-ħerqana-kooperazzjoni fil-antikwata-mod. Mill promettenti flus għalihom. Privata, tama tagħha kienet li l-CIA, l-Istat tad-Dipartiment pilota se jġibu xi flus. Ikun daqsxejn skomdi li toħroġ fuq Boy tal-Vigia jekk il-residenti ħasbu li kienu qed misruqin.
  
  
  Għall-ftit sigħat li jmiss, dan it-tħassib kienu moħbija fid-dahar tal-moħħ tagħha bħala hija diretti t-tqegħid tal-dwal ta ' twissija. Ma kien hemm l-lott tal-xott-injam mejjet madwar, u l-I lit sitt-nirien fil-ċirku biex tiddeskrivi l-ħatt l-art żona.
  
  
  Hekk kif il-bonfires kienu lit u l-ikklerjar mixgħul, Sel u Stahl stenniet. U tistenna. U tistenna.
  
  
  Huwa għandu jkollu magħruf li l-affarijiet li ma kinux se jmorru hekk sewwa ma'l-Istat tad-Dipartiment involuti. Mill-ħin li smajt li l-ħoss, l-ħelikopter tal-skrun kien bidu li jinkiser, u tiegħi tifi tan-nar kien definittivament kuntent bl-dewmien. Il-proġett pilota innotata tagħna grupp żgħir u miġjuba-bastiment tiegħu, jibgħat sa enormi sħaba tal-ħxuna tal-aħmar fil-kannella tat-trab.
  
  
  Il-proġett pilota tal-isem kienet Martin. Kien irqiq żagħżugħ ma indika l-imnieħer. Aħna skambjata Ssi filwaqt li l-raħħala iffullar madwar, tħares lejn l-ħelikopter bil-kbir suspett.
  
  
  "Nittama li tintbagħat xi flus miegħek," qal.
  
  
  "L-flus? Għaliex?"
  
  
  "Biex tgħin l-allarm nirien, kelli l-wegħda li dawn in-nies xi ħlas."
  
  
  Martin squinted fil-tħaffif tal-sema. "Jien ma tkunx taf x'għandek bżonn l-dwal ta' twissija għall; kważi sħiħ kuljum.
  
  
  "Meta kienet mitluba mill-ħelikopter," qal coldly, " kien dlam. I kien bit-tama l-Istat tad-Dipartiment ikun jirrispondu malajr biżżejjed biex tikseb me minn hawn qabel dawn. Jien inbati pjuttost okkupata l-iskeda, qodma ras.
  
  
  "Ħadd ma qal xejn dwar jġibu fl-flus," huwa grumbled.
  
  
  Il-persuni ta'madwarna kienu muttering, u kien jibżgħu li d maqbuda l-gist tal-konverżazzjoni tagħna.
  
  
  "Ridt jġibu magħhom l-flus tagħhom?" I talab tagħha.
  
  
  "ukoll... xi wħud minnhom," huwa qal bir-reqqa.
  
  
  Kien jitlef tiegħu jitnaqqsu. "Sabiex toħroġ, jieħdu l-apposta! I wiegħed dawn in-nies tal-flus, u nissuspetta li ser tkisser l-għadam tiegħek jekk inti ma tieħux ih."
  
  
  Tfittex offiż, Martin jinġibed msawwta kartiera mill-but lura u beda taqleb permezz tal-kontijiet. Imdejqa tagħha, I ħa l-portafoll minnu u miġbud ' il barra l-kartiera. L-ammont tal-kontijiet kien biss fuq il-ħamsin dollaru. Kien għadda mill-ego li l-anzjani, li solennement magħduda l-egos, imbagħad nodded mingħajr jidħaq. Huwa tkellem dwar l-raħħala li kellhom tbiegħdu ċar il-mod għall-us.
  
  
  Meta aħna kellha din il-logħba fil-ħelikopter, Martin qal: "Inti kellu jagħtihom kollox? Dawn Indjani probabbilment tkun sodisfatt bl-ewwel nofs ta'dan.
  
  
  "Forsi," qal. "U forsi li ma jistgħux jiġu kuntenti - sakemm dawn jitqiegħdu age permezz tal-gerżuma tiegħek. Se jiswa inti ħamsa u għoxrin dollaru?"
  
  
  Hu beda l-magna għall-ħajja mingħajr kumment
  
  
  "Tinkwetax," l-uem qal tagħha. "I se tagħmel rapport sħiħ dwar il-kontribuzzjoni tiegħek, u inti se jkunu rimborżati permezz tal-kanali normali ta'l-Istat tad-Dipartiment. Jekk int xortik tajba, int ser tingħata l-flus lura mill-Milied. Forsi ma dan il-Milied... "
  
  
  Għall-ewwel darba, Martin rilassat ftit u anki ġestiti grin. "Id-dritt," huwa qal. "Irrid nammeti, huwa orħos minn ingħaqad fil-gerżuma. Fejn?"
  
  
  "Veracruz," l-uem qal tagħha, u aħna l-qabża.
  
  
  Kapitolu erbatax.
  
  
  Hernando Cortez marru fuq l-art fl-Veracruz fl-1519, li ssir l-ewwel Spanjol stabbiliti marda fuq Messiku-ħamrija. Magħhom, Nemes-belt kien jinqabad fil-gwerer differenti mill-Amerikani u l-franċiż darbtejn.
  
  
  Kif aħna glided madwar il-Bajja ta'Campeche, u hu squinted fil-sunlit-belt, kien ċar li l-Veracruz issa kien mill-inqas premju denja ta'l kollha li l-demm u r-ragħda.
  
  
  Aħna stabbilita fuq il-ħatt l-art tal-Amerikana-Konsulat, fejn hi naqas stedina biex jibqgħu għall-ikel. Ħassejtni iebes u twaħħal minn sforz, eżawriti minn nuqqas ta ' rqad, u jien ma tħoss bħal teħid jitkellmu żgħar martinis -. ma xi wħud mill barranija tagħna-impjegati tas-servizz. Huwa ħadlu Martin-idejn, assigurat lilu mill-ġdid li kien se jikseb il-flus lura, u użaw il-esterni tat-telefon għal sejħa tat-taxi.
  
  
  L-taxi isuqu l-Baia-Plamtu-Lukanda ħa inti permezz ta'xi wħud mill-belt antika cobbled ċangaturi mal-quaint-djar qodma, kif ukoll permezz wiesgħa moderna toroq li jmiss għall-azzar u tal-bini għoli.
  
  
  Tiegħi inn kienet datata iżda komdu, bil-kbir bitħa miftuħa għall-sema u tliet ringieli tal-kmamar tal-madwar. Huwa qal is-sewwieq li tistenna u marru ġewwa. Meta huwa tatni l-isem tiegħu, il-bniedem fid-desk mogħtija me kamra ewlenin, oħxon f'envelop issiġillat, u l-pakkett l-daqs tal-ingliż, il-każ. Dan daħal fil-varji-daqsijiet u l-kuluri: dollari, piżijiet, quetzal, cordoba, colonas, lempirs, balboa, bolivars, gourdes, £, franki, u guilders. I miġbud ' il barra peso, imħallas lis-sewwieq, u marru għall-kamra tiegħi fit-tielet sular mal-borża taħt tiegħi driegħ. Aħna ma tisma'minn ħaddieħor, Pilar.
  
  
  Huwa ħa fit-ħajt tal-banju, segwit minn frisk doċċa, imbagħad mhux il-pakketti tad-kantuniera aktar nodfa.
  
  
  
  
  
  
  I bdew jaħdmu fuq l-Luger. Hija setgħet talbet Hawke biex iġibu me gun ġodda, iżda Wilhelmina kien l-qodma u l-fiduċja ħabib.
  
  
  Luger ħa l barra u l-eżaminati d-dettalji kollha. Minħabba li huwa kien ukoll prostrated u protetti mill-kisja ilma, l-ilma mielaħ għadha ma ġietx l-ħsara il-metall. Huwa użat solvent f'kull parti, anki l-żgħar tal-viti, u ħadem l-tbajja permezz tal-toqba sakemm dawn kienu abjad pur. L-żarmat gun imnixxef bil-kontrollur tal-free tajjara, jintmess il-partijiet kritiċi b'viskożità baxxa żejt tal-lubrikazzjoni, u assemblati mill-ġdid il-Luger. Huwa mdaħħla ta'tmien-rawnd tal-klipp madwar il-kaxxa tal-qxur tal-Ed kienet ippreżentat, imbagħad jiżżerżaq Wilhelmina fis-ċinturin holster.
  
  
  - Ġisem tiegħi meħtieġa l-irqad, iżda fehma tiegħi ma jieqfu. Kien hemm pjanijiet biex jagħmlu dan, jingħalqu l-lakuni. U kull darba li ħalli-moħħ tiegħu bqija, stampa tal-Rona jidħlu fis-dawl. L-anzjani li rqiq, lithe tal-ġisem kienet fl-armi tiegħi għal tant iljieli ma setax jiġi kkunsidrat biss ieħor tilef ix-xogħol msieħba.
  
  
  Dawn ma jippermettu l-ħin jeħtieġ li l-egżost sorrows tiegħek, ħsibt b'dispjaċir, u taru madwar il-kamra. Fuq il-mejda, I talab tagħha jekk kien hemm aħżen fil-qrib fejn I jistgħu jixtru l-ħwejjeġ.
  
  
  "Iva, señor. Aguilarz, li jinsabu fl-triq, hija għażla kbira, " qal Clera.
  
  
  "Grazzi. Jien stennija għall-viżitatur. Jekk hi taqa', għid tagħha, ħej, fejn issib me."
  
  
  Huwa qasmu l-triq u jintefqu numru żgħir ta Hawke tal-flus fuq il-ħwejjeġ. Wara l-preparazzjoni fil-libsa ġdida ma'l-aċċessorji xierqa, huwa kkonsultat tiegħu desk skrivan darba aktar u sauntered-triq għall-triq cafe. Huwa sib tagħha stabbiliti mill-tabella fejn jistgħu jaraw d-daħla u l-ordnat flixkun ta lokali brandi, li maħruq bħal nar iżda ma togħma ħażina. Kif I sipped tiegħi brandi, I staqsiet kemm idum I għandhom jistennew ta ' qabel l-I iddeċieda li l-ħbieb tiegħi, Pilar, ma kienx se juru l-up.
  
  
  F'dak il-mument, skur-misluħa tifla fil-maqtugħa baxxa blaws li bilkemm jinsabu tagħha sabiħ ħafna sider iffavorixxa bejn l-tabelli u waqaf fil-post tiegħi. Xagħar tagħha kien l-iswed u l-ħxuna, ftit tousled, frisk mill-żibel. Agħlaq kellhom kafè-kkulurita-għajnejn li wiegħed eżotiċi pjaċiri.
  
  
  "Inti tista'tiffranka fuq jaqblu?" li hi mitluba bil-żgħira l-aċċent.
  
  
  "Skużani jien ma jżommux ih peress I jaqtgħu t-tipjip." Ħej wassluha.
  
  
  "Is-sena I ppruvaw jieqfu jpejpu lili nnifsi, iżda kien biss ta'żewġ il-ħdud," hi wieġeb b'mod korrett.
  
  
  "Inti trid tkun Pilar."
  
  
  "iva. U int Nick Carter... Li l-isem huwa Killmaster. Ir-reputazzjoni tiegħek qabel għalik." "Jien ma naf jekk I għandhom jaġixxu modestament jew jagħmel apoloġija."
  
  
  Sħiħa tagħha xufftejn mgħawġa fis-tbissima. "Qatt ma għandek jagħmel apoloġija. Tista I sit tagħha?" "
  
  
  "Naturalment. Manjieri tiegħi huma ftit mikula illum, bħal kull ħaġa oħra.
  
  
  Pilar sib stabbiliti fil-president madwar mill me. "Inti dehra għandek bżonn biex nikseb xi irqad," hija qalet.
  
  
  "In-negozju jiġi l-ewwel," qalet ma insinuating tbissima. "Jistgħu nitkellmu hawnhekk?"
  
  
  - Għajnejn sbieħ tagħha fil-passat kienu jgħixu fuq il-loafers fil-kafetterija u l min-billi fuq il-bankina. "Dan huwa tajjeb post bħala kwalunkwe," hi qalli bil-apple pie.
  
  
  Huwa motioned għall-wejter li titlob għall-ieħor tal-ħġieġ, imbagħad jitferra Pilar a brandi. Imbagħad huwa talab tagħha f'daqqa: "x'għamilt mal-xagħar tiegħek?"
  
  
  Istintivament, minn naħa tagħha marru għall-Golov fil-momentarja konfużjoni, allura hija tbissem. "Inti trid qallek I kien tagħha. Kif tafu, fl-posta tagħna tan-negozju hemm il-parti ta'l-bżonn li tinbidel id-dehra. Inti tixtieq iswed? "
  
  
  "L-imħabba dan. Jien ser imħatra li għandek il-flus, inti kienu biss bħala miġnun bħala aħmar.
  
  
  "Għalhekk, grazzi," hija qalet, u tatni mischievous ħarsa minn taħt tagħha fit-xfar.
  
  
  Għall-mument, Pilars ' l-karatteristiċi deher li jisparixxu, sostitwit bl-irqiq tal-wiċċ tal-Rona Folstedt. Huwa ħa sip tal-qawwi brandi u l-immaġni sparixxew.
  
  
  "L-unika ħaġa li għandna," għidt, "huwa d-dgħajsa li ressqet l-bagalja abbord il-Gaviota. I ma setgħux jagħmlu l-isem tagħna, tagħna numri ta'identifikazzjoni fid-dlam. Dan kien is-sewqan baxx wisq fil-B & nb u kien mħaddem minn żewġ magni fuq barra ."
  
  
  Pilar daqsxejn tagħha tax-xufftejn u ħadlu-kap tagħha.
  
  
  "Xejn bħal dik. Ma tara xi ħadd madwar l-nies dwar id-dgħajsa?
  
  
  "Il-persuna prinċipali kien qasir, ħoxnin-set, u kompletament dalwaqt."
  
  
  Hija qajmet naħa tagħha biex tieqaf me. "Stocky, dalwaqt bniedem?"
  
  
  "Dak id-dritt. Taf ego?"
  
  
  "Naħseb li l-bqija. Hemm raġel li twassal għal priġunieri tal-kuntrabandisti fil Curacao. Ego-isem huwa Torio.
  
  
  "Tista'tgħidli fejn isibu l-ego?"
  
  
  "I inti tista'tieħu hemm. Curacao jaf tagħha, u nistgħu nimxu malajr ."
  
  
  Għall-mument, kien wasal biex l-oġġett. Hi ma kienx mibgħuta lill-lukanda li jkun simili Rona. Iżda Pilar kien id-dritt, huwa setgħu jqattgħu l-ħin prezzjuż fl-Curacao bla wajers, u l-ħin kien il-fattur deċiżiv.
  
  
  "Kif nistgħu malajr leave?" I qal tagħha.
  
  
  "Aħna jistgħu jaqbdu l-bidu tas-sajd tal-vjaġġ għada filgħodu. Jien ser tirranġa kollox għall-tagħha.
  
  
  "Nistgħu jibdew aktar kmieni?"
  
  
  "l-ebda. U huwa importanti li ikollok xi bqija illejla. Għada ser ikollok bżonn li tkun qawwija u ta'twissija."
  
  
  Tiegħi uġigħ fil-muskoli qablu. Kellna ieħor tal-ħġieġ tal-brandi, u hi mixi me lura l-lukanda.
  
  
  "Jien ser jiġu pick-up fil-għodu," Pilar qal, " u aħna ser imorru lejn l-ajruport."
  
  
  Dawn ix-xellug tagħha fil-tarzna u ltqajna wearily
  
  
  
  
  
  
  għall-kamra tiegħi.
  
  
  Kapitolu Ħmistax-Il
  
  
  Huwa ħa l-tieni tiegħu doċċa tal-ġurnata u ġibdet l-persjani kontra l-xemx filgħaxija. Huwa ħa l-off tiegħu ħwejjeġ ġodda u tpoġġi lilhom fuq siġġu. Imbagħad huwa tiġġebbed mikxufa fuq is-sodda, jinġibed l-karta matul hu, u l-t'attivitajiet fil-limitu.
  
  
  Biss furzar ruħek torqod normalment huwa impossibbli. Kull tan-nervituri fil-ġisem tiegħi meħtieġa mistrieħ, u tiegħi għajnejn kienu simili sandbags, iżda hija ma setgħetx l-irqad.
  
  
  X'imkien, ex-Amerikana-xjenzat u l-ex-russu ġenerali kienu qegħdin jippreparaw biex iħassar-pajjiż tiegħi, il-belt mill-belt. Il jum wara l-għada, l-ewwel waħda se tmur New York. L ltqajna għaġla x'imkien biex tieqaf ih, mhux jtiru mill-sodda fil-sodda fil-lukandi fl-Veracruz.
  
  
  Iżda jħaffef fis-battalja mingħajr preparazzjoni tkun bla u perikolużi. U jekk Pilar tista'ssib l-kuntrabandist Torio, huwa xorta jistgħu ikollhom ħin biżżejjed biex jitlesta l-missjoni. Tagħha, magħluqa-għajnejn tiegħu. Rhona-viżjoni tal-swam qabel me, jibqax, imbagħad jintbagħtu lura.
  
  
  L-dawl tax-xemx tal-filtrazzjoni permezz tal-larinġ persjani gradwalment jitbaxxa kollha permezz tal-sfumaturi tal-griż, u fl-aħħarnett kien dlam. Madankollu, l-fehma tiegħi ma setgħux jikkalma.
  
  
  Kull ħoss mill-triq hawn taħt deher li jilħaq widnejn tiegħi bil-miftuħ. Fawra il-tojlit fil-kamra li jmiss, funtana Turkija Waqgħat.
  
  
  Allura xi ħadd eliminat ħafif fuq il-bieb.
  
  
  "Iva?"
  
  
  "Dan huwa l-Flus," daħal l-ħafif-tweġiba mill-rewmatiżmu.
  
  
  Huwa crawled madwar l-żibel, qabad xugaman, u fetaħ il-bieb. Pilar kienet tilbes libsa sewda bil-fjuri żgħar li deher li jikbru kuntenti fl-għoljiet u l-widien ta'tagħha sinjuri-pajjiż.
  
  
  "Jidħlu fis," qal.
  
  
  "Jiena tassew ma jemmnu li d tkun kapaċi li l-irqad," hija qalet, u marru ġewwa.
  
  
  "L-sbuħija jmur lil hinn biss l-għerf," I wieġbu.
  
  
  "Jiena ressaqt inti xi ħaġa biex jgħinek." Hija sib stabbiliti ħafif fuq it-tarf tal-qiegħ.
  
  
  "Pilloli?" huwa talab tagħha. "Jien qatt ma tieħu ih."
  
  
  Hija tatni tom tbissem. - "Le, mhux l-pilloli. Me."
  
  
  "Ukoll," I wieġbu, l-irkupru mill-għaġeb tiegħi, " int żgur deli-pillola, u mhux diffiċli biex jibilgħu fil-livelli kollha."
  
  
  Sbieħ tagħha wiċċ mdawwar serji, kważi stern. "Ma joke," hija qalet. "Kemm mill-ħajja tagħna jista'jiddependi fuq il-kundizzjoni fiżikali tiegħek għada, u..." Hawn hi eżita, għajnejn tagħha li tiċċaqlaq fuq tiegħi maktur tal-miksija forma. "U forsi I ser bqija restlessly waħdu illejla, wisq."
  
  
  "Forsi," qal.
  
  
  "Se titlaq dak kollu għalija?"
  
  
  "L-flus, hi f'idejk."
  
  
  "Bien. Nixtieq li jinsabu hawn fuq is-sodda-ewwel."
  
  
  Huwa obediently mixi matul il-sodda u kienet waslet biex joqogħdu bilqegħda meta qawwija tagħha kannella swaba jiżżerżaq taħt il-maktur hi kienet l-ilbies u l-biċċa l bogħod l-ego.
  
  
  "Aħna mhux se jkollhom bżonn xugaman għal dan," qalet flatly. "Jiġu stabbiliti għall-ħajja, jekk jogħġbok."
  
  
  - Ġisem tagħha kien sprawled fuq is-sodda, l-idejn tagħha jispiċċa fi l-investi. Xi ħaġa kessaħ tmiss għonq tiegħi fil-bażi tal-tiegħi tal-kranju u bil-mod juża tricks malinni tiegħi lura. Debboli whiff tal-kannella laħaq tagħha. Fuq l-ispalla tagħha, I raw Pilar tieħu ċkejkna kunjett madwar l-borża kienet li jġorru u ferragħ il-kontenut tiegħi isfel tas-sinsla.
  
  
  "Kannella taż-żejt," spjegat. "Issa nixtieq biex ibaxxu l-kap tiegħek mill-ġdid u ħalli me jgħinek jirrilassaw."
  
  
  "Iva, ma valentine cards," I chuckled. Kien hemm whispering, ħarir-ħoss. Flash ta'skur fil-koxxa maqbuda tagħha barra mill-kantuniera tal-għajn tagħha, u indunajt li Pilar kellhom-istripping mill-ħwejjeġ tagħha.
  
  
  Kif jekk sensing ħsibijiet tiegħi, hi magħluqa-għajnejn tiegħi bil-dawl tal-mess ta tagħha frisk, artab swaba. "Jirrilassaw," hi murmured. "Issa kollha li għandek bżonn biex tagħmel huwa jirrilassaw."
  
  
  Imbagħad-idejn tagħha mistrieħa fuq tiegħi lura fil bla xkiel ftit ċrieki, l-swaba tagħha tagħfas sew u bil-mod. Hi smeared taż-żejt fuq l-ispallejn tiegħi u fis-sider, tagħmel l-approvazzjoni tal-ħsejjes li lilha nfisha. Hi sabet li l-taħlita mingħajr xkiel u fuq in-naħa tiegħi meta l-Maja age kienu jirgħu me, u l-swaba tagħha stroked l-uġigħ.
  
  
  Hi applikata l-żejt li tiegħi tal-qadd, l-idejn tagħha jiżżerżqu deliciously fuq il-ġilda tiegħi mal-jfuħ lubrikant. L isfel u ' l isfel, fuq il-warrani u lura tal-koxox. Tmissx il-vojta tal-irkopptejn tiegħi ftit aktar, imbagħad tiegħi għoġol-muskoli, tul il-Achilles tendon, hekk li l-takkuna qed jistrieħu fuq il-pali tagħha.
  
  
  Pilar bil-mod applikati l-żejt għall-qiegħ tas-saqajn tiegħi, li jiżżerżaq tagħha saba bejn u madwar kull tal-sieq tiegħi.
  
  
  Il-ġilda tiegħi kien ħaj u tbati minn sensittività eċċessiva għall-kuntatt tagħha. Kien daqslikieku I jistgħu jħossu l-qrubija tal-tagħha mikxufa-ġisem permezz tal-tiegħi pori.
  
  
  Huwa qal, " Pilar, jien ma naf jekk jiena eċċitati dwar tagħha jew jekk irrid l-irqad. Jekk jogħġbok kun deċiżjoni! "
  
  
  "Jikkalma," hi scolded ewwel. "Aħna qed jkollna beda biss."
  
  
  Imbagħad hi ħadet il-sieq tiegħi, wieħed fi żmien, tinatalu ih, il-vetturi minnhom bejn l-swaba tagħha. Ma tagħha kbir u l-werrej, hi magħmula miksija ċinturin li jiżżerżaq u'l isfel minn kull toe.
  
  
  Imbagħad Pilar ħa kull sieq fl-idejn tagħha u magħġuna sakemm I jistgħu jħossu l-għadam qsim. Imbagħad hija mċaqalqa tagħha l-idejn-saqajn tiegħi mill-ġdid, espert tagħha swaba tħaffir fil-stirat-muskoli, joħonqu, manipulazzjoni, jfasslu l-uġigħ uġigħ.
  
  
  Ingħatat attenzjoni speċjali għat-tiegħi koxxa. B'id waħda fuq il-warrani, hi tbaxxa u mbuttat mal-sorprendenti-saħħa għall-mara, l-idejn tagħha rikorrenti rhythmically mill tagħha takkuna tagħha subgħajk.
  
  
  L-sodda sagged ftit kif Pilar
  
  
  
  
  
  
  hija kienet fuq il-saqajn. Madwar din il-pożizzjoni, hi inklinata bil-ħerqa u dam tagħha lithe-swaba tiegħi isfel tad-dahar, jibdel il-illaxkar l-tensjoni fil-muskoli.
  
  
  Kif hi laħqu'l quddiem għall-massaġġi tiegħi l-ispallejn u l-għonq, I tagħha ħass il-bżieżel tal-tagħha jixxengel-sider xkupilji kontra l-me. Issa l-idejn tagħha jiżżerżaq'l isfel tiegħi vojt lura mill-ispallejn tiegħi għall-saqajn tiegħi.
  
  
  "Issa aqleb," qalet il-kummissarju,"u l-I ser tagħmel fuq il-naħa l-oħra."
  
  
  "Jien ma naf jekk I jistgħu jimmaniġġjaw dan."
  
  
  "Tinkwetax, l-sikuri, inti ma tistax tieħu dan."
  
  
  Tagħha, tinqaleb fuq dahar tiegħu.
  
  
  Pilar ffirmati. "Għaliex, Nick, ħsibt li kienu illaxkar!"
  
  
  "Kkritikat l-apposta!" Ont, chuckled, filwaqt li l-opportunità li t'għajn lejn tiegħi mikxufa il-korp. Ġilda tagħha kien simili illustrat tar-ram tal-lixxa u difetti. Tagħha sider kienu sħiħa u misjur. Dawn l-problemi, allura żdiedu b'mod qawwi. Tagħha dejqa tal-qadd u tond, ditta-koxox glistened bi ftit ileqq tad-deheb.
  
  
  Hi daintily inklinata isfel għal aqbad il-flixkun tal-żejt mill-tabella ħdejn is-sodda u l-sprejjat fuq l-ego me, tixrid tal-armi tagħha.
  
  
  "Tinkwetax," qalet, kif jekk qari tal-fehma tiegħi mill-ġdid, " xejn se jitħallew mhux mitmuma!"
  
  
  Għalhekk issa hija ltqajna-idejn tagħha dwar dan. L-għajnejn tagħha magħluqa , u ma kien hemm l-ebda inkwetanti ix-xbihat fl-kap tagħha. Kelli sensazzjoni ta', bħala jekk il-ġisem, iggwidata minn dawk li jafu-swaba, kienet riesqa fl-ispazju. Ont deher li tkun magħmula fl-butterscotch... stirat, miġbud, deliciously stirat lejn il-punt tal-taljan tkissir il-punt.
  
  
  L-għajnejn tagħha tinqasam miftuħa u huwa qabad Pilars ' driegħ. "Li biżżejjed," qal. "Aħna konna biss laħqu l-limiti tal-massaġġi. Għandek xi oħra t-talenti? "
  
  
  Pilar tatni tom, fil-ħalq tbissima. Ħassejtni xokk tal-esklussiva tal-divertiment kif tagħha ħalq magħluq matul minjiera.
  
  
  U għall-mument, ħassejtni bħal I kien qed jinġibed permezz tal-żgħar tal-bellus toqba fis-dinja tal-inkonċepibbli pjaċir. Imbagħad I ħass shiver tar-rilaxx. U għall-ewwel darba fl ħafna sigħat kien vojta tal-us mill-ħsibijiet, us minn sentimenti, li jżommu f'wiċċ il-vojt, f'wiċċ l-ilma għall-fond ukoll tal-guardian angel.
  
  
  Sħun tagħha, ħruq tal-ġisem li jmiss mal-mini jinġibed tagħha stabbiliti koperti u l-istati uniti kemm ma ' l-folja.
  
  
  F'anqas minn minuta, l-ħolma li kienu ġew effetti tax-xenqa hu għal sakemm mgeżwra me fil-sħun, kannella-fwejjaħ jħaddnu.
  
  
  Kapitolu Sittax
  
  
  I qajjem sa mill-bidunett mal-sensazzjoni li l-partijiet qodma kienu ġew sostitwiti bl-ġodda, miksi bit-Teflon permanenti tagħfas il-komponenti. I tista'tisma'-ilma t-titjir fl-kamra tal-banju u mara-vuċi tal-kant fl-ispanjol. Tagħha feġġ madwar l-żibel, mixi sa Jum u imbuttat tagħha.
  
  
  Flussi ta'fwar tat-tifqigħ fil-kamra. Wara l-semi-trasparenti doċċa-purtiera, I tista'tara l-dell tal-Pilar sabiħ tal-ġisem kif hi lathered u bħala xi ħaġa mill-jum tal-Gwerra Villa. Minn żmien għal żmien, il-purtiera tal-mwaħħla mal-ġilda tagħha, li jesponu l-tleqq-wiċċ bħal cellophane tieqa fil-candy-kaxxa.
  
  
  Huwa kien hemm għall-mument, li jgawdu l-vista, imbagħad qabad il-purtiera u jinġibed annullata.
  
  
  Pilar gasped fuq il-bandiera tal-permess biex iwettqu u l-koperti wiċċ tagħha bl-idejn tagħha fil-istintiv wkoll ġest. Imbagħad hija tpoġġi tagħha fl-idejn u sib smiling taħt id-doċċa ġettijiet, filwaqt li l-ilma iqattar tistabbilixxi l-għoljiet u l-vojt tal-ġisem tagħha magħmula tagħha glisten bħall-foki.
  
  
  "Għodwa t-tajba, kerido," hija qalet. "Nittama li dan huwa biss tagħha pajjiż, mhux tiegħek." L-għajnejn tagħha fil-passat kienu jgħixu fuq il-ġisem tiegħi. "Do you dejjem tqum bħal din?"
  
  
  "Dan kollu tiddependi fuq li tieħu doċċa fil-kamra li jmiss."
  
  
  "Nittama li inti raqdu ukoll."
  
  
  "Bħal log. Jekk id-dinja qatt ssib dwar dan il-pillola irqad tal-mediċina tiegħek, aħna ser tara l-aħħar dwar l-barbiturati.
  
  
  "Flatterer. Bilqegħda u jien ser aħsel tiegħek lura."
  
  
  I intensifikati fil-doċċa, u Pilar mdawwar me madwar. Hi lathered l-idejn tagħha, iżda l-qasam tal-anatomija tiegħi li hi lathered up kien żgur li mhux tiegħi lura. I mdawwar-wiċċ tagħha, u l-ilma pressjoni fuq kemm tal-istati uniti. Għall-ewwel darba, hi induna dak tall tifla kienet.
  
  
  "Dan iseħħ lili," qal, " li nieħu ħafna ta'l-ordnijiet minn għandek. Wasal iż-żmien għall-me li tieħu f'idejha.
  
  
  "Dak li ma inti medja, Kerido?" li hi nifs kif hi inklinata bil-quddiem, dawk sabiħ ħafna sider jixxengel lejn me.
  
  
  Filwaqt tagħha mill-armi, Pilar titneħħa tagħha u wasslet tagħha għall-naħa tiegħu. Imbagħad huwa titbaxxa aktar, frazzjoni tal-pulzier fi żmien.
  
  
  Hi ħalli l-żgħar tal-ħoss ta'pjaċir bħala-armi tagħha mgeżwra madwar tiegħi fis-sider, u hija miġbuda'l-istati uniti flimkien, tagħfas tagħha fis-sider kontra l-mini. Bdejna bil-mod, undulating, jiċċaqalqux żfin, hemm fil-doċċa, tiżdied gradwalment ir-ritmu sakemm Pilar kien għażil u tħawwad bħal fil-pussess-mara. F'daqqa waħda hi kien, vuċi tagħha titqib l-monotonu hum ta'l-ilma.
  
  
  Minflok, aħna kien flimkien, il-kiri tal-korpi tagħna aħsel.
  
  
  Aħna lebsin malajr u mbagħad marru għall-kafetterija fil-qrib għal bnin-kolazzjon ta huevo designer. Aħna maħsula tagħna egos isfel mal-Messiku birra, li anke fil-kolazzjon hija aħjar minn morra-Messiku finanzjarja tal-kafè.
  
  
  Taxi ħa us li Aeropuerto Nacional, fejn aħna kellha pjan żgħir logħba bħal dan. Aħna tax-xellug fil-sitt-tletin. Bil-żewġ siegħa differenza fil-ħin, aħna se jkollhom żbarkati fil-Curacao madwar nofsinhar.
  
  
  Meta konna li jtajru
  
  
  
  
  
  Fil-paċifika-aħdar tal Yucatan u l-blu fil-fond tal-Baħar Karibew, moħħha ma setgħux jgħin biex tiftakar li mhux tant sigħat ilu ont, il-ġlieda għall-ħajja tagħha hemmhekk.
  
  
  Kif jekk b'kunsens reċiproku, Pilar u l-I ma tkellem matul il-vjaġġ. Aktar kmieni din filgħodu, konna biss raġel u mara li tgawdi l-ħajja, u l-ieħor ħabib, kif jekk akbar problema tagħna kien jiddeċiedi dak li jieklu għall-kolazzjon. Iżda issa konna żewġ professjonisti tal-mixi lejn il-perikli mhux magħruf, naf aħna qatt ser tmur lura. Dan ma kienx il-ħin għall-intrapriżi żgħar jitkellmu. Aħna sib il-papà, tilfet fil-tagħna stess ħsibijiet privati.
  
  
  Il-proġett pilota tal-vuċi kiser il-kwiet. "Dawn huma kollha madwar inti, li huma fis-sala fuq il-lemin naħa, issa tista'tara l-gżira ta'Aruba qabel. Aruba huwa l-iżgħar fost it-tliet gżejjer li jagħmlu l-Antilli olandiżi. Curacao għadu ħamsin mil-lvant. Aħna qed jibdew dixxendenza tagħna, u aħna ser tkun inżul fil-madwar ħmistax-il minuta."
  
  
  Bħala l-pilota kompliet għidilna dwar Curacao tal-kundizzjonijiet tat-temp (perfetta, kif dejjem), I jaraw Aruba-inżul fil-passat-istati uniti. L-Istretti bejn l-Aruba u Curacao kienu bit-tikek bl-abjad tal-qlugħ u ħafna ċkejkna kannella gżejjer bl-ebda popolazzjoni permanenti, għalkemm dawn kienu xi kultant użati mis-sajjieda.
  
  
  Pjan tagħna żbarkati fil-Plesman-Ajruport, u aħna sabet li l-miżati għal ħamsa mil-vjaġġ lejn il-belt kapitali tal-Willemstad. Il-kabina kien qodma "Moe", mal-saqaf jitneħħa sabiex ikun jista'jintuża fil-miftuħ.
  
  
  Is-sewwieq kien talkative-bniedem ftit li deher determinati li tgħidilna lokali kollha karriera waqt il-vjaġġ qasir. I ma jagħti ħafna attenzjoni għal dak il-bniedem kien qal sakemm waħda sentenza marru permezz tal-fehma tiegħi bħal silġ pick.
  
  
  "Stenna minuta," huwa barked fil-sewwieq. "Dak li ma inti tgħid dwar il-anzjani qed jinġibed l-ilbies?"
  
  
  Huwa kellu s-sede tiegħu ma wiesgħa grin, kuntent li jkollhom piqued interess tiegħi. "Oh, iva, señor. Jumejn ilu, ma kien hemm ħafna eċċitament fil-sajd baċiri. Wieħed mill-dgħajjes lura bil-isfar jekk mara. Hija kienet liebes il-ħajja ġakketta li jinżammu tagħha fil-wiċċ, anki jekk hija ma kinitx konxja meta dawn huma miġjuba tagħha. Huwa ħafna stramba, minħabba waħda biss tal-dgħajjes tagħna ma kienx involut f'aċċident."
  
  
  "Fejn huwa hi issa?" Tagħha, interjected,
  
  
  "Meta sar magħruf fuq il-żoni tas-sajd, il-mara ir-raġel hekk waslu u ħa tagħha miegħu."
  
  
  "Ir-raġel tagħha?" - ripetuta.
  
  
  "Ah, iva. Dan huwa l-ors kbir bħal tal-bniedem li xi kultant swims mal-Goviota."
  
  
  Gorodin! Huwa għandu marru lura għall-Curacao meta ma tistax issib me jew Rona fil - & nb. L-ebda dubju kien stennija hemm meta kelma daħal madwar li hija kienet ippreżentat fil mis-sajjieda. Li kien jumejn ilu. I kkalkulat l-odds li Rona kien għadu ħaj. Kien twil maqtul: "Inti ma tkunx taf fejn il-bniedem hija ser... r-raġel tagħha... ħa l-mara?" I talab tagħha.
  
  
  - "Le, señor, iżda forsi tiegħi ħabib Saba, is-sajjied, jista'jgħidlek." Kien hu li miġbud ' il barra l-mara tal-ilbies."
  
  
  "Ma tieħu me Saba?"
  
  
  "Issa, señor?"
  
  
  "Bħalissa." Huwa miġbud għaxar dutch-abbozz mill-madwar tiegħu minfuħ-kartiera u mogħtija lis-sewwieq. "U tagħmel dan malajr."
  
  
  "Ħames m," huwa qal, jiddepożita il-flus fil-minuta.
  
  
  Fil-ħames minuti, kważi l-tieni, għamilna mod tagħna permezz tal-labirint tal-toroq dojoq li l-sajd baċiri barra tal-Willemstad, l-ikklerjar il-mod bil-qarn li s-sewwieq dejjem inklinata fuq. Aħna jitwaqqaf f'daqqa fuq il-moll fil-quddiem tal-qafas dar ma'wieħed kbir tat-tieqa smeared bid-duħħan u għelbu sinjal li qal Vanvoort tal-Hideout.
  
  
  Kif tlaqt madwar l-karozza, ħassejtni irmonk fuq tiegħi twal u induna li kien kważi tintesa Pilar.
  
  
  "Nick, l-anzjani... dan tiegħek Rona?"
  
  
  "Dan għandu jkun."
  
  
  "Dak li inti se tagħmel?"
  
  
  "Isibu tagħha jekk tista'."
  
  
  "Iżda aħna għandna lokalità fir-Russja."
  
  
  Jekk dan ma kienx għall-Ron, ma jkun hemm l-ebda-missjoni. Kienet hi li tawna l-muftieħ, u issa hi jistgħu jwasslu għat Gorodin. Barra minn hekk, hi ma kienx imħarrġa biex jagħmlu x-xogħol perikolużi bħal konna. Jekk hi kienet fil-Gorodin-idejn issa, hi se jkollhom iħallsu terribbli tal-prezzijiet. L ltqajna biex jippruvaw isibu tagħha. Ir-raġel tagħha jaf ħafna tagħha ."
  
  
  "Ħej, inti ma għandek tagħmel xejn," Pilar qal. "Inti ma seħħ tagħha biex jitlesta l-kompiti. U l-ħin ... taf liema ġurnata huwa?
  
  
  "Iva, naf lilu. Għada hija l-iskadenza ."
  
  
  "Tinsa dwar tagħha, Nick. Jiġu mal-me u jien ser tieħu inti Torio." Aħna ser issir fuq l-ego minbarra, mhux bogħod minn hawn."
  
  
  Hu waqqaf quddiem il-bieb ta'l-Vanvoort niċċa u sorveljata fil-Pilars wiċċ. Meta I tkellem, vuċi tiegħi kien kiesaħ. "Id-deċiżjoni hija l-minjiera, u l-ego tiegħu għamilha. Inti se jiġu miegħi?" "
  
  
  Hija ltaqgħet mal-għajnejn tiegħi għall-mument, imbagħad tbegħditx. Hi laħqet u jintmess tiegħi driegħ. "Skużani jien hekk, Nick. Inti għandu jaġixxi skond il-kuxjenza tiegħek. Jien ser jgħinuk bl-ebda mod inti titlob. "
  
  
  Huwa mbuttat naħa tagħha u l-mixi permezz tal-bieb.
  
  
  Kapitolu Sbatax
  
  
  Vanvoort tal-Hideaway ma kienx turistika bar. L-dawl kien baxx, il-arja moffa. Il-ħitan kienu koperti bil-reklamar posters-birra u l-politikanti. Il-linolju-art kien jintlibsu l-isfel għall-bare-injam fil-istrixxa tul il-quddiem tal-jkunx miżbugħ pedament.
  
  
  Il-klijentela kien is-sajjieda u l-baħħara.
  
  
  
  
  
  ħafna tan-nazzjonijiet. U l-irġiel. L-hum tal-konversazzjoni u l-clink tal-ħġieġ f'daqqa waħda waqfet meta l-klijenti innotata Pilar, li kien diġà tfittex spettakolari fil-qosor tal-lumi-isfar l-ilbies.
  
  
  Wara l-bank sib klabb-imħallas Olandiż mal-bettiegħ-simili biceps teħel barra minn taħt il-kmiem tal-ego tiegħu qmis.
  
  
  "Jien tfittex għall-sajjied imsemmi Saba," qal.
  
  
  L-Olandiż tal-żgħar għajnejn flickered fuq me bħall-insetti. "Min jgħid hu hawnhekk?"
  
  
  "Ego ieħor huwa l-xufier tat-taxi. L-waħda fil-Xmara Hudson.
  
  
  Huwa ħadlu tiegħu ras kbira minn naħa għall-oħra. "Ma jfissirx li xejn minni."
  
  
  - Tqegħid kemm l-idejn fuq il-virga, huwa magħfus-wiċċ tiegħu kontra dan. "Nida, m'għandix ħin biex tilgħab il-logħob, u m'għandix ħin biex jispjega. Iżda I trid tkun taf dan: jekk inti ma uri me Sub fil-ħames sekondi, jew għidli fejn nista'nsib tagħha, jien ser jimxu madwar din il-bar u jkisser l-għadam tiegħek sakemm I tikseb rewmatiżmu."
  
  
  L-Olandiż naf li kienet serja. Ego-qiegħ paled. "Hemm," huwa croaked. "Waħdu fil-kabina mill-ħajt."
  
  
  Meta I tbegħditx minn ta'fuq, il-babble mibdija mill-ġdid, u kulħadd kienet okkupata tħares lejn Pilar.
  
  
  L-isolati-bniedem fil-kabina kien iswed Verġni Islands.
  
  
  "Saba?" I talab tagħha.
  
  
  "Fil-fatt, 'xulxin. Bilqegħda. U l-mara, wisq. Fl-ego-prestazzjonijiet, il-mużikali parti kien Ingliżi, u l-parti kien it-melodic, li inti tisma f'xi partijiet tal-West Indies. "Inti li jdaħħal fil-Hans il-biża ta'l-Alla, tagħmel l-ego jonqos bħal din."
  
  
  "Irrid nistaqsi dwar il-mara inti miġjuba jumejn ilu. L-waħda inti misjuba fil-baħar."
  
  
  "Ah, il-mara bl-isfar tax-xagħar. Ħafna jidher biċ-ċar. Hi ma tqum għall-jiġifieri l-kliem għall-us. Ħafna, għajjien ħafna. Il-baħar l-drejns tas-saħħa tiegħek. Iżda ma naħsibx li jweġġgħu. Xejn hija maqsuma ."
  
  
  "U l-bniedem ħa tagħha bogħod? Dak li qal li kien raġel tagħha?
  
  
  "Oh ho, forsi huwa ma r-raġel tagħha," pe? Hu ma dehra l-isfar jekk mara li hija żbaljata għall-raġel tagħha. Wisq mhux maħduma, ikrah wisq. Inti raġel, mara?
  
  
  - "Le, iżda tagħha tal-ħaddiem, u l-bniedem li ħa tagħha bogħod żgur li ma kienx. Taf fejn huwa ħa tagħha?"
  
  
  "Iva, naf lilu. I għid em il-mod li l-Reġina tal-Isptar. Hu jgħid li qatt ma minuta, huwa jieħu l-mara fejn huwa għandu l-ħbieb. Huwa qal li kienu qed jieħdu l-kura tagħha. Sabiex I għassa fejn tmur. Huwa jieħu l-tfajla li motorboat mal-tnejn l-oħra l-irġiel. Dawn qed tmur għall-Kelb Ftit, gżira żgħira tnax-il mil barra mix-xtut. Xejn iżda kbar Ftit Klieb-blat. Sess-blat u l-sajjied tal-hut. Is-sajjieda tibqax tuża dan il-post. Irġiel bil-pistoli issa biża kulħadd.
  
  
  "Tista uri me kif tikseb il-Kelb Ftit?" li hi mitluba.
  
  
  "Naturalment. Jinżlu li l-baċiri, inti tista'tara dan il-post. Ippermettuli turi li int."
  
  
  L-iswed bniedem ltqajna u l-mixi permezz tal-kiosks. Pilar segwit magħna barra fit-triq u l isfel ftit wieqaf blokki biex il minbarra, fejn Saba, waħdu madwar l-ilma bil-gass, fuq dak li deher li ma erf madwar kannella-blat.
  
  
  "Ftit klieb," huwa qal. "Forsi 500 metru fit-tul, il-200 metru wiesgħa. L-unika post sigur għall-art il-dgħajsa tkun fuq l-naħa l-oħra. Inti ma tistax ara minn hawn.
  
  
  "I bżonn boatikkonfiskata," qal. "Do you know xi ħadd li l-kirjiet me wieħed?"
  
  
  "Naturalment. Għandi wkoll wieħed bl-aktar dgħajjes fil-port, apparti mill-kuntrabandisti u l-pulizija. Huwa ħlasijiet inti ħafna ta'flus, iżda inti tikseb tiegħek stess tal-flus."
  
  
  Tajba."Tagħha," huwa mdawwar Pilar. "Issa jien ser jgħidlek biex tagħmel xi ħaġa li se jkun diffiċli ħafna għalik."
  
  
  "Dak tal-up, Nick?"
  
  
  "Stenna għalija. Stenna sakemm kapaċi jiksbu lura l-skur, għid David Ed F'washington u għid em dak kollu li għandek tkun taf ."
  
  
  "Ble tagħha tmur miegħek? I jistgħu jiggwidaw id-dgħajsa. I jistgħu jgħinuk f'ħafna modi ."
  
  
  - "Le," qal sew. "Dan huwa l-impjieg tiegħi, u nixtieq li jibqgħu hawn."
  
  
  "Iva, Nick," qalet mhux karatteristiku-riżenja.
  
  
  I mbuttat naħa tagħha u segwiti Saba li l-baċiri fejn aħna d issib ego, u l-ieħor fuq id-dgħajsa. Irriżulta li jkun mgħaġġel ħafna dgħajsa, li tagħha kburin ir-raġel bir-reqqa jinżammu f'kondizzjoni tajba. Il-bniedem ma kienx wisq inkwetati dwar il-kiri barrani togħla fil-kburija tiegħu u l-ferħ, iżda biżżejjed guilders kellhom bidel l-idejn biex jitnaqqsu l-ego reżistenza. L-magna kienet ġgant Evinrud ,li minnufih waslet għall-ħajja, u dalwaqt kienet diġà jħaffef permezz tal-dawl istrett lejn il-Kelb Ftit. Qabel ma sibt qrib wisq, hija magħmula wiesgħa ċirku madwar il-gżira blat. Fid-daħla fuq il-far-kosta, dgħajsa bil-kabini kien marbut mal-jkunx miżbugħ-port tal-bar. Ma kien hemm l-injam hut għall-Mollijiet. Pallida griż duħħan indivja madwar l-ċmieni.
  
  
  Hija kienet strangled minn Evinrud, mbagħad eżamina l-kabina u madwar il-blat għal kwalunkwe sinjali tal-ħajja. Ma kellhomx. Hekk bdejt il-magna u marru lura madwar il-gżira.
  
  
  Tagħha li hemm tul il-kosta tal-blat, fuq in-naħa kemm fl-I talab għall-inżul possibbli fuq il-post. Il-ma-qċaċet żieda ħmistax-il jew għoxrin saqajn, kif jekk xi enormi disturb fil-ċentru tad-dinja kellhom jintefa ih off l-oċean-art. Fl-aħħar nett I hit dejqa wedge ta'l-ilma bejn il-koppja jisporġu'l barra tal-blat, u l-I irnexxielhom għafas il-dgħajsa permezz. I assigurati tagħha, telgħu il-blat, u magħmula tiegħi mod li l-kabina fuq l-naħa l-oħra tal-gżira.
  
  
  
  
  
  
  
  It-traffiku kien bil-mod fl-aħjar, u huwa għamel bl-attenzjoni, fil-każ Gorodin kienet stabbilita s-sorveljanza. Għoxrin minuta wara, huwa laħaq komdu-post fejn ikun jista jimteddu u tħares lejn il-kabina. Hawnhekk, deher akbar minn dak tal-oċean tal-ġenb, u deher li tkun maqsuma f'żewġ-kmamar. L-unika tat-tieqa huwa jista'ara kien tiġġammja bil-bordijiet biss jaw toqob. Għad-ebda sinjal tal-ħajja tal-bniedem, biss ddawwar-duħħan-tixrid permezz tal-arja. Issa li hija kienet riħ tal-duħħan, kienet innotata l-riħa mhux pjaċevoli. Forsi tagħha fil-qalba tal-qlub, kont naf liema kien, iżda I ċaħdet l-ħsieb u l-crawled lejn l-bar, jippruvaw jevitaw li jkunu jidhru li jmorru għall-tieqa fil-każ li xi ħadd kien jaraw dan.
  
  
  Huwa għamel dan il-hut mingħajr ebda inkwiet u sib l-isfel taħt il-spezzjonat-up tieqa.
  
  
  L-intiena hawn kien visibbli. Dan kien l-riħa ta ffirmawx-laħam u l-xagħar tal-bniedem. Huwa gritted tiegħu snien u ppruvaw li tħassar l-istampa mentali ta'dak li jista'jiġri li Rona Folstedt. Ġewwa l-hut, qawwija, bilkemm jinsabu l-vuċi tal-rabja waqqaf lill. Din kienet l-tqil growl tal-Fyodor Gorodin.
  
  
  "Inti kont tatni ħafna problemi, inti u l-Carter," huwa qal. "Iżda inti xorta jistgħu jaqilgħu l-tiegħi maħfra. Inti għandek l-informazzjoni, I-ħtieġa li l-informazzjoni. Sempliċi tal-kambju. U verament, Della, kif tista'tgħid l-ebda għall-matematika ewlenin bħall tiegħu li hija tant talent fil-persważjoni? "
  
  
  Huwa bil-mod għolla l-kap squint madwar l-ispazju bejn il-bordijiet, u Gorodin-vuċi tal-kontinwa.
  
  
  "Aħna nafu li Carter ma jmutu. L-ego huwa qal li kien ippreżentat fuq l-art fil-Maja raħal tas-sajd fl-Yucatan. Barra minn hekk, aħna ma kinux kapaċi jsegwu l-ego. Ikun hemm punt ta'kuntatt fejn inti tista'tikkuntattja lilu fil-każ ta ' emerġenza. Tagħha, nixtieq li għidli fejn huwa."
  
  
  Issa huwa tista'tara l-kamra permezz tal-twieqi. Rona-Folstedt kien seduta fuq l-injam-presidenza li jmiss għall Gorodin. Web-ħabel kien marbut madwar il-qadd tagħha, l-irbit tal-armi tagħha fi tagħha naħat u ż-żamma tagħha stabbiliti fuq id-dahar tal-president. Hija kienet biss liebes fdal tal-pants hi d jintlibes meta in-off il-bastiment tal-kruċiera. Fuq il-qadd, hi kienet mikxufa, li tiżvela l-żgħar, sew ffurmati-sider. L-għajnejn tagħha huma ħomor u l-xagħar tagħha hija mħabbla. Meta tkellmet, kien fil-bogħod, għajjien vuċi.
  
  
  "Ma kien hemm l-ebda kuntatt," hija qalet.
  
  
  "Inti qed liar u l-iblah," Gorodin qal. "Għandek tkun taf x'inhi kapaċi tagħmel inti tgħid. Jien fil-grupp il-programm issa jew aktar tard. B'xi mod jew ieħor, jien ser issib tagħha għall-Carter. Hu diġà maqtula xi wħud mill-aħjar tiegħi in-nies, u kull minuta hu għadu ħaj, huwa theddida għall-pjan tagħna. Issa-għal darb'oħra-fejn nistgħu nsibu Nick Carter?
  
  
  "Jien għandi l-ebda-idea fejn hu," Rona qal fil-għajjien monotoni.
  
  
  "Jien ma jkollhom l-ebda aktar paċenzja," growled Gorodin. "Issa jiena ser jurik x'jiġri lill-persuni li tilfu l-paċenzja tiegħi ma'."
  
  
  L-kbar russu intensifikati imwarrba, u s-sors ta'l-duħħan madwar l-ċmieni ġiet skoperta. Fl-kbira tal-ħadid brazier, aħmar jaħraq-munzell smouldered madwar l-faħam tal-kannol. L-lastku tal-koperti l-manek tal xi għodda twil protruded mill-faħam. Gorodin bir-reqqa ħa żomm il-manku u miġbud ' il barra l-għodda. Dawn kienu fit-tul, li jaqtgħu mnieħru tnalji. L-tnalji glowed bil-matt oranġjo dawl bħala huwa wera ih li Rona.
  
  
  "Inti tista smajt ta'din it-teknika," huwa qal.
  
  
  "L-laħam ikun imqatta mill-ġisem oqros fi żmien. Attenzjoni speċjali tingħata lill-delikat tas-sider tal-mara. Inti ser jgħixu għal żmien twil pjuttost, iżda f'kull mument ta'dak iż-żmien, inti se tkun tallaba li jmutu."
  
  
  Rhona tal-ħarsa mistrieħa hypnotically fuq il-ċaqliq ponot tal-tnalji. "Iżda jien ma naf xejn,"qalet ma tiċrit fl-għajnejn tagħha," xejn fil-livelli kollha."
  
  
  Gorodin injorati tagħha. "Jien ser jagħtik ċans ieħor biex iwieġeb il-mistoqsijiet tiegħi," huwa qal coldly. "Imbagħad aħna ser tibda."
  
  
  Huwa kkunsidrat tiegħu l-pjan ta'azzjoni. Gorodina setgħet maqtula tagħha mill-isparar permezz tal-tieqa paletti, iżda fil-dellijiet fil-kamra mudlama, huwa jista'jara li tnejn l-oħra kienu l-irġiel permanenti kontra l-eqreb tal-ħajt. Dawn ser probabbilment jkunu armati, u dawn ser probabbilment joqtlu Rona qabel kapaċi jiksbu hu l-kantuniera tal-kamra fejn isir il-ħajt ta'barra. Bieb ieħor, miftuħa, biswit il-tieqa, jidher li wassal biex it-tieni kamra. Hija ma l-għajnuna. Jekk il-kamra kellhom tieqa, l-ego jkollhom xi daqqa ta'sikkina dan.
  
  
  Waqt li kien qed jippruvaw biex jaħsbu ta fattibbli-pjan, Gorodin jiddaħħal l-forċipi fl-faħam u l-mdawwar minnhom fid-direzzjoni tiegħi. Tagħha sparixxew mill-vista meta qal wieħed mill-tidhirx nies: "Jieħu l-ego hawn. Juru Miss Wohlstedt liema hi jistgħu jistennew jekk hi ma jikkooperaw mal-istati uniti."
  
  
  Slavi guy mal-xagħar qasir qasmu ruħu quddiem tal-tieqa tiegħi, u meta l-I sorveljata mill-ġdid, huwa fetħet il-bibien fuq in-naħa opposta. Il-riħa ta maħruqa t-tixrid bħal-laħam tal-velenu tal-gass. Is-Slavi lura mument aktar tard, sejjer xi ħaġa fuq l-art ftit saqajn bogħod mill-Rhone.
  
  
  L-kreatura fuq l-art kien iffurmat bħal tal-bniedem fir-ras, tat-torso, żewġ l-armi, u żewġ s-saqajn. Il-bniedem ma għidli ħafna ieħor dwar dan. Laħam u l-muskoli kienu mqatta, maħruqa, mqatta, u mqattgħin minn kull parti ta'l-ras u l-ġisem. Hemm ma jidhirx li jkun ta ' organu kullimkien li jistgħu jiġu użati.
  
  
  
  
  
  
  ma kienx disfigured. F'ħafna postijiet, l-għadam urew permezz tal-toqob fil-laħam, filwaqt li l-kreatura kien ta ' fsada u l-oħra tal-fluwidi tal-ġisem.
  
  
  L-xufftejn kienu kompletament jitqatta, li jħallu-kranju-simili grimace ta esposti snien. Fejn waħda fl-għajn kienu, issa kien hemm biss imxarrab, msewda toqba.
  
  
  Agħar kollha, din il-fdal tal-bniedem kien għadu ħaj.
  
  
  Rona shut-ħalq tagħha u tbegħditx kif id-dehra mibruxa l-floorboards bil-torticollis-idejn.
  
  
  "Inti ma tistax iddawwar tiegħek lura fuq il-ħabib antik bħal dik," Gorodin qal. "Jew forsi inti ma jirrikonoxxu l-żgħażagħ gustuż Boris."
  
  
  Ron ħalli barra dgħajfa sob.
  
  
  "Aħna sabet li l-ego sensih, iżda għadu ħaj," Gorodin kontinwa. "Aħna qajmet dan. Aħna nursed lilu u mitmugħa ego tiegħu qabel il-provi. Imbagħad huwa ħallas il-prezz, ma tantx staunchly, jien ser jammettu, b'mod li l-addoċċ mument meta huwa evitati d-dmir tiegħu, u se ħalli inti u l-Carter jaħarbu. Jogħlew f'daqqa, ego Stahl-vuċi tal-reżistenti. "U issa huwa l-ħin tiegħek. I bżonn Nick Carter, u inti tista għidli fejn issib l-ego."
  
  
  "Me... I ma tkunx taf," sobbed Rona.
  
  
  Gorodin ħa fil-federazzjoni russa u laħaq għall-lastku tal-mankijiet tal-tnalji.
  
  
  L-ilma tubu bil-sitt-duħħan blalen li Stewart kien mogħti lili kien fl-naħa tiegħi. B'xi I kellhom tarmi wieħed mill-gerbub fl-tiddi-faħam tal-kannol. Kien faċli distanza - il-problema kien li tibgħat il-boċċa permezz tal-grated-tieqa. I meħtieġa arja gun, u meta l-immaġini feġġ fil-kap tiegħi, I malajr jinġibed pinna ballpoint madwar tiegħi qmis-but u żvitat il-pak, li jitfa l-ego flimkien ma ' l-iskartoċċ ġewwa. Dan il-xellug me bi tliet u nofs pulzier tubu, dejqa fil-tarf wieħed u wiesgħa biżżejjed fil-oħrajn li jirċievu wieħed mill-duħħan pritkuni. Huwa niżel il-bullet fiċ-ċentru tal-manku, mwaħħla bejn l-tieqa tal-bordijiet, u beda bir-reqqa l-aġġustament għall-kun żgur li l-rokit tal-trajettorja kien preċiż.
  
  
  Gorodin issa avviċinat Rona. L-azjenda par ta tnalji f'kull naħa, huwa magħfus il-hot-forċipi biex tax-xellug tagħha beżżula. Tagħha magħmula, ftit dilettanti blowgun tiddi-faħam tal-kannol. L-ewwel tentattiv tiegħi għandha tkun perfetta, minħabba li ma naħsibx I ser ikunu jistgħu jagħmlu dan mill-ġdid.
  
  
  Huwa ħa nifs fil-fond, ppressata xufftejn tiegħu sa l-aħħar ta'l-tubu, u mitfugħa'l barra bil-splussiv quddiem.
  
  
  Il-ballun tellgħu fil-faħam u l-privattiva dwar il-faħam sħun bil-bnin hiss u l-faqqiegħ-duħħan, it-tixrid tagħha pallida, qed jifgaw tad-duħħan li kull rokna tal-kamra.
  
  
  Barka Stewart l-għerf, huwa miġbud 'il barra b'maktur maskra u l-koperti tiegħu l-imnieħer u l-ħalq ma' dan. Huwa mdawwar il-kantuniera tal-hut u jiġu mħallsa l-bieb miftuħ. Dan shuddered u mbagħad għebet bħala qawwija tiegħu biex hit.
  
  
  Kif tiegħu tifqigħ fil-kamra fejn isir bil-Luger fl-idejn, huwa ra Gorodin taqax l-bieb fil-kamra li jmiss, filwaqt li wieħed ta'l-ego nies bl-addoċċ riedu-mira għall tiegħu kapitolu pistola.
  
  
  Huwa ġie maqtul u waqgħet. Kien għadu tipprova li jittellgħu l-kapitolu gun mill-art, sabiex hi maqtul lilu mill-ġdid, u li waqfet jiċċaqilqu.
  
  
  "It-tieni-persuna fil-kamra attakkati me bl-aħmar-sħun tnalji wara li jiżdied ih sa mill-art, fejn ih kien naqas Gorodin. L-uem maqtul tagħha fir-ras, imbagħad lunged fil-Rona u malajr meħlusa tagħha. Bejn l-sogħla, Ħej irnexxielhom exhale l-isem tiegħi.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Fil-fatt," qal. "Jikkalma, jien ser ikollok minn hawn fil-minuta."
  
  
  Plath tal-maskra niżel off tiegħi rta I kif imwettqa tagħha barra l-Ron u titbaxxa tagħha l-art. Huwa stenniet għall-għajnejn tiegħi ċar, imbagħad jintbagħtu lura lill-Gorodins.
  
  
  Huwa intensifikati matul l-fluttering-fdalijiet tal-Boris u fis-tieni kamra tal-bar. Vojt. Kien hemm pedament tieqa, iżda kien imkisser. Huwa ħares lejn l-blat fil-madwar, iżda ma ara Gorodin.
  
  
  Rhona tal-għajta imbiegħed tefgħu me bogħod mill-tieqa. Huwa dam lura permezz tal-hut u l-quddiem tal-bieb. Gorodin dam tul qasir passaġġ bejn il-blat fil-baċir meta l-bastiment kien pparkjati. Meta ont daħal permezz il-bieb, huwa u jdur madwar maqtul me ma fit-kanna Erma pistola. Gawk tal-ego maqbuda me fil-kmiem, Rivnenskaya biżżejjed il-qerda tal tiegħi fil-mira meta tagħha żewġ ritorn shots kienu sparati. L-Dollaru madwar minnhom jolqtu l-kruċieri tal-tank tal-karburant, u l-dgħajsa maqtula bil-qawwi splużjoni bħala Gorodin tefgħu ruħu barra mill-passaġġ u fuq il-blat.
  
  
  Huwa niżel isfel li jmiss Rona. "Tista timxi?"
  
  
  "Me... jien naħseb li l-hekk."
  
  
  "Imbagħad żomm moħħ miftuħ wara me. Għandi l-dgħajsa irmiġġat fuq l-naħa l-oħra tal-gżira. Dan mhux se jkun faċli għaddejjin, u l-Gorodin huwa hemmhekk x'imkien bil-pistola.
  
  
  "Inti qed tas-sewqan, Nick," hija qalet. "Jien ser jagħmlu dan"
  
  
  Tagħha qmis kienu ttieħdu barra u l-xellug għal ee Rone, mhux mill-pudur, iżda minħabba li din kienet kważi d-kulur tal-blat. Tiegħi stess tal-ġilda kien ittrattat biżżejjed biex ma jkun tali ovvju fil-mira. Ma Rhona wara me, I magħmula tiegħi mod lura fuq il-ma-blat fil-direzzjoni tal-dgħajsa tiegħi, tbatija attenta tal-iċken-ħoss jew il-moviment.
  
  
  Meta l-ego raw dan, kien hemm wieħed biss dejqa-linja tal-blat bejn l-istati uniti u l-dgħajsa, glint tal-metall fl-xemx.
  
  
  
  
  
  
  Hija kienet jintefa ħafna li l-art mill Ron, li waqa ħdejn tagħha biss bħala l-ċatt xquq ta'Erma pistola għebet s-silenzju u taż-żrar-pressjoni żewġ spazji fil-quddiem tal-istati uniti.
  
  
  "Waqfien fejn inti qed, "Rone hissed fil-tagħha, u mmirati l-Luger fil-post fejn hi d dehru l-flash ta'l-gun tal-geddum. Hija kienet maqtula darba, darbtejn.
  
  
  Gorodin tal-driegħ u l-ispalla mgeżwra madwar il-boulder, u huwa sparati maqtul selvaġġi li irkupra off-blat fuq kapijiet tagħna. Tagħha maqtul fil-rewmatiżmu u jinstemgħu russa isfar minn tuġgħek meta tiegħi gawk ġibed l-uem tal-driegħ.
  
  
  Issa hekk, Gorodin qalbu biex jeżaminaw il-ferita tiegħu u mitfugħa perfetta moħbija fuq il-boulder quddiem minnu. Ovvjament, huwa ma kienx iweġġgħu serjament, minħabba I raw dell clench u unclench-lemin tiegħu, imbagħad aqbad il-gun mill-ġdid u jitkaxkru ogħla sal-blat għal sparatura.
  
  
  Meta Gorodin-mira tal-deher, li huwa kien lest b'tiegħu luger l-għan. Huwa miġbud l-attivazzjoni. Il-martell laqat il-vojt tal-kamera-ħajt. I jintużaw żewġ ċikli ta'munizzjon, u l-I ma jkollhom l-oħra.
  
  
  Il-russu maqtul, iżda minħabba l-bullet ferita fil-ego tiegħu, l-eżattezza tiegħu kien foqra, u hu dived lura fil-vista.
  
  
  L-għajnejn tagħha studjati l-ma-blat madwar l-istati uniti, it-tiftix għal post li jistgħu ikunu protetti aħjar. Għaxar tarzni mill-passaġġ aħna d ġejjin mill, ma kien hemm l-jidħol-forma ta ' kavità.
  
  
  I marru għall-Rona tal-widna, u huwa whispered, " jiddispjaċini.: "I meta tgħid li inti, tikseb u jimxu lejn il-toqba li hemm. Nimxu malajr u jżommu fuq.
  
  
  Hija fetħet-ħalq tagħha li tgħid xi ħaġa, iżda Gorodin ltqajna sa mill-ġdid u ħa l-għan. "Mur!" I qal ewwel. Rona qabża, ducked, wara jiltaqgħu, u ducked fis-alcove bħala Gawk daqsxejn off-blokki tal-boulder pulzieri mill-il toqba.
  
  
  Huwa qabża li saqajh u segwiti tagħha. Meta tagħha, fejn fl baxx pool, gawking-għajnejn maħruqa tiegħi ta ' l-ispalla u l-tolqot l-art. Huwa tellgħu l-protett il-post u ħass il-twaħħal wetness tad-demm fil li l-post.
  
  
  "Inti kont qed tolqot!" qal Rona.
  
  
  "Ma tantx."
  
  
  Gorodin-vuċi tal ġew minn barra, u huwa issa jista'aqta għaliex I ma kinux lura tiegħu tan-nar. "Carter, tista'tisma'lili? Wieħed ieħor bħal dan se joqtlu inti! Toħroġ ma idejk sa! "
  
  
  Wara ftit sekondi ta'silenzju, żewġ aktar shots waqqaf lill. Wieħed mill-balal hit tagħna dejqa tal-ftuħ u l-ricocheted u lura, splattering-istati uniti ma shards tal-blat.
  
  
  Toqrob Rona, huwa whispered tagħha:: "ħin li Jmiss hu dik, isfar."
  
  
  Hi nodded fl-għarfien, u fuq l-isparatura li jmiss, huwa ħalli barra l-agonised sider. Kien Ay li taw tagħha l-persuna is-sinjal, u Stahl stenniet.
  
  
  "Id-dritt, Carter," Gorodin bellowed. "Toħroġ, jew il-mara se die!"
  
  
  "Ma nistax!" għajjat tagħha rewmatiżmu, vuċi absurdly tensjoni mill-uġigħ. "Kienet midruba, u il-mara kienet serjament midruba. Ħalli tagħha tmur, u jien ser jagħmlu ftehim miegħek."
  
  
  "Ma nistax taħseb li għandek xi ammo jew, ah. Tarmi l-gun bogħod; imbagħad ser nitkellmu."
  
  
  Huwa smeared-demm fuq il-ferita, fuq Rona tal-linja tax-xagħar u fuq il-wiċċ tagħha, poġġi tagħha fuq daharha u qal tagħha dak li tagħmel. Imbagħad huwa appella biex Gorodin u tefgħu l-gun bogħod.
  
  
  Meta hi jinstemgħu Gorodin-approċċ tal, hi tinqaleb għall-ħajja u jistabbilixxu mħattba fuq u l-wieqfa. Tqal bil-silenzju naqsu maż-istati uniti. Wara l-waqfa Gorodin qal: "Barra, Carter, taf!"
  
  
  Imbagħad Rona qal dgħajjef, " Huwa ... hu mitluf minn sensih."
  
  
  "Probabbilment ma jkunx," growled Gorodin. "Ippermettuli taf jekk hu faking."
  
  
  L-ego gun sploda sfaċċatament fuq me, u gawking-għajnejn għebet l-art u l-tifrik pulzieri mill-kap tiegħi. Ego kliem wriet l-mossa, u ont ma baġit.
  
  
  Dell waqa'fuq il-blat. Rajt mill-kantuniera tal-għajn tiegħi bħala huwa inklinata fuq me għal dejjem. Hu jaf li kien pistola tiegħu fl-ewwel, bir-reqqa bl-għan tiegħu ego, u stenniet anzjużi-antiċipazzjoni. Rona, I qal, ma jħallux me isfel issa!
  
  
  Imbagħad huwa jinstemgħu l-push tal-sieq tagħha, l-artab thud tal-marda tagħha bħala huwa konness mal-Gorodin tal-ġisem, u li wara jiltaqgħu.
  
  
  Taqbad il-stiletto fl-naħa tiegħu, huwa minnufih daru u tal-saq-xafra fis-Ego enormi fis-sider. Fit-tul daqqa u gurgling groan, huwa taw l-gun - u l-ħajja tiegħu.
  
  
  Rona wasslu tagħha fil-dim wara nofsinhar u qal: "Id-dgħajsa biss għaddew mill-linja. Stenna għal me hemm l - I jkollhom l-aħħar ħaġa li għandek tagħmel."
  
  
  Hi ħares lejn me questioningly, imbagħad daru u tal-mixi lura lejn id-dgħajsa. Huwa laħaq għall-Erma tal-pistoli, li Gorodin kellhom niżel, u eliminat kollha imma wieħed mill-qxur tal-kapsuli. Imbagħad huwa marru lura fuq il-blat l-sajjied tal-hut. Il-bieb iffavorixxa miftuħa u l-duħħan approvati.
  
  
  Huwa mixi madwar l-kamra għall-Boris tal-mqattgħin jibqa'. Ma kien hemm l-bilkemm jinstema whimpers madwar l-għebet-gerżuma, u l-ħidma mibruxa l-art.
  
  
  Ħassejtni bħal kelli xi ħaġa importanti li ngħidu aħna, I iżda ma tistax issib il-kliem. Tagħha biss tpoġġi l-gun fuq l-art għall-jiċċaqilqu tal-idejn u l-mixi l-bieb.
  
  
  Kien biss bil-mixi lura għall-Rhone u l-dgħajsa meta jinstemgħu l-isparatura
  
  
  Kapitolu Tmintax-Il
  
  
  Meta I ssieħbu Rona fil-dgħajsa, hi kienet mħattba matul fil-pruwa, tul ruħha bħal żgħar tfal abbandunati. Tiċrit kienu streaming fl-ħaddejn tagħha,u hija kienet tħawwad miserably.
  
  
  "Huwa d-dritt li issa," qal. "L-ebda wieħed se ssegwi l-istati uniti."
  
  
  Hi laħqet u qasmu l-armi tagħha fuq is-sider.
  
  
  
  
  
  
  lejn me, jaqbdu għalija bħala jekk jien kienu salvataġġ tal-virus. Wara l-żamma tagħha kessaħ permezz ħmar il-lejl tal-vjolenza u l-waqfa fit-tul fl-oċean, hi kienet fl-aħħar tal-reżistenza tagħha fuq il-ponta tal-kollass. U ont, li jafu li Hi meħtieġa mistrieħ u attenzjoni medika.
  
  
  L-azjenda Rona ħdejn me min-naħa waħda, u ta'tmexxija ta'l-dgħajsa bil-oħra, hu qasmu l-ilma u l-intitolat għall-Curacao baċiri. Kif aħna avviċinat il-passaġġ fejn il-dgħajsa kien irmiġġat, I raw il-figura permanenti hemmhekk, stennija. Kien Pilar. Apparentament, filwaqt li jaraw id-dgħajsa, hija rat us toqrob.
  
  
  Dan naqas, injorat il-baċir, u tefgħu ħabel li Pilar. Hi assigurata l-ego li l-ponta kif tagħha qabża u assigurati l-poppa. Huwa mbagħad telgħet Rona u titneħħa tagħha għall-baċir, fejn fl-a tagħlaq-simili catatonia ta ' xokk, hi sib bħal zombie.
  
  
  "Dan għandu jkun l-Rhones," Pilar qal.
  
  
  "iva. Hi fil-forma ħażina. Aħna ser tieħu taxi l-isptar.
  
  
  "Jien jistgħu jagħmlu aħjar minn dik. A Bot mikrija waqt li kienu għaddew. Huwa pparkjati sess hemm. Inti tieħu Rhona lura; tagħha, jien ser imorru. Naf li l-triq lejn l-isptar. Imbagħad hija miżjuda skont ir-rispons tal, " Tiegħek Rona huwa ħafna jidher biċ-ċar."
  
  
  "Pilar," qal, " jien ferħan li tara int. Inti konvenjenti msieħba. Ejja mmorru."
  
  
  Kif Pilar u l-I saq fil-Tank permezz tal-toroq tal-Willemstad, qalet il-kummissarju, " Dak li ġara fuq il-gżira?"
  
  
  "Gorodin kien hemm bil-ftit goons tiegħu," ir-raġel tagħha qal. "Huwa kien se t-tortura Rona tagħmel tagħha talk. Dak li hu ma kienet taf li hija ma setgħetx jwieġeb lilu. Hi kienet biss tal-fann ta'l-logħba għall-warajhom-professjonisti ."
  
  
  "Iżda hi verament kien voluntiera," Pilar qal.
  
  
  "Fil-fatt, iżda l-ebda wieħed madwarna ħa l-ħin biex jgħidlek dwar ir-riskji possibbli."
  
  
  Pilars ' l-għajnejn iswed iltaqgħu fil-minjiera l-anterjuri mera. "Do you dwar il-kura tagħha, Nick?"
  
  
  Huwa waqfa qasira għal mument qabel ma jwieġeb. "Jekk inti medja I imħabba l-ee, vjolini u l-xemgħat, allura m'għandix rewmatiżmu. Jien kont qed tagħmel dan maħmuġ tan-negozju għall-tant fit-tul, jien ma naf jekk kapaċi tassew imħabba xi ħadd fil-klassika tal-sens tal-kelma. Iżda jekk inti medja, I-kura x'jiġri tagħha, tal-kors. Inkella, hi ma tkunx marret għall-Kelb Ftit Gżira biex jgħinu Ħej. Tagħha tkun taf li jidher wisq bniedem lili, iżda ont ma jiddawru-blokka tas-silġ għadhom."
  
  
  Pilar tkellem l-ewwel, tfittex dritta'l quddiem. "Nick, għidli xi ħaġa."
  
  
  "Naturalment."
  
  
  "Do you-kura x'jiġri lili?"
  
  
  Huwa milħuq barra u mqiegħda naħa tiegħu fuq il-sħun-laħam tal-tagħha ta ' l-ispalla. "Ħafna," qal.
  
  
  Pilar ffirmati, imbagħad qal par:: "nittama li inti qatt ma dispjaċir."
  
  
  F'dak il-mument, aħna mdawrin u miġbud ' il barra fil-daħla għall-Reġina tal-Isptar, imħallat tal-bini l-ġdid fl-kuluri blu. I-xellug tagħha pakkett mill-kaxxier, u l-Dollaru assigurat me fuq it-telefon li Rona tipprovdi l-aħjar possibbli tal-kura medika. Huwa qal li l-tabib li kwalunkwe spejjeż addizzjonali se jkunu mħallsa mill-American konslu, u imbagħad talab l-konsulat li jagħmlu l-arranġamenti.
  
  
  Rritorna għall-Pilar fil-Tank. Kien skur, u l-sema glittered ma'l-infinità tal-istilel. Huwa qal, " Ejja mmorru rob l-kuntrabandisti."
  
  
  Hija kienet magħmula wara l-rota ta'l-tank; Pilar taw r-rakkomandazzjonijiet tiegħu. Aħna lura lill-minbarra u mbagħad rriżulta fin-nofsinhar.
  
  
  "Għandu jkun hemm l-oħra tal-aħbarijiet li int ma qalli," Pilar qal. "Kif ma titlaq Gorodin?"
  
  
  "Mejta."
  
  
  "U l-tnejn minnhom li kienu miegħu?"
  
  
  "Wkoll mejta. U guy msemmija Boris li mietu minħabba li kien wisq sew u mgħammra wisq bl-addoċċ biex tilgħab."
  
  
  "Mela inti tax-xellug wara erba' l-korpi?"
  
  
  "Dak id-dritt. Iżda x'imkien Anton Zhizov u Knox Varnov qed jippreparaw biex daqqa sa New York għada. Jekk aħna ma tistax tikseb dawn l-ewwel, ma jimpurtax jekk dawn isibu erba ' l-korpi fuq Kelb Ftit Gżira jew erba elf."
  
  
  Pilar ħares maħsub. U kien silenzjuża.
  
  
  Aħna saq li l-aktar strixxa-parti tal-minbarra, fejn l-ifqar madwar sajjieda lokali irmiġġat tagħhom biex tħares l-dgħajjes fil-ħxuna taż-żejt u l-żibel. Wara ftit mili, Pilar indikat griż, mhux maħduma-qafas tal-bini, imdawwal mill-quddiem mill wieħed ċar bozza tad-dawl. Fil-paragun, Varnov tal-Hideout kien bħall-bar ta'jirrispettaw in-Negozjant.
  
  
  "Dan huwa fejn għandna bżonn biex tibda," Pilar qal. "Jekk inti għandek bżonn Torio, mur Ftit Lisa."
  
  
  L-mewġ tal-ħoss tolqot lilna meta konna għadna ħamsin-saqajn bogħod mill-art. Fuq skala sħiħa rewwixta ma setax ikollhom volum ikbar. Ġewwa, aħna ssieħbu mitt jew hekk cheery-persuni li, filwaqt li ma rewwixti, kienu mill-inqas hysterical. Kulħadd deher li kien fil-mozzjoni kostanti. Kien impossibbli li jispiċċaw jegħrqu l-istorbju, għalhekk kulħadd kien jgħajtu. Minn żmien għal żmien, sharp nisa daħk maqtugħa permezz tal-cacophony. Jukebox kien jilagħbu x'imkien, iżda biss l-tarriverberazzjoni tal-fonda bass noti jistgħu jinstemgħu.
  
  
  Pilar u l-I miġġielda mod tagħna permezz tal-netika-korpi sempliċi bord stabbilit fuq id-dahar tal-bini. Mara id-daqs tal-Godzilla kien seduta fuq in-naħa ta'dan, tferrigħ xorb fis mhux immarkat fliexken. U kważi attraenti.
  
  
  Pilars għajjat fil-widnejn tagħha. Ftit li xejn kien selvaġġi kaċċa.
  
  
  "Ftit Liza!" hija kkonfermat bil-grin.
  
  
  Lisa libes-kaskata tal-curls stretta fl-tagħha xorzijiet.
  
  
  
  
  
  
  kulur aħmar li ma setgħux possibilment ikunu xagħar tal-bniedem. X'imkien bejn is-sitt u l-seba'-saqajn tall, Lisa kien kopert fil-boroż, bwiet, u l-forma stramba biċċiet ta'laħam. Kien simili dilettanti iskultur bil-għaġla slapping l-tafal fuq il-qafas. L-intenzjoni li jintemm ix-xogħol aktar tard, huwa ġustament tilfu l-fidi tiegħu fl-kreattività u l-taw.
  
  
  Meta I fl-aħħar nett ltqajna l-attenzjoni tagħha, Lisa mċaqalqa goffa lejn lili mill-naħa l-oħra tal-bar, l-laħam tal-tagħha f'diversi partijiet taż-żfin differenti ritmi.
  
  
  "Dak li se jkun?" vuċi tagħha rumbled bħal vojta barmil rolling fuq cobblestone.
  
  
  "Irrid Torio," I għajjat.
  
  
  "Qatt ma kont smajt tal-nen," boomed Ftit Lisa fil-Rewmatiżmu.
  
  
  "Gorodin mibgħuta me."
  
  
  "Qatt ma kont smajt tal-nen jew."
  
  
  Huwa miġbud ' il barra-portafoll tiegħu. I kien għaddej minn guilders, sabiex I mifruxa ftit Amerikana noti dwar il-bord quddiem l-kbira tal-mara.
  
  
  "Jien kont smajt dwar Andrew Jackson," hija qalet. "Torio jorqod fil-kamra lura." Hi bil-ponta tas-swaba l-daqs ta'l -.
  
  
  Ma Pilar fil-irmonk, jien intitolat għall-dojoq-bieb fil-far-tmiem tal-bar. Fil-kamra żgħira wara dan, ma kien hemm l-president wieħed, wieħed mill-president, u wieħed benniena. it-tnedija.
  
  
  Il-bieb magħluqa wara tagħha, u l-istorbju miet isfel. Tagħha, ċċekkjati l-oħra bieb l-oppost groans. Dan wassal barra fil-miftuħ għall-bini. Huwa kompla fuq l-franċiż kuntrabandist, mfittxija Ego, u sabet Għandu .38 awtomatiku. Wara l-għoti dan Pilar, hu dawn, ħa tiegħu luger-uem taħt l-imnieħer, u slapped hu madwar l-wiċċ.
  
  
  Hija kienet għajjat " Torio!".
  
  
  Huwa mdawwar tiegħu ras, grunted piteously, u bil-mod jinfetħu l-għajnejn tiegħu. Meta raw il-gun taħt l-imnieħer, għajnejn tiegħu wessgħet.
  
  
  "Ħej, x'inhu dan, serq?"
  
  
  "Tikseb sa, Torio," I growled. "Aħna qed tmur għall-ride."
  
  
  Dan l-ego kien startled. Huwa sel. "Stenna," huwa wieġeb. "Jien ma anki taf inti."
  
  
  "Din mhix tali wouldnt-logħba," l-uem qal tagħha. "Logħob sinċerament miegħi, u int se jkollhom vjaġġ bir-ritorn. Issa jimxu l-ego! "
  
  
  Ego poked tagħha ħafif bil-kanna tal-gun tiegħu li jenfasizzaw, u Torio qabża sa mill-sodda ma sorprendenti b'aġilità għal xi ħadd ma tqal-problemi. Ego imbuttat tagħha barra l-bieb ta'wara, u huwa obediently mixi matul fejn aħna d pparkjati l-Tank.
  
  
  Pilar kien qed isuq, u ont kien fid-dahar ma Torio, luger mħarrġa.
  
  
  "Issuq fl-triq għal madwar mitt tarzni u mbagħad iġbed u aqla'l meta inti ssib skur fuq il-post," missierha qal.
  
  
  "Issa, Torio,"qal kif aħna saq fl-dim-triq u l-pparkjati," I trid tkun taf dwar l-bagalji."
  
  
  "L-bagalji?" "Dak li huwa?" huwa talab.
  
  
  "Jien ma jkollhom ħafna ħin, Torio," qal, " u lanqas ma tiegħi jitnaqqsu. Fil biss minuta jew tnejn, inti ser tisma l-għadam u l-qsim ara ħafna fid-demm. Dawn l-għadam u dan tad-demm se jkun tiegħek, Torio, għalhekk jekk jogħġbok tieħu din l-opportunità biex taqsam l-informazzjoni."
  
  
  Fil-water, huwa jista'ara l-qtar ta ' l-ilma jogħlew mill-ego tal-qorriegħa u l-iqattar jistabbilixxi l bla xkiel naħat ta'l-ego ras.
  
  
  Huwa malajr nodded, " Tajjeb, tajjeb. Jien mhux se tkun eroj barranin klieb nisa. Li jfisser l-bagalji li ħa tagħha biex Gaviota, verament?
  
  
  "Għaqlija-konklużjoni, Torio. Irrid inkun naf li ħadt ih u fejn inti ħadt dan."
  
  
  "Kienet husky guy bil-barranin tal-ħoss li għamilt jittrattaw sitt xhur ilu. A sess xadini. Huwa qatt ma qal me l-isem tiegħu, u huwa ma kienx l-tip ta guy I kien mistenni li jistaqsu mistoqsijiet dwar. Huwa dejjem jitħallsu me bil-quddiem, imbagħad qalli meta għandhom jittellgħu tiegħi bagalja. Ont kien l-intestatura-nofsinhar minn hawn, il-mod ftit fl-għoljiet, u hu ħareġ mill-ħelikopter bil-bagalja u ħa tagħha ego li l-bastiment. L-fiduċja me, li kollha naf, oħra. I anke ħarsu waħda ta tiegħi bagalji u kien vojt. Huwa freaking stramb tan-negozju, imma ma nistax taffordja li jkunu kurjużi.
  
  
  "Kemm il-bagalji ma inti tpoġġi fuq il-bastiment?" huwa talab tagħha.
  
  
  "Ippermettuli ara, l-aħħar darba li ħadna kien tliet iljieli ilu. Se jkun hemm tmien fil-total.
  
  
  "Tista' tieħu l-istati uniti fejn l-ħelikopter-artijiet?"
  
  
  "Żgur, iżda dejjem hemm ftit mal-gwardji tal-pistoli. Oni u l-pilota, guy msemmija Ingram, li bsaten madwar hemm meta l-ħelikopter pilota huwa fis-sala ġewwa.
  
  
  "Huwa biex inti," qal, " biex tara li nagħmlu aħħar tas-sigurtà. U issa għandna l-istruzzjonijiet.
  
  
  Pilar saq-nofsinhar u l-daru fuq il-dejqa tal-ħmieġ tat-triq ikkaratterizzata minn Torio. Imbagħad konna fil-miftuħ. Fortunatament, Pilar mikrija four-wheel drive bot: kien diffiċli biex issuq: it-triq jiddawru trail, it-territorju kollu tal-lukandi, iżda tal-blat, u l-art jiddawru-għoljiet.
  
  
  Issa I kellu l-a kuntrabandist seduta quddiem me, b'tali mod li meta l-fanal tat-tiftix tolqot lilna, huwa jista ' tiżdied sa mill-mewġ u l-idejn tiegħu hekk li l-ego ikun jaf qabel ma xi ħadd beda l-isparar.
  
  
  "Huwa tagħha, Torio," hu sejjaħ.
  
  
  Il-bniedem ma 'l-senter jiċċaqalqu bil-mod' il quddiem u waqafx ftit saqajn bogħod. "Dak li qed tagħmel hawn? Se jkun hemm l-ebda tal-ġbir tal-lum "
  
  
  "Hemm problemi fil-Gaviota," Torio qal. L-kbar guy qal I ġejjin u għid Ingram.
  
  
  "Min huma l-tnejn l-oħra?"
  
  
  
  
  
  Il-gwardja talab malware.
  
  
  "Huma... dawn huma... Torio beda goffa.
  
  
  "Aħna qed ma Gorodin," qal. "Aħna għandna l-informazzjoni li għandna bżonn biex jiksbu Zhizov immedjatament."
  
  
  L-ismijiet kienu importanti li l-gwardjani. Ego xkubetta imnieħer titbaxxa, u hu mixi matul il-tank. "Uri me karta tal-IDENTITÀ tiegħek, jekk jogħġbok, sinjur," huwa qal rispett.
  
  
  "Naturalment," qal, u laħqu għal skart tal-karta. Dan kien organizzat mill-ego hekk li l-gwardja jista'jilħaq lilu. Kif kien jagħmel hekk, ego qabad tiegħu tal-polz u l-imbuttat lilu'l quddiem. Pilar malajr mtaqqba il-bniedem wara l-widna, li jikkawżaw l-ego għall-friża qabel ma jkun jista jgħajtu.
  
  
  Huwa ġudizzjarju tagħha u marbuta tagħha mal-biċċa tal-nylon-ħabel li kien misjub fil-dgħajsa u użat għal tali sitwazzjoni perikoluża. Ddawwar il-ego fanal tat-tiftix, hija mdawla tagħha tal-injam żgħar bini ħamsin tarzni bogħod. Biss wara li kien żgħir, b'saħħtu-ħelikopter. L-saint huwa mdawwar off u motioned għall-Pilar itfi l-tank tal-magna. Timbotta Torio qabel me, Luger fl-idejn, ir-raġel tagħha mar biex il-bini bil-kolja tal-ħabel u mgħaġġel bogħod, Pilar li ġejjin me. Kif aħna avviċinat il-bieb, huwa imbuttat huwa miftuħ u daħlu ġewwa, timbotta l-buttuna fuq il-fanal tat-tiftix. Iż-żewġt irġiel l-irqad fuq bunks kontra l-ħajt s'issa kienu jilagħbu din il-logħba. Wieħed kien tqal Slavi it-tip li setgħu kienu l-aħwa tal-persuni b'diżabilità gwardja tas-sigurtà fid-dħul, l-ieħor kien ċar, tih-bniedem bil-kbir l-imnieħer u dgħajfa-geddum. Hu ddeċieda li kien se jkun Ingram, il-pilota.
  
  
  Il-gwardja kien jilħaq għall-xkubetta tiegħu, li kien mirfud kontra l-groan qrib il-kap tal-sodda tiegħu.
  
  
  "Inti ser die jippruvaw," l-uem qal tagħha, u l-bniedem ffriżat. Ingram ffriżat, ħakk fl-għajnejn tiegħu u l-teptip.
  
  
  Pilar misjuba Mira tal-dawl jaqilbu, u l-ego qegħdin fjammi mgħarrqa l-uniku lok tal-bini. Ix-xellug tagħna kien kumpless shortwave istazzjon tar-radju.
  
  
  "Torio! Inti mibjugħa magħna barra, " il-gwardja tal-akkużat.
  
  
  "Naturalment," qal il-kuntrabandisti, " bil-gun fi tiegħi fil-mira, jien ser jbiegħu l-barra malajr - bħal inti, mara."
  
  
  "Ingram, tikseb lebsin," I ordnat. "Ħelikopter fjuwil bil-gass?"
  
  
  "Iva, lill-sħiħ," huwa qal nervously.
  
  
  Il-bniedem kienet rogħda bil-biża'. Ma jimpurtax li hu hekk jibżgħu li huwa ma jistax jtiru, " qal. "Biss jsegwu l-ordnijiet u inti ma jkollokx iweġġgħu." Dan calmed ego tiegħu, u bdew iġbed fuq il-ħwejjeġ.
  
  
  "Torio, ipoġġu fil-din il-presidenza," qal, u l-kuntrabandisti malajr li jobdu. Hu tefa'kojl tal-ħabel li l-gwardja u qal, " Jorbtu lilu. M'għandix bżonn biex iwissu inti tagħmel xogħol tajjeb.
  
  
  Torio wkoll l-għan li fil-gwardji tiegħu luger, l-iżgurar li Torio kien assigurat fl-tajba stretta għoqod. Pilar kien qed iżomm il-kuntrabandist tal-.38-kalibru pistola u waqt li żżomm għajnejk fuq il-Ingram, iżda hu ma kienx ser jikkawża l-istati uniti xi problemi.
  
  
  Meta Torio kien qawwi marbut, huwa qal li l-gwardja, " Issa ipoġġu fil-president fil-tarf l-ieħor tal-kamra." Meta huwa obduti tagħha sullenly Pilar qal: "Ħu-ħabel u l-parità tal-up, it-tfal."
  
  
  Pilar mogħtija me l Għandu u l-mixi matul il-gwardja. Dan kien serju żball. Hija intensifikati bejn me u l-tagħna priġunier. Fil wieħed malajr moviment, ir-raġel miġbud ' il barra sikkina minn x'imkien taħt il-ħwejjeġ tiegħu u qabad Pilar, tidwir tagħha quddiem minnu, tmejjel tagħha kap tad-dahar u żżomm il-xafra tas-sikkina għall-gerżuma tagħha.
  
  
  - "Tnaqqis tal-gun jew il-mara se die," huwa rasped.
  
  
  Għarkupptejh l-isfel kif hu kien wara Pilar tal-ġisem, il-bniedem offrut l-ebda mira, huwa ma setax ikun assolutament ċerti li l-I titlifx u laqat il-mewt fuq il-post. Jekk I biddel il-gun biex tikseb l-aħjar l-għan, dan inaqqas il-gerżuma tagħha. Għalhekk huwa eżita.
  
  
  "Kkritikat dan, l-apposta qal tagħha biex tinżel il-gun." - "Le," huwa tinqasam. "Taħseb li jien bluffing tagħha?"
  
  
  Meta hija ma tistax tiċċaqlaq, il-gwardja tal-jerked l-sikkina, u l-aħmar dudu tal tad-demm crawled l Pilars ' l-għonq. L-Luger xorta jinżammu tagħha lest.
  
  
  "Ingram, ħu li idjota tal-gun," il-gwardja tal-barked.
  
  
  "Me... I ma tistax tagħmel dan," l-pilota qal fl-dgħajfa tal-vuċi.
  
  
  Il-gwardja tal-snarled fil lilu, " Jkun bniedem għal darba, inti whimpering terremot, jew I ser..."
  
  
  Aħna qatt ma sab dak il-gwardja tal-seta'jsir biex Ingram, minħabba fil-pilota tiegħu tal-kunitti, huwa mdawwar Rivnenskaya ras biżżejjed sabiex il-Luger jistgħu jitqiegħdu tagħha fil-pożizzjoni u l-jisparaw l-uem mhux protetti permezz tal-għajn tax-xellug. Huwa tbegħditx minn Pilar, irkupra barra l-ħajt, u naqsu l-art. Il-sikkina laqat f'idejn il-bogħod.
  
  
  Pilar t'attivitajiet me ma reċidiv-espressjoni. "Inti jkollok ħalli em cut-gerżuma tiegħi qabel ma taw gun tiegħek, ma inti?" hija qalet.
  
  
  "Naturalment," I ammessi. "Jekk kien tiegħi gun, inti u l-I ż-żewġ jkunu mejta."
  
  
  Hi nodded bil-mod. "Iva, tagħha, I aqta int dritt. Iżda xorta waħda... " Hi ħadlu-kap tagħha. "Inti qed frisk. Inti agħtini l-creeps."
  
  
  "Aħna ser sħun inti sa l-aktar tard," huwa qal malajr, u rriżulta li l-pilota. "Issa, Ingram, int ser tieħu me-post fejn inti tista aqbad il-bagalji li inti qed tieħu biex Torio."
  
  
  "Inti medja Gisov tal-hideout?"
  
  
  "Dak id-dritt. Fejn huwa fis-sala?"
  
  
  "Fil-muntanji fuq il-fruntiera tal-Venezwela u l-British-Gujana franċiża. Iżda ont qatt ma jkunu jistgħu art hemm fid-dlam. Mhux meta huwa diffiċli biżżejjed.
  
  
  Huwa ħarsu lejn l-għassa tiegħu. "Jekk nieħdu off issa, dan għandu jkun qawwi
  
  
  
  
  
  meta għandna naslu s'hemm. U Ingram, jekk inti aċċidentalment-punt me fid-direzzjoni l-ħażina, inti ser tkun maqful Sitt saqajn taħt l-art dejjem..."
  
  
  "Jiena la kuraġġużi u lanqas stupid," huwa wieġeb. "Jien ser tagħmel eżattament dak li għandek tgħid me."
  
  
  "Li tajjeb, Ingram. Inti xorta jistgħu jgħixu biex jiktbu l-omm tiegħek kollha l-koroh dettalji."
  
  
  Pilar, li kienet fuq il-papà fil-ġenb, tkellem. "Nick, inti ħoss bħal int ġejjin minn Dollaru tal-post."
  
  
  "Tagħha," qal. "Dan huwa l-ħajt tal-kju, u x'aktarx li se jkun hemm tan-nar. L-mara jista ' jkun inkonvenjent ."
  
  
  - "Le," hija qalet, it-tixrid tagħha-saqajn riżolut. "Aħna konna ġejjin s'issa flimkien, u issa jien mhux se tkun tax-xellug wara. Tagħha għenet inti ħafna, ma huwa? "
  
  
  "Dan huwa veru, iżda ..."
  
  
  "Jieħdu me miegħek, Nick," hija qalet. "Nista'jisparaw kif ukoll inti, iżda żewġ pistoli u l-penetrazzjoni tagħna-possibilitajiet ta'suċċess. Dan ifisser ħafna għalija, querido "
  
  
  Għall-mument, jiena ma setgħux jagħmlu fehma tiegħi.
  
  
  Iżda dak Li qal magħmula is-sens. Hija kienet mħawwar professjonali, iktar stretti minn ħafna mill-irġiel. U hi jaf li hija kienet paletti, li jekk ikun meħtieġ, Owl-missjoni tal-sagrifiċċju li tagħha.
  
  
  "Mela ejja mmorru," qal. "Peress li inti ma tkunx qed tmur għall-użu l-Tank biex jiksbu lura l-belt, mur u iġbed id-distributur tal-pak sabiex mhuwiex inutli li xi ħadd li ssib utli." Huwa ma setax għajnuna iżda żid, " għandek tkun taf liema distributur-pak hija?"
  
  
  Sħiħa tagħha xufftejn mgħawġa fi ftit mocking tbissima. "Iva, querido, naf dwar id-distributur tappijiet u ħafna affarijiet oħra li inti mhux se jemmnu."
  
  
  Tagħha, tbissem fil-rewmatiżmu. Tajba. U inti tista'tagħti l-ħabib tagħna ieħor knock li jniżżlu l-irqad għall-waqt.
  
  
  "Jien ser għaġla," hija qalet, u ħa l-.38 mill me u mgħaġġel bogħod.
  
  
  Huwa mixi matul il-tagħmir talkie, tinfaqa fuq l-art sa l-każ miftuħa, u mbagħad meqruda l-imsaren mal-grupp tal-gwardja tal-azzarin. Matul dan il-aħrax l-informazzjoni, I jaraw Ingram, anki jekk kien tifel tajjeb ħafna, u kien hemm l-ebda aktar ta'theddida minn bla snien iswed hound fuq il-ħabel.
  
  
  Tagħha Torio qal: "Inti ser taħdem għal waqt u mbagħad tkun tista' tmur lura għall-Willemstad. Huwa triq twila, iżda inti ser ikollhom ħin biex jaħsbu dwar kif l-aħjar li tagħmel il-ħajja. Berries plumbing, " qal.
  
  
  Huwa bilkemm tbissem. Huwa ma kemm ta'sens ta'humour.
  
  
  Pilar lura bil-dispenser-għatu, li hi mogħtija lill me ma mock curtsy. "Kull min huwa ma għandu tqum qabel nofsinhar," hija qalet. "U mbagħad hu ser ikollok uġigħ ta' ras li l-ebda-ammont ta ' l-aspirina tista-kura."
  
  
  "Id-dritt, Ingram,"qal," ejja tikseb tiegħek fil-ħelikopter." Imbagħad it-tliet minna trudged jistabbilixxi l-rutted-triq għall-stennija-ħelikopter.
  
  
  Kapitolu dsatax
  
  
  Ingram deher li jieħdu ħlas bħala huwa ħa t-tmexxija ta'l-ħelikopter u aħna telaq lejn is-sema. Aħna intitolat-lvant u ftit nofsinhar, hekk tħalli l-dwal ta'Curacao warajna. Il-gżejjer żgħar tal-parteċipazzjoni fit-wkoll żelqet ' il bogħod, u għal filwaqt li kien hemm biss l-iswed l-Baħar Karibew taħt l-istati uniti u l-'membri tal-sema hawn fuq.
  
  
  Hekk, aħna maqbuda d-dwal ta'Karakas u l-mixi tul il-kosta tal-Venezwela għall-waqt.
  
  
  "Inti tgħid dan il-muntanji hideout Gisov huwa diffiċli li jsibu," qal.
  
  
  "Kważi impossibbli," Ingram qal. "L-ebda-linji tal-ajru jtiru fuq dan il-post. Iżda jekk huma kienu, dawn qatt ma raw dan. Il-bini huma mibnija madwar l magħruf ukoll bħala oranġjo fil-kannella-blat tal-muntanji. L-ego huwa kważi inviżibbli mill-teħid ta'kampjuni tal-arja. Ma hemm l-ebda-toroq għal dan. Kollha tal-provvisti għandhom ikunu mogħtija mill-pjan. Zhizov għamel ftehim ma'waħda mill-Amerika T'isfel gvernijiet, jien ma naf li wieħed, it-trasport tal-merkanzija. Ix-xogħol tiegħi kien li t-trasport VIP-doppju tal-kmamar ta'dawn il-bagalji. U jekk ma kontx naf-postijiet ta'interess li iggwidata me, jien qatt ma sabu li dan il-post waħdu."
  
  
  Aħna għadda-Isport fuq ix-xellug tagħna, u rriżulta fin-nofsinhar l-kap interni permezz m-art tal-Orinoco Delta. Is-sema tal-lvant bdiet biex jitħaffef, u d-dettalji ta'l-art sar viżibbli bħala aħna rumbled fis-art muntanjuża magħrufa bħala l-Gujana franċiża Highlands.
  
  
  Imbagħad kellna biex jiksbu l-altitudni, u Ingram aġġustat il-żift prinċipali skrun li tieħu aktar profonda gulp tal-irqaq tal-arja. Stahl tal-ġurnata hija l-isbaħ, iżda għolja kopertura tas-sħab ma wera l-ebda sinjali ta iberbqu.
  
  
  Ħsieb I d deliberatament evitat li qasmu-fehma tiegħi. Dan kien il-jum li New York Belt jmutu jekk jien ma setgħetx twaqqaf dan.
  
  
  Ingram nudged tiegħi ta ' l-ispalla, l-interruzzjoni ħsibijiet tiegħi. Huwa enfasizza quddiem fil-formazzjoni tal-blat, bħal fil-forma ta'imqajma ewwel, jagħti oxxen salute.
  
  
  "Tista' tara li sa l quddiem?"il-proġett pilota għajjat fuq il-ħoss tal-magna tagħna. "Dan huwa importanti li l-piloti għandhom jgħaddu. Aħna sejħa tas-Swaba tal-Muntanji. Ftit lil hinn mill huwa ż-żgħar tal-blat-wied fejn Zhizov waqqfu l-dar tiegħu.
  
  
  "Liema huma l-opportunitajiet li se tibda l-isparar hekk kif dawn ara l-us li ġejjin fil?"
  
  
  "Ma naħsibx li hu probabbli. Ingram deher li ġabru l-kuraġġ fl-arja li l-emu kienet nieqsa fuq il-post. "Huma pjuttost kunfidenti fil-sigurtà tagħhom hawnhekk, u kif l-ambaxxata rrappurtati, huma jidħlu u jmorru spiss. Sakemm dawn b'xi mod issir taf dwar dak li ġara
  
  
  
  
  
  aħna għandekx xi problemi l-inżul fl-Curacao."
  
  
  "Id-dritt," qal.
  
  
  "Iżda dan huwa biss il-bidu. Hekk kif dawn il-post inti jew il-mara, l-infern pawżi mitluqa.
  
  
  "Tista'tagħti me idea tal-fiżika-tqassim ta'dan il-post?" I talab tagħha. "Fejn ma Zhizov-kwartieri ġenerali tal-ġejjin minn? Fejn ma l-xjenzat Varnov jagħmlu x-xogħol tiegħu?
  
  
  - "Le," Ingram qal, u imbagħad ħares lejn me malajr, kemm jekk biex jassiguraw me tal-sinċerità tiegħu. "Nemmen lili, nixtieq qallek li għandek issa jekk kelli magħrufa. I kollha tagħmel hu li jibqgħu fil-mitlufa ilma filwaqt li xi ħadd jieħu jew li tiltaqa stabbiliti, jew filwaqt li dawn it-tagħbija dak kollu li tixtieq tagħmel dan."
  
  
  "Dak jekk trid twassal il-messaġġ?"
  
  
  "Jiena nagħti l-ego għall-gwardja tas-sigurtà fl-sit ta'nżul ta'ħelikopter. Hu ser toħroġ u jilħqu l-istati uniti. U huwa ser tkun l-ewwel hema inti ser ikollok biex jittrattaw."
  
  
  Aħna tond jutting-kbir tal-blat u beda jinżel fil-canyon dejqa ma immens-irdum min-naħat kollha. Anki jekk inti ma tridx, ukoll, inti ma tkunx ara mal-bini crudely mibnija madwar blat. I magħduda erba'pjuttost kbir bini, wieħed żgħir wieħed ħdejn l-art ċatta konna dixxendenti biex. Baxxa xfar tal-blat u l-blat mifruxa il-qasam kollu, u ma kien hemm biss ħażin traċċi tal-mogħdijiet ta'konnessjoni tal-bini.
  
  
  I filwaqt li kien jaraw, raġel ħareġ mill-bini żgħir ħdejn il-mitlufa ilma u ħares fl-istati uniti. Huwa mwettqa xkubetta fuq l-ispalla tiegħu.
  
  
  "Huwa gwardja tas-sigurtà," Ingram qal.
  
  
  "Huwa l-unika waħda?"
  
  
  "Huwa l-unika waħda li stajt qatt rat. Jista'jkun hemm oħrajn ."
  
  
  Pilar qal tagħha, " Tikseb l isfel mill-vista." Wara hi ħa l-pożizzjoni, hija kienet għamlet ukoll inviżibbli mill Stahl.
  
  
  "Meta aħna l-art," huwa qal Ingram, " ejja l-gwardja tas-sigurtà ġejjin aktar mill-qrib, miftuħa għall-jum."
  
  
  "X'jiġri jekk jien ma tistax tikseb l-ego hawnhekk?" il-proġett pilota talab nervously, l-ego-kuraġġ fl-arja tal-bidu jevapora.
  
  
  Tipprova diffiċli ħafna, " qal. "Bħala jekk il-ħajja tiegħek tiddependi fuq dan. Minħabba li, Ingram, ħabib antik, huwa veru.
  
  
  Aħna bir-reqqa żbarkati fil-żgħar, l-ikklerjar u l-Ingram kien soluzzjoni riċerka problemi bil-magna. Bħala l-kbira skrun twaqqfu, il-bniedem ma ' l-azzarin għajjat xi ħaġa minn fejn kien permanenti għoxrin-pied bogħod.
  
  
  Ingram imbuttat tiftaħ il-bieb u l-għajjat, " jien inbati xi ħaġa għall-ġenerali."
  
  
  "Inti zopop?" il-gwardja tal-jissejjaħ lura. "Ġġib dan."
  
  
  "Għalija... jien ser bżonn xi għajnuna," Ingram qal. "Huwa wisq iebes għalija."
  
  
  Ma kien hemm l-silenzju. Iżda mbagħad aħna jinstemgħu bil-passi madwar l-żrar lejn l-istati uniti. "Taf, m'għandux ikun porter," l-gwardja ilmenta. "Għandek-"
  
  
  Huwa jitwaqqaf f'daqqa, kif jekk ikun jista ara l-istati uniti. Kont naf li kienu fl-inkwiet meta smajt l-visibbli-ħoss tal-gwardja-tneħħija tiegħu xkubetta u ddawwar fuq fil-ħabs. L-Luger kienet lesta tagħha, iżda ma kienu fatali tar-riskju jisparaw issa u ta'twissija l-ekwipaġġ kollu. Minflok, I jingħafas l-isfel fuq il-driegħ, u Hugo waqa ' fil-tiegħi tal-palm. A stiletto imdawra tagħha fuq, u kellu l-xafra bejn sebgħek il-kbir u l-werrej bħala huwa malajr telgħu'il quddiem il-bieb. Il-gwardja tal-qajmu l-azzarin, u l-xafra kien sar fi l-ego id-direzzjoni.
  
  
  L-stiletto imdawra fil-midair qabel l-xafra daħlu fil-bniedem tal-għonq. Huwa għamel ħoss bħal maħnuq kurda, ħadet żewġ passi lura, u naqsu l-art, demm ġappuniż isfel ego tal-gerżuma.
  
  
  Pilar hopped madwar l-ħelikopter. Ingram t'attivitajiet fil-bniedem mejjet mill-sit tal-bdot.
  
  
  "Dak li issa?" Pilar mitluba.
  
  
  "Issa jien ser jinqalgħu fil u jesploraw din il-ġebel raħal. Inti se jibqgħu hawn biex jaraw Ingram. Meta kapaċi jiksbu lura tagħha, hi tista'tkun fuq il-jimxu, u jien ser ikollok bżonn xi ħadd biex tkopri għalija.
  
  
  "Id-dritt, Nick," qalet ma jimxi magħha ftehim li sorpriż me.
  
  
  Huwa bies tagħha ħafif, imbagħad milwija fuq il-mejjet-gwardja, fil l-stiletto bogħod mill-gerżuma tiegħu, u jintmesaħ l-xafra nadif. Ego lura lill-ċinturin tal-driegħ tiegħu, imbagħad telgħu fuq il-blat, l-evitar ta'l-passaġġ li jwassal minn tal-gwardja tal-post.
  
  
  Ftakar kif rajt tagħha, din il-post minn għasfur-għajnejn-dawl, hija ġrew lejn l-akbar bini. Deher loġiku li wieħed jassumi li dan ikun il-kwartieri ġenerali ta'l-operazzjoni. Jien tinsab fuq il-linja żgħar li jiftaħ fuq it-triq li twassal direttament għall fit-tul, baxxa bini imsejjaħ il-kwartieri. Kif huwa jaraw, in-nies mhux maħduma blu ħwejjeġ u x-xogħol tappijiet trasferita barra mill-ħruġ. Dawn kienu l-armati. Oħrajn kellhom holstered pistoli u kannella Sovjetika-Armata-uniformijiet bl-aħmar-tapizzerija. Lil hinn mill-kwartieri, huwa nnotat bini kwadru kbir li kien għamel l-ewwel wieħed tagħha fil-mira.
  
  
  Tagħha jissodisfa tal-xellug tiegħu punt taġġ u mixi b'kawtela madwar l-shacks li l-punt ta'hawn fuq. Bħall-oħrajn, kien biss madwar sitt-saqajn għolja, u hu guessed li l-intern l-ispazju niżel taħt il-livell tal-art. Smajt-vuċijiet u l-niżel isfel biex jisimgħu l-dojoq-sistema tal-ventilazzjoni.
  
  
  "Ridt tibgħat għalija, Ġenerali Zhizov?" Dan kien iż-vuċi-enerġetika, militari.
  
  
  Zhizov wieġbet bl-żejtnija-lixxi patronizzanti intonazzjoni. "I mibgħuta għalik, Kbar Rashki, minħabba I ma jirċievu l-messaġġ fiż-żmien stabbilit mill-Colonel Gorodin. Għalhekk, għandna wieħed jassumi li dan mhux se jkun disponibbli għall-istati uniti matul l-aħħar stadji ta'l-operazzjoni. I bżonn it-tieni tiegħi fil-kmand,
  
  
  
  
  
  u huwa għażel għalik."
  
  
  "Jien onorati, Ġenerali."
  
  
  Għidli, Maġġuri, inti kompletament familjari mal-pjan?"
  
  
  "Iva, sir. Għandna nukleari mqiegħda mezzi splussivi fil-seba'Amerikana l-ibliet, u l-aktar reċenti l-apparat ġie mqiegħed fuq il-Kanal tal-Panama. L-ismijiet ta'l-ibliet u l-post eżatt ta'l-isem sħiħ huma magħrufa biss biex inti u l-Amerikana-xjentist ."
  
  
  "Tajjeb ħafna, Rashki. Taf meta l-ewwel bil-bombi hija skedata li jmorru l-barra? "
  
  
  "Illum, sir." Huwa ineħħi l-gerżuma tiegħu fil-mistħija. "Hemm għajdut kollha fuq il-kamp, sir."
  
  
  "Iva, dan ma tantx sigriet; il-mekkaniżmi huma ovvji. Tagħha, jien ser jgħidlek li l-ewwel Amerikana tal-belt biex jiġu meqruda huwa New York. Peress li l-ih-gvern ma taċċetta termini tagħna, Dr. Varnow se tisplodi l-ewwel Rivne bombi fl-erba ' sigħat."
  
  
  Huwa ħares lejn tiegħu l-għassa mal-għajnuna kbira. Kien hemm biża tħaddan dik li l-irku-Venezwela-sema fil-bidunett, New York Belt tista'anki imbagħad ġew livellati mill-infernal fjammi ta'splużjoni nukleari.
  
  
  Filwaqt li dawn il-ħsieb l-odds kienu kontra l-me, tkessiħ growl mtenni madwar l-ventilatur.
  
  
  "Ah, I ara tagħha, kelb tiegħi huma l-ħbieb imqajjem," Zhizov purred. "Tinkwetax, Maġġuri, sakemm I kontroll kollox, dawn mhux ser ħsara lilek. Iżda kelma waħda mill me u dawn ser joqtlu inti fl-sekondi." Zhizov tal-entużjasti tidħaq kien kienu jimitaw mill-mhux konvinti Raschke. "Dawn il-bhejjem huma magħmula minn tnejn mill-aktar qawwija l-forzi fid-dinja, Maġġuri," Zhizov kontinwa. "Il-biża'u l-mibegħda. Ftakar dan il -"
  
  
  "Iva, sinjur," l-Kbar wieġbu inċertezza fuq il-snarls tal-bhejjem.
  
  
  Huwa ressaq il bogħod mill-ventilatur u sib l-isfel, tħares lejn il-passaġġi bejn il-bini. L-ewwel nett, I meħtieġa ħjiel tal-Knox Vornow tal-qtil, li kien l-muftieħ għall-sħiħ mimlijin-każ.
  
  
  Il-ħaddiema għaddew weħidhom u fil-pari. L-armati suldati tagħhom ih rasu-effett deher kuntent li l-punt ta'indifferenza. Forsi, kif Ingram kellhom x'jifhem, dawn kellhom jiġu biex hekk nassumu li ih tas-sigurtà fil-post kien invulnerable.
  
  
  Kien ċar li l-I għandu jkollhom il-libertà tal-moviment. Hekk hu stenniet li jmiss ħaddiem li jgħaddi taħt lilu u jaqgħu lura lilu. Ego hit tagħha bil-Luger ,u huwa kompla rotob fil-armi tiegħi. Hija kienet malajr miġbud mill-ego il-blat u l-imsikkta dejjem mill-ego.
  
  
  Hija ħadet il-blu tal-tuti kien liebes u miġbuda ego fuq il-ħwejjeġ tagħha. L-pants kienu ftit wisq qasir, iżda altrimenti huma tajbin. Huwa poġġa fuq l-kpiepel u ppressati-viżiera tiegħu moħħ. Minn distanza raġonevoli, imma jistgħu jgħaddu innutat. Wara l-ħabi l-ġisem tal-ħaddiema bejn iż-żewġ ġganti-blat, huwa intitolat lura għall-traċċa u segwiti. I jinstemgħu bil-vuċijiet wara me. Huwa ducked fis baxx bieb li ħares bħall-maħżen. Huwa niżel isfel, tiegħu lura lill-triq, u fiddled mal-jimmaniġġjaw il-ġurnata kollha, kif jekk verifika difettuż lock.
  
  
  L-sħun riħa ta ' l-ikel laħaq tiegħi imnifsejn bħala żewġ ħaddiema waqfa qasira biex jibqgħu fuq il-passaġġ wara me.
  
  
  "Jien ma jkollhom aqta li jottjeni l-kolazzjon int qed," qal wieħed madwarhom. "Amerikana, id-dritt? Għal-xjentist."
  
  
  "Naturalment," qal ieħor. "Huwa tagħna mistieden ta'l-unur."
  
  
  "Dak li ħa din l-għodu meta aħna qed tiekol tas-soltu tagħna-żibel?"
  
  
  "Frisk-bajd, perżut, towst u tadam misjur."
  
  
  L-ewwel ħaddiem moaned espressivament. "I nitolbu li se jkun hemm l-ebda silġ sakemm nistgħu nħallu dan il-muntanji waħda u jgħixu bħala bnedmin mill-ġdid. Kif I-għira tajba Eda u l-nisa li Amerikani igawdu."
  
  
  "Dan iż-żmien huwa qrib, comrade. Illum aħna nsibu fil-Amerikani."
  
  
  "Jekk iva, imbagħad illum, aħna u niċċelebraw. Iżda issa I trid tmur."
  
  
  Kif huwa jaraw, wieħed miż-żewġ irġiel segwiti fil-qrib it-triq, fergħat off lejn ix-xellug, filwaqt li l-oħra, li jġorru l-trej tal-ikel, kompla bil-mixi bil-miftuħ. Huwa ħalli l-uem mixi fit-triq u li mbagħad kien segwit, li jkopri l-wiċċ tiegħu mal-għatu tiegħu.
  
  
  Il-bniedem ma jduru madwar, sabiex I segwita hu wieħed mill-ikbar binjiet li kien barra mill-grupp tal-bini. Huwa kompla l ftit passi, fetaħ il-bieb u l-sparixxew permezz ta'dan, taw em ftit sekondi, u mbagħad għaddiet l-istess bieb.
  
  
  Sejba tagħha kien li dawn il-bini ġew imħaffra ferm aktar profonda u l-lest ħafna aktar bir-reqqa minn hija kienet immaġina. Ih mfassla tajjeb disinn jindika fit-tħejjija il-perjodu.
  
  
  Kien hemm wieħed fit-kuritur mal-ħitan madwar bla xkiel tal-ġebel li mgħawġa bil-mod fil-ark. Għalkemm jien ma setgħux ara l-ħaddiem, kien li jinstemgħu mill-żamma tal-ego sa l quddiem. Il-kuritur kien mixgħula bi elettriku dwal f'intervalli regolari, u ma kien hemm l-ebda dubju li ma kien hemm l-impjant tal-enerġija hemm.
  
  
  Imbagħad I mfakkar li ftit tas-snin ilu hemm għajdut li russa bażi kien qed jitħejja x'imkien fl-Amerika T'isfel. Dan kien waqt il-Kubani missili-kriżi, per eżempju, u fil-sussegwenti détente, dawn l-għajdut mietu. Issa jirriżulta li d-database huwa fatt. Kien probabbilment abbandunati mill-uffiċjali tal-reġim russa, iżda l-attivazzjoni mill-ġdid mill-Għeruq u l-ego sodisfazzjon bħala moħbija-ċentru tal-ih l-operazzjonijiet.
  
  
  Matul l-kuridur tagħha
  
  
  
  
  
  
  I biss marru permezz wieħed bieb. Apparentament, ma kienx hemm ħafna kmamar, dawn kellhom jiġu imnaqqax mill-blat solidu. Tisma ' vuċijiet sa l quddiem, hu jitwaqqaf f'daqqa.
  
  
  "Jiena ressaqt kolazzjon royal għall tiegħek Altezza' ego." Din kienet l-ikel guy-kunsinna tal-vuċi, sħiħa ta sarcasm.
  
  
  "Biss jagħti l-edu u jħallu idiotic-kummenti." L-jwieġeb il-vuċi ġiet maħduma u b'mod professjonali ."
  
  
  "Dak li huwa l-Amerika tagħmel hemm?" il-ħaddiem mitluba. "Huwa lest għall-jum speċjali?"
  
  
  Issa huwa bil-mod mċaqalqa matul il-mgħawġa tal-ħajt biex tħares lejn il-proċessi, u laħqu l-punt fejn huwa jista'ara l-ħajt tal-kuritur. Suldat ma impressjonanti iswed kaċċa nisa kien hemm, mgħassa l-kbira tal-bieb. Huwa ħa l-ikel trej mill-ħaddiem u l-pursed xufftejn tiegħu qabel qal, " Huwa differenti mill-soltu, ħlief li ltqajna sa mill-bidunett dan filgħodu. Imma ma nistax taf x'inhu għaddej fl-kap tiegħu."
  
  
  - "Le, ma naħsibx hekk. Ukoll, l-aħjar għalih, il-agħar għalija. Tagħha ser kolazzjon għall-tedjanti togħlija.
  
  
  Huwa malajr lura l-kuritur l-mod li d ġejjin. Issa li l-I kien jaf fejn issib Barnabas, I meħtieġa biex isibu mezz biex jiksbu lilu. Filwaqt li jaħsbu din il-problema, I taw mod għal sinjali, u tard wisq I raw il-figura toqrob fid-distanza. I tista'tgħid mill-forma tal-fatt li dan kien wieħed mill-suldati oħra.
  
  
  Aċċidentalment, kif jekk xi ħaġa tagħha insejt, huwa mdawwar lura. Hu sejjaħ l-lili, iżda li hija kienet qed kellha trux u mutu. Madwar il-liwja, barra tal-vista ta'l-suldati, huwa ġrew lura għall-kenn tal-Varnova. Iżda " żamma kien ġejjin minn din id-direzzjoni. Huwa waqfa qasira. L-edukazzjoni u l-kunsinna tal-ħaddiema se r-ritorn, segwita minn suldat fil-bieb ta'l-Matmura.
  
  
  Huwa malajr magħmul tiegħu moħħ u ġrew l-bieb biss li jwassal il-kuritur.
  
  
  Il-bieb kien maqful, sabiex I marru taħt il-ħaddiem tal-tuti tiegħi minuta u misjuba irqiq elastiċi-istrixxa ta'l-azzar. Dan l-apparat huwa aktar b'saħħtu u aktar flessibbli minn tradizzjonali tal-biċċa tal-plastik, u jaħdem malajr bl-sempliċi lock.
  
  
  Minħabba li l-ħaddiem kien għadu toqrob minn naħa waħda u l-suldat mill-oħra, tagħha, imbuttat tiftaħ il-bieb u ġrew ġewwa.
  
  
  Kapitolu għoxrin.
  
  
  Fi ftit sekondi, il-lussuża ġewwa ta'din il-kamra ingħaqdu flimkien. Ma kien hemm l-ebda mhux maħduma l-uċuħ, l-ebda kuluri matt. Artab nisġa-oħrajn, pultruni, sodod, il-gverta siġġijiet kollha fil-karnival tal-qawsalla lwien.
  
  
  "Inti jista' mill-inqas knock," distint nisa vuċi qal minn x'imkien tiegħi tax-xellug.
  
  
  "L-kbira scholar għandhom jiksbu sal-bidu tal-lum," vuċi ieħor qal mill-naħa l-oħra.
  
  
  Bħala l-għajnejn tiegħi aġġustati għall-dawl baxx, ont, I sabet li l-ilħna kienu ġejjin mill-ringiela tat-satin sodod u i-oħrajn fil-approfonditi ovali fuq kull naħa tal-kamra. Kif huwa jaraw, disheveled mara kapijiet deher li l-xellug u tal-lemin, segwit minn korpi li ħares bħal kulleġġ make-softwer. Anzjani numru wieħed kien liebes roża nightgown qasir biżżejjed biex iħallu l-ebda dubju li hija twieldet-anzjani. Numru żewġ kien liebes abjad tal-maternità li kienu trasparenti biżżejjed biex tikkonferma li hi kienet ukoll reali iebsa.
  
  
  "Nittama jien ma tintlaqat," qal.
  
  
  "L-isem tagħha huwa Terri," qal iebsa numru wieħed fil-roża fuq uċuħ.
  
  
  "U l-isem tagħha huwa Jerry," qal numru żewġ fl-abjad tal-maternità.
  
  
  "Kemm huma miktuba bil - "i"." Terri spjegat
  
  
  "Tagħrif importanti," qal.
  
  
  "Aħna qed tewmin," Jerry issuġġerit.
  
  
  "Ieħor allarmanti-iskoperta," qal.
  
  
  Il-bniet ltqajna mill-sodod tagħhom u waslet għall-naħa tiegħi.
  
  
  "Stajt qatt qabel," Terri qal.
  
  
  "Inti ma jappartjenu hawn, do you?" miżjud Jerry.
  
  
  "Inti daħal bħal tempesta," Terri qal. "Naħseb li int qed ngħidu u inti tixtieq-istati uniti biex jinħbew inti. Kif kbira!"
  
  
  "Int ma cop, int?" qal Jerry. "Aħna ma jaħbu l-cops."
  
  
  "Jien ma cop," ih assigurat tagħha. "Li jiena u dak I ma huwa wisq biex jispjegaw f'inqas minn siegħa, u l-I ma għandekx tletin sekondi. Iżda tista ' tgħid li jiena l-unika waħda madwar l-guys tajba u jien ma tliet fil - livelli kollha- I bżonn l-għajnuna tiegħek ."
  
  
  F'dak il-mument, aħna jinstemgħu l-vuċijiet u l-marru għall tisma fil-bieb.
  
  
  "Għaliex ma inti jdur u jiġu lura meta kienet titlob inti?" Din kienet l-vuċi tas-suldat li kellhom għajjat fil me fil-kuritur.
  
  
  "Jien ma tkunx taf x'qed jitkellem dwar. Hi biss ġew niżel off għall-kolazzjon. I ma ara inti biss issa, " l-ħaddiem wieġbu.
  
  
  "Inti kienu mixi hawn minuta ilu, allura inti jdur madwar u l-mixi lura."
  
  
  "Mhux tagħha."
  
  
  "L-ebda wieħed daħal fit-miegħek?"
  
  
  "l-ebda. Staqsi Yuri fil-professur tal-bieb. "I se. Jien ser bidla tagħha ego. U jekk int tinsab, ma jimpurtax. Ejja mmorru, comrade! "
  
  
  Il-ħoss ta'ħaddiem tal-passi li ġejjin isfel il-kuritur. Ċwievet ċirku barra l-bieb.
  
  
  Tagħha snuggled sa moan mill-ħoloq tal-ġenb tal-ġurnata, Luger fl-idejn. L-tewmin t'attivitajiet fil-gun wiesgħa cornflower-għajnejn blu, imbagħad ħares lejn xulxin, chuckling fil-frustrazzjoni. Li toddlers, permezz ih ċkejkna imħuħ fuq dan il-punt, jista'jfisser-ħajja jew mewt għal ħafna nies.
  
  
  Il-gwardja tal-jinfetaħ il-bieb u l-fetaħ dan xquq.
  
  
  "Ukoll, ukoll, inti bniet tikseb sa kmieni," huwa qal.
  
  
  "Dak tal-madwar?" Terri qal.
  
  
  "Aħna tista'tikseb sa ghaċ irridu," Jerry miżjud.
  
  
  "Sa isfel, u bil-quddiem.
  
  
  
  
  
  
  Ukoll, li nisa kollu tal-ħajja tiegħek, " il-gwardja tal-snorted.
  
  
  "Li madwar l-istati uniti trid tkellem dan filgħodu?" staqsa Terri.
  
  
  "Jew hija kemm tal-istati uniti mill-ġdid?"
  
  
  "Għandna bżonn ta'dan, għandna bżonn xi ħaġa oħra. Hu biss kellhom-kolazzjon, u x-xogħol tiegħu jiġi l-ewwel. Imbagħad eda - u n-nisa għall-deżerta ."
  
  
  "Imbagħad x'qed tagħmel hawn, Marcus?" "Inti ma tidħol fil-kamra tagħna sakemm il-professur inti tibgħat li jġibu l-istati uniti."
  
  
  "Jien tfittex għal bniedem," huwa qal apologetically.
  
  
  L-uem rrispondew għall-bniet giggles.
  
  
  "Ħsibt li raw ħaddiem fil-wiċċ," Marcus kompliet rawly. "Xi ħadd li ma jappartjenu għall-tim. Ħsibt li jistgħu jkunu ġejjin fil hawn."
  
  
  "Aħna ma ara l-persuna waħda," Terri qal innocently.
  
  
  "Huwa dan id-diżappunt," Jerry miżjud disgustedly.
  
  
  "Jien ma madwar in-nies li jaraw phantoms," Marcus qal. Smajt lilu tieħu tentattiv pass'il quddiem. "Se jkun hemm xi ħin qabel il-professur finituri tiegħu kolazzjon, u se tibgħat għal wieħed madwarek. Peress li hi diġà hawn, forsi nistgħu tilqa-parti l-oħra ftit ...
  
  
  "Żgur li mhux!" Terri maqtugħa. "Kuntratt tagħna jgħid li aħna qegħdin hawn esklussivament għall-Dr. Varnov. Aħna kienu mwissija biex ma l-logħob bil-oħrajn."
  
  
  "Iżda naħseb bir-reqqa," Jerry qal mischievously.
  
  
  "Reali," l-gwardja qal. Huwa irriżenja u l-bniet għalaq il-bieb. Il-lock magħluqa.
  
  
  "Aħna issa qed verament fl-inkwiet," Terri giggled.
  
  
  "Iżda aħna qed wara li tant gost," oħtha qal.
  
  
  "Grazzi ħafna, "qal, u jiżżerżaq l-Luger lura fis-holster tagħha. Tagħha, chuckled. "Forsi I tista'ssib xi ħin li inti tħallas lura. Huwa veru li int biss hawn... żball... iservu Warnow?"
  
  
  "Inti semgħu dak li qal li Marcus, aħna qed biss tar - riħ sa ġugarelli għall-Amerikana-xjenzat," Terri wieġbu.
  
  
  "U minħabba l-tip ta'persuna huwa, hija ma tieħu ħafna tal-ħin tagħna," Jerry qal, u daħal fuq me.
  
  
  "Kif tista'tikseb fis dan?" I talab tagħha.
  
  
  "Inti tfisser dak li jagħmlu tajjeb bniet bħall-istati uniti ma f'post bħal dan?"
  
  
  "Xi ħaġa bħal din."
  
  
  "Aħna rrispondew għall-ad fil taħt l-art fil-gazzetta San Francisco," Jerry qal. "Relatati mal-bniet tixtieq-ivvjaġġar, eċċitament, l-avventura."
  
  
  "U ovvjament inti sibt l-impjieg."
  
  
  "Naturalment. Għandu jkun hemm ġew ħamsin bniet oħra, iżda aħna kellhom il-vantaġġ li tewmin."
  
  
  "Dak li mhux kollha kellek," qal jinnota ih tal-ġenerużi forom.
  
  
  "I bħalek," Terri qal.
  
  
  "I imħatri int ukoll jiswew ħafna aktar tal-bniedem mill-professur," Jerry miżjud.
  
  
  "Jien ma interessati fil-ego sesswali t-talenti jew ih nuqqas," huwa qal tagħha bis-serjetà. "Iżda huwa irriżultaw li tkun l-aktar perikolużi persuna fid-dinja, theddida għall-Istati Uniti u d-dinja kollha. Jien ser żejda inti il-makabri-dettalji, iżda jemmnu me, hemm xejn aktar importanti biex il-futur ta'l-umanità d-dritt li issa minn għalija li tikseb fis Varnov tal-laboratorju. U l-tagħha, nixtieq-bniet biex jgħinuni ",
  
  
  "Li jfisser li l-stupid me jippruvaw ikunu aktar importanti li inti minn dan?" qal Terri, l-irfigħ tagħha qasir nightgown saħansitra ogħla.
  
  
  "U dan?" Jerry interjected, tqaċċat il-qadd tal-tagħha pajama qigħan u jiżżerżqu l-isfel għall-nofs tal-tagħha aġġustat l-koxox.
  
  
  "I qal aktar importanti, l-bniet, mhux aktar gost."
  
  
  "Għaliex għandna jgħinek?" staqsa Jerry. "Inti mhux ser anki tkun edukat li magħna."
  
  
  Kien ċar li l-patrijottiżmu u l-umaniżmu kienu kliem li kienu ma notevoli fl-ih pjuttost qawwi kapijiet. Iżda mingħajr ih tal-għajnuna, il-possibilitajiet li kienu żero.
  
  
  "Bħala l-qodma tmur qal," l-eġittu - ffaċċjati bniedem qal tagħha, " għandek-bidu tal-mini, I-bidu tiegħek."
  
  
  Par ta aħna tbissim tal-għarfien mixgħul-kamra. "Inti jfissirx li inti se?" l-tewmin qal b'leħen.
  
  
  "Jekk inti tista'tgħin tikseb fis Varnov tal-laboratorju."
  
  
  Nodding kuntenti, dawn ħadu l-naħa tiegħi u wasslitni biex munzell ta ikkulurit-oħrajn, fejn dawn malajr jitneħħa l-irqiq tkopri. Fil-għadam ta'l-għajn, li kienu mikxufa, filwaqt li diversi jgħati joħloq fost l-oħrajn. Skopra li l-Terri kellhom ċkejkna birthmark biss taħt tagħha tax-xellug tas-sider, u li kien l-uniku mod hu jista'għid tagħha barra mill-tewmin.
  
  
  Dan kien l-uniku ħin fil-ħajja tiegħi li ont kien fl-għaġla biex jitlesta dak li huwa probabbilment l-aktar ħaġa eċċitanti madwar kollha tal-bniedem l-operazzjonijiet. U għalhekk huwa stabbilixxa rekord dinji ġdid għat-tneħħija kemm ħwejjeġ kemm jista'jkun fl-ammont ta'żmien iqsar.
  
  
  "Mmm, bnin," Terri ikkummenta.
  
  
  "Jien naf li d jkollhom aktar minn dak professur qodma," Jerry approvat.
  
  
  "Jiġu hawn," Terri ordnat, " huwa miftuħ bejn l-istati uniti."
  
  
  Huwa malajr qbilna li tiegħu l-irkopptejn u l-kostanti fis-klassika tal-pożizzjoni tat-Terri-aktar ħerqana ftit tal-ġisem.
  
  
  "Weraq tagħha mhix maħsuba bejn me, u bejn l-istati uniti," qalet b'daqqa, baxxa moan li ma ħoss bħal ilment fil-livelli kollha.
  
  
  "Do you-moħħ?" I talbu aktar wara li tidħol il-gradi tal-ġenna.
  
  
  "Oooooooh," hi moaned.
  
  
  "Jien ser sejħa tagħha jilgħab fil-futur," qal tagħha, u mitfugħin fil-mina tal-imħabba.
  
  
  Li l-mod kif dan kollu beda, anki jekk fi żmien qasir ħafna aħna adotta għadd bla tarf tal-ġinnastika joħloq, li ħafna minnhom huma mhux deskritti fil-żwieġ manwali.
  
  
  Wara filwaqt li, aħna saret hekk engrossed ieħor ħabib li Jerry qal fil-baxx, diqa vuċi:: "jien ma verament bħal logħob tal-sebgħin."
  
  
  I kien jitqiegħdu fil-pożizzjoni skomda biex jitkellmu, iżda ddawwar-kap tiegħi, bil-kbir l-isforz, I talab tagħha
  
  
  
  
  
  
  Innocently: "xi jfisser, Jerry? "sebgħin li jwettqu."
  
  
  "Alla, kulħadd jaf li," qalet grumpily. "Sebgħin-disgħa u sittin bil-għajn waħda."
  
  
  Hi kien avviċinat bl-ittra tagħha, u bi ftit coaxing, hija saret it-tielet sieħeb fil wieħed mill-aktar kumplessi, eżotiċi, u tedjanti-prestazzjonijiet I tista tiftakar. U l-I tiftakar pjuttost ħafna.
  
  
  Wara dan, kif kienet qed jintalbu biex ilbies malajr, l-tewmin ħares lejn me mal-uċuħ kuntenti mxerred mal-żgħar tbissim u winks tal-gratitudni. Kien Jerry li qal fit-tul, kuntenti daqqa,"Għandek tkun taf, jien naħseb li l-tliet minna se tagħmel meraviljuż ftit."
  
  
  Iżda l-fehma tiegħi kien diġà inkwetata bil-problema tal-Warnow u l-kumpaniji. "Id-dritt," qal, " l-gost u l-logħob huma fuq. Issa ejja naraw jekk aħna jistgħu jsibu mod li l-niċċa ta'Nox Varn.
  
  
  Dawn nodded kważi flimkien. Iżda ma kien hemm l-ebda ta'imgħax reali fuq il-wiċċ tagħhom.
  
  
  "Do you ftakar tagħna ftit ftehim?" Tagħha ih mitluba.
  
  
  "Iva," Terri qal, frowning. "Iżda jista'jkun perikoluż biex jgħinek."
  
  
  "Barra minn hekk," Jerry miżjud. "Aħna għandna ħafna li jitilfu. Oni tħallas us-flus aktar milli konna qatt rajna fil-ħajja tagħna. Meta nistgħu nħallu hawnhekk, aħna qed tmur għall-użu li tiftaħ żgħar tal-maħżen tal-ħwejjeġ."
  
  
  Fil-mument, jiena kelli l-qawwi l-impressjoni li l-tewmin ma kinux stupid kif dawn preti li jkun.
  
  
  "Hekk int ser tiftaħ-maħżen tal-ħwejjeġ meta titlaq hawnhekk," qal. "U l-dak li jagħmel inti taħseb li inti ser qatt tħalli hawn? Int il-priġunieri, ma taf? "
  
  
  Terri ħadlu kap tagħha, " Aħna mhux il-priġunieri fil-livelli kollha. Aħna ġejjin u jmorru kif aħna jekk jogħġbok. Meta nagħmlu għajjien jiġu cooped, aħna jimxu kollha fuq il-dar. město. U l-ebda wieħed huwa l-waqfien-istati uniti ."
  
  
  "Naturalment," qal. "Inti tista'tmur fejn tixtieq, minħabba li ma hemm l-ebda mod madwar il-fortizza tal-ġebel ħlief bl-ajru. Iżda għid dawn in-nies li inti tixtieq li taqta't-tipjip u staqsi ih li inti tikseb minn hawnhekk. "imbagħad inti ser tkun taf x'għandek tkun taf ilu - li inti tista'ukoll tkun skjavi fil-katini."
  
  
  Issa ih kellhom tagħha mhix maqsuma attenzjoni. Ih l-ħelu tiddi tiffaċċja mdawwar serji, u li skambjaw startled ħarsiet.
  
  
  "Jien ma tar-riskju tiegħi ħajja li ġejjin hawn bil-tidħaq," huwa hurriedly kontinwa. Dawn in-nies huma se tieħu f'idejha l-Amerika u d-dinja kollha bil-atomika-seħħ. Ih bombi diġà tqiegħdu fl ewlenin US-ibliet, u huma lesti li jisplodu wieħed minn wieħed mill-jekk aħna ma jikkonformawx mal-ih rekwiżiti ."
  
  
  Huwa ħarsu lejn l-għassa tiegħu. "Jekk jien ma tistax tikseb Varnov, li huwa l-uniku wieħed li ma jattiva l-apparat, l-ewwel atomika bil-bombi se jeqirdu New York u l-ego residenti biss sagħtejn."
  
  
  Missierha nodded kif dawn gaped. "Iva, dawn huma l-fatti. U nixtieq-bniet li tieqaf jippruvaw-seħħ dan l-stupid iebsa fuq me u jibqgħu għaddejjin. Minħabba li, apparti mill-Varnov, li kkundannat il-pajjiż tiegħu, aħna t-tlieta biss Amerikani fin-nofs tal-kamp ghadu.
  
  
  "U mingħajr me, inti qatt ser toħroġ hawn ħaj."
  
  
  "Alla tiegħi," Terri qal. "Kif nistgħu ngħinu biex?"
  
  
  "Irrid din il-proċedura li għandha tintuża biex tikseb l-tnejn li inti l-Warnes' laboratorju, li jgħixu kwarti, u l-kollox, u l-dahar. Nixtieq li għidli dak kollu li għandek ra hemm li jistgħu jagħtu me ħjiel li l-ego l-operazzjonijiet. U tagħmel dan malajr; wasal iż-żmien li jiċċaqalqu issa! "
  
  
  Dawn iż-żewġ beda jitkellem f'daqqa. "Stenna," qal, " tat-Terri, jimxi'l quddiem."
  
  
  "M'hemm l-gwardja tas-sigurtà," hija qalet. "Iżda Marcus huwa dazju fuq il-maġġoranza tal-ħin. Huwa jorqod fil-kamra żgħira wara li l-professur tal-bieb li qisu huwa magħmul minn solidu l-azzar. U huwa l-unika waħda li jara l-istati uniti u lura. Huwa jagħfas il-buttuna ta ' allarm, u Varnov tmur għall-naħa l-oħra ta'l-bieb, tiftħu, u titkellem permezz tip tal-ħadid ħakk. Ma hemm l-ebda ewlenin għal dan il-bieb; jiftaħ minn ġewwa u l-professur qatt ma jgħidlekx-istati uniti għaliex ."
  
  
  Tajba. Xejn ieħor?" I tinqasam. "X'hemm ġewwa?"
  
  
  "Meta inti tmur fil," Jerry qal, " inti ser ara l-uffiċċju bil-desk u tat-telefon. Il-post hija vojta, ma hemm l-ebda għamara oħra. Iżda hemm preżentazzjoni-kabinetti. U l-kbir inkwadrati-mappa ta'l-Istati Uniti mdendlin fuq lokali qrib il-president. Bieb ieħor iwassal'il quddiem l-uffiċċju b ...
  
  
  "Stenna minuta!" Terri interrotta. "Hemm ħajt sikur wara din il-karta. Ukoll, ma eżattament sikur. Iżda kwadru nook.
  
  
  "Kif tkun taf li?" Sl talab tagħha.
  
  
  "Minħabba li wieħed mill-jum meta kien I li ġejjin, rajt. Il-mappa tneħħiet mill-ġugarell u jistabbilixxu l-art taħt din il-toqba fil-groans per eżempju kwadru-marda. Warnow kellha l-karti mifruxa fuq skrivanija tiegħu li huwa għandu ġew qari filwaqt li kien qed jistennew għalija. Jiena naħseb li huwa nesa biex tpoġġi l-karti bogħod u tkopri město bil-mappa.
  
  
  Hi tbissem. "Jew jidhirlu jien wisq mutu li jkunu jafu d-differenza bejn toqba toqba u inti tkun taf-liema. Xorta waħda, I preti li ma avviż, u l-I ma kienx partikolarment kurjuż fil-ħin. Il-ħin li jmiss huwa mibgħuta għalija, il-mappa kien għadu hemm, l-ebda dokumenti."
  
  
  "Kif jgħidlek apparti?" I talab, biss sabiex tikkonferma tiegħi edukati aqta.
  
  
  "Jien għandi birthmark dritt hawn," Terri qal mal-faintest ħjiel ta tbissima, tipponta lejn l-erja taħt tagħha tax-xellug tas-sider. "U kif inti tista' tara, aħna jilbsu kostumi differenti li ssir distinzjoni magħna."
  
  
  "Id-dritt, Jerry, jimxi'l quddiem. X'hemm fil-kamra li jmiss mal-uffiċċju? "Tajjeb, huwa verament waħda kbira tal-kamra separata mill-purtiera.
  
  
  
  
  
  Fuq naħa waħda hija sodda, ftit biċċiet ta'għamara, u l-kamra tal-banju li jgħaqqad direttament lill-uffiċċju. Min-naħa l-oħra, ma tistax titlob me. Stajt qatt dan, iżda naħseb li huwa probabbilment xi tip ta'tagħmir. Oh-dritt, u li jmiss mal-sodda, hemm wieħed ieħor madwar dawn il-intern ċellulari.
  
  
  "Qatt smajt hu jitkellmu fuq dawn it-telefowns?"
  
  
  "Darba biss. Iżda dan kien it-tip ta ' fuq żewġ binarji-konverżazzjoni, u huwa ma jifhmu "
  
  
  "Id-doppju meta hija kienet hemmhekk, l-Uem ltqajna sejħa," oħtha qal. "Jien ma wieħed jifhem dak li kien jitkellem dwar l-waħda. Iżda naħseb li naf issa ."
  
  
  "Għidli dwar dan, tat-Terri."
  
  
  "Tajjeb, huwa eżamina rrabjata ħafna. U huwa qal xi ħaġa simili, " Ħarsa, ma jmorrux fil-me, Ġenerali, u ma jheddu me. Ftakar, jekk I leave, u l-kollox imur miegħi. Inkluż fil-Moska, l-ġenerali li waslet għall-konferenza bil-żewġ bagalji. Iżda, għal xi raġuni, waħda minnhom kisbu mitlufa ." U mbagħad hu waqfa qasira u qal, " Ma jfissirx li xejn biex inti, Ġenerali?"
  
  
  "Jien ma jistgħux ikunu jafu dak li jgħid li l-ġenerali," huwa qal. "Iżda li tg me ħafna. Varnov għandha din is-sistema li jekk imut, il-bliet kollha, inklużi l-Moska, se die miegħu. Mhux biss huwa hu ħażen bagħal, huwa wkoll sess intelliġenti.
  
  
  F'moħħi magħżula għal mument bħala I mifthiema-diversi aspetti tal-prattika tal-pjan. Imbagħad huwa qal, " Fuq naħa waħda, iż-żmien huwa l-aktar fattur importanti. Iżda ma narax dan. Nista'nikseb Marcus li tieħu waħda mill inti Tieni. Imma ma nistax-seħħ Warnow li tiftħu jekk ma tieħu l-inizjattiva. Dan huwa, jekk ma jkunx diġà mibgħuta Marcus wara li inti.
  
  
  "Wkoll, I ma jqassmux permezz wara li inti mingħajr qtil Markus, li ser tkun miftuħa bil-wieqfa għal ġurnata fejn Varnov tal-ego tista'tara. U qabel l-I tista ' tieħu kura ta Marcus, huwa ewropea il-bieb fil-wiċċ tiegħi. Allura dan kollu inti tiddependi fuq l-bniet. Min jidħol biex jara lilu illum, I għandek twaħħal xi ħaġa li l-bieb hekk li ma mill-qrib kompletament, u tagħmel dan hekk li Varnov ma avviż lilu. U dan jieħu l-miraklu ta'żmien ."
  
  
  "Jien għandi idea aħjar," Terri qal. "Wieħed li jkun irċieva il-professur tal-approvazzjoni tmur miegħu għal kamra tas-sodda, pompi ta' l-ego u tpoġġi lilu fis-sodda. Hija mbagħad iqajjem tagħha li tmur għall-kamra tal-banju. Huwa jista ' ma jaqbilx mal li, hekk hu serraturi ruħu fil-kamra tal-banju, fwawar l-ilma, imbagħad jibda l-istudju u jiftaħ il-bieb l-azzar għalik. Imbagħad hi prospetti permezz tal-konnessjoni bieb u l-titla fuq il-sodda ma Varnova.
  
  
  "Pur ġenju," qal.
  
  
  "Fil-frattemp, inti ser ikollok neħħi Marcus," Terri qal, " u stenna kuljum."
  
  
  "Jagħtu me ħames minuti," qal. "U l-tagħha, nixtieq Marcus jiġi mħajjar hawn mill-bqija tal-girl, sabiex hija tkun tista'tittieħed l-kura ta' malajr u skiet mill-nen."
  
  
  "Huwa normalment ma tridx kemm tal-istati uniti fil-parti filgħodu," Jerry qal. "Iżda ejja ngħidu li jaf?"
  
  
  "Tinkwetax, jien ser tkun lesta għall-kważi xejn," missierha qal.
  
  
  Ma kien hemm l-ieħor maħsub-silenzju, u mbagħad huwa qal, " Issa għandna nagħmlu hija tistenna. Iżda għal kemm żmien?
  
  
  "Huwa simili arloġġ," Terri qal. "Dan għandu jkun hawn kull minuta."
  
  
  "Żgur," Jerry qal. "Iżda jekk dan l-ego-kbira tal-ġurnata biex timsaħ barra New York, forsi huwa ser tkun nervuża u l-kkritikat ukoll ma tridx l-irqad."
  
  
  "Ġes," Terri moaned.
  
  
  I ma jgħidu xi ħaġa tagħha, minħabba li l-kobor tal-kwistjoni u l-potenzjal tal-katastrofi tal-tweġiba megħlub tiegħi tal-moħħ.
  
  
  Wieħed u għoxrin
  
  
  Ma kien hemm l-tip ta'rfinar tabella fid-dlam-kantuniera tal-kamra, u l-I sib l isfel għal dan, kompletament esklużi mid-dawl. Il-minuti mmarkata mill dejjem aktar, u tiegħi skomdi, muskoli muskoli begged għall-ħelsien. Fl-aħħar nett huwa ltqajna. Kien stupid li jibqgħu bħal fil-pożizzjoni skomda meta inti tista probabbilment tisma it-twissija tal-ħoss ta'ewlenin darba kuljum.
  
  
  Nofs siegħa kienu għaddew minn meta hija kkunsidrat li l-rewmatiżmu fuq l-kbira corkscrew kienu tneħħew, Varnov kienet waslet biex jieqfu frivolu pjaċiri u jikkonċentra fuq il-skura-affarijiet tal-ġurnata, naħa tiegħu lesta biex jibagħtu l-sinjal li daqqa l-belt ta'New York. fis-sema. U jekk fl-aħħar siegħa il-president ma tiddeċiedi tar-riskju nazzjonali paniku u jneħħu Manhattan, id-destin ta'dawn in-nies kollha kien fl-idejn tiegħi.
  
  
  Kif stenniet tagħha, huwa ġġieldu jikber is-sens ta ' biża, il-kalkolu l-fattibbiltà ta'nofs tużżana pjanijiet alternattivi. Dawn kienu l-prattiċi kollha u smart biżżejjed. Iżda kull wieħed daħal mejta tmiem l samma-azzar ħajt bejn me u Varnov.
  
  
  Minn żmien għal żmien, sfumati fgat ħsejjes jistgħu jinstemgħu tul il-mina tal-kuritur. Sfumati vuċijiet, l-thud tal-tqil-saqajn, l-ibni tal-metall. Il-bniet mismugħ me mal-widnejn tagħhom fissa kontra l-ħajt, iżda rrappurtat li dawn ma kinux semgħu xejn importanti, biss inutli chatter bħala diversi irġiel, ovvjament fil-għaġla, għadda mimmo.
  
  
  Imbagħad, wara perjodu twil ta'silenzju, meta kien dwar kwalunkwe riskju kbir manuvra, l-ebda kwistjoni kif miġnun l-riskju, ma kien hemm l-paċenzja riperkussjonijiet fuq il-bieb, segwita immedjatament mill-din il-ewlenin fid-lock.
  
  
  Kien diġà moħbija sew meta Marcus daħlu fil-kamra tal-professur tal-concubines u għajjat: "Int il-Ftit Miss Mole," l-Amerika-talbiet.
  
  
  
  
  
  
  Is-servizzi tiegħek għall-tnejn! Il-professur kienet miżmuma minħabba żjara minn superjuri tiegħu, u jgħid li jekk inti ma jiġu dritt bogħod, hu se għalf inti l-ġenerali tal-klieb għall-pranzu.
  
  
  "Oh Alla tiegħi, dawn il-klieb ser jieklu ftit fqira me fi tliet gdim," Terri qal tagħha fil-vuċi ħelwa. "Ejja għaġla qabel il-professur jitlef tiegħu jitnaqqsu."
  
  
  "Naħseb li jfisser ego - frisk, mhux ego-sħun, qalb Terri," Jerry kkoreġuti.
  
  
  "I sejħa ih fir-I ara ih, qalb," hi wieġbet, u dam l-bieb.
  
  
  "Oh, Marcus," Jerry exclaimed, " tista'tiġi lura għal ċkejkna mument qabel ma jagħti l-oħt tiegħi?
  
  
  "Ejja lura?" Marcus tinqasam irritably. "Għaliex?"
  
  
  Jien waħedhom u ... U I-ħtieġa reali il-bniedem, mhux din għajjien qodma borża ta ' l-għadam.
  
  
  "Għall-wouldnt? Dan huwa l-każ issa? Marcus qal, l-vuċi tiegħu tħawwad bil-eċċitament. "Dak li inti tista'tagħmel bil-bniedem reali fil biss ċkejkna minuta?"
  
  
  "Tista żejda żewġ ċkejkna minuti?"
  
  
  "I tista'tiffranka ħafna, iżda I jista'jkollok problema."
  
  
  "Jien mhux se jgħidlek. U ma taħseb I għandha tieħu l-riskju?"
  
  
  U mbagħad, imbagħad terribbli, inċert nieqaf: "Iva, jien ser tkun id-dritt tad-dahar. F'anqas minn minuta. Jiġu ppreparati!"
  
  
  Kif jekk kien exclamation-punt tal-ftehim, il-bieb ewropea bil-thud. U mbagħad ma kien hemm l-kbira tal-vakwu ta'silenzju.
  
  
  "Ma l-iskart us-tieni," Jerry qal tagħha fil-vuċi baxxa,"u iżżommu okkupat!"
  
  
  "Apposta, qatt ma tkun taf liema ego hit," hi muttered, u l-tagħha crouched stabbiliti mill-ġdid.
  
  
  Marcus lura għal ftit sekondi l-aktar tard.
  
  
  "Kif inti tista' tara, raġel tagħha, li tagħha l-għalliema," Jerry qal.
  
  
  "Jien aktar lesta minn inti ser qatt ikun," huwa qal li Vaughn bil-nervuża chuckle. "Iżda jien għall-gwardja tal-Warnow tal-bieb, u m'għandix ħin biex qawsalla."
  
  
  "Tinsa dwar dan il-stupid jum," Jerry wieġbu. "Selvaġġi iljunfanti torri għoxrin-pied għolja ma tkunx kapaċi li jitkisser jekk il-ġewwa kamra kien kopert mill-art li l-limitu mal-karawett."
  
  
  Ovvjament, Marcus kien wisq il-bogħod minn jixtiequ-risposta. Iżda minuta wara huwa ħalli ftit professjonali grunts meta Jerry qal, "Alla tiegħi, int wisq!" u l-tagħha sneaked barra minn wara l-ilbies-tabella.
  
  
  Tagħha ħafif iżda malajr intensifikati l quddiem mal-stiletto. Tagħha l-Bosnja u l-Ħerzegovina il-qorti kkundannat fuqhom għal mument meta dan qajjem l-arma fuq l-ego wiesgħa lura. Jerry open-għajnejn wessgħet fil-vista tal-me.
  
  
  F'daqqa waħda, forsi imqanqla mill xi istint annimali jew mill-ħarsa fil-Jerry startled-għajnejn, Marcus titneħħa kap tiegħu u mdawwar nofs lili.
  
  
  Hekk minflok, huwa xi daqqa ta'sikkina l-uem tal-xafra fis-sider tiegħu.
  
  
  Ego tal-ħalq kienet miftuħa u l-għajnejn tiegħu kienu miftuħ incredulous. Iżda mbagħad, bi ftit'l bogħod u terribbli grimace, kien malajr miġbud ' il barra mill-sikkina, u obediently waqa'fuq il-quċċata tal-Jerry u ffriżat.
  
  
  Ont jintilfu l-xafra fuq l-ego uniformi ġakketta u rkuprati l-arma, filwaqt li Jerry, bl-aktar imwerwer-espressjoni fuq il-wiċċ tiegħu, ppruvaw vain biex timbotta l-ġisem bogħod mill-agħlaq. Ego qabad tagħha mill-ispalla u fil, u hu rrumblati l-art. Huwa kien qed tħares lejn il-infinità tal-ispazju.
  
  
  Gerry sib u jintmesaħ l-mħammġa off tagħha mikxufa-ġisem bl-kantuniera tal-karta bħala hi ħares lejn me bl-espressjoni I ma setax pjuttost-post. Ħlief li forsi kien it-taħlita ta'l-ammirazzjoni, disbelief mill-qrib ir-realtà tal-attitudnijiet tal-mewt, u l-leħħa ta disgust. Jekk hu hated me, l-demm jew l-katavri, I ma setgħux għid.
  
  
  "Iva," qal, hekk kif jekk tirrispondi għal mhux mitkellma corkscrew, " leħen bħal dan jiġri. U jekk jien ma għaġla, miljuni ta'l-oħra, ħafna aktar innoċenti nies imutu."
  
  
  Imbagħad huwa tax-xellug tagħha u, glancing u l-isfel il-kuritur, huwa ġera għall l-kbira tal-azzar bieb għall li Varnov u l-kontroll mill-bogħod apparat kienu qed jistennew fil-ġwienaħ.
  
  
  Ftit anzjużi, saqajn minuti għadda. U mbagħad hija jinstemgħu l-tfittxija tal-lukkett, u l-bieb miftuħ biss xquq. Dan beda ftit lejn me, iżda I maqbuda ma tiegħi ego u mbuttat fil, biss fil-ħin biex jaqbdu l-idea ta'Terri tal mikxufa lura, li kien ġie kważi moħbija mill-fehma mill-għeluq tal-bieb.
  
  
  Huwa għalaq il-bieb tal-ewwel u stenna madwar l-kamra waħda gulp. Skond Gerry tal-deskrizzjoni, il-nen kellhom president bil-telefon, armarji, l-kbira inkwadrati-mappa ta'l-Istati Uniti, u l-parti ta'l-Amerika Ċentrali li hi ma nsemmux. Huwa kompla permezz tal-kaxxi tal-president, iżda dawn ġew magħluqa. Hija kienet magħmula mill-pass ieħor fil-fajl tal-kabinett, ir-riżultat huwa l-istess.
  
  
  I eżaminat il-mappa. L-anelli, imfassla fl-aħmar-pinna u ħass-ponta tal-pinna, marru madwar seba'US-ibliet u l-Kanal tal-Panama. Il-miri għall-qerda. Waħda mill-ibliet madwar hawn kien Cleveland, iżda nistgħu injorati li, peress li l-ego-qerda tal-bombi kien interċettati mid-dwana. Fuq il-mappa, il-bliet kienu nnumerati, u bl-eċċezzjoni tal-Cleveland, huma kienu, b'mod eċċezzjonali, sabiex: New York, Chicago, san francisco, Los Angeles, San Francisco, u F'washington DC.
  
  
  Madankollu, l-I nnotat li l-kapital inżammet l-aħħar, l-ebda dubju li tagħti l-gvern tagħna l-opportunità li jinnegozjaw sa l-aħħar siegħa.
  
  
  Il-mappa ġiet sospiża mill-wajer minn qawwija tar-ram tal-talent. Ego kellhom ħalli tagħha off lura bil-ċertezza li, bħala Terri kien qal, hi jinstabu fil mis-soltu toqba jew ħabi-post fejn dokumenti sigrieti kienu moħbija. Iżda ma kien hemm l-ebda bħal toqba
  
  
  
  
  
  Il-ħitan taħt il-mappa kienu bla xkiel.
  
  
  Dan ġara lili li sempliċi toqba fil il-moan mappa ma kienx wisq inventiva għal Varn-livell tal-xjentist. U issa huwa beda jesperimentaw bil-ram ganċ, brim l-ego f'direzzjonijiet differenti, iżda l-konstatazzjoni li kien mwaħħla sew u jiċċaqalqux. Iżda pjuttost mhux jiċċaqalqux. Minħabba li meta lura kien jinġibed lura, li għafast ftit. Immedjatament, kwadru-taqsima tal-ħajt jiżżerżaq lura mingħajr l-ħoss, li tiżvela l-vażett li jkun fih żgħar tal-ġilda marbuta notebook u sensiela ta'nnumerati tpinġijiet, kull wieħed bil-aħmar irku-kranju kollha fuqha, li, lili mill-inqas, indika b'mod ċar l-post tal-bombi-bagalji li kienu ġew mħawla.
  
  
  Huma jistabbilixxu l-postijiet, li hija, jekk kellek spjegazzjoni xierqa, li bini huwa li belt fis-sala. Mingħajr l-għajnuna jew oħra tal-gwida, l-kopji stampati ma jagħmilx sens.
  
  
  Għalkemm deher simili età f'dawn il-tensjoni, inkella nervuża iċ-ċirkostanzi, t'għajn lejn għassa tiegħi qaltli li huma biss żewġ minuti kien għadda. U peress li kienet taf li Vamou jistgħu jgħixu ieħor għaxar minuti jew aktar meta l-Terri kienet mgħarrfa li tiegħi ħtieġa għal iż-żmien, hija kienet tneħħiet fi president u bdew malajr il-istudju tal-ġilda marbuta but-ktieb.
  
  
  Għall-ewwel, l-ittri u n-numri li jinsabu fil-nen kienu kif ċar li ħafna nies bħala Ċiniż tisliba frisk. Iżda jien użati għal kull xorta ta'taħbil, u ma jkunx hemm aġenti ħafna fid-dinja li huma tant sew fil l-arti tal-soluzzjoni aċċess għall-kodiċi. Hi malajr sar konxju ta'l-Amerika kodiċi użati mill-xjentisti tal-Sors era fil-nen. U filwaqt li l-kodiċi kien bażikament sempliċi biżżejjed jekk xi ħadd kien ipprovda tant għaqlija matematiċi-formula għall-ego dekodifikazzjoni, l-għarfien tiegħi, qatt ma ġiet-kbir minn ghadu ġewwa jew barra l-istati uniti.
  
  
  I imdawra permezz tal-memorja tiegħi, u l-prinċipju tal-kodiċi feġġ fis-kap tiegħi kważi immedjatament. Huwa sab pinna fil-detentur fuq it-tabella li jmiss tiegħu notebook u saru malajr tajpisti jinnota, deciphering u tqassir biss l-bażiku bażiċi tal-test u n-numri, inkluż il-kap-mewt plot. Dan inkluda l-sigrieti ta'Varn bombi jisplodi mezzi attivat mill-awto-mħaddem tal. Mikroelettronika kienu ppjanati fis-dollaru-daqs disk il-daqs tal-ġilda ġenb biex jagħmlu l-ego jistgħu jittrażmettu qawwija frekwenza għolja sinjal fuq l-kbira distanzi-apparat pjuttost simili għall-pacemaker, iżda ħafna aktar sofistikata, jisplodu l-bombi flimkien sekondi wara l-Varns ' l-aħħar taħbit tal-qalb.
  
  
  Dan kkomplikata, tassew żgħir mill-bogħod apparat għall-kontroll kien bit-tikketta "l-Aċċess Ewlenin" fuq lewwel paġna. U fl-aħħar paġna, taħt l-intestatura: IŻŻARMA, kien hemm serje ta'ħames numri li, kif spjegat fit-test, kienu l-muftieħ għal diżabilità l-isem sħiħ anke wara li rċevew l-isplużjonijiet is-sinjal. Din l-emerġenza aġġornament tas-sigurtà ser jevita l-irbit tal-pacemaker li Warnow tal-qalb.
  
  
  Iżda ma kien hemm l-qbid. Wara l-ħin tal-iskadenza tas-sinjal li wassal għall-bombi ntbagħat barra, kien hemm biss tletin sekondi tax-xellug biex tikkanċella l-isplużjonijiet.
  
  
  Hija malajr mentalment ritratti l-numri u l-pproġettat l-ih-immaġni fuq il-quddiem tal-ħajt tal-moħħ tagħha. Għandi kważi mingħajr żbalji tal-memorja, u ftakar tużżana numri mhux se tkun problema reali. Madankollu, huwa kiteb l-numri fuq il-biċċa tal-karta, li huwa miġbur u tpoġġi'l isfel fil-minuta.
  
  
  I studjat huwa għall-ieħor minuta tal u l-disk, u mbagħad kiteb l-post tal-bagalji-l-isem sħiħ fil-bliet differenti.
  
  
  Wara li jsir dan, I tpoġġi l-ktieb u n-noti mal-traskrizzjoni ta'l-essenza tiegħu fil-oħra tiegħu-wisa'. Hija ħadet me madwar ħames minuti biex tikteb l-decoded-fatti, minħabba I meħtieġa li jkollhom impatt dirett tax-xogħol l-għarfien ta'l-apparat jekk ma kien se jiġi interrott mill-Warnow tal-mimlijin-pjan. I sabet li l-I tista tiftakar kważi kollox jekk I tpoġġi l-dettalji fil-miktub-ewwel. Fi kwalunkwe każ, darba kellek l-apparat dehret, kien faċli li joperaw kif tmiss diversi punti tal-kumpass bil-lapes.
  
  
  Issa hu dawn il-pjanijiet, li kienu wisq goff għall-ih biex twettaq, fil-ħajt tal-kontenitur, tinqasam l-ram ganċ li tagħlaq il-toqba, u ddum il-mappa back-up.
  
  
  Tagħha bil-kwiet daħlu fil-kamra tal-banju u l-mixi matul il-ġurnata l-oħra. Jegħleb mill-qrib hu, I semgħu dak I jassumi kien Varnov vuċi u tat-Terri-jwieġeb il-vuċi. I injorat il-konverżazzjoni I kif jinġibed l-luger minn holster tagħha u qabad l-bieb tal-manku. Iżda l-gist ta kien li Varnov apoloġija talli ġrew minħabba "urġenti esperimenti li jeħtieġ li jiġu ippreparati immedjatament," u l-Terri begged għall-ħej, ftit minuti aktar bil-taħlita professur, li kien tant kbir li l-bniedem huwa għamel tagħha jifgaw. aktar ta ' l-istess.
  
  
  Meta l-omm tagħha bil-mod jinfetħu l-bibien u ħares fl, Knox Warnow, lebsin l-abjad tal-laboratorju ġakketta fuq tiegħu qliezet, kien bil-wieqfa fil-profil għalija, l-idejn tiegħu fuq l-ispalla tagħha-Dawra meta hi, lebsin boudoir l-ilbies, ħares-Uem fl-għajn ma foloz l-arja. addattati.
  
  
  L-Varns ' xagħar kien iswed, ħafna istrixxi bil-griż. Dan kien żgħir promontorju
  
  
  
  
  
  rqiq il-karatteristiċi u l-rqiq-ġisem li deher kważi fraġli. Qabel l-nemes, sakemm tagħha ħarsa sodisfatti Ego tal-qawwi l-għajnejn aħdar li saret l-ebda emozzjoni, għalkemm dawn kienu diffiċli u rotob bħal żmeraldi, huwa kien probabbli theddida għas-sopravivenza tal-nazzjon l-aktar qawwija fid-dinja. U ma naħsibx li hemm raġel li tista'tinkiseb permezz wieħed madwar mal-Terri jew twin tagħha.
  
  
  "Jien ser tibgħat tagħha għalik u oħtu tiegħek illejla," huwa kien qal li issa. "Se jkun hemm xi ħaġa li jiċċelebraw mal-għasir champagne u l-pranzu speċjali. U mbagħad jonfqu fit-tul, eżotiċi-lejl ta'pjaċir flimkien ."
  
  
  "I dubju ħafna, Varnov," l-uem qal tagħha kif daħal-kamra wara l-Luger . "I jistennew li r-ritorn lejn l-Istati Uniti illejla tiegħi bħala priġunier."
  
  
  Ego tal-wiċċ naqsu mill-eżekuzzjoni tal-permess-bandiera bħala huwa mdawwar me. Kif hu triq għall-kliem, huwa qal tagħha, " tat-Terri, mur lura għand it-kamra. Nixtieq u oħtu tiegħek li jiġu ppreparati u stennija għall-tagħha li ġejjin pick-up."
  
  
  Hija fetħet-ħalq tagħha li tgħid xi ħaġa, imbagħad malajr bogħod
  
  
  "Jien naf li inti qed," Varnov qal bil-kalma, il-wiċċ tiegħu kalm. "Ma li sorpriża inti?"
  
  
  Jien għamilt, imma jien ma tgħid tagħha.
  
  
  Varnov l-problemi fi l-kbira tal-ġilda tal-presidenza li jmiss mal-sodda, qasmu tiegħu s-saqajn, u qasmu l-armi tiegħu fuq tiegħu fis-sider. "Taħseb, Carter," huwa kompla bil-whispered tbissima, " li jien ma jkunux lesti għall-sitwazzjoni bħal din? Tal-kors. Tagħha qatt ma jużaw tikseb minn din il-kamra, bil inti ħaj. U jekk I die, kważi immedjatament nofs id-dinja se jkunu mnaqqsa għall-irmied."
  
  
  "Jien naf kollha li," qal. "Jien decoded tiegħek dokumenti sigrieti, u l-arranġamenti huma vain. L-numri 5-21-80-54-7 tagħmel xejn diverġenti għalik?"
  
  
  L-ego-manijaċi-espressjoni maħruq up bħal xemgħa fil-riħ u marru. Għall-mument, huwa jista'kważi ara l-gerijiet tal-ego-moħħ bidla isfel, jikkonfliġġu f'daqqa, u mbagħad it-tip permezz ta'l-alternattivi.
  
  
  Huwa shrugged u mqiegħda fuq pallida, irriżenja tbissima. "Ukoll," huwa qal, " fl-aħħar, xejn importanti. Għall-irġiel, li kollha stess kreaturi tal-kollettivament, il-ħajt għandu ġejjin."
  
  
  "Nobbli-filosofija," qal.
  
  
  "L-żewġ tal-istati uniti," huwa kompla, " huma waħdu f'dan il-tindif tal-kamra kkontrollata mill-densità tad-dinja. Aħseb dwar dan. Aħseb biss dwar it! L-unspeakable-enerġija li nżommu l-idejn tagħna ." Huwa għamel pawża. "Aħna jistgħu jgħaqqdu l-forzi u l-istat tad-dinja flimkien. Jew nistgħu jeqirdu l-oħra, wieħed ieħor fil-ftit minuti. Dak li se jkun? "
  
  
  "Għandna bżonn ta'dan, għandna bżonn xi ħaġa oħra," qal. "Anke ħażina jitlef jaf meta l-logħba. U taċċetta t-telf tagħha. Issa, jien ser jagħtik tletin sekondi biex jiddeċiedi. Jiġu mal-me u l-istand il-prova, jew die f'dan il-president." Personalment, nispera li jagħżlu l-mewt. Minħabba li għaddej biex jagħti aktar minn ftit riskju fuq il-għonq li inti tikseb minn hawn.
  
  
  Varnov nodded bil-mod, il-swaba ta naħa waħda spasmodically għaġna tal-ħxuna blu-fergħa tal-president. "Id-dritt, ont u l-I ser tmur miegħek," huwa qal. Huwa unclenched tiegħu saqajn u deher dwar li joqgħod.
  
  
  Iżda f'daqqa waħda huwa imbuttat il-president tal-driegħ. L-ogħla artab il-parti tal-driegħ minnufih jingħalaq fil-ċpiepet, li tiżvela l-żgħar illuminati popolari. L-nen kien kbir-buttuna l-ħamra, b jaqilbu, u nnumerati-arloġġ.
  
  
  Meta huwa ewropea tiegħu tal-palm-isfel fuq il-buttuna, ġie maqtul permezz tal-uem fis-sider. Madankollu, l-naħa l-oħra tiegħu kien diġà laħqet għall l-arloġġ. Sabiex I maqtul lilu mill-ġdid. - Naħa tiegħi shuddered u marru lura għall-bidla. I ma tkunx taf jekk din kienet l-reflexive spażmu tal-mewt jew l-aħħar superhuman-isforz tal-bniedem li kienet biss it-tieni bogħod mill-eternità; iżda li sorpriża tiegħi, l-idejn kompliet jinżlu u kif għamlet hekk jinġibed il-res-bidla.
  
  
  L-irqiq ikklikkja kien segwit mill-bogħod fgat ħsejjes tal-sinjali u s-sireni. Jekk ħsejjes bħal dawn jistgħu jippenetraw il-kbir tal-ġebel-ħitan u l-half-ton ta'l-azzar bibien, kien jaf li barra, f'dan il-komun ta'l-suldati u l-ħaddiema, kien tagħha, clanging, l-ear-qsim sejħa għall-għajnuna.
  
  
  Il-pjan tagħha kien li tikseb Warnow tgħidli fejn hu mitmugħa l-kruċjali tal, mingħajr li jkun impossibbli li tikkanċella l-kombustibbli sinjali tal-pacemaker. Iżda issa kien mejta, I ma kellhomx tal, u l-aħħar tletin sekondi kienu timmarka l bogħod. l-aktar distruttivi multipli splużjonijiet fl-istorja tal-bniedem.
  
  
  Vamov tal-għajnejn jitreġġa'lura fir-ras tiegħu, għama-mewt, kif hu beda jħares lejn il-naħa tal-għassa tiegħi, inklinata fuq, ġibed miftuħa Ego ġakketta, u kważi l-istess mozzjoni ġibed off tiegħu qmis. U mbagħad kien hemm il tal; din kienet sospiża mill-Ego tal-għonq minn fit-katina tal-fidda!
  
  
  Ego fis-sider kien vojt, iżda xokkanti tad-demm. Fin-nuqqas ta ġenituri, jintilfu l-demm minn erba pulzieri kwadri tal-jaħbu, mdawwar fuq tliet naħat bl tal-plastik ħjata. Huwa jiżżerżaq tiegħu swaba taħt it-tarf u jinġibed lura l-għatu tal jaħbu li tiftaħ l-aċċess ewlenin ma'l-ego jaqaw madwar l-żgħar nnumerati-punti ta'kuntatt.
  
  
  Żżomm il-labra kif bir-reqqa bħala newrokirurgu jistgħu jżommu sikkina kirurġika, huwa tmiss il-ponta tal-labra għall-punti ta'kuntatt, li jwasslu elettroniku kombinazzjoni li sinjal SĦUN-up tas-sinjal.: Ħames... wieħed u għoxrin... tmenin... ħamsin... Seba'!
  
  
  Issa l-għajnejn tiegħi waqa'fuq l-arloġġ. Erba'-tliet żewġ waħda u l-bug
  
  
  
  
  
  
  ! Il-ħin biex daqqa u teqred il-ibliet, li qatt ma daħlet, kelli erba'sekondi qabel l-maħżen. U dan ġara!
  
  
  Jew ma kien?
  
  
  Huwa ħares lejn l-driegħ tal-president. Fuq il-buttuna l-ħamra kien iskrizzjoni: AWTO-DESTRUCT. Fuq il-bidla huwa l-iskrizzjoni: ALLARM. Nnumerati arloġġ eżaminati issa. Kien bit-tikketta "INSUFFIĊJENZA tal-DEWMIEN" u gradati minn żero sal-sittin minuti. Il-werrej, li Varnov kien ovvjament jippruvaw aktar baxxi għal żero, saret fil sittin.
  
  
  Sittin minuti għal dak? Fuq il-aħmar AWTO-DESTRUCT-buttuna, green brylev mixgħul. Ma kien hemm l-ebda oħra buttuna biex tikkanċella l-temporanju lock, sabiex I nisperaw li għafast il-buttuna istess mill-ġdid. Xejn. Il-green saint kompliet jaħarqu.
  
  
  I sema tagħha. Fil-bogħod, sinjali ta'allarm u sireni kompliet hum loudly. Tagħha tal-katina u l-rix kienu jintefgħu fuq Warnow ras, huwa poġġa l-apparat fil-minuta u ġrew l-bieb mal-pistola fl-naħa tiegħu. I fil-bieb miftuħ u kien startled mill-deafening-ħoss tal-sinjali u s-sireni. Huwa ċċekkjat li l-bieb l-azzar kien magħluq b'tali mod li l-ebda wieħed jista'jidħol u jiskopru Varnow tal-ġisem, imbagħad fix-xejn permezz tal-kamra tas-sigurtà u fis-mina. Għall-ewwel, hija ma tara xi ħadd u mgħaġġel għall-tewmin ' bieb tas-sodda.
  
  
  Kif huwa laħaq dan, iż-żewġ suldati mal-azzarin daħal madwar il-liwja u ħa l-għan. Ont magħfusa sa kontra l-kamera l-iskrin bħala li jaħdem, iżda tkun insejt tieħu. Tagħha bir-reqqa sparati dritta driegħ tir fil-ċomb. Peress li waqgħet u waqa', l-oħra mill-trattati mill-ġdid għall-indikaturi.
  
  
  Huwa eliminat fuq il-bieb u għajjat isimha. Terri ħares bil-kbir l-għajnejn, imbagħad miftuħa għall-ħalluni fil u ewropea-bieb.
  
  
  Kemm għall-bniet kienu ppreparati fil-nondescript, kważi severa griż jaqdi. Kien hemm ftit żgħar identiċi-bagalji għall-jum.
  
  
  "Tinsa dan," qal. "Aħna qed fil-post stretta, u inti ser tkun nimxu malajr wisq biex twettaq ih. Inti lest?
  
  
  Dawn iż-żewġ nodded gravi.
  
  
  "Xi ħadd madwar inti qatt sparati pistola?"
  
  
  "Missieri għallimni kif jiġbdu l-miri tal-madwar tiegħu gun," Terri issuġġerit.
  
  
  "Jerry?"
  
  
  Hi ħadlu-kap tagħha. "Stajt dejjem hated armi tan-nar. Iżda jekk I, I ma l-għan u iġbed l-attivazzjoni."
  
  
  Huwa mixi matul Markus ' sprawled tal-ġisem u l-jinġibed l-ego pistola mill holster tagħha. Terri tal-ego taw tagħha. "Jisparaw li joqtlu," missierha kien qal. "Ġejjin fuq, ejja mmorru!"
  
  
  Ih wassal tagħha bir-reqqa fil-mina. L-allarm titwaqqaf, u l-silenzju kien imkisser. Aħna crawled lejn il-ġenb tal-ewwel tal-liwja fil-mina, snuggling moan. Hemm I niżlet u crawled quddiem sakemm I tista'tara l-passat l-toroq.
  
  
  Tliet saqajn bogħod, jirtiraw suldat kien kontra l-eqreb tal-ħajt, xkubetta lest. Huwa ra me qasma-tieni l-aktar tard, u hu maqtul l-uem fl-sider. Mira tiegħi kien għoli fil-din il-pożizzjoni skomda, u dan kien f'daqqa maqbuda mill-ego fil-ħalq, l-gawk ttaqqab par ta ' quddiem tal-snien qabel ma tmur permezz tal-ego tal-moħħ.
  
  
  Meta aħna għadda mimmo ego-korpi, l-bniet titwaqqaf u ħares stabbiliti bl-espressjonijiet tal-disgust. Il-suldat kien qed pistola. Huwa inklinata isfel sabiex tiġbru u mogħtija lill Jerry. Għall-mument, hi t'attivitajiet fil-gun bħallikieku kienet letali arma. Iżda imbagħad, bil-apple pie, hi staqsa kif l-użu u wera me tat-telefon tagħha.
  
  
  Issa għandna intitolat għall-ħruġ, madwar il-mina fejn kien l-iċċekkjar għall-moħbija suldati. Mhux il-konstatazzjoni xejn, aħna marru għall-jum brylev. Aħna malajr fit-triq għal ftit tarzni u l-waqa'fi ftit suldati. l-irġiel fl-ħwejjeġ tax-xogħol qed timxi b'pass mgħaġġel lejn l-istati uniti. Dawn kienu armati, sabiex ih ma tipprova li jisparaw tagħha. Dawn ma anki tħares lejn me. iżda huwa ħares lejn l-bniet par fil-mogħdija.
  
  
  U mbagħad tagħha, I mfakkar li l-I kien ukoll fl-ħwejjeġ tax-xogħol, l-irġiel kienu tant malajr fil-vista tal-bniet li huma ma setgħux tħares lejn me bir-reqqa. Forsi kien hemm tant-ħaddiema tal-mudell li mhux kollha kemm huma kienu magħrufin għall-ieħor ħabib.
  
  
  Huwa mitfi it-traċċa u l-led l-bniet sa għoljiet jinxtered bil-blat kbir li servew bħala l-kenn u l-kenn. Meta I titwaqqaf fil-kbira tal-blat u l-ħares stabbiliti mill-ġdid biex niżguraw li kienu qed jaraw, żewġ uniformi l-irġiel, wieħed jiflaħ-uffiċjal tal-simboli, ħareġ minn wara l-blat mal-azzarin bil-ponta fil-miftuħ fl-istati uniti minn ftit saqajn bogħod.
  
  
  Huwa ma setax tisma ' vuċijiet tagħna, u l-I kien maqbud bil-luger, għalhekk ma kien hemm l-ebda ħin biex jgħollu l-tiegħi ego.
  
  
  "Toqgħod hawn-dritt li issa u għidli min int," qal l-uffiċjal għall-me fil-russu.
  
  
  Fortunatament, I kien mgħallma biex jitkellmu l-lingwa ma perfetta-kapaċità fit-taħdit, u kienet malajr qal fil-russu: "jiena Boris Ivanov u l-Maġġuri Rashki struzzjonijiet me skorta dawn il-bniet l-art għoli fost il-blat, fejn se jkunu siguri sakemm il-periklu huwa l-aktar."
  
  
  L-uffiċjal tal-tbissem, ħares me dritta fl-għajn, u qal, " Maġġuri Stahl ma jibgħat il-ħaddiem li ma suldat tal-impjieg. Fi kwalunkwe każ, il-ħatra tal-ħaddiema hija personali tiegħi kompitu, u dak l-isem kif Boris Ivanov kien mhux fuq il-lista tiegħi. I ma tiftakarx tagħha, u l-I ma tiftakarx kwalunkwe tiffaċċja bil-barranin leħħa, l-ebda dubju l-Amerika. Għalhekk, inti d jkun il-Nick Carter aħna qed wara. Ma diffikultà kbira, peress li int lebsin bħal dak ta'madwarna." Bħala l-uffiċjal tal-jaqra din il-aktar fit-tul akkuża, seraq t'għajn lejn il-bniet.
  
  
  
  
  
  Bħala l-uffiċjal tal-aqra l-twal akkuża, seraq t'għajn lejn il-bniet. Dawn kellhom l-frowning beda jinkwieta jistenna ta'nies li ma wieħed jifhem il-lingwa li jitkellmu, iżda fl-istess ħin li deher jibża u stupid, kif Terri ħares lejn l bla ħniena russa-pożizzjoni bil-cocked xkubetta ma xi ħaġa mill-qrib paniku.
  
  
  "Inti tiftaħ id-dritt tiegħek tal-idejn," qal sħabi uffiċjal " u biss qatra-gun fuq l-art. U mbagħad inti se tiġi magħna."
  
  
  Wara l-mument tal-eżitazzjoni, peress li kemm l-irġiel t'attivitajiet unblinkingly fil-gun li saret tagħha'mixi mzappap, swaba tagħha rilassat u l-luger niżel l-art. L-artab thud huwa għamel fuq l-inżul qatt ma kien li jinstemgħu. Il-ħoss ġie mwaqqaf minn żewġ thunders magħmula mill-qrib flimkien, bħall-ġgant-idejn slapping-widnejn tiegħi.
  
  
  Kif huwa jaraw bil-sens tal-annimali mhumiex jitfaċċjaw, l-uffiċjal bil-mod mqassma lura, tpoġġi l-għajn waħda permezz tiegħu ras, waqa għall-blat, niżel xkubetta tiegħu, u naqsu lejn il-ġenb l-art.
  
  
  L-ego tal-comrade li kienu rċevew tir minn azzarin-ferita li l-għonq gushed aħmar kif kien naqas li tiegħu l-irkopptejn u l-naqas bil-quddiem, xorta ħtif l-azzarin fl-idejn tiegħu.
  
  
  U wara me, għadha tipponta lejn Marcus-nisa tqal, it-tipjip tal-gun, sib Terri, sbieħ tagħha ħalq li jiffurmaw l-kbira tondi, siekta oooooh ...
  
  
  Gerry kien ukoll żamma tal-gun, anki jekk hija kienet waħda. huwa qabad it sa mingħajr l-entużjażmu u l-għan mingħajr suċċess.
  
  
  F'daqqa waħda, Terri titbaxxa tagħha gun, niżel l-art, u l-kien. "Inti għandek-faħam fl-istess ħin," hi sobbed, akkuża Jerry, li, meta wieħed iħares lejn l-suldati mejta, beda wkoll għall-għajta.
  
  
  Patting l-tousled mara kap ta'l-Blackthorn, missierha qal ip:: "I nirrispettaw inti waħda, tarbija. Alla tiegħi, kif I għandu l-imħabba inti! "
  
  
  Hi kienet telgħet minn tiegħu msejsa Luger, u mbagħad huwa ħa minnhom it-tnejn fl-armi tiegħu, hugged minnhom, u qal, " Mur, ftit suldati, ejja mmorru!"
  
  
  Tnejn u għoxrin
  
  
  Kif aħna malajr telgħet fil-quċċata ta'l-għoljiet, għarkupptejh baxxa, taħdem mill-blat tal-blat, bdejna dawran lejn l-mitlufa ilma. Fil-quddiem tal-istati uniti, l-żona fuq il-bini kien mimli bl-suldati tfittex għall-us. Xi wħud mill-ħaddiema ngħataw guns, u huma wkoll suġġetti għall-kaċċa-istati uniti. Kien impossibbli li jiksbu permezz ta', sabiex aħna sitta fil-żgħar but bejn iż-żewġ blat enormi forma bħal joqogħdu preistoriċi parti.
  
  
  Il-bniet sib storduti-uċuħ, l-armi tagħhom jistrieħ fuq l-attivitajiet.
  
  
  "Ma nistax nifhem kif inti sibt bogħod ma'dan," qal. "Għaliex ma l-suldati ara l-armi tiegħek?"
  
  
  "Minħabba li," Terri qal, " meta morna bħal u l-raw il-ħaddiem li ġejjin, huwa kien pistola mdaħħla taħt il-qadd tal tiegħu ġakketta u dublett jintefa fuqu. Jerry wriet lilu, u hi ma l-istess. Dawk ċapep ma setax jikkawża l-istati uniti, iżda ħsibt jekk raw pistola, huma d jgħollu l-allarm. Għalhekk meta l-uffiċjal u l-ego-aġenti l-qabża mal-azzarin tagħhom u beda jitkellem fil-russu, il-tagħha, Jerry whispered u qal: "Iġbed gun tiegħek u jisparaw I meta jiġru għalik."
  
  
  Terri ffirmati, " Iżda hi ma tistax toqgħod. Qabbdet saqajn kesħin, ma hi, is-sis? "
  
  
  "I probabbilment ma ġew jistgħu jiġbdu l-serp jekk kien f'koljaturi sa hit me," Jerry wieġbu.
  
  
  "Xorta waħda," qal, " din kienet qawwija logħba u l-infern ta'intelliġenti tal-logħba. Int kemm intelliġenti ħafna qtates. Allura għaliex huma inti tista tkun mutu irbit? "
  
  
  Jerry mwieġba bil wry tbissima. "Ukoll," qalet il-kummissarju, " konna magħrufa għal żmien twil li l-irġiel bħal li tħossok superjuri. U jekk int mara ftit sess, inti tista'tikseb ħafna aktar minn guy jekk inti tagħti em ħelu iżda iblah rutina."
  
  
  "Li mhux l-ewwel nofs ta'dan," Terri qal. "Jekk inti tinħeba wara tali ambigwu, inti tista 'tara, tisma', aħseb u toħroġ fuq kull ħin. Minħabba li meta inti jidhru vojta-intitolat, li inti tmur lura. Għandek tfittex perikolużi, bħall-għamara. U sabiex il-roti kbar li se tipprova li tqarraq inti, b'modi differenti, jippermettulek li tiżvela l-sigrieti tagħhom "
  
  
  "Qatt kkunsidrati isiru ħassar?" huwa talab tagħha bil-chuckle.
  
  
  Ih-kapijiet nodded kważi flimkien.
  
  
  "Fuq tagħna stess," Jerry qal, " għandna nagħmlu ftit spjunaġġ. Għall-eżekuttivi tal-kumpaniji. In-negozju oġġetti. Imma hija iebsa, bla waqfien-logħba, u aħna rridu li jintemm dan. Aħna ħsieb din il-charade tkun normali vaganza." Hija sorveljata fil-wieqaf erf tal-blat. "Xi vaganza ħin. Aħna jistgħu jissieħbu fl-WACS, għandhom aktar mistrieħ, u tkun aktar sigura."
  
  
  Nodding, hu mgħobbi ġdid tal-klipp fl-Luger . "Jekk aħna qatt toħroġ hawn ħaj, jien ser ftakar li inti tal-bniet," qal. "Inti għandek ħafna tal-talent," hi miżjud mal-grin.
  
  
  "Inti ma naħsibx li huwa tajjeb li toħroġ ħaj, do you?" qal Terri, gdim xufftejn tagħha.
  
  
  "Jien ser ikunu onesti miegħek. Iżda ma tfittex tajba ħafna d-dritt li issa. Huwa eżamina l-għassa tiegħu. "Jien sensazzjoni li jekk aħna se nħarsu'l isfel fuq din l-Età tal-Ġebel-fortizza minn din il-Rivne-ħelikopter fil-ħamsa u għoxrin minuta, aħna ser tkun qed tfittex l isfel mis-sema. Jew up ta'l-infern ."
  
  
  "Dak li ma jfissirx?" Jerry qal, tagħha għajnejn għaddejjin. "Ħarsa, l-bogħod minn kuntenti f'din id-dinja. Iżda jien mhux lest biex imutu."
  
  
  "Jien ma taħseb li inti għandek tkun taf liema li ifisser," qal. "Fi kwalunkwe każ, dan huwa biss edukati aqta. U jekk hu dritt, mhux se tagħmel xi tajba li twissi bil-quddiem. ".
  
  
  
  
  
  
  "Inti jistgħu jtiru ħelikopter?" qal Terri.
  
  
  "Iva, I jistgħu jtiru kważi xejn. U l-memorja tiegħi ta'l-it-topografija tieħu-istati uniti sa l-eqreb tal-belt. Iżda jekk kollox imur sew, aħna ser ikollhom pilota li jaf kull pulzier ta'dan il-pajjiż."
  
  
  Tagħha ħarsa slanted stabbiliti permezz tal-ispazju bejn il-blat. Tiegħi tax-xellug, l-ħelikopter kien seduta bogħod miċ-ċentru tas-sit tagħha. L-ego kien imċaqlaq distanza qasira bogħod, aktar mill-qrib għall-tank. U ont, hu ttamat, li fisser Ingram kellhom strangled l-għasafar. Fejn kien hu? Fejn kien Pilar? Il-bitħa u l-żona tal-madwar kienu abbandunat. Il-korp ta'l-mejta tal-gwardja tal-tneħħiet.
  
  
  Pilar għandu jkun fil-ħabi. Jew kienet hi li jinqabdu? Fl-aħħar nett, huwa talab ruħu, kif għamlet il-suldati jafu li kienu wara Nick Carter? Ma Varnov mejta, li jistgħu jgħaddu l-kelma?
  
  
  L-għażla loġika ta'spjegazzjoni deher li jkun li jew Pilar kienu ġew maqbuda u l-agħlaq kien qed ittorturat għall-verità, jew Ingram kienu ħarbu u ħalliha jiżloq.
  
  
  "Jien ser jiċċekkja dwar l-ħelikopter-ħatt l-art-post," qal. "U l-tagħha, nixtieq-bniet li jibqgħu hawn. It-tliet minna jista'qatt tagħmel flimkien. Min-naħa l-oħra, jekk inti kienu maqbuda waħdu, inti ma nippretendu li jkun stupid u jgħidu li inti kienu biss jibżgħu u għal sakemm il-isparar li kien aktar."
  
  
  Tagħha, chuckled. "Mhux se tkun diffiċli biex inti nippretendu li jkun dumbass?"
  
  
  Dawn chuckled dgħajjef, u tatni koppja ta'l-ilma ta'l-isfel tbissim.
  
  
  "Issa," I kontinwi, "inti tista' tara ċar il-kuxxinett permezz ta'dan il-ftit spy toqba bejn il-blat. U nixtieq wieħed madwar inti żżomm għajnejk fuq dan il-ħin kollu. Meta mmur hemm isfel, jekk kollox hija ċara, jien ser tluq tiegħi tuti u stenna għal tagħha fil-suit jien liebes. Dan se jkun tiegħek tas-sinjali li jgħaddu l-doppju. U l-I tfisser il-penetrazzjoni."
  
  
  Dawn iż-żewġ nodded gravi.
  
  
  "Jekk tara li għandi problema, jibqgħu sal-I jagħtu l-sinjal li l-fuq. Ont, wisq, jista'jkun pjuttost mejta. Jekk huwa ovvju li inti, jmorru l-barra u l-bidu tiegħek innoċenti l-att. U ma jsibux maqbud bil-pistola. Jeħles minnhom."
  
  
  Hu beda l-leave, imbagħad jitwaqqaf. Winked fil-tagħha u tahom żgħar salute.
  
  
  "Tajba - ġimgħa, Nick," Jerry qal.
  
  
  "Tajba - ġimgħa, u l-xorti tajba, Nick," Terri qal.
  
  
  Tagħha, daru u dived
  
  
  Kapitolu tlieta u Għoxrin
  
  
  Kien hemm ħafna tal-suldati u ftit ħaddiema għorik l-għoljiet ta'hawn fuq l-raggruppament tal-bini wara me. Iżda meta hi ew sentenzi li l-sess minbarra permezz ta'l-ħelikopter kuxxinett, l-ebda wieħed sodisfatti lilu.
  
  
  L-żona tal-madwar deher abbandunat u l-kwiet issa. L-assenza tal-truppi ma jidhirx partikolarment jheddu li me. Huwa possibbli li, wara mimxut-ħelikopter-inħawi, l-suldati ffukat l-isforzi tagħhom fuq l-art ogħla fuq il-ċentru tal-kumpless, fejn kien hemm ħafna aktar xelters.
  
  
  Min-naħa l-oħra.
  
  
  Huwa ġera madwar il-kenn u ġrew l-moll lejn l-mitlufa ilma. I ra tagħha mill-ħelikopter. Huwa crouched isfel vojt u mingħajr protezzjoni, lesta għall-titjir fl-ajru. Tiegħi arloġġ elettriku qalli li l-erbatax-il minuta baqgħu - xorta żmien twil. Għall-Wilhelmina tagħha, marru għall-punt qrib il-jum tal-konkrit tal-gwardja tal-post. Il-bieb kien magħluqa, u huwa kompla l-waħda madwar l-dejqa tal-metall-twieqi preskritta li tħares ġewwa.
  
  
  F'dak il-mument, il-bieb iffavorixxa miftuħa. Huwa niżel għal-wiċċ tiegħu, u żiedu l-Luger għan-nar fil-punt tal-firxa vojt. Iżda l-mira kienu twal l-iswed tax-xagħar u l-ambjent, toothy tbissima.
  
  
  Kien Pilar! Jekk dan ma kienx għall-gun li kellhom tax-xellug tagħha, li kien magħfusa tagħha tal-qadd, hi ħares kompletament wkoll u mixtieq.
  
  
  Huwa rilassat tas-swaba tiegħu fuq l-attivazzjoni u kien bi grin, imbagħad laħqu ġewwa tiegħu coverall u kellu l-Luger li holster tagħha.
  
  
  Pilar ħareġ lili b'idejn miftuħa. Hi hugged me u li kienet me. "Nick!" qalet. "Jien ma kienx ċert, iżda smajt mer u ħsibt inti jista'jkollok ..."
  
  
  Ont kien id-daħk. "Ont huwa biss nofs mejta," missierha qal. "Mill-eżawriment. Fejn Ingram?
  
  
  "Ħadu l bogħod. Jikkastigaw l-ego għall-ftuħ inti hawn."
  
  
  "Inti tista jmutu minn ih id-dixxiplina," qal.
  
  
  Hi żiedet lura kienet me mill-ġdid. "Inti tħares eżawriti, Nick. Hi ffirmati. "Int raġel, u jien se jitilfu l-mibegħda għalik." Hi jinġibed l-gun minn holster tagħha u mmirati l-ego fil-sider tiegħi bl-idejn hekk stabbli jista ġew biċċa l-azzar mgeżwra fil-vise. "Iżda," hi kompliet, " l-vuċi huwa simili, kif jgħidu, cookie crumbles, april?"
  
  
  "Mela inti kienu fuq l-oħra tat-tim kollha flimkien," qal verament stammering, minħabba I suspettati li fi kwalunkwe it-tieni kienet ser joqtlu me.
  
  
  - "Le," qalet il-kummissarju, " mhux verament. Tagħha double-aġent, il-munita bl-żewġ uċuħ. I tiegħek iservu-Russja, u l-wkoll nippretendu li tkun aġent ta'tiegħek Amerika. Tnejn minnhom-pagi me ukoll l - tajjeb, tajjeb ħafna. U l-imħabba tiegħi għall-flus hija akbar minn imħabba tiegħi għal kull pajjiż, inti taf? Hi biss tbissem.
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. - "Le, ma nistax nifhmu. Mhux wisq ċar.
  
  
  "Ir-russja," spjegat, " il-veru u l-uffiċjali tal-gvern ta'l-unjoni SOVJETIKA struzzjonijiet me li tiżvela din il-bażi ta'operazzjonijiet sabiex Varnov, Ġenerali Zhizov, u l-ego indipendenti sodisfazzjon jistgħu jiġu evitati qabel ma jisplodu nukleari bombi.
  
  
  
  
  
  Dan huwa ċar gwerra ma'l-Amerika. Għalhekk, għall-waqt, hija kienet alleat tiegħek. Iżda mbagħad, meta l-I raw li tajba ġenerali ma setgħux jitilfu ma Varnov jgħinu biex jegħleb l-qawwija Istati Uniti, I kienet konvinta li jingħaqdu. Dan huwa l-kbira tal-istrateġija għall-Russja, u l-gvern fil-enerġija ser ikunu konformi malajr kemm il-kolp ta'stat tkun tlestiet."
  
  
  Hi waqfet, u issa tagħha saba aktar stretti fuq l-attivazzjoni.
  
  
  "Barra minn hekk," żiedet, " l-ġenerali mħallsa me meraviljuż is-somma. Il-flus tiegħi ċinturin għandha ssir ħoxna munita ċinturin. U fil-fatt, il-flus tal-web l-enerġija li I-qima."
  
  
  I kien ser jgħidlek tagħha li Varnov kien mejjet, iżda kont naf li hi ma tkunx jemmnu me. U l-bieb għal dan l-spazju għandu jkun minfuħa bil-qawwi splussivi qabel ma dan il-fatt jistgħu jiġu ppruvati. Barra minn hekk, t'għajn lejn għassa tiegħi qaltli kien biss għaxar minuti li jmorru.
  
  
  Kwalunkwe kien, dawn diffiċli ħsibijiet kienu rudely interrott meta Pilar bared snien tagħha fil-grimace u ħalli l-qawwi, għolja waqqfu l-whistle.
  
  
  Mill-ewwel, it-tliet suldati bil-kapitolu guns ġrew madwar id-dahar tal-kantuniera tal-gwardja tal-post. Dawn kienu segwiti mill-qrib minn Ġenerali Zhizov, deheb fil tiegħu miksija uniformi. A Doberman u l-ġermaniż Shepherd-kelb ġlieda mal-katina; gwidi kienu mferrex fil-faċċata ta ' dan.
  
  
  Meta dan mhux il-grupp mdawra me, Gisov ordnat Pilar li jeħles me tiegħi l-armi. U min-naħa li kienu ġew caressing me hekk tenderly qabel kien ppenetrawx ħwejjeġ tiegħi, jinstabu kemm il-luger u l-stiletto, u jittieħdu ih.
  
  
  "I jammiraw bħal formidabbli ghadu, Carter," l-ġenerali qal. "Iżda l-ammirazzjoni ma tinkludix ħniena. Għalhekk, nemmen li l-piena għandha tikkorrispondi mal-kriminalità. U liema jistgħu jkunu hekk kif xieraq għall-għalf annimal wieħed għall-ieħor tat-tip tiegħu stess? Għalkemm, naturalment, dan huwa l-ogħla it-tip ." Huwa eżamina pointedly stabbiliti fil-klieb, li ħares lejn me mal-rrabjata-għajnejn, growled u wera me tagħhom tleqq, ittorturat-snien.
  
  
  Meta qal li, huwa beda jilgħab bil-absurdly jaqbel ċinturin bokkla li Stewart kien mogħti lili F'washington. Il-ħsieb fil-każ tas-sitwazzjonijiet mhux mistennija fil-futur, hija marbuta l-ego-appoġġ ċinturin madwar tagħha coverall. Hija magħmula ħwejjeġ tiegħi tfittex umoristiċi, iżda ġibdet ukoll l-attenzjoni speċjali biex il-buttuna.
  
  
  Ftakar li l-ċinturin kienu ġew mgħaddsa fl-ilma mielaħ għal żmien twil, hi mentalment bragged dwar Stuart għat-teħid il-buttuna kompletament l-ilma.
  
  
  Meta tiegħu apparentement jekk il-pass kien li jneħħu il-buttuna, l-ġenerali maqbuda l-ġest.
  
  
  "Tikseb l-naħa off il-buttuna!" huwa bellowed. I obduti bħala jekk I d ġew maqbuda mal-naħa tiegħi fil-fatali cookie vażett.
  
  
  "Jieħu l-ċinturin minnu u jġibu lili!" huwa kien il-kaptan Pilar.
  
  
  Bil-dismissive "maqbud" - "inti qed-mhux l-istati uniti"? Smiling, Pilar unbuckled sede tagħha ċinturin u mogħtija lill Egomedov. Meta wieħed tal-Po-suldati ħadu l-pussess ta'l-klieb, hu bdiet tinvestiga ih, kultant tfittex li tagħti me dejqa b'għajnejha-dehra ta ' awto-sodisfazzjon.
  
  
  "L-Amerika-metodu ta'ħabi minjatura l-armi," huwa qal, " huwa kinux smart biżżejjed biex iblah kull ħames - il sena russu tifel. Dak li għandek ġewwa hawn, eh? Wieħed maqtul pistola? Sikkina jaqilbu? Jew tradizzjonali biċ-ċjanur pilloli? "
  
  
  Filwaqt li jaħdmu fuq is-sejba ma tantx huma moħbija tar-rebbiegħa tal-lukkett, huwa qal, " Kif li jkun biss idiotic. F'dan il-qlib hija moħbija tal-qbid u...
  
  
  Huwa squinted fil-finta bokkla bħala l-bombi jimblokka sploda bil-allarmanti talħoss, il-ħoss tiegħi barra l-għoljiet u l-fil-qosor ttenni permezz tal-canyon hawn taħt.
  
  
  L-idejn azjenda il-buttuna sparixxew, u l-ġenerali bil-mod mċaqalqa l-fsada nqatgħet lejn il-wiċċ tiegħu, li kienet esposta daqs li kieku kienu taħsir tal-blokk. Huwa waqa'l-art.
  
  
  Imbagħad hu tefa'ruħu fil tagħha u tnaqqas l-għonq tal-suldat li kien qed iżomm leash fil naħa waħda u vetturi gun fi l-oħra. Qabel ma naqas, kien qabad mill-pistola u tinħarat stabbiliti mill-ħbieb tiegħu ' egos fil-tifqigħ qasir li ma knock ih isfel bħal ġugarell papri fil-isparar-gallerija tar-ritratti. Pilar bil-ponta tal-gun fi me fil-ħajja, tant tagħha, kienet tagħha sanzjonijiet bil-kontroll kiss mingħajr dispjaċir.
  
  
  Il-suldat huwa d maqsuma fl-mejtin kien li ġejjin għall-ħajja mill-ġdid, tal-bidu biex jiksbu. Ego jinġibed lura tagħha u ippinjat tagħha għall-art bil-ieħor malajr lanċa tal-irmonk.
  
  
  I mistennija l-klieb għal attakk me immedjatament. Iżda, għall-kuntrarju, dawn irriżultaw kontra l-metodu-kaptan, li kien tant cruelly insultati ih u cruelly mimgħuda dwar din il-mdemmija fdal tal-bniedem.
  
  
  Issa I telaq tiegħi tuti u, wara li jiżgura li l-tal u l-żgħar tal-ġilda kodiċi-ktejjeb ma'l-transcripts kienu għadhom fil-tiegħi ġakketta-but, biddel il-fl-blat. Forsi l-trobbija u t-tixrid tal-armi tiegħu, bagħat il-bniet wiesa'r-rebħa tas-sinjal u l-awguri.
  
  
  Għall-mument, jiena jaraw lilhom ġirja off il-blat u l-razza lejn il minbarra, il-mara kapijiet bobbing fix-xemx. Imbagħad kien telgħet minn Luger u stiletto mill-art qrib Pilar. I kien fuq tagħha u l-reqqa: kif ħażen hija sabiħa. Dak telf!
  
  
  Huwa miftuħa, mdawwar għal-leave, imbagħad, ma xi ħaġa sekondarja li ma kienx maħsub għall-regħba, miftuħa.
  
  
  
  
  
  ee qmis u telaq liema hi likwidu u l-demm bħall-ħxuna ta'munita ċinturin, jiġifieri flus iċ-ċinturin.
  
  
  Filwaqt li ego miegħu, tagħha, I dam l-ħelikopter. Huwa kkontrollat il-karburant il-gejġ, kważi għajjat bil-ferħ meta sab l-tank tal-sħiħ, u jissaħħan il-magna, il-kbar xafra għażil bħala l-bniet dived fil u telgħu abbord.
  
  
  Huwa revved, aġġustata pass tiegħu, u aħna tellgħu l-art bħal enormi wingless-għasafar startled minn senter blast. Taħt il-kumpless ta'bini fejn Knox Varnov u Anton Zhizov tal-fatali plot ħa post, deher li jinħall fl-art kif aħna żdied u żelqet ' il bogħod.
  
  
  Sewqan permezz tal-talja bejn il-muntanji, li jgħaddi mimmo tal-ġgant estiża tas-swaba tal-blat, aħna kważi tilfu l-vista ta ' l-żona.
  
  
  Iżda wara minuta, sar xukkanti ċerti għalina, peress li kien minfuħa, maħruqa, imfarrak mill-atomika splużjoni li I mistenni fi kwalunkwe-tieni I filwaqt li kienet qed tfittex fil-għassa tiegħi. Meta l-ħoss laħaq il-us, il-shockwaves laħaq il-us. L-ħelikopter kienet tneħħiet, mqabbża, u milwi, kif jekk ġgant naħa kienu fil-ħalq l-ego.
  
  
  L-għama abjad saint kien tant qawwi li konna mġiegħla li tħares'l bogħod. Iżda meta l-ħelikopter-titjira titwaqqaf, ħarisna lura lejn l-isplużjonijiet is-sit u l-raw il-pallida smoky dragnet ta'qed jogħlew, l-espansjoni tal-cloud.
  
  
  Huwa nodded li l-tewmin 'eżawriti tiffaċċja u qal," Iva, fil-fatt. Din kienet l-kbar, granddaddy ta'splużjonijiet. U ont, kien jaf li kienet li ġejjin. Inti kurjużi li jien ma ara l-punt fl-twissija għalik? Inti d jkun hysterical fil-paniku."
  
  
  "Għaliex ma kinux inti jibżgħu?" Terri talab b'mod raġonevoli.
  
  
  "Minħabba l-mewt theddid huma kważi komuni lili," qal. "Kull kompitu, huwa ġej minkeb tiegħi."
  
  
  "Żwieġ ċirku?" qal Jerry. "Dak il-kompitu? Għidilna dak li qed isir." Għidilna dak li dan terribbli in-negozju kollu huwa dwar."
  
  
  "Li kienu dawn in-nies?" "Dak li kien dawk il-bini?"
  
  
  "Dak li l-bini?" I qal tagħha. "Dak in-nies? Ma kien hemm l-ebda in-nies. Ma kien hemm l-ebda-bini. Ih qatt kienet teżisti ."
  
  
  "L-aħbarijiet ta'l-isplużjoni se tolqot il-aħbarijiet, u mbagħad inkunu nistgħu għid-ħbieb tagħna dak li ġara," Gerry qal.
  
  
  "Qatt mhu se jiksbu l-karti," qal. "U jekk jiena talab, I se tagħti l-iċken l-għarfien dwar l-isplużjoni u l-avvenimenti tal-madwar. It-tema hija magħluqa. Il-perjodu! "
  
  
  "Kif tista'tkun hekk misterjużi fil-wiċċ tal -" Terri beda.
  
  
  "Ix-xogħol tiegħi huwa misteru," qal. Imbagħad, bi tbissima: "U l-tagħha fantażma, li ma jeżistux fuq Della Street, huwa biss l-immaġni tal-ħolma tiegħek."
  
  
  Terri mogħtija lilha il-flus iċ-ċinturin u qal: "jien nirrispettaw inti, qalb, u hemm żgħar fl-ħlas. Jiena dejn kemm inti. U nissuspetta hemm biżżejjed ta huwa f'dan il-filthy-sinjuri ċinturin biex tiftaħ il-ħanut tal-ħwejjeġ.
  
  
  Il-kapitlu erbgħa u Għoxrin
  
  
  Jumejn wara, I kien tiġġebbed bejn l-satin folji tal-sodda id-daqs tal-qorti tat-tennis fil l-aktar għoljin u l-lussuża-sett ta'l-Royal Curasao-Lukanda fuq il-Pescadera-Bajja. Fl-naħa waħda kien tal-ħġieġ ta xott oranġjo likuri, bl-isem wara l-gżira, u l-oħra kienet rotob blu-telefon. Fil-widnejn tiegħi, smajt l-vuċi tal-David Hawke, li kellhom biss tani mhux tas-soltu karattru-sinjal mill-tron tiegħu F'washington DC.
  
  
  "U ma ninsewx li jibagħtu l-flus!" qal-uem.
  
  
  "Xemxija?" għajjat . "Ukoll, mhuwiex xemxija hawn. Huwa kien ix-xita l-ġurnata kollha! Imbagħad huwa chuckled ewwel.
  
  
  "Jibagħtu l-flus mill-telegrafija!" l-uem fi r-rewmatiżmu! għajjat tagħha. "Jiena tal-bniedem infinita-paċenzja. Għalhekk kwalunkwe ħin fil-siegħa li jmiss huwa multa. U jekk huwa verament ix-xita, kun żgur li jilbsu raincoat! "
  
  
  I tistrieħ l-telefon.
  
  
  I tinqaleb u winked fil Rona Voelstedt, li kienet tinsab li jmiss lili, mirfud dwar l-oħrajn, u x-xorb tal-ħġieġ ta magħruf ukoll bħala lokali formula.
  
  
  "Ed jixtieq ikun jaf jekk aħna rridu nġibu żejda jitilqu mill-gvern," ir-raġel tagħha qal. "Huwa ssuġġerit komda-Karibew u tal-kruċieri."
  
  
  Rona milwi tagħha lumi qares-wiċċ. Imbagħad hi tbissem. "Ma kontx naf dan il-bniedem qodma kellhom sens ta'humour."
  
  
  "Huwa l-ġlud sew," qal. "U dan biss jissikka l-ego meta jkun hemm speċjali denja ta'l-okkażjoni żgħir tbissima. Per eżempju, meta l-nazzjon kollu ġie salvat mill-atomika-qerda tal-belt wara l-belt."
  
  
  Rhona sipped tagħha x-xorb. "Dak li inkella ma hu tgħid?"
  
  
  "Biss li, wara l-istruzzjonijiet tiegħi, l-ego guys jinstabu l-bagalji bil-bombi. Huwa infurmat l-russu tal-gvern li l-qtil plot kienu ġew imfixkla; il-fajl kien magħluqa."
  
  
  "Oh Alla tiegħi," hi moaned. "U li l-kollha dwar l-sħiħ l-binja ħaġa? - Żgħar tal-kruċieri, ftit tiri sparati, jgħum fil-oċean, tortura awla, aktar tiri sparati, u ż-żgħar splużjoni?"
  
  
  Hi tbissem. "Allura dak li aħna għandna nagħmlu li tieħdu gost?"
  
  
  Huwa ma ngħid kelma lill-istati uniti.
  
  
  Iżda jien xorta jintefqu l-żewġ li jmiss-ħdud jwieġeb din il-corkscrew.
  
  
  
  Il-ħajt.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  L-Beijing Tad-Dossier
  
  
  tradotti minn Lev Shklovsky fil-memorja tal-tifel mitluf tiegħu Anton
  
  
  Isem oriġinali: L-Peking tad-Dossier
  
  
  
  
  L-ewwel kapitolu
  
  
  I ma jagħti ħafna attenzjoni lill-titolu. Huwa qal xi ħaġa dwar is-senatur li ntlaqgħet sparatura.
  
  
  Huwa poġġa fuq il-munita fuq il-tleqq kontro tal-Uefa tal-newsstand. Dan għandu jkollhom jittieħdu minnhom siegħa biex jagħmlu l-ego hekk tleqq. "Waqt li tkun qed tagħmel dan,"huwa qal il-tifla wara l-bank," nixtieq li jixtru tagħha pakkett ta Xxurtjati Jolqot."
  
  
  Hi inklinata isfel u eżaminat l-ixkaffa hawn taħt. I verament xtaqu dak li ġara meta hi inklinata. Kien miżjud bin-nofs dollaru.
  
  
  - "Le, l-ebda," hija qalet. "Is-sigaretti sebgħin-ħames.
  
  
  Tagħha, ħares lejn agħlaq. "Il-Belt ta'New York-żona hija biżżejjed biex jagħmlu l-istati uniti jieqfu mit-tipjip," qal.
  
  
  Hija tatni tagħha tbissima.
  
  
  "Dan id-dritt," qal tossing kwart ieħor dwar il-bank. Nick Carter, l-aħħar waħda madwar l-kbira spenders.
  
  
  Huwa ra riflessjoni tiegħu fil-lobby-mera. I dejjem ikkunsidrajt I ħares eżattament liema hi maħsuba I kien. Aġent sigriet. Ont huwa wisq twil u l-medja tajbin fis-eleganti spa libsa. Barra minn hekk, I wkoll l-dehra stajt kienu mixi fil-riħ u l-temp ħażin għal żmien twil wisq. Bniet ftit sejħa din il-wiċċ "qodma." Bniet kbar sejħa " għaddejjin ħafna." Naħseb li huwa biss tikmix, u l-bqija ma jolqot me.
  
  
  Huwa ħarsu lejn l-għassa tiegħu. 1:50. Ont waslu kmieni. Ed riedu me li jilħqu xi ħadd fuq it-TELEFON li fil-qosor me dwar xi sitwazzjoni ta ' emerġenza. Huwa se jkollhom jintbagħtu me tifla. Mara. Hi ser jistaqsu jekk inkun naf li l-mod biex it-Torri Ristorant. U hemm l-ebda bħal ristoranti fi New York.
  
  
  Huwa mixi matul waħda mill-kbar blu siġġijiet fil-kamra ta'stennija — li kellhom reċipjent li jmiss. I jintużaw sa l-aħħar pakkett ta tiegħi speċjali tal-ikel u l-insejt sabiex wieħed ieħor. Iżda Xxurtjati-Istrajk kien multa, wisq. Fetaħ il-gazzetta.
  
  
  "Aħħar lejl tard fil-esklussiva tal-Każinò Grenada fil-Nassau, is-Senatur John. Saybrook, il-president ta'l-Affarijiet Militari tal-Kumitat, kien maqtul mejta mill-tall wettaq attakk fil-tailcoat. Skond l-xhieda, il-senatur kellhom mhux biss ftit drabi, jien jilagħbu-Dinja, meta l-attur li jmiss hu, jgħajtu "iqarrqu", miġbud ' il barra pistola u l-isparatura hu darbtejn. - Pulizija lokali mqiegħda il-persuna suspettata fl-kustodja. Preliminari psikjatriċi ir-rapport tindika li dan il-bniedem, Chen-lee Kannella, huwa mentalment instabbli. Il-massimu tal-tabella mħatri kienet żewġ dollaru."
  
  
  Tagħha, ħares lejn l-istampa. Chen-li Kannella ma tħares lejn l mentalment instabbli. Huwa eżamina aktar bħal qattus li kellhom biss jittiekel kanarji. Dejqa Asjatiċi-għajnejn dwar l-iktar iebes-wiċċ. Ħalq tiegħu milwi fil-ħżiena tidħaq. Huwa ħares lejn l-ritratt mill-ġdid. Kien xi ħaġa sistema me. Xi ħaġa bħal dawn iż-żewġ stampi li jmiss lil xulxin: ssib l-iżball.
  
  
  "Skużani, iżda tista'tgħidli kif tikseb l-Torri ristorant?"
  
  
  Ħafna aħmar ħelu. Oħxon tar-ram tal-kulur sħab madwar sabiħa-wiċċ. Wiċċ li deher li l-għajnejn. - Għajnejn li deher kompletament kkulurita. - Aħdar, kannella, kannella fl-aħmar. Hija kienet liebes xi tip ta militari tibdila. Biss Fort Knox: hemm minjiera tad-deheb moħbija hawn.
  
  
  I qal tagħha. "L-torri?" 'Qatt ma kont smajt tal-nen."Huwa kellhom jgħidu, u qal li bħal perfetta attur.
  
  
  'L-ebda?'Le,' qalet, tikmix l-sabiħ linji fuq tagħha sabiħ-moħħ. — Forsi inti jfisser it-Torri Inn?" Dan kien ukoll parti mill-test.
  
  
  'Oh, l-ebda. Kif iblah, eh? I kien ser jilħqu xi ħbieb, u ħsibt li qal li "Torri" ristorant. Hija kienet eċċellenti attriċi lilha nfisha.
  
  
  "Taf xiex," qal tagħha, qawwija biżżejjed għal xi ħadd li jistgħu jkunu interessati biex tisma'. — I iżommu l-flus, u hemm ktieb tat-telefon fil-bar. Aħna se ssib ristoranti kollha li jkollhom il-kelma "Torri" fl-ismijiet tagħhom.
  
  
  "Huwa jistgħu jieħdu diversi sigħat," hija qalet.
  
  
  "Jien naf," qal.
  
  
  Aħna misjuba kantuniera dlam. I ordnat tagħha bourbon, u hi sherry. Mara kienet mara. 'Tajjeb?"I qal tagħha li meta l-wejter miġjuba tagħna xorb. Mhux li kien b'tali tgħaġġel biex tikseb l-negozju.
  
  
  Hija talbet. — Għandek taqra karta tal-lum għadhom?" Għalhekk hi jistgħu jiksbu l-qiegħ ta'dan.
  
  
  Ont, huwa shrugged. "Biss l-paġna ta'quddiem."
  
  
  Hi nodded. Dak li hija kienet talbet biex jitkellmu dwar.
  
  
  "Inti medja Senatur Saybrook?"
  
  
  'Mhux verament. Fil-fatt, huwa msejjaħ li weraq fir-referenza għall-Chen-li Kannella.
  
  
  — Huwa relatat miegħu?"
  
  
  "Mmmmm. Parzjalment.'
  
  
  Alla. Oħra tifla li hija involuta jħobb li tilgħab logħob. Biss I ma simili logħob fil-livelli kollha, u lanqas ma l-bniet li jkollha minnhom. Huwa ħa sip ta bourbon u stenniet.
  
  
  Jien ma tipprova li jkollhom prattiċi ċajta fuq inti... huwa biss sess tal-biża... hija mfittxija għall-dritt tal-kelma,"... apposta tieħu... ukoll, ' diffiċli mhix eżattament il-kelma dritt." Hi laħqet għall-purse tagħha, il-wieħed li jmiss.
  
  
  — Għandek tiftakar kif Senatur Morton mietet?"
  
  
  I kkontrollati-memorja tiegħi. "Din kienet madwar tliet jew erba' xhur ilu. Pjan ħabta, hux?
  
  
  Hi nodded. "Jet privat. Il-proġett pilota ma jgħix.
  
  
  'Dak li huwa?'
  
  
  'Tajjeb. Hija fetħet tagħha tartaruni u ħa l-qtugħ mill-qadima-gazzetta. "Kienet li l-pilota," hija qalet. Anki fil-dim-dawl ta'dan, kont naf liema hi maħsuba mill-weraq. "Chen-lee Kannella," qal.
  
  
  Hi ħadlu-kap tagħha. 'Nru, l-ebda. Charles Bryce.
  
  
  Ir-ritratt eżaminati mill-ġdid. Din kienet fil-fatt Chen-verżjoni online tal-wiċċ. "Jekk dan huwa l-każ, imbagħad dawn il-Ċiniż in-nies huma simili għal xulxin, u ma nistax nifhmu l-istorja."
  
  
  Hi kważi beda jidħaq. "Forsi din hija l-unika spjegazzjoni. Iżda din ma tistax tkun l-istess persuna, minħabba li "l— hija waqfa qasira —" minħabba Charles Bryce huwa mejjet. Hi inklinata lura u stenniet għall-bombi li jmorru l-barra.
  
  
  'Tewmin?'
  
  
  "Kif dwar triplets?" Hi laħqet fis-purse tagħha mill-ġdid u miġbud ' il barra ritratt. Hija kienet fuq sigriet AX-każ. I rikonoxxuti bħala Henderson tal-kitba bl-idejn. Fuq dan kien bil-miktub "Lao Zeng". Ir-ritratt ġie kbar u ċar. Aktar qawwi minn ritratti mill-qadima-gazzetta qatgħat, u aktar qawwi minn stampa minn tal-lum tal-gazzetta. L-ebda dubju dan kien l-istess wiċċ mill-ġdid. Sa mill-qrib, deher anzjani, iżda l-wiċċ baqgħet l-istess. Issa I f'daqqa mifhum dak I kellu l-ħsieb kien stramba qabel. Ma kien hemm l-felul fil-nofs tal tiegħu moħħ. Fil-inqas ċar ritratti, deher simili wieħed mill-miżbugħa garżi tal-Indjan kasta simboli ta'madwarhom. Ħlief li kien proprjetà felul. Aktar preċiżament, tliet felul. Sess fin-nofs tat-tliet differenti ix. Dan huwa impossibbli, anki jekk kien qed trabbi triplets. Chen-li Kannella, Charles Bryce, u l-Laos Tseng kollha kienu mistennija li tkun l-istess persuna. Iżda jekk dan l-Charles Bryce ma kinux żdied mill-mejjet, li ma kienx ikun possibbli.
  
  
  "Min huwa Lao Zeng?"
  
  
  "Kap-Aġent tal-KAN .'Sabiex il-vot huwa li; KAN kienet wara dan. Asjatiċi qattiel iskwadra. Ħielsa il-federazzjoni tal-Ċiniż, Cambodians, Laotians, Korean u xi ħadd ieħor li jaħseb li l-istati uniti hija l-għerq ta'l-ih-problemi. Tkun xi tkun li l-kelma ifisser li minnhom, dan ifisser li l-us, "l-Amerikani dwar tagħhom grieżem maqtugħa." Minħabba li l-KAN-aktar ma kien.
  
  
  Tagħha, ħares lejn l-tifla. Hi t'attivitajiet fis tagħha tal-ħġieġ bħala jekk jippruvaw biex tara l-ġejjieni. "Lao Zeng għandu M1 grad," hija qalet.
  
  
  L-ewwel klassi qattiel. Jekk hi kienu ltaqgħu magħhom dan il-Laos Zeng, hi se jkunu sodisfatti tagħha ugwali. Hi ħares lejn me ma ' l-għajnejn sħiħa tal-biża'. I ħalli tagħha ħarsa mur dritt għall me. L-aħjar tagħha l-imħatri huwa li żżomm li tħares fl-għajnejn tagħha. Din kienet l-ewwel sinjal ta gentleness hi d deher min aħna d sodisfatti. Taħlita, malajr tifla fil-lobbying jiddawru strettament negozjanta hekk kif konna waħdu fid-dlam ta'fuq. I ma verament tixtieq li taġixxi bħal Ma Juan, iżda normalment il-mod ieħor madwar. Tiegħi ħarsa mdawwar għal għadam, u issa kien min-naħa tiegħi biex tikseb l-negozju. Tagħha, ħass li hija ma tieħu l-affarijiet b'mod leġġer.
  
  
  "Lao Tseng," qal ftit, " fejn hu issa?"
  
  
  L-emozzjoni fl-għajnejn tagħha sparixxew bħall-bil-mod il-profil tal-immaġni tat-televiżjoni. "Aħna ma nafx," qalet bil-mod. "Fejn ma huwa normalment imorru?"
  
  
  Hi ffirmati u shrugged. — Aħna ma nafx kemm. Iċ-ċina? Indochina? Madwar ħames snin ilu, aħna tintilef wara. Dan jista'jkun kullimkien.
  
  
  Huwa milħuq fil-minuta għal tas-sigaretti. Huwa għandu jkollu tax-xellug tagħha ih fil-lobbying.
  
  
  Hi ħares lejn me u tbissem. — Inti tax-xellug ih fil-lobbying. Hija miġbuda-pakkett tagħha minn madwar l-purse tagħha.
  
  
  I ħa tagħha wieħed fuq il-agħlaq, bil-filtru, u mixgħula tas-sigaretti u l-bqija. Fortunatament, hija ma jappartjenu għall l-aktar riċenti tal-ġenerazzjoni, permezz tagħhom, li huma reċidiv minn dawn l-affarijiet. Sejħa me antikwata, iżda jien ninsab konvint ħaġa waħda: l-mara jista biss juru l-aggressjoni fil-pubbliku.
  
  
  "Issa," qal, " dak li l-assenjazzjoni tiegħi?"
  
  
  "Iva," hija qalet. "Dan huwa l-assenjazzjoni tiegħek issa."
  
  
  "Ed nimmaġina li xi ħadd se tipprova jkaxkru Chen-verżjoni online madwar l-ħabs. Kull min huwa, tista'tkun il-muftieħ għal dan kollu." Hi enfasizzat vagament fl-arja. "Ukoll,"qalet il-kummissarju," dan għandu jkun politiku sidirha."
  
  
  "Ngħidu li, jimxi'l quddiem. Dan għandu jkun ċajta. Żewġ senatur kienu maqtula minn żewġ Ċiniż-irġiel li tħares l-istess iżda mhumiex l-istess persuna, u huma wkoll jirriżulta li jkun doppelgangers ta'grad għoli KANNA l-aġent, u taħseb li huwa politiku sidirha.
  
  
  Hi ħares lejn me questioningly. — Dak li se tkun sejħa imbagħad?"
  
  
  "I d pjuttost sejħa sci-fi-istorja."
  
  
  Hi t'attivitajiet me għall-mument, imbagħad beda jidħaq. "Dawn ma għidli inti kienu hekk umoristiċi," hija qalet.
  
  
  "Jien ma jippruvaw ikunu umoristiċi fil-livelli kollha. Jidher qisu dan huwa xogħol għall-John Brunner jew xi ħadd ieħor. Hi biss hawn għall-ħidma tal-muskoli."
  
  
  "Jixtieq," hija qalet, ħmar il-sarcasm off xofftejn tagħha. Jekk kien ser jiġri mill-ġdid, ont, I ttamat hi d ħalli me tagħmel dan. "Fil-muskoli," qalet il-kummissarju, " huwa kundizzjoni meħtieġa. Dawn guys li jixtiequ jiksbu Chen-li mhux se tagħmel dan ma guns." Hija ħadet sip ta tagħha x-xorb. Ftit uffiċċju buffoons fid-distanza li kienu qed ifittxu fil Agħlaq mingħajr tama fl-għajnejn tagħhom. I dehret I jistgħu jbiegħu l-post tiegħi hawnhekk għal erbgħin jew ħamsin elf dollaru.
  
  
  U bħala għall-imħuħ, "qalet il-kummissarju," li inti ma tkunx ħaj jekk inti ma kellhomx ih. Ma naħsibx li l - "n" fil N-3 ma jfissirx iż-żero.
  
  
  "Eżattament," qal. "Ġenju tiegħu. Iżda jien dejjem ikkunsidrajt inti d jiktbu "iż-żero" ma "h" minflok "0". Tagħha tifħir magħmula me rrabjata. Jien ċert eżattament għaliex. Hija wkoll ma tkunx taf xi ħaġa oħra u biddel is-suġġett. "Gar Kantor huwa stennija għall-us fil-Nassau. Aħna ser kuntatt hu hekk kif għandna naslu s'hemm."
  
  
  "Aħna" aħna?"Rriżulta aktar qawwi minn I ppjanata. Għal issa. Jien ma tixtieq taħdem mal-nisa. Play. Mhux partikolarment diffiċli biex taħdem. Meta huwa iebes għalija, I biss ippreżentati bl-mara waħda madwar lili: Wilhelmina. Tiegħi nizza, 9 mm Luger pistola.
  
  
  "Oh, l-ebda, — I qal. "Li mhux ser iseħħ. Ukoll, jekk il-muskoli tiegħek huma fil-tagħrif miksub, imbagħad int mhux l-uniku wieħed madwarhom. Inti ma jkollokx biżżejjed mill-li. Hi sib f'daqqa. Ma kien hemm l-rabja fl-għajnejn tagħha. "Mhux li huma jaħsbu li huwa żvantaġġ," I miżjud, " iżda jien biss ma bħal muskolari aunts."
  
  
  "Għalhekk huwa biss tih-zija li ma jsir xejn iżda jiksbu fil-mod?"
  
  
  Tagħha, ħares lejn agħlaq. — Jien ma sejħa sider fil-livelli kollha.
  
  
  Hija ma tieħu bħala l-ambjent kumment. Hija għamlet l-għalliema tal-wiċċ. "Ukoll, is-Sur Carter, jidher qisu HQ trid tagħha biex jipparteċipaw. Fost affarijiet oħra, naf li l-soe-toan djalett tal-Ċiniż, u naħseb li jista'jkun utli li l-istati uniti.
  
  
  "Fl-Nassau?" Huwa beda jidħaq.
  
  
  "Fl-Nassau, u forsi xi mkien ieħor. Hi ma kienx id-daħk.
  
  
  Huwa nodded tagħha. 'I jifhmu tagħha."I ma jifhmu fil-livelli kollha. Iżda kien xi ħaġa bidu għall-sink. Jekk dan kien l-biċċa biex joqtlu l-Istati Uniti senatur jew xi ħaġa oħra, kien Tista'tal-post tax-xogħol. U ħlief meta waslet għall-qtil, KANNA u hi ma jitkellimx l-istess lingwa. Imbagħad kien hemm dan il-Laos Zeng. u qabel jew wara li, jistgħu jwasslu għal lilu. U dan jista'jkun kullimkien. Fiċ-Ċina, fil-Indochina forsi. Għalhekk kien aktar minn probabbli li I jista bżonn ee-għarfien.
  
  
  — Meta tagħmel nistgħu nħallu?".
  
  
  "Erba'-tletin." Agħlaq ltqajna żewġ ewwel klassi tal-biljetti tal-ajru. — Stajt ppreparati o għalina dwar il-parti mill-Ġenna-Gżira.
  
  
  B'dak il-mod, aħna d-sehem kemm il-xogħol tad-dar u l-sodda. Huwa motioned li l-wejter u mħallas għax-xorb.
  
  
  "Bil-mod. X'inhu l-isem tiegħek?'
  
  
  "Stuart," hija qalet. "Linda Stewart." Hi waqfa qasira. "Is-Sinjura Stewart."
  
  
  "Oh, — I qal. U mbagħad dak? Tagħha ma riditx li jiżżewġu tagħha.
  
  
  "B'tali mod li l-wiċċ, is-Sur Stewart?"
  
  
  "Int." Hi enfasizzat l-biljetti fuq il-mejda.
  
  
  Is-sur u s-Sinjura John Stewart Razza New York-Nassau
  
  
  — Il-bqija tad-dokumenti tiegħek huma fil-tagħna tal-bagalji. Liċenzja tas-sewwieq, l-passaport, eċċ. Kollha fl-isem tal-Sur John Stewart. Bagalji tagħha kien fadal fl-akkoljenza. Filwaqt li inti ordni tat-taxi, jien ser jittellgħu ego tiegħu. "Jien ser jgħidlek tagħha l-bqija fuq il-pjan.
  
  
  Konna għadna seduta fuq il-mejda. Nizza, kessaħ, skur-rokna tal-president. Ee qabad tagħha tal-polz u l-jinġibed tagħha stabbiliti. I jinġibed tagħha diffiċli minħabba kont naf li hija ma tistax tmur għall-mara. Huwa għamel tiegħu driegħ, u l-stiletto jiżżerżaq fis-naħa tiegħi. Għamlet ċert li hi d jara lilu. "Id-dritt, Linda. Qawwija tagħha wieħed kien qed iżomm ee tal-idejn. — I trid tkun taf l-isem tiegħek." Għandi bżonn ID tiegħek, u nixtieq ego-dritt li issa.
  
  
  - Wiċċ tagħha kien abjad u l-għajnejn tagħha kienu skur. Hi daqsxejn tagħha aktar baxxi tax-xufftejn u ħares stabbiliti. Mingħajr ma tgħid kelma lill-istati uniti, hija qabad-borża tagħha. "Oh nru, qalb, jien ser tagħmel dan lili nnifsi."
  
  
  Mingħajr ma tieħu l-għajnejn tiegħu off-wiċċ tagħha, huwa ħa l-borża mill Agħlaq u mfittxija il-kontenut bl-idejn liberu tiegħu. Ċwievet, kompatta, fl-aħħar, il-kartiera. Kien hemm ukoll gun li hu maqbuda idea tal. Preċiżi.22. Dan kien stabbilit mill-ego fil-minuta. Wara ftit tal-tbagħbis, I misjuba dak li ridt: funtana-pinna.
  
  
  Huwa poġġa l-isfel fuq l-president u miġbud ' il barra l-każ. Iż-żamma tagħha sewwa, huwa deciphered tagħha tal-kodiċi. Tara Bennett. L-età tmienja u għoxrin. Aħmar tax-xagħar. Green l-għajnejn. Hekk uffiċjalment, l-għajnejn tagħha kienu l-ħadra. "IDAX-20. Klassi R. ' Hi maħduma fid-dipartiment tax-xjenza u kien estremament affidabbli. Kif taqra dan, hija studjat-wiċċ tiegħi. Hi naf li kienet qari, iżda hi xorta ħares ixxukkjat.
  
  
  "Il-tpoġġi li l-bogħod. Hu indikat il-pinna. Tagħha ma itlaq tagħha meta hija tpoġġi l-ee bogħod.
  
  
  — Għandek l-fiduċja me issa?" Vuċi tagħha kien għadu wisq dgħajfa għal sarcasm.
  
  
  "Jien qatt ma talab li inti, Tara," qal.
  
  
  Hi ħares lejn me quizzically. — Sabiex dak li kien dan kollu tajba għall?"
  
  
  "Xejn tajba," qal. "Huwa biss li meta I-ix-xogħol bil-mara, huwa aktar konvenjenti għall-me li tkun taf li l-I ma jaħdmux għal agħlaq. Ma kontx ċert jekk inti taf dwar dan.
  
  
  I marru għall-ħruġ. Hija telgħet l-affarijiet tagħha u segwiti me fis-silenzju. Kif aħna mgħoddi permezz tal-lobby, missierha mdawwar tagħha. "Tgħid l-doorman sejħa tat-taxi. Jien ser jissodisfaw inti fil-bieb ta'quddiem fi ftit minuti."
  
  
  Hi titbaxxa formali tagħha aħdar l-għajnejn u l-xellug.
  
  
  "Iż-żewġ pakketti ta' Xxurtjati Jolqot," qal. Tagħha gill issa hija fil-Sur John Stewart spejjeż tal-kont.
  
  
  L-tifla wara l-bank t'attivitajiet me għall-mument, imbagħad mogħtija me iż-żewġ pakketti. Hi ħadlu-kap tagħha.
  
  
  U hi mitluba. 'Li int?"Xi tip ta masochist?
  
  
  
  
  Il-kapitolu 2
  
  
  
  
  Jekk tixtieq tkun taf għaliex jien tagħmel dan, ħalluni jgħidlek li jien ma tagħmel il-flus. Jekk inti kienu ilhom qiegħda għal sitt xhur fis-sena preċedenti, inti probabbilment kiseb aktar minn tagħha; u li mhux l-għadd benefiċċji tal-qgħad tiegħek. Jekk tixtieq tkun taf għaliex jien tagħmel dan, imbagħad I li jgħidulek li l-proprjetà ir-raġuni huwa patrijottiżmu. Naturalment, dan jista dejjem ikun minnu. Iżda jekk inti tpoġġi me fil-baċir, u inti tixtieq il-verità u xejn iżda l-verità, il-tagħha għandhom I add li kien 40 gradi fil-Nassau, u d-dritt tagħha li issa kien fuq roża bajja tar-ramel li jmiss biex wieħed mill-dinja aħjar korpi wieħed mill-tiniest bikinis fid-dinja. Dan tifla kellhom kollox. Sa l-ee-appendiċi. Tara Bennett kien jigi murija. Dollaru D-ħamsa u sebgħin; lewn il-krema tal-ġisem. Wieħed u nofs madwar li kienu l-saqajn... Hija kienet waħda mill-isbaħ-bniet I d qatt ħares lejn tagħha għall. U kelli l-sensazzjoni li jekk I kellha tiegħi karti tal-dritt, huwa ma kienx biss l-għajnejn tiegħi li tkun fuq tagħha.
  
  
  Kif jgħidu, kien tajjeb. Iżda ma naħsibx li hija magħmula me kwalunkwe inqas patrijottiċi. Il-lejl ta'qabel, hi kienet irċeviet messaġġ mill-Ditta tal-istazzjon tal-ferrovija qal, " Żomm ras l-isfel, kollox huwa l-kalma." Hu qalli li ma niġi meta l wasal iż-żmien. Qabel ma kellhom l-nemes, aħna biss kellhom jaġixxu bħall normali Amerikana ftit dwar il-vaganza. Dan ifisser li, jekk għamilt, li filwaqt li konna l-ikel, ma konniex permess li tgħidilna xi ħaġa oħra minn barra qawwi - jekk aħna jistgħu jmorru l-għawm jew le.
  
  
  Huwa tax-xellug tagħha fil-kamra tiegħu, fakkruha ruħu li hija kienet Linda u l-isem tagħha kien is-Sur John Stewart, u marru barra biex tikseb stampa tajba. I mibegħda-gżira xorb, u l-gżira tal-bar rispettati me għal dan. Dan huwa liberu ponta: l-ordni tal-Karibew braga u dawn ser jinjora inti. Sabiex pura whisky u li jagħtik l-informazzjoni kollha li għandek bżonn.
  
  
  - Lukanda tagħha jitlob lokali opinjoni dwar l-isparar. Sibt dak il-lukanda-ħtiġijiet. Insiders sostna li kien biss maħmuġ tan-negozju. Chen-li kien mhux mill-gżira, u ma kienet tat-turisti. Fi kwalunkwe każ, huwa ma kienx mentalment instabbli. Meta huwa l-ewwel żar il-belt, kien pjuttost diżappuntanti fil-nen, iżda wara dan, huwa biss sparixxew. Xi ħaġa maħmuġ li kien qed jiġri.
  
  
  Meta daħal lura għall-kamra tagħna, huwa ma tmur għal kamra tas-sodda. Hija ħadet il-ħwejjeġ tagħha u l-bank għall-istampa li l-irqad fuq is-sufan. Dan huwa l-ieħor mingħajr il-ponta: xejn dawriet mara fuq bħal raġel li b'mod ċar ma jkollhom l-aptit għall-tagħha.
  
  
  Huwa mixgħula tas-sigaretti u ħares lejn Tara. Hija kienet l-irqad fuq il-bajja. I staqsiet jekk hi d ġew rieqda-aħħar bil-lejl. Iżda jien ma rridx li jkompli ma'dak tal-ħsieb. Li kien hi l-ma, naturalment, dan kien sbieħ wisq.
  
  
  "Is-Sur Stewart?" Dan kien il-lukanda-messaġġier. Naħa tagħha kienet miżmuma fuq l-għajnejn tagħha, kontra l-xemx. "Hemm bniedem fil-port li trid titkellem għalik." Se jkun Gar. Naturalment, fuq il-lukanda jevitaw li n-nies fil-lukandi. I nodded u warajh. Aħna waslu fil-ħajt tal-roża bajja tar-ramel, fil-bidu ta'l-istralċ tal-blat traċċa. "Inti trid tgħaddi hawn'il quddiem," huwa qal. — Inti tista jiġu lura hawn. Inti mhux ser jitħallew permezz tal-lobbying ta'l-għawm.
  
  
  "Grazzi," qal.
  
  
  - Vot fuq din il-binarji. Min-naħa l-oħra hemm il-taraġ isfel.
  
  
  "Iva," qal. I mifhum għaliex huwa eżita, iżda offruti em a tas-sigaretti minflok tal-ponta. "Jien ser tara li għandek aktar tard, "qal, ma'l-arja ta'vacationer:"Inti ser tingħata lit-ponta tal-għada." Aħna ħsieb is-Sur Stewart kien ġenerużi ħafna persuna, ma aħna?
  
  
  I segwita t-triq li wasslet għall-port. L-għan kien uniku. Lil hinn minnu, fejn il-gżira mgħawġa, żdiedu l-green tropikali-għoljiet mdawra minn dejqa roża tal-fruntieri. Ix-xellug tiegħi, ma kien hemm l-ħajt madwar roża ġebel ma ' l-istrixxi tad-aħmar skur primroses, bħall-jaqbeż minn fuq ikollok meta inti tpoġġi l-għaxar isfar-kannella blalen dwar dan. Min-naħa l-oħra, madwar seba metru taħt me, jistabbilixxu l-ilma li glittered bħal ċippi fid-xemx. Kwalunkwe kien, ċertament ma kienx rotta iqsar. Il-port kien għadu tliet mitt metru'l bogħod, u l-Lagħaq għadhom ma kinux laħqu dan.
  
  
  Jekk hi ma kinitx ġiet jinstemgħu mill-sajjetta ta'dak l-boulder, maqsuma tieni qabel ma jkun laħaq me, hi ġew ċatt kbar pancake minflok ukoll madwar sitt-saqajn fid-dijametru. Ma kienx biss l-ħarifa, huwa kien imbuttat-ego. Tagħha, dam u kien imwaħħal mar-ġebel moan. L-boulder tolqot l-triq u l-problemi aktar fl-ilma. Baqa fejn kien u l-sema. Kull min kien kellhom l-naħa ta'fuq. Huwa setgħu jaraw me minn hawn fuq. I kollha kellhom tħares lejn kien l-triq dejqa u l-ilma seba'kwadru hawn taħt. L-jaqtgħu-blat fil-qiegħ glistened bħal qawwija snien fil-lustful-ħalq.
  
  
  'Tajjeb? Xi ħadd jinstemgħu tagħha fil-jlissen kelma. Hija ma tistax tieħu Harvard grad li tkun taf li ih kien żewġ persuni. Mhux li dan rivelazzjoni għenni ħafna. Ir-raġel tagħha kien litteralment permanenti tiegħu lura lill-toqba u kien mikxufa. Minflok arma, kull ma tista'tikseb tagħha kien pakkett ta'sigaretti u l-kaxxa tal-logħbiet. Ma kienx hemm anke xi blat qrib me. Ont kien indivja kontra l-ħajt. Jekk I niżlet, kelli li ssegwi l-mogħdija. Mhux madwar l-ilma, qed jistennew li jiksbu sparatura.
  
  
  Il-oħra guy probabbilment nodded fil-rewmatiżmu, minħabba li sa issa l-attakki ma kinux ġew jinstemgħu mill-vuċijiet tagħna. Alla tiegħi, li kienet kbira. Wieħed mill-ton tal-briks. Sħiħa elf kilogrammi. Huwa simili I ntlaqtet ħażin mill-Leopard tat-tank.
  
  
  Aħna ħabat fuq dejqa, triq blat, u hu ewropea fis-me mal-ham-daqs l-idejn, tisbit fis-tiegħi lura. I ma kellhiex is-saħħa li jieħdu li daqqa. L-aħjar stajt ma kien ipprova jirreżistu. Hu ppruvat li tpoġġi l-ego għal kull akbar, iżda huwa tinqaleb u qabad l-daqqa mal-tqil-muskoli tal-koxxa tiegħu. Mhux eżattament tgħaffiġ daqqa.
  
  
  I ma setgħux neħħi l-bagħal. Dan litteralment mwaħħla għall-me bħal waħda kbira barmil tal-kolla. Huwa poġġa l-idejn madwar tiegħi il-griżmejn, u deher simili ma kien hemm xejn li tagħmel. Tal-lemin tiegħi kien maqbud x'imkien taħt l-istati uniti. I kollha jistgħu jagħmlu ntlaqtet ego fl-għajnejn bl-swaba tal-naħa tax-xellug tiegħi. Hu ma jkunx jixtieq li tagħmel dan, iżda f'dan l-distanza ma tantx tista titlef. Ħassejtni xi ħaġa dawwar-sider taħt l-tiegħi dwiefer, u huwa għamel inumani-ħoss tal-biża'. Huwa rrumblati off me u naqas li l-irkopptejn tiegħu. Tad-demm seeped bejn l-swaba tiegħi. Huwa kien sa mill-ġdid.
  
  
  L-ewwel round, iżda l-aħjar li kien għad iridu jaslu.
  
  
  Tiegħi li jmiss opponent kien diġà qed jistennew. Kien bil-wieqfa bil-kwiet ftit aktar ' l isfel it-traċċa, a imsikkta .45-kalibru die għal jimteddu osservat fil-wiċċ tiegħi.
  
  
  Huwa eżamina l-aħjar tiegħu fil-Għid tiegħu fl-abjad tal-suit. qmis bajda u l-abjad tal-parità. Barra minn hekk, kien ċar li ma kienx se jiksbu l-demm fuq l-ego tiegħu. Logħba tajba, dawn iż-żewġ. Dan il-sess jekk dandy mal-ċar l-għajnejn u l-tota-ex-piż tqil champion huwa ikkulurit. U mbagħad Nick Carter tiegħu fl-vjola għawm zkuk. Huwa kien hemm, panting, tmexxija naħa tiegħu fuq il-tnaqqis fil-fond dwar il-kap tiegħu. L-ex-champ naqas ftit tarzni qabel me fuq it-traċċa.
  
  
  Il-mara guy kkumplementati me. "Għalhekk, is-Sur Carter, I ara int raġonevoli-bniedem. Taf, naturalment, li jkun ħafna stupid biex jippruvaw attakk lili?
  
  
  Huwa għandu ġew Ingliżi. Il-kliem ħareġ madwar gerżuma tiegħu fil-familjari, cloying l-aċċent.
  
  
  "Iva, naturalment," qal. "Ommi għallimni li qatt ma jaqbilx mal armat-bniedem. Jekk ma jintlaħaqx.
  
  
  — Wisq ħażina inti ma jħallux li l-boulder jaqgħu fuqek. Ikun ferm nicer għal ħafna nies. "L-amerika turistika maqtula li jaqgħu mill-blat." L-ebda ata, l-ebda kwistjonijiet diffiċli. L-ebda ikkumplikati tal-pjan biex jeħles mill-ġisem.
  
  
  "Isma," qal. "Ma rridx li jkun il-piż li għandek. Għaliex ma aħna biss tieħu waqfa?
  
  
  Huwa beda jidħaq. Jew aktar, huwa neighed. L-ego gun kien għadu osservat direttament fil-ħajja tiegħi. "Ah," huwa qal, " inti diġà tax-xellug me waħda tal-ġisem li I għandu jiddisponi. Iż-żewġ korpi hija verament ftit aktar tal-problema.
  
  
  I qal tagħha. "Iż-żewġ korpi?" Tiegħek ex-ċampjin mhux mejta. Huwa ser biss qatt ma jkunu jistgħu irrakkmati mill-ġdid. "Kane — - huwa indikat il-xorta-iskola tal-ġisem" m'għandix bżonn hu aktar. Iżda jiġu biex jaħsbu li, "huwa tinqasam tiegħu swaba bħal kulleġġ komiċi professur," huwa ma jkollux bullet-ferita, u l-ego tiegħu mewt jistgħu jkunu kkawżati minn tnaqqis. Huwa tbissem mal-sodisfazzjon. "Jien naħseb li l-Kane se jaqgħu. Dawn qed tajn-blat hemmhekk, taħt l-ilma.
  
  
  Ego tbissima wessgħet. L-bagħal verament marret fuq in-nervituri tiegħi. Fil-professjoni tiegħi, qtil huwa parti mill-deskrizzjoni tax-xogħol. Huwa maħsub li jkun għaqli li biss ħalli hu jitkellmu. Dan jiffranka l-ħin tagħha jippruvaw figura x'għandek tagħmel magħha. Il-web-problema kienet li l-I ma toħroġ b'xi ħaġa mhix. Huwa diġà jista'jimmaġina li l-gazzetta rapport dwar lilu nnifsu: "Killmaster meqruda mill Kuraġġużi Triq." I ma simili fil-livelli kollha.
  
  
  Dan ma kienx il-agħar sitwazzjoni huwa d qatt ġie fil, iżda ma tgħidilna xi ħaġa. Kien ħames metru'l bogħod minn me, u kien pistola fl-naħa tiegħu. Ma kien barra mill-tiegħi jilħqu, iżda I kien tiegħu fl-monumenti.
  
  
  Wara me, il-passaġġ kien miftuħ bħala-vleġġa. Għal-lemin tiegħi huma għoljin irdum. L-ilma tax-xellug. Bejn l-istati uniti hija blind semi-skonnettjati ġgant. li jista'jkollhom maqtula me mingħajr jaraw me jekk ikun jista. Jekk dan gawk ma kinux milquta me-ewwel. Iżda forsi I xorta tista-użu tagħha b'xi mod, dan Kane. I għandu jkollhom il-ħsieb dwar dan. I meħtieġa ħin.
  
  
  — U kif inti se li jiddisponi mill-ġisem tiegħi?" Nassumi se jkun hemm bullet toqob fil-nen."
  
  
  Fil-każ tal-rewmatiżmu, huwa milħuq fil-ġewwa but tal tiegħu doublet u miġbud ' il barra jelaboraw l-kbira whisky-kunjett. Hu titneħħa l-għatu tal-fidda bil-kbir tiegħu.
  
  
  I ma jifhmu tagħha.
  
  
  Huwa whinnied mill-ġdid. "L-ebda-whisky, Carter. Petrol. Hemm grotta fil-blat madwar il-liwja. Kane bnew nar hemm...
  
  
  "L-użu me bħala ħatab."
  
  
  "M'hemm l-vuċi." Huwa ffirmati ħafna. "Naħseb li ser ikollhom jagħmlu dan lili nnifsi issa." Nittama Chen-li se grazzi kif suppost."
  
  
  Kien bil-ġuħ għal xi informazzjoni. — Għaliex ma inti biss stenna għalih biex jagħmel huwa stess?"
  
  
  I d-imħabba biex tara tagħha. Iżda huwa mhux se tkun mill-ħabs sa l-għada bil-lejl. U l-ebda wieħed jista sabu inti hawn qabel.
  
  
  Eżatt bħal dik. Dawn kienu l-ippjanar ego jaħarbu. Ed kien id-dritt mill-ġdid. Iżda x'kien l-bagħal għandhom x'jaqsmu ma'dan? Kane titwaqqaf u ħalli l-żgħar groan. Huwa ħa l-pass lejn dan.
  
  
  "Toqgħod lura, Carter. Il-mara bniedem ħadet pass'il quddiem malajr, iż-żamma tal-gun fl-quddiem tal-lilu. Hu dawn il-kunjett tal-petrol lura fil-minuta, mingħajr ma jinsa li tpoġġi l-kappa lura fuq. Petrol tebgħa mifruxa madwar l-ego ġakketta. Hu ma avviż.
  
  
  Kane groaned ip mill-ġdid. Tagħha, ħarsu lejn lilu. F'daqqa waħda, il-ħruġ ra tagħha. Huwa ħa l-pass ieħor'il quddiem. Il-mara waħda, wisq. "Back-up," huwa qal bil-qawwi taptap tal-naħa tiegħu.
  
  
  "Tixtieq Kane li tqum? Din se tkun diffiċli biex jittrattaw lilu meta niġu għall-sensi tiegħu. I jista'joqtol tagħha ego b'daqqa waħda.
  
  
  — U għaliex trid tkun hekk utli?"
  
  
  "L-unur," qal. "Jekk ikolli li jmutu, nixtieq tagħha li tieħu mill-inqas waħda miegħi, madwar l-tnejn inti. Deliberatament ont, huwa mixi matul Kane tal-ġisem. Hija magħmula me daqsxejn ta ' jilgħaq. Forsi mhux qrib biżżejjed, iżda għandu jkun biżżejjed. Għadha ma ġietx...
  
  
  Huwa inklinata isfel għal dak li kien fadal ta'Kane tal-wiċċ u l-arma tiegħu qabad mal-id inviżibbli. Kane magħmula ħoss li tinstema aktar bħal "Gaaa" minn xi ħaġa oħra.
  
  
  "Ġes Ta'kristu," qal, tqum malajr mill-ġdid. — Jien naħseb li għandha pjan."
  
  
  Li wieħed?' Wittmans intensifikati l quddiem ftit li jifhmu me aħjar. — Pjan, l - ripetuta. "Planier jew ribel".
  
  
  Huwa waslet lura biex jilgħaq ftit li jifhmu tiegħi taħdit kliem. Il-vuċi osservat fil tagħha u stabbiliti għax-xogħol. Bil-taptap tal-kbir tiegħu, huwa lit-kaxxa tal-logħob u l-tossed fis-ego tiegħu mxarrba ġakketta. Immedjatament lit up. Huwa niżel arma tiegħu u ppruvaw li tqiegħed il-fjammi, iżda ma kienx xogħol. L-fjammi mifrux malajr. Hu il-volpi qabżet u wriggled, hu bħal ħruq tal-pupazzi. Għajnuna me. Alla jgħinuni. Jekk jogħġbok.'
  
  
  I ħares lejn lilu u shrugged. "Jekk inti ma bħal nar, m'hemm l-ilma fil-qrib."
  
  
  Imbagħad huwa mdawwar u l-mixi lura fit-triq lejn l-roża ċar bajja.
  
  
  
  
  Il-kapitolu 3
  
  
  
  
  Tara kienet marret. Hija probabbilment diġà marru soprano tagħha tal-kamra. I kien kopert fl-tbenġil u tad-demm, u l-I meħtieġa banju. U x-xorb. U xi ħaġa oħra. I kellhom jittrattaw ma'dan il-każ l-ewwel.
  
  
  Tagħha ego misjuba tagħha fil-kċina ta'ristorant u fid-dar, mill-ġabra. Hu-ale hamburger mal-mili, qabad tagħha ego mill-għonq u l-slapped huwa madwar l-xedaq. Il-leader li kien qed jaħdem fuq il-grill mifhuma u tax-xellug.
  
  
  "Hekk, Sess, kemm ma huma inti tħallas għal dan?"
  
  
  Fil tiegħu rewmatiżmu, huwa laħaq għal-laħam tiegħu cleaver. Kien ħażin. Lura tiegħu kien ppressata kontra moan, u t-tnejn l-polz kienu ippinjat. Ih huwa mdawwar ftit aktar, biss biex tkun ċert.
  
  
  "Ħej kid, mhumiex inti sewwa? Ippermettuli jmorru.Ego tal-isem kienet Carlo. Kien bil-miktub kollha tiegħu uniformi.
  
  
  "Mhux sa tgħidli li kien, Carlo." Li ħallsu inti ħalli me jimxu din it-triq għall-eternità?
  
  
  "Ejja mmorru," għajjat. Huwa aktar stretti qabda tiegħu u tah tad-dawl ta ' l-irkoppa kick għall-ħajja. Huwa groaned. 'Tagħha, jiena naħlef. Jien ma naf li huwa.
  
  
  "Jgħidu huwa Carlo. Kien hu lebsin l-abjad?
  
  
  'No. Il-bniedem fil-abjad... huwa jitwaqqaf f'daqqa.
  
  
  "Li kienet li, Carlo?" Ego tiegħu ewropea lilu fil-ħajt.
  
  
  "Tmur għall-infern," huwa qal.
  
  
  Ego miġbud tagħha għall-grill. L-laħam fl-azzjoni mal-xaħam. Hija kienet imbuttat ' l isfel mill-ego ras sabiex ikun jista tħares'il quddiem il-bars u jimmaġina dak ego Gol ma dehra aktar tard. "Bb-Bangle," huwa qal.
  
  
  "Sabiħa Christian. U l-waħda li jintbagħtu inti?
  
  
  — I ma tkunx taf, " huwa whimpered. 'Tagħha, jiena naħlef. Ma nafx.'
  
  
  Ego rilaxxati tagħha u ħa l-pass lura. L-aktar probabbli, huwa mhux se jikkawża xi problemi aktar. "Imbagħad tgħidli dak li ħares simili."
  
  
  Huwa l-problemi lura fis-president tiegħu. "Guy kbar," huwa qal. 'Ċiniż. Iżda kbir ħafna. F'xi miġnun griż libsa.
  
  
  Stajt qatt ma raw qabel.
  
  
  "U dan Bangel, fejn tista Ego issib għalih?"
  
  
  Huwa tatni startled ħarsa. Ont, mdawwar hu serju l-espressjoni. Tkun xi tkun kien jibżgħu li jgħidu li me, huwa kien ukoll jibżgħu li ma jgħidu li għalija.
  
  
  "Dawn huma żewġ irġiel mill-Grenada-Lukanda.
  
  
  Il-senatur ġie maqtul mejta fil-każinò Grenada. Mill-inqas żewġ biċċiet tal-għerien diġà tajbin, u l-I kien jistaqsi x'ikun l-dehra. — X'għandek tkun taf?"
  
  
  'Xejn aktar. Inti merħba. Xejn bħal dik.
  
  
  "Id-dritt," qal. I ma simili mara jibża guy ftit. Dak ieħor I meħtieġa biex tkun taf, jien ser nipprova nsib fil-mod ieħor. Huwa mdawwar għal-leave, iżda kien hemm xi ħaġa oħra ried li tkun taf.
  
  
  "Mill-mod." Tagħha, jdur madwar. "Kemm ma hu tħallas biex tikseb din l-messaġġ ħelu?"
  
  
  Huwa jingħorok tiegħu l-polz. "Ħmistax."
  
  
  "Imbagħad kien gideb għalik. I-paga tagħha għoxrin dollaru.
  
  
  "Nick, huwa li inti?" Hija kienet fil-doċċa.
  
  
  I qal tagħha. - "Le, ' Maħmuġ Rapist'.
  
  
  — Ma nistax nifhem inti, " hi kien. 'Stenna-tieni.'
  
  
  Hi sib l-isfel fuq is-sodda. Il-bieb miftuħ u hija deher fl-sħaba tal-fwar,xagħar tagħha mogħdija fil-doċċa. Hija kienet liebes twil abjad tat-terri-drapp-pil. I kien jistaqsi għaliex I dejjem ikkunsidrajt iswed tal-bizzilla kien tant-ewwel xahar. "Gar imsejħa..." Hi waqfet u ħares lejn me. "Oh Alla tiegħi, Nick. X'ġara?'Hija kienet jħaffef lejn me bħal hu abjad angel.
  
  
  "I tolqot il-bieb," qal.
  
  
  L-għajnejn tagħha studjati il-qatgħat u tbenġil fuq tiegħi lura. "Inti tħares x'inhu," hija qalet.
  
  
  — Imbagħad għandek tara dan il-bieb."
  
  
  Hi ffirmati. "Bilqegħda għall-vot bħal din." Hi sparixxew u lura ftit il-mumenti wara l-drapp sħun u skutella tal-ilma. "Bħala huma dejjem jgħidu fil-films, li jistgħu jweġġgħu."
  
  
  "U, kif jgħidu fil-films — I tibla bħal bullet. Dak li kien mal-Gar?
  
  
  — Jixtieq li jkollhom pranzu ma'l-istati uniti illejla." Tmien nofs in-nhar fil-Kafetterija tal-Martinique. Hi kkurati tiegħi lura, kważi tenderly. — Se tgħidli dwar din l-istorja?"
  
  
  "Kienet jimblokka. Chen-verżjoni online tal-ħbieb taf jien fil-belt. Iżda jien ma tistax tifhem kif huma jafu li. Huwa mdawwar tagħha u maqbuda tagħha fl-għajnejn. Hija qieset inkwetat u ppruvaw biex jinħbew. I qallek, tarbija. Dan m'huwiex logħba għan-nisa." Huwa għandu jkollu magħrufa li tagħmel tagħha rrabjata, iżda huwa bil-mod jinġibed lura tagħha fuq is-sodda. "Ħarsa," qal. "Jien ċert li taf inġenji tiegħek, tkun xi tkun huwa għall-istati uniti, iżda kwalunkwe huwa għall-istati uniti, ont, żgur li mhuwiex-idejn għall-ġlieda kontra idejn. Li l-I kollha kienu fil-moħħ.
  
  
  Hija ħarsu u ffirmati. "Jien mħarrġa-aġent u l-I tista'tieħu ħafna kura tajba tal-lili nnifsi." Tinstema bħal l-vuċi tal-mħarrġa aġent, iżda ma tistax tagħmel ħafna sens, bħal ma tantx ngħata l-isem ingliż pillola: hija ma taqbilx l-istampa. L-xemx taw tagħha raxx ħafif tal-ħobż li magħmula tagħha ħarsa-anzjani, innoċenti, u fraġli ħafna. U hekk kien. Hi kienet telgħet minn ee. Huwa ħass żgħar u sħun. Dawn jinxtamm tal-lumi, u hi kienet kuntenta bil-ħalq miftuħ. Huwa dam tiegħu swaba tul il-pont tal-imnieħer tagħha. "Inti għandek ħobż," qal.
  
  
  "Iżda mill-inqas I ma jsibux sunburned," hi tbissem. "L-aktar irbit tikseb sunburned."
  
  
  Li jfakkar me ta ' xi ħaġa. It-telefon qabad tagħha. Agħtini l-pulizija. "I qal tagħha operatur. A-Baħamas uffiċjal tal-pulizija wieġeb l-telefon. "M'hemm l-blat-passaġġ għall-parti mill-Ġenna-Lukanda-port. Taf li?"' Kien jaf dan. Madwar nofs siegħa ilu, l-fjamma ra tagħha hemmhekk. Ħares bħal xi subien kienu jilagħbu mal-nar. Naħseb li d aħjar tagħti ħarsa hemm. L-attakk tal-baħar mifhum, u hu stazzjonati up.
  
  
  I jiddawru lura biex Tara. "Aħna mhux suppost li jissodisfaw Gar sa tmien nofs in-nhar..."
  
  
  "Isma, Nick." Hija qieset bla kwiet. "Naħseb li għandna-missjoni, u..." hi stammered... I interrott tagħha u kompliet sentenza tiegħi. "Dan jagħtina l-ħin li jimxu tagħna errand-ewwel." - Lukanda tagħha tixtieq tagħti ħarsa lejn dan il-każinò Grenada.
  
  
  Ħsibt li raw il-diżappunt fl-għajnejn tagħha.
  
  
  Tagħha, marru fil-kamra tal-banju ħu doċċa. Hi daru fuq ir-radju. I ħares lejn ruħi fil-mera tal-banju u staqsiet għaliex jien xorta ma kellhomx wieħed griż tax-xagħar bejn l-istati uniti. "Il-Nota Wieħed Samba" kien kellha fuq ir-radju sakemm il-mużika kien maqtugħa għall - "importanti rilaxx tal-Baħar tal-Barents territorju".
  
  
  Senatur Paul Lindale kien mejjet.
  
  
  Senatur tal-ġisem kienet misjuba fuq l-Ego tal-tarġa tal-bieb. Huwa probabbilment naqas mit-twieqi tal-kariga tiegħu fuq l-art għaxar. Naturalment, dawn ħasbu li kien inċident.
  
  
  
  
  Il-kapitolu 4
  
  
  
  
  Huwa dejjem tliet ta'filgħodu fid-dlam ta'l-każinò. Kull siegħa, ta'kuljum, fi kwalunkwe tat-temp, huwa dejjem tliet fil-għodu. I rwol tal-karti u l-dadi mal-għajjien in-nisa u l-irġiel bil-tbaxxija tal-kapijiet, jegħleb fuq it-tabelli u l-jgħajtu, "Ġejjin fuq, għasel." Huwa kważi qatt-kompożizzjoni. Fil-kantuniera, ma kien hemm l-drum-taqsima li jinżammu sa stabbli tħabbat bil-irkiekel tal-magni tal-logħob u l-okkażjonali platt tal-ħlasijiet: ħamsin blalen fil-kwartieri. L-ispazju isir aktar kwieti kif divertiment jogħlew il-prezzijiet. Per eżempju, fil-craps tabelli, inti tista ' tisma qatra pin, speċjalment meta għaxart elef dollaru tkun fil-periklu.
  
  
  Il-każinò ta'Grenada kien hemm l-ebda differenti. Ġie skambjat għall-verifika għall-ħamsin dollaru-Jon Stewart żgur li ma tkunx tixtieq li taqdi għall aktar, minħabba li l-uniku mod biex jiksbu permezz tal-każinò huwa li nimxu madwar matul il-logħba. Tagħha, raw Tara jaraw il-rookies tribut wieħed minn dawk waħda armati qattiela dawn mimli bil-trimestri. Imbagħad aħna imxamma l-arja, iżda ma jifhmu xejn.
  
  
  Aħna maqsumin modi li żżomm għajnejk fuq il-żewġ l-aktar probabbli punti. Tara kellha roulette bil-Ċiniż croupier, u l-tagħha sel għal-qedem-president, li l-senatur magħmula tiegħu rebaħ u t-telf.
  
  
  Għandi l-wieħed u għoxrin idejn fl-naħa l-ewwel, kif ukoll l-ewwel u t-tieni. Nressaq tiegħi laqx fit-tielet fażi, iżda l-negozjant titwaqqaf me. Il-laqx kienu nieqsa l-ittra G ta Grenada. Hu qalli li jieħdu ih lura l-flus kontanti reġistru. Dawn kienu l-ġdida tal-laqx, huwa qal. Huma kellhom din id-diffikultà kmieni fil-ġurnata.
  
  
  Stajt diġà kellhom xi diffikultajiet, u dan iż-żmien li ma rridx-riskju. Dan iż-żmien kien armati. Tagħha, marru għall-flus kontanti reġistru. Huwa apoloġija aħjar u tingħata me l-oħra tal-laqx, li huwa ġentilment dawn in-naħa tiegħi.
  
  
  Ħames sekondi wara, kien kompletament ixxukkjat.
  
  
  I ma tkunx taf liema huma tatni, iżda għandu ġew nonsense. Meta I fetħet l-għajnejn tagħha, żewġ Chen-li bil-żewġ felul fil-nofs ta tagħhom ix kienu jegħleb fuq me. Iżda jekk dawn kienu hemm, li kienu għaddew, għaliex meta hi fl-aħħar nett waslet għall, tnejn minnhom kienu għaddew. Bħal tiegħi gun: Wilhelmina tax-xellug ma ieħor tal-bniedem. Dan iż-żmien ma Ċiniż. Huwa sib madwar mill me fil-kamra u l-tbissem me. Kien żgħir, duħħan mimlija għal-lest, soundproof-kamra, apparentement użati mill-Krasnoyarsk tal-uffiċċju, li marru dwar in-negozju tagħha u mqassma laqx. Kien hemm madwar sitt oħra in-nies fil-kamra minbarra l-raġel tiegħi gun, u l-ebda wieħed kien id-daħk ħlief ir-raġel tiegħi pistola.
  
  
  "Merħba tagħna umli-ġbir. Huwa biss miel kap tiegħu. Hef kien qasir, mibnija sew bniedem, lebsin eleganti tal-ħarir libsa. Ippermettuli jintroduċu lili nnifsi għalik. L-isem tiegħi huwa Lin, Lin Qin.
  
  
  "Is-Sur Qin." Huwa nodded, wisq.
  
  
  "Is-sur Lin," huwa korrett. L-isem l-aħħar hija dejjem imsemmi l-ewwel.
  
  
  Dan kollu bil-korteżija kien wisq it-tip. I staqsiet jekk kien l-isfida me fork-kunitt. "Huwa saddens għalina," huwa kompla, " li kellna-talba tiegħek preżenza tagħna fil-ġbir żgħir fil bħal din, nistgħu ngħidu, f'daqqa tal-moda. Iżda ikkunsidra lilek innifsek onorat mistieden.
  
  
  Ċirku tal-ġebel tiffaċċja mistħarrġa tagħha. "L-imsaren, l-subien, hija ma qbiżt dan il għal xejn."
  
  
  Id-daħk, Lin mdawwar l-oħrajn. "Is-sur Carter huwa tliet," huwa qal.
  
  
  Dawn għadhom ma kinux id-daħk.
  
  
  "Ukoll," huwa shrugged, "kif inti tista' tara, tiegħi politiċi ma jisimgħu l-irġiel tal-mexxejja bejniethom. Huma jippreferu biex tikseb l-aktar affarijiet importanti minnufih. Huwa telgħet tas-sigaretti u sfruttat fuq id-dahar tal-deheb-prezz tal-każ. Dollaru-op-ego l-kompliċi qabża sa jagħtu d-dawl. Debboli ħelu-fwieħa-tixrid permezz tal-kamra. "Oh, kif rude tal-me. Huwa mogħtija me it-telefon. "Tas-sigaretti, is-Sur Carter?"
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. I staqsiet għaliex I kkurata tant dwar dan il-Jon Stewart nonsense. L-isem tiegħi deher li tkun l-aktar mgħasses mill-qrib sigriet f'din il-belt. "Jien naħseb li ma jistax jgħin ħafna jekk I qallek li inti sabet li l-bniedem ħażin, u li l-isem tiegħi huwa John Stewart?"
  
  
  Lin imqajma wieħed eyebrow. "Jiddispjaċini, is-Sur Carter.
  
  
  Dollaru Op se jilħqu l-qadim tiegħek għedewwa tagħna ħabib antik. Huwa ra tasal fl-ajruport u infurmat is-Sur Bangel. Huwa inklinata lura bil-kumdità fl-president tiegħu. U filwaqt li aħna qed nitkellmu dwar il-ex-min iħaddem—" — I tieħu inti kont smajt tal-ego bikri tal-mewt?"
  
  
  Iva, traġiċi, I qal. "Biex jittieħdu bogħod għall-vot bħal dan, il-prim tal-żgħażagħ tiegħi."
  
  
  Fil-fatt. L-tbissima lura. "Iżda forsi mhux xierqa traġedja. Tara, xi madwarna ma qablitx mal-Sur Bangel-mod kif tagħmel in-negozju, u issa li l-ont għandha tittieħed fuq, dawk l-nuqqas ta'qbil se jisparixxu. Huwa indirizza l-ittra li l-oħrajn, "qed jiġu minn din id-dinja."
  
  
  Issa kienu id-daħk. Ftit aktar sigaretti deher u mixgħul. Huwa beda li jirrappreżentaw in-natura tal-ihc. Il-ħelu riħa tal-suċċess mimlija l-kamra.
  
  
  — U issa, is-Sur Carter, aħna lesti li jagħmlu inti offerta. Mhux li għandna. Iżda tiegħek mewt immedjata mingħajr l-għajnuna tagħna mhux se jkunu ta'l-ebda użu għall-us.
  
  
  I kien sorpriż li Bungel ma avviż dan il-vantaġġ. I jinstabu din il-kontradizzjoni pjuttost bil-fard.
  
  
  I talab tagħha. — X'inhu dan il-vantaġġ?
  
  
  Ħamsa fil-mija. Ħamsa fil-mija tal-profitt. Dan huwa tajjeb suġġeriment. Iżda ma tistax tistenna miljuni. Il-prezzijiet bl-imnut ta'l-eroina hija ferm ogħla mill-prezzijiet nagħmlu għal dan."
  
  
  U l-bqija?'Ont,' ħares lejn tiegħu każ tas-sigaretti. 'Ħaxix. Hash?
  
  
  "Naturalment, ħamsa fil-mija ta'l-ammont totali. Huwa tbissem mill-ġdid. U l-oħra, kif għandek tgħid, huwa harry potter... Huwa titlob lill-istati uniti għall-loppju.
  
  
  "Inti tressaq l-ego hawn biex Nassau u l-kuntrabandu fl-Istati Uniti lilek innifsek." Tagħha għamlitha bħala app; mhux bħal corkscrew.
  
  
  Huwa nodded. Iżda naturalment inti diġà jafu li. Inkella, inti u s-Sur Bungel "— huwa eżita — " ma tkunx bl-argument.
  
  
  Dan l-aħħar dikjarazzjoni startled me. Huwa offruti me ftehim bħal li kieku kienu tad-droga l-infurzar tal-aġent, u bħala jekk Bangel biss indirizzat fil-drogi. Ukoll, forsi kien. Forsi din Chen-li kien biss l-istati tal-mediċina sindakat. Forsi kien biss sabiex għadma li em qbilna li tgħin l-istati UNITI senatur. Forsi kien kollha waħda kbira miġnun koinċidenza. Jew forsi Lin riedu tagħha li taħseb hekk.
  
  
  "I ara int jaħsbuha, is-Sur Carter. Inti tista'tikkonsulta xi ħadd qabel ma jieħu deċiżjoni finali. Oooh! Huwa nodded li l-bniedem li kien seduta għall-jum.
  
  
  Il-fann cu ltqajna u fetħet il-bibien.
  
  
  - Kontenitur.
  
  
  Polz tagħha kienu marbuta flimkien, libsa tagħha kien mqatta, u xagħar tagħha kienu jiġu merħija matul il-ġlieda. L-xagħar I d jidher tagħha ippreżentati u ippinjat qabel ma hi tax-xellug. Profondament kuntent, hi ħares lejn me, biss fil me.
  
  
  'Jiddispjaċini.'
  
  
  Żewġt irġiel li kienu azjenda tagħha isfel. Wieħed fuq kull naħa. Iż-żewġ mwettqa Sten kapitolu armi tan-nar; qasir, dawl British guns li jistgħu nar ħames mitt ċikli minuta. Istintivament, huwa avviċinat tagħha. Dawn itlaq tagħha u qajmet l-armi tagħhom bħala I u l-ieħor man ħareġ għall-aqbad me. Huma biss għamlet żball. Dawn iridu jkunu waqfu l-tiftix me meta ma sabu l-gun.
  
  
  Ma malajr il-moviment, huwa mar tagħha stiletto fil-palm tiegħu hekk li biss il-xafra kienet teħel. Huwa marret għall-me-ewwel, u l-I mitfugħin tiegħi l-uem stalett fis-dollaru-munzell. Ego tal-ħalq miftuħa u l-miet ta'sorpriża. Dan ġara hekk malajr u għall-ebda raġuni apparenti — li l-oħrajn, f'dak iż-żmien mitluf gwardja tagħhom. L-mument li tkun ħadet vantaġġ minnu.
  
  
  I marru għall ara Lin Jing.
  
  
  Wieħed ftit tal-naħa tax-xellug tiegħu, huwa ressaq ego sa quddiem minnu, imbagħad miżmuma fil-qabda tal-ħadid, li jkollu l-stiletto ego tal-gerżuma.
  
  
  Żewġ kapitolu gun eroj ffriżat fil-post. L-oħrajn baqgħu fejn kienu, konfuż. Lena setgħet tintuża tagħha bħala ostaġġi biex tikseb Tara u ruħu minn hawn. Iżda jien ma tridx dan il-mod.
  
  
  "Jħollu tagħha," I ordnat.
  
  
  Għall-mument, l-ebda wieħed mċaqalqa. Biss tagħha. Lina imbuttat tagħha quddiem sakemm aħna jintlaħaq wieħed mill Tara tal-gwardji. L-akutezza tal-xafra magħmula tagħha Lin jgħollu l-geddum tagħha, u l-gerżuma tagħha kien espost. "Ma-jħollu tagħha," huwa ġestit. Il-gwardja tal-titbaxxa arma tiegħu u ma kif l-uem kien qal.
  
  
  Kien Tara li hija ordnat. — Toħroġ hawn.
  
  
  Iżda,. Nick. †
  
  
  'Mur!'
  
  
  Hi daħlet il-bieb. Lina magħmula tagħha gasp u imbuttat ego lejn il-gwardji, li sostnuti mill-bogħod fl-orrur hi kienet qabad minn kapitolu gun minn wieħed minnhom, u beda l-isparar. L-ewwel tolqot ieħor hawnhekk, u mbagħad kien rwol tat-tfal.
  
  
  Għaxar sekondi wara, kien kollha.
  
  
  A kapitolu gun niżel tagħha u telgħet Wilhelmina. Fit-tabella li fil-kantuniera, huwa nnotat żgħar tiftaħ il-kaxxa tal-laqx. Huwa bir-reqqa ħa l madwar wieħed minnhom tiegħu fl-idejn u eżamina dan. Ma kien hemm l-żgħir ħafna-labra teħel tal-ġenb, l-żewġ millimetri fit-tul. L-chip kiser lilu fl-ewwel nofs. Isfar ċar likwidu ħareġ. Twaqqif qtar. Il-laqx li jintużaw kontra l-me. I poġġi l-għatu fuq il-kaxxa u poġġih fil-minuta. Min jaf. Jekk il-logħba marret kontra l-inti, forsi dawn jistgħu jidħlu fil-viċin. Huwa dam l-idejn permezz tiegħu tax-xagħar, iddrittata rabta tiegħu, u għalqet il-bieb fuq il-xolta Nassau Ċiniż-Unjoni għal dejjem.
  
  
  Huwa ħarsu lejn l-għassa tiegħu. Konna għoxrin minuta tard. Mill-ħin li laħaq il-Kafetterija tal-Martinique, l-istazzjon kienet marret.
  
  
  Iżda issa hija kienet verament bil-ħerqa li dan.
  
  
  
  
  Il-kapitolu 5
  
  
  
  
  I niżel off tagħha fil-lukanda u l-marru li tfittex l-istazzjon tal-ferrovija. Kien joqogħdu fil-lukandi żgħar qrib il-kosta. Meta sirt hemm, kien sħiħa tal-uffiċjali tal-pulizija; l-ambulanza tpaċija l-allarm qalli I jista'jkun tard. Irriżulta li kien I biss fil-ħin.
  
  
  It-tabib ħares lejn me u taw tama apple pie. — Huwa biss ftit minuti tax-xellug. Mhux ħafna tagħha kapaċi jagħmlu dwar dan.
  
  
  Huwa crouched stabbiliti jmiss Gar. "Għada bil-lejl," huwa whispered.
  
  
  Huwa nodded tagħha. Naf tagħha. Chen-verżjoni online tal-jaħarbu. Tagħha, jinstemgħu tiegħi għassa timmarka l-isfel l-ego tal-ħajja. Jew ma kien tiegħi dollaru-munzell? 'Xi ħaġa oħra?'
  
  
  Huwa qal. "I-xellug għandek messaġġ. Għid Tara..."
  
  
  Hija xi ħaġa li jivvutaw għall. Gar u ont jistgħu jkunu ħadmu flimkien fuq ħames jew sitt assenjazzjonijiet. Kien professjonali, kif tajba kif inti tista'jixtiequ. Ħsibt li d dejjem jkun hemm għall-tagħha. Il-vot tal-vot dak li inti tikseb bil-mewt. Inti tibqa'gravità sa l-aħħar tat-tieni.
  
  
  I marru lura għall-karozza u titħaffef off, kif jekk il-veloċità kellhom titħaffef tiegħi kunċett-dinja. Iżda dan ma kienx il-każ. Fil-fatt, l-aktar jaf dwar dan, il-inqas ego huwa mifhum. Tliet identiċi Ċiniż-irġiel. Tliet mejta senatur huma miftuħa issa. Każinò. Jaħarbu mill-mewt. U l-Laos Zeng, li kien x'imkien Indochina. Hija ma taqbilx u li ma jaqblux. L-isfond għall kollha ta'dan kien CANNAH, u CANNAH kien qattiel iskwadra. U jekk l-senat-istaġun tal-kaċċa kienet fetħet, tlieta kienu diġà mejta, u sebgħa u disgħin kienu għadhom ħajjin. Fil-rata attwali, li dalwaqt se jeqirdu l kollu Amerikan tas-sistema tal-gvern. Dan kien sa me biex issib dak li kienu sa biex jiksbu qabel ih u l-prevenzjoni. Huwa tax-xellug messaġġ għalija. Jew ma kien maħsub għalija? Huwa qal, " Tgħid Tara li Tara Bennett. ID = AX-20. Tara Bennett, tgħallmu-mara.
  
  
  F'daqqa waħda, kien rrabjata.
  
  
  Tara kienu jafu xi ħaġa li ont ma. Per eżempju, kienet taf għaliex hi kienet miegħi. U mhux minħabba l-Sutoan djalett. Meta hi qalli fil li open li kien I bħal a sess ġenju, kienet taf li agħlaq kellhom l-imħuħ għal dan ix-xogħol, u kif għalija ... "Muskoli," qalet il-kummissarju, " huma prerekwiżit f'dan il-kompitu. F'daqqa waħda I mifhum il-klassika tal-mara insult li tixtieq tiġbed l-me biss minħabba l-qawwa.
  
  
  Ukoll, li jistgħu jibdlu l-illejla. Tara u l-I jkollhom sbieħ ħafna u fit-konversazzjoni. Jekk huwa xtaqu jew le. U hi jkollha qalli il-verità.
  
  
  Hija kienet tinsab fuq is-sodda, u l-papa-dawl kien mitfi. 'Mhux dejjem.'Le,' qalet, kif Brylev laħqu l dawwar fuq. Brylev daru fuq. - Żgħar vjola-ċikatriċi id-daqs tal-kwart minfuħ sa fuq il-ħaddejn tagħha. Hi miżmuma swaba tagħha biex tkopri l-tagħha ego. Jekk jweġġa, jew madwar vanity. Hija qieset żgħar u bla sahha mill-ġdid.
  
  
  Huwa qal tagħha," Gar huwa mejjet. "" ... u jiena naħseb li huwa l-ħin li għidli dak li miet għall."
  
  
  "Gar? Oh, l-ebda. Hi mdawwar kap tagħha, u tiċrit welled tagħha fil-green għajnejn. Huwa kważi mistennija l-dmugħ li jkun aħdar.
  
  
  "Dak li kien hu tagħmel?"
  
  
  Hi ħares lejn lili mill-ġdid. "Jien ma naf, Nick. Id-dritt... I verament ma nafx.
  
  
  "Ngħidu li, għasel." Int ma l-ewwel mara imqareb stajt kkontestaw, u jekk inti xi kultant naħseb li jien tagħti preferenza...
  
  
  "Oh, Nick. L-dmugħ issa kienu jiċċirkola fis-seħħ sħiħ. Hi iddrittata u midfuna-wiċċ tagħha fis-sider tiegħi. I ma risposta.
  
  
  Hija miġbuda ruħha flimkien, sib, u qal, krib, "I kien qal li ma jitkellmu. Jien mhux suppost li jgħidlek, " hi korretta ruħha.
  
  
  Missierha stabbiliti saba affectionately fuq l-ċikatriċi fuq il-ħaddejn tagħha. "Mela ejja ngħidu biss I ser taħbit madwar għalik."
  
  
  "Inti qatt ser tagħmel dan."
  
  
  Tagħha, ħares lejn agħlaq. "Aħna għandna l-modi oħra." I qal tagħha. Il-famuża-verità fis-serum Kolodezny, per eżempju.
  
  
  "U dan?" li hi mitluba.
  
  
  "U dan ... I qal. Ee ħa tagħha fl-armi tiegħu u bies tagħha fit-tul u bil-mod. "Aktar," hija qalet. "Ħej, aktar. "Id-dritt," qalet b'daqqa. 'Tkun ħadthom rebaħ. L-Amerikani se art fuq il-Normandija-kosta.
  
  
  Huwa aktar stretti qabda tiegħu fuq tagħha. "Das weissen vie," qal. Tagħha, ħass tagħha sider. "Dak ieħor, wiċċ, latina?"
  
  
  Hija bdiet tidħaq u daqsxejn xufftejn tagħha. "L-bombi se jaqgħu fuq Shirohima."
  
  
  Huwa poġġa naħa tiegħu wara l-widna tagħha. "Għall-Sirohima?"
  
  
  "Li Kienet." Konna kemm id-daħk issa.
  
  
  "Interessanti ħafna," qal-irbit tagħha libsa, probabbilment fuq l-aħjar fis-sider fil l-emisferu tal-punent kollha. Jew forsi l-aħjar emisferi tal-Punent. "Ah, tifla, tifla. Int verament kbira. L tax-koperti mill-ġdid. "Hekk, ejja nitkellmu issa.
  
  
  "Naħseb li bħal l-parti attiva aħjar."
  
  
  I tbissem tagħha. "Jien naf," qal. "Iżda li l-mod kif naf li l-verità." L-ebda sess sakemm inti għidli. Metodu tiegħi ta'l-it-tortura hija sesswali nuqqas ta'sodisfazzjon." tagħha tie unbuttoned'
  
  
  "I iwissu, inti ser tkun l-ilma fl-siegħa."
  
  
  Hi ħares lejn me u giggled ftit nervously. "Il-bhejjem," hija qalet. 'Oh, l-ebda. Ħelu kliem mhux se jgħinek. Huwa inklinata lura u qasmu l-armi tiegħu. — I ser tagħmel inti onest l-offerta. Jekk inti ma nagħti lili dak li nixtieq, jien mhux se jagħtik dak li tixtieq."
  
  
  Hi frowned. "L-ebda mniġġsa-lingwa," qalet il-kummissarju.
  
  
  "Ah! Huwa parti mill-pjan. Jekk inti ma titkellem malajr, jien ser insult inti sakemm I qatra.
  
  
  "Bis-Serjetà, Nick. Għandi l-ordnijiet tiegħi...
  
  
  'Bis-serjetà. - Kontenitur. I ma l-kura. Huwa eżamina tagħha dritta fl-għajn. "L-ewwel nett, I ma simili tar-riskju tiegħi għonq jekk ma nafx kollha l-KR. It-tieni, jien ma bħal l-idea li ma jkunu fdati. Stajt qatt Ed jaħbu xejn mill me.
  
  
  — Mhux li hu ma fiduċja inti, tal-kors. Jekk ikun hemm persuna waħda li ma l-fiduċja, huwa me. Jew għall-inqas it-teorija tiegħi, li jfisser. Huwa qal li inti tista ' tieqaf jekk I qallek. Inti tista'taħseb li d-dinja kollha marret-mad."
  
  
  "Ma Gar u tliet senatur fi jidħol, huwa improbabbli ħafna li l-I ser jitilqu. Sabiex jimxi'l quddiem. Dak tal-teorija tiegħek?"
  
  
  Hija ħadet nifs fil-fond. "Qatt smajt tal-uniku lati-kultura?"
  
  
  'Jixtieq.' Bijoloġija... il-ġenetika. Xi ħaġa bħal dan?'
  
  
  — Tajjeb, int jkollna aktar mill-qrib. Dan huwa mod ġdid tar-riproduzzjoni."
  
  
  — X'inhu ħażin il-qodma wieħed?"
  
  
  "Isma," hija qalet. — Jien tkissir l-ordnijiet tiegħi jgħidlek dan. Hekk inti għandek tkun serja u jisimgħu."
  
  
  "Jien smigħ," qal.
  
  
  "Grazzi għal proċess ta'dawn is-sejħa waħda taċ-ċelluli t-trapjant, ble permezz tal-nukleu tal-cell madwar l-anzjani tal-ġisem minn kwalunkwe telefown bejn kull parti ta'dan il-korp — toħloq ġodda organiżmu li huwa ġenetikament identiċi."'
  
  
  Tagħha, ħares lejn agħlaq mal-tbissima. 'Irrepeti.'
  
  
  "Dawn jistgħu estratt-ċellula madwar tiegħi maqtugħ tad-dwiefer, poġġih fil-id-dritt tal-kimika-ambjent, u l-riżultat ikun tarbija tifla li kieku tfittex eżattament bħall tagħha f'kull dettall."
  
  
  — Ma li jiġri?" "Jien ma fiduċja tagħha ma'xi ħaġa madwar dan.
  
  
  'Iva. Mhuwiex sigriet. Biex ikunu preċiżi, ma kien hemm l-artiklu dwar dan fil-Ħin fl-1971. S'issa, dan sar biss bil-żrinġijiet. Mill-inqas... safejn nafu. Iżda taċ-Ċina fil-prezz huwa mod quddiemna għandna ħafna affarijiet."
  
  
  'Stenna minuta. Inti tgħid li Chen-verżjoni online u Charles Bryce huma kloni ta'l-istess impjant?
  
  
  Hi nodded shyly. "I qallek li inti ma tkunx tixtieq li," hija qalet.
  
  
  ""Jiena ma nistax nifhmu. I-medja... Għaliex? I jfisser, anki jekk huwa possibbli, huwa xorta ma tistax tagħmel sens.
  
  
  'Tisma. Anke f'dan il-pajjiż, ma kien hemm l-gruppi ta'studju. Aħna kienu qed jippruvaw biex insemmu dak it-tip ta ' n-nies għandhom ikunu waħda lati jirriproduċi. U waħda mir-raġunijiet aħna ma sar l-ebda esperimenti f'din id-direzzjoni hija minħabba l-tweġiba għal din il-corkscrew: l-agħar n-nies. L-Hitlers. Nies bil-megalomania. In-nies bħall-Laos Zeng, per eżempju. L-ewwel klassi qattiel.
  
  
  "Sewwa, ejja ngħidu Lao Zeng kabbar..." Huwa ma kienx diffiċli biex jemmnu fl-tali super fantasy. "Dak li ma jiksbu minn dan? Ħlief għall-tajba. U dak li ma dan għandhom x'jaqsmu mal-CANNES u dawn il-senatur? X'jagħmel din il għandhom x'jaqsmu ma'l-sħiħ Nassau is-sitwazzjoni?
  
  
  Hi ħadlu-kap tagħha. 'I ma tkun taf. Naf assolutament xejn dwar dan. L naf huwa li dawn l-kopji ta'l-ewwel klassi assassins se jikber fl-ewwel klassi assassins. Dawn se nħarsu u jaħsbu u joqtlu-bħall-oriġinali. U l-teorija tiegħi huwa li KANG ħa Lao Zeng tal-materjal biex toħloq skwadra tal-pureblood assassins."
  
  
  'Taf dwar dan...'
  
  
  'Dak nonsense...?'
  
  
  "Jiddispjaċini li jgħidlek li.
  
  
  Hija studjat me bir-reqqa. "Taħseb li hi miġnun?"
  
  
  "Naturalment naħseb li int miġnun. Iżda ont, wisq. Irġiel b'saħħithom huma issa tinsab fis-sodda jistaqsi kif neħħi l-ħaxix ħażin, fil-ġnien tagħhom. Normali u n-nisa issa pakkett tagħhom ikliet. Inti għandek tkun miġnun li jaħdmu fil-AX."
  
  
  "Dak li l-teorija tiegħi," hija qalet.
  
  
  "Huwa miġnun, iżda dan ma jfissirx li ma jistax ikun minnu."
  
  
  Hija ħadet ftit tan-nifs. "Grazzi, Nick." Imbagħad hija tbissem. 'Għidli...'
  
  
  Iva.'
  
  
  Hi imbuttat xagħar tagħha lura mill tagħha moħħ. — Qatt sodisfatti kull ordinarja nisa?"
  
  
  "Le."L qal. "Dawn mhux qed tip tiegħi."
  
  
  "Dak li l-tip tiegħek?"
  
  
  - Wiċċ, " qal. Hija qieset iweġġgħu. "Qasir, tax-xaħam u ħafna stupid. Għalkemm, "I miżjuda —" jien miftuħa għal xejn."
  
  
  "Kif huwa miftuħ?" li hi mitluba, unbuttoning tiegħi qmis.
  
  
  "Miftuħa ħafna," qal, filwaqt li off-libsa tagħha. "Il-kbir," hija qalet. U dan kien il-ħajt tal-konverżazzjoni tagħna.
  
  
  Nixtieq li jgħidlek li jien magħrufa diversi n-nisa. U l-tagħha, ħsibt li diġà kien jaf l-aqwa. Iżda jien irrid jgħidlek li kien ħażin. Tara kienet xi ħaġa oħra. Differenti ħafna. U differenti ħafna minn dan. Jidhirli li kull darba li xi mhux ipprova li tgħid xi ħaġa bħal dan fil-ktieb, ħsejjes bħal l-għoli tal-dwejjaq. Hija dejjem "mimlijin", hija "writhing", huwa "titqib" tagħha, u hija dejjem "jisplodi". Xi ħaġa bħal din dejjem ħsejjes bħal traskrizzjoni ta'lotta jaqblu.
  
  
  Tara kien differenti, u l-I ma jkollhomx il-kliem għal dan. Hi magħmula nħossni bħala jekk il-ġisem tagħha kienet ġiet ivvintata, u wasal għall-ħajja għall-ewwel darba biss u għalija. Hi kienet miftuħa u innoċenti, hi kienet sħun bħala-butir u tra. Hija kienet tifla kif ukoll tal-mara. Dan kien ta'mistoqsija u tweġiba. Hija kienet Tara. U hi kienet minjiera. Ont kien differenti, wisq.
  
  
  Tagħha, ħares lejn agħlaq. Ma kien hemm l-dmugħ fl-għajnejn tagħha. Hi kienet tiegħi ta ' l-ispalla. 'Grazzi. Grazzi.'
  
  
  Huwa ħalli naħa tiegħu jkollhom permezz tal-sħaba aħmar. Inti d taħseb li kienu razzett rooster jekk inti qal xejn, biss kull sentimenti oħra. Għalhekk huwa biss shut u bies tagħha mill-ġdid.
  
  
  Aħna kienu daqshekk qrib ta'xulxin meta smajna riperkussjonijiet fuq il-bieb. Tagħha, ltqajna mis-sodda. Jekk kien tifla għall-lejl, hi se jiġu jekk aħna ma tweġiba. Iżda mbagħad mill-ġdid, forsi huwa ma kienx tifla.
  
  
  Tagħha mgeżwra xugaman madwar il-qadd tagħha, telgħet l-gun, u marru għall-bieb. Huwa fetaħ dan xquq.
  
  
  Kien servizz tal-kamra. Fuq il-cart kienet estensiva, is-sewqan-sistema; sħiħa mal-champagne fil-fidda jkessaħ.
  
  
  Huwa kien hemm, tħares lejn dan, u l-sighing ħafna, f'daqqa waħda ħafna bil-ġuħ. "Nixtieq sabiex dan għall-tagħha," huwa qal tagħha wejter, " iżda jien naħseb li int stajt ltqajna l-numru ħażin."
  
  
  Huwa talab. "Is-Sur Stewart?"
  
  
  ""Iva. Tagħha Stewart.
  
  
  "Is-sur Garson Cantor ordna dan għalik." Sa nofs il-lejl, huwa qal. Sorpriża.'
  
  
  "Il — għidt meta l-wejter kienet marret mill-ġdid. L-istazzjon tal-messaġġ fis-sala huwa x'imkien fin-nofs tal-tagħha stess.
  
  
  — Inti medja bħall-fażola fil-Christening pie?"
  
  
  Għandi l-ebda-idea dak li jfisser I, iżda Gar qalli huwa tax-xellug tal-messaġġ, u dan l-eda huwa kollha huwa tax-xellug l-istati uniti, sabiex... " Hi stenna madwar il-president, u l-I talab għal xi ħaġa notevoli. Biċċa tal-karta. Kien bil-champagne. Pakkett, ġewwa biss karta tan-negozju bl-iskrizzjoni " l-Aħjar jixtieq fil-kapital tal-ittri. Gar wkoll kiteb xi ħaġa li kienet mistennija li tkun l-kodiċi.
  
  
  M-1 x4 + ?
  
  
  "Kif x'inhu," qal. "Dan huwa l-nonsense." Hi kien għal darb'oħra qed probed mill-ego-messaġġ: "Forsi din hija l-formula." I taw-karta li Tara: "il-Vuċi. Int l-scholar fil-familja."
  
  
  Tara lura l-ego lili u shrugged. — Mhux l-isem tiegħi li naf. M nieqes 1, immultiplika b'4 flimkien ma xi ħaġa." Hi ħadlu-kap tagħha. "Għandek raġun, dan huwa nonsense.
  
  
  Huwa ħares lejn il-mappa mill-ġdid. Ħej stenna up. Mifhum tagħha.Kollha f'daqqa, dan kollu jagħmel sens. "Do you know dak li tfisser? Dan ifisser li inti kienu id-dritt.
  
  
  Hi ħares lejn me blankly. "Bħal dak?"
  
  
  "Dwarhom pbx. Ħarsa. Missierha wera tagħha l-karta mill-ġdid. "Mhux M nieqes 1. Dan huwa l-medda M 1. Ml. Isem tal-kodiċi tal-Laos Zeng. U Ml x 4 Ml immultiplikat b'4. Hemm erba'MI-nisa. Erba ' l-irġiel li ħares bħal Lao Tseng. Erba'fergħat. Biż-żieda marka kwistjoni. Biż-żieda Alla jaf kif ħafna aktar.
  
  
  Konfuż, hi inklinata lura fl-president tagħha. "Inti qed naraw il-mument storiku."
  
  
  "Oh, jidħlu fis," qal. "Għandek raġun qabel."
  
  
  "Iva, l — qalet. "Iżda jien qatt ma stajt dispjaċir li dritt qabel."
  
  
  Hija għandha tkun tiegħi għaxar tas-sigaretti. Tant kien kbir wisq. I tefgħu tiegħi tas-sigaretti big fuq il-gallariji jacques u jaraw li tremenda bħal kuraġġużi ftit attakkant su. "Aħna ngħixu bl-unur u tnaqqis simili imħassar sallura." L-riħ kienet telgħet mill-dlam port, u l-ankrat dgħajjes tas-sajd kienu bobbing nervously fil-mewġ, bħall-paċenzja tfal li għandhom beraħ qabel l-ġenituri tagħhom u qed ifittxu issa'l quddiem lejn il-ġurnata ' ġdida. I ma setgħux l-irqad. Huwa stenna sakemm Tara dozed off, imbagħad jitferra ruħu tal-ħġieġ ta champagne u marru fuq il-f'gallarija. Eluf ta'stilel u l-abjad tal-qamar ddum madwar id-dinja tal-ilma sempliċi u l-bajja. Għall-mument, jiena ridt li ninsew li l-oħra fid-dinja, ma'l-ego u l-hard-linji u d-demm u l-ħmura. Din id-dinja tal-omiċidju u l-mewt, fejn l-ewwel jiġbdu, u imbagħad jistaqsu mistoqsijiet.
  
  
  Iżda kelli sabiex ħafna mistoqsijiet li jitolbu l-ih lili nnifsi. U issa l-tweġibiet ma setgħetx tiġi differita sa l-aktar tard. Chen-li kienet waħda ta'dawk PBXs. Huwa maqtula senatur. Issa, xi ħadd kienet qed tippjana biex isalvaw Chen-verżjoni online madwar l-ħabs illejla. Iżda min kien dan il - "xi ħadd"? U meta kien "illum"? Dan il - "hema-li" jista'jiġi tnax-il-persuni bl-idejn mimlija jew il-persuna waħda bl-pjan tajjeb. U llum — il itwal-kelma. Dan idum minn din l-jmiss dawn. Kien hemm xi ħaġa oħra. Lin Qing qal li kien I li qed jiġu mmirati permezz ta'l - "qodma ghadu". Dak qadim ghadu? Kelli elf għedewwa. U jekk kien għadu fuq il-gżira, huwa jista'biss cross-triq tiegħi. B'xi mod kien biex isibu t-tweġibiet. U qabel li, " illejla."
  
  
  Huwa mdawwar u ħares ġewwa, fil Tara l-irqad hemm. Il-qamar kien rifless fil-ħġieġ mill-jum; dan ħares kif jekk ġie sospiż fl-arja fuq blu kwart mal-qamar bħala dawl bil-lejl. L-għajnejn tagħha injorat il bogħod mill-ġdid. Kien hemm ukoll xi ħaġa simili. Jien xorta kienu Tara li tinkwieta dwar u jipproteġu. Hija kienet l-aġent u l-riċerkatur anzjan, iżda ħej, I meħtieġa tiegħi protezzjoni. Raġuni oħra jien ma setgħux l-irqad. Dan ma jkunx possibbli jekk ma kellix pjan, bħal meta jibda, biex jinstab dawn kollha "whys".
  
  
  Hu beda l-tfittxija għall-tagħha. Fil-jiġbed ta'l-iskrivanija tagħha president, I misjuba dak I meħtieġa. Dawn il-kitschy opuskoli huma jħallu għat-turisti. "Gost fil-Nassau". "Fejn qed jiġri dan kollu?"
  
  
  "Fejn qed jiġri dan kollu?" ma kien hemm l-mappa tal-gżira. Huwa qabad it sa jieħu ħarsa aktar mill-qrib. Il-ħabs misjuba tagħha. Tajba. Jekk hi kienet bagħtet lill-lukanda li jaħarbu priġunier, fejn ikun tagħha ego jieħdu tagħha? - Lukanda tagħha se tikseb tagħha barra l-gżira. Sabiex I imur lejn il-kosta. Pjan żgħir jistgħu jużaw il-bajja bħala tar-runway. Jew dgħajsa se jkunu użati. Privati vapur, vaganzi u privileġġjat jottijiet. I-privatezza tagħha mill-ħabs li l-ilbies. Il-libsa kien għoli ħafna, kien hemm ħafna tat-toroq. Il-gżira kollha ħadu dan jitwettaq.
  
  
  Meta I sorveljata mill-ġdid, id-dehra tagħha kienet mibdula. L-xemx feġġ barra minn wara l-Art tal-linja, u l-sema koperti Omm l-Art bil-familjari roża kutra. L-sajjieda marru, madwar id-djar tagħhom, fuq il-Bajja Sturt u intitolat għall-bastimenti tagħhom ankrat fuq il-moll. In-nisa miftuħa tagħhom posti fis-suq bl-gay tat-tiben kpiepel u dekorazzjoni tgħajjat boroż tal-arzelli. Jekk I kien Jon Stewart, aħna setgħu jimxu permezz ta'dan is-suq u jmorru-ilma huwa fuq il-baħar, u mbagħad ikollhom l-ikla fil-belt mal-friska maqbuda-ispnott. Jekk kien Jon Stewart, huwa ma jkunux jafu dwar Chen-verżjoni online tal-imminenti jaħarbu-dritt li issa, u jekk huwa ma, huwa marru għall-pulizija għall-prevenzjoni. "Iżda Nick Carter se jgħinu Chen-li jaħarbu.
  
  
  Il-qattiel kien biss cog fil-proċess sħiħ tal-karozzi, u ont tkun l-karozzi kollha; bħall-post fejn dawn massa jipproduċu l-PBX. U bl-ebda xorti, Chen-li se jwassal me hemm. Jekk biss huwa seta'jagħmel l-ego jimxu'l bogħod. Kulħadd iżda me.
  
  
  Kien sitt nofs in-nhar fil-għodu, u issa I kellu pjan. Huwa jista'l-irqad issa.
  
  
  
  
  Il-kapitolu 6
  
  
  
  
  Ir-regola waħda: taf ghadu tiegħek.
  
  
  Huwa mitfi l-Interfield-Triq u l-intitolat għall-ajruport. Tiegħi ghadu antik, mill-inqas skond Lin Jing, ra me jaslu fl-ajruport. Forsi l-ajruport jistgħu jagħtu me taċ-ċomb. Ukoll, kien selvaġġi isuqu, iżda dan kien jiswa tipprova.
  
  
  Hi ħares lejn l-uċuħ wara l-bank. - Dwana. L-informazzjoni. Hertz-karozza tal-kiri. Prenotazzjoni. L-ebda wieħed madwar minnhom miċħuda me xi ħaġa li deher fil-rapporti fil-midja. I marru għall-newsstand u xtraw-gazzetta. Li jkollhom xi ħaġa li ma filwaqt li ont, aħseb dwar dak li jagħmlu. Nen ma għandhom xejn dwar l-casinos Grenada. Barranin. Iżda mhux tant wouldnt jkun stramba. Huma probabbilment ma tridx biża-turisti. Jew forsi l-cops biss ma kinitx taf dwar dan. Forsi xi ħadd ieħor daħal qabel u mnaddfa dan il-mess. Xi ħadd ieħor dwar din il-mediċina tal-kummerċ.
  
  
  Jew xi ħadd madwar l-oħrajn . Il-lista tal-mejjet ċċekkjati barra. Bangel miet fl-isptar. Traskuraġni ma tas-sigaretti. Ego ommi, li għexu fl-Kensington, kien ego tas-superstiti. Xejn iżda affarijiet tajba dwar il-mejjet. De mortuis xejn nisi bonum. I stenna madwar l-erja minħabba l-gazzetta. L-ebda qodma għedewwa lurked fil-dellijiet.
  
  
  Ma kien hemm l-aktar ħaġa li jistgħu jagħmlu. Pjuttost-ingliż BOAC tifla ċċekkjati l-lista tal-passiġġieri għall-me fuq it-tnejn bil-lejl. Nhar it-tnejn, wasalna kollha fuq New York fil 7: 30. Il-livell Pan-Am-xellug għal F'miami fil-seba', u l-British pjan madwar Londra waslu fil-tmien nru, kwart tmien. Dan kien ta'ftit kmieni. Londra. Ħsibt dwar dan għall-waqt. Charles Okun kien l-ghadu madwar Londra. Iżda l-ebda, huma kisbu ego meta dawn attakkaw tiegħu tal-laboratorju. Tmien! Vin Fil! Dan jista ġew lilu. Carlo, il-kunsinna boy, qal il-bniedem li ħallsu l-emu kienet kbira Chinaman. Ġewnaħ Tak kien ħames-marda tal-tall l-aġent KAHN ibbażat F'londra. U huwa probabbli li huwa minsija li huwa qatt sodisfatti me. Ippermettuli infakkarkom li huwa issa kellhom tliet iswaba-idejn.
  
  
  'Għeżież. Hija tbissem fil-tifla wara l-bank. "Tista'tgħidli jekk is-Sur tal-ġenb kien fuq dik it-titjira fuq it-tnejn madwar Londra?"
  
  
  "Oh, jiddispjaċini." Hija anke ħares ħafna diqa. — Imma jien jibżgħu jien mhux permess li jagħtuk din l-informazzjoni."
  
  
  "Jien naf inti ma tistax," qal.
  
  
  Huwa eżamina tagħha dritta fl-għajn. Ħarsa numru żewġ: bilkemm kkontrollati, seething passjoni.
  
  
  Hija tatni l-informazzjoni. Vin Vo kien tabilħaqq fuq din il-lista tal-passiġġieri. Huwa ma kienx waħdu dwar dan il-vjaġġ. L-ego tal-vjaġġatur sħabi kien jissejjaħ il-dijanjosi Lo.
  
  
  "Fil-każ li inti qed tistaqsi," hi miżjud siewi, " li stajt riżervati-vjaġġ lura Londra fil-għaxar nofs in-nhar dan filgħaxija."
  
  
  Kien interessat.
  
  
  I ħa ċ-ċans u imsejħa tagħha fil-Grenada-Lukanda. Is-sur Vin Po kienet irreġistrata magħhom. Tiegħi gamble beda jagħti l-frott. Iżda min-naħa l-oħra, ċerti Stazzjonati Lo. Inti ma tistax biss jirbaħ il-ħin, lanqas.
  
  
  I marru lura lejn il-lukanda u l-misjuba Carlo, ħabib reċiproka tagħna. Huwa se jkunu realizzati l-Ħtija. Tagħha qal-uem dak tagħha lukanda jaf, u qal-uem kemm I tħallas tagħha għal dan. Aħna wasal għal ftehim.
  
  
  I qal Tara dak li jistennew. Hija ħasbu li jkun gost.
  
  
  Huwa kienet tajba tagħha-ġimgħa u marru lura għall-karozzi.
  
  
  Regola taż-żewġ: tmur għall-ħabs. Jmorru bil-miftuħ għall-ħabs.
  
  
  Iżda fuq il-mod, hu waqaf fil-Pajpijiet tal-Paċi, bl-ingliż sigarru-manifattur fil-Nassau. Huma kellhom tiegħi ikrah bil-marka tad-deheb tal-biċċa tal-ħalq. Huwa ordnat tagħha li tibgħat ftit tal-pakketti li l-lukanda u ħa pakketti ftit miegħu għall-użu immedjat.
  
  
  I marru għall-bar fuq il-Bajja Toroq u kellhom sandwich u l-birra. Imbagħad ieħor. U l-ieħor. U bourbon biex tisħon. Meta huwa tax-xellug, kien fis-sakra u wara jiltaqgħu. Kelli l-argument mal-bartender dwar l-abbozz. Il-punt huwa, huwa kien id-dritt, wara kollox. Huwa ltqajna fil-boisterous-burdata, marret lura fil-karozza, u l-saq off. Huwa ħa ħażin jduru fuq naħa waħda u honked fil-karozzi ġejjin minn quddiem. I verament xtaqu il-ħoss ta ' dan il-qarn. Huwa beda honking, " Dan l-huwa l-id-dar għandna-jkompli l-ġlieda."
  
  
  Dan il-pulizija wera sa mill-Parlament Sturt. I ma jkollhom l-ebda dokumenti miegħi. Kien tip ħafna. Huwa offra li jieħu me lura l-lukanda. L-hena u tinsa. Huwa ried li l-tagħha biex tikseb xi irqad.
  
  
  Tagħha ego tolqot lilu fuq il-geddum. Wkoll mod tajjeb biex tikseb fis-ħabs.
  
