Картер Нигы : другие произведения.

81-90 җыентыгы шымчылар турында Ника Картера

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Картер Нигы
  
  81-90 җыентыгы шымчылар турында Ника Картера
  
  
  
  81. Кремлевское эш http://flibusta.is/b/663741/read
  
  The Kremlin File
  
  82. Испаниянең элемтә http://flibusta.is/b/607273/read
  
  Spanish Connection
  
  83. Заговор баш үлем http://flibusta.is/b/607245/read
  
  Death ' s Head Заговор
  
  84. Пекинское досье http://flibusta.is/b/690087/read
  
  The Peking Досье
  
  85. Коточкыч террор боз http://flibusta.is/b/691313/read
  
  Ice-trap Террор
  
  86. Убийца: кодланган исеме Стервятник http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Assassin': Code Name Vulture
  
  87. =================================
  
  88. Ватиканская вендетта http://flibusta.is/b/635621/read
  
  Vatican Vendetta
  
  89. Билгесе Кобры http://flibusta.is/b/671056/read
  
  Sign of the Cobra
  
  90. Кеше, ул сата үлем http://flibusta.is/b/678851/read
  
  The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  Кремлевское эш
  
  
  тәрҗемә Лев Шкловского
  
  
  хәтер улы Антон
  
  
  
  
  
  Башлыгы 1
  
  
  
  
  
  
  
  Угнать америка самолет хәзер мөмкин түгел. Сез беләсезме, бу, аны беләм, моны һәр придурок, ул кайчан булса укый, газета белә бу.
  
  
  Тик нигә бортпроводница узыш 709 утравында Гранд-Лаклэр иде болай якын килү белән темнокожим черноволосым пассажиром, чарада катнашучыларга бер тирәли передних утыргычлар? Ул дип, аның белән заигрывала?
  
  
  Короткоствольная штучка, аны ул вакыт хранила астында униформой, подогревая арасында грудей өчен, мин үзем бик теләп наблюдал башыннан ук очу. Киресенчә, барысы да йоклый, һәм башта кебек тоелды миңа бу ир-ат күп түгел аның, берђœгђ дђ тими мөмкинлек бирә эму эшләргә килгәндә, аңа кирәк. Яхшы авиакомпаниях клиент элеккечә кала мәлик. Һәм ул бераз приоткрыла молнию үз обтягивающей туники, аның инде зур түземсезлек белән көттем уеннары подглядывание. Әлегә ул вытащила искиткеч кусок металл, ул мгновение засверкал бу луче света.
  
  
  Ул вложила эго бу эго ладонь, повернулась үтте аша ишек переднюю каюту. Ир-ат басты һәм яңадан посмотрел бу кертеләләр, корал билгеле иде күрәсең, бу эго уң кулымда. Минем иде Люгер " бу наплечной кобуре астында курткой, әмма мин белә кичекмәстән привлеку игътибар эго, әгәр көчемнән адым аңа. Стилет иде замшевой кожаной оболочке у хокук предплечья. Аны иде файдаланырга бесшумный пружинный механизмы өчен сизелмичә дә чыгарырга эго миңа кулын, әмма ташлап, эго - бөтенләй икенче эш. Ир-ат күрә. Бар иде шанс выстрелить барып, ничек кенә аны эго, мәсәлән.
  
  
  Әлегә аның әле раздумывал, нинди вакыйгалар бар наибольшие бар бу уңышка әлеге вакытта башка хђл, карар түгел минем. Барлык проснулись нче тавыш та керми ату кабинасында. Аны ишеттем тирәсендә үзен удивленные тавышлары килгән пассажирлар, подпрыгивающих үз урыннарында. Аннары казана тавышы хәл итү буенча фәнни-тикшеренү бурычларын буенча. «Барысы да сохраняйте тынычлык. Юнәлеш очу иде үзгәргән. Бу Гаване аласыз калырга бөтен һәм невредимыми. Юк, сәбәп паники ».
  
  
  Бар иде акцент: испан теле. Янымда Тара Сойер тирән вздохнула, ә Рэндольфа Флеминга өчен ee спиной перехватило сулышы.
  
  
  'Успокойся..- Аның прошептал сүзенә түгел, шевеля губами,. -Карагыз әле мәҗбүр итә хатын-кызны замолчать.
  
  
  'Куба? Әмма буларак турында шартнамә белән көрәш турында угонами самолет?
  
  
  Түгел иде вакытта итеп аңлатырга. Автоспорт, кемгә бу мөмкин сойти кулдан Кубада иде агентлары Кастро яки эго зур берсен за океаном. Әмма әгәр ул подумает һәм заткнется, ул алачак ачыкларга, бу үзе. Ул түгел иде, мондый глупой.
  
  
  Ир-ат йөгереп темным взглядом пассажирлар. Эго глаза на мгновение барышлый безне, аннан соң ул күтәрде ih бәяләү өчен реакцию артта калды безне.
  
  
  Аны акрын повернулся ягына, әйтерсең, отель белән сөйләшергә кыз янымда. Прикрытая искривленным плечом, минем кешедә скользнула астында лацкан ягына «Люгера». Ир-ат түгел, игътибар итте миңа игътибар.
  
  
  Дип саналды, - дип пассажирлары иде вооружены. Аның вложил корал бу левую кулын. Аның сидел бу проходе уңнан барышында самолеты һәм җиңел иде уложить эго түгел, вставая. Аның нажал бу курок.
  
  
  Пистолетын наина ельцина буенча эго кулы, һәм аны кабат ата. Алдында эго белоснежной рубашки покраснел. Ул егылып навзничь өчен ишек һәм повис анда, әйтерсең прибитый аңа. Эго авызы ачылды от крика, ул да раздался. Эго колени задрожали, һәм ул кимеде. Кемдер толкнул ишекне икенче яктан, әмма эго гәүдәсен заблокировало кертеләләр. аннары минем ике Беренче тотарга тырыштык аны, прыгнул алга.
  
  
  Артта үзен ишетте аны истерический крик хатын-кызлар. Мораль рухын башлады чыгарга берсе-контроль астында. Аның оттащил мәетне бер аягын һәм ишек распахнулась. Револьвер бортпроводницы шул ишеклђр артында œтте ата. Таращить күзләре белән свистом узды аша минем подмышку, проткнула минем пәлтәсенекен һәм дәвам итә хәрәкәтләнергә буенча үз траектории, әлегә крик бу задней өлешендә самолеты түгел, дип хәбәр итте миңа, кемдер яраланган. Аны нырнул, схватил кызны өчен запястье кылды вращательное хәрәкәт, әлегә ул уронила револьвер. Ул iso барлык көч пыталась защититься, пробуя үз озын кискен ногти минем йөзе, миңа туры килде уронить үз люгер өчен вырубить аның ударом карате буенча муенында. Ул безвольно кимегән бу минем объятия, һәм мин ташладым аны мертвое гәүдәсен аның берсен. Аны алды өч револьвера, ике салды минутына һәм тотты «Люгер» наготове.
  
  
  Мин белмәдем, дип кабинасында. Самолет задрожал, кинәт үзгәртте юнәлеш һәм кискен шталь егылырга океанга. Аны югалткан равновесие, наина ельцина аша ишек кабинасы, миңа туры килде ухватиться өчен дверную раму.
  
  
  Пилот лежал ничком бу кресле, провисая бу ручке идарәсе. Тирәсендә пулевого яралануы, шул аркада текла кан. Аның өстендә басып штурманы. Башыннан икенче пилот кулланыла неистовые тырышлыгы кире кайтару өчен, самолет, бу турыдан-туры трассасын. Штурман оторвал очучы нче штурвала һәм попытался туктатырга каны тукта мый платком. Ул алыр иде шундый ук уңыш дђ туктатырга Ниагарский водопад. Башыннан икенче пилот алды идарәсе самолеты һәм переключился бу автопилот. Ул повернулся, мөгаен, ярдәм итәр өчен штурманы екатеринбургтан матвей, мине күргәч, һәм застыл. Әлбәттә, ул кабул өчен мине капера номеры өч.
  
  
  Аның сунул «люгер» бу кобуру һәм подмигнул эму. «Без булдырабыз лететь Гранд-Лаклер. Алар сугышны оттырды ».
  
  
  Башыннан икенче пилот карадым mimmo мине беспорядок бу проходе. Штурман кинәт повернулся, удерживая очучы бер кулы белән, һәм уставился миңа. Ул смертельно мучнистые. "Кем син, тегүче тик синнән?"
  
  
  «Янтье Параат». Аны, кивнул пилоту. - "Ул вафат булды?"
  
  
  Ул покачал аягы. Башыннан икенче пилот посмотрел миңа.
  
  
  "Ул застрелила Хауи ... бортпроводница!" Аннары эго баш миен переключился бу икенче тапшыру. 'Син . .. Исәнмесез . .. син нишлисең белән пистолетом?
  
  
  Аның, дип эму. «Әйә син шат, ул иде минем белән? Сезгә яхшырак аэропорты белән элемтәгә керергә кеннеди, ny һәм доложить. Ул чакта аласыз шунда ук спросить, бармы Ника Картера рөхсәт кию корал бортында. Әйтегез аларга, алар посоветовались белән Тимоти Уайтсайдом. Бу очракта, әгәр сез онытканнар, ул президенты әлеге авиакомпаниянең.
  
  
  Алар карадык берсен бүгенге берсен. Башыннан икенче очучы егылып үзенең урынны гына сводя белән минем күзләр, һәм исемгә радиосвязь. Ревматизма килде бераздан. Мөгаен, аларга туры килгән вытаскивать Уайтсайда буенча, чүп-чар өчен. Эго тавышы абсурд взволнованно һәм яростно. Аны, белми, дип уйлый бозулар турында тәртибен. Ул инде иде югарырак нәтиҗәләргә дә сәләтле " кеше үтерү, әгәр бер генә эго самолет прилетал белән опозданием минутка да.
  
  
  Ул арада ике башка бортпроводниц кабинасында килде ел саен. Алар тиз почувствовали, вђзгыять тагын контролендә, һәм воспроизвели аша звуковую системасын успокаивающие хәбәрләр.
  
  
  Аның пощупал. ru очучы. Ул нерегулярен. Аңа хәбәрне штурманы екатеринбургтан матвей тәкъдим итте утыртырга эго бу буш урыннар сзади.
  
  
  Аның эму әле бик ошаган иде, ләкин ул понимал, дип эму кирәк минем ярдәм. Без отцепили пилот һәм пострадала эго кире аша трупы бу проходе. Блондинке бу униформе насыйп сложить подлокотники арасында өч буш сиденьями өчен, без идек уложить эго. Ул түгел, бөтенләй удобном хәле, әмма минем хисе туа иде, - дип эго бу булмаячак беспокоить күпкә озаграк.
  
  
  Бер караганда, бортпроводниц башлангычларда беренче ярдәм күрсәтергә, һәм Тара Сойер встала янында. Ул књрсђтте бу мгновение, ә аннары диде: «Оставь мине. Аның алам үтәүләрен моның белән. Синдә тагын бик күп дель ».
  
  
  Без штурманом калдырган очучы кызларга. Без переместили әле находившуюся башка аң бортпроводницу ирекле урын артта очучы.
  
  
  Аны җентекләп обыскал аны, тик артык тапмаган корал. Аның нык бәйләде әй, лодыжки һәм запястья, ул очрак, әгәр ул тапканчы авыз берәр үзләренең ядовитыми ногтями, кайчан очнется. Без уложили мертвого угонщика бу шкаф өчен пассажирлары күрми эго, һәм юнәлделәр кире кабинасына. Башыннан икенче пилот әле выглядел бледным һәм обеспокоенным. Ул мића торышы, очучы, һәм минем ревматизма эго түгел обрадовал. Ул проклял. - Келере ... алар Ничек иде эләгү бортына шушы пушками? Ә сез?'
  
  
  «Минем бар, бу рөхсәт кәгазе кебек мин сезгә диде. Ике револьвера прятали астында бюстгальтером. Элегантно, сиңа түгел бугай? Миңа билгеле булганча, экипажы да тикшерелә бу булу корал.
  
  
  Ике ир-егет издавали фыркающие тавышлары, признавая брешь имин. Миңа кызык булды, каково иде, икенче пилоту. Безгә кирәк иде үтәргә, тагын озак юлга.
  
  
  «Син ничек думаешь, син әле сможешь доставить самолет Портына-оф-Спейн, яки син телисең өчен аны алды идарәсе үз өстенә?»
  
  
  Эго брови изогнулись. Ул дип уйламаган идем мин подшучиваю аның өстендә. "Сез сөйләгез, дип, сез, аласыз, идарә итү өчен бу самолет?"
  
  
  Аның вытащил бумажник күрсәтте лицензия. Ул покачал аягы. «Рәхмәт өчен тәкъдим, әмма аның эго эшләячәкмен үзе».
  
  
  «Әгәр сез передумаете, аның әзер сезне подменить», - дидем. «Мин булырмын янында».
  
  
  Ул " дип, һәм ул надеялась, ул расслабился. Аның чыкты, бөтен кабинасы. Бортпроводник разносил эчемлекләр һәм тырыштым успокоить пассажирлар. Башка давал кислород старику. Ихтимал, бар иде йөрәкнең өянәге. Тара Сойер һаман иде мәшгуль очучы. Акрын гына нәтиҗәле. Аны әй ошаган иде күбрәк. Күп түгел, хатын-кызлар тыныч кына относились к мондый хәл. Ул күзләрен күтәрде, аны кайчан торды янында. «Ул гына да түгел, выдержит, Нигы».
  
  
  «Юк, аңлашыла».
  
  
  Утырып өчен очучы бәйле бортпроводница башлады килә үзенә. Ee күзләре ачылган бер-бер артлы, һәм менә синнэн күтәрә кулын өчен погладить ноющую муеннарына. Ул кайчан дип, бу аның куллары бәйле, ул попыталась осмотреться. Укол больно, вызванный моның хәрәкәте, бу бердәнбер тапшыру сл. 'Oi . .. ", - дип зарланды ул. 'Минем шея.'
  
  
  Ул күтәрде мине күзләре.
  
  
  «Түгел сломана», - лаконично игълан итте аны. «Сиңа да кирәк түгел, алырга дурного күзләре атуның».
  
  
  Ул закрыла күзләре һәм надула иреннәре. Аның алмый отель өчен ул тагын аћын, һәм шалтыратты бер тирәли башка бортпроводников. Аның сорады, аны алып килергә бер стакан виски белән су сорады инанырга аның хезмәттәше выпила. Ул җентекләп үтәгән минем боерыклар, перегнувшись аша кызны кресле, приподняв аның башын өчен подбородок һәм наливая эчемлек әй бу тамакны. Кыз сглотнула, заткнула авызы һәм ахнула, ә бортпроводница вылила виски атмосфера һавасына. Бер өлеше моның виски эләкте аның униформу.
  
  
  Аны дип сорады: «Сез кайчан да булса күргән, аның элек, моңа кадәр рейс?»
  
  
  Югары стюардесса белән серро-дымчатыми күзлегеннән, выпрямила спину һәм књрсђтте миңа. Хәзер, ул кайчан тәмамлый, пассажирларга ярдәм итәргә, аның голосе яңгырады иремнең тыйнак гнев. «Юк, Эдит, кыз белән шөгыльләнүче гадәттә летает безнең белән шалтыратты кайтарганнар кадәр вылета булсын өчен әйтә, чөнки ул больна, һәм послала подругу. Тавыш бирү бу подругу!
  
  
  "Бу өлешендә кайчагында?"
  
  
  «Ни дәрәҗәдә аны беләм, бу беренче тапкыр иде. Гадәттә, аэропортында бар резерв стюардессы, ләкин бүген безгә берсе тирәсендә әлеге кызлар килде ».
  
  
  Аның усомнился. «Әйә да беркем дә кулга иде бу артык совпадение?»
  
  
  Ул барлыгы књрсђтте миңа. «Сэр, анда авиация почта бизнесявляется сез һәрвакыт аласыз, теләсә ни көтәргә соңгы минутта. Бирдек кызга берничә сорау, һәм арттыргач, ул аңлый һөнәрен, без алдык аны үзе белән. Һәм гомумән, син ни өчен полицейский?
  
  
  «Ул, кемгә бүген бик бәхетле. Алмассызмы сез накинуть очучы одеяло? Барлык бу кешеләр подумают, әйтерсең лә алар күрә мәетне ».
  
  
  Ул әче књрсђтте бу рыжеволосую бортпроводницу белән шөгыльләнүче оправлялась бу кресле, һәм отшатнулась.
  
  
  Ул књрсђтте миңа, ничек раненая кош, прыгающая буенча лесной тропинке к голодному коту. Аның sel янында. Хатын-кызларга җиңелрәк сөйләшергә минем белән, әгәр аның ih түгел пугаю. Аның тырыштым, чиста була, артык сочувствующим.
  
  
  «Син тактика белђн чыгып булмый аркылы төрмә, инде син генә тотасың, чиста шулай аппетитно, хәзерге кебек, апасы. Гаеп үтерүдә мастер плюс да, алар әзер бирергә өчен сезгә угон самолеты. Әмма, икенче яктан, әгәр дә сез бераз поработаете минем белән, миңа бирмисез лђ лаеклы ревматизма, бәлки, аны алмыйм, нәрсәне сезнең өчен нәрсә эшләргә. Ничек синең исемең?'
  
  
  Ул, диде, һәм тоелды миңа, мин тоттым",-дип булса нче өметләр һәм предвкушения аның тонком напряженном голосе. - «Мэри Остин».
  
  
  "Һәм синең батыр егет?"
  
  
  "Хуан ... Кардоза ... Кайда ул?"
  
  
  Аның диде әй, сљйлђшмичђ. 'Соңмы турында nen уйларга.'
  
  
  Миңа кирәк иде", - белергә, аның реакцию. Ул җебе әйтә миңа, чыннан да, бармы ул омелой моңа күпмедер мөнәсәбәте. Аның йөзе выглядело әйтерсең, аның вырвал аның складывать доллар тел. У нах ђњвђл акты күз яшьләре.
  
  
  Аның сүзен дәвам итте дружелюбным тоном. «Сөйләгез миңа турында күбрәк Хуане, Мэри. Ул кем булган?'
  
  
  Аның тавышы казался глухим, ул дип сөйләде арасында рыданиями. «Кубинский беженец. Ул ва-банк, һәм эму кайтырга туры килде. Ул әйтте иде карендәшлек белән фидель Кастро, һәм алар да уята эму зыян өчен бу ».
  
  
  Аның, дип уйлады ул күбрәк охшаган хезмәткәре тайной, полиция. Бу заключалась сложность, качакларны кабул итү; белмисең, кем иң делле сбежал, һәм кем булып эшли дошманга ».
  
  
  "Ничек сез озак белсеннәр эго?"
  
  
  'Алты ай.' Ул сездәге бала, плачущий өстендә сломанной игрушкой. «Мин танышкан аның белән, килгәч эшләдем « Истерн Эйрлайнз » вакытында очу Майами. Ике якшәмбе көннәрендә элек ул сорады миннән уволиться белән эш. Эму кирәк иде минем ярдәм. Ул унаследует күп акча шул Кубада, һәм әгәр ул ih алачак, алабыз пожениться. Хәзер . .. син үтергән эго ».
  
  
  «Юк, Мэри, бу син убила аның кайчан передала эму револьвер һәм застрелила пилот».
  
  
  Ул шау-гөр килеп зарыдала. Пассажирлар удивленно оглянулись, кайбер һаман иде напуганы.
  
  
  «Мин выстрелила ... иде бу очрак ... штурманы набросился на мине ... ул бәрде мине ... мин ... мин сезгә нажимать бу курок ... аны ... аны гади отель өчен oni үзгәртте курсы ... '
  
  
  Аны басты, положил подлокотники һәм положил аның өч сидениях. Аны иде сорады Хока ясарга берәр өчен нах. Һәрхәлдә, ул белмәгән беренче кагыйдәләре куллану корал: беркайчан да браться өчен револьвер, әгәр дә сез җыенасыз эго файдаланырга кирәк. Икенче кагыйдә: балалар белән уйнарга тиеш түгел револьверами.
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 2
  
  
  
  
  
  
  
  Кайчан минем босс, Дэвид Хок, атады мине N3, дип тора, минем рәсми коды буларак, беренче Killmasterа, аны беләм, ул җыена бирергә миңа невыполнимую миссия.
  
  
  Гадәттә, килгәч, янында беркемне дә юк, ул атады мине Ником. Тик ул кашляет ди N3, аның беренче эш итеп, дип уйлыйм, миңа кирәк ике тапкыр арттырырга, үз иминият полисы тормышы. Кызганычка каршы, безгә бер компания түгел иде ки сумасшедшей өчен иминиятләштерергә минем, шулай булгач, бу тумаган.
  
  
  Аның килгәч доложить. У AX иң ярлы штаб-фатирлар буенча барлык разведывательных хезмәтләре. Егетләр тирәсендә ЦРУ һәм ФБР, отворачиваются моннан, ә әгъзаларына яшерен хезмәте угодить тагын труднее. Алар уйлый алар иң яхшы сайлау, чөнки алар тиеш охранять президенты.
  
  
  Аны иде уставшим. Аны үтәгән утомительное йөкләмәсе һәм түземсезлек белән көттем берничә атна рыбалки төньяк Мичигане. Хоук пододвинул миңа газета аша урындык, закашлялся һәм әйтте: «N3, сез дә аңлыйсыз, - дип димәк?»
  
  
  Аны алыр бирергә ревматизма барып, ничек укыдым кричащий итеп язылган: «Авырлыклар».
  
  
  
  
  ГЕНЕРАЛ ХАММОНД
  
  
  КАНСЫЗ КЕШЕ ТАРАФЫННАН ҮТЕРЕЛӘ БУ ФЛАЙРЕ
  
  
  
  
  Мин уйламыйм, чөнки күп кенә америкалылар беләләр Хаммонда. Моның өчен, аларны белергә кирәк про утрау Гранд-Лаклер. Генерал иде анда диктатором. У утрау бик катлаулы тарихы. Аннары моннан, ничек ул завоеван испаннар, ул кулына эләгә французлар, аннары иде захвачен англичанами. Халык иде 90 процент черным, потомками коллар, привезенных тирәсендә Африка эшләү өчен сахарных плантацияләрендә һәм густых урманнарда. Ун ел элек островитяне булдык референдумда порвать белән англичанами һәм провозгласить, законга бәйсез республикага. Анда шталь үзгәртү кирәк Рэндольф Флеминг
  
  
  Флеминг иде, иң талантлы һәм иң популяр кеше, утрау. Ул кертте мөһим үзгәрешләр һәм шталь өчен үз халкының чын әти. Аннары эго сбросили. Ул гына да түгел, бик күп бирде хәрби, һәм алар возмутились. Флеминг сбежал кушма штатларына, анда эму бирелде сәяси убежище. Хаммонд килде, хакимияткә һәм поработил кешеләр кебек положено хәрби диктатору. Хәзер Хаммонд иде мәет. Случайность? Бәлки, юк. Бу имело әһәмияткә ия. Ул калдырды вакуум хакимияте. Теләсә нинди, кем каршындагы диктаторе проявлял билгеләре лидерлык иде төзелгән төрмәгә яки башка рәвешле чыгарылырга буенча җыю вакытында идарәсе Хаммонда, һәм ул опасался, дип белә иде инде, кемгә дипломатлар карыйлар, торгызырга ярдәм итәр өчен, тәртип, утрау.
  
  
  Хоук проворчал: «бездә бар разведывательные мәгълүматлар, указывающие булса да руслар тудыра утравында ракетные базасы. Әлбәттә, бик тыныч кебек, һәрвакыт. Шуңа күрә безгә дә шулай ук эшләргә кирәк булачак акрын гына астында прикрытием. Булсын безнең отвлечь, Куба шумит турында Гранд Лаклере. Алар ярдәм итәргә тели нең мохтаҗларга күршеләрегезгә. Әмма без беләбез барлык кулында рус һәм максаты «ярдәм» - билгеләргә ракета утравында. Шулай итеп, бу операция эләгә кремлевское досье ».
  
  
  Дэвид Хоук постучал пальцами буенча крае урындык һәм җитди посмотрел миңа. «Бу операция өчен бер кеше, N3. Безнең хөкүмәт теләми икенче кубинского ракета о, Сез бурычлы мөмкин кадәр тизрәк доставить Рэндольфа Флеминга Гранд-Лаклер ».
  
  
  Аның сомневался, дип хәрбиләр булачак утырырга урынында яки нәрсә бу турыда сөйләргә.
  
  
  «Сезнең эшегез - инанырга, алар причинял. Сез тиеш отвезти Флеминга казанда президент сарае. Һәм сезгә туры киләчәк гамәлдә итеп беркем дә белдем безнең илдә ия моңа күпмедер мөнәсәбәте ».
  
  
  Аның ачык белдерде, үзенең сарказм. - «Мин күнеккән, дип мине стреляют, мине отравляют, һәртөрле угрожают, биредә бернинди үзенчәлек тә юк, ләкин мин аны әле тапмаган учреждениеләре ясарга үзен невидимым. Ничек телисећ, аның өчен шталь невидимым? '
  
  
  Аның хорош күп кенә вещах, әмма рассмешить Тетеревятник - бер генә түгел, әйләнә-тирәсендә алар. Ул бөтенләй нечувствительным. Ул хәтта елмаеп куйды.
  
  
  «Бу турыда инде кайгырткан. Лаки Флеминг һәм Том Сойер - яхшы дуслар ».
  
  
  «Миңа күбрәк ошый Гек Финн, әмма караганда, китап Марка Твена миңа ярдәм итә ала?»
  
  
  Хоуку ошамый мондый остроумие, шуңа күрә ул ташладым миңа кислый караш. Томас Сойер. Бәлки, сез ишеткән турында nen. Ул президенты Sawyer Hotel Group, иң зур дөньяда. Өч ел элек генерал Хаммонд бирде эму җир участогы пляжда өчен отель төзергә һәм казино, анда байлар туристлар алыр иде развлечься алырга булса, дип алар потратят үз акчаларын. Алар икесе дә бу лаек. Сез, әлбәттә, аңлыйсыздыр, дип Сойеру табышлы түгел поглощение, ул кичекмәстән национализирует эго прибыльную компаниясен. Ышанам, хәзер сез аңлыйсыз, дип Сойер вәгъдә бөтен безнең ярдәм алмашу өчен вәгъдә ителгән Флеминга, дип эго бизнес киләчәктә дә подвергнется риску. Һәм Флеминг бирде сүзен ».
  
  
  Аңа кивнул. Сәясәт ясый странных иптәшләр буенча, чүп-чар өчен. Патриот Флеминг һәм хирыс делец Сойер. Һәм, миңа туры киләчәк лейкопла шушы ике кешене бергә. Аның уртаклашкан артык кырыс офис Хоука белән банальной дигән уй дөнья - бардак.
  
  
  Барлык Sawyer Нью-Йоркта выглядел да башка кунакханәләр, шул ук бәя диапазона: маленькое катарсис, окруженное дорогими кибетләргә дә. Тик бер генә иде икенчесе. Иде шәхси лифт, ул алып барды ачыктан-ачык бу югары катында урнашкан. Поднявшись наверх, аны ступил бу йомшак келәмгә просторного холл, анда мине көткән элегантно одетая блондинка. Кадерле жириновский интернетта висели барлык чыктылар, ләкин безгә бер тирәсендә алар алмадым ярыша сыйфат белән ике аяк, подмигивающими миңа астыннан узкой юбки. Миңа махнула кечкенә стройная кешедә. "Мистер Картер?" Аңа кивнул.
  
  
  «Аны Тара Сойер, - диде ул. «Әтисе, һәрвакыттагыча, разговаривает телефон сорады, мине увидеться сезнең белән».
  
  
  Ул биргән миңа кулын повела буенча коридору к көнне башка якта. Бүлмә, аңа без кергән иде бер тирәсендә иң зур, алар аны кайчан-йә әле. Пыяла көне ачкан эшләр керү террасе, заполненной үсемлекләр һәм зур булмаган агачлар. Булмады безнең кресло, безне шкафов, безгә папок гына островки уңайлы кресло һәм кушеток. Һәм бар. Мистер Сойер белә идем, ничек кунаклар кабул итәргә. Кыз отпустила мине һәм направилась янына бару.
  
  
  "Мин шуны әйтә алам сезгә, тәкъдим итәргә, мистер Картер?"
  
  
  «Әлбәттә, зинһар».
  
  
  Ул налила миңа бер стакан бренди һәм сузылган үзе виски содовую. Без килдек к стеклянным дверям патио һәм карадык кар parque аста.
  
  
  «Нинди хурлык, - диде ул. «Күп матур әйберләр, һәм беркем дә смеет йөри анда төн белән.
  
  
  Аның, дип уйладым турыда үзен", дип уйлап алам бик күп урын алырлык небезопасны өчен кайбер кешеләрнең, хәтта берничек тә кайчан. Мәсәлән, бу бүлмә түгел иде шундый куркынычсыз өчен Тары Сойер, әгәр аны да осознавал барында аның әтисе шул ук катында урнашкан. Ул бик соблазнительной, күп женственности астында сизгер дип белдергән белән шөгыльләнүче ирекле свисала белән аның күкрәк һәм ныклы обнимала аның бот. Аның яздырган nah молчаливый тост, күңелебезнең, минем соклану түгел ускользнет берсе нах. Аннары ишекне өчен безнең тарафтан ачылды, һәм барысы да кончилось.
  
  
  Томас Сойер булып чыга түгел шул, кем аны көтмәгән идем күрергә. Аны тәкъдим итте һәм үзенә югары энергичного кеше, излучающего уңыш һәм үз. Моның урынына, аны күргән кеше дә алтынчы футов арту, ә полголовы түбәнрәк дөрес, җитез булып чыктылар движениями. Бердәнбер көчле читләтеп бу nen эго иде, көтмәгәндә, түбән тавыш. Ул тукталды берничә футах миннән карады, минем белән аяк кадәр баш, әйтерсең, кемдер карый, машинаны, аны подумывает сатып алырга. "Мистер Картер?" Ул түгел иде, диде.
  
  
  Аның тыйнак кына кивнул.
  
  
  «Син шундый, ничек мин аның үзенә ү».
  
  
  Ул зарланмады, һәм ул белми иде бу. Күпчелек кешеләр дип уйлый суперагент охшаган нечто урта арасында Богартом һәм сэром Огилви Ренни, несчастным парнем, аның британия департаменты M. I. 6 атады, «C», кеше, кем прикрытие иде испорчено статьясы немец журналында Der Stern. Һәм аны алай түгел выгляжу.
  
  
  «Аның отель иде сөйләшергә, сезнең белән table border, - дип дәвам итте кунакханә магнат. Әмма бу подождет. Сезгә белән Тарой кирәк өлгерергә самолет, ә вакыт аз. Сез уезжаете тирәсендәге аэропорт кеннеди, ny биш минут кадерле, өченче.
  
  
  Шулай булгач, блондинка киле алга таба. Эш становилось артык кызыклы. Аның кагылды, аның локтя. «Әгәр син инде җыйды үз әйберләр, безгә яхшырак барырга. Минем чемоданы инде аста, тик иң элек, без нәрсә эшли алабыз китәргә, миңа кирәк нинди хема сөйләшергә ».
  
  
  Ул керде икенче бүлмәгә кайчан Сойер уздырды мине к көнне холл. Бер минуттан ул кире кайтты норковой шляпе һәм подходящей норковой шубе поверх нежно-зәңгәр күлмәк. Аның белән иде чемоданчик ул демонстративно швырнула, миңа белән ара биш футов. Димәк, ул белсђм, ничек үзен чикли. Нәрсә дип әйтә алам оештыру-чыларның кадерен. Аны тоттым чемодан һәм карадым, ул ничек прощается әтисе белән.
  
  
  Бу лимузине, ул шактый зур, өчен, машина нинди дә булса мафиози походила бу бедную Тойоту, ул закрыла люк, отделявший безнең нче йөртүче, һәм, көтмәгәндә, занялась эшләр. «Хәзер аны алам просветить сезне берничә вещах. доктор Флеминг тиеш мин бөтенләй дә белергә, кем сез иң делле һәм нидән гыйбарәт сезнең чын эш. Ул булырга тиеш, дип уйлый, дип сине нанял әтием охранником кунакханәдә. Бар бу сәер горурлыгы, атагыз бу невиновностью, телисез икән, әгәр ул белә, башка, тыш, эго үз халкының аңа ярдәм итәр иде взойти на тәхете, ул алыр баш тартырга президентлык.
  
  
  'Әйе?' - Мин наблюдал өчен ee реакцией. «Әйә ул гына белә синең әтиең түгел генә сатып алган китә?»
  
  
  Ул мгновение дернула уголками rta, һәм аның иреннәре кебек, положили уродливое әйтү, тик ул карар иттем түгел избегать бу тема. «Ул төшенчәсенә ия түгел, һәм яхшырак ул беркайчан да белер. Ул уйлый, дип хәрбиләр дип уйлый ул бердәнбер, кем ала үтәүләрен белән хәзерге ситуация. Әмма минем әти түгел, дип ышанам армейское командованиесе сдержит сүзен һәм туры киләчәк сезгә әзер булырга к неприятным сюрпризам белән шөгыльләнмәгән.
  
  
  Шул вакытта гына аны аңладым. Әти послал үз милую маленькую кызыбызны, күңелебезнең, мин выполняю үз эшен. Ул гына да түгел, доверял түгел генә армия Гранд Лаклера. Ул гына да түгел, доверял безгә Эйксу, безгә, миңа, һәм ул әзер ташлап, үз сочную кызы буларак приманки, күңелебезнең, барысы да бара, үз чередом. Нишлисең, бу бик приманка да, аны мин шатланып клюнул.
  
  
  «Бу очракта булырга тиеш түгел күрәсең, без принадлежим икенчесенә бер-берсенә. Әлбәттә, кызы Томас Сойера түгел, утырды да китте идем белән вак слугой. Шул ук хәл белән Флемингом. Тик сиңа туры киләчәк, бу хәлне төзәтергә ».
  
  
  Аны тәкъдим һәр алырга такси аерым булсын килергә аэропорт кеннеди, ny аерым. Моннан тыш, әй, кирәк түгел, белергә иде", дип миңа кирәк әле нидер эшләргә. Мине утырттылар офисында авиакомпаниясе бүгенге Манхэттене, күрсәтте, аны минем документлар президентына авиакомпаниянең һәм подождал, әлегә ул тикшерәчәк язу телефоннан штаб-фатирында AX Вашингтонда. Аның отель менү бортына вооруженным түгел иде позволить үзенә җәлеп итәргә, үзенә игътибар каршындагы тикшерү пассажирлар.
  
  
  Реакция Хоука шактый тәэсирләр президенты кичекмәстән шалтыратып баш исполнительному директоры аэропортында, аны кайчан килдем, анда мине шәхсән үзе озатып йөрде к самолету.
  
  
  Тара Сойер иде инде, самолетта, разговаривая белән матур, укымышлы зат, темнокожим мужчиной, чарада катнашучыларга у тәрәзәләр кайбер өч урын. Аның подозревал, бу иде Рэндольф Флеминг, яңа драгоценный президенты Томас Сойера утравында Гранд-Лаклер. Аны взглянул аңа, кайчан сель янында кыз, һәм дип билгеләп үтте ул излучал лидерлыкны һәм гаделлек. Ул посмотрел на мине мгновение, ә аннан күбрәк түгел обращал миңа игътибар.
  
  
  Ихтимал, дип уйлаган ул мине кирәкле юл кирәклеге. Аны иде, укырга эго уйлар. Добравшись кадәр утрау, ул үзен шулай хис итәр өлкәсендә куркынычсызлык; әмма әлегә ул татарстанда президент аппартаментах, ул җиңел мишенью.
  
  
  Аны мгновение хакта уйлана, ни өчен Сойер түгел задействовал бер тирәсендә, үз шәхси самолет өчен перевезти безне, ә аннан соң шунда ук уйладым турында горурлык, аның турында сөйләде Тара: Флеминг, һичшиксез, баш тарткан иде нче мондый әйберләр, чөнки бу мөмкин показаться кире кайтуы толчков. Тавышы Флеминга иде мягким, аның сүзләрен размеренными, һәм ул әйткән белән Тарой эшлекле тоном. Пассажирларга кебек тоелды, чөнки алар разговаривают турында пустяках. Без иде һавада, бортпроводник алып килде мендәрләр һәм юрганнар. Тиздән күпчелек пассажирлар выключили святым, һәм сөйләшүләр стихли. Турында сне минем өчен булырга тиеш түгел чыгышында. Барыннан да элек, әлбәттә, аны тиеш иде күзәтеп Флемингом, әмма, моннан тыш, соблазнительное барында Тары янымда түгел облегчило миңа тормыш. Һәм аны тоймадым, дип киеренкелек иде взаимным. Барысы да, без мондыйны, бу тырышырга турында уйларга. б. Һәрхәлдә, бу ярдәм итте миңа түгел заснуть.
  
  
  Минем белән таныштырдылар Флемингом, аннары гына теге, ничек аны үз контроле астына алды инцидент белән угоном самолеты. Аннары ул неохотно белдергәнчә, ул бу бәхетле совпадение, яңа офицеры куркынычсызлык хезмәте кунакханәдә Sawyer Гранд-Лаклэр теләсә шул ук диспетчерыннан. Ул өметләнгәнен, дип эго утрау һәм эго халкы понравятся миңа.
  
  
  Аннары сыйфатында мисал өчен, әле беспокойных пассажирлар, ул опустил спинку үз утыргычлар һәм позволил үзенә погрузиться бүген мирный йокы.
  
  
  
  
  
  
  
  Республика башлыгы 3
  
  
  
  
  
  
  
  Аэропорт Гранд-Лаклер түгел иде-шундый зур, ничек аэропорт О ' Хара бу Чикаго, әмма выглядел әйтик, әйтерсең лә соңгы самолет вывалил барлык пассажир Гранд-Ла-Клэр. Аэропорт иде шулкадәр заманча, мин, дип уйладым да заплатил бармы Сойер өчен аның тирәсендә керемнәр үзенең отель һәм казино. Одетых бу якты төстәге островитян сдерживала санында сугышта солдат шортах һәм рубашках белән короткими рукавами. Моннан тыш, корал, алар хәтерләтте эре бойскаутов. Кайбер шулар тирәсендә ераклыкка күченеп кордон тирәсендәге самолеты һәм ожидающих ih кара лимузинов.
  
  
  Стюардесса игълан итте, без барысы да калырга тиеш, үз эш урыннарында, әлегә докторы Флеминг түгел, кем тирәсендәге аэропорт. Лестница приблизилась да, ишек ачылды. Аның инде авазлары зур бер төркем, хәзер аны ишеттем оглушительные возгласы, кайчан яңа президент утрау ступил үз җирне.
  
  
  Янымда Тара Сойер сызып ќибђргђндђ: «Карагыз әле, нинди к, аңа пар. Аны иде отель өчен, без идек, аста һәм алыр, карарга, ничек ул спускается ».
  
  
  - Сине булыр иде отпихнула саклау. Радуйся, син монда, - дидем.
  
  
  Тәрәзә аша күрдек, - дип Флеминг, хәзер ул сөргендә у подножия трапа самолеты, кулын күтәрде, сәламләп островитян. Толстый ир-ат җиңел формада отсалютовал, аннары минем янга килеп, к Флемингу һәм пожал эму кулын. Флеминг елмаеп куйды.
  
  
  «Полковник Кариб Иероним», - диде Тара. «Штаб начальнигы армия. Кеше, ул оештырган кайту Флеминга.
  
  
  Бу иде минем контакт. Аны игътибар белән посмотрел аңа. Эго черек зат түгел иде черным. Бар иде көнчыгыш күзләрен югары скулы һәм оливковая тире, дип указывало нәрсә ул потомком бразильских индейцев яулаган утрау шул доисторические времена. Ала ул сойти өчен зур вьетнамца. Джером поднес иреннәре к уху Флеминга өчен эго ишеттек һәм массакүләм истерии.
  
  
  Буенча выражению эго аның затлар аңладым, - дип ул предупреждал Флеминга мөмкин булган опасностях. Ул алды Флеминга кулын һәм повел эго ачыктан-ачык к ожидающим лимузинам.
  
  
  Флеминг елмая, стряхнул кулын Джерома һәм таба килә башлады к толпе өчен полицейским кордоном өчен пожать куллары халкына - гамәлләре, алар аңа, ничек теләсә кайсы здравомыслящий полицейский ÿђм каравылчы, ненавижу. Алкышлар да килмиләр, ул сель зур машина белән рәсми флаглары на крыльях; кайбер тамашачыларга алдык прорваться аша кордон милиция һәм дђ движущуюся машинаны. Безгә көтәргә туры килде самолетта, әлегә бортына түгел, киләчәген, хәрби полициясе өчен арестовать бортпроводницу, пытавшуюся угнать самолет. Ул смотрела миңа, кайчан аның уводили, тревожно һәм вопросительно. Аны, елмая һәм кивнул. Бәлки, аны алыр иде тәэмин итү әй, артык җиңел хөкем карары; ахыр чиктә, ул пала корбаны иске трюка. Ул кайчан спускалась баскычтан чолганышында солдат, тамашачылар считала ee VIP-персоной һәм шау-гөр килеп приветствовала. Җәмәгатьчелек, ихтимал, түгел иде проинформирована турында попытке машина самолеты. Ниһаять, без алды рөхсәт чыгарга. Толпа әле ликовала. Безнең белән иде знаменитым Докторы Флеминг полетел. Тара засмеялась һәм помахала кулы белән җәлеп итеп, үзенә игътибар аудитория. Миңа беркем дә обращал игътибар. Аңа иде, моңа бик шат. Бер бөтен худших вакыйгалар, ул килеп чыгарга мөмкин белән тайным агентом, - бу булырга преданным огласке. Безне илтә чагыштырмача тихую таможню, анда без көткән, әлегә безнең багаж прибудет бу узды. Аның күрсәтте багаж Тары һәм үз. Чемоданы төшерделәр белән повозки таможня хезмәткәрләренә кагыла һәм куйдык, безнең алда; булсын, без идек ih ачарга.
  
  
  Тикшерү иде необычайно тщательным. Бу Карибах мондый гореф-гадәттә бик распространены. Гадәттә, алар ия эш белән состоятельными туристлар, алар теләми обидеть яки куркыту. Һәм бу мине тагын да ныграк аптырашта, шулай ук бу вакытта ничек мине обыскивали. Алар тапкан анамны наплечную кобуру, расстегнули куртку һәм нахмурились, әнисенә карап «Люгер».
  
  
  «Аңлату, зинһар». Бу кеше түгел, выглядел әйтик, әйтерсең отель карарга миңа да богатому туристка, аның кирәк түгел обижать.
  
  
  Аның диде аларга, - дип мин яңа офицеры куркынычсызлык хезмәте кунакханәсе - «Сойер». Бу ирне бу бирми тәэсирләр калдырды. Ул щелкнул пальцами, аннан соң ике полиция хезмәткәрләре, ненавязчиво стоявшие бу видном урында, алга чыкты бу почмагында залы. Ул боера отвезти мине полиция бүлеге өчен сорау алу. Одина тирәсендә офицерлар үз янына чакырып ала минем «Люгер». Тара выглядела әйтик, әйтерсең отель керергә көрәш ачыктан-ачык урында. Аның кабырчыгына әй цыпочки өчен ул натворила глупостей. Биредә булмады мәгънәсен спорить хакимиятләр белән. Аңа, диде, - дип увижу, аны соңрак кунакханәдә һәм юнәлә белән офицерлары к полицейскому фургону өчен аэропорт. Миңа рљхсђт алырга үзе белән чемодан. Әгәр Дэвид Хок ишетте бу, ул вафат булыр иде нче возмущения. Бар иде презрение к гадәти полицейским. Кадәр башкала иде, ун чакрым ераклыкта урнашкан, һәм сукмак, озын. Толпа элеккечә буенда тезелгән юллар, һәм безнең алда процессия Флеминга двигалась тизлек белән өч милясын үтәчәк сәгатенә. Без двигались соңгы мәгълүматлар буенча, конвоем мотоциклистов. Кешеләр илтә мине участогы иде, ничек һәм барлык башка полицейскийлар бөтен дөньяда, педантичными һәм скучными. Иероним игълан итте ял көне һәм оештырды вечеринку белән шөгыльләнүче башланырга тиеш, кич. Бу егет, әлбәттә, бу бик гади инде күбрәк эшен. Без проезжали mimmo кунакханә «Сойер», кешеләр һаман да басып тордылар өченче һәм дүртенче сафларында. Зур лужайка алдында отелем иде заполнена фотографирующими туристлар. Архитектура отель иде стерильной өчен чакыртырга трепет да бирергә туристларга онытырга, ни өчен алар монда: югалтырга үз доллары өчен игорными өстәлләр белән иллюзией, дип ih күңелле развлекают. Зур бина вытянулось бульварында буенда гавани һәм поместьесы читендә эшлекле районы. Бу гавани аны күрдем өч зур җәяүлеләр яхты һәм кулга казино булачак, яхшы кешеләр белән эшли ала торган позволить үзенә мондый уенчыклар.
  
  
  Полицейский участогына урнаштырдылар неприметном урында, анда ул наткнулся иде бу зоркие күзләре туристлар. Һәм ул бар иде диярлек, шулай ук яңа, ничек аэропорт. Сойер яхшы заплатил өчен җиребезне үз хокукы. Залда көтү висела вывеска, восхваляющая эго щедрость. Мине китерделәр аша кара барышы. Стюардесса, застрелившая очучы, сидела бу агач скамейке. Бу нах иде надеты наручники, һәм ул акрын гына плакала белән ябык күзлегеннән. Ихтимал, ул яклады үзенә ужасные әйберләр алалар аның белән случиться. Аның sel янында, һәм шталь массировать әй муеннарына. Бирде менә берничә советлары, киңәш әй бары дөреслекне сөйләргә һәм омтылырга лгать һәм янә вәгъдә итте, мин тырышачакмын, нидер ясарга өчен нах. Ахыр чиктә, ул бик артык привлекательна үткәрү өчен тормыш цифрлы камералар. Ул попыталась улыбнуться миңа, тик башын миңа бу эчтђге һәм всхлипнула. Бу бүлмәгә кергән, каравылчы һәм увел аны. Алар кунакханәләр өчен ул үзен якланган уңайлы.
  
  
  Аңа калды бер сәгать. Хәйлә белән шөгыльләнүче сезне мәҗбүр итә алмый встревожиться. Аның дулкынландым. Аның алмады ачарга үзенең чын шәхес, һәм миңа бик синнэн алырга ярдәм Сойера бу этапта. Аны карар уйнарга слабоумного һәм ел саен билгеләп тирәсендә моның чыгачак.
  
  
  Ниһаять, ике полиция хезмәткәрләре килеп җиттек ахырына көтү. Ул узды аша ишек «дип язылган администрациясе». Бер иде, машина йөртүче машиналар, анда мине алып кайттылар, башка иде штатском.
  
  
  «Миңа шунысы кызганыч, мин заставил сине көтәргә», диде соңгы. Ул әйткән артык взволнованно. «Нигә син прятал пистолетын бу наплечной кобуре?»
  
  
  Миңа да кирәк иде", - эму дип булса сөйләргә. Аның диде: «Минемчә, бу иң уңайлы урын өчен эго йөртү».
  
  
  Эму бу ошамый. «Бары тик җирле хакимият хокуклы кияргә, корал, мистер Картер, сез нарушили законы. .. '
  
  
  «Ничек башлыгы куркынычсызлык хезмәте отель « Сойер », әйә, мин дә тотам хокук кияргә корал?
  
  
  'Бары тик сезнең эш урынында. Ничек мин китәм әйтә, сез нарушили безнең законнар, дип нигез булып тора җибәрү өчен чит илгә, ничек нежелательного чит ил кешеләре.
  
  
  Аның, дип шул уйлар турында реакция Хоука, әгәр аңа позвоню эму һәм узыйм мине выгнали белән утрау. Аны карар кулланырга иглоукалывание к нерв системасы воплощенного абруе. Аның задумчиво әйтте: «ул Чакта миңа тагын да яхшырак шалтырата Теге Сойеру. Эму бу ошар.
  
  
  Ул үз эшен эшләде. Ул почесал астында рубашкой одним пальцем, әйтерсең, эго кинәт укусили паразиты. 'Эм-м-м..., бездә ул кайчагында... Эм-м-м". ... шәхси мөнәсәбәтләр белән мистером Сойером?
  
  
  «Без җыелма итә. Ул иң өлкәне.
  
  
  «Кһм... мин выясню бу минем начальством.... Ул повернулся к, башка агентка. «Ховард, уведи эго бу камера урнаштыралар. Ә әлегә посмотрю, - дип... »Ул гына да түгел, тәмамлый фразу һәм поспешно скрылся за дверью« дигән тамга белән администрациясе ».
  
  
  Безгә бер тирәсендә алар беркайчан да кабул ителәчәк эшкә минем полициягә. «Люгер» ярар инде шулай смутил, дип, алар хәтта удосужились карарга алга таба. Стилет, ул аны ношу минем предплечье, беркем дә тапмаган. Тик миңа түгел, синнэн вызывать күбрәк волнений, әлегә бу да булды өр-кирәкле. Яңалыклар турында минем роле тарихында угонов самолет әле килделәр, әлеге рәсми затлар, ләкин артык дәрәҗәдә бу булыр иде билгеле. Аның последовал өчен Говардом зур камера урнаштыралар подвалда бинасы.
  
  
  Камера иде овальной формалары белән скамьями киресенчә берсен берсен ике стеналарында. Бер караганда, скамеек сидел толстый ир-ат, ихтимал, америка бизнесмен. Ул арыдым да, бар иде бер синяк астына белән караганда да күренеп тора, ул становился да артык синим. Ул тырыштым саклап калырга дистанцияне арасында аның һәм башка шартнамәләр, изворотливым негром, ни дәрәҗәдә, бу мөмкин. Кайчан Ховард китеп, негр килеп басты, хмыкнул, һәм шталь омтылырга мине иярләгән. Аны повернулся к аңа.
  
  
  «Стой, тыныч кына, - диде ул.
  
  
  Ул теләдем иярләгән мине, тик мин та күзәтеп шуның өчен ул алда мине. Башка кисәтү эго йодрык эләккән миңа талия.
  
  
  Аның схватил эго өчен запястье һәм перевернул аша үзен, повалив эго спиной җиргә. Ул выглядел удовлетворенным, әйтерсең, ул булса, ни ул отель. Ул вскочил аякка бастыру һәм отель янә атаковать, тик ул күрдем стилет, ул аңа протянул к аңа, ул баш тарткан һәм үз планлаштыру, пожал җыерып һәм селл. Минем маһир, дигән тәэсир калды ул түгел иде, гадәти скандалистом, әмма эму сумны өчен ул напугал сокамерников иблис ih дөресен әйткәндә, бөтен нәрсә отель полиция вакытында сорау алу. Аның җыенган вздремнуть бу цифрлы камералар, әмма хәзер файдам яхшырак түгел, йокларга присматривать өчен негром. Әмма түбәндәге ярты сәгать ул күбрәк берни дә сикергәли.
  
  
  Аннары тагын пәйда Ховард, ишеген һәм жестом чакырды мине чыга. Исерек америкалы попытался йљгереп, ләкин зур кара схватил эго бђрдерђ белән аяк. Аның арыдым, аның хлопнул үз кулы буенча эго муенында. Ул рухнул җиргә, һәм мин подозревал, ул бераз поспит.
  
  
  «Урнаштырырга эго башка урын», - диде аның Хауи. «Яки аңа поговорю белән безнең консулы». Һәрхәлдә, аның җыенган кисәтергә Флеминга, бу свинарник мәңгегә тәртипкә китерергә. Ховард тоелды бу разумным, ул башка колебаний үтәгән минем боерык, вытащив, кеше булмаса, аң коридорда калдырып эго анда.
  
  
  Тара Сойер сидела у такталары. Ул держала минем «Люгер», һәм " мгновение аны уйлады, дип ул шактый сумасшедшая ярдәм итәр өчен, миңа вырваться. Ул шактый предприимчива. Тик соңыннан аны күргәч, нервное аеруча бу йөзләрдә өч полиция хезмәткәрләре артта нах. Егет, ул мине расспрашивал, вспотел.
  
  
  «Синең кулга иде ошибкой, мистер Картер. Гафу үтенәм өчен недоразумение ». Ул гомерен миңа минем чемодан.
  
  
  Тара хезмәт иткән миңа минем Люгер. Аның сунул эго бу наплечную кобуру, һәм без бергә чыктык аша ишек, аны ачтылар ике офицер. Хәзер аны билгеләп үткәнчә, янында камералар иде бер өстенлеге шунда: анда булмаса да, җылы кебек, урамда. Хәтта февраль аенда җылылык поднималось берсе брусчатка һәм отражалось нче диварлар йорт. Аның вопросительно посмотрел на Тару. Ул әле казалась возмущенной.
  
  
  «Нәрсә өчен нелепое булды инде. Аны киле ачыктан-ачык к Флемингу; эго беренче рәсми действием иде приказание турында сезнең азат итү һәм рөхсәт кияргә, корал анда теләсә һәм кайчан теләсә. Бүген кич ул мөрәҗәгать иткән каравына чираттан тыш утырышында. Ул бирде безгә билетлар публичную галереясын, ул тели, шаять ишеттек эго чыгышы. 2:30. Шулай булгач, безнең әле вакыт бар пообедать һәм эчәргә ».
  
  
  'Һәм болар барысы да?' - барлыгы дип сорады аны.
  
  
  Ул схватила минем өчен кулын. «Кадәр чыгышлары өчен. Мин теләмим торопиться синең белән, Нигы. Өстәвенә, аның артык голодна.
  
  
  Такси таба алмады. Урам тулган иде кешеләр, танцующими, поющими һәм ликующими. Аларга түгел, синнэн көтәргә кичке өчен, отпраздновать. Омтылып, ул прорваться аша бер төркем, без үтте mimmo «доморощенных базар прилавков», снабжавших туристлар сувенирлар, привезенными тирәсендә Сингапур.
  
  
  Арасында базар һәм отелем тянулся берничә эшлекле биналар, шулай ук киң юл белән шөгыльләнүче алып барды төп входу отель. Вестибюль иде необычайно зур, окружал зур тәрәзәләр, кибет, ә уңнан иде керү казино. Аны таба килә башлады к стойке теркәү, әмма Тара выудила ключ буенча үз чигәбез. Ул инде забронировала номеры минем өчен. Без керде аша җыелды туристлар к лифту һәм эләккәч, бу югары катында урнашкан.
  
  
  Тара күрсәтте миңа минем номер, зур фатир белән бу төре шарт лау, су басу. Аны, посмотрел на лужайку пальм, ак пляж һәм парусные яхты, покрывающие улы-яшел суга. - Акча. Бөтен җирдә чувствовалось күп акча. Аннары төнге перелета һәм булу цифрлы камералар аның хәтта тойдым үземне артык грязным өчен утырырга өчен кыйммәтле мебель. Аның үтте аша йокы бүлмәсе оештыру бу ванную. Душ шактый зур өчен ике. Аңа шалтыратып тарада сатып ала. «Әгәр чиста киемнәр өчен, без идек помыть тагын башка».
  
  
  Турында «юк, - со смехом дип җавап бирде ул. «Түгел натощак. Минем номер янәшә генә, һәм аны җыенам, юынырга анда».
  
  
  Ярар, аз гына булса да татып карады. Аны ишетте, ничек ачылды һәм ябып куйганнар соединяющая ишек, заказал телефоны буенча ике эчемлекнең, стряхнул кием-салым һәм включил душ. Аңа позволил успокаивающей кайнар & nb борыннан ага башлауга буенча миңа, әлегә барысы да минем гәүдәсен түгел покраснело, аннары переключился салкын суга. Шул рәвешле, хәтта башка җыелмалары, мин һәрвакыт үземне яңа кеше иде.
  
  
  Ул вакытка, ничек барлыкка килде Тара, одетая шул күлмәк белән тирән вырезом барган соответствовало аны бик әйбәт голубым глазам, аны янә иде үз киемнәреннән. Мизгелдә аны сәламләде, аның, алар китергән эчемлекләрне.
  
  
  Удар Мартиники алар китергән бу югары охлажденном стакане, тик ул тәмамлады, ул әле передумала, шуңа күрә без спустились лифтта йљргђнем юк. Тирәсендә дүрт ресторан отель Тара сайлаган бер генә, икенче катта. Без мондый уенны столик астында легким зонтиком, һәм ул, диде миңа, биредә танылган лобстер, подаваемый белән май һәм лимонным соком.
  
  
  Миңа кызык булды, дип хәбәр көтә алда, кайчан рус ясасалар үз киләсе адым. Аның сорвал ih узды үтерергә Флеминга калдырып эго гнить бу куба төрмәдә, димәк, хәзер аларга туры килә иде эшләргә өр-яңа программа.
  
  
  Тик булмады мәгънәсен ач торырга, әлегә аны көттем ih ответного барышын. Без смаковали белем бирү, ә соңыннан, взявшись өчен куллар, юл алдылар бинасы янындагы хөкүмәте ясау өчен Флеминга.
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 4
  
  
  
  
  -
  
  
  Безгә дә килергә тиеш иделәр ценымногие соңрак. Барысы да урыннар белән мәшгуль иде инде, мәгәр, безнең резервланган урыннар һәм гомуми галереясе дышала жаром переполненного залы. Рэндольф Флеминг сидел бу платформасында, бер яктан арасында башлыгы Законнар чыгару җыены һәм пустым креслом Кариба Джерома белән башка. Полковник торып басты өчен микрофон, һәм яздырган вступительную сүз.
  
  
  Ул чакта аңламадым, һәм Флеминг басты, стеналар бераз гына рухнули нче громовых аплодисментов. Аны да хлопнул, һәм Тара помахала кулы белән, аның күзләре увлажнились нче дулкынлануларын бетереп.
  
  
  Флеминг подождал унбиш минут, әлегә алкышлар түгел утихли өчен җитәрлек тулысынча утихнуть, подняв ике кулы. Кайчан булды шактый тыныч кына, тирәсендә динамиков раздался эго җылы тавышы. Ул шат һәм бәхетле булырга йорт һәм рәхмәтле өчен рәхмәт, - дип халык яңадан киңәйтелгән ил, эго җитәкләргә илне. Ул тәкъдим итте программасына белән шөгыльләнүче казалась эчтәлекле, һәм вәгъдә итте, ачык сайлаулар ел дәвамында өчен ул сикергәли, хәрби декретом бер генә ел. Ул әйткән сәгате, бу булды бер-юньдә иң яхшы сәяси сүзләрдән, алар аны кайчан булса ишеттем.
  
  
  Последовала тагын бер минутная овация, һәм оцепление солдат түгел мөмкинлек бирде Флемингу эләгү обьятия җыелды. Аннары өч сопровождаемых саклауга ир-атлар покинули бинасы аша боковую ишек. Әлегә хәрби соблюдали белән килешү нигезендә, Сойером. Һәм тоелды миңа югыйсә, алар алмассызмы килергә исәпкә алып, подавляющую популярлыгы яңа президенты. Без Тарой подождали, әлегә паники бу чыгуы бераз утихнет. Күзләрендә Тары блестели бенгальские утлары. «Син бу турыда думаешь, Нигы? Сез беләсезме, ясаган Флеминг? Гаилә генерал Хаммонда әле яши сараенда, һәм Флеминг диде аларга түгел торопиться һәм эзләргә берәр әле. Ул озакка кала кунакханәсе һәм аның бер катта түбәнрәк безнең ».
  
  
  Кемдер туар күздә тотып җиңеләйтү өчен, миңа эшне. Булыр иде диярлек күзәтеп Флемингом бу президентском сараенда, анда миңа ахыр чиктә юк иде эшләргә. Һәм бу вакыйга исә эго ачылган минем рәсми эшчәнлек өлкәсенә. Аннары мине искә төште. "Сез түгел, заставили эго моны очраклы рәвештә, шулай түгелме?"
  
  
  Аның елмаю раслады минем шикләнүләр. - Нинди кечкенә заговорщица!
  
  
  «Яхшы», - рәхмәт белдерде, аның сл. «Рәхмәт синең ярдәм аңа хәзер алам пристально артыннан присматривать».
  
  
  Күпчелек кешеләр чыкты аша чыгу, һәм без дә уходили. Тара свисала белән минем куллар. «Хәзер бурыч үтәлгән ...»
  
  
  «Сез кулдан үз өметләре, юная леди. Бурычы әле үтәлмәгән. Минем көне тулысынча занят. Аның отвезу сезне отель, тавыш бирү һәм барысы да. Иң яхшы ысулы җавап бирергә хулигану - отпор бирергә өчен хәзер Тара җебе бер тапкыр булса да отправиться на Луну. Миңа, чыннан да, туры килде, бик күп эшләргә: белән сөйләшергә менеджер отель, навестить Флеминга һәм бераз поспать. Мин алмады заснуть соңгы утыз алты сәгать, һәм, бәлки, алда минем иде утомительная төн.
  
  
  Ул подозрительно књрсђтте, миңа белән генә надула иреннәре, аны кайчан прощался белән аның янында лифт. «Ярый, - дип уйладым мин. Аның сорады менеджер һәм, дип билгеләп үтте эго инде поместили бу крыле. Ул канәгать түгел минем присутствием бу эго штатта. Бәлки, ул уйлады, бу аркасында сделанных аларга хаталар. Ул познакомил мине үзенең куркынычсызлык хезмәте башлыгы Льюисом, ә аннары вывел безнең аша " эго офисында, мөмкин кадәр тизрәк.
  
  
  Льюис иде, югары негром, ул элек профессиональ командасында уйнадым регби Кушма Штатларда. Ул груб минем белән, әлегә аны түгел, дип атады эго "экспрессом" (прозвище, ул матбугаты тәкъдим итә, аның өчен ул вакытта), һәм дә кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр эму турында кайбер буенча эго иң яхшы матч. Бу заставило эго взбодриться һәм үз-үзеңне тотарга һәм артык дружелюбным. Ул сөйләде миңа турында махсус чаралар, алар ул кабул яклау өчен президент һәм үткәрде мине кабинетына Флеминга, уразбахтыдан мине үз командасы.
  
  
  Ih иде, дүртәү, барысы да ныклы америка негры, спрятанные бу почмагында холл. Льюис выругался үзенә астында нос һәм ворчал бу высокомерие армия офицер. Шуңа да карамастан, прорычал ул, һәрвакыт та уйлап тормастан, алар ала отставить барлык ягына. Эго раздражало, - дип лейтенант һәм ике солдат тезелгән сторожевая ишек төбендә Флеминга аннары моннан, ничек отослали эго кешеләр. Моннан тыш, алар шулай ук отослали башка ике ир-атлар, алар перешептывались башка дусты белән башка ахырында зал: калын, артык югары түгел, калын америкалылар итальянского происхождения. Шул рәвешле, мафия шулай ук защищала Флеминга, ә аның белән бергә һәм үз мәнфәгатьләрен казино.
  
  
  Миңа тәкъдим ителде кешеләр тирәсендә отель, аннары өч солдат алдында торган фатир Флеминга. Аны дип сорады лейтенант, кайта микән президенты. Ул посмотрел миңа шулай, әйтерсең лә аның сикергәли эму неприличное тәкъдим. Льюис рявкнул, мин хезмәт иткән шәхси охранником Сойера һәм алар алыр иде, минем белән яхшырак эшләргә кирәк. Лейтенант һаман да замечал минем; ул гади повернулся һәм выбил коды шул ишек. Эго ачты тән сакчысы, икенче яктан. Флеминг мине күргәч, поверх әһәмияте навыка һөҗүм калган, бүлмәдә һәм подозвал мине үзенә.
  
  
  Бүлмә иде заполнена всевозможными правительственными чиновник булырга теләүчеләр ничек ble лижет k особенных математика буенча. Полковник Джером преуспел яхшысы. Аның калды кыска вакытка, шактый өчен рәхмәт Флеминга һәм котларга эго белән сөйләме. Ул по уши влюблен оештыруга үз хөкүмәте, ләкин ул минем белән кызыксынды благополучием. Ул өметләнгәнен мин күбрәк түгел испытаю кайбер күңелсезлекләр утравында. Аның рәхмәт белдерде эго китеп барды.
  
  
  Холлында Льюис дип сорады минем алам микән аны сакларга, куркынычсызлык чаралары башка катында урнашкан. Без спустились этажом түбәнрәк, һәм һәркайда аның әле солдат, шәхси телохранителей һәм мафию. Президент Рэндольф Флеминг яхшы защищен.
  
  
  Аның рәхмәт белдерде Льюиса, гафу үтенде һәм китте үз бүлмәсен. Кечкенә ловушки, алар калдырды, аңа да кузгатылды. Беркем дә удосужился обыскать минем бүлмәгә. Аның задавался мәсьәлә түгел исходили бармы мәгълүматлар AX турында ненадежности гаскәрләренең, Гранд Лаклер аркасында мнительности нинди дә булса переутомленного диплом белән бүләкләнде. Аңа шалтыратып штаб-фатирында һәм подождал, әлегә тавышы Хоука яңгыраячак төзелеше.
  
  
  Ул мића югары тоном, нигә аны түгел, утырышта элек, берьюлы аннары приземления. Аны кайчан сөйләде эму турында инциденте белән «Люгером», ул выплеснул желчь аркасында чрезмерного тырышлык хезмәт күрсәтүдә клиентлар, шулай булганда, ул шактый выплеснул свой гнев, бирде эму кыскача хисап вакыйгалар турында.
  
  
  «Мин ышанам ки, угон самолеты иде устроен русслар», - диде мин. «Әмма бу эшләнгән темную. Стюардесса белмәгән, дип аны кулландык. Миңа ул аз түгел, бик акыллы, һәрхәлдә, ул запаниковала. Сделай берәр өчен нах ». Последовала тәнәфес, ул ясаган пометку, ә аннары дип сорады: «Флеминг, түгелме подозревал бу кайчан булды бортында? Ул бит юләр түгел.
  
  
  «Уйламыйм, чөнки ул аңлый, нигә аны монда. Һәрхәлдә, утрау, барысы да яхшы. Кешеләр эшли, әйтик, әйтерсең лә яңа президенты - Алла».
  
  
  'Бик яхшы. Кызык, ничек безнең дуслар отреагируют бу. Һәрхәлдә, чиста күзләре ачык ».
  
  
  Аның поцеловал трубку саубуллашканда, положил аның һәм минем янга килеп, к стакану виски, ул миңа алар китергән бу номер. Аның яздырган тост өчен үз босса, шалтыратып бу стойку теркәү һәм әйтте телим мине разбудили биш, һәм плюхнулся бу караватка җитештерүче.
  
  
  Ул чакта биш сәгать бу минем бердәнбер тапшыру телефон, минем йөзе елмаю барлыкка килде. Аның киң зевнул һәм шалтыратып тарада сатып ала. Без очраштылар баре 5:30 кадәр алар хорек аның освежился шул күңеле. Бу чертовски күрәсең бу ялга китте. Кайчан аны, килеп җитмәгәндер кадәр бара, ул иде инде шунда, аның алдында ике мартини бу охлажденных стаканах. Барысы да ир-атлар баре деловито раздевали аның күзлегеннән. Уйдырма! Ул иде настроении өчен соблазнительного орел, ә аны иде яхшы настроении. Ул белсђм яхшы ресторан башка читтә Бэй-стерт белән террасой төре белән бүгенге гавань. Без башладылар супа буенча акульих плавников, әмма идем, бик занят Тарой өчен искә алырлык вакыйгалар күп булды, - дип тагын эль.
  
  
  Утлары, вспыхнувшие җитү белән темноты, ераклыкка күченеп сверкающее серебряное ожерелье тирәсендә пляж. Раздались тавышлары бәйрәм белән байрагы. «Әйдә присоединимся», - дип тәкъдим итте, мин.
  
  
  Базарда бәйрәм арттырды оркестры. Островитяне иде пьяны, туристлар наслаждались җирле хлопотами һәм балалар канәгать. Без даими рәвештә биеделәр бу кире юллары отель. Охранников, югары катта сменились, әмма минем махсус шәхесен мөмкинлек бирәчәк тиз узарга тиеш. Түгел безгә сөйләшергә сүз, Тара тукталды ишек төбендә минем номерлар. Аның ачты эго, удержал аны, чөнки, гадәттә сорады нинди дә булса билгеләре взлома, әмма берни дә берәүдә. Тара скинула балетные тапочки һәм поиграла пальцами аяк татарстан глубокую кучу нче дивар к стонать, әлегә аның наливал безгә җылы виски. Ул попробовала, откинула башын артка һәм акрын вылила бер стакан үзе тамакны.
  
  
  «Ә хәзер, - диде ул хриплым тавыш белән, - мин приму синең тәкъдимне бергә кабул итәргә душ».
  
  
  Сез получаете күп андый тәкъдимнәр Grand LaClare, шуңа күрә һәрвакыт акыл белән һәм дөрес файдалана алар. Без килә, йокы бүлмәсе оештыру өчен раздеться, һәм Тара конкурста җиңү яулаган, чөнки икән астында платьем у нах берни дә юк иде. У нах иде длинное, стройное, тулы, гладкое гәүдәсен.
  
  
  Ул барды алда мине к душевой, ачты кран тулы, бераз теплее, һәм ступила душ астында. Бина иде, якынча ике ике метр. Без алыр идек, анда вальсировать. Әй барыбер, әгәр дә аның чәч намокли, ул встала китергәнегез, аннары отступила өчен аны да иде намочить үзенең гәүдәсен. Аның башлады намыливать аны. Ee зат, тамакны, туловище һәм ступни.
  
  
  Ул бөтен булды скользкой, аның схватил ee һәм прижал миңа. Без заманнан өчен смыть мыло, һәм ул прижался губами к ee губам. Без целовались озак һәм страстно, ул да тоймадым, чөнки ул дрожит нче теләк.
  
  
  Аны алды ee кулына, юлдан йокы бүлмәсе оештыру схватил банное әтәчле, обернул аларга Тару һәм положил на караватка җитештерүче. Аның вытер аны, аннары сорвал әтәчле. Кайчан аны тиз вытерся, барысы да әзер. Аны керде нах берсе быстрым хәрәкәте башлангач, ул выгнула спину өчен кабул итәргә мине. Ул иде фантастической, төгәл понимала, аның ни телим, һәм салмак кына двигалась минем белән. Хәтерләмим, күпме вакыт бу " нда, әмма мин заснул диярлек берьюлы, без тәмамлады. Ул мине тулысынча измотала.
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 5
  
  
  
  
  
  
  
  Без завтракали бу чүп-чар. Тара алды тропик җиләк-җимеш, аның ике дистәгә устриц. Барып, аны ничек ih алып килде, Тара вскочила белән түшәк өчен душ кабул итәргә һәм одеться њз фатирында. Минем иде, бер көн ял. Әлегә аны булдым, күңеле, аны ишетте телефон кыңгырау поверх журчания су. Аның тырыштым түгел обращать бу игътибар, тик кеше башка ахырында чыбыкларын иде даими. Кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр миңа Хока. Аның позволяю & nb борыннан ага башлауга һәм побежал өчен булырлык телефон , оставляя артыннан соң буенча тамчы.
  
  
  Шепот башка ахырында чыбыкларын казался заговорщицким. «Хәерле иртә, мистер Картер. Бу Кариб Джером. Алам, аның белән сөйләшергә, сезнең белән берничә минут?
  
  
  Минем предупредили турында Джероме. Түрәләр AX борчылган, ул булырга мөмкин иде рус агентом утравында. Тик, мөгаен, бу булган бары ихтирам йөзеннән шалтырату. Һәрхәлдә, аны иде максималь нейтральным. «Бирегез миңа ун минут өчен одеться», - дидем.
  
  
  Аңа шалтыратып хезмәт күрсәтү номер, заказал кайнар кофе һәм өстәмә эчәргә алып керер иде, вытерся, надел балетные тапочки, переоделся көнне чиста киемнәр һәм куртку өчен спрятать наплечную кобуру, кайчан килде кофе һәм полковник. Ул арада аның аша узды, ягъни, Хоук сөйләде миңа турында Джероме.
  
  
  Джером иде тридцатишестилетним әгъзасы, танылган гаилә булмаса белән утрау. Ул алган белем Оксфорде узды махсус курс хәрби академиясенең Сандхерсте. Аннары бу ул үзе ясаган исеме, юрист буларак. Кайчан Рэндольф Флеминг беренче тапкыр президенты итеп сайланган, һәм британия гаскәрләре покинули утрау, парламент тойдым, - дип утрау кирәк үз армия. Флеминг көнен билгеләде полиция начальнигы урынбасары генералы яңа армия. Джером килеп җитмәгәндер кадәр биләп штаб начальнигы. Хоук диде: «Полковник, безне шаккаттырды. Мәгълүматлары буенча, ЦРУ, ул сәяси яктан нык амбициозным һәм отель захватить хакимият аннары үлем Хаммонда. Моның урынына ул кичекмәстән кире кайтара Флеминга ».
  
  
  Мыслительная машина Хоука бу шактый дәрәҗә занялась эго возможными мотивами. Ни өчен амбициоз кеше бар иде, аның шанс захватить хакимият, мөрәҗәгать белән хат политическому оппоненту, аның ул элек булышты свергнуть? Безнең экспертлар карарбыз, дип Иероним шактый умен өчен осознавать үз непопулярность. Ул белә парламенты беркайчан да эго түгел яклы. Әмма әгәр ул назначит Флеминга президенты, ул ала: көчле зат тора торган өчен троном.
  
  
  Аны дип сорады Хоука, омела бармы Джером нинди дә булса тәкъдим итү хакында минем истинной шәхес. Әмма никадәр ала ул белергә, аңа түгел иде-артык вәкиле Томас Сойера.
  
  
  Полковник чыкты аша бүлмә алдында официантом һәм басып ачыктан-ачык, хәтта улыбаясь, әлегә без калмады берәүләр. Двигались гына эго темные күзләре. Алар теләмәделәр. Алар карадылар, зур караватка җитештерүче, одеяло идәндә, виски һәм стаканы өстәлдә. Ул озак үзе мине, әлегә аның наливал эму кофе. Кара, булмаса, шикәр. Элеккечә үк булмаса, елмаюлар. Аны карар уйнарга сак булыгыз. Ишекне ябып куйганнар өчен официантом. Джером опустился бу тирән урындык һәм отпил кофе.
  
  
  «Син бик яхшы ремонтында», - хриплый голос яңгырады башка всяких хисләр. Соңгы мәсьәлә иде штопора. Аның турында уйларга тиеш иде, быел күпкә иртәрәк. Бу иде люкс, VIP. Биредә тиеш идем эшләргә сакчы? Аның карадым өчен кыйммәтле җиһазлар белән чрезмерным восхищением һәм ревностью һәм кыскача рассмеялся.
  
  
  «Монда сез күреп, ни дәрәҗәдә катлаулы булырга иң яхшы урыннарда. Аны тоям бу исе, чөнки отель шыгрым тулы. Мине тиздән подвал переселят. Бу сезон да булырга тиеш тулы, һәм полковник моны белә. Кебек илләрдә Grand LaClare, calve тиеш тапшырырга үз кунак өе", китап полициягә.
  
  
  'Бик начар синең өчен.' Ул булса, эш карадым, миңа вопросительно. Аннары ул приподнял брови һәм ташладым дигән. «Аның отель бу мөмкинлектән файдалана алсын өчен рәхмәтемне белдерәм сезнең эшне самолетта. Бик бәхетле президентына Флемингу - миңа да, - сез иде самолет бортында. Һәм вооружены ». Ясаган хмурый караш. «Иде микән иң делле билгеле булганча, сез имеете скрытое корал?»
  
  
  Аның да моргнул. Аның елмая эму буларак, математика буенча выдающему чираттагы серен. «Минем эш бирүче белә, миңа ошый эшләргә үзенең корал. Ничек сез беләсезме, ул ия нинди дә булса йогынтысы ».
  
  
  Ярар, бик яхшы.' Хәзер ул, беренче тапкыр елмаеп куйды шул фикере турында минем махсус привилегии. «Һәм тагын бик бәхетле. Әгәр дә сез җавап бирделәр әйтик тиешенчә президенты Флеминг иде инде мәет, яки чит кулларда. Өчен среагировать шулай тиз булырга кирәк, бик тәҗрибәле хезмәткәре куркынычсызлык хезмәте ». Тагын бер штопора турында икеләтә көне. Күбрәк иде аңа күбрәк гади охранником отель? Аның каласың осторожным.
  
  
  «Мин озатып йөрде мисс Сойер. Ул булырга мөмкин раненую яки убита, һәм минем рефлексы срабатывают, кайчан кемдер җибәрә мине пистолетын.
  
  
  'Chloe? Мәсәлән, бу, чыннан да иде, сюрприз? Сез белмәгән, дип президенты шталь мишенью? Тик ул вакытта, әлбәттә, сезнең урында сез алмадык белергә тиеш, дип эго тели похитить һәм увезти кубага ».
  
  
  Аны дип сорады недоверчиво. - "Бу нәрсә п/?""Бу бортпроводница ди?"
  
  
  Эго күзләре, аның хриплый голос берни дә диндә. «Без алган мәгълүмат буенча ителеш икенче чыганактан дәвам ителәчәк. Кыз сбежала кадәр, моннан тыш, ул ничек өлгергән, аның допросить.
  
  
  Сбежала аша төрмә, анда аңа бар иде? Аны янә дип уйладым аның турында испуганном рәвешендәге. Әйә да, ул барыбер булырга мөмкин агентом, шактый яхшы булсын өчен, мине алдап була соң? Джером угадал минем уйлар. «Ee j-уйланма невиновность ввела бу заблуждение хатын-кызны-каравылчы. Ул файдаланды кабул итү каратэ, књлђмдђ акча урлаган үз кием һәм гади китте ».
  
  
  "Тик кая ул җебе сарыф?"
  
  
  Беспокойное пожатие җыерып. «Бу роскошные круизные лайнеры бетә монда. Аңа шулай аңлыйм, ул шактый умна эләгү өчен бортына бер тирәсендә әлеге көймә биргән.
  
  
  Миңа авыр бу поверить. Ләкин аны, шулай ук, беркайчан да ышана идем, дип бортпроводница ала пронести ике револьвера самолеты бортына. Полковник отмахнулся нчы әлеге мәсьәлә буенча фикер алышу һәм откинулся бу спинку урындык. - 'Мөһим түгел. Рәхмәт сезгә исән-имин президенты килде. Хәрби ышанабыз, аларга яхшырак булыр, әгәр алар күрсәтәчәк эму тулы ярдәм, шуңа күрә бу проблемаларны хәл ко всеобщему удовлетворению ». Ул допил кофе һәм торып басты. «Әгәр аны берәр кайчан алмыйм, сиңа нәрсә дә булса ярдәм итәргә, арабыздадыр сараенда».
  
  
  Аны пожал кулын, аны ул протянул, һәм чыгарды аны. Ул белә иде оборудова миңа күбрәк признавал. Буенча эго гаризалар билгеле иде, чөнки армия булачак сакларга молчание. Гади өчен рәхмәт инцидент белән угоном самолеты түгел, һавадан иде Джерома эшләргә сәяси гариза гади охраннику отель. Аның подозревал, ул отель бирергә миңа аңларга, миңа күбрәк кирәк түгел, уйнарга, аның белән үз икеләтә роле.
  
  
  Аның выждал мгновение, әлегә аңладым, - дип ул уртаклашкан отель, ә аннары чыктым аша бүлмә. Югары катта күбрәк иде солдат. Ир-атлар Льюиса шулай ук исчезли. Бары тик анда тагын иде җитәрлек мафии.
  
  
  Аны спустился этажом түбәнрәк, бу апартаменты Флеминга. Бар иде кешеләр генә синдиката. Миңа әйттеләр, дип Флеминг тагын йоклый. Этажом түбәнрәк аны тапкан ту шул ук картина. Гаҗәп! Аны карар кылды", дип миңа тора карарга бу Казино. Аны иде җаваплар, һәм, бәлки, алмыйм ih анда табарга.
  
  
  Түгәрәк уеннары өчен рулетку, комарлы уеннар һәм покер образовывали прямоугольник тирәсендә диван, окаймленный обернутыми бархатом цепями. Монда беркемне дә пускали тыш крупье һәм кассиров. Өстәлләр кишели туристлар. Булмады тәрәзәләр өчен, карарга иде, бер сәгать өчен күрсәтергә вакыт. Бары звон монетт, хруст ачыклаган, возбужденные крики һәм проклятия. Бу минем уены. Үз ставка аның делаю үзе белән һәр иртәдә: дип, төнлә аны вернусь шул постель целым һәм невредимым. Аны кайчан маташа протиснуться аша бер төркем, минем яртылаш затолкала взволнованная толпа, направлявшаяся, ничек стадо слонов, к җиңүчегә джекпота. Тыш шалтыраткан машиналар, аның кинәт кенә ишетте кыңгырау минем бүлмәдә наверху. Сәбәбе иде, ун футах миннән, иреннәре недовольно скривились, брови приподнялись каршындагы төрендә барлыгы дулкынлануларын бетереп.
  
  
  Ул мерцала, ничек маяк. Озын рыжие чәч, һәм брючный костюм белән выпуклостями барлык кирәкле урыннарда.
  
  
  Әлегә аны көтте, кайчан узачак стадо слонов, аны күрдем, ничек ул повернулась һәм юкка чыккан аша скрытую металлическую раздвижную ишекне кайдадыр янәшәдә белән кассовыми аппаратлары белән. Аны таба килә башлады, шул ук урын. Ул сделала минем визиты тагын да срочным.
  
  
  Удачливый егет ќитте кассалар элек мине. Аны көттем, әлегә клера ала фишки һәм заплатит ир-атка. Кайчан бәхетле җиңүче юкка чыга, слуга посмотрел на минем буш кул-диде скучающим тоном: «Нәрсә ярдәм итә алам, башка?»
  
  
  Аның ненавижу, килгәч, мине кемдер атады башка, һәм бу кеше, аңа беркайчан да элек тормыш күрмәдем. Миңа кирәк Чип Каппола. Аның белән сөйләшергә телим аларга ».
  
  
  Неприятное зат булды әле неприятнее. 'Беркайчан да бу хакта ишетмәдем.'
  
  
  Аның кладу үзенең яңа шәхес таныклыгы алу стойку. Бу nen әйтелде, бу аның яңа җитәкчесе куркынычсызлык хезмәте кунакханәсе - «Сойер». Ир-ат нибары посмотрел миңа. "Нигә син түгел, - диде миңа моның иртәрәк?"
  
  
  «Сез сораган иде бу хакта. Г-н Сойер көтә, дип эго кунаклар булачак вежливы к эго персонал. Ничек синең исемең?'
  
  
  Ул моны көтмәгән идем, һәм эму бу ошамый. Ул тирәсендә алар, кем мгновенно съеживается, кайчан күбрәк алмый лаять. «Тони Рикко». Бу да артык бормотание.
  
  
  «Сез алган бер кисәтү. Түгел мәңгегә безгә ышана, бу секундына! Түгел позволяй миңа ишетергә шикаятьләр сине. Ә хәзер, анда Каппола.
  
  
  «Аша бу ишек». Ул мәскәүдә шул юнәлештә, кайда юкка чыкты рыжая. Ул нажал төймәгә астында стойкой, һәм толстая металлическая ишек распахнулась. Аның оболочки аша сукыр перевал. Бина биредә напоминало сейф, шулай ук служило сейфом. Өстәл артында, яртылаш заполненным ниндидер панелью идарәсе, сидел югары негр. Ул одет бу формасын төстә хаки башка значный аерымлыклар һәм иде сойти өчен полиция хезмәткәре отель. Ул шулай ук дружелюбным, ничек кассир. Кайчан аңа килеп, аның салкын књзлђре тоелган карадык, миңа.
  
  
  «Миңа кирәк Каппола», - диде мин, показывая үзенең шәхес таныклыгы.
  
  
  Ул наклонился к встроенному микрофону, - диде тирән рычанием: «сезгә Картер. Яңа каравылчы.
  
  
  Ревматизма яңгырады бу домофоне. «Пошлите эго».
  
  
  Ул нажал төймәгә һәм кабат-бесшумно ачылды авыр металлическая панель. Артта калды, аңа зур бүлмәсе белән голыми желтыми стенами, буш урындык, берничә буш урындыклар һәм глубокая белән кушетки, анда урнашкан рыжая. - Тәмәке арасында аның губами выпустила юка зәңгәр дим струйкой арасында аның полузакрытыми күзлегеннән. Ул књрсђтте миңа буларак, иске танышы.
  
  
  Чип Каппола иде воплощением кеше, ул тели, чиста утыз яшьтән яшьрәк булмаган, үз-үзен. Пиджак эго ак шелкового костюмы висел бу вешалке стонами. Эго якты-фиолетовая рубашка белән куе кызыл монограммой бу рукаве иде, бердәнбер якты пятном бу соры бүлмәдә. Эго тавышы иде, шулай ук бесцветным. «Быел казлар улетели көньякка таба».
  
  
  «Алар туктап торган бу Майами», - дидем.
  
  
  Мин белмим, кем уйлап тапкан бу идиотские кодовые сүзләре. Кебек иде алар тиеш казаться неприметными, әмма шул ук вакытта булырга тиеш түгел нәрсә, дип әйтергә мөмкин очраклы түгел. Каппола пренебрежительно посмотрел миңа.
  
  
  Нигы Картер, ә? Киллмастер? Сез дә охшаган кеше үтереп утырган җинаятьчеләр, алар аны беләм. Ләкин позволяйте мин сезне оскорблять алдында дамами ». Ул күрсәтте рыжую. Митзи Гарднер. Бәлки, сез ишеттек аның турында.
  
  
  Аның ишеттем. Тик ул гына аз миңа типичной өчен Митзи. Түгел, шактый глупа. Буенча " минем мәгълүматлар иде любовницей күп кенә вожаков мафии, дүрт тирәсендә булган иде инде мертвы. Ул, мөгаен, заботилась булыр иде, контрабанда турында акча алар өчен. Курчаклар мафии астында буе йозак эленеп торды к швейцарским банкларга. Хәзер ул принадлежала Чипу Капполе, высокопоставленному гангстеру, разыскиваемому Кушма Штатларда. Һәм шундый егет хәзер эшли, AX.
  
  
  Каппола алмый белән кызыксынды милли иминлегенә. Эго тугрылык иде бары милләтләр преступного дөнья. Тик бер ул белә иде мөгаен: ул теләмәгән өчен, коммунистлар яулап алдык казино, шуңа күрә эму иде отышлы хупларга Рэндольфа Флеминга. Белән Флемингом бу седле эше Капполы Гранд-Лакларе барды беспрепятственно кебек, заманында генерал Хаммонда.
  
  
  Каппола күрсәтте бу урындык, һәм ул тәкъдимен кабул итте. «Мин чертовски шат син иде шул самолетта, анда казанда Флеминг. Әгәр без потеряем аны, без барыбыз да рискуем үз шкурой. Ул чакта без онытмаячакбыз безнең казино һәм Сойер югалтачак, барлык ».
  
  
  «Без әле югалтмадык эго», - кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр аның мафиози. «Ул президенты, һәм полковник Джером ди, барысы да тәртиптә».
  
  
  Ул шунда ук sel. «Син сөйләштем белән Джеромом? Диде эму, кем син? Ул яростно выплюнул бу сүзләр.
  
  
  "Ни өчен син шулай злишься?"
  
  
  "Син дип сөйләде эму?"
  
  
  'Юк, әлбәттә. Сез, гомумән, имеете аңа каршы?
  
  
  Ул положил куллар өчен урындык һәм наклонился алга. «Кариб Джером боера похитить Флеминга».
  
  
  Аның каласың нейтральным. "Кайдан сиңа килде, бу идея, Каполла?"
  
  
  «Идея? Без беләбез. Сез уйлыйсыз, ни генә AX белә, ниләр? Бар ир-ат Кубада. Ул шулай Кастро ». Ул сжал ике бармак бергә. Джером тели мәңгегә өемен Флеминга.
  
  
  Бу мине түгел, впечатлило. Нинди мәгълүмат безгә располагала Goat Гордеева, ул беркайчан да мөмкин перевесить безнең. Моннан тыш, бу соответствовало үз-үзен тотышы полковник. Флеминг иде, Кушма Штатларда. Джером перезвонил эму.
  
  
  Каппола ухмыльнулся. 'Слушай. Әлегә Флеминг баскычта материке, Джером алмады тормышка ашырырга үз переворот ярдәмендә, хәтта рус. Америкалылар кирәкле моментта пошлют Флеминга өчен барлык запутать. Һәм бу булыр иде агымы Джерома. Тик Флеминг залында узган куба төрмәдә, Джером ала алдап була соң җәмәгатьчелеге, ул освободит Флеминга, кайчан ул килер, хакимияткә. Ул добьется уңыш, һәм бу булыр соңгы, без кайчан булса услышим нче Флеминга ».
  
  
  Мин һәрвакыт тыңлыйм да түгел, шунда ук тоела чепухой. Әмма мин, булмаса, теләгән өчен мине ошарашивали крики мафиози. Хәтта әгәр барысы да бу правдой, кулларын Джерома иде бәйле ачыктан-ачык хәзер. Послышалось гудение, өч кыска гудка. Каппола вскочил, укыдым минем зат шик һәм диде рыжеволосой: «Давай, расслабься. Ул торопился чыгарга буенча офису.
  
  
  Митзи Гарднер встала һәм перекинула сумка аша эчтђге. Ул беркая да торопилась һәм књрсђтте миңа оценивающе һәм бераз поддразнивающе. «Кемнеңдер случился йөрәкнең өянәге бу казино», - дип катгый диде ул. «Вакыт-вакыт кайчагында эре җиңүчесе яки эре проигравший». Бар иде нах генә хриплый голос. «Әйдә прокатимся, кадерле».
  
  
  «Башлыгы куркынычсызлык хезмәте сбежал белән дамой? Әгәр сез уйлыйсыз, бу Джером тели похитить Флеминга, миңа яхшырак инанырга ул моны яшерми.
  
  
  Ул пожала җыерып. «Бу казино элеккечә үк кешеләр бар. Бүген Флеминг өр-имин. Ул йоклый, ә бүген эму килмәс покидать отель. Моннан тыш, аның тиеш мин сиңа нәрсә дип әйтә, ә бу-күрсәтер ». Ул фамильярно диде черному лакею: «Без пойдем аска таба, герцог».
  
  
  Ул киң әй елмаеп куйды. Яратты аны мең тапкыр күбрәк минем. Кнопка, аны ул хәзер нажал, открывала лифт каршында керү казино, ул извлекли безне подвальный гараж, анда була иде урнаштырырга дүрт машина. Анда фургон «Фольксваген» һәм якты-фиолетовый «кадиллак». Уңайлы килүчеләр өчен, алар теләми өчен ih күрдек. Аңа нидер әйтте бу хакта.
  
  
  Ул криво дип елмайды. «Лифт шулай ук бара, фатирга Фишек түбәсендә. Тавышы анда хәзер Флеминг.
  
  
  Ул авылның, руль артына «кадиллака». Аның sel янында. Спрячься идәндә, әлегә без выедем тирәсендә отель, - диде ул миңа. Иероним сораган идем сезне күзәтеп сезнең өчен, әгәр сез показались алдында гостиницей ».
  
  
  Аңа подыграл әй, позволив әй куркыту минем жим ятып кына торды су төбенә китәчәк, әлегә Митзи нажимала төймәгә. Менде стальной люк. Ул отвела двигателе, һәм без киткән. Глухое эхо тышкы якта подсказало миңа, без проезжаем аша зур гараж. Шиннар скрипели, без завернули өчен почмагына бу тауны. Ул свернула бу бульвар аша километр освободила мине тирәсендә минем укрытия. Беспорядок нче yahoo узган төнлә иде подметен, урамда янђ булды акрын гына. Җыелды күбрәк иде.
  
  
  «Джером», - диде мин. «Әгәр Каппола хаклы, нигә ул гына да түгел, үтергән Флеминга? Ни өчен ул отель эго җибәрергә кубага? »
  
  
  Ул смотрела миңа. «Мәетне беркемгә дә кирәк түгел. Ә тере Флеминга тагын була иде файдаланырга, ничек объект белән сөйләшүләр Россия ».
  
  
  'Мөмкин. Аны шулай ук гаҗәпләнәм, ни өчен Джером отель өчен аның следовал артыннан ».
  
  
  Ул удивленно књрсђтте миңа. «Ул инде бер тапкыр споткнулся сезнең турында. Бөтен бу возня тирәсендә пистолеттан иде, әлбәттә, случайностью. Ул тели, син биредән. Күпме тапкыр сезгә, чыннан да, кирәк постучать буенча баш өчен кертергә үзенең разум? '
  
  
  Аңа туры болар барысы да арткы планга күчте. Флеминг иде куркынычсызлык пентхаузе Капполы, һәм хәзер минем иде вакытта барлык обдумать. Аның делаю бу яхшысы, кайчан расслабляюсь. Шуңа күрә аны карар расслабиться.
  
  
  Без йөреп уздылар mimmo базары һәм сарае. Алга таба, бу вершине холма, аны күрдем полуразрушенную ныгытма белән шөгыльләнүче булырга тиеш, служила төрмә шул үткәндәге көннәре. Подвалда җитәрлек политзаключенных. Грязное урын. Иске шәһәр төзелгән у подножия холма. Юл анда сузилась. Митзи кыен маневрировать машинада mimmo тележек, уйнаучы балалар һәм хатын-кызлар, несущих продуктлары. Биредә сез тапкан истинный колорит очарование утрау. Без күргән туристлар.
  
  
  Без проезжали иске кунакханәсе, ул сөргендә бу запущенном торышы. Күрәсең бу имбирный пряник. Яшеллек арта бара заросли үлән, ә тәрәзә һәм көне заколочены фанерой. Йөз ел элек иде бу искиткеч отель.
  
  
  - Мин тырышам Пуанчиана, - диде Митзи. «Кайчан ул төзелгән, бу иң яхшы иде отель бу Карибах. Хәзер җәннәткә өчен термитов. Кайчагында эго әлегә кадәр хорька кулланалар халкы таулар, алар разбивают анда лагере, килгәч, аларга булырга кирәк шәһәреннән ерак түгел ».
  
  
  Кайбер әйберләр узган кызга иде неправильными. Ул сөйләде ничек шлюха. Аның голосе иде белем ум. Ә гади акчалата курьер аның фикерен имело зур аленка бу мафии. Алар хәтта әйттеләр, әй минем чын шәхес. Бу уятты миндә любопытство. Аны дип сорады, аның бу хакта. Ул-дип җавап бирде елмаеп Моңы Лизы.
  
  
  Кайчан Чип забеспокоился, ул югалтырга мљмкин казино, аның шалтыратты Дэйви сорады эго җибәрергә сезне бирегә өчен коткарып нигезләмә ».
  
  
  Дэйви? Дэйви Хок? Ястреб башкара боерыклар бу цыпочки? Иде хис туа, дип мине ударили һәр түбәнрәк поясы. Иде микән Митзи Гарднер агентом AX? Әйә да Хок " кабат уйнады, үз уен һәм позволял миңа янә иң ачыкларга бөтен нәрсәдә? «Сеңелем, - диде, мин, мин бик яратам, мәзәкләр, әмма син кем, тегүче тик синнән?»
  
  
  Ул-дип җавап бирде минем штопора мәсьәлә ревматизма. "Нинди шляпу миңа кияргђ синең өчен?"
  
  
  Аның выругался үзенә астында нос. «Идем предпочел өчен син ih барлык сбросил».
  
  
  Ул калды ышаныч. 'Сиңа везет. Вакытта диярлек килде ».
  
  
  Хәзер без-нартларда буенча ачык җирендә белән густой растительностью джунглей. Аннан соң барлыкка килгән равнины шикәр тростника һәм зур булмаган банановые мәйданнар аларга туры килә. Ул сөйләде миңа турында изменяющейся икътисад, бу район. Бананнарны приносили караганда, күбрәк табыш шикәр тростник. Алар! " - дип ул яшел алтын. Ит, гвоздика, обложка һәм ароматные бобы тонка шулай ук становились да артык кызыклы үстерү өчен. Ул, диде, - безнең нах бар үз кечкенђ плантация икенче ягында утрау.
  
  
  Сукмак бөтенләй туры. Күпмедер вакыт ул барды буенда побережья, аннары якынлашкан горам, алар тянулись, ничек хребет, үзәге аша утрау. Без покинули мәйданнар аларга туры килә ягыннан күлмәк җире булды заболоченной, ә икенче яктан, аны күргәч, тирән каньоны, заросшие агачлар һәм үсемлекләр. Без идек якынча ун милях нче шәһәр кайчан Митзи свернула авыр машина белән шоссесы бу проселочную юлны проехала, аның буенча полмили, әмма аннан соң тукталды у лагуны.
  
  
  Ул заглушила двигатель, сбросила сандалии һәм ишекне ачты. Аның посидел бу мгновение өчен, карарга төре. Өчен куе синей су, якынча миле биредән, виднелась бөтен территориясендә отель, шулай. Җире анда шәп поднималась да, тагын күренә иде эзләрен иске сырада.
  
  
  Ә төр түләүләр турыдан-туры китергәнегез иде, хәтта яхшырак. Митзи сняла бөтен кием-салым һәм побежала к & nb. Ул повернулась һәм призывно помахала миңа кулы белән. Башыннан икенче намек миңа түгел понадобился. Аны тиз разделся һәм последовал өчен анда.
  
  
  Иде генә җиңел, актив ял итү, ә су иде диярлек, җылы. Кыз плыла быстрым плавным хәрәкәт итә, һәм аның догнал аны гына еракта, ярлар. Аның терпеть алмады, әмма без идек, & nb. Аны тире казалась йомшак. Аның отель притянуть аның үзенә өчен бот, әмма ул бросилась элек нырнула тирәсендә мине. Безгә бер-тирәбездә түгел иде тулысынча әзер, ул кайчан всплыла, вздохнула һәм нырнула кире мине. Бу тирән & nb өчен түгел, дип калырга, әмма безгә бу кирәк түгел булып чыкты. Ул иде великолепна.
  
  
  Кайчан барысы да тәмамланды, ул всплыла өстенә чыга. Аның подплыл аңа, һәм без рәхәтләнеп ял итте. Аның заснул бу тыныч җылы & nb. Аның да замечал, әлегә минем максат түгел опустилась һәм окунулась бу теплую соленую суга.
  
  
  Кыз юкка чыкты. Аны якка карады һәм күрде, ул иде инде, пляжда. Бу ee животе, бу коричневом җәһәттән ак ком. Аның билгеләп үткәнчә, сез дә күрерсез бүленеш аның купальнике. Аның доплыл кадәр пляж, плюхнулся янында янә заснул. Әлегә мине түгел, бу-бердәнбер тапшыру аны хриплый голос. «Хәерле иртә, Картер. Сез каршыларга җыенасыз союзника.
  
  
  Аның күзләрен ачты һәм күрдем дип кояш инде самолетка утыра көнбатышта. Пляжда беркемне дә күренде. Нибары берничә крабов һәм күп комы. Аннары ул указала өчен мыс аша суга. Нәрсә приблизилось безгә өстендә су, ләкин, бу түгел иде, лодка.
  
  
  Бу књрђсећ бу человеческую фигуру. Аның моргнул, покачал аягы янә посмотрел. Ул һаман бар иде анда. Бу трехстах метрда, һәм шул урында, кайда аны билгеләп үткәнчә, биредә торырга џич кенђ дђ эшлђргђ ярамый, shell ир-ат. Югары, худощавая, одетая бу длинное ак күлмәк, развевающееся веером. Ул минем янга килеп, безгә белән величавым, әмма решительным подходом. Бу ни гаҗәп.
  
  
  Кыз янымда встала һәм помахала. Ул тыныч оделась. Аның, белә-бу галлюцинация. Уртак итеп тану, су иде тозлы, на ощупь иде охшаган сироп, әмма аның бераз гына утонул, кайчан заснул анда.
  
  
  Ир-ат барысын да приближался. Приблизительно ун футах нче ярлары, ул күтәрде халат, погрузился суга буенча бот һәм янә менде, приближаясь ярга. Ул казался миңа арту якынча алтынчы футов. Ул иске белән озын бородой һәм белыми волосами. Ул худощавым, әмма жилистым.
  
  
  Аның сидел обнаженный бу песке, беренчеләргә карап, үз күзләре күңелсез һәм киң раскрыв авызы, улыбаясь Митзи Гарднер. Ул сидела янымда, һәм ул алды да аның кулын пальцами алырлык тянуться к баскетбольному мячу, нежно, ничек булыр иде бу йомырка. Ул диде эму берничә сүз бу незнакомом миңа телендә, һәм алар засмеялись. Ул књрсђтте, миңа диде: «Бу-Ной, Нигы. Ул яшәде монда озаграк, күбрәк, кем дә булса искә ала. Ә тагын ул көндәш коммунистик ракет утрауда ».
  
  
  Аның басты. Тагын нәрсә иде аңа нәрсә эшләргә?
  
  
  Ной игътибар белән посмотрел миңа, аннан соң пожал миңа кулын. Минем тулысынча юкка чыккан бу эго ладони, әмма ул сжал минем кулын ривненской шулкадәр өчен, внушить гаделлек һәм ышаныч. Аның кагылды плоти, җылы, белән, кан белән язылган эчендә тере.
  
  
  «Мин бик тә сезнең барыгызга да сокланам, мистер Картер. Бар иде отчетливый британия акцент да, тавышы, аларга ул алыр иде рычать, әгәр теләсә. «Митзи дип сөйләде миңа турында каршылаячак сезнең эшләрдә, алар закрепилась минем өегездә сезне».
  
  
  Аның сглотнул. - "Твоя вера миңа?" «Һәрхәлдә, аның әле делаю булуы мөмкин. Куркам, син ни гаҗәп преувеличиваешь.
  
  
  Ул посмотрел на Митзи. Алар арасында булырга тиеш иде тесная элемтә. Күрәсең, тирә-хөрмәт, дуслык һәм аңлау. Аннан соң ул янә игътибар итте мине.
  
  
  «Мин тиеш " гафу, мистер Картер. Аның сорады Митзи әйбер кайтырга, сезне бирегә, әлегә сез бигүк увлеклись үз эше. Кызганычка каршы, биредә проблема килеп чыкты ». Ул күрсәтте тауны. «Мин тиеш изгнать җитди авыру. Мин алмыйм хәзер калырга, тик мин кулга тиеш булса да очрашырга сезнең белән федерациясендђ сезгә үз ярдәм булса, ул сезгә кирәк. Ышанам, сез кабат килергә мине ».
  
  
  Ул наклонился, поцеловал кызны мочку, кивнул миңа, әйләнеп & nb, күтәрде халат һәм юкка чыккан кебек үк килде.
  
  
  Аның наблюдал артыннан. Митзи хихикнула. «Нәрсә калды нче синең самообладания? Калса, сез күргән привидение.
  
  
  Аның күрсәтте привидение. 'Ничек ...?'
  
  
  Ул булды җитди, бу мгновение взглянула, миңа диде: «Не спрашивай артык күп нәрсәгә Нигы. Аның, чыннан да, видела невероятные әйберләр, алар белән хорька, ничек каршы алды бу кеше. Сез дә бу испытаете. Ә хәзер безгә яхшырак кайтырга Флемингу керткәнче ул проснется һәм тапканчы прогуляться ».
  
  
  Аның одеваясь якка карады бу югары темную фигуру белән шөгыльләнүче юкка чыга күрсәткечләрне тикшереп тору текә кыялардан сикерүдән-башлана у подножия холма бу мысе. «Сөйлә миңа турында күбрәк үзенең друге», - дип сорады аны.
  
  
  Ул пожала коричневым плечом.
  
  
  «Уйлагыз алуы турында мин сезгә диде. Әзер булыгыз сюрпризам. Ной ала бирергә сезгә тирәсендә бик күп алар, мин ышанам, мин әле ишеткәнем бар да күргәнем юк инде, барысы да ».
  
  
  Ул побежала алда әле минем машинага. Аны кайчан, кергән машинаны, двигатель ревел. Ясаганчы, аның ишекне, ул нажала бу педаль акселератора, һәм без тулы тизлек киттек буенча колее элек, к юлда.
  
  
  Аны безгә минутка да түгел доверил, бу Ной ия махсус магией. Миңа ул гади показался бик акыллы һәм хитрым. "Ул отшельник?" - дип аны, Митзи. Теләсә нәрсә генә түгел бу. Ул - вожак племени, насчитывающего артык sta кеше. Алар яшиләр, иске сырада. Ул әйтә эго, кешеләр поселились биредә берничә йөз ел элек, аннары римда гражданнар сугышлары. Бергә бу жуткая төркеме. Алар булырга мөмкин һәркайда бу джунглях, сез дә аласыз ih күрергә, әгәр алар моның түгел калдыруны өстен күрә ».
  
  
  "Сез ничек белдек эго?"
  
  
  Ул поджала иреннәре һәм књрсђтте миңа.
  
  
  «Бу да бик сәер. Аның плавала бу лагуне барганда, ул кинәт спустился өчен тапшырырга миңа хәбәр. Ярдәмчесе Фишек бу казино үтерелә, һәм Чип отель өчен аның передала бу Майами. Бу егет үтерелә, ун минут дүртенче. Ной-диде миңа дүртенче чирек.
  
  
  Шулай җиңелрәк. Һәрхәлдә, хәзер минем аяк астында ныклы фикере иде туфрак. - Барабан джунглей, - засмеялся мин. "Телефон бу джунглях".
  
  
  'Мөгаен. Әмма соңрак, аны бер тапкыр күрдем, ничек ул исцелил бик больную хатын-кызны ярдәмендә вуду. Ул әйтте ул аның ата књгђрчен. Ул встала урынында, һәм менә булды да яхшырак ».
  
  
  Бу баш покалывало. Кыз янымда шактый көчле булсын өчен, җиңеп чыга бу суровом дөньяда мафии. Моның өчен кирәк булырга практик мөнәсәбәт барысына да. Ә хәзер ул сөйләде турында вуду һәм кара магии, гүя үзе дә, авыруы алар. Күбрәк аны әй мәсьәлә түгел задавал.
  
  
  Без-нартларда молча биш минут. Кинәт уртасында юллар булып чыга-негр. Ул жестом күрсәтте безгә өчен тукталдык. Митзи притормозила һәм тәрәзә ачты. Ул казался взволнованным; ул дип сорадым эго нидер җирле диалекте, һәм ул покачал аягы. Түгел безгә сөйләшергә сүз, Митзи включил задний барышы, җәелде бирде газ.
  
  
  «Ной дип сорады бездән», - диде ул. «Иде спешка. Нәрсәдер булырга тиеш иде случиться, әмма ул гына да түгел, диде, - дип.
  
  
  Аны, посмотрел на Митзи, ә аннары янә посыльного. Сукмак безлюдной. Без свернули киләсе күрсәткечләр, юл аңа бик начар. Безгә кирәк иде, арзанлы джип өчен, башка хезмәт җиңә барлык киртәләр. Яртысын юлда тәмамланды алдында зур выбоиной юлда.
  
  
  «Без алга барырга кирәк», - диде Митзи.
  
  
  Сез алмассызмы дип атарга бу ходьбой. Без карабкались буенча, агач утыртырга керештеләр, кебек, тау козлы, әлегә ниһаять алмады югары диварлар төзелгән тирәсендә сланца. Ныгытма занимала бөтен мыс һәм выглядела неприступной. Без үтте аша капка, стеналар ишегалдында да иде буенча шифера. Аның җәһәттән төзелгән каменные бинаның кайбер ветхие, ә башкалар бу лель торышы. Ih түбә иткәнсез платформой өчен диварлар. Кешеләр җыелды тирәсендә внушительной фигуры тони яулады. Аларның иде темные затлар тирән америкалыларның. Бу мужчинах иде гына набедренная повязка да, хатын-кызлар - кыска төсле юбки. Барысы да җавап бирүче булмады, кәеф күтәренке иде подавленное.
  
  
  Без керде, Ной килде безгә. Эго зат иде мрачным, әмма эго тәртибе кала иде гордым һәм величавым.
  
  
  Ул хәбәр иткәнчә, безгә бу яңалык түгел моргнув белән караганда да күренеп тора. Доктор Флеминга урлаган. Чип Каппола һәлак булган, омтылып, ул моны булдырмый. Джером алды отель. Бу круизных лайнерах эвакуируют барлык америкалылар һәм европейцев ».
  
  
  Аны дип сорады - "Каян Тара Сойер?".
  
  
  Бары тик соңрак, мине искә төште, каян аны получал мәгълүмат. Тик вакытында безнең бесшумной сәфәр өчен Кадиллаке аны бөтенләй ишеттем барабанной фракция джунглях.
  
  
  Бу сообщении аның турында берни дә әйтелде », - диде миңа Ной. Кайсы очракта хәбәр иде. Шуңа күрә ул полагался бары видениях. - "Син боларның барысын да таныдым?"
  
  
  Ул взглянул өчен кешеләр тирәсендә, һәм ул күрдем, дип эго авызы нетерпеливо подергивается. «Зинһар, түгел сомневайтесь вакытында миңа, мистер Картер. Вакыты җитми. доктор Флеминга тоталар подземельях астында иске крепостью, һәм эго кирәк коткарып кала. Мөгаен, сезнең мисс Сойер җибәрделәр өенә бер тирәли кораблар.
  
  
  «Миңа калса, бу маловероятным. Түгел, дип уйлыйм Джером отпустил иде аны, әгәр алыр саклап калу аның өчен выкуп ».
  
  
  «Бу дәлил. Ләкин бу әле барысы да түгел. Иде распространены тасвирлау сезне ике, һәм сезнең поимку тәкъдим ителде ун мең доллар.
  
  
  Аның выругался вслух. «Буларак, бары тик аны ясарга җыенам кечкенә крюк, һәм шунда ук күк опускается».
  
  
  «Мин бик шат, сез нәрсә эшләдегез бу крюк», - дип шәрехләде Ной. - Югыйсә, сез булыр иде инде мертвы. Һәрхәлдә, хәзер аласыз бирергә отпор ».
  
  
  «Мин яхшырак эшләячәкмен",-дип нинди дә булса», - дип килеште мин. Аны, посмотрел на кызны. 'Сылу монда. Монда син куркынычсызлык. Аның beru синдә машинаны ».
  
  
  'Безгә нәрсә өчен. Сез беләсезме җире. Аны беләм, һәм, моннан тыш, минем тагын бер эш бар ». Бу ee голосе иде металлическая нота, намекавшая бүгенге кызы икән характердагы, алар китергән әй урын братстве мафии.
  
  
  «Ул " хокук», - дип билгеләп үтте Ной. «Сез алмыйсыз кайтырга Порт-оф-Спейн буенча яр буендагы юлда. Һичшиксез, Джером боера заблокировать сл. Сезгә узарга туры киләчәк аша таулар, һәм шул чакта сез аласыз файдаланырга теләсә нинди ярдәм ». Ул күрсәтте, озын пальцем бер толстой смуглого ирне, аннары башка. «Ыштан, рубашка. Торопитесь. Барасыћ, син минем белән ».
  
  
  Миңа бу ошамый. Мин ничек булырга мөмкин иде ышана правдивости рассказа тони ирешкән? Һәм кемгә кирәк булырга мөмкин бу эскорт бу путешествии, ул ходай белә караганда тәмамлана? Әмма миндә булмаган, сайлау. Ной һәм эго кешеләр тәшкил итә күбесе, хәтта Митзи встала ягына тони яулады. Шулай булгач, мин риза булдым, һәрхәлдә, әлеге мизгелдә. Ул вакытка буларак, без урынга килеп җиткән кадәр «Кадиллака», пар да бар иде анда, ухмыляясь. Безнең гиды хәзер иде хлопковых брюках кадәр колен һәм ак рубашках белән засучеными рукавами. Алар өчен поясами прятались мачете.
  
  
  Алар шундый уен сзади.
  
  
  Развернуться урыныбыз юк иде, һәм Митзи туры килде биш минут толкать машинаны взад һәм алга, әлегә без, ниһаять, алмаган спуститься белән холма. Баш бит юл иде инде, начар, ә бу ужасная. Без-нартларда ка түбән булуы тапшыру буенча теге, бу, барыннан напоминало швейцария сыр белән дырками, һәм бу тагын да начаррак булып чыкты, без бу скале башка читтә гребня. Без повернули һәм киттек буенча узкой тропинке белән шөгыльләнүче алып барды аска таба. Машина бер яктан задевала склоне таулар, икенче яктан, аны карадым, анда бездну непостижимой тирәнлеге. Аны берни дә түгел, - диде, чыкмасын өчен кызыксындырырга Митзи. Ул кергәне яхшырак, бөтен игътибарны юнәлтергә вождении.
  
  
  Аннары чакрым әлеге невзгод без кабат йөреп уздылар аша куаклар, һәм мин янә алмас иркен сулый. «Әйтик, син беләсең юл», - диде аның Митзи. "Ничек без попадем бу темницы Джерома?"
  
  
  Ул покачала аягы. «Без тиеш сперва белү нәрсә дә булса шул хакта. Башта безгә кирәк отправиться ул иске кунакханәсе, ул аңа күрсәтте сезгә юлда сезнең беренче очрашуны белән Nov. Анда алабыз эшләргә безнең планнар ».
  
  
  Инде темнело, без, ниһаять, юлга чыктык, шактый киң өчен «Кадиллака». Алыр күрергә аста аша яндыру тыела утлары. Шулай итеп, без идек шәһәреннән ерак түгел. Митзи включил фары өчен юлга чыгарга юлга.
  
  
  Луч света яктыртты кеше рәвешендә. Ул юнәлдерде безне пистолетын. Кыз шунда ук притормозила, включила задний барышы һәм янә ускорилась. Аның инстинктивно якка карады. Фонарьлар заднего барышын ритмын башка солдат, ул гына ясаган калганы янында винтовка, өскә. Керткәнче эго мылтыгы поднялось шактый югары өчен шаккаттыра теләсә кайсы тирәбездә, минем «Люгер» ата. Шул ук вакытта разбилось лобовое пыяла. Бу Митзи күп осколков, әмма ул дәвам итә машинаны алып барырга. Аның ата бу щель, анда элек иде лобовое пыяла һәм солдат алдында машиной кимеде.
  
  
  Митзи остановила машинасын, һәм минем иде вакытта карарга безнең гидов. Безгә бер тирәсендә алар зыян күрмәгән. Алар свернулись на задних сиденьях, һәм хәзер ул кабат сак күтәрелделәр. Аның чыкты өчен, якыннанрак карарга бүләкләр бирде безгә полковник Джером. Ике солдат һәлак булган. Аны алды ih форма һәм корал һәм ташладым бу заднее сиденье. Кешеләр тони яулады схватили, бандитларның сугыш кораллары. Аның диде. - "Сез справитесь моның белән?"
  
  
  Алар алыр иде. Алар дәшмәскә дворцовой сак, кайчан Флеминг иде президенты. Бәлки, кайчан да булса ирешербез кулланырга бу белү. Хәзерге вакытта аның тотты корал үзең һәм боера аларга ике затащить трупы бу куаклар, анда алар ятуын тыныч кына, әлегә барлыкка киләчәк берәр голодный зверь.
  
  
  Һәрхәлдә, блокадасында юллар исбатлады, - дип мәгълүмат тони яулады верна. Әлеге карт бу рукаве күбрәк аның отель булыр иде, дип танырга. Шулай итеп, Джером, баш иде", - диде Ной. Вакыт җитте уйларга, ничек азат итәргә Флеминга. Абруе тони яулады, шулай ук, бәйле, миңа күбрәк ышаныч бу эго друзьях. Ахыр чиктә, алар представились, һәм хәзер, кайчан алар моны исбатладылар, дип мөрәҗәгать итә алалар, корал белән, алар һаман да булырга мөмкин файдалы.
  
  
  Без башка хезмәт урынга килеп җиткән кадәр отель, һәм Митзи припарковала машинаны ташландык сарае өчен бина. Аннан без килә, полуразрушенный вестибюль. Исе плесени һәм гниющего агачтан өчен көч сынашты превосходство. Безнең гиды үткәрделәр, безне скрипящей лестнице бу кухню. Бу бик зур кухня белән полками буенда бер тирәсендә, диварлар һәм эш өстәле урталыкта. Без идек, анда түгел, берәүләр. Өстәлдә свеча горела, өчесе-ир-атлар чыршы игуану, җирле деликатес, нәрсәдән минем заурчало бу животе.
  
  
  Аннары сәлам ир-ат һәм ике безнең проводников, возбужденно беседующих өч туземцами, без, ниһаять, алдылар ашарга. Кайчан минем зверский ачлык иде удовлетворен, аны тойдым үземне бераз ким похожим бу йо-йо на веревке сюрпризлар һәм авырлыклар. Минем тарелка иде, тагын яртылаш заполнена, кайчан өч туземцев китте. Аңа иде, бәхетле итеп күрергә, алар ничек китә. Безгә кирәк иде камилләштереп, үз тактику, мин түгел, үзен начар хис итә незваной компаниясе.
  
  
  Ной дип атады миңа исемнәре безнең гидов, ләкин, чөнки мин белмәгән тел, аны оныткан ih. Аның калдырдым гына кылган иде длинными белән күп кенә согласных. Әмма аның теләмәгән обидеть ярар, гади перспективалы дип атады һәм ih Томом яки Гарри, шуңа күрә аңа дип аңлатты үз проблеманы дип сорады ih фикере.
  
  
  Артык югары буенча ике рассмеялся һәм әйтте: «Сез атарга мине Лэмби». Ул произносил бу твердую «дүртле».
  
  
  Митзи диде миңа на ухо: «Лэмби. бу зур моллюск. Алар ашыйлар, эго ит өчен күтәрергә үз потенцию ».
  
  
  Бу nen бар стиль, - дип мин. «Ценымногие яхшырак, әйтик, минем исеме - N3. Ә сез?' Аны, посмотрел номерына ике.
  
  
  Ул киң диде. 'Хәрбиләр.'
  
  
  «Шактый кыска гына итеп», - дип килеште мин. 'Нәрсә бу, димәк?'
  
  
  Ул янә засмеялся. «Хищная кош. Бик опасная.'
  
  
  'Бик яхшы.' Аның яраткан идем ih. Алар алыр, пошутить өстендә перспектива сразиться бөтен армией Гранд-Лаклера. Бәлки, бездә тагын иде, кечкенә генә шанс.
  
  
  «Сез аңлыйсыздыр, бу безгә кирәк докторы Флеминг. Мәңгегә вытащить Флеминга тирәсендә төрмә. Тик башта безгә кирәк анда эләгү. Кем дә булса тирәсендә сезне белә, берәр юллары турында побега, кебек подкопов торган тоткыннар, бәлки, вырыли узган?
  
  
  Ревматизма иде тискәре. Бар иде бер. Бик узкий өчен развернуться, һәм бик крутой өчен заползти кире камера урнаштыралар. Анда выходила дыра, хәзер иде, тимер капкалар. Киресенчә неих әле лежал выцветший череп булмый, боларның соңгы узды к бегству. Бу иде инде. Шуңа күрә без эшләргә тиеш өстендә берлегенең эчке чутьем, һәм ул өлешендә күрсәтелә кровавым. Аңа диде, ягъни, - дип уйлады бу хакта. "Сез ничек уйлыйсыз, белән ни телисез икән башларга?"
  
  
  Oni арийцев жалели җыерып. Хәрби диде бу алар өчен ике. «Әгәр Флеминг үлсә, умрем һәм без. Джером тели төзергә ракетную станциясе безнең югарырак. Без көрәшергә, әмма бездә җитәрлек түгел, кешеләр һәм корал, туктатырга эго ».
  
  
  Пар булды миңа нравиться күбрәк. Ih яше кыен угадать, әмма ih тире иде гладкой, һәм ih координацияләү барысы да иде тәртиптә. Алар двигались белән грацией тигров. Аның күрсәтте униформу. 'Наденьте бу. Сез сыграете роле солдат. Сез яулап алдык, безнең белән Митзи һәм собираетесь доставить безне ныгытма. Сез башкарырмын, дип Джером боера запереть безне цифрлы камералар Флеминга.
  
  
  Күзләре кызлар мгновение сузились. Аны да яратты, рисковать аның тормышы, тик безнең «хәйлә» булыр иде, артык чиелоның, әгәр ул да бар иде анда.
  
  
  Сугыш һәм Ламби төшерделәр рубашки чалбар, бераз поколебались белән набедренными повязками, аннары застенчиво повернулись һәм төшерделәр ih да. Алар икесе дә носили оуанг, сугышчан амулеты на поясе, муенында. Әлбәттә, корал иде, кул астында, әмма, бәлки, алар, дип уйлый идек зыян итмәс ия бераз өстәмә яклау. Алар надели армейские камзолы поверх амулетов, одели ыштан, һәм, әгәр аңлау, без эшләргә әзер.
  
  
  Руль артында иде Митзи. Аның sel янында, ә ике безнең осталары сидели сзади, приставив, бандитларның сугыш кораллары к безнең шеям. Юлында сырада кыз максималь файдаланды кыска юл. Урам иде гаҗәеп пусты. Барысы да калды эчендә һәм караганы пәрдә ябык. Кибетләрдә иде, караңгы, һәм алар заколочены нче мародеров. Порт-оф-Спейн кинәт превратился бу караћгы тљстђге шәһәре, нык отличающийся нче күңел ачу узган төн.
  
  
  Ныгытма булды бу невысоком холме. Яшел лужайка алдында тиресен өчен кулдан килгәннең барын да ул выглядела дружелюбного, әмма бу эффект иде испорчен тимер койма белән әйләндереп тирәсендә аңа һәм пушкой, билгеләнгән үзәгендә лужайки. Стоянка капка алдыннан түгел, тиресен бу урын уютнее.
  
  
  Капралов һәм ике солдат күрделәр безнең утлары һәм заблокировали юл белән корал наготове. Митзи притормозила һәм тукталды берничә футах алар алдында. Артта калды минем Лэмби дә: «Капралов, пойдемте, карыйбыз, нәрсә бар. Жирный кулларына төшкән байлык әлләни булмый! Ул толкнул мине дулом үз пистолеттан алга һәм щедро рассмеялся.
  
  
  Капралов сак килде. Отель башта карарга бу. Паровые тарихын сөйләделәр уңыш алуы турында, ничек алар алды безне хакында непреодолимых кыенлыклары, үзләренә җиңәргә туры килде. Капралов иде оештырылуына соклануын белдерде. Кайчан алар тәмамлады үзенең хикәя, ул акрын гына күтәрде калганы янында винтовка һәм юнәлдерде, аны, мине.
  
  
  Минем тормыш сжался. Ул гына да түгел, шталь атарга булыр иде әлеге Митзи. Аңа иде, диде бу. Nah алар алыр идек алырга нигезе яки выкуп. Тик шунысы Джером планлаштырган минем өчен, бөтенләй башка иде. Капралов бу мгновение калдырды мине неведении, әнисенә карап минем аша козырек. Аннары ул рявкнул командасына. Солдатлар расчистили юл. Капралов закат машинага һәм боера Митзи барырга бу ныгытма. Бу серое бина. Башка тәрәзәләр генә бер ишекне урталыкта кебек, авызы ачык. Аның буенча, хәтта торчал агач язычок. Митзи тукталды һәм машинасын йорттан выложенной плитка стоянке, һәм хәзер аны күрдем, дип, агач язычок иде подъемным мостом өстендә тирән саклану чокыры. Хәзер nen росли чүп үләннәре, әмма борын-борын заманда биредә сидела чиратта коллар. заливавшая эго су аша күлмәк. Һәр нападающему туры килде исәп тота гидрокостюм. Уртасында күпер торды солдат, һәм бөтен территориясе освещалась яркими прожекторами. Капралов чыкты. «Тик синнән ih, әлегә аның њпкђм моннан егетне астында прицелом».
  
  
  Минем вытолкнули-юньдә машиналар. Митзи выбралась икенче яктан. Сугыш һәм Ламби иде, бандитларның сугыш кораллары прижатыми к безнең спинам. Капралов тагын бераз злорадствовал һәм эченә керде. Аша берничә минут ул янә озатуында килде лейтенант. Солдат бу күперендә сырого отсалютовал, һәм тәртибе новичка подсказало миңа, ул биредә командует.
  
  
  Капралов болтал белән эшләүче жестами, әлегә офицеры жестом түгел заставил эго замолчать. Буенча йолдызларга бу эго күз алдында, аны иде догадаться, кем булыр иде алган бүләк булыр иде бу чын киев.
  
  
  Лэмби диде: «Боерык полковник. Бу ике тиеш заперты, ул шул ук цифрлы камералар, дип Флеминг. Аңлыйсызмы, барлык пойманные кош-бергә.
  
  
  «Аңлашыла», - кыскача җавап бирде лейтенант. «Уведи ih бу караульную».
  
  
  Ул повернулся, һәм мәҗбүр булдык следовать артыннан буенча каменному коридору, ул издавал жуткое кайтавазы. Чын кошмар өчен интегүче клаустрофобией. Бу караульном урынында лейтенант махнул кулы белән безгә ни кирәк обыскать.
  
  
  Хәрби тиз болай диде: «Без инде обыскали ih, лейтенант. Алар чисты йөз процент ».
  
  
  Лейтенант дип: 'Бик яхшы.' «Нигы Картер, шулай түгелме? - Бик куркыныч, - диде полковник. Әмма, мин уйлыйм, сиңа бүген кич вырвут тешләре ».
  
  
  Аны пожал җыерып һәм попытался, чиста побитой залында үтте. Хәзер ул игътибар итте үз игътибарын Митзи. Хәтта яшьле, һәм съежившейся, ничек испуганный песи, ул барыбер стоила алсын аны күрергә. Бәлки, эму нравилось, ул кайчан иде бераз покорной. Бу мгновение эго бот покачивались алга һәм артка, һәм ул одним пальцем приподнял аның подбородок.
  
  
  Полковник ди, сез күп нәрсәгә стоите өчен синдиката. Алар тели түләргә кире кайтару өчен, сине. Без моны беләбез ». Митзи выглядела тагын да напуганной, зажала авызы кулы һәм зарыдала. «Зинһар өчен, сэр, түгел посылайте минем аларга. Алар убьют мине ».
  
  
  Ул приподнял брови. «Әгәр сез шулай бәяләр ih, нигә аларга моны?»
  
  
  Ул мгновение прикусила губу, аннан соң, гүя аңлап, лейтенант алачак мәҗбүр итәргә һәм аны сөйләргә, сызып ќибђргђндђ: «Миңа кирәк иде, кая булса да алып килергә бераз акча. Әмма аның да доставила эго. Хђзер, эго темных күз алдында пәйда булды билгеләрен доллар. Боже, бар иде воображение! Ул абсурд нетерпеливо. "Анда бу доллары хәзер?" Ул кинәт выглядела обнадеживающей. «Мин алам күрсәтергә сиңа анда ... Әгәр син отпустишь безне, мин ...»
  
  
  Эго көлү иде неприятным.
  
  
  «Син телисең күп, җаным. Килгәндә Картера, әгәр аның эго югалткан, моның урынына полковник надел иде миңа наручники. Ул җилкәсенә күтәрде. «Сәбәпледер, ул, чыннан да, уйлый, бу хакта джентльмене монда».
  
  
  Кыз потерла куллары, протянула ih эму һәм подошла лижет, к аңа, белән покорностью һәм возбуждением һәр адымда очратырга мөмкин.
  
  
  - Ул чагында гына аны? Син генә ул?'
  
  
  Вожделение күренеп аның затлар катнашты. Түгел сводя белән нах күзләр, хәтфә белән ике безнең ир-атлар. «Одина тирәсендә сезне кала, монда башка отведет Картера бу камера урнаштыралар».
  
  
  Минем иде куркыныч вакытта, кайчан аны, кулга лейтенант тели калырга белән кыз ялгыз калу. Аннары аны аңладым, ул-отель җибәрергә минем белән берсе тирәсендә егет. Аны бераз возился мускулами, әйтерсең, миңа ошады бу идея, һәм ул планлаштырган атаковать кеше юлда. Митзи мөмкин үтәргә язсын лейтенант, әмма туарга мөмкин һәм кыйнаш башлана, һәм миңа кирәк түгел иде, инцидент, ул мобилизовал күбрәк булса иде солдат. Лейтенант күргәч, минем хәрәкәте, дип барыбер карар сарыф минем белән. Ул чыкты өчен ишек алда мине һәм Лэмби. Митзи-дип елмайды эму вслед сладким тоном: «Лейтенант ... увидимся соңрак, әйе ...»
  
  
  Ул узды, коридору, һәм мин, дип билгеләп үтте эго походка иде, артык возбужденной караганда, хәрби. Уйлар лейтенант түгел иде хакында эго бурычы. Ахырында коридоры ул ачты толстую каменную ишек, жестом чакырды безнең захлопнул аның артыннан. Аның подозревал, дип моның белән гранитным блогы артта калды, безне бернинди тавышлары алмый проникнуть аша подземелий беренче катында урнашкан. Буенча каменной винтовой лестнице без кергән көнне түбән коридор. Капала су, пахло күгәрек. Түгел иде дөнья, мәгәр лейтенантского фонаря Ул янә алга китте алда безне миновав егерме зарешеченных ишекләр буенча ике як зловонного коридоры. Ахырында коридоры ул вынул медный ачкыч озынлыгы якынча дүрт дюймов, отпер ишек һәм басты янында камералар.
  
  
  Доктор Флеминг сидел дивар янында, поджав бер всякому племени. Ул вытянул алдына икенче аягын. Ул выглядел уродливо опухшим. Ул сидел на зеленом мхе, покрывавшем таш идән, һәм берсе буенча эго кулыннан висела очында тимер разбивать, прикрепленной к стонать.
  
  
  Ул башын күтәрде, моргнул сергей, мине күргәч, һәм селл. Аннары ул күрдем минем каравылчы һәм, ниһаять, лейтенант. Ул янә опустил җилкәсенә, һәм эго гол унынии кимегән алга. Офицер басып аның өстендә улыбаясь. Ул отстегнул кобуру, вытащил револьвер һәм шагнул шулай булсын, яхшы итеп күрергә Флеминга һәм мине, акрын нацеливая корал миңа бу талия.
  
  
  "Әфәнде Президенты." - Тавышы казался скользким. «Сез надеялись табарга утравында яхшы союзника? Ир-ат инде ул коткарып сезне бервакыт, һәм, бәлки, ала моны тагын? Күз алдына китерәм эго сезгә. Ул кала алмый синең белән ».
  
  
  Артта калды минем Ламби, күрәсең, затаил сулышы. Минем иде, берничә вариант карала. Аны алыр иде отойти ягына һәм позволить минем математика буенча һәм застрелить лейтенант. Әмма, бәлки, офицеры иде тизрәк, һәм ул башлаган аңларга Лэмби күбрәк. Яки аны алыр иде отвлечься һәм вытащить үз Люгер.
  
  
  Әлегә аны уйлаган һәм бу турыда, крыса зурлыгында белән кошку промчалась аша камера урнаштыралар аша аяк лейтенант. Сергей эго фонаря, ихтимал, напугал хайван. Лейтенант отскочил ягына һәм застрелил аны. Бу бирде миңа шактый вакыт өчен выхватить үз Люгер. Аның ата лейтенант откровенными башын. Фонарь полетел буенча воздуху. Аның алмас тоту эго, ирекле кулы белән, обжег бармак турында кайнар лампу, әмма алмас тиз куярга түгел, сломав. Лейтенант егылып йөзе аска таба. Яшел мох идәндә акрын шталь кызыл. Лэмби удовлетворенно фыркнул. Аңа шат, чөнки минем адым түгел застал эго врасплох. Ниһаять, рефлекторное, ул иде спустить курок һәм выстрелить бу мине. Аның рәхмәт белдерде һәм аны, похлопав буенча плечу.
  
  
  Флеминг моргнул. Ул әле күнеккән яктылыкка. Ул смутился.
  
  
  «Мин берни дә күбрәк аңламыйм», - пробормотал ул. «Полковник Джером сорый мине кайтырга һәм идарә итә ил белән. Ул чакта нигә минем арестовывают хәзер? Нигә сезне бирегә китергәннәр? Ни өчен син шулай яхшы җиһазландырылган, моңа һәйкәле?
  
  
  «Соңрак», - заставил эго замолчать аны. «Хәзер вакыт юк». Безгә Дэвид Хок, безгә Тара Сойер түгел, кунакханәләр булыр иде өчен Флеминг белми турында вмешательстве AX. Аннары предательства Джерома иде зур искушение сөйләү эму барысы да. Тик Хок һәм Тара иде хаклы, әгәр Флеминг башлады үзләрен упрямо һәм күбрәк теләмәгән уйнарга, кем булыр иде фробель утрау? Шулай булгач, миңа туры киләчәк солгать. Аның күрсәтте, аның аягын. "Никадәр җитди сез ќђрђхђтлђнгђн?"
  
  
  Ул әле выглядел озадаченным, әмма аның маташа отвлечь игътибар эго нче сәяси шул.
  
  
  Ул вздохнул. «Минем башлангычларда сломана».
  
  
  Аның башлады обыскивать ирек бирмәячәк лейтенант бу сорады ачкычын наручников. Эго түгел иде үзе белән. Аны иде выстрелить бу чылбырын, ләкин минем аз иде сугыш кирәк-яраклары. Миңа да кирәк булырга мөмкин пуля наверху. Аның куйган, бер аягын бу диварны һәм потянул. Эретмђ арасында ташлар иде многовековым, һәм ул ослаблен действием дым. Аны тойдым, ничек чылбырын бераз прогнулась түгел, соскочила. Аның дернулся тагын берничә тапкыр, әмма барысы да файдасыз. Без тиеш выкопать бу нерсе. Аны башкарды, тиз хәрәкәт кулы белән, һәм стилет яуды буенча замшевых ножен бу минем изогнутые гына карый. Археологларның ничек бритва металл вонзился бу эретмђ", сшибая самана өчен кирпичиком. Ламби башлады ярдәм итәргә. Бу вакыт күбрәк вакыт белән чагыштырганда, аның уйлады. Карамастан, ялангачлык, аның вспотел. Әгәр дә лейтенант түгел, тиздән киләм, кемгә дә булса килергә мөмкин башын сарыф ел саен, дип аның белән шулай булды да.
  
  
  Аның ясаган глубокую канавку бер читтә скобы. Аннары аны iso барлык көч потянул чылбырын белән бергә Лэмби. Ул кайчан чыкты, без аска тәгәрәдек бу гладкий мох. Флеминга потянуло алга. Без Ламби бураны эго. Ала ул басып торырга, үз сәламәт ноге булса да, бик слаб, һәм аның кружилась гол нче тавыш та керми, ул безгә туры килде издавать. Калдырды, аңа Ламби ярдәм итәргә эго, әлегә фотографировал лейтенантскую куртку. Аны шулай ук алды эго ремень һәм револьвер һәм гомерен барлык Ламби.
  
  
  «Снимите бу куртку һәм наденьте бу. Сез алды күтәрү ».
  
  
  Лэмби подчинился. Белән Флемингом арасында безнең тарафтан без әйләнеп кайтты караульное бина.
  
  
  Изящная күкрәгенә Митзи Гарднер выгнулась нче рельефа. Ул схватила урындык өчен Флеминга, һәм кайчан ул опустился аңа, ул диде: «син Кайда иде шулай озак? Без гади кунакханәләр эшкә алырга һәм ел саен. Боже, чөнки алар аның белән ясадык?
  
  
  «Ачкычлары. Загляни бу тартмалары.
  
  
  Сугыш ачты югары тартма һәм ташладым миңа горсть. Аның пробовал берничә керткәнче, ниһаять, тапты кирәкле. Моннан тыш, йозак булып чыкты шулкадәр ржавым, миңа туры килде бить эго пресс-папье, керткәнче, ул ачылды. Кайчан гына наручники иде бетте, аны күрдем тœгел, башка эчендә һәм кан тирәсендә ран на запястье Флеминга. Ржавчина иске разбивать иде ранах, әмма смыть аны булмый. Кабул итү бүлмәсендә түгел иде даруларны. Кирәк подождать.
  
  
  Аның сөйләде, ничек чыгып китәргә җыенган ныгытма. Ламби торды спиной к көнне үзенең яңа формада. Хәрби туры әйтергә һәйкәле бу мостике, - дип лейтенант тели эго күрергә. Әгәр ул приходил, без эго связали һәм вставили эму бу авызы кляп. Аннары Митзи подбежала машинага һәм китерделәр ee кадәр подъемного күпер. Без вывели Флеминга бу күпере " ндә, һәм аның дотащил эго кадәр машиналар. Ламби үз лейтенантской куртке сидел алда арасында Митзи һәм Хәрбиләр.
  
  
  Постта саклау Ламби наставлял револьвер лейтенант бу Митзи, поворачивался аңа булсын өчен, сакчы күрмәдем, эго затларга. Хәрби әйтер капралу, дип Джером боера отвести к аңа кызны. Әгәр ул үз эшен эшләде, без проезжали. Әгәр бу сработает, миндә калачак Люгер. Ламби һәм Хәрбиләр дә бар иде вооружены. Ә өч янына өч - бик табышлы нисбәтен.
  
  
  Барып җиттеләр бу Кадиллаке, проблема түгел. Митзи включила фары утырды да китте аска белән холма. Сәгатьлек күрдек, без эдеме, һәм аннан юлда, калышмый, загораживая сл. Алар көтте омтылыштан бегства.
  
  
  Капралов кулын күтәрде өчен җитештерергә гадәти тикшерү һәм Митзи опустила тәрәзә. Хәрби наклонился алга өчен ябарга зат Лэмби, һәм попытался изобразить нетерпение. «Полковник кире кайтты. Ул тели икән, алсын өчен, аңа китерделәр кызны. Хәзер дә.'
  
  
  Капралов выглядел обеспокоенным. «Лейтенант, әгәр сез үзегез приведете ee, кем монда командует?»
  
  
  «Син», - рявкнул Лэмби. «Түгел позволяйте берәүгә дә узарга кирәк, әлегә мин түгел вернусь.....'
  
  
  Капралов отпрыгнул. Тавышы Лэмби түгел охшаган иде тавышы лейтенант. "Әй ... подожди ... син дә ... әй ... - дип димәк?"
  
  
  Аны ишетте выстрел басты һәм, тезләренә. Хәрби застрелил капрала. Солдатлар түгел иде настороже, тик Митзи тиз повела машинаны, бер тирәсендә алар алдык куярга кулын дверную ручку. Аның разбил кулын прикладом үз люгера, ә аннан соң ата узган солдат. Башка юнәлдерде калганы янында винтовка, әмма өлгерми спустить курок. Аны вакытында закачал эму бу ашказаны кургаш.
  
  
  Бу бик яхшы. Хәзер без тулы тизлек мчались юлда. Без иде подножия холма, кайчан аны ишетте шау-машиналар. Аны бик яхшы белә иде бу тавыш. Бездә тәмамланды бензин. Митзи остановила машинаны, књрсђтте, миңа пожала җыерып. Чөнки бөтен утрау действовали турындагы законнар гадәттән тыш хәлдә да инде заправиться түгел иде. Бөтен заправкалар иде ябылган. Ә Флеминг түгел иде хәлдә барырга егерме миль буенча горам.
  
  
  Бәлки, без алачакбыз атап эго кадәр отель тони ирешкән, әмма алга таба нәрсә? Әгәр Джером осознал, дип докторы Флеминг сбежал, ул түгел иде шул, иминлек, анда нинди дә булса янындагы Порт-оф-Спейном. Эзләргә туры килде икенче машинаны. Анда без иде хәзер, аны иде күрергә прибрежную юлны аста. Янында иске шәһәр иде припаркован джибын. Тирәсендә аңа басып тордылар темные фигуры, ә юлда горели фонарьлар. Бу иде блокпост. Аның кыймады.
  
  
  «Бу безнең яңа транспорт төре. Мин белмим, күпме солдат туры киләчәк чыгарырга җыю, әмма алмыйбыз рисковать выстрелами.
  
  
  Бәлки, бар һәм башка кешеләр ала вмешаться. Сез ике карарга һәм алар отвлекаете бу егет. Аның позабочусь алар турында. Карагыз әле җыеп ih бергә. Митзи, синдә бар револьвер? Ул обиделась миңа.- «Мин әйә выгляжу голой?»
  
  
  «Яп яш чаклар монда белән Флемингом. Әгәр кемдер килер, ә менә, әгәр башка чыгу юк, әмма башта тырышыгыз күрү түгел, хәйлә микән бу ».
  
  
  Лэмби һәм Хәрби исчезли. Аның обошел йорт, стоявшие бу холме. Аны кайчан узды mimmo йорт, аның исследовал хәл. Хәзер аңа билгеле күреп, фонарьлар блокпоста. Минем shaggy заглушали папоротники һәм башка үсемлекләр. Аны минем янга килеп, к джипу һәм игътибар белән осмотрелся, әлегә күрдем патруле. Аның ih түгел понимал, ни булыр иде безгә сөйләштеләр Лэмби һәм Хәрбиләр, бу, булырга тиеш, бик күңелле. Дүрт солдат торган төркем тирәсендә ике абыем егет, согнулись нче көлке. Алар повернулись миңа спиной. Аның действовал тиз, шүрләп, алар повернутся. - Аңа чын күңелдән өчен алар белән әзер «люгером», - кискен диде мин. «Сез барлык торасыз астында прицелом. Безне, бердәм хәрәкәт! '
  
  
  Көлү кинәт прекратился. Алар басып тордылар, ничек замороженные. Ламби отступил берничә адым һәм прицелился. Алтын тесьма эполетов эго камзолы блестела караңгыда. Хәрби подбежал к джипу, полез бу задний отсека белән кайтты веревкой. Калганы эшләнде, тиз арада. Кайчан Сугыш бәйләде соңгысының кабул итү пищи буенча дүрт һәм заткнул авызы, аның тикшерде подачу газ джипе. К минем җиңеләйтү, бак булып чыкты тулы. «Вложите ih анда куаклар һәм уберите әлеге утлары белән юл», - диде мин. «Мин телим алырга Флеминга».
  
  
  Аның китә бу джипе шунда, анда без калдырган Кадиллак. Хәзер генә аны билгеләп үткәнчә, фары джип да эшли. Моның каһәре!
  
  
  Митзи ярдәм итте миңа пересадить Флеминга бу меньшую машинаны. Ул авылның янымда, кайчан аны, сель, руль артына китә һәм аска. «Ламби һәм Хәрби тиеш мөстәкыйль рәвештә барып отель. Аннан алалар исән-имин әйләнеп кайта ».
  
  
  Булырга тиеш, джибын иде хорош, ләкин бу түгел иде идеаль карары белән. Башка арф һәм башка чеклары һәм саклап калырга кирәк миңа туры килмәде турында уйларга сәфәрдә буенча горам. Фикер турында сөйләде өчен барырга шулай итеп, извилистым юллары mimmo төрле пропастей, шик уятмады минем мурашки буенча тиредђге. Аны тиеш, моны эшләп үтеп йөреп буенча яр буендагы юлда.
  
  
  Ламби һәм Хәрбиләр түгел тарафдарлары артта калырга, әмма алар күрмәдек, бу-бердәнбер карар кабул итә.
  
  
  Кайчан алар китте, аны кабат алып килгән иде джипе. Хәзер мин, ниһаять, алмас кабул Флемингу штопора, ул күпмедер вакыт мучил мине. Аны крикнул аша эчтђге: «Сез беләсезме, ни бар белән Тарой Сойер? Алар аны отпустили?
  
  
  'Юк. Солдатлар, схватившие мине, диделәр потребуют nah выкуп күләмендә миллион доллар. Кая син минем, гомумән, везешь?
  
  
  «К Ною».
  
  
  Бу эго голосе эхом отозвались авырту һәм курку. «Әйе, бу-беренче. Аннары миңа барырга туры киләчәк шәһәре. Кешеләр мине послушают ».
  
  
  Аңа позволил эму алдап була соң үзен. Минем иң иде, шактый проблемалар булмасын спорить аның белән. Минем беспокоила Тара Сойер. Мин алмаган, юл куярга, аның белән нәрсә дә булса килеп чыкты да. Аны нажал газ. Караганда, элек аны доставлю Флеминга һәм Митзи, шул мөгаен алмыйм кайтырга шәһәр. Аның повернул өчен почмагына һәм күрдем алда утлары юлда. Тагын бер препятствие.
  
  
  «Ныряй аска таба», - прошипел аңа Митзи. «Һәм приготовься».
  
  
  Аның притормозил. Аның кунакханәсе, алар өчен борчылган, мин җыенам тукталырга гына булсын прорваться аша барьер соңгы минутта. Аны күргәч, бары тик ун метрлар: зур йөк машинасы белән кечкенә генә кулланганнар гаубицей бу багажнике. Ул әлеге гамәлне чикләде бөтен юл. Прохода түгел иде.
  
  
  Бер яктан бездән маслянистая су белән болота отражала святый нче яктырткыч. Шуңа күрә идем анда алга таба да китте. Икенче яктан бар иде хөрмә. Алар үсә & nb, шуңа күрә анда булыр иде, ныклы фикере, туфрак, әмма агачларны иде лижет бер-берсенә карата бер караганда миңа иде. Аның уйладым, алмыйм бармы аның үтеп йөреп өчен джипе. Әмма бу иде наименее начар вариант. Аның повернул руль һәм съехал белән юллар белән дроссельной заслонкой на доске. Аны, ишетә, ничек алар крикнули: «Стой», аннары выстрел. Таращить күзләре просвистела югары аша пальмовые листья.
  
  
  Предупреждающий выстрел.
  
  
  Матур кешеләр! Митзи повернулась үзенең билеты откан һәм ачкан җавап уты, ләкин шулай ук сак түгел, ә һава. Мин оглядывался. Миңа тоелды, чөнки мин гомеремдә беренче тапкыр йөрим на диком жеребце. Аның врезался шул агач, прыгнул якка, ике тә әле, һәм бераз гына перевернулся. Алар аттылар безне, тик безне бүлеп бирергә. Аның попытался кайтырга юлга чыккан, ләкин миңа бу алдык, аны берәүдә анда тагын бер сюрприз.
  
  
  Юлда иде джибын, һәм аңа побежали дүрт солдат. Флеминг чыгарды артта калды минем крики больно. Бу аның өчен түгел иде күңелле. Митзи выстрелила аша башын Флеминга бу преследовавший безне, арзанлы джип, аны кайчан выжал буенча кечкенә машиналар шулкадәр тизлеге күпме булдыра алмас. Бу да җитәрлек түгел, тиз. Бер тирәсендә безнең шиналар иде пуста.
  
  
  «Нигы, алар безне догоняют». - закричала Митзи.
  
  
  Әй, кирәкми иде миңа сөйләргә. Ih таращить күзләре миң аңа килеп бәрелдем бу металл джибын диярлек, шул ук мизгелдә аны ишетте выстрелы. Бирде әй Люгер.
  
  
  «Карагыз әле эләгү төркеменә. Целься һәм стреляй, алга таба да ». Ул файдаланды ике кулы, әмма бик кыен целиться бу движущуюся максат, кайчан сине трясут буенча яктан бу якка. Бу иде, берсе теге очраклардан аңа задавался мәсьәлә булачакмы, минем исеме исемлегенә өстәләчәк, ул Хоук саклый үзенең сейф, һәм һәр исемендәге бар йолдызчык, указывающая кылган кеше турында анда сүз бара, мәет.
  
  
  Митзи закричала. Аны уйлады, аны ранили, әмма ул сидела откровенными. Аны күреп авариягә эләкте көзгесендә заднего төре. Джибын артта калды, безне, вырвался астыннан контроль һәм тулы тизлек рванулся бу болото, анда акрын һәм величественно погрузился су төбенә китәчәк. Аны күргәнем булмады кебек мгновение вспыхнули фары керешер алдыннан үтмәгез.
  
  
  Митзи сунула «люгер» миңа арасында аяк, һәм обернулась. Без-нартларда бер спущенной шине. Бу түгел иде бердәнбер шау бу төн. Бу джунглях раздавался тавыш тапкырдан бамбуковых палочек chloe полые агач барабаны. Бу иде приглушенный зловещий тавыш белән. Аның уйладым, аламы Сугыш һәм Ламби тапшырырга шул племя беспроводное хәбәр. Бәлки, бу турында хәбәр безнең побеге, посланное невидимыми фигурами тропик урманнарда.
  
  
  Ритм ускорился. Бу књрђсећ бу катастрофу. Артта калды мине ишетте, аның йомшак тавышы докторы Х. Флеминг. «Безнең өчен уңайлы, һәм алар тиз арада безне догоняют».
  
  
  Аның выжал буенча джип соңгы тизлеге.
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 6
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Ачыктан-ачык безнең алда юлда кемдер фонарем жестом велел безгә ябу өчен проселочную юлны. Аның да шталь сораулар бирергә һәм свернул. Аның проехал машинада буенча песку к, башка факелу су янында, включил зажигание һәм чыкты.
  
  
  Шунда иде Ной, хәзер булмаса, ак күлмәк һәм набедренной повязке. Юлда, аның буенча без гына дип баралар, тамаклары ача, аны ишетте тавыш приближающейся машиналар. Безнең вакыт җитмәде. Без басып тордылар спиной к морю. Ә минем Люгер иде пустынен.
  
  
  Митзи да чыкты. Ной вытащил Флеминга буенча коли астында көчле куллары.
  
  
  «Пойдем минем белән, Картер. Тик синнән Митзи өчен кулын да отпускай. Сылу, артта калды минем ».
  
  
  Аның үзенең автомобиленә «люгер өчен» пояс, алды кызны кулын һәм последовал өчен Nov. Әле аңа иде ясарга. Якын арада без барыбер умрем. Һәм, бәлки, без дә алыр идек, хәтта уплыть әйтик әле, дип преследователи безне табачак, әгәр без гади караганы башын шактый низменному бу темных дулкыннар.
  
  
  Ной тыныч һәм ышанычлы ступил бу күп. Ул җиңел растворимый Флеминга. Диңгез поднялось тирәсендә эго аяк, уртасына кадәр эго бедер, аннары кинәт ул башлады янә күтәрелер, адым.
  
  
  Киләсе бер адым кала, аны ударился носком турында нәрсә твердое. Аның бераз гына споткнулся, аннары аягын күтәрде. Аның царапнул ногой таш һәм бераз югарырак тойдым твердую җирне. Аны, положив бу үз аленка. протянул всякому племени, һәм тойдым үзен ступеньку югарырак беренче. Без күтәрелделәр дүрт ступеньки һәм аннан ачыктан-ачык буенча неровной каменной өстендә, мәсәлән, алтынчы дюймах су астында.
  
  
  Аның тихонько дип. Аны бик яхшы разбирался бу заклинания. Аны беренче тапкыр күргәч, тони яулады, идущего бу каменной тропе. Аны аңладым, чөнки бу иске таш корылмасы, ихтимал, барьер от наводнения, ул күптән опустился түбәнрәк дәрәҗәдәге күлмәк җир тетрәү нәтиҗәсендә. Мин уйламадым, дип Ной кайчан-йә әле, эго өстендә су. Ул, мөгаен, берәүдә эго очраклы вакытында плаваний, һәм, шуңа да карамастан, ул түгел иде шоуменом, ул ђйлђнђ-аның өчен куркыту үз суеверных последователей.
  
  
  Артта калды мине ишетте аны хихиканье Митзи. «Өчен зур мәртәбә сине, Нигы. Хәзер сез беләсезме нәрсә булып тора да сер булып кал ды диярлек өчен барлык. Ахирәттә скользких җир һәм оставайтесь урталыкта. Киңлеге диварлар нибары ярты метр ».
  
  
  Аның сжал аның кулын. Шактый нык. «Син белсђм һәм пыталась сөйләргә миңа әкиятләр турында Санта-Клаусе, пычрак шлюха. Син билгеле булды?'
  
  
  «Коенган вакытта. Аның ударилась турында, аның аягы һәм аћын. Ной коткарып кала мине. Ул да әйтә идем, миңа да, чөнки мин наткнулась, әлегә аны да булды угрожать эму дип үзем разберусь моның белән. Ул поклялся сакларга бу сер итеп саклана ».
  
  
  Без иде диярлек башка читтә булганда су өстендә балкып пар прожекторов. Иде крики флагы рөхсәт үтәү һәм гнев. Алар тапкан джибын, тик кешеләр түгел иде. Без инде читтә иде досягаемости дөньяда, шуңа күрә алар алмадык, безне күрергә. Без килдек к крутому обрыву, анда иде высечена тар лестница. Бу иде дәвамлы һәм авыр күтәрелеш, әмма Ной, несший Флеминга түгел показывал бернинди билгеләре усталости, ул чакта җитте югары ступеньки һәм спрыгнул биш футов аска таба бу платформу белән шөгыльләнүче бер үк вакытта служила валом һәм түбә өчен йортлар аста. Аның, дип уйладым, ул преуспеет буларак, фитнес-тренер программасында AX. Ул тапшырды Флеминга бу протянутые куллары президенты тиз уздырдылар бүлмә.
  
  
  Без килгән, аны билгеләп үткәнчә, бүлмә инде җиһазландырылды өчен эго дәвалау. Горящие факеллар свисали белән таш диварлар. Үзәктә идән раскладушка иде, покрытая ароматными яфраклар. Без миновали үзенә күрә мактаулы сторожевая, эшсезләр рәтендә буенча соплеменников, һәр тирәсендә, шулар белән генә прикоснулся к Флемингу, әйтерсең телим бирергә эму бер өлеше үз көчләре.
  
  
  Кайчан Флеминга уложили бу койку, аңа әйтте: «Бар сломана, аягын, һәм аның запястье бар ржавчина. Үзендә булырга тиеш афәтне кан, ә миндә иде, вакыт аптекага бару өчен антибиотиклар. Эму бу кирәк кичекмәстән. Бармы ысулы алырга һәм бу монда? '
  
  
  Югары темнокожий ир-ат бесстрастно посмотрел миңа. Тавышы Флеминга казался зәгыйфь, ләкин ул елмаеп куйды. «Рәхмәт беспокойство, мистер Картер, әмма мин ышанычлы кулларда. Аның ставлю медицина белемнәре тони яулады югарырак у, иң кадерле белгеч бу Парк-авеню ».
  
  
  Патриарх тыныч кына әйтте: «Безгә турында хәбәр характере каршылаячак сезнең имгәнүләр, һәм без булдырабыз кичекмәстән башларга дәвалану».
  
  
  Ике хатын-кыз бүлекләр Флеминга. Ной опустился белән янәшә аның тезләренә һәм обмакнул губку бу жидкость белән шөгыльләнүче сидела бу миске янында койкой. Шушы сүзләр белән ул промыл ярага бу запястье Флеминга. Аннары намазал бу нах куе кайнатма яшел желе.
  
  
  «Бу җылы катнашмасы яфраклардан коки һәм яшел сабын», - диде Ной. «Без сложившимся аңа повязку. Бу материал вытянет пычрак тирәсендә яраларны, һәм ул вакытта кешедә тиз заживет ».
  
  
  Дәваларга аяклары иде бераз катлаулырак. Ной выправил аягын. Аннары ул окунул палец бу миску белән куе кызыл густой субстанцией. Шушы сүзләр белән ул нарисовал круг тирәли яраларны, ә эчендәге әйләнеш ул нарисовал «Х».
  
  
  Ул елмая миңа. «Петушья кан», - дип аңлатты ул. «Булсын, изгнать дьявола буенча сөякләр». Хәзер берничә катламнарын приправленных пряностями яфраклардан иде привязаны к ноге, поверх иде, аның паста буенча җылы он. Плотная повязка бөтен ноге.
  
  
  Миңа кызык булды, ни дәрәҗәдә иде бу проявление примитивной медицина доказавшей үзенең нәтиҗәлелеген гасырлар дәвамында, һәм психологическим йогынтысы.
  
  
  Аны белми идем. Әмма Флеминг ышана идем бу, һәм, бәлки, бу вера ала исцелить эго. Ничек һәм күп кенә әйдәп баручы сәясәтчеләр, втайне ул, бәлки, бик дини кеше иде.
  
  
  Әгәр ул признавался бу ачыктан-ачык, бәлки, глубине күңел ул кабул запретную мистику вуду. Әмма миндә булмаган, вакытны көтәргә һәм карарга белән чагыштырганда, бу аның өчен обернется.
  
  
  Аның отвел тони яулады ягына һәм дип сорады: «Барабаны да сөйләштеләр сезгә, - дип Флеминг тели кайтырга шәһәр һәм кешеләр алдында чыгыш ясарга?»
  
  
  'Әйе.' - Бабай, криво елмаеп куйды. Флеминг - идеалист, һәм бик упрям үз убеждениях. Тик ул оправится нче питер футболчылары шок хђленнђн кайтты, аны баштан эму дөреслекне. Сез, мөгаен, теләсәгез кайтырга һәм азат итәргә мисс Сойер?
  
  
  Мин түгел, - диде эму безнең сүзләр турында кызлары кунакханә магната. Ул бик күп белә иде, кеше өчен яшәгән әйтик ерак на вершине холма. Бәлки, бу иде барабаны торган иде эго хәбәрдар, бу сочетании, әлбәттә, белән сәләтенә дөрес итеп аңлатырга, бу сирәк билгеләре джунглей.
  
  
  Минем йөзе булды бераз ныклы булганда, аның диде: «Әгәр дә мин түгел верну аның бер, мин түгел, дип уйлыйм выживу ялгызы гына хђл итђ алмый».
  
  
  Митзи подслушивала. «Син сумасшедший, әгәр попробуешь бу. Әмма әгәр дә син бу сделаешь, аның барам синең белән ».
  
  
  «Неправильное фараз», - диде мин. «Мин алмыйм сине файдаланырга кирәк. Ной, убедись, ул калмаячак монда.
  
  
  К минем удивлению, ул кивнул. «Мин күрсәтермен сезгә проводников ...»
  
  
  «Юк», - перебил аның эго. «Мин гади возвращусь шул ук юл белән, алар без килде».
  
  
  Ул приподнял брови. Белә ахыр чиктә ул алмаячак мәҗбүр итә мине передумать. Ул пожал җыерып, алды Митзи кулын һәм әйләнеп Флемингу.
  
  
  Аны минем янга килеп, к лестнице, высеченной бу скале. Артта үзен ишетте аны зажигательное карибского соплеменников, ихтимал, билгеләнелгән өчен ярдәм итәргә Флемингу выздороветь. Аның перешагнул аша диварны суга кире бу якка. Аның смутное авазлары джибын. Ул казался покинутым. Солдат иде һәм следов.
  
  
  Бу полпути минем аягын эләкте бу скользкий комок суүсемнәр, үсә баручы арасында ташлар, һәм ул поскользнулся. Аны басты, плюясь грязью. выпрямился һәм карлыгач артык сак булыгыз.
  
  
  Аны кайчан килеп җитмәгәндер кадәр пляж, аның промок.
  
  
  Аны төшергән кием-салым һәм попытался отжать аның кебек иде. Аның высушил люгер, ничек иде, һәм ташладым пистолетын бу переднее сиденье джип. Аның накинул киемнәр бу капот өчен ул җебе высохнуть җылыда нче двигательнең.
  
  
  Аның да снимал сапог. Алар промокли, әмма алар миңа өчен кирәк урнашкан.
  
  
  Аның рассчитывал бу удачную сәфәр белән ул спущенной шиной түгел иде разочарован. Подойдя, җитмәсә урыны, анда башка джибын въехал бу болото, аның тукталды өчен зарядить «Люгер». Аны күреп, активлыгы белән икенче урында, өч яки дүрт ир-юл читенде бер юл. Бәлки, кешеләр иде машинада түгел, батып њлгђн, ләкин мин аны күрмәдем, чөнки алар нишләр.
  
  
  Одина шулар тирәсендә кинәт чыкты уртасына юллар һәм жестом күрсәтте миңа подъехать якыннан. Аның бераз гына бђрдерђ эго аяк, әмма үз вакытында күрдем набедренную повязку. Аның әле тотты үз Люгер наготове һәм подъехал лижет. Аны ишетте көлү, нидер кебек победного тавыш, һәм кинәт нос джип наина ельцина аша болота. Алар вытаскивали эго. Ул пустынен. Бернинди дә мәет.
  
  
  Ярдәмчеләр тони яулады буенча джунглям фрицлар запасное тәгәрмәч һәм откатили эго миңа. Аның чыкты, һәм күрдем, ничек ике шулар тирәсендә бураны переднюю өлеше минем джип, поменяли тәгәрмәч куйдылар машинаны кайту белән, киң елмаеп, бу инде, хәзер барысы да тәртиптә. Аннан соң алар тиз исчезли күрсәткечләрне тикшереп тору пальм. Шулай тиз, аны булмаса, күрдем, моңа, әгәр дә гади моргнул.
  
  
  Аның бер бик тиз, догадаться, мин анда алда, анда зур йөк машинасы әлеге гамәлне чикләде юлны. Кешеләр тони яулады анда да иде шөгыльләнә, әмма машина иде, бик авыр, һәм алар алмадык аны сдвинуть. Аның чыкты, сель, руль артына йөк машинасының һәм жестом боера аларга китәргә белән юллар. Аның включил задний барышы һәм выпрыгнул. Бу бик шәп булды инде - күрү машинасы соскользнул бу болото. Бары тик ствола кораллар да, тагын бар иде бераз югарырак су.
  
  
  Вакытында минем алга таба сәяхәт татарстан отдаленный отель аны беркем дә каршы алды. Кухняда уйнады пар ир-атлар. Уен иде минем өчен яңа. Һәр ир-атлар иде отполированная фишка, гаҗәп тә охшаган кеше палец. Алар чират буенча катали ih буенча столу. Кем килеп лижет барлыгы расколу уртасында корсак урындык, - дип билгеләп үтте премьер-музейдагы возбуждению, ул бу уятты. Коко покатил, соңгысы. Ул шау-гөр килеп, кычкырып җибәрде, кайчан аның палец кимеде трещину. Проигравшие сумны эму икеләтә. Кайчан ул һәм Ламби күрделәр, мине, алар хәтта уйнарга. Килгәч, аңа дип әйтте аларга, дип телим алар илтә мине отель Sawyer, алар выглядели бик взволнованными.
  
  
  Лэмби тенциаль закашлялся. «Җитәрлек иде рискованно алдап була соң лейтенант бу сырада», - диде ул. «Әмма алдап була соң полковник? - Мин белмим.'
  
  
  Миңа кирәк иде пар помошников. Мөһим иде, алар ышаналар, бу уңышлы операция. Нервные һәм сомневающиеся миңа иде безгә мөрәҗәгать нәрсә. «Ной белә, кая без пойдем», - дип игълан итте минем. «Һәм ул безгә ярдәм итәр».
  
  
  Бу иде тылсымлы сүзләр. Әгәр Ной дип уйлады, бу мөмкин сработать, ул шулай иде. Без күтәрелделәр бу джипе яхшы настроении.
  
  
  Шәһәр урамнарына әле тагын иде пусты. Барлыгы күрдек түгел, артык алтынчы кеше. Ишетүгә, арзанлы джип, алар страхе , ничек тычканы. Транспорт хәрәкәте отсутствовало, барлык җәмәгать бинасы иде ябылган, тәрәзәләр иде темными тыш, беренче катта кунакханә «Сойер».
  
  
  Хәрби приставил калганы янында винтовка, миңа спину, әлегә без-нартларда баш к входу. Сәгать күләгәдә көне следил өчен безнең.
  
  
  Хәрби выскочил һәм жестом күрсәтте миңа следовать артыннан. Аны минем янга килеп, к көне белән бергә Хәрбиләр һәм «лейтенант» Ламби. Каравылчы остановил безне. 'Гафу итегез. Полковник дип, бүген беркем дә киләчәк.
  