  
  L-Nassau-ħabs ma kienx ħażin bħas-soltu. Kien żbalji, żewġ istorja tal-ġebel-istruttura fuq il-naħa tal-punent tal-gżira. Il-lokal sejħa "lukanda" minħabba li dak li jidher qisu. Din għandha ħafna naturali iswed li joffru. Pulit manicured-ħaxix tal-ġonna u l-dojoq l-ġonna. Il-klijentela tikkonsisti prinċipalment minn nies irqad off tagħhom sokor għal dan il-lejl, bl-addoċċ ħallelin u l-okkażjonali lokali "kriminali up". Sa issa, in-nemes razza irvelli ma rriżultat fl-reati vjolenti. Għalhekk, in-nies bħal Chen-li ma kinux ikkunsidrati bi kwalunkwe mod meta twaqqaf sistema tas-sigurtà tagħhom. Iżda dawn ma uem l-aħjar li kellhom. Gwardja kien bil-wieqfa fil-quddiem tal-ego-kamera.
  
  
  Huwa kien ħafna tinxtorob. Dawn qal I kien intitolat li wieħed telefonata. I qaltilhom jien ridt li sejħa Saint Peter. Dawn qal I kien ħafna tinxtorob.
  
  
  Aħna qed tieħu me soprano. Barra minn Chen-li, kien hemm biss żewġ oħra priġunieri. Poġġi me fl-istess taċ-ċelluli ma'dawn iż-żewġ tagħha.
  
  
  Dollaru kien l-irqad madwarhom, b'mod ċar fis-sakra.
  
  
  Il-oħra ħarsu bħal raġel inti ma tkunx tixtieq li tkun maqbuda fl-istess taċ-ċellula b'. Kien kbir-bniedem ma solidu jibnu, u l-ċikatriċi tal-feriti stab li għamel l-blu tal-wiċċ iswed dehra taħlita-tkopri.
  
  
  Hu kien l-ħsieb dwar xi ħaġa meta daħal.
  
  
  Chen-verżjoni online tal-ċelluli kienet fuq l-oħra. Minn hemm, fl-aħħar tal-kuritur. Jekk hu d qagħdu fuq ix-xellug, tagħha ego ma kienx jidher tagħha. L-ewwel ħarsa lejn il-fergħa. Kien frisk u l-kalma.
  
  
  Huwa mixgħula tas-sigaretti u mogħtija l-pakkett l-kbira cellmate. Huwa telgħet waħda, eżaminati dan, ħass il-deheb detentur, u miżmuma sa l-dawl. "Dan it-tip ta'ħajja." U huwa tbissem.
  
  
  Ego tal-isem kienet Wilson T. Kontea, u huwa proprjetà bar imsejħa l-Injam Nikil, lokali istabbiliment barra mill-belt. Kollha f'daqqa, l-cops swooped fil u misjuba pakketti tal-eroina taħt fuq. "Dan kien mħawla, il-bniedem. Jien mhux li stupid. Huwa t-tixrid tiegħu l-idejn. Dawn kienu nadif. "Min-naħa l-oħra," huwa migrufa id-dahar tal-kap tiegħu, " jekk tagħha sabiex intelliġenti, allura għaliex huwa tagħha hawnhekk?"
  
  
  Huma magħluqa l-ego-bar u mbagħad maqtula l-ego. Skond l-Ego, ma kienx hemm ħafna tal-problema tad-droga fl-Nassau, sabiex il-cops biss preti li kien bigwigger. Huwa kien kemm jekk huma verament ltqajna boxxla kbar. — Sadanittant, xi intelliġenti guy hija id-daħk tiegħu annimal off."
  
  
  "Iva," qal. "Dak eċċitament."
  
  
  Wilson T. Kontea u l-saret l-ħbieb. Huwa qal me tiegħu dwar il-Jean u l-tfal u l-isfar li huwa d-dar mibnija għalih innifsu. I talbu jekk kellhom xi serji għedewwa, u huwa beda jidħaq. "Ġes, iva. Iżda l-għedewwa. Dawn huma aktar probabbli li tnaqqas inti bċejjeċ minn dekorazzjoni inti b'dan il-mod. Votazzjoni dak li jagħmel me hekk rrabjata, il-bniedem. L-ebda wieħed madwar minnhom se jiksbu xi ħaġa madwaru."
  
  
  "U l-bar tiegħek?"
  
  
  Hu titneħħa l-ispallejn tiegħu. Jekk xi ħadd ma bżonn, dawn xorta ser ikollhom jixtru. Huwa jew me jew tal-gvern. Fi kwalunkwe każ, dawn xorta se jkollhom iħallsu."
  
  
  "Sakemm dawn qed jagħmlu dan għal xi skop ieħor." Huwa kienu diġà jafu li "huma" kienu.
  
  
  Xi ħaġa tagħha hija magħrufa f'dan il-ħabs. L-cops bħal kienu fuq id-dazju sa għaxar. Gwardja tas-sigurtà Jung-lee kien l-uniku gwardja tas-sigurtà soprano. L-ego mibdula kull ħames sigħat. - Li jmiss gwardja tas-sigurtà se jkun hawn fuq kwart-aħħar sitt. Gwardjan Bruckman se jiġu sostitwiti mill-Jailer Crump.
  
  
  Kien talab ftit mistoqsijiet mill-uem dwar Chen-verżjoni online. Tagħna irqad cellmate jitħawwad fil-qosor fl-irqad tiegħu. Imbagħad huwa u jdur madwar beda inħir.
  
  
  Chen-li kellhom biss wieħed mill-klijent. Baħri, Wilson-ħsieb. A tih guy fil-tracksuit. Chen-li imsejħa l-ego tal-Firien. - Firien daħal kuljum. L-aħħar darba li kien dan filgħodu. Huwa kellu tatwaġġ tal-kbira tal-farfett aħmar fuq il-fergħa tiegħu. Inti ma tistax taqbeż mill-kilometru bogħod.
  
  
  Ħaġa waħda tagħha mhaddma matul is-snin. L-oġġetti li ma tistax tkun qbiżt fir-raġġ ta ' 1 km huma ġeneralment imqiegħda hemm għal xi raġuni.
  
  
  A attakk tal-baħar ħareġ lili. Kien diġà ħafna sober. Kelli ħafna remorse. Huwa talab tagħha jekk I jista sejħa tagħha Jean.
  
  
  Fil-sitt nofs in-nhar, kif ippjanat, Tara waslu. Hija ma setgħetx jifhmu kif I jistgħu jkunu hekk stupid. Hi qaltilhom li kien I persuna tajba, ċittadin tajjeb, tajjeb ir-raġel, u li jien qatt ma jsir xejn hekk selvaġġi qabel. U ont qatt ma jagħmlu dan mill-ġdid. Aktar tard, hi qalli li hija kienet biki tiċrit reali.
  
  
  Dawn niżel l-ispejjeż tal-kambju għall-multa.
  
  
  Fil-għaxar minuti-aħħar sitt snin, il-ħajt tal-telefon fil-blokk tiegħi għ. Guardsman Bruckman tax-xellug-kariga tiegħu u niżlet il-kuritur għal tweġiba l-uem. ""Iva. Huwa eżamina fid-direzzjoni tiegħi. ""Iva. Jien ser tibgħat tagħha ego isfel minnufih.
  
  
  Huwa mdawwar tiegħu lura fuq il toqba. "Ħej," huwa qal fil-telefon, " tagħha tal-lukandi trid tistaqsi lilek.".. Ego Stahl-vuċi tal huwa baxx u l-kunfidenzjali. I kien bit-tama li l-corkscrew ego ma tieħu wisq twil, minħabba li jistgħu jfixklu l-iskeda tiegħi.
  
  
  Huwa ħares lejn Wilson. T. Kontea. I verament xtaqu dan. U huwa adatt li jmutu illejla. Li jinqatlu mill-CANNA għaliex kien xhud. Hija ma fiduċja tagħna siekta kamera diġitali ħbieb. Kien wisq kwiet. U fis-sakra ftit. L-ego riħa jistgħu jinħassu F'pariġi.
  
  
  Iżda dak l-infern ma I-kura? L-inqas I jistgħu ma kien jipproteġu Wilson. Hu kien seduta fil-sodda tiegħu. "Huwa inti, il-bniedem," huwa qal. "Inti tista' tmur id-dar issa."
  
  
  "Inti ser titlaq, wisq," qal. 'Malajr ħafna.'
  
  
  — Jien ma imħatri Stahl fuq dan.
  
  
  - iva. Biex tkun onest. Il-ħjata tal-tagħha doublet jintmess tagħha: "I azzarda poġġi dak kollu taħt dan." Issa, issa iftaħ.
  
  
  Hija tqiegħed ih-uem fl-driegħ. Hu jaf li l-laqx miġjuba mill-każinò jidħlu fil-viċin.
  
  
  Meta Jailer Brookman daħal għalija, Wilson kien diġà rieqda, u Brookman wasslitni biex it-taraġ. "Id-dritt, Stuart. Inti trid tmur waħdu. I ma jħallux din id-dinja.
  
  
  "Grazzi, Aġent Brookman," qal.
  
  
  "Fil-qiegħ tal-taraġ, sempliċiment dawwar lejn ix-xellug. Mara tiegħek qed jistenna hemm.
  
  
  Tagħha, nodded mal-tbissima. "Fil-fatt," qal. "Verament nixtieq nirringrazzjak. Inti kont qed hekk tajjeb għalija. Huwa kellu l naħa tiegħu. "Għolja" ħames.'
  
  
  Huwa kellu l naħa tiegħu.
  
  
  Ħames sekondi wara, kien taħt il-qlugħ.
  
  
  Tagħha tliet darbiet tad-doża tal-loppju hija fuq kull simboliku. Kemm l-irġiel ser jiġu minn madwar ħames snin, l-sitt siegħa. Dan għandu jkun twil biżżejjed.
  
  
  Chen-li ħares lejn me u nodded skiet. Hu maħsub li kien parti mill-pjan.
  
  
  Kien kwart-aħħar sitt. Fuq it-taraġ, hi kienet ikkonfrontata minn Gwardjan Crump, Bruckman tal-sostituzzjoni proviżorju. "Bruckman għandha messaġġ għalik," qal.
  
  
  'Oi? Huwa mwaqqaf, konfuż.
  
  
  Huwa milħuq fil-minuta u miġbud ' il barra mitwija-biċċa tal-karta. Tagħha bis mqiegħda din flimkien mal-chip l-ego stennija bl-idejn.
  
  
  Tagħha ego miġbud tagħha tal-irqad tal-ġisem lura soprano l-ħabs blokk.
  
  
  Bħal, l-attakk tal-baħar kienet predikazzjoni lili dwar il-perikli ta'tax-xorb.
  
  
  Huwa qal il-attakk tal-baħar li kien ikun tajjeb tifel mod ieħor. Aħna ħassejna - € għal kull oħra tal-idejn.
  
  
  Ir-reġistratur fl-istennija tal-kamra jinstemgħu l-attakk tal-baħar jaqgħu u daħal fil biex tara dak li kien il-kwistjoni. "Huwa biss jintefa fuq." I qal tagħha. 'Eżatt bħal dik. Jidħlu u tara." Ego qabad driegħ tagħha bħala jekk jippruvaw biex tgħaġġel tagħha.
  
  
  Il-pulizija kittieb waqa'fuq il-quċċata tal-attakk tal-baħar ewlieni.
  
  
  Tara kien stennija għall-me lejn il-bank.
  
  
  "I ħadlu-idejn ma'l-uffiċjali tal-pulizija li kienu hekk tip lili," qal.
  
  
  "Aħna verament jeħtieġ li tkun fuq gwardja tagħna," qalet kif għandna tax-xellug. — I medju, kulħadd hawn jorqod hekk ukoll issa.
  
  
  Hija bdiet kolibri Brahma Lullaby.
  
  
  
  
  Il-kapitolu 7
  
  
  
  
  Tara u l-tagħha ried post għall-jitkellmu. Aħna jinstab post mhux'il bogħod mill-ħabs. Reali foloz antika tal-pad tal-plastik għall-briks u tal-injam tal-vinil. Dan il-post kien imsejħa "Het Schelmenhor", u l-I staqsiet jekk dan kien il-veru scoundrel.
  
  
  I ma jistenna l-ebda diffikultajiet mill-ħabs. Kull wieħed minnhom se irqad għall-ewwel ftit sigħat. U, bħala xi ħadd qal darba, l-irqad sa nofs il-lejl huwa importanti. Tagħha ddubitat li ih-irqad tkun interrotta. L-għedewwa ' karozza l-ewwel ma jkun hemm sa għaxar nofs in-nhar, u peress li l-devs kienu mdaħħla l-biljetti għal għaxar siegħa vjaġġ lejn Londra, l-ħarba kellha sseħħ qabel l-għaxar nofs in-nhar.
  
  
  U l-ħarba ħa post. Ont, ħadu l-kura ta'dan. Min-naħa l-oħra, il-pulizija għenet ukoll tagħha. Mill-inqas huwa d jinżammu ħajjin. Ma'kull xorti, l-ebda wieħed kien sparatura. Chen-verżjoni online tal-ħbieb se tħares lejn il-pulizija u, hu ttamat, ma tqum l-irqad-klieb. Kien ħaġa tajba li għamilt dak il-jum.
  
  
  Huwa wassal Tara li tabella fil-kantuniera u ordnat bourbon. Hija ordnat sherry. Mara tiegħi baqgħu mara. "L-ebda kelma mill-Carlo?"
  
  
  Hija bdiet rummaging fil-borża tagħha. "Huwa msejħa," hija qalet. "Salvat tagħha." Hi ħareġ bi żgħir ta bramel sigaretti, grimaced, u dived mill-ġdid. Tagħna aimless fittex wassal us imkien. Imbagħad hija bdiet metodiku tbattil il-borża, oġġett wieħed fi żmien. Compact-kaxxa. Is-sigaretti. Kartiera. Hi ħares lejn me fil-konfużjoni. "Jekk inti tagħmel anki wieħed jikkummentaw dwar dan, Carter, inti ser tkun multa."
  
  
  Hi kompliet tagħha reid.
  
  
  I kompliet tiegħi tfittxija għal xierqa kumment.
  
  
  Qatt smajt l-aħbarijiet għadhom? ""Le, mhux tal-kors. Il-mejda kien bidu li jixbħu Waterloo Metru. "Is-Senatur Cranston." Hija sorveljata. 'Karozza-inċident. Mill-inqas, din hija l-uffiċjali tal-app.
  
  
  — Ma inti tikseb l-informazzjoni reali?"
  
  
  Hi nodded. "Meta l-I imsejħa tagħha fil-Washington biex jinfurmaw lill-tagħha tal-sejbiet tagħna, I mifhum għal kollox. Il-proprjetà ir-raġuni hija li l-pjan kien bil-ħsara.
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. Jum ieħor, u l-ieħor tal-mewt. U s'issa l-nemes fid-dar Cannes kellu l-trumps. "Inti riedu messaġġ minn Carlo," ir-raġel tagħha, ċaħad ir-rapporti fil-midja. — I taħseb li d aħjar għaġla sa mal-tfittxija tiegħek." Hija kienet rummaging fil-borża tagħha... Hi tinqasam swaba tagħha. "Jien ċert li dan kien."Carlo mimxut kollha fuq Grenada, biss bħal inti qal emus kienu, u meta dawn ġew ivvintati fi Franza, Carlo marru wara minnhom. Għall-baħar tattika, " huwa qal. Fl-aħħar tal-Kaskata tal-Triq. Imbagħad huwa mdawwar tax-xellug jew dritta'l quddiem. Ukoll, mill-inqas inti jirrifjutaw li jieklu
  
  
  Hija ngħatat l-aktar vizzjuż-dehra ta ' l-aħħar ftit jiem minn Agħlaq. "Tara!" Vuċi tiegħi huwa absurdly ħarxa. Hi sabet li l-karta. "Naħa tax-xellug," hija qalet.
  
  
  Hu ppruvat li wieħed jiftakar il-lukanda il-fuljett. Il-mappa huwa d studjati fuq il-gallariji fl-ewwel dawl ta ' filgħodu. Skond l - "Fejn qed jiġri dan kollu?" il-Kaskata tal-triq dam parallel ma'l-Oċean Atlantiku, jiġifieri l-mili mill-baħar. Skond l - " Gost fil-Nassau, "Kaskata-Triq kienet magħrufa bħala l-triq prinċipali ta'seniors." ... jidhru xi wħud mill-aktar stravaganti villa fil-livelli kollha ta'l-Baħamas." Fi kwalunkwe każ, dan kien tajjeb ħabi post għall-Chen-verżjoni online. U l-aqwa post biex tibda tiegħek jaħarbu mill-gżira. M'hemm l-ebda dubju li l-Po Vin kien qed jistenna hemm, Chen-verżjoni online.
  
  
  "Bil-mod," hija qalet. "Dan għadu hemm."
  
  
  "Li," qal, " fejn ieħor?"
  
  
  "Vin Fil għadu dwar il-Kaskata tal-Triq. Mill-inqas, probabbli, hu hemm. Carlo qal li l-Ego kienu tneħħew mill-reġistrazzjoni fil-Grenada. I ħa l-bagalji. Deher simili kien ser joqgħod stabbiliti hemmhekk.
  
  
  Hemm għandu ġew. Fortunatament, Carlo kien jaraw-Ġwienaħ. Iżda l-opportunità li dan ikun tħallas kien lassi. Carlo setgħu ġew bribed. Biss qed xxurtjati jagħmel me nervuża. Huwa jfakkar me kemm tal-ħajja tagħna u l-destini hija moħbija fil-bosom tal-kapriċċi ta'paradossali allat. "Għandhom jixorbu," qal. "Aħna għandna biex tmur ix-xogħol."
  
  
  "Kaskata Tat-Triq?" Hija qieset paċenzja.
  
  
  "Parzjalment," qal.
  
  
  — X'tifhem mill - "parzjalment"?"
  
  
  — I medju, jien l-e-parti li jittratta ser Kaskata tal-Triq. Int il-parti l-oħra, l-intestatura lura lejn il-lukanda.
  
  
  Hi milwi-wiċċ tagħha. "Inti dejjem tirċievi l-gost jittieħed." Liema hija d-dejn?
  
  
  Għandi l-hunch. — I jixtiequ li inti pakkett u issuq madwar l-lukanda.
  
  
  I kiteb l-indirizz tiegħu u żied il-messaġġ li se jagħtiha aċċess. Abe mogħtija lill tagħha. "Aħna ser jilħqu hemm mill-ġdid."
  
  
  Hi evitata tiegħi ħarsa. "U jekk.".. u jekk inti ma ġejjin?
  
  
  Tagħha injorati l-intenzjonijiet tagħha. "Jekk jien mhux hawn sakemm il-lejl, ikkuntattja Ed u kun żgur li tista' toħroġ hawn malajr kemm jista'jkun."
  
  
  Hi ħares lejn lili mill-ġdid mal li umoristiċi, maħsub ħarsa. Hija kienet l-ħsieb dwar x'jiġri jekk aħna qatt ma jintlaħqux mill-ġdid.
  
  
  "Jien ġejjin," qal. "Tinkwetax. "Tagħha, jien jħallu.'
  
  
  Hija kienet bies mill ee, iżda l-ħsibijiet kienu x'imkien ieħor.
  
  
  
  
  Kapitolu 8
  
  
  
  
  Ħafna nies jgħidu li l-hena mhix dwar l-flus, iżda jien bidu biex wieħed jissuspetta li dawn jistgħu jiġu żbaljati. L-dar fil-Kaskata tal-Triq ħares kklassifikat kuntenti. Moderna kastell kollha fuq roża ġebel mal-ħitan tal-ħġieġ tinjora il-baħar. Inti tilħaq dan permezz ta'wara fit-tul U-forma tal-awtostrada. U l-ġudizzju minn dak li kien fil-garaxx, inti biss ltqajna hemm bil-Bentley jew Aston Martin jew Ice. Meta inti kont qed hemm, inti tista'tagħżel minn pjuttost sbieħ ftit l-affarijiet. Ma kien hemm l-stables, tat-tennis-qrati, u ż-żgħar port fejn ħmistax-il metru jott kienet murija. U jekk inti kienu għajjien ta'dan kollu, inti tista'biss tħares madwar. Biss il-post kien festi għaġla tan-natura. Li jmiss għall-awtostrada, antika fig-siġra ħolqot sensiela ta'diżastri naturali-gradi. L-ego-nisa ħoxnin fergħat tbaxxa l-art li jistabbilixxu l-għeruq bħal siġar ġodda. Ma kien hemm l-oħra siġar ma jagħtu-weraq kif ukoll matul il-lukanda, u kien għoqda ta jidher biċ-ċar u l-fjuri. Kien simili li jkollhom parti tal-ġnien u biss tistieden lill-fjuri.
  
  
  I għal-karozza qrib it-triq prinċipali u komplew bil-mixi. Hi d ġew trasferiti minn id-dar, iżda li ma kinitx il-kwistjoni. Dawn kienu s-sigurtà. Iżda issa huwa marret.
  
  
  Mad-daqqa waħda, li beda xi ħaġa fl-uem tal-għonq. Tagħha ego ħa l-gun magħha. Bħala tifkira. Int qatt ma tkun taf meta inti jista'jkollok bżonn pistola. Dan kien jinsab madwar tletin tarzni mid-dar, fl-pulit-pajsaġġ taż-żona. I kellu l-għan tal-wittew it-terrazzin. Ma kien hemm l-bar ma ' l-ikel u x-xorb. It-terrazzin kien stennija għall-klijenti. Jien qed nistenna tagħha, wisq.
  
  
  Dawn jitħallew id-dar. Vin ma'l-anzjani u l-ego-mara. Il-Vin ma nbidlitx. Huwa kien wieħed mill-tall, ikollu l-irġiel madwarhom, id-daqs tal-xawer, li tiffaċċja ma jirriflettix l-ħin jew emozzjoni. Inti jista kif ukoll ifittxu l-ego madwar isfar s-sapun. Kien liebes dak Carlo imsejħa "stramba griż libsa-uniformi tal kollha Maoists." Ġudizzju mill-ħwejjeġ, ir-raġel u l-mara kienu l-ingliż. -Fidda-abjad tax-xagħar, estremament togħma fil-lussuża-mod. Forsi waħda minn dawn il-ornamentali-nofs tat-trasportaturi. Il-gran Duka u l-Dukessa tal-Atwaters-Kent. Għadd u class kiss Massa għall-suċċess.
  
  
  Il-bniedem jitferra ' xi xorb, u il-mara li għaddew fuq il-platt. Kollox kien bl-istess mod pjaċevoli. Mhux tipiċi preludju tad-demm u heroism.
  
  
  MG waslu. Sess, dsatax-il sena, xotta, sabiħa. ltqajna mal-tagħbija tal-kaxxi kollha fuq il-ħwienet tal-ħwejjeġ. Hi kienet il-raġel u l-mara, daħlu fil-dar, u lura ftit il-mumenti wara bl-ilbies ta ' filgħaxija sospiżi fuq il-fergħa tagħha. Hija magħfusa tagħha ego tagħha tal-ġisem u l-pirouetted mal-tbissima. Kulħadd, inklużi l-Op Vin, tbissem fil-rewmatiżmu.
  
  
  I beda jaħseb I d għamlet żball. Din is-xena tal-British klassi ta'fuq jista'jkun ukoll eżattament dak li deher: l-kuntenti-xena tal-British klassi ta'fuq. Kif għall-sentinella, għonja ħafna apparati elettriċi li jaħdmu kiri tal-gwardji tal-gwardja tal-proprjetà tagħhom. Dan jista'jkun tajjeb ħafna li Vin wasslitni biex tmiem mejta, naf li wasslitni l-mod, u jiġbru l-qima fis tiegħu ewwel. Jekk dan kien il-każ, ikollu ħafna theddid kollox.
  
  
  Iżda dan mhuwiex il-każ.
  
  
  Ftit minuti wara, il-butler ħareġ. Huwa kellu l-kaxxa kbira tas-sigaretti miegħu. Il-butler ħares bħal Chinaman. L-girl kienet waslet biex jirritornaw għall-dar, u l-butler mdawwar tagħha, u għalhekk lili. Huwa ħares'il quddiem l-azzarin tal-kamp ta'applikazzjoni. Il-butler kellhom żgħir felul fil-nofs tal tiegħu moħħ. Numru dipartiment tliet.
  
  
  Huwa kellu wkoll gun fil-pakkett tas-sigaretti. Il-mument huwa miġjuba, Po Vin wkoll mixgħula tas-sigaretti u enfasizzat il-dellijiet barra l-bitħa.
  
  
  Tliet logħba ħareġ permezz tal-undergrowth. Dawn kienu kollha Easterners. Kont naf madwar wieħed minnhom. Shrewd-bniedem fl-abjad tal-qmis, ġins, u jintlibes-out prostituzzjoni.
  
  
  Mill-partizan. A-Kambodja tat-terroriżmu.
  
  
  L-ewwel, huwa ġġieldu kontra l-gvern tal-Prinċep Sihanouk, u mbagħad, meta dak il-royal-gvern naqas, huwa ippjanata kontra l - ' g ħ Nol-reġim. Jekk inti taċċetta l-Kambodja-politika għal dak li huwa, tista'ċċempel ego patrijottiċi fanatic. Iżda l-ego li jkunu preżenti issa saru l-ego Komunista darwin jgħinu. Fil-dadi-logħba tal-Asja-politika, huwa diffiċli li tgħid li huwa dak mingħajr l-ballun tal-kristall.
  
  
  It-tnejn l-oħra kienu ġodda għall-me. Iżda huma probabbilment kienu impressjonanti rekord kriminali. Huma kienu jilbsu l-ħaxix-kulur tal-ku qliezet u l-kuntrast doppjetti. Jekk int stajt tidher ih bħal dan, int stajt probabbilment adottati ih għall-kumpaniji. Dawn milwi-sidien tagħhom bħal imnittfa fjuri u imbuttat ih fis-dar. L-girl kien xi ftit drabi, iżda l-butler kellhom probabbilment diġà imsikkta l-impjegati l-oħra, l-ebda wieħed ħareġ biex tara dak li kien għaddej.
  
  
  Il-priġunieri kienu mibgħuta lill-raba'l-art. L-girl kien jittieħdu kamra separata. I jaraw il-post permezz tal-ħxuna tal-ħġieġ windows sakemm waħda minn dawn il-ħallelin, b'mod xieraq ta kawtela estrema, jinġibed il-purtieri u għal-xena mill me.
  
  
  Huwa malajr mixi permezz tal-raġunijiet għall-ċirku tal-siġar tal-qrib l-bitħa. Sergei kien diġà ddawwar ikħal ċar. Huwa ħarsu lejn l-għassa tiegħu. Dan kien nofs l-aħħar sitt. Il tan-nar jistgħu jisplodu fi kwalunkwe mument.
  
  
  Dawn lura għall-terrazzin, issa il-kaptani tal-sitwazzjoni u l-dar. Ġewnaħ jitferra ruħu xarba u għolla l-kikkra tal-ġobon sandwich. Huwa lest tiegħu x-xorb wieħed gulp. "Aħna d aħjar jgħaddu l-punti."
  
  
  Dawn kollha għandhom din il-logħba madwar il-president. L-wiry-bniedem bdiet bi stħarriġ ġenerali, xi ħaġa bħal: Ica eno, xxurtjati tao.
  
  
  Mingħajr l-iċken sottotitoli fuq l-iskrin. Sabiħ ħafna. Is-sena ewropea kien il-grupp tal-ispettaklu, u l-nen kien mistenni li jkollhom ħafna tal - "Oo zurab tao"fiha.
  
  
  Mingħajr jirrealizzaw dan, Ġewnaħ waslet għall-tiegħi għas-salvataġġ.
  
  
  "L-ingliż biss, Kwan. Bl-ingliż. Fost lilna nfusna, nitkellmu erba ' differenti djaletti. Mela ejja jitkellmu bl-ingliż kif aħna oriġinarjament qablu." Huwa mdawwar Wang Imqass. — Xi problemi bil-dgħajsa?"
  
  
  Van ħadlu kap tiegħu . 'Kif inti. - Firien ċċekkjati kollox. Hu diġà fuq il-bastiment.
  
  
  - Firien. L-baħri. Bl-li l-kelba farfett tagħha fuq tad-driegħ. L-waħda li żaru Chen-li fil-ħabs. Kien issa fl-kmand ta'l-gran Duka tal-jott.
  
  
  Ġewnaħ tbissem u biddel il-grupp. "Inti ser tifhem li l-Avveniment se tkun ħażina ħafna kaptan. Mhux'il bogħod minn hawn, il-jott se jkollhom inċident. Inti se tiġi tiegħek salvat minn taħt il-baħar u l-iżbalji tiegħek. "dawn ser ikunu midfuna fuq il-baħar l-art."
  
  
  Kelli l-sens li dawn il - "logħba" kienu nies soprano fid-dar. Mhux hekk wouldnt ikun diffiċli li jsolvu l-ih-pjan. L-sottomarini salvataġġ kienet tajba u għaqlija tmiem. Iżda faking l-waqgħa kienet pur ġenju. Huwa qodma mossa biex jinħbew billi tikkommetti reat ieħor. Dawn jistgħu jkunu ppreżentati bħala naqset ħtif tal-pjan mal-korpi tal-Brittaniċi fuq il-bord bħala xhieda siekta. Ftit żejtni traċċi ta Chen-verżjoni online tal-preżenza fuq il-bord kienu biżżejjed biex jindikaw li kien kalma fuq il-baħar. Inti mhux se jkunu kapaċi li jfittxu l-oċean kollu li ssib il-korp. Huwa staqsiet jekk tal-Firien, l - "kaptan," imur għall-kokka jott wara dan kollu. Li tkun tajba iġbed. L-ego tatwaġġ b'katina l-ego li Chen-li, minħabba li hi tista'titqies F'pariġi. Hija staqsiet jekk li kienu diġà laħqu l-Avveniment. Huwa iddeċieda li l-Firien tal-omm għandhom tinkwieta dwar dan.
  
  
  Kelli ftit tikkonċerna lili nnifsi. Per eżempju: kif iżżarma ta'taħt il-baħar? Kif jistgħu l-I ħlief koppja anzjani u tifla?
  
  
  "Bħala għall-tfajla..." kien it-tielet-bniedem li jinfetaħ-ħalq tiegħu. Huwa eżamina l-ġodda bil madwar, u kellu sett sħiħ ta ' l-istainless steel-snien. Meta huwa tbissem, huwa eżamina bħal mekkanika-kelb il-baħar. Issa huwa kien id-daħk. — I medju "qal ma lustful, hekk ħarsa," għaliex aħna joqtlu tagħha issa?" Aħna kollha jistgħu jgawdu ħej-forsi fuq il-baħar. Ego daħk jiddawru bid-deni giggle. L-ego-pjan hija aċċettata b'mod wiesa'. Wang u Kwam wkoll tbissem.
  
  
  Aktar condescending tidħaq kien ivvintat. "Id-dritt," huwa qal. Imbagħad tieħdu gost. Huwa mdawwar l-butler. — Għandek tkun taf x'għandek tagħmel s'issa?"
  
  
  Il-butler deher li jieħdu corkscrew bħala insult. Naturalment, kien jaf dak li tagħmel. "Joqtlu ftit nies u mbagħad-bord." Huwa deher kważi mistħija ta'dawn il-żgħar l-impjiegi. Iżda huwa kien tiegħu stess raġunijiet għal dan. Felul fuq il-moħħ indikat li kien anzjani. Huwa wiret il-Laos Zeng terribbli tal-kapaċitajiet u l-arroganza li akkumpanjati ih. Kien ovvju li l-emu ma bħall-pożizzjoni subordinata. Vin, Po studjat il-fergħa tal-wiċċ. — Tinkwetax, Hyun Lo. L-ħin tiegħek se jidħlu.'
  
  
  Alla tiegħi. Jekk kien ktieb tal-komiks, I jkollhom Sergei fuq tan-nar d-dritt li issa.
  
  
  Segwi dan ix-xenarju.
  
  
  Il-butler tal-isem kienet Hong Lo. Il-dijanjosi Lo waslu, madwar Londra mal-Ġwienaħ. Lo tal-biljett kien mdaħħla lura F'londra Ġwienaħ. Għaxar nofs in-nhar tal-lum. Iżda il-dijanjosi Lo mistennija li jiksbu fuq dik il-dgħajsa. Hekk Chen-li, l-ego tal-doppelganger, se jkun fuq il-pjan. Gustuż doppelganger.
  
  
  Żgur, l-ajruport tal-sħiħ tal-cops. Iżda hu se jkollu l-identità rilevanti iċ-ċertifikati u l-British-passaport, kollha fil-ordni, kif ukoll il-prova li huwa biss waslu madwar Londra. L-ebda dubju se jkun hemm nies fl-ajruport li se naħlef li raw l-ego hemm ftit iljieli qabel. I tista'tkun insejt dwar l-intraċċar dan taħt il-baħar. I d tinkwieta dwar l-intraċċar tal-pjan aktar tard.
  
  
  Wasal iż-żmien li tinkwieta dwar xi ħaġa oħra.
  
  
  Il-Kummissjoni kompliet il-kontroll tagħha hemm, fuq it-terrazzin. Ont jiżżerżaq skiet permezz tal-dar. Il-bieb kien maqful. U l-twieqi deher li kien hemm biss għall-pjaċir. L-solidu, bla xkiel arkati - bħall-arkati tal-katidral - huma magħmula minn oħxon, mhux maqsuma tal-ħġieġ, imbagħad issiġillat u stabbiliti fl-ġebel. - Arja friska kien għalhekk kwistjoni għall-arja kondizzjonata-teħid ta'kampjuni. Biss fuq l-art raba kienu l-twieqi reali. Twieqi kbar li jistgħu jiġu mċaqilqa orizzontali. L madwar wieħed minnhom kien miftuħ. Kien, kif jgħidu, web taż-żwiemel biex mħatri fuq. Il-ġebel li huma mibnija madwar dan il-palazz ma kinux żgħar fil-livelli kollha. Dawn kienu kbar, ċatti-ġebel tal-forma irregolari, stivati f'intervalli regolari. Il-fulkru-punti kienu xi kultant f'distanza ta'sena u nofs metri minn xulxin. Xorta waħda, biss tagħha beda jitilgħu. Meta l-I kien madwar tletin saqajn, kont naf li ma kienx logħob tal-annimali. Tletin-saqajn għolja mhix f'pożizzjoni tajba li tkun taf li inti ma huma logħob tal-annimali. Huwa saħansitra marret għall-agħar li jirrealizzaw li int mwaħħla fil-sempliċi moan madwar rock, bl-ebda oħra li lilhom infushom fil-qrib. U li meta l-riġel I kien l-ibbilanċjar tagħha fuq kiser, jħallu tagħha dangling fuq il-driegħ tax-xellug, li issa kien mwaħħla fil-niċċa fuq kap tiegħi. Dak kollu li jinżammu me hemm. Li jaqgħu ma joqtlu me dritt bogħod, imma dan ma kienx il-punt. Dan se jiswa l-ħajja tal-tifla u l-koppja anzjani.
  
  
  Bi sforz, kien ħakem tiegħu tqal qabda min-naħa waħda, u l-eżaminati bir-reqqa l-gable-bieb għall-tajba. Xejn li jistgħu jgħinu me. L-ebda skaluni, l-ebda tricks, għall-idejn. Biss rock. Ma malajr il-moviment, huwa ħa l-stiletto fil-lemin tiegħu u l-ppruvaw biex ifittxu ieħor lilhom infushom, is-sewqan l-ego dritt permezz tal-ġebel shards. Tiegħu seta'jsir fil-sitt xhur, iżda l-driegħ tax-xellug jinżammu jolqtu ħażin u ont ma setgħux-aħħar ieħor ta ' sitt minuti. Hija magħmula tagħha jaħsbu mill-ġdid dwar il-periklu tat-tnaqqis possibbli. Meta jitqies kollox, tkisser il-kap kien ekwivalenti għall-piena tal-mewt.
  
  
  Hu ppruvat mill-ġdid, l-bieb miftuħ fuq kap tiegħu, biex tara jekk ma kien hemm l-biċċa tal-kemmxejn għelbu tas-siment bejniethom. Kien tingħata spinta qawwija, u sfaxxa f'waħda-biċċa kbira. Issa kelli l-ispazju għall-lemin tiegħi, per eżempju, fuq l-istess linja kemm tiegħi tax-xellug. Huwa poġġa l-sikkina bejn is-snien tiegħu, ħakem il-manku, u miġbuda ruħu bil-mod, panting.
  
  
  I taw kull tilwim fejn naħa tiegħi kien. Minn hemm, dak kollu li marru tajjeb. Kelli naturali ferjat, tieqa qafas. Ma finali, miżgħuda-isforz, huwa marret hemmhekk.
  
  
  Il-tieqa tellgħu miftuħa.
  
  
  Tagħha ser ġewwa.
  
  
  Sibt ruħi fil-tip ta'kamra. U jekk huwa mistieden-kamra, l-aħjar ħaġa li għandek jista'jitlob (minbarra l-għana) huwa li żżur is-sinjuri. L-kbar tea-art kien kopert bil-twapet orjentali. Mhux dawk li inti tixtri fil-ħwienet lokali, iżda l-temi ikollok kollha fuq il-Persjan. Pick-up tas-servizz. L-sodda kienet imqiegħda fuq it-tip tal-pjattaforma u l-koperti bil-għaxar metru kwadru tal-pil. Il-ġebel tal-ritratt ġie ffirmat mill-Sur Van Gogh.
  
  
  I ma setgħux jimxu għal ħames minuti. L-idejn tiegħi kienu tħawwad mill-aħħar razza. Jagħmel apoloġija. I jifhmu wkoll li l-eroj għandu qatt ma jiksbu għajjien. Iżda dan jiġri biss fl-immaġinazzjoni ta'rumanziera maqtugħin mir-realtà. I-medja, ma nemminx dak kollu li inti taqra.
  
  
  Hu maqbud tiegħu ' nifs mill-ġdid u stabbiliti għax-xogħol.
  
  
  Ħabiba tagħha sabet tagħha l-ewwel. Hija kienet marbuta li l-sodda. Hija kienet l-hekk mehmuża li jien ma setgħux jgħin biex jaħsbu li se jkollhom gost mal-tagħha qabel ma dawn baħħru. Sa mill-qrib, hi xorta kien sabiħa u bil-mod sabiħa. Kien bħal vista għall-sapun kummerċjali. Estremament uninteresting. - Ġisem tagħha kienet xi ħaġa oħra. Ejja ngħidu li kien interessanti. Libsa l-bajda tagħha kien parzjalment unbuttoned, tiżvela anke whiter-laħam. Hi ħares lejn me mal-għajnejn wiesgħa. Hi ppruvat li din, iżda ħej, dawn ġudizzjarju tagħha. Hekk oħra minn" Jixtieq, jixtieq, " hija ma setgħetx jgħidu xi ħaġa.
  
  
  Tagħha qal ħej shut sa u li kien I ħabib tagħha. Hi calmed stabbiliti ftit, u l-I jinġibed l-tapp madwar l-sokit. Hija kienet tinsab fuq is-sodda bl-armi tagħha u s-saqajn mifruxa. Hija bdiet biex itaffu l-ħbula madwar tagħha tar-riġel. Hija bdiet sob. Dawn qal tagħha li agħlaq ma jkollhom il-ħin għall-dritt li issa. I deskritt tagħha biex ħej, l-opportunitajiet tas-superstiti dak il-jum, u talab tagħha jekk hi tixtieq li jgħinu me ttejjeb dawn l-opportunitajiet. Hija qalet li hija kienet lesta. Hu marbut tagħha sa mill-ġdid u l-ġudizzjarju tagħha.
  
  
  Smajt minnhom jiġu lura. Huwa ħass bħal dawn kienu fit-tieni sular. L-ilħna kienu qawwi. Ma kien hemm l-tifqigħ tad-daħk, u xi ħadd qal, "Jaqgħu fuq..." u xi ħadd qal, "Iva..." u mbagħad ma kien hemm l-żamma fuq it-taraġ. L-odds kienu ħamsin-ħamsin. Wieħed ċans li huwa Hyun Tem waslet biex joqtlu l-gran Duka u l-dukessa. L-ieħor huwa tal-fehma li huwa hu li se jidħlu biex iżuru l-sabiħa qaddejja.
  
  
  Forsi Vin biss riedu li tieħu piss.
  
  
  Jew il-mod, I kellhom jagħmlu għażla. Dan jista'jkun biss f'post wieħed fi żmien.
  
  
  Huwa ducked lura fil-kamra tal-tifla u kien ħdejn il-bieb.
  
  
  Il-bieb miftuħ.
  
  
  L-girl jinbela'.
  
  
  L-godforsaken bagħal ltqajna hekk ttrasportati li huwa unzipped tiegħu jtiru qabel ma saħansitra magħluqa il-bieb warajh... I palestina fil wara lilu u qabad ego mill-gerżuma. Huwa clutched armi tiegħi, iżda I mdawwar tagħha madwar tiegħi ego u ippinjat lura tagħha moan. U huwa hit me.
  
  
  Huwa kien. Tad-demm bdew tal-fluss. Dawn kienu id-daħk bħal. Dawn il-sadists ħasbu li kien tifla li kien.
  
  
  Vin ppruvaw li jaqgħu, iżda tagħha ego qabad tagħha back-up. Jien naħseb li dan kien l-ego li sar me rrabjata. Huwa attakkati me bil-forza li hi ma kinitx taf kienu jeżistu fl-nen. Ukoll, ma sikkina li jien ma jistennew. Kien bil-għan tiegħi tiwi-dollaru u l-hit me fl-ispalla... Huwa mmirat lejn lili mill-ġdid, iżda dan iż-żmien huwa ma kienx lest. Hija kienet qabad mill-ego sikkina-idejn u applikati l-prinċipji bażiċi tal-toqgħod. Huwa tellgħu permezz ta'l-arja fl-isturdament somersault u jinħattu l-wiċċ-ewwel fuq l-art tas-sodda. Wara dan, huwa ma jiċċaqlaq mill-ġdid. Tagħha ego, ġisem tagħha, bdiet tagħha. Li bagħal żbarkati miftuħ fuq sikkina tiegħu stess. Dan iż-żmien, I-ħsieb, li huwa miftuħ għall-żid sa dollaru. Huwa miġbud-ġisem tagħha taħt il-qiegħ. Imbagħad huwa rilaxxat tagħha.
  
  
  'Dak l-isem tiegħek?'Hi biss t'attivitajiet blankly...
  
  
  Ont kien insistenti. 'L-isem tiegħek? X'inhu l-isem tiegħek?L-girl kien xokk. Hija kienet milquta mill-ee. Imbagħad hija bdiet biki u ħalli ruħha jaqgħu fuq il-quċċata tal-me. Hi kien imwaħħal mar me, krib. Huwa bies tagħha darba, fuq il-quċċata tal-kap tagħha. "Isma, għeżież," qal. "Aħna ser jitkellmu l-aktar tard. Issa inti għandek tikseb minn hawn. I ikollok tmur ssib ieħor dgħajsa. Hi nodded u ppruvaw iġbed ruħha flimkien mill-ġdid.
  
  
  "Hemm sellum fil-dahar?"
  
  
  Ee-mira żdied u waqgħet.
  
  
  Tajba. Imbagħad jimxi'l quddiem.'
  
  
  Huwa jinfetaħ il-bieb għall-tagħha. Kien hemm aktar vuċijiet issa hawn taħt. Chen-li u l-ego politiċi waslu. Chen-li ddeskriva l-irqad-ħabs. Huwa qal bħala ċajta. Huwa għadu ħasbu li kien parti mill-pjan. L-ego-istorja tolqot lil kulħadd bħal bombi. Ma kien hemm l-mejta silenzju.
  
  
  "Dan kien Carter," Poe Vin qal.
  
  
  L-tifla u l-I marru barra fuq il-ħatt l-art mill-dahar taraġ. "Għaġla up," I whispered. Hija bdiet fl-taraġ.
  
  
  Ont, huwa mdawwar-sala.
  
  
  "Ma nistgħux inħallu Carter jħassru l-pjanijiet tagħna." "Eżattament," qal Van. "Aħna ma jagħtux mara."
  
  
  Kien kważi fl-anzjani tal-koppja-kamra.
  
  
  L-girl kien lura. Fejn għandhom I go?'
  
  
  "Ta'kristu tal-Alla," qal. "Huwa l-ġnien tiegħek. Taf fejn jaħbu, ma inti?
  
  
  Hi ħares lejn me blankly u jinbela'. Hi xorta kien fi stat ta ' xokk.
  
  
  "Chen-li," Ġewnaħ ordnat, " il-bidla issa. Aħna ser jeħtieġ li tħares normali fl-ajruport.
  
  
  L-girl biss sib hemm. Ee qabad tagħha mill-ispalla. Fejn ma inti dejjem jaħbu meta inti kienu jilagħbu noli?
  
  
  "Fil-stabbli," hija qalet. "Taħt it-tiben."
  
  
  Il-dijanjosi beda l-taraġ.
  
  
  "Imbagħad mur," I whispered. "Tħaffef." Hi dam bogħod.
  
  
  Huwa qbilna li l-dritt tal-kamra, biss it-tieni u nofs qabel ego. Il-eleganti ftit kienu bilqiegħda fuq l-art mal-f'ħalqhom-ġudizzjarju u l-dahar lil xulxin. Huwa ducked wara l-purtiera u miġbud ' il barra gun tiegħu hekk kif il-dijanjosi Lo jinfetaħ il-bieb. Hija kienet maqtul darbtejn qabel induna dak li kien qed jiġri. Meta huwa induna dan, huwa kien diġà mejta.
  
  
  Tnejn minnhom jistabbilixxu.
  
  
  Ego-katavri poġġih fil-kabinett tal-ħajt u ordnat l-ftit li għandu jidher mejta. Huma ma wieħed jifhem il-kelma tagħna. "Mejta," ripetuta, imbuttar ih. L-ispalla tiegħi kien imtebba reali tad-demm, u huwa dam-naħa tiegħu fuq biex tikseb l-demm fuq ih.
  
  
  "Sewwa, aħna qed tħalli," Ġewnaħ qal mill-metro moska. "U naħseb li għandek tikseb l-dgħajsa-aktar fis possibbli."
  
  
  Kien hemm hum ta'diversi vuċijiet. Tagħha kellha l-ebda-idea kemm ih kien involut. U kif ħafna nies ġew mal-Chen-verżjoni online. Iżda tkun xi tkun kienu mal-istati uniti, huma l-aktar kellha t-tieni impjant. Wang Imqass ħa kmand.
  
  
  "Jieħdu Hong Luo u jkaxkru li s-sess devil minn dak tat-tiġieġ."
  
  
  Huwa beda jidħaq. I jinstabu l-antikwata ċajta umoristiċi. I jammettu li ma kienx hekk umoristiċi, iżda kien qed ħafna mill-qrib.
  
  
  Huwa marru lura għall-qodma tiegħu ħabi-seħħ Wara l-purtiera. L-anzjani ftit ħarsu b'mod konvinċenti mejta. Dak il-fatt tatni forsi tliet minuti.
  
  
  Ħsejjes ta ' l-aġitazzjoni u diversi exclamations jistgħu jinstemgħu fil-kuritur. Dawn jinfetaħ il-bieb għall-kamra tal-tifla. L-ebda, għall-istati uniti, il sesswali kelma lill-istati uniti tat-tiġieġ. "Lemur, lemurs," Kwan qal. — Dak li ġara li minnhom?"
  
  
  Ma kien hemm l-diskussjoni fil-qosor. Imbagħad naqsu silenzjużi, u l-bieb tal-kamra huwa kien fetaħ xquq. Kien Wang u l-tliet ego politiċi. Dawn t'attivitajiet gloomily fil - "mejta ftit" u f'kollaborazzjoni excitedly. Dollaru madwar minnhom marru fit-tfittxija ta'Ħong Luo. Kien hemm tliet irġiel tax-xellug, iżda dawn ma kinux armati.
  
  
  Madwar minnhom, Dollaru jinfetaħ il-bieb tal-kabinett tal-ħajt.
  
  
  Ah, " huwa qal. Il-bqija tal-us ssieħbu hu għall-għajnuna. Kulħadd tbaxxa li tħares lejn il-katavri. Wang fil-qosor fil-qosor. "Qtil," huwa qal.
  
  
  Dan il-mument ma tkunx tista'terġa'sseħħ. Fi kwalunkwe każ, huwa kien l-att issa. L-ispalla tiegħi kien għadu fsada fl-isfond tal-purtieri, u dawn hekk ġibdet il-konklużjonijiet mill-post. I immaġina dak li jkun jixtieq: I imur barra u l-jisparaw, bang, bang, bang, u evita l-tlieta minnhom waqt li huma kienu għadhom wieqfa fil-kabinett tal-ħajt.
  
  
  Hi marru għan-nar.
  
  
  L-idea tiegħi kien ħażin.
  
  
  Hija kienet kkaċċjati minn madwar wieħed minnhom, imma Wang u l-oħrajn qabżu barra mill-mod. Dawn iż-żewġ palestina fil lili mill-truf opposti. Dawn attakkati fl-istess ħin u l-qsim tax-xogħol. L-ewwel daqqa kien bozz tiegħi tal-polz, u Wilhelmina qabża madwar tiegħi driegħ. Van Pjanura inklinata fuq bħal iċċarġjar bull u headbutted me fil-kustilji. - Ġisem tiegħu doppju matul fil-excruciating l-uġigħ, il-kiri tal-arja bħal tittaqqab tire. Huwa eliminat me fuq ftit, iżda fuq il-mod li l-art tagħha, I l-palestina fil-Van l-għekiesi. Huwa waqa'u jinħattu mal-thud. Għal wieħed miġnun minuta ta'dan, ħsibt d jagħmlu dan. Huwa ħa l-stiletto fl-naħa tiegħu, iżda kien kollu għalxejn. Il-oħra ma kienx l-irqad. Dan iż-żmien, huwa ma għandhom l-għan tiegħi tal-polz, iżda ffukat fuq is-sors ta'kull kbira tiegħi is-setgħat. L-għaxar-lira klabb żbarkati fuq il-kranju bil-creak.
  
  
  Meta daħal, kien tinsab fuq l-art ta'dak qishom tal-librerija. Għat-tieni, ħsibt li kien fil-pubbliku kamra tal-qari. Il-kamra kienx li l-kbar. Mira tiegħi kien simili iżżejjed tal-bettiegħ, u l-ftuħ tiegħi l-għajnejn kien simili ta'l-irfigħ-piżijiet. Madankollu, l-isforz imħallsa lura. Issa kien jaf ħaġa waħda huwa ma kienx magħruf qabel: issa kien jaf kemm ih kien hemm. Minħabba l-għaxar apparentement kien lilhom f'din il-kamra miegħi.
  
  
  Tiegħi gun kienet marret, u għalhekk kien tiegħi stiletto. L-ispalla tiegħi ma kienx marret, iżda huwa ried li tkun marret. Huwa ħass bħal xi ħadd kien kontinwament gdim tiegħi driegħ.
  
  
  Jekk inti kont qatt sar speċjali l-operazzjonijiet fl-gwerra, tista ' tkun f'din il-pożizzjoni. Jew jekk tkun ħadthom qatt kien hemm kid fil-qasam fejn huwa dwar "tagħna priġunieri" versus "ih'. U l - "ħbieb" kienu mbuttat fil-mejjet-aħħar sqaq. Il-karti huma kontra tiegħek, u l-cavalry mhux se baġit. Huwa inti kontra l-bqija tad-dinja, u inti ma tistax toqgħod ċans. Sakemm ikollok xi ħaġa "speċjali". Heming-way li jintużaw il-kelma cajones, li tfisser "blalen" bl-ispanjol; magħrufa wkoll bħala vjolenti. Jew, ngħid li l-olandiż, il-nobbli deien. Jien ma tantx jifhmu għaliex testikoli saru simbolu tal kollox kuraġġuża u onest, iżda mbagħad mill-ġdid, huwa ma madwar dawk li kwistjoni bħal din cliché. Jien nemmen bis-sħiħ f'dawn l-espressjonijiet bħala" Ħidma fil-ħin jagħmel inti lest "u"persuna ikun jiswa daqs l-ego tal-bajd". Għalhekk għandi ih tliet.
  
  
  Personali tiegħi teżor.
  
  
  Naturalment, inti għandek tkun taf li l-I ma kienx imwieled bi tliet bajd. It-tielet kien rigal minn AX. Fuq il-dell innifsu, dan huwa wkoll il-ballun-forma granati. Fatali tal-gass bil-bombi. L-stampati manwal għall-utent għal dan aqra: (1. Iġbed il-labra. 2. Qatra l-bombi. 3. Jimxu kemm tista'.) u "Lista ta'possibbli tal-parkeġġ spots", li hija AX a fejn inti tista'taħbi moħbija l-armi. Il +3 sentenza ("l-użu flessibbli addendum tal Z-5 u l-post l-granati fuq partijiet tal-ġisem tiegħek") li jinsabu xi subtext.
  
  
  Dak li ma kontx naf imbagħad, u naf li issa, kien li l - "Bejn tiegħek stess partijiet" ma kien hemm l-aktar sikuri kenn fid-dinja. L-ebda wieħed għandu jaħseb biex tfittex granati hemm. U dan il-fatt għandu salvat il-ħajja tiegħi aktar minn darba. Iżda hemm problema waħda ma'dan granati: kif tikseb l-ee madwar l-kenn.
  
  
  Inti tivvota fil-quddiem tal-iskwadra isparar. Tnax-il-armi huma mmirati lejn l-munzell tiegħek dollaru. Inti offruti-arja aperta, u inti tgħid "le". Huma joffru inti tas-sigaretti u inti tgħid l-ebda. Huma jistaqsu jekk għandek l-aħħar talba, u inti jiġifieri, " Iva, sir." - Lukanda tagħha jixtieq jagħmel innifsu komda għall-aħħar darba.
  
  
  Din hija problema mal-granati.
  
  
  "Jiena naħseb li huwa imqajjem. Kwan kien qal. Van kienet waslet biex tara jekk dan kien il-każ... I ma nippretendu li jkunu mejta għal dejjem.
  
  
  "Nick Carter,"huwa qal.
  
  
  Huwa bil-mod jinġibed ruħu u ħass kap tiegħu. "I li jkun ġara fil-qasam, u ħsibt d tieqaf mill u qatra."
  
  
  Huwa tbissem. "Nixtieq aħna d magħrufa inti kienu ġejjin."
  
  
  "Jien naf," qal. — Għandek tagħmel kejk."
  
  
  Bil-ġest, huwa indirizza l-ittra lill-oħrajn. "Ħej, jiġu hawn. Nixtieq li jissodisfaw il-famuż-kaptan qattiel, Nick Carter, wieħed mill-aħħar darba." Mill-mod kif qal dan, hi kienet qed tistenna l-rawnd tal-applaws, u forsi ftit aktar.
  
  
  Minflok, huwa rċieva nina elle-serje ta sneers.
  
  
  'Issa...qal Van. — Hemm problema oħra. Min se jkollu l-unur tal-qtil tagħna Killmaster? Kien retoriku corkscrew, naturalment, li Van lukanda biex tikseb il-persuna biex jgħinu fl-uem kuruna.
  
  
  "Għalija. Kwan f'daqqa waħda miġbud ' il barra gun tiegħu: "jien kont qed wara l-ordnijiet twil biżżejjed. I-bżonn dan l-unur għall-promozzjoni." Wang ġibdet ukoll l-gun tiegħu u ma ego Kwan. Huwa qal. "Aktar denja ta'dan."
  
  
  I kien jistaqsi min kien aktar denja ta'madwarhom. I kien verament tal-bidu biex tikseb interessati.
  
  
  Iż-żewġt irġiel kien tħares lejn xulxin, armi tan-nar żewġ bil-ponta lejn xulxin tal-qlub.
  
  
  Iċ-ċirku ta ' l-irġiel ħadet pass lura minn dawn, kemm jekk huma kienu jwettqu quadrille mingħajr tal-mużika. Din il-mossa żdiedet it-tensjoni, li wassal lill-żewġ eroj bl-armi għall-ġlieda. Issa huwa sa kburija. Jekk xi ħadd madwar minnhom trattati mill-ġdid, li se jitilfu l-wiċċ. Jew xi ħaġa oħra.
  
  
  — I sabiex inti qatra armi tiegħek. Kien inutli-logħba, u Vahn kien jaf dan.
  
  
  U jien javżak li jien ma tieħu l-ordnijiet aktar.
  
  
  Jien naħseb li l-Kwan fired l-ewwel. Żewġ fwawar ġara fil-qasma it-tieni, u kien diġà fin-nofs bejn il-kamra. L-kunitt taw kulħadd l-aljenazzjoni huma meħtieġa. Fuq wiċċu l-isfel fuq l-art, huwa ħa l-granati tiegħu fl-idejn u bdew jitkaxkru pulzier minn pulzier lejn il-bieb. Fl-ewwel maqtul, huwa niżel, li saret nifs tiegħu, u dam għall-ħruġ. Il-gass maħluqa fatali duħħan-iskrin. Dawn gasped u waqgħet, jippruvaw jilħqu me. Wieħed marru permezz agħlaq, iżda tagħha ego bdiet fil-ħajja u li mgħawweġ. Huwa ħa l-qabża kbira u sfurzat ruħu li jaqbżu. Kien tqal antika tal-ballut bieb mal-dekorattivi ewlenin fil-dekorattivi lock. Il-bieb għafast assigurata u b'kunfidenza. Hi ma tkunx kapaċi jiflaħ il-pressjoni tad-tmien logħba għal dejjem. Iżda mbagħad mill-ġdid, dawn ma jkollhomx ħafna ħin. Il-gass se jkunu maqluba ih off l-saqajn fil-sittin sekondi, u fi tliet minuti huma kollha jkunu mejta.
  
  
  Huwa kompla sa l-art raba, fetaħ il-tieqa, u ħa nifs fil-fond. L-gass-se jibqgħu fejn kien: fil-magħluq tal-librerija fit-tieni sular, fil-kamra fejn il-twieqi ġew magħluqa.
  
  
  L-anzjani l-koppja kienet għadha fejn ee kienu ħallew lilhom. Dawn kienu hekk jibżgħu li dawn xorta preti li jkunu mejta. Ihk qabad tagħha, lura għall-dahar, u mwettqa tagħha stabbiliti tliet titjiriet tal-taraġ.
  
  
  Aħna laħqu l-ħaxix fil-quddiem tal-kamra u jiġu stabbiliti fuq il-ħaxix li jaqbdu tagħna tan-nifs. Huwa eżamina l-librerija tieqa. It-tliet korpi jistabbilixxu indivja fuq il-nen. Il-tieqa ma tistax tiftaħ, iżda dawn miet jippruvaw miftuħa.
  
  
  
  
  
  Kapitolu 9
  
  
  
  
  Ma kien hemm l-ebda sensiela tax-xellug fil-British Kolonjali, u għalhekk I mikrija tagħha tliet kmamar. L-żewġ madwar minnhom kienu għall-Thestlewaites. Irriżulta li jkun l-aħħar l-isem tal-gran Duka u l-Dukessa. U li verament kienu l-gran Duka u l-Dukessa. Irriżulta li l-girl, Nonnie, kien ih tal-tifla. U meta wieħed iqis li l-gran duka kien tmenin tliet snin, missierha jinħass sens tar-rispett għall-nobbli.
  
  
  Nonnie ltqajna l-tieni kamra.
  
  
  Nonnie biss ġejjin minn terzi.
  
  
  It-tielet kamra kien minjiera.
  
  
  Bil-mod, I ppruvaw jispjegaw tagħha li ma kienx I tagħha it-tip. Hi protestaw furiously, u qalet li xtaqu me. I bil-mod spjegat li hi ma kienx tiegħi it-tip. Hija magħmula tagħha għajta. I qal tagħha I gideb. I qal tagħha sibt tagħha estremament jgħati u devastatingly-ewwel xahar. Missierha qal tagħha li kien ħażin midruba.
  
  
  Hi kien il-fehim ħafna.
  
  
  "I imsejħa u kellu żewġ konverżazzjonijiet. L-ewwel wieħed kien mal Londra, Roscoe Kline. Roscoe kien AH l-aġent. Bħala marksman, it-talenti tiegħu kienu ferm taħt il-medja, imma meta wasal għall-traċċar Hema kullimkien, Roscoe Kline ma jkollhom l-xemx fuqu.
  
  
  Roscoe qishom xejn huwa d qatt rajna qabel. L-uem amministrati lill-dehra tliet persuni differenti fi ħdan l-istess żona. Huwa kien mod speċjali li tbiddel l-espressjoni tiegħu u l-qagħda. Jum wieħed inti stenna madwar u raw errand tifel. Jekk inti tħares lura mill-ġdid, il-errand tifel huwa marret u tara xi ħadd ieħor — avukat jew tat-tlielaq-sewwieq-fi kwalunkwe każ: xi ħadd ieħor kompletament. Imbagħad kien biss sentimenti tiegħek, inti għandek il-ħsieb li inti ma kinux qed jiġu segwiti... L-istorja tmur li Roscoe darba maħruba permezz Dachau billi sempliċiment mixi ta'dak il-Ġermanja stronghold, sempliċement għaliex, kif hu poġġih, "huwa qishom ġermaniż."
  
  
  Jemmnu jew le. Jiena b'mod sħiħ nemmen f'dan fit-tul.
  
  
  Roscoe wiegħed li jaqbdu pjan għall-Nassau. Hija se tkompli tissorvelja l-Chen-verżjoni online u Vin Wo sakemm nasal hemm. Kien għaxar minuti aħħar għaxar. I imsejħa tagħha fl-ajruport. Il-vjaġġ lejn Londra telaq fil-ħin. Imbagħad huwa mdawwar fuq ir-radju. Ma kien hemm l-aħbarijiet tal-ħarba, iżda xejn dwar Chen-li possibbli tal-qbid. Roscoe trid turi tricks tiegħu.
  
  
  Il-lukanda-tabib eżaminati l-ispalla tiegħi, infaxxati tiegħi ego, u tatni l-injezzjoni.
  
  
  Huwa ma fiduċja us bil-kelma waħda li I ttellgħux fil-bieb.
  
  
  - Lukanda tagħha tieħu doċċa, għandek tixrob u erbgħin siegħa kmamar tas-sigurtà. Iżda hi wkoll interessati li jaraw Tara, u jien mhux daqshekk dirett li jien ma jirrealizzaw li hi trid ġew permezz tal-infern għal dawn l-aħħar ftit sigħat. Kien poignant meta hi grimaced u qal, " Inti guys dejjem tieħdu gost wisq." L taf ukoll li hi fil-fatt kellha l-weraq fil-moħħ. I d pjuttost tibda tfittex għall-tagħha lili nnifsi minn ipoġġu u tistenna. Huwa ttamat li Tara kienet ikkanċellata tagħha lukanda-riżerva u l-marret għall-indirizz huwa d partikolari tagħha. Huwa saq sa isfar dar fuq l-naħa l-oħra tal-belt.
  
  
  Is-Sinjura Wilson. T. Kontea wieġeb me. Le, hi qalli, Tara ma kienx hemm. Hema kien din Tara? U hema kien għal agħlaq tagħha? L-demm beda kolibri fil-kap tiegħi. Tara għandhom ġew hawn ftit sigħat ilu. Dan kien il-post sikur huwa jista'jaħseb. Iżda I għandekx ħalli Ay tmur lura għal dak il-lukanda. Tagħha għandu jkollhom jintbagħtu tagħha sess hawn. Il-messaġġ li s-Sinjura Kontea mibgħuta tagħha kien ifisser li l-I neħħi tagħha stalkers. Huwa isaffru iż-żewġ nisa seduta flimkien, xorb tal-kafè u jilagħbu mal-tfal.
  
  
  Il-kaxex li issa ppreżentat ruħha qabel tiegħi l-għajnejn kien hemm l-ebda inqas pjaċevoli.
  
  
  Dawn kellhom l-Kontenitur.
  
  
  Iżda, il-problemi l-vuċi mill-ġdid. Min huma dawn'? U fejn ma jkunu jieħdu tagħha? Tagħha mill-ġdid ma tafx minn fejn tibda. U anki issa, tista'Tara...
  
  
  L-isem tagħha huwa Missis. Kontea, Hema kien hemm.
  
  
  Hija tatni flixkun tal-rum.
  
  
  L mwaħħla fil-agħlaq. Ikun stupid li tħalli I filwaqt li ma tafx minn fejn imorru. Grenada? Ma naħsibx li ħadu Tara hemm. Iżda dan kien il-post biss huwa jista'jaħseb. U li l-għala dawn ma tieħu tagħha hemmhekk. Huwa ħa l-ieħor sip tal-rum.
  
  
  - Kaptan tagħha mibgħuta tagħha. Il-kontea tellgħu xi karta u l-pinna u kiteb nota għall-cops dwar Wilson. Huwa qal li l-proprjetà kienu ħatja u li huma probabbilment issib ih ħames saqajn taħt il-lawn. I qaltilhom jista'jkun hemm aktar korpi, iżda ma kontx naf fejn.
  
  
  Imbagħad dan l-papa-post lit sa mill-ġdid.
  
  
  L - "Injam Nikil" kienet eżattament dak Ego Wilson kien qal lill-lilu. Kemmxejn jimxu l-isfel inn fuq il-ġenb tat-triq. Mimmo mr-passat tagħha u pparkjati bejn is-siġar.
  
  
  It-twieqi kienu skur, iżda meta sirt aktar mill-qrib, I raw li kienu koperti bl-iswed il-purtieri.
  
  
  Smajt tagħha vuċijiet.
  
  
  Huwa laħaq għall-Wilhelmina. I ħa meta l-arja fil-kamra sar nifs mill-ġdid, u kelli-kariga barra mill-mejjet bik ta'qed jifgaw Korean. Stiletto misjuba tagħha x'imkien fuq il-librerija tal-art. Kien sbieħ li tikseb tiegħi qodma affidabbli arma lura. Arma ġdida hija simili ġdid imħabba — inti dejjem jibżgħu li ser ħalli inti isfel.
  
  
  Quest ħalib inklinata lejn l-mudlama-tieqa.
  
  
  Eh bien, Kitts?
  
  
  Aħna iż-żjarat.
  
  
  Dawn kienu qed jistennew għal xi ħaġa, u li kienu jitkellem bil-franċiż. Franċiż kien lingwa komuni fil-Indochina. Ħafna madwar dawn il-rivoluzzjoni-ħarbtu l-pajjiżi kienu darba kolonji franċiżi u mbagħad jiffaċċjaw l-indipendenza filwaqt li jaħsbu flimkien dwar liema direzzjoni li jieħdu. - Xellug jew tal-lemin. Tagħha qatt ma kien daqshekk tajba fil dawn il-lvant tal-lingwi, iżda mill-inqas tagħha li jitkellmu bil-franċiż.
  
  
  "Si le Jott huwa parti. Inti tara l-sinjal?
  
  
  Dawn kienu qed jistennew is-sinjal li l-dgħajsa kienet marret.
  
  
  — Плюс важно, ou sont les autres?
  
  
  Huma kienu wkoll stennija għall - "oħrajn". Jekk dawn il - "oħrajn" kienu fejn I ttamat li tkun, dawn jista'jkollhom stenniet żmien twil ħafna.
  
  
  Huwa tensjoni li jaqbdu kull kelma li qal. Dawn staqsiet jekk inti kienu kkuntattjati les autres mal-Carter. Dawn ħasbu li kien ħasra li ma kinux permess għall-għajnuna.
  
  
  "C huwa dommage," qal wieħed, " que la ħares est mort."
  
  
  Dollaru tiegħi munzell waqfet swat.
  
  
  Tara kien mejjet.
  
  
  L-għerf, il-prudenza, l-awto-difiża, l-opportunità, il-għan, ah, il-ħajja, l-sfaxxa fis-sens tat-trab. L biss marret miġnun. Huwa qabża u bdiet l-bieb miftuħ. Hija kienet attakkati mill-ewwel jiċċaqilqu oġġett fil-vista. Hija lanqas ma tiġbed pistola. - Lukanda tagħha jistgħu jħossu l-laħam fl-idejn u ħass primittivi tħeġġeġ lill-dmugħ u jirritaljaw. - Lukanda tagħha jistgħu jiġu tagħha stess arma.
  
  
  F'daqqa waħda irriżulta li kien I-il-ġlieda kontra bi tliet irġiel. Flimkien, dawn kienu sitt tall-saqajn u l-tliet mija u ħamsin£, iżda meta niġu għall-ġenn, I ma bħall-xemx. Blind kunitti, li qegħdin kunitti — dan huwa dak dawriet riċetta fis-superhumans.
  
  
  Kien kontinwu jinfaqgħu bir-rabja tal-magni. Huwa kien fabbrika li ttrattat min u boel. L-ebda wieħed minnhom maħruba me. Konna rranġati bħal Ċiniż puzzle-waħda, l-għażil, kicking-ballun. Dawn kienu kollha jibżgħu li jisparaw, jibżgħu li tolqot wieħed permezz tagħhom.
  
  
  - Lukanda tagħha tixtieq li jgħidlek kif għamilt dan. Fil-fatt, lukanda tagħha kien magħruf għall-innifsu. Iżda l niftakar huwa tiegħi stess kunitti. Meta kien fuq, kienu kollha tal-mejjet. U huwa ma kien biss bl-idejn tiegħu.
  
  
  Tara tal-ġisem kienet sprawled dwar il-bank. Ma kien hemm l-ebda tal-polz. L-ebda sinjal tal-ħajja. Huwa qabad tagħha u wettqet tagħha barra. Aħmar tagħha xagħar maħruqa me bħal żgħir ta fjammi. - Wiċċ tagħha ħares ċar fil-water, iżda ħażin raxx tal-ħobż xorta kopert imnieħer tagħha. F'daqqa mwaħħla bi tbatija fil-gerżuma tiegħi, u l-I kien li jiksru ħielsa fil-devastanti sob. Iżda dan ma tmur aktar; huwa biss baqgħu hemm.
  
  
  Huwa kienet tajba tagħha-ġimgħa.
  
  
  Hi jitħawwad fil-qosor fl-armi tiegħi.
  
  
  Ee kienet tagħha mill-ġdid.
  
  
  Hi chuckled u grimaced. "Ħej, Nick," qalet ma tidħaq. — Ma hi biża inti ħażin?"
  
  
  I kważi niżel, I kien tant ixxukkjat minn dan mhux mistennija tal-prestazzjoni. Huwa ma setax ngħid kelma oħra għall-us. Hi jinfaqa id-daħk. 'Jikkalma. Int ma miġnun. L-irqad-Sbuħija huwa ħaj u tajjeb."
  
  
  Fl-aħħar nett, I ġestiti li jgħidu "Liema-ha-whoo". Jew xi ħaġa simili.
  
  
  Hi rilaxxati mill-ġdid. — Ħalli me tmur u jien ser jgħidlek kollox."
  
  
  Dan tnaqqset b'ee. "Jixtieq," hija qalet. "Huwa sabiħ li jkunu qed jiċċaqilqu mill-ġdid." Hi tiġġebbed-armi tagħha u magħżula madwar fil-water.
  
  
  Hija kienet sabiħ ħafna. Hija kienet'min nymph. Nymph mill-leġġenda antika, li jitwieldu mill-ġdid, jogħlew mill-armi tal-ilbies, tiku kreatura permezz tal-ħrejjef, qajmet mingħajr ħsara mill-espliċita li dam mitt sena.
  
  
  Huwa ħares lejn Agħlaq, aktar jew anqas mesmerized lilu nnifsu. Hi lest tagħha żfin, ħadlu kap tagħha, u tbissem. "I mibegħda jgħidlek il-verità, għeżież. Huwa verament ħafna unromantic."
  
  
  Ipprova, " qal.
  
  
  "Biofeedback," hija qalet.
  
  
  Organika rispons?
  
  
  Organiċi r-rispons".
  
  
  "Inti kont diġà qalet li," qal. "Iżda x'inhu?"
  
  
  Ukoll, l-ebda dubju li inti kont smajt ta'dawn il-teoriji dwar kif twaqqaf l-uġigħ ta ' ras, kif jimmaniġġjaw l-ażżma biss bil-kontroll tal-moħħ mewġ... "Iva, liema?" Ma kien hemm l-twemmin imsejħa Biofeedback. Jien ma aqra l-ebda bestsellers, iżda jien kont smajt dwar dawn il-teoriji. Ma kellhom xejn x'jaqsmu mal - "kif tagħmel I jimitaw l-persuna mejta fil-matematika?"
  
  
  "Ukoll," qalet il-kummissarju, " jien għamilt. Huma talbu me fejn inti kienu, Dollaru madwar minnhom hit me u l-I naqas. Imbagħad biss tagħha bdew ma'dan il-bijo-rispons. I titbaxxa tagħha sal-polz I ma setgħux tħossok tagħha ego aktar, u miżmuma nifs tiegħi. I dejjem did li meta ltqajna qrib wisq me."
  
  
  Eżatt bħal dik? I tinqasam-swaba tiegħi.
  
  
  L-ebda. Mhux faċli. AX huwa ppreparat għall-grupp tal-mara l-aġenti. Dan l-eżerċizzju damet għal bosta xhur. Iżda dan ix-xogħlijiet."
  
  
  Imma, għidli, għaliex ma inti kuntatt lili? Hi shrugged tagħha l-ispallejn. — I ma kienx ċert li kien inti mill-ewwel. Imma wkoll "— hija waqfa qasira u ħares lejn l — art - " tmur għall-lukanda tiegħek biex tara jekk dan idejqek."
  
  
  Huwa taw tagħha velenuża ħarsa. "I kien tant freaking inkwetat meta qal li kienu mejtin li I daħlu fis dan il-klabb bħal madman."
  
  
  'Hi hemm.'Ma jgħajtu bħal dik. Taħseb li hi daħlet hawn għall-gost?
  
  
  "Le."Iżda inti ma kinux li tieħu gost. Inti raqdu fuq ix-xogħol.
  
  
  Hi jaf li dan il-metodu għandu bosta vantaġġi. Inti tista'anki twaqqaf il-polz filwaqt li l-widnejn tiegħek tkompli-funzjoni. U n-nies biss għandhom it-tendenza li ma jkun taqbadhom fi kliem tagħhom fil-preżenza tal-mejjet.
  
  
  Tara tgħallimt ħafna. Mhux li ltqajna us aktar, iżda mill-inqas l-sigrieti ta'Nassau ġew solvuti.
  
  
  Lin Jing u Bangel kellhom orjentali-ispiżerija. Bangel wkoll kellhom-lukandi fl-Nassau. Meta kollha dehru wisq tajba biex tkun vera, il-Ċiniż KAN kumpanija għamlet offerta li dawn ma jistgħux jirrifjutaw. Bi skambju għal mhux l-għeluq is-sors tal-drogi, KAN mitluba għoxrin fil-mija tal-qligħ u perjodiċi tas-servizzi. Dan il - "bl-addoċċ servizz" kien ferm sempliċi: kollha kellhom ma kien jipprovdi l-kopertura u l-kopertura għall-PBX serje li KANG kien qed jipprova tal-pjanti x'imkien.
  
  
  Nassau kien ideali waqfien-qasam. Mill-qrib lejn l-Amerika, iżda xorta Ingliża t-territorju. Dan salvat ih ħafna problemi u r-riskju. U bħala għall-aħħar parti tal-ih-vjaġġ, kien faċli ħafna biex il-bord tas-sajd tad-dgħajsa u ta'l-art fuq mill-bogħod Portland sikka. Is-sistema kienet ħidma tal-multa.
  
  
  Charles Bryce, per eżempju, huwa l-bniedem li qatel Senatur Morton. Fl-ewwel huwa ħadem bħala sempliċi tal-kċina assistent fil-każinò fil-Grenada; imbagħad KANG kien maħtur mill-ego, tiġbed il-dritt tal-kordi hawn u ' l hemm, kif pilota ta' "li Jtajru l-Super"; - li ħabat-pjan mal-senatur fil-nen. Kif għall JISTGĦU, is-sistema ħadmet tajjeb, iżda Lin Jing oġġezzjonaw li dan il-tinja tal-karta. Din hija prinċipalment maħsuba kontra l-użu ta ' tnaqqis qawwi. Hemm kienu l-parteċipanti l-oħra li grumbled.
  
  
  Dan laħaq il-quċċata meta Chen-li tir Saybrook. Kien impossibbli. Senatur Saybrook setgħu ġew Chen-verżjoni online tal-mira, iżda l-ego għandu jkollhom maqtula nnifsu fid-dar fil-Maine. Meta Saybrook daħlu l-każinò mal-sess għajnejn, Chen-li ħsieb: "Għaliex għandi stenna għal tagħha?"
  
  
  Ġie kkritikat stupid ħaġa li għandek tagħmel. Sabiex inti se tiftaħ tiegħek stess bejta.
  
  
  Chen-li ġie arrestat.
  
  
  Lin Jing iddeċieda li l-leave. Ħażina biżżejjed biex imbagħad Bangel fil għal dan, jekk meħtieġ. Il-bqija ta'l-grupp kien ukoll fuq il-ponta tal-ribelljoni tal.
  
  
  L kollu tal-każinò tan-negozju fl-Grenada kien f'daqqa waħda, taħt it-theddida.
  
  
  Huma mibgħuta Mill-Vin. Ih-bniedem kbir F'londra, biż-żieda ta'salvataġġ-tim tal-Kang biex jiksbu Chen-verżjoni online. Ġewnaħ kien stabbilixxa lilu nnifsu bħala loppju negozjant, u dan ir-rwol jippermettilu li jiksbu Lin Jing tal-fiduċja, kif ukoll jibgħat Lin Jing li jġibu me. Iżda minħabba li din il-kaos u l-ribelljoni fil-Grenada, KAN kellha ssib post ġdid. Għalhekk dawn kienu jinkludu l-Injam Nikil fil il-każ, l-ħabi l-mediċini mill-Wilson. T. Kontea. Din il-bar Stahl ih huwa l-kwartieri l-ġodda. Hemm huma miġbura il-pjan li jmiss tagħhom l-azzjonijiet. Ħafna mill-nies madwar minnhom saħansitra kielu u strieħ hemm. Il-pjan kien tajba.
  
  
  - Ġenb kien il-moħħ wara Chen-verżjoni online tal-ħarba madwar l-ħabs. Huwa ppjanat ukoll l-inċident ma ' dan il-jott u miġjuba taħt il-baħar. Huwa mbagħad rranġati tan-negozju "- laqgħa tal - " ma'l-gran duka, u żgura li l-gran duka tal-leali butler sparixxa. Ma kienx ikun koinċidenza u pjaċevoli li l-Vin kien jaf ħafna butler? Biss waslu madwar Londra mal-Mara cheryl's rakkomandazzjonijiet.
  
  
  Huwa tax-xellug l-atti vjolenti li Wang Imqass. Dawn il-klassijiet ma kinux ħażin, sew, vjolenti. Dak li kien tedjanti kien it-traduzzjonijiet. X'imkien, mill-franċiż għall-Kambodja, Sess Ċiniż, u l speċjali ingliż tal Van Imqass, żbalji rriżultaw fil, u ukoll il-ħsieb li l-pjanijiet tkun tilfet xi ftit mill-sinjifikat tagħhom. Dak segwit ħares bħal xi ħaġa minn "Iċ-Cops"film saħħa.
  
  
  Kull darba li wieħed il-subien madwar KAN jwaqqa'fuq tal-ġisem, dawn ħasbu li kien KAN jagħmel.
  
  
  Wara kollox, l-KANNA kellhom kull raġuni biex joqtlu Bangyeol, u KANG ppjanat ukoll li joqtlu Lin-Bniedem. Għalhekk kulħadd ħasbu li kien xi ħadd ieħor fil-grupp li ma kien, u l-skiet mnaddfa-kadavri kellhom tax-xellug għall-tagħha.
  
  
  Il-bqija ta'dan kien inqas gost. Dan kien il-aya-parti li tittratta l-weraq tal-rigward Garou. Kisbu lilu meta kkuntattjat me. Il-subien fuq it-Telefon did, u min-notifika daħal li " l-Amerikana hija mejta." Vin biss maħsub għall mogħtija li kien I dan l-Amerika. Kien tard fil-għaxija meta l-Ġewnaħ tal-grupp għamlu l-mod li l-Kaskata tat-Toroq, u l-oħrajn beda l-istejjer tagħhom fuq konverżazzjoni ġenerali.
  
  
  Huma ddeċidew li d aħjar tikseb me u malajr. Iżda I kien diġà fuq il-Kaskata tal-Triq. Huma ħadu l-Tara minflok me.
  
  
  "Fejn ma tieħu miegħek?"
  
  
  Hi jdur madwar.
  
  
  Inti qalu li kienu tiegħek. I tixtieq li tkun taf fejn.
  
  
  Hi ħalli l-ramel jinżlu tiegħi fis-sider. - "Naħseb li huwa ħafna morda corkscrew." Hi ġibdet l-dollaru-munzell fir-ramel fuq il-sider. 'X'inhu għaddej?'X'inhu? "" hija mitluba ma tidħaq. "Inti arloġġi pa żgħażagħ Carter?"
  
  
  Naturalment jien ma jealous. U ma sejħa me Carter. Inti dehra ta nisa reporter madwar film.
  
  
  "I biss ġara li jilagħbu Uniformi Beckall." Hi kienet sa mal-dinjità u dam il-bajja fil-water. "Jekk hi ħtiġijiet me," qalet il-kummissarju, " biss whistle." L-unika ħaġa li ma jnaqqasx mill-dinjità tagħha kien li hi ma kienx liebes xi ħwejjeġ. Meta iltqajna l-ewwel, hi deher bħal pjuttost deċenti-anzjani mara. Iżda dan l-aħħar, hija qieset aktar bħal maqsuma tfajla minn xierqa tal-mara.
  
  
  Tagħha definittivament-lukanda sl. - Lukanda tagħha ee mill-ġdid. Iżda l-agħar parti minnha kienet I li ma setgħux whistle.
  
  
  Huwa ltqajna u segwiti tagħha tistabbilixxi l-bajja.
  
  
  Morna-għawm.
  
  
  Fl - & nb, fin-nofs tal-mewġ, aħna jiżżerżaq ieħor waħda madwar l-oħra.
  
  
  "Mhux se taħdem," hija qalet. I qal tagħha. "Il-post ta'l-imħatri?"
  
  
  Ukoll, seta'kien, jekk aħna ma kinux ġew mifruda mill-ġimgħa ta'l-attivitajiet fil-beraħ. Għalhekk għamilna imħabba fit-tarf ta'l-oċean, xi kultant koperti bl-ilma, xi kultant mikxufa mill-ġdid. Aħna naqas fl-istess ritmu bħala l-mewġa, jew il-mewġa — fl-istess ritmu tagħna, b'tali mod li dan u sar l-mewġ u l-kosta, fil-laqgħa tagħhom kors naturali u qal sanzjonijiet; aħna saret saħansitra aktar ħbieb, awguri u qal sanzjonijiet affectionately, bil-imxarrab mielħa tom. Fil-fatt, din qatt ma waqaf. - Ħalq tiegħi fuq tagħha tas-sider minnufih magħmula tagħha tibda mill-ġdid kif aħna imnissel flimkien fl-ddawwar l-ilma u l-żdied mill-ġdid flimkien, gasping ma ' eċċitament.
  
  
  Ftit jiem wara, qalet lili,"Għandek tkun taf, jien kien jibżgħu tagħha fl-ewwel."
  
  
  Huwa mexxa l ġewwa tal-naħa tiegħu fuq tagħha fl-istonku. "Huwa l-biża'-logħba, l-għasel. U jekk inti ma tistax ikollha bi skieken jew re fu... ukoll, I ma t-tort tiegħek. Huwa eżamina fil-fond fl-għajnejn tagħha. "Imbagħad ħalli me jgħidlek liema.: I kien ħafna rrabjata miegħek."
  
  
  Hi ħadlu-kap tagħha. — I ma jfissirx imbagħad. I-medja, sakemm din il-ġurnata, meta inti u l-I kienu seduta li bar, meta inti kienu hemm seduta, min-naħa l-oħra tal-president, miljuni ta'mili'l bogħod.
  
  
  "Ħarsa," qal ewwel. "Leħen bħal ont. U l-ebda waħda tista'tagħmel me tħallas għal dan. Għandek tkun taf li issa li hi miegħek, ont huwa kollha tiegħek. U l-bqija tal-ħin... ukoll, imbagħad probabbilment tagħha kollha tagħha stess.
  
  
  Hija tbissem. Kien hemm ċpar ta tiegħek dwejjaq fl-it. "Tinkwetax. Carter. Jien mhux se tipprova bidla inti. Sempliċement... Hi waqfa qasira, jikkunsidraw dak li jgħidu, imbagħad iddeċieda li jkompli — " li ma kontx naf miegħek qabel. Imbagħad, jekk l-isem tagħha mhuwiex Uniformi Beckall, imbagħad I jkollhom din il-kbir, dawk tendenza li jkunu Orfni Annie. Hija tbissem mill-ġdid, iżda din id-darba wiċċ tagħha kien aktar vivaċi. Tinkwetax. Issa l-kbira ħafna u qawwi, u l-imħabba inti biss il-mod kif inti qed."
  
  
  Għandi l-mibnija fil-rifless li l-frażi "jogħġobni inti", fil-serje ta jaqbeż minn fuq. Huwa qatt ma wiegħed tagħha xejn... aħna kollha għandhom iżommu mhux vinkolanti... I ħares lejn Tara. "Naħseb li," qalet il-kummissarju, " forsi I imħabba inti wisq."
  
  
  "Alla tiegħi," qalet...
  
  
  
  
  Kapitolu 10
  
  
  
  
  Il-British-Mużew kien aktar attraenti minn qatt qabel. Għalija, dejjem kien hemm xi ħaġa sinister dwar dan il-attrazzjoni. Inti qed tħares lejn xi armor li Re Arthur għandu jkollhom darba jintlibsu, jew monk tal-libsa li "tmur lura għall-610". F'daqqa waħda iseħħ lilek li l-istorja mhix biss l-istorja żgħir li huwa kompressat u imnixxef f'dawn il-kotba tal-istorja, bħal wieħed sensiela ta għerja-nies u l-avvenimenti li jmorru id f'id mal-dati li huma dejjem mfakkar. (1066, Dropper rebħiet). 1215, Magna Carta.) L-istorja hija diffiċli, diffiċli sekondi tal-fatti bil-miktub bil-kuraġġ, il-fiduċja, u fid-demm. L-istorja dwar il-persuni simili inti u l-me, dejjem ddestinat biex iservu tagħna sempliċi, wa-eżistenza. Mhux tal-metall-ilqugħ, jew biċċa drapp.
  
  
  Bħal I qal, huwa kategorizzati.
  
  
  Huwa kien irranġat sabiex jissodisfaw Roscoe fil-ħdax-nofs in-nhar fil-kamra fejn il-Aġġornat tal-marki tas-swaba kienu miżmuma. Pass speċjali kienet meħtieġa biex jidħlu. Kelli dan il-passaġġ, u d-direzzjonijiet biex naslu s'hemm, kif ukoll brillanti pamflet dwar John Aġġornat (1776-1837). Hija kienet mogħtija tgħaddi minn Margaret Rutherford lookalike, li mbagħad mogħtija me ġgant folder ta'stampi. "Romantiku realisti," il-pamflet qal. "Aġġornat-Lukanda ritorn għall-natura." Jekk iva, allura n-natura (1776-1837) kien mill-isbaħ-post. Wieħed mill-vista ta brillanti aħdar.
  
  
  "Iżda iva. Imbagħad kien hemm l-ebda-tojlit fil-dar.
  
  
  Tagħha, jdur madwar. Kien Roscoe Klein.
  
  
  "Jkomplu biex jammiraw din il-pittura," huwa qal. Huwa mdawwar madwar kienet il-pittura. "Reċiproku tagħna ħabib mill-Nassau daħal hawn. Huwa mikrija dar pajjiż fl-Cotswolds. Tagħha, marru għall-ieħor pittura. Djar bl thatched soqfa u qawwi ħodor tax-xmara. "Tiegħek Chen-li għadu hemm. Dawn marru hemm sess madwar l-ajruport u l-magħhom il nemes ma tmur barra kullimkien. Ma kien hemm l-ebda-viżitaturi. Ma kien hemm l-ebda telefonati, " li hija mhux tas-soltu. Dawn qed biss mazz ta squires ewlieni kwiet, puliti-ħajja fil-beraħ. Naturalment, dawn kellhom biss kien hawn għal erbgħa u għoxrin siegħa.
  
  
  Huwa mdawwar ieħor weraq u dan iż-żmien esplorat il-mitħna u l-stream. "Qatt rat l-ebda oħra KANG l-aġenti?"
  
  
  "L-ebda wieħed, Nicky. Biex ħadd.'
  
  
  — Ma xi ħadd jolqot inti?"
  
  
  Li huwa me? Lamong Cranston? Bil-kapaċità li cloud moħħok? L-ebda wieħed jara l-dell, tarbija.
  
  
  Imbagħad I ieħor corkscrew, Roscoe... Għaliex inti tissuġġerixxi li I tħares lejn dawn l-istampi?
  
  
  Tagħha, jdur madwar. Roscoe shrugged. — I maħsub biss inti għandek tkun taf xi ħaġa dwar l-art."
  
  
  Dak I qal imbagħad mhuwiex adattat għall-kompattazzjoni.
  
  
  Kellna ikla fil-Tmiem tal-Punent bajd imsejjaħ il-Hunter Kabina. L-injam panelled bajd bil-tip tal-sallura fil-ġelatina u l-bus-dahar menu. I imsejħa Tara u qal tagħha li ġejjin fuq. Aħna kienu joqogħdu fl - "appartament" li tappartjeni lil xi ħabib tal-Roscoe tal, tfajla li kienet attwalment tax-xogħol madwar il-belt. Aħna kienu aktar fuq tagħna stess, u aħna kellhom inqas problemi bil kollha li John Stewart nonsense dwar porters, wejters, u sefturi. Din kienet ukoll l-aktar paċifika mod li jinteraġixxu mal-belt. I raw il-mod Roscoe ħares lejn Tara meta hi daħlet fid. Hija kienet liebes diamond-green kapsula ilbies ma dejqa-għonq u l-stretta bħala l-pjaga, li esposti tagħha lejn l-aħjar tagħha, u għenha ditta tondi-sider. Hija għandha tkun marret tax-xiri u l-xtara ego li filgħodu. Mill-inqas stajt qatt qabel, ego. I kultant jista tinsa tagħha l-ilbies, iżda jien qatt ma tinsa tagħha stretta tal-ilbies.
  
  
  Huwa introduċa tagħha biex Roscoe. Hija tbissem tagħha stess tbissima. Bħal għidt qabel, Roscoe tista'tfittex tkun xi tkun l-uem jħobb, iżda issa hu speċjalizzat fil-jaraw mingħajr l-espressjoni. Is-Sur Poe, Il-Medja Tal-Persuna. - Għoli medju, tibni, il-wiċċ, u l-ħwejjeġ. Jiena nistma kien madwar ħamsin sena jew hekk, u nieħu din iċ-ċifra billi jingħaddu flimkien dak kollu li għamilt. Iżda huwa għandu tiegħu stess ħxuna tax-xagħar, huwa ma griż, u li hija ma jkollhiex li aggressiva iswed kulur li jiġri meta l-kulur.
  
  
  Sabiex Tara tbissem. Ftit il-mumenti aktar tard, meta l-Roscoe ħares lejn hu, kien Gary-Għotja. Huwa kien twil u irqaq, u f'daqqa waħda nen kienet tilbes libsa mfassla, u ra li kien sorprendentement abjad snien. Ah, l-abjad li dazzles, u Tara ħares dazzled.
  
  
  Huwa poġġa bilqiegħda, approvat gerżuma tiegħu, u ma'ditta, imperjuża ġest imsejħa l-wejter fuq u ordnat l-xorb. "Għidli," huwa qal li Roscoe, " li huwa jaraw il-kummerċ tiegħek issa?"
  
  
  - Kummerċ?'
  
  
  'Barra. Tiegħek kummerċ barrani.
  
  
  "Oh, l-allegat tal-kummerċ. Charlie Qoxra. Qatt rat ego?'
  
  
  Ego tiegħu qatt ma dehru.
  
  
  "Tajjeb, li tajjeb. Armi huma wkoll tajba. Jekk jiġri xi ħaġa u ma naħsibx li se-hu ser ħalli me taf. Hemm tifel miegħu, Pearson. Sabiex inti ma għandekx għalfejn tinkwieta dwar dan."
  
  
  'Tifel?'
  
  
  Roscoe ħares me dritta fl-għajn. — I taħseb li kienu pjuttost intelliġenti meta inti kienu għoxrin."
  
  
  Ħsibt dwar dan għall-waqt. — Xorta, tħoss ħafna aħjar jekk inti kienu bilqiegħda dritt issa."
  
  
  Roscoe ħadlu kap tiegħu. — Jien bloodhound, Nicky. Mhux studjat. Barra minn hekk, jien jkollna wisq - " qodma wisq,"huwa ppruvat li jgħidu, iżda maqbuda nnifsu biss fil-ħin," tagħha stahl kien wisq tom dan l-aħħar li jinsabu fil-ħaxix imxarrab għal ġimgħa stennija."
  
  
  "Kif tista'tkun sabiex tiżgura li dawn se jibqgħu għal sakemm?"
  
  
  - Prodotti, per eżempju. Dawn ordnaw il-merċa-per eżempju, għal ġimgħa. Dawn saħansitra mikrija housekeeper. Dan ifisser li huma jippjanaw li tkun tajba subien għall-waqt. Tali aħbarijiet tinfirex malajr permezz tal-villaġġ. U jemmnu me, huwa diġà aħbarijiet fil dawn l-ibliet jekk xi ħadd għatis darbtejn.
  
  
  "Allura dak li nagħmlu?"
  
  
  "Biss tistenna?"
  
  
  Huwa miġbud ' il barra żewġ e-mail kaxxi. But żgħir kaxxi suwed. Waħda għalik; wieħed għat-lili.
  
  
  Jaħdmu mill-bogħod?'
  
  
  ""Iva. Biss mur fl-eqreb tat-telefon u l-arloġġ disa'-tliet sitt-erba'-żero-żero-żero. Barra mill-belt, inti trid l-ewwel dawwar iż-żero-wieħed. Imbagħad agħfas il-kodiċi din il-mara u inti ser tisma reġistrazzjoni tal-Qoxra tal-ir-rapport. Ir-rapport kull siegħa.
  
  
  "Huwa li l?"
  
  
  - "Le," huwa qal. "Hemm xi ħaġa oħra. Inti tista'wkoll is-sejħa u tħalli messaġġ tiegħek dwar l-burokrazija. Imbagħad jitqiegħed għad-dispożizzjoni tagħha l-ego jistgħu jisimgħu. Dolores huwa kontinwament il-monitoraġġ tal-monitor, sabiex aħna ser ikunu mwissija jekk xi ħaġa tmur ħażin. Biss kun żgur li tgħid ħej fejn qed toqgħod. Dolores kien AX-iswiċċbord.
  
  
  — U din id-dar — huwa possibbli li tpoġġi-prodott linja fiha?
  
  
  Huwa għamel qarsa-wiċċ u l-ħadlu kap tiegħu. 'Ma tantx. Jew li għandha tkun marret għall-waqt, iżda dawn ma wrew l-ebda sinjali ta ' dan għadha. Aħna tista'tipprova tibgħat ħaddiem għal xi raġuni. Iżda jekk Poe Vin waqgħet għal dawn il-mossa, li kien ilhom li ġew mejta. Għandna-konnessjoni li l lokali network tat-telefon, sabiex inkunu nistgħu interċettazzjoni-messaġġi kollha ħierġa.
  
  
  I ma bħal dan. Kien dejjem jistennew. Iżda jien ma setgħux riskju tqegħid ruħi fil-riskju. Vin Vo mfakkar me. Biss juru l-uem wiċċ tiegħek darba u l-operazzjoni kollha tkun falliment.
  
  
  Huwa ħarsu lejn l-għassa tiegħu. Kien żewġ minuti biex wieħed. "Jekk il-paging-sistema qed taħdem, naħseb li inti għandek il-ħin biex tagħmel dan."
  
  
  Roscoe tatni tiegħu jgħammex tbissima. — Għaliex ma nagħmlu issa?" ħabib? Żommu fil-swaba tiegħek għall-waqt. Ipprova lilek innifsek.
  
  
  "Nemmen li inti impliċitament, Roscoe," qal. Huwa tbissem fil Tara. "I jfisser mal-telefon. Naf li ser jagħtu me preċiża ir-rapport.
  
  
  Huwa jista'jargumenta li, iżda N-3 huwa dejjem aktar importanti minn K-2. Roscoe wieġeb l-telefon.
  
  
  Tara tbissem.
  
  
  Din kienet l-ħelu iżda vojta tbissima tal-mara li ma tkunx taf li l-flotta biss baħħru. "Jien bil-ġuħ," hija qalet, tħares lejn il-menu. "Barra minn hekk, huwa ma tip tiegħi," hi miżjud mingħajr ma tfittex up.
  
  
  Brow tagħha żdiedu. "Jien ma anke jaħsbu dwar l-us għall-mument," qal.
  
  
  Qoxra ma jkollhomx il-Baħar Barents-territorju biex jgħidulna. Li bażikament tana kuljum off. Xtrajt tagħha xi biljetti l-mużikali. Ħaġa waħda imsejħa " Għid Lit-Omm, "li arroganti New York Darbiet bejjiegħ imsejħa"pjuttost umoristiċi jekk inti bħal dak it-tip ta' l-għalf."
  
  
  Tara kien qed lesta għal xi tax-xiri, u ftit tagħha nervuża dwar ma tagħmel xejn. L-vuċi għandu jkollhom tinstema absurdly wisq, għaliex hi f'daqqa waħda waqfet jitkellem.
  
  
  "Jien naf liema int ħsieb," qalet fl-aħħar. "Taħseb li dan huwa ser tkun waħda mill tagħhom godforsaken turistika nases, allura dak li inti tagħmel din il-tifla? Jew aktar, dak li kien hi tagħmel hawn xorta waħda? Kollha hija tista'tagħmel hu li tikseb maħtufa u jmorru tax-xiri."
  
  
  I ma risposta. Ee taħseb-kien mill-qrib.
  
  
  — Tajjeb, għandi l-raġuni li jkun hawn. U l-raġuni hija li ladarba inti figura fejn il-laboratorji huma fil-Sala ih, I ser tkun taf li l-kloni huma madwarhom u x'għandek tagħmel magħhom. Hi kienet qed tfittex fuq me fl-istess mhux rude, stretta lipped-mod kif hija kienet l-ewwel jum li ltaqgħu fil-Uefa. U l-xagħar fuq il-wara ta'l-għonq tiegħi kien biss bħala li ma imbagħad. Ont, kont naf li l-reazzjoni tagħha kienet purament-difensiva. Hi sib hemm u ħass bħal kienet tedjanti me, u ma kienx hemm ħafna hi jistgħu jagħmlu dwar dan. U hi kienet wisq touchy, u hija wkoll ma setgħux jagħmlu xi ħaġa dwarha.
  
  
  Aħna kien fuq il-kantuniera ta Piccadilly Circus, tħares lejn xulxin bla sahha kunitti.
  
  
  Hija qalet. — Barra minn hekk, hemm xi ħaġa oħra li nista'nagħmel.
  
  
  "U għalhekk huwa," qal. "Inti ifisser li inti ser ikollok ukoll tgħid xi ħaġa."'hija qalet. — I tista'wkoll tagħmel inti kuntenti ħafna."
  
  
  Huwa diffiċli biex jargumentaw ma tali bla verniċ-verità. Aħna miftiehem biex jilħqu fil-appartament fil-ħames nofs in-nhar. Sa dakinhar, l-inmsa madwar l-istati uniti se jieħdu ħsieb tagħhom infushom. I marru għall-pad fuq Charing Cross-Triq. Ltqajna ftit imċajpra. Mhux eżattament ċpar, iżda pjuttost xi tip tal-ħxuna tal-friża. Il-fejqan tal-feriti fuq l-ispalla iweġġgħu. Huwa staqsiet għaliex in-nies xtaqu jolqtu ħażin ieħor ħabib tant li meta uġigħ fil-fatt kienu jeżistu.
  
  
  
  
  Kapitolu 11
  
  
  
  
  Fil-kwart li tlieta, wasal il-kuxxinett. Biss fil-ħin biex tfakkar me li kien kważi tliet nofs in-nhar. Il-ingliż ma tixrobx fil-livelli kollha, mhux meta. Hu għalhekk li mill-inqas skond Roscoe - inti ma tistax fiduċja l-ingliż. I ordnat-birra u l-imdawra permezz tal-gazzetta.
  
  
  Fuq il-paġna għaxar tal-London Darbiet, ma kien hemm l-biċċa żgħira tal-aħbarijiet madwar l-Istati Uniti. Irriżulta li l-Senatur Balla u transesswali, transesswali kienu vittmi ta'ħelikopter-ħabta filwaqt li tiċċekkja l-effetti tal-Uragan Carla. Mill-inqas, li huwa dak li ħsieb. L-ħelikopter u pilota kienu neqsin, u l-investigazzjoni kien posposti minħabba l-Uragan Dora.
  
  
  Hekk ih saret sitt. Morton, Saybrook, Lindale, Cranston, u issa Neil u transesswali, transesswali. Huwa jista'jimmaġina Washington tal-acrobatics. Privati konverżazzjoni dwar l-attentati ta'qtil u sidirha. L-inkoraġġiment tal-dikjarazzjonijiet tal-gvern. Sadanittant, il-quċċata-sigriet tan-negozjati kienu qed jieħdu l-post fil-Hawke tal-uffiċċju. Kif nistgħu jieħdu l-miżuri ta'sigurtà mingħajr ma jikkawżaw mifruxa paniku?
  
  
  I kien jistaqsi kif l — jekk Hawke ma li hu d jimmaniġġjaw l-klonu-każ. Sa issa, in-nemes kellu l-ebda evidenza konklużiva għall-teorija. U jekk huwa ntlaqgħet anke mill-bogħod inklinati li jaċċettaw it-teorija tagħna, jien xorta ma kinux sodisfatti hu għall-waqt. L-ebda dubju l-kloni kienu diġà fil-pajjiż. Iżda kif tista'ih jitqiegħed fuq il-lista riedu jekk ma tafx kemm kopji ta'l-istess persuna huma madwar?
  
  
  Iżda naturalment, li kien Hawke tal-problema. S'issa, l-I kellna tiegħi stess il-problema. Ix-xogħol tiegħi kien li jsibu hotbed ta'dawn il-PBX-sistemi, fejn kienu jinsabu. Joqtlu l-oriġinali u teqred il-kopji. Jippruvaw ukoll biex issir taf kemm-jekk hemm ftit ihs tax-xellug tal-mixi ħielsa bil-qtil sabiex. Jekk kien sar u li għexu twil biżżejjed li jirrakkontaw l-istorja, Washington jistgħu jkunu bdew fuq skala sħiħa għeluq. Mill-inqas mhux jekk ngħix għal żmien twil biżżejjed.
  
  
  Dan kollu marru madwar fil-ċrieki u mbagħad mar lura għall-me. Washington kien qed jistenna l-ewwel pass. U Chen-li kien qed jistenna tagħha ewwel pass. U mbagħad jasal il-punt li inti m'għandekx jaħsbu dwar fil-livelli kollha: x'jiġri jekk dan Chen-li ma jiċċaqalqux fil-livelli kollha? X'jiġri jekk hu biss seduta fil-ħabi u li hemm inqas u inqas senatur?
  
  
  Il-qanpiena beda tisfir. L-girl fil-bar qalli kien ħin tal-għeluq. I mħallsa u tax-xellug.
  
  
  Xi kultant inti jistaqsi jekk aħna parti ta'xi ġgant-ċess-logħba. L-Kbar Naħa gej u tħaddan li hija se tpoġġi inti fejn inti ma tkunx fil-livelli kollha. Jidher qisu ħafna bl-addoċċ-moviment. iżda fl-aħħar, jirriżulta li din kienet l-aħħar jimxu kollu tal-logħba.
  
  
  I marru għall-mixja qasira. Aimless, naħseb. Po-Bonds tal-mħassra. Fil-ħin tajjeb, sab ruħu fi l-Burlington Logħob, fit-tul, dejqa-gallerija tar-ritratti tal-ħwienet. Tagħha, huwa craned-għonq tiegħu bħal kulħadd li tħares fuq il-bandiera tal-imżejjen-limitu tal-gallerija tar-ritratti. Huwa ħares lejn il-ħanut tal-windows mal-shirts u l-kameras, u fil-windows mal-Ċiniż diversi.
  
  
  I kien qed dawra meta raġel fil-Pitagora ħa l-istampa tal-mara tiegħu.
  
  
  Imbagħad I dam fis-koinċidenza.
  
  
  L-ewwel reazzjoni tiegħi kien li jduru bogħod hekk ma kienx ara me; li tħares fil-wiċċ tiegħi fir-riflessjoni tal-ħanut tal-tieqa. Iżda mbagħad indunajt li hu ma jirrikonoxxu me fl-aħħar. Tagħha ego jaf-wiċċ tagħha kważi kif ukoll kien jaf tiegħu stess. Iltqajt hu darbtejn qabel. Tagħha ego kienu diġà maqtula tagħha darba. Iżda mhux f'dan il-korp. Chen-li kien x'imkien fil-kampanja. Il-dijanjosi Lo kien fl-infern, u jien ma naħsibx Lao Zeng kien tax-xiri d-dritt li issa. Dan il-wiċċ li tappartjeni lil xi ħadd ieħor. L-istess wiesgħa, iebsa-wiċċ. L-istess ċatt, ostili-espressjoni. L-istess perfettament mqiegħda-felul.
  
  
  Fergħa oħra.
  
  
  I segwita lilu bil-każwali, kalm diffikulta'fil-mixi. Piccadilly tubu, lura għall-Russell Metru.
  
  
  Kien riskjużi li jsegwu hu hekk mill-qrib. Iżda hemm xi riskji li għandek tieħu. Barra minn hekk, huwa beda l bħal raġel li ma jistennew inkwiet. Huwa ma nħarsu lejn pursuers tiegħu jew jduru madwar. Produzzjoni: multiple choice. Jew ma kienx jaf I kien qed-vojt ; jew kien jaf u kien ewlieni me fis-nassa.
  
  
  Huwa segwit għal ftit aktar blokki sakemm il-fergħa sparixxa fil-aħmar-briks-bini. Il-bieb kien nnumerati 43, u l-bronż plakka miżjud l-informazzjoni mhux rilevanti: "Featherstone-Soċjetà "ma irrilevanti postscript:"Imwaqqfa fl-1917." Dak l-infern it-tip ta Featherstone-Soċjetà kien li? Il-ħaġa li jmiss I kellhom ma kienet issir taf.
  
  
  Kien hemm macrobiotic ristorant fl-triq. Kollha f'daqqa, kelli l-aptit kbir għall-ikel bnin.
  
  
  Ġie meħud mill-mejda bil-ħsieb tat-triq; l-wejter, li ma tfittex b'saħħithom kif inti tista'taħseb f'dan l-ambjent, il-biċċa l bogħod ftit frak u mogħtija lili-menu. Kelli l-għażla: ġirasol kejk għal vaganza gost mimlija (ħeġġeġ jogurt mal-żrieragħ) jew lista ta dejjem aktar fatali concoctions. Meraq tal-ispinaċi, kaboċċa souffle. Huwa waqfa qasira dwar l-decanter organika luminata, jistaqsi liema organu li d irnexxielhom kok l-ego madwar.
  
  
  Ftit romol mal-bsaten magħmula bl-uġigħ trek permezz Featherstone tal-Soċjetajiet.
  
  
  A investigazzjonijiet żagħżugħ fi T-qmis u ġins ħa l-tabella li jmiss lili u ordnat tal-ġirasol . Hi ħares lejn me il-mod ftit bniet tagħmel.
  
  
  Mara daħal fil bil-kbir in-numru tal-pakketti. Fuq il-kapijiet li libes wisq kappell aħmar u kważi ostentatious tikmix. Għall-ewwel, ħsibt kienet nitkellmu li lilha nfisha. Iżda I li kien ħażin. Hija kienet tkellem lit-borża tagħha. "Id-dritt," qalet il-kummissarju, " u jekk jogħġbok jibqgħu kalm.
  
  
  Hija kienet assolutament id-dritt dwar dan. A basket tax-xiri bil-kbir wisq ħalq JISTGĦU jkunu ħafna tedjanti.
  
  
  Hi sib l-isfel lejn it-tabella li jmiss lili u telaq tagħha linja kannella cape. Ħej, dan ma kienx il bogħod mill tmenin, iżda hi xorta kien biss biex jaqblu tagħha żagħżugħa snin. Hija kienet xi tip ta ' żgħażugħ. Perla ġiżirajjen u musky fwieħa.
  
  
  "Joqogħdu bilqegħda," qalet li l-borża. Hi daru u tatni apologetic tbissima. "Ma nistax nifhem għaliex egos mhumiex permessi fl-ristoranti. Jgħidu li għandha x'taqsam mal-pulit jew xi ħaġa. Iżda huwa ħafna pulita. Hija qieset fil-borża tagħha. "Mhuwiex dak id-dritt, għasel?"
  
  
  Clench kien sitt-lira Yorkshire Terrier. Magħrufa wkoll bħala Roger. B'mod aċċidentali, jien ma bħal dawk kollha ftit yapping-klieb fil-livelli kollha, u xi ħaġa dwar li għandu jkun ġie miktub kollha fuq wiċċ tiegħi. "Nittama int ma jibżgħux tal-klieb."
  
  
  I qal tagħha I ma kienx jibżgħu tal-klieb.
  
  
  Oh, tajba. Hija tbissem u taptap tnejn naħa tiegħi. "Minħabba l-Roger ma iweġġgħu jtir."
  
  
  Huwa staqsiet b'leħen għoli, minħabba l-ego-tkabbir, jekk jtiru iweġġgħu l-uem. Hi ħalli l-għoli waqqfu tidħaq, u coquettishly sib stabbiliti biex jilgħaq.
  
  
  L-isem tagħha kien Miss Mabel. Hija kienet għexu fuq il-blokka għal aktar minn ħamsin sena fil-dar li hi modestament deskritt bħala pjuttost lussuża. "Ah, ejja ngħidu biss li... rigal mill, ejja ngħidu biss ... ieħor. Miss Mabel trid ħalli me taf li Agħlaq fil-fatt kienu s-sess. I għamilha ċara li Titlef Mabel li ma kienx I sorpriż.
  
  
  Dan kiseb me ftit punti, u l-konverżazzjoni ħa ċerti id-direzzjoni. I kien qallek minn ħej li kien I seduta u l-istennija għal xi ħabib li kien bħalissa jattendu l-Featherstone-Soċjetà.
  
  
  "Mmm," hija qalet. "U li inti ma jridu jmorru fil hemm." Ma inti jemmnu li dawn l-affarijiet? †
  
  
  I qallu ma kontx naf ħafna dwar dan.
  
  
  "L-ebda wieħed ikun jaf dwar l-qalb, is-Sur Stewart. Aħna biss għandhom jaċċettaw li hemm."
  
  
  Eżatt bħal dik. L-Featherstone-Soċjetà tikri għandek tkellem lit-mejjet.
  
  
  Huwa staqsiet jekk din il-fergħa kellhom dubji dwar senatur.
  
  
  I talab tagħha jekk hi d qatt kien hemm, u hi snorted.
  
  
  "Ha. L-ebda, li improbabbli. John Featherstone il-me fl-1920. Ħażina fl-istess ħin, jimmaġina li. Huwa qal I kien brawler, fi kliem ħafif. Oh, huwa kien raġel ta'impjiegi, reali fanatic. Hi sfruttat il-kapijiet ma tagħha l-werrej, li glittered bil-ġbir ta'ċrieki tad-djamanti. Memorji tal-passat iskandlu.
  
  
  "Ukoll, jekk inti titlob me —" qalet ip fil-widnejn tiegħi, " ma jkunx hemm waħda tal-ġisem f'din id-dar li jeħtieġ li jitkellmu dwar. Mejjet jew ħaj, inti trid tkun anġlu li jidħlu din id-dar. U angels, għeżież, huma estremament tat-titqib. Hija tat dak li inti tista sejħa mischievous rochelle.
  
  
  Il-wejter miġjuba ħej, soda rikki fl-vitamini. Hija ħadet sip u għamel fil-wiċċ tal-disgust. Dan il-xorb huwa ferm tajba għalik.
  
  
  Dak li ma ngħid mill-ġdid? Oh, iva, ukoll, meta miet, tifla tiegħu ħadet f'idejha. Ukoll, jien jitkellem dwar oddities... Il-Featherstone, qalb l-mara, Miss Mabel pursed xofftejn tagħha fil-diżapprovazzjoni. "Logħob verġni għal żmien twil wisq qatt ma hija ħaġa tajba."
  
  
  Huwa injorati Miss Mabel tal-psychosexual teoriji.
  
  
  Ukoll, nonsense. "Ah, Touwe" jew "Wauwe". xi ħaġa bħal dik. Ma nafx tagħha eżattament. Jekk inti titlob me, għasel, huwa minħabba l-tradizzjonali Ċiniż-ikel hi miksuba bħala-tfal. Dawn jieklu l-aktar infezzjoni affarijiet, inti taf. Naħseb li huwa affettwat tagħha tal-moħħ.
  
  
  Hi tgħallimt ħafna mill-nies biżżejjed matul is-snin li tkun taf li għandek tisma kollox. Mill-ih favoriti it-tifel-teorija għall-pass pass is mill-ġdid ta ' ih-aħjar logħba tal-golf. Kulħadd jixtieq li jinstemgħu. U jekk int lest li tisma affarijiet li l-ebda wieħed mill-ieħor trid tisma', il-possibbiltajiet huma li ser jgħidlek l-affarijiet li l-ebda wieħed mill-ieħor se. Għalhekk l-kokka tas-dinja kollha ma kienx interrott tagħha jekk dan ma kienx jaraw il-toroq. Dak I raw hemm qalli li I jista rebħu l-premju grand.
  
  
  Huwa skużata nnifsu u marru għall-telefon. Ego misjuba tagħha fil-kamra tal-irġiel u ikkalibbrata numru tagħha. Qoxra ma jkollhom l-kurrenti.
  
  
  Jien rekordjar dan.
  
  
  Il-fergħa biss tax-xellug permezz ta'numru 43. I marru għall-kantuniera biex jibagħtu messaġġ. Sakemm dan ma kienx il-fergħa li kienet tmur hawn tagħha. Sakemm ma ntlaqgħet jinbidlu u jzappu għal l-aħħar nofs siegħa. Naturalment, kien possibbli. Iżda huwa ma fiduċja tagħha. Tiegħi fergħa ħares wisq ħafna mal-ġisem perfett biex jolqot ma ' jaħbi. U jekk dan ma kienx xi ħadd ieħor, li kien ikollhom jiltaqgħu magħhom xi ħaġa akbar. Dawn huma l-istazzjonijiet tal-klonazzjoni.
  
  
  Kien għaxar minuti għal erbgħa. I-xellug tagħha messaġġ għall-Roscoe. I qal-uem jiġu hawn u żżomm għajnejk fuq il-li jmiss klonu. Sadanittant, jien ser joqogħdu hawn u għassa. Jien ser tara jekk xi ħadd ieħor tiġi fi."
  
  
  Miss Mabel kien jitkellem li Roger mill-ġdid. Tagħha staqsiet jekk jien jistgħu jiksbu tagħha tiegħi li jmiss rewmatiżmu tat-test mingħajr il-konferenza dwar il-kompożizzjoni kimika ta'l-ikel. I ħa ċ-ċans tagħha. "Għaliex ma Espost Featherstone jikbru fuq Ċiniż ed?"
  
  
  Miss Mabel deher li jaħsbu li kien iblah corkscrew. Ukoll, qalb. X'għandek tagħmel l-Ċiniż jieklu?
  
  
  Stenna-tieni. — Li jfisser l-Featherstones huma Ċiniż?"
  
  
  "Ukoll," hi bil-ponta fil-me. 'Mhux verament. Iżda mill-ġdid, mhux eżatt.
  
  
  Fil-qosor, l-Qodma John kienet te l-esportatur. Għex fl-Ċina għal ħafna snin. Iżda bl-rivoluzzjoni tal-1912, deher ċar li Westerners li kienu m'għadhomx merħba. L-ego-każ kien kkonfiskat. Maqtula l-ego tal-mara. Hekk John lura F'londra ftit tiegħu tifla.
  
  
  U mal-penchant għall-mysticism.
  
  
  Huwa sostna li huwa tkellem lil martu kuljum. U l-uem irnexxielha tikkonvinċi ħafna ta'l-qodma aristocrats li hu jista'jkun ih " l-l-kuntatt mal-mejjet." Dawn għenu-uem u waqqfu l-Featherstone-Soċjetà. Dan kien pjuttost ħafna kollha Miss Mabel kien jaf dwar dan. Ħlief li John u tifla tiegħu Ċ għexu bħala hermits. Biss biex toħroġ minn żmien għal żmien biex mitfugħa ħażina fl-istess ħin fuq l-inqas pur-qalb.
  
  
  Hi lest l-istorja tagħha biss fil-ħin. F'inqas minn it-tieni nett, hija qieset fis-borża tagħha. "Roger!" huwa ftit tagħha. Ħżiena tal-kelb.'
  
  
  Hi skużat ruħha u tax-xellug.
  
  
  Kien 4:30 meta Roscoe waslu. Huwa ħa t-tabella fil-tarf l-ieħor tal-kamra u niżel nota dwar tiegħi addominali bħala huwa għadda mimmo:"Hemm lura bieb fil-sqaq."
  
  
  Hija bdiet ix-xita malli I tax-xellug l-ristorant. Hu waqaf fil-kenn tal-daħla u l-ħares l-tieqa fl-triq. Mara fil-sittinijiet tagħha fil-iswed ilbies tal-ħarir kien tinkina fuq il-tieqa, tfittex.
  
  
  Permezz tal-xita ta'tagħha, jinstemgħu-vuċi tagħha. "Iva, il-ħabel. huwa qal. "Ah, il-ħabel. Ugh.'
  
  
  
  
  Kapitolu 12
  
  
  
  
  Kien dejqa cobblestone sqaq li dam it-tul tal-blokk. Xi fejn kien kemmxejn aktar wiesgħa fejn hemm użati biex ikunu daħliet għal xi stabbli jew żgħar żift. Spiċċa fl-mina madwar tnax-il metru fit-tul. U mbagħad kien hemm ġenb tat-triq.
  
  
  Numru 43 kien erba'-istorja tattika. Ma kien hemm l-ebda taħrab nar, iżda ma kien hemm l-dahar bieb.
  
  
  Il-bieb miftuħ.
  
  
  U ma kien hemm l-ewwel tiegħi fergħa. Huwa ra me, wisq, u tatni malajr, interrogazzjoni ħarsa. A "I ma raw qabel"ħarsa.
  
  
  Meta jkollok xi dubju, għandek improvise. Tlaqt fuq lilu u tbissem. Jiddispjaċini, iżda jien tfittex Marsden tal-dar. I jinġibed Roscoe nota mill-but tiegħi u l-preti li istudju. Dan jgħid jien mistennija li jkunu fil-numru erbgħin-erba', iżda l — I shrugged - " hemm l-ebda erbgħin-erba'fil-livelli kollha.
  
  
  Huwa beda jħares lejn lili. 'I ma tkun taf. Iżda mill-inqas inti mhux se ssib l-ego fil-sqaq." Din kienet l-ewwel darba tagħha tkellem lit-klonu. Stajt jinstemgħu oħrajn jitkellmu tagħha, iżda li ma me. Issa hit me. Kull wieħed minnhom tkellmu perfetta-ingliż mingħajr l-ebda-aċċent. Amerikana l-aċċent tal-ingliż. Dawn kienu mħarrġa sewwa.
  
  
  "Isma," qal, " forsi I ser tuża t-telefon tiegħek. Jien inbati Marsden in-numru tal - " I fumbled Roscoe nota mill-ġdid.
  
  
  Huwa ħadlu kap tiegħu. "Huwa l-ħsara."
  
  
  "Oh, — I qal. "Ukoll, grazzi."
  
  
  Kelli l-ebda għażla ħlief li jmorru permezz tal-sqaq. L-xita kien li jaqgħu aktar diffiċli issa. Dan laqat il-bankina u mtenni loudly fil-passaġġ dejjaq. Il-post kien nħarġet. L-sqaq huwa skur. L-xita huwa skur. Huwa jiżolqu minħabba l-xita f'daqqa. Tagħha kullar mdawwar.
  
  
  Ma kienx xi ħaġa I raw jew jinstemgħu. Kien biss l-istint.
  
  
  Hu waqqaf għad-dawl tas-sigaretti. Huwa waqaf fil Rivnenskaya biss pass'il bogħod mill me.
  
  
  Huwa ma jduru madwar. Huwa ħalli l-stiletto żerżaq mill-naħa tiegħu u kontinwu dwar il-mod tiegħu. Smajt Tara jgħidu mill-ġdid, "jien l-ewwel klassi qattiel," qalet il-kummissarju,"I għandhom ikunu l-ewwel klassi qattiel."
  
  
  Tajba. Sabiex I kienet qed tiġi segwita. Bejn l-echo tal-tagħha stess passi u l-drumming tal-xita, hi tista'tagħmel l-ieħor tal-ħoss.
  
  
  Il-mina kienet fuq quddiem tal-me. Tagħha, daħlu fil-mina. Kien jiskuraw hemm. Huwa crouched fid-dell tal-ħajt u ħares lura l-sqaq.
  
  
  Xejn bħal dik.
  
  
  U madankollu... I ma tara li ġejjin. - Xagħar fuq l-għonq joqgħod għal raġuni.
  
  
  Il-ħoss biss li jistgħu jinstemgħu kien il-ħoss ta'xita. Siekta gawk taru minn imkien. Dan laqat il-ħitan tal-ġebel. Tagħha naqas lura u skambjat xabla tiegħu għall-Wilhelmina tal. Fil-każ biss. I ma jistennew li jkollhom biex joqtlu l-ego. Hi kienet qed jippruvaw jiksbu xi tweġibiet barra minnu. F'dan l-istadju tal-każ, u l-ieħor mejta fergħa se jwassal għall-ieħor imblokk.
  
  
  Huwa crawled lura fil-dellijiet u telaq kisja tiegħu. I-il-dijanjosi tagħha up bħal ġebel fil-groans. Gawk b'għajnejha mimmo whizzed passat me u mergħa-pil tiegħi... Fuq l-istonku tagħha, bdiet jitkaxkru madwar il-mina, fid-direzzjoni minn meta l-balal kienet waslet.
  
  
  Il-ħaġa hija, huwa mhux użati biex nieqsa sparatura. Kien stennija għall-vittma tiegħu biex jgħidu "phew" jew " argh." L-silenzju qbilna dwar l-Uem tal-nervituri, jekk ma kellhom l-ebda. Huwa ħareġ permezz tal-kenn hekk kif huwa laħaq il-mina daħla. Tagħha maqtul marru aktar baxxi u l-tolqot l-uem fl-idejn bil-gun. Mhux fl-idejn nnifisha, iżda fl-gun li waqa'l-art, Huwa mdawwar biex jgħollu tiegħu stess ego. Tagħha, qabża u attakkati. Il-mument huwa laħaq għall-arma tiegħu, kien zoni bogħod mill-ego. Kien diffiċli li l-ġlieda kontrih. Kien tajjeb. Kien jaf kull mossa li kien jaf tagħha. Huwa kellu sikkina. Biss hekk kien hemm, u kienet bagħtet il-mara tiegħi dollaru-munzell. Ego qabad tagħha tal-polz u rnexxielha twaqqaf tagħha milli jiċċaqilqu. Iżda mhux għal żmien twil. Huwa telgħet kull tilwim, u kważi l-hit me fejn huwa verament imdejqa me. Tagħha, u jdur madwar daqsxejn inklinata bil-ħerqa u l-hit me fil-ħajja.
  
  
  L-daqqa eliminat me off-saqajn tiegħi, u l-sikkina kważi milquta me. L ltqajna. Il-quċċata tal-kap tiegħi hit ego-geddum bil-qawwi ibni tas-snien. Dan kisret l-ego-intenzjonijiet. Bil-mejtin kick fil-ego-idejn bil-sikkina u eliminat ego, l-arma kien diretta bejn l-blat, il-punt isfel. Tagħha baqgħu jżommu l-ego tal-polz u l-imdawra ego fuq tiegħu lura. Hu ppruvat li jeħles mill-qawwa tagħha bl-użu tal-toqgħod timxi, iżda tagħha diġà ippreparata għall-ego jiċċaqalqu. Huwa niżel u waqgħet fuq il-imxarrab-blat. Smajt l-xott-qasma tal-għadam. Huwa jistabbilixxu hemm, li tħares fil-sorpriża. Ego-riġlejn kienu mdaħħla up, li kien għadu konxja u ma tħoss l-ebda-uġigħ. Xokk biss kiber kollha dawn is-sentimenti. Forsi saqajn tiegħu kienu diżabilità permanenti. "Id-dritt," qal. "Jien naf li inti qed. Nixtieq li tisma xi aktar dettalji minn għandek. Kemm inti qiegħed hemm?
  
  
  Huwa għalaq tiegħu l-għajnejn u l-tbissem arrogantly.
  
  
  "Ħafna." "Hemm wisq biex tieqaf magħna."
  
  
  Fejn huwa l-bażi tiegħek?
  
  
  Li tbissima mill-ġdid. 'D-dieħla. Fil-post fejn inti qatt ser issib-istati uniti.
  
  
  Dawn jitqiegħdu pistola fuqu. Tajba. Aħna ser jibdew mill-bidunett. U jien ma għandekx bżonn tweġibiet bħal "ħafna" u "aktar". I jixtiequ jiksbu tweġibiet, bħal kemm u meta. Sabiex jimxi'l quddiem.
  
  
  Ego tal-wiċċ kien kalm.
  
  
  "Jew inti ser jisparaw lili?"
  
  
  Huwa ħadlu kap tiegħu. "M'hemm l-ebda differenza bejn il-mewt u l-ħajja. Inti Westerners ma tistax tifhem. I ma tistax issib lilha. Hekk ont hija diġà mejta.
  
  
  Inti titħalla bi ftit it-theddid meta l-aktar reċenti theddida jiġrilha dawn l-rewmatiżmu. Kien tmiem mejta. Ont naqset ukoll. Iżda mbagħad, jekk jien ma setgħux jiksbu dak l-lukanda qal, I tista'dejjem jippruvaw jiksbu l-konferma li l-ħsibt li kien jaf tagħha.
  
  
  — Imma taħseb oħrajn ser jirnexxu. Li inti jista'joqtol kollu mitt senatur?
  
  
  Aħna ma jkollhomx li joqtlu lilhom kollha. Biżżejjed biex biża ih kulħadd għall-mewt. Biex ilaqqgħu saltniet fl-gvern tiegħek. Tiegħek... Kungress, kif jitolbu l-ego. Imbagħad aħna se ikkuntattja lit-president, u l-kollox se jiġri kif irridu."
  
  
  Issa kien min-naħa tiegħi li juru xi b'disprezz. "Naħseb li inti insejt xi ħaġa." Dan il-president għandu l-gwardjani u pjuttost stretta sistema tas-sigurtà."
  
  
  Huwa ħadlu kap tiegħu. "Naħseb li inti insejt xi ħaġa." Dan il-sistema tas-sigurtà ġiet evitata qabel. U barra minn hekk, aħna ma tkunx qed tmur biex joqtlu l-ego. Aħna biss l-intenzjoni li jikkontrolla l-ego-moħħ.
  
  
  Għalhekk alexander ih pjan ġenerali. Jipparalizzaw Kungress u tagħmel il-president tiegħek pupazzi. Fil-wiċċ tal-kaos fil-Kungress, is-servizz attiv se jkollhom illimitat l-enerġija. U KAHN ser ikollhom kontroll sħiħ fuq dan. Ma kienx impossibbli kif deher. Gwardjani ikunu mħarsa biss minn balal. U ma moħħ tiegħek bħal kanzunetta imħabba sħiħa tal-moħħ drogi. Jew kontra l-aspirina, li hija ma ' l-aspirina. Li kien kollha huma meħtieġa. Huwa qal li l-Ewwel kellhom re fil-ego ta'l-enerġija. Iżda llum, inti ma anke l-bżonn li jkun Proċess li jagħmlu dan. Inti biss bżonn li jkun mediċina guy. L-rejiet tal-Medju Evu kellhom tagħhom stess, dawk li jduqu. In-nies tipprova l-ikel u x-xorb li jiġi żgurat li huma ma avvelenati. Dan kien l-impjieg. Iżda dan mhuwiex il-każ issa. Għalhekk, l-attrazzjoni tagħhom brillanti pedagoġiku l-abbiltajiet, l-mexxejja huma difiża. KANG tal-pjan kien età. Iżda dan ma kienx li miġnun.
  
  
  Hu mitluf-sensi. Jew hekk deher. I ma kellhomx wisq biex tagħmel. Xorta waħda, I ma tistax tikseb aktar informazzjoni. Iżda ħaġa waħda kienet ċara: huwa kien li jmutu. Jew dan kollu KANG-tielet se jidħlu wara l-istati uniti.
  
  
  Huwa ħarsu lejn tagħha jiċċaqalqux tal-ġisem. Ont, maħsub għall-mument. Tagħha, il-ħsieb dwar l-aħjar mod għal hu li jmutu. Tagħha, marret. Rritorna għall-mina u l-telgħet kisja tiegħu u l-stiletto huwa d niżel. Minn hemm, huwa kompla fl-triq.
  
  
  Kollha smajt kien ħażin tal-ħoss. Naturalment, huwa ma kienx mitluf minn sensih. Huwa mdawwar u qajmet il-gun.
  
  
  Hu maqtul ruħu fl-għajn.
  
  
  L-ewwel klassi qtil.
  
  
  
  
  Kapitolu 13
  
  
  
  
  Il-prestazzjoni tal - "Għid Lit-Omm" fl-Istess Teatru, kif wiegħed, kien "gost pjuttost jekk inti bħal dan it-tip ta ħaġa." Il-ħaġa ħażina hija li l-I probabbilment mhux ser ikunu ego-jaraw. L-unika ħaġa interessanti kienet l-tfajla li kienet diġà crawled tal-ħwejjeġ tagħha. Janice Venus. Huwa mfakkar tagħha, mill-jum meta l-isem tagħha kien Janice l-Injam.
  
  
  Janice Venus kien iebsa-alla, u tkun xi tkun tagħha l-isem, bil-figura sabiħa. Hija kienet sħun ħbieb fuq il-vjaġġ lejn il-Ridt, probabbilment ħames snin ilu. Aħna maqsumin bħala-ħbieb. In-negozju tiegħi u l-futur tagħha ġew salvati mill-affable u għonja Għadd Hoppup. Huwa tatni xi informazzjoni dwar l-Almazov tal-kuntrabandisti, u Janice tatni mazz ta Almazov. L-aħħar darba ih ra tagħha, F'nizza, kienu jiżżewġu.
  
  
  Kif deher issa, l-kollox, jista irriżultaw ftit differenti. Matul il-waqfa, I imsejħa tagħha u ltqajna rreġistrati messaġġ mill-Qoxra. Madwar dak l-Uem ġestiti biex jiġbru permezz tal-telescope, is-sors ta'tajba poriġ kien ħafur.
  
  
  Li kien kollha li kellhom l-dritt li issa.
  
  
  Roscoe ħabbar li kien magħduda tliet iskambji tat-telefon. Dollaru kien fil-Addison-Lukanda; wieħed kien għadu fil-Featherstone tal, u t-tielet kien fi l-Qodma Vic, jaraw Sir Laurence Olivier jilagħbu-raħal Żgħir. I-xellug tagħha "Għid lit-omm" il-messaġġ, li kien pjuttost gost jekk int fil dan it-tip ta'ħaġa.
  
  
  Huwa lura biss fil-ħin biex jibdew il-bidu tat-tieni l-att. L-dwal kienu diġà għaddew, u Tara kellhom mewġa me lura l-sede. L-orkestra mwettqa mill-bidu għat-tieni darba.
  
  
  'Aħbarijiet?'X'inhu?' talbet fil-jlissen kelma.
  
  
  ""Iva. Hemm tliet.'
  
  
  "Ukoll, tliet? Jew tliet aktar?
  
  
  ""Iva.'
  
  
  Hi waqfa qasira. "Għalhekk huwa biss sebgħa.
  
  
  ""Iva. Huwa nodded tagħha. Għadhom fuq in-nemes.'
  
  
  Il-grupp kien jilagħbu kanzunetta li Janice kien kant. "Dan tifla," Tara qal, " ridt tkun taf tagħha, jew kienu dawn is-sinjali tal-imħabba fl-ewwel vista?"
  
  
  Ma kontx naf li kellhom dawn is-sintomi. "Jien diġà kien jaf tagħha," qal. "Ftit tas-snin ilu. Nizza tifla. Xejn aktar.'
  
  
  Tara qajjem eyebrow. "Ukoll, hi ma tfittex li l-aktar."
  
  
  Hija kienet probabilment id-dritt dwar dan. Janice-daqs attwali kien 90-60-90.
  
  
  "Aħna kienu biss ħbieb," qal. "Il-kelma tal-unur."
  
  
  Tara ħares lejn me. "Għid lit-omm.
  
  
  Wara l-ispettaklu, aħna mar wara l-kwinti. Janice kien sħun. Tara kien frisk. Janice introdotti-istati uniti biex il-ġdid tagħha imħabba, Tom. Tara imdewwba barra. L-erba'minna marru għall-birra.
  
  
  Fil-taxi-dar Tara qal: "Int dritt, hija sbieħ tifla. Huwa żied jgħid aktar f'daqqa,"Xejn aktar."
  
  
  Hemm diversi modi biex issir taf jekk xi ħadd wieġeb bieb tiegħek waqt li kienu'l bogħod.
  
  
  Sfortunatament, kulħadd jaf dawn l-manjieri.
  
  
  Speċjalment għal dawk in-nies li tipprova tiftaħ il-bieb li inti fl-assenza tiegħek.
  
  
  Grazzi għall-Jan Fleming, dawn il-multi-xagħar nases saru magħrufa. U kwalunkwe esperjenza aġent jaf kif tagħmel dan. U l-awturi oħra tal-spy stejjer jkunu esposti oħra tricks tajba. Id-dinja qed aġent sigriet huwa li l-ego tattika jibqa sigriet. Illum, il-prezz tal-kotba b'qoxra ratba, kull wild hija l-immaġni bżieq tal-Carter.
  
  
  Ukoll, Carter huwa aktar sengħa.
  
  
  U jekk inti kultant naħseb li l-I se jħassru ħaġa tajba billi tagħti l bogħod għal dawk il-ftit guilders, jaħsbu mill-ġdid. Il-ħaġa hija, xi ħadd ħa l-lixka. Meta aħna marret lura l-appartament, indunajt li xi ħadd kien hemm. Jew inkella kien hemm. Hi motioned għall-Tara li toħroġ mill-ġdid u stenna għal tiegħi tas-sinjal. Huwa qabad tagħha gun u miftuħa tiegħu stess lock bi skeletru ewlenin. Artab ikklikkja minflok cacophony ta'l-akustika clanking vleġġa. Kien skur ġewwa. U dan kien kwiet. Bħal ħafna qawwi silenzju ikkawżata minn xi ħadd jipprova li ma jkun hemm. Ir-raġel tagħha ħakem Wilhelmina sewwa tiegħu fl-idejn u bdew jimxu b'kawtela madwar l-appartament. Il-kamra mill-kamra. Permezz tal-cluttered-kamra tal-ħajja, kamra tal-pranzu, u fl-aħħar nett il-kamra tal-ħajja, li jixtiequ li l-Roscoe ħabib kienu ħadu l-qattus tagħha bogħod qabel hi tax-xellug, minħabba li l-qattus kien jaqbdu tiegħi takkuna.
  
  
  Tajba. Għalhekk, l-mistiedna tagħna kienet qed tistenna fil-kamra tas-sodda jew jistaħbew fil-doċċa. Jew l-ego kien ilu li għadda.
  
  
  Ont, waqaf mill-kamra tas-sodda. Xi ħadd kien hemm. I tista'tisma'lilu-teħid tan-nifs. Tiegħi-pass li jmiss kien kapolavur ta'koordinazzjoni. B'moviment wieħed, huwa zoni tiftaħ il-bieb, daru fuq il-saint, u ħa l-għan.
  
  
  Huwa qabża mis-sodda bħall-ħobż fuq ma. Ġes, Nick. Huwa dan il-ħila tiegħek biex jgħidu l-għodwa t-tajba?
  
  
  Huwa naqqas l-gun u ħadlu kap tiegħu. — L-Ebda, Roscoe. Iżda huwa kkritikat mod tajjeb biex jgħidu hi bil-bullet, inti sess kelba. Għandek tkun taf li l-I setgħet maqtula inti?
  
  
  Huwa imbuttat tiegħu tax-xagħar lura u yawned. Imbagħad huwa migrufa geddum tiegħu, tluq fil me. "Inti Amerikani huma kollha simili li," huwa qal. Jisimgħu. Dan huwa post ħabiba tiegħi, hux? Hu għalhekk li ma rridx li jitkellmu għalik. Għalhekk għandi l-muftieħ. Għalhekk, l-arterja. Hekk kif kien I suppost li tkun taf inti kienu ġejjin?
  
  
  Roscoe... - tagħha ibigħu fuq l-tarf tal-qiegħ, -...kif għal dawn il-metodi tax-xogħol tiegħek... †
  
  
  Huwa qajjem naħa tiegħu. "Ma ifrex. Nick. Inti merħba. Huwa mixgħula tas-sigaretti, u l-I raw li l-fjamma kien tregħid ftit. "Fejn Tara?"
  
  
  Huwa marru għall-tieqa u wriet li tagħha.
  
  
  L-ebda priedki, Roscoe. Il-kelma.'
  
  
  Huwa ffirmati. Il-kelma?'
  
  
  A.'
  
  
  "Tan-nirien".
  
  
  Il-votazzjoni hija kelma.
  
  
  Huwa sfruttat tas-sigaretti tiegħu kontra l-grupp tal-gun. "Dan ix-xogħol tiegħi, Roscoe. Int dell. I jisparaw tagħha. Li jfisser li hemm ħafna nies madwar li qed jippjanaw li jisparaw me. U mbagħad, jekk jien ma tistax toqgħod fuq il-gwardja tiegħi, dawn ser jirnexxu.
  
  
  Pif-bang, u l-mejta. Mifhum?
  
  
  Huwa nodded u tbissem. "Ħażin," qal. "Mhux umoristiċi. Dan huwa sess serji. Naħseb li int ġenju, Roscoe, iżda naħseb li int jkollna overconfident. Fit-traduzzjoni, dan huwa msejjaħ li inti ssir indifferenti. U huwa mod tajjeb ħafna jmutu.
  
  
  Jifhmu?" Huwa nodded. Huwa ma tbissima.
  
  
  I għandu jkollha titwaqqaf. Iżda, bħal kull jippridkaw, hu kien tiegħu pulptu twil wisq, u li kien sofra biss wieħed morali daqqa minn li ma setax jirkupra.
  
  
  Roscoe shrugged. "Id-dritt," huwa qal. Ukoll, stajt jinstemgħu dan kollu qabel. Iżda illejla... inti magħmula maltempata f'tazza ta'l-ilma. †
  
  
  Tara kien seduta fil-bieb. "Sabiex inti ser tkun te tax-xorb.
  
  
  Hija tbissem. Waħda jew żewġ mgħaref?
  
  
  Roscoe tbissem fil-rewmatiżmu. "Dan l-oħra tal tiegħek tkun qbiżt sejħa tiegħu.
  
  
  'Dak li huwa?'
  
  
  "Il-ħolqien ta'taħriġ militari films".
  
  
  Tara-te.
  
  
  Roscoe raġuni għall ġejjin kien Featherstone tal-kumpanija, u ried li tkun taf x'għandek tagħmel magħha. Oqgħod mill-ġdid għada, jew dak? "Iva," qal. "Żomm jaraw. Jeħtieġ li tkun taf meta dawn il-kloni ser tidħol fis-seħħ. Ftit wisq jiġri; I ma bħal dan. Fil-frattemp, ejja jieħu ħarsa aktar mill-qrib. Ejja naraw jekk nistgħu issir taf x'inhu għaddej fuq ġewwa. 'Hmm. I biss ma jafux tagħha madankollu, Nick. I dubju.
  
  
  Id-dritt?'
  
  
  — Imbagħad dak li ser tagħmel?"
  
  
  "Jżuru Featherstone s-Soċjetà biex jintlaħqu għeżież Zija tard tar-riħana.
  
  
  — Li jfisser biss jimxu fl?" Eżatt bħal dik.
  
  
  "ukoll... I jistgħu jtiru fl, iżda naħseb li tkun wisq flashy, ma?"
  
  
  Roscoe saqajh. U int me javżak biex ma ċajta." Ġejt kollha dan il-mod?
  
  
  Jekk dan huwa l-Kamp CANNA, int il-ħajt. Inti dehra pjuttost familjari, 'xulxin. Int kważi kif anonimu fir-Nixon fil-konvenzjoni Demokratika.
  
  
  "I kien l-għadd tiegħek fuq l-effetti speċjali dipartiment li tagħti me maskra u xierqa jistgħu jaħbu l-għajnuna.
  
  
  Roscoe ffirmati. "L-effetti speċjali dipartiment," huwa qal, " huwa mejjet."
  
  
  'Għadda bogħod?
  
  
  "Ukoll, taf... huwa tassew ftit uġigħ... kienet mara anzjana li darba kienu ħadmu għall-Ealing. Taf, dan il-film-istudjo. U ... ukoll... hija għaddiet bogħod. Naf tagħha! Huwa cut-off me qabel hi jista ngħid kelma. Dan huwa mazz, dan huwa tagħha, dan huwa tat-tifel / tifla-xogħol, u huwa impossibbli. Iżda jien jibżgħu huwa biss l-Londra tal-fergħa ta AX.
  
  
  L magħmula permezz ta'l-uem, ma tgħid xi ħaġa.
  
  
  Huwa qal. = "Nista'nikseb tagħha hemmhekk?".
  
  
  "Jiddispjaċini, Roscoe. I bżonn li inti barra aktar. Jekk persuna waħda madwar dawn il-PBX-istazzjonijiet tmur għall-Istati Uniti, imbagħad ieħor senatur se jmorru għall-morgue. Għandna bżonn biex issir taf x'inhuma dawn il-steamboats huma sa.
  
  
  Hu tefa'l-idejn fl-arja.
  
  
  ""Imbagħad huwa tal-multa. Aħna qed lura lejn l-punt tat-tluq. Inti tmur hemm. Sabiex I jistgħu wkoll jitolbu li għandek issa. Jekk inti tmut, jistgħu nieħu din l-parità tal-minnu?"
  
  
  Naf tagħha. Jkunu serji. Iżda serju, x'għandek tagħmel inti guys jissuġġerixxu?
  
  
  I jissuġġerixxu, "Tara ħarsu lejn l-istati uniti," I li tmur hemm."
  
  
  L-ebda, I qal tagħha. 'Żgur li le.'
  
  
  "Iżda, Nick. †
  
  
  L-ebda.'L qal.
  
  
  Iżda...'
  
  
  Allura l-ebda wieħed jisma'l-me hawn. Dan huwa il-ħajt.'
  
  
  
  
  Kapitolu 14
  
  
  
  
  Sabiex Tara marru xorta waħda.
  
  
  Ukoll, ma eżattament Tara. Ma Tara, l - " kurvata mara." Mgħawweġ iebsa huma faċli ħafna biex il-post fuq triq sħiħa tal-persuni, u wisq faċli biex jinstab. Il-mara li waslet għall-riċeviment fl-għadd 41 il-jum li jmiss kien ġurdien-ffaċċjati xebba. Ma dodo-kannella xagħar, per imnieħer, u l-borża għall-ilbies. Kellna l-kostumi, il-tapit, u l-għamla, grazzi għall-Janice u l - "Għid Lit-Omm" l-kumpaniji. Jekk Tara ma ritorn għall-teatru minn seba'nofs in-nhar l-aktar tard, il-juru jistgħu ma tkompli - l-tapit u l-imnieħer li tappartjeni għall-omm.
  
  
  Elettroniku jirreġistra l-vuċi u kamera għall-irġiel kienu magħmul mill-aluminju.
  
  
  L-jirreġistra tejp kien l-aħħar il-mudell , żgħar li jaħdem bil-batteriji Sony. kien madwar id-daqs tal-każ tas-sigaretti u moħbija b'tali mod li eżamina wkoll bħal każ tas-sigaretti. Dan kien ikkontrollat mill-ħoss, li kien ifisser li ma kienx reġistrazzjoni tishchina. Fil-veloċità tal-4.75, I irnexxielhom rekord ċara tal-ħoss għal madwar sagħtejn. Billi ddawwar il-buttuna tad-volum kollu l-isfel, huwa jistgħu jirreġistraw minn mara tal-tartarun, biss bħal Tara tal. L-kbar miftuħa kanvas basket tax-xiri.
  
  
  Jekk inti kont qatt staqsiet dak it-tip ta miġnun in-nies se kellem lill-mejjet, it-tweġiba hija rikka miġnun in-nies.
  
  
  Ħabib Hodgson, per eżempju. Tara ttellgħux fis tagħha dwar il-mod (ikklikkja). Tajba. Hekk naf li hi, wisq. Iżda Tara jgħid li skond l-Vogue, dan il-mara huwa "squatter," it-titolu li jistgħu jiġu akkwistati biss jekk inti kont inqatta'ħafna ta'flus fuq il-dinja papoċċi u ċinturini. Madwar minnhom huma nisa għal min spejjeż żgħar xorta jfisser Dior-ilbies. Is-sinjura Hodgson jirċievi l-flus tagħha mis-Sur Hodgson. William A. Hodgson mill Hodgson tal-Aġenti tal-Proprjetà Immobbli. U jien naf li huwa. Hodgson tal-aġenti tal-proprjetà immobbli stess nofs tal-Portland u l-porzjon kbir tal-gżira li huma jsejħu Manhattan.
  
  
  Kien hemm ukoll is-Sinjura Tagħha Frogg, li kellhom dwar il-ħamsa u erbgħin miljun dollaru. Tara sodisfatti tagħha bħal fl-istennija tal-kamra. Hija wkoll l-isparar ta'akkoljenza żona stess. Victoria kamra bl-aħmar bellus sufanijiet u l-lottijiet tal-mħawla pali. Tara kellhom jimlew il-formola. Ftit mistoqsijiet dwar il-ħajja personali tagħha u l-ħajja tal-mejjet. Skond il-formola, G. Louise Rigg ta'San Louise, Missouri, huwa jżuru l-zija tagħha tar-riħana Rigg. Fil - "Raġunijiet li jżuru l -" it-taqsima, Tara kiteb: "Itlob għall-parir dwar l-investiment fis-monumenti." Hija ma kinitx taf għaliex hi d bil-miktub. Hija qalet li seħħew biss għal me.
  
  
  "Huwa li ħafna mill-flus, qalb?" L-receptionist mitluba. U Tara wieġbet: "Tant kbir li l-beżgħat me."
  
  
  L-receptionist tbissem,
  
  
  Irqiq Orjentali tifel wasslu tagħha soprano għal vjola stennija-kamra sħiħa tal-palm. Huwa qal ħej li Xemx Ipprepara ser tiġi organizzata laqgħa. Xemx Ipprepara se jidħlu għall ara tagħha fl-ewwel nofs siegħa. Fil-frattemp, forsi hija tista'taqra-rivista għall-waqt. Tixtieq tazza tal-te?" Hu sparixxew u lura mument aktar tard bil-fwar tat-tazza. Tara ħa, u l-tifel sparixxew mill-ġdid.
  
  
  Hi biss stenniet minuta jew tnejn, allura jinfetaħ il-bieb. Ma kien hemm l-ebda wieħed fil-vista fil-kuritur. Madwar l-sala, tal-mara fis-sakra daħk waqqaf lill wara l-bibien magħluqa. Ma kien hemm l-hum debboli madwar il-bidu tat-tieni ġurnata. Mezz li moaned kif kien waqa'fil-tagħlaq. L-tielet u l-aħħar bieb kienet immarkata "Mistrieħ". Ma kien hemm l-ebda ħoss minn hemm. Tara ppruvaw li tiftħu. Dan kien maqful.
  
  
  Mill tagħha eċċessiv il-borża, hija ħadet l-toothpick u strixxa tal-plastik. Hi ma kienx użati għal dan, u hi ma jaħdmux tajjeb. Iżda ma kien hemm l-ebda passi fuq il-taraġ, u l-ebda wieħed daħal-tnejn l-oħra kmamar. Fl-aħħar nett, hi fetħet il-bibien.
  
  
  Hi magħluqa wara tagħha u stenna madwar. Kien żgħir abjad tal-kamra. Kien hemm diversi bjar, żgħar friġġ, u stufi doppja mal-kitla. Vetrini tal-ħġieġ miksija l-ħitan. Huma kellhom-tipi kollha tal-te wieħed kollha fuq il-post. il-green te. kamomilla. Lapsang Souchong. Ġbir ta ' kulur roża u l-abjad tal-fjura teacups sib pulit fuq il-quċċata fuq l-ixkaffa. Bħad-iskutella it-tifel miġjuba biex ay. Fil-ieħor wiri-każ, min-naħa l-oħra tal-kamra, sib il-ġbir tal-fliexken kannella. Kull fih xi tip ta ' trab granulari. It-tikketti sempliċiment qal "A", " B " jew "H". Sett ieħor ta'fliexken li jinsabu likwidu, u fuq l-ixkaffa qiegħ kienu ipodermika labar.
  
  
  Il-tieqa kien maqful.
  
  
  Kien hemm labra użata fil-sink. Tara li tqajmu tagħha ego. Kien għad hemm ftit qtar tal-likwidu tax-xellug fil-nen. Hi bir-reqqa injettat l-ego fis-vojt ampulla ħdejn tagħha. Hi imxamma il-kunjett. L-xjentifika tal-kompjuter fid-dahar tal-moħħ tagħha dam permezz ta'bosta eluf immarkar tal-karti u taw l-rewmatiżmu f'inqas minn sekonda. Hija tpoġġi l-ampulla fil-borża tagħha u marru għall-bieb.
  
  
  Vuċijiet waqqaf lill fil-kuritur.
  
  
  Hi ffriżat.
  
  
  "Hekk, Miss F'leipzig. Tinkwetax. Dan kien raġel tal-leħen. Ma għolja fl-imnieħer Asjatiċi l-aċċent. Huwa tkellem daqs li kieku kienu tkellem lit-tfal. L-enfasi fuq kull sillaba separatament. "Barra minn hekk, m'hemm l-ebda dislike, ftakar?"
  
  
  Il-wieġeb vagament. ""Iva. Naf tagħha. Ħażen ilha teżisti mill - ... imma xi kultant I nistaqsu...
  
  
  "Tkunx sorpriż, Miss F'leipzig. L-fiduċja me. Missier tiegħek fdati me, wisq. Xorta...
  
  
  Għandek tiftakar dak li huwa qal li inti il-bieraħ?
  
  
  Il-ffirmati. Iva, Jan. I l-fiduċja int.
  
  
  "Id-dritt," huwa qal. "Sabiex tiftakar x'għandek tagħmel?"
  
  
  "Xejn," qalet fil-vuċi baxxa.
  
  
  'Xejn bħal dik. Eżattament.'Imbagħad kien hemm waqfa qasira." Ukoll, allura għaliex ma inti tmur soprano u jagħmlu dan?"
  
  
  Forsi hija nodded fil-rewmatiżmu. Web ħa ftit passi l-taraġ. Il-oħra ftit ħadet biss ftit passi. L-idejn maqluba fuq il-bieb. Il-bieb miftuħ. Fl-isfond, l-sakra-mara kienet għadha titkellem. "Oh, qalb, qalb Robert." F'xi sad-kanzunetta.
  
  
  'Tajjeb? Qal il-bniedem.
  
  
  L-emu kienet imwieġba minn mara bil-vuċi qawwija. "Kif inti taw g jistenna li l-istilel. Għada fil l-aħħar.
  
  
  "Jippruvaw jiksbu hija llum. Għandna jistgħu jeħtieġu li għada."
  
  
  Tajba. Imbagħad ħalli me waħdu.
  
  
  Il-bieb magħluqa, u l-irġiel bil-vuċijiet mtenni r-taraġ.
  
  
  Tara stenna sa l-aħjar kien kwiet mill-ġdid. Hi malajr lura lill-president tagħha fl-istennija tal-kamra. Hi ħares lejn l-silġ te hi d-xellug mhux mittiefsa. Hi imxamma dan. Kien te.
  
  
  Hi qabad ir-rivista. Il-bieb miftuħ.
  
  
  Il-mara kienet liebes iswed kimono. Dan kopra l-kbira tal-korp sinifikanti bulges. Agħlaq kellhom qasir, maskili qata'xagħar u stern-wiċċ. Tkellmet fil-imkejjla, l-husky vuċi.
  
  
  L-isem tiegħi huwa Sonny. Sar żball. Ma nistax ara inti llum. Tista jiġu lura għada?" Dan kien l-aktar bħal sabiex. Għada fil-żewġ nofs in-nhar. Hi miel kap tagħha fil-qosor, ma jippermettux l-għajnejn tagħha biex jipparteċipaw. Dawn glided mimmo Tara bħal iswed jioka.
  
  
  Tara saqajh. Iżda...'
  
  
  Fil-żewġ nofs in-nhar.'Kif Tara kien li ġejjin fl-taraġ, hi msejħa biex tagħha. "Zija tiegħek se jkun hemm, imbagħad."
  
  
  Tara titwaqqaf reġistrazzjoni u mdawwar me. "Huwa Louisa Rigg ser ara l-Zija tagħha tar-riħana?" Għada fl-istess mewġa, u inti ser tisma kollha."
  
  
  Hija kienet kuntenta ħafna bl-lilha nfisha. Hija kienet seething ma ' eċċitament. Kien Hansje Brinker, li kienet sabet toqba fil-diga u issa mwaħħla kbir tiegħu fil li jiffrankaw il-pajjiż mill-ħabib il-katastrofi. Hija kienet l-hekk kkritikat kuntenti li l-I verament ma jridux li tgħid tagħha li hi ma tkunx taf xi ħaġa fil-livelli kollha. Biss ir-ritratti jistgħu jkollhom xi valur. Roscoe telgħet l-iżvilupp tal-films. L-għada filgħodu nikbru rewmatiżmu.
  
  
  "Nixtieq inti tista ikollhom stampa ta'dak l-ego tal-isem huwa ġdid — il-waħda li tkellmu F'leipzig."
  
  
  "Katrin?"
  
  
  Iva. L-ego vuċi ħsejjes bħal l-vuċi tal-famuż aġent KANG.
  
  
  Tara tal-għajnejn wessgħet. — Li jfisser li l-bqija ta'l-in-nies ma jkunux involuti?" U li narcologist? Dan huwa eżattament dak I d-sejħa ħaġa mhux serja innoċenti gost.
  
  
  Mhux pjuttost."Tagħha tbissem.
  
  
  Dak li kien fil li siringa? A pentothal?
  
  
  Hi titbaxxa-ħalq tagħha. — Kif kont taf?" I tax-xellug għall-aħħar.
  
  
  I tbissem tagħha. "Isma, għeżież. Skond it-tnax-il tricks li jkunu għall-qerq sinjuri-klieb nisa, huma jkollhom fil-ħdax-il hemm. Sodium pentothal hija verità fis-serum, hux? Hekk, huma jagħtu dawn l-flimkien mal-president l-opportunità tajba billi tagħti ih dan te minn qabel, flimkien mal-president u l-jgħidulhom dak kollu li tixtieq taf. Kull xorta ta'dettalji dwar l-telqu l-għalliema. Imbagħad, il-kelma b'kelma, il-medja ta ' irrepeti dan wara. Jirriżulta konvinċenti ħafna tal-prestazzjoni. Dawn il-nisa ma tiftakarx dak li qal qabel. Dawn il-flimkien mal-president huma dumbfounded. Iż-żewġ grat u ġenerużi.
  
  
  Tara tal-ħalq ffurmat silent "O".
  
  
  "Hija għandha numru ta'vantaġġi oħra. Jekk din il-verità hija meqjusa, hemm dejjem il-possibbiltà ta rikatt. U jekk hemm flus biżżejjed involuti, il-ghost tgħidlek x'għandek tagħmel magħha. Kwalunkwe huwa għall-us — karità, promozzjonijiet, Svizzera-kont tal-bank — tista ' tkun żgur li huma raking fl-flus. Tara ħares konfuż. "Iżda xi jfisser dan għandhom x'jaqsmu mal-KANG?"
  
  
  'Xejn bħal dik. Dak id-dritt. Naħseb li huwa kollha Nassau mill-ġdid. L-Featherstones kienu involuti fi frodi, KAHN sab dwar dan u l-mudell vii ih. Probabbilment l-istess bħal ma Bangel. F'daqqa waħda seħħet me li Bungel u l-Featherstones kellhom xi ħaġa oħra komuni: huma kienu kemm negozjanti tad-droga.
  
  
  Tagħha qal ħej,:
  
  
  "Hekk KAN jistgħu jkunu ħadu l-istess triq biex tikseb ġewwa. Mhedda li twaqqaf ih coasters jekk dawn ma jirċievu l-porzjon ta ' l-dħul plus ftit is-servizzi. Servizzi bħal forsi l-akkomodazzjoni-kloni.
  
  
  Hi ħadlu-kap tagħha. 'Irqiq.'
  
  
  Ont, huwa shrugged. 'Irqiq. Mingħajr periklu. Iżda żżomm moħħok li lilek innifsek.
  
  
  Dan il-mod aħna ma jkollokx xi eqreb lejn il-PBX-kwartieri ġenerali. Barra minn hekk, aħna mhux hawn biex isolvu l-misteri tas-soċjetà. Ix-xogħol tagħna: iht.
  
  
  Hi shivered ftit. — Li moderata kelma minn qtil, hux?"
  
  
  Tagħha, ħares lejn agħlaq. Hija kienet seduta fuq tal-ħarir-president fil-kamra tas-sodda, saqajn tagħha mdaħħla taħt tagħha. Hija kienet liebes roża ċar l-istess, u hi ħares roża u bojod u bla xkiel tal-ħarir. Bħal waħda mill-bniet madwar minnhom min-naħa għajnejhom għal Sam Peckinpah film. Bħal wieħed minn dawk l-bniet li għajta fi Fove-Istorja.
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Ir-riskju tal-ħoss żgħar... imma x'tagħmel tifla bħal inti verament ma fil-xogħol bħal dan?"
  
  
  L-corkscrew jekk tagħha. Hija studjat tagħha dwiefer. Fit-tul. Huwa simili hi qatt ih qabel. -"Ukoll," qalet fl-aħħar, " dak li... din Hija l-istorja twila. Xi żmien ilu... Uh, ltqajt tagħha... bniedem.
  
  
  Fit-tul taż-żmien ilu. Kien għadda fost il-kandidati kollha, kif l-aħjar, u mbagħad, għall... dan il-bniedem... I marru għall-AH... Aħna ukoll, qatt-moħħ. Dan kien waqt Johnson iż-żmien, meta l-Gwerra tal-Vjetnam ġie elett mill-ġdid fl-aqwa tiegħu. Ukoll, jien ... iffirmat. Hi inklinata tagħha kap tad-dahar u l-tbissem cheerfully fil me. "Jiena wkoll maħsub li jkun eċċitanti ħafna u l-romantiku li jaħdmu ma'persuni bħal James Bond kuljum."
  
  
  "Ma ninsewx li ssemmi Nick Carter?"
  
  
  Ah, " hija qalet. "Jien ma kuraġġużi biżżejjed biex ħolma dwar dan."
  
  
  Huwa mixi madwar il-kamra u sib l-isfel li jmiss tagħha. Huwa ħa l-geddum tagħha fl-idejn tiegħu.
  
  
  Tisma', " qal. "Aħna se tressaq għall-ħajja ftit aktar se jilħqu x-xewqat tiegħek."
  
  
  Hmm. ""Hija glared fil me. — Kif tkun taf liema jien ħolm dwar?"
  
  
  Id-dritt, " qal. "Ippermettuli aqta. Tagħha, magħluqa-għajnejn tiegħu. "Inti trid float liberament fl-arja u jagħmlu l-imħabba hemm."
  
  
  Jixtieq... Hi ħares maħsub. 'Interessanti. Iżda forsi huwa wisq irjiħat.
  
  
  Allura dan kollu dritt. Xi ngħidu dwar... kif dwar l-mużew? Hemm dawn għandhom il-sodda ta ' l-seklu sittax-skond l-qodma inn. Nistgħu jiżolqu wara l-bellus purtieri u l-bidu dawk l-ismijiet fuq il-headboard meta aħna qed isir.
  
  
  I l-imħabba dan, " hija qalet. "Iżda l-mużew ma miftuħa sal-għaxar fil-għodu." Hi ħares lejn me. — Taqbel mal-idea tiegħi?"
  
  
  Missierha qablu.
  
  
  Fil-bużżieqa tal-banju.
  
  
  Fil-bużżieqa tal-banju?
  
  
  "Fil-bużżieqa tal-banju."
  
  
  Tisma', I jistgħu jirrakkomandaw. Meta wieħed iqis il-bżieżaq kollha u li tmur magħha, huwa pulita, neħħi s-sess. Inti biss qatt ma għandhom jippruvaw fil-każ bħal dan. Mill-inqas jekk int daqs tiegħi.
  
  
  Hi imnixxef me barra. Bil-kbir, artab sħun xugaman.
  
  
  "Irrid jgħidlek x'hemm dak li," qal.
  
  
  Dwar dak li?'
  
  
  Hija għamlet xi affarijiet interessanti ma'dan xugaman.
  
  
  "Qatt-moħħ," qal.
  
  
  Il-tfajla dritt fid-dinja, ukoll, mhux kollox huwa daqshekk ħżiena. Inti m'għandekx bżonn li l-ilbies sa sett tiegħek allarm għall-ħin id-dritt. Mhux bil-żewġ persuni li bħal kull oħra, sess u sessi differenti. Il-problema hija li qatt ma jdum għal żmien twil biżżejjed. Diffikultajiet-ritorn.
  
  
  Huwa ħa l-naħa tagħha, intensifikati imwarrba, u mixgħula tas-sigaretti. "Hija suppost staqsi lilek.".. "I sploda l-duħħan ring. "Hemm Ċiniż-kelma bħal oh, tove, ara naqra'?"
  
  
  Hi dam saba permezz tal-xagħar fuq il-sider. Inti trid tibdel is-suġġett, qalb? Jew tixtieq li tipprova l-kundizzjonijiet li banju tal-xena fil-Ċiniż?
  
  
  Kien spjegat mill-Għajnuna Featherstone tal-kant. Tara frowned. "Ah, il-ħabel, ara naqra?" Hi shrugged u tal-ħsieb għall-mument. "Ha. Stenna-tieni. Inti qal li kien kanzunetta. Huwa nodded tagħha.
  
  
  Qabbdet sa mis-sodda. 'Ma jmorrux lil hinn. Hi tagħha qabad l-ilbies u l-marru fil-kamra tal-ħajja. Smajt l-jirreġistra tejp tax-xogħol mill-ġdid.
  
  
  Hi waslet lura jidħaq. Agħlaq kellhom dawk il-kliem. "I tikseb dan," qalet kburija. "Il-Tao".
  
  
  "Il-Dao? Kif huwa l-Tao ta Huwa tal-qedem Ċiniż-reliġjon?
  
  
  Hi nodded. Ih Filgħaxija talb huma kostanti chant: "O Tao! O Tao! Iċ-ċansijiet huma ħsejjes bħal " Oh, tauwe, ara naqra." Jekk inti biss taf dak li kienu jisimgħu.
  
  
  Hi kien falliment lura fuq is-sodda u l-indivja fil-ballun, tgeżwir-armi tagħha madwar l-irkopptejn tagħha. Hija kienet pjuttost kunfidenti. Naturalment, l-aħjar spjegazzjoni l-inmsa kienu toħroġ s'issa kienet l-aktar dubjużi-teorija li Dam kien ħafna bil-ħbula u wagging il-ħin kollu.
  
  
  Tara trasmessi. "Oh, Nick. Perfett. Kollox huwa reali. Dawn huma Featherstones li jgħixu bħal hermits-Taoist ascetics. Kif għall-jitkellem l-mejta. Taoist mystics. U dawn kienu cursing Miss Mabel, li tgħid li l-Taoists kienu fanatics. U wkoll. Hi waqfa qasira bħal Boltini meta tħabbar li Jtajru l-Wallands. U Ċ, li hija involuta bla heda jirrepeti li l-ħażen wieħed huwa pur. Għaliex. 'Hi laqat il-sodda. "Ukoll, allegatament din il-fergħa li jgħidlek li l-mewt u l-ħajja huma l-istess. Dawn huma t-tnejn Taoist l-ideat. Il-mod kif huma ara l dan, huwa l-istess. Tajjeb u ħażin, l-mewt u l-ħajja. Dawn kollha saret waħda mill-ġdid fil-kbira l-Unità tal-Tao."
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Dan ifisser madwar l-istess bħal l-Kbira tal-Elettriku Chopper fis-Sema."
  
  
  Hi ffirmati u grimaced. "Tipiku filosofiċi l-idea. Iżda mhux ħażin.
  
  
  Sieq tagħha kien mgħawweġ. 'Li jmiss?'
  
  
  "ukoll... minħabba li jaħsbu li l-ħażen wieħed ma teżistix, dawn ma jagħmlu xejn biex iwaqqaf l-ego. Ma jsir xejn, u l-kollox se jkun hija għal dejjem. Dan huwa ih kbira tal-motto.
  
  
  'Mm-hmm.' dan jista'jingħad għall-Għajnuna. iżda mhux għall-PBX, CANNES mhix eżattament tagħmel xejn d-dritt li issa."
  
  
  Mmmmm. Ma nafx. In-nies tinterpreta reliġjużi-bżonn fil-stramba modi. Ħares lejn l-Inquisition. Jew dawk bla gwerer għall-Papa Grail. Ma kienx eskluż konnessjoni possibbli.
  
  
  Hu maħsub dwar l-konsistenza u ċaħdet il-possibbiltà. Il-politika hija l-web-reliġjon fl dawn il-partijiet. U jekk xi ħadd jikteb il-lejla talb, huwa aktar bħal "O Mao" milli "O Tao".
  
  
  Il-ħaġa hija, "hi kompliet," I tista'tikseb l-Għajnuna biex jitkellmu. Jekk hi verament huwa Daoist, hi mhux se taħbit madwar l-bush. Forsi hija tista'tgħidli ħafna dwar dak li għaddej fuq dik id-dar. Fil-fatt, huwa jista'jagħtik it-tweġibiet kollha.
  
  
  Huwa dam l-idejn wearily fuq l-għajnejn tiegħu. "Jien nittama li ma għandekx tkun stingy dwar dan, iżda inti ma tkunx qed tmur lura għal dik id-dar."
  
  
  Dan qbilna li l-green b'għajnejha ħarsa mill-agħlaq.
  
  
  Aħna se jqattgħu ħafna kliem fuq dan.
  
  
  U għaliex le?'
  
  
  Dan huwa għaliex malli tara int, dawn ser tal-pompa inti sħiħa ta pentothal u inti ser jgħidlek minnhom kollox . L-użu moħħok, Tara. Huwa perikoluż ħafna hemm. Aħna ma saħansitra jkunu jafu kemm huwa perikoluż sakemm aħna jidentifikaw dawn il-ritratti. Sabiex tissospendi l bogħod mill-minnhom. Inti ma tiegħek parti. Roscoe u l-I se tkompli tinvestiga, F'leipzig.
  
  
  U kif inti se tagħmel dan jekk hi qatt ma toħroġ?
  
  
  Ukoll... allura nistgħu naslu ġewwa għal dejjem.
  
  
  Qabbdet mis-sodda u bdew il-pass ikteb madwar il-kamra. Iżda din hija l-hekk stupid. U inti titlef tant ħin minħabba dan. Ukoll, huwa saħansitra aktar perikolużi għalik. I diġà għandhom jgħaddu biex jidħlu. L-għada. Fil-żewġ nofs in-nhar.'
  
  
  Kienet id-dritt. I għamel żball li stajt qatt għamlu qabel. I magħmula emozzjonali id-deċiżjoni. Aktar minn xi ħaġa, ix-xewqa tagħha kien li tipproteġi l-tagħha. U li kien ħażin. Emozzjonijiet huma inaċċettabbli fil-ħidma tiegħi. Għandek tħalli ih għal ġurnata hekk kif tibda.
  
  
  Tagħha, qablu li hi se jmorru. Taħt żewġ kundizzjonijiet.
  
  
  L-ewwel: sabiex inkunu nistgħu jittrattaw l-ritratti l-ewwel. Jekk dan il-post kien reali stronghold għall-KANNA tal-aġenti, hi ma tkunx marret hemmhekk. Hi miftiehma.
  
  
  It-tieni, Roscoe u nixtieq stenna għal ee fil-macrobiotic ristorant fl-triq u jżommu kuntatt mal-tagħha permezz ta'mikrofonu. Jekk smajna xi ħaġa bħal password, aħna tista'toħroġ l-salvataġġ.
  
  
  Hi miftiehma. Bil-mod, b'xi sorpriża. "Ukoll, Nick, I ma jistax wieħed jimmaġina dak li ġara mod ieħor. Mhuwiex li jien jibżgħu tagħha, "hija qalet li," huwa biss li jien... "hija riflessjoni, għall-mument —" jien jibżgħu."
  
  
  
  
  Kapitolu 15
  
  
  
  
  Huwa kien shitty jum. I maqtugħa lili nnifsi tal-leħja. Tara niżel l-mera. L-kafè kien dgħajjef wisq. U beda x-xita. Dik kienet il-parti tajba.
  
  
  Qabel l-ħdax-il nofs in-nhar, Tara jitħallew id-dar. Hija kienet li jitpoġġew fuq l-għamla tagħha u l-ilbies fil-ħin biex jiksbu Featherstone kmieni. Hi ttamat li jiżolqu l-taraġ permezz tal-konvenjenti li jinsabu l-istennija tal-kamra fuq il-tieni sular li jissodisfaw Il-Featherstone.
  
  
  Tiegħi telefonata li Qoxra fil-11 nofs in-nhar kienet ieħor daqqa. "Skużani l-subien," il-membri tal-band qal — " għad-ebda azzjoni."
  
  
  Qabbdet sejħa mill-Lightfoot te ħanut u kien qal li tiegħi sabiex ma tkun lesta sal-nofsinhar. Huma ma jkollhom l-kurriera.
  
  
  "Ma nistax tikseb l-ego?" Dawn qal iva. Kien kumpless sabiex.
  
  
  Dan kien ifisser li l-ritratti li Tara ħa fil-Featherstone tal-kienx hekk faċli biex jiġu identifikati. Dawn kienu mistennija li tibgħat ih F'washington. Probabbilment. Jew il-mod, jien ser tikseb tagħha rewmatiżmu f'nofsinhar. Għad hemm ħafna żmien biex kuntatt Tara fil-teatru jekk jinqala'l-bżonn. Huwa tax-xellug permezz ta'l-appartamenti u l-mixi fl-toroq. Roscoe sodisfatti tagħha fil-macrobiotic-restorant fil wieħed nofs in-nhar wara nofsinhar. I iddeċidew li jiksbu xi ħaġa li jieklu l-ewwel.
  
  
  Fil-għaxar minuti sa tnax-il, hi kienet fil-Lightfoot tat-te-ħanut. Żgħir maħmuġ pressjoni żgħar u medji ħanut fuq l-art l-art tal-ramshackle-bini x'imkien Soho. Il-ħitan kienu miksija mill-art li l-limitu mal-ixkafef mimlija bil-kbir il-bottijiet ta'l-tè. It-twieqi qed tiffaċċja l-triq kienu wkoll mimlija munzelli tal-tè.
  
  
  Scruffy-bniedem tfittex fil-kannella jintlibsu-apron kien bil-wieqfa wara l-bank. Huwa ħares lejn tiegħi karti u l-nodded. Huwa ħa l-vażett mill-ixkaffa u stabbiliti fuq il-bank. Hu beda l-tgeżwir l-ego fil-kannella tat-tgeżwir-karta.
  
  
  "I, uh ... nixtiequ li l-użu ego hawnhekk," qal.
  
  
  Huwa ħadlu kap tiegħu. "Il-maħżen bilkemm huwa adattat għal dan, huwa?"
  
  
  — Forsi soprano?"
  
  
  Huwa ħares lejn me malware. "Jien ma naf," huwa qal. — I għandek tiċċekkja dan jitwettaq." Huwa marru għall-flus kontanti reġistru u ppressati N-3. Wara ftit il-mumenti, il-telefon għ darbtejn u mbagħad mar silenzjuża. "Id-dritt," hija qalet. Hi ppressati-buttuna ta ' taħt il-bank u l-żgħar it-taqsima tal-ħajt lura jiżżerżaq miftuħa.
  
  
  Il-ftuħ tatni l-aċċess għall-dejjaq taraġ li jwassal għall-lokali AH-kwartieri ġenerali. It-taraġ wassal sa żgħar, mhux miżmuma b'mod organizzat riċeviment-qasam. Żewġ oranġjo-presidenti tal-plastik, president mimlija bil-numri mill-Baħar tal-Barents Tearooms, u l-kbira, msawwta president desk. Skur-segretarju-sbuħija sib fuq il-mejda, chewing gum. Hi ħares lejn me par, waqqaf chewing, u qasmu tagħha saqajn għall-naħa l-oħra. Il-dritt tal-minnhom kien bieb ieħor. Il-papa tal holies. Huwa ħarsu lejn l-għassa tiegħu. Kien tnax-il nofs in-nhar. Huwa poġġa kemm l-idejn fuq il-presidenza u l-daqsxejn inklinata bil-ħerqa. "Nixtieq nitkellem li Dolores," qal.
  
  
  Hija tpoġġi fuq kompletament expressionless-wiċċ. ID tagħha fflaxxjati up. L-għajnejn tagħha fl-aħħar nett wera xi fehim, u hi nodded. "Inti ma tkunx taf xi ħaġa għall-żgur f'dan il-te ħanut," hija qalet. "Għandek bżonn Dolores jew il-messaġġ tiegħek?"
  
  
  "Il-messaġġ," qal. Hija magħfusa ftit buttuni fuq tat-telefon tagħha bħala huwa beda jagħmilx l-te vażett. Hi mogħtija me it-telefon. Kien hemm jitwaħħlu messaġġ minn Roscoe. "Jien ser tara int fl-istess nofs in-nhar wara nofsinhar." Imbagħad Mays mill-ġdid: "Skużani l-subien, l-ebda azzjoni."
  
  
  Fetaħ il-vażett u sib l-isfel fuq siġġu. Kull ritratt ġie pulit mehmuża mal-kompjuter-karta. Għażiż Zhirinovsky flimkien mal-President is-Sinjura Hodgson u Frogg kienu rikonoxxuti bħala tali. Featherstone tal-segretarju kienet strumentali fil-tkeċċija tal-Agnes Gwida, l-ex-segretarju ta'l-Iskozja-Tarzna, minħabba li xi wħud mid-dokumenti Agħlaq kellhom kienu misruqa minn hemm. L-ebda evidenza ta involviment tagħha kien qatt misjuba. "Negliġenza" kienet ir-raġuni għar-riżenja tagħha. Madankollu, hi kienet taħt suspett. It-tifel li jinġiebu Tara te u wassal tagħha fl-istennija tal-kamra kien Pam taż-Żwiemel, żgħażagħ terroristiċi li tispeċjalizza fil-gwerra psikoloġika. Speċjalment tajba fl-psikotropiċi-drogi. Huwa kien il-kap-investigatur ta ' l-KAN. X'imkien fl-Asja, li tilfu l-ego fl-apparenza. Grazzi għall-ritratt tal Tara AH aġġornat l-ego tad-dejta fl-arkivju. L-aħħar iżda mhux l-inqas, ma kien hemm l-Xemx Ipprepara. M-2. It-tieni klassi qattiel. Bidu tat-tieni grad ma jfissirx kienet ħażina. Dan ma jfissirx xejn għajr li hija kienet qattiel. U kull wieħed minnhom huma feminists li issa huma rrabjata fil-irġiel, ibgħat l-ilmenti tiegħek għal Mao Tse tung. Xemx Ipprepara kien ħażen zija. Skond il-mappa tal-kompjuter, hija kienet l-espert fil-intricacies ta'tortura fiżika.
  
  
  I qabżu l-telefon u sejjaħ it-teatru.
  
  
  Tara kien diġà għaddew.
  
  
  I hit tagħha fuq it-telefon għalhekk diffiċli li l-president ħadlu, u qal tagħha jien ridt Dolores. "Dolores personalment. U malajr! L-receptionist titħaffef tagħha chewing erba'jew erba ' darbiet u ppressati ftit buttuni. Il-bieb għall-Agħlaq-dritt tal-fetħet xquq. "Inti mhux se titlef Dolores," hija qalet. Dan huwa bbażat fuq l-internet dashboard mudell.
  
  
  L-girl fil-iswiċċbord kien tall, goffa-bniedem bil-griż tax-xagħar, fit-mejjet qmis, u haggard-wiċċ.
  
  
  I qal tagħha. "Dolores?"
  
  
  Huwa ffirmati.
  
  
  "Ħarsa," qal, u titneħħa-widnejn tiegħu off par ta'earphones.
  
  
  "Tagħha Carter," qal.
  
  
  'Oi.' Huwa eżamina ftit straighter.
  
  
  I qal em li tagħti Roscoe urġenti messaġġ. Il-pjanijiet inbidlu. Aħna kienu mistennija li interċettazzjoni Tara qabel ma hija mdaħħla l-ikbar den. Jien ser tmur lura għall-appartament fil-każ hi ġej. Issa kien intestatura għall macrobiotic ristorant. Jekk jien ma setgħux jilħqu tagħha, I d jiltaqa'miegħu hemm mill-wieħed u tletin.
  
  
  I ħa taxi lura l-appartament fi żmien rekord. Tara ma kienx hemm. I kollha jistgħu ma kienet tistenna. Jekk hi ma kienx fil-teatru jew hawnhekk, hija setgħet tkun kullimkien. U Londra hija belt kbira. Ma kien hemm l-ebda raġuni biex paniku. Qabel Roscoe ra tagħha, kelli kull raġuni biex iwissu tagħha fil-ħin. Anki jekk kien fl-aħħar mument. Madankollu, missierha ħass ftit inċerti. Huwa kompla biex jimxu madwar l-appartament vojt. L-xita pattered nervously kontra l-twieqi. Ma kien hemm l-hum debboli tal-jazz mill-triq li jmiss. I tista'tisma'karozzi miżgħuda mill-triq innifsu. X'imkien għoli fuq me, pjan tellgħu mill. Il-qattus sploda. L-arloġġ kien timmarka.
  
  
  - Lukanda tagħha għandhom jiġu mġarrfa. Definittivament-għassa. Forsi biex tieqaf żmien. Jew forsi kien minħabba li dawn ma kinux-teħid tad-dritt tal-ħoss għall-tagħha biex tisma'. Il-ħoss ta Tara li ġejjin permezz tal-bieb. Globalment, iż-żmien terribbli, jekk jiġri xejn, huwa kollha thedded li jiġri fuq il darba u mhux bħal dik.
  
  
  Fl-istess nofs in-nhar wara nofsinhar, l-numru tagħha uċuħ. Tagħha ltqajna rewmatiżmu Roscoe fuq il-messaġġ tiegħi. Imbagħad tliet ċrieki u l-Qoxra tal-medda: Sonny, tal-ħiliet. Għad-ebda azzjoni.
  
  
  I-il-dijanjosi tagħha. Huwa jingħorok tiegħu l-għajnejn u l-jingħorok tiegħu l-għonq. Dan stung mill-ġdid. Hu waqqaf ħakk. Dak li ma tiegħi bir-radar iwissu me dwar? Tagħha, ħares lejn il-ħajt. Imbagħad it-telefon. Huwa jiġbor il-telefon u l-uċuħ l-għadd mill-ġdid.
  
  
  ROSCOE: Shut up. Nicky. Aħna ser issib tagħha.
  
  
  Bi-I, bi-I, bi-I. Irina: Jiddispjaċini, tal-ħiliet. Għad-ebda azzjoni.
  
  
  Huwa kellu l-telefon xi ftit'l bogħod mill-widna tiegħu.
  
  
  Dawn kienu l-kliem li Mays użat darbtejn!
  
  
  Kull siegħa taw messaġġ ġdid. Naturalment, huwa jista'ma kienu kapaċi li toħroġ ma ' xejn aktar, iżda ma iweġġgħu li irrepeti dan xorta waħda. Kull siegħa għal dawn l-aħħar ftit jiem, huwa d jiġu lura bil xi stramba-rapport jew l-aħbar dwar dak li kien qed jittieklu fil-villaġġ. U jekk huwa ma setax taħseb xejn fil-livelli kollha, Matt se toħroġ ma huwa xorta waħda.
  
  
  Huwa poġġa l-telefon lura għall-widnejn tiegħu... smajt tagħha bir-reqqa. "Skużani tagħha. Għad-ebda azzjoni. Iva! - Vot! Fl-ego kien hemm ħażin growl fl-aħħar kliem. Il-pjan li tellgħu mill. Dan il-ħoss li kien hemm qabel. Kien hemm xi ħaġa mgħawweġ hemm.
  
  
  Dolores imsejħa tagħha. Huwa kkonferma li lili l-istess messaġġ kien hemm għal tliet sigħat. L-ebda, huwa qal, ma tistax issib li suspettużi. Huwa biss il-ħsieb li jitqiegħed għad-dispożizzjoni kienet tipprova tagħmel joke billi tuża l-istess messaġġ aktar u aktar mill-ġdid.
  
  
  Huwa qal-Uem dwar il-pjan. Huwa kien siekta għal mument. "Alla. "" huwa qal. 'Int dritt.
  
  
  Ma kellix Qoxra aktar. Ont kien x'imkien bejn l-rabja u paniku. Rabja li I d ristretta hekk maqbuda fil-Tara s-sigurtà li I d mitlufa rekord tal-ih veru tal-intenzjonijiet u ma kienx magħruf dwar il-Qoxra tal-messaġġ l-ewwel. Kollha tal-tamiet tagħna għall - "kostellazzjoni tal-lum il-każ" kienu bbażati fuq Chen-Li Kannella-nisa wara l-juru, wara l-juru, li kien li jwasslu għall-klonazzjoni tal-laboratorju u għall-Laos Tseng. Jekk ikun diġà għamlet pass, kull tama hija mitlufa. Aħna m'int se ssib dan il-PBX sokit. Aħna qatt ma kienu kapaċi li tieqaf ih. Alla se jikkastigaw me għal dan il-kelba li ghandek biss taħt il-ġilda tiegħi.
  
  
  "Id-dritt," Dolores qal tagħha. "L-intenzjoni hija kif ġej. I bżonn ħelikopter li jistgħu jieħdu me hemm. Tagħti Roscoe xi għajnuna żejda...
  
  
  — Inti kidding?" huwa interrott me. "Il-London-uffiċċju ma jkunx li l-kbar. Aħna sempliċiment ma jkollhom l-ebda għajnuna addizzjonali mill — inqas mhumiex it-tip li għandek bżonn.
  
  
  "Mill-ħelikopter?"
  
  
  "Dan għadu għaddej."
  
  
  Tajba. Imbagħad jgħidlek Roscoe li l-qoxra Dollaru. U għall-Alla fini, għid Em biex ikunu attenti!
  
  
  'Tisma' l-up. Jien ma tinkwieta dwar Roscoe jekk inti kienu I. Kultant jista jkun ftit pedantic, imma mhux meta tiegħu stess ego tkun fil-periklu. Huwa tant-ħajja wisq.
  
  
  Tagħha ffirmati. "Ejja t-tama hekk."
  
  
  L-ħelikopter kien mistenni li pick-up me fil-half-aħħar wieħed fl-Orga-Park. Ħadd ma jkun sorpriż, iżda l-ebda tan-negozju tiegħi. Jew il-mod, dawn ser ikunu nitkellmu dwar dan għal ftit jiem. Wilhelmina imnaddfa u jitgħabbew mill-ġdid l-batterija. Huwa jiżżerżaq l-stiletto lura fis-ċinturin tagħha u mdaħħal ieħor tal-gass bil-bombi. Xortik tajba Pierre, sabiex sinċiera fl-nofs.
  
  
  I jitqiegħdu fuq tiegħi raincoat u marru fis-xita.
  
  
  
  
  Kapitolu 16
  
  
  
  
  Roscoe għadda fil-għassa tiegħu. Din kienet il-ħames minuti biex tnejn. Tara qalet li kienet ser Featherstone mill-wieħed u tletin.
  
  
  Huwa ma tixtieq li jidhru wisq suspettużi mill-tmexxija madwar il-restorant bħal madman. Għalhekk huwa ħallas, ltqajna-gazzetta, u marru għall aqra fil-sala tad-dħul. L-xita bdew jonqsu aktar diffiċli. Għalhekk il-persuna qari fil-daħla mhux se toqgħod barra. Kien probabbilment l-ħsieb dwar l-umbrella li tkun insejt tieħu.
  
  
  Huwa għandu raw Tara meta kienet waslet l-kantuniera madwar it-triq. Hija ma ara lilu. Agħlaq kellhom umbrella, u dan sakemm il-meħtieġ blinders li jillimitaw l-fehma tagħha.
  
  
  Roscoe avviċinat tagħha mill-ġenb tat-triq. Għadda l-grocer mimmo. Minbarra l-ortopediċi. Mimmo Lane. Huwa probabbilment ma kinux ħadu l-għajnejn tiegħu off Tara, u għalhekk huwa ma kinux innotati il-bniedem. Dan jista kienu żewġt irġiel. Dawn ħareġ li lilu. Huwa probabbilment ma kienx avżat mill-fatt li l-bniedem ma tuża dawn l-tajba iswed umbrella tax-xita. U s'issa, l-inmsa kienu jinżammu tiegħu ego jintewa min-naħa tiegħu.
  
  
  Mill-inqas, dan kien il-każ, kif għandna aktar tard immaġina.
  
  
  Ħafna mill-għaxija aħna misjuba Roscoe tal-ġisem. Kien fl-sqaq. Ego-idejn kienu għadhom imwaħħlin mal-iswed umbrella, il-leħja-ponta qawwija li kellhom mgħaddsa fis-uem tal-tiwi dollaru.
  
  
  
  
  Kapitolu 17
  
  
  
  
  L-ħelikopter żbarkati fil-m-qasam, dwar kilometru mill-dar. Big Fiat 130 kien qed jistenna għalija. Is-sewwieq mogħtija me il-vleġġa, bil-ponta me fid-direzzjoni t-tajba, u sib l-isfel li jmiss lili. Li jmiss tiegħi tas-sewwieq-sede. Imbagħad aħna kollha marru modi differenti tagħna.
  
  
  L-xita kellha titwaqqaf, u l-pajsaġġ tefgħet il-kummenti ta'isfar fl-aħdar. Waħda minn dawn il-fjuri mill Aġġornat tal-pitturi. Hija kienet waħda madwar l-pajsaġġi fabulous mal-kabini u l-lukandi mill-ħin ta Richard l-Kbira tal-Dollaru-munzell. Tagħha, I ħass tiegħi tad-demm għalli f'dan universali l-isfida. Volontarjament. L-Isforz. Tagħha sel huwa fil-kbar tiegħek Fiat biex joqtlu l-gwerra. Tiegħi pistola u stiletto kienu l-ġodda Excalibur. Kien parti mill-istorja u l-istorja magħmula. I jista diġà tisma l-ħornijiet awguri tiegħi wasla. Tagħha, il-livelli kollha-konkwista tal-eroj.
  
  
  Oh alla tiegħi. Iżda: fl-aħħarnett::
  
  
  Huwa pparkjati l-karozza wara masġar ta'siġar u li kompliet permezz tal-żgħar arbuxxelli li l lura tal-proprjetà. Kien kenn huma mikrija għalihom infushom. Dar bil-saqaf thatched li exudes stramba-atmosfera. Kien ferm kwiet.
  
  
  Huwa wisq kwiet.
  
  
  Huwa eżamina madwar. Li jmiss l-dar prinċipali kienu żewġ djar żgħar, bl-istess mod stramba. L-eqreb wieħed kien madwar għoxrin tarzni mill-bini prinċipali. Kemm kienu telgħu abbord. I nistaqsu dak it-tip ta'software Qoxra użati. Kien pjuttost ċert li huwa ma kienx tuża aktar.
  
  
  Huwa mċaqalqa minn wieħed tas-siġar għall-ieħor u li laħqu t-tieni dar. Hija wkoll ltqajna-dawl tal-awtostrada. Xorti tiegħi kien wisq tajba biex tkun vera. Ma kien hemm l-karozza hemm.
  
  
  Kien qodma Amerikan tal-istazzjon tal-vaguni. Dawn il-qodma 1952 l-Olanda psewdo-injam tal-karozzi. L-ixkaffa saqaf kien twaħħal l-bagalji. U tagħmir tas-sajd.
  
  
  Kull fejn ikunu marru, huma ma jmorru tas-sajd. Iżda huma kienu ser x'imkien, u huwa biss waslu fil-ħin.
  
  
  Sibt li ieħor dar. Il-bieb kien maqful. Huwa eżamina ġewwa permezz ta'waħda mill-imtebba-twieqi tal-ħġieġ. Huwa laħaq għall-tieqa. Hija fetħet. Forsi wisq faċilment. Wilhelmina preparati u marru ġewwa.
  
  
  Jekk kien xi ħadd ieħor minn Qattus, I d jkun fl-inkwiet. Dawk qodma floorboards tatni bogħod fuq il-moviment iċken. Dawn creaked taħt tiegħi daħla. Iżda jekk xi ħadd kien hemm, li kienu s-skiet.
  
  
  L jinżammu għaddejjin. Kien hemm biss żewġ kmamar fuq l-art t'isfel, u dawn dehru vojta, ħafna vojt. L-nar kien il-dijanjosi bir-ram qsari u nadif iżda maħruqa gradilja.
  
  
  Huwa kompla l-taraġ.
  
  
  Kamra tal-banju.
  
  
  Dan kien l-ego fuq il-post fil-domk. Qoxra tal-jirreġistra tejp kien għadu fuq is-sodda. L-qawwija trombi kienu għadhom mwaħħla madwar l-tieqa. L-sodda kien għoqda tal-folji. Qoxra u Pearson ħa dawriet irqad hawn. Ma kien hemm l-uniku tad-displej tal-landa bottijiet fil-kantuniera. Il-ħażin riħa tal-ħut xorta lingered fl-arja.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda sinjali ta taqbida.
  
  
  X'-aħbar tajba dan jista'jfisser. Xi ħaġa sfurzat ih pass'il bogħod mill-kariga tiegħu. Iżda dan ma jfissirx neċessarjament li kienu mejta.
  
  
  I ħares'il quddiem tiegħi trombi. Chen-li raw tagħha fid-dar. Kien tkellem lit-żewġ l-irġiel. IH saqajn tista'tara tagħha, iżda ih tiffaċċja ma setgħux jiġu osservati. I użati tiegħi jirreġistra l-vuċi li jibgħat messaġġ li Dolores. Din il-ħaġa kienet fil-wireless kuntatt mal Huwa sbuħija fil-te-ħanut. Imbagħad huwa marru lura l-isfel u telgħu barra mit-tieqa.
  
  
  Drizzly tat-temp. Tagħha, ħass skomdi. I l-ħsieb kien l-temp. Iżda mbagħad mill-ġdid, tagħha, maħsub li dan jista'jkun ta'twissija.
  
  
  Hu intitolat għall-tieni dar. Dik li kienet l-eqreb lejn il-bini prinċipali. Il-bordijiet li kienu ġew imħuħ fil-bieb kienu misruqa barra. Wilhelmina mbuttat u fetħet il-bibien.
  
  
  Dak I raw hemm magħmula tiegħi fl-istonku clench.
  
  
  Ma kien hemm l-demm kullimkien. L-qodma tal-injam tal-art kien mxarrba bl u miżbugħa-oxxen-kulur tal-mewt. Huwa ffriżat bejn il-ġonot ta'l-floorboards. L-abjad tal-qoton-għamara kien smeared mal-ħmieġ. AX tal-irġiel jistabbilixxu imfarrak. L-.38-kalibru pistola mill-AX kien kopert fid-demm fuq il-miksi bid-dqiq-president. U l-mannara, miżbugħa aħmar, jistabbilixxu li jmiss mal-nar.
  
  
  Nar.
  
  
  Kien għadu tal-ħruq. Għadhom taw tas-sħana. Ma kien hemm l-munzell ta sħun rmied fuq l-gradilja. Fil-kantuniera, ħdejn il-nar, jistabbilixxu... driegħ. Smajt ħafna ħoss stramb, u mbagħad indunajt kien żieda tiegħi stess tirremetti għall-mess.
  
  
  I marru għall-kċina u daru fuq il-vit, imbagħad-pressjoni ilma kiesaħ fuq il-wiċċ u l-mwaħħla tiegħi polz taħt il-vit. - Widnejn tiegħi prickled. L-tap huwa mdawwar off. Ħsibt li jinstemgħu xi ħaġa. Art l-injam creaking.
  
  
  
  
  Kapitolu 18
  
  
  
  
  Tara qalli aktar tard, iżda I jista'jgħidlek issa. Fl-ordni korretta.
  
  
  Hija ma ara Roscoe. Iżda hi ma ħarsa lura, jew. Kienet taf li kien hemm. Flimkien mal-me. Fil-ristorant. Hija mdaħħla Featherstone-Uffiċċju tal kif ippjanat fil 2:30 p Madwar l-għonq tagħha, Agħlaq libes-sekwenza tal-perli li tista'tibgåat kwalunkwe konverżazzjoni fi żmien ħames kwadru tal-Agħlaq tat-telefon fl-triq. Fil-borża tagħha, Agħlaq kellhom l-istess jirreġistra tejp li hija kienet użat il-jum ta'qabel.
  
  
  Tara ħass multa.
  
  
  L-receptionist innotata, ftit irritata, li Tara kien kmieni wisq. Pam malajr skortat tagħha għall-istess tat-tieni sular l-istennija tal-kamra bħala l-ġurnata ta'qabel u offruti ħej, oħra tazza tal-tè. Hi tax-xellug dan l-istudju l-istess rivisti.
  
  
  Dan iż-żmien, Tara ħa tazza tal-tè. Dan jinxtamm pjaċevoli tal-kannella. Hi mgħaddas tagħha tas-swaba fil-likwidu u sess off. Tifla tiegħi ltqajna A fil-kimika għall-raġuni. "Il-te," hi whispered perli u Sonny, " huwa mimli bl-metakwalon." Hi magħduda madwar ħames mitt milligrammi. Din il-mediċina jagħtik dak li sejħa " mħejjija tajjeb." Min-naħa waħda, sensazzjoni ta 'ngħas, fuq l-oħra sensazzjoni ta' ferħ kbir. Kif għall-istrajk innifsu, dan jista'joqtol inti f'żewġ modi. Il-mediċina innifsu, jew l-assenza ta'din il-mediċina. L-irtirar is-sintomi huma simili għal dawk ta 'l-epilessija — ftit ġranet ta' aċċessjonijiet li jistgħu fl-aħħar kollass sħiħa: il-mewt. Dawn in-nies issa kien jaf dak li kienu qed jagħmlu. Li l-ħames mitt milligrammi kien biżżejjed biex daqqa tiegħek ras off. Mill-inqas biżżejjed biex jagħmlu l-taħseb Zija tiegħek tar-riħana żdied madwar l-mejta.
  
  
  Tara jitferra il-kontenut tat-tazza fis wieħed minn dawk l-mħawla liangs. Jekk dan il-dwieli ma kienx sew bl-għeruq fil-art, ikun żgur li ġejjin off.
  
  
  Hi tiptoed barra fil-kuritur mill-ġdid, u jerġa ma kien hemm l-ebda wieħed biex tieqaf tagħha. Marret l-taraġ għall-quċċata tal-art. Żewġ bibien wassal għall-kmamar fil-quddiem tal-bini. Il-wieħed madwar dawn il-kmamar li tappartjeni għall-Għajnuna. Hi magħluqa tagħha l-għajnejn u ppruvaw li wieħed jimmaġina l-tieqa missierha kien osservat. Jien wieqfa fil-quddiem tal-dar, kien għad-dritt tal-agħlaq. Għalhekk għandu jkun il-bieb fuq ix-xellug.
  
  
  Hija maqluba fuq il-bieb.
  
  
  Il-vuċi tal huwa absurdly ħażina: "Ġejjin."
  
  
  Il-Featherstone kienet tinsab fuq is-sodda fil-tagħha blu tal-ħarir-maternità, moħbija bejn ħames stampati tal-ħarir-oħrajn. Il-Featherstone ma tfittex wisq b'saħħithom. Żibeġ żgħar tal-landa kien fuq Agħlaq tal-moħħ, u hija appoġġjata ruħha mal-orjentali fann. L-bajda tagħha, enfasizzat tax-xagħar jistabbilixxu imxarrab fuq id-dahar tal-kap tagħha, u l-istudenti ta'l-għajnejn tagħha kienu pinpricked. Hija fakkret Tara tal-scruffy-reġina mill-karozza affaxxinanti.
  
  
  Il-Featherstone kien mgħobbija bil-mediċini. U huwa għamel Tara tal-impjieg ħafna aktar faċli. Ħej, ma kien hemm l-ebda bżonn li tinkwieta dwar il-loġika-rokits skuża fil-livelli kollha. Il kien'il bogħod mill-loġika, fil-mument. Hija kienet x'imkien fil-żona tal-fruntiera, fejn l-uniċi sentenza huwa nonsense, u l-loġika joħloq konfużjoni.
  
  
  Hija bdiet li jitkellmu fil-vuċi baxxa. Għal xi raġuni, hi maħsuba Ħej kien is-sitt snin u Tara tagħha kien tal-omm. Tabilħaqq, hemm mediċini li jistgħu jagħmlu taħseb li l-mod. Ħaxixa diġà huwa kapaċi ħafna affarijiet, iżda dawn, l-affarijiet li għandek tibla', ladarba jew tinjetta, biss jintemm ix-xogħol tajjeb. Iżda forsi kien biss jaħbu "Għid lit-omm" tisfir il-qanpiena. Fi kwalunkwe każ, Tara jinżammu sa u kellha l-Omm.
  
  
  L-omm trid tkun taf kollha dwar Ian. Ommi ma trust me kemm missieri ma. Il-qalet li ma tistax tagħmel hija stess.
  
  
  Yang kien kamra ta'l Taoist. Iżda Jan kienu nbidlu. Għajnuna ma kinitx taf għaliex. Hi biss ħassew li l-mod. Il-imħabba li jħossu. Agħlaq wkoll kellhom sbieħ għall-mess teddy-ġurdien. Ma Mo trid tara dan?
  
  
  Aktar tard, qalet wearily. Xi ngħidu dwar dan il-Ian?
  
  
  Ukoll, madwar ħames snin ilu, fuq il-wara parir tal-papa, Jan ħadet f'idejha l-ġestjoni. Kollox kien sejjer tajjeb sa sentejn ilu. Imbagħad kien jaħdem l dawk qodma tal-persunal u maħtur-persunal il-ġdid. Huma wkoll Taoists, huwa qal. Iżda xorta... Dam ma bħal dawn ħafna. Mhux dawk ġodda, tal-kors. Pam L-Żiemel, Il-Kuntatt. U mbagħad it-kwadriċikli.
  
  
  Kwadriċikli?
  
  
  Dawn l-erba'guys li kollha jidhru l-istess. Matul l-IHC, biss madwar wieħed minnhom marru tal-kaċċa. L-ebda, huwa ma setax. Mhux il-kaċċa, kien fil-ħalq tagħha... Ċ bdew-għajta. Forsi kien ser sess tagħha.
  
  
  Tara qal tagħha omm jipproteġu tagħha. Il-titwaqqaf biki. Hija bdiet il-nijet. Tara sorveljata u kkontrollati tagħha għassa. Din kienet il-ħames minuti biex tnejn. Ħej, kelli biex jiksbu lura malajr waqt li hi kienet stennija fl-istennija tal-kamra. Iżda dak dwar dawk l-kwadriċikli? Ma Espost jgħidu xi ħaġa?" Il-nodded. Hi giggled. Huma għandhom tliet aħwa, u dawn il-aħwa huma tlieta. U dawn dehra dawn il-kwadriċikli. Jirriżulta li huma snin sebgħin... jew le? Espost biss jinżammu giggling. Triplets-ewwel. Imbagħad il-pubbliku... Espost biss jinżammu giggling. Kien hemm ukoll Chen-li Ħong Lo, li kienu x'imkien fl-Irlanda. Jew fl-Iżlanda. Jew xi mkien ieħor. U mbagħad ma kien hemm l-Peng Li, l-pilota. Il-xejru l-idejn tagħha. Kien fl-Amerika. U mbagħad kien hemm, u mbagħad kien hemm "— Il-magħduda tagħha fuq is-swaba — " Dopey, Sheezy, u l-Fenka. Hi giggled. Iżda dawn għaddew fi ftit ġimgħat. Dawn marru għall-Amerika bil-Pam l-Żiemel. Biex jilħqu l-saħħar. L-ebda, biex jilħqu din il-Presbyterian. Kellem lill-istampa. Li tmur għand id-dentist. Huwa ppreparat. Nadif, nadif. Ukoll, hi ma tiftakar.
  
  
  Tara ħsibt dwar dan. Sabiex ikunu tax-xellug ftit ġimgħat aktar tard. ... Il-president! Għandu ġew bħal dan. Dawn marru biex dawn jintlaħqu.
  
  
  Kien żewġ minuti-aħħar sentejn. Tara mbuttat Għajnuna tal-idejn. "Dawn huma kollha l-aħwa taf?" li hi mitluba.
  
  
  'Oi. Le,' qalet F'leipzig. "Hemm ħafna aktar. Dan huwa kbir ħafna tal-familja. Iżda l-oħrajn huma l-bogħod. Il-titwaqqaf kolibri.
  
  
  "Inti żgur?" Tara talab sternly. "Inti mhux se jmorru lejn is-sema jekk inti jinsabu."
  
  
  Il-ħares sober. "Mill-inqas dak Ian jgħid. Hu jgħid li l-oħrajn se jibqgħu d-dar għal filwaqt li u l-li għandna jiksbu ih minn hemmhekk. Għalhekk meta Pam huwa taż-Żwiemel u oħrajn leave, dawk ġodda jidħlu fl -. Oh, onestament, Omm. Dak li huwa qal. Il-onestament ppruvaw l-aħjar tagħha.
  
  
  Tara saqajh. "Ukoll, għeżież," hija qalet. "Issa jeħtieġ li mmur, u int tfajla tajba, u" - hi ppruvat li jaħsbu xi ħaġa materna li jgħidu - " issa inti tiekol tiegħek anakardji obediently, u l-I ser tkun miegħek mill-ġdid malajr." Tara għalaq il-bieb wara tagħha u ħa nifs fil-fond. "Inti li jinstemgħu, għasel," qalet tagħha ġiżirana. "Hemm wieħed biss fl-Amerika-dritt li issa. U dan huwa l-pilota. Ħelikopter pilota, naħseb. Jew forsi kien maqtula flimkien mal-senatur huwa maqtula. Hi waqfa qasira, allura ma setgħux għajnuna u żied, " U inti ma tridx tagħha li ġejjin hawn." ha ha.
  
  
  Hija tbissem u marru r-taraġ. Fil-qiegħ tal-taraġ, fuq tagħha mod sa, Pam kellhom-Żwiemel u l-Sonny. Ħarsu rrabjata. Rrabjata ħafna.
  
  
  Pam Kona kienet ta ' labra ipodermika fl-naħa tagħha.
  
  
  Kollha Tara jistgħu jgħidu, " Iva, Nick.'
  
  
  
  
  Il-kapitolu 19
  
  
  
  
  Jekk inti jonfqu kollu tal-ħajja tiegħek jippruvaw driegħ ruħek kontra l-jum tal-ħajja, dan il-jum tal-ħajja se jidħlu.
  
  
  Tagħha gun kienet imqiegħda ħdejn il-sink, u l-creaking ta'l-art sar me tremenda għall tagħha. Tagħha tard wisq. Il-sikkina ħakmu l-l-kamra, bbażata naħa tiegħi għall-sink bħal ġodda farfett fil-ġabra.
  
  
  "Id-dritt, Carter. Jduru madwar bil-mod."
  
  
  Ih kien tliet. Dan ma kienx il - "huma" huwa kienet qed tistenna. Ħarsu bħall-tliet lokali Ivanovs. Super dandy. Ih-Iżvediżi u telf impost kienu għaxar snin iżgħar minn ih, u attenwata tal-muskoli li ma kinux jaqblu mal-ħwejjeġ moderna. Huma ġew sa me ma guns tagħhom miġbuda. Il-leader huwa l quddiem.
  
  
  "Poġġi idejk wara tiegħek ras," huwa qal.
  
  
  Ego ħares tagħha u'l isfel. L-unika ħaġa tajba dwar nen kien l-ego libsa. "Hi għandha qajmu l-idejn tagħha,"qal," iżda jien għandi problema teknika." Hu indikat il-sikkina xorta clutched fl-naħa tiegħi.
  
  
  Huwa mdawwar għal waħda mill-sħabu. "Giles," huwa qal. Jekk jogħġbok jidentifikaw, sir. Giles daħal fuq me u miġbud ' il barra sikkina. Tad-demm tiegħi kien tbaqbieq. Giles mfittxija me. Huwa sab l-stiletto, iżda ma jiġu mill-qrib tal-gass ebusija. Huwa probabbilment ma jkunx tagħha ego it-tip.
  
  
  Giles tbissem. Kunfidenti ħafna. "Id-dritt, l-imgħallem. Huwa nadif.
  
  
  "Imbagħad inti u l-Desktop jieħdu l-ego fis-dar."
  
  
  Giles u l-Desktop ħa l l-idejn, u bil-ftit tal-pistoli bi tqila biex tiegħi tas-sinsla, I kien wassal għall-dar.
  
  
  M'hemm l-ebda dubju dwar dan. Huma jagħmlu l-aħjar qattiela madwar dawn il-jiem. Bangel, Lin Jing, u issa dawn il-steamboats verament outdone ruħhom fil-politeness. Vin Vo kienet xi ħaġa oħra. Meta I ssieħbu lilu fil-kamra, huwa tatni ħarsa mimlijin u tinqasam fil-bagħal: "l-Impjant ta'l-ego." Dawn imbuttat me fis-president. Kull wieħed minnhom ħadu l-ispalla u l-ppressati: s-sede tiegħu. Ġewnaħ nodded. Il-prinċipali emerġenza fire huwa wkoll sel. Ont kien ieħor l-injam panelled-librerija. Biss dan ma kienx kbir bħala l-waħda fil-Nassau. U l-twieqi kienu miftuħa. Barra minn hekk, Chen-li ma kienx hawn jew.
  
  
  Ġewnaħ mixi madwar il-lok, tliet iswaba-swaba twirling tiegħu tas-sigaretti bħal jiċċaqilqu tal-muntanji. Huwa fakkar tagħha tal-kuntenti darbiet. "Aħna qed għajjien ħafna tal-inti, Carter," huwa qal fl-aħħar. Ego vuċi kienet għolja u tħaddan. — Barra minn hekk, int dejjem kienu stupid.
  
  
  I ma kienx se risposta li onestament. I kollha ma ġie jgħollu l-eyebrow. Barra minn hekk, l-ebda-iljunfanti tista ' tieqaf lilu mill-me javżak li kien I stupid.
  
  
  "Inti ħsieb l-ħbieb tiegħek fil li dar ftit kienu jaraw-istati uniti sabiex inti tista'fl-aħħar tal-qbid-istati uniti." Huwa tbissem. Jew il-mod, hu pursed xufftejn tiegħu. "Fuq il-dell innifsu... kien l-oppost. Kellna għajn tagħna fuq jilħqu l-ħbieb tiegħek u aħna kien jaf li jista'jwassal biex inti. Mill-inqas aħna konna lesti għal żjara tiegħek.
  
  
  Kien id-dritt. Kien stupid. Tagħha waqa ' fil-ih jimblokka mal-għajnejn tagħha miftuħa. Iżda min-naħa l-oħra, id-DA kien jaf fejn kienet. U Vinh-Op jafu aħjar jekk taf li... Huwa kien sa dwar il-presidenza. Fetaħ il-jiġbed. "Fil-każ li taħseb li l-ħbieb tiegħek ser jgħinek..." huwa kellu l-żgħar awdjo tejp. — Konna talab lill-aġent tiegħek, Qoxra, li tagħmel ir-rapport finali. "Kostya, huwa għamel tliet. Aħna ma sabet l-rikorrenti messaġġ li se jattiraw oħrajn hawn — kif għandha mħajjar inti. Huwa poġġa l-burokrazija żejda fil-żgħar li jistgħu jinġarru-reġistratur. "Sa l-ħin it-tielet messaġġ jibda tirrepeti, aħna mhux se jkun hawn aktar." Huwa mdawwar lura għall-me. "Ħsibt li jistgħu jkunu interessati li tisma l-uffiċjali tad-dedikazzjoni ta'dak li ġara hawn illum."
  
  
  Huwa magħfus-buttuna, u l-Qoxra beda tiegħu postmortem ir-rapport.
  
  
  "Skużani jien marru tas-sajd. Ma tistax tiekol ikel. Maħmuġ poriġ-gosti saħansitra aħjar. Malajr daq, mill-mħassba. Ah.'
  
  
  Għall-mument, ħsibt jitqiegħed għad-dispożizzjoni kienet għamlet żball, iżda I malajr talab li kieku l-hena tiegħi, l-ebda kwistjoni fejn kien fil-ċpar fil-mument.
  
  
  Qoxra ma titlef il-mod tiegħu. Ukoll.
  
  
  L-soltu għeluq huwa "il-messaġġ ħajt".
  
  
  "Fil-programm" tfisser li l-messaġġ ikun fis-sala fil-kodiċi. Kodiċi sempliċi għall-fast-messaġġ-trażmissjoni. Flimkien ma'l-ewwel ittra, għandek dejjem ħu d-raba-kelma. I magħduda dan jitwettaq. Qoxra tal-messaġġ li l-us kienet: "jiddispjaċini. L-Eda huwa korrott. Malajr!'
  
  
  Rinforzi se jaslu biss bħala l-medda huwa jilgħab. Kindergarten jew le. Huwa jista'jistenna għajnuna fi ħdan il-siegħa.
  
  
  Il-ġwienaħ mdawwar prinċipali emerġenza fire. "L-aħħar, "huwa qal," issa daħħal din l-burokrazija."
  
  
  L-aħħar ħadet il-burokrazija u l-marru permezz tal-kmamar.
  
  
  "Issa, Carter... Issa li int stajt għenna tant, jien ser tagħmel inti favur... Tikseb Chen-li," huwa qal li Giles.
  
  
  Giles kienet marret. Tajba. X'għandek tagħmel inti verament trid tkun taf dwarna?
  
  
  Huwa kompla permezz tiegħu ħażna sħiħa tal-grimaces u giggles qabel ma sab l-rewmatiżmu. — Inti trid tkun taf fejn il-kwartieri ġenerali huma minn, ma inti?" U issa l — "huwa qal, kif Giles u Chen-li daħal fil-kamra," li jinsab fejn aħna qed tmur li inti tieħu."
  
  
  Huwa ħares lejn Chen-verżjoni online.
  
  
  Dak I sabet inqas attraenti dwar nen kienu l-labar ipodermiċi fil-ego-driegħ.
  
  
  I ma kellhomx żmien biex jippruvaw xi ħaġa, sabiex I magħmula ieħor suċċess attentat fl-uem tal-gerżuma, iżda Desktop u Giles taħbit me għal dan. I kien mitfugħa lura fis-presidenza tiegħi. Daqqa tiegħi xedaq li deher li knock-out l-mili madwar tiegħi snien. Vin daħal fuq u hit me. Dan kollu ġara malajr ħafna. Giles u l-Desktop kienu azjenda me isfel. Chen-li rrumblati tiegħi twal. Ma kien hemm xejn l-apposta jistgħu jagħmlu dwar dan. Fil wieħed malajr moviment, il-labra sparixxew fis-naħa tiegħi.
  
  
  Huma miżmuma me bħal li għal ftit minuti. Sekondi għadda, forsi. Jew għassa. Ma nafx tagħha aktar. L-aħħar ġew lura u qal li kien kiser l-burokrazija fil-kassett. Huwa qal li kien skużani. Vin G ħa u ried li l-kolla biex jiffissaw tagħha. Huwa mdawwar għal l-Aħħar u qal, " Kelb like. Ħmar.'U mbagħad ego tal-wiċċ mdawwar aħmar. Aħmar żdiedu. Il-petali miftuħa, u waħda minn dawn niżel l-art. Huwa tant me, huwa ma imħabba me...
  
  
  "Capulets," qal Giles. Huwa kien id-daħk. Xaħam tal-ilma tal-ħanfus crawled tal-rta. Ego ppruvaw li timbotta tagħha bogħod mal-naħa tiegħu. Soġġorn bħala raġonevoli kemm jista'jkun.
  
  
  Kien mitluf-logħba.
  
  
  - Ħalq tiegħi marru xott. Hu ppruvat tikseb up. Iżda huwa ma jidhirx li tkun taf kif tagħmel dan aktar. Huwa ħarsu lejn tiegħu pompi papoċċi. Minħabba l-żbaljata-żewġ trufijiet ta ' l-trombi. Dawn kienu l-bogħod. Iżda l-daqs. Dawn kienu sabiħa. Dawn kienu tad-deheb. Dawn glowed.
  
  
  
  
  Kapitolu 20
  
  
  
  
  Il-perjodu li jmiss kien kostanti ħmar il-lejl. Jien ma ftakar kemm sigħat jew jiem li dam. Ma kien hemm l-ebda itwal l-ebda differenza bejn l-ebda ħin u bil-lejl, bejn l-irqad u l-qawmien. Fil-ħolm tiegħek, inti huma xi kultant ngħidu mill-parti. Folol sħaħ huma tidħaq fil int. L-bankini jitwaqqaf u rimettar. Iżda mbagħad inti miftuħa l-għajnejn tiegħek, ħawwad il-ras, u ara l-familjari tiegħek sodda-sieq mill-ġdid, il-purtieri magħluqin, l-qmis li inti tefgħu fuq l-art l-aħħar bil-lejl. Inti tiċċekkja il-sanità fuq termini tiegħek, mill-serħan il-moħħ tal-kuntrast tal-realtà.
  
  
  Biss realtà ma kinux jeżistu għalija.
  
  
  Meta I fetħet l-għajnejn tagħha, I raw l-oħra tagħha parti. Id-daħk mera tiffaċċja. Kaleidoscopic-opinjonijiet. Li qed jinbidel, wiesgħa, miexja bil-mod-univers ta'l-amalgamazzjoni tal-forom u l-bdil-kuluri. Livelli kreaturi u impossibbli l-avvenimenti. Fil-ħolm tiegħi, Tara ġejjin lura. Xagħar tagħha aħdar. L-għajnejn tagħha huma selvaġġi. Ladarba hija mbuttat-naħa tiegħi sakemm mifsud. Huwa d miżmuma tagħha fl-armi tiegħu darba, u hi d għajjat għall-etajiet.
  
  
  Bil-mod il-ħolm għadda. Sar inqas tal-biża'. Mira tiegħi jiddawru abjad waħda vojt l-iskrin. Mingħajr l-immaġini. L-ebda-ħsibijiet. Jum wieħed I fetħet l-għajnejn tagħha u l-ħsieb "ajruplan". Ont kien fuq il-pjan. Tipprova tagħmel li l-kelma mal-perċezzjoni tiegħi jibgħat me lura fil-fond, irqad bla kwiet.
  
  
  Ont kien fil-karozza. Kien tfittex l-tieqa tal-karozza. Huwa għalaq l-għajnejn tiegħu mill-ġdid.
  
  
  Meta ħares lejn mill-ġdid, l-għan kien l-istess. L-sema kienet għadha blu. Il-ħaxix kien għadu aħdar. Il-bus barra ma tibdel il-forma jew il-kulur. Kien hemm diversi ittri fuq id-dahar. Iżda jien ma setgħux tara dak li kienet. Kien nonsense, kien hieroglyphs. Huwa shuddered. Dak kollu li għamlet għall-istati uniti, tkun xi tkun il-mediċini li taw l-istati uniti, I ma setgħux aqra!
  
  
  Imbagħad ħares fl-direzzjoni l-oħra u b'kawtela, b'half-għajnejn miftuħa, stenna madwar l-karozzi. I kien enormi tiegħi lil xi ħadd dwar id-dritt tiegħi. Ħassejtni dan. Iżda ont ma kienx ser tfittex fil-ego direzzjoni għadha biss. I ma tibgħat tagħha għall-lukanda sabiex ikunu jafu d I kien diġà imqajjem.
  
  
  Il-karozza kienet limousine. Il-front tas-sedil kien moħbija mill-dawl minn tqal-purtiera tal-griż. Ma kien hemm l-ebda-istati uniti, l-ebda ħoss iżda l-ħoss tal-magni u l-ħoss tal-triq. L-seduta waħda li jmiss lili ma kienx talker. Huwa inklinata bil-mod kap tiegħu lejn il-lemin u ħares lejn l-grupp tiegħu ma naqas-għajnejn. I ma kellhomx bżonn li jkun hekk bir-reqqa fil-livelli kollha. Kien rieqed. Rqiqa, wiry-bniedem. Omosesswali, naħseb. Tabib jew l-assistent fl-abjad tal-isptar toga. L-ebda. Huwa probabbilment biss ieħor CANNES aġent ppreparati li jilagħbu-tabib.
  
  
  Tagħha ppruvaw il-bieb. Magħluqa. Għall-estestvenno.
  
  
  Huwa eżamina l-tieqa mill-ġdid. Il-bus kienet għadha'l quddiem tal-istati uniti. Huwa xorta jistgħu aqra dan, iżda dak li ġie miktub fuq li bus kienet jinqraw. Kien bil-miktub fil-Orjentali ittri.
  
  
  Aħna ġara matul il-pont. Vetturi oħra fuq it-triq kienu xemx u roti. Kien hemm wieħed biss oħra tal-karozzi. Oħra limo. Huwa mr warajna.
  
  
  Huwa eżamina mill-ġdid. Ma nafx kemm idum I ħares. Il-ħaġa li jmiss I raw kien triq belt. Storbjużi trams, in-nies fuq ir-roti. Għoġol xemx u n-nies fl-aħdar uniformijiet u l-kpiepel tat-tiben kullimkien. Tagħha ħarsa mimmo tagħha tal-irqad tal-gwardja tal permezz tal-tieqa li d-dritt tiegħu. I ra tagħha fil-Moska Bieb." Kollox huwa wara dan il-bieb. Kif jistgħu l-I magħrufa minnu? Xi ħaġa waslet lura. Huwa eżamina l-tiegħu stess tieqa mill-ġdid. Biswit l-lukanda, fuq il-bejt ta'l-bini, l-I raw dak li ridt. Enormi tal-kulur ritratt ta'Chi Minh Belt mal-żona ta'40 metru kwadru.
  
  
  Biss il-bini jappartjeni lill-istat tal-bank Korean. Il-belt kien il-qbid. Vin Vo ħa me biex il-qbid.
  
  
  Huwa eżamina madwar mal-interess imġedded. I ma bbenefikawx tagħha fil il-bini fi tmien snin. Ftit bini tkellem tal-gwerra, imma l-ħsara ma kienx daqshekk kbir.
  
  
  Il-bini huwa sabiħ tal-belt.
  
  
  Belt ta'twil, on banners bit-tikek hawn u ' l hemm bil-franċiż kolonjali mansions. Buddist monumenti, Ċiniż tempji. L-aħmar-xmara hija ċara u ċar, u jew fuq l-banek roll lazily tul il-blu. Sorpriża, ma hemm l-ebda kontra l-Amerika slogans fuq kartelluni. L-ebda sinjali ta ' l-mibegħda. Dawn in-nies ma mibegħda.
  
  
  Dan huwa ħażin l-attitudni tal-gwerra. Inti mibegħda, u imbagħad immedjatament taħseb li l-oħrajn mibegħda inti. Waħda-ħaġa li wieħed jaħseb dwar. Iżda fl-ewwel post, huwa ma setax taħseb dritta. It-tieni, aġent tagħha AX. Mhuwiex li dawn ma naħsibx. Iżda ih huwa li jiġi ppreparat għall-gwerra.
  
  
  Fuq in-naħa tat-toroq, u l-ieħor limo miġbud li Jilgħaq. Idea tagħha marru ġewwa. Ma kien hemm l-purtieri fuq il-wara tat-tieqa. Iżda sa l quddiem, Chen-li kien seduta li jmiss mal-sewwieq. Chen-li raw me u ra li kien I imqajjem. Huwa nudged l-sewwieq, li honked tiegħu qarn.
  
  
  It-tabib tiegħi qajjem up. Hi tah dazed, startled ħarsa lejn dak li għandu ġew bħal dawn l-aħħar ftit jiem. "Ħin," qal. "Sbieħ-ballun..."
  
  
  Huwa kien id-daħk. "Ma jagħmilx sens. Carter. Inti ma ħadu din il-mediċina fil-erbgħa u għoxrin siegħa. L-effett fuq. Inti kont diġà overslept kollox. U ma'dan H-2, hemm assolutament l-ebda effetti sekondarji."
  
  
  Huwa ħares lejn me appraisingly. "Nizza jippruvaw."
  
  
  Kien, Alla jaf għaliex, Amerikana. Mill-inqas huwa tkellem dwar kif wieħed madwar l-Amerikani. Iżda l-ieħor? Jew għadu?
  
  
  "Kif... kemm idum ma kien taħt il-qlugħ?"
  
  
  "Ah," huwa qal. "Dan huwa l-informazzjoni klassifikata. Ejja ngħidu biss... Twil biżżejjed biex inti tikseb hawn. U ma titlob me fejn "hawn".
  
  
  "Il-bini," qal.
  
  
  L-ego faċli għall-espressjoni kienet marret. Ego-għajnejn naqas. Huwa magħfus buttuna u l-tieqa wara l-sedil ta'quddiem rrumblati isfel. "Is-sur Wing," huwa qal. "Priġunier tiegħek huwa imqajjem."
  
  
  Il-purtieri jiżżerżaq lura. Fissa Vin-wiċċ dehret, maqtugħa fl-għonq mill-tieqa qafas. Huwa eżamina bħal fl-pupazzi. Huwa ħares lejn me u growled.
  
  
  "Huwa jidher biex naħsbu li aħna qed fil il-qbid."
  
  
  "Ah," Ġewnaħ qal. Imbagħad huwa nodded. "Iva, Il-Qbid. Se tara li hemm? Hu indikat għal raggruppament ta'bini griż. "Li Nam De".
  
  
  I jippruvaw il-franċiżi tal-ħabs. Magħrufa wkoll bħala il-qbid Woods. Il-post fejn il-priġunieri tal-gwerra kienu miżmuma.
  
  
  "L-ebda dubju li inti kont smajt stejjer dwar dan il-post," huwa qal. — Imma se ssib li l-ħabs li aħna qed tibgħat inti huwa perikoluż ħafna... kompletament differenti. Għalkemm jien ma tara l-ebda raġuni għaliex inti għandek tkun taf fejn huwa fis-sala. Huwa magħfus l-buttuna u l-purtieri magħluqin mill-ġdid, l-imblukkar tal-fehma tiegħi.
  
  
  "Dr. Kuoi?" Għalhekk kien reali tabib. — L-iblah tagħna is-Sur Carter, mhux daqshekk wouldnt jkun stupid. Anki mingħajr stħarriġ tajba, huwa xorta jistgħu jikkalkolaw id-direzzjoni tiegħu u l-ħin. Mhux li waslet lura, iżda naħseb li l-hekk... forsi ieħor sparatura."
  
  
  L-idejn tiegħi minħabba fuq il-kliem. Hija ma setgħetx twaqqaf rogħda fil-livelli kollha. Għandna sensazzjoni ta ' dardir tiegħi l-intestini. I ma tiftakarx il-mediċina nfisha li jikkawżaw sentimenti bħal dawn. Iżda forsi tiegħi tal-ġisem ma kien fuq tagħha stess. Quoy ħares lejn me u tbissem mill-ġdid. L-ego tal-sens tal-superjorità ġiet restawrata. "Tinkwetax, is-Sur Carter. Din tir se biss tpoġġi lilek l-irqad. L-ebda, se jkun hemm aktar ħolm ħażina. Xejn perikolużi. Irridu li inti tkun bħala friski kif kamomilla darba għandna naslu s'hemm.
  
  
  I ma kellhomx għażla ħafna. Kkritikat Ġes.
  
  
  Isparatura ieħor.
  
  
  L-deżert mill-ġdid.
  
  
  
  
  Kapitolu 21
  
  
  
  
  Meta I qajjem up, kien dlam. Jien tinsab fuq xi ħaġa artab. Il-arja kien mimlija bl-riħa ta vitek. Ma kien hemm l-debboli, serħan il-moħħ hum, reflex-moviment, u l-I ħarsu lejn l-għassa tiegħi. Naturalment, ma kellix fit aktar. Huma ħadu l-ih bogħod mill me fit-tul taż-żmien ilu. Meta l-I kien taħt l-anestesija.
  
  
  L stahl biex wieħed jużaha. Ont jistabbilixxu l-art fuq artab saqqijiet, miksi b'folja tal-qoton. Il-kamra kien lit sa mill-aħħar tal-sajjieda, u kmieni fl-istilel tefgħet permezz tal-ventilaturi-ajru. Kien hemm riħ. Dan ġab miegħu unruhe.
  
  
  Dan ma kienx l-istorbju. Kien kanzunetta. Baxxa, ċara taħlita ta'mijiet ta'maskili vuċijiet li daħal flimkien b'mod uniku sentenza: "O Tao; o Tao.
  
  
  Il-kamra kienet kbira. Tantx fornuta, iżda komda. Sett ta ' l-fanali. Ma kien hemm l-ebda siġġijiet, iżda ma kien hemm l-munzelli tal-oħrajn fuq l-art; l-art kien kopert bil-minsuġ mats. Fi tmiem l-oħra tal-kamra kien ieħor saqqijiet bil-ieħor tal-pil tal-oħrajn.
  
  
  Iżda l-ebda. Dawn ma kinux-oħrajn. Il-Kontenituri kienu hemm.
  
  
  Hija ma tistax tiċċaqlaq. Hija kienet għadha rieqda. Jew kienet għadha taħt l-influwenza ta'l-irqad.
  
  
  Huwa ltqajna u marru għall-naħa l-oħra tal-kamra. I kien għadu tħawwad. Huwa jintmess tagħha ta ' l-ispalla. Din kienet reali. "Tara?"
  
  
  Hi groaned, mdawwar, u midfuna-wiċċ tagħha fil-saqqijiet.
  
  
  "Tara," ripetuta. Hi ħadlu kap tagħha ħafna. - "Le, l-ebda, jekk jogħġbok," hija qalet.
  
  
  Hi ħadlu tagħha ta ' l-ispalla u lura. "Tara". Hija fetħet l-għajnejn tagħha. f'daqqa waħda, f'daqqa waħda. Wiesgħa miftuħin. Hi biss ħares lejn me. Tagħna-għajnuna, reazzjonijiet tagħna, ir-rikonoxximent tagħna.
  
  
  Tagħha ħarsa kien inkwetat. Fl-aħħar nett, xofftejn tagħha mċaqalqa. "N-Nick?" qalet ewwel.
  
  
  Tkun xi tkun ħadthom jsir tagħha f'dawn l-aħħar ftit jiem ma nbidlitx tagħha. Kien eżattament dak I raw-aħħar darba. Il-green għajnejn li studjati me kienu wiesgħa u rotob. Ma kien hemm l-ebda sewda tal-linji ta'fuq mill-marda hi kien sofra. Anke tagħha ħobż kienu għadhom imxerrda fuq il-wiċċ tagħha.
  
  
  Hi neħħiet il-wiċċ tagħha u ħa l-naħa tiegħi, taħdem bil-mod 'l isfel tiegħi ta' l-ispalla, fl-għonq tiegħi, u ' l isfel ħaddejn tiegħi. Bħal hi jippruvaw biex jikkonvinċu ruħha mal-swaba tagħha. Kif jekk hi ma pjuttost-fiduċja għajnejn tagħha mhijiex.
  
  
  "Alla tiegħi," qal. "Oh, Nick," hija qalet. U aħna imdewweb fis xulxin sakemm il-kulur sparixxew. Aħna bies, u mijiet ta'l-vuċijiet lest kant.
  
  
  Huwa miġbud ' il bogħod u dam interrogazzjoni-idejn fuq il-wiċċ tagħha. "Fil-fatt, inkun skużani tara hawnhekk minflok ma kuntenti. Kif... I ħadlu-kap tiegħi, " kif tista'tikseb hawnhekk?" Meta tagħha fl-aħħar nett jistgħu jaħsbu mill-ġdid, tagħha, ħasbu li kienu sikur u san F'londra.
  
  
  Hi inklinata lura fuq il-saqqijiet u midfuna-wiċċ tagħha fl-idejn tagħha, ftakar kemm hi d ristretta hawn. F'daqqa waħda hi ħares lejn me.
  
  
  "Iżda jekk inti ma kinux hemm.".. ma kinux inti hemmhekk?".. Inti ma kinux hemm.
  
  
  I ppruvaw jifhmu tagħha. "Fil-Featherstone tal?" Le, kien Roscoe.
  
  
  "Roscoe? L-ebda, ego ma kinux jidhru lilu. Iżda ħsibt dwar dan... I-medja, l-aħħar ħaġa li ma kien sejħa inti u... u meta inti ma juru, ħsieb tagħha, tagħha ħasbu li d maqbuda inti, wisq. L-tfal qalli dak li ġara. Nick, niftakar tagħha... jew, iva. Naħseb I mfakkar tagħha issa, kien ukoll bħal xokk, imma..... I kien qal mbagħad... li hemm xejn li inti tista'tagħmel għalija. Li inti kienu ih priġunier.
  
  
  Huma għandhom kellhom xi konnessjoni bejn din l-tattika u Featherstone tal-dar. Forsi l-radju. "Ukoll, dawn kienu id-dritt dwar dan. I qal tagħha. "Huwa kien ih priġunier. Iżda mhux F'londra. I marru għall-ih tattika.
  
  
  Fil-manor? Biex Chen-verżjoni online?
  
  
  "Stenna," qal. I kkontrollati l-kamra għall-mikrofoni jew moħbija oħra jisimgħu l-apparat. Ma kien hemm xejn hemm. I kien qallek minn Ħej dak li ġara lili fuq il-aħħar jum F'londra. L-ebda waħda madwar l-istati uniti kienu jafu dak li ġara li Roscoe. Aħna biss kien jaf li ma setgħetx tkun wisq tajba.
  
  
  U inti?
  
  
  I talab tagħha. — Dak li ma jagħmlu għalik?" Hi dam naħa tagħha permezz tagħha aħmar angelic tax-xagħar.
  
  
  "Tiftakar," hija qalet. Hi jintmess-wiċċ tiegħi mill-ġdid. "Tiftakar, inti avżata me ma tmur hemm. Inti qal, " Dawn ser tal-pompa inti sħiħa ta pentatol, u allura inti ser jgħidulhom Hawke tan-nofs tal-isem." Inti kienu dritt dwar ħaġa waħda. Ma kontx naf Hawke tan-nofs tal-isem. Oh, Nick, jien hekk mistħija. Hija bdiet-għajta. Mhux dawn l-kbira minfuħ tiċrit sħiħa ta ' l-awto-ħasra, iżda dawn l-tbatija tal-uġigħ mentali.
  
  
  "Ħej, jikkalma," qal ewwel. "Ma tort lilek innifsek issa. Issa huwa corkscrew tal se jew l-enerġija. U dak li ma id-drogi għandhom x'jaqsmu ma'dan? Huma jieħdu tiegħek. Fl-labra ipodermika-gwerra, ma hemm l-ebda eroj fil-livelli kollha. Inti għandek tkun taf liema.'
  
  
  Hi nodded, u crawled sa anki aktar hollyhocks. "Jien naf li," hija qalet. — Imma li ma jgħinx wisq. Speċjalment meta kien I l-ħsieb dwar it-tqegħid fil-periklu.
  
  
  Ukoll, inti jista ' jkollu l-tort, minħabba li l-uniku persuna li tpoġġi lilek innifsek fil-periklu kien raġel tagħha. L ltqajna sfaċċatament maqbuda mill-Vin u ma kien kompletament mingħajr l-għajnuna tiegħek. U naħseb jekk aħna verament tħares lejn dan, naħseb li huwa tiegħi tort li inti sibt maqbuda. I għandu jkollhom mismugħ tiegħi ħsibijiet u ma jħallux ikollok xi aktar mill-qrib għal dak il-post fuq Pariġi.
  
  
  Hija tbissem. Din kienet l-ewwel tbissima hi d kellhom fi żmien twil, u l-xofftejn tagħha kienu għadhom il-ġlieda kontra dan. "Naħseb li," qalet il-kummissarju, " inti għandek iċċempel dan id-destin. Hi għandhom jinstemgħu li l-opinjoni tiegħek, iżda hi kkritikat ribelli. Lil xi ħadd li tittratta me bħal tifla żgħira, jew għall-inqas bħal ftit tifla, nixtieq li jipprova li jiena utli ħafna fil-prattika."
  
  
  Hija kienet jintmess minn ee stikek. "Wisq utli," qal.
  
  
  Hi titbaxxa l-folja li kopra l-sodda ftit.
  
  
  "Inti trid tipprova u ara jekk inti tista' l-użu issa?"
  
  
  Hi verament ried jara dan.
  
  
  Ma kien hemm l-riperkussjonijiet fuq il-bieb.
  
  
  Huwa miftuħa u żewġt irġiel daħlu. Fil-punt wieħed, insejt li konna-priġunieri. L-irġiel kienu ppreparati fil-sempliċi drapp-ħwejjeġ. Ih-kapijiet kienu imqaxxar. Ih kienu qed tiffaċċja-I mibegħda għall-użu li l-kelma meta niġu għall-Easterners - iżda ih tiffaċċja kienu inkomprensibbli. Dollaru kien mdawra mill-kbira tal-saħħa ta'l-ilma. Dawn miel.
  
  
  Huma ma ngħid kelma lill-istati uniti.
  
  
  Il-bniedem ma ' l-jug mixi madwar il-kamra u l-ilma jitferra fl-jug, jew mill-inqas xi ħaġa li ħares bħal dan. Oħra daru fuq dim il-limitu tad-dawl, qisu miksi bil-ġlata grejpfrut fil-qisu miksi bil-ġlata boċċa tal-ħġieġ. Ma kienx titqib, verament, iżda xorta magħmula us għadam.
  
  
  Fetaħ il-kabinett. Ma kien hemm l-tagħna stess, l-Iżvediżi '— tajjeb, tal-mini, l-Iżvediżi', u xi mhux mixtieqa mislufa li Tara — iżda huwa miġbud ' il barra l-tnejn l-oħra jaqdi. Par ta griż tal-ħarir-maternità. Mhux dawk tilbes fuq vaganza, iżda dawk li jilbsu l-avvenimenti formali.
  
  
  Għall-Tara, huwa kien sabiħa, tal-ħarir-irrakkmati aozai, tradizzjonali żvediżi tal-mara l-ilbies.
  
  
  Huma komplew fl-silenzju. Kellna aħsel, l-ilbies u tkun lesta fl-ewwel nofs siegħa, peress li, għall-istati uniti, jekk ikun hemm is-sinjal. Lesti għal dak li, aħna ma tkun taf. Issir tal-Ih ma tinforma lill-istati uniti dwar dan.
  
  
  Dawn kienu monks, " qal meta kienu għaddew mill-ġdid. Jew le?'
  
  
  — I l - I ma nafx. Hi kienet il-ħasil mill-jug.
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Dawn kienu patrijiet. Dan l-aħħar ih jinstemgħu kant tagħha. "O Tao: O Tao U Tagħha, marru għall-tieqa u fetaħ il-ġogi. Ma kien hemm l-gradilja warajhom. Safejn I tista ara l -, il-bini konna fil-kienet parti mill - "qodma enormi-fortizza tal-ġebel." Il-pajsaġġ fid-distanza bħall-Ġnien ta'Eden. Dan kien l-kwiet u l-kotran u frisk, ħlief għall-chirping tal-imsiemer. Żgħir purċissjoni tal-big-intitolat-irġiel mixi wieħed wara l-ieħor, il-kapijiet miel, permezz tal-ħaxix twil.
  
  
  ""Iva."Tagħha kien jaraw silenzjuża film, u f'daqqa waħda ltqajna rrabjata fil-sitwazzjoni. "Huma patrijiet. Taoist-patrijiet. U dan huwa l-monasteru. Għandek raġun. Tao u KANG b'xi mod huma konnessi. Għalkemm l-ego alla jaf kif. U kif huwa possibbli li l-monasteri xorta jistgħu jeżistu f'dan il-kantuniera tad-dinja? Il-purtieri magħluqin mill-ġdid. "Il-Gran Prix-logħba," qal. "Milquta jew penetrazzjoni fil-fażi li jmiss." Tagħha, tbiegħdu mill-tieqa. "L-għasel," hija qalet, ġejjin wara me bil-isponża u s-sapun. "L-aspett ewlieni," hi bdiet puplesija tiegħi lura bi sponża artab, " hija ...fejn ninsabu, inti ser tingħata l-istati uniti minn hawnhekk.
  
  
  Tagħha ħjiel kien ċar daqs il-tiegħi irritabilità. Iżda huwa ħadem. Jekk xejn, hija magħmula me tidħaq. Huwa qabad tagħha isponża u bies tagħha.
  
  
  "Jekk inti qed tmur għall-lather me sa xorta waħda, ma hija ftit ogħla u ftit li l-dritt." Hi magħmula żgħir tal-ħoss fil-gerżuma tagħha. "Hmm?" u tefgħu l-kap tagħha lura. "Alla tiegħi," qalet il-kummissarju, " dawn il-ġranet... jew siegħa, jew snin... din hija terribbli tal-mediċina li kien I mogħtija. Oh, Nick. Hija għamlet id-dinja sabiex terribbli. Kollox kien tali ħmar il-lejl. Ħlief meta l-I ħolmu li inti kienu azjenda me. Imbagħad bdejt biki, u kollha li kien fadal ta me kien qal, "Żomm fuq, huwa Nick." U naħseb li l-għaliex I miżmuma fuq tagħha. .. issa aħna qed seduta hawn ġlieda tagħna stess ftit squabbles, kif jekk qatt ma ġara. jiġri.'Hi ħares lejn lili: "I verament imħabba inti, għandek tkun taf li?"
  
  
  F'daqqa waħda, kelli ħarsa lura. Tara, aħdar bil-għajn u krib fl-armi tiegħi. Kelli l-istess ħolma, " qal. "Probabbilment l-istess mediċina. Jien tal-bidu biex nistaqsu għaliex huma miġjuba us hawn. Dak li jridu mill-istati uniti. Għaliex jien jibdew jaħsbu li jridu us li tkun flimkien. Mhux biss tagħha, jew inti. Iżda aħna qed flimkien.
  
  
  Hi ħadlu kap tagħha u frowned. ""Jiena ma nistax nifhmu.'
  
  
  I tbissem tagħha. 'Nirringrazzja Alla. Għaliex ma nistax nifhmu jew. Għal issa. Madankollu, tħossok tagħha bħal aħna ser issir taf aktar biżżejjed. Sadanittant, qabel nibdew inkwetanti, ejja tinkwieta dwar dawn il-kloni. Aħna diġà jafu xi ħaġa dwar dawn il-adulti kloni, iżda dawn il-kloni huma fil-proċess li jinħolqu, il-larva semmejt, għandna biex jeqirdu l-ego.
  
  
  Hi mgeżwra ruħha fl-aodai. Kien aħdar ċar bil-fjuri sofor u naqsu fin-nofs l-isfel tagħha tat-koxox fuq tagħha satin qliezet. "Ah," hija qalet. "Bħala għal dawn il-adulti PBXs, I jinstemgħu mill-Għajnuna."
  
  
  Hi qalet me Il-istorja tal filwaqt li tfarfir xagħar tagħha. L-odds kienu ftit aħjar minn ont, huwa d ttamat. F'dak iż-żmien, ma kien hemm l-fergħa waħda biss fl-Amerika, u ma'kull xorti, hija kienet diġà għaddew fil-dell isfera. Mejta.
  
  
  F'londra, ih kellhom tlieta, iżda mhux se ddum jekk I tikseb mod tiegħi. Bi ftit xorti u ftit ġimgħat tal-ħajja, I tista ' tieqaf ih. Kien hemm ukoll opportunità li AX F'londra kienet responsabbli għal dan. Anki din il-lewn is-MANNARA (I) xi kultant jaħdem tajjeb. Għalhekk issa huwa sa Tara u me. Jekk aħna jistgħu jeqirdu din il-bejta, l-jaqbeż minn post għall-post ikun aktar.
  
  
  Ont tħabtu mal-għonq tal-tagħha tal-ħarir-maternità. Kelli li jorbtu fuq l-ispalla.
  
  
  "Dak li ma dawn l-larva tal-pbx dehra?"
  
  
  Hi ffirmati. — Eżatt kif dawn huma bħall — embrijoni tal-bniedem. Dawn huma probabbilment fl-kkontrollata ta ' l — ambjent-li forsi inkubatur jew xi mkien fil-laboratorju."
  
  
  "Kif huma l-tubu tat-test tat-trabi?"
  
  
  Hi nodded grimly. "Jien ma naħsibx li kelli l-eħfef l-impjieg f'dan il-assenjazzjoni. I dejjem għandek-seħħ lili nnifsi li wieħed jiftakar li dawn il-kważi-tfal huma futur qattiela."
  
  
  Hu tefa'l-kkritikat unzipped-maternità fuq l-art u laħaq għall tiegħu stess ħwejjeġ. Huwa eżamina l-isfel fuq l-blu tal-qmis. I libes għall tant fit-tul li kien jitqiegħdu fuq kważi mingħajr għajnuna. Alla tiegħi, huwa ma kienx ser ta'settembru:. U barra minn hekk, il-logħba kien diġà avvanzat wisq biex f'daqqa waħda jagħmlu d-diffikultajiet bil-Orjentali etikett.
  
  
  "Kif tagħmel I neħħi dan?"
  
  
  "Kelli ż-żgħar tal-lejżer fil-borża tiegħi. Ukoll, stenna. Forsi għadni dan. Marret għall-maħżen u rummaged fil-borża tagħha. - "Le, mhux aktar," hija qalet. "Naħseb li għandna bżonn jimprovizzaw xi ħaġa. Forsi xi ħaġa bil-kimika. Dak kollu li nistgħu ssib f'dan il-laboratorju.
  
  
  Fl-aħħar nett, hija mimxut xagħar tagħha ma'l-aħħar comb. Tiegħi redheaded peace out. I jitqiegħdu fuq kalzetti tagħha. "Ukoll, dak li għandek tagħmel huwa li inti. Naħseb li ser biss moħħ in-negozju tiegħi stess.
  
  
  Hi frowned. — I kien biss il-ħsieb... huma ħadu l-gun tiegħek, ma huma? Allura, liema taħseb li...
  
  
  Hi daqsxejn xufftejn tagħha.
  
  
  Huwa miġbud fis-pants tagħha. Dwar il-ħwejjeġ ta'taħt, li huma ma jistgħux jieħdu l-off. Dwar l-qodma tajba Pierre, xorta sabiħa, moħbija fin-nofs.
  
  
  "Ukoll," qalet sew, u pjuttost kuntrarju għall-natura tagħha, " kif għandek tagħmel huwa li inti. Naħseb li ser biss moħħ in-negozju tiegħi stess.
  
  
  Huwa qajjem wieħed eyebrow, iżda ma risposta.
  
  
  
  
  Kapitolu 22
  
  
  
  
  Ukoll, is-Sur Carter, aħna fl-aħħar nett jintlaħqu. Kien Lao Zeng, l-kbira tal-kbira tal-grandfather ta'l-kumpanija kollha. Bil-kbir-kbira tal-grandfather tal-felul fil-nofs tal tiegħu moħħ. Kien fl-siġġu tar-roti. Li deher li tispjega ħafna. Għaliex hu stess sparixxew mill-battalja. Tistinka biex jeleva ruħek li l-ogħla fergħat. Għexieren ta'darbiet kuljum għal ħarsa lejn dak li darba kien, għal darb'oħra fl-azzjoni, mill-ġdid fil-kumpanija. Huwa jitferra whisky u offriet lill-istati uniti, wisq.
  
  
  Tara l-ebda qal. Stanan ħadt dan.
  
  
  Huwa qajjem tiegħu tal-ħġieġ. "Għall-Nick Carter,"huwa qal," u l-ftit futur Carters."
  
  
  Huwa milħuq fil-minuta għal tas-sigaretti. Dawn kienu għaddew. Lao Zeng tatni wieħed mill-kbir bil-lakka-kaxxa. L-sigaretti kienet tad-deheb biċċa tal-ħalq. Apparentament, huwa konfiskati-minjiera.
  
  
  Aħna kienu fil-ego-kamra. Jew fil-ego-uffiċċju. Kien kbir-ispazju. Jista ġew kbar, iżda l-twieqi ġew magħluqa u l-atmosfera kien ftit moffa. Hawnhekk ukoll, l-għamara kienu kemmxejn skarsa. Fit-tul tea-president, tondi bojod sufan. Wieħed tal-president. L-dekorazzjoni biss kien estremament ikkulurit-drapp u tal-ġbir tal-armi fuq il-ħajt warajh. Għandu jkun hemm madwar mitt l-armi. Mhux partikolarment rari jew partikolarment qadim, iżda dawn il-dijanjosi hemm għall-tagħha, u dan il-ħajt innifsu kien kopert bil-kbir folja ta mhux maqsuma tal-ħġieġ. Minbarra l-pistoli, ma kien hemm l-oħra ta'l-armi: diversi skieken u l-idejn mimlija, kif ukoll xi affarijiet żejda tal-inkontestabbli mewt. Kull parti individwali kien illuminat bid-żgħar attenzjoni, u taħt kien żgħir istampa.
  
  
  "I ara inti jammiraw-ġbir tiegħi," huwa qal. "Ġejjin u jieħu ħarsa aktar mill-qrib." Sibt sa mill-sodda, u huwa mdawwar tiegħu siġġu tar-roti li jsegwu me. Taħt l-istati UNITI tal-Armata tal-pistoli-wiri kien sinjal li taqra " Bristol, Kenneth, Daejeon, l-1952." Jmiss kien perla-trattati stiletto. Hample, Stewart, Pariġi, 1954. Huwa ħares lejn l-kkritikat stiletto u ħalli l-whoosh. Kien simili jaraw xabla Bonaparte u Napuljun taħt dan, jew karru mal-Har u l-Ben taħt dan. Stu Hample kienet waħda ta'dawk vagabonds li l-ismijiet tagħhom huma diġà-ħolqien miti. Din kienet l-aħjar li AX, N1 qatt kellhom mill Pariġi 1954. Meta xi ħadd ħa l-li perla-trattati stiletto minnu. Flimkien ma'l-ego-ħajja.
  
  
  'Għalik?"Tagħha," mdawwar għall-Laos Zeng.
  
  
  — Kont naf li inti d jkun impressjonat, " huwa qal. Tagħha personalment jinqabad kollha ta'dawn l-armi ma groans.
  
  
  Huwa ġibed l-attenzjoni dritt ' l barra mill me. — Iżda naħseb li hemm xi ħaġa dwar dan li jistgħu interess inti aktar." I marru fid-direzzjoni indikata. I ma għandek taqra is-sinjal biex tara li d miżjud Wilhelmina għal dan. U l-tiegħi stiletto. L-ebda omm ta'perla-pinna, iżda xorta tiegħi Hugo.
  
  
  "Fil-każ li taħseb li inti tista' tieħu l-ego lura," huwa qal. "Huwa mhux maqsuma tal-ħġieġ, imma li jaħdmu bl-elettriku u sewwa maqful."
  
  
  Huwa tbissem. "Iżda bilqegħda u jintemm xorb tiegħek." L-Eda se tiġi ppreżentata immedjatament, u għad għandna ħafna li tkellem dwar."
  
  
  Huwa kien kunfidenti fil-sigurtà tiegħu stess. Huwa jista'kienu f'siġġu tar-roti, iżda huwa kien ukoll is-sewqan, il-kontrolli. U li kien ħaġa tajba. Hemm xi ħaġa dwar jkunu fil-kontroll li jagħmel in-nies jitilfu kontroll tal-kliem tagħhom. Huwa żbaljat, iżda huwa veru. Inti tista-punt guy tal-gun fi tiegħu ras u titlob l-ego għall-ego stejjer, iżda kollha ikollok hija ftit magħluqa-xufftejn. Iżda l-guy li l-punti a tal-gun fi ras tiegħek huwa marbut li bżiq tiegħu imsaren. Jekk inti tifhem xi ħaġa dwar dan, jekk jogħġbok ħalli me taf.
  
  
  Huwa inklinata lura fuq is-sufan. -"Impressjonanti," qal. - Figurattivament taħdit.
  
  
  Huwa ffokat tiegħu ħarsa fuq Tara. "Inti qed xjenzat," huwa qal. — Inti jispeċjalizzaw fil-mikrobijoloġija. L-ebda dubju inti diġà jafu kollha dwar il-kloni.
  
  
  Tara ħares lejn me. Huwa motioned għall tagħha biex tkompli.
  
  
  "Iva," hija qalet. "Jiena megħlub permezz tiegħek teknoloġija avvanzata."
  
  
  L-uem deher li bħal dik. "Li biżżejjed... meraviljuż, hux?"
  
  
  — Kemm ilek jagħmlu dan?"
  
  
  Huwa tbissem. "Tnejn u għoxrin sena ilu. Ukoll, fuq il-dell innifsu qabel dik... Iżda f'dak il-punt, bdejna mal-familja tiegħi. Dr. Kuoi... Huwa mdawwar me, " I nassumu li inti tkun rajt dan qabel... ukoll, missieri beda dan. Kien ferm interessati fil-ġenetika u rnexxielu jiksbu l-gvern biex jipprovdu l-uem bil-żgħar tal-laboratorju. Pprovduta, naturalment, li fil-ħin huwa jirdoppja l-isfel fuq uħud mill-aqwa mħuħ fil-dinja komunista. Huwa beda jaħdem fuq Nguyen Shogun..."
  
  
  "Li fiżiku?" Tara ħares sorpriż.
  
  
  Lao Zeng nodded. ""Iva. Iżda l-Shogun kellhom diversi anomaliji ġenetiċi. Tara deher li tkun taf li diġà. "Dan huwa eżattament dak I talab tagħha biex jgħidu. Brakdon-sindrome, hux? Ego is-sintomi jidhru biss meta inti qed 30 sena."
  
  
  Eżattament. Iżda, kif inti tista ' tara, l-embrijoni ma jistgħux jgħixu l-kesħa waqt l-inkubazzjoni fit-test tat-tubi. Diversi gruppi tal-Shogun tal-pbx miet qabel l-tielet xahar. Għall-ewwel, Kuoi ħsieb il-egos kienu żbaljati. Il-gvern tal-ħsieb l-istess. Huma għandhom rtirat l-appoġġ tagħhom. Imbagħad, ftit tas-snin wara, il-Shogun ruħu bdew juru anomaliji."
  
  
  "U mbagħad KANG ddeċidiet li tappoġġja l-us għall-tentattiv ieħor?"
  
  
  Huwa mdawwar me. ""Iva. Iżda biss dan iż-żmien KANG sabet-uem li huwa kemm fiżikament u ġenetikament perfett."
  
  
  "Għalhekk huwa kien għalik."
  
  
  Irrid li jkun me. Minbarra minjiera... — tiegħi fiżika perfezzjoni, kelli l-għadd tal, nistgħu ngħidu, 'talenti li CANNES kien qarrieq dwar tipperpetwa.
  
  
  "Talent għall-qtil fil-kesħa fid-demm," qal.
  
  
  Hu bi modestament. Iżda, is-Sur Carter, huma wkoll talent qattiel. Huwa għamel pawża. "Għalkemm, jekk inti bħal li tisma', id-demm tiegħek għadu ftit gradi tisħon." Min hu li jinfluwenzaw l-ego tiegħek?" Huwa kien tbissima waħda mill-me issa, l-istess catlike tbissima huwa d raw l-użu tagħha, fil-Chen-li fir-ritratt meħuda il-jum li jmiss, allura fil-Senatur Saybrook qtil. Ħong Luo tal-daħk wisq meta daħal biex joqtlu l-gran duka u l-dukessa. Dan ma kienx il-ħin biex jispjega li em id-differenza bejn psikotiċi qattiel u lil xi ħadd biss li joqtol fl-awto-difiża. Fit-tul taż-żmien ilu, huwa kien diġà studjati lilu nnifsu. Fit-tul taż-żmien ilu, huwa d ta mingħajr kaxxa, jistaqsi jekk hi kienet ħażina kif kienu, il-poplu huwa d meqruda. Jekk inti ma għandek tagħtiha kollha u jirtiraw f'pajjiż-dar. Kien hemm differenza enormi bejn me u l-Laos Zeng. Hija ressqet is-suġġett lura meta l-lukanda kien.
  
  
  — U dawn l-kloni tal tiegħek mwaħħla?"
  
  
  Iva. Ca beda l-tieni tentattiv. Il-grupp kollu baqgħu ħajjin. Dr. Kuoi kienet qed taħdem fuq l-tielet grupp meta tiegħu dollaru-munzell naqset. Inti tifhem li ma kien hemm l-ebda wieħed biex jissostitwixxi l-ego. Il-sħiħ ego-operazzjoni kienet sigrieta. L-uem kienet megħjuna biss mill-tifel tiegħu. Li l-tifel imbagħad ppruvaw li jġibu l-tielet grupp, iżda ma kellux biżżejjed għarfien. Aħna ma riditx li l-gvern biex tkun taf dak li kienu qed jagħmlu, sabiex aħna kuntrabandu fl-Istati Uniti. Hemm rċieva eċċellenti ġenetiċi tal-edukazzjoni. Tagħna Dr. Kuoi huwa Harvard-bniedem. Dan il-fatt kien jidher li jekk jogħġbok l-uem.
  
  
  Tara qal: "U wara dan, huwa kien kapaċi ssegwi fl-missieru passi."
  
  
  Lao Zeng deher kuntenti li kien kapaċi jwieġbu "iva". Hu stess kienet kuntenta ħafna li jkollhom aktar ulied, speċjalment wara l-inċident. U l-vuċi tal-ego-ħolma. Fuq dan il-punt, Dr. Kuoi kien tfaqqis tal-ħamsa u tletin ġodda PBXs. Ħamsa u tletin ġodda Lao Tsengs. Kollox huwa eċċellenti il-kundizzjoni. Grazzi għall-bniedem.
  
  
  Għall-mument, huwa staqsiet kemm ih kien fil-grupp oriġinali.
  
  
  Qasir telefonata interrott tiegħi tal-ferrovija tal-ħsieb.
  
  
  "Ah, wasal iż-żmien li jieklu," huwa qal. Dak il-jum nfetħet mill-par-patrijiet li ħares bl-istess mod-kloni? L-ebda, huwa inutli u lill-istati uniti, għandna jwassal tul il-ġebel kuritur biex il-kamra tal-pranzu.
  
  
  Kien ċelebrazzjoni li aħna jiltaqgħu magħhom. Ukoll, festa jekk inti tixtieq xadini imħuħ, tal-mogħoż denb prima u l-klamar. Hija ħadet Tara mument li jirrealizzaw dak li hija kienet kontra, u hi kielu mal-gusto ta'tlett ijiem ta'l-astinenza mill-ħafna "da" u l - "jixtieq." Fuq il-dell innifsu, xadina imħuħ huma bnin. Dan huwa dak I qal lili nnifsi, u dak I bżonn li jieklu biex iżommu l-qawwa tiegħi up. Iżda huwa miżmum skiet bit-tama ma kien hemm l-sandwich ħanut l-kantuniera, u huwa staqsiet jekk I d iweġġgħu tagħha lili nnifsi billi tieħu biex tikseb hamburger. L biss ħsieb: dak li l-bidwi ma tkunx taf, huwa ma jkunx.
  
  
  Edu ġie nnotifikat mill-siekta-patrijiet. Wara l-kors prinċipali, il-Laos Zeng tahom il-kompitu fl-inkomprensibbli-lingwa. Super finali. Regolamenti tal-bajd.
  
  
  Il-konversazzjoni fuq il-mejda kien ħafna pjaċevoli. Dak li hu tassew ridt ngħid kien aktar tard. Fl-istess ħin, huwa kien il-gost u miftuħa. Jum wieħed, huwa mdawwar jistabbilixxi l-irwol tal-unflappable, affable ospitanti. Dollaru tal-ċirku tal-patrijiet tax-xellug l-kċina-bieb miftuħ għal mument, u l-Laos Zeng sploda, ġbid tiegħu ġakketta aktar mill-qrib biex jipproteġi lilu nnifsu mill-fatali l-abbozz. L-monk malajr dam u għalaq il-bieb, u l-Laos Zeng reġgħu kwiet tiegħu. Tagħha ħadu vantaġġ mill-ego newfound favur u talab ego dwar ir-relazzjoni bejn il-KANNA u l-Tao u kif dan il-monasteru baqgħu ħajjin il-Komunista jnaddaf.
  
  
  Huwa ħoloq l-idejn, u l-siekta-wejters beda l-ikklerjar bogħod l-trejs. "M'hemm xejn inti waqfien mill-tgħid li," huwa qal. "M'hemm xejn tista' tagħmel din l-informazzjoni. L-unika ir-relazzjoni li teżisti bejn l-istati uniti huwa wieħed ta'benefiċċju reċiproku." Imbagħad monk deher bl-qasrija tal-tè. Huwa jitferra tazza għall-Tara u waħda għall-me. Huwa avviċinat Lao Zeng, iżda l-aħħar xejru hu off bħala huwa kompla biex jitkellmu. "Il-monasteru tagħtina l-żewġ affarijiet importanti. L-ewwel nett, il-laboratorji għall-esperimenti tagħna. Mhux biss l-esperimenti ġenetiċi, iżda l-esperimenti ma'dak li inti sejħa-moħħ drogi." Huwa inklinata lura u jingħorok l-armi tal tiegħu siġġu tar-roti.
  
  
  — I taħseb li kellhom l-unur li jippruvaw xi madwar minnhom?
  
  
  "Ippermettuli nassigurakom, Carter, li aħna pjuttost ferm tul dwar dan. H-20 hija l-unika hallucinogen mingħajr effetti sekondarji." Kuoi qal li l-istess ħaġa, iżda ma jkunx iweġġgħu li tisma l-aħbar tajba t-tieni darba.
  
  
  "U t-tieni?"
  
  
  It-tieni nett, ara l-għalik innifsek. Biss jmorru għall-tieqa.
  
  
  Tagħha, marru għall-tieqa.
  
  
  U rajt qasam tal-fjuri. Huwa miġbud l-orizzont fid-direzzjonijiet kollha. Dan kien qasam tal-peprin. Loppju peprin. Għall-mument tagħha ppruvaw għal xi ħadd ego-valur tas-suq, iżda hi biss ma kinux jafu dak li jiġi li jmiss tal-triljun. Huwa kompla stare l-tieqa.
  
  
  "Ħsieb sbieħ, hux?"
  
  
  I ma kellhomx bżonn biex ara l-ego tal-wiċċ biex tkun taf li l-nen kien liebes irqiq smirk.
  
  
  "Mela inti qed fornitur," qal, " din il-Nassau-tielet u l-Featherstone-Soċjetà.
  
  
  Huwa taw strangled tidħaq. - 'Fost affarijiet oħra. Fost ħafna, ħafna oħrajn. Aħna nemmnu li l-loppju hija l-aqwa valur għall-bini ta'organizzazzjoni globali. Loppju kienet ukoll prinċipali tagħna arma fl-aħħar tal-gwerra.
  
  
  "Ma dawn il-patrijiet," I talbu, " jaqblu mal-politika tiegħek?"
  
  
  "Dawn il-patrijiet," huwa qal, " ma jkunux jafu xi ħaġa dwar il-politika. Dawn ma saħansitra jkunu jafu dak li qed tagħmel ma ' dawn il-mediċini. Nafu x'inhu għaddej fil-laboratorju. Kull ma naf huwa li meta l-istat kien miktuba mill-ġdid għall-oħra tal-tempji u l-monasteri, KANG jinżammu ih għalihom u l-ħwejjeġ tagħhom intatt. Huma ħafna grat. Dawn ma tistax titlob il-mistoqsijiet. Jekk dawn kienu jafu l-verità, dawn se jkunu wkoll ħafna taqlib. Iżda huwa improbabbli li dawn ser issir taf.
  
  
  Tagħha, ħares lejn l-żewġ patrijiet għal jum. Dawn titbaxxa l-għajnejn tagħhom.
  
  
  "Dawn ma jistgħux jitkellmu bl-ingliż," Lao Zeng qal. Għalhekk, jekk inti qed jaħsbu ta ' tgħidilhom dak li tassew jagħmel, nibża'li għaddej biex tkun diffiċli ħafna. Sakemm, "huwa snickered," tista jegħlbu l-aktar kumplessi u joskuraw Susoy tal-baħar."
  
  
  Missierha ppruvaw diffiċli ma nħarsu lejn l-Tara.
  
  
  "Iżda," huwa qal. 'Bilqegħda. Tiegħek te huwa jkollna-friża. U għad għandna ħafna li tkellem dwar.
  
  
  Huwa lura għall-mejda. Huwa ħares lejn Tara. Hija qieset dgħajfa milli hu d-ħsieb. Dawk il-ftit sigħat kienu ħadu l-effetti tagħhom fuq tagħha issa. Agħlaq l-għajn kienu tqal. Huwa laħaq għall-tazza. L-għajnejn tagħha f'daqqa waħda fflaxxjati fil me. Dwal aħdar. Iżda dan kien ifisser: Ieqaf! Huwa eżamina lura fil-Agħlaq. L-te ġiet drugged, u skopriet tard wisq. I telgħet tazza tiegħi u l-preti li tieħu sip. — X'għandek tagħmel inti trid titkellem dwar?" Lao Tseng talbu.
  
  
  "It-tfal tiegħek," huwa qal. "Tiegħek u Miss Bennet tal.
  
  
  "Tagħna dak?"
  
  
  "It-tfal," huwa qal. Iżda forsi ikun aħjar jekk Dr. Quoy spjegat kollox." Huwa imbuttat ruħu mill-president tiegħu u l-tinqaleb għall-żgħar intercom. Huwa magħfus l-buttuna u Stahl stenniet. Filwaqt li kien qed jagħmel dan, ma tiegħu lura lill me, hi jitferra l-te lura fil-teapot. "Issa," huwa qal sempliċiment fil-vuċi-kaxxa. Imbagħad kien lura fuq il-mejda. Huwa ħares lejn Tara. Hija kienet ftit dazed, iżda hi xorta sib dritta. Kuoi daħal u spjegat.
  
  
  Kien verament sempliċi ħafna.
  
  
  Huwa marru għall-us li tikseb mlaqqma. Dawn se jġibu l-żgħar tal-armata tal-N3 aġenti għall-infushom. Iżda din id-darba, dawn il-N3 aġenti se taħdem għall-KAN. Tara kienu mogħtija lilhom numru ta brillanti speċjalisti fl-oqsma tal-ġenetika. Kloni tal Tara li se tkompli taħdem fuq il-tilqim in-nies. L-ewwel xjentifiċi-ħila kien diġà fil-ġeni, u KANG biss kellhom jipprovdu l-prattiċi meħtieġa t-taħriġ.
  
  
  Iżda dawn ma tieħu pass ulterjuri.
  
  
  X'inhu jiġri, dawn il-ħsieb, jekk Tara u l I kellu l-a tat-trabi? Itfal jew aktar. L-istatistika odds kienu erba biex wieħed li aħna se jipproduċu l-aġent li laħaq u qabeż l-oħra kollha l-aġenti. Brillanti qattiel minn punt xjentifiku tal-ħsieb. L-aħjar tal-żewġ dinjiet. U mbagħad, bl-użu ta'dan bħala l-oriġinali, huma jiksbu l-numru meħtieġ ta kopji permezz tat-tilqim. Liema huma l-aħjar prezzijiet għall-CANNES? Dr. Kuoi kienet kuntenta. Ma ħamsin jew mija ta ' dawn il-superclones, KANG jista'jieħu madwar id-dinja.
  
  
  Tara bdew jaqgħu'l quddiem. Hi stenna ftit kajman. Hi mistrieħa il-geddum tagħha fuq naħa tagħha u deher li l-ġlieda biex iżommha fil-post. Tagħha kellhom ukoll biex tixrob l-te, sabiex tagħha bdew jimitaw-sintomi tagħha.
  
  
  Lao Zeng mdawwar Kuoi. "Jien naħseb li dalwaqt ser tkun rieqed issa," huwa whispered. — Meta qed tippjana biex iwettqu l-ewwel operazzjoni?
  
  
  "Billi ix-xemx," huwa qal. "Jekk dawn għadhom qed rieqda." Fil-frattemp, I bżonn ftit żmien biex tipprepara ruħi fil-laboratorju. L-operazzjoni huwa insinifikanti. Kull taċ-ċelloli fil-ġisem twettaq l-ġeni meħtieġa biex jagħmlu kopja eżatta. L biss beru strixxa rqiqa ta'jaħbu ma ' ih-dirgħajn. Meta huma jiksbu lura għall-ċelloli tagħhom, jien ser jiċċekkja tagħha barra.
  
  
  Tara kien diġà rieqda, kap tiegħu mirfud fuq siġġu. Huwa mumbled xi ħaġa u wkoll titbaxxa l-kap tiegħu.
  
  
  Lao Zeng aċċettabbli tal-idejn tiegħu.
  
  
  Diversi-patrijiet deher. Kien wisq tqil għal wieħed monk biex twettaq me, u l-I kien mwettqa mill-tnejn. Huma kienu qed jieħdu l-vjola wieħed minn hawn u lura lejn l-jasmine-fwejjaħ-ċellula tal-ħabs.
  
  
  
  
  Kapitolu 23
  
  
  
  
  Ċwievet clanked fuq il-katina, u l-bieb miftuħ. Aħna kienu mqiegħda fi tnejn separati twapet, u l-patrijiet kienu permessi li jitilqu. Madwar kantuniera tagħha, huwa jaraw mal-għajnejn magħluqa bħala Quoy milwija fuq Tara. Il-żgħar dawl fuq l-ego Thalia ewlenin tal-katina tal-flickered. Huwa kkontrollat tagħha pressjoni tad-demm b'numru żgħir ta tiegħu stess, imbagħad sfruttat tas-sider tagħha ma'impersonali-saba'. Imbagħad huwa ħa l-stetoskopju mill-but. Huwa għandu kienu sensittivi ħafna. L-earbuds kienu aktar mis-soltu u marru aktar profonda fil-widnejn tagħha. Huwa deher kuntent. Imbagħad huwa daħal lili.
  
  
  Issa kien bil-wieqfa fil-quddiem tal-me, cursing ewwel. Il-patrijiet ma tluq tiegħi ġakketta, u Em meħtieġa vojta naħa biex il-miżura tiegħi pressjoni tad-demm. Morna permezz tal-sħiħ tal-ġid. I preti li jkunu mejta fil-piż. L-uem kellu l-żmien iebes jkollna tiegħi ġakketta off. Huwa poġġa fuq faxxa driegħ tiegħi u beda l-ippumpjar. I kien jistaqsi jekk l-uem kellu għidli tiegħi pressjoni tad-demm, jekk I kien verament ħolm, jekk ma kontx faking.
  
  
  I guessed li ma kienx il-każ.
  
  
  Huwa taptap tnejn tiegħi fis-sider, mbagħad miġbud ' il barra l-stetoskopju mill-ġdid. Stennejt għal-kesħa tal-metall mom-biċċa l-istampa kontra l-sider tiegħi. Imbagħad ego qabad tagħha mill-ras u l-jinġibed iebes.
  
  
  L-uġigħ għandu ġew intensa. Hu tefa'lura kap tiegħu, u tiċrit welled fl-għajnejn tiegħu. Huwa groaned. Ego qabad tagħha mill-tie u miġbuda mill-ġdid, il-half fgar tagħha. Aħna tinqaleb sakemm ont kien fuq, u kien ttrattat l-uem daqqa l-xedaq u mbagħad daqqa ego tal-għonq li jkunu jistgħu jżommu l-ego sensih għal żmien twil.
  
  
  Għall-mument, huwa l-ħsieb dwar l-qtil l-ego. Dan jista'jkollha biss strangled lilu. Iżda deher simili stupid jiċċaqalqu. Jien ser tirbaħ il-tond, iżda jien ser titlef il-logħba. Ego-mewt tkun tagħna piena tal-mewt. Meta l-tamiet li jsir awtomatiku tat-telefon tal-kambju permezz us jevapora, il-Laos Zeng għandu minnufih jibgħat l-isparar iskwadra. Jew huma biss tir-istati uniti, jew huma maqtula us tagħhom sedattiv-siringa. Mill-inqas imbagħad dawn ser jintemm us off. Sadanittant, il-ats-familja se jibqgħu jeżistu flimkien mal-ħamsa u tletin-aħwa li kienu għall-tfaqqis. Le, kien aħjar li jħallu l-ħolma li Lao Zeng għall-waqt. Mill-inqas għal filwaqt.
  
  
  I meħtieġa biex jaħdmu mal-Kuoi tal-sensih tal-ġisem. Kien Thalia tal-ego charm li ħa l-off. Kien ġabra sħiħa tal-vleġġa. Għandu jkun mill-inqas wieħed u għoxrin. L-dollaru madwar lilhom għandha tkun il-muftieħ għall-ego tal-laboratorju. U dan huwa l-lab I kien bit-tama li tikseb fis.
  
  
  Imbagħad tagħha ego ħadu kura tal-kulur abjad. Minn xi ftit distanza'l bogħod, dan għandu jagħti me xi masking. Minn wara, wisq. Fi kwalunkwe każ, dawn il-patrijiet miżmum li tbaxxi l-għajnejn tagħhom.
  
  
  Rwoli tagħna kienu maqluba. Dan iż-żmien, kien il-piż, u l-kien iebes għalija li sabiħa l-ego. Hu il-dijanjosi tagħha keychain madwar il-qadd tiegħu u tpoġġi fuq l-Ego tal-kulur abjad. Kien madwar tmien pulzier naqqas minn Dr. Quoy, iżda ma kontx-kura. Tbaxxa, mdawwar ego jiċċaqalqux-ġisem fis-moan, u l-koperti ego bil-qoton kutra. Jekk dawn kienu bir-reqqa, kienu jinstabu l-traversi fl-ordni. Sakemm dawn ma iċċekkja mill-qrib wisq.
  
  
  Tagħha, I induna li kien jistrieħ ħafna fuq il-xorti u fuq l-oħra shortsightedness.
  
  
  Huwa ħa l-aħħar wieħed ħares lejn Tara, li kien l-irqad b'mod paċifiku, u marru barra fil-kuritur.
  
  
  Fejn imorru?
  
  
  Huwa probabbli li l-laboratorju li kien jinsab f'dan il-bini. Forsi huwa fis-sala fil wieħed mill-daqsijiet fil-iktar jew inqas mill-bogħod il-post. Għalhekk kelli biex isibu mod kif l-ewwel.
  
  
  Il-kbir tal-ġebel tal-kuritur kien kesħa u fid-dlam. Biss lit-xemgħat mqiegħda f'intervalli regolari fuq il-ħitan. Kien hemm ukoll jum ma serraturi. Il-patrijiet ' ċelluli li kienu issa vojt? Jew okkupata-ħabs ċelluli?
  
  
  I marru għall-xellug u segwiti l-kuritur-żewġ modi. Huwa kompla kuljum. Il-bieb ma kienx magħluqa. Għalkemm ma Kuoya ewlenin tal-katina tal-madwar il-qadd tiegħi, ont ħass bħal kelli l-ċwievet għall kollu-renju unit.
  
  
  Il-lejl kien ċar u kalm. L-istilel kienu diġà viżibbli, għalkemm is-sema ma kienx pjuttost skur għadhom. Kien biss nofs aħħar tmien jew għaxar nofs in-nhar, iżda l-Taoist-aħwa li kienu diġà jidħlu fil-uniku siekta-linja fis-kbira tal-bini li setgħu jinżammu l-ih dormitorji.
  
  
  Dan kien ifisser li ma setgħux jiġu tal-laboratorju.
  
  
  Kien hemm ħames binjiet fil-total.
  
  
  Il-bini kollu fil-kumplessi huma mibnija madwar tqal griż tal-ġebel li huwa wieħed mill-marda ħoxnin. I iżommu l-flus, kien magħmul bl-idejn. Sinċerament, bħal l-Kbira tal-Ħajt taċ-Ċina. Iżda mbagħad l-kbira tal-kbira tal-neputijiet ta'dawk il-bennejja. Dawn il-bini kienu biss sitt mitt sena. Imma. Kien oriġinarjament fortizza. Jew forsi huwa dejjem kien il-monasteru.
  
  
  Lao Tseng tal-awli, kif ukoll tagħna "mistieden ċelluli", kienu jinsabu fl-iżgħar tal-ħames binjiet. Wara minnhom, tiġbid fid-direzzjonijiet kollha, kienu l-oqsma tal-peprin fid-distanza. Ftit lejn ix-xellug, fil-enormi żewġ istorja rettanglu, il-patrijiet kienu ' l-irqad trimestri. Biswit dan kien matmura bħal struttura li rriżulta li jkun temple. Għalhekk hemm żewġ bini tax-xellug.
  
  
  I għażlu l-aktar'il bogħod ġewnaħ bħala possibbli tal-laboratorju. Forsi l-doppju bars fuq it-twieqi u l-traċċi tal-duħħan madwar l-ċmieni magħmula huwa probabbli għalija. Jien tipprova li tgħid tagħha li ma kienx anke din stupid-għażla.
  
  
  L jinkiseb dan ħafna sempliċiment. Huwa kien ukoll kemm għaddew mill-mimmo minn żewġ patrijiet mal-kotba li kienu mgħassa il-bieb. L-wiesgħa innifsek kien l-istess wieħed li kien tax-xellug tagħha. Imxarrab u vojta. Dawn qed xemgħat. Filwaqt li l-opportunità, huwa għażel waħda mill-kmamar u l-waqfa qasira għall-mument li tagħmel żgur li ma kien hemm ebda ħoss ġewwa.
  
  
  Il-lock ippruvati. Il-bieb miftuħ.
  
  
  Dan kien il-monasteru taċ-ċelluli. L-sodda kien xejn aktar minn kantuniera tal-kamra koperti b'tapit.
  
  
  Ma kien hemm l-sink, investi, xi kotba u l-qari tad-dawl. Huwa mdawwar fuq il-bozza u ħares lejn l-kotba. Dawn kienu tnejn l-volumi ta'l-Marxista Bibbja: l-Komunista-Manifest u ta'Kapital, kif ukoll numru ta'fuljetti. Ih imdawra permezz ta'dan. Wieħed minnhom kien imsejħa "Kif tagħmel I tieħu f'idejha l-sottożviluppati-pajjiż? "u l-oħra" Kif tagħmel I jimminaw l-overdeveloped-pajjiż?" U li jinkludi kollox ħlief l-Iżlanda.
  
  
  Ma kien hemm l-definittivament monk-ħajja hawn. Iżda mhux Taoist monk. Komunista monk. Waħda minn dawn il-krudili, iddedikata, komunista ascetics. I nistaqsu kemm tal-madwar kmamar kienu okkupati b'dan il-mod. Iżda I kien ħela ta'ħin tiegħi. Huwa kompla permezz tal-ċelluli u l-mixi fuq, mimmo oħra, identiċi-bibien tal-injam. Ma kontx naf kif nixtieq jirrikonoxxu li, dak id-dritt bieb dehra. Jien ma naħsibx li jkun hemm neon kaxxa tad-dawl bil-LABORATORJU ittri flashing ta'hawn fuq. Iżda b'xi I mistennija il-bieb li jkun differenti, u forsi ftit aktar moderna.
  
  
  Bieb magħluqa wara me. Artab bil ħareġ lili. Dan kien wieħed mill-bniedem. Mal-kap tiegħu miel, huwa kompla bil-mixi, li jkopru l-geddum tiegħu mal-naħa waħda: Kuoi jaħsbu għamla ġenetika-problema.
  
  
  Il-bniedem mixi passat me mingħajr lili u sparixxew madwar liwja r-sala.
  
  
  Issa I kellhom jaslu għal deċiżjoni malajr. Huwa setgħu baqgħu fejn kien, u għalhekk qajjem suspett. Huwa jista marru barra, li setgħet kienet aktar sikuri, iżda mhux profitabbli ħafna.
  
  
  Kien hemm ukoll double-ċans li l-I ma tistax issib dak li ridt. Iżda jekk ma, huwa d jkun accountant fi New Jersey, mhux aġent sigriet fil il-qbid.
  
  
  Huwa kompla fuq u biddel il-kantuniera. U ħamsin elf New Jersey chartered-kontabilisti chuckled bħala l-ċomb tal-pajp jiżżerżaq'l isfel sew, kważi jirgħu l-kap tiegħi u tisbit fil-ħajt wara me bil-ħabta.
  
  
  Kien stennija għalija, l-tmiem tal-telefon lest fl-naħa tiegħu. Il-mument il-pajp laqat il-ħajt, Ego qabad mill-polz u huwa mdawwar, iżda dan il-pajp ma kienx l-unika waħda li sar taċ-ċomb. Ego tal-enerġija kien jiggarantixxi. Xorta jkollu l-telefon, huwa lunged għal darb'oħra, din id-darba bl-għan tiegħi għolja waħda. Iżda issa hi fis-sod qabad ego tal-polz u l-hit ego tiegħu mal-irkoppa tiegħu...
  
  
  Dan kien il-fergħa tal-uffiċċju. Mhux tiegħu ssottovalutat lilu. Wieħed xxurtjati bozz ma kienx biżżejjed anke biex knock-lamtu barra ta ' l-għonq tal-ego.
  
  
  Kien assolutament id-dritt dwar dan. Dwar it-tieni tiegħi kick, imma mhux fil-saqajn tiegħi, u huwa waqa'l-art. Huwa sib fuq il-quċċata tal-me u beda tolqot me. I tinqaleb, iżda huwa qabad lili mill-gerżuma. Hi ppruvat l-almu tagħha biex iġbed tagħha ego, l-idejn tagħha bogħod, imma jien ma naħsibx I kien qed jipprova iebes biżżejjed.
  
  
  Dan il-mument qabel il-mewt huwa qawwi ħafna. Ħafna drabi kien wieħed biss il minuta bogħod mill-mewt, u dan kien biss dan tal-aħħar minuta-qawwa tad-dawl li l-arloġġ titwaqqaf.
  
  
  It-telefon tinsab fuq l-art, mill-tiegħi reach. Huwa ffokat intensiv wieħed iffoka fuq il-moviment. Tiegħi riġlejn kienu tiegħi ego lura. Huwa poġġa saqajh fuq l-art u bdiet bħal taż-żwiemel dwar tarmi l-sewwieq tagħha. Hija ma knock-ego minn madwar l-sarġ, iżda tilef il-bilanċ tiegħu ftit, u meta aħna tolqot l-art mill-ġdid, kien madwar sitt pulzieri lejn il-lemin. - Naħa tiegħi jintmess il-tubu, u dan laqat tiegħu ego kapijiet aktar.
  
  
  Ugh.
  
  
  Huwa rrumblati off me u jistabbilixxu jiċċaqalqux fuq l-art tal-ġebel, tad-demm, tnixxija mill-kbira tal-larinġ gash fuq kap tiegħu. Hu mhux se fsada barra għal żmien twil wisq. Kien mejta.
  
  
  I ma setgħux jħallu l-ego hawnhekk, u jiena ma setgħux riskju sejjer l-ego, il-korp, għall-waqt. Aħna kienu biss ftit saqajn bogħod minn stat bieb l — injam- oħra taċ-ċelluli. Huwa jinfetaħ il-bieb u l-miġbud ego ġewwa.
  
  
  Missierha kien liwi fuq il-ġisem meta jinstemgħu vuċi madwar il-bieb.
  
  
  "Il-Problemi, It-Tabib?"
  
  
  Huwa ma jduru madwar. Ont kien mħattba fuq, għalhekk issa tiegħi l-għoli u l-wiċċ ma setgħux jagħtu me bogħod. Huwa ppruvaw jagħmlu l-vuċi tiegħu bħala għolja kif Kuoi tal.
  
  
  "Huwa ser tkun multa."
  
  
  "Nista'jkollhom tagħha tagħmel xi ħaġa għalik?'
  
  
  "Kun żgur tiegħi ego mhix mfixkel meta jien ma madwar."
  
  
  "Iżda dan huwa tiegħi tal-kamra.
  
  
  "Imbagħad ħu ego tal-kamra, jieħdu l-apposta. Dan wieħed fil-matematika-ħtiġijiet tal-mistrieħ. Tiegħi għolja waqqfu l-vuċi niżel xi ftit, imma huwa ma jidhirx li l-avviż.
  
  
  "Iva, it-Tabib," huwa qal ftit. U marru lejn ix-xellug. Meta huwa għalaq il-bieb wisq sewwa wara hu li ħalli me taf li hu ma jkunx jixtieq jieħu l-ordnijiet u l-ma-kura li kont naf dwar dan.
  
  
  Huwa qatta'minuta fl-total tal-dlam biex tevalwa l-punt tal-mess kien magħmul matul ir-riċerka tiegħu. I ma sabu xi ħaġa għall-tagħha mhijiex. Ħlief għad-diffikultajiet. Huwa ferm probabbli li l-I spiċċaw fil-ħażin tal-bini, u jekk ma kontx xortik tajba, I jistgħu jkunu spiċċaw fit-tmiem mejta. Mill-mument Nassau tax-xellug, kollox marru ħażin. Iżda min-naħa l-oħra, huma kienu żbaljati fid-direzzjoni t-tajba. Tara u l-tagħha spiċċaw fejn għandna ġew. Flimkien, ħaj, fil-PBX-kwartieri ġenerali. Issa kollha li baqa ' kienet tikseb l isfel tan-negozju. Huwa jinfetaħ il-bieb tal-crack u l-ħares fis-sala. Kien tajjeb ħafna ħaġa li għamilt. Għal ftit imbagħad bieb miftuħa fl-aħħar tas-sala, u l-ħsejjes tal-vuċijiet kien jinstemgħu. L-ewwel kien hemm tliet. It-tliet fergħat kien fil-bieb u xtaq xulxin bil-lejl tajba. Dawn kollha tkellem-ingliż. L guessed li din kienet parti mill-ih sessjonijiet ta'taħriġ. Imbagħad il-bieb miftuħ usa', u dan kien simili permanenti fl-aħħar tal-ċinturin... erba'... għaxar... tmintax-il... il-wieħed u għoxrin kopji identiċi. Tas-serje-kloni.
  
  
  Il-laqgħa, jew kwalunkwe kien, kien'il fuq. Dawn kienu fuq il-mod li l-kmamar tagħhom. Ġie magħżul mill-post ta'l-PBX minflok tal-laboratorju.
  
  
  Jekk inti kienu qed jistennew li l-biża'-post fejn Carter fl-istess ħin joqtol il-wieħed u għoxrin qattiela bil-jwassal pajp, allura inti kienu żbaljati. Mingħajr ma tgħid xi ħaġa, huwa għalaq il-bieb mill-ġdid u marru għall-tieqa.
  
  
  Madankollu, jekk inti qed jistennew għall-problemi tiegħi għall-aħħar, inti ser ikollok stenna ftit itwal. Il-post deher kompletament abbandunat. Taħt il-kopertura ta'l-baxxi, pulit imnaddaf undergrowth, huwa mixi lejn l-aħħar tal-bini. Dan għandu ġew-laboratorju.
  
  
  Hija kienet diġà kważi kuljum qodma, li issa kien taħt il-ħarsien tal-klieb nisa ta ' dawn il-kullimkien-patrijiet. Bejn l-pbx-irġiel li kienu identiċi fid-twelid u l-patrijiet li ħares identiku tagħhom identiċi I mħallsa u imqaxxar-kapijiet, kelli l-impressjoni li l-I kien stahl parteċipant fil-ħajja-daqs tal-pupazzi juru. Biss xi ħadd kellu l-immaġinazzjoni biżżejjed meta l-uem kienet li jinħoloq karattri differenti.
  
  
  I kien biss tgħaddi mimmo-bini dwar l-ħames tarznari bogħod meta feġġ minn imkien.
  
  
  "Xorta fuq ix-xogħol... tabib?"
  
  
  L-enfasi fuq l-aħħar kelma maħsub li hu ma jemmnu f'din il - "- tabib" fil-mitt sena. Huwa ħass mill-nostalġija għall-tajba qodma speċjali l-effetti dipartiment ta ' jaħbi F'washington. Huwa ħakem l-ċomb tal-pajp fil-but u jdur madwar.
  
  
  Il-fergħa kien qed jistenna għalija, pistola fl-idejn. "Il-kbir, N3," huwa qal. Ego ix-xufftejn indivja fis-sprezzanti tbissima. "Alla Tiegħi. kif inti kiber, Dr. Kuoi.
  
  
  Huwa ma tieħu pass ieħor fid-direzzjoni tiegħi, u kien għadu minn tiegħi reach.
  
  
  Tajba."Tagħha, smajt li int xi tip ta sagru tal-baqra. Sabiex ma nistax joqtlu. Iżda jien ċert li jridu inti lura. Sabiex imorru lura.
  
  
  Kien jaf dak li ried. Huwa ma setax joqtlu me, iżda huwa d-pompa me sħiħa ta ' jwassal jekk l-uem riedu. Akkwistat il-karatteristiċi, bħal feriti, huma ma mgħoddija lill-tfal. Kien mistenni li iżżarma lilu. iżda I jkollhom jieħdu l-ego mill-sorpriża. Qabel ma jkun jista jisparaw. Anke jekk qbiżt, il-ħoss li .45 tixtieq tiġbed kollu platun hawn.
  
  
  Ont kien għadu kif biċċa tal-blat. "Għaġla," huwa qal.
  
  
  Huwa biss kompliet stare fil lilu bil-ġeblija-wiċċ.
  
  
  ""Għaliex? Għaliex għandi nagħmel dan? Inti ma tistax jisparaw me jekk tagħha ma tagħmel xejn li inti. Inti ma tistax anki iweġġgħu me, " I gideb. "Tiegħu tad-demm iskwadra se dewmien l-żgħar tal-operazzjoni li tkun ippreparata għall-me. Għalhekk jekk tixtieq tikseb lura tagħha, inti ser ikollok biex jikkonvinċu lill-me-ewwel.
  
  
  Huwa eżita. Huwa ma kienx ċert jekk il-ftit kontribuzzjoni għall-xjenza kien vera jew le. Jekk xejn, kellu d-dubji tiegħu. Jekk hu tikri me jaħarbu, huwa ser ikunu fl-inkwiet. Jekk hu pompi me sħiħa tal-balal, hu jista'jkun fl-aktar problemi. Dan kien ifisser li l-ego kien qed jiġi kkontestat li stqarrija-ġlieda.
  
  
  Huwa aċċettat l-isfida. Biss ego-ewwel għażla ta'armi ma kienx dad, iżda mejtin. Għandi l-iswed ċinturin fil-mejtin. I iżda wkoll kellu l-iswed jwassal pajp. Kien tajjeb ħafna ippjanat. Biex wieħed jibda, il-tieni darba fl-ewwel nofs siegħa, kelli l-korp li kelli li jeħles.
  
  
  Ukoll, il-vuċi kellek kien dan tinda magħluqa. Iżda Dr. Kuoi jistgħu jkunu ċ-ċavetta għal dan. Hija ħadet me sitt jipprova, iżda finalment il-bieb miftuħ. Hija kienet miġbud ġewwa mill-Fergħa tal-katavri u maqfula-seraglio bieb.
  
  
  Il-patrijiet kienu għadhom wieqfa bil-għajnejn tagħhom titbaxxa, il-ħarsien ta'l-daħla tal-laboratorju. Kien inkredibbli. L-aktar probabbli, il-kloni kienu ih aħwa, iżda huma raw kollox u ma xejn. Hija bdiet jifhmu ftit tal-Tara tal-ispjegazzjoni tal-Taoist-moralità. Ma hemm l-ebda mewt, u ma hemm l-ebda twissijiet, għalhekk jekk inti tmexxi fis-waħda, aħna ser jibda fis-oħra. inti biss ma tagħmel xejn. Tagħha, jiżdiedu permezz tal-laboratorju tal-bieb.
  
  
  Il-intern ta'dan il-bini kien differenti mill-bini oħra. Ma kien hemm l-riċeviment żgħir taż-żona ta'l-monasteru-kbar u l-abjad double-bibien. L-għaxar ewlenin tatni l-aċċess, u l-bibien iffavorixxa miftuħa.
  
  
  Naħseb li dan huwa l-agħar post stajt qatt kienu.
  
  
  Ringiela ta kbar tubi tal-ħġieġ mimlija bil-tkabbir tal-frott miksija l-ħajt. Jien ser tagħmel inti favur u jħalli barra d-deskrizzjoni.
  
  
  Ma kien hemm l-oħra tat-test tal-tubi. Dawk iżgħar - bil-ċapep tad-sustanza f'wiċċ l-ilma fil-likwidu. I magħduda ħamsin minnhom. Li madwar minnhom kien tal-bniedem u li ma kienx, huwa ma setax għid. Ma kien hemm l-siġġu fil-ċentru tal-kamra. Nen kellhom-gaġeġ mal-żrinġijiet u l-firien, u diversi indi li deher meta Brylev daru fuq.
  
  
  Fl-triq kienet l-uffiċċju. - Kbira tal-ħġieġ tat-tieqa separati Ego mill-laboratorju, iżda li jippermettilu li żżomm għajnejk fuq kollox minn hemm. Kontra l-ħajt f'angolu ma ' l-tieqa kien kull mad-xjenzat tal-ħolma. Madwar sitt-kwadru-xogħol għoljin president, mimlija bl-tbaqbieq btieti mitmugħa mill-tisħin elettriku coils, l-ilma kondensaturi, u ż-żgħar tal-gass torċi. Il-post kollu kien kopert minn xi tip ta'kopertura tal-metall, bħal għata fuq stufi, u minn hemm kien hemm mhux maqsuma iskrin tal-ħġieġ li koperti kollha.
  
  
  Iżda dan mhux kollox.
  
  
  Ma kien hemm l-ieħor par ta double-bibien fuq id-dahar tal-laboratorju, id-dritt li jmiss mal-bieb biex Quoy tal-uffiċċju. I miftuħa, fumbled bil-vleġġa, u fetaħ ih. Kien lura fil-kuritur dejjaq. Sitt magħluqa-bibien tal-injam.
  
  
  L-muftieħ għall-ewwel wieħed misjuba tagħha.
  
  
  Żgħażagħ Korean-bniedem fl-twenties tiegħu kien tbandil fuq l-art fil-kantuniera. Meta raw me. huwa beda whimpering u crawled aktar fil-kantuniera tiegħu.
  
  
  Fil-ieħor tal-kamra, l-mara ma ' selvaġġi, vojta tħares il-volpi qabżet fuq me u bdew taħbit me fis-sider bil-selvaġġ, aimless daqqa. Ee qabad driegħ tagħha u bil-mod iżda sod imbuttat lura tagħha. Minflok me, hi bdiet tħoss fuq l-artab moan. Huwa għalaq il-bieb mill-ġdid u tal-ħsieb għall-mument.
  
  
  Kuoi qal huwa wkoll esperimentaw ma'mediċini fil-laboratorju. Huwa qal li kien il-moħħ drogi. Ukoll, dawk iż-żewġ opinjonijiet ovvjament mibdula. Ix-xjenza huwa nimxu'l quddiem. Ħsibt d tidher biżżejjed tagħha fil-ħin.
  
  
  Rritorna għall-laboratorju u l-żjara Kuoi tal-uffiċċju.
  
  
  Il-ħitan kienu crammed mal-kotba u folders. Probabbilment personali tiegħu arkivju. L-ego president mfittxija tagħha. Ma kontx naf liema I mistenni li ssib. Iżda dak I misjuba kien eċċellenti. Sett ta'tmien vleġġa. Ih meta mqabbla li l-vleġġa fit-ċinturin tiegħi li tatni l-aċċess għall-laboratorju u l-ċelluli. Iva. Kulħadd kien l-pjan tagħhom stess. Iżgħar sett ta'kopji kull minuta niżel b'mod. Imbagħad ieħor maħsub seħħew lili, u huwa għal l-ih fil-keffa ta tiegħu qliezet ta'taħt. Tiegħi moħbija-ċansijiet tal-rebbieħa beda jiżdied.
  
  
  Hi magħluqa-laboratorju bieb wara tagħha u intensifikati, mimmo tal-imdendla monks, bil-lejl.
  
  
  Dwar hemm fin-nofs, I raw xi ħaġa interessanti. Żewġ patrijiet li kienu li pjuttost msaħħna l-argument. Kien aqwa li dawn il-patrijiet jistgħu jitkellmu fil-livelli kollha, iżda anke l-aktar aqwa kienet li huma argumentaw ma'xulxin. Tagħha, sitta wara xi arbuxxelli meta jkunu għaddew mimmo għalija, issa li kienu s-skiet.
  
  
  Il-bqija tal-vjaġġ permezz tagħha kumpless kien uneventful. Huwa importanti ħafna li għandi l-ħin. Ont għandu ġew marret għal madwar siegħa u nofs. Hi ħass simili hi kien tratta dan l-Kuoyu sagħtejn daqqa, iżda hi xorta ħa l-riskju. Meta wasalt biex il-bieb prinċipali tal-dar tagħna, ih kien mgħasses mill-żewġ patrijiet. Meta tlaqt tagħha, I ma kienx hemm. Iżda bħal kulħadd, li titbaxxa l-għajnejn tagħhom u mħallsa l-ebda attenzjoni me.
  
  
  I ma tara xi ħadd tal-wiċċ. Malajr u skiet tagħha, qbilna li l-jum tal-tagħna taċ-ċelluli. Ont kien l-ewwel jinfetaħ mill-bieb. Tara kien għadu hemm. Għadu rieqed. Huwa ħares'il quddiem il-kamera l-oħra mat. Kuoi kien għadu hemm. Kunfidenti tal-pożizzjoni tiegħu, Dellee daħal fil-kamra. Iżda huwa m'għandux ikun hekk ċert.
  
  
  Par ta ' l-idejn qabad me minn wara. L-idejn jingħalqu madwar tiegħi l-għonq. I ppruvaw li jgħawġu l bogħod, iżda ieħor li jinżamm fl-idejn tiegħi tal-polz fis-seħħ u rrumblati sa twal tiegħi bħala li naħa ssikkata madwar tiegħi l-għonq. Huwa eżamina lura. Dawn kienu żewġ patrijiet. Huma jridu jkunu segwiti me fis-silenzju. It-tielet waħda kienet stennija għall-me barra l-bieb. Bil-siringa. Dr. Kuoi ltqajna sa mis-sodda. Ħassejtni permezz ta'tingiż ta'dan. Qawwija tagħha armi jinġibed ħielsa u hi vented rabja tagħha fuq l-ewwel monk li daħal fil-qrib. Per eżempju, wara ftit sekondi, il-fenek toqba miftuħa u huwa beda jonqos.
  
  
  Fil-fond.
  
  
  Fil-fond u aktar fil-fond.
  
  
  Lura fl-Kura.
  
  
  
  
  Kapitolu 24
  
  
  
  
  Tara sib fil-quddiem tal-me u qal xi ħaġa li għandna ma'xulxin. Hija kienet liebes tagħha stess roża ċar qliezet ta'taħt. Agħlaq kellhom kwadru faxxa tal-garża mgeżwra madwar tagħha driegħ. L-għajnejn tagħha niżel għall-driegħ tagħha. Ma kien hemm l-simili kwadru tal-garża.
  
  
  Huma għamlu dan. Dawn mlaqqma-istati uniti.
  
  
  Dawn il-werrieta kienu diġà f'wiċċ l-ilma fit-test tat-tubi, l-x'imkien fil-laboratorji kollha fuq ħmar il-lejl, x'imkien fost l-ostaklu-firien u ż-żrinġ.
  
  
  Tagħha qabża mis-sodda.
  
  
  "Jikkalma," hija qalet. 'Jikkalma. Int għadu dgħajjef wisq. Jum protetti. Aħna ma tistax tagħmel xejn għadhom. Hi madwar daru u beda muttering xi ħaġa. Huwa ħadlu tiegħu ras, jippruvaw jagħmlu sens tal-kliem tagħha.
  
  
  Imbagħad ego ra tagħha. Hija kienet tkellem lit-monk. Dan gibberish kien mistenni li jkun l-issa famużi Sutoi djalett. Dan kien biss il-tieni darba li l-sedattiv-esperjenza magħmula me kwistjoni sanità tiegħi stess.
  
  
  Il-bniedem kien seduta fuq l-art, xorta jkollu-pjanċa tal-ikel li l-involuti ego tissieħeb fl-tagħna taċ-ċelluli. Huwa eżamina eżattament bħall-oħrajn. Skinhead. Iżda meta fetaħ għajnejh, kien jaf li kienet speċjali. I d qatt tagħha dehra li qabel. Huma inklużi l-għarfien u l-innoċenza ta'miljuni ta'snin ta'l-umanità.
  
  
  Tara daru għalija.
  
  
  "Ippjanar Tan huwa l-abbati. Huwa daħal hawnhekk għinna. Mill-anqas biex tagħmel żgur tagħna eda mhix drugged. Dawn kienu l-ippjanar biex tpoġġi l-us stabbiliti mal-irqad." Vuċi tagħha huwa absurdly ftit dgħajfa.
  
  
  Tagħha, ħares lejn Definizzjoni ta'Funeral, dawk bla tmiem l-għajnejn. "Huwa li l-għajnuna kollha huwa jagħti l-us?"
  
  
  Hi shrugged tagħha l-ispallejn. 'I ma tkun taf. Għenuna b'xi mod huwa kontra l-ego tal-fidi. Tkun xi tkun jiġri lill-istati uniti, għandu jkun il-se ta', ngħidu aħna, Alla. Huwa jħoss bħal hu jkollna fil-mod ta'dan, u idejqek ego tiegħu."
  
  
  "Dak li l-infern it-tip tar-reliġjon hija dan, apposta?" "Huwa drugging u l-qtil ta'nies ir-rieda ta'l-Alla?"
  
  
  Hi ħares lejn me bil-kalma. Hu jgħid li l-ego l-azzjonijiet ma tistax tevita li l-qtil. Din tista'taffettwa biss li jottjeni maqtula. Jekk ma tistax tagħmel xi ħaġa, dawn ser joqtlu-istati uniti. Jekk huwa jgħin lill-istati uniti, aħna ser joqtol lilu.
  
  
  — Huwa l-qtil għalih?"
  
  
  Hi nodded gravi. "Huwa l-qtil għalih."
  
  
  Brow tagħha furrowed. — Imbagħad għaliex huwa hu tgħin lill-us?"
  
  
  "Jgħid hu jgħinna anke l-odds."
  
  
  Huwa eżamina madwar. Kien hemm żewġ tal-us, u konna maqful fuq il-kameras diġitali. Armati. Barra, kien hemm ħafna ta ' ih. Armati kollha. — Huwa dak li huwa jitlob li?"
  
  
  L-monk qal xi ħaġa. Tara tradotti huwa. "Jgħid jifhem sentimenti tagħna... iżda nixtieq inti jistgħu jifhmu. Huwa qal... hi eżita, kif jekk il-biża reazzjoni tiegħi. "Huwa qal li l-għarfien inti ser iġġib-paċi."
  
  
  'Oh, id-dritt? Imbagħad li l-kbir. Huwa taħdidiet faċilment madwar id-dinja. Hawnhekk, fil-ego ftit Taoist temple. Imma x'inhuma hemm? Xi ngħidu dwar kollha dawk il-baqar li jagħmlu l-mod permezz tal-ħajja bis-saħħa tal-peprin hu tikber fil-ġnien tiegħu? Staqsi hu liema hu jaħseb dwar dan. Tara ħarsu lejn l-art u ffirmati.
  
  
  "Ukoll, għaġla up," qal. "Jistaqsi lilu."
  
  
  Dawn tkellem lil xulxin għal kważi għaxar minuti. Hija għandha tkun interessanti ħafna. Ippjanar Tan waqfa qasira fil-ħsieb għal żmien twil u tkellem fil-mournful vuċi. Fl-aħħar nett, huwa qal xi ħaġa li magħmula Tara jduru madwar.
  
  
  "Huwa ma tkunx taf xi ħaġa dwar dan il-loppju," hija qalet. "Huwa ma jkunx jaf ħafna dwar x'inhu għaddej hemm. Hu jintefqu kollu tal-ħajja tiegħu hawn. Iżda hu jgħid huwa jemmen-ġudizzju mill-nar fil-vuċi tiegħek, "huwa qal," li inti mill-qrib is-sors ta'l-enerġija universali. Imbagħad hu qalli li twissi inti li mhux il-patrijiet hawn huma patrijiet. Xi wħud huma madwar minnhom... madwar nofs ta'dan... madwar mitt... L-KAN partisans."
  
  
  Stajt diġà-ħsieb ta'xi ħaġa simili lili nnifsi. Li spjegat l-patrijiet I d jidhru bl-argument u l-patrijiet li d qabad me agħtini l-injezzjoni. Iżda l-aħħar ftit I raw ħares eżattament l-istess bħal l-oħrajn kollha. L isfel għall-titbaxxa l-għajnejn. Huwa shrugged, tħossok matt rabja jibnu. "Il-kbir," qal. Tajjeb li tkun taf. Hekk nofshom huma partisans madwarhom. Iżda jekk dawn kollha tħares l-istess, kif nistgħu jirrikonoxxu ih?
  
  
  Tara mogħtija Corkscrew fuq u mdawwar lili. "Jgħid nistgħu verament jagħmel dan fuq il-dell."
  
  
  Tagħha, ltqajna u beda mixi u lura fuq il-kamera diġitali. 'Ukoll, jekk ikun jista'jitnaqqas l-ego tal-kuxjenza, huwa qalulna xi ħaġa, iżda huwa ma jgħidu xi ħaġa. Dawn l-kanali l-uem ruħ.
  
  
  Ippjanar Tan saqajh. Huwa għandu jsir, huwa qal edukat. Iżda huwa ser jiġi lura waqt li jmiss tagħna aċċettati whining-sessjoni. U quddiemhom, il nemes, ħalla l-istati uniti xi Taoist platitudes:
  
  
  "L-azzjoni jipprovdi inqas tweġibiet minn nies jaħsbu."
  
  
  "L-ideat huma aktar b'saħħitha minn armi."
  
  
  Li huwa miżjud tiegħu solenni tal-għeluq l-indirizz:
  
  
  "Fil-Jum tal-Mirakli, kollox ser isir realtà." U għal darb'oħra, dan il-ftehim kien l-muftieħ għall-ġabra fil-beraħ. Dan it-tip ta jitkellmu verament isuq me miġnun. Iżda huwa ħares lejn me tajba-off mal-qodma tiegħu għajnejn, u għal mument huwa ħass xejn fil-livelli kollha. Għall-mument, huwa kien jaf it-tweġibiet kollha, u dawk il-tweġibiet ġew korretta.
  
  
  Huwa tax-xellug, u smajt ego ewlenin bieb tagħna. Il-ħoss miġjuba me lura għall-brutal-realtà. Jien ridt li bozz xi ħadd. Iżda l-unika persuna fil-madwar kien Tara. Huwa kompla-pass u l-isfel il-kamra.
  
  
  "Huwa tajjeb li int mad fil me issa," hija qalet. — Dak li kienu inti taħseb imbagħad?" I dawwar ego fis-konvint AX-aġent għall-għaxar minuti.
  
  
  — Inti jista ' mill-inqas tipprova, qalb. Minflok ta ' tirrepeti din il-nonsense għalija, dan il-ftehim għandu jġib me tal-paċi."
  
  
  'Alla tiegħi. kif stupid inti qed.
  
  
  "Ah. Tajba. Int intelliġenti, u hija l-biċċa tal-ħajja.
  
  
  Hi ffirmati. "Jien ma tgħid tagħha li.'
  
  
  Oh, l-ebda? Tagħha qabad wieħed sa madwar l-oħrajn mill-art u l-xejru ħej fuq. Dan kollu issa, it-tarbija, fuq il-moħbija mikrofonu. Tixtieq me jilagħbu?
  
  
  Hi ffirmati mill-ġdid. "Tajjeb, li mhux dak weraq fisser. L biss diffiċli li wieħed jgħid li l biss jekk inti mifhum...
  
  
  "Iva, Iva. Naf tagħha. Imbagħad I fl-aħħar se ssib il-paċi."
  
  
  "Iva," hija qalet. Hi ħadlu kap tagħha, telgħet ieħor investi, u tefgħu fil me. Li meta dan ġara. Huwa tefgħu l-investi fl-naħa tiegħu fil-tagħha. Hi fejn il-ġenb, tilfu l-bilanċ tagħha, u jinħattu lura fuq il-saqqijiet. Minn hemm, hija bdiet jitfa-oħrajn fil-me, li v agħlaq tefgħu fil-tagħha. Hija ltqajna mal-kbira tal-larinġ u l-investi beda tolqot me magħha. I qabad tagħha u imbuttat tagħha lura l-isfel fuq il-saqqijiet, u bdejna kiss furiously. Dan calmed us isfel ftit. Aħna panted u hugged. Imbagħad kien fil-agħlaq. Kollox kien eżattament kif dejjem kien mal-istati uniti. Biss fl-aħħar minuta ma għandi-ħsieb. Ċaħdet. "Tinkwetax," hija qalet. "Jekk trid li nagħmlu super-tarbija għalihom, huma ser ikollhom stenna ftit ġimgħat aktar." Iżda dan ma kienx xogħol. L-idea tal-CANNES qed-lukanda għalina biex tagħmel dan kien repulsive. Tagħha jitilgħu ' l isfel mill-agħlaq u bil-mod bies. "Jiddispjaċini, għasel. Nibża'ma rridx li tieħu dan ir-riskju.
  
  
  Wara filwaqt li, hija qalet: "Għandek raġun. I gideb għalik. Hi jista ' jkollhom tfal miegħek id-dritt issa." Hi kienet me. Irrid lit-tarbija tiegħek.
  
  
  'Bħalissa?'
  
  
  — I ser tkun trid li meta aħna toħroġ hawn, u ... ma bħal dan... ukoll, hi ma tkunx tixtieq li tkun taf li". L-aħjar li joqtlu lili nnifsi minn dan. Iżda jien nemmen li fl-inti, Nick, " qalet mal-tbissima. "Naħseb li, peress li l-persuna qal, inti qrib is-sors tal-għarfien. Nemmen li inti għandek nobbli-karattru, u inti fortunat star, l-ebda kwistjoni dak li persuna tgħidilna. Nemmen li inti ser tingħata l-istati uniti minn hawnhekk.
  
  
  I għandu jkollhom il-ħsieb dwar dan. Huwa ltqajna, mgeżwra xugaman madwar lilu nnifsu, u beda l-ritmu mill-ġdid. Id-dritt issa, l-tagħha se kuntenti-bidla tagħha nobbli-karattru tas-sigaretti. Tagħha, ħares il-tieqa. Kien nofsinhar. I mitlufa għal nofs jum.
  
  
  "I misjuba tagħha tal-laboratorju," missierha qal. 'Ġejjin hawn.
  
  
  Hija għamlet ballun madwar il-folja tal-qoton u marru għall-tieqa. Konna f'daqqa batuti ħafna. Hu indikat il-laboratorju u qalli l-post tagħha. Huwa wera tagħha l-ċwievet huwa d li tittieħed mill-Kuoi tal-president. Jien xorta kienu minnhom. "Kollha li għandna nagħmlu issa hija toħroġ hawn.
  
  
  "Taħseb li inti tista' tagħmel dan?" — X'inhu? " li hi mitluba ewwel.
  
  
  "Naturalment," qal. "Tad-deheb ruħ, u star xxurtjati? Għall-estestvenno. Kif nista'-sinjorina?
  
  
  Hi ffirmati ħafna u daqsxejn tiegħi earlobe. "Meraviljuża," hija qalet.
  
  
  Mazz ta'ċwievet jingled għall-jum. Aħna kemm malajr ducked tagħna sodod, fejn aħna preti li l-irqad.
  