  
  Лэмби ул арада һәм впился взглядом бу солдат. «Без пойдем эченә. Әгәр телисез икән, безне туктатырга аласыз ахыр чиктә күрергә. Бу тоткын - Нигы Картер, кеше, аның өчен Иероним тәкъдим итте мең доллар. Двигайся.
  
  
  «Ах.» Каравылчы кылды миңа калганы янында винтовка һәм облизнул иреннәре. «Бу очракта аның приведу эго шунда».
  
  
  Лэмби зарычал. - Турында «юк, син эго түгел поведеешь. Үзе доставлю. Син думаешь, дип сможешь алырга минем бу бүләкне. Отойди, ублюдок! '
  
  
  Сәгать выглядел виноватым һәм двигался җитәрлек дәрәҗәдә тиз. Хәрби узды mimmo мине һәм бәрде аның эго прикладом винтовкадан буенча уху. Шул ук вакытта ул очраклы нигез курок. Таращить күзләре просвистела минем аяк арасында, югарырак аңа булыр иде отель. Бу башы становиться артык реалистичным. Лэмби янә күрсәтте тешләре. «Полковник. Ул анда?'
  
  
  Хәзер инде шактый впечатленный каравылчы диярлек неразборчиво пробормотал: «Бу казино, лейтенант. Үткәрү сине?
  
  
  «Минемчә, без алачакбыз табарга бу-үзебез». Бу голосе Лэмби кисәтү яңгырады. - «Сылу, үз постында».
  
  
  Хәрби втолкнул мине вестибюль. Томас Сойер булыр иде потрясен, әгәр күрдем яраланган. Иде разбиты зур эскәмияләр. Стеллажи белән газетами һәм журналами иде опрокинуты, безгә бер тирәли витрин түгел калды нетронутой. Полки кибет иде пусты. Нинди бардак!
  
  
  Полковник Кариб Джером булырга мөмкин иде сыйныф заговорщиком, әмма никудышным командиры. Әгәр ул позволил нең кешеләргә белән шөгыльләнергә грабежом, ул иде отты күбрәк булыр иде эго планнары, әлбәттә, увенчались уңыш.
  
  
  Казино иде, хәтта начаррак вестибюля. Уен өстәлләр бәясе меңнәрчә иде разрушены да узарга тиеш ремонтлау. Интернетта обнаженной натуры өстендә удлиненной планкой иде поцарапаны, фигуры вырезаны. Сугыш һәм Ламби присвистнули. «Яхшы кичке пропущена».
  
  
  Стеклянная савыт-саба иде разбить турында пол тирәсендә бара. Шешә иде. Сугыш һәм Ламби неловко карадылар буш бүлмә. «Кая да подевались? Анда полковник?
  
  
  «Ул йоклый берсе оцепенения. Кебек, турында, моннан тыш, биредә өч йөзләгән бүлмә белән удобными кроватями. Килгәндә Джерома, минемчә, ул офиста Фишек Капполы дип саный акча казино. Пойдем к аңа.
  
  
  Без үтте mimmo касса аппаратлары. Алар калды нетронутыми. Түгел иде стопок монетт өчен кисәкләре тутырылган пыяла киртә белән, бернинди файдаланырга омтылу ачык ящиках. Солдат караганы моннан подальше. Аны нажал төймәгә белән шөгыльләнүче приводила гамәлгә раздвижную металлическую ишек.
  
  
  Аның узды арасында парнями. Недружелюбный кара сакчы өстәл артында пульта идарәсенең иде застигнут врасплох. Ул, ул арада өчен револьвером, тик соңыннан күрдем, бик аз пистолетын Лэмби бар минем аркада, почувствовала мине һәм засмеялся.
  
  
  «Юк, ләкин, мистер Картер. Анда сез эго тапкан, лейтенант?
  
  
  Бәлки, ул күчте якка, тик миңа тоелды артык вероятным, ул барлык бу вакыт иде шпионом Джерома.
  
  
  'Тоткарланган бу блокпосту. Әйтегез полковнигы, без монда.
  
  
  Әмма негр әле җыенган безнең впускать. «Митзи китте биредән белән Картером. Кайда ул?'
  
  
  Лэмби арийцев пожал җыерып. «Аны түгел иде аның белән. Бәлки, ул китте ».
  
  
  «Ярар, ул да мөһим». Ул нажал бу домофон. «Полковник, сездә кунаклар».
  
  
  Бу мәгънәсе зур түгел ия взволнованно. - "Мин бит ди, сиңа, дип, мин ..."
  
  
  «Ике солдат килде доставить мистер Картер».
  
  
  Хәзер тавышы кинәт шталь радостнее. - «Бу бик яхшы. Впустите ih.
  
  
  Ишек распахнулась. Кариб Джером, сидел өстәл артында Капполы. Аның каршында лежали груды банкнот һәм монетт. Күптән түгел генә табыш казино һәм кунакханә һәм кибет, бу вестибюле: зур акча синдиката һәм Сойера.
  
  
  Аның дружелюбного елмаеп куйды. "Сез тапкан ысулы разбогатеть, Джером?"
  
  
  Ул дип елмайды ревматизма. Бары эго елмаю иде бераз холоднее минем. «Сез тиеш дип танырга, чөнки бу яхшы ысул». Ул посмотрел на Лэмби. «Лейтенант, каян кыз белән шөгыльләнүче иде моның белән мужчиной?»
  
  
  Аны выпалил. 'Мертва. Утонула.
  
  
  Кара күзләрен сузились. «Ул ыргылды бу суга, ничек дельфин, мистер Картер. Түгел пытайся мине алдап була соң. Ул күп нәрсәгә тора Майами ».
  
  
  Аны, посмотрел аша эчтђге бу ишекне белән шөгыльләнүче барлык тагын да ачыла. Негр следил өчен безнең разговором. Ул торды минем өчен кешеләр алмадым файдаланырга үзенең люгер. Бу инде үлем булыр иде Сугыш һәм Ламби. Аның отель өчен, ишекне ябып куйганнар, һәм сайладым иң тиз килү ысулы-хәбәр итәргә полковник турында игътибар белән тыңлый эго саклау.
  
  
  Аның вызывающе диде Джерому: «ала аласыз яхшы выкуп өчен Митзи, әмма њпкђм акча, бу лейтенанты беркайчан да күрә үз мең доллар». Моның җитәрлек иде. Ишек захлопнулась. Джером наклонился к стопке акча өстәлдә. Килгәч, ул тагын күзләрен күтәрде, ул карадым, ачылды, аз минем люгера.
  
  
  «Берите, ягъни сезгә кирәк», - диде аның Ламби һәм Хәрбиләр, кайчан ih, бандитларның сугыш кораллары отодвинулись миннән, к удивлению Джерома. Эго зат напряглось. «Измена, мистер Картер? Подкупайте солдат! Алар преданы хәрби трибуналу, ничек гына аның. .. '
  
  
  Ул быстр. Аның подозревал бу. Әмма, әле җитәрлек түгел быстр. Ул өстәл артында һәм эго кешедә тиз переместилась к кобуре. Аны иде бераз тизрәк, перебросил люгер тирәсендәге уң кулы шул левую, выкинул стилет бу кулын ташладым. Стилет пригвоздил эго кулын к кобуре һәм эго, омтылышы провалилась.
  
  
  Аның признаю, ул түгел иде трусливым. Аның өчен бу зур иде китерә. Ләкин әгәр дә ул иде мәҗбүр итә мине выстрелить яки әгәр ул иде выстрелить үзе, бу встревожило иде ниггеры тышкы якта, һәм минем бар иде упущены. Ул акрын гына sel. Аның белән Люгером һәм боера эму басарга дивар янында. Кечкенә кара глазки извергали нәфрәт, тик ул ясаган булса, бу эму", - диделәр.
  
  
  Ламби положил корал стопку банкнот һәм җентекләп обыскал полковник. Ул вытащил минем стилет, револьвер, тапкан һәм бер бөтен карманов тагын бер запастагы.
  
  
  «Ә хәзер сядьте бу диван өчен, без идек сөйләшергә. Анда Тара Сойер? Аның диде.
  
  
  Джером хәтта моргнул. Ул уңайлы сель әлеге диван һәм скрестил аяклар. Ул саркастически скривил верхнюю губу һәм ул встречный одина штопора. - "Кайда Митзи Гарднер?"
  
  
  Минем булмады, вакыт һәм теләк уйнарга сораулар һәм җаваплар. Әлбәттә, ул тотты да Тару кунакханәдә. Тик мин алмадым, дип өметләнергә бөтен армия Джерома йоклый, һәм дә теләгән идем, рисковать, дип туры киләчәк обыскивать бөтен отель. Аның басты алдында полковник һәм бәрде дулом люгера бу эго затка. Килеп чыкты уродливая царапина. Аның да отель эго убивать; ул бердәнбер кеше ул иде контрольдә тотарга китә ул вакытта, һәм ул әле нуждался бу nen. Тик әүвәл аны, беспокоился иминлеге турында Тары. Аңа диде, бу хакта Джерому дип өстәде һәм: «Мин түгел, пожалею, дип обезображу синең зат, кирәк икән».
  
  
  Ул матур мужчиной. Ул моны белә иде, һәм ул тщеславным. «Яхшы, - диде ул. - Барыбер аны түгел освободишь. Мисс Сойер залында үзенең санында югары катта. Арасында нижним һәм верхним этажами алты йөз абыем солдат ».
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 7
  
  
  
  
  
  
  
  Әлегә Лэмби тотты полковник астында прицелом, без Хәрбиләр төшерделәр куртку һәм күлмәк Джерома һәм разорвали күлмәк бүгенге полоски кордон өчен бәйләргә аның. Бирәбез эму утырыр алдыннан бу диван.
  
  
  «Сылу, монда өчен присматривать артыннан», - дип боерды аңа Хәрбиләр. Күрсәтте, аның эму ничек эшләвен идарә дверью. «Көтегез, әлегә без Лэмби подойдем к көне. Сез открываете аның ривненской шулкадәр өчен позволить безгә узарга, ә аннары янә закрываете.
  
  
  Ламби янә приставил пистолетын карата минем аркада, һәм без аннан. Негр иде поглощен детективным роман, һәм әле поднимал күзләр, әлегә аны түгел подсунул, аз үзенең люгера эму астында нос. Кайчан аны күргән вакытта, ул укыган идем, миңа туры килде усмехнуться. «Түгел, укы, шулай эшлә; Аның диде мгновение керткәнче Ламби нык бәрде аның эго прикладом үз винтовкадан буенча черепу. Ул скатился белән урындык, идәнгә. Иде микән, ул мәет, яки юк, нигездә бәйле толщины эго черепа. Без оттащили эго янына бер тирәсендә, касса аппаратлары казино һәм привязали анда к стулу. Без тиз килә, к лифтам. Бу полпути бу вестибюле кинәт ишек ачылды лифт. Солдат чыкты, күрдем безнең попытался нырнуть кире. Аны ташладым стилет һәм мгновение берәүдә эго бу эго кадыком. Лэмби потащил эго өчен стойку администраторы. Ачкычлар номер Тары урынында түгел булып чыкты, шуңа да безгә кирәк проникнуть анда ничек була тише.
  
  
  Без аннан кире к лифту, һәм ул күтәрде, ике мачете, алар соскользнули белән поясы солдат аннары моннан, ничек ударили эго. Хәзер бездә нибары 599 күренде.
  
  
  Наверху без побежали к көне фатир Тары. Аның взломал йозак стилетом, һәм без булып чыкты эчендә иң элек белән чагыштырганда, кем дә булса барлыкка килде холлында.
  
  
  Бүлмәдә царила удушающая сөрә. Кондиционер иде выключен. Тара Сойер лежали бу түшәк, раскинув куллар һәм аяклар. Анда булдык, трусики һәм бюстгальтер. Аның запястья һәм лодыжки иде привязаны к түшәк занавеской, шуңа күрә ул чак җебе хәрәкәт итә. Во рту у нах иде кляпа, тик шул вакытта, ихтимал, булмас иде кирәклеге. Звукоизоляция кунакханәдә Sawyer Grand LaClare иде превосходной. Иң күп", дип, аны мөмкин, тыңларга күрше бүлмәдә.
  
  
  Ул увидела мине һәм Лэмби. Аның йөзе иде искажено отчаянием, һәм ул, дип уйладым, ул вотум-вотум закричит. Аның зажал әй авызы ладонью. «Кешеләр Джерома монда. Бул тыныч.'
  
  
  Аның күзләре метнулись к Лэмби. Ул дип уйладым мине дә ритмын. Аның аңлатты әй, ул безнең якта. Аның матур зәңгәр күзләре хәзер булдылар зур һәм темными . Курку аның күзләрендә хәзер алышынды гневом. Аның убрал кулын тирәсендә аның rta һәм поцеловал. Аннары аның отпустил аның өчен развязать шнурок. - "Алар үтерәләр минем эго?"
  
  
  Аны белә ул омелой күздә тотып Флеминга. Аның диде. - «Юк. Без алдылар укрыть аның. Ул яраланган, ә тауларында белән Ноя имин ».
  
  
  'Кем бу?'
  
  
  Әлбәттә, ул беркайчан да ишеткәнем бар бу хакта иске кара волшебнике һәм эго племени. - «Син дип атар идем булыр идем, мине лжецом, әгәр аның сөйләде сиңа күбрәк chloe Ноябрь, тик, әгәр без выберемся тирәсендә шәһәрнең тере, аны познакомлю сине аның белән. Хәтта ул вакытта сез дә поверите ».
  
  
  Аны тиз ослабил шнурок өчен киметергђ була. Аның куллары һәм аяклары иде побелевшими һәм опухшими бозу аркасында кан әйләнеше. Әй иде больно, һәм ул күрде, дип билгеләп үтәчәк күпмедер вакыт керткәнче ул янә алмый йөри. Шуңа да карамастан, мин алмады рисковать, неся сл. Әгәр кем дә булса попытался туктатырга безне юлында, миңа отчаянно понадобились иде минем куллар, һәм, ихтимал, Ламби да.
  
  
  Аның промокнул запястья һәм лодыжки Тары салкын су белән тирәсендә ванной. Аннары достала тирәсендә бәдрәф тонкое хлопковое күлмәк. Шул рәвештә, нинди иде, ул выглядела яхшырак, әмма трусики һәм полупрозрачный бюстгальтер түгел идеальны өчен путешествий сугыш вакытында.
  
  
  Шешә потребовались драгоценные минут өчен калырга аягында. Без ясадылар тикшерү моның буенча бүлмәдә. Аны " послал Лэмби бу холл тикшерергә, свободен бармы чыгу.
  
  
  Мгновение узгач, ул просунул башын түбән ахыры көнендә һәм поманил безне. Без бежали к лифту шулкадәр тиз, никадәр мөмкинлек бирмәде торышы Тары. Ничек гына аны, нажал төймәгә, күрдем аны, ничек коридорда ишек ачылды.
  
  
  Без урынга килеп җиткән кадәр, беренче кат, һәм лифт ишеген акрын гына ачылды. Аша щель күрдем солдат. Начаррак моннан тыш, анда булган полковник Кариб Джером белән пистолетом юнәлдерелгән безне.
  
  
  Аның нырнул өчен металлическую ишек һәм бер үк вакытта нажал төймәгә өелгән. Таращить күзләре отскочила нче металл диварларны лифт. Бу могҗиза иде, дип берәү дә тирәбездә түгел яраланган. Ишекне ябып куйганнар, һәм без эченә керде. Тоелды сәгатьләре үтте. Әгәр гаражында түгел иде, машина, яки чыгу иде заблокирован, Дэвид Хок алыр иде списать бер аша үз агентлар. Том Сойер югалткан идем, үзенең кызы, ә Ной югалткан чертовски яхшы ярдәмчесе.
  
  
  Миңа кызык булды, анда булдым, башка ярдәмчесе тони яулады. Мөгаен, мәет. Әгәр Иероним убедил œзеžнђн эго эго бу изрядную сумманы ул да алыр иде пуля көтәргә. Бар, полковник булмаячак сәбәпләрен сдержать сүзен. Ап-ачык иде, дип августын калдырырга бедного простака Хәрби ялгыз калу белән шундый типом.
  
  
  Лифт ударился турында һава буфер урнашкан бинаның иң аскы катында. Без иде гаражында. Күп машиналар, принадлежащих кунакларга һәм артык высокооплачиваемому персоналына, әмма мин көтмәгән идем табарга, аларның ачкычлары, һәм минем чак җитте иде вакыт тикшерергә ih барысы да. Кунакта торды хәрби йөк машинасы белән бәрелешә. Ихтимал, ул әзер очрак гадәттән тыш хәлләрне һәм тиз эшли башлады. Кала, моннан тыш, ул казался бу миле биредән.
  
  
  Аңа күрсәтте бу. «Кит машинага ул», - диде мин. «Тик синнән эго , әлегә аның прикрываю отступление».
  
  
  Алар побежали. Һәрхәлдә, Лэмби бежал шулай тиз, ничек гына иде, ничек тащил кулын спотыкающуюся Тару. Көне лифт ачылды. Кайчан алар ачылды кадәр ике дюймов, аның ата бу щель, следуя мисал Джерома. Аны ишетте крик һәм өметләнгәнен, бу полковнигы. Аны та атарга барганда, ишек открывалась тагын да күбрәк, һәм раздались яңа крики. Ниһаять, кемгәдер килде, башын блестящая идея җибәрергә лифт кире наверх. Аны та, атарга, әле ишекне дә ябып куйганнар тулысынча. Хәзер бездә иде, бераз өстенлеге. Аны бросился к грузовику һәм прыгнул янында Тарой белән шөгыльләнүче тапшырды двигатель, ә аннары урнашкан бу сиденье машина белән идарә итүче янында. Бәхетле. Әгәр иде бу Митзи Гарднер идек спорили турында шул, кем водить машина, ә бу-хәзерге вакытта юк иде вакыт.
  
  
  Аның китә өчен башыннан икенче тапшыру һәм свернул съездына. Эго түгел забаррикадировали. Аны кайчан проезжал mimmo баш керү отель һәм взглянул бу ишекне, аны күрдем, ничек Джером берничә сорау белән үз кешеләр ныž наружу. Алар тукталдылар бу лестнице өчен атарга безне, тик поторопились. Выстрелы узды низменному.
  
  
  Аның ясаган зигзаг өчен ярдәмендә микрофонов һәм динамиков к минимуму ih киләчәккә өметләре на эләгү, ишетә, ничек Ламби стреляет сзади. Аның крикнул эму өчен ул подтянулся. Ул мине дә ишеттем. Яки, бәлки, ул артык взволнован өчен телђнчелђр.
  
  
  Ул вакытта соң була инде. Аны ишетте кыска крик һәм көзге заднего төр күрдем, ничек Лэмби яуды, - юньдә машиналар. ул зәңгәр лежал неподвижно уртасында юллар. Передняя часть эго рубашки иде пропитана кан белән язылган. Эго гәүдәсен сотрясалось нче элђккђн аңа пуль. Джером отомстил эму хәзер, ғ артык ерак өчен безнең тоту.
  
  
  Аның сосредоточился бу вождении, стараясь игътибар итмәскә талчыгу. Безнең якта күбрәк түгел свистели пуля. Иероним, үзләренең солдатлары побежал к машиналарга, припаркованным каршында отель. Без иде әле нче йорт һәм куркынычсызлык.
  
  
  Бульварында аны свернул һәм нажал бу педаль газ. Машинасы да күбрәк подходил ташу өчен авыр йөк белән чагыштырганда, тизлеген арттыру өчен. Безнең иде күпмедер вакыт, әмма бу җитәрлек булмаган калмасын өчен, төрле полковник.
  
  
  Без иде өчен шәһәр һәм юнәлделәр к отелю тони яулады. Ни дә булса хәл итәргә кирәк иде, бик тиз. Мин алмады котылырга Джерома бүген яр буендагы юлда. Минем иде, ике вариант. Беренче - спрятать йөк машинасы үз сарае өчен иске гостиницей. Башка иде, начар юл, петляющая аша тавы.
  
  
  Миңа килде башын, дип полковник, мөгаен, белмидер турында существовании кунакханә һәм Ной аның аеруча зур уңыш. Эму да туры килмәгән булыр иде драться. Барысы да бина деревянным. Ала ул безне сжечь.
  
  
  Шуңа күрә аны сайладым тау маршрут. Безнең авыр йөк машинасы белән бәрелешә иде преодолевать выбоины һәм ухабы, мөгаен, яхшырак артык җиңел машина артта калды, безне, һәм алар алмадык тизрәк хәрәкәт итәргә, безне бу юлда.
  
  
  Бу вакытка, безнең кебек үсеп поворота, алар безне күреп. Аның выключил сергей һәм повернул руль. Хәзер без булдык, невидимы мохиткә джунглей өчен ике джипов, проезжающих mimmo безнең төп юлда. Бик яхшы. Аның тукталды, вынул прожектора тирәсендә держателя һәм минем янга килеп, к йөк платформасында өчен, ел саен, бездә үзе белән. Ә бәлки, Ламби уронил пистолетын. Минем запаслар сугыш кирәк-яраклары иде исходе.
  
  
  Мин алмады таба пистолетын арасында мотками веревки, лопатой һәм өч ящиками. Аның инде китәм йөгерергә, кайчан сергей фонариков егылып текст, бер бөтен тартмалары: «Динамит». Аның вытащил тартмага алга. Берничә саплар выпали, тик күбесе тирә-алар барысы да тагын иде сак обернуто опилками.
  
  
  Әгәр полковник Джером белер, без съехали белән төп юл, ул, һичшиксез, тәкъдим ителәчәк. Әмма без әзер иде эго кабул итәргә. Без йөреп уздылар якын номерлар метрлы бу джунгли. Аның выскочил тирәсендә йөк отрезать һәм побежал кире к перекрестку, приготовляясь юлында. Аның моны вакытка килгәч, джипы Джерома показались миңа кырда ягыннан. Алар-нартларда тиз выскочили өчен почмагына, ә аның уклонился нче ih яктырткыч. Вдалеке алар сизде һәм йөк машинасы белән бәрелешә һәм, торжествующе дорфа итеп, киттек, к аңа. Миңа приблизился беренче джибын, аның зажег фитиль. Аны ташладым динамитную шашку бу заднее сиденье һәм нырнул ничек була, алга таба да бу листву.
  
  
  Шартлау булды очрагы шунда ук һәм отбросил мине кире юлга. Әмма минем физик торышы иде ценымногие яхшырак янында пассажирлар джип. Аның әле затаил сулышы, кайчан ишетә зовущий минем тавышы Тары. Аның басты иртәрәк иде, һәм жестом боера әй калырга подальше, әнисенә карап глубокую воронку, образовавшуюся юлда. Артта калды мине к повороту подъехал башыннан икенче джибын. Без кыз побежали кире к грузовику. Без инде нартларда өчен, тулы тизлек белән барганда, джибын белән визгом тормозов тукталды у кратера воронки. Бу көзге заднего төр аны күрдем югары фигуру Джерома, склонившегося өстендә зур выбоиной юлда. Пуля свистели өчен, без, без идек инде бик ерак, һәм алар икеле булыр иде безгә зыян.
  
  
  Тара түгел понимала, дип һәлакәте булган. Аның аңлатты әй, дип тапкан бу кузове йөк машинасының, наклонился өчен тиз поцеловать аны, аннары тагын сосредоточился юлда.
  
  
  «Хәзерге вакытта без куркынычсызлык», - диде аның әй. «Алар алмый үтеп йөреп аша бу яму, югыйсә, аларга туры киләчәк агачларны кисү. Ә бу вакыт кирәк. Приготовьтесь к прогулке буенча бурному морю ».
  
  
  Караңгыда аны бераз гына врезался бу агач кайчан повернул өчен почмагына, һәм бу напомнило миңа, миңа кирәк сергей. Югалтулар булырга обнаруженным хәзер булган ул кимендә әһәмияте караганда югалтулар кичерергә деревом. Караш сәгатьләре диде миңа, дип, төн инде кончалась. Бу вакытка без ничек барып җитәргә иң труднопроходимых урыны булачак диярлек якты. Бу актуальләштерде бу ценымногие җиңелрәк.
  
  
  Әмма әлегә барысы да әле караңгы, һәм свят арф пробивался аша густую листву. Шешә туры килде калырга өчен косяк көне өчен түгел, удариться аягы турында түбәне. Ул протянула берничә миль, аннары әче засмеялась.
  
  
  «Нигы», - диде ул. «Түгел, дип уйлыйм мин подхожу моның өчен. Аңа булган башка акыл нче булсын монда килергә һәм каршыларга Флеминга. Бу шулай иде романтично ». Аның көлү яңгырады разочарованно. «Хәзер аны аңлыйм, бу иң делле».
  
  
  Аның, дип. - «Әкият дөньясы разочаровывает?»
  
  
  Шулай булгач, ул иде напугана, сөйләде өчен сдержать үзен. Без забирались югарырак, югарырак һәм алга таба да булачак әле, манма. Аның, дип уйладым, бу яхшы сәбәп œзеžнђн поводья. Ниһаять, беспокойство - бу стимулятор, ә секс - менә транквилизатор. Аны тукталды һәм повернул ачкыч зажигания. Бик тыныч кына. Аны чыкты, обошел машина, ишеген ягыннан Тары һәм вытащил аны. Аның подтащил аны машинага өчен мөмкин иде тикшерергә җире яктысында арф, юкмы дракона яки дикобразов, ала торган да боза веселье. Ee авызы иде, шулай ук голодным кебек минем. Әй, булмады алай бик авыр кебек миңа. Үтте бик күп вакыт, иң элек белән чагыштырганда, без, ниһаять, шундый уен бу йөк машинасы тулысынча измотанными һәм довольными. Аңа дип елмайды. 'Син тоясың үзеңне яхшырак?' Ул кивнула, откинулась бу спинку урындык һәм закрыла күзләре.
  
  
  Бу вакытка, безнең кебек үсеп отвесной скалы иде инде якты. Аның диде Шешә тотарга күзләре ябык беразга, һәм, әлбәттә, ул шунда ук ачты ih өчен, кызыксынып выглянуть наружу. Ул кайчан выглянула анда тәрәзә һәм увидела гына бездну, ул побледнела. Ул авылның откровенные, вздернув подбородок.
  
  
  Без миновали опасную өлеше пропасти, аның уйладым турында Флеминге. Шул урында, кайда юл кузгатылды бу тупик, без чыкты дәвам юл ходьбы. Хәзер аны берәүдә булса, нәрсә элек булмаган замечал. Троп уходила бу крутое ущелье; өчен крае, икенче яктан, иде пещеры, анда жало элек избыточное халык племени. Хәзерге кебек иде анда беркем дә яшәгән. Калын агач капкалар сырада иде ябылган. Аны постучал буенча аңа рукояткой пистолеттан. Аша берничә минут аны ишетте гром цепей һәм перекладывание агач болтов. Аннары капка распахнулись эченә, һәм ир-ат, ак скрытые поманил безнең эченә. Тара выглядела әйтик, әйтерсең увидела привидение.
  
  
  Ной ласково сәламләде кызны, диде, - дип Флеминг үзен яхшырак, аннары переключился бүлегенә начар территориясендә баренцева диңгез.
  
  
  «Безнең линия перерезали узган төнлә. Без берни дә ишеттек эчтән алар белән хорька, сез ничек киткән. Әйтә аласыз, миңа нидән гыйбарәт хәл Порт-оф-Спейн?
  
  
  Аның подозревал, дип иске кунакханәсе-шәһәр читендә иде караганда, ниндидер зур караганда, гади яшәү урыны итеп өчен соплеменников килергә теләүче шәһәр. Бу булырга тиеш үзәге территориясендә баренцева диңгез хәбәр итү өчен, алар өйнең буенча шәһәр һәм передавались ярдәмендә барабана джунглей. Әгәр дә хәбәрләр күбрәк иде, бу инде, дип Иероним йөреп набег бу нах.
  
  
  Аны иде нык уставшим. Башладык накапливаться сәгатьләре озак көчәнеш. Бу омтылыш ныгытма иде неприступной. Короли, пираты һәм повстанцы һәрвакыт тщетно омтылды ташлап, чакыру югары стенам аларны программасына чорыннан. Тик бу юлы бердәнбер яклавы иде минем «Люгер» һәм горстка пуль, изящный кечкенә ларек Митзи Гарднер һәм берничә тартмалар динамита. Бераз каршы заманча җиһазландырылган армия. Аны прислонился к толстой каменной стонать һәм мәгълүмат бирде тони яулады. Аның диде эму дип җыенам эшләргә белән динамитом.
  
  
  «Мин тиеш иде, шунда ук взорвать бу ярны», - дип белдерде мин.
  
  
  «Әмма ул чакта аның бу хакта да уйладым, ә хәзер ул бик еракта. Әмма мин аны превращаю бу маршрут өчен минное кырында. Аның ожидаю, дип Джером киләм бирегә берничек тә башлагач, джипах. Эго сюрприз көтә. Миңа кирәк носильщики.
  
  
  Ной команданы җыйды, ә аның тәкъдим итте кыз.
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 8
  
  
  
  
  
  
  
  Кешеләр фрицлар динамит тирәсендә йөк машинасының. Алар везли моннан пурпурную ачык тартма бу форт калдырып тулы тартма өчен җайланмалар, мин, юлда. Керешер алдыннан чыгып китәргә машинасы, аның вынул ротор буенча распределителя өчен башка беркем дә алмады табарга җыенучы йөк машинасы белән бәрелешә. Аның превратил юл минное кырда, убедившись, дип детонаторы урнаштырылган итеп бер кеше иде взорвать һәр өлкәннәр бәйсез рәвештә башка. Әлегә аның эшләгән, аны ишеттем барабаны бу сырада; бу түгел иде хәбәрләр, шулай церемониальные тавышлары. Аның догадался, дип Ной маташа бераз күтәрергә сугышчан рухы.
  
  
  Ул вакытка, ул ничек тәмамлый, аның үзен начар хис итә, бөтенләй измотанным һәм голодным. Аның авырлык белән килеп җитмәгәндер кадәр сырада. Чыннан да, ритуал иде. Священных кошлар убивали һәм варили бу кипящей & nb. Обнаженные милләттәшләр белән копьями биеделәр тирәсендә мич куелды. Аларда яхшы була иде ахыры хәрби корал белән көрәшү өчен базуками һәм автоматлы.
  
  
  Ной позаботился бу хакта иң элек белән чагыштырганда, аның өлгергән, - дип, ашарга. Мин өлгермәдем, хәтта яртылаш заснуть. Кайчан Ной бу минем бердәнбер тапшыру, аны лежал бу прохладной темной бүлмәдә; Бу теневой линиясе көнгә аны иде күрергә, дип, кояш инде җиткән полуденной били. Аның куйды, кеше сак астына ыстанга у тропы. Бу урыннар булырга тиеш слышно якынлашуга транспорт чараларын ерактан. Хәзер ул торды алдында Nov, һәм ул взволнован.
  
  
  
  
  «Хәрбиләр килеп җиттек к грузовику», - диде Ной.
  
  
  Аны шунда ук проснулся. - 'Күпме ih?'
  
  
  «Ул гына белә дип санарга». - Ной заговорил белән күзәтүче.
  
  
  «Ул, ди:« бик, бик ».
  
  
  Аның басты һәм побежал капкалары янына. Хәзерге вакытка алар буенча барырга тиеш иделәр тропе, һәм аны отель инанырга алар күрми динамит. Бию сугыш иде тәмамланды, һәм кешеләр, ушедшие үз пещеры, бежали кире ныгытма.
  
  
  Аның миновал ишек бүлмә Флеминга һәм мгновение замер. Ул торды көнгә арасында ике-кызлар. Аның забинтованной кулымда түгел иде безгә уродливых красных полосаларын, безгә соры төстәге бу шоколадно-коричневом йөзендә. Минем иде туктарга вакыт бу, әмма тиз выздоровление Флеминга мине аптырашта. Аның выбросил бу тирәли баш, дәвам итеп барырга. Аның аша йөгереп капкага һәм побежал буенча тропинке. Әгәр дә алар җитез булып чыктылар, аны алыр иде кичерергә алар белән, тик аның белән булырга тиеш дип саный.
  
  
  Кайчан ќитте перевала булса, мин тагын берни дә күрмәдем. Хәзер аны иде поляна аша вершины агач, аны иде күрергә машинасы төбендә чокырның якынча полумиле түбәнрәк. Төркем буенча якынча утыз кешедән торган янәшәдә генә собиралась взбираться наверх. Кызык, ни өчен? Аннары аны ишетте артта калды, үзен шау. Бу иде Митзи. У нах иде ревматизма.
  
  
  «Тагын бер һөҗүм исђ икенче яктан, Нигы. Көймәләр бу бухте. Күп көймә биргән.'
  
  
  Бу объясняло, нигә төркеме һаман көтә иде аста. Бу уртак вакыйгалар, хәрәкәт клешни, ул башлана, бер үк вакытта ике фронтларда. Аның обнял ee өчен эчтђге. "Сез взорвать мины?"
  
  
  «Ул һәрвакыт минем максаты-тормышта. Мин дә эшләргә тиеш?'
  
  
  Күрсәтте, аны әй зажигание тапшырды әй, зажигалка, - диде, нишләргә. «Юл арасында бу ике нокталар иде заминирован». Аның күрсәтте менә ике мизгел. «Зажигание уңнан зажигает иң түбән өлкәннәр аша өч минут аннары предохранителя зажигания. Кайчан беренче төркем җитәчәк поворота, ee кирәк кабызу. Ышанам, моның җитәрлек булачак, хәер, кайбер солдатлар вакыт-вакыт булгалый глупы. Түгел торопитесь. Әмма остановите ih ».
  
  
  'Рәхәтләнеп.' Ул поцеловала мине, һәм минем создалось, дигән тәэсир калды ул целует минем белән саубуллашканда. «Уңышлар белән флоты башкомандующие».
  
  
  Аның, дип. 'Бу эшләячәк. Доверься Ною ».
  
  
  Аның уверял яхшырак тоймадым. Бездә булмады снаряжение өчен озак сакларга осаду да, ике яктан. Кысаларында булган мөмкинлекләрен аңа тиеш иде эшләргә, ягъни иде минем хәлдән килә, тик нидер подсказывало миңа, ни өчен кичерергә бу көн кирәк булачак могҗиза.
  
  
  Соңгы вакытта минем мау сырада җитди үзгәрешләр. Племя иде мәшгуль. Баскычлар басып тордылар бу тоташ түбә белән шөгыльләнүче шулай ук служила сак стеной, тырышучы зурлыгында белән череп приносили бу ведрах, алар передавались бөтен карт, ничек конвейерная лента.
  
  
  Ничек кенә сәер тоелмасын, бу воодушевляющее булды инде. Ритмичное покачивание барлык бу кара куллар, передающих материалы буларак, тере дракона, вселяло ышаныч бу кешеләр, мөгаен, беркайчан да үз тормышына да алып бардылар чын сугышлар.
  
  
  Ной сохранял төре, әмма казался ким ышанычлы караганда эго кешеләр. Ул сөйләштем белән Флемингом бу тихом почмагында, капка төбендә. Флеминг оперся бу табурет һәм, киресенчә, маташа нидә булса тәкчелеге тони яулады. Аны минем янга килеп, лижет өчен күзәтеп разговором.
  
  
  «Яхшы, Ной, аның телим ышанырга, дип, Джером алып бара икеләтә уен. Тик мин алмыйм позволить сезгә һәм сезнең кешеләргә рисковать үз тормышыннан сыч минем эш. Әгәр Джером шулкадәр көчле булса, мин тиеш подчиниться, ничек подчинился аның генералу Хаммонду. Аның сдамся һәм булам, сослан кушма штатларына. Джером - способный кеше, һәм бу утрау ахыр чиктә пережил хәрби диктатуру иде. Бәлки, аны хәтта алмыйм бирергә эму советы. Аның телим сез тапшырдык аңа минем хәбәр.
  
  
  Послать Джерому юлламасы дөньяга барыбер, дип имзаларга үз смертный чыгарды. Хәтта әгәр полковник калдырган тони яулады һәм эго племя бу покое, аны иде безгә минутка да түгел принадлежал ил исән. Аның, дип уйлады, бу шактый начар өчен каршыларга җиңелү. Аның ненавидел бу. Әмма иде тагын да начаррак бу, булсын, күз алдына китерү, ни бар иде, минем белән булса, Джером иде, шулай обижен, мин ничек дип уйлады. Аны көттем җавап Патриарх. Бу разразилось утомительной тирадой.
  
  
  Флеминг, аны хөрмәт итәм сезнең идеализм, әмма ул ослепляет сезне. Кайчан генерал Хаммонд избавился сездән, кешеләр һаман да ышандык, чөнки ул калдырачак утрау островитянам. Ала ул позволить үзенә изгнать сезне. Кариб Джером алмый шул щедрым. Ул шулкадәр үк непопулярным никадәр амбициоз. Әлегә син исән, син аның өчен угроза. Һәм картасына куелган генә түгел, ә сезнең тормыш. Әгәр Джером бетереп тормышка ашырырга тормышка ашсын, ул превратит бу тауны бу ракетную базасы. Ул прогонит безнең приведет бирегә безнең дошманнар. Ул кала алмый янында хакимияте ярдәменнән башка Россия. Бу тавы иде безнең священным йорты гасырлар дәвамында. Бу кешеләр мөгаен умрут караганда бросят бу тауны ».
  
  
  Карт әйткән яхшы. Ул инанды Флеминга, ул күрсәтте, дип чувствителен к разумным аргументам. «Дөресен, син хаклы, Ноа. Аны артык озак яшәгән дөньяда грез. Надежда кайчагында катнаша соблазнительный төре. Әгәр аның сиңа понадоблюсь, аны алам, бер кулы белән кидать тырышучы ».
  
  
  Ул кагылды кулларын тони яулады хөрмәт йөзеннән, аннары захромал сәламәт ногой к парапету.
  
  
  Ной поманил мине. Аны, ул әлеге түбәне һәм посмотрел аша зубчатую диварны керү лагуну. Приближающийся флот кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр миңа турында сөйләде, ничек англичане эвакуировались буенча Дюнкерка вакытында башлану икенче бөтендөнья сугышы. Һәр рыбацкая лодка, һәр прогулочное судно, кыскасы дим, барысын да табарга була иде анда, Порт-оф-Спейне, приближалось к югарырак.
  
  
  Аның турында хыялланган америка торпедных катерах турында прикрытии пробасы һава белән җитез булып чыктылар истребителями. Әмма иде бу матур төш наяву.
  
  
  Беренче көймәләр плыли өчен бер башка исәпләнгән максималь тизлек-ка & nb безнең юнәлештә. Көймәләр, плывущие алар буенча, уцелеют. Беренче столкнутся белән сюрприз. Алар тиз приблизились, по-видимому, түгел, обращая игътибарны подводную плотину белән шөгыльләнүче остановит ih хәрәкәте. Репутация тони яулады отпугнула иде кешеләр әлеге кечкенә генә гавани, шуңа күрә алар белми турында затопленной плотине.
  
  
  Аның наблюдал кебек, беренче ике яхты мчались бергә янәшә. Хәтта башка бинокля аны иде күрергә базуки һәм пулеметы торган кешеләр караганы на палубе. Алар ударились турында плотину бер үк вакытта со звуком треска металл. Носовые өлешендә күтәрелделәр очракка туры килђ, корпус затрясся, һәм сотрясение швырнуло кешеләр белән палубы бу күп. Һәм, өчен, отпраздновать кораблекрушение, шул ук вакытта раздался мамык беренче заряда ул взорвала Митзи.
  
  
  Эчендә, беренчеләрдән булып, ике несчастными яхтами басып тордылар ике буксира, алар инде алмадык затормозить. Алар врезались бу каменную диварны һәм повисли астында углом. Әйләнә-тирәсендәге ир-атлар, упавших өчен копенгагенга, кайбер батып њлгђн авырлыгы астында кљнне тагын бер ботинка һәм башка снаряжение, башкаларга насыйп зацепиться өчен плотину. Түбәндәге лодкам алдык тукталырга уртасында лагуны. Әмма өч катер, нагруженные солдатлар, кораллы кадәр зубов, ударились турында плотину түгел алгач, шул ук вакытта сизелерлек җимерү. Алар нащупали неожиданное препятствие палками. Алар лежали биеклектә барьера от наводнения бу лестнице, әйдәп баручы к сырада.
  
  
  Кешеләр тирәсендә беренче катер башлады аркылы плотину к лестнице. Өченче катеры тапшырылды генә отступил һәм залп бирде прикрытия ягына поручня.
  
  
  Мин түгел, дип билгеләп үтте Ной менде, баскычтан, әмма, дип билгеләп үтте ул тора янымда. Бар иде бамбуковый перископ белән өстәмә зеркалом, ул мөмкинлек бирмәде аңа карарга откровенные аша перила. Ул кулын күтәрде, әзер сигнал бирергә. Буенда поручня басып тордылар коричневые фигуры, һәрберсе белән татулыкка швециянећ кулында.
  
  
  Аркасында атуның көймә биргән барлык отчетливее слышался тавыш солдат сапог. Аннары аны ишетте рычание буенча теге якка диварлар, һәм аңладым солдатлар хәзер ачыктан-ачык астында безнең. Ной опустил кулын. Менә дивар янында леп хәрәкәт.
  
  
  Ир-атлар онытканнар турында пулях, алар свистели аларның өстендә головами, наклонились өстендә стеной толщиной сигез футов, бросили тырышучы, һәм янә укрылись. Өч тирәсендә алар рухнули нче рфа. Башка унесли ih яуладылар ih урыны.
  
  
  Ут прикрытия кинәт прекратился. Аның посмотрел буенда зубчатых диварлар кадәр подножия баскычлар. Аны күрдем падающих солдат: цепная реакция тел, катящихся к морю.
  
  
  Кешеләр тони ирешкән янә алар китергән тырышучы һәм приготовились к повторению уңыш.
  
  
  Ут прикрытия возобновился, һәм смертоносный кургаш янә свистел өстендә зубчатыми стенами, пробивая дыры бу обветренной стонать.
  
  
  
  
  
  
  
  Республика башлыгы 9
  
  
  
  
  
  
  
  Башыннан икенче шартлау булды потряс джунгли. Димәк, Митзи туры килде кабызу башыннан икенче заряды " бар. Хәзер аңа кирәк түгел Ною. Аны барыбер керђ алмаган көймәләр берсе «Люгера», һәм пуля тирәсендә ih артиллерия җитештерүгә туплана әлегә бигүк нык повреждали диварны. Иске гигант яхшы контролировал рђсеме. Аны побежал к тропинке. Митзи сидела җирдә белән өченче взрывателем үз кулымда һәм выглядела встревоженной. «Алар поумнели», - диде ул миңа. «Беренче тапкыр минем иде, җиде, ә икенче башыннан икенче dis дүрт, барысы да бергә. Тик хәзер алар бара бер-бер артлы. Белән дистанцией сигез метр. Күңел төште, бөтен бер хәзинәсе өчен, бер кеше.
  
  
  «Юк, алар аннан-моннан гына тора», - дип килеште мин. 'Мөһим түгел. Аның булырмын хайваннарның бала ih аерым ».
  
  
  Аннан алга солдатлар. Алар рвались бу көрәш тик файдага, подгоняемые руганью офицер артта калды алар. Алар карадык түгел, алга, ә якка һәм җирне сорады мин-ловушек.
  
  
  Аның побежал аша подлесок к подходящему минем өчен урыны. Чыгыш ясаучы кусок таш, җилкә, арка, тропу астан. Әгәр дә аны булдыра алмас анда эләгү иртәрәк солдатлар, ул булдыра алмас идем эшләргә конструктив үзенең «Люгером». Аның әле генә килеп җитмәгәндер шунда, кайчан беренче кеше булып чыкты чикләрендә досягаемости. Ул невысоким, коренастым һәм бик смуглым. Эго зат иде залито аннары. Ул тукталды өчен күчерергә сулышы, аннары акрын карлыгач элек түгел сводя күзләр белән тропы. Аның прицелился буенча люгера, соћыннан кире уйлый һәм яңадан убрал эго бу кобуру. Иде ысул яхшырак. Ахыр чиктә, ул белми, мин, анда булдым.
  
  
  Минем запаслар сугыш кирәк-яраклары, һәрхәлдә, оставляли желать иң яхшы, һәм аны әлегә иде исәп тота алар. Аның вынул стилет буенча ножен уң предплечье. Кайчан солдат үтте подо минем, аның прыгнул аңа сзади. Аны бђрдерђ эго аяк. Киресенчә, бераз һава пробасы, ул үзендә калган үпкә, выдувается килгән аңа. Минем дә кабул убивать бессознательных күренде. Ләкин бу юлы минем булмады сайлау. Хәзер аны алмаган, позволить үзенә роскошь алырга пленных. Нехотя тәмамлап эшкә затащил аның эго астында куст, алды эго калганы янында винтовка һәм патронташ һәм помчался кире үз укрытие. Әгәр та, аның шул ук рухта, аны алыр иде, шул рәвешле уничтожить аз түгел, шулай ук запас туплап калырга корал. Уңайлы һәм акыл белән һәм дөрес!
  
  
  Киләсе высунул нос аркасында почмагына. Ул тукталды, белән изумлением күзләрендә, кайчан күрдем алдына таплар кан җирдә. Ул башын күтәрде, тагын да күбрәк, повернулся һәм мине күргәч. Ул несс бу ремне алдында животом автомат, һәм бу автомат многообещающе качнулся бу минем якка.Аны тиз батып пистолетын буенча кобуры һәм чыгарды пулю эму башын керткәнче ул өлгергән спустить курок. Аның молча рәхмәт белдерде Хока тренировкалар өчен тизлекне һәм ловкости, алар барысы да иң яхшы агентлары AX эшләргә тиеш даими рәвештә һәм алар аны, гадәттә, презираю, чөнки алар ия привычку һәрвакыт кыскартырга минем расслабляет. Тик кайчагында өлешенә секунд күбрәк тизлек белән аңлата аерманы белән үлем арасында. «Сылу, скромным, Нигы, - дип уйладым мин.
  
  
  Әмма барыбер матур итеп эшләнгән.
  
  
  Кызганычка каршы, ир-ат откатился нче тропы шулай ерак өчен күбрәк түгел булырга казанда сукыр зонасында. Тик мин алмадым баш тартырга, моның автомат.
  
  
  Белән люгером бу уң кулымда аның, спрыгнул, бросился к трупу башлады һәм тиз эшләргә генә отрывая күзләр нче эз. Ул заряжен сугыш кирәк-яраклары, ничек вьючный мул. Алтын жилки!
  
  
  Аның скатил эго буенча крае дорожки бу куаклар, корал җыйды һәм побежал кире үзенең урынны алды. Тагын берәү чыкты аркасында почмагына. Сәер. Күпмедер вакыт аның занят иде. Булырга тиеш, алар ишеттек Люгер.
  
  
  Аның подождал тагын ун минут, ләкин беркем дә күренми, һәм мин башлады хис итәргә, дип юкка трачу вакытта. Аны әйләнеп Митзи үз чыгару. Шушыннан аны иде күрергә аста йөк автомобильләре һәм джипы. Солдатлар җыелды тирәсендә кеше белән рацией. Ихтимал, алар көткән яңа боерыклары нче кемнедер артык югары вазыйфасы буенча. Митзи оценивающе књрсђтте безнең яңа корал. Аның, дип.
  
  
  «Алар остановят нәрсә Джером ала ташлап безне, тик, һәрхәлдә, бездә кечкенә козырь. Бу кечкенә армия аста булачак белергә дип без вооружены
  
  
  Аның күрсәтте төркеменә аста. «Алар меняют үз планнары. Юл бик куркыныч, һәм мин уйлыйм, алар тотылачак тагын бер лобовую атакага. Әмма чиста ih астында прицелом һәм предупреждайте мине, әгәр аның ягышмаса ».
  
  
  Ул облизнула иреннәре. - Оставь монда калганы янында винтовка, ярар? Бәлки, аның алмыйм ясарга аның белән берәр файдалы ».
  
  
  Аның калдырды калганы янында винтовка һәм бераз сугыш кирәк-яраклары. Чак аның китте, аны ишетте яңа тавыш - громовой мины бүген яр буендагы юлда. Күренә вакыт җитте янә взорвать динамит.
  
  
  Аның покончил белән заряжанием, кайчан яңа машиналар тукталдылар ахырында юллар. Солдатлар чыкты, һәм мин күрдем, кеше белән рацией. Аның төшенчәсенә ия түгел иде бу солдатлар булачак карарга төркемнәре. Аның да шталь көтәргә, әлегә алар разойдутся, ә взорвал беренче заряды " бар.
  
  
  Ул взорвался астында джипом, шулай ук уничтожил ике йөк машинасының. Кайчан тавыш-шартлаулар стих, аның чыгарды чиратында буенча автомат буенча машиналарга артта калды. Машиналар, алар барысы да тагын да кызыксындырды иде, переключились бу задний барышы һәм сак двинулись элек. Күрәсең, анда күпмедер вакыт булыр, акрын гына, һәм ул карар кайтырга ныгытма. Түбәсендә иде тавыш. Барысы да укрытиях, чөнки базуки һәм дальнобойные винтовкадан продолжали обстреливать перила. Ной поманил мине карарга бу эго перископ. Аны әле зур төркем солдат баручы аша барьер наводнения к лестнице. Кайберләре инде үсеп, баскычлар һәм башладылар күтәрелә анда. Ной выглядел мрачным.
  
  
  Барысы да хәрәкәт барды тизрәк миңа иде. Әгәр прикрытие дәвам итте озаграк алар поразили иде, үз кешеләр, әмма без алмадык ih достать, әлегә ут түгел прекратится. Аны постучал буенча автомату һәм велел Ною кисәтергә мине, кайчан алар наверху.
  
  
  Әмма бу түгел иде кирәклеге. Берничә секундтан соң ут прикрытия кинәт прекратился. Бу иде билгесе минем өчен. Аны ишетте, ничек подошвы җиттек лижет, кайчан аны, шагнул арасында ике зубцами. Аның бераз гына эләккән зат һәйкәле автоматом, әмма ул отклонился, кайчан солдат ясаган соңгы адым. Выстрел буенча " сәүдә автомат ташладым эго бу ирне артта калды аның. Алар икесе дә аска тәгәрәдек аша крае. Аны та, атарга, әлегә лестница өлеше буаны иде расчищены. Соңгы ир-атлар бросились кире к нең лодкам һәм укрылись, нырнув суга.
  
  
  Атуның күбрәк иде. Флот отошел к ерак азагына буаны һәм басты якорь, анда без Митзи обнимали бер-берсенә берсен тозлы & nb. Киресенчә, гасыр элек.
  
  
  Аны әйләнеп Ною. Аны ремонтында поудобнее һәм закурил бер тирәсендә озын, тонких һәм бик вкусных тәмәке, сделанных махсус минем өчен Истанбулда. «Беренче акт», - диде мин. «Без, мөгаен, алабыз, бераз гына ял итә».
  
  
  «Бу мөмкин правдой синең өчен, Нигы. Мин сезгә бик рәхмәтле, барысы өчен, сез нәрсә эшләдегез. Ә осада әле прорвана гына задержана һәм кыска вакытка. Армия Джерома кайтачак. Аны беләм, минем кешеләр дип уйлый алар отты, һәм шуңа күрә көтә yahoo. Әгәр аны да устрою аларга уздырган, алар подумают, мин забываю благодарить богов җиңү өчен, һәм алмабыз, дип пугало күбрәк булачак благоволить безгә. Ул чакта алар чигенергә теләк сражаться ».
  
  
  Ной калдырды мине оештырырга тантана белән священным ут, барабанами һәм церемониальными бию. Аның бүләр заманында арасында књзђтње өчен бәйрәм књзђтње өчен вражеским флоты башкомандующие. Кайбер корабльләр пришвартовались ярга. Аңа бар иде, чыннан да, исе китте, дип солдатлар калды янында лодками да омтылды, барып сырада аша пляж. Рации булачак раскалены нче боерыклары һәм встречных донесений.
  
  
  Аны торды һәм карадым суга, ничек кинәт тойдым кулын үз. Бу бик җылы кешедә, цеплявшаяся өчен минем бармакларымны. Аның огляделась. Мәңгегә минем склонилась кыз. Ул иде обнажена түбәнрәк поясы, һәм аның тире светилась нче церемониального бию. Ee күкрәк вздулись. минем йөзе. Минем сулышы булды учащаться. Һәм бу гына да түгел.
  
  
  Аны тотарга тиеш иде, хәзер, кайчан барысы да шөгыльләнә вечеринками. Тик мине бу проклятые барабаны түгел подействовали. Моннан тыш, лодках иде сизелерлек гамәлләр. Аны спустился баскычтан аның артыннан. Без тапкан башка башка йомшак клумбе тирәсендә яфраклардан бу тихом почмагында, капка төбендә.
  
  
  Аннары барысы да кончено. Тавыш барабанов шталь приглушенным. Бу күп түгел иде күрәсең бу дога, һәм ул тойдым сђер тынычлык. Аның булышты кызга күтәрелә, һәм без аннан кире, взявшись өчен кулларын. Аның калдырды, аның өчен ул кире әйләнеп кайткан парапету һәм књрсђтте бу диварлар.
  
  
  Флот китте ачык диңгез!!! Бер катеры тапшырылды әле дә булгансың анда лагуне һәм әзерләндем соңгы чыгып китәргә естественную гавань. Дип, тегүче тик синнән, буладыр? Аның спустился аска таба өчен проинформировать тони яулады, ул әле генә сөйләштем белән Флемингом һәм Тарой. Аның сөйләде, аларга яңалыклар.
  
  
  «Хәзер без булдырабыз алырга моннан Флеминга һәм кызларның», - диде мин. «Бәлки, без урамга чыга алачакбыз башка утрау һәм хәбәр җибәрү Соединенным Штатам. Аннары алалар алырга безне самолет. Шул рәвешле, һәрхәлдә, Флеминг исән калмас өчен тырышырга кабат. Ә аның алам кайтырга соңрак өчен түләп бетерергә полковник ».
  
  
  Әмма Флеминг теләмәгән бу хакта ишетергә дә теләми. Бернинди самолет. Бернинди бетерү Джерома. Аңа сдался һәм кисло-диде эму бу эго, шәхси эш. Ул гади тиеш иде уладить бу Nov, әлегә аның осматривал разбитые көймәләр.
  
  
  Ной сайладым миңа ярдәмгә берничә кеше. «Иң яхшы йөзүчеләр», - диде ул. Йөзүчеләр миңа түгел понадобились гына носильщики. Аның воспользовался мөмкинлектән белү өчен, ничек эш бар Митзи.
  
  
  Ул һаман бар иде, анда аның калдырды ee, әмма джипов аның астында иде. Бары тик машинасы да бар иде анда. Ул, диде миңа, алар киткән, барысы да шунда ук; мөгаен, шул ук вакытта кайчан отплыли корабльләр. Аның диде турында менә бу, һәм ул скептически књрсђтте миңа.
  
  
  «Сез, әлбәттә, түгел уйлыйсыз, дип Джером сдастся, шулай түгелме? Ул булачак нишләргә?
  
  
  Мин түгел, - диде Ною һәм Флемингу булса, - дип уйлады иң делле. Әмма аны алыр идем белән сөйләшергә Митзи. «Шунысын билгелђп њтђргђ кирђк, ул умолял фидель Кастро турында ярдәм күрсәтү. Аның предсказываю алабыз дип көтәргә бомбардировщиков, канонерских көймә биргән һәм барлыгы башкалар, дип белдерде Россия мөмкин җибәрергә безнең башын аша Кубу. Ышанам, безнең монда күбрәк булмаячак ». Аның сөйләде әй, турында лодках, алар потерпели челпәрәмә бу плотине, һәм мин намеревался кипеш бирерге Ною җибәрергә эго племя күпмедер подальше шул джунгли, без уйдем. Бөтен территориясендә отель, ә аяк астында мөмкин нык накалиться.
  
  
  Ул књрсђтте миңа белән жалостью. «Безнадежная торак пункты россия. Уңышлар моның белән ».
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 10
  
  
  
  
  
  
  
  Встречный җил шактый көчле өчен поколебать су өстенә чыга, әмма якын түгел замедлил безнең тизлеге. Буксир иде исәпләнгән түгел тизлеге, ә буксировку барж йөртүче продукциясен бөтен россия эчке эшләр районнарның Порт-оф-Спейн, һәм гәрчә без плыли исәпләнгән максималь тизлек, минем хисе туа иде, без ползем.
  
  
  Ярдәмендә кешеләр тони ирешкән аның освободил бу лодку белән шөгыльләнүче авыллар комга вакытында атаки күренде, ә аннары кечкенә генә ремонт ул безгә дә бик ярап куя.
  
  
  Ной послал үз кешеләр районда буенча якка таулар, анда алар рассредоточились өчен түгел, кулына элђгергђ солдат Джерома. Аны мәҗбүр итә иде тони яулады осознать, дип ныгытма күбрәк түгел надежна, һәм авырлык белән заставил эго сарыф безнең белән. Ул предпочел иде калырга үзенең племенем, әмма мин күрсәтте аңа ул яхшырак хезмәт иткән, үзенең племени, идя безнең белән һәм безгә ярдәм итеп. Моннан тыш, хәзер, кайчан билгеле булды, чөнки ул алды Флеминга үз канаты астына ала, аңа, һичшиксез, акча түләргә туры килгән бу кадерен. Флеминг да дип катгый настаивал өчен ул озатып йөрде, безне, һәм ахыр чиктә ул нехотя уступил.
  
  
  Хәзер чыгабыз буенча лагуны бу захваченном буксирном катере. Ул скоростях белән шөгыльләнүче бар иде, хәтта кадәр якын утрау, сәяхәт превратилось өлешчә төнге сәяхәт. Әмма шул ярком кояшлы яктылыгында без хәзер становились җиңел чыгару, әгәр вражеские самолетлар появлялись киткәнче, без покинули лагуну. Аннары аны отель тырышырга йөзәргә астында прикрытием побережья һәм качып китәргә алмая, ә аннары пересечь ачык диңгезгә шул урында, кайда безне көткән.
  
  
  Һәркайда, анда без плыли, песчаные отмели иде неглубокими, тик, һәрхәлдә, минем күргәнем булмаса да, бернинди саклану нче кинәт арту, су басу түбәнрәк дәрәҗәдәге күлмәк. Әгәр дә безне таптылар? . Ул чакта бездә иде, өмет аз.
  
  
  Мин карлыгач буенча изгибу лагуны. Ярга кадәр иң су зарос джунглями. Сланец уходил астында суга подводный каньон. Аның ышанычсыз ничек була лизать ярга. Аны өметләнгәнен, дип буксир өчен темной листвы булмаячак видным на расстоянии. Әмма бу булып чыкты тщетной өметләр.
  
  
  Без иде диярлек, бар максатлары, кайчан ишеттек якынлашуга самолеты. Ул теләсә акрын һәм низменному кебек түгел замечал безне, әлегә булып чыкты ачыктан-ачык өстендә безнең һәм полетел өчен тиз повернуть. Самолет булмаячак хисе бомбовую йөкләнешне, әмма нинди дә булса рәвешле ул булыр иде, вооружен, югыйсә, ул гына да түгел, потрудился иде лететь кире.
  
  
  Кечкенә эшче лошадка, без аны угнали, омела яхшы җиңел, диләр үзләре, һәм аны тиз поворачивал. Ной втолкнул Флеминга кабинасына артта калды минем, вытолкнул шунда Тару, растянувшуюся на палубе.
  
  
  Тиз шәһәре пуль китеп барган, безгә соң, аша суга. Аны үзгәртте курсы, һәм пуля кермәгән максаты. Кайчан самолет казанда нчы башыннан икенче тапкыр аны ишетте громовой безнең пулемета. Беглый взгляд на корму күрсәтте миңа, дип Митзи, элеккечә үк, яхшы кыз. Корал иде нах кулында, һәм ул да эләгә максаты. Бензобак бер тирәли канатлар взорвался, һәм самолет рухнул бу күп. Митзи опустила автомат һәм подал миңа җиңү билгесе.
  
  
  Аның әле осмеливался сөенеп. Самолет һичшиксез булган радиосвязь белән базасы. Хәзер, кайчан моның түгел, булды, башка очучылар, күрәсең, йомгак ясалды. Әмма бу мөмкин алырга күпмедер вакыт, һәм без җыелган ih көтәргә.
  
  
  Бу тамагы лагуны тирәнлеге иде шулкадәр вак, дип песчаные отмели бик яхшы күренә гади күз белән караганда да күренеп тора. Тик бездә буксира иде зур булмаган осадка, һәм без үтте бирђ. Аның свернул белән мыса көнне ачык диңгезгә. Һәм аны шунда ук ih күрдем: ике кискен, ничек бритва, нос быстроходных патруль катерова рассекали суга. Стройные борзые мчались безгә, бу тулы барышында, ничек гына да күрделәр безне. Һәм алар шунда ук безнең күрдек. Безнең четырехцилиндровый Dodge алмаган булыр иде, каршы көчле двигателям ih бу машинных бүлекчәләрендә.
  
  
  Без алыр идек, дип әйтәләр, бу вакытта отарга. Бәлки, ка әйләнеп кайтыйк әле сомнительной яклау сырада? Аны уйлады, моны ерып чыгарбыз ли без. Аның маневрировал буксиром һәм дип сорады. "Кем дә булса, монда белә, ничек идарә итәргә лодкой?"
  
  
  Кызлар булыр иде моны. Әлбәттә, алар плыли гына яхтах, әмма эш буксира түгел нык отличалась.
  
  
  «Заменой мине. Возвращаемся бу ныгытма. Туры киләчәк подождать кадәр темноты керткәнче омтылырга кабат.
  
  
  Тара проскользнула mimmo Флеминга һәм сузылган штурвал. Ул диде киеренке тоном. «Алар артык тиз, Нигы. Без алардан түгел уйдем.
  
  
  'Минем засада сработает. Доверься дяде Нику.
  
  
  Минем булмады вакыт итеп аңлатырга. Аның побежал на квартердек, схватил автомат һәм талаулар һәм прыгнул өчен копенгагенга. Аның пробрался вброд ярга һәм нырнул шул джунгли. Буксир неуклюже грохотал буенча турыдан-туры ягына форт. Патрульные катер заманнан һәм китерде үз пулеметы. Берьюлы өчен буксиром буенча су иде фонтаннары.
  
  
  Тик алар артык торопились. Алар продолжали йөзәргә иңгә-иң торып. Шул рәвешле алар беркайчан да узарга мөмкин буенча узкому проходу.
  
  
  Бу да эшләми. Беренче сель комга бу отмели. Быстроходный корабль басты очракка туры килђ, выбросив өчен мәрсин провинциясенең сәүдә-буена диярлек экипажы. Тирәсендә укрытия бу джунглях аның обстрелял кешеләр, әле находившихся на корабле.
  
  
  Башыннан икенче сторожевой катеры тапшырылды дә постигла шундый ук язмыш. Әмма бу читтә досягаемости минем автомат. Кызганычка каршы, бу үз эшен эшләде, һәм ул үз карашларын үзгәртте. Алар алмадык, мине күрергә һәм белмәгән төгәл, анда аның нахожусь, әмма ике пулемета аттылар длинными очередями ягына агач торган иде алар арасында. Аны көттем өчен тазарачакмын бревном, әлегә алар устанут, яки аларның да төгәлләнер сугыш кирәк-яраклары алынган. Һәрхәлдә, бу заставило үзен озак көттерми. Аларның зур проблема караганда автомат ярында, ул барыбер алмады шаккаттыра ih. Громовой ih двигательнең перерос бу пронзительный визг, кайчан алар омтылды, оторваться нче песчаной отмели. Азыкны киң тетрәде. Барлык тыш тикшереле, сикерде өчен копенгагенга өчен түгел натолкнуться на археологларның мыс. Лодка двигалась дюйм өчен дюймом, әмма двигалась. Аша полминуты эш оторвалась. Экипаж вскочил бортына һәм кайта юнәлештә Порт-оф-Спейн. Аны минем янга килеп, к & nb һәм посмотрел аша суын лагуны кадәр скалы. Безнең буксир килде исән-имин, бөтен кына, баскычтан күтәрелде. Аны, кулга гаять аларга күңелле сюрприз. Әгәр бер патруле шулай җиңел вытащил лодку буенча песчаной отмели, алабыз чыгарырга һәм җир. Без иде бу nen тиз уплыли буенча Гранд ЛаКлер. Кайбер тирәбездә алдылар идем формасын кияргђ экипаж. Әгәр кем дә булса яр буенда күрдем безне, безнең иде катнашты өчен кешеләр Джерома. Һәм исәптән төшерү катер белән мели тиеш түгел иде чакыртырга бернинди проблемалар. аны иде Аның планлаштырам кайтырга ныгытма, алырга, үз кешеләр җибәрергә бирегә буксир. Әгәр үзендә җитәрлек көч өчен буксировки барж, ул булыр иде итмичә хезмәт вытащить патруль корабына катеры тапшырылды.
  
  
  Миңа кинәт булды, бик яхшы. Әлегә аның да тавыш ишетте. Һәм скрип сапог, поднимающихся бу холм артта калды мине. Һәрхәлдә иде", - дүрт кеше. Алар да эш сөйләштеләр беребезне беребез белән. Каян, тегүче тик синнән, алар кинәт эшкә? Бәлки, ih бирегә подманила ату. Миңа вакыт иде табу артык куркынычсыз урын.
  
  
  Аны мгновение уйладым турында көймәдә, аны күреп өчен азык палубе патрульного катер. Әмма бу түгел кебек тоелды иң яхшы карары белән чыгу өчен шушы ачык суга. Әгәр дә алар мине күрделәр, аңа булыр иде мәет. Аны алыр иде дђ доплыть кадәр сырада астында прикрытием нависающей листвы.
  
  
  Ләкин бөтен бу кан белән язылган бу & nb аны булырга мөмкин иде ышана компаниянең. Барракуды яки акулы. Иң яхшы, мин алыр идем нәрсә эшләргә, бу тырышырга отстать нче солдат районда, ул алар инде обыскали.
  
  
  Аны минем янга килеп, җиргә һәм сак высунул башын өстендә кустами. Өченче патруль корабына катеры тапшырылды торды бу якоре яр буенда, һәм эго шлюпка лежали бу полосасы буйлап ком у подножия холма. Бу лодка ала перевезти горстку кешеләр. Ярар, бик күп түгел иде, югыйсә, миңа туры килә иде ишетергә күбрәк тавыш җыйган.
  
  
  Хәзер нәрсә? Миңа түгел, синнэн көтәргә, әлегә солдатлар барлыкка минем кыры ягыннан. Аңа буенча натуре үзе аучы. Яратмыйм көтәргә, миңа килә кыенлыклар. Аның ih ищу. Кеше џљќњмдђ һәрвакыт ия өстенлек. Вдобавок идем өстәмә дәлил. Теләсә нинди, кем аңа очрашуны монда, бәлки гына дошман. Һәм һәр тавыш, ул алар ишеттек, булырга мөмкин иде звуком бер тирәсендә алар. Аларга көтәргә туры киләчәк өчен выстрелить, әлегә алар булачак, дип ышана түгел убьют безне бер аша үз кешеләр, ә аның алам атаковать, ничек гына аңа берәр увижу яки услышу.
  
  
  Держа автомат, алсын ул зацепился өчен зур листья һәм лианы, аның башлады, әкрен генә алга барып буенча җирендә. Аша утыз метр аны күрдем, ничек движется нидер коричневое. Ир-ат наклонился өчен проползти астында виноградной лозой, аны игътибар иде сосредоточено нђрсђдђ булса да алда, ул спиной миңа. Берсе быстрым хәрәкәте ул кинәт юкка чыкты бу листве, һәм аны югалткан эго төре буенча.
  
  
  Мин, китте артыннан. Әгәр аны иде үтерергә эго, бу оставило иде дыру бу ih линияләрен. Һәм бу дыра булачак шактый зур булсын калдырырга Ника Картера.
  
  
  Әгәр аның ата, аны иде подманил башкаларны үзенә, тик ул шундый теләсә кайсы вакытта развернуться күрү мине һәм миңа бирергә тулы выстрел. Ул да расстоянии броска өчен стилета.
  
  
  Аны алды автомат бу левую кулын, потряс нең стилетом бу уң кулымда башлады подкрадываться к аңа. Аның иде өч метрда артта калды аның. Аннары ул повернулся. Ул удивленно посмотрел, миңа күтәрде пистолетын-пулемет. Аны ташладым пычак. Ул вонзился эму бу тамакны элек белән чагыштырганда, ул өлгергән, спустить курок. Ул рухнул башка аерым тавыш та керми. Аны, янына килеп, аңа рәхмәт стилетом.
  
  
  Монда минем гол взорвалась.
  
  
  Аны кайчан килде үзенә, минем баш мәгънәсе зур түгел ия егерме бит-группа, һәр тирәсендә алар уйнады, төрле җырлар яңгырады. Аны взглянул бу верхушки агач күрдем өстендә армейской формасы өч уродливых бәхетле зат. Минем куллар иде бәйле подо минем. Одина тирәли өч бала иде сержантом, икесе башка - рядовыми. Сержант үзенең автомобиленә минем стилет өчен поясом, солдатлар несли минем автомат һәм минем «Люгер». Сержант күрдем, ничек мин күзләрен ачты һәм, килеп лижет һәм пнул ботинком миңа арасында ребер.
  
  
  «Өчен Бельмонта», - проворчал ул һәм тагын бәрде мине ногой. Димәк, аның прооперировал тамакны Бельмонта. Түбәндәге булачак минем тамакны. Белән куллары за спиной аны берни дә түгел иде ясарга моңа каршы форс-мажора. Ул потер, кулларын, довольный үз чыгару. «Вставайте, мистер мең доллар», - диде ул. «Һәм син дә получишь күтәрү буенча хезмәтендә».
  
  
  Мин двинулся урыныннан. Шуңа күрә идем, алар өчен күбрәк әйберләр кыйммәткә ия исән караганда мертвым. Әгәр алар шулай ук кунакханәләр тапшырырга мине сакланган, миңа тоелды разумным, алар да эшләргә тиеш бөтен эшне. Сержант щелкнул пальцами. Солдатлар күтәрде мине аякка. Одина шулар тирәсендә прижал «люгер» к минем лопатке башлады толкать. Иде, ике карары. Яки аны та, барырга, югыйсә сломал иде үзенә лопатку. Мин карлыгач, алга таба да.
  
  
  Алар столкнули мине моннан урыннар иде лодка ярында. Сержант рявкнул калган, үз кешеләр, алар өчен хәтта эзләргә. Алар ритмын мине.
  
  
  Җавап ике тавыш, һәм бераздан тирәсендә джунглей барлыкка килде озата баручы ih солдатлар. Алар барысы да бик канәгать үзе.
  
  
  Анда Сержант боера новоприбывшим хисе мертвого сослуживца, һәм без инде юлда. Несущие мәетне алда мине ике башка янымда һәм сержант, тылда. Аның да аеруча заботился турында үзенең киләчәге. Мөгаен, минем белән очрашу иде сырым подвалом һәм садистом, әйдәп баручы допрос, һәм аннары белән очрашу петлей.
  
  
  Хәтта әгәр Хоук белер турында минем язмыш, ул берни дә ала ясарга. Үз вазифасында эму кыен танырга вакытында эчке эшләр Зур Лаклер иде замешан америка агенты.
  
  
  Без иде полпути к пляжу тирәли джунглей раздался выстрел. Крик артта заставил безнең барлык обернуться. Сержант тукталды. Ул китәм упасть. Передняя часть эго форменной камзолы кызыл булды. Солдатлар набросились аңа, әйтерсең, кунакханәләр эго тоту. Ускользнув үзеннән, алар дошманның үз винтовкадан бу густой подлесок-тирәбездә. Тагын ружейный выстрел. Солдат сул мине, подставив миңа затылок алгач, удар аягы, егылып җиргә. Кем уң ягында мине, запаниковал, наклонился һәм побежал.
  
  
  Аның пнул ногой лежащего. Ул лежал неподвижно. Калган ике солдат югары күтәрде кулларын. Митзи выбрался буенча подлеска, наставив аларда револьвер. Ул застрелила элек бер караганда, аны минем янга килеп, шактый якын килү өчен сжать аның запястье. Калган солдат күтәрде кулларын тагын да югарырак.
  
  
  Ул бит књрсђтте миңа. «Син бит түгел становишься сентиментальным, дөрес, Картер? Безнең вакыт юк төзелгән ». Ул высвободила запястье һәм повернула стрелковое корал кире солдат, ул вакытка побледнел.
  
  
  «Стой, - диде мин. «Мин телим алырга ih тере. Чиста эго астында дулом пистолет һәм карагыз, аласыз микән сез развязать миңа запястья бер кулы белән.
  
  
  Аның повернулся, һәм ул башыннан развязывать полициягә) бу минем запястьях. Массажируя спазмы белән бармак, аны минем янга килеп, к солдатларга белән веревкой һәм жестом күрсәтте, дип җыенмыйм задушить ih аның. Алар аңладылар, мин-туар күз алдында.
  
  
  Солдат, аның аны бђрдерђ белән аяк, вскочил аякка, әйтерсең, несс эшчелђрдђн тонна кургаш, һәм ике солдат последовали өчен минем ярга, ә Митзи өчен укрытием. Тонкое судно әле застряло бу отмели. Без керде суга, һәм ул повел ике солдат бу мысе. Аның сөйләде, аларга ничек толкать лодку, отвел Митзи бу корму һәм ярдәм итте әй менү өчен палубу.
  
  
  Ул янына кабинасында һәм тапшырды двигателе. Аны ишетте, ничек завелся двигателе, һәм минем янга килеп, к борынга. Послышалось хриплое бормотание. Аннары бу тәмамланмаган. Тагын одина g? n? rale, ә аннары бөтенләй берни дә. Минем диагноз куйган иде: транспорт чараның механизмы төзек булмау. Һәм аны иде рәхмәт үзен бу.
  
  
  «Туктатырга», - крикнул аңа Митзи.
  
  
  Аны прыгнул бортына, күңелебезнең, мин хаклы, һәм отследил дыры, оставленные минем выстрелами. Аңа хаклы. Аның эләккән топливопровод каршындагы выстреле командада. Һәм бу тагын да начаррак, бак иде пустынен кадәр төбе. Безгә тамчы бензин.
  
  
  Аны үзен начар хис итә бессильным. Безнең ягулык, безнең энергия. Безнең энергиясе, безнең патрульного катер, безгә карары чыгып китәргә утрау. Өр-һич тә.
  
  
  Митзи закричал бөтен кабинасы. «Нигы, солдатлар. Алар убегают! '
  
  
  Аның ата һавага, һәм алар тукталдылар. Белән опущенными җыерып. Ихтимал, алар хәзер көтте пулю бу спину. Аны прыгнул бортына һәм минем янга килеп, аларга вброд. Күбрәк иде, мәгънәсен тотарга ih, әмма аны отель, ия үзләре белән сугыш кирәк-яраклары алынган. Аның жестом чакырды ih ярга һәм позвал Митзи.
  
  
  Ул кайчан догнала безне, аның допустил әй тотарга бер астында дулом пистолет, ә башка освободил аны кљнне тагын бер ботинка һәм штанов. Аның бәйләде штанины бергә, набил ыштан патронами, затянул пояс ремнем, закинул аяклары үзе өчен муеннарына.
  
  
  «Ә хәзер җибәр ih», - дип боерды аның кызга. «Алар безгә күбрәк кирәк түгел, һәм алар күбрәк алмый причинить безгә зыян. Ике күбрәк яки азрак аерым аерма юк ».
  
  
  Аның жестом велел аларга китђргђ. Алар да мохтаҗ ярдәм итү. Кайчан алар китте, без Митзи мөмкин кадәр тизрәк юнәлделәр к сырада. Ной жарил балык, күк заставило мине аңлый кебек озак түгел, аның эль. Һәм минем сөякләр диделәр миңа кирәк йокларга. Хәер, минем эш һәм җиткәнче темноты узачак күпмедер вакыт керткәнче автомобиленең темнота, һәм мин уйладым, бу вакыт ясарга передышку белән ромом, кайнар рыбой һәм җиләк-җимешләр.
  
  
  Аны тапкан џђм буш бүлмә, егылып бу таш идән һәм расслабился. Митзи доложит. Аның төшенчәсенә ия түгел иде, ни дәрәҗәдә югары иде исемлегендә Хоука, тик, әгәр без кайчан да булса выберемся берсе аңа тере, ниндидер безумной ирония судьбы, аның барам, артында. Ул заслужила аеруча медаль яулады.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 11
  
  
  
  
  
  
  
  Вакыт җитте җимерергә рђсеме. Хәзер, кайчан качу буенча морю шталь мөмкин түгел, ул күбрәк мөмкин түгел, безгә хезмәт итәргә.
  
  
  Юк, мондый археологик хәзинәләре иде адым, бу ул аның теләмәгән барырга, тик бу иде, артык куркыныч керү сырада. Алыр ишетергә кебек буенча яр буендагы юлда по тропе якынлаша машиналар, әмма Джерому килергә мөмкин башын идея җибәрергә төннәрен гребные көймәләр һәм җибәрергә үз кешеләр өскә таба, баскычтан сизелмичә дә безнең өчен. Ә безнең иде бик аз булсын, күзәтеп барлык фронтами. Күзләре тони яулады потемнели, аны кайчан диде эму, нишләргә.
  
  
  Аның ачты соңгы тартма динамита, вынул ике шашка һәм посмотрел на иске патриарх. «Миңа да больно, Ноя. Әгәр без выберемся моннан тере, аңа вәгъдә бирәм, дип AX төзиячәк яңа рђсеме ».
  
  
  Аның күтәрде пулемет пьедесталның өченче ступеньку астан, прострелил берничә отверстий бу твердом сланце, рекламирует динамитные шашка артык мягкую түгел окисленную бер өлеше, һәм зажег запал. Аны кабат бежал иде инде эчендә стеналарны, кайчан булды шартлау булды. Лавина табигый таш белән грохотом обрушилась суга, һәм кайчан тавыш стих, утес янә превратился бу крутой неприступный склон.
  
  
  Шуңа күрә хәзер генә калды, ике подъездные юллар, алар буенча мәңгегә иде кизњ төннәрен. доктор Флеминг выглядел начар түгел, һәм мин шикләнмәгән безгә бетереп перевезти эго башка утрау Nov. Калган өлеше төркеме смогла кушылырга кешеләргә тони ирешкән бу джунглях. Аның барам-шәһәр, анда Джерома һәм прикончу. Әгәр хәрби обезглавили, барысы да, ихтимал, успокоилось иде, һәм Флеминга булыр иде торгызырга президенты вазыйфасында.
  
  
  Аның планы белән таныштырды Ною, һәм ул возражал. Без килештек, дип ул төнне ул булачак охранять прибрежную юл, ә аның булырмын күзәтеп тропой. Аны әзерләнгән эго күрсәтте ничек взрывать мины сөйләде барлык сроклары турында. Аннары аны юкка чыккан башка юнәлештә. Әлегә бездә иде, динамит, төнлә безне беркем дә кергәне юк афәт.
  
  
  Тара отель ярдәм итә. «Әтием послал мине сезгә ярдәм. Сез онытмадылар бу хакта? Сиңа да ял кирәк. Думаешь мин алмыйм взрывать, ничек Митзи, кайчан кирәк?
  
  
  Осветительные шырпы бар, әйе. Әмма ул ничек башкара алачак дулкынланып? Тик, һәрхәлдә, ee, компания сделала иде минем сәгатьләре артык катнашкан укучылар да диплом. Моннан тыш, ул көтмәгән идем һөҗүм төнлә. Гаскәрләре полковнигы кичердек зур югалту, һәм ул подозревал, дип, аннары югалту эго патрульного катер Джерому кирәк булачак күпмедер вакыт өчен зализать үз яраларны.
  
  
  Аның диде кызга, дип подежурю беренче сәгатьләре, әмма ул отель ишетергә бу хакта. Ул уйлап куйдым, дип, миңа кирәк расслабиться. Булмый торып, күз алдында искитәрлеге. Шулай булгач, мин ул арада һәм позволил йокыга төрле одолеть мине.
  
  
  Иде инде, көпә-көндез, кояш минем күз алдында разбудило мине. Аны кабат тойдым үземне кеше кала, шишки бу баш, анда мине бәрде солдат. Тара сидела спиной к стволу агачтан, бодрствующая, әмма сонная. У нах иде темные круги астында күзлегеннән. Аның перевернулся аңа.
  
  
  Ee тавышы абсурд глухо. «Нигы, аның авырый башлады, минем болит тормыш. Соңгы берничә сәгать булды тагын да начаррак ».
  
  
  Без астында булган югары аркой тирәли агач аша листья просачивались полосасының сары яктысы. Тире Тары иде зеленовато-желтой һәм блестела крошечными капельками банк. Алдында аның карашында иде соры дымка. Аны алды ee кулына побежал на холм капкалары янына. Аны керде һәм позвал тони яулады. Аны кортлардан, дип ул әле дә булачак настороже. Ахыр чиктә, ул бердәнбер знахаром, ни булыр иде бу безгә стоило.
  
  
  Ул керде ныгытма берничә секундтан соң аннан мине. Аны сак положил Тару, идәнгә, һәм Ной кичекмәстән кереште эшләү. Ул пощупал бизенең бу ee муенында, схватил аның өчен запястье ачты әй, авызы карады, аның ладони. Киткәнче ул ih уронил аны күрдем волдыри на кончиках бармак.
  
  
  Беркайчан да тагын бер бабай, алай түгел, торопился. Ул казанда бер тирәсендә бүлмә. Аның побежал артыннан, әмма, түгел дойдя кадәр көнендә ул янә чыкты белән плетеной циновкой һәм тыквами. Ул уронил циновку, бәрде аның ногой һәм жестом сорады мине куярга һәм аңа кызны. Аны аңладым, - дип ул кирәк святый һәм юк кабызу факеллар бер тирәли темных бүлмә.
  
  
  Аның положил Тару өчен циновку һәм төшергән белән нах күлмәк. Кинәт ишегалдында булган һәм Митзи, башта кызыксынган, әмма аннан обеспокоенная, ул кайчан увидела бескровные иреннәре кызлар.
  
  
  Ной тотты яртысын кабак бер-юньдә үзенең зур кулыннан. Ул встряхнул содержимое, ул напоминало катнашмасы су һәм яшел сабын.
  
  
  «""Артка». Эго сүзенә иде резкими. Без повиновались, ул башын күтәрде һәм Тары ачты әй, авызы һәм вылил жидкость әй бу тамакны. «Манчин», - диде ул размеренно. «Бик ядовитое агач. Бер укус эго яралгының ала чакыртырга внезапную болезненную үлем. Хәтта прикосновение к стволу мөмкин, бик куркыныч. Сез гына карагыз бедного бала ». Кинәт Тара потянулась. Ной янә күтәрде, аны һәм тагын вылил бераз сыеклык әй бу тамакны. Әлегә ул пролежала идәндә, задыхаясь, аны, дип искә төшерде, дип белә иде инде турында манцинелле. Бу шактый җитди, ничек гына дип искәртте Ной.
  
  
  Старику кирәк иде ярдәмгә. Ул әйтте: «Налейте бераз сыеклык әй гына карый. Түгел, өч!
  
  
  Аның бу башкарды. Ул повернул, аның өчен без идек күрергә, аны спину. Ул да иде покрыта яфраклар. Аның вылил жидкость әй, бу спину, килгәч, аның гәүдәсен сжалось бу болезненных спазмах.
  
  
  Аны ишеттем, ничек әлдермештән вздохнул белән облегчением. «Минемчә, без бу эшне башкарды нәкъ үз вакытында», - диде ул. "Ул поправится".
  
  
  Бераздан судороги туктатылган, һәм кыз лежали неподвижно. Хәзер Ной куйды, кабак белән мыльной катнашма һәм алдым, башка кабак. Ул башлады эшләргә густую эмульсию тирәсендә ак порошка һәм ни ниндидер охшашлыклар бу бакыр. Ул перевернул кызны һәм налил әй. Аннары ул положил аны янәшә.
  
  
  'Хәзер сезнең чират.' Ул торып басты, расстегнул минем күлмәк һәм вывернул аның наизнанку. Ткань иде дә ядовита. Ул протер минем куллар дезинфицирующим мәдәният чыгыш ясый, ић яхшы очракта, проделал шул ук хәл, үз куллары белән һәм елмаеп куйды. «Мин тиеш иде сезне кисәтергә. Джунгли - гадәттә, башка, кайчагында - дошман. Возьмите якка циновки; без хәзер рухи башлануга ee күләгәдә ».
  
  
  Тара ачты күзләрен, кайчан билгеләдек, аны бер тирәли темных бүлмә уложили бу койку. Ул иде аңында, ләкин барысы да әле бик больна.
  
  
  Бу инде, дип исхода буенча сырада булмаячак. Без тиеш иде хисе Флеминга һәм Тару, ләкин, бу түгел иде, бәлки. Түгел, крутой горам. Түгел, барлык опасностями, алар безгә угрожали. Мәңгегә подождать. Аның sel янында блондинкой, һәм кинәт кенә аңладым беспокоился аның турында күбрәк отель дөресен генә әйткәндә. Ул миңа бик ошады, һәм хәзер булды бу минем өчен яснее белән чагыштырганда, кайчан булса. Әгәр Ной түгел почувствовала обиды берьюлы, ул булыр иде инде мертва. Карт коткарып кала аны иң соңгы мизгелдә, һәм моның өчен ул янә менде минем уважении. Аны тойдым исе иртәнге аш. Мин обращал игътибар, әлегә Ной түгел, позвал. Аннары, аны, килеп мөрәҗәгать калган, алар инде обедали.
  
  
  Мине сюрприз көтте. Бар иде кунаклар. Темнокожий яшь кеше набедренной повязке. Ул яңалыклар алып килде, һәм, музейдагы выражению затлар тони яулады, бу түгел иде, бик яхшы яңалыклар. - миңа әйтте Ной тавышы, ул маймычны эхом усталости, кайчан Митзи һәм Флеминг удрученно янәшә басып тордылар. Ул төнне племя түгел бездействовало. Алар җибәрдек үз разведчиклар.
  
  
  Солдатлар Кариба Джерома да сидели куярга куллары. Алар салдылар кордоном ярлары буенда лагуны кадәр пляж, анда төбендә басып причала өченче патруль корабына катеры тапшырылды. Безне чолгап алды. Белән ике авыруны миңа хәтта туры килде турында уйларга узарга кордон. Аны дип сорады егет, булдыра алырмы икән ул мине чыгарырга, һәм ревматизма иде кыскача: юк. Ул килде бирегә барып, ничек окружение төгәлләнде. Хәзер ул да алмады кайтырга.
  
  
  Димәк, Тара, барабызмы хәрәкәт гаскәрләренең. Әгәр ул спал, аны алыр иде",-дип нинди дә булса тыңларга. Яки, бәлки, алар барыбер артык иде әле. Аны, посмотрел на безмолвные фигуры тирәсендә мине, аңладым, никадәр без слабы, һәм кинәт аның күбрәк иде голоден.
  
  
  Аны үз өстенә алды. Һәрхәлдә, бу занимало мине. Аннары төштән без сидели молча. Без көттек.
  
  
  Аны ишетте тавыш белән беренче аенда өлешен секунд барып, ничек Ной повернулся ко миңа зат. Бу иде кара ялкау гул самолет. Карт түгел спеша басты, - диде, әйтерсең приглашая безне раслый: «тәкъдим Итәм укрыться бу катакомбах. Мистер Картер түгел возьмете ли сез үзе белән мисс Сойер?
  
  
  Ничек бервакыт диде миңа Митзи, бабай, бик күп сюрпризлар белән тулы иде. Шуңа күрә астында крепостью бар иде, подвал. Миңа бик кызыклы кебек тирән, һәм әгәр дә ул иде выдержать бомбаны да, әгәр дә без түгел иде күмелгән анда терелђй. Митзи побледнела, һәм ул белә иде, ул хәзер уйлый, нәкъ шулай ук. Әмма янә бездә булмады сайлау.
  
  
  Мин юнәлә өчен Тарой. Мин облегчением дип билгеләп үтте ул инде җебе обнять минем өчен муеннарына. Аны кайчан вывел аны урамга Ной приоткрыл ишек тирәсендә толстой шифера, аны, аның белән элек очрашканым юк иде.
  
  
  Митзи һәм егет инде скрылись төре буенча. Флеминг гади аша узды отверстие бу костылях. Аның последовал артыннан. Ной закрыл артыннан толстую ишек калдырып безне кромешной тьме.
  
  
  Аша секундына ул зажег искру куском кремня һәм зажег свечу. Безнең иде свят. Ной протянул свечу егеткә, алды Флеминга кулына китте темному входу бу туннель, спустившись берничә ступенек, маленькое ялкыны очында парнишки манило безне.
  
  
  Туннель шактый широким өчен үткәннән соң безне, тик биеклеге оставляла желать иң яхшы. Югары ир-атка туры килгән иде наклониться. Миңа туры килде согнуть колени, һәм Митзи склонила башын өчен түгел, удариться.
  
  
  Бу бик озын йөрү. Һәрхәлдә, өстендә безнең иде, шактый текә кыялардан сикерүдән-башлана өчен выдержать көчле удар. Без үсеп, төбе, яуган аннары крутого поворота шактый зур бүлмәдә.
  
  
  Без мондый уенны пол, һәм Ной погасил свечу. - Булсын, сберечь һава, - диде ул. Узды берничә минут кадерле. Самолетлар булыр иде инде күптәннән өстендә безнең иде, әмма шартлау, ул нарушил иде тынычлык. Безнең тавыш. Миңа бу ошамый. Нәрсә алар көткән?
  
  
  Аннары аның турында уйладым. б. Бу спешке спасаясь нчы тулы исеме, без бөтенләй онытты, дип, безгә кирәк булырга мөмкин өстәмә чыгу. Ахыр чиктә, ихтимал һава налет заблокирует ишек катакомбы. Иде генә бер чарасы, ул һәрвакыт гарантировало безгә чыгу: динамит". Һәм без калдырган бу вершине.
  
  
  Митзи алып килде автомат һәм нащупал аның эго караңгыда. Аны, ы, баскычтан кайтты наверх һәм толкнул авыр шиферную ишек якынча өч дюйма. Якты көндезге свят раббыбыз ослепил мине, тик мин аны тоттым ниндидер хәрәкәт. Аңа каласың урынында, әлегә, минем күзләре белән түгел, күнеккән яктылыкка. Барлыкка килгән дүрт ир-рус формасында. Ђлбђттђ. Полковник отель өчен Флеминг иде, дөрес исән түгел, ә убитым бомбой. Ул булырга мөмкин иде, дип ышанам " эго түгел исключили мәңгегә.
  
  
  Аларның иде автоматлар. Спустившись белән парашютов, алар таркалган. Икесе бергә килә, бер якка, ике - җир. Алар ходили буенча комнатам һәм, күрәсең, бар иде моңа гаҗәпләндегезме, беркемне дә обнаружив. Акрынлап алар эшләргә кирәк тизрәк. Беркем дә шулар тирәсендә генә карадым шул минем якка. Аның толкнул ишекне бераз киңрәк һәм прижался к стонать белән шөгыльләнүче булды күләгәдә. Аны татарстанның глупую хатасын. Әгәр аның подождал наверху, аның җиңел булыр иде перестрелял. Хәзер миңа туры килде подождать монда дђ кабул итеп алырга тирәсендә моңа максимум файда.
  
  
  Бер тирәсендә алар кирәк күп вакыт булсын, просунуть башын бу ишекне, аның артында аның хранил. Барысы да буш бүлмәләр ясадык эго небрежным, аның пистолетын җибәрелде аска таба. Аны отступил берничә адым. Кайчан ул эчендә аны бәрде аның прикладом автомат буенча эго виску. Ул егылып да двинулся урыныннан. Аны әйләнеп көне.
  
  
  Номер ике чыктым аша бүлмә миңа спиной. Ул шактый якын өчен стилета. Аның диярлек беркайчан да промахиваюсь, тик ул чак кына арттарак басып торган. Кискен ничек бритва сталь узды mimmo аңа, врезавшись бу диварны белән грохотом упав җиргә алдында эго аяк. Ул удивленно якка карады һәм повернулся ко миңа. Аның инде скрылся за дверью. Ул нидер крикнул калган бу отрывистом рус телендә. Шунда ук килде ревматизма. Алар исәпләгән идек керергә ут белән. Бу минем устраивало. Аны спустился, баскычтан түбән катакомбы. Ничек мин көтмәгән идем, алар аттылар түгел низменному, ә откровенные алга устремившись бер-бер артлы. Аның разрезал ih була очередью керткәнче ih үз залп иде приглушенный өчен тавыш минем үз корал түгел встревожил дүртенче десантника.
  
  
  Мин белмим, ничек Митзи күтәрелми калмый, баскычтан артта калды мине шау-шу. Хәзер аның тавышы раздался артта калды мине. 'Дип творится?'
  
  
  «Безнең йортлар бар. Дүрт. Минем монда тора инде өчесе, бер кайда да булса, тышкы якта.
  
  
  Аның ы к көне, әмма дүртенче кеше түгел, күрдем. Аны шау-гөр килеп, кычкырып җибәрде, әмма ул калган укрытии. Ишегалдында иде њле тынлык. Артык тыныч кына. Аның төшенчәсенә ия түгел иде, анда ул бар иде, һәм ул, мөгаен, миңа булыр иде ата, әгәр дә аның, высунул башын артык ерак тирәсендә дверного проема, Аның рисковал тиз эго югалтырга. Мин ышана идем, чөнки ул мөмкинлек бирәчәк, янә заманить, үзен бирегә. Бәлки, ул иң акыллы күрсәткечләрне тикшереп тору, аларга.
  
  
  Аны ташладым бу Митзи рус теле, автомат сүтеп җыйдылар. «Карагыз сугыш кирәк-яраклары алынган».
  
  
  'Шактый.'
  
  
  «Чиста кертеләләр контролендә. Аның вернусь һәм спрошу, бармы башка чыгу, бу бердәнбер юл ».
  
  
  Аннан тыш, аны ничек аныћ хәлне Ной зажег свечу. Бу тусклом яктылыгында пламени аны күрдем Флеминга, прислонившегося к стонать. Тара сидела аның янәшәсендә берничә футах нче аңа. Ул инде выглядела яхшырак булса да, әле казалась ошеломленной. Бу темная дыра, анда глубине тавы, пропахшая грязью һәм күгәрек да түгел иде идеаль йорты өчен выздоравливающих. Тик мин алмадым үзгәртергә, аны хәлне әлегә нокаутировал дүртенче егет. Ной нәрсә диде малайга, ул прорвался аша линия армия Иеронима. Малай кивнул, алды свечу һәм поманил мине следовать артыннан. Тусклый сергей егылып тљшђ бу расписанный хольст's, висевший бу үзенә күрә примитивным алтарем. Ул приподнял якка, кегазь, калем. Артта калды, аңа коридор барлыкка килде.
  
  
  Аны өметләнгәнен, бу малай юлны белә, чөнки бу обрубок шәм озак булмаячак янарга. Без спустились баскычтан һәм кергән туннель белән нишами стеналарында. Бу-анда шәм крепились бу стоны бу держателях, гадәттә, бу иде огарки озынлыгы берничә кара Иде отвратительный, гнилостный исе. Тиздән аны күрдем сәбәбен. Күпчелек ниш лежали, кеше скелеты, артта калды, алар да, таш полках лежали полые черепа. Кайберәүләр, бу курганга племени.
  
  
  Минем хисе юнәлешләре подсказало миңа, без пойдем на якка сырада. Бераздан аның, кылуын каменном идђндђ даирәсе дөньяда. Аның өстендә иде түгәрәк дыра бу стон, киңлеге чак киңрәк минем плеч. Мин алмады кадәр нах барып җитә. Малай да бу әле. Ул алды минем автомат куйды эго идәнгә белән янәшә свечой һәм ярдәм итте миңа күтәрелергә. Аны, положив, кулларын бу верхнюю өлеше һәм вылез аша нах.
  
  
  Аның огляделась. Аны төбендә басып тышкы диварлар. Беркайда да иде хәрәкәте. Аны просунул кулын бу дыру һәм автомат алды.
  
  
  Аның вскарабкалса крае түбә һәм увидела үзенең дүртенче ирен. Ул лежал бу животе өчен парашютами, аны корал юнәлтелгән иде ишекне, аның артында басып Митзи. Шул мөстәкыйль эшләү алар, гадәттә, бик яхшы тәэсир калдыра. Ул яшь һәм стройен, әмма смертельно куркыныч аркасында смертоносного корал бу эго младенческих кулында. Аның окликнул эго бу-рус: «Син инде монда заглядывал?»
  
  
  Ул чак кына арттарак басып торган. Аның нажал бу курок. Сау бул, билгесез солдат. Шул ишеклђр артында œтте барлыкка килде Митзи, увидела гәүдәсен һәм янына аңа. Аны спрыгнул белән түбә ябу. Бу мгновение, авыру сәбәпле, приоткрытой көне наина ельцина бишенче десантчы. Ул грохнул авыр револьвером Митзи муеннарына. Әгәр аның отель һәм үтерергә эго, миңа туры килә иде прострелить Митзи. Моның каһәре!
  
  
  Ул посмотрел, миңа крикнул яхшы инглиз: «Выбрось үз корал».
  
  
  Ул нәрсә диде кызга. Аның уронил, автомат сүтеп җыйдылар.
  
  
  «Подойди бирегә, бигүк якын. Встань каршы, әлеге дивар ».
  
  
  Эго формасы иде тирәсендә иң яхшы материал караганда эго хезмәттәшләре. Бу nen иде погоннар офицер, ә поясе болталась рация. Хәтта ерактан ишеттем, аның авыр сулышы Митзи. Ул обнял аны көчлерәк, һәм ул замолчала.
  
  
  Ул засмеялся. - Мин бирәм сиңа шанс. Әйтегез миңа, кайда докторы Флеминг. Әгәр сез моның түгел эшләрсез, аны башта пристрелю аны. Бүген аннары син умрешь ».
  
  
  Минем стилет иде читтә досягаемости ишегалдында. Раздался тавышы Митзи аша тешләре. - «Булсын барачак к ассызыклады».
  
  
  Аны акрын повернулся өчен ул нажал бу курок. Ул шталь угрожать. - «Мин, диде, сиңа түгел, хәрәкәттә булырга».
  
  
  Аның ясаган төре, дип испугался. - 'Түгел стреляйте. Мин сезгә әйтәм. Ул прячется. Аның барам артыннан.
  
  
  Митзи прокляла мине. Ул да мөмкин булачак. Бу кыз-убийца. Әгәр ул пропустит минем аша ишек, аның алмыйм выхватить корал бар, бер-тирәбездә руслар. Әмма хәйлә генә эшләде. Рус телен дә белми, анда эго иптәшләр. Аны күреп, ул ничек уйлый.
  
  
  Ала ул файдаланырга безнең белән Митзи сыйфатында щитов, һәм безнең белән бергә спуститься бу катакомбы. Безнең белән сыйфатында заложников ул мөмкин приказать Флемингу бирелергә була. Әмма, әгәр Флемингу наплевать безнең тормыш? Әгәр дә ул прострелит безгә өчен шаккаттыра дошманга? Бу бик мөмкинлеген исәпкә алып, аны ул түгел иде рисковать. Шуңа күрә дә ул " юнәлә башка юлы белән. Ул, мөгаен, аңладым, никадәр мөһим иде минем өчен Митзи, ул тизлеген, аның белән, аның уронил пистолетын, ничек ул гына схватил ee.
  
  
  
  'Әйе. Сделай бу. Бар, артыннан. Әгәр дә сез нидер попробуете, бу кусок шлюхи үләргә тиеш ».
  
  
  Туры разыграть бу. Ул бер башка зуррак кызлар, мин дә белә алам белән мөрәҗәгать итү «Люгером» шактый яхшы булсын өчен, прострелить эму башын, әлегә ул карадым, миңа аша дверной проем торган керде аның.
  
  
  «Бар, акрын гына», - дип боерды ул. «Тот, кулларын һавада. Түгел наклоняйся. Аны күзәтеп барам синең.'
  
  
  Без килә, катакомбы. Кайтарганнар барып, ничек мин килеп җитмәгәндер кадәр баскычлар, ул остановил мине. Мөгаен өчен күзләренә күнеккән яктылыкка. Димәк, ул түгел иде шул глупым.
  
  
  Миңа дәвам итәргә рөхсәт иттеләр. Ул күбрәк түгел преследовал мине. Аны кайчан, спустился аска таба, аның тойдым чью-то кулын үз кулымда. «Күрдем һәм ишеттем бу. Бар, минем белән.' - прошептал Ной миңа на ухо.
  
  
  Ул та тотарга мине һәм толкал алга. Аның прошептал эму, мин задумал, һәм эго бармак сжали минем запястье.
  
  
  «Бу беркайчан да сработает. Сез алмыйсыз күрергә артта калды үзен. Куркынычын күреп шәүлә һәм спустить курок артык зур. Без карыйк башкача. Әйтү «шәүлә» бирде Ною идеясен. Һәрхәлдә, шулай итеп ул миңа аннары диде. Ул зажег свечу белән шөгыльләнүче тускло освещала тартмага, наполненную маленькими деревянными куклами. Ной алды бер тирәсендә алар, воткнул бу нах длинную иглу, аны ул шулай ук вынул тирәсендәге тартма, аннары күтәрде куклу алдына.
  
  
  Эго иреннәре башлады хәрәкәт итәргә безмолвной молитве. Боже мой, Митзи сидела тышкы якта белән револьвером, приставленным аның муенында, һәм Ной белми, нәрсә эшләргә, ничек тыш китәргә тиешле дустын очрата нинди дә булса, ходайдан грома.
  
  
  Флеминг һәм Тара да киң раскрытыми күзлегеннән караган бу карт. Ной таба килә башлады к лестнице, әле бормоча үзенә астында нос. Аның последовал артыннан.
  
  
  Аны тиеш иде бу күрергә мөмкин. Моннан тыш, аны азат итәргә тиеш иде Митзи, әгәр хәйлә омтылышлары барып чыкмый.
  
  
  Митзи һәм солдат басып тордылар во мраке за дверью, икесе дә күләгәдә. Без Nov тукталдылар бу лестнице шактый ерак өчен, качып китәргә алардан. Рус киеренке узды посмотрел белән баскычлар шул ачык ишек. Митзи иде напряжена һәм әзер булганда, броситься к теләсә нинди шулар тирәсендә. Аның беззвучно зарычал турында үзләрен. Мөмкин түгел! Сез беркайчан да аласыз, моңа ирешү ярдәмендә берәр безумного трюка.
  
  
  Карт ташладым куклу. Белән аның кинәт щелчком ул кимеген таш пол откровенными бу луч яктысы. Максаты-рус кискен двинулась җиргә. Аны көтмәгән идем выстрел, ул положит җеп тормыш Митзи. Берни дә мондый. Аның проклял тони яулады. «Бернинди уловок», - диде рус теле. Бу кукла белән воткнутой иглой аның аркада иде иң зур супер-трюком, ул аңа кайчан булса күргәнем булмады.
  
  
  Күләгәдә леп внезапное дикое хәрәкәт. Ир-ат задергал обеими куллары. Эго бармак раздвинулись, әйтерсең, ул, булды поражен электр разрядом. Пистолетын белән грохотом егылып җиргә. Ул пошатнулся, схватившись обеими куллары өчен күкрәгенә, вращаясь тирәсендә үз янында булуын исәптә тотып эшләнгән, ә аннары егылып җиргә, ничек безжизненная бик күп.
  
  
  У Митзи эго иде пистолетын кулында булганчы, мин ничек кадәр алар килеп җитмәгәндер. Ул мөмкинлек бирде оружию безвольно повиснуть, ул кайчан переводила ошеломленный караш белән солдат бу куклу. Аның развернул ирне мисал өчен, ул лежал аркада. Ул вафат була. Эго зат исказила гримасу больно. Эго күзләре выпучились. Классик образы обширного сердечного өянәгенең.
  
  
  Бу кеше булды, убитый страхом. Аны белми иде бу. Чөнки иде бу бердәнбер вариант. Солдатларның, ул әле дүрт дусларын, убитых иске пиратской сырада, аның турында ходили легендалары. Ир-ат чолганышында дошманнар. Киеренке кадәр максимума. Тирәсендә ниоткуда к эго ногам кими үлем символы. Эго складывать доллар тукталып калганын. Булмый ?
  
  
  Аны, посмотрел на тони яулады. Карт возился белән трупами. Ул затащил биш убитых солдат белән парашютами. Ул каршы иде ике тора, скрестив аяклар. Ничек булыр иде, расслабленном хәле. Өченче ул прижал к стонать, согнув колени һәм скрестив куллары. Дүртенче ул иде шул рәвешле. Ул офицер иде бу плетеное кәнәфи, анда сидел Флеминг. Булдырган тибы төркем ир-атлар, алар үтәгән бирем һәм хәзер көтәләр.
  
  
  Бу нәрсә? Әлбәттә! Мин ничек булырга мөмкин иде шундый глупым. Әгәр Флеминга схватили, аны иде увезли. Ир-атлар алырга туры килә белән бергә пленником. Тиздән барлыкка киләчәк вертолетом. Очучы булыр, бер, чөнки барысы да арзан пространство булырга тиеш мәшгуль итә. Аның алмас иде сүндерергә эго! Барысы да, нәрсә миңа кирәк, бу офицерская рация.
  
  
  Мин юнәлә өчен вещью. Ной тәмамлады натюрморт һәм исследовал күк. . Ул елмаеп куйды. - «Без алабыз вертолетом. Кайчан да булса бу мөмкин пригодиться.
  
  
  Ул посмотрел бүген мине, әйтерсең, отель ташлап, миңа чакыру атаковать эго сәнгате вуду. Аннан соң ул алга китте катакомбы. Без Митзи көткән вертолетом.
  
  
  Аша ярты сәгать ишеттек без тавыш лопастей винта. Ул низменному пролетел, обогнул ныгытма буенча рации раздался тавышы. Ул-отель белергә, бармы бездә Флеминг. Бу бик җиңел иде, миңа хәтта туры килде лгать. Аңа җавап бирде, дип бар Флеминга һәм ул исән. Пилот засмеялся, прервал контакт башлады приземляться.
  
  
  Аннан соң булган булса, ни өчен без предвидели. Парашюты иде утянуты внезапным порывом җил. Трупы рус солдат зыян килмәде, ничек восковые фигуры.
  
  
  Тавыш двигательнең, шунда ук превратился бу пронзительный визг, һәм вертолетом рванул өскә. Чыккач, аның тирәсендә дверного проема белән автоматом, самолет чын күңелдән минем мәңгегә. Мин күрмәдем очучы. Мөмкин түгел иде мәҗбүр итә эго приземлиться. Аның ата, вертолетом закачался. Ул скрылся өчен парапетом һәм янган бу водах лагуны. Югалды безнең транспорты. Аны иде ударить үзен буенча баш.
  
  
  Артта калды минем аны ишетә, ничек Митзи билгеле булды берничә проклятий торган иде новы, хәтта минем өчен.
  
  
  Без спустились. Свеча Горела, дип отражалось бу любопытных күз алдында. Аны покачал аягы. 'Невезение. Без тиеш иде обезопасить ловушку. Ной молчал. Ул выглядел җитди һәм приподнял брови, димәк, аның югары лбу барлыкка килде морщинки. Ул тирән вздохнул.
  
  
  «Кышын биредә диярлек беркайчан да штормов. Гадәттә гына, июнь аенда, июль аенда, бигрәк тә август аенда. Тик авыз зыян итмәс. Син оставишь мине покое? Аның булырмын әзерләнергә тантанасында ». Ни өчен юк? Яхшы шоу убьет вакытта килђсе атаки Джерома.
  
  
  Аның булышты Флемингу менү, баскычтан артта калды кызлар һәм яшь туземца. Ной окликнул безне. - «Убери алар трупы. Бу мыскыл итү богов ». Кинәт злоба бу эго голосе ул иркен минем.
  
  
  Аның вытащил үле офицер белән урындык һәм мөмкинлек бирде Флемингу утырыр алдыннан аңа. Аннары аны алып килде приспособление к отверстию бу парапете. Аның iso барлык көч маташа перетащить һәм, ниһаять, миңа насыйп столкнуть ih барыбыз күп. Аннары аны sel янында Флемингом. Кинәт пәйда Ной. Ул казался бөтенләй башка кеше иде. Ул бу тюрбане, увешан амулетами һәм цепями, ә кабак, свисающие белән эго поясы, издавали глухую музыка, әлегә ул шелл. Эго күзләренә иде киң ачык, тик ул, киресенчә, берни дә күрмәдем. Ул, киресенчә, тулысынча проигнорировал безнең менде, баскычтан бу түбәне.
  
  
  Ул анда башлады биергә һәм җырларга. Предметларны, аларда ул висел, издавали тавышлары нигезендә кулланыла эго хәрәкәтләрнең. Ул раздвинул үз озын-озын аяклары, запрокинул башын күтәрде кулларын к небу. Җил артык көчле иртђрђк, дико трепал эго чәч һәм бороду. Тавышы, ул ничек мин элек предполагал алыр иде греметь, хәзер, чыннан да, загремел.
  
  
  Хәзер ул торды һәм молча базарбай. Нәрсә эму ответило. Башта аны, дип уйладым, бу якынлаша ерактан яшен. Минем пробежала дрожь. Аннары аны аңладым, бу башка тавыш белән. Хәзер мине иңләгән тагын зур дрожь. Җавап түгел, яшен, ревматизма белән килгән иде самолет. бомбардировщиков. Күрәсең, Иероним һәм эго чит ил ярдәмчеләре баш тарткан попыток схватить Флеминга исән. Хәзер Флеминг иде генә каршылыкка, мешавшим аларга керергә утрау.
  
  
  Аны күреп самолетлары өстендә парапетом, бәлки, ике милях миннән. Аның побежал к көне белән шөгыльләнүче давала керә ала. бу катакомбы һәм поманил калган. Кызлар һәм малай везли моннан пурпурную Флеминга белән бергә стулом һәм барлык сүз уңаенда бу туннель. Ной последовал өчен алар. Аны алды, кайдандыр свечу белән алтаря, зажег аны спустился аска таба.
  
  
  Без кергән подземную камера урнаштыралар, раздался глухой шартлау булды. Шунда ук последовал тагын бер. Һәм тагын бер. Тузан һәм едкие парлар проникали бу бүлмә аша җыелган. Иде, биш тапкырдан рәттән.
  
  
  Бар Тары случился өянәге клаустрофобии. Ул побежала өскә таба, баскычтан. Мин карлыгач, артында, схватил аны нык прижал. Аннары иде тыныч кына. Шартлаулар күбрәк иде. Беренче актив ял самолет юкка чыкты. Хәзер була иде көтәргә килү вертолетлар һәм десантников һәм эзләү нәтиҗәләрен бомбардировки. Аның отель вакытында түләп бетерә алар белән.
  
  
  Аның күтәрелә башлады, һәм выяснил, дип, мин бердәнбер кеше түгел. Барлык туеп бу зират аста. Тара, Митзи һәм малай последовали өчен алар. Флеминг һәм Ной, хуплап, бер-берсенә берсен, иярделәр.
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 12
  
  
  
  
  
  
  
  Жертвенник иде күмеләчәк вак таш түшәлде, һәм аның өстендә иде пробита дыра. Бәлки, Ной диде бер тирәли үз богов үз биюдђге һава торышы. Бүлмә наверху иде цела. Чыгу иде ирекле гына толстая гранитная ишек тулысынча снесена.
  
  
  Ишегалды иде усыпан кратерами, ә вак таш лежал нче дивар к стонать. Манара бу парапете алды прямое эләгү. Аны бары күбрәк иде. Берничә бүлмә иде сүтелгән, ә бер тирәсендә алар снесена дивары.
  
  
  Иске патриарх положил кулын эчтђге Флеминга, осматривая яраланган. Гнев иде очевидный эго кеше. Ул повернулся һәм посмотрел на тау вершины, киресенчә, бу мгновение хакта уйлана, соңыннан диде, нәрсәдер өчен туган диалекте Флемингу. Президент Grand LaClare издал сәер, задумчивый көлү.
  
  
  Кара-зәңгәр күк плыло безгә өстендә верхушками агач. Стволы агач раскачивались взад һәм алга һәм көчле җил свистел аша листья. Аша отверстие тышкы стоны аны иде күрергә гаять зур дулкын бу лагуне.
  
  
  Каршында лагуну барлыкка килде югары соры фигура: корветы. Кызык, ни, алар кунакханә моннан җиңелчә корабы. Зур булмаган пушкалар бортында бу корабль алмадык олимпиадасын да узып китәргә нәтиҗә бомбардировок.
  
  
  Янымда усмехнулась Митзи Гарднер. «Сез ничек уйлыйсыз, дип хәрби-диңгез көчләре Джерома җыела авыз чираттагы тапкыр?»
  
  
  «Бу кораб түгел, татарстанныкы Джерому. Oni плывет астында кубинским флагы, әмма исемен осталары булырга мөмкин күбрәк күрәсең бу Иван караганда, Хуана. Бу үзе аучы өчен подводными лодками, шуңа да алар җаваплы глубинные бомбаны һәм мины. Бәлки, алар уйлый ала взорвать безне, взорвав скалу су астында ».
  
  
  Әгәр дә, мәсәлән, аларга туры киләчәк подойти якыннан яки эшкә җигәргә водолазов, һәм мин алмыйм үтәүләрен һәм алар белән. Калган кушылды безгә, игътибар белән экрандагы өчен приближением корабы. Ул якын ия түгел иде, тизлек һәм двигался белән величайшей куллануга бик сак карыйлар арасында отмелями, ачыктан-ачык мөрәҗәгать яклау от наводнения. Мин уйламадым, чөнки алар зайдут шулай ерак өчен афәт , әмма, аны, өметләнгәнен ахыргача мизгел.
  
  
  Ләкин мондый хәл булмады. Шунда ук читтә досягаемости безнең корал алар бросили якорь һәм сбросили суга дүрт йөзүчеләре. Алар скрылись белән глубинными бомбами. Бирде аларга вакытта подобраться лижет, к минем пулемету, аннары чыгарды суга чиратында, следуя маршруты, ул, алар, ихтимал, сайладылар. Беренче чиратта аңа неудачной. Әмма киләсе аэропортта ih барлык.
  
  
  Фонтан су взорвался, кайчан дүрт заряда взорвались бер үк вакытта. Тонна су һәм кисәкләре кара резина взлетели һавага. Бу уятты дулкын белән шөгыльләнүче нык бәрде буенча корвету. Корабль башлады чыгарга буенча лагуны, әмма хисен тойдым, ул понес каты яраланган. Һәм әнисенә карап бурное диңгез читтә лагуны, аны кулга ала ул барып Порт-оф-Спейна. Темные туччи тиз приближались. Ревел җил, разбрасывая буенча & nb зур пенные баш.
  
  
  Башта аны бөтенләй ишеттем икенче тавыш. Тик менә аны күрдем приближающуюся эскадрилью вертолетлар. Шундый һава торышы вертолетам оча булмый, әмма кайбер илләрдә, кеше тормышы түгел хисабына.
  
  
  «Укрывайтесь», - крикнул мин ничек була громче, перекрикивая җил. «Алар попытаются атаковать безне монда, ә аннары приземлиться монда бер вертолетом. - Поторопитесь! '
  
  
  Ной һәм малай везли моннан пурпурную Флеминга бу туннель. Тара последовала өчен алар, ә без Митзи замкнули чиратта. Кайчан Тара янына лестнице, ул кинәт обернулась. «Тегүче белән мине җитә. Күрсәтергә миңа, ничек мөрәҗәгать итәргә шундый автоматом. Аның телим сезгә ярдәм итәргә! '
  
  
  У нах иде батырлык, аны, нишләптер, аның горурлана. Бирде әй ала, авторлар турында кыскача инструкция, дип ассызыклап, ул атарга тиеш, әлегә убедится, дип дошман залында янәшә.
  
  
  «Сылу, монда, Тара», - диде аның әй. «Митзи, закрой тагын бер отверстие. Аның барам шул якка. Аннары утырту түгел атарга буенча экипажына, әлегә алар чыкмаслар. Бәлки, без барыбер алачакбыз моннан кайтырга җае чыкмады. Аның подождал, әлегә Митзи исчезнет бер биналары әйләнә-тирә. Аннары аны побежал на якка ишегалды. Аны чак спрятался түбә астында ничек пролетели хәбәр иткәнчә, илчелегенә низменному, посылая шәһәр пуль калибрлы 50 мм бу диварлар. Кайчан чиратлар артта калды, аның чыкты, бөтен ишегалдын һәм ата алдагы. Ул полетел, ничек подвыпившая кош ягына джунглей. Аны ишетте треск автомат Митзи. Ул тимерче бер тирәсендә, вертолетлар, ләкин бу түгел иде нәтиҗәле попаданием. Тара чыгарды берничә озын чиратлар, әмма беркая да эләкте.
  
  
  Бер шау-шу үз орудие алар, ихтимал, хәтта ишеттек, ничек алар буенча стреляют. Алар кайтты өчен янә пролететь над нами, һәм прикрыли приземление бер тирәсендә, вертолетлар, у, аның, күрәсең, проблемалар килеп чыкты. Карлыгач көчле яңгыр.
  
  
  Вертолетом егылып җиргә, ничек усталая кош. Ишек ачылды, икенче яктан, һәм пулемета обстреляили диварлары эчендә алар сидели-кызлар. Аннары пилот выбрался тирәсендә вертолет һәм обошел аның. Заремели пулеметы кызлар. Ул егылып, хђле. Башыннан икенче кеше вертолете барысы да тагын ата безнең якка. Аның алмады күрергә эго белән моннан урыннар торды, шуңа күрә выскочил тирәсендә бүлмә һәм бросился к вертолету. Миңа туры килде мәҗбүр итә эго замолчать. Аны ата пыяла аша һәм күрдем, ничек максаты-стрелка әверелде кызыл кашицу.
  
  
  Хәзер яңгыр китте көчле порывами. Күк приобрело грязно-яшел төс. Иде молния һәм раздался оглушительный раскат грома. Калганнары хәбәр иткәнчә, илчелегенә күбрәк түгел выдерживали шторма. Алар омтылды, приземлиться пляжда.
  
  
  Аның инде китәм алырга полициягә) өчен, привязать приземляющийся вертолетом, кайчан крик Митзи заставил мине тукталырга. Ул указала бу бњлмђгђ булырга тиеш иде Тара.
  
  
  Аны белә идем бу туганчы килеп җитмәгәндер шунда: Тара Сойер лежали идәндә. Ee матур гәүдәсен превратилось бу кровавую күп, разорванную авыр булды пулями вертолеттан. Бросив беглый взгляд, аны тиз юкка чыга тирәсендә бүлмә. Мин алмады позволить үзенә зацикливаться безне, бүгенге белән чагыштырганда. Миңа туры килде привязать бу вертолетом. Тик миңа бу далось җиңел түгел, аны нык переживал. Ярлы Тара! Әй, түгел тиеш иделәр сражаться.
  
  
  Митзи миңа ярдәм итте. Без тәмамлады, безгә туры килде ползти низменному буенча җир өчен дә булырга унесенными ветром, ул югары урыннарга вакытында тизлек, 150 миль сәгатенә. Без килә, туннель. Аның да отель берьюлы күрергә Тару кабат.
  
  
  Аның отель тыныч уйларга. Һәм аның да сезгә күрергә тони яулады. Ул сорады турында урагане алган үз эго. Февраль аенда! Аны, хакта уйлана турында берничә вещах.
  
  
  Без сидели иңгә-иң, түгел сөйләргә безгә сүзләре, икесе дә тулы үз мрачных мыслей. Шторм та, бушевать тагын сәгате керткәнче утих. Кинәт табигатькә гнетущая тынлык. Көньякта ураганы вращаются буенча сәгать стрелке, төньякта - каршы. Тизлек арта үзәгеннән к шешәсенең боҗра. Әгәр Ной мөмкин генә түгел, чакыртырга кирәк ураган да үзгәртергә эго курсы, без тиздән алачакбыз тулы удар белән башка юнәлешләре.
  
  
  Аның посмотрел аша дыру, аны бомбаны пробили тышкы стонать. Аны күреп, корветы. Корабль, сель комга һәм раскачивался өскә һәм аска. Дулкын биеклеге берничә метр иде аңа белән куркыныч көч. Күбесе вертолетлар зацепились өчен агачлар һәм разбились, ә севший комга патруль корабына катеры тапшырылды юкка чыга. Поврежденные яхты, плававшие бу лагуне иде выброшены ярга һәм тулысынча юк ителде.
  
  
  
  
  
  
  
  Республика башлыгы 13
  
  
  
  
  
  
  
  Ной белән кызыксыну обошел вертолетом һәм кивнул үзенә. Әмма кайчан ул килеп, безгә, аның зат иде темным, ә күзләре мрачными.
  
  
  Аның диде мөмкин артык мягким тоном: «Мин недооценил сезне һәм признаю, дип аңламыйм, бу, әмма сез хәтта яллыйлар безгә такси, җәһаләт безне шунда».
  
  
  Ул та, чиста мрачно. «Мисс Сойер - зур аның отряды барыбыз өчен дә. Сәнгать, аларга мин белмим, - бу сәнгать кыямәт. Әмма без булдырабыз булса да бирергә әй урын арасында безнең геройлар ».
  
  
  Җеназа Тары буенча обряду вуду? Аның шулай уйламадым. Аның хәтта күз алдына да китерә алмадым", дип ee әтисе рәсемнәрне бу. Аны алырга җыенган аның гәүдәсен үзе, әмма карар әлегә бу хакта сөйләргә.
  
  
  Ной әле тәмамладым сөйләргә. - «Җил, тиздән кайтачак». Ул күрсәтте тирәсендә. «Форт нык ослаблен бомбардировками. Кайчан кабат разразится буря, стеналар рухнут. Безгә яхшырак спуститься.
  
  
  Ул тормадым безнең җавап бирү, ә карлыгач буенча туннелю. Без Митзи иярделәр. Аның кинәт уйладым турында тарада сатып ала. От турындагы уйлар аны үлем мине тошнило. Миңа да күңелле булыр иде кулланырга танылган миңа ысуллары безнең оешма һәм АХ каршы полковник Кариба Джерома.
  
  
  Алдында алтарем горели ике шәм. Мөгаен, берсе өчен рәхмәт богов һәм бер умолять ih турында благе киләчәккә. Һәм без алыр идек файдаланырга теләсә нинди ярдәме. Ной янә иде поглощен бормотанием, бәлки, намереваясь сгладить юл Тары бу загробную тормыш.
  
  
  Аны үзен начар хис итә ненужным. Аны үзен начар хис итә беспокойным һәм ловушке. Аны хәтта осознавал, дип йөрим, әлегә Ной түгел, - диде миңа тихим тавыш белән: «Сезгә мәҗбүри түгел калырга монда, мистер Картер. Бу лабиринт; бар һәм башка бүлмәләр, алар син дә аласың захотеть ел саен ». Ул кагылды таш торган кебек иде өлеше диварлар. Нәтиҗәдә, бер өлеше диварлары распахнулась эченә. Аның артыннан иде коридор.
  
  
  Аны ишеттем легкую нотку упрека бу эго голосе. Ул, мөгаен, дип уйладым мин вмешиваюсь бу тантананы һәм шат, - дип алмас китәргә. Кесђдђ иде берничә свечей, һәм ул зажег бер. Аннары аның белән бергә Митзи аша узды ачык ишек, аннары ни Ной янә закрыл аның өчен безнең тарафтан.
  
  
  Без булып чыкты, бүлмәдә кое янындагы территорияне тикшерә урталыкта. Шулай итеп, бу урын, анда хранилась су вакытта длительной осады. Калган бүлмәләр иткәнсез погребами өчен еды. Алар шактый прохладными өчен озакка сакларга, аларга җиңел түгел. Ә алга таба без наткнулись ка бөтен бер ит лавку; бүлмәсе кадәр крайлары заполненная тушами. Миңа кызык, ничек әлдермештән кормил үз племя, әгәр алар алмый имин охотиться өчен стенами.
  
  
  Сәгате без гуляли буенча подземным покоям, әмма бөтен җирдә дә күп иде свежего пробасы һава. Аның отель табарга чыганагы бу. Без бардык буенча извилистому коридору, ул чыкмаган, өстенә чыга. Шул урында, кайда аның подозревал, дип торабыз дәрәҗәсендә ишегалды, без натолкнулись бу решетчатые капка, преграждающие кертеләләр. Аның взламывал йозак үз стилетом, әлегә ул да ачылды. Без килә, алга таба да тапкан рђсеме, ведущую бу угловую планлаштырыла. Аша амбразуры поступал һава.
  
  
  Без наткнулись бу запертую ишек. Аның отодвинул баламир углан кулында калды, һәм без аннан баскычтан тирәли кызыл агачтан белән шөгыльләнүче барды бүлмәгә наверху манарасы.
  
  
  Митзи инде диде бу элек. Беркем белми, барлык уловок бу иске афериста! Бу бик радиорубка! Наполненная тапшыру һәм кабул итү бүлмәсендә аппаратурой: яхшы.
  
  
  Аның sel алдында консолью һәм засмеялся. Митзи дип җавап бирде бөтенләй башкача. Ул бик ярсыган.
  
  
  «Ә хәзер сөйләшербез, моның белән иске лицемером-аферистом!» - закричала ул. «Ул куйган барлык идиотами. Ул отсылает барлык булсын өчен, янәсе, тыныч иде призывать богов, ә иң делле ул бара, үз радиорубку өчен послушать сводки һава торышы. Гаҗәп тә түгел, чөнки ул белә надвигается ураган ».
  
  
  «Тегүче тик синнән, әйе», - дип өстәде мин. «Ул заставил мине ишетергә тавышлары, алар гомумән булмады. Барабаны джунглей! Минемчә, кайдадыр кустах, ерак Порт-оф-Спейн спрятана тагын бер корал өчен мөмкин иде биредә сигнализировать турында соңгы яңалыклары. Карарбыз, ниләр дөньяда ».
  
  
  Аның щелкнул берничә переключателями, һәм яндым сергей. Җайланма башы гудеть. Әмма бердән-бер тавыш белән, аны без алдык, - бу потрескивание статического электр. Буря иде, артык көчле булсын өчен нәрсә дә булса кабул итәргә. Аның выключил рацию. Амбразуры бу радиорубке иде ябылган. Безгә юк иде карарга наружу, тик, һәрхәлдә, буенча звукам, алар без ишеттек, без алыр идек, дип әйтергә шторм кайтты көчкә.
  
  
  Без чыкты буенча радиорубки, стараясь стереть барлык эзләре безнең булу. Аның да китәм хәбәр Ною, - дип ачты эго уен. Аша сәгатенә килгәч, аның узды mimmo карт, өчен, саен, кебек, вертолетом перенес шторм, аның попытался ясарга невинное зат. Әмма бу нетолько.
  
  
  Буря тәмамланды. Әмма вертолетом да. Барысы да үзеннән калмады, - бу груда металлолом янында бер тирәли диварлар. Лопасти гребного винта торчали согнутые, ничек щупальца.
  
  
  Радио булды безнең соңгы контактом белән тышкы дөньясы. Һәм без алмыйбыз кулланырга эго якындагы берничә сәгать. Хәтта, әгәр аны алмас белән элемтәгә керергә Ястребом, ул беркайчан да алмас иде послать вертолетом мондый шторм, ул та, бушевать. Кала иде гына подождать кадәр киләсе иртән.
  
  
  Минем иде тамаша турында нинди төре булыр, утрауда бу вакытта. Һәрхәлдә, ап-ачык иде, чөнки барлык юллар заблокированы упавшими агачлар. Юлны алмаган булыр иде җиңәргә хәтта иң авыр танклар. Шулай булгач, без дә көтте төнге һөҗүм. Аның спустился аска таба өчен хәбәр итәргә яңалыклар турында вертолете.
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 14
  
  
  
  
  
  
  
  Без чыршы edu буенча неиссякающих запаслары тони яулады, кайчан иске гигант кинәт башын күтәрде. Аны да ишеткәнем бар: бу тавыш тикшерелә тавыш капка артында. Ной иде лестнице, ике сикерү. Аның побежал өчен аның капкалары янына.
  
  
  Племя кире әйләнеп кайтмады. Ной хуҗаларына капка, һәм ир-атлар бәреп эченә. Ной перевел миңа ih сүзләре. Кайчан разразился ураган, алар прятались бу пещерах, разбросанных бөтен утрау. Аннары алар ишеттеләр барабаны ягыннан Порт-оф-Спейна: башкаласы җимерелә, армия распущена. Һәм Джером иде мәет!
  
  
  Алар шокированы торышын форт, әмма хәзер башлагач, алар кабат булдык, иминлек, алар надеялись төзәтергә саналган биналарга зыян китерү. Кайчан алар әзерләнә башлады бәйрәм төн, без Митзи ясадык, шул ук хђл булса да, берничә меньшем масштабта.
  
  
  Миңа туры киләчәк подождать кадәр киләсе иртәнге, күңелебезнең, минем йөкләмәсе үтәлгән. Туры килгән күрергә мәетне полковник үз күзләре белән эшләргә распечатки бармак өчен AX. Вәкилләре сүзләренә караганда, племени тони яулады, аның гәүдәсен һаман да табыла иде кунакханәсе - «Сойер», шуңа күрә миңа барып җитәргә кирәк, шунда тизрәк. Әгәр йөк машинасы түгел иде уничтожен, аны куллана алыр иде, аның өчен тиз арада барып башкаласы. Аны иде, алды үзе белән, ир-атлар белән мачете өчен расчистить юл җирдә ул кирәк. Ышаныйк, дип, машинасы түгел, постигла язмыш вертолет һәм көймә биргән бу лагуне.
  
  
  Ниһаять, к полуночи без заснули. Бу түбәндәгеләрне утро аны карар әлегә эндәшергә ярдәм Хоука. Миңа бу ошамый, өстәвенә, Хоук әйтте мөһим, аны башкарды, болар барысы да ялгызы гына хђл итђ алмый, башка чит ил ярдәм. Минем тагын бар иде шанс ярдәм итәргә Флемингу алырга президентское кәнәфи мөстәкыйль.
  
  
  Флеминг өчен генә чыгыш ясаган булса, тизрәк керергә Порт-оф-Спейн. Әмма Ной казался ким ышанычлы үзенә. Барабаны бу джунглях иде забавными, тик, әлбәттә, ул әле берни дә ишеттем радиодан. Булса, ул, әлбәттә, сезгә сөйләргә вслух. Ул послал минем белән берничә яшь кеше белән мачете расчистить юл, һәм мин юнәлә алар белән мөрәҗәгать грузовику. Бәхеткә, аңа түгел, упало безгә бер агач. Вставил ротор, просушил карбюратор һәм закрыл капот. Митзи Гарднер сидела алгы сиденье, кладя листья бу мокрую обивку. Ee автомат лежал бу приборной панельләр.
  
  
  Мин протестовал. У нах иде хокукы катнашу ахыргы өлештән тора. Хәзер без ялгыз кала, һәм кешеләр генә тони яулады расчищали безгә юл. Бу булыр иде, һәм начаррак. Агачлар буенда юллар иде, нигездә, зур булмаган, ih җиңел иде передвинуть. Анда юл барды якын к морю, кайчагында счеты тулы бер җир. Кирәк булганда, кешеләр клали бревна бу тирән урын булсын өчен, без идек алмыйча аерым проблемалар үтеп йөреп буенча аның.
  
  
  Көне иде, аяз. Күк иде невинно-синим, ә диңгез тыныч. Әмма пляжи иде охшаган зират көймә биргән, ә йорт ярында, нигездә, тулысынча разрушены. Беренче зур бина, ул без миновали, иске отель Poinciana, калды бары күп обломков. Анда малайлар тони яулады выпрыгнули тирәсендә машиналар өчен ел саен катастрофу һәм эзләү кыйммәтле табылдыклар астында завалами. Омтылыш авылы алда яклады үзе печальное булды инде. Кешеләр бесцельно ходили буенча завалам, кайчагында нидер күтәреп, аннан соң роняли һәм барды, алга таба да.
  
  
  Мин тырышам ныгытма бу холме, выдержавшая шулкадәр штормов, выдержала һәм бу удар.
  
  
  Хөкүмәт мәйданы, элеккечә, выглядела яхшы гына кала, аннан-моннан, дип безгә бер тәрәзә түгел иде целым, ә сукмак завалена чүп-чар. Солдатлар бу районда бар иде безоружны һәм ходили, ничек ошеломленные роботлар. Эшлекле районында берничә солдат убирали завалы җитәкчелегендә кече офицер. Алар күзәттеләр өчен безнең, әлегә без проезжали mimmo, әмма тырыштык, ул безне туктатырга. Хәзер, кайчан полковнигы иде, мәет, алар, по-видимому, булып чыкты бу вакууме хакимияте. Кунакханәдә Sawyer Grand LaClare изящные югары агачлар, украшавшие лужайки иде сломаны, ничек ботаклар. Алар разбросаны монда һәм анда. Бу гавани берничә көймә биргән плыли тутырылган су белән. Су иде грязного төстә. Ак пляж превратился бу руины тирәли разрушенных шезлонгов һәм зонтиков. Янында гостиницей булмады солдат.
  
  
  Аның подъехал баш к входу. Без керде, корал белән наготове. Аның катнашты игътибарга, дип Джерома ала охранять берничә солдат буларак, мактаулы каравыл. Аны тиеш бу исәпкә алырга. Әмма бу алай түгел. Зал иде пустынен кебек казино.
  
  
  "Бәлки, журналларда Фишек?" - вслух уйлап куйдым Митзи. Без килә шунда. Өчен кассой, әлбәттә, булмады кара каравылчы. К минем удивлению, электрический йозак һаман эшли. Без килә, алга таба да. Элеккечә үк, беркемне дә күренми. Без ачтылар ишек офис Каполлы кнопкой өчен панельләр идарәсе. Джерома анда түгел иде, тик акча лежали. Янымда аны ишетте тирән вздох җиңеләйтү. Митзи үткәрде теле буенча губам, күреп стопки банкнот.
  
  
  «Малайлар бу Майами шат булачаклар бу ишетергә», - диде ул. «Минемчә, барысы да Sawyer тиздән ачылачак».
  
  
  "Тик анда гәүдәсен Джерома?" - нетерпеливо дип сорады мин. Миңа кирәк иде распечатки бармак. Митзи миңа тәкъдим ясады карарга фатирга түбәсендә.
  
  
  «Бар, Нигы. Аның оставлю акча монда. Барысы да тагын килеп чыгарга мөмкин, һәм аның булмас иде отель өчен әлеге акча исчезли иң соңгы мизгелдә ».
  
  
  «Миңа килми калдырырга сине монда бер», - диде аның әй. «Мондый хәлләрдә бу шәһәр булырга тиеш, кишет мародерами».
  
  
  Ул скривила иреннәре. «Ишекне була запереть эчтән, ә ачарга мөмкин гына тирәсендә холл. Монда да якынча шулай ук куркынычсыз, ничек хранилище. Сез беләсезме, ничек эшли, пульт белән идарә лифтом?
  
  
  Аны белми иде бу. Аны игътибар белән посмотрел, ничек ул бу сделала, без беренче тапкыр кулландык эго бергә. Аның диярлек тойдым, ничек тукталды лифт, тик көн ачылды, аны ступил бу толстый келәмгә өске катка.
  
  
  Хәрәкәт кыйммђткђ быстрым. Кешедә белән револьвером бәрде миңа башын. Аның рефлекторное наклонился, тик мине ударили. Минем кешедә бу мгновение иде парализована. Минем пистолетын егылып җиргә, һәм мин алмады согнуть локоть өчен схватить Люгер.
  
  
  Аның отпрыгнул һәм схватился сул кулы өчен запястье кеше, державшего револьвер: бу иде Джером.
  
  
  Димәк, ул вафат була. Бар иде рана на лбу. Ул, ихтимал, күпмедер вакыт љендђ, әмма хәзер эго мускулларын иде тулысынча да кызыксындырды. Һәм ул иде драться диярлек, шулай ук яхшы кебек аның. Ул белә идем бу хитрости.
  
  
  Шул вакытта, ничек минем уң кулым иде әле кљчсез, ә аның сжимал эго запястье сул, ул бәрде мине буенча һәр подбородку, ә аннан соң шунда ук бәрде мине коленом бу пах. Аның конная площадь караганда больно. Тик миңа да кирәк иде", тотарга әлеге револьвер ераграк үзен. Аны башта напряг мускулларын, ә аннан соң кинәт егылып идәнгә. Бу ревматизма ул ослабил хватку. Аны басты, тезләренә. Ул вырвал запястье һәм попытался прицелиться буенча револьвера. Аның уткнулся зубами бу эго аягын һәм та, кусать. Ул закричал нче больно һәм согнулся була өстендә минем спиной. Револьвер егылып җиргә. Аны кабат укусил. Ул закричал, мин дә тойдым кебек буенча эго штанам, ага да ага, җылы кан. Аннары минем бармакларымны тапкан револьвер. Аны вскочил аякка вскинул эго, егылып бер всякому племени һәм ата шул Джерома.
  
  
  Аның массировал правую кулын, әлегә тойдым, - дип көче кайта. Аннары аны затащил калдыра лифт. Минем булмады вакыт төшерә распечатки бармак. Отрезать бармак ярдәмендә Хьюго, минем стилета иде тизрәк. Аның бәйләде ih носовым платком һәм положил минутына.
  
  
  Аны кайчан кергән, беренче катта, мин удивлением берәүдә, дип Митзи әле анда. Кайчан аңа шалтыратып менә аша домофон, ул ачты ишекне эчтән. "Сез тапкан эго?"
  
  
  'Аны тапкан эго.'
  
  
  «Нигы, аны уйлап куйдым. Әйдә алыйк йөк машинасы һәм доставить акча Ною, анда куркыныч булмаячак ».
  
  
  'Яхшы. Подожди биредә, әлегә аның отведу машинасы да казанда " гараж ».
  
  
  Аны алды һәм йөк машинасы белән бәрелешә, без положили акча астында брезентом һәм киттек кире якка була.
  
  
  Без иде диярлек у сырада, башкаласыннан ерак түгел башлагач белән противоположной яклар подъехал джибын һәм әлеге гамәлне чикләде юл ачылды безнең алда. Полковник рус формасында вылез тирәсендә машиналар һәм вытащил револьвер. Ул нәрсә безгә кричал. «Иде приказано өчен урамга түгел допускались бернинди транспорт чаралары. Әйә син белмисең... »Аннары ул күрдем рыжие чәч Митзи, һәм нәрсә башлады подозревать. 'Кем син? Син нишлисең бу грузовике?
  
  
  Аның досталь, автомат һәм ата аңа. Аннары моннан, ничек мин избавился нче офицер һәм машина йөртүче джип, аны китә газ-мотор юлда. Тавышы ни өчен без беркайда да утравында да күргән өлкән офицер. Ачыктан-ачык алар хәзер сидели бу форте һәм тыңладылар, яңа боерыклар. Порт-оф-Спейн астында булган законнар сугыш чит ил ватанның!
  
  
  Без иде некотором расстоянии от шәһәр, без белән очрашкан Ноя һәм эго кешеләр. Белән Нояб алда һәм Флемингом агач паланкине алар двигались безнең якка.
  
  
  Аның зарычал һәм нажал бу педаль запугивание. Ничек иде Флеминг тәкчелеге карт ясарга шундый? Алла белә, күпме тышкы эшләр гаскәрләренең утравында. Аның выскочил тирәсендә машиналар һәм минем янга килеп, к Ною. Аны берәүдә, дип күбрәк алмыйм контрольдә тотарга тавыш ярдәмендә гнева. Аңа хәтта башлады, аңа кричать, әмма ул уйламадым кайтару турында. Аның аныћ хәлне шәһәрендә, киев хакимияте. Бернинди реакция!
  
  
  «Хәзер, кайчан Джером мәет, кешеләр восстанут», - диде ул. «Алар күтәреп алырлар президенты Флеминга».
  
  
  Ни рәвешле? Белән мачете? Мачете каршы пулеметов? Ной обошел мине һәм благородно китте, алга таба да. Племя последовало артыннан проплыв mimmo йөк машинасының. Алар җырладылар һәм уйнадык музыканы үз агач барабанах. Аны прыгнул машинага башлады поворачивать йөк машинасы белән бәрелешә. Әмма Митзи ухватилась руль артына.
  
  
  «Без кайтабыз, моның белән йөк, кадерле. Бу мәңгегә везти бу тауны, хәтта " әгәр миңа туры киләчәк моны бер ».
  
  
  Хатын-кыз. Нишлисең, аның нанял Хоук генә очракта белән Флемингом. Әгәр ул настаивает шул булсын өчен, аны үтерәләр, һәм ул карар иттем, - дип барачак дусларын буенча мафии өчен булса да алырга акча, аны икеле булыр иде аның винить. Һәрхәлдә, аның тормыш сакланачак. Аның выскочил тирәсендә йөк машинасының һәм побежал к Флемингу җитәкчелегендәге процессии.
  
  
  Буенча дәрәҗәдә моннан ничек без продолжали барырга, аны билгеләп үткәнчә, улюлюканье артта калды безне булды громче. Оглянувшись, аны аңладым, ни өчен. Күбрәк кешеләр кебек, появлялись ниоткуда буенча, присоединялись безгә буенча джунглей.
  
  
  Авыл халкы иске авыл чыгуы буенча урманнарны ничек тешләре дракона. Кеше елгасы текли белән була. Безне каршы алдылар халкы башкаласы.
  
  
  Аннан килеп, нидер безумное. Җирле армия чыкты буенча форт өчен түгел атаковать безне, шулай булсын кушыла безгә. Башладык атарга ягына сырада.
  
  
  Ул чакта аны аңладым. Солдатлар Джерома күзәттеләр артыннан, әлегә белдек, ул иң делле задумал, әлегә руслар түгел, диделәр алар. Хәзер алар революция ясадылар. Солдатлар халык белән чыгыш ясадылар Флеминга. Һәм солдатларга да кушылды офицерлар, алар күңеле иде өчен Флеминга. Кешеләр иде өчен кубинцев, һәм горстка рус советников хәзер иде заперты бу сырада һәм окружены булган татар һәм солдат. Һәм бик күп кешеләр, хәзер белми курку.
  
  
  Абый аны кулына тотып, размахивая ножами, туземцы последовали өчен атакующими кораллы солдатлар. Күп кенә зыян күргән. Әмма әле күп кенә башладылар штурмовать диварлар сырада. Алар көрәште кадәр булган хорька, әлегә прекратилась ату буенча сырада. Бу вакыт түгел, күбрәк ярты сәгать. Кешеләр керде аша тәрәзә аша диварлары, хлынули аша капкага. Күрсәткечләрне тикшереп тору юк иде безнең, кубинцев, безне рус «советников».
  
  
  Хәрби яңгырашлы строй һәм двинулись шунда, анда Флеминг наблюдал өчен көрәше. Алар отсалютовали тапшырдылар калганы янында винтовка тугрылык билгесе итеп. Аны белә извлекли Флеминга шунда, анда эго кунакханәләр күрергә минем хөкүмәте.
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 15
  
  
  
  
  
  
  
  Безгә бер самолет аэропортта алмады взлететь. Бу гавани иде гына бер судно, готовое к отплытию. Барлык чит ил пилотлары, офицерлар һәм «советники» иде кеше бортына һәм покинули илне ничек нежеланные чит ил кешеләре.
  
  
  Флеминг башлады нәтиҗәле җыештыру. Племя тони ирешкән янә киткән бу ныгытма. Гаилә Хаммондов чакырды Флеминга килергә һәм сарайда яшәр. Алар уедут, ничек гына аэропорт яңадан ачыла өчен нормаль хәрәкәтне.
  
  
  Митзи киттек курьер белән запиской. Әгәр дә аны сорарга отель Дэйви сөйләү мальчикам бу Майами, анда ул бар иде, һәм ул калыр анда, әлегә алачак алдагы боерыклар.
  
  
  «Тара Сойер иде похоронена бу матур церемониальных похоронах»; ул язды. «Ул покоится бу мраморе кайдадыр катакомбах».
  
  
  Аңа калды, тагын бер атнага ярдәм итәр өчен Флемингу, әгәр кирәк. Әмма күбрәк бернинди проблемалар булмады, һәм минем ярдәм эму кирәк булмый. Иде бу үзенә күрә ял.
  
  
  Аны кайчан кайта, Вашингтон, Сойер разглагольствовал алдында Хоуком үлем турында үз кызы. Ул таләп итте өчен аның похоронили йорт. Аның әле", - дип хәбәр итте эму язмышы турында Тары. Хоук позволил миңа ачыкларга проблема.
  
  
  Аның маташа успокоить Сойера сөйләде турында батырлыклар Тары. Аның күрсәтте эму бу зур рәхмәт туземцев һәм күрдем дип өлеше гнева һәм сезнең печали Сойера әверелде горурлыгы.
  
  
  Аңа да сөйләде эму турында Митзи. Мђгънђсе юк башларга сугышны арасында аның һәм мафией. Әгәр кыз кунакханәдә төшерергә югары катлам крема, аның уйладым, ул бу заслужила. Томас Сойер иде җиңел түләргә реконструкция хисабына табыш үз компаниясенең, һәм, бәлки, хәзер Митзи алыр иде китәргә буенча бизнес һәм яшәргә тыныч тормыш.
  
  
  Аның сөйләде без дә аларга турында Ноябрь. Хоук посмотрел миңа, әйтерсең беркайчан да элек, белмим, моның исемендәге, әмма Сойер кебек, бар иде тәэсирдә историями, алар аңа турында сөйләгән иде nen.
  
  
  Кайчан без Хоуком калды берәүләр, поднес банкы белән пальцами Джерома урындык. Хоук посмотрел на нах кебек банкы белән арахисовым май. Аннары широким жестом аны, положил янында, хат калдырган Митзи Гарднер. Ул посмотрел на нах, ә аннары посмотрел миңа. Мин күрмәдем булсын астында пергаментной кожей шевельнулся безне бер мускул. Ул хәтта моргнул.
  
  
  'Миңа ошый твоя эш.'- Бу иде эго гадәти спа-тон. «Менә мин көтәм, сезнең хисап».
  
  
  Аның башлады вак-төяк эшләр. Стюардесса; - Мин бик ышанам, Джером үтергән аны, тик без әле дә булыр иде бу тикшерүне. Тюрьма, аны Флеминг тиеш иде проинспектировать. Подземелья, алар ул хезмәткәргә әйләндерү отель лабораторияләрдә өчен университеты. Аннары укучыны битараф калдырмас зат бирде хронологический күзәтү эшчәнлеге тони яулады.
  
  
  «Ул белми турында урагане тагын ике сәгать эчендә моңа кадәр», - диде аның Хоуку. «Шактый вакыт күрсәтер өчен, ул курыкмый, һәм бирергә тулы тамаша. Кызык, нигә калган өлеше утрау иде застигнута врасплох, шуңа күрә алар алмадык, вакытында доставить үз корабльләр һәм самолетлар куркынычсыз урын. Алам, аңа шалтырата, телефон аша? '
  
  
  Бу, бәлки. Аңа шалтыратып бюросы һава торышы, һәм мине связали белән берсе тирәсендә минем дуслар, ул анда эшли. «Джим, син алды кисәтү турында урагане узган атнада?»
  
  
  Башка азагында иде булса похожее на моның каһәре. «Тегүче побери, Нигы, артык соң була алсын өчен, нәрсә дә булса гомерен саклап кала. Иярчен күрмәдем аны, әлегә ул пролетел өстендә Гранд-Лаклэр. Ул вакытка, ничек без алды кисәтү, һәм барысы да кончено. Без беркайчан да күрдек шулай тиз наступающего урагана. Бу февраль аенда! Хәтта Ной түгел дип, безне алдан ».
  
  
  Аның уйлады схожу белән акыл. "Сез беләсезме турында Ной?"
  
  
  «Ул безнең наблюдатель бу районда. N. O. H. A. (Ной) бу эго кодовые хәрефе. Ул чертовски хорош. Гадәттә, ул предсказывает һава кебек үк бик тиз без. Ничек болай? Яңгырый бераз сәер.
  
  
  'Ной .. . берни дә мондый. Рәхмәт.'
  
  
  Аның повесил трубку. Хок положил икенче. Эго тавышы казался мрачным. «Әгәр дә хәбәр итте ул бу хакта вакытында, ул булыр иде булдырмый зур зыян китерә. Булыр иде коткарылган күп гомерләр ».
  
  
  «Һәм зөя утрау кулына эләгә безнең өлкән абыйсы башка якта океан», - дип өстәде мин.
  
  
  Аның молча чыкты буенча офису һәм тихонько закрыл артыннан ишек. Метеорологический спутник даими фотографирует зур участоклары океан. Һәм бу сумасшедший ураган түгел сфотографировали, әлегә ул обрушился ярында утрау. Элек спутник күрмәдем шторма?
  
  
  Аның закурил сигарету һәм тырыштым күбрәк уйларга түгел, бу хакта. Аның выбросил сигарету. Бу эш начинала эшләргә мине дряхлым?
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Турында " китабында:
  
  
  
  
  
  Күп алымнарын үтерергә кеше ... Кытай ассасины күрәләр, пычак, башка сугышып шәһид булган голыми куллары.
  
  
  Америка мафиози башка револьверы зур калибрлы, руслар убийцы кулланалар динамит.
  
  
  Тик бар бер кеше генә ала торган практиковать барлык ысуллары үтерү. Эго исемем Киллмастер !!!
  
  
  Бу юлы Нику Картеру туры киләчәк файдаланырга, үзләренең барлык күнекмәләрен өчен расправиться белән мясниками, алар ул каршы ала юлында «Кремлевскому досье».
  
  
  
  
  
  
  Картер Нигы
  
  
  Испаниянең элемтә
  
  
  
  Нигы Картер
  
  
  Испаниянең элемтә
  
  
  Багышлана хезмәткәрләренә яшерен хезмәте Кушма Америк
  
  
  
  
  Беренче башлыгы
  
  
  Бу иде Хоук, һәм ул изворотливым. Бар иде, бик зур практика бу, һәм ул булмаса преуспел бу, хәтта " булса иде бик яхшы формада.
  
  
  "Син катаешься чаңгыда, N3?" дип сорады ул миңа телефон аша.
  
  
  «Әлбәттә, аның катаюсь чаңгыда. Бик яхшы, әгәр шулай дип тә әйтергә була»
  
  
  «Собирайте, чаңгы юлына басты. Җыенасыз Испаниягә».
  
  
  «Испаниядә кыен чаңгыда, - диде мин. "Чиста кар"
  
  
  «Төзәтмәләр. Сьерра-Невада. Күчерү. Заснеженные тавы».
  
  
  "Ярар, бәлки, вакыт-вакыт бара, кар ..."
  
  
  «Синдә булачак " спутник».
  
  
  "Шулай ук чаңгычы?"
  
  
  «Бөтенләй фантастическим. Шулай ук эксперт буенча наркобизнесу. Дөрес арендага Идарәсендә, наркотикларга каршы көрәш буенча Казначылык».
  
  
  "Снежная кош?"
  
  
  «Бик күңелле. Сез дә булачаксыз каршы алырга вечеринку бу тау чаңгысы курорте бу Сьерра-Неваде».
  
  
  "Дип атала...?"
  
  
  "Sol y Nieve".
  
  
  «Тәрҗемә:« кояш һәм кар / Юк, сэр. Мин тотам, кем кичке? »
  
  
  «Сообщу сезгә соңрак. Ә әлегә вылетайте буенча Сан-Диего бу Энсенаду».
  
  
  "Энсенада?"
  
  
  «Кечкенә рыбацкий шәһәрчеге Аскы Калифорния».
  
  
  «Мин беләм, бу нәрсә, мин беләм, анда бу. Аны хәтта беләм эго үзенчәлекле ис. Нинди мөнәсәбәте бар шәһәре пустыне к чаңгы ярышлары?»
  
  
  «Сез встретите анда агентом Казначылык».
  
  
  "Ах."
  
  
  «Булыгыз, аның белән вежливы. Безгә кирәк аны тәҗрибә».
  
  
  "Аны?" Минем нервных үзәкләрендә зазвенели кыңгыраулар.
  
  
  "Ee."
  
  
  «Нәрсә бу? Аңа булырга тиеш няней өчен наркоман?»
  
  
  «Сез күрергә тиеш, бу чара узачак».
  
  
  "Очрашу?"
  
  
  «Арасындагы һәм аның берсе тирәсендә звеньев разбивать Төркия-Корсика-Калифорния. Ул җырларга тели. Аның телим музыканы ишетү барып, ничек эму перережут тамакны».
  
  
  "Сэр, кайчагында сез ..."
  
  
  «Түгел, сөйләгез, моның! Адрес - Ла-Каса Үзен-Верде. Спроси Хуану Риверу».
  
  
  "Ә аннары?"
  
  
  «Привези аның үзе белән бу Вашингтон».
  
  
  "Кайчан?"
  
  
  «Киләсе самолетта буенча Энсенады».
  
  
  "Дөрес." Ул күргәнем булмаса да, минем сжатого кулака.
  
  
  "Николай!" вздохнул Хоук. Ул подозревает мине легкомыслии.
  
  
  Аның повесил трубку. Аннары ябу эше Филиппинах, от аның пахло перезрелыми кокосами, аның наина ельцина Сан-Диего белән Гавайев нибары ике көн элек. Аны гына начинал арынырга нче перегибов бу мышцах һәм көчәнеш бу психике. Убивать беркайчан да күңелле, аның артып киткән үз квотаны бу Ай.Һәм.
  
  
  Иң яхшысы-выбросить бу төре буенча тирәли баш - ярдәмендә стайки матур йолдызлар Сан-Диего төшерү өчен телесериала. Тик хәзер...
  
  
  Аңа шалтыратып клерку, хәбәр итеп, аңа турында минем иң прискорбном үзгәртү төстә, быстром арттыру планында, һәм сорады өчен ул әзерләгән иде минем исәп. Аннан соң аңа шалтыратып аэропорт һәм белдем икенче самолет бу Энсенаду вылетит аша сәгать ярым.
  
  
  Әгәр аның прерву үз остроконечный душ, аны бары тик алмыйм моны.
  
  
  * * *
  
  
  Түбән Калифорния - бу хвост, свисающий белән ан Калифорниядә. Күрәсең, беркем дә белә моның белән эшләргә. Күп еллар дәвамында бу предметы бәхәсләрне арасында АКШ һәм Мексика. Аннары күп кенә ай торга аркасында владений пустынной полосой мексиканцы ниһаять, бары да килеште, аны алырга мөмкиннәр.
  
  
  Аның откинулся бу спинку утыргычлар һәм проспал бөтен юлны кадәр кечкенә аэропорт территориясендә грязной полосасы буйлап янында крошечной рыбацкой деревушки дип исемләнгән Энсенада. Сүз иң делле «дигәнне аңлата шарт лау, су басу» яки «кечкенә генә бара», әгәр сез увлекаетесь кызыклы мелочами.
  
  
  Чыккач, аның буенча плоскости якты кояшлы святым, яркость иде шулкадәр көчле, мин надел солнцезащитные нокталарында.
  
  
  Яңа такси «Мустанг» стояло ишек төбендә операцион манарасы, һәм аның позвал йөртүче өчен ул отвез эго шәһәргә. Аша узып, покрытые колеями юллар, саванны, заросшие полынью һәм жирным урман, без, ниһаять, килеп җитә төп урамны шәһәр.
  
  
  La Casa Verde - ул булырга тиеш иде яшел төстә, әгәр минем испан теле һаман да якынлашып килә, әмма иң делле иде үзенә исчезающим пастельным лаймом - сөргендә ахырында провисшего блогы, анда ул лежал, загорая, ничек ящерица на камень.
  
  
  Аның вылез буенча такси алды сумка үтте һәм вестибюль. Аннары ясаганда яктысы бу мотеле иде кромешной тьмы, әмма күрдем, ничек усатый яшүсмер сикергәли төре, әйтерсең белән кызыксынучы минем прибытием. Аның махнул эму кулы һәм төшергән трубку йорт телефон.
  
  
  «Ливи». Бу-иде кыз янында нинди дә булса миниатюрного коммутатора.
  
  
  "Алмассызмы сез бәйләргә минем белән сеньоритой Хуаной Риверой?"
  
  
  Турында "әйе." Раздался щелчок, һәм длинное кольцо.
  
  
  «Ливи». Бу бик икенчесе-кыз.
  
  
  "Хуана Риверы?"
  
  
  «Аның».
  
  
  "Сез сөйләгез, инглиз телендә?"
  
  
  Иде колебания. "Джесс?"
  
  
  Аны закрыл глаза. Бу булырга тиеш иде бер тирәсендә шундый миссий. Аны покачал аягы һәм яздырган кодовую фразу, стараясь түгел, хис итәргә абсурдность:
  
  
  «Октябрь - сигезенче ай елда».
  
  
  «Гафу үтенәм? Ах әйе! Ул чагында алма спелые».
  
  
  «Яхшы кыз! Бу Джордж Пибоди». Бу минем агымдагы исеме прикрытия, һәм Хоук түгел сорады мине эго үзгәртергә. Шуңа күрә мин барысын да иде әле Джорджем Пибоди.
  
  
  «Ах, сеньор Пибоди». Аңа шат ишетү, дип хәбәр акцент юкка чыга. "Кайда син?"
  
  
  «Мин вестибюле», - диде мин. "Тиешме, аңа подойти?"
  
  
  "Юк, юк!" - тиз диде ул. «Мин аста булырмын».
  
  
  «Бу барре», - вздохнул мин, әнисенә карап бик кара агымы вестибюля, анда ир-ат өчен стойкой вытирал нокталарында.
  
  
  Аны повернулся һәм таба килә башлады к затемненному бару. Бармен посмотрел миңа. "Сеньор?"
  
  
  «Писко сауэр», - диде мин.
  
  
  Ул кивнул
  
  
  
  һәм повернулся өчен моны.
  
  
  Аны тоймадым, ничек авыр һава йомшак движется артта калды минем, донося кадәр мине яћа пешкђн лимон. Аның чак кына арттарак басып торган һәм күрдем стройную, темноглазую, темноволосую кызны яшьтән егерме биш белән диярлек люминесцентной бледно-ак кожей белән шөгыльләнүче свойственна кувшинкам.
  
  
  «Джордж», - диде ул-испански. Бу күрәсең бу «Хоры-хэй».
  
  
  "Хуана?" - диде аңа, дөрес произнеся эго бу полпути арасында «h» һәм «w».
  
  
  Ул протянула кулын. Аның возьму бу. Аннары аның күрсәтте столик дивар янында.
  
  
  Без килеп җиттек. Ул иде изящной, чиста һәм бик женственной. Ee гәүдәсен иде гибким һәм матур формалары. Ee аяклары да. "Иске хәерле Ястреб!" Аның уйладым. Ничек нехарактерное аның өчен!
  
  
  Без мондый уенны.
  
  
  Ул заказала чәй белән бозлы, урнашкан бу кресле һәм наклонилась алга, аның күзләре сияли. "Хәзер. Барлык димәк?"
  
  
  Аны покачал аягы. «Төшенчәсен түгел, тотам. Минем җитәкчесе Вашингтонда проинструктирует безне».
  
  
  "Кайчан?"
  
  
  "Бүген төнлә."
  
  
  Аның йөзе иде пустым. «Әмма димәк, безнең бүген монда булмаячак»
  
  
  "En verdad".
  
  
  Аның авызы приоткрылся. «Ул чакта булмас өчен вакыт...» Ул кискен закрыла авызы.
  
  
  "Нәрсә, Хуана?"
  
  
  Аның йөзе иде розовым. "Миңа ул olvidado".
  
  
  «Синдә кыскача истәлегенә», - диде мин допил үз писко сауэр. «Матур агуардиенте», - дип уйладым мин. Кайчан да булса миңа туры килергә Писко, Перу.
  
  
  Аның басты. «Собирай чемоданы, Хуана. Без вылетаем түбәндәге диспетчерыннан шунда».
  
  
  «Тик син тиеш дип-бу белергә турында миссия...»
  
  
  «Наркотиклар», - диде мин.
  
  
  «Әлбәттә, аның наркотиклар турында»
  
  
  «Һәм Средиземное күп. Без җәннәткә Испаниягә».
  
  
  Аның авызы образовал хәрефне куярга турында«».
  
  
  "Чаңгыда шуу."
  
  
  Ул пила чәй белән бозлы. "Алмассызмы сез кабатларга бу?"
  
  
  Аны да башкарды.
  
  
  Аннары ул обманула мине. Ee күзләре загорелись. «Ах! Әлбәттә, Сьерра-Невада! Анда, ерак түгел Гранады, бар первоклассный тау чаңгысы курорты».
  
  
  Аны карадым.
  
  
  "Аласың микән син чаңгыда йөрергә?" дип сорады ул миннән.
  
  
  Иде бу көн өчен бу мәсьәләне. "Нәрсә син?"
  
  
  «Бик яхшы», - безмятежно дип җавап бирде ул.
  
  
  «Һәм тыйнак кына», - дип уйладым мин. Аны тыныч кына әйтте: «Без баловаться».
  
  
  Бармен наблюдал өчен минем. Аңа подмигнул Хуане, һәм ул подмигнула бу ревматизма. Ул бик матур, изысканной, достижимой.
  
  
  * * *
  
  
  Без чыкты наружу, авыру тагын света, отражавшаяся нче ствола винтовкадан, сәхнәдә минем карашка, кара к дыре аның азагы. Бу кеше лежал плашмя түбәсендә тирәсендә кайнар алла аша юлны, һәм мин белми идем, ул сосредоточил мине үзәгендә прицела эго прицела.
  
  
  Бу мгновение аның замер. Аннары отшвырнул аның Хуану ягына һәм нырнул бу противоположном юнәлештә, к укрытию дверного проема. Выстрел прокатился урамында.
  
  
  "Держись!" Аның крикнул әй.
  
  
  «Әмма, Нигы...»
  
  
  "Тихий!" - прошипел мин.
  
  
  Аны тиз басты һәм побежал к окну вестибюля. Прикрывшись аны, выглянул бу тәрәзә. Аны кабат тоттым блеск ствола винтовкадан. Ир-ат барысын да иде әле түбәсендә галантерейного кибете.
  
  
  Кайчан аны, килеп карата үз ружью, ул күтәрде калганы янында винтовка һәм янә ата. Таращить күзләре вонзилась бу деревянную конструкцию откровенные очында Хуаны. Хәзер ул ползла кире дверной проем. "Умница!" Аның уйлады.
  
  
  Кайчан аны яңадан күтәрде, күзләрен ир-ат юкка чыккан.
  
  
  Аны ишеттем бегающие аяклар. Аны заглянул бу пыльное тәрәзә һәм күрдем, кеше кара костюме, выходящего, кибеттә, урамда һәм смотрящего өскә таба да урын алды анда безне поджидал снайпер.
  
  
  Аның тирәли йөгереп чыга отель, махнув Хуане өчен ул үскәндә эчендә һәм менде, баскычтан галантерейного кибет буенча ике югары катында урнашкан.
  
  
  Аның опоздал. Ул китте.
  
  
  Түбәсендә берни дә калмады, тыш бик күп мексика окурков һәм сомбреро, купленного ике көн элек кибеттә аста.
  
  
  «Иностранец», - диде ике кибетендә, ир-ат белән тазарачакмын животом һәм улыбающимся зат. Гонсалес.
  
  
  "Турист?"
  
  
  "Әйе".
  
  
  "Сез описать эго?"
  
  
  Гонсалес пожал җыерып. «Якынча синең үсеше. Каштановые чәч. Карие глаза. Худой ир-ат. Нервный».
  
  
  Бу барлык.
  
  
  Аның отвел Хуану ягына шул вестибюле отель, әлегә без көткән чакта такси заберет безнең отвезет аэропортка.
  