  
  Il-bieb magħluqa mill-ġdid. Huwa ħares lejn l-trej tal-ikel. "Aħna d aħjar jkollhom pranzu," qal. "Eda suppost intoxicate-istati uniti."
  
  
  "Jixtieq." Hija writhed fuq tagħha mat bħal l-arti tal-klassi tal-mudell. "Jien ferħan li mhux il-każ. Naħseb tagħha bil-ġuħ. Hija wettqet l-trej baxx-tabella u l-titneħħa l-għatu l-xorta-fwar plattina.
  
  
  Madankollu, hi imxamma li jisfrutta sigurtà. Hi yawned. "Tinkwetax," qal. "Dan huwa l-Ċiniż eda. Inti ser tqum mill-ġdid fl-siegħa.
  
  
  Aħna ħadet f'idejha. Kien sempliċi eda, ross bil-ħaxix. Iżda din kienet tassew u li mill-inqas kien mili. Huwa ħares lejn Tara u ħass bil-ġuħ mill-ġdid. Iżda li kellhom jistennew. F'post differenti u fil-ħin differenti. Hi ħass-għajnejn tiegħi fuq tagħha, sorveljata, tbissem shyly, u biddel l-attenzjoni tagħha lura għall-pjanċa tagħha.
  
  
  I ppruvaw jifhmu tagħha. Huwa f'daqqa mistħija. Jien xorta kellhom ħafna li tifhem dwar tagħha. Reazzjoni tiegħi li n-nisa ġeneralment sempliċi. Meta I-mistoqsijiet, dawn huma kollha madwar minnhom, li jistgħu faċilment jiġu mwieġba bil-żewġ iva u l-le. Biss dan iż-żmien, ma kien hemm xejn sempliċi madwar fil-livelli kollha. Mhux mistoqsijiet jew tweġibiet. Mhux mara tiegħi, u l-emozzjonijiet tiegħi għall-tagħha. Sempliċi ismijiet jibqgħux iżjed applikabbli.
  
  
  Hi ma kienx tifla pjuttost bil-nuċċali jew il-kalendarju tas-sbuħija, għalkemm I ma jistax wieħed jimmaġina xahar li ma tħares aħjar fl-agħlaq. Hija kienet kemm il-Kategorija u l-kategorija B. Hi kien iċċertifikat xjentifika ġenju u eċċellenti ħaddiem. Hija kienet intelliġenti u mara. Ġentili u eċċitanti. Hija stimulata me, irritata me, kkontestat me, titneħħa tiegħi spirti. u jekk imdejqa me, huwa wkoll daru fuq.
  
  
  — Kif dwar aħna biex tikseb ix-xogħol?"
  
  
  "Kif," hi mitluba, " timmaġina li?"
  
  
  Il-trej imbuttat tagħha bogħod, jirreżistu l-tħeġġeġ lill-duħħan tas-sigaretti. Filwaqt li l-laser bogħod mill-Tara huwa ħaġa waħda, iżda li tieħu sigaretti tiegħi hija t-tortura.
  
  
  "Jien kont qed taħseb dwar dawn il-patrijiet għal filwaqt li," qal. — U għandi idea. Tista kellem malajr?"
  
  
  "Fil-Sutoan djalett?"
  
  
  "Fil-Sutoan tal-baħar."
  
  
  "Tiegħu biss bħala ħsibt. Mur fuq.'
  
  
  "Ukoll, nofs il-patrijiet hawn huma l-aġenti tal-CANNES, mhumiex huma? Hemm madwar mitt Ih, u dawn se għaġla biex il-post fi kwalunkwe mument li jfixklu l-pjanijiet tagħna. Għalhekk għandna biex jeqirdu ih. Jew mill-inqas jġibu ih madwar il-logħba."
  
  
  Tajba. Iżda kif nistgħu taf min huma?
  
  
  — Aħna ma tistax issir taf ih. Dak il-punt kollu. Biss reali monk tista'tagħmel dan."
  
  
  Tara frowned. — I dubju nistgħu jikkonvinċu lill-ego biex jgħidulna, jekk dan huwa dak li għandek il-ħsieb." Jekk ma jkun jaf aħna ser jieħu minn dawn l-aġenti, jew forsi anki għall-agħar.
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. — Ma rridx li jgħidlek fil-livelli kollha. Nixtieq dawn il-patrijiet reali għall-qbid dawn il-F'CANNES-aġenti jew il-agħar.
  
  
  Għall-mument, hi biss t'attivitajiet me.
  
  
  "Tixtieq li x-xita wisq, jew forsi jagħmlu tad-deheb madwar l-tiben?
  
  
  Huwa tbissem tagħha. — Ma naħsibx li huwa hekk allegatament diffiċli.
  
  
  — Inti tista ' tgħid li faċilment. Dak li l-argument taħseb li jissuġġerixxu I l-użu? I-medja, kif taħseb li jikkonvinċu lill-irġiel li huma impenjati biex jagħmlu xejn biex tagħmel xi ħaġa? U t-tieninett, jekk inti tmexxi biex jikkonvinċu ih, dak l-armi taħseb li jissuġġerixxu li jużaw?
  
  
  Huwa ltqajna mill-ġdid u b'ritmu fuq u ' l isfel il-kamra. "Bħala l-ewwel parti ta' mistoqsija tiegħek, l-għadd fuq ih awto-preservazzjoni-istint."
  
  
  Hi ħadlu-kap tagħha. "Mhux se taħdem. Huma ma jibżgħux tal-mewt.
  
  
  "Jien naf li. Iżda jien ma jfissirx ih personali tas-sopravivenza. I-medja tal-save ih bona. Ħarsa, hemm wieħed biss ir-raġuni jkunu qed jingħaqdu ma'KANG: tiffranka-monasteru tagħhom. Dan għandu jkun l-aħħar li jifdal Dao stronghold fil kollha tal-Indochina. Jekk ma fid-dinja.
  
  
  Id-dritt?'
  
  
  — Dan meta dawn il-patrijiet die, ih-fidi imut magħhom. KANG mhux se jaċċetta l-ġodda patrijiet. Dan il-post ser issir CANNA-fortizza, mhux Taoist temple. Jekk ma tixtieq li l-ġlieda għal dan. F'dan il-każ, tagħmel xejn hija ekwivalenti għall-qerda lilek innifsek."
  
  
  — Iżda ma huma jkunu mietu mingħajr ih-protezzjoni?"
  
  
  "Bil-għajnuna tagħna, dawn jistgħu jimxu lejn post ieħor."
  
  
  Fil-minuta, li hi magħluqa-għajnejn tagħha fil-ħsieb. "Ħsejjes pjuttost, safejn I tista'tara." Iżda mbagħad mill-ġdid, biss bħal inti pragmatiku-Amerika, u aħna qed jittrattaw ma'mentalità kompletament differenti."
  
  
  "Jien ma nemminx dan," qal. "Naħseb li l idealists huma l-istess fil-aħħar. Dawn huma lesti biex imutu għall-ideat tagħhom, iżda ma jridux li lilhom infushom die għall-ideat tagħhom."
  
  
  Ma kien hemm l-oħra tal-ilma tal-ġewż tax-xellug fuq il-trej. Hi qabad it sa mal-swaba tagħha u ħa gidma. Hija tbissem. L-idea tajba, " hija qalet. "Dan min jipprova xorta waħda. Hemm wieħed biss il-problema dwar il-dell innifsu.
  
  
  Huwa ffirmati. 'Dak li huwa?'
  
  
  "Kif għandek tgħid 'idealistą' fil-Sutoen?"
  
  
  I tefgħu tagħha fuq is-sodda bil-investi.
  
  
  'Nru, l-ebda. "" hija qalet. "Il-kwizz mhux aktar għadha. Xi ngħidu dwar il-bidu tat-tieni parti?
  
  
  "Dak li l-tieni parti?"
  
  
  "Dak li għandu dawn l-użu bħala arma?"
  
  
  "Oh, li," huwa qal tagħha mal-tbissima. "Dak tal-madwar Lao Zeng-uffiċċju tal." I kellhom stenna ftit sakemm hija kienet fuq l-istess livell bħal me. Hija ma tistax tieħu agħlaq twil wisq.
  
  
  'Alla. Armi miżgħuda.
  
  
  "L-armi tal-ego moan. Hemm madwar mitt ego unitajiet mdendlin hemm, u hemm madwar mitt patrijiet reali. U l-matematika-għalliema ngħid li hu jagħtik arma wieħed għal kull persuna.
  
  
  "Ħej, imma stenna minuta. Kemm nista tiftakar, dan il-ħġieġ kontra l-ħajt huwa mhux maqsuma, li jaħdmu bl-elettriku, u l-maqful.
  
  
  — U l-sens komuni turini li meta jkun hemm l-lock, għandu jkun hemm ewlenin." U li meta jkun hemm l-elettriku, hemm ukoll bidla. U wieħed mill-patrijiet fil-Laos Tseng tal-kmamar għandek tkun taf fejn huma."
  
  
  Hi ħares lejn me serjament għall-mument, imbagħad giggled, qabża fuq, u hugged me. "Xi kultant,"qalet il-kummissarju," int biss sabiħ."
  
  
  "Inti ma bbenefikawx xejn s'issa," qal.
  
  
  
  
  Kapitolu 25
  
  
  
  
  Dak il-lejl, il-Jum tal-Mirakli beda.
  
  
  L-ewwel miraklu ġara meta Tara miġbud 'il barra pakkett ta' is-sigaretti mill-borża tagħha. Inti tista'ma jaħsbu li dan il-miraklu ifisser li jkollna l-ilma madwar l-blat, iżda mbagħad int ma bħala l-vizzju tat-tipjip kif inti qed għal dan.
  
  
  It-tieni miraklu ħa ftit itwal. Madwar siegħa, li jiġu eżatt. Iżda meta Tangning tax-xellug mill-ġdid tagħna pranzu-trej, huwa qabel li jitkellmu li tiegħu l-Qorti Suprema. Jekk il-Qorti jaqbel, li se jissieħbu fl-pjan tiegħi.
  
  
  It-tielet ma jistax jitqies bħala 100% miraklu, iżda jien lest li taħseb hekk. Għaliex, fl-ewwel lok, dan ma kienx l-idea tiegħi. Jekk I ma kinux użati Tara tal-aħħar jaqblu, jien qatt ma seta'jintlaħaq fl-afrikani biex tara dak li kien fadal fil-bwiet tiegħi, u l-I jista qatt ma kienu jinstabu l-tliet sabiħ laqx I li telgħet fil-Każinò Grenada, bl-isfar l-kontenuti tal-madwar il-qtar. Minn xi miraklu, dawn baqgħu fil-għata tal-doublet.
  
  
  L-żmien kienet ukoll pjuttost mill-isbaħ. Minħabba inqas minn erba'sekondi fis-il jum, l-muftieħ jangled u monk daħal, apparentement permezz ta'l-aġenti tal-CANNES, li tiċċekkja fuq l-istati uniti.
  
  
  Kien biss ftit sigħat wara l-aħħar tad-droga kkurati ikla, u aħna kienu mistennija li tkun rilassata. Għal huwa jista jkollu xi arma fl-naħa tiegħu, iżda huwa ma kienx fuq il-dinja. U meta hu inklinata isfel biex jagħti ħarsa aktar mill-qrib, kelli l-ebda inkwiet laqtu l-uem mal-chip moħbija fil-tiegħi tal-palm. I biss ħa l-gun minnu. Stramba russu magħmula die għal jimteddu. Is-seba'-isparatura kalibru die għal jimteddu magħluq sa 7.65.
  
  
  Wara madwar għaxar minuti, kif huwa mistenni, is-sieħba tiegħu daħal biex tara dak li kien għaddej.
  
  
  Issa wasal iż-żmien li l-att. Ma kienx jaf l-eżitu tal-Definizzjoni ta'Funeral tal-laqgħa, iżda dan kien is-sitwazzjoni issa dritt. U l-ma madwar dawk li jitilfu l-opportunità.
  
  
  Tara u l-tagħha mibdula fl tagħhom soru tal-ħbula, liebes kapep li tkopri l-kapijiet tagħhom. Kien biss ieħor jaħbi dgħajfa. Iżda mill-inqas il-patrijiet kienu tad-daqsijiet kollha u l-għoli, għalhekk il-fiżika u t-tul ma ngħatawx bogħod. Huwa għalaq il-bieb bejn l-istati uniti u l-tagħna sensih-gwardji, u aħna faċilment niżel minn madwar il-bini u madwar iż-żona dlam.
  
  
  Aħna marru bil-miftuħ għall-laboratorju.
  
  
  Tara ħass fid-dar fost l-ddawwar il-btieti u l-kumpless tat-tagħmir. Hi identifikata malajr it-tliet xhur-l-qodma pbx. L-ġodda kloni ta'Lao Tsen. L-kreaturi oħra kienu xadini, qalet. Imbagħad hi t'attivitajiet stabbiliti fuq il-ringiela tat-tubi tat-test kif jekk jintlaqat mill-sajjetta. "Tagħna," qalet hoarsely. U hi tbegħditx.
  
  
  I kien gwardja filwaqt li hi rummaged permezz tal-kabinett sħiħa tas-sustanzi kimiċi, li qed jippruvaw biex insemmu x'għandek tagħmel magħhom. "Dak li taħseb," qalet fl-aħħar. "I jista'joqtol l-pbx billi żżid rabja li ih tal-dieta. Iżda mbagħad-laboratorju xorta jkun intatti, u Kuoi tista'tibda l-irtirar tal-grupp ġdid mill-ġdid għada... Hija kienet mitlufa fil-ħsieb, ħfief imsiemer tagħha kontra l-snien tagħha.
  
  
  Jew inkella?'
  
  
  "Jew... I jistgħu jagħmlu xi glycerol tri-nitrat u li dan."
  
  
  "Glycerol trinitrate?"
  
  
  "Nitroglycerin għalik".
  
  
  'Huwa l-istess għall-int.
  
  
  Huwa tbissem tagħha.
  
  
  'Tajjeb?'
  
  
  ""Iva. Jimxi'l quddiem, jibqgħu għaddejjin. Tħaffef u tagħmel xi nitroglycerin. I ma tkunx tixtieq li jagħtuhom it-tieni ċans."
  
  
  Hi stabbiliti għax-xogħol, l-irfigħ l-iskrin tal-ħġieġ li waqqfu l-togħlija-sustanzi kimiċi. Hija għażlet kbar madwar flixkun mimlija bl-likwidu ċar, li kien miżjud qatra qatra l-tubu li jmiss mal-ieħor likwidu ċar. Din il-ħaġa kienet fuq kojl tat-tisħin u għamlet kbar storbjużi sinjali. Kondensazzjoni-kolonna kienet imqiegħda fuq il-quċċata tal-kunjett, u l-ilma kiesaħ tinżamm l-temperatura anke meta tħallat is-sustanzi ma awtomatiku li jħawwad. Ma kienx Stahl li talab tagħha dak l-inċident kienet fuq il-dell innifsu. Xorta waħda, hija ħolqot dawk kollha anakardji-dranaġġ.
  
  
  Imbagħad hija ħadet żewġ aktar likwidi, kemm bla kulur, u jpoġġuhom fil-kunjett wieħed u l-ieħor fl-għalf tat-tubu. Jekk I d qatt kellhom xi dubji, dawn d tkun marret issa. Agħlaq verament kienu raġuni biex jiġu hawn. Hija ħadmet mal-veloċi u effiċjenti l-faċilità ta'xi aħmar jekk il-bniedem fil-kannella barnuża, tajjeb turu, it-taħlit il-salamandri tal-għajn ma'l-evoluzzjoni tal-tiċrit. Huwa sostitwit bl-friġġ tubu u li jħawwad.
  
  
  "Id-dritt," hija qalet. Madankollu l-Jum tal-Mirakli prodott l-ewwel foloz in-nota.
  
  
  U ħafna oħrajn foloz notts.
  
  
  Dawn il-noti foloz ġew - dritt tax-xellug fuq Vin. Dr. Kuoi u tużżana foloz patrijiet mal-tużżana reali armi tan-nar kbir. Dawk stupid seba'-isparatura die għal jimteddu pistoli.
  
  
  Jien ma faċilment intimidati. Jekk hija kienet Dollaru, hi se jkunu ttieħdu ostaġġi mill-Kuoi. Iżda dawn kienu jafu l-ostaġġi-teorija infushom. Żewġ patrijiet avviċinat Tara, dawn a die għal jimteddu fis lura tagħha, u l-Po Vin ordnat me li tinżel l-arma.
  
  
  Huwa ffirmati. Huwa waqa'l-arma. Huwa kien il-bidu biex tikseb fis-ħżiena-vizzju tad li jinqabad mill-lilu.
  
  
  Tagħha l-uem qal li.
  
  
  Huwa qal li kien iż-żmien biex tagħti l-vizzju. Dan kien l-aħħar tal-qbid. Li jien mhux se jimxu'l bogħod mill-ġdid. Kuoi żied jgħid li dan kien iż-żmien għalija li tiżviluppa l-ġodda-vizzju. Kien jesperimentaw bil xi ħaġa, iżda huwa ma kienx ippruvat fuq il-bnedmin għadhom... Aħna kienu bejn wieħed u ieħor jittieħdu biex kamra fil-dahar tal-laboratorju. Li jmiss mal-kamera ta'mara li kien kontinwament swat kontra l-ħitan, u l-kamera tal-żagħżugħ li marru lura għall-tfulija. Konna jintefa ġewwa, il-bieb ewropea shut, u mbagħad ma kien hemm l-tqil tal-ħoss ta'boltijiet jiżżerżqu fil-faċċata ta ' dan.
  
  
  Żamma sparixxew.
  
  
  It-twieqi kienu esklużi. Il-gaġġa kien żgħir. Ġewwa, ma kien hemm xejn iżda irqiq-ħitan. Konna liebes artab kameras diġitali. U dawn kienu se jużaw il-mikrofoni u l-kelliema biex issuq-istati uniti miġnun biżżejjed li dan artab kamera jistgħu jidħlu fil-viċin. Mill-inqas huma kienu ser tipprova.
  
  
  L-I kien jaf li dawn ma tistax tirnexxi. Difiża ma kienx l-istil tiegħi, iżda tiegħi tal-gass bil-bombi kien għadu moħbija bejn tiegħi s-saqajn. Jekk I ħalli tagħha jmorru fl-ispazju ristrett tal-taċ-ċelluli, huwa ser tieħu l-istati uniti miegħu. Iżda mill-inqas huwa kienu kkuntattjati Kwoi. I se jilħaq tiegħi creator filwaqt li tiegħi l-abbiltajiet huma xorta intatt.
  
  
  Huwa ħares lejn Tara. Hija kienet oħra. L-għarfien tagħha huwa importanti. L-għajnejn tagħha kienu miftuħa beraħ, wiċċ tagħha expressionless. Ansjetà hija differenti mill-biża. Il-biża'li jagħmel inti tinkwieta lill-sħiħ. Terrur huwa jipparalizza.
  
  
  Ee qabad tagħha u ppruvaw nies tagħha. Hu ppruvat li għafas tajbin tal-biża permezz agħlaq. Hija kienet għadha tħawwad. Dan ixxukkjat tagħha. Hija kienet milquta mill-ee. "Tqum, qalb. I bżonn għalik."'
  
  
  Hi imħaffra tagħha dwiefer fis-driegħ tiegħi. "Jiddispjaċini," qalet fil-strangled vuċi. "Apposta, int dritt," qal. — Kif taħseb li inħoss?"
  
  
  Hi ħares lejn me fil-sorpriża. 'Allarm?'
  
  
  "Ta'kristu," qal. "Jekk tagħha ma tistax tagħmel dan, tiegħu kien diġà lesta għal dan l-artab kamera diġitali."
  
  
  Hija tpoġġi l-kap tagħha fuq l-ispalla u l biss il-dijanjosi hemm. "Għaliex inħoss aħjar issa u mhux għall-agħar?"
  
  
  "Minħabba li int maqfula fil bil-bniedem, mhux magna." Hija tbissem rqiq fil me. Nervously, iżda ma tbissima. "Jekk iva," qalet il-kummissarju, "għaliex għandek' Magħmula fil-Ġappun bil-miktub kollha fuq l-annimal?"
  
  
  "Minħabba l-I inħoloq hemm," qal li ġejjin tagħha fit-triq tagħha. Huwa dam l-idejn permezz tiegħu tax-xagħar. Hija kienet timita ruħha, iżda mill-inqas hi kienet fil-kontroll mill-ġdid.
  
  
  "Għaġla up," qal, " u ejja raġonevoli." L-ewwel nett, meta dan huwa kkritikat ħaġa se tisplodi?
  
  
  Hi ħadlu-kap tagħha. "Tinkwetax dwar dan. Jekk l-ilma kiesaħ huwa mdawwar off, aħna d jkun mejjet sa issa. Iżda biex jisplodu, il-kimika jridu jiġu msaħħna għal 240 gradi, u minnu nnifsu mhux se jinkiseb dan. Irnexxieli wkoll biex tikseb dak tal-ħġieġ tal-purtiera stabbiliti mill-ġdid. Dawn ma saħansitra jkunu jafu li l-I qalbu l-sustanzi kimiċi, minħabba li jista ' joqtol tagħhom stess PBX. Fl-ewwel kien hemm... ukoll, ejja ngħidu li eda għall-PBX.
  
  
  ""Imbagħad huwa tal-multa. Kif għall-Kuoi u l-ego umoristiċi gun, għandi idea. Huwa guessed li jekk Kuoi waslet lura hawn, huwa jista'ma jiġu mal kollu platun. Ftit patrijiet mal-rivolvers probabbilment tkun biżżejjed. Hu ser jaħsbu dwar dan. I qal Tara dak I fisser.
  
  
  Dawn kienu l-ebda għaġla għall-ritorn. Forsi huwa biss ħa ftit ħin biex tikseb l-lest.
  
  
  Aħna pożizzjonat lilna nfusna fuq kull naħa tal-bieb. Tara kien fuq il-lemin. Meta tiftaħ il-bieb, hi ser tkun fuq dan.
  
  
  Tqil silenzju mibnija u l-infettati tagħna taċ-ċelluli. Jekk il-mara li jmiss mal-istati uniti kienet murija fuq il-ħajt, l-ikkuttunar tkun midfuna il-ħoss. Tagħha qal Tara li jiksbu xi irqad jekk hi maħsuba ħej meħtieġa. Hija riflessjoni Ħej meħtieġa. I qagħdu imqajjem u jaraw il-silenzju. Stennejt li jinkiser.
  
  
  I kien jistaqsi dak tad-droga Kuoi kienu ppreparati għall-us. I tinżamm l-ħsieb dwar dawk l-qodma ix-xjenza assunzjonijiet films fejn l-università kimika professur dawriet tiegħu l-istudenti fis-ġgant inċerti. Jew il-wieħed fejn l-gurnata tal-bolla doża eċċessiva fuq moonbeams u dawwar fis-crazed kakti. Carter jissodisfa Dr.-Purtiera Tweet. Fil-futur qrib f'dan il-teatru. Żewġ boroż ta popcorn u l-lottijiet tal-Kokk. Imbagħad inti tmur id-dar u jagħmlu l-imħabba Irina.
  
  
  Tara jitħawwad għal mument fl-irqad tagħha. Tagħha kienet stmata li hija kienet madwar ħames nofs in-nhar fil-għodu. L-għasafar ġiet sa u li jtajru għal siegħa, u l-saint kien tferrigħ fil permezz tal-twieqi preskritta. Tagħha ħadlu tagħha.
  
  
  L-ewwel minuta tal-irkupru huwa l-aktar diffiċli. I jaraw tagħha bħala hija aġġustata skont il-perċezzjoni tal-kannella tiegħi l-għamara u l-irqiq-ħitan. Hi jingħorok idejn tagħha fuq l-għajnejn tagħha. 'Dak iż-żmien huwa issa?'Hi stenna madwar.' Oi. 'Hekk, hi fl-aħħar nett lura lill-art tal-ħajja. "Jiena naħseb li ma nafux, ma aħna?"
  
  
  "Il-ħin biex tikseb sa," qal.
  
  
  "Kelli dawn l-tajba, mingħajr periklu l-irqad. Xtaqt li konna...
  
  
  "Shh."
  
  
  Huwa jinstemgħu l-bieb ta'l-aħjar miftuħa. Laboratorju tal-bieb. Tara mill-ġdid sodod sess fil-kantuniera kif aħna ikkonfermata. Meta l-bieb miftuħ, il-ġisem tagħha kienet moħbija, iżda l-naħa tagħha tista'tilħaq dan. Hija kienet lesta għall-azzjoni. Fl-opinjoni tagħha, iż-żmien kienet perfetta. Hi ma kinitx raqdu twil biżżejjed li tkun imqajjem, u mhux twil biżżejjed biex jibżgħu. Tagħha jistabbilixxu fuq l-naħa l-oħra tal-ġurnata, jegħleb l-kap tagħha kontra l-moan. l-irqad.
  
  
  Il-bieb miftuħ. Żewġ armati patrijiet mdawra Dr. Kuoi. Ma kien hemm l-sikkina fil-Kuoi tal-idejn.
  
  
  Kollox marru malajr u sew.
  
  
  L-ewwel monk, Aġent KANG, poked me tiegħu die għal jimteddu. Għall-ewwel darba fil-ġurnata, Tara tal-idejn deher. It-tieni monk ħass żgħir permezz ta'tingiż fuq l-bare-marda. - Aħħar laqx mill Grenada. Huwa lunged u laħaq għall tiegħu die għal jimteddu. Huwa jaħdem bl-addoċċ, fl-irqiq tal-ħajt. Quoy cringed. It-tieni monk naqas mitluf minn sensih. Jiena kelli l-gun fl-naħa tiegħi issa. L-ewwel monk ġie maqtul darbtejn fl-istonku. Kuoi bdew jimxu'l bogħod. Tagħha l-uem jwaqqa'tagħha u miżmuma tagħha l-isfel sakemm Tara qabad il-kumpilazzjoni u taw l-uem sparatura. Ego-għajnejn jitreġġa'lura fil-biża. Huwa ħass ħażin. Hu qabad it-tieni arma mill-art u mogħtija biex Tara. Imbagħad hija ħadet l-ewlenin u maqful Kuoi ego u l-ħbieb fuq il-kameras diġitali.
  
  
  Aħna kienu ħielsa mill-ġdid. Dan ifisser li jiena eċċezzjonalment intelliġenti u eċċezzjonalment stupid. Agħżel waħda. Iżda ma tgħidli rewmatiżmu...
  
  
  Tara inklinata kontra l-Moan u magħluqa tagħha l-għajnejn. "Nista'dan off issa?" Din kienet fil-fatt dgħajfa ħafna.
  
  
  "Inti taħseb li inti tista'toffri għal siegħa oħra?"
  
  
  Hi ffirmati u iddrittata sa mill-ġdid. "I wegħda."
  
  
  "Jidħlu fis," qal.
  
  
  'Stenna-tieni.'Hija tatni lura l-gun li ay tatni. "Stenna, april? Hi marbuta il-sekwenza tal-tagħha monk tal-libsa. L-monk kien tall kif kien I, u l-keffa ta tiegħu libsa irmunkat madwar sitt pulzieri fuq l-art. Hi jinġibed l-ego sa ma kien hemm l-ebda ogħla minn tagħha, l-għekiesi. "Żomm dan issa." Huwa kellu tagħha l-isfel waqt li hi marbuta il-shoelace stretta mill-ġdid u mitwija iż-żejjed drapp fuqha.
  
  
  "Jien naf," hija qalet. "Mhux partikolarment pjuttost, iżda huwa aħjar jekk I għandhom jimxu." Hija ħadet l-arma tagħha. Tajba. Fejn ninsabu għaddejjin, imgħallem?"
  
  
  "Għall-laboratorju."
  
  
  Aħna mixi sa l-bieb, u l-ikkrekkjat miftuħa. Huwa motioned għall-Tara li tissospendi l bogħod. Żewġ tekniċi tal-laboratorju kienu okkupati ġewwa. Dawn kienu lebsin bħal monks, iżda ihas kienu koperti fl-abjad tal-laboratorju coats. Dawn kienu jaħdmu fuq l-koperti tabella, iżda dawn ma tmissx Tara tal-ħolqien.
  
  
  Huwa niżel mill-bieb u l-mixi, inti madwar il-kamra. Meta kien madwar għaxar-saqajn warajhom, huwa qal, " Tistrieħ fil hemm, u poġġi idejk up. Jduru madwar bil-mod.
  
  
  Dawn ma kif kienu qal. I qal tagħha biex Tara.
  
  
  "Dak li għandna f'din il-mediċina tal-kabinett tas-silenzju ih għal ftit sigħat?"
  
  
  Hija ppreċiżat li l-ixkafef tal-maġija-iskola u studjat il-issortjar. "Jixtieq, kif dwar... kif dwar xi amobarbital? Li biżżejjed għal nizza, il-kalma cola."
  
  
  "Jien multa."
  
  
  Hija bdiet it-tħejjija għal-lest. "Tkun xi tkun tippreferi. Normali tal-irqad jew lil min?"
  
  
  "Ġes," qal. "L-għażla hija sa l-xerrej". I tinżamm l-għajnejn tiegħi fuq iż-żewġ patrijiet. Dollaru mċaqalqa naħa tiegħu bir-reqqa madwar il-mejda madwarhom.
  
  
  Għall-kmamar tas-sigurtà, imbagħad, " hija qalet, il-half-mili il-labar ipodermiċi.
  
  
  Tagħha maqtul laqat il-tazza kien li jintlaħaq għall. Il-ħġieġ għebet, u l-likwidu isfar nixxa barra. Dan imsadda il-wiċċ tal-president.
  
  
  Konna kollha ħares lejn dan. Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. — I taħseb li d aħjar toħroġ hemm." I ma tkunx tixtieq xi ħaġa li jiġri lilek." Dawn ma jistgħux jiċċaqalqu għall-waqt. "Jien ħames aktar shots u l-I jisparaw tajjeb ħafna. Sabiex inti verament biss għażla waħda. - Irqad... I osservat li l-kontenitur u l-labar.
  
  
  Huwa xejru l-massakru lag aħmar fil-tagħha. Dawn intitolat għall-ċentru tal-kamra.
  
  
  Jien ma tkun taf għaliex I ħallihom jagħżlu. Kien simili isparar armati in-nies fil-kesħa fid-demm. Hija kienet miżmuma minn die għal jimteddu taħt il-xamm tagħhom filwaqt li Tara injettat lilhom bil-labra ipodermika, ħakk ih bl-alkoħol bħala jekk huwa irrilevanti. Drawwiet tajba huma daqstant diffiċli biex jiksru bħala dawk ħżiena.
  
  
  Dalwaqt tgħaddi minn u waqgħet rieqda. Hija kkuntattjat lill me.
  
  
  'Dak li issa? hi ppruvat li jitkellmu bil-kalma, iżda l-vuċi tagħha kienet dgħajfa.
  
  
  "Inti xorta ma tistax sensik," huwa talab tagħha
  
  
  "Nista'ipoġġu tagħha stabbiliti imbagħad?"
  
  
  Ħej tbissem tagħha. Minħabba tagħha kombinazzjoni stramba tal-kapaċità u l-sensittività, is-saħħa u dgħjufija, il-mara u l-tfal. Hi sib u kien kienet fuq il-quċċata tal-kap tagħha mill-ee.
  
  
  — Għandek xi ħaġa oħra li tagħmel, għasel.
  
  
  "Nitroglycerin".
  
  
  Nitroglycerin. Tista'tagħmel l-ego qawwija biżżejjed biex daqqa l-bini kollu? I-medja, inkluż tagħna brillanti stilel. Dr. Kuoi?
  
  
  Hi nodded. "Inklużi l-ego, l-uffiċċju, u l-ego dokumenti."
  
  
  "Imbagħad tagħmel dan."
  
  
  F'daqqa waħda huwa maħsub tal-innoċenti-vittmi fil-ċelloli. Boy, anzjana, u xi ħadd ieħor kien l-isbaħ-xorti tajba li tkun bniedem fenek tal-indi għall-Dr. Kuoi. Kien fiddling tiegħu sett ta'tmien vleġġa. Ċwievet għall-ċelluli. B'xi mod, kelli li tipprova li jiffrankaw dawn in-nies. Iżda kif għandek tispjega lil dawk in-nies li ma tistax tifhem dak li qed tagħmel? Kif tista'jgħidulhom, " Segwitu me. Tinkwetax.'...
  
  
  Huwa marru għall-kabinett mediċina u ħa l-mediċina li Tara kellhom jintużaw kontra l-patrijiet. "Kemm huwa biżżejjed għal normali anestesija?"
  
  
  "Oh ... ħames mitt milligrammi huwa biżżejjed. Tista mħawwad ma'dan? Hi indikat għall-flixkun tal-likwidu ċar. "Għandek tkun taf kif tagħti xi ħadd ta' l-injezzjoni?"
  
  
  Huwa nodded tagħha. Huwa beda t-taħlit sedattivi.
  
  
  Tajba. Jien ser tipprova tikseb b'dan il-mod minn hawn. Għall-tempju, jekk ikolli ħin. Dawn żgur li se jkun sikur hemm għal filwaqt li...? Tagħha, ħares lejn l-tazza fl-naħa tagħha. "Meta kapaċi jiksbu lura hawn, inti taf kif tarmi dan il-għalf?
  
  
  "Ma jieqfu ego tiegħek għal dejjem, qalb. Għaliex sempliċiment dawwar l-ilma u l-naħa tagħhom dwar it-tisħin?
  
  
  Tajba. Jien ser jagħmlu l-aħjar li jiġu lura hawn pick-up. Jew inti se jilħqu me fil-tempju?" Jien jħallu tagħha.
  
  
  'Korporazzjoni?'
  
  
  Tagħha, jdur madwar. 'Dak li huwa, għasel?
  
  
  "Kun żgur kollox l-attivitajiet?" Kien simili talb. Huwa kellu l-flixkun u l-labra u qabad tagħha. Tagħha, ħass kollha tagħha irtubija taħt il mhux maħduma-tessut. Ħassejtni lili nnifsi irattab ftit mill tagħha pulsing-sħana, li infettiv-sħana li t-tixrid permezz tal-ġisem tiegħi u daħal tiegħi tiwi dollaru. Hemm kelma għal dan. Huwa umoristiċi-kelma li l-stampat fuq Valentine-karti u l-kellha fuq jukeboxes mitt darba siegħa. Hija kienet bies mill ee. Tagħha kienet tagħha awguri u sanzjonijiet, tagħha trid int u l-imħabba inti, u hi me kellu bħala jekk tagħha stahl kienu parti mill-tagħha. "Dan ser tkun id-dritt," I whispered. Dak li se jkun multa.'
  
  
  Hi jissospendi l-kap tagħha. "I jafu x'hemm fil hemm l—" "dawn in-nies ma'dawn il-rivolvers?
  
  
  "Sew, dawn mhux qed tfittex għalija d-dritt li issa. Jaħsbu li jien ddawwar fis-inkomprensibbli xi ħaġa hawn.
  
  
  L-għajnejn hija fetħet fuq me kienu uncomprehending.
  
  
  "Tal-pjanti," qal. "Prodott ta'l-Kuoi-Maġija Elixir-kumpanija. Għalhekk jekk I play dan id-dritt, kapaċi tevita li jkollok fis-problemi. Barra minn hekk, "I titneħħa il-geddum tagħha," iltqajt ħafna ta ' l-irġiel fil-ħajja tiegħi, bil-lottijiet tal-pistoli. U l għadu ħaj.
  
  
  Hi ppruvat li tbissima u naqset miserably.
  
  
  "Le sa," qal. "Invulnerable tagħha. Nobbli u bil-xxurtjati star, ftakar? Ukoll, l-eroj huwa qatt ma vulnerabbli. Inti kont aqra biżżejjed stejjer li tkun taf li.
  
  
  Hi ħadlu-kap tagħha. "Dan huwa l-istorja. Din hija realtà. Hi waqfa qasira. "Peter Hansen kien dawn l-eroj, u xi ħaġa li ġara lilu."
  
  
  Hansena sodisfatti tagħha darba. Attraenti guy u sniper-azzarin. Hawke imsejħa ego reali t-talent. Iżda xi ħaġa li ġara li Hansen. Mhux l-kbira sanzjonijiet, iżda dak li seta għall-agħar. Dawn hit Hansen fis-sinsla tad-dahar. Gawking bil-ħamsa u erbgħin gauge għandu mifruda l-nervituri li jippermettu li tagħmel l-affarijiet bħall-mixi. U jagħmlu l-imħabba. Hi imbuttat il-ħsieb bogħod kemm jista'jkun malajr. "Li storja oħra," qal. 'Mhux minjiera. Mhux tagħna.
  
  
  Hi kienet me mill-ġdid, għajn tagħha fluttering mal-ġdid il-biża.
  
  
  Huwa miġbud ' il bogħod u qabad tagħha mill-ispallejn. "Jitwaqqaf," qal. — I qallek kollox kienet se tkun il-multa. Għalhekk kollox se jkun multa. U żomm qawwija kontroll fuq din l-arma. Hu indikat il-massakru lag aħmar tinsab fuq il-mejda. "Ħu l-ego miegħek meta tmur barra u l-użu meta għandek bżonn."
  
  
  Hi ffirmati u nodded, bil-mod terġa'tikseb il-kontroll tal-lilha nfisha.
  
  
  "Ara inti fil-tempju." "I marru għall-gaġeġ.
  
  
  'Laqam. "" hija mitluba. "Nista'dan off issa?"
  
  
  
  
  Kapitolu 26
  
  
  
  
  Ma kien hemm l-ieħor vittma ta'Dr. Kuoi tal-prattika. Raġel dwar l-età tiegħi, Ewropew, tall. Huwa tbissem ħafna. U huwa drooled. I staqsiet kif dan il-bniedem fqir ltqajna hawn. U, personali tiegħi hena, sibt minn hawn waħdu.
  
  
  I d jkun ħażin jekk l-ebda speċjali tas-sigurtà tat-tim riedu me. Ir-raġunijiet kienu kwiet. Ix-xemx kienet diġà għoli, u l-arja kien tregħid mal-sħana. Ir-ringieli tas-soltu tal-art li tħares il-patrijiet kienu l-intestatura lejn l-tempju. Kapep jintlibsu biex jipproteġu ih wiċċ attakk tal-ħiliet tal-valur. Hi tiegħek mgħaddsa ruħha fil-sitwazzjoni. L-PBX ma jkunux viżibbli. Tifqigħ tad-djamanti mhux daħk madwar l-kubu mewt tat-tieqa infurmat me li l-partiġġjani-patrijiet kienu għadhom ġewwa f'dak il-mument.
  
  
  Tiegħi tliet proteges kienu pacified. Ġewwa l-tempju mal-patrijiet reali, huma se jkunu siguri.
  
  
  Ih miġjuba tagħha u stabbiliti tagħha fuq minsuġ talb mats li jmiss mal-tinkina-patrijiet. Kien ġewwa frisk. Ir-riżultat tal-ħxuna tal-ħitan ta'barra jew in-nuqqas tal-passjoni ġewwa. L-siekta-patrijiet kienu simili statwi. Iżda mhux bħal l-istatwi tal-ġebel. Il-ġebel huwa maħmuġ u tal-ħamrija, u anki l-xkiel irħam għadu jġorr l-ideat tal-blat, tal-muntanji, u l-tajn.
  
  
  Kieku kien possibbli għall-immaġini tal-sħab li għandhom jittieħdu. imbagħad li kien kollha. Waħda mill-istampa kbar ta'l-ajru.
  
  
  Definizzjoni Tanga ra tagħha fl-tagħrif miksub tal-kamra. Tagħha ego ppruvaw qabda tagħha fl-għajn, iżda kien mdawwar attiv, stabbiliti fuq xi ħsieb astratt. I-xellug tagħha permezz tal-tempju. Jekk jien ma għaġla, I xorta jistgħu jiksbu l-laboratorju u biex Tara. Hi ma kienx mibgħuta lill-lukanda li jaqsmu l-raġunijiet waħdu.
  
  
  Jħallu kien aktar diffiċli milli ġejjin. Meta tagħha, daħlu fil-temple, hija kienet waħda madwar ħafna. Issa huwa kien wieħed mill-ftit Po. L-foloz patrijiet kienu jafu li l-proprjetà patrijiet kienu titolbu iebes. U jekk ma tagħha reali u mhux foloz, imbagħad tagħha qbilna li jkun Carter. Iżda forsi I biss jinżammu jkollok xortik tajba.
  
  
  Kien verament tipprova biex tlaħħaq mal-pass tal-bniedem li jara l-ħin u d-distanza bħala sempliċi kollettivament u l-affarijiet importanti. Huwa biss ma kienx suppost li jmorru tajjeb.
  
  
  Għalhekk ma jmorru tajjeb.
  
  
  Dan ma kienx l-ewwel parti, kien tħares lejn il-xemx ma naqas-għajnejn. U biex il-laboratorju.
  
  
  Il-laboratorji u l-Kontenituri.
  
  
  Pass qabad tagħha.
  
  
  Tagħha aqta hija li huwa.
  
  
  Kull sitta minnhom kienu permanenti mill-tajjeb. Madwar għoxrin metru'l bogħod mill me. Sitt awtomatiku-iskambji tat-telefon. L-Dollaru madwar minnhom għolla l-kap kif tkellmu. Huwa ra me u beda-doċċa. Imbagħad dawn kollha daħal fil lili. Huwa ducked wara siġra u faħam. Wieħed minnhom kien ġie maqtul fl-ispalla, iżda huwa kompla bil-quddiem. Kelli erba'shots tax-xellug. Jekk ntlaqtet erba'darbiet, xorta jkun hemm żewġ fergħat b'mod sħiħ tal-formazzjoni. I kien biss jaħsbu din is-sitwazzjoni meta l-rinforzi waslu. L-kloni oħra. Għoxrin fil-livelli kollha. Dawn ġrew tagħhom kubu mewt u intitolat fid-direzzjoni tiegħi.
  
  
  Hemm żminijiet meta għandek bżonn biex imexxu b'mod mgħaġġel.
  
  
  I marru l-uniku mod possibbli. Dan kien ifisser li kelli mmur li l-għelieqi tal-peprin. Meta tara guy tagħmel xi ħaġa hekk stupid fil-film, inti taf hu ddestinat. Kwalunkwe madman li titla scaffold jew tmur madwar fissa-qasam hija mercilessly dooming lilu nnifsu.
  
  
  Iżda xi kultant hemm l-ebda mod ieħor.
  
  
  Jekk I kienet marret għall-laboratorju, ih k Tara kien ippreżentat lilu. Jekk I jġibu tagħha għall-tempju, I se jipperikola l-oħrajn u tagħmel ftit li jgħinu lili nnifsi. I ma jkollhom l-ebda pjan fil-moħħ. L-ebda fit-tul intelliġenti qasam manuvri. L-corkscrew ma kienx dwar jekk jien se jibqgħu jeżistu. Iżda għal kemm żmien.
  
  
  L-peprin qasam beckoned me bħal xena mill-Oz. Bla tapit tal-fjuri vjola. Il-ħolma l-istadju. Ħafna improbabbli Waterloo.
  
  
  Kelli tletin-tarzna-ċomb u l-erba'balal. Dan kollu. Dan kien l-aħħar tal-tiegħi barka l-għadd. Balal ewropea fl-art fil-saqajn tiegħi, jibgħat infezzjoni buffuri tar-riħ bħala dawn whizzed-passat tiegħi ta ' l-ispalla. Huwa kompla li jimxu u l-miksuba ftit aktar kwadru. X'imkien fin-nofs tal-qasam kien żgħir tal-ġebel tal-kaxxa. Jekk biss ee tista'tikseb dan, u l-ee tista ' l-użu bħala temporanju tad-difiża, bħala bażi temporanja.
  
  
  Carter tal-sur-aħħar.
  
  
  Issa huma mxerrda u ppruvaw li jdawru me. Balal whizzed madwar me, peress li jekk I d ġew miġbudin fil-kamra misdud meta huwa laħaq il-ġebel tal-istruttura. Il-bieb kien maqful. Tagħha snuggled sa moan u stenna madwar. L-kloni avviċinat me. Għoxrin identiċi tiffaċċja l-approċċ me minn għoxrin f'direzzjonijiet differenti. Għoxrin rivolvers osservat fil me.
  
  
  Huwa jaħdem fl-eqreb fil-mira. huwa mmirati direttament lejn il-punt fiċ-ċentru tal-moħħ. Huwa malajr waqa'fuq il-fjura-jitferrex gravi. Oħra tal-belt ta'sparaturi jinżel'l isfel fuq lili mill-direzzjonijiet kollha. Dawn ewropea fil-ħajt wara me, tnaqqas il-fjuri fuq il-saqajn, iżda b'xi li ma tmissx me.
  
  
  Imbagħad I mifhum tagħha.
  
  
  Dawn kienu għadhom ordnat ma joqtolx me. Dawn ma setgħux magħruf li Kuoi tiegħi kien priġunier, u li l-ego tal-laboratorju kien biss il minuta bogħod mill-eternità. Safejn dawn kienu jafu, ont kien għadu il-bajd tad-deheb-bajd tat-tiġieġ. Huma biss tixtieq li jaqbdu me u tpoġġi me lura fil-cage. F'daqqa waħda jaf eżattament dak li tagħmel. L-oppost-odds l-ebda itwal jekk me. Ir-rebbieħa huma qatt ma realistiċi.
  
  
  I sparati fil-żewġ awtomatiku-iskambji tat-telefon li kienu imblukkar mod tiegħi fid-direzzjoni jien ridt, u ltqajna. Huwa qatt għamlu dan. Imbagħad biss, fl-istess ħin. il-laboratorju sploda up. Dan sploda bħal żgħar vulkan, li tħawwad il-dinja, spewing tan-nar, li jitfa-blat u l-raġġi fil-xemx, u biss jinżammu jisplodi, bang, bang, bang. U fil-qalba tal-tfarrak il-konfużjoni li segwiet, huwa avvanzati ftit tarzni. I ġrew madwar il-qasam, thundering permezz dak kollu li kien fil-tiegħi mod bħal alla tal-gwerra.
  
  
  Dawn bdiet tirkupra u taw ġiri. Dan kien eżattament dak tagħha lukanda kien simili. Dawn kienu tilfu ħafna tal-ħin, u l-missier kienet ħadet l-inizjattiva.
  
  
  Hija kienet laħqet mill-bieb għall-Laos Tseng tal-awli. Ma kien hemm l-ebda wieħed iħares il-bieb. L-ebda-patrijiet. L-ebda partizan. Meta l-kaos faqqgħet, l-ebda wieħed fuq il-dell innifsu schritt barra fil-miftuħ.
  
  
  Meta tagħha marret għall-Laos, l-uffiċċju tal tagħha jifhem għala. Il-ħajt tal-ħġieġ maqsumin, u l-arma sparixxew. L-Taoists ingħaqdu mal-pjan tiegħi. Dawn jinżammu l-op KANG guys barra, u ' l bogħod mill me.
  
  
  Hija kienet misjuba mill-Laos Zeng u Vin fil-kamra tal-pranzu. Żewġ patrijiet miżmuma ih barra bil-rivolvers. Hi ngħidu il-patrijiet madwar il-bini u skambjata l-armi b'madwar wieħed minnhom. Ego seba'shots biex il-wieħed I tax-xellug.
  
  
  Kien hemm żewġ persuni fil-kafetterija. Waħda tal-wiċċ, il-oħra fil-kċina. I jinfetaħ il-bieb għall-kuritur xquq, iżda l-lock ħadem. Meta l-bieb magħluqa, kien tabilħaqq maqful. Barra. Huwa ħa huwa nnifsu u kien ta ' l-kċina-bieb, tipponta die għal jimteddu mill-priġunieri. Lao Zeng ħares skura. Vin, li ħares rrabjata. Iżda dawn ma jkunux mogħtija up għadhom.
  
  
  Wara kollox, l-ih salvataġġ timijiet kienu diġà fuq l-mod tagħhom. Lao Zeng tal-kloni se jaslu biss fil-ħin li jiffrankaw ih. Mill-inqas, li dak li kienu isserraħ fuq.
  
  
  Lao Zeng ħakem l-armi tal tiegħu siġġu tar-roti. "Jgawdu fil-qosor il-mument tal tiegħek dick, Carter. Għaliex jien twissija għalik: dan se jkun żmien qasir ħafna. Għandi l-mitt-aġenti u l-għoxrin tal-aħjar tiegħi sons hemm. Inti ma tistax toqgħod ċans.
  
  
  "Ukoll, ser naraw," qal. — Fi kwalunkwe każ, it-intrigues huma mxekkla. Fil-każ li inti ma semgħu, lab tiegħek biss ħa barra l-kloni, id-dokumenti, Dr. Kuoi, u l-sħiħ ego sess priġunieri.
  
  
  Vin Vo ppruvaw biex tirribatti din ma attitudni pożittiva. "Aħna ma terġa," huwa qal, l-aktar għall-Laos Zeng minn lili. "Hemm l-ġdida se tkun Dr. Kuoi u ġenerazzjoni ġdida ta'qawwija ats. Sadanittant, il-missjoni tagħna ser jirnexxu fl-jipparalizza-pajjiż tiegħek. L-PBX li se tagħmel dan kien hemm l-ebda itwal fil-laboratorju."
  
  
  I kollha jistgħu jgħidu kienet, " Żomm ħolm." Ma kien hemm l-aġitazzjoni fil-wiċċ. Żraben rustled. Bibien miftuħa. L-kloni jkunu waslu. Biss ftit sekondi, u dawn ser ikunu mixi fil-tiegħi qodma ras Chen-verżjoni online. Vin Wo tbissem. "Int ser tkun rudely beraħ." Inti tista'tkun tajba, Carter, iżda int ma tkunx tajba biżżejjed għal għoxrin biex wieħed.
  
  
  "Aħna ser tara," qal mill-ġdid.
  
  
  Il-bieb għall-kuritur miftuħa u l-kloni ġrew fl -. Il-familja kollha. "Mill-qrib dan il-bieb!" Lao Zeng qal. Il-massakru lag aħmar fil-ego ras jibża ego inqas minn l-ħsieb ta'l-abbozz. Il-bieb magħluqa u iddeċieda ego tal-destin.
  
  
  Dawn kienu fl-ebda għaġla li l-approċċ me. Kien għoxrin waħda, u kien lest li jmorru. Huwa niżel arma tiegħu. Wieħed mill-idejn tiegħi kien ffokat fuq il-mejda tal-kċina, u l-oħra kienet moħbija fil-jingħalaq ta tiegħi libsa, fejn bombi kellhom moħbija dan. Tagħha, I induna li kien iż-żmien. Imbagħad hija kienet abbandunat mill-ee. Bħal ballun iebes. Miftuħ għall-Laos Tseng ras. Penetrazzjoni whammy! Hu mitluf ego tiegħu, u fl-istess ħin il-bombi marru barra, il-mili tal-kamra ma fatali duħħan. Ont kien għaddej madwar l-kċina anki qabel ma realizzati dak li kien qed jiġri. Huwa maqful il-bieb warajh u marru għall-tempju.
  
  
  Tara kien hemm. Flimkien mad-Definizzjoni ta'Funeral. Huwa qal li l-oħra patrijiet jinżammu KANG l-aġenti fl-kubu mewt tal-bini. L-ihs kienu bir-reqqa marbuta u stabbiliti fuq l-art. Il-proprjetà patrijiet kienu l-tmexxija tagħhom tal-monasteru mill-ġdid.
  
  
  Hija kienet mitluba mill-Tara li jistaqsu egos kif ihossuhom dwar l-użu u tal-pistoli fil-fatt theddid ieħor lin-nies biex imutu. Tara jinstemgħu rewmatiżmu, imbagħad mdawwar me tagħha mal-għajnejn magħluqa. Hi ħadlu-kap tagħha.
  
  
  "Inti mhux se jemmnu."
  
  
  "Ipprova," qal. "Illum jiena nemmen li fl-kollox."
  
  
  "Huma kollha verament hated bl-użu ta'dawn l-armi. L-vuċi tal għaliex — "hi ħadlu kap tagħha," l-vuċi tal għaliex huma ħa l l-balal madwar l-pistoli-ewwel.
  
  
  Kif? Huwa ħares lejn l-arma tiegħu fl-idejn li kien skambjata mal-monk. Huwa mmirat lejn l-bieb miftuħ tal-tempju u faħam. Xejn bħal dik. Biss matt ikklikkja.
  
  
  Huwa beda jidħaq.
  
  
  Dan kollu rivoluzzjoni seħħet mingħajr balal. Il-fatt li l-op KANG guys-ħsieb kien hemm balal biżżejjed biex tirbaħ wassal ih fis-nassa.
  
  
  Huwa eżamina-Definizzjoni ta'Funeral tal-għajnejn u l-mfakkar li huwa kien qal li l-ideat kienu aktar b'saħħitha minn armi. Imbagħad tagħha, ħsibt mifhum.
  
  
  Għall-waqt.
  
  
  
  
  Kapitolu 27
  
  
  
  
  Tal-klassifikazzjoni tal hija waħda minn dawk l-ġdida tal-kliem li I mibegħda dwar dan. Wieħed minnhom huwa l-vizzji ħżiena ta'l-istabbiliment, meta l-isforzi huma qatt "intensa" u meta l-armata qatt ma huwa sempliċement "mibgħuta" minflok"skjerati." Il-gradi huma biss l-kbira kelma għal dak I għid Hawke dwar dak naf, u dak li hu jgħidlek me dwar dak li jaf, u aħna tiddeċiedi li ma li tgħid lil xi ħadd ieħor.
  
  
  Tara u ont kienu fit-triq tagħhom magħha.
  
  
  Hija kienet waħda ta'dawk l-rebbiegħa sabiħa jiem meta Washington hair u kull monument jidher li jkollhom-monumenti-sinifikat.
  
  
  Tara kien inċert kwiet fil-taxi. Taqbad-naħa tiegħi sewwa, hi daqsxejn xufftejn tagħha, tilfet fil-tagħha stess tradott-ħsibijiet. Hi kienet bħal din qatt mill-nemes-pjan żbarkati. Is-sewwieq tal-radju kien aġġustat biex wieħed minn dawk l-istazzjonijiet li għandhom qodma standard melodiji, u d-dritt li issa kienu jilagħbu tajba antiki Marbuta Porter song, " Sabiex Qrib U Għadhom S'issa." Li kien vuċi tagħha.
  
  
  Aħna saq sa Dupont Ċirku u waqaf fl-quddiem ta'ċerti unmonumental-bieb ta'l-Istampa Konġunta u l-Telegrafija-Uffiċċju. Mill-inqas aħjar faċċata għall-AX-kwartieri ġenerali minn dak li jimxu l - isfel Londra te ħanut.
  
  
  Ed milqugħa us b'entużjażmu. Huwa sorveljata mill tiegħu cluttered-president u l-growled.
  
  
  "Joqogħdu bilqegħda," huwa qal. "Għandek minuta?"
  
  
  Kien qari xi ħaġa fl-aħmar sigriet folder, chewing fuq mitfija sigarru. Ftit tagħna battalja mal-kloni kien'il fuq, iżda hawn fuq Hawke tal-desk, il-gwerra kontinwa. Każ ġdid. Stejjer ġodda.
  
  
  Tara ħares l-tieqa fuq l-sunlit-innovazzjoni. Tagħha-xoffa ta ' fuq kien ssikkata. Huwa mdawwar u shrugged. Tkun xi tkun l-sistema tagħha, hi ser issir taf qabel jew wara. Hija kienet waħda ta'dawk in-nisa li ma għandu jkollha ġdid. Mill-inqas mhux jekk inti kellhom dawn is-sentimenti.
  
  
  Minflok tħares lejn agħlaq tagħha, huwa ħares lejn Ed. Qodma tiegħu wiċċ mal-anzjani blu-għajnejn. Mal-tip tal-moħħ li tista-isem kwalunkwe l-indirizz tal-Ġermanja hangout fl-1940, iżda ma tistax tiftakar dak qmis kien liebes il-bieraħ.
  
  
  Fl-aħħar nett, huwa sorveljata. "Jiddispjaċini," qal hoarsely. "Hekk kif kienet taf inti kienu siguri, inti sparixxew madwar tiegħi lista ta'prijorità." Huwa mdawwar biex Tara. "Ukoll, Miss Bennet. Kif għandek bħal l-parti attiva tal-żebgħa?
  
  
  Tara tbissem. Stramba, konvinċenti tbissima. "Sabiħ ħafna," qalet ewwel. 'Iva, sabiħ ħafna. Iżda... ma naħsibx I d jixtiequ jagħmlu dan mill-ġdid."
  
  
  'L-ebda? Huwa qajjem eyebrow wieħed u ħares fl-direzzjoni tiegħi. "Id-dritt, Carter. Min-naħa tiegħek. Huwa inklinata lura fl-creaking tiegħu jdur-president u l-mixgħula mimgħuda sigarru.
  
  
  — Inti diġà jafu l-aktar ta'dan, sir. Aħna misjuba bejta ta'dawn il-PBXs u meqruda. Tara ħadu kura tal-klonu embrijuni, il-laboratorji, u l mad-xjenzat wara tagħha. CANNAE se jibqgħu jiġu ppropagati mill ih. Mill-inqas sakemm aħna qed għadu ħaj, Vin Po, il-Laos Tseng, u l-adulti PBX ħadu tagħha barra. Mill-inqas dawk kollha li kienu fil-Indochina
  
  
  "U aħna dawk li kienu hawn, u l-ftit li kienu F'londra," huwa interrott me. "Aħna wkoll kkuntattjati ih espert tad-droga. hemm. X'-hu-l-ego imsejħa-issa?
  
  
  "Pam l-Żiemel." †
  
  
  ""Iva. Għandna hu, u l-jammetti kollox bir-reqqa. Naturalment, l-ewwel aħna nagħtu l-uem ftit ego tiegħu stess verità fis-serum. Ed grimaced. Huwa imħabba l-użu tagħha kemm hu imħabba l-użu tagħha. — Aħna ma għandekx għalfejn tinkwieta aktar. Dan Featherstone-prestazzjoni kienet ukoll magħluqa. Din hija r-responsabbiltà ta'l-Iskozja-Tarzna. Dan id-dehra kisbu hit ħafna hemm. U dan il-flus ffinanzjat ħafna KAN-avvenimenti.
  
  
  Huwa qal Hawke dwar il-loppju l-oqsma, u kif KANG tintuża l-mediċina kummerċ bħala mezz tal-ħsieb. Huwa ħadlu kap tiegħu grimly u stubbed tiegħu sigarru bħala jekk il-qtil tal-parassita magħha. "Sfortunatament, l-kummerċ tad-droga mhux fi ħdan il-kompetenza. Iżda I żomm tgħidilhom li hemm ħafna aktar biex dawn il-mediċini milli biss regħba."
  
  
  Huwa ffirmati. "Forsi dawn ser tisma ftit aktar issa. Fi kwalunkwe każ, dan speċjali tal-peprin qasam m'għadhiex tintuża - flimkien mal-fergħa fil-Nassau li inti magħluqa. Li jagħmel tnejn.
  
  
  ", U mijiet aktar postijiet bħal dawn biex tibda."
  
  
  Ed tatni titqib ħarsa. "Eluf ikun aħjar." Huwa mdawwar lura biex Tara. 'Tajjeb. '- Fil-fatt, inti għandek tkun kuntenti. Tiegħek... dak l-isem tagħha mill-ġdid?" .. miġnun, inkonċepibbli-teorija... Ukoll, kien korretta.
  
  
  Tara approvat-gerżuma tagħha. "Inti imsejħa godforsaken, miġnun-ħolma, sinjur," qalet sinċerament.
  
  
  Ed ħares konfuż. Forsi għall-ewwel darba fil-ħajja tiegħi. "Id-dritt," huwa muttered. — I ħalli inti tmur permezz magħha, ma jien?
  
  
  "Iva, sir —" kien l-uniku rewmatiżmu li ltqajna.
  
  
  ""Imbagħad huwa tal-multa.'Huwa kien il-preparazzjoni għall-ejja mmorru. Anke aktar?'
  
  
  Huwa nodded tagħha. 'Żewġ l-affarijiet. I wiegħed dawn il-patrijiet li aħna se tipprova ssib minnhom monasteru ġdid. X'imkien fil-free-territorju. - Lukanda tagħha għandhom jinżammu l-kelma. Taħseb li jistgħu jieħdu l-kura ta'dan?
  
  
  Ed għamel nota fil-notebook tiegħu. "Nemmen li hemm bażi militari fil-Korea T'isfel. Ippermettuli tivverifika din l-ewwel. Nemmen li nistgħu nagħmlu dan. U hi bdiet it-tieni corkscrew.
  
  
  "Roscoe."
  
  
  Ed tħabtu biex dawl ieħor sigarru. Imbagħad hu sorveljata u qaltli dwar Roscoe. Dwar dan kkritikat umbrella u kif dawn sabu li l-ego.
  
  
  "Forsi kien aħjar mod, fil-mod," huwa qal. Imbagħad huwa ħalli l-skura tidħaq. "Jieħdu dan, Apposta, li l-stupid ħaġa li jgħidu.
  
  
  Huwa mdawwar tiegħu creaking-president u ħares l-tieqa. I ħares. "Punt tagħha huwa li konna jkollna ħafna tal-reviżjonijiet ħżiena dwar dan il-Roscoe guy. Huwa kien qed qodma wisq, u wisq bl-addoċċ. Abington F'londra talbu għal permess biex jirtiraw l-ego. Ftit qabel dan ġara, inti msejħa l-ego. Jew il-mod, ikun ego, l-aħħar ħaġa li għandek tagħmel. U jien ċert kif Roscoe jkollhom mifhum li. Fl-aqwa tiegħu snin, kien eċċellenti bħala l-aġent. Dan kien l-ego-ħajja.
  
  
  Ed ħa nifs fil-fond. I staqsiet jekk kien ħsieb tal-lilu nnifsu. Dwar il-jum meta hu stess isir bl-addoċċ, u xi ħadd jiddeċiedi li jirtira l-ego. Alla, issa huwa kien il-ħsieb dwar innifsu, wisq.
  
  
  Ed biddel il bogħod mill-tieqa.
  
  
  "Dak li ser tagħmel? Inti se jonfqu waħda ta tiegħek sew qala vaganzi barra l-pajjiż?" Kien ego-mod kif me javżak li kien jagħti lili ftit ġimgħat off.
  
  
  Huwa ħares lejn Tara u l-ħsieb tal-Ridt. Jew Taħiti. Iva, l-deżert-gżira tkun perfetta għall-us. "Forsi," qal.
  
  
  Huwa kompla. U inti. Miss Bennet? Inti jixirqilhom ftit ġranet frank, wisq. Għamilna żgur li Peter jirċievi kura eċċellenti, iżda tista iqattgħu l-vaganzi flimkien. Inti tnejn.'
  
  
  Huwa qalbu għall-ogħla tagħmir.
  
  
  'Peter?'Tagħha,' mdawwar tagħha.
  
  
  Hija qieset me dritta fl-għajn. "Peter Hansen," qalet ewwel.
  
  
  Peter Hansen, l-safa eroj. Isem li hi msemmija fil-laboratorju meta hi mwissija li jkun me bir-reqqa. "Ir-raġel tiegħi," hija kkonkludiet.
  
  
  Għal xi ħadd li ma jkollhomx ħafna ħin għall-tattika, Ed magħmula ġenerużi ġest. Huwa approvat gerżuma tiegħu, ltqajna, u marru fis-sala.
  
  
  Tara ħares lejn me sfortunatament. "Jogħġobni lilu," hija qalet. — I ma jħallux lilu. Jien mhux se tagħmel dan anki jekk I jista. Iżda, Nick, I iħobb bil-għatx inti tant. Hi laħqet, qabad me, u miżmuma lili mill-qrib. Tagħha, ħares lejn l-wiċċ tagħha. Għall-aħħar darba. Dawk il-ħodor sabiħ ħafna għajnejn, dawk auburn tax-xagħar, u dawk stupid ħobż li kienu għadhom hemm. U l-tagħha, ħsibt dwar x'tip ta'ħajja hi kellha għal agħlaq. Sikur u tajjeb il-ħajja fejn kollox jibqa'kif huwa u qatt dawriet fis ħmar il-lejl. Ħajja li Ay qatt ma jistgħu wegħda tagħha. Il-ħajja hi qatt ma setgħu jgħixu. Il-ħajja hi probabilment qatt ma kienet xtaqet.
  
  
  "Forsi li aħjar, b'mod," qal. "Alla se imħabba me għall tkellem nonsense."
  
  
  
  
  
  Dwar il-ktieb:
  
  
  Darba waħda kien hemm l-pubblikazzjoni ddedikata għall-esperimenti: ħu il-korp taċ-ċelluli minn xi ħadd, tiżviluppa fil-kundizzjonijiet it-tajba u jiksbu kopja ta'din il-persuna. L-doppelganger se jkunu identiċi fid-dehra, se jkun identiku fil-kapaċitajiet.
  
  
  Nick Carter ma setgħux jemmnu, iżda l-uem kellu meta ltaqa'ma'dawn il - "kloni" jew identiċi doppelgangers. F'dan il-każ, huma doppelgangers ta'ġenju qattiel, bl-uniku għan wieħed fil-moħħ: intimidazzjoni tal-Kungress, is-Senat, u l-President tal-Amerika, u li subordinati ih tagħhom salvo. U b'hekk-kontroll tal-politika dinjija mill-perspettivi differenti.
  
  
  Nick Carter jistgħu jeqirdu kemm PBXs kif jixtieq, iżda huwa inutli. U filwaqt li l-US senatur qed jiġu maqtula, Carter qed tagħmel tiegħu bla ħeġġa tax-xogħol: l-waqfien tal-produzzjoni tal-PBX u l-eliminazzjoni l-unika qattiel reali.
  
  
  Iżda ma tistax kull fergħa jkun reali bniedem?
  
  
  
  
  
  
  Werrej
  Il-kapitolu 2
  
  
  Il-kapitolu 3
  
  
  Il-kapitolu 4
  
  
  Il-kapitolu 5
  
  
  Il-kapitolu 6
  
  
  Il-kapitolu 7
  
  
  Kapitolu 8
  
  
  Kapitolu 9
  
  
  Kapitolu 10
  
  
  Kapitolu 11
  
  
  Kapitolu 12
  
  
  Kapitolu 13
  
  
  Kapitolu 14
  
  
  Kapitolu 15
  
  
  Kapitolu 16
  
  
  Kapitolu 17
  
  
  Kapitolu 18
  
  
  Il-kapitolu 19
  
  
  Kapitolu 20
  
  
  Kapitolu 21
  
  
  Kapitolu 22
  
  
  Kapitolu 23
  
  
  Kapitolu 24
  
  
  Kapitolu 25
  
  
  Kapitolu 26
  
  
  Kapitolu 27
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  L-orrur tal-silġ terrur.
  
  
  tradotti minn Lev Shklovsky fil-memorja tal-tifel mitluf tiegħu Anton
  
  
  Titolu oriġinali: Silġ Jimblokka t-Terrur
  
  
  
  
  
  L-ewwel kapitolu
  
  
  Kien diġà jkollna skur fuq il-saqaf għolja u madwar l-innovazzjoni. Dellijiet jiżżerżaq madwar l-rabta bejn il-weraq, tħaxxin tal-fwar tal-purtiera tal-dipressjoni Fuq'li mxerrda fuq kollox. Hija għamlet l-kajman, eżawriti tħossok I kien li agħar. Implacable-seħħ jidħol fil-pjan — ġgant tal-baħar li drejns l-enerġija kollha tiegħek u anki tiegħek ser jgħixu. Din is-setgħa ilha taħdem fuq me għal ġurnata u nofs. Hija rrakkomandat lill-me biex tieqaf u l-timtedd, biss jagħtu u ħalli dawn il-differenzi territorju ta'l-insetti jintemm me off għall-tajba. Il-ħajt tal-Nick Carter-super-aġent AH, Killmaster N3. U l-vuċi tagħha waslet għal din il-infernal-kantuniera tal-Nikaragwa imsejjaħ il-Kosta tan-Nemus. Ironikament, l-isem ta ' din l-baxxi, sħun m-żona ma tittieħed minn dawn il-car l-insetti, iżda mill-Indjani-nemus .
  
  
  Madankollu, huwa żamm sod minħabba li kien jaf li kien biex jilħqu id-destinazzjoni tiegħu qabel l-dlam. Il-kważi impenetrabbli undergrowth kien ittardjat me twil biżżejjed. I kien ċar li kull pulzier tad-difiża tiegħi attakk tal-gass. Hu ħa u kważi jwaqqa'bħala l-massa tal-veġetazzjoni hi d biss tnaqqas tellgħu sa mill-ġdid.
  
  
  Kien it-tħaffir fil-ħxuna tat-tajn ta'kważi imnixxef-up stream, wieħed ta'eluf ta'flussi li meandered hawn bħal kapillari. Kif tagħha qoxra jingħorok fil lilu, slithering, mtajjan kreaturi bdew jitilgħu l-staġnat muck. Għaraq trickled fl-wiċċ tiegħi, tixrib tiegħi ħwejjeġ u backpack. Dan kien jekk il-ċineg ta'backpack tiegħi kien maqtugħa tiegħi l-ispallejn.
  
  
  Il-bieraħ kmieni filgħodu, ta'NOFS it-bastiment tal-għassa niżel me off fil-Laguna de Perlas . Minn hemm I marru tal-lbiċ, bejn wieħed u ieħor b'mod parallel għall-Tungla-Xmara.
  
  
  Dan kien ta'diċembru, sabiex il-ħajt ta ' l-istaġun tax-xita. I kien grat għal dan. Preċipitazzjoni tvarja ħafna fin-Nikaragwa, iżda Bluefields fuq il-kosta tal-Karibew jiġrilha 750 ċm fis-sena. F'lulju jew ta'awwissu, il-vjaġġ tiegħi, li hija diġà kompluta l-miżerja, kien ikun impossibbli.
  
  
  Ma hemm l-ebda toroq f'dan il-kantuniera. Il-web-sinsla huwa Panamericano fuq l-naħa l-oħra tal-pajjiż. L-ferrovjarji nazzjonali tan-netwerk huwa dwar l-erba ' mija u ħamsin kilometru fit-tul, u hija l-aktar li jinsabu fuq il-kosta tal-Paċifiku. Fi kwalunkwe każ, huwa qatt ma jkollhom it-terminu għall-użu, hekk kif huwa ma kienx-terminu juri lilu nnifsu dwar l-unika triq fil-qasam. White barrani tkun innotata u jew jisfrutta software, u li jkunu diżastrużi f'dan l-istadju kritiku.
  
  
  Hija kompliet il-vjaġġ tagħha permezz tal-kuluri brillanti ta'dan il-kummenti baby-dinja sa l-plateau tal-lvant, baxxa linja tal-quċċata. L-ogħla quċċata hawnhekk huwa inqas minn żewġ elf kwadru, u l-għoli medju huwa seba'mija. Min-naħa l-oħra, il-muntanji jinżlu fertili plateau, pjanuri u l-għadajjar. Fuq din in-naħa, madankollu, dan kien taħwida-koperti inklinazzjoni, bla tmiem il-linja tal-parassiti-koperti siġar, dens imlaħħam-pjanti, u l-fungi. Enormi dwieli għażel minsuġ fin madwar l-siġar u l-fergħat; stinking moffa u skur moss koperti l-art. Ma kien hemm l-riħa qawwija tal-taħsir tal-veġetazzjoni kullimkien.
  
  
  Gradwalment l-tlugħ sar aktar wieqfa; l-paddles sar qawwi u l-qasmiet aktar profonda. Gorges kienu reċipjenti għall-taqtir-ilma tax-xita, u ih staġnat mistagħdra kienu għat-tgħammir għal raġunijiet għall-miljuni ta'ostili kreaturi li jqisu lilhom infushom tiegħi ħelwa. Il-arja dejjem kien sħiħ ta ' l-insetti. Żrinġijiet u l-iżgħar mammiferi dehru biss bil-lejl. L-għasafar ma jiksbu l-naħa ta'fuq meta, iżda normalment sat għolja fil-innovazzjoni. Troublemakers, żrinġijiet, u kontinwament chirping għasafar miġbura qrib il-kaskata. Ma kien hemm l-waħda, dwar id-daqs tal-f'linja, iżda ħafna jgħajjat kkulurita. Hi whistled kważi perfetta-iskala, qatt darba tirrepeti l-aħħar in-nota. Dan kien is-sewqan me miġnun. Barra minn hekk għall-gdim insetti u l-għasafar dimenzja, I wkoll imġarrab sriep u l-gremxul. Kien hemm ukoll matul il-jum dragon sewwieq bħall-stinking-gremxula fuq l-art. Kien hemm ukoll il-bord tal-constrictors fil-ħofor u fuq il-friegħi, ta'daqs medju siġra sriep, u mtajjan predatorji sriep bħall-fanged ħarxa spearman . Ih tal-homeland kien fatali l-art li kienet bilkemm esplorati jew fassal, u li jkun malajr jqisux xi ħadd li kien stupid biżżejjed biex jippruvaw biex naslu s'hemm.
  
  
  Għall-bqija tal-jum, hu waded l-ifixxklu-fond, il-waqfien darba biss għal gidma li jieklu. I kien ċert I ma tistax tagħmel dan, iżda bħala-dlam waqgħet, naqas mill-dawl għadhom ġejjin minn wara ftit ħniek tal-cloud, I sab kbir ir-raggruppament tal-Ħonduras-siġar tal-palm. Kien bħall-foresti, fil-foresti magħmula kompletament ta'dawn il-tall-siġar tal-palm mal-feathery-weraq u aktar bla xkiel zkuk. Iżgħar fig siġar kiber bejniethom, mdawra minn doqqajs ta bloodthirsty-nemus.
  
  
  Ħonduras ħataf jikbru fil-maġġoranza tal-jungles ta'l-Amerika Ċentrali u T'isfel, iżda ih cluster bħal din kienet rari. Dan juri li dan il-qasam kien darba kkultivati, bħala l-Indjani Maja użat il-frott ta'din is-siġra għall-produzzjoni tal-żejt. Għalkemm dan ma kienx faċli biex tnaqqas din is-siġra bil-ġebel-assi, li huma użati wkoll l-injam għall-bini tagħhom. F'dan il-qasam, din is-siġra jikbru, u eventwalment huwa ħa l-art li darba kien kkultivati kullimkien.
  
  
  Mill-mument I daħlet il-palm-masġar, I miftuħa bil-mod u bir-reqqa. Frank'l quddiem għandu jkun Colonel Zembla tal-kwartieri ġenerali. Minn dak ftit AH kienet kixfet dwar l-misterjużi colonel u l-ego-attivitajiet, kien jaf li din il-medda tal-foresta kien ħafna mgħasses ma'l-irġiel, flares, l-frammentazzjoni tal-minjieri, u sensittivi sinjal mikrofoni kapaċi li jiżdied anki l-faintest-ħoss.
  
  
  Huwa crawled'l quddiem fuq l-fours, l-istudju kull pulzier ta'l-art. Huwa imbuttat permezz tal-undergrowth u jiżżerżaq bħal qtar permezz tal-blat. Huwa deliberatament għażlu l-aktar diffiċli u impassable-triq. Jekk l-annimali jew tal-pjanti magħmula l-iċken l-istorbju jew rustle, kien użat mill-ego li timxi'l quddiem, l-għarqa il-ħoss I magħmula. L-backpack kien tqal u iffavorixxa madwar minn naħa għall-oħra. Il-bank tbatija magħluqa tiegħi l-għajnejn, sabiex I ma setgħux jaraw kif suppost. Huwa imdejqa me aktar meta l-I jintmesaħ-wiċċ tagħha mal-tiegħi twal.
  
  
  Fil-kamp ta'taħriġ fl-imsaġar u l-oqsma li kienu allegatament bombi-maqbuda, din kienet l-prattiċi tal-kaċċa li taw l-għalliema tagħna russu pjaċir. Kollox kien fatali serji hawnhekk, u huwa diffiċli biex isibu kull bent xafra tal-ħaxix, garża tat-imfarrak moss, jew creeper li ma setgħetx tinstab imkien. Ġie skopert mill-bosta l-minjieri u l-evitata mill-nu, mingħajr ma tmiss. - Qtugħ il-wajers tkun suwiċidju. Eżatt qabel ma jkun laħaq l-trail, flare-kejbil misjuba lilu. Mimmo nim crawled permezz tagħha u jinstabu s-sinjal l-iskartoċċ, li huwa defused.
  
  
  Il-passaġġ kien weed-koperti bit-triq li oriġinarjament dam mill-Tungla tax-Xmara u l-marru tat-tramuntana. Ma kien hemm l-probabbilment kenura-baċir fil-qiegħ, u jista'jkun hemm ftit snipers fil-arbuxxelli, wisq. It-traċċa innifsu, naturalment, kienet mifruxa ma'l-minjieri u l-oħra nases qrib Colonel Zembla tal-periklu hideout. Għalhekk jien żgur li mhux suppost ħadt dan l-dritti, triq dejqa. Ont sparixxew lura fil-dellijiet, u Stahl qabad tiegħu mod aktar b'kawtela permezz tal-undergrowth. Tletin tarzni bogħod, il-passaġġ f'daqqa waħda taw mod u cut-off me. Huwa eżaminati bir-reqqa l-żgħar, moss-koperti l-ikklerjar. Deher hekk paċifika bi ftit winged u rotob-friefet żfin fil-dim-dawl.
  
  
  Il-xaft kien hemm fil-moss mal-hairpin iħares il-fuq. Min poġġih għall-us ma tistax tagħmel dan professjonalment biżżejjed, minħabba li kien hemm roqgħa żgħira tal-moss teħel dritt fil-quċċata. Tiegħi tax-xellug u tal-lemin ġew oħxon-sisien tal-ħaxix madwar ix-xewk. I ma setax jiġi evitat li, inkella I għandek tmur lura u jimxu madwar dan il-post mill-bogħod.
  
  
  Għarkupptejh baxx, huwa widen għall-ħoss. I ma tisma tagħha u l-ħsieb dwar dak li jagħmlu. Fit-triq lura jistgħu jkunu aktar perikolużi mill-ikklerjar-minjiera. Forsi kien bombi jimblokka li ma jisplodu meta jintmess, iżda li ma jidhirx li tajbin Colonel Zembla tal-karattru. Huwa ma kienx madwar dawk li l-iskart minjiera li diġà kien impossibbli li ħaffer għall-sigur-passaġġ.
  
  
  Huwa eżamina fuq l-ispalla tiegħu fil-dead-dlam wara me. Dan se jieħdu wisq żmien biex jiksbu lura, u fid-dlam ma kelli l-opportunità. Huwa crawled quddiem u bir-reqqa telgħet l-garża tal-moss. Tiegħi weraq huwa wieħed pressjoni tqabbid. Huwa kellu nifs tiegħu, jintilfu l-idejn tiegħu fuq pants tiegħu, u biddel il-tqabbid-bidla. Il-ħajt kien imsadda, u l-manku ma tala faċilment. Fl-aħħarnett ħadmu. Huwa ħa l l-fuse, sostitwiti il-manku fuq il-mini, u ssostitwixxa l-biċċa tal-moss. Imbagħad huwa ffirmati mill-ġdid.
  
  
  Huwa ltqajna u l-mixi bir-reqqa fit-triq sakemm ikun jista-papri lura fil-arbuxxelli ħdejn tagħha. I tagħna għall-bqija tal-vjaġġ tiegħi fil-arbuxxelli. Kull dettall meħtieġ massimu tal-isforz. I jinstabu ieħor minjiera biex tikseb madwar, u xi flares. L-minjieri kienu mferrxa bħala-ħoxna bħala l-insetti. Fl-aħħar nett, huwa żied l-aktar spazju miftuħ. Ftit tarzni bogħod kien għolja, l-effett tal-għoljiet, ħoxna koperti bil-arbuxelli u creeper-koperti siġar.
  
  
  Mad-daqqa t'għajn, deher bħal piramida bħall-għoljiet. Iżda mbagħad raw li l-fondazzjoni kienet magħmula mill-saffi tal-qrib tal-ġebel, u fuq naħa waħda kien taraġ bil-mijiet ta'passi. Il-ħitan kienu koperti bil-sabiħa l-orkidej u oħra epifiti li jinħass aktar komdi fi l-xquq tal-bini minn fuq l-friegħi tas-siġar. Huwa ħares lejn il-fdalijiet tal-qedem Maja-bini . Ih kien kważi impossibbli li jirrikonoxxu bħala l-xogħol tal-idejn tal-bniedem. Dawn sar wieħed ma ungla li jiġi kkunsmat ih eluf ta'snin ilu. L-istruttura, apparentement maħsuba bħala temple, żdied b'mod spettakolari fl-fond tad-difiża, skur u misterjużi f'dan il-post remot.
  
  
  Aktar importanti minn storika tagħha, il-valur kien l-għan li għalih kienet issa qed jintuża. Ir-rapporti ta'din waslet għall-us frammentarja u l-partijiet kienu għadhom ġejjin mill-widna. Madankollu, jekk l-informazzjoni tagħna kienet korretta, dawn l-iżolati u apparentement abbandunati fdalijiet li jinsabu l-aktar avvanzati gwerra elettronika immaġinabbli.
  
  
  Dan kollu beda żewġ xhur ilu bil-garbled tar-radju-messaġġ mill-aġent tagħna fl-Oaxaca, il-Messiku. Minn dak iż-żmien, l-immaġni tal partikolari ġenju li imsejħa ruħu Colonel Zembla gradwalment żviluppati fl-Akkademja. Huwa inventat xi ħaġa għall-bidla fil-klima, u mbagħad tintuża din il-kontroll tal-klima bħala arma. Li kieku l-użu l-ego kontra, u għalhekk, kienet mhux magħruf. Madankollu, kollox enfasizzat il-fatt li kien biżżejjed tagħmir f'dan il-Maja temple għall-naħa l-kbira ta'togħlija ungla fis-ġgant glaċieri.
  
  
  Fi żmien jum, jew forsi sigħat, huwa ppjanat li tagħmel dan: mingħajr twissija, min-naħa l-Amerika Ċentrali fis waħda vasta tal-Artiku-pajsaġġ.
  
  
  Tagħha ego għandhom waqfu tagħha.
  
  
  
  
  Il-kapitolu 2
  
  
  
  
  I telaq backpack tiegħi u bir-reqqa mqiegħda ego fuq l-art. Waqt il-jumejn vjaġġ hawn, I verament xtaqu dan. Hu pprovdut me ma'l-edukazzjoni u l-kenn, u l-I ttamat li kien se jgħin lili mill-ġdid. Dak li kelli li ma li jmiss kien li jsir bir-reqqa u l-papà. L-I kien kapaċi jġib miegħi kien żgħir sett ta'għodod li l-tiegħi fid-MANNARA tal-laboratorju magħmulin speċifikament għall-dan il-każ. Ego kien kapaċi biex taqfel tiegħi ċinturin, sabiex l-idejn tiegħi kienu ħielsa. Tiegħi tal-gass bil-bombi kien ta'pjaċir għall-għaksa tiegħi, u stiletto kienet imwaħħla madwar tiegħi driegħ. I-xellug tagħha tiegħi Luger. Issa I kellu l-a 7.65-mm Chi-Com pistola, użat fil-Vjetnam, magħluq b'jgħollu. Hija kienet mibnija fil-sajlenser u meħtieġa speċjali skartoċċi mal-frejm kisi. Kien bogħod minn Luger: hija ma kellhiex kemm tal-enerġija, iżda kien biss bħala effettivi fil-firxa mill-qrib. Speċjalment peress li inti verament ma tistax tpoġġi sajlenser fuq Luger. Dan il-manku għadu ma tajbin ħafna ukoll fl-naħa tiegħi, bħala jien użati għall-itqal ġermaniż pistola.
  
  
  I kien taħseb li tieħu xi attakk tal-gass mal-me, iżda jien mhux se jkollhom bżonn l-ego li jgħaddu mill-fdalijiet peress li dawn ma kinux meħud, u jekk I użati sikkina, il-ħoss definittivament agħtini l-bogħod. Fit-xafra ta ' sikkina kienet tajba arma jekk kellek l-ispazju, iżda jkun diffiċli biex jimmaniġġaw fil-tempju bħal Luger. Sabiex I tax-xellug l-ego tiegħi backpack u marru għall-ikklerjar madwar l-tempju. Ma kien hemm l-probabbilment l-aktar mikrofoni moħbija minn hawn fi kwalunkwe pajjiż studio. I kien l-għadd fuq il-persuna fil-monitor żball me għall-annimali madwar id-dead, minħabba li l-sistema ta'allarm għadhomx jinħarġu t-twissijiet. Hu il-volpi qabżet u miġbud ruħu għall-ewwel erf tal-tempju. I kellha tuża l-għeruq, il-dwieli, u l-siġra zkuk bħala appoġġ minħabba I ma kellhomx fiduċja l-jinqasmu taraġ.
  
  
  Tagħha kważi bl-addoċċ naqas fis-ieħor jimblokka. Fortunatament, I raw żgħar toqba ta'l-siġra. Il-bniedem li stabbiliti l-minjiera rrilevat fejn kien it-tqegħid l-vettura. Mhux tiegħu awdaċi biex jiċċaqalqu. Hija ħadet me dejjem biex issir l-injezzjoni. Kien irqiq safrani tal-kejbil mal-żgħar qawwija spikes mwaħħla magħha. Dan tiġġebbed bejn iż-żewġ siġar u sparixxew kompletament fl-weraq. Jekk I marru aktar, ikun maqtugħa permezz tiegħi bħal-laħam tal-leħja. Fl-istess ħin, il-pin jikser minn madwar it-tagħbija wara l-siġra, u l-siġra u l-I se imorru fl-arja flimkien. Ospitabbli-bniedem, din il-Colonel Zembla!
  
  
  L-kejbil imbuttat u ew sentenzi b'kawtela fuq. Kull ftit metri, il-marda tagħha maqbud fuq tad-dwieli biex jisimgħu u l-bqija. Imbagħad huwa ltqajna mill-ġdid. Bħala appoġġ, huwa użat qasmiet u ħerġin. Għoli fuq l-innovazzjoni, li rat l-qamar li qed jogħlew, l-ikkastjar pallida-dawl.
  
  
  Darba fil-quċċata, huwa crouched isfel bejn iż-żewġ blat fuq il-battlemented erf. Huwa eżamina l-saqaf, li ġeneralment kienet fissa u rettangolari. Il-parti ta'quddiem li jwasslu għall-taraġ u l-parti tad-dahar kienu darbtejn sakemm il-ġenb huwa kienu telgħu. Is-saqaf kien nadif u probabbilment friska stabbiliti. Fil-kantuniera fuq il-ġenb kien it-tip ta hut, bħall-munzell tal-tifrik.
  
  
  Biex tikseb l-temple, I kellhom jgħaddu mill-bieb ta'fuq tal-hut, minħabba li ma kien hemm l-ebda oħra daħla tal-saqaf. Żewġ gwardji u l-ħelikopter kien bejn me u l-hut. Dollaru madwar il-gwardji tal-inklinata kontra l-ħelikopter tal-inżul. - Ieħor bil-mod qoxra tul il-poġġaman. Kemm kienu għal żmien qasir huma rqaq, mgħaġġla Mestizos; bħal sebgħin fil-mija Nicaraguans, nofs Amerikani Nattivi u l-half Ispaniċi. Dawn kienu liebes qliezet merħija u l-shirts u artab suède żraben. Ma deher li kien multa u ma tagħmel l-ebda ħoss. Dawn ma kinux liebsa bħal suldati reali, iżda dawn jistgħu jkunu użati tagħhom awtomatiku tad-dawl azzarin jekk inti sibt wisq mill-qrib magħhom. Dawn kienu l-Belġju 7.62 mm-NATO FAL azzarin; tajba ħafna u popolari ħafna ma'l-Amerikani.
  
  
  L-ħelikopter kien Qanpiena Sioux 13 R, tliet sedili. Ħares qisu kbar dragonfly mal-denb. Kien affidabbli qofol li kienu użati mill-Korean era. F'dan il-post godforsaken, ħaġa bħal din kienet l-uniku mezzi tat-trasport fl-aħjar. Għalhekk, is-saqaf tal-tempju saret adattat għall-ħatt l-art. Hawke ħa ritratti mill-ajru li wera li l-ħelikopter kienet ġeneralment pparkjati fuq is-saqaf. L-investigazzjoni tlestiet ġimgħa ilu żvelat li l-ħelikopter ma jappartjenu għall-uffiċjali arkeoloġiċi-grupp. Dan kien miksub permezz ta'serje ta'attent ħafna tranżazzjonijiet fil-armata depot fil-Messiku. Dan ġara ftit jiem wara l-belt kienet milquta mill-aqwa bħal fil-ħajja tal-memorja. Mhux tant qawwija fil-nnifisha, iżda xorta biżżejjed biex jgħollu l-agħar suspetti fil-AH. Hu għalhekk li Ed ddeċidiet li tibgħat me hawn.
  
  
  Hu kien l-ewwel tal-poplu tagħna biex jagħti ħarsa mill-qrib lejn dan l-ħelikopter. Ma kien hemm l-kurjuż emblema fuq il-bibien; tad-deheb xemx bi tliet strajk linji fuq l-nen. Dan kien jekk xi ħadd kellu tnaqqas l-ornament ma ' sikkina, u l-metall kien issa l-fsada. I staqsiet dak li fisser. Bħala l-patrolman avviċinat Jilgħaq, huwa nnotat l-istess stiker fuq l-but tas-sider.
  
  
  Huwa miżmum ġejjin, ħmar u ħmar... L-sitwazzjoni sar ikkumplikat. Il-gwardji tnejn kienu issa s'issa apparti dan I ma setgħux jisparaw minnhom fl-istess ħin minn meta kien I seduta. Jekk I jisparaw wieħed, huwa ser twissi l-oħra qabel l-I jistgħu jduru madwar u segwi l-lilu. Jekk ont mċaqalqa kmieni wisq, ont kien maqbud bejniethom; madankollu, jekk ont kien tard, ont ukoll jaqgħu fin-nassa li bħal far. Hekk b'xi I jkollhom iżżarma it-tnejn li huma f'daqqa, u mbagħad, mingħajr tal-ħoss.
  
  
  Il-gwardja tal-jiżdiedu madwar blat ftit li kien naqas mill-ferrovija. Kien mixi madwar l-saqaf hekk bosta drabi li issa hu tefa'żgħir tal-pak fuq Agħlaq u t'attivitajiet aimlessly fuq l-ideat ġenerali, xkubetta tiegħu sospiżi fuq l-ispalla tiegħu. Xi drabi, hu ma jolqot lill-tweġiba; xi ħaġa li anke-tmexxija tal-klieb ma. L-ewwel rekwiżit huwa li dejjem għandek tkun taf x'qed jiġri madwarek, minħabba l-ħajja tiegħek jistgħu jiddependu fuqha. Dan se jiswa l-uem tal-ħajja tagħha.
  
  
  Huwa poġġa l-stiletto fl-naħa tagħha. Kelli imsikkta pistoli fil-tiegħi naħa l-oħra. L-dell tinbelgħa kompletament me up. Hija kienet waħda mill-biċċa bil-ġebel. L-oġġetti li huma xi kultant ikun diffiċli li tara fil-għaxija minn fid-dlam, u kapaċi jidħol responsabbli għal dan. Huwa miżmum ġejjin, ħmar u l-ħmar. Nifs tagħha maqbuda fil-gerżuma tagħha... F'daqqa waħda, ego tiegħu ma setgħux ara hu aktar. Kien probabbilment-mixi madwar xi waqa-blat mill-ġdid. Għall-mument, jiena kien jibżgħu li d tidher me, u l-I ducked għall-kopertura. Imbagħad, mill-kantuniera tal-għajn tiegħi, I raw tagħha ego s-saqajn. Hekk hu għadhom ma jafux I kien hemm. Issa tagħha ego tista'tisma'tagħha tan-nifs u l-rustle tal tagħha ego pants fuq is-saqaf. Huwa magħduda għal tliet u l-qabża.
  
  
  Fuq il-dell innifsu, prinċipali tiegħi it-tħassib kien il-gwardja tas-sigurtà fl-ħelikopter. Hija teħtieġ li tikseb ih il-mod l-ewwel, u l-użu il-bqija tal-minnhom bħala lqugħ. Minħabba d-distanza, l-ego imprevedibbli-reazzjoni, u l-fatt li l-I ma kienx permess li tagħmel l-ebda-istorbju, huwa kien l-akbar theddida. Hija kienet malajr maqtul darbtejn. L-isparatura ewwel tolqot l-uem fl-sider, u t-tieni fil-għonq. Mingħajr ma tagħmel l-ħoss, waqa'lura kontra l-tond-azzar pilastru ta'l-ħelikopter. Il-qiegħ tas-tiegħi żraben magħmula aktar l-istorbju fuq il-blat mill-shots madwar tiegħi pistola.
  
  
  Huwa użat tagħha stiletto li tolqot ieħor tal-gwardja tal-kliewi. Huwa mistenni hu għall-friża meta raw mejta tiegħu ħabib. Iżda hu reazzjoni bħal għalih finanzjament. Ma istintiv-moviment, huwa mdawwar, liwi isfel. Wara dan, l-ġara fil tiddefinixxi.
  
  
  Jekk kien mħarrġa kif suppost, huwa għandu jkun l-użu tiegħu arma issa. Iżda fil li taqsam it-tieni, huwa irreaġixxa b'mod li ma kinux mistennija. Tbaxxa, niżel xkubetta tiegħu, u laħaq għall-militari stalett li jissospendi mill-ċinturin tiegħu. Kien użat għall-ġlieda kontra l lilu. Huwa miksuba bħala-tfal. Miegħu, l-gun kien biss żbalji fil-biċċa tal-ħadid.
  
  
  I mistenni li dodge xkubetta tiegħu, iżda fit-bettija tas-MNIĠĠSA l-azzarin ewropea fis-polz tiegħi, jibgħat il-stiletto jtajru madwar tiegħi driegħ. Wara li, kollox mar-sajjetta malajr. L-azzarin niżel l-art bejn l-istati uniti. Tal-lemin tiegħi marru bil-gun tipjip. Ego tal-driegħ tax-xellug tiġġebbed li jirċievu l-impatt. Ego dritt f'id mal-tmien pulzieri tal-kesħa l-azzar bil-għan fil-ħajja tiegħi. Naħa tax-xellug tiegħi qabad ego tal-polz tal-lemin u fil lura lilu. Lura tiegħu kien għalija issa, u huwa ma setgħux jimxu l-idejn li kellu l-sikkina. Fetaħ-ħalq tiegħu għall-mara. Huwa magħfus-lemin tiegħu għall-ego tal-wiċċ u l-mbuttat il-grupp tal-gun bejn l-ego tal-snien. Huwa gasped u ppruvaw li jgħawġu l bogħod. Naħa tax-xellug tiegħi magħfusa ' l isfel għalhekk diffiċli li kelli li tintlewa lura. Huwa bdiet me fil-qażba tas-sieq u ppruvaw li jilħaq tiegħi wiċċ u l-għajnejn bl-idejn liberu tiegħu.
  
  
  L-uem tpoġġi l-gun tagħha fil-ħalq u fil tagħha fuq tad-driegħ. Xi ħaġa maqsuma. Ego naħa marru ratba, u l-sikkina naqas permezz tal-ego dgħajjef tal-swaba. Naħa tax-xellug tiegħi kienet wara l-għonq tiegħu. Hu ppruvat li jiġbdu l bogħod mill-ġdid. Mingħajr suċċess. Huwa ma jagħti l-us tal-ħoss meta l-għonq fallew.
  
  
  Hi imbuttat l jidhru tal-ġisem barra mill-ruħha u ħa l-sikkina. Meta l-gwardja tal-waqa'l-art, il-mira kienet fil-stramba angolu, u kien diġà qed taħdem lejn il-Ġurnata. Ġewwa kien nipprova dejqa taraġ. Fuq il-kbir xkafef madwar l-sapodilla-siġra, il-tinqix kienu għadhom viżibbli b'mod ċar u bilkemm affettwati mill-ħin. Il-ħitan tal-ġebel kienu koperti bil-bas-eżenzjonijiet, il-kulur li kien barra fid-dawl tal-lampi tal-elettriku fuq il-limitu. Kien hemm ukoll xi dawl li ġejjin permezz tal-dlam soqfa ta'dak li darba kienu twieqi u issa kienu meħud ma aħdar minġel xbieki.
  
  
  Fin-nofs l-taraġ, huwa eżita. Aħna ma setgħux tisma xejn, minn hawn fuq, minn hawn taħt. Huwa mgħottija tiegħu stiletto, telgħet pebble, u tossed ego isfel. Huwa irkupra off-blat. Kien hemm biss eku. Huwa kompla fuq il-mod tiegħu, pistola miġbuda.
  
  
  Huwa ħareġ fuq pjattaforma bil-vaulted-saqaf u l-kuritur li mdawwar tax-xellug. Aktar, kollox dan l-aħħar ġiet remodeled matul konkreti, travi tal-azzar u l-aluminju. Il-fanali għadhom magħmula minn l-limitu bħal sekwenza tal-siġra tal-Milied-dwal, iżda li jmiss minnhom kien tal-metall l-arja kondizzjonata pajp bil-toqob kull ftit metri li ħalli l-arja friska barra. Minn issa'l quddiem, il-Maja Stahl temple huwa xejn aktar minn qoxra, qoxra tal-Colonel tad-Dinja ultra-modern-istrutturi.
  
  
  Fi tmiem l-oħra tal-kuritur kien bieb l-azzar li ma tfittex bħala solidu bħala l-bank tal-kaxxa tal-bieb. Ma kien hemm l-ebda ħoss ta ' l-us. Il-bieb jamb kellhom minquxa lock bl-aħmar-manku. Kien possibbli li l-bieb miftuħ meta l-I ppressata il-buttuna. Madankollu, huwa ferm probabbli li xi ħadd fit-naħa l-oħra se tirċievi l-sinjal li tiftaħ il-bieb.
  
  
  Huwa poġġa tiegħu fil-widnejn għall-kesħa l-azzar. I ma tisma tagħha fl-ewwel. Imbagħad smajt baxx ta'ħsejjes li ħassejtni aktar milli jinstemgħu, flimkien mal-shrill, ħażin whine tal-ġeneraturi. Huwa eżamina lura fil-lock. Madwar l-għodda tal-borża, hi jiġbed l-lock pick: għodda bil-rebbiegħa li awtomatikament jagħmel il-labra ' l-qabża bejn il-partijiet tal-lock u b'hekk jikser il-ego. Kien ħaġa sempliċi, u li jeħtieġ ħafna esperjenza u l-paċenzja li l-użu. Wara tliet ipprova, il-bieb miftuħ. Ont ew sentenzi fil malajr u bil-moħbi, bħall-qattus. L-tempju deher l-kwiet u l-abbandunati. Il-vibrazzjonijiet akbar, il-mili tal-kamra mal-star ħsejjes qawwija ta sors ta'enerġija. I marru dritta l-ħoss minħabba kont naf intuwittivament li kien is-sors ta'dak li ridt. Tiegħi bil-passi mtenni fuq il mhux maħduma konkreti. Oħra tal-kuritur, oħra taraġ, oħra kuritur, u fl-aħħar it-tieni bieb l-azzar, wara li l-istorbju kienet saħansitra aktar qawwija minn qabel. Huwa użat il-lock pick mill-ġdid u jiżdied b'kawtela ġewwa.
  
  
  Kien baxx tal-kamra mal-ringieli ta'tan-neon. Fuq kull naħa kienu l-azzar kabinetti mal-bankijiet, sensuri, u ringieli tal-kompjuter coils wara l-ħġieġ. Fiċ-ċentru kienet iswiċċbord kważi miter u nofs twil ma'inkonċepibbli l-għadd tal-buttuni, wajers u l-potenzjometri, taħt li kienu dixxijiet mal-sens-iskrizzjonijiet għall-me: Labion. L-indiċi, kontrokurrenti-akkoppjar, u cataridin Fattur. Il-qawwa għal dan l-apparat elettroniku ġie mogħti permezz tal-kejbil ħoxnin kif driegħ tiegħi u dam madwar l-art li groan jaqilbu fuq il-naħa l-oħra. Ma kien hemm l-bieb fil-qrib, u l-għoli waqqfu screeching ta'l-impjant ta'l-enerġija jistgħu jinstemgħu minn hemm. Iżda jien ma kienx interessati. Tiegħu kien fejn għandu ġew. Huwa marru għall-kompjuter-kabinetti u imbuttat rotanti jaqilbu pannelli'l quddiem.
  
  
  Coils irqiq molol, maqlub, u integrali darbiet id-dokumenti glistened fil-dawl. Poe ħa l-polyester sprej tista li ħares bħal regolari sprej tista tal-insettiċida. Kien sprejjat fuq it-tagħmir mal-saff trasparenti tal-korrożivi ħafna solvent acid. Sabiex I mnaddfa l-kabinetti u għalaq il-pannelli mill-ġdid meta kien I jsir.
  
  
  L-aċidu kienet invenzjoni ta'l-MANNARA tal-laboratorju . Bil-bombi jistgħu jieħdu l-parti ta ' l-oġġett meta armati, iżda probabbilment mhux kollha ta'l-it; u ċertament mhux kollha tal-partijiet importanti, sakemm ma tintużax tant splussiva li l kollu Maja-tempju kien meqruda. Madankollu, l-f'daqqa-qerda tal-tempju jista'jkollhom inqas pjaċevoli internazzjonali konsegwenzi.
  
  
  Imbagħad kien hemm l-loġistika-problema ta'kif il-kuntrabandu xi ħaġa hekk tqal. Hemm ukoll il-periklu li l-bombi se jiġu misjuba u defused miegħi. L-aċidu ma setgħux ikunu osservati sakemm ġie tard wisq, u dan ma setax ikun osservat wara li ġie sprejjat. Anki l-bus jkunu sparixxew, li jħallu l-istati uniti l-ebda ħjiel dwar dak li ġara wara li tlaqt.
  
  
  Huwa bir-reqqa sprejjat l-sustanza kawstika kullimkien. Ftit sigħat u l-aċidu jkollhom jittiekel permezz kollox. Il-partijiet imdewweb, konnessjonijiet tal-kejbil maħlul, u kkawżat qasir ċirkwit fid-djar tal-metall. Mill-ħin kapaċi jiksbu lura kontra mingħajr periklu, Zembla tal-metodi se jkun dmugħ tagħhom xagħar. Sa nofs il-lejl, kull biċċa tagħmir hu ttrattati kien mnaqqas għal-pil tal-fdal tal-metall. Li jagħti tagħna diplomatiċi-ħin biex tikseb in-Nikaragwa u l-Organizzazzjoni ta'Stati Amerikani li tinvestiga. Sabotaġġ kien biss tiegħi tax-xogħol. Meta I jintemm dan, kulħadd se tidħaq dan. Ħlief Colonel Zembla.
  
  
  Huwa lest il-kompjuters u l-sprejjat ġewwa tal-iswiċċbord. F'daqqa waħda, il-bieb miftuħ u żewġ tekniċi u l-gwardja tas-sigurtà daħlu. Is-sens tiegħi ta'sorpriża kienet kbira tiegħi bħala xokk. Il-metodi — ħsibt li kienu metodi minħabba li dawn kienu lebsin l-abjad coats u t-twettiq tal-karti kienu armati. Griż-miksija gwardja tas-sigurtà weraq Rossi Brażiljan .38-kalibru die għal jimteddu fil-għadma tal-ġenbejn holster. Huma żviluppati l-ego tagħhom stess, bl-użu Smith & Wesson, u dan kellu erba'-pulzier-moħħ. Huwa qabad ego u għajjat, " Alto."
  
  
  Madankollu, l-I ma kienx ser joqgħod xorta. Kollox kien il-ħin sa ma kien pir l-awto-destruct-istrixxa mill-bużżieqa tal-qamar ego fil-kantuniera dlam. Huwa ħa l-għan u l-sparati darbtejn. Il-gwardja kien fl-uġigħ u l-clutched fil-gerżuma tiegħu. A'gawk fuq l-ego die għal jimteddu għadda fuq kap tiegħi mingħajr ma tolqot xi ħaġa. Il-gwardja tal-naqas kontra l-kabinett warajh. Huwa groaned, rkuprat fl-metall, u bil-mod jiżżerżaq l-art.
  
  
  Huwa qabża il-bieb u l-dam fis-żewġ tekniċi li kienu ovvjament wara l-gwardja tal-ordnijiet u kienu wieqaf. Dan il-ħa me fuq kontrapiż. Ħassejtni xi ħadd aqbad tiegħi qmis. - Ġisem tagħha mdawra 360 grad biex jaħarbu mill-ego tricks. F'dak il-mument, l-aktar gwardji ġrew fl -. Imbagħad it-tieni tekniku lunged fil me, kap miel, u bil-qawwa imbuttat me lura fil-kamra.
  
  
  Il-gwardji tal-ġrew fl me. Wieħed mill-ewwel maqbuda me fil-plexus solari u l-oħra fil-xedaq. Ċaħdet. Hu ppruvat li jaqbdu nifs tiegħu u jaħdem l-aħħar żewġ balal fil-tiegħek. Kelli s-sodisfazzjon tal-smigħ waħda mill-bogħod. Belt tal-dad u l-azzar imnissel fuqi. L-gun kienet maqluba minn madwar l-idejn tiegħi. Dawn kienu qawwija, enerġetika-ġellieda. Jekk jiġrilha rid ta waħda, tnejn l-oħra huma kkunsidrati fil-post tagħha.
  
  
  F'din il-konfużjoni, I kien f'daqqa waħda bdiet iebes fil-żaqq. Huwa doppju matul fil-excruciating naqas l-uġigħ u l-art tal-konkos. L-boot hit me għolja. Il-Half-daw, huwa laħaq madwar tagħha, misjuba tagħha tar-riġel, u fil. Il-bniedem naqas bejn l-oħrajn, il-grupp. Issa huwa jistgħu jiksbu tiegħu sikkina.
  
  
  I kien tqattigħ kollha madwari, u ħassejtni xi ħaġa sħun t-titjir fuq il-wiċċ u l-idejn. Tiegħi stiletto kien wisq tiżloq għall-tiegħi ego li jżommu. Il-gwardji ' jaħarbu biha jinstemgħu tagħha. Ih huwa wisq, u ih kien għadu jaslu. I kienet bdiet u l-hit mal-bramel ta'rivolvers. Xi wħud minnhom kellhom guns, u li ppruvaw l-aħjar li tolqot me magħhom. Ih l-żraben kienu kollha fuq tiegħi midruba tal-ġisem. L-kbira kiber mitfija aktar u aktar sfumati: a raxx tal-dellijiet u l-vuċijiet. Il-massakru lag aħmar marru off. Kien simili portals ħlas jisplodi fil-aktar baxxi tal-kamra. Għandi l-vaga sensazzjoni li l-qtil attakk tkun waqfet. Il-gwardji tal-kien fl-attenzjoni, in-nifs bil-qawwi. Raġel kien fil-bieb, bil-mod-tnaqqis ta'Għandu 357 Python. Sintendi, l-azzarin mtenni fil-kamra. Huwa kien liebsa l-istess uniformi bħala l-oħrajn, iżda l-ego tiegħu mmexxija mill-demeanor esprima l-kunfidenza u l-awtorità. Il-wiċċ tiegħu kien irqiq u li jaqtgħu. Tiegħu pursed xufftejn kellhom qabbad il-par moustache, u Hans-Uem tal-aquiline-imnieħer kellhom id-dehra ta ' l-għasafar tal-priża. Huwa kien hemm bħal każwali, diżinteressat biex, iżda l-għajnejn tiegħu kienu kif iebsa tal-ġebel.
  
  
  'Dak tal-għaddejjin hawn?Dak li huwa talab pjuttost bil-kalma. "Sinjur," qal wieħed mill-gwardjani tal, " aħna misjuba dan l-Ingliż hawn. Huwa maqtula u l-safa Juan...
  
  
  "Silencio". Il-bniedem osservat die għal jimteddu fil me. 'Ġejjin miegħi.'
  
  
  I niżel tiegħi stiletto u mqassma lill-saqajn tiegħi, muskoli tiegħi hu fl-uġigħ.
  
  
  
  
  Il-kapitolu 3
  
  
  
  
  Ont, kien fil-grotta dlam. Wieħed saint kienet qed tagħmel mod tiegħu permezz tal-crack taħt il-ħxuna tal-injam tal-bieb. L-attic kien żgħir ħafna, l-ebda akbar minn kbir v. Min jaf li jew dak li darba kien ġewwa. Mill-anqas kien hemm seduta issa, fin-nofs tal-filthy mess. Hija għandha tkun x'imkien taħt il-temple, għall-għeruq tas-siġar u l-pjanti kellhom ppenetrat il-ġebel, iżda jidher sabiex bil-mod li kienu issa li jkollu l-ħitan flimkien.
  
  
  Huwa inklinata kontra l-ħitan tal-ġebel, toqba, mikxufa u dgħajfa fil-fetid-arja, qed jistennew bil-ħerqa għal dak li se jmiss jiġri. I instab, mfittxija, u l-kollox kienet meħuda bogħod. Kif ukoll tiegħi tal-gass bil-bombi u l-irġiel.
  
  
  L-investigazzjoni kien immexxi mill-persuna li l-isem u l-pożizzjoni I ma tkun taf. Huwa ma kwistjoni me. Ego kliem kienu limitati għal ftit fil-qosor l-ordnijiet għall-me jew l-żewġ ego-akkompanjament-gwardji. Huwa kkurati me bil-kalma, haughty b'disprezz li irrabjat me aktar milli kieku kien russu. Huwa d-xellug me hawnhekk, u safejn I tista'tgħid, huwa d minsija tagħha.
  
  
  Il-siegħa għaddew bil-mod hekk li l-I kważi mitlufa-fehma tiegħi. I qattgħu parti mill-ħin jaħsbu dwar il-ħrib tal-pjanijiet. Ma kien hemm l-ebda Ih. Il-bqija tal-ħin, I l-ħsieb dwar l-korrożivi-aċidu; kif bil-mod, iżda verament, flimkien mal-Zembla tal-tagħmir, kien tiekol-ħajja tiegħi. Kull tieni miġjuba me eqreb lejn il-mument meta l-proċess tal-qerda tkun innotata, u mbagħad dawn żgur li ma jħallux me taħsir hawn aktar.
  
  
  L-ħoss tal-boltijiet fuq l-naħa l-oħra tal-bieb startled me. Il-bieb creaked miftuħa. Tiegħi investigatur lura bil-żewġ nervuża-gwardji. Hu tefa'pants tiegħi fil me, imbagħad inklinata kontra l-doorjamb ma'l-arja ta'każwali, diżinteressat osservatur.
  
  
  "Tikseb lebsin, mini, u aħna ser imorru għall-parti mal-flimkien mal-president."
  
  
  'Fejn?'
  
  
  "Shut ħalqek. Ma kif inti qed qallek.
  
  
  Huwa stenna sakemm kelli l-qoton tiegħi unbuttoned qliezet, imbagħad motioned għalija li tikseb tagħha mill-improvviżati telefown ċellulari. Huwa blinked fid-dawl tal mhux protett bozza tad-dawl tal-wiċċ, u eżita għal mument biex tikseb tiegħu bearings. Dan ikkawża l-gwardja li jiġru me bil-kanna tal-gun tiegħu. Ħadna ta ' rotta differenti minn kellna ġejjin, u sodisfatti diversi suldati u tekniċi li ħares lejn me b'taħlita ta disgust u l-kurżità. Aħna mixi għal filwaqt li permezz twil, bare-b'ħitan-kuriduri, fit-taraġ. Dawn kollha kienu għalhekk simili li kien I hopelessly tilfet fil-labirint. Fl-aħħar aħna waslet għall wiesgħa sala li fetaħ fil-oħra kurituri, hekk li deher bħala jekk aħna kienet laħqet il-fus tar-rota mal-imagħżel. Dan il-sala malajr jiddawru ċentrali kbar sala. Ħafna mill kien dimly lit mill-kiwi minn wara damask purtieri li ddum fil-ċirku mill-limitu. Ma kien hemm l-waħda qawwija fuq il-post li jiffurmaw il-qawwi ċirku fil-ċentru ta'l-art. Il-ħitan kienu miksija fuq kważi kollha naħat mal-libreriji. Ħxuna tal-ġilda marbuta folios kien li jmiss bil-weraq fuljetti. Il-ħajt quddiem li huwa miżmum kien abbandunat, ħlief għall-enormi misterjużi-istiker li dejjem stazzjonati għolja u sinċerament fin-nofs. Tad-deheb xemx tefgħet fuq l-istadju meta l-istrument jikkontrolla sib, tfittex bħala jekk kien ġie imbagħbas. Ħames persuni kienu seduta fil-ċirku madwar agħlaq.
  
  
  Kien hemm żewġ tan-nofs bejn l-irġiel hemm. Wieħed kellu fil-mira bħala l-magna kif pool-ballun. L-ieħor kien mal-wiċċ li, fl-ewwel daqqa t'għajn, ħabat ma'l-tisbit bieb. Wieħed mill-nisa kien qasir u x-xaħam, bil-tqal, żbalji fil-sider u qawwija, titqib agate-għajnejn. It-tieni wieħed kien iżgħar u xi ftit aħjar murija. Hi qishom hi ġiet mtaqqba.
  
  
  Il-ħames-persuna kienet persuna differenti ħafna mill-oħrajn. Huwa sib fost il-nisa fil-popolari fil-iswed spettakolari tal-ġilda president iduru. Nen kien liebes beige ċar u spa libsa bil-blue c-nisa. Huwa inklinata fuq il-jikkontrolla, tgħolli l-minkeb tiegħu u ż-żamma tiegħi borża tal-għodda tiegħu fl-idejn, peress li jekk tistaqsi me biex jagħti ħarsa lejn agħlaq. Huwa eżamina me dritta fil-wiċċ bil-għaqal u sad-dehra tiegħu fl-għajnejn.
  
  
  Dan kien żgħir u agile. Mhux qodma bniedem, iżda l-snin ma meħlusa lilu. Il-linji fond fuq il-wiċċ tiegħu u l-ċrieki taħt l-għajnejn tiegħu deher li ġew imħuħ ġo fihom, it-tħassir xi traċċi ta taż-żgħażagħ jew guilelessness. Huwa ma kienx bħall-istati uniti, jew xi ħadd ieħor I d qatt rat lilu bil. L-oriġinali mgħawġa-imnieħer, il-moħħ linji, u kompressati-xoffa ta ' fuq taw bogħod razza Maja. L-Emu ma kellhomx bżonn li jintroduċi lilu nnifsu. Huwa dam fil-ntlaħqitx Colonel Zembla. "Pass barra, señor," huwa qal. Ego vuċi kienet għolja u jaqtgħu kif xabla.
  
  
  L-gun imbuttat me quddiem.
  
  
  Hi kienet fin-nofs tal-għama raġġ ta ' dawl, u għal diversi minuti twal l-ebda wieħed qal xejn. Zembla ma jiċċaqlaq, iżda l-oħrajn qalbu uneasily fil-postijiet tagħhom, l-istudju me ma ' l-għajnejn tensjoni. Dawn ma kinux kif pura demmhom bħala l-ih talleader, iżda l-Maja tad-demm tax-xellug wara dwar ih tal ħafna ittrattat qed tiffaċċja.
  
  
  "Aħna konna mfittxija kollox doppju," Zembla qal fl-aħħar, " iżda aħna ma sabet l-ebda moħbija splussivi kullimkien.
  
  
  Huwa ma jgħidu xi ħaġa.
  
  
  Jien is-smigħ tagħha, " huwa qal. Ego vuċi kien deceptively l-ambjent. L-realtà gun fid-dahar tiegħi ma kienx bħal dik fil-livelli kollha.
  
  
  I ma tħalli għall-tagħha, " qal.
  
  
  Forsi, " huwa qal. Huwa mdawwar tiegħi għodda rasu l-isfel sabiex il-kontenut rrumblati madwar l-jikkontrolla-trej, u telgħet tiegħi tagħmir tal-kamera. "Inti għandek ġejjin twila u diffiċli mod biss billi tieħu l-istampi, señor," huwa qal. Fotografija kienet biss it-tieni parti mill-assenjazzjoni. I kien mistenni li jaqbdu kemm tal-tagħmir kemm jista'jkun fuq il-film, iżda biss wara li kelli ċans li l-użu tiegħi l-isprej. Hawke kien sod dwar dan. Qerda ġiet l-ewwel. Huwa ma setax jgħinu iżda tbissima, anki jekk huwa ħass skomdi u nervuża, bħal tiger xamm-nassa.
  
  
  F'daqqa waħda Zembla tefgħu l-affarijiet tiegħi għall-art bil-qawwi l-moviment tal-naħa tiegħu.
  
  
  'Li int? X'inhu l-isem tiegħek? X'qed tagħmel hawn xorta waħda?"
  
  
  Ont, huwa shrugged. "Jien jisimni Nick Carter - u taf għaliex hi hawn. Inti kienu raġuni biex jilħqu idejk it-tieni ilu.
  
  
  "Carter..." Huwa qal li l-isem bir-reqqa. "Naħseb li tiftakar xi ħaġa dwar tagħha.".. Iva! - Vot! Kuba fl-1969 u ċ-Ċili-aħħar sena. Ukoll, inti naqset dan il-ħin, is-Sur Carter.
  
  
  "Forsi inti qed dritt," qal, tħares lejn lilu. - Għajnejn tiegħi jinżammu jiċċaqilqu u lura, tipprova ssib post dgħajfa fil-Zembla, fil-erbgħa l-oħra, jew fil-bniedem u l-gwardji li kien bejn me u l-dlam-kuritur. Ma kien hemm l-assolutament l-ebda jaħarbu l-għażla għall-us. Zembla deher li s-sens tiegħi tħassib dejjem jikber, u huwa ħalli l-qasira, li jaqtgħu tidħaq, u qal: "Tikkalma l-isfel. Aħna mhux se teżegwixxi inti hawn.
  
  
  "Jien stennija għall-ċerimonja fejn dawn ser pir-sider tiegħi barra u l-pir l-dollaru-abbozz."
  
  
  — Inti ser nammeti li inti jistħoqqilhom, Señor Carter. Dawn kienu nies tajba, dawk li inti maqtula. Iżda konna toħroġ bil-mod għall-użu inti stess, u filwaqt li inti mhux se jkunu jistgħu jieħdu ritratti ta'dan, hemm ċans li inti ser tkun kapaċi għidilna dak li int ser tara. Bil-mod, biss mill-kurżità, ma juru l-qerq inti il-mod hawn?
  
  
  Huwa shrugged każwali mill-ġdid. "Smigħ kollha fuq il-lukanda, u jkollna sħiħa."
  
  
  — I kien diġà jibżgħu li. Kien biss bl-għajnuna ta'bidla li inti kienu kapaċi li jgħaddu mill-difiża tiegħi ċinturin. L-unika ekwazzjoni I ma tistax issolvi hija dik tal-bniedem imprevedibbiltà. Ma naħsibx li se jolqot me wara illejla.
  
  
  Ma kienx jaf kif id-dritt kien. Iżda għall-raġuni differenti minn dak li kien maħsub! U meta jkun jaf il-verità?.. I stenna madwar mill-ġdid u jinbela'. Kien jimblokka, qabar. Anki l bla ħniena saint hawn fuq deher li jitfa-periklu.
  
  
  "Wara illejla," Zembla kompla, " se jkun hemm... Iżda inti probabbilment diġà jafu kollha dwar ftit tiegħi installazzjoni hawnhekk!"
  
  
  — Għandek biss taħseb li għandhom l-akbar friġġ fid-dinja."
  
  
  "Mhux eżattament," huwa chuckled. "Jien biss se tagħmel xi immaġinarju tal-muntanji. Li jkun, bl-użu tar-radju-mewġ li jippretendu li l-foresti hemm, projezzjoni kollha tagħha proprjetajiet l-kurrenti tal-arja tal-atmosfera. Dan se jeħtieġ li jiġri fil-altitudni ta'madwar 15,000-saqajn li borra. Naturalment, l-ebda wieħed se tara dawn il-radio waves, u l-pjan jistgħu sempliċement jtiru permezz tagħhom. Biss il-klima se taħseb li hemm foresta!
  
  
  "Kif għandek il-ħsieb fil-Messiku?" I talab sourly.
  
  
  Għalhekk, inti kont innotajt! Kien, biex ngħidu hekk, sperimentali pajjiż. Lura allura, l-koordinazzjoni tal-punti kienu biss ftit mili apparti fil-periferiji. Iżda din id-darba ser tkun kapaċi sabiex tkopri l-aktar ta'l-Amerika Ċentrali...
  
  
  - Koordinazzjoni punti?
  
  
  Ego interrott tagħha. 'X'tifhem?'
  
  
  Se jkun ċar li inti I ma jistgħux jipproduċu sinjal tar-radju b'wavelength wiesgħa tal-muntanji. I-ħtieġa għall-proġett serje ta'punti jew, ngħidu aħna, il-linji tal-forza li jiffurmaw il-profili tal-muntanji matul l-żona I magħżula għall-għanijiet. Ħafna preċiż il-kalkoli huma meħtieġa biex tiddetermina fejn qiegħed l-applikazzjonijiet adattati sabiex dawn huma l-korretta-proporzjon tal-matematika l-assi prinċipali ta'l-dijagramma."
  
  
  "L-assistenti tiegħi,"huwa żied jgħid, nodding l-erba'warajh," huma kull il-monitoraġġ tal-appoġġ istazzjon fil-pajjiż tagħhom stess."
  
  
  Gerżuma tiegħi tinħass xotta. — Imma li l-assi, l-ċentru tal-madwar, li dak kollu li ddur, huwa hawnhekk, hux?"
  
  
  Iva, tal-kors.
  
  
  Nofs tal-tagħha nifs daqqa ta'eżenzjoni, in-nofs l-ieħor nar l-ego tal-sengħa.
  
  
  U dak li jiġri wara li jkopri dak kollu bil-borra?
  
  
  Huwa beda jidħaq enigmatically. "Imbagħad jiġi it-tielet Maja tagħna."
  
  
  I kien storduti meta tiegħu megalomania hit-moħħ tiegħi fis-seħħ sħiħ. Imbagħad huwa tinqasam, " Mhumiex inti wisq nofsinhar għall li?"
  
  
  Dan huwa attwalment fis-sens li l-benniena taċ-ċiviltà tagħna kien jinsab fl-Dukatan. Iżda l-ewwel żewġ Maja-armi estiż aktar fin-nofsinhar." Huwa miżjud bil-qawwi tidħaq, " Qatt sejħa Yucatecan Messikan. L-istorja tagħna ta'feuding mal-Aztecs għadha teżisti, għalkemm għandna l-istess Teules, huma l-istess magna bħala l-tajr tal-Priża Qtar'kukulkan.
  
  
  Huwa mdawwar u bil-ponta fil-illuminati-immaġni tal-moan. "Dan ifakkarna tal-nen."
  
  
  "U l-linji ħomor?"
  
  
  "Huma jfakkruna li reali tagħna għedewwa huma. Fl-1519, Cortez maqtula Maja fil Tabasco u mbagħad minquxin tliet tmur fis-siġra tal-ġisem. F'isem tar-Re Charles I ta'Spanja, huwa ħa l-pussess tal-territorju tagħna." Zembla ħares lejn lili mill-ġdid. "Inti qed għedewwa tagħna, Carter. Tiegħek tip tkun okkupata l-art tagħna għall-ħames sekli sħaħ, u sfurzat us li jgħixu fil-faqar.
  
  
  — Imbagħad dak li inti se tagħmel, Sam?" Ma'dan il-mezz, inti se jikkawża l-aktar l-faqar. Kollox se friża. Tal-gomma, il-banana u l-siwi-ispeċi l-injam se die mill-ġlata. - Kafè u tal-kawkaw se jiġu meqruda. L-industrija se jiġu meqruda. L-ekonomija kollha ta'l-Amerika Ċentrali se jiġu meqruda matul il-lejl."
  
  
  Huwa xejru naħa tiegħu, kif jekk l-uem kellu biżżejjed mill-insetti. "Minħabba l-riżorsi naturali, il-pajjiż tagħna huwa kważi verġni. Il-porzjon żgħir li ġiet żviluppata hija li jkun tnaqqas minn kapitalist-isfruttament. Il-ħajja tagħna mhux se jinbidlu, minħabba li għadu jbati mill-ġuħ u l-faqar. Ladarba dan huwa aktar u inti gringos huma marret, aħna se jibnu l-ekonomija tagħna, iżda biss għall-lilna nfusna. Inti tista'tgħid li jien jagħmlu l-Amerika Ċentrali temporanjament ma jagħmlux qligħ."
  
  
  "Inti medja diżabitati.
  
  
  "Ma jagħmlux qligħ, diżabitati, għall-italja hija mnaqqsa l-istess ħaġa."
  
  
  Dan huwa l-nonsense. U l-lokal mhux ma jaqblux miegħek. Għaliex ma iwissu ih, Colonel? Mill-inqas imbagħad huma jistgħu jippreparaw għall-kesħa tat-temp.
  
  
  "Inti għandek kun realistiku dwar dawn l-affarijiet. Li jemmnu lili? Mhux tiegħu partizan. L-inġinerija hija Sizov. U bħala għal dan il-colonel, dan huwa onorarju rank impost fuq lili mill-Foods Confederate-Milizja għas-servizzi darba mogħtija. Jekk I ġew fdati, I jkunu qawwija biżżejjed biex ireġġgħu attakk, Señor Carter. Kif inti tkun ippruvata, l vulnerabbli. Inti m'hemmx dubju li se jifhmu li I għandhom iżommu kollox sigriet sakemm-setgħa tiegħi jistgħu jingħelbu. U-tweġiba tiegħek corkscrew-mistoqsija: li għaliex I ħajjin, mijiet ta'mili mill-Yucatan, f'dan il-portal il-parti tan-Nikaragwa.
  
  
  Iżda eluf ta'nies se jilħqu lin-nies tiegħek, jsofru u jmutu."
  
  
  Aħna sofrew għal sekli sħaħ. Aħna huma reżistenti kontra l-effetti qerrieda ta'natura. Inti tista ngħidu li aħna bħall-qasab. Lussu u l-abbundanza għamlu in-nies tiegħek artab u dgħajfa. Iva, in-nies se die, sfortunatament. Ih Iżda se jkunu ħafna inqas milli kieku kienet mdemmija-rivoluzzjoni. In-nies għandhom dejjem die għall-oħrajn li jgħixu. Ma tara? Huwa estremament importanti li inti l-ewwel joħolqu tiegħek muntanji biss u mbagħad tinforma lill-beraħ tal-ħtiġijiet tiegħek."
  
  
  X'jiġri jekk it-talbiet tiegħek mhumiex aċċettati? Se tiegħek adattati tkompli taħdem u jġibu lura għal kollox l-età tas-silġ?
  
  
  Dan ġie tagħna ħolma għal żmien twil wisq biex tieqaf. Għall-sena, aħna ħolmu tal-ġurnata meta nistgħu naħsdu dak li għandna miżrugħa."
  
  
  Minkejja l-nar ta'l-ego-diskors, għajnejn tiegħu kienu perfettament normali meta huwa jkun ħares lejn me. "Dak il-jum kien oriġinarjament suppost li tkun għada, is-Sur Carter, iżda huwa ċar li l-intervent tiegħek imbuttat l-iskeda tagħna'l quddiem."
  
  
  "Għal-lum?"
  
  
  Minn issa!' Ego tal-swaba dam aktar minn ringiela ta swiċċijiet. "Tagħna fatali ħsad jibda issa!"
  
  
  Mhux issa! Mhux sa ftit aktar siegħa jkunu għaddew ! I kellhom gidma t'isfel tiegħi tax-xufftejn li jżomm mill-doċċa fil-għalih bħala l-għodod daħal ħaj taħt l-ego tal-idejn. Kien I l-ħsieb dwar l-tliet stazzjonijiet li tkun tax-xandir fil-oħra tal-pajjiżi tal-Amerika Ċentrali.
  
  
  Żieda sa dollaru ta'dak kollu li setgħu kienu hawn, iżda dan l-żieda sa dollaru kien għadu swat. Alla, kien li l-aċidu qatt xogħol, wisq? Tiegħi inizjali paniku kienet marret. Dan ġara lili li xejn ma setgħetx twaqqaf dan il bla waqfien-qerda. Zembla jistgħu jaffordjaw jiksħu għall-waqt, iżda fl-aħħar, il-pjanijiet tiegħu kienu ddestinat għall-falliment.
  
  
  Zembla frowned bħala l-kwadru reġistrati anomalija, u l-Ego naħa ħadlu ftit kif huwa aġġustat il-qari. Iżda l-ego-vuċi tal huwa absurdly ditta u fiduċjużi. Huwa tkellem fl-istess livell tal-ton. "Taf, Carter, I kien lest għalik biex jaslu."
  
  
  — Kont taf I kien li ġejjin?"
  
  
  "Oh, mhux immedjatament, iżda l-probabbiltà ta'xi gvern tibgħat sterminazzjoni-espert kien pjuttost għoli." Huwa eżamina jħossuhom imħassba fil-żfin vleġeġ dwar il-kontroll tal-panel. Wieħed wieħed, huwa mdawwar fuq barra. "Dan huwa għaliex il-vuċi tagħha ħa prekawzjonijiet addizzjonali. Tiegħi adattati jaħdmu b'mod indipendenti minn xulxin.
  
  
  'Dawk li?'- "Ma inti għandek il-kontroll fuq dawn il-punti l-oħra?"
  
  
  'Iva, tal-kors. Jien ser dawwar fuq ma 'ih relay sinjal minn hawn," huwa qal. Huwa sfruttat fuq il-panel. — U l-I ser dawwar lura fuq ih bl-istess mod. Imbagħad biss ma huma jiksbu l-oħra tar-radju tal-polz.
  
  
  Ħassejtni twaħħal bejn tiegħi għadam tal-ispallel. "Inti ifisser li meta jkunu qed fuq, tista' biss iddawwar minnhom off mill-bogħod ta'kontroll?"
  
  
  'Dak id-dritt. Dan huwa l-protezzjoni kontra l-sabotaġġ. Tip ta'l-assigurazzjoni għall-tiegħi stess is-sigurtà u l-sigurtà tal-tiegħi installazzjonijiet. Jekk kollox hawn kien meqruda, u l-Alla magħkom il-idjota li ppruvaw jagħmlu dan, il-foresti xorta jkun maħluqa. Ir-riżultat ikun diżastrużi.
  
  
  I talab tagħha fil-vuċi taħdit ," x'tifhem mill katastrofiċi?"
  
  
  L-qerda wieħed trasmettitur tkun simili it-tneħħija waħda minn taħt id-direzzjoni tinda. L-tinda se jkollhom forma differenti, iżda xorta waħda jibqgħu bilwieqfa. Il-kalkoli tiegħi huma preċiż ħafna, u l-I jippreferu li ma biex jaħsbu dwar il-meteoroloġiċi xokkijiet li jseħħu jekk il-seħħ il-qasam kien dedott mill-kontrapiż b'dan il-mod. Għall-agħar, jekk dan l-istazzjon marru barra mill-assemblea, l-oħrajn se jibqgħu jkunu jistgħu jittrażmettu l-sinjal. Huwa pjuttost possibbli li mbagħad l-Amerika Ċentrali se tkun koperta bil-borra u l-silġ għal dejjem."
  
  
  L-diabolical-verità tal-ego-kliem profetiku hit me bħal daqqa.
  
  
  "Alla tiegħi," I għajjat, tħares lejn lilu, " ma tibda li! Żomm! tagħha...'
  
  
  Splużjoni qawwi maqtugħa tiegħi it-twissija f'nofs is-sentenza. Dan laqat il-art. Żewġ gwardji tal-qabża lura tiegħi. Huma kważi imfarrak me, u mbuttat l-arja tal-madwar il-pulmuni tiegħi. Tagħha writhed u tħabtu bħal madman. L-ebda riżultat. Dawn iż-żewġ kienu aktar b'saħħitha minn me. Dawn ippinjat me l-art. L-raġel muskolari armi miżmuma me stretta. Mhux maħduma, callused naħa mbuttat-ħalq tiegħi għalhekk diffiċli li tiegħi snien kważi marru permezz tiegħi xufftejn. Kap tagħha ġiet meħlusa.
  
  
  'Tieqaf! Ma hemm l-ebda...'
  
  
  Mhux maħduma-swaba ssikkata madwar tiegħi rta.
  
  
  Tiegħi kbira maqbuda fil-gerżuma tiegħi. Kien bla ħeġġa is-sitwazzjoni.
  
  
  Zembla l-qima ewwel. "Jikkalma, señor . Stajt diġà daru fuq il-kanali l-oħra, u safejn I jista'jgħidlek, kollox jaħdem multa hawn. Issa li qed biss sinkronizzazzjoni.
  
  
  Bil-dublett tagħha fuq, huwa jaraw helplessly bħala Zembla qalbu l-erba'stazzjonijiet li l-istess wavelength. - Ġisem tagħha bdew biex iġibu, l-annimali fil-muskoli reazzjoni. Mhux fil-livelli kollha assigurat, hu stenniet tagħha biex tara dak li jiġri. Jekk Zembla tal-istrateġija kien verament maħduma, tiegħi jimmanuvra kienu kontroproduttiv. Mill-sabotaging l-ego setup hawn, dan bla ma jintebħu jikkawżaw l-diżastru li tkompli għal dejjem. Jkunu l-konsegwenzi diżastrużi. Zembla ħalli tiegħu saba jerġgħu spettakolari matul l-kbira tal-buttuna. "U issa l-enerġija attwali." Huwa tbissem contentedly u ppressati il-buttuna kollha tiegħu jista. Sergei tisparixxi. Fil-fond ġewwa l-tempju, il-jogħlew tal-ħoss tal-ġeneraturi jistgħu jinstemgħu. "I bżonn aktar enerġija," huwa qal. Huwa mdawwar diversi kbar pumi.
  
  
  Hu ħa dak li hu mitlub, iżda b'mod differenti. Vulnerabbli darbiet id-dokumenti apparentement ma jgħix-għarrieda tagħbija żejda. Tiegħi kawstika-aċidu jonqosx ih wisq. L-istorbju ta'l-ġeneraturi kien qawwi u ta inklinati, u l-intiena tal żżejjed partijiet wafted permezz ta'l-arja kkondizzjonata-xbieki. S'issa, l-bogħod, smajt titjir u crackles bħala l-tensjoni dam limitlessly permezz tal-tagħmir I kien qed jaħdem mal-tiegħi l-isprej. Huwa jista'jisma'l-debboli, għolja waqqfu l-kbira tal-persuni maqbuda f'dan il-kamra.
  
  
  Biss Zembla deher li jifhmu dak li l-ħsejjes u l-intiena fisser. Huwa frantically biddel il-pumi, jippruvaw jiksbu l-idejn lura għal żero. Iżda issa li hu kien dar fuq l-enerġija, hija ma tistax tagħmel ħafna sens.
  
  
  'Nru, l-ebda! Din ma tistax tkun qed jiġri. L-għajnejn tiegħu bulged fil-orrur kif l-istrumenti ġrew mill u l-labra tas-setgħa transformer daħlu l-żona aħmar. Ego proprji tal-panel bdew qasir barra minħabba tagħbija żejda. Safrani-duħħan seeped fis-għata tal-pannelli tal-metall. L-irġiel warajh ħalli barra maħnuqa curses. Mara waħda coughed u clutched siġġu ma rkuprat-swaba. Il-panels bulged bħala jekk dawn kienu taħt pressjoni għolja. Ma kien hemm l-dejqa tal-passaġġ. L-abjad fjammi maqtula u maħruqa Zembla tal-idejn. Ħassejtni stramba imqalla. Kien biża li jaraw ego kollu tal-pjan jaqgħu barra fuq tagħha stess. L-elettroniċi monster huwa ħoloq jinbela ruħha. Huwa imdewweb tiegħu fraġli-partijiet, mtaqqba permezz tiegħu stess sensuri u wajers, kkastigati lilu nnifsu bl-elettriku statiku, u l-nifs barra l-intiena tal-ħruq-iżolament. I tista'tara Zembla tal-wiċċ permezz ta'l-duħħan. Sparixxew u kien hemm l-ebda itwal tal-bniedem.
  
  
  Ma kien hemm l-dmugħ fl-ego-għajnejn mid-duħħan, jew mill-eċċitament, jew it-tnejn. Finanzjarja soda ħarbu mill-ego tal-gerżuma.
  
  
  "Carter, Carter, inti ma kien. Għandek xi idea dak...
  
  
  F'daqqa waħda, I kien megħlub mill-terribbli tal-pressjoni ta'l-arja teħid ta'kampjuni. Zembla tal-reċidiv-vuċi irmunkat off. A għama-flash ta'l-dawl mtaqqba-kamra. Zembla u l-ħbieb tiegħu nqatlu fl-deafening splużjoni. Il-gwardji tal-azjenda me isfel kienu tintrema bħal pupi. L-isplużjonijiet jitbattal tiegħi pulmuni. Xita tal-metall, il-ħġieġ, u rustling bit grad ta'tiddi-kejbil mimlija l-sema. - Ġisem tagħha ppressata diffiċli kontra l-art. I kien ferħan li l-gwardjani tal-eliminat me isfel u tpoġġi me fuq l-art. Dan probabbilment salvat il-ħajja tiegħi.
  
  
  L-istorbju u l-qawwi saint sparixxew malajr kemm kien beda. Kap tiegħi kien għażil u l-widnejn tiegħi kienu tisfir. Stennejt għal tagħha. Imbagħad hu sorveljata. Fwar u d-duħħan għad-dijanjosi tatters fis-sala. Vagament tagħha tista'tara l-mess li kien fadal. Il-kontroll tal-panel feġġ bħal misjur tat-tadam. Zembla apparentement kien żdied fil-duħħan. Mill-anqas ma kien hemm l-ebda sinjal ta lilu. L-bqija kienu mifruxa fuq l-art fejn kien waqa'. Il-magna-bniedem kienet tinsab fuq il-wiċċ tiegħu. Oħra raġel u mara xaħam kienu tinsab fuq il-dahar. Biċċa mill-metall tal-panel mwaħħla mal-mtaqqba tal-mara l-għonq. Hi mejta, u jien dwar l-irkopptejn tiegħi mill-president. Tad-demm dam l-maħruqa il-parti. Nixxa fil-żejtnija-flussi madwar l-toqba u l-tifrik-jitferrex l-istadju.
  
  
  Huwa qabża tiegħu saqajn, ħa nifs fil-fond, u stenna madwar. Dollaru kien sprawled fuq l-art madwar il-gwardji, fsada mill-rta. Il-bniedem li qabad me sparixxew, probabbilment li jgħollu l-allarm. Il-oħra tal-gwardja tal-rrumblati fuq in-naħa tiegħu u mmirati l-azzarin fil-ħajja tiegħi il-qasam.
  
  
  Huwa laħaq tagħha fil wieħed tiżdied. Huwa ma kellhomx żmien biex jirreaġixxi jew jisparaw. Ego bdiet tagħha fil-wiċċ. Id-dritt tiegħi l-għarqub ewropea fis-ego-imnieħer bil-ħarxa-seħħ. Smajt-għadam xquq. Biċċiet tal-ego fl-għadam daħlu l-ego-moħħ. Huwa waqa'mejta.
  
  
  Dan kien l-ego gun li telgħet tagħha. Huwa kellhom jitilqu. Sireni wailed. Hi jinstemgħu l-ilma jaħarbu biha ta ' l-irġiel jħaffef permezz tal-kurituri. Dawn se jkun hawn aktar fis, u dawn mhux ser jistaqsu mistoqsijiet, iżda se jisparaw-ewwel. Jekk kelli ċans li jaħarbu, għandu kienu fil-taqlib tal-jmiss ftit sekondi.
  
  
  Iżda tagħha, jdur madwar u dam sa l-istadju. I ma setgħetx titlaq madankollu, anki jekk dan ifisser l-mewt tiegħi. I kellhom fittex il-ħwejjeġ ta'dawn l-erba'persuni. Fejn ma jkunu ġejjin mill u fejn kienu l-oħra erba adattati moħbija? Huwa għandu jkollu sab l-ewwel. I ġestiti li jinfiltraw u jeqirdu din l-installazzjoni. Dan huwa wkoll assenjati me. Iżda l-assenjazzjoni ma kienx għadhom tlestew.
  
  
  Huwa biss ftit bdew dwar il-dell innifsu.
  
  
  
  
  Il-kapitolu 4
  
  
  
  
  Dens-sħaba tal-trab u l-duħħan, biċċiet tal-azzar milwi teħel barra, eki tal-kbira tal-biża'u uġigħ — Dante-infern kien xejn wara dan. Sogħla, bare tagħha saqajn wara jiltaqgħu fuq l-art. Huwa laħaq il-demm mxarrba l-istadju u niżel ħdejn kull waħda mit-tliet wajers. Malajr u sew mfittxija permezz tagħha tattered ih-ħwejjeġ.
  
  
  Dan ma kienx il-ħin għall-fastidiousness. I ma jkollhom il-ħin għall-investigazzjoni bir-reqqa. I kellhom aqbad dak I jista u mbagħad jimxu malajr kif stajt. Il-mejjet-gwardja tal-MNIĠĠSA xkubetta kien mdaħħla taħt il-fergħa tiegħu. Il-passaporti, karti ta'l-IDENTITÀ, bil-fard bċejjeċ tal — karta tal- xi ħaġa li jistgħu aktar tard tindika l-post ta'l-oħra adattati huwa d miġbura. Poġġih kollha fix-xaħam tal-mara borża. Dan kien l-kbira tal-ġilda borża tan-nisa bil-ispalla. I tista'tistrieħ madwar tiegħi ego tal-għonq bħal borża. Kien kważi jsir meta jinstemgħu l-ħoss tal-żraben barra. Huwa magħżula tal-madwar, xkubetta lest.
  
  
  L-irġiel tifqigħ fil-kamra. Fl-konfużjoni u l-biża', huma għajjat. Tagħhom perplessità kien rifless fil-addoċċ-mod dawn saru l-armi tagħhom. Lura tagħha clenched l-toqba l-istadju. F'daqqa waħda, tmien suldati ra me u waqaf jgħajtu. Ħarsu lejn me jħossuhom imħassba. Dawn mixi bil-mod lura lejn id-dar. Tagħha xkubetta iffavorixxa threateningly. Huwa ordnat lill-waqfien u l-qatra l-armi tagħhom.
  
  
  Il-forzi tal-partijiet kienu kważi anke. Ont kien ftit aħjar pożizzjoni, iżda I kien waħdu. Hi setgħu ġew maqtula minn ftit madwarhom; iżda jien ġew sparatura. Grazzi Alla l-ebda wieħed ried li jkun waħda għal dan il-koppja. Reflexively, dawn dehru li jirrealizzaw superjorità tagħhom. Tagħha tilfu l-logħba. Imbagħad, bi tbatija bil-mod, ih azzarin u tal-pistoli niżel l-art wieħed wieħed bil-ħabta.
  
  
  L-istorbju kiber aktar qawwija barra l-sala. Aktar suldati kienu toqrob. Huwa ressaq il-ġenb tul il-ħajt. Huwa li jinżammu l-geddum ta'xkubetta tiegħu bil-ponta il-ħin kollu. Il-par I miżmum barra aqra l-disprament fl-għajnejn tiegħi. L-ebda wieħed mċaqalqa. Kulħadd madwar minnhom kienu maqtul me mingħajr eżitazzjoni jekk dan ma kienx il-personali-riskju. Ih mixi madwar tagħha fis-silenzju. Il-ħitan tal-ġebel tal-kuritur ħass stramba-kesħa u l-twaħħal fuq il-bare-dahar. Huwa laħaq l-intersezzjoni mal ieħor kuritur li ntemmet fl-aħħar mejta. Għalhekk kelli mmur permezz tal-sala prinċipali. I kien jistaqsi kemm-il sekonda kelli tax-xellug. Fi kwalunkwe mument, l-suldati oħra jistgħu attakk me.
  
  
  I magħmula biex li jmiss intersezzjoni mingħajr ebda inkwiet. Dan il-kuritur kien qasir, u l-jixbah-portal tal-bini. It-taraġ wasslet. Huwa mexxa r-taraġ, titwaqqaf, u l-sparati qasir salvo lejn il-sala. Dan ser iżomm il-subien hemm isfel għal filwaqt. Huwa beda l-taraġ ma passi fit-tul. It-taraġ wasslet għall-żona fejn il-proprjetà massakru kellhom jittieħdu l-post. Ħajt wieħed kien finalment meqruda. Pajpijiet u t-tubi jutted fil-mħabbla, writhing tal-massa. L-saqajn fwar ffurmati kbar sħab tal-fwar. Kien simili battalja reali. Hawn taħt, il-tmien suldati miġbura il-kuraġġ. Dawn kienu jgħajtu loudly għall-demm, li huwa tiegħi tad-demm. Dawn kienu l-isparar bl-addoċċ; fil-vojt, il-thunderous ih ta'l-azzarin deher simili splużjonijiet. Tliet shots f'daqqa waħda waqqaf lill-madwar żgħir alcove tiegħi tax-xellug. Biċċiet tal-briks tellgħu permezz tal-ħitan tal-qrib kap tiegħi u fis-sider. Huwa ducked għall-kopertura. Huwa kien kemm jekk hu kien naqas fis-nassa. Jekk ma kien hemm l-ħruġ għall-tempju-saqaf, għandu jkunu ġew imblukkata mill-kbira l-bidla li kellhom jittieħdu l-post. Il-bniedem fil-alcove sparati mill-ġdid. Hija kienet maqtul mal-rewmatiżmu. Il-figura dlam sparixxew. Brandishing tiegħi gun, I warajh. Hu jistabbilixxu writhing fuq l-art ħmieġ. Tiegħu fis-sider u l-ħajja kienu koperti fid-dlam bloodstains mill-balal. Huwa inklinata fuq u qabad Ego die għal jimteddu. Hija kienet maqtul fid-direzzjoni tal-taraġ. Colonel Zembla tal-suldati kienu ħbit fil-ieħor, hurrying li tkun l-ewwel biex tirtira. L-isparar titwaqqaf għal mument. Huwa crawled permezz tal-tifrik ta'dak li darba kienu portal. Vain, huwa tugged fuq blokok tal-konkrit u blat imfarrak, qed tipprova tiftaħ il-ħruġ. L-ebda riżultat. Huwa jinstemgħu l-suldati ġbir mill-ġdid ' hawn taħt. Dawn crawled l-taraġ. I jistgħu jisimgħu l-ħsejjes għolja jitqaxxru tal-żraben u l-'clank ta'armi tan-nar.
  
  
  L-idejn tiegħi sabet li l-waqa'l-ħajt. F'daqqa waħda, huwa ħass whiff tal-kesħa-teħid ta'kampjuni tal-arja fuq swaba tiegħu. Hi fil frantically fil-fdalijiet. Hu tefa'mitluqa-blat u l-biċċiet tal-konkrit r-taraġ warajh. Il-bniedem kien tiegħu kranju blokk naqas. Huwa dug mina permezz tal-radam u imbuttat xkubetta tiegħu permezz ta'dan. Min-naħa l-oħra kien wiesgħa arched-kuritur. Kien hemm nipprova dejqa taraġ li ma jwassal għall-saqaf. Din kienet l-ewwel darba li tqajmet fil dan il-mod.
  
  
  Mingħajr eżitazzjoni, huwa tellgħu l-passi li fadal, u fuq is-saqaf. I ma ħsieb dwar l-persuni li jistgħu jkunu qed jistennew hemm. Kont naf kemm l-ewwelnett I kellhom wara me, u dawn kienu dritt li jmiss lili. Jekk kien hemm aktar guys hemm, bir-reqqa tattika-approċċ ma kienx salvat il-ġilda tiegħi jew. Mhux tir wieħed kien jaħdem.
  
  
  Kien hemm madwar għaxar persuni permanenti mill-Qanpiena Jfittxu l-ħelikopter kif telaq. L-jaħarbu biha tal-magni u l-skrun mmexxija mir-riħ tal-skrun magħmula tiegħi dehra f'daqqa mingħajr ħadd ma jinduna bih. Iżda I kellhom biss fil-qosor l-opportunità li nħarsu lejn il-xena fil-quddiem tal-me. Imbagħad huma milquta me fl-għajn. L-ħelikopter-rendiment ftit saqajn fuq il-ħatt l-art tal-pad u influwenzat unsteadily. Il-proġett pilota kien raġel bil-kaċċa nisa li maqbuda me għall-ewwel darba. L-ego tal-passiġġieri kien xejn għajr Colonel Zembla! B'xi mod Zembla ġestiti li jaħarbu-mewt. Mill-inqas huwa ma kienx iweġġa'meta l-jikkontrolla għebet fil-quddiem tal-wiċċ tiegħu. Minn mhux tas-soltu tal-destin, huwa ħarbet l-devastanti splużjoni. U issa huwa kien għaddej l bogħod mill me! Ego tal-wiċċ kien kopert fid-demm. Ego-lobu kien mgeżwra fil-proviżorji tal-faxxa. Ego rotob-għajnejn rifless slavaġ kunitti.
  
  
  'Joqtlu l-ego! Jisparaw l-Tank! Ego-vuċi tal-roza fuq il-jaħarbu biha ta'l-ħelikopter. I ħa l-ħelikopter up. Ego-vuċi tal-xorta mtenni permezz ta'l-arja. Huwa qajjem l-azzarin u mmirati lejn il-pressjoni tankijiet. Ont, wisq, hu ttamat, flimkien mal-Zembla, biex timsaħ barra nofs il-tempju. Iżda l-suldati kienu diġà fetħu n-nar fuqi. Kelli l-għażla bejn li l-martirju jew jiġu salvati mill-lili nnifsi, u l-borża li kien dejjem mdendlin tiegħi madwar l-għonq. Rabja tiegħi qaltli, " Jisparaw dan wieħed isfel bil-ħelikopter u tinsa dwar dan." Tiegħi is-sens komun, madankollu, ordnat me biex twettaq il-borża għas-sigurtà.
  
  
  Hi jinstemgħu Zembla tal-aħħar ħażin bogħod: "'kukulkan se tieħu l-avventuri!" Imbagħad l-ħelikopter żdied majestically fl-arja u rriżulta fil-lbiċ id-direzzjoni. Huwa sparixxa fil-distanza. Huwa fuq il-qabża parapett tal-tempju. Il-suldat inklinata fuq it-tarf. Huwa kellu l-gun isfel. Li jaqgħu, huwa jaħdem bl-addoċċ. Dan kien jiswa dan. Tagħha, rat il-bniedem iqassmu u jaqgħu kontra l-ħitan tal-ġebel. Oħrajn iffullar madwar lilu, tmewwiġ tagħhom armi ikteb u l-isparar. Dawn kienu fuq il-qamar. Helplessly, dan jista isfel. Il-fergħat tas-siġar ċar jaqgħu tiegħi bħala dan laqat il-immejjel-naħa tal-piramida-forma ta ' temple. Għeruq tas-siġar li ma kinux wisq ankrata fil-blat xquq feġġ minn permezz tagħhom. Flimkien ma'l-siġra, waqa ieħor sitt kwadru. L-impatt li fl-aħħar nett hit me mbuttat l-arja tal-madwar il-pulmuni tiegħi. Madankollu, il-fergħat u weraq jitnaqqas l-daqqa. Huwa crawled fl-weraq għall-kopertura u l-irrumblati l-inklinazzjoni. L-suldati madwar l-tempju ssieħbu tagħhom lis-sieħba. Balal ġibed'il quddiem l-art madwar me. L-undergrowth kien minfuħa għall-bċejjeċ. Maqbuda fil-fatali jwassal-xita, tal-ġisem tagħha kien stramba kapaċi jħossu tagħha aktar. Żewġ tagħha balal whizzed-passat tiegħi widnejn. Kull meta kelli l-opportunità, hi lura għan-nar. Wieħed mill-bniedem ġie maqtul fil-wiċċ. L-ieħor kien li tir fis-sider u wkoll għebu mill-battalja. Huwa dam mill-bush li siġra u mill-siġra li bush. Mill-zigzagging, hu ttamat li tikseb l isfel mingħajr ma jkunu fatali midruba. Hi laħqet il-fondazzjoni u l-waqfa qasira għall-mument. Imbagħad huwa dam malajr kemm hu jista'permezz tal-għerja-medda ta ' ebda mill-bniedem tal-art tal-madwar l-tempju. Gawk irkupra barra mill-qrib boulder bil-imnieħer squeal. Oħra gawk ġibed l-riġel tal tiegħu pants tar-riġel. Ma jimpurtax, minħabba li kien I li jħallu hawn għal dejjem. I ma setgħux jiksbu backpack tiegħi u attakk tal-gass lura. Dawn kienu l-kantuniera, u Nu kien jidher imkien. Huwa dived fil-dead. Oħxon-dlam ta'l-weraq enveloped me. Huwa immedjatament mdawwar tax-xellug, l-intestatura dritta għall-triq li twassal mill-tempju l-Tungla-Xmara. Tagħha qatt ma setgħu jmorru lura l-mod kif hi daħlet.
  
  
  Qsim ungla mingħajr razzjonijiet u mal-ħafna aktar esperjenza Maja ribelli wara kien wisq ta ' l-isfida. I kellhom riskju blowing lili nnifsi up fit-triq. I talab li l-xorti tiegħi ma jonqsu me sakemm I laħqu l-xmajjar. I verament ttamat li l-I se ssib dgħajsa li jbaħħru l-xmara.
  
  
  F'daqqa waħda, il-vuċi ġew minn madwar l-dens undergrowth. "Min-nisa li?" Jaqbeż il-quddiem, huwa ġibed'il quddiem dejqa-vojt fil-thorn arbuxxelli u kważi jwaqqa'fuq għarkupptejh suldat. Huwa telgħet enormi qodma pistola. Tagħha, ducked għall-ġenb.
  
  
  Kien blinded minn azzarin. Porvli maħruqa-wiċċ tiegħi. L-gawk hit me għolja fl-tiegħi tax-xellug ta ' l-ispalla permezz tal-pettorali-muskoli. I jwaqqa'fuqha. I ma tħoss l-ebda-uġigħ mill-daqqa. Jekk jien xortik tajba, dan se jseħħ aktar tard. Oħra gawk tellgħu mill mimmo tiegħi bastun. L qalbet. Huwa waqa'l-art u kważi tintilef il-koxjenza. Il-suldat sparati-tielet darba, iżda tkun insejt tieħu. Huwa kien sa, ħa l-għan deliberatament, u faħam. Huwa ħalli l-għoli waqqfu l-sider, kbir, u ppruvaw jisparaw mill-ġdid, iżda naqas isfel, mejta.
  
  
  Huwa kien sa u ffirmati ħafna. Ont, huwa shrugged. Jkopru il-ferita mal-naħa l-waħda, hu trudged jistabbilixxi l-ħmieġ dejqa-triq. Huwa tista'tisma'Zembla personali tal-armata tmur lura lilu. Fergħa tinqasam qrib kap tiegħi, tittaqqab minn bullet. Xi matul il-lejl tal-annimali, misjuqa'l bogħod mill-istorbju madwar l-bejta, kien mferrex bħal madman tul il-passaġġ fil-quddiem tal-me. Gawking-għajnejn jtiru l-art għal kollox fil-quddiem tal-annimali. Dan jitwaqqaf f'daqqa u sparixxa fil-irqiq tal-arja fl-waħda marbuta bħala l-aktar balal beda li laqat il-qasam. Deher li kien hemm l-ebda-tmiem dan il-passaġġ imħarbta. Issa hi kienet il-bidu għall-esperjenza bl-uġigħ itektek fil-sider. Huwa dam, li jħoll snien tiegħu. Minn żmien għal żmien, huwa kważi wara jiltaqgħu. Ladarba huwa jinfaqa id-daħk hysterically. Wara tagħha, huwa jinstemgħu l-qawwija, it-tifrik tal-ħoss ta'splużjoni, segwita immedjatament mill-għoli-waqqfu l-sider. Tiegħi pursuers kienu l-vittmi tal-waħda tal-nases tagħhom stess.
  
  
  L-aħħar ftit metri deher numerużi. Fl-aħħar nett, l-aħħar mmarkati lilu. Huwa wasal għall-ikklerjar żgħir li dam bil-mod ' l isfel għall-baċir. Filwaqt li tgħaddi mimmo, hi ġie maqtul fil minn żewġ irġiel mgħassa l-port. Wieħed naqas fl-ilma, u l-oħra mitwija fi tnejn bħal jiddependix.
  
  
  L-wharf innifsu kien xejn aktar minn nofs terriċċju pedament li tinsab fid-dlam Tungla. Fuq dan il-punt, il-xmara kienet dejqa u baxx. Tipjip ungla arched fuq iż-żewġ banek. Dan il-veġetazzjoni tkun tajba tkopri meta tagħha ser fl-xmara. L-tajn-kosta kien prattikament impassable. Dan se tieqaf Zembla tal-irġiel milli jippruvaw ġiri me.
  
  
  Iż-żewġ dgħajjes kienu irmiġġat lejn il-port tal-bar. L-dgħajjes jixxengel madwar minn naħa għall-oħra . Il quddiem u lura minnhom kienu mnaqqsa, bħal kenura. Il tal-bastiment kien imtaqqba biex bosta T-forma għenieqed. Min-naħa l-oħra kienet fil-fatt reali kamra tal-magna, madwar seba u nofs metri fit-tul u żewġ metri wiesgħa. L-bastiment kien żgħir tal-kabina fuq il-gverta tal-poppa. In-naħa fihom ġew installati fuq iż-żewġ naħat ta'l-kabina, u b'saħħitha taż-żingu-saqaf mimlija l-istruttura kollha. Il-buq kien kopert bir-ram. L-abbozz ma jistax jiġi ħafna aktar minn ftit metri.
  
  
  I ġrew l-qodma dgħajsa daqs li kieku kienu fit-mitlufa matematika favoriti. Sadanittant, huwa jaħdem shots diversi fl-dgħajsa. Biss bil-bombi jistgħu jegħrqu dgħajsa, iżda kien inutli issa. Huwa rilaxxat tagħha irmiġġ u dived fil-kabina. Fl-istess ħin, l-suldati daħlu l-ikklerjar. Ma kien hemm l-starter-buttuna li jmiss l-injam ta'tmexxija tar-roti. Huwa fil fuq l-arja tal-ġenb u ppressati l-istarter. Balal tellgħu fil-miftuħ tal-kabini tal-piloti. L dived isfel. Nħarġet ħsejjes injorat stabbiliti fl-istiva. Itektek u sogħla furiously, il-magna waslet għall-ħajja fil-protesta. I tpoġġi l-aċċellerazzjoni fl-estrem l-pożizzjoni. Fuq il-oblikwu naħa, li baħħru mill-port tal-bar l-nofs tal-xmajjar taż-żaqq.
  
  
  Il-fdalijiet tal-Colonel Zembla tal-horde kienu miġbura fuq il-bajja. Ġew maħruġa l-ordnijiet, it-tweġibiet għajjat. Dawn kienu l-isparar bħal miġnun. Balal screeched off-taż-żingu-saqaf u tar-ram tal-buq, tifrik l-irqiq tal-injam fihom madwar me. Meta l-sparaturi marret għall-mument, l-aħħar tagħha shots kienu sparati madwar l-MNIĠĠSA-azzarin. L-longboat baħħru mal-diffikultà.
  
  
  L-Ego Korp shuddered fil ħorox bħal dawn it-trattament. Iżda aħna qbilna li l-nofs tal u bdiet fl-xmara. I kien bit-tama li aħna eventwalment jilħaq l-belt tal-port ta'Prinzapolz. Il-kurrenti tal-tana veloċità deċenti, u l-isparar naqas. Il-weraq tal tassew kotran u frisk-veġetazzjoni krema-istati uniti. Fil-ftit il-mumenti, il-port żgħir u l-dead-ikklerjar sparixxew bħala jekk ih qatt ma kienet teżisti. L-istorbju ta'l-irġiel u tal-pistoli wkoll għaddew. Fuq lilu, binha raw il-green saint tal-lejla-sema. A lewn is-kannella xmara nixxa madwar me. Aħdar skur siġar towered fuq us fuq kull naħa. Il-fergħat kienu imżejjen bl-ġgant-dwieli. Tassew impjanti kbar koperti kollha. Ifixxklu-fwar stazzjonati fuq ix-xmara. Ir-riħa qawwija tal-taħsir tal-veġetazzjoni kien kullimkien.
  
  
  L-longboat diffiċli biex tidderieġi. Hija ħadet kollha tiegħi malajr jonqsu s-saħħa li jibqgħu fin-nofs tal-Rek-istonku. Kull kors korrezzjoni mibgħuta għaġla ta 'l-uġigħ permezz tiegħi ta' l-ispalla. Tad-demm kien għaddej fl-sider tiegħi. A gawk kien rilaxxat fil-firxa mill-qrib. Sabiex il-feriti fejn gawk daħlu tiegħi tal-ġisem u fejn hi ħareġ kienu nodfa u sorprendentement żgħar. Iżda jien naf li ma jdumux fit-tul mingħajr l-attenzjoni medika.
  
  
  I l-ħsieb tal-borża l-kbira għadhom sospiżi tiegħi madwar l-għonq. Biss issa li l-periklu kien'il fuq, għall-inqas temporanjament, ma inħoss tagħha malajr dgħjufija. Huwa inklinata kontra l-isteering biex iżommu l-ego tiegħu fil-pożizzjoni korretta, u unzipped borża tiegħu. Ġewwa kien abjad tal-bizzilla b'maktur. Dan jinxtamm pjaċevoli ta'l-fwieħa qawwija li l-maġġoranza tan-nisa fl-nofsinhar jilbsu. B'maktur tagħha kien rrumblati up fil-faxxa u marbuta mill-ego fuq l-ispalla tagħha. Snien tagħha ssikkati l-għoqda. Li twaqqaf il-fsada. Ont, huwa maħsub dwar il-bqija tal-borża. Iżda dan ma kienx l-ħin jew il-post li tinvestiga. Għalhekk huwa mdawwar l-attenzjoni tiegħu lura lejn id-dgħajsa, li fil-frattemp kellhom swum sa l-xellug tal-bank.
  
  
  Hija kienet fit-tmexxija għall-waħda, forsi sagħtejn. Tagħha, kontinwament tbagħbis mal-jitħabtu dgħajsa. U għal darb'oħra huwa mhedded-moviment lejn-blat jew tajn sikek tar-ramel. I ma setgħux jgħidlek kemm ittieħed żmien. L-uġigħ fl-ispalla tiegħi maqtul permezz tiegħi ġisem kollu. Deher simili ħmar il-lejl. Huwa jista'jaħseb b'mod ċar. B'xi mod huwa baqa konxja. Intuwittivament, kont naf li jiena die jekk I inkalja.
  
  
  Gradwalment, l-xmara wessgħet u approfonditi. It-tnedija bdiet timxi ma'l-aċċellerazzjoni attwali, u hu inklinata kontra l-ħajt tal-kabina. Wisq għajjien u dgħajjef wisq, huwa lazily niżel u sib l-isfel fuq l-art. Hu kien l-ħsieb dwar l-kontenuti tal-borża tiegħu, iżda kien dgħajjef wisq biex jaħsbu dritta. Qtar kbar tad-demm ffurmati fuq il-moħħ. Kap tiegħi ħass bid-deni.
  
  
  Seduta bħal din, hu mitluf l-sens ta'żmien. Mill-kabina tagħha, Poe ħares lejn l-dead-ikklerjar li hija kienet għaddiet. Huwa jistgħu jisimgħu is-sinjali tal-ħajja fuq il-bajja, il-plaintive lokali ta'l-qodma tal-vapuri, u l-thud tal-magna fil-żgħar żomm. Hu jistabbilixxu panting kontra l-ħajt tal-kabina. L-ovvju l-għarfien tal-kundizzjoni tiegħu ġie sostitwit minn vagi sensazzjoni ta ' dardir. Huwa ħass bħal moħħ tiegħi kienet se tisplodi fil-whoosh-whoosh. Il-gverta qalbu ftit. Huwa kien kemm jekk aħna qatt ma kien li l-Maja temple, li Colonel Zembla.
  
  
  It-temp bdiet tinbidel. Gradwalment, l-sema sar overcast. L-evaporazzjoni ta'arja sħuna issa kien frisk, u xi kultant anki kiesaħ. Kien hemm xi ħaġa menacing fl-arja. L-riħ howled mournfully. L-longboat rumbled. Huwa tħabtu biex saqajh u ssikkati l-saqaf jappoġġja tal-kabina. L-hulking siġar miel fil-protesta l-riħ. L-sema mdawwar inky l-iswed. L-enormi kaxxi influwenzat menacingly fil-jiżdiedu r-riħ. Fil-bogħod, a thumping-ħoss instema', mħallta ma ' l-ħsejjes tal-par jew ikorri l-annimali. L-riħ miet isfel għal mument. Imbagħad, bil-deafening-seħħ, jinfaqa fis-seħħ sħiħ mill-ieħor id-direzzjoni.
  
  
  Jekk inti d qatt ddubitat Colonel Zembla tal-seħħ il-qasam, inti d jkunu fdati lilha minn issa! L-ilma tax-xmara jiddawwar bis-saħħa. L-tnehid maltempata inklinata l-longboat threateningly u l-saq fuq. Beraq boltijiet wiesgħa bħala kometa denb fflaxxjati. L-sema tefgħet vjola f'dan il-unearthly-dawl, iżda l-ragħad, dlam daħal mill-ġdid. Imbagħad huwa beda x-xita. Fl-ewwel kien dawl drizzle. Iżda dan malajr deher it-tieni-xmara. Torrent tal-ilma gushed permezz tal-maltempata sħab. Maltempata terribbli kkawżati minn Zembla jintrabat-dgħajsa. Nifs tiegħi maqbuda fil-gerżuma tiegħi. L-longboat jixxengel u creaked f'kull ħjata. Huwa ħakem l-isteering sakemm f'daqqa bora tal-riħ mibgħuta tiegħu ego għażil. Tagħha ego għandu jkollhom ħalli tagħha jmorru. Qawwa tiegħi kienet marret. Ir-riħ u x-xita issa jkollhom libertà sħiħa tal-azzjoni. Il-vapur li mxew mal-kurrenti.
  
  
  Huwa kien imwaħħal mar tagħha tassew. Il-minuti deher bħal eternità. L-xmara saret delta. Tagħha, I induna li konna qed joqrob lejn il-estwarju. Permezz tal-tnehid maltempata, I biss jistgħu jagħmlu l-dwal ta'Prinzapolka, twinkling madwar l-wiesgħa estwarju tiegħi tax-xellug.
  
  
  Barra għall-dritt jiddawwar aġitat-mases tal-ilma tal-baħar. Undulating ragħwa immarkat il-post fejn il-xmara jitbattal fil-baħar.
  
  
  L-longboat kienet maqbuda fil-kontenituri. F'nofs il-frenzied t-tidwir tar-ragħwa, ir-riħ u x-xita, il-veloċità kompliet tiżdied. Mewġ tall bħala djar kienet tinħass sew qabel l-istati uniti. Kif jintefa il-vapur fuq in-naħa tagħha, il-tmun jerked. Darbtejn I ħass il-bastiment tal-prim ħawwad, u ħsibt konna-għarqa. I kien diġà mitluf kull tama meta l-ddawwar l-oċean salvat-istati uniti. Id-dgħajsa imdawwar fil-kontenituri, titneħħa aktar qawwija tal-blat outcroppings u mitfugħin fil-fergħa tal-xmara. Fl-aħħar, il-baħar fl-aħħar nett mdawwar us madwar. Konna lura lejn il-quddiem fil-relattivament kalm-ilmijiet tal-port.
  
  
  Hi kienet ippreżentat minn għajjien longboat eżatt taħt il-kosta. Meta mqabbel mal-mument ilu, ma kienx hemm ħafna mewġ. Bastiment fuq djagonali, tmexxija aground. Baqa ' fil-kabina għall-waqt li terga kwiet tiegħu. Huwa ma riedx jemmen li kien fuq. U huwa kienet għadha ħajja! Huwa telgħu fuq il-jacques u telgħu fuq il-bank. L-ilma ma frisk. Il-lukanda kollu qasam kien twaħħal taħt tiegħi saqajn vojt. Dan minħabba mal-seħħ tal-Zembla tal-artifiċjali tax-xita. A searing uġigħ maqtul permezz tiegħi fis-sider. Huwa waqa'li l-irkopptejn tiegħu fuq il-bajja tal-blat. Nifs qawwi, huwa għalaq l-għajnejn tiegħu u sib hemm għal filwaqt li qabel ma tkompli.
  
  
  Mill-ħin I laħqu l-boulevard, il-maltempata kien kważi fuq. L-riħ jiddawwar tħaddan-riħ. L-xita kienu simili tas-silġ tal-labar.
  
  
  Meta sirt il-kwadru fil-belt, li bdiet il-borra.
  
  
  
  
  Il-kapitolu 5
  
  
  
  
  Huwa trotted tagħha tregħid indiċi madwar il-kwadru. Kien jkollna kesħin mill-il minuta. Għexieren ta'dejqa toroq miksija l-kwadru dwar l-tliet naħat. Ir-raba'sekondarji wara me kien il-moll. Kien hemm ikkulurit-flotta tas-sajd tal-belt ta'Prinzapolca. Dgħajjes ġibed tagħhom kejbils. L-arbli kienu tilfu l-ddawwar abjad borra.
  
  
  Normalment, taħt ċirkostanzi oħra, il-kwadru tkun iffullar f'dan il-ħin tal-ġurnata. Kif strolled quddiem u lura, li sar l-aħħar ix-xiri u kultant interjected lokali karriera. Posti tas-suq, l-qodma żwiemel u anki l-anzjani xemx, ukoll, ikun kważi impossibbli li l-għadd. Negozjanti murija il-merkanzija tagħhom. Bi ngħas ħmir kien joqgħod nodding ħdejn is-sidien tagħhom, mgħobbija bil-ħalib tal-laned, barmil tal-inbid, ixkejjer ta'dqiq u tas-siment, u anki fit-ħadid bars u l-presidenti, tabelli, u l-kabinetti. Iżda mhux issa. Zembla tal-temp tpoġġi l-klabbs fil-roti. Tħaddan riħ howled fil-abbandunat metru u tul il-avenue prinċipali. Ladarba green park, li tiegħi tax-xellug ħares diqa. L-ġogi tal-żbalji fil-bini kienu magħluqin. Dawn dehru diżabitati. L-għoli fil-kantunieri ta'l-awspiċji kienu tafal-trejs l-ismijiet fuqhom.
  
  
  Calle-Montenegro riedu tagħha. Skond il-lista li kien fil-kwartieri ġenerali tal-appartament u li tgħallmu mill-qalb, aġent tagħna, Dr. Hector Mendoza, gilles fl-10 Calle-Montenegro. Hija qatt ma kienu sodisfatti dan il-bniedem. Safejn hija kienet kkonċernat, jista'jkun il-quċċata ta'l-onestà, għalkemm tagħha kienet ħafna dubjuż. Huwa kien fuq il-lista għall-raġuni. Prinzapolza kien differenti minn kwalunkwe oħra tal-belt fl-Amerika latina, fejn wieħed minn żewġ għandu sigrieti li jbiegħu u wieħed fil-ħames huwa aġent sigriet. Oħra corkscrew, l-aġenti tal-liema pajjiż jew l-organizzazzjoni li huma. L-lealtà huwa relattiv u volatili bħala flus jibdlu l-idejn. Inti tista'biss fiduċja fihom jekk inti żżomm għajnejk fuq minnhom, u anki imbagħad ikunu jistgħu jqarrqu inti bil-miftuħ li l-wiċċ tiegħek, u huwa kważi impossibbli li jinstabu affidabbli-aġent tal-barranin l-enerġija.
  
  
  L kellhom jittrattaw ma'dan. Laqgħa Dr. Mendoza kien riskju I kellha tieħu. Colonel Zembla tal-organizzazzjoni kienet pjuttost nazzjonalista. Hu għalhekk li I evitat Prinzapoltsy meta wasalt hemm jumejn ilu. I għamlu dan issa, iżda feriti tiegħi kien li jiġu ttrattati. I meħtieġa wkoll l-Iżvediżi. Inti ma tistax tikseb l bogħod ħafna fil-imxarrab pants waħdu. Fi kwalunkwe każ, I ma kienu kapaċi jiksbu l-qatra-punt fejn il-patrol boat kien qed jistenna għalija. I meħtieġa għajnuna, l-ebda kwistjoni kif suspettużi jew perikolużi kien għalina. Fin-nofs bejn il-kwadru, Calle-Montenegro misjuba tagħha. Kien dejqa, l-axxendenti tat-toroq, appoġġjata fuq iż-żewġ naħat mill-djar — appartamenti-kantins , kabini, u l-oħra tal-ħwienet żgħar bil-magħluq xaters. Huwa malajr permezz tal-dlam tal-kamra għaxar. Kelli li jintlewew u l-ġlieda kontra l-tħaddan maltempata. U dan kien biss il-bidu! Meta mqabbel ma'dak li dan jista'jsir, kien nofsinhar fil-Saħara.
  
  
  Hawn fuq, hemm anqas-ħwienet. L-aħħar blokki tal-djar tal-bini kienu mibnija madwar il-kbar tal-ħaġar. Borra imħallat mal-dlam-ħaxix naqas apertament fil-wiċċ tiegħi
  
  
  Huwa mixi permezz tal-maqful stabbli. Ġewwa, ma kien hemm l-plaintive-ħsejjes u l-attack tal-kesħa, par-annimali. Numru għaxar kien mhux'il bogħod mill-istalel. L-entratura kien simili grotta dlam. Tagħha, daħlu fil-bini. Kien simili tal-friża. L-riħ kien miet stabbiliti, iżda l-arja baqgħu tħaddan.
  
  
  It-taraġ creaked u l-ħitan kienu ma jkunx miżbugħ. Fl-ewwel sular tal-pjan ta'ħatt l-art. Fil-dim ċaqliq-dawl ta'l-overhead lampa, huwa ppruvat li jifhmu l-ismijiet. Dr. Mendoza ma kienx hemm, fuq il-quċċata tal-istati uniti, fuq l-art li jmiss. Ego misjuba tagħha fl-uffiċċju fit-tielet sular, li jmiss mal-vojt li l-bieb tal-kamra kien tisbit fil-fond. Is-sinjal b'Mendoza tal-isem kienet tinsab hawn fuq aktar antikwata bell, stabbiliti fil-ċentru tal-kamra bħal tar-ram tal-żokra. I jinġibed u jinstema'qawwi'clank. Ma kien hemm l-debboli jsir ċaqliq tal-saqajn fis-dar. Mendoza apparentement okkupa diversi kmamar. F'daqqa ħsieb magħmula me jieħdu l-borża off tiegħi l-għonq. Ee tefgħu tagħha fil-vojt tal-kamra u għalaq il-bieb. It-tabib-bieb miftuħ u mara poked tagħha ras.
  
  
  "Dr. Mendoza?"
  
  
  "Tagħha."
  
  
  "It-temp ikun sħun ħafna,"qal," anke għal dan iż-żmien tas-sena." Hija ma tistax tagħmel ħafna sens li tidħaq.
  
  
  Ego diġà għajnejn żgħar naqas anke aktar. Nen kien liebes maħmuġ blu sħ fuq abjad tal-qmis. Il-ponot ta'l-ego-għonq kienu indivja bħall-ġwienaħ ta mejta l-farfett. Piż tqil krema par ta jibqax qalziet blu. Ego tal-wiċċ pallida kien forma bħal tal-bettiegħ. Kien tan-nifs qawwi u jinxtamm ta'xi lokali umdità.
  
  
  Ont ħares lejn lilu bil-ħerqa. 'Tajjeb?'
  
  
  "Me... nispera li se xita malajr għall-bdiewa." Huwa ħa qawwi drapp mill-but u jintmesaħ tiegħu xoffa ta ' fuq. 'Ġes! Huwa għalhekk estupido, señor. Ħares barra.
  
  
  — Inti għandek tgħid me — " I qal hoarsely.
  
  
  'Dak li tixtieq?'
  
  
  Ego imbuttat tagħha bogħod u daħal ego tal-uffiċċju. — Dak li l-infern għandi bżonn?".. It-tabib?
  
  
  'Biex issib ...!' deher li kien ara l-ispalla tiegħi għall-ewwel darba. Huwa rrumblati tiegħu l-għajnejn u l-jinġibed l-drapp fuq il-wiċċ tiegħu. "Federalisti ?"
  
  
  "Le."
  
  
  'Li mbagħad?'
  
  
  'Ma jimpurtax. Biss garża me u tinkwetax aktar. Inti ser tħallas ukoll għal dan.
  
  
  - Għall-estestvenno. I ma jaħsbu dwar dan fil-livelli kollha. Huwa għalaq il-bieb u l-motioned għalija li joqogħdu fil-president madwar minnu. Ego f'daqqa tbissima deher ħafna sfurzat. 'Jekk jogħġbok.'
  
  
  Il-kamra kien il-kesħa u l-sitwazzjoni. Purtiera jissospendi mill-limitu l-art, diviżjoni tal-kamra fil-żewġ partijiet. Issa l-ego jkun li nħareġ ' il barra. Kien hemm diversi rickety-presidenti u l-pubbliku quddiem tagħha. Min-naħa l-oħra kien żgħir kawba desk-president, il-sett tas-soltu ta ' kaxex għall-ewwel għajnuna, l-ixkafef tal-għodod, il-president kien seduta fuq, aġġustabbli lampa, u miftuħa sterilizer li ftit labar kienu mgħolli. Maqful bieb wassal biex il-bqija ta'l-appartament. Dan jinxtamm tal-trab u l-friska birra.
  
  
  Dr. Mendoza tpoġġi l-drapp fil-but tiegħi u mhux marbuta il-b'maktur fuq l-ispalla. Huwa eżamina il-ferita minn quddiem u lura. "L-għadam kienu ma bil-ħsara, il-vini tad-demm ma kienu bil-ħsara," huwa qal. "Biss ftit sbieħ toqba fil-laħam. "Kalibru żgħir, I d jiġifieri."
  
  
  "Ma jkunx ħares bħal dan mod ieħor."
  
  
  "Ukoll, huwa qatt l-istess, huwa?" Huwa kien fetaħ-kabinett u ħa l-flixkun tal-diżinfettant.
  
  
  "Dak kollu I. Sfortunatament, I dam tal-peniċillina. Iżda jekk dan b'maktur ma kienx maħmuġ, li għandhom ikunu biżżejjed. Inti ma tistax tikseb infettati mill-bullet nnifisha."
  
  
  "Jien naf," I growled. L-idejn tagħha ħakem is-jacques. Apposta, huwa ma iddilwa l-diżinfettant! Huwa ma joqtol il-mikrobi; nru, hu maħruq ih bil-faħam. Huwa clenched snien tiegħu biex iżommu milli tagħha. Huwa applikat dermatol biex il-ferita u l-mgeżwra tiegħi kollu ta ' l-ispalla fit-garża sterili.
  
  
  "Issa l-bqija, inkella l-ferita se tiftaħ mill-ġdid." Id-dehra tiegħi ego-għajnejn qalli li stajt-bqija kullimkien fid-dinja, iżda mhux fil-ego-uffiċċju.
  
  
  — I ma tistax, " qal.
  
  
  "Kun żgur li ma fsada mill-ġdid."
  
  
  Huwa frowned u tal-ħsieb għall-mument. Huwa rummaged fil-ieħor tal-kompartiment u miġbud ' il barra l-lastiku tal-faxxa. Hemm hu mgeżwra me hekk sewwa I li bdiet bis-serjetà dubju l-ċirkolazzjoni fl-driegħ tiegħi. Huwa garantit l-każ tal-metall tal-klipp. Huwa ħa l-pass lura u ħares lejn me expectantly.
  
  
  "I bżonn l-flus, u l-Iżvediżi," qal. "Imbagħad I ser leave tagħha."
  
  
  -"Iva, iżda mhux ...
  
  
  "Dak it-tip ta' aġent tal-inti, Mendoza?" Kien f'daqqa interrott. Stajt kellhom biżżejjed minn din il-sycophantic merċenarji, it-tabib jew l-ebda-tabib. — Inti ma tistax tistenna me għal-leave tal-vot bħal dik, inti?"
  
  
  "Señor, l kompletament fil-servizz tiegħek. Iżda l-foqra. Tiegħi shvedov mhux se tkun adattata għalik, inti ser tara għall-lilek innifsek. Huwa l-flus... Huwa ħa nifs fil-fond u miġbud ' il barra tiegħu ikkulurit rag mill-ġdid. Imma stenna. Ħija Miguel jistgħu jgħinuk. Hu madwar l-istess għoli kif inti, señor, u huwa dan l-aħħar mibjugħa l-art. Hekk hu għandu l-flus. Għaliex ma naħseb tal-nen qabel?
  
  
  Tajba. Sejħa Miguel u li lilu jiġu hawn.
  
  
  "Sfortunatament, aħna ma jkollhomx tat-telefon. Mendoza mixi matul desk tiegħu. Huwa ħa l-karta madwar il-quċċata jiġbed u mħarrbxa xi ħaġa dwar dan. Huwa taw lili. "Jagħtu dan il-Miguel u l-kollox se jkun multa."
  
  
  Huwa kiteb l-indirizz fuq l-dahar.
  
  
  "Fejn huwa Noevo tat-Triq?"
  
  
  "L-triq huwa dritta'l quddiem, señor . Din hija t-tielet dar fuq il-lemin, fl-ewwel sular. Hemm xi ħaġa oħra...?"
  
  
  Huwa kien sa u tiġġebbed tiegħu imxarrab s-saqajn. — I ser ikollhom li jaċċettaw dan.
  
  
  "Forsi tal-ħġieġ ta tequila?"
  
  
  "Fl-kondizzjoni tiegħi? Jien mhux se jkunu jistgħu jiksbu permezz il-bieb aktar."
  
  
  "Jiena għandi xi ftit Kafion."
  
  
  Kafion huwa antikwata stimulant; hemm huma l-aħjar mediċini issa. Hekk Mendoza kien għad kellhom xi madwar dawn l-affarijiet. Kien tabib. L-Emu ma kura dak li tatni. Huwa nodded tagħha. I biss kellhom biex jieħdu dak I jistgħu jiksbu hawn.
  
  
  Huwa maħlul żewġ pilloli f'tazza ilma. Huwa xorbu kif marru għall-tieqa. Huwa stabbilit il-ħġieġ l-isfel fuq il-tieqa u jinġibed lura l-purtieri li għandek toqgħod attent. L-triq dejqa hawn taħt kien griż u fid-dlam. Apparti t-tnaqqis fil-borra, xejn ma jista'jkun meqjus. I staqsiet jekk kien jitkellmu. Mendoza kien shrewd biżżejjed biex jgħaqqdu l-bidla fil-temp ma id-dehra f'daqqa tal-safa-Amerika. U kelli darba suspett li kien kawt bħala karriera kittieb. Hu kien l-uniku persuna li kien jaf l-I kien għadu ħaj. Huwa staqsiet jekk ikun iktar sikur biex joqtlu l-ego.
  
  
  Huwa ħalli l-purtiera tal-waqgħa u jdur madwar. Mendoza kien seduta fil-iskrivanija tiegħu, il-lemin tiegħu fil-quċċata jiġbed. I jista aqta dak li kien qed iżomm hemm. L-ebda dubju oħrajn qabel lili kellhom l-istess idea. L-gun kien probabbilment azjenda-dritt li issa għandha għamlu ih jibdlu l-opinjoni tiegħu. Din id-fehma tiegħi, għall-inqas għal issa.
  
  
  - grazzi. Jien jħallu tagħha.
  
  
  "Jmorru għall-ħija, señor, u Miguel se jgħinek." Ego vuċi kien condescending.
  
  
  Tagħha, wasal fi tmiemu. L-kafè magħmula tiegħi dollaru-munzell tħabbat aktar malajr. Huwa stenniet mument qabel ma jiftaħ il-bieb. Ma kien hemm l-ebda ħoss minn barra. Hija ħadet l-aħħar wieħed ħares lejn l-tabib. "Mhux kelma dwar dan, Mendoza.
  
  
  "Señor, jiena naħlef fuq ommi-unur!
  
  
  "Jekk inti titkellem, jien ser jiġu lura," qal,"u ara jekk inti xorta jkollhom omm."
  
  
  Mendoza shrugged resignedly. Apparentament, huwa kellhom jinstemgħu dawn it-theddidiet għexieren ta'darbiet mill-problema tal-pazjenti. Ego ma l-kura aktar. Huwa marru barra u għalaq il-bieb warajh. Huwa ħares lejn ix-xellug u dritta fil-vojt tal-kuritur. Imbagħad huwa eżaminat il-karta ma ' l-indirizz tal-Mendoza tal-dubjużi brother. I ma bħal dan. L-idea tal-ħwejjeġ sħan u l-Ed kien jitħajjar, iżda l-Emu ma fiduċja fil-livelli kollha. Dan jinxtamm agħar minn Mendoza tal-uffiċċju. Hi stenna madwar questioningly. Sess-żgħar tal-metall kaxxa glittered fuq il-bieb jamb. Telefon sokit. L-xaħam bagħal gideb me.
  
  
  Huwa mixi fil-vojt tal-kamra li jmiss għall-uffiċċju u żelqet ' il ġewwa. Huwa telgħet-borża tagħha mill-art. Il-kamra kien vojt u jinxtamm qarsa u gluttonous. L-kantunieri kienu mifruxa mal-sobs tal-trab u l-ramel. Fid-dlam, huwa ew sentenzi sa l-moan li separati din il-kamra mill-uffiċċju tat-tabib. Hi sib l-isfel fuq il-kesħa xkafef u tpoġġi-widnejn tagħha li l-irqiq moan. Ma kien hemm xejn li jinstemgħu. Konvenjenti tagħha biex sel. I filwaqt li kien qed jistenna tagħha, I ppruvaw tinsa dwar l-uġigħ fl-ispalla tiegħi. Dak li hu tagħmel? L-kafè magħmula me tħossok aħjar. Minkejja l-effett stimulanti, ġiet megħluba mill-irqad.
  
  
  Hija kienet qajmet mill-mara rrabjata kbira. "Fejn nisa li guy, inti tax-xaħam tal-ħnieżer!"
  
  
  Mendoza wieġbet ingratiating-ton. Tagħha, jiena naħlef! Fil-ego-istat, huwa ma tistax tkun il-bogħod. I taw em karta bil-Miguel-indirizz tal-fuqha. Forsi kien mitluf.
  
  
  Tintilef il-mod? Anke persuna foqra tiegħek moħħ mhux se jintilfu jekk l-uem kellu ma kien dawwar-kantuniera. Miguel kien qed jistenna magħhom għall-nemes meta inti imsejħa. Konna kollha ġew stennija twil wisq. Fejn ma dan l-aġent AH go?"
  
  
  "O! Iva, kien jaf l-passphrases, iżda huwa ma jsemmu li huwa kien fuq ah, senora.
  
  
  'Senorita!'
  
  
  "Senorita. Anki ma ' dan il-ferita, huwa xorta jista'jintemm me off. huwa kien ħafna kessaħ! Ħsibt li jkun għaqli biex jattiraw l-ego għalik. Inti tista'tkun tista'tittratta dan. Anke bl-tiegħi gun, hi jkollha...
  
  
  "Int big bum, Mendoza," il-mara interrotta. "Għidli dwar dan il-ferita malajr." Kif ma hu jiksbu?
  
  
  Huwa qatt ma qal, senorita . Iżda aħna qed nitkellmu dwar Zembla...
  
  
  "Colonel Zembla!" huwa jista'jisma'l-mara fil-Mendoza-uffiċċju tal-ġurament u l-ittimbrar saqajn tagħha. 'Kif għamlet Aġent AH jitilqu minnu? - Ħsieb tagħha aħna nafu biss ego-pjanijiet!
  
  
  Tagħfas-widnejn tiegħu moan, huwa staqsiet li inkella ma jkunu jafu u kif. Li l-infern kien din il-mara? Liema parti terza ma jappartjenu għall? Irriżulta li jkun l-aktar sħan kollha li hu qatt esperjenzat. I sema bir-reqqa dak li hija qalet li jmiss.
  
  
  "Inti qed iblah, Mendoza. Jekk ikun ġej lura, l-użu gun tiegħek. Mhux dejjem tħares lejn me bħal dik. Jien ma tgħid inti għandek joqtlu dan, għall-inqas mhux jekk mhuwiex meħtieġ. I tixtieq li tieħu tagħha ego ħaj. Imbagħad Miguel jistgħu kwistjoni ego.
  
  
  "Miguel huwa tajjeb għal dan," Mendoza muttered. "Kif tittratta n-nies. Huwa seta'jkun kbir kirurgu."
  
  
  "Mela inti ltqajna," hija qalet, grinning. "Tagħha li jmorru. Inti żgur li inti tixtieq tara l-flus mill-ġdid?
  
  
  "Ah, senorita
  
  
  Huwa jinstemgħu l-artab rustle tal-kontijiet.
  
  
  "Leħen".
  
  
  "Muchas grazzi, senorita. Tajba-il!'
  
  
  Huwa ew sentenzi sa l-bieb u l-fetaħ dan xquq. Il-mara ħareġ fuq il-ħatt l-art. Hi grumbled li lilha nfisha. Kienet żgħażagħ u irqaq, u agħlaq kellhom sabiħa s-saqajn. L-rrumblati-up għonq tal tagħha tqal-pil u l-slouch kappell għamlitha diffiċli għall-me ara l-karatteristiċi tagħha fid-dawl dim. Ee huwa sħun, l-Iżvediżi għamilha ċara li kienet taf dwar Zembla tal-pjanijiet. Mill-inqas hi kienet imħejjija sew!
  
  
  Tagħha takkuna għafast bil-ħerqa fuq l-art. Kien issa fil-livell tal-ġurnata. Pass aktar. - Naħa tiegħi tellgħu. Hija kienet qabad mill ee bi toqgħod qabda. Sempliċi mewt bit-taħniq. Huwa kellu jkun bir-reqqa. Il-kisja kullar m'għandux ifixkel. Tagħha, ħass-ġilda tagħha. Tiegħi riżultat pożittiv magħfusa ' l isfel fuq il-nervituri fl-għonq tagħha. Agħlaq l-nifs maqbuda fil-gerżuma tagħha. Fit-tul tagħha aħmar dwiefer tellgħu lura, jirgħu tiegħi tax-xellug tal-widnejn u l-ħtif tal-ħaddejn tiegħi. I ppressata huwa aktar diffiċli. Żewġ sekondi wara, tilfet il-sensi. Hija ma tagħtina l-ħoss. Tagħha rotob tal-ġisem naqas fuq il-quċċata tal-me kif hi waqa'. Ee qabad tagħha mid-driegħ u l-falliment tagħha madwar il-limitu tal-kamra vojta biss bħala l-bieb biex Mendoza tal-appartament jinfaqa miftuħa u l-tabib spiċċaw.
  
  
  "Senorita. Inti insejt - Madre Viento !"
  
  
  Tagħha, qabża'l quddiem. Storduti mill tiegħi attakk għall-għarrieda, huwa kien jiċċaqalqux. Aħna ttellgħux fis-ieħor ħabib u jinfaqa fis-Ego tal-uffiċċju. Mendoza kien simili tal-majjal. Hi ntlaqtet ħażin mill-ego tiegħu mal-naħa tax-xellug tagħha. Għall-mument, huwa nesa tiegħu dwar il-ferita. L-daqqa ma kellhiex is-saħħa u l-preċiżjoni. Infezzjoni uġigħ maqtul permezz tiegħi ta ' l-ispalla. Dan kien bla biex jippruvaw l-użu, u issa huwa kien sa hu li jaħsdu l-benefiċċji. Mendoza lunged fil me mal-żaqq tiegħu. Huwa eliminat wieħed minn madwar tiegħu skaduti siġġijiet u eliminat me fuq. Tagħha, qabża sa saqajh. L-ippreparata iżda qawwija ewwel jirgħu tiegħi għolja waħda. A jixxengel naħa qabad tagħha. L-ispalla tarmi mibgħuta Ego li jtajru madwar l-kamra għall-tabella. Mendoza waqa li jmiss tiegħu desk fil-doċċa tal-karta, kotba, u shards ta'l-injam. L-qodma die għal jimteddu kien naqas minn madwar il-president jiġbed u kienet tinsab miftuħa fuq l-Ego tar-riġel. Ego tal-naħa l-isparatura barra lilu. I ltqajna mal-diffikultà. Fit-saba kien osservat dritta fil-tiegħi żokra.
  
  
  "L-gun mhix mgħobbija?" "Dak li huwa?" huwa talab tagħha, f'daqqa waħda affettiva. Mendoza waqgħet għal dan. Huwa eżamina l-isfel fuq l-gun. Wieħed jaqbżu ta ont, kien id-dritt li jmiss hu. Ego qabad tagħha driegħ tal-lemin u l-milwi dan il-ġenb. Pulzieri mill-marda tiegħi, il-gawk tolqot l-art. Id-doppju tiegħi ewwel sparixxew, din id-darba l-dritt waħda, fis-tiegħi ego fl-istonku. Daqqa għall-tuffieħ adam eliminat ego tal-kap tad-dahar. Huwa waqa'li tiegħu l-irkopptejn u l-waqa'l-art.
  
  
  Huwa dam mill-uffiċċju u l-bike il-bieb warajh. Il-mara kienet għadha fl-istess post fejn hu d niżel tagħha. Huwa miġbud tagħha fil-vojt tal-kamra u għalaq il-bieb. Jien dwar l-irkopptejn tiegħi, u bdejt tiftix tagħha. Agħlaq ma jkollhom il-borża bil-tagħha, iżda l-sħun ġakketta kellhom ħafna intern bwiet. Hija qieset bħal shoplifter. Ftit nies sabuha. A tan-Nikaragwa-karta tal-identità li jiddikjara li hi għexu fl-Managua, li f'ċirkostanzi oħra se jkun falz. Hija wkoll miġbura crumpled pakkett ta ' sigaretti, comb, mascara, tad-dwiefer tal-fajl, fl-aħħar, xi mixruba-varjetajiet tangerine, dwar il-ħamsa u għoxrin dollaru fl-flus lokali, u 9-il millimetru Makarov PM. Makarow huwa simili ħafna għall-Lindner-PP tal-lukandi, li serviet bħala mudell għal dan. Huwa kbir awtomatiku pistola, wisq tqil għall-mara. I tista'tgħid li hija kienet billi tħares lejn l-affarijiet tagħha, imma jien ma setgħux figura li hija kienet għadha.
  
  
  Hi groaned. Hi ħadlu kap tagħha bl-attenzjoni. Hi waslet għall-sensi tagħha. Tagħha sel u stahl stenna. L-affarijiet tagħha kienu mgħarrqa li jmiss lili. Meta hi qajjem up, hija ma tridx tkun wisq qrib tagħha. Hi tista'tipprova tagħmel xi ħaġa.
  
  
  Hi tinqaleb fuq il-dlam, maħmuġ-art u dawn saqajn tagħha fil-ħxuna bil-falda. L-pants kien ikun aktar sħan. Iżda tan-Nikaragwa ma twettaq ih, u ovvjament li kellhom jibqgħu fil-moda lokali. Bil-mod, hi sib. Hija magħfusa l-idejn għall-tagħha moħħ bħala jekk Agħlaq kellhom ħażina-problemi. L-kbar kappell niżel off-kap tagħha. Tagħha kannella tad-dawl tax-xagħar waqa ' fil-mewġ madwar l-ispallejn tagħha. Tagħha baxxuta-figura kienet kontra l-dawl dim-tferrigħ fil madwar l-trab-tieqa. Hi mdawwar kap tagħha lejn me u titbaxxa l-naħa tagħha. Debboli imqaddsa tefgħet dawl fuq il-wiċċ tagħha.
  
  
  Dan kien vista I mfakkar. Hija kienet l-hekk kkritikat femminili. Minn sħiħa tagħha, shapely-sider taħt l-stretta suf sħ tagħha saqajn tagħha fl-ewwel nofs-żraben. - Wiċċ tagħha kien ta ' l-qalb u l-wiegħed l-istess sensittività u l-passjoni bħala-ġisem tal-mara. U, naturalment, il-nen kellhom il-kesħa, l-fatali ebusija li kull aġent. Dan huwa sempliċement inevitabbli fil-professjoni tagħna. Iżda I ħares ulterjuri. U dak I raw kien il-par ta kbir ħafna, ħafna par għajnejn blu.
  
  
  Huwa rikonoxxut-wiċċ tagħha. I ra stampa tagħha fil-karta tal-kaxxi fil-kwartieri ġenerali tal-appartament. Huwa kien fuq l-istess livell ma'l-nies ġodda u l-operazzjonijiet ta'l-tim topponi li riveduti. Hija ħadet me filwaqt li l-figura eżattament min-ee-post tal-kien. Mill-ħin li hi reġgħu tagħha tas-soltu kwiet, kien jaf tagħha. Jean Kirova, a bażi ta'l-operazzjonijiet fil-Messiku, huwa wieħed mill-aktar promettenti anzjani membri ta'l-Istat tal-Kumitat tas-Sigurtà, magħrufa aħjar bħala l-russu Servizz Sigriet.
  
  
  Jew biss l-KGB.
  
  
  
  
  Il-kapitolu 6
  
  
  
  
  Hi blinked ftit drabi, allura kellu nifs tagħha bħala jekk startled. "Bonġu, Jean," qal.
  
  
  "Il-isem ma jkunx Jean," qalet fluwenti fil-ispanjol. "L-isem tagħha huwa Rosita, sbieħ tifla li ma..." Hi ma jintemm is-sentenza tagħha, u ffirmati.
  
  
  Hi l-qima u ħares lejn me. "Ma tbissima hekk smugly," hi tinqasam bl-ingliż issa. "I jirrikonoxxu li inti, wisq, Nick Carter. Jekk inti qed tmur biex joqtlu me, tagħmel dan malajr.
  
  
  — Jekk hija d ġew mibgħuta lill-lukanda li ħalli inti tmut, inti d jkunu mejta minn issa, " qal, hekk kif bil-kalma u affectionately kif stajt. "Nixtieq li tkun taf għaliex l-KGB jittratta l-Colonel Zembla, Jean. Issa li konna sodisfatti, ma jistax ikun li iebes aktar, jista'?
  
  
  "Xejn," hi hissed. — Int mhux se jitgħallmu xejn mill me.
  
  
  Huma eżaminaw l-idejn tagħhom biex tiżgura li kien il-mod ieħor madwar. Sabiex I immedjatament talab tagħha dak li ridt tkun taf,
  
  
  "Hemm modi, Jean," qal il-papà. Hi l-qima, iżda kien irqiq u dgħajfa. Ħej, ma setgħux taħbi l-biża. Huwa ma kienx weakling bħal Dr. Mendoza li kien faċilment imqarraq. Hija kienet weraq-trattament ma esperjenza aġent AH, u li kienet tajba ir-raġuni għal biża'. Iżda hi ppruvat li jibqgħu unperturbed.
  
  
  "Aħna nafu manjieri tiegħek, Carter," hi sneered. — Fil-kwartieri ġenerali tiegħek, inti tista'tikseb me li jitkellmu. Bil-metodi moderni u d-drogi, kulħadd jibda nitkellmu fuq xi punt. Iżda aħna qed seduta hawn fil-vojt tal-kamra, waħdu. Inti tista ' taħbit u t-tortura me sakemm I sider, li huwa l-uġigħ. Huwa aktar qawwi milli taħseb. Hi daqsxejn inklinata bil-ħerqa, għajnejn tagħha tonqos. "U l-jekk inti tipprova, jekk inti jilħqu lili, jien ser mara."
  
  
  "Mbagħad se jkun il-iqsar sider fl-istorja."
  
  
  'Forsi. Dan jista'jkun l-aħjar soluzzjoni. Jekk I tista tieqaf mal-mewt tiegħi, ser ikunu r-rebħa tiegħi.
  
  
  - Rebħa tal?'
  
  
  "Barra minn hekk, int mhux se biex tirbaħ, Carter. Inti ma tistax tirbaħ.
  
  
  I ma jifhmu tagħha aktar. 'Tirbaħ? Tirbaħ dak? Jinfaqgħu bir-rabja, hi bil-ponta fil-borra li jaqgħu. "Aħna jista'jkun tard wisq biex jgħawġu l-dan il-ftit italja henchman tal-pjan; I ser jammettu li...'
  
  
  "Imperjali henchman?
  
  
  "...iżda aħna se tpoġġi ħajt għal dan. I-wegħda. Il-libertà-tħobb-soċjaliżmu..."
  
  
  "Ħej, stenna minuta! Hija kienet interrott mill-ee. "Taħseb Colonel Zembla hija l-unika waħda madwar l-us?" X'inhu dan l-Amerika sidirha?
  
  
  "Huwa ovvju li," qal Jean scornfully. "Huwa hu Amerikana jew le?"
  
  
  "Safejn naf, huwa ħadem fil-pajjiż tagħna. Iżda dan ma jfissirx li għandhom x'jaqsmu magħha. Kif nistgħu jibbenefikaw minn dan? Spjega lili."
  
  
  "Taħseb li hi miġnun, Carter?" Meta smajna dwar l-ego l-azzjonijiet fil-Messiku u raw dak li huwa ma għall-Messiku, aħna immedjatament jifhem dak li kien għaddej. Inti tagħti emus l-armi, it-tagħmir, u l-flus. Inti aktar fissa hu li hu jikkunsidra li hu reali rivoluzzjonarju, u ftit jiem wara inti tiddikjara Zembla ghadu u l-theddida. Permezz tiegħek puppets fl-Organizzazzjoni ta'Stati Amerikani, inti domanda azzjoni. U li fejn tiegħek gunboat-diplomazija jiġi fl -. L-armata tiegħek, naturalment, jintervjeni, kif fl-1965 fil-Repubblika Dominikana. Tiegħek espansjoni-pjanijiet huma tant stupidly trasparenti! Iżda dawn se jonqsu!"
  
  
  "Kkritikat, int miġnun, Jean!" I tinqasam. Huwa beda biex tikseb rrabjata. Normalment, taħt ċirkostanzi oħra, huwa se jkollu l-qima fuq dan. Issa kien għajjien, bil-ġuħ, u taqlib. Assenjazzjoni tiegħi li marret ħażin u ma kien hemm l-bullet toqba fil-tiegħi ta ' l-ispalla. Fuq dan kollu off, kien I li issa qed jiġu skrutinizzati mal-platitudes, slogans, u l-qodma nisa ' ħrejjef. Kien aktar milli hu jista'jkollhom. L-unika skuża kien li hija maħsub li lilha nfisha. Hija kienet ovvjament kontra l-Zembla. Iżda dan ma jkunx neċessarjament japplikaw għall-organizzazzjoni sħiħa u l-KGB. Xi kultant ma jgħidu fuq naħa tax-xellug tagħhom dak id-dritt tagħhom naħa qed tagħmel.
  
  
  "Kemm tad-dikjarazzjonijiet tiegħek ma jaħdmux fl-istess ħin," I snarled. "Inti ma tistax sejħa l-OAS Amerikana tal-organizzazzjoni u fl-nifs wieħed jakkużana-istati uniti tal-tipprova toqtol uħud mill-membri tiegħu. Għaliex? Dawn huma diġà fl-istess dgħajsa? Nistaqsi jekk inti qatt tisma'dak li qed tgħid? Huwa ħafna aktar probabbli li Zembla huwa fuq in-naħa tiegħek, lesta biex toħroġ minn wara l-kwinti u jitnaddaf l-ego jekk suċċess, li, mill-mod, mhux ser iseħħ.
  
  
  "Aħna" aħna,? Inti fil-gwerra lackey tal-ajru, għaliex hija tagħna elite tim SWAT diġà se daqqa l-ego Maja temple u jeqirdu l-ego-istazzjon tat-temp? Ego-miżuri tas-sigurtà ġew amateurish. Aħna diġà meħuda ego tnixxijiet. Jekk il-persuna tagħna fil-tempju setgħet kkuntattjati-istati uniti qabel, dan l-borra ma anki jkun hawn...
  
  
  Hi koperta-ħalq tagħha mal-naħa tagħha, l-għajnejn tagħha wiesgħa. Wara l-mument tal-silenzju, hi titbaxxa naħa tagħha. Hi jingħorok tagħha-geddum u qal fil-baxx, tħaddan l-vuċi, " Li tajba bik, is-Sur Carter, iżda ftit dak li inti kont ltqajna tal-me mhux se jgħinek.
  
  
  Tagħha, ħares. - "Le," I ammessi, " jien ma naħsibx jew, Jean. U naħseb li inti nies tgħallmu li l-Zembla-kwartieri ġenerali tal hija diġà fil-fdalijiet, u huwa marret Alla jaf fejn. Mill-inqas jekk xorta jistgħu isibu triqthom fil-li-bettija.
  
  
  "Mela inti tgħid.
  
  
  "Jieħu l-apposta, I għid tagħha hekk!" I tinqasam fi tagħha. - Ġisem tagħha ħass sħun mill-ġdid. Huwa enfasizza li l-ispalla tiegħu. "Kif taħseb li sibt dan? Jekk inti biss d ħalliha tikseb fis tiegħek stupid-moħħ.
  
  
  "Jien ma nemminx inti. Kollha li borra...
  
  
  — Li, qalb, huwa minħabba li l-ego-arranġamenti tas-sigurtà kienu aħjar milli int jew xi ħadd ieħor suspettati. Huwa intenzjonalment dan ma biex tagħti lin-nies tiegħu xi ħaġa li jitkellmu dwar l-u tikseb l-għajnuna. Hu tal-fann ta'l-rivoluzzjonarju logħob, għalhekk naħseb li hu magħmul ftit aktar milli meħtieġ. Aħna mhux hawn għal xejn. Iżda dak li hu ma jħabbar kienet li kien hemm saħansitra aktar l-kanali għall-ġestjoni tal-temp. Tlieta, li tkun eżatta, fit-tlieta l-oħra pajjiżi tal-Amerika Ċentrali!
  
  
  — W-xiex ?" Jean gasped.
  
  
  "Iva, u għall-agħar, dawn joperaw b'mod indipendenti ta'l-trasmettitur ewlenin. Huwa simili il-saqajn tal-president. Id-differenza hija li din il-presidenza ma taqax sakemm il-saqajn huma meqruda. Jien ma javżak xejn tagħha, Jean. Kien hemm. Kien meqruda mill-trasmettitur ewlenin qabel jirrealizzaw li din kienet meħtieġa biex jgħaqqdu l-riżerva adattati.
  
  
  - Iżda... jekk dak li jgħidu huwa veru, allura...
  
  
  "Imbagħad kull kanal għandhom jinfetħu separatament. Iva. Ukoll, kif nifhem, mhux biss se il-seħħ il-qasam ma kollass sakemm dawn huma adattati mitfi, iżda wkoll se jsiru aktar u aktar meqruda. Dan se jagħmlu l-temp aktar instabbli. L-ego se jibqgħu kkontrollati."
  
  
  ""Le! Le, jien ma nemminx inti. Inti qed jippruvaw biex jimblokka lili mill-ġdid tiegħek tinsab u l-qerq, Carter.
  
  
  Hi ħadlu kap tagħha bis-sod. Iżda I tista'tara fl-għajnejn tagħha li kien I rebbieħa. "Jean, inti d aħjar jinsabu tagħha," huwa qal tagħha bil-mod u l-kalma. — Imma għandi l-ebda raġuni biex. Ma tagħmel me kwalunkwe tajba. Huwa veru, mill-A Z."
  
  
  "Huwa l-hekk aqwa. Huwa simili miġnun ħmar il-lejl...'
  
  
  Hi daru u ħares l-tieqa mill-ġdid. Silenzju tagħha kien biss parzjalment ir-riżultat tal-tagħha konfużjoni u indecision. Hi ma kienx kif jibżgħu tal-me kif hi użata biex tkun. Mill-inqas hi ma kienx stupid, jew hi ma tkunx ħadmet għall-KGB. Forsi hija kienet biss ftit naive u mingħajr esperjenza. Huwa jista'kważi tisma-ħsibijiet tagħha bħala hi kkunsidrata l-alternattivi. I ttamat hija kienet ukoll meta wieħed iqis kemm hi l-użu me. Fil-fatt, l-I kien l-għadd dwar dan, minħabba li kien ovvju li l-I jkollhom l-użu.
  
  
  "Nick," qalet fl-aħħar. Hi ħares lejn lili mill-ġdid. Kien hemm bla preċedent sħana fil-vuċi tagħha, u hija biss qal-isem tiegħi. "Nick, dawn il-kanali l-oħra. Taf fejn huma?"
  
  
  "Forsi, forsi le."
  
  
  "Aħna kemm tkun taf xi ħaġa. Issa jekk aħna tpoġġi din flimkien. Nistgħu naħdmu flimkien.
  
  
  — Inti tgħid li inti jemmnu li AH ma jikkooperaw mal-Zembla?"
  
  
  Hi nodded. "U int għandek jemmnu me, Nick.
  
  
  Għalfejn għandu nemmen li inti? Ir-russja għandha ħafna li jiksbu jekk Zembla rebaħ."
  
  
  'No, xejn! Jekk Zembla jirnexxilu jgħaqqad dan il-qasam, se jkun aktar diffiċli għall-istati uniti, u se tieħu ħafna itwal għall-rivoluzzjoni tagħna tirnexxi. Iżda hemm xi ħaġa oħra, Nick. Għandek logħba-ċess?
  
  
  "Stajt kellha minnhom qabel."
  
  
  "Għalina l-Russi, dan huwa l-passjoni, kif taf inti. U għaliex? Minħabba li l-fosos numru limitat ta shrewd, intelliġenti u f'pożizzjoni tajba avversarji kontra xulxin bil-infinita numru tal-karatteristiċi tal-kaċċa. Għalhekk hija l-politika tagħna. Aħna nixtiequ li jkunu jafu x'inhuma l-għażliet huma u jekk nistgħu jħaddmuhom. Colonel Zembla huwa pjuttost differenti. Hu l-wild-bniedem. Għandu jiġi eliminat. Inkella, tista'tipperikola mhux biss l-Amerika Ċentrali, iżda l-bilanċ kollu tas-setgħa fid-dinja."
  
  
  "U aħna qed pawns fil-logħba, mhumiex aħna?"
  
  
  "Mhux pawns, Nick, iżda Connie. Hija tbissem fil-qosor, xofftejn tagħha muskolu ftit. "Iż-żwiemel jistgħu jaqbżu lejn il-ġenb u fuq l-oħrajn. Mhux pawns. Dawn qed imġiegħla tagħmel qasir, inutli bil-affarijiet f'direzzjoni waħda."
  
  
  — Huwa dan is-suġġeriment biex tiżdied fid-direzzjoni tiegħek, Jean?" Qasir tagħha iżda qawwija tidħaq ħareġ. Dawn l-qabża tkun suwiċidju. Tiegħek KGB poġġa l-għoli tal-prezzijiet fuq il-kap tiegħi.
  
  
  "Jien naf li. Iżda jien ukoll ikunu jafu dak li ġara qabel. Dan jista'jiġri mill — ġdid - "hi nifs," u se jiġri għal darb'oħra jekk int ma too stupid." Ħarsa lejn inti! Inti għandek tiegħi gun u Dr. Mendoza qodma die għal jimteddu, iżda l-bqija ta'dan?" Biss imxarrab pants! Inti ser jegħleb Colonel Zembla ma'dan? Jien ma tgħid aħna ser tkun il-ħbieb. Iżda aħna għandna l-għan komuni. Vuċi għaliex aħna jistgħu jaħdmu flimkien! Għandna naħdmu flimkien!
  
  
  Jean-għajnejn tefgħet jgħajjat fid-dlam ta'l-vojt tal-kamra. Ħsibt li hi kienet qed tagħmel gost tal-me fuq tagħha stess. I ma l-kura jew. Kelli bżonn l-għajnuna ta ' l-KGB, l-għajnuna ta'l-organizzazzjonijiet, bit-tagħmir u l-ikel. Huwa t'attivitajiet Agħlaq, kif jekk jikkunsidraw-kummenti tagħha. Hi stenna madwar ma serji u ħarsa onest. Hija kellha ukoll il-parti tagħha, tajjeb ħafna fil-fatt, iżda hija kienet wisq naive, kif inhu spiss il-każ tal-nisa fl-professjoni tagħna. Hi iddefenda l-pożizzjoni tagħha bl-iswed tagħha tal-granit-għajnejn. Huwa fakkar me tal-sabiħa Venus flytrap, ta'karnivori tal-pjanti li għandu riħa hekk ħelu biex l-insetti li l-għalf fuq.
  
  
  — tajjeb... I qal ftit li xejn, " dak li taħseb li jissuġġerixxu?"
  
  
  'Ġejjin miegħi.'
  
  
  "Fil-Miguel tal-dar l-kantuniera?"
  
  
  ""Iva.'
  
  
  — Kemm oħrajn minbarra inti żewġ?"
  
  
  Hi sess tagħha xufftejn, jistaqsi jekk Ay għandha taqa'. "Wieħed biss, ċertu Diego Ordas."
  
  
  Dan jista'jkun il-każ. Kien probabbli, iżda dan ma kienx il-kwistjoni. — Għandek-buttuna fil hemm?"
  
  
  "Qasir mewġ, il-meded kollha," qalet malajr, jinnota tiegħi il-ftehim. — Aħna ser issib xi ħwejjeġ u xi ikel.
  
  
  Huwa ffirmati, kif jekk qalbhom jipproduċi l-inevitabbli. Huwa kien sa u miġbuda off tiegħu imxarrab, twaħħal pants. Tajba.'
  
  
  "Huwa għaqli id-deċiżjoni, Nick," qalet solennement. — Nista'nikseb tiegħi jittieħed lura issa?"
  
  
  "Iva," qal, u laħaq għal macaroon u mbagħad tad-dwiefer tal-fajl. "Mhux mill-ġdid."
  
  
  Hija qieset aggravata kif hi mimlija tagħha bwiet. "Nick, ħsibt aħna fdati lil xulxin issa."
  
  
  Huwa għandu jkollu tbissem. - Għall-estestvenno. Iżda dan il-mod I fiduċja tagħha aktar. Huwa jinfetaħ il-bieb u l-morna fil-kuritur. "Bil-mod, Dr Mendoza qal inti insejt xi ħaġa." Dak li kien li?'
  
  
  Hi tiġġebbed tagħha ħalq bħal imqareb ftit tifla. "Insejt li jħallsu em kollox huwa qal. Kien misruqin minn ego tiegħu, kif inti ngħidu aħna, fl-Amerika.
  
  
  Tagħha smirk titkompla; kien insinifikanti biżżejjed biex tkun vera. Internament, hija għandha ġew tidħaq, iżda fuq xi ħaġa oħra. Sa issa, Jean l-inmsa kienu studiously evitat qal xejn dwar il-borża xorta seduta li jmiss me. Hija ma anke tħares lejn dan. Apparentament, hi ħass li kien b'xi mod importanti. Din kienet l-ewwel ħaġa hi se tagħmel jekk jingħataw l-opportunità.
  
  
  Wara l-ġlieda dwar il-Calle il-Montenegro, aħna mixi li jmiss intersezzjoni, ftit passi'il bogħod mid-dar. L-djar fuq iż-żewġ naħat ta'l-triq kienu l-kwiet u l-dlam. Jean mdawwar abjad bħala l-borra li jaqgħu waqa'fuq tagħha tax-xagħar u dusted tagħha fil-pil .
  
  
  "Nick," qalet kif aħna mdawrin fuq Calle Noevo, " Colonel Zembla għandu jitwaqqaf fil-ispejjeż kollha! Tiegħi għajnejn ġew stabbiliti fuq il-dar terzi fuq il-lemin, il-bini fejn Mendoza ħsieb Gilles Ego kien brother. L-b'shutters windows kienu skur u abbandunat. "Mhux Zembla, Jean. Tilef il-kontroll tal-ħidma tiegħu."
  
  
  "Il-kanali tal-jappartjenu għall-uem xorta waħda. Dan huwa dak weraq fisser." Vuċi tagħha kienet qawwija, " ikun terribbli jekk aħna naqset."
  
  
  "Il-pjanti, is-siġar, l-insetti, l-annimali kollha tal-ekoloġija fuq żona ta'eluf ta'kilometri kwadri se jiġu meqruda."
  
  
  "U l-nies! Hi shivered u kien għal mument fil-bieb ta'l-dar, tfarfir l-borra off żraben tagħha. — Ih jeħtieġ li jiġu mwissija, Nick. Ikun inġust ma jgħidulhom.
  
  
  "Mhux se fiduċja inti," qal. "Jien naħseb li ma nemminx tagħhom għajnejn aktar. Dawn mhux se jifhmu dak li tinsab quddiem għall-ih."
  
  
  'Mhux ġust!'Iva, "" hija kkonfermata impetuously. "Eluf ta'nies se jmutu minħabba l-ġuħ u l-kiesaħ!"
  
  
  Ee qabad driegħ tagħha bħala jekk il-gwida tagħha r-sala. Hi kienet qed tiġi miżmuma mill-tagħha stess awtomatiku pistola osservat fil agħlaq. "Ukoll qal," qal. "Dan huwa ċertament il-parti tal-drama li inti mgħallma fil-KGB. Tista bogħod fuq il-kmand wisq?
  
  
  "Kif tista'hi bħal ngħidu l-affarijiet!" hi ffirmati ma'ġenwina għadab. Kien kważi jekk tiċrit kienu welling sa fl-għajnejn tagħha. "Aħna qegħdin fuq id-diversi naħat, huwa veru. Iżda l-nies li jbatu u die ma Colonel Zembla tal-mewt mhumiex fuq l-istess naħa. Huma jippruvaw li jgħixu kif l-aħjar li jistgħu! Nick, inti sabiex l-utenti li int stajt tlift l-sens ta'l-umanità?
  
  
  — I darba rilaxxati priġunier ta'tiegħek Vladimir-kamp "Għaxar" qrib Potma . Naf tiegħek Sovjetika karità tajjeb ħafna."
  
  
  Hi mwebbsa u ppressati xofftejn tagħha flimkien. Konna diġà qrib il-ewwel jum fuq il-lemin. Kemm aħna jista'jkollhom riedu li jirrispondu għall-tiegħi taunt, hi ma ma tgħid xi ħaġa, il-biża li tagħha moħbija se jonqsu. Minkejja l-kesħa, ma kien hemm l-vaga riħa tal-periklu u l-mewt fl-arja li bilkemm reġistrata.
  
  
  "Aħna hawnhekk," hija qalet. 'L-passaġġi għall-ġewwa.'
  
  
  'Mbagħad inti. L joqogħdu lura int. L-ewwel persuna li tipprova li attakk me se jiksbu l-isparatura fid-dahar."
  
  
  "Nick, tagħha, jiena naħlef..."
  
  
  "Inti tmur l-ewwel, Jean. Naħa tagħha aktar stretti fuq ont. Kbir tiegħi magħfusa ' l isfel fuq tan-nervituri sakemm hi moaned helplessly. "Ejja naraw liema tip ta'parti inti kont rranġati għalija."
  
  
  Minn naħa tagħha fuq l-doorknob minħabba. "Nick, dan mhuwiex il-mod li jaħdmu flimkien. Jekk jogħġbok agħmel li l-gun bogħod...
  
  
  "Jimxi'l quddiem."
  
  
  Morna fil -. Dak li aħna ra, l-ebda wieħed mistenni mill-istati uniti. Dan kien il-massakru. Wieħed mill-bniedem kienet sprawled fuq l-art. Il-oħra sib limply fil-president, il-idejn bil-kalma mitwija fi tiegħu addominali. Kemm kellhom tagħhom grieżem maqtugħa mill-widnejn għall-widnejn. Skur congealed tad-demm ffurmat kbir puddle fuq l-art. Dan jitferra fuq l-sider tal-bilqiegħda bniedem u din tingħata b'infużjoni mill-president. Il-ħitan kienu fl-azzjoni tad-demm li kellhom oriġinarjament spurted jistabbilixxi l-arterji tal-karotide.
  
  
  "Għeżież tmien," Jean miel kap tagħha u rimettuta.
  
  
  Jekk il-istonku ma kienx hekk vojta, nixtieq għandhom jintefgħu sa wisq. Tiegħi fl-istonku clenched fil-gerżuma tiegħi issa, iżda I ġestiti għall-kontroll lili nnifsi. Huwa studja l-bqija tal-kamra. Kollox kien mdawwar rasu l-isfel. Il-kaxxi kienu żvujtati, is-sede tkopri jitqatta, u l-moderna transistor tar-radju huwa ntlaqgħet isserraħ fuq kien inutli. Huwa mdawwar Jean. Hi tifqigħ fil-xott sobs. Huwa slapped ħaddejn tagħha mal-palm tiegħu, mhux diffiċli,iżda diffiċli.
  
  
  "Jitwaqqaf," qal. "Ejja jimxu fuq..."
  
  
  "Oh... Alla tiegħi. L-għajnejn tagħha kienu ċara mill-ġdid, iżda kienet seduta fuq il-saqajn tagħha, rogħda bħal-tajba.
  
  
  "In-nies tiegħek?"
  
  
  — Y-iva . Miguel u ... u Diego fil-presidenza. Kif...?'
  
  
  "Ih għandu ġew maqbuda off-gwardja. Ih saret barra u l-maqtula bl-sikkina li jagħmlu inqas storbju possibbli."
  
  
  Huwa ffirmati. Vuċi tiegħi kien skura: "Dan id-dehra Dr. Mendoza ma jkollhom l-omm wara kollha."
  
  
  Kif?'
  
  
  "Huwa għandu ġew mimlija ħafna wara li tlaqt minnu," spjegat. — Hu sejjaħ inti dwar me. U jien ser imħatra li għandek il-flus li huwa qal Zembla tal-nies fl-Prinzapolz dwar inti fl-istess ħin.
  
  
  "Għall-estestvenno! Huwa ssodisfawx us-żewġ! - Wiċċ tagħha kien contorted mal-rabja u l-mibegħda. "Għandna mmorru lura u l-ftehim miegħu."
  
  
  "Idea tajba, iżda aħna ser ħlief għal aktar tard. Għandna biex toħroġ hawn."
  
  
  "Nittama li l-qattiela jiġu lura u jsibu l-istati uniti hawn."
  
  
  "Save it-avventuri għal ħajja aħjar, Jean. Għandna li jagħlqu dawn il-kanali, u dawn huma mxerrdin fl-tliet pajjiżi. Hemm xejn ħaġa oħra li nistgħu nagħmlu issa fl-Prinzapolz.
  
  
  "Iva iva, qed nifhem tagħha. Hi ħares lejn me blankly. "Jiddispjaċini, Nick. Hi kienet qed jippruvaw biex jattiraw inti fis-nassa b'tali mod li hi jista'jiġbed l-kollox inti taf dwar tagħha.
  
  
  "Tinkwetax dwar dan. Int qatt ma stajt mqarraq me mal-kaċċa tiegħek. Tiegħek militari iskwadra huwa marret u tiegħek lis-sieħba huma mejta. Dan id-dehra aħna verament jeħtieġ li jaħdmu flimkien issa, iżda jeħtieġ li jafdaw lil xulxin. Tixtieq dan?'
  
  
  Hi nodded. "Issa huwa biss l-istati uniti."
  
  
  'Atteġġjament tagħha tal-vuċi.' Kien lura minn A. Makarov pistola. I staqsiet dak Hawke ngħid dwar ix-xogħol bil-russu l-aġent. I ma kellhomx għażla ħafna, iżda jistgħu joħolqu problemi bla bżonn. I kellhom kuntatt id-DA-kwartieri ġenerali hekk kif possibbli u tispjega l-każ. Iżda l-iktar ħaġa importanti hija l-ewwel. I marru għall-żgħar tal-kamra fejn iż-żewġ korpi kienu tinsab u talab: "hemm Kolza li hija involuta li jaqdi lili?"
  
  
  'Laqam
  
  
  Huwa mdawwar bil-mod, il-ġbir is-saħħa tiegħu. Jean xejru l-kbira awtomatiku die għal jimteddu fil me, kemm jekk hi ma tkunx taf x'għandek tagħmel. Hi nodded mill-ġdid u tpoġġi l-gun fil-but tagħha. "Kannella bagalja. Huwa jappartjeni għal Miguel, u huwa dwar l-istess għoli inti. Kien bħal dak, li jfisser.
  
  
  "Tfajla kbar," I chuckled, tossing l-rivista li Ħej, li ħa l-gun kull qabel tgħid hi. Hija għaddiet it-test. Hi bi sa l-għonq tagħha, iżda ma jgħidu xi ħaġa.
  
  
  Miguel kien iqsar u l-xaħam milli kien I. Madankollu, huwa kien misjub liebes xi ħaġa taħt l-shirts, oħxon suf sħ, ħajt qliezet, u l-par ta kalzetti oħxon li tajjeb ukoll. Kien jintlibes minn kulħadd tkun protetta sew mid-kesħa, borra u tas-silġ. L-aħjar sorpriża kien il-par ta ' żraben tal-ġilda li kienu pjuttost kbir, sabiex ma jkun taqlib minkejja l-extra kalzetti.
  
  
  — Għandek xi oħra transponders minbarra dan l-tifel tal-kelba?"
  
  
  I talab Jean dwar dan I filwaqt li kien qed lebsin. - "Le," daħal l-nkwetanti-ħoss tar-rewmatiżmu. "Din kienet l-unika ħaġa li kellna."
  
  
  "L-ebda problema," I growled. "I kien bit-tama li jistgħu jitolbu għall-għajnuna. Patrol boat huwa stennija għall-me fuq il-baħar.
  
  
  — Għandna tas-sajd bit-tkarkir hemm. Ħadd ma madwar għandek tar-radju hawn?
  
  
  "Jien ma jibżgħux. Inkella, ma ġew użati mill-ego. Dawn qed-ftit nies aħna hawnhekk, l dubjuża, biss bħal Dr. Mendoza. Ma naħsibx li għandu xejn aħjar minn tal-kwarz trasmettitur. Aħna ser ikollhom jerġgħu dgħajsa madwar l-port. Ejja nittama li jiksbu permezz ta'dan qabel il-maltempata hits-istati uniti.
  
  
  "Aħna nkunu nistgħu nieħdu l-ajruplan," qalet każwali.
  
  
  Huwa poġġa fuq l-żraben u l-juru madwar il-kamra. "L-ajruplan? Dak il-pjan?
  
  
  L-Cessna 150 li jinġiebu tagħha mill-Diego l-mod li Messiku. It-tim ta'appoġġ waslu bil-tkarkir. Hi tossed ir-rivista fl-arja, jinqabdu l-ego mill-ġdid, u l-qima mischievously. "Naturalment, jekk inti ma fiduċja tan-nisa piloti..."
  
  
  — Int li tgħaqqad l-ego hawn, mhumiex inti?" Jekk inti tpoġġi l-ego tiegħek fl-arja fil dan il-tempesta, il-mara, l-qatt se jkun kruċjali tal-nisa tas-sewqan mill-ġdid.
  
  
  Hi l-qima, fil-fond guttural-ħoss; ġenerużi, bil-qawwi tbissima, bejn l-raġel u mara, mhux bejn l-aġenti. Hija kienet serja mill-ġdid. "Il-pjan huwa fil-sala fuq iebes il-medda tal-bajja tat-tramuntana tar-raħal. Tagħha ego marbuta tagħha sa stretta fil-kawża li ma tistax tikseb Zembla fil-ħin u l-bidliet ta'temp. Għalhekk għandna wkoll miġjuba ħwejjeġ sħun. Tagħha-ferħan aħna ħa din il-prekawzjoni. Iżda meta l-Baħar Karibew...
  
  
  Ħej, ma kien hemm l-ebda ħtieġa li jintemm il-sentenza. Huwa jista'faċilment jimmaġina l-riħ-minfuħa-mewġ kompletament l-isfel fuq il-pjan żgħir, qasmiet l-inżul u tgħaffiġ l-ego bħal dan kien kaxxa tal-kartun. Aħna tax-xellug l-dar immedjatament. Hi biss rnexxielhom jaqbdu Miguel tal-kulur tal-pil minn lura fuq id-dahar tal-ġurnata. Jean kien b'moħħ miftuħ mara li malajr ltqajna użati għall-kollox. Hi tista'seħħ ruħha li tħares lejn il-żewġ mejta l-irġiel dispassionately. Hija ma tkellem dwar dan mill-ġdid. Dawn kienu mejtin, u kien aħjar ih tinsa. Xi ħaġa li kellha ssir li jistgħu jwasslu us imkien, u saħansitra twassal għal tagħha stess brutal-mewt. Aktar tard, meta dan kollu fuq, hi tista-għoli ih. Dan ġara lili li meta waslet għall-ġlieda kontra, hi xorta kien ghadu tiegħi. I ma tkunx tixtieq li joqtlu tagħha.
  
  
  Noevo-Triq kienet emptier minn qatt qabel. L-ġid taċ-ċittadini tal-Prinzapoltsy kienu ixxukkjat mill-maltempata silġ, b'mod li dawn ma jkunux jifhmu xejn. Qgħadna qrib il-kanal fuq naħa waħda tal-toroq. Jean awtomatikament mċaqalqa eqreb lejn me, daqs li kieku tfittex il-protezzjoni u l-kumdità.
  
  
  "Eda kien fl-appartament . Għandek xi ħaġa meħtieġa.'
  
  
  "Stramba," qal. "I f'daqqa mitlufa aptit tiegħi hemm."
  
  
  "Forsi hemm xi ħaġa oħra fuq il-pjan."
  
  
  Aħna mdawrin fuq Calle il-Montenegro, lura għall-mimmo kwadru belt ta'Dr. Mendoza tal-dar. Ma kien hemm xejn li tkun tidher. Xejn mċaqalqa, iżda ma kien hemm l-stramba silenzju. Dan jibża me. Huwa sema reqqa. Għal darb'oħra, l-snin ta'esperjenza inċiżiv tiegħi mill-moħħ li kien xi ħaġa ħażina. Huwa naqqas l-saqajh faċilment, ħafna bir-reqqa. Jean-mixi ħdejn me fis-silenzju.
  
  
  Konna li tgħaddi l-mimmo tal-Mendoza tal-dar meta tkellmet. "Diego kienet tajba guy," qalet deliberatament. "Miguel kien it-tabib brother, jekk huwa kwalunkwe-ċintura.
  
  
  Aħna waslet għall mhux maħduma-mibnija ħmar cart, li issa kien seduta fuq il-drawbars frank quddiem il-stabbli. Huwa ħares lejn l-istalel. Issa kienu miftuħa. Kien kompletament fid-dlam.
  
  
  Kważi ikteb, huwa whispered tagħha:: "Aħna qed maqbuda." Qabel Jean jistgħu jirreaġixxu, elf guns kienu sparati madwar l-dlam ta'l-stabbli. L attwali della ih kien biss madwar għaxar, iżda li wisq meta niġu miegħek. Ont, huwa ħass bħal tafal ħamiem jiġi maqtul fil mid-direzzjonijiet kollha.
  
  
  Għajjat u nudged Jean. Tagħha maqtul fil-rewmatiżmu hija madwar antika Mendoza die għal jimteddu. Wisq mgħaġġla. Huwa ddubitat huwa d tolqot xi ħadd. Konna maqtul fil mill-ġdid, aħmar flash madwar l-stabbli. I-isparatura tagħha mill-ġdid. Mimmo us mimsuħa aktar ċomb. Aħna avviċinat l-cart, u tefgħu lilna nfusna fis dan dubjużi sandwich.
  
  
  'Laqam. Jean qabad tiegħi driegħ. "Stajt mdawra magħna!"
  
  
  "M'hemm l-ebda punt fl-panicking," l-rheumatologist whispered tagħha. Tagħha, inklinata baxx kemm hu jista'għall-peer taħt il-cart. "Għaxar li wieħed, dawn qed-istess bastards li qatel tiegħek l-irġiel." Dawn mhux qed tmur biex tieħu l-priġunieri. Aħna ser ikollhom il-ġlieda.
  
  
  Assista wara assista ħabat fi l-qodma tal-injam tal-injam tal-xemx. Balal għebet pjanċi ħoxnin u ricocheted fl-xorta jaqgħu borra. Ħares bħal dawn kienu ħafna l-munizzjon tagħhom. Aħna ma jkollhom l-ebda aktar milli kellna fl-tagħna rivolvers. I ma kellhomx bżonn għall-punt tagħna sitwazzjoni li Jean. Hi biss sparati kultant, biss meta hi jistgħu jimmiraw għal-flash ta'l-nar. Waħda mis-seba'shots milquta. F'daqqa sider u l-ibni ta'jaqgħu pistola. Skur-misluħa-bniedem popolari tal-garb ħareġ, żfin bħala jekk tagħmel pirouette, l-idejn magħqudin quddiem is-tul tiegħu mdemmija-wiċċ. Jean ma l-iskart ieħor bullet dwar dan. Il-bniedem kien. Imbagħad wieħed mill-ego tiegħu ħbieb fil-stabbli sparatura lilu. Huwa waqa'headfirst fis-silġ.
  
  
  "Aħna qed kważi barra tal-munizzjon," Jean nifs.
  
  
  L-isparar skwadra tal-pistoli kompliet tan-nar. Kkritikat dan! Jekk biss ma kien hemm l-mod biex daqqa u kollha li! Dan tatni l-idea. "Malajr," I ordnat — " ippermettuli tikseb dan l-injam-labra, madwar il-buttun, u ħu l-rota off!"Mal-grupp tal-Mendoza tal-pistoli, huwa jinġibed improvviżati wedge madwar il-fus. Flimkien aħna żvitat l-injam tar-roti. Dan daħal off mal-creak. L-cart waqa'fuq fus wieħed, u l-naħa l-oħra żdiedu. Għalhekk kellna kopertura aħjar.
  
  
  "Jagħtu me waħda madwar l-varjetajiet tangerine."
  
  
  Jean t'attivitajiet me. "L-varjetajiet tangerine? I... jien ma jifhmu dak li jfisser.
  
  
  L-ċomb tellgħu madwarna kemm jekk aħna kienu fil-hornet bejta. Ma kien hemm l-ebda ħin biex jispjega. "Kkritikat dan," qal sew. "Dawn il-varjetajiet tangerine int li jġorru l-dehra reali, iżda I taf ukoll kif għandek tagħmel dan li qed moħbija mimlija. Il-British wkoll użati ih fir-gwerra kontra l-Lhud. U jidhirli li tiegħek sigaretti huma fil-fatt inċendjarji bombi ħin. apposta tieħu fl-AH, aħna nafu li din tricks wisq. Illum jew l-għada I jista ' jgħidlek dwar il-artifiċjali latex klieb li nużaw biex daqqa kastelli fil-kanali. Jiġu fuq!
  
  
  Hi laħqet fis-tagħha, iksi l-bwiet u mogħtija me perfettament camouflaged splussivi.
  
  
  "Il-staminali huwa l-tqabbid," hija qalet. "Il-iqsar inti jiksru l-ego, l-aktar malajr l-isplużjoni se ssegwi."
  
  
  Kien mimli minn foloz tangerine fil-fus toqba fil-rota. "Issa ħalli l-ġiri dawn il-firien madwar l-bejta!" Hija rrumblati l-rota lejn l-cart.
  
  
  "Agħtini l-kopertura."
  
  
  "I biss għandhom tliet shots-xellug."
  
  
  "Mhux se ġlieda lura meta dan iseħħ," I wiegħed. Jean beda l-isparar. Huwa kien sa u mbuttajt il-rota. Huwa rrumblati fl-triq'il quddiem il-borra, qabeż fuq ditch fuq l-naħa l-oħra tat-triq, u mqassma bil-miftuħ lejn id-dlam stabbli. Kien hemm mument ta'silenzju mejta. L-disa'li jifdal snipers deher li kien mintix dak li kien għaddej. Jekk aħna xxurtjati, dawn ser ikunu ta'madwar il-rota-dritt li issa.
  
  
  Imbagħad il-granati sploda. Deafening r-ragħda waqqaf lill minn ġewwa l-stabbli. Il-bieb iffavorixxa off tiegħu tiddependi u imqiegħed fl-triq. L-sema shivered bil-kuluri brillanti, segwit mill-għama-bjuda. Ilsna tal-nar faqqa madwar l-għebet bieb. Wara ftit sekondi, il-par jiddawru qegħdin inferno.
  
  
  Minn wara tagħha cart, huwa whispered — " Huwa ma kienx biss granati. Din kienet ukoll inċendjarji bombi fl-istess ħin!"
  
  
  Hi shrugged philosophically. "L-aktar ħaġa importanti hija li inti tagħmel l-impjieg tiegħek mingħajr ma jmutu waħdu, bħal eroj."
  
  
  Flimkien aħna dam fl-triq'il quddiem il-fdalijiet tal-stabbli. Ladarba Jean kważi niżel fil-iffriżati borra. Hi rkuprat u bi mill-interferenza. Barra minn hekk, hi miżmuma miegħi. Aħna waslet għall-kantuniera tal-Calle il-Montenegro u qasmu l-abjad sempliċi tal-kwadri.
  
  
  Issa kien Jean tal-naħa li jwassal il-mod. Kienet taf fejn il-Cessna 150 kien fil-sala, iżda li hija ma kinitx. I talab li aħna se jiksbu l-pjan mingħajr l-ebda diffikultajiet ulterjuri.
  
  
  
  
  Il-kapitolu 7
  
  
  
  
  Sorpriża, ma kien hemm l-ebda diffikultajiet ulterjuri. Mill-inqas mhux għaż-żewġ saqajha dawk. It-temp deher li jkunu misjuqa anki l-Zembla fanatics fis-dar I kienet qed titlob għall-kenn u l-sħana.
  
  
  Il-borra bdew jonqsu aktar diffiċli. Buffuri ta'riħ qawwi kważi eliminat us off-saqajn tagħna. Il-arja tħaddan joħonqu pulmuni tiegħi u li jolqtu ħażin lill-għajnejn tiegħi. Swaba tiegħi kienu simili tas-silġ kubi. Huwa ma kienx jilbsu l-ingwanti. L-Baħar Karibew kien mimlijin u tat-taħwid: ragħwa bajda fuq l-iswed. Il-maltempata kien ġejjin mill-punent, permezz ta'l-pjanuri. Bħala riżultat, l-baxxi tal-kosta ġiet mgħaddsa. Wara aktar minn siegħa ta diffiċli mixi fuq il-bajja ta'tan-Nemus Costa, aħna laħaq il-pjan, l-daw mill-kesħa.
  
  
  Jean magħfusa ruħha fi l-naħa tax-xellug-sede.
  
  
  Ixgħel il-tisħin, " qal tiegħi snien chattering. Hija bdiet il-magna, magħmula malajr il-kontrolli, u żieda fil-veloċità tagħha biex jiċċekkjaw il-magna. "Din hija l-ewwel darba I kellna li jduru fuq il-de-icers għall tat-tluq," hija qalet. Hi t'attivitajiet fil-borra koperti bajja. 'Stenna. Aħna jistgħu jifilħu ftit daqqa tal-riħ.
  
  
  Hi itlaq l-bullying u imbuttat bil-mod il-gass'il quddiem. L-Cessna shivered u ħadlu taħt il-jeb tal-riħ, l-ragħwa, u borra. Aħna misjuq tul medda wiesgħa ta'vulkanika-blat u l-ċagħaq, xi kultant fu fuq is-silġ floes. Il-pjan tal-kap għandu qatt ma ġew indikati fl-riħ. Kien blowing mid-direzzjonijiet kollha. Olga intensifikati fuq il-gass kollu l-isfel. Ftit min, huwa maħsub li lilu nnifsu, huwa d-dritt! Kelli CLV-liċenzja fl-Arja-kategorija tat-Trasport. Dawn huma xorta waħda l-istess drittijiet bħall-regolari kummerċjali tal-liċenzja. Biss il-ħtiġijiet kienu l-ogħla. Il-proġett pilota huwa meħtieġ li jkollu aħjar tat-titjir tal-ħiliet u l-eċċellenti saħħa fiżika. L-aktar kummerċjali u professjonali piloti jkollhom. Tagħha huwa ferm konxju ta'l-evoluzzjoni tal-magni li jtajru magħhom il nemes, bħala l-ewwel Darba koperti ruħu mal-xema'u l-rix. Iżda issa li għandna kienu madwar għall-isfida dan il-tnehid maltempata mal xejn aktar minn matchbox mal-ġwienaħ ta ' madwar 12-il miljun, ħsibt dwar kif nistgħu tluq.
  
  
  Aħna flitted tul il-bajja sakemm aħna laħaq-veloċità tat-tluq. Għal Cessna 150, dan huwa madwar 90 kilometru fis-siegħa. Aħna kiser ħielsa u l-qabża fl-arja. Kien terribbli sensazzjoni. I tista'tara li l-Jean ma kienx kuntenta bil-tlugħ fil-livelli kollha. Gdim tagħha aktar baxxi tax-xufftejn, hija ttrattata l-laċċ u pedali bħal organista logħob "Il-Ħruġ tal -" fl-boogie-woogie-istil. Jean gradwalment tela mill-pjan għall-altitudni tal-2000-saqajn. F'dan l-altitudni, hija kompliet-titjir. Hi bil-kalma jinġibed fuq il-gass sakemm il-tachometer aqra 2,300 revoluzzjonjiet kull minuta.
  
  
  "Int naturali pilota," missierha qal.
  
  
  "Fejn ikun ġej mill, it-temp huwa bħal dan kull sena għall-sitt xahar," hija qalet. Fejn ninsabu għaddejjin biex tmur hemm?'
  
  
  — Għandek tkun taf dan huwa l-ewwel darba li stajt kien iż-żmien li tinkwieta dwar dan?" Fetaħ borża tiegħu u bdiet tħares permezz tiegħu il-passaporti u d-dokumenti. Sadanittant, is-sena ewropea spjegat kif ih miksuba u li dawn jappartjenu għall. Is-sid ta ' l-borża kien Senora Ana Mojada, armla li jgħixu fil-Vacaciones tal-Lukandi fl-Puntarenas, il-Kosta Rika. Laxk tradotti, kienet tgħix fid-dar imbark u ħadem bħala l-housekeeper hemm. Mill-inqas jekk nistgħu tiċċekkja il-kredenzjali tagħha. I staqsiet kif reali kienu meta l-sett li jmiss ta'dokumenti ċċekkjati tagħha barra.
  
  
  Il-magna l-kap tal-isem kienet Tonichi Alexander. Kien maħsub li ġew ħaddiem fl-Polencia, il-Ħonduras. Raġel ieħor, Ramon Batuc, għexu fuq il-gżira ta'Isla de Sangre, il-Panama. Kien magħruf bħala l-bizzilla merkantili. Isla de Sangre - "tad-Demm tal-Gżira". Jean flinched meta Abe taqrah. "Ma naħsibx li dan huwa l-post dritt għall-bizzilla bejjiegħ."
  
  
  "Ukoll, meta għandek mijiet ta'gżejjer żgħar bħal-Panama, inti kultant tikseb miġnun-ismijiet." I ċċekkjati mill-ġdid, it-tqegħid l-karti lura fil-borża tiegħi. Aħna ma kellhomx ħafna ħin tax-xellug. Fil-Ħonduras, I iddeċieda.
  
  
  Hi inklinata il-pjan li l-punent tal-majjistral. Konna li jtajru lura fl-ilmijiet interni fin-Nikaragwa. Oħra mija u ħamsin kilometru u aħna d tkun fuq il-Ħonduras. L-viżibilità kienet iż-żero. Barra, ma kien hemm l-kompleta maelstrom tal-mħabbla abjad poriġ. Jean eżaminati l-istrumenti kollha, il-boxxla manjetika, u użati tagħha prattiċi intwizzjoni. Il-ħidma li kienet intensa ħafna għall-waqt. Fil-relattivament ħin kwiet, Olga mdawwar me questioningly.
  
  
  "Polencia, Il-Ħonduras?" Fejn dan huwa guy msemmija Alexander minn ?
  
  
  'Oriġinarjament minn hemm. Taf fejn huwa?'
  
  
  'Qatt ma kont smajt. Il-post biss li tidher familjari għalija huwa Puntarenas. Jidher qisu promettenti destinazzjoni turistika fil-Nicoya-Bajja."
  
  
  "Dan imur ukoll bl-isem tal-Lukandi Vacaciones. Huma għandhom kienu ftit aktar oriġinali. Dawn jistgħu jitgħallmu ħafna minn mal-Panama sbieħ tagħha gżira l-ismijiet."
  
  
  — Hemm karti fil-borża li jmiss biex inti, Nick. Ara jekk inti ma ssib l-mappa tal-Ħonduras. Imbagħad jistgħu jiksbu tiegħi bearings.
  
  
  Ma kien hemm l-mapep fil-post hi indikata. Hemm munzelli tal-karti fuq il-dell innifsu. Aktar minn stajt qatt rat tagħha fuq kwalunkwe jet privat stajt qatt jiltaqgħu magħhom. WLK-Dinja tal-Avjazzjoni Mapep-għal kull parti ta'l-Amerika Ċentrali u T'isfel, mapep dettaljati miksuba mill-aġenziji privati, u ukoll riċerkata u. s. federal aviation administration Pilota tal-Manwal għall-Istati Uniti.
  
  
  I jinstabu l-mappa jien ridt. - U l-vuċi u Polensia. Ġġudikati mid-daqs tiegħu, huwa raħal magħmula minn żewġ persuni u tat-tiġieġ. Hija tinsab bejn il-belt kapitali tal-Tegucigalpa u l-tliet elf quċċata ta'El Picacho . Hmm, kif ukoll taħseb li l-art fuq il-mogħoż trails?
  
  
  — Aħna ser art fil Tegucigalpa, jekk inti ma tistax-moħħ." Jien naħseb li din hija l-ajruport biss fil-Ħonduras. Fi kwalunkwe każ, dan se lagħaq kollox l-art.
  
  
  I tah l-koordinati u tpoġġi l-mapep lura. Hi daru fuq ir-radju, bit-tama li jaqbdu xempju. Dinamiku biss magħmula xi statiku tfaqqigħ-ħoss. Xejn sensibbli jista'jsir dwar dan. Ir-radju kumpass-labra mdawwar bil-mod. Ma jidhirx plawsibbli biex me li l-istazzjonijiet kienu barra l-arja. Huma sempliċement ma setgħux jinstemgħu, u hemm biss jistgħu jiġu raġuni waħda. Sinjali kienu interrott mill-bidliet fil-Colonel Zembla tal-temp. Kondizzjonijiet avversi waħdu ma jistax jikkawża l-falliment ta ' dan il-kobor. L-ħsieb dwar dan, I wkoll induna li aħna fl-Prinzapolz qatt ma kienu kapaċi jitolbu għall-għajnuna fuq ir-radju. Konna verament kollha waħdu. Aktar milli hu d inizjalment hemm il-biża. I qal tagħha li Jean. hi tah skur ħarsa. Xofftejn tagħha kienu ċar.
  
  
  "L-ironija," għidt, " huwa li Zembla kien kapaċi jikkomunikaw talbiet tiegħu għall-dinja fuq ir-radju. Forsi huwa maħsub biex tagħmel dan x'imkien ieħor, minn barra dan mess, iżda I dubju. Ma naħsibx li hu kompletament realizzati dak li kien qed ruħu fis. Naħseb li l-ego tal-enormi ego oskurat l-ego-kalkoli ftit. Dan huwa spiss il-każ tal megalomaniac dittaturi. Wara kollox, huwa ma kienx li intelliġenti.
  
  
  - "Le, kien wisq intelliġenti, Nick. Jean magħluqa-ħalq tagħha mill-ġdid u ffukat fuq l-istrumenti tagħha. Huwa kellu ftit li tagħmel mal-titjir. Żżomm għajnejk fuq il-idejn, u korretti, jekk ikun meħtieġ. Dan kollu. L-Cessna heaved u magħżula permezz tal-ddawwar swirls ta'teħid ta'kampjuni tal-arja. Jean ħares bħal turkija riding selvaġġi taż-żwiemel. Hi tellgħu mal-pjan. Ee-idejn u s-saqajn rrispondew b'fiduċja u malajr għal kull moviment ta'l-apparat. Hija kienet li jtajru ukoll, kkritikat ukoll anke. L-uniku tnaqqis li jtajru l-blind huwa li inti mhux se jara l-muntanji li jistgħu ta'importanza kbira fil-quddiem tal inti.
  
  
  "Għaliex Polencia, Nick?" — X'inhu? " hija mitluba wara filwaqt.
  
  
  "Għaliex aħna ser hemm? Minħabba dan huwa tat-tramuntana tal-Prinzapolca, u t-tnejn l-oħra huma n-nofsinhar. Il-maltempata kienet sejra għall-agħar, u huwa ddeċieda aħna d aħjar tieħu l-itwal sezzjoni l-ewwel, u allura l-iqsar waħda.
  
  
  "Tiegħu biss bħala ħsibt. Iżda bl-weraq tagħha fil-moħħ, kif tista'tkun żgur li hemm trasmettitur hemmhekk? Alexander, Batuk u Senhora Mohada jistgħu jkunu ġejjin minn kullimkien u minn kullimkien. Dawn jistgħu jkunu użati dokumenti foloz.
  
  
  "Għandek tkun taf li," qal, " Senorita Rosita ta'Managua."
  
  
  "Ma tidħaq me, Nick. Issa bis-serjetà!
  
  
  Huwa ffirmati. "Hemm erba'raġunijiet. L-ewwel, jien mhux biss ih-passaport, iżda wkoll ih l-identità nazzjonali ċertifikati. Inti taf kif ukoll I ma li tista'faċilment jidħol f'pajjiż ieħor bil-passaport foloz. Iżda tipprova li jgħixu fil-pajjiż tiegħek ma foloz karta tal-identità. Dan huwa partikolarment diffiċli. Speċjalment fl-Amerika latina. Il-pulizija simili għall-verifika. It-tieni, kulħadd madwar b'dan il-mod kontrollat l-trasmettitur. Għalhekk, huma jridu jkunu għexu qrib tiegħu installazzjonijiet. It-tielet, ma nistax nifhem għaliex Zembla kieku l-użu ta'dokumenti foloz. Dan mhux mingħajr tar-riskju. L-ebda, naħseb li dawn il-postijiet jikkorrispondu mar-realtà.
  
  
  "U l-raba'raġuni?"
  
  
  Ont, huwa shrugged. "Aħna ma għandhom xejn aħjar."
  
  
  Nifhem tagħha. Imbagħad aħna ser biss tagħmel dan. Hi pursed xofftejn tagħha. Huwa nnotat li kien vizzju tagħha meta kienet inkwetat dwar xi ħaġa, staqsi tagħha. Imbagħad-wiċċ tagħha tjiebet. "Hemm basket wara l-president, Nick. Diego kien ħafna bil-ġuħ meta kien qed tipprepara għall-vjaġġ, u forsi hemm xi ħaġa oħra fiha.
  
  
  I jinstabu basket tagħha, wieħed minn dawk tal-qasab tal-Messiku boroż tax-xiri. Tassew, Diego, ma tantx kien tax-xellug. Ma kien hemm l-xorta flixkun tal-irħas l-inbid aħmar fil-flixkun, u kien hemm ftit tacos tax-xellug, kif ukoll jamón u tostadas patia . Dawn kienu kesħin, iżda dawn kienu għadhom bnin. L-tostadas kienu għadhom tqarmeċ u mimlija ma'kull xorta ta dad, inkluż il-bżar aħdar li kienu sħun biżżejjed biex jinħarqu tiegħek ġewwieni.
  
  
  Huwa mneħħi il-flixkun wieħed gulp li tqiegħed il-nar. Huwa poġġa l-basket lura l-isfel u rilassat fl-president tiegħu. Il-fawra tal-ħtija, l-tisħin, l-ikel, u l-sħiħ fl-istonku magħmula me bi ngħas. I ppruvaw li jżomm l-għajnejn tiegħi miftuħa. Iżda dan ma kienx l-aħħar fit-tul. L-Cessna jixxengel u jixxengel. Għall-widnejn tiegħi, il-ħoss tal-magna kienet itektek, bi ngħas ħsejjes.
  
  
  Tagħha bil-mod qajjem up. L-dreamless blackness fil li kien mgħaddsa gradwalment jiddawru griż skur realtà. Huwa ħass itektek uġigħ fil tiegħu midruba ta ' l-ispalla. Tiegħi muskoli kienu skomdi minħabba I ntlaqgħet bilqiegħda fl-istess pożizzjoni għal żmien twil wisq. Xorta nofs imqajjem, huwa fetħet l-għajnejn tagħha. Għall-ewwel, ħsibt li kien għadu fil-dgħajsa u kien li jħallu l-tempju. Huwa t'attivitajiet fis l-kbira tal-griż infinità. Hija ħadet me ftit sekondi biex jirrealizzaw li l-I kien qed tittajjar'il quddiem u lura fuq il-pjan. Hu jistabbilixxu mal-kap tiegħu kontra l-ħajt, tfittex l-tieqa fil-Ħonduras. Kollox kien kopert bil-borra. Huwa mdawwar kap tiegħu biex Jean u yawned.
  
  
  Ma torqod ukoll?'
  
  
  "Raġonevoli, meta wieħed iqis il-ċirkostanzi. Fejn ninsabu?'
  
  
  "Kważi fil-Tegucigalpa. Aħna ser tkun inżul fil-ħmistax-il minuta. Ikun xi ħadd qatt qallek li inti snore?
  
  
  "Biss jekk jien jista'jirritorna l-kompliment," I chuckled. "Hemm xi ħaġa oħra fuq ir-radju?"
  
  
  Hi ħadlu-kap tagħha. — Għandi l-impressjoni li l-kanali hawn huma sempliċiment mitfi. Jidhirli li Zembla iġorr responsabbiltà sħiħa għall-dan is-silenzju.
  
  
  "F'dak il-każ," qal, ma tibqax chuckling, " huma probabilment jneħħu l-belt." Il-gvern jiddependi fuq il-mezzi ta'komunikazzjoni, speċjalment fi żminijiet diffiċli, sakemm il-proprjetà tal-fluss gej."
  
  
  "Dawn in-nies foqra," hi whispered, " din il-foqra, raġel kuntent, u..."
  
  
  Għaxar minuti wara, rajna skur tal-massa tal-mixja taħt l-istati uniti. Aħna tellgħu fuq il-kapital tal-Ħonduras. F'daqqa biża ' hit tagħha. Tegucigalpa għandu jkun qawwi fuq il-post f'dan il-griż tal-mess. Għandna naraw id-dwal ċaqliq, jew mill-inqas ih rifless fis-silġ. Tegucigalpa huwa kważi erba'sekli qodma. Hija belt li huwa bbażat ruħha fuq il-università u l-seklu tmintax-katidral, li hija viżibbli mill-bogħod ma'l-ego dome u l-żewġ torrijiet.
  
  
  Tegucigalpa, bil-żewġ mijiet ta'eluf ta'abitanti, deher li m'għadhomx jeżistu.
  
  
  Jean titbaxxa l-pjan permezz tal-maltempata qalila. "L-ajruport huwa fil-sala tal-nofsinhar tal-belt, pjuttost għolja, kważi 3, 000 saqajn. Issikka ċinturin tiegħek. Se jkun diffiċli inżul jekk I jitilfu l-viżibilità."
  
  
  "Kun żgur li inti tista' tieħu mill-ġdid hekk," huwa wissa tagħha aktar. "Aħna jista'jkollhom merħba-kumitat ta'stennija għall-us."
  
  
  "X'tifhem, Nick?"
  
  
  "Aħna ma jistgħux ikunu jafu dak li ġara li minnhom l-inmsa kif aħna tax-xellug Prinzapolce. Tegucigalpa tista'tkun kważi abbandunat. Iżda jistgħu jkunu wkoll taħt il-liġi marzjali. U jekk dan huwa l-każ, imbagħad Zhenoy tal-suldati jistgħu sempliċement jisparaw fuq xi ħadd ieħor tal-pjan. Hemm possibbiltà oħra. Jekk Zembla ħadu kura tajba ta tiegħu r-relazzjonijiet pubbliċi, komunikazzjoni, u t-trasport, huwa jista'ukoll il-għan sa fl-idejn ta'l-kompliċi tiegħu ' egos. Maltempata jista'jkun sinjal li l-istrajk issa li l-naħa tieqaf. I dubju, iżda aħna nafu li dak li aħna ma tistax tkun żgur. Jean ħares lejn me worriedly. Dan irku-periferija tal-belt. Filwaqt li l-irqad tagħha dam, hi bdiet li jtajru bi prezz xi ftit ogħla mill-oriġinali altitudni ta'2,000-saqajn. Huwa imnissel diversi mitt-saqajn u biddel il-pjan fid-direzzjoni tal-kicker. Tegucigalpa sar viżibbli b'mod ċar u sparixxew lejn ix-xellug kif aħna tellgħu matul il-kampanja.
  
  
  Il-ħonduras huwa simili ħafna għall-Nikaragwa. Bl-eċċezzjoni tal-dejqa tal-kosta strixxi, huwa muntanjużi-pajjiż. L-agrikoltura hija s-sors prinċipali ta'l-għajxien, iżda ħafna mill-art hija għadu mhux ikkultivat. Kif fin-Nikaragwa, issa ħares bħal għerja-Artiku-pajsaġġ. Sħab skur, tqal bil-borra, il-dijanjosi madwar immaġinarju-muntanji tal-quċċata fil-altitudni ta'erba'u ħamest elef kwadru.
  
  
  Tiegħi pilota deher li tkun taf il-passaġġ tat-titjira. Kien probabbli li hija kienet żbarkati hawnhekk qabel. Hi ħalli l-karozza dawwar mill-ġdid, naqas għal madwar elf revoluzzjonjiet kull minuta, u jinqalbu fuq il-ħatt l-art id-dwal. Bil-mod, hija titbaxxa il-pjan. Għal wieħed inċerti mument, ħsibt hi ried li l-us għall-art fil-nofs tal-masġar tal-siġar. Imbagħad aħna lesti l-inżul. Il-konkrit tar-runway tal-Tegucigalpa-Ajruport kienet tinħass sew fil-kiwi tal-tagħna-ħatt l-art id-dwal. Ir-riħ u l-silġ ħeġġeġ fis-sistema. Viżibilità ma jestendu ferm aktar milli l-kamin. Vagament, huwa jista'ara l-kbira forom ta'l-torri tal-kontroll u l-hangar żvelat quddiemu. I kien jistaqsi li kien qed jistenna-istati uniti f'dan il-bini. Jekk xi ħadd kien hemm.
  
  
  Aħna tolqot l-art, mqabbża, tolqot l-art mill-ġdid, u l-skidded. Jean reġgħu-kontroll tal-pjan u aħna rrumblati lejn l-torri. Aħna għadda mimmo pari ta ' l-qodma P-51 Mustangs, gwerra fdalijiet, DC-4, u l-gruppi ta'magħluqa F-5s. Ma kien hemm l-ebda kummerċjali pjani fil-vista. L-hangars, torri ta'kontroll, u l-wasla sala kienu kollha skur; ma kien hemm l-ebda sinjali tal-ħajja. Tiegħi suspett li l-belt kienet qed evakwati kienet aktar b'saħħitha minn qatt qabel. Naturalment, huwa wkoll possibbli li biss il-subborgi kienu evakwati. Il-popolazzjoni li tista'tinġabar fl-kamp fiċ-ċentru tal-belt li tistenna l-tmiem ta'din il-inkomprensibbli diżastru. Min-naħa l-oħra, jista'jkun wieħed kbar moħbija. Jean kienet konxja ħafna tal-periklu potenzjali. Kif aħna avviċinat il-wasliet sala, hi mitfi il-ħatt l-art id-dwal, brejkijiet f'daqqa, u biddel il-Cessna 180 grad. F'każ ta'emerġenza, aħna issa kellhom biżżejjed spazju biex jieħdu l-barra malajr mill-ġdid. L-ebda wieħed ħareġ biex jilqgħu lill-istati uniti. L-ebda wieħed deher li kien jistaħbew fil-dell tal-bini jew. Jean mitfi il-magna u peered bir-reqqa.
  
  
  "Do you tara xi ħaġa?"
  
  
  'No. Ejja stenna!'
  
  
  Il-bieb miftuħ u raġel spiċċaw. Huwa mqassma, jiżżerżaq, mqassma, u dam malajr kemm jista. Mhux magħruf mill-ego. Fi kwalunkwe każ, huwa ma kienx suldat u kien armati. Huwa ducked fl-ilma. Aħna jinstemgħu l-ħoss ħażin tal-karozza tal-bidu u tas-sewqan bogħod fil-veloċità sħiħa. Aħna stenna ftit minuti, iżda ġara xejn.
  
  
  "Probabbilment marauder,"qal," u drunkard f'dak." Huwa tħabtu mal-bieb. Il-kesħa tħaddan-riħ kien orrur wara toħloq-sħana tal-pjan. "Stenna," huwa msejjaħ tagħha, Jean. — I tiġbor kull sena. Tagħha, dam sa l-bieb, li ħallew il-bniedem. Mendoza tal-gun ma wieħed bullet fl-naħa tiegħi, lesta biex imorru. Kien kważi wisq skur ġewwa biex tara xi ħaġa b'mod ċar. Ħassejtni madwar il-ħajt u sabet li l-dawl jaqilbu u mdawwar fuq. Xejn bħal dik. I ippruvati xi ftit drabi aktar. Huwa f'daqqa waħda waqfet is-smigħ tagħha. L-riħ howled barra. Il-karta kienet minfuħa tal-twieqi kbar.
  
  
  Min-naħa l-oħra ta'l-kbira tal-irħam stennija-kamra kien filliera tal-biljett bankijiet. Huwa mixi matul l-eqreb kontro u taw agħlaq interrogazzjoni ħarsa. Huwa eżamina tagħha l-uffiċċji u l-tojlits. L-ajruport kien vojt. Huwa marru lura lejn il-bank u ppruvaw it-telefon li kienet fuq il-mejda. Din ma kinitx sorpriża me li l-linja ma ħadmux. Żamma jsir ċaqliq-ħsejjes ġew minn wara. Iduru madwar, huwa niżel tat-telefon tiegħu u qabad l-gun.
  
  
  Kien Jean. Ħej, inti ma għandek tgħid me kienet nervuża. Tagħha madwar l-għajnejn kienu l-daqs tal-saucers. Kien mejta abjad. "Jien ma setgħux jieħdu aktar hemm," hija qalet.
  
  
  — Mhux l-saqajn huma l-aħjar hawn. Hu indikat il-telefon li jmiss tiegħu desk. "M'hemm l-ebda wieħed hawn. It-telefon u s-huma wkoll l-ebda tax-xogħol itwal.
  
  
  — Sabiex dak li nagħmlu issa?"
  
  
  "Polensia".
  
  
  Hi qabad tiegħi twal nervously. "Ejja mmorru għal Tegucigalpa-ewwel, Nick. Wara kollox, il-belt ma tistax tiġi kompletament vojta. Mhux fi żmien qasir. Għandu jkun hemm xi ħadd li jistgħu jgħinu lill-istati uniti. Il-pulizija jew l-armata.
  
  
  "Nixtieq ara tagħha, tarbija, imma ma nistax. Aħna l-ewwel trid issib xi ħadd li jispjegaw dan l-corkscrew. U jekk aħna ssib xi ħadd bħal dan, il biss problema jekk dawn l-fiduċja istati uniti. Aħna barranin mingħajr passaport jew tal-viża. Le, huma pjuttost naħsbu li aħna kienu l-kawża ta'dan."
  
  
  — Iżda ma nistgħux tieqaf Zembla. Biss l-żewġ tal-istati uniti.
  
  
  I stroked naħa tagħha, li issa kien holding tal-minjiera. "L-imħatri?"..
  
  
  
  
  Kapitolu 8
  
  
  
  
  Siegħa tard, aħna saq isfel Tuguigalpa fil-misruqa militari art Rover li l-muntanji-villaġġ tal-Polencia.
  
  
  Konna xxurtjati biżżejjed biex issir xi ħaġa li kienet qed tivvjaġġa fl-abbandunat l-ajruport. L-rover kien pparkjati fil-żgħar tal-ajruport tal-pulizija tal-garaxx li jmiss l-qodma skrun l-ajruplani. Il-karozza kienet jacked u l-dritt quddiem rota kienet imneħħija. Hekk kif il-Ħonduras-awtoritajiet iddeċieda li l-att, ma kien hemm l-ovvjament paniku ġenerali. L-rover kien biss tax-xellug wara. Kien linda, bil-fwar windshield u imfixkla radjatur-xibka. Iżda aktar importanti minn hekk, din kienet kompletament magħluqa. F'dan l-altitudni, kif ukoll ogħla fil-muntanji, fejn aħna kellhom imorru, hemm hija ħaġa bħal tax-xitwa. Naturalment, xejn meta mqabbla mal-ċirkostanzi attwali, imma l-fatt li l-Hondurans tintuża magħluqa-karozzi magħmula is-sens. I kien grat għal dan.
  
  
  I jinstabu tqabbil tat-tajers fil-garaxx. Sadanittant, Jean kien rummaging permezz ta'diversi gass lesti barra l-istazzjon tal-gass. I kien qed jinbidlu tagħha rota meta hi daħlet tgħidli li l-pompa ma kienx tax - xogħol ma kien hemm l-ebda-korruzzjoni. Fortunatament, aħna sabet bosta barmil tal-petrol. Irnexxielna biex tippompja l-ilma biżżejjed mal-naħa tal-pompa biex timla sitt bottijiet u l-tank tal-vettura terren. Wara kollox, l-b'ottan għoli tal-klassifikazzjoni tal-ċertament ħruq toqba fil-ċilindri. L-corkscrew kien biss kif malajr. Ma kien hemm l-ebda armi l-Rover, li mhuwiex sorprendenti. Aħna sabet kolja tal-ħabel u l-ewwel għajnuna . Qabel ma titlaq, Jean biddel il-faxxa fuq l-ispalla. Huwa kien ferħan li l-fsada kienet waqfet u l-toqob kienu ukoll magħluqa. Madankollu, ma kien hemm l-ebda mediċini biex inaqqsu l-gnawing-uġigħ. L jippruvaw tinsa l-uġigħ. L-istudju tiegħi tal-Lvant tal-filosofija u l-tiegħi estensiva-klassijiet tal-joga għandhom jgħinu me tagħmel dan. L-ispirtu tkisser il-kwistjoni u taħdem!
  
  
  Fl-aħħar nett, fuq il-mod, aħna innutat li l-forn kien jaħdem bħala ħażin u l-muffler kien maqsum. Kontinwu thundering u l-ħruq riħa mimlija l-kabina. Tagħha, I l-ħsieb, kif paradossali li kieku jkun jekk monossidu tal-karbonju avvelenament kkawżati us li jmutu qabel kellna ċans li jmutu fil-aktar mod xieraq. Personalment, hija ppreferuta tħaddan borra jew sħun ċomb.
  
  
  I saq tagħha. Jean jinstabu-mod tagħha permezz tal-mappa li hi kienet bdiet fuq tagħha addominali. Ir-rotta ħadna kien jikkonsisti kontinwu miftuħ permezz ta'l-għoljiet u fl-aħħar nett finali, daħlu l-tluq wieqaf li Polencia. Tixbit dawn il-qċaċet ma jistax jitqies bħala xi ħaġa spettakolari. Huma mhux partikolarment wieqaf u ma jaqgħu taħt l-istess kategorija ta'l-Alpi jew il-żgħar tal-Blat tal-Muntanji. Iżda issa kellna biex jitnaqqsu permezz tal-borra koperti l-foresti. Tixbit windswept qassam u tħaddan żwiemel u l-mountain trails kien aktar perikolużi minn deher. Sħab skur kienet tinħass sew fuq l-istati uniti. Wisps tal-griż ċpar u borra, mħallta fil-postijiet mas-silġ, jintrabat-vettura terren min-naħat kollha.
  
  
  Fuq iż-żewġ naħat ta'l-triq dejqa, żgħar tal-armata tal-nattivi kien jiċċaqilqu. Ir-refuġjati li jkunu telqu mill-irħula tagħhom u l-tined. Dawn trudged għall-protezzjoni tad-Tegucigalpa. Xi wħud kienu mmuntat fuq żwiemel jew l-suq, oħrajn kellhom xemx, iżda l-aktar kienu mixi. Dawn libes li jirriżultaw ponchos, biċċiet tat-tajjar qliezet, u qrieq. Morda-imħejjija u l-kriminali, dawn trudged flimkien ma tagħhom zgħir-possedimenti fuq l-dahar. Jekk dawn kienu l-partitarji ta'Zembla, huma ma setgħux juru li dan.
  
  
  Wieħed mill-jum li waqfet let cart jgħaddu. Jean fetħet tieqa tal-ġenb. — Kemm huwa li Polencia?" — X'inhu? " hija talbet il-half-razza . Huwa waqfa qasira għall-mument, mbagħad miġbud l-poncho aktar stretti madwar iffriżat tiegħu tal-ġisem. "Forsi siegħa. It-triq huwa ħażin. Jmorru lura jekk tista'.
  
  
  — L-ebda, għandna nimxu'l quddiem. Grazzi.'
  
  
  Il-bniedem tpoġġi naħa tiegħu fuq il-tieqa. — L-ebda użu, senorita. Xi wħud minnhom huma madwarna bin-nofs il-pensjoni. In-nies ma guns ngħidu us madwar id-djar tagħna."
  
  
  "Suldati?
  
  
  'No. l-oħrajn. Jien ma tkun taf għaliex riedu tagħna ftit raħal. Meta ffaċċjaw bl-arma, inti d aħjar ma jistaqsu mistoqsijiet u jobdu."
  
  
  "Aħna se jkun bir-reqqa. Muchas grazzi, señor. Jean magħluqa-tieqa. - Wiċċ tagħha kien skura kif aħna saq. "M'hemm l-ebda dubju dwar dan issa, Nick. Għandek raġun. Il-trasmettitur hemm.
  
  
  ""Iva. U wieħed mill-aktar ħaġa. Zembla kien diġà hemm.
  
  
  Hija tatni qawwija ħarsa. — Kif tista'tkun daqstant ċert?"
  
  
  "Jien ċert, iżda hija tidħol l-iskeda. - Kanali ma għandu jkun kbir ħafna. Dawn kienu pre-fabbrikati u aġġustata biex fiss wavelength. Jikkmanda saru madwar Maja temple. Zembla installati ih tiegħek, mingħajr is-superviżjoni. Dan il-mod, l-ebda stat se jsiru suspettużi u tibgħat suldati biex jinvestiga l-ego l-attivitajiet. Issa li l-affarijiet marru ħażin, huwa kien li jagħmlu għażla. Huwa jista iżarmaw tiegħu kanali u tinsa dwar il-programm tiegħu, jew li setgħu jimplimentaw il-pjanijiet tiegħu fi kwalunkwe-ispiża. U jien xorta ma tara dan fanatic jċedu. Skond il-ħaddied, xi ħaġa li tagħmel mal-martirju kumplessi. Issa li l-Polencia tkun okkupata mill-ego armati logħba, huwa ovvju li l-Zebla ddeċidiet għall-ġlieda kontra l-morra-aħħar żewġ modi. Peress li ma hemm l-ebda kuntatt bir-radju, nixtieq ngħid li hu li jtajru u lura bejn l-karigi tiegħu għall-appoġġ u kmand tiegħu l-irġiel."
  
  
  "Inti medja Colonel Zembla huwa hawnhekk fl-Polencia?"
  
  
  "Huwa għandu marru barra mill-ġdid tax-xellug u l-sentries."
  
  
  "Aħna mhux ċert, Nick.
  
  
  Huwa qabad l-Rover tal-istering daqs li kieku kienu Zembla tal-għonq.
  
  
  - "Le, aħna ma tkunx ċert."
  
  
  Aħna tħabtu biex issib il-mod tagħna up. Xi kultant bejn il-gruppi ta'siġar li l-fergħat tagħha huma bent taħt mhux tas-soltu tagħbija borra. Xi kultant fuq ċpar-shrouded meded muntanjużi mal-irdum fuq naħa waħda u l-griż vojt fuq l-oħra. Il-kesħa żjieda. Tħaddan riħ imqatta'-kabina bħal leħja permezz tal-karta, u l-snien chattered bħal kastanjoli. Fl-aħħar aħna laħaq żgħar plateau, fil-wiesa'tmiem tal-triangolari il-wied. Min-naħa l-oħra tal-wied kien Polencia.
  
  
  A kbira, rotob sempliċi tiġġebbed qabel l-istati uniti. Sergei kien dazzlingly rifless fil-verġni borra. Biss l-sema deher li a l-u twinkle. L-tumbling-mases tal-sħab glittered bħal dawn kontra. Il-wied tefgħet abjad u stylings hauntingly sabiħa. It-silġ munzelli tal-koperti ladarba l-aħdar tal-art. Xmara nixxa fin-nofs tal-wied. Huwa jista'jara fejn nixxa fil-wied. Bl-għoljiet bwiet taħt saff oħxon ta'borra indikat il-rapids. Ħafna kaskati, issa mdawra mill-silġ, indikat ogħla pożizzjoni. Polencia kien jinsab fil-qiegħ ta ' l-kbira tal-kaskata. Normalment il-villaġġ tal-djar kienu magħmula minn beige-griż tal-ġebel u ġibs, iżda issa kien ir-raggruppament tal-ramshackle-avorju-tined madwar bl-istess mod l-abjad tal-knisja.
  
  
  Hu jaf li jkun hemm il-bniedem fuq il-gwardja fuq il-torri tal-knisja. Oħrajn se patrol-toroq, u xi se ipoġġu fuq l-għoljiet weqfin madwar il-wied. Il-gwardji nistgħu naraw, li sitta minnhom, kienu jiffurmaw tikek skuri fuq l-isfond tad-dawl. Tnejn minnhom kienu wieqfa fil-improvviżati imblokk ffurmati mill-ilqugħ madwar zkuk fuq it-triq li twassal għall-Polencia. L-oħrajn huma rranġati f'ċirku fuq in-naħa tagħna tar-raħal, per eżempju.
  
  
  Dawn ma bbenefikawx għadhom magħna. Inkella li kien sar xi ħaġa, " qal Jean. "Dawn qed biss bil-wieqfa hemm... Jew forsi li jafu aħna qed ġejjin u jistennew mingħajr l-isparar sakemm aħna tikseb lagħaq."
  
  
  — Tajjeb, ejja ma żomm ih stennija għal żmien itwal.
  
  
  — Aħna tista'tipprova tieħu l-aħħar sentinella mad-dawra. Aħna nistgħu nużaw l-ego pistola.
  
  
  Huwa ma tweġiba minnufih. I studjat il-qasam u tal-ħsieb. Hu ppruvat li toħroġ bi pjan li kellhom iċ-ċans deċenti ta'suċċess. I ma verament bħal dan.
  
  
  - "Le, ma nafux-iskeda tiegħek," qal tagħha wara filwaqt. — U aħna ma jkollhomx ħin li joħorġu hawn u l-issolvi dan." Barra minn hekk, il-raħal huwa kompletament miftuħa. Dan se jkun l-infern ta'ħafna aktar diffiċli biex tikseb fil hemm. U anki jekk xogħlijiet, aħna jistgħu ma jkunux jafu l-ih-post. Imbagħad aħna ser nagħtu lilna nfusna bogħod. L-ebda, l-uniku ċans huwa li jintlaħaq qabel ma jkunu jafu aħna hawnhekk.
  
  
  "Il-għidli kif!"
  
  
  I riveduti kollha. Imbagħad kolja tal-ħabel mill-dahar tal-karozza ħadt dan. "Agħtini l-gun tiegħek," qal.
  
  
  ""Għaliex? Hemm biss tliet sessjonijiet tax-xellug fil-nen.
  
  
  'Eċċellenti. Li l-żewġ aktar minn I-xellug. Oh, u l-ieħor granati, jekk jogħġbok.
  
  
  Hija qieset imdejjaq, iżda hi ma bħala li hu mitlub.
  
  
  Fejn ninsabu għaddejjin?'X'inhu? "" hija mitluba bħala hi ippreparata għall-tluq minn madwar l-Rover.
  
  
  "Mhux l-istati uniti, iżda għalija. Jibqgħu hawn.'
  
  
  "Nick, l-ebda!
  
  
  Dan huwa l-mod kif għandu jkun. Sadanittant, inti tista dawwar il-tank tal-madwar u jimlew il-tank mill-bottijiet. Jekk I tirnexxi, malajr irtir jista ' jkun meħtieġ. Jekk jien ma ġejjin, allura...
  
  
  'Ma jgħidu li.'
  
  
  "Jekk jien ma jirnexxix," huwa ripetuti, " allura inti għandek ċans." Petrol huwa aktar minn biżżejjed biex jiksbu lura għall-Tegucigalpa.
  
  
  — I mibegħda inti, " hi msejħa wara me. Huwa eżamina fuq l-ispalla tiegħu fil-figura rqiq seduta fil-art Rover . Jekk biss dan ma kienx hekk kkritikat kiesaħ, u s-sitwazzjoni ma kienx hekk perikolużi u urġenti! Imbagħad nixtieq li tkun taf jekk hi jaf x'inhi l-imħabba, wisq. Tiegħi is-sitt sens qalli li tiegħi amiable russu aġent kien qarrieq biżżejjed biex jagħmlu l-istati uniti tinsa li aħna d qatt ġiet-friża.
  
  
  Huwa laħaq-żewġ trufijiet ta ' l-plateau u bdew jitilgħu l-għoljiet li wassal sa is-sempliċi wiċċ irdum fuq il-wied. I kellhom ross'l isfel il-silġ b'wieħed mill-marda sakemm kien iebes biżżejjed biex iżommu l-tiegħi alenka. Imbagħad, bil-sieq l-oħra, il-biċċa li jmiss u l-bqija. Kien teżawrixxi għall-mewt. Pass pass, dan żdied. Dalwaqt, sieq tagħha muskoli waqaf sensazzjoni, minħabba l-stomping. Fuq ħafna wieqaf is-sezzjonijiet, inti kellhom jitkaxkru fuq l-irkopptejn tiegħek. Huwa tħabtu biex tikseb sa bl-idejn tiegħu. Huwa fl-aħħar nett laħqu l-quċċata ta'l-irdum. Issa l-vjaġġ tiegħi għall-blat hija tiftaħ aktar minn nofs mil'il bogħod.
  
  
  L-ewwel parti ma kienx diffiċli wisq. Dan kien jikkonsisti prinċipalment tal-labirint tal-arbuxxelli u siġar żgħar, madwar li bl-addoċċ fergħat kiber fil-postijiet strangest. Iżda mbagħad l-għoqda tad dawk windswept siġar qodma titwaqqaf. Wasalt biex dens tal-foresti. Siġar koniferi kbar, oaks u elms miel taħt il-buffuri tal-riħ. Il-fergħat mċaqalqa malajr. Dan qishom l-armi kienu jixxengel madwar minn naħa għall-oħra biex iżżomm sħun. Xi siġar waqa ' taħt il-piż tal-borra u kiser il-iffriżat tronk. I kellhom jimxu fuqhom jew taħt minnhom, titkaxkar aktar minn mixi.
  
  
  Minkejja l-silġ li koperti kollox u livellati dan, huwa raw li l-siġar kienu wieqfa fuq l-għoljiet. Dan il-hill jistabbilixxu fuq il-riverbed, eżatt qabel il-post fejn il-xmara ġara l isfel fil-wied. Ma kien hemm l-grupp kbir ta angelesas; skur, mgħawġa forom mill-qrib flimkien. I marret hemmhekk taħt il-kopertura tas-siġar. Hawnhekk, l-riħ kienet anqas qawwija u l-borra inqas dens. Huwa marru għall-xmara u stenna madwar bir-reqqa. L-riħ miet isfel. Dan il-permess għall-kontroll aħjar tal-passaġġ. Il-borra madwar me ħares paċifika u l-ambjent. Il-ħabel jintiżen ħafna fuq tiegħi midruba ta ' l-ispalla. I xtaq li tarmi fuq tiegħi oħra ta ' l-ispalla, iżda kelli biex iżommu d-dritt tiegħi naħa ħielsa għan-nar.
  
  
  Huwa miġbud l-lukkett tal-awtomatika pistola diversi drabi biex ħielsa l-ego mill-żejt li kien magħqud mill-kesħa. Hu waqqaf mejjet, u Stahl stenniet. I kieku smajna tagħha jekk kien hemm xi ħadd fil-qrib. Ma kien hemm ebda sinjal tal-ħajja kullimkien.
  
  
  L-xmara — dak li jissejjaħ us-nixxa permezz tal-silġ u borra bħall-pajp tad-drenaġġ. Huwa iddubitat li kienet kien fil-friża normali tax-xitwa. Is-siġar u l-arbuxelli, jitilqu mill-maltempata, kienu ankrat fost il-blat fil-nofs. Il-siġar ffurmati mhux maħduma diga madwar dan, tiġbid mill-bank wieħed għall-ieħor.
  
  
  Huwa imċaqlaq l-dritt permezz baxx dipressjoni lejn l-irdum. Madwar l-kaskata, eżatt qabel l-xmara jitbattal fil-wied, l-kbira sigar-siġra naqas. Kien nofs fuq l-bank, fl-ewwel nofs il-xmara. Il-fergħat aktar baxxi kienu fil-fond taħt il-borra, iżda l-għeruq xorta ħares frisk. Dan kien ifisser li l-siġra kien maqlugħa minn pajjiżhom pjuttost dan l-aħħar.
  
  
  L waqfet hawn. Wieħed ħajt tal-ħabel marbuta tagħha għall-siġra. Hu marbut ieħor sekwenza madwar il-qadd tagħha. Huwa qasmu l-xmara iffriżat u intitolat għall-kaskata. Mixi fuq is-silġ tal-xmajjar kien ikun eħfef, iżda jien ma tridx tkun skoprejt. Il-pjan tiegħi kienet sempliċi. Mill-ħin kien użat il-sħiħ it-tul tal-ħabel, kieku ġew mill-qrib biżżejjed ta'l-kaskata li tuża Jean perfettament camouflaged granati u teqred il-goff diga. Hu kien l-għadd fuq il-fatt li l-ffurmata silġ ma tkunx kompletament stabbilit. Jekk is-silġ kiser, dan il-akkumulat-massa gush isfel bħall-ilma madwar l-għajn. Polencia kien id-dritt fl-wied. Il-popolazzjoni ikun għeb. Biss Zembla-nisa u l-irġiel l-trasmettitur baqgħu fil-belt.
  
  
  Ma kienx sikur. Il-granati jistgħu jkunu għaddew qabel ma wasalt is-sigurtà tal-siġar. - Ħajt tal-borra u tas-silġ ma żerżaq tul it-tarf fil-'jiġi veloċità. Ir-riżultat se jkun fatali bħala f'dinja. U jien ma kienx se ħalli lili nnifsi jiksbu maqbuda fil li maelstrom. Ma kienx jaf xejn dwar l-tqabbid-ħin tiegħek. Il-ħabel tiegħi kien biss nittama.
  
  
  Il-diga kien għadu ħmistax-il metru'l bogħod, u l-ieħor għaxar. Il-mod tagħha kif kien mimmo tal-friegħi u blat. Huwa kellu l-tangerine bombi fl-naħa waħda, il-awtomatiku tal-pistoli fil-oħra. Ħsibt li jinstemgħu l-vuċijiet, iżda jien ma setgħux tara xejn. Mhux għal żmien twil. Tagħha titkaxkar jilgħaq, l-għan tiegħi u l-tiegħi tal-ġisem kienu baxxi kemm biss ont jistgħu jintlewew. Huwa kellu kważi laħqu l-irdum meta jinstemgħu l-ħsejjes mill-ġdid. Dan iż-żmien ma kien hemm l-ebda żball! Xi irġiel daħal permezz tal-sigar tal-masġar. Dawn kienu mixi lejn ix-xmara. Ih vuċijiet mtenni permezz tal-borra. I tista'b'mod ċar tisma'dak li kienu jgħidu. "...hemm irfis hawn, I qallek, ħsibt I raw xi ħaġa stramba. Huwa ma tistax tkun il-bogħod.
  
  
  Kien hemm log teħel tal-silġ madwar metru'l bogħod minn me. Huwa dived fis dan il-kenn fil-silġ u sab ruħu fil-kamra tal-rustling fergħat. Tiegħi pursuers trid smajt me. Nifs tagħha maqbuda, il-russu pistola lesta li n-nar fl-naħa tiegħi. Vuċi ieħor jinstemgħu tagħha, jgħajtu bl-ispanjol. Il-dinja. Il-votazzjoni tal-ħabel. Din tmur madwar l-xmara.
  
  
  Tagħha, ħares permezz tal-fergħat mejta. Hi tista'tagħmel minn erba ' figuri waqfien fuq il-xmara. L-irġiel kienu liebes shapeless uniformi ma'l-emblema li kien jidher qabel l-tempju. Ih mudell ċina dress up dad kien imwaħħal mar azzarin tagħhom kif dawn t'attivitajiet reqqa fil-silġ. Tad-dawl riħ kien nfiħ, tagħmel l-ihk jeħel mal-korpi tagħhom. "Bħala editur tiegħek oħt," qal il-tielet, chuckling. 'Hi!'l-tieni-bniedem wieġbu b'oxxen ġest. "Jieħu l-ħabel, José. Ejja naraw jekk int tajba sajjied.
  
  
  Huwa laħaq għall-ħabel madwar il-qadd tagħha u mhux marbuta dan. Hi ma kienx mġiegħla jisparaw erba'guys tliet darbiet. Huwa niżel il-ħabel u jaraw li wriggle fil-silġ. Huwa mhux konxju għolla l-naħa tax-xellug, il-one ma'Jean tal-bombi. Qtar tal tad-demm f'daqqa waħda ffurmati fuq il-moħħ. Huwa t'attivitajiet fil-granati fil disbelief. L aċċidentalment maqsuma l-tqabbid tubu tliet kwarti ta'l-mod. Preżumibbilment, dan ġara meta hu dived għall-kopertura. Tliet kwarti ta'dak? Il-qoxra kien cocked u jistgħu jisplodu fi kwalunkwe mument iżda meta? I crouched isfel wara siġra waqa', jistaqsi jekk granati se tisplodi fil-wiċċ tiegħi. F'daqqa waħda smajt hu: "Oye-ħbieb ! Wara l-passi tal-Ombre. Hemm xi ħadd seduta mill-xmara!
  
  
  Erba ' l-irġiel ġew apertament fil me. Wieħed bent kap tiegħu biex tistudja l-binarji. Kull wieħed minnhom kellu l-azzarin tagħhom fl-idejn, lesta għall-nar. Hija kienet magħmula bir-reqqa mill-Jean pistola tal-mexxej ta'l-erba'. Kien biss għoxrin tarzni bogħod meta hu maqtul tagħha darba. Tagħha, rat il-bniedem aqbad tiegħu tad-driegħ u l-waqgħa li l-irkopptejn tiegħu. I-xellug tagħha tangerine bombi fil-furketta tal-fergħa. Dollaru tal-bqija tal-trio niżel u waqgħet ċatti fuq is-silġ. It-tnejn l-oħra immedjatament fetħet in-nar. L-balal ngħidu wara l-munzelli tal-borra u tas-silġ shards li jweġġgħu-wiċċ tiegħi. Mhux ftit sekondi grazzi għall-effett ta'sorpriża. Imbagħad b'dan il-mod ser jimmiraw aħjar. U kienet kważi ih tagħha fl-monumenti. Dawn ma setgħux miss.
  
  
  Sekonda kienet kompletament għadda meta l-granati sploda. L-isplużjonijiet hit me fid-dahar bħal tal-ħadid ewwel. Ħassejtni l-silġ ħawwad taħt saqajn tiegħi bħala l-isplużjoni ġibed'il quddiem il-mhux maħduma diga. Tellgħu permezz ta'l-arja, żbarkati mill-ġdid, u l-skidded. I ntlaqtet ħażin mill-downpour tas-silġ, borra, u l-injam. Huwa jinstemgħu l-oħra tal-irġiel l-kbira bħala r-ragħda ta'l-isplużjoni miet bogħod... u mbagħad is-silġ beda jixxaqqaq ma nħarġet jaħarbu biha. L-ilma kiesaħ taħt is-silġ ma kinux iffriżat għadhom. Issa beda jgħaddi malajr tul ix-xifer tal-crater. Is-silġ groaned u shuddered taħt l-pressjoni qawwija; bdiet li jinkiser. L-kbira fil-ħajt saret viżibbli. Is-silġ tal-massa ma jibqgħux jinżammu lura u, flimkien mal-fdalijiet tal-foresti, bdew żerżaq bħal enormi iffriżati-ħalibatt tal permezz tal-tarf fil-quċċata tal-belt.
  
  
  Hu ppruvat tikseb up. Is-silġ danced u influwenzat u'l isfel. Huwa niżel għall-irkopptejn tiegħu mill-ġdid. Huwa ma setax anke jitkaxkru ftit metri li l-kosta. Huwa beda jħares lejn il-ġenb fil pursuers tiegħu. Il-bniedem li tir tagħha kienet marret. I kollha jistgħu ara kienu l-idejn li kienu tassew ħtif fuq xejn. Huwa waqa'permezz fil fil-silġ. L-oħrajn slithered u l-kien. Huwa ma setgħu jagħmlu xejn iżda riċiklaġġ għall-fergħat tas-siġra. L-meħlusa xmara żdied vjolenti permezz tal-ten-sieq vojt. Kemm il-banek kienu koperti bil-qawwi attwali. Dollaru madwar Zembla tal-nies li ppruvaw li toħroġ madwar dan tbaqbieq funtana. Is-silġ-imtaħen. Wieħed mill-bogħod, u l-għargħar qalila jinbela ' l-ego. Il-bqija taż-żewġ irġiel howled bħall-irġiel li qed tiffaċċja l-mewt. Ma kien hemm xejn li tagħmel. B'mod kostanti aħna jiżżerżaq lejn l-irdum. Biċċiet tal-silġ u l-fdalijiet tal-siġar slapped us min-naħat kollha.
  
  
  Il-quċċata tal-kaskata jixbah ġgant rk. Kollox kien għażil u qed jinġibed fis-ċentru ta'l-elementi. I kien miġbudin fis bl-virus gurgling-ħoss. Imbagħad naqsu.
  
  
  I laħqu l tassew għal xi ħaġa li jistgħu bil-mod tiegħi inżul. I qabad dan, qabad il-log, mitlufa tiegħi ego mill-ġdid, iżda I qabad mill-ġdid. Ħafna fergħat kienu tinqasam jew titkisser mill-qrib mal-ġisem. Iżda għad hemm biżżejjed friegħi u l-labar biex ittaffi tiegħi jaqgħu. Stahl tal-ħoss huwa l-aktar qawwija. Dan kien jekk il-valvoli tas-sigurtà tal elf-fwar bojlers kellhom f'daqqa waħda miftuħa li jirrilaxxa l-eċċess tal-fwar. Borra u l-silġ jitferra-ċentru tal-Polencia. Il-belt kollu kien nbela'fil-massa tal-silġ li malajr sewwa u naqsu l-isfel. Tagħha kienet fil-ċentru ta'din l-maelstrom meta gawking-għajnejn daħlu fil-ġisem tal-mara tas-siġar fil-saqajn tiegħi.
  
  
  Huwa t'attivitajiet wiesgħa b'għajnejha fil-grupp ta ' l-irġiel. Dawn kienu mmexxija minn madwar il-belt u l-mifruxa madwar l-sempliċi. Sadanittant, l-I kien qed jiġi maqtul. I kollha jistgħu ma kien tistrieħ madwar u nitolbu. I ttamat I kien mexjin b'mod mgħaġġel li huma ma setgħux hit me. Iżda mhux malajr wisq, jew, minħabba li mbagħad I d-waqfa tiegħi l-għonq. Kien jinqabad fil-maelstrom ta ' jħaffef l-ilma, blat, u l-siġar. Gawk ewropea fergħa tal-ħaxix dritt fuq tiegħi tal-widna. Oħra gawk metallika screech ricocheted off-boulder li mimmo kien għadda. Hija magħmula me tensjoni fil-biża. L-xmara mbagħad ħakmu l-wied tal-art bil-forza ta'għalliem. I kien eliminat off tiegħi saqajn u jintrema x'imkien. Inviżibbli oġġetti ewropea fis-me. I kien nbela'mill-mewġ tal-tħaddan l-ilma sakemm rriżulta iswed qabel l-għajnejn tiegħi.
  
  
  Qawwija attwali miġjuba me lura lejn il-wiċċ qabel indunajt dak li kien qed jiġri. Fin-nofs permezz tal-ċatta u kważi kompletament meqruda-villaġġ tal-tagħha, daħal għall-wiċċ. I ħolqot l-ilma u l-apposta jaf liema oħra tal-ħajja. Jippruvaw tagħha jgħumu. Stab fid-dahar magħmula me jaqgħu. I ma saru l-ebda progress. Għalhekk, huwa kompla biex jibqgħu fis-seħħ biex iżommu l-kap tiegħu fuq l-ilma. Tagħha, ttamat li dan il-mod kif ukoll jistimulaw l-tiegħi ċirkolazzjoni tad-demm. Kien simili qed fl-Oċean Artiku. Fi kwalunkwe każ, l-ċansijiet ta'sopravivenza ma kinux ferm ogħla! Isparatura ieħor kien mibgħut wara me. Imbagħad kien barra mill-medda, qrib dak li għandu ġew-knisja ta'Polencia.
  
  
  L-xmara rrumblati ħafna. Tad-demm tiegħi ffriżat fil-vini tiegħi. Nervituri tiegħi kienu daw. I ma setgħux tħossok tagħha aktar. Twassal dumbbells deher li tkun bil-kolla biex tiegħi tal-armi u s-saqajn. Marru taħt, waqqaf il-wiċċ, u bdew-sink mill-ġdid.
  
  
  'Nick! Nick, stenna...
  
  
  Il-vuċi ġew minn madwar l-ċpar, minn x'imkien bogħod. Huwa xejru naħa tiegħu convulsively. Idejn qawwi ħakem tiegħi tal-polz. Huwa tugged fil tagħha u ppruvaw-għajnuna tagħha. Tagħha tħabtu mal-kurrenti. Huwa miġġielda l-impuls biex jieqfu. Huwa miġġielda l kważi l-kbira tħeġġeġ li tmur torqod u nżul fi l-akbar waterbed fid-dinja. Iżda l-idejn ma jieqfu u kontinwa biex tiġbed me. Fl-aħħar nett, huwa ħass solidu-art. I kien għadu qed jiġi miġbud. L-ilma jiddawwar tiegħi madwar l-koxox, l-irkopptejn u l-għekiesi... u mbagħad tellgħu minn! Huwa ħa ftit instabbli-passi u waqa'.
  
  
  'Laqam. grazzi Alla. I tista'tisma'l-rogħda fil-vuċi tagħha. Big tiċrit welled fil Jean tal-għajnejn. "Grazzi Alla inti swam mill-qrib biżżejjed biex il-kosta tkun faċilment maqbuda." Inti id-dritt?"
  
  
  'Xejn bħal dik. L-vuċi maqsuma. Huwa ħadlu kap tiegħu wearily u t'attivitajiet Agħlaq. Huwa tajjeb li tkun mara jieħdu l-kura tal-inti, I-ħsieb.
  
  
  
  
  Kapitolu 9
  
  
  
  
  Kien filgħaxija meta aħna lura lill Jean tal-Cessna. Ma kien hemm l-ebda saljenti fl-ajru għall-us. Downpour f'daqqa tal-borra koperti l-siġar u l-koperti l-art, li kien diġà koperti fil-drapp abjad. Kien kiesaħ. Kull nifs iweġġgħu. Involontarji tiegħi l-għawm ikun kopert tiegħi tal-għajnejn u l-daqna bil-saff tal-ġlata.
  
  
  Konna sorpriż biex tara imċajpra-medda tal-isfar matt-dawl matul il-ċentru tal-Tegucigalpa, il-kapital tal-Ħonduras. Għalhekk il-aqta kienet korretta. Il-belt għandha tingħata l-sħana u għall-kenn lill-persuni bla dar u l-stranded-ġestjoni se jwassal għal telf. L-ajruport u t-toroq li jwasslu għall li kienu għadhom abbandunat. Aħna fil-qosor biss ikkunsidrata l-possibbiltà ta ' tmur għall-belt. Iżda l-qodma l-argumenti kienu mill-ġdid deċiżiv. Aħna nonfqu wisq ħin tfittex id-dritt l-awtoritajiet. Fil-każ mhux probabbli li dawn il-fiduċja istati uniti, ih tal-għajnuna ser tkun dubjuża, u jekk dawn ma fiduċja istati uniti, aħna ser tkun l-jitlef. Żied jgħid li dan kien il-periklu li xi wħud jistgħu jikkooperaw mal-Zembla u tiegħek jaħdmu kontra l-gvern. Mingħajr informazzjoni preċiża, aħna qatt ma jkunu magħrufa li aħna kienu jittrattaw.
  
  
  — U dak spjegazzjoni għandu nagħtu għal dak li ġara fl-Polencia?" Jean ħadlu-kap tagħha. "Nick, li kien il-wildest bik stajt qatt rat. Jekk ma kontx naf aħjar, I jistgħu jkunu bil-ġurament kellek kollu tal-flixkun tal-vodka.
  
  
  "Tagħha tal-lukandi tkun waħda frank issa," I wieġbu, snorting. "Bil-mod, ma għandek idea aħjar biex jeqirdu din l-installazzjoni mal-riżorsi limitati tagħna?"
  
  
  "Ukoll ... le, mhux id-dritt bogħod, iżda jien xorta taħseb..."
  
  
  "It-tnejn, filgħodu dardir mill-kap!"
  
  
  'X'tifhem, Nick?
  
  
  'Tinsa dan. Ftakar li wieħed biss trasmettitur hija meqruda. Żewġ aktar'il quddiem. U għandna "tagħmel dan bil-total ta' tliet balal u, naturalment, il-sigaretti."
  
  
  "Nick, dan mhux ġust! hija qalet, pouting. "M'hemm xejn ħażin bl-sigaretti tiegħi."
  
  
  "Xejn Iswed jistgħu jagħmlu għall-kura tal-ors," qal. "Tixtieq me għad-dawl tagħha tas-sigaretti?"
  
  
  "Mhux eżattament," hi beda jidħaq. "Li huwa l-Iswed Tbati?"
  
  
  "Dan se jieħdu wisq żmien biex jispjega dan. Bil-mod, nixtieq tagħha li jkollhom tas-sigaretti d-dritt li issa ma sip ta tiegħek vodka. Iżda biss tiegħi stess tad-deheb biċċa tal-ħalq.
  
  
  "Tad-deheb tal-ħalq! Jimxi'l quddiem, jibqgħu għaddejjin. Għaliex dan huwa meħtieġ?
  
  
  "Dan huwa għall-tiegħi T-żona."
  
  
  "T-żona ?"
  
  
  "Alla! Jean, ma dawn jgħallmu xejn fil-livelli kollha f'dan il-akkademja fuq Ulyanovsk Avenue? Inti mhux se aħħar ħmistax-il minuta fl-Manhattan.
  
  
  "Mill-inqas huma ma jgħallmu l-istati uniti dwar T-żoni . Barra minn hekk, ħsejjes-gvern jiċħad.
  
  
  Kien fuq il-xufftejn li jgħidu li ma kienx. Iżda mbagħad I mfakkar mibjugħa fl-film hi d raw ftit ġimgħat ilu. Hi tista'tkun id-dritt. Huwa approvat tiegħu tal-gerżuma u l-growled, " Jagħtu me cookie."
  
  
  Hija tatni cookie. Hija kienet waħda ta'dawk il-ġobon u tal-butir tal-karawett cookies inti ssib fil-magni tal-bejgħ. Dan kien ibbażat fuq il-web li jittieklu oġġett li nistgħu nsibu fil-abbandunat l-ajruport, u fil-limitu tal-kapaċitajiet tagħna, aħna tagħha fl-magna awtomatika u ħa tużżana pakketti bil-istati uniti. Il-żgħar ċikkulata fil-magna awtomatika li jmiss bieb kienu kompletament mhux tajbin għall-ikel, anki wara li aħna friża minnhom. Imbagħad, wara tagħna so, kien mimlija bil-Cessna-tankijiet. Jean-awtoritajiet telgħu abbord il-pjan fil-vojt tal-karozzi, barra mill-riħ.
  
  
  Konna għadu hemm. Konna fil-Cessna. L-magna kienet inattiva, u l-tisħin kien mixgħula bil-kapaċità sħiħa sabiex silġ-istati uniti. Aħna mimgħuda fuq dawn il-gallettini. I kien liebes Jean-kisja tal filwaqt li l-minjiera kienet tat-tnixxif. Tiegħi pants u l-kalzetti mwaħħla lili bħall-blokka tas-silġ. Aħna mfittxija l-bini għall-kutri jew xott-ħwejjeġ. L-ebda riżultat. Matul l-evakwazzjoni ta'l-ajruport, kollox utli, apparentament, kien meħud magħhom. Huwa ħares lejn Jean fil-dawl aħdar artab tal-dashboard. Tiegħu frisk, fortitude, u kuraġġ kienu għadhom għall-wiri. Hi tħabtu, nar, u għenuni biex titqajjem me fl-art Rover . I kien mill-qrib għall-eżawriment wara aħna evitati l-ftit li jifdal guys Zembla kienu mqiegħda fil-issa-qerdu Polencia. Hija rnexxielha. Hija kienet is-sewqan l-mod lura. Aħna argumentat dwar jekk hi għandha tluq tagħha sodden ħwejjeġ u l-iffriżar tal tagħha vojt annimal, jew jibqgħu fil u modestament dawwar fis-blokka tas-silġ. Fl-aħħar nett, aħna waslet għall-kompromess. I ħa tagħha off-pil u l-shirts u mqiegħda fuq tagħha fil-pil. Il-bqija kellhom niexef kif suppost.
  
  
  Issa li għandna kienu fl-aħħar nett jistgħu jistrieħu fil-paċi, kien ċar li l-Jean kien ukoll fl-aħħar tal-qawwa tagħha. Hija kienet fuq il-jimxu għal jumejn sħaħ u l-iljieli. - Wiċċ tagħha u l-qagħda wrew sinjali ta ' l-għeja. I ma setax isir ħafna aħjar. Jean-biċċa frak mill tagħha addominali u l-sess tagħha swaba.
  
  
  Tajba. U issa għal fejn? Puntarenas, Il-Kosta Rika?
  
  
  'No. I ħadlu kap tiegħi.
  
  
  "Iżda Nick, il-Panama jiswew ħafna aktar lejn in-nofsinhar! Inti ma tistax taħseb...
  
  
  "Iva, aħna ser imorru għall Puntarenas-ewwel," qal, l-interruzzjoni tagħha protesta ... Tħares lejn inti, Jean. Int mejta għajjien. I jistgħu jtiru dan il-pjan għalik, iżda ma naħsibx li ħafna nies huma f'qagħda aħjar. U f'dan it-tip ta'temp, ikun jidher biċ-ċar kkritikat diffiċli biex jibqgħu biss fl-arja. Għandna bżonn biex nikseb xi bqija.
  
  
  — Imma aħna ma jkollhomx ħin għal dan.
  
  
  "Imbagħad aħna ser ikollhom biex issib il-ħin," qal sew. Hi ħares lejn me questioningly, imbagħad ffirmati. "Għandek raġun, Nick, bħas-soltu. Ftit sigħat tal-kmamar tas-sigurtà jkun il-mod.
  
  
  L-Cessna 150 mhux maħsub għall-kmamar tas-sigurtà. Iżda Jean ħejja ieħor sorpriża għalija. Agħlaq kellhom mitfugħa lura sedili, li huma ħafna drabi jinstabu fil-karozzi dawn il-jiem. Jintewa lura, li kienu kemmxejn żbalji fil-sodod, iżda int jista ' rqad fuqhom. Ukoll, ma kienx fuq il-u. s. federal aviation administration tal-lista tat-tagħmir meħtieġ, iżda Jean ma jidhirx li l-kura wisq dwar US-istandards ta'sigurtà. Fuq dan il-punt, I ma l-kura jew. Aħna tiġġebbed, kull wieħed fl-president tiegħu stess, madwar tmien pulzieri mill l-oħra. Aħna jistabbilixxu fis-silenzju għal filwaqt li, tħares lejn xulxin. Il-silenzju sar oppressiv.
  
  
  "Ma nistgħux sempliċiment ħalli l-tħaddim tal-magna matul il-lejl," hi bdiet.
  
  
  "Le."
  
  
  "Dan għandu jkun kiesaħ ħafna fil hawn mingħajr xi ħaġa biex tisħon."
  
  
  Oħra minuta silenzju. L-atmosfera kien akkużat bi mhux mitkellma x-xewqat u jgħati-ħsibijiet. "Aħna tista taqsam il-kulur, imbagħad aħna ma jkollokx kiesaħ," huwa fl-aħħar nett qal tagħha.
  
  
  Iva, hija qablet. Hija ltqajna u mitfi l-injezzjoni. Il-magna coughed ftit drabi u mbagħad waqfu. F'daqqa silenzju naqsu maż-istati uniti. Jean eżita... Hi bil-mod tpoġġi l-isfel li jmiss lili tiegħi dejqa-sede. Tidwir li jiffaċċjaw me, hi tiġġebbed tagħha għoli sħiħ. Huwa miftuħa tagħha pil u mgeżwra-istati uniti fl-it. Huwa kellu tagħha korp li lilu. Tond tagħha, għolja sider ħass bħal iffriżat tuffieħ fuq il-vojt fis-sider kif hi awtomatikament snuggled sa me. Tagħna koxox jintmessu. Shiver dam permezz tagħha. U dan ma kienx mill-kesħa.
  
  
  Huwa ma tridx biża tagħha jew iweġġgħu tagħha. I bżonnha għal ħafna affarijiet oħra. F'daqqa waħda jsiru tagħha l-għalliema kien wisq riskjużi. Iżda jien ma tistax tikkontrolla l-idejn tiegħi aktar. Bil-mod u unstoppably, li jiżżerżaq'l isfel tagħha qadd rqiq u taħt tagħha tas-suf sħ. Swaba tiegħi jiżżerżaq bil-mod fuq tagħha stirat, ċatti fl-istonku. I jistgħu jħossu tagħha rogħda taħt tiegħi li tmiss. A searing, constricting-sħana żdied permezz tal-ġisem tiegħi. - Naħa tiegħi caressed tagħha ti tal-ġilda, tiftix, bit-tama. U mbagħad huwa ħass li l — tingiż throb, vaga iżda sinifikanti rewmatiżmu.
  
  
  Aħna bies. Tom u fil-ħalq fl-ewwel. Imbagħad aktar diffiċli. A smoldering passjoni deher li jirkadaw fil Jean. - Ġisem tagħha ħadlu fl-idejn tiegħi fil-undulating mozzjonijiet. - Ħalq tagħha kien simili morra-frott. Shivered u tensed taħt il-forza tal-tagħha jħaddnu. Fl-aħħar nett, hija kiser ħielsa. Hi beda jidħaq. Kburi, l-awto-sodisfatti tbissima, kif jekk mocking ix-xewqa tiegħi. Iżda jekk hi magħmula gost ta'xejn, kien tagħha ix-xewqa tagħhom, mhux l-minjiera. Ma kien hemm l-ebda-brutalità jew motiv ulterjuri fil-tagħha tbissima.
  
  
  Hija ma jirreżistu l-idejn tiegħi. Min-naħa l-oħra, hija skiet ħeġġeġ me fuq mal-movimenti tagħha sakemm aħna jiġu mikxufa mill-naħa tal-ġenb. Il-kabina kien sħan u umdi, u mhux biss imsaħħna. Bil-mod u l-kwiet, huwa miġbud tagħha ġakketta lura. Tagħha ġew tluq fil agħlaq, verament tluq fil agħlaq, l-mod. Artab tagħha, ċaqliq tal-ġilda, perfetta tagħha sider tagħhom strajk-bżieżel, tagħha kotran u frisk-ħalq li żdiedu u naqsu b'tagħha nifs mgħaġġel, tondi, tagħha artab tal-koxox li jiddawru twil, sabiħa s-saqajn. - Għajnejn tiegħi kiel tagħha. Hija qieset greenwich. Hija saret l-armi tagħha li kbir għalija. "Nick, Nick... — X'inhu?" hi whispered. "Inti qed tant qawwija, bħal raġel reali. Votazzjoni kif għandu jkun illejla, vot kif nagħti lili nnifsi għalik. L-ebda tinsab, l-ebda tricks. Mhux ir-Russja u l-Amerika. Biss raġel u mara flimkien... I bies wieħed tas-sider bil-mod, allura l-oħra. Hi flinched, qabad tiegħi tax-xagħar, u miġbuda me fil għall-ieħor jilgħaq. - Naħa tiegħi jiżżerżaq bejn tagħha saqajn u mbagħad l-artab ġewwa tal-koxox tagħha. Ġenbejn tagħha rilassat. L-irkopptejn tagħha firxa wiesgħa, tistieden me li jieħdu tagħha kompletament.
  