  
  «Ул монда ике көн элек кенә», - диде аның әй.
  
  
  "Мәсәлән?"
  
  
  "Ничек инде син монда?"
  
  
  Тур."
  
  
  "Думаешь, ул аңладым, кем син?"
  
  
  Аның күзләре сузились. Ул восприняла бу ничек мыскыл итү. Ул иде латинкой, матур һәм полна уты. "Мин алай уйламыйм!" - возмущенно диде ул.
  
  
  Аны уйламаган, бу оскорблением.
  
  
  «Өстендә караганда сез эшләгән киткәнче, сезнең белән элемтәгә кердек уңаеннан, бу биремнәр?»
  
  
  «Тамчы препарата».
  
  
  "Разбить бу?"
  
  
  Ул кивнула, опустив күзләре.
  
  
  "Боларның барысын да?"
  
  
  "Әйе". Аның подбородок вызывающе вздернулся.
  
  
  "Бер китеп?"
  
  
  «Бәлки, болай, - уклончиво диде ул.
  
  
  Аны повернулся һәм выглянул бу дверной проем наверху галантерейного кибете.
  
  
  «Әйе», - дип килеште мин. «Мин уйлыйм, бәлки, шулай».
  
  
  Аның йөзе скривилось нче ярости.
  
  
  Аның схватил ee за локоть. Такси белән килгән. Счастливчик Нигы. Спасенный компаниясе Энсенада Taxicab.
  
  
  «Пойдем, Хуана. Икенче тукталыш, Вашингтон, Колумбия округы».
  
  
  Бик авторитарный. Бик властного.
  
  
  Ул тыныч забралась бу такси, сверкая матур кусочком бот. Әмма мин моның диярлек, дип билгеләп үтте.
  
  
  Ике
  
  
  Хоук сидел өчен консолью панельләр идарәсе кинозалом AXE, нажимая өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы һәм настраивая дисклар. Бер кнопка өчен яңадан күчерү тавыш. Бер пуговица өчен тасма. Бер кнопка өчен тасма 16 мм. Бер кнопка өчен турыдан-туры трансляция. Бер кнопка өчен иске аклы-каралы ак фильм.
  
  
  
  
  
  
  Бер кнопка өчен слайдлар. Яки, әгәр телисез икән, ял бирергә глазам, бер төймәгә өчен йомшак хатын-кызлар тавыш, озвучивающего бәяләү акыл.
  
  
  Сөйләшү моңа кадәр булган гадәти болтовней. Аны стер болар тирәсендә баш. Аны гына хәтерлим, - дип алыр идем дип кабул итәргә һәм, чыннан да, воспринимал Хуану Риверу визуально. Тик нидер аны мыслях кебек тоелды алдан обусловленным, алдан протестированным һәм бесплодным.
  
  
  Ләкин ул бик матур, миңа ошый, матур-матур хатын-кызлар. Аның уйладым: «Әгәр аңа гына иде стереть аның тавышы кебек Ястреб ала стереть язылу, аны ул теләмәгән ишетергә».
  
  
  Брылев тулысынча погас, һәм безнең алда иде картинку экранда белән шөгыльләнүче сихри итеп уенчыларның стоны.
  
  
  «Энрико Корелли», - диде йомшак хатын-кызлар тавышы поверх сурәт, промелькнувшей экранда. Бу бик неподвижная фотография, сделанная унбиш ел элек, һәм взорванная буенча мельчайшей өлешендә ниндидер артык эре фоторәсемнәр. Фоновой сәхнә иде ротонда Ватиканның.
  
  
  «Сфотографировано мәсәлән, 1954 нче елда», - дип дәвам итте тавышы. «Бу соңгы сохранившаяся фотография Корелли. Калган эго фоторәсемнәр иде куплены өчен зур акча. Тикшерү алмый дәлилләргә акча килә буенча казнасыннан мафии. Әмма бу булса, икенчедән, дип ышана».
  
  
  Аны бик озак һәм игътибар белән посмотрел на фотография. Зат диярлек бернәрсә отличало нче башка. Кызы икән затлар иде бик гадиләре: темные чәч, каты подбородок, формасы затлар булмаса, аерымлыклар,. Аның калдырдым, эго, ничек яхшырак була, ләкин чөнки ул взорван күп тапкыр тирәсендә мондый кечкенә кисәк зернистой тасма, анда булмады диярлек, безгә нәрсәдә, нәрсәдә аның алыр иде игътибарга алу.
  
  
  Экранда мелькнула карта. Бу бик картасы Корсики. Шәһәр Басрия иде очерчен әйләнә-тирәдә.
  
  
  «Билгеләнгәнчә, Энрико Корелли яши монда, янындагы Басрии, бу Корсике, бу вилле төзелгән бу наполеоновскую кагылышлы. Бар штаты буенча беренче унлыкка слуг һәм ике телохранителей. Ул хатын-кыз белән яши буенча исемендәге Тина Бергсон.
  
  
  «Корелли хәзер кырык биш ел. Ул эшли, итальянское хөкүмәт Римэ, әмма иде уволен берничә айдан. Ул озак өйләнгән, әмма эго хатын-кыз вафат булды нче воспаления җиңел, кайчан Корелли түгел эшләгән. Белән отвращением ул эшли башлады әгъзаларын шайки фальсификаторов һәм барып - изгнанников тирәсендә Кушма штатлар, алар туган бу Сицилии иде әгъзалары мафии Нью-Йоркта һәм Чикаго. Ул шталь яхшы силовиком һәм бик яхшы эшкуар, энергияле алар өчен. Кайчан булдырылды сеть аптек, ул бер айдан соң беренче кешеләр ачтылар нокта агымы ерак түгел Неаполя.
  
  
  «Челтәре наркотиклар процветала 1960 еллар һәм ахырына вакыт Корелли шталь төп фигурой бөтен цепочке мафии.
  
  
  «Алар белән выведать бар иде, төрле любовницы. Бер пыталась үтерергә эго, ул ташладым ee сыч башка хатын-кызлар. Соңрак аны тапкан утонувшей бу Неаполитанском заливе».
  
  
  Картасы юкка чыкты, һәм роскошная яхта, буе 180 футов заполнила экран матур цветным слайдом.
  
  
  «Бу прогулочная яхта Корелли, Lysistrata. Ул ыргылды бу суга флагы астында Франциянең. Корелли дип саный үзен гражданин Корсики булса да, ул туган миланда».
  
  
  Хәзер экранда барлыкка килгән күренеш зур виллы.
  
  
  «Йорт Корелли. Хәер, аңа барлыгы ике телохранителя, алар охраняют эго, эго аксаковлар даими патрулирует полдюжины боевиков».
  
  
  Вспыхнула яңа күренеш. Үләндә лежало гәүдәсен. Аңа берничә тапкыр аттылар. Мәетне иде неузнаваем, ләкин тышкы кыяфәте останков аны, файдам пуля эләккән аңа иде пустышками - гадиләре пулями, разрезанными бу лезвия хәрефе Х думдум Пуля превращают гөмбә шул разрез, разрушая формасын, кайчан эләгә максаты .
  
  
  «Бу иде агент Франция буенча исемендәге Емил Ференк. Ул теләдем проникнуть бу виллу Корелли, ничек атала аксаковлар. По-видимому, ул үле патрулями һәм кансыз кеше тарафыннан үтерелә».
  
  
  Аннары экранда пәйда булды фотография безлюдной, похожей бу пустыню авыл җирендә. Объектив приблизился к фигуре торган янында юк тополя Ломбардии, бердәнбер агачтан теләсә кайсы күләмен кырга ягыннан. Буенча дәрәҗәдә моннан ничек сан росла күрергә мөмкин иде, дип кеше неопределенного яшьтәге, ләкин шактый югары һәм ныклы сложенный. Зат иде", - күләгәдә.
  
  
  "Энрико Корелли. Бу иң близкое сурәте, аны кемгә дә булса ирешә алмады сфотографировать соңгы ун ел. Снимок ясалды ярдәмендә телескопического объектива белән куркынычсыз нче сораштыру на противоположном холме. Хәер, йөзе неотличимо, кеше гәүдәсен күрергә мөмкин төгәл . Буенча компьютер бәяләре, эго аленка тђшкил якын, 182, үсеш - 6 футов, сидела турыдан-туры, ә сәламәтлек - бик яхшы ахыры хәрби ".
  
  
  Экран потемнел. Аннан җибәрделәр кинофильм. Бу бик сәхнә пляжда, бәлки, бу Франция Ривьере. Потрясающая блондинка миниатюрном бикини шествовала буенча песку, раскачивая бедрами һәм озын якты чәч развевались буенча плечам. Бу мгновение ул тукталды һәм повернулась, гүя кемдер аның белән заговорил. Ул књрсђтте бу камера урнаштыралар һәм, дип елмайды.
  
  
  "Тина Бергсон. Әй, егерме өч ел. Туа Швециядә, ул күченеп Рим, анда бар иде нах кыскача, әмма неудачная кинокарьера.
  
  
  
  
  
  Аннары, ике ел элек, ул күченеп Швейцариягә, анда актив катнашты бу манипуляциях белән акчалата, по-видимому, мәнфәгатьләрендә мафии яки нинди дә булса оештыру кебек мафии. Аның ритмын, әмма кадәр суды да китермәде. Диләр зур өлеше акча күчте аша карт булсын өчен, ярдәм итәргә әй сбежать нче швейцария хакимиятләре.
  
  
  Тиздән аннан соң, ул моның көчлерәк булып чыкты-өйгә Энрико Корелли. Корелли түгел өйләнә анда, әмма ул эго даими спутница. Ул ди бу шведском, француз, италиянећ һәм испан телләре, шулай ук инглиз телендә. Ee IQ диләр тәшкил итә 145 нәтиҗәләре буенча фактик тест, сделанного, ул кайчан заполнила турында гариза кабул эшкә швейцария банкына. Ул бик яхшы лыжница ».
  
  
  Бу кинокартине ул хәзер мелькает чаңгыда буенча склону. Аны танырга тиеш иде, дип ул бик әйбәт. Гаҗәп түгел әй синнэн үткәрергә, кышкы айларда безнең тау чаңгысы склона; киресенчә, ул яраткан спорт.
  
  
  Экранда барлыкка килде икенчесе картасы. Ул күрсәтте дөнья проекции Меркатора белән линиясе, идущей нче Якын Көнчыгыш кадәр Төркия, Төркиядән кадәр Сицилии, от Сицилии кадәр Корсики кадәр Ривьеры кайтты Корсику, ә аннары Португалия, аннан кубага. , аннары Үзәк Мексику, аннары Сан-Диего Калифорниядә.
  
  
  Цепочка дарулар.
  
  
  "Соңгы берничә елда төп цепочке белән тәэмин итү һәм наркотикларның күп кенә үзгәрешләр. Кагыйдә буларак, авыр наркотиклар башлана белән Көнчыгыш һәм эләгә көнбатышка таба, аша " Средиземное диңгез, анда алар обрабатываются. Контроль өстендә бу чылбыры ныгытылган бу Корсике, гади тукталышы алдында мөһим обработкой бу Ривьере. Аннары наркотиклар кайталар бу Корсику һәм аннары кубага аша бер өч тукталышлары: Португалия, Марокко яки Алжирда.
  
  
  Яңа картасы. Ул янә күрсәтте Корсику.
  
  
  «Бу статистика линияләрен бүлү простираются элек якын галђм Көнчыгышка таба һәм аннары к конечному пункты билгеләү, Көнбатышта. Акча Көнбатыштан килә бирегә, анда алар аннары бүлеп бирелә арасында звеньями бу разбивать».
  
  
  Объектив нацелился картасына, показывая аксаковлар Корелли янындагы Басрии, обведенное кружком.
  
  
  "Рико Корелли - кеше, ул контрольдә тота чылбырын. Ул ала боерыклар белән Сицилии, анда урынбасары мафиози контрольдә тота үзендә көнчыгыш яртысын разбивать. Дон көнбатышта контрольдә тота калган өлешне разбивать, плюс тарату."
  
  
  Сурәте погасло, һәм яндым сергей.
  
  
  Күпмедер вакыт без сидели молча.
  
  
  Хоук прочистил тамакны "Ярар?"
  
  
  «Кызык», - диде мин.
  
  
  «Академия», - диде Хуана.
  
  
  «Мин килешәм аның белән», - дип дәвам итте аны.
  
  
  Хоук нахмурился. «Бу гади брифинг».
  
  
  "Ә нәрсә турында Корелли?" - дип сорадым Хуана.
  
  
  Хоук закрыл глаза һәм покачнулся бу удобном вращающемся кресле.
  
  
  «Мафиози булды нәрсәдән канәгать түгел табыш ел программасы буенча наркотикларга», - диде, ниһаять, Хок. «Алты ай элек алар башладылар посылать кешеләрне эчтән тикшерү өчен системасын ка ум. Корелли алды шактый суммага - артык күп сүзләренчә, Дона АКШ. Әмма сицилия теле секундант алмады уйлап учреждениеләре хәлне. Җыелышта кабул ителгән иде, дип Корелли китәргә тиеш булачак. Бер кеше иде отправлен өчен ударить аның, әмма ул юкка чыккан кырлар аша ягыннан. Сез күрдегезме, ни бар белән болай называемым окопным агентом, ул теләдем проникнуть бу аксаковлар.
  
  
  «Ул вакытта казан авиация җитештерү берләшмәсе мафиози булдык афәт бу Корелли аша Тину Бергсон. Детектив, утверждающий, - дип ул, Швейцария, маташа арестовать аны бервакыт бер Басрии искечә швейцарскому обвинению. Әмма одина буенча телохранителей Корелли вмешался һәм коткардым Тину. Аннары ул извлекли иң сыщика k близлежащий пляж, связали эго һәм мөмкинлек бирде дождаться прилива өчен утонуть. Кеше сбежал һәм уртаклашкан Корсику өчен беркайчан да әйләнеп кайтырга ».
  
  
  Аның кулын күтәрде.
  
  
  "Нигы?"
  
  
  "Кайдан без моны беләбез?"
  
  
  «Корелли диде безгә».
  
  
  "Турыдан-туры?"
  
  
  Хок вздохнул. «Бездә бар кеше, якын һәм кадерле к Корелли булса да, ул беркайчан да эго күрмәдем. Корелли выдал мәгълүматны үз инициативасы буенча».
  
  
  "Ни өчен?" - дип сорадым Хуана.
  
  
  «Ул, дип тели китәргә мәңгегә».
  
  
  "Булсын коткарып, үзен һәм кызны?" Аны дип сорады.
  
  
  "Бөтенләй фантастическим. Алырга убежище бу Штатларда".
  
  
  "Үз чиратында өчен...?"
  
  
  «Бөтен команда линиясе, дөрес цепочка һәм булса, ничек ул эшли».
  
  
  "Каян беләбез бу ловушка?" Аны дип сорады.
  
  
  «Без эшлибез». Хоук лениво күзләрен ачты. «Тавыш бирү, кайда сез тәслим». Ул повернулся к Хуане.
  
  
  Ул кивнула.
  
  
  «Обладая тәҗрибәләре, сез ачыкларга тиеш, - ди ли Корелли безгә дөреслекне - яки алып бара безне садовой юлга кертелде».
  
  
  Аның вздохнул. Кайчагында дикция Хока безнадежно викторианская.
  
  
  Хуана түгел обращала игътибарны сүзләре. "Мин нәрсә беләм"."
  
  
  "Нәрсә дә булса ачыкланды?" Аны дип сорады.
  
  
  «Туры киләчәк очрашу Sol y Nieve. Бу тау чаңгысы курорте Испаниядә. Мин сезгә шул турыда сөйләде?»
  
  
  "Кыскача"
  
  
  Хоук откинулся элек. «Һәр ел Тина Бергсон йөри бу тау чаңгысы курорты, ә Корелли йөри аның белән. Алар үткәрәләр, анда бер ай чамасы».
  
  
  "Ул бара анда, ничек Рико Корелли?"
  
  
  «Юк. Без белмибез, исеме нинди, ул куллана. Әмма без беләбез-алар һәрчак йөри. Һәм Корелли очрашырга тели шунда».
  
  
  «Бу мөмкин подстава», - пробормотала мин.
  
  
  «Әлбәттә, - диде Хоук. «Голос нигә син монда Нигы. Тавышы нигә фото AX».
  
  
  «Көткәндә тапкырдан».
  
  
  Ул кивнул. «Әйтик, мафиози белсеннәр планнары турында Корелли. Әйә алар булмаган кунакханәләр булса, алырга, безнең силовика номер один
  
  
  
  
  
  
  безнең буенча эксперт наркотикларга номер один? "
  
  
  Аның потер подбородок. "Күргәнебезчә контакт?"
  
  
  Хок диде: «бездә бар, ир-Малаге. Бар, малай бу Sol y Nieve. К аңа подойдут телохранителей Корелли. Сез встретите безнең кеше Малаге, һәм ул назначит белән очрашу бер малай бу курорте. Аннары сез встретитесь белән Корелли лицом затка ".
  
  
  Аңа кивнул. "Ә аннары?"
  
  
  Ул вакытта "мисс Ривера тыелачак барлык владение *
  
  
  "Сез әзерләгән безнең паспорт?"
  
  
  «У AX Identification документлар бар. Сез әле булачаксыз Джорджем Пибоди, әмма хәзер сез профессиональ фотограф».
  
  
  «Сэр, мин идарә итә алам, хәтта Домовой, өстәвенә Hasselblad!»
  
  
  «Бу камералар ышанычлы бүген! Моннан тыш, алар яхшы белергә сезне нигезләре. Ә сез, мисс Ривера, үрнәге булып торасыз фотографа. Барысы да сезнең кәгазь ясалган. Сожгите ih аннары моннан, ничек истә үткәннәрен».
  
  
  "Мин позирую обнаженной?" - дип сорадым Хуана.
  
  
  Хоук иде шокирован. Эго зәңгәр күзләре да киңәйде. Ул соңгы мәгълүматлар буенча, иске еллар, тулысынча подавленным кеше җәмгыятьтә, анда сексуальная иреге булып тора правилом. "Минем җаным кыз!"
  
  
  "Сез булыр иде позировали бу обнаженном рәвешендәге?" - тиз дип сорады мин.
  
  
  «Әлбәттә», - дип җавап бирде ул. «Профессиональ яктан караганда. Аны кайчан уйныйм роле, аның уйныйм ee кадәр упора».
  
  
  Зат Хоука үзгәртте төс. Ул бик кызыл. Ул карадым үз куллары бу агонии помех. «Әгәр син инде тәмамладым», - вмешался ул.
  
  
  Аның, дип. "Дәвам итәргә."
  
  
  «Мин беләм, сез дә булачаксыз возражать, без булдырдык сезнең прикрытие, ничек командасы ире һәм хатыны», - тиз-диде ул, аның күзләренә сияли.
  
  
  "Сэр!" - мин дә.
  
  
  «Мистер һәм миссис Джордж Пибоди буенча Миллерс-Фоллс, Миннесота».
  
  
  "Мин яратам бу!" - йомшак диде Хуана.
  
  
  "Ненавижу мин бу!" - прорычал мин. «Бу артык надумано! Һәм бу тудыра осложнения!»
  
  
  «Әмма бу мөмкинлек бирә мисс Ривере эшләргә җиңелрәк", - әгәр ул булырга тиеш». Зат Хоука янә покраснело.
  
  
  "Мин следую логике!" - огрызнулся мин.
  
  
  «Незамужняя хатын-кыз, кыз кебек мисс Ривера...»
  
  
  "Мин возмущена бу!" - перебила Хуана.
  
  
  «... Булыр иде күпкә труднее булырга, ох, преследуемым, әйтик мәсәлән караганда замужней хатын-кыз. Күрәсезме?»
  
  
  Аның лежал зат бу песке. Аның, чыннан да күргәнем булмады, извращенную логика.
  
  
  Хок повернулся к Хуане. "Сез одобряете?"
  
  
  "Тулысынча." Ул очаровательно дип елмайды.
  
  
  Хок удовлетворенно кивнул. Аннары ул взглянул миңа. "Җитешсезлекләр бар?"
  
  
  Бул ул проклят! «Бу-күренә ышанычлы», - дип белдерде мин. «Без куелырга тиеш ниндидер аварийный сигнал», - дип дәвам итте аны. «Мин тотам, әгәр барысы да еврозона. Аның телим мөмкинлеге коткарып Хуану һәм минем тирене карамастан, безне, дип».
  
  
  «Бездә бар кеше Гранаде, барлыгы получасе урнашкан нче курорта. Малага проинформирует сезне».
  
  
  «Чынлыкта. Бу тиеш күтәрү бу».
  
  
  «Аласыз җибәрергә теләсә кайсы закодированное хәбәр, ул теләсәгез, аша гранаду».
  
  
  «Яхшы», - диде мин. Аны повернулся к Хуане. "Сездә бар нәрсә турында сөйләшергә?"
  
  
  Ул књрсђтте миңа, ә аннан соң Хока.
  
  
  «Минемчә, юк. Аның каршылаячак сезнең кулда, әлегә встречусь белән мистером Корелли. Ул чакта аңа займусь бу».
  
  
  * * *
  
  
  Аның әле генә задремал, кайчан раздался кинәт стук бу запертую ишек, отделяющую минем бүлмәгә нче бүлмә Хуаны.
  
  
  Аның басты. "Әйе?"
  
  
  "Нигы!" сызып ќибђргђндђ ул.
  
  
  "Нинди?"
  
  
  "Тәрәзә."
  
  
  Аны повернулся. "Нәрсә турында бу?"
  
  
  «Кара урамга».
  
  
  Аны ул арада к плечевой кобурой, свисающей белән такталары түшәк. Аны минем янга килеп, к окну, держась күләгәдә һәм прижимаясь к стонать. Откинув занавески стволом үз люгера, аның вгляделся бу темную урамны аста.
  
  
  Аша юлны торды «кадиллак», веб-машина бөтен кварталында.
  
  
  Бу nen сидел ир-ат ягыннан йөртүче белән шөгыльләнүче иде миңа. Аннары, әлегә аны карадым, башка ир-ат поспешил аша урамны к «кадиллаку», кыскача белән аралашты, шофер һәм ул бу заднее сиденье.
  
  
  «Кэдди» завелась һәм тиз утырды да китте урамында, свернув ук почмагында.
  
  
  Аны әйләнеп көне, разделяющей безнең бүлмә.
  
  
  "Сез белдек эго?" Аны дип сорады сл.
  
  
  «Әйе. Аны видела, ул ничек чыга тирәсендә машиналар мгновение элек. Ул посмотрел минем бүлмәгә - әллә сезнең. Аны күрдем эго зат. Аннары ул поспешил бу вестибюль отель».
  
  
  "Кем иде ул?"
  
  
  «Күрдем, - эго аэропортында Даллеса бүген берничек тә кайчан. Без сыерчыклар. Бар иде, кечкенә күн чемоданчик. Шулар тирәсендә мөмкин булган куярга корал белән оптик прицелом».
  
  
  «Яхшы кыз», - диде аның рассеянно.
  
  
  Табигатькә тәнәфес. "Нәрсә, безгә хәзер нишләргә?"
  
  
  «Бар,, йокларга», - диде мин. «Һәрхәлдә, без беләбез алар беләләр».
  
  
  "Сез собираетесь эго эзләргә?"
  
  
  «Вашингтонда? Бу бик зур шәһәр».
  
  
  "Нигы!"
  
  
  «Бар, йокларга, Хуана». Аның отошел көнне. "Татлы Хыяллар."
  
  
  Аны ишеттем, ул ничек ворчит үзенә астында нос, ә аннары ул торып ук китте бу көнне. Мгновение яки ике елдан соң аны ишетте скрип түшәк, ул кайчан забралась эченә һәм уселась.
  
  
  Аннары табигатькә тынлык.
  
  
  Аның сидел у тәрәзәләр, карадым, көттем. Әмма беркем дә килде.
  
  
  Өч
  
  
  Без үтте түбән предгорья һәм приземлились бу очып китү-төшү полосасы буйлап ерак түгел Малаги. Таксист отвез безнең шәһәр аша водоворот миниатюрных ауропа автомобиль барлык маркасы һәм формалары.
  
  
  Тукталдык бер тирәли төп кунакханә, шәһәр выходящем тәрәзәле өчен гавань Малаги. Берничә сәүдә суднолары һәм прогулочных катерова, пришвартованных яки торган бу якоре янында ухоженных гаваней.
  
  
  Хуана устала. Ул заперлась үз яртысында номерлары, вздремнула һәм душ кабул итте. Аны кичекмәстән китте конспиративный йорт AXE.
  
  
  Бу иде, кечкенә генә офис, бу йорт, бер кварталда
  
  
  
  
  
  
  урамнар һәм углом.
  
  
  Төзү «благоустройство», - белешмәдә болай диелә табличка көне. "РСС. РАМИРЕС ҺӘМ КЕЛЛИ"
  
  
  Аны постучал.
  
  
  "Quién es?"
  
  
  «Сеньор Пибоди».
  
  
  «Аның».
  
  
  Ишек ачылды. Бу иде Митч Келли.
  
  
  "Сәлам, Келли, - диде мин.
  
  
  «Исәнмесез, сеньор». Ул дип һәм впустил мине. Аннары, бросив караш өскә һәм аска буенча темному бик борынгы коридору, ул сак запер ишек.
  
  
  Аны, посмотрел на офис. Ул кечкенә, бер потрепанным өстәле кучей иске картотечных шкафов һәм дверью, әйдәп баручы аерым бәдрәф. Өстәл артында тәрәзә выходило өчен гавань һәм шәһәр Малага.
  
  
  Келли хлопнула мине буенча аркада. «Күргәнем булмаса да, мин сине алар белән хорька турында билгеле делле "красных ђфлисун", Нигы».
  
  
  Бу хђл грециядђ. "Биш ел элек, чынлыкта?"
  
  
  «Чынлыкта. Ястреб дип син придешь».
  
  
  Ул ачты тартма һәм вынул менә дигән бинокль Bausch & Lomb 30x, ул задумчиво взвесил бүген кулымда.
  
  
  "Минем мөмкин яңалыклар сезнең өчен".
  
  
  "Их?"
  
  
  Ул надел нокталарында күзгә һәм повернулся өчен, карап чыгу гавань. Аны аңладым, ул наблюдал өчен лодками, кайчан аңа постучал.
  
  
  Келли җитәкчелек иткән БАЛТА бу Малаге кимендә өч ел. Эго эш заключалась шул белү өчен, нәрсә һәм кем килә һәм китә тирәсендә Малаги.
  
  
  Аны карадым, аша " эго эчтђге. Ул үзе прогулочную пристань үзәгендә гавани. Ул казался аеруча кызыксынган, зур яхтада, стоявшей бу якоре кайдадыр урталыкта.
  
  
  «Тавышы да, - диде ул. «Бу« Лисистрата ». Яхты Корелли».
  
  
  Аны искә төште фотография, аны күргәнем булмады шул штаб-фатирында БАЛТА.
  
  
  Ул протянул миңа бинокль. Аның сфокусировал эго. Ул превосходен; Аны бик яхшы әле яхта. Берничә экипаж әгъзаларына суетились на палубе. Бортында барысы да акрын гына тыныч. Аны иде күрергә берничә кают төп палубе белән ике рядами иллюминаторов, бу инде, дип каюты ягында ике палубах түбәнрәк.
  
  
  Бу бик зур, матур прогулочная яхта. Бу корме развевался флагы Франция.
  
  
  Митч Келли сель үз урындык һәм зашуршал бумагой. Аның, белә ул отель өчен, аның игътибарын юнәлтте, дип әйткән. Ќыелгач бирергә нокталарында, аны күрдем, ничек кемдер свитере һәм брюках чыкты буенча төп каюты бу палубу. Иде бу хатын-кыз белән длинными светлыми волосами. Ул бик грудастой һәм сизгер талией, ә тыгыз янындагы территорияләрне чалбар, очерчивающие аның бот һәм ягодиц түгел, оставляли берни өчен воображения. Астында бу голубыми брюками бар иде нах яхшы аяклар. Ee тире иде якты һәм гладкой, ә күзләре голубыми. Чыккач бу кояшлы святым, ул надела темные нокталарында һәм рассеянно протянула ih урында.
  
  
  «Тина Бергсон», - диде аның вслух.
  
  
  Келли вытянул муеннарына һәм выглянул шул тәрәзә, щурясь нче яктысы бүгенге & nb. "Әйе, янәсе."
  
  
  «Совершенная кыз», - дип билгеләп үтте мин.
  
  
  «Тагын бер үзенчәлеге Ника Картера», - фыркнула Келли. "Сез ничек справляетесь?"
  
  
  «Мин гади делаю нәрсә ди кеше Вашингтонда», - пробормотал мин.
  
  
  «Бу килде кичә», - диде Келли, янә тряся бумагой.
  
  
  Аның оторвал караш нче стройных плеч һәм күкрәк Тины Бергсон, укрытых свитером, һәм неохотно опустил бинокль. Келли күтәрде аны повернул урындык һәм сфокусировала ih бу медальләр алуга төп дәгъвачы санала Бергсон, әлегә аны укый напечатанную мәгълүмат.
  
  
  КЕЛЛИ. РАМИРЕС ҺӘМ КЕЛЛИ. 3 ПАСЕО ЗАФИО. КИЛҮ СИШӘМБЕ КӨННЕ БОРТЫНДА LYSISTRATA. ЙОМЫШ БЕЛӘН КИЛҮЧЕ ӘЗЕР. ТИНА БЕРГСОН ПРИВЕЗИТ ЭГО БУ ЯХТА. СОҢРАК БИЛГЕЛИ ЛЫЖНОЕ БЕЛӘН ОЧРАШУ ЭКСПЕРТЫ НАРКОТИКЛАР БЕЛӘН.
  
  
  "Рим нос!" - кабатларга, аның белән усмешкой.
  
  
  «Бу кличка Корелли», - диде Келли. "Шактый банально, шулай түгелме?"
  
  
  "Шактый банально, ђйе". Рим Нос иде вождем индейцев.
  
  
  «Корелли үзе дип саный үзен изгоем. Сез беләсезме - бер мафиози».
  
  
  Аны кабат посмотрел на хәбәр. «Музейдагы формулировке, минемчә, ул мине каршы ала, әйе?»
  
  
  «Чынлыкта. Ул белә, сезнең отель. Аны җибәрдем инде хат калдырган».
  
  
  "Кайчан ул булачак анда?"
  
  
  «Ул булырга тиеш алырга сине вестибюле казанда " төш». Келли взглянул бу сәгатьләрдә. «Бу-бирә сезгә ярты сәгать».
  
  
  "Ә нәрсә турында Хуаны?"
  
  
  «Ул мөмкин подождать. Бу алдан тикшерү».
  
  
  Аны пожал җыерып. "К нәрсәгә бөтен бу чын сафсата?"
  
  
  «Роман Мыса испугался. Минемчә, ул тели белергә, һәм дә аның артыннан микән, күзәтеп торырга мөмкинлек бирә».
  
  
  «Яисә, әгәр аласыз, - дип уйладым мин.
  
  
  * * *
  
  
  Аны көттем холлында бу төш.
  
  
  Ул кайчан керде, барысын да үз күзләре вестибюле иде обращены бу нах, хатын-кызлар карадык белән негодованием, ир-атлар карадык, кызыксынып. Җирле халык өстәл артында кинәт превратились бу приветливого Лотариоса.
  
  
  Аны, килеп басты һәм аның янына килеп, югалган. «Мисс Бергсон», - диде аңа " по-английски.
  
  
  «Әйе», - дип җавап бирде ул бары белән легким акцентом. «Мин опоздала. Миңа бик кызганыч».
  
  
  «Сине тора көтеп», - диде мин.
  
  
  Ул салкын књрсђтте миңа. Аның уйладым турында айсбергах көннең фьордах. "Пойдем, ул чакта?"
  
  
  «Әйе», - диде мин.
  
  
  Ул повернулась һәм вывела мине тирәсендә вестибюля бу якты кояшлы испан теле брылев.
  
  
  «Бу гына да киресенчә мәйданда», - диде ул. "Без булдырабыз "йөрергә"
  
  
  Аны, кивнул һәм галантно алды аның кулын. Ахыр чиктә, аны иде Европада. Ул бирде миңа эго болай да аңлашыла. Һәр испан теле күзләр белән мөрәҗәгать хаты өчен, безне сәламләргә сәхнәгә ике - сл сокланып, минем белән завистью.
  
  
  «Бу иң матур көн», - диде ул, тирән вдохнув.
  
  
  "Сиңа ошый Малага?" Аның приковал караш аның затка.
  
  
  Турында «әйе, - диде ул. «Монда лениво һәм җиңел. Аны яратам кояшлы брылев. Аны яратам җылы».
  
  
  Ул, диде ул
  
  
  
  
  
  тик мин түгел искәртте бу турыда. "Ничек узды твоя йөрү өчен көймәдә?"
  
  
  Ул вздохнула. «Без эләккәч, бу шквал ярларыннан ерак Коста-Брава. Югыйсә...»
  
  
  "Ә сезнең - сезнең иптәш?"
  
  
  Ул задумчиво књрсђтте миңа. "Мистер Роман?"
  
  
  «Мистер» Романы. Шарада дәвам итә.
  
  
  «Сез күрерсез, дип эго якын арада».
  
  
  «Мин шулай аңлыйм, син катаешься чаңгыда», - диде мин, без килеп җиттек к порта бар өчен яхт.
  
  
  "Мин яратам бу." Ул, диде. "Ә сез?"
  
  
  «Умеренно», - диде мин. «Нигездә, Кушма Штатларда. Аспен. Стоу. *
  
  
  «Мин телим бервакыт Америкага», - диде Тина Бергсон, аның зәңгәр күзләрен иде җылы һәм пристально карадык, миңа.
  
  
  «Бәлки, мистеру... эээ, Романы - булачак дип әйтергә бу уңайдан».
  
  
  Ул смеялась. Тешләре иде идеальными. «Бәлки, чыннан да». Ул пристально књрсђтте миңа. «Минем уйлавымча, сез ул яхшы поладите».
  
  
  Аннары без идек яр буенда, һәм егет ахырында торды буенча стойке смирно, направляя үз карата медальләр алуга төп дәгъвачы санала Бергсон. Ул шактый худым, әмма выглядел жилистым һәм көчле. Бар иде вьющиеся кара чәч һәм тонкие, ничек карандаш, усы.
  
  
  «Сеньорита», - диде ул. Ул протянул кулын булсын өчен, ярдәм итәргә әй спуститься бу зур булмаган гладкую моторную лодку, привязанную к причалу.
  
  
  «Рәхмәт, Бертильо», - ласково диде ул. «Бу-мистер Пибоди», - диде ул эму, указывая миңа.
  
  
  «Сеньор, - диде Бертильо. Эго күзләренә иде темными һәм умными.
  
  
  Аның аннары спрыгнул моннан ничек Тина Бергсон, ә аннары Бертилло отошли, велосипед алды, һәм без ясадык дугу к яхтада бу трехстах ярдах бездән.
  
  
  Шарт лау, су басу сверкал, кояшта, чайки җыялар иде калдыклары белән күлмәк, һәм без рассекали суга, алар бит взлетали күккә, забрызгивая безне диңгез суы.
  
  
  Аша берничә минут булдык привязаны к яхтада. Хәзер аны иде күрергә исеме, Лисистрата. Өстендә безнең ике матроса карадык аска таба һәм сбросили рђсеме. Без взобрались бортына.
  
  
  Бу каюте төп палубе белән шөгыльләнүче булган салоном, аны күрдем мускулистого ирне, сидящего бу удобном кресле ял итү өчен. Ул тарттым сигару котылу өстендә эго-аягы образовывались ореолы зәңгәр дыма.
  
  
  Без керде. Ул торып басты, аның зур максат күтәрелде бу облако дыма. Тина! »- дип сәламләде ул аны, һәм ул, дип елмайды татарстан ревматизма.
  
  
  «Бу-мистер Пибоди буенча Америк, - диде ул. «Мистер Пибоди, бу мистер ... э ... »Романы.
  
  
  Аның огляделась. Окружение иде шикарным.
  
  
  Ул засмеялся, пожал кулын. Эго хакимият иде твердой. "Мистер Пибоди, аны аладыр дип уйлыйм, сез катаетесь чаңгыда?"
  
  
  Аңа кивнул. "Мин делаю слалом."
  
  
  «Тина да. Аны да, тик кыска вакытка. Без уздырабыз берникадәр вакыт Sol y Nieve. Аңа шулай аңлыйм, җыенасыз анда булырга?»
  
  
  "Аның."
  
  
  "Сезнең белән спутником?"
  
  
  "Әйе".
  
  
  «Бу иптәш. Ул аңлый асылы очрашу?»
  
  
  "Ул, ул".
  
  
  "Гади?"
  
  
  «Минем спутница - хатын-кыз. Ул яхшы аңлый».
  
  
  Аны үзе "Рим нос". Картинадагы, ул аны күреп, аны аңладым, ул җиңел булырга мөмкин иде-Рико Корелли. Иң делле, аңа иде ышанам ки, бу-Рико Корелли. Ул кулайрак яшьтәге, хәер, алай нык показывал чебиемне, ничек күпчелеге ир-атлар үз почта бизнесявляется.
  
  
  «Минем һәрвакыт яхшы мөнәсәбәтләр белән америкалылар», - диде Корелли.
  
  
  Тина дип елмайды. "Һәрвакыт."
  
  
  «Без түземсезлек белән көтәбез сезнең булу безнең илдә», - диде мин. «Һәрхәлдә, аны аңлыйм, нәрсә син...»
  
  
  Корелли кулын күтәрде. «Мин ышанам кылырга барган. Әгәр алабыз төзергә сделку».
  
  
  «Бу биләячәк нибары бер очрашу», - диде мин. «Бу тау чаңгысы курорте».
  
  
  Ул кивнул.
  
  
  "Сәбәбе нәрсәдә бу алдан очрашу?" - кискен дип сорады мин.
  
  
  «Саклау», - рявкнул ул, попыхивая сигарой. Густой дим башлады блуждать буенча салону.
  
  
  «Сез кажетесь җитәрлек куркынычсызлык». Аны наклонился алга һәм әйткән ривненской һәм тенциаль. «Ышандырып әйтә алам, нәкъ сезне, әлегә аның булырмын янында белән куркынычсызлыгын проблема булмаячак».
  
  
  Аның губах мелькнула аз елмаю. "Бәлки юк."
  
  
  Стюард эчемлекләр алып килде. Аны откинулся элек. Очрашу хакында утырышта фикерләштеләр һәм килешенгән. Иде генә аның белән элемтәгә керергә курорт отельдә алырга һәм үзе белән Хуану.
  
  
  Без эчтек.
  
  
  Без турында сөйләштеләр. б. Узды унбиш минут. Ниһаять, Тина күтәрелде.
  
  
  «Мин, минем, мистер Пибоди бик тели кайтырга, үзенең кунакханәсе».
  
  
  Аңа кивнул. «Рәхмәт сезнең вакытта, мистер Роман. Аны түземсезлек белән менә көтәм артык тулы фикер алышу снежной ил».
  
  
  Без карадык берсен бүген берсен, һәм ул повернулся өчен китәргә. Тина подошла миңа алды һәм миңа кулын.
  
  
  «Миңа бик кызганыч дип әйтә алмыйм кайтырга синең белән ярга. Әмма Бертильо заберет сине кире».
  
  
  Аны акрын пожал кулын. «Рәхмәт сезгә, без дә сезнең өчен очаровательное кунакчыллык».
  
  
  Без иде палубе, һәм мин спустился көнне катеры тапшырылды. Ул помахала миңа кулы белән палубы, кайчан лодка башлады раскручиваться һәм направилась к порта бар.
  
  
  Без казансуныћ барлыгы илле ярдов башлагач белән яхты раздался внезапный крик. Поразительный тавыш белән тиз һәм өзлексез распространялся буенча өстендә су.
  
  
  Аны тиз чак кына арттарак басып торган. "Стой, Бертильо!"
  
  
  Аны күреп, ничек Тина чыкты тирәсендә тренажерлар залында, кая ул әле генә китте. Ул спотыкалась.
  
  
  Салонда вспыхнула сериясе оранжевых вспышек, аннары & nb разнесся громовой автоматлары.
  
  
  Аны ишетте крик.
  
  
  Раздался тагын бер выстрел, һәм ул күрдем, ничек Тина Бергсон кимеген палубу, аның тавышы оборвался уртасында корсак крика.
  
  
  Фигура бу темном гидрокостюме тиз двигалась буенча палубе, ничек
  
  
  
  
  
  каплан " га, һәм прыгнула аша перила бу ерак ягына суга. Аның вытащил пистолетын, әмма күләме зур була иде аңа выстрелить.
  
  
  "Обойдите яхта!" - рявкнул аның Бертилло.
  
  
  Удивленный, напуганный, әмма способный, ул ата бу моторную лодку, һәм без пронеслись белән уң ягыннан mimmo носовой өлешендә яхты.
  
  
  Бары пузыри күр-сәтелә башлый, кая югалды кеше гидрокостюме. Ул калдырды анда акваланг, бу ап-ачык иде. Ул китте мәңгегә.
  
  
  Без кружили калын минутта, тик ул да барлыкка килде.
  
  
  Аны, ы, баскычтан бу палубу, анда дүрт экипажы әгъзаларын чолгап алды Тину белән шөгыльләнүче дышала, әмма тыныч кына стонала. Эчтђге ee свитера иде залито тиз высыхающей кан белән язылган.
  
  
  Аны забежал бу салоны.
  
  
  Здоровяк лежал идәндә. Эго максатыбыз-тулысынча диярлек разрушена выстрелами. Ул вафат булганчы егылып бу настил.
  
  
  Тышкы якта аны карадым ярга, әмма кеше гидрокостюме түгел иде.
  
  
  Аның схватил корабль, идущий к буенда, һәм шалтыратып Митчу Келли. Ул шокирован, әмма ул профи. Ул шунда ук шалтыратып малагскую гвардию.
  
  
  Тина күзләрен ачты.
  
  
  "Бу больно!" простонала ул.
  
  
  Аннары ул увидела кан кимегән һәм бу обморок.
  
  
  Дүрт
  
  
  Митч Келли выдвинул түбән тартма шкафлар. Ул әле, дип, мин переживаю. Аның наблюдал, ничек ул расстегивает күн чехол, анда хранился радиотелефонный передатчик.
  
  
  Иде бу матур кечкенә җыелмасы: япон җитештерү белән твердотельными транзисторами. Сез булыр иде диярлек направиться на Луну һәм кайту аның белән.
  
  
  Ул загудел берничә мгновений, аннары моннан, ничек ул включил эго, әлегә нагрелся. Ул бөтенләй карадым, миңа, тик кереште эше, связался белән AX аннары берничә алдан шалтырату һәм кыскача поболтал белән оператор булып AX Monitor кулланып, гадәти тарабарщину R / T. Ниһаять, ул повернулся ко миңа.
  
  
  «Минем бар Ястреб».
  
  
  Аны алды трубку "Сэр?" Аны чак сдерживал гнев.
  
  
  «Нигы, бу авторизованный кыңгырау! Аны, телим син, белә идем...»
  
  
  "Без тотсын?"
  
  
  "Әйе".
  
  
  "Перестрелка".
  
  
  "Дөрес." Тавышы Хоука шталь осторожным. «Ни бар, Нигы? Минем һәрвакыт барлыкка килә бабочки, син соблюдаешь куркынычсызлык чаралары».
  
  
  «Кем оештырды бу миссия? Казначейство?»
  
  
  «Сез беләсезме, бу мин түгел уполномочен сөйләргә».
  
  
  «Бар забавный исе».
  
  
  "Әйт, тагын бер кат?"
  
  
  «Воняет! Корелли мәет».
  
  
  "Мәет?" Тәнәфес. "Ах, кадерле аны".
  
  
  "Кем бу устроил?" - тагын дип мин.
  
  
  «Мин эшли алмыйм...»
  
  
  «Иде бу подстава. Һәм кем аны канәгатьләндерми иде, ђйлђнђ-мине үтерергә Корелли».
  
  
  «Юк! Турында, аны аңлыйм, сез имеете күз алдында».
  
  
  «Тикшерегез бу, сэр, рәхим ит! Әгәр мафия чиста, димәк, нидер эшләре алга киткән дә безнең яклар. Әгәр Корелли уйнадым ниндидер уен, димәк, Казначейство иде обманом».
  
  
  "Сез, дип ышана ул мәет?" - кискен дип сорады Хок. Эго тон тавыш означал, ул оправился нче үзенең башлангыч питер футболчылары шок хђленнђн кайтты.
  
  
  «Полголовы снесли? Ах, әйе. Ул мәет, сэр»
  
  
  "Ә аның иптәш?"
  
  
  «Ул тере, ә раненую».
  
  
  «Минемчә, бу дөрес тә», - диде Хоук. «Рим контроле тикшерде Корелли».
  
  
  «Рим контроле булырга мөмкин оплачен мафией!»
  
  
  «Николас...» - хөкүмәтнең ул мине.
  
  
  «Санагыз, сэр, бу торак пункты россия шуның белән төгәлләнде».
  
  
  «Успокойся, Нигы. Аның свяжусь синең белән, ничек гына эшләячәкмен берничә шалтырату».
  
  
  «Мисс Ривера, һәм аның тормыйбыз билгеле өчен киләчәктә дә»карар.
  
  
  «Сылу, анда! Аның телим прояснить бу».
  
  
  «Бу инде выяснено, Хок. Яки, бәлки, артык төгәл термины нанесен картасына. Хуш, сау бул».
  
  
  "Нигы!"
  
  
  Аның подписался.
  
  
  Келли иде ошеломлена разговором арасында Хоуком һәм минем. Ул да катнаштым преднамеренном неповиновении. Тавышы ни өчен ул әйткән турында несущественных вещах. Ул минем янга килеп, к, үзенең столу һәм селл. Ул игътибар белән үзе минем белән көттем һәм, килгәч, мине обрушится түбәсе.
  
  
  "Сез уйлыйсыз, дип кулланыла AX?" - ниһаять, дип сорады ул.
  
  
  «Мин шулай уйлыйм, әмма белмим».
  
  
  "Утечка?"
  
  
  Аны, посмотрел үз кулы. "Мөмкин."
  
  
  "Ә нәрсә турында кызлар?"
  
  
  «Хуана? Аның, чыннан да, белмим, аның турында. Әгәр дә ул иде бу замешана, аның инде күптән инде булмаячак».
  
  
  "Кая син направляешься?"
  
  
  Аны повернулся к көне. «Возвращаемся отель. Кызык булачакмы ул анда».
  
  
  Ул иде. Аны иде ишетергә, ничек ул роется үз бүлмәсендә, ничек гына аның керде үз яртысын номерлары. Һәрхәлдә, бу күрәсең бу нах. Гади күңелебезнең, дип аны досталь үз Люгер һәм двинулся к смежной көне.
  
  
  "Хуана?" - тыныч кына әйткән идем.
  
  
  "Ах. Нигы?"
  
  
  «Мистер Пибоди».
  
  
  "Ничек узды?"
  
  
  Бу бик Хуана, яхшы. Аны иде әйтә буенча тавышка. Аны хуплады Люгера, карар кылып, дип, әгәр дә ул булган белән киллером, ул иде инде покинула Малагу, чөнки аның катнашты шараде иде төгәлләнде.
  
  
  Аны, ишеген һәм керде. Ул иде одета бик катгый, әмма шәп выглядящий костюм, ул намекнул на тәмен һәм акча түгел иде, кадерле. Ул улыбалась, ә бу инде, ул берни дә белмәгән турында Корелли.
  
  
  «Син выглядишь усталым, Нигы».
  
  
  "Аның. Саф буенча энергия".
  
  
  "Ни өчен?"
  
  
  Аның селл бу крае түшәк һәм посмотрел на нах. Аның отель алырга тулы уңышны дөнья, кайчан укыган идем, аның йөзе. Ул повернулась миңа, көчле кояшлы святый Малаги вливался бу нах, освещая һәр детале аның затлар катнашты.
  
  
  «Рико Корелли мәет».
  
  
  Аның йөзе побледнело. Әгәр ул җәзаның, у нах иде шәп контроле өстендә үз артериальной системасы. Теләсә кайсы физиолог
  
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  Ул сезгә әйтер, дип артериальная системасы булып тора непроизвольной.
  
  
  "Кансыз кеше тарафыннан үтерелә? Яхтада?"
  
  
  Аңа кивнул. «Персонаж бу гидрокостюме».
  
  
  "Ә ничек турында хатын-кызлар белән шөгыльләнүче иде аның белән?"
  
  
  «Тина Бергсон иде раненую, әмма ул әле исән. Бу выглядело буларак подстава, Хуана».
  
  
  "Нәрсә, безгә хәзер нишләргә?"
  
  
  «Без көтәбез», - диде мин. «Бу сүздә нче Хока. Аның инде хәбәр итте».
  
  
  Ул смотрела миңа. "Сез алыр иде күрергә кеше, убившего Корелли?"
  
  
  «Бары тик эго силуэт».
  
  
  «Ул походил узган моннан, кем ата бу безне Энсенаде?»
  
  
  Аны пожал җыерып. «Аның эго беркайчан да күргәнем булмады».
  
  
  «Бәлки, бу кеше булды машинада Вашингтонда».
  
  
  «Бу юлы ул иде гидрокостюме. Ул булырга мөмкин иде шуның. Моннан тыш, ул булырга мөмкин иде сенатором Барри Голдуотером».
  
  
  Хуана проигнорировала бу. «Ул безне үз янына чакырып ала Энсенаде һәм проследовал өчен безнең Малагу аша Вашингтон». Хәзер ул ниятләгән идем уңай, һәм смотрела ачылды миңа.
  
  
  «Бәлки».
  
  
  "Ул булырга тиеш!"
  
  
  "Әгәр син шулай, халкын да, халкың."
  
  
  Ул двинулась миңа, әлегә тукталды алтынчы дюймах миннән. «Алар", - дип әйттеләр син бер үзең, әйләнә-тирәсендәге яхшы. Син позволил моңа случиться?»
  
  
  Аны игътибар белән карадым бу нах түгел мөмкинлек тудырачак никакому выражению чагылыш табарга мөмкин минем йөзендә. Тик вакытында миңа шулкадәр гнева, - дип дулкын хисләр булырга тиеш, потянулись өчен кешегә кагылырга аны, чөнки ул отпрянула, әйтерсең, ожидала, мин аны ударю.
  
  
  «Мин бер тапкыр, - дип син кайчан булса әйткән бу».
  
  
  Ул алды үзләрен кулларын мрачно покачала аягы. "Мин тормыйм"
  
  
  Телефон зазвонил.
  
  
  «Келли монда», - диде тавыш. «Мин хуплыйм белән элемтә Тиной Бергсон».
  
  
  "Их?"
  
  
  «Гражданлык гвардия отвезла аның шәхси клиника, бездән ерак түгел генә, ерак түгел Алькасабы. Аннары табиб ала безнең хезмәт хакын».
  
  
  «Ничек җайлы».
  
  
  «Ул аңында. Ул тели, сине күрергә».
  
  
  Аны тиз уйладым. «Яхшы. Бир миңа адрес».
  
  
  «Мин тиеш отвести сине шунда».
  
  
  «Яхшы. Аның свяжусь синең белән аша унбиш минут. Келли, ничек Гражданлык Гвардия билгеле булды, аны кая отвести?»
  
  
  Келли усмехнулась. «Бездә дә бар пар шулар тирәсендә».
  
  
  Улыбаясь, аның повесил трубку.
  
  
  "Нәрсә турында барысы да була бу?" - дип сорадым мине Хуана. Ул һаман иде чиреннән потрясена известием үлем турында Корелли. Шул вакытта аны, карар, ул невиновна.
  
  
  «Тина Бергсон. Ул выздоравливает. Аның барам сөйләшергә аның белән».
  
  
  "Аны?"
  
  
  Аның отель өчен Хуана иде һәрчак күз алдында. "Сез барыгыз".
  
  
  Ул расслабилась. "Ах, яхшы." Елмаю. «Миңа кызык булды, дип син җыенган минем белән эшләргә».
  
  
  «Һәрвакыттагыча, аның beru сине үзе белән. Син бик матур кыз, миңа ошый матур кызлар». Аның, дип.
  
  
  Ул, чыннан да, покраснела. "Бул син проклят." Минемчә, ул янә беспокоилась советы, аның турында үзенең башлы.
  
  
  * * *
  
  
  Митч Келли үткәрде зур өлеш юллары кадәр офисы һәм клиникалар, хвастаясь алдында Хуаной Ривера. Ул уйнаган роле бик крутого, изощренного спецагента. Иң делле, ул иде очаровывать хатын-кызлар, хәтта кайчан да уйнаган роле. Хуана кебек, ниятләгән идем кабул итәргә эго гамәлен, күрәсең файдаланып, аларның кызыксыну Келли өчен подстегнуть мине.
  
  
  Тик мин түгел обращал аерым игътибар сорый иде, бик занят әйтер сүзен әйтте.
  
  
  Беренчедән, аны иде ярсыган өстенә өчен генә булса предвидел постановку. Моның белән снайпером, гамәлдәге бу Энсенаде, һәм странной командасы, наблюдающей өчен безнең Вашингтонда, аны тиеш иде булырга әзер неприятностям бу Малаге. Әмма элек аны, дип уйламаган идем киллерлар преследовали мине һәм Хуану түгел, ә Корелли. Ничек ахмаклык!
  
  
  Бу нәрсә мин аңладым үз мыслях. Гудки тышкы якта машиналар, ниһаять, вывели мине буенча оцепенения, һәм ул үзенең чыгышын карарга, ничек mimmo мине уза тар улочки Малаги.
  
  
  Машина подъехала к обочине, һәм без вылезли аша нах. Клиника моңа кадәр бу узкой улочке, затененной нче турыдан-туры кояш лучей зданиями тирәсендә нах. Бинаның иде чиста һәм ухоженными. Бу чыннан да булмады, бер өлеше ныкыннан Малаги.
  
  
  Келли кергән аша баш керү. Без күтәрелделәр буенча изогнутой мраморной лестнице артыннан хатын-кыз шул ак униформе белән шактый яулап задом белән шөгыльләнүче кыскача поболтала белән Митчем Келли, без керде. Әлегә без бардык буенча коридору, икенче катка, худой ир-ат эшлекле костюме һәм кара галстуке Келли сәламләде киң елмаеп.
  
  
  Аның сүзләренә караганда Келли, бу иде докторы Эрнандес, лечащий врач Тины Бергсон. Буенча сияющей улыбке Эрнандеса аны иде, дип әйтергә акча AX өчен түлиләр, эго счетлар һәм доводят эго кадәр тулы кипения, ул сәламли коллар үзләренең эш бирүчеләрнең.
  
  
  "Ничек ул?" - дип сорадым Келли.
  
  
  Эрнандес, сложив, кулларын алдына, тирән вздохнул һәм озак дулкынландым.
  
  
  «Бу пулевое ранение, сез аңлыйсыз. Мондый рана кайчагында, чыннан да, шик тудыра сепсис бу кровотоке. Сепсис - бу обиды», - диде ул миңа, чая булып чыкты баш болваном төркемендә. «Мин, чыннан да, минемчә, ул чыгачак аша бу нормаль күренеш. Белән Божьей ярдәме - ул чыгар!»
  
  
  "Ничек тиздән?" Аны дип сорады.
  
  
  «Берничә көннән», - диде Эрнандес, подумав минут.
  
  
  "Ах," - диде мин. «Ул вакытта бу бөтенләй дә алай түгел җитди».
  
  
  Эго кара күзләре бу мгновение вспыхнули. Аннары ул елмаеп куйды обеспокоенной, озабоченной елмаеп. «Шактый җитди, сеньор Пибоди», - диде ул нараспев. Бу инде, ул отпустит аны шунда ук. Миңа туры килә кабул итәргә факт, дип эго каршылыгы булырга мөмкин нигезле медицина күзлегеннән караганда. Пулевое ранение калырга мөмкин неприятным пустяком. "Әмма яхшы, нәрсә ул
  
  
  
  
  
  - кичекмәстән килде бирегә, - та, Эрнандес. - Ул иде диярлек шоке. Кайчан турында сүз бара пулевых ранениях, кирәк түгел, борчылу турында шоке ".
  
  
  Аңа кивнул. "Без булдырабыз керергә, аны күрергә?"
  
  
  "Әлбәттә, әлбәттә!" - просиял Эрнандес, повернувшись к Келли һәм, махнув аларга ягына көне коридорда. «Зинһар, керегез».
  
  
  Келли ишекне ачты һәм керде зур просторную бүлмәгә белән больничной койкой урталыкта. Жалюзи иде задернуты, һәм прикроватной тумбочке у түшәк горела лампасы сәгатенә.
  
  
  Тина Бергсон иде үзе, хәтта, әгәр ул иде закутана бик катлаулы ак льняную ткань, һәм күкрәгенә укрыта больничными одеялами. Ee чәч иде распушены өстендә подушкой - ореол тирәсендә пряденного алтын.
  
  
  Без керде, у нах иде закрытые күзләре, әмма ул ачты ih, без караган бу нах өстән аска таба.
  
  
  Ee караш сезгә мине. «Мистер Пибоди», - диде ул.
  
  
  Аңа кивнул. "Мин бик шат күрергә, дип, син шулай яхшы выглядишь".
  
  
  Ул попыталась улыбнуться. «Иде... иде...» Һәм күзгә навернулись күз яшьләре.
  
  
  Аны, аның янына килеп, югалган. «Тина, бу кот очкыч хәл иде. Син отель миңа нидер?»
  
  
  Аның тавышы иде шепотом. «Миңа шулай оят. Мин...» Ул умоляюще књрсђтте безне.
  
  
  Аны повернулся. «Яхшы. Чистартырга бүлмә. Ул сөйләшергә тели минем белән ялгыз калу».
  
  
  Хуана выпрямилась. "Һәм мин."
  
  
  Безнең карашлары очраштылар. «Сылу, Хуана. Калганнары - вон!»
  
  
  Эрнандес һәм Келли послушно чыкты аша бүлмәләре белән хатын-кыз шул ак формада.
  
  
  Аны алды Тину кулын. «Нәрсә, Тина? Ни сиңа оят?»
  
  
  Бермәлне миннән. «Подвох», - диде ул. «Уен, аңа без уйнадык».
  
  
  "Уен?" Аны ишетте сәбәпләрен һәм ровный голос Хуаны.
  
  
  «Әйе», - киеренке узды диде Тина.
  
  
  «Сөйлә безгә турында уйный», - дип боерды аны әй.
  
  
  «Бу бик идея Рико. Мин тотам, ул напуган һәм белә, кемдер үтерергә омтыла эго»
  
  
  "Ничек ул таныдым?"
  
  
  «Бу инде кулланып караган».
  
  
  «Яхшы. Ул подозревал, кемдер үтерергә маташа эго. Аркасында эго килешү нигезендә, безнең белән?»
  
  
  «Әйе», - сызып ќибђргђндђ ул.
  
  
  «Әгәр ул белә, кемдер җыена эго ударить, ни өчен ул эләккән откровенными бу ловушку?»
  
  
  «Ул эшләмәде», - диде Тина. «Ул түгел эләккән ловушку. Шул эш».
  
  
  Аны повернулся һәм уставился бу Хуану. Минем баш зародилась сәер фикер. Аның ныклы сжал кулын Тины.
  
  
  «Продолжай», - аралыгында аның сл.
  
  
  «Бу түгел иде Рико, яхтада», - диде, ниһаять, Тина, умоляюще закатывая күзләре.
  
  
  Tack! Гаҗәп тә түгел, барысы да булган, шулай тиз!
  
  
  "Юк?"
  
  
  Кеше белән алар сез әйткән түгел иде Рико Корелли. Бу кеше булды, аның Рико белми иде күп еллар. Эго исеме Базиллио ди Ванесси. Сицилиец.
  
  
  «Ә нәрсә турында Рико? Ул яхтада?»
  
  
  "Юк. Рико залында узган Сьерра-Неваде. Ничек гына очрашу яхтада бетте, без хәбәр итәргә тиеш иде эго - ул чакта сез һәм ул очраштылар иде бу тау чаңгысы курорте. Бу алдан очрашу сынау иде. Колода Рико кулланды Гернини ".
  
  
  "Гернини?"
  
  
  «Әйе. Ә - ничек бу? - близнец!»
  
  
  «Двойника», - диде Хуана.
  
  
  «Әйе! Сез беләсезме, белү маташа микән кем дә булса үтерергә Рико. Күрәсезме?»
  
  
  «Яки үтерергә мине», - дип уйладым мин.
  
  
  "Бу, асылда."
  
  
  - Димәк, мертва Ванесси түгел, ә Корелли?
  
  
  Ул диде: «Әйе. Бу дөрес».
  
  
  Хуана оттолкнула мине һәм встала у түшәк. «Син лжешь», - огрызнулась ул. "Мин шуны әйтә алам."
  
  
  Тина яртылаш приподнялась бу чүп-чар белән дикими күзлегеннән. "Ни өчен син шулай минем белән, халкын да, халкың?"
  
  
  «Сез сөйләгез, правда! Корелли мәет! Һәм сез пытаетесь подставить безнең ярдәмендә фальшивки!»
  
  
  "Бу дөрес түгел! Чынлап әйтәм!" Зат Тины иде покрыто аннары.
  
  
  "Мин ышанмыйм!" Хуана авыр давила.
  
  
  «Рико хәзер Сьерра-Неваде. Чыгардык эго белән яхты бу Валенсии. Аның алам расларга бу»
  
  
  "Ничек?"
  
  
  Аны... аны...» Тина түзмәде. Ул башыннан всхлипывать.
  
  
  "Ничек?" - воскликнула Хуана, наклоняясь һәм нык тряся аны.
  
  
  Тина вздрогнула һәм застонала караганда больно. Аның күз яшьләре текли. "Бу дөрес!" ул всхлипнула. "Корелли исән!" Хәзер ул ачыктан-ачык плакала. «Бу Валенсии бар язылу турында эго уходе белән яхты!»
  
  
  Хуана выпрямилась, аның күзләре сузились, әмма бик канәгать калдылар. «Без булдырабыз бу тикшерергә».
  
  
  Аны сак оттолкнул Хуану ягына, бросив бу нах многозначительный һәм понимающий караш. Хуана иде смелой, һәм миңа бу нравилось. Хәзер без белгђн, дип Корелли исән.
  
  
  "Кайда ул?" Аны дип сорады Тину.
  
  
  «Мин-диде сезгә. Бу Сьерра-Неваде». Ee күзләре закатились от ужаса.
  
  
  "Ләкин..."
  
  
  «Ул әйтер миңа, ул анда сезне каршы».
  
  
  "Ул-инкогнито бу курорте?"
  
  
  Тина отчаянно кивнула. «Әйе, Әйе! О, мистер Пибоди, миңа бик кызганыч, барысы да башланып китми шулай».
  
  
  "Син тиеш!" - огрызнулся мин.
  
  
  "Сез пойдете шунда өчен каршыларга эго?"
  
  
  "Безгә нәрсә өчен!"
  
  
  "Юк?" Ee зат рассыпалось.
  
  
  "Юк!" Аны иде категоричен.
  
  
  "Ни өчен, нигә юк?" Ул янә расплакалась. «Ул... ул... убьет мине!»
  
  
  «Әйе», - диде тыныч кына мин. «Мин ышанам, ул булачак».
  
  
  Башлыгы биш
  
  
  Нетолько проецировать мысленные дулкын тирәсендә үзенең баш мие өчен ят. Аның пробовал бу еллар, тик нәтиҗәсе булмаган. Әмма бу вакытта аны белә тиеш мин аралашырга белән Хуаной Риверой ярдәмендә генә мозговых дулкыннарның - чын экстрасенсорного кабул итү.
  
  
  Аның устремил караш, аның йөзе бик хакта уйлана. Аның уйладым: «Приди аңа ярдәмгә, Хуана». Син әйбәт егет;
  
  
  Хуана књрсђтте миңа, раскрасневшись, гүя менә иде неловко, ир-ат шулай ук аны игътибар белән карый.
  
  
  Аның, белә минем первоначальная фикер түгел проникла. Мөгаен, син минем заблудший
  
  
  
  
  
  егет, әмма.
  
  
  «К ассызыклады болар барысы да», - дип уйладым аны, ниһаять. Миндә шундый хис, ул поймала бу.
  
  
  Аны повернулся к медальләр алуга төп дәгъвачы санала һәм огрызнулся: «Безгә нәрсә өчен!» Аны кабат-диде. «Все кончено. Сез солгали безгә соңгы тапкыр. Бернинди очрашу».
  
  
  Күзләре Хуаны сузились, һәм ул якын иде күзәтеп, аның мыслительными процесслары белән, әлегә ул пересекала извилины уеннар һәм встречной уеннар.
  
  
  «Подожди туктагыз», - тиз диде ул. «Без алмыйбыз генә чыгып китәргә Испаниягә дә күреп мистера Корелли!»
  
  
  Тина перестала рыдать һәм өмет белән књрсђтте миңа.
  
  
  Аның уставился бу Хуану, ничек бакча червяка на свежем салате. "Ах, әйе, без булдырабыз!" - бит диде, мин. «Алар солгали безгә, бу җеп».
  
  
  «Әмма буларак турында мәгълүмат, аны бирергә тиеш, безгә Корелли?»
  
  
  «Безгә бу кирәк түгел».
  
  
  «Сиңа бу кирәк түгел, - взмолилась Хуана, - тик миңа бу кирәк! Аның тегесе, кемне җибәрдек бирегә артыннан. Син нибары тән сакчысы!»
  
  
  Аны взглянул бу Тину күрү өчен, ул ничек восприняла безнең маленькую драматическую импровизациясенә охшаш. Ул әверелде тамашачы бу быстром теннисном матчында.
  
  
  «Мин свяжусь белән AX», - прорычал мин, делая, нидер кебек позднего винтажного «Богарта». "Торак пункты россия чистартылды!"
  
  
  "Йөрәктән сөйләшергә, алар белән!" - диде Хуана, инде буларак взволнованной. "Мин бик күп нәрсәләр куйды картасына!"
  
  
  «Без сөйләшергә тиеш түгел шул аның», - неохотно диде мин, махая медальләр алуга төп дәгъвачы санала.
  
  
  «Миңа барыбер, кем ишетә! Бу минем план!»
  
  
  Аның уйладым, делая төре, дип взвешиваю нәтиҗәләре. Ниһаять, аңа әйтте: «Син чыннан да телисең сарыф белән очрашырга Корелли?»
  
  
  Хуана кивнула. «Әлбәттә! Җиңел, чөнки син испортил беренче очрашуны...»
  
  
  "Ә син?" - перебила аны мөрәҗәгать итеп, медальләр алуга төп дәгъвачы санала. «Нинди гарантия аласыз бирергә безгә встретитесь белән чын Корелли бу Сьерра-Неваде?»
  
  
  «Мин инде дип, сезгә! Сез белерсез, кайчан алачаксыз дөрес мәгълүмат».
  
  
  Аны пожал җыерып.
  
  
  - вмешалась Хуана. - Безгә кирәк, очрашырга белән Корелли, - диде ул. "Минем өчен бу кот очкыч хәл итү мөһим!"
  
  
  «Яхшы кыз», - дип уйладым мин. Саклап бесстрастное зат, аның наклонился өстендә Тиной. «Без ясыйбыз, тагын бер узды».
  
  
  Ул облегчением закрыла күзләре һәм дип елмайды.
  
  
  «Сиңа туры киләчәк тыгыз хезмәттәшлек итәргә безнең белән, Тина, - диде аны әй. «Юк сәбәпләр предполагать, дип убийца хәзер өйләренә барачак. Ул да тапканчы үтерергә сине».
  
  
  Хуана нахмурилась. «Ни өчен? Әгәр эму сумны үтергән өчен Рико Корелли, ул отработал үзенең контракт».
  
  
  «Әмма ул, һичшиксез, белер турында үз ошибке. Мафия белә Корелли, исән - яки тиздән үләргә тиеш. Ул чакта киллер булачак преследовать Тину өчен китерергә эго к Корелли!»
  
  
  Тина фыркнула.
  
  
  «Без поставим саклауга әлеге бүлмәдә», - дип игълан итте минем. «Мин әйтәм Митчу Келли».
  
  
  «Әмма обученный убийца ала проникнуть кая теләсә. Ничек каравылчы белер өчен хема тотарга?» - дип сорадым Хуана.
  
  
  Аның нахмурился. «Без төшенчәләр юк, кем убийца. Эму гади туры киләчәк беркемне дә подпускать».
  
  
  «Әмма без беләбез», - диде кинәт Тина, садясь һәм морщась нче больно каршындагы внезапном хәрәкәттә.
  
  
  Без Хуаной повернулись янына белән ачык ртами. "Беләсеңме нәрсә?"
  
  
  «Кем убийца. Бу кеше исемендәге Комар. Булырга тиеш. Ул профессиональ убийца. Эго чын исеме - Альфреддо Москато».
  
  
  "Каян беләсез?"
  
  
  «Чөнки наемный убийца маташа проникнуть бу виллу Рико, бу Корсике алты ай элек. Диварлар буенда күп ловушек һәм җайланмалар, шуңа күрә ул түгел иде эләгү эченә. Тик ул попытался, ул нигез чыбыкларын, алар нишләр инфракрасные фоторәсемнәр. фоторәсемнәр проявились, һәм ул осознал, бу Москато ».
  
  
  "Рико Корелли белә Москато?"
  
  
  «Юк. Алар беркайчан да виделись. Одина тирәсендәге кешеләр Рико билгеле Москато».
  
  
  «Димәк, сез сөйләгез, - дип Москато белми Корелли бу зат һәм уйлый, дип үтергән эго».
  
  
  Тина кивнула. «Мин бу турыда уйламадым, ләкин әйе, аны иде шулай», - диде.
  
  
  Әле сез беләсезме турында Москато? Берәр нәрсә ярдәм итә ала безгә идентифицировать эго?»
  
  
  Зат Тины булды розовым. «Эму бик ошый кызлар», - дип белдерде ул.
  
  
  "Берәр күп, бу нәрсә?"
  
  
  «Эму ошый парлар», - смущенно выпалила Тина.
  
  
  "Бу парах?" - күңелле дип сорады мин.
  
  
  "Бу түгел, кызык!" - кискен диде Хуана.
  
  
  Аны кабат повернулся к медальләр алуга төп дәгъвачы санала. "Бар привычка к трехэтажному сексу?"
  
  
  «Әйе», - диде Тина. «Бу аның белән бәйле. Ул моны һәр тапкыр керешер алдыннан китәргә эшкә. Бу эго расслабляет».
  
  
  «Бәлки, без алачакбыз кулланырга моны белү өчен, табарга, аны керткәнче ул табар, безне».
  
  
  "Таба безне?" - тупо раслады Хуана.
  
  
  «Ул, әлбәттә, янә попытается таба юл Корелли. Чөнки ул белми эго гашыйк». Аның уставился бу тәрәзә белән ставнями. «Һәм иң гади ысулы тоту Корелли бу күзәтергә безнең».
  
  
  Күзләре Хуаны загорелись. «Аннары без күрербез үзләрен Малаге, һәм ул бара безнең якта».
  
  
  «Юк. Башта без эго табарбыз». Тик миңа да кирәк иде", - дип,-дип торганнары да бар. «Тина, минем белән элемтәгә керергә әлеге Корелли?»
  
  
  Бермәлне. «Сезгә керүен көтәргә кирәк әле ул гына да түгел, позвонит миңа».
  
  
  «Әмма ничек ул белер, син кайда - мин тотам, спрятан бу махсус клиникада?»
  
  
  Ул пожала җыерып. "Ул булачак. Аның алам бу гарантияли"
  
  
  «Мин теләмим күтәрелер өчен тау чаңгысы курорты һәм көтәргә эго анда», - диде мин.
  
  
  «Табиб", - ди аша берничә көн минем белән барысы да тәртиптә булачак».
  
  
  Аңа кивнул. «Без ул чакта бер. Ә әлегә без карыйк прихлопнуть Москита. Аны иде отель өчен ул юкка чыга, әлегә без моның өстендә эшлибез митингом».
  
  
  * * *
  
  
  Аны тиз арада мәгълүмат бирде Митча Келли
  
  
  
  
  
  
  һәм бер минуттан ул инде телефоннан сөйләштем әле, обманывая коменданта Малаги өчен ул кушты члену Гражданлык гвардия присматривать өчен Тиной Бергсон. Юлда отель аның сөйләде Келли турында юнәлештә операция.
  
  
  Ул әйтте, ишетмәдем, дип The Моск иде Малаге, тик, әлбәттә, ул гына да түгел, берәүдә бернинди хисләр, бу районда. Киресенчә, ул уйлады, чөнки аның эго критикую. Аның ышандырды аны юк, дип.
  
  
  «Преисподняя», - диде ул. "Нишләп сиңа гына карарга?"
  
  
  "Нинди ќинаятьчел дөньяны?"
  
  
  «Рагу буенча Малаги», - диде ул. «Вотум каян алар да таныйлар турында Комаре. Тегүче, сез Хуаной выглядите бөтенләй законно. Сез алыр парочкой развратных эмигрантов, пытающихся нанять телохранителя. Минем бар контракт, ул белә тушеное ит наизнанку. Эго исемем Диего Перес. Карале, аны пришлю эго сиңа бүген кич. Ул сине окружит ».
  
  
  Аны взглянул бу Хуану, бөтен чопорная һәм киеренке аркасында минем ирләр шовинизмом.
  
  
  «Яхшы. Әйдәгез, карыйк».
  
  
  Без молча тәмамлады сәфәре кылды.
  
  
  Ничек гына кайттык отель, аны ишетте шалтырату телефон.
  
  
  Бу бик Келли.
  
  
  «Одина. Аның диде сделку белән Диего».
  
  
  "Әйбәт."
  
  
  «Ул арту биш футов җиде дюймов, гладкий бу төре белән крошечными њстергђн һәм бик акыллы. Түгел позволяйте галстукам кертергә сезне заблуждение».
  
  
  "Дөрес"
  
  
  «Ике. Аның әле генә расшифровал сигнал Интерполның».
  
  
  "Интерпол?"
  
  
  «Мин җибәрдем, аларның тасвирламасы мертвеца белән бергә отпечатками. Бу Корелли. Бу Ванесси, яхшы»
  
  
  Аңа кивнул. «Димәк, Тина ди дөреслекне».
  
  
  «Әйе. Уңышлар сиңа бүген кич, Нигы».
  
  
  * * *
  
  
  Диего Перес булып чыга-нәкъ менә теге, кем дип атады Митч Келли - нәкъ выглядящим типом эскорта, ул йөртеп, соклангыч, тик дөрес кием-салым һәм поддерживал даими агымы несущественных әңгәмәләр өчен развлечь күрсәтермен, бу очракта Хуану Риверу.
  
  
  «Аның Диего Перес», - диде ул миңа, кайчан аның впустил аның.
  
  
  "Ничек эшләр?" Аның диде. «Бу минем хатыным Хуана».
  
  
  «Гүзәл туташ», - диде ул поклоном. Аның украдкой взглянул бу Хуану. Ул пыталась йљзен саклап калырга неподвижным, әмма күрдем, ничек эчендәге вспыхивает гнев. Ул подозревала, мин смеюсь, аның өстендә.
  
  
  «Мистер Келли хәбәр итте миңа максаты-безнең кичәләр, - кыскача диде Диего, тенциаль взглянув миңа.
  
  
  "Нәрсәдән башларга?" Аны дип сорады.
  
  
  Ул атады урын, һәм без такси чакырыла, һәм мондый уен аңа. Диего сидел белән Хуаной, сиял һәм болтал испан, аннары инглиз телендә. Аның карадым бу тәрәзә.
  
  
  Бу Малаге, сез чыннан да түгел, беләсезме, анда майсыз, томалап пешергән ризыкларны начинались һәм анда заканчивались клублары. Без башладылар ресторан төре белән бүгенге Средиземное диңгез янында гаванью, районда шәһәр исеме астында Ла-Малагета. Кояш зашло өстендә поверхностью Средиземного күлмәк, һәм без чыршы морепродукты һәм эчтеләр, шәраб һәм коньяк. Официанты шәмнәр кабыздылар бу төсле очках, һәм табигатькә төн.
  
  
  «Минем идея бар, Диего, - диде мин.
  
  
  "Идея?" Диего башлады улыбаться. Эму нравились интриги.
  
  
  «Мин хәлле америка турист. Бу күренә буенча теге, ничек аны разбрасываюсь акчалата. Аның гуляю, хатыны белән. Әмма миңа кызык түгел, хатыны белән. Аның телим уложила йокларга гына түгел, простую крестьянскую кызны. Аның ике телим!"
  
  
  Диего иде, мактап туялмый. "Әмма сез ничек объясняете барында сезнең хатыны, сеньор?"
  
  
  «Ул синең белән, Диего».
  
  
  Эго зат расплылось бу сияющей улыбке. "Ах!"
  
  
  «Һәм без табабыз, ике кыз эшләүче парах, без ачыклыйбыз, сораган иде микән ih чыгыш ясый, соңгы берничә көн, бигрәк тә атнада төнлә».
  
  
  "Мин күрәм!" Зат Диего выражало соклану: «Алайса, киттек».
  
  
  «Чынлыкта. Карарбыз, алга таба ни булыр».
  
  
  Без башлады йөри дискотекалар бу Малаге. Европа дискотека - бу, асылда, темное урын белән түбән потолком һәм бик зур булмаган санда тәрәзәләр. Кечкенә столики игелә тирәсендә платформа уртасында. Белән потолка свисают иң төрле безделушки, - сушеный мох, ремни, веревки, подвязки, стринги, бюстгальтеры, плети, барысы да диярлек, дип белдерде гына була вообразить.
  
  
  Һәрчак кайдадыр шау-гөр килеп яңгырый музыка белән стереофонической кассеты. Громкоговорители излучают шау-барлык юнәлешләрдә тирәсендә скрытых ниш. Стробоскопы мигают разноцветной подсветкой барлык яклар. Бу диварлар проецируются төсле слайдлар белән обнаженными телами һәм парами төрле позах полового акт. Шау-фантастик.
  
  
  Аннары барысы да стробоскопы выключаются, һәм сәхнәгә чыга төркеме гитаристов. Дә уяна биюче фламенко - ир-ат яки хатын-кыз.
  
  
  К полуночи без үтте полдюжины урыны белән отрицательными нәтиҗәләре.
  
  
  "Яхшы?" Күпмедер вакыт узгач, аны дип сорады Диего.
  
  
  «Башка берни дә сеньор», - диде ул. «Аңлаешлы итеп бик күп хатын - одиночные, парные, хәтта тройные, әмма соңгы вакытта беркем дә чыгыш ясаган өчлек».
  
  
  «Шулай итеп, без карыйк тагын бер тапкыр».
  
  
  «Бездә тәмамланды урыннары». Күзләре Диего прищурились. «Минемчә, без авыз Торремолинос».
  
  
  "Кайда ул?"
  
  
  «Бераз көньяктарак. Яр буенда Коста дель Тоз».
  
  
  "Тагын дискотекалар?"
  
  
  «Иң яхшы. Тере. Хайван. Развратное».
  
  
  Аңа кивнул. «Яңгырый яхшы. Киттек».
  
  
  Мәсәлән, сәгатенә утыз без кергән урынны полпути буенча төп урамындагы Торремолиноса. Бу мрачное урын. Күселәрнең идәнгә басарга курка ходили взад һәм алга идәнгә басарга курка, свешивающихся белән потолка янында бара каршында.
  
  
  Люминесцентные раскрашенные урындыклар һәм өстәлләр блестели караңгыда. Танцовщица фламенко испарилась гади бер адым кала
  
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  s ка кечкенә генә сәхнәдә үзәгендә бүлмә. Бу диварны проецировали слайд ике лесбиянок бу экстазе. Көчәйтелгән гитарная музыка соревновалась белән безумным оплакиваем беркайчан да существовавших җырчының ачык күренгән попытке оглушить барлык покровителей.
  
  
  Без опустились, заказ биреп сангрию һәм карарга булдылар.
  
  
  Диего юкка чыга.
  
  
  Без Хуаной уставились берсен бүгенге берсен.
  
  
  Минем кешедә схватила минем өчен эчтђге. Аның кискен чак кына арттарак басып торган, пораженный көтелмәгән кеше контактом.
  
  
  «Алар миндә бар,» - диде Диего миңа на ухо.
  
  
  Аны прикоснулся к кулымда Хуаны, предупреждал аның өчен ул үскәндә анда, һәм последовал өчен Диего бу темноту. Сбоку нче дискотекалар да кертелгән иде кечкенә дверной проем. Диего үткәрде мине аның аша без үттек буенча темному коридору бу бүлмәгә ахырында. Өстәл артында сидела хатын-кыз неопределенного яшьтәге грязном, рваном костюме фламенко. Бу стонать өстендә ee аягы светился көтелә электрический брылев. У нах идек, кара чәч, кара күзләре һәм кара капчык астында алар.
  
  
  «Бьянка», - диде Диего. «Бу ир-ат».
  
  
  Бьянка устало дип елмайды. «Син миңа нравишься», - диде ул.
  
  
  Аның елмаеп куйды. "Сезнең иптәш?"
  
  
  «Ул да әйбәт, ничек аны, ә ул булачак, анда».
  
  
  "Аның исеме?"
  
  
  "Карл". Ул пожала җыерып.
  
  
  «Бьянка», - диде мин. «Син тиеш, яхшы. Мин теләмим тотарга акча юкка».
  
  
  "Не тратьте акча юкка өчен Бьянку һәм Карлу!" хатын-кыз фыркнула. «Без яхшы. Бик әйбәт».
  
  
  "Мин теләмим сөючеләр!" Аның диде. «Мин телим белергә эшләде микән сез бергә элек».
  
  
  «Әлбәттә, без бергә эшлибез», - диде Бьянка, успокаивающе махнув миңа кулы белән. «Кайгырмагыз, бу хакта. Без поделим акча».
  
  
  "Күпме?"
  
  
  «Җиде мең песет өчен акциясен сатып алды».
  