  
  Hi magħmula us qlib fil-tagħna ftit president. Issa għandna kienu fil xi ħaġa oħra. Dan huwa aktar baxx. Wieħed mill tagħha fit-tul, russu saqajn magħmula minn l-aħħar tal-president, l-appoġġ tagħna korpi. Bil-mod, hija titbaxxa naħa tagħha bejn il-korpi tagħna. Hija magħfusa me bil-mod kontra tagħha imxarrab, sħun, quivering-laħam. Fil-żgħar, jilgħab ċrieki, hi bdiet wriggle u squirm. Is-swaba'tagħha hungrily ppressata me fis agħlaq.
  
  
  "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!" hi breathlessly ffirmati. Huwa kien kemm jekk hi kienet tinbelgħa kompletament me sa ġewwa fil-fond tagħha. - Ġisem tagħha mgħawweġ. Toqba bi pjaċir, hi bdiet tagħha s-saqajn. Armi tagħha u s-saqajn mgeżwra madwar tiegħi tensjoni, mobbli tal-ġisem. Li jkollu dam tiegħi isfel tas-sinsla. Huwa ħass tagħha muskoli tissikka, bħallikieku kienu l-ebda parti itwal tal-ġisem tal-mara. Hit tagħha. Kollha ruħ tagħha u l-ġisem, l-I kien fil-blissful bliss ta'dan il-mument. Hi mgeżwra tagħha saqajn anke aktar stretti fuq il-muskolu tal-koxxa. Tagħha qarrieq-swaba mmassaġġjat me mal-movimenti ritmiċi. Tiegħi pent-up l-ekstasi mxerrda fil-fond ġewwa agħlaq. Huwa shuddered. Huwa ma setax jibqa'-kontroll tal-movimenti tiegħu.
  
  
  Jean tal-swaba imħaffra fil-fond fil-laħam tiegħi. Xorta ħmar, hi mbuttat me bejn tagħha hopelessly stirat l-koxox. Hi moaned u moaned taħt me kif tagħha stess passjoni maħruq mal-seħħ tal-mewġ tal-marea. L-korpi tagħna ħadlu convulsively. Hija qatt ma deher li l-għan.
  
  
  Meta kien kollha, aħna jistabbilixxu għal filwaqt li itwal, eżawriti u sħiħa. Ħluq tagħna clenched. L-ħoss tal-tagħna tan-nifs kien fil-fond u tqal.
  
  
  "Nick," hi whispered kif aħna bdew jaqgħu fl-irqad fil-fond.
  
  
  'Mmmmm ...?'
  
  
  "Nick, li l-Iswed Tbati?"
  
  
  
  
  Kapitolu 10
  
  
  
  
  Il-kosta Rika wkoll tikkonsisti prinċipalment tal-muntanji. Xi wħud minnhom huma inattivi vulkani, li xi kultant jilħqu għoli ta'aktar minn tlett elef kwadru. Iżda fit-teorija, anki l-iktar parti l-isfel tal-pjanuri issa kien fuq dan l-għoli. Il-muntanji towered fuq lilu fil-inkonċepibbli għoli. Kif Colonel Zembla kien previst, il-temp kienet marret għall-agħar minħabba l-forza disturb tal-kamp. Issa li l-żewġ adattati ġew meqruda, id-diga tal-poġġamani ġew magħluqa. L-blizzards li Jean u l-I esperjenza fil-Ħonduras jiddawru-uragan.
  
  
  Kiesaħ terribbli ħakem l-ajruport kif aħna tellgħu nofsinhar tard bil-lejl. Jean tellgħu wiesgħa b'ark fuq l-Oċean Paċifiku biex jiġi evitat il-maltempata kemm jista'jkun. Iżda aħna mdawrin interni lejn Puntarenas, aħna kienu maqbuda fil-tnehid, għama kollha. Madankollu, Jean ġestiti għall-art il-pjan sikur fil-għelieqi qrib din il-Kosta Rika belt tal-port. L-Cessna tal-ġwienaħ kienu koperti bil-saff oħxon tas-silġ. L-de-icers ma jżommu.
  
  
  L-żewġ ranchers aħna żbarkati li jmiss għall-proprjetà 1940 Buick erba'-bieb imbagħad. Il-karozza kienet marbuta mal-wajer tal-ħadid. Is-sit ta'wara tat-mod biex it-tiġieġ. Il-bidwi ma bħall-Nikaragwa-flus ħafna, iżda aħna ma jkollhom l-ebda mezz ieħor tal-ħlas. Aħna wkoll ma verament bħall-fatt li aħna kellha tħallas għaxar darbiet l-prezzijiet ta'kuljum għal dan il-rarità. Ngħidu aħna l-rooster madwar l-van u l-saq off.
  
  
  Il-kuntrast bejn il-highlands tal-Ħonduras u l-reġjun tal-kosta tal-Kosta Rika kien immedjatament notevoli. L-borra li kienu naqsu hemm fil-foresta kien għadu artab. Hawnhekk, l-riħ sploda b'mod liberu madwar il-firxiet kbira tal-Nicoya-Bajja . Borra kien minfuħa bogħod mill-pjanuri u akkumulat fil-widien jew taħt il-kenn tal-bini u ċapep ta siġar. Il-riħ kien blowing fuq lilna mill-direzzjonijiet kollha. Buffuri tal-riħ kultant saq-karozza perikoluż qrib il-fosos tad-drenaġġ li dam parallel fuq iż-żewġ naħat ta'l-triq. Xi kultant konna kważi permanenti għad meta l-belt u l-silġ kienu jaqgħu kontra l-us. L-riħ kostanti biddel il-borra u l-belt fil-massa tal-silġ, li gradwalment ffriżat ġol-konkrit-qoxra iebsa. Dan creaked kif aħna għadda ego. L-sema kienet jgħammex abjad, sħiħa tal-riflessjonijiet u l-ċaqliq-dwal. Huwa aqwa li tali intensa-kesħa u l-tali jgħammex-sbuħija jistgħu jiġu kkombinati. Il-kombinazzjoni ta'dawn iż-żewġ mumenti blinded me I kif tħabtu ma'l-isteering. I bilkemm jista ara l-friegħi tas-siġar u arbuxxelli ol-istati uniti. Il-karozza hit ihs waħda waħda. Jean snuggled sa me biex tisħon ftit.
  
  
  Fl-aħħar nett aħna niżel fil Puntarenas. Dan huwa l-port prinċipali tal-Kosta Rika fl-Oċean Paċifiku. Il-belt tinsab madwar 140 km l-punent tal-kapital F'san José. Dan huwa normalment belt mal-popolazzjoni ta ' aktar minn 30,000 persuna. Issa deher aktar bħal vojta ċimiterju. Ma kien hemm l-ebda wieħed fil-vista. Anki l-annimali tac-partijiet jimirħu dawn l-ibliet. L-qodma tal-bastiment tal-kruċiera u diversi għat-tonn tal-bastimenti tat-tkarkir kienu jankraw fil-port. Dawn kienu ffriżati fil-silġ. Il-belt, is-silġ, u t-tnehid riħ imfixkla l-vapuri u l-kiser tagħhom arbli.
  
  
  Komplejna tas-sewqan fil-inqas tagħmir. Aħna suspettati li l-Vacaciones kienet parti ta'lokalità turistika, min-naħa l-oħra tal-port. Aħna waslet għall-Kaptan tal-kafè. Duħħan billowed madwar l-ċmieni, u l-aħmar-kiwi ta wisq qawwi stufi tefgħet mit-twieqi. L titwaqqaf. Jean marru ġewwa biex jistaqsu għal direzzjonijiet. Meta hi lura, hi kienet notevoli ċar. "Huwa x'inhu hemmhekk, Nick," hija qalet li l-vuċi tagħha tħawwad. "Jidher li l-żona kollha hemm. In-nisa u t-tfal shiver quddiem il-stufi. L-irġiel joqgħod madwar lilu u stare apathetically. Dawn huma konfużi. Dawn huma jibża u kważi mingħajr l-ikel. L-Dollaru madwar minnhom qalli li ma kien hemm xejn li tiekol fil-katidral, fejn anke aktar nies kienu seduta. Dawn qed tmur għall-die, Nick. Għandna biex tpoġġi ħajt għal dan!
  
  
  Huwa stroked tagħha saqajn soothingly. "Aħna se nagħmlu dak kollu li nistgħu. Fejn huwa kulħadd fis-sala?
  
  
  Hi nodded sfortunatament. "Dak li nagħmlu meta għandna naslu s'hemm, Nick? Inti ma tistax jgħidu li l-Miss Mohada mibgħuta lilna. Dawn ser qatt ma jixtru! Barra minn hekk, ma nafux jekk ikun hemm xi Zembla partitarji fil-lukandi. Dawn jista ' jkun hemm, iżda l-trasmettitur jistgħu jiġu moħbija kullimkien.
  
  
  "Jien naf, iżda għandna bżonn biex tibda x'imkien, Jean, bħal fil-Polencia."
  
  
  Fl-aħħar nett aħna waslet għall wiesgħa boulevard mal-lukandi, il-bars, u l-tifkira-ħwienet. Bħala riżultat taż-żieda fil-turiżmu matul l-aħħar ħames snin, huma jkunu hekk wara l-xita. Kollha Vacaciones kienu waħda madwar l-akbar bini. Kien mifrud mill-triq minn semi-ċirkolari awtostrada. Mit-triq, deher simili kbira tal-kromju żennuna bi ftit gallariji. L-żewġ artijiet baxxi ġew estiżi li jdawru l-terrazzin xemx u diġà iffriżat pixxina. Is-sit kollu kien mdawra mill-għoli-ħitan tal-ġebel.
  
  
  Ħmistax-il metru mill-dħul, l-entratura dojoq ġiet imwaqqfa mill Fiat tal-karozzi. Infiltrazzjoni tal-duħħan ħarbu mill-pajp. Għalhekk l-magna kienet taħdem. It-twieqi ġew magħluqa. Iżda meta waqfu, il-bieb li jmiss mal-sewwieq immedjatament miftuħa, u bniedem ħareġ fuq il-agħlaq. Huwa tax-xellug l-bieb miftuħ, li ġejjin sa l-us. Wara dan, hi ra l-ieħor man-sewqan. Kemm l-irġiel kienu jkollhom kapitolu gun osservat fil-Buick. Huwa bir-reqqa miġbud ' il barra gun tiegħu, u tqiegħdu fuq l-ego l-sedil li jmiss hu. Żamma tal-gun fil-lemin tiegħu, huwa irrumblati l-tieqa mal-ix-xellug tiegħu. Ont se jibqgħu edukat sakemm dan ikun possibbli.
  
  
  "Señor?" Il-bniedem talab bil-suspettużi ħarsa.
  
  
  "Tista'tiċċaqlaq-karozza tiegħek," qal. "Aħna rridu li jmorru għall-lukanda."
  
  
  "Il-lukanda hija sħiħa. Mistednin ġodda ma għadhomx awtorizzati.
  
  
  "Aħna mhux mistednin," qal malajr.
  
  
  'Da, l-ebda? Imbagħad dak li?'
  
  
  "Aħna qed mistiedna," qal Jean.
  
  
  "In-negozju," I miżjud.
  
  
  Il-bniedem blinked u ħares aktar twissija minn qatt qabel. Inti l-artisti li huma mistennija li jwettaq għall komuni mingħajr l-Sin?
  
  
  Jean u l-I skambjata malajr daqqa t'għajn. Aħna ma jifhmu dak li hu intenzjonat, iżda aħna nodded malajr.
  
  
  "Naturalment," qal. "Aħna l-artisti. Inti se ejjew jgħaddu?"
  
  
  Min huma, Juan? "Waqfien dan!"is-sewwieq tal-Fiat għajjat.
  
  
  Artisti, " Juan jissejjaħ lura. Ego-għajnejn naqas li qasmiet. "Iżda dawn ma jidhru l-istess fil-livelli kollha. Naħseb li ...'
  
  
  Ego interrott tagħha. "Aħna nijet u ċajta u..."
  
  
  Kulur! il-bniedem chuckled. "Aħna jistgħu jaħsbu xi ħaġa aħjar."
  
  
  "Jien taż-żfin," qal Jean fil-baxx, billi jistiednu lill-vuċi, tfittex sa mill-lilu. Ħej, I irnexxielhom tmil'il quddiem filwaqt nefħa l-sider tiegħi. L-ebda żgħar adt ma'l-ħwejjeġ kienet liebes. L-disdainful tbissima fuq il-gwardja tal-wiċċ sparixxew bħal borra fl-xemx.
  
  
  -"Tajba ! Li l-aħjar!'
  
  
  "Iva, mini," huwa interrott, " qabel ma inti ara Senorita Fandango mill-Fandango u l-Investigazzjonijiet." Eżotiku żeffien mad-dinja kollha r-reputazzjoni. Jekk tara tagħha...
  
  
  "Tiegħu," qal il-bniedem. Huwa naqqas l-azzarin u l-mixi lura għall-fiat .
  
  
  "Jagħmlu ħsara boy," I muttered meta ltqajna lura fil-karozza.
  
  
  Huwa tax-xellug l-bieb miftuħ u jaraw us mill-qrib. Hu qabad ir-radju mill-dashboard u qal ftit kliem. Ma kien hemm l-wieħed-il minuta dewmien. Imbagħad ġew rewmatiżmu. Li għandu jkollhom tinstema tajba. Mill-inqas il-bniedem nodded lis-sewwieq, u l-Fiat saq-dahar.
  
  
  "L-ewwel ostaklu huwa fuq," qal meta konna passat ego. "L-trasmettitur huwa hawnhekk fil-lukanda."
  
  
  "Minħabba li hemm is-sigurtà?"
  
  
  "Iva, u ukoll għaliex l-inn-ħruq tal-ġilda bil-papa-dawl. Dan ifisser li għandhom tagħhom stess ġeneratur. Għalhekk, dawn kienu ppreparati għall-avvenimenti li ġejjin. Preżumibbilment, Zembla diġà stazzjonati l-irġiel tiegħu hawn fl-antiċipazzjoni ta'l-avvenimenti.
  
  
  "Nittama kollox huwa msaħħna," qal Jean, shuddering.
  
  
  Huwa ħass tiegħu ta ' l-ispalla. Il-ferita tkun fieqet ukoll. "Min jaf," huwa qal tagħha deliberatament, " fejn huma sitta l-trasmettitur."
  
  
  "Tagħha, inkella I nistaqsu jew min dak li dawn il-figuri mingħajr sin huma?
  
  
  'I ma tkun taf. Tista żfin, mill-mod?" Hija tbissem. "Jien jistgħu ma jkunux jafu xi ħaġa dwar il-Iswed ors, Nick, iżda tgħallimt ftit aktar tricks fil-Ulyanovsk."
  
  
  "Dan se jidħlu fil-viċin," qal, " minħabba li ma nafx kwalunkwe tricks karta."
  
  
  I ma kienx sorpriż mill-nuqqas ta'doorman. Is-sala kienet abbandunat ħlief għall-receptionist. Kien simili mużew ta'l-arti. Il-ħitan kienu koperti bil-murals u pitturi. Fiċ-ċentru ta'l-golden tapit kien funtana imżejjen bl tal-plastik tal-fjuri. Fil-kantuniera, wara kontro, kien bil-mod żagħżugħ mal-satin-għajnejn u l-espressjoni l-imnifsejn. Ego kien studju open-posta u l ewlenin qafas dwar l-dahar tiegħu, u ż-żgħar iswiċċbord fuq ix-xellug tiegħu. Ma kien hemm l-probabbilment ieħor tagħmir talkie taħt il-tleqq rosewood-bank. Xorta waħda, hu ħarsu lejn l-istati uniti expectantly kif aħna avviċinat. Għalhekk kien il muskolari-bniedem jegħleb kontra l-kontro li jmiss hu. Bħal kull il-maniġers tal-lukandi, dan guy kien liebes bl-istrixxi pants u l-a-qronfol fil buttonhole tiegħu. Iżda l-xebh ntemmet hemm. L-ego ġakketta ħares bħal nefħa fil-majjal tal-bużżieqa tal-awrina. Il-qronfol kellhom mnixxfa, u l-ego tqal fis-sider bulged permezz tal-morda-twaħħil libsa. Apparentament, huwa ħa l-off-proprjetà tal-maniġer tal-ħwejjeġ u għal hu x'imkien. Ont, bit-tama li ma tistax tikseb l-kesħa fl tiegħu taħt.
  
  
  I tista'tisma'Jean tal-nifs mgħaġġel. I segwita intwizzjoni tagħha. Zembla imblukkata kollox ġewwa u barra. Aħna irnexxielhom jiksbu l-aħħar l-ewwel linja ta'difiża, imma kien għad hemm ħafna x'isir.
  
  
  L-psewdo-president iddrittata u ħares-istati uniti u l-isfel. L-ego vuċi deher li ġejjin minn madwar ħafna fil-fond wieħed. "Fandango u Jkun?"
  
  
  ""Iva.'
  
  
  — Int mhux fuq il-lista tiegħi, Señor Fandango.
  
  
  "Tagħha Jonqos; hi l-Fandango. Iżda I jistgħu jagħtuk spjegazzjoni.
  
  
  "Aġent tagħna," Jean interrott, " ltqajna kollha mħallta.
  
  
  "L-artisti oħra ma setgħux jaslu," qal.
  
  
  "Din it-theddida tat-temp. †
  
  
  Il-maniġer mqajma naħa tiegħu. 'Tieqaf! Jekk jogħġbok ieqaf! Ma rridx li nisimgħu dwar dan mill-ġdid. Għandek iż-żfin?
  
  
  Huwa coughed apologetically. "Tajjeb, l-aktar marret li madwar, u..."
  
  
  "Huwa l-tiegħi president issa, u..."
  
  
  "Iżda jekk inti jinsistu, jien xorta jridu dan."..
  
  
  Li biżżejjed! Huwa probabbilment bħala tajba bħala jekk inti ma żfin, Señor Jonqos. Huma jistaqsu għal mara u mara li ser tirċievi. Xi ħaġa biex tkun taf ukoll, hux? Fejn l-suit tiegħek, senorita ?"
  
  
  "Tinkwetax dwar dan," qal Jean drastikament. "Iżda jien ħtieġa tal-mużika."
  
  
  — Ma jgħidlek li?" Lukanda Vacaciones għandha full-time tim ta'tliet persuni. Dan għandu fil-cocktail bar, matul l-istaġun. Din it-taħlita hija għad-dispożizzjoni tiegħek. Il-maniġer ffirmati kważi b'dispjaċir. Nispera li int tajba bħala Carmen...
  
  
  "Carmen?"
  
  
  "Carmen LaBomba, senorita ! Hija famużi ħafna f'dan il-qasam. Qatt ma kont smajt inti.
  
  
  "Li se jinbidlu qabel illejla," Jean wiegħed sullenly. Hi beckoned ego mill-ġdid. Tagħha ma tħossokx komdu. Kullar tiegħi bdew oqros tiegħi l-għonq. Kien simili konna l-applikazzjoni għal xogħol tajjeb fl-Unjoni Belt, New Jersey.
  
  
  "Señor, aħna kesħa u għajjien u bil-ġuħ, '" qal sew. "Ħej, jekk inti xorta għandhom iwettqu..."
  
  
  ""Iva. Shadow diviżjoni, urihom il-ih-kamra.
  
  
  L-receptionist qabża għall-attenzjoni. "Inti! Fil-kamra dak?'
  
  
  "Ma jkunx hemm permanenti tal-kamra għall-artisti? Wieħed minn dawn, separata mill-mistednin, fid-dahar ta ' l-lukanda?
  
  
  "Tiegħek, dejjem tiegħek," shadow diviżjoni qablu . Huwa nodded bil-qawwa u qabad ewlieni mill-bord warajh. Huwa ducked taħt il-bank. "B'dan il-mod, in-nemes favoriti."
  
  
  "Aħna ser sejħa inti," qal il-maniġer. "Għandhom tajba ħin, senorita, u inti ser tkun tajba bħala Carmen."
  
  
  Jean taw l-ego a vi tbissima. Aħna segwiti l-amministratur permezz. "Mhux faċli ħafna, huwa?" Jean innotata dan meta aħna għadda l-mimmo-lift.
  
  
  "Jiena naħseb li huwa verament xtaqu dan Carmen," qal. Tagħha għadha ma tħossokx komdu ħafna bil-mod l-affarijiet kienu għaddejjin.
  
  
  Aħna mixi fl-kuritur li wasslu għall-sala prinċipali. Imbagħad dħalna kbir ċirkolari-kamra sħiħa ta ' l-abjad pultruni, komdu siġġijiet, tabelli, u l-kolonni. Fuq naħa waħda kien kbir-tieqa bil-ħsieb ta'l-terrazzin xemxija. - Naħa l-oħra jiddawru cocktail sala. Sa għoli kbar bejn iż-żewġ pilastri-dijanjosi ta'l-istrixxun mal-kbar tad-deheb ittri:
  
  
  MERĦBA, SAN TAL-VERU EVANGELICAL-KNISJA-piety-safa-purità-IMBIERKA-ALLOĠĠ.
  
  
  "Inti ser ikollok żfin hemm aktar tard," shadow diviżjoni qal. Hu indikat il-sala cocktail, li kienet mimlija bil-qawwi l-daħk.
  
  
  Huwa ħares lejn l-kamra tal-ħajja fid-direzzjoni Pepa kien indika. "Min huma dawk in-nies hemmhekk?" I talab, li tħares lura lejn shadow diviżjoni.
  
  
  Shadow diviżjoni shrugged. "Għaqda dinjija tal-Veru Evangelical-Knisja, señor . Min iktar jista'jkun fil-lukanda?
  
  
  - Għall-estestvenno. Li ieħor?'
  
  
  Aħna immexxi r-sala u permezz tal-kamra. I kien fakkar tal-gwardji 'jikkummentaw dwar" komuni mingħajr l-sin." Fl-aħħar nett, l-receptionist qabad lilu mill-ispalla. "Shadow diviżjoni, huma msejħa us għarrieda ħafna. Aħna ma jifhmux fil-livelli kollha. Min huma dawn, uh, Tagħna.
  
  
  'Norte Amerikan, Señor-Żrar. Huma jemmnu li x-xorb, it-tipjip, taż-żfin, jew l-irqad ma'xi ħadd ieħor tal-mara hija sinful. Huma riżervati-kamra fil-lukanda bħala parti mill-kruċjati madwar l-beraħ li jikkonvertu kulħadd li tgawdi l-ftit gost tal-ħajja. Jien javżak inti dan bħala ħabib, señor . Aħna nistennew li nkunu ħafna mtaqqba b'dawn il-Tajba. Sfortunatament, ih kien ittardjat bl-bidla f'daqqa fil-temp. Ħafna tedjanti.'
  
  
  "Inti jistgħu jgħidu li qed konvertiti," qal Jean bil-kompjuter tbissima.
  
  
  Shadow diviżjoni rrumblati-għajnejn tiegħu. "Jekk I, bħal dawn, il-ħsieb li l-ħajt, l-tmiem tad-dinja huwa qrib, nixtieq staqsi tagħha dwar l-irkopptejn tiegħi għall-maħfra, għall-tagħha akkaniti minnu. Mill-inqas jekk nieħu l-opportunità! Min-naħa l-oħra, jekk ma kien hemm xejn ħażin mal-istil tal-ħajja tiegħi...
  
  
  "Jien nifhem. Issa li huma jkollhom ċans, dawn qed ilaħħqu."
  
  
  "Jidher qisu dan," shadow diviżjoni qal. Huwa rrumblati-għajnejn tiegħu mill-ġdid. Aħna sab vojta-kamra tal-pranzu. Aħna mixi madwar l-kċina permezz dejqa innifsek. Shadow diviżjoni waħda miftuħa ta ' l-bibien żgħar u motioned għall-us li jidħlu. Tal-vot. Nibża'dan ma jkunx l-almu tagħna tal-kamra, iżda.....
  
  
  "Nifhmu li," qal. — Dak dwar il-juru?" Għaliex kienu aħna mitluba li jagħmlu dan?
  
  
  "L-għaqda dinjija huma miżżewġa, señor, tassew miżżewġa. U l-nisa dawn ġabu magħhom... L-segretarju tbissem shyly u shuffled saqajh bħala jekk huwa ma tantx ikunu jafu dak li ma figura tiegħu. "Aħna maħsub li l-aħjar jissodisfaw ih l-ġdida tal-bżonnijiet kemm jista'jkun. Ma rridux li tikseb fl-mod jew tagħmel xi istorbju."
  
  
  "Iva, dan ikun verament mess l-sitwazzjoni ma' dan il-maltempata, ma?"
  
  
  Shadow diviżjoni mwebbsa. Coolly u mal-trażżin, huwa qal, " Ma titlob l-ebda aktar mistoqsijiet, señor. Int ukoll mħallsa.
  
  
  Speċjalment jekk inti tista tilqa-klijenti tagħna fil-mod pjaċevoli. Minbarra dan, huwa xejn tan-negozju tiegħek. I jissuġġerixxu li inti toqgħod hawn sakemm inti jkollha twettaq. sanzjonijiet.'
  
  
  Shadow diviżjoni kien id-dritt. Ma kienx hemm ħafna punti fil-kamra. L-ħitan u s-saqaf kienu kulur il-krema. L-art kien kopert bl-istess tad-deheb tapit bħal fil-salon. Ma kien hemm l-president, president, u sbieħ desk-president fil-tqil skur-istil li imitati l-ispanjol. Il-penetrazzjoni fis-sodda kien kopert bil-blu skur brocade bedspread. Kien hemm ukoll żgħar kamra tal-banju bil-bidet li deher akbar mill-doċċa posta. It-terrazzin kien kopert bil-borra. It-twieqi l-bibien li bent taħt il-forza ta'l-riħ. Iżda wara kollox aħna ntlaqgħet'il quddiem, il-radjaturi irradjati pjaċevoli, komda-sħana. Hekk qgħadna fil-kamra sa kellna biex jiksbu. Shadow diviżjoni ħadet ħsieb li, mill-mod. Hu maqful-istati uniti sa!
  
  
  "Li bagħal," I growled, yanking fuq il-doorknob.
  
  
  "Nick," qal Jean, " ġejjin tagħti ħarsa."
  
  
  Hija kienet seduta mill-jiżżerżqu-bibien. Huwa mixi fuq u kien li jmiss tagħha. Hi enfasizzat l-estensjoni ta'l-kċina perpendikulari mal-kamra tagħna. Fil-kċina, permezz tal-jgħajjat lit-twieqi, hi tista ' tara l-xaħam tal-president tkellem lil xi persuni armati. Minħabba l-sfavorevoli angolu, I ma setgħux jagħmlu minn kollox. I ra żewġ irġiel seduta tabella. Ih kapitolu guns-dijanjosi goffa fuq l-dahar. Dawn qed Ali. Figura bl-istrixxi qliezet gestured ħafna bl-idejn tagħha. Jien ma naħsibx li hu kien miġnun. Deher simili kien jagħti l-ordnijiet. L-apparati elettriċi li jaħdmu nodded b'mod regolari u kontinwu biex jieklu. Wara ftit żmien, il-maniġer sparixxew.
  
  
  "X'taħseb?" Jean mitluba.
  
  
  "Jien ma naf," qal. "Jidher li qed tiekol. - Lukanda tagħha tkun taf fejn kienu għaddejjin!
  
  
  "Stenna, dawn qed tqum!"
  
  
  L-irġiel saqajh. A-xaħam tal-mara fil-shapeless ilbies deher. Hija approvat-president tagħha. Ma ġara xejn għal xhur. I kien jibżgħu aħna d tilfu l-vista ta tagħha. Imbagħad, ftit aktar fuq, il-papa dawl daħal, u rajna ih mill-ġdid. Dawn miġbud, yawned vjolenti, u migrufa infushom. Fl-aħħar nett sabu logħba għall-żgħir kwadru tal-president u bdiet il-karti tal-logħob. Madwar l-irġiel, Dollaru inklinata lura fl-president tiegħu, l-iskoperta-saqajn mgeżwra madwar il-president s-saqajn. L-attenzjoni tiegħi kienet imfassla li l-oġġett huwa kien jegħleb kontra. Kien ħxuna tal-ballut bieb mal-ħadid tqil tagħmir għall-friġġ jew friża.
  
  
  "Iva," qal bil-mod, " iva, jien bidu biex jifhmu tagħha.
  
  
  'Dak li?'
  
  
  — I ser imħatri inti xejn li Zembla tal-installazzjoni hija fil-friża." Tkessiħ għall-estestvenno huwa mitfi. Il-pajpijiet u kondjuwits ġewwa huwa forma sabiħa trasmissjoni tan-netwerk."
  
  
  Huma inti żgur li?'
  
  
  - "Le," I ammessi, " iżda li int żgur li mhux il-każ ?"
  
  
  "Le."
  
  
  "Mill-inqas li guy matul ma jkunx hemm il-ħarsien ta'l steaks," qal. "Jien li tinvestiga. Nistgħu kif ukoll il-bidu hemm bħala imkien ieħor.
  
  
  Hi snuggled sa me. Ma kien hemm l-tħassib tagħha fl-għajnejn.
  
  
  Iżda kif?'
  
  
  Ee hugged tagħha. - Ġisem tagħha kienet tħawwad. Ħsibt dwar dan twila u diffiċli. Jekk biss kelli li kolja tal-ħabel I tax-xellug tagħha fil-Polencia. Jew tiegħi stiletto, li ttieħdet mill me fil-Firien temple. Jew tiegħi Luger tax-xellug F'washington... Ma tinstab soluzzjoni loġika wara xi żmien, l-persunal tagħha bdew jikkunsidraw inqas ovvju l-għażliet. Iżda anki dawk li dehru inqas xierqa mis-soltu. Imbagħad wara l-waqfa twila, huwa qal deliberatament,"Ukoll, forsi hemm l-mod jekk nużaw tiegħek sigaretti." Ee-għajnejn jiżdied fl-orrur hi turi pjan tagħha. Hija gasped għall-nifs. "Ma tippruvax! Huwa impossibbli!
  
  
  "Bħad kulħadd. Għandna nagħmlu xi ħaġa. Jibqgħu hawn u jagħtu me alibi fil-każ shadow diviżjoni jew xi ħadd ieħor turi l-up.
  
  
  Hi ħakem-pil tiegħi sew f'idejk it-tnejn u l-ħadlu-kap tagħha. — L-ebda, ma tistax tagħmel dan issa. Aħna jista'jkollhom ċans żgħir, iżda biss jekk aħna jistgħu jiksbu minn din il-kamra bl-użu tal-metodi tas-soltu. Mhux jekk għandek tkisser il-bieb u l-Alla jaf liema allarm se jitqajmu. Inti trid tagħmel pass tiegħek matul il-ftuħ tal-Senorita Fandango, Nick. Jekk jogħġbok stenna. Imbagħad jistgħu jgħinu biex inti inqas minn jfixkluh Zembla tal-irġiel.
  
  
  "Senorita Fandango tal-debutt, hux?" Tbissima tagħha kien mgħawweġ. — Inti verament taħseb li inti qed tajba biżżejjed biex hypnotize l-lukanda kollu?"
  
  
  Hija magħfusa tagħha rogħda tal-ġisem li sħiħa tiegħi it-tul. Ma deft, malajr il-swaba, hi unbuttoned ġakketta tiegħi. Hija ħadet pass lura, id-daħk kif hi shrugged off tagħha stess il-kulur. "Nick, jista'jkollu toħroġ bl-isem aħjar?"
  
  
  "Kelli jimprovizzaw," qal defensively. Huwa niżel tiegħu pil fuq l-art li jmiss Jean. "Mmm ... Jean unbuttoned l-suf cardigan hi libes bħala blaws, hekk li l-kbira tagħha, full-sider kienu biss parzjalment koperti. Hija ħadet aktar ftit passi'il bogħod qabel hi fl-aħħar nett kellhom biżżejjed kamra.
  
  
  "Senorita Fandango jibda-prestazzjoni tagħha!"
  
  
  Hi unbuttoned dublett tagħha u titbaxxa. Tagħha cardigan naqas defiantly tagħha l-koxox, bħal ċkejkna mini-ilbies. Bħal frame, hi neħħiet il-keffa ta tagħha nisa u l-mgeżwra tagħha ego madwar il-qadd tagħha. Hija kienet mikxufa mill-koxox tagħha għall-saqajn tagħha, ħlief għall-par żgħir ta kalzetti.
  
  
  Imbagħad hija bdiet dancing. - Ġisem tagħha baqgħu jiċċaqalqux. Biss il-parti bejn tagħha żokra u l-irkopptejn tagħha kienet tħawwad u brim aktar diffiċli milli l-siġar barra fil-maltempata!
  
  
  "Dak li taħseb, Nick?" — X'inhu? " li hi mitluba bil-tbissima.
  
  
  Li naħseb tiegħu qal. "Naħseb li int aktar Senorita Jonqos milli Fandango. U Senorita La Bomba miegħu.
  
  
  Hija bdiet tidħaq ewwel. Hi ġibed l-buttuni fuq tagħha nisa. Tagħha tas-suf-denb dehru li jaqgħu mill-ispallejn tagħha. Hi laħqet wara lura tagħha li tneħħi l-bra tagħha. Hi qabad ir-ritmu. Hi daħlet sa me kważi mikxufa.
  
  
  "Ma nistgħux...?" li hi mitluba hoarsely, nodding kap tagħha fil me.
  
  
  Ejja nagħmlu dak? Tiegåi kien ferm'il bogħod, u domt mument biex tifhem dak li hija kienet tgħid. Jitkellem fi żmien bħal dan! Dan ma kienx suppost li jiġri! Imbagħad ilsien tagħha sabet tagħha stess. "Apposta, iva, tal-kors! Aħna ser ikollhom żmien iebes!
  
  
  Jean ffirmati mill-ġdid. Hi laħqet, qabad tiegħi ċinturin, u tatni irmonk tajba. Huwa ħass-irmonk tiegħu fl-tensjoni tal-ġisem. Jean kien għadu-insiġ, għażil. Huwa milħuq barra u ħa l-irqiq abjad tan-nylon. I jinġibed. Għaliex le? Kienet id-dritt. Aħna d aħjar tistenna." X'inhu l-aħjar mod biex joqtlu iż-żmien? Hi waqfet żfin u ppressati tagħha mikxufa-ġisem kontra l-mini. Hi kienet me, bil-biża. Xofftejn tagħha kienu imxarrab u sħun. Ee qabad tagħha u wettqet tagħha għall-sodda, ix-xufftejn tagħna għadu magħfus flimkien. Aħna żbarkati miftuħ fuq is-sodda. Malajr, komplejna kiss. L-ilsien tiegħi għerqet fil-fond bejn l-xewqa tiegħi xufftejn fl-sħun vojta u mbagħad rta.
  
  
  Hija qajmet-armi tagħha biex nagħlaq dawn tiegħi madwar l-għonq. Iżda ih miżmuma tagħha wiesgħa barra u l-imbuttat tagħha lura fil-irtubija ta ' l-oħrajn. Huwa ltqajna u hurriedly undressed. Jean inklinata lura kontra l-oħrajn u jaraw. Armi t-tixrid wiesgħa, saqajn ftit bogħod minn xulxin. Hija kienet tieħu n-nifs bil-qawwi.
  
  
  Nick, " hi whispered meta sodda tagħha kien li jmiss ont.
  
  
  "Jagħmlu dan mill-ġdid bħal għamilt l-aħħar lejl... naħa Tiegħi li hemm fuq l-art bl-għoljiet ta'tagħha sider, mimmo bżieżel tagħha, tagħha bla xkiel fl-istonku li l-dawl artab sħana. Hi groaned. - Ġisem tagħha sabet " ħajja indipendenti taħt tiegħi karezzi. Vuċi tagħha ffirmati fil-widnejn tiegħi, tallaba me li jieħdu tagħha kompletament u tqiegħed in-nar li jitqabbdu-swaba tiegħi tagħha fil-ġenbejn. Huwa bies tagħha ix-xofftejn, il-geddum tagħha, l-artab vojta minn ġewwa ta ' l-għonq tagħha. L-ilsien tiegħi irku tagħha sess. L-ġodda vibrazzjonijiet tolqot lilna. Tiegħi imxarrab xufftejn caressed-ħajja tagħha. Ont, ħass tagħha l-isem tal-ġilda jissikkaw. Tiegħi tagħha ħalq niżel saħansitra inqas sakemm Jean kien bi pjaċir. Hija rrumblati minn naħa għall-oħra, toqba bi pjaċir tiegħi xufftejn il-biċċa ont, iż-żieda għal tagħha intensa itektek tqanqil. Hija saret l-idejn tagħha fil-movimenti f'daqqa. Is-swaba'tagħha imħaffra fil tiegħi tax-xagħar.
  
  
  - Ġisem tagħha iddrittata up, rogħda u writhing taħt me. Tagħha, ħass wet-sħana. Hija tistabbilixxi fuq l-art, stennija ħafna, lesti li jirċievu me. Hi qabad me bil-forza li kien kważi sewqan me miġnun. Hija esprimiet ix-ferħ minn ħsejjes għolja. Armi tagħha mgeżwra convulsively tiegħi madwar l-għonq, u hi ppressata me kontra l-jinġieb fix-xejn l-kurvi tas-sider. - Ġisem tagħha taħt me ripetuti tiegħi movimenti ritmiċi fil-selvaġġ, inkontrollabbli-isforzi. Dwiefer tagħha imħaffra fil-fond fil-dahar tiegħi, jiżżerżaq'l isfel, u daqsxejn fl-laħam tal-tiegħi ġenbejn. Hi imbuttat me fil-fond fil-tagħha, tixrid tagħha-ġenbejn bħala bogħod kemm jista'jkun.
  
  
  Jissodisfa Jean tal-netika-ħtiġijiet kien tedjanti-kompitu. Huwa tiegħu ħalli l-ilsien żerżaq u lura fil-ħalq tagħha għall-kalma tagħha stabbiliti u terga tagħha kwiet. Kien bla ħeġġa. Ecstatic, hi mgeżwra tagħha saqajn madwar tiegħi lura. Tagħha mikxufa tal-ġisem kienet roqgħa mal-bank ta'l-ħruq tal-passjoni. Hi arched lura tagħha. U'l isfel. Bil-mod fl-ewwel, fit-undulating mozzjonijiet, imbagħad b'rata aktar mgħaġġla u aktar mgħaġġel, sakemm fl-aħħar nett-sensi kollha kienu mkeċċija madwar l-korpi tagħna. Eżawriti aħna waqa'fuq is-sodda tagħha kien intossikati, kapaċi jiċċaqalqu tagħha riedu li tgħid xi ħaġa iżda ma tistax issib l-kliem tagħha, laħaq fuq tagħha u jinġibed il-qoxra fuq il-mara l-korpi. Jean influwenzat bil-mod fl-armi tiegħi.
  
  
  
  
  Kapitolu 11
  
  
  
  
  L-bar cocktail kienet tissejjaħ El Coyuntura . Jekk xi ħadd madwar l-mistednin — san jew komuni — ma kienx hemm kmieni fil-ġurnata, kienu diġà mbuttat fl -. Fi kliem ieħor, kulħadd jaf aħna kienu ġejjin.
  
  
  Fil-lobby, kien hemm wiesgħa minquxin kawba open mal-meħtieġ mirja u l-fliexken wara dan, u soċjevoli bartender li tkellem it-tliet lingwi, u kull tliet kienu ħażina. Minflok tar-ram tal-virga, il-kanna tal-kontenuti tal-plastik ċar tubu bil-dwal fluworexxenti. Fil-pjaċir orali ħomor tad-dawl tan-neon, kull mara ħares mill-inqas għaxar snin iżgħar. Kien hemm ftit artab sedili biswit l-bar, iżda l-maġġoranza tal-kamra tal-ħajja kienet okkupata mill-ispazju wara dan, li ħares bħal amphitheater mqarrba mal-ħitan koperti fl-isfar tal-karta. Round tables ġew stabbiliti madwar bolla-daqs-dance floor u ż-żgħar l-istadju. Nofs l-istadju kienet okkupata mill-wiegħed-kombinazzjoni ta'kitarra, imwaqqfa u l-pjanu. Il-mużiċisti kellha mal-entużjażmu aktar milli t-talent. Dawn waqfa qasira issa, wara li jwettqu l-wiesgħa Looka Bu Bu b'entużjażmu kbir ftit qabel . Xi wħud mill-inqas san indulged fil-diabolical sin ta'żfin u wara jiltaqgħu lura l-iffullar tabelli jew bar biex jissieħbu fl-ħbieb tagħhom. L-irġiel kienu liebes-ilbiesi suwed u r-rabtiet-għalkemm il-maġġoranza tal-rabtiet issa kienu marbuta.
  
  
  In-nisa kienu aktar qarsa, ih tax-xedaq kienu clenched, ih tax-xagħar kien slicked lura u miġbud fil-bun. Shapeless ilbiesi li miġbud mill-għonq tagħha għall-saqajn tagħha għal figura tagħha. Dawn kienu ftit tipsy, tidħaq, il-vetturi tagħhom qisha beady-għajnejn u l-persuni li huma fit-tul tagħhom kliem fuq il-maltempata.
  
  
  Barra, il-maltempata laqtet kollox mal-biża-seħħ. Minkejja l-kbira u l-muffling-effett tal-purtieri tqal, hu ripetutament jinstemgħu l-ħoss tal-maqsuma siġar, blat, u l-fdalijiet laqtu l-ħitan. Il-bini shuddered, u l-xorb rattled fil-nuċċalijiet tagħhom. Votazzjoni bħal dan, il-Titanic jridu jkunu marru, huwa maħsub li lilu nnifsu. Imbagħad biss kien kuraġġ u d-determinazzjoni fil-wiċċ tal-mewt xorta tradizzjonalment komuni. Hawnhekk il-pious san xorbu l-feverishly, determinati li jgawdu infushom sa l-aħħar siegħa. Tali-problemi, huma probabbilment jixtiequ li kienu mejta l-għada filgħodu.
  
  
  Ont kien mar wara l-kwinti, l-istadju kienet miftuħa fil-quddiem tal-me. Jean kien seduta li jmiss me, mgeżwra fil-karta bajda aħna d misruqa mis-sodda fil-kamra. Hi mgeżwra bħal ballun u marbuta aħmar-purtiera tal-korda madwar il-qadd tagħha. Dan taha l-dehra ta ' verġni, konvint iżda xorta difetti bride stennija għall-raġel tagħha. Minkejja l-antiċipazzjoni fil-kamra tas-sodda, huwa xorta ma kienx ċert dak li hija kienet ser tagħmel lura fuq il-palk. Hija ma kinitx taf li lilha nfisha. "Jilagħbu flimkien mill-widna," qalet kif aħna jitqiegħdu fuq kostumi tagħha. Wara li tisma'l-mgħaqqda, huwa ma kienx ċert jekk ix-xogħol. L-aspett ewlieni kien li jekk jogħġbok il-pubbliku u l-ineħħi l-impjegati. Aħna qbilna dwar dan.
  
  
  I mdawwar shadow diviżjoni, li kien jegħleb kontra pilastru madwar tliet saqajn warajna. Huwa d jiġu għalina ħmistax-il minuta ilu u kien issa qed jilgħab ospitanti. Jew gwardja tas-sigurtà, minħabba l-nefħa fuq l-naħa tax-xellug ta'l-istrixxi wiesgħa tal-ego.
  
  
  "Jien ser tkompli introduzzjoni tagħha," l-uem qal tagħha.
  
  
  Tajba . _ Grupp ...?'
  
  
  "I tkellem magħhom dwar dan ftit minuti ilu. Wara kollox, aħna misjuba melodija li jgħidu li tkun taf. Jien mhux se jemmnu sakemm I tisma.
  
  
  "Dawn qed tajba subien, señor.
  
  
  "Oh, dawn qed kbira!" Mgħaqqda wriet tagħha. L-trumpeter sploda a ispettaklu bħala jekk l-ego-istrument li jinsabu veġetarjana. Huwa ħa l-pass'il quddiem u gestured bl-idejn tiegħu sakemm kulħadd kien siekta ħlief għal ħafna xaħam mara li kellhom sulluzzu.
  
  
  Tagħha, għajjat loudly. - 'Yahora, flimkien mal-president u l-caballeros, la senorita fandango! mui celebre y directamente de F'san José!'
  
  
  Huma probabbilment ma jkunx jifhem l-ispanjol, iżda dak I qal kienet ċara biżżejjed. Dawn bdew clapping. L-ewwel il-hiccuping mara, u allura l-kamra kollha. Ftit li xejn, il-mużiċisti tibda twettaq "Rumba Tamba". Jean ħadu l-istadju. Tagħha ltqajna. Li tgħaddi mimmo agħlaq tagħha ra saff ta żebgħa ċaqliq fuq il-wiċċ tagħha. Hija kienet imbeżża'. Probabbilment l-aktar jibżgħu minn jekk ħej kellha tagħmel dak li kien se tagħmel tagħha. Hi wara jiltaqgħu. L-Dollaru madwar l-irġiel gasped. Hi reġgħu kisbu lura l-bilanċ tagħha. Bil-istripper passi, hi mixi għall-ċentru ta'l-istadju. Hi għadda fil-mgħaqqda, jinqabdu tqal-rutina, u beda l-ħwejjeġ jiċċaqlaq hi d muri me qabel. Tagħha fuq tal-ġisem bilkemm imċaqlaq. L-ċaqliq jingħalaq tal-karta tal-jiddawwar bil-rapid moviment ċirkolari tal-koxox tagħha u l-warrani. Hi daru u bil-mod beda li jħollu l-aħmar-sekwenza. Hi ħalliha-ikkuluriti kif hi marbuta dan. Ee-fużjoni beda jseħħ biss fuq tagħha stess. Hi miżmuma tagħha ego sewwa tagħha fis-sider u ħares lejn shadow diviżjoni u l-me. Smiling, hi tossed me shoelace.
  
  
  Hi kompliet żomm il-folja fil-tagħha naħa tax-xellug. Hija tpoġġi naħa l-oħra tagħha fl-tagħha fit-anzjani tax-xagħar u titneħħa ih up. Imbagħad hija bdiet dancing. Il-folja bil-mod miftuħa sa l-udjenza tista'tara l-ċinga tal-bra tagħha u l-ġappuniż. L-guitarist-suq appoġġjati ee mal-vibrazzjoni tal-kordi u qawwija korda ma'kull moviment. L-udjenza xtaqu dan. Biss xi ftit mill-nisa paled ftit. Shadow diviżjoni jaraw kull twitch u signpost bil-kompjuter tħares fl-għajnejn tiegħu.
  
  
  Shadow diviżjoni tpoġġi sensiela madwar l-għonq tagħha u strangled lilu. Huwa ġrew l-naħa li jaħarbu. Huwa aktar stretti ta'improvviżati noose madwaru. Huwa waqa'li l-irkopptejn tiegħu. Kien aktar faċli u aktar mgħaġġel li l-mod. Hu ppruvat li isfar, iżda l-shoelace kalma xi ħoss. Huwa miġbud tagħha aktar diffiċli. Bl-użu tal-ħabel bħala lieva, huwa magħfus tiegħu riżultat pożittiv għall-dahar tal-Ego ras. A saqajn, u l-mira rrumblati lejn il-ġenb.
  
  
  L-ebda wieħed deher li l-avviż. Il-folla u l-nies mqiegħda mill - "president" fil-kamra tal-ħajja jaraw Jean tal kull mossa. L-ritmu tal-mużika kiber b'rata aktar mgħaġġla u aktar mgħaġġel. L-għajnejn kienu fuq Jean. Hija kienet miġbud mill-mejjet desk skrivan fil-dellijiet l-ġwienaħ u mitfugħa mill-ego fuq il-quċċata tal-pil tal-vojt tal-birra kaxex. Jean ġakketta tal kienet tinsab fuq wieħed mill-kaxex. Hi mgeżwra il-bqija tal-ħwejjeġ tagħha fil u ħa kollox ma'tagħha, minkejja shadow diviżjoni tal-oġġezzjonijiet. Huwa miġbud ġakketta tiegħu matul l-istadju u unbuttoned dan. Fil-każ tal-inkwiet, Tamare jistgħu issa malajr aqbad il-ħwejjeġ tagħha. Tagħha, jaraw tagħha jwettqu.
  
  
  Hija ħadet il-folja. Fl-bra tagħha u qliezet ta'taħt, hi jixxengel u l isfel bil-exaggeratedly mgħaġġel u dgħajfa-movimenti. Hi danced bħala jekk il-ħajja tagħha jiddependi fuq dan.
  
  
  U hekk kien. Bħall-mini, mill-mod. Huwa niżel mill-ġwienaħ u ' l isfel il-kuritur dejjaq li wasslu biex l-entratura prinċipali foyer. Dan waqfa qasira għall-mument meta laħqet il-sala. Huwa mfakkar li jaraw żewġ irġiel hemm wieqfa fuq il-mod biex il-kamra tal-ħajja. Dawn ħares biss bħal shadow diviżjoni, bħall-klijenti tal-lukandi. Oni jinxtamm bħall-verżjoni tal-irħas Pariġini brothel. Il-arja imxamma dan. Il-riħa ta żdiedu l-ilma Stahl tsenymnogy huwa l-aktar dgħajfa.
  
  
  Huwa laħqu l-quċċata bl-attenzjoni l-kantuniera. Jean kienet tagħmel aħjar minn ttamat. Iż-żewġt irġiel kienu biss ftit tarzni bogħod minn fejn il-sala kienet saret l prinċipali tal-kamra. Wieħed kien dejjem jitħaddmu l-oħra fil-kustilji. Apparentament, internazzjonali tal-arti. Bil-.22 - kalibru Trejo u awtomatiku tal-pistoli fil-naħa tagħha, shadow diviżjoni ew sentenzi l-oħra il-mod kif il-papà kemm hu jista'sakemm laħqu l-vojta kafetterija.
  
  
  It-tabelli ġew organizzati b'tali mod li kien diffiċli biex jgħaddu bil-miftuħ, li l-kċina, l-naħa l-oħra tal-kamra. It-tabelli ġew stabbiliti b'mod sħiħ. Kellna oqgħod attent li ma tbaqbieq fis-xejn jew waqfa xejn. - Dawl fil-streaming permezz tal-tond windows fiż-żewġ jixxengel-bibien. Ġieli smajt ħsejjes fil-distanza. Huwa imbuttat bil-mod tiftaħ il-bieb u l-żelqet ' il ġewwa. Ont ppressata kontra l-miżgħuda ftit alcove bejn l-kċina u l-kamra tal-pranzu.
  
  
  Ma kien hemm l-sideboard mal-ixkafef fil-qiegħ għall-pożati u reċipjenti. Jmiss dan, l-bieb miftuħ, kien kbir għażel il-kabinett sħiħa ta xugamani u tvalji. Kien hemm ukoll xkupi u l-iskart, diversi bramel, trab tat-tindif, u erba-litru jista tal-art bil-pollakk. Tagħha ħalli l-jum bil-kwiet mill-qrib u laħqu l-quċċata fl-proprjetà tal-kċina. Parti biss minnha jistgħu jidhru: żewġ bieb friġġ, awtomatiku nixxiefa, u l-president li kien diġà jidher mill-tieqa. Il-ħsejjes hi mismugħ fil-kamra tal-pranzu ġew minn xaħam tal-mara l-ikklerjar siġġu. Snorting u kolibri li lilha nfisha, hi fiddled madwar. Il-kuritur għall-kesħa tal-kamra għandhom ġew madwar il-kantuniera, barra mill-linja tiegħi tal-vista. Mhux tiegħu stahl li tħares aktar. Ma ridtx riskju li jidher. Ma jimpurtax xorta waħda.
  
  
  Huwa ħa wieħed mill-Jean tal-sigaretti u mixgħula bi jaqblu fuq il-lukanda-kaxxa kien ippreżentat mill-kamra. Huwa kien għadu għall-mument, is-smigħ reqqa. I ma setgħux tisma tagħha ħlief għall-okkażjonali clatter tal-qsari u l-bwieqi u tal-mara ażżmatiċi-teħid tan-nifs.
  
  
  Wara t-tipjip dan, huwa kompla l-bjankerija afrikani u tossed xi fuq xugamani tal-vojt barmil. Huwa mraxxax ftit wax fuq agħlaq u tefgħu tas-sigaretti fuq il-quċċata tal dan. Li tara li din ser tkompli smolder, huwa mixi permezz ta'l-bibien kuljum ilu biex il-kamra tal-ikel u Stahl jistennew. I-xellug tagħha afrikani miftuħa. Jean qalet li se tieħu żewġ minuti u nofs, iżda kien diffiċli li tgħid il-ħin eżatt minħabba l-sala tal-daqs. Inċendjarji sigaretti jkollhom fl-istess għan-ballun ta ' l-istess kompożizzjoni bħala x — f'dan il-każ, il-ħajt bil-trademark-impressjoni. Il-sigaretti kienet barra minn hekk mimli bil-kannella tal-qoton mgħaddsa fl-saltpeter. L-open-truf tal-sigaretti kienu magħmula mill-proprjetà tat-tabakk. Seduta fil-kamra tal-pranzu stennija kien nervuża, iżda ma kien hemm xejn li hija tista'tagħmel. Tagħha fdati Jean li jżomm lil kulħadd okkupati. L-sekondi għadda tbatija bil-mod. Imbagħad il-sigaretti maħruqa.
  
  
  Hi stabbilita l-nar tmur għal madwar ħames sekondi, li kien biżżejjed biex dawwar il-bramel fis-duħħan bombi. Il-ridt tan-nar maqbuda, u allura l-xugamani bdew smolder. Qarsa-duħħan billowed mill-armarji fil-kċina. Anke fuq il-naħa l-oħra ta'l-bieb, l-I jista riħa tagħha debboli bħala l-mara fl-aħħar bdew jgħajtu, " Minnha ! Minnha !
  
  
  Wieqfa tagħha squatted, jisimgħu l-ġappuniż. Imbagħad tqal bil jinstemgħu tagħha, u l-żewġ gwardji għajjat, " Ow ! Minnha ! Tagħha, I jinstemgħu wieħed jgħid. Huwa intensifikati fil-alcove, pistola fl-idejn. Il-gwardji kienu qed jippruvaw isibu minn dak li kien il-ħruq. L-xaħam tal-mara kien, tmewwiġ-armi tagħha. Kull tlieta minnhom kienu sogħla u sogħla mill-duħħan.
  
  
  "L-idejn," I ordnat.
  
  
  Il-mara wheezed huma aktar importanti minn qatt qabel. L-uniformi-irġiel daru u yawned fil disbelief. Issa l-nar tkun laħqet il-quċċata tagħha. Oħxon, żejtnija-duħħan billowed fuq il-kabinett, jinħeba l-fatt li l-nar kien ħruq biss fil-barmil. L-duħħan u l-intiena għandu jkollhom konfuż tiegħi riflessi bħala wieħed guy laħaq għall-gun tiegħu u l-oħra tal-qabża fil-me. Tagħha maqtul kienet l-ewwel f'kull tilwim. Il-ċatt, li jaqtgħu pop tal-.22 kienet mitlufa fil-kbira tal-mara u l-jaħarbu biha l-oħra guy jaqbeż fil me. I ħa l-pass'il quddiem, u għalhekk kien miegħi mument qabel milli kien mistenni. Tagħha, marret l-isfel fuq l-irkopptejn u fejn bejn l-ego s-saqajn. Meta waqa'fuq il-quċċata tal-me, huwa mgeżwra armi tiegħu madwar tagħha ego-saqajn u l-ltqajna fl-istess ħin. Dan kien it-tip ta ħin flip. Huwa mdawwar ftit u użati ego tiegħu proprji tal-setgħa li tarmi l-ego fl-sideboard. L-egomaniac tinfaqa l-fidda-ixkaffa bil-bang. Huwa waqa', kesħin mill-temp barra.
  
  
  Minkejja l-telfa ta'kull tilwim l-ewwel gwardja ma setgħetx twaqqaf. Bil-groan u gritted-snien, huwa ppruvat li tiftaħ il-ġenb tal-sbieħ tiegħu holster li jitqiegħed bullet fil-kap tiegħi. "Mui diversi," qal kicking l-ego fil-ħajja u mbagħad fil-geddum. Huwa bank presses fejn kienet tinsab. Il-mara kienet sabiex barra tal-moħħ tagħha li hi ma tkunx tista tisma'l-argumenti. "Sempliċi, senora," qal. Naħa tax-xellug tiegħi tellgħu il-geddum tagħha bil-clenched ewwel. Hi moaned u għaddew minn kif kien bil-mod titbaxxa tagħha l-art.
  
  
  Tagħha qabża fuqhom fil-maħżen. Fil-ħxuna-duħħan, huwa qabad tagħha mop u dawn fil-ħruq barmil. L-nar kellhom mitfi, iżda l-xugamani ħalliet smoldering. Meta nar tagħha ġiet taħt kontroll, l-tagħha imbuttat l-mop jimmaniġġjaw fil-manku ta'l-kwiet wieħed u ħa l l-bramel madwar il-kabinett.
  
  
  Huwa tax-xellug tagħha ego, qabad il-gwardji ' l-armi, imbagħad dawn it-tliet minnhom fil-kariga. Huwa maqful min jiġbed, tpoġġi l-ewlenin fil-minuta, u dam madwar l-kċina diġitali friġġ, jixxengel l-fwar barmil fuq il-mop-manku. Fl-naħa l-oħra tagħha kien vażett tal-xama'.
  
  
  Hi tellgħu l isfel qasir aħjar fuq il-naħa l-oħra tal-kċina u sabet ruħha fil-kamra fejn il-gwardji kienu karti tal-logħob. Il-karti kienu għadhom fuq il-mejda, u l-irġiel kellhom jintefa kuda ih. Ma kien hemm l-kbira tal-bieb wara l-aktar'il bogħod is-sede. Huwa imbuttat-president tagħha barra mill-mod u inklinata l-ispalla tiegħu kontra l-kbira tal-metall tal-lukkett. Il-bieb għafast miftuħa. Tagħha, barged fil mingħajr ma tfittex.
  
  
  Il - "president" qabad l-kbira die għal jimteddu u bil-għan li fil-wiċċ tiegħi. L-ċelluli kienet biss ħames metri minn seba'kwadru u kien sħiħa ta varji tal-ganċijiet u l-pajpijiet. L-uem ser ikollha għan pjuttost kkritikat ħażin titlifx me. Kien bil-wieqfa fuq ir-radju fil-dahar ta ' l-ċellula. Kien probabbilment tistaqsi għaliex huwa ma setax issib us wieħed istazzjon. Ftit ma jaf, naturalment, li l-maltemp huwa kien għenu biex joħolqu wkoll evitati l-uem minn meta tirċievi l-stazzjonijiet tar-radju. Il-massakru lag aħmar kienet fuq it-tabella li jmiss hu, ħdejn il-riċevitur. Ego naħa qabad lilu bħal beraq.
  
  
  Huwa dam mingħajr waqfien. I inklinata lejn lilu, il-mistrieħ-kap tiegħi bejn l-ispallejn tiegħu. I iffavorixxa l-mop fil-tagħha bil-qawwa kollha kelli. L-aħmar-sħun barmil hit'egoiżmu fil-wiċċ. L-gun marru barra id-dritt li jmiss tiegħi tal-widna. L-irrumblar r-ragħda tal-tir minn azzarin fi spazju żgħir storduti me. Tagħha, ra lilu jaqgħu. Huwa waqfa qasira u bdew jiċċaqilqu mill-ġdid. Imbagħad huwa waqa'fuq il-post. Serena tal-marka kienet l-ovvju ego ta'ħażin maħruq-wiċċ, l-żmien kien jilbsu kemm għall-truf tal-ħajja tiegħu.
  
  
  Il-trasmettitur kienet sempliċi tal-kompartiment meta mqabbel mal-kontroll tal-ċentru fl-tempju. Hija tikkonsisti f'diversi tal-metall tal-kabinetti, għamla u daqs medju bħal vertikali twiebet, li jinsabu sensuri, pumi, u qlib. Il-parti ta'fuq tal-kabinetti kien jikkonsisti ta'ċirku kbir seħħ il-qasam, u l-massa tal-coils tal-vojt tar-ram tal-wajer. Il-kejbils oħxon sparixxew permezz toqba fil-vent. Apparati elettroniċi hummed ewwel. Il-lukanda tal-ġeneraturi, li pprovda l-elettriku, kienu probabbilment li jinsab fil-kantina li jmiss mal-bojlers.
  
  
  Huwa imdawra l prinċipali tal-bidla. L-żanżin titwaqqaf. L-armi danced u lura għal ftit metri għal mument, imbagħad naqsu lura. Kien telgħet mill-ghadu tal-gun u bir-reqqa tinfaqa dak kollu li jista ' jinkiser. Imbagħad il-ħżin fil-kesħa tal-maniġer tal-falliment tagħha barra u l-rrumblati tagħha ego taħt il-presidenza fejn il-gwardji kienu seduta. Huwa marru lura, fetaħ il-armarji, u sprejjat il-ġewwa, l-art, u l-ħitan mal-xama'. Huwa jintuża l-aħħar parti li jitqajjem l-nar fil-barmil. Hija kienet jintefa ħruq xugamani fl-għadajjar tal-wax fuq l-installazzjoni. Fjammi qabeż, appoġġjata mill-abbozz tal-madwar l-vent. Ont spiċċaw, minkejja l-clenched ewwel li sparixxa fil-istonku tagħha.
  
  
  Il-maniġer b'xi mod reġgħu kisbu lura l-koxjenza u l-qabża tiegħu saqajn, sħiħ ta'l-avventuri. Għat-tieni darba, hu attakkati me għarrieda. Ego ewwel ewropea fil-grupp tal-massakru lag aħmar ta'wieħed mill-gwardjani li d mdaħħla tagħha fis-ċinturin tiegħu. Li salvat me. Nifs tagħha ħareġ mill-ġdid qabel ma jkun jista slam il-bieb, inkella hi ġew maħruqa ħaj. Dan kiser ħielsa u attakkati lilu. L-nar kien diġà ħmar fil-pil tiegħi.
  
  
  Huwa eżamina bħal mario. Huwa lunged fil me, cursing bl-ispanjol. Ego maqbuda tagħha tas-soltu tiegħu toqgħod qabda, iebsa-idejn. Naħa tax-xellug tiegħi kienet taqbad l-għonq tal-ego tal-pil, tal-lemin tiegħi kienet taqbad ego tal-qmis. Huwa eżita. Tagħha ego-dritt tal-riġel mgeżwra madwar id-dritt tagħha għoġol u bdiet ego tiegħu. Hu influwenzat l-naħa u beda jonqos. L-uem għenha ftit.
  
  
  Enraged mal-rabja u l-mibegħda, huwa rkuprat fl-me anke kif kien waqa'. Ego żarbun maqbuda fuq l-għatba tal-ħżin fil-kesħa tal-kamra. Tmewwiġ armi tiegħu, huwa waqa'lura fis-ħruq tax-xama'. Kull moviment appoġġjata l-fjammi anke aktar. Huwa ltqajna l-isfel fuq l-fours. Jbaxxu l-kap tiegħu, huwa kien f'dan il-programm. Bħal tal-bniedem program, maħruqa qabel l-għajnejn tiegħi. Tagħha l-emu ma jista'jgħin iżda qrib il-bieb. L-ego kbira kienu l-ebda itwal li tinstema', u l-nar ma ġew osservati immedjatament. Fl-aħħar nett, huwa kien kapaċi biex tieħu nifs fil-fond. Huwa ferm meħtieġa dan. Gradwalment dawned me li kien I ħażin iweġġgħu. Il-ferita fl-ispalla tiegħi fetaħ għal darb'oħra, probabbilment meta tagħha tal-gwardja tal-attakkati. L-lumbago mtaqqba driegħ tiegħi tbatija. Hu ppruvat li jimxu l-swaba tal-naħa tax-xellug tiegħu. Issa ont jistgħu jitilfu l-sensi jew tkompli l-att; Ont kontinwa. White ffaċċjati, I mqassma permezz tal-kmamar, lura għall-kċina u l-alcove.
  
  
  Dollaru madwar l-irġiel maqluba fuq l-għażel il-kabinett tal-bieb u l-msejħa loudly għall-għajnuna. Huwa titwaqqaf u maqluba fuq il-bieb. "Señor ?"
  
  
  "Inti! Tiegħu!
  
  
  "Jekk inti tixtieq tagħha għan-nar balal fil inti permezz ta'dak il-bieb, imbagħad żomm kicking tagħha noisily."
  
  
  Kien hemm mument ta'silenzju. Imbagħad huwa qal: "jien ser tkun kwiet, mini."
  
  
  "Tajba".
  
  
  Meta I waslet lura l-kuritur jwassal biex l-istadju, I raw żewġ irġiel seduta fil-kamra tal-ħajja, bil-wieqfa fid-daħla għal El Koyountoura . Huma ttimbrati tagħhom saqajn u whistled inkoraġġanti. Meta huwa laħaq il-ġwienaħ, hu mifhum għaliex. Jean kien liebes biss tagħha qliezet ta'taħt. Kif hija setgħet dam sakemm għandu ġew wieħed mill-akbar sigrieti ta'l-żfin.
  
  
  L-combos ġew eżawriti. Dawn kellha l-kor għall-mija ta'żmien, iżda l-ritmu kienet għadha qawwija, u l-Jean ħadet vantaġġ sħiħ minnu.
  
  
  Bil-istripper-passi, hi influwenzat u'l isfel, jixxengel tagħha ġenbejn u tħawwad tagħha bare-sider. Il-folla imfaħħra fil-approvazzjoni, għalkemm xi wħud mill-nisa deher mill-qrib għal xokk. L-għajnejn kienu fuq tagħha quivering-bżieżel. Kien hemm inkwetat tħares fl-għajnejn tagħha... sakemm hi ra me. L-wiċċ tagħha tjiebet. I wriet Ay biex tgħaġġel l-up. Hi nodded imperceptibly u beda tagħha rebħ.
  
  
  U dak finali!
  
  
  Il-medda kienet waslet biex jibdew il-tixgħel mill-ġdid. Jean telgħet l-ewwel kordi u tbaxxa li jittellgħu l-folja u l-bra tagħha. Hija tat lil kulħadd perfetta tħares lejn il-defiantly kotran u frisk-tond tal tagħha fil-warrani. - Telespettaturi tista'tara b'mod ċar l-dojoq najlon-linja tal-tagħha qliezet ta'taħt bejn tagħha ditta-koxox, li fil-qosor biss issikkati kif hi inklinata bil-quddiem. Tagħha qliezet ta'taħt jiżżerżaq defiantly isfel ħmar tagħha u qagħdu hemm meta hija ltqajna u miġjuba me folja u l-bra.
  
  
  "Alla kbira," hi hissed. — Ħsibt inti qatt ma ġejjin."
  
  
  "Jitwaqqaf hekk," I wieġbu.
  
  
  I jaraw tagħha żfin lura l-istadju. Tagħha jixxengel-warrani kienu griż l-vista. L-għaqda dinjija jkunu għaddew mad. I ma tkunx taf liema l-nisa kienu qed jaħsbu, iżda xi madwar minnhom ħares bħal dawn qatt ma tirkupra minnha. L-irġiel tal-vażi tad-demm kienu l-tifqigħa. Xorb kienu ikkunsmat aktar malajr milli l-wejters jistgħu jġibu magħhom. Għall-ewwel darba fil-ħajja tagħhom fil-ħwejjeġ suwed, li raw il-soft-sbuħija tal-proprjetà tan-nisa kurvi u reveled fiha. Wara kollox, li kienu qegħdin jiffaċċjaw il-tmiem tad-dinja, Dinja., u possibilment it-Tieni-Fenomenu fl-istess ħin. U jekk huma kienu ser die , liema mod li jitilqu!
  
  
  A jgħajtu ta'l-inkoraġġiment waqqaf lill. Jean bdew jieħdu off tagħha qliezet ta'taħt. Il-medda ħass il-quċċata toqrob u mitfugħin fil-mfakkar-melodija. Huwa jinżammu meta wieħed iħares lura fuq tiegħu wiċċ attakk tal-ħiliet u l-titolbu li l-ħxuna tal-ballut-bieb tal-kamra kiesħa jżommu l-nar, u li l-għatu l-bjankerija afrikani kien għadu tħawwad bil-terrur. Jean jinġibed jistabbilixxi l-stretta tal-lastiku tal-tagħha qliezet ta'taħt. Alla, għaliex ma kinux kienet ġiet fl-għaġla? Hawn taħt. Artab kaboċċa tax-xagħar saret viżibbli. Aktar l-istorbju u l-jgħajtu!
  
  
  Huwa jintmesaħ-ħxuna qtar ta 'demm mill-moħħ u jingħorok tiegħu uġigħ ta' l-ispalla. Tagħha qliezet bil-mod jiżżerżaq'l isfel tagħha tar-riġel. Hija ħadet tagħha ih u jdur madwar. Hi tbaxxa li jtellgħu tagħha stess ego. Iddrittar tagħha s-saqajn, l-irfigħ tagħha fil-warrani, hija wriet l-irġiel xi ħaġa li qatt ma tinsa.
  
  
  Il-folla groaned.
  
  
  L-mgħaqqda roared.
  
  
  Jean ġrew mill-istadju u tefgħu tagħha sinċier-kliem fl-idejn tiegħi.
  
  
  Ma kien hemm l-lott tal-applaws, imma ma kienx hemm ħin biżżejjed biex tmur lura. I mgeżwra tagħha fil-pil tiegħi u qal tagħha li jien se jkollhom ħafna tal-ħin biex tikseb lebsin wara li marru madwar il-lukanda. Bla xkiel mill-ħwejjeġ tagħha, hija segwita me r-sala prinċipali tal-kamra.
  
  
  "Nick, Nick," hi gasped — " dak ħażin?"
  
  
  "Ma jimpurtax," qal.
  
  
  Iżda...'
  
  
  "Tliet kanali ġew meqruda, wieħed baqa'. Jien ser jgħidlek il-dettalji aktar tard.
  
  
  Aħna dam madwar il-lukanda. Kien aktar faċli milli hu d-ħsieb. Huwa waqfa qasira għall-mument fil-kontra, u kif I suspettati, kien hemm tagħmir talkie fuq l-ixkaffa taħt il-bank. Ego imsejħa tagħha fuq u, fil-growling, psewdo-maniġerjali-ton, ordnat l-nies fil-Fiat quddiem il-bini li jwarrab u ħalli l-Buick jgħaddu. Żgħir bl-irħis-mikrofonu ħa l-vuċi-bidliet, u l-Rewmatiżmu kien qasir "s-Si, señor!" Fl-sala, mill-bieb ta'quddiem, aħna qabża fis-qodma tal-karozzi u qajmet dan.
  
  
  L-Fiat u s-sigurtà tagħha dettall kienu pparkjati off-awtostrada. Meta Jean ra li konna se tkun suċċess, hi tana-ambjent mewġa mill-żewġ l-irġiel kif aħna għadda mimmo. Hi rilassat lura fuq il-imħassar sufan u beda jidħaq. Kien hysterical tidħaq ta'l-eżenzjoni. Barra ta 'nifs, hi exclaimed," Oh, ma tara dawn iż-żewġ l-irġiel?"
  
  
  'Liema? F'dan il-Fiat?
  
  
  - "Le, Nick, l-tnejn minnhom huma l-aħjar fil-kamra tal-ħajja!" Hi beda jidħaq saħansitra aktar diffiċli. Ħarsu hekk sorpriż meta aħna titħaffef passat mimmo minnhom. "Ah, li l-espressjoni fuq ih tiffaċċja!" Jean kien li toqgħod tal-daħk. — Kien kapaċi tassew li tajba?"
  
  
  "Iva, inti kienu sabiħa."
  
  
  "Tassew ?"
  
  
  "Tajba biżżejjed biex jagħmlu me tikseb jealous."
  
  
  Jean calmed stabbiliti ftit u giggled kif hu tħabtu ma'l-isteering tal-Buick u l-saq lejn il-pjan. Kif bdiet l-ilbies, il-daħk titwaqqaf, u l-naħa l-oħra tal-Puntarenas, qalet fil-baxx, inċerti-vuċi, " Nick, it-temp. Dan il-bidliet.'
  
  
  Fil-fatt. L-borra kien issa jaqgħu fil-ddawwar dawwar. Il-darba brillanti jirriflettu l-sema mudlama, u l-riħ howled bħal midruba ghost fuq l-hum ta'tagħbija żejda tal-magna. Siġar, blat, u kull ħaġa oħra li jistgħu jimxu tellgħu madwar l-istati uniti fil-tnehid-uragan. Hailstones ricocheted off twieqi u bibien. Aħna misjuba lilna nfusna fil-dinja mmexxija mill-ġenn mill-azzjonijiet tal-madman.
  
  
  "Diżabilità tal-lukanda trasmettitur ikkawżat blizzard," qal grimly.
  
  
  "U se tmur għall-agħar," Jean whispered.
  
  
  "Iva, sakemm aħna jeqirdu l-aħħar trasmettitur fil-Panama."
  
  
  Hija kkuntattjat lill me, abjad bħala l-borra barra. "Iżda, Nick," hija qalet, ma ovvju orrur. "Għandna nkunu kapaċi li tagħmel dan, id-dritt?
  
  
  
  
  Kapitolu 12
  
  
  
  
  Skond il-mappa, Sangre-Gżira kien madwar sitt mitt kilometru mill-Puntarenas. Iżda filwaqt li konna miġnun biżżejjed li jtiru fl dan it-tip ta'temp, ma konniex miġnun biżżejjed biex għaġla fuq sinċier tat-titjira. Darba fil-arja, aħna tellgħu wiesgħa b'ark fuq l-Oċean Paċifiku. Dan għamel l-titjira kważi żewġ mitt mil aktar fit-tul u possibilment ieħor 150 mil minħabba l-kostanti zigzags. Aħna tellgħu fuq Chiriki Bajja bl-akbar gżira ta'coiba, penali tal-kolonji. Imbagħad aħna aġġustat il-Azuaro-Peniżola u waslet għall-150 mil-wiesgħa tal-Golf tal-Panama. Tul il-mod kif kien il-Golf tal-Panama mal-Belt tal-Panama u l-Balboa.
  
  
  Dan il-ħin, il-pjan ma xejn iżda tal-blat u l-tremenda. Jean u l-I skated minn naħa għall-oħra, u lura. Aħna qatt ma sib xorta. Biss l-ċinturini tas-sigurtà li saret istati uniti fil-post. Wieħed imbotta segwit ieħor. - Qafas tal-ajruplan groaned u creaked, u l-ġwienaħ deher lest biex snap fi kwalunkwe mument. Kull meta l-pjan żbarkati fil-arja taż-żona, li jolqtu l-azjenda xi ħaġa iebes ma'l-ispalla u l-esperjenza excruciating-uġigħ. Qabel aħna tax-xellug, Jean lebsin il-ferita u l-ssikkati l-faxxa, iżda dan ma kienx biżżejjed. Tad-demm komplew nixxa madwar l-ispalla tiegħi, tixrib tiegħi qmis.
  
  
  Hi kien. "Liema huma l-koordinati tal-gżira, Nick?"
  
  
  "Ma hemm s'issa," hi għajjat matul l-istorbju. "L-ewwel fil-Panama-Belt."
  
  
  ""Għaliex? Sangre-Gżira huwa fis-sala tal-de las Perlas-arċipelagu, li huwa fis-sala l-lvant ta'hawn, mhux lejn it-tramuntana.
  
  
  Ont, nodded fil-ftehim. Arċipelagu ifisser "il-baħar tal-gżejjer ħafna", u f'dan il-każ dan jirreferi għall dwar tmenin żgħar "perli" fuq naħa l-oħra tal-bajja. Hu indikat il-mappa miftuħa. "Inti ma tistax issib il-mira tiegħek f'dan il-soppa mhijiex, u ma tistax-fiduċja l-istrumenti aktar. Għandna bżonn importanti qabel nistgħu nsibu gżira żgħira f'dan il-grupp. Il-belt fis-sala huwa biss sittin kilometru tal-majjistral ta'l-arċipelagu. Minn hawn nistgħu nagħmlu l-assenjazzjonijiet.
  
  
  Wara Tegucigalpa u Puntarenas, ħsibt li kellhom biżżejjed tal-elementi kontra l-attitudnijiet u bla waqfien-qerda li Colonel Zembla kienu maħduma. Iżda ma kien hemm l-inkonċepibbli-diżastru fil-Panama-Belt. Dan huwa wieħed mill-tiegħi favoriti-ibliet, ma'ħafna mill-memorji fond. I kien fakkar ta'filgħaxija bil-mara fl-appartament tagħha fil-qiegħ tal-Muntanja Ancona u qawmien sa l-riħ-megħluba sinjali tal-katidral qrib Avenida Ċentrali. Kif aħna tellgħu fuq il-belt, kienet innotata mill-fdalijiet tal-katidral, l-qodma tal-Palazz tal-Gvern, l-sabiħa Nazzjonali tat-Teatru, Malecon Boulevard u Bovedas Boulevard mal-qodma taħt l-art tal-ħabs. Kollox, verament kollox, kien tinfaqa u għebet, tinfaqa u mifruda mill-krudili flaġelli ta'inumani maltempata. Il-belt mal-popolazzjoni ta'300,000 persuna ma baqax jeżisti u mdawwar fl-istess enormi fdalijiet bħala l-qodma tal-belt disa'kilometru bogħod, razed l-art fil-1671 mill-corsair Henry Morgan.
  
  
  Balboa, il-Kanal ingliż tal-port tal-Belt, kienet ukoll ħafna vakanti. Mill-tagħna taġġ-punt, nistgħu bilkemm ara l-Miraflores Serraturi għaxar kilometru mill-kosta. Iż-żewġ kanali ewlenin li kienu kompletament imblukkata. Diversi vapuri tal-merkanzija u l-tankers kienu stranded fuq żewġ tal-akbar fid-dinja-oqsma tas-silġ, kull kważi mitejn kwadru wiesgħa u l-ħmistax-il metru fil-fond. A fl-riħ mimsuħa permezz tal-kanali. Ma kien hemm xejn li jindika li l-affarijiet kienu aħjar min-naħa l-oħra tal-istmu.
  
  
  Kien seething mal-rabja fil dak Zembla kellu jsir biex dan il-darba fertili u sinjuri l-art.
  
  
  "Jduru madwar," huwa tinqasam fi Jean. Tagħha ma tħossok tajjeb. - 'Nofsinhar u l-lvant għall-Isla Sangre . _
  
  
  "Taħseb Zembla hemm?"
  
  
  "I verament tama hekk," qal, filwaqt li wieħed aħħar morra tħares lejn il-ddawwar l-abjad tal-pajsaġġ. "Jekk l-ego isib tagħha, il-gżira se jiġu mxarrba fil-ego tad-demm, I wegħda."
  
  
  Il-gżejjer prinċipali ta'San Miguel, F'san José, u Pedro Gonzalez kienu faċli biex issib, iżda Zembla tal-aħħar hideout kien biss frak fuq il-mappa, u xejn aktar fir-realtà. Dan kien ir-raggruppament tal-blat jutting madwar l-ilma taħt l-oħxon kutra ta'borra, il-belt, u l-baħar l-ragħwa, mdawra mill-bajja bir-ramel. Kif aħna għadda minn dan, il-Cessna tossed u influwenzat fil-ċaqliq-kurrenti tal-arja. Jean tħabtu mal-laċċ kif hija kienet talbet għall-ħatt l-art fuq il-post.
  
  
  "Naħseb li għandna l-art fuq il-kosta. Anki tal-ġebel tal-mogħoż ma tistax toqgħod fuq saqajh fuq dawn il-blat."
  
  
  — Dak li?" — X'inhu? " li hi mitluba, tipponta lejn ix-xellug.
  
  
  Hi inklinata il-pjan fil-tmenin-grad angolu sabiex ont jistgħu tħares lejn dan, wisq. Permezz tal-belt li ħares bħal magna tal-gun balal, huwa jista'ara l-ħass ħażin-kiwi ta'xi wħud mill-bini antik. Dawn kienu miġbura fil-mod ta qodma hacienda madwar l-bitħa. Kien mdawra minn tliet pulzier-ġebel ħoxnin-ħajt bi tqila bieb ma'travi tal-ħadid. Mill-inqas qabel l-ih tak mibnija, u ma kien hemm l-ebda raġuni biex wieħed jemmen li dawn l-ħitan ma kinux biss bħala oħxon u qawwija. Zembla deher li jgawdu jagħmlu l-affarijiet diffiċli, speċjalment meta wasal għall-difiża jew jaħrab.
  
  
  "Huwa hawnhekk," qal. - Naħa tiegħi mbuttat Jean-nisa. 'Tfittex! Ego-ħelikopter huwa ankrat fl-tarzna.
  
  
  'I jifhmu tagħha. Iżda se inti itlaq tal-naħa tiegħi issa? Tagħha pjuttost ma jaqgħu evidenti ego-saqaf. Itlaq il-idejn u sib post għall-art, l-attivitajiet?
  
  
  Ħej tbissem kuntenti fil-tagħha. Fl-aħħar nett, aħna ssorveljati isfel Zembla fil-Ego-rivisti. Tiegħi grin bil-mod jibqax bħala indunajt li ma kien hemm l-ebda adattat-ħatt l-art żona kullimkien madwar il-perimetru. Żewġ-il sena u l-bejjiegħ tal-bizzilla Ramon Batuc mibnija tiegħu hacienda fuq il-quċċata tal-round għoljiet. Mill-bieb prinċipali, triq wassal jistabbilixxi l-irdum sabiex boathouse fil naturali bajja żgħira. L-għoljiet kien relattivament tiżloq, iżda ukoll wieqaf. Il-bqija tal-gżira kien jew wisq mhux maħduma jew meħud ma jaħraq, gnarled arbuxxelli.
  
  
  "Huwa mistenni li jkun bajja," missierha qal grimly.
  
  
  "Ftit lura huwa pendenti l-biċċa tal-bajja li xorta jidher pjuttost deċenti," hi wieġbet, segwitu tagħha fix-xufftejn. Hi inklinata l-Cessna mill-ġdid u taru lejn żgħar medda ta windswept-bajja. "Huwa se jkun diffiċli ħafna, Nick, u aħna mhux se jkunu jistgħu jiksbu mill-qrib id-dar."
  
  
  "Li jimpurtaha dwar ftit jimxu? Jien nittama li xorta jistgħu jimxu meta aħna l-art."
  
  
  Il-pjan mitfugħin isfel. L-riħ telgħet ego u howled madwar l-metall. Ramel minfuħa madwar l-roti. Il-partijiet tal-pjan ħadlu bħala jekk ih kien f'daqqa waħda tieqaf. Jean tħabtu mal-jitħabtu laċċ. "Għandna tgħid fir-Russja," hi blurted, intermittenti. "Żomm fuq stretta mal-istering f'din is-sitwazzjoni!"
  
  
  Konna miġbudin l-isfel ġo toqba tal-arja. L-Cessna jixxengel, jixxengel, u jiżżerżaq tul il-bajja fil-griż, bir-ramel xita ta'minfuħin ramel. Fil-quddiem tal-istati uniti, jaqta'l-ġebel-qċaċet jutted kollha fuq l-ramel. L-xellug jistabbilixxu rampart madwar aktar blat u blat, u lejn il-lemin menacing-ħajt ta'togħlija arzell. Il-pjan marru'l isfel.
  
  
  Huwa growled fil-tagħha. - 'Sa! Sa!' Tiegħi bogħod kien reflexive, kif kont naf Jean kienet tagħmel l-almu tagħha biex jgħollu l-imnieħer tagħha. Il-bajja kienet toqrob lejn devastanti-rata. L-imnieħer kienet mgħaddas fir-ramel. Fit-tul hiss, imbagħad thundering pop. Aħna magħżula tal-madwar, il-ġwienaħ sabiħ waqqaf, u l-skrun mitwija fuq il-blokka tal-magna, li kien nofs koperti bir-ramel. L-art żdied u hurled-istati uniti biex il-saqaf bħal tal-pil tal-bniedem, tal-armi u s-saqajn. Il-pjan kważi imdawra fuq, imbagħad ħabat denb-ewwel fil-tħaddan-mewġ. L-ilma mielaħ-pressjoni fuq l-istati uniti kif aħna trattati mill-ġdid. Konna iddgħajfet, iżda aħna kien tagħna-art. Il-pjan jixxengel u lura fil-arzell. Konna l-tbandil fuq il-mewġ. Jean ħadlu kap tagħha, titneħħa, u ħares fl-maqsuma windows fuq il-bajja. Startled, huwa ħa l-nifs fil-fond u studjat il-ramel u jużaw l-internet taħt l-istati uniti. "Votazzjoni dak I simili dwar dawn il-titjiriet kummerċjali," qalet bil-żgħar tbissima. "Għandek dejjem l-ewwel l-art."
  
  
  "Ma tidħaq me dejjem!" qalet ma tiċrit fl-għajnejn tagħha. — Stajt theddid kollox, naf tagħha! Aħna se qatt ma tqajjem l-ego fl-arja mill-ġdid!
  
  
  "Huwa probabbilment ma ġara inkella," qal. "Il-ramel huwa wisq artab u l-riħ jistgħu jkunu maqluba us off-saqajn tagħna."
  
  
  — Imma dak li aħna sejrin nagħmlu issa ?"
  
  
  'X'għandi nagħmel?' Huwa qabad il-basket tal-qasab li eda li darba kienu fil-warajh. Issa nen kellhom Jean tal-Makarov pistola, Dr. Mendoza tal-għasir tal-pistoli, shadow diviżjoni tal-.22 awtomatiku die għal jimteddu, u l-rivolvers tal-żewġ gwardji tas-sigurtà u l-president. Hija tat Jean tagħha gun u shadow diviżjoni tal, u poġġi l-bqija tal-pistoli fil-tagħha bwiet. 'X'għandi nagħmel?'- irrepeti dan. "Ukoll, ejja mmorru għal jimxu. Ejja nagħmlu dan!
  
  
  
  
  Kapitolu 13
  
  
  
  
  Mixi għamilna mod tagħna mimmo dimostrazzjoni-għoljiet taħt tnehid u l-ħruq tal-sema. L-blizzard kien għadu ġbir saħħa. L-dlam kiber eħxen. Ftit jaħraq siġar creaked fil-riħ. Blat kienu kontinwament li jaqgħu. L-riħ miġbudin l-arja tal-madwar il-pulmuni tagħna kif aħna dam kontriha. Aħna kienu qed jifgaw bħall-għarqa in-nies, u xi kultant aħna ma setgħux jimxu'l quddiem. Il-maltempata issa kien solidu-massa, ħarxa, bla waqfien, u fatali. Jean-wiċċ kien kopert fid-demm jaqgħu sados. Tagħha, kont naf ma tfittex ħafna aħjar. L-uġigħ fl-ispalla tiegħi kien liebes me barra. Kien m'għadhomx biss corkscrew tal-laħam, uġigħ maqtul permezz tiegħi ruħ u l-għadam. I tħabtu magħha, u tiegħi iebes swaba. Aħna tħabtu u mqassma persistentement, l-appoġġ lil xulxin.
  
  
  Nofs siegħa għadda, kwart tal-siegħa, u l-ieħor nofs siegħa. Fl-aħħar nett aħna laħqu l-għoljiet. Konna tħares lejn il-ħxuna, solidu-ħitan ta'l-hacienda mitt tarzni bogħod. Dawn kienu jinsabu taħt l-saff oħxon ta'borra. Jekk ma kien hemm l-sentries - kien kważi ċerti minnhom li ma jkunux ġew toqba. Dawn kienu indivja fil-dubjużi-kenn tal-ħajt. Se jkun bilkemm jidher linja ta mħarbta l-irġiel fl-uniformijiet jaqbdu lill-korpi iffriżat.
  
  
  "Ejja mmorru fuq il-ħajt," qal. "Iż-żewġ jew tlett gradi se tkun bil-kbir wisq mgħasses."
  
  
  Jean ħadlu kap tagħha mal-shudder. "Ma nistgħux, Nick!
  
  
  "Aħna ma tistax toqgħod xorta waħda.
  
  
  Bdejna li jitilgħu l-għoljiet wara l-hacienda, miftuħa fl-quddiem id-daħla prinċipali. F'xi modi, kien diffiċli biex timxi'l quddiem issa. Hemm inqas ostakli, iżda l-vojt tal-wiċċ ta'l-għoljiet ġiet mnaddfa mill-riħ u l-jiddawru tiżloq-inklinazzjoni tas-silġ. Jean kien l-ewwel li jaqgħu, u kelli l-appoġġ tagħha. Imbagħad tilef il-bilanċ tiegħu. Jean ppruvat li l-għajnuna, u f'daqqa waħda kemm aħna rrumblati isfel, filwaqt-idejn tagħna threateningly. Tagħna l-istamina miet, iżda dan reġa'żdied madwar tagħha stess l-irmied. Il-ħajja deher ta'inqas valur mix-sħana u l-paċi li l-mewt se jġibu magħhom, u l-ħajja trijunfanti.
  
  
  Fil-quċċata, aħna crawled eżawriti taħt il-kenn tal-ħajt. Hija kienet l-qodma. Il-bini kien mikula, u kien hemm differenzi kbar bejn il-ġebel naturali, li qal. Fuq medja, kien ta'tliet snin u nofs kwadru għolja. Hu sorveljata bir-reqqa u innotata-ilsien u d-driegħ ta'l-appoġġ l-punti fid-diversi postijiet. "Segwitu me meta jien soprano," huwa qal Jean.
  
  
  "Meta inti?" Inti medja tal-jekk inti tagħmel dan!
  
  
  "Meta jien soprano, Jean," qal sew. Hi ma tkunx tixtieq li wieħed jaħseb dwar il-verità fil-kliem tagħha. "U stenna għall-sinjal." Jista'jkun hemm sentries fuq l-naħa l-oħra.
  
  
  Huwa beda perikolużi jitilgħu l-qodma tal-ħajt. Kelli l-tluq tiegħi ingwanti protettivi biex iżommu l-swaba tiegħi bla xkiel tal-ġebel. Li jkollu maqtul permezz tiegħi ruħ. Ont, ħassejtni-idejn tiegħi jissikkaw. Tiegħi fid-demm u fil-muskoli ffriżat. Il-ġebel sfaxxa taħt il-piż tal-marda tiegħi. Tagħha snuggled sa moan, u jinstemgħu Jean artab tal-bogħod ta'l-orrur. Għall-mument, ħsibt li ma tistax tmur aktar. Imbagħad I mfakkar kemm mill-qrib Zembla kien, u l-ħsieb jissaħħan me. Tagħha kawt misjuba ieħor lilhom infushom. Sl misjuba tagħha. Pulzier minn pulzier, dan żdied.
  
  
  Finali tal-isforz mwettqa me fuq it-tarf li wiesgħa, fissa tal-quċċata. Leħja-shards qawwija tal-ħġieġ kienu mferrxa mat-tul kollu, iżda borra u l-silġ ixejjen l-ih-effett. Fil-fatt, li għenuni jibqgħu fuq l-tiżloq-wiċċ.
  
  
  I kienet waslet biex ġest għall Jean li ssegwi meta me I maqbuda idea tal-sentinella. Kien marbuta sa, u bl-kap tiegħu miel, l-idejn tiegħu fil-fond fil-bwiet tiegħu, huwa mixi bil-mod ' il quddiem u lura bejn il-ħajt u l-eqreb tal-bini. Xkubetta awtomatiku magħmula minn dritt tiegħu ta ' l-ispalla. Huwa mixi matul fejn kienet tinsab toqba. Tagħha, ħares lejn Jean biex iwissu tagħha. Hija ma jobdu l-kmand tiegħi u kien diġà tixbit wara me! L-sentinella ħareġ li jilgħaq. Mill-qrib biżżejjed biex tisma tagħha jekk ġara xejn. Nifs tagħha maqbuda fil-gerżuma tagħha.
  
  
  Jean mitlufa bilanċ tagħha u waqgħet. Hi ħalli l-startled-għajta. Mhux ħafna, biss ftit aktar qawwija minn involontarju daqqa, iżda qawwija biżżejjed. L-sentinella immedjatament sorveljata par u ra me. Tagħha qabża.
  
  
  Il-bniedem kienu jafu d-dmir tiegħu u ppruvaw li jiddefendi ruħu. Tard wisq! Kien għadu jgħollu l-azzarin meta kien jintefa apparti mill-ego, il-ħatt fuq il-quċċata tal-lilu, l-irkopptejn ta'l-uem fl-ħajja. Tagħha xkubetta kien maħtuf bogħod mill-Ego rook, imdawra fuq, u slapped. Il-grupp tolqot l-uem fil-ġenb ta ' l-għonq. Huwa ffirmati u ffriżat. Ego il-mira kienet fil mhux naturali angolu li l-torso.
  
  
  'Nick!'- whispered minn hawn fuq. I sorveljata u raw Jean-seduta fuq il-toqba tal-art.
  
  
  "Jien ma setgħetx tistenna għal tagħha...'
  
  
  "Ma jimpurtax," I hissed. 'Tiżdied.'
  
  
  — Inti se qabda lili?"
  
  
  "Dejjem qalb."
  
  
  Huwa mqiegħed l-azzarin fuq il-quċċata tal-li jidhru fit u miżmuma minn idejn tiegħu. Hi waqgħet. Hija kienet maqbuda mill-ee. Ukoll, anke jekk dan ma kienx artab miegħu, dan kien pjuttost kkritikat nizza. Hi snuggled sa me u bies tiegħi l-għonq. 'Dak li issa?'X'inhu?' talbet ewwel.
  
  
  "Il-bini prinċipali. Hemm ċans tajjeb aħna ser issib Zembla u l-Ego hemm, l-aħħar qasam seħħ trasmettitur. Għandna biex jeqirdu ih kemm.
  
  
  "Oh, huwa li l?" qalet bil-sarcastic-ton. Hi nudged l-waqa sentinella ma'l-ponta tal-tagħha boot. "Kemm ih se jkun hemm bejn l-istati uniti u l-Zembla?"
  
  
  'I ma tkun taf. Wisq, naħseb.
  
  
  ""Iva. U huma għandhom isibu-istati uniti u mbagħad joqtlu-istati uniti jew iżommu l-istati uniti sa aħna friża għall-mewt. Aħna qed mwaħħla issa li aħna qed wara l-ħajt. Dawn huma l-balal ftit li għandna, ftit għall-bidla. Għandek xi oħra bħall-ideat tajbin? I sema tagħha fis-silenzju. Hi ppruvat li jaħbu tagħha biża tagħha ċiniżmu. Dan huwa kompletament reazzjoni naturali. Kull min mhuwiex jibżgħu għall-raġuni tajba hija iblah. Jean kien diffiċli, prattiċi, mara kuraġġużi, u mhux l-iblah.
  
  
  — Għandi l-ebda idea, " I ammessi. "Aħna nistgħu biss tagħmel l-almu tagħna u t-tama. Se jkun diffiċli, iżda aħna għandna nippruvaw."
  
  
  Hi nodded resignedly. "U wara dan huwa fuq, Nick, jien ser nipprova li tgħid xi ħaġa sabiħa."
  
  
  "Jien ser ma għall-għajnuna," huwa qal tagħha mal-tbissima. Fil-dellijiet tal-bini, aħna ew sentenzi-dahar ta ' l-hacienda. Kien preferuta għall-sentinella awtomatiku, sakemm I skopra li l-mekkaniżmu tiegħu ffriżat. Ego pawned u ħa wieħed ta'l-armi tan-nar.
  
  
  Aħna waslet għall-kantuniera u waqaf. Fil-quddiem tal-istati uniti kienet bitħa mal-ħelikopter. Huwa studja l-twil, dejqa prinċipali tal-bini fejn hu ttamat li ssib Zembla. Kien akbar mill-daqsijiet, bil-kopert-po-tmexxija it-tul kollu tagħha. Fiċ-ċentru kienet gate permezz tal-karozzi li jistgħu jidħlu l-entratura prinċipali.
  
  
  Il-po kienet skur u bilkemm viżibbli permezz tal-ddawwar borra. Kelli qawwija suspett li kien hemm sentinella x'imkien ieħor. Wieħed jew aktar, l-nervuża u l-kiesaħ, tingiż bil-swaba. "Aħna ser tieħu l-itwal ir-rotta," qal. Aħna dam-dahar ta ' l-bini li jmiss. Huwa kienu jippreferu li jżomm għaddej, iżda l-kawtela u l-silenzju kienu l-ordni tal-ġurnata. Bil-mod aħna imxiet fuq. Fuq din in-naħa tal-hacienda kien it-tieni-bini li ħares bħal garaxx. Għamilna dan l-aħħar oħra mingħajr l-inċident. Fuq il-lemin, ma kien hemm spazju miftuħ ta'madwar għaxar metri. Wara kien il-bini prinċipali.
  
  
  Aħna kien u l-sema reqqa. Aħna ma tisma xejn u dam sa l-dahar tal-bini prinċipali. Fil-quddiem tal-istati uniti kienet fit-ringiela tat-twieqi bil-ferrobattut-ħadid bars. L-monotonija ġie mwaqqaf minn żewġ toroq tiddividi l-Rivnenskaya-ringiela fi tliet partijiet. Kien hemm gate wara minnhom, u l-ieħor tal-ringiela tat-twieqi, li xi wħud minnhom kienu jgħajjat mixgħula. Qasir cobblestone triq dam mill-bieb fil-bini l-kbira bieb prinċipali. Ma kien hemm l-kjosk ħdejn il-bieb li ħares bħal telefon paga. Stennija kiosks. L-dejqa tal-ftuħ kien mdawla.
  
  
  'Magni. Għandna bżonn li jaqsmu l-awtostrada, u huwa mgħasses.
  
  
  "Forsi mhux se jisparaw l-mara," qal Jean.
  
  
  ""Għaliex?'
  
  
  "Forsi dawn ser trid tistaqsi mistoqsijiet ewwel."
  
  
  "Jean, jekk taħseb li inti tista' tieħu l-lixka..."
  
  
  Huwa jista kif ukoll ġew nitkellmu mal-ħajt. Liwi isfel, hi malajr għadda taħt l-twieqi. I segwita tagħha, bit-tama hija ma tistax tikseb wisq bl-addoċċ. Kelli l-sensazzjoni li huma jisparaw-ewwel u imbagħad jistaqsu mistoqsijiet. Aħna ew sentenzi mimmo l-ewwel minn żewġ bibien u l-grupp li jmiss tal-windows. Jean kienet nofs metru'l bogħod minn me. Hi kien kunfidenti tagħha fil-movimenti, u kien jaf I ma setgħetx twaqqaf tagħha mingħajr ir-riskju imsaħħan konverżazzjoni u possibbli l-iskoperta. I ppruvaw li jaħsbu ta'l-alternattivi, iżda I ma tistax issib lilha. Aħna waslet għall-bidu tat-tieni jum u l-tieqa li jmiss. F'daqqa waħda huwa jinstemgħu l-vuċijiet.
  
  
  'Stenna! ont kien whispered b'mod enerġetiku. Tiegħi partikolari sorpriża, hi waqfet u crawled fuq me. Il-bozza blinked. Aħna ħares fit-tieqa.
  
  
  Colonel Zembla kien mixi u l isfel ikteb. Jien ma nisimgħu dak li huwa kien qal. Madankollu, huwa miżmum wiċċu tiegħu ewwel fuq il-mejda fin-nofs tal-kamra. Il-president kienet mifruxa mal-partijiet elettroniċi, maqlub, ċirkwit bordijiet, saldaturi, u tnalji. Wara Zembla kienu l-istess tal-metall tal-kabinetti u panels bħal fil-Firien temple. Biss dawn kienu miftuħa. Il-bars kienu tneħħew, u l-wajers kien wriggling bħal stramba perm. Ma kienx diffiċli li wieħed jimmaġina dak li kien isir f'dan il-kamra. Huwa għandu mibnija ġodda tal-kaptan-sistema ta'kontroll tiegħu fatali plot li jirbħu l-Amerika Ċentrali u joħolqu Terzi Maja-Imperu.
  
  
  I staqsiet jekk kien jitkellem Hema meta t-tieni-bniedem ma rqiqa, mustachioed wiċċ waslet biex toqgħod ħdejn lilu. Zembla tal-kompliċi deher li kien saåansitra ta'iktar medja u l-kiesaħ-demmhom minn xi ħadd ieħor. Huwa żviluppat ġabra tal-ċart dokumenti. L-żewġt irġiel li kienu hekk engrossed fil-jiddiskutu l-pjanijiet tagħhom li I-terminu li l-approċċ ftit jilgħaq. Barra mill-kantuniera ta 'l-għajnejn tiegħu, huwa ra sitt irġiel oħra, iż-żewġ gwardji armati, u l-erba'tekniċi fl-abjad coats, probabbilment tax-xogħol fuq il-linja ta' immuntar. Jean ħares lejn me questioningly.
  
  
  L-rheumatologist indikat il-bieb warajna. Huwa imbuttat bil-mod tiftaħ il-lukkett u inklinata kontra l-ħxuna tas-siġar. Il-bieb ma kienx magħluqa. Aħna ew sentenzi ġewwa u mismugħ l-ilħna fil-kamra li jmiss fil-kesħa-sala.
  
  
  '...joqtlu immedjatament! Colonel Zembla-vuċi tal kien bil-biża dommatika. "Jekk jien ma tistax tikseb l-sitwazzjoni taħt il-kontroll fil-ftit sigħat li jmiss, il-maltempata se jsiru qawwi wisq biex jimmaniġġaw — anke għall-me! †
  
  
  "Aħna ma twaqqaf il-installazzjoni," l-subordinati ssuġġerit li ego.
  
  
  "Tohel, dan huwa l-ħidma tal-bidla."
  
  
  'No, sir. Tagħti ħarsa lejn l-R t-taqsima hawn. Il-subien biss ma jkollhomx il-partijiet meħtieġa biex tqiegħed din it-taqsima flimkien. Ego ma tistax tkun mibnija fil-ftit sigħat li jmiss, allura...
  
  
  "Inti azzarda lecture me fuq l-R Sezzjonijiet! Li ħolqu l-tema? L waħdu, hux? Aħna ser issib il-mod li rewire l-wajers. U ma rridx li tisma kull aktar defeatist diskorsi minn għandek. Jien qatt ma jagħtu fuq Tohel, anke jekk il-renju unit hija għal dejjem midfuna taħt is-silġ! Ma kienx tort tiegħi. I ma hija perfettament. Jekk dan Nick Carter...
  
  
  Ma kien hemm l-ġenerali tal-ħsejjes tal-protesta, li kien maqtugħ qasir f'daqqa mill Zembla tal-henchman, Tochel. — Inti xorta konvint li hu wara nuqqas tagħna?"
  
  
  "Temporanju intopp, iżda mhux tal-kliewi. Iżda l-kostanti deterjorament tal-temp turi li stazzjonijiet oħra huma l-ebda tax-xogħol itwal. Iva, ont, żgur li l-Nick Carter kellhom xi ħaġa li tagħmel dan. Jien ma naf kif huwa sab dwar ih tal-post, iżda huwa wkoll skoprew tiegħi Maja temple. U l-uem, kkritikat dan, ġestiti li jeqirdu kompletament l-ego.
  
  
  "Hemm rapporti ta mara..."
  
  
  Zembla tbissem contemptuously. "Jagħtu Carter l-opportunità li jieħdu l-flieles fil-stoppa u tikkura din l-rumanz bħal tal-pikniks fil-sess klabb . Iżda f'dan il-maltempata, dan mhu ser jilħaq il-gżira. U jekk xi miraklu huwa teżisti, xejn se jiffrankaw lilu. L-stazzjonijiet oħra ma kinux lesti għall-ego attakk, sabiex aħna lesti!
  
  
  Bil-boot jinstemgħu tagħha. F'daqqa waħda, uniformi-bniedem deher fl-aħħar tas-sala. Ego tal-ħalq niżel miftuħa fuq l-eżekuzzjoni tal-bandiera bħala huwa laħaq għall-xkubetta tiegħu. Jean u l-I istintivament jdur madwar. Aħna sparati mingħajr ħsieb. Wieħed gawk daħlu l-uem tal-gerżuma biss kif beda tagħha, il-oħra eliminati l-uem tal-għajn. Jien ma naf li ltqajna fejn. Huwa waqa'lura, xkubetta tiegħu clattering l-art. Tad-demm sprejjat kullimkien. Aħna ma tara tmissx l-art; konna diġà jiċċaqilqu mill-ġdid. Ma ngħid kelma lill-istati uniti, ħdimna flimkien bħala mħarrġa sew tat-tim.
  
  
  Aħna tifqigħ fil-kamra. Dawn il-rivolvers kienu spewing nar anke qabel il-bieb kien miftuħa għal kollox. Bil-storduti-espressjoni, l-Dollaru madwar il-gwardji tal-qabad l-idejn u waqgħet. Jean magħżula madwar u mtaqqba sbieħ toqba fit-tieni sentinella bħala huwa qajjem arma tiegħu. Wieħed tekniku waqa', l-oħra bil-mod u l-problemi li l-irkopptejn tiegħu. Malajr kemm a għalih finanzjament, Tohel maqluba oħxon president injam. Il-partijiet u l-għodod tellgħu bogħod. Huwa miġbud Colonel Zembla fis-tkopri warajh. Ego .357 Għandu beda li jitfgħu nar. L-aħħar żewġ tekniċi, storduti u skoraġġuti bil-tagħna attakk, ew sentenzi fuq il-bieb miftuħ. Dawn kienu kemm tard. Jean ħa l-għan u l-fatali midruba ih, naqsu.
  
  
  Huwa ducked biex jiġi evitat Tohel tal-shots. Tiegħi die għal jimteddu kien vojt. Ego tefgħu fil Tohel u qabad l-bidu tat-tieni wieħed. Tochel ducked, u l-gun ewropea fl-kabinett warajh. Zembla attakkati me bħal madman. Hu il-volpi qabżet fuq il-president daqs li kieku kienu jingħelbu l-ostaklu. Bħal tiger, huwa lunged quddiem u eliminat me off-saqajn tiegħi. Aħna niżel l-art flimkien. Idejna ma kellhomx żmien biex clench fis-dad. Iżda t-tieni die għal jimteddu kienet maqluba minn madwar l-swaba tiegħi, u t-tielet jiżżerżaq tiegħi doublet fil-sħana taż-żebgħa. Zembla diffiċli kranju ewropea fis-xedaq tiegħi u mergħa imnieħer tiegħi, li mifsud madwar, u tiegħi swaba imħaffra fil tiegħi ego-xagħar ta'taħt l-arja aperta. Tiegħi ewwel żdied u lura l-uem favur. Huwa chuckled fil-sodisfazzjon meta jinstemgħu-imnieħer tiegħu jinkiser. Ego tal-ġilda u l-laħam kienu mifruda. Huwa howled, li jweġġgħu. Ma malajr tiekol, huwa mdawwar kap tiegħu bogħod, u li salvat lilu. Inkella, il-fatali frak tal-għadam kienu mtaqqba l-ego tal-moħħ.
  
  
  L-ego tal-rispons kien ta 'l-għadam ta' l-irkoppa għall-ħajja tiegħi. Hu ppruvat li aqbad żomm tal-riġel tiegħi, li ma kienx azjenda lilu. Aħna rrumblati waħda fuq l-oħra. Aħna, Jean, u Tokhel ma azzarda jisparaw fl-istati uniti. Madankollu, dawn sparati mill-ġdid, fil-ieħor fuq firxa qrib, mingħajr ma jkollna l-us hit waħda. Zembla kien għadu qed jippruvaw jidħlu tiegħi ligamenti jew riġel tiegħi. Kull tilwim tal-minjiera għandu l-ego fil-tagħha mingħajr protezzjoni żaqq. Ħsibt li d joqtlu lilu. I tista'tisma'hu toqba u jħossu hu tregħid. Fil-tieni li jmiss, Tohel fired l-sanctifications. Il-kamra kien shrouded fid-dlam, u fid-dlam Zembla kiser ħielsa u sparixxew.
  
  
  A kejk wailed. Il-ħoss kien kważi mitlufa fil-jaħarbu biha tal-maltempata. Jean u l-I se jmorru fil-addoċċ. Zembla u Tochel mhumiex. Dawn kienu jafu l-bini ġewwa u minn barra. Ih żamma jinstemgħu tagħha fil-wiċċ. Dawn qed marret. Tagħha frantically rummaged permezz talbet l-armi. A die għal jimteddu misjuba tagħha. Ma kien hemm l-xorta corkscrew, jekk dan kien mgħobbija. Huwa ħass bl-idejn fuq il-kmiem tiegħu. Jean. Aħna hemm fil-kuritur.
  
  
  Barra, fil-bitħa u wara l-djar, Zembla-nies tal-waslet għall-ħajja. Kejk kompliet wail, u l-bieb miftuħ u żewġ fatali fwawar tal-nar waslet biex fl-istati uniti. Hija kienet maqtul mal-rewmatiżmu. Huwa ħass qawwija cat, u jinxtamm l-riħa qawwija tal-porvli. Ma nafx jekk tolqot xi ħaġa, iżda I kien pjuttost kkritikat kuntenti biex issir taf I kellu l-a die għal jimteddu sħiħa tal-balal. Aħna fix-xejn l-isfel il-kuritur u fil-bitħa. Bil-lejl, nistgħu nisimgħu kbira madwar l-istati uniti.
  
  
  Aħna dam. Xi għajjat ikteb, oħrajn excitedly, u dan kollu kien amplifikati mill-idejn tal-żraben. Dollaru madwar Zembla tal-irġiel wara jiltaqgħu u naqsu l-art. Balal tellgħu permezz tal-bieb, u jimlew l-arja bil-shrapnel u l-ċomb. Aħna tinżamm taħdem biex il-bieb fl-aħħar tas-sala. Jean, imwerwer iżda determinat, dam biex joħorġu wara me u moan.
  
  
  Aħna dam il-bieb u fil-kartuna ta bitħa. Dawn ma setgħux jkunu talbu għall-aħjar għan. L-ħoss tal-tagħna saqajn tmexxija kien akkumpanjat mill-crackle tal-sparaturi. Ġewwa, l-nar kif f'daqqa waħda waqfet kif kien beda. Aħna impulsively ġrew l-kenn biss nistgħu naraw, munzell ta maqsuma kaxex tal-injam. Dawn kienu mibnija madwar oħxon-pjanċi tal-metall ċineg u kienu jintużaw għat-trasport sensittivi tagħmir elettroniku. Dawn kienu mgħarrqa sa jservu bħala l-iżvillup. Sparaturi roared u l-balal ewropea fl-art wara l-istati uniti kif aħna fejn frantically bejn il-kaxex.
  
  
  Belt tal-balal ġibed'il quddiem tagħna improvviżati hideout. Hija kienet tinġibed'l isfel mill-Jean. L-ewwel żewġ persuni fuq il-toqrob-armata kienu wisq fuq ix-xwiek biex ikunu attenti. Żewġ shots u dawn naqqsu l-borra. Huwa bdew jiċċaqilqu kaxex bħal madman li ssaħħaħ l-difiżi. Il-bordijiet oħxon assorbit balal. Biss infezzjoni hit dirett tista'tolqot lilna issa, inkella jkollhom jitkaxkru madwar id-dar wara l-istati uniti. Hu sorveljata, iżda ma ra l-ebda wieħed fit-twieqi. Il-madwar tal-irġiel jintefa us-ċomb, kif jekk tagħna guns kienu ġnien pajpijiet. L-ebda kwistjoni li direzzjoni huwa ħares, kien hemm wisq nies li jaħarbu. U aħna biss ftit ċikli tax-xellug.
  
  
  F'daqqa waħda, fuq l-istorbju, hi jinstemgħu l-ħoss tal-elettriku starter. L-ħelikopter tal-skrun bdew dawwar bil-mod ħafna. Fil-ħġieġ tal-kabini tal-piloti, I jista ara l-figuri tal-żewġ l-irġiel. Terz bniedem, permanenti waħdu madwar il-gwardji, kien hurriedly ritratti l-ħelikopter tal-jieqaf u l-ħbula min-naħat kollha. Kien hemm wieħed biss gawk tax-xellug fil-tiegħi die għal jimteddu. Huwa ħa l-għan bir-reqqa u laqat il-mira. L-sentinella kien beda muskolu. Għajjat hekk loudly li l-sparaturi titwaqqaf għal mument bħala kulħadd t'attivitajiet lilu.
  
  
  "Jean, jagħtu me xi ħaġa li jisparaw."
  
  
  "Biss l-użu tiegħi pistola." Hemm sitt aktar balal fil hemm, " hija qalet, l-għoti me l-Makarov .
  
  
  Hi miżmuma l-.22 shadow diviżjoni għall nfisha. Il-fatt li hi ma toqgħodx lura milli jagħtu me tagħha stess die għal jimteddu kien ġest I ser qatt tinsa. Hi t'attivitajiet l-ħelikopter. L-magna kienet qiegħda taħdem fil-poter sħiħ biex tisħon. "Dawn ser ħabta f'dan il-maltempata."
  
  
  "Forsi, iżda ma nistgħux joqogħdu hawn u għassa. Huma jridu li jaħarbu u, jekk jirnexxilhom, huma se tibda mill-ġdid. Agħar minn hekk, dawn tax-xellug l-trasmettitur, u inti semgħu dak Zembla qal dwar dan.
  
  
  "Iżda jien ħsieb il-kamra kien..."
  
  
  "Dan kien biss il-ġdid bażiċi tas-sistema ta'kontroll li kienu l-installazzjoni. Aħna tpoġġi ħajt għal dan, iżda beda l-tieni trasmettitur x'imkien ieħor. Fuq il-dell innifsu, ego kien stennija għall-tagħha fuq l-naħa l-oħra tal-gate, fejn nistgħu naraw dawk kollha dwal."
  
  
  "Dan ifisser li l-ebda wieħed ma twaqqaf il-maltempata fi ftit sigħat. Mill-inqas jekk Zembla kien jgħidu l-verità. Imbagħad it-temp qatt se jkunu kkontrollati mill-ġdid!
  
  
  ""Iva . U l-problemi huwa li Zembla huwa normalment id-dritt.
  
  
  L-isparar tkompliet il-ħelikopter bil-mod u unsteadily telaq. Huwa jixxengel lura u l-quddiem. L-isparar kienet waqfet it-tieni iż-żmien meta l-kabini tal-piloti bieb iffavorixxa miftuħa. Fl-sit tal-passiġġieri, huwa nnotat Tohel tal-tmil, muskolari qafas. L-ego jinżammu l-bieb miftuħ wiesa ' fil-bidu. Huwa kellu Għandu pistoli fil-lemin tiegħu, li kien iż-żamma sa mal-driegħ tax-xellug tiegħu mgħawweġ, u kien tipponta fl-istati uniti. Għajjat xi ħaġa li ma tifhimx. Apparentament, l-għajta kien maħsub għall-Zembla, li kien li jaġixxi bħala pilota. L-ħelikopter lurched ftit u skidded fid-direzzjoni tagħna.
  
  
  "Inti bagħal! Hija kienet seething mal-rabja. — Hu li ġejjin mill-istati uniti biex joqtlu l-istati uniti bħal fniek!" Ma jbaxxilek il-kap, Jean!'
  
  
  "Id-dritt," hija qalet li l-vuċi tagħha ditta.
  
  
  Fil-qasma it-tieni nett, aħna kellhom jagħżlu. Jekk aħna toħroġ tagħna sandwich, Zembla tal-irġiel se jisparaw-istati uniti. Jekk aħna nibqgħu fejn ninsabu, aħna se jiġu sparati minn hawn fuq. L-frustrazzjoni u rabja maħsula fuq me bħala l-ħelikopter tellgħu sa jilgħaq.
  
  
  "Kkritikat bastards!" Smajt lili nnifsi growl. - Naħa tiegħi aktar stretti fuq il-gun. Huwa aġixxa bil-kbir u bl-addoċċ brusqueness. Huwa qabża bejn l-kaxex. Uġigħ qawwi maqtul permezz tiegħi midruba ta ' l-ispalla u l-sider I kif ttellgħux fis tqil tas-siġar. Il-bordijiet irkupra, kaxex naqas. Tagħha qabża fil-tarzna taħt il-toqrob-ħelikopter. Huwa maqbuda idea ta'Tohel tal-wiċċ sorpriż . Huwa irreaġixxa istintivament, malajr, grazzi għall-snin ta'taħriġ. L-ego-moħħ ta'.357 Għandu magnum maqtul fil lili u faħam. L-tqil gawk maħruqa driegħ tiegħi u ġibed fit-toqba fil-tiegħi twal. Makarov tal-gun tellgħu tiegħi madwar l-idejn u jinħattu ftit tarzni bogħod.
  
  
  Tochel jinstemgħu tidħaq tagħha. "Jippruvaw jiksbu l-Ego Carter!"
  
  
  Huwa dived għall-arma, tinqaleb, u clumsily jinġibed l-ego barra minn taħt il-ġisem tiegħu. L-gun ġara, twitched, u l-ġara mill-ġdid. - Ġisem tiegħi ħass bħal din tappartjeni għal żewġ persuni differenti. Tiegħi naħa tax-xellug kien ħruq aktar minn uġigħ u kienet kważi tieqaf; tiegħi naħa tal-lemin kien multa, minkejja l-ġdida tal-ferita. L-ħelikopter jixxengel ftit. Zembla ma setgħux iżommu l-ego wieqfa fil-riħ qawwi. Forsi l-ego kien ukoll titħawwad mill-shots tiegħi. Tohel faħam u l-avviċinament. Huwa jixxengel u lura, tipprova tieħu azzjoni kontra l permanenti. Ego enormi li ma taqtax balal ewropea fis-silġ li jmiss lili.
  
  
  Jean kien fuq l-irkopptejn tagħha, jegħleb l-kap tagħha kontra l-kaxxa. Fl-intervalli bejn volleys, huwa jinstemgħu tagħha shrill-għajta. L-ewwel darba biss u rajt tagħha, hi kienet jibżgħu minn tagħha wit. Kważi istintivament, huwa jaħdem it-tielet inċiż. Huwa ra tagħha mument aktar tard meta l-Tohel f'daqqa waħda cringed, kif jekk għarkupptejh fil-bieb. Ego-għajnejn bulged madwar ras tiegħu. L-ego-vuċi ssir ħsejjes li ma kinux-kliem, iżda bla sens sogħla. Huwa coughed, kien, u jinġibed l-attivazzjoni tiegħu vojta Magnum. Huwa tensed u shivered. Imbagħad, huwa bil-mod inklinata bil-ħerqa u waqgħu barra mill-ħelikopter.
  
  
  Tohel tolqot l-art mal-thud. Storduti, l-ego nies t'attivitajiet fil-silenzju tensjoni, kif jekk dawn ma setax jifhem li l-ih kap kien mejjet. Ont sat-moħbi fl-silġ-koperti bitħa. Huwa ħass dgħajfa u imqalla. Il-ħoss biss kienet ta'Jean artab tal-whimper u l-aċċelerazzjoni f'daqqa ta'l-ħelikopter bħala Zembla telgħa up u l-bogħod.
  
  
  L-dardir kienet marret, iżda ma kien hemm l-ebda dgħufija. Sibt l-isfel fuq l-irkopptejn tiegħi, jinjora r-riskju li jiġu maqtula mill-nies madwar me. Huwa inklinata bil-quddiem fil-riħ tal-ħelikopter tal-skrun. Makarov kien rimettar u l-muskolu, bħal li kieku kellu ħajja tiegħu stess. L-aħħar tliet balal whizzed permezz tal-fraġli pressjoni tankijiet. Għall-mument, huwa kien jibżgħu li kien jaħdem tard wisq, u li l-ħelikopter kien diġà jtajru għoli wisq. Iżda mbagħad prinċipali tal-kamin bdew jagħmlu stramba ħsejjes tat-tħin. L-ħelikopter rattled u rattled bħala Zembla ppruvaw li tidderieġi. Huwa influwenzat u telgħa ogħla u l-ogħla fuq il-hacienda. Imbagħad f'daqqa xokk. Hu beda żerżaq ' l isfel. Xi ħaġa sploda u l-biċċa tal-metall tellgħu fuq istati uniti. Aħna smajna żgħir splużjoni. L-ħelikopter-rendiment jiċċaqalqux għal mument. Ċkejkna fjammi tagħha l-kappa. Dan imbagħad palestina fil-kbar ark u dieħel fil-ieħor tal-ġewnaħ tal-hacienda prinċipali tal-bini.
  
  
  Bil-terribbli skoss, l-ħelikopter dieħel fil-ġirien tal-bini flimkien ma Zembla. I kien jintefgħu l-art. Biċċiet tal-ħajt tellgħu madwar l-bitħa, flimkien ma'travi, twieqi,u l-bini. Is-saqaf waqa ' fil-post fejn l-ħelikopter mtaqqba kbir toqba. Bil-ġuħ fjammi blazed għoli fis-sema. Ma tagħha sturdament, huwa qabża li saqajh. Hija ma jiksru xi ħaġa, iżda tiegħi diġà bil-ħsara imnieħer issa kien fsada kontinwament. Panting, hu wara jiltaqgħu permezz tal-kaxex biex isibu Jean. Kellna li toħroġ hawn. Tiegħi tagħha naħa jintmess tagħha artab kurvi. Għall-mument, hi snuggled sa me u bil-mod dam-swaba tiegħi permezz tagħha iebsa tax-xagħar. Protetti minn issa-mġarrfa sandwich, huwa bla ħsara.
  
  
  In-nar jinfirex malajr. Fil-tiddi-dawl, hu ra Zembla tal-bqija tal-irġiel taħdem madwar. Huma kellhom imkien biex tmur u ma tkunx taf x'għandek tagħmel. Ma kien hemm l-ebda organizzazzjoni aktar. Ih-leader kien mejta u li kellhom l-ebda-miri tax-xellug. Taħt dawn iċ-ċirkostanzi, li se taħseb darbtejn qabel ma tmut l-eroj-mewt. Iżda huma xorta kienu għedewwa, l-għedewwa perikolużi. Jekk aħna kellhom iċ-ċans li jaħarbu minn dan, huwa biss issa.
  
  
  Aħna crawled madwar l-kannestri u dam-dahar ta ' l-eqreb tal-bini. Kull darba li qabżu barra mill-mod u ducked meta xi ħadd dam passat mimmo. Barra ta ' nifs, aħna dam lura għall-mimmo tal-ħruq tal-bini prinċipali. L-tbissima fuq Jean ix-xufftejn qalli li hija kienet il-ħsieb il-istess mod bħall-tagħha. Fil li qegħdin tan-nar, Zembla tal-aħħar trasmettitur kien meqruda u jiddawru fdal tal-metall.
  
  
  Grupp ta'l-irġiel jinstabu-istati uniti fid-daħla prinċipali u fetħet in-nar. Balal whizzed menacingly madwarna, tifrik tal-briks tal-ħajt fuq kull naħa tal-istati uniti. Aħna ducked permezz tal-gate, bike l-ih wara l-us, u dam l-wiesgħa cobblestone-triq. L-tnehid whistle tal-tħaddan riħ imħallta ma ' l-crackle tan-nar u l-creak taħfir tal-bini warajna. Kien simili sinfonija mill-infern.
  
  
  Aħna kienet waslet biex il-qiegħ tal-għoljiet u issa kienu mġiegħla jħarsu għolja munzelli tal-blat. Ħarxa maltempata eliminat Jean off-saqajn tagħha diversi drabi. Hija kienet għenu biex saqajn tagħha mill-Ay, li minnufih waqa'l isfel fuq il-tiżloq tħaddan-triq. Aħna kontinwu dwar il-mod tagħna.
  
  
  Panting, aħna fl-aħħar nett laħqu l-kenn tal-bajja ta'l-boathouse. Kollha għandna jistgħu jaħsbu dwar kien il-dgħajsa u kif jagħmlu dan jiċċaqalqu. Hemm biss kellhom ikunu dgħajsa jekk konna se jibqgħu jeżistu dan. Huwa imbuttat l-bieb miftuħ. Ma baġit, u l-I ma kellhiex is-saħħa li knock-out ma ' l-ispallejn tiegħi, iżda mbagħad Jean-papà maqtul permezz tal-lock fuq shadow diviżjoni tal-massakru lag aħmar.
  
  
  Bil-aħħar tal-isforz, aħna kejk fuq il-baċir. Ma kien hemm l-dgħajsa. Il-qoxra għaxar-marda tal-kruċieri jott jerked t bħal utilizzati-żiemel. Ser il-baħar ma jidhirx bla periklu, mingħajr l-riskju. Il-jott kienet mibnija li l-inżul permezz tal-mewġ b'veloċità għolja, imma f'dan il-maltempata, ikun faċilment jinqalibx fil-tqil jintefħu tal-diretti boathouse. Iżda l-aħħar ħaġa li jien ridt li ma kien jibqgħu fuq il-gżira.
  
  
  Jean jinfetaħ il-bieb kbar u mhux marbuta il-ħbula. Huwa rummaged taħt il-dashboard u imsaħħan minn qabel il-magna. Muskoli tiegħi ached kollha fuq il-ġisem tiegħi. L-irġiel dam l-boathouse. Smajt minnhom jgħajtu u l-isparar. Tagħha, ppressata il-buttuna bidu. Il-magna beda, sneezed, chirped, u mbagħad growled għall-ħajja. Hija kienet vagament konxji li l-naħa tiegħi kien istintivament jilħqu għall-fjuwil. L-growling taħt is-saqajn saret vjolenti throb. Il-jott tellgħu madwar l-boathouse u fis-qala bħala l-ewwel irġiel tifqigħ fil permezz tal-dahar bieb.
  
  
  Barra mill-bajja, il-aħrax l-mewġ tal-Golf tal-Panama tolqot lilna. Veloċità tagħha kienet mnaqqsa sa l-nemes-veloċità tal-qabżu l-tliet għoqod. Il-baħar kien seething tal-massa tal-ragħwa bajda li żdied bil-mod orizzontali hawn fuq l-istati uniti. Id-dgħajsa ma kellhomx żmien biex jduru madwar. Il-pruwa kien midfuna u imqiegħed fuq il-naħa l-oħra tal-mewġa. L-ilma ġrew frantically minn ta'quddiem fuq il-gverta u mill-kabina-saqaf. Kien dgħajjef wisq biex iżommu l-dgħajsa. Tad-demm trickled isfel tiegħi l-armi u r-imnieħer tiegħi. Kelli nitlaq is-sewqan. Tagħha, I ħass lili nnifsi li jaqgħu. "Jieħdu l-kontroll," huwa qal, kważi unintelligibly. "Jean, tikseb wara r-rota. Ma nistax... L-iżjed mis-soltu dlam ta'l-telf mis-sensi magħluqa fl-fuqi. Huwa ħa l-aħħar wieħed ħares lejn is-sema u tbissem. It-temp inbidlet.
  
  
  
  
  Kapitolu 14
  
  
  
  
  Xtaqt li nkun kienet tinsab fil-hammock. L-eċitament jixxengel me bil-mod lura u l-quddiem. Ont kien tiġġebbed, mingħajr żraben u bil-ġakketta taħt kap tiegħu minflok tal-investi. Id-dgħajsa sib jiċċaqalqux mal-magni silenzjużi. Tad-dawl riħ kien blowing; ix-xemx kienet sħun.
  
  
  It-tieni tiegħi impressjoni li kien I kien għadu ħolm. I kienet waħda ta'dawk l-isbaħ tlift ħolm li dejjem jidhru li aħħar meta l-affarijiet tal-bidu biex tikseb l-aħjar u l-leave inti tħossok diżappuntati fil-għodu. Jean kien jegħleb kontra l-poppa jacques biss fl-bra tagħha u l-ġappuniż. Il-mod tagħha fit-tul, lithe saqajn qed tiġġebbed fuq il-gverta, tagħha cleavage arched, sider tagħha bulged, u l-wiċċ tagħha inklinata sa qabda kemm tax-xemx kemm jista'jkun hija vi-viżjoni li I-imħabba biex tara fil-ħolm tiegħi. Iżda hija kienet reali, tal-proprjetà bħala l-xemx! Huwa ffirmati u uża s-saħħa tiegħu tal-armi. L-uġigħ ġie reali, wisq. Tagħha sel tkun sinċier. Id-dgħajsa kien mgħarrqa bil-blu tal-ilma. Il-baħar kien kalm u l-sema kienet jgħammex ċar. "Hi," qal Jean, jidħaq. Hija qajmet l-idejn fuq l-għajnejn tagħha li jimblokka l-xemx qawwi.
  
  
  "Hi," chuckled tagħha rewmatiżmu. "Aħna qed riesqa."
  
  
  "Aħna konna jispiċċaw tal-fjuwil."
  
  
  'Oh.'
  
  
  "Ftit minuti wara li tilfu l-sensi, il-magna purred u waqaf. L xejn I jistgħu jagħmlu.
  
  
  ""Le, mhux tal-kors.'
  
  
  "Il-kurrent se tieħu l-istati uniti fuq l-art fi ftit sigħat."
  
  
  "Aħna ser tkun okkupata. Ftit mistrieħ mhux ser jikkawża l-istati uniti.
  
  
  "Jien naħseb li l-hekk, wisq," hija qalet. Hi jinqaleb il-kap tagħha lura mill-ġdid. "Ltqajna wisq sħun fis dawn il-ħwejjeġ, u hija riedet li jiksbu xi xemx. Nispera li ma moħħ."
  
  
  "Min hu? Qatt!'
  
  
  Tiegħi ħarsa jiżżerżaq madwar l-ċar l-ilmijiet tal-lewn il kif hi mħallsa-kosta fil-distanza. Il-Panama tefgħet fil-dawl, u l-baħar kienet għadha. Huwa jistgħu jħossu l-silenzju. Aħna ma kellhomx-nifs tal-riħ. Mhux waħda tal-annimali rustled fil-għoqda tad-ħxejjex, u aħna ma jisimgħu vuċi waħda permezz tal-dens diamond-foresti. Kien kmieni wisq għal dan. Il-xmajjar u l-kanali kienu għadhom misduda ma ħoxnin-mases tas-silġ. Iżda l-silġ dalwaqt se jitwaqqaf u jiddgħajjef. Tidwib tas-silġ mill-muntanji jistgħu jikkawżaw temporanju għargħar hawn u ' l hemm, iżda li kien fil-futur. - Bniedem u tal-bhejjem kienu għadhom dumbfounded, jippruvaw biex jaħarbu l-inkredibbli-waħx maħluqa mill-Zembla tal-domineering maltempata. Aktar tard, se tibda luttu tagħhom mejta qraba u tibda-bini mill-ġdid djar tagħhom. Iżda li se tkun l-aktar tard...
  
  
  Huwa nifs fil-sħun, jfuħ-arja u l-mħawla saqajh bis-sod fuq il-gverta. I kien tbissima kbira fuq il-wiċċ. "Dan kien min jiġġieled għalihom."
  
  
  Jean żdiedu mal-languid grazzja. Hi daħlet sa me u bil-mod mgeżwra-armi tagħha tiegħi madwar l-għonq. Is-swaba'tagħha ħakem il-buttuni ta'tiegħi blaws. Naħa tagħha jiżżerżaq tiegħi madwar l-sider.
  
  
  "L-eċitament huwa fuq," qal. "Inti ma għandekx għalfejn tinkwieta aktar."
  
  
  "Stajt qatt ma kellhom jagħmlu dan, Nick, iżda I imħabba dan."
  
  
  "Meta nilħqu l-Panama, mogħdijiet tagħna se diverġenti. Sa ...'
  
  
  - "Le," hi whispered sfortunatament fil-widnejn tiegħi.
  
  
  "Inti għandek tiegħek stess ir-responsabbiltajiet, u I-minjiera, u aħna se qatt bidla bl-għajnuna ta'l-oħra. Kollox kien multa u se jkun multa sal-aħna tikseb l-Panama."
  
  
  "Id-dgħajsa riesqa."
  
  
  — U hemm xejn li nistgħu nagħmlu dwar dan.
  
  
  "Ħlief li tieħdu gost waqt li aħna xorta jista'."
  
  
  Huwa tagħha kienet bejn wieħed u ieħor u miġbuda tagħha hu, u allura l-iebes u l-suppli-ġisem.
  
  
  Hi kienet żbaljata. L-eċitament ma kienx aktar għadha.
  
  
  Dwar il-ktieb:
  
  
  Kollox beda bil-garbled tar-radju-messaġġ riċevut minn AX-aġent fil-Messiku. Issa Nick Carter kienet qed tagħmel mod tiegħu permezz tal-dens jungles tal-Nikaragwa, li huma msejħa tan-Nemus-Kosta. L-ego kien magħluqa mill-nemus, velenuża sriep u insopportabbli Fuq'. Ego tal-vjaġġ kien brutal, iżda huwa kien li jsibu antika Maja temple. Colonel Zembla-kwartieri ġenerali tal kienu jinsabu hemm. U dan jista'jirriżulta Amerika Ċentrali u T'isfel fis-reġjun polari. U bħala l-iffriżar kiesaħ thedded li jinkiser, Nick għandu wkoll jikkonvinċu lill-russu KGB aġent Jean Kirova li l-Amerika għandha xejn x'jaqsmu ma'dan infernal l-iskema.
  
  
  Iżda Colonel Zembla tamministra li jitqajjem tiegħu tħaddan terrur. Imbagħad Nick Carter se jkun meħtieġ li jagħmel l-impossibbli...
  
  
  
  Werrej
  Il-kapitolu 2
  
  
  Il-kapitolu 3
  
  
  Il-kapitolu 4
  
  
  Il-kapitolu 5
  
  
  Il-kapitolu 6
  
  
  Il-kapitolu 7
  
  
  Kapitolu 8
  
  
  Kapitolu 9
  
  
  Kapitolu 10
  
  
  Kapitolu 11
  
  
  Kapitolu 12
  
  
  Kapitolu 13
  
  
  Kapitolu 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Qattiel: Kodiċi tal-isem tal-Avultun
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Qattiel: Kodiċi tal-isem tal-Avultun
  
  
  Ddedikata lill-poplu tal-Servizzi Sigrieti ta'l-Istati Uniti tal-Amerika
  
  
  
  L-ewwel kapitolu.
  
  
  Huwa tagħha xufftejn niexfa tiegħu mal tiegħu oħxon l-ilsien u l-squinted fil-xemx fl-għoli. Ħalq tiegħu daq bħall-qadima tal-karta, u ma kien hemm l-matt iżda insistenti żanżin fil-widnejn tiegħu.
  
  
  Kien impossibbli li jkunu jafu eżattament kemm kien ta sensih fuq it-tarf tal-żgħar, scrawny bush thorn. Meta tagħha l-ewwel waslet għall, huwa ma setax tiftakar meta tagħha kien jew kif kien marret hemmhekk. Imbagħad hija rat l-milwi, ċaqliq tal-massa tal-fdalijiet, Mooney ftit pjan dejjem nieżel bħal midruba ed minn cloudless-sema. Il-Half-maqsuma strixxi tal-metall l-fdalijiet tal-vjolenti-impatt tal - żdiedu biss tletin tarzni fuq il-kannella ħaxix tal-t veld, u l-irqiq wisps tal-duħħan xorta irmunkat skyward. Issa niftakar kif kien I jintefa madwar il-pjan meta tolqot l-art, u mbagħad I crawled bogħod mill-qalila-fjammi. Mill-pożizzjoni tal-xemx, kien jaf li l-diversi sigħat kienu għaddew mill-għodu ħabta.
  
  
  Bl-uġigħ kbir u diffikultà, I sfurzat tagħha fis-pożizzjoni bilqiegħda, tħossok sħun abjad tafal fuq il-koxox tiegħi permezz tiegħi mqattgħin-ku qliezet. Il-qmis madwar l-arbuxelli kienet liebes kien imwaħħal mar lura tiegħi, u l-riħa ta tiegħi stess tal-ġisem mimlija tiegħi l-imnifsejn. Jgħollu l-idejn biex jipproteġu l-għajnejn mid-dawl tax-xemx, huwa ħares fil-tall-kbira tal-ħaxix li issa deher li l-ġibda dejjem aktar fid-direzzjonijiet kollha, interrott biss mill-skarsa aħdar tal-umbrella unika akaċja tas-siġar. Ma kien hemm ebda sinjal tal-ċiviltà, biss l-kbira tal-baħar tal-ħaxix u l-siġar.
  
  
  Overhead, a avultun mċaqalqa skiet, dawran u pirouetting. Jitfgħu dell fuq l-art fil-quddiem tal-me, l-għasafar stazzjonati obsessively, jaraw. L-żanżin fil-widnejn tiegħi sar aktar evidenti issa, u dan ġara lili li dan ma kienx fil-kap tiegħi fil-livelli kollha. Il-ħoss ġew mill-ħabta tas-sit. Din kienet l-ħoss tal-dubbien.
  
  
  Huwa ffukat fuq il-fdalijiet. Imbagħad avultun u jimlew tal-dubbien mfakkra me li Anzjani Salomos kien fuq dik il-pjan miegħi - kien pilotaġġ ego meta tkun ġrat il-problema. L-għajnejn tagħha ristretta, iżda ma kienx ara l-ego kullimkien qrib il-ħabta tas-sit.
  
  
  Kif kien sa dgħajjef, I sabet li l-saqajn tiegħi kienu iebes. Ġisem kollu tiegħi ached, imma jien ma tidhirx li għandha xi għadam miksur. L-maqtugħa fit-tul fuq l-driegħ tax-xellug kien diġà l-fejqan, u l-demm kienu imnixxef. Huwa eżamina grimly fil-smoldering fdalijiet. I meħtieġa biex isibu Aktar biex tara jekk kien għadu ħaj.
  
  
  L-żanżin tal-dubbien kiber aktar qawwija kif hu qorbu lejn il-pjan tal-buq. Huwa inklinata fuq u peered fil-kabina, iżda ma ara l-ħabib tiegħu. I tħossok ma tiflaħx tiegħi fl-istonku. Allura, meta tagħha qoxra kien madwar l-quddiem tal-fdalijiet, mimmo maħruqa l-skrun u l-biċċa crumpled tal-fuselage, tagħha f'daqqa waħda waqfet.
  
  
  Alexey tal-ġisem jistabbilixxu fil-grotteski borġ tad-demm madwar għaxar tarzni bogħod. Ego kien jintefa wkoll, iżda mhux qabel l-ego tal-pjan fil-mira. L-quddiem tal-ego tal-ras u tal-wiċċ kienu mbuttat mill-tolqot il-pjan tal-windshield, u deher simili ego tal-għonq kien imkisser. L-Iżvediżi ' ego kien mqattgħin għall-bċejjeċ, u kien mara imnixxef tad-demm. Kannella kbar dubbien koperti ego tal-ġisem, titkaxkar kollha tiegħu vjola oħrajn, li qal. Hija bdiet li jduru bogħod, u ħassejtni ftit morda meta rajt moviment fil-ħaxix twil wara l-katavri. L-tikek-maltempata avviċinat bil-mod, konxji mill-preżenza tiegħi, iżda wisq bil-ġuħ għall-kura. Filwaqt li l-ego-dehra kien għadu qed jiġi rreġistrati fil-moħħ tiegħi, il-maltempata għalaq il-żgħar distanza bejn innifsu u l-ġisem u qabad l esposti laħam fuq il-Korp Salomos kalkoli, dmugħ off blokki.
  
  
  "Toqgħod lura, kkritikat inti apposta!" għajjat fil-bhejjem. Huwa telgħet twaħħal tal-ħruq tal-injam u l-oġġetti fil-maltempata. L-annimali crawled madwar l-ħaxix, li jġorru l-biċċa tal-mdemmija paste. Fil-mument, l-ego kienet marret.
  
  
  Huwa ħares lejn l-mangled-ġisem mill-ġdid. I ma jkollhomx-pala li midfuna, għalhekk kelli li jħallu l-ego ma'l-annimali għal erbgħa u għoxrin siegħa.
  
  
  Ukoll, ma kien hemm xejn, huwa jista'jagħmel. Anzjani Salomos kien ukoll mejta, bi jew mingħajr difna. Fl-aħħar, huma maqbuda ma ego u maqtula lilu, u dawn kważi ltqajna me, wisq. Sa mill-inqas għal dan il-punt, I b'xi baqgħu ħajjin. Iżda l-akbar tat-test tal-xorti tiegħi jistgħu jinsabu quddiemna, minħabba li tappartjeni għall-minnhom li jien dwar fin-nofs bejn Salisbury u Bulawayo, fl-aktar parti profonda tal-Rhodesian bush-pajjiż.
  
  
  Huwa mixi madwar il-fdalijiet sakemm għal-ġisem mill-ġdid. Ftit qabel il-funzjonament ħażin tal-pjan beda għatis u sogħla fil-ħamest elef-saqajn, Salomos msemmija li aħna se jkun malajr li jtajru mimmo tal-raħal ċkejkna. Madwar dak li huwa qal, hu stmat li l-raħal kien għadu fis-sala ħamsin sal-ħamsa u sebgħin mil-lbiċ. Mingħajr ilma u l-armi, l-ċansijiet li jkollok kien hemm ħafna lassi. L-luger u miksija sikkina li hu normalment isiru miegħu kienu tax-xellug fil-lukanda tiegħi fil-Salisbury. L-ebda wieħed minnhom jista'jkun moħbija taħt tiegħi T-qmis, u fi kwalunkwe każ, I ma jipprevedu l-ħtieġa għal minnhom fuq dan partikolari pjan vjaġġ biex Bulawayo. I kien fuq vaganza u mistrieħ.
  
  
  Lari kien qed jaħdem mal-AX, l-quċċata-sigriet-intelliġenza-aġenzija ta'l-Amerika, u kienet sempliċement-akkompanjament ħabib antik madwar Ateni li għalihom hija ma jintlaħqux mill-ċans fil-Salisbury. Issa l-bniedem l-oħra kien mejjet, u l-selvaġġ-istorja huwa kien qal lill-me kien issa plawsibbli.
  
  
  I marru għall-qrib mound tal-termites, kelb tal-iebsa bajda tat-tafal għoli bħala kap tiegħi, ma'ħafna mill-ċmieni li jservu bħala dħul. Huwa inklinata bil-qawwi kontra dan, t'attivitajiet fil-far-linja tal-deni siġar, u ppruvaw li jinjora l-żanżin tal-dubbien fid-direzzjoni l-oħra ta'l-fdalijiet. Tlett ijiem ilu biss, hi kienet sodisfatta mill-Korp Salomos fil-żgħar ristorant qrib Salisbury tal-Pijunieri Memorial-Park. I kien seduta fuq it-terrazzin, tfittex fuq il-belt, meta Salomos f'daqqa deher ħdejn-presidenza tiegħi.
  
  
  "Nick? Nick Carter? " qal, u bil-mod tbissima mifruxa madwar gustuż tiegħu kannella wiċċ. Kien kwadru jżommu s-sieq kaboċċa-segretarju-bniedem fil tiegħu wara erbgħin, li l-għajnejn t'attivitajiet reqqa fil inti bil-qawwi qawwa tad-dawl, kemm jekk huwa jista ara l-sigrieti fil-ħajja tiegħek. Hu kien l-editur tal-gazzetta F'ateni.
  
  
  "Regoli," qal, żieda fil-jestendu l-naħa tiegħi. Huwa ħa l-ego kemm fl-idejn u ħadlu li bis-saħħa tiegħu tbissima anke usa'minn ont. "Dak li l-infern inti tagħmel fl-Afrika, tal-apposta?"
  
  
  L-tbissima jibqax, u għall-ewwel darba, huwa induna li hu ma tfittex il-mod tagħha ego mfakkar lilu. Huwa għen me jillokalizzaw KGB-bniedem li seraq dokumenti importanti li l-tal-Punent F'ateni ftit tas-snin ilu. Deher simili hu d-età b'mod konsiderevoli mal-nemes. Ego wiċċ tilef il-dehra b'saħħithom, speċjalment madwar l-għajnejn.
  
  
  Huwa talab. "Do you-moħħ jekk I jingħaqdu miegħek?"
  
  
  "Jien ser ikun reċidiv jekk inti ma tistax," qal. "Jekk jogħġbok jkollhom is-sede. Wejter!" Żgħażagħ fl-abjad apron waslet għall-tabella u kemm aħna ordnat British ale. Aħna f'kollaborazzjoni sakemm il-xorb kienu nnotifikati u l-wejter tax-xellug, u mbagħad Salomos kienet mitlufa fil-ħsieb.
  
  
  "Inti id-dritt, Regoli?" I fl-aħħar nett mitluba.
  
  
  Huwa tbissem me, iżda kien irqiq u sfurzat. "I kien fl-inkwiet, Nick."
  
  
  "Hemm xi ħaġa li nista'nagħmel għall tagħha?"
  
  
  Huwa shrugged tiegħu kwadru l-ispallejn. "I dubju li xejn jista'jsir." Huwa tkellem dwar l-ingliż tajjeb, iżda ma notevoli l-aċċent. Huwa ħa fit-xorb tal tiegħu ale.
  
  
  I talab tagħha. "Inti trid għid me dwar dan?""Jew hija wisq personali?"
  
  
  Huwa beda jidħaq b'dispjaċir."Ah, li personali, oħra tiegħi waħda. Inti tista'tgħid huwa ħafna personali." Ego-għajnejn sodisfatti-minjiera. "Xi ħadd qed tipprova toqtol me."
  
  
  Ont, tħares lejn il-wiċċ tiegħu. "Inti żgur?"
  
  
  A wry tbissima. "Kif żgur ta tagħha għandu jkun? F'ateni, tir minn azzarin shatters tieqa u qassam mimmo tal-kap tiegħi mill-ftit ċentimetri Sabiex I jiksbu l-ħjiel. Tagħha beru vaganza huwa iż-żjara tagħha ku hawn fil-Salisbury. Hu b'kitba merkantili li emigraw hawn għaxar snin ilu. Ħsibt li d jkun sikur hawn għall-waqt. Imbagħad, jumejn ilu, l-iswed Mercedes kważi milquta me fuq il-boulevard prinċipali. Is-sewwieq li jinġibed sa l-ħalli ħares eżattament bħall-bniedem hi d raw qabel F'ateni. "
  
  
  "Do you know li dan il-bniedem hija?"
  
  
  - "Le," Salomos qal, rogħda kap tiegħu bil-mod. "I dan l-aħħar ra lilu bil-mixi permezz ta'l-Apollo-Bini ta'meta kien I spjunaġġ hemm għal ftit." Huwa titwaqqaf u l-ħarsu lejn tiegħu ale. "Qatt smajt ta'l-Apollo-linji?"
  
  
  "L-tanker taż-żejt tal-kumpanija, hux?"
  
  
  "Dan huwa fil-fatt, ħabib tiegħi. L-akbar fid-dinja tanker-linja, proprjetà tiegħi kompatrijott buenos aires Minourkos."
  
  
  "Ah, iva. Naf tagħha mill-Minurkosa. Ex minn baħri. Hermit; l-ebda wieħed jara l-ego dawn il-jiem."
  
  
  "Dan fil-fatt jiġri mill-ġdid," Salomos qal. "Minourkos rtirati mill-ħajja pubblika kważi għaxar snin ilu, meta kien għadu relattivament żgħar bniedem. Huwa maħsub li hu tonfoq aktar mill-ħin tiegħu fil tiegħu tifla fil-Apollo-Bini, ħdejn il-Kostituzzjoni il-Kwadru, fejn hu tmexxi n-negozju tiegħu. Ilkuntatti personali huma stabbiliti l-aktar mill-qrib tal-imsieħba tal-Minurcos. Kważi l-ebda wieħed qatt qala'privati udjenza miegħu."
  
  
  "Rikka ħafna nies jidhru li l-valur tagħhom privatezza ħafna," qal, jixorbu ale tiegħi. "Imma x'tagħmel l-Minurk għandhom x'jaqsmu ma'l-attentati fuq il-ħajja tiegħek?"
  
  
  Salomos ħa nifs fil-fond u ħalliha barra bil-mod. "Madwar sitt xhur ilu, Monurco tal-imġiba bdiet tinbidel. Dan kien partikolarment interessanti għall-me u, naturalment, għall-oħra tal-gazzetta l-edituri, minħabba l-ebda informazzjoni dwar Minurkos huwa eċċitanti u importanti għall-qarrejja ta'l-logħob Olimpiku F'ateni. Nota meta Minurk, li dejjem baqgħet barra tal-politika, bdew jagħmlu dikjarazzjonijiet pubbliċi kontra d-deċiżjoni tal-ġunta F'ateni. F'daqqa waħda, huwa ħabbar li l-mexxejja tal-kurunelli-soċjetajiet kienu dgħajfa u soċjalista. Huwa sostna li huma ma ssodisfawx il - "rivoluzzjoni" tal-21 ta'April, 1967. u implika li l-Greċja tkun aħjar mal-restawr tal-Konstantinos II jew xi oħra ammirazzjoni għall-personalità tal-konoxxenza ġdida tinstema'. Huwa msemmi l-perikli tal-leftists bħall-Xhud, u guessed li ieħor "ħawwad-up"kien jiġri fl-gvern grieg.
  
  
  "Ukoll," qal, " din il-bniedem għandu d-dritt li f'daqqa waħda jsiru interessati fil-politika wara kollox dawn is-snin. Forsi l-uem huwa għajjien tal-infiq tal-flus tiegħu."
  
  
  "Dan id-dehra li għaddej anki aktar. Persuna bħal Minurkos jistgħu jixtru l-ħafna ħbieb. L-direttorati-ġenerali u l-kurunelli huma li ġejjin fil -
  
  
  l-tifla u l-dahar, imma li mhux se jitkellmu dwar jżuru l-istampa. Għajdut tkun li l-Minurk huwa l-finanzjament privat armata fil-mibnija apposta-kamp fit-tramuntana tal-Greċja u fil-kamp, fuq Mykonos, gżira fil-Baħar Eġew.
  
  
  Fl-aħħar nett, hemm il-aħħar għajbien ta Colonel Demetrius Rasion. L-Minurkos ddominata mill-gazzetta tikkonkludi li huwa kalma waqt li jivvjaġġaw bil-baħar fl-Piraeus, iżda l-ġisem tiegħu qatt ma kienet misjuba. Nickor Minurkos qiegħda tniedi kampanja kbira biex jissostitwixxi Rasion mal-raġel ta'l-għażla tiegħu, a-ġappuniż imsemmi Despo Adelphia. L-ġunta ma tridx Adelphia, iżda l-ġdida tagħha u nobbli-mexxejja jibżgħu tal-Minurka u l-ego tal-ħbieb fil-direttorati-ġenerali kwartieri."
  
  
  "Huwa interessanti is-sitwazzjoni," I ammessi, " iżda taħseb li l-Minurcos tniedi kampanja ta'terroriżmu ma'l-idea ta'mdemmija-kolp ta'stat?"
  
  
  "Huwa possibbli. Iżda hemm soluzzjonijiet oħra. Ma hemm l-ġodda qed tiffaċċja li l-ebda waħda madwar l-ġurnalisti għandu jidher li ġejjin qabel u ser madwar l-tifla fil-parti Apollo; wieħed Minurkos għadu fil-ħabi. Madankollu, l-I nnotat li wieħed mill-ġodda qed tiffaċċja jappartjeni għall-grieg l-Amerika imsemmi Adrian Stavros."
  
  
  - Għajnejn tiegħi naqas xi ftit fl-Salomos. "Stavros F'ateni?" I muttered bil-mod. "Iż-żamma Minurkos-kumpanija?"
  
  
  "Jidher hekk. Sakemm ..."
  
  
  "Sakemm dak?"
  
  
  "Ukoll, peress Minourkos reċenti tal-kummenti tant kienu barra mill-karattru, forsi huwa ma kienx il-ih sors nnifsu."
  
  
  "Stavros' teħid ta ' l-Minurkos-armi?"
  
  
  Forsi kontra l-Minurkos xewqat, Salomos guessed. "Hemm jistgħu jkunu diġà ġew żgħir kolp ta'stat, moħbija. Peress li l-Minurkos huma ħafna sigriet u dejjem tmexxija tan-negozju permezz tal-subordinati, l-ego jistgħu jiġu maqtula jew maqbuda u joperaw taħt l-ego tal-isem, u tonfoq ammonti kbar ta'flus fuq l-ego mingħajr ħadd jinnota. Immedjatament wara l-I espress dan il-teorija tiegħi editorjali, l-ewwel tentattiv sar fuq il-ħajja tiegħi F'ateni."
  
  
  L-anzjużi ħarsa lura lill-ego tal-għajnejn. I mfakkar l-AX-fajl dwar Adrian Stavros u induna li kien kapaċi ta jimmanuvra. Stavros miżmuma pjanċi dimostrazzjonijiet fil-Yale Università bħala student. Huwa mbagħad saret involuta fil-radikali-bombardament tas-CIA-uffiċċju, u aktar tard sar l-attentat fuq il-ħajja ta'senatur. Huwa maħruba-tqegħid tal-FBI u l-CIA u midfuna ruħu mkien fil-Brażil, fejn huwa kompla biex jikkommettu reati serji bħalma huma t-traffikar u l-qtil. Peress li ma kien hemm ftit evidenza kontrih fl-Istati Uniti, l-Istati Uniti ma tipprova lura lilu. Iżda kien qed jaraw fi l-Brażil.
  
  
  "U l-bniedem li ppruvaw li jimxu inti stabbiliti hawn fl-Salisbury?" I talab tagħha. "Ridt ara hu li ġejjin mill-tifla fil-Apollo-Bini?"
  
  
  "Iva, Nick," Salomos qal. Huwa sipped l-aħħar ta'tiegħu ale u ħares fuq il-hibiscus-koperti balavostri l-għoljiet lejn il-belt. "Jien kbir. Oħra ku tal-minjiera, li jgħix barra mill-belt barra Bulawayo, staqsa lill-żjara tiegħu fil-qosor sakemm dan għadda. Tagħha ego aċċetta l-istedina. Pjan mikrija huwa stennija għall-me fl-ajruport. I se jtir nen, kif huwa liċenzjat pilota, u jgawdu l-isuqu. I-medja, jekk I tista tinsa dwar l - " kien Hemm fil-qosor is-silenzju, imbagħad ħares lejn me. "Nick, nixtieq verament japprezzaw jekk inti jakkumpanjaw me Bulawayo."
  
  
  Hu jaf li l-Korp Salomos ma staqsi jekk kien kbir mill-biża. U jien xorta kienu ftit ġranet frank qabel ma sirt ieħor l-assenjazzjoni mill-David Hawke, bir-direttur tal-AX.
  
  
  "Jien dejjem ara l-Bulawayo-Lukanda," qal.
  
  
  Anzjani ħares meħlus. "Grazzi, Nick."
  
  
  Jumejn wara, aħna telaq. Salomos kienet esperjenza pilota, u deher li t-titjira fuq selvaġġi Rhodesia tkun uneventful u pjaċevoli. Salomos tellgħu baxx tinsab b'tali mod li nistgħu avviż annimali selvaġġi rari u l-interessanti topografiċi-karatteristiċi ta'l-imsaġar. It-titjira deher li jneħħi Salomos ' l-ispirti, u huwa ħares simili ħafna qodma tiegħu awto. Iżda fl-nofs l-għodwa, madwar nofs Bulawayo, l-serenità tal-għodu jiddawru ħmar il-lejl.
  
  
  Mooney tal-żgħar, standard żewġ sede pjan coughed. Għall-ewwel, Salomos ma l-kura, iżda li imbagħad ltqajna agħar. Jsolvi l-riċerka problemi tal-żgħar bil-mutur, iżda dan biss isiru l-affarijiet aktar ikkumplikati. Tlifna l-altitudni u beda wiesgħa ċirku tal-toroq.
  
  
  Salomos ħa fil-griegi, imbagħad-wiċċ tiegħu paled. Huwa eżamina il-panel u l-ħares lejn me. "Il-karburant il-gejġ juri sħiħ," għajjat fuq il-tifqigħa tal-magna. "Huwa ma jiċċaqlaq mill-pożizzjoni oriġinali tiegħu, dan il-għodu." Huwa sfruttat il-ħġieġ li jkopru l-sensorju, iżda ma ġara xejn. Il-labra baqgħu fuq l-ittra F.
  
  
  "Aħna qed barra tal-gass," qal incredulously. Din hija aħbar ħażina għal kull ajruplan, speċjalment wieħed żgħir.
  
  
  "Mhux verament, iżda aħna qed jaqgħu malajr," Salomos qal, it-tqegħid l-Muni fis-temporanju wieqaf-ippjanar u l-jitħabtu ma'l-kontrolli. "Dan il-pjan kien il-ħsara, Nick. L-sensorju kien iffriżat fil-post, iżda l-tankijiet kienu kważi vojt meta aħna telaq.
  
  
  Dan għandu jkun sar fuq il-għan ."
  
  
  "Ġes," I muttered. "Tista tal-pjanti l-ego?"
  
  
  "M'hemm l-ebda mitjar hawnhekk," qal, u jippruvaw iżommu l-pjan minn tmur fis-'kontroll tat-traffiku. "Iżda aħna ser għandek tipprova l-art fil-miftuħ t veld - jekk kapaċi jżommu tiegħi ego ser skond l-ippjanar tal-pjan."
  
  
  "Hemm xi ħaġa li nista'nagħmel għall tagħha?"
  
  
  "iva. Nitolbu." Anzjani ħares lejn me. "Jiddispjaċini, Nick."
  
  
  "Qatt-moħħ," qal. "Biss l-impjant din il-ħaġa." I lanqas staqsi tagħha dwar il-problema. Ma kien hemm l-ebda ħin. Aħna baħħru isfel wieqaf inklinazzjoni lejn grassy t veld.
  
  
  Il-magna coughed u hissed mill-ġdid, imbagħad waqfu għall-tajba kif rajna l-lukanda kollu kif ukoll l-għaġla lejn l-istati uniti. Tagħha, iddeċieda li kien kollha. Hemm ma jidhirx li hemm xi aspettattiva raġonevoli li jgħixu dan.
  
  
  Ħames mitt-saqajn isfel morna, bħal għasafar bil-miksur-ġwienaħ. Tliet mija. L-akaċja siġar jiżżerżaq taħt lilhom. Mijiet. Salomos ' wiċċ kien riġidi mal-tensjoni, u l-idejn tiegħu kienu mxekkla mill-jippruvaw għall-kontroll. Imbagħad kien hemm moviment tal-ħaxix u l-xewk fil-'jiġi-veloċità, il-ġwienaħ kien devastat mill-fergħa ta milwi tas-siġar, u l-pjan, fl-aħħar mument, ftit titneħħa l-imnieħer u jiżżerżaq lejn il-ġenb. L-impatt eliminat us lura għall-quddiem tal-pjan. Ma kien hemm l-ħakk tal-ħoss, u creaking tal-metall u l-qawwi qasma tal-ħġieġ, u l-korpi tagħna kienu thrashing fil-kabina żgħira. Imbagħad ġew il finali ta'emerġenza tieqaf: bieb tiegħi tellgħu miftuħ, u l-korp tiegħi marru li jtajru minn ras il-toe fil-ħaxix qabel crunching fl-art iebsa.
  
  
  Jien ma tiftakar xejn ieħor ħlief. l-agonizing jitkaxkru fuq il-ħaxix, istintivament imorru lil hinn mill-pjan, u mbagħad splużjoni mal-ħoss ta ' tfaqqigħ fjammi x'imkien wara me.
  
  
  It-tieni kapitolu.
  
  
  Hu ppruvat li timbotta l-memorja tal-kraxx tal-moħħ tiegħu, jegħleb ħafna fuq il-iebes tafal tal-tall termite-garża. Iżda kien diffiċli biex jeħles il-ħarsa fuq l-Anzjani Salomos wiċċ meta huwa qal li jtiru li Bulawayo miegħu fl-Salisbury.
  
  
  I xorta tista tisma'l-insistenti żanżin tal-dubbien wara l-suwed u tal-metall buq tal-jiġġarrfu-pjan, imma jien ippruvajt ma jisimgħu. Huwa ffukati mill-ġdid fuq il-bogħod il-linja tal-deni siġar fuq il-grassy-orizzont. X'imkien, I nħassu li l-deni siġar kultant irrapporta l-preżenza ta ' l-ilma. Iżda dawk is-siġar kienu ma fid-direzzjoni huwa għandu ġew se jilħaq l-raħal.
  
  
  Fl-mod, huwa ħass responsabbli għall-Salomos ' traġiċi-mewt. Huwa fdati me mal-protezzjoni tiegħu, u ont kien kapaċi jagħmlu dan meta hu meħtieġ me. Huwa mistenni parir tiegħi, u jien ma tipprevedi l-periklu tal-pjan żgħir. Barra minn hekk, I ħass ħati minħabba I ma bis-sħiħ l-fiduċja tiegħi ego ma'l-istorja inkredibbli. Madankollu, l-ego bloodied-katavri kienet prova ċara li mill-inqas xi wħud mill-ego teoriji kienu korretti. Xi ħadd li għandu l-ego tal-mewt. Jekk din il-persuna kienet hema, xi ħadd li għexu fl-tifla hawn fuq l-Apollo-uffiċċji F'ateni, kien għadu dubjuż.
  
  
  Hu maqbud-moviment mill-kantuniera ta tiegħu fl-għajnejn u mdawwar lejn wieħed mill-ħruġ madwar l-termite-garża. Żgħir qawwi aħdar qtar jiżżerżaq permezz tal-ġbir mhux'il bogħod mill-naħa tax-xellug tiegħi, u deher li stare fil me reqqa. Huwa qabża lura. Ma kontx naf li sriep kienet ħadet ir-residenza fl-termite mounds. Kien green mamba, wieħed mill-aktar tliet perikolużi sriep fid-dinja. Fil-każ ta'gidma, il-vittma se jkunu jistgħu jimxu madwar tliet passi bejnha u bejn l-rettili qabel l riżentiment joqtol. L-mamba li bħalissa qed jiġu mħarrġa kien barra mill-medda, żliq ġo toqba fil-qrib.
  
  
  I jwaqqa'fuq il-fdalijiet bħala tiegħi polz naqas. Huwa eżamina madwar għall-mument u misjuba qawwija biċċa tal-metall dwar marda fit-tul fuq l-art. - Ħajt wieħed kien ferm qawwija. Ripping biċċa tal-qafas l-injam, parzjalment maħruqa, mill-taqsima tal-qafas tal-ajruplan, tagħha waqa ego maqsuma żewġ biċċiet indaqs tul u maqsuma wiesgħa nixxiegħa ta shrapnel, l-irbit bsaten mal-b'maktur tiegħu biex jagħmlu l-manku għas-tiegħi improvviżati sikkina. . Huwa mdaħħla l mhux raffinat arma fis-ċinturin tiegħu u, mingħajr tħares lura lejn il-fdalijiet, intitolat għall-siġar.
  
  
  Kien diffiċli biex biss mixi permezz tal-kampanja. L-ħaxix twil u arbuxxelli jaħarqu tugged fil-ħwejjeġ tiegħi u ġibed fil-laħam tiegħi, ħtif fil me u ż-żamma me lura. 'rhinoceros-għasafar screeched fil lili mill-qrib akaċja tas-siġar. Sibt ruħi-kalkolu tiegħi ċ-ċansijiet ta'sopravivenza. Hemm mijiet ta'modi li jmutu, u għall-istati uniti, Dollaru madwar minnhom mhux pjaċevoli. F'dan il-ħaxix, persuna ma taqax fuq ikbar qabel jara dan. Iżda ġeneralment żgħar kreaturi-kawża l-aktar problemi: sriep l-ebda akbar minn tal-bniedem saba, iskorpjuni u l-qurdien tħaffir fil-fond taħt il-ġilda. Jekk inti ssib l-ilma u ixrob, inti tista'ssir infettati bil-fwied flukes u parassiti oħra li jieklu persuna minn ġewwa. U jekk inti għandek tevita dan, inti xorta jistgħu jiġu attakkati mill-nemus, deni isfar vetturi, u l-malarja.
  
  
  Meta fl-aħħar nett laħqu l-siġar, huwa misjuba biss il-fdalijiet tal-tisqija toqba. L-post ikun nixef. Ma kien hemm l-iswed tat-tajn fl-ċentru, u kopji stampati tal ħafna annimali dwiefer u dawriet madwar il-perimetru tal-sit.
  
  
  Huwa inklinata kontra l-green zokk tal fil-qrib tas-siġar u l-mistrieħa fid-dell. I moħlija iż-żmien tiegħi u l-enerġija li ġejjin hawn. Id-direzzjoni għall-eqreb raħal li Salomos kellhom msemmija fuq il-pjan kien disgħin gradi mal-kors li kien ġab me hawn. Mixi fil-xemx sħuna imdgħajfa me anke aktar. - Ħalq tiegħi kien simili ittrattat tal-ġilda. Hija kienet mfakkra l-termos tal-ilma kiesaħ li Salomos kienu tressqu għall-pjan. Dan kien meqjus mill-ego bħala imfarrak ċilindru fost il-fdalijiet; l-kontenuti tagħha imnixxef fil-nar. Hu ppruvat li ma biex jaħsbu dwar il-tropikali xemx fl-għoli jew il-għatx fil-gerżuma tiegħu, u marru.
  
  
  Hija għandha tkun ftit sigħat wara meta indunajt ma stajtx immur aktar mingħajr mistrieħ. Tiegħi riġlejn kienu tħawwad bil-dgħjufija, u l-pulmuni tagħha kienu qed miġbudin fit-tul, raucous nifsijiet. Hi kienet meqjusa mill-siġar mejta nqatgħet, il-parti tal-ego, fil-skarsa-dell tal-qrib thorn bush, biss ftit tarzni qabel. Huwa naqas bil-kbir li l-art u l-inklinata kontra l-siġra nqatgħet. Il-proċess ħafna tas-seduta, l-eżenzjoni mid-strapazz fiżiku meta mixi, ippreżentat sodisfazzjon.
  
  
  Tiegħi tebqet il-għajn magħluqa, u hu injorati l-uġigħ fil-ġisem tiegħi. Hu ppruvat li tinsa dwar il-żgħar tal-muskoli fil-koxox tiegħu u l-gdim insetti fuq il-wiċċ u l-idejn. I meħtieġa waqfa, u kien ser tikseb dan. Għall-infern ma'kollox.
  
  
  Ma kien hemm l-ħoss madwar l-bush.
  
  
  Tiegħi tebqet il-għajn fluttered miftuħa. Żball tagħha? Huwa peered fil-ħaxix twil, iżda ra xejn. Hija għandha tkun immaġinazzjoni tiegħi. Huwa għalaq l-għajnejn tiegħu mill-ġdid, iżda l-ħoss daħal mill-ġdid.
  
  
  - Għajnejn tiegħi fetaħ aktar mgħaġġel dan iż-żmien. Ma kien hemm l-ebda dubju dwar dan, huwa kien il-ħoss tal-vuċi tal-bniedem. Huwa tensjoni tiegħu widnejn u semgħet xi zkuk jinqasmu snap.
  
  
  "Li kienet xi ħaġa!"
  
  
  Imbagħad il-ħoss isir aktar kostanti u distinta. L-żewġt irġiel li kienu nitkellmu fil-djalett huwa d qatt smajt qabel.
  
  
  "Bonġu hemm!" Tagħha kien madwar l-aħħar tal-qawwa tagħha."Hawnhekk!"
  
  
  Fil-punt ieħor, I raw ih-kapijiet li jiċċaqalqu lejn me fuq il-ħaxix. Kapijiet iswed, u l-ku shirts. Meta raw me, l-vuċi tagħhom kibru aktar qawwija, u dawn kollha dehru li għandhom l-istess l-identità.
  
  
  Huwa rilassat ftit. Hi kienet qed lagħaq, għall-agħar minn dak li kien maħsub. Għandu jkun hemm raħal x'imkien fil-qrib, jew mill-inqas tat-triq. L-irġiel ħareġ mill-ħaxix u l-ħares lejn me. Dawn kienu tall, rqiq, u somber.
  
  
  "Bonġu," qal. "Għandek xi ilma?"
  
  
  Iż-żewġt irġiel ħares lejn xulxin, imbagħad lura fil me. Huma ġew u kien mill me għal dejjem. Huwa ma jippruvaw jiksbu. "L-ilma," qal.
  
  
  Dawn kienu t-tnejn liebsa ħafna shabby ħwejjeġ tal-Punent u l-libes dilettanti qrieq. Il-messaġġ tal-żewġ bil-ponta fil-saqajn tiegħi, u wara l-mument, huwa tbaxxa u mhux marbuta tiegħi taż-żraben. Qabel ma tista'titlob tagħha dak li kien isir, huwa ħa l-off u wera li l-ħbieb tiegħu. Il-persuna li kellu żarbun tiegħi għall-ispezzjoni kien kbir, wiesgħa ċikatriċi tmexxija dijagonali madwar l-wiċċ tiegħu. Oħra libes żgħar mera fil-mitluqa-lobu tal-dritt tiegħu tal-widna. Tnejn minnhom kellhom skieken fuq l-ċinturini tas-b'machetes - pungs.
  
  
  L-tall wieħed tkellem lill-oħrajn, u l-I induna li kien jitkellem bl-Ingliż. "Mzuri sana," huwa qal, smiling, li jirreferu għall tiegħi pompi papoċċi. Huwa kompla fl-Ingliż. "Dan huwa xxurtjati jum tiegħi."
  
  
  "Isma me," qal dgħajjef.
  
  
  Huma injorati me. L-tall-bniedem mgħawweġ u mhux marbuta tiegħi ħafna tieni boot. Ippruvajt iġbed marda tiegħi lil hinn, iżda huwa beda jidħaq u ħares lejn me u jinġibed l-oħra taż-żraben barra minn taħt agħlaq. Huwa beda tiegħu msawwta qrieq u jinġibed fuq il-dinja papoċċi, ma sistema biex tie tiegħi laces. "Savasawa!" qal lill-ħbieb tiegħu, li jinjora kompletament me.
  
  
  I f'daqqa induna li dawn in-nies ma kinux ser jiġu tiegħi saviors. U dan ġara li lili I setgħu ġew agħar milli kien I qabel ih waslu jekk I ma kinux magħduda fuq il-superstiti.
  
  
  "Il-żraben tajjeb ukoll." Dan kien l-ogħla.
  
  
  Il-oħra ma kienx jgawdu l-sitwazzjoni. "Dak li taħseb li dawn huma tiegħek pompi papoċċi? Ma aħna ġejjin hu flimkien?"
  
  
  "Din hija l-ewwel darba tagħha jaraw ego," l-tall wieħed qal. "Inti tista'tikseb l-ego pants. Jekk ikun borża, aħna se jaqsmu l-kontenut tiegħu."
  
  
  "Mhux id-dritt li inti qed tieħu tiegħek pompi papoċċi," l-mera-awstrija bniedem muttered.
  
  
  L-tall-bniedem daru għalija. "Tluq tiegħek pants," huwa ordnat, xorta fl-Ingliż. Ego-għajnejn kienu isfar bil-istrixxi ħomor, u kien hemm irqiq ċikatriċi fuq kull ħaddejn li kienu ma notevoli fl-ewwel minħabba l-kbira taċ-ċikatriċi.
  
  
  - Naħa tiegħi huwa li jistrieħ fuq l-manku tat-improvviżati sikkina, ħabi mill-fehma tiegħi. Deher li l-I jkollhom l-użu. Il-bniedem ma ' l-sprained earlobe ħa panga mill-ċinturin tiegħu. Ma kien hemm l-ebda dubju dwar ih tal-intenzjonijiet. Dawn ma setgħux jċaħħdu lill-bniedem abjad ta ' kollox huwa kellu u imbagħad ħalli l-ego ħajjin.
  
  
  "Sewwa, jien ser tieħu tagħha pants off," qal. Hu kien kiseb l-qawwa, iżda ma jridux li juru dan. "Iżda jien biex jiksbu lura fuq il-saqajn tiegħi." Naħa tax-xellug tagħha estiż lejn l-tall waħda.
  
  
  Huwa ħares lejn Agħlaq disdainfully għall-mument, imbagħad qabad tagħha.
  
  
  hu titneħħa tiegħu driegħ bejn wieħed u ieħor u fil tiegħi saqajn. Il-mument tagħha tax-xellug l-art, l-tagħha miġbud ' il barra tiegħu sikkina tal-metall minn ċinturin tiegħu u bil-qawwa xi daqqa ta'sikkina ego fin-nofs tal-Afrikana.
  
  
  Ego-għajnejn mwessgħa sorpriża bħala l-leħja-jaqtgħu l-metall jiżżerżaq permezz tal-laħam u l-muskoli. Ego tal-lemin awtomatikament ħa żomm il-manku ta'l-panga, iżda dan kien ego-aħħar azzjoni volontarja. Huwa grunted ikrah-ħoss u jiżżerżaq fl-trab fil-saqajn tiegħi.
  
  
  Il-oħra t'attivitajiet wiesgħa għajnejha fuq l-waqa'comrade għal mument. Imbagħad huwa ħalli l-selvaġġ guttural-ħoss u l-iffavorixxa l-ġodda maħtuf panga.
  
  
  Tagħha ducked lura. Kbir xafra hissed-passat tiegħi wiċċ, imqatta'permezz ta'l-arja, u kważi l-hit tiegħi ras u ta ' l-ispalla. Jekk I ma kinux mċaqalqa, nixtieq ġew beheaded. Madankollu, meta kienet evitati billi pangi, kienet waqgħet. L-Afrika ħareġ lili u iffavorixxa l-sikkina mill-ġdid, u l-flixkun mgħawġa xafra whizzed permezz ta'l-arja lejn tiegħi l-għonq. Ont rrumblati malajr lejn il-lemin, u l-xafra laqat il-iebes tafal. Filwaqt li tiegħi attakkant kien għallksib lura tal-bilanċ tiegħu, tagħha, u jdur madwar savagely bdiet ego tiegħu. Il-kriżi tal-ego jinstemgħu l-għadam tagħha. Huwa waqa'l-art li jmiss lili bil-qawwi għajta.
  
  
  Jekk kien qawwi bħas-soltu, ikun ego-ħajt. Iżda I kien fl-ebda tgħaġġel biex jieħdu vantaġġ mill-vantaġġi I kienet ħolqot. Meta missierha qbilna li l-irkopptejn tiegħu, l-Afrika kien diġà permanenti, u l-ħarsa ta'disperazzjoni qasmu l-wiċċ tiegħu. Huwa iffavorixxa fil lili mill-ġdid, u din id-darba l-ark kien wiesgħa. L-xafra imqatta'il-kmiem tal-tiegħi qmis, it-tqattigħ l-isfel. Hit ego tiegħu mal-shard u jsir baxx ferita fuq tiegħu fis-sider. Huwa grunted mill-ġdid u l-hit me fir-ras mal-panga peress li laqat il-siġra nqatgħet. L-seħħ tat-ftit kkawżati ego li titlef il-bilanċ tiegħu u jaqgħu fuq tiegħi driegħ tal-lemin. Huwa qabad ego mħarbta-għonq mal-naħa tax-xellug tiegħu, jinġibed ego tal-kap tad-dahar, u l-saq-metall shard fis-ego tal-gerżuma.
  
  
  Tad-demm mgħarrqa-wiċċ tiegħi u fis-sider bħala l-Afrika gasped loudly u laħaq convulsively għall tiegħu l-qasma tal-gerżuma. Huwa waqa'fuq il-wiċċ tiegħu, xorta filwaqt fil-gerżuma tiegħu, u mbagħad rrumblati l-art iebsa, jiċċaqalqux.
  
  
  - Teħid tan-nifs iebes, hi inklinata lura fuq wieħed mill-minkeb. Kien rrabjata li kien użat sa l-enerġija vitali meħtieġa biex jgħix din il-ġlieda, iżda kien grat li kien għadu ħaj. Meta moħħha nnutat il-periklu tal-bush fl-ħabta tas-sit, moħħha nesa dwar ħaġa waħda: il-persuna. Deher li l-bniedem kien dejjem fil-quċċata ta'l-lista. Jekk inti jinjora dan il-fattur, inti tista'die qabel l-arbuxxelli joqtlu.
  
  
  Mill-inqas f'din is-sitwazzjoni, kelli wieħed mill-fatt. Dawn in-nies ġew mill-punent tal-direzzjoni, u mhux mill-lbiċ wieħed li ħa. Dawn jistgħu jkunu għaddew permezz tal-villaġġ, jew lejn ix-xellug it-triq x'imkien. L-istess jista'jingħad għall-direzzjoni kienu l-intestatura. Dan żdied bi ftit u ħa punent id-direzzjoni.
  
  
  Il-hot-xemx Afrikani inklinata fis-sema tagħha taw sa mill-ġdid. Huwa waqa'fil-ħaxix twil, jistaqsi jekk kien għad hemm xi ċans ta'sopravivenza. I verament meħtieġa l-ilma. Ma kien hemm l-ebda aktar sentimenti dwar tiegħi fl-ilsien jew fil-ħalq tiegħi. I jistabbilixxu hemm u jaraw l-iskorfna bil-mod jitkaxkru mimmo me madwar l-ħaxix. Ma kontx naf jekk I jistgħu jimxu jekk attakkati, iżda ma jidhirx li l-avviż me. Wara l-mument, huwa kienet marret. Hi grimaced u envied l-uem, minħabba li ma kellhomx problema superstiti, l-anqas ma fil-mument. Deher ftit paradossali li din l-ispeċi kienu titkaxkar fuq il-wiċċ tal-pjaneta għal aktar minn erba ' mitt miljun snin, ħafna qabel l-dinosawri deher, u li probabbilment jidhru fuq l-Art fit-tul qabel ma l-estinzjoni tad-bnedmin. B'xi mod deher inġusti, iżda mbagħad kienet preġudikata.
  
  
  Kif jistabbilixxu hemm, u l-ieħor tal-ħoss hit-widnejn tiegħi. Kien bogħod hum, mhux b'differenza mill-preċedenti gwerer tal-dubbien. Iżda dan il-ħoss malajr sar aktar storbjużi u aktar rikonoxxibbli, bħal dik tal-karozza tal-magna.
  
  
  Huwa sib u jxaqilbu kap tiegħu biex jisimgħu. Iva, kien tal-karozzi tal xi tip. Huwa żdied unsteadily u beda lejn il-ħoss. I ra xejn iżda l-ħaxix u l-skarsa-siġar. Iżda l-istorbju ġie jkollna aktar mill-qrib mit-tieni.
  
  
  "Bonġu hemm!" Tagħha, għajjat madwar l-ħaxix. "Ħej, minn hawn!"
  
  
  Huwa jwaqqa'u waqgħet. Jogħlew unsteadily għall-saqajn tiegħu mill-ġdid, huwa mqassma bil-quddiem mill-ġdid. Mument aktar tard, hija rat it - Art Rover, trab u migrufa, ħbit fil-sekondarja tat-toroq li kien issa xejn aktar minn traċċa fil-ħaxix. L-rover, miftuħ tal-karozzi, kienet okkupata minn żewġ irġiel li ma ara me kif avviċinat l-eqreb tal-punt tal-triq u kontinwu dwar il-mod tiegħu.
  
  
  I msejħa,"Bonġu!"
  
  
  Huwa clumsily qabad triqtu permezz tal-ħaxix u fl-aħħar nett laħqu l-triq. Huwa kien mill-ġdid meta ltqajna hemm. Huwa dam wara l-karozza, jixxengel bħal fis-sakra, iżda naqas fuq il-wiċċ tiegħu.
  
  
  Huwa jistabbilixxu hemm cursing barra qawwi, tħossok disprament żieda fil-sider tiegħu. Din il-karozza jista'jkun l-aħħar ċans li jgħix.
  
  
  Imbagħad huwa jinstemgħu l-Rover isfel bil-mod u l-waqfien. I ppruvaw li joqgħod biex tara dak li ġara, iżda ma kellix il-qawwa.
  
  
  Smajt li l-magna inattiva, allura l-Rover jiżżerżaq lura fl-ewwel tagħmir, iffavorixxa madwar fuq it-triq, u daħal lejn me. Dawn jew jinstemgħu me jew ra me.
  
  
  Ftit sekondi wara, il-karozza jinġibed sa ħdejn me, il-magna miet, u hu jinstemgħu żewġ irġiel jitkellem fil-British metalliku.
  
  
  "Alla tiegħi, huwa Ewropea."
  
  
  "Dak li hu tagħmel hawn fil-arbuxxelli, kollha mill-ruħu?"
  
  
  "Forsi għandna staqsi ego."
  
  
  Dalwaqt l-ilma kiesaħ nixxa fil-ħalq tiegħi, mxerrda fuq il-faċċata ta tiegħi maħmuġ qmis, u l-ilsien tiegħi ħassew mill-ġdid.
  
  
  "Oh Alla tiegħi, il-bniedem, dak li?"
  
  
  I ffukaw fuq iż-żewġ imlaħħam uċuħ li inklinata fuq me għal dejjem. Dawn kienu mezza età abjad Rhodesians, probabbilment-fomm lill-bdiewa li kellhom jintefqu il jum fid-deżert.
  
  
  "Pjan ħabta," qal. "Tlaqt minnu."
  
  
  Meta tpoġġi me fil-vettura terren, kont naf li d għamilha. Iżda I ma ninsew li l-korp ta'Regoli Salomos kien qed kiel mill hyenas bħal xi ħadd ieħor F'ateni. I kien bit-tama li l-David Hawke let me wieħed jidħol fis dak li kien għaddej fil-Apollo-Bini biex issir taf jekk Adrian Stavros kien verament fis-sala fil-Brażil, kif kulħadd ħsieb. I ma bbenefikawx dan għal żmien twil.
  
  
  It-tielet kapitolu.
  
  
  "Inti ma tfittex tajjeb ħafna, Nick."
  
  
  David Hawke, direttur ta'l-super-sigriet Amerikan-aġenzija AX, li saret qasir sigarru fis-swaba tal-lemin tiegħu, jegħleb il quddiem fuq tiegħu wiesgħa kawba desk. Aħna sib fil-ego fil-AX-kwartieri ġenerali tal-uffiċċju, l-appartament li issa kien artfully moħbija fil-mikrija Amalgamati ta'l-Istampa & Servizzi bil-Wajer DuPont Ċirku faċilità F'washington.
  
  
  Ont, ħares lejn lilu bil-wry tbissima. "Oni trid tagħha għal soġġorn fl-isptar fil-Salisbury għal ftit ftit itwal. Iżda inti taf kif malajr I niddejjaq. Jekk tagħha pallida, huwa minħabba I ma għandekx bżonn l-xemx u sbieħ ċirku madwar l-flett. X'taħseb dwar l-istorja tal-Salomos? "
  
  
  Ed ħa jkaxkru fuq sigarru tiegħu u sploda duħħan ċirku fid-direzzjoni tiegħi. Seduta fuq il-mejda big, huwa eżamina l-intrapriżi żgħar u irqaq, bil-ego, tousled griż tax-xagħar, u l-wiċċ ta Connecticut-bidwi. Iżda jien kont naf li fraġli-dehra kienet qarrieqa. Kien reali il -.
  
  
  "Beżgħat me ftit," huwa qal. "Dak wkoll l-beżgħat me huwa li inti kważi miet bejn l-assenjazzjonijiet. Stajt qatt persuna li jinstabu problemi tant faċilment."
  
  
  Ont, huwa shrugged. "Salomos kien ħabib. Mini u AX-nisa. Hu ppruvat l-almu tiegħu biex tgħinna issib Borisov, ftakar?"
  
  
  "Iva, niftakar tagħha," Hawke qal soberly. "Ukoll, it-Rhodesian escapade hija aktar, sabiex aħna ser qatra. Kif għall-possibbiltà li l-Adrian Stavros jista'jkun tpinġi kontra l-gvern grieg, ma jkunx Stahl tal-ego taqbeż."
  
  
  "Ma huwa xorta stess pjantazzjoni fil-Brażil?"
  
  
  "Skond l-sorsi tagħna, dan għadu l-ego tal-kwartieri ġenerali. Aħna ma jkollhomx rapport riċenti." Ed inklinata lura fil-kbar tiegħu tal-ġilda tal-president. "Jekk verament kien Stavros, li ħabib tiegħek ra li ġejjin mill-Minurkos tifla, aħna ċertament qegħdin jiffaċċjaw sitwazzjoni interessanti. Ħolm tat-tmexxija ta'l-pajjiż kollu tajbin ħafna ukoll ma'dak li konna tgħallmu dwar l-nen."
  
  
  Ed studjat tiegħu ta ' l-għadam tal-ġogi. Adrian Stavros dejjem kien anġjo, possibilment psychopath. Barra minn hekk ewlieni ta'suċċess l-kuntrabandu ċirku fil-Brażil li l-gvern naqas milli jeliminaw, huwa impenjat ruħha wkoll qtil politiku, l-aktar tard li huwa maħsub li ġew l-qtil tal-Iżraeljani uffiċjali Moshe Ben-Kangħan."
  
  
  "Imbagħad I jifhmu li AX huwa interessat fl-istorja ta'l-Anzjani u Salomos," qal.
  
  
  "Jiddispjaċini ngħid li l-mod kif għandu jkun. U l-tagħha, nemmen li peress li inti tqis lilek innifsek ħabib tal-Salomosa, inti tixtieq tikseb din l-assenjazzjoni."
  
  
  "Iva, sinjur, hi xtaq li".
  
  
  Ed stubbed tiegħu sigarru fl-eqreb reċipjent. "L-ewwel tiegħi impuls huwa li jgħidu'le'u jgħaddu l-każ għall-ieħor tal-matematika maġġuri. Għandek tkun taf kemm I dejjem jippruvaw jevitaw l-aġent tal-involviment personali dwar il-missjoni."
  
  
  "Huwa importanti għalija li l-Korp' qattiel ma toħroġ, " qal il-papà.
  
  
  Tajba. Inti tista jimmaniġġjaw dan. Iżda jkun żejda bir-reqqa, Nick. Naħseb li huwa aħjar li jmorru għall-Rio u kellem lit-CIA uffiċjal hemm. Issir taf jekk Stavros huwa fil-fenomenali barra l-pajjiż, u fejn jintefqu l-ħin tiegħu. Imbagħad jekk twassal tiegħek inti twassal lejn Ateni, tmur hemm. Biss iżommu me stazzjonati."
  
  
  Tagħha, chuckled. "Ma nistax dejjem tagħmel dan?"
  
  
  "Ukoll, xi kultant tinsa li hemm nies hawn seduta fil tagħhom dreary l-impjiegi, u huwa ih tal-responsabbiltà li tmexxi l-uri." Ego-vuċi tal-ħadet li ħarxa-ton li xi kultant waslu meta huwa tkellem dwar il-protokoll u l-ordni tal-subordinat. "Jekk għandek bżonn l-għajnuna f'kull ħin, jitlob għal dan. Dak li aħna issa għall."
  
  
  "Naturalment."
  
  
  Huwa kien fetaħ jiġbed fl-president tiegħu u ħa l-pakkett. Ego-għajnejn evitat-minjiera. "I jbassru-talba tiegħek u l-tiegħi eventwali ta'konċessjoni biex inti, u deliberatament, jekk mhux bil-għaqal, xtara l-biljett tiegħi."
  
  
  Huwa tbissem tagħha. "Grazzi." Huwa laħaq madwar l-president u l-telgħet il-pakkett.
  
  
  "Inti d aħjar li tistenna biex tara kif dan kollu għandu qabel ma inti tiddeċiedi jekk hi msejħa inti fl għal kwalunkwe favur," Ed wieġbu.
  
  
  L-għada bil-lejl, hi kienet ħadet fuq livell Pan-Am-vjaġġ tas-sajd għall-Rio de Janeiro. L mistrieħa kollha
  
  
  jum wieħed, ħass bħal l-qodma ħin mill-ġdid. It-titjira kienet uneventful, iżda I tinżamm l-ħsieb dwar l-oħra wieħed fil-Mooney ftit pjan meta Salomos wera me il-t veld, dwar il-problemi u l-waqgħa-ħatt l-art, u kif Salomos ' katavri ħares fl-sħun-xemx.
  
  
  L-għada filgħodu, huwa waslu fil-Rio u kkontrollati fl-Floriano-Lukanda, ħdejn il-Copacabana-Palazz. Kien biss blokk mill-bajja, u l-nen kellhom l-togħma ta kolonjali-Brażil. Il-kamra kellhom-limitu tal-fann u l-tieqa bil-persjani, u l-dejqa tal-gallariji offruti ħsieb żgħir tal-baħar.
  
  
  Kien sħun F'rio. L-Brażiljani li kienu kapaċi jiksbu kien hemm fuq il-bajja, u l-maġġoranza tal-poplu madwar minnhom għandu kienu fil-Copacabana-żona, ħdejn il-lukanda. I jbassru ġurnata sħuna, u l-I miġjuba tagħha ħajt tropikali tas-suf tal-suit. Fil-nofsinhar, I doċċa, jitqiegħdu fuq tad-dawl tkun adattata fuq Wilhelmina, tiegħi Luger, u Hugo, a stiletto mgħottija fuq il-driegħ tal-lemin, u marru għall-ikel fl-istess tiegħi favoriti ftit ristoranti, Chale Rua da Matriz 54. Dan ir-restorant użati biex tkun kolonjali-dar u għadu nemes mimlija għal-lest bil-valur ta'l-antikitajiet u pitturi. Negro skjavi stenniet tabelli u t-tendenza ta'fuq. Hija ordnat mixto churasco, li kien jikkonsisti madwar biċċiet ta'laħam taċ-ċanga u tal-majjal bil-ħaxix, u naqsu l-soltu chop, l-kbira lokali abbozz tal-birra, għall-tajjeb, tajjeb ħafna l-inbid Grande unjoni network Cabernet. Iżda I kien biss jibdew jieklu meta rajt tifla jidħlu u joqogħdu bilqegħda fil-tabella li jmiss. Hi kien twil u rqiq, u ukoll tal-adoloxxenti xagħar aħmar magħmula tagħha abjad qisu ħalib tal-ġilda anke tiċċara. Tagħha jgħammex aħdar mċekkna jikkuntrasta sew mal-xagħar tagħha u wera ħafna mill tagħha fit-tul, perfetta-koxox u n-nifs mill-qsim fuq il-qadd tagħha. Hija kienet liebes il-green pompi papoċċi biex jaqblu tagħha l-ilbies, u l-green brazzuletti fuq tagħha driegħ tax-xellug.
  
  
  Aħmar tagħha xagħar konfuż me għall-mument, iżda mbagħad I induna li l-aħħar darba rajt tagħha, xagħar tagħha kien qasir u kannella. Dan kien fl-Iżrael aktar minn sena ilu. L-isem tal-tifla kien Erica Nystrom. Hi kienet membru ta'l-Iżraeljani u l-intelliġenza tan-netwerk tal-Qasba tas-sieq Imħatri. Tagħha l-isem tal-kodiċi kien Fjamma meta ħdimna flimkien biex jgħawġu l-russu kontra l-biċċa l-Iżraeljani u l-gvern, iżda li l-isem jinbidel ma ' kull assenjazzjoni.
  
  
  Huwa ltqajna u l-mixi matul l-iskrivanija tagħha. Meta hi titneħħa tagħha fit-xfar il biex jilħqu tiegħi ħarsa, tbissima mifruxa madwar l-wiċċ tagħha. "Ow!" hi exclaimed. "Huwa int. X'inhu pjaċevoli sorpriża." Tkellmet-ingliż mingħajr l-iċken l-aċċent.
  
  
  Erika tal-ġenituri kienu Skandinavi-Lhud. Il-familja tagħha ewwel għexu fl-Oslo u mbagħad Kopenħagen qabel jemigraw lejn l-Iżrael meta kienet biss tmien snin.
  
  
  "I kien ser tgħid l-istess ħaġa," qal. Erica u l-I jintefqu intima filgħaxija fil Tel Aviv, stennija għall-kurrier li jaslu; kien filgħaxija aħna kemm verament jgawdu. L-għajnejn tagħha qalli li issa hi mfakkar li fondly. "Inti se jingħaqdu miegħi fuq il-mejda tiegħi?"
  
  
  "Ukoll, xi ħadd se jingħaqdu miegħi aktar tard, Nick. Għandek-moħħ?"
  
  
  "Mhux li ma rridx li jitkellmu biex inti," qal.
  
  
  Hija ngħaqdet ma'l-me fuq il-mejda tiegħi u ordnat l-ikla ħafifa għal ruħha, u l-terza persuna, li hi spjegat kienet aġent, qal ," Għandek tfittex tassew tajba, Nick."
  
  
  "Għandek raw me ġimgħa ilu," qal. "I bħal aħmar tax-xagħar, Erica."
  
  
  Hi fflaxxjati me tbissima. Fit-tul aquiline-imnieħer xeħet wiesgħa, vi-ħalq. Agħlaq l-għajnejn kienu aħdar skur, u l-libsa tagħha sparkled. "Grazzi," hija qalet. "Dawn qed-minjiera, ħlief għall-kulur. Ma kienx twil meta ħdimna flimkien fl-Iżrael."
  
  
  "Niftakar," qal. "Inti hawn fuq in-negozju?"
  
  
  "Iva," hija qalet. "U int?"
  
  
  "Iva," I chuckled. "Huwa dejjem tan-negozju, hux?"
  
  
  "Kważi dejjem."
  
  
  Huwa fakkar qari fil-gazzetti dan l-aħħar li l-Iżrael kien imriegħex mill-qtil tal-Moshe Ben-Kangħan u li l-ih-president kellhom wegħdet li tikseb l-qiegħ ta'dan. Kien f'dan il-qtil li Amerikana ta'intelliġenza maħsub li Adrian Stavros kien involut. Huwa ma setax jgħinu iżda jistaqsi jekk Erica kien F'rio jew ħtif Adrian Stavros u jieħdu lejn l-Iżrael, li kien l-Iżraeljani u l-istil, jew joqtlu ego.
  
  
  I talab tagħha. "Inti se tkun fl-Rio twil biżżejjed għall-us li jkollhom xarba u jitkellmu flimkien?"
  
  
  "Forsi," hija qalet. L-idejn tagħha mċaqalqa tagħha cleavage kif hi magħmula ih-president, u l-pressjoni tad-demm tiegħi marru sa għaxar punti. Tagħha aħdar għajnejn ħares me fl-għajn u qalli li kienet taf I ma kienx nitkellmu dwar l-inbid u l-konversazzjoni.
  
  
  Huwa telgħet tiegħu tal-ħġieġ. Hija ordnat u issa l-istess Grande unjoni network Cabernet ġiet innotifikata. "Għal din l-opportunità," qal.
  
  
  Hija telgħet tagħha tal-ħġieġ u clinked lill-minjiera. "Dan il-punt."
  
  
  Aħna kienu biss l-irfinar tagħna towst meta żagħżugħ deher. I lanqas ara hu sakemm kien permanenti li jmiss mal-istati uniti. Kien massiv, muskolari guy ma qasir ħafna mara tax-xagħar u iebes, kwadru tal-wiċċ. Il-parti ta'l-ego tal-xellug tal-widna kienet nieqsa, iżda dan id-difett naqset l-ego tal-maskili-dehra. Nen kien liebes beige libsa tas-sajf li ma jaħbu kompletament l-nefħa taħt il-driegħ tax-xellug tagħha.
  
  
  "Jien ma ara inti mill-ewwel, Erica," huwa qal aktar qawwi.
  
  
  tħares lejn me. "Jien ma jistennew li inti tkun bil-hema-biex."
  
  
  Dawn il-kliem kienu maħsuba bħala ħafif ċanfira. Dawn tkellem bil-qawwi l-aċċent. I mfakkar l-istampa tal-bniedem fi l-Iżraeljani u l-intelliġenza tal-fajl, TOPOR. Kien Zachariah Ghraib, il-Qasba tas-sieq Imħatri executioner." It-teorija tiegħi dwar l-ego u Erica-preżenza tal-Rio deher li spettrali diskreti jew iktar.
  
  
  "Huwa dar antika, Zach," Erica qal. "Huwa ħadem mal-me fl-Iżrael."
  
  
  Gareb saret terzi. "Jien naf," huwa qal. "Carter, ont, I aqta."
  
  
  "Dak id-dritt."
  
  
  "Ir-reputazzjoni tiegħek qabel għalik."
  
  
  L-mod tiegħu kien ħarxa, kważi ostili. I nħassu tagħha ego, l-għira li kont naf Erica. Qabel ma tagħha l-uem setgħet-tweġiba, li hu mdawwar tagħha. "Ridt sabiex Vichisoise I kif issuġġerit?"
  
  
  "Iva, Zach," Erica qal, ftit fi mill tagħha ego tal-nuqqas tal-kompatibbiltà. "Se jkun hawn dalwaqt."
  
  
  "Vichisoise hija l-unika ħaġa li jiswew tiekol f'dan il-ristoranti," Zach ilmentat wisq loudly.
  
  
  "Jiddispjaċini għall tiegħek xorti ħażina," I wieġbu bil-kalma. "Nemmen li l-maġġoranza tal-platti hawn huma ppreparati sew. Dawn jistgħu jkunu nbidlu tagħhom koki mill-aħħar żjara tiegħek."
  
  
  Zach daru u tatni stretta tbissima. "Forsi."
  
  
  I iddeċieda li minn issa'l quddiem, il-konverżazzjoni tkun inqas minn pjaċevoli. I lest tiegħi ikla, sabiex I imsejħa l-wejter biex il-kontroll. Huwa offriet li tħallas għall-parti kollu, iżda Zach malajr naqas.
  
  
  "Fejn qed toqgħod?" Erica talab tagħha.
  
  
  "Fl-Corumba fuq Avenida Rio Branco," hija qalet.
  
  
  Zak t'attivitajiet Agħlaq.
  
  
  "Taħt dak l-isem?"
  
  
  Hi eżita. "Bil".
  
  
  "Ma hi sejħa inti hemmhekk?"
  
  
  "Inti mhux se jkollhom ħafna ħin għall-soċjalizzazzjoni",
  
  
  Ħej, Difiża qal malajr.
  
  
  Hi injorati l-ego u tbissem sweetly fil me.
  
  
  "Iva, tista'ċċempel me. Jien nittama li jissodisfaw mill-ġdid, Nick."
  
  
  L ltqajna. "Kull sentimenti oħra." Nressaq-naħa tiegħi fuq ont, u l-għajnejn tagħna ltaqgħu għall-mument. Kont naf Zach kien jealous tal tagħha, u peress li jien ma bħalu, I kellha off għall-vantaġġ tagħha. Huwa sib hemm tħares lejn me. "Inti ser tingħata sejħa mill me."
  
  
  "Id-dritt," Erica qal.
  
  
  Huwa tbegħditx minn minnhom u marru l-bieb. Kif hu tax-xellug, huwa jista'kważi jħossu l-faħam tal-Zach tal-ostilità fuq dahar tiegħu.
  
  
  Fl-istess jum, huwa ħa l-karozza tal-kejbil sa l-impressjonanti Corcovado-Muntanji, fuq il-quċċata tal-li kienet kbira vara tal-Redentur. Meta huwa laħaq il-post, huwa marru għall-osservazzjoni parapett, waqaf fil-post magħżul, u Stahl stenniet. Madwar ħmistax-il minuta wara, raġel ssieħbu me fil-jacques. Kien madwar tiegħi għoli, iżda irqaq. Għalkemm kien għadu mhux mezza età, twila tiegħu wiċċ kien kopert bil-tikmix fil-fond. Kien Carl Thompson, u huwa ħadem għall-CIA.
  
  
  "Sabiħa, hux?" qal permezz tal-introduzzjoni, għall-tmewwiġ naħa tiegħu lejn il-belt hawn taħt, li tefgħet l-abjad fil-xemx u kien mdawra mill-green għoljiet u cobalt-baħar.
  
  
  "N-nifs," qal. "Kif inti, Thompson?"
  
  
  "Per eżempju, l-istess ħaġa," huwa qal. "Dan kien pjuttost kwiet hawn peress li l-bidla l-aħħar ta' l-għoti fi Brasilia. Kif inhuma l-affarijiet fir-AX dawn il-ġurnata? Għall-waqt, inti job-isparatura aktar munizzjon mill-armata fl-Asja."
  
  
  Tagħha, chuckled. "Xi kultant jidher li l-mod. I kienet okkupata, u jien ċert li kienu wisq."
  
  
  "U issa huma qed t-tqegħid fuq Adrian Stavros."
  
  
  "Dak id-dritt."I jaraw kif bastiment tal-kruċiera jitħaddem il-blu & nb ma'sleek-imnieħer bil-mod daħlu fil-port. Ħares bħal ġugarell dgħajsa stabbiliti hemmhekk. "Meta kien l-aħħar darba li tkun rat l-ego?"
  
  
  Huwa maħsub għall-mument. "Aħna għandna l-post tas-sorveljanza ta'l-pjantaġġuni. Ħames jew sitt ġimgħat ilu, kien jidher li jħallu dan il-post. Aħna naħsbu li huwa l-awtoritajiet telgħu abbord ajruplan marbuta għall Madrid."
  
  
  "Din it-titjira jistgħu komplew Ateni."
  
  
  "Jiena naħseb li l-bqija. Ma inti ara l-Ego hemm?"
  
  
  "Aħna naħsbu hekk. X'inhu għaddej fl-pjantazzjoni?"
  
  
  "L-pjantaġġuni huma l-ego tal-kwartieri tagħna. Hawnhekk F'rio, huwa għandu d-diviżjoni imsejħa Apex l-Importazzjonijiet, u aħna naħsbu li l-kuntrabandu li qed isir permezz ta'din il-kumpannija. Iżda hu ma iż-żjara tagħha uffiċċji ħafna drabi, anki jekk tagħha ego-isem huwa miftuħ assoċjati magħha. Il-president tal-kumpanija jagħmel regolari vjaġġi li Parakata."
  
  
  "Meta l-vuċi fl-għelieqi sala?"
  
  
  Thompson nodded. "Huwa fis-sala qrib ir-raħal, fin-nofs tal-imkien. Ego jiġi mgħasses mill-Stavros żgħar tal-armata tal-ex-priġunieri politiċi, fanatics, u l-ex-soċjalisti nazzjonali. Iżda d-dritt li issa, hemm biss xi setgħa hemm."
  
  
  I talab tagħha. "Ma tinnota xi ħaġa mhux tas-soltu hemm?"
  
  
  "Ukoll, jekk inti medja tal-folla tal-persuni jew l-armi, rewmatiżmu se tkun negattiva. Iżda ma kien hemm l-viżitatur li l-ebda wieħed madwarna qatt rajna qabel. In-nemes huwa magħhom, hekk kif deher b'Stavros disgħin jum ilu, u konna qed jaraw kważi kontinwament. u l-ebda wieħed ra lilu jħallu dan il-post. Dan mhux tas-soltu, ħlief li wieħed ta tiegħi żewġ irġiel jinsisti li l-ġdida guy, tan-nofs-età bniedem, huwa fl-awla hemm fil-kustodja. Egos kienu mċaqalqa madwar bini wieħed għall-ieħor bil-gwardji armati."
  
  
  "Dak li għamlet din il-persuna dehra?"
  
  
  Thompson shrugged. "Aħna għandna l-ego ritratt, iżda dan huwa mill-bogħod. Kien tiegħu fl-aħħar tal-ħamsinijiet, I d ngħidu aħna, ma qasir skuri tax-xagħar li kienu rrikorrew ftit griż fil-tempji. Hu stocky-bniedem li dejjem jilbes tal-ħarir shirts."
  
  
  Jidher qisu dan jista'jkun Minourkos, il-grieg l-tbaħħir magnate li l-applikazzjonijiet dan l-aħħar jixxengel Ateni u tifla li kien jidher azjenda Adrian Stavros.
  
  
  "Nista'nikseb tagħha kopja tal-ritratt?"
  
  
  "Huwa jistgħu jiġu rranġati," Thompson qal. "Ħarsa, Carter, per eżempju, l-aħħar ġimgħa kellna li temporanjament inaqqsu l-sorveljanza tal-pjantazzjoni għall-kontrolli każwali, u l-I jista'jkollhom biex jirtira kompletament in-nies tagħna minn hemm fil-ftit ġranet, minħabba li hemm problema oħra li tkun diġà seħħet għall-us. Tixtieq tagħha biex tikseb il-permess li tibgħat lura l-persuna miegħek? "
  
  
  - "Le, I qal tagħha. "Ed wiegħed me għajnuna jekk I meħtieġa. Meta nista'nikseb stampa tagħha?"
  
  
  "Kif dwar dal-lejl?"
  
  
  "Id-dritt."
  
  
  "Aħna qed tuża xi ftit differenti trasferiment il-post," Thompson qal. "Din hija l-belt bus. Inti tmur għall-lukanda tiegħek. Raġel tiegħi se jkun hemm minn issa. Inti se tmur għall-dahar tal-karozzi tal-linja, fejn l-ebda wieħed imur, u ħu l-aħħar tas-sedil fuq il-lemin. Ir-ritratt se jiġu annessi taħt dan is-sit. . Il-karozza tal-linja tkun immarkata Estrada de Ferro u l-inti se tieħu l-ċentru jekk tixtieq tmur li s'issa ."
  
  
  "Meta ma l-bus jgħaddu mimmo-lukanda?"
  
  
  "Seba'-ħmistax. Il-bus se jiġu nnumerati ħdax."
  
  
  "Id-dritt," qal. "U grazzi."
  
  
  "F'kull ħin," Thompson qal. Mument aktar tard, kien marret.
  
  
  Jilgħaq, fil-għaxija fil-qosor marru għall-uffiċċju tal-kumpanija Apex-Importazzjoni. Dan kien jinsab f'wieħed mill-qodma restawrata l-bini tal-gvern li kienu żvujtati meta l-kapital trasferita għall Brasilia. L-uffiċċji kienu tliet titjiriet, u l-lift ma kienx qed jaħdem.
  
  
  Tagħha, daħlu pjuttost żgħar akkoljenza żona soprano. L-tluq miġjuba għaraq tiegħi intellettwali, minħabba li l-bini tal-arja kondizzjonata ma jidhirx li jaħdmu aħjar mill-lift, u kien muggy jum F'rio. L-dlam jekk tifla sib isfel fuq il-presidenza tal-metall u l-ħares lejn me malware I meta daħlu.
  
  
  "Hemm xi ħaġa I tista'tagħmel għalik?" "Dak li huwa?" li hi mitluba fl-portugiż.
  
  
  I wieġeb tagħha bl-ingliż. "Il-bniedem Stavros tixtieq tara tagħha."
  
  
  Skur tagħha għajnejn naqas anke aktar. Meta tkellmet mill-ġdid, din kienet maqsuma bl-ingliż. "Jien naħseb li l-ġejt il-post żbaljat, señor."
  
  
  I qal tagħha. "Iżda is-Sur Stavros ruħu qalli li kapaċi kuntatt lilu permezz Apex-Importazzjonijiet."
  
  
  "Señor, il-kelma Stavros ma jkollux, hawnhekk fl-uffiċċju..."
  
  
  Il-bieb għall-uffiċċju privat miftuħa u burly, skur-segretarju-bniedem deher. Huwa talab. "Hemm xi diffikultajiet?" L-ego-ton ma kienx eżattament l-ambjent.
  
  
  "I biss riedu, is-Sur Stavros," qal.
  
  
  "Għal dak il-għan?"
  
  
  Tagħha rudeness kien injorati. "Is-sur Stavros me parir biex jixtru Ġappuniż kameras fil-massa minnu jekk I kuntatt hu hawnhekk." Huwa eżamina beda jinkwieta. "Jien fil-ħażin l-uffiċċju?"
  
  
  "Is-sur Stavros huwa l-president tal-bord tad-diretturi," l-dlam-bniedem qal, " iżda huwa ma jkollhom l-uffiċċju hawnhekk, u ma jmorrux l-negozju tal-kumpanija. Dan ser ikompli jkun l-president; inti tista'tittratta me."
  
  
  "Dan huwa Señor Carlos Ubeda,"l-girl qal, ftit kburi.
  
  
  "Sbieħ li jissodisfaw inti, sinjur," qal, l-estensjoni tal-naħa tiegħi. Huwa ħa iebes. "Jien jisimni Johnson. Ftit ġimgħat ilu, hi kienet aċċidentalment sodisfatti mis-Sur Stavros fil-Chale ristorant. Huwa qal li kien se jkun lura permezz ta'vjaġġi lejn l-Ewropa madwar dan iż-żmien, u li stajt kuntatt hu hawnhekk."
  
  
  "Huwa għadu F'ateni," l-girl qal.
  
  
  Ubeda taw Nach titqib ħarsa. "Kif għidt, is-Sur Stavros ma jistgħux jiġu kkuntattjati hawn. Iżda jien se jkunu kuntenti li'l quddiem l-ordni tiegħek."
  
  
  "Nara. Ukoll, hi kienet verament interessat fit-trattament miegħu personalment. Tista'tgħidli meta huwa jistgħu jirritornaw madwar Ateni?"
  
  
  Muskolu twitched fil-quddiem tal-Ubeda tal-ego-ħalq. "Egos mhumiex mistennija madwar l-Ewropa għall-ġimgħa, is-Sur Johnson. Jekk inti tixtieq li jagħmlu n-negozju, inti ser ikollok biex jittrattaw me."
  
  
  Huwa tbissem tagħha. "Jien ser sejħa inti, is-Sur Ubeda. Grazzi għall-ħin tiegħek."
  
  
  I-xellug tagħha ih biex jaraw me imorru. Barra mill-ġdid, huwa faħħar taxi u lura lill-lukanda tiegħu. L-tifla rimarka tatni l meħtieġa l-konferma li l-Adrian Stavros kienet fil-fatt, F'ateni, kif Salomos kien qalli. U jekk dan l-ritratt irriżultaw li jkun l-istampa tal-buenos aires Minurkos, kollox kien interessanti.
  
  
  Huwa tal-golf u l-mistrieħa għal-waqt, imbagħad l-awtoritajiet telgħu abbord il-numru tal-ħdax-il bus li ġejjin Thompson-istruzzjonijiet tal. Kif kien mistenni, ir-ritratt ġie ippinjat l-sede fil-kannella żgħar pakkett. Ego qabad tagħha, marru għall-kafetterija żgħar fil-ċentru tal-belt, u ordnat tajba portugiża l-inbid. Imbagħad biss ma din il-persuna ta'ont jieħdu l-ritratt madwar il-pakkett u teżamina.
  
  
  Kif Thompson kien qal, l-immaġni ma kien tajjeb ħafna, għalkemm ma kien hemm l-ebda dubju li l-'kwalità tal-lenti kien użat. Kien stampa ta'tliet irġiel li kellhom biss xellug f'direzzjoni-dar u kienu mixi lejn il-kamera diġitali. Il-bniedem fil-nofs kien l-waħda Thompson kien qalli, u minkejja d-daqs żgħir tal-wiċċ kien mistenni li jidentifikaw, ma kellix ħafna dubju, peress tagħha ego kien li jqabbel tagħha biex il-wiċċ I d kien muri fil-AX-ritratti, dik il-persuna kienet fil-fatt buenos aires Minourkos. Stajt qatt xi irġiel oħra qabel.
  
  
  L-Minurkos strode sullenly bejn l-tnejn l-oħra.
  
  
  L-ebda wieħed kien jitkellem madwarhom, iżda l-bniedem li Minurk tal-xellug, tall, Teutonic tħares bniedem, kienet qed tfittex fuq Minurk bħala jekk kien biss mitkellma lilu, stennija għall-risposta. Minurkos tal-wiċċ kien skura u serju.
  
  
  I tpoġġi l-ritratt lura fil-pakkett u poġġih fil-minuta. Jekk il-CIA-aġent tal-osservazzjoni ġiet korretta, ħabib tiegħi Salomos teorija kien tabilħaqq ppruvati. B'xi mod Stavros kellhom jittieħdu matul il-Minurkos l-operazzjonijiet fl-ajruport ta'Ateni u kien tpinġi l-kolp ta'stat f'isimha.
  
  
  Wara l-ikla ħafifa fil-tagħha kafetterija, I imsejħa Erika Nystrom tal-kamra fil-Corumba-Lukanda. Vuċi tagħha kien l-ambjent u l-sħun. Hi qalet li se jqattgħu l-bqija tal-għaxija waħdu, waħdu, u li hi tkun kuntenti jekk jien iż-żjara tagħha. Huwa u Zach kienu daqsxejn ta'ġlieda, u huwa kompla għal diskoteka fil-kunitti.
  
  
  Wara it-twaqqif ta'data fil-disa', huwa marru lura lejn il-lukanda u l-msejħa Ed. Huwa wieġeb fil-għajjien vuċi u attivat l-scrambler fuq l-aħħar tal-linja sabiex aħna jistgħu jitkellmu mingħajr ma jidħlu kollox fil-kodiċi.
  
  
  "Dak ħażina siegħa, Nick," huwa qal, ftit testily. "Li jidher li jkun l-uniku ħin I nisimgħu mingħandek f'dan iż-żmien."
  
  
  Tagħha, chuckled. Huwa jista'jimmaġina hu seduta speċjali tat-telefon tiegħu fl-super-appartament sigriet, griż tiegħu tax-xagħar tousled, probabbilment liebes tal-ħarir unique fuq tiegħu rqiqa tal-ġisem, u l-inevitabbli sigarru clenched bejn is-snien tiegħu.
  
  
  "Mill-inqas ont mhux f'xi tifla kamra tas-sodda," huwa qal ma dubjużi l-onestà.
  
  
  "Hmm! Il-lejla mhux aktar minn madankollu, huwa? Ma jinstabux lili, tifel tiegħi. I marru permezz ta'dan kollu lili nnifsi."
  
  
  Xi kultant ħsibt Hawke kellhom psikika-setgħat li żvelat tiegħi ġewwanett ħsibijiet li l-ego analitika-moħħ.
  
  
  - "Le, sinjur," qal. "Il-lejla mhux aktar għadha. Iżda kien użat ukoll mill-ewwel parti tal-ego, naħseb li Minurkos huwa priġunier ta'Stavros-pjantaġġuni, mhux bogħod minn Parakatu. Hija wkoll jaf li Stavros huwa fil-ħalq F'ateni."
  
  
  "Ukoll," Ed qal deliberatament,"li interessanti."
  
  
  "Dan huwa konsistenti mal-Salomos teorija."
  
  
  "Għalhekk, int ser Parakata?" Ed mitluba.
  
  
  "Fil-fatt. Forsi I tista figura dan jitwettaq. Thompson fuq il-CIA jgħid li l-pjantazzjoni bħalissa ma tantx mgħasses. Iżda hemm komplikazzjonijiet."
  
  
  "Iva?"
  
  
  "Hawnhekk F'rio, l-sala għadu qodma. L-girl I ħadmu bi fl-Iżrael fuq l-Operat kollu tal-lukanda, imwiegħed l-art."
  
  
  "Ah, iva. Nystrom. Għaliex in-nisa jidhru sbieħ li jsegwu inti madwar l-beraħ?"
  
  
  Tagħha, chuckled. "Ma jkun arloġġi pa żgħażagħ sir. Kif inti nnutat, inti wkoll kellu l-jum u l-iljieli."
  
  
  Kien hemm daqqa minn tmiem l-oħra. "Ġejjin fuq, Nick."
  
  
  "Ukoll, sinjur, dan iseħħ għalija li Jitilfu Nystrom jista'jkun hawn fil-Brażil għall-istess raġuni tagħha. Jew aktar, is-software għall-istess persuna. Aħna suspettat Stavros li qatlet Ben-Kangħan, ma aħna?"
  
  
  Żgħir silenzju. "Iva, nafu. U nixtieq ngħid qtajt."
  
  
  "Il-executioner huwa tagħha," I miżjud. "Jien naħseb li qed kaċċa Stavros. Dawn jistgħu ma jkunux jafu hu F'ateni fil-mument. Iżda ma rridx minna kollha juru fil-pjantazzjoni fl-istess ħin u li jispiċċaw l-isparar, wieħed fuq l-ieħor, bi żball jew inkella inti ser jħassru l-impjieg. L-idea tiegħi hija għalik biex tikkonferma Nystrom-missjoni tal-bl-għajnuna tal-Iżraeljani u l-intelliġenza. Int xorta ħabib antik tal-imgħallem tagħha, Giroud, u naħseb li huwa ser taqbel miegħek, taħt ċirkostanzi differenti.
  
  
  Ed grunted fil-ftehim.
  
  
  "Jekk dan huwa l-każ, naħseb li għandna kollox kun onest u joqogħdu bilqegħda biex tara jekk aħna jistgħu jgħinu lil xulxin. Jew mill-inqas tissospendi l bogħod mill l-oħra."
  
  
  Dan iż-żmien l-silenzju kien fit-tul. "Id-dritt, tifel tiegħi. I ser sejħa Xaħam u agħmel kuntatt miegħek."
  
  
  "Grazzi," qal. "Jien ma tiċċaqlaq sakemm I jiksbu n-notifika."
  
  
  I ma għandekx tistenna fit-tul. Siegħa tard, eżatt qabel I-xellug għal Erica tal-lukanda, sibt sejħa mill-Hawke. Huwa għandu jkollu jinġibed il-Grass madwar il-forma qabel dawn F'ġerusalemm. Giroud tal-rewmatiżmu-rispons kien fl-affermattiv, u l-I kien struzzjonijiet biex jiddiskutu apertament Stavros ' corkscrew mal-Nystre, li ma risposta-kompiti anki jekk Zach Gareb kien tagħha. Għalija, jekk dan kien il-kodiċi-kelma li wera li l-Giroux kienet ordnat ay jiddiskuti xogħlu ma'me.
  
  
  Wasal Erica tal-kamra għal ftit minuti wara disa. Hi sodisfatti me fil-bieb fil-qasir illaxkar libsa li esposti aktar tal-koxox tagħha. Hija kienet liebes ifixxklu tal-fwieħa u l-wiesgħa, vi tbissima.
  
  
  "Ħsibt li inti qatt ma nikseb hawnhekk," qalet il-kummissarju, l-għeluq il-bieb wara me u l-qfil dan.
  
  
  Huwa kompla fil-kamra u l-eżaminati dan. Hija kienet akbar minn me, u l-I staqsiet jekk ee maqsuma Zach tagħha.
  
  
  "Tixtieq brandi? Għandi l-flixkun mhux miftuħ u huwa l-aħjar ħaġa li għandek jistgħu jixtru F'rio."
  
  
  "Li l-ħsejjes tajba," qal.
  
  
  Hi jitferra żewġ xorb. Filwaqt li l-ħġieġ, li hu ħalli l-għajnejn tiegħu domestiċi tagħha sabiħa-wiċċ. "Għandek dejjem kien pjuttost tifla li d-domanda l-aħjar."
  
  
  "U l-I normalment jifhmu li," hija qalet. "Inti?"
  
  
  "Inti kienu miegħi fil Tel Aviv," huwa qal tagħha ewwel u bil-tbissima.
  
  
  Fit-tul tagħha daqqa ta'frosta fluttered bħala l-għajnejn tagħha evitat minjiera għal mument. Meta hija sorveljata mill-ġdid, hija kienet jidħaq. Huwa milħuq barra u l-jintmess ħaddejn tagħha. Hija ħadet sip tal-brandi. Nressaq-naħa tiegħi fuq ont
  
  
  Huwa ħarsu lejn tagħha ċkejkna-qadd u jinġibed tagħha me. L-agħlaq jinxtamm ħelu u l-artab.
  
  
  "Ftakar li bil-lejl, Nick?" li hi nifs fil-widnejn tiegħi. "Do you verament ftakar dan kif ukoll tagħha?"
  
  
  "Niftakar."
  
  
  "Li kien tajjeb ħafna, ma kienx ikun?"
  
  
  "Ħafna."
  
  
  Aħna tpoġġi l-nuċċalijiet fuq l-eqreb-tabella. Huwa miġbud mill-qrib tagħha u jintmess xufftejn tiegħu biex ont. Ilsien tagħha jiżżerżaq fil-ħalq tiegħi.
  
  
  "Alla, Nick," hi muttered.
  
  
  Huwa dam l-idejn tiegħu fuq tagħha fil-warrani, tħossok il-kurvi li imnissel tagħha l-koxox. Taħt tiegħi li tmiss, ġenbejn tagħha bdew-tbandil bil-mod.
  
  
  Hi bil-mod imbuttat me bogħod mill tagħha u mitfi l-brylev. Imbagħad hija bdiet qawsalla bil-mod u l-suq. Taħt il-libsa, hi kienet liebes żgħir biss par ta ' pr qigħan. Tagħha sider jiċċaqalqu bil-ħerqa lejn me kif hi ħadet il-libsa off tagħha l-ispallejn. Tagħha sider kienu sħiħa, misjur, u bajda, qisha ħalib. Fil-mument ieħor, biċċa żgħira ta'ħwejjeġ ta'taħt niżel off tagħha l-koxox u l-koxox u waqa'fl-irqiq tal-pil l-art.
  
  
  Erica ħares lejn me bil-miftuħ, il-kiri tagħha ħarsa-ivvjaġġar fuq mikxufa tiegħi tal-ġisem fil-dim-dawl tal-kamra.
  
  
  "Sabiħa," hi purred. "Tant muskoli iebsin."
  
  
  Huwa ġibed l-tagħha hu, tħossok tagħha missierhom kontra l-mini. Hi dam naħa tagħha fuq tiegħi fis-sider u l-ispallejn, li jiċċaqalqu fl-ġisem tiegħi. Hi stroked me, caressed me, magħmula imħabba lili bl-idejn tagħha bħala-swaba tiegħi esplorati tagħha. Koxox tagħha maqsumin fi tiegħi li tmiss, u hi moaned.
  
  
  Ma kien hemm l-artab, ħoxnin tapit taħt l-istati uniti. Erica niżel isfel fuq il-nen, l-kiri idejn tagħha żerżaq fuq il-ġisem tiegħi bħala hi imnissel. Kienet taf l-modi biex iqajmu bniedem, u kellu l-ebda dubju dwar l-użu minnhom. Wara l-mument, huwa jiżżerżaq'l isfel ħdejn tagħha, u bejn wieħed u ieħor imbuttat lura tagħha kontra l-ħxuna shag tapit. Huwa niżel fuq tagħha, tmexxija tiegħu idejn fuq tagħha sider. Hija gasped. Tiegħi fit-koxox kienu mgeżwra madwar me. Huwa dam-naħa tiegħu l-isfel il-ħarir ġewwa tal-tagħha fil-koxxa.
  
  
  "Oh, iva," hi purred. Ħalq tagħha kien ftit miftuħa, u sbieħ tagħha aħdar għajnejn ġew magħluqa.
  
  
  Meta ont daħlu agħlaq, il-ħalq sħiħa wessgħet għall-mument, u żgħira shiver marru permezz tal-ġisem tal-mara. Imbagħad hija bdiet timxi mal-me, swaba tagħha taqbad l-ispallejn tiegħi, ġenbejn tagħha jingħalqu madwar il-qadd tiegħi. Jien mhux żgur kemm aħna qagħdu maqful flimkien qabel ma ntemmet għall kemm tal-istati uniti.
  
  
  Imbagħad I jistabbilixxu tagħha għal żmien twil, ma rridx li jiċċaqalqu. L-sħun rilassament bil-mod daħal l-aktar imbiegħda-fibri tal-laħam tiegħi u l-ġewwanett fond ta'tiegħi ruħ.
  
  
  Aktar tard, aħna qbilna lebsin, kellha din il-logħba fuq sufan żgħar, u l-lest tagħna cognac. Erica kellhom mimxut tagħha fit-xagħar aħmar, u deher bħala friski kif meta daħal fil-kamra.
  
  
  "Jien ferħan Zach ma riperkussjonijiet fuq il-bieb," hija qalet.
  
  
  "Huwa jidher ħafna arloġġi pa żgħażagħ Erica. Kienu inti qrib?"
  
  
  Hi ħares lejn me. "Jum wieħed. Ego hija l-idea, mhux minjiera. U kien ħafna inept. I qal-uem li hemm qatt ma tkun xi ħaġa fiżika bejn il-us mill-ġdid. Huwa resents dan. Hi ma tkunx tixtieq li lilu tkun parti minn din il-dell, iżda I ġiet miċħuda. Hu tajjeb ħafna bl-armi tan-nar."
  
  
  "Huwa ser ikollok li tkun fuq din il-missjoni, mhux se hu?"
  
  
  Hi ħares lejn me deliberatament. "Iva."
  
  
  "Erica, I guessed għaliex inti kienu fil-Brażil. Aħna jidhru li jkunu fl-istess persuna. - Kap tiegħi kkuntattjati tiegħek u huwa kkonferma l-ħsibijiet tiegħi. Aħna se jiddiskuti dawn il-kompiti individwali u jikkollaboraw ma'xulxin jekk jidher li jkun fattibbli ."
  
  
  Il-green għajnejn naqas ftit. "Giroud ma kienx kuntatt mal-me u Zach."
  
  
  "Inti ser tirċievi tiegħu fil-ftit sigħat. Fil-frattemp, ħalluni taf jekk hemm kodiċi tal-kelma li għandhom jippermettu li l-fiduċja me. Il-kliem huma Goliath."
  
  
  Hija qieset sorpriż. "Dak il-kelma dritt!"
  
  
  "Giroud mibgħuta dan."
  
  
  Hi jitferra ruħha ieħor brandi. "Id-dritt, Nick. Iżda jien ser stenna għal tagħha tiegħu, li se jgħidlek me eżattament kif kuntenti hi miegħek." Hija tbissem u li kienet me fuq il-ħaddejn.
  
  
  I mistenni tagħha biex ikunu attenti. Hija kienet aġent tajba. "Dan id-dritt. Jien ser jgħidlek biss ftit mill-ideat tiegħi. Inti m'għandekx bżonn li jitkellmu fil-livelli kollha."
  
  
  "Li ġust."
  
  
  "Aħna qed tfittex kemm għall-istampi tal-Stavros, iżda għal raġunijiet differenti." - Wiċċ tagħha kien expressionless. Hija ma jagħti xi ħaġa bogħod. "Inti tixtieq Poe tal-ego biex joqtlu l-Ben-Kangħan. Għadu mhux ċar għall-istati uniti għaliex dan ikun meħtieġ, iżda dan jista ' jkun marbut grieg l-politika u l-ħtif ta'buenos aires Minourkos."
  
  
  "L-griegi tal-tbaħħir magnate?"
  
  
  "Fil-fatt. Dan jista'jkun fil-Parakatu, u l-ego qed jinżamm kontra l-ego ser. Stavros huwa fil-muskoli, F'ateni, sabiex tkun taf kemm għandek tistenna għal l-ego li jirritornaw jew mur l-Ewropa biex tiksbu. Iżda naħseb li l-mod li huwa permezz dak kollu li nistgħu jitgħallmu dwar Parakatu, I-ħtieġa li jitkellmu l-Minurkos.
  
  
  "Jekk int interessat, jien ser tieħu inti żewġ l-Paracatta miegħi. Dan jista ' jżid iċ-ċansijiet tiegħek li jkollna hemm. Jitkellmu fuq ma Zach u ħalli me taf għada meta inti tikseb il-bibien."
  
  
  "Jekk aħna kienu verament wara Stavros," Erika qal , " mhux se jkun aħjar jekk aħna marru dritta lejn Ateni?"
  
  
  "Stavros huwa maħsub li tkun qed tagħmel tiegħu temporanju kwartieri ġenerali hemm, fil-Minurkos tifla, li hija proprjetà fortizza. Inti ma tistax biss maltempata dan il-post, int u l-Difiża. U fuq l-okkażjonijiet rari meta dan iħalli dan il-post li tista'tkun daqstant diffiċli,
  
  
  iżda l-Minurkos jistgħu jgħidulna għal kemm biex jiksbu Stavros."
  
  
  Hi waqfa qasira f'daqqa, meta wieħed iqis suġġeriment tiegħi. Meta hi ħares lejn me, tbissima żgħira dehru fuq sħiħa tagħha fix-xufftejn. "Jien ser tingħata lura biex inti għada filgħodu, Nick qalb."
  
  
  Huwa inklinata isfel u jintmess xufftejn tiegħu biex ont. "Inti se tagħmel dan." Huwa kien sa, laħaq għall-arma tiegħu, u tqiegħdu fuq. Imbagħad hu tefa'l-ġakketta fuqhom. "U li jżomm Zach fuq qasir tal-katina, tajjeb?"
  
  
  Ħej xtaqu li. Hija kienet għadha id-daħk kif hi mixi madwar il-kamra.
  
  
  Ir-raba'kapitolu.
  
  
  Ħsibt dwar Adrian Stavros bħala I-xellug Erica tal-lukanda. Kien diġà tard fil-għaxija, u ma kien hemm l-ebda tat-taxi fil-vista. Hija kienet ggwidata bir-reqqa flimkien Rio Branco Avenue. Jkollna fis-Stavros-kwartieri fuq Parakata, anki mal-ego-mnaqqsa tas-sigurtà, jista'jkun pjuttost diffiċli. Stavros ' grupp żgħir kellhom reputazzjoni ħażina. Huwa miġbur il-fond tas-soċjetà madwar lilu Parakata. Fil-fatt, dawn kienu simili għal nnifsu, iżda mingħajr l-ego ta'tmexxija l-abbiltajiet. Il-ħsieb lura, I iddeċieda li Sar ukoll għandu jkollhom beda fl-istess mod ħafna. Fl-1930 il-Ġermanja, għandu jkun hemm ftit nies li ħadu l-ex-janza-korporali bis-serjetà. Dan l-eżempju kienet il-lezzjoni li wieħed għandu jitgħallem, iżda fid-dinja qatt ma deher li l-kaptan dan.
  
  
  Huwa mixi ftit blokki mingħajr jinnota tat-taxi. Dan kien il-parti tal-qasam tal-ħwienet u l-uffiċċji fit-toroq. Meta I jiddawwar sqaq l-kap lura l-lukanda, f'dak iż-żmien, l-abbandun tal-trasport, l-I kellha sorpriża fil-maħżen għalija. Fit-tielet tieqa, ċifra skur intensifikati ta'l-dellijiet u xejru stqarrija fil me. Ma kien hemm l-sikkina tiegħu fl-ewwel.
  
  
  Meta l-attakk beda, kien kważi fil-passat id-dħul. Jekk hu kienet stenniet-tieni itwal, Ego ma kienx jidher tagħha fil-livelli kollha, l-attakk kienu ta'suċċess, u l-sikkina jkollhom mgħaddsa fis tiegħi lura. Iżda fl-ħeġġa tiegħu li x-xogħol isir, kien nimxu malajr wisq, u l-viżjoni periferali tagħha qabad il-moviment.
  
  
  Bħala l-sikkina maqbuda me fid-dahar, I whirled madwar u tefgħu driegħ tax-xellug tiegħi barra li jimblokka l-daqqa, li I ġestiti, iżda l-xafra maqtugħa permezz-tessut ta tiegħi doublet u l-qmis, u biss bilkemm imqatta'tiegħi driegħ. I ħalli l-piż tal-bniedem twettaq tiegħi ego lili. Imbagħad hu mdawwar madwar, iż-żamma ego tiegħu fl-idejn, u ewropea ego tiegħu kontra l-bini li jmiss mal-istati uniti.
  
  
  Għall-mument, I l-ħsieb kien Zach, ego, l-għira tieħu f'idejha, minħabba li l-bniedem kien stocky u qawwija. Iżda meta sirt aħjar-ħarsa, I raw li kien akbar minn Zach u kellhom skuri tax-xagħar. Huwa eżamina Brażiljan u kien reali metal tank.
  
  
  I laħaq għall-Wilhelmina tiegħi mingħajr l-idejn, iżda l-attakkant ma kienx se ħalli me għandhom dan il-vantaġġ. Huwa xi daqqa ta'sikkina lilu mill-ġdid, sew, din id-darba bl-għan tiegħi wiċċ. I dodged u parzjalment imdawra-xafra, iżda maqtugħa tiegħi tal-widna. Huwa qajjem l-arma-tielet darba u hit me mal-piż tiegħu.
  
  
  L-ego impuls kien qawwi wisq. Huwa eliminat me off tiegħi saqajn u aħna laqat il-bankina flimkien. Tagħha ego tolqot lilu fil-qosor dwar l-xedaq mal-naħa tal-lemin, iżda huwa lanqas ma jidhirx li l-avviż. Aħna tinqaleb darba meta kien qed jipprova jipproteġi lilu nnifsu minn ferimenti sikkina. Hi kienet sfurzata biex tieħu Hugo, tiegħi stiletto, iżda huwa ma setax ħielsa naħa tiegħu u Nam għall-mument li ħalli l-sikkina żerżaq fis-tiegħi tal-palm.
  
  
  Għal żmien qasir, il-raġel kien miegħi. Hu ħa bil-portugiż u l-qima u l-hit me fis-sider. Il-sikkina ma kienx fit-tul, l-xafra kien pjuttost wiesgħa, iżda l-xafra kien inċiżiv għall-akutezza tal-leħja. Dan glowed dimly fil-lejl bħala ego qabad tagħha sikkina naħa fl-aħħar mument qabel l-xafra laħaq tiegħi fis-sider. L-idejn tagħna minħabba mument bħala hu ppruvat li ssuq l-xafra kollha ' l ġewwa. Huwa ħareġ l-naħa tal-lemin tagħha u bl-addoċċ qabad tagħha ego-wiċċ, ħass tagħha ego-għajnejn u l-imħaffra fil lilhom bil-indiċi tiegħu u l-swaba nofs. Ma tiegħu subgħajk tan-nofs, huwa mtaqqba tax-xellug tagħha boċċa, u ma tiegħu l-werrej, huwa mtaqqba id-dritt tagħha. Tiegħi boċċa feġġ u kbir tiegħi ltqajna imxarrab.
  
  
  "Ahhh!" L wettaq attakk għajjat, filwaqt tiegħu l-għajnejn bl-idejn liberu tiegħu u jinsa dwar l-sikkina fil-oħra. Huwa kien mill-ġdid u parzjalment waqgħu barra mill me.
  
  
  Matul dan il-mistrieħ fil-qosor, Hugo fl-aħħar nett jiżżerżaq fis-lemin tiegħi. Hi kienet għadha kif ġiet maqbuda tagħmel dan meta l-kbar bniedem kien t u qajmet il-sikkina mill-ġdid bl-addoċċ stab minnhom. A stiletto jiddaħħal taħt il-ego imqajma driegħ, u l-xafra-problemi fil-ego-naħa tal-eżatt taħt il-ego ribcage u marru l-mod ' l isfel kemm tispiċċa.
  
  
  Imbagħad I raw li l-attakkant tal-bqija tal-għajn kienet qed tfittex fuq l-kap tiegħi fil-dlam, u f'dak il-mument I b'mod ċar raw il-griż wetness fuq id-dritt tiegħu ħaddejn imfarrak taħt l-għajn. L-stiletto estiż mill-tagħha naħat, u kien naqas bil-kbir fuq il-quċċata tal-me, sikkina tiegħu stess clattering fuq il-bankina.
  
  
  Huwa imbuttat tagħha tal-ġisem'il bogħod u saqajh. Wara l-ħarsa ta'malajr madwar, madankollu, huwa ra li ma kien hemm l-ebda-pedestrians fil-qrib biex tara dak li ġara. Huwa rummaged permezz tal-bniedem tal-bwiet u sabet xi dokumenti fil-portafoll tiegħu. Waħda mill-karti tal-indikat li hu kien impjegat ta Apex-Importazzjonijiet.
  
  
  Jidher li hija kienet aktar impressjonat bil-bniedem imsemmi Ubeda minn I-ħsieb. Jew forsi huwa talab Stavros F'ateni, u Stavros miċħuda qatt tas-smigħ dwar il-me. Ubeda probabbilment ħsibt li kien hemm xi tip ta'cop li kien indħil fil-Quċċata tal-Importazzjonijiet tan-negozju. Jew il-CIA guy li ltqajna wisq kurjuż. Hema ma kienx konvint me, imma kien ovvju li ġejjin me u kien jaf fejn kienet tinsab. Dan kien fl-aħjar interess tiegħi tmur għall-Parakata malajr kemm jista'jkun.
  
  
  Huwa tax-xellug tagħha l-mejta Brażiljan u lura malajr għal-lukandi tiegħu. Ma kien hemm l-ebda aktar inċidenti li bil-lejl, u l-għada filgħodu daħal mingħajr l-inċident.
  
  
  Erica Nystrom, Zach, u l-tagħha sodisfatti fil-disa'fil-għodu. fil-kafetterija żgħar fuq Avenida President Sodda, tinjora l-għoljiet wara ta ' l-arja Rio u l-ikkulurit favela-tined fuq l-art fuq il-belt. Zach kellhom guessed tiegħi mal-qrubija Erica u kien kuntent fil-prospett ta'jaħdmu miegħi anke għal perjodu qasir ta ' żmien. Kien aktar ostili minn qabel. Erica rċevew kkodifikati-bibien madwar Ġerusalemm javżak Ħej u Zach biex jikkooperaw ma'me bl-ebda mod meħtieġa għas-suċċess ta'l-għan komuni tagħna biex tieqaf Adrian Stavros.
  
  
  "Jekk inti għandek bżonn informazzjoni mingħand l-Minurkos, mur Parakata," Zak qalli sod, blu tiegħu għajnejn jteptep mal-rabja. L-ego kafè fuq il-mejda quddiem minnu baqgħet mhux mittiefsa. "L-għan tagħna fir-Russja huwa li jinstabu Stavros u jeqirdu l-ego. Ovvjament, aħna mhux se ssib l-ego fil-Paracat."
  
  
  Ego diffiċli għajnejn mtaqqba fil-minjiera. I mdawwar bil li Erica. Hija kienet biċ-ċar taqlib mill-imġiba tiegħu. "Dak li jgħidu, Erica?"
  
  
  "Jien diġà qal Zach. Naħseb li l-approċċ tiegħek jgħodd mhux biss inti, iżda wkoll l-istati uniti."
  
  
  Zak hissed fil-agħlaq. "L-moħħ huwa oskurat mill-sess!" "Dan il-bniedem hija ovvjament l-għalliema tiegħek. Kollox huwa jgħid jidher raġonevoli li inti."
  
  
  "Jekk jogħġbok, Zach," Erica qal sew.
  
  
  "Alla tiegħi," I muttered, rogħda kap tiegħi. "Ħarsa, I m'għandekx bżonn xi sofistikati imħabba l-affarijiet jkollna fil-mod. Forsi I kienet żbaljata dwar l-istati uniti jaħdmu flimkien. I tista'tikseb l-għajnuna mis-Hawke biss billi tistaqsi. Jew forsi l-CIA. Iżda jien mhux se tmur fis-kirurġija biex tikseb imħawwad ma'xi lighthearted azzjoni eroj li ma jistgħux iżommu personali tiegħu sentimenti taħt kontroll."
  
  
  Difiża tal-wiċċ f'daqqa waħda mdawwar aħmar u huwa qabża sa mill-president tiegħu. "Isma, Carter ..."
  
  
  "Bilqegħda!" Erica ordnati fil-baxx iżda l-kmandant-ton.
  
  
  Zak taw Agħlaq poppa ħarsa, imbagħad sib lura l-isfel. Huwa grunted taħt nifs tiegħu, iżda evitat tiegħi l-għajnejn.
  
  
  "Jekk hemm ieħor kull bħal dan, aħna ser ikollhom biex jitkellmu," Erica qal. "Do you jifhmu, Zach?"
  
  
  Huwa eżita. Meta tkellem, huwa qal kelma. "Iva."
  
  
  "M'hemm xejn għaddej bejn l-istati uniti, Zach. Inti smigħ lili?"
  
  
  Huwa t'attivitajiet agħlaq. "Naturalment."
  
  
  "M'hemm xejn bejn il-us u qatt mhu se jkun. Allura xi ħaġa li sseħħ bejn l-Nick u me sar xejn li ma miegħek. Jekk irridu li l-ħidma flimkien, inti għandek tifhem li".
  
  
  Huwa deher li jirrilassaw ftit. Huwa ħares lejn me, u mbagħad fil-Erica. Ego tal-dad clenched fuq il-mejda. "Jekk inti tgħid hekk."
  
  
  "Jiena tassew ma jgħidu li. Issa jien ser Parakata. Jekk taħseb li dan il-pjan huwa għaqli, jien se nipprova żejda inti dan il-kompitu."
  
  
  Huwa ħares lejn Agħlaq, u l-wiċċ tagħha mibdula u ċar. "Taf, huwa ma kienx ħalli inti tmur mingħajr me." Ego-għajnejn sodisfatti minjiera mill-ġdid. "Jidher li inti u l-Carter taħdem l-uri. Jekk inti leave, jien ser jitilqu."
  
  
  I talab tagħha. "U nistgħu jipposponi l-big-kompetizzjoni sakemm fuq?"
  
  
  "Inti jinstemgħu tagħha," Zach qal grimly. "L-ebda kompetizzjoni." Huwa eżamina l-isfel fuq l-tazza kafè.
  
  
  "Jiddispjaċini, Zach," Erica qal.
  
  
  Huwa mħattba fuq. "Meta aħna ser Parakata?"
  
  
  Ego studjat tagħha għall-mument. Forsi se taħdem wara kollha. "L-ewwel l-aħjar."
  
  
  "Jien naf fejn l-kera karozza," Erica qal. "Aħna jistgħu jieħdu l-Brasilia tat-toroq, li jieħu l-us-aktar il-mod permezz tal-Tijuca-Foresti."
  
  
  "Fil-fatt," qal. "Jekk aħna jistgħu jiksbu l-karozzi tal-lum, I jissuġġerixxu nistgħu nħallu illejla. Ikun aħjar biex issuq bil-lejl permezz sħun twaħħal ungla."
  
  
  "Jien multa ma li," Zach qal.
  
  
  "Imbagħad li kostanti," Erica miżjud. "Zach, inti tista'tgħin jagħżlu affidabbli tal-karozzi?"
  
  
  Huwa beda jħares fil-agħlaq. Żgħira grin deher fuq il-wiċċ tiegħu. "Minn dak li stajt aqra dwar Carter, huwa l-espert tal-karozzi. Għaliex ma aħna lkoll imorru?" Huwa ħares lejn me questioningly.
  
  
  Tagħha ego miżmuma tagħha ħarsa għal mument. Iva, huwa jista'jagħmel dan. "Jien ser ċemplilna biex tikseb l-lest," qal.
  
  
  * * *
  
  
  Aħna tax-xellug dak il-lejl. Fuq rakkomandazzjoni tiegħi, Zach għażlet iswed GEW 3.0 CS imbagħad għall-vjaġġ. Ego tal-karatteristiċi tal-immaniġġjar kienu eċċellenti, u li kellhom ingranaġġ li kien ta'pjaċir li jaħdmu magħhom. Zach saq sa kważi nofs il-lejl, u mbagħad ont ħa l-post tas-sewwieq. It-triq ma tistax tkun ikkunsidrata tajba, anki jekk kien awtostrada għall-Brasilia u l-taż-żoni interni. Il-manteniment kien ġeneralment foqra, u f'xi postijiet l-impenetrabbli ungla deher lesta għall-irkupru l-strixxa dejqa maqtugħa fl-ih-munzell dollaru.
  
  
  Il-parti tal-ġurnata aħna mistrieħa, it-tħejjija għall-vjaġġ, iżda l-monotonija tal-vjaġġ ma jippermettux
  
  
  biex jirrilassaw. Aħna saq kollha bil-lejl u strieħ darbtejn il-jum li jmiss fil-ħin sħan: darba fil-karozza, bilqiegħda, li kien diffiċli minħabba l-nemus u s-sħana, u mill-ġdid fil-maħmuġ-lukanda fil-villaġġ żgħir. Dak il-lejl aħna saq mill-ġdid għal żmien twil, u l-għada filgħodu wasalna fl Paracata.
  
  
  Kien kbir-raħal mal-popolazzjoni ta ' diversi eluf, bil-kwadru belt u bosta kantins. Aħna ma tieqaf hemm minħabba li aħna ma tixtieq tiġbed l-attenzjoni għall lilna nfusna. Dan jagħmel sens jekk Stavros 'l-irġiel kienu li tieħu gost li jżuru l-villaġġ, u wieħed li permezz tagħhom jistgħu jkunu suspettużi ta' l-abjad barranin.
  
  
  It-triq għall-pjantaġġuni, jekk jista'jkun tissejjaħ triq, kien ħames mili mill-Parakatu. Dan kien l-ħmieġ tat-toroq fil-fond liġijiet li tnaqqas kważi imperceptibly fis-ungla fil-ħamsa u disgħin grad-angolu li l-awtostrada. Il-karozza kienet miexja bil-mod mal-Zach fil-rota. Il-fergħat madwar l-undergrowth migrufa, jinġibed-istati uniti fil-karozza, u xi daqqa ta'sikkina us permezz tal-windows. Minħabba li kellna biex issuq bil-mod, in-nemus swarmed l-karozza u bit-istati uniti fi kwalunkwe żona miftuħa. Thompson fuq il-CIA qalli li l-pjantaġġuni fis-sala huma kważi għaxar mili mill-triq. Konna se biex issuq dwar fin-nofs, u dan ħadet kważi siegħa biex tikseb li s'issa. Fortunatament, aħna ma tara l-ebda-karozzi li jħallu, minħabba li f'dak il-mument għandna ma tara l-ebda miftuħa ħabtiet.
  
  
  Per eżempju, sitt mili barra l-highway, aħna jinstab post fejn inti tista'dawwar il-BMW off-triq dejqa u fis-undergrowth, u għalhekk kienet pjuttost moħbija sew. Hekk kif aħna qbilna, aħna kienu attakkati mill-insetti. Aħna sprejjat jbiegħed in u tpaċija.
  
  
  Ma kien hemm l-tall l-ewkaliptu-siġra madwar nofs mil mill-Lea Stavros ' f'direzzjoni-istil tal-tattika. L-siġra kien madwar il-perimetru tal-approvat l-art, li jmiss għall-għoli tal-wajer-ilqugħ, dak li deher li darba kienu parti mit-territorju, iżda magħhom il nemes ttieħed mill-dead. Għal xi ħin, il-siġra kien użat mill-CIA bħala l-osservazzjoni tal-post. Kien għal din is-siġra li Erica u Zaka wasslu tagħha bħala aħna mixi permezz tal-imxarrab, twaħħal tas-sħana. Konna jivvjaġġaw madwar l-istess veloċità bħala l-karozza, u waslu hemm f'inqas minn siegħa. Fil-quċċata ta'l-siġra, moħbija mill-fehma mill-pjantaġġuni, kien qasab pjattaforma mehmuża mal-fergħat mal-pandan ħjut. Qasab-passi kienu marbuta mal-ġisem u l-fergħat fil-postijiet varji biex jagħmlu l-tixbit aktar faċli.
  
  
  "Aħna se hemm?" Erica mitluba.
  
  
  Hija kienet milquta minn nemus. "Jekk xi issa, hemm probabbilment mhux se tkun l-ebda żbalji bħal dawn."
  
  
  "Mela ejja tmur u toqgħod għal ġimgħa," Zach qal. Ego tal-mara tax-xagħar kien is-sħab tiegħu għall-moħħ, u l-ku-qmis, bħall-bqija tal-tagħna Iżvediżi, kien kulur tad-demm.
  
  
  Tagħha, l-uem chuckled. Il-sħiħ ego-attitudni kienu nbidlu peress li l-nemes Erika kellhom jinġibed ego isfel, u huwa deher li taċċetta l-fatt li hi ma kienx fiżikament ġibed lilu. Huwa ħares lejn l-Smith & Wesson die għal jimteddu 38 fil-ċinturin holster fuq ċinturin tiegħu, u kien kuntent li d meħuda ego miegħu. Erica kien intelliġenti aġent, iżda Zach kien muskolari. Huwa kien ta'l-armi tal-esperti u kien ġab ċestun tal-armi diversi miegħu fil-karozza.
  
  
  Aħna telgħu tas-siġar. Madwar nofs triq lejn il-quċċata, huwa bdiet tiżviluppa ġdid ir-rispett għall-CIA aġenti li kellhom biex tagħmel dan b'mod regolari waqt ih reċenti tal-ffukat ta'sorveljanza. Meta aħna laħqu l-pjattaforma, aħna ġew eżawriti. Erica kien għadu nervuża dwar l-tluq u l-għoli kienet bħalissa.
  
  
  Hija gasped. "Alla, kien jiswa?"
  
  
  Huwa qabad par ta għolja li jaħdmu bl-trombi tiegħu madwar l-għonq u ħares lejn l-pjantaġġuni. Imbagħad huwa enfasizza li tagħha. I talab tagħha, " x'taħseb?"
  
  
  Hi ħares lejn dak Zach u l-I kien diġà jidhru - open-dawl permezz tal-weraq tal-farm. Minn din il-pożizzjoni, osservatur mal-trombi setgħu jaraw x'kien qed jiġri x'imkien fuq il-pjantaġġuni. Barra minn hekk il-bini ewlieni, li kien f'direzzjoni, ma kien hemm l-raggruppament tal-bini oħra madwar dan, l-aktar fid-dahar, li ħares bħall-kwartieri u l-daqsijiet. Kien impressjonanti tal-logħba. L-żona magħluqa kien kompletament mħawla bil-siġar u l-arbuxelli, ma kien hemm l-ħmieġ tat-toroq u tal-ispazji ta'Parkeġġ. Wara l-ilqugħ kien żona li jintużaw biex jiġu mħawla bil-siġar tal-gomma meta l-proprjetarju preċedenti għexu hawn, iżda l-ih ungla ibblokkat-rimi.
  
  
  Erica kellhom trombi u kienet qed tfittex madwar il-post. Hi ffirmati kuntenti. "Għandek raġun, Nick. Nemus ma jistgħux itiru li għoli."
  
  
  "Forsi konna kollha ħażin," Zach qal wara filwaqt. "Ma'dan l-azzarin bil-vista teleskopiku li għandi fil-karozza illum, I jistgħu joqogħdu hawn u joqtlu Stavros' l-irġiel kollha tal-ġurnata.".
  
  
  I talab tagħha. - "Kif inti se tikseb ih kollha fuq il-triq? "" U billi tiġbed ukoll, kif nistgħu żomm ih hemm filwaqt li aħna tnaddaf ih?"
  
  
  "Barra minn hekk," Erica miżjud, " jekk aħna attakk minn barra, dawn għandhom kull ċans li jkollna biex Minurkos qabel ma nagħmlu u l-qtil ego."
  
  
  "Huwa veru," qal. "U jekk dawn joqtlu lilu, aħna ma tkunx taf xi ħaġa hawn."
  
  
  "Huwa veru li ma nistgħux jipperikolaw Minurkos," Zak qablu. "Iżda jien jistgħu jużaw xkubetta perfettament tajjeb hawn. Dak ħasra."
  
  
  Tagħha, Zak-ħsieb, wisq ħerqana li joqtlu. Kien wisq bħall-kaċċa għall-lilu. I kien iddeterminat li l-neħħi xi ħadd li verament ltqajna fil-mod tiegħi, iżda ma kontx ara l-punt fil-qtil minnhom bla bżonn. Ma tippruvax, is-sentenza, u twettaq kull persuna waħda biss minħabba li ħadem għall-Stavros.
  
  
  Għall-ftit sigħat li jmiss, sa nofsinhar, aħna jaraw l-għelieqi, filwaqt li dawriet bil-trombi. L-CIA stmat li l-għadd tal-militanti f'dan il-qasam kien ta'madwar nofs tużżana, u mhux aktar minn tmien in-nies. Wara l-infiq dawk is-sigħat fuq il-pjattaforma jaraw in-nies jidħlu u tmur, tagħna stess l-osservazzjonijiet ikkonfermat din il-konklużjoni. Meta l-konfrontazzjoni tiżviluppa, aħna se jkun mill-inqas żewġ li wieħed.
  
  
  Aħna ma tara l-Minurkos sakemm aħna tax-xellug l-pjattaforma. Imbagħad l-ego-preżenza fil-post ġie stabbilit. Huwa kompla, madwar il-mejda tal-bini ma'xi ħadd ieħor, marru għall-entratura prinċipali ta'l-immobbli u daħal. Kien jidher tagħha l-ħin kollu, Ego permezz trombi, u meta hu sparixxew ġewwa, kellu l-ebda dubju li l-bniedem li kienu raw tagħha kien buenos aires Minurkos. Mill-inqas aħna ma jiġu hawn fl-insegwiment ta'l-ghost.
  
  
  Ftit qabel aħna imnissel mill-siġra mill-ġdid, kellna jirrepetu tagħna daħla tal-pjan.
  
  
  "Hekk," qal, "aħna ser tmur lura għall-karozzi u issuq miftuħ għal dak il-post, bħal aħna qed Stavros' aħjar ħbieb. Ippermettuli jkellem lill-bniedem fil-bieb. Aħna ser ngħidu aħna fil-Kampjonat Brażiljan, u meta nagħmlu ġewwa, aħna ser jinsistu fuq il-laqgħa Heinz Gruber, il-bniedem responsabbli għall-Stavros ' assenza. I biss nittama li ma jkunux diġà jafu liema I-dehra bħal hawn fuq l-pjantaġġuni."
  
  
  Erica miftuħa tagħha borża ta 'l-ispalla u l-miġbud' il barra żgħir, l-applikazzjoni ta'waqfiet ta'mnieħru Belġjani .25-kalibru die għal jimteddu. Dan kien ta'ftit sabiħa pistola bil-perla jimmaniġġjaw u ornamentali inċiżjoni. Kont naf hi jista jisparaw dan, minħabba li l-passat tiegħi konnessjoni mal-tagħha. Hi verifiki tagħha ego u tpoġġi lura fil-borża tagħha.
  
  
  "Dak kollu se jkun multa," hija qalet.
  
  
  Zach verament trid tmur, wisq. "Aħna se tittratta magħhom," huwa qal.
  
  
  "Iva," I qablu. Il-lukanda tixtieq tagħha biex tkun ċert kompletament.
  
  
  Il-ħames kapitolu.
  
  
  Aħna saq bil-mod l-aħħar ħamsin tarzni il-bieb. Il-bniedem fuq id-dazju diġà kien hemm jaraw l-approċċ tagħna. Huwa kien liebsa-ku pants, bħall-istati uniti, mal-tiwi awtomatiku xkubetta sospiżi fuq l-ispalla tiegħu. Huwa ħa l-off ego tiegħu u ppreparati-istati uniti għall-azzjoni, jaraw us-approċċ.
  
  
  "Jekk aħna ma jgħaddu dan guy mimmo, il-logħob tal-ballun huma fuq," huwa qal. Erica nodded.
  
  
  "Iva," Zach miżjud. Nen, bħali, kien għal darb'oħra liebes ġakketta dawl jaħbu l-armi tagħha. Tiegħi armi kienu ordinarja, iżda Difiża kellhom inkredibbli taħlita. Barra minn .38-kalibru die għal jimteddu, li wettaq żgħir Sterlina 380 PPL kapitolu gun fil-but, u wkoll għal a jitfa sikkina u garrote fil-pussess tiegħu. Huwa kien il-mixi armament. Tagħha, bit-tama li jgħin hu kien jgħix.
  
  
  Aħna titwaqqaf biss għaxar saqajn bogħod mill-gwardja. Huwa kien qed isuq, u għalhekk hu tkellem loudly u b'mod deċiżiv li hu fl-ingliż. "Bonġu hemm!"
  
  
  Il-gwardja tal-waslet għall-tieqa tiegħi. Huwa kien il-permess żagħżugħ ma tqal ċikatriċi fuq ix-xellug tiegħu xedaq. Huwa ma ritorn tiegħi tbissima.
  
  
  "Dak li tixtieq hawnhekk?" "Dak li huwa?" huwa mitlub, peering malware fil-karozza. "Inti qed qbiż fuq proprjetà privata."
  
  
  I qal tagħha. "Ħej, verament!" "Aħna huma l-ħbieb ta'l-Adrian Stavros."
  
  
  Huwa studja l-wiċċ tiegħi bir-reqqa. "Jien ma raw qabel. Li int?"
  
  
  Taw l-uem tagħna magħmula-ismijiet. "Aħna qed dwar l-Rio," huwa qal tagħha każwali. "Brażiljan-Lega". Il-Lega kien rumani-grupp Rio li b'mod attiv ikkompetew ma Stavros fl-attivitajiet ta'kuntrabandu. AX kienu raġuni biex wieħed jemmen li Stavros kellhom riċentement ppruvaw li jingħaqdu ih fil-grupp tiegħu stess, u Stavros kien id-direzzjoni l-ħaġa sħiħa.
  
  
  "Jekk int xorta issa, x'ser tagħmel hawn?" il-gwardja mitluba.
  
  
  "Stavros stiednet lill-istati uniti," qal. "U minħabba li inti, aħna qed ittardjat, jien ser jgħidlek Stavros."
  
  
  Huwa ħares lejn me. "Stavros tal-pur pjantaġġuni. Hu fuq l-vjaġġ tan-negozju."
  
  
  "Huwa qal li jista'jkun. Qalilna li tara Heinz Gruber."
  
  
  L-għarfien tiegħi ta'Huwa Stavros isem jagħmel l-impressjoni dwar dan il-bniedem. Huwa jingħorok tiegħu geddum deliberatament. "Sewwa, stenna hawn."
  
  
  Huwa marru lura għall-gate, u aħna jaraw kull mossa tiegħu. Taħt żgħar awning, huwa telgħet dak qishom-armata tar-radju minn siġġu tal-injam. Huwa tkellem għal ftit minuti, sema, u imbagħad poġġi l-ego lura, u marru lura għall-karozzi.
  
  
  "Inti tista'tidħol. Issuq fuq il-post sess quddiem il-dar u l-park. Inti se jintlaħqu barra."
  
  
  "Tajjeb ħafna," qal.
  
  
  Il-gwardja tal-fetħet il-wajer bieb. Huwa t'attivitajiet fil-gun taħt il-fergħa tiegħu għal żmien twil il-mument. Dan, probabbilment, xorta se jkollhom jiġu ffaċċati. Huwa xejru me permezz tal-bieb u ħa l-karozzi.
  
  
  "Ejja mmorru," huwa qal li Erica u Zach.
  
  
  Aħna saq permezz tal-bieb u magħluqa wara l-istati uniti. Zak tbissem kif jaraw l-bieb mill-qrib.
  
  
  I kien is-sewqan flimkien ħmieġ tat-triq lejn l-kumpless. Dan kien il-post sabiħ: arkati, fjuri ħomor u bougainvilleas. Waqqaf il-quddiem tal-enormi stess dar u sirna barra, dawran il-karozza l-erba'-irġiel ltqajna. Aħna tpoġġi l-karozza bejn l-istati uniti u l-gwardja tal-fil-bieb.
  
  
  L-irġiel li jkunu kkonfrontati-istati uniti kienu daqsxejn mhux maħduma. It-tliet madwarhom, dawk li kisbu l-ewwel, kienu ppreparati fil-ku pants, u kull kellhom gun fuq l-għadma tal-ġenbejn. Madwar minnhom, Dollaru kien stocky, skur-misluħa-bniedem li ħares bħal Brażiljan. It-tieni kien tall, irqiq guy mal-dehra tal-żgħażagħ John Carradine, u t-tielet qishom Amerikana roża bil fit-tul tax-xagħar u l-daqna. I ma bħall-wiċċ tiegħu. Ir-raba'bniedem kienet liebes unbuttoned qmis bajda u mfassla qliezet. Kien tall, mibnija sew bniedem ma tixjieħ tax-xagħar u l-kwadru, iebsa-wiċċ. Hu kien mistenni li jkun l-ex-Ġermanja Gruber.
  
  
  It-tliet subordinati appoġġjata barra, sabiex ikunu mdawra us pjuttost sew. I kien ferħan li kellna tpoġġi l-karozza bejn l-istati uniti u l-gwardja tal-fil-bieb, li kien madwar tletin tarzni bogħod.
  
  
  "Herr Gruber? Tagħha, nodded lejn il-bniedem fl-abjad tal-qmis.
  
  
  "Fil-fatt," huwa qal kburi, bi ħxuna l-aċċent. Huwa libes Luger pistola bħall-mini fil-ċinturin holster. "U dak li huwa din il-laqgħa mal-Adrian Stavros?"
  
  
  Difiża u fit-tul tax-xagħar kienu valutazzjoni l-oħra l-oħra. L-stocky Stavros-bniedem deher ħerqana li tiġbed l-pistoli fil-ġenbejn tiegħu, u l-tall, rqiq guy ma setgħux jieħdu l-għajnejn tiegħu off Erica.
  
  
  "Huwa stieden lill-istati uniti hawnhekk," qal każwali. "Aħna offruti-uem lott tal mhux dilwit l-eroina. Ftit tagħna n-negozjanti fl-inkwiet u dawn ma jkunux jistgħu jilħquha. Żgur li qallek li?"
  
  
  Gruber studjat me għal mument. - "Le," huwa qal. "Inti Amerikana. Ma kontx naf l-Amerikani kienu jaħdmu għall-Lega."
  
  
  "Ngħixu u jitgħallmu," l-uem qal tagħha.
  
  
  "Min int?" Huwa talab Erica.
  
  
  "Lhudi," qalet flatly.
  
  
  Ego-għajnejn naqas u huwa tbissem drastikament. "Interessanti ħafna," huwa qal, tfittex minn Erica li Zach. "Ukoll, forsi nistgħu tinnegozja. Aħna ser toħroġ il-xemx, id-dritt?"
  
  
  "Li l-ħsejjes bħal idea tajba," qal. I kien bit-tama li b'xi mod separat Gruber mill-oħrajn darba konna ġewwa.
  
  
  Iżda dan ma kienx il-każ. F'daqqa waħda, l-ħames-bniedem ħareġ mill-dar; l-għajnejn tagħna sodisfatti, u aħna rikonoxxuti kull oħra immedjatament. Kien konverżazzjoni dwar il-Quċċata l-Importazzjonijiet tal-uffiċċju.
  
  
  "Dak li għaddej fuq hawnhekk?" "Dak li huwa?" huwa talab Gruber. "Dan huwa l-bniedem li prowled il-belt. Huwa bagħtet-bniedem wara l-tagħha, iżda li ma jistgħux jiġu lura."
  
  
  Gruber tal-għajnejn tidjieq kemm fit-segretarju-bniedem bir-reqqa miġbud ' il barra l-massakru lag aħmar. Ah, ukoll, Gruber mgħarraf lilu nnifsu. Ego-għajnejn darted mill-wiċċ tiegħi li Erica u Zach tal-tensjoni oħrajn, u mbagħad lura għall-me. "Li inti verament, Della?"
  
  
  Tagħha ħarsa qalbu minn Ubeda li Gruber. Il-bqija tal-militanti għadhom ma tinġibed l-armi tagħhom. "Jien il-wieħed li jissejjaħ ruħu Hema. Bħall-bqija tal-us. Issa inti tixtieq li jittrattaw jew le?"
  
  
  "Għaliex ma hu ġejjin li Apex joħloq bħala leġittima mill-importatur?" staqsa Ubeda. "Huwa xorta jgħid li jixtieq Ġappuniż kameras?"
  
  
  - "Le," Gruber qal bil-mod. "Mhux verament. Inti tista'tmur ġewwa, is-Sur...."
  
  
  "Johnson," qal.
  
  
  "Is-Sur Johnson. Iżda l-ewwel jeħtieġ li tiċċekkja jekk int armati."
  
  
  Barra mill-kantuniera tal-għajn tagħha, I tista'tara l-ħarsa iebes Zach tatni. Huwa ma kienx ser ħalli dawn in-nies iżżarma lilu, u kien l-istess persuna. Jekk dawn rnexxielha, l-ebda waħda minna probabilment qatt jitħalla dan il-post ħaj. I taw Difiża ħarsa li hu ttamat qal Em I kien miegħu.
  
  
  "Tajjeb ħafna, Herr Gruber," qal. Bdejt jintlaħaq għal Wilhelmina, tiegħi 9 mm luger.
  
  
  Gruber qal, il-waqfien me. "Jien ser tieħu dan, is-Sur Johnson."
  
  
  Dan huwa eżattament kif hu ttamat li se tagħmel dan. Hekk kif huwa milħuq fil-ġakketta tiegħi, huwa qabad tagħha ego u sod tagħha qabad mill-għonq, taħt l-ego tal-geddum. Fit-segretarju-bniedem mmirati lejn l-kap tiegħi, u Zach miġbud ' il barra tiegħu .38-kalibru pistola. Fit-segretarju-bniedem qalbu l-ambitu mill me għall-Difiża u jaħdem eżatt kif Difiża crouched isfel; Gawk tellgħu l bogħod mill-BMW warajna. Difiża tal-gun rrispondew bil-qawwi jaħarbu biha u laqat il Fit-segretarju-bniedem preċiżament fis-sider, iħabbtu ego lura kontra l-stokk tal-pilastru li issa appoġġjati l-'minn ġo fid-daħla tal-bini. Huwa miftuħ tiegħu ħalq wiesgħa għal żmien qasir u l-miet qabel ma naqas għal l-art.
  
  
  Imbagħad ħafna affarijiet li ġara fl-istess ħin jew malajr wara xulxin. I għajjat fil Zach ma jisparaw, iżda kien tard wisq. Huwa stabbilit kollox fil-fenek ta'l-mozzjoni. L-stocky-bniedem u l-tall-bniedem kemm qabad guns tagħhom, kif għamlet Erica. Ubeda daru u dam għall-dar, u Zak faħam u l-tolqot l-uem fl-ispina. Ubeda kien naqas jiffaċċjaw l-ewwel fis-trab.
  
  
  Żomm "fuq, jew I ser joqtlu tagħha Gruber," huwa mhedda l-oħra persuni armati. Hugo kien ħalliha żerżaq bħal stiletto fis-naħa tiegħi, u issa kien żżommha sew kontra l-Gruber tal-gerżuma. Smajt qawwi, aġitat jgħajtu mill-bieb tal-gwardja tal wara me.
  
  
  L-tall, tmil-bniedem titwaqqaf jilħqu, iżda l-stocky-bniedem kienet diġà ġibdet tiegħu die għal jimteddu u kienet qed tagħmel Difiża jisparaw. Erica niżel ħdejn il-imbagħad u jinġibed applikazzjoni ta'waqfiet ta'mnieħru die għal jimteddu minn madwar l-purse tagħha. L-stocky gunman faħam u l-hit Difiża fis-sider. Zach magħżula madwar u laqat il-dahar fender tal-karozza diffiċli mill-ġdid.
  
  
  Erica ħa l-għan u l-jaħdem fil-Belġju pistola, u l-stocky gunman qabad tiegħu tad-driegħ u l-kien. Ego die għal jimteddu tolqot l-art darbtejn huwa naqsu lejn il-ġenb fuq l-ispalla u l-waqa'l-art.
  
  
  Gruber miksuba fiduċja mill-dan kollu u, filwaqt li l-attenzjoni tiegħi kienet malajr, qabad tiegħi sikkina-idejn u rnexxielu iftaħ bis-saħħa bogħod mill-gerżuma. Bl-istess moviment, huwa hit tiegħi riġel tax-xellug u bdiet tiegħi qasba tas-sieq u l-qasba tas-sieq. Vuċi tagħha growled, u l-enerġija imdgħajfa. Imbagħad huwa jiżżerżaq tiegħi ruse, tidwir tiegħu sikkina-idejn kif marru. Hugo evażi me bħala kemm aħna niżel l-art li jmiss għall-karozzi.
  
  
  Jaraw dan kollu, il-tall-bniedem tolqot l-art u ġibdet l-arma tiegħu. Erica sparati fil lilu, iżda l-isparatura tkun insejt tieħu. Huwa lura tan-nar u l-migrufa-metall fuq il-karozza li jmiss tagħha ta ' l-ispalla. I ra tagħha meta kienet fl-inkwiet. Hi ntlaqtet ħażin mill-Gruber, li waqgħet fuq dahar tiegħu aktar'l bogħod mill me. Ħtif-stiletto fil-tajn wara l-istati uniti, I tefgħu tagħha ego minn wara driegħ tagħha lejn il-tall-bniedem kif huwa mmirat lejn Erica mill-ġdid. L-stiletto ewropea fis-ego tiegħu fis-sider, tisbit fis kważi skiet. Ego-għajnejn jitwessgħu, u l-gun marru barra, splattering tajn bejn l-istati uniti. Huwa waqa', filwaqt-hilt ta'sikkina tiegħu.
  
  
  I tista'tisma'il-bieb tal-ftuħ wara l-istati uniti kif Gruber-idejn mibruxa-wiċċ tiegħi. Ntlaqtet ħażin mill-ego tiegħu mill-ġdid, u l-jinstemgħu l-għadam-kriżi fil-ego tiegħu xedaq. Tiegħi oħra ewwel ewropea fis-ego tiegħu tal-wiċċ u l-kiser l-uem imnieħer. Huwa waqa'sensih taħt me.
  
  
  Difiża vuċi ħażin laħaq il-us. "Oqgħod attent!"Tagħha, jdur madwar u raw li l-isparatura ma joqtolx lilu. Huwa tħabtu biex saqajh u t'attivitajiet fil-bieb.
  
  
  "Jiġu stabbiliti!" I qal tagħha dan Erica, li kien diġà seduta qrib ħafna lili jmiss iswed imbagħad.
  
  
  Il-gwardja bil-ponta a magna tal-gun fi tagħna direzzjoni. Zak saqajh u l-għan tiegħu arma fil-bniedem, iżda l-gwardja tal-isparatura jistabbilixxi lilu. Tifqigħ tad-nar ġara fil-Ego awtomatiku tal-azzarin, il-tħaffir l-art għall-Difiża, imbagħad laqtu l-uem fl-sider qabel ma bdew li jtajru barra mill-metall tal-karozza. Erica u l-I ma jiċċaqalqu meta Zach tolqot l-trab dwar lura tiegħu, mejta.
  
  
  Huwa rrumblati darbtejn fil-karozza tal-ħajt biex tikseb taħt il-quddiem bamper, billi jiġbed tiegħu Luger kif marru. Meta sirt hemm, il-gwardja kien biss tal-bidu li jisparaw-naħa l-oħra tal-gun. Huwa jaħdem tliet malajr shots fil lilu, li jkollu l-gun fl-naħa l-oħra tiegħu. L-Luger balal tolqot l-ilqugħ warajh, imbagħad il-gwardja tal-żaqq u fis-sider fil li l-ordni. Xkubetta awtomatiku maqtul fis-cobalt sema kif kien waqa'fi l-trab. Imbagħad, kollha f'daqqa, l-erja naqas silenzjuża.
  
  
  Huwa jistabbilixxu hemm, il-qbid nifs tiegħu. X'imkien fl-azzjoni, l-għasafar screeched indignantly fil-tagħna l-istorbju. Dan kien kopert fl-trab u l-ħmieġ. Huwa bil-mod ltqajna u għen Erica saqajn. Hi t'attivitajiet Zach fil disbelief, wiċċ tagħha abjad.
  
  
  I mdawwar Gruber u raw hu viċin. I inklinata fuq u hit ego tiegħu għal xi ftit drabi, u huwa ħares lejn me drunkenly. Huwa groaned. L-uem tal-Luger mwaħħla tagħha fil-wiċċ. "Kemm l-irġiel fid-dar huma mgħassa l-Minurkos?" I mitluba tal tagħha.
  
  
  Hu ppruvat li jitkellmu, iżda l-emu kienet li jkollhom problemi ma'l-ansjetajiet-xedaq. "Jien ... ma ..."
  
  
  L-uem luger mdaħħla lilu taħt il-geddum. "Kemm?"
  
  
  Huwa dgħajjef miżmuma sa żewġ swaba. Huwa mdawwar Erica. "Jibqgħu hawn u għassa lilu."
  
  
  Hi nodded numbly.
  
  
  Tagħha, marru għall-daħla tal-kamra. L-wiesgħa arched-bieb kien miftuħ. Daħal il-kbar lobby biss fil-ħin biex tbaqbieq fis-dlam-ffaċċjati raġel bil-kapitolu gun fl-naħa tiegħu. Tagħha maqtul marru off fuq tagħha luger, u niżlet b'jaħarbu biha fis-sala. Il-bniedem laqat il-ħajt li jmiss hu. Imbagħad naqsu fil-goff borġ fuq żgħir president u issa jinkludi l-ego kif ukoll, laqtu l-art.
  
  
  Il-bniedem tax-xellug, dawran fit-aħjar tiegħi tax-xellug. Tlaqt r-sala malajr, iżda b'kawtela. I ma setgħux differita tfittex Minurkos, inkella huwa probabbilment kienu mejtin meta l-I fl-aħħar nett ma. Forsi li stajt diġà maqtula lilu.
  
  
  Kollha tal-hallways, li I guessed kienu tas-sodda, kienu miftuħa ħlief għal wieħed fl-aħħar. Smajt artab tal-ħoss ġewwa kif I titwaqqaf quddiem minnu. Meta tieħu nifs fil-fond, huwa pass lura u savagely bdiet il-bieb. Dan ewropea, u huwa kompla permezz.
  
  
  Irqiq ħafna u l-ikrah-bniedem kien fuq il-Minurkos, li kien marbut mal dritta sostnuti mill-president, u bil-ponta tal-gun fi l-uem ras. Bil-swaba tiegħu fuq l-attivazzjoni, huwa mdawwar wiċċ me bħala l-bieb miftuħ mal-bang. Huwa fired l-ewwel, iżda bil-biża, u l-gawk gnawed permezz ta'l-injam fil-bieb tal-qafas li jmiss lili. Hija kienet tir minn luger u tolqot l-uem fl-sider. Huwa jerked u naqsu l-art. Iżda huwa ma qatra l-gun. Hu mmirat lejn lili mill-ġdid. Dan iż-żmien, ego taħbit tagħha biex u l-isparatura l-uem fil-wiċċ, gawking u titqib l-uem fir-ras.
  
  
  Minurk t'attivitajiet mejta tiegħu captor fil disbelief bħala Ei holstered tiegħu luger . Huwa ħares lejn me bil-mod.
  
  
  I talab tagħha. "Buenos Aires Minurkos?"
  
  
  "Iva," huwa qal ewwel. "Min inti..."
  
  
  "Aħna għandna jaslu biex jagħtuk, is-Sur Minourkos," qal.
  
  
  Huwa ġibed fil-mħarbta-nifs. "Grazzi Alla. Huwa kien se..."
  
  
  "Jien naf." Ont mhux marbuta miegħu, u huwa żdied mill-president tiegħu, ħakk tiegħu l-polz.
  
  
  "Inti verament id-dritt?" I talab tagħha worriedly.
  
  
  "Iva, I ser tkun multa." Huwa ħadlu tiegħu ras u l-muttered xi ħaġa bil-grieg. "Jien ma nemminx huwa verament-ħajt."
  
  
  "Tajjeb, l-aktar."
  
  
  Hija bdiet tistaqsi ego li jirrakkontaw l-istorja tagħha meta jinstemgħu tir minn azzarin mit-territorju. I mfakkar-Erika u l-ġermaniż. Imbagħad huwa mdawwar u dam l-sala.
  
  
  Wara l-mument, hi wieġbet me. "Jien multa." Qabel l-I jistgħu jiċċaqalqu fl-quddiem foyer, hi f'daqqa daħal l-kantuniera u wasal sa me, mili Belġjan die għal jimteddu fil-borża tagħha.
  
  
  I talab tagħha, " Dak li l-infern ġara?"
  
  
  "Gruber milħuqa qabel il-waqt il-għan." L-għajnejn tagħha evitat-minjiera.
  
  
  "Ridt jisparaw għalih?" I talab tagħha.
  
  
  "Huwa beda mumbling tiegħu ansjetajiet-xedaq. Meta I talbu dak li huwa kien qal, hu sejjaħ me maħmuġ Lhudi u qal I ġew ma'l-oħrajn li rat li miet fl-Dachau. Huma ma naħsibx-Lhud għandhom jitħallew li jgħixu f'din id-dinja ma nies bħal lilu. Huwa għalhekk li l-tagħha ego ddawwar l-ieħor fid-dinja. Nispera li sħun biżżejjed għalih hemm ."
  
  
  Fl-aħħar nett, il-green għajnejn sodisfatti minjiera defiantly, tagħmel me jaħsbu . Huwa mfakkar li l-ġenituri tagħha qraba ġew eżegwiti mill-Taħriġ fl-Buchenwald. Għal xi raġuni, I ma setgħux taħseb xejn jiġifieri fil Heinz Gruber tal-difiża.
  
  
  "Jidħlu fil u jilħqu l-Sur Minourkos," qal.
  
  
  Aħna daħal fil-kamra u l-Erica t'attivitajiet fil-katavri fuq l-art. L-Minurkos kien jegħleb kontra l-ħajt fil-qrib. Huwa iddrittata sa meta raw Erica.
  
  
  "Miss Erica Nystrom," ih introdotti tagħha. "- Iżraeljani u l-intelligence".
  
  
  L-Minurkos ' l-għajnejn imnaqqas. Huwa ħares lejn me. "U int?"
  
  
  "Jien jisimni Carter. Nick Carter. I x-xogħol għall-US tal-gvern fl-istess kapaċità kif Ms Nystrom. Għandna jiġu hawn biex inti liberu u l-qbid Adrian Stavros."
  
  
  L-Minurkos intensifikati l bogħod mill-ħajt. "Nara. Ukoll, is-Sur Carter, l-ewwel ħaġa li trid bħala ħielsa mill-bniedem huwa li tikkuntattja l-awtoritajiet." Stahl tal-ego-ton hija simili għal dik tal-negozju magnate tkellem lill-impjegati tiegħu. "Imbagħad I ser jittrattaw Adrian Stavros fuq tiegħi stess."
  
  
  "Is-sur Minourkos," qal bil-mod, " għandek assolutament l-ebda raġuni biex tagħmel xi ħaġa dwar dan f'dan l-istadju. Dak kollu li tista'tispiċċa bil hija burokrazija u dewmien. I d pjuttost inti ejjew jimmaniġġjaw dan."
  
  
  Huwa deher imdejqa. "Kif inkun naf li int l-hema inti sejħa lilek innifsek?"
  
  
  "Għandek tkun taf li aħna jissogra-ħajja tagħna li inti liberu. Tlifna l-raġel dwar din il-dell, " qal sarcastically. "Jien naħseb li dan ser jagħti l-us vantaġġ fid-dubju."
  
  
  Ego tal-wiċċ ġie mfassal bil-għarrieda, għejja. "Int probabilment id-dritt. Jekk jogħġbok l-hena tiegħi. Jien kont qed permezz ħafna."
  
  
  "Bħala għalik li tieħu fuq Stavros waħdu, is-Sur Minourkos," I kontinwi, " li pjuttost prattiku. Dan il-bniedem għandu armata kollu."
  
  
  L-Minurkos għolla l-għajnejn u l-sploda barra bastun tiegħu, " Sewwa, sewwa, is-Sur Carter. Jien ser imorru miegħek u dan tifla. Iżda jekk nara f'xi punt li l-metodi tiegħek mhux qed jaħdmu, jien ser ikollok tieħu l-sitwazzjoni fl-idejn tiegħi stess."
  
  
  Tbissima tagħha kienet fil-qosor. "Li l-ħsejjes ġust," qal. "Inti kienu maħtufa minn Stavros madwar Ateni?"
  
  
  Minurkos sib stabbiliti fil-dritti-sostnuti mill-president huwa ntlaqgħet seduta fil meta d-tifqigħ fil-kamra. Huwa sib l isfel, li jħarsu l-istati uniti.
  
  
  "Inti mhux se jemmnu li dan il-bniedem huwa tkabbir intelliġenti," huwa beda bil-mod. "Ma nqisx lili nnifsi innoċenti, is-Sur Carter, imma jien qatt ma stajt sodisfatti xi ħadd bħal Adrian Stavros. Idea tagħha kien li jinbena-flotta madwar ikkontrollati bil-kompjuter taħt l-ilma tankers taż-żejt. Stavros sab dwar dan u ried li jgħinu me bil - jew hekk hu qalli.
  
  
  "Fl-ewwel, ego lanqas ma trid tara tagħha, iżda huwa mibgħuta me email ma'xi ħafna ideat tajbin. Fl-aħħar, huwa kien mistieden mis-ego tiegħu tifla F'ateni. Tkellimna għal żmien twil.
  
  
  "Is-sur Minourkos, niftakar dak li huwa qal lili:"I l-istess pjan ta'kif inti. Jekk inti ser biss ħalli me, jien ser tagħmel int gravità fil-ġurisprudenza tal-bastimenti ta'l-istorja. Kien konvinċenti ħafna.
  
  
  "Iżda, is-Sur Stavros," qal, " hemm l-inġinerija kumplessa problemi li jridu jiġu solvuti.
  
  
  "Jien żewġ inġiniera li jistgħu jagħmlu dan," huwa qal me. Impressjonat, anki imbagħad, I raw xi ħaġa oħra fil-bniedem tal-wiċċ, xi ħaġa I ma simili, iżda I ppreżentat bħala eċċitament eċċessiv dwar il-proġett."
  
  
  I talab tagħha. "Huwa ressaq il-inġiniera għalik?"
  
  
  "Ah, iva. Huma kellhom ukoll l-ideat kreattivi. Kien konvint li dawn jistgħu jkollhom il-ħiliet biex jagħmlu dan kollu jseħħ. Kien fuq dan il-punt, is-Sur Carter, li hi rilassat gwardja tagħha. Huwa talab għal laqgħa privata fil-tifla. U l-I qablu li dan. Biss personali tiegħi segretarju wieħed u ieħor assistent kienu preżenti. Huwa ressaq żewġ persuni miegħu li huwa ma kienx jidher tagħha qabel."
  
  
  "Meta ma jiġri dan?" Erica mitluba.
  
  
  "Ukoll, I ma tissuspetta tagħha fl-ewwel," Minurkas qal, il-wiċċ tiegħu ċar bħala huwa mfakkar. "Imbagħad, kważi mingħajr twissija, Stavros talab l-assistenti tiegħi tmur għall-ieħor tal-kamra. Huwa kien segwit minn wieħed mill Stavros ' l-irġiel. Kien hemm żewġ tiri sparati." Minurkas naqas silenzjuża.
  
  
  "Huwa maqtula ihk hawnhekk?" I talab tagħha.
  
  
  "Coolly. Tiegħi ego-parti eliminat me off tiegħi saqajn u maqtula me kważi sal-punt tal-telf mis-sensi. Huma ħadu l-me li l-oħra tal-kamra u magħmula me tħares lejn il-bloodied-korpi. Jien qatt ma ser tinsa dan.
  
  
  "Salaka, segretarju tiegħi, kienet tinsab fil-grupp ta tiegħu stess tad-demm. Oħra wiċċ guy kienet misruqa miftuħa. Stavros qal I tistenna l-istess jekk jien ma jikkooperaw."
  
  
  "Dak li ġara wara li?"
  
  
  "L-ġurnata li jmiss, huma miġjuba fil-bniedem li ħares eżattament bħal Salaka Madupas. Dan il-bniedem anke tkellem bħal Aringi, u ripetut l-ego mannerisms. Kien inkredibbli, verament inkredibbli. Kien simili terribbli ħmar il-lejl."
  
  
  "Ma huma jkollhom-persuna li tagħti l-għalik?" Erica mitluba.
  
  
  - "Le, ma kienx meħtieġ. Jiena rarament dehru f'istituzzjonijiet mediċi, bl-eċċezzjoni tal-qrib tal-imsieħba tan-negozju. Oni huma miġjuba jirreġistra l-vuċi u kellha lura xi reġistrazzjonijiet ta'l-vuċi li kienu rreġistrati mingħajr l-għarfien tiegħi fil-laqgħat preċedenti. Stavros bil-ponta pistola fil-kap tiegħi u qal li jista'joqtol me miftuħ hawn u l-ebda wieħed ikun jaf għal żmien twil ħafna. Iżda, skond l-ego, li jkunu għexu jekk dawn ma kinux ħadu barra wisq problemi. Huma meħtieġa, huwa qal, għal aktar noti u għall-kitba ta'l-ittri fl-tiegħi stess kliem u l-ħsibijiet. U dawn jitqiegħdu me fuq jet privat u domt li dan il-post godforsaken."
  
  
  "Ma Stavros jgħidlek dak li kien se tagħmel?" Erica talab beda jinkwieta.
  
  
  L-Minurkos l-qima dryly. "Kien ferm miftuħ. Huwa qal li huma maħsuba biex iwaqqgħu l-gvern grieg f'isem tiegħi, li huma se jitolbu l-ħbieb tiegħi fl-armata u f'oqsma oħra, bl-użu ta'persuna li jirriżultaw bħala segretarju tiegħi għall-telefonati u l-kuntatti personali. . Peress I kien ċittadin privat, l-ebda wieħed jsibuha mhux tas-soltu li jien ma jiltaqgħu magħhom fil-persuna. U jekk xi ħadd jinsisti fuq l-laqgħa me, huma jistgħu jieħdu me Ateni, u tikseb me biex dawn jintlaħqu u jgħidulhom eżattament dak li huma jixtiequ.
  
  
  "Ma wrew l-me persuna oħra li setgħet b'mod preċiż seħħ firma tiegħi. Dan il-bniedem kiteb-kontrolli tiegħi varji-kontijiet u jintefqu l-flus tiegħi fuq l-kolp ta'stat militari li kienu qed tippjana li torganizza."
  
  
  I talab tagħha. "Ma hu jagħtuk l-ebda dettalji?"
  
  
  "Is-sur Stavros, li jiena mistħija li jammettu hija ta'dixxendenza griega, mitkellma liberament lili dwar dan, kemm fl-ajruport ta'Ateni u minn hawnhekk. Huwa qal li l-ego-pjan huwa maqsum fi tliet partijiet. L-ewwel, huwa l-ħsieb li jeħles mill-deċiżjoni ġunta u tpoġġi dawk in-nies fil-poter li jħossu leali lili. Dawn se jħossu dan il-lealtà mhux minħabba li huma l-ħbieb, bħala l-aktar madwarhom mhux se tkun, iżda minħabba Stavros wiegħed minnhom enerġija u l-suċċess għan-nom tiegħi ."
  
  
  "Ħafna għaqlija," qal.
  
  
  "It-tieni, l-ego-pjan ser jinvolvi l-furzar dawn il-ġdid tal-direttorati-ġenerali u l-kurunelli għal domanda li l-tagħha, buenos aires Minurkos, jiġu maħtura president bi sħiħ l-awtorità fuq l-ġunta. Stavros indikat li l-I jistgħu jiġu użati għal dan il-parti tal-pjan, kif ħajja personali tiegħi se jiddependu fuq dan. I-medja, nixtieq ġew jintuża jekk dan kien ċar li l-Stavros jista-fiduċja me biex iżommu l-kwiet dwar dak li kien verament għaddejjin fil-Della Triq. Inkella, huwa kien sabu ieħor impostor, dan iż-żmien minflok me."
  
  
  "Dan ser taħdem ukoll," Erica ikkummenta. "Ftit huma dawk li jafu l-wiċċ tiegħek tajjeb biżżejjed li l-avviż il-żgħira differenza bejn il-karatteristiċi tal-wiċċ tiegħek u dawk tal-impostor."
  
  
  "Assolutament meraviljuż," Minourkas qal. "Huwa inkredibbli li ix-xewqa tiegħi għall-privatezza ikkontribwixxa għal din l-orrur. Fi kwalunkwe każ, it-tielet fażi tal-pjan ta'sejħiet għall-kostellazzjoni tal jew lili nnifsi jew impostor bħala President tal-Greċja għal żmien qasir, li matulu l-I se jaħtar tagħha bħala Stavros ' l-viċi-president. sa dak iż-żmien, huwa, bħala ċittadin, u l-isem tiegħu gradwalment isir magħruf li l-poplu tal-Greċja. Imbagħad kien ikun l-eroj ta'l-kolp ta'stat. Imbagħad, wara li tħabbar foqra tas-saħħa, kien ikollu irriżenja favur Stavros bħala president."
  
  
  L-Minurkos naqas silenzjuża. "Huwa selvaġġi," qal. "Dak li għamel Stavros taħseb li l-Griegi se joħorġu mill u għassa dan jiġri?"
  
  
  "Għaliex le?" qal Minurkas, għajjien tħares fuq il-wiċċ tiegħu. "Do you ftakar li dak li ġara fl ta'April 1967, meta l-ġunta ġie ffurmat? Ma kienx mdemmija-kolp ta'stat, kien biss l-kolp ta'stat. Ir-re tal-gvern kienet miġġielda mill-seħħ. Ħafna artikoli tat-kostituzzjoni ġew sospiżi permezz ta'ġunta id-digriet. Huwa paradossali, hux, li din il-persuna tidher eżattament meta l-kostituzzjoni ġiet restawrata, u meta l-ġunta sar aktar moderat, u jistieden lill-elezzjonijiet ġenerali għas-sena ta'wara. Jekk Stavros ' l-pjan biex jaħtfu l-poter jirnexxilha, il-Greċja setgħu jsiru smith aktar perfetta minn dak tal-Missieru jew Stalin."
  
  
  Erika ħares mill-Minurkos lili. "Imbagħad għandna biex tieqaf lilu, ma aħna?"
  
  
  L-Minurkos eżaminati Erika tal-wiċċ bir-reqqa. Għandna nagħmlu dan!" L-xaħam grieg saqajh u mwaħħla tiegħu kwadru-geddum. "Dan il-bniedem huwa saħansitra bl-użu tal-familja tiegħi kontra l-tiegħi interna. Huwa brags li t-tifel tiegħi fil-liġi Ġenerali, Vassilis Kriezotou, jemmen li jiena wara din il-biċċa art, u appoġġjat l-ego minħabba li huwa jaħseb irrid. Iva, l-I se jgħinek fl-ebda mod li nista'. X'għandna nagħmlu l-ewwel? "
  
  
  "Aħna qed nefħa bogħod F'ateni," qal. "Votazzjoni dwar fejn aħna se tieqaf Stavros."
  
  
  Is-sitt kapitolu.
  
  
  F'inqas minn tmienja u erbgħin siegħa, wasalna fl-grieg tal-kapital. Hija kienet mdaħħla fl-konnessjoni-kmamar fil-lukandi żgħar imsejjaħ il-Odeon fuq 42 Piraeus, ħdejn Omonia Metru. It-temp kien pjaċevoli u miġjuba pjaċevoli serħan mis-sħana.
  
  
  Ateni ' gazzetti kienu sħiħa tal-kummentarju fuq il-li qed tinbidel malajr xena politika. Ma kien hemm l-aħbarijiet fil-Rhodesia li tiegħi oħra ħabib Anzjani Salomos kellhom jinqatlu, u l-għajdut kienu tixrid. Dan kien l-għarfien komuni li tentattiv kienu saru fuq il-ħajja tiegħu qabel ma tax-xellug għall-Rhodesia. Wieħed mill-gazzetta b'mod partikolari evitat isemmi Salomos ' mewt. Hija wkoll ppubblikati regolarment editorjali kkundannat id-deċiżjoni tal-ġunta tmexxija, jattakkaw il-quċċata ġenerali jew colonel fuq kważi kull kwistjoni. Salomos msemmija lili li dan il-pubblikatur kien bla skrupli u kien l-ewwel li tappoġġja l-hardline-ġunta wara l-kolp ta'stat tal-1967.
  
  
  "Huwa pjuttost ovvju li l-pubblikatur kien mixtrija bil-flus tiegħi," Minourkos irrimarka, bilqiegħda mitfugħa lura president fil-kamra tiegħi fuq xemxija jum il-ġurnata wasalna. "U l-ħarsa lejn dan ewlenin fil-gazzetta ieħor: MINURCOS JESPONI L-ĠUNTA KOMUNISTA-PJANIJIET. Is-sur Stavros kien involut fl-l-propaganda-xogħol."
  
  
  Erika ħa tazza tal-ħxuna tal-grieg tal-kafè mill-trej li kien ippreżentat lill-istati uniti u l-sett l-isfel għall-Minorkos. Huwa aċċettat li ma skura-wiċċ. Erica ħa l-tazza ruħha u sib l-isfel li jmiss lili fuq is-sufan żgħar.
  
  
  "I biss nittama li l-ebda wieħed mill-ieħor għandu jidher li s'issa, "Minurkosu qal tagħha," speċjalment mhux Dollaru tal-ego-elementi in-nies. Il-ħajja tiegħek mhux se jkun jiswa drakma jekk Stavros taf inti kienu hawn F'ateni."
  
  
  "Huwa se ssib minn hekk kif huwa kuntatti Parakatu," Minurkos miċħuda l-rapporti fil-midja biex me.
  
  
  "Iva, iżda jista'ma jkunx għal ftit jiem jekk aħna xxurtjati. U anki imbagħad, huwa mhux se tkun taf għall-żgur li hemm xi ħaġa ħażina mingħajr jibgħat xi ħadd fuq Rio. Xi ħadd li għandu jkun ego subordinati, minħabba Ubeda huwa mejjet . "
  
  
  "Dak li nagħmlu l-ewwel, Nick?" staqsa Erica. "Ma nistgħux biss maltempata-dwejra bħal għamilna dwar l-pjantaġġuni. Se jkun wisq mħarsa sew."
  
  
  "I jistgħu jitolbu l-dwejra," issuġġerixxa Minurkos, " biex tara kif jimmaniġġjaw-trattament bil-barranin. Iżda dawn se jirrikonoxxu vuċi tiegħi."
  
  
  Huwa mogħtija Em srievet, u trej. "Jgħollu l-ton tal-vuċi tiegħek u jitkellmu permezz ta'dan. Jgħidulhom li trid tkellem lilek innifsek. Meta tnaqqis, staqsi lit-receptionist, Salaka Madupas. Jgħidulhom li inti l-editur tal-gazzetta ta'madwar Thessaloniki u inti tixtieq tikseb dikjarazzjoni dwar buenos aires Minourkos ' l-ambizzjonijiet politiċi."
  
  
  L-Minurkos tbissem fil-pjan tiegħi, imbagħad jissejjaħ lura. Huwa kopert-ħalq tiegħu bil-srievet u ppruvaw bidla fil-vuċi tiegħu. Mument aktar tard, li kien jitkellem xi ħadd fil-tifla. Huwa talab Nickor Minurkos u mbagħad mismugħ ih tal-skuża. Huwa talab li jitkellmu Madupas. Kien hemm ħafna aktar negozjati, u huwa saħaq. Huwa mbagħad tkellem lill-bniedem li jirriżultaw bħala Madoupas, l-Ateni-attur li l-isem reali, Stavros Minourkos qal, kien Ombudsman Zanni. Minourkos mistoqsi domandi dwar lilu nnifsu u l-stenniet għall-tweġibiet sempliċi, u imbagħad talab jekk huwa jista'jistabbilixxi data għal intervista personali mas-Sur Minourkos. L-Emu rrifjutat, u l-konverżazzjoni ġiet fuq. Hu il-dijanjosi u ħares fl-istati uniti.
  
  
  "Huwa simili ħolma ħażina, "huwa qal," bħal jien fil-fatt fil-tifla u l-Madupas huwa li jwieġeb il-telefon għalija, biss bħal huwa dejjem ma. Huma jafu tiegħi drawwiet ukoll. U Zanni-vuċi tal huwa eżattament l-istess bħal dak tal-mejjet tiegħi ħabib Salaka."
  
  
  "Li wieġeb l-telefon-ewwel?" I talab tagħha.
  
  
  "Xi żagħżugħ. Huwa ma kienx-grieg. Probabbilment Dollaru madwar Stavros ' l-ġellieda."
  
  
  "Jidher li qed stabbilita sew," Erica qal.
  
  
  "Iva, dan huwa," I qablu. "Peress kollha ta'Ateni jaħseb huwa buenos aires Minourkos hemmhekk f'dan il-tifla, huwa sitwazzjoni serja. Stavros jistgħu anki jkunu tal-pulizija tal-gwardja tal hemm. Jew madwar l-ego-suldati ta'tkabbir armata privata."
  
  
  "Jekk l-I biss jmorru għall-pulizija jew li l-ġunta innifsu u jgħidulhom dak li ġara," Minurk qal, " dawn se jkollhom jemmnu me. Anke jekk jaħsbu li stajt f'daqqa waħda mitlufa-fehma tiegħi, dawn ser ikunu meħtieġa biex jiċċekkja l-istorja tiegħi. Imbagħad dawn ser issib dak li ġara."
  
  
  "Li jistgħu jkunu perikolużi," Erica qal.
  
  
  "Hi id-dritt," I qablu. "Fil-mument, ma nafux kemm-il-ħbieb Stavros għamlet fil l-isem tiegħu stess. Fi kwalunkwe każ, jekk aħna biss tarmi fil-miftuħ, aħna se seħħ Stavros biex tagħmel pass - possibilment waħda kbira. Huwa jista'biss tiddeċiedi li iġbed l-kolp ta'stat mingħajr l-isem tiegħek dwar dan. Huwa għandu militari tim fil-lest, u l-madwar tiegħu huma ħafna ambizzjużi militari li ma kura li hija wara l-akkwist. U anki jekk huwa jipprova żamma u jonqos, id-demm ser jiġu mxerrda. Ħafna sl. L-Ebda, Is-Sur Minourkos. Aħna qed tmur għall-ħsara fuq Stavros. Fil-pajjiż tiegħi, dan huwa l-1 unità, li aħna sejħa ġlieda kontra l-operazzjonijiet. Erika kienet ordnat li jeżegwixxi Stavros, u l-bqija I se joqtlu tagħha. Jekk tagħna lokalità tal-Russja jirnexxilu, dan huwa eżattament dak li se jiġri dan. Jekk dan ma jirnexxix, l-awtoritajiet se jkunu ħafna aktar ċivilizzat magħha. U l-Alla se jgħinek jekk dawn ma tistax tieqaf l-ego fil-ħin ."
  
  
  "Id-dritt, is-Sur Carter," qal il-Minurkos. "I post ruħi fil-idejn kapaċi tiegħek. Kif nistgħu ħsara fuq is-Sur Stavros?"
  
  
  I tbissem Erica, u hi wieġeb me. "Naħseb li semma li Stavros bragged dwar l-użu ta'wieħed mill-qraba tiegħek softwer li jissodisfaw inti, Amed Krizota, l-armata ġenerali? "
  
  
  "Iva," qal il-Minurkos. "Irrid ngħid, huwa mhux qawwija persuna. Huwa miżżewweġ tiegħi oħtu iżgħar qabel ma ltqajna sinjuri, u li jkollhom l-kbira taż-żwieġ. Iżda Vasilis kienu jibqgħu fl-armata fil-rank baxx, jekk mhux għal tiegħi konnessjonijiet. Huwa jħoss dejn lili, ġustament hekk, għal dak li hu għandu fil-ħajja. Sabiex għalih ikun għall-estestvenno biex jaqblu li l-ebda pjan li l-proposti tagħha.
  
  
  "Stavros skopriet dan. Huwa solidu-bniedem, is-Sur Carter, raġel li ma għandhomx jittieħdu ħafif. Hu għandu jkun għamel xi tip ta'reġistrazzjoni li jilagħbu Vasilisa fuq it-telefon, u mbagħad jintbagħtu raġel joħloq bħala Salaka Madupas, segretarju tiegħi. L-deceiver għandu sabu, Vasilisa, li kien I l-għadd fuqu.
  
  
  "Għandek tkun taf kif Stavros jista użaw l-ġenerali?"
  
  
  "Huwa x'jifhem li Vasilis tkun mitluba biex jorganizzaw u tal-ferrovija sigriet skwadra tal-suldati u jikkonvinċu lill-oħra tal-persunal militari biex jissieħbu fl-biċċa."
  
  
  Iva, I-ħsieb. "Ħafna bir-reqqa. Ma brother tiegħek fil-liġi jgħixu hawn F'ateni?"
  
  
  "Huwa l-ħajja hawn," Minourkos qal. "Fuq il-periferija tal-belt tat-tramuntana."
  
  
  I talab tagħha. "Se tieħu l-istati uniti għalih?"
  
  
  "Jien ser tkun kuntenti li," l-Minurkos wieġbu.
  
  
  I imsejħa tagħha tat-taxi, u fil-għaxija kmieni aħna saq Ġenerali Kriezotu tal-residenza. Hi kienet sfurzata mill-Minurkosa li jitpoġġew fuq il-kappell li ma jkoprux sa xi ta'egos tagħhom sakemm aħna qbilna hemm. L-Ġenerali tal-dar kien żgħir tattika fl-sinjuri-subborg ta'Ateni, bil-istralċ-żrar triq li twassal biex l-dar. Kien impressjonat ma'dak li l-Minurkos jistgħu jagħmlu għall-medja tal-persuna.
  
  
  Meta l-ġenerali sodisfatti-istati uniti fil-bieb, l-Minurkos telaq tiegħu kappell. Krizotu biss jaraw għal żmien twil ħafna. Imbagħad huwa t-tixrid tiegħu armi wiesgħa li jħaddnu l-Minurkos.
  
  
  "Buenos aires!" huwa exclaimed, li tagħti Minurk sħun miegħu. Kien tall, griż-segretarju-bniedem bil-tip, de Gaulle bħall-wiċċ u l-għajnejn artab. Kien liebsa kannella uniformi bil-nisġa fuq l-ispallejn u l-faxxa jinġibed l-isfel il-quddiem.
  
  
  "Agnia mera sas, Vasilis," Minurk qal bil-qalb, jirritornaw il-miegħu. "Sigha, sigha. Dan id-dritt."
  
  
  "Huwa sabiħ li jiġu hawn," Vasilis qal. "Ġejjin fuq. Jiġu fuq." L-ego ġest ħakem għalina lkoll.
  
  
  Aħna daħlu fis-sala l-kbira tal-spirali taraġ wara dan u urni-tiżjin tal-ħitan. L-Ġenerali mbagħad wasslu-istati uniti fil-ballut-panelled librerija, ma ħoxnin twapet u ħafna artab siġġijiet tal-ġilda. Konna kollha jilagħbu din il-logħba, u l-ġenerali staqsa jekk aħna nixtiequ xarba, iżda aħna miċħuda. L-Minurkos introdotti me u Erica biss mill-tagħna ismijiet l-aħħar.
  
  
  "Din hija l-kbira xokk, buenos aires," Kriezotu qal. "Nixtieq Anna li jkun hawn. Hi li jżuru ku tagħha fil-Piraeus."
  
  
  "Forsi huwa aħjar dan il-mod, Vasilis," qal Minourkos.
  
  
  "L-ebda Dhen katalave," Kriezotu qal. "Inti id-dritt? Inti tidher pallidu."
  
  
  "Jien multa," l-Minurkos wieġbu. "Grazzi għal dawn il-poplu."
  
  
  L-Ġenerali ħarsu lejn l-istati uniti. "Buenos aires, kien kollha sabiex stramba. Inti irrifjuta li tara me meta bdejt tiegħek... Jistgħu I jitkellmu liberament?"
  
  
  "Iva, dgħajjef," qal il-Minurkos.
  
  
  "Ukoll, I ma jirrealizzaw li inti kienu jitolbu għall-għajnuna fuq dawn il-missjoni importanti mingħajr wiċċ imb wiċċ il-laqgħa. Biex tkun onest, I kien ħafna taqlib minn dan kollu. Ma kontx ċert jekk ma kien xierqa..."
  
  
  L-Minurkos lest s-sentenza tiegħu. "L-kolp ta'stat?"
  
  
  Crisotu ħares lura mill-istati uniti. "Ukoll, iva." Huwa uża s-saħħa kbar tiegħu ġogi. "Jien għandi l-istruzzjonijiet mogħtija lill-persuni speċjali kampijiet fil-Delphi u Mykonos, u jien konvint Adelmo u oħrajn li tiegħek każ ġdid huwa ġust, iżda..."
  
  
  "Iżda inti ma nemminx lilek innifsek?"
  
  
  Minurkos talab nisperaw.
  
  
  Crisotu titbaxxa l-kap tiegħu. "Me sinhori te, buenos aires," huwa qal. "Jiddispjaċini, iżda ma naħsibx li l-Greċja-ħtiġijiet tal-kolp ta'stat ieħor. Tagħha jsir dak li inti mitlub, iżda tagħha fil-lukanda, kellem lit dwar dan kollu, il-bniedem għall-bniedem, mill-bidu nett, bosta ġimgħat ilu."
  
  
  "Tinkwetax, Vasilis," Minurk qal soothingly. "Ma rridx kolp ta'stat."
  
  
  Għat-tieni darba fi żmien qasir, Krizotu tal-wiċċ wera xokk. Huwa qal. "Għandek tibdel il-ħsieb tiegħek?"
  
  
  "Vasilis, I li jispjega xi ħaġa li għandek, u nixtieq li jisimgħu b'attenzjoni," qal Minurkos.
  
  
  Krizotu inklinata lura fil-kbar president u jinstemgħu bħala l-Minurkos qal Em l-istorja kollha. Krizotu qatt ma interrott lilu, għalkemm bosta drabi kbira tiegħu wiċċ wera disbelief. Meta l-Minurkos lest, Krizotu biss sib hemm u bil-mod ħadlu kap tiegħu. Huwa milħuq fil-but, miġbud ' il barra xkupilji tiegħu, u bdiet taħdem swaba tiegħu fuq ih biex tikkalma lilu nnifsu.
  
  
  "Inkredibbli!" huwa fl-aħħar nett qal.
  
  
  "Iżda huwa veru," Minourkos qal.
  
  
  "Ġenerali, aħna qegħdin hawn biex twaqqaf dan il-bniedem dejjem, u għandna bżonn l-għajnuna tiegħek. Biss tista'tagħtina l-aħħar minuta ġewwa l-informazzjoni dwar Stavros, " qal.
  
  
  Krizotu fl-aħħar nett reġgħu kwiet tiegħu. "Naturalment," huwa qabel. "I se tagħmel l-almu tiegħi. Jien ferħan buenos aires mhix wara dan!
  
  
  "Hemm smear tal-kampanja għaddejjin permezz ta'gazzetti, l-aktar li hija diretta kontra l-Colonel Anatol Kotsikas. Kien hemm anke s-suġġerimenti li Kotsikas hija bidla u l-jaf tiegħu lealtà F'moska. Dan mhux minnu. Kotsikas huwa liberali, iżda huwa mhux komunista.
  
  
  Huwa forza mexxejja wara l-aħħar ir-riformi politiċi u l-isponsor tal-jmiss-elezzjonijiet ġenerali."
  
  
  "Xi ħadd ieħor?" I talab tagħha.
  
  
  Crisotu ffirmati. L-attakki fil-mira wkoll in-nies li normalment jivvota bil-Kotsikas - Kurunelli Plotarchu u Glavani. Fil-fatt, il-bniedem li jistgħu jiġu segretarju tiegħek, Nickor, dan l-aħħar ġew lili mal-informazzjoni li l-tliet tal-nies madwar dawn in-nies għandhom jiġu maqtula."
  
  
  Erica u l-I skambjata ħarsiet. Stavros stabbiliti dwar il-pjanijiet tiegħu.
  
  
  "Taf xi ħaġa speċifiċi?" Crisota talab tagħha.
  
  
  "Ukoll, ftit. I kien talab li tiġi organizzata laqgħa bejn dawn it-tliet irġiel u inti, buenos aires. Iżda mbagħad il-bniedem hija riflessjoni kien segretarju tiegħek imsejħa. Huwa qal li kienu wara li laqgħa fil-tifla. Naħseb li huwa. f'din il-laqgħa, tentattiv se ssir fuq il-ħajja ta'tliet kurunelli ."
  
  
  "Għandna bżonn biex issib eżattament dak Stavros ppjanat u meta," qal.
  
  
  "Iva," Krizotu qablu. "I kien assolutament kbir dwar dan. Jien ma nemminx inti riedu jagħmlu dan."
  
  
  "Dak kollu se jkun multa," Minourkos assigurat ego.
  
  
  - Lukanda tagħha jaqblu miegħu. Irriżulta li l-Stavros kien fuq il-ponta tal-mdemmija-kolp ta'stat, u aħna kellha tieqaf hu qabel ma ġara. "Is-sejħa-ġunta-leader Kotsikas u tipprova ssib jekk Stavros' n-nies ikollhom kkuntattjati lilu, " huwa qal Kriezot. "Ma nsemmux l-għadd tal-qtil għadha biss."
  
  
  "Tajjeb ħafna," Krizotu wieġbu. "Kotsikas jistgħu jitkellmu lili. Jien żgur li se tipprova dan."
  