  
  "Бу бик күп! Аны белергә тиеш, хорош микән син!"
  
  
  «Слушай, син кемне дә булса спроси ...»
  
  
  Диего әйтте: «Кем, Бьянка? Синдә тәкъдимнәре бар?»
  
  
  «Әлбәттә, минем өчен тәкъдимнәре бар! Бу француз яши Марбелье».
  
  
  Аны покачал аягы. "Мин ышанмыйм, безнең бер-француз!"
  
  
  Ул смеялась. "Бу бик яхшы. Аның балалар!"
  
  
  Без Диего жалели җыерып.
  
  
  «Әй, - диде ул. «Бар иде бер, ул әйткәннәрне кичә генә! Карл аны. Чын ублюдок, ул иде! Ул отель барысы да! Һәм шунда ук! Турында, дим, сиңа...»
  
  
  "Кем иде ул?"
  
  
  Ул нахмурилась. «Мин белмим. Ул да атады безгә үз исемендәге. Ул кара егет. Беләсең. Күренә итальянцем яки нәрсә бу үзенчә. Түгел сөйләде буенча-испански».
  
  
  Аны взглянул бу Диего, һәм ул опустил веко бер күзе.
  
  
  "Кайда ул яши?" Аны дип сорады.
  
  
  «Без аннан бу виллу ачылды, биредә Торремолиносе».
  
  
  Аның порылся бу кошельке һәм вытащил ун мең песет. «Бирегез миңа адрес, - диде мин, - һәм үзегезгә калдырыгыз ун мең».
  
  
  Ee күзләре да киңәйде, һәм ул күрдем, ничек аның лбу чыгыш ясады пот. Ee иреннәре иде влажными нче слюны. Ул разрывалась арасында жадностью һәм куллануга бик сак карыйлар. Хәзер ул подозревала, дип аны булырга мөмкин иде күбрәк гади покупательница белән странными сексуальными желаниями. Әмма аны күбрәк кызыксындырды акча караганда шик юк.
  
  
  Ул потянулась өчен акчалата.
  
  
  Адрес?"
  
  
  «Мин белмим аның адресына. Аны... аны отвезу, сине шунда».
  
  
  Аның вернул акча төшергән биш мең. «Калганы, без доберемся шунда, Бьянка».
  
  
  Диего выглядел озадаченным. «Сеньор. Ә нәрсә турында башка сеньоры? Синең...?»
  
  
  «Вернись шунда, Диего, һәм забери аның өенә аша ярты сәгать».
  
  
  Аны кулга әгәр кем дә булса эшләрегезне тикшереп күзәтүче өчен Диего, ул последует артыннан һәм Хуаной кире отель.
  
  
  Аның схватил Бьянку кулын, һәм без чыктык аша заднюю ишек дискотекалар.
  
  
  Урамда бик караңгы. Неоновые утлары освещали фасадын, әмма сзади ул иде диярлек черным, ничек смоль.
  
  
  Бьянка диде: «Подожди монда».
  
  
  Ул киткән, аша полминуты өйгә подъехало такси, һәм ул помахала миңа кулы белән.
  
  
  Аның sel янында, чувствуя затхлый исе ee макияжа, ee банкта, һәм аның киемнәре.
  
  
  Ул сөйләште белән таксистом, вьехо белән грустными күзлегеннән, бу берете, һәм ул урыныннан кузгалды, петляя буенча тар улочкам, әйдәп баручы к предгорьям шәһәр читендә. Без чыкты буенча спа-өлешендә Торремолиноса һәм кергән пригородную яшәү өлешен карадылар.
  
  
  Ун минут Бьянка наклонилась алга һәм хлопнула таксиста буенча плечу.
  
  
  «Акви! Тавыш бирү».
  
  
  Ул остановил такси.
  
  
  "Әнә тегесе?" - дип аны, Бьянку, опознав виллу да, аны ул указывала.
  
  
  Ул кивнула.
  
  
  "Ир-ат - ул анда бер яши?" Аны дип сорады.
  
  
  «Бу, асылда. Күбрәк беркемне дә юк».
  
  
  Аның тапшырды әй, биш мең песет, чыкты буенча такси, заплатил шоферга һәм помахал аларның икесенә дә, әлегә алар бара.
  
  
  Такси исчезло.
  
  
  Аның тикшерде бу наплечную кобуру. «Люгер» көттем.
  
  
  Вилла, аны зафиксировал Бьянка, яклады үзе кечкенә генә лепной йорт, окруженный ухоженным бакчасы мөдире. Йорт каршында иде ачык капкалар.
  
  
  Аның керде.
  
  
  Өйгә караңгы иде.
  
  
  Аның обошел урап. Ап-ачык иде, дип обитатель йорты йә урамда, йә йоклый бу чүп-чар.
  
  
  Аны выглянул анда тәрәзә һәм күрдем кухню һәм ашханә.
  
  
  Икенче тәрәзә выходило шул йокы бүлмәсе оештыру, һәм кемдер спал бер чүп.
  
  
  Аның огляделась, күңелебезнең, дип, минем өчен беркем дә түгел, эшләрегезне тикшереп күзәтүче. Аннары ясап, һәрберсенә тиешенчә мөмкин кадәр азрак тавыш та керми, аны минем янга килеп, к кухонному окну һәм попытался эго ачарга.
  
  
  К минем удивлению, ул отпущен һәм наина ельцина наружу.
  
  
  Аның пролезла.
  
  
  Секс бу вилле иде выложен плитка, һәм аның беззвучно аңа опустился. Аны игътибар итте
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  вытащил үзенең «Люгер» һәм таба килә башлады к көнне коридор бу задней өлешендә кухня.
  
  
  Ишек спальни иде приоткрыта. Аның бик тиз үтте аша нах шул йокы бүлмәсе оештыру һәм выключатель дип билгеләп үтте янында көне. Поднес свой кусок бу караватка җитештерүче һәм включил брылев.
  
  
  «Замри», - диде мин, та уйлап тормастан, дип аның кул астында булырга мөмкин корал.
  
  
  Бернинди хәрәкәт. Берни дә. Аны карадым. Сергей, заливавший бүлмәсен күрсәтте миңа, ни бар, һәм миңа начар булды. Кеше, ул лежал шул чүп-чар, күбрәк иде. Мендәре һәм постельное эчке кием иде сдвинуты өскә таба өчен походить бу спящего.
  
  
  Чувствуя вакытта абсолют паники, аның, ул арада к яктылыкка өчен эго түли.
  
  
  Тавыш артта калды минем раздался артык тиз. Хәер, аның вращался шулай тиз кебек иде, поворачивая «Люгер», тоту өчен кем иде ул безгә иде, аны да тәмамлады хәрәкәте. Аның погрузился бу темноту мизгелдә каты металлический предметы эләккән миңа череп.
  
  
  Беренче, мин аңладым килүгә, үз аңы, иде дип, мин алмадым суларга. Ә аннары обнаружила, дип, минем дә болит гол. Өченче, үзем дә тойдым, бу нигезләмә, анда минем гәүдәсен скручено. Аның сөргендә бик тыгыз киңлегендә, анда чак рунзе урыннар өчен минем ноющих черегән сөякләрен.
  
  
  Аның задыхался, омтылып, ул һава суларга, чиста томан аша агулы парлар, окружавший мине.
  
  
  Аның күзләрен ачты, башта берни дә күрдем. Минем күзләре защипало, затуманились һәм переориентировались. Кинәт аны аңладым, дип әйтә алмыйм пошевелить куллары һәм аяк.
  
  
  Омтылып, ул утыра ала откровенные, аны күргән тусклом яктылыгында, мин застрял алгы сиденье бик кечкенә Volkswagen. Двигатель эшли, әмма машина түгел двигалась.
  
  
  Аның закашлялся һәм попытался прочистить тамакны, әмма булдыра алмый.
  
  
  Выхлопные газы! Бу фикер мелькнула минем баш, һәм ул авылларны, кискен выпрямившись, әнисенә карап тирәсендә, беренче тапкыр татарстанга ничек шланг вонзается якын ябык тәрәзә.
  
  
  Выхлоп лился аша шланг бу фолькс. Аның шактый таныш һәм бу хакта автомобильләрендә, аңлау, алар диярлек воздухо - һәм водонепроницаемые эчендә. Ә килү белән угарного газ минем вакыт аз кала иде.
  
  
  Минем запястья һәм лодыжки иде бәйле тугими веревками, связанными бергә, шулай булгач, ләкин мин њгез елы преследующего бычью этне. Аны протянул кулын, омтылып, ул схватить ключ бу замке зажигания өчен вывернуть аның, әмма ул алмады маневрировать лодыжками шактый югары чикләрдә машиналар җитү өчен ачкыч.
  
  
  Аның лежал һәм авыр дышал нче отчаяния. Аның, белә минем булмаячак карары бирү саф һава, бу җиңел.
  
  
  Аны белә урамында Москит көттем, аша биш яки ун елда ул керде, гараж, ачты дверцу машиналар, выключил двигателе, һәм увез мине кая да булса кайтартуга. Ул мине тулысынча перехитрил!
  
  
  Аны иде дотянуться кадәр лодыжек уң кулы, тик алмады күтәрергә ih шактый югары өчен кешегә кагылырга стального лезвия, беркетелгән к тыльной читтә минем лодыжки. Аның соскользнул белән утыргычлар һәм ударился турында рычаг переключения тапшырулар диярлек потеряв эго формасын.
  
  
  Ә аннары аны кагылды стального лезвия.
  
  
  Аны мгновение аңын, барысы да минем гәүдәсен мучил мучительный ютәл. Минем бөтенләй юк иде вакыт.
  
  
  Лезвие чыкты наружу, һәм ул попытался тасма кисү веревки, удерживающие минем лодыжки. Бер минуттан веревка разорвалась. Аны күбрәк алмады суларга, һәм затаил сулышы. Миңа тљрлесеннђн башы килергә тьма. Хәзер аны чак иде пошевелить пальцами.
  
  
  Окись углерод дәвам итә керергә машинага.
  
  
  Ул чакта минем аякларым чудесным итеп освободились. Аның оттолкнул ih нче запястий һәм нажал бер ногой бу педаль газ. Фольксваген прыгнул, әмма кимсетү ышанычсыз.
  
  
  Аның повернул рычаг переключения тапшырулар шул якка һәм аска таба, бу задний барышы, һәм янә нажал ногой бу педали газ.
  
  
  Фольксваген ата бу закрытую ишек гараж һәм врезался бу нах.
  
  
  Тик ишекне дә ачылды, гәрчә аны ишеттем, треск агач.
  
  
  Аның гнал фольксваген алга.
  
  
  Минем күрү сәләтен көчәйтә янә померкло, ул да диярлек берни дә күрмәдем. Минем җиңел содрогались нче ядовитого пробасы һава.
  
  
  Янә элек, разбей.
  
  
  Көне раздвинулись.
  
  
  Аның әле төн тышкы якта. Алга.
  
  
  Аны кабат включил «фольксваген» задним барышы аша распахнутые көне наина ельцина бу подъездную юлны. Аның затормозил ачык җирлегендә тукталды. Тәрәзә аша вливался саф һава.
  
  
  Уңнан аны күрдем внезапный всплеск кызгылт-сары пламени, предшествовавший звуку ату.
  
  
  Аның разрезал веревки бу запястьях һәм освободил запястья. Аның вырвал ишек һәм опустил тәрәзә, кашляя саф һавада. Бер минуттан руле булып чыкты минем кулда. Аның повернул «фольксваген», зажег святый һәм юнәлдерде эго бу нокта, каян выстрел булды.
  
  
  Кемдер закричал. Раздался тагын бер выстрел. Аның проехал аша подъездную юлны к лужайке һәм таба килә башлады к кустарнику, ул рос янындагы гараж. Аны күрдем, ничек тирәсендә кустов выскочил кеше силуэт һәм побежал буенча лужайке. Аның тотты фольксваген нацеленным аңа.
  
  
  Ул повернулся бер тапкыр, аны испуганное зат осветилось яркими фарами машиналар. Бу иде невысокий темноволосый круглолицый ир-ат белән густыми бровями, длинными бакенбардами һәм синей бородой челюстью - Комаров.
  
  
  Ул ата тагын бер тапкыр, ләкин промахнулся, һәм аның бик нык нажал газ. Фольксваген прыгнул алга.
  
  
  Москато зигза
  
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  gged хәзер табарга омтылып, ул укрытие бу маленьком дворике. Аны нажал бу педаль газ иблис Volks барырга iso барлык көчләрне. Аны күреп, ничек ул запрыгнул бу кирпичную диварны һәм перепрыгнул аша нах.
  
  
  Аны төшергән аягын белән педали газ һәм кискен нажал бу кимсетү. Фольксваген повернулся боком, раскопал үлән һәм врезался бу кирпичную диварны, сергей шунда ук погас.
  
  
  Тәгәрмәч минем животе, әмма мин бер җитәрлек дәрәҗәдә тиз арада өчен җитди пораниться.
  
  
  Аның вылез тирәсендә машиналар һәм запрыгнул бу диварны, әнисенә карап бу клубок растительности һәм кустов күрше ишегалдында.
  
  
  Беркемне дә күренде.
  
  
  Аның кайта, йорт эченә керде. Бу спальне аны иде күрергә, анда аның хранил һәм анда таба Комаров барып, ничек бәрде мине. Аны тапкан үз Люгер идәндә, анда аның эго уронил.
  
  
  Аның күтәрде эго башлады чыгарга аша спальни, планируя үткәрергә ловушку өчен Москато. Иртәме-соңмы эму кайтырга туры киләчәк.
  
  
  Кинәт аны аңладым, бу йорт аның бер генә түгел.
  
  
  Коридорда басып ир-ат, улыбаясь миңа.
  
  
  Беренче, мин күрдем иде Webley Mark VI, бик смертоносное корал. Якын шунда ук аның сосредоточился бу ир-атка, держащем пистолетын.
  
  
  Бу иде эре, импозантный, ир-плаще белән поясом. Ул сжимал «Уэбли», диярлек небрежно, әйтерсең, бу түгел иде, - дип башкача ничек визит карточкасы, нацелив эго ачыктан-ачык миңа тормышта.
  
  
  Алты
  
  
  Бар иде длинное диярлек тощее зат белән темными күзлегеннән һәм волнистыми волосами, небрежно спадающими прядью бу өлешен. Шул ук вакытта, гәрчә кызы икән эго, зат иде неподвижны бу невыразительной битлек беспристрастности, аның иреннәре иде чабылган бу плоской улыбке.
  
  
  «Ул летал», - күңелсез, - диде ул бик британском инглиз. «Хәзер бу иң глупым белән сезнең яклар өчен позволить эму сбежать».
  
  
  Аңа помахал эму кулы белән, стараясь түгел целить аңа үзенең. "Алмассызмы сез өемен әлеге узачак белән минем тормыш?"
  
  
  "Нәрсә? Ах!" Ул елмаеп куйды. Уэбли скользнул бу бокова минут түли белән поясом һәм юкка чыга. "Сез америкалы, шулай түгелме?" Ул казался опечаленным бу идеясе.
  
  
  «Әйе. Һәм мђгънђсе юк обвинять мине побеге. Әгәр син ворвался бу коридор, ничек Q E II, аны иде эго үтергән!»
  
  
  Ул пожал җыерып. «Ярар, нишлисең, кайвакыт шулай да була, шулай түгелме?» Ул киң итеп елмаеп куйды. «Син думаешь? Пойдем артыннан? Мөмкинлегебез бар?»
  
  
  «Ул инде ерак биредән», - диде мин. «Куркам, без булдырабыз онытырга эго».
  
  
  Ул игътибар белән мине үзе. «Мин нәрсә беләм сезне, дружище. ЦРУ? Хәрби разведка?»
  
  
  Аны тыныч кына әйтте: «Мин америка турист. Нәрсә турында син, халкын да, халкың?»
  
  
  Ул посмеялся. Алма эго адама подпрыгнуло өскә һәм аска таба, кайчан аның максаты-запрокинулась. Бу иде зур, матур, ир-типично британском стилендә белән твидовым твидом. "Сез безне имеете малейшего тапшыру, шулай түгелме?"
  
  
  Ул вздохнул. «Тегүче побери. Аның Парсон. Барри Парсон. Британия гражданы. Ялда Испаниядә. Ә син?»
  
  
  «Джордж Пибоди. Нәкъ шулай ук аның ышанычлы».
  
  
  Ул раздраженно дип. "Фигня."
  
  
  «Иң делле, әйе», - дип җавап бирде аңа да посмеиваясь. «Биредә караңгы. Телисез икән, эго застолбить?»
  
  
  "Гафу итегез мине зинһар?"
  
  
  «Выложите эго. Сез беләсез. Ждите эго монда».
  
  
  «Ах. Ярдәм итәргә күзәтү? Утвердительно. Аны тулысынча синең белән килешәм, древности».
  
  
  «Дәш мине, Джордж».
  
  
  Ул фыркнул. Ул Вакытта «Джордж».
  
  
  Аны пожал җыерып. «Без бер». Аны минем янга килеп, к түшәк һәм селл аның крае.
  
  
  Ул узды mimmo мине һәм рухнул бу мендәр прислонившись спиной к изголовью. Аны ишеттем, ул ничек шарит кесђдђ. Ул вытащил пачку испанских тәмәке, сунул бер көнне авызы һәм тиз зажег озын восковой спичкой. "Ах. Гафу. Дим?"
  
  
  Аны покачал аягы. "Ташладым".
  
  
  "Ничек сез, гомумән, эләккәч, аңа?" - кинәт дип сорады ул.
  
  
  "ВОЗ?" Аның скривился, чөнки белә иде, ничек болар барысы да яңгырый ахмаклык. Әмма һәрчак сак.
  
  
  «Комар», - диде Парсон, чая иде, бөтенләй некомпетентен.
  
  
  "Ярар, нишлисең." Аны күрергә теләдем таба юлын дөрес тышлы дәфтәрен ачып куйды алдыма. «Бу Малаге яши бу хатын-кыз, - диде мин. "Ул кияүдә өчен минем танышлары эшкуар, энергияле. Әмма, кайчан ире башлады уйнарга Швейцария үз любовницей, хатын-кыз булдым үткәрергә интрижку белән мужчиной, аның сез называете Комаром. Хәзер ул шантажирует аны, угрожая турында сөйләү ih романе ире белән. Аның эшлим исеменнән сеньоры өчен мәҗбүр итә Москита туктатырга һәм баш тартырга эго fold paper шантажа ".
  
  
  Сигаретный дим менде һавага. Иде, караңгы, әмма күрдем, дип Парсон растерянно улыбался. Ул янә дип, бик акрын гына, бик презрительно.
  
  
  «Сез беләсез кулланырга клише», - диде ул әңгәмәдә. "Джордж? Джордж, бу кирәк?"
  
  
  «Сез сораган иде правдивую тарихы. Бу правдивая история». Аны повернулся к аңа. "Ә син?"
  
  
  "Ах. Аның." Ул тирән вздохнул. «Нишлисең, Комаров, танылган миңа күп кенә мөнәсәбәтләрдә, әмма алай түгел, ничек зур любитель».
  
  
  «Ярар», - робко башладым мин.
  
  
  "Нигездә, ул, билгеле, миңа, ничек пистолетын prezzolata. Бу ломаное латинское әйтү өчен Tut man / Эго чын исеме - Альфреддо Москато, моннан Москит. Эго җибәрдек аша Рифму өчен, ул монда эшләгән, Испаниядә, тик мин белмим, нинди эш. Москит неаполитанского происхождения "
  
  
  "Тик нигә син охотишься артыннан?"
  
  
  "Бу
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  Башта бу невоенным эш белән, ләкин хәзер ул превратилось бу военизированное эш. Комаров налетел бер аша безнең кешеләр Римэ алты ай элек үтергән эго ».
  
  
  "Одина буенча каршылаячак сезнең кешеләр?"
  
  
  - Хәрби разведка, - коры диде Парсон. «Безне борчый законсыз әйләнеше, наркотиклар Средиземном күп. Кораллы көчләр төпләре тулы бу. Без тырышабыз туктатырга эго икесе дә ахырына башыннан икенче бөтендөнья сугышы. Һәм без идек хәзерге вакытта трубопроводе, кайчан Өч үтерелә Москато ". Парсон задумчиво тукталды.
  
  
  Аңа кивнул. «Аңлашыла. Извинения».
  
  
  "Мин бик Испаниядә узган атнада, без хәбәрнамә алган, дип Москит иде биредә. Аның попытался табарга, аны, тик потерпел неудачу. Аннары, нәкъ шушы кич, минем тәмамланды зацепка, аны берәүдә, сез разговариваете белән проституткой, аны аны тиеш иде, Аны гади допросил аның аннары моннан, ничек ул кайтты на дискотеку һәм килдем бирегә дубле.
  
  
  "Хәрби разведка?" Аның күнеккән. "МИ-6?"
  
  
  «Чынлыкта, биш». Ул елмаеп куйды. «Сез бик проницательны, кайчан турында уйлыйсыз МИ-6. Алтынчы - бу, әлбәттә, шпионаж. Һәм пятерка - ул контрразведка. Дөрес? Хәзер аның тормыйм беспокоить сезне уңаеннан сезнең конкрет идентификационной метки, чөнки мин беләм, сез, янка, кот очкыч хәл щепетильны куркынычсызлыгы мәсьәләләрендә һәм барлыгы шундый. Әмма бу тиеш түгел усложнять безнең мөнәсәбәтләр. Аны тәкъдим итәм эшләргә тандеме һәм дђ заполучить безнең кеше Москато ».
  
  
  "Сезнең нинди боерыклар чагыштырмача Москато?" Аны дип сорады.
  
  
  «Гафу үтенәм? Әйтмәгез. Иң делле, Москито - бик надоедливый уенчы. Миңа әйттеләр санарга эго».
  
  
  "Барлыгы эго?"
  
  
  «Әйе. Устраните эго».
  
  
  "Сез ничек уйлыйсыз, кем тора артыннан?" Аны дип сорады.
  
  
  «Мафиози, һичшиксез. Ул бик күп тапкыр, элек башкарган эш өчен,»әтиләр.
  
  
  «Мин сожалею турында Джастине».
  
  
  "Өч?" Ул күрсәтте миңа тиеш зат.
  
  
  «Кеше, ул үтерелә. Сезнең...»
  
  
  «Турында, Өч Делани. Әйе. Бедный Өч». Парсон вздохнул. «Ярар, нишлисең, ул белә иде, икенчедән, дип ввязывается, кайчан да кушылды, шулай түгелме?»
  
  
  Аны карадым, аңа караңгыда. Аны, кулга иде ахры бу, британиялелђрнећ. Каты югары губа һәм барысы да шундый.
  
  
  "Сез получаете нче үзенең покровителя?" - сардонически дип сорады ул миннән.
  
  
  "Покровитель?"
  
  
  "Заблудшая хатын-кыз?" Ул ясаган паузу. "Сез урынны Москита аны ... мәхәббәт?"
  
  
  Әйтмәгез. Минем тарих белән обложки. «Бу чиста рыцарский штопора», - диде ул елмаеп.
  
  
  «Сез, янка, чыннан да, эксперт белеменә ия булып, излишней старомодной галантностью. Молодец!»
  
  
  Без замолчали.
  
  
  Аша сәгате булдык, дип Москато түгел кайтачак.
  
  
  Ике сәгать узгач, без эчтеләр, минем кунакханә санында. Ул чагында бу тәкъдим «Барри» һәм «Джордж». Аның барлык иде әле подозрительным, ләкин файдам ул китерергә мөмкин мәгълүмат.
  
  
  * * *
  
  
  Хуана сидела бу дверном проеме үз скрытые, чәч спадали әй, җилкәсенә, күзләрен иде төпләре тулы җыелмалары, ә матур йөзе хмурилось.
  
  
  "Бу өрәк пульхритюда?" - вскричал Парсон, размахивая бокалом коньяк.
  
  
  «Бу Хуана», - диде мин. «Исәнмесез, Хуана».
  
  
  «Бу минем сеньора, аның турында сез миңа сөйләделәр?» - дип сорады Парсон катлаулы жестами. Ул иде диярлек, шулай ук исерек кебек аның.
  
  
  «Юк, әлбәттә», - диде мин. "Бу - минем хатын!" Парсон повернулся ко миңа өчен ел саен. Аннары ул якка карады һәм уставился бу Хуану.
  
  
  «Мин сөйлим хәзер! Синдә менә дигән тәме, бабай! Менә дигән тәме!»
  
  
  Аның басты һәм поклонился. «Рәхмәт, Барри. Их, Хуана. Заходи, зинһар. Миңа шунысы кызганыч, мин опоздал. Аны каршы алды, үзенең иске дусты».
  
  
  Парсон ухмыльнулся. «Әйе, чыннан да, минем кадерлем. Бу исем Барри Парсон».
  
  
  «Бу Хуана Пибоди», - диде мин.
  
  
  Хуана түгел инде спал. Ул керде бүлмәгә, бит әнисенә карап мине. "Ни бар?"
  
  
  «Мин расскажу сиңа соңрак, хатын-кыз», - диде мин искәртеп торган әй, аның статусы алдында Парсоном. «Җитә дип әйтә, мин столкнулся үзенең иске дусты Барри Парсоном бөтен Six».
  
  
  «Биш, - диде Парсон.
  
  
  «Биш, берсе - алты, ничек инде мин», - диде. Аның елмаеп куйды. "Безгә кушылыгыз, Хуана?"
  
  
  «Соң инде, мин дә арыдым».
  
  
  «Син выглядишь уставшим», - диде Парсон, алым аңа, һәм пристально беренчеләргә карап, нах. «Син выглядишь бик бодрым». Ул наклонился, приподнял аның подбородок һәм тиз поцеловал бу иреннәре. "Җилдә бармы?"
  
  
  Аны закрыл глаза, көтмичә, шартлау. Шулай да буладыр. Кайчан аны янә күзләрен ачты һәм, күрдем аны, ничек ул елмая Парсону тарта сигарету белән шөгыльләнүче сихри итеп эләкте әй, бу авызы. Испан теле дим күтәрелде тирәсендә эго светящейся верхушки.
  
  
  Аның ошеломленно откинулся бу кушетке. Ни бар белән Освобожденной Хуаной?
  
  
  Хуана хәзер смотрела Парсонсу күзгә аның гәүдәсен иркен һәм выгибалось к аңа. "Сез британец, шулай түгелме?"
  
  
  "Иске Лохматый Лев шул Парсоне!" - диде ул со смехом. Ул обнял ee. «Сез, янка тудырасыз суперпород ана боланнарның».
  
  
  Ул стряхнула аның. "5?" - дип раслады Хуана. "Бездә-юк, димәк, биш?"
  
  
  «Хәрби разведка», - диде мин. "Контрразведка, ә, Барри?"
  
  
  Парсон кивнул. «Бөтенләй фантастическим, атакай. Аны, дим, әйә сез ике түгел, теләсәгез кереп, уй-миңа бу казу һәм эчәргә?»
  
  
  Хуана ачык дип елмайды. "Яратырга."
  
  
  Аның йомшак күтәрде күзләре. "Әйбәт."
  
  
  «Син дә аласың килә, Джордж».
  
  
  «Мин әйтәм», - диде аның болай чын күңелдән, ничек гына иде. Аның башлады походить бу Дэвида Нивена.
  
  
  * * *
  
  
  Миңа тапшырырга туры килде эго Хуане. Ул уйнаган эго шулай ук оста итеп, ул ничек уйнадым сл.
  
  
  Бу кунак бу вилле Барри Парсона горел святым. Бу бик матур обставленная фатиры.
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  ce, оформленный гади өчен испан побережья стилендә - коврики, гобелены, калын агач урындыклар, диваны, өстәлләр.
  
  
  Аның барлык тагын уйнадым пьяном рәвештә, без керде бүлмәгә. Чөнки бу иң близкое, аны минем янга килеп, к кушетке һәм опустился аның крае, запрокинув башын һәм куркыныч зевая.
  
  
  Хуана књрсђтте миңа, ә аннары повернулась дип елмайды һәм Парсону. Ул взглянул бу минем якка, ухмыльнулся һәм алдым Хуану кулына. Алар целовались озак һәм тирән. Аның наблюдал өчен алар аша щелочки күзләр, һәм яңадан кулга мондый непревзойденный рәссам Хуана Риверы.
  
  
  "Que bruto! En nuestra casa! Mil rayos te patten!"
  
  
  Аның, башын күтәрде. Бу дверном проеме сидела хатын-кыз, скрестив кулы күкрәгендә, һәм смотрела на Парсона һәм Хуану. Бу бик матур яшь хатын-кыз белән каштановыми волосами, куе-кәрими күзлегеннән һәм кремовой кожей.
  
  
  Парсон удержал Хуану нче үзләрен һәм повернулся к хатынга бу дверном проеме. «Елена», - диде ул. «Бу-Джордж, ә бу Хуана».
  
  
  "Џм!" фыркнула Елена.
  
  
  Хуана взглянула бу Парсона, ә аннары янә хатын-кызны. "Кем син?" - тыныч кына дип сорады ул.
  
  
  «Бу минем...» - повернулся ко миңа Парсон һәм, киресенчә, подмигнул «... хатын-кыз».
  
  
  Аңа кивнул. "Как поживаете, Елена?"
  
  
  «Елена Моралес», - диде ул һәм, дип елмайды. Ул повернулась к Парсону, приподняла подбородок, књрсђтте, аңа өстән аска таба һәм янына түшәк янымда өчен пухлеть.
  
  
  Зат Хуаны бу мгновение затуманилось, әмма аннан соң тылсымлы итеп прояснилось, кайчан Парсон сжал аны вывел аша бүлмә, ишек аша, аша аны керде Елена. Мгновение узгач, аны ишетте, ул ничек гремит стаканами һәм шешәләр ыргыта. Тагын эчемлекләр!
  
  
  Халат Елена егылып аның плеч. Астында халатом анда иде тонкая төнге рубашка, һәм ул билгеле авазлары контуры аның күкрәгенә. У нах иде тулы телосложение һәм изысканная форма от баш кадәр щиколоток.
  
  
  "Сез, чыннан да кияүдә өчен Парсоном?" Аны дип сорады.
  
  
  Ул озорно ухмыльнулась. "Нигә син телисең белергә?"
  
  
  «Чөнки миңа шунысы кызык».
  
  
  "Мин башлыйм тотарга сезне хәбәрдар".
  
  
  "Син түгел, башкача әйтеп тђ булмас иде?"
  
  
  «Мин түгел, минем уйлавымча, бу зур әһәмияткә ия». Ул потянулась һәм щипнула миңа нос. «Мин подозреваю, сез моны беләсез».
  
  
  Аны протянул кулын схватил ee өчен җилкәсенә.
  
  
  «Әй, твоя хатын-кыз», - диде ул. «Ул матур. Минемчә, ул бик ошый Барри».
  
  
  «Ярар, туташ, - диде аңа, ул кайчан прислонилась миңа, һәм халат уңайлы расстегнулся.
  
  
  «Мин аңламыйм, сез сөйләгез», - засмеялась ул.
  
  
  «Теләсә нинди очракта да, һәрвакыт бик күп сөйләшүләрнең», - рассудительно диде ул. "Син шулай уйламыйсың, Джордж?" Ул билгеле булды бу «Хоры-хэй».
  
  
  "Әйе, янәсе."
  
  
  Без бергә җыелган кебек, ниндидер ил грома, һәм, ул искә төшерде, ничек ишеттем звон шешә һәм стаканов күрше бүлмәдә. Тик бу барысы да булды. Булса да, анда безгә смешивал Парсон, бу попало безгә нинди стаканы минем өчен һәм Елена. Аннары шуннан аны күрмәдем, Парсона һәм Хуану.
  
  
  Елена да булды әле булмавы, спиртлы эчемлекләр. Ул бик артык мәшгуль, показывая миңа, мин ничек аны бик скучал өчен гомере буе түгел, нах.
  
  
  Ул алган зур ләззәт нче минем наплечной кобуры, һәм минем 38-аның Люгера. Ул попыталась отстегнуть эго, һәм барысы да перепуталось. Бу соңгы, бу-миңа, һәм, хәтта күбрәк анда. Нинди-шул рәвешле ул сняла белән мине кобуру һәм бросила аны кафельный пол.
  
  
  Аны үзен начар хис итә - беззащитным - ансыз аны әз генә түгел, диде «голый».
  
  
  Ул потянулась к выключателю лампалар һәм выключила брылев.
  
  
  Аның билгеләп үткәнчә, күрше бүлмәдә прекратился гром шешә.
  
  
  Җиде
  
  
  Җитү өчен тау чаңгысы курорта Тоз-һәм-Ньеве кирәк отправиться тирәсендә Малаги буенча извилистой юлда буенча өскә таба южным склонам Сьерра-Невады. Отель Sierra Nevada, анда без теркәлде, сөргендә аста Прадо Льяно, һәм безнең белән Хуаной костюм чыга узган чаңгы трассасын.
  
  
  Ак склон Borreguilas разделяет чаңгы трассасын якынча полпути арасында Picacho de Veleta һәм Prado Llano. Түбән канатная дорога от Прадо Льяно төгәлләнә, ә югары канатная дорога башлана нче Боррегилас. Машинное бүлеге янында.
  
  
  Ике параллель барранкасы асрыйлар түбән чаңгы трассасы нче Боррегилас кадәр Прадо Льяно. Алар разделены острым гребнем, бөтен гранит һәм слюды, анда хәтта аннары спортчыларның әлеге көчле ран күренә гына зур булмаган җир биләмәләре кар.
  
  
  Канатная дорога, идущая нче Prado Llano к Borreguilas, подвешена өстендә төп барранкой урнашкан җиңел трассасы. Артык катлаулы трассасы урнашкан көнчыгышта күрше чокырда табылган.
  
  
  Аның сидел бу балконе, ул бежал тирәсендә отель, һәм карадым бу чаңгычылар, әмма тиздән файдам яхшырак булам, чаңгыда, белән чагыштырганда, карарга. Әмма гади тәэмин итү өчен үз прикрытие, аны ясаган полдюжины фотографияләр ярдәмендә Rolleiflex 1, ул эшләргә бушлай приведена бүлегенә реквизита БАЛТА, күңелебезнең, дип йортлар аста мине күргән.
  
  
  Бу бик утомительная сәфәре һәм тиздән аны, эченә керде, скинул ботинкага белән усталым вздохом жим ятып кына торды бу караватка җитештерүче. Тик мин алмадым заснуть. Аның, дип уйлады вакыйгалар турында соңгы ике көн.
  
  
  Узды, ике көн аннан үтерү комаром игезәкләр Рико Корелли - эго урынбасары. Абсолют берни дә булмады ике көн эчендә аннары минем белән очрашу Барри Парсоном һәм Елена Моралес. Әмма аның белән даими элемтәдә торды Митчем Келли, һәм берсе-Хока килде, берничә хәбәрләр:
  
  
  НЕРСЕ
  
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  : Безгә, шул кайсы вакытта башка хђл түгел пытайтесь турыдан-туры аралашырга белән Рико Корелли. Килешү AXE аның белән үзгәрешсез кала. Бернинди следов двуличия ягыннан эго. Көтегез, әлегә сез алачаксыз мөрәҗәгать килгән, аның аша Тину Бергсон.
  
  
  ВАЗЫЙФАСЫ: Безнең мәгълүмат күрсәткәнчә, Москато хәзер юк Малаге яки Торремолиносе. Түгел повторяйте түгел пытайтесь следовать артыннан. Игътибар белән күзәтеп, аның.
  
  
  ВАЗЫЙФАСЫ: Очрашу Sol y Nieve әле стадиясендә эшләү.
  
  
  ВАЗЫЙФАСЫ: Запрошенная турында мәгълүмат Барри Парсоне юк. МИ-5 түгел разглашает, бармы шундый кеше. Күрәсең, исеме - тәхәллүсе; МИ-6, мөгаен, түгел раскроет эго шәхес кадәр тәмамлау эго агымдагы миссия. Гафу итегез, әмма безне юк исбатлау, безгә опровержения эго яки эго рулон бу схема.
  
  
  ВАЗЫЙФАСЫ: Москато - наемный убийца, ул бик күп эшләгән мафию. Ул шулай ук зыян китерә удары иректә.
  
  
  ВАЗЫЙФАСЫ: Елена Моралес - аның турында бик аз нәрсә билгеле. У нах юк язмаларының турында алдагы катнашу шпионаже, контрразведке яки тайной эше территориясендә Испания хөкүмәте өчен. Әмма ул мөмкин түгел, ә бөтенләй испанкой, ә французкой яки итальянкой. Бернинди зацепок.
  
  
  ВАЗЫЙФАСЫ: Раслау булу Москато Мексикада шул вакытта, кайчан снайпер атаковал сезне Энсенаде. Моннан тыш, бар язмасы турында сөйләде ул татарстанның визит ауропага бер үк вакытта сезнең белән, булмаса аша Иберию.
  
  
  Бу нче Хоука.
  
  
  Икенче утро, аннары үтерү дублера Рико Корелли миңа шалтыраттылар вакытында иртәнге аш белән Хуаной.
  
  
  «Келли», - диде тавыш. «Тина алды хәбәрнамә нче Рим Борын. Сиңа бүген кирәк сарыф бу Sol y Nieve».
  
  
  "Дөрес."
  
  
  «Не ищи эго. Подожди кадәр беренче төн. Бу полночь отправляйся бу машинное бүлеге канат юлы һәм встретись анда белән эго контактом. Исеме бәйләнеш - Габдельфат. Ул назначит очрашуны арасында, синең һәм Роман Носом нинди вакытта сез тиеш килешә белән очрашу турында Хуаной. Әмма беренче ике очрашу тиешсез сарыф бер ».
  
  
  "Аңладым."
  
  
  «Тавышы да, - диде Келли. "Уңышлар телим."
  
  
  "Подожди. Ничек Тина?"
  
  
  "Присоединяться."
  
  
  "Кайчан диварлар ул калуым курорт?"
  
  
  «Берни дә әйтелгән. Эрнандес әле освободил ee түгел диде, кайчан отпустит».
  
  
  "Нәрсә дә булса турында Парсоне?"
  
  
  «Тискәре».
  
  
  "Елена Моралес?"
  
  
  «Нәкъ шулай ук».
  
  
  "Сез, егетләр, чыннан да, бик күп эшлисез, шулай түгелме?"
  
  
  "Их, Нигы!"
  
  
  * * *
  
  
  Дүрт сәгатькә аны скатился белән түшәк һәм надел чаңгы-ыштан, күлмәк һәм свитер.
  
  
  Чаңгычылар бар иде склонах. Аны иде күрергә, ир-атлар красных куртках, кызлар яшел куртках, фигуры ике полового бу куртках, спускавшихся буенча переулкам иң түбән катта. Узып mimmo машина белән бүлеге иң түбән склон-канат юлы, күргәч, аның башыннан икенче склон, поднимающийся к Боррегилас зур разворотом чыкканчыга кадәр вершины иң югары опускается - Велета.
  
  
  Канатные юллар һаман эшләделәр, поднимаясь һәм опускаясь бер үк вакытта, участок тагын да башка, поднимаясь заполненными, спускающимися буш. Аның задумчиво взглянул бу машинное бүлеге.
  
  
  Рико Корелли. Әгәр аны гына белсђм, ул иң делле күренә. Отель кечкенә иде - аны иде тирәлектә үз урыны вестибюле, очрашырга аның белән булмаса, бөтен бу нелепой накидки һәм кинжалов, алар шулай яратты Ястреб һәм эго приспешники.
  
  
  Барысы да әле. Бер кеше инде үтерелә. Рико Корелли иде эре кеше выполнявшим опасную миссия. Куркынычсызлык мөһим иде.
  
  
  Аны постучал бу ишек бүлмә Хуаны.
  
  
  "Әйе?"
  
  
  «Пойдем аска таба, Хуана».
  
  
  Без чыктык, бергә, кебек, ире һәм хатыны, - мин тырышам супружеская пар, анда күптән угасли утлары секска һәм мәхәббәт. Холостяк ире һәм девственная хатын-кыз.
  
  
  * * *
  
  
  Һава салкын иде, әмма бодрящим. Кар булып чыккан идеаль өчен шуу, чаңгы, җиңел генә катламы порошка бу кирәкле урыннарда. Бернинди шторма иде предсказано. Тик мин тоймадым, чөнки бу төндә булырга мөмкин кар.
  
  
  Без мондый уенны өчен одина тирәсендә соңгы столиков бу Прадо һәм впитывает кайнар шоколад белән коньякның. Төркем буенча дүрт кеше спустилась белән склонов, припарковала чаңгы һәм дубинки дивар янында закусочной булды эзләргә урындык һәм урындыклар.
  
  
  Алар сөйләштеләр по-немецки. Аны бераз беләм, алман теле, шуңа күрә тәкъдим итте, аларга яртысын безнең урындык. Алар взглянули бу Хуану һәм поспешно риза була. Партия торды буенча дүрт кеше. Бер иде өчен кырык, һәм ул, күрәсең, лидер иде төркеме; калган өч, ихтимал иде астында утыз. Лидер әйткән по-немецки, әмма иң делле иде швейцарцем. Калган өчесе иде смешанными - датчанин һәм ике немца.
  
  
  Алар алмадык оторвать күзләр нче Хуаны, һәм хәтта аннан моннан, ничек мучачо алып килде аларга дүрт дымящиеся түгәрәкләр шоколад.
  
  
  «Герр Бруно Хауптли, - диде здоровяк, протягивая кулын өчен пожать миңа кулын.
  
  
  «Джордж Пибоди. Тирәсендә Штатлары».
  
  
  «Ах, әйе! Ђлбђттђ. Аңа мәгълүм булса бер америка акцент сезнең немец».
  
  
  «Гафу үтенәм», - дип мин. «Бу Хуана, минем хатын-кыз».
  
  
  "Мондый везунчик!" - диде Бруно Хауптли, мөрәҗәгать итеп, үз спутникам, һәм объясняя по-немецки, ул кияүдә минем өчен.
  
  
  «Әйе, Әйе», - диделәр икесе алманнар, әнисенә карап Хуану. Датчанин окунулся бу шоколад.
  
  
  "Сез, халык, иртәгә катаетесь чаңгыда?" - дип сорады герр Хауптли.
  
  
  Хуана кивнула. «Без ниятлибез».
  
  
  "Ах! Иртәгә аның булырмын түгел склонах, ләкин, бәлки, икенче көнне яки якын арада
  
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  t! »Герр Хауптли взволнованно хлопнул үзен буенча бедру.« Нишләп безгә дә эшләргә тирәсендә әлеге дуэт - мин тотам триосы », - диде ул. - тормыш мине.
  
  
  Хуана сверкнула. "Миңа булыр иде бу ошады!!!"
  
  
  "Герр Пибоди?"
  
  
  "Ах, яратам ул, яратам бу!"
  
  
  Барлык смеялись, чөнки ап-ачык иде, дип, бу миңа да ошар.
  
  
  Сөйләшү дәвам итте. Хауптли кинәт схватил Хуану кулын, уводил аның белән урындык һәм наклонялся белән бергә, аның өстендә үз лыжами һәм палками. Алар углублены кайбер техник дискуссия турында замке, ул бар иде чаңгыда. Хуана кайнаган һәм шипела.
  
  
  «Герр Хауптли, - диде аңа " по-немецки бер тирәсендә яшь кешеләр. "Ул-бизнесмен, трепло?"
  
  
  Немец янымда иде классически голубоглазым һәм светловолосым. «Әйе! Герр Хауптли - бер тирәсендә иң уңышлы эшләүче бизнесменнары өчен чын профессионаллар базарында», - диде ул. «Бу nen зур җаваплылык».
  
  
  "Ул ялда?" Аны дип сорады.
  
  
  «Бер атнадан соң Парижда узачак зур җыелышы. Хәзер герр Гауптли расслабляется, наслаждаясь солнечным уты, кар һәм...»
  
  
  Тәнәфес.
  
  
  Немецлар засмеялись, һәм алай меланхоличный датчанин хлопнул ладонью буенча столу.
  
  
  "Кызлар!"
  
  
  Көлү.
  
  
  Бу напомнило миңа бер генә буенча сие иске комических немец опера, алар аны күргәнем булмады шул позднем спектаклендә - иске фильмнар 1930 еллар. Нәрсә бу миңа тоелды түгел, бик дөрес. Тик мин алмадым аңлау бу.
  
  
  * * *
  
  
  Ресторан иде устроен, ничек типичная зур түгел иде бу тау чаңгысы курорте, бер озын өстәл үзәгенә бүлмәсе стилендә эстакады һәм зур булмаган столиками буенда диварлар бүлмәләре бар.
  
  
  Безнең төркем - Хуана һәм аның кушылды герру Хауптли һәм эго дусларга - калын откровенными үзәгендә барлыгы җыелышы. Г-н Хауптли та, өзлексез трепать тевтонскую болтовню белән шөгыльләнүче бер үк вакытта ошеломляла һәм ошеломляла барлык. Хәтта алар да, кем понимал немец яки инглиз, казались тулысынча загипнотизированными эго харизмой.
  
  
  Аның да торопился вакытында, озын трапезы һәм игътибар белән оглядел калган килүчеләр отель.
  
  
  Аңа килә, Рим Борын, маташа разглядеть чын Рико Корелли бу диңгез затлар тирәсендә мине. Киресенчә, мөмкинлекләр юк.
  
  
  Иде унбер утыз керткәнче, аны хәтта билгеле вакытта. Килде бренди, һәм ул авылның, потягивая эго. Кайчан герр Хауптли башкарды паузу өчен күчерергә рухы, аның, повернулся к Хуане һәм әйтте: «Мин чыгам подышать свежим воздухом йоклар алдыннан. Син барасың, кадерлем?»
  
  
  Ул, тыныч кына миңа дип елмайды. «Юк, җаным. Гафу. Артык суык. Түгел опаздывай».
  
  
  Аны, елмая һәм допил бренди.
  
  
  «Герр Хауптли, бу чын ләззәт. Увидимся иртәгә яки кайчан да булса - чынлыкта?»
  
  
  «Әйе», - диде герр Хауптли, аның зат покраснело нче шәраб, бренди һәм кузгату от еды. "Auf weidersehen".
  
  
  Аның отодвинул урындык, поклонился ике немцам һәм датчанину һәм юнәлә аша переполненный ресторан.
  
  
  Урамда бик салкын. Һава иде прохладным. Аны высунул иябез, ә аннары кайта наверх безнең номер, һәм сатып алган һәм үзе наушники һәм чулок. Аны шулай ук надел ветровку тикшереп, йөкләр бу наплечной кобуре, һәм убедившись, дип пычак нык бәйле минем лодыжке.
  
  
  Аның килеп җитмәгәндер кадәр вершины извилистой тропы башка һәлакате теркәлгән. Еракта яклау биналар миңа булды холоднее караганда, аны тоймадым алар белән хорька, ничек килгән бу Сьерра-Невада. Җил прорезал минем кием-салым, әлегә мин үземне полуголой.
  
  
  Бу машинном бүлегендә түгел иде дөнья. Бу склоне тавы да түгел иде безгә тавыш белән. Аны якка карады аша эчтђге. Сары нурлары сүнү белән дөнья тирәли кунакханә номерлары һәм аның тирә тәрәзәләр чыгучы бу Прадо, - талмый алтын бизәкләр бу ак карда.
  
  
  Бина, анда моңа кадәр машина кресельного подъемника иде окружено кар. Аны иде күрергә баш керү, выходящий бу долину. Ишек машинное бүлеге ябылган, әмма заперта. Аның повернул ручку һәм толкнул аны. Бина эчендә бик караңгы булса да чагылыш йолдызлар кар өстендә йоклау китерсен бераз дөнья. Гаҗәп, ни дәрәҗәдә матур иде, күк, хәтта тирән төнлә.
  
  
  Аны иде күрү өчен колесом кадәр разворота, анда канатные юллар полукругом разворачивались кире юнәлештә. Уртасында корсак полукруга булды канатная дорога, продержавшаяся кадәр алар хорька, әле иртән генә запустилась техника.
  
  
  Аның инде китәм алга барырга, кайчан күрдем, кемдер уза mimmo канат юлы. Кем иде бу безнең иде, кайчан кергән, аны, йә ул бина эчендә, йә керде аша ниндидер башка керү. Аның, дип уйлады ул, булырга тиеш, көтә мине. Ул, әлбәттә, булачак, минем контактным зат.
  
  
  Габдельфат.
  
  
  Аның схватил свой кусок, вытащил эго, һәм, напрягшись, двинулся алга ачып авызы өчен прошептать «Габдельфат».
  
  
  Аңа да әйтте бу хакта.
  
  
  Кемдер башка эшләдем!
  
  
  "Габделфэт!"
  
  
  Тавыш кебек, доносился өчен канат юлы. Аның күтәрде кусок кылды эго силуэт анда. Әгәр ул звал Габдельфат, ул түгел иде Габдельфат. Һәм чөнки аның тиеш иде чакыртырга Габдельфат, аны белә бу кеше әле хема-кемнең попытается табарга Габдельфат элек мине кемдер түгел, минем якта.
  
  
  "Әйе?" - дип сорады тавыш, башка яртысында зур машина белән бүлеге.
  
  
  Мгновенно раздался казана
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  шаукымы ату - доклад, ул раскачивался взад һәм алга шушы кечкенә генә бүлмәдә ничек стук йөз барабанов. Авыру тагын кызгылт-сары пламени барлыкка килде һәм мгновенно юкка чыкты. Аны ишетте крик сул үзен.
  
  
  Аны шунда ук присел һәм ата шул фигуру артта калды канат юлы.
  
  
  Кемдер ругался буенча-испански. Сул мине послышался тавыш падающего тән һәм стон. Аны, ата тагын бер кат күрергә омтылып, ул кеше өчен канат юлы. Мин алмады разобрать безгә бер өлешендә эго.
  
  
  Ишек тагын ачылды, һәм аны белү фигуру; татарстанның качу. Аның ата тагын бер тапкыр ягына тавыш көне, ә аннары побежал аша темноту урынына.
  
  
  Анда беркем дә юк иде.
  
  
  Иде, ишек - башыннан икенче керү машинное бүлеге. Аның ачты һәм выглянул. Беркемне дә күренде. Аны тиз чыкты урамга посмотрел өскә һәм аска буенча снежному склону. Безгә одина. Беркем дә.
  
  
  Кайткач, бу бина, аның ишетә, ничек кемдер задыхается һәм хрипит, аны тапкан малай һәм шталь, тезләренә өстендә аның бетонном идђндђ. Аны бөтенләй алмаган, эго күрергә.
  
  
  "Габделфэт?" Аны дип сорады.
  
  
  "Әйе". Ул вздрогнул.
  
  
  "Анда миңа кеше белән очрашырга, аның аңа күрергә килдем?"
  
  
  «Вершина Велеты - Пикачо-де-Велета. Унике сәгать. Иртәгә кич белән».
  
  
  «Яхшы», - сызып ќибђргђндђ мин. Аны наклонился. Аны ишеттем эго сулыш алу кыенлашу, прерывистое сулышы. Аннары, ясаганчы, аны өлгергән әйтергә дип,-әле дә булса, аны ишетте танышы булькающий скрежет, ул бик охшаган погремушку, әмма иң делле бу бөтенләй погремушка.
  
  
  Нәрсә булса да башка.
  
  
  Тормыш покидает гәүдәсен.
  
  
  Габдельфат иде мәет.
  
  
  Аны бик тиз менде һәм чыктым аша машина белән бүлеге, объезжая обнаженные токымлы белән вытянутой һәм әзер фигурой, әлегә аны генә килеп җитмәгәндер кадәр Прадо Льано һәм побежал отель.
  
  
  Аны якка карады генә бер тапкыр күрдем, - дип машинном бүлегендә яндым святым, ә эчендә бродил темные фигуры.
  
  
  Выстрелы иде шактый көчле булсын өчен, кисәтергә бөтен полициягә Тоз-һәм-Ньев. Гражданлык гвардия иде анда.
  
  
  Потрясенный аны, баскычтан менде һәм аша узды вестибюль, свернул сулга янына бару, омтылып, ул отдышаться бик нык глотком коньяк.
  
  
  Бу ярдәм итте.
  
  
  Берничә.
  
  
  Ләкин бик.
  
  
  8
  
  
  Приглушенное раса, ул усилилось кадәр пика берьюлы аннары атуның бу Габдельфат һәм аннан тикшерү кешене тулысынча утихло ярты сәгать эчендә. Гражданлык гвардия, дислоцированная бу тау чаңгысы курорте, позаботилась турында трупе һәм башыннан озак утомительный процессы сорау алу килүчеләр һәм персоналы, бу курорте.
  
  
  Аңа да завидовал эше полиция. Бу бик изнурительная, неблагодарная һәм, бигрәк тә неудобная эш мондый высотах бу вакытта ел. Алар яхшы кешеләр.
  
  
  Миңа бәхет елмайды. Бернәрсә дә исә ih миңа.
  
  
  Коньяк мине берничә момент. Мин сводил күзләр белән вестибюля отель, экрандагы өчен барлык, кем входил һәм чыкмаган. Аңа булыр иде, кемне дә булса, кем булыр иде охшаган кеше, аның аңа тапкан бу чүп-чар вилле бу Торремолиносе, кеше, аның кебек, мин түбәндәге нәтиҗәгә килде иде Комар.
  
  
  Ниһаять, аны басты, үтте холл һәм посмотрел на Прадо Льяно. Киресенчә, хәзер чит илдә беркемне дә юк.
  
  
  Аның пересек вестибюль һәм менде, баскычтан башыннан икенче катта, анда булган безнең номер. Вставив ключ бу ишекне, ишетте аны көлү күрше бүлмәдә. Көлү Хуаны.
  
  
  Улыбаясь, аның толкнул ишек һәм включил брылев. Шулай итеп, ул присоединяется герра Гауптли үз бүлмәсен. Һәрхәлдә, ул казался забавным, хәтта үз хамской тевтонской манере. Утешало бер - шундый экстраверта кеше иде, берничә скрытых морщин.
  
  
  Аны минем янга килеп, к көне, һәм искиткеч аңа ухо.
  
  
  Хихикать. Веселье вылетело буенча nah, ничек пузыри тирәсендә бокала белән шампанским. Г-ярар, Хауптли булырга тагын да яхшырак чүп-чар белән чагыштырганда, кунак, дип уйладым, аны лениво. Аңа да доверял моңа математика буенча.
  
  
  «Зинһар, - диде Хуана. "Һәм положил анда боз, зинһар, Барри?"
  
  
  Барри!
  
  
  Аны торып ук китте нче көне, нахмурившись.
  
  
  Барри Парсон?
  
  
  Ул чакта аны иде ишетергә эго тавышы, приглушенный, әмма бик узнаваемый - безошибочно узнаваемый британия акцент приглушенное веселье һәм приглушенное раса.
  
  
  "Чынлыкта, Сеңелем. Бер-бер стакан виски, бара!"
  
  
  Соңгы тапкыр күрдек, Парсона бу Малаге. Икенче көнне, аннан үтерү двойник Рико Корелли ул һәм Елена кушылды миңа һәм Хуане өчен прогуляться буенча магазинам һәм пообедать. Без килә, алар белән ужинать алдыннан китү ягын шул Соль-һәм-Ньев. Тик без түгел, диделәр беркемгә дә шулар тирәсендә, кая без пойдем, чөнки белмәгән элек, иртә, иртәнге. Ничек Парсон билгеле, без анда? Һәм ни өчен ул китте өчен безнең? Берәүдә микән ул, дип Москит да преследует безне? Кушылырга мөмкин. Комаров иде, монда - мин подозревал, ул үтергән Габдельфат. Һәрхәлдә, бу бик аеруча очевидная мөмкинлеге.
  
  
  Тик нигә Парсон түгел иде анда, туктатырга Москито, әгәр ул последовал артыннан? Һәм ни өчен...?
  
  
  Турында фикер Комаре остановила мине. Аны тиз мысленно переосмыслил һәм перетасовал картасының өр-яңа раздачу. Ул чакта аны аңладым, - дип ихтимал Барри Парсон булырга мөмкин иде дә, шуның невиновным британ офицером МИ-5, ничек ул дип раслый.
  
  
  Шул рәвешле:
  
  
  Бу виллу, анда таба Москит бу Торремолиносе, мине присоединяется терпкий.
  
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  ул булышты эму парлар га хезмәт күрсәтү эго кичә кич.
  
  
  Аны тапкан ирне бу спальне, попытался схватить аны, ләкин минем прервали. Ир-ат сбежал. Башка кеше назвавший үзен Барри Парсон, керде йокы бүлмәсе оештыру, заявив, ул секретный британия агенты, аннары теркәлгән.
  
  
  Әйтик, Парсон бөтенләй иде агентом. Әгәр кеше чүп-чар иде, гади Джон Балалар. Әйтик, Комаров рекламирует шунда Джон мәктәпкәчә белем бирү һәм аннан прервал минем өчен позволить ложному Москиту юкка чыгарга. Ә аннан соң, әгәр эму алдык тәкчелеге мине шул, дип Комар юкка чыга.
  
  
  Ул чакта ул Комаром! Барри Парсон! Һәм ул гади последовал өчен минем шул Соль-һәм-Ньев, последовал өчен минем бу машинное бүлекчәсе, үтергән Габдельфат, ихтимал, предполагая, дип Габдельфат иде минем, һәм убежал. Хәзер ул анда чүп-чар белән Хуаной билалет, дип эго китерә чынлап Рико Корелли!
  
  
  Аның покрылся салкын аннары.
  
  
  Аның поспешно килеп к телефоны. Берәр һәр бүлмәдә свита. Аның күтәрде трубку, һәм кәнәфи кичекмәстән җавап бирде - алай wouldnt күп шалтырату тирәнтен төнлә.
  
  
  «Миссис Пибоди, зинһар».
  
  
  Аша мгновение аны ишетте телефон кыңгырау күрше бүлмәдә.
  
  
  "Исәнмесез?" Бу бик Хуана.
  
  
  «Түгел сөйләделәр безгә сүзләрен. Бу-Нигы. Аны ишетәм анда Парсона. Күз алдыгызга китерегез, бу дөрес номер».
  
  
  «Миңа бик кызганыч. Аны бар дип ышанам сиңа...»
  
  
  «Тот эго анда. Аның встречусь белән Корелли иртәгә төнлә дә, полночь. Велета. Контакт мәет. Тот Парсона шунда төне буе, әгәр сможешь. Ул бәлки шул кеше, ул үтергән двойник Корелли».
  
  
  «Сез миңа мешаете, зинһар, миңа кирәк түгел, моның белән килешергә».
  
  
  «Түгел, сөйләшергә эму берни дә. Тот эго элемтәдә. Әгәр син боларның барысын да аңлыйсың һәм аласың подчиниться, әйт:« Мин теләмим показаться грубым, тик әйтә алмыйм сиңа ярдәм итәргә. Ул чакта повесь трубку ».
  
  
  «Мин теләмим показаться грубым, тик әйтә алмыйм сиңа ярдәм итә».
  
  
  Аның повесил трубку. Аның тавышы ишеттем Парсона тирәсендәге башка икесе дә ахырына бүлмәләре бар.
  
  
  "Кем иде ул, Хуана?"
  
  
  «Түгел шул номер. Ниндидер исерек инглиз».
  
  
  Парсон рассмеялся. "Ышанам ки, ул америкалы?"
  
  
  «Бар иде шундый ук акцент кебек, синдә», - парировала Хуана.
  
  
  Яхшы кыз! Ул иде прохладной, ничек пудрой.
  
  
  Аның тикшерде үз шпильку, үз люгер, переоделся бу свитер белән югары воротом һәм куртку. Аны кабат китәм шул бар. Аның отель уйларга кирәк. Һәм аның теләмәгән калырга әлеге бүлмәдә ике ахырына төн. Бәлки, аны алыр иде түләргә бармену өчен ул позволил миңа китәргә бу холл белән янәшә баром.
  
  
  Аның выключил святый һәм акрын гына чыкты.
  
  
  Бар иде, нәкъ шундый ук, аның нинди эго калдырды. Аның огляделась. - Һай, барысы да инде йоклый.
  
  
  Аны татып карады урындык. "Анда барысы да?"
  
  
  «Дискотека», - дип гаҗәпләнде клера. "Подвалда."
  
  
  «Мин ишетәм тавыш та керми».
  
  
  «Ул звуконепроницаем, Сектор».
  
  
  Аны пожал җыерып һәм спустился баскычтан белән шөгыльләнүче, ничек уйлады ул, алып бүгенге түбән дәрәҗәгә отель, анда ягында өчен бина белән тәэмин итү.
  
  
  Өч көн итүләре белән лестничной мәйданчыгы аста, һәм бер сөйләде: DISCOTHÈQUE.
  
  
  Аны минем янга килеп, янына бару уңнан да, заказал эчәргә. Бармен, одетый, ничек биюче фламенко белән длинными бакенбардами, прилегающими к черепу, тиз гаять эчемлек.
  
  
  Хәзер аңа позволяю нең глазам игътибар белән блуждать буенча килүчеләргә дискотека. Аны түгел, дип билгеләп үтте бу урыннар: бәлки, бу ниндидер урын, анда Москит таба, аннары үтерү, әгәр, чыннан да, Москит түгел иде Барри Парсоном.
  
  
  Тик мин аны күрмәдем, кеше, аның беренче тапкыр күргән спальне виллы бу Торремолиносе.
  
  
  Аның җыенган утыра ала, кайчан күргән танышы.
  
  
  Ул сидела бу ерак почмагында, әле бер, астында нависающей өлеше конструкцияләр, имитирующей зур плоский таш. Бер тирәли бу якты мизгелләренең сергей бәрде ee ачылган зат, ул моргнула һәм отвернулась.
  
  
  Күрәсең, бу бик Елена Моралес.
  
  
  Нидән гыйбарәт иде аның роле әлеге шараде? Белсђм бармы ул, нигә Барри Парсон килдем бу Sol y Nieve? Иде микән ул, бер өлеше моның? Яки ул бик гади невинным шаһиты, бер кисәге, бер өлеше витрина, аны Парсон устроил өчен якларга үз үз өлешен?
  
  
  Яки аңа ялгышлар ясамады турында Парсона?
  
  
  Аны, аның янына килеп, югалган, кинәт появившись буенча караңгыда аның өстендә һәм, киң улыбаясь.
  
  
  «Сәлам, Елена».
  
  
  "Джордж! Нинди күңелле сюрприз!"
  
  
  "Син килде?"
  
  
  «Ах, Барри һәм аның бирегә якын унбер. Без икебез дә катнашты душ, переоделись һәм аннан откровенные, ашханәгә, әмма, әлбәттә, күп вакытта ашарга да. Һәм без күрдек сезнең хатынын. Ул, диде, сез чыршы китте ". Аның глаза сверкают. «Эш буенча».
  
  
  "Әмма тавышы син - бер генә!"
  
  
  «Ярар, без спустились монда, без втроем. Биредә тагын бер искиткеч кеше. Немец. Барри туры килде менү наверх, өчен, дип,-дип разобрать белән багажом. Ул кайтты якынча аша ярты сәгать. китәргә. Аннары без биеде һәм ... "
  
  
  "Ничек озак немец каласың?"
  
  
  Елена диде. "Бу-сез называете перекрестным допросом, Джордж?"
  
  
  Аның смеялся. "Әлбәттә, юк. Ни бар, аннары моннан, ничек Барри кайтты аша багаж?"
  
  
  «Немец китеп, ничек инде мин, - диде, ә аннары якынча унике утыз Барри дип отведет Хуану аның бүлмә. Хуана устала. Ул миңа әйтте подождать монда». Ул бит нахмурилась. "Мин әле монда."
  
  
  Аның заказал эчемлекләр.
  
  
  "Нәрсә булачак, әгәр Барри түгел позвонит сезгә?" Аны дип сорады, г
  
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  вспомнив, ягъни мин проинструктировал Хуану.
  
  
  Ул усмехнулась. «Мин ложусь йокларга бер».
  
  
  "Бәлки, чиста."
  
  
  Аның күзләре сосредоточились минем йөзендә. "Сез миңа нидер сөйли?"
  
  
  «Бәлки».
  
  
  «Яхшы», - диде ул, поворачиваясь миңа һәм кладя кулын миңа бу бедро. «Вотум мин сиңа әйтәм. Нишләп сиңа гына алырга шешә дә күтәрелә бу минем бүлмәгә? Без бер, әлегә Барри дә кире кайтыр шунда».
  
  
  Аны алды бер шешә коньяк, һәм без бергә баскычтан күтәрелделәр. Елена бераз ткала, әмма яхшы держала исерткеч эчемлекләр.
  
  
  Ih бүлмәсе бар иде, өченче катта. Елена достала тирәсендә сумкалары ачкыч һәм хезмәт итәргә миңа. Аны, ишеген һәм впустил аны. Ул вобрала эченә святым, һәм ул закрыл өчен безнең ишекне.
  
  
  Ул достала берничә кәгазь стаканчиков, аның ачты шешә, налил коньяк һәм эчә башлады, утырып шушы якка карата түшәк.
  
  
  «Сезнең хатыны бик хорошенькая, - диде Елена.
  
  
  Аңа кивнул.
  
  
  "Сездә гаилә проблемалары?"
  
  
  «Түгел, күбрәк кем дә булса башка».
  
  
  «Әмма, күрәсең, синең джин ошый, башка ир-атлар».
  
  
  "Ничек Барри?"
  
  
  "Әйе".
  
  
  "Барри - синең ире?" Аны дип сорады.
  
  
  Ул покачала аягы. «Без притворяемся». Ул, диде.
  
  
  "Ничек озак син беләсең эго?"
  
  
  "Ах. Бәлки ай".
  
  
  "Кайда син каршы алды эго?"
  
  
  Ул приподняла бровь. «Бу Малаге».
  
  
  "Караганда, Барри зарабатывает бу тормыш?"
  
  
  Ул смеялась. «Ул шөгыльләнә тарафыннан яратып кабул ителә».
  
  
  "Юк. Мин тотам, - дип эго эш?"
  
  
  «Мин лезу бу эшне ир-атлар».
  
  
  Аңа кивнул. Ђлбђттђ. Ул булмаса булды. Ул иде испанкой. Испаниялеләр түгел лезет бу «икенче тормыш» иремне - беркайчан да.
  
  
  «Син», - диде ул елмаеп. "Нәрсә син занимаешься?"
  
  
  «Мин фотограф», - диде мин, искә алырга омтылып, ул иде минем тышлы дәфтәрен ачып куйды алдыма аннары мгновенной тулы амнезии. «Мин продаю интернетта».
  
  
  "Ах." Елена игътибар белән књрсђтте миңа. «Беләсеңме, аны беркайчан да күргәнем булмаса да, синең белән фотоаппаратом».
  
  
  «Без ялда», - неубедительно диде мин.
  
  
  «Ярар, бу чынлыкта өчен, британиялелђрнећ», - чу пробормотала ул.
  
  
  "Барри беркайчан да эшли?"
  
  
  Ул покачала аягы. «Ул", - ди булып тора вәкиле компаниясе Бөекбританиядәге. Сәүдә вәкиле».
  
  
  Бу яңа. Күрәсең, бу бик легенда Парсона. Аны карар турында белергә nen күбрәк.
  
  
  "Ул сата?"
  
  
  «Мин чыннан да белмим. Аның да дим».
  
  
  "Ул кайчан да булса переписывается белән Великобританией?"
  
  
  «Мин алай уйламыйм. Аны беркайчан да күргәнем булмады өчен, ул язган хатлар. Ләкин ул күп телефоннан шалтырата».
  
  
  "Ах."
  
  
  «Минемчә, бар секретаре. Ул һәрвакыт аның белән разговаривает».
  
  
  "Мин күрәм." Аның нахмурился. "Кайда ул?"
  
  
  "Мин белмим. Ул телефоннан шалтырата, һәм мин белмим, кая ул шалтырата, чөнки мине юк бүлмәдә булганда ул башлый. Яки ул кайчан шалтырата эму, аны бирергә тиеш эму телефон, һәм ул көтә өчен аның уртаклашкан бүлмә ".
  
  
  Аңа кивнул. «Сез, испаниялеләр, искиткеч», - диде мин. «Америкалы подслушивала янында көне. Яки прослушивала эго». «Тик булмасын подслушивать кирәк махсус дисциплина».
  
  
  Ул кивнула. Аннан соң ул дип елмайды. "Артык күп минем өчен."
  
  
  "Сез слушаете?"
  
  
  "Мин делаю."
  
  
  Аның, дип. "Яхшы кыз".
  
  
  «Шуңа да карамастан, ул бервакытта турында сөйли почта бизнесявляется. Ул һәрвакыт ди кешеләр турында. Кешеләр, алар-мин аңламыйм. Ул атады ih« ул, яки ул үзе дә, яки ир-ат яки хатын-кыз ».
  
  
  Өчен агенты бу мәгънәсе зур түгел ия, ничек яхшы болтовня.
  
  
  "Сез кайчан да булса сөйләштеләр белән эго секретаре?"
  
  
  «Әйе. Аның өчен халык кылды, нах кечкенә акцент булсын ул, дип уйладым мин, глупый». Ул, диде миңа белән внезапной вспышкой юмор, похожей бу pixies.
  
  
  Аның сжал аның бот. «Син бөтенләй әй, Елена».
  
  
  «Тик ул дип саный мине глупым».
  
  
  "ВОЗ?"
  
  
  «Крис. Хатын-кыз, аның белән разговаривает Барри».
  
  
  "Сез беләсезме, ee башка исеме?"
  
  
  Елена покачала аягы.
  
  
  "Ул әйтә идем, аның белән шулкадәр, күпме сез эго белсеннәр?" - дип аны, дөрес, аңлап, кая без пойдем, гади дәвам итеп, гадәти юлын мәгълүмат җыю.
  
  
  «Ах, әйе. Ул һәрвакыт аның белән элемтәдә. Ул шалтырата буенча междугородним, номерлар өчен уладить кайбер тирәсендә үз эшлекле дель».
  
  
  "Англиядә?"
  
  
  Турында «юк, түгел, һәрвакыт. Кайчагында Франциядә».
  
  
  "Сез ышана иде бу Франция?"
  
  
  Ул нахмурилась. «Минем уйлавымча, әйе. Аның һәрвакытта да шулай игътибар белән тыңлыйм, Джордж. Минем һәрвакытта да бар, менђ дигђн мљмкинлек. Ни өчен син шулай тели?»
  
  
  «Миңа ошый, Барри». Аның елмаеп куйды. «Миңа просто кызык, кайсы илдә бизнес, ул залында».
  
  
  «Миңа да ошый, Барри».
  
  
  «Син беләсең төн, без белән Барри кайтып бу виллу белән Хуаной?»
  
  
  "Әйе".
  
  
  "Анда ул кыямәт көне?"
  
  
  «Ул өйдә көне буе. Мин уйлыйм».
  
  
  Димәк, ул гына да түгел, ата Корелли бу - ул иде Москит яки ниндидер билгесез компаниясе. Барри түгел иде Москитом - бернинди да инде.
  
  
  "Һәм ул сөйләштем белән Крисом ул көнне?"
  
  
  "Крис?"
  
  
  «Кыз. Секретаре».
  
  
  «Ах. Юк. Аны алай дип уйлыйм. Ул калды бу вилле. Без аннан бу пляж».
  
  
  "Пляж? Кыш көне?"
  
  
  «Мы сидели на песке на солнышке». Ул хихикнула. "Бу бик күңелле."
  
  
  «Буларак турында киләсе көн? Шалтыратулар бу Англия?»
  
  
  "Юк. Берни дә ул көнне".
  
  
  "Соңрак?"
  
  
  «Ярар, минемчә, ул шалтырата, бүген иртән. Беләсеңме, бүген иртә».
  
  
  "Кыз Криса?"
  
  
  «Св. Ул сөйкемлем кыз. Бик нәтиҗәле. Минем баш бар аның фотография. Беләсең? Утыра өстәл артында бу офиста. Бик рәсми төстә».
  
  
  Аңа кивнул.
  
  
  «Мин күрәм аның телефоны буенча. Аны күрәм кебек ул разговаривает белән Барри. Ул уйлый, оборудова миңа, аңа, әй, түгел нравлюсь». Елена күрсәтте тешләре.
  
  
  "Ул белә һәм сезнең турында һәм Барри?"
  
  
  «Турында, әлбәттә. Без Кристиной...»
  
  
  аның җитте
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  һәм схватил ee кулын. Аның бераз гына пролил әй эчемлек. "Нәрсә ул?" Ул күчте акцент бу.
  
  
  «Кристина? Сез әйттеләр - Крис».
  
  
  "Бу да шул ук исем. Нәрсә алай түгел?"
  
  
  Нидер алай түгел. Нәрсә бик дөрес. Хәзер барысы да булды үз урыннарына. Крис иде Кристиной. Кристина иде Кристиной. Кристина, отрезанная урталыкта белән отсутствующей передней бер өлеше иде Тиной.
  
  
  Елена вздохнула. "Сез уезжаете?"
  
  
  Аны покачал аягы. "Нәрсә, гомумән бирде сезгә шундый идеясен?"
  
  
  «Сезнең разум инде, китте башка урын».
  
  
  Аны протянул кулын алды һәм аның кулына. «Күбрәк юк. Кара. Коньяк дә юк. Бар идеяләр?»
  
  
  «Минемчә бу хакта», - диде Елена, высвобождаясь тирәсендә минем куллар. «Мин надела нәрсә артык уңайлы».
  
  
  Ул встала һәм кердем ванную.
  
  
  Ул кайчан чыкты, ул якын безгә караганда да үзен якланган, уңайлырак.
  
  
  Һәм миңа бик уңайлы.
  
  
  Тугыз
  
  
  Иртән аны якын позавтракал, кайчан Хуана керде ашханәне отель һәм подошла миңа. Ул гына дип кабул итте душ һәм улыбалась.
  
  
  «Хәерле иртә, миссис Пибоди», - диде мин, приподнявшись һәм притворившись поклоном шул була.
  
  
  «Хәерле иртә, мистер Пибоди», - коры диде ул.
  
  
  Ул авылның.
  
  
  «Син выглядишь раздраженным», - диде мин, намазывая май круассан. "Тырышучы бу синең чүп-чар?"
  
  
  Ул огляделась, күңелебезнең, дип беркем дә подслушивает. Хәзерге вакытта ашханәдә булган бары алты башка килүчеләр.
  
  
  "Мин продержал эго анда, төне буе бары тик синең өчен!" ул набросилась мине үзенә астында нос.
  
  
  «Рәхмәт», - диде мин. "Мин ышанам сезгә ошады".
  
  
  Ул яростно покраснела. "Хәзер нәрсә турында болар?"
  
  
  «Мин сиңа диде. Аны хәтта әле дип ышанам Барри Парсон - болар барысы да кем өчен ул үзен атады».
  
  
  Ул огляделась. Официант навис өстендә безнең. Елмаеп ул заказала, һәм официант поспешил кит. Ул повернулась миңа. «Мин дә», - дип белдерде ул.
  
  
  Аны взглянул, өскә. "Их?"
  
  
  «Сез", - дип әйттеләр ул булырга мөмкин иде, теге кеше, ул үтергән двойник Корелли».
  
  
  «Аның beru бу киресенчә. Ул түгел иде бу эшләргә. Бар алиби».
  
  
  «Әмма ул, ахрысы, күп белә мафии».
  
  
  Аны пожал җыерып. «Ул, дип раслый ул агент. Һәм британ хәрби разведка эшли алсын өчен тырышырга бетерергә наркосеть мафии».
  
  
  «Мин боларның барысын да беләм. Әмма ул, калса, бу хђлнећ булу ихтималы аз».
  
  
  «Кызык», - дип уйладым мин. Минем һәрвакыт бер һәм шундый ук фикер.
  
  
  "Син кайда иде, төне буе?" - кинәт диде ул.
  
  
  Официант алып килде әй поднос белән континентальным завтраком һәм дымящийся кофейник.
  
  
  «Мин останавливался бар башка».
  
  
  Бер бровь приподнялась, ул кайчан ачты рулон һәм намазала эго май. "Их?"
  
  
  "Миссис Парсон".
  
  
  «Әгәр бар миссис Парсон», - усмехнулась ул. «Мин уйлады, син аласың наткнуться на нах ны дискотекада татып караган».
  
  
  "Әйтик, мин халык кылды."
  
  
  "Бу иң делле килеп кеше белән, ул үтерелә?"
  
  
  Аның огляделась. «Москит последовал өчен минем бу машинное бүлеге һәм үтергән аның. Әмма аңа билгеле очрашу урыны. Бүген полночь аның встречаюсь белән Корелли».
  
  
  "Әйә да сине яхшырак биредә шулай иркен сөйләшергә?"
  
  
  "Жук шул кофейнике?" Аның, дип. «Мин шиклђнђм бу. Ләкин сөйләгез, үз бүлмәдә берни дә мондый нәрсә телисез икән, саклый сер итеп. Аны, ышанам ки, бу проклятая әйбер прослушивается. Минем уйлавымча, нәкъ менә шулай миңа напал потенциальный убийца Корелли. Хуана, Парсон диде нәрсә дә булса турында Корелли? "
  
  
  "Корелли?" Ул покачала аягы. "Юк, ни өчен?"
  
  
  «Минемчә, ул белә Тину Бергсон».
  
  
  Хуана замерла. "Сез булырга тиеш ди монда?"
  
  
  "Иң делле юк." Аны откинулся элек. "Ни өчен?"
  
  
  «Ул, беләсезме?, ди буенча-итальянски. Бик әйбәт».
  
  
  "Шул караганда, монда Тина Бергсон?"
  
  
  «Гомумән берни дә юк. Аның, дип уйлады турында Корелли».
  
  
  «Сез уйлыйсыз, бу Парсон италияле һәм белә Корелли?»
  
  
  Хуана покачала аягы. «Аны безгә нәрсә турында уйламыйм. Аңа бары әйтте ул дип шаккатырды мине, кайчан чыгыш ясады белән италия фразой».
  
  
  "Нинди сүзләр?"
  
  
  Ул покраснела. «Мин хәтерләмим».
  
  
  "Ә сез беләсезме, бу иде итальянское?"
  
  
  «Ул, дип таныды ул. Ул да бик крут».
  
  
  "Һәм бу очраклы түгел?"
  
  
  "Хәтта бик." Хуана књрсђтте үз тарелку. Ул кинәт булды примой һәм төгәл. Аның да улыбался, гәрчә внутренне смеялся. Нәрсә непреднамеренное уртасында дәресләр тарафыннан яратып кабул ителә, аны бу белсђм. Һәм ул белән чыгыш ясады, яхшы, бай италия фразой. Кызык. Бик кызык.
  
  
  "Ул катается чаңгыда?" Аны дип сорады.
  
  
  "Мин белмим. Мин тотам, аны белергә тиеш?"
  
  
  «Мин гади уйладым. Без пойдем бүген буенча склонам, Хуана. Аның ачылырга тиеш, бу тышлы дәфтәрен ачып куйды алдыма. Һәм миңа тагын да яхшырак эшләргә, берничә фотосурәт». «Яхшы. Аның арыдым нче бөтен бу будуарной эш».
  
  
  «Калса, син бик яхшы переносишь бу», - небрежно диде мин, оглядывая аны. «Иң делле, аны беркайчан да күргәнем булмады өчен син выглядел шулай ук... турында, шат, әгәр син тоттым, мин тотам».
  
  
  Ул злилась. "Мин возьму марлон ..."
  
  
  «Хәзер, хәзер», - дип кисәтте, дип белдерә аны, глотая калдыгын үз кофе con leche.
  
  
  "Син катаешься чаңгыда?"
  
  
  «Мин тиеш менү үз бүлмәсен һәм башта убраться».
  
  
  Ул кивнула. «Мин башлыйм әзер тугыз утыз».
  
  
  «Ул чакта утыз тугыз. Пойдем на вершину. Велета. Син играешь?»
  
  
  "Әлбәттә!" Аның подбородок взлетел өскә. Ул бросала миңа чакыру. Аны тоймадым яхшырак. Ул әле көрәшкән өчен үзенең мәгънәсен һәм үзенең тигезлек. Яхшы кыз.
  
  
  * * *
  
  
  Без фрицлар безнең җиһазлар Prado Llano һәм мондый уен бер генә буенча канатных юллар итәргә беренче ярышы кадәр Borreguilas.
  
  
  Бу иде бодрящий көне, кояш стояло югары күктә, ә җил приносил бераз дым.
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  реги. «Ул төнлә барачак кар», - дип уйладым мин. Аның, дип искә төшерде, дип, кичә кич тойдым кар исе һавада. Хәзер бу максатка, аңа иде, диде бу.
  
  
  Канатная дорога подпрыгивала һәм дергалась, һәм без сидели, взбираясь өскә таба һәм өскә таба бу вершины Сьерра-Невады. Аннан күренеп барысы да. Становилось барлык холоднее һәм холоднее - тиз. Аны чак кына арттарак басып торган һәм посмотрел аска таба, һәм бу шул ук хәл, дип карарга ахырзаман. Бу гаять зур расстоянии китергәнегез раскинулась бөтен плоскости Гранады, гәрчә анда аста иде некоторая дымка, достаточная өчен заглушить тулы панорамалы төре бар.
  
  
  Без спрыгнули белән-канат юлы, әлегә дежур тотты һәм аны, һәм аннан фатирлар буенча урамында. Биредә бик югары, саф иде разреженным, ялангачлык окутывал безнең тљрлесеннђн һәм проникал бу тирене аша кием-салым.
  
  
  Без молча җиттек башына чаңгы трассасы. Бу бик пустынная ил - сплошь покрытая слюдяным сланцем һәм кар - беркайда да юк иде безнең, агачлар, безгә зарослей. Бары тик кар, скалы һәм күк. Аның молча пристегнулся к нең австрийцам һәм наблюдал, ничек Хуана көрәшә үзләренең канадалылар.
  
  
  Без постояли анда берничә мин, әнисенә карап склон, ә аннары аның төшергән нокталарында белән кепка, натянул кепку на уши һәм помахал әй.
  
  
  "Башта син!"
  
  
  Ул кивнула, подтолкнула үзен алга согнув колени, һәм башыннан хәрәкәт итәргә буенча крутому участогы беренче төшү.
  
  
  Аны последовал, артында, расслабляясь һәм наслаждаясь хрустящим кар шушы якларда чаңгысы. Без булдык, иң яхшы һава шартларында.
  
  
  Бервакыт без рәхәтләнеп ял итте, һәм ул алып килде, берничә бутербродов, алар алып килде өчен ih удивительную ия. Без ih съели түгел, әйттеләр бер-берсенә бер-берсенә безгә сүзләрен. Без гади нежились на солнышке һәм мактап туялмый нче одиночества һәм матурлык тау склона.
  
  
  Без тәмамлады сэндвичи һәм двинулись алга таба.
  
  
  Бу матур иде узыш.
  
  
  Искиткеч матур.
  
  
  Совершив кечкенә авышлыгы буенча Боррегиласа, без бөтен көнне просидели холлында отель, обмениваясь историями белән Барри Парсоном һәм Елена Моралес, әлегә потрескивал ут һәм туристлар килде һәм уходили. Алыр күрергә нижнюю трассасын - нче Боррегиласа кадәр Прадо Льяно - тәрәзә артындагы һәм озаттылар вакытта шәрехләп формалары төрле чаңгычылар.
  
  
  Ниһаять, мин карлыгач, ял итә һәм душ кабул итәргә. Кичке иде скромным белән гадәти җыйнак ризык, һәм унбер утыз аның башлады бераз нервничать. Ул вакытта без әле сидели һәм эчтеләр.
  
  
  Аның гафу үтенде, ы наверх үз бүлмәсен тикшерде һәм үз люгер һәм шпильку. Аннары аны досталь, картасын җирлегендә һәм тикшерде маршрут һәйкәленә Велета, ул аны күргәнем булмады, шуңа иртә белән вершины чаңгы трассасы. Аңа ул чакта-диде, хөкүмәт юл тирәсендә Гранады бу Мотрил ярында Коста-дель-Соль пролегала откровенные янында бетонной конструкцияләр.
  
  
  Дорога из Прадо Льяно соединялась белән гадәти шоссесы якынча өч милях нче музее Прадо. Аның билгеләп үтте үзенең маршрут төньякка таба кадәр развилки, аннары көньяк-көнчыгышка таба к Велете бу шоссесы. Аның положил картасын минутка да, алды ачкычларын арендованного «Рено» һәм спустился бу холл.
  
  
  Ашханәдә аны күрдем, дип Хуана барысы да тагын утыра белән Елена. Кызык, кая подевался Парсон. Мин торам, анда, аны карадым, анда тәрәзә бу фасад отель, кайда иде припаркован «Рено». Берничә фигура двигались буенча Прадо, ихтимал, буенча-баре Эски. Берсе шулар тирәсендә иде герр Гауптли.
  
  
  Аны шагнул аша парадные көне отель, шулай ук кунакханә темноту тышкы якта, һәм ул, мине күргәч, машу кулы белән:
  
  
  "Не забывай, без кайчан да булса займемся моның забегом!
  
  
  «Идем предпочел иде бу вакытта көндезге укуда яктылыгында», - диде аңа " по-немецки.
  
  
  Ул шау-гөр килеп рассмеялся һәм керде вестибюль.
  
  
  Аның закат бу рено. Белән склонов дул салкын җил. Машинада бик салкын иде, әмма тора. Җылы двигательнең тиз нагреет эго.
  
  
  Карлыгач-җиңел кар. Прилипать иде, иртәрәк әле, әмма ул, егылып тљшђ бу обледенелые кардан таплар булган иде инде бу машиналар йөрү өлешендә. Буенча ягында тротуар башлады накапливаться сугробы.
  
  
  «Рено» гудел, ничек довольная кош. Аның бер әкрен генә һәм игътибар белән следил өчен яркой ак линиясе үзәгендә юллар. Икеләтә полосасы юллар иде узкой полосой өчен проезжающих ике машина. Аның наблюдал, ничек автобус һәм машина авырлык белән проезжают mimmo башка башка сәфәре вакытында буенча Гранады, искә төшереп, миңа турында спаривании слона белән антилопой, отказывающейся итәргә әзер.
  
  
  Аны каршы алды, ике машина, едущие ягына Prado Llano, ә аннары выехал төп юлны, анда свернул өчен проследовать буенча поворотам һәм повернуть кире якка Велеты. Кар усиливался. Ул пересек нурлары сүнү белән, дөнья һәм образовал китергәнегез занавес. Аны чак иде күрергә шоссесы, булса да ул иде киңрәк караганда подъездная юл, ул булмады торган әлеге китап өчен обгона яки трюкового хәрәкәте буенча теләсә кайсы җирендә.
  
  
  Renault җиңел буенча бер извилистой юлда, ләкин күрдем, - дип, кар башлады бераз цепляться өчен түшәлгән тротуар. Кайвакыт аны бөтенләй алмаган, разглядеть крае шоссесы.
  
  
  Буенча склону менде стальной
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  хәзер аны бирергә тиеш иде Renault бөтен үзенең бензин. Аның переключился бу низшую тапшыруга һәм акрын һәм сак двинулся аша увеличивающуюся өслеге кар.
  
  
  Ниһаять, аны күрде табличку: ВЕЛЕТА. Ә таныш грунтовая юл сворачивала белән төп юл өскә таба к тота һәм таныш бетонному һәйкәленә на вершине скалы.
  
  
  Аның подтолкнул Renault бу грунтовую юл һәм развернулся буенча камням һәм боз, әле килеп җитмәгәндер кадәр ровной монда, күрәсең, взорванной тирәсендә каты ташлардан. Машина юк иде, күрәсең.
  
  
  Минем сәгатьләр күр-сәтелә башлый биш минут беренче. Кызык, ни бар белән Рико Корелли. Аннары миңа килде, башын тагын бер фикер: тњгел, уйлаган бармы Корелли түгел үткәрергә очрашу кайчан билгеле булды, дип Габдельфат мәет? Әйә да Корелли хәзер прячется кайдадыр өчен скалой биклђп, аны кайчан, выйду бу ачык урын өчен застрелить мине?
  
  
  Аның выключил зажигание һәм Renault вафат була. Бу замерзшей слякоти һәркайда иде эзләрен шиналар, ләкин алар берни дә значили. Аның вздрогнул. Биредә иде ялгыз, үзендә уединенном урында тауларында. Иде генә Корелли һәм аны - ул болай устроил. Үтерергә минем өчен үлем Габдельфат? Өчен үлем Базильо ди Ванесси?
  
  
  Аны сак выключил фары. Күпмедер вакыт аның сидел, взвешивая хәл итү. Аннары аны закат бу ветровку һәм вытащил «люгер». Бу отсеке бу приборной панельләр иде карманный фонарь, әйберләр өчен билбау, ул аны, гадәттә, ношу үзе белән, аның вынул эго һәм включил.
  
  
  Аннары аны, ишеген «Рено». Җил врезался, миңа белән пугающим эффектом. Аның придвинул ветровку лижет, үзенә басты у «рено», закрывая ишек белән глухим стуком. Аның ясаган луч фонарика төндә һәм иде күрергә генә кар, кружащийся миңа, хлеставший барлык юнәлешләрдә на вершине пика, кая дул җил белән барлык нокталары компаса.
  
  
  Һәйкәл громоздился анда, кара һәм тихий, һәм аның обошел эго, әлегә тапмадым синюю Симку, вытащенную буенча төре сзади. Аның төшенчәсенә ия түгел иде, ничек эго йөртүче әтиемне эго пробиться аша боз, бозлы пычрак, тик торды ул анда. Аның кагылды капота. Иде", - тагын җылы.
  
  
  Бу задней өлешендә һәйкәл иде груда төзелеш материаллары, оставленная беренчеләрдән булып осталары, завершившими һәйкәл. Аның постоял шунда у «Симки», омтылып, ул спрятаться нче җил, һәм нәкъ менә шунда аны ишетте внезапный шау ерак түгел үзен.
  
  
  Аның нык тотты «Люгер» үз кулымда һәм повернулся зат, җитмәсә юнәлеше, каян исходил тавыш белән. Җил носился, разрывая тавыш һәм разбрасывая эго барлык тармакларда да ул түгел иде, дип ышанам карыйм микән аның лицом затка хәрәкәте белән яки юк.
  
  
  Аннары аны ишетте shaggy.
  
  
  Аның тотты люгер бу кулымда, прицелившись һәм әзер выжать.
  
  
  «Ә, Пибоди», - диде тавыш, әйтерсең аша шарф.
  
  
  Аның да осознал моның.
  
  
  Тик ул керде пятно света фонарика, аның эго шунда ук билгеле булды.
  
  
  Бу иде Барри Парсон.
  
  
  Әмма хәзер аңа бөтенләй булмады британия акцент. Ул әйткән неопределенным типом чыгышында, дип заставило мине теләсәм дә ышана моңа кадәр ул, ахыр чиктә, уйнады гына роле британия яшерен агенты.
  
  
  Ул кем булган?
  
  
  Ул алга китте аркасында груды төзелеш материаллары һәм протянул кулын өчен пожать минем.
  
  
  Аның замерз.
  
  
  «Расслабьтесь, - диде Барри Парсон. «Барысы да тәртиптә. Аның Корелли. Рико Корелли».
  
  
  10
  
  
  Кар озак кружился-тирәбездә, һәм беркем дә тирәбездә түгел пошевелился. Становилось барлык холоднее һәм холоднее.
  
  
  "Яхшы?" - диде ул, наклоняясь лижет, күрергә омтылып, ул минем йөзе.
  
  
  Аның кирђк була калса ђзер торсын зажал «люгер астында» ветровкой. "Мин ничек алам булырга тиеш дип әйтте?" Аны дип сорады эго. «Башта син, халкын да, халкың миңа, син Барри Парсон, ә хәзер син халкын да, халкың да, син-Рико Корелли».
  
  
  Ул посмеялся. «Барабыз. Бу булырга тиеш күрәсең! Молодец=), һәм кем була алыр иде монда, тыш, Рико Корелли?»
  
  
  «Кем теләсә булырга мөмкин иде монда, җавап бирү өчен сезнең штопора. Теләсә нинди, кем белә идем турында очрашуда».
  
  
  «Кем тыш Рико Корелли һәм убитого бала?» дип сорады ул.
  
  
  «Комаров. Ул мөмкин белергә тиеш».
  
  
  "Сез уйлыйсызмы, мин Комар?" - со смехом дип сорады Парсон.
  
  
  «Ул иде, бердәнбер, кем ала белергә тиеш, дип Корелли встречал мине монда».
  
  
  «Булыгыз, разумны! Аның да Комар!»
  
  
  «Сез шулай сөйләгез, тик мин аны белмим».
  
  
  «Әгәр дә аңа булды Комаром, булса аны монда сикергәли?»
  
  
  «Пытаюсь табарга Корелли һәм үтерергә эго».
  
  
  «Әмма аны Корелли».
  
  
  Бу превращалось гадәти комедиясен. Аның покорно покачал аягы. «Начар түгел бит, син Корелли. Миңа чертовски суык. Әйдә сядем бу минем машинаны сөйләшәчәкбез».
  
  
  Ул елмаеп куйды. "Әйбәт." Аны эго алда к «Рено».
  
  
  «Яхшы кечкенә эш», - диде ул.
  
  
  «Бик шәп, - диде мин. «Сез арендуете аласыз алырга иң яхшы».
  
  
  Аңа ишеген үз ключом һәм керде, аннары протянул кулын ачты эму пассажирскую ишек. Ул ул эченә һәм захлопнул ишек. Машинаны качнуло. Эчендә барысы да тагын иде җылы.
  
  
  «Йөрәктән сөйләү сезгә Базильо ди Ванесси», - диде ул, аннары бер минутлык тынлык. «Алмаштыру. Алар омтылды тоту, минем берничә ай дәвамында».
  
  
  "Алар?"
  
  
  «Кемдер тирәсендә югары бүлекчәләре мафиози», - диде Парсон. Аны берни дә түгел иде үзе белән поделать; Аның әле дип уйлады турында nen, ничек Барри турында Парсоне,
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  шулай да, ничек Рико Корелли.
  
  
  "Ләкин кайдан сез моны беләсезме?"
  
  
  «Минем анда да бар, дуслар. На вершине. Казан авиация җитештерү берләшмәсе, казан авиация җитештерү берләшмәсе отель өчен аны иде исключен буенча чылбырын. Ул отель өчен аны иде тулысынча».
  
  
  "Ничек эго исемем?"
  
  
  Ул елмаеп куйды. «Забудь бу хакта. Гади поверь миңа».
  
  
  «Яхшы. Димәк, казан авиация җитештерү берләшмәсе, казан авиация җитештерү берләшмәсе отель өчен син китте».
  
  
  «Кунакханәсе мине үтерергә. Теләдем әйтә миңа инде ике тапкыр. Бер тапкыр Корсике. Бер тапкыр Неаполе. Аңа иде анда китерү».
  
  
  «Неаполь? Тавышы каян взялся Москит».
  
  
  Ул пристально посмотрел миңа. "Сез обойдетесь".
  
  
  "Миңа", - диделәр."
  
  
  "Хема?"
  
  
  "Берни дә."
  
  
  «Кайчан башыннан икенче удар да уңышлы килеп чыкты...»
  
  
  "Ул, бу сезнең вилле бу Корсике?"
  
  
  Ул нахмурился. "Әйе". Ул көтте. Аннары: «Кайчан кыямәт потерпел неудачу, аны карар китәргә бизнес буенча. Нәкъ менә шул вакытта аны килдем сезгә, кешеләр».
  
  
  Аңа кивнул. «Мин барлык бу хакта беләм». Аны юк. Әмма тыңларга эго хикәя файдасыз иде. Минем иде, хәл белергә, дөрес яки бу ялган.
  
  
  «Яхшы. Без киттек белән Корсики яхтада, аны алды үзе белән Ванесси».
  
  
  "Булсын өчен, сезнең урын алырга?"
  
  
  «Әйе. Без урынга килеп җиткән кадәр Валенсии, без простояли бу портында көне, ә аның калган яр буенда башлагач, алар " бетте».
  
  
  "Лисистрата плыла булмаса, сезне?"
  
  
  «Бөтенләй фантастическим. Ванесси уйнады Рико Корелли».
  
  
  «Әгәр алар приземлились бу Малаге, Ванесси әле уйнады Корелли?»
  
  
  "Әйе". Ул ясаган паузу. «Ярдәмендә Тины Бергсон».
  
  
  "Ванесси иде Малаге?"
  
  
  «Юк. Ул калды яхтада. Без, дип уйлаган шулай булыр дип яхшырак. Ул чакта булмас хаталар. Мин тотам, бу очрак, әгәр кем булса да белер эго».
  
  
  "Аламы кем дә булса бу Малаге идентифицировать сезне?"
  
  
  «Безгә бердәм шанс», - засмеялся Парсон.
  
  
  "Аннары?"
  
  
  «Аннары сезнең белән элемтәгә кердек Тиной, һәм ул килде, сезнең белән очрашып».
  
  
  "Дөрес."
  
  
  «Мин, минем, кемдер сайладым сезнең соң проследовал өчен сезнең кадәр яхты, надел акваланг һәм эләккән».
  
  
  "ВОЗ?"
  
  
  «Москато, әлбәттә. Кем тагын? Ул белә оборудова миңа барысын да. Һәм ул булырга тиеш, бер генә түгел, күзләр белән яхты, ул кайчан керде. Ул гади рассчитал вакытта, әлегә сез янәшәдә белән кораблем өчен вовлечь сезне».
  
  
  "Ни өчен Москато түгел таныдым сине?"
  
  
  «Ул белә яхтада турында медальләр алуга төп дәгъвачы санала, очрашу турында сезнең белән, кешеләр...»
  
  
  «Аяз. Тик ул, чыннан да түгел, таныдым сине».
  
  
  "Дөрес."
  
  
  «Һәм ул нанес удар һәм ранил Тину».
  
  
  "Аллага шөкер, аны да үтерә!"
  
  
  Аның наблюдал артыннан. Ул полез минутына һәм досталь пачку америка тәмәке. Ул зажег бер һәм помахал спичкой. Узган юлы ул досталь испанскую сигарету. Тик ул вакытта, әлбәттә, ул уйнады, британия яшерен агенты Барри Парсона. Ул непревзойденным актером һәм белми иде, ни дәрәҗәдә эффективен дөрес реквизит.
  
  
  "Ничек ул хәзер?" Аны дип сорады.
  
  
  "Сез имеете күздә тотып, диләр тирәсендә клиникасы?"
  
  
  "Әйе". Ул белә иде.
  
  
  «Ул бара».
  
  
  "Ул алачак кушылырга сезгә?"
  
  
  Ул колебался. "Тиздән."
  
  
  "Ә аннары белән очрашу минем партнеры?"
  
  
  "Дөрес." Ул елмаеп куйды. «Слушай, Тина бер өлеше тәкъдимнәр. Син бит беләсең, бу шулай түгелме?»
  
  
  «Әйе, - диде мин. «Тик башта без очрашырга телибез, ә аннары хәл итербез бетермәгән».
  
  
  Ул кивнул. «Болар барысы да, хәзер зур әһәмияткә ия».
  
  
  «Бер минем озадачивает».
  
  
  "Нинди?" Дим менде алдында эго зат. Бу лобовом стекле «Рено» аны иде күрергә чагылыш эго затлар булганда, ул затягивал сигарету.
  
  
  "Гомумән, сез ничек килеп эләккән соң Москита бу Торремолиносе?"
  
  
  Ул посмеялся. "Сак, әйе?"
  
  
  "Бик аккуратный." Аның ясаган паузу. "Артык сак эш итү зарур."
  
  
  Эго күзләре скользнули буенча минем. "Нәрсә син, халкын да, халкың?"
  
  
  «Мин сөйлим, дип әйтә алмыйм тулысынча килешергә белән синең тарихы, Корелли. Син вступаешь бу сделку, кайчан минем остынет Комаров, ә аннары син играешь Барри Парсона, яшерен агенты. Нәрсә бирә?»
  
  
  «Әйдәгез, кайтабыз», - җитди диде Парсон. «Слушай. Аны белә идем, чөнки син охотился өчен Москитом. Риза?»
  
  
  Аңа кивнул. «Сез алыр иде догадаться бу хакта, әлбәттә. Ләкин нигә сез, гомумән иде Малаге? Мин тотам, Рико Корелли. Сез прятались бу Валенсии. Нигә барырга бу Малагу өчен куела үзен юкка?»
  
  
  «Страхование», - акрын диде ул.
  
  
  "Страхование?"
  
  
  «Мин булдым куркынычсызлык белән моннан тыш, бирле, ничек уртаклашкан яхта бу Валенсии. Сез аңлыйсызмы?»
  
  
  Аңа кивнул.
  
  
  «Яхшы. Савченко иде яхтада, әлегә ул минутлар кайчан була нанесен удар« Москитом ». Тагын чынлыкта?»
  
  
  Аның, дип уйлаган. «Яхшы. Әгәр бу вакытта сез булырга кирәк иде Sol y Nieve».
  
  
  «Бу мин-диде медальләр алуга төп дәгъвачы санала».
  
  
  «Мин дә шулай дип уйлаган идем. Мин тотам, ни өчен килүе Малагу ярдәм итте? Бу иде минем штопора».
  
  
  «Аны отель һәм белергә сиңа күбрәк». Ул пожал җыерып. «Мин тотам, тормышым упакована матур кечкенә сверток. Аның җыенам, аерым Штаты. Ә син, һәм ул кыз, дип, синдә, анда, минем сакчылары. Шулай итеп?»
  
  
  "Дөрес."
  
  
  "Шулай булгач, мин, отель ел саен, син поправишься.
  
  
  Последовало озак молчание. Аны карадым, аңа бик салкын. Ул карадым, миңа да салкын бит.
  
  
  "Каян син мине үз янына чакырып ала?" Аны дип сорады.
  
  
  Ул вздохнул. «Яхшы. Кара. Син иде ауда. Аны белә идем, чөнки син собираешься дђ табарга Москато. Чынлыкта?»
  
  
  "Мин шулай аладыр дип уйлыйм".
  
  
  «Мин гади көттем, әлегә анда сине».
  
  
  "Сез опознали мине иртәрәк?"
  
  
  «Турында, әлбәттә. Аны карадым, кая киле Тина».
  
  
  «Аннары сез последовали өчен минем һәм Хуаной төнне?»
  
  
  "Әлбәттә, билгеле инде."
  
  
  «Бу виллу».
  
  
  «Чынлыкта. Ул вакытка, син бәрде ту проститутку - ту белән шөгыльләнүче торгызган, секс втроем белән Москато, ә икенчесе киң - мин белә идем, чөнки без делле. Аны бары тик следил өчен синең».
  
  
  "Ә ни өчен
  
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  син прорываешься аша ул обратный путь башлагач, минем Москато иде мәет? "
  
  
  Эго күзләре белән очраштылар минем. "Без барысын да эшлибез хаталар,, шулай түгелме?"
  
  
  Аны пожал җыерып. «Яхшы. Тик ни өчен ул чакта тарихы белән обложки?»
  
  
  «Джаз Барри Парсона? Аны бары тик стряхнул тузан белән полки», - диде ул, впадая британия акцент Барри Парсона. Һәм киресенчә, бу нәрсә эшләргә кирәк хәзерге вакытта. Мин җыенам ясарга, решиться һәм әйтә:« Ярар, тавышы аның, иске хәерле Рико Корелли! Хәзер бу юк, аерым мәгънә, шулай түгелме? »
  
  
  Аның смеялся. «Миңа әлегә кадәр хорек ошамый болар барысы да раздвоение һәм утроение. Сез алыр идек шунда ук контакт урнаштырырга белән Хуаной. Сез переспали аның белән, анда тагын бер тапкыр биредә. Ни өчен сез җиңел генә бул әй мәгълүмат, һәм сорарга, аны тикшерергә бу? "
  
  
  Ул прикусил сигарету һәм выглянул аша лобовое пыяла. Кар, егылып тљшђ, әмма хәзер слабее. Аның күтәрде, күзләрен дә күрдем чагылыш безнең ике затлар мрачной төн.
  
  
  Эго күзләренә караган мине.
  
  
  «Мин беркайчан да ышанам спальне», - диде ул, нахмурившись. «Мин тотам, хәтта минем үз. Бу урында, ул аны арендовал бу Торремолиносе. Каян аны беләм Москато түгел записал мине пленку туганчы мин последовал өчен синең караш аңа? Ахыр чиктә, ул уйлады үтергән мине яхтада. Әмма, бәлки, Бу бик ловушка. Чынлыкта? Бәлки, анда да Москато, бәлки Москато вакыт уйлады оборудова миңа көтте мине. Каян аны ала белергә? "
  
  
  Аның сидел анда.
  
  
  «Һәм бу отель. Аның ничему түгел ышанам. Бер дә алай түгел. Минем уйлавымча, һәр бүлмәдә заманча зур хаталар бар. Миңа туры аша узарга кирәк булачак очрашуны, чөнки бу бер өлеше башлангыч планы. Мин яратам отклоняться нче первоначальных планлаштыру, чөнки бу калдыра артык күп волей очрак. Чөнки без инде белгђн берсен берсен, аны бары уйнадым һәм шәп та, шул вакыттан. Миңа бик кызганыч, әгәр бу оскорбило сезнең хисе тәртип ".
  
  
  Бу имело мәгънәсе.
  
  
  "Хәзер нәрсә?" Аны дип сорады.
  
  
  «Без субботиннар арасында минем һәм кыз», - диде Парсон янә буенча-деловому. «Доставить микрофильм».
  
  
  "Кайда?"
  
  
  «Ярар, сез беләсез, мин уйлыйм турында отельдә. Бу бирә хокукы теләсә кайсы номер. Һәм мин яратмыйм тусоваться кешеләр белән Прадо Льяно. Послушайте, ә ничек турында чаңгы трассасы?»
  
  
  Аның, дип уйлаган. «Анда бик пустынно, ярар - вакыт-вакыт. Кар өстендә йоклау да юк бөҗәкләр». Аның засмеялся, недоумевая, ни дәрәҗәдә ул дөрес.
  
  
  «К ассызыклады кар. Сез выстрелить бу кеше өчен париж ярдәмендә телескопического объектива». Ул вздрогнул. «Бу мића бер дђ ошамый».
  
  
  «Әмма әгәр берәү дә белми, дип, син Корелли...»
  
  
  «Кем әйтте? Моннан тыш, тагын бер начар ђйбер. Әгәр Москато әле дә бар, ә аны уверенный, ул аннары моннан, ничек Габдельфат сатып алган эго - ул күзәтәчәк сезнең өчен һәм сезнең широким, чынлыкта?»
  
  
  Турында "Хуане?"
  
  
  «Әлбәттә! Шуңа күрә мин күрергә тиеш, аны кайда да булса, шунысы күзгә ташлана, һәм шул ук вакытта защищено».
  
  
  Аны пожал җыерып. «Бу катлаулы библ тутыру өчен».
  
  
  «Юк? Ә бу турында бер тирәсендә әлеге канатных юллар? Сез кайчан торасыз бер тирәсендә алар, сез изолированы, одиноки һәм иминлек!»
  
  
  Аның уйлады бу хакта. «Гондола? Аны аңлыйм, сез имеете күз алдында. Садитесь бу нах аның белән һәм поднимайтесь бергә. Әлегә сез анда, заперты бу канат юлда аласыз доставить сезне контролируемой мохиттә, һәм беркем дә булачак мудрее. барысын да пленке? "
  
  
  "Дөрес."
  
  
  Аның сидел һәм уйлады. «Әмма кемдер әле мөмкин выстрелить, сезнең белән склона».
  
  
  «Тавыш бирү, кайда син входишь, бабай, - диде Парсон, кайтканда, британия университеты. - Син садишься чаңгыга стоишь станциясендә Боррегилас һәм прикрываешь безне, без подъезжаем».
  
  
  Аның уйлады бу хакта. Миңа ошый. Күбрәк аның, дип уйлады бу хакта күбрәк миңа бу нравилось.
  
  
  «Мин куплю бу», - диде мин.
  
  
  "Күпме вакыт кирәк?"
  
  
  Аның әйтте: "Иртәгә ун иртәнге?"
  
  
  "Чынлыкта", диде Парсон. «Мин башлыйм ераграк торырга Хуаны. Мин теләмим бернинди осложнений, без шулай бик якын бәяләмәсе алыш».
  
  
  «Уңышлар телим», - диде мин.
  
  
  Ул торды карда поправляя ветровку. Аны тоймадым, ничек ялангачлык хлестает аша ачык ишек, хәер, кар тулысынча диярлек сошел.
  
  
  «Начни», - диде Парсон. «Мин барам өчен синең аска таба».
  
  
  Аңа кивнул.
  
  
  Ул захлопнул китергәнегез ишек һәм поспешил тирәсендә һәйкәл, кайда юкка чыкты төре буенча.
  
  
  * * *
  
  
  Renault завелась башка проблемалар. Бирде эму бераз согреться, аннары подождал, әлегә күрдем Симку, появившуюся аркасында почмагына һәйкәл, ee фары косо спускались бу импровизированную юлны. Аннары аның китә, пополз буенча кыска астындагы юлда к шоссесы. Аңа помахал Парсону бу көзге заднего төре.
  
  
  Аны күрдем «Симку» белән шөгыльләнүче следовала минем өчен, аның фары мерцали бу падающем карда.
  
  
  Повороты һәм повороты шактый зур резкими, требовали даими торможения һәм переключения бу пониженную тапшыру. Аның башлады алырга ләззәт нче машиналар йөрү өлешендә, кайчан тойдым беренче промокшую тормозную системасын.
  
  
  Аның спускался буенча долине тирәсендә кара слюды, вздыбленной өскә таба, анда сукмак взорвана рәвешендә V-формасындагы канавы. Ахырында аны күрдем, ничек түшәлгән тротуар ясый тиз кинәт күрсәткечләр ук.
  
  
  Уртасында корсак участогы аның башлады тормозить һәм тойдым пробуксовку. Аны, кулга очраклы рәвештә наткнулся бу замороженное урын юлда, һәм попытался кабат. Әмма бу бөтенләй замерзшее урын.
  
  
  Аны кабат нажал бу кимсетү алу өчен некоторую иќатка каршындагы переключении бу пониженную тапшыру, тик
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  Преследование кебек түгел передавал бернинди егәрлек бу көпчәкләре.
  
  
  Аңа отчаянно нажимал шушы рычаг переключения пас, әмма хәзер аның бер бик тиз булсын кушылырга гына түгел иде переключиться бу низшую тапшыру.
  
  
  Аның притормозил кадәр идән, кайчан выехал бу уклон, тик тизлеге иде бик югары. Бәхеткә, кривая килеп чыкты, бик яхшы. Аның ясаган күрсәткечләр. Әмма шунда ук аны бу проблемага тап булды быстрым поворотом сулга, шул противоположном юнәлештә, һәм янә нажал бу кимсетү, билалет-дип участок өлеше бирәчәк миңа сцепление монда. Тик мин берни дә тоймадым тыш мокрой неэффективности.
  
  
  Берни дә.
  
  
  Аның нык повернул тәгәрмәч һәм повернул. Юл выпрямилась, ләкин киле аска таба, кайчан шоссесы күчте бу озын ровный траверс, пересекающий югары скалистый склон. Ахырында похода аны күрдем крутой күрсәткечләр элек зур предупреждающим билгесе бу шоссесы алда.
  
  
  Аны кабат нажал бу кимсетү түгел алды бернинди җавап бирү. Аның надавил шушы рычаг переключения пас, әмма булдыра алмый киметергә эго кадәр минимум. Аның башлады крутить тәгәрмәч взад һәм алга омтылып, ул алырга трение тибы снегоочистителя өчен, тизлекне киметњ Renault өчен аны иде киметергә бу чертову акциясен сатып алды ка түбән тапшыру.
  
  
  Уңышсыз.
  
  
  Аны күргәч, артта үзен утлары Парсона, миңа кызык булды, эшләрегезне тикшереп күзәтүче бармы ул, минем өчен бу S һәм җимерә соң аларны башын өстендә минем аңлатып бирә алмаслык начар вождением.
  
  
  Аның ике тапкыр мигнул уты кебек үзенә күрә бер сигнал ярдәм турында.
  
  
  Кривая барлык приближалась һәм приближалась, аны бөтенләй алмаган, контрольдә тотарга тизлеге Renault. Аның, дип уйлады кирәклеге турында, өчен, аша урамга чыга внутреннюю дренажную канаву, ләкин файдам шанс разбить янында булуын исәптә тотып эшләнгән һәм оторвать көпчәкләре артык зур, өчен рисковать. Моннан тыш, аны алыр иде разбиться плашмя турында сланцевую отмель белән шөгыльләнүче поднималась тирәсендә канавы, кайчан рулевое тәгәрмәч вырастало тирәсендә минем арка.
  
  
  Шиннар завизжали, аның повернул тәгәрмәч сулга өчен бик тиз повернуть. Аның врезался бу возвышающийся яры уң ягында мине. «Рено» съехал белән обочины һәм таба килә башлады ачыктан-ачык к шешәсенең ягында юллар, анда якынча иде футов скалы, насыпанной астында выкрашенным ак төс деревянным ограждением, тянущемся якынча егерме футов.
  
  
  Аның врезался боком бу поручни, оторвал нидер нче шарик «Рено», ә аннары поскакал кире к насыпи. Әмма аны нык потянул һәм янә выровнял машинаны.
  
  
  Алда мине юл дәвам итә тиз спускаться. Кайсы ярдах миннән аны күрдем проезжую өлеше, кискен поворачивающую ук белән тагын бер деревянным ограждением, защищающим күрсәткечләр, һәм бик зур указателем алдында поворотом.
  
  
  Аның беркайчан да алмыйм ясарга әлеге күрсәткечләр.
  
  
  Аны ишетте янында үз уха громовой двигательнең һәм тиз повернулся.
  
  
  Бу иде Парсон.
  
  
  Ул ата бер «Симки» mimmo мине һәм ата-ка, машиналар йөрү өлешендә алда.
  
  
  Миңа шунысы кызык, тегүче тик синнән, ул ясарга омтыла. Аның отель крикнуть эму түгел, шталь.
  
  
  Ул разрезал мине ачыктан-ачык китергәнегез, һәм аны бераз гына закричала өчен ул китте юллар белән яки мине ударили.
  
  
  Аны кабат нажимал шушы рычаг переключения тапшырулар, отчаянно омтылып, ул күчәргә ступеньку түбәнрәк, әмма бу файдасыз.
  
  
  Парсон иде ачыктан-ачык китергәнегез. Ул якын закрыл глаза биклђп баткан.
  
  
  Шулай да буладыр.
  
  
  Кинәт минем передний бампер стучал буенча заднему бамперу Парсона. Аны күреп, ничек кызыл стоп-камап Simca Парсона мигали булса, гасли булса, гасли булса, янә гасли.
  
  
  Аның замедлялся.
  
  
  Бу иске иде трюк - туктатырга сбежавшую машинаны, притормозив машинаны алдында аның өчен замедлить машинаны артта калды.
  
  
  Аның нык тотты руль, чөнки белә иде, дип, бер таш неправильном бу урында машиналар йөрү өлешендә сбрасывает Renault белән бампера Simca, һәм мине ташлыйкмы сулга яки уңга, аннары, ни, аның соскальзываю белән замедляющейся машиналар һәм Барыгыз, йә ярны йә аша крае обрыва һавага.
  
  
  Запугивание Парсона продолжали мигать һәм мигать, һәм бу вакытка без килдек к повороту, ул остановил мине. Аның включил задний барышы һәм сель машинага дрожа.
  
  
  Ишек ачылды, һәм Парсон чыктым аша симки. Ул әйләнеп минем якта машиналар тирәсендә аңа валил кар.
  
  
  Минем утлары горели тышкы якта, освещая заднюю өлеше Simca һәм показывая Парсона, стоящего анда, бу төн.
  
  
  «Мин тормыйм спрашивать, бу шулай булды да», - диде акрын Парсон. «Кемдер эләккән синең Рено».
  
  
  Аңа кивнул. «Рәхмәт, ярдәмегез өчен. Бу яхшы иде трюк».
  
  
  Без игенчеләрне һәм терлекчеләрне шул бар Esqui Прадо киткәнче, мин аны отвез бу машинаны гараж. Минем иде өч люмумбы һәм кофе эчәргә алып керер иде, һәм аның һаман да үзен начар хис итә дә бик яхшы.
  
  
  11
  
  
  Аның кайта үз бүлмәгә аннары недолгого булу барре Esquí белән Парсоном. Ром һәм шоколад бу лумумбе бераз ярдәм иттеләр миңа успокоиться, әмма аны әле дрожал, кайчан вставил ключ бу ишек һәм эченә керде.
  
  
  Включив святым, аны ишетте ишетелер башка ахырында номерлары, аннан соң, ишек, соединяющая ишек, распахнулась, һәм Хуана булды анда, киң раскрыв күзләре. Киресенчә, ул гына проснулась нче тирән җыелмалары.
  
  
  "Сез очрашып, аның белән?"
  
  
  «Әйе», - диде мин. Аны тиз арада минем янга килеп, к бюросы алды һәм анда блокнот. Аны тиз нацарапал бу nen «жучок» һәм күрсәтте әй.
  
  
  Ул кивнула, дип аңладым.
  
  
  "Ничек бу килеп чыкты
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  эшкә алырга? »- дип сорады ул миннән.
  
  
  «Булмаган нәрсә турында хәбәр итәргә. Миңа туры киләчәк күрергә эго янә». Аңа иде занят язам бу блокноте. «Сез встретитесь аның белән иртәгә ун сәгатьтә гондоле. Тулырак соңрак».
  
  
  Ул кивнула.
  
  
  «Хәзер аны иду йокларга бераз ял итәм дә».
  
  
  «Яхшы», - диде ул.
  
  
  Аның күрсәтте ишек холл, давая аңлау, тиздән встречусь аның белән тышкы якта.
  
  
  «Тыныч йокы, Джордж», - диде ул кайтты һәм үз бүлмәсен.
  
  
  Аны төшергән кием-салым, переоделся бу чиста һәм коридорга чыкты. Хуана сидела һәм курила сигарету.
  
  
  «Сез дип ышаналар бүлмәләрендә прослушивают?» дип сорады ул.
  
  
  «Уңай».
  
  
  "Сез белән очраштык Корелли?"
  
  
  «Әйе. Без беләбез эго, ничек Барри Парсон».
  
  
  Ул өйрәнде мине. «Мин диярлек догадался бу хакта».
  
  
  "Мин ясадым ук."
  
  
  "Сез булырга ди?"
  
  
  «Мин ничек алам булырга тулысынча ышанычлы? Әмма ул каршы ала сезне канат юлда, анда, тегүче тик синнән, сез алачаксыз материаллар»
  
  
  "Бу нәрсә?"
  
  
  «Мин моның белән справлюсь», - ышанычлы диде ул.
  
  
  «Яхшы. Аның прикрою синең белән чаңгы спусков. Корелли шулай тели».
  
  
  «Әмма, ничек Комар иде белү очрашуда арасында һәм алар сезнең?»
  
  
  «Ул вакыт следил безнең якта».
  
  
  «Мин тырышачакмын присмотреть артыннан».
  
  
  «Кайгырмагыз. Аның позабочусь бу хакта. Гади познакомьтесь белән Корелли һәм узнайте, дип шаяртты ул өстендә безнең, яки юк».
  
  
  Ул књрсђтте миңа. "Ни өчен ул бирде миңа мәгълүматны элек?"
  
  
  «Ул диде", дип ышанырга тели».
  
  
  Ул пожала җыерып. «Мин, минем, бу мәгънәсе».
  
  
  «Утыр буенча аның белән канат юлы һәм спускайся чаңгыда нче Боррегилас. Аның очрашуны сине баре аста, кайчан да тәмамлана. Аннары без поспешим аска таба тикшерергә һәм аның подлинность әйберләр».
  
  
  "Малага?"
  
  
  «Гранады. У AX бар анда передатчик».
  
  
  "Әйбәт."
  
  
  Аның кайта бүлмә һәм жим йокларга ятып кына торды.
  
  
  * * *
  
  
  Хәзер аны иде күрергә барлык буенда каменистого хребта. Кояшлы святый иде чиста-белым. Канатлы свят раббыбыз слепил күзләре, әмма мин ђйлђнђ-фильтр әлеге очках Zeiss 60x.
  
  
  Канатная дорога двигалась өскә таба, һәм мин отчетливо кубаныћ сары свитер Хуаны. Эчендә иде гына ул Парсон. Гондола гадәттә везла дүрт, һәм ул белә Парсону туры килде бирергә чаевые обслуживающему персонал өчен шәхси сәфәре кылды, әмма мин дә дулкынландым. Бар иде бу акча.
  
  
  Аны кабат прокатился буенча дђ тђэсир калдырмый шул очках, һәм шунда ук, аны күрдем эго.
  
  
  * * *
  
  
  Ул лежал бу животе бу гранитном выступе якынча полпути арасында Боррегилас һәм Прадо Льяно. Ул одет бу соры кием-салым, шуңа күрә ул төгәл сливался белән слюдой һәм гранитным сланцем. Әмма аны алыр идем күрергә, ул барыбер ир-ат, һәм әле, дип, ул тотты кулда длинную калганы янында винтовка буенда скалы. К винтовке иде прикреплен прицел.
  
  
  Мин алмады кемгә тибы винтовкадан буенча, очко һәм керткән туплар.
  
  
  Ул лежал бик акрын гына көтте. Һәм ул карадым бу гондолу белән Хуаной һәм Парсоном. Ул ничек белдем, алар эго килеп алып китәләр? Ул ничек ала белергә?
  
  
  Парсон? Булганмы Парсон заменой? Кемдер настраивал Хуану? Ничек мәгълүмат янә просочилась? Безнең бүлмәләрендә беркем дә түгел, - диде безгә сүзләрен. Беркем дә, миннән һәм Парсона белмәгән вакыт һәм урын.
  
  
  Шулай да убийца лежал көткәндә.
  
  
  Москато? Кушылырга мөмкин.
  
  
  Аның расстегнул ветровку һәм досталь «люгер». Аны карадык эго һәм сунул минутына ветровки. Миңа туры килә иде пересечь склон һәм ныгып калу өчен скале җитү өчен аңа. Ул чакта миңа туры киләчәк переползти буенча камням һәм үтерергә керткәнче ул алачак нанести удар.
  
  
  Башка юл юк иде. Әгәр аның оставлю Москато исән, ул яңадан попытается заполучить Рико Корелли - пытайтесь, әлегә эму бу тапшырып булмаячак!
  
  
  Музейдагы тизлек канат юлы һәм местонахождению кеше скалах, минем иде ярым тирәсе минут итәргә барышы.
  
  
  Аның бераз тикшерде авышлыгы калмасын өчен куркыныч магната, һәм проехал бераз түбәнрәк аның. Аны кайчан ударился турында нижнюю өлеше, "горки",-дип килеп белән башкаларга кар наверху, һәм аның кинәт берәүдә, дип утопал бу горке, тезләренә. Аның толкался һәм бился, һәм кар слетел белән мине. Миңа бәхет елмайды. Зур шар катящегося кар та арынырга, мине һәм ударился турында тырышучы якын-тирәдә.
  
  
  Аны югалткан драгоценные секунд.
  
  
  Скалы алда иде мине, тик мин аны күрмәдем кеше, лежащего подо минем. Туры достать нокталарында һәм акрын панорамировать буенча гребню.
  
  
  Аннары аны күрдем эго.
  
  
  Минем сбило белән курсы якынча сотню футов! Аны иде, артык югары.
  
  
  Аны тиз башлады янә спускаться белән холма, кайтканда якка, крещаясь белән бу курс һәм әйләнеп кайтып почмагында, находящейся чикләрендә досягаемости кеше скалах.
  
  
  Аның отпустил зажимы һәм уложил чаңгы шул тырышучы, алар өчен түгел, соскользнули. Аннары вытащил аның нокталарында һәм посмотрел аша ягы текә кыялардан сикерүдән-башлана.
  
  
  Аны күреп, ничек канатная дорога акрын күтәрелми калмый арасында икенче һәм өченче стальными опорами. Һәм аны шундый итеп күрергә, кеше белән винтовка, ул нык сжимал эго һәм сак кына алып барды гондолу, әлегә ул двигалась буенча өскә таба паучьим стальным тросам.
  
  
  Аның юнәлдерде «люгер» башын ир-атка һәм ата.
  
  
  Таращить күзләре ударилась турында таш һәм каядыр отлетела. Аны ишеттем карибского рикошета.
  
  
  Ир-ат бик тиз чак кына арттарак басып торган. Аны күреп размытое пятно аның ак йөзендә. Ул тиз выгнул спину, повернулся һәм юнәлдерде миңа калганы янында винтовка - прицел һәм барысы да шундый.
  
  
  Таращить күзләре эләгә кар артта калды минем бик якын килү өчен
  
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  уңайлылык.
  
  
  Аны янә ата. Әмма ул скрылся төре буенча берьюлы аннары ату. Аның алмады эго күрергә.
  
  
  Присев анда, аны тщетно маташа эго табарга.
  
  
  Тагын бер выстрел сломал таш минем кулы белән.
  
  
  Аның пригнулся.
  
  
  Гондола акрын двигалась буенча тросу, һәм аны шундый итеп күрергә сары свитер Хуаны, һәм бу да", дип мин обращал игътибар бирелә.
  
  
  Атучы басты һәм отвернулся от мине, целясь бу гондолу. Аны янә ата.
  
  
  Ул егылып, пригнувшись өчен скалу, бөтенләй эләгә. Аны күреп, ничек ул уперся бу утес, һәм целился бу гондолу.
  
  
  Аның башлады аша скалы, тик белми идем, - дип түгел алмыйм барып, аңа вакытында.
  
  
  Щелкнув зажимами өчен троса, аның sel чаңгыга башлады авышлыгы, держа бер кулымда ике дубинки, башка - люгер. Бу түгел иде, иң уңайлы чаңгы позициясен, аны, аңа шундый күз алдына китерә.
  
  
  Буенча дәрәҗәдә таныту, аның, аңладым, дип әйтә алмыйм атарга-чаңгыда, һәм, шул рәвешле, трачу күбрәк драгоценного вакыт.
  
  
  Аның спустился дәрәҗәсенә, анда ул присел, вырвался буенча креплений һәм, присев, пересек тырышучы.
  
  
  Тавышы ул!
  
  
  Аның ата.
  
  
  Ул целился бу гондолу, һәм ата чыннан кебек үк, мин ата, - яки, бәлки, аша өлешен секундка соңрак мине. Нәрсә булыр иде, безгә килеп, минем үз выстрел, по-видимому, китерде, җитмәсә, ул бирде осечку, һәм эго өлкәннәр безобидное, ничек эләгә нигезенә, гондолы түгел, ә тәрәзә аша бу складывать доллар Парсона.
  
  
  Аның эләккән стрелка.
  
  
  Ул, егылып йөзе бу тырышучы, ә аннары рефлекторным хәрәкәте развернулся һәм развернул калганы янында винтовка, әлегә ул түгел иде юнәлдерелгән түләүләр турыдан-туры миңа.
  
  
  Аны прыгнул элек кар, сползая белән тавы. Пуля разлетелись тирәсендә минем, тик бер генә эләгә. Аны кабат закат бу скалу, цепляясь өчен нах өчен сатып алган.
  
  
  Таш иде скользким, әмма аны переполз буенча аңа, кайчан янында минем ухом разорвалась тагын бер таращить күзләрен күтәрде, аның башын, ачык күрдем эго һәм ата эму муеннарына.
  
  
  Ул шунда ук кимеде. Кан взорвалась тирәсендә аңа кызыл облаком.
  
  
  Аннары ул лежал бу луже бозлы покраснения, кайчан аңа килеп кушылды аңа.
  
  
  Бу иде Альфреддо Москато.
  
  
  Комар.
  
  
  Сват!
  
  
  * * *
  
  
  Винтовка белән шөгыльләнүче стреляла бу минем белән шөгыльләнүче тиеш иде үтерергә Рико Корелли бу гондоле иде винтовка Winchester Model 70 Super Grade, откалиброванной астында ядрәләргә 30-06 Springfield һәм җиһазландырылган оптик прицелом переменной егәрлек Bausch & Lomb Balvar Lee dot. Бу матур иде буровая корал.
  
  
  Патрон 30-06 Springfield Hi-Speed белән бронза острием тәэмин итәргә мөмкин башлангыч тизлеге 2960 футов секундына һәм тизлеге 2260 футов секундына на расстоянии 300 ярдов белән поражающей көч 2920 фут-фунт дульной энергия һәм 1700 фут-фунтами. фунт 300 ярдов. Прицел белән җайга салынулы егәрлеге Bausch & Lomb җайга салына 2 1/2 кадәр 4 тапкырга, шул ук вакытта биеклеге һәм җил җайга салына генә ике движущимися өлешләре.
  
  
  Әгәр нәрсә дә булса да ярдәм итә ала үтерергә кеше белән удаленного урыннар атуның булса, бу комбинация алыр иде.
  
  
  Аны наклонился өстендә мертвым кеше иде. Бар иде бумажник һәм кәгазь, әмма алар чиреннән подделаны. Исеме әйтелде Наталио Ди Цезура, ә газеталарда әйтелде, ул килдем буенча Бари, Италия.
  
  
  Бар иде смуглая тире, темные чәч, бритые зәңгәр подбородок һәм палочек. Эго бакенбарды иде түбәнрәк гап-гади, әмма казались артык длинными.
  
  
  Ул одет бу яхшы ветровку һәм обтягивающие чаңгы-ыштан.
  
  
  Аны чак кына арттарак басып торган бу тавыш внезапных адым буенча камням. Одина буенча Гражданлык гвардия спустился урынына, төшергән чаңгы һәм юнәлә миңа белән записной книжкой бүген кулымда. Аны, диде, - дип кобуры эго каеш куркынычсызлык иде расстегнута.
  
  
  Взглянув миңа, ул берни түгел, - диде, ә аннары минем янга килеп, к скале, анда лежал мертвец. Ул наклонился, взглянул бу гәүдәсен, аннары игътибар белән исследовал эго кылды берничә заметок.
  
  
  Ул кагылды муен трупа һәм пощупал пульсы. Аны алыр иде дип әйтә эму дип эго анда булмаячак. Ул досталь, кәгазь, исследовал ә аннары карады Винчестер 70 һәм прицелом.
  
  
  Ул торып басты һәм повернулся ко миңа.
  
  
  «Гафу итә беләләр өчен вторжение, сеньор», - диде ул,-английски.
  
  
  Аның елмаеп куйды. "Сез ничек белдек, мин, инглиз?"
  
  
  «Мин беләм, син американ», - дип ул миңа елмаеп. "Үз лыжами".
  
  
  Бу иде австрийцы, тик мин аны сатып алган ih Сан-Вэлли. Һәм бу аларга запечатлены.
  
  
  "Сез иде шаһиты бу - кайгы?" - дип сорады ул, деликатно, әмма, күрәсең.
  
  
  Аны пожал җыерып.
  
  
  «Бәлки, сез күбрәк шаһит. Бәлки, сез иде причастны к үлгәннән бу кеше?»
  
  
  Аңа берни дә түгел, - диде. Ул китәм огласить миңа минем хокукы? Тик, әлбәттә, Испаниядә сезгә бөтенләй зачитывали сезнең хокук.
  
  
  Аның башлады расстегивать ветровку өчен достать бумажник.
  
  
  Корал «Гардиа», «американ Кольт» 45-нче калибрлы, мгновенно нар эго кулымда һәм прикрыло минем тормыш.
  
  
  «Гафу үтенәм, сеньор, тик, зинһар, берни дә вынимайте тирәсендә карманов».
  
  
  «Мин гади телим тапшырырга үз шәхесен», - дип елмайды мин. «Мин килдем буенча тәкъдимнәр сеньора Митча Келли тирәсендә Малаги».
  
  
  Аның йөзе промелькнуло узнавание. «А Аяз. Синдә биредә эго карточкасы. Шулай ук бер тирәли твоих». Ул посмотрел на нах һәм акрын убрал кире пластик папку. Ул вернул бумажник белән, акыллы шлепком захлопнул эго.
  
  
  Аны алды һәм убрал.
  
  
  "Гафу үтенәм, сеньор. Аның түгел. н
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  Менә көтәм, сезнең өчен теләсә кайсы сорау алу. Әгәр телисез икән, китәргә? "
  
  
  Ах, бу чудесная кечкенә эмблемасы БАЛТА бу почмагында карточкалар Митча Келли, аны, киресенчә, барысы да белгђн һәм тарафдарлары.
  
  
  Аны повернулся һәм күрсәтте мертвого кеше. "Ул сезгә билгеле?"
  
  
  Guardia покачал аягы. «Мин алай уйламыйм. Әмма тиздән нәрсә беләм».
  
  
  «Вежливый дәүләт советы», - диде мин. «Бу кеше булырга мөмкин игълан ителгђн бу Малаге өчен җинаять. Үтерү».
  
  
  "Ах."
  
  
  «Һәм үтергән өчен малай атнада төнлә ачыктан-ачык, монда, Прадо Льяно».
  
  
  Күзләре Guardia сузились. «Сез беләсезме, бик күп әйберләр, сеньор».
  
  
  «Бу минем эш. Белергә бик күп әйберләр. Һәм фотографировать ih», - дип өстәде ул елмаеп.
  
  
  Ул отсалютовал. «Prima карау минем извинения өчен задержание сезне. Минемчә, яхшы булыр иде, әгәр дә сезгә түгел иде монда, кайчан киләчәген, минем хезмәттәше. Ул аз гына яшь, һәм импульсивен».
  
  
  Аның посмотрел буенча өскә таба склону. Тагын бер Guardia иде чаңгыда һәм ул аска таба.
  
  
  "Рәхмәт."
  
  
  Ул поклонился бу пояс һәм отсалютовал. «Мин әйтәм сеньору Келли, без очраштык».
  
  
  Аның проскользнул бу зажимы, күтәрде үз шесты һәм тиз спустился к Прадо Льяно.
  
  
  * * *
  
  
  Аша ярты аның кайта отель. Хуана көткән мине кунак янында зур камина.
  
  
  Без иде берәүләр.
  
  
  Аның йөзе светилось возбуждением. «Минем өчен бар бу», - сызып ќибђргђндђ ул миңа.
  
  
  Аңа кивнул.
  
  
  "Бу иде өчен дулкынлану?" - уйлаган ул.
  
  
  «Мин спугнул Москато һәм үтергән эго».
  
  
  Аның йөзе побледнело. "Ул ничек белдем без очрашабыз өчен канат юлы?" дип сорады ул. «Берәү дә белми кала, сине һәм мине, - һәм Парсона».
  
  
  "Сез уйлыйсыз, бу Парсон, чыннан да, Корелли?" Аны дип сорады.
  
  
  Ул пожала җыерып. «Ул, сүз дә юк, күп белә челтәрен наркотиклар. Һәм ул әзер бирергә безгә бу блюдечке белән голубой каемочкой. Аны бик воодушевлен».
  
  
  "Бармы, сез кайчан да булса разочарованы?" - күңелле дип сорады мин.
  
  
  «Бик добротно. Ничек гына без уйный башлады шуның белән беренче замененным Корелли».
  
  
  «Бүген берничек тә без доставим барысы да Гранаду».
  
  
  «Мин алмыйм булырга тиеш дип саный, дип мәгълүмат достоверная, Нигы», - диде ул, ничек булса ул уйладым бу хакта дәвамында шактый вакыт һәм, ниһаять, карар кабул итте. «Калса прискорбным, мин керде шулай ерак һәм, дип әйтә алмыйм, Корелли чын яки юк».
  
  
  «Не волнуйтесь. Банк хәтер БАЛТА булачак белергә тиеш».
  
  
  «Әмма миңа кызык, нигә мине җибәрдек бирегә иң делле». Хәзер ул надулась.
  
  
  «Забудьте бу хакта. Бу өлеш буенча эш.
  
  
  Механик гаражында Прадо Ллано гафу үтенде. «Мин получу эго янына ике сәгатькә көне. Бу шактый тиздән сезнең өчен, сеньор?»
  
  
  Аны пожал җыерып. "Бу булырга тиеш. Ни бар?"
  
  
  «Жидкость бу тормозе слита, сеньор».
  
  
  "Нинди сәбәп белән?"
  
  
  «Ярны торба». Ул гына да түгел, теләгән күп сөйләргә.
  
  
  "Тәнәфес?"
  
  
  «Бик сәер, сеньор», - дип белдерде ул. «Түгел өлешендә линиясе өчен сыеклык изнашивается шул рәвешле. Чынлыкта, бу мөмкин түгел».
  
  
  "Ул чагында ни бар?"
  
  
  «Линия өзелгән».
  
  
  "Порез?"
  
  
  «Күрәсең, сеньор». Хәзер эму иде буенча түгел үзе. Мондый әйберләр иде эму непонятны.
  
  
  "Кемдер махсус вырезал бу?" Аны дип сорады.
  
  
  «Мин белмим. Аның теләмәс идем сөйли бу хакта. Бу җитди гаеп».
  
  
  «Әмма заряжать йөртергә башка беркем булмаган, әйтик, нишләп әле әйтергә, бу?»
  
  
  Ул әле, мин ничек улыбаюсь. «Яхшы. Аңа әйтәм, кемдер перерезал бу линия, сеньор. Снип! Бу мәгънәсе бар?»
  
  
  Турында «әйе, - диде мин. "Бу мәгънәсе".
  
  
  Малай выглядел җитди. - Димәк, сездә бар, дошман, сеньор. Бәлки, ире берәр хатын-кызлар?
  
  
  Испаннар мондый неизлечимые романтиклар!
  
  
  «Әйе», - диде мин. «Мин сизәм, бу мөмкин. Ләкин ул күңелне, аңлыйсызмы?»
  
  
  Ул просиял. "Ул чакта яхшы. Бик яхшы!"
  
  
  «Мин башлыйм, ике».
  
  
  «Турында, бар, тагын бер вак-төякме, - диде ул.
  
  
  "Нинди?"
  
  
  Ул янә заколебался, оглядываясь өчен ел саен түгел, тыңлый микән, кем дә булса.
  
  
  "Син беләсеңме, нәрсә ул?" ул вынул нәрсә тирәсендә кармана һәм тотты да үз кулымда.
  
  
  Аны алды эго белән эго ладони. Бу бик матур хата. Магнит передатчик бу сочетании белән пеленгатором. Сылу моделе! Җентекләп профессиональ. Мөгаен, японец яки немец.
  
  
  Аны карадым бу. «Мин төшенчә түгел тотам, бу нәрсә».
  
  
  «Мин дә, сеньор».
  
  
  «Син кайда тапкан, бу - әлеге гаджет?»
  
  
  «Ул прикреплен к аскы өлешендә Renault, сеньор».
  
  
  «Ничек кызык. Минем, бу нәрсә гади взлетело белән шоссесы башлагач, аның бер».
  
  
  «Бу магнетизм, сез беләсезме, сеньор? Аны уйлады, сезгә кызык булыр күрә бу»
  
  
  «Мин... бик кызык».
  
  
  Аның салды пеленгатор минутына һәм вытащил берничә йөз песет. Аның тапшырды ih малайга. «Бу синең өчен», - диде мин. «Өчен кызыклы һәм сезнең өчен молчание».
  
  
  «Мин аңлыйм, сеньор».
  
  
  Аңа иде ышанам ки, бу шулай.
  
  
  Хәзер аны белә идем, ничек Москато билгеле булды турында очрашуда буенча-канат юлы.
  
  
  Аның үзе диде эму 1
  
  
  Унике
  
  
  Кайчан без Хуаной сидели бакчасында Альгамбры, безгә килеп невысокий темноволосый, черноглазый, кудрявый цыган буенча исемендәге Гервасио Альбанес. Ул алып барды безнең сәфәр белән шөгыльләнүче алда барды. Планы буенча Хуана һәм аны артта калды.
  
  
  «Бу җылылык өчен Андалусии», - диде ул, бик яхшы инглиз акцентом.
  
  
  «Әмма өчен Марокко», - диде ул ревматизма, янә смущаясь өчен Хоука һәм бөтенләй ребяческую Системасын тану ясалган AX.
  
  
  Ул кивнул
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  Аның огляделся. Астында перцовым деревом сидела бетонная скамейка, һәм ул безне шунда повел. Без сидели бергә, әнисенә карап отражающий бассейны һәм зур мавританскую арку киресенчә.
  
  
  «Минем өчен сезне яңалыклар», - диде ул шепотом. «Без очрашырга тиеш берьюлы аннары окончаний решка».
  
  
  "Яңалыклар?" Аны дип сорады.
  
  
  Ул искиткеч палец к губам. «Аннары. Бу холме каршында». Ул күрсәтте пальцем mimmo Альгамбры бу склоне холма төньяк-көнчыгышка таба. Безгә ничек әйттеләр элек, бу склоне холма иде берничә пещер, пещер, аларда әле жала күп цыган. Чынлыкта, бу-диде безгә үзе Жервазио.
  
  
  Аңа кивнул. «Ә аннары экскурсия. Каршында Альгамбру».
  
  
  Толпа каршында Альгамбру булды редеть, без чыкты, Гервасио уздырды безне кадәр кую.
  
  
  "Синдә машинасы бар?"
  
  
  «Кызганычка каршы, юк», - дип елмайды Жервазио. Ул лилль чары юнәлешендә Хуаны. "Минем гына бик кечкенә Ламбретта ...
  
  
  «Түгел, сарай кан бөтен юлны, - диде мин. «Пойдем безнең белән. Без отвезем сине бирегә соңрак, син сможешь алырга Ламбретту».
  
  
  «Син бөтен территориясендә отель, ә мондый».
  
  
  «Тискәре. Без гади практичны. Без алмыйбыз тотарга вакытта сәфәр взад һәм алга көтмичә, әлегә сез җиңә зур холмы. Кая без пойдем?»
  
  
  «Мин яшим пещере, сеньор», - трагически диде ул, давая Хуане күбрәк сок күзлегеннән.
  
  
  Ул смотрела аңа. Ул добирался кадәр нах.
  
  
  «Забудь бу хакта Джервазио. Әзер бәхәсләшеп тә алырбыз, - дип синдә төбендә пещеры бар четырнадцатилитровый кувшин, тулы каты алтын монетт.
  
  
  Эго күзләре заблестели. «Сез юмористический кеше, сеньор».
  
  
  Гервасио һәм Хуана забрались бу заднее сиденье. Ул күзәтеп шикләнеп карыйлар, әмма күрдем, ничек эго күзләрен кайчагында карыйлар, мине көзгесе.
  
  
  «Спуститесь бирегә, сеньор, ә аннан соң турыдан-туры», - диде ул миңа һәм та, йөгерергә, әлегә узгач, кыска вакытта, без дә тукталдылар алдында дырой шул югарырак. Тирәсендә иде припаркованы башка машиналар, шулай ук груда мотоцикллар. Нигездә иде утыргычлар һәм пежо. Бу бик зур бер кредит картасының пычрак.
  
  
  «Без сидим монда».
  
  
  Аңа кивнул. Аны карадым, аңа бу көзге заднего төре. «Ә хәзер яңалыклар, Жервазио».
  
  
  «Сеньор Митч Келли тели, шаять, кичекмәстән шалтыраттылар эму бу Малагу».
  
  
  "Ул дип аңлатты ни өчен?"
  
  
  «Әлбәттә, юк, сеньор. Әмма ул даими».
  
  
  "Анда аны атый алам эго?"
  
  
  «Минем бар линия эчендә йорт».
  
  
  Ул күрсәтте керү пещеру.
  
  
  Аны взглянул бу Хуану. «Ярар, пойдем».
  
  
  Без чыкты һәм последовали өчен Жервазио бу пещеру. Эчендә ул обставлен, ничек теләсә кайсы йорт белән авыр испанской мебель һәм коврами бу утрамбованном земляном идђндђ. Иде лампочкалар һәм лампалар, включенные бу электр розеткалар. Бу төп бүлмәдә торды бик көчле исе готовки.
  
  
  Гервасио килеп к книжному шкафу ахырында бүлмә һәм вытащил күн футляр, ул кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр миңа R / T Митча Келли бу конспиративной фатирда Малаге.
  
  
  Ул подключил эго бирде прогреться. Аның сидел һәм карадым аңа. Хуана встала һәм обошла тирәсендә белән сагынып көтеп алалар әнисенә карап драпировки стеналарында, оста итеп сотканные гобелены, кружево, покрывающее өстәлләр, интернетта.
  
  
  Гервасио бирде кодовые хәрефе һәм сорауларга җавап бирде запрос Келли турында идентификацияләү.
  
  
  "Келли?" - диде, аның аша мгновение. "Ни өчен" кайнар линия " эшләячәк?"
  
  
  «Бу кыз. Ул җибәрелә Sol y Nieve».
  
  
  "Чынлыкта. Шулай итеп?"
  
  
  "Сезнең проблема бар иде?"
  
  
  Аның тукталды, әнисенә карап Жервазио. "Неприятности?"
  
  
  «Ярар, син тагын да күтәрде рим нос. Чынлыкта?»
  
  
  «Иң делле бар».
  
  
  Табигатькә тынлык. «Слушай, - диде Келли. «Кичә шалтыратып кызга Рим Нос хәбәр әй, үлем турында яшь кеше, ә бүген иртән - үлем турында башка ир-атлар!»
  
  
  "Бу дөрес."
  
  
  «Роман Нос баш тарткан сезнең белән очрашып яки N. X., чынлыкта?» N. X. Эксперты буенча наркотикларга. Бик яхшы. Хуана Риверы.
  
  
  Аны көттем. "Тискәре. Нинди аның сәбәбе?"
  
  
  «Роман Нос", - ди тели, юкка чыгарырга болар барысы да. Ул ышанам ки, бу подстроено. Ул ышанам эго оештыру, үтерергә омтыла аның. Сез миңа укыйсыз?»
  
  
  "Шау-гөр килеп һәм билгеле".
  
  
  «Кыз хәзер подъезжает бу кш« Ягуаре ». Бу кш« Ягуаре ». Аңлашыла?»
  
  
  "Аңлашыла. Штопора. Ник бара ул?"
  
  
  «Ул, ди, нәрсә тели, књндерњ Рим Борын очрашырга синең белән».
  
  
  «Подожди туктагыз. Без икесе белән очраштык Римским Носом. Кабатлап әйтәм. Без икесе белән очраштык Римским Носом. Сез миңа укыйсыз?»
  
  
  Тәнәфес. "Мин укыйм сине".
  
  
  «Мин аңламыйм, нишләп ул уйлый, без каршы алды Рим Борын?»
  
  
  "Бәлки, сез дә ясадык".
  
  
  «Бар андый мөмкинлек. Рим Нос түгел иде үзендә делле һичшиксез идентифицирован. Тик ул бирде безгә материал».
  
  
  «Кыз настаивает, сез очрашмадылар белән Римским Носом. Рим Нос тели кайтырга Корсику түгел, гомерләрен куркыныч астына куеп, булырга опознанным эго дошман. Шуңа күрә дә очрашырга сезнең белән».
  
  
  «Димәк, сез, уйлыйсыз, безнең рим нос - бу рим нос».
  
  
  «Кабат чыгышы шоу бухте Малаги. Әйе. Мөгаен».
  
  
  «Минем өчен бу шактый билгеле», - дип белдерде мин. «Ике хәл: рим нос - бу рим нос, яки рим нос - юк. Келли. Утыр үз машинасын присоединяйся безгә Sol y Nieve».
  
  
  Тәнәфес. "Ни өчен?"
  
  
  «Миңа кирәк твоя ярдәм күрсәтелә. Без тиеш инанырга Рим Нос, мондый, нинди, ул үзен атады».
  
  
  "Күбрәк аңа ярдәм итә алам?"
  
  
  «Бу катлаулы тарихы. Тик мин беләм, хәзер нәрсә эшләргә».
  
  
  "Аның отель иде әйтә шул ук хәл!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  ol y Nieve. Отель Сьерра Невада. Бүген төнлә. Дөрес?"
  
  
  "Дөрес."
  
  
  "Җеп бәйли."
  
  
  Аның озак сидел һәм карадым бу съемочную мәйданчыгы. Аннары аны, чак кына арттарак басып торган һәм күрдем дип Хуана эшләрегезне тикшереп күзәтүче өчен минем.
  
  
  "Яхшы?"
  
  
  Аның огляделась. Жервазио да карадым, безнең киң раскрытыми күзлегеннән. Аның белән сөйләштем Хуаной. "Синдә бар бу микрофильм?"
  
  
  «Әйе», - диде ул, залезая бу сумка.
  
  
  «Яхшы. Сиңа Тагын Жервазио».
  
  
  Ул шулай ук сделала. Ул посмотрел на бераз пачку тасма бүген кулымда. Аннары вопросительно посмотрел миңа.
  
  
  «Взорвите бу бросок һәм пошлите эго символы өчен символы бу AX».
  
  
  Цыганка кивнула.
  
  
  «Хуана, кайт инде ... « Рено »шул Соль-һәм-Ньеве».
  
  
  "Яума?" Аның күзләре сузились.
  
  
  «Әйе. Аның җыенам перехватить Тину Бергсон».
  
  
  "Ә ни өчен?"
  
  
  «Бу ту минут, ул кайчан дә уяна өчен курорте һәм разговаривает белән чын Корелли, ee шунда ук опознают».
  
  
  "Әмма...?"
  
  
  «Мин тотам, - дип кемдер үтерергә омтыла эго».
  
  
  "ВОЗ?"
  
  
  «Кеше, ул атады үзен Барри Парсон».
  
  
  Күзләре Хуаны да киңәйде. "Әмма ни өчен бу булырга тиеш Парсон?"
  
  
  "Бу булырга тиеш".
  
  
  «Димәк, иде, ике кеше үтерергә Корелли?» - дип сорадым Хуана, нахмурившись.
  
  
  «Бик ихтимал", дип мафиози булдык аның белән контракт ике очракта бер түгел, сработает».
  
  
  "Бу кыен".
  
  
  «Сез чиста акча, бу сезнең тормыш. Послушайте. Әйдәгез, проанализируем бу. Әйтик, Парсон тели үтерергә Корелли. Чынлыкта? Һәм Парсон, без дә белми Корелли бу зат. Тик ул белә-мин пытаюсь билгеләргә белән очрашу Корелли. Генә түгел, аның - тик син дә, мин дә. Шулай булгач, ул әверелә лижет безгә. Ничек ble лижет ».
  
  
  Аның булган күздә тотып бу чүп-чар. Намек түгел ускользнул нче Хуаны. Ул покраснела.
  
  
  «Хәзер. Әгәр Парсон та канашты белән бергә Москато, кайчан Габдельфат үтерелә. Парсон, әлбәттә, следил өчен минем. Ул чакта ул булырга тиеш, ишеттем, инструкция, алар аны алды нче Габдельфат башлагач, ул умирал. Шулай ерак?»
  
  
  "Бик яхшы."
  
  
  «Аннары Парсон бара җыелышы өчен спрятаться һәм дождаться барлыкка килү Корелли. Тик кем булачак? Аның. Түгел Корелли. Анда тора Парсон, һәм аның подхожу, һәм барысы да эго зат покрыто йомырка».
  
  
  «Әмма ни өчен Корелли алга китми очрашуга?»
  
  
  «Сез, дип ишеттек әле генә диде Келли. Ул әйтте Корелли испугался, кайчан Габдельфат иде застрелен. Аны тиеш, дип фаразларга ул гади генә башкарып чыга алды " барлык бу һәм позволил моңа случиться башка аңа».
  
  
  «Ни өчен Москит алга китми шунда, үтерергә Корелли?» - невинно Хуана-дип сорадым.
  
  
  «Мин бу хакта уйлады, - дип белдерде мин. «Әгәр ул шулай ашыккандыр убежать аннары үтерү Габдельфат түгел, дип ишеттем, бу Айрат, - диде миңа».
  
  
  Ул нахмурилась.
  
  
  «Яхшы», - диде мин, тиз дәвам итеп, - «Анда Парсон, ә аның шунда. Бу Парсон ди? Бердәнбер, ул әйтә ала, дөрес. Ул белә, бу мин түгел Корелли. Һәм ул белә очрашу узачак. Ул сөйли: «Мин Корелли! Һәм ул моңарчы разыгрывает, устраивая очрашуны, сезнең белән».
  
  
  «Ә ничек турында микрофильма? Ул бирде миңа»фильмы.
  
  
  «Без бу тикшерәбез. Әмма алмаштырырга мәгълүматны мондый типтагы бик гади: исемнәр, урын һәм даталар».
  
  
  "Әйбәт..."
  
  
  «Ул подделывает фильм договаривается турында сезнең белән очрашуга. Ул канәгатьләндерә очрашу, уйнау Корелли. Ул котлый, сезгә поддельный фильм, ә ул арада Москато омтыла үтерергә эго, ә аның убиваю Москато».
  
  
  «Әмма, ничек Москато билгеле булды очрашу турында?»
  
  
  «Хата« Рено », - диде аның әй.
  
  
  "Ни Парсон көтә хәзер?" - уйлаган ул.
  
  
  «Ул көтә, кайчан барлыкка киләчәк Тина. Ул белә, аның хакында, хәтта, әгәр мөмкин түгел, белергә, аны шәхсән. Минемчә, ул булырга тиеш, подделывал алар« телефоннан шалтыратулар »медальләр алуга төп дәгъвачы санала өчен запутать Елена. Әмма ул белә Тина ахыр чиктә барлыкка киләчәк Sol y Nieve. Ул булачак көтәргә һәм аны позволить әй гул эго Корелли, һәм бинго! Күрәсез? "
  
  
  "Һәм бу яхшы бу перехвате Тины?"
  
  
  «Мин телим кисәтергә, аны, - дип, аның пәйда булу Sol y Nieve йогынты ясаячак Корелли».
  
  
  Ул кивнула. "Ә аннары?"
  
  
  «Бир миңа ачыкларга», - йомшак итеп тәкъдим иткән идем. «Миндә юк " изюминки».
  
  
  * * *
  
  
  Хуана Риверы отвезла безнең белән Жервазио пунктында проката автомобиль Гранаде, анда аны сайладым Seat mini белән ручным переключением тапшырулар. Аннары Хуана отвез Джервазио кире Альгамбру, кайда иде припаркован эго минибайк.
  
  
  Аның взлетел бу Seat бу шоссесы Малага-Гранада һәм таба килә башлады бу Малагу. Иде инде шактый соң инде, ләкин кояш, тагын да светило. Аның бер генә түгел, күзләр белән кызыл «Ягуара» - машинаны җиңел аера аласызмы.
  
  
  Булырга тиеш, узды да күбрәк егерме минут, кайчан аны күрдем эго, ул дразнили бу быстром спуске аша долину миннән. Аны тиз повернул элек, выехал бу выжженное пшеничное басуга башкарды тиз күрсәткечләр өч почмагына. Аңа алда иде «Ягуара» һәм таба килә башлады кире Малагу, кайчан күрдем, ул яныма татарстанда көзге заднего төре.
  
  
  Аны протянул кулын һәм берничә тапкыр помахал әй, әй, показывая тукталырга.
  
  
  Ул увидела кулын, аннары увидела машинаны һәм, ниһаять, увидела мине. Ул, бик гаҗәпләнгән, әмма подавлена. Аның күрсәтте обочину шоссесы, һәм без бергә съехали.
  
  
  Аны вылез аша седла һәм минем янга килеп, «к Ягуару». Ул сидела анда, выглядя бик шәп һәм бик матурланган шул иң скандинавском стилендә, ул бар иде нах, бу җете зеленом свитере һәм соры юбке.
  
  
  «Мин Келли белән сөйләштем», - диде мин, кайчан алмас алырга тавышы.
  
  
  "Әйе. Сез беләсезме, ни өчен аны монда?"
  
  
  «Әлбәттә. Әмма планнар үзгәрде».
  
  
  Ee зат
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  егылып. "Рико инде китеп кайта?"
  
  
  «Бәлки, әйе. Бәлки, юк. Тик проблемалар бар. Башка ир-ат кире бирә, үзен буенча-Рико».
  
  
  "Син...?" Ул моргнула. «Аңлашыла. Әйе. Кемдер притворяется Рико».
  
  
  «Әгәр Рико гына түгел, кире кайтты, аннары сөйләшү синең белән».
  
  
  "Юк. Ул диде". Аның күзләре генә сместились. «Слушай. Син миңа түгел, веришь? Честное әйтү...?»
  
  
  «Мин ышанам сиңа», - диде мин. «Проблема шунда, бездә тагын бер Близнец, башка заменитель, тагын бер-Рико Корелли».
  
  
  «Ул чакта аны кисәтергә тиеш чын Рико...»
  
  
  Аны покачал аягы. «Кемдер үтерергә омтыла эго. Ничек сез генә подойдете к аңа встретите эго, убийца белер, кем Рико. Күрәсезме?»
  
  
  Аның йөзе үзгәрде. "Әйе, Әйе, аны аңлыйм!" Ул җитди књрсђтте миңа. "Нәрсә син телисең өчен аның кылды?"
  
  
  «Мин телим син калган Гранаде».
  
  
  Ул закусила губу. «Бу шулай ялгыз».
  
  
  «Әмма сез иде клиникада бер».
  
  
  "Бу сводило белән акыл!"
  
  
  "Ничек синең эчтђге?"
  
  
  «Бик яхшы», - диде ул. "Җилдә бармы?" Күрәсең, иде, гына крошечная повязка. Моның түгел иде хәтта эффектных изгибах аның свитера.
  
  
  "Бик әйбәт, син сделаешь бу, Тина?"
  
  
  "Нишләргә?"
  
  
  "Калырга Гранаде?"
  
  
  Ул вздохнула. "Әйбәт..."
  
  
  «Мин отведу сезне кичке аш», - заговорщицки диде мин.
  
  
  Ee күзләре загорелись. "Итсәгез, Джордж?"
  
  
  Аның смеялся. "Бик теләп."
  
  
  «Ул чакта аны эшләячәкмен бу».
  
  
  «Следуй өчен минем бу« Ягуар ». Без сходим отель һәм зарегистрируем сине».
  
  
  Ул кивнула, аның күзләре заблестели нче дулкынлануларын бетереп.
  
  
  «Син думаешь, Рико рассердится, кайчан услышит?»
  
  
  "Бу - мин ужинал синең белән?"
  
  
  "Әйе". Ул пожала җыерып. "Теләсә нинди очракта да, кем бу борчый?"
  
  
  Әлегә кадәр хорька ул жилки куркыныч һәм зур уңыш белән. Аны аладыр дип уйлыйм, ул полагала, дип яши алмый куркыныч мәңге белән шундый ук ия куркынычсызлык.
  
  
  * * *
  
  
  Без поужинали бу чудесном маленьком ресторанчике ерак түгел, сәүдә район Гранады. Музыкантлар уйнадылар испанскую музыканы бер почмагында, ә официанты нависали өстендә безнең һәм iso барлык көч тырыштык безне да боза.
  
  
  Иде дистәгә якын булганда, без чыкты, тирә-ресторан һәм юнәлделәр отель. Гранада - матур шәһәр дә, төнлә дә. Кибетләрдә яна святым, һәм кешеләр йөри, урамнарында тәүлек буе эшли. Ун иде, шактый соң, әмма нинди дә кем әле генә чыкты. Тоелды Гражданлык гвардия яклый урамнар нче җинаятьчелек.
  
  
  Без кергән отель, һәм Тина янына, аның өчен ключом. Барысы да күзләрен түбән вестибюле мөрәҗәгать иткән һәм последовали өчен аның прогулкой. Аны ишетте берничә вздохов. Бу повторением аның чыгышларын Малаге.
  
  
  Ул держала үз ачкыч һәм повернулась миңа со злым взглядом.
  
  
  «Аның шулай неуклюже белән ключами».
  
  
  Аңа кивнул. «Яхшы. Аның шулай разбираюсь аларда».
  
  
  «Ага. Ул чакта подойди һәм вставь ачкыч шул сарай, зинһар». Аның күзләре светились ризык, шәраб һәм аны кљтњ белђн хђвефле.
  
  
  «Мин нибары кеше», - диде мин последовал өчен аның лифт. Кайчан көн, ябылды безнең өчен, аны күрдем, һәр ир-ат үз вестибюле карый, мине завистливыми күзлегеннән.
  
  
  Без күтәрелделәр лифтта минем коснулись киемнәре дә яшел ефәктән булыр завитки аның чђч, әлегә ул тихонько шевелилась янымда. Аны повернулся һәм посмотрел әй, күзләренә. Ул, диде.
  
  
  Көне лифт ачылды, һәм без коридорга чыкты. Идәндә лежал озын кызыл бархатный коврик. Дивар янында басып зур старинный диван. Белән диварлар свисали чәчәкләр вазах.
  
  
  Таптым номерын бүлмә һәм сделала узды вставить ачкыч шул сарай.
  
  
  Тина хихикнула.
  
  
  Мин осознавал, дигән иде шулай исерек. Аның тагын бер тапкыр татып карады.
  
  
  Ишек ачылды сихри итеп.
  
  
  Ул керде бүлмәгә китергәнегез, генә повернувшись шул ук вакытта, үтте mimmo минем барлык нең телом. Аны иде хис итәргә контакт белән баш кадәр аяк рәвешендә тряски переменного һәм даими тока.
  
  
  Аның керде һәм ишек артында минем ябып куйганнар. Аның уверенный, дип эго беркем дә трогал. Кайбер көнне кунакханә заколдованы.
  
  
  Аны торды шунда карадым бу нах белән глупой елмаеп йљзендђ. Аны беләм иде глупая ухмылка, чөнки мин очраклы рәвештә генә күрдем үз зат маленьком көзгесендә белән позолоченной кромкой, ул висело бер тирәли диварлар. Һәм ул смотрела миңа белән выражением затлар үткәргән була иде описать югыйсә, ничек отягощенным примитивной похотью.
  
  
  Ул иде минем кулларда. Аның ныклы прижал аны миңа. Ул вздохнула. Ул сөйләде миңа, дип пролежала клиникада шулай озак һәм испытывала шундый ужасную була.
  
  
  Үкенеч, күңелсез.
  
  
  Әйе-Әйе, ул миңа диде.
  
  
  Ул кайчан увидела, мин хәлегезгә керәм, аны больно, ул күрсәтте миңа ярага үзенең плече. Булмаган башка учреждениеләре күрсәтә миңа бу тыш, ничек төшерергә свитер, һәм кайчан ул бу сделала, аны күрдем дип астында свитером у нах, гомумән, берни дә булмады, ягъни башканы шушы матур, алтын миңнегәрәй. Ул иде, мондый, нинди, аның булдырды, табигать.
  
  
  Ан, аны хәтта посмотрел на бераз повязку аның плече, һәм, толерантлыгы эше докторы Эрнандеса.
  
  
  - Бу кот очкыч хәл иде? ул " - дип сорадым мине.
  
  
  Аңа посочувствовал.
  
  
  - Бервакыт минем иде шрамм мөрәҗәгать итә алу бедре, - дип сөйләде ул миңа. Иң делле бу хђл, чөнки миңа түгел, нравилась галочку турында вакцинация кулымда, дип дәвам итте ул, һәм шуңа күрә галочка турында вакциналаштыру иде эшләнгән на ноге. Ул, кот очкыч хәл опух.
  
  
  Аңа посочувствовал.
  
  
  Ул миңа поверила. Аша мгновение ул сняла юбку һәм трусики, һәм күрсәтте миңа шрамм мөрәҗәгать итә алу бедре. Анда бу смотрелось бик яхшы. Аны әй, бу, - диде.
  
  
  - Әлбәттә, - диде ул, - синдә дә бар мөгаен яраларны.
  
  
  - Мин ветераны, күп кенә хәрби сәнгать.
  
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  ars, дип ышандырды аны, аны башлады күрсәтергә доказательства.
  
  
  Без ничектер итеп булып чыкты бу спальне бу вакытта, һәм Тина сак откинула постельное эчке кием һәм бераз похлопала буенча простыне, перемещая мендәр бу сђер нигезләмә.
  