  
  "U int, is-Sur Minurkos," qal, " jista'jkun ta'għajnuna wkoll. Tista'tikkuntattja lill-mexxejja ta'l-żewġ bażijiet fejn Stavros militari tal-gruppi huma jinsabu. Nissuspetta li jekk il-Athenians kienu ser jikkawża Stavros xi problemi meta dan il-qtil huwa mistenni li jiġri, Stavros se tipprova tikseb dawn il-forzi speċjali li Ateni malajr ħafna biex quell l-ebda reazzjoni. It-talba tagħha tkun għalik li tgħid l-kmandanti ta'dawn il-kampijiet li jibqgħu hemm u mhux jimxu ih-truppi sakemm dawn jirċievu n-notifiki mill lilek personalment."
  
  
  "Tajjeb ħafna, is-Sur Carter," l-Minurkos qablu.
  
  
  "Huwa pjuttost ċar li Stavros ma tistax biss ladarba dawn in-nies mingħajr xi tricks." Tagħha, ħares lejn l-Vojt. "Taħseb li tista' tipprova li jpinġu dan kollu bħala xi inċident jew l-attività ta ' xi radikali grupp politiku?"
  
  
  Crisotu għolla l-tixjieħ-għajnejn. "Jew li, is-Sur Carter, jew li se tipprova li tarmi l-tajn fuq ih fil-forma tal-propaganda billi jkun l-beraħ qabel l-qtil ih, hekk li se jitilfu l-simpatija tal-poplu."
  
  
  Is-seba'kapitolu.
  
  
  It-tliet minna marru lura għall-lukanda. L-Minurkos riedu jibqgħu ma Kriezotu, iżda kien I jibżgħu li jkun perikoluż wisq. Jekk Stavros ma fiduċja Kriezot għal kwalunkwe raġuni, huwa ma jidħlu fis-ġenerali tal-residenza mingħajr twissija. Hija ma tridx lilu biex isibu l-Minurkos hemm jekk huwa ma.
  
  
  Aħna mibgħuta edu l-Minurkos kamra, u mbagħad Erica u l-I marru għall-kamra tagħha. Aħna malajr bdew jiddiskutu Stavros il-pjanijiet.
  
  
  "I biss ma jistgħux joqogħdu hawn u tistenna biex tara dak Stavros fil-moħħ għall-junta, il-mexxejja," qal kif aħna sib fil-żgħar tal-baħar u l-sipped l-brandi Erica kienet ordnat.
  
  
  Erica mċaqalqa madwar mill me. Hi kienet me bil-mod fuq il-ħaddejn. "Inti ma tistax biss jidħlu fis-dwejra bħal inti qal lilek innifsek," hi ikkummenta. Tagħha fit-tul tax-xagħar glistened fil-dim-dawl.
  
  
  - "Le," qal, it-tqegħid-naħa tiegħi tagħha fuq il-ġenbejn. Huwa mdawwar tagħha, u aħna bies. "Iżda jien jistgħu jmorru għall-tifla u l-jippruvaw jiksbu fl -. Forsi kapaċi tagħti ħarsa lejn l-ih difiża."
  
  
  Hi kienet tiegħi ħaddejn u l-għonq, u l-dawl kesħa, pjaċevoli, dam matul il-ġilda tiegħi.
  
  
  "Kif nistgħu nagħmlu?" Hija talbet fil-vuċi hoarse bħala naħa tagħha bdew unbutton tiegħi qmis.
  
  
  "Aħna ma tistax tagħmel dan flimkien," Sl korrett tagħha. L-idejn kien ħafna jfixkluh. "Jien ser tmur hemm waħdu, xi ruse."
  
  
  Fit-abjad tal-koxxa jiżżerżaq madwar l-irkopptejn tiegħi, u l-libsa tagħha kien miġbud li tiżvela l-sinjuri-kurva tal-tagħha fil-warrani. Ġenbejn tagħha mċaqalqa eqreb lejn me. "Iżda nixtieq-jmorrumiegħek."
  
  
  Sħun xufftejn il-biċċa minjiera mill-ġdid. Ilsien tagħha jiżżerżaq bil-mod fuq tiegħi ħalq, l-esplorazzjoni u l-tiftix. Id-dritt tagħha naħa ċċaqalqu ftit saqajn aktar baxxi u misjuba dak li kien li jmiss, u hi ma tistax taħseb tal-Adrian Stavros aktar.
  
  
  "Jien ser waħdu," I whispered. "Għada."
  
  
  Tagħha sunset tagħha fl-ilbies u l-stroked tagħha sider. Il-kurvi bla xkiel kienu rotob iżda ditta, tagħfas hungrily kontra l-tiegħi li tmiss.
  
  
  "Il-għasel," Erica nifs fil-widnejn tiegħi.
  
  
  "Id-dritt," huwa qal tagħha ewwel. "L-ebda argumenti aktar."
  
  
  "Nista'imħatri tagħha miegħek?" qalet, tagħfas xofftejn tagħha għall-mini.
  
  
  Kien twil kiss, u Erica kien lest. Meta kien fuq, hi undressed me. I ħa, u hi ltqajna u mixi matul il-kbar tas-sodda doppja madwar il-kamra. Hija qabdet il-libsa tagħha, imbagħad bra tagħha u roża pr qigħan. Hija kienet ukoll murija u sbieħ. Kull kurva tal-ġisem tagħha kien bla difetti. Hi tefgħu ruħha fuq il-sodda artab u jistabbilixxu hemm, stennija għall-me. I ma tistax tpoġġi l-off. Fil-punt wieħed, I kien li jmiss tagħha fuq is-sodda, li tilħaq, ħtif u l-jmissu tagħha tal-ġisem, sensazzjoni li jdub fuqi.
  
  
  Dan kien l-passjoni mibnija fil kemm tal-istati uniti.
  
  
  "Ah, Nick," hija qalet, li jmissu me, nifs tagħha mħarbta.
  
  
  L-idejn tiegħi nstab li bejn wieħed u ieħor, u hu mċaqalqa matul dan. Wara ftit sekondi, ħsejjes sbieħ jistgħu jinstemgħu kollha madwar Agħlaq. Hija saret rkuprat, rrabjata, primittivi mara, jitilfu l-kontroll kif hi ppruvat li taċċetta l-sodisfazzjon tal-fond fi ħdan tagħha.
  
  
  Aktar tard, meta l-Erica waqa ' rieqda, tagħha ltqajna mill-tagħha żibel u l-papà marru għall-kamra tagħha. Hija ma tistax tqum.
  
  
  L-għada filgħodu, I-xellug-Erika u l-Minurkos tagħha fil-lukanda u l-intitolat għall-Apollo-bini. Huwa ltqajna uniformi tiegħu mill-awtoritajiet lokali tieqa tat-tindif tal-ekwipaġġ, li regolarment ħadem fil-bini u jitħallew jidħlu fil-tifla fil-pass. Minourkos għenuni tikseb jgħaddu, u hu wkoll msewda tiegħu tax-xagħar fil-lukanda u tpoġġi fuq skur moustache li jagħmel lilu ħarsa-grieg. Hi kien gideb mill-gwardja tas-sigurtà barra, uniformi tal-bini tal-impjegati, li tgħid li Madupas ordnat l-tifla windows biex tiġi mnaddfa.
  
  
  Huwa ma setax anke tikseb fis-lift speċjali sakemm hu introduċa lilu nnifsu. L-operatur lift kien ovvjament l-waħda biss madwar Stavros ' l-irġiel. Ma kien hemm l-pistola taħt tiegħu blu uniformi. Huwa b'għajnejha me u l-tiegħi bramel malware kif aħna mixi sa l-tifla. L-ebda oħra lift marru hemm, u skond Minourkos, il-web-taraġ ewlenin stabbiliti mill-quċċata tal-art kien imblukkata u protetta.
  
  
  Wara l-mixi madwar l-lift, sab ruħu fi swanky kuritur li dam mill-quddiem tan-naħa ta'wara tal-bini. Nen kellhom oħxon twapet, qsari, u ornamentali linef mdendlin mill-limitu għoli. Żewġ gwardji tas-sigurtà ġew seduta tabella qrib id-daħla għall-tifla. Dawn kienu Stavros tal-thugs mikrija, parti mill-armata personali. L-Minurkos proprji tal-gwardji tas-sigurtà, li kienu ftit fil-għadd, kellhom jiġu sparati ftit wara li tieħu f'idejha l-enerġija ta'l-tifla.
  
  
  Dollaru, mdawra minn żewġ l-irġiel, il-naqqas waħda, sodisfatti me fin-nofs tal-kuritur. Huwa ma kienx faċli fil-livelli kollha.
  
  
  Huwa talab spjegazzjoni. "Dak li qed tagħmel hawn?"
  
  
  I risposta tagħha fil-aħjar tiegħi grieg. "Ma jkunx in-negozju tiegħi ovvju?" I talab tagħha. "I jiġu aħsel it-twieqi."
  
  
  "Li jintbagħtu inti?"
  
  
  Hu indikat għall-drapp-garża fuq il-uniformi li taqra l-isem tal-tieqa żgħira kumpanija tat-tindif.
  
  
  "Ma l-impjegatur tiegħek jkollhom kwalunkwe ordnijiet għall-tifla?"
  
  
  "Jekk huma ma kinux, jien mhux se jiġu hawn," qal. I ħa ċ-ċans tagħha. "Smajt Madup-isem tal-msemmija."
  
  
  Il-bniedem l-oħra frowned darkly minn wara l-president tiegħu. Huwa kellu l-mara tax-xagħar u ħafna stern ħarsa, u huwa ddeċieda li kien wieħed mill-irġiel Stavros kien ġab miegħu kollha fuq il-Brażil. Kif studja l-wiċċ tiegħi, huwa ħass bħal hu jista'ara me permezz tiegħi jaħbi.
  
  
  "Hmm," il-bniedem li jmiss lili grumbled. "Jduru madwar moan u poġġi idejk fuq il-agħlaq."
  
  
  I staqsiet kif bir-reqqa dawn kienu bl-armi tagħhom. Huwa tax-xellug tagħha Wilhelmina fil-lukanda, jitneħħew il-stiletto mill-driegħ tiegħu, u marbuta Ego għal ġewwa d-dritt tiegħu għaksa. L-parir tagħha ma jidħol l-ikbar den mingħajr protezzjoni xierqa. I daru u miżmuma nifs tiegħi bħala l-ras kick mfittxija me espert. Wara l-analiżi tiegħi tat-torso u l-armi, huwa bil-mod, titbaxxa tiegħi tax-xellug riġel tiegħi ta ' l-irkoppa. Imbagħad, huwa għamel isfel tiegħi dritt tal-koxxa lejn l-sikkina. Huwa kien fuq kull tilwim u għadda hawn taħt. Il-ħajja tiegħi naqas. Hu waqaf madwar pulzier mill-manku tat-stiletto.
  
  
  "Id-dritt," huwa qal. "Jdur u ħalli me ara d-dokumenti tiegħek."
  
  
  Hija miġbuda'l barra foloz karta, u huwa eżamina bir-reqqa. Mingħajr ma tgħid xi ħaġa, huwa ħa l-karta għall-ieħor tal-klassi matematika u wera li em. Il-bniedem fl-aħħar nett nodded, u l-tall, skur-bniedem ġew lura, mogħtija l-karta tad-dahar, u ħares fl-bramel.
  
  
  Tajba. Huwa ser tieħu inti ġewwa."
  
  
  "Grazzi," qal umilment.
  
  
  It-tieni-bniedem ltqajna sa minn wara president tiegħu u l-studjat me bir-reqqa kif tagħha l-uem mixi lejn me. Huwa kien il-bidu li jħossu li jkollna Fort Knox ikun aktar faċli u anqas diffiċli. Huwa jinfetaħ il-bieb u daħal l-tifla qabel lilu.
  
  
  I kien finalment ġewwa l-fortizza. Kien sensazzjoni terribbli, meta wieħed iqis tiegħi vulnerabbiltà jekk dawn misjuba me. Iċ-ċansijiet huma, jekk dan jiġri, jien qatt ma ser jimxu madwar il-bini ħaj. U l-mod kif Stavros maqtula l-spy jistgħu ma jkunux l-aktar pjaċevoli mod li jmutu.
  
  
  Aħna daħal-kbir tal-kamra. Kien sempliċiment lussuża. Sinjuri twapet koperti żewġ sulari mill-art, u l-limitu għoli kien miżbugħa bl-frescoes turi xeni minn Greċja tal-qedem. Fl-aħħar s'issa tal-kamra kien ħajt tal-ħġieġ bil-ħsieb tal-belt, il-ftuħ fuq il-żgħar tal-gallariji permezz jiżżerżqu-bieb tal-ħġieġ. Hawnhekk huwa beda l-ħidma tiegħu. Huwa u jdur madwar ra għaljin l-għamara, l-aktar l-antiki, kollha fuq il-kamra. Injam tagħhom urni mistrieħa jdur mal fuq il-illustrat-tabelli.
  
  
  Għall-dritt tagħha, permezz tal-half-bieb miftuħ, hija rat ieħor tal-kamra mal-uffiċċji u l-kabinetti, li Stavros kellhom apparentement konvertita-istudju. Ix-xellug tiegħi kien kuritur mal-kmamar, preżumibbilment tas-sodda u l-għajxien trimestri.
  
  
  "Jien ser tibda bil-twieqi kbar hawnhekk," qal.
  
  
  "Stenna hawnhekk," ir-raġel li kellhom l-skortat me ordnat.
  
  
  L-ispallejn tagħha mħattba. "Naturalment."
  
  
  Huwa kompla fl-uffiċċju u għebu għal mument. Huwa trasferita lejn il-lemin biex jiksbu l-fehma aħjar ta'l-intern tal-kamra. Bosta nies fid-dlam jaqdi kienu jiċċaqilqu madwar, u xi ħadd kien jitkellem dwar it-telefon. Dan kien il-komunikazzjonijiet-buttun. Għandu jkun hemm ġew nofs tużżana-irġiel f'din il-kamra. I filwaqt li kien qed jistenna tagħha, tnejn l-oħra l-irġiel ġew stabbiliti l-sala l-kbira tal-kamra fejn kien I, ħares lejn me, u daħal ukoll l-uffiċċju. Stavros kellhom ħafna nies hawn - forsi tużżana jew aktar, fi kwalunkwe żmien partikolari. U kien hemm ftit dubju li l-maġġoranza tan-nies madwar jitwettqu guns u kien jaf kif jużawhom.
  
  
  Ftit minuti wara, l-bniedem li kien muri me barra deher u l-skiet lura lill-kuritur. Huwa kien segwit permezz ta'l-uffiċċju mill-bniedem ieħor li libes tiegħu tax-xagħar twil u ħares bħal radikali student li kienu outgrown ħwejjeġ tiegħu u l-bniet. Kien lebsin każwali u mwettqa kbir die għal jimteddu bil-miftuħ fl-ispalla holster fuq barra tal-ġilda nisa.
  
  
  "Kemm jieħu żmien?" "Dak li huwa?" huwa talab bl-ingliż.
  
  
  Tiegħu aqta kienet li, bħal l-bniedem fuq il-Paracat, kien Amerikana. Stavros ħa solidu-qalba tal-politika tal-attivisti miegħu.
  
  
  I risposta tagħha fil-maqsuma bl-ingliż. "Għal kemm żmien? Forsi nofs siegħa, forsi siegħa. Jiddependi fuq kemm maħmuġ it-twieqi huma."
  
  
  "Madupas ma ftakar li ssejjaħ għalik." Kien tħares lejn me permezz kbar blu-lensed nuċċalijiet. Ego tal-wiċċ kien kemmxejn pock-mmarkati, u l-xufftejn tiegħu kienu irqiq ħafna, kważi assenti. Permezz tal-fajl manager, hija kienet identifikat mill-ego bħala ieħor Stavros; kien magħruf bħala-Martell, sbieħ ħafna guy li kien maħsub li jkunu maqtula żewġ nisa minn strapping bsaten tal-portals tagħhom ih ċinturini.
  
  
  - "Le, huwa ma sejħa?" Dan kien meħud minn madwar l-but mill-biċċa tal-karta u l-stahl ihk. "Huma għidli is-Sur Minourkos dar."
  
  
  F'dak il-mument, u l-ieħor man daħal fil-kamra u waqaf ħdejn l-Għalf. Kien qasir, skur, u probabbilment-grieg. Rajt l-istampa tal-Salaka Madupas fil-AX-fajls, u l-bniedem ħares eżattament bħal lilu.
  
  
  "Jien ma ifakkar li ssejjaħ l-tieqa tal-kumpanija tat-tindif," huwa qal Martell bl-ingliż. "Meta kien l-aħħar darba li tkun waslet hawnhekk?"
  
  
  "Jien ma tiftakarx mingħajr jinnota," qal nervously. "Inti tifhem li inti jeħtieġ li jkollhom rekords."
  
  
  Martell avviċinat me arrogantly. "Iżda inti kont kien hawn qabel?"
  
  
  Ont eżita. "Iva, tagħha, ħadmet hawn qabel."
  
  
  Huwa miġbud l-massakru lag aħmar u bil-ponta fil-wiċċ tiegħi. Il-moħħ tal-ego kien inċert mill-qrib. "Għidli dak li l-kċina qisu."
  
  
  Infiltrazzjoni ta ' demm, faqqgħet taħt tiegħi naħa tax-xellug. I ppruvaw li tiftakar il-deskrizzjoni tal-kċina li l-Minurkos kien mogħti lili. "Huwa kbir, bil-sink u armarji! Dak li huwa xorta waħda?"
  
  
  "Ah, ħalli lilu-bidu," qal il-foloz Madupa.
  
  
  Martell injorati lilu. "Kemm windows hemm fil-kċina?"
  
  
  I kien jistaqsi kif malajr I jistgħu jiksbu l-stiletto jekk I naqas għal l-art fil-ego tal-saqajn. Iżda mbagħad tagħha, mfakkar li l-kċina huwa intern tal-kamra, fil-kuritur tal-bini, u mhux fuq il-barra moan. "Imma hemm l-ebda twieqi," qal innocently.
  
  
  Martell tal-saba ppressata kontra l-attivazzjoni. Gradwalment l-abjad ta tiegħu ramm jibqax, u hu titbaxxa l-gun għall-naħa tiegħu. Raġel fil-qosor ' komma twila ħareġ ta'l-uffiċċju.
  
  
  "In-nies kollha fuq l-Attakk tal-Sit jgħidu li stajt bagħtet-bniedem," l-guy qal Martell.
  
  
  Hu ppruvat li ma tfittex meħlus. I bribed tifla fil-Plakka-uffiċċju lura sal-istorja tiegħi jekk dan kien neċessarju, iżda I kien imħasseb li hi attwalment imorru-żewġ modi.
  
  
  Martell holstered pistola tiegħu. Tajba. Neħħi l-kkritikat-twieqi, " huwa ordnat. "Iżda dan malajr."
  
  
  "Iva, sinjur," qal. "Is-sur Minourkos kultant trid tkellem dwar il-qodma li jbaħħru ijiem. Se I ara tagħha ego qabel I-leave?"
  
  
  Martell tatni qawwija ħarsa. "Inti mhux se tara l-ego," huwa qal. "Tkompli x-xogħol tiegħek."
  
  
  "Grazzi," qal.
  
  
  Dawn ħalli me jinżlu l-sala biex timla l-bramel ma ' l-ilma, u huwa malajr eżaminat l-iżvilupp fiżiku-tqassim tal-kmamar. Meta bdejt taħdem fuq it-twieqi kbar, kulħadd tax-xellug me waħdu. I ra għaliex I kien hawn li kien qed jaħsbu pulita mod biex tinterrompi iż-żjara tiegħi meta l-grupp ta ' l-irġiel ħareġ ta'l-uffiċċju u beda bil-miftuħ jiddiskutu Stavros tan-negozju mingħajr jinnota me. Ont kien fuq il-gallariji mal-bieb miftuħ.
  
  
  "Kemm il-kampijiet huma lesti," qal wieħed mill-bniedem. "Jien naħseb li għandna għandu jirrakkomanda Stavros li jaġixxu malajr kemm..."
  
  
  Il-bniedem l-oħra titwaqqaf ego u bil-ponta fil-me. L-ewwel bniedem tbegħditx u tkellem mill-ġdid fil-hushed-ton. Madankollu, f'dan il-mument, tliet aktar irġiel daħal fil-kamra madwar l-ġewwa l-kuritur, u sibt bonus kbir mill-żjara tiegħi. Sinċerament, bħal ramrod, fl-tagħrif miksub kienet Adrian Stavros. Huwa kien ta'l-għoli medju, ma tonqos skuri tax-xagħar. Huwa eżamina ħafna bħall-istampi hi d jidher minnu, pjuttost ikrah, stern guy li ħares aktar milli tiegħu tletinijiet. Iżda għadu ħares dinamiku. Huwa kellu l-ispallejn wiesgħa u mwettqa ruħu bħal West Point gradwati. Kien liebes twil ' komma twila u skur-parità tal-madwar tiegħu l-għonq. Huwa kien qed iżomm il-munzell tal-karti tal-fl-naħa tiegħu, u li kien ovvju li huwa kien għajjien ħafna.
  
  
  "Sewwa, ejja nagħmlu din il-laqgħa fil-qosor," huwa qal li l-oħrajn fil-kbira tal-kamra. I nnotat li Zanni ma kienx hemm. Huwa ma kienx importanti biżżejjed din l-organizzazzjoni. "Rivera, x'inhu l-aħħar rapport mill Mykonos?"
  
  
  I toqgħod hemmhekk tħares lejn dan il-grupp żgħir, ftakar kemm intelliġenti huma kienu, dawn aġixxa, huwa kważi ħass ir-rispett għall-Adrian Stavros.
  
  
  "...U l-kmandant jgħid li l-art hija lest u l-truppi..."
  
  
  Stavros f'daqqa sorveljata u ra me għall-ewwel darba. Huwa nodded fil-subordinati tiegħu, ħa ftit passi fid-direzzjoni tiegħi, imbagħad jitwaqqaf mejta, rabja fuq il-wiċċ tiegħu.
  
  
  "Li l-infern dan huwa apposta?" "Ieqaf!" huwa bellowed.
  
  
  Dollaru madwar Stavros ' l-irġiel avviċinat lilu warily. "Nemmen li xi ħadd qal li kienu hawn biex tnaddaf it-twieqi."
  
  
  "Inti temmen!" Stavros għajjat loudly. Hu sorveljata u raw tiegħi barmil fuq il-gallariji li jmiss lili u tal-gomma-a għodda fl-naħa tiegħi. Huwa ordnat. "Inti! Jiġu hawn!"
  
  
  Jekk Stavros kien rrabjata biżżejjed biex tiddeċiedi li ried li jeħles me, l-ebda wieħed staqsew ego-sentenza. Tagħha aċċidentalment daħal fil-kamra. "Iva?"
  
  
  Huwa mdawwar bogħod mill me mingħajr jwieġbu. "Li ħalli l-ego fil hawnhekk?"
  
  
  Martell, jien permanenti fil-kantuniera bħala l-għalih finanzjament vojt li l-ċentru tal-kamra. "Huwa l-multa. Aħna ma eżaminawx il-ego."
  
  
  Stavros daru u t'attivitajiet tiegħu, qabbad il-par għal twil mument bħala l-iswed silenzju mimlija l-kamra. Meta Stavros tkellem, kien kwiet. "Jien mdawra minn splussiv?"
  
  
  Martell ħares lejn lilu sourly. Imbagħad huwa mdawwar me. "Il-tieqa tat-tindif isir għal-lum."
  
  
  "Iżda jien kont biss beda! Is-sur Minourkos dejjem irid l-twieqi mnaddfa. Hu jgħid..."
  
  
  "Jieħu l-apposta, jmorru'l bogħod!" għajjat Martell.
  
  
  Ont, huwa shrugged. "Barmil tiegħi..."
  
  
  "Tinsa dan."
  
  
  Stavros ' mimmo bil-kalma li għadda, u kien jaraw me il-ħin kollu. Kif hi mr l-lift isfel għall-triq, moħħha ħa nota ta'l-iżolament talħoss, linji ta'komunikazzjoni, u serraturi li maqfula ż-żgħar lift tal-bibien. Nistaqsi jekk tagħha suspetti kienu qajjem mill Adriana Stavros. Iż-żjara tiegħi kien definittivament min huwa. Mhux biss ma huwa tikseb ħarsa tajba lejn l-persuna li kien bit-tama li joqtlu, iżda huwa wkoll osservat l-iżvilupp fiżiku-post ta ' l-fortizza tal-ego. Il-lift kien l-uniku mod biex tikseb ġewwa, u kien jaf dak li jistennew meta sirna ġewwa.
  
  
  Meta sirt lura lejn il-lukanda, Erica u Minorkos kienu qed jistennew me fil-kamra tiegħi. Hekk kif tlaqt fil-bieb u l-Erica ra li kien I persuna, hi dawn il-gazzetta mill-me. Grassa ewlenin taqrah.
  
  
  UFFIĊJALI DEHRIET L-KOTSIKAS SIDIRHA.
  
  
  L-Minurkos għafast tiegħu l-ilsien.
  
  
  "Ċertu-kabinett l-istati, ftit li xejn magħrufa figura imsemmi Aliki Vianola, jgħid li għandu l-evidenza li Kotsikas qed tippjana li jbiegħu l-parti tiegħu biex l-Komunisti u li l-ħajja ta'l-oħra ġunta-mexxejja huma fil-periklu."
  
  
  I ħares'il quddiem l-ewwel kolonna tat-timbru. "Jirriżulta li l-ġenerali tal-ipoteżi kienet korretta," qal. "Stavros tixħet shovelful tal-ħmieġ mill-Kotsikas li jħawdu is-sitwazzjoni, eżatt qabel il-laqgħa fejn huwa pjanijiet biex joqtlu l-ego u egos mill-kollegi tiegħu."
  
  
  "U l-avviż kif huwa jipprova biex ma nsemmux l-isem tiegħi," Minurk qal ħafna.
  
  
  Erica ħa naħa tiegħi. "L-pulizija qed jinvestigaw il-ħlasijiet, iżda mill-ħin li jinstabu li jkunu infondata, tliet kurunelli se jkunu mejta."
  
  
  "Jekk l-ġenerali tmur għall-istati uniti," qal. "Ma hu sejħa?"
  
  
  "Għadha ma ġietx," qal il-Minurkos. "Ma ikollok fl-tifla?"
  
  
  "Iva, li għamilt," qal. Huwa qal dwar l-attivitajiet huwa d jinstemgħu tagħha, u dak li hu d tidher ta Stavros.
  
  
  "Nixtieq inti għandek pistola," Erica qal b'dispjaċir.
  
  
  "Jekk kelli, ma jkunu kisbu hemm," ir-raġel tagħha, ċaħad ir-rapporti li dehru fi l-midja. "Huma tatni tfittxija tajba. L-ebda, aħna ser ikollok tmur lura. Nixtieq kellna Zach."
  
  
  Erica ħares lejn me. "Kien tajjeb ħafna fil-impjieg tiegħu."
  
  
  "Iva," qal. "Ukoll, I tista'tikseb l-għajnuna mis-tiegħi stess jekk in-nies I bżonn. Naħseb li hemm AX-aġenti fil-qasam. I ser tkun taf tagħha għall-żgur." Huwa mdawwar l-Minurkos. "Ridt jirnexxilhom jiksbu permezz il-kamp kmandanti?"
  
  
  "I maqbuda tnejn minnhom," huwa qal. "I jafu eżattament dak li qal. Kemm l-irġiel qalli li ma tieħu l-ebda azzjoni sakemm dawn jirċievu n-notifiki mill me personalment. I wkoll l-parir biex ma tikkuntattja l-tifla u l-jinjoraw kwalunkwe kontra l-ordnijiet mill-tiegħi l-hekk imsejħa segretarju."
  
  
  "Inti ma tajjeb ħafna, is-Sur Minourkos," qal. "Issa, jekk inkunu nafu..."
  
  
  I ġie interrott mill-telefon.
  
  
  Erica wieġeb, u l-iċempel introdotti lilu nnifsu. Hi nodded u mogħtija l-telefon li l-Minurkos. Hu qabad l-telefon u miżmuma għall-widnejn tiegħu. Kien hemm ftit kliem fuq l-ego sekondarji. "Iva, Vasilis. Iva. Oh, iva. Iva, jimxi'l quddiem. Huwa ċar. Iva. Ah, l-kbira." Meta hu spiċċa u ddum sa, huwa ħarsu lejn l-istati uniti bil-kompjuter tbissima.
  
  
  "Id-dritt?" Erica talab bil-ħerqa.
  
  
  Vasilis imsejjaħ il-dwejra, u Zanni irrifjuta li tara l-ego tagħna illum, l-ego tagħna għada minħabba li kien wisq okkupati. Huwa ssuġġerixxa li l-Vasilis sejħa-ġimgħa li jmiss. Ma kien hemm l-argument u msaħħan kliem skambjati, iżda Zanni baqa'sod. Huwa wkoll miċħuda. jiddiskutu l-kurunelli taż-żjara permezz tat-telefown ."
  
  
  "Allura dak li ma hu tagħmel biex tagħmel inti tbissima?" I talab tagħha.
  
  
  "Do you ftakar Despo Adelphia?
  
  
  Il-bniedem li sostitwit Rasion fuq il-kurunelli-kumitat? Stavros proprji tal-bniedem? "
  
  
  "Iva", Erica nodded.
  
  
  "Vasilis marru għal dan fil-matematika. Huwa suspettat li kien Adelphia li jirranġa l-laqgħa, u kien id-dritt. Adelphia jaf il-sħiħ il-pjan. Vasilis argumentat dwar l-tliet kurunelli u mhux Adelphia tal-fiduċja. Adelphia qal em il-ħin u l-post tal-laqgħa. Kotsikas, Plotarchu, u Glavani diġà rranġati biex jilħqu me fil-Kotsikas ta'residenza. Huwa għandu pajjiż immobbli biss fit-tramuntana tal-belt, fl-aktar remoti-qasam. Adelphia se jkun hemm wisq."
  
  
  "Meta?" I talab tagħha.
  
  
  "Jien ma naf meta illum," l-Minurkos wieġbu. "Fi ftit sigħat."
  
  
  "Kif se dawn joqtlu kurunelli?"
  
  
  L-Minurk mħattba fuq. "Adelphia ma kien qal li meta hija sabet Vasilis ma tkun taf. Dan id-dehra aħna ser ikollok tistenna u tara."
  
  
  "Dan jista'jkun estremament perikolużi," qal. Huwa beda jħares lejn l-għassa fuq l-polz. "Erica, is-sejħa tat-taxi. Aħna, t li Kotsikas. Is-sur Minourkos, jibqgħu hawn fil-lukanda u l-jibqgħu barra tal-vista. Jekk xi ħadd tirrikonoxxi inti, aħna fl-inkwiet."
  
  
  "Tajjeb ħafna, is-Sur Carter."
  
  
  Filwaqt li Erica imsejħa taxi, huwa ħa l-off tagħha ġakketta u magħfusa fuq il-luger holster, allura l-stiletto fuq id-dritt tagħha driegħ. L-Minurkos t'attivitajiet, siekta u skura. Huwa ħa l l-Luger madwar l-holster u jiżżerżaq il-boltijiet lura, jiddaħħal l-iskartoċċ fil-iskartoċċ bil-dawl tal-moviment, u imbagħad poġġi l-gun bogħod mill-ġdid.
  
  
  Erica kien fuq it-telefon. "Tagħna tat-taxi se jkunu fit-toroq fil-ħames minuti."
  
  
  "Mela ejja mmorru," qal. "Aħna għandna l-appuntament."
  
  
  It-tmien kapitolu.
  
  
  "Ma naħsibx li nifhem," Colonel Anatole Kotsikas qal wara li jirċievu l-istati uniti fil-lobbying ta'l-dar kbira tiegħu. "Adelphia qal li jkun privat, laqgħa Ġenerali."
  
  
  Aħna telgħet Ġenerali Kriezota fuq il-mod, minħabba li kont naf li Kotsikas kienet tirrifjuta us jekk Erica u l-I marru waħdu. Kotsikas, irqiq-bniedem tiegħu fl-snin ħamsin, kien fil-ku uniformi u ħares lejn me malware.
  
  
  "Se xi ħadd madwar l-oħrajn jiġu hawn, Colonel?" Krizotu mitluba.
  
  
  "Huma mistennija dalwaqt."
  
  
  Tajba. Tagħtina xi ftit tal-ħin tiegħek, " Krizotu qal.
  
  
  Kotsikas ħarsu lejn l-istati uniti fis-silenzju, stennija għall-risposta. Għalkemm il-grad militari tiegħu kien inqas minn dak tal ġenerali, f'dak iż-żmien kien l-aktar qawwija persuna fil-Greċja. Meta l-kolp ta'stat tal-1967 ħa post, il-persuni li wassal l-ego deliberatament jinżammu ogħla uffiċjali barra tal-kunsill, minħabba l-direttorati-ġenerali kienu assoċjati ma privileġġjat klassi ta'fuq.
  
  
  "Id-dritt," huwa fl-aħħar nett qal. "Ejja l-uffiċċju, jekk jogħġbok."
  
  
  Mument aktar tard, l-erbgħa mill-istati uniti kienu l-wieqfa fil-ċirku tan-nofs tat-aktar skura-uffiċċju. L-impjegat fetħet il-purtiera, u l-kamra tjiebet. Kotsikas offruti us xarba, iżda aħna naqas.
  
  
  "Colonel, li hi tixtieq inti biex jippermettu dawn iż-żewġ persuni li fittex-dar tiegħek qabel il-laqgħa u jibqgħu hawn sakemm il-laqgħa," Krizotu qal.
  
  
  "Għaliex le?" Kotsikas mitluba. "Dak mazz-talba."
  
  
  "Isma me. Din il-laqgħa hija jimblokka, " l-ġenerali qal. "Aħna ser ikollhom ħafna li jispjegaw aktar tard, meta għandna ħin, iżda Nickor Minourkos mhux il-persuna wara l-attakki reċenti fuqek. Hemm bniedem imsemmi Adrian Stavros, li l-ġlud wara l-isem tal-buenos aires u l-pjanijiet mdemmija-kolp ta'stat kontra l-ġunta. Inti, Plotarchu, u Glavani għandhom jiġu maqtula hawn fid-dar tiegħek, illum, mhux meta ."
  
  
  Kotsikas wiċċ ħa fuq iebes, dritta-linji. "Jien ħsieb," huwa qal.
  
  
  "Nissuspetta li Adelphia għandhom jaħarbu tajbin," l-ġenerali miżjud. "Buenos aires mhux se jkun hawn, naturalment, minħabba li huwa għandu xejn x'jaqsmu magħha."
  
  
  Kotsikas t'attivitajiet l-tieqa għal żmien twil. Meta huwa mdawwar lura lill-istati uniti, huwa talab: "U dan il-bniedem u l-tifla?"
  
  
  "Huma qegħdin hawn biex jgħinu," Krizotu qal sempliċiment.
  
  
  "Kif inkun naf li dan ma kienx inti tliet li waslet biex joqtlu lili?" staqsa Kotsikas bil-kalma.
  
  
  Crisotu grimaced.
  
  
  "Colonel,"qal ip," jekk I kellhom jiġu hawn biex joqtlu inti, inti tkun mejta."
  
  
  Ego-għajnejn t'attivitajiet fil-fond fil-minjiera. Tajba. Inti tista'tivverifika fid-dar. Imma jiena ċert li ma kien hemm l-ebda wieħed ġewwa li tikkawża ħsara fil l-djar madwar me jew il-ħbieb tiegħi."
  
  
  "Hemm kantina, Colonel?" I talab tagħha.
  
  
  "Iva."
  
  
  "Aħna ser tibda minn hemm," Ericke qal tagħha. "Inti u l-ġenerali jista'jitkellem għal issa, Colonel. Kemm iż-żmien ma għandna qabel ih tasal?"
  
  
  "Nixtieq ngħid mill-anqas ħmistax-il minuta."
  
  
  "Li għandhom ikunu biżżejjed." Huwa mdawwar Erica.
  
  
  "Mela ejja nibdew."
  
  
  Aħna malajr mfittxija il-kantina kbir u sab l-ebda bombi, l-ebda splussivi. Ħarisna madwar l-bqija tad-dar, u fl-aħħar nett fl-uffiċċju fejn il-laqgħa kien biex jieħdu post. Aħna sewwa mfittxija l-istudju. Għalkemm l-ebda-isem sħiħ kienet misjuba, aħna sabet li żewġ elettroniku tal-ħanfus.
  
  
  "Huwa inkredibbli," Colonel Kotsikas qal meta kienet waħdu. "Jien ma naf meta dan setgħet isir."
  
  
  "Dawn in-nies huma professjonisti," qal. "Issa inti għandek jemmnu me."
  
  
  "Ukoll, wasal iż-żmien," Erica qal. "Se jaslu separatament?"
  
  
  "Peress li dawn kienu fil-kumitat tal-kwartieri ġenerali dan il-għodu, huma jistgħu jingħaqdu flimkien," Kotsikas qal.
  
  
  "Anke Adelphia setgħu ġew ma'l-oħrajn, anki jekk dawn ma kinux imħabba hu immens. Wara kollox, din hija allegatament tentattiv fil-rikonċiljazzjoni".
  
  
  L-Colonel tal-aqta kienet korretta. Għaxar minuti wara, iswed kbir limousine miġbud, u kull tliet kurunelli kienu fil-nen. Plotarchu u Glavani kienu irġiel anzjani, Glavani bl-abjad tal-xagħar. Adelphia kien tagħha fl-nofs wara erbgħin, xaħam, xaħam tal-bniedem li l-forma deher li hu tliet daqsijiet żgħir wisq. Kien aħna fid-direzzjonijiet kollha u nitkellmu loudly dwar il-kunsens u l-kunsens, u kien sorpriż ħafna meta fil-lobbying huwa poġġa-kċina fuq l-polz tal-lemin.
  
  
  Ego-imġieba mibdula bħall-beraq. L-tbissima jibqax, u l-dlam-għajnejn kienu tħaddan iebes. "Dak li qed tagħmel?" huwa exclaimed.
  
  
  Kotsikas u Kriezotou qal xejn. Huwa mdawwar Adelphia bejn wieħed u ieħor u marbuta l-uem tal-idejn wara lura tiegħu. Ego tal-wiċċ iebsa malajr mimlija bil-kunitti. "Dak li ma jfissirx?" huwa talab loudly, tfittex minn me Kotsikas u l-ġenerali.
  
  
  "Is-sur Carter tgħid inti waslet għall-dar tiegħi illum biex joqtlu l-istati uniti," Kotsikas qal coldly.
  
  
  It-tnejn l-oħra kurunelli ħares lejn xulxin xokk. "Huwa veru li, Anatole?" Glavani talab Kotsikas.
  
  
  "Dan huwa jagħmilx sens!" Adelphia exclaimed. "Li hija din il-persuna?" Qabel Kotsikas tista'twieġeb, Adelphia qalbu mill-formali-mod ta wieħed li l-prattiki ta'l-etajiet ta sħun-grieg, l-jobżoq l-kliem bħal velenu u regolarment jitfa tiegħu kap fid-direzzjoni tiegħi. I ma setax jaqbdu ħafna minnu.
  
  
  "Aħna ser tara, Colonel," Kotsikas fl-aħħar nett wieġbu.
  
  
  Huwa qabad tagħha bejn wieħed u ieħor mill-driegħ. "Inti jistgħu jonfqu l-jmiss perjodu qasir ta' żmien fil-kariga,"qal," fil-każ li titlef xi sorpriżi." Huwa ħares lejn Kotsikas. "Kulħadd madwar inti, ħlief Erica, jibqgħu fil-kamra fost il-sala sakemm I tisma tagħha l-ebda aktar."
  
  
  "Tajjeb ħafna," Kotsikas qal.
  
  
  L-kurunelli u l-Ġenerali Crisotu daħlu fil-kamra tal-ħajja fl-sala mill-istudju, filwaqt li Erica u l-I jitwaħħlu Adelphia tal-imlaħħam-ħalq u marbuta ego siġġu. Dan kien meħud mill-ego tal-ġenbejn mill-massakru lag aħmar u mwaħħla fil-ċinturin tiegħu. Erica u l-I marru lura għall-lobbying, u Adelphia muttered insulti fl-istati uniti fuq l-burokrazija.
  
  
  "Aħna qed jistennew issa?" Erica mitluba.
  
  
  Tagħha, ħares lejn agħlaq. Aħmar tagħha xagħar kien slicked lura u ħares ħafna intelliġenti fil-tagħha pantsuit. Hija ħadet l-.25-kalibru Belġjani pistola minn madwar l-purse tagħha u kkontrollati l-munizzjon tagħhom.
  
  
  "Iva, aħna qed jistennew," qal. Huwa marru għall-bieb ta'quddiem miftuħa u ħares lejn it-triq twila miksija b'tall Lombard luq. L-unika triq taħdem permezz tal-post kien kważi mili'l bogħod. L-post perfett biex joqtlu. L-corkscrew kien ġejjin bi Stavros ' milwi tifsira? Huwa qies li l-interrogazzjoni Adelphia, iżda ma kienx hemm ħafna żmien, u kien wisq jibżgħu ta'Stavros. Huwa wera fuq il-wiċċ tiegħu.
  
  
  Erica ħareġ wara me u ppressati tagħha tal-ġisem kontra l-mini. "Aħna ma għandekx ħafna ħin waħdu, Nick."
  
  
  "Jien naf," qal.
  
  
  Liberu tagħha naħa l-waħda mingħajr l-gun, taptap tnejn tiegħi ta ' l-ispalla u l-driegħ. "Meta dan ikun fuq, aħna ser jaħbu F'ateni, jieklu, l-irqad, u jagħmlu l-imħabba."
  
  
  "Ma naħsibx tagħna kapijiet napprezzaw," I chuckled.
  
  
  "Dawn jistgħu jmorru għall-infern. Dawn jistgħu jagħtu l-istati uniti ftit jiem, " qalet irritably.
  
  
  Huwa mdawwar tagħha. "Jien naf ftit sbieħ-lukanda fejn..."
  
  
  Tagħha, mdawwar għal jum, is-smigħ l-ħoss tal-karozza tal-magna. Fl-aħħar s'issa tal-awtostrada, qabel ma sparixxa mill-vista, iswed imbagħad kienet toqrob. Kienet tal-pulizija dawl fuq il-quċċata tal dan.
  
  
  "Huwa l-pulizija!" qal Erica.
  
  
  "Iva," I qablu. "Taħseb Stavros bribed l lokali tal-kaptan?"
  
  
  "Din se tieħu biss ftit nies," Erica issuġġerit.
  
  
  "Speċjalment jekk Stavros jieħu ftit tiegħu stess irġiel miegħu," I miżjud. "Ejja mmorru."
  
  
  Aħna malajr biex il-kamra fejn l-ġunta membri u l-ġenerali kienu qed jistennew.
  
  
  "Hemm karozza tal-pulizija ġejjin barra," huwa qal tagħha malajr. "Huwa simili il-Stavros gambit. Inti armati kollha?"
  
  
  Kollha kemm huma kienu, ħlief għall-Krizotu. I taw l-uem Adelphia tal-massakru lag aħmar. "Issa, biss joqogħdu hawn kif każwali kif inti tista', jekk int involut fl-diskussjoni serja. Żomm l-armi tiegħek lest, moħbija fil-ġnub tiegħek. Erica, mur li l-kamra tal-ħażna." Hi tax-xellug malajr.
  
  
  "I se jkun sinċerament wara dawn il-bibien franċiż," huwa kompla jgħid. "Meta dawn kollha tidħol fil-kamra, aħna se tipprova tieħu ih. Jekk xi ħadd madwar inti trid tħalli issa, inti tista'tmur minn taħt."
  
  
  Huwa ħares lejn l-silenzjuża l-uffiċjali. Dawn baqgħu fejn ġew.
  
  
  Tajba. Aħna ser tipprova tevita sparatura. L-fiduċja tiegħi."
  
  
  I kien jgħaddi mill-bibien franċiż meta smajt quddiem il-bieb miftuħ mal-bang. L-impjegat ppruvaw jieqfu l-pulizija, iżda l-ego kien imbuttat ' il bogħod. Huwa jinstemgħu minnhom slam il-bieb imsakkar ta ' l-istudju fejn Adelphia kien marbut fil-periklu, u mbagħad hu jinstemgħu l-impjegat tal-vuċi mill-ġdid. Hija ma tistax tagħmel ħafna sens jekk ikun hemm aktar minn wieħed mill-bniedem. Mument aktar tard, ih tista ' tara ċar tagħha peress li dawn jinfaqgħu fil-kamra tal-ħajja. Kien hemm sitt Ihs - ħames b'mod uniformi u l-waħda fil-ħwejjeġ sempliċi. L-irġiel fl-uniformi kienet rivolvers fuq ċinturini tagħhom.
  
  
  "Dak li ma jfissirx?" qal il-colonel, bil-wieqfa, iżda jaħbu l-pistoli wara lura tiegħu.
  
  
  L-pajsana-bniedem intensifikati l quddiem, raġel b'mod uniformi ma'huwa l-istrixxi. L-pajsana-bniedem kien Stavros ' gwardja tas-sigurtà, li hija kienet tidher fil-tifla. Il huwa kien probabbilment l-cop Stavros kellhom bribed. Għandu jkun reali forza tal-pulizija. Kien mistenni li jkun magħmul iżda affidabbli-istorja għall-istampa.
  
  
  "Aħna ma kinux qed jistennew inti hawn, Ġenerali," l-huwa qal. Huwa eżamina madwar il-kamra, probabbilment l-waħda fil-Adelphia. "Inti kollha taħt arrest għall-tradiment. Għandna evidenza li daħal hawn biex jintlaħqu bil-komunista l-aġent u l-tinnegozja ftehim sigriet internazzjonali logħba." Huwa eżamina ħafna nervuża.
  
  
  "Dan huwa jagħmilx sens," Kotsikas qal.
  
  
  "Inti qed kollha tradituri," l-huwa insista loudly. "U int se jiġu eżegwiti bħala tali." Huwa jaraw kif l-huwa miġbud ' il barra tiegħu die għal jimteddu.
  
  
  L-Stavros-bniedem tbissem qawwi. "U se jkun hemm l-eżekuzzjoni hawnhekk," qal fl-ingliż. "Meta inti missielta-arrest."
  
  
  "Aħna ma jkollhom l-ebda reżistenza fiżika waqt l-arrest," Kotsikas qal il-anzjani fil-matematika tal-istudenti, li kienu dehru fi l-midja.
  
  
  "L-ebda?" l-merċenarji talab Stavros. "Sew, mill-inqas li dak ir-rapport tal-pulizija jgħid. Sabiex in-nies se tisma fuq ir-radju."
  
  
  Il huwa indikat il-massakru lag aħmar fil-Kotsikas. Huma kienu diġà guessed li fil-mument l-pulizija se tfassal tagħhom pistoli fil-huwa s-sinjal. L-Stavros-bniedem laħaq fis tiegħu ġakketta u nodded il huwa, li rriżulta li tiegħu l-irġiel. Huwa jiżdiedu malajr permezz tal-wiesgħa bieb, bil-għan Wilhelmina fil-huwa l-sider.
  
  
  "Il-jibqgħu hawn bil-miftuħ."
  
  
  Il huwa t'attivitajiet me, sorpriża inċiż fuq il-wiċċ tiegħu. Stavros ' bniedem ma kinux laħqu għall-gun tiegħu iżda, u biss ftit uniformi cops kienu jilħqu għall tagħhom pistola. Kulħadd ffriżat, u l-għajnejn daru għalija.
  
  
  - "Tnaqqis tal-gun," huwa ordnat tagħha huwa. "U int, bir-reqqa tneħħi din l-idejn minn doublet tiegħek."
  
  
  L-ebda wieħed wara l-ordnijiet tiegħi. Dawn kienu jidhru dak li d jkollhom x'jaqsmu mal-me. Ix-xellug tagħhom, il-bieb tal-kamra tal-banju miftuħa u Erika ħareġ, tipponta tagħha Belġjani die għal jimteddu fil-Stavros ' bniedem.
  
  
  "Naħseb li d aħjar ma kif jgħid," qalet coldly.
  
  
  L-frustrazzjoni u rabja kienu bini fuq l-uċuħ tar-ras kick Stavros u l-pulizija huwa kif ħarsu lejn Erika. L-għajnejn tagħha t'attivitajiet ih tal-wiċċ għal żmien twil, jippruvaw aqta ih tal-intenzjonijiet. Imbagħad l-infern kiser mitluqa.
  
  
  Minflok tnaqqis tal-gun, il huwa indikat ego tiegħu fil-sider tiegħi u jinġibed l-attivazzjoni tiegħu ego-saba'. Huwa ra l-sajjetta-moviment mgħaġġel u bdew jaqgħu l-art. L-ego gun marru off bħal senter, u huwa ħass sħun, searing uġigħ jisparaw'il quddiem tiegħi driegħ tax-xellug. Gawk għadda mimmo me u tinfaqa-ħġieġ kollha jum. Tagħha, naqset li l-art u l-tinqaleb fil-president bħala l-huwa jaħdem mill-ġdid, gawking-għajnejn splintering l-art l-injam li jmiss lili.
  
  
  Huwa kien wieħed ieħor. - "Joqtlu ih!" "Joqtlu ih kollha!"
  
  
  Hekk kif l-huwa indikat tiegħu die għal jimteddu fil me, Stavros 'bniedem warajh u miġbud' il barra tiegħu stess pistola. Kien tleqq iswed kapitolu gun, u dan l-għan Erika tal-ego fil-kap tagħha. Erika sparati fil lilu, iżda żbaljat meta waqa'fuq wieħed mill-fost. L-isparatura hit wieħed mill-pulizija fil-koxxa. Il-bniedem kien fl-uġigħ kif kien waqa'l-art.
  
  
  It-tnejn l-oħra pulizija ducked baxx. L-safa-bniedem u l-ieħor tal-pulizija ducked għall-kopertura wara biċċa żgħira ta'għamara.
  
  
  Krizotou u l-żewġ kurunelli li kienu waslu kienu għadhom jiċċaqalqux, iżda Kotsikas miġbud ' il barra tiegħu die għal jimteddu u jaħdem fil-huwa. Il-bniedem naqas u dieħel fis-president baxx, tifrik bħala huwa niżel ego l-art.
  
  
  Huwa kompla sa l-isparar-pożizzjoni. Stavros ' raġel kellhom biss tir Erika. Huwa mitlufa minħabba li kien għadu titlef il-bilanċ tiegħu, l-evitar tagħha maqtul, u minħabba li hi stess malajr crouched isfel.
  
  
  Diversi guns kienu jaħarqu fl-istess ħin. Kriezotu maqtula wieħed mill-pulizija, u hi maqtul żewġ aktar. Erika preċiż maqtul Stavros ' merċenarji sess fil-tinja dollaru.
  
  
  Il huwa kien it-tħejjija għat-tieni tiegħu tentattiv biex attakk Kotsikas, iżda huwa ra tagħha nimxu malajr u intensifikati l quddiem kull tilwim. "Jien ma jkollu l-Stahl tagħmel dan."
  
  
  Il-oħra tal-pulizija irrifjuta li l-ġlieda. Twaqqa l-armi tagħhom, qajmu l-idejn tagħhom fuq l-kapijiet tagħhom. Il huwa beda jħares lejhom, titbaxxa pistola tiegħu, u niżel ego l-art. Huwa ħares lejn l-jiċċaqalqux-korpi, imbagħad fil-me.
  
  
  "Dan huwa l-rabja," huwa qal hoarsely. "Inti ostakolat il-leġittimu-xogħol tal-pulizija u l-maqtula-uffiċjali fil-qadi tad-dmirijiet tagħhom. Inti ma jkollokx bogħod miegħu..."
  
  
  Tagħha pistola tolqot lilu fuq l-ego-kapijiet, iħabbtu l-ego riġel off. Kien tinsab fuq l-art, panting, iż-żamma kap tiegħu. "Għandek bżonn biex jingħalqu l-up," I growled.
  
  
  L-Kurunelli u Kriezota enormi tiegħi żewġ uffiċjali. Erica inklinata bil-qawwi kontra l-ħajt. I talab tagħha. "Inti id-dritt?"
  
  
  "Iva, Nick."
  
  
  "Jien ferħan I fdati inti, is-Sur Carter," Kotsikas qal. "Aħna nirrispettaw inti wieħed"
  
  
  "U l-attentat naqset," Glavani miżjud.
  
  
  "Jien ser tagħmel kuntatt mal-kummissarju tal-pulizija, u l-I ser kellem lit-minnu għal żmien twil dwar dak li ġara hawnhekk," Kotsikas qal, tfittex grimly fil-safa huwa.
  
  
  "Nixtieq li inti, jekk għandi l-erbgħa u għoxrin siegħa qabel ma tagħmel, Colonel," qal. "Il-qarnit-mira għadu ħaj. Miss Nystrom u l-I se jmorru tikseb Stavros."
  
  
  Huwa eżita għal mument. "Id-dritt, is-Sur Carter. Jien ser iżomm tagħha kwiet għal erbgħa u għoxrin siegħa. Iżda mbagħad tagħha sa tagħha li tagħmel tagħha jimxu."
  
  
  "Ġust biżżejjed," qal. "Jekk aħna ma tistax issib Stavros minn dan iż-żmien għada, inti tista jimmaniġġjaw dan lilek innifsek madankollu inti tixtieq."
  
  
  Kotsikas miżmuma minn naħa tiegħu. "Xorti tajba."
  
  
  Ego ħa naħa tagħha. "Aħna ser ikollok bżonn dan!"
  
  
  Id-disa'kapitolu.
  
  
  Meta aħna lura, aħna sabet li l-Minurkos ritmu tal-kamra f'lukanda. Kien ċar li huwa ma tagħtina ħafna opportunitajiet biex jiġu lura.
  
  
  "Huma l-kurunelli sewwa?" Huwa talab, ħarsa ta'eżenzjoni fuq il-wiċċ tiegħu.
  
  
  "Iva," qal.
  
  
  "U L-Vasilis?"
  
  
  "Huwa sikur u san," Erica qal. "Aħna konna xxurtjati ħafna. Dan jista'jkun għamlu."
  
  
  "Grazzi Alla," qal il-Minurkos.
  
  
  "Aħna ma setax isir mingħajr l-ġenerali," qal.
  
  
  "Jien kuntent li l-Vasilis wera ruħu tajjeb. Jkollhom il-superstiti qattiela ġew arrestati?"
  
  
  "l-ebda. Kotikas talab tagħha li tagħtina l-erbgħa u għoxrin siegħa sakemm aħna jistgħu jiksbu Stavros."
  
  
  Huwa kien siekta għal mument. "Jien ċert I jaqblu ma'dan l-segretezza. Iżda jien mhux se tagħmel dan għadu. Jien ser iżomm tagħha kwiet għal erbgħa u għoxrin siegħa, wisq, is-Sur Carter."
  
  
  "Napprezza l-fatt li, is-Sur Minourkos. Issa għandna l-xogħol li tagħmel. Aħna għandhom imorru wara Stavros."
  
  
  "Jidher ħażin tkompli biex isolvu din il-problema tiegħek," Minourkos qal. "Dan jeħtieġ l-għajnuna tal-pulizija, is-Sur Carter. Naf xi nies I tista-fiduċja."
  
  
  I talab tagħha. "Bħal dawn, li waslet biex Colonel Kotsikas li turi l-intenzjoni li jimpenjaw-qtil tal-massa? "" Le, I għandhom ikollhom l-opportunità li jieħdu l-ego, is-Sur Minourkos. Jien ma nemminx li l-pulizija se jkun kapaċi jew lesti biex iġibu Stavros għall-ġustizzja. Tiegħi tal-gvern jistgħu ma'jew. Hu għalhekk li għandi l-ordnijiet li joqtlu Stavros fuq il-post. Dawn l-ordnijiet huma l-istess bħal dawk Miss Nystrom rċevew mill-gvern tagħha."
  
  
  "Iżda li jmorru sa l-tifla tkun suwiċidju," huwa qal.
  
  
  "Forsi," qal. "Iżda forsi mhux, jikkunsidraw dak li naf dwar dan il-post. U dak li għandek tkun taf."
  
  
  Huwa talab. "Meta kont tmur?"
  
  
  Huwa beda jħares fil-Erica. "Inti id-dritt?"
  
  
  "Dak li jgħidu, Nick."
  
  
  "Pereżempju, Stavros issa huwa tistaqsi għaliex huwa ma tisma mill-bniedem tiegħu. Naħseb li hemm il-possibbiltà li Stavros se stenna fil-tifla sakemm huwa ċert li xi ħaġa marret ħażin. Għalhekk huwa għandu jkun hemm illejla."
  
  
  "Inti stess tkellem tal-gwardji armati," qal il-Minurkos. "Inti ma tistax tmur'il quddiem id-daħla għall-kuritur."
  
  
  "Huwa possibbli. Iżda Erica u l-I se jkollhom terza persuna biex jgħinu. I kien f'kuntatt mal-tiegħi superjuri qabel morna biex Kotsikas dar. Aġent ieħor huwa fil-ħalq F'ateni fuq differenti assenjazzjoni u hu se jgħin lill-istati uniti."
  
  
  "Hemm biss tliet tal inti?" L-Minurkos mitluba. "L-odds jista'jkun hemm żewġ jew tliet li wieħed kontra, anke jekk ikollok hit fuq il-post."
  
  
  "Is-sur Carter jħobb fit-odds," Erica qal, jidħaq.
  
  
  Hija tbissem fil-rewmatiżmu. "Barra minn hekk, għandi pjan li jinvolvi erba'."
  
  
  "Erba'?" L-Minurkos talab, konfuż. "Jekk inti qed isserraħ fuq me, l-fiduċja tiegħek huwa inapplikabbli. Jien ma saħansitra jkunu jafu kif jisparaw pistola."
  
  
  "Mhux intom," qal. "Hawnhekk fuq il-pjan, inti msemmija xi ħaġa li niftakar. Inti qal li tiegħek maqtula segretarju, Salaka Madupas, kellhom brother li ħares simili ħafna minnu."
  
  
  "Iva," qal il-Minurkos. "Guy foqra, huwa lanqas taf li l-ego brother huwa mejjet. Huwa u Salaka ma ara xulxin ħafna drabi, iżda kien hemm ħafna affettiva bejniethom."
  
  
  I talab tagħha. "Kemm il-dehra ta' l-Aringa?"
  
  
  "Ħafna nies. Kien hemm biss is-sena differenza bejniethom. Xi jgħidu li dehra tewmin, ħlief li Salaka kien madwar pulzier naqqas u kemmxejn itqal mill-ħuh."
  
  
  "Aħna jistgħu jiffissaw dan," huwa qal, aktar li lilu nnifsu milli Erica u Minorkos. "Ma dan guy jgħixu F'ateni?"
  
  
  Minurk ħares lejn me questioningly. "Sinċerament barra l-belt fil-villaġġ żgħir."
  
  
  "Is-sejħa em u tgħidlu dwar l-Aringi," qal. "Imbagħad jistaqsi lilu jekk huwa jixtieq jgħin fil-jpattuha ħuh tal-mewt."
  
  
  Erica ħares lejn me. "Nick, li jfisser ..."
  
  
  "Jekk Stavros jistgħu jivvintaw impostor, allura dan jista aħna," qal. "Janis Zanni mhux l-uniku wieħed li jistgħu jitkellmu dwar l-persuna mejta."
  
  
  "It-tielet Salaka Madupas?" Erica mitluba.
  
  
  "Fil-fatt. Forsi huwa biss jistgħu jiksbu l-us għall-tifla." Huwa mdawwar l-Minurkos. "Inti se sejħa em?"
  
  
  Minurk eżita biss fil-qosor, " Tal-kors. U jien ser iġġib lill-ego hawn."
  
  
  Sagħtejn wara, kemm fil-għaxija, Sergiu Madupas waslu fil-kamra f'lukanda tiegħu. Huwa deher bħal jimxi magħha, kajman persuna, iżda taħt il-wiċċ kien skura determinazzjoni biex jgħinu jpattuha l-matematika maġġuri responsabbli għall-ħuh tal-mewt. I taw Em par ta għolja tmejjel-dinja papoċċi u l-inforra artab u tah malajr touch-up. Meta kien fuq, huwa eżamina kważi eżattament bħall-siwi huwa d tidher tagħha fil-tifla. Wara kollox, din kienet l-trickster Sergiu kien joħloq bħala fl-iskema tagħna, fuq il-dell innifsu, mhux l-ego brother.
  
  
  - Lukanda tagħha trid li l-nies fil-tifla li jaċċettaw Sergiu għall-Zanni, l-foloz Madup.
  
  
  Meta tagħha lest magħha, tagħha intensifikati lura u aħna kollha ħadu ħarsa tajba. "X'taħseb?" L-Minurkos talab tagħha.
  
  
  "Jidher simili ħafna Salaka - u għalhekk ukoll simili Zanni," Minourkos qal.
  
  
  Tagħna stess deceiver, tbissem inċertezza fl me. "Inti ma tajba tax-xogħol, is-Sur Carter," huwa qal. Ego vuċi kien simili ħafna għal Zanni tal, u l-ego-ingliż kien madwar l-istess kwalità.
  
  
  "Jien naħseb li għandna jistgħu jimmaniġġjaw dan," Erica qal.
  
  
  * * *
  
  
  Siegħa tard, wasalna fl-Apollo-bini. Kien f'nofsinhar F'ateni, u l-toroq kienu kważi abbandunat. Il-bini innifsu kien skur, ħlief għall-lobbying u l-bogħod ċaqliq-dwal tat-tifla. Aħna sib fil-mikrija iswed imbagħad għal madwar għaxar minuti, u imbagħad tall-bniedem daħal l-kantuniera tal-dar. Huwa mixi dritta li l-karozza u sib l-isfel li jmiss lili fis-sit ta'quddiem. Erica u Sergiu kienu seduta fil-dahar. Minourkos qagħdu fil-lukanda.
  
  
  "Bonġu, Carter," l-tall-bniedem qal. Huwa ħares lejn l-tnejn l-oħra u miżmuma Eric ħarsa.
  
  
  "Hija xi ħaġa tmur fuq?"
  
  
  "Xejn bħal dik. Ma kien hemm l-ebda waħda ma ' l-nemes meta wasal." Dan kien l-Abbozz Spencer, kollega tiegħi fil-AX. Huwa kien il-ġdid lill-aġenzija, u kellhom biss sodisfatti lilu fil-qosor qabel tagħha. Madankollu, Ed kien assigurat me fuq it-telefon waqt il-konversazzjoni fil-qosor qabel li Spencer kien persuna tajba. Skond l-istruzzjonijiet tiegħi, huwa jaraw il-lift speċjali għall-tifla permezz tal-ħġieġ faċċata tal-bini għal kważi tliet sigħat.
  
  
  Ego introdotti tagħha biex Erica u Sergio. "Aħna jgħaddu l-servizz bieb għall-lobby," qal, " ma'din l-iskema. Sergiu tmur l-ewwel, u aħna naġixxu bħala jekk dan il-post jappartjeni għall-us. Jekk aħna jmorru lejn il-quċċata, aħna se jipproċedi kif deskritt qabel. mistoqsijiet?"
  
  
  Ma kien hemm l-maħsub silenzju fid-dlam tal-karozzi. "Id-dritt," qal. "Ejja tikseb din l-aktar ma'."
  
  
  L-erba'minna ltqajna minn madwar l-iswed imbagħad u l-mixi flimkien biex l-quddiem tal-bini. L-xellug ta'l-entratura prinċipali kien maqful tal-ħġieġ tas-servizz tal-bieb. Sergiu jiddaħħal l-muftieħ Minurkos kienu taw l-Uem fl-istainless steel lock u huwa mdawwar. Fil-lobby, il-lift tal-gwardja tal-mdawwar-istati uniti fil-disbelief.
  
  
  Sergiu mniżżla l-ewwel, u aħna segwiti. Tagħha, staqsiet jekk aħna d verament meħuda Stavros mill-sorpriża. Huwa għandu jkun ritmu l-tifla stennija biex tisma'dak li ġara fl-Colonel Kotsikas dar. I ttamat li huwa ma kienx mibgħuta skwadra tal-poplu tiegħu stess hemm biex tinvestiga. Kien hemm ukoll il-possibbiltà li hu pprova sejħa Parakata fl-aħħar ġurnata jew tnejn, u sab li huwa ma setax jilħaq Hema u me hemm. Li ma jkunux jistgħu kuntatt kwalunkwe tad-difiża pjantaġġuni qal Stavros li kien xi ħaġa ħażina.
  
  
  Aħna avviċinat-gwardja tas-sigurtà fl-lift. Huwa ħares lejn Sergiu stramba.
  
  
  "Fejn inti kienu ġew?"
  
  
  "Dawn huma l-istampa tar-rappreżentanti," Sergiu qal, jilgħab rwol il-ġdid tiegħu. "Huma għandhom jinstemgħu dwar il-terribbli-massakru ta'l-ġunta kurunelli li saru biss ftit sigħat ilu. Il-pulizija infurmat minnhom tat-traġedja. Huma jridu jagħmlu qasir intervista biex tikseb is-Sur Minourkos ' l-opinjoni dwar dan l-avveniment terribbli, u jien ser kellem lit-ih soprano."
  
  
  Hugo tal-stiletto jinħass fuq id-dritt tiegħu driegħ, u l-I staqsiet jekk I d għandek tużah. Jekk il-gwardja kienu fuq id-dazju għall-waqt, huwa kien magħruf li Zanni ma tmur barra madwar il-bini.
  
  
  "Id-dritt," huwa qal. "Jien ser tieħu l-lift miegħek."
  
  
  Il-lift kien fil-tifla. Hu waqqaf lill-qanpiena, u huwa bil-mod beda jinżel. Deher bħal eternità qabel ma wasal fuq l-ewwel l-art, iżda l-bibien fl-aħħar nett iffavorixxa miftuħa. L-istess operatur lift li jintuża biex tieħu me u'l isfel kienet dwar id-dazju. Aħna telgħu abbord filwaqt li l-operatur lift jaraw Sergio. Il-jum magħluqa wara l-istati uniti, iżda l-operatur ma tagħfas il-buttuna li pick us up.
  
  
  "Jien ma tkunx taf li inti kienu madwar l-bini," huwa qal Sergiu, li tħares fl-istati uniti warily.
  
  
  "Sew, issa inti taf," Sergiu wieġbu irritably. "I-xellug biex jintlaħqu dawn l-newspapermen. Jieħu l-us soprano." Jien tagħti tagħha intervista."
  
  
  Il-bniedem eżaminati Sergiu tal-wiċċ bir-reqqa. "Jien ser sejħa tagħha soprano-ewwel," huwa qal.
  
  
  "Mhux meħtieġ!" qal Sergiu.
  
  
  Iżda, huwa marru għall-comm jikkontrolla fuq il-ġenb tal-karozza. I nodded li Spencer, u huwa kompla fuq lagħaq. Huwa miġbud ' il barra tiegħu Smith & Wesson 38, u l-ieħor man nnotat l-moviment. Huwa mdawwar biss fil-ħin biex tara l-gun fi tempju tiegħu. Huwa gasped u jiżżerżaq l-art.
  
  
  Erica marru għall-kontroll tal-panel. "Jieħdu fuq innifsek," qal.
  
  
  Fuq il-mod biex il-dwejra, aħna mċaqilqa il-mixja mzappa-figura ta ' l-operatur lift għall-kantuniera tal-lift, fejn l-ego ma jkun viżibbli meta l-erbgħa mill-istati uniti ltqajna. Mument aktar tard, il-bibien miftuħa fil-tifla fil-kuritur.
  
  
  Kif I suspettati, ma kien hemm l-tnejn l-oħra l-irġiel fuq id-dazju. Wieħed minnhom kien il-mara metal tank hu d iltaqa'qabel. Dawn kienu l-azzjoni films, u huwa ma tixtieq li l-logħob magħhom. Il-mara guy ltqajna sa minn wara l-president fid-daħla tal-tifla, filwaqt li l-oħra qagħdu bilqiegħda.
  
  
  Dawn it-tnejn ħarsu lejn Sergio kemm jekk huma d tidher ghost.
  
  
  "Dak li l-infern..." l-mara bniedem exclaimed. "Dak li għaddej fuq hawnhekk?"
  
  
  Sergiu maqbuda l-anzjani l-attenzjoni, u l-Spencer avviċinat-dlam-segretarju-bniedem fuq il-mejda. Ir-raġel bil-mod mixi sa Spencer.
  
  
  "I taw permess għall-intervista dawn in-nies," Sergiu qal.
  
  
  "Kif inti ma toħroġ il-tifla?" Il-mara bniedem mitluba.
  
  
  Tlaqt fuq hu filwaqt li Sergiu wieġeb. Spencer kien bil-wieqfa li jmiss mal-dlam-bniedem. Erica koperti us kemm bil-żgħar tal-Belġjani die għal jimteddu moħbija fil-borża tagħha.
  
  
  "Ma tiftakar meta tlaqt?" Sergiu talab indignantly. "Dan kien madwar siegħa ilu. I qallek li..."
  
  
  L-ebda aktar spjegazzjoni kienet meħtieġa. Hugo jiżżerżaq soundlessly fis-naħa tiegħi. L-anzjani tagħha qabad mal-naħa tax-xellug tiegħu u miġbuda tagħha lejn lilu bħala tilef il-bilanċ tiegħu. Kien malajr mfassla madwar l-ego tal-gerżuma b'sikkina-eżerċitu ta'l-idejn. - Demm fl-azzjoni dwar il-Sergio tal-qmis u ġakketta.
  
  
  L-dlam-bniedem ħa l-gun, iżda Spencer kien lesti għal dan. Huwa miġbud ' il barra l-ikrah garrote mill-but u malajr mqiegħda fuq il-qabbad il-par-ras, mbagħad miġbud iebes fuq il-qasmu tal-wajer mal-żewġ manki injam. Naħa tar-raġel qatt ma ntlaħaq l-gun. Ego wessgħet l-għajnejn u tal-ħalq tiegħu naqsu miftuħa bħala l-wajer maqtugħa permezz tal-laħam u l-arterji biex l-għadam. Aktar tad-demm fl-azzjoni dwar il-ħxuna tapit fil-saqajn tagħna bħala l-gunman qabża u milwi, f'dak iż-żmien fil-Spencer tal-qabda, saqajn tiegħu tħawwad fl-arja. Imbagħad ingħaqad mal-ħbieb tiegħu fuq l-art.
  
  
  Erica maħlula tagħha kontroll fuq l-attivazzjoni ta tagħha die għal jimteddu. Sergiu ħares lejn l-kadavri mal-wiċċ pallida filwaqt li Hugo jintilfu l-xafra dwar l-anzjani tal-ġakketta. Spencer nodded fil me, għoti sa l-noose li kellhom mgħaddsa fil-fond fil-bniedem tal-għonq , u intitolat għall-tifla l-art. Hugo miżmuma fl-naħa tiegħu, u Spencer miġbud ' il barra l-pistola speċjali hu d msemmija lili qabel. Ego hija pprovduta mill-kumpanija, l-Effetti Speċjali u l-Editjar tal-arja gun li dik dart. L-diver kienu mimlija bil-curare, li jaġixxu malajr velenu li kelli mislufa mill l-Indjani ta'l-Kolombja.
  
  
  Sergiu waslet għall-sensi tiegħu. Huwa kompla l-bieb, inserit ewlieni ieħor Minurkos kien mogħti Em, u huwa użat biex jinfetaħ il-bieb tqal. Huwa ħares lejn me, u l-I nodded. Huwa skiet imbuttat l-bieb miftuħ u intensifikati apparti peress li huwa ma jistax jidħol l-tifla. Huwa ma kienx lest li jgħin f'dan l-istadju ta ' l-attakk.
  
  
  It-tliet tal-us malajr daħlu l-bieb, fannijiet barra, Erica żżomm il-massakru lag aħmar fil-quddiem tal-tagħha, lesta għall-nar, iżda hija kienet biss spare, pistola. Hi ma kellhomx bżonn biex iwissu Stavros tal-nies aktar milli kien assolutament meħtieġ qabel aħna misjuba Stavros lilu nnifsu.
  
  
  Din kienet perfetta jekk Stavros kienu fil-kbar kamra tal-ħajja fid-daħla. Ma ħadu l-fluss tal-dan kollu malajr ħafna. Minflok, għandna sabet burly Għalf seduta fuq twil baha'i tiegħu lura lill-istati uniti, tal-ħġieġ tal-brandi fl-naħa tiegħu. I ra tagħha, il-holster ċineg minn fejn I kien bil-wieqfa. Kien għadu armati , dan perikolużi bniedem.
  
  
  Ma kien hemm ebda sinjal tal-ħajja fil-ġewwa kuritur li jwasslu għall-sodda, iżda l-vuċijiet jistgħu jinstemgħu mill-mdawwal sew l-uffiċċju. I kien biss dwar l-kap għall-Humvee meta żewġ irġiel mixi madwar l-uffiċċju u fil-kamra tal-ħajja. Madwar minnhom, Odina kien burly gunman bil-kapitolu gun fi l-ispalla holster, u l-oħra kienet ieħor foloz Madupa, Janis Zanni.
  
  
  Dawn waqfu meta jkunu raw l-us, u tnejn ħarsu lejn l-Sergio bil-qawwi l-għajnejn. L-żewġ impostors waqfa qasira għall-mument, tħares lejn xulxin, u Martell imdawwar magħhom u li raw il-espressjonijiet fuq il-wiċċ tagħhom. Qasma-tieni l-aktar tard, il-metal tank u l-Zanni laħaq għall-pistoli tagħhom.
  
  
  Spencer kellha l-għan l-dart u faħam. Ma kien hemm l-matt pop fil-kamra, u mument aktar tard, l-iswed tal-metall dart taru minn madwar il-bniedem tal-għonq, ħdejn il-Adam tat-tuffieħ. Ego tal-xedaq beda x-xogħol soundlessly bħala Zanni t'attivitajiet fil-orrur fil-iswed l-oġġett. Martell bdew naħa waħda catlike mozzjoni u iġbed l-gun tiegħu.
  
  
  L-għajnejn tiegħu iffukat fuq l-me-ewwel, u rajt l-theddida fil-minnhom bħala naħa tiegħu sabet li l-gun fi holster tagħha. Huwa waqa'fuq waħda minn kull tilwim u fl-istess ħin iffavorixxa tiegħu tad-driegħ, il-twettiq tal-linja minn hawn taħt, il-ħelsien stiletto. Dan imqatta'permezz ta'l-arja kif skiet jinstab qtar, u l-martell laqat il-sider li jmiss mal-ego u l-qalb. L-xafra-problemi fil-ego u l-ġisem bil-qawwi thud, u ġew stabbiliti l-hilt.
  
  
  Martell tal-ikrah-għajnejn, l-ewwel wera li għalija, minħabba nen ma kienx liebes blu nuċċali tax-xemx, t'attivitajiet me għall-mument, incredulous li I d ġestiti biex joqtlu l-ego daqshekk malajr. Huwa ħares lejn l-stiletto, fejn l-ego tal-qmis kien tnixxija strajk. Hu qabad l-sikkina kemm jekk biex tiġbed dan jitwettaq, imbagħad qajmet l-gun fl-naħa tiegħu lejn me. Iżda kien diġà mejta. Huwa waqa'fl-wiċċ fuq is-sodda, tiegħu fit-tul tax-xagħar-difiża tal-bniedem ego konfużjoni.
  
  
  Il-oħra gunman kellhom biss waqfet muskolu fuq l-art. Zanni mdawwar li jimxu lura lill-uffiċċju, iżda ieħor dart mill-Poe tal-arja tal-pistoli titwaqqaf ego, li tolqot lilu fid-dahar.
  
  
  Huwa tassew ppruvaw aqbad dan, ma setax jilħaq dan, u mbagħad ħabat headfirst fis-uffiċċju bieb, rogħda hemm għall-mument, u mbagħad mar rotob.
  
  
  I marru għall-bieb u ra li kien hemm l-ebda wieħed inkella fl-uffiċċju. Huwa mdawwar lura lejn l-oħrajn. I nodded lejn l-aħjar li jwasslu għall-sodda, u Spencer taħbit me għal dan. Erica segwit me.
  
  
  Aħna esplorati l-bqija ta'l-postijiet. - Ieħor tal-kamra tal-ħajja, tas-sodda u l-kċejjen. Aħna sabet armati kriminali tiekol sandwich fil-kċina. Hekk Spencer sabet li l-ego-ewwel. Tagħha, daħlu biss bħala huwa jaħdem mill-ġdid fil-arja pistola. Hu kien l-infern bent fuq il-qtil, kważi kif ħerqana bħala Zach. Il-bniedem ntlaqtet fil-ġenb meta huwa miġbud ' il barra twil Welby die għal jimteddu.32. Għal xi raġuni, riżentiment ma jaffettwax hu hekk malajr, u l-uem ġestiti li jisparaw. L-gun roared barra tal-kamra u l-hit Spencer preċiżament fil-kustilji, iħabbtu ego tiegħu lura lill-moan. Hija kienet qabad minn president u slapped fil-wiċċ bl meta kien bil-għan a die għal jimteddu fil me. Il-president ewropea fis lilu u tinfaqa fil-wiċċ tiegħu. L-gun marru off fis-saqaf, u l-bniedem tolqot l-art fuq il-dahar tiegħu, jitilfu l-arma. Spencer grumbled lejn il-ħajt bħala huwa mmirat l-arja pistola mill-ġdid.
  
  
  Tagħha kien fil-lilu. "Żomm fuq, jieħdu l-apposta!"
  
  
  "Għaliex?" "Motherfucker tikseb me!"huwa talab hoarsely.
  
  
  Hu l-għan mill-ġdid. Tagħha ego mtaqqba lilu fil-wiċċ u huwa hit kap tiegħu kontra l-ħajt. Imbagħad il-gun eliminat tagħha barra, sabiex tilef il-ego tiegħu. Dan clattered madwar l-miksija bil-kċina-art, u huwa ħares lejn me daze.
  
  
  "I qal stenna," I growled.
  
  
  L-għajnejn tagħna ltaqgħu għall-mument, imbagħad ħares isfel, filwaqt fuq il-ferita taħt il-kustilji. Kien simili sempliċi tal-feriti fil-laħam, iżda ma jolqot me ħafna d-dritt li issa. Huwa mixi fuq u niżel fl-quddiem tal-gunslinger. Ego-għajnejn kienu miftuħa, u l-korp tiegħu kien għadu qed jitħabtu ma'l-velenu. Huwa kien wieħed mill dawk rari individwi li kellhom immunità naturali għal ċerti sustanzi kimiċi tossiċi, li, filwaqt li ma tkunx kompleta, ikkawżat curare li joqtlu egos bil-mod aktar milli minnufih. I kien ferħan li kien il-każ. Forsi nista'nikseb xi tweġibiet.
  
  
  Erica daħal fis-kċina f'dak il-mument iżda l-gun ma kinux sparati għadhom. "L-ego mhux hawn," hija qalet.
  
  
  Huwa qabad lilu mill-qmis u ħadlu lilu. "Fejn Stavros?" I mitluba.
  
  
  Ir-raġel ħares lejn me. "Dak tal-negozju tiegħek?" kienet ieħor madwar Stavros ' l-Amerika fanatics, iżda l-ego tax-xagħar ma kienx sakemm Martell tal.
  
  
  Din kienet l-Luger li jinġibed tagħha barra mill-holster tagħha u ppressati tagħha ego kontra l-gunman tal-xellug-għadma tal-ħaddejn. "Jekk inti tgħid me fejn hu, jien ser jagħmel żgur li inti jiktbu l-tabib fil-ħin li jiffrankaw." Kien jinsabu, tal-kors. "Jekk inti jirrifjuta, jien ser iġbed l-attivazzjoni. Kellem."
  
  
  Huwa eżamina me fl-għajn u apprezzat dak li raw. "Apposta, id-dritt," huwa qal hoarsely. Riżentiment kien diġà qed jaħdmu fuqu. "Jekk inti verament ħlief me."
  
  
  Huwa nodded tagħha.
  
  
  "Huwa kompla biex Mykonos."
  
  
  Huwa skambja ħarsiet mal-Erica. Il-gżira ta'Mykonos kienet waħda mill-uniċi żewġ postijiet fejn Stavros mibnija tiegħu elite ribelli-korp. "Issa għidli," qal tagħfas il-Luger Ego tal-wiċċ. "Ma hu tikseb l-avviż dwar il-kurunelli?"
  
  
  L-qabbad il-par chuckled, imbagħad-wiċċ tiegħu contorted bl-uġigħ f'daqqa. "Zanni imsejħa Kotsikas-dar. Wieħed mill-cops wieġeb. Huwa qal li huwa l-u dawn l-irġiel kienu multa, u li l-kurunelli kienu mejta."
  
  
  "Dak li l-infern?" Spencer exclaimed.
  
  
  Spencer kien sorpriż mill-tweġiba, iżda li hija ma kinitx. Colonel Kotsikas ħsieb malajr meta l-qanpiena għ, u taw lill-wieħed mill-pulizija. Kotsikas jgħidlekx minnhom li jekk ma ibgħat messaġġ falz l-tifla, Stavros se jmorru hemm mal-irġiel tiegħu. Kotsikas ma kellhomx żmien biex tikkoordina mal-istati uniti, sabiex ikun marru'l quddiem u ma dak li jidher aħjar. Dan jagħmel sens, iżda l-colonel ma setax magħruf li l-rewmatiżmu li d sfurzat fuq il-cop jippermetti Stavros li jħallu l-tifla qabel sirna hemm.
  
  
  "Għaliex kieku Stavros jmorru għall-Mykonos?" il-mewt gunslinger talab tagħha tartly. "Biex jagħmlu mistoqsijiet lill-truppi?"
  
  
  Oħra twinge ta ' l-uġigħ tolqot lilu. "Jiksbu me-tabib," huwa nifs.
  
  
  "Aħna ser tkellem l-ewwel."
  
  
  Huwa whispered il-kliem. "Hu sejjaħ żewġ kampijiet flimkien. Hu jixtieq l-truppi miġjuba biex Ateni. Il-kmandant fil-Mykonos qal xi ħaġa dwar mhux jiċċaqilqu tiegħu truppi sakemm hu rċevew notifika mill-Minurkos. Stavros kien rrabjata ħafna miegħu. Huwa tellgħu hemm personalment kmand."
  
  
  Tiegħu kibru. Il-bniedem mwebbsa u shuddered. Ego tal-wiċċ hija diġà blu.
  
  
  "Ejja toħroġ hawn," I ordnat. Huwa mdawwar Spencer. "Jibqgħu hawn."
  
  
  Riżentiment ma tistax tagħmel ħafna sens fil-ego vuċi. "Jien iweġġgħu, Carter."
  
  
  Tagħha eżaminati dan. Kien biss ferita li ma għandhom xejn vitali fl-it. "Inti ser tkun multa," qal. "Tpoġġi fuq din il-faxxa u l-sejħa Hawke minn hawn. Għid l-uem dwar l-aħħar żviluppi. Jien ser ikollhom il-Minurkos issejjaħ lit-tabib tiegħek biex tieħu l-kura tal-ferita tiegħek. Xi mistoqsijiet?"
  
  
  "Iva," huwa qal. "Għaliex ma inti tixtieq tagħha li tkun miegħek fil-Mykonos?"
  
  
  "Għandek bżonn biex tikseb ftit aħjar, Spencer.
  
  
  Stavros hija importanti wisq biex me. "
  
  
  "Tgħid Ed li?" "Dak li huwa?" huwa talab sourly. "Huwa rakkomandat me għal xogħol temporanju fuq dan l-assenjazzjoni."
  
  
  "Tgħid em xi ħaġa li trid." Huwa mdawwar tagħha, holstering tiegħu luger . "Ġejjin fuq, Erica."
  
  
  "Dak li għandek tistenna mill me, biss stenna sakemm I jiksbu n-notifika mill inti? Spencer mitluba.
  
  
  Tagħha, waqaft u ħsibt dwar dan għal mument: "Għada fil-kolazzjon-ħin, inti tista'titlaq. Se jkun tard wisq għall-gazzetti li tgħid din l-istorja. Jkollhom il-Minurkos sejħa tal-pulizija u jgħidulhom kollox. Sejħa Colonel Kotsikas u jitolbuh biex tappoġġja l-Minurkos ego. Minn dakinhar, l-I ser tkun Mykonos u jsibu Stavros, jekk hemm wieħed. Se jkun kmieni wisq għalih li jirċievu l-ebda aħbarijiet dwar dak li ġara issa u fil-Kotsikas dar."
  
  
  "Dak dwar Sergiu?" Erica mitluba.
  
  
  "Aħna qed jinġiebu l-ego-dar," qal. "Huwa ma xogħol tajjeb u issa huwa tista' tmur lura għall-familja tiegħu."
  
  
  "Carter," Spencer qal.
  
  
  "Iva?"
  
  
  "Jien ser tagħmel l-aħjar ħin li jmiss."
  
  
  Tagħha, ħares lejn lilu. "Id-dritt," qal. "Ġejjin fuq, Erica. Għandna bżonn li jaqbdu avultun."
  
  
  L-għaxar kapitolu.
  
  
  Mykonos port jistabbilixxu bħal enormi b'iktar ċippi fid-xemx filgħodu. Din kienet kważi kompletament magħluq-port mal-żgħar dgħajjes tas-sajd u l-spidbowts ġewwa u l-żewġ vapuri tal-kruċiera kbar ankrata fil-ħajt tal-baħar. Vapuri ma jidħol Mykonos. Il-passiġġieri kellhom jimxu'l isfel instabbli slielem ma'l-bagalji tagħhom fl-idejn tagħhom għall-dgħajsa, li ħa ih biex il-kosta fi gruppi żgħar.
  
  
  Erica u l-I ma jgħix dan fil-qosor l-avventura. Wasalna fl-ajruport il-ġdid dwar l-naħa l-oħra tal-gżira biss siegħa ilu u ħa l-bus jistabbilixxi l-iebsa-triq għall-raħal. Issa I kien seduta fil-dritti-isfar president fil-ġugarell karozzi tal-kafetterija taħt kanvas awning, jaraw nofs tużżana mustachioed grieg baħħara gwida ġodda miżbugħa dgħajsa tas-sajd fl-ilma biss ħmistax-il tarzni bogħod. Il-moll tbegħditx minn me fiż-żewġ direzzjonijiet , filliera tal-djar whitewashed ma kafetteriji, ħwienet, u l-lukandi żgħar. I ħa sip ta Nescafe, il-grieg tal-simboliku tribut għal Amerikana tal-kafè, u jaraw kif mimmo kien immexxi mill-qadima-bniedem fil-kappell tat-tiben-bejgħ ta'l-għeneb u l-fjuri. F'dan il-atmosfera, kien diffiċli li wieħed jiftakar li l-I kien hawn li joqtlu-bniedem.
  
  
  Erica ma kienx miegħi. Hi sparixxa fil-labirint tal-borra-abjad banners, mhux'il bogħod mill-minbarra, li ssib mara kienet taf mill tagħha jibqgħu fil-Mykonos ftit tas-snin ilu. Jekk għandek bżonn l-ebda informazzjoni dwar Mykonos, inti mdawwar-dlam jekk qodma flimkien mal-president fl-iswed papoċċi ġenwin li mikrija kmamar fid-djar tagħhom għall-viżitaturi. Dawn kienu jafu kollox. Erika marru biex issir taf dwar il-kamp militari fuq il-gżira, u nsib fejn il-kamp ta'kmandant jistgħu jgħixu, għaliex aħna probabilment issib Stavros hemm.
  
  
  I kien biss l-irfinar Nescafe meta Erica, tbandil fuq il-ġebel fil-passaġġ quddiem il-kafetterija, kienet imħejjija fl-isfar qliezet, fit-tul tagħha xagħar aħmar marbuta lura bil-isfar ribbon. Jien xorta sabuha diffiċli biex jifhmu għaliex tifla bħal Erica ma tinġibed fis-dinja tiegħi. Ħej, inti għandek miżżewġa sinjuri-bniedem ma villa u fit-tul abjad jott barra tal Tel Aviv. Dan kollu hija setgħet kellha fid-dehra tagħha. Forsi hija ma kinitx taf li. Jew forsi jottijiet biss ma kinux tagħha it-tip.
  
  
  "Inti dehra tat-turisti, Nick," hi tbissem, bilqiegħda li jmiss lili. "Ħlief għall-ġakketta u l-parità."
  
  
  "Jagħtu me ieħor siegħa," qal. "X'tgħallimt?"
  
  
  Hija ordnat tazza tal-sħun te mill-wejter u hu tax-xellug. "Huwa tajjeb li l-I marru waħdu. Maria ma tassew jixtiequ jitkellmu mill-ewwel. Dawn il-gżejjer huma ferm'il bogħod mill-barranin, u xi ħadd li ma jgħixux hawnhekk huwa barrani."
  
  
  "Dak li kien hi mistennija li jgħidu?"
  
  
  Erica beda biex jitkellmu, iżda ħej, I kellhom stenna sakemm l-wejter tax-xellug ħej, te. Meta kien marret, hi jitferra xi zokkor fil-tazza minn studju open-iskutella. "M'hemm l-kamp qrib Ornos-Bajja, u biss ftit tal-gżejjer ġew ġewwa. Il-kmandant tal-ħajja fl-mikrija villa ħdejn il-kamp. Ego-isem huwa Galatis. Dollaru mqarrba żewġ lokali tat-taxi-sewwieqa u l-saq-żewġ Amerikani li l-Renia-Lukanda. fuq il-periferija tat-raħal; aktar tard, l-istess persuna ħa ih il-villa tal-Galatis."
  
  
  "Eċċellenti intelliġenza-xogħol, Miss Nystrom," qal. "Ġejjin fuq, ejja mmorru għal Renya."
  
  
  "I biss sib l-isfel," hija ilmentat. "Għadni nofs tazza tal-tè."
  
  
  "Jien ser ikollok ieħor tazza aktar tard." Huwa tossed tagħha ftit drachmas fuq il-mejda.
  
  
  "Sewwa," hija qalet, hurriedly tieħu sip ieħor ta te, imbagħad żdied li jsegwu me.
  
  
  Aħna mixi tul il-mimmo kafè boardwalk u l-grupp żgħir miftuħa metru fejn karozzi tal-linja tmur għall-periferija titwaqqaf. L-uffiċċju postali u l-kwartieri ġenerali tal-pulizija gate jiffaċċjaw il-kwadru, u hemm sib tarnished bronż vara tal-qedem eroj. Aħna għadda dan il-kwadru, mitfi il-moll fis-żgħar il-lokal, u dalwaqt waslu fil-Renia. Dan kien multi-livell tal-lukandi mibnija fuq l-għoljiet bi kważi tropikali tal-ġnien fil-faċċata ta ' dan.
  
  
  L-rqiq żagħżugħ fuq quddiem desk kien ħafna merħba. "Iva, żewġ Amerikani wasal il-bieraħ. Huma l-ħbieb tiegħek?"
  
  
  X'hemm ih isem? I mitluba.
  
  
  "Ippermettuli ara." Huwa miġbud rivista barra minn taħt il-bank u miftuħa. "Biex issib. Is-sur Kannella u s-Sur Smith."
  
  
  "iva. Dawn se jkunu l-ħbieb tagħna, " qal. "Dak tal-kamra huma fil? Aħna rridu li sorpriża ih."
  
  
  "Dawn qed fil-312. Iżda dawn kienu diġà għaddew. Huma msemmija li dawn ser jiġu lura fil-lukanda għall-ikel qabel l-nofsinhar."
  
  
  Aħna ċċekkjati l-kamra tal-xorta waħda. Huwa eliminat fuq il-bieb u mbagħad fil-mixi ma'l-effetti speċjali pprovduta mill-il-subien madwar l-effetti speċjali dipartiment. Aħna għalaq il-bieb wara l-istati uniti u stenna madwar. Kemm ta'l-kbira sodod kienu għadhom unmade, u l-half-flixkun vojt tal-whisky sib fuq il-nightstand. Stavros ma kienx ħafna ta għax-xorb, sabiex I l-ħsieb kien l-ego merċenarji huwa ġab miegħu li xorbu l-alkoħol.
  
  
  Barra minn scotch u ftit bramel sigaretti, li ma jħallu xi ħaġa oħra. Stavros probabbilment ma tawx-bagalji. Din kienet xi ħaġa li kellha tagħmel, u ma tieħu fit-tul. Em kellhom biex issir taf dwar l-telefonata minn bniedem li jallegaw li jkun Minurkos, tat-test u l-lealtà tal-Galatis, il-kamp-kmandant. Galatis tal-ħajja kienu fil-periklu immedjat jekk kien obduti l-Minurkos ordnijiet ma jimxu sa l-aktar rapporti ġew riċevuti mill-lilu. Peress Stavros kien wasal il-bieraħ, Galatis jista'jkun diġà mejta.
  
  
  "Aħna d-aħjar tmur għall-villa," qal.
  
  
  "Jien miegħek, Nick."
  
  
  Wara nofs siegħa ta'stennija, aħna fl-aħħar nett sabet li l-xufier tat-taxi jixorbu huma fil-kafè tiegħu. Huwa ma jkollhom l-iċken-intenzjoni tal-sewqan-istati uniti biex il-villa sakemm hi wera em a wad tal-drachmas, f'liema każ hu mħattba fuq u wasslu biex tat-taxi. Kien taħbit tal-up 1957 Chevrolet, bil-maġġoranza tal-fjuri marret u suf tal-qoton teħel tal-tapizzerija. L-taxi-sewwieq ħa l-qadima tal-magna miegħu, li sar qawwi belch kif aħna saq.
  
  
  Ħafna mill-isuqu saret fuq ħażin witta t-triq tul il-gżira tal-kosta tal-blat, fejn immens-irdum niżel barra fil-Baħar Eġew. Meta konna kważi fil-Ornos Beach, l-sewwieq daru fuq mħarbta-żrar triq fid-direzzjoni tal-kamp u villa. Kif aħna għaddew mill-għoli barbed-wajer-ilqugħ, aħna biss maqbuda idea tal-kamp, l-bini ekoloġiku maħżuna fil-distanza. Aħna mdawrin bogħod mill-ilqugħ u fuq it-triq twila li wasslu direttament lill-villa. Meta wasalna fl-dar ma'l-madum tas-saqaf, hija kienet talbet mill-taxi-sewwieq li jistennew, u huwa deher ħafna lesti biex jagħmlu hekk.
  
  
  Konna lesti għal xejn meta missierha maqluba fuq il-xogћlijiet elaborati bis-injam quddiem bieb. Erica għal darb'oħra kellhom Belġjani die għal jimteddu moħbija fil-borża tagħha, u dan iż-żmien hija ttamat li l-użu. Hi bil-kalma sib li jmiss me għall-jum u l-stenniet. L-luger kienu mqiegħda fil-but tal-ġenb tal-ġakketta tiegħi, u l-naħa tiegħi kienet mal dan. L-impjegat, ta'l-anzjani grieg, fetħet il-bibien.
  
  
  "Cali kien aġġornat," hu milqugħ-istati uniti. Huwa kompla bil-grieg. "Inti trid tara l-kmandant?"
  
  
  "L-hena tiegħi," qal, bil-mod timbotta l-ego annullata. Erica u l-mort fis-kbira tal-kamra unika tal-ħajt tal-ħġieġ tal-jiffaċċjaw siġra-miksija art.
  
  
  "Jekk jogħġbok!" L-raġel irrispondiet bl-ingliż.
  
  
  Aħna mċaqalqa b'attenzjoni mill-kamra tal-kamra, u fl-aħħar nett ssodisfati fl-kbira tal-kamra. Ma kien hemm l-ebda waħda hemm.
  
  
  "Fejn il-kmandant?" Erica talab l-qodma tal-bniedem.
  
  
  Huwa ħadlu kap tiegħu vjolenti minn naħa għall-oħra. "Mhux fil-villa. Jżuru".
  
  
  I talab tagħha. "Fejn?"
  
  
  "I marru bil l-Amerikani. Għall-kamp."
  
  
  "Efaristo," qal nirringrazzja lilu.
  
  
  Aħna marru u kellha din il-logħba fil-kabini tal-piloti mill-ġdid. "Jieħu l-us biex il-kamp militari," huwa qal is-sewwieq.
  
  
  "Dak li aħna se tagħmel meta għandna naslu s'hemm?" Erica mitluba.
  
  
  L-taxi jinġibed'l bogħod mid-dar u l-intitolat lura l-żrar-triq. "Jien ċert madankollu," I ammessi. "I biss tħoss bħal għandna l-inqas jagħti ħarsa minn barra."
  
  
  Iżda aħna ma jiksbu li s'issa. Meta aħna mdawrin lura fuq it-triq li issa dam parallel għall-ilqugħ u segwiti għal ftit mijiet ta'tarzni, I raw-post fejn l-ilqugħ tal-binarji ħareġ mill-triq u waqaf ħdejn xi imsaġar.
  
  
  I qal tagħha lis-sewwieq. "Ieqaf!"
  
  
  "Dak tal-up, Nick?" staqsa Erica.
  
  
  "Jien ma tkun taf. Jibqgħu hawn."
  
  
  Huwa telgħu madwar l-kabina u miġbud ' il barra l-luger . Tagħha bil-mod mċaqalqa mimmo tire-binarji lejn l-għoqda. Ma kien hemm l-evidenza tal-ġlieda qrib fejn il-karozza kienet pparkjati. Darba fil-arbuxxelli, huwa sab dak li kien qed. Wara oħxon bush, tall, irqiq jistabbilixxu bniedem bl-gerżuma tiegħu maqtugħa mill-widnejn għall-widnejn. Galatisa għandu sabu tagħha.
  
  
  Erġajt lura fil-karozza u qal Erica, u aħna biss sib hemm għal filwaqt filwaqt li l-xufier tat-taxi ħarsu lejn l-istati uniti fil-anterjuri mera.
  
  
  "Stavros għandhom kellhom wieħed mill Galatis' subordinati uffiċjali fuq in-naħa tiegħu minn issa, " qal ħafna. "Jekk aħna ma tistax issib Stavros, hu ser ikollhom dawn l-truppi F'ateni għada."
  
  
  "Aħna ma jistgħux isegwu lilu għall-kamp, Nick," Erica qal. "Huwa se jkollu l-armata żgħir biex jipproteġu l-ego hemm."
  
  
  "Aħna sejrin lura lejn il-lukanda u l-tama li dak Stavros qaltilhom huwa veru - li huwa l-ħsieb li jkun hemm mill-nofsinhar. Aħna se stenna għall-ego hemm."
  
  
  Fil-Renya, Erica u l-I magħmula biex Stavros kamra mingħajr ma dehru. Aħna maqful lilna nfusna u stenniet. Din kienet l-nofs tal-għodu. Il-sodod kienu magħmula, sabiex aħna ma għandekx għalfejn tinkwieta dwar l-sefturi. Huwa jitferra us kemm żgħar tir tal-whisky, u aħna kellha logħba fuq il-tarf tal-qiegħ wara tax-xorb.
  
  
  "Għaliex ma nistgħux jkun hawn fuq vaganza bħala turisti?" Erica ilmenta. "Xejn ma iżda żjara mtieħen tar-riħ, mur l-bajjiet, u ipoġġu fil-kafejiet jaraw jmorru bil-dinja?"
  
  
  "Forsi aħna ser tkun hawn flimkien someday," qal, ma jemmen li għal minuta. "F'ċirkostanzi differenti, taħt ċirkostanzi differenti."
  
  
  Erica telaq l-żgħar gillette hi d jintlibsu ma'tagħha qliezet. Hija kienet liebes biss enormi blaws mdaħħla fl tagħha qliezet. Hi sib lura fuq is-sodda, saqajn tagħha għadhom fuq l-art, aħmar tagħha tax-xagħar tal-mess fil-sempliċi aħdar coverlet.
  
  
  "Aħna ma jkollhomx ħafna ħin flimkien," qalet, tħares lejn is-saqaf. Tad-dawl riħ daħal permezz tal-tieqa miftuħa, dawl riħ tal-baħar. "L-ebda kwistjoni kif xogħlijiet kollha."
  
  
  "Jien naf."
  
  
  "Ma rridx li stenna għal xi ħaġa possibbli issa u fil-futur flimkien. Hija qatt ma tista'ġejjin." Hija bdiet unbutton qmis tagħha.
  
  
  Tagħha, ħares lejn agħlaq. "Erica, dak l-infern inti tagħmel, apposta?"
  
  
  "Jien jkollna undressed," hija qalet, ma tħares lejn me. L-blaws tneħħiet. Hi unzipped tagħha żgħar bra u tnaddaf bogħod tagħha ego. Huwa ħarsu lejn tagħha.
  
  
  "Do you tirrealizza li Stavros jistgħu jidħlu fil hawn fi kwalunkwe mument?" huwa talab tagħha.
  
  
  "Huwa biss in-nofs ta'l-għada filgħodu." Hija kienet tneħħew il-snap tal tagħha isfar qliezet fil-qadd u kien ġbid tagħha ih fuq tagħha ġenbejn. Kien hemm biss il-biċċa tal-ħwejjeġ ta'taħt taħtha, żgħar biċċa drapp li bilkemm koperti xejn.
  
  
  I mfakkar tagħha, u l-gerżuma tiegħi marru xott. Huwa mfakkar l-pur tal-annimali pjaċir huwa d ħass tagħha.
  
  
  "Erica, ma naħsibx -" I ppruvaw li jipprotestaw.
  
  
  "Hemm iż-żmien," hi me assigurat, li jiċċaqalqu languidly madwar l-sodda. Huwa jaraw-ġisem tagħha jimxu u l-ġibda. "Inti qal ruħek li Stavros probabbilment se jqattgħu l-għodu kollu tkellem lill-ġdid kamp kmandant."
  
  
  "Aħna ma tistax tkun żgur dwar dan," qal kif hi undid tiegħi ċinturin. Polz tiegħi quickened, u huwa ħass il-familjari ta'ġewwa reazzjoni għall-kuntatt tagħha.
  
  
  Hija miġbuda me tagħha u trasferita lejn me. Naħa tax-xellug tiegħi trasferita għall-sider tiegħi minn jeddu.
  
  
  "Kif żgur li aħna rridu nkunu, Nick," hi nifs, u laħaq fis-ħwejjeġ tiegħi.
  
  
  Dak l-infern, I-ħsieb. Il-bieb kien maqful. L-Luger se jkunu jistgħu jintlaħqu faċilment." Aħna ser tisma Stavros qabel ma jidħol fil-kamra. U kelli l-istess kif tħossok Erica. Dan jista'jkun il-aħħar darba.
  
  
  Huwa mdawwar u ħalli l-għajnejn tiegħu jimirħu fuq Erika tal-ġisem u l-me tal-fjamma tal-xagħar jaqa'fuq tagħha tnixxi l-ispallejn, u staqsiet jekk hemm qatt ġie mara aktar mixtieq minn Erika Nystrom. Kullimkien. Kwalunkwe ħin.
  
  
  Hija kienet bies mill ee u l-ħalq tagħha kien sħun u mxarrba, u kien hemm il-bżonn fil-mod kif hi ppressata xofftejn tagħha għall-mini. Meta aħna bies, hi undressed me, u jiena ma tieqaf tagħha. Imbagħad aħna jistabbilixxu fuq is-sodda flimkien, u huwa miġbud l trasparenti qliezet ta'taħt off tagħha l-koxox u l-koxox. Fl-aħħar, hija għenet lili mill-konfużjoni ih.
  
  
  Hija tistabbilixxi lura, għajnejn tagħha kważi magħluqa, u laħaq għalija. Tlaqt fuq tagħha, u hija miġbuda me tagħha. Aħna bies b'passjoni mill-ġdid, u hi miżmuma me u caressed me. Meta hi jinġibed me fil, ma kien hemm l-mument meta l-tagħha ħalq miftuħa fl-pjaċir, u mbagħad baxx moan maħruba-gerżuma tagħha.
  
  
  Ġenbejn tagħha jiċċaqalqu kontra l-me, tieħu l-inizjattiva u impenjattivi. Huwa wieġeb tagħha billi timbotta tagħha iebes. Fit-koxox tintrefa l-sodda u l-maqful wara me, furzar me aktar profonda ġewwa.
  
  
  U mbagħad kien hemm l-isplużjonijiet. Dan daħal qabel u bil-qawwa aktar minn I d qatt ħsieb possibbli, jagħmlu laħam tiegħi hija tajba hija tajba ma'l-mikxufa-enerġija u biss li tgħaddi wara l-konna kemm meħlusa l-taqlib li kien diġà bini sa ġewwa-istati uniti. Konna tax-xellug ma artab tmewwiġ ta'pjaċir li bil-mod ppenetrat il-fonda u l-aktar intima partijiet mill-istati uniti.
  
  
  Huma ppreparati bil-mod. Kien għadu kmieni filgħodu. Madankollu, hi bdew jibżgħu li Stavros jistgħu ma juru l-up. Hu jista'jkun fl-ajruport ta'stennija għall-pjan ta'Ateni. Huwa jista'jkollhom qal li rritorna fil-nofsinhar biss biex tarmi kwalunkwe pursuers off trail tiegħu.
  
  
  Kien ħdax-il-tletin. Erica xorbu l-aktar whisky, u l-tensjoni ġewwa Agħlaq kien qed jikber, li kien ovvjament rifless fuq il-wiċċ tagħha.
  
  
  "Jien ser il-lobby," qalet fil-ħdax-ħamsa u tletin.
  
  
  "Għaliex?"
  
  
  "Forsi huwa msejjaħ u biddel il-pjanijiet tiegħu," qalet il-kummissarju, filwaqt li malajr jkaxkru dwar fit-tul tas-sigaretti. "Dawn jistgħu jkunu jafu xi ħaġa."
  
  
  Jien ma tipprova li tieqaf tagħha. Hija kienet l-aġitat, anke jekk aħna kienu għamlu l-imħabba qabel.
  
  
  "Id-dritt," qal. "Iżda jekk inti tmexxi fis-Stavros, ma tieħu dan fuq lilek innifsek. Ħalli hu jiġu hawn."
  
  
  "Id-dritt, Nick. I-wegħda."
  
  
  Imbagħad missierha Erica bdew-ritmu tal-kamra. Tagħha sam kien nervuża. Kien importanti li aħna miġjuba Stavros hawn. Konna ġew tmur l-ego twil biżżejjed.
  
  
  Kien biss ħames minuti wara l-Erica niżlet il-lukanda-reception meta hi jinstemgħu aġitazzjoni fil-wiċċ. Tagħha u miġbuda minn 9 mm luger u marru għall-bieb. Huwa sema reqqa. Ma kien hemm l-ieħor tal-ħoss. Stennejt għal tagħha, iżda ma ġara xejn. Huwa jinfetaħ il-bieb bir-reqqa u l-papà. Il-ftuħ huwa pulzier, huwa ħares fil-kuritur. Ma kien hemm l-ebda wieħed fil-vista. Ir-raġel tagħha għadda r-sala u ħares'il quddiem u lura.
  
  
  Xejn. Weraq kuritur miftuħa arkati li jwassal għal l-ġnien. I marru u ħares, u mill-ġdid I ma tara xejn. Ma kien hemm l-ħruġ għall-ġnien madwar ħamsin-saqajn r-sala. Huwa malajr marru hemm isfel, stenna madwar, u fl-aħħar nett taw. Nervituri tiegħi għandu ġew fit-tarf, I iddeċieda. Huwa marru lura lejn il-half-tiftaħ il-bieb tal-kamra u daħal.
  
  
  Hekk kif hi kienet ħtif l-bieb biex tagħlaq wara tagħha, hi nnotat il-moviment mill-kantuniera tal-għajn tagħha, iżda kien tard wisq biex tirreaġixxi. Crunching daqqa għall-dahar tal-kap tiegħi kkawżati taħlita uġigħ fil-tiegħi ras u l-għonq. L-Luger jiżżerżaq madwar tiegħi driegħ. Huwa qabad il-doorjamb u miżmuma fuq tagħha, jegħleb dwar dan. Hi maqbuda idea tal-wiċċ fil-quddiem tal-tagħha u ħass fil-nen dak li hija kienet tidher fil-tifla F'ateni. Din kienet l-poppa, scowling-wiċċ tal-Adrian Stavros. Huwa magħmul mill-annimali tal-ħoss fil-gerżuma tiegħu, u laħaq għal dak il-ikrah-wiċċ. Iżda mbagħad xi ħaġa oħra hit me fuq ir-ras mill-ġdid, u l-dwal qawwi fflaxxjati ġewwa. Huwa imqiegħed fis-baħar l-iswed, u ma kien hemm l-ebda linja orizzont bejn il-baħar l-iswed u l-iswed-sema. Dan kollha magħluqa fl fuq me u inkorporati ddawwar skur tal-massa.
  
  
  Il-ħdax-il kapitolu.
  
  
  "Huwa imqajjem."
  
  
  I jistgħu jisimgħu vuċi tagħha indistinctly, kif jekk kien li ġejjin lili mill-ieħor tal-kamra. Tiegħi l-għajnejn miftuħin, iżda jien ma setgħux tiffoka minnhom. Huwa ra tliet vagi forom madwar lilu.
  
  
  "Fil-fatt, open-għajnejn tiegħek."
  
  
  Il-vuċi kien familjari. Hija tagħmel parti Adrian Stavros. Hu ppruvat li tiffoka fuq l-sors. Ego tal-wiċċ tjiebet fl-viżjoni tiegħi. I t'attivitajiet fl-iebsa, kapsula wiċċ mal-tagħha tonqos il-skuri tax-xagħar, u tħaddan kiesaħ-għajnejn, u hated ruħi għall-kiri em tieħu me. Tagħha ħarsa qalbu minn lilu l-oħra tal-żewġ uċuħ fuq kull naħa. Waħda li tappartjeni għall-b'saħħithom, skur-misluħa guy bil-blu tal-għajnejn hawn fuq ix-xellug tiegħu fl-għajnejn. Huwa kien ħa l l-ego għall-Stavros ' Brażiljan gwardja tas-sigurtà. Il-bniedem l-oħra kien pjuttost żgħar u libes-ku uniformi. Huwa guessed li dan kien l-uffiċjal li kien sostitwit l-esegwiti Galatis.
  
  
  "Hekk," Stavros qal fil-velenuża vuċi. Tieqa "nadifa". Huwa ħalli l-tip ta throaty tidħaq. "Li inti verament, Della?"
  
  
  "Li inti verament, Della?" I wieġeb tagħha, jippruvaw ċar kap tiegħi, jippruvaw biex jaħsbu. I l-ħsieb tal-Erika u l-staqsiet jekk huma d misjuba tagħha, wisq.
  
  
  Stavros jinġibed me barra u l-hit me mal-dahar tal-naħa tiegħu, u imbagħad biss ma hu l-avviż li kien I seduta fil-dritti-president. Huma ma jgħaqqdu me, iżda ma kien hemm l-ebda Luger. Hugo kien għadu staġnat fuq il-driegħ, taħt tiegħi unbuttoned ġakketta. Huwa kważi waqgħu barra mill-president tiegħu meta l-daqqa żbarkati.
  
  
  Stavros inklinata għall-miżura tajba, u meta tkellem, l-vuċi tiegħu kien simili'growl nisa leopard. "I ara inti ma jirrikonoxxu me," huwa hissed. Tagħha, ra l-uffiċjal tal-armata ħarsa lejn lilu. "Issa inti tkun taf x'tip ta' raġel li qed jittrattaw."
  
  
  Iva, miġnun, I-ħsieb. Bla ħniena-bniedem li preys fuq l-oħrajn. Issa huwa mifhum għaliex huma msejħa ego a Avultun. Dan iż-żmien, hi miżmuma-ħalq tagħha magħluqa. Huwa iddrittata up, qabad l-quddiem tal tiegħu qmis, u ġibed hija miftuħa. Huwa t'attivitajiet fil-massa tal-ċikatriċi tiegħu fuq tat-torso, apparentement mill-nar. Irriżulta li huma koperti l-aktar tal-ġisem tal-ego.
  
  
  "Għandek tara dan?" huwa growled, għajnejn tiegħu rotob wisq jgħajjat. "Sibt dan fl-appartament n-nar meta kien I tifel. Missieri ħa lit tas-sigaretti fis-sodda miegħu, l-aħħar f'serje ta'irresponsabbli l-azzjonijiet kontra l-familja tiegħu tal-ego. Iżda I baqgħu ħajjin, tara. Ma naħsibx li jien ser infern, minħabba li stajt diġà kien hemm."
  
  
  Għalhekk din kienet l-kbira neqsin-biċċa tal-Stavros ' frisk. L-nar tinqasam xi ħaġa ġewwa lilu. Maħruq bogħod kollha li kien fadal mill-ruħ, u jħalli biss l-maħruqa-qalba. Kif hu qoton tiegħu qmis, huwa induna għaliex kien bil-wieqfa hekk miftuħ. Kollu tiegħu tat-torso għandu ġew iebes mill-marka tagħha drapp.
  
  
  "Issa inti tifhem," huwa hissed fil me. "Issa inti se għidli min int u dak li qed tagħmel hawn fil-Mykonos, taf dwar me."
  
  
  L-husky, skur-ffaċċjati guy li jmiss hu jinġibed xi ħaġa qasir madwar but, preżumibbilment klabb, fil-każ kien stupid biżżejjed biex l-isfida Stavros.
  
  
  "Huwa dan l-CIA?" Stavros ' ikrah-vuċi ġew lura għall-me. "Ridt sejħa Galatis filwaqt li l-użu li jkun Minurkas?"
  
  
  Huwa kellu żejda stess, inkella fuq. Jekk Erica ma kinux ġew tbatija fil-lukanda counter, bħala li rriżulta, hi jkollha lura hawn malajr. Jekk jien xortik tajba u hija tagħti attenzjoni, hi mhux se tidħol fil-kamra u jsiru ih priġunier. Hi se jitħabtu ma'dan, u l-I għandha tkun konxja li tagħti l-għajnuna tagħha.
  
  
  "Iva," qal. "Huwa mill-CIA."
  
  
  "Iva, il-verità hija li ġejjin," Stavros qal. "U int issa li l-istadju l-kolp ta'stat kontra tiegħi?"
  
  
  Stavros ' l-għajnejn fflaxxjati fil lili ma maniacal-mibegħda.
  
  
  "Xi ħaġa bħal din."
  
  
  "X'inhuma d-dettalji ta'din l-CIA plot?" mitluba Stavros.
  
  
  Ont eżita. Jekk huwa qal wisq, ikun-ħoss foloz. Husky qajjem il-klabb mill-ġdid.
  
  
  "Stenna," l-anzjani qal l-uffiċjal bil-oħxon l-aċċent. "Dan l-aħħar fil-Greċja, għandna studjat ċerti metodi li jippermettu lill-istati uniti biex jiksbu l-koperazzjoni sħiħa mill-priġunieri. Iżda se jkun wisq storbjużi li jibdew dawn il-interrogazzjoni hawn.
  
  
  Fi kwalunkwe każ, aħna għandhom jerġgħu lura għall-kamp. Aħna ser tieħu l-ego magħna."
  
  
  Stavros maħsub għall-mument. "Id-dritt," huwa qal grimly.
  
  
  Dawn kisbu me sa mill-presidenza tiegħi. I nistaqsu fejn l-infern Erica huwa. Hija kienet li jmorru lura permezz tal-akkoljenza. Forsi għax ikunu sabu tagħha wara kollha. Iżda huwa ma setax staqsi tagħha.
  
  
  Meta dawn kantuniera me fil-jistenna l-karozza barra l-dar, fl-lott tal-parkeġġ bogħod mid-dħul, ħsibt dwar jippruvaw biex jaħarbu bil-stiletto. Jekk kienu ħadu me li l-kamp, l-Ego qatt ma tax-xellug ħaj.
  
  
  Iżda dan ma kienx hemm idea tajba li jiċċaqalqu bil-sikkina. A husky-bniedem kellu l-gun taħt il-kustilji tiegħi, u Stavros sib fuq il-naħa l-oħra. L-uffiċjal kien is-sewqan.
  
  
  Fuq il-mod madwar il-belt fuq il-wieqaf-triq, huwa li jinżammu l-ħsieb dwar l-Eric. Kien diffiċli li wieħed jifhem dak li ġara tagħha. Kienet taf li ħej, li hi jkollha li jmorru lura lejn il-kamra hekk kif Stavros wriet.
  
  
  Aħna kienu barra mill-belt fuq il-mili, pereżempju meta aħna mdawrin fuq wieqaf signpost u raw a karozza tieqaf biss għoxrin tarzni quddiem tal-istati uniti dwar l-triq dejqa. Madankollu, l-I mfakkar li kelli li dehru din il-karozza pparkjati barra l-lukanda qabel, u l-wasalt għall-konklużjoni li tappartjeni għall-ġestjoni. L-uffiċjal tal-ppressata l-bullying-buttuna, u l-militar vettura waqafx ftit saqajn bogħod mill-oħra tal-vettura.
  
  
  "Dak li huwa?" Stavros talab curtly.
  
  
  "Qisu maqsuma karozza," l-uffiċjal tal-grumbled.
  
  
  "Ukoll, mur tikseb tagħha barra mill-mod," Stavros ordnata.
  
  
  Il-dritt tal-karozza tagħna kien l-irdum, u min-naħa l-oħra kien hemm tnaqqis kbir. L-uffiċjal tal-ltqajna fuq il-ġenb tax-xellug u mċaqalqa bl-attenzjoni lejn il-karozza l-imblukkar tat-triq. Stavros, li kien seduta fuq il-lemin, fetħet il-bibien fuq in-naħa ta'l-irdum u kien fuq il-bankina, jaraw. I waħdu kien fil-karozza bil-husky-bniedem żamma tal-gun li jmiss lili.
  
  
  "Tarmi tagħha barra l-irdum!" Stavros ordnat lill stand li jmiss tagħna tal-karozzi.
  
  
  "Jien ser nipprova," qal l-uffiċjal.
  
  
  Dawn kienu ego-aħħar kliem. Meta waqfu mill-ieħor tal-karozzi, huwa ra Erica-mira tal-titjir fuq l-irdum. Hi għandha kienu s-smigħ sigriet barra l-kamra tal-lukanda u jinstemgħu minnhom tiddeċiedi li tieħu me għall-kamp. Hi seraq-lukanda tal-karozzi jitwaqqaf u l-istati uniti dwar it-triq.
  
  
  Stavros għajjat l-uffiċjal meta raw Erika tipponta die għal jimteddu fil-bniedem.
  
  
  Il-grieg mdawwar bħala Erica tal-gun marru off. Toqba deher fuq l-uffiċjal tal-moħħ. Huwa mqassma tad-dahar u l-bike fil-karozza fir-Erika bil-ponta tal-gun fi Stavros. Kien ġbid tiegħu stess gun, u hu għall-wiri tagħha Erika għall-jkollna l-uffiċjal ta'l-ewwel, minħabba li kont naf kif hija setgħet jisparaw Stavros. Hija mmirata lejn Stavros, u l-tagħha gun barked mill-ġdid, tolqot lilu.
  
  
  L-maħnuq-bniedem li jmiss lili fil-karozza kienet li jimmiraw lejn me, ma kienux jafu x'qed tagħmel l-ewwel. Fl-aħħar nett, meta Stavros kien midruba, huwa ddeċieda li jintemm me off-ewwel u imbagħad mur wara Erika. Ont, I raw tiegħu tas-swaba naħa bajda fuq l-attivazzjoni tal-massakru lag aħmar. I iffavorixxa tiegħi tad-driegħ u l-hit ego tiegħu, l-idejn bil-gun, u l-gun marru barra, tifrik l-windowpane li jmiss lili. L-stiletto kien fl-naħa tiegħi. Żamma tal-gun mill-bogħod, I imbuttat iebes tagħha mal-sikkina u ħass li jidħol tagħha tad-driegħ. Kien kollha fuq għalih.
  
  
  Stavros ġie maqtul fl-ispalla, iżda kien biss tal-ferita. Huwa waqa'l-art u kienet tirrispondi għall-Erica nar kif tagħha qabża madwar il-bogħod tmiem tal-karozza. Għarkupptejh baxxa u l-użu tal-karozzi għall-kopertura, hu intitolat għall-ieħor tal-karozzi bil-gun fl-naħa tiegħu. Stavros sfurzat Erika biex tinħeba wara l-irdum mill-ġdid. Lukanda tiegħu, tieħu preċiża maqtul fil-lilu minn fejn hu inqas mistenni, minħabba li huwa maħsub I kien għadu priġunier.
  
  
  Iżda meta sirt l-oħra tal-karozzi, Stavros ra me. Huwa jaħdem żewġ shots, u l-balal ħeġġeġ biċċiet ta'l-asfalt li jmiss lili. Tagħha u ducked l-kantuniera tal-karozzi u tal-linja tal-nar. Il-mument li jmiss Stavros kien lura fil-magna tal-gwerra. Erica-mira feġġ madwar l-irdum, u hi fired l-karozza, iżda tkun insejt tieħu. Stavros kien is-sewqan. Il-magna beda.
  
  
  Hu saqajh u l-isparatura lilu. Il-karozza f'daqqa waħda lurched u taru dritta fil me. Hu ppruvat li pin me għall-ieħor tal-karozzi. Huwa jaħdem wieħed aimless maqtul, imbagħad ducked bogħod mill-viċin tal-karozzi. Huwa kellu impatt loudly fis-ieħor tal-karozzi. I jistabbilixxu ħafna mill-qrib għall-impatt, li jkopri l-wiċċ tiegħi u bit-tama li l-mqattgħin tal-metall ma tolqot me. Stavros maqluba l-karozza u taw mod qawwi l bogħod mill-impatt is-sit. Huwa kien fuq l-triq lura lejn il-belt. Qasma-tieni l-aktar tard, huwa kien fuq il-moviment. Huwa ħa l-għan bir-reqqa, tolqot l-ilqugħ u ġibed hija miftuħa, iżda huwa jinżammu għaddejjin. Erika sparati żewġ ċikli, l-balal whizzing off l-karozza u nieqsa Stavros.
  
  
  Tagħha, jinstemgħu tagħha sider. "Apposta!"
  
  
  Huwa ltqajna u jinfetaħ il-bieb tal-karozza jiġġarrfu. Il-bieb naqas fl-idejn tiegħi u laqat il-bankina. Huwa ltqajna fil-karozzi u ppruvaw li tibda l-karozzi. Fit-tielet tentattiv, kollox ħadem.
  
  
  Erica sodisfatti me fil-karozza meta l-I tagħha fil-tagħmir.
  
  
  Aħna roared jistabbilixxi l-Stavros-triq. Aħna jinżammu għajnejk fuq l-ego sakemm aħna qbilna li l-belt, u mbagħad aħna misjuba abbandunati-karozza ħdejn il minbarra. Aħna waqa'l isfel u ħares, gass spiċċaw.
  
  
  "Huwa ma jistax jiġi bogħod minn hawn," Erica qal. "Jien ser tieqaf mill-cafe."
  
  
  "Sewwa, jien ser tagħti ħarsa lejn l-dgħajjes. Oqgħod attent."
  
  
  "Inti wisq, Nick," hija qalet.
  
  
  Hi mixi l-passaġġ għall-kafetterija. Kien hemm ħafna postijiet li jaħbu. I marru għall-moll żgħir fejn diversi turisti kienu qed jistennew id-dgħajsa. I kien biss dwar li titlob Stavros meta smajt l-jaħarbu biha ta'motorboat. Imbagħad ego ra tagħha fuq id-dgħajsa fl-aħħar tal-baċir. Id-dgħajsa kien tbiegħed.
  
  
  I dam lilu, iżda I ġie tard wisq. Huwa kien fuq il-mod tiegħu. Huwa enfasizza l-gun fi lilu, iżda ma tan-nar. Perikli żgħir dgħajsa li jmiss lili, I qabża fuq il-bord mal-sid, li kien hemm wieqfa bil-ħalq tiegħu mdendlin miftuħa, jaraw il-ħaġa sħiħa. I kien għad kellhom il-gun.
  
  
  "Il-fabbriki," I ordnat.
  
  
  Huwa obduti fis-silenzju. Il-magna roared.
  
  
  "Issa tmur tikseb minnu."
  
  
  "Iżda..."
  
  
  "Toħroġ, jieħdu l-apposta!"
  
  
  Huwa kompla. F'dak il-mument, huwa kien is-sewqan bogħod mill-port tal-bar, wara Stavros. I ħares lura u raw Erica fil-far-tmiem tal-panel, jgħajtu l-isem tiegħi. Minn hemm ma stajtx immur lura. Agħlaq xejru tagħha off.
  
  
  Tagħha, jinstemgħu tagħha sider. "Oqgħod attent!"
  
  
  Xtaqt hi tista'tiġi miegħi, minħabba Stavros kien importanti tagħha. Iżda ċirkostanzi ddettata mod ieħor. Tagħha, raw Stavros jgħaddu mill-daħla tal-ġewwa l-port, li jħallu ċara abjad traċċa tiegħu fl-dawl. Barra din iż-żona protetta, ma kien hemm l-żgħar, għaddejja minn żmien imqalleb-mewġ, u meta sirt hemm, żgħar tiegħi dgħajsa bdew-blat, u l-pressjoni melħ l-ilma fil-wiċċ tiegħi, kollha madwar l-blu skur-Baħar Eġew. Kien ċar li Stavros kien l-intestatura għall-gżira diżabitati qrib Delos.
  
  
  Dgħajsa tiegħi kien aktar malajr milli l-boatikkonfiskata Stavros seraq, għalhekk, filwaqt li tassew jaqbdu tiegħu dgħajjes żgħar, tiegħu bil-mod laħħaq għal dan. Sadanittant, kien I l-ħsieb dwar l-Erik lura fil-Mykonos. Il-pulizija ser ikollok bżonn tagħti spjegazzjoni. Iżda sejħa għall-Colonel Kotsikas ser jgħidlek l-awtoritajiet dak kollu li tixtieq taf. Mill-ħin kapaċi jiksbu lura, huma probabilment għandhom jingħataw Erica midalji. Jekk kapaċi jiksbu lura.
  
  
  I kien f'daqqa fil-qrib, iżda Stavros taħbit me għal dan. Hu maqtul me darbtejn, u dawn tinfaqa l-windshield tal-bastiment. Meta wieħed iqis il-mod dgħajsa tiegħi qabża, kien pjuttost adt li Stavros ltqajna fejn kien. Huwa ġibed l-pistola tiegħu u ħa l-għan bir-reqqa fil-Stavros ' silwett. Tagħha, faħam u l-avviċinament. I biss żewġ shots tax-xellug.
  
  
  Aħna intitolat li żgħir abbandunati-qasam tal-gżira u l-ilma calmed stabbiliti. Stavros dam l-għebet-fdalijiet tal-aħmar jaħraq, xemx-bajda tal-bini. I ra lilu mill-ġdid pistola tiegħu fuq il-mod, tant kien il-vantaġġ fis-munizzjon tagħhom. Kif huwa miġbud sa l-baċir, hu maqtul me darbtejn biex iżommu me bogħod. Huwa iffavorixxa l-dgħajsa madwar fil wiesgħa ċirku, jippruvaw outwit lilu. Iżda l-nar miżmuma lura tagħha. I ma l-iskart kwalunkwe shots.
  
  
  Stavros kien bent aktar fil-bidu, il-ħidma fuq xi ħaġa. Id-dgħajsa kien diġà qed iħejju. Tagħha, ħsieb din tista'tkun opportunità tiegħi, u għamel il-dgħajsa ġewwa mill-ġdid. Biss kif sibt mill-qrib biżżejjed biex jiġbdu, Stavros daħal fis-għan u tefgħu xi ħaġa fl-dgħajsa tiegħi. Huwa żbarkat mara tiegħi fil-kabini tal-piloti. Huwa d dehru l-fuse ħruq u kien jaf Stavros kienet sabet li l-portals. Fl-Mykonos, ego kien użat biex jibnu l-ġodda tat-toroq fil-far-tmiem tal-gżira. I ma kellhomx żmien biex tipprova li tarmi tiegħi ego fil-baħar. L-fuse kien qasir. Tucking l-pistoli fil-ċinturin tiegħu, huwa dived fuq il-ġenb u swam.
  
  
  L-isplużjonijiet misruqa miftuħa tiegħi widnejn u ħadlu l-arja sħuna, jibgħat mewġ kbar fl-ilma. Debris jinżel'l isfel madwar me, iżda injorat il bogħod. Huwa eżamina lura u raw fjamma fdalijiet fuq il-wiċċ ta ' l-ilma, l-iswed tad-duħħan rikorrenti lejn is-sema.
  
  
  I kien xortik tajba. L kompliet float mal-kosta maġenb il-port tal-bar. Stavros ra me u sparati żewġ shots. L-balal laqat l-ilma dritt wara me. Huwa jaħdem-tielet darba u maqtugħa permezz tiegħi driegħ. Hu ħa taħt nifs tiegħu. Anke jekk I tagħha biex tikseb il-kosta, I jistgħu ma jkunux kapaċi li jwettqu pistola, minħabba li l-balal fil-gun jistgħu jiksbu imxarrab.
  
  
  Meta Stavros ra me kompli bil-mixi lejn il-kosta, huwa mdawwar u dam bogħod mill-alka tal-baħar koperta-baċir. Dan wassal fis-ċatt, baxxa il-parti tal-gżira, direttament wara l-istati uniti, il-fdalijiet ta'nofs tużżana tas-sajd shacks li kien ilhom li ġew abbandunati. Huwa ovvjament maħsuba biex moħbija me hemm.
  
  
  Kien diffiċli li tara l-qodma tal-ħajt tal-baħar, li issa daħal fil-baċir fil-retti. I ħares lejn l-ispazju miftuħ fil-quddiem tal-me, iżda ma kontx ara Stavros. Il-hot-xemx bdiet xott l-ilma mielaħ fuq me I kif studjat l-art sess qabel. F'distanza ta'madwar tliet mitt tarzni, il-proprjetà kollha kien relattivament ċatta, ħlief għall-mferrxa ġebel outcrops u blat li mdawra u sakemm sfond għal żmien qasir il-linja tal-jinqasmu ġebel shacks. Wara minnhom, għoljiet tal-blat żdied b'mod qawwi lejn iċ-ċentru tal-gżira, u fuq l-għoljiet kien ieħor tal-bini. Kien żewġ istorja dar mingħajr saqaf jew ħajt wieħed, probabbilment xi tip ta pubbliku l-istruttura.
  
  
  Huwa squinted fil-dawl qawwi, bit-tama li tara Stavros, iżda Stavros ma kienx hemm.
  
  
  Tiġbed il-massakru lag aħmar mill-ċinturin tiegħu, huwa ħa l l-skartoċċi u jintmesaħ l-ih. Huwa miftuħ tiegħu gun u peered dan. Qtar tal-ilma glittered ġewwa t-tubu tal-metall, glinting fil-riflessi-dawl tax-xemx. Huwa poġġa lill-ħalq tiegħu u sploda li ċar ego tiegħu. L-żewġ skrataċ li ont hekk bir-reqqa ippreservat jistgħu jonqsu meta ont tiddependi fuqhom. Kelli l-ebda arma oħra, peress li l-Luger kien għadu fil-lukanda u l-stiletto kien mwaħħla fuq il-ġnub ta'l-shooter fuq it-triq li twassal biex il-kamp militari. Erica se tieħu ih, imma li mhux se jgħin me fil-mument.
  
  
  Iżda Stavros ma kienx ċert I ma jisparaw, jew li ma għandhom jimxu'l bogħod. Kien żgħir jiksru favur tiegħi. Filwaqt li dan bħala l-aħjar ħaġa kelli, sibt sa mill-ħajt u intitolat għall-dwejra, pistola fl-idejn. Jekk I d muri tagħha pistola, hi tista għamlu Stavros taħseb I kien lest li nar dan, imxarrba jew le, u tpoġġi fuq l-ego il-difensiva. Iżda I ttamat li ma jaslu għal dan.
  
  
  Huwa kawt avviċinat-djar tal-ġebel. Ħaxix twil kiber kullimkien, anki ġewwa l-frawli tal-bini żgħar bl-ebda-bibien jew windows. Il-ħaxix ċċaqalqu ftit fl-sħun-riħ fejn kien. L-xemx deher b'xi mod isbaħ minn hawn fil-ġirien Mykonos. Huwa u l-sħun-riħ bil-mod imnixxef tiegħi qmis u qliezet, iżda l-Iżvediżi xorta kien imwaħħal mar-ġisem tiegħi.
  
  
  Huwa għamel tagħha bir-reqqa permezz tal-kannella twil ħaxix. Żewġ gremxul, griż u preistoriċi, il-volpi qabżet fuq il-blat li toħroġ tal-mod tiegħi. Hija ma riħa bħall-toroq. Il-arja sħuna mimlija tiegħi imnifsejn u kważi fgat me mal-taħsir riħa. Dubbien buzzed fil-weedy-qasam bejn il-kabini u l-me, u fid-dahar tal-moħħ tagħha rajt Anzjani Salomos tinsab fuq il-milwi fdalijiet mal-dubbien fuq l-nen. Imbagħad hi innotata-moviment qabel tagħha qrib l-eqreb domestika.
  
  
  Huwa jingħorok l-idejn fuq l-għajnejn tiegħu u eżamina mill-ġdid. Ma kien hemm xejn li tkun tidher issa, l-ebda aktar moviment, iżda I jistgħu sens Stavros kien hemm. I jistgħu jħossu li, kull ' l-għadam fil-ġisem tiegħi jintbagħtu sinjali ta'twissija.
  
  
  Huwa mexxa sider-għoli boulder qrib l-ewwel domestika u kien hemm, jaraw u jisimgħu. Il-ħoss ta ' l-insetti kien kostantement fil-widnejn tiegħi. Huwa ressaq idejh lejn l-boulder u mqiegħda fuq il-gremxula tal-dahar. Hija qabża lura, allarmanti me. F'dak il-mument, Adrian Stavros poked kap tiegħu barra minn wara l-tieni linja domestika u sparati pistola tiegħu.
  
  
  L-isparatura deher li l-echo fil-twaħħal l-arja. Gawking-għajnejn taqsam il-ġebel qrib tal-lemin tiegħi. Mument aktar tard, it-tieni maqtul hit-blat u mferrxa frak tar-ramel fil-wiċċ tiegħi. Huwa waqa'barra u l-blinked bogħod. Meta Stahl ra tagħha mill-ġdid, Stavros kienet marret. Iżda l-annimal jilgħaq lejn me, bejn l-ewwel u t-tieni kabini, hi nnotat l-moviment tal-ħaxix.
  
  
  Stavros apparentement iddeċieda li l-I ma jisparaw l-imxarrab pistola. Minflok ma ngħidu tagħha ego, kien ngħidu minni.
  
  
  "Hunter isir priża!" daħal vuċi, segwit minn baxxa, tad-demm tibqit tidħaq.
  
  
  Li fil-fond, miġnun vuċi deher li ġejjin minn ġewwa l-kap tiegħi aktar minn madwar l-kabini. I ma setgħux jgħidlek eżattament fejn Stavros kien mill-ħoss.
  
  
  "Imbagħad ġejjin u tikseb me, Stavros," I għajjat.
  
  
  "Ilyas," Stavros ikkoreġut me minn x'imkien. "Alexander huwa mogħti l-isem." Dan kien segwit mill-ieħor tal-tifqigħ tad-daħk, għolja waqqfu, psikotiċi, jixxengel fil-sħun-riħ.
  
  
  Hija kienet jinstemgħu mill-istorbju fl-għoqda qrib l-ewwel domestika. Huwa ħares'il quddiem l-vojta l-għajnejn tal-miksur-twieqi u l-ra xejn. Imbagħad smajt-vuċi tagħha li d-dritt tiegħi u ftit wara me, fil-ħaxix twil.
  
  
  "Il-gun huwa inutli, hux?"
  
  
  I mdawwar ara Stavros permanenti wara me, fil-pożizzjoni kompletament differenti minn I d jinstemgħu tagħha l-aħħar tal-ħoss. Hu jista'jkun miġnun, iżda kien għadu-sengħa. Hu indikat tal-gun fi me u faħam.
  
  
  Ont naqas fissa fuq l-art li jmiss boulder bħala huwa miġbud l-attivazzjoni. Il-ġebel kien hemm l-ebda itwal bejn l-istati uniti. Gawk ġibed il-kmiem tal-tagħha qmis u migrufa tagħha driegħ tax-xellug. Tagħha, tinqaleb darba meta huwa jaħdem mill-ġdid. Gawking-għajnejn bdiet it-trab li jmiss lili. I indikat it-massakru lag aħmar fil-lilu fl-disprament bħala huwa miġbud l-attivazzjoni għat-tielet darba. Kien maqbuda fil-vojt taċ-ċelluli. Kien tħares lejn me bħala huwa miġbud l-attivazzjoni tal-gun tiegħu. Huwa wkoll għafast mingħajr jisparaw
  
  
  Stavros wiċċ mibdula, u hu l-qima għoli, selvaġġi tidħaq kif hu jiżżerżaq balal fis-arma tiegħu. Huwa tefgħu l-gun bogħod, imħaffra saqajh fl-art, u l-qabża fl-lilu.
  
  
  Hit Stavros meta huwa qajjem l-gun fi me. Huwa ma kellhomx żmien biex jiġbdu l-trigger filwaqt li ont grappled miegħu. L-gun niżel bħala kemm aħna tolqot l-art iebsa, kicking u grif fil-ħaxix twil.
  
  
  Stavros hit tagħha iebes fuq il-xedaq, jibgħat lilu mifruxin fuq dahar tiegħu. Iżda meta huwa impost fuq lilu mill-ġdid, huwa xorta kellhom ħafna frenzied qawwa tax-xellug. Hu b'xi mod misjuba vojta gun, u meta kien lura fuq il-nen, huwa vjolenti ewropea il-kanna tal-gun fis-kap tiegħi. Hija milquta bil-glancing kick, u huwa waqa'off.
  
  
  Meta kien kapaċi li tiffoka fuq l-nen mill-ġdid, huwa qabża u dam lejn l-żewġ istorja fdalijiet fuq l-għoljiet wara l-kabini. I jippruvaw il-bieb tal-injam, mdendlin goffa fuq wieħed mill-hinge, u meta tagħha daħlet, kien għadu creaking ewwel. Stavros marru dan il-mod.
  
  
  Huwa bil-mod daħlu l-mwiegħra-bini. Ma kien hemm kważi kemm ħaxix ġewwa kif kien hemm barra fil-qasam. F'xi postijiet kien ċatta, fejn Stavros għadda. Iżda jien kont kuntenta li wieħed jiftakar li dan il-bniedem kien tant ppersegwitati kollha tiegħu-ħajja adulta, u huwa ġestit biex jgħixu. Kif I aġġustat il-kantuniera tal-waqa'l-ħajt, I raw tagħha dehra ta mad tajba, u mbagħad lewn is-ħadid open iffavorixxa fil-kap tiegħi. I ducked, u l-bar tal-mergħa tiegħi tax-xagħar u ewropea fil-ħajt tal-ġebel li jmiss lili.
  
  
  "Apposta!" I muttered. Huwa sab l-biċċa tal-ħadid li tħallew mill-aħħar abitanti tal-gżejjer. Għal darb'oħra, huwa kien il-vantaġġ fuq me.
  
  
  Huwa qabad il-bar, iżda tilfu l-bilanċ tiegħu. Huwa eliminat me off tiegħi saqajn u hu mitluf qabda tiegħu. Mument aktar tard, huwa iffavorixxa l-arma mill-ġdid. Wasal għal tiegħi wiċċ u jkollhom tinfaqa kap tiegħi jekk kienu milquta. I tinqaleb, u l-quad jirgħu tiegħi dritt tal-widnejn u tolqot l-art diffiċli taħt me.
  
  
  I qabad l-istrixxa mill-ġdid, jippruvaw wrest bogħod mill-Stavros ' bik, u kemm aħna mitlufa. Stavros daru u dam sa l-jinqasmu-taraġ għall-ogħla livell tal-bini, fejn l-aħħar ta'l-tieni sular kienet tinsab. Kien miegħi għal dejjem meta jkun fl-aħħar nett marret lura fuq saqajh. Huwa qabad biċċa l-kbira tal-blat u l-oġġetti huwa fil me. Huwa jiżżerżaq off tiegħi ta ' l-ispalla, u uġigħ maqtul permezz lilu. Huwa beda sa l-passi ġebel. Kien ser tal-qbid Stavros u joqtlu Ego bl-idejn tiegħu.
  
  
  Meta I laħaq il-quċċata, u l-ieħor il-biċċa tal-blat tellgħu fil me. I ducked, u huwa waqa'l isfel bil-ħabta. Stavros kien fid-dahar ta ' l-sezzjoni dejqa tal-falda, il esposti in-naħa ta'l-istruttura warajh. Disprament deher fl-Ego tal-kwadru tal-wiċċ kif hu kien frowning fil me. Huwa ħares lejn l-towering-art wara l-bini, li kien jinxtered bil-blat u l-blat. Imbagħad, bil-eżitazzjoni żgħira, huwa qabża.
  
  
  I ra lilu laqat il-blat u l-istruttura. Huwa clutched tiegħu għaksa, u l-Ego tal-wiċċ contorted bl-uġigħ u l-kunitti. Huwa crawled speċjali madwar boulder staġnat b'impjieg fuq il-blat erf. L-boulder kienet madwar tliet saqajn fid-dijametru, u l-iżgħar tal-blat kien mdaħħla mar taħt il-tarf ta'quddiem fuq ftit immejjel erf madwar il-blat u l-ħaxix. Stavros laħaq għall-żgħar tal-ġebel għall-użu ego tiegħu kontra l-me.
  
  
  I qabżu l-art li jmiss hu, u l-impatt stung saqajn tiegħi. Huwa waqa''il quddiem, iżda żdiedu malajr, tajbin. Stavros frantically imbuttat il-ġebel bogħod mill-boulder. Meta bdejt wara lilu, hu fil-ġebla bil-superhuman-isforz u l-qagħdu hemm, panting, stennija għall-me.
  
  
  "Mur," huwa hissed. "Jien ser tkisser tiegħek tal-kranju. Tagħha..."
  
  
  Aħna iż-żewġ raw il-moviment fl-istess ħin. L-boulder li jmiss hu, mingħajr l-appoġġ ta'l-jitneħħa-blat, bdiet timxi l-immejjel-wiċċ tal-blat erf hawn taħt Stavros ' marda. Deher li tieqaf għal mument kif t'attivitajiet lilu fl-orrur, imbagħad mxiet'il quddiem mill-żgħar erf lejn lilu.
  
  
  Minħabba l-tqil tal-blat tiegħu fl-idejn u l-għaksa miksura, huwa ma setax nimxu malajr biżżejjed. Huwa beda jgħajjat twissijiet, iżda mbagħad realizzati l-futilità ta'dan. Stavros wiċċ milwi fil-orrur bħala l-boulder laħaq ego.
  
  
  "Le!" għajjat meta huwa induna, bħal raġel li jaqgħu mill-tall-bini, li ċerti mewt kien biss sekondi bogħod.
  
  
  Meta l-boulder laħaq Stavros, li jkopru l-ego, huwa tefgħu l-idejn tiegħu bħala jekk tieqaf ego-quddiem, iżda kien żieda fil-veloċità wisq. Huwa rrumblati bil-mod madwar l-ego fis-sider, influwenzat ftit, u baqgħu hemm. Meta huwa l-ewwel jintmess l-ego, qawwija, titqib-għajta ħarbu mill-ego tal-gerżuma. Imbagħad, ħafna f'daqqa waħda, mar-mejjet, kif jekk xi ħadd kellu mitfi l-radju.
  
  
  Skura-ffaċċjati, huwa mixi matul fejn hi tista'tara Stavros ' ras u l-ispallejn teħel barra minn taħt il-boulder. Ego-għajnejn kienu miftuħa, tluq unseeingly fl-abjad, hot-sema. L-driegħ titwaqqaf u l-twitched kif il-muskoli tal-miet, u mbagħad saret jidhru.
  
  
  It-tnax-il-kapitolu.
  
  
  Buenos aires Minourkos u l-tagħha sib taħt frisk awning fil kostali kafetterija u jaraw il-mimmo tal-jgħajjat miżbugħa dgħajjes tas-sajd fuq l-cobalt-blu tal-Baħar Eġew. Kien pjaċevoli filgħodu u aħna jgawdu minnu.
  
  
  "Colonel Kotsikas u l-tagħha jkollhom spjegat dak kollu li l-awtoritajiet, u huma ħafna grat biex inti u l-Erica," Minourkos qalli.
  
  
  Erica kienet marret għall-kafè għal ftit minuti u ma kienx'il bogħod mill-ħanut fejn hi xtara l-ingliż il-gazzetta.
  
  
  "Irridu jkunu kkawżati xi aġitazzjoni lokalment," I chuckled, " sakemm dawn ltqajna spjegazzjoni għall-sħiħ l-isparar. Jiddispjaċini dwar Galatis. Huwa ħareġ kontra l-Stavros fil-ħin ħażin."
  
  
  "F'kull-gwerra, l-kbar jew żgħar, hemm vittmi," qal il-Minurkos, l-irfinar tal tiegħu huma.
  
  
  "Waħda mill-bniedem jistgħu jikkawżaw ħafna ta' ħruq," I ripetuti.
  
  
  "Stavros jistgħu jkunu kkawżati ħafna aktar jekk inti ma kinux waqfu l-ego," Minourkos qal. "Li għaliex I tellgħu hawn biex Mykonos nirringrazzjak personalment. Kotsikas trid ukoll grazzi. Huwa trid tippreżenta inti u l-Miss Nystrom bl-unuri fl-pubbliku ċerimonja F'ateni hekk kif inti lura."
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Grazzi l-ego għal dak il-ħsieb," qal. "Iżda fl-tiegħi dell, aħna mhux permess pubbliku unuri." Huwa jista'jimmaġina Hawke tal-reazzjoni għall-pubbliku, iċ-ċerimonja.
  
  
  "Imma hemm l-ordnijiet," miġġieled il-Minurkos. "Nistgħu mill-inqas tibgħat ih biex inti u l-Miss Nystrom?"
  
  
  Tagħha, chuckled. "Għaliex le? Inti lura fil-tifla?"
  
  
  "Jien jħallu dan il-post," qal Minourkos. "Dan l-episodju magħmula me jirrealizzaw li l-bniedem ma jistgħux u m'għandhomx jinħbew mid-dinja ta'barra. Nemmen li għadni ħafna li tagħmel għall-pajjiż tiegħi, u l-I tista'tikseb aktar grazzi għall tiegħi kuntatti personali. Li jwassalni biex raġuni oħra għall-ġejjin hawn biex tara int."
  
  
  Huma sipped u ħares lejn Minurkos. I xtaqu l-ego-wiċċ. Huwa kien il-bniedem li setgħu jiġu rispettati. "Dak li, sinjur?"
  
  
  Ego skur tal-għajnejn t'attivitajiet fis-minjiera. "I nirrispettaw inti ħajja tiegħi, Nick. Iżda aktar minn dan, I bħalek. I bħall-mod kif inti l-att. Tagħha, inti trid stahl xogħol għalija. Irrid-bniedem għall-kontroll tas-sigurtà tiegħi tas-sistema u l jkun qrib me. I bżonn li inti, Nick."
  
  
  Bdejt biex jitkellmu, iżda huwa ħa l-naħa tiegħi.
  
  
  "Inti se jkollhom salarju li jiena ċert li se jkun aktar minn biżżejjed għall-tagħha. U tagħtik sehem tad-dħul fuq il-linji tat-tbaħħir. Jien mhux se li jgħixu għal dejjem. Inti tista'tispiċċa jkollna rikka ħafna."
  
  
  Ee ħa naħa tagħha. "Jiddispjaċini, is-Sur Minurkos ..."
  
  
  "Buenos aires".
  
  
  "Id-dritt, buenos aires. Jiddispjaċini, imma ma nistax."
  
  
  "Għaliex le?"
  
  
  Huwa ħa nifs fil-fond u ħalliha barra. I kienet qed tfittex fuq l-blu tal-port, fejn tleqq-abjad tal-bastiment tal-kruċiera kien l-intestatura lejn l-istati uniti fil-distanza. "Huwa diffiċli li jispjega," qal. "I għid lili nnifsi diversi drabi fis-sena li jien miġnun biex iżommu tagħmel dan ix-xogħol, li huwa xogħol thankless li l-ebda wieħed jagħti kkritikat dwar. Iżda n-nies ma l-kura. U minkejja l-fqar iħallsu, l-tul siegħa, u l-periklu, huwa parti tal-me. Dan huwa dak li jagħmlu l-aħjar, buenos aires. Dan huwa fejn hi l-ħtiġijiet l-aktar."
  
  
  Ma kien hemm l-silenzju twil. A re fflaxxjati ġwienaħ tagħha fix-xemx. Fl-aħħar nett, il-Minurkos tkellem. "Jien nifhem."
  
  
  Mument aktar tard, Erica kien seduta fuq siġġu ma Londra-gazzetta. "Jien ma naf kif dawn jistgħu jtiru hawn kuljum u l-ħlas tak malo drachmas apiece," hija qalet.
  
  
  I talab tagħha. "L-ebda referenza ta'Stavros?"
  
  
  Hi miżmuma il-gazzetta b'tali mod li nistgħu aqra l ewlenin: il-GRIEG OLIGARCH TRATTATI, ma kien hemm l-istampa tal-Minourk.
  
  
  "Forsi din se jgħollu l-valur ta'l-istokk tiegħek prezz," qal jidħaq.
  
  
  Huwa ltqajna u hugged Erica. I kien se jonfoq ftit jiem tagħha fil-Renya, kif David Ed kienu qalulna. Huwa jappartjeni għal minnhom li għandna d-dritt li tagħmel hekk.
  
  
  "Aħna qed tmur lura lejn il-lukanda," Minurkosu qal tagħha. "Tixtieq tiġi magħna?"
  
  
  Huwa ħadlu kap tiegħu. "Naħseb li naf tagħha meta żewġ in-nies iridu jkunu waħdu. I ser biss joqogħdu hawn sakemm il-pjan weraq u jaraw il-bastiment tal-kruċiera ġejjin. Stajt dejjem jgawdu jaraw sabiħa bastiment jidħlu l-jdur mal-port."
  
  
  "Tajba-ġimgħa, imbagħad, buenos aires," qal. "Forsi mogħdijiet tagħna se jaqsmu mill-ġdid għall-aħjar taħt ċirkostanzi differenti."
  
  
  "Iva," huwa qal.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Vatikan Vendetta
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  Vatikan Vendetta
  
  
  
  tradotti minn Lev Shklovsky
  
  
  
  Titolu oriġinali: Vatikan Vendetta
  
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kien tard fil-għaxija, u hi kienet qed jistennew li fittex-Prinċipju-prodott linja tal-kamra. Il-mara li kien diġà l-istennija mal-me kien Daphne. L-arloġġ fuq it-tabella ħdejn is-sodda qal kwart tal-passat disa'. Tagħha, kont naf li huwa tax-xellug tiegħu tal-kamra fil-Villa Favorita kull lejl, madwar 9: 30, sabiex dan kien iż-żmien biex tikseb l-lest. Ont żdied minn l-kbira tar-ram tal-benniena fejn Daphne jistabbilixxu deliciously mikxufa , fit-tul tagħha skuri tax-xagħar fluttering fuq l-investi, għajnejn kbar tagħha u wiesgħa tal-ħalq smiling barra tal-kbira u reċenti sodisfazzjon. Tiġbid tal-ġisem tagħha fuq il-karta bajda, hi qishom l-għajxien pupa.
  
  
  Huwa lebsin aktar komdu. Kif f'nofs I tagħha ta ' l-ispalla holster għall-tiegħi 9 mm Luger pistola-li I affectionately sejħa Wilhelmina - Daphne ħares lejn me bil-kbir tagħha aħdar l-għajnejn. "Għaliex inti jkollok lebsin, qalb?" li hi mitluba. 'Dan għadu kmieni.'
  
  
  "Ma nistax jgħidlek li? Għandi l-aħħar laqgħa tan-negozju.
  
  
  "Huwa terribbli li tieqaf daqshekk kmieni," hi pouted.
  
  
  "Pudur hija tajba għall-persuna," qal. Iżda meta Daphne ħalli tagħha fit-tul, pjaċir orali koxox żerżaq madwar il-folji, I ma dwar il-kura pudur. Għall-infern mal-prodott linja! Huwa miġbud l-Luger minn holster tagħha u kkontrollati l-ammo. Kif Daphne jaraw, affaxxinat, huwa miġbud il-boltijiet u kkontrollati l-rivista. Inti ma tistax tkun wisq bir-reqqa ma'xi ħadd bħal-prodott linja. Hu kien l-aġent tal-Wet Dqiq, il - "Tqal Dqiq" it-taqsima tal-KGB. Bħal tagħha, huwa kien awtorizzat mill-Gvern tiegħu biex jaġixxi bħala raw tajjeb; jiġifieri, li joqtlu meta meħtieġ.
  
  
  "Għandhom I stenna għalik, Nick?"
  
  
  Ħsibt dwar dan għall-waqt. "Jista'jkun pjuttost tard," qal. "Jien ser sejħa int.
  
  
  "Inti żgur li ma tistax toqgħod?" li hi muttered.
  
  
  Huwa fehma tal-taptap tnejn tagħha fil-warrani. 'Tikseb lebsin.'
  
  
  Hija għamlet hekk, it-tkissir l-wegħda li l-I sejħa ħej; u fl-aħħarnett hi tax-xellug. Kont naf li nista'qatt ma ara tagħha mill-ġdid, iżda li l-xogħol tiegħi.
  
  
  Hija kienet magħfusa fis-stiletto, christened mill-effetti speċjali dipartiment tal-AX Hugo-kwartieri ġenerali, u tpoġġi fuq ġakketta fuq l-armi, il-mħarrġa biex joqtlu nies f'ħafna modi differenti, iżda l-ebda metodu tista ' tissostitwixxi l-żewġ prinċipali tal-armi. I dejjem iġorru miegħi . Luger u stiletto salvat il-ħajja tiegħi darbiet aktar minn I jista tiftakar.
  
  
  Huwa ħsieb mill-ġdid tal-Prinċipju-prodott linja. Huwa kien tmil, wiry russa li kellhom ssieħbu fl-KGB bħala żagħżugħ.
  
  
  Fit-tul taż-żmien ilu, l-ego kienet assenjati l - "jaqbeż" għall-Imxarrab-Każijiet, u kien perfectionist li imħabba l-impjieg tiegħu . Mogħdijiet tagħna qasmu darba biss qabel, fl-Caracas. Iltqajna b'kumbinazzjoni fil-kamra f'lukanda, u offra li jixtru misruqa Ċiniż sigrieti għall-Istati Uniti. Meta l-uem kienet ordnat lill-tnaqqis l-offerta, huwa ppruvat li joqtlu me. Em kważi irnexxielu. Il-prova ta'dan huwa l-ċikatriċi fuq tiegħi fl-istonku; u bil-lejl fil-lukanda tiegħu kien għadu tistaqsi stess għalih il-mibegħda li jittratta jistgħu biss jiġu ssostitwiti bil-ħin, jew l-ego bil-mewt. Iżda dan ma kienx l-impjieg tiegħi biex joqtlu-prodott linja. I biss meħtieġa biex tiġi evitata jekk hu possibbli. Ix-xogħol tiegħi kien kif ġej: filwaqt li l-Ego kien bogħod, mur l-ego-kamra u l-issib id-dokument li hu u l-KGB henchmen kellhom misruqa mill-kurrier università ftit jiem qabel fil-Rime u li kien ser jgħaddi biex il-KGB. Id-dokument fih pjan ta'azzjoni ġdid għall-armi nukleari detonaturi, apparat li għamlet l-użu tal-armi nukleari tattika aktar prattiku u faċli. Dan l-arranġament tagħti l-Istati Uniti ċara militari vantaġġ fuq l-Unjoni Sovjetika, u għalhekk, naturalment, m'għandux kienu kapaċi jiksbu F'moska.
  
  
  
  Fid-disa'u tletin, huwa ħa l-taxi biex il-Villa Favorita-Lukanda fuq il Permezz Flaminia. Għalkemm kien is-sibt il-lejl, kien ħafna kwiet fil-Rime. L-ħsejjes biss kienu madwar l-intima l-għelieqi mtarrġa, bil-jgħajjat mixgħula pizzerias, jew fuq il-qrib traditional, fejn il-koppja żagħżugħa sib id-daħk.
  
  
  Villa Favorita għandu jkollhom ristretta l-isem tiegħu fil-aħjar tal-darbiet. Ma kien hemm xejn barra biex jinkoraġġixxu l-vjaġġatur li jqattgħu l-lejl hemm. Il-faċċata stokk kien maqsum u l-chips u l-żebgħa kien tqaxxir tal-off. Qodma ramm magħmula minn l-ogħla windows . Ġewwa kien migrufa kontra meta raġel taljan kien l-irqad. Hi skiet għadda mimmo lilu u marru l-taraġ għall-dahar tal-żgħar tal-lobbying. Hu waqaf fit-tieni sular u ħares stabbiliti l-dimly lit-kuritur tal-kamra 307. Huwa kompla l-bieb tal-kamra u l-sema. Kien kwiet minn ġewwa, u d-dinja ma setgħux ara tagħha. Iżda dan ma jfissirx-Prinċipju-prodott linja ma kienx stennija ġewwa. Hija ħadet l-lock speċjali pick mill-but tagħha u magħżula l-muftieħ li fetħet il-lock. Mingħajr kelma, huwa mdaħħal l-ewlenin fid-lock u biddel il-qlib. Il-lock għafast. Huwa mdawwar bil-mod il-manku u l-imbuttata l-bieb miftuħ. Minn ġewwa, ma kien hemm ebda ħoss għall-istati uniti, l-ebda inkwiet għall-us . A luger jinġibed tagħha barra malajr u intensifikati l ġewwa. Wieħed daqqa t'għajn lejn il-kamra mudlama me konvint li l-prodott linja kienet fil-fatt li jittieħed filgħaxija jimxu sa l-eqreb newsstand biex jixtru-gazzetta. Huwa għalaq il-bieb warajh ...
  
  
  Wara ftit minuti, għajnejn tiegħi aġġustati għall-dim-dawl. I ħares aktar biex tiżgura I kien verament waħdu, imbagħad holstered l-Luger u stenna madwar il-lok u l-kamra tal-banju kontigwi. Il-kamra kienet baxxa fornuta u kellhom l-riħa mhux pjaċevoli. - mill-maħmuġ jegħrqu, l-injam-art, u l-saqajn saqqijiet flimkien mal-flitt-trab. Postijiet għall-ikel l-affarijiet kienu ftit ħafna. L-għamara kien jikkonsisti wiesgħa tas-sodda, tabella ħdejn is-sodda, żgħar bil-miktub-president, dritta-president u l-siġġu. Kien hemm it-toqob fil-president fejn l-ikkuttunar kienet teħel. Ma kienx eżattament l-Kavallier Woods, iżda l-prodott linja xorta jistgħu jkollhom in-nemes ħabi hemm .
  
  
  Huwa guessed li l-prodott linja ma jkollhomx dan id-dokument. Naturalment, kien possibbli, iżda dan ikun kuntrarju għall-regoli kollha tal-professjoni tagħna. Inti żżomm element importanti miegħek biss għal kemm ikun hemm bżonn, u mbagħad jgħaddu l-ego fuq xi ħadd ieħor, jew issib post adattat għall-għalf sakemm l-ego huwa għadda dwar . F'dan il-każ, kien mistenni li l-qlib ikun hawn, fl-prodott linja tal-kamra.
  
  
  Meta l-ħmistax-il minuta wara hi sabet xejn, hi bdew jistaqsu jekk I li kien ħażin. - Kamra tagħha kien litteralment mdawwar ġewwa. Prodott linja tal-saqqijiet kien tatters, u ma kien hemm l-mili fuq l-art. Il-president ħares l-istess. Il-kaxxi tal-president tagħha u l-sodda tabella kienu miġbud ' il barra u mitfugħa fuq l-art. Kollox kien sewwa mfittxija, anki l-tojlit-sink. U jien ma tistax issib xi ħaġa għall-tagħha.
  
  
  Huwa marru għall-tieqa u ħarsu lejn l-għassa tiegħu. Diġà kien għaxar minuti sa għaxar. Jekk il-prodott linja jżomm l-rutina tas-soltu, huwa ser jiġu lura lejn għaxar nofs in-nhar jew ftit wara. Hu ħa taħt nifs tiegħu. I meħtieġa biex isibu dan id-dokument qabel ma ġew lura. AX jappartjeni għal minnhom li hu se naħa fuq l-ego tiegħu stess id-diskrezzjoni tat-trasportatur kmieni l-għada filgħodu, hekk dan kien l-uniku ċans biex tikseb l-ego lura.
  
  
  I ra li kien hemm l-ebda ventilazzjoni slots fl-kamra, u l-I suspettati li qatt ma kien hemm. Il-kerrejja probabbilment mikrija il-fann bħal meta kien sħun, u magħluq tajjeb meta kienet kiesaħ. Huwa verament kienet it-tielet-klassi tal-lukandi, permezz tagħhom, fejn torqod molol jiġru inti fid-dahar matul il-lejl, u fejn m'hemm l-ebda-ilma sħun biex tqaxxar .
  
  
  Peress li ma kien hemm l-ebda toqob fil-ħitan biex jesploraw, I bdew jibżgħu li tiegħi fittex kellu jitwaqqaf f'daqqa. I kien biss ddawwar li jieħdu ieħor ħares lejn l-kamra tal-banju meta smajt aġitazzjoni fil-wiċċ. A Luger qabad tagħha, mixi matul tagħha, kien ħdejn tagħha, u l-sema. Hi jinstemgħu ieħor tal-ħoss fi l-aħjar - bieb tal-ftuħ u l-għeluq . Rilassat tagħha u dawn il-luger lura fil-minuta. Bħala r-raġel tagħha mdawwar lejn il-kamra tal-banju, il-bieb miftuħ.
  
  
  Ġie prodott linja.
  
  
  Tagħha, jdur madwar. - Naħa tiegħi tellgħu l-Luger.
  
  
  "Mhux dejjem," - prodott linja qal bil-kalma, tipponta l-russu die għal jimteddu fil-sider tiegħi. Naħa tagħha niżel; huwa għalaq il-bieb u daħal fuq me.
  
  
  Kien dwar il-għoli u l-aktar irqiq. Iżda huwa kellu wiry, b'saħħtu figura li ma setgħux jiġu sottovalutati. Ego tal-wiċċ ħares-anzjani, minkejja l-traqqaq id-xagħar.
  
  
  Huwa intensifikati fis-ġakketta tiegħi fil-estinzjoni, telgħet Luger ,u bil-ponta ta die għal jimteddu fil-sider tiegħi. Huwa tossed Wilhelmina il-qatgħa wieħed fuq il-saqqijiet.
  
  
  "Għalhekk huwa inti, Carter," huwa qal, filwaqt li ftit passi lura.
  
  
  "Inti qed lura kmieni." I mill-riflessjoni dwar il-konversazzjoni I kien dwar li jkollhom. I staqsiet kemm żmien huwa kien lest li jitkellmu qabel huwa ddeċieda li jiġbdu l-attivazzjoni.
  
  
  "Jien għandi l-vizzju tat-tibdil tiegħi l-imġieba fil-se," huwa qal ma tbissima. "Huwa jżomm me ħaj. Kif għalik, oħra tiegħi poni, naħseb li għandhom jkunu kkurati inti aħjar fl-Caracas."
  
  
  Pressjoni tad-demm tiegħi bdew dreadlocks. U l-vuċi tagħha kien għal darb'oħra fuq in-naħa ħażina tal-prodott linja tal-massakru lag aħmar. U dan iż-żmien hu se tipprova saħansitra aktar diffiċli.
  
  
  "Jiddispjaċini għall-mess," huwa qal tagħha bil-ġest. "Iżda f'din il-kamra, inti tista'tikkunsidra li dan it-titjib."
  
  
  Huwa talab. "Inti ma ssib l-ego, ma inti?" Ego tbissima wessgħet.
  
  
  - "Le, inti għal dan ukoll. Naturalment, kelli ħafna ftit ħin ."
  
  
  "Naturalment," huwa qal.. U peress li int xorta hawn, Carter, nibża'li inti ser ikollok anke inqas ħin tax-xellug.
  
  
  "Naħseb li naf fejn huwa."
  
  
  "Iva?" qal bil-ħerqa. Huwa kien lest li jisparaw, iżda l-emu kienet kurjuż.
  
  
  "Post fejn inti ma tistax dejjem taħseb dritta," huwa kompla jgħid. "Għall-raġel ta'l-intelliġenza tiegħek."
  
  
  L-tbissima mdawwar rrabjata ħarsa. "Fejn taħseb li huwa moħbija, Carter? Se tiegħek aħħar il-konklużjoni tiġi korretta jew żbaljata?
  
  
  "I l-ħsieb kien hemm." Hu indikat il-bieb tal-kamra tal-banju kif hu kien bejn il-bieb u l-prodott linja . Fl-istess ħin, il-muskoli fil-driegħ tagħha issikkati, u l-stiletto jiżżerżaq imperceptibly fis-tiegħi tal-palm.
  
  
  Smajt-prodott linja chuckle fil-tiegħi żbaljata aqta, iżda minflok ddawwar li jiffaċċjaw lilu, I niżel l-art. Prodott linja tal-massakru lag aħmar jintilfu, gawking-għajnejn maqbuda fil-ġakketta tiegħi kif rrumblati bogħod u tefgħu sikkina.
  
  
  Kien miġnun tarmi, iżda fortunatament, il-stiletto għadha mwaħħla-prodott linja fid-dritt ta ' l-ispalla. Meta huwa ħalli l-sider u n-naħa li jkollu l-die għal jimteddu niżel, missierha qabża fil-lilu mill-art. Aħna laqat il-ħajt. Ego mdawwar tagħha tad-driegħ, u l-die għal jimteddu tellgħu, tolqot l-art, u jiżżerżaq fil-kantuniera.
  
  
  Mixi sa lilu, huwa malajr mogħtija d-dritt mogħtija bozz li l-ego dojoq tal-wiċċ, waqt li hu jinstemgħu l-qasma tal-għadam . Il-pjan tagħha li tniedi-tieni beda l-istrajk, iżda ra li ma kienx għadu neċessarju. Ego ġlieda kontra l-ispirtu hija marret.
  
  
  Din kienet l-sikkina li ħa tagħha off ego ta ' l-ispalla. Fetaħ għajnejh wiesgħa u hissed, li jweġġgħu. Huwa magħfus l-stiletto Ego tal-geddum u l-studjat l-irqiq tal-wiċċ. I talab tagħha, " Fejn huwa fis-sala?'Huwa groaned. Tagħha ego slapped-wiċċ tiegħu u ħadlu hu lura u l-quddiem. "Għidli fejn id-dokument huwa moħbija, il-prodott linja," qal.
  
  
  "L-ego mhux hawn," huwa qal, tieħu nifs malajr.
  
  
  "Ejja nitkellmu," qal. "Huwa tard wisq għall-logħob tal."
  
  
  Huwa ħadlu kap tiegħu. Il-ponta tal-stiletto ppressata diffiċli kontra l-Ego scrawny-għonq sakemm mifsud. I tista'tisma'tagħha l-vuċijiet tal-wiċċ. L-isparatura kien jinstemgħu. Xi ħadd mistoqsi fil-taljan jekk kollox kien id-dritt.
  
  
  Tagħha sazaal. - "Va Bene!" Huwa tajjeb! Huwa mdawwar lura għall-prodott linja. "Do you ara issa? Issa inti ma għandekx ħafna ħin tax-xellug. Il-pulizija għandu jkun hawn kull minuta." I tixtieq li tkun taf fejn dan id-dokument huwa fl-udjenza. Jitkellmu!'
  
  
  Huwa glared fil me u kien in-nifs bil-qawwi. "Inti ħsibt kien biss ordinarja il-persuna li se jikkastiga inti biss għaliex inti mhedda me mal-mewt? Nibża'li ma tafx-Prinċipju-prodott linja tajjeb ħafna."
  
  
  Iżda l-ego jaf tagħha aħjar minn dak li kien maħsub. Huwa mfakkar l-AX-fajl, li kien fuqu. - Prinċipju-prodott linja kien mhux biss talker, iżda wkoll hunter tal-nisa. Kien kburi ħafna tal-qawwa tiegħu, weraq in-nisa kollha fuq l-beraħ u kellhom reputazzjoni għall wara li konsiderevoli fl-aptit sesswali. "Id-dritt, - prodott linja," qal ewwel. "Jien mhux se toqtol lilek. Jien ser tieħu l-parti tal-ġisem tiegħek li inti qed hekk kburi - I ser chop l-kkritikat ħaġa off ."
  
  
  L-arroganza kienet marret mill-irqiq tal-wiċċ tal-ego. 'Dak? W-xiex?
  
  
  Ma kien hemm l-vuċijiet aktar fil-kuritur: "Inti semgħu dak I qalet."
  
  
  Huwa tatni startled ħarsa. "Inti mhux se tagħmel dan!"
  
  
  'I se.'
  
  
  "Inti qed miġnun," huwa qal, għaraq tkissir fuq tiegħu xoffa ta ' fuq.
  
  
  "L-iblah."
  
  
  L-uem tnaqqas tagħha jtiru miftuħa. "Hekk, Il-Prodott Linja?"
  
  
  'Joqtlu me!'
  
  
  'Oh-ebda. = Dan għamel ħafna aktar nies gost.-"Id-dritt?""Hija kienet miżmuma minn stiletto fuq il-lastiku tal-ego tal tagħha qliezet ta'taħt. Tagħha ltqajna l-rewmatiżmu jien ridt. Panicking, huwa eżamina l-tieqa. Imbagħad huwa ġabru kuraġġ tiegħu. - "Le," huwa qal. Iżda kien tard wisq. Tagħha, ġrew l-tieqa, imbuttat ego, il-rookery waqqaf u waqa ' fil-kanal. Hemm, fit-tarf tal-lemin tal-evakwazzjoni, kien moħbija tal-karta.
  
  
  Il-qafas ta'l-fetħa kien jikkonsisti fi tliet saffi tal-injam fil-gradi differenti ta'tħassir. F'dan il-bokkaport, is-saff tan-nofs terriċċju aktar malajr milli l-miżbugħa ta'barra tal-saffi, u l-biċċiet kbar ta'l-injam waqgħu barra biex jiffurmaw l-ispazju . Ma kien hemm l-mitwija-biċċa tal-karta f'din il-kamra. Meta l-fetħa kien magħluq bil-tarf għall-tieqa-qafas, il-karta kienet koperta.
  
  
  ""Le! Prodott linja għajjat, titkaxkar sa me u jippruvaw jiksbu.
  
  
  Huwa ħa l l-karta madwar l-qlib u żviluppat dan.
  
  
  Din kienet fil-fatt pjan ta'azzjoni għall-tqabbid-mekkaniżmu. I kienet biss it-tqegħid tiegħi ego isfel meta l-prodott linja dived għall tiegħu die għal jimteddu.
  
  
  Qabel l-I tista'tilħaq lilu, huwa qabad die għal jimteddu u bil-ponta fil me. Huwa fejn għall-mqattgħin saqqijiet fejn il-Luger jistabbilixxu . Prodott linja tal-massakru lag aħmar marru barra, u l-gawking migrufa tiegħi dritt tal-koxxa. Huwa żbarkat fuq il-saqqijiet u immedjatament qabad il-Luger. Meta l-prodott linja ħa l-għan mill-ġdid, il-Luger qabad it-twaqqif u sparati żewġ malajr shots mingħajr ma tieħu l-għan. L-ewwel gawk tolqot il-bieb. Ma kien hemm l-qawwi l-trab fil-kuritur u iħabbtu fuq il-bieb. It-tieni gawk laqat il-ħanfus eżatt taħt il-qalb. Huwa qabża u waqa', l-seduta fuq l-art. Huwa sib għal mument mal-għajnejn tiegħu wiesgħa miftuħin, imbagħad naqsu isfel mejta.
  
  
  In-nies kienu jgħajtu fil-kuritur: "Polysia! Polysia! "Dan kien iż-żmien li jisparixxu. Huwa telgħu barra mit-tieqa fuq l-rickety nar jaħarbu, u ħalli sireni wail fid-distanza bħala huwa imnissel fis-dlam sqaq.
  
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 2
  
  
  
  
  
  
  Dik il-lejla, bħala prekawzjoni addizzjonali, hu kkontrollat fis-oħra tal-lukanda. Tiegħi il-ġdid ta'residenza kienet qrib Permezz Marco Aurelio, fuq għolja żgħira biswit l-Kolossew. Kien fqira-lokal, u wara l-mort fis-żgħar, kamra misdud, I kien l-aktar kkonċernati dwar predatorji mill-KGB. Tagħha kien bla kwiet bil-lejl .
  
  
  L-għada filgħodu, iqum kmieni, miġbud ' il barra cache li ma kienx kważi inventiva bħala-prodott linja, u lebsin. Iżda l-ħin biex jittrasferixxu l-dokument kien aħjar. Hi se jkunu ġew sodisfatti bil-kurrier fl-ajruport Taqbila ma kinitx taf meta u mogħtija l-Uem l-dokument huwa l-awtoritajiet telgħu abbord il-pjan għall-New York. Dan ġara lili li jekk il-prodott linja kellhom jintrema tad-dokument fi żmien erbgħa u għoxrin siegħa, hu jista'jkun għadu ħaj-lum.
  
  
  Meta huwa marru għall-kafè, huwa tax-xellug tagħha ego fil-kamra tiegħu. Bħall-prodott linja, huwa ma kienx talab li jibqgħu ma me aktar milli meħtieġ. Il-parti l-għalliema jaħseb li l-oġġetti li se jkunu siguri meta hu ih ġġorrhom miegħu. Iżda professjonali jaf li jekk il-partita hija moħbija fil-post jistaħbew tajjeb, se jkun hemm aktar sikuri. Mingħajr esperjenza uffiċjali normalment huma kkonċernati dwar dan, imma dan it-tħassib ma għandhiex tmur lil hinn mill-kwalitajiet ta'xelters.
  
  
  I jintefqu l-għodu double-iċċekkjar il-tlugħ-ħin tal-tiegħi tat-trasportatur tal-pjan u l-kodifikazzjoni tal-messaġġ qasir għall-David Hawke,tiegħi superviżur immedjat u l-direttur tal-AX F'washington. Ed irid ikun jaf kemm jista'jkun malajr taħt dak l-oħra iċ-ċirkostanzi l-dokument kien misjuba. L-kurrier taw em messaġġ.
  
  
  Mhux meta din ġiet meħuda mill-id-dokument dwar il-postijiet ta ' l-ikel, jitqiegħdu fil-fidda każ tas-sigaretti u tpoġġi l-każ tas-sigaretti fil-minuta. Fl-ajruport, huwa kien mistenni li joffru l-kurrier tas-sigaretti, u mbagħad żewġ oġġetti identiċi ġew skambjati.
  
  
  I ma l-ordni tat-taxi fil-lukandi, iżda biss marru l-għoljiet li l-Kolossew. Iżda din id-darba l-prekawzjoni ma kienx biżżejjed. Wara biss ftit minuti tal-sewqan, I raw li konna qed ngħidu mill-iswed Fiat.
  
  
  "Ħu xellug hawn," huwa qal is-sewwieq.
  
  
  "Iżda inti qal li riedu li jmorru lejn l-ajruport!"
  
  
  "Tinsa għal issa."
  
  
  "Grazzi o coraggio!" ir-raġel grumbled kif hu mdawwar il-kantuniera.
  
  
  I ħares l-tieqa lura u raw a Fiat-karozza wara me. Issa kien min-naħa tiegħi grumble. Tagħha, maħsub kollox marru tajjeb wara li misruqin fuq tagħha. Iżda b'xi prodott linja tal-ħbieb misjuba me.
  
  
  Aħna malajr biddel il-kantuniera darbtejn aktar, jippruvaw biex jeħles minnhom. Is-sewwieq, l-konstatazzjoni li l-karozza kienet wara l-istati uniti, ħadet l-opportunità li juri tiegħu kapaċitajiet tas-sewqan. Huwa miġbud us stabbiliti Permezz Labicana, back-up mimmo Kolossew u sa Via dei Fori Imperiali, imbagħad mimmo Ewlenija tad-Konstantinos u l-borra-abjad Ruman-Forum mal-ego-tifrik-tempji ta'togħlija fil-nofsinhar tal-xemx.
  
  
  "Issa għal fejn, signor?"
  
  
  "Biss mur dritt," qal, meta wieħed iħares lura fuq il-Fiat. Minkejja l-taxi tas-sewwieq deft l-immaniġġjar, aħna kienu miżmuma mill-traffiku, u l-Fiat jinżammu sa mal-istati uniti; li kien wisq qrib me. Aħna saq tul il-Corso Vittorio Emanuele għal dik is-sena, qasmu l-Ponte Vittorio Emanuele u intitolat lejn il-Vatikan. L-iswed il-karozza kienet għadha tmur-istati uniti. Fl-ewwel ħsibt ta'ħabi id-dokument fil-taxi x'imkien, iżda peress li l-aġenti warajna identifikati l-karozza, dan il-pjan fl-aħħar nett deher riskjużi żżejjed. Għalhekk aħna kontinwu tas-sewqan isfel Via della Conciliazione li Piazza Urban XII. St. Peter kienet tinħass sew qabel l-istati uniti . Meta ħares lejn l-kwadru ma'l-kbira funtana fin-nofs, I f'daqqa waħda kienet idea. Ovvjament, dan kien corkscrew issa jew qatt.
  
  
  "Waqfien, sewwieq," huwa qal malajr, u fl-istess ħin ħares lura u raw li l-Fiat kien hemm l-ebda iktar minn mitejn kwadru warajna . I dawn wad ta mil-lira fl-sewwieq tal-idejn, u qajjem tiegħu oħxon, opossum-għajnejn.
  
  
  "Benissimo !"hu sejjaħ wara me bħala I-xellug. "Fl-bocca al lupo!"
  
  
  Iżda mbagħad indunajt li I meħtieġa tant aktar minn tiegħi ego xewqat tajba.
  
  
  Pass tagħha qabad tagħha; meta hi ħares malajr fuq l-ispalla tagħha mill-ġdid, hija rat li l-Fiat kienet waqfet fuq l-naħa l-oħra tal-kwadru . Kien hemm żewġ l-irġiel fis-sit ta'quddiem, l-uċuħ inviżibbli fil-xemx wara nofsinhar. Ih l tidher indecision xprunat me fuq . Kont naf li jekk I tista'tikseb fis-Knisja-mużew , jien se jkollhom iċ-ċans li jiksbu l bogħod minn dawn fost l-folol tal-turisti.
  
  
  Sabiex I telgħet pass tiegħi mill-ġdid u mgħaġġel permezz tal-colonnade, mimmo ta'l-kbira Gemini kolonni għall-mużewijiet lil hinn. Huwa eżamina lura mill-ġdid. Kemm l-irġiel ltqajna, irku l-sinister-tfittex l-iswed tal-karozzi, u segwita me.
  
  
  F'daqqa waħda huwa jerked lejn il-lemin, ducked fil-dellijiet l-ewwel żewġ mużewijiet, u strode fis-tielet, skur tal-bini. Ma kien hemm l-uniformi-gwardji fid-daħla. Huwa mixi passat minnhom mingħajr ma nħarsu lura u daħal sala fejn it-turisti kienu timla l-tifkira-ħwienet. "Kkritikat l-apposta," huwa muttered; b'dan il-mod kienet għajnejn qawwi milli hu d-ħsieb.
  
  
  Madwar minnhom, Dollaru kien diġà jidħlu fis-sala tal-kif huwa telgħu l-taraġ żewġ fi żmien. Kelli ħin għall-avviż ta'l-inkwetata ego-espressjoni fuq l-effett, mnaqqxin-wiċċ. Huwa kien muskolari-bniedem ma skuri tax-xagħar, liebsa nondescript mitluqa griż libsa. U kien probabbilment fl-KGB.
  
  
  Fil-quċċata ta'l-taraġ, fejn ont, panting, stenna madwar, ont, ra li kien I fil-gallerija tar-ritratti tal-Vatikan-Librerija. Kien twil, l-ispazju dejjaq appoġġjata mill-wiri tal-ħġieġ każijiet li fihom l-rigali għall-Papijiet Urban IX, Leo XII, u l-Urban X. Dan kien vera teżor ta'jeweled tas-silġ, tal-fidda statwetti, u impressjonanti jigi minquxin tad-deheb tal-bwieqi u reliġjużi oġġetti; qedem vażun kien fuq l-art u bejn il-wiri tal-każijiet . Ix-xellug tal-gallerija, hija rat il-ħajt ta'barra qed tiffaċċja l-bitħa fejn hi kellhom jimxu ftit sekondi qabel .
  
  
  - Kamra tagħha kienet studjati u Stahl mfittxija għal post possibbli li jieklu l-dokument. Kien riskjuża wisq biex iżommu l-ego li lilu nnifsu, u kien jaf li ma kwalunkwe xorti, il-KGB qatt ma jkunu jistgħu jsibu l-ego jekk I sitta fil-post it-tajjeb.
  
  
  Uniformi staffers mxiet'il quddiem l-kurituri fuq kull naħa tal-gallerija tar-ritratti. Hi tista'tisma'l-creaking tal-floorboards kif il-persunal tal-manutenzjoni b'ritmu lura u l-quddiem . Imbagħad I ser tieħu żgħir ta tiegħi stess azzjonijiet matul l-fgat ħsejjes tal-passi, sabiex ikunu jistgħu se tara dak li qed nagħmel. Hu ħa barra mill-but bil-fidda każ tas-sigaretti. Skur jekk KGB aġent jistgħu jidhru fi kwalunkwe mument. Huwa malajr dawn il-karta mitwija fil-lemin tiegħu u dawn il-każ tas-sigaretti lura fis tiegħu doublet-but. Dollaru Poe tal-assistenti kien tisfir. I titwaqqaf u l-preti biex jammiraw l-fidda fuq naħa waħda tal-wiri tal-każijiet, jaraw il-akkompanjatur kontinwament sakemm kien barra tal-vista. Imbagħad hu dawn id-dokument fis-Etruska vażun li sib fil-tieqa fl-aħħar tal-gallerija tar-ritratti. I kellhom itwi l-karta fl-ewwel nofs mill-ġdid biex tikseb dan permezz tal-għonq dejjaq.
  
  
  Kien biss marret għall-ieħor wiri-każ meta l-russu deher fil-bieb. Huwa daħal fil malajr, ra me permanenti, u l-naqas. Huwa wkoll jitwaqqaf quddiem il-wiri tal-każ u eżaminat il-kontenut.
  
  
  I kien ċert li l-ebda wieħed kienu raw me tpoġġi d-dokument fil-vażun. Bit-tama li dehra ordinarja turist, huwa għadda ftit minuti aktar tħares madwar l-wirja. Imbagħad huwa mixi bil-mod permezz tal-kmamar u lura l-nod tal-akkompanjatur fil-bieb. Meta kien fil-kuritur, missierha marru għall-tieqa u ħares fl-bitħa. Tagħha, raw li fid-daħla tal-bini kien qed jistenna l-bidu tat-tieni-russu .
  
  
  Mort fuq. Għalhekk, dawn ħasbu li kien me maqbuda. Iżda jekk dawn ħasbu hekk, dawn ma jkollhomx il-karta għadhom. Dan id-dokument kien aktar sikur maħżuna fil-Svizzera sikur. Tiegħi trasportatur kienet ordnat li jipposponi l-ego vjaġġi għal erbgħa u għoxrin siegħa jekk jien ma juru, hekk li l-multa wisq. Issa I kollha kellhom ma kien jitbiegħed minn dawn iż-żewġ Russi ħaj.
  
  
  I marru r-taraġ għall-ewwel sular tal-bini, fejn sibt l-kuritur ma'diversi tojlits. Lil hinn minn dan kien il-kuritur prinċipali bil-żgħar vestibule li jwasslu għall-servizz daħla. Huwa mar-żewġ trufijiet ta ' l-qasira lobby, biddel il-kantuniera,u stenniet. Kważi immedjatament, uffiċjal tas-sigurtà ġiet tiġri l-kantuniera, probabbilment il-ħsieb I d sparixxew permezz tas-servizz daħla .
  
  
  Meta taw tagħha bogħod, Stahl laħqet, qabad ego, u ppressati tagħha moan. Tagħha ego jista joqtlu tagħha, iżda dan ma għandekx. Jien xorta kellha tneħħi l-dokument ta'sigurtà, u filwaqt li l-I kien qed jagħmel dan, huwa ma kellhomx bżonn l-pulizija biex jinvestigaw il-qtil. "Int tard," I gideb, tagħfas tiegħi ego groan. "Id-dokument marru għal Washington."
  
  
  Tagħha ġew milquta mill-ego tiegħu ewwel fil-ħajja. Hu jintlewew, li jolqot. Tagħha ego tolqot lilu fl-għonq u kien naqas li l-irkopptejn tiegħu. Kif kien dwar li jimxu lil hinn minnu, hu f'daqqa waħda qabad tiegħi saqajn u miġbuda me lejn lilu.
  
  
  Huwa croaked. 'Int tinsab!'
  
  
  Huwa laħaq għall-tiegħi wiċċ u l-qbiżt id-dritt tiegħi-għajn permezz ta ' ftit millimetri. Ego ruku titwaqqaf tagħha u ewropea tiegħu ewwel fis-Ego imlaħħam-wiċċ. Huwa kien naqas kontra l-ħajt. Sibt, u kif kien wasal biex tikseb il-up , I slapped ego tiegħu fil-wiċċ mill-ġdid. Gol-ego kien jintefa il-mod mill-impatt. Meta huwa laqat il-ħajt, tagħha ramm ewropea fis-ego tiegħu dijaframma. L-arja ġrew permezz ta'l-ego tal-pulmuni tiegħu, u huwa waqa'mill-ġdid. Tagħha ego bdiet lilu fil-wiċċ. Kien mitluf minn sensih.
  
  
  Kien ċar li l-ebda waħda fil-kuritur prinċipali kellhom jinstemgħu tal-ġlieda. I marru għall-servizz tad-dħul u sabet li l-bieb maqful, kif mistenni. Iżda jien ma naħsibx I tista'tikseb passat l-oħra tal-uffiċjal mimmo fid-daħla prinċipali . Vuċi tagħha qabad speċjali tagħha lock pick, anke jekk dan ma kienx ċert jekk ix-xogħol bil-kbir qodma lock. Ġie ppruvat għal diversi minuti, kontinwament bit-tama li l-impjegati tas-servizz tal ma jidhirx. Fl-aħħar nett, il-lock miftuħa.
  
  
  Warajh, smajt tagħha moan bħala uffiċjal tas-sigurtà. Huwa wasal għall-sensi tiegħu. Huwa mdawwar il-manku u fetħet il-bibien. Xemxija Brylev daħal fil-kamra . Huwa mixi fil-żgħar tal-lott tal-parkeġġ wara l-bini u l-mixi biex il-kantuniera fejn taxi kienet qed tistenna. Is-sewwieq kien dozing fil-rota. Huwa inklinata fuq u ħadlu Ego ta ' l-ispalla.
  
  
  "Irrid immur għall-Lukanda Della Lunetta," qal.
  
  
  "Mi si jgħixu dai piedi," huwa wieġeb ; jekk biss tagħha lukanda biss tieħu isuqu.
  
  
  Hija kienet mogħtija wad tal-liri mill-Uem u sib fil-taxi filwaqt li huwa miġbur l-flus. Meta hu spiċċa, kien beda jidħaq.
  
  
  "Issa, malajr."
  
  
  "Tiegħek, tiegħek, signor."
  
  
  Hu beda l-magna, qalbu gerijiet, u aħna saq li l-entratura prinċipali, mimmo-turisti u l-gwardja tas-sigurtà. Huwa telgħet-gazzetta mill-sit tas-sewwieq u miżmuma fil-quddiem tal-wiċċ tiegħu bħala aħna jinġibed sa l-entratura. Kif aħna għadda l-mimmo, kien peered fuq it-tarf fil-aġent KGB, raġel iqsar minn ego tiegħu kollega. Huwa beda jħares fil-qosor fuq it-tariffi, imbagħad daru u ħares lejn il-bini kif jekk hu mistenni li jara l-kollega tiegħu .
  
  
  Kif aħna saq permezz ta ' St. Peter tal-Kwadru għall-xmara, hija tpoġġi l-gazzetta u rilassat. Id-dokument kien sigur - sa xi nemes. Issa I kellhom isibu mezz biex tikseb tiegħi ego lura qabel l-kurrier tax-xellug l-għada.
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 3
  
  
  
  ;
  
  
  I ma kienx kapaċi li tikkuntattja l-trasportatur sal-ġurnata li jmiss, iżda li ma kienx neċessarju. Kif għall-dokument , il-mużewijiet tal-Vatikan ingħalqu nofs siegħa wara li tax-xellug għall-ippakkjar, u ma miftuħa sa l-għada filgħodu. Għalhekk, wara l-illaxkar ikla, kien mar lil terzi tal-lukandi fil-każ li l-KGB ħares wara l-bidu tat-tieni. Wara l-ikla, I marru għall-żgħar tal-bar, ordnat cinzano, u kien bil-mod ego x-xorb . Dan ġara lili li jekk Hawke kienet magħrufa fejn id-dokumenti kienu fis-sala, huwa seta'kien kuntent bl dak I d jsir magħhom, u li jien diġà dehret mod biex tikseb id-dokument lura. I marru għall-drugstore u xtara żejda tul il-par-tabib pinzetta. L-għada filgħodu I ser imorru għall-gallerija tar-ritratti b'pinzetta taħt ġakketta tiegħi, u jekk l-ebda wieħed hija madwar, jien ser dip-pinzetta fl-Etruska vażun u iġbed il-karta. Jien ser jaslu kmieni hekk kif il-mużew jiftaħ , hekk li mhux se jkun hemm ħafna turisti.
  
  
  Kelli biss jinħadmu-pjanijiet tiegħi meta tifla daħal fuq u sib l-isfel fuq il-mejda tiegħi. I jaraw tagħha filwaqt li l-I kien għadu l-ħsieb dwar l-Vatikan. Hija kienet ovvjament ġdid: rqiqa, bil-irqiq iswed tax-xagħar u l-għamla wisq. Hija kienet liebes irħas tan-nisa suf u dublett li bilkemm koperti tagħha koxox aktar. "Ħej, Tal-Firien. Int Amerikana, mhumiex inti?
  
  
  ""Iva.'
  
  
  "Fil-burdata għal xi gost, april?"
  
  
  "Mhux illejla."
  
  
  Għandi xejn kontra l-tifla. Biss l-aktar tal-nies madwar minnhom jidhru emozzjonalment disfigured, u l-I bħal mara li jkunu b'saħħithom, mhux biss fil-ġisem, iżda fil-moħħ.
  
  
  Hija insistiet. "Inti żgur, tal-Firien?"
  
  
  "Iva," qal. 'L kunfidenti.'
  
  
  "Ħej, naf li inti qed," qalet f'daqqa. "Inti qed Amerikana cop."
  
  
  Tagħha ħarsa fiss fuq Agħlaq. 'Dak li jagħmel taħseb li?'
  
  
  ""Tal-kors! Uffiċjal tal-pulizija! Tista I ħalli tagħha ara l-it?" Inti taħdem ma'l-Rumani tal-pulizija ?
  
  
  "Jien ma copp," qal.
  
  
  Hija tatni diffiċli tbissima. "Hi, Firien," qalet il-kummissarju, " hemm xi ħadd li tixtieq tilħaq. Bonġu, Gina! Favoriska ! Qabel I tista-protesta, hija msejħa l-tifla li kellhom biss toħroġ l-istati uniti u kien ftit li xejn mill-president, tfittex me fil-wiċċ. Dan wieħed ma dehra ġdid. U hi kienet pjuttost ħafna.
  
  
  "Si encodi!" l-irqiq tifla qal li l-girl, iħabbtu fit-tielet-president. Imbagħad hi inklinata bil-ħerqa u qal fil-ton kunfidenzjali: "Gina, hi jitkellmu tajjeb bl-ingliż. Ħej jħobb l-Amerikani. Inti trid titkellem tagħha, ma inti?"
  
  
  Gina pprova l-oġġett li l-annimal jilgħaq l-istedina tal, iżda fl-aħħar nett permess ruħha biex jiġu konvinti biex ipoġġu bilqiegħda.
  
  
  "Gina pjuttost, mhux hi?" qal tih kburija.
  
  
  "Dak diabolo!" qal Gina, u beda biex jiksbu.
  
  
  Sbieħ li jissodisfaw inti, Gina, " qal. 'Jisimni Nick. Jekk jogħġbok ipoġġu magħna."
  
  
  Hi eżita għall-mument, imbagħad inklinata lura shyly. Agħlaq kellu l-karatteristiċi sabiħa u l-kannella tad-dawl tax-xagħar tal-residenti tat-tramuntana tal-Milan u Pisa. Agħlaq l-xagħar kien twil u oħxon, bid-dawl l-istrixxi. L-għajnejn tagħha kienu kannella, ħalq tagħha kien wiesgħa u l-ħwejjeġ, u taħt l-tagħha mgħammra qmis u dublett qasir, figura tagħha kien aktar minn raffinat.
  
  
  "Gina għandu ku fl-Amerika," l-oħra tifla qal, jinjora Gina tal-rabja. "Iżda hija titkellem Amerikana, aħjar minn ont. Hi ser jgħidlek. Imbagħad hija ltqajna u tax-xellug, l-ewwel mal-missier fil me.
  
  
  "Dak li ma jfissirx?"
  
  
  Gina ġestiti tbissima. "Żdied jħobb li jintroduċu me' l-irġiel. Hi jaħseb jien waħedhom.
  
  
  "U li inti?"
  
  
  Hi maqtul me ħarsa ta'malajr, imbagħad evitat tiegħi ħarsa. Kulħadd ikollu waħedhom kultant, ma huma?
  
  
  "Iva," I ammessi, ftakar li kien definittivament fil-linja tiegħi tax-xogħol. "Do you-xogħol hawn, Gina?"
  
  
  Hi waitress, a ta'kuljum, jekk inti tixtieq li sejħa tagħha li. Iżda jien ma l-irqad ma'l-irġiel fuq ix-xogħol." Hija ddeċidiet dwar il-aħħar kliem bil-mod u b'mod deċisiv. I ma tidħol f'wisq dettall. Ħabib tiegħek Rosa jaħseb jien cop, iżda huwa verament xejn tan-negozju tiegħi.
  
  
  "Jien ma l-kura jekk dan kien l-impjieg tiegħek.
  
  
  I talab tagħha. "Nista'nikseb inti xi ħaġa?"
  
  
  Hija qieset me fl-għajn. "Nixtieq, Nick," qalet il-kummissarju, " iżda bħal I qal, jien mhux tqila."
  
  
  I tbissem tagħha. [I maħsub għalhekk. X'għandek tagħmel inti trid tixrob?"
  
  
  Huwa motioned li l-wejter, u hija ordnat katalist. Aħna f'kollaborazzjoni għall-waqt. Huwa qal tagħha li kien Amerikana uffiċjali li żaru l-ambaxxata Rime.
  
  
  "Fejn int fl-Amerika?" Gina mitluba.
  
  
  "Madwar New York."
  
  
  "I dejjem trid tmur hemm. Ħbieb best Żdied kien jitkellem dwar il-ħajja fi New York. Hi ħafna valuri kafeteriji u ristoranti. Dawn huma tassew tajba bħala tgħid li huma?
  
  
  Stennejt għal tagħha għall-waqt. "Ah," qal, " huma tajba fil-mod tagħhom. Kemm ilek taħdem fuq dan il-bar, Gina?"
  
  
  'Mhux tant fit-tul. I bilkemm jistgħu jaffordjaw l-kera." Hi titbaxxa l-għajnejn tagħha. "Jien ser tmur id-dar hekk," qalet timidly. "M'hemm l-ebda xogħol hawn llum, u li ma għandekx bżonn. Inti jistgħu jidħlu għal xarba miegħi jekk inti tixtieq." Għaliex le, I-ħsieb. "Nixtieq," qal.
  
  
  I imsejħa tagħha tat-taxi u morna biex Gina tal-kamra. Kien kamra fuq is-saqaf ta'dar antika Via delle Quattro Fontane. Bdejna fuq l-art raba, u kif aħna toħroġ man-nifs għall-bidu tat-tieni-ħatt l-art, missierha inklinata u bies tagħha bil-mod. Xofftejn tagħha kienu artab, sħun u l-offerta .
  
  
  Fil-kamra, aħna f'kollaborazzjoni filwaqt li jixorbu l-inbid. Gina tkellem dwar l-ħin meta kienet l-nurse ta'qawwija boxxla tal-Rumani rumani, ċertu Giovanni Farrelli. Huwa beda bħala sempliċi serq u mbagħad isiru miljuni fil-proprjetà immobbli-frodi. Skond tagħha, huwa kkurati tagħha ħażin.
  
  
  "Iżda li fil-passat. Issa I tissospendi l bogħod mill-irġiel bħal Giovanni. I joqgħod fuq il-saqajn u l-jaqilgħu l-flus onestament ."
  
  
  Pressjoni tad-demm tiegħi tela'fil-vista tal-tagħha tbissima. Hi t'attivitajiet me għall-mument, imbagħad ltqajna u biddel il-dawl jaqilbu sabiex biss l-għaqda dinjija madwar l-dormer tieqa se tidħol fil-kamra . Hi undressed mingħajr ma tgħid xi ħaġa. Tagħha iebsa waqa'tax-xagħar fuq l-ispallejn tagħha, u sħiħa tagħha sider begged li tintmess. I jinġibed sħun tagħha tal-ġisem lili, u hi imdewweb fis-me bħala tiegħi l-idejn bil-mod dam fuq tagħha ti tal-ġilda. Xofftejn tagħha, f'daqqa waħda sħun, jinstabu-minjiera, u l-ħluq tagħna miftuħa fl reċiproku esplorazzjoni. Il-ġisem huwa kien ikollhom dwar kien lithe u bla xkiel, bħal sittax-il sena tal.
  
  
  "Jieħdu me, Nick," hi whispered fil-widnejn tiegħi.
  
  
  I undressed tagħha, u hija rat l-Luger . "Mela inti qed cop."
  
  
  "I qallek il-verità," qal. Ee hugged tagħha u hija nesa dwar il-gun.
  
  
  "Il-sodda," hi whispered. "Jieħdu me fis-sodda."
  
  
  Jien għamilt dan. Kif jistabbilixxu ħdejn tagħha, l-idejn tiegħi caressed-ġisem tagħha sakemm hija baqax parti tagħha fit-tul, tmil l-koxox u huwa dam-naħa tiegħu fuq il-ti ġewwa.
  
  
  "Va benissime!" hi muttered.
  
  
  Huwa ħalli naħa tiegħu żieda ogħla.
  
  
  "Ġejjin fuq," hi nifs.
  
  
  Huwa bies sħiħa tagħha sider, u hi miżmuma nifs tagħha. "Basta," hi msejħa. Li biżżejjed. Issa. Nixtieq li għandek issa.
  
  
  Tagħha bil-mod ppenetrawx agħlaq. Maħnuq kbira faqqa madwar gerżuma tagħha. - Ġisem tagħha writhed mal-passjoni, u l-I kienet imħeġġa mill-qawwi u l-kbira fiżika ix-xewqa. Ħassejtni wet-koxox mill-qrib madwar me, u l-ħoss tal-tagħha tisfir, gasping kbira mtenni fil-widnejn tiegħi. Hi migrufa-idejn tiegħi bl-imsiemer tagħha, mgeżwra-armi tagħha tiegħi madwar l-għonq u l-ispalel, u miġbuda me isfel, kważi l-netika biex jintemm dak li aħna d bdew.
  
  
  Imbagħad ġew il-mument meta kull ħsieb, kull se, kienet marret. "L-aktar, l-aktar, Nick!" hija gasped. Tiegħi xufftejn indivja fis-smirk li kien diġà nofs sardonic, nofs il-fehim. Hi hugged me aktar stretti, aktar possessiv, u l-ġenbejn tagħha bdew-tbandil bħala tilfet il-kontroll. Waħda mill-aħħar konvulsivi rogħda, u aħna miġbura flimkien biex tiddeċiedi x'għandek tagħmel; hi moaned furiously, kanzunetta tal-aspirazzjoni, u donnu pjaċir.
  
  
  
  
  Meta I qajjem l-għada filgħodu, kien hemm mument ta'paniku; l-ewwel fwawar tal-biża bħala I t'attivitajiet lejn l-ambjent mhux familjari. Li jmiss lili, sħun-ġisem murmured ewwel. Huwa eżamina sa id-dinja meta huwa ra Gina tal-irqad forma. Xagħar tagħha kien jaqbeż fuq l-investi , a coppery halo tagħha fl-abjad ta'taħt. Ħafna bir-reqqa, hi żelqet ' il bogħod mill-Agħlaq sal-naħa tagħha niżel minn tiegħi fis-sider. Hi jitħawwad għal mument , imbagħad-nifs tagħha saret saħansitra mill-ġdid, u hi naqas fl-irqad fil-fond.
  
  
  Skiet, sabiex ma tqum tagħha u ħalli me staqsi tagħha I fejn kien għaddej, sibt mis-sodda u miġbura sa tiegħi ħwejjeġ. I kien sorpriż li jien ma jmorru lura lejn il-lukanda u l-jintefqu il-lejl kollu bil-Gina fl-armi tiegħi. Iżda ma kien hemm xejn tal-valur fil-tiegħi kamra f'lukanda, minħabba l-Etruska vażun fil-Librerija tal-papa xorta jinżammu prezzjuż dokument li fih tagħha fatali sigriet. Iżda issa li l-I kien rnexxielha żżomm id-dokument mill-idejn tal-KGB, kelli jiksbu lura, u l-aktar fis possibbli. Meta kien lebsin, huwa jittaffew swaba tiegħu permezz tiegħu tax-xagħar, ħa ieħor ħares lejn l-sodda ma tagħha rumpled, niedja-folji u l-rigal tal-Gina tal-anzjani tal-ġisem, u l-intitolat għall-bieb.
  
  
  Ma kienx-moħħ qawmien tagħha up bħal kien jaf hi ma tkunx-moħħ . Iżda kien l-imħabba vera tiegħi, u tan-nisa pjaċiri għandu qatt ma kellhom me lura mill-xogħol li jeħtieġ li jiġu kkompletati. Hija tat Agħlaq l-aħħar wieħed entużjasta ħafna ħarsa. Hi ma ma tgħid xi ħaġa; tagħha sider żdied u naqset ma'kull nifs . Huwa niżel mill-kamra u għalaq il-bieb ip warajh .
  
  
  Kien wasal iż-żmien sabiex jitqiegħdu l-ħsibijiet ta'l-Eżami mill-kap tiegħi. I kellha tiffoka fuq l-estrazzjoni tal-dokument, jkollna mingħajr jiġbdu l-attenzjoni. Jekk I kien aċċidentalment maqbuda jippruvaw biex tirritorna d-dokument, ikun hemm , fi kliem ħafif, kumplikazzjonijiet serji. L-ewwel, il-agħar ħaġa li jista'jiġri li l-aġenti-oħra minn mewt, tal-kors huwa li jiġbdu l-attenzjoni tal-pubbliku. Il-possibbiltà tal-tiegħi jaħbu li juru permezz kien riskjużi biżżejjed, imma jekk I ġiet skoperta jippruvaw aqbad il-karta, id-dokument kien ser tiġi riveduta u l-eżaminati minn xi taljan uffiċjal tal-pulizija li jistgħu ara l-ego. Anke jekk jien jistgħu fl-aħħar nett jikkonvinċu lill-awtoritajiet li d-dokument jappartjeni għall-gvern tal-istati uniti, il-sigriet ser tibqa'sigriet malajr kemm jista'jkun. Kien żgur li mhux il-taljan uffiċjali tal-pulizija tkun lest biex ibiegħu dawn l-dokument top-sigriet biex xi ħadd bil-kbir wad tal-liri fl-idejn tagħhom.
  
  
  U jekk aħna kien qal lill-Russi fejn id-dokument kien is-sala, huma jkunu ppruvaw jiksbu qabel għamilt. Estratti ta ' l-id-dokument dwar'l-vażun issa huma l-għan ewlieni. Kollox kien importanti . Fortunatament, I qajjem sa kmieni biex tkun fil-Librerija tal-papa meta fetaħ.
  
  
  I kien fil-Piazzale XII, fid-daħla tal-Vatikan, meta rajt l-kbira tal-folla miġbura fil-kwadru fil-quddiem tal-me, St. Peter tal-Kwadru. Dan ma kienx komuni. Il-papa spiss jidher fuq il-gallariji tal-palazz tiegħu biex jagħmel skond il-leali u pellegrini bil-wieqfa fil-kwadru. Iżda dan filgħodu, il-folla tal-turisti u r-Rumani deher akbar mis-soltu.
  
  
  I kellhom jagħmlu tiegħi mod permezz tal-folla, muttering apoloġija tiegħi fil kull pass. Il-kapijiet tqajmu li l-twieqi tal-Papa-Palazz, u r-raġel tagħha avviċinat l-tarf tal-dens-folla, kien hemm jgħajtu, segwit minn stramba u kważi nħarġet silenzju li nbela'l-udjenza. Hu kien jiċċaqalqux u stenna sa kemm l-abjad miksi iċ-ċifra tal-Papa Paul VI saret evidenti.
  
  
  Huwa qajjem-idejn tiegħu fil-barka. Iżda kien biss beda l-barka meta l-impatt qawwi maqsuma l-ajru bħal ragħad. Fl-ewwel I l-ħsieb kien karozza muffler.
  
  
  Sfortunatament, kien ferm aktar serji.
  
  
  Qasma-tieni l-aktar tard, il-maqsuma tal-ħġieġ kellu impatt'l isfel fuq il-Papa bħala l-kbar tal-ħġieġ kulur tat-tieqa ta'l-ego f'gallarija għebet bil-ħabta. Xi ħadd fil-folla taħt il-gallariji bdew jgħajtu, u l-Papa sparixxew mill-vista bħala l-aktar tal-ħġieġ waqa ' fil-folla tan-nies fil-kwadru.
  
  
  L-trab kienu mtenni minn oħrajn bħala l-folla sar paniku-milqutin. Huwa eżamina fid-direzzjonijiet kollha biex tara fejn l-isparatura kien ġejjin minn; l-isparatura għandu ġew immirati lejn Żgħażagħ u qbiżt lilu mill-ftit ċentimetri
  
  
  "Huwa l-Papa!" shrill taljan vuċi għajjat.
  
  
  "Dawn qed jippruvaw biex joqtlu l-ego! oħra għajjat.
  
  
  In-nies dam l-daħla tal-Vatikan, u l-istorbju tal-ih imwerwra vuċijiet żdiedu fl-arja bħal moan tiegħek dwejjaq u disprament. Shards tal-ħġieġ xorta naqas fuq il-kwadru, iżda l-mexxejja-parti tal-folla dam l-bibien u ma jaqgħux taħt il-belt ta'shrapnel.
  
  
  Huwa beda jħares darba aktar fil-gallariji, u f'dak il-mument żewġ ċifri fil-bars saret viżibbli. Dawn tbaxxa biex jgħinu Papski up. Minn fejn hu jinżamm dan, huwa seta'jara li kien apparentement tajbin.
  
  
  Wara me, ma kien hemm l-ieħor jaħarbu biha madwar il-folla. Huwa eżamina fuq l-ispalla tiegħu u raw a fit-iswed tal-karozzi li titħaffef l bogħod mill-il metru. Kien biss koinċidenza, I staqsiet , jew ma l-karozza jkollhom xi ħaġa li ma'dak I d biss jaraw?
  
  
  Jien ma tkun taf għaliex hi f'daqqa waħda ħares fid-direzzjoni tal-Vatikan tal-mużewijiet u l-libreriji, fejn hi kienet ħadet. Iżda meta l-I ħares lejn dan, I raw ħelikopter dixxendenti u jisparixxu wara tal-bini. Huwa ċar li ħares bħal Amerikana militari ħelikopter Skyhook.
  
  
  Ma kellix biex jaħsbu dwar dan għall-anke t-tieni.
  
  
  Kif huwa għamel triqtu permezz tal-folla, huwa induna li kien biex jiksbu l-librerija malajr kemm jista'jkun. Huwa imbuttat permezz tal-startled in-nies u l-mixi mill-kwadru prinċipali għall-colonnaded-mużew. Meta missierha daħlu prinċipali bitħa, Stahl Vidny kien lura mill-ħelikopter. Huwa bil-mod imnissel sess fuq il-Vatikan-Librerija. U mbagħad tagħha, I induna li kien xi ħaġa ħażina; daħlu l-ħażin.
  
  
  Huwa bdiet taħdem minħabba li ma kellhomx it-tieni jitilfu. Ont, ħass tiegħi dollaru-munzell tħoss, u l-adrenalina żdied permezz tal-vini tiegħi bħala ont ġrew lejn il-mużew daħla . Maqbuda fil-paniku tal-dens-folla, uniformi-impjegati kważi kollha tax-xellug l-karigi tagħhom quddiem ta'l-Opri tal-librerija. Dawn dam mimmo me, ih-għajnejn iffriżat mal-biża. I ħares lura fil-gallariji fejn missieri kienu ġejjin mill. L-gallariji kien abbandunat; biss l-shards tal-ħġieġ baqgħu siekta xhieda għal dak li kelli biss dehru.
  
  
  Ovvjament, dawn ma kinux jafu dwar il-saint-kundizzjoni tal għadhom; hija ma kinitx eżattament jkun rrabjata, imwerwra-folla. Il-gwardji kienu għaddejjin u lura madwar il-kwadru, kif jekk tfittex il-marka. Iżda kont naf li ma tistax issib xi ħaġa , u l-I kien żgur li ma kien hemm l-aktar lejn il-ġlieda kontra u l-konfużjoni ġenerali milli kien superfiċjali.
  
  
  Issa t-tieni tleqq iswed limousine daħal fis-għan. Tagħha ducked wara waħda madwar l-pilastri fil-librerija daħla. Il-karozza screeched biex tieqaf. Ma kien hemm l-creak ta'intimidazzjoni, u żewġ wiesgħa jiġu mħallsa, ix-xaħam tal-irġiel qabża madwar l-karozza u daħlu fis-bini. Fl-istess ħin, il-fetħa fil-qiegħ ta ' l-ħelikopter miftuħa, u kienet maqbuda fis-serje tal-movimenti fil-pjan.
  
  
  Figura shadowy sib wara r-rota ta'l-limousine. Il-bniedem tal-wiċċ kien impossibbli li tara kif il-karozza lurched quddiem u taru passat me. Huwa squinted u ppruvaw li jiktbu l-isfel il-pjanċa tal-liċenzja numru. Iżda anki jekk il-karozza titwaqqaf, inti d xorta għandek tieħu raġġi-X-għajn biex tara l-numri. Ir-rekord kien kopert bl-aħrax opak iswed drapp ikopri.
  
  
  Meta l-karozza kienet barra tal-vista, huwa ressaq fuq. I ma setgħux tidħol il-librerija filwaqt li l-karozza kienet fuq quddiem ta ' dan, iżda issa li kien titħaffef l bogħod, I dam l-entratura ta'l-papa monument u ħares ġewwa. Xi impjegati nervously tkellem dwar dak li ġara.
  
  
  Iżda l-żewġ qawwija mibnija-irġiel li kellhom biss qabża madwar il-karozzi kienu imkien biex tkun meqjusa. U l-ebda waħda madwar l-eċċitati ih-persunal tal-mużew deher li l-avviż. Forsi dawn ma kinux osservati l-irġiel jimxu fl-librerija, iżda huma d tidher tagħha. Kif kien avviċinat it-taraġ li jwassal għall-gallerija, żewġ shots waqqaf lill. Hija kienet sofistikat ballistiku kors AX , u kelli l-ebda problema determinazzjoni li s-shots kienu ġejjin permezz tal-galleriji fejn top-sigriet-tfassil kien moħbija tagħha.
  
  
  Tagħha, dam l-taraġ għall tliet dis, Luger fl-idejn, tas-swaba fuq l-attivazzjoni. Meta I fl-aħħar nett laħqu l-ewwel l-art, l-agħar suspetti ġew ikkonfermati. L-uniformi ħaddiem li kienet iddeċidiet li jibqgħu fil-kariga tiegħu ma kinux tax-xellug madankollu, issa tinsab fil-grupp kbir ta ' demm għall-jum. Ma kellix li jintlewew lilu biex tara li kien mejta.
  
  
  Tard wisq, huwa ra l-kbira tal-ballut minquxin-bibien ta'l-gallerija tar-ritratti tal-għeluq minn ġewwa. I dam hemm, malajr, iżda mhux biżżejjed. Anki jekk kien użat mill-Wilhelmina, ikun impossibbli li jipprevjenu l-bibien minn tisbit magħluqa.
  
  
  Smajt it-tfaqqiha ewlenin fid-lock. Huwa miġbud l-attivazzjoni u l-injam madwar l-lock maqsuma miftuħa. Iżda l-gawk kiser permezz ta'nofs il-ħxuna tal-injam tal-bieb. Imbagħad huwa jinstemgħu ieħor thud u induna li l-istess ħaġa li kien qed jiġri fuq l-naħa l-oħra tal-kuritur twil. Il-gallerija tar-ritratti kien magħluqa minn ġewwa ma'dawn l-effiċjenza li kien ċar li l-operazzjoni - xi ħaġa li jistgħu jinvolvu - kienet ġiet imwettqa bil-kwalifiki xierqa u l-preparazzjoni.
  
  
  I stenna madwar ħafna biex tara jekk dan kien possibbli li jidħol l-gallerija tar-ritratti. Smajt fgat vuċijiet wara me. I ma tieħu kwalunkwe aktar opportunitajiet tagħha. Huwa mdawwar madwar tliet-turisti daħal l-kantuniera. Wieħed minnhom, aħmar ffaċċjati mara fil-qawwi l-ilbies, għadda fil-Luger u għajjat.
  
  
  Il-biki xprunat me għall-azzjoni. Huwa mexxa r-ringiela tat-twieqi viċin l-magħluq-gallerija tar-ritratti-bibien. Huwa jinfetaħ il-lukkett, fetaħ il-waħda madwar l-twieqi, u inklinata bil-ħerqa li tħares lejn il-bitħa. Madwar tletin tarzni mill-ħelikopter, tal-metall basket aktar minn tliet saqajn fid-dijametru u l-għoli, mehmuża ma'l-azzar oħxon tal-kejbil, naqsu . Raġel kien crouched ġewwa l-basket, u l-I nnotat li l-basket kienet magħmula mill-armati l-azzar , l-istess metall li kopriet il-qiegħ ta ' l-ħelikopter.
  
  
  Issa kien ċar li dak li kien l-ewwel guessed kienet fil-fatt minnu. L-attakk fuq il-Papa kien tattika diverżjoni biex ineħħi l-attenzjoni mill-proprjetà tal-kriminalità li kien bħalissa qed jiġu impenjati. Dawn li kienu wara dan mhu maħsub biex joqtlu l-Papa. Dan l-attakk twettqet li jikkawżaw paniku u l-konfużjoni ġenerali. Il-proprjetà fil-mira kien il-ġbir tad-deheb u l-fidda teżori mill-Gallerija tar-ritratti Op tal-Vatikan Librerija, il-gallerija tar-ritratti fejn dik l-damned, li ma jistax jinbidel sigriet-tfassil kien moħbija tagħha.
  
  
  L-kbira tal-par-turisti ġibdu l-attenzjoni tal-viżitaturi l-oħra li l-mużew. Huwa eżamina lura u motioned għalihom li jħallu - il-mod huwa xejru fil-tagħha qanqal l-allarm tal-konfuż u l-par-folla. Huwa marru lura għall-gallerija tar-ritratti tal-bieb, tbaxxa, u l-sema reqqa . Tagħha, jinstemgħu l-tkissir tal-ħġieġ, u l-persuni suspettati li l-twieqi fil-gallerija tar-ritratti ġew maqsuma, u dalwaqt ih prezzjuż teżori kienu misruqa-rigali kollha mill-sovrani-rejiet Ewropea, prezzjuża artefatti mgħoddija lill-papa minn rejiet u ekkleżjastika princes . U bejn l-minnhom kien dokument li kien mistenni li jirritornaw tagħha-fi kwalunkwe-ispiża.
  
  
  X'imkien fil-mużew, allarm qanpiena għ. Iżda l-ebda wieħed kien kapaċi li twaqqaf l-aktar brutal-serq fl-istorja ta'l-Italja. I ma setgħux jgħin biex jammiraw l-għerf tal-pjan u l-effiċjenza u l-professjonaliżmu li twettaq ir-reat. Iżda d-dokument I meħtieġa kien fl-Etruska vażun, inviżibbli wara l-magħluq sewwa l-bibien ta'l-gallerija tar-ritratti.
  
  
  "Sejħa tal-persunal tal-manutenzjoni!" I għajjat dan l-anzjani matematika student permanenti li jmiss lili, u l-ego wiesgħa għajnejn u tal-ħalq mibdula kif kien imbuttat ' l isfel it-taraġ mill-ego.
  
  
  "Iva, sinjur," huwa qal, il-kamera ego taż-żfin fuq sider tiegħu bħala huwa għamel triqtu permezz tal-eċċitati-turisti .
  
  
  "Jgħidulhom li l-Papa-Gallerija tar-ritratti huwa li jiġu misruqa waqt!" Ego imsejħa wara l-tagħha.
  
  
  Forsi din kienet l-konvinċenti tal-ħoss tat-tim tiegħi jew il-fatt li l-I tkellem ingliż, iżda kwalunkwe kien, l-udjenza calmed stabbiliti. Hu indikat minnhom mingħajr periklu poġġaman tal-metro moska. Anki l-mara li kienu diġà kien meta hija rat tiegħi Luger calmed stabbiliti u deher li kien ruħha mill-ġdid.
  
  
  L-għajnejn tagħha jiddawru lura għall-Ġurnata. A mhix magħquda, jinħarqu tas-siġar fuq il-kastell immarkat il-passaġġ ta ' l-ewwel tiegħi sparatura. Bullet wieħed ikun biżżejjed . Forsi li biddel it-tieni jew anke t-tielet sparatura. Huwa ħa l-għan bir-reqqa u sparati tliet shots fir-ringiela.
  
  
  Kulħadd groaned tqal balal jolqtu lilhom. Il-metall lock creaked loudly, u permezz tal-duħħan u shards ta'l-injam, li rat li l-lock kien bejn wieħed u ieħor sfurzat. Wilhelmina għal darb'oħra wera tagħha tajjeb meta kienet maqtul permezz il-bieb tqal mill-ġdid. Wara me, mara oħra kien, u l-oħra turisti dam bl-addoċċ r-taraġ għall-lobbying.Issa li kienu tibqax fil-periklu, huwa pass lura, jitneħħew il-marda tiegħu, u bdiet. Tae Ex Ma huwa wieħed mill-aħjar il-ġlieda kontra t-tekniki. Daqqa, Ser ' L-Gi, il-ġurnata maqsuma. It-tieni-bieb u l-serratura tal-metall perpru barra l-qafas tal-injam u l-clattered l-art.
  
  
  Imbagħad il-bibien iffavorixxa miftuħa u l-tagħha immeasurably ra żewġ mibnija sew l-irġiel pass minn madwar l-iswed limousine . Deher bħal dan ġara ftit sigħat ilu. Iżda mhux aktar minn għaxar jew ħmistax-il minuta kienu għaddew mill-nemes kien magħhom meta żewġ tal-irġiel - ih lis-sieħba fil-ħelikopter-tifqigħ fil-mużew.
  
  
  Dawn kienu mili wieħed prezzjuż artifact wara l-oħra fis-diversi diġà mgħobbijin tqal kanvas boroż. Il-basket tal-metall kien jidher stazzjonati quddiem il-gallerija miftuħa tieqa u kien marbut mal-wiesgħa tal-ġebel jagħmel minn żewġ tal-metall tal-ganċijiet . It-tielet-bniedem mgħobbija l-bjankerija boroż fil-basket. Wiri tal-ħġieġ tal-każijiet kienu tinfaqa, u l-illustrat-art kien kopert bil-shards tal-ħġieġ .
  
  
  Hekk kif l-I fallew il-bieb u ħa l-ħarsa ta'malajr fuq il-post, l-ħalliel l-eqreb me daru u bil-ponta ta die għal jimteddu fil me. Hu sejjaħ l-żewġ tal lis-sieħba tiegħu, u wieħed minnhom niżel għażel xkora fuq l-art u beda l-isparar bl-addoċċ.
  
  
  Huwa ducked wara l-doorjamb bħala balal whizzed permezz ta'l-arja. Smajt il-ħoss ta ' jwassal ricocheting madwar me . L-balal ewropea fil-qafas tal-bieb u kważi hit me fir-ras u fis-sider. Hu ħa taħt l-nifs u jinġibed lura ftit aktar .
  
  
  Oħra gawk whizzed passat mimmo tal-jamb bieb. Huwa stenniet mument, imbagħad poked tiegħu kap l-kantuniera u faħam. Il-gallerija tar-ritratti sakemm ftit tkopri għall-irġiel tliet. Il-bniedem li fired l-ewwel shots ppruvaw dodge. Iżda Wilhelmina kienet l-aktar mgħaġġla, u hi ntlaqtet ħażin mill-ewwel tagħha fil-mira ma bullet li laqat l-Ego-driegħ tax-xellug.
  
  
  Maħnuqa-għajta maħruba ego ix-xufftejn. Huwa groaned u waqa ' kontra l-għebet-wiri-każ, il-massakru lag aħmar li jaqgħu matul il-egos ta'mixi mzappap u inutli-swaba. - Għajnejn tiegħi naqsu fit-tieni-bniedem biss bħala hu maqtul me.
  
  
  Dan ma kienx ser jagħti faċilment bħala ego fuq l-oħra. Huwa miġbud tiegħu tqal borża għall-tieqa miftuħa, " irrid biex tpoġġi l-teżor fil-basket tal-metall." Tiegħu Luger jinġibed l-attivazzjoni, nieqsa tiegħu koxxa tax-xellug minn pulzier, u Em ġestiti li jgħaddu l-borża għall-tielet-bniedem, li kienet għadha wieqfa mill-tieqa miftuħa.
  
  
  Wara minnhom kien wiri tal-ħġieġ każ fi tmiem l-oħra tal-kamra. L-ġurnata ta'qabel, l-Etruska vażun kienet imqiegħda ħdejn din il-wirja tal-każ. Iżda issa li l-I raw dan, ħalq tiegħi kien xott. Ma kien hemm l-ebda vażun.
  
  
  Il-problemi huma problemi kbar. Jekk il-ħallelin mhux qed jitwaqqaf u l-vażun mhumiex lura, il-konsegwenzi ser ikunu imprevedibbli. Jien ma naħsibx ħafna dwar is-sitwazzjoni, iżda I dam fis-gallerija tar-ritratti, l-isparar. Huwa ħa l-għan fl-safa-bniedem u l-isparatura l-uem-tieni darba fl-dritt tal-koxxa. Kien eliminat, u jħalli biss żewġ egos teammates tiegħu.
  
  
  Il-bniedem hi d jidher tixbit isfel fil-basket tal-metall telgħu lura fil, u minn fejn hi kienet permanenti, hi tista ' tara l-uċuħ tal-żewġ sħiħa għażel boroż. L-dlam-segretarju-bniedem li għenu em kien lest li tħalli. Il-gallerija tar-ritratti kien prattikament vojta, tneħħietlu l-prezzjuż teżori. Meta l-bniedem lura tan-nar, I waqa'l-art. Balal whizzed menacingly dritt fuq kap tiegħi. Iżda I tinżamm l-isparar, u l-injam u l-ħġieġ għebet kollha madwari. Ħassejtni shards tal-ħġieġ jaqgħu fuq il-koxox tiegħi u fis-sider.
  
  
  Jekk hi ma kinitx ġiet maqtula minn żewġ irġiel oħra, jekk hi ma kinitx ristretta id-dokument lura fuq'l-vażun, Hawke qatt ma skużat me, jiġifieri l-inqas.
  
  
  "Caita kappell!" ir-raġel fil-tieqa għajjat, tħeġġeġ lill-ħbieb tiegħu biex tgħaġġel. Huwa ippinjat me isfel bil-shots tiegħu bħala l-safa-bniedem mqassma lill-tieqa, li jħallu mdemmija traċċa fuq l-art. Mument aktar tard, l-żewġt irġiel li kienu fil-basket tal-metall mal-ħbieb tagħhom .
  
  
  Hu il-volpi qabżet u sparati darbtejn aktar bħala l-basket sewwa lejn il-mis-soltu żaqq tal baqgħu l-ħelikopter. Iżda meta r-raġel tagħha marru għall-tieqa u jaħdem mill-ġdid, tfittex, il-basket mal-nies fil hija kienet diġà għebet ġewwa l-kolibri tal-karozzi.
  
  
  L-armor-bord tinqasam lura fil-post, u l-aħħar gawk irkupra off-metall. Tagħha nar bħala diversi mużew il-ħaddiema u l-tużżana pulizija tifqigħ fil-bitħa sess taħt me. Huma jaħdmu bil dwar il-ħelikopters, iżda għalxejn.
  
  
  Deher li kien impossibbli li twaqqaf il-ħallelin. I titħaffef barra mit-tieqa u fis-sala, jinjora l-fdalijiet wara me - il-fdalijiet li sa dan l-aħħar kellu l-mużew l-aktar prezzjuż ta'teżori. Ftit kurjuż-turisti tfittex għall-gost u li ltqajna - kienu għadhom indivja fil-quċċata tal-taraġ. Wieħed minnhom, xaħam tal-bniedem fil-każ qattiel xorzijiet, kellhom trombi tiegħu madwar l-għonq.
  
  
  "Jagħtu me tiegħek trombi," qal.
  
  
  Huwa ħares lejn me u snorted. 'Tmur għall-infern.'
  
  
  Kien immedjatament mmirati lejn lilu minn luger. "Trombi," ripetuta. "U l-sinċerament issa."
  
  
  F'daqqa waħda, kien jibżgħu. Huwa mogħtija me l-trombi, l-swaba rogħda nervously. Huwa maħtuf l-trombi fuq l-ego-idejn, dam lura għall-tieqa u mmirati l-trombi fil-ħelikopter.
  
  
  L-bokkaport fil-art kien issa kompletament magħluqa, il-ħarsien tal-passiġġieri u l-teżori ta'l-ġbir tal-Vatikan , kif ukoll id-dokument li kellhom sfortunatament moħbija lilu fl-Etruska vażun. L-ħelikopter bdew jieħdu l-sider u jiddevjaw mill-mużew. Dan kien meqjus permezz trombi mill-ħelikopter, iżda nen kellu l-ebda-identifikazzjoni tal-simboli li tidentifika l-sidien. Hija mbagħad magħmula trombi permezz tal-tieqa fuq l-naħa tax-xellug tal-ħelikopter u qabad il-wiċċ wara li l-tieqa. Kien wiċċ li għamlu l-xagħar fuq wara tal-għonq tiegħi joqgħod. Aqwa, I-ħsieb, xorta tħares lejn il-profil tal-bniedem I d tidher hekk ħafna drabi qabel .
  
  
  I kienx mqarraq mill-istati uniti fl-għajnejn tiegħi, l-istati uniti biex. Kelli li wieħed jemmen dak I raw. Kien kranju bħal wiċċ, vojt, parċmina-bħal ġilda, oħxon u tax-xama'. Ir-raġel l-għajnejn kienu vizzjuż serp simili clusters bi rqiqa, tal-faħam-istudenti iswed stabbiliti fl-isfar, qishom tal-ġilda tal-wiċċ. Wiesgħa ħalq ma ' l-irqiq xufftejn indivja fis-kranju grin. Dan kien il-profil I tinżamm tħares lejn: naħa waħda tal-wiċċ tagħha, li jappartjenu għall-aktar depraved u fl-matematika maġġuri I d qatt sodisfatti. Ħsibt li ħassar hu dejjem il-ġurnata huwa mitfugħin fil-Turkija Waqgħat.
  
  
  Apparentament, huwa baqgħu ħajjin il-waqgħa. Judas kien għadu ħaj.
  
  
  L-ħelikopter telaq malajr, taw mod mill-ġdid, u sparixxew mument aktar tard.
  
  
  Huwa marru lura għall-gallerija tar-ritratti u stenna madwar l-kamra. Huma biss ftit każijiet wiri baqgħet mhux mittiefsa, l-ebda dubju minħabba l-ih tal-kontenut ma kienu prezzjużi biżżejjed. Dan id-dehra il-ħallelin kienu jafu eżattament dak li riedu qabel l-tkissir fil-kamra .
  
  
  Huwa talab mill-ġdid tagħha għall'l-vażun, bit-tama tassew li kienet sempliċiment tressaq jew maqsuma . Iżda l-vażun ma kienx hemm, u ma kien hemm l-ebda shards tal-ħġieġ li jindika li kienu ġew meqruda matul il-serq. Madankollu, kien jaf li l-vażun ma kellhomx sinifikanti fil-valur tas-suq. Dan kien jiswa biss xi ħaġa għall-kollezzjonisti. Sergei mixgħul għalija. Judas, il-bniedem li kienet sakemm jinterferixxi mal-AX tal-xogħol , ħadu interess speċjali fl-qedem taljan artifacts. Kelli l-ebda dubju li l-għajnejn tiegħi kienet tidher kollox b'mod korrett. Judas kien għadu ħaj. U huwa miġbud off l-aktar meraviljuż heist tal-ħin tagħna . U huwa kellu Etruska vażun, minħabba li hu speċifikament struzzjonijiet tiegħu l-irġiel li jieħdu wisq.
  
  
  Tagħha flinched bħala huwa immaġina ego tal-ferħ fil-jiskopru l-sorpriża moħbija fil-vażun. Dan kien koroh-ħsieb.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Inkredibbli!" għajjat Ed, mixi furiously quddiem il-kawba desk tiegħu temporanju Pariġi-kwartieri ġenerali dwar l-Rue de Fleur. Huwa tatni qarsa-dehra u strode off tiegħu fl-tweed libsa. Ego griż tal-xagħar kien disheveled, u kien chewing bil-qawwa fuq l-irqiq mitfija sigarru li irkupra bil-mod bejn l-ego tal-snien.
  
  
  "Jiddispjaċini," qal.
  
  
  "Huwa ma kienx ikun diffiċli bħal assenjazzjoni, Nick," huwa qal sew. "Kellek li damned id-dokument fil-idejk. U mbagħad... Ukoll, qatt ma kont smajt bħal storja stramba bħala dak li inti biss qalli.
  
  
  'I ma jkollhom l-għażla. I għandu għamlu dan. Kien biss stupid koinċidenza li
  
  
  "Do you know li għandi-tweġiba għal dan?" Ed interrott me. "Din kienet l-operazzjoni konġunta, ftakar? Hemm nies fuq militari l-intelliġenza. I ikollok rapport dan il-Pentagonu u ... Alla, għandek xi idea kif il-president se jirreaġġixxu għal dan? Meta I tistrieħ l-telefon, imbagħad jitkellmu miegħu, jien mhux se tkun kapaċi li l-irqad fuq il-widna dritt għal ġimgħa sħiħa."
  
  
  "Ħarsa," qal irritably, " jekk trid li jċaħħdu lill-me ta'assenjazzjoni tiegħi ..."
  
  
  Ed t'attivitajiet me għat-tieni, kemm jekk hu d tidher me hemm seduta għall-ewwel darba. Egos tagħhom mibdula. - Xokk tal-temp ħażin fil-Baħar Barents li deher li naqsu. Alla, Nick, huwa qal, ma moħħ me. Ma nistax tort inti kollha, naf li. Għalkemm ħafna nies se tipprova tagħmel dan. Jekk ikun hemm mill-anqas xi ħsara, I se tkompli li jaqsmu. Taf, kien hemm ħafna ta'nuqqas ta'sodisfazzjon ma'l-fatt li l-president assenjati din il-pożizzjoni għal AX . I l-imħatri dawn ser tiżdied fuq tagħna rashom .
  
  
  "Jien ma naf liema ieħor I seta'jsir tagħha," qal. "Forsi... nixtieq mod li tagħmel dan b'mod differenti.
  
  
  Taż-żibel. Jekk dan il-serq li ma kinux ġara dan ħafna filgħodu, inti tkun diġà saret eroj big. Biex tkun onest, kien pjuttost għaqlija ta'inti jaħbu l-dokument f'dan il-vażun .
  
  
  Huwa tbissem debboli. "Kif sbieħ ta'inti tgħid li. Irrid nammeti, I l-ħsieb għalhekk lili nnifsi."
  
  
  Iżda inti tifhem, naturalment, li huwa inutli li tikkonvinċi lil xi ħadd ta'dan, " huwa qal sourly. "Aħna qegħdin fi kriżi sakemm aħna ritorn dan id-dokument. Mill-mod, kif tista'tikseb madwar dan il-mużew wara l-ħelikopter sparixxew?
  
  
  "Din kienet imqiegħda fuq l-entratura servizz, sabiex ma jinqabdu mill-gwardji tas-sigurtà fil-bini.
  
  
  Iżda fuq il-mod hemm, huwa kien sodisfatti mill-Dollaru fil-aħjar fl-ewwel sular, fejn tieqa kien miftuħ biss li begged li jintużaw. Tagħha, qabża per eżempju, ħames-saqajn, il-vot, u li dan.
  
  
  "Hmm," Ed growled. "Tajjeb, inqas ma ħadtx maqbuda. Inti żgur li raw Judas?"
  
  
  "Jekk dan mhux minnu, għandu jiġi tiegħu twin brother," qal. "Il-wiċċ ħares identiċi. Ed ħadlu kap tiegħu. Huwa ħa l-iso rta sigarru, mixi madwar il-president, u sib l-isfel. "Judas għadu ħaj ... Aħna ma tistax issib Ego tal-ġisem meta waqa'fil-kaskata. Għalhekk huwa possibbli ."
  
  
  "Kien I l-ħsieb dwar din l-arti-serq," qal. "Fl-istil, tixbah-numru ta'l-oħra-art serq impenjati fl-Italja matul l-aħħar ftit snin. Nistaqsi jekk Judas kien il-kaptan wara kollha dawn il-serq.
  
  
  "Naħseb li," Ed wieġbu, " li jekk din is-serje ta'serq huwa Ġuda tagħmel, jien ser imħatri hemm l-oħra tal-motivazzjonijiet minn qligħ finanzjarju. 'Forsi. Iżda d-dritt li issa, jien aktar imħassbin dwar l-dokument minn Judas ' pjanijiet kbar. Huwa żgur li se ssib l-ego f'dan il-vażun, u l-anqas huwa se tagħmel hu li jbiegħu lil Russi jew Ċiniżi kollha madwar id-dinja għall-mibegħda tiegħu tal-Punent.
  
  
  Ed ħares żgħar ħafna u għajjien ħafna fil-ġilda president wara l-desk. Dan jekk me li kien I piż fuq tiegħi ego ma'dan it-tħassib.
  
  
  "Jekk l-oħrajn kopja dan detonaturi, Nick," huwa qal ip, " aħna jista'jkun fl-problemi serji. I ma tmur fis-dettalji meta jien ħadt dan l-assenjazzjoni minħabba li inti ma kellhomx bżonn din l-informazzjoni li x-xogħol isir, iżda jien nemmen li inti issa għandhom ikunu jafu dak li stajt tlift jekk l-informazzjoni jispiċċa fl-idejn tal-għedewwa potenzjali.'
  
  
  "Ma'din il-ħaġa, Nick, inti tista joħolqu l-armi nukleari fuq skala żgħira ħafna. - Tajn u howitzers jistgħu jiġu mgħobbija bil-żgħar testati nukleari, bħad-tank tal-pistoli. Tir wieħed mill-tank lob jista'joqtol mijiet ta'nies."
  
  
  "U ma hemm l-ebda in-negozjati dwar tattika l-armi," qal.
  
  
  Jien ma nemminx li aħna se jużaw dawn l-armi anke jekk aħna mfassla u l-prodotti tagħhom. Iżda l-Russi ma jistax jimponi dan ir-restrizzjoni fuq infushom. "L-armi nukleari tkun ideali għal fuq skala żgħira ġellieda li ma jiqfux fil-ih-fruntieri." Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Nittama li kienu żbaljati dwar Judas. Nistgħu nagħmlu mingħajrha u l - ' komplikazzjonijiet assoċjati. Jien qatt ma tinsa l-operazzjoni huwa wettaq ftit snin ilu meta hu maħsub li jħallu tiegħu stess wara li jkunu fl-Amerika-perjodika tal-qtugħ ta'enerġija, l-iswed ċpar, l-ilma maħmuġ, tad-demm ħomor xmajjar u għadajjar ."
  
  
  "Fil-dell innifsu," Ed qal, " iżda kollha li aħna qed interessati fl-dritt li issa huwa jkollna dan id-dokument mill-Judas, jew kull min huwa f'dan il-ħelikopter. L-pulizija fl-Rime jidhru li jkunu fuq in-naħa tiegħek, iżda jien ma tistenna wisq minnhom. Ma jmorrux għall-minnhom sakemm issib li għandhom struzzjonijiet ċari."
  
  
  "Dak dwar l-Interpol fil-Rime? Naf ftit nies hemmhekk, u dawn ser ikunu probabbilment jinvestigaw il-każ."
  
  
  "I se taħdem magħhom. Naturalment, dawn ma jkunux jafu eżattament dak li għandek tagħmel."
  
  
  'I jifhmu tagħha.
  
  
  "Ma inti għandek ċans biex tara l-Vatikan-Librerija-gallerija tar-ritratti qabel ma kellhom jitilqu minn hekk malajr?"
  
  
  "I ħa ħarsa madwar."
  
  
  "Ukoll, naħseb li għandna nieħdu tajba tħares lejn din is-sitwazzjoni hemm," Ed qal, it-tqegħid l-sigarru lura tiegħu fl-snien u l-gdim dan.
  
  
  "Iżda kif nistgħu nagħmlu dan? Se jkun hemm penetrazzjoni tas-sigurtà sa l-investigazzjoni tal-pulizija huwa fuq.
  
  
  Forsi li tkun adattata għalik kif ħabib tiegħek fil-Interpol, Hawke mused. Iżda aħna mhux ser joqgħod fuqha. Naħseb li huwa aħjar li mur dritt għall-ogħla ċifra."
  
  
  "Dak Taqbila?"
  
  
  - "Le," Ed chuckled. "L-papà."
  
  
  Huwa inklinata bil-quddiem fl-president tiegħu. "Kellem lit-Dad?'
  
  
  "Għaliex ma?"
  
  
  "Alla, I ma tkunx taf x'għandek tagħmel. I-medja, inti għandek il-protokoll u l-kollox. Xi ħadd ieħor ma tistax tagħmel dan ? Huwa hated laqgħa prominenti l-politiċi, u dak Hawke kienu ssuġġerew li kien kompletament inaċċettabbli .
  
  
  "Nick, għandek bżonn permess li jfittxu l-post tar-reat. Għalhekk int l-tip tal-bniedem li jistgħu jitkellmu l-Papa. Nemmen li inti ser issib Paul VI irqiq-bniedem ."
  
  
  "Iżda huwa taċċetta lili?"
  
  
  "Jekk il-president imsejħa l-uem, imbagħad iva. Jekk kellna tipprova mill-ġdid biex jiksbu l-prodott linja dokument lura, il-Papa jistgħu jirrifjutaw, minħabba li kien se tinterferixxi fil-kwistjoni bejn iż-żewġ dinja is-setgħat. Iżda peress li huwa ċar li l-istat tagħna sigriet kien aċċidentalment misruqa minn kriminali, nemmen li l-Papa se jkunu kuntenti li tgħin lill-istati uniti, bl-ebda mod possibbli. U jekk hu jgħid tista tħares madwar l-librerija, il-pulizija mhux se tkun kapaċi li tieqaf."
  
  
  Tagħha ffirmati. "Tajba. Meta se I jirritornaw għall Ruma?
  
  
  "Illejla," Ed qal. "Dan huwa, jekk ma jfixkilx l-pjanijiet tiegħek għall-illejla." L-aħħar kumment tinstema sarcastic.
  
  
  Huwa qal bil-dritti-wiċċ, " Tajjeb, li ftit titjira persuna inkarigata mill-pjan. Agħlaq għandu erbgħa u għoxrin siegħa off sakemm il-razza li jmiss, u qal ħej ... "
  
  
  "Li biżżejjed, Nick," Ed qal grimly.
  
  
  Huwa tbissem u saqajh. "Jien ser iżommok infurmat."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  L-temp sħun Rime kien'il fuq; din kienet overcast u tax-xita. Il-Kolossew kienu fil-fond pools li tirrifletti li l-arkitettura antika l-kburija. Il-cobblestones tal-passaġġi kienu maħsula bogħod, u l-turisti mixi madwar kkulurit vetturi taqtir bl-ilma.
  
  
  Il-gazzetti kienu sħiħa ta'rapporti tal-Vatikan serq. Iżda kien sorprendenti kif ftit nies deher li jafu dak li ġara fuq il-dell innifsu. F'xi stejjer, kien irrappurtat li quick draw żbarkati madwar il-pjan fil-bitħa tal-mużew. Oħra xhieda kienu żgur li l-predaturi kienu liebes maskri. Wieħed mill-gazzetta rrappurtat li kien hemm l-irġiel tużżana fil-bini, kull wieħed minnhom armati mal-magna tal-pistoli u l-turisti periklu bil-mewt. Gazzetta ieħor irrapportat li l-masked barrani deher minn imkien u salvat il-ħajja ta'dawk li kienu mhedda mill-kriminali. Dan il-masked barrani allegatament kienet ġermaniż arma tan-nar u tkellem jew Slavi jew ebrajka.
  
  
  I biss ttamat il-pulizija tkun aktar infurmati. L-ebda nistaqsu l-għajdut u l-ispekulazzjoni kienu tant mifrux wara tali sensazzjonali-kriminalità, imma jien qatt ma stajt tidher l-istampa hekk konfuż. Huwa ma aqra l-istati uniti artikolu wieħed li deskritti eżattament dak li ġara li xemxija filgħodu.
  
  
  L-aħjar ħaġa li jistgħu ma issa ngħatat kienet li jikkuntattjaw tiegħi ħabib Antonio Benedetto fil-Interpol-kwartieri ġenerali Rime . Antonio kien anzjani, gustuż spettur li darbtejn għenuni jgħaddu l-fajls ta'l-Interpol. Ħsibt li jista'joqgħod fuqu mill-ġdid. Sibt tajba li tħares lejn il-wiċċ tal-bniedem hi maqtul fil-gallerija tar-ritratti, u jien ridt li l-istudju l-ritratti tal-kriminali. Jien naf li jistgħu fiduċja Tony li jżommu l-identità tiegħi li lilu nnifsu u mhux jistaqsu mistoqsijiet.
  
  
  Tagħha, avviċinat lilu tard fil-għodu. Ego vuċi kien sħun u l-ambjent.
  
  
  "Nick," huwa qal ma thud, " dak li sorpriża li nisimgħu mingħandek mill-ġdid, mini. X'qed tagħmel fil-Rime? Inti il-moħħ wara enormi tal-Vatikan heist? Ego daħk kien infettiv.
  
  
  "Mhux l-impjieg tiegħi," qal. "I biss tittratta l-flus reali. - Laned. Kaxxiera u oħrajn.
  
  
  Huwa beda jidħaq mill-ġdid. "Iżda dan il-każ ħa ħafna immaġinazzjoni, il-mini."
  
  
  "Iva," qal. "Li tkun onest, I kien it-tip ta involuti."
  
  
  "Erba'darbiet ?"
  
  
  I ma tidħol f'wisq dettall. "Tony, I tixtieq tara xi stampi ta'tagħha kull sena. Tista'tirranġa li?"
  
  
  ""Tal-kors. Il-qligħ illum mhux meta. Aħjar madankollu, aħna ser jkollhom l-ikla. Naf sbieħ kafetterija mhux'il bogħod minn hawn.
  
  
  'I ma tistax tagħmel hija llum. Għandi l-appuntament.
  
  
  Ouch. Ukoll, nispera li hi sabiħa l-mara."
  
  
  I qal, " l-Ebda. "Ma'Missieri."
  
  
  "Impossibbli ! Antonio qal.
  
  
  'Dak id-dritt. Il-Papa jara me fil-żewġ nofs in-nhar wara nofsinhar ."
  
  
  'Ħniena! "" huwa qal ewwel. "Inti għandek aktar influwenza minn tagħha, I-ħsieb, tal-mini."
  
  
  "Ma xi għajnuna mill-Washington," qal. "Jien ser jgħidlek dwar il-aktar tard. Tista I jiġu-uffiċċju tiegħek fil-għodu?'
  
  
  "Benissimo," Antonio qal. "Inti dejjem jidhru li dawwar me fuq, Nick."
  
  
  Fl-istess jum, huwa lura l-Vatikan. Iż-żona madwar l-mużew kien cordoned off, u l-pulizija kienu viżibbli kullimkien. Ikun impossibbli li jirritornaw għall-gallerija tar-ritratti mingħajr il-permess mill-awtoritajiet . Inti jista kif ukoll jippruvaw jidħlu fis-Fort Knox.
  
  
  Dad-sigurtà issa kien ferm aħjar milli kien deher mill-ewwel. L-awturi kienu oħra billi l-isparatura sparati fil lilu fil-jum tal-serq, u l-ebda wieħed jista-approċċ hu mingħajr impressjonanti dokumenti, u allura l-kontroll bir-reqqa.
  
  
  L-ewwel linja ta'difiża kienet tikkonsisti f'diversi-uffiċjali talpulizija madwar l-daħla tal-ġewnaħ fejn il-papa residenzi u l-uffiċċji kienu jinsabu. Dawn kienu mħarrġa sew l-subien, u ħa minnhom filwaqt li test me.
  
  
  Naturalment, huwa d-xellug kollha tiegħu l-armi u speċjalment Wilhelmina tal - fil-lukanda. Meta dawn ma setgħux ssib xi suspett, li huma mogħtija me fuq pajsana-pulizija, li mogħtija me fuq il tal-Gwardja tal-Vatikan.
  
  
  Fl-aħħar nett, kienet wasslet biex il-papa-awli. Il-kmamar kienu rikki fl-istorja tal-ċiviltà tal-Punent. L-panelled-ħitan kienu imżejjen bl-frescoes, il-limiti massimi kienu mużajk, għadd-ħitan u tisparixxi-president. Madankollu nen kien aċetiku, kważi aċetiku. L-sensazzjoni sibt meta l-I stenna madwar tagħha kien sens tal-festa, nuqqas totali ta'levity.
  
  
  I kien muri siġġu fil-kbar l-istennija tal-kamra, u waqt li kont qed nistenna tagħha, I l-ħsieb dwar l-tagħha tagħmir li l-kapijiet tal-istat u l-dinjitarji li kienu bilqiegħda fl-istess kamra. U issa huwa Nick Carter tal-naħa tagħhom, Killmaster N3 AX. Ma kontx naf jekk il-paragun li sar me tidħaq jew mħassba me.
  
  
  Dan kien mill-anqas nofs siegħa, u l-I kien tal-bidu biex jiksbu ftit nervuża meta l-bieb miftuħ. Tall, distinti bniedem tfittex fil-adoloxxenti aħmar kardinal tal-ilbies daħlu fil-qasam ta'akkoljenza.
  
  
  "L-Preminenza," qal, tqum malajr wisq.
  
  
  Huwa ħareġ għalija, il-wiċċ tiegħu expressionless. "I jassumi int is-Sur Carter?" "Dak li huwa?" huwa talab ewwel.
  
  
  ""Iva.'
  
  
  "Tagħha Kardinal Pei. Ego tiegħek Eċċellenza jistgħu jirċievu li għandek issa. Tista'ssegwi me." Hu indikat il-kamra huwa kien biss daħlu.
  
  
  Huwa segwit mill-qrib, smigħ il-ħoss ta tiegħu stess passi. Kif huwa għalaq il-bieb wara l-istati uniti, huwa nodded għall-tnejn l-oħra kardinali, preżumibbilment l-unur tal-gwardja tal. Ih l-naqas iżda mhux rrabjata-għajnejn qalli li tiegħi kull mossa kienet qiegħda tiġi osservata bir-reqqa, jekk mhux evalwati.
  
  
  Fl-aħħar tas-sala kienu żewġ kannella-robed-patrijiet. Total ta ' ħames-irġiel jaraw me I kif bil-mod, titbaxxa l-kap tiegħi minħabba li ma kontx naf liema ħaġa oħra li tagħmel. Il-papa Paul kien seduta apertament fil-quddiem tal-me, mdawra minn żewġ patrijiet. Huwa kien liebes smock abjad u għatu, u fuq l-sider kien l-kbira tad-deheb tal-cross.
  
  
  Cardinal Pei ma jgħidu xi ħaġa. L-sottili-bidla fil-espressjonijiet magħmula me tieħu qawwija pass'il quddiem. "L-Eċċellenza," qal li jbaxxu l-kap tiegħi għal darb'oħra, ma tkunx ċert jekk pruwa jew le. Tbissima qasmu l-Papà tal-xufftejn pursed. Forsi raw kif skomda I kien tħossok . Forsi huwa li nħassu l-inċertezza li ħsibt li issa kien rifless fil-me. Fi kwalunkwe każ, l-I kien ħafna assigurat mill tiegħu tbissima. "Is-sur Carter,"qal fl-perfetta-ingliż," jekk jogħġbok bilqegħda." Hu gestured li l-presidenza li jmiss hu, u l-ego-papa ċirku glinted fil-qosor fil-dawl.
  
  
  Tagħha sel, tbatija konxji li l-kredibilità tal-gvern tiegħi, biex ma nsemmux Ed u AX, issa huwa fil-periklu. Iżda Dad condescending demeanor kien li jittieħed, u ma kienx fit-tul qabel ma sibt ruħi tal-bidu biex jirrilassaw.
  
  
  Cardinal Pei ħa l-pożizzjoni li l-Papa id-dritt. "Dan huwa żagħżugħ mibgħuta mill-President tal-Istati Uniti, Il-Papa," l-Kardinal qal.
  
  
  "Iva, tagħha, niftakar li din l-udjenza kien mitlub."
  
  
  Il-papa Paul VI daru għalija, u tiegħi għajnejn oskurat għal mument. "Jidher li l-gvern tiegħek saret involuta fil-reċenti u ħafna sfortunat, estremament sfortunata-serq."
  
  
  "Iva, Il-Papa," qal. "Dokument importanti ħafna kien misruqa flimkien mal-papa rigali. Biex tipproteġi l-ego minn ... er ... Kontra ghadu-elementi, il-tagħha ħa l-libertà ta'ħabi l-ego wieħed mill se jilħqu tiegħek sabiħa Etruska vażun. Xi elementi akkumpanjati me għall-mużew; in-nies li waslet biex tieħu d-dokument mill me ."
  
  
  Kont naf li kien I fuq l-art tiżloq, fit-territorju ta'diplomazija internazzjonali. Għalhekk, huwa għażel-kliem tiegħu bl-akbar attenzjoni possibbli. Meta l-Papà nodded, kif jekk jaqbel mal me, kien ferħan li minkejja l-ambigwità tiegħi spjegazzjoni qasira, ont kien ċar.
  
  
  "L-president," huwa qal, " qal dan waħda ... dan id-dokument, kif jitolbu l-ego, huwa estremament importanti."
  
  
  "Fil-dell innifsu, It-Dinja. Huwa għalhekk li għandna tant kienu ħerqanin li jesploraw il-gallerija tar-ritratti u forsi titlob ftit mistoqsijiet lill-persunal tal-mużew. Nifhmu li l-pulizija qed twettaq investigazzjoni bir-reqqa. Iżda minħabba l-importanza ta ' dan id-dokument tiegħi tal-Gvern, aħna sabet li hu meħtieġ biex twettaq tagħna stess ... er ... bir-reqqa l-investigazzjoni ." Cardinal Pei nodded, tfittex l-ewwel fil-Papa u mbagħad lura fil me. Mort fuq.
  
  
  "Pereżempju, jeħtieġ li tiċċekkja jekk il-vażun fost l-oġġetti misruqa. Naturalment, hemm il-possibilità li ġie trasferit lejn'l-mużew wara l-librerija tax-xellug."
  
  
  "Ma nistax taħseb hekk," qal il-kardinal.
  
  
  "Id-dritt fl-dell," l-Papà kkonfermat. "Nemmen li l-inventarju komplut, is-Sur Carter. I biss beda jħares lejn tagħha cursorily, iżda I ma tiftakarx tagħha wara li l-Etruska vażun tagħha. Ovvjament, ħafna mill-oġġetti misruqa kienu mneħħija mill-ħanut tal-windows." Huwa titwaqqaf u ħares fl-kamra mill me fil-ħajt oppost. Iż-żmien deher li jgħaddi bil-mod, iżda huwa ma tgħid xi ħaġa li tagħha. Fl-aħħar nett, ħares lura lejn me . "Eċċellenti, is-Sur Carter," huwa qal. "Inti huma permessi li jonfqu l-bqija tal-ġurnata fil-gallerija tar-ritratti u l-oqsma l-oħra ta'l-librerija. I jippermettu wkoll li inti tagħmel talba tal - li huwa, mingħajr ma tipprovdi informazzjoni addizzjonali, iżda l-I probabbilment ma għandekx bżonn li jgħidlek fil'l-Mużew."
  
  
  "Li ħafna tip tal-inti, Il-Dinja."
  
  
  Huwa mdawwar Kardinal Pei. "Tipprepara l-ittra hekk li l-ego jistgħu jiffirmah. Is-sur Carter jekk għandekx xi problemi bla bżonn tagħna tal-pulizija.
  
  
  "L-Eċċellenza," l-Kardinal qal, nodding mill-ġdid.
  
  
  "Kun żgur li jiġri immedjatament." - Papà reġgħu lura għal me. "Aħna personalment jixtiequ li ssib dan id-dokument, is-Sur Carter."
  
  
  "Grazzi ħafna, Il-Papa," qal, bil-wieqfa u jieħdu ftit passi lura. Hi miel u tax-xellug permezz tal-kmamar, segwit mill-Qoxra tal-Kardinal Pei.
  
  
  Għoxrin minuta wara, huwa rċieva nota tal-Papa il-firma u l-foki. I kien megħlub mill-rikreazzjoni attiva eżenzjoni. Udjenza tiegħi mal-Papa Paul VI marret tajjeb, iżda kienet l-aktar fin-nervituri-tisfija parti mill-missjoni tiegħi.
  
  
  
  
  L-ewwel wieħed tagħha marru'l-Mużew. Il-qasam kollu kien temporanjament magħluqa. Aħna ma kellhomx tagħna viżitaturi, it-turisti tagħna, sabiex I ma għandekx xi problemi jkollna informazzjoni. Bħal mużewijiet tal-Vatikan, dan wieħed ħares aktar bħal palazz minn xi ħaġa oħra. Kien għaksa mal-valur u l-artifacts minn'l-era. Huwa mfakkar li l-maġġoranza ta'l-oġġetti kienu jinsabu qrib Etruria matul il-tħaffir tal-Papa Urban. Kelli l-ebda-idea li jkun hemm tant vażun, fliexken, bwieqi u l-teżori oħra fil-mużew. Sfortunatament, il-tama li l-I se tkun kapaċi li jirrikonoxxu l-vażun kien għalxejn. Iżda bl-għajnuna ta ' xi nies madwar l-mużew, ih għandu estensiva arkivju tal-tagħha u skopra li l-vażun kien minħabba li l-Vatikan kważi sentejn qabel, u li ma hemm l-ebda rekord ta'ritorn tagħha.
  
  
  Aktar tard f'dik il-ġurnata, ont tkellem lil xi gallerija tar-ritratti l-impjegati, li kkonfermat li l-vażun, safejn dawn kienu jafu, kien fil-gallerija tar-ritratti fuq il-għodwa ta ' l-serq. Dan il-xellug me mal-konklużjoni I kien diġà dreading: il-predaturi kienu ħadu tagħha.
  
  
  Tagħha qattgħu parti mill-jum fil-gallerija, imbagħad bir-reqqa tal-kontroll tal-pulizija. L-anzjani pajsana cop ħares malware fil-Dad in-nota.
  
  
  "Li jeħtieġ li jiġu kkontrollati, signor."
  
  
  "Imbagħad tagħmel dan malajr," qal. "I biss il-ħin li tħares madwar llum."
  
  
  Hemm xi proċedura
  
  
  "Ħarsa," qal. "L-papà ruħu qalli li jien mhux se jkollhom xi problemi ma'din in-nota. Għandi għid tagħha li inti dubju?
  
  
  L-żagħżugħ ħares lejn me għal mument. Imbagħad ħares lejn l-nota mill-ġdid. "Sempliċi," huwa qal. Huwa kompla fl-gallerija tar-ritratti u mogħtija l-innota li l-tieni pajsana uffiċjal. Il-bniedem taqrah. Imbagħad ħares lejn me u qal xi ħaġa il-papà lil xulxin fl-taljan. Il-bniedem li kien bil-wieqfa fuq il-ġurnata jdur madwar, tipponta lejn me, u mbagħad tkellem b'mod deċiżiv għall-oħra investigattivi. L-rewmatiżmu kien kalm u akkumpanjati minn każwali mewġa ta'l-idejn. L-anzjani bniedem mogħtija l-nota lura għall-me. "Boxxla tiegħi tgħid li inti tista' tmur għall-gallerija," huwa qal grimly .
  
  
  "G," qal, u ħa l l-in-nota.
  
  
  I marru fil u stenna madwar. Inklużi l-anzjani bniedem, kien hemm tliet membri tal-pulizija. Dawn kienu jitkellem bil-kwiet ta'xulxin. Fit-sala ħares differenti mill-ewwel darba ego kienu osservati. It-twieqi ingħalqu minħabba li kienet ix-xita; kien negattiv. L-imkisser-għotjien tal-wiri tal-ħġieġ tal-każijiet kienu mneħħija u eżaminati għall-marki tas-swaba'. Kien żgur li jekk il-ħallelin kellhom tax-xellug l-ebda evidenza fiżika, il-pulizija tkun diġà ħadu ih. Iżda jkun hemm ġew xejn jagħmel sens tax-xellug madwar dak I raw li filgħodu li kieku ma kienx għall-marki tas-swaba ...
  
  
  Huwa eżamina fil-bieb. Ikun impossibbli li jidentifikaw individwali kopji stampati taż-żraben fost il-ħafna disponibbli jekk dawn ma kinux jinsabu fil-tieqa qafas jew fil-speċifiċi oħra tal-postijiet fejn biss ħallelin kienu preżenti.
  
  
  Huwa talab għal'l-vażun mill-ġdid, anki jekk kien żgur li dan ma kienx fil-sala prinċipali . Hija kienet mitluba mill-pulizija jekk l-vażun jew il-frammenti tal-vażun kienu jintużaw bħala evidenza. Huwa qal li ma kienx.
  
  
  I marru lura għall-aħjar, jippruvaw biex tiftakar dak I d jidher li ġejjin sa l-taraġ li filgħodu: l-mejta l-impjegat u l-bibien li kellhom biss ewropea magħluqa. Imbagħad huwa mdawwar u marru lura għall-gallerija tar-ritratti. Imbagħad huwa mixi matul fejn il-ġisem kienet u raw li l-nen kien għad kellhom bloodstains fuq tagħha. Il-bibien issa kienu kollha miftuħa, u meta missierha laħqu l-quċċata permezz tal-naħa tal-lemin tal-bieb, raw li l-lock maqsuma ma kinux ġew msewwija għadhom. L-pulizija kienu probabbilment kurjużi dwar id-9 mm bullet li jinġibed minn madwar l-siġra. Huwa ħares lejn l-art u raw xi ħaġa oħra. Il-bieb kien ppressata kontra l-groan minn ganċ tal-metall fuq l-art, li kien jiddaħħal fil-toqba fil-qiegħ tal-bieb. Kien interessanti. Dan ifisser li għal lock il-ġurnata, il-ħallelin kellha toqgħod barra l-bibien li jirrilaxxa l-ganċijiet . Huwa inklinata isfel u ħares lejn l-art. Saff irqiq tal-trab barra l-bieb tax-xellug ċara impressjoni ta'dawn l-aħħar żraben .
  
  
  L-aktar probabbli, l-istampar kienet magħmula mill-persuna li maqtula l-gwardja tas-sigurtà u l-maqful il-bieb fuq din in-naħa tal-gallerija tar-ritratti . I l-ħsieb kien crepe uniku bl-aktar mhux tas-soltu mżewqa-mudell. L-istampar mċaqalqa madwar tagħha, żganċati il-bieb ganċ, u l-imbuttata l-bieb miftuħ għal ħalli l-aktar dawl . Minjatura kamera ma ultra-sensittivi l-iswed u l-abjad tal-films jinġibed mill-but. I ħa tliet stampi tal-żarbun-istampar u tpoġġi lura l-kamera fil-minuta. U meta hu iddrittata mill-ġdid, huwa ra f'daqqa ta'l-bajda mnixxfa-tajn li jmiss għall-istampar. L-aktar probabbli, waqgħu barra mill-żarbun li l-istampar sar. Huwa ħa b'maktur mill-oħra tiegħu-but, ħa l-biċċa tal-tafal, u mgeżwra fil-b'maktur hekk kif il-anzjani investigattivi lura. Kif huwa jaraw, huwa imbuttat l-bieb miftuħ mill-ġdid u jintrabtu l-talent.
  
  
  "Hija xi ħaġa ħażina, signor?" huwa talab. Ego tiegħu ton ssuġġeriet li huwa kien ħa me għal żmien.
  
  
  I ma kienx ser jgħidlek hu xejn dwar wara li jiġi żvelat. Jekk possibbli, għandha tintalab biex isibu Judas qabel il-pulizija tagħmel. Il-pulizija jista'jkollu differenti ideat dwar is-sjieda, l-dokument, u internazzjonali b'qerq jista'jibda qabel huwa lura għall-ego u biss wara li l-taljan militari awtoritajiet bir-reqqa studjat ego.
  
  
  "I biss raw dawk bloodstains fuq l-art," I gideb. "Terribbli-kundizzjoni."
  
  
  "Iva, dan terribbli," huwa qal soothingly.
  
  
  "Grazzi għall-kooperazzjoni tiegħek," qal, tidwir għal-leave.
  
  
  Hu waqqaf me. "Għidli, Signor, inti fuq l-Interpol jew forsi fuq id-dinja-istampa?"
  
  
  "Għandna bżonn ta'dan, għandna bżonn xi ħaġa oħra," qal. "Professjonali tagħha viżitatur li l-mużew. I tmur għall-mużewijiet kollha fuq il-beraħ, u mbagħad jiddeskrivu u l-katalogu tal-kontenut ta ' diversi pubblikazzjonijiet. S'issa, l-aktar minn għaxar elf ruħ żaru dan. I ma setgħetx tistenna l-gallerija tar-ritratti li tiftaħ, minħabba li għadni ħamsin-tliet mużewijiet fil-seba'ibliet Ewropej l-oħra fuq il-round-vjaġġ il-ħdud. I ikollok tmur issa, għaliex għandi xi ftit aktar mużewijiet biex iżuru hawn fil-Rime llum."
  
  
  "Naturalment," huwa qal.
  
  
  Meta I-xellug, l-żagħżugħ ħares lejn me fil-sorpriża, jistaqsi jekk hu kien mqarraq.
  
  
  
  
  L-Interpol kien jinsab fi 23 Permezz tal-Istess Turati, fil-nondescript-bini. It-temp kien approvat sa, u kien hemm tqarqaċ-rebbiegħa ta'l-arja fl-arja. Ikun kbir filgħodu li tieħu walk madwar Ruma u l-esperjenza ta'l-atmosfera-jmorru għall-Ġonna ta'Tivoli, l-Banjijiet tal Caracalla jew il-famuż Villa Adriana. Iżda kien għad hemm xogħol xi jsir, u li x-xogħol kien stennija wara l-dingy faċċata tal-Interpol-kwartieri ġenerali.
  
  
  Hija kienet misjuba mill-ħabib tagħha Tony Benedetto fil-Ego ż-żgħar tal-tieni sular l-uffiċċju. L-dim-ħitan u għamara ta'l-uffiċċju kienu lit sa mill-dawl tax-xemx streaming permezz tal-tieqa miftuħa u Tony tbissima kbira .
  
  
  "Nick, oħra tiegħi wieħed!" hu milqugħ me u l-mixi madwar president tiegħu li jagħtu me miegħu.
  
  
  "Buon giorno, amico," huwa qal tagħha bil-chuckle.
  
  
  Tony kien kważi tiegħi għoli, ma ħoxnin skuri tax-xagħar u l-qawwi l-għajnejn. Konna għen lil xulxin qabel u kellhom ħafna gost flimkien. Tony xtaqu li jkollhom ftit gost.
  
  
  Aħna tilgħab logħba dan. Huwa miġbud ' il barra pakkett ta Xxurtjati Strajk u offruti Tony tas-sigaretti.
  
  
  'Da! Issa I ftakar għaliex I bħal inti tant, Tfal. Minħabba li inti għandek tajba Amerikana sigaretti.
  
  
  Huwa mixgħula, u aħna sib fis-silenzju għall-waqt, it-tipjip fil-silenzju. "Hekk int il-kontrollur issa?" huwa fl-aħħar nett qal tagħha.
  
  
  Huwa shrugged. "Jekk inti toqgħod fl-organizzazzjoni twil biżżejjed, inti ser eventwalment isiru l-imgħallem, jekk inti simili jew le." Huwa tbissem me tiegħu'toothpaste.
  
  
  "Forsi I għandhom iħallu fuq AX qabel l-imgħallem jirriżenja," qal. "Ma naħsibx I jistgħu jimmaniġġjaw l-uffiċċju-xogħol."
  
  
  "Jiena wkoll," Tony qal. "Fortunatament, żgħar tiegħi promozzjoni tippermetti me wkoll ix-xogħol barra." Il-kannella skur-għajnejn kienu serji issa. "Jien għandi l-każ tal-serq fl-Vatikan, Nick. Kif inti involut f'dan?
  
  
  Kien miġbura minn dak li ġara s'issa mill-nemes. Huwa qal-Uem dwar l-dokument, iżda mhux dak li jinsabu. Huwa sema grimly. Nixtieq nara lit-pulizija ritratti, I iddeċieda. "Sibt tajba li tħares lejn il-persuna I midruba."
  
  
  "Aħna ser tara ih flimkien, Nick," huwa qal. "I mibgħuta raġel li l-belt tal-Vatikan, iżda ma tistax issib xi ħaġa. Huwa possibbli li nistgħu naħdmu flimkien fuq din il-kwistjoni? "
  
  
  "Forsi," qal. "Iżda mhux uffiċjalment. I jippreferu li l-Interpol ma jafx ir-raġuni għall-preżenza tiegħi."
  
  
  Huwa nodded.
  
  
  "Wieħed u waħda mill-aktar ħaġa," I miżjud. "Jekk aħna tista'ssib id-dokument, huwa minjiera. Inti tista lanqas ma nsemmux l-eżistenza ta'l-ego tiegħek superjuri."
  
  
  Tony ħsibt dwar dan. "Id-dritt, Nick," huwa qal. "Aħna huma interessati fil-ksib tal-Vatikan teżori lura, aħna ma bżonn ħaffer l-istat sigrieti ta'l-Ameriki." L-tbissima bil-mod lura lill-wiċċ tagħha. "Jien sensazzjoni għandek jwassal."
  
  
  Hi kienet meħuda mill-but tagħha mill-minjatura-kamera. Kien Minolta bil-mgħaġġel ħafna mm, u huwa użat superpanchromatic pillola fiha. "Jien naħseb li din se interess għalik," qal. "Malajr kemm jista'jkun manifestat ?"
  
  
  "Aħna għandna l-żgħar tal-kamra mudlama," Tony wieġbu. "U professjonali. Aħna ser ikunu jistgħu jiffukaw madwar nofsinhar."
  
  
  "Il-kbir," qal. Huwa ħa l-b'maktur u żviluppat dan. "U mbagħad hija tixtieq li tkun taf fejn dik l-somma tal-tafal ġew mill." Tista issir taf?
  
  
  "Dan se jkun ftit aktar diffiċli, amiko," huwa inklinata bil-ħerqa u eżamina l-somma tal-tafal. "Jien tagħti tiegħi ego tagħna kimiku. Xi ħaġa oħra?'
  
  
  ""Mhux fil-mument. Ejja tagħti ħarsa lejn ir-ritratt tiegħek s-sors ."
  
  
  Aħna jintefqu aktar minn siegħa tħares lejn il-pulizija ritratti fil-kbar griż tal-kamra mimlija bil-preżentata-kabinetti, uffiċċji, u tan-nisa, l-iskrivani. Meta aħna lesti, hi ma kinitx tirrikonoxxi waħda fil-wiċċ kollu tal-ritratt arkivju li kienet taf.
  
  
  "I kien ċert dan guy ikun hemm," qal. "Jekk il-persuna li kien ra Judas," Tony qal, slapping l-aħħar album,"huwa għandu kienu ferm attent dwar l-għażla tal-poplu tiegħu."
  
  
  'Eżattament. Iżda dan il-serq kien imwettaq mill-professjonisti reali, u normalment in-nies ta'dan il-livell rekord kriminali ."
  
  
  Tony tpoġġi l-idejn fuq l-ispalla. "Aħna għandna l-ritratti u l-biċċa tal-tafal," huwa qal. 'Ġejjin fuq. Aħna ser ikollhom ikla tajba, ferrex xi inbid multa fuq il-wara nofsinhar, u imbagħad mur lura għall-ġurnata tal-xogħol jiġi aġġornat.
  
  
  Huwa tbissem u nodded. Ħaġa waħda I dejjem xtaq dwar Tony. L-ego u l-isem tal-prodott demeanor kienu ġenwina, iżda kont naf li wara l-traskuraġni jistabbilixxu l-intelliġenza u l-sengħa tal-ddedikata uffiċjal tal-pulizija.
  
  
  "Għandek raġun," qal. "Aħna ma tistax tagħmel xi ħaġa hawn sakemm ir-ritratti huma lesti."
  
  
  Aħna marru għall-Mediterran u l-Kafetterija kellha din il-logħba fuq it-terrazzin. Dan kien qed tisħon issa li l-sħab kienet approvat, iżda l-riħ kienet għadha qawwija. Fuq Tony-rakkomandazzjoni tal, aħna ordnat niexef tal-ħut. Il-kors prinċipali kien preċedut minn ta u mbagħad abjad tal-ġobon. Tagħna dawl abjad l-inbid kienet tassew. Aħna tkellmu dwar il-ġurnata, u l-Tony miċħuda l-rapporti fil-midja dwar tifla kemm aħna jaf. Aħna l-qima ħafna, u għall-waqt, il-pressjoni ta ' l-aħħar il-ħadd faċilitati, u li hija kienet kapaċi biex jirrilassaw.
  
  
  Aktar minn siegħa tard, aħna lura l-Interpol. Ir-ritratti ġew żviluppati u mkabbra li 18x24. Tony ħa l-ihs barra tal-folder u mogħtija lilhom me mingħajr tħares lejn dawn.
  
  
  "Dawn ma tajba tax-xogħol," qal. "Ħarsa lejn din."
  
  
  Huwa eżamina l-ewwel ritratt. "Iva", huwa qal, " din hija stampa, viżibbli b'mod ċar. Ma naħsibx li stajt qatt rat xi ħaġa bħal din, Nick. Ħafna mhux tas-soltu.'
  
  
  "Naqbel, u huwa tajjeb għall-us."
  
  
  B'mod partikulari. Jien ser jagħmlu aktar kopji stampati u jagħżlu t-tip ta'żarbun ."
  
  
  Aħna daħlu fil-kamra mudlama, u l-assistent tal-laboratorju immedjatament wiegħed li jagħmlu aktar kopji ta ' l-aħjar ritratti. Imbagħad Tony ħa lista ta'żarbun-ħwienet fil-belt, u ont, għamel ftit telefonati biex jiċċekkjaw il-żarbun tal-manifatturi. Ma kien hemm l-tużżana ihs madwar l-Italja.
  
  
  Filwaqt li Tony ordnat diversi irġiel li jżuru żarbun-ħwienet, rritorna għall-lukanda lill-kodiċi rapport għall-Ed. I kien li jpoġġi l-ego fil - "mailbox" fejn l-ego courier ma pick-up u jibagħtu lill Hock. AX ma tuża t-telefon, anke bil-diskors converter, ħlief meta l-messaġġ urġenti kellha tiġi mogħtija. I kiteb rapport tiegħi u mibgħuta lill-Ego mailbox.
  
  
  Meta sirt lura għall-kamra tiegħi, I misjuba Tony tistaqsi me sejħa em.
  
  
  "Aħna sabet-manifattur," huwa qal. "Dan huwa l-internet tal-kumpanija fil-pajjiż li hija involuta fil-produzzjoni ta'tali tad-disinn. Bħalissa qed tinġabar-lista tal-bejjiegħa bl-imnut bbażata fuq il-manifattur tal-kotba."
  
  
  "Id-dritt," qal. "Jien ser tkun hemm qabel ma jintemm. Kumplimenti tiegħi għall l-effiċjenza tiegħek ."
  
  
  -
  
  
  Meta reġgħet lura għall-Tony Jilgħaq, minn filgħaxija hi kienu tgħallmu li l-żarbun tal-fabbrika fis-sala F'milan kien jissejjaħ il-Ġdid taljan-Soċjetà. Ir-rappreżentant fil-Rime irċeviet biss kwantitajiet żgħar tal-żraben mill-fabbriki, u mibjugħa ih biss żewġ imħażen fil-belt. L-dollaru madwar dawn il-ħwienet falliet madwar sena ilu. Bħala riżultat, kien hemm wieħed biss ħanut fuq il-periferija tal-belt .
  
  
  Wara l-inkjesta, aħna sab li l-proprjetarju tal-maħżen kien ċerti Luigi Farnese.
  
  
  "Issa għandna ser issib l-ego," qal. "Dan huwa, jekk tagħna man mixtrija-dinja papoċċi fil-Rime."
  
  
  "Probabbilment," Tony qal. "Aħna nemmnu li għandna wkoll identifikati tiegħek biċċa tal-tafal, amiko. Tagħna ispiżjar jaħseb huwa Sqallija.
  
  
  "Hmm," qal. "Mafiosi".
  
  
  -
  
  
  Tony kellhom affarijiet oħra li jagħmlu, u għalhekk huwa ħa l-taxi għall-maħżen waħdu. Kien li jinsabu fit-triq dejqa fil wieħed mill-Taqbila tal-kwartieri ġodda. - Żraben u l-prodotti l-oħra ġew mibjugħa fi ġlud. Farnese, qasir, xaħam tal-bniedem ma dejqa kaċċa nisa, kien utli ħafna.
  
  
  "Tliet klijenti dan l-aħħar mixtrija dawn il-crepe soled żraben," huwa qal. "Kiteb isfel ih-ismijiet."
  
  
  Tagħha, ħares lejn l-ismijiet. Barzini. Aranchi. Pallotti. Huma ma għidli xi ħaġa.
  
  
  I talab tagħha. "Nista'kopja ismijiet tagħha?"
  
  
  ""Tal-kors; għall-estestvenno.'
  
  
  Jien qatt ma sar, irringrazzja lill-bejjiegħ u tax-xellug.
  
  
  
  
  Il-jum li jmiss, Tony ħa me li l-kwartieri ġenerali tal-pulizija, fejn tagħha ego assistent kienet mistennija li jkunu, u l-emus iddeċieda li jgħaddu l-voluminużi-fajls. Mill-nofsinhar, aħna misjuba dak li ridna. Rocco Barzini kienu ħielsa biex. Il-lista ġiet qodma, u l-nen biss msemmija minuri tal-kriminalità. Siegħa tard, aħna sabet li l-ego fost il-pulizija ritratti. Dan kien il-bniedem li tir tagħha fil-Vatikan .
  
  
  Tony mogħtija fil-qosor mal-arkivista.
  
  
  "Il-pulizija ma jinstemgħu mill-Barzini fil pjuttost xi żmien,"huwa qal," u li tilfu l-ego tagħhom fl-apparenza."
  
  
  "Ma jistgħux ikunu jafu fejn huwa?"
  
  
  "Jgħidu l-ebda."
  
  
  "Ukoll, aħna nafu li kien fi Sqallija dan l-aħħar."
  
  
  "Iva, qalb ieħor, iżda dan l-għarfien huwa ta'ftit użu għall-us. Sqallija huwa kbir il-gżira bil-taciturn-popolazzjoni. Inti se jara li se jkun diffiċli ħafna li jsibu xi ħadd li jitkellmu dwar Barzini jew xi ħadd ieħor." L-I qabel miegħu. Imbagħad huwa f'daqqa-ħsieb tal-Gina, tifla li ma kienx konnessi ma'l-mafja. "Forsi, "qal," għandna tista'issir taf xi ħaġa dwar tagħna crepe soled ħabib hawn fl-Rime."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  I marru għall ara Gina dak il-lejl. Hi naf li kienet li ġejjin, u għamel bnin-edu. Il-kors prinċipali kien scallopini alla Firenze, mal-ġobon imdewweb fuq il-laħam u l-ispinaċi. L-ewwel kien hemm ta, allura l-vitella, u fl-aħħar tal-ġobon u sbieħ preżenti. L-inbid aħmar kienet eċċellenti.
  
  
  "Do kollha tan-nisa taljan kok hekk ukoll, wisq?" huwa talab tagħha meta aħna kellha logħba bħal dan fuq il-bank.
  
  
  Gina jitqiegħdu tagħha driegħ tiegħi madwar l-ispallejn. "Mhux kulħadd huwa madwar tagħhom," qalet il-kummissarju,"iżda l-maġġoranza tan-nisa taljan qed." Hija miġbuda tagħha saqajn taħt tagħha, u dublett tagħha jiżżerżaq tagħha l-koxox, jesponu l-bajda tagħha fil-warrani.
  
  
  "Jagħmlu ħafna affarijiet ukoll," qal ewwel.
  
  
  Hija tbissem u ħafif bies tiegħi l-għonq. "Ħsibt li kienu ġejjin lura biex me, Nick," hi whispered.
  
  
  "Jien jibżgħu huwa tan-negozju," qal guiltily. "Mill-inqas li l-għan ewlieni illejla."
  
  
  Hi jerked naħa tagħha bogħod. "Li mhux eżatt-dehra, huwa?" qalet, pouting.
  
  
  Huwa tbissem tagħha u miġbuda mill-qrib tagħha. "Dan huwa importanti ħafna, iżda dan ma jfissirx li ma ridtx ara inti mill-ġdid."
  
  
  Huwa mdawwar-wiċċ tagħha hu u bies tagħha fuq ix-xufftejn. Hija tpoġġi l-armi tagħha tiegħi madwar l-għonq. "Dak aħjar għall-saqajn," hi muttered. Imbagħad hi kiser ħielsa. "Dak it-tip ta'negozju għandek imbagħad?" li hi mitluba. "Ħsibt li kienu fil-servizz tal-affarijiet barranin."
  
  
  "Fl-mod," qal. Gina, ma nistax jgħidlek eżattament għaliex hi fil Rime. Iżda forsi inti tista'tgħin, jekk dak li stajt qaltli dwar lilek innifsek huwa minnu."
  
  
  Hi kienet tiegħi earlobe. 'X'tifhem?'
  
  
  "Inti qal taf nies mill-out."
  
  
  Hi ċaħdet ftit. "Iżda int mhux il-pulizija."
  
  
  Ont eżita. Imbagħad tagħha iddeċieda li tgħid ħej kemm jista'jkun. "Għal xi raġuni ma nistax jispjegaw huwa biex inti, Gina, "qal," jien interessati li dak li ġara fl-Vatikan-Librerija ftit jiem ilu."
  
  
  Skur tagħha għajnejn kienu saħansitra akbar mis-soltu.
  
  
  "Diavolo ! Jinteressawk il-Vatikan serq?
  
  
  "Iva," qal.
  
  
  'Ah. Ma nafx. Hemm ċerti tipi ta'reati li inti ma tistax tikseb l-informazzjoni dwar. Huwa tali-kriminalità. L-ebda wieħed ikun jaf xejn dwar dan."
  
  
  "Jien ma jistennewx li inti tgħid me dwar il-kriminalità, jew," qal. "I kien biss bit-tama li d għidli dwar xi ħadd."
  
  
  Hi shrugged tagħha l-ispallejn. 'Li hija din il-persuna?'
  
  
  "Ego-isem huwa Barzini," qal. "Rocco Barzini".
  
  
  Hija maħsuba għal mument. Imbagħad hi qal: "jien ma naf li l-isem."
  
  
  "Jaħsbu bir-reqqa, Gina," qal kiss naħa tagħha. "Dan huwa importanti ħafna minni."
  
  
  Wara l-mument, qalet li, " l-Ebda, Nick, jien ma naf dan il-bniedem."
  
  
  Huwa ffirmati.
  
  
  "Il-pulizija infushom ma jkollhom l-ebda ħjiel f'dan il-każ," hi kompliet. "Ikun aħjar jekk inti tpoġġi din il-kwistjoni madwar ras tiegħek."
  
  
  I tista'tara l-inkwiet fl-għajnejn tagħha. "Gina,"qal," ma nistax."
  
  
  Hi inklinata lura fuq is-sodda u l-mimgħuda tagħha aktar baxxi tax-xufftejn deliberatament. "Ukoll,"qalet bil-mod," jekk ma nistax jikkonvinċu li jieqfu, nistgħu nagħmlu xi ħaġa."
  
  
  ""Iva?'
  
  
  "M'hemm l-mara. Iltqajt tagħha permezz Rosa, ħabib tal-minjiera mill-cafe."
  
  
  "Niftakar l-Roża," qal.
  
  
  "Din il-mara għandha brothel fil Piazza Montecitorio. Hi jaf Ruman kriminali aħjar minn tagħha brothers. Forsi hija trid titkellem għalik." Għal ħlas.'
  
  
  "Jien ser tħallas inti," qal.
  
  
  "Inti ser ikollok tmur hemm waħdu. Hi ma ħalli n-nisa fis-dar tagħha, ħlief għall-bniet li jaħdmu għal tagħha."
  
  
  "Nista'nara tagħha dal-lejl?"
  
  
  "Jien ser tagħti ħarsa."
  
  
  Marret għall-telefon, ikkalibbrata numru, u tkellem fil-hushed-ton. Ftit minuti wara, hi il-dijanjosi u sib l-isfel li jmiss lili fuq is-sodda.
  
  
  "Dan id-dritt," qalet sfortunatament. "Inti tista'tmur hemm wara għaxar nofs in-nhar.
  
  
  Hi lesta biex jitkellmu għalik. Hi ma jsemmi l-isem tal-persuna li qed tfittex. Hija jibżgħu li l-telefon tagħha kultant huwa sfruttat mill-pulizija."
  
  
  "Grazzi, Gina," qal. Huwa ħarsu lejn l-għassa tiegħu. Kien kważi għaxar nofs in-nhar. "Imbagħad I d jmorru aħjar," qal.
  
  
  "Hemm xi ħaġa oħra."
  
  
  ""Iva?'
  
  
  "Jagħmlu iż-żjara tiegħek tfittex normali, issib waħda madwar l-bniet qabel ma inti tista'tkellem lill-Sinjura Vasari."
  
  
  Hi kienet tneħħiet mill-tagħha sullen-geddum magħha l-werrej. "Forsi I tista'tevita dan," qal.
  
  
  Hija qieset serji. "Ma l-logħob bil-Sinjura Vasari, Nick. Hija qalet ħej, inti ser tħallas għall-tifla u li inti għandek jirkupraw il-flus tiegħek."
  
  
  'I ser tara dan.Ma kienx pjaċevoli-ħsieb li jħalli Gina u tmur torqod bil tas-sider. "Ma jibżgħux għal dejjem. I-medja, l-tifla. Żdied me assigurat li s-Sinjura Vasari huwa ferm stretti dwar is-saħħa tagħha."
  
  
  L ltqajna. "Jekk inti qed iżżomm, jien ser jiġu lura hawn wara l-I kellem lit-tagħha."
  
  
  Hi ħares lejn me ma tiċrit fl-għajnejn tagħha. "Nixtieq verament bħal dik," hija qalet.
  
  
  
  
  I ħa tagħha permezz tat-taxi li Piazza Montecitorio. Il-kwadru kien fl-ikrah-parti tal-belt, mhux għall-għaxija mixjiet. L-dar kien ħafna qodma, bil-għelbu-faċċata. L-twieqi kienu mixgħula, għalkemm fuq l-art l-art l-persjani ġew imfassla u l-windows fuq minnhom ingħalqu, u jħalli biss l-istrixxi tad-isfar .
  
  
  Kif tagħha qoxra qasmu l-bankini, hija rat raġel bil-wieqfa fuq il-li jmiss tal-ħamsters. Huwa ma kienx tfittex fid-direzzjoni tiegħi, iżda tiegħu tajba magħmula me attenta. Irqiq tifla ħalli me. Ftit aktar klijenti mċaqalqa fil-kbar tal-kamra, fejn huma sodisfatti l-bniet; filwaqt li stennejt fis-sala barra l-sala l-kbira, huma kollha dehru li jkunu konxji tal-preżenza tiegħi.
  
  
  Rqiq, nofs l-età tal-mara bl-iswed tax-xagħar slicked dritta lura avviċinat me. I talab tagħha. "Is-Sinjura Vasari?"
  
  
  Hija tbissem rqiq. "L-ebda tagħha li tagħha s-Sinjura Vasari. Tixtieq tifla?
  
  
  Ma kienx jaf kif tirrispondi. ""Iva.'
  
  
  Kif dħalna-kamra tal-ħajja, bosta nisa ħares fid-direzzjoni tagħna. A anzjani mara ħareġ għall-us. Hija kienet liebes il-par ta qasir iswed qliezet li esposti aktar tal-koxox tagħha u l-sider. Tagħha nominali tagħha fil dwar tmintax; tagħha ħass ieħor touch tal-innoċenza tagħha ta ' l-qalb wiċċ. Hija talbet me fil-taljan jekk hija tista'żżomm me okkupati . Tagħha, il-konklużjoni kienet li hija kienet biss bħala tajba, jew biss bħala ħażina, bħala l-oħrajn. Huwa nodded tagħha.
  
  
  Hija tbissem u qabad driegħ tiegħi possessively. Is-sinjura Vasari omm tax-xellug, u l-girl staqsa jekk nixtieq xi ħaġa li tixrob qabel aħna marru għall-kamra tagħha. - "Le,"qal," ejja mmorru soprano issa."
  
  
  "Ah, int bil-ħerqa li dan, mhumiex inti?" Hi wasslitni l-taraġ għall-kamra fuq l-art l-art.
  
  
  Hekk kif il-bieb magħluqa wara l-istati uniti, hija bdiet jinżgħu me. "Inti qed-ingliż, mhumiex inti?" Mary rċevew ħafna Ingliżi ."
  
  
  Hu ħalliha tmexxi kors għall-waqt. Qisu ħej xtaqu dan. I ma jġib tiegħi guns, il-mossa riskjuża, iżda ma ridtx li jattiraw bla bżonn attenzjoni f'dan il-post . Hu titneħħa tagħha għall-tarf tal-ħadid sodda u jitneħħa tagħha pompi papoċċi u qliezet, filwaqt li Maria magħmul b'ħila jitneħħa tagħha irqiq tal-ħwejjeġ. Agħlaq kellhom anzjani tal-ġisem bil-qadd żgħar u ditta sħiħa sider. Ma kien hemm l-tbenġil fuq Agħlaq tal-koxxa tax-xellug, l-ebda dubju li tħallew mill-hot-klijent.
  
  
  "Do you bħal Mary?" li hi mitluba.
  
  
  Hu kien li jmiss mal-sodda u l-telaq il-bqija tal-ħwejjeġ tiegħu. "Iva, Maria, inti sabiħa ħafna." Tagħha, tbissem u fisser dan .
  
  
  Hi sib l-isfel fuq l-art fil-saqajn tiegħi u bdew puplesija tiegħi l-koxox. "Inti qed sabiħa ħafna," hija qalet. Naħa tagħha marru għall-tiegħi ġenitali u ħdimt hemm. Hi inklinata bil-quddiem u li kienet tiegħi fil-koxxa. Hi kienet tneħħiet għall-tarf tal-qiegħ u trasferita għall-koxox tiegħi li snuggle kontra xulxin.
  
  
  Meta daħal fil-kamra, kollha kien l-ħsieb dwar kien jitkellem lis-Sinjura Vasari. Iżda kif Maria ħadmet ħafna espert miegħi, tiegħi tqanqil kiber, u mill-ħin li hi tiġġebbed fuq is-sodda u l-mdaħħla l-oħrajn tagħha taħt l-koxox, ont kien lest.
  
  
  Hi jaf-professjoni tagħha ukoll. Hi kienu jafu eżattament dak li tagħmel, u meta biex iġibu me splussiv-quċċata. Meta dan kien aktar u aħna kienu jinsabu fl-għaraq fuq il-rumpled folji, hi deher kuntenti li l-I kien fiżikament sodisfatti. Hi ma kinux mistennija xi ħaġa oħra. Kif għalija... Ukoll, li kien dak I mħallsa.
  
  
  I talab tagħha dwar is-Sinjura Vasari.
  
  
  'Ah. Int l-waħda li trid tkellem lill-Sinjura.
  
  
  ""Iva. Tista tieħu me tagħha?"
  
  
  'Ġejjin miegħi.'
  
  
  Hi wasslitni biex it-tieni sular l-uffiċċju u aħna mixi isfel skur-aħjar li kamra lura. Hija maqluba darbtejn, u meta hija miftuħa tagħha, hi tax-xellug.
  
  
  "Inti trid tkellem lill-missus?" l-dlam jekk mara mitluba.
  
  
  Tagħha ħares mimmo agħlaq fil-kamra. Dan kien l-ewwel illuminati bl-aħmar u blu-dawl. Il-riħa tal-persuna wafted isfel il-kuritur .
  
  
  "Iva, hija qalet li riedu ara me," qal.
  
  
  "Jidħlu fil," il-mara qal, titjib annullata.
  
  
  Tiegħu daħal fil-kamra, u l-riħa ta Stahl kien qed jifgaw. Figura fl-għanja tal-ħarir reclined fuq baxx baha'i fil-ħxuna-carpeted-kamra . Meta daħal li jilgħaq tagħha, huwa ra li hija kienet mhux tas-soltu xaħam tal-mara. Ħej, hi għandha kienu mill-inqas sebgħin, iżda hija kienet ħafna magħmul, bħall-twissija minn kmieni film tal-ħoss. Tagħha lithe, tondi-wiċċ kien kopert fl-għamla, l-għajnejn tagħha kienu l-iswed u l-għajn tagħha kienu blu skur . - Qiegħ kien smeared fuq tagħha żejtni ħaddejn, u l-aħmar-aħħar ffurmati foloz-ħalq. Dan kollu kien kopert mill-oranġjo tapit. Oħxon tagħha abjad idejn mwaħħla minn madwar tagħha ilbies tal-ħarir bħal żewġ mixruba blalen tal-għaġina, u mbagħad tagħha tal-ġilda swaba kienu imżejjen bl-inqas tużżana ċrieki.
  
  
  "Huwa li s-Sur Carter?" I imqajma tagħha qodma vuċi.
  
  
  "Iva, ma valentine cards," qal.
  
  
  L-assistent imbuttat siġġu fuq is-sufan u motioned għalija li joqogħdu bilqegħda. "Jiddispjaċini dwar l-dan huwa flash-għalf," hi whispered. "Sinjura għandu stramba riħa tal-ġisem, li hi maskri mal-persuna."
  
  
  Jbiegħu nodded, wisq.
  
  
  "Waqfien whispering u tiptoeing," is-Sinjura Vasari qal li l-mara. "Inti tista'tħalli us waħdu għal mument."
  
  
  "Iva, ma valentine cards." Hi daru u tal-mixi permezz tal-kmamar. "Inti jidhru tajbin," is-Sinjura Vasari qal fl-ingliż. "Do you-moħħ jekk I tluq dan il-tapit? Sħun ħafna."
  
  
  "Mhux tal-kors," qal.
  
  
  Hi pursed tagħha puckered xufftejn u jitneħħew l-oranġjo tapit mill-kap tagħha. Hija kienet kważi wiċċ, bil-trofof tas-xagħar abjad teħel minn hawn u ' l hemm. Liebes il-tapit, hija kienet l-aktar stramba mara li d qatt rat. Mingħajr tagħha tapit, hija kienet il-karikatura ta diqa mara. Stramba biżżejjed, I xtaqu dan.
  
  
  "Id-dritt," qalet fl-qodma tal-bniedem fraġli vuċi. "Jien nifhem ġejt biex jitlob informazzjoni." Il-konverżazzjoni ħa Agħlaq tal-nifs'l bogħod.
  
  
  "Id-dritt fl-dell, ma valentine cards," qal.
  
  
  "Biss sejħa me Nellie."
  
  
  "Nellie?" I talab tagħha incredulously.
  
  
  "Missieri kien bl-ingliż baħri. Minkejja tiegħi bit-taljan l-omm protesti, huwa insista fl-għoti me l-isem tal-Xogħol."
  
  
  Hi tondi rqiqa tagħha, xufftejn miżbugħa fis-grotteski tbissima. "Kieku l-fiduċja li kien I attraenti ħafna mara?"
  
  
  ""Tal-kors."Tagħha u bit-tama li l-vuċi ħsejjes l-ambjent.
  
  
  "Meta kien I sbatax-il sena, sibt l-offerta mill-Venezjana nobbli," hi croaked. "Tagħha miċħuda. Tara, lukanda tagħha huwa aktar minn spa taż-żwieġ.
  
  
  I ma jgħidu xejn għaliex ma kontx naf dak li jgħidu.
  
  
  "Meta kienet twaqqfet minn din id-dar, hija kienet ospitata minn xi wħud mill-aktar prominenti tal-nies fl-Ewropa, is-Sur Carter. Bniet tiegħi kien jaf-istatisti u l-uffiċjali għolja. L-isem ta'ċerti ministru kien magħruf fl-Italja kollha . Huwa qatt ma kienu jorqdu mal-bniet. Huwa jaraw lilhom sabiħa u imbagħad talab ih joqgħod mikxufa fil-quddiem tal-lilu waqt li kellha mal-lilu nnifsu. Int qatt ma tkun taf liema kull persuna x-xewqat huma ."
  
  
  Hija kienet diġà fgar dwar din il-konversazzjoni. "Għada," qalet il-kummissarju, " il-rumani spiss jiġu hawn. Mafiosi u oħrajn. Ih jaf tagħha kollha flimkien, is-Sur Carter. I kien qal ħafna affarijiet, iżda jien qatt ma mibjugħa l-informazzjoni dwar in-nies I xtaqu."
  
  
  L-intiena fil-kamra ddum sa tiegħi l-imnifsejn. L tondi maskra kontinwa. "Inti kont ġejjin li jistaqsu dwar il-bniedem."
  
  
  ""Iva.'
  
  
  'Ego-isem?'
  
  
  "Rocco Barzini".
  
  
  L-għajnejn t'attivitajiet me għal żmien twil fuq l tondi tal-ġilda, imbagħad jintbagħtu lura lill-wiċċ tiegħi. "Jien naf l-ego . Liema informazzjoni huwa involut? '
  
  
  "Tista'tgħidli fejn isibu l-ego?"
  
  
  "Forsi," maħnuq vuċi wieġeb. "Jekk l-informazzjoni hija jiswew ħafna flus biex inti."
  
  
  "Jien għandi l-flus," qal.
  
  
  "Għoxrin elf mil-lira?"
  
  
  Ont eżita. Kien ħafna ta'flus, iżda kelli l-idea li l-I ma setgħux negozjar mal-Gran Vasari.
  
  
  Tajba.'
  
  
  "Għandek dan miegħek?"
  
  
  Huwa milħuq fil-minuta, ħa l-wad tal-liri, jingħaddu minn għoxrin elf, u tingħata l-flus li Nellie. Hija telgħet l-ego u magħduda mill-ġdid tagħha żbalji fil-qodma swaba. Meta hi sar, hija saret l-abbozz sa l-għajnejn tagħha u studjat il-inċiżjoni u n-nisġa tal-karta.
  
  
  I talab tagħha. "Sodisfatti?"
  
  
  "Inti ma tistax tkun wisq bir-reqqa fil-ħidma tiegħi," qalet il-kummissarju, " anke meta jittrattaw l-Amerikani. Iżda m'hemm xejn ħażin bil-flus tiegħek, sabiex I ser jgħidlek kollox naf dwar dan il-parassita Rocco Barzini.
  
  
  Hi wriggled fl-minquxin orjentali-presidenza li jmiss mal-sufan, l-artab laħam ta ' l-ispalla tagħha jixxengel lura u l-quddiem.
  
  
  "Barzini daħal hawn minn żmien għal żmien. Huwa kien ftit ħalliel li maltrattati tiegħi tal-bniet. Kien fil-ħabs. Huwa normalment tgħix u taħdem fil-Rime, iżda xi kultant tisparixxi għal diversi snin. Huwa qatta'xi żmien fl-Napli, fejn sar interessati fil-prostituzzjoni u d-drogi. U dan l-aħħar rritorna għall-Ruma bil-bniedem li l-isem li jistgħu jkunu jafu-Giovanni Farrelli."
  
  
  "Jien ma nemminx dan," qal. Iżda I mfakkar tagħha l-isem, madwar Gina tal-istorja.
  
  
  "Kull cop fil-Rime jaf li l-isem, is-Sur Carter. Hu rikk-bniedem bl-diversi interessi leġittimi. L-aktar profittabbli wieħed ikun is-suċċess għall-iżvilupp u l-kumpanija tal-kostruzzjoni Makelaardij Farelli . Iżda wara dan rispettabbli-faċċata, Signor Farrelli hija l-mexxejja tal-rumani, negozjant droga u l-oħra illegali n-negozji. Hu konness ma mobster, is-Sur Carter, u l-isem tiegħu huwa konness mal-art s-serq li saret fl-Venezja madwar sena ilu.
  
  
  "Interessanti," I muttered.
  
  
  "Meta Rocco Barzini lura lill Ruma, kien Farrelli tal-gwardja tas-sigurtà."
  
  
  'Leali. U li Farrelly-ħajja fil-Rime?
  
  
  "Signor Farrelli għandha ħafna residenzi," hi croaked. "Huwa għandu post li jgħixu fil-belt, iżda huwa kważi qatt ma hemm. Huwa għandu villa tat-tramuntana tal-Taqbila u l-firxa fil-lukandi fl-Capri li huwa tippossjedi . Huwa kważi dejjem fil-Capri f'dan iż-żmien tas-sena.
  
  
  Hija telgħet il-flixkun u l-sprejjat xi jfuħ riħa fil-kamra. Il-likwidu magħmula tagħha tfittex ix-xagħar imxarrab u tleqq fid-dawl artab. Hi imxamma il-fwieħa ħelwa, l-imnifsejn ta ' ħruq, imbagħad coughed vjolenti.
  
  
  I talab tagħha. "Inti sewwa?"
  
  
  "Iva, iva," hija qalet. "Id-dritt, iż-bniedem."
  
  
  "Do you jemmnu li Barzini u Farrelli jistgħu jiġu f'dan il-lukanda Capri?"
  
  
  "L-aktar probabbli, is-Sur Carter. Il-lukanda huwa msejjaħ Irjali Augustus u tinsab fiċ-ċentru tal-gżira ."
  
  
  "Inti kont qed utli ħafna."
  
  
  "Jien dejjem valur tal-persuna għall-flus." Miżbugħa tagħha, qishom tal-ġilda ħalq tbissem wryly.
  
  
  Huwa ltqajna għal-leave.
  
  
  "Inti trid tħallas il-ħmistax-il elf mil-lira għall-bniet," is-Sinjura Vasari croaked. "Inti tista'tħallas fil-qiegħ. U waslet lura mill-ġdid, is-Sur Carter.
  
  
  "Grazzi," qal.
  
  
  Fil-wiċċ, I ħa nifs fil-fond ta'dan. Bħal, hu mħallas-dlam jekk mara għal żjara qasira ma Maria u tax-xellug. Barra, l-arja friska qatt ma jinxtamm tant tajba.
  
  
  Hi qalli li I tista'ssib taxi fuq il-boulevard ftit aktar'il bogħod, sabiex I marru fl-istess direzzjoni. Kien ta ' filgħaxija, pjaċevoli filgħaxija. Iżda fin-nofs bejn il-blokk li jmiss, bil jinstemgħu tagħha. Huwa mdawwar u raw żewġ irġiel toqrob malajr .
  
  
  Kelli l-ebda raġuni biex wieħed jemmen li kien I fi kwalunkwe periklu, iżda huma ttrattati, tal-ġisem tagħha magħfusa sa kontra l-toqba-dar. Dawn naqas. Wieħed għadda madwar minnhom mimmo me, il-oħra li jmiss li minnhom. Imbagħad il-bniedem li għadda mimmo jdur madwar u cut-off me . Ħsibt li rrikonoxxiet il-wiċċ I d tidher fil-Gran Vasari tal-dar.
  
  
  "Firth Mar!" qal, il-waqfien me b'mod sinifikanti.
  
  
  I ma jkollhom l-għażla. I qal, " Dak li ġara?" . "Hofretta!"
  
  
  I kien fl-għaġla.
  
  
  "Dak li ma tkellem lit-Sinjura Vasari dwar?" L-oħra, inqas muskolari-bniedem talab bl-ingliż.
  
  
  Huwa ħares lejn l-raġel kwadru, pock-mmarkati-wiċċ, u f'daqqa waħda ħass mikxufa mingħajr luger jew par ta zija maturi.
  
  
  "Hija ħabib antik tal-mini."
  
  
  L-kbar bniedem growled. Int qatt ma stajt kien hemm, Signor.
  
  
  Tagħha dawn lilu. 'Jimxu fuq!'
  
  
  "Mhux sakemm inti tgħid dak li inti qed tgħid li l-Art," huwa qal.
  
  
  "Stajt diġà qal li. Dan kien it-tiġdid ta'l-qodma tal-ħbiberija ." - Lukanda tagħha jgħaddu mimmo minnhom.
  
  
  Muskolari-bniedem mtaqqba me fir-ras. Huwa waqa'fuq il-ħbieb tiegħu, li ħalli tiegħu ewwel jidħlu fil-ħajja tiegħi. Il-kombinazzjoni taż-żewġ daqqa eliminat me barra għal mument . Dan laqat il-dar iebes, u gasped bħal tal-ħut . I ra ieħor ewwel ġejjin fil me u ppruvaw dodge, iżda ltqajna malajr il-permess fuq il-ħaddejn. Il-mumenti wara, I kien qabad minn wara. L-ġidri-mmarkati wiċċ ressaq quddiem me.
  
  
  "Għidilna dwar dan il-konverżazzjoni," huwa tinqasam.
  
  
  'Tmur għall-infern. I groaned.
  
  
  Stqarrija ewropea fis-sider tiegħi. Qabel ma jistgħu jirkupraw mill-daqqa, tagħha l-ewwel żewġ ntlaqtet fil-wiċċ. Tagħha, I ħass kap tiegħi mejjel il-ġenb. Dawn inti taf jittieħed tagħhom. Huma probabbilment lanqas ma għandhom xejn x'jaqsmu mal-tip tal-irġiel hija xtaq, iżda li ma kinux jagħmlu differenza fil-mument.
  
  
  "Jitwaqqaf," huwa growled. Rajt l-flash ta'xafra, u allura l-stiletto miżmuma taħt imnieħer tiegħi.
  
  
  "Ngħidu jew I ser tnaqqas inti!"
  
  
  Huwa jista ' nifs mill-ġdid. "Id-dritt," qal. "Jien ser ngħid." Il-sikkina ma jisparixxu, imma baqgħet jiċċaqalqux.
  
  
  Issa hu kien kiseb l-qawwa tiegħu. L-dojoq-xafra tas-sikkina kien biss tliet pulzieri tiegħi mill-għajn tax-xellug. I għandu jkollhom magħrufa tajjeb ħafna dak li kien isir.
  
  
  "Aħna kienu jitkellem dwar l-slam tan-negozju jiġi żvelat," qal, xorta-teħid tan-nifs bil-qawwi. Huwa għamel id-dritt tiegħu riġel b'tali mod li kien bejn l-ego splayed-saqajn . "Is-sinjura Vasari tal-kumpanija?" "Dak li huwa?" huwa talab malware. ""Għaliex?'
  
  
  Il-bniedem l-oħra kienet qed iżżomm l-idejn tiegħi ftit inqas sewwa.
  
  
  "Iva," qal bracing ruħi għall-azzjoni. "Int tara, jieħdu tagħha għall-lukanda, staqsi tagħha li tiftaħ id-dar F'milan."
  
  
  'Liema? Is-sinjura Vasari qatt -"
  
  
  Huwa ġibed l-enormi bniedem'il quddiem, il-pass u l-saq-dritt tiegħu ta ' l-irkoppa iebsa fis-tagħha-iskrotu. Ego tal-wiċċ mgħawweġ. Huwa niżel il-stiletto fit-triq. Meta nressaq marda tiegħi isfel, I intensifikati fuq il-stocky tal-bniedem instep tiegħi dritt tal-marda . Huwa kien, u l-ego-enerġija imdgħajfa. I ewropea tiegħi tax-xellug tal-minkeb fis tagħha ego ribcage kemm diffiċli kif stajt. Smajt li jitwaqqaf. Huwa kien, waqa ' fuq in-naħa tiegħu, u l-bike fil-ħajt warajna.
  
  
  Il-oħra wieħed hit me. Hija kienet imblokkata b'xellugi bozz u lura bl-dritt. Kif kien waqa'l-art, huwa laħaq għall-stiletto, iżda li jiżżerżaq fis-dlam. Imbagħad hi ħass daqqa tgħaffiġ fuq daharha. L-kbar guy magħfusa sa kontra l-moan, u attakkati lili mill-ġdid. L-ego ewwel ewropea fl-dahar tal-kap tiegħi, u kien naqas li l-irkopptejn tiegħu. Huwa waqa'fuq in-naħa tagħha. Iebes boot slapped me madwar l-wiċċ. I hit mal-dahar tal-naħa tiegħi, u tellgħu off.
  
  
  Meta kien I bdiet fil-ġenb mill-ġdid, I groaned loudly. Huwa laħaq bl tiegħu boot u tkun insejt tieħu. Il-bniedem muskolari kien mill-ġdid .
  
  
  "Basta-cosi!" huwa qal. Hu ddeċieda li jħalli.
  
  
  L-ego ħbieb malajr wara lilu, u jkunu sparixxew l-kantuniera. L diffiċli biex sel. Huwa ħass bħal I d ġie mgħoddi permezz tal-ġgant-laħam grinder. Kelli bħal uġigħ sever fil-ġisem tiegħi li kien impossibbli li tgħid li l-oqsma kienu bil-ħsara. Huwa qajjem naħa tiegħu lill-wiċċ tiegħu. Kien mdemmija mess.
  
  
  Huwa inklinata kontra l-l-kamra għal ftit minuti, bit-tama l-uġigħ kien ibattu. Ont, kien ottimist wisq. Huwa wara jiltaqgħu jistabbilixxi l-dlam triq għal diversi mitt tarzni u fl-aħħar nett laħqu l-boulevard. Hekk kif hija kienet qal, tat-taxi hekk waslu. Ego imsejħa tagħha u marru ġewwa.
  
  
  "Dak diavolo !?" is-sewwieq exclaimed meta raw-wiċċ tiegħi.
  
  
  Huwa taw l-uem Gina Romano-indirizz tal. Huwa saq malajr biex tikseb me madwar taxi tiegħu kemm jista'jkun malajr. Huwa kompla l-taraġ u ewropea Gina tal-bieb. Meta hija miftuħa, l-għajnejn tagħha mwessgħa xokk.
  
  
  "Dia miljun!" hi exclaimed.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Tiegħi dirgħajn kienu tqal u l-ħalq tiegħi kien xott. Huwa kien qed tirkupra. I kollha jistgħu ftakar wara l-laqgħa Gina kienet li l-I irnexxielhom jiksbu Hawke fuq it-telefon bil-vuċi converter let em taf . Huwa qal li d-sejħa me lura fil-għodu. Huwa għamel wieħed mill tagħha s-saqajn. Huwa jista'jħossu l-oħra tal-laħam taħt il-folja . Huwa dam-naħa tiegħu fuq l-artab jintefħu tal-ħajja, il-sħun-post fejn tiegħu koxox sodisfatti. Gina daru għalija. Tagħha tax-xellug tas-sider tnaddaf in-naħa tiegħi, u ħassejtni beżżula tagħha żerżaq mimmo me. Huwa laħaq taħt il-folja u l-jintmess tagħha artab, sħun antibiotiċi . Jippruvaw li jinjora l-uġigħ, hu rrumblati fuq in-naħa tiegħu, joħonqu l diffiċli madwar il-warrani.
  
  
  "Mm," hija qalet, għad-għeluq tagħha l-għajnejn.
  
  
  Hi snuggled sa tiegħi tal-ġisem u l-mgeżwra-armi tagħha madwar il-qadd tiegħi. Imbagħad hi ħalli l-ieħor tal-ħoss, u l-għajnejn tagħha miftuħa, teptip.
  
  
  'Korporazzjoni? Inti żgur li int qed tħossok aħjar?
  
  
  Huwa miġbud tagħha ġenbejn sa me, u hi sospiżi driegħ fuq l-ispalla. Tagħha sider jingħafas kontra tiegħi bare-sider.
  
  
  "Xejn ħafna," I muttered. "Iżda naħseb li l-sitwazzjoni se titjieb fil-futur qarib."
  
  
  Hi maqsumin sħiħa tagħha fix-xufftejn. L-ġodda faqqsu-ilsien kien sħun u tal-ħelu. Ġenbejn tagħha irkupra bil-mod kontra l-me. L-bewsa magħmula us gasp. Gina iffavorixxa id-dritt tagħha tal-ġenbejn fuq tiegħi tal-ġenbejn, u l-uġigħ fil-ġisem kienu tkun insejt tieħu fil-għaġla li ħakem-istati uniti kif ont daru u titneħħa-ġisem tagħha li tieħu tiegħi imbotta. Hi daħlet lili volontarjament, u fl-istess ħin, aħna laħqu l-quċċata.
  
  
  Imbagħad tagħha istampa bank tagħha lura għall-bqija. Gina kienet tinsab li jmiss lili, tħares lejn is-saqaf. Fl-aħħar nett, huwa qajjem naħa tiegħu u bil-mod jintmess il-feriti fuq ix-xellug tiegħu fl-għajnejn u fuq id-dritt tiegħu ħaddejn. Dawn kienu xott, iżda l-sħiħ tal-ġenb tal-wiċċ tiegħi iweġġgħu . Minn xi miraklu, snien tiegħi deher li kien għadu hemm. Huwa miġbud ' l isfel il-folja u raw ftit tbenġil tiegħu fuq tat-torso.
  
  
  "Huma kkurati me ukoll," qal, " iżda jien dubju li ser tkun kapaċi jiċċaqalqu hekk sewwa dan il-għodu."
  
  
  "Tifel fqir," Gina purred ewwel. Hija tpoġġi naħa tagħha fuq il-ġenbejn.
  
  
  "Nittama li ma jolqot Xogħol Vasari," qal.
  
  
  "Mhux se tagħmel dan, Nick. Agħlaq għandu ħafna ħbieb qawwija ."
  
  
  "Ħsibt li kienu Isqallin," qal. "Għalkemm m'hemm l-ebda konnessjoni diretta, minn issa Barzini jew Farrelli għandu jinstemgħu."
  
  
  .
  
  
  "Nick," Gina qal, tidwir li jiffaċċjaw me. "Inti ser Capri?"
  
  
  I talab tagħha. "Għaliex trid tkun taf?"
  
  
  "Meta inti qalli kollha dwar l-involviment tiegħek fil-serq-aħħar bil-lejl, int tista'mhux magħruf dwar dan, iżda inti me sfurzat biex jgħinuk," hija qalet. "U l-I jistgħu jgħinuk. Inti jista kif ukoll il-fiduċja me kompletament issa li int stajt fdati me għal żmien twil. Ma nafx dan Farrelly guy. Tiftakar tagħha javżak li kien I l-ego l-għalliema. Naf tagħha ego kollox, ego, id, l-ego drawwiet. I jistgħu jkunu ta ' użu għalik."
  
  
  I talab tagħha. "Kemm ilek ... ma Farrelly?"
  
  
  Hi evitata tiegħi ħarsa. 'Ftit xhur. Xtara me ħafna affarijiet, iżda l-ego krudeltà kien insopportabbli għalija."
  
  
  "Kif nista'kun żgur li għandek issa se jgħinu me kontrih?" Tagħha, ħass ulterjuri.
  
  
  Hi ristretta għajnejn tagħha. "I mibegħda Farrelly, Nick. Jiena naħlef tista-fiduċja me.
  
  
  Tagħha, ħsibt dwar dan u iddeċieda li tipprova dan. "Id-dritt," qal, " jien ser tieħu inti Capri. Tiegħi oħra uffiċjal tal-Interpol huwa li ġejjin magħna."
  
  
  "Ġġib il-pulizija?"
  
  
  "Iva." Hi waqfet. "Farrelly insterqu l-belt tal-Vatikan, Nick?"
  
  
  "Hemm ċans tajjeb ta'dan."
  
  
  "Iżda għaliex għandhom tiegħek kura tal-gvern?" Huwa ħares lejn Agħlaq deliberatament. "Matul il-serq, xi ħaġa li jappartjenu għall-gvern tiegħi kien misruqa. Inti m'għandekx bżonn li tkun taf Jin aktar. Ma tistax titlob lili mill-ġdid."
  
  
  
  
  "Id-dritt, Nick."
  
  
  It-telefon għ. Gina ltqajna, marru għall-tarf l-ieħor tal-kamra, u qabad l-telefon. Tagħha mikxufa tal-ġisem għadhom ħares attraenti. Mument aktar tard, hi jdur madwar . Dan huwa l-għalik.
  
  
  Huwa kellu jiġi Ed. Kien lilu.
  
  
  "Li l-infern kien li jfasslu?" huwa roared madwar l-mili tal-oċean.
  
  
  Ont, huwa chuckled, minkejja iebsa tiegħu, sickly-wiċċ. "Oh, wieħed mill-bniet," qal innocently.
  
  
  "Iva, jieħdu l-apposta, tifla!"
  
  
  "Dan id-dritt," qal. "U l-I biss poġġih fuq il-pagi."
  
  
  "Sa liema punt?" L-vuċi tiegħu tinstema qarsa.
  
  
  "Taf, jien qatt ma ser responsabbli għal dan," qal. "I mikrija Gina fuq bażi temporanja. Huwa jingħaqad me is-sors, huwa importanti l-informazzjoni li l-I iddiskuta miegħek.
  
  
  "Sakemm inti tkun taf liema int tagħmel!" Huwa waqfa qasira biex isibu tiegħu sarcasm, " nispera li kellhom tajba bil-lejl, Nick."
  
  
  Ego-intenzjonijiet tal kienu ċari, imma l-ont baqgħu jolqtuni. "Oh, iva, sir. Tagħha, I tħossok ferm aħjar dwar lili nnifsi.'
  
  
  "Ħarsa, int iżżomm? Inti tinstema ftit taħbit sa l-aħħar tal-lejl.
  
  
  "Jien multa," qal.
  
  
  "Aħna għandna riveduti Judas fajls, "huwa kompla," u għandna aħbarijiet għalik. Farrelly tal-isem deher fl-Judas-fajl tal-diversi snin ilu. Huwa seraq xi dokumenti tal-gvern fl-Ingilterra. Farrelly huwa tifel kbir. Hu jew mobster jew għandha rabtiet mill-qrib magħhom."
  
  
  ""Iva. Bħall-guy li tista'tipprovdi l-forza tax-xogħol u t-tagħmir għal serje ta'serq Judas mfassla."
  
  
  "Votazzjoni dwar dak li waslet għall, Nick. Naħseb li d-aħjar tmur għall Capri.
  
  
  "Jien ser jtiru li Napli aktar tard."
  
  
  Tajba. Żomm me stazzjonati. Dan il-każ jista'jkun akbar milli naħsbu ."
  
  
  'Eżattament.'
  
  
  "Jippruvaw jiksbu xi torqod bil-lejl."
  
  
  Huwa tbissem tagħha. Hu jaf li l-Ed kien tbissima waħda, wisq, mal-irqiq tal-wiċċ. "Iva, naturalment," qal.
  
  
  -
  
  
  Wara li filgħodu, I marru għall l-Interpol u infurmat Tony Benedetto dwar l-aħħar żviluppi. Huwa kellu solidu-fajl dwar l-Farrelly. Ma kien hemm l-referenza għal "is-Sur J." Id-data kienet aktar tard minn jispeċifikaw AX.
  
  
  "Impjegat u Farrelly jidhru li saru ħbieb tajba," Tony qal.
  
  
  "Bħala għall-Farrelly, jien ma naf." "Iżda l-ebda wieħed huwa Lhudi għadhom. Huwa biss iżomm bla ħniena kuntatti tan-negozju." I ħares lejn l-folder mal-fajls. "Judas mhix eżattament tal-bniedem, tara, tilef il-idejn fil-inċident meta kien żgħażagħ, u huwa għandu artifiċjali idejn li jixbhu l-laħam u l-demm, iżda huma taħt il-ġilda tal' magħmula minn azzar solidu. Dawn l-idejn jissimbolizzaw persuna. Huwa kważi maqtula me magħhom darba.
  
  
  "Aħna nitolbu li hu ma jkollhom ċans ieħor," Tony qal.
  
  
  "Inti lest li tmur għall-Capri?"
  
  
  ""Iva . "Dak il-ħin ma pjan tagħna leave?"
  
  
  Fil-erba'nofs in-nhar. Aħna ser tkun fil-Napli fl-siegħa, u fuq il-gżira fil-bidu ta'filgħaxija."
  
  
  
  
  Dan kien għad-dawl meta l-ħadna l-funikular tal-ferrovija biex il-belt ta'Capri, borra abjad gżira mxarrba fil-fjuri. Il-gżira kien tant żgħar li l-cobalt-blu tal-baħar jista'jitqies minn kważi kullimkien fl-il-belt. L-dejjaq, l-istralċ toroq cobbled kellhom għadd turġien li jwassal sa u ' l isfel għal-livelli l-oħra. It-turisti mimlija l-kwadri żgħar fiċ-ċentru u l-sib tax-xorb cinzano fil-estinzjoni. Żewġ blokki mill-kwadru kien il-Irjali Augustus-Lukanda, kbir, sabiħa-bini bil-orkidea tas-siġar fuq id-daħla.
  
  
  "Il-leħen huwa kollha," Gina qal kif aħna kien fuq quddiem ta ' dan. "L-o Farrelly-ħajja fil hija t-tielet l-art tal-sala. Tista ' tara l-gallariji minn hawn. Meta Farrelly hemm, huwa għandu żewġ gwardjani, iżda tista'tara biss madwar wieħed minnhom. It-tieni wieħed huwa l-ġlud meta barranin jżuru . Fil-kamra żgħira li jmiss mal-kamra tal-ħajja, hemm il-presidenza tal-metall li huwa dejjem maqful. Jista'jkun hemm xi ħaġa importanti f'dan." Imbagħad hija talbet: "Liema huma inti se tagħmel meta Farrelly tasal?"
  
  
  "Żżomm in-nies tagħna sigriet sakemm ikun possibbli," I wieġbu. "Aħna jistgħu jitgħallmu dwar l-art jew l-djar fuq il-gżira. Naturalment, ont, u nittama li l-Ego ma jkunx hemm, minħabba li aħna ma jkollhomx biżżejjed evidenza kontrih għall-arrest tiegħu. Judas huwa d-dritt ta'persuna għall-me. Nispera li hu jkun dak li qed infittex." Imbagħad: "Inti ma tistax tmur soprano."
  
  
  "Għaliex le, Nick? I tista'tistenna għal tagħha fil-wiċċ sakemm inti titlob."
  
  
  - "Le, huwa perikoluż wisq. Inti tmur għall-kafetterija fil-kwadru għal xarba."
  
  
  "Persuna" Gina qal, diżappuntati.
  
  
  "Jekk inti ma tisma mill-istati uniti fi żmien siegħa, jekk jogħġbok-ktieb tal-kamra fil-Attenzjoni tal-Lukandi."
  
  
  'I ser tagħmel dan. Hi shrugged u l-mixi lejn il-kwadru.
  
  
  Tony tbissem u ħadlu kap tiegħu. "Tajba informatur, amiko," huwa winked fil me.
  
  
  "Għandek raw Xogħol Vasari," qal.
  
  
  Ffaċċjati bil-sitwazzjoni bħal dak Tony u l-I kienu fil, kellna li jkollha mill-mess . Huwa simili jilagħbu-ċess, minħabba wara l-ewwel żewġ jew tliet dawwar inkrementi, hemm ħafna opportunitajiet. Għalhekk aħna marru għall-appartament mal-ħafna ideat preliminari. Aħna maqluba, bit-tama li jkun hemm l-ebda risposta . Iżda l-bieb miftuħ u rajna tifla permanenti hemmhekk . Agħlaq kellhom platinum iebsa tax-xagħar u roża-aħħar fuq tagħha bil-xufftejn. Tagħha fjuri-disinji dar kulur, laxk qoton fil-qadd fil-provokazzjoni-moda, ma jaħbu tagħha ħalib kurvi. Kien ovvju li hija kienet mikxufa taħt il-pil. Fit-tul tagħha, mgħawweġ-koxox u abbundanti-sider laħqu l-quċċata seductively l-kantuniera ma'kull tqal pass hija ħadet. U l-ġudizzju mill-maħnuq mutterings u dgħajfa passi, kien biss bħala ċar li Ay ma kellhomx bżonn l-xorb fl-naħa tagħha. "Huwa s-Sur Farrelly hawnhekk?" Tony mitluba.
  
  
  - "Le,"qalet fil-Skandinavi-apparat ta' l-ingliż," is-Sur Farrelly mhux hawn." Hi inklinata kontra l-ħajt, u l-jingħalaq ta tagħha housecoat maqsumin anke aktar.
  
  
  "Jiddispjaċini," qal jippruvaw ma nħarsu lejn l-tagħha tat-ġisem, " imxejna triq twila biex tara. Nistgħu kellem lit-Hema mill-ġdid?"
  
  
  "Inti tista'tkellem lill-me, imgħallem," hija qalet, giggling. "Hija hawnhekk, bħal dejjem, kollha waħdu." Hija tpoġġi naħa tagħha fuq il-bieb jamb, kemm jekk hi ser pir l-ilbies barra kompletament. Tony ħares lejn me u tbissem ftit. "Aħna kuntenti li taċċetta l-istedina tiegħek, signora."
  
  
  Hi beckoned-istati uniti u l-bike il-bieb wara tagħha. Il-kamra kien lavishly fornuta, iżda l-indafa kien ċar li mhux qawwija tagħha libsa. Fliexken vojta, tax-xifer ashtrays, u l-half-vojta tal-ħġieġ kienu kullimkien, u l-ħxuna tapit kien jitferrex ma'l-gazzetti u l-muri-rivisti.
  
  
  Bil-każwali ġest, l-girl motioned għall-us li joqogħdu bilqegħda. 'Tixtieq li tixrob xi ħaġa? "" hija giggled drunkenly. Huwa ħadlu kap tiegħu, u l-xofftejn tagħha indivja fil-frustrazzjoni . "Xorti ħażina," hija qalet.
  
  
  L-sess wara jiltaqgħu fuq il-bank biswit l-żewġ presidenti Tony u l-I kienu bilqiegħda fuq. Bil-qawwi u l-agonised daqqa, hi waqgħet lura fuq is-sodda, u l-mitluqa għoqda tad-ċinturin tagħha ġew tneħħew, li jħallu kważi xejn li juri għall-anzjani tagħha-ġisem. L-ebda dubju konna wiċċ imb'wiċċ ma'Farrelly tal-nurse. 'Dak li tixtieq?'X'inhu? "" hija mitluba. "Inti tista'tgħidli. Giovanni jżomm me stazzjonati fuq kollox." Kliem tagħha xorta tinstema sfurzat, iżda hi ma kienx bħala fis-sakra I kif oriġinarjament maħsub.
  
  
  Meta Tony spjegat li ridna biex jixtru ikun fuq il-gżira, ont, huwa mdawwar u ħares fl-żgħar tal-kamra kontigwi Gina kien semma. Minn fejn kien I fuq I tista'tara l-presidenza tal-metall bil-telefon fil-kantuniera.
  
  
  "Hemm ftit villa għall-bejgħ fil-Capri," qal il-żagħżagħ li biss introdotta ruħha bħala Herta, " u l-jekk xi ħadd qed bejgħ xi ħaġa, huwa fil-prezz għoli ħafna. Sinjuri, oħra għoljin Zhirinovsky l-affarijiet? L-aħħar kelma kien mogħti, bil-ħjiel..
  
  
  "Id-dritt fl-dell," Tony qal, smiling fil-Ħej. Huwa approvat gerżuma tiegħu. "Herta, I ara l-telefon tagħha fil-kamra l-oħra. Tista tiegħi ħabib sejħa-lukanda tagħna? '
  
  
  Tony frowned.
  
  
  "Naturalment," qalet fil-vuċi hoarse. "Jien ser idawruk fuq imqaddsa waħda." Qabbdet sa mill-sodda, u l-libsa jiżżerżaq'l isfel koxox tagħha għall-mument, l-iżvelar tagħha pallida trijangolu.
  
  
  Meta marret fil-kamra l-oħra li jduru fuq l-għaqda dinjija, Tony qajjem eyebrow. U meta huwa jkun għadda mimmo agħlaq li jmorru għall-kamra ieħor, hi ħadet il-ego tal-idejn.
  
  
  Tagħha, raw li kien tul tagħha bare-dritt tas-sider. Hi xejru u lura u tbissem. Tony intensifikati fil-kamra u l-għalqet il-bieb. Gerta daħal matul il-presidenza tiegħi u kien ħdejn me, it-tqegħid naħa tagħha fuq l-ispalla tiegħi: "Int gustuż-bniedem," hija qalet.
  
  
  Tagħha, ħares lejn agħlaq. "Grazzi," qal. "Għidli, Gerta, kien is-Sur Farrelly magħmula kwalunkwe negozju ġdid ħbieb dan l-aħħar?" Smajt tagħha, huwa ltqajna msieħba ġodda." Hi lura lill-sodda ma'xarba fl-naħa tagħha. "Giovanni dejjem għandu l-ġodda qed tiffaċċja," qalet bil-mod. "Iżda għandna biss jitkellmu dwar Giovanni?" Inti u l-missier tiegħek ma biss jgħixu fin-nofs tan-negozju, do you?
  
  
  "Naturalment int ħafna ospitabbli," l-impjegat titwaqqaf tagħha, bit-tama li l-Tony kienet okkupata tiftix li l-president.
  
  
  "Taf, in-nies bħal tagħha. Huwa dejjem kien bħal dan. Għandi dak li huma jixtiequ. Do I xokk inti?
  
  
  "Mhux fil-livelli kollha," qal. Dak li kien Tony tagħmel hemm?
  
  
  'L-kbira tax-xogħol. Jien ferħan int ma fil-xokk. Imbagħad inti qed biss bħal tagħha. Taf li inti għandek tieħu l-opportunità meta niġu, ma inti?
  
  
  "Iva, dan huwa," qal il-ħsieb dwar l-kamra li jmiss.
  
  
  Herta tpoġġi tagħha tal-ħġieġ u miġbud lazily fuq is-sodda. Hi każwali unbuttoned tagħha libsa bħala Tony daħlu.
  
  
  "Benissima !" qal ewwel.
  
  
  Herta ma tħares lejn l-istati uniti. "Jien naf liema int trid," qalet fil-vuċi hoarse. "U inti tista' tagħmel dan. Kull min-naħa tagħhom, jew it-tnejn fl-istess ħin. Dan id-dritt, jien mhux se jgħidlek Giovanni.
  
  
  Tony kien bil-wieqfa fil-quddiem tal-tagħha, tfittex stabbiliti fil tagħha fuq il-korp. "Nick," huwa qal permezz ħalq xott, " forsi għandna ftit minuti aktar, tajjeb?"
  
  
  "Alla, l-ebda, Tony."
  
  
  "Imbagħad jmorru lil hinn. Jien ser tara li għandek aktar tard."'
  
  
  "Tony, huwa ser jiġu lura kwalunkwe minuta!"
  
  
  Tony ħares lejn l-sodda u mdawwar me. "Huwa faċli għalik meta tifla għalikom kwadri." Issa kien taqlib u ftit rrabjata. Mhux fil-me, iżda fl-is-sitwazzjoni. Kien jaf I kien id-dritt.
  
  
  "Jagħmlu dak kollu li tixtieq," qal, " iżda agħtini l-informazzjoni li ltqajna fuq it-telefon."
  
  
  Ego tal-wiċċ mibdula. "Jiddispjaċini, Nick. Għandek raġun. Huwa ħa l-aħħar wieħed tħares fit-tul fil Hertha, imbagħad daru u tal-mixi lejn il-bieb.
  
  
  "Jiddispjaċini, għasel," huwa qal li l-mikxufa tifla. "Mhux biss il-ħin jew il-post."
  
  
  Herta ħares lejn me ftit beda jinkwieta. "Ma inti trid torqod miegħi?"
  
  
  "Inti huma l-aktar mara mixtieq fuq il-gżira," qal, " iżda ħabib tiegħi u I-kwistjonijiet urġenti li jattendu."
  
  
  
  
  Tony kien siekta filwaqt li aħna kienu fil-lift. Kif dħalna il-lobby, I qal tagħha: "Ħarsa lejn dan il-mod, amiko. Inti tista'tikseb il-problema ."
  
  
  Tony beda jidħaq. 'Naħseb doċċa kiesħa fil-lukanda ...'
  
  
  I talab tagħha. "Dak li huwa?"
  
  
  'Ħarsa. Li l-bniedem. Dan huwa Farrelly.
  
  
  Tall, skur fil-bniedem tiegħu wara erbgħin daħlet il-lobby ma ieħor guy. Kien eżaminat bir-reqqa mill-ego, sabiex ikun jista issir taf li jmiss ħin. Imbagħad tagħha, ħares lejn l-oħra tal-bniedem hobbling bil-kannamieli, u ħass ego. Kien Barzini, li kien maqtul tagħha fil-koxxa matul serq fl-Vatikan . Bħala l-żewġ irġiel avviċinat l-eqreb-bank , ir-raġel tagħha biddel il-gazzetta kontra sabiex Barzini ma setgħux ara l-wiċċ tiegħi.
  
  
  "Jien ma ġew mitluba s'issa?" Farrelly talab lill-desk-reġistratur.
  
  
  - "Le, Signor Farrelli."
  
  
  'Eċċellenti. Ibgħat l-ikel sa għal tliet. Ejja ngħidu tagliatelle alla bolgnese.
  
  
  "Jien ser tieħu l-kura ta'dan, Signor Farrelli."
  
  
  Farrelli u Barzini marru għall-lift mingħajr jinnota-istati uniti. Barzini weġġa ħażin. Ftit il-mumenti wara, il-bieb lift magħluqa wara minnhom.
  
  
  "Ego-dinja papoċċi," qal.
  
  
  "Fil-Barzini tal?"
  
  
  ""Iva. Hija għandha crepe uniku.
  
  
  
  
  Fuq il-mod lura biex il-kwadru, Tony jinġibed-biċċa tal-karta barra mill-but. "I fetaħ dan il-presidenza tiegħek fil-viċin lock pick u sabet li żewġ affarijiet interessanti. Wieħed kien notebook mal-Judas-indirizz tal-fuqha. I decoded dan. Dan jikkonferma l-tieni biċċa tal-provi li jinstabu fil-Vatikan."
  
  
  Tagħha, ħares lejn l-karta. Kien scrawled: "Anzjani. Kollha, San Marco L-Importazzjonijiet, Permezz Sachetti, Pancino, Sqallija " .
  
  
  "Naturalment," qal. "Judas tal-kwartieri ġenerali huma fil-Zala fi Sqallija, hekk li probabbilment fejn huwa impjegat il-logħba."
  
  
  "Dan ifisser li l-interessi tagħna huma wkoll iċ-ċaqliq hemm. Jekk l-oġġetti misruqa issa huma fi Sqallija, il-każ tiegħi se jiġu solvuti meta insibu ih.
  
  
  "Fil-fatt," qal, " għalkemm tiegħi kompitu mhux se jkun daqstant faċli biex jitlesta. Jekk ma Judas jinstabu d-dokument fil-vażun . "
  
  
  "Dawwar il-karta fuq," Amiko Toni kompla, "u mbagħad tkun tista' taqra dak li stajt kkupjata." Kien bil-miktub fil-notebook. Dan ifisser xi ħaġa għalik?
  
  
  Huwa waqfa qasira taħt il-dawl tal-lukanda tal-żgħar veranda u eżaminat Tony tal-kitba bl-idejn. I jaqra: "il-programm Leonardo tal-merkanzija" biż-żieda l-data.
  
  
  "Huwa probabbilment referenza għall-oġġetti misruqa," Tony qal , " u l-programm Leonardo jista'jkun il kollettur xiri ih."
  
  
  'Forsi.'
  
  
  Xi ħaġa dwar il-nota affaxxinat me. Jekk dan kien biss il-kwistjoni tat-trasport tal-oġġetti misruqa, kien xejn tan-negozju tiegħi, peress li kien I żgur li l-vażun kien maħsub għall-Judas privata tal-ġbir. Iżda kelli l-sensazzjoni li, għal xi raġuni, il-perjodu kellhom tifsira reali - għalija aktar minn xi ħadd ieħor !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitolu 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  Wara 48 siegħa, wasalna fl-Sqallija. Il-gżira kien għerja u tal-blat, bil-mċajpra iżda pittoresk-dawl. Aħna esplorati l-ewwel raħal u sabet li l-abitanti tagħha kienu dwar kif deskritt fil-kotba ta'gwida. L-irġiel jew growled intelliġibbli-tweġibiet għall-mistoqsijiet tagħna jew injorati us għal kollox. Il-nisa sparixxew meta wasalna fuq il-post. Fl-aħħar nett, Tony talab lill-raġel li tgħidilna fejn il Permezz Sachetti sala kien. Irriżulta li tkun fit-triq, bil-blat u irregolari, li jwassal għall-ieħor stream fuq il-gżira. Aħna tgħallmu li l-kumpanija San Marco-Importazzjonijiet kien magħluq ħafna żmien ilu, għalkemm kien mixtrija minn barrani. Skond il-raġel, il-bini kien jegħleb kontra l-irdum tinjora il-baħar.
  
  
  Aħna kien jaf li l-dar mingħajr dubju jkun mgħasses, għalhekk, jekk aħna ħa taxi hemm, sakemm nistgħu isibu taxi fil-villaġġ, aħna se immedjatament jkollhom problemi. Għalhekk aħna iddeċieda li l-approċċ Judas hideout mill-naħa l-oħra, bil-baħar.
  
  
  L-għada filgħodu, wara l-wasla, aħna mikrija dgħajsa tas-sajd u li l-post fejn l-iswed tal-blat towered kważi mitejn metru'l fuq mil-istati uniti. Mill-żfin dgħajsa, l-irdum ħares kważi vertikali. Aħna tpoġġi ż-żgħar bojod tad-dgħajsa fi dejqa-bajja fil-qiegħ tal-irdum.
  
  
  "Forsi għandna ħadu l-triq, oħra tiegħi waħda," Tony guessed, tmejjel kap tiegħu lura lill-istudju fuq il-blat-istati uniti. "Jiena naħseb li huwa diffiċli ħafna jitilgħu."
  
  
  Gina sib li jmiss mal-istati uniti dwar l-skur, ramel tagħha mara tax-xagħar jixxengel bħal ukoll fil-riħ. "Nick, "qalet il-kummissarju," nista'biss jitilgħu-blat indiċi."
  
  
  "Inti ma jinterferixxu mal-xejn," qal. "Inti ser jibqgħu hawn biex iħarsu d-dgħajsa."
  
  
  - "Le," hija qalet. Hija kkuntattjat lill Tony. Hu titneħħa l-ispallejn tiegħu.
  
  
  "L-ebda protesti," qal. "Inti huma aktar valur għall-us minn jekk inti kienu qed jitilgħu dan l-irdum. Jekk inti tisma sparaturi, stenna 15-il minuta. Jekk nam Dollaru ma juru madwarna, ħalli mill-dgħajsa. Jifhmu?"'
  
  
  "Iva," qalet grimly. 'Kwart ta' siegħa.'
  
  
  "Sewwa," qal, u tbissem. "Tara l-dgħajsa bir-reqqa. Fil-futur qarib, jista'jkun tagħna-unika għażla. Aħna ser tiġi lura fl-siegħa."
  
  
  Aħna tax-xellug Gina fil-dgħajsa u beda tixbit. Konna liebes dawl windbreakers u tal-gomma soled żraben li aħna d mixtrija fil-villaġġ, u Tony kellhom kolja tal-ħabel sospiżi fuq l-ispalla tiegħu. Kelli l-tixbit ganċijiet mdendlin mill-ċinturin tiegħi.
  
  
  Ma kien hemm l-dejjaq erf fuq il-bażi ta'l-irdum. Aħna għażlet it-triq li wasslet minn hemm. Tagħha qoxra huwa l quddiem, tfittex tiżloq tikek u tipponta ih Tony. Mill-ego-skura-espressjoni fuq il-wiċċ tagħha, I tista'tgħid li l-ego ta'ħidma għall-Interpol b'mod ġenerali kienet differenti. Il-fatt huwa li l-Toni rari kellhom biex iħallu l-kumdità tal-ċiviltà . I kien kurjuż dwar kemm l-Interpol iħallas meta mqabbel mal-AX.
  
  
  Hija ħadet biss ftit minuti biex jilħaq l-nofs ta'l-irdum, iżda altrimenti kien aktar bil-mod notevoli. It-traċċa kien prattikament marret, u aħna kellha ssib l-idejn u tas-sieq l-appoġġ fil-xquq. Kien riskjużi tan-negozju. Issa għandna tant kienu għoljin li l-jekk aħna waqa', kien diffiċli li tgħid dak li jiġri lill-istati uniti. U meta konna madwar tletin-saqajn taħt il-quċċata, Tony niżel fuq sinna tal-blat, tilfu l-bilanċ tiegħu, u bdew jonqsu.
  
  
  "Żomm l-naħa tiegħek!"
  
  
  Huwa ħareġ l-lemin tiegħu u l-qabad me. Tagħha ego qabad tagħha tad-driegħ, u Alenka tal-ego eliminat tiegħi tax-xellug riġel off l-appoġġ tiegħu. Meta ont, I niżel u ppruvaw li jiċċaqalqu tiegħi saqajn, ont, ħsibt li kien ser jaqgħu. Iżda bl-naħa tal-lemin tagħha, huwa qabad qawwija tal-blat hawn fuq l-kap tagħha u miżmuma fuq sewwa.
  
  
  "Issib xi ħaġa li jżommu lill mal-saqajn tiegħek," I growled. Tiegħi alyonka beda biex itaffu l-ġebel. Deher bħal eternità qabel Tony sabu lilhom infushom mill-ġdid, u itlaq me sabiex I jistgħu jitqiegħdu tiegħi tax-xellug marda back-up u tmil fuq agħlaq.
  
  
  Tajba? I talab, in-nifs bil-qawwi.
  
  
  "Lilu," huwa growled, il-wiċċ tiegħu par.
  
  
  Tony kienet tagħha. Kien jibżgħu ferm aktar tal-tixbit milli kien ta tagħha, iżda huwa beda mingħajr ebda oġġezzjonijiet .
  
  
  "Mhux imbiegħed," qal.
  
  
  Huwa magħżula bir-reqqa l-postijiet li aqbad fuq u kontinwa. Gina saret pupa ferm taħt fuq l-dejqa tal-bajja.
  
  
  Aħna fl-aħħar daħal għal madwar ħamsin-saqajn hawn taħt is-summit mal-Tony biss taħt me. Tiegħu ramm kienu abjad, u l-xufftejn tiegħu kienu pursed. Huwa ħa l-ħabel minnu u ħoloq permezz ta tixbit ganċ li maqbuda lilu mill-qadd tiegħu . Iż-żamma sewwa għall-blat mal-lemin tiegħu, huwa ħalli l-b-linja tal-ħabel tistrieħ laxk mill-ġenb u l-oġġetti kollha li l-quċċata ta'l-irdum.
  
  
  Lura sparixxew fuq it-tarf ta'l-irdum. Il-ħabel kien mdendlin li jmiss lili. Hija kienet miġbud mill-ee. Wara ftit decimeters, lura maqbuda fuq xi ħaġa, u titwaqqaf. Huwa miġbud fuq il-ħabel u ħares lejn Tony. "Aħna qed kważi hemm," qal.
  
  
  Ego tal-wiċċ kien dubjuż. Huwa qabad l-għoqod tal-ħabel u bdew-tluq. Iż-żamma idejn, huwa telgħu fil-wiċċ. Fin-nofs, lura itlaq tagħha u niżel tliet decimeters, imbagħad lura snagged mill-ġdid. Huwa jista'jħossu l-għaraq fuq l-xufftejn u fl-għajnejn tiegħu.
  
  
  Huwa kawt telgħu aktar, u laħqu l-quċċata fl-aħħar nett barra minn wara l-quċċata. Biss għoxrin metru'l bogħod kien il-white-plastered San Marco l-Importazzjonijiet tal-bini. Kien baxx, waħda-istorja tal-bini ma'l-awtoritajiet telgħu abbord l-windows, u ħaxix ħażin kiber wara għoli tal-wajer-ilqugħ li mdawra-bini .
  
  
  Imbagħad huwa telgħu fuq il-tarf u crawled fejn lura ġiet ankrata wara qawwija tal-blat. Ego jinġibed, imbagħad ħares lejn Tony u nodded. Huwa telgħu il-ħabel. Hija ħadet xi sforz għall-Uem, iżda fl-aħħar nett hu ma kien u sib l-isfel li jmiss lili.
  
  
  "Inti għandek miġnun l-ideat, amiko," huwa qal.
  
  
  "Jien naf," huwa qal tagħha mal-tidħaq. I marru għall-tarf ta ' l-irdum u xejru li Gina let tagħha jafu konna sikur up. Hi xejru fil-rewmatiżmu. Tagħha, ħares lejn l-art tal-blat. "Hemm mod aktar faċli stabbiliti madwar nofs mil minn hawn," Tony qal tagħha. "Aħna ser jużawhom tard."
  
  
  "E-Conte," huwa qal . "I jaqblu".
  
  
  Aħna crawled sa l-bieb. L-ebda sinjal tal-ħajja.
  
  
  "Jien ser tagħti ħarsa," Tony qal. Huwa crawled lejn il-kantuniera tal-wajer-ilqugħ, l-wiċċ tiegħu fl-għaraq. Huwa sorveljata fil-quddiem tal-bini, imbagħad ġew lura għall-me.
  
  
  "M'hemm l-gwardja tas-sigurtà fid-daħla prinċipali, li jiena naħseb li huwa armati," huwa qal.
  
  
  'L biss bħala ħsibt.'
  
  
  "Mill-inqas waħda mill-aktar il-karozza tkun ipparkjata quddiem, iżda I raw dan, is-servizz daħla tal-naħa moan. Nemmen li dan se jippermetti li tidħol mingħajr l-gwardja tas-sigurtà jinnota-istati uniti."
  
  
  "Id-dritt," qal. "Iżda jien biss skoperti sistema ta'allarm fil-dan l-ilqugħ. Għandna nagħmlu xi ħaġa dwar dan."
  
  
  Hija ħadet ieħor ħmistax-il minuta jimprovizzaw dawra madwar l-sistema ta'allarm b'tali mod li nistgħu qatgħa żgħira toqba fil-qiegħ ta'l-ilqugħ. Imbagħad aħna crawled ġewwa u intitolat għall-bieb tal-ġenb li Tony kienet sabet . Meta sirna hemm, aħna nnotat li l-gwardja ma setgħux ara l-us mill-pożizzjoni tiegħu fil-bieb. Mimmo tal-bini niżel fil-passat tagħha sa l-ego tista'tikseb ħarsa tajba. Kien liebes miftuħa qmis u mwettqa l-AK-47 attakk xkubetta taħt il-fergħa tiegħu. Ħdejn il-bieb kien żgħir gwardja tas-sigurtà tal-kjosk; marbuta mal-kabina kienet xi ħaġa Tony ma kinux jidhru qabel: kbira Shepherd ġermaniż. Fortunatament, il-riħ kien blowing fid-direzzjoni tagħna, sabiex il-kelb ma riħa-istati uniti . Iżda kont naf li għandna bżonn ħafna kwiet meta aħna fetħet is-servizz daħla.
  
  
  Aħna ew sentenzi sa l-bieb tal-metall u ħares lejn l-lock. Ma kienx diffiċli biex jiftħu l-ego; speċjali lock pick, hija ħadet biss ftit minuti. Huwa imbuttat bil-mod tiftaħ il-bieb u l-peered ġewwa.
  
  
  "Ġejjin fuq," Tony whispered tagħha.
  
  
  Aħna miġbud ' il barra guns tagħna u marru ġewwa. Tony għalaq il-bieb warajna. Konna fil-kuritur jwassal għal quddiem tal-żgħar tal-bini. Ma kien hemm l-matt humming tal-ħoss fi l-distanza. Ħares bħal qoxra minn taħt, iżda ma kien hemm l-ebda taraġ fil-vista.
  
  
  Hi motioned għall-Tony li toqgħod qrib me kif aħna ew sentenzi sa l-quddiem tal-dar. Aħna misjuba lilna nfusna fil-tip ta'akkoljenza-żona jew għall-uffiċċju. Ma kien hemm l-raġel fl-abjad tal-laboratorju iksi l-seduta fuq il-mejda, li ħsibt li kien hemm xi tip ta'tekniku. Fil-kantuniera, il-gwardja kien qari taljan-gazzetta. L-ebda wieħed madwar minnhom ra jew jinstemgħu-istati uniti.
  
  
  Ma kien hemm L-forma kontro-quddiem ta'l-iskrivanija, separazzjoni tal-bniedem mill-bieb ta'quddiem miftuħa u l-sentinella. Meta Tony nodded tagħha, huwa mixi permezz ta'l-gate fil-kontra, u huwa ħa ftit passi lejn il-gwardja.
  
  
  "Joqogħdu bilqegħda," huwa talab li tagħha fl-taljan.
  
  
  Il-gwardja tal-qabża sa mis-sit tiegħu, u l-ego naħa marru għall-massakru lag aħmar fuq l-għadam tal-ġenbejn, imma mbagħad huwa ra li tiegħi Luger kienet immirata lejn l-uem sider. Il-bniedem fil-white-kisja tal-laboratorju ħares lejn Tony u mbagħad fil-me, tqum bil-mod mis-sit tiegħu.
  
  
  "Fejn huwa Judas?" I talab tagħha, iż-żamma tiegħi gun bil-ponta u l-għajnejn tiegħi ffissat fuq il-gwardja.
  
  
  "Dak li għandek bżonn għall?" il-gwardja mitluba.
  
  
  "Ġejjin fuq, ejja mmorru," Tony qal, is-sewqan tiegħu .38 Beretta fil-bniedem lura. "Ma tippruvax tagħna paċenzja."
  
  
  "Judas mhux hawn," qal il-bniedem. Huwa wieġeb fil-taljan, iżda huwa deher ġermaniż, jew forsi Skandinavi. Issa huwa mdawwar-istati uniti u l-studjat tagħna qiegħda tiffaċċja. Kien irqiq-bniedem bl-frejm nuċċalijiet u blu kiesaħ-għajnejn. Huwa eżamina bħall-tip tal-bniedem Judas se kiri. Iżda jekk kien tekniku, dak li kien il-ego-funzjoni hawn?
  
  
  "Tista'tikkuntattja l-sentinella barra?" I talab tagħha.
  
  
  "Iva," huwa qal.
  
  
  "Ma jgħidulhom!" il-gwardja tal-dam l-kantuniera.
  
  
  I marru fuq hu, ħa l-ego die għal jimteddu minn holster tagħha, u hija mdaħħla taħt tiegħi ċinturin. Imbagħad huwa mdawwar l tekniku," Tgħid li sentinella barra biex jiġu hawn, " qal.
  
  
  "Huwa ma jistax-leave tal-kariga tiegħu!"
  
  
  "Ma tkellem minnhom!" il-gwardja tal-insista.
  
  
  "Itfi, inti idjota!" l tekniku qal icily.
  
  
  "Biss tgħidlu li s-Sur Judas hija fuq it-telefon u trid tagħti em personali speċjali l-istruzzjonijiet," qal.
  
  
  Il-bniedem ħares mill me Tony. "Ma kif jgħid," Tony qal.
  
  
  L tekniku fetħet jiġbed fl-president tiegħu u sabet li l-trasmettitur. Huwa magħfus il-buttuna u qal, " Carlo." Jiġu hawn. Is-sur Judas trid titkellem miegħu fuq it-telefon.
  
  
  Aħna stenniet fis-silenzju bħala l-sentinella mixi mill-bieb għall-bini bil-menacing AK-47 taħt il-fergħa tiegħu. Kif kien avviċinat l-bieb, l-gwardja tas-sigurtà fil-kantuniera għajjat, " Oqgħod attent! Huma għandhom guns!
  
  
  Il-bniedem fil-bieb għadda fil-Tony u me, imbagħad qajmet tiegħu awtomatiku. Hu maqtul tagħha u l-tolqot l-uem fl-sider. Meta dan laqat il-bieb, l-karozza rattled vjolenti. Balal ġibed fil-art, il-bank, u l-sider tal-gwardja li kien talab l-twissija. Huwa ewropea fil-ħajt u waqgħu barra mill-president li kien seduta fuq. Kemm kienu mejta.
  
  
  Huwa kompla l-bieb u l-ħares. Ma kien hemm l-ebda wieħed fil-vista. Meta huwa mdawwar lura lill-tekniku, il-wiċċ tiegħu kien abjad.
  
  
  "Issa ejja mmorru," qal. "Huwa Judas marret, wisq?"
  
  
  "Jien hawn waħdu," huwa qal. I tista'tgħid mill-ego fil-vuċi tagħha li kien jgħidu l-verità.
  
  
  "Fejn l-art?" Tony mitluba.
  
  
  'Dawk li?'
  
  
  "Tal-vatikan teżori. Fejn huma moħbija?
  
  
  "Ah, inti għandek il-ħsieb l-teżor kien hawnhekk?"
  
  
  Huwa kompla wara l-bank u l-ppressata l-Luger li l-bniedem tal-widna tax-xellug. Fejn huma?'
  
  
  Ego tal-wiċċ kien abjad bħala ġibs, u kien in-nifs bil-qawwi. "Smajt minnhom nitkellmu dwar il-grotta," huwa qal, biex tibla'.
  
  
  "Dak it-tip ta grotta huwa?"
  
  
  It-Trattat Ta'Grotta. X'imkien hawn.
  
  
  "Jien naf li," Tony qal.
  
  
  Hija kienet ippinjat aktar diffiċli mill-K mill-bniedem Luger. "Dak tal taħt l-art hawnhekk?"
  
  
  Ħarsa tal-pitiful orrur qasmu l-wiċċ tiegħu. 'Xejn bħal dik! qal loudly.
  
  
  Tony u l-I ħares lejn xulxin. I talab tagħha. "Jekk l-teżor hija moħbija fil-grotta fil-qrib, dak li taħseb għall-kamra taħt il-us?"
  
  
  "Naħseb li għandna issir taf," Tony qal.
  
  
  "Jorbtu lilu," qal. "Aħna biss ftit minuti qabel Gina-weraq fuq il-baħar."
  
  
  Tony iżomm il-bniedem fuq l-ego tiegħu stess voti ndaqs, l-irbit l-ego bil-ħabel filwaqt li kien qed jistenna l-sellum. Ma kien hemm l-ebda-taraġ, iżda meta huwa jinfetaħ il-bieb għall-ġummar afrikani, li raw il-lift.
  
  
  Tagħha, exclaimed. "Ġejjin fuq, Tony!"
  
  
  Aħna daħlu l-żgħar lift u imnissel inti, kurjuż biex tara dak li ssib taħt. Ftit il-mumenti wara, aħna ħarġu mal-għajnejn tagħna miftuħa beraħ.
  
  
  'Alla Tajba!'Tony qal.
  
  
  "Għandek raġun," qal, u whistled ewwel.
  
  
  Aħna daħlu inkredibbli kumpless taħt l-art. Nistgħu naraw kurituri u l-kmamar f'kull direzzjoni ħlief l-irdum. Kif aħna mixi, jien ma nemminx tiegħi l-għajnejn. Sezzjoni waħda li jinsabu sħiħa nukleari "fabbrika", u l-kmamar fil-qrib li jinsabu l-tagħmir assoċjat magħhom u l-mekkaniżmi. Paul Stahl bħala atomika xjenzat! Fl-aħħar nett, aħna misjuba tip tal-laboratorju bil-kbir desk u bla periklu. Tony marru għall-ħidma dwar il-periklu, li hu kien kuntent li jgħidu li jistgħu miftuħa, waqt li eżamina l-president tagħha. Meta l-periklu kien fetaħ, aħna sabet xi dokumenti interessanti. Mehmuża l-ih-president.
  
  
  "Fil-passat mhux solvuti l-arti-serq," Tony qal. "Impjegat u Farrelly jridu jkunu ħadmu flimkien il-ħin kollu."
  
  
  Huwa ħa l-biċċa tal-karta minn madwar l-sigur u ħares lejn dan. "Alla tiegħi," qal. "Judas għandu jinżammu sigrieti mill-pajjiżi tan-NATO għas-snin . U fl-aħħar, huwa kien biżżejjed ih biex jibnu tiegħu stess atomika bombi."
  
  
  "Li probabbilment għaliex huwa beda dawn il-serq," Tony qal. "Għall-finanzjament ta'dan il-proġett."
  
  
  Huwa telgħet oħra tal-karta u l-t'attivitajiet dan għal żmien twil. "Ukoll, ukoll," qal chuckling sourly. Kien misruqa dokument li tpoġġi tagħha fl-Etruska vażun.
  
  
  "Kienet li dak li ried, Nick?"
  
  
  ""Iva.'L pulit mitwija-karta u l-tpoġġi fil-minuta.
  
  
  "Imbagħad tiegħek lokalità tal-Russja hija kompleta," Tony qal, " u l-I ser tkun lesta meta l-I jiġbru l-arti-teżori minn din il-grotta."
  
  
  Huwa f'idejn l-Uem xi linka tpinġijiet. - "Le, lokalità tiegħi fir-Russja mhux komplut. Ħsibna li l-Judas jbiegħu dan id-dokument l-Russi, iżda jidher li huwa jista-użu huwa nnifsu. Dan huwa dettaljat l-iżvilupp tat-tfassil tad-dokument li stabbiliti fil-minuta. U fl-dokumenti oħra hemm noti dwar il-disinn ta'tagħmir."
  
  
  "Inti javżak me, Amiko, li d-dokument li Judas jafu seraq fih pjan għall-parti tal-atomika bombi?"
  
  
  "Iva," qal. Kien ċar li Judas raw li l-detonaturi tagħmel l-ego armament aktar effettiva, u għalhekk l-ego-lukanda li l-użu. Dan l-indika wkoll li l-Judas bombi kien żgħir-possibilment li jistgħu jinġarru. Dan ġara lili li anki portabbli bombi jistgħu jeqirdu kompletament l-kbira tal-belt.
  
  
  "Taħseb li ser jużah?" Tony mitluba.
  
  
  "Jien naf tagħha għall-żgur."
  
  
  "Imbagħad fejn huwa l-bombi?"
  
  
  Huwa ħares lejn hu deliberatament. "Ejja ngħidu li l-bombi hija lesta," qal. "Judas kellhom ħin biex jagħmlu l-apparat u tpoġġi l-ego tiegħu fl-bombi. Ejja ngħidu li kollox huwa lest, u l-bombi jmorru x'imkien?
  
  
  "Ah," Tony muttered.
  
  
  Huwa telgħet biċċa oħra tal-karta u l-eżaminati dan. "Ħarsa lejn dan, Nick."
  
  
  Kien xi ħaġa scrawled fil-lapes fuq il-karta. Dan kien fl-taljana, u li jaqra: "l-Enerġija ta'wieħed megaton mal-firxa tal-ħamsa u erbgħin kilometru, fil-livell tal-art."
  
  
  "Alla tiegħi," qal.
  
  
  "Iżda dak li hu se tagħmel ma'dawn l-arma?" Tony mitluba.
  
  
  "Jien ma naf," qal. "Iżda tkun xi tkun ried, it-tfassil madwar l-vażun magħmula l-ego-pjan ta'aktar reali . U l-tagħha, I iħossuhom responsabbli għal dan."
  
  
  "Nonsense," Tony qal. "Ħadd ma jista'jipprevedi dawn inkredibbli-kawża u l-effett tal-każ."
  
  
  Hu qabad il-fuljett stampat li kellhom biss waqgħu barra minn taħt il-presidenza. "Li interessanti."
  
  
  "Dak tal-up, Nick?"
  
  
  "Il-bastimenti tat-traffiku l-iskeda għall-taljan il-linji". I ħares lejn l-lista tal-bastimenti tal-krużis fuq il-qoxra tal-fuljett u ra l-isem li fflaxxjati fit-kap tiegħi. "L-Vuċi tal-programm Leonardo".
  
  
  Tony tal-għajnejn naqas. "Leonardo. Stenna, aħna qed... "
  
  
  "Skont il-Farrelly," tagħha l-uem miċħuda l-rapporti fil-midja. "Inti kont decoded dan. Fuq il-nen kien bil-miktub: "Tagħbija tal-programm Leonardo segwiti mill-data. Dan kien il-bieraħ.
  
  
  "Leonardo tal-merkanzija," Tony qal bil-mod. "Che diavolo, ħabib tiegħi. Taħseb li din in-nota tirreferi għall -... "
  
  
  "Jidher li x'aktarx me." Fetaħ il-folder u misjuba lista ta'dati tat-tluq għall-varji tal-vapuri. Jmiss Leonardo, id-data kien irku fl-aħmar. Meta tagħha ra dak in-numru kien, l-tagħha taħt il-nifs tagħha.
  
  
  Tony ħares fuq l-ispalla, imbagħad lura fil me. "Assolutament meraviljuż," qal. Il-programm Leonardo se qlugħ mill-ġdid fl-erbat ijiem . Dan probabbilment għandha atomika bombi abbord. U mbagħad hu ser tmur New York."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitolu 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Aktar tard, Gina u l-I lura Ruma. Tony Benedetto qagħdu fi Sqallija li tistenna tiegħu l-Interpol-kollegi u jiġbru tal-Vatikan teżori madwar l-Judas Grotta. Huwa diġà mogħtija l tekniku matul l-Sqallija-pulizija u talab l-Interpol fil-Rime biex tikseb l-għajnuna ta'l-Rhyma u Capri-pulizija għall-arrest Giovanni Farrelli u Judas hekk kif dawn ikunu jidhru .
  
  
  Madwar Gina tal-kamra, aħna imsejħa l-ajruport, u mdaħħla siġġijiet fuq il-pjan għall-Napli l-għada filgħodu. Il-programm Leonardo kien fil-Napli, u minn hemm hi sail for New York.
  
  
  Mhux meta kkuntattjat Ed. Kien kuntent li tisma li kelli l-dokument lura, u baqgħu fil-burdata tajba sakemm I qal em li Ġuda kien kważi ċertament diġà attivat l-detonaturi.
  
  
  'Dak li?'
  
  
  "Jiena naħseb li huwa se tpoġġi din l-atomika bombi abbord il-Leonardo,"qal," u l-bastimenti ser jitilqu għal New York."
  
  
  "Alla tajba," Ed muttered. "Taħseb li huwa l-ħsieb li tuża dan il-bombi hawnhekk ?"
  
  
  "Jien ma jistax wieħed jimmaġina xi ħaġa oħra," qal.
  
  
  Ma kien hemm l-silenzju twil, maqsuma biss mill-Hawke tal-nifs tqil fuq l-naħa l-oħra. Huwa ħa nifs fil-fond u kontinwa, mhux l-intenzjoni li tagħmel is-sitwazzjoni ħarsa white jekk kien jaf li kienet kompletament differenti.
  
  
  "Kif taf inti, il-bombi hu maħluq għandu firxa ta'ħmistax-il mil. Biex ma nsemmux sekondarja u terzjarja xokk-mewġ. Skond il-pjanijiet I misjuba, l-Uem ġestiti li jagħmlu bombi żgħar biżżejjed biex tkun maħżuna fil-istazzjon sikur fil-kwistjoni tal-jum . Iżda daqs xejn x'jaqsmu mal-distruttiva tal-enerġija ... '
  
  
  "Iva, qed nifhem li, Carter. Jimxi'l quddiem, " Ed qal, b'mod ċar imdejqa mill-fatti tiegħu l-uem kienet irrappurtata.
  
  
  "Kollha Judas kellhom ma kien tarmi l-bombi fil-baħar. Huwa mbagħad jistgħu jinsabu fil-qiegħ tal-New York Port għall-ġranet, anki ġimgħat. Forsi għal xhur. Issa li għandha detonaturi, l-uem għandu jagħmel huwa par l-ego mal-firxa twila detonaturi. Hu jista'jkun dwar il-vjaġġ qasam Philadelphia u l-uem biss meħtieġa biex timbotta l-buttuna. U mbagħad... Sanzjonijiet, New York ."
  
  
  Imma għaliex? Ed mitluba. "Ma jimpurtax jekk huwa qtar l-bombi off il-bastiment, Carter. I trid tkun taf għaliex hu ħafna b'tali miġnun-pjan."
  
  
  "Minħabba l-Judas huwa qerq, sir. Għandek tkun taf li kif ukoll I tagħmel. Huwa hates-istati uniti u l-pajjiż tagħna, speċjalment meta aħna ltaqgħu l-aħħar fil-Turkija. Forsi kien ego-kunċett li mċaqalqa-li jaf.
  
  
  'Avventuri? Ed exclaimed, u issa kien kważi rrabjata miegħi għat-tqegħid ego quddiem idea tiegħi tal-Ġuda milwi-karattru. "Joqtlu għaxar miljun ruħ, Carter? Oh Alla tiegħi, il-bniedem, għandna bżonn li tieqaf hu qabel din il-ħaġa tassew jiġrilha l-idejn. Għandek issib li bombi, Carter. U, naturalment, Judas."
  
  
  "Jien ser imħatri inti li," qal malajr. "Iżda jekk dan l-ebda-ċintura, jien ser jagħmlu l-imħatri-flus li Judas ma jgħaddu tagħna sigriet detonaturi għal xi ħadd." Mill-inqas għadha ma ġietx . Wara bir-reqqa l-qari l-dokumenti li jinstabu fil-laboratorju, nissuspetta li kien għadda l-pjanijiet ta'l-impjegati tiegħu fit-diversi frak. Sabiex l-ebda wieħed ikun jaf l-apparat kollu; kulħadd biss jaf il-parti. Jien nittama li ma għandekx għalfejn tinkwieta dwar dan aktar meta aħna qbid Judas."
  
  
  "Jekk New York ma daqqa sa l-ewwel, li jfisser."
  
  
  "Fil-dell innifsu, sinjur," qal.
  
  
  "Ġejjin fuq, Nick. Ippermettuli jafu eżattament meta l-programm Leonardo se jasal fi New York, hekk li l-aġenti jista'jkun fuq il-post. Inti tista'ssib l-bombi qabel il-bastiment tasal hawn . Jekk le, jien ser ikollhom biex iwissu ħafna nies."
  
  
  'Naf li.'
  
  
  
  
  
  Meta I-lest sejħa, Gina u l-I marru għall-uffiċċju fl-Italja. I kien qal li l-iskeda tat-titjira kellhom dan l-aħħar bdilt u li l-I għandha tmur għall-kaptan tal-port ta'Napli jew ir-rappreżentant tal-linja taljan .
  
  
  Wara l-ikla fl-istess ta'Gina favoriti ristoranti, aħna lura lill-kamra tagħha. Jien ma setgħux jagħmlu xejn sakemm l-għada filgħodu, meta l-pjan tax-xellug għall-Napli. Ont wkoll riservata għall-sede Gina, iżda ma qal ħej għadhom.
  
  
  Wara l-I jitferra tagħha xarba, Gina, li kien ukoll liebes trasparenti nightgown, daħal u sib l-isfel li jmiss lili fuq is-sufan żgħar u snuggled sa tiegħi driegħ.
  
  
  "Dan se jkun l-aħħar tagħna bil-lejl flimkien, Nick?"
  
  
  I ħares lejn dawk skur-għajnejn u l-realizzati kemm Gina Romano kellu jsir għalija. I titlifx tagħha ħafna jekk kellna biex ikissru. Dan kien nuqqas fil-ħidma tiegħi. Inti ma tistax tikseb fis-diffikultajiet emozzjonali. Huwa biss jolqot. Għalhekk ikun aħjar jekk dan kien l-aħħar tagħna bil-lejl. Iżda jien xorta meħtieġa Gina.
  
  
  "Onestament," qal, " din mhux se tkun l-aħħar tagħna bil-lejl. Dan huwa, jekk inti tixtieq taħdem fil-AX għal filwaqt li l-aktar."
  
  
  "Oh, iva, naħseb hekk," Gina qal. Hi kienet me, u l-pressjoni tad-demm tiegħi żdiedu b'mod qawwi.
  
  
  "Stenna sakemm tara l-impjieg qabel ikollok wisq ttrasportati," huwa qal tagħha mal-tbissima.
  
  
  "Nista'jkollhom tagħha joqogħdu miegħek?"
  
  
  ""Iva.'
  
  
  "Imbagħad kollox se jkun multa."
  
  
  Huwa eżamina mill-bżieżel tagħha, li kienu skur taħt is-sempliċi nightgown. Ma kienx faċli biex tiffoka fuq Judas."
  
  
  "Gina,"qal," inti m'għandekx bżonn li tkun taf xi wħud mill-affarijiet l-nemes ġew ħabi mill tagħha sa issa."
  
  
  Hija qieset serji, stennija għall-tiegħi spjegazzjoni.
  
  
  "Aħna iċċekkjat il-programm Leonardo tal-iskeda tat-titjira għaliex aħna nemmnu hemm atomika bombi abbord."
  
  
  "Nick, li jfisser li l-ftit atomika bombi?"
  
  
  "Ċertu tip, iva." _
  
  
  "Iżda xi jfisser dan għandhom x'jaqsmu mal-Vatikan-serq u Giovanni Farrelli?"
  
  
  "Aħna nemmnu li l-Farrelly u ċerti Judas, jew forsi Judas waħdu, ippreżentat il-bombi abbord bastiment marbuta għall-New York. Dawn ħolqot bil-bombi bl-użu dokument misruqa mill me."
  
  
  "Nick, li l-ħsejjes inkredibbli."
  
  
  Iżda huwa. Huwa għandu ssib dan il-bombi qabel Judas tisplodi dan. Jekk Judas huwa abbord, huwa probabbilment se jkun moħbi. Huwa l-kaptan tal-jaħbi, allura ma nistax joqgħod fuqu biex jiġu skoperti. Għandi biex tibda tfittex għall-bombi immedjatament."
  
  
  "U għandek bżonn l-għajnuna mal li?"
  
  
  "Jien ma tħossokx komdu inti titlob, Gina. Iżda Tony Benedetto hija okkupata tfittex Farrelli, u jien ċert jekk l-Interpol ser tagħmel dak I jiġifieri meta nagħmlu fuq il-bastiment. Inti biss għandek issegwi l-ordnijiet tiegħi, u int se tkun kapaċi li jgħaddu mill-ġurnata li se jibqgħu magħluqa minni."
  
  
  Għall-mument, hi ħares mimmo fil me. "Li l-ħsejjes perikolużi," qalet ewwel.
  
  
  "Iva, dan jista'jkun ta'periklu għall-ħajja."
  
  
  "Iżda taħseb li Giovanni ippjanat dan terribbli ħaġa?"
  
  
  "Jiena nemmen li huwa kien xi ħaġa li tagħmel dan."
  
  
  Hija ħadet nifs fil-fond. "I mibegħda Giovanni Farrelli," qalet bil-mod. "Jekk kapaċi jagħmlu xejn biex iwaqqaf l-ego, I se jkunu kuntenti ħafna . Iżda "- hija waqfa qasira - " hemm xi ħaġa oħra. Oħtu Anna jgħix fi New York. Hija l-aħħar tiegħi li jifdal relattiv, u l-I imħabba tagħha ħafna. Ikun-ħajja tagħha wkoll tkun fil-periklu minħabba dan il-bombi?
  
  
  "L-aktar probabbli," I ammessi.
  
  
  "Imbagħad I ser jiġu miegħek, Nick."
  
  
  "Id-dritt," qal. "Imbagħad inti xorta ser titħallas." Huwa poġġa l-isfel tal-ħġieġ tiegħu u hugged tagħha. - Ħalq tagħha kien sħun u l-paċenzja. Bżieżel tagħha kienu diffiċli taħt tagħha nightgown.
  
  
  "Jien ferħan li għandek bżonn me, Nick," hi whispered.
  
  
  "Jien ser imħatri inti li," qal.
  
  
  "U li inti l-fiduċja tiegħi."
  
  
  I jista qallek tagħha li jien ma fiduċja xi ħadd, iżda ma kien hemm l-ebda punt fl-diżappuntanti tagħha jew disparaging tagħha dwar dak li hija kienet ser tagħmel għall-AX. Huwa imbuttat tagħha stabbiliti fuq is-sufan, u aħna snuggled flimkien, u għal filwaqt li aħna ma dwar il-kura Judas, jew Giovanni Farrelli, jew il-programm Leonardo mal-mewt arma abbord. Kien hemm biss sħun-ġilda, il-vi-irwejjaħ, il-ħsejjes u l-karezzi, Ħalġ u l-enormi infern hi d maħluqa ġewwa me.
  
  
  L-għada filgħodu, kien qasir titjira li Napli. Aħna żbarkati biss wara tmien nofs in-nhar, ħa taxi lejn l-ajruport, u kienu tittajjar miftuħa għall-Napli-port il-qasam, fejn wasalna, u l-kbar lussu vapuri tal-passiġġieri tpaċija. Aħna qbilna hemm fil-disa'nofs in-nhar u l-ltqajna quddiem il-bieb tal-kaptan tal-uffiċċju. Ftit minuti wara, konna seduta fil-ego-kaptan tal-uffiċċju, nitkellmu dwar il-programm Leonardo.
  
  
  "Tixtieq biex isuqu l-Leonardo , signor?" l-żagħżugħ mitluba.
  
  
  ""Iva.'
  
  
  "Sew, huwa ma hawnhekk."
  
  
  Kif?'
  
  
  "Jien ċert li ego mhix fil-port, Signor Carter," huwa qal. "Iżda jekk inti ser stenna minuta, jien ser jivverifika dan jitwettaq." Gina ħares lejn me kif hu tax-xellug l-uffiċċju. "Huwa l-xorti ħażina, hux?" li hi mitluba.
  
  
  'Forsi.'
  
  
  Meta l-anzjani taljan mdaħħla, huwa kien enormi taħt il-ktieb tiegħu driegħ, li probabbilment jintiżen mill-inqas għaxar kilogrammi. Huwa niżel tiegħu ego ħafna fuq l-president.
  
  
  "Votazzjoni ta'fiduċja, is-Sur Carter," huwa qal. "Leonardo baħħru jumejn ilu skont l-iskeda l-ġdida tal-linja taljan."
  
  
  "Alla tiegħi," qal b'dispjaċir.
  
  
  "Inti tista'ssib hawn fuq l-Italja il-Linja uffiċċju meta l-bastiment ikun mistenni li jaslu fi New York."
  
  
  I talab tagħha. "Kemm ma l-vapur go?"
  
  
  Hu sorveljata. "Jekk niftakar li korrett, huwa mgħaġġel-bastiment.
  
  
  Għandu jkun hemm fin-nofs sa issa. Huwa bil-mod ħadlu kap tiegħu. Il-bombi kien definittivament fuq il-bord. U f'inqas minn tliet ijiem, il-bastimenti ser jaslu fi New York. Hu ppruvat li tiftakar meta l-eqreb militari tal-istati uniti kmand kien fis-sala. I meħtieġa biex tikseb għall-telefon tiegħi malajr.
  
  
  L ltqajna. "Grazzi," huwa qal li l-żgħażagħ matematika guy.
  
  
  
  
  Jekk għandek bżonn urġenti l-għajnuna tal-militar, għandek bżonn biex tkellem lill-aħjar persuna. I jinstabu dan il-bniedem fil-Ġenerali MacFarlane tal-wiċċ. Qabbdet sejħa mill-UEM fl-eqreb-istati uniti tal-Arja-Seħħ tal-bażi. Filwaqt li aħna kienu jitkellem, huwa kkontrollat tiegħi karta tal-IDENTITÀ fuq il-linja l-oħra.
  
  
  "Jiddispjaċini li jistaqsuk, Ġenerali," qal, " iżda jien għandu jkollhom pjan li jistgħu jlaħħqu mal-programm Leonardo.
  
  
  "Sabiex dan il-pjan għandu jkun hawn aktar fis," l-ġenerali qal. "Jien naf li. Għandek xi ħaġa?"
  
  
  Kien hemm fil-qosor is-silenzju. "Hemm supercargo li kienu qed iħejju biex jtiru F'washington. Aħna ser imbotta il-vjaġġ bil-quddiem u jagħmlu l-dawra għalik. Taħseb li dan huwa normali?
  
  
  "Li l-ħsejjes kbira, Ġenerali."
  
  
  "Il-pjan se jkun fil-Napli-ajruport fil-ħdax-nofs in-nhar. I ser tkun fuq bord biex jidentifikaw għalik."
  
  
  "Tajjeb ħafna, Ġenerali," qal. "Għandna bżonn żewġ paraxuts u l-ħajja-salvataġġ."
  
  
  Huwa talab. "Iż-żewġ paraxuts?"
  
  
  "Jien mara żagħżugħa ma me, Ġenerali. Hija taħdem fil-AX.
  
  
  "Id-dritt, aħna ser tieħu l-kura ta'dan, is-Sur Carter.
  
  
  "Grazzi ħafna, Ġenerali."
  
  
  Fit-triq lura lejn l-ajruport, hi kienet mitluba mill-Gina jekk hi qatt skydived kollha fuq il-pjan. Hi ħares lejn me bħala jekk tagħha moħħ kienet marret-mad.
  
  
  I talab tagħha. "Taħseb li inti tista' tagħmel dan?"
  
  
  Hi ffirmati. Jien ser figura hija minn dakinhar.
  
  
  Aħna tiżdied fil-baħar, sabiex aħna l-art ftit aktar milli fuq l-art, " qal. "Naturalment, inti trid ħielsa ruħek mill-paraxut hekk kif inti jaqgħu fl-ilma, inkella ser ikollok problemi. Hekk kif aħna neħħi l-paraxuts, aħna ser ikollhom-ħajja salvataġġ."
  
  
  Naħseb li jistgħu jagħmlu dan, " hija qalet, iżda hi ħares nervuża. Ftit wara wasalna fl-ajruport, l-kbira tat-trasport pjan żbarkati fuq sfond aħdar . Il-Ġenerali u l-ajjutant sodisfatti Gina u me fl-istazzjon tal-bini. L-ġenerali kien tall-bniedem, ladarba pilota . Huwa ħares lejn tiegħi karta tal-IDENTITÀ bir-reqqa. Imbagħad huwa tatni tbissima kbira.
  
  
  "Il-Forza tal-Ajru inti se tieħu l-xena ta'l-inċident, is-Sur Carter. Kif urġenti hija dan il-vjaġġ fuq il-dell nnifisha?
  
  
  "Nista'biss jgħidlek li hemm perikolużi bniedem abbord il-Leonardo, Ġenerali, u irridu 'ssib' lilu.
  
  
  Ġenerali MacFarlane pursed xufftejn tiegħu; huwa ried li titlob aktar, iżda kien jaf I ma setgħux jwieġeb lilu. Fl-aħħar nett, huwa kellu naħa tiegħu u qal, " nixtieq inti kull is-suċċess."
  
  
  "Grazzi, Ġenerali," qal. "Aħna d aħjar il-leave issa."
  
  
  L-ġenerali ma ritorn lejn il-pjan tal-merkanzija. Huwa qal li huwa kellu xi ħaġa li ma fil-Napli u li wara li jerġa'lura għall-bażi tiegħu. Aħna qal tajba tal-ġimgħa li hu fl-terminal tat-tagħbija tal-istazzjon tal-bini u marru għall-pjan, akkumpanjat minn ajjutant. Il-magni li kienu diġà qed taħdem, u aħna l-awtoritajiet telgħu abbord fil-riħ qawwi. Ftit wara aħna ġew introdotti għall-ewwel nofs tużżana uniformi-suldati u l-uffiċjali, aħna telaq.
  
  
  L-Italja il-Linja, li ppreżenta l-pjan dettaljat tal-programm Leonardo tal-vjaġġ, u aħna kienu jafu, per eżempju, fejn aħna se ssib l-ego. Aħna wkoll kkuntattjat lill-kaptan, il-Kaptan Bertholdi, u kien jaf li kelli kun żgur li ż-żewġ paraxutisti ma kienu tilfu fuq il-baħar. Matul l-aħħar nofs siegħa qabel il-kuntatt bejn l-inġenji tal-ajru u l-vapur, tar-radju-komunikazzjoni se jinżammu .
  
  
  Il-proġett pilota kkalkulat kif żmien li jieħdu biex jegħleb Leonardo u kkalkulat erba ' sa ħames sigħat. Dan adattati me tajjeb ħafna , minħabba l-ħin kien qed isir fattur importanti . Aħna kielu-kesħa l-ikel kif il-karozza tellgħu fuq in-nofsinhar ta'Franza. Meta aħna magħquda, l-Ewropa kontinentali kien tax-xellug wara.
  
  
  Aħna rċevejna l-paraxuts, u estremament pazjent Amerikana attakk tal-baħar wera Gina kif dawn jaħdmu l-u x'għandhom jagħmlu meta l wasal iż-żmien. I jaraw u mismugħ dan.
  
  
  "U l-I għandek tagħmel huwa iġbed il-ċirku? Gina mitluba.
  
  
  "Assolutament meraviljuż, ma valentine cards," l-attakk tal-baħar qal. "Imma l-ewwel għandek jingrana il-pjan kompletament, ftakar li".
  
  
  ""Iva. Din għandha tiġi magħduda bil-mod għall-għaxar, " hija qalet.
  
  
  "Jien naħseb li dan ser ikun id-dritt, Sarge," qal.
  
  
  "Iva," Gina wieġeb ftit li xejn. Hija qieset żgħar u fraġli, jien hemm wieqfa fil-green titjira libsa li ħej Lee. Hi imbuttat xagħar tagħha barra tal-wiċċ tagħha. "Jien jistgħu jagħmlu dan".
  
  
  "Biss ma itlaq li ring," l-attakk tal-baħar qal. "Tista' tnaqqis ferm qabel ma inti jaqbdu l-ego mill-ġdid."
  
  
  "Tħallix jmorru tal-ring," l-Genie kkonfermat.
  
  
  Sadanittant, il-pilota kkuntattjati il-programm Leonardo u informa lill-kaptan dwar tagħna jaqbżu u fejn tfittex għall-us. Huwa talab lill-kaptan biex tieħu l-istati uniti fuq il-bord u tgħin lill-istati uniti fi kwalunkwe mod li seta .
  
  
  Kien cloudless jum. Gina u l-I t'attivitajiet l-tieqa sakemm nistgħu naraw l-abjad twil tal-oċean tal-linja li tinsab jiċċaqalqux taħt istati uniti fil-cobalt blu tal-baħar.
  
  
  L-attakk tal-baħar nodded fil me. "Aħna lesti li jaqbżu, is-Sur Carter."
  
  
  Ftit minuti wara, konna permanenti fl-open-flus tal-pjan. L-riħ whistled madwarna. Xejn ma jista'jkun jidher iżda l-sema blu u l-sema blu.
  
  
  "Id-dritt, Gina," qal. Hu rispettat tagħha għall-tagħha qlubija. "Ma tfittex l isfel. Inti biss jimxu l-bieb u żomm il-ring. Għodd sa għaxar u iġbed dwar dan.
  
  
  Jien ser isegwu inti bis-sħiħ."
  
  
  Id-dritt, hija qalet, tipprova l-almu tagħha biex tbissima.
  
  
  Hi daru u l-qabża. I ra jaqgħu tagħha, u mbagħad I raw il-nefħa ta ' l-abjad tal-ħarir wara tagħha. Ħej hija rnexxielha. Huwa nodded li l-attakk tal-baħar u l-qabża madwar il-pjan.
  
  
  Jekk inti ma jistgħux jaqbżu l-tac parti, fl-ewwel ftit sekondi wara l-qabża, l-istonku tiegħek se jkun stramba taqlib. Minjiera irkupra u l-isfel kif ont mitfugħin fil-baħar hawn taħt, u l-riħ whistled madwar tiegħi widnejn u l-kap, iż-żamma nifs tiegħi. Tinfirex l-ring, I jaraw li jduru madwar peress li ma somersault fit-tnaqqis tal-fluss ta ' l-arja teħid ta'kampjuni. F'daqqa il-paraxut jerked drastikament. Fil-mument li jmiss, li kien bil-mod f'wiċċ l-ilma lejn l-effervexxenti tal-baħar bil-abjad tal-bużżieqa fuq kap tiegħi. Sess taħt me, Gina telgħa, tagħha paraxut jixxengel bil-mod fil-riħ. Mhux'il quddiem kienet l-jespandi bil-mod abjad buq tal-Leonardo, tpinġija frothy immaġni fil-baħar kalm.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitolu 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Gina ħabat fl-ilmijiet blu fil-fond ta'l-Oċean Atlantiku ftit mijiet tarzni mill-sleek abjad buq tal-Leonardo, li kienet waqfet il-karozzi u deher kważi jiċċaqalqux. Kif tagħha k & nb imnissel, hija rat dgħajsa tas-salvata titbaxxa mill-bastiment . Terz abjad paraxut, l-ħajja tagħna salvataġġ, fluttered fil-quddiem tal-me. It-tieni wara l-tabella ra tagħha, tagħha, dived fil-baħar.
  
  
  Kien kompletament mgħaddsa fl-ilma, u meta ltqajna mill-ġdid, il-paraxut ċineg tneħħew. L-ilma mielaħ stung tiegħi l-għajnejn. Ih jintmesaħ off u pprova ara Gina permezz tal-mewġ. Ee fl-aħħar nett misjuba hu mitejn tarzni bogħod . It-tabella żbarkati biss qasir tal-bastiment li qed jogħlew-pruwa.
  
  
  Moħħha injorat li Gina. Meta kien ħamsin tarzni bogħod mill-agħlaq tagħha, huwa ra li hija kienet multa. Hija ħadet tagħha paraxut u swam lejn me. Iltqajna fil-bieżla & nb u ee driegħ tiegħu madwar il-qadd tagħha.
  
  
  "Jien għamilt dan, Nick!" hi exclaimed ma aħna tbissima fuq il-wiċċ tagħha.
  
  
  Tagħha, chuckled. "Jidħlu fis," qal. "Ejja toħroġ permezz ta'l-ilma."
  
  
  Huma magħmula lill-istazzjon mingħajr ebda inkwiet, u wara żarmati tagħha ċinturini tas-sikurezza, huwa mhux il-pakkett. Meta ġie miġbud ' il barra mill-valv fuq il-ġenb, kien hemm hiss ta'teħid ta'kampjuni tal-arja, qawwi hiss fuq il-baħar, u l-isfar salvataġġ minfuħ. Sibt fuq il-bord u mgħobbija Bil-fl .
  
  
  "Ah!" qalet, li jaqa'lura fuq il-mejda. "Dak eżenzjoni!
  
  
  "Aħna ser tkun fuq il-bastiment, qabel ma tkun taf," qal. "Oqgħod dan." U l-tagħha, tipponta lejn żgħar dgħajsa li ġejjin lejn l-istati uniti.
  
  
  L-sloop kien mal-istati uniti malajr ħafna. Kien hemm diversi anzjani Taljani dwar l-bord. Kif mgħobbija-istati uniti fil-dgħajsa, ħarsu lejn xulxin sorpriża meta raw Gina tluq tagħha li jtajru l-pak sabiex wet waqa'tax-xagħar fuq l-ispallejn tagħha . Dollaru madwar l-irġiel whistled, iżda Gina injorati ego u kien imwaħħal mar tiegħi driegħ.
  
  
  
  
  Meta aħna l-awtoritajiet telgħu abbord, il-membri ta'l-ekwipaġġ ġrew lill-istati uniti. Diversi-passiġġieri jostled, iżda l-kaptan kien imkien biex jinstabu. Ħsibt li jekk Judas kien fuq il-vapur, hu għandu raw-istati uniti sa issa. Kien ħażin għall-istati uniti, iżda ma kien hemm xejn nistgħu nagħmlu dwar dan.
  
  
  Aħna kienu meħuda sabiex il-bastiment tal-tabib, li ddikjarat fil-qosor l-eżami. Huwa kien sabiħ ħafna, iżda huwa ma jitkellmux bl-ingliż.
  
  
  Imbagħad żgħażagħ uffiċjal tal-bastiment skortat-istati uniti għall-vojta l-ewwel klassi tal-kabina.
  
  
  I staqsa lilu meta kien ser jitilqu. "Meta jistgħu I kellem lill-kaptan tiegħek?"
  
  
  "Jien ser jistaqsi lilu, signor," huwa qal, tfittex longingly fil Gina.
  
  
  "Mill-inqas huma qegħdin hawn biex jiksbu l-us xi ħwejjeġ xotti," Gina qal, tipponta lejn il-ħwejjeġ fuq il-penetrazzjoni fis-sodda. Gina kien liebes blaws, irqiqa, u suf sħ, filwaqt li l-I kien liebes tropikali libsa u l-isports qmis. Ukoll oni jekk għandna bżonn artab tal-ġilda qrieq.
  
  
  "Dawn jidhru ħafna nonchalant dwar l-wasla tagħna," qal. "Jekk l-uffiċjal tal-dewmien, jien ser issib il-kaptan lili nnifsi."
  
  
  Aħna lebsin malajr. Gina ħares isturdament tagħha fl-tibdila. Huwa eżamina bħal Sqallija-tabib. I fetaħ l-ilma tqil borża I kien l-ilbies u l-eżaminati tiegħi l-armi, luger, u fu. Huwa magħfusa fuq matul qasira tiegħu ' komma twila u għal Wilhelmina. Iżda I stenna sa Gina marru fil-kamra tal-banju żgħar li jaħslu l-xagħar tagħha qabel ma ddawwar Hugo madwar u strapping tagħha tiegħi driegħ. Meta hi lura lill-kabina, ġakketta tiegħi kien diġà jkopru l-arma tiegħi.
  
  
  "Għandek tfittex sbieħ," Gina qal.
  
  
  "Inti wisq," qal. "Ejja mmorru tagħti ħarsa. Aħna ma għandekx ħafna ħin."
  
  
  Morna fuq il-gverta. Fuq dawn il-vapur kbir, kien diffiċli biex insemmu kif tikseb il-moll. Aħna mixi għal madwar għoxrin minuta qabel aħna fl-aħħar nett laħaq l-ogħla tal-passiġġieri tal-gverta.
  
  
  "Fejn jistgħu insibu-kaptan?" L-baħri talab tagħha.
  
  
  "Master, sinjur? Huwa impossibbli.'
  
  
  "Huwa stennija għall-me," qal.
  
  
  Huwa eżita. "Forsi inti għandek titlob il-steward."
  
  
  "Għall-infern mal-ego! Fejn l-ewwel mate?"
  
  
  "Ah, Is-Sur Ficuzza. Għandu jkun fuq il-pont.
  
  
  "Grazzi," huwa qal tagħha, u mimmo mixi passat hu li l-taraġ, fejn il-katina kien mdendlin quddiem minnhom. Huwa kellu l naħa tiegħu.
  
  
  "Inti u l-mara għandha tmur għall tiegħek gwida tat-turs l-ewwel, sir."
  
  
  "Wada al diavolo!" qal Gina b'leħen għoli. "Dak typo!"
  
  
  Hi scolded lilu. Ay idu fuq l-ispalla tagħha.
  
  
  "Ħarsa," huwa qal li l-baħri. "Aħna ser tmur hemm tfittex għall-Sur Ficuzza, ma' jew mingħajr l-kumpanija tiegħek. Tista ' tieħu l-istati uniti għalih?"
  
  
  Huwa ħares lejn tiegħi skura wiċċ għal mument. "Il-kbir," huwa qal. "Segwitu me."
  
  
  Huwa rilaxxat l-sellum tal-katina u l-aħna warajh il-pont. Huwa talabna biex stenna fil-kuritur waqt li marru l-pont. Huwa maqbuda idea ta ' l-irġiel fl-abjad uniformijiet, u wara ftit il-mumenti, wieħed minnhom ħareġ madwar minnhom. Kien Ficuzza tal-mate-ewwel.
  
  
  "Ah, is-Sur Carter u Miss Romano," huwa qal ma tbissima kbira.
  
  
  I talab tagħha. "Fejn l-kaptan?"
  
  
  "Huwa qal li se tara int dalwaqt."
  
  
  Huwa beda għalfejn tinkwieta. Linja uffiċjal tal-persunal fl-Italja kien qal lill-UEM kemm tagħna lokalità fir-Russja kien l-intestatura għall, anki jekk ma kienx jaf id-dettalji.
  
  
  "Aħna rridu li jitkellmu hu issa," qal. "Għandna bżonn biex jiddiskutu importanti ħafna corkscrew."
  
  
  "Iżda, is-Sur Carter, il-kaptan huwa ħafna okkupati. Huwa... "Kkritikat l-apposta, Ficuzza," qal. "L-sigurtà ta'din il-bastiment u l-egos tal-passiġġieri li huma fil-periklu. Iż-żmien qed jagħfas.'
  
  
  Huwa eżamina maħsub. Imbagħad huwa qal, " Segwitu me."
  
  
  Wara qasir walk, aħna misjuba lilna nfusna fil-bieb ta'l-kaptan tal-kabina. Ficuzza eliminat. Meta smajna vuċi ġewwa, Ficuzza jinfetaħ il-bieb u l-tliet tal-us marru ġewwa.
  
  
  Tall, xaħam tal-bniedem bl-fidda-griż tax-xagħar kien seduta tabella injam. Huwa kien sa u milqugħa us noisily wara Ficuzza introdotti-istati uniti.
  
  
  Huwa qal," Sabiex ikunu qed-żewġ quick draw! " li kienet condescending. "Drammatika-mod biex tikseb abbord, ma taħsibx, is-Sur Carter?"
  
  
  "Jien jibżgħu aħna kellhom l-ebda għażla, il-Kaptan," qal.
  
  
  "Jekk jogħġbok joqogħdu bilqegħda," huwa qal, tipponta lejn iż-żewġ presidenti.
  
  
  Aħna tilgħab logħba dan.
  
  
  "Id-dritt," Bertholdi qal. "Il-kumpanija tiegħi tkun infurmat me li inti qiegħed tfittex għal ċerti tal-passiġġieri fuq il-bastiment. Għidli, is-Sur Carter, għaliex ma tistax dan il-bniedem jiġu arrestati jekk ikun ġej l-art fi New York?"
  
  
  "L-ewwel nett," qal, " m'hemm l-ebda dubju li dan il-bniedem hija moħbija, għalhekk għandna nsibu hu qabel aħna jiksbu New York. It-tieni, jien ma cop, u anke jekk kienu I, dan il-bniedem ma ħallew ebda xhieda ħaj. Dan mhuwiex biss sempliċi arrest."
  
  
  "Iva, naturalment," qal il-kaptan. "Nista'nara karta tal-IDENTITÀ tiegħek, is-Sur Carter?"
  
  
  Tagħha l-uem wera l-karta tal-IDENTITÀ.
  
  
  "Ah, Amerikana ta'intelliġenza. U l-mara żagħżugħa?
  
  
  "Hija taħdem għalina," qal.
  
  
  Huwa tbissem konxja. "Is-sur Ficuzza ser jgħinek sabiex jilħqu l-bżonnijiet tiegħek, is-Sur Carter. Inti tista'ma tuża armi tan-nar dwar dan il-vapur ħlief fl-awto-difiża, u inti għandu jirrispetta l-privatezza tal-tiegħi passiġġieri l-oħra. Ukoll, inti għandek tagħmel l-aħjar tiegħek ma mess magħhom."
  
  
  Huwa beda biex tikseb rrabjata mill-ġdid. "'Kaptan Bertholdi, ""I qal, "" jien mhux lest biex jargumentaw. I jissuġġerixxu inti tisma dak li għandi ngħid qabel ma jiddeċiedu liema aħna se u mhux se tagħmel."
  
  
  Bertholdi u Ficuzza ħares lejn xulxin indignantly. "Jien ma jkollhom l-ġurnata kollha biex jiddiskutu din il-corkscrew, is-Sur Carter," Bertholdi qal coldly. "Jekk inti għandek xi ħaġa li jgħidu, jekk jogħġbok żomm dan qasir."
  
  
  "Il-kaptan," qal, " aħna mhux biss jitkellem dwar dan il-bniedem. Aħna nemmnu li huwa ressaq perikolużi ħafna arma li dan il-vapur .
  
  
  'Arma?'
  
  
  'Hekk li l-voti.'Tagħha,' ħares apertament fil-lilu. - "L-armi nukleari".
  
  
  Ego-għajnejn twessa'xi ftit.
  
  
  "Aħna naħsbu li huwa żgħir atomika bombi."
  
  
  Ficuzza żdied mill-president tiegħu. "Diavolo!
  
  
  Il-kaptan Bertholdi tal-wiċċ wera ħjiel ta ' xokk, mbagħad huwa malajr lura lill tiegħu xettiċi ħarsa. "Dak li l-evidenza għandek għal dan?"
  
  
  "L-ebda evidenza soda," I ammessi. "Nota bl-isem tal-bastiment tiegħek u ħafna informazzjoni addizzjonali. Iżda flimkien ma ' jwassal għal konklużjoni raġonevoli ." Kien hemm twil, fil-fond is-silenzju. "Iżda int ma tkunx ċert jekk hemm bombi fuq il-bastiment?"
  
  
  "Dak li l-iktar probabbli, il-Kaptan," qal.
  
  
  "U inti trid tfittex il-bastiment għal possibbli bil-bombi?" "Il-kaptan," qal Ficuzza, " I jistgħu jpoġġu ftit l-irġiel fuq dan .
  
  
  "Għandna bżonn mill-inqas tużżana-irġiel," qal. "Din hija l-vapur kbir, u l-ħin qed taħdem barra. Għandna bżonn biex tibda tfittex l-kabini tal-passiġġieri kollha li jkollhom din il-logħba fl-Napli , għaliex jien żgur li l-proprjetà l-isem tal-persuna li qed tfittex, Judas, mhux fuq il-lista tal-passiġġieri. Naturalment, għandna biex jiċċekkjaw."
  
  
  "L-aktar tal-passiġġieri telgħu fil-Napli, is-Sur Carter," il-kaptan qal. "Inti tixtieq li jiddisturbaw u taqlib dawn in-nies . Kif tafu, l-passiġġieri għandek ċerti drittijiet.
  
  
  U wieħed ħaġa madwar minnhom huwa l-dritt tas-sigurtà, abbord dan il-vapur, " qal. I wkoll titlob li inti tafda me mal-tfittxija, kif għandi l-esperjenza klinika f'dawn l-affarijiet. Imbagħad hija tixtieq li inti isfel bil-mod il-bastiment sabiex inkunu nistgħu jkollhom aktar ħin."
  
  
  Jmorru bil-mod! Bertholdi exclaimed indignantly. Aħna ma l-kura. Għandu jaderixxu mal-iskeda. Tiegħi il-passiġġieri għandhom ukoll l-iskedi tagħhom stess. Inti ma tkun taf jekk hemm bombi abbord. Le, il-vapur iżomm normali veloċità moderata.
  
  
  L-kaptan!
  
  
  "U", huwa interrott, " is-Sur Ficuzza huwa responsabbli mill-tfittxija. Inti ser tingħata l-ordnijiet tiegħu, is-Sur Carter, inkella mhux se jkun hemm tfittxija fil-livelli kollha. Huwa ċar li?"
  
  
  "Huwa jkollna aktar ċari."
  
  
  Il-kaptan Bertholdi mdawwar Ficuzza. "Jieħdu għaxar persuni u dawn iż-żewġ persuni u fittex l-kabini. Ibda bl-tielet grad u jitla ' minn hemm."
  
  
  "Il-kaptan,"qal," ma naħsibx Judas se jkollhom xi ħaġa iżda l - ewwel klassi tal-kabina."
  
  
  "I ripetuti, is-Sur Ficuzza, ibda bl-tielet klassi," Bertoldi qal. "Jekk l-tfittxija ma hemm, aħna ser tara jekk għandna bżonn ta'tfittxija partijiet oħra tal-bastiment."
  
  
  L-raġel stupidity kien inkredibbli. Hu ddeċieda li wajer tagħha li l-kwartieri ġenerali kumpanija li kien il-prevenzjoni fuq skala sħiħa ta'tiftix.
  
  
  "Grazzi għall-kooperazzjoni, il-Kaptan," qal coldly, u saqajh.
  
  
  "Għas-servizz tiegħek, is-Sur Carter," huwa qal. "Waħda mill-aktar ħaġa, is-Sur Ficuzza. Jekk ikun hemm il-passiġġieri li jirrifjutaw li tfittxija tagħhom kabini, ma tinsisti. Ibgħat ih lili u jien ser jispjega ."
  
  
  "Il-kaptan, aħna ma jkollhomx ħin għal dan ...
  
  
  "Inti tista'tmur issa, is-Sur Carter."
  
  
  Ont glared fil lilu. "Id-dritt," qal. Huwa mdawwar u tax-xellug l-kabina ma Gina, u Ficuzza segwit me.
  
  
  Ficuzza kien ferm aktar importanti mill-kaptan tiegħu. Huwa malajr maqbuda l-purser Fabrizio, u flimkien huma mqarrba sa disa'-baħħara li ġew tfittxija mal-istati uniti. Hija xtaqet li ma kienx dawn l-kbira tax-xogħol sabiex ikun jista jimmaniġġaw fuq tiegħu stess.
  
  
  
  
  Dan kien ġie mħabbar matul l-loudspeaker li l-tielet-klassi tal-passiġġieri kienu jibqgħu fil-kabini wara l-ikla li tivverifika l-bagalji. Li kieku ġew ieħor ta'twissija li Judas dwar dak li kien għaddej , iżda hemm ma jidhirx li hemm xi raġuni biex iżommu l-azzjonijiet tagħna sigriet. Aħna jintefqu l sħiħa filgħaxija-tiftix tal-bagalji, iżda sabet xejn. Jekk l-passiġġieri ma kienx fil-kabina, it-tfittxija ma saritx fl-kmand tal-proprjetarju. Fortunatament, l-aktar tal-passiġġieri kienu hemm. Kellna li tieqaf il-lejl, wkoll dwar il-kaptan tal-ordnijiet.
  
  
  Wara xi reżistenza, huwa ppermetta li fittex il-kamra tal-magna, iżda aħna misjuba xejn.
  
  
  
  
  L-għada filgħodu, il-grupp ta'investigaturi, inkluż Gina u me, mistrieħa għal filwaqt. Kellna nagħmlu dan. L-taljan membri ta'l-ekwipaġġ kienu fil-periklu tal-torqod f'daqqa, u aħna wkoll ġew eżawriti. Ftit qabel l-nofsinhar, kellna ikla ħafifa malajr u kontinwu dwar il-mod tagħna. Hija kienet konvinta mill-Bertholdi li mur mill-tielet grad li l-ewwel grad għalhekk li aħna jistgħu jħallu l-bidu tat-tieni grad għall-aħħar. It-tfittxija kompliet il-ġurnata kollha. L-aktar tal-passiġġieri kienu ferm favorevoli. Xi insista fuq il-laqgħa mal-kaptan, iżda fl-aħħar qablu li fittex affarijiet tagħhom.
  
  
  Sa l-aħħar ta'l-tieni jum, kellna miġbura kollu tal-lista tal-passiġġieri, iżda aħna ma setgħetx issir xi ħaġa li qishom atomika bil-bombi, u aħna ma tara xi ħadd li anke mill-bogħod jixbah Judas. Jekk kien abbord, huwa ħa ukoll, jew ego żaru biss madwar l-oħra ħdax in-nies jagħmlu l-impjieg. Iżda aħna kienu għadhom vojta mogħtija.
  
  
  Fit-tielet jum, staqsejna Bertholdi jekk nistgħu fittex l-kwartieri tal-ekwipaġġ. Kien jinfaqgħu bir-rabja. "Hux ovvju issa li inti kienu żbaljati dwar l-bombi , is-Sur Carter?"
  
  
  "Mhux fil-livelli kollha," qal. "U l-jekk inti ma tistax tagħti me permess għal din l-investigazzjoni, jien ser tal-wajer tagħha għall-kwartieri ġenerali tiegħek. U mbagħad I se wkoll tikkuntattja Washington, li imbagħad ikkuntattja lit-gvern fil-Rime."
  
  
  L-haughtiness tax-xellug Bertholdi tal-wiċċ. "Huwa li l-theddida, is-Sur Carter?"
  
  
  "Inti jistgħu jitolbu li dak li inti tixtieq, il-Kaptan. Jien ser jagħmlu l-aħjar tiegħi tfittex dan il-vapur. Aħna ser sħiħa tal-veloċità li New York, u aħna ma jsibux hemm sal-għada . Din il-belt huwa dar għal għaxar miljun ruħ. Jekk int ma inkwetati dwar il-passiġġieri, jaħsbu dwar dawn in-nies. Jekk ikun hemm atomika bombi fuq il-bord li faċilment jistgħu jisplodu fi kwalunkwe mument, tixtieq li jkollhom din il-katastrofi fuq il-kuxjenza tiegħek? Dan huwa, jekk inti toħroġ ħaj, li I serjament dubju.
  
  
  Ficuzza qal ip, " il-Kaptan, forsi l-ekwipaġġ mhux se moħħ din il-problema."
  
  
  Bertholdi ltqajna sa minn wara president tiegħu u bdew il-pass. Meta huwa mdawwar me, il-wiċċ tiegħu kien serju. "Id-dritt, is-Sur Carter," huwa qal. "Inti tista'tagħmel ir-riċerka tiegħek. Iżda jien se personalment skorta inti tiegħi tal-uffiċjali trimestri."
  
  
  "Waqt li jixtiequ," qal.
  
  
  It-tfittxija miġbud fuq bil-mod, sa l-nofsinhar. Dan wassal xejn, u ħolqu rrabjata-kummenti mill-Kaptan Bertholdi. Huwa kien partikolarment rrabjata meta aħna fil-qosor żaru l-ego kwarti kif ukoll. Huwa talab. "Issa inti taf hemm l-ebda bombi?"
  
  
  "I qal tagħha. - "Le, issa nixtieq li tfittex l-istruttura, l-mod li l-dgħajjes."
  
  
  "Jagħmilx sens!" huwa muttered, iżda ejja jimxu fuq. Ficuzza għen lill-istati uniti għal waqt, u mbagħad Gina u l-I kienu waħdu. Aħna mfittxija il-kċejjen, imħażen, l-fosos u l-kantunieri tal-vapur kbir, iżda għalxejn.
  
  
  "Forsi il-kaptan tal-dritt, Nick," Gina qal matul l-ikla ta'dak il-lejl. "Forsi ma jkunx hemm bil-bombi abbord. Forsi Judas qbiżt ċans tiegħu minħabba l-iskeda tat-titjira bidliet."
  
  
  "Nixtieq li kien il-veru," qal. "Jiena tassew jixtiequ Bertholdi li tkun id-dritt. Iżda naf tagħha Judas, Gina." Brow tagħha furrowed. "Għandu jkun hemm postijiet li aħna ma mfittxija. Jew forsi wieħed mill-assistenti tagħna ma xogħol ħażina. Ma nafux. U l-għada aħna ser jbaħħru fi New York-Port . I għandek tibgħat Hawke messaġġ fuq ir-radju illejla. '
  
  
  "Dak li ma inti tgħid?"
  
  
  "Huwa biss li aħna ma tistax issib il-Judas u l-ego bombi. Ed se taħseb xi ħaġa.
  
  
  
  
  - Irqad tagħha kien bla kwiet. Meta I qajjem l-għada filgħodu u ħares lejn Gina, li kien għadu l-irqad fil-parti l-oħra tal-kabina , ħsibt dwar kif qrib konna li New York . Waqt il-kolazzjon, irċevejna-bullettin li jiddikjara li l-vjaġġ li se tieħu ieħor tliet sigħat.
  
  
  "Jekk il-bastiment jitħallew-baċir?" Gina mitluba.
  
  
  "Jekk hekk, se jkun hemm merħba-kumitat," I wieġbu.
  
  
  Filwaqt li l-oħra tal-passiġġieri ppakkjati u ppreparati biex jiżbarka, baqa tagħna fil-kabina ma Gina. Madwar għaxar nofs in-nhar I marru għall-ewwel klassi gverta, bit-tama li tara xi ħadd li jista'dehra Judas. Fil-half-aħħar għaxar il-kontinent kien fil-vista, u ftit qabel l-nofsinhar aħna żbarkati fi New York-Port. L-aktar tal-passiġġieri kienu fuq il-gverta, li injorat il-orizzont Manhattan, u l-immaġni tal-Libertà.
  
  
  Kif mistenni, konna milqugħa. Il-Gwardja tal-Kosta maqbuda il-programm Leonardo fil-port u talab Ego biex tieqaf. Il-kaptan obduti, iżda I tista'tara lilu jgħajtu ikteb fuq l-uffiċjali tiegħu. Ftit wara nofsinhar, diversi Gwardja tal-Kosta uffiċjali u s-suldati telgħu abbord, akkumpanjata minn diversi AX-aġenti, is-Sindku ta'New York, u David Hawke.
  
  
  Il-kaptan Bertholdi mitlub biex jissodisfa me fil-kabina tiegħu. Żewġ anzjan tal-Gwardja tal-Kosta uffiċjali, is-Sindku, Ed, Ficuzza, Gina, u l-tagħha, li kienu mistennija li jmorru hemm. Hawkeye daqsxejn fl mitfija sigarru bħala ego infurmat tagħha tal-fallimenti tagħna.
  
  
  "Jien ma nemminx Judas huwa abbord," huwa qal. "U jekk hu dwar il-bord, li bombi huwa probabbilment hemm, wisq." Huwa għadda mill-Eżami. "Inti kiri sabiħa-nisa, l-Nick," huwa qal.
  
  
  Gina mifhum, kompliment, mhux sarcasm. "G," hija qalet, u tbissem.
  
  
  "Prego," David Hawke qal.
  
  
  Hija riedet li tidħaq, iżda l-ħsieb tal-Judas jinġibed l-kantunieri tal-ħalq tiegħi isfel.
  
  
  "Qatt mfittxija il-vapur kollu?" Ed mitluba.
  
  
  "Fuq għal isfel," qal. "Għall-Alla fini, aħna anke ħares fl-tojlits. I biss ma tkunx taf xi ħaġa oħra."
  
  
  I ma jgħidu xi ħaġa. Ed u Gina ħares lejn me.
  
  
  'Dak li huwa? Ed mitluba.
  
  
  "I kien biss il-ħsieb tal-post ieħor," qal. "Tgħid Bertholdi I ser tkun hemm dritt."
  
  
  I malajr biex l-purser tal-desk, ftakar li fil-bidu tal-tfittxija tagħna, il-purser kellhom qaltli dwar raġel li kienu jaslu sa l-kaptan tal-desk biex jitkellmu dwar is-sigurtà ta'l-affarijiet . Dawn huma l-oġġetti ta'valur. Dan kien ifisser li għandu jkun hemm periklu fuq il-bord.
  
  
  "Iva, is-Sur Carter," Fabrizio qal meta l-ego talab tagħha dwar dan. "Aħna għandna l-kbira sikur fl-uffiċċju tagħna. I iżda ma jistax wieħed jimmaġina hemm xi ħaġa fl huwa li l-interess tiegħek.
  
  
  "Forsi aħna għandha tagħti ħarsa," qal. Fabrizio ma jdejquna. Huwa ma anke jolqot biex tħarrek il-kaptan. Il-mumenti wara, il-bniedem daqs sikur nfetħet. Huwa miel tiegħu ras u warajh ġewwa. Aħna kollha ħares. L-kbar pakkett li tinsab tal-fidda artifact minn Spanja. Kien diżappunt.
  
  
  "Jiddispjaċini, signor," Fabrizio qal.
  
  
  "Ukoll, kien biss idea."
  
  
  I-xellug tagħha ego u marru lura għall-kaptan tal-desk. Xi ħaġa li kienet għaddejja l-kap tiegħi, iżda jien ma setgħux figura dan jitwettaq.
  
  
  Dawn bdew fl-uffiċċju. Il-kaptan strode lura lill-president tiegħu. Kulħadd kien seduta ħlief għall-Hawke, li kien bil-wieqfa fil-kantuniera ma sigarru fil-kantuniera tal-rta u l-tih armi qalbu tiegħu fis-sider. Tlaqt fuq lilu u ħadlu-kap tiegħi, li jindika li l-I kien naqas .
  
  
  "Iżda l-Sur Carter ħares dan il-vapur sal-isfel!" qal Bertholdi. "Jekk kien hemm tali ħaġa dwar il-bord, li kien ikollhom sabuha."
  
  
  "Skużani, il-Kaptan," qal il-anzjan tal-żewġ uffiċjali tal-Gwardja tal-Kosta, a huwa kmandant. "Aħna ma tistax tippermetti li dan il-vapur li jidħlu New York Port sakemm aktar investigazzjoni bir-reqqa isir."
  
  
  "Fil-fatt, "is-sindku qabel," aħna għandhom iżommu tfittex. Miljuni ta'ħajjiet huma fil-periklu ."
  
  
  Bertholdi glared fil me, kif jekk tagħha ego kienet wasslet tagħha fis dan skomdi is-sitwazzjoni. "Inti ser," huwa talab, " li jħallu tiegħi passiġġieri hawnhekk fuq il-baħar filwaqt li inti tkompli tfittex tiegħi bastiment?"
  
  
  - "Le," Ed wieġbu f'isem il-Gwardja tal-Kosta, l-uffiċjal. Kulħadd ħares lejn lilu. - "Aħna għandna l-aħjar pjan li jagħmel ħafna nies aktar sigur għall-passiġġieri. Bħalissa, kien hemm diversi laneċ taħdem issa. Il-passiġġieri tat-trasferiment għal dawn il-laneċ mingħajr tal-bagalji u mur l-port . Dawn se jkun ukoll kkurati filwaqt li l-vapur huwa mfittxija mill-ġdid. Il-vapur innifsu se tingħata lura l-baħar miftuħ, u l-investigazzjoni se jitwettqu mill-tiegħi l-irġiel u Huwa l-Kmandant tal-irġiel taħt id-direzzjoni tiegħi.
  
  
  "Lura l-baħar miftuħ!" qal Bertholdi fil-ton vojta. "Il-mixja tiegħi passiġġieri?"
  
  
  "Jien naħseb li din hija l-unika soluzzjoni sigur, il-Kaptan," Hawke qal. "Il-laneċ se jkun hawn aktar fis," huwa l-kmandant qal.
  
  
  "Iżda għandek l-ebda dritt!" exclaimed Bertholdi. "Dan huwa ħafna stupid."
  
  
  "Il-kaptan," Ed qal icily,"ikun bla li jinjora l-theddida."
  
  
  Il-kaptan Bertholdi waqa ' ħafna fis-siġġu. Huwa t'attivitajiet fl-idejn tiegħu. "Eċċellenti," huwa qal. "Iżda jekk il-bombi ma tinstabx, sinjuri, hija talbet li tistieden lill-kumpanija tiegħi għall-protesta dan l-inċident sfortunat."
  
  
  "Huwa se jiġu kkurati b'kollha minħabba ir-rigward," Ed wieġbu. "Issa, il-Kaptan, naħseb li d aħjar tinforma lill-passiġġieri tal x'inhu għaddej."
  
  
  Il-ħsieb li kienu ġew ddawwar madwar fil-kap tiegħi f'daqqa waħda ħa forma. Huwa stenniet għall-irġiel oħra li jitilqu. Meta biss il-kaptan, Ed, Gina, u l-tagħha kienu għadhom fil-kabina, hija kienet talbet: "il-Kaptan, huwa veru li l-passiġġieri li ġejjin li inti tgħaddi l-valur ta'aktar minn ċertu ammont?"
  
  
  Bertholdi tatni qarsa ħarsa. Jiena nemmen li huwa jqis me personali tiegħu tormentor. "Fil-fatt, is-Sur Carter," huwa qal .
  
  
  Ed ħares lejn-wiċċ tiegħi, jippruvaw figura dak li kien I l-ħsieb.
  
  
  "Ma inti għandek ħafna talbiet bħal dawn matul dan il-vjaġġ?"
  
  
  "Forsi ħames jew sitt."
  
  
  "U mbagħad dawn in-nies jidħlu għal din il-kariga, ma dawn?"
  
  
  "Iva, Iva."
  
  
  "Dak li qed sa, Nick?"
  
  
  "Jien ħsieb, sinjur," qal. "Dollaru madwar dawn il-passiġġieri tpoġġi aktar kbar pakkett tiegħu fl-kompartiment ?"
  
  
  'Iva, fil-dell innifsu. Kien hemm diversi Ihs."
  
  
  "U inti kellhom jitilqu waħedhom, madwar dawn in-nies waħdu f'dan il-kabina, anke għal żmien qasir?"
  
  
  Huwa ħares lejn me stramba; imbagħad I raw li huwa mfakkar xi ħaġa. Din kienet l-ewwel darba fuq in-nemes kellhom mitkellma lilhom mill-ltqajt lilu , u tkellem ma'ċertu ammont ta'l-awe fil-vuċi tiegħu. "Iva, fil-fatt," huwa qal bil-mod.
  
  
  'Dak li ma hu dehra? Ed mitluba.
  
  
  "Huwa kellu-daqna. Stramba ħafna li tħares il-bniedem. Ħafna irqiq tal-wiċċ.
  
  
  'Judas! Ed għajjat.
  
  
  "Jien naħseb li l-hekk, wisq," qal. "U forsi huwa biddel il-pjanijiet tiegħu filwaqt li f'dan il-kabina. Huwa jista'jkollhom maħsuba biex tpoġġi l-bombi fl-kbira bla periklu, iżda li jistgħu jkunu ddeċidew, meta kien hawn waħdu, biex isibu l-aħjar post. Jew forsi li ma riedx biex iqajmu l-teżorier tal-kurżità dwar il-punt."
  
  
  Bertholdi rummaged fil-president jiġbed u miġbuda minn folja ta'karta. Huwa ħares lejn Agħlaq għal mument. "L-vuċi tal-ego huwa l-isem," huwa qal. "Il Budd." Huwa għandu l-ewwel klassi tal-kabina numru tnax fuq il-gverta A. '
  
  
  F'dak il-mument, l-sindku deher fil-bieb mal-biċċa tal-karta tiegħu fl-idejn u l-espressjoni startled fuq il-wiċċ tiegħu.
  
  
  "Sinjuri, jekk kien hemm xi dubji dwar is-serjetà tas-sitwazzjoni, ih ble tiċċara issa."
  
  
  'Dak li huwa? Ed mitluba.
  
  
  "L-uffiċċju tiegħi biss rċevew dan il-bibien permezz Taqbila," huwa qal qawwi.
  
  
  Ed qabad il-biċċa tal-karta u l-taqrah b'leħen għoli:
  
  
  
  
  
  "Is-Sur Sindku. L-atomika bombi ġie mqiegħed fil-post li l-belt tiegħek jistgħu jiġu meqruda fil-mess ta'buttuna . Inti għandek jemmnu us meta ngħidu din mhix ċajta. Bħala prova ta'dan, aħna nagħtu l-numru tal-kodiċi tal-tagħna tqabbid-mekkaniżmu: HTX 312.
  
  
  L-bombi se jiġu jisplodu fi żmien 48 siegħa jekk is-somma tal-mitt miljun dollaru fil-deheb bars mhux imħallas. Dan huwa madwar għaxar dollaru li jgħixu fi New York. Jekk jogħġbok jaħsbu dwar dan ħafna bir-reqqa. Hemm ftit sorsi tal-flus disponibbli. Inti ser tirċievi t-tieni messaġġ bl-aktar struzzjonijiet fi żmien 24 siegħa.
  
  
  
  
  
  Ed ħares lejn me. "Huwa lilu," huwa qal. Imbagħad huwa talab: "inti Tista jimmaġina dak li tista'tagħmel il-numri ta'miljuni ta'dollari?"
  
  
  "Do you know li bagåat dan l-email?" Is-sindku mitluba.
  
  
  "Il-bniedem aħna qed tfittex," Ed wieġbu. "Il tiegħu kien li jiġu mibgħuta lill-wieħed mill-egos ta'l-kompliċi fil-Rime , b'tali mod li jkun jikkoinċidi mal-wasla ta'l-Leonardo fi New York."
  
  
  "Probabbilment Farrelly," I muttered.
  
  
  "Għall-kuntrarju," qal il-kaptan. "Ma tgħid xi ħaġa dwar il-Leonardo , xejn fil-livelli kollha."
  
  
  "Għal raġunijiet ovvji," Ed muttered. "Ovvjament, dawn ma tixtieq tiġbed l-attenzjoni għal dan il-vapur, is-Sur Bertholdi."
  
  
  Hi nnotat l-dehra il-kaptan tal-għajnejn meta Ed indirizza l-ittra li hu mingħajr l-ego ta'l-soltu ewlenin. Ego, arroganza kien tedjanti, iżda mhux kważi bħala tedjanti bħala ego tal-rieda biex jgħinuni. Iżda issa Ed kien responsabbli, u Bertholdi ħa l-ordnijiet MINNU, jekk l-uem xtaqu jew le.
  
  
  "I kien infurmat li l-president u l-gvernatur rċevew identiċi telegrammi, "qal is-sindku." Huma jridu us li flimkien jiġbru l-flus meħtieġa. Iżda mitt miljun fl-deheb, Alla tiegħi, liema tip ta'iblah huwa dan?
  
  
  "Madman li għandna nieħdu bis-serjetà ħafna, is-Sur Sindku - psikopatiku metal tank li hija determinata li jwettqu l-theddida tiegħu jekk l-deheb bars mhumiex mogħtija," qal.
  
  
  "Jagħmilx sens, assolutament jagħmilx sens," Bertholdi qal, frowning. "Dan huwa ċajta - bad Amerikana ċajta."
  
  
  "Ma rridx li tidħaq jekk bombi marru barra," Hawke qal. Huwa craned-għonq tiegħu lejn il-bieb u l-msejħa għall-Gwardja tal-Kosta uffiċjal permanenti barra.
  
  
  ""Iva sinjur? Il huwa kmandant qal kif daħal.
  
  
  "Is-sur Carter u hu ser ifittex dan il-kabina. Fil-frattemp, ħu l-ajjutant u ftit tiegħi uffiċjali u ara jekk inti tista ' ssib Il Budd fil-tnax-il kabina fuq il-Gverta A. Hu jista'jkun dik il-persuna. Ah, iva, il-Kaptan, "Ed miżjud," huwa ser tkun armati u perikolużi. Għalhekk, prima jieħu kollha possibbli l-prekawzjonijiet ." L-uffiċjal tal-nodded u mdawwar.
  
  
  "Huwa għandu daqna," il-kaptan qal. L-qodma belligerence kien kważi kompletament marret, u l-għelbu-wiċċ kien mitnija ma jinkwetaw-linji. "U ħafna, uh, tih-wiċċ. Oh, u niftakar wieħed mill-aktar ħaġa."
  
  
  Li wieħed? Ed tinqasam, bir-reqqa wara l-kaptan tal kull magħqud.
  
  
  "Ukoll, jien ma naf jekk huwa importanti li," Bertholdi eżita, " iżda huwa staqsa jekk huwa possibbli li tikseb l-insulina abbord il-pjan. Tagħha suspett hu li għandu d-dijabete.
  
  
  "L-ebda nistaqsu jidher daqshekk ħżiena," qal ip, jaraw Judas tal-attakki tal-profil tal-fil-fehma tiegħi tal-għajn. Ed nodded. "U l-Kaptan, inti se tibgħat żewġ tiegħi esperti tal-minjieri hawn biex tipprepara għal xi ċirkostanzi mhux previsti ? U għidilna meta Budd jinstab."
  
  
  "Dan id-dritt," huwa l-kmandant qal. Huwa kompla kollha fuq il-kabina. Gina sib li jmiss me, brim swaba tagħha bejn l-minjiera. "Kif nista'jgħinek?" li hi mitluba.
  
  
  "Mur u għandhom tazza kafè fil-lobby," Ed qal. "Inti jixirqilhom dan."
  
  
  Gina tbissem me u tax-xellug l-kabina. Il-kaptan b'mod edukat segwiti tagħha. Fl-aħħar nett, huwa beda biex juru xi ir-rigward. Meta Ed u l-I kienu waħdu fil-kabina, huwa mdawwar me u tbissem.
  
  
  "Jien ma tagħmel ħafna xogħol fil-beraħ, Nick," huwa qal, " u l-I biss imħabba dan. Għandek xi oħra maġika ideat?
  
  
  'No, sir. Issa ħalli tal-naħa dan il-kabina ġewwa.
  
  
  U aħna ma kien. Kont naf li l-laneċ kienu fit-triq tagħhom u l-passiġġieri li jkunu ġejjin fuq l-art hekk, li għamlet nħossni xi ftit aħjar. Iżda jekk Judas kien li jkollu l-detonaturi ta'bombi, huwa jista'jkollhom minfuħa-istati uniti fi kwalunkwe mument.
  
  
  Aħna rummaged permezz il-kaptan tal-tabella, mfittxija l-armarji, u jttex il-kabina kollu. Ed għajjien malajr. Huwa sib stabbiliti fil-president wara l-kaptan tal-desk , u huwa nnotat infiltrazzjoni tal tad-demm fuq l-moħħ.
  
  
  "Jien jkollna qodma, Nick," huwa qal. "Jidher li huwa pjuttost kkritikat misdud fil hawn."
  
  
  "Għandek raġun," qal. Huwa ħares lejn il-ġenb tal-kabina, rat il-ventilazzjoni gradilja, u tal-ħsieb.
  
  
  Huwa sib l-isfel li jmiss mal-bars. Tqiegħdet fil pjuttost kbir tal-panel, li mbagħad ġiet mehmuża mal-groan bil-viti. Dollaru tal-po-kamin kien maħlula.
  
  
  I talab tagħha. "Għandek xi tad-dwiefer imqass?"
  
  
  "Iva", huwa qal, li tintlaħaq fil-karozzi u l-għoti me par ta ' l-imqass.
  
  
  Meta ra li kien I tal-bidu biex tħoll l-viti fuq il-panel, hu ħareġ fuq u kien li jmiss me bl-imgħax. Ħdimt feverishly, u għalkemm il-bord mwaħħla għall-kantuniera waħda għall-waqt , I fl-aħħarnett ġestiti iġbed off.
  
  
  Aħna ħares fit-tubu u hemm rajna: tliet marda tul il-pakkett mgeżwra fil-kannella tal-karta. Dan mimlija il-ftuħ tal-kanal, u mistrieħa mal-tmiem tiegħu fil-punt fejn it-tubu mgħawġa u marru orizzontalment mill-kabina.
  
  
  "Jieħu l-apposta," Ed qal.
  
  
  Huwa użat par ta ' l-imqass biex jitnaqqsu toqba fil-karta u ħares lejn l-kontenut. Kien madwar l-kaxxa ta'l-dawl tal-metall, probabbilment kollha fuq liga tal-aluminju. Ma kien hemm l-mekkaniżmi tal-barra, inklużi l-minjatura medda twila elettroniċi riċevitur. Żgħir dawl aħmar kienet fuq, l-ebda dubju sinjali li l-bombi kien lest li jisplodu immedjatament.
  
  
  Ċaħdet.
  
  
  "Jien ser sejħa tal-minjieri speċjalisti," Ed qal il-papà. "Jiena wkoll ikollhom xi ħadd li jifhem."
  
  
  I talab tagħha. "Dak li nagħmlu mal-passiġġieri?"" "Għandna jiksbu barra l-ewwel?"
  
  
  Ed kiesaħ-għajnejn naqas deliberatament. "Jien ma naħsibx. Fi kwalunkwe mument, nistgħu wiċċ konfrontazzjoni ma'Judas. Barra minn hekk, aħna għandu jassumi li l-bombi jistgħu jisplodu kważi direttament taħt l-xamm tagħna f'anqas minn minuta, u forsi anki għat-tieni. Aħna qed dritt li jmiss mal-port. Jekk bombi tmur off hawn, il-kontinent ser ibatu l-ħsara kemm jekk aħna kienu fil-port . L-ebda, Nick, għandna biex tipprova titfi l-ego."
  
  
  Huwa nodded, determinati, bħal l-Ed, outrun Judas. Huwa marru barra mill-kabina li jġibu l-ispeċjalista. Huwa maqful il-bieb warajh u eżamina l kellu bundle mill-ġdid.
  
  
  L-aħmar saint kompliet-kiwi menacingly, li jindika l-infezzjoni u l-qawwa qerrieda ta'l-bombi. Imbagħad huwa staqsiet jekk Judas verament imbotta l-fuse-buttuna, anki jekk maqtula ego tiegħu . Din il-persuna, kif kont naf tagħha mill-esperjenza tal-passat, kien l-epitome tal-ħażen. Jekk forsi kien magħruf li kellna skoprew il-bombi, huwa ma eżita biex iwettqu tiegħu inumani-pjan, anke jekk l-ego splużjoni kellhom jinqatlu lilu. Aħna ma setgħux jieħdu xi ċansijiet, li ħafna kien ċertu, speċjalment meta konna-trattament bil-bniedem bħala imprevedibbli u mentalment milwi bħala Judas.
  
  
  Hi stabbiliet il-terribbli-eżitu ta'dan l-ħmar il-lejl-faqqiegħ-sħaba tal-tixrid tagħha atomika riżentiment. Miljuni ta'nies fi ħdan il-ħamsa u erbgħin-raġġ kilometru tal-qerda imutu. Ħafna eluf se die matul il-sekondarja u terzjarja shockwaves. U eluf oħra se die bil-mod u terribbli tal-mewt mill-radjazzjoni.
  
  
  Ħsibijiet tiegħi kienu hekk interrott mill-riperkussjonijiet fuq il-bieb. Huwa kompla sa tagħha u talab tagħha li kien. Hekk kif Ed imsejħa ego tal-isem, huwa jinfetaħ il-bieb u intensifikati twarrib għal ħalli lilu.
  
  
  Huwa kien segwit mill-Kaptan Bertholdi u tliet skura-tfittex l-irġiel ma kontx naf. "Ħarsa lejn dan, Bertholdi," Ed qal irritably, mitmugħa bil-kaptan tal-fiduċja u l-nuqqas ta'kompassjoni. Bertholdi mdawwar ċar. Hu kien l-rogħda, l-dad clenched fil-impotenti kunitti.
  
  
  "U toħroġ hawn, sinjur," Hawkeye tinqasam, li jindika li hi għandha tkun skortat mill-kaptan tal-ġurnata .
  
  
  Bertholdi Schell mixi sa l-passi l-injam, l-għajnejn tiegħu stramba frank quddiem minnu. Huwa maqful il-bieb warajh u reġgħu lura għal Hawke u l-tlieta l-oħra. "Is-sur Gottlieb, Nick Carter," huwa qal.
  
  
  Huwa ħadlu-idejn bil-irqiq, wiry-bniedem bl-frejm nuċċalijiet, l-isterjotip tal-xjentist. Ed spjega lili li Gottlieb kien ivvintat il-detonaturi, apparat li ppermettew Judas u sħabu li joħolqu l-bombi.
  
  
  Sadanittant, l-żewġ tqabbid l-esperti kienu okkupati tneħħi l-imballaġġ mill-bombi. "Li tkun terribbli... ikun terribbli, "Gottlieb muttered," jekk il-apparat kienu jintużaw b'dan il-mod."
  
  
  Dan, naturalment, kien dikjarazzjoni insuffiċjenti. Gottlieb ssieħbu fl-tnejn l-oħra l-irġiel milwija fuq il-bombi. "Inti ċert li huwa minnu?" staqsa Ego Ed.
  
  
  Gottlieb nodded. "M'hemm l-ebda dubju dwar dan. Il-persuna li tpoġġi din flimkien huwa sew fil-termonukleari-fissjoni. Sfortunatament, għandna estiża dan l-għarfien anke aktar." Ed ħares lejn me, u l-tagħha, u grimaced. Gottlieb u żewġt irġiel li kienu apparentement tax-xogħol fuq il-bombi. Aħmar imdawwal ghostly-kiwi tefgħet mill-ih tal-uċuħ bħala Gottlieb għafast tiegħu l-ilsien u l-muttered li lilu nnifsu. "Hawnhekk," huwa qal fl-aħħar. "M'hemm l-vuċi tal-wajer hemm. Iva, dan huwa minnu. Le, mhux l-oħra.
  
  
  Aħna iffullar madwar l-bieb, miżgħuda. I ppruvaw li ma naħsbu dwar dak li jiġri jekk il-bombi marru barra d-dritt li issa, anki jekk jien ma tħossokx. Il-persuni li ħadmu fuq il-bombi deher li n-nervituri ta ' l-azzar. Ed marru għall-bieb u l-staqsa jekk l-Huwa Kmandant kienu rrappurtati għadhom. Ma kienx bħal dik.
  
  
  "Ma din il-ħaġa fuq jkollhom is-setgħa li jattribwixxu għalik? Gottlieb talab tagħha.
  
  
  Huwa tkellem bil-mod, ma tfittex fid-direzzjoni tiegħi, bħala l-attenzjoni tiegħu kien ffokat fuq il-harshness. 'I ma naħsibx. Minn hawn, il-bombi se jeqirdu kollox fir-raġġ ta sittin, kilometru sebgħin." Huwa ffukat fuq il-detonaturi-mekkaniżmu, u mbagħad, kemm jekk biex jenfasizzaw l-ħsibijiet tiegħu, qal: "Aħna li mhux se jkollhom l-uniku ċans għall-us."
  
  
  I kollha jistgħu ma kien ħawwad il-kap tiegħi. Gottlieb, bħal raġel li jaqra fatali katekiżmu, kompla, tkompli biex josservaw il-ħidma ta'l-ispeċjalisti: "Iżda l-ewwel splużjoni, l-ewwel ix-xokk-mewġ, mhux se tkun l-aħħar tal-kwistjoni. Preċipitazzjoni, mewġ tal-marea - radjazzjoni tal-mard u l-garża tal-diżabitati-art, l-garża tal-baħar mejjet. Manhattan se jsiru newtrali-żona, kompletament inabitabbli għall-għexieren ta'snin li ġejjin ."
  
  
  I ma tistax titlob tagħha mill-ġdid. Gottlieb tatni biżżejjed whining biex jaħsbu dwar.
  
  
  'Kif inti? Ed talab nervously, xorta chewing fuq tiegħu friska sigarru.
  
  
  L-Dollaru madwar l-irġiel mdawwar jiffaċċjaw lilu. "Aħna għandna l-oħra huma riskjużi-każ, sinjur," huwa qal. Għaraq din tingħata b'infużjoni minn tiegħu moħħ lill-wiċċ tiegħu.
  
  
  Ed u l-I inklinata fuq l-oħrajn u jaraw reqqa.
  
  
  Fil-punt wieħed, meta hu maħsub li kienu kważi sar, Gottlieb kien: "l-Ebda, kkritikat l-apposta! Ma dan wieħed!'
  
  
  Il-bniedem tax-xogħol fuq il-mezz titwaqqaf u inklinata kap tiegħu kontra l-ħajt. Tagħha, ra l-ego, l-idejn tħawwad ftit kif hu magħluq-għajnejn tiegħu u ħa nifs fil-fond. Imbagħad huwa ħadlu ruħu li jiksbu kontroll fuq innifsu. Huwa kompla bl-tnejn l-oħra, u f'inqas minn għaxar minuti, it-tliet irġiel mdawwar, skura-linja ta'sodisfazzjon li jiffurmaw fuq ix-xufftejn tagħhom.
  
  
  "Ma ġara," Gottlieb whispered. "Il ma jagħmlux ħsara bombi.
  
  
  Ed u l-I ħares lejn xulxin. Huwa mitfugħa'l barra. "Dan kien wisq għall-tiegħi għajjien-ġisem," huwa qal. Huwa inklinata kontra l-kaptan tal-desk u ħa nifs fil-fond.
  
  
  Huwa kien sa u ppruvaw tbissima.
  
  
  Ed telgħet ġdid sigarru, mixgħula, u bir-reqqa sploda barra ċirku. Dan tela'għal-kabina-limitu meta huwa jkun ħares apertament fil me. "Issa li dan isir, Nick, hemm wieħed biss ħaġa tax-xellug biex tagħmel."
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Judas," qal. "U jekk jien jistgħu jgħidu hekk, sinjur, aħjar minn mejjet ħaj."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitolu 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  Il-passiġġieri twissijiet ġew immedjatament titneħħa, u l-Kaptan Bertholdi rringrazzja lill-istati uniti għal xogħol isir sew. Laneċ li kellhom biss waslu fuq il-bastiment kienu mibgħuta lura għall-baċir. Il-programm Leonardo se jidħlu fil-port diversi sigħat tard.
  
  
  Ftit wara l-ordni kien mogħti, il huwa kmandant tal-Gwardja tal-Kosta waslu fil-pont, fejn Ed u l-I marru li jikkonsultaw il-kaptan. "Il kien imkien biex jinstabu," huwa l-kmandant tal-rrappurtat li Hawke. "In-nies tiegħek huma xorta-investigazzjoni, iżda huwa ħabi u jittama li jaħarbu us meta l-passiġġieri l-oħra ġejjin fuq l-art."
  
  
  "Dan huwa sewwa," Ed qal sourly. "Fil-konfużjoni tal-passiġġieri tipprova tikseb sider, se tkun kważi impossibbli għall-us li tikseb ħarsa tajba fuq kulħadd. U naturalment, huwa dejjem jistgħu jibdlu d-dehra tiegħu mill-ġdid."
  
  
  "Jien naħseb li għandna jista'joqgħod fuq li," qal.
  
  
  Il-vapur iħejju fil-ħames nofs in-nhar. Il-Post New York diġà kellhom il-ħarġa speċjali fuq l-triq ma skuri aħbarijiet. Folla iffullar fil-Porta-bar u madwar agħlaq; il-pulizija ppruvaw li jżommu ih lura. Ir-rapporti u l-fotografi kienu kullimkien.
  
  
  Ed mqiegħda-uffiċjali fil-bidu u t-tmiem ta'l-navi.
  
  
  "Minn issa, I d pjuttost jagħmlu dan waħedhom," l-Uem qal tagħha.
  
  
  "Id-dritt," huwa qal. "Jien ser jibqgħu fuq il-bord għall-waqt hekk inti ser tkun taf fejn jien jekk għandek bżonn me."
  
  
  Gina u I-xellug il-bastiment, qabel il-passiġġieri żbarkat. Ee ħa tagħha għall-dwana tal-bini u qal tagħha biex jibqgħu hemm.
  
  
  Kien kaotika mill-port tal-bar, u kelli pessimista tħossok dwar is-sejba Judas.
  
  
  "Qed toqgħod qrib, mhumiex inti?"
  
  
  - "Le, jien ser tfittex l kollu marina. Jekk aħna jitilfu l-ieħor, tikseb kamra fil-Fuq il-Lukanda u tibqa'hemm sakemm ikollok notifika minn me."
  
  
  "Sewwa," hija qalet, kiss me fuq il-ħaddejn. Oqgħod attent.'
  
  
  Inti wisq.'
  
  
  
  
  Ġurnalisti imħallta ma ' l-kurjuż madwar il-port tal-bar, u l-pulizija kienu li jabbandunaw l-isforzi tagħhom biex jżommu l-ordni. Hu waqqaf fid-daħla tal-passaġġ, fejn tnejn l-oħra AX-aġenti kienu wkoll bil-wieqfa. Ladarba dawn waqfu tal-passiġġieri bil-daqna u miżmuma ego stretta. Huwa malajr avviċinat minnhom u qaltilhom li kienet l-waħda ħażina . L-daqna kienet reali.
  
  
  Biss wara sitt nofs in-nhar, raġel li kellhom biss intensifikati barra mill-gverta ra tagħha. Minflok ma jmorru l-dwana, huwa mar-żewġ trufijiet ta ' l-bini, fejn gwardja kien stazzjonat fil-bieb. Fl-ewwel I raw tagħha, ego biss mill-dahar. Huwa kien ukoll lebsin, u Schell kien qed-mixi jeħel. Ego tal-mixja kien familjari. Huwa eżamina aktar mill-qrib u raw a bla naħa holding tal-bagalja. Hija ma dehra reali tal-ġilda. U l-idejn ma jgħawwiġx madwar l-manku tat-borża bħal reali naħa. Eżatt kif tagħha kienet waslet biex isegwu lilu, huwa mdawwar kap tiegħu sabiex ikun jista'ara l-Ego tal-wiċċ. Huwa kellu kaċċa nisa u nuċċali tax-xemx, iżda dan l-kranju kien visibbli. Kien Judas. Meta raw me, huwa mgħaġġel fl-ħajt tal-bini. Kien hemm ħafna nies bejn l-istati uniti, u kelli l-timxi permezz tal-folla. Tiegħu l-progress kien bil-mod , u meta huwa jkun għadda, Judas kien diġà fil-bieb. Meta Wilhelmina jinġibed barra u l-dam, kien jidher iħabbtu fl-gwardja tas-sigurtà u l-mixi permezz tal-bieb fis-lott tal-parkeġġ.
  
  
  Meta laħaq tagħha, Judas sparixxew mill-vista. Il-gwardja, li kellhom qabża tiegħu saqajn, ppruvaw jieqfu me, iżda I għajjat li kien I u dam permezz tal-bieb. Kif hi mixi madwar il-filliera tal-karozzi pparkjati , hi ra tat-taxi iġbed. Judas kienet qed tfittex fuq me permezz tal-tieqa lura.
  
  
  L-Luger holstered lilu u dam sa l-mutur pparkjati hemm. Ma kien hemm l-grupp tal fit-segretarju-irġiel żgħażagħ fil-qrib, u l-I guessed li l-mutur tappartjeni għal waħda madwarhom. I ħares lejn u raw li l-ewlenija kienet fil-tqabbid. Tagħha, l-qabża fl-sarġ. Dan kien kbir Honda maħsuba għall-awtostrada, u l-magna li saru għadd rassikuranti ta'ħoss. "Bonġu hemm!" Wieħed mill-irġiel żgħażagħ roared madwarhom.
  
  
  "Jien ser biss jissellef il-ego għal filwaqt li!" għajjat tagħha fil-rewmatiżmu. I telaq u dam sa l-taxi.
  
  
  Meta I jinġibed fuq it-toroq, il-taxi biss mdawwar tax-xellug, żewġ blokki bogħod. I saq tagħha permezz tat-traffiku. Bdejt il-mogħdija tat-taxi u ħsibt jistgħu jaqbdu l-Ego fil-dawl tat-traffiku. Imbagħad il-karozza jibda jgħaddu krasny Bryliv. Judas jew taw l-sewwieq ħafna flus jew jitqiegħdu pistola lill-kapijiet tal-egos. Għaxar minuti wara, konna fuq il-awtostrada li jwassal għal JFK-Ajruport Internazzjonali, NY . Fuq il-highway, l-taxi miġbud ' il bogħod mill me, iżda ħsibt li kelli jiġu-post it-tajjeb. I ma jifhmu kif Judas setgħet ristretta dwar l-pjan mingħajr Ego jaqbad miegħu fl-ajruport.
  
  
  Hi kienet żbaljata. Kif I mitfi l-awtostrada lejn l-istazzjon tal-ferrovija u ppruvaw mill-qrib id-distanza bejn il-me u l-taxi , I ġie miġbud ' il barra fuq il-żejt mgħaddsa fis-sinjali u l-ċiklist jiżżerżaq apertament fil-quddiem tal-me.
  
  
  Fortunatament għall tagħha, I żbarkati fuq il-moll meħud ma tall-arbuxxelli, u kollha kelli kienu tbenġil, tbenġil, u mqattgħin libsa. Iżda l-rota ma setgħux jintużaw aktar. I iddeċieda li tħallas kumpens għall-sid aktar tard u marru dritta lill-ajruport. Hija kienet waqfet mill-karozzi li tgħaddi, iżda dawn ma jibqgħux ħa hitchhikers .
  
  
  Fl-aħħar nett, trakk qabad me u wasalna fl-ajruport mill-inqas 45 minuta wara l-Judas .
  
  
  Liwja fil huwa wera li tużżana barranin titjiriet kienu skedati biex jitilqu li filgħaxija. Wieħed minnhom kien il-livell Pan-Am-razza fil-Ruma. Iva, raġel ikkontrollati fl-aħħar minuta. A Is-Sur Benedict.
  
  
  I talab tagħha. "Nista'xorta waħda tikseb tagħha li għalih?"
  
  
  Il-bniedem mdawwar biex jiċċekkja l-iskeda tat-titjira, imbagħad ħares lejn għassa tiegħu. - "Le," huwa qal.
  
  
  Il-pjan tax-xellug għaxar minuti ilu. Rivne-reġjun fil-ħin skond l-iskeda.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitolu 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kien ċar li Judas jtajru lura għall Ruma mingħajr dewmien. Hemm kien se jkun qrib il-kwartieri ġenerali tiegħu u Farrelly u l-priġunieri. Huwa probabbilment ma kinitx taf li kellna skopra ego taħt l-art kumplessa fi Sqallija.
  
  
  I ma titlaq għal Ruma sakemm l-għada filgħodu. Iżda fl-siegħa u nofs kien hemm pjan biex Londra u mbagħad vjaġġ għal Ruma, sabiex aħna kienu mistennija li jaslu għall-kolazzjon, bħal siegħa wara, imbagħad Judas-ħatt l-art .
  
  
  Qabbdet sejħa mill Gine u ħa taxi mill-Up għall-pjan filwaqt li xtrajt dawn il-biljetti. - Lukanda tagħha riedu tagħha biex tiġi miegħi minħabba li kienet taf Giovanni Farrelli hekk ukoll. Meta Hawke imsejħa tagħha u l-apoloġija għall jitilfu l-Judas , huwa qal, " Tajjeb, huwa ser ikun faċli li ssib fil-Rime. Imma ftakar, jekk huwa taħrab, huwa xorta waħda għandu l-detonaturi."
  
  
  "Għandhom hi ikkuntattja lill-pulizija fil-Rime jew l-Interpol sabiex ikunu jistgħu jippruvaw pick-up lilu meta huwa l-artijiet?"
  
  
  - "Le," Ed qal. Ma kien hemm l-li diffiċli, il-kesħa tal-ħoss fil-vuċi tiegħu li hu xi kultant l-użu. "Jekk il-pulizija tal-qbid ego, ma tafx x'jista' jiġri. Nick, ma rridx li tara l-ego mejta bħal inti issuġġerit.
  
  
  I ma kienx sorpriż li tisma li.
  
  
  Mill-ħin li ħa l-sider, Gina u l-I kienu kompletament eżawriti u kellhom raqdu-aktar il-mod. I ma tistax tikseb l-irqad ħafna, iżda l-I kien mistrieħa biżżejjed biex tkompli fit-triq tiegħi. Gina raqdu bħal tarbija.
  
  
  F'londra, konna kapaċi tittrasferixxi malajr u faċilment u waslu F'ruma biss wara tmien nofs in-nhar. Kien ċar, xemxija filgħodu. I taw l-taxi-sewwieq l-indirizz ta'l-appartament Gina kien mogħti lili. Farrelly miġjuba tiegħu nisa hemm, u l-Gina qal li xi kultant użati ego tiegħu biex jintlaħqu l-oħra rumani fuqek. Il-pulizija ma kinux jafu l-appartament eżista, iżda ħsibt Judas ma . Jekk hu kien talab Farrelli immedjatament wara l-iżbark , l-Uem ikun qallek li ma kienx tajjeb li tmur Sqallija . Dan il-mod, huma jistgħu jiddeċiedu li dan l-appartament kien l-aktar sikuri-post, u dan kien probabbli li dawn jissodisfaw hemm biex jiddiskutu l-pjanijiet ulterjuri .
  
  
  Kważi siegħa tard, wara l-iżbark, aħna waqaf fil-quddiem tal-appartament-bini. Aħna kienu waslu biex jidħlu fil meta smajt aġitazzjoni l-kantuniera.
  
  
  "Toqgħod xorta hawn," Gineh qal tagħha.
  
  
  I dam sa l-kantuniera tal-dar u raw żewġ irġiel toħroġ fuq il-bankina, u jimxu sa l-fidda Tniedi pparkjati fl-triq. Wieħed kien mdawra minn tall, sleek Farrelly, u l-oħra kienet Judas, li ħares bħall-Mewt fil-libsa tiegħu . Kien unmasked, iżda xorta li jinħall bil-mixi jeħel.
  
  
  I iddeċieda li l-istrajk minnufih. Wilhelmina jinġibed'l barra. "Li biżżejjed," I għajjat. "Ruma huwa l-aħħar tiegħek tieqaf."
  
  
  Hu reazzjoni għall l-żewġ saqajn aktar mgħaġġel milli kien maħsub. Meta ġie maqtul, mexxa l-karozzi. Wilhelmina sparati, iżda tlift, u Gawk imħaffra fil-cobblestones dritt warajh. I-isparatura lilu mill-ġdid, tolqot lilu fuq il-bamper, u huwa għeb wara tal-karozza.
  
  
  'Kkritikat dan! I muttered.
  
  
  Imbagħad Farrelly sparati. Gawk tellgħu l bogħod mid-dar li jmiss. I ġiet sfurzata biex jinħbew meta huwa jaħdem mill-ġdid, u ħassejtni stab-ferita fuq barra tad-driegħ tax-xellug tiegħi. I ra tagħha fuq l-naħa l-oħra tal-karozza bħala l-bieb miftuħ, iżda I kien wisq okkupata jippruvaw iżommu Farrelly mill jolqot me .
  
  
  F'daqqa waħda huwa jinstemgħu Gina tal-mara. Hi kien. "Hu jibża'tal-isparar!"
  
  
  Jaraw Farrelly dawwar Gina, ont, huwa mfakkar li hi kienet l-ego l-għalliema. Meta raw tagħha, huwa kien f'dak iż-żmien, mimlija bl-rabja. Huwa ħa l-għan u l-sparati fil-agħlaq. Gawk għadda mimmo agħlaq minn ftit pulzieri.
  
  
  Huwa lura għan-nar. L-ewwel tiegħi maqtul laqat il-ħajt li jmiss Farrelly; it-tieni tiegħi tolqot l-uem fl-għonq. Huwa jerked convulsively u naqsu lejn il-bankina.
  
  
  Żewġ balal whizzed-passat tiegħi saqajn minn wara l-karozzi. Mument aktar tard, il-magna roared u Judas titħaffef bogħod fl-triq dejqa. I-isparatura tagħha fil-karozza, iżda I irnexxielhom biss li jiksru l-tieqa ta'wara.
  
  
  Huma inti sewwa? Jinwoo talab tagħha.
  
  
  ""Iva.'
  
  
  Tmur tiegħek appartament u jibqgħu hemm, " qal. "Jien ser jiġu ara inti aktar tard."
  
  
  Hi protestaw, imma jien diġà kienet taħdem għall-Alfa Romeo 2000 pparkjati fuq l-istess bankina. Ma kienx maqful. Huma miġjuba il-magna bil-tqabbid-wajers, il-tagħha, qabża fil-karozzi u ġrew wara Judas.
  
  
  Żewġ blokki aktar tard, l-tagħha ego ra tagħha. Huwa saq tliet blokki fl-quddiem tal-me u taw mod dritta'l quddiem, jippruvaw biex jeħles mill me. Tagħha, mgħoddi permezz tal-sinjali bil-pulita jiżolqu tal-rota u l-squeal tal-tajers . Qabel me, Judas mdawwar tax-xellug fi żgħar triq li wasslet direttament lill-żona industrijali. Fil-ħames minuti, aħna startled nofs tużżana-pedestrians u kważi ħabat ma'żewġ karozzi. Iżda Judas ma bil-mod ' l isfel, u lanqas ma ont. Jekk aħna kienu fuq l-awtostrada, l-Alpha kienu maqbuda miegħu , iżda ma dan il-metodu tal-sewqan, il-veloċità tal-karozzi kien kważi l-istess, u l-Judas realizzati dan.
  
  
  Wara ħames minuti oħra, Judas ħa l-inizjattiva u tilfu l-ego tiegħu. Iżda meta huwa mdawwar il-kantuniera tal-maħżen, huwa ra tal-karozzi fuq l-asfalt mal-bieb miftuħ. L-luger screeched għall-waqfien, qabża, u miġbud. Judas kien jidher imkien. Huwa ħares lejn l-imħażen u staqsiet jekk hu d marret hemmhekk. Tagħha qoxra jiżżerżaq lejn lilu bħala tiegħi ħarsa waqa'fuq l-ispezzjonar ikopru. Ma kien hemm xejn mhux tas-soltu dwar dan, ħlief li dan kien daqsxejn inklinata. Huwa miftuħa, mixi matul dan, u ħares lejn l-għatu bir-reqqa . L-rim ħallew marka tagħha fil-tajn tal-toroq. Huwa inklinata l-isfel u l-sema. Fgat bil-vuċi jinstemgħu tagħha. Bla dubju, huwa kien żamma Judas.
  
  
  Minkejja nnifsu, huwa kienet tagħha ego għall tagħha tas-sengħa. Minkejja l-foqra tas-saħħa u artifiċjali tal-idejn, tal-bniedem kienet smart bħala l-proverbial-volpi. I malajr fetaħ il-bokkaport u titbaxxa lili nnifsi sakemm tiegħi żraben tmiss it-tielet skaluna tal-metall-taraġ għall-kamra. Jaqtgħu-intiena żdied sa madwar me. Bħal bil-fwar tagħmilha diffiċli biex tieħu n-nifs, u l-aktar fil-fond huwa imnissel fil-għadma, il-jiskuraw sar. Fid-dlam ta'hawn taħt me, I tista'tisma'l-scuffle tal-firien. Jekk Judas ħarbu mill-teħid ta'vantaġġ mill-kbira taħt l-art tan-netwerk tal-mezzi u l-passaġġi li jagħmlu Taqbila tal-sistema tad-dranaġġ, ma kien hemm l-opportunità tajba I d qatt ma ssib l-ego mill-ġdid.
  
  
  U dan kien l-aħħar ħaġa li hija riedet.
  
  
  Huwa evażi me fil-Turkija Waqgħat. Iżda issa ma kienx evitat għalija, issa li huwa kien biss bejn iż-żewġ tal-us-irġiel. Huwa żdied tiegħu veloċità u malajr imnissel-ħama-koperti tal-metall taraġ.
  
  
  Meta fl-aħħar nett laħqu l-qiegħ, huwa sab dejqa tal-ġebel erf. Flussi tal-maħmuġ u fetid l-ilma bil-mod gurgled fuq il-ġebel tal-qedem. L-intiena kien kważi insopportabbli, u l-arja kien bilkemm nifs.
  
  
  Il-ħażin ċirku tal-dawl li jaqa'mill-triq'il fuq me tatni xi idea. Huwa kien għadu u mismugħ fil-żift-dellijiet l-iswed. Imbagħad I jinstemgħu mill-ġdid, il-ħoss ta malajr passi ttenni fid-dlam, forsi mitt tarzni tiegħi id-dritt.
  
  
  Wilhelmina kien fl-naħa tiegħi. Tagħha għolla baxxuta u segwiti Judas fl-murky-dlam.
  
  
  Sħun, iebsa ħaġa il-biċċa tiegħi saqajn. I kważi kien fuq il-bandiera tal-permess li jwettaq, iżda I fgat il-ħoss bħala l-firien tellgħu mimmo me, squeaking, u dam l-dojoq erf. Kien diffiċli biex iżommu l-pass, speċjalment peress li l-erf kienet qed issir tiżloq u mxarrba minħabba l-mossy saffi ta ' l-qodma, għelbu-blat.
  
  
  L-kbar, eyeless l-insetti li jissospendi mill-il-limitu baxx. I ma tkunx sorpriż jekk rajt-friefet il-lejl, wisq . Mukus din tingħata b'infużjoni minn kullimkien, u l-arja kien ifixxklu u oppressiv. Iżda ma nofs dipressjoni bħala Judas.
  
  
  Huwa ffokat fuq l-qies passi. Xi ħaġa glinted fid-dlam qabel me. Tagħha snuggled sa moan, u miżmuma nifs tagħha. Iżda mbagħad Judas malajr fuq, u hu segwit mal-Wilhelmina fl-naħa tiegħu.
  
  
  Kif hi biddel il-kantuniera, I kien f'daqqa waħda mġiegħla tremenda, u hi kważi mitlufa tagħha tal-bilanċ u l-waqa'fi l-dranaġġ. Gawk whistled għoli fuq me, u l-I tista'tisma'Judas jzappu mill-ġdid. Huwa segwit lilu fis-iżgħar pajp tad-drenaġġ, skur kuritur b'mod konsiderevoli inqas mill-ewwel.
  
  
  Huwa mdawwar il-kantuniera mill-ġdid, misjuba tagħha, ħa l-għan, u faħam. Gawk laqat il-pedament u irkupra off. Tlift u dam wara Judas qabel ma tkun tista'tibda wisq qabel me .
  
  
  Kien klassika tal-qtates u l-maws tal-logħba. Huwa wieġeb għal kull ego timxi ma'l-istess gambit. Iżda meta l-I biddel il-kantuniera, kien imkien biex jinstabu. Dan l-iskart ilma il-qasam kien m'għadhomx jintużaw. Kien xott u kważi mingħajr riħa. Dan sorpriż lili mill-ewwel. Iżda hija kienet malajr skoprew mill-raġuni għaliex Judas għażlet dan il-passaġġ, taħt il-toroq. Huwa ra l-toqba fil-groan, li issa kien kopert bil-pjanċa tal-landa. Kien improvviżati bokkaport. Huwa mwaqqaf, sema, u jinstemgħu l-istorbju min-naħa l-oħra tal-bieb. Imbagħad l-estinzjoni.
  
  
  Issa huwa seta'joqgħod dritta. Huwa sab ruħu fil-mina mifruxa mal mhux mixtieqa u varji-blat. Filwaqt li tiegħu kien hemm wieqfa, ont jinstema ħoss fil-distanza. Apparentament, Judas jaf dan il-ħruġ mill-dranaġġ u iddeċieda li l-użu neħħi me. Hi hekk sab kif huwa maħsub biex tagħmel dan. Sergei deher quddiem me, u rajt Judas fil-silwett. Hu maqtul me darbtejn. Wieħed gawk kważi kiser permezz tiegħi twal. Issa volontarjament sar aktar perikolużi minħabba l-dlam.
  
  
  Huwa mixi matul il-imdawla-ftuħ. Meta jintlaħaq dan, huwa raw li l-mina wassal għall-żgħar tal-kamra fejn bozza tad-dawl kien mdendlin. I stenna madwar. Issa kien jaf fejn konna. L-għadam tal-madwar ħamsin-irġiel jistabbilixxu fil-miżgħuda niche, tagħhom t-mgħarrqa fuq wiċċ minnhom, u huma t'attivitajiet me grimly. Judas ħa me lill-bliet, l-mini taħt il-belt fejn l-ewwel l-Insara sitta mill tagħhom tormentors. Tagħha, il-konklużjoni kienet li din għandha tkun l-bliet ta'San Callixtus, l-aktar famużi ta'l-Rumani bliet. Għalkemm kien hemm ħajja, dawn il-postijiet ma kienu fuq it-turist-lista.
  
  
  Huwa mixi madwar il-kamra u segwiti Judas. Kien kompletament fid-dlam mill-ġdid, għalkemm ma kien hemm l-bozoz tad-dawl mdendlin hawn u ' l hemm . I tista'tisma'Judas panting issa, li juri li kien jkollna aktar dgħajfa. Huwa kkalkulat li huwa kien pjuttost filwaqt li peress li l-inmsa kienu minħabba l-uem l-injezzjoni insulina, u li l-ġiri kellhom fixklu l-ego tal-metaboliżmu. Huwa ma jkollux damu żmien twil. Iżda jien ma tridx hu li tikseb sal-punt fejn huwa jista'ħallat ma ' l-turisti . Il-pass qabad tagħha.
  
  
  Dalwaqt, daħal-tieni kamra bl-istess dawl bħala l-ewwel. Martu ma ara tagħha, u għalhekk hu daħlu fil-kamra. Bħal fl-ewwel lok, ma kien hemm l-munzelli tal-għadam u t fuq l-ixkafef fil-ħitan. Kien fin-nofs bejn il-kamra meta jinstemgħu nifs qawwi li d-dritt tiegħu.
  
  
  Huwa mdawwar malajr. Judas inklinata kontra l-munzell ta xott, l-għadam fraġli. Ego tal-wiċċ kien ashen u l-saqajn. Ir-raġel kien tal-ġilda u tal-għadam , u l-kranju ħares aktar bħall-t fuq l-ixkafef mill-mira ta'l-għajxien tal-bniedem. Huwa użat biex jiġu ikrah-bniedem, iżda issa hu li ssir frighteningly grotteski.
  
  
  Tieħu n-nifs tiegħu kien irregolari, tħarħir. Ma kien hemm l-saff ta ' ragħwa fuq l-aktar baxxi tax-xufftejn. Huwa kien qed iżomm imqassar Smith & Wesson die għal jimteddu .44 Magnum. Jekk hit me minn dan, ħafna mill-ingħaqad fil-bqija tal-jibqa ' fil-bliet.
  
  
  Huwa beda jidħaq hoarsely kif hu meqjus tiegħu-pass li jmiss. Daħk rrumblati barra minnu bħall-ċagħaq fuq tieqa tieqa; l-prostetika xejru l-ponot ta tagħhom ego-tħawwad-swaba inċertezza. Il-lemin żżomm il-massakru lag aħmar kienet mingħajr xkiel u tax-xama' .
  
  
  "Issa nista'fl-aħħar nett joqtlu inti, Carter," huwa croaked.
  
  
  I fejn l-art u jinħattu bejn l-għadam, li ħassejtni xquq taħt me. Ġuda die għal jimteddu barked u qbiżt Pariġi. Huwa kien sa u mmirati l-uem tal-luger fil-sider. Saba tiegħi aktar stretti fuq l-attivazzjoni, iżda ma tan-nar.
  
  
  Judas niżel il-massakru lag aħmar tiegħu fl-addominali u waqgħet lura bejn l-għadam. Ego tal-wiċċ kien contorted, għajnejn tiegħu tal-ħġieġ. Għall-mument, l-qtugħ ta ' nifs deher qawwi ħafna, u mbagħad f'daqqa waħda waqfet. Ego tal-ġisem tensed, u l-die għal jimteddu naqas madwar l-ego tal-driegħ. Imbagħad l-ego-mira laqat il-ħajt-l-ego-għajnejn kienu miftuħa wiesgħa, fil-koma dijabetika.
  
  
  I ltqajna u mixi matul lilu. Il-mument ont inklinata fuqu, il-ġisem tiegħu jerked vjolenti u ffriżat. Tagħha ego ħa tal-polz. Ma kien hemm l-ebda tal-polz.
  
  
  Huwa kien sa, holstered l-luger ,u ħares lejn l-mikxufa-iskeletru. Judas kien mejta, l-nukleari detonaturi kien sigur, u longed għall-xemx.
  
  
  Huwa tax-xellug tal-ġisem hemm, u marru permezz aħjar lit-mina id-dħul tal-bliet. Judas jistgħu ma jinstabu sakemm hu qishom l-oħra tal-frawli f'dawn il-mini. Jekk l-ego ma kinux ġew misjuba qabel l-svediż ego terriċċju bogħod, l-ego jistgħu jkunu ġew meqjusa bħala l-fdalijiet tal-bidu Christian. Hekk kif kien jassorbu l-dlam humour tal-ħsieb, li huwa sab grupp ta'turisti-intestatura għall-ħruġ.
  
  
  L-taljan il-gwida ħares lejn me. Huwa qal. 'Ġejjin fuq! - Inti trid toqgħod mal-kumpanija, signor! Huwa kważi l-aktar."
  
  
  Tagħha, ingħaqdu magħhom, u l-mixi lejn l-dawl quddiemna. "Sempliċi," qal gwida tagħha. "I kien ittardjat bl-aktar attakki-xena."
  
  
  Huwa chuckled. "Il-agħar għadu li ġejjin, signor."
  
  
  Tagħha, il-ħsieb dwar is-snin u l-kompiti I xorta kellha tagħmel jekk I jinżammu sa mal-ħajja. "Nittama li int mhux relatati mal-kelma tal-Nostradamus," qal.
  
  
  Hu ma jidhirx li jifhmu l-ċajta.
  
  
  Iżda I ma l-kura. Ħaġa waħda kienet ċerti: Judas kien mejjet. L-ebda wieħed ma kien jaf liema kien stennija għall-lili jmiss. Hekk minflok jaħsbu dwar il-ġejjieni, huwa lura lill-preżent, hawn u issa. U mbagħad ont, ħsieb tal-Gina, u bdew tbissima. L-aħjar grin tista jimmaġina.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Dwar il-ktieb:
  
  
  
  
  
  Kif dan huwa possibbli? Nick Carter kien f'daqqa waħda mġiegħla jaħbu l-dokument fil-Vatikan-Mużew matul xogħol ta'rutina . Każwali Etruska vażun deher xierqa għal dan il-għan.
  
  
  Iżda dan ma kienx dwar Carter ' L-ego l-attivitajiet, kif rriżulta aktar tard meta l-Carter ppruvaw biex issib id-dokument. Minħabba li f'dak il-mument, huwa kien mhux mistennija xhud li ħafna professjonali s-serq tal-arti.
  
  
  U kif l-arti teżori, inkluż Etruska vażun, sparixxew wieħed minn wieħed mit-tieqa , Carter ħares apertament fil-wiċċ tiegħu ghadu żmien twil, Judas.
  
  
  Judas kienet f'pożizzjoni li tagħmel aktar bl dan id-dokument minn Ed u Carter jistgħu jkunu immaġinarji fil-agħar tagħhom ħolm ...
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Orphan Sinjal
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Orphan Sinjal
  
  
  tradotti minn Lev Shklovsky
  
  
  ddedikati għall-memorja tal-mejjet-tifel Anton.
  
  
  Il-karattri prinċipali:
  
  
  NICK CARTER
  
  
  magħruf ukoll bħala N3 aġent AX
  
  
  "SHIVA"
  
  
  - Kap ta'l-organizzazzjoni Orphan
  
  
  ASHOK ANAND
  
  
  Indjan-Servizz sigriet aġent
  
  
  PURAN LI
  
  
  - kap ta'l-Indjani-Servizz sigriet
  
  
  NIRAD u RANJIT
  
  
  il-membri ta'l-organizzazzjoni Orphan
  
  
  REEVA SINGH
  
  
  shiva tal-best
  
  
  
  1
  
  
  Hi indivja fl-armi tiegħi, artab u fraġli, u għall-mument kompletament sodisfatt. Tagħha rari fejqan esperjenza kien bil-mara bħal Reeva. Dellijiet kellha madwar tagħha tad-deheb tal-ġilda u xagħar iswed, u għal mument ħsibt li kien qed iżomm il-ħolma realtà. Il-kamra kien skur, u l-Ramm kienet titbaxxa. U b'xorti tajba, il-lukanda kellhom l-arja kondizzjonata-sistema ta'teħid ta'kampjuni tal-arja mill-lejl tas-sħana tal-New Delhi.
  
  
  "Inti ma tgħidli r-raġuni għaliex," Reeva whispered. Artab tagħha, sħun xufftejn bil-mod il-biċċa l-vojt bejn il-tiegħi għonq u l-ispalel, tagħha sider magħfus kontra l-driegħ tiegħi.
  
  
  Tagħha mdawwar-wiċċ tagħha u ħares lejn il-linja tal-tagħha bil-xufftejn. Li jmiss, Lobka kien frowning, ma'l-utenti l-espressjoni tal-mara li jintuża biex jkollna kollox hi trid... il-mara li kien involut kien għadu tat-tfal. "Dak Li, Reva?" I talab, tmexxija tiegħi fingertip fuq il-ti tal-ġilda tal-ħajja tagħha.
  
  
  "Għaliex ma inti jiġu hawn, Nick?" Huwa miġbud lura, twaqqa l-kap tiegħu fuq l-investi. Fit-tul tagħha xagħar iswed ffurmaw il-fann fuq l-abjad ta ' l-investi, bħal halo li tkunu-wiċċ tagħha mal-perfetta karatteristiċi... wiċċ li f'dak il-mument rifless ġewwa dieqa u inkomprensibbli disbelief.
  
  
  — I qallek, " qal jippruvaw-ħoss tal-pazjent u konvinċenti. "Il-kumpanija tiegħi mibgħuta me biex tinnegozja l-akkwisti. Drappijiet, ħarir, brocades... kliem, kollox. Dak kollu li l-ispejjeż inqas f'dan il-pajjiż minn imkien ieħor.
  
  
  Naturalment, kien gideb tagħha. Naturalment, huwa ma setax għid Reeva li kienet. Xorta waħda, x'inhi d-differenza? Ma kien hemm l-ebda raġuni biex jinvolvu l-girl, ħruq tiegħi tkopri, u jiżvelaw ħej li tagħha l-isem kienet Nick Carter, MANNARA aġent bħalissa dwar il-missjoni fi New Delhi.
  
  
  Kmieni fil-għodu ta'l-istess kemm fil-għaxija, wasal fuq l-Arja u l-Indja tat-titjira. U l-aħħar persuna I mistennija li jilħqu kienet mara bħal Reeva, a griż l-ħbieb li l-ebda bniedem jista'joqgħod fuq. Hija kienet seduta fil-lukanda bar meta hi lura minn jgħum fil-ġabra. Perfetta tagħha figura kienet mgeżwra fil-blu u l-fidda qabel doċċa; aħna wkoll ħass immedjat attrazzjoni fiżika fl-ewwel vista. Imbagħad kelma waħda wasslet għall-ieħor, u kważi mingħajr jirrealizzaw dan, I mistiedna tagħha għall-pranzu.
  
  
  Aħna marru għall-restorant franċiż fl-Chanakyapuri, aħmar u l-iswed oasis fin-nofs tal-misdud-belt. Din kienet l-opportunità biex jattiraw tagħha fil u jikkonvinċu tagħha li jqattgħu l-lejl flimkien.
  
  
  Bħala li rriżulta, I ma għandekx tipprova wisq iebes biex jikkonvinċu tagħha.
  
  
  L-għajnejn tagħha, kif f u vi bħala xagħar tagħha, tkellem b'mod ċar. Naturalment, kien hemm mistoqsijiet u l-kelma logħob... prattika komuni fil - - arti tal-ħin. Preludju għall-lejl tal-imħabba u l-passjoni.
  
  
  
  M'hemmx għalfejn ngħidu, New Delhi fisser ħafna aktar biex me (u li AX) minn Rewa Singh. Huwa kienet intbagħtet lejn l-Indja billi Hawke, u għalkemm huwa ħass li kien kbir-idea, kien impossibbli li jikkonvinċi lill-Raġel. "Iżda aħna ma jkollhom l-ebda prova li dan il-bniedem teżisti!" I rrilevat.
  
  
  "L-aktar raġuni li jmorru hemm, Nick," Hawke qal ma sarcastic tidħaq. "Irvelli u l-irvelli huma l-prova, mhumiex huma?" Calcutta-sala hija fl-istat ta'semi-atv. U li pprovdew il-ribelli bl-armi? Munizzjon ma jikbru fuq siġar, ikunu eżatti.
  
  
  "Dan huwa l-intern tal-kwistjoni tas-sigurtà tal-gvern Indjan," qal.
  
  
  "Fil-fatt. Assolutament meraviljuż. I totalment jaqblu mal-tagħha. Fil-fatt, jekk dan kien biss irvelli u l-irvelli, din mhux se tkun l-missjoni, l Nick.
  
  
  "Dak li mbagħad?"
  
  
  "Tagħti ħarsa lejn dan. Huwa mogħtija me mitwija-biċċa tal-karta. "Dan ser jgħidlek aktar dwar tagħna misterjużi-bniedem, is-Sur 'Shiva'.".. forsi xi vagi ħjiel li l-oħra attwalment teżisti. L-morra-duħħan minn sigarru tiegħu maħruqa tiegħi imnifsejn, u l-mort-bogħod president li taqra l-dokument.
  
  
  Wara l-qari l-artikolu, l-I kien pjuttost tajba l-idea ta'dak Ed ma.
  
  
  L-imgħallem irrimarka bil-grin. "Kif inti tista' tara, dan huwa negozju maħmuġ, ma inti taqbel?
  
  
  "Nixtieq ngħid-ferrovija.
  
  
  "Qal ukoll, Nick. Il-bniedem tagħna ser bastiment għaxar miljun dollaru il-valur ta'materja prima eroina lejn l-Istati Uniti. Iżda kif rajt, dan mhuwiex il-aktar inkwetanti tal-element. Jekk kien biss id-drogi, nixtieq imsejjaħ xi ħadd ieħor. Iżda meta niġu għall-diplomazija internazzjonali... u l-paċi fid-dinja... imbagħad I biss għandhom jafdaw dan il-kompitu li inti.
  
  
  Huwa nodded mingħajr ma tinfetaħ il-rta.
  
  
  Id-dokument li huwa kien biss aqra kien mill-Ovali-Uffiċċju. Huwa impossibbli li jmorru ogħla. Kien jirreferu għal xi ħaġa I d aqra dwar fil-karti, l-inċident li aħna qatt ma ħsieb jkunu relatati mal-AX, aħseb u ara-linja tiegħi tax-xogħol.
  
  
  Xi ħadd imsejjaħ il-Sovjetika-ambaxxata F'washington, titlob li jkun l-President tal-Istati Uniti. Il-vuċi kienet perfettament simulata. Jista'jkun ċajta, iżda l-kliem ma kinux innoċenti fil-livelli kollha. Il - "president" maħruġ t-theddid ta'natura infjammatorji, bil-theddid li wasslet lill-Sovjetika l-ambaxxatur għall-għaġla bil-rapport F'moska.
  
  
  Eventwalment, l-nuqqas ta'ftehim ġiet solvuta, u l-White House maħruġa numerużi skuei. Dan jista'ġew-tmiem ta'dan, imma kien se jkun hemm segwiment minflok. L-ewwel segretarju tal-Kumitat Ċentrali tal-CPSU, il-prinċipali figura politika ta'l-Unjoni Sovjetika, tkellem mal-president fuq il - "hotline". Biss huwa ma kienx l-ewwel segretarju fil-livelli kollha. Biex jgħidlek il-verità, l-ebda wieħed F'washington jew Moska kien jaf li kienet timita l-vuċi russu. L-iskambju tal-kliem kien'il bogħod mill-ambjent u wassal lill-president tal-sejħa għal-laqgħa straordinarja tal-Kunsill tas-Sigurtà Nazzjonali.
  
  
  Kollox kien ċar mill-ġdid... iżda mhux għal żmien twil. Dawn in-nemes, inqas minn ġimagħtejn ilu, kienu esperjenzaw sensiela ta'inċidenti simili; skambju tal-theddid u l-insulti bejn Lindja u l-Pakistan, bejn l-Iżrael u l-Eġittu, bejn Komunista taċ-Ċina u l-Ġappun. Kull ħin, il-vuċi tal-diplomatiku kienet perfettament kienu jimitaw, li wassal għall-abbundanza ta'rrabjata-theddid u l-ġlieda kontra t-theddid.
  
  
  Id-dinja kien fuq il-ponta tal-gwerra nukleari. Issa, skond il-White House id-dokument, xi ħadd kien qed jipprova li tarmi lkoll fil-qrib. "Sabiex tissuspetta li dan misterjużi" xi ħadd " min jitlob lilu nnifsu Shiva huwa l-moħħ wara l-organizzazzjoni imsejħa Orphan, u li hu responsabbli għal dak li għaddej fuq..."
  
  
  "Forsi, Nick. Sakemm Shiva huwa persuna u mhux xi ħaġa oħra, " l-Imgħallem ċċarat. "Aħna nafu għall-fatt li Orphan teżisti. U aħna pjuttost żgur huwa l-armi u l-organizzazzjoni traffikar tad-droga. Imma dak li xejn meta mqabbla ma'dan, " huwa spjegat nervously, l-isfruttar tal-dokument huwa d biss lest tħares lejn. "Huwa dan Shiva persuna reali?" Jew hija tkopri stramba għal xi organizzazzjoni internazzjonali li tagħti l-ordnijiet li Orphan? Votazzjoni dak li għandna bżonn biex issir taf... malajr kemm jista'jkun, I jistgħu jżidu.
  
  
  "Mela inti jemmnu li jekk Shiva huwa raġel, hu fil-fatt timita l-vuċijiet?"
  
  
  Ed nodded wearily.
  
  
  "Iżda lanqas biss nafu jekk Shiva teżisti."
  
  
  "Bull tal-għajn."
  
  
  - Hekk, huwa għandu issib il-persuna li l-ebda waħda li qatt rat, li jistgħu jkunu jistgħu jimitaw l-vuċi ta'xi karattri, kif hu jista'... Fejn taħseb I għandu jibda?
  
  
  "Dawn ma sejħa inti Ġlied 3 għal xejn, Carter.
  
  
  Dan ma kienx il-rewmatiżmu hi d mistennija. Iżda kif għidt, xi kultant huwa impossibbli li tinnegozja ma'xi ħadd bħal Ed. Għalhekk kelli mmur-dinja kollha u staqsi għal xi ħadd jew li xi ħaġa li sejjaħ lilu nnifsu Shiva.
  
  
  Hi jaf li din hija psewdonimu, u allura l-istudji l-dokumenti fid-dar. Fil-fatt, Shiva kien Ħindu alla komunement magħrufa bħala l-Ġdida. Gwerer, l-ġuħ, u l-mewt... dawn il-diżastri kienu l-ego assoluta u inkontestabbli regola, taħt l-ego tal-kontroll u l-awtorità. Iżda ma kien hemm l-aktar; l-kotba li taqra li hemm illustrazzjonijiet u ritratti tal-istatwi juru Shiva mtejba mal-sriep. Dawn huma ma ordinarja sriep, iżda cobras, fatali Indjan vipers.
  
  
  U hekk, kelli li ssegwi l-mogħdija li deher ma jeżistix u impossibbli... kif għadd frak tar-ramel fuq il-banek ta'l-Nil!
  
  
  Iżda jekk Shiva kien figment ta'xi ħadd milwi-immaġinazzjoni, imbagħad Reeva Singh żgur li ma kienx. L-girl kien reali, ħelu, artab u sorprendentement vivaċi.
  
  
  
  Tagħha, mdawwar tagħha u s-soluzzjoni ee corkscrew riċerka problemi, tagħfas xufftejn tiegħu tagħha bil-ħalq. Tagħha tad-deheb tal-ġilda kienet koperta fil-dawl veil ta ' dawl, u meta tagħha sider jingħafas kontra dawk immaturi u iebes sider, I kien megħlub permezz ta'inkontrollabbli-xewqa.
  
  
  - "Le, ma kontx," I whispered, kif hi ppruvat li ssaqsi lil serje ta'mistoqsijiet li kienu bidu tinkwieta me. "Jien Nick, u int Reva... inti m'għandekx bżonn li tkun taf aktar... fil-mument. Ee hugged tagħha sewwa, u hija maħnuqa groan.
  
  
  Timbotta l-kutra off-sodda bil-marda tiegħu, missierha miżmuma tagħha sewwa lilu. Reeva tal-għajnejn kienu wiesgħa, iżda hi deher li tkun tħares lejn xi ħaġa dwar l-naħa l-oħra tal-kamra. F'dak il-mument ħafna, kien jaf li kienet fl-inkwiet.
  
  
  L-istorbju jinstemgħu tagħha. It-tieni aktar tard, hija kienet identifikat mill-oriġini tal-metall creak li ġew mill-kamra bħal maħnuq jlissen kelma... xi Ħadd kien fiddling mal-lock. Tiegħi Smith & Wesson kien il-quċċata jiġbed tal-nightstand li jmiss mal-sodda, iżda fil-mument li kienet'il bogħod tal-naħa tiegħi. L-istorbju ħażin titwaqqaf, segwit minn ikklikkja... u mbagħad tagħha, I induna li ma kellhomx żmien biex aqbad il-gun.
  
  
  Ont qabżu barra mill-mod hekk kif il-bieb iffavorixxa miftuħa. Żewġ b'rasu l-irġiel, lebsin l-abjad irrakkmati shirts u kanvas qliezet simili għall-piġami jintlibes minn aktar Indjani, kien kontra l-dawl jinżlu l-kuritur. Iżda li laqatni l-iktar milli l-Iżvediżi kien qasir kanna pistola miżmum sew minn wieħed mill-turbaned iċ-ċifri.
  
  
  L-gun kien osservat fil me, u ma kien hemm xejn I jistgħu jagħmlu dwar dan. Il-bieb magħluqa wara l-ewwel żewġ l-irġiel, u l-armati bniedem daru fuq il-papa-dawl fil-kamra.
  
  
  Huwa blinked fil-f'daqqa-kiwi u jaraw il-żewġ jattakkaw, jippruvaw isibu mod. Dawn kienu b'saħħithom u muskolari, l-b'rasu tiffaċċja expressionless, u l-ġudizzju mill tagħhom beards u tturbant, huma kienu kemm Sikhs.
  
  
  "Tajba filgħaxija, sahib," l-waħda mal-gun qal, u l-awguri jiddawwar oxxen grin bħala huwa induna li l-Reeva u l-I kienu mikxufa, u għalhekk anke l-aktar vulnerabbli.
  
  
  Fil-mument, l-unika karta li jistgħu jkunu kellha kien li jibqgħu taħt il-qoxra tal-turisti u l-negozjant. Fl-aggravata-ton, huwa qal, " Dak li l-istorja?" I magħmula ġest li aqbad il-telefown, iżda mhux armati Sikh Indjan mċaqalqa l-antikwata-telefon li jmiss lili.
  
  
  "Dak nonsense, sahib! huwa exclaimed, grinning. "L-ebda wieħed taw il-permess biex timxi, lanqas il-mem sahib," huwa osservat fil Reeva, li kienu diġà ġbidt l-tkopri u kien indivja taħt il-folji.
  
  
  "Ħarsa lejn il-kaxex, Mohan," il-bniedem ma ' l-pistoli qal li l-ħbieb tiegħu.
  
  
  "Jekk l-serq, inti mhux ser issib xi ħaġa li jiswew jisraq," ih mwissija tagħha. "I biss l-irċevuti. US rupee, US dollaru amerikan.
  
  
  Dawn ma kinux impressjonat fil-livelli kollha. Mhux fil-livelli kollha.
  
  
  Iżda kif tkellem, huwa beda jikkonċentra, it-tħejjija tal-ġisem tiegħu u l-moħħ għall-vjolenti u mhux aktar diviża mill-fużjoni. L-aħħar darba li hi jgawdu waqfa bejn il-missjonijiet, Ed insista fuq it-teħid tagħha barra mill-soltu il-perjodu ta'mistrieħ u l-vaganza jgħaddu intensiv perjodu ta'taħriġ għall-perfetta tagħha l-ħiliet fi l-aktar mhux tas-soltu forom ta'awto-difiża. Fost id-diversi tekniki li hi mhaddma, kien hemm ukoll forma ta'autosuggestion li kien I mgħallma mill-ċinturin iswed, a "rette dan", ċampjin tal-taekwondo, koreana-verżjoni ta ' "l-avventuri"." L-għalliem wkoll mħarrġa me fil-taekwondo. Din il-forma tal-mejtin hija bbażata fuq l-użu tal-qawwa u l-momentum miksuba bl-użu tal-ġisem kollu, speċjalment l-koxox u s-saqajn.
  
  
  Għalhekk, meta waħda mill-żewġ jattakkaw beda rummaging permezz ta'l-affarijiet tiegħi u kienet waslet biex jikxfu kollu tiegħi personali manchester I kien lesta biex tagħmel l-ewwel pass. Immaġina hu nnifsu bħala tar-rebbiegħa, kapaċi li jaqbżu madwar iż-żibel u tarmi tal-ġisem tiegħu fl-ispazju.
  
  
  Revu dawn tagħha u l-qabża off-sodda, il-ħatt fuq l-takkuna bħal qattus. A gawk whizzed fuq kap tiegħi kif tolqot l-art. Mohan tal-sieħeb kellhom qawwija sajlenser fuq gun tiegħu.
  
  
  "Nick ... l-ebda! Reeva għajjat, kif jekk tallaba me ma tibda l-ġlieda jew tipprova li jirreżisti l-żewġ l-irġiel.
  
  
  Iżda jien ma kienx se iskart kwalunkwe aktar ħin.
  
  
  Mohan u s-sieħba tiegħu ma jheddu l-girl, iżda trasferita lejn me, xufftejn tagħhom indivja fil-tqabbil grin. Ih-snien u tal-ħanek kienu kulur aħmar minn tqal chewing tal-paan-weraq. Fl-għama-dawl tal-ih lampa, f'ħalqhom ħares bloodied, kemm jekk kienu biss lest biċċiet ta'laħam nej.
  
  
  "Inti jissottovalutaw-istati uniti, sahib," sneered l-waħda mal-pistola. — Aħna jista'joqtol l-girl, iżda aħna nixtiequ li tagħmel xogħol tajjeb ħafna fuq inti l-ewwel."
  
  
  Hija ma għandekx tistenna biex tara dak li "xogħol" huwa kien fil-moħħ. Ma għolja waqqfu l-għajta ta "ki-app -" li immedjatament tpoġġi l-żewġ l-irġiel fuq il-difensiva, tagħha, qabeż li saqajh u attakkati. "Jien nifhem-rio-kura gi" - ċirkolari kick li kollha tal-Alenka hija bbilanċjata lura. Ego rilaxxati tagħha bil-qawwa kollha u l-konċentrazzjoni huwa jista'ġemgħa. Huwa poġġa l-sieq tal-lemin tiegħu u l-laqat il-mira.
  
  
  A ikrah gurgle akkumpanjata l-groan tal-bniedem bl-gun; tiegħi bare-għarqub bdiet ego fil-solari plexus. L-arja ġrew tal-ego tiegħu pulmuni bħala huwa waqa'l-art, gasping għall-nifs. L-gun kien dangling fil-swaba tiegħu, iżda huwa qajjem l-arma tan-nar ieħor maqtul, huwa qabża fuqha u qabeż fil-Mohan qabel ma jkun jista iġbed il bogħod.
  
  
  "Ma jibżgħux, ħu," I whispered bħala l-oħra tassew ppruvaw li jaqbdu s-saqajn tiegħi biex tarmi me lura. Kien aktar mgħaġġel milli kien.
  
  
  Hawnhekk, kien ppremjati għall-isforzi tiegħu meta beda prattikanti taekwondo u re fu.
  
  
  Naħa tagħha kienet qajmet bħallikieku kienu l-bażi għall-fatali "ma-nali-chi-ki", forma ta ' attakk dak li jkunu tgħallmu li l-kaptan perfettament. - Naħa tiegħi kien li jiċċaqalqu permezz ta'l-arja lejn ċertu punt fl-ispazju lejn Mohan tal-mira. U meta tiegħi diffiċli swaba jintmess il-bażi ta'l-ego tal-imnieħer, I ma kellhomx bżonn grad mediku li tkun taf li l-bniedem kien mejjet.
  
  
  Hija kienet xi daqqa ta'sikkina mill-biċċa tal-uem fl-għadam fil-moħħ, minnufih qtil. Nixxiegħa tad-demm gushed jistabbilixxi l-rta tal-ego, u l-ħarsa kostanti fuq me... imbagħad, ego-għajnejn imċajpra, qabel ma ssir wiesgħa miftuħa u qisha bħal żewġ biċċiet tal-irħam iswed. Maħnuq, fgat-ħoss maħruba permezz rta tal-ego kif hu tolqot l-art. Inerti bħala rag pupa, imnieħer tagħha unrecognizable, aħmar u imfarrak bħall-meraq tal-frott misjur.
  
  
  Mohan kien hemm l-ebda itwal "qattiel", "kien katavri.
  
  
  Iżda fil-ftit sekondi domt biex jintemm off l-ego, l-ego kompliċi rkuprati biżżejjed biex jippruvaw biex jirritornaw għall-attakk. Tagħha, ħass hu titkaxkar madwar l-art sess wara me, u l-I ma kellhomx żmien biex jaħsbu darbtejn.
  
  
  Ont, kien lest minnufih. "Pilota, dol, seth" ... wieħed, tnejn, tliet... I mentalment-ħsieb. Imbagħad tax-xellug tagħha minkeb kien fil lura fil-terribbli "pal-kuch chi-ki".
  
  
  Opponent tagħha hit tagħha sess taħt il-geddum. Huwa kien, u hi jdur madwar, biss biex jikkontempla dak li kien fadal ta'l-sett perfetta tas-snien. Minħabba li issa l-xedaq kienet kompletament maħlul, għebet. Tad-demm trickled isfel Ego tal-geddum u l-għonq, tixrid fuq tiegħu last opportunità qmis. Il-parti t'isfel tal-wiċċ tiegħu kien litteralment mqattgħin li biċċiet; tbenġil kien diġà-tixrid tiegħu mill-għadma tal-ħaddejn li tiegħu l-għajnejn.
  
  
  Il-bniedem ppruvaw li jitkellmu, iżda kien hemm biss ħoss fgat madwar ego rta; iżda qabel l-ego jistgħu knock tagħha, huwa rnexxielu iġbed il-bidu tal-gun. I naqas bil-quddiem, tinsab fuq l-art għal żmien twil. Oħra kbar tal-kalibru gawk whizzed-aħħar żewġ pulzieri fil-quddiem tal-me u ewropea fil-ħajt oppost. Kien goggle b'għajnejha dum-dum li jistgħu imsaren persuna bħal friska maqtula tat-tiġieġ lesta għall-iskart. Il-bniedem saqajh u sostnuti lejn il-bieb.
  
  
  Qabel ma jkun jista nar ieħor permezz tiegħu infernal balal, miftuħ tagħha niżlet il-linja li jaħdmu jingħaqad me sinċerament kuljum. Iżda kien għaddew qabel ma hi jista-kariga l-gun minn Ego tal-idejn. Huwa ġrew fl-kuritur u raw a irqiq-traċċa tal tad-demm u l-jinstemgħu l-tqil-taħlit tal-metall taraġ fil-far-tmiem tal-uncarpeted-kuritur.
  
  
  Imbagħad huwa marru lura għall-kamra tiegħu u jinġibed fuq il-pants huwa d-xellug li jmiss mal-sodda. Reeva ħares lejn me wiesgħa, par għajnejn. Ħej qal dan. "Ma jkun rrabjata, jekk jogħġbok! - Meta-bejgħ drappijiet, dejjem ikun hemm kompetizzjoni ħarxa.
  
  
  "Hi ma kienx id-daħk. Tagħha,u jħalli tagħha waħdu bl-bloodied figura li darba kienu bniedem.
  
  
  Imbagħad huwa dam tagħha madwar il-kamra. L-ebda wieħed ra lilu tmur l wettaq attakk. Huwa kellu l-qabda lilu, minħabba li issa li l-Mohan kien mejjet, ma kien hemm l-ebda mod li tkun taf jekk kien verament fuq Della. Jien ma naħsibx li kienu vulgari ħallelin; ma wrew l-ħiliet ogħla minn ordinarja kriminali.
  
  
  Kien ċert li dawn ma kinux waqt li jaġixxi taħt l-illużjoni ta titlob għall-flus. Kien xi ħaġa crashing fil-kap tiegħi, xi ħaġa li ma setgħux artikolazzjoni fil-ħin. Kien simili riddle... xi ħaġa li sar me naħsbu mill-ġdid dak Hawke kien qalli. Huwa possibbli li xi ħadd diġà kixfet l-identità tiegħi peress I waslu fl-Indja dwar il-viża turistika? Ħafna mill-mistoqsijiet jistgħu jkunu marru mhux imwieġba jekk huwa ma kienx maqbuda Mohan tal-kompliċi.
  
  
  Il-lobby tal-lukanda kien kważi abbandunat, u l-lejl skrivan kien rieqda lejn il-bank. Huwa nnotat malajr ħafna l-moviment wara l-purtieri li ħa l-kbar tal-ħġieġ bibien li jwasslu biex l-patio u l-ġnien. Indiċi, huwa ġrew l-tined, imbuttat ih imwarrba, u dam fis-dlam-ġnien.
  
  
  Il-ħaxix kien bix-xita u l-kiesaħ taħt is-saqajn. Il-qamar kienu sparixxew wara munzell ta'sħab li koperti tagħha oranġjo-wiċċ. Imbagħad rajt ir-riflessjoni tal-sħab fil-ġabra, fejn hi magħmula il-famuż jgħum qabel il-laqgħa mal-Reeva u wara li l-pranzu ma'tagħha. Marret il-clink tal-ħġieġ, il-ritmiċi-moviment tal fil-burdati, u l-guttural l-trab tal-bejjiegħa tat-triq.
  
  
  Issa ma kien hemm biss il-ħoss ta tiegħi tan-nifs, l-taħbit tal-polz tiegħi. I ew sentenzi'l quddiem bl-attenzjoni, sensi tiegħi tisfija fi kwalunkwe moviment, ebda ħoss li tippermetti me biex isibu tiegħi priża... qabel ma ġie skopert.
  
  
  Fl-għaġla tiegħu, huwa ma kellhomx żmien biex tiġbed l-gun tiegħu. Għalhekk kelli jiddependu biss fuq l-intelliġenza u l-idejn tiegħi. Anki jekk inti ma jkollhom jiddependu fuq il-intelliġenza u l-idejn meta inti ssib imsikkta xkubetta mmirata lejn il-ħajja.
  
  
  Tiegħi għalliem kien jaf lili mill-laqam "il-fann cu-Mok", li tfisser"l-Ewwel" fl-Korean. Iżda f'dak il-punt, I ma jkollhomx il-ħin li tqiegħed dak li kien I riċerka fil-prattika. Kollha kien kwiet fil-ġnien. L-banyan-weraq biss influwenzat ftit, jinħeba l-parti ta'l-għeluq tagħhom ġgant tronk.
  
  
  Hi raw traċċi ta Indjan tad-demm meta huwa nnotat flash f'daqqa, segwit mill-jinfaqgħu bir-rabja hiss tal-fatali bullet. Dan iż-żmien kien me li għajjat. Imbagħad I miġjuba tagħha l-idejn għall-ħalq tiegħi, tagħha gawking-għajnejn grif tiegħi ta ' l-ispalla.
  
  
  Kien superfiċjali tal-ferita, iżda stung ħażin. Stahl gritted tiegħu snien u l-stenniet, tħossok aktar vulnerabbli minn qatt qabel. L-gunslinger, madankollu, ma tridx tieħu kwalunkwe aktar opportunitajiet u jistennew me li jattakka lilu fl-ritaljazzjoni.
  
  
  Huwa bdiet taħdem lejn l-ilqugħ. I d probabbilment jimxu wara lilu, wisq, għax ma ridtx ħalli lilu tikseb il-bogħod mingħajr tagħlim l-uem lezzjoni. Apparentament, huwa kien irkuprat mill-trattament li l-ego kien mogħti lilu ftit qabel, tant li hu il-volpi qabżet fuq il-fruntiera mal-ħajt tal-sorprendenti b'aġilità. Huwa għamel aktar bħal qattus minn tal-bniedem. Iżda minkejja l-uġigħ fid-driegħ tagħha, ont jinħassu biss bħala mobbli. Hu ħa, li telgħu fuq il-ħajt, u jinħattu indiċi fuq l-garża tal-żrar. Oħra tisfir tal-ħoss sploda fil-widnejn tiegħi, iżda ma kienx tir minn azzarin.
  
  
  Indjan fl-abjad turban irnexxielu jilħaq l-traditional pparkjati fl-aħħar tal-żrar triq wara l-ilqugħ. Bil-magna enormi, il-traditional miġbud ' il bogħod, u l-Indjan lanqas ħarsa lura. I jista ppruvaw silġ taxi jew rota tat-taxi, iżda kont naf li l-bniedem bl-gun kienu diġà sparixxa fil-labirint tal-isqaqien tal-belt.
  
  
  Għalhekk, minflok it-tkomplija l-issa apparentement għalxejn kaċċa, huwa marru lura għall-ilqugħ u kien imwaħħal mar-żewġ postijiet ta'l-injam, tixbit fuq mill-ġdid. Dan iż-żmien, huwa poġġa fil-inqas sforz. Il-ħaxix kien reali eżenzjoni tiegħi saqajn, meta mqabbel mal-żrar. Huwa marru għall-ġabra, maħsula-naħa tiegħu, u qasmu l-lawn, żliq b'mod sikur fis-lobbying.
  
  
  L-doorman qajjem sa mill-irqad tiegħu, li mingħajr ebda dubju permessi żewġ Indjani li ġejjin sa l-kamra tiegħi mingħajr ma jiġi nnotat. Madankollu, l-I ma kienx se tort ego għall-katavri li tax-xellug tagħha soprano u li I meħtieġa biex jeħles. "Nuqqas ta' rqad, sahib?" huwa staqsa, mis-soltu hu bil-mod saqajh. Imbagħad huwa inklinata fuq il-bank, l-għoti me imdawra-dehra... Fil-fatt, ont kien biss fl-pants tiegħu. "Jien ser jibgħat għal xi irqad għalik, mhux se I?"
  
  
  "Grazzi, l-ebda bżonn," I naqas, b'stretta tbissima.
  
  
  Jekk huwa nnotat l-twil, mdemmija-bidu tax-xellug fuq lili mill-Sikh balal, huwa preti li ma ġara xejn. I tpoġġi l-idejn tiegħi fil-bwiet tiegħi u l-mixi li l-liftijiet mingħajr ħadd jaraw me. Mhux I li tħossok fi, moħħ inti; iżda I d pjuttost ma tiġbed l-attenzjoni. Ġlied Nru 3 meħtieġa biex isibu-bniedem imsemmi Shiva bit-telefon.
  
  
  
  2
  
  
  Reeva Singh ma kienx hemm biex jgħinuni nadif tiegħi tal-kamra.
  
  
  Il-bieb tal-kamra tas-sodda tiegħi kien imbexxaq, għalkemm l-ebda wieħed kien jistaħbew wara li tkompli l-ħidma li Mohan u s-sieħba tiegħu tal-ego kellhom interrotta. Il-kamra kien vojt ħlief għall-iffriżat katavri tal-bniedem hi d maqtula bl-mejtin kick. L-Indjan jistabbilixxu mal-dirgħajn u s-saqajn mifruxa fil-pożizzjoni stramba, kważi mgħaddsa fl-grupp ta skur tad-demm li kien għadu-tixrid.
  
  
  L-rumpled kutri wera li hu d jintefqu aktar ta ' filgħaxija ma tagħha u Reeva. Apparentament, l-girl ltqajna mitmugħa u niżel mill-kamra qabel ma wieħed ikun jista'tieqaf tagħha. I ma kienx stupid biżżejjed biex jaħsbu għall-anke t-tieni I li jista'joqgħod fuq silenzju tagħha. Għalhekk huma ddeċidew li l-bidla tagħha lukanda l-għada filgħodu. Hi ma tkunx tixtieq xi ħadd mill-New Delhi Pulizija biex jiġu me u nistaqsi lili mistoqsijiet. Kien ikollu biex tirreaġixxi bl-aktar tinsab biex jipproteġu l-kopertura.
  
  
  Iżda apparti mill-tħassib dwar Reeva Singh, li lanqas jafu jekk hi kienet se żżomm ħalq tagħha mitfija jew le, ont kellhom tinkwieta dwar Mohan. Naturalment, jkollna l-ego l-kamra tiegħi ma kienx faċli, speċjalment peress tagħha lukanda evitat kwalunkwe-istorbju fuq l-ispejjeż kollha. Fortunatament, il-bqija tal-mistednin kienu diġà-ħoss rieqda. Bieb wieħed ma miftuħa għall-istati uniti kif I-falliment tal-ġisem tagħha jistabbilixxi l-abbandunat il-kuritur. L-ebda par-wiċċ jistgħu ara tiegħi aħmar-titqib-għajnejn, tiegħi midruba tad-driegħ, jew tiegħi mdemmija-piż.
  
  
  Ego pawned fil-quddiem tal-lift u misjuba dak I meħtieġa fil-tiegħi pants-but. Il-azzar xafra ta tiegħi penknife wera li jkunu utli ħafna-apparat; fil-fatt, ma Della tal-penknife, I kien kapaċi li tiftaħ il-bieb u l-lock-kabina fuq il-quċċata tal-art, ħelsien l-lift tax-xaft, li jitfa-ġisem diversi għexieren kwadru isfel.
  
  
  Dan se jkun Mohan dejjiema-post ta'mistrieħ.
  
  
  Kien diġà-ras u l-ispallejn fl-arja, l-bqija tal-ego tiegħu tal-ġisem lest għall-buttuna finali fil-fossa fonda fil-tajjeb, meta kien innotat mill-xi ħaġa li sar me tiżdied fil-permess biex twettaq il-bandiera. Il-kmiem tal-tagħha Indjan kurta kien rrumblati bħala korp tagħha kien miġbud r-sala, u issa I raw dettall I ma kinux innotati qabel.
  
  
  Kien tatwaġġ li saru fl-indelibbli linka blu li kien viżibbli b'mod ċar fuq l-driegħ; u l-I meta induna li kien tpinġija, suspetti tiegħi ġew ikkonfermati. L-tatwaġġi kien f'koljaturi-sa re orphan taħdem sa l-driegħ fil-tipiku attakk tal-pożizzjoni. Il-forma ta'felli fil-mira u l-fluttering-ilsien ġew mitlufa fil Mohan ffriżati tal-laħam.
  
  
  U sabiex il Orphan deher. Dawn bagħtu Mohan u l-ego kompliċi biex tiżgura li l-Nick Carter ma ' tesponi l-ih tal-organizzazzjoni sigriet. Biss il-pjan naqset. Wieħed miż-żewġ aġenti kien mejjet, u l-oħra bil-miksur wiċċ ma kellhomx żmien biex tikseb kull informazzjoni, lanqas ma l-ebda prova li kien I verament Ġlied Nru 3, aġent fil-servizz tal-AX.
  
  
  Punt favur tiegħi, I-ħsieb, tal-tugging fuq il-kmiem tal-bniedem mejjet tal-qmis u kicking l-katavri. Mohan iffriżat tal-ġisem tellgħu l-isfel, bil off-dlam-ħitan ta'l-xaft lift. Tagħha, jinstemgħu lilu jilħaq id-destinazzjoni finali tiegħu... kien hemm thud bħala-ġisem naqas. Jekk Shiva xorta jistgħu jgħinu l-uem, ma jkun hemm xejn kontriha.
  
  
  Il-problema kien li għadni ma nafx, bħala nemes, jekk dan misterjużi-karattru qatt eżista, tal-moħħ li joperaw taħt il-kopertura ta'Orphan, magħżul sens tiġbed il-kordi ta'dan in-netwerk internazzjonali.
  
  
  
  It-traffiku jiċċaqalqu bil-mod permezz Nehru-Park. L-throng tal-karozzi, il-bike taxis, skuters u roti, l-abjad tal-kolonni tal-Connaught Circus jaraw l-throng tal-persuni mexjin bħal siekta sentries. L-irġiel fl-abjad wiesgħa qliezet u l-abjad "kurtas" li ma kinux ferm differenti mill-ħwejjeġ tal-Mohan u l-ego sputnik, mixi malajr, bis-serjetà u complacently. Iswed jekk in-nisa mgeżwra lilhom infushom fil - "saris", oħrajn fil-qxur tal-ħarir u l-modest" churidar " (qliezet li tajbin madwar l-għekiesi u l-qadd). Dawn kollha ffurmat konfuż-folla, bil-sens ta'urġenza mdendlin fuqhom, u fl-istess ħin ta'stennija.
  
  
  Iżda l-aktar mill-monumenti u l-ħsejjes tal-belt, aktar milli l-eżotiċi atmosfera li dejjem sar f'new Delhi uniku tal-belt, l-interess tiegħi kien ffokat fuq biss ħaġa waħda.
  
  
  Biex Shiva.
  
  
  "Inti qed me javżak li s-Servizz tiegħek biss jinstemgħu dwar il Orphan, mhumiex inti?" I talab tagħha, il-persuna seduta madwar mill me bħala kemm aħna sipped-zekka te fil-triq kafetterija qrib il-park.
  
  
  Li filgħodu, I kkuntattjat lill-Indjan-Servizz Sigriet. Tiegħi "kuntatt" kien Servizz Sigriet-uffiċjal li kien partikolarment rakkomandat għall-me. Ashok Anand kien raġel dwar l-età tiegħi, iżda irqiq u haggard, bil-qawwi u tippenetra l-għajnejn, aggressiva espressjoni fuq il-wiċċ tiegħu... l-espressjoni ta ' xi ħadd li jaf kollox ir-regoli tal-logħba, l-ebda kwistjoni jekk huma vile jew le. .
  
  
  "Qatt smajt l Orphan?" — X'inhu? " huwa talab, frowning. Huwa qajjem l-tazza għall-xufftejn tiegħu u ħadet fit-tul sip ta te qabel ma tkompli. "Naturalment, is-Sur Carter. Konna semgħu l Orphan... madwar il-Kashmir, mill-Calcutta, Madras, Bombay... minn pajjiż tagħna. Fejn hemm l-irvelli u mutinies, dejjem ikun hemm Orphan.
  
  
  "U L-Shiva?" I insista.
  
  
  "Għandek tara dan?" Anand wieġbu, tipponta lejn il-wiċċ tal-presidenza, ħafna tleqq tal-injam fuq l-ixkaffa. "Huwa bla xkiel, shapeless, ara?
  
  
  Huwa nodded fil tagħha.
  
  
  "Ukoll, allura inti ser tifhem meta l-I għid tagħha li Shiva huwa shapeless, mingħajr wiċċ, mingħajr personalità, is-Sur Carter. Huwa inklinata matul il-presidenza u ħares lejn me mal-half-magħluq l-iswed l-għajnejn. "Huwa biss l-isem mislufa mill-ħażen deity, anki għall-us fil-IISA, l-indja servizz sigriet.
  
  
  U l-vuċi tagħha huwa fil-punt tal-bidu, fl-istess post fejn dan kien il-jum qabel... biss il-lukanda hija differenti. Ed permessi me biex isir kuntatt ma'l-Indjani, għalkemm huwa me parir biex ma jiddependux fuq ih għall-għajnuna.
  
  
  Kien hemm għajdut fil-dell innifsu li l-weraq-Indjani imsejħa " tradiment." Għalkemm tiegħu egoistic kollega kien assigurat Hawke ta'l-akbar diskrezzjoni, ma kien hemm l-ebda punt fit-teħid ta'riskji bla bżonn, speċjalment meta l-ħajja tiegħi u s-suċċess tal-missjoni tiegħi kienu fil-periklu.
  
  
  "Mejju I tistaqsi għaliex l-gvern tiegħek sabiex ħerqana biex isibu tagħna Shiva?" Anand qal fl-istess ton, b'attenzjoni u warily.
  
  
  "L-eroina," qal. "Ta'għaxar miljun dollaru-merkanzija marbuta għall-Istati Uniti. "Jien ma naħsibx I tiżvela l-għanijiet tiegħi wisq jekk I tkellem hu dwar il-proprjetà ir-raġuni, jiġifieri li kien I jippruvaw biex jintraċċaw is-sors ta'l-vuċi impersonations li kkawżaw paniku fil-diplomazija internazzjonali fl-aħħar xhur, għall-paċi fid-dinja.
  
  
  "Ah, iva, id-drogi li huma tassew ħażina tan-negozju! L-Indjan tbissem u beda biex jiksbu. "Jekk jogħġbok skuża me għal ftit minuti, iżda jien se definittivament sejħa tiegħi kontrollur. Forsi huwa jistgħu jagħtu me aktar informazzjoni dwar Orphan.
  
  
  "Naturalment," qal. Anand imbuttat lura l-president tiegħu u l-mixi madwar it-terrazzin.
  
  
  I jaraw hu sakemm hu sparixxew ġewwa. Imbagħad huwa ħarsu lejn il-qiegħ tat-tazza, kważi jiddispjaċih li qatt ma kien jaf li taqra d-destin mill-weraq tat-te. Min jaf, jekk hu kienu tgħallmu dan, huwa issa se jkunu jistgħu jbassru l-suċċess jew il-falliment tal-missjoni tiegħu.
  
  
  Huwa inklinata lura u ħalli tiegħu ħarsa drift madwar l-iffullar terrazzin tal-traffiku li ferita madwar Connaught Circus. Hemm bosta mistoqsijiet, sabiex ħafna lakuni bil-baħar, li nixtieq kellhom jagħmlu ħafna ta frolicking jagħmel l-ebda progress. "Aktar te, sinjur?"
  
  
  Hija kienet startled biex tara l-wejter jegħleb fuq il-mejda tal-kafè. "Iġibu l-tnejn," qal tipponta lejn Anand tal-tazza vojta.
  
  
  "Iż-żewġ zekka infużjonijiet, — il-wejter qal. "Nista'joffru lill Pakora, jew ma l-bniedem trid tipprova l-iffirmar Indjan-platt, tal-laħam tbati imsejħa girl?" Dawn huma eċċellenti, sahib.
  
  
  Huwa taw tagħha fl-affermattiv nod, ftit irregolati mill-ego-approċċ immexxi mill. Il-bniedem telgħet l-vojta tal-ħġieġ, u kif hu mdawwar li jmorru lura għall-kċina, sibt ruħi tluq tiegħu fil-bare-driegħ fil-xokk. I ma kellhomx żmien biex tħares lejn dan għal żmien twil, iżda I kellu wkoll żmien biżżejjed biex jagħmel dak li kien stampat fuq il-nen.
  
  
  F'koljaturi orphan hija xi ħaġa li mhux faċli biex tinsa! Huwa imbuttat lura l-president tiegħu u l-qabża sa saqajh.
  
  
  "Kuda, apposta tieħu dan, fejn huwa Anand?" - I tal-ħsieb, tagħmel mod tiegħi bejn l-tabelli. L-clink tal-pjanċi tal-mtaqqba-widnejn tiegħi, screech li jitħallat mal-honking ħornijiet u l-ħsejjes tal-karozzi tal-madwar tal-kafè u Nehru-Park. Iżda mill-inqas I ma kienx vulnerabbli kif I d ġew-aħħar bil-lejl, meta l-I d kellhom jiddefendu lili nnifsi kontra l-żewġ Sikhs li d daħlu tiegħi kamra f'lukanda.
  
  
  Fl-ispalla holster hi mwettqa kienet għeżież Wilhelmina, il-.38 Luger li salvat me minn tant kbir is-sitwazzjonijiet, aktar minn I xtaqu li tiftakar. U fil-każ ta'pistola ma kienx biżżejjed, kelli Hugo, tiegħi stiletto, mgħottija skond il-kmiem tal-qmis.
  
  
  "Hemm xi ħaġa li trid, sahib?" Wieħed mill-wejters fl-abjad ġkieket staqsa.
  
  
  "Tat-telefon," qal.
  
  
  Hu indikat il-revolving doors ewlieni fil-kamra. Dan laqat me li Anand kienet qed tieħu wisq fit-tul fuq it-telefon. Dan, minbarra l-tatwaġġi I nnotat fuq il-wejter driegħ, magħmula me jħossuhom inċerti.
  
  
  Huwa sab tagħha telefowns, wara l-istruzzjonijiet tal-bniedem fl-abjad ġakketta, ringiela ta ' l-iswed u l-antikwata telefowns stabbilit fuq il-ġenb tax-xellug tal-kuritur dejjaq. I malajr stenna madwar u nnotat sinjal għall-jum li d-dritt tiegħi. Forsi ont kien nervuża għall-ebda raġuni partikolari, forsi ont, inkwetat dwar xejn.
  
  
  Ukoll, ma kien hemm l-uniku mod wieħed biex tagħmel ċert.
  
  
  Huwa niżel naħa tiegħu taħt l-dawl tas-sajf ġakketta, ħass rassikuranti touch fuq Wilhelmina tal-hilt, u niżlet il-kuritur biex il-kamra tal-irġiel. Il-passaġġ kien abbandunat. Niftħu l-bibien, huwa tpoġġi d-dritt tiegħu marda quddiem.
  
  
  Il-bieb creaked miftuħa, li jippermetti me ħarsa ta'malajr lejn l-iswed u l-bajda miksija bil-kamra tal-banju. Hemm ma jidhirx li jkun hemm xi ħadd. Huwa intensifikati l quddiem, il-kiri il-bieb ftit miftuħa wara me. I whispered, " Ashok?" - It-tibdil tal-kmamar tal-ingħalqu fi tliet nofs in-nhar wara nofsinhar.
  
  
  Huwa stenniet it-tieni u mbagħad tissejjaħ tagħha mill-ġdid. L-ebda reazzjoni. Siekta bħala-qtates, bil-sens akbar tal-biża'li jiġu maqbuda, il-luger jinġibed tagħha barra mill-holster tagħha u uża s-saħħa tiegħu jikkawżaw saba ftit. Għall-parti l-kbira, moderna Lugers jkollhom insensittivi jikkawżaw; iżda l-Wilhelmina kien modifikat speċjalment għall-lili mill-tiegħi fid-MANNARA tal-laboratorju fil-kwartieri ġenerali F'washington. L-trigger kien lest li jmorru l-barra malajr kemm hi jinġibed l-attivazzjoni.
  
  
  I marru għall-ewwel tojlit fuq ix-xellug. Bil-qabda soda fuq il-manku tal-metall, hu imbuttata l-bieb miftuħ u magħluqa biss malajr. L-ewwel kompartiment tal-kamra kien vojt, kif kien il-tieni. U fit-tielet, jegħleb fuq il-titbaxxa-tojlit tas-sedil, jistabbilixxu l-jiċċaqalqux, li jidhru tal-ġisem tal-Ashok Anand.
  
  
  Huwa kellu l naħa tiegħu u titneħħa l-ego ras. "Il-bastards! huwa hissed taħt nifs tiegħu. Anand tal-għajnejn wiesgħa t'attivitajiet lura fil me. Huwa dam swaba tiegħu fuq l-ego tal-kappell tal-għajn, u b'hekk it-tħassir ta'l-sorpriża-espressjoni tax-xellug mill-mewt ta'l-ego tal-bniedem.
  
  
  Linja rqiqa, issa vjola, immarkati l-ego tal-għonq. Deadened-rimi, I kkonkludiet, jeżamina l-titbenġel. Huwa unbuttoned l-għonq tal-Ego tal-qmis li tikseb l-aħjar tħares lejn il-titbenġel, u raw il-marki tal-żewġ ċkejkna titqib, inqas minn pulzier bogħod minn xulxin. "Iżda għaliex?"huwa staqsa lilu nnifsu. Huwa ċar li l-Anand kien fwied mejjet, minħabba li l-ego, ilsien kien mdendlin mill-rta; iżda dawn il-marki fuq l-għonq deher li tħallew mill-snien tal-serp.
  
  
  Xi żmien ilu, bejn wieħed mill-missjoni u l-ieħor, I ġara li taqra diversi kotba fuq herpetology, l-xjenza tar-rettili. U hi jaf li r-reazzjonijiet li velenuża serp gdim normalment tibda kwart ta ' siegħa jew nofs siegħa wara l-gidma.
  
  
  Ashoka Ananda daqsxejn il-qtar, iżda dan ma jikkawża l-mewt ta'l-ego: forsi dawn is-sinjali fisser twissija jew rappreżentati reliġjuża-simbolu. Ħaġa waħda kienet ċara: huwa ma kienx se tieqaf hemm biex issir taf.
  
  
  L-luger jitneħħew u jiżżerżaq madwar il-kabini tal-piloti. It-tojlit kien għadu vojt. Jekk I marru lura l-mod-I kellhom qabel, nixtieq bla dubju għandhom jimxu fl-wejter. Safejn hi tista ' tgħid, huwa ma kienx l-unika waħda li ħadem fil-bar, il-parti tal-Orphan-organizzazzjoni.
  
  
  Kien talab għall-mod ieħor barra. Tal-ħġieġ tat-tieqa fuq porċellana-sink ħares fuq l-trab-mogħdijiet tal-Nehru-Park. Huwa telgħu fuq it-tarf tal-sink u ħares. It-tieqa miftuħa fuq id-dahar tal-kafetterija, barra tal-vista ta'l-verżjoni seduta fuq it-terrazzin, fejn il-wejters, sperma jew le, stenniet fil-tabelli.
  
  
  Fetaħ il-tieqa gradilja bil-stiletto u titneħħa, unhooking il-lewn is-metall tal-snanar tal-qafas.
  
  
  "M'hemm l-aħjar modi, sahib.
  
  
  Huwa tard wisq biex jaħtfu Wilhelmina issa. Huwa mdawwar tiegħu ras u raw il-grinning-wiċċ tal-wejter bil-pistola. "Il-.22 Beretta kien preċiżament l-għan fl-għajnejn tiegħi. Dawn kienu ż-żgħar-il-kalibru l-armi, iżda kienet taf il-Berettas tajjeb biżżejjed biex tkun taf kif perikolużi li jista'jkun fil-qrib il-medda.
  
  
  "Hija biss jiġu mitluba biex nikseb xi arja friska," spjegat.
  
  
  Huwa ma tbissima, biss xejru l-gun fi me, sinjalar me li jgħollu l-armi tiegħi fuq kap tiegħi u jaqbżu off-sink. Huwa kien qed iżomm Beretta osservat fil me. I kollha kellhom ma kien taċċetta l-ego-istedina. Tagħha, żbarkati fuq l-art u l-t'attivitajiet lilu. Kien ovvju li huwa kien nervuża, mill-tħares fl-għajnejn tiegħu, deher li kien ftit esperjenza f'sitwazzjonijiet bħal dawn.
  
  
  "Ħsibt l-Indjani kienu ospitabbli nies," qal. "Jien naħseb li l-oħra tiegħi wieħed minn hemm" - u huwa mdawwar kap tagħha lejn il-kabinett fejn Anand tal-ġisem kienet sabet tagħha - " kien inċident."..
  
  
  "L-istess ħaġa li se jiġri lilek, sahib, "l-wejter chuckled, jittieħed pass'il quddiem, il-beretta issa l-għan għall-ħajja tiegħi. "Hekk, aħna ser probabbilment tisma kbira barra mill-kraxx, terribbli mess. Se jkun hemm tant l-istorbju li se jispiċċaw jegħrqu l-azzarin.
  
  
  Għalhekk, huwa ma kienx l-unika waħda fil-Barr li kien marbut li Orphan. Kif kien jaf fejn issib me, u kif dawn kienu jafu dwar Anand — żewġ mistoqsijiet mhux imwieġba minbarra l-oħrajn I kien jakkumula.
  
  
  "Tassew?" I wieġbu, jagħmlu l-Aryans tidħaq. "I jissuġġerixxu inti irrepeti li l-pulizija wara għalik."
  
  
  Kien id-dritt.
  
  
  Il-wejter kien mingħajr esperjenza, l-ġodda għal din it-tip ta'xogħol, u lanqas jafu dan l-qodma tmiem. Qabel l-I jista'jintemm sentenza tiegħi, huwa mdawwar f'daqqa li jiffaċċjaw il ma jeżistix-pulizija. U fit-tieni qasma, ont kien fl-azzjoni.
  
  
  Hu il-volpi qabżet bil-quddiem u bdiet il-wejter fl-għonq. Huwa kien bħala l-uniku tal-tiegħi żarbun hit ego collarbone. Huwa naqqas l-riġel tiegħu u mogħtija fatali tax-xellug daqqa għall-uem tal-milsa. L-Beretta tellgħu bogħod bħala l-bniedem mbuttat il-post fil-griżmejn mal-naħa tiegħu, u tirremetti din tingħata b'infużjoni minn isfel il-ġnub ta'l-rta tal-ego.
  
  
  Kif kien waqa'bil-quddiem, huwa qabad it up għal kull tilwim u slapped ego tiegħu fil-wiċċ mill-ġdid. Smajt tagħha li jħoll tiegħi snien fil-mument meta tiegħi rta ego jintmess kull tilwim. Il-bniedem jiżżerżaq l-art. Barra l-kamra tal-banju, l-nixxiefa rattled deafeningly, segwit mill-clatter tal-platti.
  
  
  Naturalment, dan kien pjan maħsuba biex jegħrqu barra l-isparatura maħsuba għall-pr. Huwa ħa l-beretta u mimli fis-par ta għażel qliezet kbar biżżejjed biex jinħbew pistola.
  
  
  Imbagħad huwa qabad il-bniedem mill-xagħar u titneħħa kap tiegħu daqs li kieku kienu pupazzi mal-kordi maqtugħa. "Inti ma tfittex tajba, il-bniedem!" I exclaimed fil-vuċi baxxa.
  
  
  Huwa mumbled xi ħaġa I ma setgħux tisma, jobżoq l-demm u maqsuma snien, għat-titbigħ geddum tiegħu. "Fejn hu?" - ppressati. "Nixtieq li tkun taf fejn nista'nsib l-imgħallem tiegħek.".. Shiva.
  
  
  - Shiva... Shiva marret, " l-wejter muttered, mdendlin kap tiegħu. Il-bniedem magħluqa-għajnejn tiegħu, u l-ħalq tiegħu bdiet il-fsada mill-ġdid.
  
  
  "Jaħsbu mill-ġdid," I hissed, tgħolli l-naħa tiegħi. Is-swaba'tagħha ffurmat plasma tifqigħ-forma ta ' bozz imsejħa penn Kolonja qasam gee-kmamar-ki, li kien maħsub biex itaffu l-uem l-ilsien. U huwa għamel l-ego miftuħa tagħha uġigħ-mċajpra-għajnejn.
  
  
  Tal-qalb ieħor rending groan akkumpanjata l-impatt. Iżda li bagħal ma kienx l-ħsieb dwar l-qtil Anand, sabiex I ma kienx fil-burdata li tkun tajba Samaritan. Huwa mwaħħla l-uem tal-dwiefer taħt l-għajn tagħha, joħonqu tagħha għajnejn.
  
  
  Il-wejter ċaħdet, rogħda convulsively. Ego-mira tolqot l-art, iżda wara t-tieni ta'dan, qabża fuq il-quċċata tal-lilu, thrusting-uem tal-swaba lura fis-għajnejn tiegħu. Hi setgħu ġew blinded mill tagħha ego għall-ħajja. Iżda barra minn tiġi trasferita għall-mewt tal-Indjan aġent mill-lukanda tagħha, tikseb l-rewmatiżmu.
  
  
  "Għidli: fejn huwa Shiva?" - ripetuta.
  
  
  Dan kien skomdi-vista; il-bniedem tal-karatteristiċi kienu mfixkla mal-biża'u l-uġigħ. Il-wiċċ tiegħu u l-quddiem tal tiegħu qmis kienu diġà indistingwibbli, kienu smeared mad-demm u mal-rimettar, l-għajnejn tiegħu pop barra tal-sockets tagħhom, huwa ma setax tieħu n-nifs.
  
  
  "H - h -" huwa groaned.
  
  
  "Fejn hu fis-sala?" I tinqasam. "Fejn?"
  
  
  Iżda l-preċedenti swat bil-żieda ta'l - "kbir fl-għajn" teknika maqluba l-ego barra mill-rut. Il-wejter inklinata lura u evitat l-iżvilupp fiżiku turment, li jippermetti ruħu li drift off fis-guardian angel.
  
  
  Huwa jitneħħa swaba tagħha, u l-għajn tagħha magħluqa matul l-għajnejn tagħha. Tagħha ego ppruvaw li titqajjem tagħha billi tħawwad tagħha vjolenti, iżda l-persuna kien mitluf minn sensih u l-jiddawru-dell ta lilu nnifsu. Hija kienet madwar jkaxkru tagħha jidhru tal-ġisem fl-afrikani, biex tpoġġi l-kap tagħha taħt l-ilma u jġibu tagħha ego lura għall-sensi, meta hija jinstemgħu l-ħoss tal-passi. Xi ħadd kien mixi fl-sala, l-intestatura għall-bieb tal-kamra tal-banju.
  
  
  "Nirad?" Vuċi msejħa.
  
  
  M'hemmx għalfejn ngħidu, Nirad kienet f'pożizzjoni li twieġeb.
  
  
  Dan iż-żmien, hi ma jħallux ruħha jinqabdu gwardja off. Huwa marru għall-sink u telgħu fuq il-porċellana tarf; il-tieqa qafas huwa d maħlula qabel kien imbexxaq.
  
  
  Huwa imbuttat-tieqa qafas'l quddiem bl-idejn liberu tiegħu. Barra l-kamra tal-banju bieb, inkwetat vuċi msejħa biex Nirad mill-ġdid.
  
  
  Fortunatament, il-tieqa kien kbir biżżejjed biex jitwaħħal permezz. L-appoġġ il-bord tal-ħġieġ bil-naħa l-waħda, hu hopped isfel fuq it-terrazzin u peered lura fil-kamra tal-banju.
  
  
  Il-bieb iffavorixxa miftuħ, u l-I ħa mentali istampa tal-wiċċ tluq stabbiliti fil-Nirad tal-bloodied tal-ġisem fl-disbelief. Kien familjari wiċċ, wieħed li l-Ego qatt ma raw qabel. Iżda jien naf li tara l-anzjani Indjan mill-ġdid, li kien tluq incredulously fil-Nirad tal-jiċċaqalqux figura f'dak il-mument... u probabbilment fil-futur qarib.
  
  
  
  
  3
  
  
  "Huwa faċli għall anki tal-Punent osservatur biex tiskopri l-essenza vera ta'l-Alla fil-doppju tal-inkarnazzjoni Shiva-orphan. Imnissel mill-pre-vedic deities, dan ħafna tal-qedem-istati ta'l-Indjani trinities għandhom eventwalment tkun assoċjata ma phallic-simboliżmu. Fil-fatt, fil-ego ikonografija, aħna dejjem issir l-minfuħin-kappa ta orphan fl-jattakkaw il-pożizzjoni. Għalhekk mhuwiex sorprendenti li l-Shiva huwa ħafna drabi deskritti bl-ilbies kollha fuq orphan qxur, l-imsielet wkoll magħmula mill-ġlud, a propitiating-korda u l-ċinturin madwar jgħixu vipers..."
  
  
  
  Huwa għalaq il-ktieb u peered permezz tal-librerija tieqa, wara l-wiesgħa tal-ġebel taraġ li wasslet biex it-terrazzin tal-kafetterija li jmiss Nehru-Park. L-ebda wieħed innotata tiegħi malajr tluq madwar id-dahar tal-klabb.
  
  
  I ma jistennew Nirad tal-imsieħba għall-sess, u l-I kien id-dritt dwar dan. Lanqas ma hu tara l-ebda ambulanzi jew karozzi tal-pulizija jaslu fuq il-post biex jiġbru Ashok Anand tal-ġisem. It-turisti u l-negozjanti daħal u marru. L-open kompliet jimxu mingħajr interruzzjoni, u mill tagħha taġġ-punt fil-Connaught Place-librerija, hi tista'anki ara Nirad tal-kompliċi, żgħażagħ Indjan-bniedem fl-wejter tal-uniformi.
  
  
  Kif għall-Nirada, il-egos ma bbenefikawx us bil-wieqfa jew mindud kullimkien. Il-oħra tal-ego probabbilment miġjuba tagħha ego għal xi privati tal-kamra jew tal-restorant sabiex tkun tista ' tirkupra. L-ebda dubju li l-kap tal-aġenzija kien jaf dwar l-sekondarja attivitajiet tal-impjegati tagħha, inkella xi ħaġa mhux tas-soltu ġew innotati.
  
  
  Fi kwalunkwe każ, huwa kien determinat li żżomm jaraw sa wieħed jew iż-żewġ tal-wejters waqfu jaħdmu. Nirad "xellug" qabel ma tkun tista'tibda l-ebda informazzjoni mill-lilu. Għalhekk, bl-ebda oħra valida-evidenza, il-web jwassal biex isegwu kien is-sorveljanza tal-żewġ Orphan hitmen.
  
  
  I ma kienx stupid biżżejjed biex jaħsbu li dawn se jwasslu me sinċerament li juru l-ħiliet, iżda I kien pjuttost żgur li ladarba l-mekkaniżmi kienu stabbiliti fil-mozzjoni, Shiva, jekk hu verament kienu jeżistu, eventwalment jidhru.
  
  
  Sabiex I kompliet nippretendu li kien estremament interessati fil-kotba murija fil-maħżen, id-dritt li tixtri-volum fuq Indjan rettili li kien jistudjaw. Meta ont fl-aħħar nett ltqajna tal-bookcase, ont sitta fil-dellijiet, tipprova ssir kważi inviżibbli. Ma kien hemm l-turisti biżżejjed fil-qrib, sabiex I ma kienx jidher. L-aħħar ħaġa li hi meħtieġa biex ma kien jiġbdu l-attenzjoni.
  
  
  Wara ħafna snin li jaqdu fl-ARMATA tagħha, I induna li l-paċenzja huwa l-aktar utli-saħħa. Fuq il-dell innifsu, kif din bdew jaqgħu fis-sema, I fl-aħħar nett ra tiegħi irġiel li joħorġu għall-kafè. Dawn imnissel l-wiesgħa tal-ġebel-taraġ, bil-mod, pass pass.
  
  
  Żagħżugħ, milwija fuq Nirad tal-bloodied forma, kien iwassal-ħbieb tiegħu. Nirad tal-għajnejn kienu ħafna; l-ego comrade wassal l-ego daqs li kieku kienu blind. Safejn huwa kien ikkonċernat, l-wejter temporanju tal-għama fisser li Orphan kien wieħed mill-inqas l-aġent.
  
  
  I ħa l-pass'il quddiem u miżmuma tiegħi għajnejn fuq it-tnejn minnhom, b'tali mod li dawn ma jiżolqux minn tiegħi l-osservazzjoni wara l-I jintefqu l-jum kollu stennija għall-tagħha. Connaught Place kien iffullar mal-ħaddiema u l-iskrivani dar li ġejjin mix-xogħol. I kienet waslet biex jaqsmu l-iffullar kwadru meta żewġ ta'l-irġiel tiegħi magħmula f'daqqa ġest; iżda I kien meħlus meta rajt ieħor Nirada tieqaf roti tat-taxi u jħallu s-sieħba tiegħu fis-sit ta ' l-dejqa tal-karozzi.
  
  
  L-anzjani Indjan xejru-naħa tiegħu, u l bil-mutur tat-taxi mitfugħin fil-fluss ma'ħsejjes qawwija. Żagħżugħ ma juri ukoll, li bl-għajnejn permanenti biss fuq il-bankina mdawwar tiegħu kap fid-direzzjoni tiegħi, apparentement ma tkunx ċert x'għandek tagħmel.
  
  
  Jekk kien deċiżi, huwa ma kienx.
  
  
  I sitta wara l-abjad pilastri, stennija biex tara dak li tagħmel. - Ieħor mument tal-indecision u huwa fl-aħħar nett intensifikati off-bankina. Huwa poġġa żewġ swaba tiegħu xufftejn u ħalli l-għoli waqqfu l-whistle biex tieqaf ieħor fuq art tat-taxi.
  
  
  Il-wejter kien għadu-ilbies tiegħu uniformi bajda qliezet, iżda kien biddel ġakketta tiegħu. Minflok, l-nen kien liebes skur open-b'għonq qmis. Xi ħaġa metalliku tefgħet fuq l-għonq tiegħu, li jirriflettu l-estinzjoni-kiwi bħal mera. Żagħżugħ ltqajna fuq triċikli u l-sewwieq intensifikati fuq l-gass tal-pedal, wara l-traffiku madwar Nehru-Park.
  
  
  I ma l-iskart kwalunkwe aktar ħin.
  
  
  F'inqas minn tieni, huwa kien fuq il-bankina, u faħħar ieħor tat-taxi mingħajr ma tilfet l-wejter.
  
  
  Meta kien fil-ramshackle qodma tal-karozzi, hu dawn wad tal-kontijiet fis-sewwieq tal-idejn, ma tah-ħin biex l-oġġett.
  
  
  "Segwitu ħabib tiegħi hemmhekk," I ordnat.
  
  
  Is-sewwieq, li jiffoka l-ewwel fuq il-flus l-uem kienet minħabba tagħha u mbagħad fuq il-rota-taxi li l-wejter kienet waqfet inqas minn minuta ilu, ma għandekx taħsibha biex jobdi. Huwa ħa l-quddiem lane, u hu inklinata fis-sedil, li jżomm għajnejh fuq il-rota tat-taxi li hu ttamat tieħu me pass eqreb lejn il-ntlaħqitx u misterjużi Shiva.
  
  
  S'issa, kollox jidher li jkun sejjer tajjeb, I qal lili nnifsi, żgur li l-wejter ma kinux jidhru me stennija għall-tagħha barra l-bar jew jkollna fis-taxi biex isegwu lilu. I qal is-sewwieq li tħaffef sakemm aħna kienu biss tliet karozzi'l bogħod mill-żgħażagħ wejter.
  
  
  "Fejn l-oħra tiegħi waħda ser?"
  
  
  Mill-Connaught Place, aħna intitolat lejn Connaught Circus li jduru fis-sqaq ewlieni bogħod mill-New Delhi Mall. "L-qadim tal-belt," is-sewwieq spjegat. Imbagħad huwa tatni ħarsa ta'malajr u żied, " Ma hu rob inti, sahib?" Jekk le, jien ser sejħa tal-pulizija...
  
  
  - "Le, xejn bħal li," Ego assigurat lilu, u inklinata fuq is-sit li jlissen kelma xi ħaġa fl-Uem tal-widna.
  
  
  Hu bi taħt tiegħu coppery-ġilda. "Fehem, sahib." Tkun xi tkun sejħa hija... l-laqgħat, jew dak?
  
  
  "Eżattament," I ikkonfermati bil-tbissima kbira, jekk wieħed jassumi l-I kien li ġejjin żagħżugħ fit-triq tiegħu lejn romantiku id-data.
  
  
  "Oqgħod attent, sahib," l-taxi-sewwieq mwissija me. "Delhi in-nisa huma ħafna għaqlija," u huwa akkumpanjat s-sentenza mill-ħakk kbir tiegħu kontra l-saba'l-werrej biex jenfasizzaw l-poteri tiegħu ta ' l-osservazzjoni.
  
  
  "Iva, iżda ma titlef il-vista tal-ħabib tagħna," qal.
  
  
  Kien kważi fid-dlam, u wara l-Connaught Circus-ħruġ, it-traffiku faċilitati. Is-sewwieq biddel is-suġġett u ġibdet l-attenzjoni tiegħi il-monumenti. Fl-aħħar tal-wiesgħa, trab avenue, huwa indikat il-famuż minarets tal-Jama Masjid, enormi fortizza bħall-moskea mdawra mill-aħmar ġebel ramli.
  
  
  U frank fuq quddiem tal-moskea u fil-qrib bazaar kien ieħor monument madwar aħmar tal-ġebel, impressjonanti kumplessi li tħallew mill-Mughal-Imperaturi, l-Aħmar Fort. Huwa probabbilment ħsieb il-wejter se jisparixxu fis-bazaar, iżda jidher li huwa ma jirrealizzaw li kien qed jiġu segwiti. Minflok jkollna off qrib il-moskea u open-arja tas-suq, huwa ħa l-a-bike tat-taxi diretti quddiem il-bieb li jwasslu għall-fort.
  
  
  "Waqfien," huwa qal li l-sewwieq.
  
  
  Huwa titwaqqaf biss bħala l-wejter sparixxew permezz tal-bieb. Sirt taf min-naħa tagħhom u malajr wara l-raġel tiegħi, ferħan li l-dlam kienu tawni xi tip ta kenn. Quddiem il-bieb, ma kien hemm l-stalel bi "tifkiriet", kartolini, kotba ta'gwida, u delicacies lokali.
  
  
  Iżda jien ma kienx turistika, u jiena ma kellhomx żmien biex tieqaf u l-jammiraw dawn il - "- fidda". Iż-żamma ta'ċerta distanza'l bogħod, l-għajnejn tiegħu segwiti l-wejter abjad qliezet u skur qmis.
  
  
  Mill-inqas huwa d qatt me, li kien ifisser li ma kienx jaf me. Sakemm ma jkunx Ordnat għandu jitqassam tiegħi ritratt, li f'dan il-każ Nick Carter Stahl huwa inqas anonimu minn tagħha lukanda jammetti.
  
  
  Qabel, fl-aħħar tal-awtostrada, wejter waqaf fil-quddiem tal-dejqa tal-injam kabina. Is-sinjal ħabbret il-bidu tal-Lumiere u l-Iben juru. I meta induna li l-anzjani Indjan kellhom xtara l-biljett biex il-logħob, I ma taħsibha darbtejn biex isegwu lilu.
  
  
  Din kienet l-istorja lezzjoni, "vjaġġ" mhux mingħajr l-għajnuna tal-psychedelics. Żrar-passaġġ mmexxija mill-uffiċċju tal-biljetti tal-bitħa ta'l-fort. Hawnhekk, fil-ġnien mdawra mill-irħam palazzi mibnija mill-imperaturi, bosta ringieli ta'siġġijiet tqiegħdu għall-udjenza.
  
  
  L-attenzjoni bagħtet isfar raġġ ta ' dawl fil-kolonni fil-quddiem tal-irħam-bini, u l-kummentarju awdjo kien xandira fuq loudspeakers. Il-kelliem deskritt Joħolqu l-Tron misruqa mill-persjan territorju li infettati-Indja fl-seklu tmintax.
  
  
  Imbagħad il-papa dawl marru barra, u l-I jinstemgħu l-ħoss tal-dwiefer wara me. Huwa mdawwar tiegħu ras, nofs jistennew li jsib ruħu fil-qalba ta'maddened-merħla.
  
  
  Minflok, kien jinqabad fil-passaġġ tal-leħja-sharp stalett.
  
  
  L-xafra hissed, ripping l-xellug twal tiegħi doublet. Mingħajr ħsieb darbtejn, huwa fl-aħħar nett miġbud ' il bogħod u beda l-colonialmacke jimxu mal-naħa waħda. L-Indjan wejter mhux se tipprova tiegħu xorti-tieni darba.
  
  
  Ego tal-snien abjad fflaxxjati fit-sardonic tbissima, u l-stiletto xafra whirled fl-arja. Imbagħad l-attenzjoni tefgħet sħiħa fuq l-ego tal-wiċċ, għama lilu. L-żagħżugħ tefgħu ruħu fil-kuritur bejn ir-ringieli tas-siġġijiet u ran.
  
  
  L-udjenza, l-aktar turisti tal-Punent, deher li jemmnu li l-Amerikani Nattivi kien parti mill-turi. Xi ħadd beda cheering, u l-ħoss tal-żwiemel ' dwiefer jista'jkun mismugħ fil-arja. Trombi blared madwar l-loudspeaker, akkumpanjati mill-battalja-għajta. Huwa dam wara l-attakkant.
  
  
  Ma kontx naf kif kien jaf li kien I, jew li kien I li ġejjin minnu. Iżda jien xorta tista tisma'l-hiss tal-stalett tal-ego xafra kif imqatta'permezz ta'l-arja u ġibed'il quddiem il-kmiem tal-tiegħi doublet. Kważi mtaqqba tiegħi tal-ġilda.
  
  
  Għadu għaddej, huwa laħaq fis-ġakketta tiegħu għall-gun tiegħu. L-ebda waħda madwar l-udjenza sabet xi ħaġa stramba dwar il-movimenti, u kif l-attenzjoni dusted l-irħam bini, jgħammex riflessjoni tkunu l-wejter tal-hideout.
  
  
  "Il-royal banjijiet..." ir-rakkont ħabbret.
  
  
  I kien fuq naħa waħda tal-irħam pilastri qabel l-attenzjoni maqbuda me. L-għajnejn tagħha naqas u Stahl mfittxija għal madwar dellijiet. Riħa qawwija ta moss u l-taħsir tal-veġetazzjoni nixxew il-palazz mingħajr l-ħitan. Kien ħabi hemm, stennija għalija li jaqgħu fin-nassa li I issa realizzati kienu ġew stabbiliti għalija.
  
  
  I jistgħu jkunu daru u madwar marret lura lejn il-lukanda lill-istudju il-pass li jmiss; iżda I taw fuq l-idea li, issa li ħassejtni I kien viċin biex jinkixfu Orphan tal-gravi operazzjonijiet... u Shiva. L-ewwel I issib din il-persuna, l-aħjar se jkunu għal kulħadd.
  
  
  Il-ħoss ta'l-anzjani wejter passi kien akkumpanjat minn thud. I tista'tisma'hu taħdem lejn id-dahar tal-bini, l-aktar il-bogħod u aktar'l bogħod mill-turisti li kienu jaraw il-logħob fil-ġnien. Huwa kien ukoll kuntenti dwar dan minħabba li ma jridux innoċenti-telespettaturi li jkunu involuti fil-vjolenti-vot għall-vot konfrontazzjoni li kienet waslet biex tieħu post.
  
  
  Huwa dam, bent-doppju, minn pilastru għall-pilastru, widnejn fetħet sa f'kull rustle. Kien diffiċli biex jisimgħu l-ħsejjes oħra minn dawk magħmula mill-isfond ta'l-video rreġistrati. Fgat groan imħallta ma ' l-tanbur tal-qlib, amplifikati mill-ħoss qawwi sistema installati fil-ġnien. Jekk dan ma kienx għall-abjad qliezet il-bniedem kien liebes, kieku ġew jistgħu jaħbu fil-dellijiet mingħajr dubju.
  
  
  Iżda meta l-papa dawl marru, il-tagħha ego ra tagħha mill-ġdid. Huwa kien għadda l-qosor l-irħam taraġ li konnessi bini wieħed għall-ieħor, u issa kien sprawled fuq l-art.
  
  
  Tagħha tas-swaba kienet diġà fuq l-attivazzjoni tal-gun. L-trigger għafast biss bħala huwa miġbud l-attivazzjoni. Il-ħoss ta tnabar madwar l-loudspeaker kien ssieħbu mill-inbiħ tal-sparaturi, masking tiegħi sparatura.
  
  
  Ont, raw gawk jeħlu fil-irħam pilastru, tibgħat is-sħaba tal-duħħan abjad fl-arja. L-isparatura kien kalma mill ieħor deafening-ħoss tal-żwiemel ' dwiefer. Tlift il-mira, sabiex I mexxa'l quddiem. Il-wejter qabża li tiegħu s-saqajn, u l-Ego kien jidher imkien.
  
  
  Huwa jkun għadda l-titjira qasira ta ' taraġ li huwa kien biss jinżlu, u sab ruħu fl-nofs tal dejqa grassy-passaġġ mdawra mill-irħam-bini. Wara me, smajt l-hiss tal-nifs tqil. Huwa inutli li taħseb dwar l-isparar-gun. Sabiex I imqajma kemm minkbejn, twirling. Qabad l-anzjani Indjan fil-kustilji, iżda għalkemm huwa gasped għall-mument, l-uem ġestiti biex timbotta me lura pass.
  
  
  Joqtol il-ego ma kienx parti mill-pjan. Mejta, kieku ġew inutli għalija, u t-triq li kienet mistennija li jwasslu me Shiva ntemmet hemm fil-bitħa ta'l-Aħmar Fort. Ħajjin wejter jistgħu jipprovdu me mal-informazzjoni prezzjuża.
  
  
  F'daqqa waħda, madwar l-dlam wara me, maħnuq, bilkemm jinstema vuċi waqqaf lill.
  
  
  "Tajjeb ħafna, Ranjit.
  
  
  I iffavorixxa id-dritt tagħha tar-riġel lura bil-qawwi biex, u l-għarqub tal-marda tiegħi żbarkati dwar xi ħadd ieħor tal-tilwim. It-tieni l-attakkant groaned fl-uġigħ u ċaħdet. Huwa qabżu barra mill-mod, panting, u ħa l-pass lura, bil-għan Wilhelmina fil-żewġ tiegħek.
  
  
  Żewġ kontra l-waħda, Ranjit kien l-wejter, il-bniedem ont segwit; iżda l-oħra ma kienx barrani jew. -"Hekk niltaqgħu mill-ġdid, sahib," huwa qal mal mhux maħduma, sfurzat tidħaq. Il-kliem ħareġ mill-ħalq tiegħu, l-iso rta ma'xi diffikultà, minħabba li l-parti t'isfel tal-ego tiffaċċja kien mgeżwra fil-abjad tal-faxxa.
  
  
  "Iva," qal li tirrikonoxxi ego: huwa kien Mohan tal-kompliċi, il-b'rasu Sikh li l-xedaq huwa d tinfaqa il-lejl ta'qabel.
  
  
  Ranjit ħa vantaġġ mill-fil-qosor tal-kambju tal-kliem għall-papri wara pilastru, momentanju tiġi evitata l-Luger tal-trajettorja fatali. "Huwa inutli li tkompli, sahib," qal il-Indjan Sikh. "Jekk inti joqtlu-istati uniti, inti mhux se tkun taf xi ħaġa.
  
  
  "X'jiġri jekk jien ma joqtlu inti?" I talab tagħha. Iżda f'dak il-mument, għall-qasma it-tieni nett, xi ħaġa metalliku malajr qasmu tiegħi qasam tal-vista. Huwa u jdur madwar jinġibed l-attivazzjoni. Gawk tellgħu permezz ta'l-arja, bil off erf tul il-ħajt tal-bini. U mbagħad li istess gun litteralment jiżżerżaq madwar swaba tiegħi, bil-kanna mgeżwra fil-metall loop.
  
  
  Ranjit ħareġ mill-post ħabi u qabad pistola. I imbagħad induna li kien xi ħaġa I kien innutat qabel, l-oġġett li glittered madwar ego tal-għonq. Din kienet biċċa tar-ram tal-wajer, l-ebda dubju jimblokka użati biex joqtlu Ashok Anand.
  
  
  "Inti mhumiex daqshekk għaqlija kif taħseb, sahib," ieħor Ħindu irrimarka bil-chuckle.
  
  
  Hu ppruvat li lura bogħod, imma Ranjit moħlija l-ebda ħin. Il-wejter tpoġġi pistola tiegħi fis-sider, it-twissija me biżżejjed biex iwaqqaf me f'daqqa. U jien ma kienx mill-qrib biżżejjed biex jippruvaw u jaħtfu l-gun minn ego tal-idejn. U jekk xi ħadd ppruvaw biex tagħti tagħha, hi kienet żgur li l-anzjani l-iswed jekk wejter ma toqgħodx lura biex tiġbed l-attivazzjoni.
  
  
  "Issa jgħollu l-idejk fuq ras tiegħek, sahib," it-tifel ordnat. U huwa ħa l-pass'il quddiem, il-ħalq brim fis-differenzi tbissima.
  
  
  Huwa kellu l-idejn tiegħu u ħares b'kawtela fil-direzzjoni ta'l-oħra Sikh. Ranjit mogħtija l-uem tar-ram tal-wajer. Il-wajer hummed bħala l-bniedem mgeżwra madwar it-truf tiegħu l-polz.
  
  
  "Mohan huwa mejjet," huwa qal, l-vuċi tiegħu kważi jinstemgħux kif il-mużika kellha madwar il-kelliema. L-juru ma kienx aktar għadha, u lanqas ma kien Ġlied # 3 tal-ħajja, kif I d ttamat. "Gurnek, madankollu, għadu ħaj,' sahib.' Indjan Sikh avviċinat me bħala Ranjit ħareġ li jilgħaq me.
  
  
  Kelli l-bettija tas-Wilhelmina tal-luger taħt imnieħer tiegħi, u f'daqqa waħda li seħħet għall-me li hija ma baqgħetx tiegħi qodma waħda għadhom. Biex ma nsemmux l-ram tal-wajer li Gurnek miżmuma f'idejk it-tnejn.
  
  
  "Inti jixirqilhom għall-agħar, sahib, ħafna agħar," qal il-wejter.
  
  
  Huwa kien ikollhom bl - "dawl" jikkawżaw. Ħafna pressjoni tad-dawl kien biżżejjed u Hawke ma kellhom l-kiri tal-Ġlied Nru 4. Iżda qabel ma l-bniedem żgħażagħ jistgħu jwettqu theddid tiegħu, Gurnek mċaqalqa wara me. Biss dan iż-żmien, tiegħi lura biex kienet mitlufa fl-arja, nieqsa fil-mira tagħha.
  
  
  L-noose issikkati tiegħi madwar l-għonq, u kelli li jgħollu l-idejn tiegħi mill-ġdid. I kien tħares lejn tagħha miftuħ permezz tal-geddum tal-Luger, iżda Ranjit itlaq l-attivazzjoni u tinqasam l-gun, laqtu me fil-moħħ mal-grupp ta'dan. Fl-istess ħin, tar-ram tal-wajer li kien tagħfas l-isfel fuq tiegħi windpipe ppruvaw biex timbotta l bogħod.
  
  
  Il-ħajt maqtugħa permezz tal-ġilda tiegħi, u I ma n-nifs. Hija għamlet strangled l-ħoss, u Ranjit, chuckling, qabad it-twaqqif u mtaqqba me fil-żaqq. L-uġigħ magħmula me groan, tagħmel me jintlewew.
  
  
  Kull tilwim tal-qalb żdiedu t-tieni darba, li jikkawżaw me li tisplodi fil-excruciating-uġigħ. "Inti qed iblah, sahib... Orphan jaf... Orphan jaf kollox, is-Sur Carter.
  
  
  Ego-vuċi tal-deher li ġejjin minn madwar l-mina dlam. I tħabtu biex ħielsa lili nnifsi, biex timbotta l bogħod l-wajer Gurnek kien bl-użu li joħonqu me. Iżda jien ma setgħux jimmaniġġjaw l-agħlaq, kien wisq irqiq. Bil-groan, huwa waqa'quddiem, jippruvaw biex tieħu n-nifs.
  
  
  Imbagħad il-grupp ta'pistola ewropea fis-kap tiegħi, u fil-bogħod, vuċi madwar loudspeaker ħabbret, " jien mhux se jkunu jistgħu jiksbu minn hawn.": "Jekk ikun hemm ġenna fuq l-art, huwa hawnhekk... hawn, hawnhekk!
  
  
  L-Emu ma fiduċja tagħha. Sadanittant, jien staqsiet jekk I d qatt jkollhom l-opportunità li jemmnu xi ħaġa bħal din mill-ġdid.
  
  
  
  
  4
  
  
  Kien faċli mill-ewwel.
  
  
  Ti, artab u bla xkiel, skur u komdu ċpar. Il-protezzjoni-dlam li jinvolvi magħmula me tbissima. Iżda mbagħad bdew tingiża, qtugħ tiegħi tal-ġilda bħal shards tal-ħġieġ imkisser. I kellhom jitilqu, jew hi jkunu mqattgħin me apparti, imqaxxra me ħaj. Sabiex I-volpi qabżet bil-quddiem bħala jekk I d biss toħroġ mill-qiegħ tal-baħar. U l-ogħla I telgħu, l-aktar I kien mifruda.
  
  
  L - ebda! Tagħha... ma rridx li! Smajt tiegħi stess vuċi. Ippruvajt ripetuta aktar qawwija, tipprova tneħħi l-piż li kien tagħfas l-isfel fuq l-għajnejn. Huwa blinked, u xi ħaġa tal-indeterminat kulur beda jersaq'il quddiem u lura fil-quddiem tal-me, jivvibra fi u barra mill-ispazju.
  
  
  Tagħha fetħet l-għajnejn bdiet t-tieni darba, imbagħad it-tielet, u fl-istess ħin tagħha ppruvaw li jmorru lil hinn sal-mira tiegħi tolqot xi ħaġa iebsa. Il-vibrazzjonijiet titwaqqaf, u hu l-problemi stabbiliti mill-ġdid, dgħajjef wisq u ngħas li tagħmel pass ieħor.
  
  
  Ma nafx kemm żmien ikun għadda minn dakinhar. Tagħha, I ħassew li kien I li jinqabad mill-ħolm, u kull darba I ppruvaw li timbotta tagħha bogħod u miftuħa tiegħi għajnejn, iżda xi ħaġa migrufa tiegħi tal-ġilda, xi ħaġa maħruq. Fl-aħħar nett, dan beda mill-ġdid, nimxu'l quddiem fost alternanti-mewġ tal-Pjanu u l-uġigħ.
  
  
  Imbagħad il - "ħaġa" ingħaqdu flimkien. Dan kien ħajt, l-fuħħar-ħajt li issa kien fuq quddiem tal-me, mkabbra jew imnaqqsa... u mbagħad normali. Mira tiegħi kien imfarrak qoxra... huwa simili ma tax-xorb għal xahar fir-ringiela. I inklinata kontra l-eqreb tal-ħajt, jisimgħu l-aktar ħoss sbieħ fid-dinja, il-ħoss ta tiegħi fis-sider li qed jogħlew u li jaqgħu ma'kull nifs.
  
  
  Li migrufa u ġibed fil-ġilda tiegħi-waqt li fit-tul waħda bejn l-sensi u telf mis-sensi, peress li huwa l-friex fuq I li jistabbilixxu fuq tiegħi lura. Hekk kif huwa induna I kien ħaj, huwa mdawwar saqajn tiegħu barra l-tiben-koperti bank u kien sa, tregħid.
  
  
  I imbotta l-naħa tiegħi kontra l-ħajt biex jiksbu. Tagħha, ħassejtni bħal ivvizzjat bid-droga fl-irtirar, kien I morda. Il-daqqa tagħha golovs rċevew, biż-żieda l-wajer-issikkar tal-gerżuma tiegħi, eliminat me barra.
  
  
  Issa, l-ewwel nett, huwa kien li terga is-saħħa tiegħu.
  
  
  Huwa ħa ftit passi sakemm tiegħi l-irkopptejn titwaqqaf liwi. Huwa mixi madwar tagħha taċ-ċelluli... żgħir kwadru tal-kamra b'tafal-ħitan u l-art. Ma kien hemm l-ebda twieqi, l-ebda-twieqi, bibien. Aktar tard, jekk kien hemm fil-ġejjieni, jien kien ċert I tista'ssib l-ġogi fil-groan fejn il-bieb għandu jkun, minħabba li xi ħadd.... U xi ħadd se jkollhom jinġibed me barra.
  
  
  Fil-tarf wieħed tal-taċ-ċelluli, l-xellug tal-palits, żewġ biċċiet kienu inkorporati fil-ħajt. Tnejn minnhom ħareġ-qadd tiegħi u kienu koperti b'xibka tal-wajer. Ont, naturalment, ma kienx se stenna għalija li jiġu introdotti biex tiegħi tormentors, sabiex I marru għall-jacques, jippruvaw biex tirkupra mill-uġigħ li jkunu milquta mill Ranjit mal-grupp tal-gun tiegħu.
  
  
  Iżda qabel ma tmiss il-xibka tal-wajer, u jeżamina l-żewġ biċċiet biex tara jekk ih jista'jitneħħa, żraben tagħha tneħħew. Il-persuni li jinqabad me tax-xellug me tiegħi qmis u pants. L-stiletto kienet marret, kif kien il-Beretta, u naturalment l-Luger. I ma setgħux anke ara l-istrixxi wiesgħa tagħha, iżda ma kienx kiesaħ fuq il-kameras diġitali... mill-inqas għadha ma ġietx.
  
  
  Żarbun tagħha ħa u tefgħu ego fl-bars. Ma ġara xejn. L-ebda xrar tan-nar. Grazzi Alla l-xbieki ma kinux jaħdmu bl-elettriku. Hija tpoġġi fuq tagħha pompi papoċċi mill-ġdid u laħaq għal waħda madwar l-erba'-viti tal-metall li saret il-bars l-groan. Iżda meta tiegħi swaba jintmess nu, ma kien hemm l-vuċi fl-silenzju, il-vuċi li sar me tiżdied.
  
  
  "Għodwa t-tajba, is-Sur Carter. Minħabba li dan tal-ġurnata, inti tkun taf. Nispera li kellhom xi ħolm tajba, sahib...
  
  
  Il-vuċi ġew minn wara wieħed jew żewġ biċċiet. L-ebda dubju kien hemm amplifikatur moħbija wara l-iskrin tal-metall. Iżda dak li kienet aktar allarmanti kienet li l-vuċi kien familjari... frighteningly familjari.
  
  
  "Bonġu, dan huwa Carter, dan huwa l-Aġent 3. Fil-fatt; Ed qallek kollox mingħajr javżak me. Sabiex dan l-aġent tal tiegħek, Anand, naħseb li l-isem tiegħu. Ukoll, hu ma juru għal-laqgħa. Le, inti ma jkollokx li jagħmel apoloġija. Aħna taf li l-bniedem huwa jintlaħaqx, u.. Oh, l-ebda, mhux fil-livelli kollha! L-ego ma teżistix, li kollha. L-ebda, jien ser tiġi lura fl-Washington għada. A orphan? Jiena ħafna jibżgħu li l-gvern tagħna mhux se jkunu jistgħu jinterferixxu fl-affarijiet ta'l-Indjani-servizz tas-sigurtà. Inti tifhem, naturalment... Iva, u grazzi għall-tħassib tiegħek. Għid is-Sur Anand li jien skużani jien ma jkollhom l-opportunità li jiltaqa'miegħu."
  
  
  Ma kien hemm l-waqfa twila. U mbagħad is-silenzju mill-ġdid. Huwa ressaq il bogħod mill-biċċiet u lura lejn l-benniena. Minkejja l-vojt fl-istonku tagħha, minkejja l-terribbli sensazzjoni ta ' dardir, hija kienet li jammettu ħaġa waħda: Shiva kien reali, bla ħniena, kesħa-demmhom metal tank, bl-opponent bħal hi qatt ma kien iltaqa'qabel.
  
  
  L-diskors qasir kelli biss sema, il-konversazzjoni bit-telefon li kellhom l-ebda dubju li diġà ttieħdu-post, ġiet mogħtija fil-perfettament familjari vuċi. Kien tiegħi stess vuċi, bl-istess perfetta intonazzjoni, diskors, u l-intonazzjoni.
  
  
  Shiva inkwadrati me u moħlija l-ebda ħin tneħħi l-Indjan-servizz sigriet mill-xena. Anke meta Anand kien hemm l-ebda itwal mill-iskrivanija tiegħu, l-ebda wieħed ħsieb ta'konnessjoni ta'l-żewġ tal-istati uniti. U għaliex kieku, wara kollox? Ma "Nick Carter" sejħa ftit qabel u jgħidulhom li l-Shiva huwa foloz? L-istess "Nick Carter" rrilevat li, anki jekk "Orphan" verament teżisti, l-organizzazzjoni li hija tant ikkonċernata dwar il-gvern Indjan xejn x'jaqsmu mal-juru l-ħiliet.
  
  
  "Nick Carter," Qsim qal ta'dan kollu. U apparentement, kien diġà fit-triq tiegħu dar għall AX-kwartieri ġenerali F'washington. "Jien impressjonat ħafna, Shiva. Kif inti ma anke jamministraw li tirriproduċi vuċi tiegħi?
  
  
  "Ma kien hemm l-ħoss apparat installati fil tiegħek kamra f'lukanda, is-Sur Carter," l-vuċi wieġbu, riprodotta b'mod elettroniku bi preċiżjoni bħal dawn li jien ma setgħux għajnuna iżda jkun startled li tisma lili nnifsi.
  
  
  "Imbagħad jekk jogħġbok jgħaddu tiegħi kumplimenti tiegħek elettronika in-nies. Huwa mfittxija din il-kamra erba 'darbiet u ma tistax issib waħda mikrofonu... anki l-aktar probabbli postijiet," I qal, tgħolli l-vuċi tiegħi bħala jekk I ddubitat huwa tista'tisma'me. L-moħbija mikrofoni ma setgħux ara tagħha, għalkemm kien ċar issa li s-Suċċess tiegħi kamra f'lukanda ma jkollhom l-ebda problemi tqegħid Dollaru fil-ċellola.
  
  
  "Dan huwa wieħed mill-Haji tal-aħħar invenzjonijiet; estremament sensittiv, b'saħħtu, ta'daqs żgħir mikrofonu," il-kopja tal-vuċi tiegħi spjegat.
  
  
  "Huwa simili sejba tal-labra fil haystack," qal.
  
  
  Tiegħi daħk mtenni fil-arja, allura l-vuċi kompla, " tajjeb Ħafna, is-Sur Carter. Jien ferħan li tara int ma tintilef il-sens tal-humour. Iżda Haji, fil-każ li inti ma semgħu nen, hija l — internet denja ħaġa li l-Albanija għamlet esportati matul l-aħħar għoxrin sena. U issa huwa ta'ħidma tal-għalija, għall Orphan... għall-Shiva! Il-vuċi kien exultant.
  
  
  "Hema taħdem?"
  
  
  "Inti jafu tajjeb ħafna, is-Sur Carter. Wara kollox, AX ma jibgħatlek l-Indja biss li jesponu-grupp ta'l-armi negozjanti jew l-eroina negozjanti! Inti interessat fl-mirakuluża-iskoperta tal-Haji, l-ego inġenjuża-invenzjoni... L-kaxxa!
  
  
  "Il-kaxxa? - ripetuta.
  
  
  - Laqam ta'l-vuċi simulatur, l-invenzjoni tagħha, kapaċi li jirriproduċi l-ebda eżistenti vokali tajba. U huwa ż-żgħar, is-Sur Carter, anke mill standard tiegħek minjatura mudelli. L-ebda aktar minn pakkett ta'sigaretti... iżda ħafna aktar perikolużi, tal-kors.
  
  
  I talab tagħha. "U liema huma inti se tagħmel bil-kaxxa tiegħek?" I tinżamm l-għajnejn tiegħi fissa fuq l-iskrin tal-metall, peress li jekk dan jista rekord tiegħi kull mossa.
  
  
  "Taħseb tagħha miġnun, ma inti?"
  
  
  "Miġnun? Mhux eżattament, Shiva. Int ħafna aktar intelliġenti minn ħafna nies; normalment, miġnun nies ma tistax toħroġ ma'tali ikkumplikati tal-pjan.
  
  
  "Grazzi, is-Sur Carter. Napprezza tiegħek kompliment. L-ebda, huwa ma kienx verament miġnun, għall-inqas mhux mill-punt di vista tiegħi. Kif għall-Kaxxa, l-invenzjonijiet tal-Haji, is-servizz tiegħek diġà rajna kif inġenjuża u hija effettiva. Dawn l-inċidenti kienu biss it-testijiet, esperimenti, li wieħed ikun preċiż.
  
  
  "Iżda hekk, ladarba Haji għamlet xi bidliet li tiegħu l-apparat, l-inċidenti se tieqaf tkun sempliċi esperimenti. Kif inti tista ' tara, is-Sur Carter, l-Indja hija bħalissa newtrali-enerġija bejn iċ-Ċina u l-Punent. Bl-għajnuna ta'l-imsieħba tiegħi F'beijing, din in-naħa li jaġixxi bħala kontrapiż se kollass fil-mument, u mbagħad il-ħolma tiegħi antenati ser isir realtà, meta ċ-Ċina u l-indja sottokontinent se jissieħbu fl-idejn kif alleati tajba, l-alleanza li se jdum aktar minn kwalunkwe oħra fl-istorja tad-dinja."
  
  
  "I talab tagħha. "Dak it-tip ta' l-alleanza?" Moħħha jotted l kollox huwa qal, jippruvaw jixtru l-ħin. Sadanittant, l-għajnejn tiegħi kienu bir-reqqa l-iskannjar tal-konfini tal-kamera. I kien bil-mod, sabiex ma tagħmel l-ebda ħoss; dan ma kienx bħal Shiva tisma me miexja, jew tisma me ħakk fuq il-ħitan qed tipprova tiftaħ xi xquq. Għandu jkun hemm l-bieb, iżda ma kontx ara lilu mill-ġdid.
  
  
  "Il-Sino-Indjan-Alleanza, is-Sur Carter, hija alternattiva għal kemm tan-nazzjonijiet li jeħles il-dinja tal-ġlied blokki. L-ebda, jien ma megalomaniac, I ma l-kura jekk id-dinja taqa'fuq il-wiċċ tagħha fil-saqajn tiegħi. Għandi l-aktar flus minn I jistgħu jqattgħu. Għandi wkoll xi influwenza fl-gvern tiegħi. Iżda meta ċ-Ċina u l-Indja sar wieħed mill-nazzjon, in-nies tiegħi se jibqgħu jkunu a "bil-ġuħ horde", kif tal-Punent tal-ġurnalisti sejħa l-oħra ego. Aħna se jsiru qawwija kif Bharat, l-Indja antika. U mbagħad in-nies tiegħi se ritorn għall-qedem allat, il-Nagas... li l-serp deities tiegħi antenati.
  
  
  "Aħna qed fis-seklu għoxrin, Shiva. Mhuwiex faċli li jikkonvertu miljuni ta'persuni. Illum, in-nies huma l-aktar interessati fl-mili istonku tagħhom minn serp fil-qima.
  
  
  Inti jaf ftit dwar il-Indjan mentalità, Carter. Tagħha nisel tmur lura għall-royal-familja, il-familja li tmur lura għall-Naga, l-serp-antenat. I jilbsu turban daqs li kieku kienu qtar, f'koljaturi orphan bi kburija kap jistrieħ fuq il-moħħ, " Shiva wieġbu. Vuċi... Ego Stahl-vuċi tal kien kiesaħ bħala rettili tal. I kien doppjament impressjonat li huwa jistgħu jitkellmu u tittraduċi l-emozzjonijiet tiegħu grazzi għall Haji tal-invenzjoni.
  
  
  "Għaliex m' għandekx tredda ' lit-irġiel l-ewwel?" Jekk ikollok ħafna ta'flus, għaliex ma inti tagħti ih li l-gvern sabiex it-tfal ma jmorru bil-ġuħ? Jew qed ngħid li dawn mhux se japprezzaw tiegħek ġest, li mhux se jridu jissodisfaw tiegħek beach it-talbiet? L-kap tagħha huwa mitfugħa lura u Stahl scoffs fil-ego-ħolm, hu fil-terribbli-għan li huwa stabbilit għall-lilu nnifsu.
  
  
  Iżda Shiva ma kienx jgawdu stess fil-livelli kollha.
  
  
  "Stajt tkellem wisq, Carter," huwa ħabbar. "Iżda tagħha lukanda huwa hawnhekk li ħalli taf li inti għandek fil-fatt wara jiltaqgħu mal-bejta tal-sriep, u li l-I mhux ser jittolleraw in-nies ftit bħalek." Il-gvern tiegħek ma jirrappreżentaw-pulizija dinja, u ma tistax tieqaf lili mill-jaraw ħolm tiegħi realtà. Diġà, Ċiniż Komunista-truppi qed jiffokaw l-attenzjoni fuq il-fruntiera tat-tramuntana, lesta biex tneħħi l-Indja u l-oħra sottożviluppati-pajjiżi tal-iga-faqar.
  
  
  "Żomm il-ħolm, Shiva. L-awtoritajiet F'beijing magħmula inti dehra imbecile, u inti ħadu l-lixka... vjaġġ bir-ritorn. Ladarba l-truppi cross-Indja tat-tramuntana tal-fruntiera, żgura li l-tal-Punent mhux se toqgħod idly minn biex tara dak li qed jiġri. Inti se ġlieda kontra l-gwerra li se kompletament imsaħ l-umanità mill-wiċċ tad-dinja. Hekk forsi... iżda dan mhuwiex ċert, biss sriep se jibqgħu, l-infinità tal-sriep li se jitkaxkru permezz tal-deżert u l-radjuattiv-pjaneta.
  
  
  Tagħha, inklinata kontra l-moan, u miżmuma nifs tiegħu. Kif tista'tkellem dwar xi ħaġa ma xi ħadd bħal Shiva? U kif jistgħu I jitkellmu b'mod intelliġenti meta l-I kien mod biex jaħarbu? Stajt magħrufa miġnun-żgħażagħ fil-ħajja tiegħi, iżda mhux kif loġiku u miġnun bħala l-bniedem li imsejħa ruħu Shiva.
  
  
  L-ebda, huwa ma jridux li din ir-regola-dinja, hu biss riedu li jmorru lura fil-ħin, fil-ispiża ta'l-isfruttar tal-tielet gwerra dinjija. U l-fatt li kien torox għall-kummenti tiegħi, li hu ma ara l-periklu ta tiegħu miġnun-pjan, bagħtet shiver tiegħi isfel tas-sinsla.
  
  
  "Fi kwalunkwe każ, is-Sur Carter, int, fost tant nies, mhux se tara tali traġiċi-għan hawnhekk. Gurnek qaltli dwar Mohan tal-mewt; dan jista ' jagħtik ftit opportunitajiet. Mohan għall-Carter, Carter għall-Mohan. Biss dan iż-żmien, l-mewt mhux se jkun malajr u immedjat. Taf kemm il-persuna jistgħu jsofru qabel il-mewt minn serp gidma, is-Sur Carter? Shiva qal coldly.
  
  
  "Li jiddependi fuq l-serp.
  
  
  "Fil-fatt," Shiva qablu. "Jien ferħan inti xorta tista ir-raġuni, Carter. Iżda fil-każ li titlef xi dettalji, aħna lesti li jagħtuk id-data meħtieġa.
  
  
  Huwa inklinata kontra l-maħmuġ-bieb, miżgħuda, waqqaf it-tiftix għall-moħbija-bieb, u reġgħu lura għal-kelliem moħbija wara l-iskrin tal-metall. "Ġejjin fuq, Shiva," huwa qal tagħha dryly. "Jien kollha tal-widnejn.
  
  
  "Jien ma dubju għat-tieni, is-Sur Carter," huwa beda jidħaq. "Iżda jien ser tkun qasira, għaliex għandi l-aktar affarijiet importanti li tagħmel. Herpetology ġie passatemp tiegħi għal diversi snin issa, u l-I azzarda jgħidu jien reali l-awtorità dwar l-rettili, speċjalment velenuża dawk. Għandi l-ġbir ta'madwar tużżana żewġ tipi differenti.
  
  
  "Dawk li ma tagħżel għalija?"
  
  
  "Ħames sriep, Carter. Inti tista'ma jirrikonoxxu ih mad-daqqa t'għajn, iżda dawn se żgur li jirrikonoxxu li inti. Sriep jkollhom fil-fond is-sens ta'territorjalità. Dawn mhumiex differenti meta ih huwa mfixkel fil-ih-dar. Jiddependi fuq il-ih ta'gidma fatali, persuna jistgħu jsofru kullimkien minn sagħtejn sa seba għal tmint ijiem.
  
  
  — Jekk bis-snien viper sinkijiet tagħha snien fis-laħam tiegħek, inti ser hekk fsada mill l-inmsa, is-Sur Carter; bżieq tiegħek se jingħataw il-kulur tad-demm, l-awrina tiegħek se dawwar l-aħmar. Inti se jbatu minn excruciating uġigħ addominali, u int se die bħala riżultat ta ' emorraġija fil-moħħ."
  
  
  "Tassew jitħajjar! I exclaimed, waqt li żżomm għajnejk fuq kwalunkwe ta'l-movimenti, tfittex għall-konferma li dawn ma kinux biss it-theddid.
  
  
  "Jekk inti jagħżlu tiegħi favoriti, il-re orphan, inti se die tal-anossija, bil-mod u bl-uġigħ forma ta'mewt bit-taħniq. Min-naħa l-oħra, ir-re orphan tal-ku, l-Asja orphan, għandha velenu li ġie muri li tiġi darbtejn bħala tossiċi bħala strychnine. Għalhekk l-għażla tiegħek, is-Sur Carter. Jekk tagħżel cobras, inti se die relattivament tmiemha-mewt fi ftit sigħat; jekk tagħżel vipers, jiġu ppreparati għall-aktar grotteski u insopportabbli uġigħ immaġinabbli.
  
  
  "U jekk jien ma tagħżel tagħha, Shiva?" X'se jiġri?
  
  
  Inti għandek l-ebda għażla, Carter, l-ebda alternattiva. Eventwalment, inti ser jirrealizzaw dak serji persuna hi! Għalhekk, sakemm naf suċċessur tiegħek, jekk jogħġbok ippermettili li jkompli dan il-konverżazzjoni miegħek. Jiena għandi xi ftit informazzjoni interessanti, is-Sur Carter. Interessanti ħafna.
  
  
  Dan kien l-aħħar ħaġa I jinstemgħu mill - "lili nnifsi," jew aktar, minn Shiva tiegħi stess vuċi. Ma kien hemm l-silenzju mill-ġdid, maqsuma biss mill-tiegħi tieħu n-nifs. Ont marru għal kollox kiesaħ, ċerti li dawn ma kinux esaġerat-theddid. Shiva kien determinat li joqtlu me sabiex ikun jista ara l-mewt jiġu lili fil-turment. Forsi kien determinat li jweġġgħu xi ħadd, hekk kif hija kienet qajmet tiegħu jagħmilx sens-ħolm u l-aspirazzjonijiet tagħhom.
  
  
  Iżda tkun xi tkun l-ego motiv, huwa ma dubju l-sinċerità tal-ego kliem. L-għajnejn tagħha studjati l-ċelluli żgħar; u l-ont, għadhom tassew jixtiequ-mod, meta l-creak, jew pjuttost żgħir hum, magħmula me-naħa l-attenzjoni tiegħi li l-żewġ bars.
  
  
  Wieħed żdied bil-mod għall-jgħibu fis-tagħha. L-erba'-viti tal-metall kienu inutli, bħala l-iskrin kien ikkontrollat b'mod elettroniku. Fuq dan il-punt, l-ego kien hemm l-ebda aktar viżibbli; fil-post tagħha kien kwadru toqba. Is-sens komun qalli li jżomm l-kwiet u l-kwiet kemm jista'jkun.
  
  
  Iżda kelli li jagħmlu superhuman sforz biex jibqgħu I fejn kien meta, minuta wara, re orphan mill-inqas għaxar saqajn twil firxet tal-toqob u fuq l-art taċ-ċellula.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  L-Re Orphan kienet diġà mxiet fi jattakkaw il-pożizzjoni, il-kap tqajmu fuq l-għonq, meta qtar ieħor naqas minn madwar l-groan toqba. I ma setgħux jirrikonoxxu li permezz tagħha l-isem, iżda kien diffiċli u densi skali, u meta mifruxa fuq l-art, hija magħmula stramba hiss, bħall-ħoss tal-nar.
  
  
  Huwa jiżżerżaq tul il-ħajt, jippruvaw jilħqu l-tiben-sodda. Shiva qal li kien ser jibgħat me ħames sriep. Terz, aktar minn metru u nofs twil, kien dixxendenti madwar l-toqba f'dak il-mument. Dan kien l-Asja orphan, tat-tip li rikonoxxuti immedjatament mill-distintiv forma ta'felli-marki fuq id-dahar tal-kap tagħha.
  
  
  Tagħha riżentiment kien darbtejn velenuża bħala strychnine, huwa mfakkar, kif issieħeb bil-mod lejn il-palits tqajmu fuq l-art.
  
  
  L-hissing u tisfir tat-tliet rettili kien miżjud tiegħi mad-daħk madwar il-kelliem moħbija wara l-bars, daħk li mimlija l-taċ-ċelluli tagħha eerie iżommu lura. Shiva l-qima, bl-albaniż xjenzjat tal-invenzjoni li tirriproduċi l-daħk tiegħi stess bil-vuċi, u għ fil-widnejn tiegħi.
  
  
  "Tajba-ġimgħa, is-Sur Carter." tiegħi inviżibbli ghadu exclaimed cheerfully. "Ġurnata t-tajba għalik!"
  
  
  Il-daħk miet flimkien mal-grotteski finali kor. Huwa ra l-furkettati-ilsien u inkandexxenti-għajnejn tal-raba'serp inkwadrati fil-bieb. Kien krait, tip ta Asjatiċi orphan, u jiżżerżaq l-art ħmieġ.
  
  
  Fetaħ imnifsejn tiegħu; ma kien hemm l-riħa qawwija fl-arja, ta'misnieħ-togħma. Kien musky riħa. Ont huwa nifs, iżda Stahl riħa hija aktar b'saħħitha, kważi evidenti fil-skomdi-konfini tal-ċellola.
  
  
  Shiva ħsieb dan kollu.
  
  
  Sriep ma ' ih ħerqana-sens tax-xamm deher li kien saåansitra ta'iktar irritata: tkun xi tkun in-natura kienu mal-istati uniti, l-irwejjaħ inċiżiv tiegħi irritabilità għall-dimenzja. Re orphan, darbtejn sakemm l-oħrajn, slithered jdur mal madwar l-art. Huwa kompla l-approċċ il-palits-sodda, u jevita kwalunkwe malajr movimenti li jistgħu jipprovokaw l-rettili li tniedi fatali attakk.
  
  
  Hekk kif tiegħi bidu jintmess l-aħħar ta'l-injam tal-bank, l-ħames qtar dehru madwar l-dlam toqba fil-oppost moan. Hija kienet l-iżgħar minnhom kollha, speċjalment meta mqabbla mal-re orphan. Iżda daqs kellhom xejn x'jaqsmu mal-kapaċità tagħha li joqtlu; u hi kien hemm il-biża'mill-dan l-aħħar rettili bħala l-oħra erba flimkien. Issa kienu toqrob me, li kien bil-wieqfa bil-tiegħi lura għall-moan.
  
  
  Simili jew le, kelli biex jiċċaqalqu.
  
  
  Hu tefa'ruħu quddiem fl-ispazju, l-ewwel mal-intensa-konċentrazzjoni mentali, imbagħad il-volpi qabżet mill-art u l-żbarkati fuq it-tiben koperti tal-bank. L-re orphan whistled u mitluba mill-me. Huwa jista ara l-qtar tal-velenu tal-ċaqliq fuq tagħha tal-leħja qawwija fangs.
  
  
  I miġbud ' il bogħod meta ħassejtni tagħha gidma il-grupp ta'żarbun tiegħi. Hija ma setgħetx gidma għaksa tiegħi. Velenuża likwidu safrani din tingħata b'infużjoni minn fuq il-tiben fejn kien maħżun. L orphan crawled madwar l-sodda. Huwa malajr unbuttoned tiegħu qmis u rilaxxati-idejn tiegħu madwar l-twal.
  
  
  L-serp barnuża deher usa'minn qabel, u l-rettili influwenzat mill-lemin għax-xellug, lesta għall-istrajk mill-ġdid. Sadanittant, l-erbgħa l-oħra kienu writhing fuq l-art, l-annimal jilgħaq u ħmar tagħhom mod li l-saqqijiet. Huwa miġbud lura kemm diffiċli kif ikun jista u iddrittata tiegħu qmis bħal matador jkollhom drapp aħmar fil-quddiem tal-rrabjata bull.
  
  
  Bħala l orphan lunged quddiem biex jinżel tagħha snien fis-laħam tiegħi, huwa kebbewha tiegħu tal-qoton qmis fuq agħlaq u inklinata lejn il-ġenb. Il-qmis mċaqalqa daqs li kieku kienu ħajjin. Taħt il-drapp, l-rettili hissed u writhed, jippruvaw biex jaħarbu madwar l-improvviżati jimblokka.
  
  
  I ma kienx ser stenna għall-orphan li jiksru ħielsa, sabiex I malajr undid-ċinturin tal-ġilda fuq qliezet tiegħi. Iż-żamma tagħha mal-tmiem il-buttuna ftit pulzieri fuq il-tiben, missierha mixi biex id-dahar tal-bank. Fuq dan il-punt, l-unika ħaġa li ma kien jippruvaw jiksbu l-groan toqba.
  
  
  Il-kontroll elettroniku ta'l-netwerk tal-metall ma kienx attivat magħhom l-inmsa bħala l-iskrin telgħet fuq il-ħajt. Il-ftuħ, meta wieħed iqis fejn tagħha kienet fil-far-aħħar tas-cell, deher kbar biżżejjed biex tagħti me possibbli jaħarbu ir-rotta.
  
  
  U b'mod ġenerali, dan kien jiswa tipprova. Inkella, il-reptilians kienu attakkati kollha flimkien, u mbagħad ma kien hemm l-ebda jaħarbu mill-vjolenti bl-uġigħ u l-mewt li mistennija me. A qtar mal ma skali kien writhing fit-tul sħiħ fuq it-tarf tal-qiegħ.
  
  
  Din kienet l-rettili Shiva kellhom qaltli dwar, bil-velenu tant qawwija li l-jekk ftit, huwa jikkawża intern emorraġija u jagħmlu me fsada bħal in-nemes. L-tlieta l-oħra sriep, miġbuda mill-re orphan tal-hiss, crawled madwar l-art lejn l-fluttering qmis li kopra l-kbira rettili.
  
  
  Il-qtar, min-naħa l-oħra, deher interessat biss fil-me, iżda bil-kesħa l-għajnejn li deher li jirriflettu l-demm. U fl-opinjoni tiegħi, ma kienx orphan, iżda reptilian viper, li Shiva jistgħu jsibu l-inkarnazzjoni tiegħu.
  
  
  Din kienet madwar sittin ċm fit-tul, ma jidhirx ċar u skur l-mudelli fuq l bil-qoxra naħat. Movimenti tagħha ma kinux difensiva fil-livelli kollha, u l-hiss hi magħmula kif hi crawled għall-tarf tal-saqqijiet magħmula me wince.
  
  
  Ċinturin tagħha sekwenza aktar stretti, l-irfigħ-ego għolja fl-arja, u fl-istess ħin, il-qtar tinqasam mal-veloċità inkredibbli, darting permezz ta'l-arja. Huwa naqqas il-ħajt tal-ċinturin mal il-buttuna fuq il-rettili ras. Tal-metall irkupra off mhux maħduma skali, iżda l-impatt bagħtet l-vipers li jerġgħu lura, coiling fuq xulxin.
  
  
  Dan kien il-mument hija ntlaqgħet jistennew.
  
  
  Barra mill-kantuniera tal-għajn tagħha, hi raw il-hooded-kap tal-re orphan jitħaddmu minn taħt tagħha qmis. Issa l-ħajja tiegħi tiddependi fuq kemm jien mort; I ħa nifs fil-fond u l-qabża għoli I kif jistgħu il-ġenb.
  
  
  Kif ont darted lejn il-ftuħ fi l-oppost groan, il-ħames rettili whistled u hissed bħal kor tal-rrabjata-ħajja. Huwa beda jħares fuq l-ispalla tiegħu. Il-riħa li Stahl kellhom jinxtamm qabel kienet aktar b'saħħitha, l-fetid miasma hekk persistenti li deher evidenti.
  
  
  L-reptilians issa kienu għeluq dwar me, lesta għall-istrajk u joqtlu. Meta I laħaq il-ftuħ fil-groans, kienu inqas minn żewġ metru'l bogħod mill me. Huwa sib, iżda huwa jinstemgħu l orphan hiss hekk mill-qrib li hu mdawwar u ttimbrati marda tiegħu iebes fuq l-art ħmieġ.
  
  
  Huwa laħaq l isfel bħall-sajjetta, telgħet żgħir tal-ħmieġ, u hurled fil-orphan tal-formidabbli ras. L-rettili ras tinqasam sa, u s-sid tagħha ducked fil-toqba, jaqbdu l-aħħar tal-passaġġ dejjaq.
  
  
  L-aħħar ħaġa fuq il-moħħ tagħha kien meta l-mina kien għaddej, jew jekk inti kienu fil-passaġġ ta'l-oħra rettili. Xi ħaġa laqat il-ġilda tal-lingwata tal-tiegħi żarbun, jkunux jistgħu jippenetraw il-agħlaq. Huwa jerked marda tiegħu bogħod u mċaqlaq fil-dlam-passaġġ, sess kap tiegħu kontra l-quċċata tal-baxx, il-mina dejqa.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda-kamra tal-naħa l-kap tiegħi u ara jekk kwalunkwe qtar forma kien segwit me fil-mina u fl-kameras diġitali. Huwa mxew'il quddiem, għad-smigħ l-netika hiss tal-rettili warajh. B'xorti tajba, il-ħoss kiber aktar mitfija kif hu mċaqalqa l isfel il-kuritur.
  
  
  Il-passaġġ I ħa kienet l-unika alternattiva possibbli li ċerti mewt. Anke jekk I jamministraw biex joqtlu ftit sriep, l-superstiti żgur li se jkunu jistgħu jegħrqu tagħhom fangs fis-laħam tiegħi qabel ih tista ' tieqaf lilu. U anki jekk l-ħamsa minnhom kienu eliminati, kien żgur li Shiva ma taħsibhiex darbtejn biex tibgħat it-tieni grupp ta'velenuża rettili għall-ċellula. Għalhekk fl-mod, huwa seta'jikkunsidra innifsu bla periklu.
  
  
  Issa li l-għażla tiegħu kien sar, kontinwa tiegħu titkaxkar fuq kull fours. Il-mina deher li jiżdied bi ftit, b'-inklinazzjoni żgħir. Kien dimly lit; ir-riflessjoni tad-dinja iffiltrata wara me, u pallida-kiwi naqas minn hawn fuq. Iżda l-aktar il-bogħod marru, il-jiskuraw li ltqajna. L-dawl sors ma tistax issir aktar intensa. Bilkemm seta'ara l-idejn tiegħu bħala huwa mixi jistabbilixxi l-dojoq-kuritur.
  
  
  Madwar me kien imxarrab-ħmieġ u riħa ta'moffa. Huwa kompla fuq għal diversi minuti u fl-aħħar nett titwaqqaf biex jaqbdu l-nifs tiegħu u neħħi l-kap tiegħu. Huwa kien lest li l-imħatri-ħajja tiegħu li l-apparati elettroniċi installati mill Shiva fil-kameras diġitali ma kellhomx vidjo u l-elettronika fl-għajnejn... huwa probabbilment biss jinstemgħu me, anke meta ma kienx tgħid li huwa. Iżda I kien pjuttost ċert li ma kellhomx żmien biex tara movimenti tiegħi.
  
  
  Iż-żmien deher li joqgħod għadhom kif ppruvaw I-biex issib l-ħajt tal-mina u fl-istess ħin issir taf fejn kien I, isibu mezz biex jiksru madwar Shiva nett u jesponu l-ego pjanijiet ta'l-Sino-Indjan-alleanza. Aħna ma jibqax jinħass il-hiss tar-rettili, aħna ma riħa li fetid riħa... dak li kien mxerrda fuq il-kameras diġitali.
  
  
  Nifs ta ' l-arja teħid ta'kampjuni il-biċċa tiegħi l-wiċċ, l-imperċettibbli whiff. Mħeġġa, huwa kompla tagħha moviment. L-ebda allarmi marru barra, mill-inqas mhux tas-soltu sinjali jew sireni. B'mod ċar, Shiva kien konvint li kien ristretta rid ta Nick Carter.
  
  
  Iżda minflok, Nick Carter kienet tirreferi biss għall-ħabib tiegħu Shiva, il-moħħ, Cobras, u l-ego arma qawwija... Il-kaxxa. Jekk dan ma kienx għall-għajnuna ta'l-invenzjoni-pjan jew l-sopravivenza nnifisha, id-dinja kollha ma jkunux jistgħu jittrattaw Shiva. Li tatni stampa sħiħa ta'dak l-ego-pjanijiet kienu kollha dwar. Iżda Shiva qbiżt punt importanti: huwa ma żvelat l-lili kif kien se tuża l-Kaxxa biex jinkiseb tiegħu inkredibbli-għan.
  
  
  Wasalt għall-Indja jistaqsi jekk Shiva verament teżisti. U issa li l-ego tiegħu kienet sabet hu, kien għadu bla wiċċ karattru, għalkemm fil-laħam u l-demm. Hekk hu spiċċa mhux magħruf, mhux solvuta l-ekwazzjoni. Nixtieq kellhom wieħed ikollu Haji tal-invenzjoni, prinċipalment minħabba li ma kelli l-ebda ħjiel dwar kif l-vuċi jimitaw jistgħu jintużaw biex jiġu stabbiliti assoluta tal-enerġija madwar id-dinja.
  
  
  Il-ħitan umdu tal-ppakkjati-dinja migrufa tiegħi l-armi u l-ispallejn, u l-għaraq din tingħata b'infużjoni minn fuq il-sider. Huwa ma setgħetx twaqqaf issa, iżda l-mina kien tidjiq, u kelli bżonn li nimxu'l quddiem, anke jekk il-wiċċ tal-ħitan kien tqaxxir tal-ġilda tiegħi off.
  
  
  Kelli l-viżjoni tal-lili nnifsi maqbuda fil-mina bl-ebda ħruġ tal-madwar. Tiegħi dwiefer kienu maqsuma u bloodied, u ħassejtni bħal I kien mole li jiċċaqalqu faċilment fil-ġisem tiegħi. Iżda hekk kif kien I tal-bidu li jitilfu t-tama, l ħarsa żbarkati fuq xi ħaġa li sar me twaqqaf f'daqqa.
  
  
  Kien hemm ostaklu fil-quddiem tal-me. L-artifiċjali saint ppenetrawx permezz ta'żewġ miġbura fil-forma kwadra tal-injam tal-panel. Mingħajr ma tagħmel l-ħoss, huwa crawled'l quddiem, sejjer tiegħu bent tal-ġisem fil-mina.
  
  
  L-ebda ħoss ġew mill-naħa l-oħra ta'l-injam-ostaklu. Tagħha ppressata għajn waħda li k kienu għaddejjin, mhux wara li l-faintest-idea dak li kien wara tagħha. Ftit blat, l-blat, l-kbira biċċiet tal-injam, u l-grupp kbir ta ' ilma staġnat kienu l-ewwel affarijiet I raw. Imbagħad ġew il-familjari hissing tal-sriep.
  
  
  Emerġenti mill-blat tal-irdum, il-baħar serp tqajmu fit-tul tagħha, rqiq-għonq, bil-sorprendentement ras żgħira fuq il-wiċċ tal-staġnat pool ta ' l-ilma. Xi ħaġa naqas minn hawn fuq, prima, mdemmija-laħam. Kważi immedjatament, il-ego kien kiel minn bil-ġuħ qtar. Allura l-kbira gremxula kien jintefgħu fil-toqba. Re orphan id-daqs ta', ngħidu aħna, il-wieħed I d-xellug fil-kameras diġitali tela'fil-tipiku agħlaq attakk tal-pożizzjoni.
  
  
  Il-gremxula dam għall-blat, iżda l orphan kien aktar mgħaġġel. Cocking tiegħu hooded kap għall-naħa waħda, huwa lunged quddiem, gdim fil-bhejjem bil-qoxra tal-għonq. Il-gremxula tħabtu għat-tieni, u l orphan jiżżerżaq lura; Huwa ra l-gdim tan-nemus-annimali jimxu bħal fis-sakra, jegħleb fuq il-ġenb tiegħu u l-tħawwad tagħha saqajn convulsively. L orphan imbagħad jinbela ' ee headfirst.
  
  
  Meta l-kbira rettili kien sated, huwa indivja tal-madwar tal-blat boulder, kif jekk jixxemxu fil-nofsinhar tal-xemx. L-ikel aktar ltqajna fil-bejta - firien, l-gremxul, laħam nej. Tagħha, qajmu l-kap tiegħu, jippruvaw biex tara li kien treddigħ l-qtar Shiva-ġbir.
  
  
  Iżda l-weraq toqba koperti l-ħitan tal-ġebel, u l-injam bokkaport li jinsabu fil-qiegħ ma jagħtu me sħiħa tal-istħarriġ. Meta l-qtar kien mitmugħa, il-hissing għaddew. Indunajt li mbagħad Shiva kienet użat il-mina biex jattiraw bil-ġuħ rettili fis-tiegħi taċ-ċelluli, l-ebda dubju qawmien ih sa ma l-istess riħa huwa t-tixrid fl-żgħar tal-kamra.
  
  
  Issa l-injam-fetħa tbaxxa, u l-I tinżamm l-għajnejn tiegħi dwar il-ġbir, ta'stennija għall l-rettili li jiġu mitmugħa. Xejn fil-dinja se jagħmlu me jippruvaw biex jaħarbu sakemm kull qtar huwa aktar minn sħiħa. Wara l-ikel, li mhux se jkun aggressiv bħala l-ħames l-individwi I tax-xellug għall-tagħha biex tara fuq l-kameras diġitali. Kien jaf l-reptilian drawwiet tajjeb biżżejjed li tkun taf li l-ebda f'daqqa-moviment li mhedda ih-sigurtà tal-tikkawża ih attakk, anke jekk il-ġuħ għaddew.
  
  
  Hekk stennejt għal minnhom li jieklu kull aħħar gidma. Huwa kien ukoll dawk tal-vista: sriep, cobras u oħra rettili ripetutament attakkati, biex tibla ' vittmi tagħhom, li convulsively bdiet. Sadanittant, ont kien jippruvaw biex insemmu li kien responsabbli għall-tqassam l-ikel. Fl-aħħar nett, huwa nnotat fit-tul, sinuous driegħ nilħqu matul it-tarf tas-serp-għadma.
  
  
  "Dawn ser tiekol xi jkunu qed jingħataw," qal il-kesħa, sarcastic vuċi.
  
  
  Jekk Shiva kien għadu bla wiċċ bil-vuċi, dan iż-żmien memorja tiegħi naqset me. Il-vuċi ġie kklassifikat familjari. L-aħħar darba li smajt tagħha kien jumejn ilu, meta hija whispered ħelu-kliem tal-imħabba lili. Imbagħad I jinħass ix-xewqa tagħha, l-passjoni. Issa I jistgħu jħossu rabja tiegħi li qed jogħlew.
  
  
  Kien Reeva Singh, sabiħa skur, jekk tifla li juża l-qtar maqbad.
  
  
  
  
  6
  
  
  Forsi I ma kienu daqshekk sorpriż. Forsi għandi kkurati dan il-soltu ċiniżmu li tant nies jakkużana me tal, li ssejjaħ me kiesaħ, iebsa, inkapaċi ta'emozzjoni. Wara kollox, meta n-nies jirriskjaw ħajjithom, huwa impossibbli li ma ssir "frisk", mal-nina elle ċiniżmu li jiffaċċjaw l-krudili-realtajiet tad-dinja.
  
  
  Xorta, huwa kellu tagħha fl-armi tiegħu, mhux bejn wieħed u ieħor, iżda bil-sensazzjoni tal-offerti sensittività li kien jinħass qabel fil-fejqan tal-kmamar. Għalkemm hija kienet barrani, I mfakkar l-sħana u x-xewqa li hija kienet qajjem fl-me, il-tenfasizza pjaċir hi kien mogħti lili. Esperjenza li mhuwiex faċilment li tkun insejt tieħu.
  
  
  Iżda fuq is-smigħ kliem tagħha, waqt li jirrealizzaw li kien biss tat-taħrik, a tan maħsuba biex ineħħi me meta Mohan u Gurnek tifqigħ fil-kamra f'lukanda, moħħha marru selvaġġi bil-kunitti. Jaħarbu issa Stahl hija aktar minn sempliċement kwistjoni ta'sopravivenza. - Lukanda tagħha, b'tali mod li Reeva se jħossu l-istess età orrur li hi kienu suġġetti għal restrizzjonijiet fl-kameras diġitali, il-istess uġigħ insopportabbli.
  
  
  L-twil, irqiq driegħ sparixxew kollha fuq il-qasam tal-vista. L-aħħar vittma kien iswed tal-ġurdien, gdim tan-nemus u l-jinbela ' minn serp fil wieħed gulp. Fl-aħħar nett, meta kien hemm l-silenzju, missierha laħqu l-u beda timbotta bil-mod jinfetħu l-injam bokkaport li kien bejn me u l-libertà.
  
  
  Ma kien hemm xejn waqfien lili mill-irfigħ il-bord issa, iżda I kien għadu fil-ebda għaġla. I kellhom jaġixxu estremament bir-reqqa, mingħajr ma tagħmel żball tmexxija jiksbu. L-għajnejn tagħha studjati l-bejta fil-każ li kwalunkwe madwar l-qtar ma kinux calmed stabbiliti. Iżda xejn mċaqalqa. Xejn iżda l-injam-ostaklu.
  
  
  Fl-aħħar nett, l-irfigħ l-evakwazzjoni, huwa jiżżerżaq lura fil-dellijiet u miżmuma nifs tiegħu. Hawn ukoll, l-allokazzjoni tal-ħin kien element essenzjali, parti kruċjali mill-pjan tiegħi. I kien għadu fuq fours kollha, il-mina tal-ħitan grif tiegħi fil-mara l-armi u l-ispallejn. Dan mhux se jkun faċli, l-ewwel ġbid lilek innifsek matul il-pass u mbagħad jaqsmu l-toqba għall-iskala ta'l-maħduma-ħitan tal-ġebel.
  
  
  Iżda iva, dan l-aħħar lokalità fir-Russja kienx faċli mill-bidu nett. Periklu huwa tiegħi qawwija libsa, l-isfida hija l-pedament ta'l-eżistenza tiegħi; hi żgur li ma tistax tiġi kkunsidrata l-Nru 3 tal-Ġlied minħabba tagħha pjuttost-wiċċ. Għalhekk dan mhux il-każ ma'l-esperjenza tiegħi, li għandi miksuba mill-ħidma fil-AX għal ħafna snin.
  
  
  Hu għalhekk li l-vuċi tagħha ma tridx tieħu xi opportunitajiet. I jinżamm lura sakemm il nemes kien żgur li ma kienx I li qed jiġu offruti kwalunkwe oħra li jgħinu lill-oħra minn dak I kien bħalissa jittrattaw. Imbagħad biss ma tarmi l-piż kollu minn naħa għall-oħra, ħelsien ruħha mill-ħitan mhux maħduma ta'l-mina.
  
  
  - Għajnejn tiegħi kien diġà aġġustati għall-dawl, sabiex I ma jibqax jinħass bħal mole barra tiegħi ego ġermaniżi. Huwa poġġa tiegħu ras u l-ispallejn quddiem u peered b'kawtela fil-toqba. L-re orphan kien għadu indivja dwar l-kbira boulder, l-hooded kap tbegħditx; l-oħra sriep kienu jinsabu fl-rilassat, mhux aggressivi-pożizzjoni.
  
  
  Jimxu, Carter, jimxu aktar malajr!
  
  
  Huwa crawled'il quddiem, għad-doppju matul. L-uniku, kurjuż daqqa t'għajn jdur f'direzzjoni tiegħi ma'l-ittra, u xejn mċaqalqa fil-toqba. Sewwa, s'issa tant tajba. Sa issa, l kompletament ' il barra, madwar il-mina u l-jinxtamm l-acrid reptilian riħa mdendlin bħal raxx fil-qiegħ tal-ih ġermaniżi.
  
  
  L-opinjoni tiegħu mill-kkalkulat id-distanza bejn il-ħajja u mewt, mewt u mbagħad fit-programm tal-serp gidma. Kelli biex jiksbu l-oppost-ħajt u jitilgħu fil-wiċċ tal-toqba qabel l-sriep innotata dak li kien qed jiġri.
  
  
  Huwa għamel sakemm kien bis-sħiħ fuq saqajh, jegħleb lura tiegħu kontra l-ħajt. Tagħha, jinstemgħu xi ħadd li jiċċaqalqu fuq l-għadma, aqra li l-dawl t-taħlit. Huwa ttamat Reeva kien waħdu, iżda ma kien hemm l-ebda mod li tgħid. Huwa ħa nifs fil-fond, iddrittata f'daqqa, u l-volpi qabżet bil-quddiem.
  
  
  Żbarkati fuq il-f'koljaturi lura ta'l-re orphan. Huwa ovvju li dan kien mhux ippjanat. Iżda hija ma setgħetx tistenna biex tara dak orphan tal-reazzjoni tkun. Kien diġà jaqbdu l-kbira tal-blat li ffurmaw il-ħajt ta'barra tal-bejta meta jinstemgħu l-serp familjari hiss mill-ġdid.
  
  
  I ma jkollhomx ħin li tħares fuq l-ispalla. Huwa imbuttat-ġisem tiegħu quddiem bil-qawwa kollha tiegħu, imbuttar iebes ma'saqajh u li jiċċaqalqu fl-istess ħin. I nnotat li tiegħi taż-żraben kien tmiss xi ħaġa artab, iżda ma kontx ħarsa lura biex tara dak li kienet. Huwa ħakem is-tarf tal-ħitan tal-ġebel bl-idejn tiegħu u intensifikati matul it-tarf ta'l-għadma.
  
  
  L-toqba kienet mimlija bl-hissing u screeching tal-qajmet rettili. Dawn kienu jixxengel, jaqbeż fl-arja, li jtajru mill-blat tal-blat; għalija, dan kien simili jaraw ripetizzjoni tal juru. I ma kellhomx żmien biex tieqaf u l-qabda nifs tiegħi. Qasma-tieni l-aktar tard, huwa kien fuq saqajh mill-ġdid, u fl-istess ħin, Reeva Singh ħalli l-jgħajtu għal permess biex iwettqu.
  
  
  Huwa mexxa tagħha u tpoġġi l-naħa tiegħu fuq tagħha ħalq, ifixxklu tagħha kbira tal-protesta. Hi tħabtu bis-saħħa għal filwaqt li, kicking u clawing bħal żgħir tal-annimali; iżda fl-aħħar hi naqas silenzjuża. Hija kienet biss lest treddigħ l-oħra rettili li saret fl-iżgħar tal-ħġieġ gaġeġ fil-kamra li issa kien kombinazzjoni ta privat zoo u herpetology tal-laboratorju.
  
  
  Milwi tagħha driegħ tagħha sakemm hija naqas'il quddiem; tagħha nnotat li l-għadam tagħha creaked. Selvaġġi ħsieb fflaxxjati permezz ta'me... l-memorja tal-tagħha artab, sħuna tal-ġisem kif hu organizzat tagħha fl-armi tiegħu. Reeva kien wieħed mill-bill-nisa hi d qatt sodisfatti. U issa I jifhmu li hi mqarraq me, għadda fuq!
  
  
  "Ma għidli naqra! I hissed. "Mhux kelma!
  
  
  Hu titneħħa tagħha bent driegħ saħansitra ogħla u tpoġġi tiegħu mdemmija-swaba fuq tagħha ħalq. Il-mara gasped fil-paniku. I talab tagħha. "Sorpriża?" "Ma tgħidli inti ma kinitx taf I kien hawn, inti hot!"
  
  
  Kif hi ppruvat li jitkellmu, I jinġibed naħa tagħha bogħod mill-ee rta b'tali mod li hi jista mumble, " I - il- ma kontx naf, jiena naħlef."..
  
  
  "Iva, inti ma kinitx taf dwar Mohan u Gurnek, ma inti?" Dan m'huwiex logħba, Reeva, dan il-ħajja, ftakar dan.
  
  
  Hi ħadlu kap tagħha vjolenti, it-tkeċċija tiegħi l-akkuża. Huwa maħlula qabda tiegħu fuq il-xofftejn tagħha mill-ġdid b'tali mod li hi jistgħu jitkellmu.
  
  
  — Ma kontx naf, " hija kkonfermat, panting kif hu organizzat naħa tagħha wara lura tiegħu. "Ma kontx naf xejn, Nick. Jemmnu me, jien tallaba inti! Inti għandek jemmnu me.
  
  
  "Isir ukoll, jkollna l-isparatura fir-ras... kif kien mistenni li jiġri, lilu bil-lejl? I talab, iż-żamma tal-għajnejn tiegħi dwar il-daħla tal-laboratorju. "Fejn l-ewlenin?" "Iżda hi ma tistax tistenna għal Reeva biex twieġeb me. Huwa milħuq fil-ego minuta libsa u misjuba dak li ried. Huwa miġbud tagħha flimkien, il-qoton papoċċi jiżolqu fuq l-art maħmuġin.
  
  
  Huwa għalaq il-bieb minn ġewwa u tpoġġi l-ewlenin fil-minuta; imbagħad huwa imbuttat Reva lura lejn l-aħħar fejn l-tul, dejqa tal-kamra. Hi waqfet jitħabtu, u meta l-I ppressata-naħa tiegħi tagħha lithe-ġisem, I tista tħoss qalbha tħabbat aktar malajr.
  
  
  — Huwa... huwa qatt ma qal me xi ħaġa dwarek, " hi moaned.
  
  
  "Min?"
  
  
  - Shiva... tifla tiegħi.
  
  
  "L-min?"!
  
  
  "Il-ħbieb. Hu tifla tiegħi. Nick, jekk jogħġbok ħalli me tispjega dak li huwa ma lili... - hija muttered. "Isma me, allura... u mbagħad, jekk inti ma nemminx me, imorru quddiem u tagħmel dak kollu li tixtieq.
  
  
  Huwa baqa unperturbed. Hi ma tistax tippermetti lilha nfisha li jiġi mqarraq-tieni darba minn dan il-ftit tifla wiles femminili. Madankollu, dan ma kienx big ftehim li tisma', li huwa motivata, speċjalment peress li meta raġel begged għall-ħajja tiegħu, kien dejjem jgħidu l-verità. U mbagħad Reeva, jekk hija kienet jgħidu l-verità, kien l-eqreb-passaġġ għall-Shiva.
  
  
  "Iva, I ppruvaw li inti tissodisfa biex tikseb l-informazzjoni, I jammettu li," hi panted mill-ġdid kif hu sfurzat tagħha biex ipoġġu fuq l-injam-president.
  
  
  I ma jkollhom l-ebda armi l-oħra minn tiegħi l-idejn, iżda jien ma naħsibx li l-girl kien armati, u jista'jkollha tricks fuqi.
  
  
  "Għalhekk huwa kien inti. Għaliex inti tinsab, Reeva? Inti kont qed jqarrqu lili mill-bidu nett, jammettu li!
  
  
  Hija ma wieħed jifhem il-kliem, iżda hi deher li wieħed jifhem it-tifsira ta'dak li kien qal lill tagħha. "I biss kellhom jgħidlek ftit mistoqsijiet," hi wieġbet. - Issir taf għaliex inti waslet għall-Indja. Tiegħi tifla ma jgħidu xi ħaġa oħra lili, huwa ma nsemmux l-żewġt irġiel li faqqgħet fl-kamra tiegħek!
  
  
  Hi mdawwar tagħha wiċċ ftit lili, naive u mischievous ftit wiċċ, mal-linji tal-iswed tax-xagħar jaqa'fuq tagħha earlobe. Hi whispered, kliem tagħha bilkemm jinstemgħu. Jekk hi ma kinitx ġiet kif innoċenti kif hi sostniet li għandhom jiġu, hi se jkunu diġà ppruvaw li din I motivata, li jiksbu xi ħadd attenzjoni. Iżda forsi hija kienet qed jippruvaw biex jixtru l-ħin, il-ħsieb li l-oħrajn l-avviż tagħha ta'l-assenza. I ma setgħux jieħdu xi ħaġa għall mogħtija.
  
  
  Għalhekk, inti ġew assenjati biex nikseb xi informazzjoni. Għaliex? huwa kompla fil-kiesaħ vuċi.
  
  
  "Minħabba l-Shiva magħmula me tagħmel dan, Nick. Ma kontx naf li kienu hawn." Fil-fatt, I lanqas jafu dak li ġara li inti wara tlaqt tagħha madwar il-lukanda. I ma setgħux jibqgħu hemm meta Mohan kien mejta...
  
  
  "Għalhekk huwa" sfurzata " inti?" - ripetuta.
  
  
  "Jekk jogħġbok jisimgħu me," hi murmured. "Ippermettuli jispjega kollox mill-bidu.
  
  
  Hi suspettat mill-ġdid li kien qed jipprova jixtri iż-żmien, iżda l-ton tal-ego vuċi kien sinċieri, anzjużi. I għandu jkollhom mismugħ tagħha. Jekk hi d ġew jgħidu l-verità, Reeva li setgħu wasslu me Orphan; jekk hi kienet tinsab, I d xorta għandek tisma ' l-tagħha u tipprova ssib xi ħjiel fi kliem tagħha, xi ħaġa li tagħtini li ħjiel. Kien bil-wieqfa id-dritt li jmiss tagħha, lesta għall-f'daqqa tinterrompi l-istorja tagħha jekk xi ħadd ma wera l-up fil-laboratorju.
  
  
  Reeva ma tagħmel l-ebda foloz jiċċaqlaq. L-ton tal-vuċi tagħha ma bidla bħala hija spjegat li l-Shiva kienu mġiegħla tagħha biex jissieħbu fl-Orphan-organizzazzjoni. "Huwa jżomm il-missier, Nick... kbar brother ego, u jekk hija kienet marret għall-pulizija jew xi ħadd madwar il-gvern, ma kienx eżita qabel l-qtil ego. Missieri huwa ħażin ħafna, tassew morda. Tiegħi tifla mhedda mhux biss biex joqtlu l-ego, iżda wkoll li jċaħħdu lill-ego ta ' l-ebda trattament... jekk jien ma ssegwi l-tiegħi ego l-ordnijiet.
  
  
  "Meta huwa l-missier tiegħek issa?"
  
  
  "Jien ma nafx." Shiva jkollu l-ego ristrett x'imkien, iżda mhux fil din id-dar.
  
  
  I għandhom dejjem jitqiesu lili nnifsi ta'versailles tal-persuna, kapaċi li aqta jekk il-persuna hija sinċiera jew le. U issa, anki jekk kien I-żamma tal-għajnejn tiegħi miftuħa għal xi ħjiel ta'l-art fil-vuċi tagħha li jista mhux se tagħha minkejja tiegħi inizjali rabja, sibt li kien fdat tagħha biex Reeva tal-istorja. Primarjament minħabba li kien jagħmel sens. Speċjalment jekk Shiva kien rikatt tagħha minħabba missierha biex tikseb tagħha sabiex jipparteċipaw fil tiegħu maħmuġ-pjanijiet.
  
  
  "Hemm xi ħaġa oħra li jispjega," qal.
  
  
  Iżda din id-darba I ġie interrott. Xi ħadd kien miexi fuq il-naħa l-oħra tat-triq. "Reeva?" Raġel-vuċi tal-msejħa. "Għaliex il-bieb magħluqa?" Ippermettuli fil!"
  
  
  "Min-nisa li?" I whispered, jisforzaw l-tfajla li tikseb sa mill-president tagħha.
  
  
  "Dollaru hija madwar tifla tiegħi tal-irġiel, Nirad.
  
  
  "Jien naf lilu. Nippretendu li ma ġara xejn. Fidu ħej kien riskjużi, iżda f'dan il-punt, kelli l-ebda għażla oħra.
  
  
  "Stenna minuta! Reeva għajjat. U hija tatni startled-dehra bħala huwa mogħtija tagħha l-ewlenin u imbuttat tagħha lejn il-bieb.
  
  
  I ma malajr il-tfittxija tal-laboratorju, iżda ma tistax issib xi ħaġa I meħtieġa bħala arma għall-ġlieda kontra Nirad. Ukoll, xorta waħda, I wera l-uem ftit l-affarijiet l-ġurnata ta'qabel, għalhekk ma kienx iebes għalija li tagħmel fuq tiegħi stess. Hu kien barra l-bieb u l-stenniet, widnejn fetħet, filwaqt li l-anzjani Indjan kompliet dawwar il-manku li jistaqsu Reeva li tiftħu.
  
  
  L-ewwel ltqajna fil, l-ewwel I d iżżarma lilu, huwa ddeċieda.
  
  
  Ma kien hemm l-Nirad, Ranjit, Gurnek, Hakshi, Shivas, u l-Alla jaf kemm oħrajn. Fi kwalunkwe każ, I konkluż għal lili nnifsi, I meħtieġa biex tibda tfittex għall-vuċi simulatur li Shiva proprjetà x'imkien, u Nirad kien bidu tajjeb, biss bħal kulħadd.
  
  
  Reeva laħaq bl-idejn tregħid, li jiżżerżaq l ewlenin fil-lock.
  
  
  Jekk hi misruqin fuq me issa, l-affarijiet se tikseb aktar ikkumplikat; iżda kienet l-uniku mod biex issir taf jekk hija kienet tinsab lili. F'dan iż-żmien, hija kienet ddawwar il ewlenin fil-lock li tiftaħ il-bieb tal-laboratorju.
  
  
  
  
  7
  
  
  "Dak li ma jfissirx?" Nirad mitluba. L-Indjan m'għadhomx libes faxex u ssostitwixxa l-wejter tal-uniformi tradizzjonali tal-ħwejjeġ.
  
  
  "Jien ma... I realizzati l-bieb kien maqful," Reeva wieġbu, rinforz bogħod. I tensed, minħabba I ma kienx ċert iżda li hija ma iwissu Nirad tal-preżenza tiegħi barra mill-bieb.
  
  
  L-anzjani l-bniedem ma jolqot biex inħarsu lura kif daħal-laboratorju u l-bike il-bieb warajh. "Tħallix dan iseħħ mill-ġdid! huwa exclaimed, kif haughtily kif kien turi fil-barre.
  
  
  Reeva ħadet pass lura, jidher fuq il-ponta tal-telf tal-kontroll tal-nervituri tagħha. Ego-ġesti ssodisfawx ego nervożiżmu. U mbagħad fdati lilha, u iddeċieda li l-fiduċja, anki wara li dak li ġara.
  
  
  "Tifla tiegħek jixtieq jara li inti fl-istudju tiegħu," l-Indjan ħabbret dryly. "Immedjatament."
  
  
  Il-kelma imdendla fl-arja bħal sinjal li wassal għalija li l-att. Għal darb'oħra, kien "taekwondo" li se tieħu me permezz tal-sitwazzjoni diffiċli. Tagħha ġrew quddiem, kważi li jtiru fl-arja biex jagħti daqqa qawwija.
  
  
  Kien bil-għan fil-Nirad tal-milsa; l-impatt tal-għ-il-k gi eliminat ego l-art. L-Indjan rrumblati fuq in-naħa tiegħu, il-wiċċ tiegħu contorted fil-grotteski grimace ta ' l-uġigħ.
  
  
  Huwa crouched isfel u jintużaw it-tul kollu tal tiegħu fis-sider u l-koxox biex p Ego fix-xedaq. Nirad waqgħet lura taħt ji-lu-ki, ego kick, il-mira waqgħet għal naħa waħda; indunajt li tiegħi ramm kien għebet l-uem tal-wiċċ l-għadam. Iżda huwa ma jieqfu.
  
  
  "Mill-qrib il-bieb!" Rehve hissed fil-tagħha. L-girl ġrew li daħħal il ewlenin fil-lock.
  
  
  Nirad ġestiti li jdur u biex tikseb saqajh. Shivered u laħaq fil-qadd tal-qalziet tiegħu, fejn hu raw il-grupp tal-gun kien jippruvaw iżommu. Imbagħad kollox ġara fil-konfuż-ħolma, serje ta'azzjonijiet ddettata mill-riflessjoni. Huwa malajr darted lejn il-lemin u magħżula tal-madwar, it-tkattir tax-xellug tiegħu ta ' l-ispalla li kull tilwim tal-qadd. Bil-wieqfa fuq il-sieq waħda, tagħha żbarkati fuq kull tilwim u immedjatament tensjoni-xellugija bil-perfetta biex.
  
  
  "Jop-dak gi" ego tiegħu, fuq il-polz, iħabbtu l-gun l-art. Issa li kien armati, l-anzjani Indjan ħares lejn me mal-għajnejn selvaġġi. Ego tas-soltu tal-arroganza spiċċat fl-merkanzija, huwa beda għall-irtir, u blu skur titbenġel bdiet titwessa'fuq l-xedaq mill-daqqa kien biss żbarkati.
  
  
  Fetaħ-ħalq tiegħu għall-sider, u mbagħad hu litteralment qabża sa tiegħu gerżuma, tagħfas tiegħu riżultat pożittiv għall-gerżuma tiegħu. Nirad deher li kien gasping għall-nifs, iżda Agħlaq kien għad kellhom il-qawwa li jneħħi l-sieq tagħha u biex me fil-żaqq. L-għama-uġigħ magħmula me ħoll tiegħi kontroll fuq l-oħra tal-għonq. I mqassma għall-qbid tiegħi nifs; I kellhom-liwja stabbiliti għall-art, l-idejn tiegħi magħqudin quddiem is fuq tiegħi fis-sider.
  
  
  Nirad ġrew l-bieb. Hu il-volpi qabżet bil-quddiem, għadhom qed ibatu mill-terribbli daqqa huwa d rċevuti. Hu il-volpi qabżet fuq lilu, ħtif tal-saqajn tiegħu. Dan naqas bi thud.
  
  
  Hija kienet immedjatament fuq il-quċċata tal-nen, l-irkopptejn tagħha fuq l-Ego tal-koxox. I talab tagħha. "Kif huma l-għajnejn tiegħek, Nirad?" Kien għad hemm traċċi tal-kura l-Uem kienet mogħtija lilha fil-bar fejn ħadem.
  
  
  Minflok jwieġeb, hu tefa'l-piż sħiħ quddiem, jippruvaw biex tarmi me off. Jekk tagħha collarbone kienet maqsuma mill-uem, hi tkun maqsuma mill-uem u l-tagħha ribcage, u li kieku ma jkunux jistgħu jiksbu mill-ġdid. Għalhekk hija qajmet naħa tagħha li tieħu fl-mejtin.
  
  
  Iżda Nirad iridu jkunu ġew tal-fann ta'l-marzjali-arti tal-films, inkella xi ħadd se jkollhom mgħallma ego l-affarijiet bażiċi tal-mejtin. Hekk kif il-fergħa tagħha tqajmet, hu fil-fatt parried tiegħi qtugħ daqqa bil - "kara-nali McKee". Kien kważi se tkun ġlieda kontra, u li kien dak li hija riedet.
  
  
  - sabiex... Int l-aħjar minn I-ħsieb, " qal, ġbid bogħod biex jiksbu lura fuq il-saqajn.
  
  
  Huwa wkoll saqajh u mqassma kif bdiet ċirku madwar lilu. Bil-maħnuq bogħod mill tagħha, huwa lunged'l quddiem, l-inżul daqqa fatali għall-plexus solari u mbagħad-minkeb l-xedaq. L-azzjoni kkombinata ta "pan-te ji-lu-ki" u "pal-kuch chi-ki" kien biżżejjed biex mhux biss ħawwad il-ego u l-kunfidenza, iżda wkoll jiksru żewġ ta'l-uem tal-kustilji.
  
  
  Nirad żidiet fid-dahar, intossikati bl-uġigħ. Hu mhux jħallux ruħu tintmess. Shiva kien determinat li jagħmlu me die terribbli tal-mewt, u l-memorja tal-Ashok Anand tal-qattiel kien għadu ħaj fil-fehma tiegħi. Speċjalment peress Ashoka qatt ma kienu theddida serja għall tagħna Shiva, tagħna illegali Orphan l-operazzjonijiet.
  
  
  Għalhekk huwa ma tħoss l - € Nirad. Kien merċenarji... a death fil-servizz tal-ġenn qattiel. Xi ħadd li sottovalutat lili mill-jinjora tiegħi persistenza u l-awto-preservazzjoni-istint.
  
  
  Ma naħsibx li hu kien kapaċi għall-ġlieda kontra mill-ġdid, bil-miksur-xedaq u l-żewġ maqsuma kustilji. Forsi anki b'tittaqqab tal-pulmun.
  
  
  Iżda huwa jaraw, huwa kompla għall-ġlieda kontra l-fiżiċi il-programm mal-ħajja tiegħu. Kien litteralment clawing fuq l-art, jippruvaw jaqbdu l-naqas-gun. Hu saħansitra irnexxielhom jiksbu tiegħu swaba madwar ego qabel l-ego tista ' tieqaf tagħha.
  
  
  "Ħsibt li kienu fl-aħħar nett bidu biex jifhmu tiegħi tal-ferrovija tal-ħsieb, Nirad.".. I qal, u bdiet tiegħi swaba fl-uem, jibgħat il-gun jtiru mill-ġdid. L-arma irkupra off waħda tal-laboratorju it-tabelli u jinħattu fuq l-art.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda aktar kwistjoni ta'tieħu l-anzjani Indjan fuq it-triq għall-għalissa. Huwa d tidher wisq, speċjalment Reeva-kompliċità. Anke jekk l-ego marbuta tagħha sa ġudizzjarju tagħha, qabel jew wara huwa se jgħidlek Shiva kif ego ħbieb best għenuni jaħarbu.
  
  
  Ma naħsibx li ħassejt, jew anke ħjiel ta ' kompassjoni għall-foqra guy. Iżda I kien konxju li fl-aħħar, mhux biss wieħed mill-persuna kien involut, iżda miljuni ta'ħajjiet umani. Jekk Shiva kienet wettqet pjanijiet tiegħu, il-Punent ma rajna l-formazzjoni ta'Indochina blokk mingħajr l-intervent. Dan ikun jinvolvi l-ħażna sħiħa tal-armi nukleari, u tibda bid-Triton aċċess tal-missili ballistiċi bil-termonukleari warhead. U r-riżultat aħħari kien biża anke għall l-aktar iebsa u l-kiesaħ-demmhom-irġiel.
  
  
  "Kiesaħ-demmhom" mhuwiex il-kelma dritt għall-me. Jiena ma sadist, iżda maż-żmien u l-esperjenza I ċertament "mwebbsin". Nirad kien fit-triq tiegħi, it-triq li wasslet għall-suċċess tal-missjoni tiegħi. I kellhom jiffaċċjaw ir-realtà tal-sitwazzjoni. Għalhekk, filwaqt li l-anzjani Indjan crouched fuq l-art, krib bħal par-tfal, hi fil-ego li saqajh u imbuttat lilu lejn il-ħajt tal-ġebel tal-serp-għadma.
  
  
  Ego tal-wiċċ kien kopert fid-demm, li jikkawżaw stramba-mudelli li jiffurmaw fuq il-ħaddejn tiegħu, ħalq tiegħu kien nofs miftuħ, u l-ilsien tiegħu stazzjonati isfel bħal miksur-għasafar tal-ġenb. - l-ebda... "sahib.".. Jekk jogħġbok, l-ebda... me...
  
  
  "Inti kienu biss wara l-ordnijiet, naf tagħha," I interrott, l-irfinar tal-sentenza. "Jiena wkoll, Nirad, tagħha wisq.
  
  
  Wara lilu, huwa jista'jisma'l-rettili tisfir u hissing peress li laqat il-ħitan tal-ġebel tal-għadma. Nirad ma kienx sfurzati li jaħdmu għal Orphan, hu ma kien fuq l-inizjattiva tiegħu stess. Hawnhekk, issa, kien se jintemm ix-xogħol tiegħu, ferm qabel milli kien mistenni.
  
  
  Meta huwa induna I fisser dan, il-koppja tal-ego f'daqqa mibdula. Hu ppruvat li ħielsa ruħu bil-marda tiegħu, li kienet diġà milquta me fil-wiċċ, u hissed, " Shiva trid tara int mejta!" "Mhux Stahl tal-idea li nitkellem dwar l-li l-prospett.
  
  
  "Forsi, Nirad, iżda inti mhux se jkun hawn biex tara dak li qed jiġri." "Jien ma setgħux-iskart kwalunkwe aktar ħin. Tiegħi ewwel maqbuda lilu fil-geddum u huwa waqa'lura. Ego qabad tagħha mill-qadd tal-tagħha qliezet. Nirad ppruvaw sider, iżda tiegħu maqsuma kustilji biss permess lilu fgat groan. - Għandek vjaġġ tajba! I exclaimed, u tefgħu ego fuq it-tarf ta'l-għadma.
  
  
  Huwa ppruvat li l-riċiklaġġ għall-tarf, iżda ma setgħux. Ego tal-saqajn fluttered fl-arja, allura l-Indjan waqgħet lura u sab ruħu fl-għadira artifiċjali, fejn ikun jista ara l-terribbli tal-baħar sriep jiċċaqilqu kapijiet tagħhom.
  
  
  Gurgling b & nb, wiggling ċrieki u l-bqija. Nirad tal-ġisem milwi f'dan il-programm. L-Indjan daru fuq in-naħa tiegħu, qed tipprova toħroġ ta'l-ilma staġnat. Il-baħar l-qtar l-problemi tagħha qasir snien fis-ego-driegħ; imbagħad ħareġ fuq tagħha stess, li jiċċaqalqu unsteadily fil-element. Iżda baqgħet ma tagħha fangs inkorporati fil-bniedem tal-driegħ, bl-stramba, biża tenaċità.
  
  
  Meta fl-aħħar nett niżel priża tiegħu u Nirad ppruvaw li joqgħod bħal madman, ir-re orphan intervjeniet biex juru li l-ebda wieħed jista'jiddisturba l-paċi fit-territorju tiegħu. Huwa jaraw il-xena bil-tip ta affaxxinat l-orrur. Dan kien dak Shiva kienu mfassla għal me. L orphan saqajh u influwenzat fl-arja.
  
  
  Nirad ma kellhomx żmien biex jgħajtu biex l-istati uniti qabel ma ħsibna dwar tmexxija bogħod. L-rettili ġrew b'ħeffa kbira, u fl-istess ħin, il-ma bil-qoxra viper l-problemi tagħha fangs fl-anzjani Indjan tal-għaksa. A torticollis gurgle maħruba Nirad ix-xufftejn. Huwa jaraw kif l-għadma waslet għall-ħajja ma whoosh, a hiss, u l-swat.
  
  
  A torticollis shudder ħadlu l-Indjan tal-ġisem. Ego f'nofs tal-saqajn, l-idejn filwaqt fuq l-għonq tal tiegħu qmis bħala jekk huwa ma setax tieħu n-nifs. Kien fgar fuq orphan velenu, li kellhom tieqaf l-nerv ċentri ta'tiegħu tieħu n-nifs.
  
  
  Tikek ħomor deher fuq Nirad tal-idejn u fid-dirgħajn; ma kien hemm l-fsada interna. L-sriep, hissing bla heda, li ġew ripetutament ego mmexxi mill - għarqa-snien tagħhom fl-ittorturat-laħam fl-serje ta fatali gdim. Tagħha, tbegħditx meta Nirad ilsien poked mill-rta, u issa huwa ma setax jippronunzja kliem tagħna.
  
  
  Il-ħoss ta mgħarrqa-ġisem li jaqgħu biex il-qiegħ ta ' l-għadma kien l-inevitabbli dirge; Mewt se jidħlu fi ftit minuti. Iżda dan ma kienx min-naħa tiegħi, b'xorti tajba.
  
  
  "Dan huwa dak li tifla ma għalija," Tar-qal tagħha. "Gidma waħda wara l-oħra.
  
  
  Hija kienet seduta fil-president, il-wiċċ tagħha midfuna fl-idejn tagħha. Meta xi ħadd tkellem tagħha, hija qajmet l-kap tagħha u ħares me fl-għajn. Tagħha bart u lisa madum memorja kienu ma mxarrba bl-hollyhocks, u l-iswed tagħha għajnejn kienu serji u l-kesħa. Hija ma jintilef il-kontroll tal-nervituri tagħha, lanqas wara l-waħx-vista hi d rat.
  
  
  "Id-dritt," hi whispered. "Jien kuntent. Jum wieħed I ser jgħidlek kollha dwar l-brutal umiljanti u l-affarijiet tifla tiegħi sar me tagħmel li l-poplu tiegħu... il-ħnieżer li jaħdmu fuqu, li qima lilu, kienu daqs li kieku kienu Naga, alla. Nirad jixirqilhom għall-agħar, I nassigurakom.
  
  
  Imbagħad biss ma Reva jidhru li jkunu fuq il-ponta tal-ħass ħażin, wiċċ tagħha li juru l-emozzjonijiet qawwija. Huwa qabad tagħha sa bir-reqqa u qabad tagħha. Hija kienet tregħid. Huwa kellu mill-qrib tagħha, tmiss l-għonq tagħha bil-dawl kiss. Dalwaqt, I ttamat, il-ħin se jidħlu għall-istati uniti, wisq, żmien meta l-ebda wieħed tinterrompi. Iżda issa I kellhom jitilqu, u l-ewwel I tax-xellug tagħha, l-aħjar.
  
  
  Hi li nħassu tħassib tiegħi u miġbud ' il bogħod mill me.
  
  
  "I talab tagħha. "Fejn ninsabu?" Dak huwa l-eqreb tal-belt?
  
  
  "Jien ser jgħidlek kollox," hija qalet. "Iżda l-ewwel trid tie me up, inkella tifla tiegħi se tkun taf li l-I għenu inti jaħarbu u ħalli missieri imutu." Huwa probabilment joqtlu me, wisq.
  
  
  Hija ppreċiżat li tikseb-ħabel, u l-tagħha, ġibdet l-attenzjoni għal-president. Allura, meta hija spjegat kollox I meħtieġa biex tkun taf, tagħha mgeżwra-ħabel madwar il-qadd tagħha u l-għekiesi, nixtieq l-xena lill-dehra għall-estestvenno.
  
  
  Tfal jaħdmu fil-qosor qal ħej dak l-iskop tal-missjoni tiegħi kienet; ont jistgħu jiġu fdati bil-ħej, issa li hija kienet sieħba ta'valur. Iżda jien ma rridx li tpoġġi tagħha fil-periklu.
  
  
  U meta indunajt li hi meħtieġa me, forsi aktar minn I meħtieġa tagħha, il-dubju l-aħħar sparixxew, li tagħti mod li l-aktar fiduċja kompleta.
  
  
  "Agra huwa biss ftit mili'l bogħod," l-girl spjegat. - Barra l-villa, segwi l-triq prinċipali: dan se jwassal inti dritta fil-belt. Aħna qed mistennija li jilħqu l-illejla: jien ser nipprova biex tikseb aktar informazzjoni. Għalik.
  
  
  "Għalina, li jfisser. Għall-ħajja u salut tal-missier tiegħek, " ir-raġel tagħha, ċaħad ir-rapporti li dehru fi l-midja.
  
  
  Meta kien maħtur-ħin għall-laqgħa, huwa sab xi ċraret tagħha fil-kompartiment, ġudizzjarju tagħha, u ltqajna lesta biex titlaq. Huwa għamel żgur għall-aħħar darba li l-shoelaces kienu sewwa marbuta sabiex ma iqajmu Shiva tal-suspetti.
  
  
  Nirad tal-gun jistabbilixxu l-art. Ego poġġih fil-dahar tiegħu but, imbagħad qabad qasir abjad libsa li ddum fil-kompartiment u poġġih fuq... primittivi qmis li kien mill-inqas jissodisfaw tiegħi l-bżonnijiet immedjati.
  
  
  Reeva tbegħditx. Tiċrit bdew imxarrab tagħha mal-stikek. Hija talbet me li jiġu lura, let tagħha jafu li kollox ser jiġu għall-aħjar, imma xi ħaġa titwaqqaf me, forsi l-biża ta'qatt ma jaraw tagħha mill-ġdid. Tagħha, l-ħsieb tal-Reeva Singh, iżda l-ewwel ħaġa li waslet għall-moħħ kien is-sentiment ta'AX-aġent. Hi jistgħu juru Riva, iżda jien ma setgħux diżappunt tiegħi tal-gvern u l-fiduċja mqegħda fl-me... mhux meta miljuni ta'ħajjiet umani kienu fil-periklu mill-jagħmilx sens daydreams, kriminali-ippjanar permezz tal-madman.
  
  
  
  
  8
  
  
  Proverbji huma konvenjenti għall-użu minħabba li fil-qosor jesprimu universali veritajiet: dawn faċilment jadattaw għat-tipi kollha tal-sitwazzjonijiet. Dak li daħal fil-fehma tiegħi meta Reeva Singh tax-xellug tagħha waħdu fil-laboratorju, bil-ġbir tagħha ta'velenuża rettili u l-grotteski tal-ġisem tal-wejter li tinsab fiha, kienet: "Meta tkun ix-xita, inti ma jkollhom jiksbu imxarrab."
  
  
  L-avvenimenti ma jiġri bil-mod; dawn litteralment ġew kompletament l-isfel fuq me magħhom il nemes kif waslu fi New Delhi-jumejn preċedenti. F'dak il-perjodu qasir ta'żmien, wara ripetutament jistaqsi jekk l-I kien li ġejjin lixka li twassal me li tmiem mejta, Shiva ġestiti biex jattiraw me fis tiegħu ġermaniżi. Ma kienx vjaġġ faċli, u l-I ma tistax tikseb ara l-misterjużi Shiva... l-aħħar il-kaptan tal-Haksha u l Orphan-moħħ. Iżda I rċevew aktar minn biżżejjed evidenza biex jikkonvinċu lili nnifsi li dan mhux fittizji. Il-bniedem kienu jeżistu, anke jekk aħna ma jilħqu wiċċ imb'wiċċ.
  
  
  Illum jew aktar tard, li jiġri, ukoll, fit-tul qabel ma naf li kienet xi ħaġa li jgħidu li hu. Iżda issa I kellha tikseb Agra qabel hu jew l-mario ego skoprew ħarba tiegħi, qabel ma analizza l-ċellula u misjuba hija vojta ħlief għal ħames rrabjata sriep.
  
  
  Il-bieb miftuħ fil-kuritur dejjaq mal-sħan tad-dinja l-ħitan. Barra Shiva tal-tattika, hi jinstemgħu l-baxxi, jisplodu hoopoe-ħsejjes. Il-linja "Poo ... poo...poo" ġiet sostitwita minn allarm li deher li kien rifless fil-tiegħi kull ħsieb, fil kull moviment. I tiptoed isfel tal-passaġġ dejjaq, u fl-istess ħin, il-vuċi waqqaf lill fl-arja, li ttenni kollha fuq il-far-tmiem tal-passaġġ.
  
  
  "Nirad?" X'qed tagħmel hawn?" Taf li hu ma jkunx jixtieq li tistenna...
  
  
  Hija għandha tkun Ranjit jew Gurnek, probabbilment l-ewwel, peress Gurnek tal-wiċċ kien għadu infaxxati. Hi maqbuda l-sabar fil-bniedem bil-vuċi, u crouched stabbiliti fl-alcove l-aħjar bħala żamma avviċinat me. I sorveljata u raw Ranjit. Ego tal-qmis kienet miftuħa fuq is-sider, u l-garrote huwa libes madwar l-għonq tiegħu taw off ileqq metalliku. L-Indjan maqluba fuq il-laboratorju tal-bieb, u hi ma tistax tistenna għal tagħha ego biex tirreaġixxi.
  
  
  Liwi fi tnejn, huwa dam fis ieħor kuritur, fis xi tip ta labirint. Kien fil-villa, I motivata, u normalment villa għandha bieb jew aktar. Ee sabuha minuta wara. Huwa imbuttat tiftaħ il-massiv, ikkomplikat dekorazzjonijiet-bieb tal-injam u l-blinked, jippruvaw biex jaġġustaw il-għama-dawl tal-xemx filgħodu.
  
  
  Il-bitħa deher li ġew kompletament mċaqalqa madwar xi tip ta'l-iffissar tal-Mediterran. - Weraq dens, fjuri-arbuxelli, kotran u frisk-pjanti. Huwa ċar li l-Shiva meħlusa l-ebda spiża li tirriproduċi eżatta replika tal-kantuniera tal-fertili-kampanja fin-nofsinhar ta'Franza.
  
  
  L-għeluq il-bieb tal-ip, huwa mexxa l-żrar-triq li dejjem beda wara nofsinhar fuq in-naħa-faċċata. Il-passaġġ jingħaqad mal-grupp dens tal-ġnibru-siġar u l-arbuxelli, pulit mnaddaf u manicured. L-ġenerali allarm ma kinux għaddew off iżda, u ont ċertament ma kienx ser tistenna li jmorru l-barra. Ħarsa ta'malajr fuq l-ispalla tiegħi kkonfermat li Ranjit xorta ma kellhomx żmien biex iwissu lill-oħrajn.
  
  
  Iżda kont naf li kienet kwistjoni ta'minuti. I ma sab l-bieb tagħna, aħna ma kellhom l-ebda mod ieħor barra minn ilqugħ madwar l-siġar. Huwa magħfus tiegħu ras u fl-għonq u fl-ispallejn tiegħu u intensifikati l quddiem, jimbotta apparti l-barriera tal-madwar il-fergħat tiegħu bare-swaba. Hija għamlet aktar l-istorbju mill-lukandi, iżda dan l-lokalità fir-Russja diġà jiddawru diżastru mill-bidu nett, u anki issa l-affarijiet huma ma jkollna l-aħjar.
  
  
  Il-fergħat litteralment ġibed off ħwejjeġ tiegħi, ħeġġeġ tiegħi wiċċ u l-għajnejn. Smajt żgħir tal-moviment wara me, il-konfużjoni tal-vuċijiet jikber aktar ċari. Ont kontinwu biex timbotta l-fergħat u fl-aħħar nett ltqajna ħieles; Ont kien bil-wieqfa fit-tarf ta ' l-trab-triq li wasslet tul il-villa.
  
  
  I ma jkollhomx ħin biex jieħu nifs tiegħi. Huwa dam, kicking sa sħab tat-trab ma'kull pass. Ħsejjes ħażin ta fgat mużika mtenni qabel me bħala I segwita l-ħoss, bit-tama li kien ġej mill-trakk jew van fuq it-triq għall-Agra.
  
  
  Jekk niftakar l-pożizzjoni ġeografika tagħhom b'mod korrett, Agra kienet madwar tliet sigħat issuq minn New Delhi u kien magħruf ukoll bħala l-post fejn il-Taj Mahal tinsab. Jekk jżuru l-belt ma kienx parti mill-pjanijiet tiegħi, imbagħad Shiva kien.
  
  
  Tagħha, marru barra fit-triq prinċipali. Din kienet tassew dejqa, web lane mat-traffiku għaddej fl-żewġ direzzjonijiet. L-istaġun tal-monsun jibdew fi ftit xhur, sabiex il-magni kienet vojta u le, uniformi-daqs tal-dlam tat-trab. Mixruba siġar miksija l-ġnub tat-triq, u d. kandidat staġnat fuq milwi fergħat, siekta eaters tal-biża', vojta intitolat kadavri.
  
  
  Reeva ma kellhomx żmien biex tagħti me struzzjonijiet dettaljati. I ħares fl-triq fiż-żewġ direzzjonijiet, iżda ma kien hemm xejn li juri me il-mod eżatt li Agra. Huwa squinted kontra l-xemx qawwi, u mument wara li ra tal-familja indivja madwar żgħir campfire fuq l-oħra tal-ġenb tat-triq.
  
  
  Żewġ adulti u tfal erba ħares lejn me mal-undisguised-kurżità. Hu ddeċieda li jieħu l-opportunità u dam fl-triq, il-waqfien f'daqqa meta huwa laħaq il-grupp. Irqiq-bniedem lebsin biss fil-qasam qadd titneħħa-wiċċ tiegħu li tħares lejn me mingħajr ma tipprova li joqgħod. Huwa għandu ġew għaxar snin iżgħar minn I kien, iżda tiegħu tondi, mgħarraq wiċċ magħmula lilu ħarsa ħafna akbar fl-età.
  
  
  "Agra?" I talab darba kien stabbilit li l-ebda wieħed madwar minnhom tkellmu l-ingliż. Hu indikat għall-triq u talab mill-ġdid: "Agra?"
  
  
  Ommi u l-missieri skambjata sorpriż ħarsiet, u żewġ tfal ta 'erba' kull beda tugging fil-pants tiegħi. "Baksheesh, baksheesh!" il-ftit tifla, kompletament mikxufa, ripetuti, tugging fil-tiegħi pants riġel bl naħa waħda u tipponta fil-ħalq tiegħi ma'l-oħra. Ego rqiqa, whining vuċi kompliet jeċċepixxi.
  
  
  Fil-villa, dawn ħadu l-tiegħi ġakketta flimkien ma tiegħi kartiera u l-flus I tinżamm fil-tiegħi ġewwa but, sabiex l I kellu l-miegħi kien żgħir ta rupee li rċevejt mingħand il-Reeva. Din hija problema oħra li inti tista ' żżid l-oħrajn. Madankollu, huwa sab muniti tar-ram u mqiegħda fil-keffa ta ' l-ġuħ tat-tifel / tifla stirat-idejn.
  
  
  "Agra," huwa qal, glancing nervously fil-hedge li ħa l-villa. - Taj Mahal...
  
  
  "Ah, il-Sahib, il-Taj Mahal! qal il-bniedem. Kien għadu għarkupptejh stabbiliti, iżda huwa qajjem tiegħu ta ' l-għadam naħa li juru me il-mod, ix-xellug tal-villa.
  
  
  Huwa dam mill-ġdid, sensazzjoni ta ' uġigħ qawwi fil-koxox tiegħu. I jistgħu biss nittama li l-karozza, cart, jew kwalunkwe oħra tal-vettura jgħaddu mimmo biex jgħinuni jiksbu Agra. Iżda minflok tal-karozza jew van, smajt l-istorbju li immedjatament miġjuba me lura għall-vojt ta ' l-avvenimenti li kellhom jittieħdu l-post fuq l-ewwel tiegħi bil-lejl fi New Delhi. Kien sogħla, u allura l-jaħarbu biha tal-mutur wara me.
  
  
  Huwa miżmum taħdem, tidwir kull ħin. Mill-passaġġ li issa mdawra il-villa, mutur b'żewġ lin-nies dwar il-bord jinġibed fuq it-triq prinċipali; ih-kapijiet kienu mgeżwra fil-tturbant u kienu l-intestatura lejn me. Nirad tal-gun, li huwa miżmum fil-pants but, qabad tagħha.
  
  
  Dan kien Astra. 32, kapaċi li tolqot xi mira fir-raġġ ta ' diversi kwadru. Astra jagħmel pistoli li huma identiċi għall-Għandu u tal-Lukandi Lindner pistoli (li tiswa ferm aktar), u għandu jintuża l-ih aktar minn darba fil-passat. Iżda meta huwa waqaf li għandhom l-għan u iġbed l-attivazzjoni, huwa induna li l-gun kien vojt. Hi dawn il-gun lura fis tiegħu pants-wisa'u dam mill-ġdid, anke bħala gawk tellgħu pulzieri bogħod mill me, u l-blokki tal-qoxra tellgħu siġra spazji ftit tiegħi tax-xellug.
  
  
  Min fired l-isparatura kellhom xi prattika u mħarrġa fl-għajnejn. I bdiet taħdem fl-zigzags, qed ifittxu kenn li tippermetti me li jiksbu barra l-mogħdija, l-evitar ta'l-balal li kienu stabbiliti ix-xita bħal karawett. Isparatura ieħor, u dan iż-żmien gawk jirgħu tiegħi dritt ta ' l-ispalla. Ħamsin kwadru qabel tagħha, huwa ra l-injam bil-bar tal-kolonna tal-sewda tad-duħħan li qed jogħlew mill-briks ċmieni.
  
  
  Kelli l-ebda ħjiel dak li kien, iżda I tinżamm taħdem bħal I d qatt ma jimxu fil-ħajja tiegħi. Il-rota imqassar id-distanza, iżda l-trab jogħlew mill-triq għamlitha diffiċli għall-sewwieq biex tara, u għalhekk ssuq il-vetturi għall-ogħla veloċità. Huwa ħa l-vantaġġ ta'din l-u ġrew fl-tarzna mifruxa mal-żibel, filwaqt li wieħed miż-żewġ irġiel ordnat-ħbieb tiegħu biex tieqaf u kompli bil-mixi.
  
  
  Hija għandha tkun Ranjit u Gurnek, I-ħsieb, għalkemm I kien ċert Shiva kellhom aktar minn żewġ gwardjani. L-injam bieb miftuħ fil-ġenb tal-bini; il-bieb imdendla wieħed biss tal-tagħha lewn is-ċpiepet. Huwa ġrew ġewwa, u l-infezzjoni riħa tad-demm u l-ħmieġ ta'l-annimali mimlija tiegħu l-imnifsejn.
  
  
  I kienet biċċerija, u ħassejtni bħal I kien lura fis-seklu dsatax. Ħindu ma tiekolx-laħam taċ-ċanga, il-Musulmani tagħmel. Il-wara ta'l-ifrat, il-paċenzja clatter tal-baqar dwiefer, u l-startled stares tal-irġiel-tħejjija sal-qatla baqar indikati b'mod ċar li l-I kienet waslet l-inqas adattati-post jaħbu.
  
  
  L-irġiel bdew jgħajtu, kuxjenza tagħhom dad. Huwa kien mingħajr invit mistieden li kellhom xejn x'jaqsmu ma'l-annimali li kellhom jinqatlu. "Jiddispjaċini, nies," I muttered, darting bejn iż-żewġ l-kbira tal-baqar li l-tub sħiħ tad-demm li wasslu direttament lill-fossa esterni.
  
  
  Il-riħa kien biżżejjed biex imbagħad ħadd fl-istonku; kien riedu li tieqaf Shiva tal-goons. Il-arja jinxtamm tal-butchered-laħam u l-biża. Scott fidgeted fil-paniku, l-dwiefer thumping fuq l-art ħmieġ. Wara me, smajt tagħha tal-iskambju-kliem fil-lingwa I ma tistax tifhem. Imbagħad il-ħoss tal-passi toqrob me, u l-ttenni l-istorbju ta'l-annimali.
  
  
  "Carter! Ranjit għajjat. "Aħna biss trid titkellem." Shiva trid tagħmel l-ftehim!
  
  
  Kien ħaġa tajba, huwa motivata, li l-ħajja tiegħi kien siwi hu...
  
  
  L-annimali, l-aktar l-irbit, mhedda li jimxu'l bogħod flimkien. Ont wkoll permessi. Li jkun imfarrak mill-merħla ta imwerwer baqar misjuqa mill-istint tal-awto-preservazzjoni. Biss, naturalment, l-istess istint ħass għall tagħha. Sabiex I tinżamm taħdem, u l-ieħor gawk whizzed fuq kap tiegħi, bil off il-passi li jmiss lejn il-kamra tal-banju.
  
  
  Gawking aġġornati sprej tad-demm, id-demel, u l-awrina li imtebba pants tiegħi. Hija dam mejta ċentru, toqba fil-dahar ta ' l-kbira tal-kamra, fejn aħna ma setgħux ara l-twieqi, aħna ma setgħux ara l-bibien.
  
  
  Hija riedet xi ħaġa li tagħtini ftit sekondi tal-ħin prezzjuż. Huwa telgħu sa l-tarf tal-tub u qabad l-pitchfork huwa d tidher fuq il-munzell ta'l-għalf. "Carter! Il-vuċi għajjat mill-ġdid. "Dan kollu fuq, sahib!
  
  
  "Mhux eżattament! I wieġeb loudly, li jkollu l-pitchfork bħal age.
  
  
  Ranjit sparati ieħor maqtul, iżda fl-istess ħin, l-erba'qawwija prongs tal-pitchfork l-problemi fl-uem sider. Il-lewn is-għodda tefgħu tagħha bħala iebes kif tista'. Issa huwa kien jiċċaqalqux, jaraw il-anzjani Indjan iqassmu lura, ħalq tiegħu mdendlin miftuħa, l-idejn clenched fil-injam tax-xaft tal-armi.
  
  
  Gurnek, li kien bil-wieqfa wara l-ħbieb tiegħu, injorati me kompletament, tluq fil-faxxinu fl-erba iqattar tad-demm li sprejjat madwar il-ferita. Hu ppruvat li iġbed il-pitchfork ħieles, iżda Ranjit kompliet sider, selvaġġi bogħod ta uġigħ-tkabbir mitfija aktar mill-tieni.
  
  
  Kien Ranjit tal-agonised kbira, ego barra tal-rabja u l-programm kif Gurnek ppruvaw iġbed il-pitchfork madwar l-ego fis-sider, jibgħat il-baqar, kollha tużżana minnhom, fin-nuqqas ta ġenituri jħaffef fil-passaġġ dejjaq li l-drainpipe. Ih jinstemgħu tagħha thudding, hoofbeats, bellowing; Tagħha, qabża u beda titkaxkar lejn l-dranaġġ.
  
  
  Gurnek kien, tmewwiġ armi tiegħu fl-arja. Ego ntlaqtet fid-dahar bl-ħornijiet u litteralment mitfugħa fl-arja, l-inżul li jmiss l-kbira tal-kamra tal-banju. Ranjit waqa 'fil-qalba ta'maddened merħla ta' baqar. Finali groan ta ' l-uġigħ maħruba ego ix-xufftejn bħala l-idejn miftuħa u magħluqa fl-grotteski azzjoni tal-ewwel.
  
  
  Imbagħad il-fetid tan-nifs ta ' l-annimali il-biċċa tiegħi ħaddejn u l-I fix-xejn l-isfel il-kuritur, kontinwament tolqot il-ħajt fil-far-tmiem tal-biċċerija. Maħmuġ u l-sieq, bil-nefħa fil-wiċċ koperti fid-demm u l-għaraq, huwa ma għandu jkollhom l-pjaċevoli persuna, " huwa qal kif hu intensifikati fuq it-triq, li jitilqu wara dan il-xena tal-terribbli-uġigħ.
  
  
  Ma kontx ċert li dak li ġara li l-żewġ Indjani. Gurnek probabbilment jkunu għadhom ħajjin, iżda I ttamat li l-wil feriti telimina Ranjit għal dejjem. Taħt ċirkostanzi differenti, ħassejtni li kellu jsir xogħol deċenti.
  
  
  Il-persuni fil-biċċerija għandu wkoll ġew Shiva tal-nies. Hija ma għandekx tistenna li dawn li ġejjin, bil-quddiem jpattuha tagħhom lis-sieħba. Bdejt il-mixi lejn it-triq, jistaqsi kif stajt tikkonvinċi lil xi ħadd li tagħti me isuqu, sabiex maħmuġ.
  
  
  Mimmo għadda qodma Ford. Huwa kien fuq l-mod li Agra, iżda kien inutli li mewġa furiously għalihom biex tieqaf. I maqbuda idea ta'tagħha tar-ram tal-wiċċ aħmar, allura l-karozza sparixxa fil-sħaba tal-trab li żdiedu peress li għadda mimmo.
  
  
  Huwa miżmum-mixi, determinati mhux biex tieqaf.
  
  
  I meħtieġa nadif kamra tal-banju, In-flus, u l-armi. Safejn naf, il-gvern tal-istati uniti ma jkollhom l-konsulat tagħna, id-delegazzjoni tagħna fl-Agra. Il-belt kien wisq qrib New Delhi. Iżda forsi huwa seta misjuba dak I meħtieġa fil-lukanda.
  
  
  U xorta, huwa kien li tagħmel dan. Kien diġà passat nofsinhar, u kelli l-appuntament ma'Rhea li filgħaxija. Kien għad hemm ħafna affarijiet li hemm bżonn li jsir, allura hija qabad ir-ritmu. Reeva qal li l-Agra-sala hija biss ftit kilometri'l bogħod mill-villa.
  
  
  Ftit mili jew le, kien dejjem grueling jimxu. L-nofsinhar tal-xemx taħbit tal-isfel fuq il-kap tiegħi mercilessly, u l-sema kienet għama, cloudless-daqs tikek ma foloz riflessjonijiet. Kien madwar għaxar minuti, kwart tal-siegħa, qabel cart jinġibed sa me. Kien ramshackle cart jinġibed mill-par ta ' tih baqar li jġorru cartload tal-ħuxlief.
  
  
  Huwa xejru l-sewwieq, griż-b'rasu-raħħala li jinġibed l-riedni u jinġibed l-cart il-bankina. "Do you jitkellmu bl-ingliż?" I talab lill-bdiewa.
  
  
  "L-ilma nadif," huwa qal. "Mhux L-Ingliż...
  
  
  Huwa bil-ponta tas-swaba l-ewwel fil-lilu, imbagħad fil lilu nnifsu. "Agra?" "I talab tagħha. "Agra?"
  
  
  "Agra?" irrepeti l - bidwi, tmewwiġ tiegħu f'id minn naħa għall-oħra fil-ġest li tfisser "Iva"fil-lingwa universali.
  
  
  Huwa nodded bil-qawwa u telgħu fil-cart fin-nofs tat-tartarun. Il-bniedem tbissem fil me, li juru me tiegħu snien u tal-ħanek smeared ma paan. Imbagħad huwa maħlula l-riedni u l-għoġiela tkompliet tagħhom bil-mod il-pass, li kien għadu aħjar mill-mixja twila tal-mixi.
  
  
  Huwa dozed off, lulled mill-ritmiċi taċ-ċaqliq u l-creaking tal-cart. I meħtieġa biex nikseb xi irqad, anki jekk kien biss għal siegħa. Iżda l-ħsibijiet kienu interrott mill insistenti hum, hum li kiber huma aktar importanti kif l-cart irrumblati l-xemxija-triq.
  
  
  Istintivament twissija, huwa beda jħares lura. Trab kien qed jogħlew fl-distanza, l-intrapriżi żgħar sħab tal-multa ramel jinħeba l-għajn ta'l-istorbju hija kienet tas-smigħ. Ma rridx li jieħdu żejda tar-riskji, allura ma kompromess mal-istati uniti tal-ħajja tiegħi, il-missjoni tagħna-suċċess tiegħu malajr niżel fil-jfuħ ħuxlief, numru pjuttost ħafna fuq il-quċċata li jagħmel lilu nnifsu inviżibbli.
  
  
  I ma setgħux figura dak li kien ġejjin. Huwa peered barra bil-lejl fil-injam van, is-smigħ l-kostanti jaħarbu biha ta'diversi magni. U meta tagħha ra dak li kien tagħha u l-problemi fil-fond fil-ħuxlief u miżmuma nifs tagħha.
  
  
  Dawn kienu l-ġodda qed tiffaċċja, iżda minn dak il-mument, ih ma setgħux tinsa tagħha. Tliet irġiel, kollha Sikh-Indjani... motorizzati iskwadra mibgħuta mill-Shiva biex isibu me u l-kaċċa me isfel, joqtlu me, jew idaħħlu me lura lejn il-villa, jistennew l-aħħar l-ordnijiet ta'l-Kbira tal-Leader. Dawn roared passat mimmo ox xemx; it-tliet muturi intitolat għall-Agra.
  
  
  Jekk biss Ed jista'ara me issa, I-ħsieb.
  
  
  Kien maħmuġ, tilfu mezzi ta'għajxien, armati biss bil-jinħattu pistola, u l-għarfien tal-taekwondo u mejtin. Ma kienx diffiċli li wieħed ibassar, jekk il-ġudizzju tiegħi tal-Shiva huwa veru, li l-ġurnata'l quddiem se jkun stressanti
  
  
  
  
  9
  
  
  I waslu fil-Agra siegħa wara, u l-van niżel me off fuq il-periferija tal-belt. Trab l-amministrazzjoni toroq, l-istralċ-isqaqien, labirint tal-isqaqien li deher li tkun ġiet maħluqa speċifikament għall-konfużjoni bejn il-viżitatur każwali. Wara li jirċievi xi informazzjoni, sab ruħu quddiem il-Amerika Jesprimu l-uffiċċju.
  
  
  Mhux li s-sitwazzjoni tiegħi kien partikolarment umoristiċi, iżda hija magħmula me tidħaq. Vuċi tagħha hija'l bogħod ħafna mill-immaġni ta ordinarja Amerikana għat-turisti, bl-ebda-passaport u l-ebda flus, ħlief għal ftit rupee Reeva tatni qabel l-I kien marbut.
  
  
  Ħsibt dwar kiri tal-karozzi u l-sewqan lura għall-New Delhi, iżda ma ħadu mill-inqas sitt sigħat, u l-I ma kellhomx biżżejjed ħin. I meħtieġa biex tagħmel kuntatt mal-Ed u jiksbu lest biex jilħqu l-Reeva aktar tard dik il-ġurnata. Hekk Nick Carter, maħmuġ, mħarbta, migrufa, u bloodied, kwadrata l-ispallejn tiegħu, ħa nifs fil-fond, u mixi permezz il-bieb tal-pulita-bini li kien l-uniku t-tama fil-belt stramba u għalija terribbli ghadu.
  
  
  Agra mhux megacity. Tliet persuni armati fuq l-muturi jistgħu jiknes il-belt kollha fil-qalb. L-art kien diġà imminenti fil-kap tiegħi meta daħal fl-abjad tal-bini u talab għall-president tal-uffiċċju.
  
  
  Jien kont qed fil-sitwazzjonijiet diffiċli qabel, iżda huwa mdawwar fuq redikolu. Mingħajr pennies, li jixtru l-armi jew ħwejjeġ, jew jikri karozza, jien mhux se jkollhom l-għażla li jittrattaw Shiva u l-Ego personali mario tat-tim. Passaport tiegħi, l-flus, u l-affarijiet tiegħi kienu siguri fil-kamra f'lukanda fi New Delhi; iżda il-bqija tal-me kien Agra, tliet drive siegħa mill-kapital.
  
  
  Hekk kif hi daħlet il-bini, uniformi gwardja tas-sigurtà waslet għall-bieb tiegħi. Tagħha, allegatament, li kien hu li ma setgħux tort l-guy foqra, speċjalment meta raw riflessjoni tiegħu fil-mera toqba... l-immaġni tal-maħmuġ u mħarbta bla dar bniedem.
  
  
  "Jien irrid nara l-president," huwa ħabbar li l-gwardja. "Ma kien hemm l-inċident.
  
  
  "Id-direttur huwa fil-sessjoni, ma tistax tkun disturbata, 'pucka roża'... il-bniedem wieġbu, li jitfa insult fil-wiċċ tiegħi.
  
  
  Sewwa, I jinxtamm bħal l-mogħoż, u huwa ma kienx suppost li tkun il-mudell, iżda kelli l-ebda intenzjoni permanenti hemmhekk u l-argument l-gwardja... Mhux meta kollox, inklużi l-Amerika Jesprimu ,setgħu ġew theddid jekk Shiva kienet wettqet pjanijiet tiegħu.
  
  
  "Jien ma l-kura jekk hu fl-sessjoni," huwa sploda ikteb. "Din hija l-emerġenza. "U hi bdew jitilfu l-tagħha jitnaqqsu meta ieħor Stahl imbuttat me lejn il-ħajt, li turi l-intenzjoni li tarmi me fuq it-triq. "Inti ma tistax tiġi kkurata-bniedem bħal dak!" I exclaimed, li jħoll tiegħi snien.
  
  
  Il-gwardja tal-milħuqa fl-holster tas-servizz tiegħu pistola. Numru żball tnejn. Jien ma bħal "huma kapaċi" u l-I ma simili jiġu mbuttati madwar. Għalhekk, ma malajr il-mewġa tas-naħa tagħha u kick li l-kliewi, hija bagħtet ir-bniedem fit-tul mifruxin fuq l-irħam illustrat-art. Dollaru op klerkov sorveljata u l-qabża sa saqajh.
  
  
  "L-ebda ħtieġa li tinkwieta," Ego assigurat lilu. "Mill-mod, il-president għandu ieħor waħda... U I-ħtieġa li jitkellmu miegħu dwar in-negozju. "Immedjatament." Jien mhux se joqogħdu hawn u stenna għal kollega tiegħek "- I osservat li l-gwardja tal-figura - " biex jiddeċiedi jekk hu soċjalment presentable jew le.
  
  
  Hija għandha tkun tiegħi-ton tal-leħen jew l-għaġla li l-gwardja tal-miċħud tagħha, għall-anzjani skrivan nodded hurriedly u dam sa l-ringiela tat-tabelli. I kien jiċċaqalqux fil-sala, grin plastered tiegħi xufftejn, lesta biex toħroġ madwar lili mill-ġdid jekk ma kontx att fil-minuta.
  
  
  Ir-reġistratur kien Ħindu, iżda l-raġel li kellu l-naħa tiegħu għalija kien Amerikana, tall, irqiq guy ftit snin aktar minn me. Huwa eżamina kważi skomda fl tiegħu pinstriped libsa, last opportunità, filwaqt li l-Iżvediżi ' ħwejjeġ kienu maħmuġ u tattered.
  
  
  "Dak li tista I jgħinuk bl?" huwa staqsa, tfittex me u'l isfel.
  
  
  "Huwa aħjar li ma titkellimx pubblikament," Ego tinqasam.
  
  
  "L-hena lili?" qal, frowning fil amazement.
  
  
  "I jissuġġerixxu li inti tmur għall-uffiċċju tiegħek. I x-xogħol għall-gvern, il-gvern tiegħek. Speċjali Servizz Sigriet.
  
  
  "L-servizz sigriet?" Clera irrispondiet ma tidħaq. "Ġejjin, inti trid ċajta miegħi dejjem! X'inhu dan, ċajta?
  
  
  "L-ebda kidding. U jekk inti ma tridx me fil-kariga tiegħek, jien ser ikollu joqgħod għal lili nnifsi. Iżda I ma tkunx tixtieq li tweġġgħek...
  
  
  Il-gwardja tal-waslet għall-sensi tiegħu u beda bil-mixi lejn l-istati uniti. Huwa miżmum tħares lejn il-skrivan tal-għajnejn, bit-tama li hu jaqblu. L-ego tal-sitwazzjoni mifhum tagħha: safejn huwa kien jaf, huwa kien qed tiffaċċja madman li kien distraught u jinxtamm ħażina.
  
  
  Huwa eżamina l bogħod mill me u ħares lejn l-gwardja. Huwa eżita għall-mument, imbagħad fl-aħħar nett ħares lura lejn me u nodded bil-mod. — I ma tkunx taf liema hi, iżda I nassigurakom li jiena ma jibżgħux tal-inti, " huwa qal fl-tensjoni tal-vuċi.
  
  
  "Ma jistgħux dejjem jiġu jibżgħu ta'xi ħadd. Wara kollox, hija xorta klijent, anki jekk l-ittra tiegħi ta'kreditu għadu fi New Delhi.
  
  
  Hija segwita lilu permezz tal-filliera tal-bureau u fis-injam żgħar paneled-uffiċċju, minjatura-ħajt-mitħna fuq il-sottokontinent Indjan. Huwa beda jħares lejn l-isem imnaqqax fuq it-tabella, sib stabbiliti fil-ġilda president, approvat gerżuma tiegħu, u bdew għid l-istorja tiegħu mill-bidu.
  
  
  Tagħha ma nsemmux Shiva tal-isem, ma tispeċifika us l-essenza tal-missjoni tiegħu, l-istati uniti ir-relazzjoni tiegħu mal-MANNARA. Huwa introduċa ruħu li tagħha bħala aġent ta ' l-CIA tal-fergħa speċjali, fl-uffiċċju li jista'jkollhom speċifiku ħafna tifsira għall-direttur. I spjegat is-sitwazzjoni tiegħi għall-uem, fakkret li l-dokumenti u l-flus kienu għadhom fi New Delhi u li l-lokalità tiegħi fir-Russja ma kinux jippermettu me li jirritornaw għall-kapital, forsi għal ftit jiem.
  
  
  Meta I-lest l-istorja tiegħi, inkluż għaliex I introdotti lili nnifsi bħala persuna bla dar, il-maniġer riedu jafu tiegħi l-isem u l-ċċekkjati l-informazzjoni bl-użu tal-kompjuter li jmiss mal-desk. Jien ġeneralment pjuttost tajba fil-numri, iżda qatt ma kont taf li tiftakar tiegħi numru tal-karta. Sabiex I biss taw is-Sur Reynolds, il-president, u l-isem sħiħ ma'l-indirizz F'washington li kienet fuq il-karta.
  
  
  Xi kultant, fl-ajruporti, I jixtru "ditektiv" jew spy kotba, eċċitanti-qari li jgħinu me jirrilassaw u neħħi l-kap tiegħi. Iżda jien qatt ma kienu kapaċi jsibu s-sitwazzjoni li hija anke mill-bogħod komparabbli għal dik sibt ruħi. Min jaf, l-eroj ta'l-kotba dejjem kellu l-somom fabulous għad-dispożizzjoni tagħhom fid-diversi muniti, dawn qatt ma dam tal-passaporti tagħna, l-identità tagħna dokumenti, l-armi tagħna. Iżda huwa ma kienx il-karattru prinċipali fil-misteru-ktieb.
  
  
  Dak kollu li ġara me kien pjuttost kkritikat " reali." L-Amerika Jesprimu l-uffiċċju kien reali, bħall-belt ta'Agra. Dak kollu li ġara lili personalment. Kien jaraw Reynolds mill-qrib kemm huwa studja l-data tal-kompjuter. Jekk huwa ma kienx għenuni, I d kellhom tagħha sa tiegħi l-għonq. Faċli u sempliċi.
  
  
  "Id-dritt, is-Sur Carter, int ma ghost," Reynolds fl-aħħar nett qal wara li taqra l-informazzjoni. "U int okkupata guy, wisq, I jistgħu jżidu. Inti vvjaġġaw l-beraħ kif ukoll? Tbissima deher fuq il-wiċċ tiegħu, allura l-maniġer tal-apoloġija għall-mod li bih ġie ttrattat.
  
  
  "Mill-inqas int xi ħadd li tista' tisma," qal. - Din hija l-kwalità li ħafna nies nuqqas d-dritt li issa.
  
  
  "Jien jibżgħu li kollox," huwa qabel. Huwa offruti me tas-sigaretti u staqsa jekk nixtieq biex tnaddaf fil-dar tiegħu, u hu sejjaħ Jean li tibgħat bix-pick-up me.
  
  
  Huwa apprezzat l-offerta, iżda ma jridux li jagħtih xi problemi. L-inqas nies hi miġbud fis dan, l-aħjar kien għal kulħadd. Ego rringrazzja tagħha għall-tagħha aħħar, iżda naqas l-istedina. "Dak I bżonn l-ewwel nett huwa ftit mijiet dollaru fil-Indjan munita, jekk possibbli, u l-uffiċċju tiegħek għal sejħa-kap tiegħi F'washington.
  
  
  "L-ebda problema," Reynolds assigurat me. Huwa malajr ltqajna sa mill-president tiegħu, l-kuntenti u eċċitati dwar l-opportunità li jipparteċipaw, għalkemm fil-forma mnaqqsa, fl-attivitajiet ta'dawn il-sigriet u taħt l-art-karattru.
  
  
  Għoxrin minuta wara, bil-minfuħin qalziet-but minn wad tal-kontijiet, kien seduta fuq il-direttur tal-desk, stennija għall-Ed tqum Otto-kmamar tas-sigurtà. "Iżda inti tirrealizza li wara nofs il-lejl?" boxxla tiegħi muttered.
  
  
  "Ħsibt li inti qatt ma marru fis-sodda qabel tliet."
  
  
  "Tliet sigħat?" Apposta, jien ma għandek tikseb sa mill-sitt, in-Numru Tliet!
  
  
  I kien dejjem # 3 meta Hawke kien rrabjata; ont kien Nick jew Carter meta kien fil-aktar kordjali-burdata. Naturalment, l-Kbira tal-Leader mhux l-hena me għall-jinsa l-differenza fil-ħin bejn il-F'washington u l-Indja.
  
  
  "Sewwa," qal. "Jien ser ħalli inti tmur lura għall-sodda fil-minuta; ħsibt, madankollu, li tista' tkun interessat li tkun taf x'ġara."..
  
  
  — I jafu eżattament dak li ġara, " huwa sploda. "Stajt diġà mitkellma l-Indjan tas-sigurtà tas-servizz. I ġie infurmat dwar it-telefonata. Nick, ejja ma tibda bl-istess qodma istorja. I jammettu I li kien ħażin. Biex wieħed jibda, Shiva qatt kienet teżisti.
  
  
  "Ħażin mill-ġdid. Shiva teżisti, nittama, għal żmien qasir...
  
  
  "Dak li qed nitkellmu dwar?" Ed għajjat. "Ħsibt li saru, li inti kienu se jtir-dar."
  
  
  "Forsi-ġimgħa li jmiss, jekk kollox imur sew," qal. I qal Ed d-dettalji kollha, mill l-ewwel laqgħa tiegħi mal-Mohan u Gurnek, li l-qtil ta'Anand, li tiegħi l-enerġija fl-Aħmar Fort, li dak li ġara li jmiss. Meta huwa qal-Uem kollox kien jaf dwar l-Kaxxa, kien litteralment storduti.
  
  
  Mill l-oħra iż-żewġ naħat tal-linja daħal qawwi g? n? rale madwar eluf ta'mili qabel l-rewmatiżmu daħal. Hawke-vuċi tal huwa absurdly artab u rqiqa, iżda ma kelliex bżonn traduttur li tgħidli li kien mħasseb ħafna. "Issa inti taf liema irrid minn għandek, Nick...
  
  
  "Jien għandi idea vaga," qal. "Kaxxa, hux?"
  
  
  "Irrid aktar." Nixtieq Shiva u Haji, jekk ikun meħtieġ. U ma rridx ih biċċa biċċa, huwa ċar li, Nick?
  
  
  — kbir. Diġà tagħha iddeċidew li jimxu l-sitwazzjoni skond il-kriterji tiegħek. Iżda x'għandi nagħmel mal-provvista ta'l-eroina? Għandi tkompli l-ġlieda dan?
  
  
  "Jittrattaw Shiva-ewwel. Inkella, jien ser kuntatt l-Indjan tas-sigurtà tas-servizz. Il-kaxxa hija ferm aktar importanti, tal-kors.
  
  
  "Naturalment, biss tal-kors," I muttered.
  
  
  "Tixtieq taħdem waħdu, jew li kieku inti pjuttost għandhom tagħha titlob l-Indjani-pass u jgħinek?"
  
  
  "Għadha ma ġietx," qal. "Jekk Shiva-persuni suspettati li l-Indjan tas-sigurtà tas-servizz ser jinterferixxu ma'l-ego tal-pjanijiet, hu se għaġla madwar il-pajjiż biex jagħti kenn fil-Ċina, u mbagħad aħna m'int se ssib ego mill-ġdid. Madankollu, fil-mument, ma naħsibx li hu jara me bħala periklu immedjat, sabiex I jgħidlek biex ma nsemmux meta inti jitolbu l-uffiċjali fi New Delhi. "Nemmen li Anand magħmula me jifhmu kif, skond l-ego, kien hemm 'tnixxija tal-informazzjoni kunfidenzjali fil-gradi ogħla ta'l-ego tas-Servizz. "Ma rridx l-oħra tagħna wieħed li jtiru'l bogħod qabel l-I jkollhom ċans li klipp l-uem tal-ġwienaħ."..
  
  
  "U l-ġewwieni l-ego tal-rix," Ed miżjud.
  
  
  "Oh, aħna ser tieħu l-kaxxa minnu, tal-kors.
  
  
  Imbagħad aħna sabet ċifra, kodiċi l-isem, allura li hu jista'jkun ċert li kien jitkellem il-proprjetà Nick Carter, u ma elettroniku vuċi, brillanti-invenzjoni ta'albaniż xjentist. "Dan huwa importanti tan-negozju, Nick. Tagħna F'moska, tagħna Washington mhux se jaraw kif iċ-Ċina tipprepara biex jqisux il-sottokontinent mingħajr ih-intervent. Dawn ser tkun sfurzata biex tieħu l-inizjattiva, il-gwerra jew l-ebda-gwerra. Għalhekk...
  
  
  "Li biżżejjed," I interrott, jippruvaw tidħaq, iżda jien ma setgħux. - Għandi kuntatt ġewwa l-organizzazzjoni. U jien ma taċċetta tagħha telfiet.
  
  
  "Iva, nafu," Ed ffirmati. "Li għaliex ma nistax titlef inti miftuħ issa... U jiena ma tistax titlef il-Kaxxa.
  
  
  "U l-Shiva, wisq," I miżjud. "Ejja ma tinsa l-rewmatiżmu ta' l-Indja biex Alessandru l-Kbir... jew għandhom ngħidu Lhud?"
  
  
  "Ma naħsibx li qodma Adolfo kien tant-sengħa jew anke hekk determinat, Nick. - Xorti tajba; Tagħha bil-ħerqa għal smigħ lura mill inti malajr.
  
  
  "Għaġla up, l-imgħallem. I-wegħda, malajr ħafna.
  
  
  Siegħa tard, huwa mixi tagħha madwar tiegħu kamra f'lukanda, tfittex kompletament differenti minn meta daħal l-Amerika Jesprimu l-uffiċċji. Tagħha libsa, qliezet u l-pompi papoċċi kienu jintefgħu barra, li tissostitwixxi ih b'tipiċi lokali tal-ħwejjeġ: abjad tal-qoton qmis tas-sajf, qliezet, sandlijiet tal-ġilda. Anonimu-Iżvediżi. Huwa doċċa, imqaxxar bir-reqqa, u fl-aħħar nett jingħorok tiegħu wiċċ, fl-idejn u s-saqajn b'saff ta ' żejtni-ilma.
  
  
  Bħala riżultat, l I kellu l-a tar-ram jbiddel, u dan l-għamla permessi me taħlita ma'l-folla. Shiva tal-żgħażagħ riedu Punent, u jekk dawn ma kinux smart biżżejjed biex iħarsu l-ħruġ fuq il-Amerikana Jesprimu, riedu lilu, sabiex dawn ma kinux smart biżżejjed li wieħed jimmaġina li l-I kien il-bidla tiegħi ħwejjeġ u d-dehra.
  
  
  Ir-reġistratur wara l-bank fil-lukandi-lobby kien bil-ħsieb filwaqt li, għalkemm intelliġenti mill-Ġdid tiegħu Delhi kontroparti. Fil-fatt, jaraw me mal-undisguised-kurżità (ħares xejn bħall-bniedem li kellhom biss daħlu), huwa ma jsemmu li l-us l-bidla tal-ħwejjeġ tiegħi, il-trawmatika-tibdil tal-kulur, l-żieda rapida fil-kulur tal-ġilda tiegħi.
  
  
  "Hi għandha ġew mibgħuta tiegħu," l-Uem qal tagħha.
  
  
  "Jiddispjaċini, iżda aħna ma jkollhomx id-dritt tagħmir, sahib," huwa wieġeb. Imbagħad, minn taħt il-kontra, huwa miġbud ' il barra topografiċi-mappa tal-Agra illustrazzjonijiet bil-kulur tal-belt tal-postijiet familjari, inkluż, ovvjament, il-Taj Mahal. "Inti għandek tmur għall-Gwalior Triq telegrafija-uffiċċju. Inti tista'tibgħat tiegħu minn hemm, " huwa kkonkluda, li jindika li hemm dot fuq il-karta bil-aħmar lapes.
  
  
  I rringrazzja tagħha bħala l-I tintewa il-mappa u waqqaf il-bike tat-taxi dritt barra l-lukanda. "L-Gwalior Triq Uffiċċju Postali," huwa qal is-sewwieq. Tiegħi l-aċċent u diskors żgur li ma kinux jaqblu mal-kulur tal-ġilda tiegħi. Is-sewwieq għadda fil me, jaraw me bl-istess kurżità bħala l-lukanda-reġistratur.
  
  
  Iżda huwa ma xejn li jissodisfaw tagħha ego tal-kurżità. I ma setgħux jistennew li jiksbu l-telegrafija l-uffiċċju għall-tibgħat tiegħu li l-maniġer tal-lukandi fi New Delhi u għid Em li I ma tkunx lura għal ftit jiem. Fl-aħħar nett, huwa ddeċieda li jsejjaħ l-Indjan tas-servizz ta'sigurtà biex jinfurmawhom dwar dak li ġara li ih aġent Ashok Anand.
  
  
  Fl-aħħar nett, I kellhom jimxu ftit qadi qabel il-laqgħa Reeva fil-seba'. Mingħajr ħela ta'ħin, il-xufier tat-taxi intitolat fid-direzzjoni ta'l-uffiċċju postali. Sadanittant, huwa miżmum tħares madwar ma attenta-għajnejn, speċjalment meta huwa ra xi ħadd fuq mutur.
  
  
  Safejn kont naf, Shiva-nies tal-xorta ridt me, sabiex I meħtieġa li jibqgħu kif jinstabux kemm jista'jkun. Sewwa, il-ġdid tiegħi għamla tax-xogħol u l-għamla għenni ħafna, iżda jien ma tridx tieħu kwalunkwe riskji bla bżonn.
  
  
  "Huwa l-Sahib attur?" "Dak li huwa?" is-sewwieq schritt bħala huwa miġbud sa l-Gwalior Triq uffiċċju postali.
  
  
  "Xi nies jaħsbu jien attur... I qal.
  
  
  "Imbagħad forsi l-sahib trid tagħti me autograph tiegħu.".. Dostal, l-indja, mħarrbxa l-isem mal-pinna u l-karta, smiling fil-tagħha, fuq il-biċċa tal-karta I kien mogħti. I miżmum barra. "Grazzi ħafna, sahib! is-sewwieq exclaimed kuntenti tbissima.
  
  
  Hija ma jkollhom għalfejn jistennew ego reazzjoni ladarba huwa deciphered l-scribble. Wara kollox, kulħadd jaf li l-James Bond ġie rtirati għal diversi snin.
  
  
  L-ewropa ċentrali-bieb ta'l-uffiċċju postali kien vojt; daħal mingħajr jattiraw ħafna attenzjoni jew jaraw Shiva-tliet motorizzati gorillas.
  
  
  I bil-fili dan, imħallsa għal dan ma tleqq ġdid tal-karti tal-flus, u mbagħad huma installati fil-kamra li jmiss lokali u fuq distanza twila. Ma kien hemm l-twil tal-linja fil-quddiem tal-bank, sabiex kien ieħor għoxrin minuta qabel kien min-naħa tiegħi biex jidħlu fil-kabina tat-telefon filwaqt li l-operatur mogħtija me il-linja li New Delhi.
  
  
  Għalkemm il-lukanda numru tellgħu mill-kap tiegħi, ma kontx tinsa l-numru tat-telefon tal-Ashok tal-imgħallem. Hu titneħħa tagħha fuq l-injam-ippurgar u l-għalqet il-bieb tal-ħġieġ warajh. Meta l-telefown għ, huwa qabad it up u l-immedjatament sab ruħu fuq il-linja tal-Hawke tal-Indjan kollega, raġel jismu Puran Li.
  
  
  L-Indjan-Servizz Sigriet ma jkunux jafu l-iskop veru tal-missjoni tiegħi. Naturalment, dan kien dollaru bosta biljuni ta 'ġarr ta' l-eroina, iżda l-ebda wieħed x'jifhem fil-imitator tal-Haji tal-leħen.
  
  
  Tagħha ma anki jitkellmu dwar dan issa ma Anand tal-imgħallem. Iżda huwa qal Em dak li ġara li l-ego-aġent. Kif I suspettati, huma ma sabet l-ġisem għadhom. Huwa taw Li l-informazzjoni neċessarja kollha, inkluż l-indirizz tal-triq kafetterija qrib Nehru Park fil-Delhi.
  
  
  "Inti qal inti ma jkollhom il-ħin biex jilħqu l-Anand," Li rrilevat li me wara l-I taw em d-dettalji kollha tal-Ashok tal-mewt. "U għad għandek tkellem tiegħi assistent biss il-bieraħ, naħseb."..
  
  
  "Jien jibżgħu huwa twil wisq biex jispjega," qal. "I kien taħt pressjoni, jekk inti taf liema li jfisser I...
  
  
  - "Le, ma nistax nifhem, is-Sur Carter," qal Li dryly. "U l-I ma tistax issib li umoristiċi li l-aġent tiegħi hija mejta." Ma nistax nifhem x'inhu għaddej; ġurnata waħda inti jgħidulna li int qatt ma stajt sodisfatti Anand, il-jum li jmiss inti jaslu u jgħidulna li hu kien maqtula. Dan jista'jkun il-każ fil-pajjiż tiegħek, iżda hawnhekk fl-Indja, aħna valur-ħajja tal-bniedem aktar minn xi ħaġa oħra.
  
  
  "Isma, Li: I l-ma-sejħa lecture me. Meta ont qal I kien l-għarqa, ont fisser li xi ħadd kellu tpoġġi pistola l-dahar tal-kap tiegħi, tordna li ngħid eżattament dak li għidt. Jemmnu me, it-aġent tal-mewt għandha mħassba ħafna me. U jekk huwa kwalunkwe-ċintura, I jgħidlek li Ashok tal-qattiel se jibqgħu jkunu jistgħu jkollhom rwol tal-executioner fil l-isem tal Orphan.
  
  
  "Mejju I staqsi inti fejn inti issa, is-Sur Carter?"
  
  
  "Huwa ma jistax jagħtuk l-ebda informazzjoni: mhux madankollu, xorta waħda.
  
  
  "Għandhom I tfakkar tagħha li l-libertà tal-azzjoni f'dan il-pajjiż li huwa kkunsidrat korteżija li l-Gvern tiegħek?"
  
  
  "Jiena konxju tal-Sinjura Tfulija tal-kooperazzjoni.
  
  
  "Imbagħad jekk jogħġbok għidli dak tiegħek ir-raġunijiet kienu li ġejjin għall-Indja." Ma nistax jagħtuk l-ebda aktar libertà tal-moviment jekk jien kuntent li jżomm lil kulħadd fil-dlam...
  
  
  Xi ħaġa ma ħoss id-dritt.
  
  
  I mfakkar l-tnixxija Ed u Ashok Anand kellhom qaltli dwar. Li kienet xi ħaġa iżda kordjali u kooperattiva, l-vuċi tiegħu xott, kważi aggressiva. I ma jirrikonoxxu tagħha sal-żewġ Orphan hitmen, Ranjit u Gurnek, sab dwar laqgħa tiegħi mal-Anand fil-kafetterija fil-parque. Jekk dan kien deher simili koinċidenza imbagħad, huwa kien kważi ċerti issa...
  
  
  Sakemm, huwa kkonkluda, Li kellhom mwissija ih.
  
  
  Naturalment, l-uem, din mhux se tkun diffiċli jew mhux tas-soltu li titlob lill-aġent fejn huwa se jilħqu me. Minflok, huwa jista'jkollhom kkuntattjati Shiva, bit-tama li joqtlu żewġ għasafar wieħed tal-ġebel.
  
  
  "Ukoll, is-Sur Carter," qal Li bil-ħerqa. "Inti stabbilit għall-kura me bħallikieku kienu I-imgħallem tiegħek, is-Sur Ed, jew li huma inti filwaqt li tinsisti li l-uffiċċju tiegħi jikkurak kif suppost?"
  
  
  - "Le, jien mhux anke ħolm, is-Sur Li. U peress li int hekk insistenti, jien ser ħalli taf li jien sejħa mill-Bombay. Semmejt il-lukanda I qagħdu fil-ftit snin ilu, u żied , " Jekk trid, tista'tibgħat me wieħed permezz tiegħek poplu." Huwa reġistrat bħala Kent, Clark Kent, kamra 747.
  
  
  Jekk hu kienu Amerikana, kien se jifhmu. Iżda huwa twieled fl-Indja, u għalhekk huwa ma tistax issib li stramba li kien I joqogħdu fil-lukanda taħt l-isem assunti. Forsi l-ego kienu sottovalutati tagħha, forsi huwa kien biss imdejqa mill-għajnuna AX kienet talbet.
  
  
  Fl-istess ħin, madankollu, kien jidher possibbli li tiegħi is-suspetti ta'l-ego-lealtà u r-rabtiet li Shiva tal-organizzazzjoni kienu fondati. U jien ma setgħux riskju li, peress li Shiva huwa ħieles fis-sala u tippossjedi il-Kaxxa.
  
  
  "Jien ma tistax tistenna biex tkellem lil xi nies, is-Sur Li," I kkonkludiet. "U l-tagħha, nixtieq nesprimi tiegħi lill fuq il-mewt tal-Anand. Jien nittama li tara l-aġent illejla.
  
  
  "Huwa ser tkun hawn madwar għaxar, is-Sur Carter," Puran Li qal malajr. U għandhom tiegħi fiduċja sħiħa.
  
  
  "Nittama hekk, is-Sur Li.
  
  
  I sabuha diffiċli li jrażżnu l-sarcasm li mhedda li juru fil-vuċi tiegħi. Iżda l-skrivan ma jidhirx li l-avviż. Hu il-dijanjosi u kien sa, u laħaq għall-bieb tal-ħġieġ tat-telefon kabina.
  
  
  Barra, xi ħadd imblukkata tiegħi it-triq. U huwa ma kienx barrani.
  
  
  
  
  10
  
  
  Ma kontx naf kemm jekk biex jgħidu "bonġu" jew "sanzjonijiet."
  
  
  It-tieni l-espressjoni kien ħafna preferibbli, minħabba li l-bniedem fil-quddiem tal-me, wara l-jiżżerżqu-bieb tal-ħġieġ, kien wieħed mit-tliet Sikhs I d tidher tat-tlielaq lejn Agra, tmur me.
  
  
  "Inti għandek biddel kompletament id-dehra tiegħek, 'sahib' Carter , " il-bniedem irrimarka, timbotta l-bieb miftuħ ftit pulzieri għall-tilwim li jidħlu. Huwa kellu ċatt pistoli fil naħa waħda. L-Indjan tal-intenzjonijiet kienu pjuttost intuitive.
  
  
  — Inti tkun taf x'jgħidu n-nies, " I qal ma sfurzat tidħaq. "Meta int fl-Rime, dehra ir-Rumani.
  
  
  Huwa qal. "U meta int fl-Indja, jagħmlu dak l-Indjani tagħmel, eh?"
  
  
  - Għall-estestvenno. Inti dejjem taħseb lilek innifsek bħala tajba kelma l-affarijiet kollha kkunsidrat. Iżda mhux se inti aħjar me li jsegwu inti, sahib?" Jew tixtieq aktar il-għan tagħna konversazzjoni fuq aktar splussivi nota? L-gun kien osservat direttament fil-sider tiegħi.
  
  
  L-Indjan Sikh ma kienx idjota. U l-ego ma kienx amused fil-livelli kollha minn tiegħi frivolu u frivolu-attitudni. Tagħha ma jirrispettawx saħħa għall-ebda raġuni; tiegħu biss jippruvaw jixtru l-ħin. Huwa jinfetaħ il-bieb u l-motioned għalija li ġejjin miegħu.
  
  
  "Għidli, kif inti ma ssib lili?"
  
  
  "Inti dejjem hekk sarcastic, 'sahib' Carter?"
  
  
  "Biss meta jkunu qed jippruvaw il-pass fuq il-sieq, mem sahib," I irrispondiet, bl-użu tal-kelma ego bħallikieku kienu I-indirizzar tal-mara.
  
  
  Bi tweġiba għall-rewmatiżmu ta ' l-insult, il-Sikh dawn a .45-pistola ta fis-dahar tiegħi u, barra li tkompli iċ-chat pjaċevoli miegħi, wasslitni permezz tal-lobbying ta'l-uffiċċju tal-posta lill-revolving doors li jwasslu għall-triq. "Il-lukanda l-impjegati l-oħra rupee," huwa chuckled, fl-aħħar nett jwieġeb tiegħi corkscrew. "U ma jkunx hemm ħafna lukandi fl-Agra. Juru biss ritratt tal - " Sahib "Kolodezny , u allura l-lukanda skrivan jgħid," Iva, dan guy biss marru għall-uffiċċju tal-posta, madwar għaxar minuti ilu..." "Sahib" Carter jaħseb hu ħafna intelliġenti, li hu id-daħk fil-Shiva! Iżda issa" sahib " Carter jifhem li huwa stupid, u mhux il-Orphan in-nies.
  
  
  Kien hemm ħjiel ta vanity u trijonf fil-Indjan tal-leħen. Iżda I kien l-aktar kkonċernati dwar il-ġilda minn tiegħi ego, kburija tiegħi. Wara l-bibien tal-ħġieġ, li hu ra żewġ ego lis-sieħba femminili fuq muturi, ih-għajnejn fiss fil-jum tal-posta.
  
  
  "Inti ma tridx iweġġgħu innoċenti tan-nisa u t-tfal fi l-djar madwar inti, taħseb li?" I talab lill-ħbieb tiegħi bħala huwa kellu gun tiegħi tas-sinsla, tordna me li tiftaħ il-bieb. "Jaħsbu kemm tad-demm ġie merħi fl vain, sahib!
  
  
  "Se jkun fid-demm tiegħek, sahib, ma xi ħadd ieħor.
  
  
  "Imbagħad għandek ħasra fuq il-difiża xiħ," I muttered, li tilħaq u tagħfas il-palm miftuħa għall-sider tiegħi. Direttament quddiem me, xaħam, tqal mara trudged l-taraġ mal-agonizing dewmien. Huwa magħfusa ' l isfel fuq il-bieb, il-ftuħ huwa ftit pulzieri sabiex ikun jista'jisma'l-rustle tal-twil tal-ħarir qabel doċċa fuq l-irħam-passi. L-xemx glinted momentanju fuq il-ġojjell il-mara kienet liebes fl-imnieħer tagħha bħala hi laħqet il-quċċata tal-taraġ.
  
  
  Hija ma tfittex u beda li tiftaħ il-bieb.
  
  
  "Jekk jogħġbok," qal b'leħen għoli, dodging għall-ġenb. Kien ċert Sikh ma iġbed il-trigger hekk mill-qrib għall-mara. Hija tbissem u nodded ftit, kemm-idejn taqbad il-pakkett mgeżwra fil-karta tal-karta skur u marbuta mal-ħabel qawwija.
  
  
  "Nittama li mhux fraġli," I muttered, filwaqt li l-ġabra madwar l-armi tagħha.
  
  
  Il-mara tal-ħalq miftuħa ftit fuq il-bandiera tal-permess biex iwettqu. Ma kienx jaf jekk Shiva kienet tagħti l-ordnijiet li tiegħu l-irġiel biex iġibu me lura lejn il-villa ħaj jew mejta; iżda I ma kienx ser jgħidlek lili nnifsi li. - Borża tagħha kien jintefgħu fil-indja; tagħha jikkawżaw saba ' tinqasam, u Gawk whizzed permezz ta'l-arja.
  
  
  L-isparatura ġibed kulħadd attenzjoni. L-xaħam tal-mara kien f'daqqa, u l-gunslinger dam lejn tagħha fil-paniku. In-nies fl-uffiċċju postali beda tagħha u t-tmexxija fid-direzzjonijiet kollha bħala l-Indjan ppruvat li jaħarbu. Hija ma tridx hu li jiżolqu bogħod tant faċilment.
  
  
  Huwa flicked tax-xellug tiegħu marda, li tagħti daqqa qawwija li l-bniedem taħt kull tilwim. Huwa mqassma u jinġibed l-attivazzjoni mill-ġdid. Il-quċċata tal-bieb tal-ħġieġ maqsuma. L-ħoss tal-mer u maqsuma tal-ħġieġ soluzzjoni ir-riċerka xjentifika-problemi hysterical kbira ta'dawk preżenti li ħasbu li kienu maqful fl-uffiċċju postali.
  
  
  L-kbar shards tal-ħġieġ kienu mifruxa fuq l-art u fuq il-passi irħam. Hu tefa'ruħu mal kollha tiegħu-piż, jiċċaqilqu saqajn tiegħu malajr ħafna, wieħed dritta'l quddiem, il-xellug ftit mgħawweġ biex jippreservaw il-kontrapiż. Huwa laqat il-Indjan fuq l-irkoppa bi tliet darbiet id-seħħ ta'l-ewwel daqqa.
  
  
  Ego-bidu f'daqqa f'nofs tal-kif huwa ppruvat li l-riċiklaġġ għall-bieb jamb; kien evidenti wara. Huwa ma nħarsu lura kif hu ppruvat tikseb saqajh. Huwa miġbud tiegħu idejn lura sabiex tiegħu dad mistrieħa fuq l-aktar baxxi kustilji; imbagħad hu mogħtija vizzjuż backhand li għebet diversi tal-għadam tiegħu.
  
  
  Il-bniedem ma setgħux jżommu lura l-biża-għajta qabel li jiżżerżaq'l quddiem. Issa huwa kellu l-idejn fuq l-ispallejn, tagħfas bħala diffiċli li jistgħu. Barra, il-tnejn l-oħra qabżu l-muturi. L-armi mitfugħa nħarġet imqaddsa dawl tax-xemx bħala li titħaffef lejn il-belt.
  
  
  Qtil ih wieħed fi żmien kienet l-aktar konvenjenti għall-me minn eliminazzjoni kollha tliet flimkien. L-ewwel Indjan kompliet moan, jippruvaw ħielsa ruħu fil tiegħi subterfuge. Muskoli tiegħi tensed kif hi tħabtu biex iġibu l-kap tagħha u l-ispallejn isfel għall-ċaqliq shards tal-ħġieġ.
  
  
  Huwa kien sa ma terribbli groan li ntemmet fl-għoli-waqqfu l-sider bħala l-ewwel shard tal-ħġieġ ġibed permezz tiegħu l-ego u l-laħam. Huwa kompla biex timbotta, jaraw il-ħġieġ ittaqqab ego tal-ġilda qabel ma jidħlu fil-ego tal-barri-għonq.
  
  
  Oħra isparatura ta ' soluzzjoni riċerka problemi tal-kor tal-hysterical kbira, u gawk kważi migrufa kap tiegħi. Huwa kellu Indjan tagħha stabbiliti bil-naħa waħda, u bl-id l-oħra ppruvaw li jaħtfu l-azzarin minnu. Issa huwa kellu l-ebda qawwa tax-xellug kif shard tal-ħġieġ mtaqqba ego muskolari-għonq, bil-mod l-għadam.
  
  
  Meta l-ħġieġ tolqot l-uem tal-karotide-arterja, kien kif jekk pajp tal-ġnien kellhom taqtgħu. Nixxiegħa tad-demm spurted barra u l-pressjoni tiegħi madwar l-wiċċ u l-quddiem tal-tiegħi qmis. Il-bniedem ħalli l-għajta li jiddawru konfuż gurgle kif hija kienet jintefgħu l-art mill-ego, mifruxin fuq kbar shards tal-ħġieġ. Il-swaba maħlula, u l-ċatt mnieħru pistola niżel l-art. L-Indjan ippruvat tqajjem l-kap tiegħu, iżda l-demm kien wisq għal għonq fil-fond tal-ferita.
  
  
  Imbagħad l-ego tal-ġisem bdew ħawwad convulsively, l-idejn jixxengel fl-arja bħala jekk jippruvaw-bidu xi ħadd... l-aħħar żfin ta'ras tat-tiġieġ li se fsada.
  
  
  Jien xorta kienu tnejn l-oħra l-irġiel li tinnewtralizza. Huma ma għandhom l-tħassib għall-innoċenti spettaturi ta'traġedji, u li beda l-isparar fil lili mill-ġdid.
  
  
  L-gawk laqat il-bniedem, li kienet writhing fuq l-art fl-terribbli-programm. Jekk il-ħġieġ qasmiet fl-arterja karotide ma kinux diġà maqtula l-ego, il-gawking kellu jsir xogħol tagħha. Il-bniedem waqa bil-konvulsivi twitch tal-nervituri u tal-muskoli.
  
  
  Hu kien li jidhru wara l-figura, scuffing l-art bil-marda tiegħu sakemm huwa sab l-gun. Tagħha imqajma tagħha u l-arma tan-nar lura fil-tnejn l-oħra Sikhs. Xi ħadd tpaċi l-allarm. Ma ridtx li jkun hawn meta l-pulizija waslu, jew, minħabba l-twaqqif minnhom kienu evitati lili mill ser il-laqgħa mal-Reeva.
  
  
  Għalhekk, minflok l-isparar fuq iż-żewġ persuni armati, huwa mmirat lejn l-rota ta ' quddiem tal-mutur pparkjati quddiem l-uffiċċju postali. Gawking-għajnejn mwaħħla fil-nen bħall-butir. L-hiss jaħrab-teħid ta'kampjuni tal-arja kkawżat wieħed mill-żewġt irġiel li jduru madwar biex tara dak li kien qed jiġri.
  
  
  Huwa miġbud l-attivazzjoni mill-ġdid u jinstemgħu bullet whiz permezz ta'l-arja. Għan tagħha kien immirat lejn il-Indjan tal-dahar, iżda minflok titqib Ego tal-ispina, Gawk tolqot l-Uem fid-dahar tal-koxxa. Il-ferita ma kienet fatali, iżda l-bniedem ma setgħux jimxu. Fil-fatt, huwa mar-tħaddim bħala folja tal-karta bħala hi stenna madwar għall-ieħor tal-ħruġ.
  
  
  Jien ma naħsibx I d jkun ngħidu mill-aħħar tat-tliet Orphan hitmen. Huwa milwija fuq il-korp tal-ħabib tiegħu, u meta jinġibed il-trigger biex jintemm lilu off, huwa induna li kien fired l-aħħar sparatura. U l-tagħha xorta ma kellhomx żmien biex tikseb l-ammo għall-Astra tagħha li kisbu mill-Nirad qabel ont, marru ego għall-infern.
  
  
  Naħa tagħha kienet mwaħħla tagħha fil-but lura. Hu qabad l-Astra, niżel fuq l-art, u mqiegħda .45-kalibru pistoli fil-post tagħha, li kien aħjar mill-Astra, ħafna eħfef pistola. Biex ma nsemmux li ma ridtx li jwettqu żewġ armi tan-nar. Wieħed kien aktar minn biżżejjed, speċjalment peress li l-I kien kemmxejn kburi li ssib li l-tiegħi min u boel kienu kważi l-aktar forma affidabbli ta difiża minn Wilhelmina tal-luger.
  
  
  Huwa eżamina lura u raw wieħed mill-Sikhs tgħin midruba tiegħu comrade fuq mutur mal-tajers intatt. Tiegħi qrieq creaked loudly tagħha ħakmu l-lobbying u darted wara l-uffiċċju postali-bank.
  
  
  Ma kien hemm l-munzelli tal-ixkejjer sħiħa tal-posta. Huwa niżel bejn l-boroż u l-dam bħal madman taħt il-xamm tal-sorpriża pustiera, li kienu ffriżati mal-biża. Il-posta u tal-telegrafija-ħaddiema deher li kien fi stat ta hypnosis. Huma miftuħa f'ħalqhom mingħajr ma jiċċaqlaq u biss segwit me mal-għajnejn tagħhom.
  
  
  Il-kamra lura miftuħa fuq it-tagħbija-baċir. Il-qanpiena allarm kompliet ring, u l-familjari wail tal-pulizija sireni jistgħu jinstemgħu fi d-distanza. I staqsiet jekk iż-żewġ Indjani li ntlaqgħet tax-xellug ħaj mill-tagħha kien irnexxielha li jaħarbu. Jekk dawn irnexxielu, I kien żgur li se jsegwu l me isfel waqt li l-I kien għadu fl-Indja. Iżda jien ma rridx li titlef il-vista tal-nam ih, nam Riva... għalina ah. Ed immedjatament mifhuma l-importanza tal-missjoni tiegħi, sabiex I meħtieġa biex jiksbu l-Kaxxa qabel Shiva użati sl.
  
  
  Dak jekk me aktar, u dak magħmul tiegħi mhux moħħ bħala I qabżu barra l-tagħbija tal-baċir għar-razza bejn iż-żewġ vannijiet, kienet jekk Shiva se jibqgħu hawn filwaqt li kelli ċans li jfixklu l-Ego tal-pjanijiet. Jekk l-ego in-nies kellhom lura lill-villa, wieħed ma bullet fir-riġel tiegħu, li tirrapporta li l-ieħor kien mejta, Shiva kienu perfettament kapaċi ta'l-ippakkjar u jisparixxu jekk ont ma kinux irrappurtati nen li l-Indjan tal-pulizija. Huwa possibbli li huwa diġà ħadet bil-passi li jkun lest li tħalli l-pajjiż.
  
  
  Sakemm, ovvjament, Reeva jistgħu iżommu flimkien. Kien hemm xi ħaġa oħra li jistgħu jikkonvinċu Shiva li ma kienx I immedjat theddida għall-ego tal-pjanijiet, u dan kien ibbażat fuq il-dubju li Puran Li kien kompliċi fil Orphan tal-pjan. Jekk Li kellhom mitkellma Shiva wara tiegħi telefonata (li fisser li l-suspetti ta'l-uffiċjal tal-lealtà kienu bbażati fuq il-fatti iebes, mhux biss l-intuwizzjoni), Shiva kien magħruf li kien I li tinsab meta sostniet li jkun fil-Bombay, u li l-I suspettati Li. Imbagħad huwa kellu wkoll immaġina li, konvint li Li kien involut fl-l Orphan plot, kieku ġew attenta tal-tikkuntattja xi Indjan dipartiment tal-pulizija... jew kwalunkwe-servizz sigriet-fergħa.
  
  
  Kien biss l-ipoteżi, iżda jien ma setgħux tar-riskju l-Indjan tal-pulizija jinterferixxi mal-missjoni tiegħi, u jiena ma jħallux Shiva jtiru li ċ-Ċina ma ' l-Kaxxa fil-pussess tiegħu. Reeva kien l-uniku persuna li hu tista'tikseb l-informazzjoni, tispjega fil-qosor il-missjoni tiegħu, u jiżvelaw binha tal-jagħmilx sens u l-biża-pjan. L-girl wiegħed biex jgħinuni. Dan huwa l-ebda aktar Samaritan ġest corkscrew, iżda sens komuni corkscrew. Il-kiri binha jaħarbu qabel I jista outsmart tagħha mal-Shiva kien ċerti mewt għall-ego, il-missier.
  
  
  Hija lanqas tkun taf fejn Shiva kien iż-żamma tagħha missier ristrett, billi huwa biss l-permess tagħha biex jitkellmu miegħu fuq it-telefon. Kelli biex issir taf, iżda jekk Shiva sparixxew madwar il-pajjiż qabel ma kelli l-opportunità biex jitlesta l-missjoni, iż-żewġ tal-istati uniti kellha l-ebda tama tal-ħelsien l-priġunier. Fortunatament, I irnexxielhom jiksbu l bogħod mill-uffiċċju tal-posta qabel l-Indjan tal-pulizija imblukkata me.
  
  
  L-sireni kienu għadhom żbaljat meta sab ruħu fl-sqaq tal-ħwienet fuq l-naħa l-oħra ta'l-uffiċċju postali. Hu ma tieqaf biex inħarsu lura, iżda żamm il-mixi, żliq fis-żgħar ħanut fejn ma kien hemm l-kbira tal-vojt tal-oġġetti u prodotti li deher li jaħbu biss kemm-lhud.
  
  
  Tnejn, l-anzjani bil-baxxuta-ispallejn iżda smart biżżejjed biex jirrikonoxxu probabbli xerrej immedjatament, intensifikati'l quddiem hekk kif hi daħlu fil-maħżen. Il-bniedem tkellem ingliż bil-qawwi British l-aċċent, u meta huwa spjegat tagħha dak I meħtieġa mill-'egoiżmu, kien smart biżżejjed biex ma tinterrompi me jew staqsi me kwalunkwe kurjuż mistoqsijiet dwar il-Amerikani l-aċċent.
  
  
  Minkejja in-nuqqas ta'qbil bejn il-tiegħi l-aċċent Indjan u l-ħwejjeġ, hija ppreżentat me bħallikieku ma kien hemm xejn stramba dwar dan. Huwa ma kienx f'pożizzjoni li jipprovdi me bil-munizzjon għall-.45-kalibru lob li kien mislufa mill-Sikh, iżda offruti me biċċa l-kbira tal-buflu jaħbu. Tal-ġilda, kif indunajt meta xtrajt jieħu nifs minnu, ma kienx faċli li ssib fil-Indja. Iżda l-buflu follow kienet f'kundizzjoni tajba, kif kien il-ġakketta tal-qoton. Il-qmis I kien bħalissa liebes kien kopert fid-demm, iżda l-sid ta'ħanut ma jidhirx wisq interessati jew. Rupee huma dejjem rupee, u li l-ħaġa prinċipali.
  
  
  I mibdula ħwejjeġ tagħha fil-maħżen. Meta tagħha bloodied "ġakketta" ġiet mgħoddija lill-proprjetarju, huwa rrumblati up fis-sorra u tefgħu fis-injam kontra fuq id-dahar tal-maħżen. "Tixtieq xi ħaġa oħra, sahib?" — X'inhu? " huwa talab bil-twinkle fl-għajnejn tiegħu bħala huwa ħa l l-ftit wad noti huwa miżmum fil-but.
  
  
  "Għandek ġummar?"
  
  
  "Ġummar?" — X'inhu? " huwa talab, mhux l-fehim.
  
  
  "Huwa ġummar," huwa spjegat, u għamel radikali ġest b'idejk it-tnejn.
  
  
  "Oh iva, qed nifhem tagħha! huwa wieġeb, aħna. Huwa eżamina madwar għal dak li tiegħu l-ego kienet qed titlob minnu.
  
  
  Kien probabbilment l-istess ġummar huwa użat biex tgħaddi ħanut tiegħu, iżda huwa ma setax jistenna li jagħti lill-me, ċertament fl-dritt tal-prezzijiet. Il-prezz huwa bla dubju pjuttost għoli għall-Agra-prezzijiet, iżda fl-istess ħin deher ridiculously baxx lili. Il-bniedem ppruvaw biex nagħlaq l-ġummar fil-karta tal-karta skur, iżda huwa spjegat bil-tbissima li nixtieq jieħdu kif inhi.
  
  
  Huwa eżamina ftit konfuż, tant li huwa frowned u ħarsu, kważi diżappuntati u offiż li kien I jiċħad hu l-opportunità li jwettaq l-soltu ritwali, imbagħad tixtri l-oġġett. Huwa talab. "Huwa li biżżejjed, sahib?"
  
  
  - Iva, naħseb li l-ġummar u tal-buflu noose huma biżżejjed f'dawn il-każijiet l-oħra. Inti ma jkollhom l-ebda ammo, do you?
  
  
  Il-bniedem ħadlu kap tiegħu bosta drabi. Huwa miġbud ' il barra ieħor tleqq-abbozz ġdid u dawn fis-tagħha tal-palm. "Inti qatt ma stajt tidher me, tajjeb?"
  
  
  "Stajt qatt ma rat lil ħadd," l-żewġ irġiel qal, mingħajr it-tieni tal-eżitazzjoni, żliq il-flus fil-minuta.
  
  
  Tikseb tagħha ieħor ta'l-abbozz u irrepeti l-operazzjoni. "Tista'tgħidli I fejn tista'ssib l-munizzjon?" Tiegħi oħra ħabib mistiedna me li jmorru kaċċa fil-pajjiż...
  
  
  "Li tkun onest, sahib, I ma tkunx taf fejn inti tista'ssib l-munizzjon li għandek bżonn. Aħna paċifika hawn nies fid-Agra. Biss l-awtoritajiet stess l-armi.
  
  
  "Inti żgur li ma tiftakarx kwalunkwe-ħwienet fejn inti tista'ssib x'għandi bżonn?" I ppressata tagħha, u l-I qal, I mogħtija em l-flus.
  
  
  Huwa qal. "Ftit mument!Huwa poġġa l isfel minuta-abbozz u l-mixi biex id-dahar tal-maħżen. I jaraw hu scribble xi ħaġa fuq il-biċċa tal-karta skur. Meta huwa mogħtija me biċċa tal-karta, il-tagħha, u ħares lejn l-isem u l-indirizz bil-miktub dwar il-nen. "Dan huwa l-aħjar ħaġa li tista'tagħmel, sahib," il-bniedem apoloġija. "Jekk Basham ma jkollu dak li għandek bżonn, ma naħsibx li inti ser issib ammo hawn fil-Agra. Dan huwa modest belt... aħna jbiegħu l-affarijiet biss għat-turisti. Inti tifhem, ma inti?
  
  
  "Naturalment," ego assigurat tagħha.
  
  
  Hekk hawn kien, barra fit-triq, armati mal-safari, ġilda frosta, u .45-kalibru pistola li kienu jaqgħu fil-viċin jekk biss huwa jista'jisparaw. Iżda fuq dan il-punt, il-ċertament ma setgħux jilmentaw. Fi kwalunkwe każ, huwa kien għadu ħaj. Pjuttost sodisfaċenti, meta wieħed iqis kollox stajt ġew permezz.
  
  
  
  
  11
  
  
  Kien inkredibbli-wiri tal-primittiv u inkontrollabbli is-saħħa fiżika li tagħha rari healers kienu raw. Il-bniedem li mxew mal dawn l-aqwa veloċità u l-b'aġilità li jien ma setgħux għajnuna jegħleb lura fl-presidenza tiegħi, tħoss il-muskoli tal-ħajja ta'kuntratt convulsively. Hu qabeż fl-arja u l-swooped isfel bħal tiger, bl-feline grazzja li dejjem kienet parti integrali ta'l-ego tal-fatali prowess.
  
  
  U, bħal tiger, kienet ms bħal swaba armati mal-dwiefer bħala qawwija kif dwiefer. Fil-li jmiss it-tieni, huwa użat tiegħu arma fatali għall-bidu l-persuna l-oħra tal-wiċċ, li jħallu l-kbira bid-demm feriti li deher li ġew-kbira tal-laħam.
  
  
  Tad-demm bdew dripp, strajk rivulets welling sa madwar il-fond tnaqqis fl-għadam. Il-bniedem ħares featureless, il-karatteristiċi tiegħu unrecognizable, l-ego-laħam mdendlin tatters bħal imqaxxra-ġilda. Xokkanti, hu ppruvat li tirtira, iżda kien attakkati mill-ġdid.
  
  
  Mhux il-kontenut ma ddawwar tiegħu opponenti wiċċ fis-mdemmija tal-massa, il-Tiger swooped isfel fuq lilu. I ra tagħha, snien bħala qawwija kif sabers, qawwija u ma. I kien tħawwad bil-disgust, iżda jien ma setgħux jieħdu l-għajnejn tiegħi barra l-xena, l-brutalità u indifferenza għall-ħajja tal-bniedem.
  
  
  Huwa kompla stare fil-faxxinu. Figura mal-dwiefer imqajma naħa tagħha għall-istrajk, il-tarf tal-palm tagħha: din kienet l-aktar perfetta ma-nali-chi-ki bozz hi qatt rat.
  
  
  Dan huwa twissija li jien ma setgħux biss jinjora, dwar dak li jista ' jiġri meta l-ċerti "d-dixxiplini kollha"-partikolarment mejtin u "re fu" - huma użati biex jikkawża ħsara aktar milli biss il-kawża. Tagħha qatt ma kien maħsub fil dik il-piena jew vjolenza mill-bidu tal-vjolenza. Huwa ħadlu kap tiegħu sfortunatament u beda jħares lejn l-tiddi arloġġ tal-għassa tiegħu.
  
  
  Xtrajt tagħha Ġappuniż magħmula jaraw li filgħodu kmieni. Ma kienx għadhom ħames nofs in-nhar. Kelli l-żewġ sigħat tax-xellug, sabiex I mdawwar l-attenzjoni tiegħi lura għall-film, Hong Kong-istil drama.
  
  
  L-Tramuntana taċ-ċinema kien tinjora-Taj-Triq, biss biex tfakkar me I li kien għad kellhom biex iżuru l-famuż Taj Mahal. Iżda huwa ma azzarda juru l-wiċċ tiegħu b'tali popolari u l-iffullar-post. Ont, naturalment, ma kienx seduta fil-film-teatru biss għall-pjaċir, filwaqt whiling bogħod il-jum. Peress ont, I kien ċert li l Orphan in-nies kienu għadhom prowling-belt, jippruvaw isibu me sabiex ikunu jistgħu jintemm me sider, kienet magħżula mill-film-teatru biex jibqgħu ma jinstabux għal żmien twil kemm jista'jkun.
  
  
  Kelli ossessjoni ma tmur lura għall-Shiva tal-tattika li jikkonfrontaw lilu, iżda ma kontx naf kemm il-gwardjani kienu fil il-enormi tal-servizz, u huwa lanqas jafu jekk kien għadu hemm. Il-laqgħa mal-Reeva kienet skedata għall-seba'nofs in-nhar fil-belt żgħira madwar għoxrin kilometru mill Agra.
  
  
  Il-post fejn aħna kienu mistennija li jilħqu kien magħruf bħala Fatehpur Sikri, abbandunati belt madwar l-irħam u l-ġebel ramli. Bl-għajnuna tal-manwal li hu mixtrija fl-istess aħżen fejn xtara l-għassa, kien kapaċi li jaqbdu fil-memorja tiegħu topografiċi-mappa tal-post. Kien hemm ħafna palazz swali, xi bil-kbir turġien u l-gallariji tinjora l-kbira bitħa. Fit-abbandunati Stahl-bini kumpless kien l-perfetta hideout għal kemm tal-istati uniti, post fejn jistgħu jitkellmu bil-kwiet mingħajr ma jiġu skoperti minn mħarrġa sew Orphan l-aġenti.
  
  
  Kien hemm filgħaxija meta sirt hemm, u dan kien ukoll favur tiegħi. L-dlam se jipproteġi lili mill-prying-għajnejn tal-Shiva tal-motorizzati-tifi. Tiegħi biss il-problema, madankollu, li kien I ma jistgħux jiksbu biżżejjed munizzjon għall-tiegħi pistola.
  
  
  Huwa segwit l-sid ta'ħanut tal-pariri u l-marru jżuru Indjan imsemmi Basham. Huwa kellu hardware aħżen li jmiss l-bazaar, żgħar ħanut fejn inti tista'ssib kollox mill-imrietel għall-loppju. Iżda dan ma kienx il-parti ta'l-ego tal-firxa ta'pistola skrataċ. Ma kienx dwar il-flus, kien dwar l-aċċessibbiltà.
  
  
  "I bżonn mill-inqas erbgħa u għoxrin siegħa, sahib," il-ħanut qal meta l-Ego ħa tagħha apparti biex tispjega dak li kien qiegħed tfittex.
  
  
  "Erbgħa u għoxrin siegħa hija twila wisq," qal.
  
  
  Huwa kellu l-idejn tiegħu, pali. Vojta kif vojta kienet l-.45-kalibru pistola li darba kienu jappartjenu għall-Orphan matematika student li d mifsud għall-mewt fl-uffiċċju postali. Basham tagħha xufftejn tiegħu greedily, għajnejn tiegħu ffissat fuq il-flus li kien tmewwiġ fil-quddiem tal-Ego tal-wiċċ.
  
  
  "Inkun kuntenti li jservu inti, sahib.".. iżda l-idejn tiegħi huma marbuta. L-skartoċċi inti qed tistaqsi me dwar mhumiex faċilment jinstabu fl-Indja. I bżonn mill-inqas ġurnata li ssib ih...
  
  
  "Huwa reali mistħija... kemm għall tal-istati uniti. Tkun pazjent!
  
  
  "Iżda forsi I tista'turi li int, xi ħaġa oħra," il-ħanut qal, u sparixxa fil-dahar tal-maħżen, biss biex toħroġ minuta wara bil-qoxra stiletto, li huwa kellu fl-idejn tiegħu bħal prezzjuż-għan jew l-offerta għall-magna. Jekk il-reptilian deities, Nagy, kienu jaraw dan ix-xena, ont, żgur li ma jkunux sodisfatti. L-stiletto issa kien mehmuża mal tiegħi driegħ fil-dawl ċinturin, kważi identiku għal dak I d jintlibes meta Shiva tal-irġiel kien irnexxielha iżżarma me.
  
  
  Għalhekk kelli sikkina, ġummar (jiddawru żewġ identiċi klabbs dwar marda twila kull), u tal-buflu follow. Dak kollu li kien maħsub biex jissostitwixxi l-gun. I ma kienx kompletament armati, persuna, iżda ma kontx tagħha mixi armament jew.
  
  
  Madankollu, jekk kollox kienet marret skond il-pjan, I jistgħu ma saħansitra jkunu meħtieġa għall-użu ta'pistola. Kelli l-ebda intenzjoni li tmur Orphan tal-irġiel sakemm I kien lest li jikkonfrontaw Shiva fuq ħafna aktar personali bażi milli f'okkażjonijiet preċedenti.
  
  
  Għalhekk kien importanti li r-laqgħa mal-Rhea marru tajjeb. Huwa wiegħed li l-tfajla li ssib u r-rilaxx tagħha missier. Min-naħa tagħhom, hija wriet li hija aktar minn lesti biex jippruvaw jiksbu kull informazzjoni possibbli. Patt twieldu u magħmula minn reċiproku disprament. Reeva meħtieġa me, tagħha, hemm bżonn tagħha biss bħala ħafna, jekk mhux l-aktar.
  
  
  Sabiex I sib stabbiliti fl-sedil tiegħi u kontinwu biex tara l-film, jisimgħu l-barra mill-sinkronizzazzjoni vuċijiet, kuluri brillanti u sabiħ ħafna bħala l-aluminju tal-Milied tama. Il-karozza, wieħed fl-Edukattivi u l-oħra fil-Indian, probabbilment kienu ftit li tagħmel mal-tifsira ta'l-ingliż id-djalogu. Iżda l-ritmu, il-inkredibbli tal-ħiliet tal-karattru prinċipali fl-art ta'l - "re fu" affaxxinat sens tiegħi.
  
  
  Il-film ntemmet fl-erba-tletin. Il-programm ħabbar issoktar tal-film, allura sibt sa mill-sedil tiegħi u l-mixi biex wieħed, madwar l-ħruġ, taħlit ma'l-chattering u jikkummentaw-folla. Ladarba huwa kien fuq it-triq, kelli l-ebda inkwiet joqogħdu ma jiġix innotat sakemm taxi misjuba lilu, lesti biex jieħdu me li l-abbandunati-belt ta'Fatehpur Sikri.
  
  
  Is-sewwieq, sew big u mingħajr turban, fortunatament (f'dak il-mument kienet tidher kullimkien mill Sikhs), saqsieni għall-ħamsin rupee għal nofs siegħa isuqu. Fuq l-iswed fis-suq, dollaru kien jiswa tnax-il rupee. Kien prezz raġonevoli, sabiex I taw Em l-flus bil-quddiem u jniżżlu fil-pubbliku ta'l-qodma Citroen.
  
  
  Mhux waħda mutur segwit-istati uniti, u li ma tippruvax li taqbez l-us. Biex ikunu preċiżi, l-vjaġġ li Fatehpur Sikri kien uneventful. Din kienet l-istess passaġġ I ħa wara l-I maħruba madwar Shiva tal-tattika. Huwa sprawled fuq is-sit kif aħna għadda l-ringiela tat-sisien tal-ħaxix li sseparat l-dar mill-triq. Ma kien hemm l-ebda wieħed fil-vista, u l-tattika, bil-ppakkjati-dinja-ħitan, ħares vojta u abbandunati.
  
  
  I ma kienx kuntenti, naturalment, minħabba I-ħsieb tal-Shiva, Haji, u anki Reeva-intestatura għall-Ċiniż tal-fruntieri. Ukoll, huwa kkonkluda, il-ħin se jgħidlek.
  
  
  Huwa ħarsu lejn l-għassa tiegħu mill-ġdid u ppruvaw biex jirrilassaw. Kien għad hemm ħafna żmien, iżda l-aktar mill-qrib huwa wasal għall-abbandunati-belt biex jilgħaq, l-aktar nervuża u anzjużi sar. Huwa ħa l-opportunità biex jintemm dak li kien beda, ix-xiri ġummar u tal-buflu follow.
  
  
  Basham kien it-tip biżżejjed biex tagħti me-idejn drill. Huwa imtaqqbin żewġ toqob fil-ġummar jimmaniġġjaw, wieħed f'kull-tmiem tal-klabb. Issa huwa marbut il-follow tal-buflu follow-ewwel f'toqba waħda, imbagħad fil-oħra, l-iżgurar li sewwa bl-sensiela fil-ġnub. Għalhekk, bejn iż-żewġ stikek li ltqajna xi ħaġa bħal jiġġebbdu tal-ġilda sajjieda. I ċċekkjati l-għoqiedi; l-toqob fil-injam tal-bsaten kienu żgħar, ma kien hemm l-ebda periklu tal-tqaxxir tal-ġilda off.
  
  
  Meta hu spiċċa l-assemblaġġ l-apparat, li raw fil-distanza li l-skanalat minarets ta'l-impożizzjoni Jami Masjid-Moskea. Iżda l-kbira tal-bini ħares żgħir meta mqabbel mal-ħajt ġgant li żdied minn-naħa tan-nofsinhar tal-moskea. Il-ħitan ġew mibnija fil-unur ta'l-rebħiet tal Akbar, l-Imperatur Mughal, li waqqfu l-leġġendarju-belt ta'Fatehpur Sikri. Il-ħitan injorat il-kampanja tal-madwar u l-grupp tal-degradanti-tined li ffurmaw il-raħal fil-qiegħ tal-abbandunati-belt.
  
  
  "Il-Sahib jridu li l-ego tistenna hawnhekk?" L-taxi-sewwieq suġġerit, jonqos li tieqaf fid-daħla tal-abbandunat-lott tal-parkeġġ li jmiss abbandunat u silenzjuża-belt. "Jien ser jagħtuk l-prezz tajjeb: tletin rupee li inti tieħu lura għall-Agra.
  
  
  "Jiddispjaċini, imma għandi l-obbligi l-oħra," spjegat, mili tal-buflu-ġilda bsaten fis-tiegħi pants-but. Tagħha, fetaħ il-bieb u l-ltqajna, madwar il-karozza.
  
  
  "Il-gwidi m'għadhomx hawn, sahib," l-taxi-sewwieq wieġbu. "Ma inti trid Weed biex turi li inti?" L familjari mal-Fatehpur Sikri. Jien ser jurik xi ħaġa li l-ebda oħra turistiċi qatt rajna qabel...
  
  
  "Jien ma dubju li," l-I qabel, id-daħk. "Iżda jien bżonn li jilħqu tiegħi Indjan gwida fi ftit minuti." Għandek sikur vjaġġ, sahib!"
  
  
  "Waqt li jixtiequ," is-sewwieq qal, diżappuntati. Hu beda l-magna, biddel il-kantuniera, u l-saq bogħod, li jħallu l-sħaba tal-trab warajh.
  
  
  Tagħha bil-mixi-passaġġ kontinwa.
  
  
  L-aħħar tat-turisti bus diġà tax-xellug għall-Agra. In-negozjanti li kienu murija il-merkanzija tagħhom fil-bitħa madwar l-moskea wkoll lura għall-raħal, li jħallu l-irħam u l-bini tal-ġebel ramli abbandunati. Huwa malajr qasmet il-bitħa, ċċekkjati l-mappa kien mqattgħin barra mill-il-manwal, u sab li l-bini tal-magħrufa bħala l-dar tal-Maruam.
  
  
  Kien hemm li Reeva għamel appuntament għal me f'inqas minn siegħa. I ma tħoss xejn, u jiena ma nara l-ebda moviment li jistgħu iqajmu suspetti tiegħi. Il-bini, ma'l-in-frescoes u l-limiti miżbugħa, kien grand u solenni, xhieda Akbar tal-ġid u l-poter politiku. Kien seduta fuq il-ewwel pass tal-dejqa tal-irħam taraġ li wasslu għall f'gallarija li dam madwar id-dar.
  
  
  U l-stennija beda. I biss talab li Reeva Singh ma jħallux me isfel.
  
  
  Fil-seba', bdejt biex tikseb nervuża. Fil-għaxar minuti aħħar sitt, hi kienet doppjament inkwetat. Iżda fl kwart-aħħar sitt, huwa jinstemgħu l-ħoss tal-karozza l-waqfien fl-lott tal-parkeġġ. Imbagħad, il-ħoss ħażin tal-passi mtenni permezz tal-irħam-bitħa witta li ffurmaw il-mudell tal-ċess kbir.
  
  
  Apparentament, l-Akbar kien jilagħbu-ċess, bl-użu tiegħu concubines u l-żeffiena kif jgħixu pawns. Ont, wisq, kif hu kien bil-mod sa, ħass bħal rahan jiddaħħal fil-logħba, iżda biss kif determinat li checkmate tiegħu opponent. Shiva kien konvint li huwa jistgħu jikkontrollaw il-movimenti kollha tiegħi, tiddetta tiegħu stess maħmuġ ir-regoli.
  
  
  Iżda jekk kelli l-opportunità li jgħidu jew tagħmel xi ħaġa, dan jista'mingħajr dubju jkun l-aħħar logħba li l-genius kriminali għandu jkollha.
  
  
  "Nick?" Nick, qiegħed hemm?
  
  
  Kien familjari vuċi, iżda ma ħjiel tal-biża', ta'paniku. Ma kienx għadhom pjuttost skur, u anki jekk l-sema kienet jkollna jiskuraw, huwa jista'ara Reeva tal-figura rqiq striding madwar l-bitħa. Hija kienet liebes miftuħa bl-għonq tal-Punent tal-ilbies. Hija kienet aktar sabiħa milli huwa mfakkar, iżda dan kien ċar li mhux il-ħin għal dawn il-ħsibijiet.
  
  
  Meta Reeva ra me, hi dam, tagħha qrieq clattering fuq l-irħam madum b'pass mgħaġġel.
  
  
  "Jien aħjar għalik, żomm me stretta!" huwa muttered. "Dan huwa dak li tassew jixtiequ-dritt li issa, Nick.
  
  
  Ee qabad tagħha u miżmuma mill-qrib tagħha. Hija kienet rogħda, shudder dam permezz tagħha ġisem kollu; hi kien imwaħħal mar me, li l-kap tagħha fuq il-sider.
  
  
  "Inti ma għandekx li jibżgħu," I whispered ewwel. "I wegħda li kollox ser taħdem għall-aħjar. Inti ser ara l-missier tiegħek mill-ġdid, u l-affarijiet se jinbidlu għalih wisq, tinkwetax.
  
  
  Hi neħħiet il-kap tagħha u ppruvaw tbissima. Kien ħafif bies fuq ix-xufftejn mill ee: hija intensifikati lura u imbuttat xagħar tagħha lura mill-għajnejn tagħha. "Nemmen li inti, Nick," qalet ewwel. "Tiegħi tifla għallimni li ma fiduċja xi ħadd... I ma tistax taħseb bil-moħħ tiegħi aktar, għaliex huwa tant fil-kap tiegħi. Iżda jien nemmen li inti, Nick. Jien ma jkollhom l-ebda għażla. Jekk inti ma tistax għinni, jekk inti ma tistax ħlief missieri, allura l-ebda wieħed fid-dinja jista. U jien li ħadd li jduru, Nick! Għandna xi ħadd li jmorru.
  
  
  Fil-iswed l-għajnejn, ma ' ih imdejjaq u l-par-espressjoni, kien hemm ukoll determinat ħarsa. "Aħna ħadna pass'il quddiem," huwa qal soothingly. Huwa wassal tagħha fil-bini u hi sib l-isfel fuq il-passi, jippruvaw biex jikkalma.
  
  
  Ma kienx faċli, kif kienet fil-għaddejja tal-tensjoni u l-biża li magħmula tagħha iġibu minn ras il-toe. "Jien ma naħsibx I jistgħu jagħmlu din il-laqgħa," huwa spjegat wara l-mument. "Kelli biex tpatti skuża biex għid tiegħi tifla li kien I se Agra għax-xiri. Hu ppruvat li tibgħat me b'wieħed mill-irġiel, iżda I fl-aħħar irnexxielha tikkonvinċi hu li dan ma kienx meħtieġ.
  
  
  Tagħha fil-qosor qal ħej dwar l-avvenimenti ta'l-jum, javżak noè dak kollu li ġara li minnhom in-nemes kif hu tax-xellug agħlaq.
  
  
  "Kemm l-irġiel ma hu ħallew?" I talab, l-irfinar tal-istorja tiegħi.
  
  
  "Ħames persuni, l-ebda aktar. Ranjit huwa fl-isptar, iżda ma naħsibx li hu se jibqgħu jeżistu. Ego-pulmuni jinqerdu mill-fsada interna.
  
  
  "U l-oħra minn ma' l-bullet fir-riġel tiegħu?"
  
  
  "Huma ħadu l-Ego lura lejn il-villa. Huwa ma jistax jimxu, u għalhekk huwa m'għandekx tkun ta'periklu għall-us. L-girl bdew tispjega dak li ġara meta kienet misjuba marbuta fil-periklu. Li jistgħu ħoss konvinċenti kemm tal-istati uniti fil-mument, iżda Shiva kien karattru suspettużi. Minkejja Reeva tal-tiċrit u l-motivi, huwa għal darb'oħra rrifjuta l-permess tagħha biex tara tagħha missier. Lanqas ma hu jiżvelaw fejn kien azjenda ħuh ristrett.
  
  
  "Tkellimt missieri fuq it-telefon. Kien dgħajjef ħafna, huwa jista'biss mumble ftit kliem, Nick, " Rhea miżjud fil-bogħod-vuċi. "Jekk inti ma tistax ħielsa lilu, kull fejn huwa, ma naħsibx li hu ser jgħixu fit-tul."..
  
  
  "'egoiżmu," ee assigurat tagħha, għalkemm huwa kellu l-ebda-idea fejn issib Reeva tal-missier. L-ewwel nett, kien Shiva li kellhom jinnewtralizza tagħha. Għalkemm I kien irnexxielha biex tevita l-nases stabbiliti mill l-segwiment, I kienet konxja li mhux se jkun faċli biex jilħqu dan. "Taf xi ħaġa dwar Haji tal-invenzjoni, li diabolical-apparat tifla jitlob l-Kaxxa?"
  
  
  "I ppruvaw jiksbu fil-laboratorju, iżda tifla tiegħi tas-sigurtà tal ma jħallux me. Iżda I nħassu xi ħaġa... Hi magħluqa tagħha l-għajnejn u l-frowned, jippruvaw biex tiftakar. "Forsi ma jimpurtax... huwa miżjud wara l-mument.
  
  
  "Dak kollu li huwa importanti. Dak li huwa madwar?
  
  
  — tajjeb... smajt Shiva tkellem lil xi ħadd fuq it-telefon u l-tgħid xi ħaġa dwar Bombay. I l-ħsieb kien fard fil-ħin, minħabba li ma jkollhom l-Dell fil-Bombay... jew mill-inqas xejn naf dwar.
  
  
  Qanpiena għ fil-kap tiegħi, u ftit li xejn kien pjaċevoli-ħoss. "Inti żgur?" I insista. "Ridt tisma xi ħaġa oħra, issir taf li kien jitkellem li?"
  
  
  Reeva ħadlu-kap tagħha. "Smajt hu biss jgħidu Bombay." Ftit kliem dwar l-lukanda, jivvutaw u li dan. Iżda meta huwa ressaq'il bogħod mill-telefon, tiegħi tifla ma tfittex sodisfatti.
  
  
  Ma huwa tkellem dwar l-telefon qabel jew wara l-ego nies ġew lura fuq Agra?
  
  
  - Qabel. Li l-assigurat tagħha. L-tnejn minnhom waslu fil-madwar siegħa, forsi inqas, " Rheeva wieġbu. "Huwa kien fuq it-telefon qabel ma jkunu waslu.
  
  
  Hekk Puran Li kien il Orphan tal-kompliċi!
  
  
  Kollox beda li tnaddaf, li jagħmlu sens. Issa I jifhmu kif il Orphan nies naf li kienet se tkun fil-triq kafetterija-għodu Ashok u l-I sodisfatti. Ma kienx hemm koinċidenza. Li kellhom jistabbilixxu kollox, apparentement taħt Shiva tal-ordnijiet. Sintendi, l-indja Servizz sigriet sabu lilhom infushom jiffaċċjaw-ħajt peress li ppruvaw biex insemmu li kienet wara l Orphan. Mhux ta'b'xejn li tant kienu ineffiċjenti u ineffikaċi meta l-irvelli u l-irvelli faqqgħet fl-Indja fl-aħħar sitt xhur.
  
  
  Skond dak li kont naf dwar l-Indjan-Servizz Sigriet-organizzazzjoni, Li kien l-awtorità finali.
  
  
  It-tagħrif ħareġ fuq l-ego tal-kabinett. Hawke tkellem dwar" it-tnixxijiet " ġewwa IISA, kontro, iżda qatt ma kien suspettat xi ħaġa daqshekk serji. Fortunatament, ġie deċiż li jaġixxi waħdu. Id-deċiżjoni li, fl-istat attwali ta'l-affarijiet, diġà sar raġuni valida.
  
  
  - Ma inti tmexxi biex issir taf aktar?
  
  
  Reeva ħadlu kap tagħha mill-ġdid. "Jiddispjaċini, Nick. I ppruvaw tiegħi aħjar, iżda I jiksbu l-impressjoni li l-tifla tiegħi ma fiduċja me... issa huwa inqas minn qatt qabel. Huwa u Haji tkellem għal biċċa l-kbira tal-ġurnata, iżda l-gwardji ma jkunux-leave tal-laboratorju. I ma kellhomx żmien biex jitgħallmu xejn aktar.
  
  
  "Jien nifhem. Għamilt dak kollu li inti tista', u li l-kwistjonijiet kollha, " missierha qal. Għalhekk kelli l-ebda għażla ħlief li jirritornaw għall-villa. Ladarba hemm, jien ser tieħu l-inizjattiva fl-azzjoni.
  
  
  Iżda kien hemm riskju kbir. Kważi impossibbli.
  
  
  Jekk kelli ma ppruvaw jiksbu l-Kaxxa qabel ġie użat mill-ġdid, l-ebda wieħed jista'jkollhom qal dak Shiva kien sar bi tliet din il-kmiem... anki jekk kien titħalla barra, ir-raba'fir-riżerva. Huwa m'għandux waqfu issa, wara li ġejjin ta'dan l-bogħod.
  
  
  "I-ħtieġa li jmorru lura lejn il-villa miegħek," Tar-spjegat tagħha. "I qallek dak li kien se tagħmel il-Kaxxa. Jekk aħna nistennew, kollox se jmorru skond l-ego tagħna pjanijiet, kemm jekk aħna rridu jew le. Għandi l-ebda għażla oħra, Reeva.
  
  
  "Għalija, wisq," hi whispered. Hija ħadet-naħa tiegħi u mbuttat tiegħi swaba fil-ont. "I tax-xellug l-karozza barra, huwa biss ftit passi'il bogħod.
  
  
  Aħna marru barra fit-triq, li jitilqu wara l-frescoed-kmamar tal-kamra tal-Marouam. L-sema kienet strajk l-aħmar, il-xemx a oranġjo ċar garża fuq il-bogħod orizzont.
  
  
  Reeva kien għadu azjenda-naħa tiegħi, u hu sema'l-ħoss tal-tagħna passi bħala tiegħu qrieq clattered madwar l-miksija bil-bitħa. Imbagħad kien hemm f'daqqa xquq fil-widnejn tagħna, a jaħarbu biha li jkunu daru ħafna nies tad-demm kiesaħ. Iżda ħafna snin ta'taħriġ u esperjenza għamlu me reżiljenti, tidwir tiegħi nervituri li steel. Xorta, I d tkun tinsab jekk I qal I ma kienx jibżgħu.
  
  
  L-ħoss tal-bini abbandunati mtenni bħal ragħad. Reeva ma setgħux għajnuna iżda jgħajtu u hugged me, filwaqt driegħ tiegħi fil-orrur. It-tieni aktar tard, jien kien blinded mill-mutur tal-tubu, li diġà ġie osservat fil-wiċċ tiegħi.
  
  
  Kien hemm tliet Sikhs, kull riding mutur bħal cavalry unità. Dawn bdew dawran me; ih sarcastic daħk mtaqqba me bħal tant stab-feriti. Shiva kienet sfida mill-ġdid. Iżda, jekk din kienet kellha l-ego-logħba, Nick Carter dalwaqt kienu mejtin-bniedem. Xi ħaġa I żgur li ma jħallux tagħha tagħmel.
  
  
  
  
  12
  
  
  Iż-żewġt irġiel kienet taf kważi immedjatament. Wieħed minnhom kien Gurnek, il-wiċċ tiegħu infaxxati u l-marka tagħha, iżda għadu ħaj u sew. L-oħra kienet ir-bniedem mill-uffiċċju tal-posta, l-istess wieħed li kien irnexxielha jieħdu l-safa comrade bogħod. It-tielet, b'rasu u bil-turban mgeżwra madwar ras tiegħu, bħall-oħrajn, kien magħruf għall-me. Iżda I jaf dak li kien il-ħsieb, anke jekk aħna qatt ma jintlaħqux.
  
  
  "Inti qajjem tifla tiegħi tal-suspetti, Reeva," wieħed mit-tliet spjegat. "Dan huwa għaliex huwa ordnat-istati uniti biex isegwu inti, naf li inti se jwassal us miftuħ għall 'Sahib' Carter ...
  
  
  Reeva u l-I kien jiċċaqalqux, iffriżat. "Ma ngħid kelma għalina," huwa whispered tagħha tifla. "Ma eżattament dak I jgħidlek, u inti ser tkun multa."
  
  
  "Dawn qed tmur biex joqtlu l-istati uniti, Nick!"
  
  
  l - ebda. Tifla huwa megalomaniac: jekk xi ħadd li jmutu, jien ċert li ser tixtieq li joqtlu miegħu personalment.
  
  
  I protett tiegħi l-għajnejn mid-dawl tal-sewqan u stenna madwar. Kull Orphan aġent kien armati bi .45-kalibru pistola, li f'dak il-mument kienet immirata lejn me, wieħed fis-sider, wieħed fir-ras, u t-tielet fid-dahar. "Iva, liema huma inti se tagħmel, jisparaw us-żewġ?" I għajjat fuq il-jaħarbu biha tal-muturi.
  
  
  "Jisparaw inti, 'Sahib' Carter ?" Dollaru chuckled madwar l-irġiel. Kien xi ħadd ma kontx naf, tall, bil-żagħżugħ li ovvjament jgawdu jaraw me fil din il-pożizzjoni. "Wisq faċli. L-ebda, Shiva tana personali speċjali l-istruzzjonijiet. Dan huwa ċar ħafna. Inti mhux se jkunu jistgħu jirreżistu l-istati uniti, minħabba jekk inti tipprova tagħmel dan, aħna se joqtlu l-girl; allura, meta aħna jġib lura l-villa, Shiva se tieħu l-kura tal-lilek personalment.
  
  
  "Kif għandek kkurati Nirad," Gurnek miżjud.
  
  
  L-immaġni fflaxxjati permezz tal-fehma tiegħi. I ra Nirad li jaqgħu headfirst fis-għadma tal-sriep, I raw rettili ripetutament jattakka lilu, u smajt ego kbira u mifhum il-ferħ tal-Shiva jaraw me jsofru l-istess mewt il-programm.
  
  
  "Naturalment ma nistax jirreżistu," qal. - Tliet kontra wieħed ma jkunx sport, bejn l-irġiel. Iżda ma iweġġgħu l-girl; hi għandha xejn x'jaqsmu magħha.
  
  
  "Hija għenet inti jaħarbu.
  
  
  "Jiena maqtula tagħha jekk hi ma kinitx." L-ego-missier huwa priġunier tal-kaptan tiegħek. Hi ma l-kura dwar kwalunkwe ħaġa oħra. I ma l-kura jekk I jgħixu jew li jmutu. Huwa mdawwar Reeva u ħares tagħha fil-wiċċ. "Mhuwiex dak id-dritt, hot?"
  
  
  Huwa qajjem naħa tiegħu u slapped tagħha diffiċli madwar l-wiċċ. Huwa whispered dan. "Ġejjin fuq, mexxi li minnhom... Do I kif jgħidlek! -
  
  
  Għall-mument, l-girl mqassma, dazed u l-oħra. Hija ma kinitx taf dak li kien isir, iżda eventwalment hija dam, hu fil-quċċata tal-pulmuni tagħha. "Huwa ppruvat li joqtlu me!"
  
  
  L-irġiel ma wieħed jifhem dak li kien għaddej.
  
  
  Gurnek ltqajna off fuq l-art, u l-Reeva dam lilu. Dan kien il-mument hija ntlaqgħet jistennew. It-tnejn l-oħra Sikhs evitat tagħhom l-għajnejn, il-qigħan ta'tagħhom ih żraben li jiżżerżaq fuq l-irħam-art kif waqfu riding madwar me.
  
  
  Reeva litteralment tefgħu ruħha fil Gurnek tal-saqajn, krib bħal hysterical-mara. Hija kellha parti tagħha perfettament, li jagħti dehra tal-veraċità li deher li iżżarma Gurnek — inqas biżżejjed biex tagħti me ħin biex tiġbed tiegħi stiletto madwar l-ċinturin u tarmi l-irqiq tal-xafra stalett.
  
  
  Għat-tieni, l-smajt kien Reeva kontinwu tal-qalb, rending moan. Imbagħad Gurnek mqassma lura, filwaqt-wiċċ tiegħu convulsively. L-stiletto mitfugħin fil-uem tal-għajn tax-xellug, qtugħ tal-basla fl-ewwel nofs. Mdemmija, ġelatinuża-massa din tingħata b'infużjoni fil-uem tal-wiċċ; huwa ħalli barra tal-qalb rending-għajta u ppruvaw iġbed tiegħu stalett.
  
  
  I ma tistax toqgħod hemmhekk u tara dak li kien qed jiġri.
  
  
  Dawn ġew ordnati li jieħdu me ħaj... iżda mhux neċessarjament tajbin. Naturalment, dawn se tipprova li jiffrankaw l-ġilda tagħhom stess l-ewwel, u jekk jien ma jaġixxu malajr, dak kollu se jkun kkunsidrat mitlufa. Huwa dam, u l-oħrajn qabża off bikes tagħhom. Dan kien it-tieni żball li jsir mill-Shiva tal-gorillas, kif huwa rnexxielu jitilgħu għal minuta biex jittellgħu żewġ klabbs saru madwar l-ġummar.
  
  
  Hija ġiet maħluqa mill-arma li l-ewwel daqqa t'għajn jidher li ma jagħmlux ħsara. Iżda fuq Della Toroq, iż-żewġ klabbs, magħquda mill-biċċa tal-iebes u qawwija biex madwar l-buflu jaħbu, kienu ħafna perikolużi, kważi theddida fatali.
  
  
  Dan kien "nunchaku", dak li għamel, orjentali apparat li I-ewwel raw matul vjolenti ta'dimostrazzjoni mogħtija mill tiegħi mejtin master fil-AX-kwartieri ġenerali F'washington.
  
  
  Arma tipiċi ta'l-arti marzjali kellhom versatilità inkontestabbli, u f'dan il-każ, huwa maħsub li l-esperiment magħha.
  
  
  Li jkollu l-jeħel fl-naħa waħda, il-oħra stream bdew dawru sakemm miksuba biżżejjed saħħa u l-veloċità. Tiegħi gawking-għajnejn kienu mwaħħla fil-irħam ċangaturi fil-saqajn tiegħi, iżda I tinżamm taħdem, jinsa li tgħid lil xi ħadd iżda l-Sikh I d magħżula bħala mira tiegħi u li tiegħi fil-mira jkun.
  
  
  Gurnek ma kinux ġew mingħajr difiża, iżda huwa ma kienx fl-aħjar tal-forma, jew. Smajt Reeva sider fl-orrur bħala ieħor gawk whizzed permezz tal-arja u tal-mergħa tiegħi tax-xellug ta ' l-ispalla. Ħassejtni terribbli sensazzjoni ta ' ħruq li tax-xellug me adoloxxenti aħmar wara. Iżda gawking ma laqat-naħa tiegħi. Rani magħmula bl-uġigħ tal-wiċċ fil-me, iżda li ma tieqaf lili mill-tkomplija li jgħawġu l-nunchaku.
  
  
  "Jien ser joqtlu inti, Carter!" ir-raġel għajjat.
  
  
  "Kontra l-Shiva tal-ordnijiet?" I irrispondiet bil-grin. Iżda l-.45-pistola ta kien osservat fil-sider tiegħi. Filwaqt li r-riskji huwa ħaġa waħda, iżda qed stupid huwa pjuttost l-oħra. Ont miġbud sa l-banda tilfu l-veloċità u fl-aħħar nett stazzjonati fuq il-polz.
  
  
  "L isfel bil li jittieħed! L-Indjan ordnat.
  
  
  "Fuq l-ordnijiet tiegħek, Master," I muttered, tirrilaxxa l-nunchaku permezz tal-swaba tiegħi.
  
  
  L-Sikh kien għadu bil-għan fil-me; iżda hekk kif hi itlaq tagħha bart u lisa madum memorja, tbaxxa li jtellgħu ih. Din kienet it-tielet tiegħu żball f'dawn l-aħħar ftit minuti.
  
  
  Waqt li kien liwi fuq, l-punti lunged fil lilu. Huwa għalaq tiegħu swaba madwar l-polz tal-idejn li issa saret l-gun bil-qawwa kollha li seta ġemgħa. Huwa miġbud l-attivazzjoni u kważi milquta me fir-riġel. Iżda din id-darba, I kien determinat li jonfqu l-bqija tal-jiem tiegħi li jiċċaqilqu madwar bħal iddgħajjef lill, hekk li l-bqija tal-ġisem tiegħi se jibqgħu intatti u intatta.
  
  
  L Orphan aġent ċaħdet, jippruvaw ħielsa lilu nnifsu. - Naħa tiegħi sabet li l-mira li riedu: tiġġebbed, irriżulta fi sickle, madwar l-għadam u fil-muskoli. L-iebes naħa tal-palm żbarkati fuq il-bniedem tal-għonq; fl-istess ħin, l-tagħha sinkronizzat flicked id-dritt tagħha marda.
  
  
  Il-jirriżultaw mil-mil-gi ma jiksru l-uem tal-qasba tas-sieq, iżda l-uġigħ ta ' l-daqqa tatni żejda ftit sekondi, li jien ferm meħtieġa. Hija kienet qabad l-naħa li kien diġà jkollu l-gun f'idejk it-tnejn. L-Sikh Indjan writhed frantically, jippruvaw jimxu il-bogħod, anke meta kien żgurat li l-gun tiegħu kien hemm l-ebda itwal osservat fil lilu.
  
  
  Hemm moviment f'daqqa wara me. It-tielet qattiel, brawny-anzjani Indjan li għalihom hija qatt ma rajna qabel, li ġrew l-għajnuna tal-ħbieb tiegħu. Għalkemm diġà kien diffiċli għall-ġlieda kontra wieħed: mhux se tkun diffiċli biex ilaħħqu mal-żewġ irġiel armati mal-pistoli.
  
  
  Hekk kif l-I irnexxielhom iftaħ bis-saħħa l-arma minn madwar l-ewwel raġel-swaba, li jikkawżaw l-ego li jaqgħu fuq tiegħu irħam malji tax-xagħar, I mgħaġġel li jittellgħu l - "nunchaku"li kien waqa'fuq saqajh. B'kollox, huwa ħa me ħames sekondi biex jiksbu l-meħtieġ veloċità u l-momentum għal dan.
  
  
  It-tielet persuna b'mod imprudenti marru fuq l-attakk. Tagħha qabża lura u jinħattu l-beraħ ego kompliċi. Meta huwa attakkati, tiegħu jeħel diġà kienet immirata lejn l-oħra tal-ego tal-kranju.
  
  
  "Nunchaku" issa laħaq is-saħħa diversi drabi akbar minn dik meħtieġa biex jiksru għadam tal-bniedem.
  
  
  Dak li ġara li jmiss, hija qatt ma dehru fil-ħajja tagħha.
  
  
  L-Indjan tal-kranju litteralment sploda. A jelly tal-massa xorta impulsi fejn il-turban kien miżjud. Bit grad ta'l-għadam, shards tal-xagħar u l-qorriegħa mwaħħla li minnhom, gerżuma fil-wiċċ tiegħi, u l-moħħ tiegħi, grayish-abjad fil-stramba spirali, imxerrda permezz tal-arja bħal lava madwar l-vulkan feġġ. Iżda jekk il-Nunchucks ma tajba tax-xogħol, l-I kien għad kellhom żewġ avversarji tax-xellug. Gurnek kien ħaj, għalkemm ma għajn waħda biss. U għadhom ħajjin kien żgħażagħ Indjan li kienu waslu tard wisq biex isalvaw il-ħajja tal-ħbieb tiegħu.
  
  
  L muskolari Sikh waqfa qasira, ħarsa tal-disgust u disbelief fuq il-wiċċ tiegħu. L-fatali bsaten imnedija mill-ġdid, u hu appoġġjat mill-bogħod nervously, tipponta l-gun fil-wiċċ tiegħi.
  
  
  "Joqtlu me u Shiva se għalf inti l-sriep." I ikollok bżonn tagħti em xi informazzjoni importanti, u jekk ma tisma madwar ħalq tiegħi, inti tista tinsa inti jeżistu.".. huwa hissed fil-tagħha permezz gritted-snien.
  
  
  Kien bluffing tagħha. Huwa ħares lejn l-unrecognizable iċ-ċifra tal-kompliċi tiegħu. Huwa użat tieni qasma li jirrilaxxa l-nunchucks, li tellgħu permezz tal-arja bħal boomerang waħda stream. Tagħha ego qatt ma jintuża dan il-mod qabel, u li ma kinitx taf kif ikun xogħol.
  
  
  Fortunatament, il-primittivi armi ma juru me. Waħda jew iż-żewġ bsaten (I ma jkunux jistgħu jgħidu għall-żgur, il-Nunchucks kienu jtajru b'veloċità inkredibbli) ħabat fl-Indjan awtomatiku tal-pistoli. Il-forza ta'l-daqqa maqluba l-arma minn Rook tal-ego. L-gun żbarkati ftit saqajn warajh. L-kbar Sikh mitluba me bħal rrabjata-ors, il-wiċċ tiegħu contorted mal-kunitti.
  
  
  Mejtin jew le, dan iż-żmien kien għalija.
  
  
  Qabel ma tagħha ego tista ' tieqaf tagħha, qabel ma hi jistgħu jirrealizzaw dak li ġara, il-bniedem li kienet l-parti tal-Shiva tal-tim u l - "kumitat ammissjonijiet" ġew stabbiliti fuq me bħall-ton tal-briks. Nifs tiegħi maqbuda fil-gerżuma tiegħi bħala I waqgħu lura, laqtu l-kap tiegħi fuq l-irħam ċangaturi madwar l-kbira ċess ta'l-bitħa.
  
  
  Xi ħaġa sħun u mtajjan din tingħata b'infużjoni fuq wiċċ tiegħi, f'dak iż-żmien, għama me. Tiċrit streaming isfel ħaddejn tiegħi bħala hi ppruvat li tiftaħ l-għajnejn tagħha mill-ġdid. Hekk kif stajt ara tagħha mill-ġdid, I sorveljata u raw Gurnek permanenti li jmiss lili. Il-vittma-għajn, ftit dak li kien fadal ta'dan, kompla biex tkeċċi ġelatinuża u mdemmija il-kwistjoni bħal tapp tal-xellug miftuħa.
  
  
  Imbagħad il-Indjan tal-riġel bent biss kif tagħha kien jippruvaw jiksbu. I gritted snien tiegħi bħala l-azzar toe tiegħi ego boot laqat il-dahar tal-kap tiegħi. Hu kien l-uniku wieħed mit-tliet irġiel li ma jilbsu l-qrieq. U issa kien l-użu tiegħu mutur żraben biex p me fis-sider.
  
  
  I ma setgħux ara tagħha minħabba l-uġigħ li kien imċajpra il-viżjoni tiegħi. I lanqas taf fejn kienet jew dak Gurnek kellu jsir tagħha, iżda li hija ma tistax għinni, li għall-żgur. Ħassejtni bħal tiegħi kustilji kien qsim, bħal tiegħi l-għadam kienu tifrik kollha f'daqqa, meta Gurnek hit lili mill-ġdid.
  
  
  Ont ħadlu vjolenti, bħal selvaġġi taż-żwiemel jippruvaw biex tarmi off sewwieq tagħha. "Shiva ma jimpurtax issa, Carter," Gurnek qal, li jagħmilha ċara li l-ego huwa mifhum li, minkejja l-faxex li jaħbu l-parti t'isfel tal-ego.. "I ser joqtlu inti, sabiex inti ser tkun lest darba u għall kollha!"
  
  
  Mill-ton tal-tagħha ego-vuċi, kont naf huwa fisser dan. Il-oħra Indjan, l-waħda li kienu attakkati me u eliminat me l-art mument ilu, kien qed jipprova aqbad tiegħi s-saqajn. Huwa crouched stabbiliti fil-quddiem tal-me, u ont kompliet tagħti bħal iddisprati-bniedem, speċjalment meta Gurneka tal-nachah jerked mill-ġdid, il-ħatt l-art daqqa tgħaffiġ tiegħi fis-sider.
  
  
  Kien f'dan il-mument li tagħha Yi laħqu l-kemm ma ' l-idejn u qabad il-bniedem tal-għaksa, b'qawwa liwi ego tar-riġel. Hu ppruvat li ma titlef il-bilanċ tiegħu. Imbagħad ieħor Sikh saq tiegħu qawwa ewwel fil-ħajja tiegħi. Kien excruciating-uġigħ. I ma n-nifs, iżda jekk I taw fuq id-dritt tagħha issa, dawk iż-żewġ jżid me glorjuża tagħhom lig-lista.
  
  
  Madwar l-aħħar ftit mill-qawwa kelli tax-xellug, I ħakem Gurnek tal-għaksa u miżmuma ddawwru, nixtieq li tisma l-kriżi tal-tkissir tal-għadam malajr. Minflok, l-bniedem naqas bil-quddiem, li titlef il-bilanċ tiegħu. U huwa meħlusa saqajn tiegħu fil-dinja ieħor Indjan. Ddawwar lura, huwa il-volpi qabżet li saqajh.
  
  
  I mistenni Gurnek-kbira tal-ras attakk lili mill-ġdid, iżda minflok li huwa dam fid-direzzjoni opposta. Tagħha ego ma setgħux itlaq wisq, ukoll minħabba li kien għaddej wara l-naqas-gun. Kien warajh bħala tbaxxa li jtellgħu l-arma. Tagħha, li sar-qabża kbira fl-arja u l-tensjoni riġel tiegħu biex jagħti l - "titjira" daqqa.
  
  
  Il-forza ta'l-daqqa, l-impatt tal-tiegħi il-marda tolqot il-Indjan tal hemm, mibgħuta ego crashing l-art. Huwa rrumblati ftit drabi fuq l-irħam-art, u l-gun żbarkati ftit tarzni bogħod, barra mill-bogħod.
  
  
  Anke imbagħad, huwa għadda nervously fuq l-ispalla tiegħu qabel biex jittellgħu l-gun. Gurnek ma kienx wieħed jieqfu faċilment. Huwa ltqajna u l-mixi matul me. Għalkemm weġġa, it-twettiq kollha tal-piż tiegħu fuq tas-sieq waħda, huwa xorta jistgħu jimxu. Iżda l-aktar impressjonanti tal kollha kien il-sinister metalliku-kiwi li ġibed l-attenzjoni tiegħi... tal-metall taqtir ġelatinuża-sustanza fuq l-Indjan tal-tinqasam-għajn.
  
  
  Wara Gurnek huwa imċajpra il-figura fl-tard wara nofsinhar dellijiet. Reeva Singh huwa finalment lura fuq il-palk. Mhux fit-tul qabel, hija kellha parti tagħha perfettament, u magħha kbira tal-terroriżmu u l-titjira, hi permessa me li jiċċaqalqu minn difensiva għall-offensiva-azzjonijiet.
  
  
  Huwa jista ara tagħha issa kif hi telgħu fil-sarġ tal-mutur ipparkjata-tarzna. Gurnek ma setgħux jimxu; li kien għadu jzappu meta hu fl-aħħar nett sostnuti, doppju matul. Iżda I kkalkulat b'mod żbaljat fil-kalkoli tiegħi, jekk wieħed jassumi li kien attakkati me qabel ma tuża l-stiletto fl-naħa tiegħu.
  
  
  L-Indjan jerked naħa tiegħu bogħod, mbagħad laħqu l-u tefgħu l-sikkina. L-xafra hissed permezz ta'l-arja. U dan iż-żmien Gurnek kważi tkun insejt tieħu.
  
  
  Il-leħja qawwija xafra-problemi fil-muskoli tal-koxxa. Irkopptejn tiegħi f'nofs, u ħassejtni dgħajfa. Hija riedet li sider, iżda l-I maħnuqa l-għajta li deher li jaħarbu tiegħi xufftejn. Uġigħ maqtul permezz me, brim tiegħi n-nervituri. Huwa mitfugħin fil me bħal sħun-labra, aktar fil-fond u fil-fond, sa tiegħi ġisem kollu kien daw, issa fil-limitu tar-reżistenza fiżika.
  
  
  Dan ma kienx suppost li jiġri.
  
  
  Huwa clenched tiegħu dad, gritted tiegħu snien sakemm dawn gritted, u ppruvaw li jimblokka l-uġigħ excruciating. Imbagħad huwa naqqas l-naħa tagħha, magħluqa-għajnejn tiegħu għall-mument, u fl-aħħar nett jinġibed l-sikkina tal-madwar tiegħu tal-ġenbejn. I ma kellhomx żmien biex twaqqaf il-fluss tad-demm. Iżda b'xorti tajba, il-stiletto naqset il-vini tad-demm tal-muskoli tal-koxxa.
  
  
  Fi kwalunkwe każ, huwa kien għadu fsada bħal maqtula tal-majjal.
  
  
  It-tessut tal-qliezet tiegħi kien imwaħħal mar riġel tiegħi, fejn l-kbira skur kien tixrid, mxarrba bl-demm I d diġà mitluf. Gurnek selvaġġi daħk mtenni permezz ta'l-arja. L-Indjan beda l-approċċ me, u ont kien qed jipprova jitkaxkru li wieħed madwar l-bini tal-madwar l-tarzna. I ġestiti li jgħawġu Em tal-għaksa, u huwa ma setgħux jimxu mingħajr'mixi mzappap. Iżda huwa xorta jistgħu jiċċaqalqu. Huwa intensifikati bil-quddiem bħala t-tielet Orphan aġent wkoll bdew jiċċaqilqu wara me.
  
  
  I stenna madwar u raw il-gun li l-bniedem kienet sabet. Ont kien tax-xellug mal-stalett, bħala l-Nunchucks kienu barra mill-firxa. "Reeva," huma miżmuma qal. "Fejn ma tmur?"
  
  
  Forsi kien telepathy. Imma kwalunkwe kien, hi "sema" me.
  
  
  L-jaħarbu biha tal-mutur weraq taptip l-enerġija ta'l-barka, dulling tiegħi uġigħ u fiżika turment. Huwa ħareġ permezz tal-dlam, l-intraċċar Gurnek tal-figura fid-dawl ta'l-kbira fanal tal-port, silhouetted kontra l-dellijiet ta'l-estinzjoni qabel. L-Indjan mdawwar tiegħu ras u għolla l-idejn kif jekk twaqqaf il-karozza. Ego tal-persuna l-oħra, il-muskolari-anzjani Sikh, min-naħa l-oħra, qishom huwa ma trid tibdel il-programm tiegħu. Huwa ġejjin mill-me. Huwa laħaq għall tiegħu stalett, tipprova li jinjora l-uġigħ itektek li tax-xellug Nachah kompletament-daw.
  
  
  Gurnek ppruvaw jaħbu wieħed mill-abbandunat l-irħam swali tal-palazz. Issa li kien m'għadhiex theddida immedjata u l-periklu, grazzi għall-Reeve, I kien kapaċi li tiffoka l-attenzjoni tiegħi dwar l-kompliċi tiegħu. L-gun barked u l-nifs tan-nar, iżda l-f'daqqa-dlam li deher għall-xita isfel mis-sema bħala l-aħħar tal-baby-dwal marru tħallih milli tieħu-għan bir-reqqa, u l-gawk tellgħu ftit metru'l bogħod mill me.
  
  
  Huwa kellu nifs tiegħu u kien fuq l-istess triq bħal kull tilwim tiġbid tiegħu midruba riġel lura. Huwa jista ara l-abjad turban tal-wettaq attakk u anke il-kanna tal-gun. Huwa d tilfu l-għadd tal-balal huwa d jintuża minn hekk, huwa ma setax jgħidlek jekk il-gun kien vojt jew jekk xorta kienu ftit ċikli tax-xellug.
  
  
  Meta jinstemgħu l-buttuna ta ' l-attivazzjoni, huwa braced lilu nnifsu għall-sparatura. Minflok, l-indja ħa ewwel. Huwa tefgħu l-arma bogħod, u l-żbarkati mal-thud fuq l-irħam-art. Fl-aħħar nett, deher li mhux kollox kienet ippjanata kontra l-me.
  
  
  Forsi Reeva kienet appoġġjata Gurnek fil - " rokna." Jekk ma eżattament fil - "rokna", imbagħad l-indja kien barra mill-mod. I jista inaqqas dan ma tiegħi ego wara, ladarba stajt eliminat tiegħi msieħba tal-ego. Hu jaf li l-Gurnek kien armati, sabiex Reeva tkun kapaċi li jimmaniġġjaw il-is-sitwazzjoni fit-tagħha stess.
  
  
  Issa I kollha kellhom ma kien jittrattaw stramba Indjan, Shiva personali tal-aġent. Huwa tensed u miżmuma nifs tiegħu. Il-bniedem kien biss enormi forma li tidher madwar l-dlam. Sħab mgħottija il-qamar, jinħeba l-brillanti-wiċċ, u l-bitħa ta'l-Fatehpur Sikri kien fil-dell. Huwa squinted-għajnejn tiegħu u ppruvaw bejn il-pari fis-dlam. Tiegħi opponent ma tridx tieħu xi opportunitajiet minħabba I ma setgħux tisma-movimenti tiegħu. Ma kontx ċert jekk hu d tidher me meta d jinġibed l-sikkina tal-madwar tiegħu tal-ġenbejn, jew jekk hu d magħrufa I kien l-armati.
  
  
  Stahl tal-stiletto huwa prezzjuż-arma issa li l-Nunchucks tilfu dan. U jien ma setgħux jistrieħu fuq l-għarfien fil-fond tal-mejtin bil-sieq li ħareġ mill-assemblea mill-ferita li mifsud kważi l-ħin kollu, u li ma kelli ħin għall-fejqan. Tiegħu provvista tad-demm kienet qed tagħmel me aktar dgħajfa u dgħajfa, u jekk riġel tiegħu ma kinux ġew infaxxati, I d jkun malajr fl-inkwiet.
  
  
  Tagħha, kien. "Ġejjin, inti bagħal! Dak li qed tistenna? - Hemm blasphemies, epithets insulti u li fl-Indja immedjatament jaffettwaw persuna kburija. Forsi l - "bagħal" ma kienx madwar wieħed minnhom, iżda diġà tiegħi l-għarfien tad-dwana tad-dwana u tal-sottokontinent tax-xellug ħafna li jkun mixtieq. "Inti jibża?" Huwa veru? I bdew jgħajtu, jippruvaw isibu enormi forma fid-dell ta tiegħi ego.
  
  
  L-ostakolu tal-mutur Reeva kellhom qabża dwar ma kienx jippuntaw lejn id-direzzjoni tiegħi. Kien jkollna jiskuraw u jiskuraw mill-tieni, u huwa miżmum tfittex tagħha, bit-tama li ssib xi ħadd fil-laħam u l-demm. Imbagħad piż enormi naqas fuqi. I kien mitfugħa fuq tiegħi lura, tiegħi midruba nachalah mdaħħla taħt me.
  
  
  L-uġigħ kienet kbira, u l-stramba fosforixxenti-dwal danced qabel l-għajnejn tiegħi. Kap tagħha ħadlu u ppruvaw biex issuq bogħod l-tikek tad-dinja. Bil-riġel tiegħu milwi fl-ewwel nofs, kien litteralment ippinjat l-art mill-biċċa l-kbira tal-xaħam anzjani Sikh. Iżda I litteralment ħass lili nnifsi lift barra mill-art kif tiegħu ewwel ewropea fis-xedaq tiegħi. Huwa cocked tiegħu ras għall-ġenb, nifs iebes. "Inti filthy bagħal! I hissed, fl-aħħar nett ftakar l-dritt tal-kelma.
  
  
  L-Emu ma jidhirx li bħall-għażla tal-epitetu, u għalhekk mtaqqba l-tieni darba. Hija ħasset il-bniedem sħun, fetid-nifs fuq il-wiċċ tagħha. Huwa kien bhejjem, bull fil-forma tal-bniedem. U huwa wieġeb mingħajr kelma... biss tiegħek dad. L-uem imbagħad irnexxielhom jiksbu l-idejn fuq il-koxox tiegħi u kick tiegħi midruba tar-riġel.
  
  
  Kap tiegħi kien għadu ta ' fsada, u l-iweġġgħu aktar minn qatt qabel. L-stiletto xafra mibruxa kontra l-irħam madum. Iżda għadni ma naf jekk il-Sikh Indjan kien innutat li kien I armati. "Jien ser jagħtik lura għall-Shiva, Carter!" Huwa gasped, bbażata me l-art. "Iżda mhux kollha fil-biċċa waħda!
  
  
  "Kif! aħħ! I mumbled fil-ton mocking, tiegħi xufftejn-mogħdija fil-pained grimace bħala huwa mħawla l-irkopptejn tiegħu fuq l-koxox. Tiegħi l-idejn u s-swaba bdiet tmur-daw tad-demm, din tingħata b'infużjoni minn madwar il-ferita, u l-indja sar l-idejn tiegħi. Ftit sekondi aktar u jien mhux se jkunu jistgħu jżommu l-xabla aktar. U jekk dan iseħħ, dan kollu fuq għalija.
  
  
  Huwa beda li jiċċaqalqu naħa tiegħu quddiem, jippruvaw iġibu l-qawwija, għadhom bid-demm xafra eqreb lejn il-Indjan tal-kalkoli. Huwa whispered dan. "Dak l-isem tiegħek?" Wara kollox, aħna ma... introdotti lilna nfusna għadhom!
  
  
  "Qoxra," huwa qal, grinning. - Rebbieħa Inbiħ.
  
  
  "Inbiħ, jitlef," ego korrett tagħha, u f'daqqa waħda mċaqalqa tiegħu sikkina naħa biex tiċċekkja tiegħi opponenti-kalkoli. Huwa ħa l l-saħħa kelli tax-xellug, id-dritt sa l-limitu.
  
  
  Iżda huwa ħadem. Grazzi Alla maħduma.
  
  
  L-jaqtgħu xafra ġibed l-anzjani Sikh tal-qoton qmis bħall-butir. Hu ma tieqaf tagħha. L-stalett-problemi fil-fond bħala huwa qajjem l-irkopptejn tiegħu, jippruvaw iġbed il bogħod. Huwa tard wisq għall-bidla tal-tattiċi. Issa huwa ma setgħetx twaqqaf me aktar. L-stiletto mitfugħin bejn tagħha ego żewġ kustilji, it-tqattigħ permezz tal-laħam u l-muskoli bħal-laħam ripping permezz tal-għoġol.
  
  
  L-anzjani Indjan rrumblati fuq in-naħa tiegħu u naqas bil-kbir fuq l-dahar tiegħu bħala l-sikkina rilaxxati minnu. Il-qawwa ta ' disprament, I crawled fuqu biex tlesti l-impjiegi, mhux l-waqfien fl-istati uniti, biss għat-tieni li jħossu li excruciating uġigħ fil-tiegħi fsada tar-riġel. L-stiletto kien midfuna sa l-hilt fil-Laia tal-ġenb. Il-bniedem gasped, jippruvaw biex tieħu n-nifs. Huwa mdawwar l-manku tat-sikkina mingħajr tiġbdu barra.
  
  
  Nixxiegħa ta oħxon, sħan tad-demm gushed isfel ego tal-naħa l-stalett kien immexxi fis tagħha, l-xafra teħel mal-ego-sider. "Tal-ħnieżer! L-Indjan gasped. "Iżda wkoll... int ser die... Int ser die, Jwettqu l...
  
  
  Dawn kienu ego-aħħar kliem.
  
  
  - Lukanda tagħha, b'mod li ma jkun profeziji.
  
  
  
  
  13
  
  
  L-idejn tiegħi kienu roqgħa u li teħel mal-Laia tad-demm. Hi kompliet torbot aħjar kif tagħha l-uem imqatta'miftuħa tagħha fis-sider, mhux waqfien sakemm kien assolutament ċerti li kien mejta. A gurgling-ħoss ġew mill-ego fil-gerżuma tiegħu; huwa l-ebda itwal tkellem, iżda heaved tiegħu fis-sider u'l isfel convulsively. Fl-aħħar nett il-nefħa titwaqqaf; tagħha l-uem idu fuq l-tiwi dollaru. Il-pakkett tal-muskoli kkawżat konvulsivi tal-qalb, segwita minn involontarja tas-sistema nervuża tregħid, rogħda li ħadlu l-ego minn ras il-toe.
  
  
  Huwa jitħawwad għal darba oħra, imbagħad ffriżat.
  
  
  Tagħha jiżżerżaq lura, tiegħi midruba-bidu tiġġebbed fil-quddiem tal-me. Ma quick-movimenti, huwa ħa l-off tiegħu qmis, taqtgħu miftuħa bi stalett, u beda rfinar il-ferita mal-improvviżati faxex. Hija ħadet żewġ strixxi ta cordon li blot l-demm li ma kienet involuta l-ħin kollu ġieri jistabbilixxi l-fond tal-ferita.
  
  
  Wara filwaqt li, hu ppruvat li terġa'lura fuq l-saqajn, għajnejn tiegħu tiftix għal Reeva. L-tifla kellu jsir l-kbira tax-xogħol, u issa I kellhom-għajnuna tagħha tieħu Gurnek. Għada... ukoll, jien ser jelimina Gurneka-ewwel, u mbagħad I ser tieħu l-pass li jmiss.
  
  
  Huwa sema, u kważi immedjatament jinstemgħu ħażin hum... l-hum ta'mutur tal-magna tisfir fil-distanza. Il-bitħa kien mgħammed bid-dawl bħala l-sħab li ħa l-qamar sparixxew. Dan laqat me li l-forzi tan-natura kienu fuq in-naħa tiegħi, kemm jekk huma kienu wiegħed li jipproteġu me. Kien skur fil-ewwel, u l-nuqqas ta'paċi protetti me, li jippermetti me biex jegħleb u joqtlu Laia.
  
  
  Iżda issa li l-anzjani Sikh kien mejjet, startled mill tiegħi saħħa jew tas-sengħa, il-qamar kien jirritornaw, l-għargħar l-bitħa ta'l-abbandunati-belt mal-pallida-kiwi. Tagħha, ħares lejn l-figura ta Laia, li kienet tinsab fuq dahar tiegħu, il-qmis bajda smeared ma imnixxef tad-demm. Ego ix-xufftejn indivja fl grin li ma wera l-Ego xierqa abjad snien, u l-ħanek kienu kulur aħmar mill-paan-gomma. L-katavri jistabbilixxu jiċċaqalqux fuq l-irħam ċangaturi, crouched fil-pożizzjoni tal-terribbli-programm.
  
  
  Huwa sab l-ebda remorse u ma oġġett għall-anzjani Indjan tal-mewt, fil-parti minħabba li kien corkscrew tal-sopravivenza. Huwa jew Tinbiħ jew tagħha. Huwa eżamina l bogħod mill-iffriżati, bloodied-ġisem u ppruvaw jiksbu saqajh mill-ġdid. I kellhom jagħmlu diversi tentattivi qabel ma jkun jista jibqgħu fuq saqajh.
  
  
  Hija kienet miġbud flimkien tagħha midruba riġel, li kienet għadha tħoss u għad-daw mill-telf ta ' demm. I bdiet madwar l-tarzna, jieqaf għal mument li jtellgħu tiegħi Nunchucks fejn kienu waqa', u fl-istess ħin tal-pick-up Laia pistola.
  
  
  Safejn naf, Gurnek kien armati. Kelli primittivi Orjentali arma u prezzjuż ġermaniż stiletto bil-leħja-sharp xafra li salvat il-ħajja tiegħi. U fuq kollox, Reeva kellhom mutur. L-ebda dubju l-tifla u l-Gurnek kien jaf l-topografija ta'Fatehpur Sikri ħafna aħjar minn għamilt, li kienet kemm il-vantaġġ u l-żvantaġġ. Għaliex jekk ma kien hemm l-mod, madwar dan il-labirint tal-vojta u l-bini abbandunat, Gurnek probabbilment għandu jkollhom magħrufa, sakemm Reeva kien kapaċi li jimblokka l-ego jaħarbu u jżommu l-ego maqbuda sakemm sibt li agħlaq.
  
  
  Huwa waqfa qasira għall-mument li tisma', u għal darb'oħra huwa jinstemgħu l-debboli hum ta'mutur tal-magna. Din waslet minn wara speċjali sala udjenza, il-divan-i-khas. I mfakkar li jaraw illustrazzjoni tal-palazz il-manwal I d mixtrija, iswed u l-abjad tal-ritratt tal-bini jimponi bil-kbir l-kolonna ċentrali, li minnhom erba identiċi kurituri ramifikata off biex jilħaq l-ġnub tal-parti ta'fuq tal-gallariji fil-forma tal-kwadri.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda bżonn li ġejjin biex l-tifla salvataġġ malajr. Kelli li timxi pass wieħed fi żmien, sejjer riġel tiegħi wara me bħal goff-biċċa tal-bagalji. L-uġigħ kienet mnaqqsa issa li l-tagħha tal-feriti kien infaxxati u l-fsada titwaqqaf. Iżda I kien fl-uġigħ. Għall-agħar, hija magħmula me aktar vulnerabbli minn qatt qabel, severament jonqos movimenti tiegħi, l-ħila biex jiċċaqalqu fl-veloċità normali.
  
  
  L-użu tal-mejtin jibda issa kien barra mill-kwistjoni, u kull moviment ta 'l-idejn u l-ewwel sar problematika u diffiċli, minħabba li dan ikun jeħtieġ ammont kbir ta' l-isforz sabiex tinżamm adegwat-ċentru tal-gravità u l-bilanċ. . . . Issa, aktar minn qatt qabel, kelli li jiddependu kważi esklussivament fuq il-nunchucks u l-stiletto.
  
  
  L-aktar mill-qrib hu qbilna li l-Lobbying, l-aktar storbjużi-karozza tal-magna tal-hummed fil-widnejn tiegħu. Dak li darba kienu'l bogħod u sfumati hum saret matt-ħsejjes, fgat jaħarbu biha. Dan kien imwaħħal mar waħda madwar l-barra l-pilastri, li kien kopert bil-weraq tal-impressjonanti tal-forma u l-jixbah l-tusk tal-ġgant-iljunfanti. Hu waqqaf għall-mistrieħ u jiġbru l-ħsibijiet tiegħu. Qawwija tar-raġġ ta ' dawl mtaqqba il-post fil-quddiem tal-me. Imbagħad il-ħoss ta'tmexxija passi.
  
  
  "Jaħarbu biha! "I kien. "Fejn hu?"
  
  
  Hija ma tweġiba me, iżda mument aktar tard Gurnek ħareġ madwar il-bini u dam madwar l-bitħa. Tagħha ego bdew haunt tagħha, anki jekk kien jaf I ma setgħux jiksbu dan. Huwa kien għaddej fil-kważi normali pass, u għalhekk kont naf tiegħu għaksa ma kienx jolqtu ħażin aktar. Imbagħad kien li Reva daħlu fix-xena. Hi boomed mimmo fil me u motioned għalija jibqgħu tpoġġi. Ego tal-wiċċ kien tensjoni, l-earlobe tondi; kien wiċċ tal-assoluta determinazzjoni, maskra tal-kesħa u l-kalkolu tal-determinazzjoni.
  
  
  I ma jistax jiċħad li kien I tinfirex tagħha. Hija ma ix-xogħol tagħha perfettament, iż-żamma Gurnek fil-bajja bħal maqbuda-annimali sakemm I ġestiti neħħi Lai. U issa li l-Lai kien mejjet, kien hemm wieħed biss Orphan aġent-xellug għal-jiffissaw. Din kienet l-nunchaku tal-bsaten li titneħħa tagħha fuq kap tiegħu, ħakem wieħed sewwa, u l-oġġetti l-oħra.
  
  
  Moviment ċirkolari ta'l-naħa stabbiliti l-jeħel fil-mozzjoni [...] Li, I ttamat, se jeqirdu b'mod deċiżiv Gurnek tal-pjanijiet... u l-ego-ħajja innifsu. Reeva kien tipponta lejn l-Indjan minn żewġ trufijiet ta ' l-tarzna. Raġġ tal-dawl mill-fanal illuminati l-ghostly swali u colonnades tar-royal-palazz, tfassil huwa simili espressjonista pittura.
  
  
  Iżda ma kien hemm xejn pittoresk dwar il-mod Gurnek bdew jimxu, tirrepeti tiegħu bil jiċċaqlaq. Huwa d tidher me, u issa ma kien hemm l-ebda mod hu jista'jiġi evitat ħabta bħala Reeva ngħidu wara lilu fuq tagħha mutur bħal motorizzati shepherd jippruvaw jaqbdu nieqsa Scott. Issa l-indja kien l-annimali għall-biża', biża', u disprament.
  
  
  Hu ppruvat tikseb madwar me, iżda mill-ġdid Rhea wera ħiliet tagħha, qtugħ ego tal-passaġġ. Hi kważi tolqot lilu. L-tfajla ma tagħmel l-almu tagħha biex jevitaw dirett ħabta, u huwa ma setax tort tagħha. Hija wkoll ma tridx tkun mitfugħa off fuq l-art.
  
  
  Madankollu, anke mingħajr ma tmiss, ħej rnexxielha żżomm l-ego il-mod, il-prevenzjoni mill-jaħrab. L-Nunchaku jiddawwar bis-saħħa madwar l-kap tiegħi, u meta Reva mxiet'il quddiem mill-ġdid, furzar Gurnek li ġejjin lejn me, hi kienet rilaxxati minn dak l-istrument tal-mewt, u jaraw kif imqatta'permezz ta'l-arja.
  
  
  Il - "qattiel" bsaten kienu utli ħafna mill-ġdid. Kien għadu jaraw il-post, filwaqt li pass'il quddiem, meta Gurnek kien ducked lejn il-ġenb bħala l-klabbs tolqot l-uem fl-sider. L-daqqa kien simili ewwel tolqot il-ċentru, u ħa nifs tiegħu bogħod. Huwa mqassma, fis-sakra bħala l-infern, ma jistgħux iżommu bilanċ tiegħu.
  
  
  Weġġa quddiem, nimxu malajr kemm hu jista', li jkollu l-stiletto fil-viċin. Ma kien hemm l-ebda ħin li l-iskart, minħabba wara Gurnek tal-eliminazzjoni, jien xorta kellhom jiffaċċjaw Shiva, il-bniedem li infernal nases hi kienu ħarbu, iżda li ma kinux murija me-wiċċ tiegħu fl-ritorn.
  
  
  Gurnek kien fuq saqajh mill-ġdid qabel ont laħaq lilu. Huwa qabad nunchaku ,iżda jidher li qatt ma raw jew tintuża l-arma qabel. Ma kienx jaf kif jimmaniġġjaw dan, allura hu biss tefgħu fil me. Il-klabbs niżel, u tbaxxa li jtellgħu nu, hekk kif Gurnek lunged fil me.
  
  
  Sibt ruħi sprawled fuq tiegħi lura mill-ġdid, il-ġlieda għall-ħajja tiegħi, ma'l-indja bejn l-tiegħi dad. Huwa ma jibqax kapaċi li jirraġuna: ġelatinuża u mdemmija sustanza kien taqtir fl l-ego tal-mqatta ' l-għajnejn, kien mhux biss il-wiċċ tal-madman, iżda l-wiċċ tal-foresti.
  
  
  Huwa mtaqqba me fil-crook tal-minkeb, u l-swaba tiegħi involontarjament maħlula l-qabda tagħhom. L-stalett jiżżerżaq madwar tiegħi driegħ. I laħqu l bl-addoċċ, iżda l-indja laqat lili mill-ġdid fil-gerżuma bil-pala tal-naħa tiegħu. Ma kienx jaf ħafna dwar mejtin, iżda huwa għandu tgħallmu xi ħaġa mill-tagħna ta'qabel il-laqgħat. U issa kien l-użu tiegħu t-talent u l-intelliġenza biex jintemm me off.
  
  
  Reeva tal-bike waqfet mal-għoli-waqqfu groan, illuminazzjoni tagħna entwined-korpi bil-raġġ ta ' dawl. Smajt tagħha toħroġ il-karozza, iżda kont naf hija ma setgħetx jgħinuni. U peress li Gurnek kienet tinħass tiegħi midruba riġel, il-veloċi u faċli r-rebħa hi d ġew bit-tama għad ma kienx fil-vista. Il-bniedem kienet fil-paniku, u dan tah-saħħa tal-qawwa u d-determinazzjoni. Huwa kien il-ġlieda kontra għall-ħajja tiegħu.
  
  
  Ont, wisq.
  
  
  Huwa kien fuq pali tiegħu u ppruvaw li tarmi l-off. I tinqaleb fuq in-naħa tiegħi, iżda huwa waqa'fuq il-quċċata tal-lili mill-ġdid. Sadanittant, madankollu, l-I irnexxielhom aqbad il-klabbs, wieħed minn kull naħa, bil-biċċa tal-follow madwar l-buflu jaħbu fin-nofs. Issa ma kien hemm l-ebda mod ieħor għall-użu arma, metodu hi ma kinitx esperjenzati s'issa. Jekk biss I jistgħu jorbtu dorsali tal-ġilda madwar Gurnek tal-għonq, żewġ klabbs jgħin me użu tiegħi ego, tiegħi tal-ġisem.
  
  
  Huwa poġġa l-irkoppa tiegħu fl-naħa tiegħi u mtaqqba me fil-kliewi, li jagħmilha groan, li jweġġgħu. L-irħam madum deher li żfin qabel l-għajnejn tiegħu, u l-bogħod pilastri irduppjat u l-trippla. Hu ppruvat li tiffoka l-viżjoni tiegħu, iżda kollox ħares sfukata, ltqajna aktar mill-qrib, u mbagħad sparixxew.
  
  
  Gurnek, issa fil-fenek, larvi barra kliem fl-Indjan djalett I ma setax jifhem. Iżda jekk jien ma setgħux tisma'dak li kien mumbling, ma kienx iebes għalija li jittellgħu l-tifsira ta'l-tixxeblek frażijiet; kien, fi kliem ħafif, mhux ottimista, mhux l-ambjent.
  
  
  Huwa ħass agonizing bugħawwieġ fir-riġel tiegħu, li kien bent taħt il-piż tal-ego tiegħu. Huwa mdawwar kap tiegħu biss bħala l-Indjan laħaq għall-stiletto, li jiċċaqalqu tiegħu alenka lejn il-lemin biex jgħollu l-stalett. F'dan il-mument, dan beda jiżdied il-livell ta'kull tilwim.
  
  
  Iżda huwa ma kienx ser jagħti tant faċilment.
  
  
  Hu mitlub'l quddiem bil-blind stalett jolqot, bl-użu tal-sikkina stab. Mort kif bogħod mill tagħha kif stajt, jippruvaw iżommu tiegħi distanza. F'daqqa waħda Reeva deher wara l-maddened Indjan u bdew taħbit tal-ego fuq id-dahar u l-ispallejn tagħha dad. Jekk iweġġgħu lilu jew le, dan ma kienx il-kwistjoni. L-intervent tagħha malajr l-anzjani Sikh tant li l-I ġestiti li jiġi evitat id-dmija stiletto xafra u nagħlaq l-korda tal-ġilda madwar l-għonq tiegħu.
  
  
  Li l-mod kif dan kollu beda: l-ewwel l-attakk fil-tiegħi kamra f'lukanda, imbagħad Ashok Anand, u mbagħad-rimi fil-kamra tal-banju tal-bar. U issa l-purtiera kienet se jaqgħu fuq il-membru ieħor ta'l-rapid medda ta thugs fil-servizz tal-Shiva.
  
  
  Missierha ħakem żewġ klabbs sewwa kif hu ssikkati l-buflu-ġilda korda madwar Gurnek tal-għonq. L-Indjan ġejjn bogħod ta'sorpriża u l-orrur fl-istess ħin, naqas il-stiletto, jippruvaw biex timbotta l-korda barra tal-gerżuma tiegħu. Ma kienx baqgħu ħajjin jekk huwa miżmum jiġi mbuttat.
  
  
  Huwa milwi l-bart u lisa madum memorja madwar nnifsu u qabad minnhom. I ma ara Gurnek tal-wiċċ, u ma ridtx ara l-ego tiegħu. Hu ppruvat li tibla ' l-arja, l-teħid tan-nifs kien ażżmatiċi u tħarħir, iżda l-arja ma jilħaq l-pulmuni tiegħu. Appoġġjati mill-disprament, huwa miġġielda għall-ħajja tiegħu kollha tiegħu li jifdal s-saħħa. U dan ma kienx biżżejjed.
  
  
  Kien fil-kontroll issa, minkejja l-daw tar-riġel u għeja. Tagħha shoelace issikkati, grazzi għall-bsaten li l-permess tagħha biex tapplika l-pressjoni meħtieġa. Oħra gurgle ħarbet l-Indjan tal-xufftejn, u mbagħad il-bniedem taw, l-ebda itwal li joffru l-istati uniti l-iċken reżistenza. Ego tal-ġisem jerked'l quddiem, u huwa waqa'fl-wiċċ. Anke imbagħad, il - "nunchaku" ma itlaq tagħha sakemm kien assolutament ċerti li Gurnek marru lura għall-tinja tal-allat tiegħu, il-Naga alla tal-gwerra, li huwa hekk verament maħsub.
  
  
  Meta fl-aħħar nett induna li kien li jidhru, li l-ġisem tiegħu jistabbilixxu jiċċaqalqux fuq il-kesħa l-irħam-art, u li l-waħda biss tal-muskolu fil-koxxa tiegħu ivvibrat convulsively, huwa mdawwar tagħha fuq u meħlusa-għonq tagħha mill-fatali tal-ġilda sekwenza. Ego tal-wiċċ kien livid, u l-ilsien tiegħu kienet mitluba, kważi maqtugħa fl-żewġ mill-snien tiegħu, li huwa clenched fil-orrur.
  
  
  "Jista'kont qed għall-agħar, il-bniedem," I muttered. "Aħseb dwar dak li ġara li foqra Nirad...
  
  
  Iżda huwa ma tisma-kummenti tiegħi. Bi sforz kbir, huwa bil-mod ltqajna, li jżomm għajnejh fuq il-Gurnek tal-figura. Iżda huwa mhux se jogħlew mill-ġdid madwar l-mejta. L-Indjan miġġielda diffiċli li jagħti lill-emu tagħha minħabba. Iżda fl-aħħar, dak kollu li ntemmet fl-xejn.
  
  
  Kien mejta.
  
  
  "Għajnuna me tluq tiegħu ħwejjeġ," Tar-qal tagħha, l-evitar ta'l-tifla ħarsa, li dehru li tagħti me inkwetat, siekta ħarsa.
  
  
  Hi ma tistax titlob xi mistoqsijiet, u jara li jien shirtless u l-naħa tal-lemin tal-pants tiegħi huwa mxarrba tad-demm. Hi tbaxxa u tbegħditx, unbuttoning Gurnek tal-qmis. L-Indjan ġakketta kien kulur tad-demm, iżda dan kien aħjar minn xejn.
  
  
  Reeva qatt ma ħarsu lejn l-mejta il-bniedem, mhux mill-rigward jew pudur, iżda l-bniedem kienet koroh-vista, u I ma t-tort l-girl għall jippruvaw ma tħares lejn li minfuħin, mdemmija wiċċ mal-ilsien blu teħel. Il-għadam madwar l-jnixxu fl-għajn glinted stramba fil-dija ta'l-mutur tal-tubu.
  
  
  Imbagħad I mfakkar xi ħaġa li Reeva kellhom msemmija lili dak il-jum, lura fil-Shiva tal-tattika. Hija ma tistax tmur fid-dettalji, iżda li hija ma tistax tieħu fit-tul biex insemmu dak li hi maħsuba mill-weraq. Binha użati tagħha għall-aktar vile l-affarijiet, għaliex tal-russu-togħma fil-furzar tagħha biex jissodisfaw il-verità tal-irġiel egos.
  
  
  U issa I jinħass l-ebda remorse għall-Gurnek, għall-tnejn l-oħra l-irġiel li jistabbilixxu mejta fil-bitħa, il-vittmi mhux tant tal-rabja tiegħi kif tal-determinazzjoni tiegħi biex jibqgħu ħajjin u tlesti l-missjoni.
  
  
  Huwa jitneħħew id-dmija faxex huwa d mgeżwra madwar tagħha tar-riġel, imbagħad jitneħħa pants tagħha kif ukoll, ma jħalli Reeva crouched li jmiss Gurnek tal-ġisem. Hu qasmet il-bitħa u intitolat għall-ġebel pool huwa d innotati qabel. Kien sħiħa tal-ilma tax-xita. Huwa sib l-isfel fuq il-wieħed minn kull tilwim u maħsula il-ferita, l-applikazzjoni imxarrab garżi mill-mqattgħin qmis għall-prevenzjoni tal-infezzjoni tal-ferita u kankrena tas-sieq. I ma kienx anke żgur li l-ilma ma kienx kontaminati, iżda f'dak il-mument I kellhom l-ebda għażla oħra, u għalhekk iddeċidejt li jieħdu l-riskju.
  
  
  Meta rritorna għall-Reeva, il-tifla ħa l-sider tal-bniedem mejjet pants u l-kurta. Dawn kienu ftit wiesgħa fil-qadd, iżda huwa d magħmula għal dan il-tard Gurnek tal-ċinturin. Reeva għenuni jitqiegħdu fuq il-qmis, imbagħad żidiet fid-dahar, ħakk idejn tagħha flimkien bħala jekk ħej, kien kiesaħ.
  
  
  Hi whispered. "Dak li nagħmlu issa, Nick?"
  
  
  "Ejja nieħdu karozza tiegħek u tmur lura il-villa," qal. Ego tal-wiċċ kien tensjoni, mgħarrqa, kif jekk nieqsa minn kull emozzjoni. Hija kienet'il quddiem ħafna, u s'issa hija kienet għadha idjaq, iddeterminata aktar minn qatt qabel. Hu maħsub tal-missier, jistaqsi jekk huwa kien kemm ġewwa s-saħħa kif tiegħu tifla ego. F'dan il-każ, huwa jista'jgħix u toffri sa insibu l-ego.
  
  
  - Dak li se jmiss jiġri? Reeva mitluba. - Kif... kif inti se tagħmel dan?" li hi miżjud, filwaqt li tiegħi midruba tar-riġel.
  
  
  L-aktar ta ' l-uġigħ kienet marret, u li setgħu jimxu mal-inqas sforz minn qabel. Il-nunchucks tpoġġi tagħha stabbiliti, mdaħħla ih fil-but lura tal-pants tagħha, u jiżżerżaq l-stiletto fil-ġilda ċinturin li saret tagħha mill-driegħ.
  
  
  "Kif?" - ripetuta. "Tinkwetax. Jien ser issib tagħha xi mod.
  
  
  "Inti dejjem għandek issib xi ħaġa," hi ppruvat li tidħaq.
  
  
  Hi qalli li l-Ego tifla kien tax-xellug mal-ħames-irġiel, mingħajr ma jitqies Ranjit u l-anzjani Sikh hu maqtul fir-riġel fil-Agra uffiċċju postali. Għalhekk kien hemm biss żewġ irġiel tax-xellug fil-ċomb, apparti mill-Shiva u Haksha. Dan mhux se jkun faċli... iżda, din il-lokalità tal-Russja kienx faċli mill-bidu nett.
  
  
  
  Aħna saq fis-silenzju. Reeva kellhom idejk it-tnejn fuq l-isteering tal-żgħar tal-karozzi. Meta Fatehpur Sikri kienet wara l-istati uniti, shrouded fid-dlam u t-trab, hi mdawwar kap tagħha u enfasizzat il-dashboard jiġbed.
  
  
  "Hija ressqet inti preżenti," spjegat. "Jien skużani jien ma jagħtu lill inti preċedenti, iżda ma kontx naf inti d bżonnha."
  
  
  Fetaħ il-jiġbed u laħaq ġewwa, tħossok sakemm hu jintmess il-grupp tal-gun. Hija kienet eżaminat mill-pistoli fil-dashboard-dawl: kien żgħir .22-kalibru Beretta, aktar mhux tas-soltu għall-anzjani il-mara.
  
  
  Iżda Reeva kienet ukoll pendenti tifla minn kull lat.
  
  
  L-Beretta kien effettiv arma fuq firxa qrib. Huwa għandu jkollu mfakkar li, huwa kkonkluda, iċċekkjar tal-gun, kuntent li Reeva ma kinux insejt tagħbija.
  
  
  "Meta nkunu fil-vista tal-villa, bil-mod' l isfel u jaġixxu bħala jekk ma ġara xejn," I ordnat tagħha, tiġbid fl-sede sabiex I ma setgħux jiġu osservati. Speċjalment ma'dan ħażina tar-riġel, li kienet se tkun test iebsa, iżda jekk kollox imur kif hu ttamat, jien ser tiġi lura fil-forma malajr.
  
  
  "Ma ikun aħjar li jiksbu xi ħadd li jgħinu, Nick?" Jidher hekk riskjużi lili, tnejn mill-istati uniti kontra kollha tal-istati uniti... I ifisser, "huwa żied jgħid, tfittex nervously fis-għajnejn tiegħi," aħna qed tmur biex tieħu terribbli tar-riskju.
  
  
  "Dak li l-unika triq'il quddiem," qal, u qal Ħej kollox kont naf dwar Puran Li, u l-raġunijiet għaliex huwa ma kienx bil-miktub lill-Indjan-Servizz Sigriet għal għajnuna fit-twettiq ta'l-operazzjonijiet. Mill-ħin Dawn lest javżak tagħha l-istorja dwar il-tnixxija fil Li l-uffiċċju u l-ego tiegħu konnessjoni Shiva, konna diġà fil-vista tal-dar.
  
  
  Huwa sib l-isfel fuq l-sede bħala Reeva naqas. "Inti qed-għajnejn tiegħi minn issa'l quddiem," I whispered. "Dak li tara?"
  
  
  "Xejn għadhom.
  
  
  L-għajnejn tagħha darted li Agħlaq minn hawn taħt. Hi sib stiffly wara r-rota, lura tagħha ppressata kontra l-sedil, għajnejn tagħha tluq dritta'l quddiem. Huwa mitfi l-awtostrada b'veloċità moderata, ċagħaq u bil-blat taħt il-karozza.
  
  
  F'daqqa waħda, Reeva brejkijiet biex tieqaf. "Hemm tnejn! "Dak li huwa?" huwa exclaimed. "Iż-żewġ gwardji!
  
  
  Ħsejjes ta sparaturi segwiti. L-aħħar twaqqaf. Minn dak il-mument, jiena ma jkollhom l-lussu ta tagħmel żball wieħed.
  
  
  
  
  14
  
  
  Tagħha, kien. "Tikseb l-aktar baxxi!" -
  
  
  Huwa milħuq barra u miġbuda tagħha fis-sit. Reeva kien faċli ħafna fil-mira. Balal whizz u attakk furiously. Xita mferrgħin l-windshield bħal ċomb, li jikkawżaw l-kbira shards tal-ħġieġ li jaqgħu fuq l-istati uniti.
  
  
  "Jinsabu għad u stenna sakemm I jagħtuk is-sinjal biex ikomplu," Reva mwissija tagħha. Huwa naqqas il-manku u fetħet il-bibien, titkaxkar tul it-trab-triq. Il-bieb imblukkata me, balal whizzing overhead. Il-ħoss ta'tmexxija passi mtenni permezz tal-lukanda kollu. Huwa qajjem l-beretta u qajmet Rivnenskaya ras biss biżżejjed biex jieħdu l-għan.
  
  
  L-turban-miksija gunman waqa'bħal midruba suldat.
  
  
  Xi ħadd kien qed jistenna me hemm, u dan ma kienx Nag, ta'dak l-I ġie kkritikat ċert. Ont tolqot il-bniedem fil-miftuħ fl-sider. B'differenza lis-sieħba tiegħu, il-mewt tiegħu kien relattivament malajr u mingħajr tbatija. Iżda l-oħra tal-gwardja tal kien jidher imkien. I naqas tiegħi l-għajnejn u l-studjati il-passaġġ minn naħa għall-oħra, fil-każ li hu ppruvat li jaqbdu me off-gwardja u jmexxu l-in me minn wara.
  
  
  "Waqfien hemm isfel! Reve muttered tagħha, javżak tagħha ma toħroġ, madwar il-karozza. Hija bdiet żerżaq ' barra tas-sedil, imbagħad jitwaqqaf f'daqqa u ma eżattament kif hu ordnat.
  
  
  Ieħor maqtul waqqaf lill-għoti me idea tajba tal-tidhirx shooter tal-ħabi-post. Il-ħoss ġew mill-dritt, lil hinn mill-għoli u l-dens hedge-ħajt li mdawra il-villa. L-tassu u l-ġnibru siġar kompletament moħbija tiegħi opponent. Jekk hu d jidħlu fil wara me, minn fejn hi d ġiet taħt il-kopertura-ġurnata kollha, jien ma kellhom l-uniku ċans biex jaħarbu. Sabiex I meħtieġa biex jimxi, u malajr.
  
  
  I għadda malajr l-sqaq u misjuba dak I meħtieġa; is-swaba'tagħha ġew ħakem mill-ewwel-daqs tal-blat I d innotata fil-tarf tal-trab-triq. Ma malajr il-moviment, I tefgħu tagħha ego fuq il-bieb tal-karozzi u jinstemgħu thud kif tolqot l-art madwar għaxar metri fil-quddiem tal-me.
  
  
  Oħra gawk whizzed permezz ta'l-arja. I ma setgħux ara l-hawnhekk, iżda huwa ma setax ara me, jew. I sema, u dalwaqt paċenzja tiegħi ġiet ippremjata mill-ħoss tal-tmexxija passi, mhux lejn me, iżda fid-direzzjoni opposta. Shiva tal-gwardja, l-aħħar mario bil-wieqfa bejn il-madman u me, dam mimmo, jistaħbew wara hedge oħxon.
  
  
  Hija kienet jintefgħu mill ieħor tal-blat, din id-darba akbar minn l-ewwel. L-gun barked mill-ġdid, u l-Gawk tal-għajnejn flicked ċkejkna frak l-ċentru ta'l-triq dejqa. L bogħod maħruba tiegħi xufftejn, għolja waqqfu moan tal-agonised-uġigħ. Mhux ħażin għal xi ħadd li qatt ma kienu fil-teatru, I motivata. Ma kienx fit-maħruġ minn mara li jistgħu jinstemgħu mill-distanza twila bogħod, imma kien verament tkessiħ mara, u dan kellu effett.
  
  
  L-sisien tal-ħaxix maqsumin li jammettu l-figura ma turban mgeżwra madwar ras tiegħu. Tard wisq, huwa induna li kien hemm l-ebda bniedem mejjet fuq it-traċċa. Tard wisq, huwa induna li l-sider kien ta'ruse biex jiġbdu l-ego madwar l-kenn. Huwa miġbud ' il bogħod, saħansitra mhux tfittex fid-direzzjoni tiegħi. Iżda issa huwa kellu l-ebda ħin tax-xellug... dejjem, hu ttamat.
  
  
  L-.22-pistola ta saq l-bullet fl-uem l-ispalla, ddawwru bħal pupazzi għalhekk diffiċli li l-uem kellu l-riċiklaġġ għall-ilqugħ li żżomm il-bilanċ tagħha u tieħu l-kopertura. I jinġibed l-attivazzjoni mill-ġdid, u jaraw lilu twettaq aktar żfin, meta t-tieni gawk mtaqqba toqba fin-nofs tal-ego tiegħu moħħ.
  
  
  L-ebda ħoss ħarbet l-xufftejn raġel.
  
  
  Darba fil-dija ta'l-fanali ta'quddiem, huwa qajjem l-idejn u sparati ieħor għalxejn tir fil-gun. Imbagħad huwa jiżżerżaq'l isfel bil-mod, peress li jekk ipoġġu fil-nofs tal-triq, saqajn tiġġebbed quddiem minnu, tal-ġisem inklinata bil-quddiem, kap mdendlin fuq tiegħu fis-sider.
  
  
  Reeva sorveljata, kien, u peered madwar l-aħħar ta'l-dashboard. "Iżda, Tifla -" hi bdiet.
  
  
  "Huwa ser tkun hawn hekk, I nassigurakom," I whispered. Hu kkalkulat li l-Beretta xorta kienu ftit ċikli tax-xellug, aktar milli l-Sikh-nisa tqal .45-kalibru pistola. Sabiex ma rridx li jieħdu l-armi. Huwa bil-mod qbilna li saqajh u intensifikati minn wara l-bullet-kwantità tal-karozzi tal-bieb. Iż-żewġt irġiel jistabbilixxu mejta fuq it-triq, il-vittmi tal-stupidity tagħhom stess, tal-naive twemmin fil-divinity tal-logħba tal-Shiva.
  
  
  Iżda l-kaxxa kienet reali. Ego pjanijiet li jirbħu kollha ta'l-Indja huma wkoll reali u determinata. Huwa tkellem dwar "l-għajnuna umanitarja" l-ħtiġijiet, ta'l-xewqa li l-għalf u l-b'saqaf-poplu tiegħu, iżda Shiva kien tyrant li fittxew l-aktar bla ħniena dittatorjat, u l-ego tal-mezzi biex jintlaħaq l-enerġija kien inumani bħala l-ego tal-metodi jkunu ġew jekk hu kien kiseb l-enerġija.
  
  
  Fit-tul il-linja tal-sisien tal-ħaxix f'daqqa waħda mixgħul-dwal daħal madwar id-dar, l-kbira tal-merkurju lampi tal-furzar me pass lura, lqugħ tiegħi l-għajnejn mid-dawl għama. Mijiet ta'l-insetti, friefet, u l-ġgant nemus deher li qiegħed fir-raġġ ta ' dawl fil-passaġġ tiegħi. Dawn hummed u mdawwar bil-mod, taħlit ma'l-trab u l-riħa tal-mewt.
  
  
  L-kbar dubbien irku bħal minjatura d. kandidat, li jaqa'fuq l-żewġ bloodied kadavri u tgħolli insistenti deafening hum fl-arja. Ħoss li sar me wince bħala widnejn tagħha fetħet up fil-kunitti għall-oħra tal-ħsejjes. I ma setgħux tisma xejn iżda l-dubbien, tagħna ħoss mill-jgħajjat mixgħula villa.
  
  
  "Ravi! Arun! f'daqqa waħda kien hemm metalliku-vuċi, l-vuċi li ma ħoss bħall-istati uniti, jew xi ħadd, iżda stess.
  
  
  I ħares lejn tagħha, u hija tatni żgħar nod tal-approvazzjoni. "Shiva," hi whispered. "Huwa lilu, l-ħbieb. Oqgħod attent, Nick, jekk jogħġbok!
  
  
  "Inti damned bums! Fejn int? X'ġara? Arun? Ravi? Shiva msejħa biex iż-żewġt irġiel mill-ġdid, u l-vuċi tiegħu deher li float lejn me bħall-echo tal-qodma pjanċa.
  
  
  Wasal iż-żmien għall-konfrontazzjoni diretta, wiċċ imb'wiċċ konfrontazzjoni. I steeled lili nnifsi, motioned għall-Reeva li jibqgħu wara me, u mixi b'mod kostanti fit-triq. Shiva għajjat mill-ġdid, iżda l-egos tal-gwardjani kienu f'pożizzjoni li twieġeb. Il-dubbien, speċjalment l-voracious dubbien li swooped l-isfel fuq il jidhru l-korpi ta'l-żewġ Indjani, li jinżamm il-konversazzjoni għaddejjin.
  
  
  "Jien ser joqtlu inti għall-stupidity tiegħek!" Shiva kien fl-għoli-waqqfu l-vuċi li ssodisfawx rabja u l-biża.
  
  
  Madankollu, huwa ma azzarda toħroġ biex tikkonfronta me. Ma kien hemm l-silenzju mill-ġdid. I crouched isfel kemm diffiċli kif stajt, jippruvaw iżommu l-riġel tiegħi mill-ser-daw. Wara diversi ta ' l-irkoppa liwjiet fil-rapidu tas-suċċessjoni, l-demm bdew jiċċirkolaw b'mod regolari. Min-naħa waħda, huwa imbuttat apparti tagħha oħxon bush.
  
  
  Minn hawn, huwa jista'ara l-ġewwa l-ġnien, kotran u frisk u miżmuma tajjeb. Li laqatni l-għal darba oħra kienet li dan il-ġnien kien diskordanti nuona, sabiex kotran u frisk u fertili għall-aridi-art, wisq rikki fl-impjanti u l-fjuri li jiġu kkultivati fuq tali xott u fit-trab sempliċi. Iżda iva, Shiva kellhom il-flus, rupee u l-dollaru, biex jattiraw Haji fis nett tiegħu. L-ego kienet illimitat-riżorsi għad-dispożizzjoni tiegħu, il-mezzi li ppermettew li jiksbu l-enerġija, u bosta konnessjonijiet fil-rilevanti ċrieki. I kien jistaqsi kemm kien jagħti Li żżomm il-kap ta'l-Indjani-servizz tas-sigurtà fuq il-pagi. Jew forsi Li kien ieħor fanatic li bl-addoċċ maħsub fil-Shiva ħolm ta'suċċess, fl-età tad-deheb ta'l-Indja, fil-qawwa ta'l-Mori u Gupta ċiviltà.
  
  
  Tkun xi tkun il-bniedem tal-motivi, il-periklu fid-dinja li baqa'. Imma mhux bħala perikolużi u dimostrazzjoni bħal Shiva lilu nnifsu. I mbuttat fil-ħxuna tal-fergħat ta'l-lqugħ, bit-tama li l-ebda rustling jew creaking tkun se preżenza tiegħi.
  
  
  "Carter?" Vuċi msejħa b'aktar minn ħjiel ta sarcasm fiha. Din kienet mibdula-vuċi li ħa fuq drammatika-proporzjonijiet. "Li inti, u l-ieħor?" Inti jżuru lili?
  
  
  Kien kiesaħ, ikkontrollata mill-ġdid. Huwa ma kienx fil-burdata għall-konverżazzjoni jew ego puns. Nixtieq kienu jippreferu li l-tmiem tad-diskussjoni fuq il-aktar in-nota. Iżda jien ma setgħux jarawha. Huwa titwaqqaf u l-imbuttat ' il barra l-friegħi, li jżomm għajnejh fuq il-passaġġ kien hurriedly telgħu... deher simili il-ħdud ilu, il-ma-il siegħa.
  
  
  Dak li... Dak li, tieħu apposta!...
  
  
  Huwa blinked u ħares mill-ġdid biex jikkonvinċu ruħu li dan kien biss l-mossa, illużjoni ottika. Iżda l-ebda, għajnejn tiegħi ma kinux jqarrqu me. Kien Shiva, iżda huwa ma tħares lejn l bħall-persuna I immaġina li lilu tkun, ma kien hemm xejn fil-nen madwar dak I immaġina. Kien kompletament differenti mill-istati uniti, l-unika persuna I d qatt rat fil-ħajja tiegħi.
  
  
  Minflok il-lemin, mill-bidu tal-palm... jew fejn il-swaba huma normalment jinsabu, l-bniedem libes-azzar li ma jissaddadx proteżi... sa l-ispalla. Huwa ma jkollhom id-dritt tal-idejn, iżda Reeva tal-differenzi u l-sengħa tifla ma jilbsu l-istati uniti, ordinarja prostetiċi, l-istati uniti, ordinarja l-oġġetti, l-istati uniti tal-injam jew tal-plastik tal-idejn. L-ebda, sir.
  
  
  Azzar orphan mehmuża ma'l-ispalla tiegħu kien li jiċċaqilqu u lura fl-arja, l-a "orphan" li jixbah rettili għajxien f'kull mod, l-snien tal-metall taqtir bil-qawwi riżentiment!
  
  
  Li wieħed jgħid li dan kien meraviljuż u inkredibbli kien dikjarazzjoni insuffiċjenti. Huwa miżmum teptip, iżda ma kienx mirage jew alluċinazzjoni. Dan kien dak li huwa/ p, terribbli u l-biża dak li huwa p/! Il-azzar orphan anatomika tal-dettalji kienu preċiżi sa l-iżgħar dettall: forma ta'felli ras bil-kappa, il-ftuħ u l-għeluq tax-xedaq. Il-snien kienu bla dubju ipodermika siringi, kapaċi li tinjetta fatali reptilian riżentiment fl-vittmi tad-demm.
  
  
  Tagħha ħarsa qalbu mill-stramba u menacing-apparat li Shiva tal-wiċċ. Kiesaħ, angulari, reptilian-wiċċ. Huwa kellu l-iswed dejqa-għajnejn u l-ħxuna, opossum-għajnejn. Huwa kien ta'l-għoli medju, bil-tmil, tal-ġisem mingħajr xaħam li exuded l-ispirtu ta'ir-ieħor.
  
  
  Huwa ma kienx ordinarja opponent, iżda bniedem, bħal ħafna mill-għedewwa tiegħi, miġbura fil-uniku grupp... nies bħal Karak, il-ntlaħqitx Werewolf, jew il-personifikazzjoni dimostrazzjoni li sejjaħ lilu nnifsu " is-Sur Judas."
  
  
  Kif jekk l-azzar orphan ma kienx biżżejjed, kif difensiva arma (u, jekk ikun meħtieġ, kif offensiv arma), Shiva tajjeb naħa kellu .45-pistola ta, il-famużi fid-dinja-Amerika Għandu. Shiva xejru l-gun u lura, stennija għal kwalunkwe moviment jew tal-ħoss li jistgħu jikxfu tiegħi post fil-hedge.
  
  
  Għajjat. "Onestament, Carter! "Jien mhux se jisparaw. Għandna bżonn biex jitkellmu, jiddiskutu... Anki konverżazzjoni tiegħek mas-Sur Li llum hija mhux se jispiċċaw, mill-mod. U filwaqt li aħna qed fiha, għidli dak li inti ma oħtu, pjuttost Miss Singh." I ma tistax issib din l-girl ħelu.
  
  
  I ma risposta.
  
  
  Minflok, huwa qajjem l-beretta u bil-għan li fil-Shiva sider. Bil-mod, huwa miġbud l-attivazzjoni, il-ħsieb li ruħu li l-problema dalwaqt se tkun fuq. Il-bniedem kienet perfettament, u I ma xtaqu għal aktar faċli mira: fil-fatt, il-dawl streaming mill-della sviatum wara lilu kull ġurnata oħra kompletament illuminati tiegħu figura rqiq.
  
  
  Iżda minflok li jara lilu jaqgħu li l-irkopptejn tiegħu, minflok ta'smigħ ego-aħħar fgat-għajta jew jara lilu writhe f'dan il-programm, ont kien storduti meta raw il-goggle b'għajnejha Beretta bil-qabża off tiegħu fis-sider. Imbagħad gawk waqa ' fil-antika tal-ġebel vara fiċ-ċentru ta'l-ġnien.
  
  
  "Mela inti qed hemm! L-Indjan tbissem u jinġibed l-attivazzjoni tal-għandu, l-isparar letali bullet a pulzieri ftit mill-kap tiegħi.
  
  
  Tagħha istintivament rdoppja fuq, għadha ma jemmen-għajnejn tagħha. L-gawk irkupra off tiegħu fis-sider, iżda ma kien hemm l-ebda sinjal li Shiva kien liebes balal corset taħt tiegħu abjad kurta . Tabilħaqq, l-tagħha ego jistgħu ara l-bare tagħha fis-sider taħt l-tagħha qmis, il-punti prinċipali tagħha ribcage, il-muskoli. Kollox huwa viżibbli b'mod ċar li tiegħi incredulous-għajnejn.
  
  
  Sakemm hu l-azzar, wisq, hija kkonkludiet. Iżda li kien impossibbli. - Bniedem mhix robot... jew le?
  
  
  L-ebda, naturalment ma kienx, iżda ma kien hemm l-ebda jiċħad dak I ra, u ma kien hemm l-ebda jiċħad li Shiva deher li jiġi mogħni bir-ħolqien tas-setgħat. Guo l-għan huwa t-tieni-ħin u l-jinġibed l-attivazzjoni. Ont kienet immirata lejn l-Indjan ras, iżda fl-istess mument li ċaħdet, u gawk ltqajna mwaħħla fil-bieb jamb, dejjaq nieqsa il-marka.
  
  
  Hekk hu kien vulnerabbli, jew għall-inqas kien vulnerabbli f'xi partijiet tal-ġisem tiegħu. Peress li ma kontx naf kemm il-rawnds kelli tax-xellug, hija ma jkollhom għalfejn jistennew Shiva li ġejjin minn madwar l-tattika. Ma malajr il-moviment, minkejja l-midruba riġel, huwa imbuttat ' il bogħod tagħha oħxon spekulattivi u beda jtir permezz tal-ġnien. Tagħha, kont naf li l-ego gun jistgħu jmorru barra fi kwalunkwe mument. Kien ħoss huwa ma tridx tagħha li nisimgħu, iżda huwa rriskja li xorta waħda, titolbu li l-bniedem se jibqgħu barra tal-vista sakemm hija tkun laħqet l-naħa faċċata tal-villa.
  
  
  "Qed tfittex għal xi ħadd?"
  
  
  Huwa u jdur madwar jinġibed l-attivazzjoni fl-istess ħin. Iżda l-Beretta kien siekta: il-maħżen kien abbandunat. Klikk waħda, u li dan. Hija kienet mitfugħa minn die għal jimteddu fis-Shiva tal-milwi, grinning-wiċċ. A orphan-forma tal-metall driegħ maqtula. L-Beretta irkupra barra mill-metall tal-driegħ u l-waqa'l-art.
  
  
  "Ma tistax tiċċaqlaq, is-Sur Carter. Pass'il quddiem, " Shiva ordnat. Huwa li jinżammu l għandu bil-ponta dritta fil-sider tiegħi, u l-I ma kienx se separati lili nnifsi mill li anatomika-parti tal-ġisem tiegħi... mill-inqas mhux daqshekk qabel iż-żmien.
  
  
  "Dak li qed jistennew, Shiva?" Għaliex ma jisparaw, mela ejja tikseb din l-aktar ma?
  
  
  "Biex tara int die mingħajr li jsofru tmiemha-mewt, qalb ieħor?" Le, jiddispjaċini ngħid li mhux l-istil tiegħi. Wara kollox, sabiħa tiegħi sriep għadhom bil-ġuħ, minkejja l-abbundanti edu grazzi għall-anzjani Nirad. Naħseb li l-tifel kien aktar utli bħala wejter. Iżda jien irrid Orphan tkun waħda u l-patt-organizzazzjoni. U peress li Nirad brother anzjani kienet diġà fis-servizz tiegħi rajt l-ebda raġuni biex ma kiri it-tifel kif ukoll. Sfortunatament, inti ma jaħsbu dwar tmiem il-karriera tiegħek. Il-enormi għafast l-ilsien reproachfully, iż-żamma tal-gun bil-ponta fil-me-munzell-dollaru.
  
  
  Wara me, ont, smajt xi ħadd li jiċċaqalqu b'kawtela. Huwa mdawwar tiegħu ras u raw il-figura ta ' l-Sikh huwa d-safa aktar kmieni illum, l-isparar ta'l-UEM fl-dritt tar-riġel quddiem il-Agra uffiċċju postali. "Oh, huwa inti, Krishna! Shiva exclaimed kuntenti. Imbagħad ħares lejn me mal-missier. "Naħseb li inti żewġ taf, xulxin, wieħed ieħor.
  
  
  "Aħna kellhom il-pjaċir tas-laqgħa mill-ġdid illum," I muttered.
  
  
  "Diġà. Niftakar Krishna javżak me id-dettalji tal-laqgħa tiegħek. Iżda liema int ma kontx naf, is-Sur Carter, kien li Krsna huwa Nirad brother anzjani. Kien jismu wara l-Ħindu alla tal-imħabba, għalkemm huwa ġiet imqajma bħala devout Sikh. Iżda l-ebda waħda mill-kwistjonijiet issa — Shiva waqqfu. "Biżżejjed biex jgħidu li Krishna għandha ċertu-mibegħda għalik, qalb Carter, speċjalment peress li skopra li inti responsabbli għall-traġiċi-mewt tal-brother tiegħek ego.
  
  
  "Jekk Nirada ma kinux maqtula tagħha, huwa kien maqtula me," qal. "Inti jafu tajjeb ħafna, Shiva. Dan huwa d-dritt tad-difiża, is-sopravivenza tal-fittest.
  
  
  "Fil-fatt, fil-fatt," l-Indjan chuckled. — Imma inti, jien daħlu € jgħidlek, int mhux l-aktar b'saħħitha aktar, is-Sur Carter.
  
  
  Krsna ma ngħid kelma lill-istati uniti. Huwa xtaq li d nnotat l-minfuħ Nunchucks fid-dahar tiegħu but. Iżda ma wieħed tal-gun osservat fil-sider tiegħi u l-oħra fil-dahar tiegħi, huwa ma azzarda tagħmel pass falz, jew huma d-żewġ iġbed il-jqajjem. Sabiex I kien hemm, jippruvaw ma tpoġġi l-istress wisq fuq tiegħi midruba tar-riġel.
  
  
  "Inti ma jkunux wieġbu tiegħi corkscrew kwistjoni madankollu, Carter," Shiva kontinwa. "Inti ma għidli dak li ġara li tiegħi pjuttost ħbieb best."..
  
  
  "Hija mejta.
  
  
  Huwa qajjem tiegħu tal-għajnejn bħala ego menacing iswed għajnejn fflaxxjati. "Mietet?"
  
  
  "Mejta," I gideb. "Gurnek maqtula tagħha qabel l-ego tista' tieqaf lilu. Hi miet minnufih, jekk dan huwa l-ebda-ċintura.
  
  
  "Mhux fil-livelli kollha," Shiva wieġbu b'mocking tidħaq. "Hija dejjem kien mimdud, smug hot peress li hija kienet tat-tfal. Iżda jien se jitilfu tagħha, speċjalment għal dak li hi ma ma tiegħi l-irġiel, u dak li sabet l-hekk umoristiċi peress li kienet tgħix mal-me...
  
  
  "Hekk hi kien priġunier tiegħek, li jfisser.
  
  
  "Kif tippreferi, ma jimpurtax. Ħlief għall-foqra tagħha missier... tiegħi għeżież brother se jsofru-fond għall-telf tal-qalb tiegħu tifla.
  
  
  Ma'kull tgħaddi it-tieni, huwa kien il-bidu li jirrealizzaw kif kienet faċli għall-mibegħda dan il-bniedem. Huwa kien jħassru, monster bil-moħħ bħall-azzar jimblokka, brillanti iżda milwi, età. Ir-raġel tagħha tiegħu xufftejn u tatni russu, sarcastic tbissima.
  
  
  "Jien ser ikollhom ħafna gost miegħek, Carter," huwa qal ma chuckle. - Kif se tara, l-ftit ħin nonfqu flimkien se jkun gost!
  
  
  "Għidli wieħed mill-aktar ħaġa, Shiva, biss għall-rekord," I interrott, tgħolli l-vuċi tiegħi, bit-tama li l-Reeva tista'tisma'me u fil-każ hi tkun insejt tieħu l-ewwel linji ta'l-djalogu. "Fejn Reeva missier?" Tfajla imsemmi I. qaltli dwar dan... tixtieq tkun taf? Ħej, I ma l-fiduċja tagħha...
  
  
  Shiva tal-milwi psikoloġija ħadem eżattament kif I d ttamat.
  
  
  "Inti kienu iblah dubju oħtu," qal il-Indjan. "Ħija huwa sikur u san, ftit passi'il bogħod. Jekk niftakar tagħha b'mod korrett, inti marru għall-biċċerija l-istess jum. Meta bdejt il-pandemonium, I jistgħu jżidu.
  
  
  "Fejn hu?"
  
  
  "Dak, Is-Sur Carter?" Ħija ma jkunx f'pożizzjoni li jikkawża ħsara fil l-djar madwar bil-vuċi, u kollha; li jkun preċiża, hu ma jkunx f'pożizzjoni li jikkawża ħsara fil l-djar madwar l-erja ilma. Huwa gloated, li jgawdu l-enerġija li huwa kellu fl-idejn tiegħu.
  
  
  U huwa kien hemm, f'pożizzjoni li tagħmel pass biex jaqleb l-sitwazzjoni. Huwa kellu tnejn bil-ponta tal-pistoli fil-lilu, quddiem u lura, lesta għall-dawra fil-biċċa tal-ġobon Żvizzeru fil-kwistjoni tal-sekondi. Dan ma kienx l-aħjar ħin għall-tiegħi favoriti razza, speċjalment mal-Krishna, li kienet ħerqana ħafna li jisparaw me jpattuha il-mewt tal-ħuh.
  
  
  Iżda f'daqqa waħda gawking maqtugħ qasir ego ħolm tal-paġna. L-isparatura kien jaħdem fid-direzzjoni tal-hedge fejn Reeva kien ħabi. Il-tfajla kienet perfetta-għan. Huwa qabżu barra mill-mod ta Shiva tal-gun u ħares lejn Krishna mill-kantuniera ta tiegħu fl-għajnejn: a jagħtu tebgħa dehret fuq il-faċċata ta tiegħu abjad tal-qmis. Huwa kompla l bħal log, l-impatt tal-bullet iħabbtu ego lura kontra l-bieb miftuħ fuq in-naħa faċċata tal-villa.
  
  
  I kien bit-tama li jieħdu l-mument li jitolbu permess biex iwettqu Shiva. Hu il-volpi qabżet bil-quddiem, impressjonanti l-idejn li jkollu l-gun għall-seħħ l-ego itlaq tal-gun. Huwa jaħdem biss bħala orphan-għamla ta ' l-azzar naħa ġew stabbiliti fuq l-ispalla.
  
  
  Il-snien, taqtir bil-velenu fatali, kienu żewġ pulzieri mill tiegħi l-għonq. I laqat il-Indjan fix-xedaq, l-evitar ta'l-ego tas-sider, kif I xorta ma wieħed jifhem dak li kien liebes taħt il-ġakketta," u ma tkunx tixtieq li jiksru-naħa tiegħi fuq pjanċa tal-azzar.
  
  
  "Inti ma tistax win, Carter! Qatt! Il-bniedem hissed kif tagħha ego ewropea l-pala tal-naħa tiegħu fl-qsim bejn l-għonq tagħha u l-ispalla. L-daqqa maħduma; il-bniedem maħlula qabda tiegħu għall-mument, u l-gun niżel l-art.
  
  
  Kien zoni apparti mill-ego, u l-gun marru li jtajru madwar l-żrar-triq. "Sabiex aħna qed anki," qal li jieħdu pass lura. Nressaq-naħa tiegħi fil-minuta u qabad l-nunchucks.
  
  
  Shiva naqas għajnejn tiegħu sakemm dawn kienu żewġ irqiq qasmiet, il-wiċċ tiegħu aktar reptilian minn qatt qabel. Ma naħsibx li hu kien jaf liema "nunchucks" kienu, iżda huwa definittivament mifhum li dawn ma kinux innoċenti l-armi. Huwa appoġġjata l-bieb, l-intensifikazzjoni fuq Krsna tal-katavri... fl-istess mument, l-azzarin waqqaf lill mill-ġdid. Iżda din id-darba Reeva tal-għan li ma kienx pjuttost preċiż, u l-tagħha gawking-għajnejn ltqajna mwaħħla fil-trab u taż-żrar fuq binha tal-marda.
  
  
  "Imbagħad l-girl huwa ħaj," tajba! qal, " mhux għal żmien twil, Carter, I nassigurakom.
  
  
  "Inti ma tistax jaffordjaw l-assigurazzjoni kontra l-inċidenti!" I qal ironikament, iż-żamma tiegħi distanza minħabba l orphan tal-snien. Il-qoxra-snien fuq il-virga tal-metall mfakkra me tal-Shiva tal partikolari dimenzja, l-russu l-metodi.
  
  
  "Huwa tiġġammja!" Ma jisparaw, Nick! Reeva-vuċi tal kien shrill ma ' paniku wara l-oħxon hedge.
  
  
  "Toqgħod hemmhekk; ma mur! Ħej għajjat lura lejn tagħha.
  
  
  Kelli l-użu tiegħi nunchucks superjuri il-enormi tal-ras jew joħonqu dan. Iżda I ma tikseb l-ebda aktar mill-qrib, mill-inqas għadha ma ġietx.
  
  
  "Inti trid induna li l-snien huma tiegħi orphan... l-Indjan ħafna iswed għajnejn flicked biex il-metall naħa għal mument ...dawn huma sħiħa tal-velenu fatali, taħlita ffurmati madwar l-velenu tal-erba'sriep. Hu ppruvat li jieħdu ż-żmien tiegħu, waqfien fil-deskrizzjoni tal-qtar. "Kien sar bil-taħlita tal-green mamba velenu, bil-qoxra viper velenu, l-awstralja serp velenu, u tiegħi favoriti rettili għal raġunijiet inti jista'jkollok guessed, jiġifieri l-re orphan velenu. Kollha flimkien, is-Sur Carter, dawn jagħmlu l-impressjoni li jagħmel-anzjani Nirad tal-mewt jidhru simili ħniena rigal, kif jekk it-tifel ma kienx jweġġgħu fil-livelli kollha. Iżda għandek tkun taf kemm hu sofrew, ma inti, Carter?
  
  
  "Fejn L-Kaxxa, Shiva?" I talab tagħha, jinjora tiegħu diskors qasir u l-satanic smirk li indivja tiegħu ego-xoffa. "Jien lest li tagħmel il-ftehim mal-inti, l-iskambju. Il-ħajja tiegħek huwa dwar l-invenzjoni ta'Haji.
  
  
  "Ftehim? huwa qal ma tidħaq. "Inti kidding, Carter. Immaġina, huwa anki ħa l prekawzjoni tal-qerda tal-Haji-noti u l-noti fil-każ li qatt iddeċidew li jimxu'l bogħod! L-ebda, hemm wieħed biss il-Kaxxa hawn, u dan tal-minjiera, Carter. L-ebda wieħed mill-ieħor se tikseb dan.
  
  
  "Sabiex l-tajba tiegħi fid-Beijing se jtik carte blanche, id-dritt?" Inti deluding lilek innifsek, Shiva. Biex ma nsemmux li int ħela tiegħi ħin prezzjuż.
  
  
  Safejn hi kienu jafu, l-indja kien bluffing. Forsi l-albaniż Hadji kien żliq bogħod mill-villa f'dak il-mument ħafna, filwaqt li prezzjuż tiegħu invenzjoni miegħu. L marret wisq biex tara-lokalità tiegħi fir-Russja jonqsu miserably. Hu għalhekk li jien għamilt l-deċiżjoni. Sakemm I jżomm'il bogħod tal-metall orphan driegħ, I jista'jitbiegħed magħha.
  
  
  Huwa ħa l-pass'il quddiem, u Shiva sostnuti mill-bogħod. Kien jibżgħu, minkejja l-arma terribbli li deher li jkunu parti integrali tal-ego tal-ġisem, l-ego tal-benesseri. Grinning, huwa kompla jkaxkru l-marda tagħha tul l-żrar awtostrada. Huwa appoġġjat mill-bogħod mill-ġdid, iżda din id-darba kien ont, intensifikati imwarrba u dam lejn me, jippruvaw jiksbu wara hu qabel ma jkun jista jimmanuvra tiegħi tal-metall tal-driegħ għall-qtil daqqa.
  
  
  Il-moviment ta'żmien meħtieġ kkalkulat sa l-mija ta ' barra it-tieni, l-żmien li ħa biex jiġbdu l-korda tal-ġilda madwar il-enormi tal-għonq, u l-ħin li ħa dodge u evita l-gdim tan-nemus billi l taħt il-ġilda snien. Fl-istess ħin li hu il-volpi qabżet bil-quddiem, jippruvaw biex nagħlaq l-mogħti r-referenza jaħbu madwar Shiva tal-gerżuma, idejn l-azzar iffavorixxa l-isfel u tnaqqas l-ispaga min-nofs. Tagħha "nunchaku" jeħel laqat il-virga tal-metall ta ' l-nar, apparat iżda l-injam jiżżerżaq madwar il-wiċċ lixx.
  
  
  L-velenuża-snien daħal perikoluż qrib tiegħi l-għonq. Shiva imbuttat tagħha lejn il-quddiem, ħalli dak li kien fadal ta'tiegħi nunchucks (ex safari), u qabad l-azzar orphan b'idejk it-tnejn. Il-bniedem kienet tieħu n-nifs bil-kbir, u l-artifiċjali tad-driegħ ħareġ fil-quddiem tal-me. Ma kontx naf kif maħduma, imma jien ma setgħetx twaqqaf li jistaqsu dwar dan.
  
  
  Minkeb tiegħi jintmess-sider tal-bniedem. L-Indjan kien liebes xi ħaġa diffiċli, iżda mhux metalliċi. Għandu ġew tal-plastik. Shiva kompliet grin anki bħala huwa tħabtu, u bħala jekk qari tal-fehma tiegħi, qal, " Ħafna tad-dawl u l-balal." Oħra invenzjoni kbira mill-Haji. "Huwa ruħu bħal nagħaġ, anke bl-aktar urġenti is-sitwazzjonijiet.
  
  
  Huwa tant kien kburi, sabiex kunfidenti. Sadanittant, l-velenu tal-bżieq-snien jinżammu ħmar u ħmar, ġejjin tiegħi l-għonq. Driegħ tiegħi kien supernaturally qawwi, bħal robot-nisa, filwaqt li l-Indjan tal-fergħa l-oħra ma setgħux jingħelbu tiegħi is-saħħa fiżika. Iżda I kien qawwi wisq għalih, u huwa miġġielda diffiċli biex iżommu il-flixkun tal-metall tal-snien mill-għarqa fis-għonq tiegħi.
  
  
  Kien telgħet minn wieħed minn kull tilwim u marru fuq l-attakk, laqtu ego fil-żaqq. Shiva ħalli l-groan kif hu rdoppja fuq, u fl-istess ħin hi kienet misjuqa mill-snien bħal labar ipodermiċi fis-ego tal-laħam, fis-ego rqiqa, muskolari l-għonq.
  
  
  L-ewwel l-espressjoni tal-amazement u l-bandiera ta'permess biex iwettqu kien segwit minn espressjoni ta'l-orrur li distorta l-ego il-karatteristiċi.
  
  
  I jinġibed lura hekk li l-idejn l-azzar ma tolqot me l-ewwel jew it-tieni, u mbagħad I titwaqqaf, jaraw Shiva gasp, jippruvaw biex tieħu n-nifs. Insulti beda li jaffettwaw l-respiratorja ċentri, stramba mdemmija tikek deher fuq il-ġilda. Aħmar skur tikek malajr deher fuq il-ġilda tal - fsada interna.
  
  
  - Karozzi... Carter ... Ann... l-antidotu... huwa groaned, jippruvaw jimxu saqajn tiegħu sabiex ikun jista'jidħol il-villa mill-ġdid, u probabilment tagħmel lill-laboratorju. Iżda l-ego tal-saqajn kienu diġà tieqaf.
  
  
  Shiva niżel l-art, writhing fil-vjolenti konvulsivi rogħda li ħadlu kollu tiegħu ego, ġisem.
  
  
  Reeva deher fuq in-naħa tiegħi.
  
  
  Iżda hi ma tħares'l bogħod jew midfuna kap tagħha fis-sider tiegħi. Hi sib hemm, tregħid, jaraw tagħha tifla jmutu, qatt ma jibqgħux stare fil-writhing-figura, iduru għad u l-kesħa fil-wiċċ tal-mewt.
  
  
  Minħabba li dan kien il-mewt li kien tqegħid fuq dan juri li hemm, f'dan il-ġnien li deher hekk barra mill-post, sabiex fertili u l-aħdar, u l-bqija barra mill-post fil-aridi tal-faqar tal-vojta u l-trab-Indja.
  
  
  Dan kien skomdi-mewt. Iżda, dan l-Shiva qatt ma kien sbieħ-persuna.
  
  
  
  
  15
  
  
  I ma nistgħux ngħidu li fl-aħħar kollox ntemmet sew, li hija, a-pakkett sbieħ bil-kaxxa marbuta mal-ribbon, għall-riċevimenti fil-bibien ta'l-Akkademja. Fil-fatt, wara Shiva tal-mewt, wieħed biss matematika maġġuri (ma kien hemm wieħed biss tax-xellug) ġestiti li jaħarbu permezz tan-netwerk ta'l-organizzazzjoni li imsejħa innifsu Orphan.
  
  
  "Ed qalli li kien jaf minn sors affidabbli li l-Haji kellhom qasmu l-fruntiera Indjan jisparixxu fl-illimitat-territorju tal-Ċina. Wara li xejn kien magħruf dwar il-albaniż xjentist. Iżda jien ma kienx naive biżżejjed biex jemmnu li llum jew aktar tard, fil-ma-wisq bogħod fil-futur, aħna ma tkunx tissodisfa l-ego tul it-triq.
  
  
  Bħal Shiva, fl-ewwel Haji kien għadu tiegħu, bla wiċċ theddida li l-għerf xjentifiku kien probabbilment diġà qed jiġi sfruttat mill-nies li ddeċidiet Beijing.
  
  
  Xorta waħda, huwa xejn tan-negozju tiegħi... mill-inqas għadha ma ġietx.
  
  
  Għaxart ijiem ilu, kelli l-affarijiet oħra li jagħmlu, jiġifieri joqtlu Shiva u jirkupraw il-kaxxa. Shiva kien mejjet. L-kaxxa li Reeva u l-I kellhom jinstabu fil-periklu fil-madman villa kien diġà fl-idejn tagħna. Imbagħad huwa tax-xellug għall-Agra li jtellgħu l-affarijiet tiegħu fi New Delhi, filwaqt li Reeva miegħu. U f'dan il-mument, Shiva tal-ħbieb best, li tinsab li jmiss lili dwar l-kbira mat fuq l-golden tar-ramel tal-bajja żgħira tul il-Malachar-kosta. Għaxar minuti jimxu il-bogħod kien il-belt pittoreska ta Panaji, ladarba okkupata mill-portugiż. Konna fit-Għan fuq ukoll mistħoqqa vaganza.
  
  
  Reeva kien indivja li jmiss lili, mumbling fl-irqad tagħha, tagħha rqiq, ittrattat-ġisem jinxtammu ta ' protezzjoni mix-xemx. L-artab, ritmiċi-ħoss tal-mewġ l-lostru kontra l-kosta magħmula nħossni profondament in-ngħas, sensazzjoni sabiħa. I ma kienx aktar mhedda, ma kellix li jimxu aktar, I ma tħossokx kbir. I l-ebda itwal miġġielda għall-ħajja tiegħi, jew li jiffaċċjaw is-sitwazzjonijiet li f'ħafna każijiet deher b'mod ċar kontra l-me, iżda kważi qatt ma favur me.
  
  
  Iżda anki imbagħad kelli ħafna ftit opportunitajiet f'dan il-każ. Dan il-ħin, kien Shiva li ħoloq is-sitwazzjonijiet, ddettata l-regoli tal-logħba. Fl-aħħar, kien l-jitlef, li, fl-opinjoni tiegħi, huwa qatt ma ħsibna possibbli. Anki ġarr ta'mediċini li jiswew għaxar miljun qatt ma ntlaħaq-destinazzjoni tiegħu grazzi għall-intervent fil-pront tal-gvern Indjan.
  
  
  L-ħelikopter-twettiq ta'l-eroina madwar iċ-Ċina kienet fil-qosor jittajru mill-Indjan l-Arja Seħħ pjani fil-mument li qasmu l-fruntiera u kienet ir-rotta li l-sema tal-Indja.
  
  
  Jumejn wara, il-ministru ikkommetta suwiċidju: il-mewt tiegħu indikat li kien rabtiet mal-Orphan-organizzazzjoni. U bħala għall-Puran Li, ex Indjan l-intelligence operattiva, il-fergħa fit-tul tal-Liġi fl-aħħar nett wera l-effikaċja tiegħu.
  
  
  Li kien fil-ħabs fi New Delhi tistenna prova. L-uem ser ikollha ħafna li tgħid l-imħallfin, speċjalment peress li l-gvern wiegħed-Uem sospensjoni tal-piena tal-mewt jekk huwa qabel li jiżvela kollox kien jaf dwar Orphan tal-operazzjonijiet.
  
  
  Mill-mod tagħha ego jaf tagħha, I kellu l-ebda dubju li Li tkun kooperattiva xhud, javżak-uffiċjali tal-gvern kollox riedu jafu, u forsi aktar.
  
  
  Għalhekk, fis-sitwazzjoni attwali, il-lakuni ġew mimlija. Bl-eċċezzjoni tal-Haji, I ġestiti biex jitlesta l-kompiti, li Hawke ovvju sodisfazzjon. Huwa ma kienx anke minsija tiegħu wegħda li Reeva. Aħna misjuba missierha fil-post sigriet, lura fil-biċċerija.
  
  
  Issa l-foqra-bniedem kienet ammettiet li privata tal-kamra fil-aħjar fl-isptar fi New Delhi, fejn it-tobba u l-infermiera għamilt dak kollu possibbli għall-irkupru tiegħu fil-ħinijiet kollha u bil-lejl. Għalhekk, huwa miżmum-kelma tiegħu Reva u AX.
  
  
  "Ħu off xahar," Ed qal fl-tifqigħ tad-ġenerożità issa li hu d temmew il-missjoni bi ftit is-suċċess.
  
  
  Il-ferita fuq riġel tiegħi bdew-fejqan, iżda kull ħin ma tikseb l-ebda aħjar. U l I kellu l-a hunch li l-kap tiegħi kien sejħa me lura fil-ftit ġimgħat biex tpoġġi l-ġdida tal-missjoni fid-dahar tiegħi... I li ma setgħux jirrifjuta.
  
  
  Dawn il-ħsibijiet swarmed permezz tal-kap tiegħi bħala I jistabbilixxu fuq il-bajja, jixxemxu fix-xemx.
  
  
  Huwa milħuq barra u l-mgeżwra driegħ tiegħu madwar l-ispallejn tagħha, tiġbed l-tagħha hu. Iżda xi ħadd poked me fil-kustilji...
  
  
  Il-ħedla spiċċat, u kienet minnufih dwar l-saqajn tagħha. Reeva jinfaqa id-daħk bħala kemm aħna mdawrin li jiffaċċjaw b'rasu-bniedem li kienu stabbiliti l-kbira tal-qasab basket fuq il-ramel. "I staqsi ftit, sahib," qal il-bniedem ma wiesgħa tbissima. "Biss għoxrin rupee u jien ser jurik kif enchant sriep.".. Velenuż ħafna, sahib... cobras!
  
  
  I taw em għoxrin rupee mingħajr ma tgħid kelma lill-istati uniti.
  
  
  Għoxrin rupee għal tgħid "l-ebda" li jaġixxi bħala serp charmer, iżda li jkollhom il-privileġġ ta'mhux jaraw orphan fil-quddiem tal-inti, anki jekk huwa tamed.
  
  
  "Taf, inti imħabba l-ispettaklu," Reeva qal ma chuckle.
  
  
  "Ma kemm I bħalek," I-imsemmi tul tagħha mill-ġdid.
  
  
  Hawn fuq, gawwi sewwa fil-cloudless-sema. Fortunatament, dawn mhux qed d. kandidat, I-ħsieb. Imbagħad il-d. kandidat u l-qtar nesa dan, anki l-Indja.
  
  
  Kelli Reeva miegħi, u li kienet aktar minn biżżejjed biex iżommu l-fehma tiegħi okkupati.
  
  
  il-ħajt.
  
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Il-bniedem li jinbiegħu-mewt tiegħu
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Il-bniedem li jinbiegħu-mewt tiegħu
  
  
  tradotti minn Lev Shklovsky fil-memorja tal-tifel mitluf tiegħu Anton
  
  
  Isem oriġinali: L-Bniedem Li Jinbiegħu Mewt
  
  
  
  
  A sa k
  
  
  Hxiang Ħal Zhang stenniet. Waħdu fil-polari bil-lejl. Huwa crouched fuq il-moonlit borra bħal qtar lesti għal attakk. Ego tal-imnifsejn fluttered u minfuħ minn sħab tal-fwar. Ego-għajnejn fflaxxjati fin-nuqqas ta ġenituri matul tiegħu stess traċċa.
  
  
  Il-white jaħbu raincoat għamlet ftit biex jipproteġu tiegħu wiry-ġisem mill-ħarxa tar-riħ u l-sub-żero temperaturi. Wara lilu, l-ego-mejjet em up-għasfur jistabbilixxu t-tixrid saqajha fil-qatt-ċaqliq borra. L-ego ta l-fr quick park kien imfarrak mill-tnehid kunitti tal-klieb għaddejja mewt. Riżentiment, Hsiang jaf issa. Bil-mod li jaġixxu-ilmenti. Qatt-moħħ, huwa maħsub. Hsiang ma jaħsbu dwar tmexxija bogħod aktar. Ma jibqax ħsibt dwar is-sopravivenza. Kull ma jista'jaħseb dwar kien il-mewt u l-gun fuq l-għadma tal-ġenbejn li kien mistenni li joqtlu ego.
  
  
  Mili mitt lejn il-lvant, bogħod fil-ghostly-pajsaġġ, il-fdalijiet tal-ego tal-ħajja tax-xogħol għadu smouldered. Għoli li waqqfu l-għajta ta bestial kunitti faqqa madwar Ego tal-gerżuma fil-memorja tal-snin kollha kien jitqiegħed fis dan, u tal-ego tal-brutal f'daqqa u l-qerda. L-ego tal-laboratorju. Għall-mument, huwa ċedew il-ħsieb kien oriġinarjament maħsub għall. Għall-mument, huwa immaġina l-devastazzjoni għandu kkawżaw.
  
  
  Huwa immaġina vasta-oqsma ta'l-Amerika-qamħ, twaqqif u l-taħsir fis-xemx sħuna, imtebba u l-sieq mal-fatali fungus ta ' l-ego tal-laboratorju. Raw kif russu burokratiċi kienu kbir għall-provvisti ġodda tal-qamħ għall-ġuħ tal-popolazzjoni, li ma jkunux jistgħu jsibu kullimkien. Huwa tbissem mhux konxju.
  
  
  Iżda biss għall-parti ta'sekonda. L-riħ ġibed l-tbissima mill-ego ix-xufftejn, ifakkru fejn kien u li kienu nbidlu ego tal-destin. Se jkun hemm l-ebda ġieħ lill Hshang Sjo Jan. Hija naqset. U l-ego-mexxejja tkun kuntent dwar dan.
  
  
  Iżda huwa ma kienx ġejjin lura biex wiċċ minnhom. Hsiang kien jaf li hu jmutu hawn, fis-silġ tal-deżert, f'dan il-numerużi bil-lejl. Iżda qabel ma jkun jista togħma tal-mewt, huwa ser jissodisfaw għatx tiegħu għall-qtil: l-mewt ta'dan l-Amerikani.
  
  
  Hsiang kien ċert li tall Amerikana se jiġu dalwaqt, minħabba li dan l-Amerika kienet solidu-bniedem. Huwa bir-reqqa maqtula-Nies u l-Jiang, l-awto-qattiela. U wara l-qtil dawk iż-żewġ sentries, huwa mar-kbira tulijiet tal-pjanti inċendjarji bombi. Il-qerda tal-laboratorju kien komplut.
  
  
  L-laqat l-Amerika filwaqt li Hshang kien l-irqad. Huwa kienet qajmet mill-aħħar fgat splużjonijiet u raw fjammi-isparar kollha madwar il-bibien u l-twieqi.
  
  
  Huwa mexxa tiegħu high u l-klieb, li jaħarbu mill-bogħod ħafna-figura, l-Amerika li l-Eskimos kellhom whispered dwar fin-nofsinhar tal-ħlas qabel din il-ġimgħa.
  
  
  Meta l-klieb miet ir-rotta, Hsiang induna li l-Amerikani kienu ttieħdu l-prekawzjonijiet. Huwa ma kienx ser ħalli Hsiang jmorru, sabiex kien ċar li l-Amerika ma kienx-tip li tħalli xejn l-ażżard. Huwa se jidħlu għall-kun żgur li l-Hsiang huwa mejjet .
  
  
  Hsiang kien rogħda bil-rabja. "Die, l-Amerika," huwa whispered il-lejl. "Die-ewwel."
  
  
  Siegħa, tnejn. Huwa crouched isfel, jissaħħan mill-mibegħda. U fl-aħħar nett, ħażin mill-żieda tar-riħ, l-inbiħ tal-klieb.
  
  
  Hsiang malajr ħa tiegħu naħa tal-lemin madwar il-mitt fuq il-nagħaġ u l-mwaħħla fil-parkeġġ għall-karozzi tal-ħalq. Swaba tiegħu ssikkata madwar il-awtomatika ta'pistola. Il-Ċiniż jafu l-ego bħala it-Tip, 54, ih kopja tal-russu 7.62 mm TT M 1933 Tokarev . Hsiang bil-mod ħa l-pistoli barra mill-but u miġjuba tmien Mauser ċikli kull, tqal biżżejjed biex jgħaddu minn marda tal-arżnu, fis-Dollaru tal-kamra. Imbagħad huwa sib l-isfel fuq taż-żaqq tiegħu fil-silġ, miftuħ bejn l-ego-tinfaqa fr quick park binarji, u peered permezz tal-viżiera tal-arma tiegħu.
  
  
  Dan mhux se jkun diffiċli maqtul fil-water. Definita tajjeb għan huwa viċin mal-sess l-għajnejn qabel. Hsiang tpoġġi l-gun lura fil-minuta, titbaxxa tiegħu abjad b'limitu ras, u sar kważi inviżibbli fis-silġ. Imbagħad huwa beda l-għadd. Amerikana se jkollhom tajba fil-klieb, l-tip li jistgħu jgħixu li jkun ħamsa u tletin. Iżda kelli li jieħdu għeja tiegħi kont ta': ħamsa u għoxrin siegħa. Madwar żewġ minuti u nofs għal kull kilometru. Erba ' mija metri għal kull minuta. Seba'metri għal kull sekonda.
  
  
  Meta jinstemgħu l-ħoss mill-ġdid, deher ċar. Mill-qris sa widnejn tiegħu, hu jista'jiddistingwi l-ħsejjes differenti tal-klieb. Mument aktar tard, il-high rattled.
  
  
  Hsjan ġibdet l-gun tiegħu. Huwa ma ara l-fr quick park sakemm kien mitt tarzni bogħod. Huwa dam permezz tal-blizzard, klieb jħaffef, iebsa-munzell ta'kutra-koperti provvisti jmexxu l-tul ta l-fr quick park, u mbagħad tall skur, figura jegħleb madwar il-parti ta'wara runners, jixxengel permezz tal-ghostly-pajsaġġ.
  
  
  Hsiang magħduda bil-mod għall-għaxar, mbagħad jinfetħu n-nar. Tfittex fuq l-viżiera fil-figura dlam permanenti wara l-iċċarġjar tal-klieb, il-Hsiang raw żgħar koperturi, forsi tal-kranju u l-xagħar, li affumikati għall-mument fil-water qabel taħfir fis-silġ. Iżda l-jiċċaqalqux-mutur u l-inbiħ-klieb kompliet tmexxi.
  
  
  Hsiang sparati mill-ġdid u mill-ġdid. U għal darb'oħra. Il-klieb, l-fr quick park, u l-bniedem kompliet għall-ħsejjes, imminenti għoli fuq l-ego viżiera. Huwa ma setax miss issa. Hsiang l-indiċi tas-swaba aktar stretti fuq l-attivazzjoni mill-ġdid. L-gun rattled.
  
  
  Ego tal-qasam tal-viżjoni kien mimli bl-kelb salvaġġ-għajnejn, l-ilsna mdendlin mill-drooling ħluq, saqajn tat-tħin permezz tal-bħal bħall-pistuni tas-jaħarbu infernal-magna. Hsjan niżel u jaħdem mill-ġdid fil-vojt bejn il-lilu nnifsu u l-figura fid-dlam parque. Imbagħad hu tefa'ruħu tal-mod tal-tħaffif fr quick park.
  
  
  Sa mill-qrib, bħala l-high għadda mimmo, Hshang raw li l-figura ma kellhom l-ebda wiċċ. Il-park kien vojt. Huwa qatta'prezzjuż tiegħu balal fuq il-magna. Fil-mument li jmiss, li raw il-piż fuq il-high-lift bħala li jtajru l-figura fluttered madwar l-ħabi-post taħt il-kutra.
  
  
  L-irqiq xafra glinted fil-water.
  
  
  Hsiang iffavorixxa l-gun sa bħala l-korp tolqot lilu, jibgħat lilu mifruxin fuq tiegħu lura fis-silġ. Idejn qawwi qabad Ego tal-polz u l-imfarrak ' l-għadam.
  
  
  Dgħajjef, Hsiang ippruvat tqajjem l-gun mill-ġdid.
  
  
  'Li int? huwa kien. "Min int li joqtol hekk ukoll? L-stiletto fflaxxjati isfel.
  
  
  Fl-aħħar, fil-qosor il-mument tal-ħajja tiegħu, Hsiang jinstemgħu żewġ l-affarijiet.
  
  
  Ego tad-demm iqattar fuq il-borra.
  
  
  U l-isem: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  
  Il-bniedem li jinbiegħu-mewt tiegħu
  
  
  
  Isem oriġinali: L-Bniedem Li Jinbiegħu Mewt
  
  
  
  
  
  
  
  
  A sa k
  
  
  
  
  
  
  Fojl Shuyang stenniet. Waħdu fil-polari bil-lejl. Huwa crouched fil-moonlit borra bħal qtar dwar attakk. Ego tal-imnifsejn quivered u minfuħ minn sħab tal-fwar. L-ego tal-għajnejn t'attivitajiet blankly fuq l-ego stess traċċa.
  
  
  Il-white jaħbu libsa għamlet ftit biex jipproteġu tiegħu wiry-ġisem mill-ħarxa tar-riħ u l-subzero temperaturi. Wara lilu, l-ego-mejjet em up-għasfur jistabbilixxu tiġġebbed fil-qatt-ċaqliq borra. Sani tal-ego kien imfarrak mill-tnehid kunitti tal-klieb. Riżentiment, Fojl jaf issa. Bil-mod li jaġixxu riżentiment. Qatt-moħħ, huwa maħsub. Fojl m'għadhomx ħsibt dwar tmexxija bogħod. Ma jibqax ħsibt dwar is-sopravivenza. Kull ma jista'jaħseb dwar kien il-mewt u l-gun fuq l-għadma tal-ġenbejn li kien mistenni li joqtlu ego.
  
  
  Mili mitt lejn il-lvant, bogħod fil-għoqda tal-qalb, il-fdalijiet tal-ego tal-ħajja ta'l-affarijiet għad smouldered. Għoli li waqqfu l-għajta ta bestial kunitti faqqa madwar ego tal-gerżuma fil-memorja tal-snin kollha hu d jitqiegħed fis dan, u li krudili, f'daqqa-qerda. L-ego tal-laboratorju. Għall-mument, huwa staqsiet dak li kien maħsub għalih. Għall-mument, huwa immaġina il-qerda dan jikkawża.
  
  
  Huwa immaġina vasta-oqsma ta'l-Amerika-qamħ, il-twaqqif fit-tkabbir u l-taħsir taħt il-ħruq tax-xemx, smeared u reeking tal-fatali fungus ta ' l-ego tal-laboratorju. Raw kif russu burokratiċi ferm meħtieġa l-ġdida tal-ħabba tal-provvisti għall-ġuħ tal-popolazzjoni, li ma jkunux jistgħu jsibu kullimkien. Huwa tbissem mhux konxju.
  
  
  Iżda dan kollu kien marret għall biss Barra sekondi. L-riħ tnaqqas l-tbissima mill-ego ix-xufftejn, fakkruha hu fejn hu ntlaqgħet u li kienu biddlu d-destin tiegħu. Se jkun hemm l-ebda Fojl Ħal-għoti fl ta'jannar. Hija naqset. U l-ego-mexxejja tkun kuntent dwar dan.
  
  
  Imma ma kienx wiċċ minnhom. Hsiang kien jaf li hu jmutu hawn, fis-silġ tal-deżert, f'dan il-numerużi bil-lejl. Iżda qabel ma jkun jista togħma tal-mewt, huwa ser jissodisfaw għatx tiegħu għall-qtil: joqtlu dan l-Amerika.
  
  
  Fojl kien ċert li tall Amerikana se jaslu malajr, minħabba li dan l-Amerika kienet bir-reqqa-persuna. Huwa pulit maqtula-Nies u l-Jiang, l-awto-qattiela. U wara l-qtil dawk iż-żewġ sentries, kien jagħmel l-almu tiegħu biex l-impjant inċendjarji bombi. Il-laboratorju kienet kompletament meqruda.
  
  
  L-laqat l-Amerika filwaqt li Fojl kien l-irqad. Ego kienet qajmet mill-aħħar fgat splużjonijiet, u li raw fjammi feġġ madwar l-twieqi u bibien.
  
  
  Huwa mexxa tiegħu fr quick park u l-klieb, li jaħarbu minn ieħor'il bogħod il-figura, l-Amerika li l-Eskimos kellhom whispered dwar fin-nofsinhar tal-ħlas qabel din il-ġimgħa.
  
  
  Meta l-klieb miet ir-rotta, Fojl kien jaf li l-Amerikani kienu ttieħdu l-prekawzjonijiet. Huwa ma kienx ser ħalli Fojl jaħarbu, sabiex kien ċar li l-Amerika ma kienx persuna li tista'tħalli xejn l-ażżard. Huwa se jidħlu li jistabbilixxu l-Fojl tal-mewt.
  
  
  Fojl shivered mal-rabja. "Die, inti damned Amerikana," huwa whispered il-lejl. "Die-ewwel."
  
  
  Siegħa, tnejn. Huwa crouched isfel, jixxemxu fil-mibegħda. Fl-aħħar nett, il-klieb bdew qoxra debboli fil-jiżdiedu r-riħ.
  
  
  Fojl malajr miġbud ' il barra il-lemin tiegħu madwar tiegħu nagħaġ mitt u mwaħħla fil-but tal tiegħu doublet. Swaba tiegħu ssikkata madwar il-awtomatika ta'pistola. Il-Ċiniż jafu l-ego bħala l-Tip 54, ih kopja tal-russu 7.62 mm TT M 1933 Tokarev. Fojl bil-mod ġibdet l-pistola mill-but u cocked ma'wieħed mit-tmien Mauser ċikli, tqal biżżejjed sabiex jippenetraw il-marda ta'l-arżnu. Imbagħad huwa l-problemi żaqq-ewwel fis-silġ, bejn l-ego-tinfaqa fr quick park binarji, u peered fuq l-viżiera tal-arma tiegħu.
  
  
  Dan mhux se jkun diffiċli fil-water. Definita tajjeb għan-approċċi lilu bil-frank l-għajnejn. Hsiang tpoġġi l-gun lura fil-but, titbaxxa l-kap tiegħu fil-għatu abjad u kienet kważi inviżibbli fis-silġ. Imbagħad huwa beda l-għadd. L-Amerikana se jkollhom klieb tajba, li l-veloċità li tista'tilħaq sa ħamsa u tletin kilometru fis-siegħa. Iżda l-għeja kienet xi ħaġa li għandhom jiġu ffaċċati: ħamsa u għoxrin siegħa. Per eżempju, żewġ minuti u nofs għal kull kilometru. Erba ' mija metri għal kull minuta. Seba'metri għal kull sekonda.
  
  
  Meta jinstemgħu l-ħoss mill-ġdid, deher ċar. U meta kien twissija, huwa jista'jiddistingwi l-ħsejjes differenti tal-klieb. Mument aktar tard, il-high rattled.
  
  
  Hsiang miġbud ' il barra gun tiegħu. Huwa ma ara l-fr quick park sakemm kien mitt tarzni bogħod. Huwa ġera mill-kirurġija tal-moħbija: klieb li kienu tlielaq, iebsa-munzell ta'kutra-koperti provvisti miġbud it-tul kollu tal-fr quick park, u mbagħad tall skur figura jisporġu'l barra mill-dahar ta l-fr quick park influwenzat madwar l-ghostly-pajsaġġ.
  
  
  Fojl bil-mod magħduda għal għaxra u fetħet in-nar. Tfittex fuq l-viżiera fil-figura dlam ras wara l-iċċarġjar tal-klieb, il-Fojl ra bun żgħar, possibilment-ras u l-xagħar, jidhru fil-qosor fit-water qabel l-għadis fil-borra. Iżda l-jiċċaqalqux-mutur u l-kelb li jinbaħ jinżammu għaddejjin.
  
  
  Fojl sparati mill-ġdid u mill-ġdid. U għal darb'oħra. Il-klieb, l-fr quick park, u l-bniedem kompliet tagħmel l-istorbju, imminenti fuq l-Ego moħbija. Huwa ma setax miss issa. Fojl tal-werrej mgeżwra madwar l-attivazzjoni mill-ġdid. L-gun ġara mill-ġdid.
  
  
  Ego tal-qasam tal-viżjoni kienet mimlija bl-għajnejn selvaġġi tal-klieb, il-ilsna teħel tal-drooling ħluq, saqajn tat-tħin fuq il-blizzard-simili borra bħall-pistuni tas-jaħarbu infernal-magna. Fojl żdied li tiegħu l-irkopptejn u l-sparati mill-ġdid permezz tal-vojt bejnu u l-dlam-qoxra il-figura. Imbagħad, huwa tefgħu ruħu tal-passaġġ ta ' l-tħaffif fr quick park.
  
  
  Sa mill-qrib, bħala l-high għadda, Fojl raw li l-figura ma kellhom l-ebda wiċċ. Il-park kien vojt. Huwa qatta'prezzjuż tiegħu balal fuq il-magna. Il-ħaġa li jmiss kien jaf, il-piż fuq l-fr quick park titneħħa bħala xi ħaġa tellgħu madwar l-kenn tal-kutra.
  
  
  L-irqiq xafra glinted fil-water.
  
  
  Hsiang iffavorixxa l-gun bħala l-stiletto tolqot lilu, jibgħat ego mifruxin fuq tiegħu lura fis-silġ. Idejn qawwi qabad Ego tal-polz u l-imfarrak ' l-għadam.
  
  
  Hsiang ippruvat tqajjem l-gun mill-ġdid.
  
  
  Huwa kien. 'Li int?"Li int li joqtol hekk ukoll?" fflaxxjati l-stiletto.
  
  
  Fl-aħħar mument fil-qosor tal-ħajja tiegħu, Fojl jinstemgħu żewġ l-affarijiet.
  
  
  Bħal demm taqtir fuq borra.
  
  
  U l-isem: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 1
  
  
  
  
  — Inti assolutament żgur Hsiang huwa mejjet, Nick?"
  
  
  Hemm żminijiet meta David Hawke " jista'jkun irritanti, u dan kien wieħed minn dawn il-mumenti. Seduta fil-kwartieri ġenerali tiegħu fil-F'washington, filwaqt li tiegħu l-ego-rumpled tweed libsa reeked ta'l-ego stink tal-irħas sigarri, Ed il-protagonista tiegħu stess il-produzzjoni ta ' "L-Perfetta Burokrat."
  
  
  Kannella folder mmarkati "Carter-Hsiang" ġie mqiegħed dijagonali quddiem minnu, u l-Ed jinġibed fuq il-grupp tal-sigaretti tiegħu tiegħu u ma l-aħjar li tagħmel żgur I ma tara xejn madwar l-kontenuti tagħha. Minbarra l-folder u l-sigarru, ego prinċipali tal-crutch kien nipprova funtana-pinna, li I kompliet jiktbu fil-folder filwaqt li I deskritt l-avvenimenti fl-Artiku.
  
  
  Huwa beda jħares lejn għassa tiegħu u t'attivitajiet fil-blu tal-sħaba tal-duħħan li l-krema Hawke griż tal-ras. "Hsiang huwa mejjet fil-Rivne fil-ħamsin-erba'sigħat, seba'-il minuta, u sittax-il sekonda," qal.
  
  
  Hawke tal-pinna kompliet-bidu nett il-karta.
  
  
  "L-emu kienet xi daqqa ta'sikkina darbtejn fil-gerżuma bil-stiletto. L-ewwel ferita bil-ħsara il-karotide-arterja, l-tieni fetħet il-trakea. Il-korp għadu hemm. Jekk inti tixtieq li tmur u ara-ġisem, I jista ' jgħidlek dwar nen ġewwa u minn barra.
  
  
  "Issa, issa, Nick," Ed qal. "Mhux daqshekk ostili. Inti taf kif l-affarijiet mal-poplu tagħna F'washington. Aħna ngħixu fuq l-burokrazija. Kif nistg jiġġustifika lilna nfusna? Aġenti bħal inti, Killmaster playboys, jiksbu l-pjaċir, l-avventura, l-ivvjaġġar. Ma żejda us dawn il-ftit tmiemha il-mumenti.
  
  
  Ed tatni tbissima dwar it-tul tal-ego sigarru big. "Id-dritt, Nick," huwa qal. 'Grazzi. Mhux biss għan-nom tiegħek stess u AH. Hemm xi uffiċjali għolja tal-gvern li trid tkun taf li dawn napprezza dak li inti ma hemm."
  
  
  Huwa għamel xieraq ħsejjes tal-gratitudni.
  
  
  "Hsiang ħadem biex jikkawżaw us ħafna problemi serji," huwa qal. "U l-tagħha, nibża'ser naraw aktar tat-tip tiegħu issa." Minbarra li jkunu relattivament għoljin passatemp, il-gwerra saret daħlu rari. Dan huwa, il-gwerra fl-qodma l-qadima triq, bil-armati u l-armi, mal-qerda massiva fil-qasam miftuħa.
  
  
  Hsiang kien tip ġdid ta'suldat: ekonomika-villaġġ. Inqas kopji, aktar imħuħ. Wen tal-qrib tal-kirurġiċi l-għarfien ta'l-ekonomija dinjija u l-qodma tal-xewqa li jaqsam ih. Ir-riżultat jibqa l-istess: il-qerda tal tan-nazzjonijiet u l-popli, il-twaqqigħ tal kollha ċivilizzat sistemi iġġenerat mill-ħajja. Iżda l-ispiża ta'l-operazzjonijiet huwa aktar baxx, u l-għanijiet huma faċli biex jinħbew."
  
  
  Ed ħa l l-iso rta sigarru, inklinata matul desk tiegħu, u tkellem bil-mod ħafna, b'mod ċar ħafna, u ħafna deliberatament. "Iżda l-periklu l-ebda inqas.
  
  
  Huwa xejru naħa tiegħu fil-quddiem tal-wiċċ tiegħu, kemm jekk biex iħassar inviżibbli orrur.
  
  
  "Ridt ara l-ċirasa nwar dwar il-mod tiegħek hawnhekk?" huwa talab.
  
  
  "Iva," qal.
  
  
  "Washington għandu ħafna x'joffri fl-rebbiegħa," huwa qal.
  
  
  Ont, ħares lejn lilu drastikament. Naf ego mod stramb ta'kif issir il-punt, u ma kienx iebes għalija li wieħed jissuspetta ego tal-jippruvaw-piż me ma'xi xogħol fl-uffiċċju. Ego għandu jkollhom magħrufa aħjar tagħha.
  
  
  "Tajba bħala Washington huwa," huwa qal, " nemmen li ma hemm l-aħjar postijiet."
  
  
  "Mhux għalik," qal.
  
  
  Ed beda jidħaq. "Kif dwar il-vaganza, Nick?"
  
  
  Tiegħi għajnejn tir tiegħi-linja tax-xagħar, iżda qabel Ed jistgħu jgawdu tiegħu żgħar sorpriża, kien titbaxxa mill-ġdid mill-ih.
  
  
  "Dak li l-ċajta?"
  
  
  'Ċajta? huwa qal, dawl ieħor tiegħu maħmuġ sigarri.
  
  
  "Inti jinstemgħu me," qal.
  
  
  Hawke jilgħab reċidiv-innoċenza. Someday I ser tħallas xi ħadd ħafna flus biex jagħmel kopja tal-Oscar għalihom. — Għaliex għandek dubju me, Nick?" Għandu tagħha qatt gideb għalik?
  
  
  Aħna t-tnejn kellhom tidħaq.
  
  
  "Bis-serjetà," huwa qal. — Kif dwar il-vjaġġ?" Huwa inklinata lura fil-president iduru, għajnejn tiegħu l-iskannjar tal-limitu kemm jekk kienu mappa tad-dinja.
  
  
  "Xi nizza u sħun-post fejn inti tista' neħħi l-Artiku kiesaħ," huwa qal.
  
  
  Stennejt għal tagħha, iżda jien ma jgħidu xi ħaġa.
  
  
  "Ah, jieħdu l-franċiż Ridt, per eżempju. Iva, jien kont smajt li huwa sabiħ fl-aħħar tar-rebbiegħa, eżatt qabel it-turisti qatgħa hemm. Post simili Nizza. I kellhom biżżejjed informazzjoni. "Isma," qal. "Qed nitkellmu dwar il-vaganza jew għal xogħol?"
  
  
  Hawke tal-idea ta onest-tweġiba kienet il-mistoqsija ġdida. — Għandek tkun taf li l-F'nizza issa?"
  
  
  "Għidli," qal.
  
  
  "Wieħed biss ta'l-aħjar film-istilel fl-Amerika."
  
  
  I qal tagħha. 'Verament?'
  
  
  "Iva, fil-fatt," Ed qal bil-kelb il-baħar bħall-grin. "U hi jidher li jkun waħdu, ukoll." L-aħħar bil-lejl, hija kienet hemmhekk kollha waħdu , fl-Mediterrane-Palazz, logħob u jitilfu l-roulette, u l-ebda wieħed jista-kumdità tagħha. Hawke ħadlu kap tiegħu fil - "tiegħek sorrows" ta'dan kollu. "Id-dritt," qal. "Tagħha li tagħti l-up. Min-nisa li?'
  
  
  Ego-għajnejn naqas kemmxejn bħala huwa wieġeb, "Nicole Cara."
  
  
  "Nicole Għamel," qal,"miet fil-pjan ħabta erba'snin ilu."
  
  
  'Verament? Ed qal, it-tqegħid tiegħi biljetti ta'l-ajru bejn il-president.
  
  
  
  Il-kapitolu 2
  
  
  
  
  Kien reali mhux tas-soltu.
  
  
  Tagħha, u kien t'attivitajiet lilu fl-ego gaġġa tal-ħġieġ, tagħtix każ li xejn iżda l-ego tax-xogħol. Ċkejkna birdlike-mira, nervuża-għajnejn twinkling wara par ta nuċċalijiet staġnat fuq żmien twil tittieħed l-imnieħer. Ego ta ' l-għadam tal-ġisem twitched mal-tensjoni nervuża, bħallikieku kien dejjem ser imexxu'l bogħod meta ltqajna jibża. In-nikotina-swaba imdawra permezz tal-ritratti tal-ego fuq l-irmied-koperti desk. Waħdu tiegħu fl-kamra żgħira bil-ħsieb tajba tal-preżentata tiegħu kabinetti, li kien hemm bħall-impożizzjoni-ringieli ta'tombstones fil-iffullar ċimiterju, huwa ħass fil-element tiegħu. Hubert Wicklow, devotee tal-fatti, id-detentur tal-memorji, il-detentur ta minsija tad-dejta. L-Imperu tal-Ego kien l-trab arkivju tal Nazzjonali wieħed tal-Aħbarijiet-Aġenzija.
  
  
  L-raġġi tax-dawl li iffiltrata permezz tal-mniġġsa New York tal-arja permezz ta'l-għoli tal-windows tal-kamra kienu l-eżenzjoni biss. Il-arja għad-dijanjosi u tqal mal-trab fil-kamra.
  
  
  F'dan il-kbir mausoleum, il-passat huwa embalmed: ġurnalistiċi isib tal-kurunelli li ddeċidiet x'imkien fl-Amerika latina għal ġimgħa jew fix-xahar; - qattiela li l-reati eċċitati-pubbliku għall-erbatax-il jum; - isfond, l-atleti, il-presidenti, il-prim ministri, eżiljati kings, internazzjonali enormi sensiela ta'nies li f'dak iż-żmien, mhux l-arbitrarja l-attenzjoni ta'l-istampa, u mbagħad niżel fuq li jiġu prattikament li tkun insejt tieħu. Iżda mhux Hubert Wicklow.
  
  
  Fil il-ġgant tal-daħliet ta'l-ego-moħħ, l-ismijiet, il-fatti, id-dejta, u l-istatistika kienu mgħarrqa up bħal miser tal-teżori. Dak li huwa ma setax immedjatament lura mill-memorja, huwa jista'jsib fil-għaxar minuti, billi jiġbed l-aħħar madwar l-gravi bħal kaxxi tal-preżentata tiegħu kabinetti.
  
  
  Hemm nies li jistgħu jagħmlu tali-memorja profittabbli, iżda mhux Hubert Wicklow. Poġġi l-ego fil-quddiem tal-barranin, jiksbu l-ego biex iwettqu, u għid l-uem kif tikseb sinjuri billi tipprovdi biss sempliċi fatt, u kollha li faqqgħet madwar l-irqiq ego muskolu rta kien bla sahha stutter. Huwa shrugged u kellu l-idejn tiegħu, pali. Huwa ħadlu kap tiegħu dgħajjef. Xita kellha fuq l-moħħ u l-irrumblati r-imnieħer tiegħu.
  
  
  Hubert Wicklow kellhom stramba u sottili-ġenju. Ikrah kienet tajba kelma għalih. L-oħra, wisq.
  
  
  Huwa approvat gerżuma tiegħu.
  
  
  Startled, hu sorveljata. - Naħa tiegħu jintmess il-pil tal-ritratti fuq l-art. Ego tal-wiċċ mdawwar aħmar. L-idejn slapped smoldering tas-sigaretti fil-reċipjent, tkun insejt tieħu, u rrumblati l-sigaretti madwar il-mejda.
  
  
  "Jieħu l-apposta," huwa qal.
  
  
  "Jikkalma," qal. "Huwa biss me."
  
  
  Em kien rnexxielha ssib tiegħu stess tas-sigaretti, u issa, bent doppja fl-president tiegħu, huwa kien diliġenti tiftix għal ritratti taħt l-iskrivanija tiegħu.
  
  
  Ego kliem jiddawwar permezz tal-duħħan. "Ippermettuli tnaddaf il-mess-ewwel. Minn hemm. Leġġendi. Smajt lilu bang ras tiegħu fuq il-president ta'hawn taħt, u mbagħad jerġgħu jitfaċċaw mal-ritratti tiegħu; ħmura iżda kuntenti.
  
  
  Huwa bir-reqqa mqiegħda ih dwar il-president, kien, u miżmuma minn naħa tiegħu. "Kif inti, Nick?"
  
  
  "Bħal dejjem," qal. U inti?
  
  
  "Jien tagħmel dak kollu li nista'," huwa qal.
  
  
  Huwa telgħet-munzell ta'ritratti mill-president fil-kantuniera tal-kamra tiegħu u mqiegħda fuq l-art. "Joqogħdu bilqegħda," huwa qal.
  
  
  ""Jien bilqiegħda.'
  
  
  Soluzzjoni tiegħu iskeletru lura fil-president iduru, huwa stubbed tiegħu tas-sigaretti, lit-ieħor, tpoġġi lill-kantuniera tal-rta, u ħa malajr jkaxkru. L-irmied tellgħu permezz ta'l-arja u jinħattu dwar l-Uem tal-qmis. "Għadu uniti għall-istampa u l-telegrafija is-servizzi?" Dan psewdonimu kienet l-unika ħaġa li qatt enfasizzat dwar il-projbit is-suġġett tal-ħidma tiegħi. "Fil-fatt," qal.
  
  
  "Ukoll, x'nistgħu nagħmlu illum għall-kollegi tagħna ġurnalisti?" huwa talab mal-tbissima.
  
  
  "I-ħtieġa tal-informazzjoni," qal.
  
  
  Hubert jiżżerżaq'l quddiem fuq il-mejda. "Għidli dwar dan," huwa qal.
  
  
  "Nicole qed Jagħmel Dan," qal.
  
  
  "Miet fit-3 ta'Marzu, 1972, fil-pjan ħabta fil-Ajruport ta'Frankfurt, li qatel sitta u tletin-passiġġieri u l-ekwipaġġ ta'Caravel mikrija minn..."
  
  
  Huwa qajjem naħa tiegħu. "Ċrieki il-kul-ċrieki il-kul."
  
  
  "Jien ma rridx li jġiegħlek tħossok bħal I ma kienx hemm aktar."
  
  
  "Ma jseħħ ukoll lili," qal. "Ejja jiffokaw fuq id-dettalji. L-ewwel nett, inti żgur hi mejta?"
  
  
  Mingħajr dubju.'
  
  
  I talab tagħha. "Ma inti qatt smajt xejn għall-kuntrarju? "Id-dubji dwar l-identifikazzjoni tal-korpi. L-għajdut li inti dejjem tisma każijiet bħal dawn: mhux pjuttost mejta, horribly disfigured, maqful fil-ċellola x'imkien?"
  
  
  - "Le," Hubert qal. "Hija mejta. L-ebda wieħed, lanqas il-fang klabb, esprima opinjoni differenti."
  
  
  "Qatt xi indikazzjoni għall-kuntrarju?"
  
  
  - "Le, assolutament ma."
  
  
  "Id-dritt," qal. "Il-bidu tat-tieni u finali corkscrew: ejja ngħidu I jilħqu mara li tidher eżattament bħal Nicole Għamel, biex ngħidu hekk, sħiħ is-sejħa. Kif inkun naf jekk hi reali jew impostor?
  
  
  "Kompitu diffiċli," Hubert qal. Huwa poġġa tiegħu tas-sigaretti, poġġi l-idejn wara kap tiegħu, u inklinata lura, l-għeluq tiegħu, l-għajnejn. "Nicole qed Jagħmel Dan," huwa muttered. Nicole Ma. Inti għandek tkun taf id-dettalji tagħha. Alyonka, għoli, kulur tal-għajn, tax-xagħar. Hi naturalment sess, jew l-kien. Huwa tkellem deliberatament. "L-aktar importanti tad-data huwa biss il-fatt. Għandek bżonn xi ħaġa speċjali li int ma rajna fil-film għadhom."
  
  
  'il-vuċi eżattament?'
  
  
  "Bħal żgħar birthmark, għolja ħafna fuq il-ġewwa tal-tagħha koxxa tax-xellug."
  
  
  Huma inti żgur li?'
  
  
  "Iktar minn biss għajdut," huwa qal. "Ma nistax tiftakar fejn naqra mill, iżda jien nemmen li dan. Naħseb li jista'joqgħod fuq li, Nick. Dan huwa l-aħjar I inti tista'toffri.
  
  
  Huwa kien sa u ħadlu-Uem tal-idejn. "Jien ma naf kif għandek tagħmel dan," qal, " iżda inti miraklu."
  
  
  Hubert permess lilu nnifsu sodisfatti grin u saqajh. "Hemm xi ħaġa oħra li jista'jkollok bżonn tkun taf, Nick." Hi tah interrogazzjoni ħarsa.
  
  
  "Inti l-persuna tieni bil-interess qawwi fl-Nicole Cara li wasal biex tara me fl-aħħar sitt ġimgħat."
  
  
  "Mur fuq," qal.
  
  
  "Kif tafu, l-Uni-Aħbarijiet Nazzjonali huwa mhux biss relatati ma'l-istampa. Aħna wkoll aġenzija kummerċjali. Xi ħadd jistgħu jiġu hawn u jixtru dak li noffru. L-aktar ritratti, l-aktar għall-kotba. Madwar ġimgħatejn ilu, guy daħal fil hawn u staqsa biex jixtru kopji ta'l-ritratti tal-Kara fl-arkivju tagħna."
  
  
  "Inti kont diġà kellhom dawn it-talbiet, ma int?"
  
  
  "Xi kultant," Hubert qal. "Normalment, madankollu, dawn jiġu hawn-ewwel biex tara l-ritratti, u imbagħad jgħidulhom dak li huma jixtiequ. Dan guy mixtrija mingħajr ma tfittex. Din kienet l-ewwel karatteristika mhux tas-soltu.
  
  
  "U t-tieni waħda?"
  
  
  "It-tieni nett, ma kien hemm ħafna interess fl-Nicole f'dawn l-aħħar ftit snin." Diversi kotba ġew ippubblikati wara l-mewt tagħha. Ta'darba memoir ta'fang klabb ġie ppubblikat. U li kien kollha. Imbagħad aħna rċeviet talba għal waħda tar-ritratti li juru l-popolari l-istorja ta'dawk is-snin. Hekk titlob agħlaq għal kollox kellna kienet biss it-tieni ego quirk."
  
  
  "U l-tielet?".
  
  
  — Għandek tifla imsemmi Wilhelmina. Huwa kien id-dikjarazzjoni, ma corkscrew.
  
  
  Wilhelmina huwa pjuttost fatali ħabiba, jew minflok, Luger-tip ta'pistola. Hija qatt ma kien bogħod mill me. L-ebda aktar minn Hugo, tiegħi stiletto, u l-Pierre, il-gass bil-bombi.
  
  
  "Dan guy kellhom ħabiba bħal dik," Hubert qal. "Skont il-koxxa tax-xellug."
  
  
  'Dak li ma hu dehra?'
  
  
  "Guy kbar," huwa qal. "Waħda minn dawn il-wiesgħa jiġu mħallsa huma rqaq, mgħaġġla tipi. A Neanderthal-wiċċ. L-għajnejn tagħha huma moħbija wara nuċċali tax-xemx. L-ċikatriċi huwa mfassal fuq il-xellug-għadma tal-ħaddejn, madwar sentejn u nofs pulzier fit-tul.
  
  
  — Ma hu jiġifieri dak li kien se tagħmel ma dawn ir-ritratti?" "Dan kien pjuttost ħafna kollha huwa qal. Huwa qal li l-guy huwa ħadem għall ara dwar agħlaq.
  
  
  — Taf l-isem tiegħu?"
  
  
  Hubert rummaged permezz tal-munzell tal-irċevuti fil-president jiġbed. "Inti ser imħabba dan, Nick," huwa qal, ġbir waħda barra.
  
  
  I ħares lejn l-karta huwa mogħtija me. L-klijent kien il-firma fil-qiegħ. Li jmiss miegħu huma scrawls li wiċċ sitt-il sena: John Smith.
  
  
  "Huwa kien biss bħala sabiħ ħafna bħala huwa ħares," Hubert qal. Għandu jkun hemm ġew xi ħaġa akkużatorja bil-mod li huwa ħares lejn il-ħabib antik tiegħu, minħabba l-ego ħsejjes kważi jagħmilx sens, bħall-difiża. "Ġejjin fuq, Nick. Kif jistgħu l-I magħrufa minnu? Xi ħadd jistgħu jidħlu fil hawn u jixtru dak kollu li tixtieq."
  
  
  "Ma moħħ me," qal. — Wara kollox, din il-persuna jistgħu jkunu ġew kompletament differenti. Forsi huwa biss b'kumbinazzjoni.
  
  
  "Naturalment," Hubert qal meta tagħha qoxra tal-lest il-jum. 'Hemm ċans bħal dan.'
  
  
  Huwa ħadlu-Uem tal-naħa mill-ġdid u qal tajba-ġimgħa. Huwa kompla biex jaraw tagħha bħala hi mixi stabbiliti fit-sala l-lift.
  
  
  Tajba — ġimgħa, Nick, Ego jinstemgħu tagħha jgħidu. Tieħu ħsieb tiegħek innifsek. Oqgħod attent.'
  
  
  
  Il-kapitolu 3
  
  
  
  
  Tieħu ħsieb tiegħek innifsek. Oqgħod attent.'
  
  
  Anki l-ilma jaħarbu biha tal-magni tletin elf saqajn fuq il-Atlantiku ma setgħux jegħrqu il-kliem. Kien kollu nħarġet. Vaganza li ma kienx vaganza. L-damned Ed. Sabiħa tifla li hija involuta tista'jew ma jkunu mejta.
  
  
  Huwa eżamina l-isfel fuq l-trej tal-ikel. Startled blokki tal-basla peered il-ġenb tal-kannella zalza li mdawra il-half-laħam imsajjar bħal cyclops tal-għajn.
  
  
  Dell qasmu l-viżjoni tiegħi.Smajt l-beach parti staqsi tagħha. Mhux bil-ġuħ?'
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu.
  
  
  Fit-tul tagħha, rqiq naħa għadda fil-quddiem tal-me biex jieħdu l-trej.
  
  
  Hi kienet preċeduta minn ħġieġ tal-whisky. "I bħal dan," qal. "Forsi dan se jgħin me l-irqad."
  
  
  "Iva," hija qalet. "Dan huwa wkoll Dollaru madwar id-dinja. Huwa sorveljata fil-par ta ' l-għajnejn blu jgħajjat u mischievous tbissima.
  
  
  "Smajt hemm xorb ieħor disponibbli."
  
  
  "Iva," hija qalet. "U l-aħjar msajra għall tiegħek."
  
  
  Huwa mixgħula waħda madwar l-deheb tiegħu bil-ponta tal-sigaretti. "U għall-pulmuni, wisq, naħseb.
  
  
  "Iva," hija qalet. "Għall-pulmuni, wisq. Inti se tkun joqogħdu fil Pariġi?
  
  
  'No. Għandi l-trasferiment tal-vjaġġ għall-Orly erbgħin fil-minuti, wara aħna l-art hemm.
  
  
  'Sfortunatament. Inkella, l-I tista'turi li inti il-monumenti.
  
  
  "Iva, naturalment," qal. "Iżda forsi ħin ieħor."
  
  
  'Forsi.'
  
  
  Hija ħadet il-karta u mdawwar għal-leave .
  
  
  "Naħseb li d-aħjar tikseb me ieħor tal-whisky," ħej qal li tagħha minn wara.
  
  
  Kkritikat Ed, I l-ħsieb mill-ġdid. Anke scotch ma jgħinuni.
  
  
  Kien għadu fil-burdata ħażina meta hu żbarkati fil-Sbieħ-Ajruport aktar tard f'dik il-ġurnata fuq it-titjira madwar Pariġi. Mill-taxi li ħa me l-Ċir Rivage Quai des Usa-Unis, I tista'tara l-sunlit-daqs tal-Baħar Mediterran minn naħa waħda. Fuq l — oħra kważi imkissra-linja tal-lukandi, l-isvezja, u l-bini għoli jostling kull oħra bħal kelba tal-maħmuġ baby emma fuq zoo fil-leġġendarju playgrounds tat-sinjuri.
  
  
  - Kamra tiegħi kellu l-ħsieb tal-baħar. Fuq għoli franċiż jum, kessaħ-riħ kien blowing. I mhux ippakkjati boroż tiegħi, tpoġġi Wilhelmina, Hugo, u l-Pierre fil-żewġ rrumblati-up xugamani, u mwettqa ih l-pebbly-bajja.
  
  
  Għal siegħa hu jistabbilixxu mal-għajnejn tiegħu magħluqa, jisimgħu l-ilma jlissen kelma kontra l-kosta.
  
  
  Meta r-raġel tagħha lura lill-kamra tiegħu, ma kien hemm l-ebda bżonn li jagħmel kontroll ta'rutina. Ma kien hemm l-ebda jiċħad il-fatt li xi ħadd kien ġewwa.
  
  
  Ma kien hemm l-kbira tal-frott basket fuq il-mejda kolazzjon. L-umanità kellhom-karta bajda mwaħħla għall-green ribbon. Il-kitba kien dak tal-franċiż ħanut, iżda ma kien hemm l-ebda dubju dwar l-awtentiċità tal-trasmettitur. "Merħba lill-franċiż Ridt," il-karta aqra. "Ejja vaganza tiegħek tkun kollu li nistgħu nittamaw għall.
  
  
  L-istilla ed! Mill-mument I marret lura għall-grupp, huwa inkwetati me, infuriated me, magħmula gost tal-me għal dejjem. Għall-ewwel, kien jassumi li Hsiang jista ħarbu mill me. Dak iż-żmien, kien inqas ovvju stedina biex tieħu inqas ovvju vaganza. Kien hemm ukoll darbiet fil-passat meta Hawke kellhom skimped fuq id-dettalji dwar il-missjoni. Huwa seta'jifhem li. Kien hemm xi affarijiet li kien jaf ma kinux sikur kif kien jaf tagħha, minħabba r-riskju li jiġu maqbuda. Barra minn hekk, I ma kellhomx bżonn li jaf kollox biex jitlesta tiegħi assenjazzjoni. Iżda, biex jgħidu l-verità, weraq tagħha ma tagħtina l-faintest idea għaliex kienet F'nizza. Dak li ma Hawke-kura jekk Nicole kien ħaj jew le?
  
  
  L-idejn tiegħi kienu clenched fis-dad. U l-demm kien tħoss ħafna fil-widnejn tiegħi. Jikkalma, huwa qal lilu nnifsu. Ejja ngħidu li l-qodma fil-toqba tiegħu fuq Dupont Ċirku F'washington jaf dak li tagħmel. U mbagħad, jekk inti ma tkunx taf liema huwa, ipprova biex issir taf xi ħaġa. Sempliċiment ħalli l-affarijiet. Hija din l-injoranza li jikkawżaw għandek problemi tant.
  
  
  L-azzjonijiet. Dan kien dak I meħtieġa. I dejjem ħass aħjar imbagħad. Il-ħin ta'stennija għandu jintemm. I-korsa tal-golf u l-imħejjija għall-għaxija. Fil-ġewwa but tal-tiegħi doublet kien tiegħi passaport ġdid fl-isem tal-Nicholas Anderson. Fejn hija tmur, pistola, stiletto, u l-gass bil-bombi jistgħu jiġu bħala xokk, speċjalment jekk il-gwardji kienu kif astute bħala I suspettati.
  
  
  Dan iż-żmien Wilhelmina, Hugo u Pierre se jibqgħu. Dawn kienu ma politiċi tal-Nicholas Anderson, il-turisti. Iżda raġel imsemmi Nicholas Carter mal-grad ta Killmaster AH tkun iblah li toħroġ waħdu. Huwa mwaħħla żewġ wieħed bl-xfafar fis tagħha għonq . It-tielet kien fil-ċinturin fuq dahar tiegħu. Dawn jistabbilixxu fissa, inviżibbli, serħan il-moħħ, u fatali.
  
  
  Jien xorta ser ikollhom ħin għall-pranzu qabel il-lejla tal-jibda x-xogħol. Wara li jħallu madwar il-lukanda, huwa mdawwar tax-xellug, qasmu l-Quai des Usa-Unis, fil-kantuniera li jmiss, u beda fit-tul, l-istralċ jimxu tul il-kosta il-port li jkollhom l-ikla x'imkien al affresk, waħdu u mill-best, bil-friski, il-gambli, tankijiet u l-abjad tal-inbid. .
  
  
  Mhux tiegħu fl-għaġla. Issa li hija kienet lesta li taġixxi, mitlufa tagħha fuq din l-istimulazzjoni . Tagħha jgawdu l-ikel u l-ambjent. Min-naħa l-oħra tal-port, jottijiet u l-bastimenti tat-tkarkir daħal fil-lejl. L-sema mudlama, tidwir mill-blu għall-iswed kollha tal-madwar. Id-dwal flickered fil-ristoranti fl-triq. Huwa ħa l-aħħar wieħed sip ta'l-inbid u l-stubbed tiegħu tas-sigaretti.
  
  
  Jekk kelli vaganza, ikun aktar minn issa. Kien wasal iż-żmien għall-bidu.
  
  
  Bare-chested u appoġġjati mill-anzjani l-idejn, hija telgħu-triq tal-ħaxix twil u jagħtu l-fjuri, pallida, ħalib harbinger tal-dlam pjaċiri u persistenti pjaċiri għal dawk li huma lesti li jirnexxielhomx l-tentazzjonijiet ta'l-kulur il-krema-dinja. wara agħlaq. Jekk din il-figura kienet l-isem, l-ebda wieħed għandu jkollhom il-ħsieb li jżidu dan. Iżda minħabba l-istabbiliment, l-daħla tal-każinò, forsi dawn l-isforzi kienu bla bżonn. Il-mara l-Fortuna se tkun biżżejjed.
  
  
  L-Palais de la Méditerranée fuq il-Promenade des Anglais F'nizza mhux għalina l-aħjar, iżda għalina l-agħar każinò fuq l-Côte d'azur. Madankollu, huwa professjonali, effiċjenti, u bl-istess mod akkoljenti, kemm għall-turisti li tillimita r-riskju tagħhom għall-għaxar jew għoxrin dollaru bil-lejl, u għal xogħol li d-domanda rati ogħla.
  
  
  Fil-quċċata ta'l-doppju fit-tond taraġ li jwassal għal l-ewwel tieni sular, l-estensjoni fid-direzzjonijiet kollha, magħrufa bħala Les Salons de la Mer, tagħha, saret lis-Segretarjat. Wara l-bank, li ħares aktar bħal kabinett, sib żewġ l-irġiel fl-tailcoats, ċar, bl-arja tal mhux maqsuma xettiċiżmu. Jmiss lilhom sib tqal b'għajnejha mara żagħżugħa liebsa luttu l-ilbies, il-qsim tagħha dubji dwar l-umanità li fflaxxjati permezz ih tal-għajnejn għajjenin. Diversi-turisti, apparentement mill-wieħed mill-ħafna l-konferenzi li l-Sabiħ tal-belt tal-Kunsill regolarment tospita, kienu miġbura madwar il-president.
  
  
  Kif huwa għamel triqtu permezz tagħhom, huwa depożitat l-passaport tiegħu u l-ħames frank tal-biċċa fuq il-bank. Il-muniti kien biżżejjed għall-daħla tal-biljett għal waħda filgħaxija. Ħmistax-il frank ġimgħa, tletin xahar, sittin l-istaġun. L-I kien permess li ma ġewwa, l-kbir aqta hawn. I kien l-imħatri fuq xorti innifsu, l-imħatri li fil waħda filgħaxija I tirbaħ dak Ed mibgħuta me.
  
  
  Waħda mill-oħra xettiċi-tfittex l-irġiel miftuħa passaport tiegħi "Nicholas Anderson", t'attivitajiet fil-ritratt, u mbagħad eżamina-wiċċ tiegħi.
  
  
  I mimlija l-forma filwaqt li hu kkontrollat tiegħi passaport fl-arkivju fil-kantuniera warajh. Sodisfatti, hu mħarrbxa tiegħi l-isem fuq il-isfar każinò karta bil-żewġ mini-istrixxi fuq in-naħa u jiżżerżaq madwar lili.
  
  
  L-żewġ gwardji tas-sigurtà fid-daħla għal Les Salons de la Mer nodded għalija kif avviċinat tagħha.
  
  
  Ont kien il-quċċata ta'tliet passi irħam li jwassal għal sumptuous sala; kamra fuq livelli differenti, wiesgħa u fit-tul bħal qasam tal-futbol, kompletament koperti fl-aħmar. Madwar mill me, jagħtu l-purtieri inkwadrati il-fehma tal-baħar windows. Fuq il-żgħar gallariji barra, u mgħammed bid-water u imxarrab-rebbiegħa tal-riħ, l-koppji sib tax-xorb xorb u nitkellmu fuq l-storbju ta'traffiku. Ma kien hemm l-tabelli bejn me u l-gallariji lejn ix-xellug u tal-lemin. Roulette, craps, baccarat, tad-dinja, écarté, trente et quarante . Taħt il-kiwi artab tal tad-demm ħomor l-iskrins, tal-fidda gerijiet magħżula, karti whispered kontra l-green drapp, dadi rattled u l-laqx nixxa b'mod kontinwu iċ-ċiklu tat-telf u qligħ.
  
  
  Huwa mixi malajr madwar il-kamra, il-waqfien mill-waħda miż-żewġ ristoranti għal xarba. Ma kienx hemm ħafna nies fil-bidu tal-istaġun. Diversi-tabelli kienu magħluqin. Minn żmien għal żmien vuċi ngħid f'daqqa fuq l-din, " Rien ne va plus," u mbagħad hija tisma l-timmarka ta'l-avorju-ballun kontra l-ħitan tal-rota roulette.
  
  
  Ma kien hemm xejn speċjali dwar l-udjenza. L-Amerikani iffullar madwar id-dinja u l-craps-tabelli . L-baccarat-grupp kien jikkonsisti prinċipalment permezz Brits u l-anzjani, u l-xena internazzjonali kienet iċċentrata madwar roulette-tabelli. Kien hemm ftit kullimkien Ġappuniż in-nies fil-blu jaqdi, l-abjad shirts, u l-proprjetà r-rabtiet, żewġ Għarab, numru żgħir ta Griegi, ftit Skandinavi, Spanjol, Ġermaniżi, Ingliżi, u Amerikani.
  
  
  Seduta dwar l-injam siġġijiet, tensjoni nisa anzjani armati b'lapes twieldu ħasil tal-folji tal-karta, it-tfassil ta'sistemi stretti bħal D'Alembert u l-Abrogazzjoni .
  
  
  Huwa kien wara waħda mill-akbar fl-età tan-nisa fuq il-mejda eqreb lejn il-daħla. Hemm, kelli l-qasam tal-vista li kien impossibbli għal xi ħadd li tidħol'il quddiem id-daħla prinċipali mingħajr ma jiġi nnotat.
  
  
  I taw kull croupier żewġ mija u ħamsin frank. "Ħames fil-laqx," l-uem qal tagħha. Il-kontijiet sparixxa fil-iskrivanija sikuri permezz ta'beach partikolari tar-ram tal-żennuna. Madwar teżor tal-kulur towkins tal-denominazzjonijiet differenti, ħamsin isfar diski jiżżerżaq lejn me. Huwa ħallihom xita isfel fis tiegħu doublet.
  
  
  Għall-waqt, huwa permess lilu nnifsu biex torqod l-ibni ta'mħatri, il-ħsejjes tal-rota, il-ritwali għajjat tal-croupier imħallat fis-tarf l-ritmu:
  
  
  - Nave . - Qiegħ. Ksur. Faites volpi gratuits. Rien mhux plus kbir. Cilantro. iswed. Ksur. Faites inti gratuits. Rien mhux plus kbir. Bil-kamin-talent. - Qiegħ. ftit.'
  
  
  Kull darba li l-bieb miftuħ, hu sorveljata nisperaw, iżda vain.
  
  
  Huwa milħuq fil-minuta u bdew it-tqegħid imħatri. Xi kultant l-president ħa tiegħi laqx, xi kultant tahom bogħod. Ħsibijiet tiegħi kienu nofs biss fuq il-rota. L kellha fil-ogħla ishma.
  
  
  Siegħa u nofs għadda. Niddejjaq, I jinqalbu għal mħatri fuq l-numri individwali. L biss it-tqegħid l-ammont litteralment fil ' L-Carter, aġġornati tat — ten- u mitlufa. Sempliċi tagħha biex tpoġġi l-ammont litteralment fil-Nicholas Anderson, mħatri fuq sittax u jitilfu mill-ġdid. L biss tpoġġi l-ittri ta'David Ed, mħatri fuq l-disa'u l-mitlufa. In-numru tiegħu ntemmet litteralment fil-Nicole, u mill-ġdid tpoġġi fuq l-għaxar.
  
  
  Tiegħi ċippa kien biss fin-numru fuq l-aħdar tal-karta, l-ċans kien 37 1. L-negozjant mċaqalqa tiegħu tal-polz u l-kbir rota bdew dawwar kontra l-arloġġ. L-avorju-ballun irkupra fl-rota kif idur l-arloġġ, kontra l-fluss tal-ġermaniż, bħal meteor fis-sema. 'Rien ne va plus, il-croupier barked. L-rota naqas. Il-ballun waqgħu barra minn taħt il-rim, mqabbża fuq il-partijiet, naqas, irkupra darba, darbtejn, u waqgħet fil-numru tal-kaxxa għaxar. L-inklinazzjoni imbuttat-munzell tal-isfar chips u wieħed roża mitt-franc biċċa lejn me.
  
  
  Ih qabad it up, tossed xi isfar karti tal-negozjant li qiegħdet l-imħatri, u tbaxxa biex jiġbru l-bqija.
  
  
  Meta I sorveljata mill-ġdid, hija kienet hemmhekk, sess madwar mill lili, fuq in-naħa l-oħra tal-president. Din kienet eċċitanti. Tagħha għasel-mara tax-xagħar, jinġibed lura mill tagħha ittrattat-wiċċ u marbuta mal-aħdar ċar ribbon, żvelat tirriżulta f'sinjali għolja, appoġġjat mill-sbuħija li dak iż-żmien ma jistax traċċi. Irqiq-libsa l-bajda mal baxx maqtugħa fl-għonq li turi l-milja tal sħiħa tagħha sider magħmula minn tagħha mibnija sew tal-ġisem. Huwa ra li ma kien hemm xejn waqfien tagħha sess mill-tagħfas kontra l-frisk, drapp artab.
  
  
  Hi laħqet fis-purse tagħha u miġbuda minn mitt-franc in-nota. "Ħames laqx," qalet li l-negozjant.
  
  
  Huwa magħmul b'ħila mgeżwra l-abbozz madwar l-injam disk u niżel fil-mara tiegħek, arch tal-ram chute. Hija mdaħħla-borża tagħha taħt il-fergħa tagħha u li jintużaw kemm l-idejn għafas il-laqx bħal tfal filwaqt li l-muntanji kompjuter tiegħek. L-ġest kien tant innoċenti li kelli għal tbissima. F'dak il-mument, hija sorveljata u t'attivitajiet me madwar il-president, għajnejn tagħha brillanti bħal ħruq żmeraldi. Imbagħad hija ħarsu mill-ġdid, fil dawk tirriżulta f'sinjali konfużjoni, u komplew stare fil-president. L-espressjoni tagħha saret serji, skura. Jintlaħaq bejn l-bilqiegħda parteċipanti, hija saret waħda minn madwar tagħha isfar laqx għal seba'snin. Hi mitlufa, hi jitpoġġew fuq sittax, u hi mitlufa. Hi betted fuq sbatax u mitlufa. Hi betted dsatax u l-mitlufa. Hi betted fuq sitta u għoxrin u mitlufa. Hi fuq tlieta u tletin u mitlufa.
  
  
  Għaxar darbiet fil-filliera, hi mħatri fuq l-istess numru, il-agħar odds fuq il-mejda, u tilfu l-għaxar darbiet fil-ringiela. Issa tagħha tan-nifs quickened, u l-sider tagħha telgħu'il fuq u'l isfel fl-eċċitament, it-tbattil l-drapp irqiq tal-libsa tagħha. Roża tagħha-lakka-idejn minħabba bħala dawn clutched tagħha tat-tidwib-teżor, u wara żewġ ċikli oħra, hija kienet kapaċi jżommu dak li kien fadal fl-naħa waħda.
  
  
  Tagħha qatt ma ħsibna li hi għandha għall-gost. Saff irqiq tal-silġ glistened fuq il-qiegħ ta ' l-għonq tagħha, u darba meta l-rota mdawwar, hi daqsxejn xufftejn tagħha. Tagħha, jaraw kif l-swaba tal-naħa tal-lemin tagħha miġbud ' il barra ieħor risettjar-sekwenza fuq il-jonqsu l-istokk tal-naħa tax-xellug tagħha.
  
  
  Hi ħares lejn lilu. Ee-xufftejn li tpoġġi mutu kliem. "Jekk jogħġbok," hija qalet. 'Jekk jogħġbok.'
  
  
  Hija tpoġġi l-għadd disa'ċippa quddiem tagħha. L-ritwali kienet ripetuta: l-rota mdawwar kontra l-arloġġ, l-sala jdur f'direzzjoni l-oħra; fil-mument meta l-ballun waqa', kien hemm jgħajtu: "Rien ne va plus" u s-silenzju, li l-atturi stenniet.
  
  
  Anke jekk l-I kien torox, I kollha kellhom ma kien ħarsa ħej fl-għajn biex tara r-riżultat. Żewġ tiċrit welled minn taħt il-għajn tagħha, l-ibbilanċjar hemm roll ħaddejn tagħha. Tagħha, rat tagħha tal-ġisem tensjoni. Hi jinbela iebes, u tiċrit tagħha titwaqqaf.
  
  
  Hija ħarsu lejn naħa tagħha. Sitt laqx tax-xellug. Fit-tul tagħha kannella driegħ mgeżwra madwar wieħed minnhom u mqiegħda fil-numru erbgħa u għoxrin. Dan iż-żmien, hi magħluqa-għajnejn tagħha bħala l-rota daru. Ir-riżultat kien hemm l-ebda aħjar. F'anqas minn għaxar minuti, Agħlaq kellhom biss żewġ laqx tax-xellug. Tagħha aġitazzjoni ma kienet imnaqqsa, iżda issa hija kważi deher irriżenja tagħha sfortuna. Hija ma toqgħodx lura. Hija tpoġġi l-għadd tlettax-chip quddiem tagħha.
  
  
  "Kuntenti," huwa msejjaħ minn madwar il-president.
  
  
  Hi ħares lejn me u ppruvaw tbissima. Iżda hija ma setgħetx twaqqaf tagħha-geddum u fix-xufftejn minn rogħda, u l-għajnejn tagħha kienu ċaqliq bl-hollyhocks. Hi magħluqa-għajnejn tagħha mill-ġdid, tiġi evitata tiegħi ħarsa.
  
  
  L-għajnejn tagħha kompliet stare fil Agħlaq. Bieb miftuħ fl-isfond ta'hawn fuq. Raġel daħal. Huwa eżamina bħall-kbira guy li tinġabar data dwar tagħha.
  
  
  
  Il-kapitolu 4
  
  
  
  
  Huwa biss kien hemm għat-tieni qasma qabel l-ego tal-għajnejn qawwija ssorveljati hu aktar minn hekk. U mbagħad ego super-ħelu iswed għamla-dinja papoċċi clattered r-taraġ għall-aħmar tapit. Ont kien diġà ġejjin madwar il-president lejn tagħha.
  
  
  Sinċerament wara tagħha, smiling mal-krudili pjaċir li imkemmxa Schrammel tal-ego fuq il-ħaddejn tiegħu, huwa qajjem naħa tiegħu u l-problemi tiegħu bil-swaba fl-laħam tal-tagħha driegħ tal-lemin, eżatt fuq il-minkeb. Huwa whispered xi ħaġa fil-widnejn tagħha.
  
  
  Hi mwebbsa, wiċċ tagħha riġidi mal-biża. Determinati iżda kawta, jibżgħu li jikkawżaw inkwiet, hi ppruvat li jiksru minn madwar l-ego tal-persistenti subterfuge. Tagħha ittrattat-ġilda wera abjad tikek mill-aħrax l-pressjoni tad-ego tal-tmiem.
  
  
  Tagħha avviċinat tagħha mill-naħa l-oħra, l-aħħar u l-innoċenza.
  
  
  "Ah, int hemm," tenna dan. — I kien jibdew jaħsbu I d mitlufa inti. Jekk inti qed għajjien roulette, kif dwar tixrob?
  
  
  Fil-silenzju li segwiet, huwa jinstemgħu l-negozjant jiġifieri, " Wieħed." Hi mitlufa mill-ġdid.
  
  
  Meta l-irħas fwieħa tolqot lilu bħal tad-dranaġġ stink, u l-iswed tal-ħarir libsa glinted fil-artab każinò-dawl, Thomas Taż laħqu l-isfel u tatni kollha tiegħu mentali is-setgħat. Minkejja l-fwieħa, minkejja tiegħu kostumi, huwa dejjem se jkollhom id-dehra ta ' raġel li jintefqu aktar tal-ħajja tiegħu fil-ospitalità fejn dubbien scurry fuq torti.
  
  
  "Li l-infern huma inti, apposta?" — X'inhu? " huwa talab fil-jlissen kelma. Dan kien sinjal tajjeb. Huwa ma kienx ser jagħmel il-xena.
  
  
  'Forsi, is-sur. Smith? kien tiegħi rewmatiżmu.
  
  
  Huwa qal, "April?"
  
  
  Hi ma tkunx tixtieq li tħares lejn lilu. "Ukoll, kif dwar tixrob?" Missierha qal. — Inti dehra int ser bżonn xi jiffriskaw up."
  
  
  "Iva," hija qalet. 'Iva, grazzi. Naturalment I jista.
  
  
  "Tajjeb, li l-kbir, imbagħad," qal. "Għandhom immorru?"
  
  
  "Dan il-mara għandha appuntament x'imkien ieħor," huwa qal.
  
  
  "Inti tgħid li," qal. "Iżda jien sorpriż hi ma għidli."
  
  
  "Isma, kid," huwa qal. "Nieħu pariri tajbin u toħroġ hawn. Ma jeħel tiegħek imnieħer f'xi ħaġa li ma tħassib tiegħek.
  
  
  "Iva, iżda li tikkonċerna lili," qal. — Inti jinstemgħu l-anzjani mara. Hi trid tixrob miegħi."
  
  
  Ego tal-wiċċ mdawwar aħmar. "Ma jagħmlux me jgħidlek wisq drabi," huwa qal.
  
  
  Ego ruka każwali jinġibed lura ġakketta tiegħu, deliberatament li juru me dak li kien mdaħħla fl-ċinturin tiegħu, u li turi wkoll me li hu kien aktar imsaren minn is-sens komun, u li s-sigurtà tal-Palais de la Mediterranee kienx sigura kif kien maħsub. Ġġudikati mill hu barra sekonda li l-I raw din l-arma, deher li kien għalija li huwa appoġġjat tiegħu drivetrain mal-Messiku Trejo .22, il-Mudell 1. Il-messiku jistgħu ma jkunux magħrufa għall-armi l-industrija, iżda l-ftit iswed li ġejjin minn hemm paċifika kif pyromaniac fuq trab tal-bastiment. Il-mudell 1 huwa maħmuġ u ħafna arma mhux tas-soltu. Hija għandha selettur fil-kantuniera tax-xellug tal-maħżen. Meta inti flip-ego u iġbed l-attivazzjoni, il-gun nirien tmien shots awtomatika jinfaqgħu.
  
  
  L-girl kien gasping għall-nifs. "Ma jkun idjota, Guido," hija qalet.
  
  
  "Jien ma taħseb li inti qed tuża ego," l-Uem qal tagħha.
  
  
  — I ma tkunx-riskju.
  
  
  "I kien bit-tama li d ngħid li," qal.
  
  
  Huwa bil-mod ħa naħa tagħha, u flimkien aħna mixi biex il-bieb. Wara l-istati uniti, Guido muttered ħażina fl-istess ħin.
  
  
  L-ego, il-moħħ, jew kwalunkwe kien moħbija wara li Neanderthal-moħħ, kellhom jgħaddu ħafna tal-ġlieda biex jaslu għal konklużjoni jew tiftakar dak xi ħadd kien qal li tagħmel. Huwa ma strajk tal-me-tip li ssir ġenju fil-ħsieb indipendenti.
  
  
  Sadanittant, l-opportunità li kien se nar fil-miftuħ naqset ma'kull pulzier li aħna jitqiegħdu bejn l-istati uniti. Guido ġie mħarrġa biex l-att, ma naħsibx, u jekk ma jibda l-dritt tan-negozju bogħod biex jaħsbu l-affarijiet'il quddiem, aħna ser ikollhom ħafna żmien biex jimxu lejn Pariġi.
  
  
  Filwaqt li jżommu tagħha tensjoni tal-ġisem barra mill-linja tal-nar, aħna malajr mal-bieb. Guido kellhom aktar imsaren minn is-sens komun, iżda kull tieni kkonfermat jiena tal-fehma li huwa ġie pprogrammat ukoll biex jevitaw flashy-kwinti.
  
  
  Kien biss ftit sekondi qabel ma aħna laħaq il-quċċata tal-taraġ, iżda dejjem iħoss itwal meta wieħed minn dawk l-kurrier-klijenti s huwa tat-tħin xi ħaġa fil-kapijiet tagħhom.
  
  
  Jgħaddi l-bieb, aħna mgħoddi permezz tal-sala tad-dħul għall-naħa tax-xellug tal-taraġ, li imnissel permezz ta'żewġ arkati l-entratura ta'l-Mediterrane-Palazz .
  
  
  Ftit il-mumenti wara, Bil-vuċi tal-sema tagħha fuq l-naħa l-oħra tal-taraġ, u meta l-I ħares fuq il-naħa l-oħra, I raw Guido tmexxija stabbiliti, kważi d-dritt li jmiss mal-istati uniti. Ego-għajnejn kienu sħiħa tal-kunitti taħt tiegħu magħluqa-utent.
  
  
  Kien biss f'żewġ jew tliet passi'il bogħod meta aħna fix-xejn l-bieb ta'quddiem il-Palazz fuq kiesħa ħafna bil-lejl. Pjaċir dawk li jfittxu l-xorta daħal, għalkemm f'numri iżgħar. Meta I ħares lura, iswed Citroen u l-abjad Mercedes jiżżerżaq-passat id-dħul. Kif aħna għadda l-mimmo vara tal-Mara l-Fortuna, I raw Guido jiċċaqalqux wieqfa, a bil-silwett kontra l-każinò-dwal, ngħollu l-ewwel u l-tmewwiġ dan.
  
  
  "Jimxu," qal ħabiba tiegħu.
  
  
  "Iva," hija qalet. 'I taf tagħha.
  
  
  Aħna dam tul il-Promenade des Anglais. Tad-dawl raxx li injorat interni deher li tkopri l-sekwenza tal-dwal fid-daħla tal-Anġlu bajja żgħira bħal drapp artab. Tliet kkulurita bandieri-dijanjosi limply tul il-poli-fit-tqal bl-ajru, li kienu mistennija li jagħtu l-triq tal-festi ħarsa. It-traffiku calmed stabbiliti, l-okkażjonali jaħarbu biha ta'magna tkissir l-silenzju.
  
  
  Stramba, sinister arja stazzjonati fuq il-kosta, sens ta niedja rottenness-tkabbir fl-użu, glimmer tal-veru gaiety tal-ġurnata u filgħaxija, issa eliminata mill-tkexkix bil-lejl.
  
  
  Fis-silenzju, aħna malajr permezz tal-saint u l-dell. L-Westminster-Lukanda tal-terrazzin kien f'riskju bl-isfar lampi, u isfar xemgħat flickered fuq it-tabelli barra fejn il-anzjani mistednin indivja kontra l-umdu, jixorbu l-kafè u l-ġlieda kontra l-jħaddnu ta iżolat-kaxxa. Dawn jistgħu ara l-mwiegħra Pratt Villa, li jidhru wara l-iskrin tal-siġar tal-palm u għelbu xaters.
  
  
  Tagħha, stenna madwar. Guido kienet marret. Madankollu, kelli l-sentiment li aħna kienu qegħdin jaraw. Aħna għadda l-Tmiem tal-Punent tal-Lukanda u l-Massena-Mużew , fejn kellha diversi uċuh bejn l-siġar tal-palm wara l-bieb tal-ħadid. Qabel, l-dome tal-Negresco-Lukanda kienet tinħass sew bħal bil-mara tas-sider kontra l-moonlit-sema.
  
  
  Huwa titwaqqaf u mdawwar tagħha biex tiffaċċja lilu . - Wiċċ tagħha kien mlaħalħa bl-eċċitament, u l-għajnejn tagħha kienu effervexxenti. - Ġisem tagħha xkumat fuq me għal mument.
  
  
  "Grazzi," qalet breathlessly. 'Grazzi, sinjur...'
  
  
  "Anderson," qal. "Nicholas Anderson".
  
  
  "Ukoll, grazzi, is-Sur Anderson.
  
  
  "Inti ma rringrazzja me madankollu," qal. — Jien ma żgur li int ta'l-imsaġar għadhom." Ma naħsibx ħabib tiegħek Guido kien kuntent bl dak li ġara fl-każinò.
  
  
  - "Le, — qalet. "Żgur li le. Se jkun hemm aktar diffikultajiet. Ħafna aktar problemi.
  
  
  "Għidli," qal. "L-isem tiegħek huwa Nicole Jagħmel?"
  
  
  Hija qieset me fl-għajn għal żmien twil. L-gustuż wiċċ, li kienet b'xi mod imħallat innoċenza bil-wegħda ta'raffinat passjoni, issa ħares kbir.
  
  
  "Ħafna nies jemmnu li," hija qalet. "Mill-inqas persuna waħda hija kunfidenti."
  
  
  Kien rewmatiżmu li ma tistax issolvi xejn, iżda qabel ma hi jistgħu jgħidu l-aktar, l-ħarsa ta'disperazzjoni sparixxew mill-wiċċ tagħha. Hi cocked kap tagħha mischievously. "Is-sur Anderson," hija qalet. — I ejja ngħidu li inti tixtieq li joffru me xarba." Hemm aħjar ħin minn issa?
  
  
  L-Negresco Bar huwa kważi estinti. Il-kamra enormi kien simili ħafna żvojtata, bil-roża mitfi dawl magħżula għal aktar fissa l-qodma tan-nisa jibqax-ġilda.
  
  
  Aħna sat-ġenb mill-naħa fuq blu tal-bank fl-round irħam-kkompletati-tabella li mistrieħa fuq artifiċjali leopard-ġilda.
  
  
  Ħassejtni fraġli tagħha sbuħija mill-ġdid, l-sħana ta tagħha soda l-koxxa li jmiss mal-mini fuq l-blu tal-bank, il-kurva tal-tagħha sider, il-forma klassika tal-wiċċ tagħha, l-rikkezza tagħha tad-deheb fil-kannella tax-xagħar ... l-diamond eċċitament fl-għajnejn tagħha.
  
  
  Wejter fl-abjad ġakketta swam minna mal-studjat umiljazzjoni tal-lukanda li għandha t-tendenza li jilqgħu għall-estremitajiet tal-togħma.
  
  
  'Dak li inti trid tixrob?'I talab lill-ħabiba tiegħu.
  
  
  Hi l-qima slyly, bħal żagħżugħ li kien ħalli mitluqa fuq Mike fil-ħanut tal-kafè.
  
  
  "Ah," hija qalet. — I verament ma ħsibt dwar dan. Ikolli ngħid li jien mhux eżattament ta'versailles tal-booze, iżda ġurnata waħda seħħet tagħha li tixrob kollu cocktail-lista.
  
  
  Il-wejter shuffled saqajh, li jesprimu kwiet taħlita ta'tħassib u bla rifjut tal-pjaċevoli chatter. I kien it-tentazzjoni li joffru Em a drama-iskola borża ta'studju.
  
  
  L-naħa tifla rummaged bejn iż-żewġ saucers taż-żebbuġ u crackers li jtellgħu kartolina.
  
  
  "Jien ser nipprova dan," hija qalet.
  
  
  Il-karta jaqra: "Royal Negresco 14 F".
  
  
  Dan kien il-kompożizzjoni tal-po Kirsch, raffinat ġulepp, meraq tal-larinġ u l-Moet champagne. Biss qari dan magħmula tiegħi ħruq fl-istonku bl-ribelljoni.
  
  
  - "Le, ma naħsibx li int espert," ir-raġel tagħha qal.
  
  
  I qal li l-wejter, " Wieħed Royal Negresco." U skoċċiż fuq il-blat. Huwa miel u tax-xellug.
  
  
  Huwa diffiċli li jistaħbew fil Barra Negresco. Fil-fatt, din l-kbira jispiċċa l-militari město biex tkun viżibbli ħafna, hekk tagħha kien ta'pjaċir li jkun hemm. Dan kien ukoll il-raġuni wasalt hawn wara li ħalla l-każinò. Li, min-naħa tagħhom, magħmula me eċċezzjonalment kuntenti li l-girl għażlu din il-post li jkollhom xarba. Fuq dan il-punt fid-battalja, l-pjan tiegħu kien li ma tmurx taħt l-art. Tfittxija tagħha huwa li jitgħallmu aktar dwar l-girl, aktar dwar Guido, u aktar, ħafna aktar dwar il-bniedem li jintbagħtu dan mad l-Mediterrane-Palazz. U hija kienet talbet biex issir taf, filwaqt li nagħmlu ċert li l-ebda wieħed kien qed ifittxu għalija.
  
  
  S'issa, l-nemes tal-serata ġie imbierka. Tfajla sabuha. Din il-logħba spiċċat ukoll. Guido misjuba me. U jekk huwa kien id-dritt, l-inviżibbli-bniedem Stahl ma rajna tagħna mgħaġġlin jaħarbu lejn il-Negresco . U mbagħad il-lejla kien mhux biss imbierka, iżda kienet bilkemm beda.
  
  
  "L-art," l-wejter qal. Liwi fil-qadd, huwa mqiegħed xarba tagħha dwar l-rawnd tal-karta tal-ħrieqi bl-ittra "Imperjali H" u l-kelma "Negresco" u "Nizza" fi tliet blu ċrieki.
  
  
  "Monsieur."
  
  
  Huwa mdawwar l-tifla u għolla l-ħġieġ. "Fortunatament," qal.
  
  
  Hi ħares lejn me tul ix-xifer tal-ħġieġ tagħha. L-mischievous u amused-dehra sparixxew madwar l-għajnejn tagħha. I ra tiċrit tagħha mill-ġdid.
  
  
  - "Le, I qal tagħha. — I teħodha ma kienx tali kuntenti filgħaxija għalik."
  
  
  - "Le, — qalet. "Mhux tal-kors." Vuċi tagħha kienet dgħajfa u kbir.
  
  
  "Jekk inti taf skuża tiegħi rude kumment," qal, " għandek tkun taf kemm dwar roulette kif għandek tagħmel dwar booze, minħabba tiegħek logħba tal-agħlaq."
  
  
  "Jien naf," hija qalet.
  
  
  "In-nies dejjem għandek tagħmel," qal. "L-aktar nies imorru hemm għall-pjaċir, iżda inti ovvjament taw l-impressjoni ta'persuna li kienet tagħmel l-affarijiet aktar serji."
  
  
  Hi ħadlu-kap tagħha. Anki fil-dawl baxx, xagħar tagħha glistened . - "Le, Is-Sur Anderson..."
  
  
  "Naħseb li inti għandek iċċempel me Nick," qal. "Id-dritt," hija qalet. 'Laqam.'
  
  
  "Dak aħjar," qal.
  
  
  - "Le, hi ma kienx fil li każinò għall-gost."
  
  
  "Inti tilfu l-ħamsa u disgħin frank," qal.
  
  
  "Inti tħallas ħafna attenzjoni me," hija qalet. "Ukoll,"qal," jien waħdu F'nizza, u li kienu diffiċli biex miss."
  
  
  Hija tbissem fil-qosor. 'Tagħha, naħseb li...'
  
  
  Hi laħqet fis-żgħar tagħha purse. Hija rat b'maktur abjad, tal-passaport, fl-aħħar, u l-aħħar isfar ċippa. Hi ħa tagħha u l-ego bid-dawl ikklikkja, hi żbarkati fuq l-irħam blu. "Ħames frank," hi whispered.
  
  
  "Dak il-flus kollha li għandek, hux?"
  
  
  ""Iva. Dan huwa wkoll l-hekk faċli biex tara?
  
  
  "Jien jibżgħu hekk."
  
  
  "Mhux verament ħames frank," hija qalet. "Huwa l-biċċa tal-plastik."
  
  
  I talab tagħha. "Għaliex ma rebbieħa f'dan il-medja tal-każinò tant li inti?"
  
  
  Għat-tieni darba li bil-lejl, għajnejn tagħha mfittxija-wiċċ tiegħi.
  
  
  "Inti ma dehra fqira," qal, " inti ma tfittex bil-ġuħ." Ma dehra għandek bżonn Żvediżi u l-kenn. I ma tistax tikseb l-impressjoni li inti kienu qed jippruvaw biex tirbaħ il-vaganza jew maħżen dehbijiet. Regħba huwa wkoll il-kwistjoni.
  
  
  l - ebda.
  
  
  "Iżda inti kellha li jirbaħ il-lott tal-flus. Kien importanti għalik.
  
  
  "Iva," hija qalet. Ono tal-leħen.
  
  
  "Naħseb li hija tixtieq li tkun taf għaliex."
  
  
  Hija studjat-wiċċ tiegħi mill-ġdid ma'dawk intelliġenti aħdar għajnejn, issa bħala l-kesħa u l-fond bħala l-baħar.
  
  
  'Dak li tara?'
  
  
  "L-periklu," hija qalet. "Id-diffikultajiet".
  
  
  "Inti tista-fiduċja tiegħi," qal.
  
  
  "Iva," hija qalet. — I taħseb hekk, wisq.
  
  
  "Barra minn hekk,"qal," wieħed biss ħames frank tal-armi tal-linja, inti ma jkollhom l-għażla ħafna."
  
  
  Niedja tagħha, sħun xufftejn baqax parti mill tagħha anke abjad snien involontarju tbissima. "Iżda jekk il-mara tiegħu ma trust inti, ont jkollhom tax-xellug," hija qalet. "Imbagħad I ppruvaw li ssib xi ħadd ieħor."
  
  
  — Huwa importanti li?"
  
  
  Hija telgħet tagħha tal-ħġieġ u ħadet fit-tul x-xorb.
  
  
  "Tixtieq xi aktar?"
  
  
  "Jien mhux użati biex tax-xorb," hija qalet. "Madankollu, nemmen irrid ieħor tal-ħġieġ. Jien ma naf jekk irrid tagħha li tkun fis-sakra tinsa jew jiċċelebraw. Iva, Nick, wieħed ieħor.
  
  
  Il-wejter imsejħa tagħha fuq, u aħna stenniet fis-silenzju filwaqt li huwa ressaq us ieħor Royal Negresco.
  
  
  Hija ħadet sip ieħor, u meta hi lest, hija deher li jaslu għal deċiżjoni. "Iva," hija qalet. "Nemmen li għandek. Nispera li int fuq il-quċċata tal-il-subien li qed jgħinu. Dan mhux verament għalija, mhux biss għall-tfajla inti darba ltaqa'fil-każinò.
  
  
  "Jien naf," qal rassikuranti tagħha.
  
  
  "Din tmur ferm lil hinn mill-għalik u għalija. Iva, għandi bżonn biex tirbaħ ħafna flus u malajr. Inti raw dan. I-ħtieġa dan sabiex jimpjegaw xi ħadd.
  
  
  Tagħha għajnejn żdied fil mhux mitkellma-kwistjoni.
  
  
  "Xi ħadd ħafna speċjali," hi kompliet. "Jien ma saħansitra jkunu jafu kemm l-ispejjeż. Taf, Nick? Taf kemm l-ispejjeż għall-kiri ta'qattiel?
  
  
  Huwa milħuq barra u qabad isfar ċippa mill-president. "Ħames frank," qal.
  
  
  
  Il-kapitolu 5
  
  
  
  
  Għall-mument, l-espressjoni tagħha mibdula fl-sorpriża. Imbagħad, tidwir konfuż wiċċ lili, hi inklinata kontra l-me. Tagħha, I raw l-għajnejn tagħha, issa lit mill-proverbial diamond-nar, xofftejn tagħha maqsumin, li ġejjin aktar mill-qrib għall-mini.
  
  
  Il-mument li jmiss, hi tensed up. Il-wiċċ tagħha mdawwar ashen. L-għajnejn tagħha ġew iffissati wara lili, fuq in-naħa l-bieb ta'l-Negresco bar.
  
  
  Tagħha, jdur madwar. Guido kien l-ewwel li tara tagħha, grinning ftit. Imbagħad huwa ra angulari, wiry Ċiniż-bniedem, tall tiegħu, rqiq-ġisem shrouded fil-iswed minn ras il-toe. U bejn l-minnhom, fost dawn il-ego mmexxija mill-impjegati, huwa l-ikrah kreatura I se tkun taf kif Dr Abjad. Lothar Inuris. Il-mument ego ra tagħha għall-ewwel darba, hu tħabtu biex jikkontrolla l-rabja li daħal fuq lilu meta raw l-girl lest għall-xofftejn tagħha għall-mini. Huwa kiseb l-espressjoni tiegħu u miġbuda ego tiegħu fis-tinja tal-affable cordiality. Din l-espressjoni marru tajjeb ma'l-ego ta'l-ilbies: tnaqqis sew blu blazer, griż qliezet, qmis li spiss ipproklamata innifsu wieħed mill-aħħar il-kreazzjonijiet ta'Turnull & Asser fil-Jeremin Street London, tal-ħarir-nisa, u l-pompi papoċċi mill-Gucci.
  
  
  Iżda kollha għall-kura u l-detriment li marru fis-ilbies tiegħu, Dr. Inuris kellhom-intelliġenza jasar minn pervers u qawwija issuq.
  
  
  Ego-għajnejn, ma żibeġ li kienu skjavi l-ego-ħila biex jaħbu l-intenzjonijiet vera, ġew stabbiliti fuq żgħar, globulari kap kkompletati bl-iswed tax-xagħar slicked lura minn dejqa-moħħ. Il-mira innifsu, ma'l-irqiq vjola xufftejn u dojoq-imnifsejn fil-kbar tagħha l-imnieħer, kienet xejn meta mqabbel mal-tul tagħha u wiesa'tat-torso. Għadu mhuwiex wieqaf ħjiel ta'qawwa, iżda biss l-idea ta'gentleness bl-għeruq fil-perpetwa awto-eżenzjoni. L-idejn tiegħu kienu straordinarji. Fit-pali, b'mod anormali twil, bil-ponta-swaba, qasir dwiefer. L-idejn tal-kirurgu jew strangler. L bla xkiel, beardless-wiċċ u l-stramba, sickly-ġilda pallida tat l-impressjoni li l-ulċeroglandolari-bilanċ kien imfixkel, l-ewwel corrupting-ġisem u mbagħad jisforzaw l-moħħ biex iservu mhux naturali obsessions. Huwa eżamina bħal raġel li jieħu pjaċir fl-jolqtu ħażin xi ħadd u l-subjugating oħrajn tiegħu stramba perversions li l-kontroll lilu. Huwa mitfugħa'l barra ikteb. Raw li l-ego-nisa kellhom maħlula kemmxejn, li tiżvela l-doppju tal-ringiela tat-felul li kopra l-ego rqiqa, ħabib-għonq bħal grotteski-għonq madwar tagħha tondi-għajnejn.
  
  
  Oħrajn bħall-uem qasmu tiegħi it-triq. Ih maqsuma spirtu ta'l-awto-kunfidenza fil-twettiq b'suċċess inkonċepibbli l-affarijiet u t-twemmin tiegħu stess ġenju, li konvint ukoll ih ta'impenetrabbli-immunità biex jiġu kkastigati. Anke qabel ma tkellem, kien diġà magħrufa bħala Dr. Lothar Inuris, diġà raġel li n-natura permess xejn iżda tinsab.
  
  
  Huwa tbissem u miel. Huwa qajjem waħda ta tiegħu lithe armi fil-inċerti salute u l-mixi matul me. Missierha kien sa biex tingħata tislima lil lilu.
  
  
  "Ah," huwa qal. "Għall-mument, ħsibt aħna d mitlufa inti. U li tkun imdejjaq ħafna. Iżda jiddispjaċini. L-hena tiegħi nuqqas ta manjieri. I għadhom ma jintroduċu lili nnifsi. Ippermettuli." Għall-tabib tagħha. Lothar Inuris.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda saħħa fl-idejn huwa kellu lili. L-uem mħarrka tagħha ma'l-aħħar huwa jista'ġemgħa. "Sbieħ li jissodisfaw għalik, it-Tabib," qal. "I, Nicholas Anderson."
  
  
  "L-amerika, ont, I ejja ngħidu li," huwa qal.
  
  
  "Fil-fatt," qal.
  
  
  "Għeżież Zhirinovsky nies," huwa qal. "L-ewropa jaf li ħafna."
  
  
  "Grazzi għal tgħid li, - Tabib," qal. "Inkella, minn dak li stajt aqra, aħna mhux dejjem merħba hawn."
  
  
  "Iva," huwa qal. "Hemm dawn li nesa, iżda mhux tagħha madwar ih numri. Għal dawk li tinsa, l-aħjar attitudni hija t-tolleranza."
  
  
  "Ukoll, it-Tabib, nista'nikseb għalik li tixrob xi ħaġa?"
  
  
  Huwa ħadlu kap tiegħu b'dispjaċir. — Napprezza tiegħek ħniena, is-Sur Anderson, iżda ngħid jien ser ikollu jonqos." Ir-raġuni hija issa mhuwiex sekulari, iżda purament professjonali."
  
  
  Huwa intensifikati bejnu u l-tfajla li kienet għadha-istudju fuq il-mejda. Huwa inklinata tiegħu kap tagħha fl-direzzjoni, li jbaxxu tiegħu diġà artab, kkulturati vuċi anke aktar.
  
  
  Kien vuċi tinfaqa mal-innuendo. U dan kien it-tieni ħafna vuċi li kien maħsub biex tagħfas il semmiegħ. Inuris ' superjuri l-intelliġenza, l-ego-unsurpassed l-abbiltajiet, l-aħjar tiegħu intenzjonijiet-sinċerità, u, jekk dan mhuwiex biżżejjed, il-periklu ta'mocking raġel li l-żewġ politiċi jistgħu jitqiesu bħala kapaċi jużaw-seħħ.
  
  
  "Jekk inti huma familjari ma' l-Ewropa, is-Sur Anderson," huwa qal, " u speċjalment mal-Amerika T'isfel, tista'tkun taf li l-titolu tal-tabib jintuża pjuttost liberament. Iżda fil-każ tiegħi, dan it-titolu u qala miksuba wara ħafna snin ta'taħriġ iebes. Md tagħha, is-Sur Anderson, huwa speċjalista fil-kirurġija li jittratta sa ċertu punt mal-mekkanika-arti. Jirrikonoxxu dan, u bl-ebda intenzjoni li jinjora l-intelliġenza spinta, huwa attentat biex jakkwistaw addizzjonali ispeċjalitajiet. Hi għandha wkoll psikjatra mal-prattika li jittratta" — huwa glared fil tagħha - " l-aktar każijiet diffiċli.
  
  
  Hi jappartjeni għal tagħhom, li jkunu tajbin biex iqajjem l-ego tiegħek shift libertà. "Hekk int il-kaptan?"
  
  
  Huwa ġiet ippremjata bil-shiver li dam permezz tal-ġisem tiegħu. "Iva," qal, u jippruvaw tidħaq. "Jiena naħseb li dak li ċemplilna fl-Amerika." Interessanti ħafna u primittiv-tul. Iżda jien ma tistax tikseb malajr. Kif kien dwar ngħidu, dan iż-mara kienet waħda mill-pazjenti tiegħi.
  
  
  Vuċi tagħha niżel għal storduti-kunfidenza. "Inti medja hi marida, it-Tabib?"
  
  
  Dr. Inuris ppruvaw l-almu tiegħu biex ikun tolleranti, iżda I tista'tara li l-I kien qed jipprova tiegħi l-aħjar li jiġu-pazjent. "Ukoll, li nisa pjuttost ġenerali fit-tul, biex tpoġġi dan il-mod. Professjonalment, kollox huwa ħafna aktar ikkumplikata. Iżda ejja ngħidu biss, mingħajr ma tfixkel ir-relazzjoni bejn l-tabib u l-pazjent, u mingħajr ma jidħol fis-deskrizzjonijiet tekniċi, li l-mara żgħażagħ qed tbati minn serji disturbi emozzjonali."
  
  
  "Jien nifhem," qal. — Inti jista ' jkollhom imqarraq me. U inti tama hekk,huwa qal lilu nnifsu.
  
  
  "Mhux l-emozzjonali mard jimmanifestaw ruħhom b'mod li ih jistgħu faċilment jiġu rikonoxxuti mill-ispeċjalisti mhux bħalek."
  
  
  "Jien naħseb le," qal.
  
  
  Dr. Inuris tbissem me. "Jien ferħan li inti għandek dawn l-wiesa'perspettiva, is-Sur Anderson," huwa qal. "Guido għamilha ċara li għalija li l-imġieba tiegħek lejn lilu fil-każinò kien, kif nista'nagħmel dan, kemmxejn fil-gwerra."
  
  
  "Iva," qal. — Iżda min-naħa l-oħra, dan il-bniedem tal tiegħek ma kienx eżattament dak li għandek d-sejħa l-ambjent ma'dan iż-mara." I-medja, huwa iweġġgħu tagħha, u hi ma jidhirx partikolarment qawwi fuq l-tajba.
  
  
  -"I għandhom staqsi lit-maħfra mill-ġdid," Dr. Inuris qal kif hu indirizzat me ma hypocritical, aħna tbissima. "U mbagħad kull issa Guido jitbaxxa wisq iebes. U l-tagħha, jiena naħseb li huwa kien ngħid tiegħi rabja. Inti ara, jien ma jimxu regolari klinika. L-anzjani mara ġiet fdata għall-kura tiegħi fil-villa mhux'il bogħod minn hawnhekk, u f'dan l-istadju tat-trattament tagħha, ma jkunx xieraq għall-suġġett tagħha għal dak li inti u l-I tikkunsidra normali l-benefiċċji soċjali.
  
  
  "L-aħħar ġimgħa," huwa kompla, " ħej, ġestiti li jħallu l-villa għal mhux awtorizzat-vjaġġ għall-każinò. Guido mhux professjonali infermier, u forsi li għaliex għandek tistenna żbalji min-naħa tiegħu. Madankollu, l-tifla temporanju għajbien magħmula me rrabjata ħafna mal-Guido, u hu solennement wiegħed me li l-tfajla ma jibqgħux jaħarbu tiegħu skorta. Xorta, ħej, li rnexxielha irrepeti dan illejla.
  
  
  Għalhekk huwa jifhem, hux, li Guido huwa, kif nista'nagħmel dan, aktar paċenzja mal-tagħha? U, " qal li l-tabib. Inuris qal jippubblika ," huwa wkoll ċar li, kif Amerikana bniedem, inti nobbli, intervjeniet biex jipproteġu tagħha minn xi ħaġa li kienet kompletament inaċċettabbli l-imġiba għalik."
  
  
  "Ukoll, it-Tabib," qal, " I ma jirrealizzaw kien hemm tant wara dan. I maħsub biss tiegħek impjegat kien għal xi ħaġa."
  
  
  "Dehriet jistgħu ikunu qarrieqa," huwa qal.
  
  
  "Iva, li għamilt," I qablu. "Apposta jieħdu tagħha, qatt ma ħsibt kienet ma tiflaħx."
  
  
  Dr. Inuris taptap tnejn naħa tiegħi assigurata. -"Ukoll, ukoll," huwa qal. "Huwa jieħu wisq għall inti tifhem l-affarijiet ibbażat fuq fil-qosor l-osservazzjoni, anki mediku tal-x-xjenza kultant jiġrilha konfuż."
  
  
  "I ara," qal.
  
  
  — U issa, is-Sur Anderson, inti ser tifhem meta għandi jgħidlek biex ħalli me u l-er - " .. - istaff tiegħi se jintemm filgħaxija tagħhom mal-tifla u l-jieħdu lura tagħha tagħna villa. Ma nafx kemm oħra konverżazzjonijiet kellek mal-ħabib tagħha, iżda jekk inti tista'tagħti me xi ukoll l-tifsira parir, int se jkun għaqli li tħares fuq kollox hija setgħet qal fid-dawl tal-marda tagħha. Xi kultant agħlaq hija t-tentazzjoni li ngħidu l-affarijiet li jista'jidher plawsibbli mad-daqqa t'għajn, iżda sfortunatament dawn huma kkawżati mill-marda tagħha, li nittama li nista'-kura."
  
  
  Ont, nodded fil-ftehim. — I verament tama tista ' kura tagħha, it-Tabib. Jidher bħal mistħija li tifla ħelu bħal tagħha..."
  
  
  "Jien għandi kull tama," Dr. Inouris qal. "Iżda l-tul tal-kura hija probabbli li jkun pjuttost twil."
  
  
  "Wisq ħażina," qal.
  
  
  "Fil-fatt," huwa qal, ma ħjiel ta ' sabar. — Imma issa nistgħu verament għandek tmur." Kien ta'pjaċir-laqgħa tal-inti, is-Sur Anderson. Tassew sabiħa. Huwa tinqasam swaba tiegħu, u Guido mċaqalqa, lesta għall-azzjoni.
  
  
  I ma bżonn. L-girl ltqajna, mdaħħla-purse tagħha taħt tagħha tad-driegħ, u mixi'l quddiem għalihom. It-tabib tbissem pjaċevoli fil-tagħha.
  
  
  Bl-espressjoni ta'irrepressible disgust, hija għaddiet it-tabib u l-Guido tal-mimmo il-bieb rotanti permezz li kien daħal. Tall, angulari Ċiniż-bniedem imblukkata is-sena ewropea tal-triq, iżda meta hi avviċinat lilu, huwa intensifikati apparti biex tiftaħ il-bieb għall-tagħha u segwiti tagħha. Guido segwiti tagħha .1
  
  
  "Jiddispjaċini li jolqot inti," Dr. Inuris qal lili.
  
  
  "Dak ħasra," qal. "Dawn l-tifla ħelu..."
  
  
  "Jippruvaw tinsa tagħha, għeżież-bniedem," Dr. Inuris qal kif marru għall ara Jum.
  
  
  "Jien ser jurik barra," qal.
  
  
  "L-ebda bżonn, qalb l-oħra," qal fl-żejtni vuċi. "Oh, — I qal. — I d verament bħal dik."
  
  
  It-tabib tal-wiċċ mudlama. 'Kif tixtieq.'
  
  
  Tagħha warajh fl-jum. Il-white Mercedes kien pparkjati fuq il-bankina. I rikonoxxuti bħala l-karozza I d dehru ġejjin mill-każinò. L-girl, Guido, u l-Chinaman kienu wieqfa fil-qrib.
  
  
  It-Tabib aċċettabbli tal-idejn tiegħu. Huwa qal, " Dak li aħna tistenna?"
  
  
  Il-Ċiniż-bniedem jinfetaħ il-bieb tad-dahar, imbagħad intensifikati l quddiem u ltqajna wara r-rota.
  
  
  Bil-flash ta'tagħha fit-tul, showy-saqajn, l-girl jiżżerżaq fil-pubbliku. I nnotat li hija kienet liebes-dinja pompi mal-takkuna għolja. Dawn il-ġranet, in-nisa rari jilbsu medika ih, iżda l-ebda żarbun qatt graced tal-mara marda hekk ukoll. Inti raw ih ftit snin ilu, meta Nicole Kara kien għadu ħaj.
  
  
  Dr. Inuris jiżżerżaq ġewwa. Guido għalaq il-bieb u sib l-isfel li jmiss mal-Chinaman. L-magna kienet diġà jaħdem, u li l-karozza jiżżerżaq'l bogħod mill-bankina.
  
  
  Tagħha, jaraw lilhom issuq bogħod kif hu memorizzati il-pjanċa tal-liċenzja. L-Mercedes skidded għall-waqfien fil-kantuniera. Permezz tal-tieqa lura, I raw l-tabib jgħollu l-naħa tiegħu tagħha pjuttost-wiċċ.
  
  
  Imbagħad biddilt il-ħsieb. L-idejn enormi rilassat bħal enormi minġel. Wara l-mument, huwa biss l-kbir u l-werrej kienu teħel minn madwar l-idejn.
  
  
  Bħala l-ghost karozza biddel il-kantuniera, it-tabib. Inuris bil-mod ħafna laħqu l-naħa tiegħu, bir-reqqa u b'tbissima ta'pjaċir intensa, u tpoġġi tiegħu swaba fil-tifla windpipe u bdew għafas.
  
  
  
  Il-kapitolu 6
  
  
  
  -
  
  
  Imbagħad huwa mdawwar u l-mixi lura għall-bar. Jekk Ħafna Aktar. Inuris fisser malajr il-mewt, kien ikollu ħalli Guido tagħmel dan. Forsi l-tabib xtaqu mewt bil-mod, huwa kien ċert minnha. Iżda jekk huwa jista'jagħmel dan, huwa se jagħżlu l-aktar komdu-sede minn is-sit ta'wara tal-karozza.
  
  
  Hija kienet jittieħdu lura lill-president tagħha, taħt il-ħarsa kritika tal-wejter, li ħares kemmxejn meħlus meta rritorna minn ftit tiegħi barra mixja mal-Dr. Inuris u l-intimidanti ftit priġunieri. I ma fissa lili nnifsi li l-wejter kien imħasseb dwar tiegħi tas-sigurtà jew l-prova. Tagħha suspettati ego ta'imgħax reali kien me, jekk wieħed jassumi l-I kien b'saħħithom biżżejjed li jħallas il-abbozz, biex tara jekk, bħal ħafna turisti, I ma tkunx taf li l-ponta kien inkluż fil-abbozz u, għalhekk, jagħtu l-uem doppja.
  
  
  I magħmula ġest fl-arja, u huwa malajr lill-tabella, bir-reqqa jbaxxu l-għajnejn tiegħu biex timbotta l-irħam-abbozz lejn me. Kif I-privatezza l-passaġġ tal-naħa tiegħi tal-ego, għajnejn tiegħi waqa'fuq il-kitba. Kien fuq il-karta joqgħod, mgħawġa mill-zokk tal-ħġieġ li madwar l-girl kien tax-xorb.
  
  
  Hu qabad l-ħġieġ u ħa l-karta. Filwaqt li l-Oħra. Inuris u l-tagħha kienu jinsabu lil xulxin, hija kienet okkupata ħafna ma xi ħaġa.
  
  
  Hi kiteb messaġġ tagħha ma'eyebrow lapes. "Villa Narcissa," huwa qal, " tal-Pak Ferrat. Għinni, Kostya tal-Alla. 'Dan ma kienx iffirmat, u l-I induna li l-nemes għadu ma kienx jaf li hija kienet.
  
  
  Iżda kont naf liema hi kienet simili: sana, minkejja kollox Dr. Inuris kien qal. Sabiħa, kbir, u kunfidenti biżżejjed li tmur ma ' l-sinister-tabib mingħajr reżistenza. Iżda hema kienet, u baqgħu misteru.
  
  
  Kien misteru li kien se ssolvi l-żewġ trufijiet ta ' l-għaxija.
  
  
  Iżda I għandhom jaġixxu malajr. Huwa beda jħares lejn għassa tiegħu. Per eżempju, il-half-aħħar waħda, u Dr. Inuris kellhom vantaġġ kbir. Hi mħallsa l-abbozz, ma kienx jintefa, iżda pjuttost li l-wejter partikolari d-diżappunt, u tax-xellug l-Negresco permezz ta'l-entratura prinċipali. It-Taxis kienu qed jistennew għall-passiġġieri. Fil-Renault, fil-quddiem tal-kju, l-sewwieq, l-xaħam ffaċċjati-bniedem, jistabbilixxu mal-kap tiegħu mitfugħa lura, inħir ħafna wara r-rota. Meta l-ego sfruttat hu fuq l-ispalla, huwa minnufih qajjem up. Huwa sorveljata fil me, aħna ma tbissima li kien dejjem taħlita ta'l-annimali awto-baqar u l-b'qerq, l-tbissima ta'l-ex-suldat. "Monsieur," huwa qal, kemm jekk biex jiġbdu l-attenzjoni.
  
  
  I talab tagħha. "Do you know-Pak Ferrat?"
  
  
  "Naturalment," huwa qal.
  
  
  — Taf Villa Narcissa ?"
  
  
  "Iva."
  
  
  — Tista ' tieħu me hemm?"
  
  
  "Waqt li jixtiequ, sir." Iżda jiddispjaċini, dan huwa post stramba.
  
  
  'Verament?'I qal, yanking tiftaħ il-bieb ta'wara ta'l-ego Renault u jkollna. "Tgħidli r-raġuni għaliex, iżda għal issa, ejja għaġla up."
  
  
  Il-karozza jiżżerżaq-punent tul il-boardwalk u iffavorixxa madwar l-ewwel kantuniera.
  
  
  "L-ebda wieħed jgħix hemm. Huwa abbandunat hawnhekk, " huwa qal.
  
  
  — Qatt kien hemm dan l-aħħar?"
  
  
  — L-ebda, ma nista'ngħid li. Iżda l-ebda wieħed ikun jgħix hemm għal snin, Monsieur. Naf tagħha għall-żgur. Ftit ġimgħat ilu, forsi xahar ilu, li għadda mill-mimmo nim bil-lejl. Hemm ħitan tal-ġebel bejn il-villa u l-triq, u l-bieb tal-ħadid fil-bieb. Tagħha, ħares fil-bieb. Ma kien hemm l-ebda-paċi. Inti jistgħu jħossu li meta l-ebda wieħed huwa d-dar. Dan il-villa kien tali-dar.
  
  
  — Taf li jappartjeni għaliha?"
  
  
  — L-ebda, sinjur, jien ma naf. Is-sjieda hawn tgħaddi minn sid wieħed għall-ieħor, u xi kultant il-preżenza ta barrani sempliċiment ifisser li ż-żewġ jingħataw il-permess li jgħixu fil-villa tagħhom."
  
  
  L-Renault kien imsejjes fuq il-veloċità issa. Rajt l-Ċir Rivage-Lukanda jisparixxu wara l-istati uniti, u mbagħad aħna mdawrin fis-liwja fit-triq li imżerżaq bil-mod ' l isfel sabiex il-port mal-triq maqtugħa tal-blat li injorat il-baħar.
  
  
  "Dejjem hemm l-ġodda qed tiffaċċja fil-villa," is-sewwieq qal.
  
  
  "Tgħaddi l-Nofs il-Ginea Cormiche? "I qal.
  
  
  "Iva sir."
  
  
  Issa għandna kienu tixbit, u l-belt ta'Nizza wara l-istati uniti. Hawn taħt me, li d-dritt tiegħi, il-baħar jiġu jiċċaqalqux taħt kutra tal-ċpar.
  
  
  — I d japprezzaw, "qal," jekk inti ma tistax tieħu me l-gradi tal-Villa Narcissa u ħalli me jingrana kilometru preċedenti."
  
  
  "Ltqajna," is-sewwieq qal. Kien probabbilment tajba suldat. Xaħam u l-tkabbir intelliġenti, anke wara. Jifhmu dak li se jagħtu l-uem jekk huwa jifhem, u tinsa dwar l-bqija. L-ewwel nett, tieħu ħsieb tiegħek innifsek u jgħix. Is-sopravivenza kienet dejjem l-aħjar pubbliċità suldat jistgħu jagħmlu għalih innifsu.
  
  
  Huwa saq malajr u bla xkiel, li jgawdu l-isfida ta'wieħed mill-aktar eċċitanti toroq fid-dinja. It-triq'il quddiem kien abbandunat, u huwa mixgħula ftit isfar l-fanali li jiksru l-purtiera tal-ċpar. Għalkemm il-lejl kien kwiet, il-veloċità maħluqa pjaċevoli-riħ.
  
  
  "Hawnhekk," huwa qal.
  
  
  Sinjal qari " St Jean-Pak-Ferrat kienet tinħass sew u fflaxxjati mimmo. Għal-lemin tiegħi, deskritti x'imkien fil-dwal, Kap Ferrat jistabbilixxu bħal saba teħel barra fil-baħar. L-Renault tal-magna tal-whined bħala l-mutur jiżżerżaq fis-irkaptu baxx, il-preparazzjoni għall-inżul mill tajba ħafna Corniche.
  
  
  — Aħna ser ikun hemm aktar fis, " qal ma ħjiel ta'divertiment. — Huma l-ħbieb tiegħek stennija għalik?"
  
  
  Hija ma moħħ l-uem jwieġbu. - "Le," qal, " jien ma jibżgħux.
  
  
  "Forsi li dak li inti tixtieq, wisq."
  
  
  Huwa poġġa naħa waħda fuq l-isteering u ħass taħt is-sede l-oħra. Meta huwa miġbud ego lura, huwa kellu-ilqugħ tal-ħadid fl-naħa tiegħu. Huwa kien id-daħk. — Forsi inti tista ' tuża din?"
  
  
  'Forsi. Iżda jien ser tagħmel dan mingħajr. Grazzi għall-aħħar.
  
  
  "Qatt-moħħ," huwa qal. "Dan il-villa huwa post stramba. Jien jippruvaw verament diffiċli. Ħafna li jagħmlu ħsara. Dan mhux dar fejn inti tħossok komdu u merħba."
  
  
  "Stajt qatt ma kien hemm," qal. "Iżda jien nemmen li inti.
  
  
  "Jien ser itfi il-papa waħda," huwa qal. "Dan se jgħin il-viżjoni bil-lejl."
  
  
  I talab tagħha. "L-armata?
  
  
  "Il-politika Barranija Légion, "huwa qal," qrib l-għajnejn tiegħek għal ftit minuti. Jien ser jgħidlek meta għandna naslu s'hemm.
  
  
  Wara filwaqt li, l-karozza titwaqqaf. "Id-dritt," huwa qal.
  
  
  Huwa fetħet l-għajnejn tiegħu mill-ġdid. Kien żift iswed kollha ta'madwarna. Huwa f'idejn l-sewwieq-munzell tal-kontijiet.
  
  
  "Xxurtjati me," huwa qal.
  
  
  L tagħha, madwar l-karozzi.
  
  
  Is-sewwieq inklinata barra. Kilometru miftuħa. Fuq il-lemin. Ħajt tal-ġebel. Tliet metri għolja. Maqsuma fuq il-quċċata tal-ħġieġ. Il-bieb huwa seba'metri fit-tul. Bil-ponta tal-quċċata. Hemm xejn li jiswew jisraq ġewwa. Mill-inqas xahar ilu. Iżda mill-inqas xorti tajba.
  
  
  Kien għadu smiling bħala l-karozzi bil-kwiet sostnuti fl-triq. I stenna sakemm I ma setgħux jisimgħu l-aktar, u mbagħad I marru. Filwaqt li l-tagħha qoxra kien għadu fuq, I vverifikat li l-xfafar tal-leħja kienu għadhom fis-seħħ.
  
  
  Bit grad ta'moss mifruxa l-qodma moan, kif jekk inbit maqtugħ. Sadid titqaxxar il-bieb tal-ħadid. L-water tefgħet permezz tal-siġar koniferi li żdiedu mill-qrib flimkien madwar l-garża tal-ċpar, u kellha mal-unkempt-ħaxix li mwaħħla sa madwar l-art bħall-daqna fuq karkassa.
  
  
  I ma setgħux ara ħafna mill-triq. Biss il-passaġġ tal-karozza li kien biss għadda, meta wieħed iqis il-liġijiet fil-ċatta-ħaxix. Siġar twal kien simili sentinels bejn il-kurjuż gazes u l-villa.
  
  
  Hu kien barra l-bieb għall-waqt, is-smigħ. Biss silenzju. L-ebda-klieb sinjalar-preżenza tiegħi. L-ebda-sitt sens għall-immarkar tal-rondi, sens li ffranka me hekk bosta drabi.
  
  
  Huwa ħa l-off tiegħu ġakketta u tossed fuq il-ħajt biex jipproteġu l-idejn mill-maħmuġ shards tal-ħġieġ li jistabbilixxu fuq il-blat, stennija għall-kurjużi li fsada għall-mewt. Huwa qabża, misjuba bażi soda u miġbuda ruħu fil-mozzjoni, il-ġbid ġakketta tiegħu flimkien miegħu.
  
  
  Għarkupptejh fil-qiegħ tal-ħajt, huwa waqfa qasira u l-sema. Biss silenzju. Għarkupptejh baxxa u l-użu ta'l-siġar għall-kopertura, huwa ressaq quddiem, parallel mal-triq. Ont kien miexi bil-mod. Saqajn tiegħi nimxi fuq il-ħaxix imxarrab. Ċpar li jinxtamm tal-arżnu-labar u l-ilma baħar jiddawwar madwar me.
  
  
  Kif kien jirkeb l-għoljiet, I raw glimmer tal-dawl permezz tal-siġar, u permezz tal-ċpar. Ftit sekondi wara, huwa laħaq tiftaħ il-qasam.
  
  
  I titwaqqaf fil-tarf tas-siġar u raw li l-karozza tal-binarji fuq il-lemin naħa tax-xellug u imbagħad dawwar id-dritt lura għall-daħla tal-villa. Il-white Mercedes, kważi mgħottija mill-ċpar, kien skur u silenzjuża fl-awtostrada.
  
  
  Il-villa innifsu, kessaħ bħala ġebel, li jżommu f'wiċċ il-lejl tal-baħar l-arja, kienet tinħass sew madwar il-ċpar bħall-xena tal-terribbli ħmar il-lejl. Għolja fil-tieqa, mdawra minn mdendlin kontraporti, biċċa abjad qisu ħalib purtiera tal-maqbuda l-water u ħares lejn l-xena hawn taħt bħal unseeing-għajn. L-ewwel żewġ sulari ta'l-villa kienu skur. Sergei kien ħruq fl-tliet windows fuq l-ewwel pjan ta'art.
  
  
  Iż-żamma fi ħdan il-linja tas-siġar, il-dar malajr fit-tond dan. Id-dahar, l-fuq in-naħa l-naħa l-oħra, u l-quddiem baqgħu l-iswed u s-skiet. Hu beda l-approċċ permezz tal-mhux maħduma-ħaxix. Biss irqiq-purtiera tal-koperti l-naħa tal-lemin tat-tieqa. Dejjem tikber għall-ġnub tiegħu, huwa peered ġewwa.
  
  
  Din kienet l-kċina. Tall Ċiniż-bniedem sib tiegħu lura lill-lili mill-tabella injam, tax-xorb bil-fwar tat-tazza tat-te.
  
  
  I ducked isfel u marru għall-tieqa oħra, barka l-wetness li kien diġà muffling tiegħi bil-widnejn. Bil-mod, I titneħħa l-kap tiegħi mill-ġdid u misjuba lili nnifsi tfittex fil-kamra li kellhom biss fis-sodda. Guido kienet tinsab fuq dan l-sodda, kap tiegħu mirfud kontra l-ħajt, taqleb permezz tal-rivista. I ra lilu tluq tiegħu ġakketta u t-trasferiment tal-pistoli mill-ċinturin tiegħu li l-ispalla tiegħu holster.
  
  
  It-tielet tat-tliet imdawla kmamar kien jinsab fid-distanza konsiderevoli mill-ewwel tnejn. U bħala tagħha qoxra naqas, iż-żamma taħt il-livell tal-twieqi, it-tabib-vuċi tal-sema tagħha.
  
  
  "L-għasel," huwa qal. — Stajt ppruvaw diffiċli ħafna li tkun pazjent miegħek. U jien naħseb li l-paċenzja mhux ippremjata bil-fehim u l-gratitudni min-naħa tiegħek; biss infedeltà u tradiment. U issa, sfortunatament, il-paċenzja jispiċċaw.
  
  
  Ont kien issa fil-livell tal-tieqa. Dan kien miftuħ, u t-tabib tal-vuċi, inkarigati bil-theddida, kien viżibbli b'mod ċar. Huwa kompla l-tieqa. Sezzjoni oħra ta'dak l-irqiq abjad purtiera, parzjalment biss mfassla, il-dijanjosi fil-kamra bħal minġel tal-web fl-gravi. Tfittex barra mit-twieqi, hija b'mod ċar ra Dr. Inuris u t-tifla. It-tabib kienu ħadu off tiegħu ġakketta u tpoġġi l-nisa lura fuq, iżda ftit double-felul xorta kienu evidenti fi l-liwi ta ' l-silk-faxxa.
  
  
  Tagħha, raw li l-girl kien għadu lebsin eżattament l-istess bħal meta ee sodisfatti tagħha. Agħlaq l-idejn kienu magħqudin quddiem is wara lura tagħha bħal tfal li scolded għall-imġieba ħażina, l-kap tagħha ftit miel, u l-tagħha tleqq tax-xagħar kien għadu lura marbuta mal-aħdar ċar ribbon.
  
  
  "I kien bit-tama li d uri me xi apprezzament," l-tabib qal. "I kien bit-tama li inti se jidħlu għall-me fuq il-salvo mal-teżori li huwa biss l-mara jista'jagħti, li inti se tibda lura me għall-dik li ont għandu jitferra fuq inti hekk b'mod ċar u sabiex kontinwament. Inti tista'ma jemmnu me, iżda huwa verament kien l-biċċa l-kbira tiegħi sinċiera tama. Iżda forsi tagħha wisq tama. Din mhux se tkun l-ewwel darba. U sabiex I nafu wkoll li dak li huwa ma tingħata volontarjament jistgħu jittieħdu mill-seħħ." L-girl ħares lejn lilu bil-miftuħ. Hi tkellem bil-mod u deliberatament. "Inti qed terribbli," hija qalet.
  
  
  Inuris wiċċ milwi mal-rabja. Huwa qajjem naħa tiegħu u titbaxxa mill-ġdid. — Dan ma jkunx il-tieni darba illejla li int stajt ipprovokat me biżżejjed biex jagħmlu l-me jridu juru l-krudeltà tiegħek ferm sbieħ-wiċċ." Iżda jien ma tistax tagħmel dan, għandek I? Tagħha, tfittex tant kbir. Iva, qed nifhem li tiegħi karatteristiċi mhumiex solvuti mill inti. Oħrajn ikollhom diġà ġie spjegat li dan me.
  
  
  "Ma jsibux me ħażin, Tabib," l-girl qal. — I ma semmiex id-dehra tiegħek. Għandi l-inqas id-dritt li tagħmel dan.
  
  
  'Oh Lee? qal li l-tabib.
  
  
  - "Le, — qalet.
  
  
  "Ukoll, ħelu tiegħi?"
  
  
  "I simili għaliex inti qed hekk unspeakably ħażina," hija qalet.
  
  
  It-Tabib-qima, għolja waqqfu chuckle jaħrab madwar l-ego oxxen-gerżuma.
  
  
  "Kif ftit taf dwar ħażin biex jitkellmu dwar l-nen tant faċilment. Iżda hekk, inti se jitgħallmu aktar dwar dan, u jien se tkun il-gwida tiegħek, l-għalliema tiegħek, is-sieħba tiegħek."
  
  
  "Qatt," hija qalet.
  
  
  "Oh, iva, qalb," Dr. Inuris qal. "Ħafna u malajr. Hawnhekk, fil-kamra tiegħek, fuq il-sodda.
  
  
  L-girl għadda malajr fil-bieb.
  
  
  It-tabib ħadlu kap tiegħu. - "Le," huwa qal. "Mhux se jgħinek.
  
  
  L-girl grimaced.
  
  
  F'dak il-mument, jiena ridt li l-att, li l-għaġla fil-kamra biex tara Dr. Inuris u tisma tiegħu artab, soulful vuċi. Iżda I sfurzat ruħi biex jikkalma. Sa issa, in-nemes kellu jsir xejn iżda chatter. L-girl se jibqgħu jeżistu dan. U kif I stenna, jien ser ikollhom opportunitajiet aktar u aktar biex jitgħallmu aktar dwar dan il-fixklu-bniedem u l-ego misterjużi ristrett li jittratta tagħha meraviljuż-wiċċ u l-difetti tal-ġisem li jgħarraf l-ego-theddida.
  
  
  Grin tal-brutalità u l-antiċipazzjoni bared ego tal-snien. "Ukoll, dollaru tiegħi munzell," huwa qal. — Jien tagħti ċans wieħed aħħar. Jien ħadt kollox I jista. Inti se tagħti me dak li inti tista fl-ritorn, jew għandha tittieħed mill inti?
  
  
  "Inti jistgħu jkunu me, Tabib," qalet sew, " iżda għandek tkun taf, u naf, li inti qatt se jkollu me."
  
  
  It-tabib tal-wiċċ paled u l-xedaq clenched fil-rabja. Il-vina bl-impulsi fil-tempju tiegħu bħal qtar, indivja taħt l-ego pallida-laħam. Huwa mixi matul il-tifla li issa sat-mod u bil-kalma, tħares lejn lilu mimically bħala jekk l-ego m'għadux jeżisti. Ego enormi tal-naħa laħaq u ġibed l-ribbon madwar tagħha tax-xagħar, li waqgħet ħej, fuq l-ispallejn tagħha fil-golden kaskata.
  
  
  Rabja maħruq fil-repulsive-parti ta'l-ego-uċuħ, l-amplifikazzjoni li minnhom il-ftit sekondi hija ħadet l-uem aqbad il-green ribbon u tarmi l-art. Huwa waqfa qasira għall-mument biex jittrattaw u tipprepara għall-kesħa-demmhom attakk fuq agħlaq. L-girl kompliet mimm fil lilu, kif jekk tagħha ego-intenzjonijiet ma baqgħux jmissu tagħha bħall-żanżin tal-titjir.
  
  
  It-tabib saret l-naħa tiegħu mill-ġdid. Ego twil, rqiq-swaba jingħalqu madwar l-delikat l-għonq tal-tagħha l-ilbies, u l-ramm deliberatament waqfa qasira fil-kotran u frisk qsim bejn l-sider tagħha.
  
  
  Huwa għamel malajr il-mozzjoni tiegħu tal-polz, u jinġibed l-drapp off-ġisem tal-mara. Hi sib jiċċaqalqux bħala huwa miġbud l-drapp mill-ispallejn tagħha u ħalliha jaqgħu l-art bil-rustle.
  
  
  Hija ma tistax tiċċaqlaq biex jipproteġu tagħha vojt fis-sider minn fuq il-aqbeż tqanqil qalila tagħha fl-ego tal-għajnejn. Armi tagħha-il-dijanjosi tagħha fil-ġnub. Hija kienet liebes biss kalzetti u l-pompi tal-pompi.
  
  
  It-tabib tal-nifs hissed barra minnu. "Ah, għalhekk," huwa qal.
  
  
  Kif hi sfurzat ruħha li jinjora l-vuċi ġewwa me li kien għalija li jiksru tiegħi ego serp-għonq, l-idejn jiżżerżaq tagħha l-koxox, u l-tagħha qliezet ta'taħt bdew żerżaq ' l isfel tagħha ittrattat-koxox.
  
  
  Hubert kien id-dritt dwar Nicole Tagħmel jekk hi kienet Nicole Furzar. Hija kienet naturalment-anzjani.
  
  
  L-sodda kien fuq l-dritt, fil-kantuniera bejn il-ħajt u l-tieqa. L-girl, xorta jiċċaqalqux, kien fuq tax-xellug tiegħi, ma Dr. Inuris bejn tagħha u l-sodda.
  
  
  Jkollna l-irkopptejn tiegħu, panting ftit mill-eċċitament u l-eżawriment, huwa rrumblati tagħha qliezet ta'taħt tagħha l-għekiesi.
  
  
  Dr. Inuris qbilna li l-saqajn, qabad ee tal-driegħ, u beda sejjer lura tagħha għall-sodda.
  
  
  Huwa ħalli tagħha tieħu pass, imbagħad ieħor, biss biex tiżgura. Ma kien hemm l-ebda mole fuq ġewwa tal-tagħha koxxa tax-xellug. Mhux fil-livelli kollha. Imbagħad hu il-volpi qabżet fuq il-tieqa u ducked fil-kamra.
  
  
  It-tabib jdur madwar ara me. L-girl jiżżerżaq lura tagħha pakkett ta'theddid-ħwejjeġ.
  
  
  L-nisa naqas mill-tabib tal-għonq, li jesponu l-ego diżgustanti-għonq madwar l-felul. Qabel ma hi tista ' tnaqqas id-distakk bejn l-istati uniti, huwa magħluq fil-amazement tiegħu.
  
  
  "Guido! għajjat. "Guido!
  
  
  
  Il-kapitolu 7
  
  
  
  
  Barra mill-kantuniera tal-għajn tagħha, huwa ra l-girl lift tagħha tattered ilbies u agħfas il-bċejjeċ ta'drapp kontra tagħha ħalib tal-ġisem. Dr. Inuris kienet maqbuda bħal minġel, ħela tiegħu l-ħin ta'stennija għall-wasla tal-fatali Guido.
  
  
  Huwa ma tipprova biex imexxu l-bieb. Dan fflaxxjati permezz tal-fehma tiegħi li kien probabbilment jibżgħu li jimxu fl ftit tiegħu torturer fil-wiċċ skur u l-ħlas tal-multa għal Guido tal-difettuż-intelliġenza u l-petulance fil-forma ta'.22-pistola ta bullet mill li scumbag. Fl-istess ħin, l I kellu l-a mentali immaġni tal-nanu mad jaqbeż mis-sodda, ġbid tiegħu Trejo pistola minn taħt il-fergħa tiegħu, u taħdem lejn l-tifla-kamra.
  
  
  Bħal kantuniera boxer, Dr. Inuris mċaqalqa mix-xellug għal-lemin tul il-ħajt tal-kamra, l-ego, pali, kif jekk fil-ġest ta'rikonċiljazzjoni.
  
  
  Jien mhux se jkollhom ħafna ħin. It-tabib kien kemm fiżika theddida bħala cotton candy, iżda ma kien hemm l-ebda punt fl-jkollna bejnu u l-Guido. Il-web-ġlieda li hu tista'tikseb fis kien il-wieħed fejn l-odds kienu fuq in-naħa tiegħu.
  
  
  Huwa ħalli l-uem approċċ bil-mewġa ta'tiegħu ta ' l-ispalla u l-driegħ tax-xellug. Huwa bdiet me, ħtif tiegħi driegħ tal-lemin. Hija ġiet rilaxxata mill-bozz, u deċenti ego bozz l-xedaq. Huwa ewropea fil-ħajt, imbagħad jiżżerżaq'l isfel, minn sensih, demm streaming stabbiliti l-ego tal-vjola xufftejn.
  
  
  Tagħha stahl ma tgħaġġel biex igawdu il-vista, iżda pjuttost daru u ġrew lejn il-jum. Tard. Dan iffavorixxa miftuħa.
  
  
  Guido kien hemm wieqfa. Trejo kien immirat lejn il-ħajja tiegħi. "Toqgħod xorta," huwa qal.
  
  
  L-idejn tqajmu. Hi qaltilhom li fil-ħin, Nicholas Anderson, il-protettur tas-damsels fil-periklu, kellu l-ebda raġuni partikolari biex jittrattaw Guido. Ma kienx assolutament meħtieġ.
  
  
  L-gun baqgħu jiċċaqalqux. It-tabib kien għadu waħedhom issa. Guido tbissem. — Sabiex inti ħadt li bagħal isfel, ma int?" Ukoll, li nisa kollha, naħseb. Iżda jien xorta ma tistax tapprova, mate. Dan ifisser ħażina għalija. U jien ma bħal dan. Għandek jimxu'l bogħod meta l-I qallek biex. Issa inti tista dispjaċir.
  
  
  Guido tal-għajnejn qawwija ħa fil-tifla u jitwessgħu. "Tikseb lebsin," huwa qal. "U jiksbu Tysoeng ." Għid em l-tabib bżonn l-għajnuna. U tippruvax tkun imqareb.
  
  
  L-girl jiddawru lura tagħha fuq l-istati uniti, ħa l-bagalja minn taħt il-sodda, magħżula ftit oġġetti ta'lbies, u beda l-ilbies.
  
  
  "Inti," Guido qal, " pick l-biċċa tal-ħajt u poġġi idejk fuq dan.
  
  
  I magħmula, kif kien qal. Guido ma aċċettabbli tfittxija għall-me. Huwa d probabbilment kienet il-grupp ta'dawn l-mexxejja spiss biżżejjed biex jitgħallmu tiegħu tal-kummerċ. Ego tal-tfittxija jista ġabu l-Uem pistola, sikkina, u tal-gass bil-bombi, iżda huwa ma kienx tajjeb biżżejjed biex tikseb tliet magni tal-leħja. Guido ma kienx immaġinattivi ħafna. "Id-dritt," huwa qal, " int nadif. Jduru madwar, poġġi idejk wara kap tiegħek u jżommu ih hemm sal I jgħidlek biex tpoġġi ih isfel."
  
  
  Bil-ħsejjes ġew jinstemgħu barra l-bieb. L-girl lura bil-Ċiniż-bniedem li kien qed xugaman u dak qishom skutella żgħira ta ' l-ilma. Din kienet l-ewwel darba Ruki tal-ego kienu raw tagħha. L-imsiemer fuq l-indiċi tal-swaba u l-swaba ftit mwaħħla l bħal erba'-pulzier daggers.
  
  
  "Għid lit-tabib, Tysoeng," Guido qal.
  
  
  Il-Ċiniż nodded.
  
  
  "Inti," Guido qal li l-girl, " stand li jmiss li abjad kavallier tal tiegħek, u l-ebda skerzi. Hu kellu biżżejjed inti. Jekk kien sa me, I d jisparaw inti kemm dritt hawnhekk fuq il-post. Imbagħad I d tkun aktar komda.
  
  
  Il-Ċiniż-bniedem niżel ħdejn Dr. Inuris, timsaħ Ego tal-wiċċ bil-xugaman. It-tabib groaned, u l-ego-ras tal-dijanjosi stabbiliti mill-ikrah-għonq. Ego-għajnejn blinked. Il-Ċiniż-bniedem kompliet imsaħ il-ego sakemm it-tabib imbuttat l-ego twarrib, attent li ma tmissx l-ego fit-dwiefer. "Għajnuna me up, Ink," huwa qal.
  
  
  Il-Ċiniż-bniedem qabad Ego taħt il fuq u titneħħa lilu. Huwa kompla tmil lura tiegħu kontra l-ħajt u moan. "Iġibu me xi brandi, Ink," huwa qal.
  
  
  Il-Ċiniż-bniedem marru permezz tal-kmamar u lura mument aktar tard mal-ħġieġ tal-cognac. It-tabib mgħaddas tiegħu tal-majjal tal-wiċċ fil-ħġieġ u man-nifs l-dħaħen qabel tax-xorb. Bl-idejn liberu tiegħu, huwa ħass tiegħu midruba-xedaq. Imbagħad huwa mdawwar me ma għajjien tbissima. "L-ebda ħsara reali, is-Sur Anderson," huwa qal. 'Mill-inqas għalija. Kif għalik... tajjeb, li jista'jkun kwistjoni differenti għal kollox.
  
  
  "Isma," qal.
  
  
  Iżda Guido interrott lili: "Itfi," huwa qal.
  
  
  Dr. Inuris xejru hu off bħal trejner-trattament bil-yapping-anzjani kelb. "Li biżżejjed, Guido, "huwa qal.
  
  
  Guido tah tfittex li ma kienx rude. Apparentament, ih relazzjonijiet ma kinux mibnija fuq il-qbid. Guido ikun daqstant kuntenti li l-punt l-żgħar tal tiegħu Dr. Inuris awtomatiku tal-pistoli fil-tifla u l-me, biss biex jaraw us-kollass taħt l-ego balal.
  
  
  — Tajjeb, is-Sur Anderson, naħseb li huwa ħin għalik u Għalija li jaslu għal xi finali tal-ftehim. Ħsibt li għamilha ċara li inti lura fil-Negresco li l-tifla li ġibed l-attenzjoni tiegħek kienet fil-fatt morda ħafna. U l-preżenza tiegħek hawn jistgħu biss jaggravaw u jikkumplikaw il-marda tagħha. Inti huma lesti li jaċċettaw l-aktar drammatiku-mod li bih ikollok hekk tbatija wera tiegħek lealtà, peress li jidher l-ebda ħsara sar. Iżda trid tifhem li jiena raġel tax-xjenza u mhux ser jittolleraw l-ebda interferenza meta niġu għall-kwistjoni serja ħafna tal-kura persuna marida."
  
  
  "Jekk xi ħadd fil-din il-kamra huwa marid, Tabib," għidt, " huwa int.
  
  
  Huwa ħass mill-ġdid l-enerġija ta'l-ego-isforzi li fihom l-rabja li mhedda li pir off l-ego maskra ta'volontarjat-tabib li vent l-milwi rabja li maħruqa ġewwa lilu.
  
  
  Shiver dam permezz tal-ġisem tiegħu. Huwa ħa l-ieħor sip tal-brandi. Ego-għajnejn t'attivitajiet l-ambra tal-likwidu kif hu mdawwar bil-mod il-brandi fl-idejn tiegħu. Huwa beda biex tifhem dak li kellhom jinstemgħu u jidhru, aktar milli hu suspettat. "Is-sur Anderson," huwa qal b'wieħed mill tiegħu condescending tbissim. "Hemm xi każijiet bejn l-tabib u tal-pazjent li jidhru, kif nista'nagħmel dan, stramba għal mhux imħarrġa osservatur. Xena li jistgħu jidhru wkoll xokkanti fil-matematika li xi ħadd bħal inti tkun immedjatament tinftiehem li wieħed mill-kollegi tiegħi.
  
  
  "Jitwaqqaf, it-Tabib," qal. "Jien ma taċċetta li, u jekk taħseb hekk, allura inti qed anke crazier minn hija ssuspettata, u l-I suspettati li inti kienu kompletament qerq u disgracing l-professjoni tiegħek."
  
  
  It-tabib poked geddum tiegħu fl-globulari skutella tal tiegħu cognac tal-ħġieġ u ħa nifs fil-fond qabel evidenti fi me.
  
  
  "Dak mistħija," huwa qal ma diqa tbissima. "Ħażina wisq. Għalik. Int iblah, is-Sur Anderson. Jekk inti biss jisimgħu me, inti tista'issa jgawdu l-prospett ta'immersjoni lilek innifsek fil-rikka ħafna sbuħija tal-Côte d'azur. Iżda minflok, il-stubbornness sfurzat inti jinterferixxu mal-pjanijiet tiegħi. U li, sinjur, huwa ħafna ħasra.
  
  
  "Sfortunatament għalik," qal. "Iżda huwa mhux hawn għal tifla, I aqta."
  
  
  "Eroj climate me, is-Sur Anderson," huwa qal, jixorbu tiegħu brandi. "Forsi l-esperjenza tiegħek għandu l-għeruq tiegħu fl-Westerns, bħal ħafna mill tiegħek meħtieġa, iżda l-minjiera hija bbażata fuq il-fatti. U l-bqija tagħha, nispera li inti ser jemmnu me I meta jgħidlek li, bbażat fuq l-esperjenza konsiderevoli, mewt għall-għarrieda huwa sodisfatti mill-eroj aktar minn cowards. U żgur li din hija biss bħala mhux mixtieqa li għalihom bħala huwa għall-ih iżgħar iżda aktar għaqli-bnedmin. Iżda biżżejjed philosophizing. Huwa biżżejjed li jgħidu, inti ma tistax tagħmel-istati uniti, tagħna tifla, favur. U għalija, int xejn aktar minn minuri inkonvenjent.
  
  
  "Li jibqa'jitqies, Tabib," qal.
  
  
  "Fil-fatt," huwa qal. "U huwa ġejjin sa issa."
  
  
  Dr. Inuris tpoġġi r tiegħu tal-ħġieġ. "Tiong, pakkett l-bagalji tiegħek u poġġi dak kollu fil-karozza. Aħna qed jitilqu mill-aktar fis possibbli.
  
  
  Huwa mdawwar lura għall-me. "Issa, is-Sur Anderson, inti ħadna me skomdu. Tagħha għandi nagħti sa din id-dar issa. Hekk Guido, Ink, tagħha, u il-mara żgħażagħ li l-benessri inti huma tant ikkonċernata dwar se jħalli. Aħna se tkun qed tfittex l-ġdida ta'l-akkomodazzjoni bħala prekawzjoni kontra xi disturbi li jistgħu jiġu kkawżati minn nies li jkunu kurjużi dwar il-post tiegħek. U l-negozju "- ego irqiq xufftejn maqsumin fil-smug tbissima, u l-għajnejn tiegħu darted l-girl - " ser tkompli sakemm l-inevitabbli kemm tispiċċa.
  
  
  Guido xejru l-gun fi me. — U x'se jiġri li għalih?"
  
  
  "Ah, Guido. "Għeżież Guido," qal Dr Inuris. 'Tkun pazjent. Aħna ser jikteb riċetta għall-Sur Anderson fil-ħin. Fil-frattemp, I jissuġġerixxu li inti tieħu l-ego lil waħda mill-kmamar kantina u jorbtu lilu sa stretta. Staqsi lill-Ink li ġejjin miegħek. U mbagħad, meta Ibdel ippakkjati u l-tnejn inti għandek mgħobbija l-cart, ser naraw x'nistgħu nagħmlu dwar is-Sur Anderson tal-ego mmexxija mis-separazzjoni minn dan iż-mara.
  
  
  "Mur fuq," Guido qal, tipponta lejn il-bieb.
  
  
  Ink ingħaqad magħna barra l-aħjar. Dawn kienu pjuttost tajba mit-tim fl-dell innifsu. Ink sostnuti isfel il-kuritur fil-quddiem tal-me, iż-żamma ta'l bogħod sew mill-me. Guido qagħdu biżżejjed wara me I li ma setgħux jimxu malajr lejn l-arma.
  
  
  Fl-aħħar ta'l-taraġ, ma kien hemm l-żgħar tat-titjir tal-taraġ li jwassal l-isfel. Fil-qiegħ tal-taraġ, dħalna-kamra żgħira, vojta ħlief għall-injam sostnuti mill-president u l-abjad miżbugħa presidenza li gazzetta kien pulit mitwija fi l-dim-dawl tal-bare-siġra tal-grejpfrut invitata il-limitu. Taħt il-mejda, pulit rrumblati bħala jekk ih kien hemm għall-iskop tiegħu, kienu tulijiet tal-ħabel.
  
  
  "Joqogħdu bilqegħda," Guido qal.
  
  
  Kien effiċjenti impjegat. Hija ħadet biss Em minuta biex tie tiegħi armi l-dahar tal-president u s-saqajn tiegħi għall-saqajn.
  
  
  "Inti tista'tmur issa, Ink," huwa qal.
  
  
  L-Chinaman titbaxxa kap tiegħu fil-perfunctory-pruwa, imbagħad marru l-taraġ fis-silenzju.
  
  
  "I mibgħut lilu bogħod," Guido qal, " għaliex għandi xi ħaġa li jgħidlek.
  
  
  'Oi?'
  
  
  "L-tabib jaħseb li inti qed xi tip ta prankster, 'xulxin. Inti tagħmel l-ego tidħaq. Huwa poked il-geddum tal-gun taħt il-geddum tiegħi u jxaqilbu tiegħu kap tad-dahar. — Imma ma naħsibx li int li umoristiċi." Inti kont kkawżati me ħafna problemi illejla, u jiena ma simili fil-livelli kollha. Allura dak I għandek tgħid inti huwa dak li t-tabib ikun ippjanat għalik-forsi huwa se ħalli inti tgħix — inti se jmutu. Jien ser jagħmel żgur li jiġu stabbiliti hawn qabel nistgħu nħallu." Imbagħad I ser joqtlu." It-tabib jista ' jkun rrabjata miegħi għall-waqt, iżda hu għadu mhux kuntenti ħafna bl-me. U fl-siegħa jew hekk, huwa ser jiddeċiedi li ma verament kwistjoni. Għalhekk int mejta, u jien kuntenti ħafna.
  
  
  Hi jappartjeni għal minnhom, u ma tweġġa biex jagħmlu dan l-xadini jemmnu hi tittratta ma'weakling. "Jien għandi ħafna flus, Guido," qal. — Jekk inti ħalli me jmorru, jien ser jagħtu tagħha kollha għalik."
  
  
  "Oh, il-bniedem," huwa qal. "Jogħġobni mitluba."
  
  
  "Inti tista'tkun rikka, Guido," qal. Ħallihom me imorru. Jekk jogħġbok.'
  
  
  — I biss trid jgħidlek ħaġa waħda, " huwa qal, tagħfas il-gun ftit aktar diffiċli. Huwa naqqas l-vuċi tiegħu għal jlissen kelma. — Int ser die, 'xulxin. Huwa ħa l-gun tiegħu u l-mixi malajr l-bieb. Hija rat il-bieb mill-qrib warajh u jinstemgħu l-lock ikklikkja. Hu beda wiggle tiegħu swaba fid-direzzjoni tal-ċinturin. Wara ftit sekondi, huwa miġbud l-xafra madwar il-post ħabi u kien diġà qed jaħdmu fuq il-ħbula. Guido setgħu ġew qatra ma Nicholas Anderson, iżda Nicholas Carter ieħor kien l-kwistjoni kompletament. L-innoċenti turistiku tal-tour wasal fi tmiemu. Hija ħadet me mhux aktar minn tletin sekondi biex ra permezz tal-ħabel.
  
  
  Hu qabad il-gazzetta mill-president. Dan il-Mateen kien xaħam biżżejjed biex jiġbdu l-tmiem. Fetaħ il-gazzetta u tax-xellug mitwija darba biss. Imbagħad huwa irrumblati u mbagħad dijagonali fis-stretta taċ-ċilindru u bent fil-nofs. Il-prodott lest kellhom lembut jimmaniġġjaw u blat iebes ras. Kien irħis arma, iżda fatali.
  
  
  Hu qabad il-cut-ħbula, marbuta saqajn tiegħu huwa li l-president, u jiżżerżaq'l-idejn tiegħu fil-dahar, filwaqt li l-gazzetta wara lura tiegħu.
  
  
  I ma għandekx tistenna fit-tul. Ego żamma clattered r-taraġ, u l-lock għafast. Guido tal-wiċċ kien aħmar qawwi. Huwa bdiet fil-bieb.
  
  
  "Maħmuġ bastards," huwa qal. — Jixtieq Ink li joqtlu. Jikkastigaw me. Ukoll, dawn kollha jistgħu jiksbu ħajja għalija. Mill-ħin I jintemm dan, inti ser tkun l-mejta.
  
  
  "Ma tistax tagħmel dan, Guido," qal.
  
  
  "Temm talb tiegħek, mara," huwa qal, li ġejjin sa me mal-gun tiegħu miġbuda.
  
  
  I miftuħa tiegħi ħalq ftit hekk hu d jaħsbu I kien ser tgħid xi ħaġa oħra. Imbagħad hija kienet mitfugħa mill-bidu op għall-ruħha, u hi hit ego f'id ma'l-gun. L-arma arced fuq l-Ego ta ' l-ispalla u l-tinfaqa fl-art warajh.
  
  
  Guido tal-għajnejn wessgħet. Huwa crouched isfel defensively, tħossok tiegħu imbenġla tad-driegħ u l-jsir ċaqliq saqajh. Ego tal-nifs ġrew madwar tiegħu mimlijin-pulmuni bħala tiegħu adrenalina-sistema aġġustati għall-żieda ta ' l-uġigħ. Ego qawwi għajnejn qatt ma ħalli me imorru.
  
  
  I segwita lilu kif hu jiżżerżaq lura. Hu waqqaf ħakk tiegħu midruba-driegħ. Huwa laħaq lura, enormi għall-gun.
  
  
  F'daqqa waħda, hu naqas li tiegħu l-irkopptejn u l-lemin tiegħu maqtul biex arma tiegħu. I stenna sa driegħ tiegħu kien estiż għal kollox, imbagħad flicked il-gazzetta mill-ego tal-minkeb. Il-għadam kiser, u l-annimali howl maħruba Ego ix-xufftejn.
  
  
  X'imkien hawn fuq, smajt-vuċi tagħha bħala-tabib... "Guido?" huwa qal. "Guido! Fejn int?'
  
  
  Guido kien kantuniera f'dan il-dlam-kantina tal-kamra, il-wiċċ tiegħu contorted bl-uġigħ bħala tiegħu mingħajr ma jweġġa'naħa darted li arma tiegħu. Ego tal-swaba jingħalqu madwar l-hilt kif hu ħalli arma tiegħu hit Ego-imnieħer minn hawn taħt, fil-imnifsejn. L-ego imnieħer kien imfarrak, u shards ta ' l-għadam ppenetrat il-ego tal-qtil-ħafna tal-moħħ.
  
  
  Għolja waqqfu t-għajta ħarbu mill-ego bloodied-wiċċ. Imbagħad huwa waqa'fuq dahar tiegħu, twitched, u ffriżat. Huwa ltqajna l-isfel fuq l-irkopptejn tiegħu, qalbu l-bidah għall-naħa tax-xellug tiegħu, u qabad l-gun bil-dritt tiegħu.
  
  
  Tfittex up, huwa ra ghostly figura liebsa l-iswed fuq il-quċċata tal-taraġ. Ego-idejn kienu stirat, u skur likwidu kien taqtir bil-mod mill-erba ' stallett bħal tal-dwiefer. Hu waqaf fil-quċċata ta'l-taraġ, u hemm smajt Zhang jitkellmu għall-ewwel darba, u l-żewġ kliem huwa qal magħmula tagħqid tad-demm jimxu kesħa fil-vini tiegħi.
  
  
  "Mactan tal-Latrodectus," qal fl-monotoni.
  
  
  Grazzi għall-pjaċir dubjużi ta'l-assi tat-tagħlim kif jgħixu Tagħha, kien jaf liema iqattar mill-ego dwiefer: konċentrat tal-ilmenti ta'l-armla iswed.
  
  
  
  Kapitolu 8
  
  
  
  
  U hekk kien. Ma kien hemm l-ebda marġni ta'żball. Jew I neħħi Ink, malajr u b'mod preċiż, jew hu jirċievi me u tiċrit laħam tiegħi bogħod minn xulxin ma ' xi wħud mill-aktar ħażen veleni rilaxxati minn kull kreatura fuq l-Art. Riżentiment huwa ta'ħmistax-il darba aktar b'saħħtu minn dak ta'xama. Iżda l-mewt, jekk dan kien l-ebda-ċintura, l-aktar probabbli li tidħol malajr minħabba dan il-għalf ekwivalenti għall-velenu tal-eluf ta'brimb taqtir minn kull ġgant difer ta'dan Chinaman.
  
  
  Huwa avviċinat me daqs li kieku kienu armati, pass pass, bħal xi ħadd tal-mixi fil-purċissjoni tal-funeral. Warajh, fil-quċċata ta'l-taraġ, meta wieħed iħares l-isfel bil-mocking tbissima, Dr. Inuri magħmula każwali ġest tal-tislima, kif jekk tgħid sanzjonijiet biex iż-żewġ bsk-atturi, u sparixxa fil-fehma sħiħa.
  
  
  Huwa trattati mill-ġdid aktar fil-kamra u mqiegħda abjad miżbugħa president bejnu u l-toqrob Ink. Ego tal-wiċċ kien expressionless, tieħu n-nifs tiegħu indefatigable, għajnejn skur tiegħu fiss.
  
  
  Huwa poġġa saqajh flimkien. Dan ma kienx il-ħin għall-isparar ħżiena-riżultati. Huwa kien id-dritt dwar Guido tal-gun. Kien .22-kalibru Trejo, il-Mudell 1. Is-selettur buttuna tad kien stabbilit li r-rata ta'nar: meta l-trigger kien jinġibed, tmien ċikli sploda, u dan kien immexxi li tolqot Tibdil tal-għadam fis-sider. Jekk dan kien l-uem mmirati lejn ir-ras, kien hemm ċans li xi wħud mill-balal titlifx minħabba l-ego tal-cat."
  
  
  Ink waqfa qasira fil-qiegħ tal-taraġ, li jmiss mal-kamra, fid-dell tal-ego-mgħarraq-wiċċ. U mbagħad l-iswed b-idejn, dawk il-ikrah-idejn, jixxengel hypnotically u lura bħal riħ preludju għall-dinja tal-mewt, jiżżerżaq madwar il-limitu.
  
  
  Tagħha gun tqajmet f'idejk it-tnejn. Bil-mod, il-gravi tal-mgħawġa armi writhed bħal ġgant sallur fil-ritwali-prestazzjoni, u minn żmien għal żmien tnaqqis tal-ħxuna tal-velenu irrumblati l-dwiefer l-art.
  
  
  Ħassejtni l-gun wobble fl-naħa tiegħi, iżda missielta l-tħeġġeġ lill-nar fil-miftuħ. Hija riedet Ink li timxi aktar'il quddiem fil-kamra, lejn l-dawl.
  
  
  Huwa naqqas l-arma bir-reqqa biex ittaffi l-muskoli tiegħu u l-ligamenti mir-razza ta'stennija. Biss imbagħad, Zhang qabża matul il-presidenza.
  
  
  L-ebda ħin għal żewġ l-idejn. L-ebda aktar ħin għall bir-reqqa bl-għan. Bil-taptap tal-ġenbejn tiegħu, huwa qajjem l-gun u jinġibed l-attivazzjoni.
  
  
  Ma kien hemm l-splużjoni... imla s-skiet.
  
  
  Guido tal-maskra tal-mewt tal-magni hija mwaħħla.
  
  
  Ibdel kien bil-wieqfa fuq il-naħa l-oħra tal-president, jitħaddmu tiegħu swaba fl-għajnejn tiegħi. Ducking, I hit tagħha mal-karta tal-friefet il-lejl, iżda biss jintlaħqu l-arja meta ħa f'idejh il-bogħod. Huwa malajr irku-president, li jiċċaqalqu lejn il-ġenb, iżda meta huwa mċaqalqa, tiegħu ma l-istess, iż-żamma tal-istess distanza bejn l-istati uniti.
  
  
  Fi ħdan mikrosekondi ta'xulxin, l-iswed, żejtnija dwiefer fflaxxjati quddiem bħal erba'vleġeġ, it-tiftix tiegħi l-għajnejn. Tagħha dawn tal-gun fil-minuta, jixxengel l-bat u lura, laqtu biss l-arja.
  
  
  Kull gramma tal-konċentrazzjoni fil-moħħ tiegħi u l-għajnejn tensjoni biex ikejjel il-direzzjoni u l-veloċità ta'kull Ink l-potenzjalment fatali l-attakki.
  
  
  U l-ipnotiku mudelli huwa wove għalija kienu biss parti mill-aktar kkomplikata-qafas ta'pjan qodma tal-attakk li eventwalment-aħħar fil-mewt. Il-arja-titqib-dwiefer fflaxxjati u l-franċiż u l-franċiż, l-armi t-tixrid aktar il-bogħod minn xulxin, l-għajnejn tisfija aktar u aktar biex ilaħħqu mal-dlam, ħass ħażin-moviment. Imbagħad kien hemm mument ta'nonchalance, l-uġigħ qawwi tal-dwiefer misjuqa fil-laħam, u mbagħad il-programm u l-mewt.
  
  
  Sakemm Ink l-mewt ġew qabel.
  
  
  Tagħha klabb kien immirat lejn l-uem tal-geddum, u meta hu jerked tiegħu kap tad-dahar, naħa tax-xellug tagħha ewropea fl-uem ras bil-qawwa kollha tagħha. Huwa gasped u mqassma d-dahar, iżda malajr reġgħet ġabet il-bilanċ tiegħu u attakkati mill-ġdid.
  
  
  Tlaqt fuq hu, billi jiġbed siġġu fil-quddiem tal-me. Ibdel kienet fil-post tiegħu.
  
  
  Ego tal-naħa tax-xellug f'daqqa waħda tir tiegħi l-għajnejn. Hu tefa'l-kap tad-dahar, iżda realizzati tard wisq li kien feint. Ego tal-driegħ tal-lemin kien osservat l-isfel, żewġ velenu sħab mmirati lejn il-netwerk tal-vini fuq il-polz tiegħi li kien diġà timbotta l-president'l quddiem.
  
  
  - President tagħha kienet fil lura fl-aħħar minuta, u Tibdil tħabtu biex tpatti għal jiċċaqalqu tiegħu. Kien tard. Ego erezzjoni iebes saba tellgħu fuq il-mira, u l-ponta tal-twil tal-difer tiegħu l-indiċi tas-swaba tinfaqa lejn il-mejda.
  
  
  Mal-lemin tiegħu, huwa hit tagħha ego fir-ras mal-bat. Huwa inklinata biex jiġi evitat tagħha bħala l-president tagħha biddel il-mod ieħor. Hija ġiet ippremjata bil-fraġli crackle. Hissing nifs, rabja imħallat mal-perplessità, ħarbet Ink l-xufftejn. Erba pulzier difer kien rogħda, l-ponta tal-midfuna fil-fond fl-injam.
  
  
  Huwa miġbud-president tagħha sa lilu mill-ġdid. Tiong ma jridux li nisimgħu aktar dwar dan. Il-president interferenza ma'l-Uem tal-ego-intenzjonijiet. L-ego-naħa tax-xellug ma riedx tiegħi wiċċ u l-għajnejn, u l-lemin qabad il-president u l-ppruvat tiġbed l-ego mill tiegħi qawwija tmiem.
  
  
  Bejn l-istati uniti, imtebba, maqsuma tad-dwiefer quivered fl-abjad tal-miżbugħa-injam; l-xfafar kienu l-ebda aktar minn millimetru u nofs fl-artab sigar, bħal minjatura-vleġġa, kollha koperti fil-velenu fatali, mill-għan li jaqtgħu l-ikkrekkjat-naħa l-oħra .
  
  
  Dodging waħda, madwar Ink għolja jibda bil-naħa tax-xellug tiegħu, hit tagħha mal-bat fuq l-ego tal-naħa tal-lemin tagħha, li kien diġà jaqbdu lill-president. Ink tlaqt bil-glint ta ' eċċitament fl-għajnejn tiegħu.
  
  
  Tagħha, jaf dak li kien qed jistenna: wieħed mill-mument tal-traskuraġni. Meta I inklinata fuq il-mejda għall-istrajk, il-dahar u fl-għonq li kienu esposti għall-tiegħi ego mal-naħa tax-xellug tiegħi.
  
  
  Jekk kien miżmum fuq il-qiegħ tal-president, huwa kien nnegozjati xejn aktar minn uġigħ fil-polz għall-nadif u finali naħa tax-xellug għall-tiegħi l-għonq. Kien sentenza I ma kienx se ripetuti, anki jekk Ibdel ttamat I.
  
  
  Siġġu imbuttat bil-mod tagħha lejn lilu, brandishing il-klabb threateningly. Il-mument is-siġra kien fi ħdan il-jilħaq mill-ġdid, Ink laħqu l mal-lemin tiegħu u l-greedily qabad il-president.
  
  
  Aħna darba mill-ġdid ħa tagħna lanċa tal-irmonk tal-gwerra l-pożizzjonijiet madwar il-president, li testendi l-Ego driegħ lejn il-mira tiegħi filwaqt li ont irkupra u lura, dodging tiegħu bla waqfien-attakki.
  
  
  F'daqqa waħda, hu naqas li tiegħu l-irkopptejn u l-qabża barra minn taħt il-president.
  
  
  Imbagħad it-tieni fit-tul tad-dwiefer dwar il-Tibdil tal-lemin waqqaf u naqsu skiet l-art.
  
  
  Qabel ma tista'tirkupra mill-bandiera tal-eżekuzzjoni tal-krejatinina, huwa kien sa mill-ġdid. U għall-ewwel darba, l-vuċi tagħha raw il-biża tagħha fl-ego tal-għajnejn. L-arma fil-Ego tal-lemin issa kien kompletament ċatt.
  
  
  Huwa qabad il-president mill-ġdid. Kien pass li Ink jistgħu biss jinjora fuq l-ispiża tal-logħba tal-periklu. Li jintlaħqu bil-naħa tax-xellug tiegħu, huwa qabad il-qiegħ ta ' l-siġra mill-ġdid. U l-vot aħna kien hemm bħall-żewġ duelists fuq b'maktur-daqs tal-wiċċ, ftit jiċċaqlaq u l-mewt hija qrib ħafna.
  
  
  Huwa missielta t-tentazzjoni li l-approċċ Ink taħt dawk fatali daggers, ir-riskju tal-ħajja tiegħu biex jeqirdu l-wiċċ tiegħu fil b'daqqa waħda tal-klabb. L-odds kienu jkollna aktar u aktar fil-tiegħi favur mill-tieni. Kien bin-nofs mill-armament fil-quddiem tal-me. Huwa jistgħu jaffordjaw tistenna għal tagħha. Iżda Ink fallew. Hu tefa'lilu nnifsu madwar il-president, il-kap imbuttatura'l quddiem bħal tal-bniedem age.
  
  
  Bidu tefgħu dan, il-volpi qabżet fuq il-ġenb, u qabad Ego tal-polz bil-idejk it-tnejn. Ego dwiefer riedu laħam tiegħi bħal par skur, ċaqliq fangs. Ego muskolari tal-ġisem kienet sprawled wiċċha l-isfel fuq il-mejda.
  
  
  Huwa ħa naħa waħda off-ego tal-polz u l-ppressata ego l-għonq biex l-mejda bil-minkeb tiegħu, filwaqt li l-oħra jinġibed ego driegħ lura. Huwa tħabtu mal-piż tiegħi u l-qabda tiegħi, in-nervaturi u l-muskoli tqaċċat u l-għadam tqaċċat. Ego tal-ħalq miftuħa fl-silenzjuża sider. Kif tagħha pressjoni faċilitati, naħa tiegħu niżel helplessly l-tarf tal-president. Tiong jistabbilixxu panting. Ego-għajnejn espressi excruciating l-uġigħ u l-immensa-mibegħda.
  
  
  I ħa l-pass lura u ħares lejn lilu.
  
  
  Aħna iż-żewġ ra li fl-istess ħin: l-maqsuma difer kienet għadha mwaħħla fil-injam, u kien jaf Ibdel kien iddeterminat li l-aqbad dan, minkejja l-uġigħ u inutli driegħ, għall-użu fil-ego tiegħu attakk finali. Meta ltqajna fuq tiegħu mingħajr ma jweġġa'-driegħ tal-lemin, huwa mixi madwar tagħha ego u żbarkat mejtin kick dwar l-uem tal-għonq mal-ġenb tal-driegħ tiegħu, li jikkawżaw l-ego tal-wiċċ biex jitwaqqaf kontra l-siġra.
  
  
  Terribbli ma faqqa madwar ego-ġewwieni, u meta hu stahl magħżula madwar bħal qtar, jixxengel u lura fuq il-quċċata tal-abjad tal-mejda-president.
  
  
  Ma kien hemm l-dwiefer shard madwar id-dritt tiegħu fl-għajnejn. Kien għadu tagħha meta l-ġisem tiegħu ċedew għall-velenu, li jiżżerżaq barra mill-president u tal-ħatt fuq l-art mal-thud.
  
  
  I ma kellhomx żmien biex l-iskart tagħna egos-tagħna qima għall-mejjet, us-fuq it-tkomplija ta'stare fil Guido u Tibdil tal-kadavri f'dan il-skura arena. Kelli xi ħaġa li tagħmel mal-Dr. Inuris, u l-I malajr marru l-taraġ.
  
  
  Barra l-dar, hija jinstemgħu l-jaħarbu biha tal-Mercedes-magna. Hija kienet wassal mill-bieb biss bħala l-karozza sostnuti mill-awtostrada u sparixxew l-kantuniera tal-dar. I ra tifla fis-sit ta'quddiem, jitħabtu ma'dawk lunatic.
  
  
  Meta huwa laħaq il-kantuniera tal-villa, il-karozza kienet fil-quċċata ta'l-inklinazzjoni li jwassal biex il-bieb. Kien ikun fil-bieb qabel me, iżda Dr. Inuris għandha tieqaf li tiftaħ il-każ. Imbagħad I ser ilaħħqu mal-tagħha ego u jeqirdu l-uem tal-kranju cashews. Dr. Inuris għandhom ħassew-istess mod.
  
  
  Il-bieb għall-dritt iffavorixxa miftuħ, u l-girl tal-ġisem, jiddawwar mill-ego driegħ, tellgħu headfirst.
  
  
  Huwa mexxa tagħha bħala l-karozza mgħaġġla lejn il-bieb. Ma kien hemm l-squeal ta'intimidazzjoni hawn taħt bħala Inuris miġjuba tagħha għal twaqqif f'daqqa u ħarġu, dawran-karozzi. Fil-fanali ta'quddiem, kien tassew qed tipprova tiftaħ il-bieb.
  
  
  I ma jkollhom il-ħin għall-dritt li issa.
  
  
  Huwa niżel isfel ħdejn tagħha u ħa l l-kap tagħha fl-idejn tiegħu. Tfittex up fis-Ħej tal-wiċċ, huwa jinstemgħu l-magna jaħarbu biha mill-ġdid bħala Inuris saq madwar il-bieb.
  
  
  L-girl jitħawwad.
  
  
  Is-sema kien eħfef fil-lvant. L-ċpar kienet tneħħiet u aġġorna l-riħ kien blowing mis-sema.
  
  
  L-girl f'daqqa waħda reġgħu kisbu lura l-koxjenza, għajnejn tagħha wiesgħa mal-biża.
  
  
  "Huwa d-dritt li issa," qal li tagħti tagħha kbar miegħu. "Huwa marret, u ma naħsibx li hu ser qatt jerġgħu lura hawn."
  
  
  I tinħass it-tensjoni fil-ġisem tagħha l-faċilità, u wara ftit minuti, hija sorveljata fil me u ġestiti għal tbissima.
  
  
  Kien sabiħa.
  
  
  
  Kapitolu 9
  
  
  
  
  Aħna kienu bilqiegħda fuq il-po-passi mal-xorb li kien ippreżentat barra minn ġewwa. Ma kien hemm xejn ħażin il-scotch Inuris kellhom. L-girl ħares normali, ħlief għal ftit grif fuq il-minkbejn tagħha.
  
  
  I talab tagħha jekk hi riedu jidħlu fil, iżda hi ħadlu-kap tagħha. I ma setgħux tort tagħha. Il-villa ma tfittex attraenti ħafna fil-tkabbir dawn. Biċċiet tal-chips u l-maqsuma roża ġibs bulged, u skur-sadid tikek mifruxa madwar il-wiċċ bħal jinfaqgħu kapillari dwar l-qodma drunkard imnieħer.
  
  
  L-ebda, huwa ma setax tort tagħha għall-ma li jridu jmorru fil-aktar. Għall-Agħlaq, kien verament tgħatas, bil-memorji tal-proprjetà ħruxija, anki mingħajr il-kadavri tal-Guido u Tiong bħala żejda, attakki tmiss.
  
  
  Hi inklinata kontra wieħed mill-tqaxxir tal-injam pilastri fil-kantuniera tal-taraġ u t'attivitajiet barra fil-baħar.
  
  
  Dawn qal tagħha li Guido u Tiong kienu mejta. Hija ħadet l-aħbarijiet bil-nod, kif jekk dawn l-affarijiet kienu inevitabbli fil-dinja fejn l-ġustizzja dejjem tmexxi kors tiegħu u l-ħażen ma jkunx jista'jaħrab jiġu kkastigati.
  
  
  I ma jinsistu li hi jitkellmu. Hi ser tagħmel dan biżżejjed meta hi lesta. Kont naf huwa. Iżda ħej, l-ewwel hi meħtieġa biex ipoġġu u jgawdu l-riħ frisk, l-riħa tal-koniferi, u l-bnin l-għarfien li hija kienet liberu tal-Dr. Inuris u l-ego tal-ftit priġunieri.
  
  
  Mal-kap tagħha mitfugħa lura, tad-deheb tagħha tax-xagħar bħal investi fuq l-antika tal-pilastri, hija kienet jgawdu l-arja nadifa tal-ġurnata ' ġdida.
  
  
  Meta hi fl-aħħar nett tkellem, vuċi tagħha kien absurdly wistful. "Huwa hekk sbieħ hawnhekk," hija qalet. "Oh, I ma jfissirx li kollox hawn, hawnhekk, f'dan il-post. I-medja tal-hawnhekk, matul l-Ridt, bl-siġar, l-fjuri, tal-baħar, - ajru uniku u l-xemx. Nixtieq talbu tagħha li ġejjin hawn fil-ħin differenti, ma ' xi ħadd ieħor. Iżda anki xi ħadd bħal Dr. Inuris ma tistax iħassar l-ego tal-sbuħija. U issa li huwa ma kienx hawn, hi għandha baqgħu hawn. Mill-inqas temporanjament. Iżda li ma jistgħux jiġu jiġri, mhux issa. Għandi l-affarijiet oħra li jagħmlu. Inuris ' jaħarbu kien biss il-bidu, mill-inqas għalija. Inti ma naħsibx li hu ser jiġu lura, inti, Nick?"
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. - "Le, huwa ma ġejjin lura hawnhekk," qal. — Iżda dan ma jfissirx li hu mhux se juru sa mill-ġdid. Kont naf nies bħal hu qabel. Dawn ma simili meta ih hija i. Dawn jistgħu jħallux ih-pjanijiet tikseb qed jaħdmu. U meta dawn do, dawn għandhom tendenza li tixtieq-avventuri. Dawn mhux se bqija sakemm tikseb tagħhom avventuri, anki jekk tieħu snin. Dr. Inuris huwa biss din il-persuna.
  
  
  — Kif għandek tieqaf ih?
  
  
  — Int qtil ih. Bħall mad-klieb.
  
  
  Hija kienet liebes blu xogħol qmis bi ftit buttuni tneħħew fil-quċċata u bajda ġins. Fl-għodwa, imbagħad l-orrur tal-lejl, u l-ħwejjeġ hija kienet bil-għaġla qabad madwar bagalja tagħha fil-kamra tagħha, meta wieħed jimxu ħażin jistgħu jagħmlu Guido jisparaw, hija qieset bħala tajba, jekk mhux aħjar, kif kienet li filgħodu fil-każinò, il-mument ee-ewwel ra tagħha.
  
  
  Hija merfugħa tagħha l-irkopptejn u l-mgeżwra-armi tagħha madwar ih. Hi miel kap tagħha li jkopri l-wiċċ tagħha mal-tagħha tad-deheb pretest, li koperti kollox iżda tagħha l-għajnejn u l-moħħ. Hija sorveljata fil lili mill-ponot ta ' l-irkopptejn tagħha.
  
  
  "Inti li jistgħu joqogħdu hawn, Nick," hija qalet. "Inti meħlusa lili mill Dr. Inuris. Li l-I kollha mitluba.
  
  
  "Naħseb li tiftakar xi ħaġa dwar il-ħames frank tal-qtil-ordni," qal.
  
  
  Hi neħħiet il-kap tagħha u tbissem. "Jiena nqis il-kuntratt sodisfatti," hija qalet. "Ma naħsibx li int hema bħal Guido li joqtol kokki."
  
  
  "Il bogħod minn dan," qal. "Iżda xi nies biss għandhom jiġu maqtula. U jidhirli li Dr. Inuris hija waħda minn dawk in-nies.
  
  
  "Inti qed id-dritt aktar milli taħseb," hija qalet. — Iżda li m'għandhomx ikunu l-problema tiegħek. Forsi I tista'ssib għajnuna bnadi oħra jekk I bżonn.
  
  
  "Naħseb li l-problema tiegħi issa," qal. "Huwa possibbli li Dr. Inuris jista jridu jittrattaw inti aktar tard, tagħha, il-ħsieb huwa jista jkollu xi ħaġa għalija, wisq. I qallek li n-nies bħal hu mhumiex differenti meta dawn jiġu interrotti fil-ihc. U jien nemmen li jkollhom ftit mfixkel tiegħi ego-pjanijiet. Dan jista'jagħmel il-me-irqad ħażin, jistaqsi fejn huwa dak li hu sa, jew forsi l-ħsieb li hu tpinġi xi b'qerq li ma tistax tkun possibbilment hekk allegatament tajba għall-tiegħi tas-saħħa.
  
  
  "Naħseb li int dritt, Nick," hija qalet. — Iżda tista ' tieħu ħsieb tiegħek innifsek. Inti m'għandekx bżonn li nitkellem dwar il-me u l-inkwiet.
  
  
  I jinżammu. — Inti tixtieq li jkun bħal din?"
  
  
  Hi ħares lejn me u qal xejn. Hi biss ħares me fl-għajn. Tagħha, rat il-tiċrit welling sa fl-għajnejn tagħha. Hi ħadlu kap tagħha u jinbelgħu iebes.
  
  
  Tagħha sel sib li jmiss tagħha u l-driegħ tiegħu madwar l-ispallejn tagħha. ""Imbagħad huwa tal-multa. Kwalunkwe huwa, aħna ser jiffissaw flimkien. Ok?'
  
  
  "Sewwa," qalet mal-tbissima kbira.
  
  
  "Bil-mod," qal — " naħseb li huwa stupid biex jinkiser il-kombinazzjoni rebbieħa. Aħna ma tlift l-fluss ta'din id-dinja għal xejn."
  
  
  "Grazzi, Nick," hija qalet.
  
  
  "Issa għal ħaġa waħda," qal.
  
  
  'Dak li?'
  
  
  "Sinċerament issa, malajr, qabel ma xi ħaġa oħra jiġri, inti tista biss għidli l-isem tiegħek, u dak li huwa dan kollu?"
  
  
  "Din hija l-istorja twila," hija qalet. "Għaliex ma ferra lilek innifsek xorb ieħor u li joqogħdu hawn isfel mill-pilastru, fejn inti ser tkun l-aktar komdu."
  
  
  I jinżammu. "Jien lest biex jagħmlu dan. Iżda qabel l-I jieħdu pass ieħor, qabel l-sema tikkollassa, jew il-po-saqaf taqa'fuq inti, jew I-vjaġġ matul il-limitu u l-break-għonq tiegħi, hi tixtieq tkun taf li int u dak li aħna qed tipprova tagħmel.
  
  
  Din niżlet il-agħlaq bħall-tifqigħ tad awtomatiku tan-nar.
  
  
  "Jien jisimni Penny Doane, u aħna qed jippruvaw biex tipprevjeni s-serq ta' $ 15-il biljun mill-Istati Uniti."
  
  
  
  Kapitolu 10
  
  
  
  
  Penny Dawn. Huwa qal li l-isem tal-a xi ftit drabi biex lilu nnifsu bħala huwa mħallta l-ġelat mal-xorb qawwi hu d jitferra lilu nnifsu. L-isem ma jkunux tajba. Dan mqabbla tagħha f'wiċċ l-ilma, tad-deheb tagħha tax-xagħar, tagħha ittrattat-ġilda, u r-rieda tagħha li taċċetta dan meta l-odds mdawwar kontra tagħha.
  
  
  Tagħha sel hu oppost agħlaq fil-qiegħ tal-kolonna. "Ukoll, Penny, għidli l-istorja."
  
  
  Hi inklinata kap tagħha kontra l-pilastru li ħalli l-xemx sħun tagħha għajjien-wiċċ. "L-istorja ta'Penny Doane," hi bdiet, il-vuċi tagħha artab u maħsub, " jibda bil-l-istorja tal-Philip Doane, missieri..."
  
  
  Philip Doane twieled fl-Ċina, l-iben ta'l-Amerika ta'missjoni. Li tgħix fir-raħal, fejn ikunu kkurati għall-morda, għen lill-foqra, u fejn Philip Doane jintefqu tiegħu fit-tfulija. Il-mod Ċiniż tal-ħajja kienet kollha li ż-Philip jaf.
  
  
  Fost il-ħafna żgħażagħ Philip Ma ħbieb kien qodma Ji Għandhomx Jo. Huwa kien tmil, hunchbacked-bniedem bl-abjad twil kaċċa nisa li ddum isfel iż-żewġ naħat ta'l-rta. Ego tal-ġilda kien simili parċmina, iżda l-idejn tiegħu kienu flessibbli bħala żagħżugħ. Fis-snin iżgħar tiegħu, Jie Għandhomx Jo kien famuż l-prattika.
  
  
  Philip Doane kien l-qodma tal-bniedem favoriti fil-villaġġ, u tgħallmu Philip minn xi wħud mill-tricks tiegħu. Gee iħobb taħbil u sfida l-affarijiet. Huwa jistgħu jqattgħu ħafna sigħat tinqix oġġetti bħall-kkomplikata kaxxi huwa mmuntat - kaxxa fi ħdan il-kaxxa fi ħdan il-kaxxa li jistgħu jinbdew biss minn xi ħadd li jaf ih kumpless iżda sempliċi kombinazzjoni. - Taptip fuq il-post wieħed, ttektek bil-mod fuq il-oħra, ikkawżat l-kaxxa li tiftaħ.
  
  
  Ji Għandhomx Jo mgħallma-anzjani Philip l-arti ta'dawn il-tricks, u mill-ħin Philip kellha tieħu l-ġenituri tiegħu ma'l-Amerika huwa qatt ma kien jaf, kien sar pjuttost tinqala lejn il-ħolqien ih. Sfida Joe taħbil il-moħħ . Bħala keepsake u fil-unur tal-ħbiberija tagħhom, il-raġel taw Philip wieħed mill-kaxxi tiegħu, ix-xogħol ta'l-arti koperti bil-sabiħa l-avorju tinqix. Philip Doane kienet għaxar snin meta l-ġenituri tiegħu lura lill-Amerika. Huwa qatt ma nesa-istati uniti, ir-raġel, tagħna ghajn ego. "Life hija sħiħa ta maġiku," Tse qal . Shang Jo ma jgħidlek it-tifel. "Inti qatt ma tkun taf liema tricks se jkollha jew dak mirakli se jipproduċu. Huwa l-akbar juru ta'l-ħin kollu."
  
  
  Filwaqt li jgħixu fl-Amerika, Philip kontinwu biex isolvu u taħbil il-maġija tricks. Hu iħobb kastelli. Keyed serraturi, flimkien serraturi-dan kollu affaxxinat lilu. Meta Philip marret l-università, huwa studja l-inġinerija u f'xi punt marru li jaħdmu għal kumpanija li żviluppati sistemi tas-sigurtà għall-settur bankarju. Din kienet l-impjieg perfett għal Philip Doane.
  
  
  Pjuttost kmieni fil-karriera tiegħu, huwa beda biex jiksbu ċerta reputazzjoni grazzi għall-diskrezzjoni tiegħu, ovvjament tiku-talent fit-tfassil tal-sistemi tas-sigurtà. Meta ditti oħra avviċinat lilu, huwa mar fis-negozju lilu nnifsu. Minħabba r-reputazzjoni tiegħu, mhuwiex sorprendenti li l-gvern kkuntattjati hu ftit wara għall-assenjazzjoni rċieva.
  
  
  L-Minjiera tad-Deheb u l-Fort Knox saru kważi sinonimu fl-Istati Uniti. Iżda dak li ħafna nies ma jafux huwa li issa hemm aktar deheb fil-Federal Reserve-kaxxa tal-qrib Nassau-imfarrak fil-Manhattan minn imkien ieħor fid-dinja. U meta l-gvern iddeċieda li jaġġornaw din il-faċilità tal-ħażna, irriżulta li Philip Doane.
  
  
  Penny Dawn qalbu u mdaħħla tagħha saqajn taħt tagħha. Oħra tal-ħġieġ waslu, u hija ħadet sip, jirrakkonta l-istorja tagħha.
  
  
  "Din hija ħaġa tajba Philip Ma huwa onest-bniedem," qal.
  
  
  "Ah," hi whispered, " iżda dan mhux dwar lilu. Oh, imbagħad iva, " hija miżjuda bil-għaġla. "Jagħmlu l-ebda żball dwar dan. L-flus, deheb, jew regolamenti; - jidentifikaw, jew dak kollu li talab us-ego biex jipproteġu, dan ma kienx il-kura. Dan kien il-kompitu diffiċli għalih li jiżviluppaw xi ħaġa li Ji Għandhomx Jo se jkun kburi. Il-vot fuq dak motivati minnhom. Tfassil kastelli li kienu kemm sempliċi u kumplessi fl-istess ħin."
  
  
  "Sabiex l-aġġornament tal-sistema tas-sigurtà fl-Nassau-Sturt ego faċilità tal-ħażna kien l-akbar sfida," qal. "U huwa lest?"
  
  
  Hi tbissem misterjużi tbissima. 'Ah, iva. Huwa ma. Dan kien l-akbar kapolavur ta'l-ego-ħajja..."
  
  
  Il-gvern jħobb li jsostnu li l-ebda wieħed ikun jaf il-kombinazzjoni meħtieġa biex tiftaħ il-periklu, li l-ebda wieħed għandu l-informazzjoni meħtieġa biex jidħlu fis dan. Iżda naturalment, Philip Doane huwa l-uniku persuna li jaf l-ego. U magħhom nemes kif kien imfassal l-kaxxa, il-gvern mikrija ego bħala konsulent biex tinżamm il-kwalità tal-ih-miżuri ta'sigurtà. Dan jagħmel l-korrezzjonijiet meħtieġa skond l-aħħar aħbarijiet fl-oqsma bħall-sigurtà jew serq ta'tekniki. Huwa jagħmel l-deċiżjoni finali dwar min se jkun mikrija bħala gwardja armati, parti vitali tal-sistema ta'difiża. Philip Doane jistgħu jkunu għexu ħajja twila u kuntenti. Il-ħajja kienet tajba. Kien ħafna rispettabbli-pożizzjoni, huwa miżżewweġ l-sabiħa Jean, u dawn kellhom tifla li minnhom huma kienu t-tnejn ħafna ddedikati: Xejn.
  
  
  Iżda l-ħajja kienet sħiħa ta tricks, Ji Għandhomx Jo kien qal hekk ħafna drabi. U l-ġurnata waħda din fatali maġiku mibdula kollox.
  
  
  Kien sweltering tas-sajf il-ġurnata, u l-Bidu tal-familja tal-saq-bajja biex jaħarbu l-oppressiv belt tas-sħana. Meta lura fil-għaxija, pjaċevoli għajjien u jiġi aġġornat, kienu biss ftit mili mill-dar meta dan ġara. Is-sewwieq tal-karozzi li ġejjin mill-naħa l-oħra jintilef il-kontroll u l-ħabat ma Doane tal-karozzi fil-ħabta. Philip tal-mara kienet maqtula minnufih. Philip nnifsu biss kellhom ftit grif. Iżda Penny Dawn marru headfirst permezz tal-windshield. Hija kienet horribly disfigured.
  
  
  L-tobba infaxxati l-tifla sa mill-aħjar li jistgħu, iżda qal Philip ma kien hemm xejn li jistgħu jagħmlu. Hi tkun marka tagħha għall-bqija tal-ħajja tagħha; u Philip Doane kien stung mill-ħtija ta'dan l-inċident, li kellhom dawn l-konsegwenzi terribbli għat-tfal tal-ego. Penny kiber qed tiffaċċja l-tip ta krudeltà li l-oħra t-tfal jistgħu juru: taunting tagħha disfigured, ġrieħi-wiċċ. Philip deher aktar reċidiv minn Penny. Huwa pampered Penny kull mod possibbli biex tikkumpensa għall-tagħha deformità, li kellha ssir xi ħaġa tal-ossessjoni miegħu. Huwa ħa tagħha fuq stravaganti vjaġġi, mibgħuta tagħha għall-aħjar skejjel, mikrija-pjanu u l-kant tal-għalliema, l-għalliema taż-żfin, ħa tagħha għall-kunċerti, miftuħa, teatru, kollox għall-agħlaq. U, naturalment, għandna ħa tagħha li l-kirurgi tal-plastik fil-pajjiż.
  
  
  Deher bħal kull xahar kien hemm differenti tabib, u kull xahar l-istess rewmatiżmu: tessut taċ-ċikatriċi, sfigurazzjoni wisq kompluta. Ma kien hemm xejn li seta'jsir. Jikbru, jmorru l-iskola, u jkollna grad tagħha, Penny tgħallmu li jgħixu mal-tagħha ċikatriċi. Hija kienet aġġustat ukoll, u l-ħsieb il-ħajja tagħha kien'il fuq. Iżda missierha jippersistu, minkejja protesti tagħha, fit-tiftix ta'dan l-istudent kirurgu li ma kinux jeżistu.
  
  
  Iżda irriżulta li jeżisti. U l-ġurnata waħda, għall-għarrieda u għall-għarrieda, huwa wera sa mill-Philip Doane tal-Manhattan-uffiċċju. "I tieħu dan," qal il-bniedem, " dak li qed tfittex kirurgu għall-tifla tiegħek?"
  
  
  - iva... iżda li huma inti...?
  
  
  "Jien li kirurgu," qal il-bniedem. Jista'I jintroduċu tagħha? Dr. Lothar Inouris.
  
  
  
  Kapitolu 11
  
  
  
  
  Għalhekk ħafna aktar. Inuris kien jirreferi għall sempliċi tpartit: l-aċċess li l-Federal Reserve-kaxxa bi skambju għall-wiċċ ġdid għall-Xejn.
  
  
  Deher mazz. Biss madman toffri, u biss madman se jaċċettaha. Dan ma jfissirx li l-Lothar Inouris u Philip Doane kienu ugwalment miġnun. Jekk Philip Doane kien mad, kien mad bl-imħabba għall-tifla tiegħu. Il-ġenituri kollha trid tagħmel xi ħaġa għall-tfal tagħhom; Philip marru għall-tulijiet estrem. U l-prezz kien għoli għall Ma Philip. L-ego kienet mitluba li jħallsu l-prezz ogħla li jistgħu jaffordjaw: il-qerda ta'l-ego kapolavur. L-digital huwa ddisinjat saħħet-ħitan tal-konkrit. Huwa sebgħa u għoxrin metru taħt Nassau Triq. Barra hija bieb mal-kkomplikata penetrazzjoni ewlenin tas-sistema. Iżda l-aċċess għall-kaxxa innifsu huwa permezz ta'passaġġ dejjaq, permezz ta'tliet kwadru, disgħin tunnellata taċ-ċilindru azzar. L-ċilindru idawwar fil-mija u erbgħin-ton qafas. Meta l-entratura hija magħluqa, il-ċilindru dawriet s'issa li l-qafas huwa mimli bl-solidu l-azzar, u mbagħad sinkijiet ċentimetru, bħal enormi cork fil-flixkun. Huwa ssiġillati, l-ilma, u maqful għal filwaqt li, biex ma nsemmux l-tagħmir elettroniku, it-televiżjoni, u l-oħra ta'osservazzjoni tagħmir, kif ukoll l-sigurtà tal-bniedem sistema mibnija madwar wieħed mill-akbar unitajiet tat-tip tiegħu fil-pajjiż: snipers-ferrovija regolarment. bl-armi żgħar u armi awtomatiċi.
  
  
  L-sistema ta'allarm jista'jimblokka kwalunkwe ħruġ madwar bini. U ġewwa l-kaxxa hemm maqful kompartimenti, tripla serraturi. Dawn jinkludu dwar l-erbatax-il elf tunnellata ta'deheb ingotti fl-Istati Uniti u dwar sebgħin-pajjiżi l-oħra. Kull open jiżen madwar tnax-il£. Din mhux xi ħaġa li jistgħu jwettqu fil-but tiegħek, u inti mhux se tkun tista'tagħmel dan bla ma ħadd jinduna bihom mal sħiħa tal-flotta tat-trakkijiet.
  
  
  Jkollna l-deheb tal ma kien hemm l-misteru li anke Zhang Ji Jo xtaq. U l-uem kienet ukoll simili Philip Ma soluzzjoni. Kien sempliċi u diffiċli fl-istess ħin.
  
  
  Fl-ewwel laqgħa, iż-żewġt irġiel ġew wiċċ imb'wiċċ ma'l-kundizzjonijiet tagħhom. Philip Ma, raġel ħafna mal tiegħu tifla it-traġedja, ma immedjatament tiddeċiedi għall-kummerċ tiegħu maġija uniku għal dak tal-Dr. Lothar Inuris. Il-web-problema kien l-fiduċja.
  
  
  -"Iżda, għażiż kollegi tiegħi," qal Dr Inuris: "Aħna jistgħu jafdaw lil xulxin. Nemmen li inti se ġġib dan il-proġett għall-konklużjoni b'suċċess, u għandek tafda me ma'l-operat b'suċċess tat-tifla tiegħek. Inti ma jkollhomx għażla.'
  
  
  "Naturalment int dritt," Philip Doane qal. "L-ebda wieħed, I ripetuti, l-ebda wieħed jistgħu jagħmlu dak I jistgħu jagħmlu. Hija kienet magħmula mill-aktar avvanzati-metodi. Tiegħi stess metodi, ibbażata fuq snin tar-riċerka.... U l-tagħha biss kirurgu fid-dinja li tista ' tittaffa l-tessut taċ-ċikatriċi li affettwat tifla tiegħek, u tagħti tagħha mhux biss il-wiċċ ġdid, iżda wkoll sabiħa waħda."
  
  
  "U l-ont," Philip Ma qal dispassionately, " tagħha hija l-uniku wieħed fid-dinja li l-informazzjoni dwar is-sigurtà li inti teħtieġ."
  
  
  'Dak id-dritt. Hekk la tal-istati uniti trid se il-fiduċja tal-ieħor, ma? Dak li kemm l-irġiel kienu tistaqsi għal kien kbir-impriża. Inuris, l-intenzjoni fuq joħroġ mal madwar sitt tad-dinja tal-deheb nat sa mill-qedem, qablu li jipprovdu Philip Doane bil-leali-persunal għal kemm ikun hemm bżonn. Madankollu, għall-sigurtà tiegħu stess, huwa naqas li l-isem il-mexxejja oħra involuti f'dan il-kbar serq. Fl-ritorn, huwa qabel li waqqfet l-Operazzjoni Penny jekk Philip juri il-kooperazzjoni tiegħu billi jipprovdi aċċess għall-deheb. Ladarba l-ippjanar fit-tul jilħaq l-irrevokabbli l-istadju, hu se tibda Penny tal-trasformazzjoni. Dan se jieħdu xhur, possibilment snin, jisirqu l-deheb. L-operazzjoni ser aħħar fuq il-ħdud.
  
  
  Anke qabel il-ih-ewwel laqgħa li ntemmet, Philip Doane u Inuris żviluppa sistema li żżomm il-kuntatt. Hekk Philip qallek it-tabib li hu let em taf meta huwa kien lest li tibda l-pjan tiegħu.
  
  
  Minn dak in-nhar, Philip Ma deher simili kompletament differenti persuna li tifla tiegħu. Għall-ewwel darba fis-snin, huwa deher kuntenti u vivaċi. Xejn ma jistaqsu mistoqsijiet dwar din il-bidla fil-kulur, l-rapidu jiffukar. Ħej, jien ridt li jemmnu li kien finalment li ġejjin biex it-termini bil-sitwazzjoni. Iżda dan l-hena kienet żvantaġġ. Penny skopra li l-missier kienet saret kkunsmat ma bid-deni it-tensjoni fuq il-ħin, u meta hija esprimiet it-tħassib tagħha, huwa attribwit lill-eċitament tal-proġett ġdid. Penny waqfu hemm. Hija kienet kuntenta li m'għadux miġbud tagħha madwar il-pajjiż, għal kull xorta ta'l-tobba, u li kien assorbit fil-ħidma tiegħu. Hi ma kinitx anke nnotat l-ego mibdula-dehra; l-ego tax-xagħar kienu naturalment mdawwar griż matul is-snin; iżda matul iż-żmien, mill-ego ta'l-ġdida tal-proġett, huwa d tilfu l-piż u l-ħasil tal. Ego tal-wiċċ kien tondi u l-qodma. Fl-aħħarnett, wieħed mill-lejl, kienet innotata ego bidliet fiżiċi.
  
  
  Huwa waslet id-dar kmieni, fil-burdata tajba, u jitferra żewġ tazzi ta'l-aħjar tiegħu sherry, dollaru, madwar li taw ay. "A towst, Penny. Ejja tixrob l-maġija tal-ħajja."
  
  
  Penny ħarsu lejn l-missier u l-amused perplessità. Din kienet sena peress li l-inmsa kienu raw ego hekk kuntenti. "Dak li għaddej, l-Papà?"
  
  
  Philip Doane sib stabbiliti fl-favorit tiegħu president. "Inti ser tkun operata minn kirurgu għada bil-lejl. U meta tqum, inti ser ikollok wiċċ ġdid. Mhux se jkun hemm traċċa tal-qadim tiegħek ċikatriċi u l-operazzjoni marks. Penny ħares lejn lilu incredulously.
  
  
  "Huwa veru," huwa qal. Huwa poġġa l-isfel tal-ħġieġ tiegħu u qajmet naħa tiegħu bħala jekk naħlef. — Jien assolutament serji. Stajt tidher dan il-bniedem tal-xogħol u jien javżak inti, l-uem mhux fix-xemx."
  
  
  "Iżda, l-Papà," Penny qal. "Jiena tassew ma kura aktar." Philip Ma nodded. "Jien naf," huwa qal. "U li għaliex jien kburija ta għalik." Iżda, Penny, jekk jogħġbok, ejja ma jargumentaw. Anki jekk inti ma tistax-kura, jekk jogħġbok tagħmel għalija, għall-raġel. Għall-missier tiegħek biex iġibu l-uem hena u l-ferħ.
  
  
  Penny kellu l-ebda inkwiet li taċċetta t-talba. Marret sa tagħha missier u l-bies Ego fuq il-ħaddejn. Philip driegħ tiegħu madwar Dawn Sl.
  
  
  "Alla saħħa inti," huwa qal. Tiċrit streaming isfel ego tal-ħaddejn. "Ma tistax tikseb sider, Papà," hija qalet. "Biss l-ferħ." Hija riflessjoni dwar dan. "Għidli, dak li se I dehra?"
  
  
  "Biex jgħidlek il-verità, jien ma naf," qal Philip. "I-xellug dak kollu li l-tabib. Hu jaf li l. Iżda huwa qalli ħafna affarijiet li inti se jkunu ħafna, sabiħa ħafna.
  
  
  "Huwa jidher li ħafna pendenti persuna."
  
  
  "Iva, tajjeb ħafna," qal Philip.
  
  
  "Għidli dwar nen?"
  
  
  "Ma jkunx hemm ħafna li tgħid dwar dan. Iżda l-multa-bniedem. L-vuċi tiegħu kienet dgħajfa u maħsub.
  
  
  "Kif hu?" Min-nisa li?" Fejn hu minn?
  
  
  "Ma jimpurtax." Huwa deher kważi rrabjata fil-mistoqsijiet tagħha. "Huwa l-aħjar fil-qasam tiegħu, u li l-uniku punt sinifikanti, hux?" "L-papà," Penny qal, " hemm xi ħaġa li trid tgħid lili?"
  
  
  - "Le, l-ebda," qal Philip, artifiċjali tbissima. — Li mhux vera fil-livelli kollha. Iżda ma jkunx hemm ħafna ngħidu dwar il-nen waħdu. I-medja, x'inhi d-differenza? Riżultat importanti."
  
  
  "Dan huwa ħafna stramba, Anzjani," Penny qal.
  
  
  "Ukoll, dan ma seħħx,
  
  
  Tajjeb? U ftit tagħha nervuża vuċi u kollha, issa li huwa daqshekk mill-qrib. U dan il-muntanja tal-mistoqsijiet ma tagħmel l-ego xi aħjar, lanqas.
  
  
  "Tajjeb, jiena ma nara l-ebda ħsara fil-li. Dan huwa għall-estestvenno. Fl-aħħar nett, dan huwa importanti. I-medja, inti ma tħalli me għal xi suspettużi-tabib.
  
  
  Philip Ma qabża sa bħala jekk ego tiegħu kien bdiet.
  
  
  'Anzjani.'
  
  
  Hu beda sob. Ego tifla niżel isfel ħdejn lilu. "Naħseb li d-aħjar għidli kollox," hija qalet. Philip għolla l-idejn għall-wiċċ tiegħu. "Ma nistax," huwa qal bejn sobs. 'I ma tistax tagħmel dan.'
  
  
  "Inti għandek," Penny qal.
  
  
  U meta l-krib titwaqqaf, Ma Philippe, xorta jkopri l-wiċċ tiegħu bl-idejn tiegħu, qal tiegħu tifla dak li kellu jsir. Huwa spjega kif hu u l-misterjużi Dr. Inuris kien irnexxielha biex tpoġġi lin-nies ġodda leali li l-tabib ewlenin kollha tas-sigurtà postijiet madwar l-kmamar tas-sigurtà matul is-snin. Xi kultant Philip Ma irnexxielu, bħal meta l-I jippruvaw tal-Gwardja tal-xellug u kienu kiri waħda ġdida. Philip Ma rranġati li meta l-persuna l-ġdida kienet ippreżentat fil, Dr. Inuris tota kienet magħżula u maħtur. Iżda dan mhux kollox. L-irġiel tax-xellug l-ċentri mediċi. L-informazzjoni miġbura u pprovduta mill-Philip, Inuris organizzata dak li huwa msejjaħ " maġika għajbien." L-gwardja kien jisparixxu, imma l-ebda wieħed kien jaf dwar dan. Għall-immedjatament, sabiex jieħdu l-ego tal-post u l-ego tal-xogħol, ma kien hemm l-ideali dinja maħluqa mill-Dr. Inuris.
  
  
  Wara filwaqt li, l kollu-kaxxa tal-sistema kien taħt il-kontroll tal-tim kollu ffukat fuq ħaġa waħda: jisraq tad-deheb.
  
  
  Ma Philip tal-soluzzjoni kienet sempliċi kemm kien kumpless. L-aktar ħaġa diffiċli kien li tissostitwixxi l-irġiel, iżda Dr. Inuris għamlu dan. U l-sempliċità kien li Philip Doane kienet taf mill-bidu nett li ma kien hemm l-ebda punt fl-użu tal-forza brutali li jidħlu fis-samma-kaxxa kien maħluqa. Ma kien hemm l-ebda nuqqasijiet fil-metall. Il-post dgħajfa, kien jaf, kien il-gwardji.
  
  
  Issa l-operazzjoni għandu jsir ħafna aktar faċli. Ħafna mill-deheb kien proprjetà tal-Istati Uniti. Xi wħud mill-ingotti-istokkijiet kienu l-proprjetà mill-pajjiżi l-oħra, u meta l-dejn meħtieġa biex jitħallas, "tad-deheb stackers" tagħhom fl-żraben speċjali mċaqalqa l-deheb għall-mixtieqa tal-kompartiment tal-użu idrawliċi-lifts u l-ċinturin trasportaturi.
  
  
  Kuljum, skond l-iskeda stabbilita mill Ma Philip, kull tal-gwardja tal-mċaqalqa tad-deheb tal-bar u ssostitwixxa l-ego ma foloz waħda, bl-ebda wieħed jafu xi ħaġa iżda l-gwardja tal-lilu nnifsu, u huwa ma kienx ser jitkellmu dwar dan. Kif termites jieklu bogħod lejn id-dar. Bil-mod, iżda effettiva. Fi ftit snin, eluf ta'deheb bars sparixxew. Normalment, meta l-kondizzjonijiet kienu kkunsidrati assolutament bla periklu, l-trakk telgħet u mogħtija tagħbijiet kbar. Wara ċertu ammont ta'żmien, l-għadd tad-deheb bars tax-xellug fil-kaxxa saret inqas min-numru ta'foloz tad-deheb bars. Biljuni kienu misruqa. F'dan iż-żmien, il-prezz tad-deheb fuq il-suq dinji baqgħu stabbli: $ 35 għal kull uqija. Imbagħad, f'daqqa waħda, l-kombinazzjoni tal-forzi bdew ixxotta l-dollaru tal-saħħa. Wisq dollaru kienu stampati. Kien hemm wisq flus tal-karta. L-kunfidenza fil-dollaru beda li jdgħajfu. Il-persuni tad-deheb tal-lukanda.
  
  
  Uffiċjalment, deheb kienet aktar importanti. Uffiċjalment, l-dollaru kien jiswa inqas u ma kien hemm l-kbira tat-titjira fis-deheb, ' il bogħod mill-dollaru. Meta l-kbira finanzjarji jekk tixtieq tad-dinja iddeċieda li joħloq ħielsa tad-deheb tas-suq, il-prezz, b'żieda f'daqqa għal aktar minn mitt dollaru għal kull uqija.
  
  
  Kollox kien lest għall-finanzjarja daqqa. Dr. Inuris u l-ħbieb tiegħu kkontrollati kważi sitt ta'l-deheb fid-dinja. Huma kellhom reali alenka fis-suq u kienu kapaċi jilħqu l-għoli tal-prezzijiet u l-domanda għolja.
  
  
  Huwa u Philip Ma spjegat dak kollu li Penny, u meta hija insistiet li tmur għall-awtoritajiet, huwa miċħuda.
  
  
  'Għadha ma ġietx. Li tkun diżastru f'dan l-istadju. Xi ħaġa sejra 'jnixxi' l barra, u l-Istati Uniti-ekonomija se niżel fil-kaos. Ir-riżultat ikun hekk diżastrużi li assolutament l-ebda wieħed ikun tax-xellug mhux mittiefsa. L-industrija kollass, il-qgħad se jisparaw'il fuq, u l-istokk tas-suq se kollass. Iżda sakemm aħna siekta dwar dan, għad hemm ċans li l-US ser issib l-deheb mill-ġdid. I ngħidu aħna issa, inti biss jeqred waħda-ħaġa tajba f'din l-istorja kollha: ħajja ġdida għalik. Jekk inżommu l-kwiet sakemm l-operazzjoni, kollox se jkun multa. Il-gvern se tisma fiż-żmien dovut, iżda ma hemm l-ebda raġuni li jiksru l-diga sakemm aħna jiksbu profitt tagħna. Irridu nikkooperaw issa, inkella l-I se tara fix-xogħol tiegħi huwa l-ikrah-tifla u l-missier ħatja fir-ħalliel." Penny malajr induna. Missierha kien id-dritt. Tagħha opportunità unika kien ikollhom operazzjoni, biex b'hekk tħassar il-ftehim bejn l-Philip Doane u Dr. Inuris. U wara dan, hi xorta jistgħu jagħmlu dak kollu li tieħu biex jiffissaw l-sitwazzjoni.
  
  
  Missierha deher li taqra tagħha moħħ. "Il darba din l-operazzjoni isir," huwa qal, " Dr. Inuris se jħallas id-dejn tiegħu lili, u l-kuntratt tiegħi miegħu se tispiċċa. Imbagħad, Penny, inti tista'tagħmel dak li għandek bżonn tagħmel.
  
  
  U hekk hi kienet missierha sanzjonijiet l-għada bil-lejl. Il-karozza kienet qed tistenna fil-quddiem tal-ih-dar. L-tall Ċiniż-bniedem ħa post tiegħu wara r-rota qabel ma setgħet tikseb fid-dahar. Il-bniedem wara tagħha kien seduta fil-dellijiet. L-ego vuċi ġew mill-ego-half-moħbija-wiċċ. "It-tabib tagħha huwa Inuris," huwa qal. "Kirurgu tiegħek, Miss-Bidunett."
  
  
  Qabel ma kienu mil mill-dar tagħha, huwa taha l-mediċina. U Penny-Bidunett kien mitluf minn sensih meta dawn laħqu l-destinazzjoni tagħhom.
  
  
  
  Kapitolu 12
  
  
  
  
  Indunajt li kienet qed tfittex fuq Penny-Bidunett tal-wiċċ ħelu meta hi qalli din l-istorja. Meta hi waqfa qasira għall-mument, hija kienet qed jitħabtu ma'l-bosta mistoqsijiet u t-tħassib imqajjem mill-istorja tagħha fuq qawwi xemxija jum. Kien għad hemm ħafna mhux mitmuma immaġini li hu ttamat hi kompleta. "Sabiex dan l-tabib tajba magħmula inti dehra Nicole Cara," qal ddawwar l-aħħar tal-tiegħi x-xorb fl-idejn tiegħi.
  
  
  "Iva, kien impressjonat bl-immaġni tal-film stilel hu idolized." - Ġisem tagħha kienet tħawwad bil-mrażżna-daħk. "Oh, naturalment I kien grat. Jien ma nemminx-għajnejn tiegħi meta jien l-ewwel raw ruħi fil-mera. Il-ġdid tal-wiċċ, sabiħa-wiċċ. Imbagħad I induna li qatt ma magħruf qabel dik sbuħija, fiżika tas-sbuħija, huwa reali mill-isbaħ rigal. Iżda rigal, "hi kompliet, l-vuċi tagħha tensjoni koroh-memorji," jeħtieġ li l-għoli tal-prezzijiet.
  
  
  Inuris spjegat li Xejn kien mitluf minn sensih għal ftit aktar minn 72 siegħa. Xorta captivated mill-esklussiva tal-sbuħija tal-wiċċ il-ġdid tagħha, il-perfezzjoni li jinġiebu lura tagħha jammiraw ħarsa madwar l-mera, hi ma tinnota l-tabib viċin tagħha. "Raġel jistgħu jqattgħu kollu tal-ħajja tiegħu tfittex għal din il-mara," huwa qal, bil-wieqfa bil-miftuħ li jmiss tagħha. "Jien qatt ma kien jaf Nicole." Iżda jien ser jammettu li I d jagħtu ħafna li tkun taf tagħha. U tara int bħal dan jagħmel me jitilfu l-fehma tiegħi.
  
  
  F'daqqa waħda, huwa laħaq barra u l-jinġibed mill-qrib tagħha. L-idejn mgeżwra madwar ee. Ego liberu tal-naħa tugged fl-irqiq nightgown u bejn wieħed u ieħor mbuttat tagħha tas-sider. Huwa magħfus xufftejn tiegħu biex ont u mwaħħla ilsien tiegħu bejn is-snien tagħha.
  
  
  Startled, Penny kiser ħielsa. "Ma tmissx me!"
  
  
  "Naħseb li d aħjar jitgħallmu biex taċċetta l-attenzjoni tiegħi," l-tabib tbissem.
  
  
  Penny talab ego għal-leave. Imbagħad it-tabib qallek tagħha fejn kienet fil-ħalq: in-nofsinhar ta'Franza, fil-villa. U, kif huwa spjegat, ħej, tħallix leave tagħha sakemm hu u missierha jimlew il-ftehim. Penny kellhom l-ebda għażla ħlief li jibqgħu priġunier. Hi preti li ma jafux dwar il-ftehim bejn l-Philip Doane u Dr. Inuris, li rriżulta li jkunu favur tagħha. Hija ddeċidiet li l-aħjar strateġija għall-agħlaq se jiġu sottomessi l-imġiba u l-injoranza. Ħej, ma konniex jitħalla jitlaq il-villa taħt l-ebda ċirkostanzi.
  
  
  Dr. Inuris, apparentement jirrealizzaw li tiegħu l-ewwel mhux maħduma l-approċċ tagħha kien serju kalkolu ħażin, ma jagħmlu kull sforz fiżiku għal diversi jiem. Madankollu, huwa soġġett tagħha għal "blitzkrieg" tiegħu fixklu charm. U l - "persunal", Guido u Tiong, saret inqas viġilanti.
  
  
  Inuris qal ħej dwar innifsu. U madwar il bit grad ta'l-informazzjoni hi d tingħaqad flimkien billi jaraw u l-smigħ, hija kienet kapaċi li wieħed jimmaġina milwi, disfigured-bniedem azjenda tagħha ristrett.
  
  
  L-ewwel, Inuris kien dipendenti fuq l-eroina. L-ego u l-imħabba għall-undisguised-użu tas-siringa kien ovvju. Huwa kien ta'l-ġermaniż inżul u kien mediku tal-istudenti matul il-gwerra. Matul dan iż-żmien, kien kapaċi-prattika u jiżviluppaw tekniċi kirurġiċi fuq il-priġunieri tal-konċentrazzjoni tal-kampijiet li kien mehmuż. Kif bosta mijiet ta'nies kellhom huwa mmankaw, maqtula li perfetta l-tekniki kien issa issostni dwar? Imbagħad huwa ħarbu lejn l-Isvizzera, fejn huwa kien fetaħ żgħar klinika. Huwa kien kiber sinjuri grazzi għall-fanatiëi-insegwiment ta'l-ġodda taż-żgħażagħ mill-nisa anzjani. Jikber il-ġid stimulata l-ego, regħba, u huwa ffokat għal kollox fuq jifga għatx tiegħu għall-ġid.
  
  
  Fil kollha tiegħu mużika, huwa qatt ma darba jissemma kif kien jaf dwar Philip Doane. Huwa wkoll ma kellem lit-Penny dwar ih tal-relazzjoni ta'negozju.
  
  
  Ftit jiem għaddew mal-Inuris ' l-istejjer, filwaqt li Xejn kien sunning ruħha fil-villa tal-ġnien. Imbagħad, il-lejl, meta hi li nħassu Inuris u Egos kienu calmed biżżejjed biex torqod grazzi għall tagħhom ovvju-kooperazzjoni, ħej ġestiti li jiżolqu bogħod u tagħmel lill-Nizza. Hija kienet biss waslu fil-każinò meta Guido maqbuda ma tagħha. Meta kienet lura lill-villa, Inuris kien jinfaqgħu bir-rabja u mwissija tagħha mal-oxxen theddid ma jirrepetu li filgħaxija.
  
  
  Ġimgħa wara, Ay ġestiti li ġejjin minn barra mill-ġdid. U Guido misjuba tagħha mill-ġdid. Iżda din id-darba kien hemm il-bniedem imsemmi Nicholas Anderson...
  
  
  Huwa whistled fil-tagħha. "Dan huwa interessanti ħafna istorja għalija. Iżda hemm aktar ħaġa. Nicholas Anderson reali tal-isem huwa Nick Carter. Hu aġent għat-gvern tal-Istati Uniti.
  
  
  Penny tal-għajnejn wessgħet u l-ħalq tagħha ffurmat żgħar, siekta O.
  
  
  "Issa li int tagħmel dan hekk ċara,"qal," ħsibt d jagħmlu l-istess."
  
  
  "Jien ser ikollhom jiksbu l-użati għal dan," Penny qal. "Iżda jien ma tara li tagħmel xi differenza."
  
  
  "Jiena wkoll," qal. "Aħna iż-żewġ xorta jridu-qbid Inuris dejjem qabel ma joqtol il-us. U hekk kif aħna ego-aqbad tagħha, nixtieq li jafu ftit aktar dwar dan id-deheb u li Inuris imsieħba huma. Inti tifhem, ma inti, li qabel il-missier tiegħek, inti qed jiffaċċjaw xi tip ta piena?
  
  
  Penny titbaxxa l-għajnejn tagħha. "Iva," hija qalet. 'I taf tagħha. Iżda naħseb li huwa jaf, wisq. U l-uem mhux l-kura. L-unika ħaġa li kien imħasseb dwar kien me javżak. U issa I ser jittieħdu-kura ta fis-silenzju.
  
  
  "Jieħu l-apposta jekk dan mhux minnu, Penny Doane," qal. "Inti mara sabiħa ħafna."
  
  
  Hemm, dwar l-introduzzjoni ħamsters, hi bi. "Jien mhux użati biex dawn kumplimenti madankollu," hija qalet.
  
  
  "Ukoll, naħseb li d aħjar tikseb użati għal dan," qal, tqum mis-taraġ.
  
  
  "Dan kollu stramb," hija qalet. "Jien ma naf jekk jien ser qatt tikseb użat għaliha."
  
  
  Huwa mixi matul tagħha u qabad tagħha. "Jien ser jgħinu inti tipprova dan," qal. "Huwa biss spin, fil-prattika." Huwa ħa tagħha wiċċ tiegħu fl-idejn u miġjuba-ħalq tagħha tiegħu. Hi kienet qed tistenna għalija. Armi tagħha mgeżwra madwar me, u l-ġisem tal-mara, logħob tal-tikek solidi u l-linji bla xkiel, ingħaqdu mal-mini. L-idejn tagħha ħareġ u mħabbla tiegħi tax-xagħar.
  
  
  "Ah," qalet fl-aħħar, " oh, Nick.
  
  
  Hija kienet tieħu n-nifs bil-kbir, l-infermier jagħti fl-aħmar tal-tagħha sider minfuħ fit-tul V-l-għonq tal-tagħha qmis. Huwa ra l-tifla l-għajnejn tad-dawl sa mal-green tan-nar. Armi tagħha mgeżwra madwar il-għonq tiegħi, u l-xofftejn tagħha aslu-minjiera, sħun u mxarrba, bil-passjoni li kien dejjem iktar minn biss il-gratitudni. Koxox tagħha ppressata kontra-koxox tiegħi fir-ritmu tal-xewqa inkontrollabbli. U l-idejn tagħha, l-impjegati tal-xewqa tagħha, mċaqalqa l isfel tmissx tiegħi l-koxox. Huwa unbuttoned tagħha qmis, ħa tagħha sider fl-idejn tiegħu, u kienet tagħha sess. Hi ħalli l-qmis żerżaq off-ispallejn tagħha bil-ħerqa. "Għaġla up, Nick," hi nifs. 'Aktar mgħaġġel.'
  
  
  Hi waqfet meta huwa miġbud off tagħha bajda ġins u l-ġappuniż. Kemm l-swaba tagħha u l-mini ġrew strixxa me tal-ħwejjeġ tiegħi qabel aħna u l-problemi isfel flimkien fuq il-dewy-ħaxix, fejn l-armi tagħha u s-saqajn mgeżwra me ti l-laħam. - Ħalq tagħha moaned excitedly fil-widnejn tiegħi, bħal l-vuċi tal-mail kollha tal-madwar, l-irfigħ-istati uniti u twaqqa us lura fil-grupp ta inkonċepibbli pjaċir. U għal darb'oħra, sakemm konna isir bil-thunderous splużjoni u tax-xellug l-kalma, sħun u qrib xulxin fix-xemx tal-ġdid kuljum.
  
  
  Hemm, li tinsab fil-ħaxix, l-stahl kien javżak hu liema hu maħsub. Dr. Inuris iddeċieda li jieħdu tagħha mal-lilu meta ħarbu. Jekk l-uem kellu irnexxielu, kollox ma ġew multa, mill-inqas għalih. L-uem mbagħad ikunu jistgħu jżommu Penny vinkolanti sa l-nemes tal-serq tal-deheb ġiet kompluta. Iżda naqset. Em kellhom tarmi Pennies madwar l-karozza biex ineħħi me u jaħarbu. Sakemm hija kienet ħaj, kien fil-periklu. Iżda huwa ma setax riskju li tmur lura għall-villa. Kien wisq perikoluża. Qabel jew wara, xi ħadd se ssib Guido u Tiong mejta fil-kantina. U immedjatament wara dan, xi ħadd beda tistaqsi ħafna mistoqsijiet dwar il-persuna li mikrija il-villa.
  
  
  Le, It-Tabib. Inuris qatt se r-ritorn. Kien għadu fuq il-jimxu. Il-ġlieda kontra ma kienx logħba tal-ego. Huwa se stenna u tipprepara jiġu kkastigati għall tiegħu executioners, li se marzu dwar dan. Fil-età tad-deheb, kien tekniku, dimostrazzjoni creator, sostituzzjoni għall-gwardjani li "jibdel il -" sparixxew. Tagħha, jaf dak li fisser. Dejjem kien hemm xi ħadd li kellu l-termini tajba għal dan, bħall - " likwidazzjoni "jew"bla kundizzjonijiet tat-terminazzjoni tal-operazzjonijiet." Dawn il-gwardji kienu mejtin ih sostitwiti. Alexander kien Inuris-kontribut li l-serq tal-deheb.
  
  
  Xi ħadd ieħor qed tipprovdi l-forza tax-xogħol, brawn, u mazz tal-imħuħ meħtieġa għall-operazzjoni ta'din l-iskala u l-kumplessità. Ma kontx naf li eżattament, iżda I sabet li l-preżenza ta Guido u Tiong li jmiss biex it-tabib ħafna istruttivi. Dawn ma jidhirx bħall-qadima-ħbieb ta'l-tabib jew l-qodma tal-ħbieb ta'xi ħadd ieħor. Dan kien jekk Guido u Tibdil kien ġie assenjat l-tabib bħala benefiċċju mill-membri ta'l-alleanza.
  
  
  Għalhekk meta l-tabib tħalliet mingħajr gwardjani mitlufa u tifla li l-uem għandu għandhom jinżammu barra tal-vista, huwa għandu kkonkludew li hu kien l-intestatura li l-ħbieb tiegħu ' l-għadma tal-kenn mill-aktar fis possibbli. Jekk kien malajr biżżejjed, huwa tista'tmur lura għall lis-sieħba tiegħu, jgħidulhom dak li ġara, u l-fiduċja id-deċiżjoni li dawn se fl-ego jew għall-inqas mhux jikkastigaw sakemm xi ħaġa kruċjali tmur ħażin.
  
  
  Sadanittant, l-ego l-imsieħba jistgħu jagħmlu l-almu tagħhom biex tagħmel żgur li xejn marru ħażin mill-intraċċar l-tifla u possibilment "Nicholas Anderson." Dawn ser jagħmel żgur li l-ih tal-ħalq huwa issiġillat għal dejjem.
  
  
  Jekk tiegħi aqta kienet korretta, Dr. Lothar Inuris lura New York.
  
  
  "Li l-ħsejjes tajjeb għalija," Penny qal.
  
  
  Huwa ma tixtieq li tgħid tagħha dwar it-tieni waħda, raġuni tajba għalfejn Dr. Inuris kien probabbilment fi New York. Għadha ma ġietx. "Id-dritt," qal. 'Ejja mmorru. Għandek bżonn xi ħaġa oħra fid-dar?
  
  
  Penny ħadlu-kap tagħha. "Kollha I bżonn huwa l-passaport tiegħi, u huwa fil-but tiegħi. Ejja mmorru. Naħa tagħha niżel fil-minjiera kif aħna mixi l-passaġġ għall-bieb fid-daħla għall-Narcissa villa. Ix-xemx kienet brillanti jgħajjat, u kien pjaċevoli il-parti bl-affarijiet l-fdalijiet tal-villa u l-mejta abitant.
  
  
  "Aħna ser hitchhike li Nizza," qal. — Aħna xorta għandhom jgħaddu l-mimmo tal-lukanda tiegħi. L biss sensazzjoni li l-I se jkollhom bżonn l-ħbieb tiegħi kull fejn immorru. Ih tal-ismijiet huma Hugo, Wilhelmina, u l-Pierre.
  
  
  Hekk, aħna kienu barra mill-ġdid madwar il-lukanda. Ħadna taxi lill-Ajruport ta'Nizza, fil-lvant tal-belt, u meta aħna titwaqqaf quddiem il-bini tal-ajruport, Penny tugged fuq il-twal.
  
  
  "Ħarsa," hija qalet.
  
  
  Pparkjati barra mill — jew aħjar, abbandunati — kien abjad Mercedes.
  
  
  "Aħna qed fuq il-binarju t-tajjeb," qal. "Huwa probabbilment ħa l-Air France-titjira lejn Pariġi għal 7: 30."
  
  
  Ħadna l-Inter-titjira madwar Nizza fid-9: 30, bil-konnessjonijiet F'pariġi u New York.
  
  
  Aħna ma jkollhom ħafna ħin tax-xellug qabel aħna tax-xellug. Hi kienet ippreżentat kafè għal kemm tal-istati uniti, xi croissants, u kopja ta'l-organizzazzjoni Internazzjonali Ħabbar Tribune. L-kbar ewlenin fuq l-ewwel paġna immedjatament ġibed l-attenzjoni tiegħi. Il-prezz tad-deheb, laħaq il-quċċata. Id-domanda għall kien fil-livelli rekord fis-swieq internazzjonali, u t-tħassib dwar il-futur ta'l-dollaru intensifikat.
  
  
  Hija ferm meħtieġa biex jiksbu l-informazzjoni dwar l-li kienet wara dan kollu tad-deheb s-serq tal-operazzjoni, jekk kien għad hemm ċans li jiġi evitat l-sħiħ tad-diżastri. Jekk il-maġġoranza ta'l-istati uniti tad-deheb kien intilef, l-organizzazzjoni internazzjonali tad-deheb tal-kriżi jistgħu jduru fis internazzjonali paniku. Il-karta dollaru tkun ta'siwi. A-passat tal-ħobż se jkun jiswa miljun. Tagħha, mfakkar qari x'imkien dwar Germania allura l-Ewwel Gwerra Dinjija. Fi ftit snin, il-valur tal-marki niżel minn erba'punti li l-erba'biljun marks. Kollox kien stabbilit għall-istorja li tirrepeti ruħha, iżda din id-darba fl-Istati Uniti.
  
  
  Il-vjaġġ lejn Pariġi kien mgħobbija mingħajr l-inċident. Il-pjan taw mod fuq il-Bajja ta'Angels biex jiksbu l-altitudni, imbagħad ħu off.
  
  
  "Nixtieq li jiksbu lura hawn-aktar fis," Penny qal.
  
  
  "Meta dan huwa kollha," missierha qal.
  
  
  "Meta" jew "if"?"
  
  
  F'pariġi, aħna kienu qed jinbidlu l-ajruplani, u l-kbir Boeing 747 telaq fil-ħin għall-Orlov . Jekk tiegħi aqta kienet korretta, Lothar Inuris kien hemm l-ebda aktar minn sagħtejn qabel l-us. Aħna ma kinux ser biex ilaħħqu ma'l-ego, iżda mill-inqas huwa ħass bħal konna miexi fid-direzzjoni t-tajba. Matul l-Oċean Atlantiku, Penny kien l-irqad fuq l-ispalla. I ma t-tort tagħha. Agħlaq kellhom mhux maħduma bil-lejl. I kien għajjien, wisq, għal dik il-kwistjoni, iżda jien ma ' tħossok bi ngħas. I ma simili qed maqful dwar dan il-pjan. Hija interessati li jkunu fuq l-art u tmur wara Inuris u l-tagħha ego politiċi. Iżda fl-aħħar nett, xi ħadd fuq il-persunal daħal matul is-intercom u qalulna biex taqfel tagħna ċinturini tas-sigurtà. L-aħbar-art kienet Xejn. Hi yawned, miġbud, imbagħad snuggled sa me u magħluqa tagħha l-għajnejn.
  
  
  "Ħej, Sonya," qal. Hija fetħet aħdar waħda fl-għajn u sorveljata fil me minn taħt tagħha oħxon xagħar tad-deheb. Żmien li jinxtegħel. Għandna biex tmur ix-xogħol.
  
  
  Hi neħħiet il-kap tagħha u imbuttat xagħar tagħha lura. "L-ewwel l-aħjar," hija qalet. 'Dak li inti sa?'
  
  
  "Aħna qed tmur għall-żjara tiegħek missier," qal. — Dan huwa l-ewwel punt fuq l-aġenda. Hu l-aħjar jwassal għandna bil-Inuris. Ftakar, huwa kien sistema ta'komunikazzjoni mal-Inuris, u nixtieq li tkun taf liema huwa.
  
  
  L-taxi waqaf fil-quddiem tal-waħda tal-ħamsin sena tal-appartament qadim-bini fuq Riverside-Sewqan.
  
  
  Meta tagħha jitħallsu l-sewwieq, l-tagħha malajr stenna madwar. Xejn fit-toroq deher anormali lili. Jekk xi ħadd kien jaraw l-appartament, kien moħbija sew.
  
  
  Huwa telgħet tiegħu bagalja bħala l-taxi miġbud ' il bogħod mill-ġdid.
  
  
  'Dak iż-żmien huwa issa? Penny mitluba.
  
  
  Tagħha, ħarsu lejn l-għassa tiegħu. '5: 20.'
  
  
  — Huwa ser tkun id-dar kull minuta."
  
  
  Ħadna l bil-mod-lift sa l-tmien sular. Huwa ħa l-Wilhelmina Poe tal-holster u dawn fil-waistcoat-but, iż-żamma tas-swaba tiegħu fuq l-attivazzjoni. Penny tal-kalibru issikkati meta hija rat l-Luger. "Ejja biss sejħa hija prekawzjoni ta'rutina," qal. "Jien ser tkun l-ewwel wieħed li jmorru kollha fuq il-lift."
  
  
  Penny nodded. Meta l-lift jitwaqqaf, huwa poġġa bilqiegħda wara tiegħu bagalja u bir-reqqa jinfetaħ il-bieb. Jekk xi ħadd kien qed jistenna l-aħjar, ikollhom jisparaw fil-żgħar, baxxa fil-mira li tinkiseb permezz id-differenza fil-jum. Allura l-uem aħjar tkun tassew tajba u veloċi.
  
  
  Huwa imbuttat l-bieb miftuħ u ħares l-naħa l-oħra. "Dan id-dritt," qal.
  
  
  Penny kellu sett ta'ċwievet lest. "Tissospendi l bogħod mill-bieb meta inti miftuħa," missierha qal. "U ħalli me imorru fil-ewwel."
  
  
  Il-mument l-bieb miftuħ, huwa induna li l-appartament kien vojt. Kien mimlija bl-arja friska, u t-trab tippromwovi-dijanjosi kważi jiċċaqalqux fil-dawl li iffiltrata permezz tal-windows fil-mgħawwġa wisps. Penny għalaq il-bieb warajna. 'Pa?'L-ebda!' hija exclaimed.
  
  
  — Ma naħsibx li hu dar, " qal, it-tqegħid l-gun bogħod.
  
  
  "Sew, dan mhux se jkun fit-tul, imbagħad," hija qalet. Hija fetħet it-twieqi u l-jitferra me tal-ħġieġ ta Philip Doane sherry. "Dak kollu li għandna," hija qalet.
  
  
  "Dan id-dritt," qal.
  
  
  — Dak iż-żmien huwa?"
  
  
  "L-Half-aħħar ħames."
  
  
  "Jagħmlu lilek innifsek komdu," hija qalet. "Jien ser tieħu doċċa u l-bidla. Jekk ikun ġej waqt li jien marret, inti ser ikollok introduċi lilek innifsek.
  
  
  Huwa kien sa, maħlula rabta tiegħu, u bdew unbuttoning tiegħu qmis.
  
  
  "I d pjuttost inti taqbel li l-suġġerimenti, u l-I tista tieħu doċċa għall-tagħha waħdu," qal.
  
  
  Ee ħa naħa tagħha. Hija tatni mischievous-dehra u wasslitni r-sala.
  
  
  "Inti tixtieq tgħix perikoluż, ma inti?"
  
  
  "Inti tista'tgħid li," qal.
  
  
  Hi giggled. "Jien ma nafx x'se jiġri meta hu jirċievi-dar u għadna fil-doċċa."
  
  
  — Inkunu nistgħu ngħidu merħba, " I issuġġerit.
  
  
  Il-kbir tal-kamra tal-banju kellhom doċċa. Aħna telaq tagħna ħwejjeġ u komplew taħt l-agħlaq. Tagħha mill-ġdid iż-żgħażagħ jeħtieġu l-liwi tal-ġisem tal-mara.
  
  
  "Kif tagħmel inti tixtieq li?" — X'inhu? " li hi mitluba, l-idejn tagħha fuq l-viti.
  
  
  "Sħun u qawwija," qal.
  
  
  Qawwija jet tir minn madwar id-doċċa ras. Sapun qabad tagħha, u Penny kien seduta taħt il-kaskata, is-sider ftit ppressata kontra l-mini. Huwa ħalli l-sapun żerżaq ' l isfel bil-mod lura tagħha. Armi tagħha laħqu l-u miġbuda me tagħha. Hija tpoġġi l-idejn tagħha fuq l-ispallejn tiegħi u sib tagħha saqajn ftit bogħod minn xulxin kif huwa miġbud traċċa tal-fowm tal-tul u bejn l-sider tagħha, u mbagħad anke aktar baxxa, fuq tagħha fissa-istonku u l-u lura bejn tagħha l-koxox.
  
  
  "Irrid jiġi tiegħek banju sponża," hija qalet, tagħfas tagħha tal-ġisem kontra l-mini, ff bla xkiel, ragħwa laħam rippling madwar me. Ont għal kontra l-agħlaq. Hija tbissem lazily fil me, għajnejn tagħha wiesgħa.
  
  
  "Aħsel me," hija qalet. "Aħsel me kullimkien."
  
  
  L-idejn tagħha jingħalqu madwar tiegħi l-għonq. Huwa milħuq barra u titneħħa tagħha saqajn sakemm dawn kienu fuq l-koxox, imbagħad ppressata lura tagħha kontra l-groan tal-kamra tal-banju u daħal agħlaq. Żgħira, twil "ah" maħruba xofftejn tagħha. U mbagħad, fil-tagħna stess selvaġġi, li jirriżultaw univers, ħloqna qalila arzell, u mbagħad l-elementi tal-irreżistibbli ġbid, fis li aħna ġew megħluba u sparixxa fil-maelstrom ta ' eċċitament.
  
  
  Kull fejn konna, aħna lura l-ħoss tal-ilma ġieri fuq tagħna entwined-korpi.
  
  
  "I kien żgur li kien hawn," Penny qal meta aħna lura lill-kamra tal-ħajja.
  
  
  Huwa lest tiegħu x-xorb u mixgħula tas-sigaretti. Ma tgħid tagħha madankollu, ħej, dak li jien ħsieb.
  
  
  Penny qalbu uneasily fl-president tagħha. "Forsi huwa tax-xogħol tal-tard," qalet fl-aħħar. — Wara kollox, huwa ma setax magħrufa I kien dar li ġejjin llum.
  
  
  Huwa ma jgħidu xi ħaġa. Hija probabbilment diġà hemm suspett l-istess ħaġa tagħha, iżda hi xorta ma setax jemmnu. Penny Dawn ma kienx miġnun.
  
  
  "Jien ser sejħa l-ego-uffiċċju," hija qalet. Ma kien hemm l-telefon fil-sala. Smajt tagħha sejħa numru wieħed, imbagħad ieħor. "Ċentrali," hija qalet. "I tikseb l-auto-tweġiba li l-għadd jien jippruvaw jilħqu hija mblukkata. Naħseb li għandu jkun żball. Smajt tagħha ċempel in-numru, u kien hemm mument ta'silenzju qabel l-tkellmet mill-ġdid. — Inti assolutament żgur?" I ma tisma it-tweġiba, iżda kont naf li kienet vera.
  
  
  Hi waslet lura fil-kamra tal-ħajja u ħares lejn me. "Xi ħaġa ħażina," hija qalet.
  
  
  Huwa mneħħi tiegħu tal-ħġieġ. 'I taf x'inhu għaddej.'
  
  
  — Inti taf kollha flimkien, ma int?" hija qalet.
  
  
  Huwa nodded tagħha. — Jien naħseb li l-missier tiegħek qed jinżamm ostaġġi." Dr. Inuris tinżamm inti hawn biex kun żgur li l-missier ma jagħmlu xejn biex jipprevjenu li l-aħħar minuta tad-deheb tal-serq. Meta hu mitluf inti, huwa u l-ħbieb tiegħu mdawwar lill-missier tiegħek biex jiżgura li inti ma tagħmel xejn li jħassru-pjanijiet tiegħi.
  
  
  "Iżda safejn huwa kien jaf," Penny qal, " ma kontx naf xi ħaġa dwar dak li kien għaddej bejnu u l-missieri."
  
  
  "Meta jkun hemm ħmistax-il biljun dollaru fil-periklu, dawn ma tieħu kwalunkwe-opportunitajiet," qal. U barra minn hekk, huwa issa dwar $ 45 biljun. Ħmistax-il biljun huwa l-uffiċjal tal-prezzijiet, ikkalkulat fil-tmienja u tletin dollaru għal kull uqija, li l-gvern mħallsa għall-deheb. Fil-suq ħieles, il-prezz huwa kważi tliet darbiet ogħla."
  
  
  Penny whistled. 'Dak li nagħmlu issa?'
  
  
  — Għandek xi idea kif missier tiegħek dejjem kkuntattjati l-tabib?" Inuris?
  
  
  Hi ħadlu-kap tagħha. - "Le,"qalet il-kummissarju," huwa ma għidli."
  
  
  "Minħabba l-istat tad-dar,"għidt," huwa ma moħħ."
  
  
  "Forsi li ma jistgħux jieħdu l-ego minn hawn," Penny qal, " forsi fil-kariga."
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "I jista' jkun ħażin," qal, " iżda ħafna affarijiet ma jiġri bħal dawn fl-uffiċċju tal-bini. Ma hemm l-lift l-operaturi fil-qrib. Hemm wisq nies kullimkien, fil-daħliet, fuq it-toroq, li jistgħu ara l-u ftakar xi ħaġa. Residenzjali-bini huma pricetypes aħjar, kwiet. In-nies imorru dwar in-negozju tagħhom stess. Ikun ferm aktar faċli u ħafna inqas riskjużi għall-qbid tiegħek missier fil-ego tiegħek dom. Minħabba d-differenza fil-ħin bejn il-post u l-Ewropa, dan ma kienx diffiċli għall-Inuris ' l-ħbieb biex tikseb hawn kmieni jekk it-tabib imsejħa minnhom fl-ajruport.
  
  
  — U fejn ikun dawn jieħdu l-ego?"
  
  
  "Jien ma naf," qal. — Imma wara dak li stajt qaltli dwar il-missier, hu wieħed minn dawk in-nies li jieħu pjaċir li jħallu jwassal x'imkien."
  
  
  "Għandek raġun," Penny qal. Iżda fejn?'
  
  
  "Inti tgħid li," qal.
  
  
  Penny tal-għajnejn darted madwar il-kamra. "Kollox jidher eżattament l-istess," hija qalet. I kien innutat tagħha jekk kelli. Huwa kklassifikat pulita. Hija mdaħħla tagħha saqajn taħt tagħha fil-president u l-indivja dejectedly.
  
  
  "Jaħsbu dwar dan," qal.
  
  
  Penny magħluqa tagħha l-għajnejn. Il-kamra kien kwiet. Permezz tal-windows jiffaċċjaw il-Ministeru tal-Sitwazzjonijiet ta'Emerġenza, hi tista 'tara l-oranġjo-ballun ta' l-iffissar tal-xemx tiddi sess fuq l-orizzont. Huwa ħarsu lejn l-għassa tiegħu. Kien sitt nofs in-nhar New York ħin. Il-banek madwar l-Amerika ġew magħluqa. Id-dinja kien kalm u sikuri, mill-inqas sal-għada. U mbagħad forsi paniku biex tpoġġi l-ħajt kollu għall-bqija.
  
  
  F'daqqa waħda Penny qabża. "I tikseb dan," hi exclaimed.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitolu 13
  
  
  
  
  Missierha qabża fl-president tiegħu.
  
  
  'X'tifhem?'
  
  
  "Jien naf fejn hu ser jitilqu li ħjiel," hija qalet. "Jekk hu tax-xellug."
  
  
  Fejn?'
  
  
  "Il-Kaxxa G".
  
  
  Huwa ħares lejn tagħha questioningly.
  
  
  "Li l-avorju kaxxa li l-qodma Jie taw tiegħi antenat meta kien li jħallu għall-Ċina. Ħwienet kollha tagħha tat-titoli fil-nen. Jekk hu tax-xellug ħjiel x'imkien, għandu jiġi f'din il-kaxxa.
  
  
  "Fejn huwa din il-kaxxa?"
  
  
  "Fil-ego-kamra," Penny qal, u kienet diġà tat-tlielaq r-sala wara l-tagħha.
  
  
  Hi waslet lura fil-minuta. Din kienet biċċa sabiħa ta'xogħol, rettangolari-avorju-każ, kull pulzier tal-ġnub u l-quċċata sabiħ imżejjen bl-eżenzjonijiet tal-apparentement kull annimal immaġinabbli. Penny tatni l-ego.
  
  
  Huwa qabad l-għatu u miġbud. L-kaxxa baqgħu magħluq sewwa. Penny ħares lejn me pityingly.
  
  
  "Mhux faċli li," hija qalet. "Gee kien li tieħu gost-ġbir kaxxi li ġew mimlija bi taħbil, ftakar?"
  
  
  "Kif ma miftuħa?"
  
  
  "Jien ma naf," kien rewmatiżmu.
  
  
  "Aħna għandna l-żewġ għażliet li jagħżlu minn," qal. "Aħna jistgħu jiksru l-ego, li ma rridx li jagħmlu, jew li għandna turi li sigriet."
  
  
  "Huwa importanti wisq biex jiksru," Penny qal. "Missieri kien ikun qatt l-hena tiegħi."
  
  
  "Ħamsa u erbgħin biljun dollaru huwa wkoll importanti ħafna," qal. "U l-I assolutament mibegħda xi ħadd li jipprova li rob l-Istati Uniti tal-gvern. Jew nafu malajr, jew Philip tal-kontribuzzjoni għall-iffissar tal-lott tal-inkwiet hija pil tal-maqsuma l-avorju.
  
  
  Hu qabad l-kaxxa bir-reqqa, iduru fuq tiegħu fl-idejn. Huwa taptap tnejn l-għatu tal-qiegħ, u l-ġnub. I ppressati. I maqrusa u ħass-kantunieri tagħha. I ppruvaw ttektek u l-isfruttar-kombinazzjonijiet. Dan ħadlu tagħha. Xejn ħadem.
  
  
  Huwa ħares lejn Penny. 'Xi ideat?'
  
  
  Hi ħadlu-kap tagħha. Kwalunkwe huwa, se jkun kemm sempliċi u kumplessi. Dan kien il-Ji mod . Jagħtuk problema li I l-ħsieb kien daħlu diffiċli, imma is-soluzzjoni tkun dejjem tħares inti dritta fil-wiċċ.
  
  
  "Tluq inti fil-wiċċ il-ħin kollu," huwa qal. Tajba.
  
  
  Ejja nassumu li dan huwa l - "soluzzjoni".
  
  
  Il-kaxxa kienet fuq il-addominali. Tagħha, ħares lejn l-għatu. Xejn iżda l-annimali. Iljuni, tigri, xadini, għalih finanzjament, ljama, iljunfanti, sriep, l-orsijiet, l-ġiraffi, baġer, balieni, kokki, gorillas, antilopi.
  
  
  Penny beda jidħaq.
  
  
  'Dak li huwa? I talab, tħares lejn Agħlaq kif hi tbaxxa li jispezzjonaw il-kaxxa.
  
  
  "Oh, I kien biss l-ħsieb dwar l-qodma Jie . Huwa probabbilment xtaq li. Li tara l-kaxxa li kien sar għall-tifel ftit kien tant inkwetanti.
  
  
  "Nixtieq kienu kuntenti ħafna jekk qodma Jie kienu mwaħħla għal aktar sempliċi tricks," qal.
  
  
  "Iżda huwa sempliċi," Penny qal. "Moħħha calmed isfel.'
  
  
  "Jien ser jagħtik ħmistax-il minuta biex jissolvew, u mbagħad I ser tinqasam f'biċċiet," qal. "Fil-frattemp, ara fejn inti tista'ssib l-pinna u l-karta."
  
  
  Penny kien lura fil-mument.
  
  
  Bdejt dan l-għadd. "Web hosting," qal. "Ħamsin-erba' l-annimali sa hemm. Tlettax fuq kull naħa. Xejn fil-qiegħ. Total ta ' mija u sitta. Sitt iljuni. Tmien iljunfanti. Fix-xadini, ħames. L-orsijiet, tliet. Sriep, ħames. Iż-żewġ kokki. - Balieni, erba'. Ljama, ħames. Tliet ġiraffi. Wieħed għalih finanzjament. Gorillas, erba'. Buflu, ħames. Ħames paguni u tliet dandies.
  
  
  Hu jinżamm l-għadd. Penny tinżamm bil-miktub sakemm I qal, " Dak kollu."
  
  
  "Flimkien," hija qalet. "Li total ta' mija u sitt."
  
  
  I ħa l-lista mill-Agħlaq u eżaminat tagħha ego waqt li kienet qed tfittex fuq l-ispalla. — Għandek tara xi ħaġa mhux tas-soltu?" I talab tagħha.
  
  
  Penny ħadlu-kap tagħha. "Xejn aktar minn mistieden għal-lista Ark Noè parti," hija qalet.
  
  
  "Forsi l-aħħar parti," qal. "Mal-wasla, kulħadd irid jiżbarkaw, fil-pari."
  
  
  Penny kien għadu qed tfittex fil-lista bir-reqqa. "Imbagħad se jkun diffiċli.
  
  
  'X'tifhem?'
  
  
  "Għall-għalih finanzjament u l-rating," hija qalet. "Hemm biss madwar wieħed minnhom. Taħseb li tkun taf xi ħaġa?"
  
  
  Imbagħad rajt. "Għandek raġun, ikunu jafu xi ħaġa. Iċċekkja ih.'
  
  
  "Jien ser tagħti ħarsa," Penny qal.
  
  
  — Inti ma tinnota xi ħaġa dwarhom?"
  
  
  "Huwa xejn speċjali," hija qalet. "Ħlief hemm biss madwar wieħed minnhom, u l-aktar oħrajn."
  
  
  Dan kien meħud mill-Agħlaq mill-lista. Huwa kellu l-kaxxa fl-naħa waħda, u l-karti l-oħra. "Id-dritt," qal. "Hemm aktar minn żewġ annimali għal kull annimal, bi tliet eċċezzjonijiet."
  
  
  "Iva," hija qalet. "Par ta kokki, a għalih finanzjament u rating."
  
  
  'Korretta. Liema huma kokki?
  
  
  "Is-simboli ta'l-għerf," hija qalet.
  
  
  "Mill-ġdid." Fejn huma l-kokki?
  
  
  "Miftuħa fuq għalih finanzjament u bl," hija qalet. Id-dritt?'
  
  
  "Għalih finanzjament, u bl," ripetuta.
  
  
  Penny brow furrowed.
  
  
  "- R & D," qal. "L-inizjali tal-Philip Doane."
  
  
  Tagħha, tikklikkja fuq il-għalih finanzjament. Ma ġara xejn.
  
  
  "Oh, Nick," Penny qal ewwel.
  
  
  "Taqtax qalbek," qal. — Aħna jistgħu jippruvaw xi ħaġa oħra."
  
  
  Huwa poġġa saba wieħed fuq il-għalih finanzjament u l-oħra dwar l-rating. Huwa ħares lejn Penny. Huwa talab.
  
  
  I ppressati. Kemm l-annimali jiżżerżaq taħt kbir tiegħi. Ma kien hemm l-debboli ikklikkja x'imkien ġewwa l-kaxxa. Huwa jitneħħa naħa tagħha, u l-għatu iffavorixxa miftuħa. Philip-parir tat-Donna kien l-ewwel wieħed rajna.
  
  
  
  Kapitolu 14
  
  
  
  
  Ma kienx ħafna, iżda ma kien biżżejjed: biċċa tal-white paper bl-iswed il-blokka tal-ittri.
  
  
  Fu Kuan Sabiħ Klassi Tisjir Sara S. A. R. A. Issa fil-Xemx-Teatru Min .
  
  
  Fil-kantuniera waħda, fil-żgħar, pulita-idejn li Penny rikonoxxuti bħala l-missier, kien il-ħin u d-data tal-laqgħa: 8: 05 a Dr. Inuris moħlija l-ebda ħin. Kif I suspettati, huwa probabbilment imsejħa l-kollega tiegħu madwar Nizza l-ajruport u l-qallu li jtellgħu Philippe Doane malajr kemm jista'jkun. Huwa se żżomm l-ispjegazzjoni sakemm jasal fi New York.
  
  
  Allura xi ħadd għandha tkun ħallset Philip Ma żjara din kmieni filgħodu. Kien probabbilment attent, iżda mhux attent biżżejjed biex iżommu l-qodma tal-bniedem mill-tqegħid tal-karta fil-avorju-kaxxa; probabbilment filwaqt li kien rfinar.
  
  
  "Ġejjin fuq," Penny qal.
  
  
  'Mhux daqshekk mgħaġġel.'Mill-ħarsa fuq wiċċ tiegħi, kienet taf I ma tridx tagħha mal-me.
  
  
  — Int mhux se jiżżewġu Dollaru, int?"
  
  
  "Jien jibżgħu I ser ikollok," qal. "Aħna ser parti modi hawn, għall-inqas temporanjament."
  
  
  "Irrid immur, Nick," hija qalet. — I miġbud inti hawn. U huwa l-missieri.
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Hekk kif jiġrilha skur, jien ser tmur lil dik tat-teatru u l-ħaffer madwar ftit.
  
  
  Naf li dan it-teatru. Hija tinsab fuq il-ġonta ta'l-Bowery u Chinatown. Inti d joħorġu wisq hemm.
  
  
  'Hekk liema?Forsi għandna ħallihom taf aħna hawnhekk.' Forsi ih se jattiraw il-out.
  
  
  "U ejja ngħidu li jiġri," qal. "Jekk dak li jaqbdu us-żewġ?"
  
  
  "Tirbaħ u aħna jitilfu," qalet bil-apple pie.
  
  
  "Ma nistax taffordja li," qal. "U l-Istati Uniti tal-gvern, wisq. Dan mhux logħba tiegħi, fejn "għada" ikollok ċans ieħor. Jekk tirbaħ u aħna jitilfu, se jkun hemm telf mhux biss biex inti, li me, lill-missier tiegħek, iżda għal ħafna nies oħra. Dr. Inuris u l-ħbieb tiegħu għandha tkun ftit jibża-dritt li issa. Ħarba tiegħek u wara li tieħu l-missier ostaġġi huwa biżżejjed li jfixklu ih tal-pjanijiet biex jagħmlu ih nervuża. Żomm f'moħħok li Dr. Inuris eskludiet inti mit-trattament għal xi raġuni. Dan id-deheb heist huwa kważi quċċata tagħha. Fil-mument, dawn mhux qed żgur fejn ninsabu, iżda mill-inqas għandhom jissuspetta li aħna qed jikkawżaw problemi. Allura hemm ċans li ser tħaffef l-operazzjoni. Jekk nagħmlu żball fil-kalkoli tagħna, dawn se jkunu ħielsa bħala l-għasafar, u d-diżastri se befall l-Istati Uniti, peress li probabbilment se il-bqija tad-dinja. Ma naħsibx li inti tixtieq li dan ikun fuq il-kuxjenza, Penny-Donu.
  
  
  Hi titbaxxa l-għajnejn tagħha.
  
  
  "Isma, ħalluni jafu mill-disa'għada filgħodu. Jekk jien ma lura mill imbagħad, is-sejħa għall-Istampa Konġunta u l-Wajer Servizz F'washington u staqsi għal bniedem imsemmi Hawke. Għid Em dak kollu li għandek tkun taf. Imbagħad tagħmel dak kollu li tixtieq. Dak kollu I staqsi minnu. Mill-inqas dan il-mod inti ser ikollhom ċans biex tara missier tiegħek mill-ġdid.
  
  
  Penny nodded fil-ftehim. "X'inhu jiġri lilek, Nick?" Hija magħfusa tagħha sħun-ġisem kontra l-mini.
  
  
  "Tinkwetax," qal. "I biss jiftakar li l-għandi ħafna li jgħixu magħhom."
  
  
  Hija ma setgħetx għajnuna iżda tbissima. "Imbagħad jippruvaw biex tiftakar dan," hija qalet.
  
  
  "Dan ser ineħħi me wisq," qal.
  
  
  Hija ħadet pass'il bogħod mill me. "Issa lesta biex titlaq," hija qalet.
  
  
  I kien liebes dawl blazer griż skur, qliezet informali,u blu skur ankra mudell kuntrast I d meħuda mill tiegħi bagalja. Wilhelmina u Hugo Pierre marru lura għall-postijiet tas-soltu, filwaqt li ont kien mimli bi ftit xfafar tal-leħja fil-jingħalaq ta tiegħu ankra mudell kuntrast.
  
  
  Penny rilaxxati me. "Oqgħod attent, Nick," hija qalet.
  
  
  "Tħallix lil xi ħadd fil iżda me," qal.
  
  
  "Tinkwetax," hija qalet.
  
  
  Forsi kien l-Nies Min-Teatru fil-fun-snin disgħin li kien hit , iżda I ddubitat dan. Ħaġa waħda kienet ċerti: jekk qatt kellhom l-aqwa, jekk wieħed jassumi li qatt kellek, li għandu jkun ġie fit-tul taż-żmien ilu. L-kbar, qodma, kwadru tal-bini deher li jkun moħbi fl-dell tal-Manhattan-Pont, li arched fuqha. Kien kostanti semi-dlam, kif jekk cringing li juru l-korruzzjoni li kellhom befallen l-ego matul is-snin.
  
  
  Din tilfet l-istadju kbar ilu u serva bħala film-teatru għall-biċċa lkbira tas-sena. Ukoll, għal darb'oħra, mhuwiex il-każ meta Hollywood mistednin huma ħerqana li premieres tagħhom. Ma kien hemm l-qodma Westerns u importazzjonijiet irħas mill-Hong Kong-industrija tal-films. Akrobati ħa l-istadju darba jew darbtejn fis-sena madwar l-Tajwan. L-unur speċjali dan iż-żmien marru għall-Kuan Sabiħ Iskwadra.
  
  
  Ont kien crouched fuq il-maħmuġ-saqaf, peering permezz ta'waħda mill-trab tamboċċi. Taħt lili, fuq il-palk, I raw-bniedem mikxufa il-qadd u tifla fil-bare-ilbies lura ċediex lill-udjenza. Kien hemm baxxa ewlenin rawnd tal-applaws.
  
  
  Dawn l-qabża lura fuq l-istadju u kien bogħod minn xulxin. Hemm tifla fuq naħa waħda u bniedem fuq l-oħra. Tazza ilma miftuħa sat-diver fuq l-injam bare-tabella.
  
  
  L-tifla ħa l-wieħed u rriżulta li l-bniedem li kellhom tiegħu lura lill tagħha. Hi uża s-saħħa tagħha tad-driegħ u l-hurled l-uem tal-javelin ma'l-qawwa tagħha. L-dart shivered fil-għoġol tal-ego, u tnaqqis tad-demm ħareġ minn taħt il-ġilda.
  
  
  Huwa ħares lejn ftit itwal, imbagħad bil-mixi madwar l-qatran tas-saqaf. Ma kien hemm l-ieħor skylight li jeħtieġ li jiġu esplorati. Kien mhux maħduma, imma mhux opak, u tfittex stabbiliti permezz ta'l-qodma tal-ħġieġ magħmula tiegħi polz jitħaffef. Dr. Lothar Inuris kien bil-wieqfa fil-kamra taħt me.
  
  
  Huwa ma kienx waħdu. Kien fil-kumpanija tal-tnejn l-oħra l-irġiel. U anki jekk hija qatt ma rajna qabel, nam wieħed, l-istati uniti l-oħra, hi immedjatament sar konxju ta'l-ih. Tagħha tidher ih ritratti fl-atti u l-ah.
  
  
  Madwar minnhom, Dollaru kien twil u irqaq, bil-dlam immewġin tax-xagħar u fid-dlam, gustuż-wiċċ. Hi immedjatament sar konxju ta'Ma Mario tal-nen-Prinċipju. Jekk il-mafja kienu tim tal-futbol, huwa jkun il-quċċata url u tal-futbol bħala attur tal-sena fl-istess ħin. Huwa kien il-ġdid tal-mafja; imwieled fl-istati uniti, ukoll edukati, tkabbir intelliġenti, l-esperjenza u iebsa. Ma kienx-użu tal-muskoli fejn tista'tuża s-sens komun. Kien jaf il-liġi ġewwa, u użati kull lakuna huwa tista ' ssib. Inti jista ' tissuspetta l-ego ta'ħafna affarijiet-serq, self sharking, id-drogi, il-prostituzzjoni, u l - logħob tal-ażżard iżda tipprova dan. Ego hija msejħa l - "prinċep," u anke l-qodma ix-tah minħabba tiegħu. Dawn kienu qodma klieb b'tricks qodma. L-Prinċep kien jaf l-ġodda. Huwa tinqala fil-ħasil tal-maħmuġ-flus barranin. Kien jaf kif għeruq u tieħu f'idejha l-negozju legali mingħajr tħassib dwar il-liġi. Kien jaf l-tricks u nases tal-pulizija u l-elf u modi biex tiġi evitata ih. Jekk xi ħadd ma wara 45 biljun tad-deheb, il-prinċep tal-attendenza verament jagħmel sens.
  
  
  L-ebda inqas interessanti kienet it-tielet-bniedem fil-kamra. Huwa kellu stocky, qawwija tal-ġisem u ċatt karatteristiċi meta l-qamar kienet sħiħa. Anki mingħajr il-uniformi, l-ego kien faċli li jirrikonoxxu. Iben Voen, jew minflok Colonel, Iben Sieh. Huwa jaħdem fis-Ċiniż-Armata-servizz ta'Intelliġenza, kiber fil-Punent, u rċieva l-ekonomija grad mill-Oxford. Militarment, huwa kien meqjus bħala brillanti vjaġġ. Huwa kiseb reputazzjoni bħala l-ewwel tar-rata tal-kap ta'l-intelligence tal-aġenzija magħrufa bħala Moonrise barra mill-Makaw fl-1950. Huwa organizzat militari ta'l-intelligence tal-operazzjonijiet fil-Korea ta'fuq u il-qbid. Russa-intelliġenza kkunsidrat ego l-aktar perikolużi Ċiniż aġent li qatt jiltaqgħu magħhom. Huwa kien qal li huwa kien kemm frisk kif kien brillanti, u bħala ambizzjuż kif kien kiesaħ-demm. Issa, fuq din il-apparentement paċifika rebbiegħa filgħaxija, sab ruħu fi strixxa Manhattan-teatru, u l-ġudizzju mill-espressjonijiet fuq il-wiċċ tagħhom, huwa kien rrabjata ħafna.
  
  
  Tifel tagħha colonel ma setgħux tisma'dak li huwa kien qal kif hu sib fil-dritti-sostnuti mill-president fl-tabella injam fil-vojt tal-kamra, iżda ma kien hemm l-ebda jitfixkel is-suġġett tal-ego, rabja tiegħu. Ego tal-wiċċ kien contorted mal-rabja. Skur tad-demm nixxa liberament taħt il-ġilda tiegħu, u kif tkellem, l-indiċi tas-swaba tal-lemin tiegħu darted ta ' l-għadam age lejn Lothar Inuris.
  
  
  L-Prinċep kien il-ġenb, l-armi qasmu, u tbissem contemptuously fil-dimostrazzjoni-tabib.
  
  
  Inuris saret l-idejn tiegħu li l-Colonel fil-ġest ta'rikonċiljazzjoni. Iżda l-Ċiniżi ma tixtieq li tkun taf. Dr. Inuris ppruvaw li jitkellmu, iżda fil-rewmatiżmu ta ' l-Colonel, l-Iben qabża u ewropea tiegħu ewwel fuq il-mejda. Huwa ma tisma priedki tagħna. Lanqas il-ħoss ta Colonel Tifel ewwel fuq il-mejda jistgħu jinstemgħu.
  
  
  Iżda huwa jista'aqta dak li kien għaddej. Dr. Inuris lura lill-belt u taw Ridt id-dettalji tal tiegħu naqset l-impriża. U Colonel, Ibni irreaġixxa prevedibbli. Huwa kellu l-reputazzjoni li jkunu perfectionist. U l-vuċi tiegħu splodew. Inuris kien iblah. Ego l-irwol ta'l-operazzjoni kienet sempliċi biżżejjed: biex iżommu l-girl bogħod. Issa hu l-introduzzjoni tal-pjan. Mhux darba, iżda darbtejn. U issa hi jimxu'l bogħod. Biex ma nsemmux li nobbli Amerikana Nicholas Anderson, li daħal hawn biex jgħinu.
  
  
  Colonel-Tifel titwaqqaf il-mixi. Ego-idejn magħmula tqattigħ mozzjonijiet kif tkellem. Dr. Inuris ppruvaw li jkun jagħtix fil-għajn kemm jista'jkun, li huwa importanti fil-kamra biss bi tliet in-nies.
  
  
  I imħabba jaraw-Tabib Inuris tikseb megħluba up. Ltqajna dak li jixraqlu u aktar, iżda jaraw waħdu ma kienx għenuni jieħdu pass ieħor'il quddiem.
  
  
  L-Colonel calmed stabbiliti. Huwa marru lura għall-iskrivanija tiegħu. Huwa mixgħula fit-tul tas-sigaretti, man-nifs fil-fond, u bil-mod rilaxxati l-ego madwar oħxon tiegħu l-imnifsejn. L-duħħan kien jiċċirkola fil-żewġ ugwali flussi. Huwa beda jitkellem mill-ġdid.
  
  
  Nressaq tiegħi fil-widnejn għall-skylight-qafas, iżda jien ma setgħux tisma xejn. U bħala ont kawt inklinata kontra l-skylight, bl-użu naħa waħda għall-kontrapiż, ont ħass waħda tal-windows timxi skond il-swaba. Huwa ressaq'il bogħod mill tagħha, peering fil-kamra. L-ebda wieħed madwar minnhom deher li jkunu semgħu xejn. Colonel-Tifel sempliċiment kompliet bħal qabel.
  
  
  Swaba tiegħi esplorati l-sinna tal-ħġieġ. Il-pavimenti li jkollu l-ego fil-post għandu jkollhom nixef snin ilu. Il-ħġieġ jiċċaqalqu faċilment. Naħa tagħha mċaqalqa, u Hugo, il-stiletto, jiżżerżaq fis-naħa tiegħi. Siekta tagħha stahl maqtugħa l-stokk. Imbagħad hi bir-reqqa jitqiegħdu l-xafra ta ' sikkina fil-qafas tal-injam u l-seħħ dan. Il-ponta tal-tagħha stiletto, hu titneħħa l-ħġieġ u l-ħadet dan jitwettaq. Issa Tifel tagħha jistgħu jisimgħu vuċi tagħha . "Issa għandna bżonn nimxu'l quddiem. Veru-professjonisti, bħal li idjota, "Inuris bil-ponta fil-tabib," segwiti l-istruzzjonijiet tiegħu b'mod korrett." Huwa ħa l-ieħor tal-piż fuq il-duħħan madwar tiegħu tas-sigaretti u sploda ego permezz tiegħu l-imnifsejn mill-ġdid. "Bażikament, għandna biex jaġixxu bħala jekk dan tifla u s-Sur Anderson ma jeżistux. Dawn jistgħu jkunu ta'theddida għall-ħidma tagħna, iżda hemm ukoll il-possibbiltà li dan mhuwiex il-każ." Huwa ħares lejn Inuris. — Taħseb li dan tfajla ma jaf xejn dwar l-ħidma tagħna. Tagħha, nispera li ltqajna dan id-dritt. Kif għal dan il-Anderson, ego tiegħu jidher xejn aktar minn sfortunata-koinċidenza. Fi kwalunkwe każ, huwa issa tard wisq biex twaqqaf l-pjanijiet tagħna. Hemm wisq fil-periklu għall kollha tal-istati uniti, u aħna issa viċin it-tmiem.
  
  
  "Madankollu, nemmen li xi bidliet huma meħtieġa." Huwa lest tiegħu tas-sigaretti. — I ser jiddiskutu dan miegħek fi ftit minuti." Iżda l-ewwel "— li ħa sa mill-president tiegħu, ħa l-vojta pakkett ta 'is-sigaretti madwar but, u crumpled huwa sal —" I bżonn xi sigaretti. Huwa kompla permezz tal-kmamar.
  
  
  I tinżamm tħares lejn tagħha. Dr. Inuris ħares lejn Ma Mario. Wieħed minn dawk l-ikrah, għolja waqqfu, nervuża giggles faqqa madwar l-ego ta'l bil-felul fil-gerżuma. Ego tal-nervituri kienu ftit inqas tensjoni meta Colonel-Tifel ma kienx fil-kamra. Ma Mario ħares lejn lilu coldly.
  
  
  "Tinkwetax," Dr. Inuris-uem qal. Dak li se jkun multa. Naf li l-għall-fatt.
  
  
  Ma Mario stenniet żmien twil qabel twieġeb. Ego vuċi kien mimli bl-disgust. "Ma jkollhom l-ebda sillier milli meħtieġ," huwa qal. "Kollox kien sejjer tajjeb sakemm inti iddeċieda li l-I għandha tkun tagħha l-għalliema."
  
  
  "Dak kollu se jkun multa," Inuris qal. "Tinkwetax.'
  
  
  "Isma," Ma Mario qal, " tal-persuni kollha li jkollhom xi ħaġa li tinkwieta dwar, int fl-ewwel post. Jekk xi ħaġa tmur ħażin, inti ser ikollok tinkwieta dwar me u Colonel kament, inti foqra bagħal, peress li int hawn. U jekk inti ma tistax, dejjem hemm xi ħaġa li tinkwieta dwar."
  
  
  "Inti ser ara l-vuċi," Dr. Inuris qal. Dak li se jkun multa. L-fiduċja me. Wieħed jassumi...'
  
  
  I ma tisma il-bqija ta'dan. Fil-li jmiss it-tieni, l-nifs titwaqqaf bħala katina tal-metall magħluqa fuq il-gerżuma. Kif ont tħabtu għall-nifs tat-teħid ta'kampjuni tal-arja taħt il-azzar tal-pressjoni tar-rivoluzzjoni tal-gdim fl-għonq tal-tiegħi sħ, naħa tiegħi istintivament laħaq għall-luger. L-ilsien tiegħi poked mill-rta. - Għajnejn tiegħi deher li jaqbżu, li jweġġgħu. X'imkien tiegħi ossiġnu fil-bżonn fil-moħħ, kont naf li l-waħda wara me kien bl-użu tal-fatali nunchucks hekk għeżież tal-mejtin-ġellieda.
  
  
  Il-katina bejn iż-żewġ mankijiet mbuttat kollha tal-ħajja tiegħi madwar me. Iżda l-naħa tiegħi kien għadu fuq il-gun.
  
  
  - "Le, l-ebda, Carter, dan mhux ser taħdem," leħen qal. Imbagħad kien hemm qawwija permess li l-dahar tal-kap tiegħi u l-flash ta'l-infezzjoni dwal qabel l-I kien jinbela fid-dlam.
  
  
  Kapitolu 15
  
  
  
  
  Meta I reġgħu kisbu lura l-koxjenza, sibt ruħi li tinsab fuq l-art tal-kamra żgħira wara l-istadju. Tiegħi l-idejn u s-saqajn kienu marbuta, u l-dahar tal-kap tiegħi ħass bħal xi ħadd kellu imfarrak tiegħi ego bil-sandbag. Colonel Seung, Ma Mario, u Inuris kien u ħares lejn me.
  
  
  — Inti tħossok ftit aħjar?" L-colonel talab ibnu.
  
  
  Huwa bil-mod mċaqalqa l-kap tagħha u lura. "Ma naħsibx li xejn miksur," qal.
  
  
  Colonel lit-Tifel wieħed madwar tiegħu fit-sigaretti u ħalli l-duħħan jippenetraw permezz tiegħu l-imnifsejn. "Fil-fatt, li jixirqilhom li jmutu," huwa qal. "Jekk biss minħabba li kienu hekk addoċċ. Traskuraġni fil-ħidma tagħna huwa aċċettabbli, inti tkun taf. U dan kien ħafna addoċċ tal inti iġbed li tieqa minn madwar l-skylight. Għandu qatt seħħet għalik li meta inti neħħi l-ħġieġ, il-freskezza tal-kamra tal-arja tal-teħid tal-kampjuni żidiet? Aktar preċiżament, żgħira ħafna tal-fluss ta ' l-arja teħid ta'kampjuni. Iżda l-infiltrazzjoni hija biżżejjed biex tferrex il-sħab tal-duħħan tiegħi madwar l-imnifsejn. Tiegħi l-osservazzjoni tal-duħħan salvat il-ħajja tiegħi aktar minn darba." Huwa tbissem. "Inti tista'tgħid li jiena waħda mill-ftit nies fid-dinja li jpejpu għas-saħħa tagħhom."
  
  
  "Jekk I tista', I d-pruwa tiegħek setgħat ta'osservazzjoni, Colonel," qal. — Imma jien jibżgħu li daqsxejn diffiċli fl-sitwazzjoni kurrenti tiegħi."
  
  
  "I li ser tieħu ħsieb, Carter," huwa qal. Huwa glared fil Dr. Inuris. "Iva, dan Carter, inti idjota. Nick Carter, mhux Nicholas Anderson. Huwa aġent ta ' l-AH.'
  
  
  Dr. Inuris miftuħa ħalq tiegħu. Ma Mario jaraw fil-sorpriża.
  
  
  -"Tagħha, kelli l-ebda ħjiel -" Dr. Inuris beda.
  
  
  'Kwiet!"Colonel, ibni interrott lilu. "Naturalment kellek l-ebda-idea. Dan il-moħħ tal tiegħek hija fl-subgħajk, fil tiegħek bejn il-koxox, forsi kullimkien iżda ras tiegħek. Hekk inti għandek il-ħsieb kien biss għat-turisti, pjuttost gallant busybody li ġara li ġejjin biex l-salvataġġ ta ' ż fil-periklu? Int saħansitra aktar ta idjota minn I-ħsieb. Ir-raġel l-isem huwa Nick Carter. Kull awto-rispett-intelligence tal-aġenzija fuq l-Art għandha l-fajl fuq il-lilu. Hu kaptan qattiel mill-professjoni . Colonel-Tifel ħares lejn me. "N3, hux?"
  
  
  Huwa ma tgħid xi ħaġa li tagħha u ppruvaw li jiċċaqalqu biex pożizzjoni bil-qiegħda. Kap tiegħi kien qsim.
  
  
  "Barra minn hekk li l-ego tal-dehra," Colonel-Tifel kontinwu, bħala jekk l-għoti lecture, " Carter huwa magħruf ukoll għall-dispożizzjoni l-armi. Luger, magħrufa bħala Wilhelmina. Huwa telgħet Ego mill-president u l-xejru fil minnhom. Hu ser irrepeti l-uri. "Żgħir iżda fatali tal-gass bil-bombi magħrufa bħala l-Pierre."
  
  
  Dr. Inuris nodded fuq kull oġġett ppreżentat lill-uem. Ego tal-wiċċ mdawwar aħmar, u hija rat mill-ġdid il-polz-simili blu worm taħt l-ego temple. L-uem kellu biex tibla ħafna mill-insulti, u l-uem ma bħal dan. Kien tħawwad bil-rabja.
  
  
  F'daqqa waħda, hu intensifikati l quddiem u bdiet me fil-kustilji. Tagħha, waqa u rrumblati bogħod. L-kick qbiżt me, iżda rikorrenti ma jgħinu kap tiegħi ħafna. Tbatija, hi sib sa mill-ġdid.
  
  
  L-Colonel ltqajna sa minn wara l-president tiegħu. Hija kienet stiletto fl-naħa tagħha. Għall-mument, I l-ħsieb kien li ġejjin me, iżda minflok huwa żied fuq Dr. Inuris, li intensifikati lura sal-ego cleavage kien kontra l-ħajt bl-ebda mod ieħor. Colonel, l-Iben qajmu l-sikkina taħt il-geddum tiegħu. Huwa tkellem ħafna bil-kalma, li tiżdied biss l-ego, l-rabja.
  
  
  "Jisimgħu b'attenzjoni," huwa qal. — Inti kont diġà kkawżati us biżżejjed inkwiet. Int xortik tajba I ma maqtula inti għadhom.
  
  
  Tiegħi biss l-Unur jeħtieġ li inti jitħallew jieħdu sehem f'din l-operazzjoni. U jekk inti kienu I, I ma tkunx tgħodd fuq dan l-unur wisq. Sabiex tieħu parir tiegħi u jgħożżu tajjeb ħafna: ibqa'kalm. Ma għaġla xejn; forsi inti ser jgħixu. Iżda jekk inti jinjora parir tiegħi, I se tnaqqas tiegħek dawk gerżuma mingħajr l-iċken eżitazzjoni. Kif għall-Carter, ont u ont waħdu, I se neħħi lilu fil-mument meta jidhirlu me, u mhux qabel. Ma għandek tagħmel lilek innifsek ċara?"
  
  
  Huwa ħafif enfasizza l-corkscrew mal-ponta tal-stiletto fil-tabib tal-gerżuma. Nressaq pressjoni biżżejjed dwar l-Inuris Rivnenskaya-għonq tal-bidu hu, iżda mhux biex ittaqqab lilu. It-tabib tal-għajnejn bulged madwar ras tiegħu. Em ġestiti curt nod tal-konferma.
  
  
  Colonel-Tifel mxiet'il bogħod minnu u tkompliet s-sede tiegħu fuq il-mejda. "Id-dritt," huwa qal. "Issa, sinjuri," huwa qal, li jiffissa l-għajnejn tiegħu fuq kull wieħed mill-istati uniti. "Ejja jiksbu lura lejn il-punt. Qabel ma nistgħu nħallu dan il-kamra tal-illejla, irrid kulħadd iżżomm ruħek aġġornat bl-aħħar żviluppi. Huwa tbissem me. "Anke inti, Carter.
  
  
  "Ma tistax tagħmel me kwalunkwe jippreferi, Colonel," qal.
  
  
  'A favur? huwa beda jidħaq. 'Ma tantx. Ippermettuli ngħidilkom xi ħaġa, " huwa qal, jegħleb il quddiem fl-president tiegħu. — Inti se die bil-mod ħafna u ħafna tbatija. U l-tagħha, nixtieq li tkun taf li l-parti ta'dan l-uġigħ se jkun fil-moħħ tiegħek. Xi madwarhom huma relatati mal-ġisem tiegħek, iżda I nassigurakom li dak hits moħħok definittivament se jkunu ħafna aktar excruciating. Sakemm I jintemm dan, inti se aħjar me li jmutu. Inti se tkompli titlob."
  
  
  "Ma tkun wisq żgur dwar dan, Colonel," qal.
  
  
  Colonel-Tifel mqajma naħa tiegħu. "Jekk jogħġbok, Carter, spare me tiegħek bravado u ħalli me tkompli ma'dak li għandi ngħid. I ma l-kura li int seduta hawn u li jipparteċipaw fil-konverżazzjoni tagħna llum. I tixtieq tinforma li inti jkunu fallew. U sakemm inti tgħix, jew aktar, sakemm I ħalli inti tgħix, nixtieq l-għarfien tal-nuqqas tiegħek li tagħfas l-isfel fuq tixtieq kbira tal-blat, joħonqu kollha se li jgħixu madwarek." Huwa naqqas l-vuċi tiegħu. "Nixtieq biex jaħsbu dwar dan, Carter, fil-ħin."
  
  
  Huwa aċċettabbli tal-idejn tiegħu flimkien bħala jekk jiksru l-espliċita.
  
  
  "Issa l-ewwel punt huwa l-tifla."
  
  
  "Ma jinvolvu tagħha fil dan," qal.
  
  
  "Itfi, Carter," l-colonel qal li t-tifel tiegħu. "Inkun l-akbar idjota jekk jien ma jieħdu vantaġġ mill-stupidity tal-kollega tiegħi, Dr. Inuris. Tiegħek chivalrous tendenzi għandhom xejn x'jaqsmu mal-me. Anke inti se nammeti li jkun għaqli li ma jinġiebu.
  
  
  "Hi ma tkunx taf dwar dan," qal.
  
  
  "Jiena nemmen li huwa jgħidu l-verità," Dr. Inouris qal. "Hi qalli li hi ma jaf xejn dwar il-missier tal-relazzjoni mal-me."
  
  
  Jew Lothar Inuris kien akbar idjota milli huwa ħares, jew ego mad-sens kien għadu kenn l-idea tal-kondiviżjoni ta'l-imħabba bejta x'imkien mal-ego personali tal-qawmien tal-Nicole." Fi kwalunkwe każ, I ma l-kura.
  
  
  Iżda Colonel Seung jaf... "I qallek li jagħlqu," huwa qal. It-tabib mumbled xi ħaġa dwar tipprova tgħin u magħluqa-ħalq tiegħu, iżda cringed taħt Colonel Tifel scornful ħarsa.
  
  
  - "Le, Carter, nibża'li l-tfajla ser ikollu jiġi newtralizzat. Jien javżak inti bħala l-kollega. Tagħha, jekk jogħġbok tpoġġi lilek innifsek fl-żraben tiegħi. Ejja ngħidu, kif għandek tgħid, li l-tfajla ma tkunx taf xi ħaġa. Iżda I jistgħu jżidu li jien ma jassumu dan, minħabba li wkoll jassumi li l-I se fiduċja inti, u jien se qatt fiduċja tagħha. Iżda ejja nassumu li l-tfajla ma tkunx taf xi ħaġa. Dan huwa, xejn dwar ir-relazzjoni ta'negozju bejn l-missier u l-Dr. Inuris. Madankollu, hemm ħaġa waħda li hi se tiskopri qabel jew wara, jekk hi ma miftuħa ee għadhom. L-Colonel tal-Tifel-għajnejn t'attivitajiet unblinkingly fil me. "U li minħabba missierha huwa nieqes."
  
  
  Hu ppruvat li żżomm il-wiċċ tiegħu passivi.
  
  
  — U jekk hi ssib dwar dan, hija ser probabbilment tiċċekkja fuq l-Ego tal-post; l-investigazzjonijiet li se jinvolvi l-awtoritajiet." U meta l-awtoritajiet tal-bidu interrogazzjoni tagħha dwar tagħha missier, il-mara żgħażagħ se ebda dubju jgħidulhom li l-missier kellhom l-affari ma Dr. Inuris, it-tabib li ssir l-operazzjoni fuq tagħha. U anki jekk kien biex jassumu l-identità foloz, l-ego, il-ħakma tal-dgħajjes tiegħu huwa tali li l-ego reali tal-identità dalwaqt se wiċċ. Iżda huwa ma tuża jassumi l-isem. U mbagħad l-awtoritajiet se tiskopri li dan il-Dr. Inuris kisbet xi wħud-fama, jekk taħseb li l-isem jista'jkun magħruf jekk jidher fir-rekords tal-qorti ta'għadd ta'pajjiżi. Ma rridx li wiċċ tiegħi kollega bla bżonn, iżda xi egotistical reati jkollhom partikolarment sfavorevoli reputazzjoni, anki fi l-komunitajiet li huma pjuttost tolleranti sesswali eċċessi. L-oħrajn għandhom x'jaqsmu jew li jissuġġerixxu-abbuż tad-droga, speċjalment għall-użu personali. U xorta oħrajn tissuġġerixxi l-involviment fl-spjunaġġ. Biex ma nsemmux xi reati kontra l-minorenni, li, fil-qosor, jistgħu faċilment jiġu kklassifikati bħala delitti tal-gwerra."
  
  
  Tagħha, ħares lejn Inuris. Huwa naqqas l-għajnejn tiegħu bħala l-irġiel tliet t'attivitajiet lilu fl-annimali mhumiex disgust. Iżda fl-istess ħin, huwa ħass ħruq-mibegħda għall tkun is-suġġett ta'dawn il-umiljazzjoni pubblika mill-Colonel tal-Tifel. Hu maħsub li ruħu li l-jekk qatt ma kien hemm l-opportunità meta Dr. Inuris jistgħu jagħmlu l-Ċiniż tħallas, huwa jkun kuntenti li nagħmlu dan.
  
  
  Colonel-Tifel kompliet... U għalhekk l-awtoritajiet inevitabbilment jmorru lil Dr. Inuris u lil hinn. Inuris, kif rajna, hija għalhekk, tiddependi għalkollox fuq tagħha stess tad-divertiment. Huwa pollakk intensa pjaċir. Huwa horrified minn kwalunkwe inkonvenjent. Huwa jibżgħu li jkunu iweġġgħu, bil-inkonċepibbli id-dgħufija. Jipprattikaw l-ego f'idejn l-awtoritajiet, jesponu l-ego li l-iċken-uġigħ, u x'se jkun ir-riżultat? Huwa kien blurted kollox fil-tama ta'l-iffrankar tiegħu ikrah jaħbu. U għaliex? Kollha għaliex aħna nesa biex jinnewtralizza l-tifla. Colonel Seung ħadlu kap tiegħu, kemm jekk fil-mocking ġest tal-dispjaċir. - "Le, jiddispjaċini ngħid li għandna biex jieħdu tagħha. Ma inti taqbel, Carter?"
  
  
  Għandek xi ħaġa xi jgħid.
  
  
  "Iżda jien trid tieħu tiegħek silenzju għall-kunsens, Carter," l-Colonel qal li t-tifel tiegħu. "Li twassalna li l-kwistjoni inevitabbli: fejn huwa l-tifla?"
  
  
  "Jien jibżgħu I ma tkunx taf, Colonel," qal.
  
  
  L-Colonel tbissem me. "Carter, aħna kienu biss jitkellem dwar l-affidabilità. Ibbażat fuq, naturalment, dwar tiegħek magħrufa r-reputazzjoni. I qallek imbagħad, u jien ser jgħidlek mill-ġdid: I ma l-fiduċja inti.
  
  
  Colonel lit-Tifel ieħor fit-tul tas-sigaretti u mixgħula wieħed madwar żewġ l-injam taqbel li huwa ħa l l-lakka-kaxxa fil-kisja tiegħu but. Imbagħad huwa ħa tiegħi stiletto mill-president u l-marru għall-tiffoka ieħor jaqblu.
  
  
  "Jekk jogħġbok ma jagħmlu me tweġġgħek, Carter. Fil-ħin, se jikkawża uġigħ fil-forom kollha tiegħu, iżda kien I bit-tama li jiġi evitat l-soltu t-tortura. Ftakar, għandi l-ebda reali istmellija li jolqtu ħażin inti, iżda naf huwa pjaċir tiegħi mhux denja kollega hawnhekk, " huwa jerked kap tiegħu fil-tabib id-direzzjoni. Inuris: "Li tagħmel me tistax tagħmel dan. Huwa ma jixirqilhom li l-tip ta'attrazzjoni.
  
  
  "Mur fuq, Colonel," l-uem qal tagħha. L-ewwel jibda, l-aħjar. Fil-tortura, hemm punt fejn moħħok m'għadhomx tirċievi l-messaġġi ta ' l-uġigħ mibgħuta mill-ġisem tiegħek, anke jekk inti tibqa konxja. Imbagħad il-ruħ sufruni fuq ma jkunx jista jintlaħaq il-livell, liberu u sikur. I jista bil-ħerqa li dan, u jafu li jekk I jistgħu jilħqu dan il-livell u tibqa'hemm sakemm filgħodu, Penny Dawn ma timla Hawke fl -.
  
  
  L-Colonel ltqajna, mixi madwar il-president, u waqaf fil-quddiem tal-me. Huwa laħaq l-isfel, qabad l-idejn tiegħi, li kienu marbuta flimkien, u mwaħħla il-ponta ta ' l-jaqblu taħt il-dwiefer tal-dritt tiegħi l-werrej. Imbagħad huwa jintmess il-brimstone ras mal-aħmar jaħraq-ponta tal tiegħu tas-sigaretti, u mixgħula bi vizzjuż hiss.
  
  
  Huwa sib u jaraw il-fjamma ħruq permezz ta'l-logħba, li jħallu l-iswed indivja fdalijiet. Colonel-Tifel laħaq madwar il-mejda, qabad stiletto, u kellu l-tleqq-ponta tal-frazzjoni tal-pulzier mill-għajn tiegħi.
  
  
  "Ma tistax tiċċaqlaq,"huwa qal," jew fl-għajnejn tiegħek jista'jirriżulta fi taż-żebbuġ fuq daħħal stikka tal-ħadid."
  
  
  Tagħha, ra l-jaqblu għad-ħruq.
  
  
  "Fejn l-tifla?" - qalet il-colonel lit-tifel tiegħu.
  
  
  Ont, ħassejtni l-sħana li ġejjin eqreb lejn il-ġilda tiegħi.
  
  
  "Ma tistax tiċċaqlaq, Carter," l-colonel mwissija.
  
  
  L-uġigħ miżjuda, u ħassejtni muskoli tiegħi issikka involontarjament. L-xafra kien ħażin tiddefinixxi fil-quddiem tal-għajnejn tiegħi.
  
  
  U mbagħad, kollha f'daqqa, kien fuq. Colonel-Tifel laħqu l bl-idejn liberu tiegħu u jispiċċa l-fjamma. — I għandu jkollhom magħrufa I ma ppruvaw, Carter, iżda kelli. Inti ser qatt ma tkun taf. Huwa mdawwar Ma Mario u tbissem.
  
  
  "Nsib ruħi fil-aktar diffiċli il-pożizzjoni," qal il-colonel lit-tifel tiegħu. "I għandhom jagħtu Carter-kreditu, jien ċert li huwa kien mogħti lili-kreditu. Aħna kemm-vantaġġi u tajjeb ħafna. Għalkemm dan kien jiswa l-riskju li tara jekk huwa jistgħu jkunu sensittivi għall-forom aktar sempliċi tat-tortura, fil-fond fl tagħha kien jaf li ma kienx hekk, l-ebda aktar minn ont." Huwa mdawwar me. — Fil-fatt, inti tip ta'laqa'l-idea, ma inti, Carter?" Inti kienu bit-tama li inti tgħaddi l-istadju inizjali li l-livell tat-total tal-guardian angel kif aħna kollha jafu l-ego. Huwa kien id-daħk. "Huwa kważi bħal kapaċi jaqraw il-fehma tiegħek, hux?"
  
  
  Ma Mario interrott lilu. "Tajjeb ħafna, Colonel. Naħseb li huwa ħin biex iwaqqfu tliet u logħob.
  
  
  Colonel-Tifel ħarsu lejn l-għassa tiegħu. "Jiddispjaċini," qal, " qatt ma għandek-iskart tal-ħin tiegħek. U għandna ħafna-del - illejla.
  
  
  "Agħtini l-sikkina," Ma Mario qal.
  
  
  Bi ftit pruwa, il-Colonel mogħtija l-Uem tleqq stiletto.
  
  
  Ma Mario jintiżnu l-ego admiringly fl-naħa tiegħu. Imbagħad ħares lejn me tiegħu tħaddan l-għajnejn blu. "Fil inqas minn ħmistax-il minuta, inti ser jgħidlek me fejn dan tifla, Carter."
  
  
  Huwa qasmu l-kamra u l-whispered xi ħaġa fl-tabib tal-widna. It-Tabib nodded u marru permezz tal-kmamar. Ftit minuti wara, huwa lura u nodded li Ma Mario. Ma Mario wieġbet bl-curt nod tal-approvazzjoni. Tkun xi tkun tista'tgħidilna dwar nen, huwa ma kienx raġel li jinħlew kliem. Colonel-Tifel sib stabbiliti mill-ġdid. Kelli l-ebda ħjiel dak li kienu qed jistennew.
  
  
  Inqas minn għaxar minuti wara, smajt qawwija riperkussjonijiet fuq l-bieb tagħha.
  
  
  'Li hemm? Ma Mario mitluba.
  
  
  "Vito," kien rewmatiżmu.
  
  
  "Id-dritt," Ma Mario qal.
  
  
  Il-bieb jinfaqa miftuħa, u ż-żgħar msawwta vara mqassma fil u waqa ' fil-saqajn tiegħi. Ego tal-wiċċ kien smudged u l-qmis kien imqatta'. Wieħed mill-ego nuċċalijiet kienet nieqsa. Minkejja tiegħi konfużjoni, hija ħadet biss t'għajn sommarju li jirrealizzaw li l-parti kreatura fil-quddiem tal-me kien xejn għajr Philip Doane.
  
  
  — Għandek tkun taf li huwa, ma inti?" Ma Mario qal.
  
  
  Jekk kien maħsub bħala corkscrew, huwa diġà kien jaf rewmatiżmu, ġġudikati mill-mod kif ir-rikonoxximent fflaxxjati madwar l-wiċċ tiegħi, forsi għal-tieni qasma.
  
  
  "Tiftakar," qal il-Colonel tal-Tifel, " I-pjanijiet għall-Sur Doane.
  
  
  "Tinkwetax," Ma Mario qal. L — naf li l-pjanijiet tiegħek. Inti xorta ser tikseb l-ego-dahar, għall-parti l-kbira.
  
  
  "Tajjeb ħafna," qal il-Colonel lit-tifel tiegħu.
  
  
  — Għandek xi provvisti mediċi fil-viċin, it-Tabib?" L-prinċep mitluba.
  
  
  "Iva," Dr. Inuris qal.
  
  
  "Jġibu ih hawn. I-ħtieġa tal-kompressjoni u gag-pads u forsi xi morfina sakemm aħna jistgħu jiksbu l-ego lura għall-sensi. U jieħdu dak kollu li għandek twaqqaf l-fsada.
  
  
  Colonel-Tifel raw l-għajnejn tiegħi twessa'fil-referenza tal-mediċini
  
  
  "Ma taħseb li inti kont smajt xejn inti m'għandekx għandhom, Carter," huwa qal. — Inti ser tkun drugged ruħek għall-futur prevedibbli.
  
  
  Dr. Inuris dam madwar il-kamra u lura bl-iswed il-borża.
  
  
  Philip Doane jistabbilixxu l-art, miżgħuda minn żmien għal żmien. Ma Mario niżel ħdejn lilu u mdawwar lilu fuq sakemm kien jiffaċċjaw, panting ftit, bħal ħut maqbud madwar l-ilma.
  
  
  Ma Mario tal-naħa tax-xellug maqtul barra, qabad l-qodma tal-bniedem xedaq t'isfel, u sfurzat ego tal-ħalq miftuħ. Imbagħad huwa mdaħħal l-ponta tal-stiletto u ppressati ego kontra l-ħaddejn tiegħu sakemm ikun jista ara l-ġilda nefħa fil-quddiem tal-għajnejn tiegħi.
  
  
  Ma Mario ħares lejn me. "Isma, Carter, u jaħsbu b'mod mgħaġġel. Tagħha sikkina speċjalizzati. L-fiduċja me. L ukoll mhux kontra l-ego l-użu. Jien fejn inti titlob il-tfajla. Nixtieq malajr u onest-risposta. L-ebda kidding. L-ebda evidenza falza. Jekk jien ma tistax tikseb tweġiba, jien ser tnaqqas l-qodma tal-bniedem ħaddejn u jitlob lilu mill-ġdid.
  
  
  Colonel-Tifel trasmessi. Mario, apparentament, kienet qrib il-uem fl-ispirtu tal-persuna.
  
  
  Ma Mario kompliet jitkellmu. "U jekk jien ma tistax tikseb l-rewmatiżmu I simili, jien ser tagħmel dan ftit aktar. Imbagħad tagħha beru oħra ħaddejn u jgħidlek mill-ġdid. Imbagħad I ix-xogħol fuq il-widnejn u l-imnieħer. Jien ser maqtugħa tagħha fl-għajnejn, swaba tagħha. - Sieq. Kollha tar-riġel. It-tabib ser iżomm em ħaj, minħabba li l-colonel-ħtiġijiet lilu ħaj. Iżda dan ser ikun imkisser, u anki tabib mhux se jkunu jistgħu jiffissaw l-ego. U int il-waħda t-tort. Iż-żamma ħalqek magħluqa bħall-kbira eroj, Carter. Kif inti tixtieq?
  
  
  Huwa jista'kważi ara l-xafra permezz ta'l-qodma tal-bniedem pallida, irqiq ħaddejn. Hu jistabbilixxu mal-għajnejn tiegħu magħluqa, nifs tiegħu tisfir fuq tiegħu mħattba-sider. Tkun xi tkun kien, Philip Doane ma kellhomx wisq biex tħares lejn. Huwa kkawżat me ħafna problemi, iżda li kien l-inqas minnu. Dak li hu ma mhedda diżastru għal miljuni ta'nies. Għalhekk, min-naħa waħda, l-ego ma kienx min-iffrankar. Iżda fl-ossessjoni tiegħu, huwa ma kienx daqshekk ħżiena. Tagħha aqta huwa li fil-moħħ tiegħu stess, huwa biss ftit bibien miftuħa għal ftit nies bi skambju għall-teħid tiegħu tifla tal-ħajja aħjar. Jekk I ħalli Ma Mario maqtugħa tiegħi ego li biċċiet, dan jista'jiffranka l-Xejn. U mill-iffrankar tagħha, forsi I tista'tiffranka tagħha tad-deheb.
  
  
  Min-naħa l-oħra, jekk ftaħt-ħalq tiegħi u qaltilhom fejn u kif tikseb Penny, jista'jagħti l-raġel ta'l-idea ta'dak li hu d jsir għall-agħlaq. Huwa probabbilment jistħoqqilha dan, l-opportunità li tara tagħha darba: sbieħ.
  
  
  Iżda huwa probabbli li wieħed idea se jiswa pixxina dwar il-ħamsa u erbgħin biljun dollaru.
  
  
  Fil-strettament livell professjonali, wieħed biss rewmatiżmu tista'tagħti. U dan kien kompletament silenzjuża.
  
  
  Huwa miftuħ tiegħu ħalq u qal: "se ssib tagħha missier tal-appartament. Hi stennija għall-lili.
  
  
  
  Kapitolu 16
  
  
  
  
  Colonel-Tifel slapped Mario fuq id-dahar. "Sabiħa," huwa qal, ma tbissima wiesgħa biżżejjed biex juru l-sett ta ' l-azzar molars. "Biss sabiħa."
  
  
  Ma Mario ma tweġiba l-uem. "Vito," hu sejjaħ. 'Ġejjin fuq ġewwa.'
  
  
  In-nemes-ffaċċjati metal tank poked kap tiegħu fil-bieb. Ma Mario tossed l-uem mazz tal-vleġġa.
  
  
  "Imorru lura għall-raġel tal-dar," huwa qal. "Inti ser issib tifla hemm. Ħu lura tagħha lill-bastiment. Jien ser tara int hemm."'
  
  
  "Id-dritt," qal il-nemes, u sparixxew. Minkejja l-istruzzjonijiet tiegħi, Penny, kelli l-ebda dubju li l-nemes kien magħmul b'ħila ssegwi l-ego kmand. Hi ser tisma l-ewlenin fid-lock u tiddeċiedi-minkejja dak kollu li konna qal li xulxin — li tagħha-missier għandu ġejjin wara kollha, u huwa issa l-ftuħ dan il-bieb. Biss mhux ser ikun minnu.
  
  
  Colonel-Tifel ħares lejn me par.
  
  
  Naturalment, I jammettu li deher miġnun, speċjalment fl-għajnejn tal-professjonist bħal Colonel-Tifel. Huwa kważi beda jidħaq. Huwa jinxtamm-nassa. Ma kien hemm l-ebda spjegazzjoni għall-tifla li qed jippruvaw biex jiffranka l-missier. Ma kien hemm l-assolutament l-ebda benefiċċju hu. Minħabba li, fil-ego-opinjoni tal, aħna ma jkollhom l-kbira tal-ġejjieni għall-raġel, ma kellix futur kbir għalija, aħna ma jkollhom l-kbira tal-ġejjieni għall-tifla.
  
  
  I ma setgħux tort lilu. Mill-ego tal-punt tal-ħsieb, il-logħba kien kważi fuq, u rebaħ. Il-tifla l-ego ta'l-awtoritajiet, kien kważi l-karti: l-misterjużi is-Sur Anderson, li waqgħet fil-ego-idejn madwar imkien u rriżulta li jkun AX-aġent; l-tifla li faċilment jistgħu jikkawżaw em ħafna problemi; u Philip Doane, li għandha dejjem kienu misteru Colonel-Tifel, peress li l-prezz tal-serq tad-deheb għandu ġew għandu jkollu deher tassew baxx lilu.
  
  
  Hi ma kienx talab li tgħid Em dak motivazzjonijiet tagħha kienu. Huwa ma jkollux mifhum li xorta waħda. Naturalment, I kiser ir-regoli kollha. Dawn ir-regoli qal, " Jagħtu fuq dan il-raġel. Ħu l-ħin għall-tfajla li jiksbu l-Ed. Posta għall-ħin. Joqogħdu lura u jaraw Ma Mario maqtugħa Philip Doane li biċċiet. Nippretendu li inti ma tara d-demm, l-orrur, u l-agonizing-uġigħ. Jimmaġina l-tajba l-affarijiet li inti se jinkisbu mill-seduta. Neħħi l-immaġini tal tad-demm tferrigħ madwar l-qodma tal-bniedem wiċċ u l-għajnejn. Aċċerta ruħek immuni għall-kbira. Aħseb biss dwar dak li l-istruzzjonijiet jgħidu.
  
  
  Xi kultant ikollok biex jarmi l-istruzzjonijiet. Xi ħaġa ġewwa me loudly l-ebda qal li l-idea tal Ma Mario tqattigħ l-raġel għal biċċiet filwaqt li l-colonel u l-Iben imfaħħra u Inuris tagħha tiegħu ix-xufftejn u l-ego-għajnejn tal-ħġieġ matul bi pjaċir. Ma kienx sensittività eċċessiva. Xi ħaġa ġewwa me qalli li l-mument Ma Mario jippermettilu li tikseb tiegħu mod mill-tortura Philip Doane, nixtieq tibda l-ammissjoni li kien I jitilfu. U l-tagħha verament-della-mhux biss tal-lukandi jew xejn. - Lukanda tagħha tirbaħ kollox.
  
  
  - Lukanda tagħha titlob lura l-deheb, iġibu lura l-bintha qodma Philip Dawn ego tajbin u l-użu mikrofoni u l-kelliema biex isolvu l-punteġġ. L-għan tagħha huwa li timsaħ barra ih mill-wiċċ tad-dinja. Dan kien kbir gamble. Imma meta wasal isfel tan-negozju, il-mument Ma Mario poked il-ponta tas-sikkina fis-Philip Doane tal-ħaddejn, xi ħaġa fil-fond ġewwa me qal, tarmi l-kkritikat-ktieb tad-deċiżjonijiet u l-logħob huwa mod tiegħek. Colonel Sin qatt se jifhmu. Huwa kien il-persentaġġ player. U l-prinċipju tiegħi kien li sakemm I ma jmutu, kelli l-opportunità li jirbaħ. - Tifel tiegħu ħares sorpriż. "Jien sorpriż, Carter. Verament sorpriż. U ftit diżappuntati. Ħsibt li d juru aktar kuraġġ."
  
  
  "L-ebda wieħed li ġejjin, Colonel," qal.
  
  
  "Forsi mhux, Carter," huwa qal. — Iżda kellek reputazzjoni li jkunu viċin ħafna għal dan. U l-fiduċja tiegħi, ir-rapporti tiegħi fuq inti riċenti ħafna. Riċenti biżżejjed biex wieħed jifhem riċenti tiegħek jiltaqgħu mal-ħabib tiegħi tajba Hsiang fl-Artiku, biex ma nsemmux Dr. Inuris. Huwa mdawwar Inuris bil-conspiratorial tbissima. — Tiftakar Hsiang, ma inti, it-Tabib?" I tfisser li, mill-inqas rajt l-ego-istampa, ma int? Lothar Inuris nodded.
  
  
  "Din kienet tajba tax-xogħol — l-interess tiegħek fl-Hsiang," Tifel tiegħi colonel qalli. - Sbieħ ħafna u ftit ħin min-naħa tiegħi. Jekk Hsiang kien irnexxielu, l-ego ta'l-intrapriża kien ħafna b'suċċess ngħaqdu ma'dan il-każ, il-fażi finali tagħhom huwa li tgħaqqad me fil-pajjiż tiegħek. Madankollu, nemmen li d-dinja se jkunu diffiċli ħafna futur anke mingħajr Hsiang-isforzi tal." I ma jirrispondux għall tiegħu niftaħar. Huwa tbissem me. "U int, wisq, Carter, għandhom diffiċli ħafna futur qabel int. Meta qed fiċ-Ċina, aħna se jkollhom ħafna konverżazzjonijiet fit-tul. U inti ser jgħidlek me ħafna affarijiet. Iżda l-ewwel inti se jkollha fit-vjaġġ bil-baħar, li aħna se tibda fi ftit sigħat. Mhuwiex dak id-dritt, Ma Mario? Ma Mario nodded. "Il-vapur huwa tax-xogħol," huwa qal. "Aħna konna titħaffef l-affarijiet."
  
  
  "Aħna ser jħalli qabel ma dawn," l-Colonel tal-Tifel qal, " grazzi għall-kooperazzjoni tiegħek, Carter. Is-sur Doane huwa hawnhekk — - huwa indikat il-raġel li kien għadu tinsab fuq il-vojta l — art - " biex jissieħbu fl-istati uniti, minħabba li bħal inti fid-dar, huwa għandu xi ħiliet li aħna nixtiequ li jkollhom. Kif għall-tfajla... Colonel-Tifel inklinata tiegħu kap tad-dahar u l-t'attivitajiet fil-limitu. — Bħala għall-tifla, Lothar, forsi I ser tagħti tagħha li inti aktar tard, meta nagħmlu biex sikur port." Filwaqt li aħna qegħdin fuq il-baħar, inti tista'tieħdu gost mal-tagħha, kif aħna ma riskju li jkunu sikuri kemm aħna fuq il-Ridt. Darba nagħmlu biex iċ-Ċina, inti tista'tibqa'hemm sakemm inti tixtieq mal-tifla. Iżda I taf inti, Lothar, u l-I tissuspetta li inti ser tkun għajjien tal-agħlaq fit-tul qabel għandna naslu s'hemm. Jekk dan huwa l-każ, aħna ser tagħti lill-ekwipaġġ, li jistgħu jagħmlu dak kollu li tixtieq magħha; u mbagħad aħna ser neħħi agħlaq. Dan għandu l-ebda prattika valur għall-us.
  
  
  Dr. Inuris trasmessi bi pjaċir u miel regally. "Grazzi għall-ħniena," huwa qal.
  
  
  "Għandek tkun taf li inti ma verament jixirqilhom dan," qal il-Colonel tal-tifel, " iżda jien nemmen li kollox se jkun id-dritt ladarba l-girl fil-kura tagħna, u għalhekk jien lest lill-tagħha għall tiegħek indiscretion fil-Ridt."
  
  
  "Grazzi, Colonel, Iben," Dr. Inuris qal.
  
  
  Colonel-Tifel mdawwar l-mobster. — Bħala għalik, Ma Mario, nibża'I ma għandekx speċjali firda rigal, għalkemm inti huma pjuttost denja egos. I jgawdu-negozju miegħek. Inti bniedem spiss, u l-konvinzjoni, kif rajna illejla, huwa l-aktar ammirazzjoni. Hi verament jixtieq jesprimi tagħha rispett profond li inti.
  
  
  "Jien ser tikseb dan hawnhekk," Mario qal, tipponta lejn-president. "Preċiż ħafna," qal il-Colonel. "Huwa ħafna x-xorti li inti, li wassal il-formidabbli Aġent AX Carter se mara żgħażagħ, huma l-werrieta fc basel l-ego. Huwa kważi poetically xieraq. Tajjeb ħafna, Ma Mario. Inti ser tingħata l-ego Luger, l-ego stiletto, u l-ego ftit gass bil-bombi. L-unur ih b'tiegħek trofej.
  
  
  Ma Mario tpoġġi l-bombi fil-minuta, u l-gun u sikkina tiegħu fl-ċinturin.
  
  
  Colonel-Tifel ħarsu lejn l-għassa tiegħu. — Għandna ftit minuti qabel l-trakk tasal, kif miftiehem. Huwa qal li me, " Meta huwa jasal, Carter, aħna se jibdew il-vjaġġ tagħna. Jgawdu kemm tista', minħabba li dan se jkun l-aħħar tiegħek isuqu. Int ser ċ-Ċina bil-ħamsa u erbgħin biljun dollaru-valur tad-deheb, kif għandek probabbilment diġà jafu. Bl-għajnuna tal-Dr. Inuris, il-spurgeon is-Sur Ma, u l-għajnuna ta'siwi kbir ta'Ma Mario, li pprovdew il-ħaddiema meħtieġa, konna kapaċi ħalib li l-Federal Reserve."
  
  
  "U l-għada, għajdut se jkun qalila kollha fuq il-beraħ li l-maġġoranza ta'l-istati uniti riżervi ta'deheb u l-riżervi tad-deheb tal ħafna ih leali-ħbieb sparixxew. Il-gvern tiegħek se joħorġu l-inkoraġġiment tal-messaġġi, iżda l-għajdut ser jippersistu u jikbru b'saħħithom. U hekk, il-bankiera u l-gvernijiet oħra se jitolbu l-garanziji, u fl-aħħar jagħti prova ta'dan. Dawn ma jistgħux jipprovdu prova. Imbagħad il-dollaru ser ma jiswew xejn, minħabba l-fiduċja fil huwa meqruda. Nies li jkollhom il-dollaru ser tipprova l-iskambju ih, iżda għal dak? L-isterlina se deprezzament. Ġermaniż marki, anki franki Svizzeri, ser ikun żvaluta, minħabba li l-ebda wieħed se il-fiduċja tal-karta tal-flus aktar. L-deheb li jkun fadal fid-dinja se jsiru prezzjuża. Dawk li se żżomm il-ego. Dawn li ma jkollhomx l-ego se paniku.
  
  
  Is-sid tal-maħżen bil-forma tal-ħobż se jirrifjutaw li jbiegħu jekk il-passat ma titħallasx għall ma xi ħaġa oħra minbarra l-flus tal-karta. Matematika ewlenin li teħtieġ-tabib se jkollhom xejn biex tħallas għal dan ħlief inutli-flus tal-karta li l-tabib mhux se jaċċetta. - Kwinti bħal din se tiġi ripetuta ħafna drabi fil-postijiet differenti. U hekk, gruppi se jkun tar-roaming-toroq u l-ħtif-ħwienet fit-tfittxija ta'dak li għandhom bżonn biex jgħixu. Fabbriki se jkun tieqaf minħabba li l-ebda waħda jistgħu jaffordjaw l-karozzi, magni tal-ħasil u t-televixins dawn jipproduċu. U l-ħaddiema jiġu sparati. Għarbija sheikh fil-persjan-Golf se jitolbu l-ħlas fil-deheb qabel tbaħħir tiegħu taż-żejt. U se jkun hemm l-ebda tad-deheb li jħallsu. Għalhekk se jkun hemm l-ebda taż-żejt. U fil-futur qarib, se jkun hemm l-ebda aktar karozzi, l-ebda aktar ferroviji, l-ebda aktar ajruplani, u l-fabbriki tagħna mhux biss se jkun wieqaf, iżda wkoll inutli. L-Istati Uniti, kif tafu, se jsiru ekonomika deżert. L-ibliet għandhom jiġu mimlija bil-ġuħ nies. Il-kampanja se jkunu għamlu ħerba mill-aljeni-ħtif-gruppi li joqtlu Scott Bell-ikel u jisirqu l-ħxejjex." Huwa ma jridux li nisimgħu aktar. Huwa ħares lejn Ma Mario. Huwa ma jidhirx li jkun tħallas l-ebda attenzjoni għal dan.
  
  
  I qal tagħha. U inti?"Dan huwa l-pajjiż tiegħek. Inti tgħix hawn. Tixtieq dan?'
  
  
  Colonel, ibni beda jidħaq. "Ma Mario huwa prodott tal-kultura ġdida, Carter. Ma jistennewx li lilu tkun iggwidata mill-sentimenti tiegħu. Ego huwa dwar is-sopravivenza u l-profitt, mhux empatija. Aħna huma msieħba f'dan il-intrapriża. Aħna differenti biss fir-rigward wieħed, fl-għażla tagħna tal-ħlas għall-parteċipazzjoni tagħna. Iċ-ċina, l-fqar fil-deheb, għażlet id-deheb. Ma Mario għandu ftit fl-interess tad-deheb. Oh, liema-dak li huwa jżomm li lilu nnifsu, iżda isib li huwa wisq pompous u, fil-prinċipju, mill-filosofiku-punt tal-vista, uninteresting. Iżda m'hemm l-merkanzija li hija abbundanti fl-Ċina, l-merkanzija li l-wegħdiet profitti kbar jekk inti jbiegħu l-ego bil-għaqal.
  
  
  U dan, Carter, huwa Mac u dak li inti tista ' tagħmel madwar id-dinja: l-eroina. Tara, Carter, meta l-dollaru depreciates, se jasal iż-żmien meta n-nies se tħares għall-ieħor mezz ta'ħlas. U dan il-mezz ta'skambju li Ma Mario jissuġġerixxi l-introduzzjoni huwa l-eroina. Ma taħsibx li dak li jagħmel in-nies tinsa dwar il-problemi tagħhom? U l-I nassigurakom, huma se jkollhom problemi. Ċerti nies fl-gvern tiegħek se jkunu interessati fl-restawr sabiex l-ispejjeż kollha; u l-popolazzjoni li hija kuntenta li tixrob l-eroina se jkun attraenti tentazzjoni. Ma taħsibx għalhekk, it-Tabib?"
  
  
  Colonel Seung ma stenna għal tweġiba. — Inti taf, it-tabib nnifsu huwa ħafna fond tal-peprin, mhumiex inti, Lothar? Sabiex tara, Carter, li Ma Mario, grazzi għall-ego sħubija mal-istati uniti, se jkollu li ma jintemmx-provvista. U din ir-riżerva se tagħti l-uem titjira s-saħħa. Għalhekk fil-ħin, meta xi paċi prospetti għall-pajjiż tiegħek, Ma Mario se jibbenefikaw ferm aktar minn dak tal-valur tad-deheb huwa mibjugħa lill-dn. Ego-kisbiet se jiġu kkalkulati f'termini ta'konċessjonijiet għal-liġijiet li issa jipprojbixxu xi fuq l-ego l-azzjonijiet. Dan jiġi kkalkulat mit-pussess tal-art, ma jintemmx tar-riżorsi li se jixtru ma'l-eroina."
  
  
  U meta l-paniku sussidji u l-pajjiżi l-oħra tara l-għerf li repurpose dak ix-xellug tal-popolazzjoni tiegħek għal xi grad tal-attività industrijali, allura Ma Mario se tieħu f'idejha l-jmexxu l-fabbriki. Il-popolazzjoni tkun mmotivata mill-ħtieġa għall-eroina, hekk kif in-nies issa huma mmotivata mill-ħtieġa għall-dollaru. U Ma Mario se jsiru l-de facto riga tal-pajjiż, biex ma nsemmux l-fatt li fl-istess ħin huwa se jsiru l-leġiżlatur. Issa n-nies tista'tkun taf bihom bħal prinċep, iżda I nassigurakom, Carter, ftit nies se pruwa tal-uem bħal king.
  
  
  "Inti qed miġnun," qal.
  
  
  Colonel-Tifel mqajma naħa tiegħu. "Jekk jogħġbok, Carter, tagħha, jien tallaba inti. Kun realistiku. Għandi l-ebda inklinazzjoni għall-ġenn. Jippruvaw biex jaħsbu ta'l-eroina bħala l-munita l-ġdida. Huwa aktar loġiku li tevalwa l-tac tal-pakkett ta ' trab abjad minn xi isfar tal-metall jew il-karta kkulurita? L-ebda, Carter, li mhux vera. Emus biss bżonn li jingħata l-forma differenti tal-fiduċja. L-aġġustament. U l-adversities li se jkun hemm fuq il-parti jipprovdi l-mezzi biex timplimenta dan l-aġġustament. I jammettu li dan huwa radikali l-adattament, iżda din l-adattament huwa meħtieġ għall Ma Mario biex jiġu realizzati l-ego l-ambizzjonijiet. Tara, deheb mhux se tagħmel l-uem kwalunkwe tajba. Proprjetarja tad-deheb issa subordinati l-ego ir-regoli u l-ħsieb li huma rilevanti fil-mument. Tnejn minn dawn ir-regoli u minn dan il-mentalità, Ma Mario huwa kriminali u l-mezzi jisraq il-proprjetà tiegħu. L-ebda, qabel Ma Mario tista'tikseb l-istatus li l-ego l-ambizzjoni u l-kwiet ġenju attribwit għall-ego, għandu l-ewwel jiġi rivoluzzjoni. U l-deheb iskwadra ser jikkawża-rivoluzzjoni fl-Istati Uniti.
  
  
  Kif għal dawk li għandhom tad-deheb, aħna konvinti li dejjem se jkun hemm nies fid-dinja li huma bil-ġuħ għall-deheb. Li, biex ngħidu hekk, se żżomm il-qodma tal-fidi. A ċ-Ċina bil-ego peprin u tad-deheb se jkun doppjament sinjuri, għalkemm il-parti sinifikanti tal-tagħna uċuħ tar-raba'tal-peprin hija ddestinata għall Ma Mario għal ħafna snin li ġejjin. Iċ-ċina u l-istati uniti se ssir tajba ħafna ħbieb.
  
  
  U żgur li huma li jemmnu fil-deheb u dawn li jemmnu fil-żerriegħa tal-peprin ser jgħixu flimkien għal sekli sħaħ li ġejjin."
  
  
  Eżatt bħal dik. Il-sħiħ il-pjan. Kien terribbli. Inti jista sejħa miġnun. Iżda l-linja bejn l-ġenn u l-genius huwa dejjaq, u l-Colonel u l-Iben kienu dritt dwar ħaġa waħda. Ma kien hemm xejn fil-AX-fajls li jindika li ma kien hemm xejn ħażin bl-ego-sensi. Dak li kien stabbilit li ma kien xejn qasir ta'masterstroke; l-ambjent naturali tal-prodott finali ta'l-intersezzjoni ta'l-ekonomista tal-ispeċjalizzazzjoni u l-kiesaħ-demmhom-regħba tal-suldat magħrufa għall-ħiliet tiegħu fuq il-gwerra. U minn dak li huwa qal, l-Uem kienet ftit biss siegħa'l bogħod mill-tlestija huwa. Huwa ħarsu lejn l-għassa tiegħu mill-ġdid. "Ftit minuti aktar, bejn l-irġiel. Imbagħad huwa mdawwar me waħdu. "Carter, hemm riperkussjonijiet fuq il-bieb fil-minuta. Meta jiġri dan, dan ifisser li l-trakk huwa stennija għall-us barra. Dan il-trakk ser jieħu l-us għall-baċiri, fejn Ma Mario tal-muturi mill-tagħbija tad-deheb fuq il-bastiment. Inti se bord dan il-vapur u aħna se jħalli fi ftit sigħat.
  
  
  Jien ser jistaqsu Ma Mario li jħollu riġlejk. U jien ser jgħidlek biex tikseb u jimxu il-papà minn din il-kamra u jiksbu fil-trakk. Meta aħna biex tikseb l-vapur, ont, nixtieq li ġejjin abbord il-papà u jmorru fejn int ser. Jekk inti ma kif titlob, inti se neħħi bla bżonn l-uġigħ. Iżda, naf tiegħek penchant għall-heroism, l-meħtieġ biex jieħdu l-prekawzjonijiet.
  
  
  Hu qabad l-nunchucks mill-president. Huwa ra l-injam u l-mankijiet-katina mdendlin bejniethom. L-Colonel każwali sospiżi il-katina fuq kap tiegħi u jinġibed il-links stretta biżżejjed biex gidma permezz tal-gerżuma tiegħi u fis-tiegħi windpipe.
  
  
  "Inti tista'toħroġ abbord tiegħek stess," huwa qal, " jew inti tista'tmur minn sensih. Tpatti moħħok.'
  
  
  Ma Mario niżel fil-saqajn tiegħi u mhux marbuta il-ħbula. "Dr. Inuris," Colonel-Tifel qal, tipponta lejn Philip Doane. "Jiksbu l-qodma tal-bniedem. Tagħha, nixtieq li lilu tkun fil-gran kundizzjoni meta aħna jaslu fl-Ċina." Huwa kien id-daħk. "Int tara, Carter, aħna ser bżonn l-ġdida "sikuri".
  
  
  Il-lewn is-buq ta'ġarr tal-merkanzija ddum fil-fond fil-ċpar, glinting fil-water, ankrata fil-rickety-moll. Minkejja l-altitudni baxxa, l-poppa tal-maħmuġ bastiment
  
  
  L-Sarah Chamberlain-Cardiff towered fuq istati uniti kif aħna kien barra l-trakk. Imbagħad, fit-tmiem tal-moll, enormi krejn miżgħuda bil-kejbils kien ġbid enormi kontenitur abbord.
  
  
  "Tad-deheb, Carter," l-colonel qal li t-tifel tiegħu. Taħt il-terriċċju-bejt ta'l-qodma seraglio li dam matul il-moll, ftit bare-bozoz tad-dawl maħruq, l-ikkastjar isfar raġġi ta ' dawl fuq il-passaġġ. "Agħti ħarsa lejn il-vettura tiegħek l-intestatura tal-lvant. Xejn speċjali, id-dritt?
  
  
  Huwa ma stenna għal tweġiba.
  
  
  "Iżda l-apparenza ikunu qarrieqa, Carter. Dan esaġerati tfittex-merkanzija barkun manuvri u l-qlugħ aktar malajr mill-ġlied tal-jet. Aktar, tagħmir elettroniku hija mfassla biex tagħmel l-ego inviżibbli għall-radar. Iżda I dubju li "Sarah Chamberlain" jeħtieġ li jipprovdi l-ebda prova ta'l-qawwa tagħha. Li fl-moħħ id-dritt tagħhom li kieku tħallas l-ebda attenzjoni għall-foqra-British-bandiera ta'ġarr tal-merkanzija?
  
  
  "Id-dritt, Iben," Mario qal. "Issa jien jgħidu'dan, l-operazzjonijiet tagħha. In-nies tiegħi qaltli li rċevew l-aħħar ta'l-eroina ftit sigħat ilu, u sagħtejn wara dawn huma l-iżgurar li l-bqija tal-merkanzija tiegħek dwar il-bord. Wara dik, inti tista'titlaq fi kwalunkwe ħin." Huma ħassew - € għal kull oħra tal-idejn.
  
  
  L-Colonel ħarsu lejn l-għassa tiegħu. "Jien intom, Mario," huwa qal. "Jien ser jagħti l-istruzzjonijiet li jħallu fl-istess nofs in-nhar wara nofsinhar."
  
  
  "Tinkwetax," Ma Mario qal. "Jien ser jibqgħu fil-kariga tiegħi sakemm inti tmur li jbaħħru biex tiżgura kollox hija fl-ordni."
  
  
  "Tajjeb ħafna," qal il-Colonel lit-tifel tiegħu. "Tipiċi ta'tiegħek reqqa, Ma Mario. Nemmen li l-jum wieħed aħna se jilħqu mill-ġdid."
  
  
  "Tajba — ġimgħa, imbagħad," Ma Mario qal. Huwa ħares lejn Dr. Inuris, li kien l-appoġġ Philip Doane . "Tistrieħ fil hemm, Dok," huwa qal. "Tipprova li jaġixxu bħall-tifel tajjeb."
  
  
  Dr. Inuris ma naħsibx ego min iwieġeb.
  
  
  "Xxurtjati me, Carter," huwa qal. Huwa taptap tnejn ċinturin tiegħu, fejn Hugo u Wilhelmina kienu moħbija taħt ġakketta tiegħu. "Grazzi għall-tifkiriet." Huwa miġbud il-bieb tal-manku u sparixxa fil-matmura.
  
  
  "Id-dritt," l-colonel qal li t-tifel tiegħu. "Kollha abbord. L-Sarah Chamberlain kien permess li jbaħħru qabel bidunett — "huwa l-qima," bil-tagħbija tal-azzar.
  
  
  Colonel, ibni jerked l-manek tal-nunchaku, li jikkawżaw il-katina li tissikka madwar l-għonq tiegħi bħala jekk tħeġġeġ lill-żiemel fuq. Komplejna nagħmlu l-isfel il-moll u l-gangplank. I sorveljata u raw il-Ċiniż-kaptan tfittex stabbiliti fl-istati uniti mill-għoli-moll. Ċiniż crewmen swarmed kullimkien bil-wieħed-moħħ li dejjem kkaratterizzat mħarrġa sew suldati.
  
  
  Tkun xi tkun il-makkinarju u tagħmir elettroniku kien abbord, il-Sarah Chamberlain kien mhux tas-seklu għoxrin-sinopsi meta waslet għall-ħabs-faċilitajiet. Taħt il-gverta, Colonel-Tifel imbuttat me sakemm huwa laħaq tal-ħadid taċ-ċelluli bil-preskrizzjoni tat-tieqa mingħajr tal-ħġieġ. Fil-quddiem tal-lilu kienu żewġ Ċiniż-irġiel armati bil-kapitolu armi tan-nar. Colonel Seung ħa l-nunchaku minn madwar l-għonq tiegħi u poġġi mazz ta'ċwievet madwar but tiegħi.
  
  
  Fetaħ il-taċ-ċelluli tal-bieb. "Jidħlu fil, Carter. U hekk huwa s-Sur Dawn, " huwa qal Dr Inouris.
  
  
  L-art sar tal-ħadid u l-koperti bit-tiben, u Dr. Inuris itlaq Ma Philippe, li kien naqas li l-tiben. Il-gwardji kien miftuħ għall-ġurnata, l-sarimi ta ' ih guns osservat fil-istati uniti.
  
  
  "Inti tista'tħalli l-qodma tal-bniedem kif huwa, Lothar," l-colonel qal. "Carter, nibża'li inti ser ikollok bżonn kċina u tar-riġel tal-mogħdija."
  
  
  Ont, huwa shrugged. Kċina u tar-riġel tal-mogħdija kienu mwaħħla mal-ħitan. Par wieħed għall-idejn, par wieħed għall-saqajn. Huwa obediently daħlu. Colonel Seung maqful ih mal-ċwievet tiegħu.
  
  
  "Jien ser wkoll mill-qrib taċ-ċelluli l-bieb," huwa qal. "U l-tagħha, nixtieq li tkun taf xi ħaġa, Carter. Għandi l-web keychain. Sabiex ma anke taħseb dwar li tagħmel gost tal-gwardji. Hemm verament xejn huma jistgħu jagħmlu għalik. Iżda dawn jistgħu jisparaw tajjeb ħafna. I d pjuttost qatt ma ġara, naturalment, iżda jekk dan huwa minnu, jien ser tagħmel lili nnifsi jifhmu.
  
  
  Huwa irriżenja madwar l-ċellula. Il-bieb magħluqa u l-Colonel biddel il ewlenin fil-lock. Huwa kien sa mill-ġdid u xejru fil me permezz tal-bars. "Jien ser żjara minn żmien għal żmien, Carter, u forsi nistgħu jitkellmu." Iżda issa l-nista'ngħid huwa jkollhom sikur tal-vjaġġ. Huwa u jdur madwar sparixxew madwar il-qasam kollu tal-vista.
  
  
  Għal ftit mumenti il-gwardji t'attivitajiet me permezz tal-bars, il-kapijiet mill-qrib flimkien. I injorati minnhom. Hekk kisbu mtaqqba u sparixxew.
  
  
  Hija għandha tkun nofs siegħa wara meta smajt vuċijiet barra taċ-ċellula. Colonel-Tifel tal-wiċċ deher quddiem il-bars. Huwa tbissem, u l-muftieħ rattled fil-lock. Il-bieb iffavorixxa miftuħa għall-jiżvelaw-tifel tiegħu, żewġ gwardji tas-sigurtà, u l-Penny Dawn.
  
  
  
  Kapitolu 17
  
  
  
  
  "Nick," Penny imsejħa. 'Anzjani.'Hi dam fis-ċellula u l-naqas li l-irkopptejn tagħha li jmiss Philip Doane.
  
  
  L-Colonel ħareġ tagħha u qabad tagħha tad-driegħ. "L-lealtà huwa ammirazzjoni, Miss-Bidunett," huwa qal. — Imma jiddispjaċini li l-libertà tiegħek għandu jkun pjuttost limitat. Inti ser tkun fil-kċina, biss bħal tiegħek oħra Carter. Mill-inqas mhux filwaqt li aħna mhux fuq il-baħar. U mbagħad inti se jitħallew jieħdu l-kura tal-missier tiegħek "— huwa l-qima sewwa l — " sakemm Dr. Inuris jistgħu jitilfu għalik." F'xi żmien fil-baħar, jien ser tara jekk aħna jistgħu jagħmlu l-ħajja ftit aktar faċli għall-missier tiegħek. Iżda għal issa, irridu tinżamm l-massimu tas-sigurtà. Nispera li inti se jifhmu.
  
  
  Huwa jintrabtu tagħha u tax-xellug permezz ta'l-ċelluli. Huwa mdawwar l-ewlenin fid-lock mill-ġdid.
  
  
  Aħna jinstemgħu bil tal-egos die stabbiliti fil-ħadid kuritur. Mbagħad is-silenzju.
  
  
  Penny ħares lejn me'il quddiem il-kamera.
  
  
  "Oh, Nick," hija qalet. "Dak li jiġri?"
  
  
  "Penny Dawn," qal. "Nemmen lili jew le, aħna qed tmur għall-qerda dan il-proġett."
  
  
  Philip Doane groaned u qalbu tiegħu rqiqa tal-ġisem fuq il-tiben-sodda.
  
  
  "I bżonn hu li tqum," Penny qal tagħha.
  
  
  "Id-dritt," hija qalet. Hija bdiet il-sejħa. 'Anzjani. Anzjani. Dan huwa tagħha. Xejn.
  
  
  L-raġel mħawwda mill-ġdid.
  
  
  "Tikseb sa, l-Papà. I bżonn int.
  
  
  Ego-għajnejn twitched u hu sfurzat ruħu biex ipoġġu. "Huwa li inti, Penny?" huwa qal. "Huwa l-hekk skur fil hawn. I ma tistax issib il-flus tiegħi."
  
  
  "Huwa d-dritt li jmiss tiegħek naħa tax-xellug, l-Papà," hija qalet.
  
  
  Fid-dawl baxx, huwa tal-triq għall-ih, qabad, u poġġih fuq l-imnieħer. Minkejja n-nuqqas ta'lenti, huwa jista'issa tara. Ego tal-wiċċ lit sa meta raw tagħha. "Alla tiegħi," huwa qal. "Huwa li inti verament, Penny?"
  
  
  "Iva, Il-Papà.
  
  
  "Inti qed meraviljuża," huwa qal. Sabiħa.'U beda biki.
  
  
  "Shhh , Anzjani," Penny qal. "Inti m'għandekx bżonn li l-għajta."
  
  
  "Ma nistax-għajnuna," huwa qal.
  
  
  "L-papà, hemm xi ħadd issa mal-istati uniti. Għandna bżonn l-għajnuna tiegħek. Għall-ewwel darba, il-raġel induna li hu u Penny ma kinux biss quddiem il-kameras diġitali. Huwa mdawwar u t'attivitajiet me.
  
  
  "Dan huwa Nick Carter, Anzjani," Penny qal. — Jixtieq li tgħinna toħroġ hawn."
  
  
  "Fil-fatt, is-Sur Doane," qal. "Nixtieq li inti tikseb u l-Penny minn hawn u żomm il-bastiment mill-għarqa. Iżda jien ma tistax tagħmel dan mingħajr l-għajnuna tiegħek.
  
  
  'X'nista'nagħmel? "" huwa qal.
  
  
  "Waqfien whining," l-uem qal tagħha. — L-unika kwistjoni hija, inti se tagħmel dan?"
  
  
  "Jekk ma nistax, jien ser tagħmel dan," huwa qal. — I nirrispettaw Lothar Inuris xejn aktar. Kuntratt tiegħi miegħu ntemmet il-mument kien jitħaddem fuq Xejn. Iżda hu u l-dimostrazzjoni-ħbieb mqarraq me. Huma ġew għalija dan il-għodu. U huma ħadu me li dan il-vapur u tefgħu me f'dan il-ċellula. Meta I mitluba spjegazzjoni, l-Ċiniż l-qima u imsejħa me idjota. Jien ser jgħinek, Carter. Jien l-qodma tal-bniedem u l-I ma tkunx taf kif għall-ġlieda kontra, iżda jien ser jgħinek. Issa li l-Penny hija id-dritt, I ma l-kura dak li jiġri lil Dr. Inuris u l-ħbieb tiegħu, jew għall-me. Dan huwa l-doppju tal-logħba."
  
  
  'X'tifhem?'
  
  
  "Huma maħsuba I kien biss l-qodma, stupid-persuna. L-qodma idjota. Iżda kien hemm xi ħaġa li ma kinux jafu dwar me. Huwa twieled fl-Ċina. I jitkellmu l-IH-lingwa. U llum smajt tagħha jgħidu xi ħaġa fl-Ċiniż li jindika penetrazzjoni-logħba.
  
  
  "Mur fuq," qal.
  
  
  "Toma taċċetta li kien preżenti. I tieħu Penny qallek dwar dan?"
  
  
  Huwa nodded tagħha.
  
  
  "Ukoll, allura, jien ejja ngħidu li inti taf l-irwol tiegħi. Tagħha, marru fis-Penny-każ. Iżda huwa qatt ma kien jaf li l-ħbieb tiegħu kienu. Sal-lum. U mbagħad hija sab li l-ħbieb tagħha ' egos inklużi Ċiniż u l-Amerika mafja membri. Il-ftehim kien li l-mafja ikun-provvista tad-deheb għall-Ċiniż bi skambju għall-eroina. I ma jkunux jistgħu jgħidu I simili ħafna, iżda naħseb ukoll jien fl-ebda-pożizzjoni li jilmentaw dwar dan. Ukoll, fl-ewwel kulħadd dawwar l-dahar fuq me, me jinġiebu hawn u t-tidwir me fuq Colonel Sin. Iżda l-oħra tradiment għadu jeżisti. Il-Ċiniż huma jqarrqu il-mafja."
  
  
  I talab tagħha. Kif?'
  
  
  "Dan l-eroina," huwa qal,"huwa velenu."
  
  
  'X'tifhem?'
  
  
  "Eżattament dak li jien qal," Philip Doane qal. "Jien ma jistgħux ikunu jafu dak li jistabbilixxu dan, iżda ma naf ħaġa waħda: l-eroina hija ppakkjata f'żewġ tipi differenti ta' boroż tal-plastik. L-affarijiet fil-green boroż'joqtol malajr. L-affarijiet fil-blu boroż tax-xogħol bil-mod. Iżda jekk xi wieħed minnhom tolqot il-ġisem tiegħek, inti se jmutu.
  
  
  I kellha tieħu tiegħi kappell off li Colonel Sin. Ħamsa u erbgħin biljun dollaru fl-uem tad-deheb ma kienx biżżejjed. Mingħajr jisparaw, hu se falluta l-Istati Uniti u l-joqtlu miljuni ta'persuni. Kien aħjar minn nukleari tal-gwerra. Jekk ma kellix-radjazzjoni, aħna ma kienx industrijali l-qerda. Biss tal-popolazzjoni, mejta u kostanti tal-mewt, f'pożizzjoni li tiddefendi ruħha.
  
  
  U kien żgur li ċ-Ċina ma jifhmu-Tifel Tiegħu tal-pjanijiet u l-jieħdu vantaġġ sħiħ mill-minnhom. Ma Mario se tkun verament il-re: ir-re tal-ċimiterju. X'imkien fil-ego tiegħu stash kien probabbilment diversi eluf £ tal-proprjetà l-eroina. Huwa kkontrollat dan jitwettaq, u iddeċieda li l-Colonel tal-Tifel kien qed jaġixxi b'intenzjonijiet tajba. Huwa għandu jkollu magħrufa aħjar. Iżda ma kien hemm l-ebda raġuni li jħossu skużani għalih. Kien biss ftit aktar beach mill-uem meħtieġa biex jiġu. Il-ħsieb ta tiegħi ego qed misruqin saq me miġnun bil-ferħ. Ħlief li kieku realizzati, Colonel, il-Tifel ġew seduta fuq il-quċċata tal tad-deheb taż-żwiemel, u l-lott tal-innoċenti in-nies kienu mejtin jew qed imutu fit-toroq ta'l-Istati Uniti minn mindu.
  
  
  Imma mhux jekk jien għandu xi ħaġa xi jgħid dwar dan.
  
  
  "Sewwa, tisma'," qal, tidwir li Philip Doane. — Għandi l-impjieg għalik." U inti ser ikollok tagħmel dan malajr. Iżda naħseb li inti ser jgħixu, meta wieħed iqis dak Penny qal dwarek.
  
  
  "Jien ser jagħmlu l-aħjar tiegħi," huwa qal. 'Dak li huwa?'
  
  
  "Penny qalli li inti espert fuq serraturi u li inti tkun taf kollox hemm jafu dwarhom."
  
  
  "Li tista'tkun vera," Ma Philip qal.
  
  
  "Id-dritt," qal. "Nixtieq li r-rilaxx me minn dawn il-trażżin u jiftaħ il-bieb għal me."
  
  
  "Huwa xogħol iebes," ir-raġel qal. "Speċjalment mingħajr l-ebda għodda."
  
  
  "Ejja ngħidu I qallek li għandna xi għodod, primittiv, iżda l-għodda."
  
  
  Fejn?'
  
  
  "Taħt kullar tiegħi," l-uem qal tagħha. "Inti ser issib żewġ magni tal-leħja hemm.
  
  
  L-raġel ltqajna sa mill-art u l-weġġa stiffly lejn me. Huwa miġbud lura kullar tiegħu u ħa l-żewġ xfafar. "Tajba l-azzar," huwa qal. "Iva, jien naħseb li għandna jista-użu ih. L-qafla serraturi fuq il-dell innifsu huma xorta primittiv, " huwa qal wara l-sommarju tal-ispezzjoni. "Bħala għall-bieb tal-mekkaniżmu, inti se tara li dan huwa wkoll mhux problema."
  
  
  "Kemm jista' jieħu?"
  
  
  Ego-għajnejn mixgħul fil-prospett li jkunu utli mill-ġdid fil-inġenji kien jaf aħjar. — Dan jiddependi fuq kemm żmien I xogħol." Forsi għoxrin minuta.
  
  
  "Għaġla up," qal. "Jekk xi ħadd jiġi, jaħbu dawn il-xfafar taħt il-tiben."
  
  
  L-qodma tal-bniedem kienet diġa tiġġebbed fit-tul sħiħ fuq l-art, li jżommu l-idejn tiegħu fil-kwadru garża ta ' dawl fil-streaming permezz tal-preskrizzjoni tat-tieqa. I ma setgħux ara dak li kien isir, iżda I tista'tisma'-ħażin frizzjoni tal-metall bħala l-idejn fumbled taħt il-niedja-saffi tal-tiben.
  
  
  Hu ppruvat li ċar l-opinjoni tiegħu filwaqt li huwa ħadem. Hu ppruvat li ma l-iskart tiegħu l-enerġija ta'tħassib dwar jekk il-ego-setgħat tal-aħħar, jew jekk il-Colonel tal-Tifel f'daqqa waħda pass ġewwa biex tara kif l-ego-priġunieri kienu qed jagħmlu. Hu ppruvat li jwarrbu l-ritmiċi rasp tal-xafra fuq il-konkrit, bil-mod tiegħu tieħu n-nifs, u tinsa dwar il-ħin. Iżda barra, kien jaf, dan krejn iffavorixxa bħal enormi temperatura bejn il-baċir u l-bastiment, il-mili ego żżomm mal-tunnellata tad-deheb. Huwa jista-seħħ lilu nnifsu mhux biex jaħsbu dwar il-ħin, iżda huwa ma setgħetx twaqqaf l-ego fil-ħajja. U l-mument meta se jidħlu dan krejn se tieħu l-aħħar pass, u l-trijonfanti-vjaġġ tal-Colonel-Tifel se tibda. Allura jkun tard wisq għall-me biex jagħmlu dak I maħsuba biex tagħmel.
  
  
  "Id-dritt," Philippa Doane jinstemgħu tagħha jgħidu.
  
  
  Huwa kien sa u fil-tagħha ego naħa ra wieħed mill-xfafar, jew dak li kien fadal ta'dan. Dan kien jekk kien l-ewwel maqsuma l-ego fil-nofs tul u jitnaqqsu xi ħaġa off madwar dak li kien fadal. Huwa għamel goffa lejn me u qabad l-lock fuq il-cuff tal-lemin tiegħi. Huwa ħalli l-ponta tal-metall żerżaq ġewwa, iż-żamma tal-widnejn tiegħu mill-qrib għall-lock. Huwa fiddled mal-improvviżati ewlenin bejn l-kbir u l-werrej, imbagħad huwa mdawwar bir-reqqa.
  
  
  "Kważi," huwa qal. "Iżda mhux tajba biżżejjed."
  
  
  Huwa trattati mill-ġdid lura l-paċi kwadru, u għal darb'oħra hi jinstemgħu l-jitqaxxru tal-metall fuq il-konkrit.
  
  
  "Dan għandu jkun hekk," huwa qal meta daħal lura.
  
  
  Sħiħa tal-kunfidenza, huwa jiżżerżaq l-inċiżiv xafra lura fil-lock u milwi tiegħu polz drastikament. Ma kien hemm l-klikk fil-xorta silenzju ta'l-ċellula. Il-lock iffavorixxa miftuħa. Philip Doane tal-wiċċ mlaħalħa bl-eċċitament. "Il-bqija huwa sempliċi issa," huwa whispered. Wara ftit sekondi, huwa rilaxxat tiegħi-fergħa l-oħra u l-riġel.
  
  
  Huwa poġġa-ħalq tiegħu mill-qrib għall-ego tal-widna.
  
  
  "Id-dritt," qal. "Issa rilaxx Penny, ħafna bil-kwiet. Imbagħad aħna ser jieħu ħsieb il-taċ-ċelluli tal-bieb.
  
  
  L-raġel nodded fil me. F'anqas minn minuta, Penny tal-idejn u s-saqajn kienu ħielsa.
  
  
  Hu sejjaħ l-raġel lilu u qal, whispering mill-ġdid, " Kif se tiftaħ il-ċelluli bieb?"
  
  
  Huwa kellu l naħa tiegħu. Fl-ego tal-palm kien tiegħu tieni xafra, għadu mhux interrota. Huwa kellu l-ego fuq l-ċatt naħa, u bil-oħra tiegħu-kbir u l-werrej, huwa swiped l-xafra lura u l-quddiem.
  
  
  "Dak li jien se tagħmel huwa msejjaħ loiding. Dan ġeneralment isir bi strixxa tal-pellikola filwaqt. Huwa għandu l-riġidità, it-tnejn, u l-flessibbiltà biex timbotta l-lock tab lura u l-quddiem. L-xafra se jagħmlu l-istess.
  
  
  — Ma jagħmilx ħafna storbju?"
  
  
  "Jien ma naf," qal il-raġel. "Reali loiden għandhom jiġu ħafna kwiet. Iżda hekk kif din il-lingwa taqa'lura, jien ma naf liema jiġri. Aħna ser biss għandhom jieħdu dak ir-riskju.
  
  
  "Aħna ma jkollhomx għażla ħafna," qal. — I ser tpoġġi penny fil-kantuniera bejn il-bieb u l-ħajt meta l-bieb miftuħ. Jekk xi ħaġa tmur ħażin, hija l-barra mill-il-linja tal-nar. Kif għalik, jekk kollox imur sew, inti sinjal me meta l-lock huwa b'xejn, u allura inti toqgħod li jmiss li Xejn. Meta I-mixja l-bieb, ma tistax tiċċaqlaq. L-waqfa fejn int sa I-sejħa." Sakemm jien xorta kapaċi li jgħajtu.
  
  
  L-raġel ltqajna l-isfel fuq l-irkopptejn tiegħu għal jum, u bdew jitilgħu fil-kastell ma sikkina.
  
  
  Hu ppruvat li jżomm il-nifs stabbli. I kien it-tentazzjoni li waqfien tan-nifs kompletament sabiex ikun hemm jitlesta s-skiet.
  
  
  Ego-polz tal-mċaqalqa darba, darbtejn jew tliet darbiet. Huwa ħadem fl-ispazju bejn il-bieb u l-kaxxa. Imbagħad huwa titwaqqaf.
  
  
  L-raġel mdawwar jiffaċċjaw me u nodded. Kien wasal iż-żmien biex tasal ix-xogħol. U dan ix-xogħol kien jikkonsisti jinqabad diversi kapitolu armi tan-nar.
  
  
  
  Kapitolu 18
  
  
  
  
  Huwa dam l-bieb bħal bull li jara novizzi bullfighter, mħattba fuq, ħarxa u miġbur fl-istess ħin.
  
  
  Dawn kienu wieqfa fil-wiċċ, wieħed fuq tax-xellug tiegħi, wieħed fuq id-dritt tiegħi, u ih ħsibijiet kienu bil-mod biżżejjed li l-xedaq niżel meta raw me jidhru. Ddawwar lejn ix-xellug, huwa qajjem l-idejn bħal skieken u imfarrak il-gwardja tal-ispalla filwaqt li kien għadu filwaqt tiegħu kapitolu pistola. Meta waqa'l-art bil-ħabta, huwa qabad tagħha ego, naħa waħda imqabbad matul ħalq tiegħu biex tieqaf milli tagħha, u l-naħa l-oħra madwar il-qadd tiegħu għall-appoġġ tal-ego. Hija kienet imbuttat bil-sieħeb tagħha tal-ego direttament fis-sieħeb tagħha tal-ego, innaqqsu d-distakk bejn l-minnhom kemm jista'jkun malajr, tant li anki l-tieni tal-gwardja tal-ltqajna imħawwad bl-arma tiegħu taħt is-sieħba tiegħu tal-driegħ. Hu titneħħa l-driegħ huwa ntlaqgħet azjenda fuq il-bniedem tal-qadd u maqsuma madwar l-ego-għebet ta ' l-ispalla fil-burly-gwardja tal-għonq. Ma kienx perfetta ta'saħħa, iżda huwa inklinata-għonq tiegħu għall-ġenb. Meta huwa laħaq mill-ġdid, hija kienet milquta minn hawn fuq mill-ċar l-uem fil-wiċċ. L-għadam kiser taħt tiegħi ġogi, u l-demm gushed isfel il-mixja mzappa rta. Ego-mira laqat il-ħajt iebes, u hu jiżżerżaq l-art mitluf minn sensih. Il-oħra tal-ego mdawwar tagħha madwar u imfarrak tagħha adam tat-tuffieħ bil-pala tal-naħa tiegħu qabel ma jkun jista'jieħu vantaġġ mill-fatt li kien I l-ebda itwal li jkopru l-uem tal-ħalq.
  
  
  Huwa miġbud tagħha korpi apparti, miġbura sa tiegħu l-armi, u mwaħħla kap tiegħu fil-kamera. "Id-dritt," qal. "Il-ħin għall-qbid tan-nifs tiegħek."
  
  
  Penny u missierha malajr ssieħbu me. Taw Dollaru tal-uem madwar l-automatons. "Nixtieq li jingrana dan il-vapur mingħajr l-użu ih," l-uem qal tagħha. "Aħna mhux se permezz tal-quċċata, aħna qed tmur lura permezz ta'dan il-gverta. Naf liema I infittex. Din se tkun il-bogħod mill-moll. Segwi me, u jekk aħna jimxu fl-ebda hema, il-leave ih lili. U jekk jiġri xi ħaġa li me, inti tista ' tuża din il-arma li jieħdu Hema kullimkien u sakemm il nemes għandu xi ħaġa biex jittrattaw. Tagħha, I raw tagħha meta aħna daħal fis-bord: il-bieb ftit dwar il-port tal-ġenb ta'l-Sarah Chamberlain. Għamilna mod tagħna l-dimly lit-kuritur l-turnoff fil-poppa. Aħna mċaqalqa b'kawtela, iżda sodisfatti l-ebda wieħed.
  
  
  Il-bieb kien stennija għall-us.
  
  
  "Agħtini l-gun," qal.
  
  
  Huwa tugged fuq il-manku u fetħet il-bibien bir-reqqa. I jaraw il-skura, li jiċċaqalqu-ilmijiet tal-Lvant tax-Xmara ħames metru taħt me.
  
  
  "Inti tmur l-ewwel, Penny," qal. "Saqajn l-ewwel. Jippermettu ruħek li tistrieħ fuq l-tarf. U mbagħad inti biss itlaq. L-iżgħar fost il-distanza inti jaqgħu, l-anqas hemm l-istorbju huwa. Imbagħad jgħum bħala-mod kif tista il-moll u stenna għal me hemm. L-istess jgħodd għalik, is-Sur Don. Hemm se ssib taraġ li jwassal biex il-moll, biss l-imgħoddi l-naħa tal-lemin isplużjoni.
  
  
  Huwa għadda mingħajr żbalji. Huwa għalaq il-bieb bħala l-aħjar huwa jista ' qabel li jaqgħu barra l-aħħar. I jistgħu biss nittama li l-ebda passerby tkun sorpriż mill-dawl qawwi fuq il-port tal-ġenb ta'l-Sarah Chamberlain. Iżda I ddubitat jekk xi ħadd madwar l-ekwipaġġ kien fuq il-bajja. Il-ħin tat-tluq kien wisq mill-qrib. Min-naħa l-oħra, aħna dejjem kien il-subien minn Ma Mario tinkwieta dwar.
  
  
  Colonel, ibni ma ġew hekk ħerqana li juru me l-bastiment. Permessi me post il-bieb u l-taraġ li jwassal sa mill-moll, k & nb.
  
  
  Penny u missierha kienu qed jistennew me fil-qiegħ tal-taraġ.
  
  
  "Id-dritt," qal. — I ser jitla'dawn il-taraġ u jieħdu tiegħi armi miegħi. Segwi me soprano." Malajr kemm aħna biex tikseb l-aqwa, jien ser imorru għall Ma Mario. Nixtieq żewġ minn hawn. Jiddekorri fir-rigward u malajr kemm tista'.
  
  
  - "Le, Nick," Penny qal. 'Ma issa.
  
  
  "Hi id-dritt," ir-raġel qal. "Inti ser ikollok bżonn xi għajnuna."
  
  
  "Jien naf," qal. "U l-I ser ġġibu mill Ma Mario." Mill-inqas l-aktar għajnuna immedjata. Iżda ma rridx li inti żewġ miegħi. L-ebda użu jolqtu ħażin inti.
  
  
  "Jien ġejjin miegħek, Nick," Penny qal.
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. — Jekk inti trid tagħmel xi ħaġa għalija, inti tista'. Iżda dan mhux xi ħaġa li tista ' tagħmel hawn.
  
  
  "Imbagħad għidilna dak li jridu," qal il-raġel.
  
  
  "Nixtieq li sejħa David Hawke. Penny jaf fejn kuntatt lilu, l-Konġunti għall-Istampa u l-Servizzi bil-Wajer F'washington. Għid em li l-Sarah Chamberlain għandu jitwaqqaf fil-ispejjeż kollha. Għid em li Nick Carter qallek li sejħa em. Inti trid tagħmel dan?
  
  
  "Jekk nistgħu, aħna ser tagħmel dan," huwa qal.
  
  
  "Id-dritt," qal. 'Ejja mmorru. Iż-żmien huwa qasir. Huwa beda l-taraġ. Fil-quċċata ta'dan, I ħares fuq it-tarf tal-moll. Ħares tajba. L-għajnejn se jitfasslu l speċjali tal-vit. Kien għadu miexja, issa l-intestatura lura lejn il-moll. I biss kellhom tama li telaq mill-inqas waħda mill-aktar kontenitur tal-deheb, u l-ego-xogħol bil-lejl ma kienx aktar għadha. Kont naf li l-ħidma tiegħi ma kienx pjuttost fuq madankollu, jew.
  
  
  Smajt Xejn u missierha tikseb sa wara me. L-qodma tal-bniedem kienet tieħu n-nifs bil-qawwi. Huwa mdawwar kap tiegħu lejn minnhom. "Jibqgħu baxxi u l-waqfa fl-dellijiet. Jien ser ikopru għalik. Toħroġ issa. Jimxu!"Hija kienet waħdu, fl-mafja ċrieki, u l-Ċiniż, u l-ħin kien taħdem barra.
  
  
  Huwa crawled tul il-passaġġ fuq tiegħu fl-istonku mill-moll l twil ji awning fejn Ma Mario kien daħal. Huwa żied li jipproteġu l-qafas tal-bieb u segwi l-lukkett.
  
  
  Ma kienx maqful. Ont niżel malajr permezz tagħha u fis-dlam.
  
  
  Barra minn hekk, mill-xmara, l-saint ra tagħha. Bdejt il-mixi f'dik id-direzzjoni, il-gun lest fl-naħa tiegħi. Huwa kellu jiġi ppreparat għall-agħar. Jekk I d ġew xortik tajba, Ma Mario ma kien innutat me. I kien bit-tama li l-I tirnexxi.
  
  
  Għarkupptejh baxx, huwa miżmum-mixi sakemm huwa ra ħruq imqaddsa tad-dawl fl-uffiċċju mal-windows kullimkien tfittex fuq l-maħżen u l-xmara. L-uffiċċju għall-wisa'kollha tal-xmara.
  
  
  Ma Mario kien seduta fil-president iduru wara l-iskrivanija tiegħu, tħares lejn Sarah Chamberlain . Ħlief għal ftit telefons u kopja tal-Lloyd tal-reġistru tal-aldermen, il-president kien abbandunat.
  
  
  Joqogħdu fil-jitfa nnifsu, ħabi ruħu mill-vapur, hu jerked tiftaħ il-bieb u l-fired l-gun. "Ħafna kwiet, Mario," qal. Huwa ma jiċċaqlaq. Huwa biss jinżammu tfittex l-tieqa fuq il-bastiment.
  
  
  "Dan huwa Carter," qal. "Nixtieq li tikseb u tiġbed il-purtieri fuq it-tieqa li jiffaċċjaw il-bastiment. Imbagħad bilqegħda mill-ġdid. I trid titkellem għalik." Żomm idejk mill-qrib mal-wiċċ tiegħek meta inti bilqegħda mill-ġdid. Għandi xi aħbarijiet għalik dwar il-Ċiniż-ħbieb li naħseb li inti ser jridu jisimgħu.
  
  
  "Bħala għal dak li għandek xi tgħid inti, ikun tajjeb li tisma', Carter," huwa qal.
  
  
  "Inti ma għandek tisma xejn, Mario. Iżda jekk inti ma tisma', li tista 'tkun fatali," qal. "U wara kollha tax-xogħol tiegħek, inti ma tkunx tixtieq li tkun fil-re huwa mejjet, sakemm jgħixu l-re is-sitwazzjoni, inti?"
  
  
  Fil tiegħu rewmatiżmu, Mario imbuttat lura l-president tiegħu, marru għall-tieqa u ġibdet l-purtiera. Tlaqt fil-kamra u l-ttellgħux fis lilu bħala huwa sib stabbiliti mill-ġdid.
  
  
  "Titkellem malajr," huwa qal.
  
  
  "Dan huwa eżattament dak li jien se tagħmel," qal. "Il-ħbieb tiegħek misruqin fuqek."
  
  
  Mario beda jidħaq. - Naturalment, u l-cavalry hija wkoll li ġejjin.
  
  
  "Inti d aħjar jibdew jemmnu li, wisq," qal. "L-għan tal-negozjar mhux sodisfatti. L-unika corkscrew tax-xellug hija jekk ħabib tiegħek, Colonel-Tifel, jistgħu jaħarbu lejn il-libertà wara l-aħħar sena inti.
  
  
  "Id-dritt, Carter, tieqaf tagħmel dawn il-kanali. Dak il-ftehim?
  
  
  "L-eroina".
  
  
  "L-eroina tal-dritt," Ma Mario qal. "Tagħha ego kien ittestjat mill-nies I-fiduċja."
  
  
  — Ma għandek tiċċekkja kollox?"
  
  
  "Mhux tal-kors," huwa qal. "Iżda aħna ħa kampjuni tad-diversi tunnellata kull."
  
  
  "Kien tajjeb l-għalf," qal. "L-oħrajn huma avvelenati."
  
  
  "Jitwaqqaf, Carter," huwa qal. "Jien ma trattament ta'tabib. Ikollok xi wieħed minn miljun opportunità biex daqqa sa dan il-każ, u dan ifisser li ddawwar me kontra l-tifel tiegħi. Jien mhux se jieklu.
  
  
  "Jien hawn li mbagħad inti kontra l-Tifel tiegħek għall-qerq fuqek. L-eroina hija avvelenati . Dan huwa verament taż-żibel. U l-professjoni aktar popolari waħda fl-aħdar boroż.
  
  
  Mario pursed xufftejn tiegħu. "Taf, Carter. Jien tal-bidu biex tikseb interessati fil inti. Kif tkun taf dwar dawn il-green boroż?
  
  
  — Bħal naf tagħha dwar l-blu tal-boroż u l-ikel." Jekk kellek xi ħadd ieħor abbord dan il-vapur li wkoll mifhum Ċiniż, inti għandek tkun taf dan. Dan il-bniedem qodma twieled fl-Ċina.
  
  
  "Hekk kif nistgħu nagħmlu l-test?" Mario qal. "Jieħdu xi ta'dan l-aħħar ftit mhux mixtieqa mill-bastiment. Il-Green boroż. X'hemm fil-green boroż joqtol l-aktar malajr.
  
  
  Mario wieġeb Dollaru tal-telefon. "Vito," huwa qal. "Iġibu me waħda, madwar il-green boroż." Immedjatament.'
  
  
  Hu il-dijanjosi u ħares lejn me. "Il-Carter, għandek l-opportunità. Pass lura. Hemm bokkaport fil-quddiem tal-desk tiegħi. Wara minuta, jiftaħ u Vito tmur soprano. Ma jkun nervuża bl-armi tiegħek. Vito se do I kif jgħidu. Inti jistgħu jkunu żguri li mhux se tagħmel xi ħaġa.
  
  
  Kien hemm kolibri-ħoss taħt me, u t-taqsima ta'l-art jiżżerżaq'l bogħod, tiżvela Vito tal-nemes-wiċċ bħal kif hu peered fil-kamra.
  
  
  "Dan id-dritt, Vito," Ma Mario qal. "M'hemm l-ebda diffikultajiet."
  
  
  Vito telgħu fil-kamra, u l-floorboard jiżżerżaq lura. Huwa mqiegħed il-green borża fuq Mario tal-president.
  
  
  "Għandna bżonn fenek tal-indi," huwa qal. "U naħseb li naf li l-persuna xierqa għal dan." Hu qabad it-telefon. L-Colonel tal-Tifel, " huwa qal. 'Malajr.'Huwa kien qed jistennew. Meta tkellem mill-ġdid, l-vuċi tiegħu kien absurdly urġenti. "Colonel, Iben?" Ma Mario. Jisimgħu. Inċident ġara li wieħed ta subien tiegħi. Ibgħat Dr. Inuris mal-bagalja tiegħek. Aħna ser ikollok bżonn dan dalwaqt.
  
  
  Huwa ddum sa qabel Colonel Sin jista'jistaqsi xi mistoqsijiet aktar. Huwa miġbud l-purtiera lura frazzjoni tal-pulzier u ħares lejn l-bastiment. Ftit wara, il-surly Dr. Inuris laħaq-żewġ trufijiet ta ' l-rampi u bdew il-moll.
  
  
  "Hu li ġejjin," qal.
  
  
  "Jieħdu dan, Vito," Ma Mario qal. Vito marru permezz tal-kmamar. "Tinkwetax dwar Vito," Ma Mario qal. "Vito qed onesti. Kulma għandek tinkwieta dwar huwa l-eroina. Iżda mill-inqas inti nammeti li jien tagħti ċans, Carter. Min aħjar għall-użu bħala-fenek tal-indi minn vizzju tad-droga tabib?
  
  
  Żamma jinstemgħu tagħha u kien fejn huwa maħsub I d jiksbu Ma Mario u Vito fil-tifqigħ qasir jekk dawn ppruvaw xejn. Il-bieb miftuħ bil-mod, u Dr. Inuris daħal fil-kamra, Vito li ġejjin.
  
  
  Ego-għajnejn wessgħet fuq l-eżekuzzjoni tal-clearance tal-bandiera meta raw me permanenti hemmhekk. "Carter!"
  
  
  "Fil-Fatt, It-Tabib. Qadim tiegħek xorta waħda. Hija kienet miżmuma mill-kanna ta'l-UEM attakk xkubetta taħt il-geddum tagħha.
  
  
  Huwa qal, " Dak li ma jfissirx?"
  
  
  I tolqot lilu fl-ego windpipe mal-bettija tas-arma tiegħi. "Itfi, Doc.
  
  
  "Tabib," Ma Mario qal. "Carter u l-tagħha jridu jagħmlu xi flus. Huwa minħabba li l-eroina.
  
  
  Tagħha, intensifikati lura bl-arma.
  
  
  — Dak li ġara li l-eroina?" Inuris mitluba. "Huwa biss sempliċi eroina."
  
  
  "Dak li nixtieq ngħid, Tabib," Ma Mario qal. "Iżda Carter jgħid mod ieħor. Hu jgħid li l-velenu.
  
  
  -"Ma jisimgħu lilu," Dr. Inuris qal. — Dak li ma jaf dwar dan?"
  
  
  "Jgħid li jaf biżżejjed, it-Tabib.
  
  
  — Inti se jemmnu l-uem?" Inuris mitluba. "Aġent AX?"
  
  
  "Sa issa, in-nemes, huwa piqued interess tiegħi."
  
  
  "Colonel Seung ma tkun għalik," Dr. Inuris qal.
  
  
  "Ukoll, li dak li jien nipprova għid Carter," Ma Mario qal. "Madankollu, l-uem irnexxielha tikkonvinċi lill-me li huwa aħjar li tkun żgur li l-ewwel minn skużani aktar tard. Huwa għalhekk li għandna mistiedna inti hawn. Minħabba I qal li lili nnifsi: "Mario," qal, " li huwa l-aħjar persuna biex jiġi determinat jekk dan l-eroina hija tajba jew le? "u mbagħad I qal li lili nnifsi,"Ukoll, xejn għajr tagħna ħabib antik, Dr. Lothar Inouris, li rriżulta li jkun eċċellenti bħala l-xjenzat u ddedikati ħabib." Għalhekk, it-Tabib, inti tagħti liberu tal-kampjun.
  
  
  "Ma rridx li," Dr. Inuris qal.
  
  
  "Inti ma tridx?" Ma Mario qal. 'Ma inti trid? Ma inti tisma li, Vito? Hu jgħid li ma tridx liberu tal-kampjun.
  
  
  "Huwa hu li sinjuri?" Vito qal. "Stajt qatt ivvizzjata dawwar l-free kampjun qabel."
  
  
  "Naħseb li huwa verament xi ħaġa, Vito," Ma Mario qal. "Bħal kull mediċina ivvizzjat. Iżda huwa wisq maħsub. Int biss tkun edukat, mhumiex inti, it-Tabib?"
  
  
  Inuris ' ikrah-wiċċ kien mxarrba tad-demm. — Ma rridx dan, " għajjat.
  
  
  -"Ukoll, ukoll, it-Tabib," Ma Mario qal. — Int stajt marret wisq ma'dan il-korteżija. Huwa miġbud tiegħi hairpin minn ċinturin tiegħu u għamel l-inċiżjoni fil-green borża. Xi trab abjad mxerrda.
  
  
  "Ukoll, it-Tabib, aħna se jkollhom l-aħħar parti hawn. Aħna ma jkollhomx xemgħat, imma jien ma jkollhom logħbiet, u Vito, naħseb li inti ser issib l-injezzjonijiet u l-labar jekk għandek tfittex fil-tabib tal-borża. U l-I ma tkunx sorpriż jekk ikun hemm il-biċċa tal-pajp tal-gomma u forsi ftit affarijiet oħra li jeħtieġ." Vito laħqu l-maħtuf u l-borża minn madwar l-tabib tal-armi. Ma Mario fetħet ego, u beda rummaging permezz nen.
  
  
  "Tħallix minnhom tagħmel dan, Carter," Dr. Inuris invokat. "Għaliex le, it-Tabib? I qal tagħha. "Jien ma ara fl-djar madwar dak li dan jista' jikkawża. Jekk inti qed jgħidu l-verità, li huwa.
  
  
  "Jekk Jogħġbok, Carter. Jekk jogħġbok.'
  
  
  Huwa ma nħarsu lejn me. Forsi huwa biss tħares lejn me. Iżda huwa ma setax. Huwa ma setax jieħu l-għajnejn tiegħu barra mill-president fejn Ma Mario u Vito kienu seduta. U huwa miżmum tallaba. Il-kliem nixxa bħall-arja tal-madwar tittaqqab ġewwa tat-tubu.
  
  
  "Tad-Deheb, Carter. Jien ser jagħtuk l-deheb. Is-sehem tiegħi. Inti tista'tkun rikka. Qatt ma għandek ix-xogħol mill-ġdid. Ħafna flus. Aktar milli tkun taf qatt ara mal-AX. Inti tista'tmur x'imkien. Inti tista'tkun rikka. Biss ħlief me minn hawn. Inti tista ' tagħmel dan. Naf li tista'. Jien ser jagħmlu tajjeb għalik. Inti mhux se dispjaċir.'
  
  
  Ma Mario ltqajna sa minn wara l-president tiegħu. Vito kien bil-wieqfa li jmiss tagħha, sħiħ tas-siringa fil-naħa tiegħu.
  
  
  "Jien ma jkunux jistgħu jaqblu, Tabib," qal.
  
  
  "L-ebda waħda tista' tisma għalik, it-Tabib," Mario qal. "Hemm wisq l-istorbju fuq barra. Dan l-tapp huwa kklassifikat storbjużi.
  
  
  Dr. Inuris niżel għall-irkopptejn tiegħu. Għaraq trickled isfel Ego tal-wiċċ. "Ma tistax tagħmel dan," huwa wieġeb. Ma tistax tagħmel dan. Staqsi lilek. Ma tistax tagħmel dan lili.
  
  
  Mario slapped ego tiegħu fil-wiċċ. "Itfi, inti stupid-kelb," huwa qal.
  
  
  Huwa qabad Inuris ' driegħ tal-lemin u fil il-kmiem tal-ego ġakketta u l-qmis fuq il-minkeb. Buttuna feġġ off tiegħu qmis u rrumblati bogħod. Vito kien bil-wieqfa fil-quddiem tal-tabib bil-siringa fl-naħa tiegħu.
  
  
  Dr. Inuris bdew whimper. Ma Mario hit ego tiegħu mill-ġdid. "Trid tibqa' l-kalma, Tabib," Ma Mario qal. 'Ħarsa fuq l-qawwi tal-ġenb. Fi ftit minuti, inti se tkun off fuq il-vjaġġ kuntenti... jew li jmutu. Jew il-mod, problemi tiegħek huma fuq, il-qalb.
  
  
  It-tabib tal-għajnejn wessgħet fil-biża.
  
  
  "Id-dritt, Vito," Ma Mario qal.
  
  
  Huwa fil Inuris li saqajh u kellu l-vojta, ġrieħi-idejn.
  
  
  Inuris ppruvaw li jgħawġu l bogħod. Huwa bdiet Vito u magħmula ego jaqbżu l bogħod.
  
  
  Ma Mario tal-wiċċ mudlama. "L-ebda mod," huwa grumbled.
  
  
  Lothar Inuris kien għadu writhing. Ma Mario tpoġġi l-fergħa waħda madwar l-Ego tal-għonq u miżmuma it-tabib tal-driegħ stirat ma'l-oħra. "Id-dritt, Vito,"huwa qal," ejja tipprova dan."
  
  
  Vito b'mod kawt mill-ġenb, bħal bullfighter bil-żgħar xabla għall-aħħar daqqa. Dr. Inuris ' l-għajnejn bulged madwar ras tiegħu. Hu ppruvat li jgħidu, " l-Ebda, l-ebda, l-ebda," iżda ma sar xejn ħlief fit-tul, agonizing 'NNNN' l-iso rta.
  
  
  Vito kien ħdejn lilu issa, iż-żamma il-labra għall-vojt tiegħu tad-driegħ, u Ma Mario kien qed jgħin lill em, iż-żamma driegħ tiegħu xorta jsibu l-vina. Il-ponta tal-labra ltqajna taħt il-ġilda tiegħu, u Vito imbuttat il-planġer ' l isfel. Ma Mario rilaxxati Inuris. Huwa u Vito intensifikati lura. Dr. Inuris saqajh. Huwa miġbud ' l isfel il-kmiem tal-shirts u doublet. "Jien ser jitilqu issa," huwa qal fil-vuċi fgat, " meta inti qed isir miegħi."
  
  
  I ra Mario tal-naħa jilħaq għall-luger.
  
  
  Dr. Inuris tbissem fl-uem. "I-ħtieġa-bagalja tiegħi," huwa qal. Huwa ħa l-pass lejn il-mejda. Iż-żewġ passi.
  
  
  Hija kienet magħmula mill Ma Mario tal-karozzi.
  
  
  Inuris ħares lejn me. "Wisq ħażina, Carter," huwa qal. "Inti tista'tkun rikka." Ma kien hemm l-stramba, qisha-dehra ego tal-għajnejn. "Iżda int ma Stahl biex jisimgħu. Jiddispjaċini, Carter. Iżda xi jfisser dan tgħid medja? Li għandu l-aħħar tidħaq...
  
  
  hahaha..."
  
  
  U mbagħad xejn iżda tad-demm ħareġ mill-rta. Dan trickled isfel tiegħu qmis, tbajja l-bojod tad-drapp. Huwa eżamina par fil-biża ta'l-għargħar fir-jekk tappartjeni lil xi ħadd ieħor.
  
  
  Enormi spażmu maqbuda l-ego, il-korp, u tefgħu l-art. Tad-demm kien għadu tferra, t-tgeżwir ta ' nisa madwar ego-għonq tal-madwar il-likwidu flus kontanti. Dr. Inuris kien ixxukkjat. Ego tal-takkuna tolqot l-art. Imbagħad huwa bank presses jiċċaqalqux.
  
  
  "Ġes," Vito whispered.
  
  
  
  Il-kapitolu 19
  
  
  
  
  "Id-dritt, Carter," Mario qal. — Inti kienu id-dritt. Ejja jagħmlu ftehim issa.
  
  
  "Aħna ser jagħmlu l-waqfien mill-ġlied," qal. — Aħna ser jaħdmu flimkien biex niżguraw li Colonel Seung ma jimxu off mal-deheb. Wara dan, kull raġel għall-ruħu mill-ġdid.
  
  
  "Li l-ħsejjes ġust biżżejjed," huwa qal.
  
  
  Mario telgħet Dollaru fuq l-telefowns. "Itfi-vit," huwa ordnat.
  
  
  Tagħha, ħares il-tieqa. L-ħoss tal-krejn magna bdiet tmut. Għoli fuq il-bastiment, wieħed dangled fuq il-fetħa madwar l-kontenituri.
  
  
  Ma Mario mdawwar Vito. "Jinżlu," huwa qal. "Jieħu l-subien. Jgħidulhom biex iġibu l-nar dawn jistgħu jiġbru. Aħna ser ikollok bżonn. U jġibu aktar u portals tal-petrol.
  
  
  Vito sparixxew permezz tal-bokkaport.
  
  
  "Sakemm aħna fuq l-istess naħa,"qal," irrid tiegħi armi lura."
  
  
  "Naturalment," Mario qal. Huwa jinġibed luger u stiletto mill-ċinturin tiegħu.
  
  
  "Ma ninsewx din il-ħaġa ftit fil-but," qal.
  
  
  Huwa ħa l-Pierre. "Tal-gass bil-bombi wara kollox, hux?"
  
  
  "Oqgħod attent li ma li," l-uem qal tagħha.
  
  
  Mario tbissem. "Aħna naħdmu flimkien, Carter." Huwa taw ego lili, u tpoġġi l-ego fil-minuta.
  
  
  Mario-irġiel beda l-taraġ, tal-mili tal-uffiċċju. Tgħolli l-naħa tiegħu, Mario gestured li s-skiet.
  
  
  "Dan huwa Carter. Huwa jaħdem mal-istati uniti. Sabiex ma jkun nervuża, mhux dejjem jagħmlu żbalji meta l-affarijiet imorru ftit ħażin. Aħna qed jitilgħu dan il-vapur. Nixtieq l-ego magna daqqa, u nixtieq li jseħħ malajr. Jekk xi Ċiniż guy trid tieqaf, tnaqqas fuq l-ego tiegħek. Konna mqarraq. Ejja mmorru.'
  
  
  L-irġiel dam madwar l-uffiċċju, permezz tal-twil jitfa, u fuq il-moll jimxu. Kien hemm madwar għoxrin persuna fl-totali, inkluż l-Mario u me. L-Prinċep telgħet kapitolu pistola. Oqgħod attent li l-ħaġa, tagħha ego mwissija tagħha. "Kien fil - & nb."
  
  
  "Grazzi," Mario qal. "Jien ser jagħtu huwa jipprova, u jekk ma taħdimx,"huwa taptap tnejn tiegħu koxxa," jien inbati xi tax-xellug."
  
  
  Mill-port, Barnes sorveljata biss fil-ħin biex tara l-Colonel tal-Tifel tiegħu, megafon fl-idejn, jidhru fil-jacques tal-pont, il-kaptan fil-ġenb tiegħu.
  
  
  "Dak li għaddej, Mario?" għajjat. "Għaliex il-krejnijiet tieqaf?"
  
  
  L-ewwel tal-Mario-irġiel ġrew l-gangplank.
  
  
  Mario għolla l-kapitolu gun u sparati qasir tifqigħ fil-krejn tal-kejbil. A a tal-duħħan blu deher, u allura l-stirat-kejbil tinqasam. Il-kbir tal-kontenitur lurched u ewropea fil-Sarah Chamberlain tal-buq ma deafening thud. Ma kien hemm l-silenzju, u mbagħad hija jinstemgħu kbira.
  
  
  L-Colonel ma kellhomx bżonn xi ħadd li jispjegaw is-sitwazzjoni l-uem. Fil-mument li jmiss, li hu mdawwar u wriet li l-kaptan, jibgħat ego tmexxija għall-tmuniera. Huwa inklinata fuq il-moll jacques u taw l-ordnijiet li tiegħu l-irġiel fuq il-gverta. Il-Ċiniż ġrew l-jacques, brandishing l-assi tagħhom. Raw il-metall xquq bħala l-assi bdew flash, qtugħ permezz tal-ħxuna, qatet ta'l-ħbula, li saru fuq il-Sarah Chamberlain il-moll.
  
  
  Mario titwaqqaf nofs l-fuq. Huwa qajjem il-magna tal-gun. Belt tal-balal jirgħu l-jacques, tugging fil-metall u l-laħam. L-irġiel kien naqas...
  
  
  Kien titbaxxa minn luger fuq il-pont u l-faħam. Colonel-Tifel ducked bħala l-azzar taħt il-tmuniera windows ewropea f'daqqa kontra tiegħu gawking-għajnejn. Meta rritorna, huwa kien pistola fl-naħa tiegħu. Konna fuq il-gverta. "Vito," Mario nifs. — Inti ma tistax tmur bil-nofs l-irġiel ma Carter." Ħu l-portals. L-oħrajn jagħmlu l-mod li l-tmuniera.
  
  
  Il-ftit nemes nodded. Mario kienu diġà tax-xellug u jaħdem permezz tal-bejgħ tal-magna fuq il-gverta. Tagħha, rat il-Chinaman aqbad tiegħu ras u l-waqgħa fil-mdemmija ċpar.
  
  
  U mbagħad I kien ġewwa l-bastiment, bil-Vito u l-bqija tal-Mario-irġiel li ġejjin me l-taraġ. Hawn taħt, il-Chinaman niżel għal wieħed ta ' l-irkoppa u għolla l-azzarin. Tir minn azzarin waqqaf lill li jmiss lili, u li raw il-gunman aqbad driegħ tiegħu u jaqgħu'l quddiem.
  
  
  Barra mill-kantuniera ta ' l-għajnejn tiegħu, I raw Vito grinning kif aħna malajr gverta wara l-gverta. Tagħha jinstemgħu sparaturi wara l-us, u l-Dollaru madwar Mario-irġiel ħalli l-fgat sider u naqset l-aħħar ta'l-kabina taraġ.
  
  
  L-isparar titwaqqaf. Kien hemm biss l-ħoss tal-passi fuq il-ħadid-passi issa, u l-quddiem tal-tagħha huwa ra sinjal bil-vleġġa tipponta lejn il-kamra tal-magna.
  
  
  Konna tal-wiċċ. Għandna quddiemna, bieb tal-metall iffavorixxa miftuħ, u l-kanna tal-vetturi gun beda l-isparar mill-istati uniti. Dan kien għoli wisq, u wisq, u l-balal kienu grif l-ħitan u s-saqaf. Huwa dived l-art u l-volpi qabżet għall-saqajn tiegħu mill-ġdid, luger fl-idejn. Hija kienet maqtula darba. A ma waqqaf lill -, u l-gun kanna tal-fajls u l isfel. I laħqu l-quċċata matul il-limitu u ruħi jaraw mimmo-rivista jinżlu ieħor tat-titjir tal-taraġ. Gawk whizzed fuq kap tiegħi u ewropea fil-impermeabbli tal. Hi motioned għall-Vito u l-irġiel li jibqgħu wara. Huwa ħares lejn l-kamra tal-magna. Il-kbir pistuni, illustrat li perfetta tleqqija, bdiet timxi bil-mod. Huwa ra uniformi inġinier gesturing furiously, u n-nies tmexxija li l-karigi tagħhom.
  
  
  Ieħor maqtul whizzed fuq kap tiegħi. Min-naħa l-oħra tal-kamra tal-magna, tużżana riflemen jinfaqgħu permezz tal-bieb, ċatta lilhom infushom fuq l-inklinat, u fetħet in-nar.
  
  
  I crawled fil-jum u l ewropea huwa magħluq meta tir minn azzarin hit me. Huwa mdawwar Vito. "Huma ltqajna pistola fuq id-dħul."
  
  
  'Dak li qed nagħmlu talab.
  
  
  "Jagħtu me twaħħal tal-portals."
  
  
  Kelli fl-naħa tiegħi kważi qabel corkscrew-lest. L-fuse mixgħula. "Jien ser nipprova daqqa sa dan il-kbar jimblokka," Vito qal tagħha. "Meta din il-ħaġa tisplodi, kulħadd se jgħaddi mill-bieb. Żjara fuq il-gverta.
  
  
  Il-gverta taħt l-istati uniti beda ħawwad, u l-magni revved. Jekk Colonel Seung ma kinux ġew maqbuda hawn fuq u rnexxielu ħielsa il-vapur mill-kejbils, l-Sarah Chamberlain għandhom ġew-baħar minn issa. Tagħha, I ttamat li Ma Mario twaqqaf il-ego.
  
  
  Hu kien li jmiss mal-impermeabbli u tal-mixgħula l-fuse. Imbagħad hu tefa'tiftaħ il-bieb u tefgħu l-portals fl-kbira tal-kamra. Ċaħdet. Meta jinstemgħu l-bang, huwa imbuttat l-bieb miftuħ mill-ġdid. Kien kalejdoskopju ta ' l-imwiet: jimblokka kiser'il quddiem fin-nofs, il-vleġeġ fsada barra, ħtif fuq xi ħaġa li aqbad fuq, u l-tifrik kif il-metall kiser l bogħod mill-punti tat-twaħħil. Ma kien hemm l-ebda ħin li jkomplu jaraw. L-kbira kienu diġà jafu l-istorja kollha.
  
  
  Huwa ltqajna, qasmu l-limitu, u malajr it-taraġ. L-crewman qabad tiegħi tad-driegħ u l-tinfaqa il-grupp ta tiegħu luger madwar l-imnieħer tagħha mal-ego tiegħu. Il-għadam maqsuma.
  
  
  Is-sewwieq kien bil-wieqfa fil-qrib u miġbuda pistola mill-ċinturin tiegħu. I-isparatura lilu u raw li l-demm kien ta ' tnixxija minn taħt il-qmis, minn taħt tiegħu blu doublet.
  
  
  Wara me, smajt aktar mer u l-ġappuniż. Il-Ċiniż-bniedem jinġibed l-mannara barra tal-ħajt tal-klipp u mdawwar jiffaċċjaw me. L-tleqq xafra stazzjonati fuq l-Ego ras bħala Luger miżmuma għall-ego tal-ħalq u jinġibed l-attivazzjoni. Il-mira tal-ego sparixxew, u l-mannara naqas.
  
  
  Mimmo whizzed me wiesgħa b'għajnejha, ripping il-pajp miftuħa. Tagħha, rajna wieħed mill-membri ta'l-ekwipaġġ-għan kollha fuq l-azzarin. Huwa waqa'fuq waħda minn kull tilwim u faħam. Huwa naqas lura bil-għajta. Madwar me, I tista'tisma'l-infernal staccato tal-sparaturi u l-howl u whoosh tal-balal ricocheting. Bl-addoċċ jgħajtu, ġurament, snarling, jew l-impatt tal-ġisem maqluba minn bullet. Mimmo me rrumblati mifruda ras. Dollaru madwar Vito tal-irġiel, vittma ta'l-mannara. U mbagħad l-isparar titwaqqaf.
  
  
  Huwa eżamina madwar. Vito ra tagħha. Huwa magħfus naħa tiegħu għall-sider tiegħu. Tad-demm seeped bejn l-swaba. Huwa qajjem naħa l-oħra tiegħu u xejru l-gun triumphantly. Ego tal-wiċċ waqfu bi ħsara fil-ratty grin. "Il-mod hija ċara," għajjat.
  
  
  "Id-dritt," qal. "Tpoġġi xi portals fuq u ejja toħroġ hawn."
  
  
  Ego splussivi l-esperti kienu diġà tqegħid bsaten tal-portals fil-karozzi.
  
  
  "Jien ser tad-dawl l-fuse," qal. "L-oħrajn tmur lura l-taraġ, il-bieb."
  
  
  Ħarsu wisq kuntenti li jitħallew jagħmlu dan. Vito inklinata ftit lejn ix-xellug fil-tweġiba għall-kalkoli, imma wieħed mill-oħrajn kellu l-ego wieqfa.
  
  
  Huwa għamel malajr minn borża għall-ieħor, iż-żamma taqbel li l-niċeċ. Huma bdew hiss bħall-Milied-istilel.
  
  
  Wasal iż-żmien li jisparixxu. Huwa eżamina fil-bieb. Vito ħares lejn me, imbagħad motioned għalija biex tgħaġġel. Imbagħad smajt mer u l-kbira fil-kamra tal-banju wara me. Vito tal-għajnejn wessgħet. Huwa clutched lura tiegħu u mbagħad-doppju matul. Kien kważi mejta meta hu fl-aħħar nett dam it-taraġ.
  
  
  Brylev fil-kamra tal-magna marru. Il-bieb tal-metall ewropea magħluqa. Ont kienet maqbuda.
  
  
  Maqbuda fil-dlam żift, maqsuma biss mill-safra tan-nar ta'l-ħruq wicks. Hi verament kien jitwaqqaf mill - "Sarah Chamberlain." Iżda li tkun l-aħħar ħaġa li għamilt.
  
  
  Fl-sekondi, dawn il-ħames pakketti ta'portals se daqqa l kollu stern ta Colonel-Tifel tal-bastiment, tidwir Ego fis-Nick Carter jtajru jidħol.
  
  
  
  Kapitolu 20
  
  
  
  
  Imma mhux jekk huwa aġixxa malajr.
  
  
  Huwa mgħaġġel bogħod mill-taraġ, dived fl-ewwel fuse, u miġbuda'l barra. Din kienet prova ħin, u l-I mhux huwa. Hija għandha tkun madwar għaxar sekondi qabel l-aħħar fuse ġiet rilaxxata.
  
  
  Huwa mixgħula jaqblu, marru lura għall-taraġ, u marru. Qabel jew wara, xi ħadd se jkollhom mixi permezz ta'dak il-bieb jekk Colonel Seung trid l-ego-bastimenti li jbaħħru. U meta dak li ġara, huwa kien lest. - Naħa tiegħi jiżżerżaq madwar l-wisa'u jingħalqu madwar l-gass bil-bombi.
  
  
  Ont, bit-tama I ma għandekx tistenna wisq twil. Tagħha wkoll ma naħseb li jkun bħal dan.
  
  
  L-iben ma jkollhom il-ħin, jekk wieħed jassumi li ma kienx okkupata ma Mario.
  
  
  Iżda ladarba l kisbu ċ-ċans tagħha, tagħha kien li jkun malajr. I ma setgħux taffordja li titlef. I kien bit-tama li min aħna kienu barra, kull min kien li jwassal il-żgħar spedizzjoni li jinqerdu Vito u l-bqija ta'l-ego-grupp ta'battalja, kien jkollna paċenzja.
  
  
  Jekk hu d dehru l-tgħaqqad il-ħruq qabel huwa ewropea il-bieb, huwa d probabbilment ġew stennija għall-splużjoni, u issa huwa staqsiet għaliex Ego il nemes ma kinux jinstemgħu għadhom. Jekk huwa ma setax ara, ukoll, kien probabbilment ġbir mill-ġdid, it-tħejjija tiegħu l-irġiel li jieħdu kwalunkwe-ħajja invażuri fil-kamra tal-magna.
  
  
  Fi kwalunkwe każ, huwa kien li jaġixxu malajr, minħabba li kien jaf li Colonel-Tifel ma kellhomx ħafna ħin tax-xellug. L-Sarah Chamberlain mhux se kullimkien sakemm l-ego nies ma tistax tikkontrolla l-kamra tal-magna.
  
  
  Il-bieb miftuħ ma twil lievi, wieħed fuq kull naħa. L-ebda wieħed jista imbotta l-ego barra mingħajr ma jiċċaqlaq fil -. Dan kien favur tiegħi. I ma tkunx sorpriż xejn. Huwa mistrieħa il-ponot ta'naħa waħda fuq il-lieva, kull tan-nervituri twissija għall-iċken sinjal tal-moviment. Min-naħa l-oħra, kelli l-Pierre.
  
  
  Imbagħad ikun kważi wasal bħala sorpriża, għalhekk mgħaġġel li I kważi tilfet il-lieva. Sergei mixgħul dazzlingly. Fl-ewwel dawl, Piera jinżammu cocked. Huwa tefgħu l-bombi r-sala u għalaq il-bieb mal kollha tiegħu jista.
  
  
  Smajt fgat splużjoni, imbagħad xejn aktar. Hu jaf li n-nies kienu issa ħtif grieżem tagħhom fil-kuritur barra u l-mewt. Fil-mument, dan kollha ser tkun fuq. L-ebda wieħed se jaħarbu. U fil-minuta jew tnejn jkun sikur li toħroġ hawn. Pierre malajr ma l-impjieg tiegħu u sparixxew mingħajr traċċi.
  
  
  Fil-quċċata ta'l-taraġ, tal-jum kien timbotta l-manku isfel, tħares lejn għassa tiegħu. Wara l-minuti u nofs, huwa maħlula qabda tiegħu u marru lura għal-kamra tal-magna.
  
  
  Dan iż-żmien, kien determinat li ma jħallux li xi ħaġa tmur ħażin. Huwa lit-niċeċ, dam l-taraġ, u fil tiftaħ il-bieb. Il-korpi kienu mgħarrqa fil-wiċċ. Huwa ewropea il-bieb warajh u dam malajr kemm hu jista', l-għadd kif marru. "Il-wieħed u għoxrin... tnejn u għoxrin..."
  
  
  Fil-erbgħa u għoxrin, huwa dived fuq il-gverta. Ma kien hemm l-deafening splużjoni li ħadlu kollu tal-bastiment. Id-dwal flickered fuq kap tiegħi, u l-bastiment livellati off mill-ġdid. Ġbir tal-qawwa tiegħu, huwa beda li jitilgħu sa l-pruwa. I-xellug tagħha Mario fin-nofs, fejn huwa miġġielda tiegħu triq'il quddiem. Ma kontx naf kif kien jagħmel dan, iżda jekk tista'tikseb mill-qrib għall-pruwa, huwa d jkun wara l-ġarr. Forsi jista'juża aljenazzjoni.
  
  
  Huwa ħa l-taraġ u mgħaġġel permezz tal-tul kurituri. Tagħha, ħass bħal I kien qed jifgaw ftit. Imbagħad tagħha, I induna li kien għaddej ftit telgħa. L-Sarah Chamberlain tal-buq fallew fi tnejn. L-bastiment kien għarqa. Issa l-ilma kien jiċċirkola fil-kamra tal-magna.
  
  
  Ma kontx naf kemm I kellhom jimxu, iżda l-angolu kien gradwalment jkollna aktar wieqfa. A bokkaport fil-quċċata ta'l-taraġ maqbuda tagħha fl-għajnejn. Huwa kompla l-taraġ u mwaħħla tiegħu ras. Imbagħad huwa mdawwar u marru fuq il-gverta. L-ebda wieħed ra me.
  
  
  L-isparar kien għadu għaddej hawn fuq. Tagħha, I raw tliet Ċiniż-irġiel l-isparar minn wara t-tfaqqis. Swaba tiegħi jingħalqu madwar l-luger . Hu maqtul kull wieħed minnhom permezz darba.
  
  
  Kien kwiet fuq in-naħa tiegħi tal-gverta issa. Fwawar tal awtomatiku tan-nar kienu għadhom viżibbli fin-nofs.
  
  
  Għarkupptejh baxx, huwa dam lejn Mario-irġiel. I nnotat li kienu qed jużaw il-dgħajsa tas-salvataġġ bħala lqugħ. Biss Mario u l-tnejn l-oħrajn baqgħu. L-Dollaru madwar minnhom kien ukoll ferut.
  
  
  Tagħha fejn fl-maġenbhom. I talab tagħha. 'Kif inti?'
  
  
  Mario sparati fid-direzzjoni tal-pont. Hu titneħħa l-ispallejn tiegħu. "Tlift ħafna nies," huwa qal. "Il-colonel għadha hemm mal-kaptan.
  
  
  "Vito u l-oħrajn huma mejta," huwa qal. "Iżda l-kamra tal-magna huwa minfuħa.
  
  
  "Iva," qal Mario. "Aħna smajna splużjoni. Isir ukoll. Iżda jien mhux se bqija sakemm stajt ttrattati l-colonel lilu nnifsu.
  
  
  — Għaliex ma titlaq lili, Mario?"
  
  
  - "Le," huwa qal. "Huwa kwistjoni personali. L-ebda wieħed kollha me mal-impunità."
  
  
  Balal ewropea fl-dgħajsa tal-buq.
  
  
  "Huwa inutli li jibqgħu hawn," huwa qal. — Inti ma taqbilx li xejn. I go sa minnhom. Agħti me wieħed madwar dawn il-bottijiet tal-gass.
  
  
  'Dak li beħsiebek tagħmel?'
  
  
  "Aħna se jmorru fuq l-attakk," huwa qal. — Aħna ser tieħu l-taraġ taħt il-pont. Aħna huma diffiċli-angolu minn dan, imma ma hemm l-ebda punt joqogħdu hawn.
  
  
  "Jien ġejjin miegħek," qal.
  
  
  "Jagħmlu dak kollu li tixtieq, Carter. Issa għandi l-negozju tiegħi stess. Jaslu fuq il-post, is-subien.
  
  
  Dawn qabża fuq kull naħa tal-dgħajsa tas-salvata. Shots waqqaf lill mill-pont. Kull tilwim tal-bniedem midruba-doppju matul u jiżżerżaq madwar il-gverta taħt il-binarji. Huwa kien darba qabel taħfir fuq il-moll.
  
  
  Kien iffurmat mill-rearguard. Balal ġibed fl-gverta madwar l-istati uniti, iżda issa l-tliet tal-istati uniti kienu fuq it-taraġ. Mario kien id-dritt. Colonel-Iben u l-Kaptan kellhom ħażina tal-angolu tal-nar. Balal whizzed fuq l-istati uniti. Dollaru tellgħu l isfel madwar il-vetturi u tal-pistoli żbarkati bil-ħabta fuq il-gverta. Dan kien ifisser li kellhom jispiċċaw l-munizzjon tagħhom. Mario fetħet il-ċilindru tal-gass. Meta huwa laħaq il-quċċata tal-taraġ, l-iben u l-kaptan intensifikati ta'l-tmuniera bieb. L-aħħar maqtul hit Mario tal-ħbieb. Huwa clutched-ħajja tiegħu u bid-doppju matul. Kien hemm biss żewġ tal-istati uniti dwar il-pont issa, ma Colonel Sin u l-kaptan fil-tmuniera. Mario tbissem fil me kif aħna ducked taħt il-linja tal-nar.
  
  
  "Do you ara liema hi jara?"
  
  
  Hu indikat mgħawweġ-saba fil-tmuniera-twieqi. Balal ġibed mis-soltu toqob fil-nen. Mario jerked kbir tiegħu fil-ċilindru tal-gass u tbissem. Imbagħad huwa qabad it u bdiet-tferrigħ petrol permezz tal-toqba.
  
  
  Il-bieb iffavorixxa miftuħa. Ont, I raw il-kaptan tal-tluq reqqa fil Mario. Hu maqtul tagħha fil-mhux protett earlobe u l-għajn. Dawn sparixxa fil-aħmar raxx, u l-kaptan tal-ġisem jiżżerżaq'l isfel fuq il-pont.
  
  
  Meta missierha ħares lura lejn Mario, huwa ltqajna u tefgħu l-jaqblu l-tieqa.
  
  
  Imbagħad Colonel Seung sparatura lilu.
  
  
  Huwa kien ftit tard. L-jaqblu laqat il-tmuniera. Kien hemm jaħarbu biha, u allura l-kabina kollu tifqigħ fil-fjammi.
  
  
  Mario kien għad hemm wieqfa bil-iblah grin fuq il-wiċċ tiegħu.
  
  
  Huwa ħares lejn me u tatni tabella. "Ħej, Carter, taħseb li hi bil ir-regoli issa?"
  
  
  Imbagħad huwa sib u waqa ' fuq in-naħa tiegħu. I marru fuq lilu u ħass tiegħu tal-polz. Ma kien hemm l-ebda polz aktar. Fjammi nixxew permezz tal-twieqi miksur u beda jidħol bil-mod'il madwar l-tqaxxir tal-żebgħa li kienet l-parti l-Sarah Chamberlain tal-jaħbi.
  
  
  Wasal iż-żmien li l-leave. Tagħha, marru għall-taraġ. Gawk irkupra off-metall. Imbagħad huwa u jdur madwar jinġibed l-ixprun fuq il-Luger. Gawking-għajnejn laqat il-vojt.
  
  
  Hi kienet qed tfittex fuq Colonel Tifel msewda-wiċċ. Ego tal-ġilda kien maħruqa u tondi bħal differenzi. Ego-snien in-nies ma jkunux rude bared fil me. Ma mewġa żgħira tal-naħa tiegħu, huwa qajjem l-gun.
  
  
  Kien diġà fil-tagħlaq meta jinġibed l-attivazzjoni. L-stiletto kien diġà fl-naħa tiegħi, u xi daqqa ta'sikkina tagħha ego fil-ħajja. Ġie tard wisq biex tieqaf meta hi jinstemgħu l-martell tħoss fuq il-vojt tal-kamra. Il-sikkina jiżżerżaq ġewwa. Colonel-Tifel gasped.
  
  
  Il-sikkina jerked tagħha bogħod. Huwa mqassma lura bħala-ballun tal-nar faqqa madwar l-tmuniera, madwar ego tiegħu, il-wiċċ tiegħu, u l-xagħar tiegħu.
  
  
  Tentattiv tiegħi huwa li kien diġà mejta meta huwa mqassma off-jacques u l-waqgħet fuqu. Kien definittivament mejta meta tiegħu moħħ għebet fuq il-gverta hawn taħt. Tfaqqigħ fjammi bdew mifruxa tul il-tarf tal-pont. Tagħha, marru r-taraġ.
  
  
  Tagħha, daw u fiżikament għajjien bħala hu tefa'ruħu fuq il-moll. L-wail tal-toqrob sireni seeped fil-fehma tiegħi, u finali daqqa t'għajn wara me qalli li ma kienx ħolma ħażina. L-ewwel trakkijiet nar diġà kienet waqfet. L-Ih-dwal kienu dawl ħażin meta mqabbel mal-qawwi, fjamma tal-kiwi ta'l-pont tal-bastiment.
  
  
  Aktar l-isfel il-moll, mimmo raw-bniedem żgħir fil-rumpled tweed libsa jixorbu sigarru.
  
  
  Tagħha, marru għall-lilu. Huwa qajjem naħa tiegħu fil-awguri. "Ukoll, Nicholas," huwa qal. Hawnhekk? U ont, ħsibt d mibgħuta inti fuq vaganza.
  
  
  
  Kapitolu 21
  
  
  
  
  L-uffiċċju xorta jinxtamm l-istess: sigarru-duħħan u l-qodma tal-tweed. David Hawke sib fil-iskrivanija tiegħu, rogħda kap tiegħu fil-diżapprovazzjoni.
  
  
  "Ħafna bl-addoċċ, Nicholas," huwa qal. "Ħafna addoċċ."
  
  
  "Jien jibżgħu kien l-aħjar ħaġa li setgħet isir taħt iċ-ċirkostanzi," qal. "L-aktar ħaġa importanti kienet li jipprevjenu Colonel Sin mill li jbaħħru bogħod mal-deheb. Ladarba huwa qbilna li l-tiftaħ l-ilbies, l-affarijiet jistgħu jiksbu ftit iktar kkumplikat. U jkun hemm għajdut dwar it-telf tal-deheb.
  
  
  Hawke ħa jkaxkru fuq sigarru tiegħu. "Irnexxielna nip dan il-għajn," huwa qal. "Waqt li kienu l-irqad off il-bieraħ, il-gvern rilaxxati impressjonanti bilanċ tal-kummerċ l-istatistika, ibassru-titjib tal-ekonomija għas-sena li ġejja, u kkonfermaw ukoll l qawwija rifjut li jgħollu l-uffiċjali tal-prezz tad-deheb. Bħala riżultat, l-prezz tad-deheb fuq il-suq ħieles fl-Zurich, Pariġi u Londra naqas, u d-dollaru kontra l-muniti l-oħra hija li qed jesperjenzaw l-aħjar kuljum fl-aħħar xhur. U l-tagħha, jiena nemmen li, pjuttost vjolenti-mewt tal-Colonel tal-Tifel diġà waslu, qabel dawk in-nies li kienu qed jistennew is-sinjal tal - "Sarah Chamberlain".'
  
  
  "Ukoll, l — I qal. L-affarijiet jidhru li qegħdin ikunu aħjar.
  
  
  "Għad hemm ħafna biex tnaddaf," Hawke qal. "Ninsab kuntent li jgħidu li l-awtoritajiet F'washington kienu ta'għajnuna kbira għalija. L-nar dipartiment naqqas il-nar fuq il-bastiment għall-minimu. L-pulizija kienu kuntenti li jeħles Mario u l-familja tal-ego, inkluża s-sejba ta'l-eroina. Huwa kellu l-ammont deċenti, hemm maħżen kollu taħt dik il-moll, taħt il-riverbed." Ed taqbila tiegħu frisk sigarru. "Wara li tiċċara l-sitwazzjoni ma Mario, il-pulizija kienu biss wisq kuntenti li jagħtu l-ebda tal-talbiet tagħna. Hemm mhux tas-soltu stretta iżda raġonevoli-sistema tas-sigurtà madwar id-bastiment. Uffiċjali tat-teżor u l-anzjani militari intelliġenza l-uffiċjali huma involuti fir-ritorn tal-deheb li l-kaxxa. Kollha gwardji tas-sigurtà assoċjati mal-Federal Reserve-kaxxa u l-uffiċjali kollha assoċjati mal-ego tas-sigurtà li jkunu ttieħdu fil-kustodja. Dan probabbilment se jieħu l-us-aktar tal-ħadd neħħi l-affarijiet, iżda sal-aħħar tal-ħadd, aħna nistennew li l-deheb li jiġu lura fil-ħażna u l-foloz tad-deheb li tintrema. Konfiskati l-eroina hija meqruda.
  
  
  — Inti qal li kull min hu involut fil-ħarsien tal-kmamar tas-sigurtà ġie arrestat?" I qal tagħha. Hawke ħa jkaxkru fuq sigarru tiegħu qabel twieġeb. "Tajjeb, huwa qal. 'Mhux verament. Ħlief għal persuna waħda.
  
  
  "Philip Doane?".
  
  
  Ed nodded. "I raw il-bieraħ tagħha, Ego tifla," huwa qal. "Meta hi msejħa me il-lejl ta'qabel, hi qalli fejn issib tagħha. Dan meta kollha kien kwiet mill-port tal-bar, I marret iż-żjara tagħha. Tkellimna għal żmien twil. Hi qalli li inti kienu utli ħafna ħej, Nick. U l-I qal tagħha li hija kienet utli ħafna. Minħabba l-xorta, jekk xi ħaġa li ġara li inti fuq il-bastiment u hi ma kinitx imsejħa, ukoll, jien mhux ċert dak l-istat dan il-pajjiż ikun fil-lum. Ftit mill-irmied l-uem tal-sigarru waqa'fuq Gillette. Huwa ma jidhirx li l-avviż.
  
  
  "U l-missier?"
  
  
  Ed sploda l-blu tal-duħħan blu u tpoġġi l-sigarru fir-reċipjent. "Philip Doane huwa mejjet," huwa qal. "Tifla qalli. Miet ftit wara li ltqajna-dar. Tagħha aqta hija li l-provi u l-tribulations dwar dan il-vapur għandhom jintlibsu lilu. Hi qalli li kienu ġejjin dar, u huwa deher kuntenti. Huwa maħsula u sib stabbiliti fil-siġġu fil-kamra tal-ħajja. Huwa talab għal-ħġieġ ta sherry u talab tagħha li tgħid l-istorja kollha ta'dak li ġara tagħha. Kien impressjonat ħafna bil-inti, Nick. Huwa qal li ma kien hemm l-qodma Chinaman...
  
  
  "Iva," qal.
  
  
  "Iva, dan huwa dak li kien talab," Hawke qal. "Ukoll, qalet li l-missier tal-ħsieb li dan Ji jammiraw inti. Li inti kienu xi tip ta saħħar. Raġel li suċċess fil xi pjuttost maġika l-affarijiet. Imbagħad huwa inklinata lura fl-president tiegħu kienet tifla tiegħu. Hi qalli li huwa imbagħad qajmet tiegħu tal-ħġieġ u għamel sena. "Dwar il-maġija tal-ħajja". Imbagħad huwa ħa sip, tpoġġi l-ħġieġ, u għalqet l-għajnejn tiegħu. Penny qalet li kien jaf li kienet mejta.
  
  
  "Jiddispjaċini," qal. "Huwa kkawżat ħafna problemi, iżda fl-aħħar, huwa ma kienx persuna ħażin. L-ego-iżball kien li l-uem ma l-kura dwar kwalunkwe ħaġa iżda tiegħu tifla ego.
  
  
  "Ego kien midfuna dan filgħodu," Ed qal. 'Kollox huwa multa. L-girl jaħseb hekk wisq. Jekk hu kienu għadhom ħajjin, aħna se jkollhom ħlas lilu direttament. Huwa kien għadda l-bqija tal-ħajja tiegħu wara bars."
  
  
  "Jien ma imħatri Stahl fuq li," qal.
  
  
  Hawke tbissem grimly. "Ukoll, naf, ego hija t-talent, lanqas ma jkun Stahl biex tpoġġi dan," huwa qal. "Iżda jien naf li l-ego tifla iħoss tajba, huwa aktar probabbli ma kkawżaw ħej, wisq problemi. Barra minn hekk, kien jagħmel l-almu tiegħu biex tikkoreġi żball tiegħu. Huwa tax-xellug sett sħiħ ta'l-pjanti għall-ġodda-kaxxa tal-sistema tas-sigurtà. Fl-aħħar, huwa kiteb li anki huwa ma sab l-mod li jiksru permezz agħlaq għadhom."
  
  
  "Imbagħad fuq," qal. "It-truf kollha jidhru li huma marbuta mill-ġdid. Dr. Inuris, Colonel, Iben, Ma Mario, Ma Philippe: l-mejta. L-deheb sigur u l-eroina ġew ikkonfiskati.
  
  
  "Il-partijiet huma sikuri mill-ġdid," Hawke qal. "Mill-inqas għal issa." Huwa ħa twil jkaxkru fuq sigarru tiegħu. "Xorta, Nicholas, kien ftit bl-addoċċ. Imbagħad huwa tbissem, laħqet u qabad-naħa tiegħi. "Għal darb'oħra," huwa qal, " tiegħi grazzi u l-apprezzament minn prominenti uffiċjali eletti."
  
  
  "Grazzi," qal.
  
  
  "Aħna grati," Hawke qal. "Ukoll, Nick, naħseb li jistħoqqilhom vaganza."
  
  
  "Stenna minuta," qal.
  
  
  Ed miżmuma sa l-idejn għall-silenzju. - "Le, imma serja dan iż-żmien. Inti jistħoqqilhom. Għall-waqt. Tmur fejn tixtieq.
  
  
  ""Jien ma nemminx dan.
  
  
  'Ipprova.'
  
  
  "Forsi," qal, it-tħejjija li jħallu l-uffiċċju.
  
  
  "Ah," Ed qal. 'Stenna-tieni. Insejt xi ħaġa tagħha. Huwa laħaq għall-iskrivanija tiegħu. "L-girl staqsa biex jagħtik dan. Hija qalet missierha tixtieq li jkollok tagħha. Huwa telgħet rettangolari-pakkett mgeżwra fil-kannella-karta u marbuta mal-ħabel.
  
  
  Huwa sib stabbiliti mill-ġdid u mhux ippakkjat. G kaxxa postali tal . "L-girl qal xi ħaġa oħra. "Ippermettuli ara, dak li kien mill-ġdid?" Oħra ego ċajta. — Ma tgħidli-memorja tiegħek qed tfalli inti. Il-messaġġ tagħha jaqra: "Tgħid is-Sur Carter, jien ser imħatri inti ħames frank, li hu mhux tiftakarx kif tiftaħ din il-ħaġa."
  
  
  I tbissem tagħha bħala l-I ppressata għalih finanzjament u l-rating. L-għatu tal-kaxxa tellgħu off.
  
  
  Ġewwa, I raw il-lista tal-ħinijiet tat-tluq tat-titjira, irku mill-numru tal-vjaġġ u l-ħin. Huwa malajr għalaq l-għatu qabel Ed tista'tara dak li kien ġewwa. Huwa ħarsu lejn l-għassa tiegħu u ltqajna. "Ukoll, I d aħjar jmorru. Ed saqajh u ħadlu-naħa tiegħi mill-ġdid. "Oh, Nicholas," huwa qal. "Kun żgur li tħalli messaġġ fejn nistgħu nsibu għalik."
  
  
  "Naturalment," qal. 'Mingħajr problemi. Inti tista'ssib me F'hong Kong. Jippruvaw il-Peniżola tal-Lukandi.
  
  
  L-uem xejru fil-tagħha u malajr fuq il-bieb. Huwa kien hemm, grinning bħal Cheshire qattus tipjip sigarri.
  
  
  L-għoli fil-għoljiet fuq il-Ridt, fil-belt żgħira fl-aħħar tal-triq, stands b'ħitan tal-lukandi. Dawn li huma ġewwa tista'tara kollox minn barra. Iżda dawk li huma barra mill ma tistax ara ġewwa. Huwa post li l-blokki off-dinja.
  
  
  Mill-ħajt lura, mesmerizing-pajsaġġ tal-larinġ l-imsaġar u l-vinji jinżel il-bogħod jgħammex-Baħar Mediterran. Ġewwa l-ħitan hemm l-ġonna bil-lottijiet tal-siġar u l-fjuri, u jgħajjat kkulurita-għasafar. Mhux meta l-xemx glistens fuq il-qodma ħitan tal-ġebel, u l-blu tal-ilma mill-pool nagħmlu ħaġa tajba li l-ġisem invitingly.
  
  
  Filgħaxija, mijiet ta'xemgħat nagħlaq l-tabelli barra fl-ewwel shimmering-intimità taħt frisk star-għaksa-sema.
  
  
  U mbagħad inti xorta jkollhom il-ħin bejn l-għaxija u li jmiss wieħed, u mhux meta...
  
  
  - Qamar saint mgħarrqa-kamra, il-wiċċ tagħha u mgħammed bid-fidda-kiwi. Hija tistabbilixxi fuq l-art fil-forma, - ġilda tagħha artab u mxarrba, tagħfas kontra l-me.
  
  
  "Kwalunkwe champagne?"
  
  
  Hija tbissem u ħadlu-kap tagħha. "L-arja hija diġà tossika." Hi inklinata li jilgħaq lili:"Nick?"
  
  
  Hi mistrieħa kap tagħha fuq l-ispalla. Hi nifs fil-ħelu riħa ta ' xagħar tagħha . 'Dak li?'
  
  
  'Ma jimpurtax.'
  
  
  - "Le, I qal tagħha. 'Jimxi'l quddiem. X'kienu inti ser tgħid?" Naħa tagħha jiżżerżaq'l isfel tiegħi fil-koxxa. 'Ma jimpurtax.'
  
  
  "Id-dritt," qal.
  
  
  — I kien biss kurjuż."..
  
  
  'Dak li?'
  
  
  "Dan huwa stupid." Naħa tagħha kienet fil-fatt ħafna b'talent u nefħa.
  
  
  "Xejn," qal. "Ma jimpurtax jekk huwa stupid."
  
  
  "Ukoll, li nisa stupid .
  
  
  "Ukoll, jekk idejqek, inti tista'tgħid dan id-dritt bogħod," qal.
  
  
  Hi ducked taħt il-folja għal mument. Agħlaq kellu wkoll l-idea kbira ta'dak li ma hemm.
  
  
  Mischievous, pouting, u frowning fl-istess ħin, hija crawled barra minn taħt il-folja mill-ġdid. L-idejn kienet okkupata mill-ġdid.
  
  
  - "Le, — qalet. "I verament ma għandu jitlob."
  
  
  "Jekk jogħġbok," qal. 'Staqsi. Jekk jogħġbok me.
  
  
  Naħa tagħha kienet ħafna okkupata-dritt li issa. — Għandek l-moħħ?"
  
  
  - "Le, I qal tagħha. "Jien ċert li jien mhux se moħħ."
  
  
  Huma inti żgur li?'
  
  
  "Assolutament, assolutament żgur."
  
  
  — Tista I jgħidlek żewġ mistoqsijiet?"
  
  
  "Staqsi me tlieta, ħamsa, mitt-mistoqsijiet."
  
  
  "Huwa sabiħ hawn, hux, Nick?"
  
  
  "Huwa Dollaru li se jilħqu l-mistoqsijiet tiegħek?"
  
  
  - "Le," hija qalet, tagħfas xofftejn tagħha għall-mini. — Hija kienet biss mitluba grazzi."
  
  
  "U dawn il-mistoqsijiet?"
  
  
  "Id-dritt," hija qalet. "L-ewwel corkscrew: inti se tħallas me lura l-ħames frank inti nirrispettaw lili?"
  
  
  Fl-tagħha rewmatiżmu I laħqu matul l-nightstand u ħa l-ħames-franc nota tagħha kartiera. Ħej tajt lili.
  
  
  "Il-bidu tat-tieni corkscrew?"
  
  
  "Issa nies jgħidu li jien ferm sbieħ. U madankollu, in-nies dejjem jgħidu li l-sbuħija ma jmurx lil hinn minn barra. Nick, jekk sbieħ tagħha, hija tiegħi sbuħija biss fuq barra?
  
  
  Ma kien hemm l-ebda ħtieġa għal kliem. Fl-tagħha rewmatiżmu, sab ġisem tal-mara.
  
  
  * * *
  
  
  
  Dwar il-ktieb:
  
  
  Nick Carter ra Nicole Iljuni fil-każinò fuq il-franċiż Ridt... Nicole kienet marret. Ftit snin ilu, kienet maqtula fil-karozza-inċident.
  
  
  Imbagħad li kien il-mara bl-mejjet wiċċ tifla? Carter tal-xogħol kien biex issir taf.
  
  
  Iżda ftit nies qal ruħhom li l-ego x'inhu l-iffissar-ispiża miljuni ta'dollaru. Sadanittant, xi ħadd qed tieħu blokki sinifikanti tad-dinja tal-riżervi tad-deheb permezz ħassar plot li l-meded mill lussu franċiż bajjiet li New York "missjoni" minbarra...
  
  
  Dak rfigħ rwol ma Penny Isfel jilagħbu f'dan il-dubjużi dell?
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"