  
  Аны кайчан дип сорады аның, ни өчен ул шулай разделяет мендәр, дип җавап бирде ул миңа, у швеция хатын-кызлар бик алдынгы тамаша мәхәббәт хакында. Исбатлау өчен, дип швед хатын-яхшы карый нең мужьям һәм любовникам, ул присоединяется агымдагы графика, гомер озынлыгы, әзерләгән Берләшкән Милләтләр Оешмасы, алар фалопатиянең дип көтелгән гомер озынлыгы швеция ир-атлар тәшкил итә 71,85 ел белән чагыштырганда, ожидаемой озынлыгын тормыш америка ир-атлар, эшнең 66,6 ел.
  
  
  - Мин покажу сезгә, нигә, - диде ул миңа. Бездә билгеле бер ысуллар ярдәм итәр агымы тормыш сок.
  
  
  Унөч
  
  
  Иртәнге аш шул Гранаде.
  
  
  «Сез тиеш федерациясендђ миңа тукталырга кунакханәдә монда», - диде аның медальләр алуга төп дәгъвачы санала, оглядываясь бу искитмәле ашханәсе интерьеры.
  
  
  Тина выглядела грустной. «Әмма мин сагынырмын буенча лыжам!»
  
  
  «Әгәр сез отправитесь бу Sol y Nieve, сез булачаксыз ответственны өчен үлем Рико».
  
  
  "Мин моны аңлыйм." Ул надула иреннәре.
  
  
  "Һәм сез куярга үзен урын".
  
  
  "Яхшы. Кая син барасың?"
  
  
  «Мин әйләнеп кайтам бу курорт. Миндә эше бар».
  
  
  * * *
  
  
  Бу бик рәхәт 40-минутная сәфәре буенча склону тавы шул Соль-һәм-Ньев. Аны кайчан килде, чаңгычылар иде инде трассасында. Булды, аяз көнне бик җиңел пудрой, аннары кыска төшү кичә кич.
  
  
  Аның узды вестибюль һәм күрдем Митча Келли, сидящего бу баре янында холлом.
  
  
  Аның куйды урындык аның янәшәсендә. «Күрәсең, сез, ачтылар бар бүген иртән».
  
  
  «Чынлыкта. Гына дип керде».
  
  
  "Син иртә, шулай түгелме?"
  
  
  «Кулга приеду бирегә ничек гына алмыйм. Нинди сюжет?»
  
  
  «Сез беләсезме, бу нәрсә. Безнең кеше монда, тик ул курка күрсәтергә үз кулын. Бездә дә бар двойника, ул тели, аның китерде эго к Римскому Борынга».
  
  
  "Мәсәлән?"
  
  
  «Вотум без эшлибез».
  
  
  Без склонили баш бергә, бирде эму схема - гайки, болты, молоток, пила һәм пиломатериалы.
  
  
  * * *
  
  
  Аның керде, үз бүлмәсен һәм переодевалась. Аның надел чаңгы әйберләр һәм шталь көтәргә, әлегә Хуана мине окликнет.
  
  
  Ул сделала бу порога.
  
  
  «Күрәм, син әйләнеп кайтты», - диде ул үзенең югары җитди тавыш белән - раненый пуританин.
  
  
  «Әйе», - диде аның музыкаль. «Бу бик озын сәфәр».
  
  
  Ул фыркнула. "Программасында бүген?"
  
  
  «Без катаемся чаңгыда».
  
  
  "Яхшы!"
  
  
  «Ул чакта бүген кич белән без приступим к гамәлләргә».
  
  
  "Вакыйгалар?" Аның кәефе яхшырды.
  
  
  «Син тотасың турында кайгыртырга Елена».
  
  
  "Ничек?"
  
  
  «Сылу, аның белән гел. Аның ни-нәрсә эшлим белән Парсоном. Келли һәм аның».
  
  
  Ул кивнула. Ул казалась разочарованной. «Тик Елена бугай, бөтенләй невинной».
  
  
  «Невиновность яки шәраб түгел штопора. Без тиеш изолировать Парсона. Аңа бу устрою. Әмма мин теләмим Елена отвлекала мине».
  
  
  «Яхшы. Хәзер. Ә хәзер нәрсә?»
  
  
  «Күрәсең, яхшы көн өчен склонов».
  
  
  Ул просияла. "Хокукы!"
  
  
  * * *
  
  
  Этнеž светового көне уздырдык карда. Бу катгый расслабление һәм ял. Берничә сәгатькә аны бөтенләй оныткан турында Корелли, медальләр алуга төп дәгъвачы санала, Елена, Хауптли - оныткан оборудова барлык әлеге проблемалы кешеләр турында миссиясе турында бу испанской Бәйле, аны шулай булып чыкты кыен билгеләргә. Минем иде, барысы да планнар. Гади генә кирәк иде көтәргә өчен Парсон булып чыкты кирәкле урында кирәкле вакытта. Лижет кичкә таба без очрашкан белән Парсоном һәм Елена якын Боррегилас. Елена казалась замкнутой һәм подавленной, әмма Парсон иде элеккечә эго кипучим аны.
  
  
  «Бүген иртән безнең иде потрясающая йөгерү, алай микән, Елена?» Ул, чыннан да, бар иде шундый британцем, дип бар диярлек свернулась кан.
  
  
  "Их?"
  
  
  «Мин уйлады бу бик шәп! Яхшы шартлар! Чыннан да, бик шәп пробег!» Ул дип Хуане. "Ә син, сеңелем леди?" Бу эго голосе яңгырады заглавные хәрефе.
  
  
  «Бик яхшы», - диде Хуана.
  
  
  «Минемчә, без булырга тиеш, скучали буенча сиңа кичә кич. Син кайда иде?»
  
  
  «Тирәсендә», - диде Хуана.
  
  
  «Мин булдым Гранаде», - диде мин.
  
  
  Парсон пожал җыерып. Аның отвел эго ягына.
  
  
  «Бар нинди, кем белән хема син очрашырга тиеш», - диде аңа эму тихим тавышы.
  
  
  "Их?"
  
  
  «Сәфәр турында».
  
  
  «Н? Нинди сәфәре, древности?»
  
  
  «Бу Штаты».
  
  
  «Инде? Сез имеете күз алдында, - дип просмотрели ул материал, ул мин сезгә бирде...?»
  
  
  «Әле юк. Әмма калса разумным маршрут төзергә. Аның уверенный, дип хокукларга һәм проблемалары белән логистикасы».
  
  
  Парсон прочистил тамакны. "Яхшы. Анда без моны эшлик?"
  
  
  «Әлегә бу бүлмә», - диде мин. «Мин ышанам ки, алар прослушиваются».
  
  
  Эго күзләре да киңәйде. "Сез, чыннан да, алай уйлыйсыз?"
  
  
  Проклятый лицемер! Ул кешеләргә пәйда хаталар!
  
  
  «Мин чыннан да шулай уйлыйм, - диде мин.
  
  
  "Ул вакытта кайда? Карда?" Ул ухмылялся.
  
  
  «Дискотека».
  
  
  "Подвалда отель?"
  
  
  "Дөрес."
  
  
  Ул кивнул. "Сез".
  
  
  "Ун сәгатьтә?"
  
  
  "Яхшы шоу".
  
  
  «Мин-диде Хуане белән очрашырга, Елена. Без генә түгел телибез бернинди тыгылу. Бу-бик мөһим».
  
  
  «Әлбәттә, һәйкәле».
  
  
  «Без вчетвером поужинаем бергә, ә соңыннан Хуана сядет белән Елена бүген кунак».
  
  
  «Мин признаю, чөнки Елена - шактый күңелсез проблема», - нахмурился Парсон. "Кичер, моның өчен"
  
  
  «Берни белән караганда ярамый иде үтәүләрен».
  
  
  Без бергә поужинали, һәм барысы да план буенча. Хуана һәм Елена киттеләр гостиную, ә Парсон һәм аның спустились на дискотеку «турында сөйләшер эшләрдә».
  
  
  Пнҗ
  
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  Напольное шоу әле башланып китте. Стерео обеспечивала громкую музыка һәм биючеләр бродил буенча идђндђ, делая обезьяну, тряпку һәм калганы әйтелгәнчә, «татарстан» да ih конкрет сәхнәдә.
  
  
  Безнең белән Парсоном столик бу почмагында. Аның сидел V, ике дивар уходили миннән. Парсон сидел сул мине. Аның рекламирует эго анда махсус. Уң ягында мине иде, буш урындык.
  
  
  Без заказ биреп башлау өчен бераз йомшак шәраб. Иң делле түгел, кирәк күп вакыт булсын өчен, музыка булды громче, ә гамәлдә бу танцполе ускорилось. Берничә исерек инде вывозили эшчелђрдђн үз иптәшләр.
  
  
  Аннан соң барлыкка килгән Митч Келли, дип безне почмагында һәм, свернув арасында тыгыз расставленными столиками, безгә таба килә башлады.
  
  
  Ул дип миңа. «Джордж», - диде ул.
  
  
  «Келли», - диде мин. Аны повернулся к Парсону. «Барри Парсон, бу Митч Келли. Ул шул кеше турында, анда мин сезгә дип сөйләде».
  
  
  Келли усмехнулась һәм авылның. Ул заказал у официанта, һәм бала юкка чыккан анда толпе. Иде, караңгы, һәм үзәктә танцпола горели стробоскопы.
  
  
  «Син чыннан да түгел выглядишь итальянцем», - диде Келли белән эго киң обезоруживающей ухмылкой.
  
  
  Зат Парсона застыло. «Ярар, син дә».
  
  
  «Мин претендую бу», - дип җавап бирде Келли.
  
  
  Күзләре Парсонса сузились. Ул взглянул миңа, ә аннан соң гына күреп выражения минем затлар, янә повернулся к Келли. "Бу тиеш значить?"
  
  
  «Бу тиеш означать: ничек аласыз исбатлау, сез, ул, хема үзен уйлыйсыз?»
  
  
  Парсон расслабился. «Ә хәзер. Минемчә, аның исбатлады бу синең коллеге. Әйә бу җитәрлек түгел?»
  
  
  «Мин шул кеше, ул оештырырга тиеш сезнең трансфер бу Штаты». Зат Келли напряглось. "Мин теләмим омтылырга переправить түгел, моннан тыш, кеше!"
  
  
  «Мин дөрес кеше», - диде Парсон, аны акцент сизелерлек кимеде. Ул шталь күбрәк походить роле «Корелли», аны ул уйнады, минем белән бүген «Велете». Аның sel, наслаждаясь компромиссом.
  
  
  «Мин сизәм, чөнки без сөйлибез турында ике төрле вещах, мистер Парсон, - эшнең асылын әдәпле диде Келли. «Минем бар оештырырга рөхсәт транспортлауга кушма штатларына кеше тора торган төп фигурой бу разбивать средиземноморских наркотиклар».
  
  
  «Аның ир-ат», - дип кырт кисә Парсон.
  
  
  «Бу кеше исемем Рико Корелли. Сез Рико Корелли?» У Келли иде неопределенная елмаю белән шөгыльләнүче түгел касалась эго күзләр.
  
  
  «Әйе. Аның Рико Корелли». Иреннәре Парсона иде белыми, һәм ул бик нык сжал ih. Киеренкелек, киеренкелек.
  
  
  «Куркам, сезгә туры киләчәк расларга бу к минем удовлетворению, синьор Корелли».
  
  
  Парсон көч куя кулын ко рту. «Да шау-гөр килеп! Бу исем билгеле булганча һәркайда!»
  
  
  Берсе-барлыгы бу тавыш та керми беркем дә ишетә», - дип елмайды Келли. «Мин кабатлап әйтәм, сиңа исбатларга туры киләчәк үз шәхес».
  
  
  «Әмма мин инде бирде Джорджу Пибоди материал ала торган расларга бу».
  
  
  Аны пожал җыерып.
  
  
  Келли полез минутына рубашки һәм вытащил конверт. Ул зурлыгында белән хәрефне куярга. Ул ачты һәм аны вытащил ватып, кечкенђ рулон тасма. Ул положил сверток уртасына урындык.
  
  
  Официант алып килде Келли эчемлек.
  
  
  Парсон уставился бу сверток.
  
  
  "Минем микрофильм?" - дип сорады ул приглушенным тавышы.
  
  
  "Юк, Рико Корелли", - диде Келли.
  
  
  «Әмма мин аның сдала фильм мистеру Пибоди! Чын фильм-Рико Корелли!»
  
  
  «Тискәре, Парсон. Бу мөмкин түгел».
  
  
  "Ничек мөмкин?" Парсон яхшы гына блефовал, әмма аны иде күрергә киеренкелек тирәсендә эго күзләр - крошечные гусиные лапки нервы врастают бу эго, гәүдәсен.
  
  
  «Аның Рико Корелли, Парсон. Һәм аны смею сезне оспорить бу факт».
  
  
  Зат Парсона иде гранит. Миңа вспомнился сланец буендагы чаңгы трассасы. Ул уставился бу рулон микрофильма. Ул күтәрде, аның өчен тагын бер кат карарга, хәтта потрудился развернуть сл.
  
  
  «Кирәк түгел, омтылырга бу прочитать», - диде Келли. «Бу бик аз, булсын разглядеть. Һәм теләсә кайсы очракта да бу очракта дубликат».
  
  
  На лбу Парсона чыгыш ясады тонкая тамчы банк. "Дубликат?"
  
  
  «Әйе, әйе», - диде Келли белән елмаеп, аның позавидовала иде кобра.
  
  
  "Ә оригинал?"
  
  
  «Мистер Пибоди китте эго бу Вашингтон өчен тикшерү Бюросы, наркотикларга каршы көрәш буенча үзенең бөек ил».
  
  
  Парсон озак карадым, бүген Келли. Ниһаять, ул тирән вздохнул.
  
  
  «Яхшы, - диде ул. "Tack tack tack."
  
  
  «Иң делле өчен, Барри», - диде ул елмаеп. "Яхшы?"
  
  
  Ул повернулся ко миңа, скривив иреннәре. «Бу заставило сезне үткәрергә шундый шараду? Аңа сезне аңламыйм».
  
  
  Ул китәм торырга. Митч Келли һәм аны үсеп, безнең төп замысла. Без билгеләделәр, дип Парсон түгел иде Корелли. Әгәр ул Корелли, ул иде дип котлады минем белән минем кечкенә генә уен. Ләкин ул булмаса поддался. Проблемалары күзлегеннән Парсона заключалась шул, ул, гомумән, белмәде, кем Корелли; ул подозревал, дип Митч Келли чыннан да булырга мөмкин иде аларга. Һәм микрофильм эго нервировал. Эго иде подделкой. Бу мөмкин правдой. Ул просто белми, нәрсә эшләргә, алга таба да.
  
  
  «Иң делле, - диде ул елмаеп, - бу очрашу оештырылды буенча наущению мистера Корелли». Аны, кивнул ягына Келли.
  
  
  Келли дип елмайды. «Әйе. Аның отель ел саен, ничек выглядел кеше, аның яллыйлар, мине үтерергә».
  
  
  Зат Парсона иде маской иске кожаных әйберләр.
  
  
  "Сез бик юмористичны, мистер К".
  
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  Элли "
  
  
  «Сез атарга мине Корелли. Сез слышите сходство, мистер Парсон?»
  
  
  Нинди чертово совпадение! Аның уйлады. Шул, дип намекал Келли түгел иде безгә тамчы правда - дип ул исемен алды Келли өчен, яңгырарга, ничек Корелли. Әмма матур уйнады.
  
  
  «Яхшы. Корелли. Бу уен кошки-чирттереп». Мочка Парсона хәзер блестел нче банкы. «Мин яратам уеннары кошки-чирттереп».
  
  
  «Беркем дә белми», - диде Келли. «Бигрәк тә мышь. Минут элек син булды мәче. Хәзер синдә кызыл күзләре».
  
  
  Парсон вздохнул. "Барабыз. Син ни телисең?"
  
  
  «Мин белергә телим, ни өчен син маташа выставить минем өчен лоха!» - огрызнулся мин.
  
  
  Парсон нәзек елмая. «Мин изображаю сине, ничек лоха белән беренче минут, ничек каршылады сине, Джордж, - ничек кенә сине безне исемем, мистер Секретный агент буенча Однообразно - мин аңламыйм, нинди нәкъ менә шул мизгелдә, син-туар күз алдында».
  
  
  «Бу тоелган иде», - җайлап диде мин. «Бик недобрый сезнең яктан, Барри-бэби». Аны наклонился к аңа. «Мин тотам, син үз өстенә алды роле Корелли бу Велете».
  
  
  Ул пожал җыерып, аның зат застыло бу застывшей улыбке. «Бик гади. Аның прослушивал марлон машинаны. Һәм аңа бар иде анда, кайчан Габдельфат үтерелә. Аның китте Велету табарга Корелли һәм үтерергә эго».
  
  
  Аны взглянул бу Митча Келли, ул наклонил башын һәм бер үз ликер.
  
  
  - Димәк, беренче төн сез иде машинном бүлегендә канат юлы?
  
  
  «Әлбәттә. Аның последовал өчен синең шул Соль-һәм-Ньев табарга Корелли. Аның гади отель инанырга каршы алды барлык кемне син каршы алды».
  
  
  «Димәк, син белә идем, встречаюсь белән Корелли...» Мин повернулся өчен ел саен Митча Келли, «... полночь бу Велете».
  
  
  "Дөрес."
  
  
  "Сез көткән мине, аны кайчан килде?"
  
  
  "Чыннан да." Парсон начар дип елмайды. «Мин икеле иде аңлату, бу совпадение, шулай түгелме? Аны тиеш иде, дип әйтә идем Корелли, сез мине тапкан. Һәм, моннан тыш, аны, белми, - дип, ахыр чиктә, анда Рико Корелли аша сезне». Ул повернулся к Келли. «Ничек һәм мин».
  
  
  "Бу үзенә күрә внезапное илһам, шулай түгелме?" Аны тәкъдим итте.
  
  
  "Бу дөрес." Парсон приобретал ышаныч белдерде.
  
  
  «Сез полагали, дип Корелли чыгачак өстенә чыга белү өчен, нигә сез выдавали үзен аның өчен?»
  
  
  "Нәрсә бу"
  
  
  «Һәм сез дә булыр дип өметләнгән идек вакытка фальшивый микрофильм түгел тикшерәчәк?»
  
  
  «Мин тиеш иде, моны эшләп».
  
  
  Аны откинулся элек, әнисенә карап аңа. «Алай ук түгел, Барри. Яхшы омтылышы. Әмма җитәрлек дәрәҗәдә әйбәт».
  
  
  Парсон нахмурился. «Мин аңламыйм».
  
  
  «Эш шунда ки, син перерезал тормозную магистраль бүген« Рено »керешер алдыннан мин китеп барган бу Велету. Син отель өчен аны иде тулысынча исключен бөтен игътибар үзәгеннән. Син отель өчен Корелли иде тулысынча ялгыз калу үзе белән һәйкәл янында идең иде үтерергә эго һәм китәргә иреккә. Дөрес?"
  
  
  Парсон тирән вздохнул. «Мин отрицаю бу. Нигә миңа барырга, барлык бу проблемалар өчен коткарып сине соңыннан моның башлагач, сезнең машина чыкты, берсе-контроль астында?»
  
  
  Келли књрсђтте миңа. Бу булган көчле дәлил.
  
  
  Әмма аны белми ревматизма бу штопора: «Син нуждался вакытында миңа аннары моннан, ничек Корелли түгел барлыкка килде бу җыелышта. Аңа булган бердәнбер, кем иде китерергә сине к аңа. Моннан Тыш, Хуаны. Әмма Хуане түгел рљхсђт белән очрашырга Корелли, әлегә аны түгел, Син тиеш иде алу мине, Барри. Тере. Нишләп әле притвориться, син Корелли, әлегә Корелли, ниһаять, түгел, дип игълан итте үзен миңа. Чынлыкта?
  
  
  Ул сидел неподвижно.
  
  
  Бу дискотекада татып караган кинәт погас святым, ә аннары янә вспыхнул сергей. Стерео иде выключена, һәм биючеләр покинули идән белән почтовыми марками. Кече сәхнәсендә җыелган профессиональ испан биючеләр, одетые костюмнар кигән фламенко. Алты гитаристов сидели на стульях бу задней өлешендә сәхнә.
  
  
  Алдагы мизгелләр җырчы - ир-ат - алга чыкты, бренчал гитарада башлады тарихын сөйләргә, бию.
  
  
  "Нәрсә син телисең минем белән?" - дип сорады Парсон, әнисенә карап Келли.
  
  
  «Кемдер нанял сине, мине үтерергә», - диде Келли, приоткрыв иреннәре.
  
  
  «Мин бу отрицаю, - диде Парсон.
  
  
  «Түгел, гомерлеккә миңа мондый дерьма», - диде Келли түбән угрожающим тавышы. «Кемдер нанял сезне. Сез профессиональ убийца. Барри Парсон - бу прикрытие. Чорыннан башлап, икенче бөтендөнья сугышы сез эшләде дистә ил. Әйе, ярый. Интерпол белә һәм сезнең турында да».
  
  
  Бу без фрицлар тирәсендә шляпы.
  
  
  Зат Парсона превратилось бу боз. «Мин эшлим ялланып, бу дөрес. Аның эшлим, барлык, кем миңа түли».
  
  
  Аны взглянул бүген Келли. Ул та, hава басымы. Парсон, сопгы минутта берсе ватылды. Ул таныды, бу. Ул ярсыган. Хәзер ул эшләячәк Келли, әгәр Келли поставит боз шактый югары.
  
  
  Әмма без моның белән бөтенләй кунакханәләр.
  
  
  "Кем нанял сине үтерергә мине?" - кабат-дип сорадым Келли.
  
  
  «Әгәр аңа әйтәм сиңа, аны булам мишенью өчен бүгенге кичәнең», - диде Парсон белән глухим смехом.
  
  
  «Әгәр сез моңа да эшләрсез, сез хәзер булып торасыз мишенью, сидящей бу дискотекада татып караган», - диде Келли, вкладывая күп көч сүзенә.
  
  
  «Мин, теләсә кайсы очракта мәет», - рассуждал Парсон.
  
  
  «Без вытащим сезне моннан. Әйтегез әле, кем сезне нанял, һәм без шунда ук отправимся к көне. Без вытащим сезне бөтен курорту. Минем бар ярдәмчеләре».
  
  
  Келли повернулась һәм взглянула бу бар. Одина буенча официантов, торган анда, посмотрел на Келли һәм кивнул. Аннары Келли взглянула бу урындык бу ерак почмагында бүлмә. Анда сидел кеше кара. Ул наклонил үзенең ала пальцем, кайчан Келли књрсђтте аңа.
  
  
  Зур булмаган бизәнү әйберләре, барысын да выглядело дөрес.
  
  
  Парсон иде мучной, чиста
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  ш.
  
  
  Заиграла музыка фламенко һәм солисты биергә чыкты. Ул быстр һәм устойчив. Эго пятки килә, ничек пулеметный уты. Бию артты темпе һәм күләме.
  
  
  "Әйт әле миңа, кем сине нанял!" - прохрипела Келли.
  
  
  "Әллә", - дип кырт кисә Парсон. «Нәрсә дә булса, тагын да түгел, ул».
  
  
  "Мафиози?" Аны дип сорады.
  
  
  Ул презрительно посмотрел миңа. «Бу иде боссы Москато! Түгел, аның». Эго күзләре да киңәйде. Ул аңладым диярлек диде миңа, кем эго нанял.
  
  
  Калган бер генә кеше!
  
  
  "Иде ул!" - сызып ќибђргђндђ мин, наклоняясь к Парсону. "Тина!"
  
  
  Ул казался застывшим вакыт һәм пространствода.
  
  
  Ул ачты авызы һәм янә закрыл аның. Эго максаты белән генә кивнула. Бу барлык.
  
  
  Аннары ул переехал.
  
  
  Ул двигался молниеносно. Аны күреп, ничек эго кешедә на коленях тартыла ремню, анда ул спрятал үзенең зур Уэбли. Аны күреп комок аның рубашке. Ул өметләнгәнен шаккаттыра Келли беренче тотарга тырыштык, әмма аның срезал эго кулы белән пистолетом, ничек ул гына вытащил. Шул сәбәпле, аның рекламирует эго сул үзен - булсын өчен, аны иде контрольдә тотарга эго кулы белән пистолетом. Выстрел яңгырады, шау-гөр килеп һәм, билгеле, тик, бәхеткә, егылып идәнгә.
  
  
  Мгновенно раздался башыннан икенче выстрел.
  
  
  Парсон напрягся бу спинке утыргычлар, аннан соң кискен кимеде кебек марионетка, кайчан ee веревки роняют, һәм позволил үз баш наклониться алга, бу столешницу.
  
  
  Аның куйды аягын бу револьвер Уэбли, һәм Келли тиз күтәрелде һәм янына телу Парсона. Шулай булды шу нче музыка, биюләр һәм күңел ачу", - дип мөрәҗәгать безнең удивлению, беркем диде второстепенной уеннар караңгыда дискотека.
  
  
  Келли схватила Парсона өчен эчтђге һәм распрямила эго бу сиденье. Аны протянул кулын күтәрде «Уэбли», засунув эго арасында ремнем һәм животом. Аннары аны, повернулся, схватил Парсона өчен уң эчтђге һәм ярдәм итте Келли күтәрергә эго аякка. Хуплап, эго үзара, без пробирались аша забитые өстәлләр янына чыгарга дискотеку.
  
  
  «Муй боррачо». Келли кивнула бер аша официантов.
  
  
  Официант сочувственно елмаеп куйды.
  
  
  Башыннан икенче биюе " фламенко дәвам итте, пулеметные выстрелы пяток биючеләр нишләр мөмкин булмас аера аласызмы тавышлары әлеге пистолет-пулемета нче каблуков танцующих җирле Хосе Грек.
  
  
  «Кайчагында аның ненавижу бу эшне», - диде миңа Келли, без чыкты вестибюль, баскычтан.
  
  
  Без потащили безжизненное гәүдәсен Барри Парсона аша вестибюль - бәхеткә, хәзерге вакытта пустынный - к лестнице, ә аннары башлады медленный тордык.
  
  
  Ул бик мәет башлагач, без, ниһаять, уложили эго, эго, үз караватка җитештерүче бу эго үз бүлмәсендә.
  
  
  14
  
  
  Митч Келли берничә ел эшләдем детективом полициядә Сан-Франциско, керткәнче хезмәтче булсын кушылырга конюшне БАЛТА. Чак аның ишекне аерым бүлмәгә Барри Парсона, ул ничек тиз шталь рыться бу карманах кием Парсонса.
  
  
  Ул разложил содержимое бу коммода һәм алга китте ванную за полотенцем. Тәнендә һәм кулында Келли күп кан. Келли выстрелила эму бу складывать доллар, һәм сила удара мгновенно убила Парсона. Келли кулланды, үзенең үз Colt.38 Detective Special, снаряженный бу махсус патронами югары булган башлангыч тизлек һәм зур проникающей сәләтенә.
  
  
  Кайчан Келли чыкты буенча ванной, ул җентекләп вытер үзен взглянул үз кул сәгатьләре.
  
  
  «Кошелек», - диде мин. Аның просматривал кәгазь. «Барри Парсон, анда язылган».
  
  
  «Катгый прикрывайся», - пробормотала Келли, якын миңа, һәм мин басып торам янәшә, экрандагы. «Кемдер да яхшы эшли».
  
  
  «Документлар? Сез уйлыйсыз, бу булды, МИ-5?»
  
  
  Келли покачал аягы. «Диде сезгә белән элемтәгә кереп, без британцами. Алар да расладылар эго, шәхес».
  
  
  "Әйе, тик..."
  
  
  "Кайчан британцы түгел, раслый, британцы сөйләмәс. Күрәсезме?"
  
  
  Аның сүзен дәвам итте аша кредит карталарын һәм паспорты. Аны взглянул өчен паспорт, әмма Келли покачал аягы. «Забудь бу хакта. Бу да прикрытие».
  
  
  "Күрәсең бу чын"
  
  
  «Ала аласыз яхшы җыелмасы документларын, сделанных Португалиядә, әгәр сездә бар, акча булсын өчен түләргә алар. Шул исәптән, иң яхшы ялган паспорт алу континенте. Европада бродят йөз ялган таныклыклар шәхесләр - барысы да эшләнгән Лиссабоне».
  
  
  Аның задумчиво просмотрел кәгазь. "Пахнет правительственным?"
  
  
  Ул покачал аягы. «Мин идем, - диде ул фрилансером. Наемник ялланып. Нәрсә бу үзенчә. Аның диде сезгә, - дип Интерпол игълан итте эму сатуны тыю». Тик мин барыбер җыенам тикшерергә эго распечатки бармак ».
  
  
  Аның сүзен дәвам итте газета укырга, ђ аннары алына эго багажом. Анда берни дә булмады, дип белдерде алыр иде намекнуть безгә дип тыш, бай британца, проводившего зур өлешен үз чорының путешествуя буенча континенту.
  
  
  Келли достала кечкенә генә туплау һәм башыннан раскатывать распечатки Парсона. Бетергәч, барысы да ун, ул сак стер чернила һәм положил распечатки бу пергамин. Аннары ул досталь зур булмаган мини-камера урнаштыралар япония җитештерү белән проставленным исеме һәм ясаган берничә фотосурәт затлар Парсона. Хәлдә, тынычлыгын Барри Парсон выглядел бөтенләй безобидным, лишенным тормыш көч белән шөгыльләнүче тиресен эго шуның белән чагыштырганда, ул тормышта.
  
  
  Бу эго вещах түгел иде", - абсолют берни дә, бу алыр иде, привязать Парсона к синдикату нинди дә булса җир. Без борчылган, дип у Парсона юк, бал кортлары
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  Белән эшләгәндә теләсә кайсы төркеме, Тина чыгыш фронтменом, әмма бигрәк тә аның белән.
  
  
  Һәм бу актуальләштерде Тину вопросительным таныш номер бер. Кемгә ул эшләгән - әгәр дә ул, чыннан да, эшләгән кемгәдер?
  
  
  Келли та, карарга җибәргәннәр.
  
  
  "Беспокоитесь вакыты турында?" Аны дип сорады.
  
  
  «Миңа шунысы кызык, без нишләргә моның белән телом».
  
  
  Аның ясаган тирән вдох. «Без аз дип нәрсә эшли алабыз. Без гади чыгабыз һәм оставляем ул биредә».
  
  
  "Тик Елена Моралес?"
  
  
  «Ул керә һәм таба эго. Һәм ул бирә свисток. Бернәрсә дә, дип связывало иде безнең белән Парсона, берни дә конкрет».
  
  
  «Безне күргән аның белән дискотекада татып караган».
  
  
  "Сез ничек төзәтергә?"
  
  
  Келли задумалась. «Инде шактый соң. Тавышы нигә аны проверял вакытта. Унбер утыз. Дип уйламыйм минем контакт хәзер дежурит».
  
  
  «Югары ир-ат белән усами фу-маньчжурской токымлы?»
  
  
  Келли ухмыльнулась. "Әйе. Син эго беләсең?"
  
  
  Аның sel һәм уставился келәмгә. «Бездә тагын бер проблема, аның хакында кирәк борчылу. Тина белми, дип ee наемный убийца мәет. Ул уйламый, ул булачак көтәргә, ул кайчан прибудет шул Соль-һәм-Ньев өчен потрогать Корелли. Димәк, ул килер. монда. Без туктатырга тиеш, аны ".
  
  
  Келли нахмурилась. "Ничек?"
  
  
  Аны бик озак уйлады. «Кара. Кебек, турында, моның? Без звоним медальләр алуга төп дәгъвачы санала отель бу Гранаде. Калдырабыз хәбәр нче Кеше. Бу nen, диелә ул китә буенча Sol y Nieve, һәм тели белергә, анда аның белән очрашырга. Аннары без гади көтәбез биредә, әлегә ул позвонит отель. Без ачыклыйбыз белән хема ул сөйләшергә тели. Һәм бу ир-ат - Рико Корелли ".
  
  
  Аны карадым, шул тәрәзә, җавап көтмичә, Келли. «Яңгырый яхшы. Безгә ни югалта?»
  
  
  «Әйтик, ул кичекмәстән позвонит Парсону өчен әйтер иде, бу кемне атарга?»
  
  
  Келли пожала җыерып. «Ул белер, дип Парсон мәет, ә аннары белән бәйләгән башка түләү ысулы керә Корелли. Теләсә кайсы очракта да без иң алда».
  
  
  «Я иду көтү залына өчен перехватить Елена Моралеса», - диде мин. «Мин теләмим ул забрела бирегә таптым гәүдәсен. Ул алыр иде кисәтергә бөтен отель».
  
  
  «Мин присоединюсь сезгә ничек гына позабочусь турында хатынга Бергсон».
  
  
  Без калдырган ишек незапертой һәм коридорга чыкты. Беркем дә безне күрмәдем.
  
  
  * * *
  
  
  Һәм Хуана Риверы һәм Елена Моралес карадык мине, кайчан аны, керде холл берничә минут узгач. Аны ишеттем казана көлү һәм крики күңел ачу бөтен дәвамында вестибюля. Хуана һәм Елена иде үзәгендә шумной yahoo белән герром Хауптли, ике эго немцами, эго датчанином төркеме һәм якынча егерме башка чаңгы пар.
  
  
  Аны минем янга килеп, һәм кивнул Хуане һәм Елена. Алар үзара ясадылар минем өчен урын. Герр Хауптли күрдем һәм мине сәламләде мине тәкъдим итте төркемендә.
  
  
  Аны, дип, махнул кулы һәм откинулся бу бахарев арасында-кызлар, әнисенә карап бу пылающий уты. Биредә иде куркынычсыз һәм надежное еракта, тавыш выстрелов һәм төрен кан.
  
  
  Г-н Хауптли угощал төркеменә үз артык увлекательными спорт подвигами - ул любителем ау эксперты буенча балык ловле, яхтсменом зур уңыш белән һәм зур альпинистом - һәм аның набросал берничә юллык бу чеке өчен ужином һәм тапшырдым аны. Хуане белән предупреждением тотарга эго ераграк күзләр.
  
  
  Ул хәтта признает бу, әмма мин белә ул укый, бу игътибар үзәгеннән читтә барлык. Археологларның удар локтем бу ребра", - диде миңа, ул аңладым.
  
  
  ПАРСОН МЕРТВОЙ. ИР-АТ ТИНЫ. ХВОСТ БОЛАН.
  
  
  Аның вставил бу соңгы өлеше, чөнки белми, нәрсә эшләргә белән Елена Моралес. Әгәр дә ул иде җитди белән бәйле Барри Парсоном, ул алыр иде белү яки догадываться - ул задумал. Югыйсә иде кирәклеге везти аның өчен тикшерү. Белла нах аның, әлегә отель өчен ул билгеле булды үлү турында Парсона. Аны тоймадым, әгәр Хуана дә башкара алачак аның белән, ягъни алмыйм.
  
  
  Шул ишеклђр артында œтте кунак пәйда Митч Келли, киң улыбаясь һәм махая танышлары param. Аннары ул мине, тиз килде, наклонился диде тихим тавыш белән: «Вестибюль. Тиз». Күбрәк беркем дә ишеттем. Ул сжал минем эчтђге, щедро поцеловал Хуану бу щеку һәм уртаклашкан гостиную, кивнув герру Гауптли белән извинениями.
  
  
  Аның кагылды бот Хуаны һәм басты өчен китәргә. Келли сидела у стеклянного тәрәзә нче идән кадәр потолка бу задней өлешендә вестибюля, выходившего бу предгорья чаңгы трассасы. Ул карадым бу минем чагылыш стекле. Вестибюль иде бөтенләй пустынен.
  
  
  Ул сөйләде миңа на ухо түгел шевеля губами - иске полицейский трюк, заимствованный у сокамерников.
  
  
  «Ул чыкты, тирә-отель, шулай ук кунакханә Гранаде. Күрәсең, ул җибәрелә Тоз-һәм-Ньев».
  
  
  "Ул кайчан киткән?"
  
  
  «Бүген кич. Билгесез кайчан».
  
  
  «Бу начар»яңалыклар".
  
  
  Келли кивнула.
  
  
  Бу отражении стеклянного тәрәзәләр аны күрдем, ничек бер тирәсендә хезмәткәрләрнең положил телефон аша узды һәм вестибюль к холлу. Бер минуттан ул тагын чыккан. Аның артыннан тиз һәм изящно барды Елена Моралес.
  
  
  Аның подтолкнул Келли. Елена целеустремленно направилась к лестнице. Бу инде, ул барды, үз бүлмә - бүлмә, аны ул делила белән Барри Парсоном!
  
  
  Келли һәм аның белән алмашты удивленными взглядами. Аны күреп, ничек Хуана чыга кунак белән встревоженным взглядом. Аны бәрде Келли.
  
  
  «Тот Хуану шул кунак. Присоединяйся аңа. Аның барам өчен Елена».
  
  
  "Дөрес."
  
  
  Аның подождал, әлегә Елена күтәрелде полпути баскычтан керткәнче башларга
  
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  d аннары нах. Нидер булды. Кемдер предупреждал аны. Мин алмаган, аңларга, кем яки ни өчен. Һәм барыбер иде, күрәсең, ул бара, үз бүлмәсен.
  
  
  Өченче катта. Буенча коридору өчен поворотом. Ул полезла шул сумка өчен ключами. Тик ул достала ih һәм коснулась ручки, ишек ачылды. Ул повернулась өчен, карап чыгу коридор. Аны көтмәгән идем мондый хәрәкәте һәм нырнул кире өчен почмагына, скрылся төре буенча.
  
  
  Ул мине күрмәгән дә.
  
  
  Аны ишеттем, ничек артыннан ишекне ябып куйганнар.
  
  
  Аны тиз двинулся буенча коридору тукталды сл көне. Башта аны берни дә ишетмәдем аркасында толщины обшивки. Келәмгә түгел позволял звукам доноситься аша щель арасында дверью һәм рамой.
  
  
  Тик соңыннан тоелды миңа мин ишетәм эчендә шепот тавыш. Аны ишеттем бер җиңел, югары тавыш - хатын-кызлар. Әлбәттә, тавышы Елена Моралес. Тик хема ул сөйләде?
  
  
  Безгә одина. Беркем дә. Әлбәттә, ул пользовалась булырлык телефон!
  
  
  Аннары ропот күрсәтәчәк прекратился, аны башка бернәрсә дә белмим. Дождался тавыш белән алыштыру ресивера базасында, әмма әбиләренең. Аннары ишек ачылды һәм белән скрипом захлопнулась. Шкаф? Ул одевалась чыгу өчен урамга?
  
  
  Аның бик тиз үтте, ерак җеп фанзия һәм чыкты балкон, окружавший бина өч якның. Аның скрылся төре буенча һәм присел у тышкы диварлар, көтмичә, әлегә Болан күрәчәк коридор.
  
  
  Әмма ул да барлыкка килде.
  
  
  Аның взглянул бу сәгатьләрдә.
  
  
  Унбиш минут.
  
  
  Аның двинулся кире буенча коридору тукталды алдында аның дверью, вытянув муеннарына һәм приложив ухо к обшивке.
  
  
  Берни дә.
  
  
  Аның вытащил «Люгер» һәм прижал эго күкрәгенә кайчан алга китте һәм повернул ручку. Защелка һаман ачыла, кебек, без Келли.
  
  
  Аны тиз керде эченә, прислонившись спиной к көне һәм выставив «Люгер» алдына.
  
  
  Анда берәүне дә юк - тере.
  
  
  Гәүдәсен Парсонса лежало нәкъ менә шунда, анда без эго калдырмады.
  
  
  Тик бүлмәдә күбрәк беркемне дә иде.
  
  
  Анда булган Елена Моралес?
  
  
  Аны взглянул бу дверцы бәдрәф, әмма шкаф иде бик аз булсын өчен, кем дә булса иде анда спрятаться. Һәм әле дә...
  
  
  Бу иде, йомшак тавыш белән, һәм башта аны хәтта иде дип ишеткәнем бар аның. Тик аны торды анда, чак решаясь суларга, аны ишетте эго кабат. Бу иде безошибочный тавыш кеше, ул теләдем калырга неподвижным, әмма генә шевелился. Аны кабат взглянул бу шкаф, әмма тавыш исходил түгел, бу яклар.
  
  
  Юк. Ул килде буенча ванной.
  
  
  Аның ныклы схватил «люгер» һәм килеп көнне к ванной. Ябылган.
  
  
  «Елена», - диде ул тыныч кына.
  
  
  Җавап түгел, последовало.
  
  
  Кемдер анда булдым, бу түгел иде, Елена. Кая ул делась? Яки иде анда белән хема-ягъни тагын?
  
  
  «Елена», - диде мин, бу юлы громче.
  
  
  Берни дә.
  
  
  «Мин телим ачарга әлеге ишекне. Минем бар пистолетын. Выходи, кулларын очында», - рявкнул мин, басып торам бер яктан караганда көне.
  
  
  Берни дә.
  
  
  Аны схватился өчен ручку көне, әле басып торам прижатой к обшивке көне, һәм повернул аны. Ишек ачылды, һәм распахнулась эченә. Аның напрягся. Безнең тавыш.
  
  
  Аша ачык щель аны иде күрергә ванную бүлмә. Сергей горел. Һәм анда, бледная һәм киеренке, сидела Тина Бергсон, кадәр, тирәнлеге, күңел испуганная.
  
  
  Аның двинулся, прикрывая аның люгером. Соңыннан, аны күргән тазу разложенные куллану өчен кирәк-яраклары. Подкожный, флакон белән сыекча, ватные тампоны.
  
  
  Ул смотрела миңа киң раскрытыми күзлегеннән.
  
  
  "Анда Елена?" Аны дип сорады ee булса да, моның урынына, аны иде rss тагын сотню сораулар.
  
  
  Ул покачала аягы. «Мин күрмәдем Елена. Аның әле генә Барри. Һәм ул... ул мәет». Аның тавышы кимеде кадәр шепотом. Ул иде чигендә обморока.
  
  
  Аның узды ванную һәм грубо схватил аның өчен локоть. Ул прижалась миңа, авыр дыша.
  
  
  "Ул убила эго?" ee тавышы прошептал миңа на ухо.
  
  
  Аңа берни дә түгел, - диде. Ничек мин аны иде әйтә әй, бу иде Келли һәм аны?
  
  
  "Нигә син кайта Тоз-һәм-Ньев?" - тыныч кына дип сорады аның сл.
  
  
  Ee күзләре повернулись миңа. Аның толкнул аны усадил бу крае ванны. Аның sel янында. Аның тотты Люгер у нах күкрәгендә. Ул иде хитрой хатын-кыз, һәм аның әй, бөтенләй доверял.
  
  
  «Күрү өчен... күреп...»
  
  
  «Барри Парсон», - дип өстәде мин. «Күрсәтер өчен эму Корелли өчен ала ул үтерергә эго».
  
  
  Безнең тавыш.
  
  
  Аның иреннәре задрожали, ә күзләре оторвались миннән. «Әйе», - сызып ќибђргђндђ ул.
  
  
  «Сез яллыйлар Барри Парсона үтерергә Корелли», - дип катгый әйтте мин. «Сез генә аласыз, моның отрицать. Ул безгә иртәрәк...»
  
  
  «Мин отрицаю моның», - шуны диде ул. Аның йөзе тагын приобрело төс. Минемчә скользнул буенча игле өчен подкожных укол.
  
  
  "Мотив?" Аны дип сорады. "Син наркоман? Болар барысын да?"
  
  
  Ул пожала җыерып. «Мин барлык запутался. Белмим, ни өчен аның телим үтерергә эго, гайре ки, мин ненавижу эго күбрәк кемне дә булса башка дөньяда».
  
  
  «Әмма ул отказывается шуннан, сдавая барлык кешеләргә вовлечен бу наркосеть», - диде мин.
  
  
  Ул повесила башын.
  
  
  "Нигә син кайта?" - тагын дип мин.
  
  
  «Эзләп, Барри», - җайлап диде Тина. «Мин менде буенча балкону, заглянул эченә дә күрдем аны. Мертвый. Аны керде...»
  
  
  Аның карадым аша аның эчтђге. Әлбәттә! Балкон! Бу нче
  
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  ничек Елена чыкты бүлмәләре аша түгел, күреп ee. Кайчан Елена таптым Барри мертвым, ул иде кадәр үлем напугана һәм сбежала. Ул гади ачты француз көне, чыкты балкон һәм поспешила кит. Аннары, берьюлы аннары бу, - Тина күтәрелде буенча задней юлда булсын белән очрашырга, Барри бу эго бүлмәдә - бәлки, алар икесе дә очрашырга исәпләгән идек - һәм ул њзенђ Барри мертвым. Ee ихтыяҗ наркотиклар алды тәкермән, һәм ул китте үз ванную өчен, поправиться кебек аның.
  
  
  «Мин керде һәм берәүдә, дип аңа аттылар. Башта аны кулга Елена җебе үтерергә эго. Әмма, бәлки, Корелли берәүдә, дип белдерде Барри преследует эго. Бәлки, Корелли белә идем...» Аның күзләре наполнились слезами. "Мин напуган, Нигы!"
  
  
  Аның потряс аны. «Син тиеш отвести мине к Корелли, Тина. Бу бердәнбер ревматизма. Артык күп кешеләр омтылды, безгә комачауларга алырга әлеге исемлек исемнәрен. Артык күп. Хәзер эш өчен синең, Тина».
  
  
  Ул побледнела. «Ул белер, Нигы! Ул подумает, мин нанял кемне дә булса үтерергә эго! Син аласың мәҗбүр итә мине моны. Син тиеш мине œзеžнђн!»
  
  
  "Безгә, - дип, Тина!" - огрызнулся мин. «Син бердәнбер ревматизма. Син ведешь минем аңа карата ачылган хәзер. Гади күрсәтергә миңа эго, һәм...»
  
  
  "Ул гына признает бу!" воскликнула ул. «Ул булачак отрицать үз шәхес».
  
  
  "Тина..."
  
  
  Ул потянулась өчен иглой өчен подкожных укол. Аның догадался, ул собиралась эшләргә, ничек гына повернулась иңгә. Аның прижал, аз люгера карата йомшак өлешендә аның муен. «Юк-юк, Тина! Түгел, энәләр. Әлбәттә, берничә минут барысы да яхшы булыр, тик сиңа һәрвакыт туры киләчәк әйләнеп кайту, чынлыкта».
  
  
  "Нигы!" - всхлипнула ул, әле держа иглу.
  
  
  Аның сунул Люгер, минутына һәм ул арада өчен иглой. Аның йөзе үзгәргән диярлек мгновенно. Бу безмятежной матур битлек ул әверелде узачак адского кота - глаза сверкали, тешләре оскалились, иреннәре раздвинулись бу зверином рычании.
  
  
  Игла керде миңа предплечье элек белән чагыштырганда, аның алмас якларга үзен нче безумного рубящего удара.
  
  
  Ул засмеялась тихим невеселым воплем.
  
  
  Аны тоймадым, барысы да китә аша мине. Аны үзен начар хис итә комком балансир.
  
  
  Ул алып барды мине следующую бүлмәгә, аннары толкнула бу кәнәфи.
  
  
  «Кечкенә катнашмасы безнең үз, Нигы», - сөйләде ул үз сатанинской елмаеп. «Син каласың, анда, ничек яхшы кечкенә малай. Аның җыенам китәргә биредән».
  
  
  Юк, Тина! Аны әйтергә теләдем, ләкин берни дә чыкты.
  
  
  Киресенчә, ул двигалась эшләр зур тизлек белән - йөзлек кадрлар көчәячәк, пробегая аша француз көнне балкону. Аннары табигатькә тынлык.
  
  
  Аша берничә йөз еллар аны, ишетә, ничек кемдер стучал шул ишек. Бу бик Келли.
  
  
  «Нигы! Син анда? Нигы?»
  
  
  Аның ачты авызы. Һәрхәлдә, ул сдвинулся. Әмма миндә булмаган тавыш. Полиомиелитом үтте?
  
  
  Ишек распахнулась, һәм Келли капкасыннан бүлмәгә белән пистолетом наготове. Ул гади басып карадым һәм бу мине изумлении.
  
  
  "Әй, Нигы!"
  
  
  Аны кабат пошевелил губами. Полиомиелитом узды. Аны проворчал.
  
  
  Келли огляделась, тикшерде ванную һәм почувствовала исе энәләр өчен подкожных укол. Мгновенно ул әйләнеп миңа бәрде мине буенча затка күтәрде белән урындык һәм потащил бу ванную. Ул сунул минем башын душ астында да, салкын су ударила миңа буенча муенында.
  
  
  Келли белән сөйләштем минем, әлегә эшләгән.
  
  
  «Бу ниндидер яңалык. Бездә запаслары бар моның. Вырубает сезне, шуңа күрә сез түгел аласыз хәрәкәтләнергә, әмма аласыз күрергә да, ниләр. Вакытлы полиомиелитом. Бара нче курари, шулай ук танылган ничек урари, урари, уурали, вурали. һәм woorara. Әмма бу кыскартылган рәвештә булса да башка. Түгел сорагыз мине, дип. Формула һәрвакыт исчезают, ничек гына без ih алабыз ".
  
  
  Тиздән аның ожил.
  
  
  "Тиз!" Аның диде. «Бу Бит Тина. Ул килде буенча Гранады булсын белән очрашырга, Барри Парсоном, һәм таптым эго гәүдәсен монда. Ул хәзер юлында к выходу. Ул уйлый, дип үтергән Корелли эго. Әгәр ул сбежит хәзер, ул мөмкин үтерергә эго соңрак».
  
  
  "Погоди!" - огрызнулась Келли. «Мин бирегә, эзләп сине. Тина иде, аста, бүген вестибюле, создавала сәхнәгә!»
  
  
  "ВОЗ?" - нетерпеливо дип сорады мин.
  
  
  «Тина Бергсон».
  
  
  "Тина!"
  
  
  «Бөтенләй фантастическим. Әмма хәзер ул да китте».
  
  
  «Китте? Тик...?»
  
  
  «Ул иде вестибюле, тик китте», - диде миңа Келли, без выбежали аша бүлмә һәм аннан буенча коридору. Без башлады спускаться баскычтан, аны күргәч, бер төркем кешеләрнең вестибюле. Барысы да карадык, бу парковку.
  
  
  Аны күрдем Хуану белән шөгыльләнүче повернулась булды көтәргә безне.
  
  
  "Барлык димәк?" - огрызнулся мин.
  
  
  «Ул кш« Ягуаре », - диде Хуана, указывая бу припаркованные машиналар. Аны күреп, ничек бер, шулар тирәсендә загорелись фары. Сергей прорезал тьму һәм яктыртты заснеженный склон тавы, анда юл поворачивала нче Прадо Льяно һәм алып барды төп шоссесы.
  
  
  «Ул устроила зур сәхнәгә», - диде тиз Хуана. «Бу бик драматично».
  
  
  "Артык кискен!" - коры диде Келли.
  
  
  "Җыенасыз сөйләү миңа, ул сделала?" - нетерпеливо дип сорады мин.
  
  
  «Ул килде, монда да күбрәк ун минут элек күтәрде тәмуг һәм-дип сорадым Марио Сперанцу!»
  
  
  "Кем ул Марио Сперанца?" Аны дип сорады.
  
  
  Келли покачал аягы. «Кайчан әй, диделәр сеньора Сперанса монда юк, ул түзмәде һәм бераз гына впала бу истерику түләүләр турыдан-туры монда, вестибюле».
  
  
  Аны күрергә иде
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  Ягуар башлады хәрәкәт итә. Якты чәч Тины развевались артта нах.
  
  
  «Бу-заставило барыбызны да чыгып китәргә холл бу бегах», - дип аңлатты Хуана.
  
  
  «Аннары ул шунда ук кимегән һәм портье туры килде, аны " җанландырырга», - дигән нәтиҗәгә Келли. «Мин юнәлә өчен синең».
  
  
  Аның нахмурился, тиз подумав. «Бу спектакль - сәхнә монда аста. Ни өчен ул, мин белмим. Тик мин тиеш, аны туктатырга».
  
  
  «Чынлыкта, - диде Келли. "Без ясыйбыз?"
  
  
  «Гыйбрәт өчен моның Марио Сперанца», - диде аңа Келли. «Мин, мөгаен, түгел, бар. Аның барам өчен Тиной!»
  
  
  Аның панцирь аша бер төркем к вращающимся дверям дип билгеләп үтте һәм анда әфәнде Гауптли белән эго командасы подхалимов. Ул помахал кулы һәм отвернулся.
  
  
  Бүген «Рено» бик салкын иде. Завелась начар түгел. Аны выехал юлга һәм ике тапкыр поскользнулся керткәнче алды, бу-контрольдә. Бу машиналар йөрү өлешендә иде ледяные таплар кебек ике төн элек.
  
  
  Юл спустилась һәм повернула ук. Аны бөтенләй иде күрергә кызыл «Ягуар» да искә алды, бу юлы повернула турыдан-туры, ә аннан соң, башыннан поворачивать сулга да, озын, киң подковообразный күрсәткечләр, ул цеплялся өчен крае барранки.
  
  
  Аның включил двигатель, чөнки теләмәгән упускать төре буенча Jag.
  
  
  Минем фарах виднелась крае юллар һәм аны ирексездән нажал бу кимсетү, тикшерү өчен каршылык күрсәтә. Мин облегчением тойдым киеренкелек бу повязках.
  
  
  Аның свернул Renault бу повороте күрдем һәм кызыл «Ягуар» Тины Бергсон бу полпути к киң подковообразному изгибу. Ул ехала акрын, ләкин аннан прибавила тизлеге, кайчан аны, дип билгеләп үтте һәм алга таба.
  
  
  Автомобиль кебек, прыгнул алга караңгыда утлары отражались буенча өскә таба юлда, әйтерсең, алар взбирались буенча небу. Ә аннан соң - аңа алмады поверить нең глазам - «Ягуар» врезался үз яры, бераз гына врезавшись бу скальную диварны.
  
  
  Повернись, Тина! - ирексездән закричал мин. "Перемена!"
  
  
  Сделала ул-бу юкмы, мин белмим, тик болай, бу мин күргән иде «ягуар», направлявшийся түгел, отмелю, ә шешәсенең ягында юллар. "Тина!"
  
  
  Бу иде потерянный крик.
  
  
  «Ягуар» һәм бөртекләндерелгән тизлеге һәм перевалил аша крае, ничек булса эго өйрәндек кылу бик кечкенђ аккош күле ныряние бу лужу.
  
  
  Фары ритмын зазубренный слюдяной сланец аста, таплар кар прижались к сланцу һәм осветили клубок огней һәм отражений карда, аннары машина зарылась бу тырышучы, отскочила, перевернулась янә һәм янә, фары описали вертушкой көнне төн белән грохотом врезался бу кусок кискен ташлардан у подножия барранки.
  
  
  Бу мгновение табигатькә тынлык.
  
  
  Аннары күк выстрелила көчле авыру тагын пламени, һәм һавада прогремел казана шартлау булды. Дим клубился mimmo кызгылт-сары пламени, кинәт, удушающий кара төтен күтәрелде.
  
  
  Ут взлетел, ә аннары янә егылып бу обломки искореженного «Ягуара башлый акрын поедать металл. Аннары әкрен генә менде дим, ут плясал буенча краям кызыл булдылар, прозрачного пыяла һәм цветного пластика материаллары.
  
  
  Потрясенный, аны сак кына бер шоссе буенча һәм килеп җитмәгәндер кадәр урыннар кызыл «Ягуар» перевалил аша крае. Аның посмотрел аска таба. Барысы да, мин алыр идем күрергә, бу трещина бу камнях, врезанная бу обочину бу ягында машиналар йөрү өлешендә.
  
  
  Аның припарковал «Рено», вытащил ачкыч һәм вылез-юньдә машиналар. Трассада бик салкын иде. Аны минем янга килеп, к ягында юллар, биредә «Ягуар» узды аша скалы. Аны торды анда, әнисенә карап смещенные тырышучы, һәм проследовал буенча обугленной кара линиясе сланце аста урынына, анда җете кызыл ут потрескивал өстендә сөякләре Тины Бергсон һәм кызыл «Ягуара».
  
  
  Бу считанные секунд беренче тирәсендә кунаклар отель подъехал автомобилендә «Фиат», припарковался һәм та кушылды миңа бу ягында машиналар йөрү өлешендә. Оглинг.
  
  
  Ә аннары килде башка.
  
  
  Тагын да күбрәк.
  
  
  Искатели кискен ощущений.
  
  
  Минем тошнило.
  
  
  Аны спустился буенча каменистому склону файдаланып, карманную вспышку, һәм миновал обугленную өлеше скалы, анда беренче тапкыр ударился кызыл «Зубец», һәм, ниһаять, килеп җитмәгәндер кадәр участогы янында иң машиной.
  
  
  Әмма ялкыны пожирало обломки, мөмкин дә түгел иде подойти лижет өчен түгел обжечься.
  
  
  Положив кулын полковнигына, аның басып һәм көттем.
  
  
  Бу машиналар йөрү өлешендә завизжала янгын сүндерү машинасы һәм тиздән зур янгын чаңгы куртке белән переносным огнетушителем рухнул белән склона башлады обрызгивать горящие обломки.
  
  
  Аның вздрогнул.
  
  
  Анда торды янгын, әнисенә карап обугленные обломки. Гражданлык гвардия кушылды аңа кылды, фонарь, әйберләр өчен билбау бу сгоревшую машинаны. Луч света иде мощнее минем.
  
  
  Аны минем янга килеп, лижет.
  
  
  Ул чакта аның бу авазлары.
  
  
  Алгы сиденье иде обугленное гәүдәсен. Ягъни, аның да калган иде черным, һәм тлело.
  
  
  Тина.
  
  
  Нәрсә калды нче алтын кызлар белән алтын кожей.
  
  
  Аны отвернулся, авыру.
  
  
  Булырга тиеш, аны егылып бу таш янында обломками һәм погрузился илгә күңел фанка. Кемдер тряс мине буенча кулымда һәм плечу. Аны аңладым, бу күпмедер вакыт минем белән сөйләштем тавышы.
  
  
  Аның пошевелился.
  
  
  "Нигы."
  
  
  Бу бик Келли.
  
  
  «Ул мертва, - диде Келли. "Проклятая нерсе".
  
  
  «Минемчә, ул гади почувствовала, барлык кончено, һәм әй, яхшырак йөгерергә». Аның вздохнул. "Ул белсђм, дип Рико булачак Корелли
  
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  аның бөтен оставшуюся тормыш ".
  
  
  "Әмма Корелли дә белмәде!"
  
  
  «Ул белер. Тавышы ни өчен ул китте», - диде мин. Тавыш бирү буларак, мин моны аңладым.
  
  
  «Мин тикшерде, бу исем-Нигы».
  
  
  Аның күзләрен күтәрде һәм нахмурился. Мин понимал, ул-туар күз алдында.
  
  
  «Кунакханәдә түгел теркәлде Марио Сперанца».
  
  
  Аның сидел һәм уйлады бу хакта. «Әмма бу исемен дә ул биргән, клерку».
  
  
  Ул кивнул. «Клера ди, дип әйтте, менә бу. Клера ди, нәкъ менә ул чыкты аша череп».
  
  
  Аның уставился бу обломки астында безнең. «Телисез икән, дип әйтергә Рико Корелли, гомумән, беркайчан да иде Sol y Nieve?»
  
  
  «Мин әйтәм, - ул чыннан да түгел иде монда, яки нинди дә булса башка кунакханәдә Sol y Nieve дәвамында соңгы ай яки якын моннан. Әгәр эго исеме өчен тышлы дәфтәрен ачып куйды алдыма - Марио Сперанца».
  
  
  "Әмма аннары..."
  
  
  «Әйә сез моның түгел күрәсез? Бәлки, ул белә идем турында медальләр алуга төп дәгъвачы санала. Бәлки, ул белә иде, ул наняла киллер ялларга үтерергә эго».
  
  
  Аны покачал аягы өчен прояснить бу. «Бөтен бу болтовня очрашу турында иде гади инсценировкой үлем Тины Бергсон?»
  
  
  «Бөтенләй юк. Аны, дим, дип Рико Корелли булырга тиеш, белми турында медальләр алуга төп дәгъвачы санала Бергсон һәм Барри Парсоне. Һәм ул гади генә түгел, кайтып, бу курорт гомумән. Барысы да дип уйлаган идек, ул биредә - киллер, аның яллыйлар мафиози, Ялланган убийцы наняла Тина, - һәм безгә, чөнки без кунакханәләр белән очрашырга Корелли. Барысы да биредә кала, Корелли! "
  
  
  "Ул вакытта анда эттән туган?"
  
  
  Келли пожала җыерып. «Минемчә, безгә яхшырак җәмәгатьчелегенә сигнал бирергә Хоуку башларга һәм барлык башта».
  
  
  Без басканнар өчен менү өчен холм, тик мин алмадым калдырырга эго бу покое.
  
  
  Аны повернулся һәм янә посмотрел на обломки.
  
  
  "Ни өчен ул, китте анда?"
  
  
  Келли покачал аягы. «Ул бик матур хатын-кыз, Нигы. Матур хатын-кызлар эшли глупости. Булырга тиеш, ул яраткан Корелли. Һәм ненавидела эго да».
  
  
  «Яки яратты, бу акчалар», - диде мин.
  
  
  "Син күп түгел думаешь кешеләр турында, Нигы?" Келли вздохнула.
  
  
  "Тиеш микән мин аны? Тиешме мин аны дөрес?" Аның тынычландым. «Минем уйлавымча, ул булдым, бу иң яхшы ысул караганда йөгерергә бөтен ачык бассейн, омтылып, ул китәргә нче оплачиваемого корал Рико Корелли».
  
  
  «Ул беркайчан да белер, ул җыена аның ударить», - бесстрастно дип Келли.
  
  
  "Кызык, кайда хәзер бу ублюдок?" Аны, хакта уйлана яртылаш вслух.
  
  
  Унбиш
  
  
  Бу түбәндәгеләрне утро без беренче булдык өчен иртәнге аш. Карамастан, сияющий төре Хуаны, ул булды рухи депрессии. Аның аңлатты бу, теге, без алдылар ясарга бирем.
  
  
  Без съели континенталь иртәнге һәм сидели каршындагы ярком кояшлы свете. Аны тәкъдим итте иртән шуа, чаңгыда китәр алдыннан буенча Испания, әмма ул возразила.
  
  
  «Мин гади телим җыярга әйберләр».
  
  
  Аңа кивнул. «Мин барам бу Велету һәм эшләячәкмен берничә пробежек».
  
  
  Ул кивнула, аны уйлар иде әле.
  
  
  "Пенни?"
  
  
  Ул түгел, дип җавап бирде.
  
  
  "Ике пенни?"
  
  
  "Нинди?"
  
  
  "Өчен җиңсәләр, сезнең мыслей. Ни бар?"
  
  
  «Минемчә, аны уйлады турында растрате кеше тормышы. Тина Бергсон. Барри Парсон. Москито. Беренче дубль Рико Корелли. Хәтта Елена Моралес - кайда ул безгә иде».
  
  
  Аны протянул кулын алды ee кулын. «Шулай устроен дөнья».
  
  
  «Бу бик яхшы дөнья».
  
  
  "Кемдер вәгъдә сезгә, ни була бу?"
  
  
  Ул үкенеч покачала аягы.
  
  
  Аның оплатил хисабына һәм чыкты.
  
  
  Шәп иде, әмма Велете әле бик тыныч. Кояш ярко светило. Өслеге трассасы иде яхшы покрыта порошком. Аның досталь, бинокль карады склон. Ничек инде мин дип элегрәк белән вершины Велеты иде, ике калырга.
  
  
  Бу юлы аны ясарга булдык артык озак пробег, тегесе, ул разветвлялся сулга, сез спускались аска таба. Мин нәкъ клал нокталарында кире күн футляр, кайчан кемдер перелез аша скалы белән разворота канат юлы һәм яныма.
  
  
  Бу иде герр Гауптли, һәм бу юлы ул бер генә.
  
  
  Аңа махнул. «Хәерле иртә, герр Хауптли».
  
  
  Ул елмаеп куйды. «Хәерле иртә, герр Пибоди».
  
  
  «Мин скучал буенча сиңа кичә, яки без бергәләп җыендылар чаңгыда шуу».
  
  
  «Һичшиксез, hава басымы ягыннан бизнес», - диде ул күңелле.
  
  
  «Әйе», - диде мин, тиз взглянув аңа. Әмма ул отвернулся өчен, карарга склон.
  
  
  "Ә анда твоя яраткан хатын-кыз?"
  
  
  «Упаковка».
  
  
  "Ул вакытта сез уезжаете?"
  
  
  Аңа кивнул.
  
  
  «Кызганыч. Һава торышы иде шундый әйбәт».
  
  
  "Чыннан да, бар".
  
  
  Ул елмаеп куйды һәм селл алу выступ скалы өске өлешендә трассасы. Аның кушылды аңа, ул әлегә кыенрак зашнуровал үз ботинкага башлады натирать чаңгы синим воском.
  
  
  "Анда твои дуслар?" - дип сорады, аны мин, садясь аның янәшәсендә. Нинди черта, миңа хәзерге вакытта күбрәк юк иде эшләргә.
  
  
  «Алар кунакханәдә», - дип елмайды ул. «Күрәсең, алар да артык горели теләк кушыла миңа бүген. Чирнең төн анда баре Esqui, аларның әйләнә-тирәсендәге ушей вылетали люмумбы».
  
  
  «Гадәттә, сез аерылгысыз».
  
  
  «Да акча. Алар притягивают, ничек магнит». Ул тагын елмаеп куйды, гусиные лапки бу почмакларында эго күзләр иде глубокими һәм затемненными.
  
  
  «Сез циник, герр Хауптли».
  
  
  «Мин реалист, герр Пибоди».
  
  
  Ул алды беренче лыжу башлады сак наносить воск бу строку. Ул скрупулезным һәм методичным эшче, һәм ни сөйләшергә кирәк булган көтәргә нче яхшы немца.
  
  
  «Фройлен Пибоди хәтерләтә кемне дә булса, минем якын, - диде ул аша мгновение.
  
  
  "Әлбәттә?"
  
  
  «Беләсеңме, минем иде кызы». Ул взглянул, өскә. «Әлбәттә, син белмәгән. Извинения». Ул дәвам итте, үз воск
  
  
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  ing. «Ул иде иң матур кыз».
  
  
  "Иде, герр Гауптли?"
  
  
  Ул проигнорировал минем вмешательство. «Әй, булмады, унтугыз, һәм ул укый университетында», - дип дәвам итте ул. «Минем хатын-кыз - аның әнисе вафат була, ул кайчан булган биш еллык кечкенә генә кыз була. Куркам, аңа беркайчан да бирә алмадым әй тиешле җитәкчелеге бу взрослении. Сез аңлыйсызмы?» Эго күзләре күтәрелделәр белән очрашты минем.
  
  
  «Мин беркайчан да әтисе, шуңа күрә әйтә алмыйм, моның белергә, герр Гауптли».
  
  
  «Гадел ревматизма». Ул вздохнул. «Бу ни иде безгә - ата-аналар пренебрежение яки необоснованное расточительство матди кыйммәтләрне карата аның - ул кайчан киткән университетка, без югалттык элемтә».
  
  
  «Бу хәлләр безнең көннәрдә».
  
  
  «Аның очрагында булган иң худшее. Аның иптәшләр бик увлечены наркотиклар». Ул янә взглянул миңа. «Һәм ул аңа вовлеченной бу төркемгә кадәр шундый дәрәҗәдәге, дип алмадым үтәргә язсын». Ул дәвам итте эпиляцию воском. «Ул пристрастилась к героину».
  
  
  Аның уставился бу Хауптли.
  
  
  «Бер елдан соң аннары привыкания ул вафат булды ны артык эчњдђн». Ул карадым вдаль бу Вегу Гранады. "Мөстәкыйль идарә итү".
  
  
  «Миңа бик кызганыч, - диде мин.
  
  
  «Юк, мәгънәсен тотарга үз югарырак шундый поздний срок», - диде Хауптли аның кинәт звуком белән чагыштырганда, гадәттә, күңелле тавыш белән.
  
  
  «Мин сожалею турында бу трате кеше тормышы», - диде мин, та уйлап тормастан, дигән Хуана диде өчен завтраком.
  
  
  Ул пожал җыерып. «Нинди дә булса яктан караганда, аның виню үзен. Аның уклонился җаваплылыктан әтисе. Аның сблизился белән башка хатын - кызлар да бер, ђ белән күп кенә - һәм пренебрегал үз кызы». Ул бу хакта уйлана мгновение. «Ул да түзә минем презрение, реагируя кебек иде. Хатынының үз-үзен чыннан да, ничек ул отверг аны».
  
  
  «Психологы әйтә ала сезгә башка», - предупредительно диде мин. «Самоанализ - опасная уены».
  
  
  «Мин таныштым белән генә түгел, ә хатын-кызлар. Аның шөгыльләнә, моның белән бизнес».
  
  
  «Һәр ир-атлар булырга тиеш һөнәрем», - диде мин.
  
  
  «Түгел шул, ул минем иде».
  
  
  Аның наблюдал артыннан, беләм, ул китәм дип әйтә.
  
  
  «Наркобизнес», - диде ул горькой елмаеп. «Әйе. Аны да, ихтимал, снабдил үзләрен героин, алар покончил үзе белән минем бердәнбер бала. Ничек бу соотносится белән сезнең моралью, герр Пибоди?»
  
  
  Аны покачал аягы.
  
  
  «Бу начар бәйләнгән белән минем. Аның башлады анализировать бизнес, аларга мин һәрчак иде. Аның башлады турында уйларга эго йогынтысы дип игълан ителде. Миңа түгел, нравилось нәрсә күрдем».
  
  
  Ул сайлаган икенче чаңгы башлады смазывать аның воском.
  
  
  «Мин файдам вакыт китәргә бизнес буенча башлар исправлять үз проступки елларга».
  
  
  Аның берни әйтә иде. Аны көттем.
  
  
  «Алар", - диделәр миңа, - дип хәл, әгәр аның китәм оештыру. Минем булачак эзләргә кадәр концов дөнья. Һәм убивать». Ул безрадостно елмаеп куйды. "Сез аңлыйсызмы моны?"
  
  
  «Әйе, синьор Корелли».
  
  
  «Энрико Корелли», - диде ул полуулыбкой. «Рико Корелли, ә син Картер. Миңа диләр Нигы Картер иң яхшы».
  
  
  Аңа кивнул. «Гадәттә. Һәрчак түгел. Тик гадәттә».
  
  
  «Мин әйтәм сезгә, бу бик административ проблемалар баштан. Гади очрашу түгел, шулаймы? Очрашу карда - ачыкларга белән кар!» Ул засмеялся күрсәтеп, ныклы тешләре. «Шаярту, мистер Картер! Шаярту».
  
  
  «Әйе», - дип белдерде мин.
  
  
  «Бу кебек тоелды шактый гади генә кебек. Аның покидаю Корсику бу Лисистрате һәм встречаюсь сезнең белән Сьерра-Неваде».
  
  
  "Әлбәттә."
  
  
  «Башыннан ук проблема бар иде. Казан авиация җитештерү берләшмәсе хакында билгеле булды минем замысле. Кем ул килгән минем якын догадался. Яки подслушал. Мафиози булдык минем белән контракт».
  
  
  «Комар».
  
  
  «Әйе. Өчен булдырмый мондый удар, аның убедил үзенең иске ясаучының Базиллио Ди Ванесси изобразить минем үземнең яхтада. Һәм бик сеңелем кыз, аның белән, аның спал, киле аның белән, өчен, нәрсә эшләргә бәяләмә әлеге».
  
  
  "Сез подставили үзенең үз кеше?" - йомшак диде мин.
  
  
  «Белмим", - дип удар уңышлы булачак, - диде Корелли. «Асылда, аның башкарды сез сөйләгез. Тик аны, чыннан да, уйлаганым да юк, - дип Москит заживет. Аны өметләнгәнен, очрашу арасында Базилио һәм сезнең узачак башка сучка һәм задоринки, һәм әлеге очрашу арасында сезнең һәм минем мөмкин оештырылды. "
  
  
  Аның вздохнул.
  
  
  «Ләкин бу әле барысы да түгел. Кайтарганнар барып, аны ничек уртаклашкан яхта бу Валенсии, аны берәүдә, чөнки минем искиткеч швед теле сандугачы замышляет арынырга мине!»
  
  
  "Тина Бергсон?"
  
  
  «Әйе. Ул кунакханәләр өчен аның вафат була. Ул үзе дигән нәтиҗәгә минем белән контракт». Корелли сардонически елмаеп куйды.
  
  
  "Иде микән сәбәп?"
  
  
  «Миңа шулай ук шунысы кызык, ничек сезгә, мистер Картер. Сез аңларга тиеш Тину бераз яснее».
  
  
  Аның искиткеч аны аңладым, тик берни дә түгел, - диде.
  
  
  «Ул нимфоманка, мистер Картер. Минемчә, сезнең өчен бу гаҗәп тә түгел. Әмма, бәлки, сәбәбе аның буенча ул әверелде шундый фрейдистский символы, шундый ук кызыклы кебек факт аның навязчивой идеяләр».
  
  
  Аның белән кызыксыну посмотрел аңа.
  
  
  "Унбиш ел аны үтерү белән янап, көчли швед теле буенча урынбасары алена смирнова. Ул забеременела. Аборт уңышлы үтте, әмма развился сепсис. Унбиш ел әй ясадылар гистерэктомию. Бу бесплодное, матур, умное существо булды одержимо аның уничтожением. женственности, аның неспособностью булырга әнисе. Чөнки ул түгел иде безгә хатын-кыз, безгә мужчиной, ул булды, шуның өчен, нәрсә булырга тиеш - сверхчеловеком! Әлеге матурлыгына һәм шушы акыл - сезне ышандырып әйтә алам, нәкъ, аның интеллекты чикләнә
  
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  Эсс, мистер Картер! - ул карар иттем, - дип үз өстенә алыр маленькую империясенә, хуҗа итеп сизә, аның аны иде ».
  
  
  «Челтәре наркотиклар», - диде мин.
  
  
  «Бөтенләй фантастическим. Хәзер инде аны дим, аның амбициях аннары моннан, мин ничек аны җимерергә карар бу цепочку һәм ачарга, аны иң татлы серләре Департаменту, наркотикларга каршы көрәш буенча Кушма штатлар».
  
  
  Аңа кивнул. «Бу иде сәбәбе, аның буенча ул наняла Парсона үтерергә сине!»
  
  
  "Бу, асылда. Бәхеткә, аның интерпретировал аның беренче шокированную реакцию бу минем карар разобрать чылбырын, ничек подозрительную һәм тотты күзләре ачык. Хәер, ул вђгъдђ итте миңа, - дип калачак верна миңа итәчәк", - дип озатып йөриячәк, мине Америкага, аның догадался, ул Аны лежал. Аның включил аның телефон - безнең вилла шушы Корсике зур, һәм һәр тирәбездә ия зур иреге - һәм, ниһаять, ишетте, чөнки ул төзи сделку белән Барри Парсоном бу Малаге.
  
  
  "Иң кызыклы".
  
  
  «Киләсе минем адым иде җибәрергә минем үз шпиона бу Парсона. Минемчә, сүз уңаенда, сез таба аласыз Парсона бу файлах Интерполның, ничек Даниэль Тюссо, мәрхүм француз подполья. Ул десятилетним бала вакытында бөтендөнья сугышы. Икесе дә артты кадәр шпионажа һәм үтергән ».
  
  
  «Ул мәет, хәзер».
  
  
  «Мин дә подозревал». Корелли пожал җыерып. «Мин ишеттем турында сезнең уходе белән дискотекалар белән сезнең танышлары буенча Малаги».
  
  
  Аның елмаеп куйды. «Сездән аз дип ускользнет».
  
  
  «Җитә», - вздохнул Корелли. - Бу ж, Елена Моралес игътибар белән следила өчен Парсоном, позволив эму алырга, аны барре бу Торремолиносе. Нәкъ менә ул мине кисәтте, дип белдерә ул килде шул Соль-һәм-Ньев табу һәм мине үтерергә. Шул сәбәпле, аны да каршы алды сезне Велете ».
  
  
  «Аның бу рассуждал».
  
  
  Корелли кивнул. Ул тәмамладым үзләренең лыжами. "Мин өметләнгәнен, дип, бәлки, Тина мөмкин убита яхтада Лисистрата, әгәр анда нәрсә дә булса хәл, ләкин, беләсезме, ул избежала, җитди җәрәхәтләнгән. Хәер, Капо яхшы спланировали җәзасы. Бу инде, мин тиеш күзәтеп һава торышы да уңышлы булды өчен берни дә барып кына чыкмады. бары убийца казан авиация җитештерү берләшмәсе өчен дә ялланган убийцы Тины! Комар. Һәм пастор. Шуңа күрә мин бары шталь герром Хауптли, наняв берничә эшсез, актерларның бу Валенсии өчен, алар уйнаган роле минем предполагаемых подхалимов ».
  
  
  Аның смеялся. «Сез бик находчивый кеше, мистер Корелли».
  
  
  «Мин яшәде озын гомер аркасында минем находчивости бик куркыныч булган һөнәр». Ул нахмурился. «Түгел һөнәрем. Бу оскверняет үзе мәгънәсе һөнәре. Бик хәтәр рэкете. Яхшы әйтү. Кырыс. Плоский. Неромантичный. Ракетный».
  
  
  Аңа кивнул.
  
  
  «Мин сокланып наблюдал өчен сезнең шактый озак». Корелли елмаеп куйды. «Мин шунда ук аңладым, - дип син үтергән Москита. Һәм аның предсказал, син убьешь һәм Парсона. Үлем Тины булды минем өчен көтелмәгән хәл булды. Мин уйламыйм, чөнки ул покончила тормыш самоубийством, диләр Прадо Льяно. Әмма мин уйлыйм, ул булырга тиеш, алманиягә контроле өстендә бу машиной аннары моннан, ничек кушылырга мөмкин обнаружила, дип Парсон мәет, һәм була, мин беләм, аның турында барысын да һәм олактырачакмын аны ".
  
  
  Аны, диде: «бу очракта ул премияне сбежать керткәнче сез белдек, ул биредә».
  
  
  "Чыннан да."
  
  
  «Ул мертва. Тавыш бирергә һәм барысы да моның белән бәйле».
  
  
  Корелли кивнул. Ул затянул хомуты, чаңгыда, подогнал аларга ботинкага һәм надел зажимы. Ул торып басты һәм согнул колени.
  
  
  Аның башлады одеваться.
  
  
  "Теләмәсәң шуа минем белән?"
  
  
  "Матур."
  
  
  Ул ухмыльнулся. «Моның алдыннан, Нигы, аны иде отель өчен син завладел бу».
  
  
  Аның посмотрел аска таба. Ул протягивал конверт. Бу nen иде выпуклость. Ачты конверт һәм күрдем бер танышым бу төре рулон - микрофильм.
  
  
  «Бу-гади генә булса да, дип уйлыйсыз. Исемнәре. Урыннары. Даталар. Барысы да. Бөтен юллары Төркия аша Сицилию, һәм Ривьеру кадәр Мексика. Сез алмыйсыз үткәннән соң безнең әйберләр, безнең кеше, әгәр килсәгез следовать фактлары. Аның телим бу чылбырын разрушена, шуңа күрә аны инде ярамый булыр җыярга янә. Белла Беатрис ".
  
  
  Беатрис. Эго кызы. Һәм тњгелмени бу образы женственности Данте?
  
  
  «Яхшы, Корелли», - диде мин.
  
  
  Ул хлопнул мине буенча аркада. "Киттек!"
  
  
  * * *
  
  
  Ул башлаган медленный траверс каршы линия төшү, ә аннан соң пересек склон һәм устремился аска к повороту бу йөгерү. Аннары ул повернул кире матур итеп оформленной кристи һәм обошел груду ташлардан.
  
  
  Аның сунул микрофильм нче эчке минутта чаңгы камзолы һәм побежал артыннан. Кар иде җәелә иң тапкыр. Аны тоймадым, ничек минем чаңгы вгрызаются бу порошок белән яхшы упругим отскоком.
  
  
  Подо минем иде Корелли, аны кайчан двигался буенча изгибу текә кыялардан сикерүдән-башлана. Ул үтәгән, берничә поворотов, керде ведельн, ә аннары повернул бик киң траверс буенча пологому почмагында трассасы.
  
  
  Аны спустился артыннан ясап, һәрберсенә тиешенчә берничә поворотов, һәм стряхнув изгибы үзенең тән. Ахырында ярыш, ачыктан-ачык бу траверсе, аны күргәч, өченче чаңгычысы бу альтернативном маршрутында.
  
  
  Тау иде шундый, дип чередующиеся участоклар аша билгеле бер промежутки вакыт кисешкән иде",-дип напоминало ике проволоки, алар билгеле урыннарда иде неплотно скручены.
  
  
  Бу-иде яшь кеше коричневой куртке. Ул казался үсмер чагымда, һәрхәлдә, бар иде шул жилистое, стройное телосложение. Яшенә карамастан, ул бик яхшы ярдәмлек лыжником. Эго чаңгы впивались кар, ул мастер поворотов һәм дрифта.
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  ия булу пробегом.
  
  
  Участокта склона, анда сходились ике трасса яшь чаңгычы врезался шул янәшә, һәм акрын спустился аска таба сериясе плоских траверс. Кайчан аны, минем янга килеп, к Корелли, ул скрылся төре буенча к скалистым хребтом, разделявшим ике трассасы.
  
  
  «Бик яхшы бүлмәсе», - диде мин.
  
  
  Ул кивнул.
  
  
  «Син приедешь бу Штаты, аның отвезу сине Альту һәм Аспен. Сиңа алар понравятся!»
  
  
  Ул посмеялся. "Мин алам кабул итәргә сезне бу җәһәттән!"
  
  
  «Яхшы сделка», - диде мин. «Продолжай. Аның барам өчен синең кадәр киләсе тукталыш».
  
  
  Ул дип һәм двинулся юлга.
  
  
  Аның килдем аша берничә мгновений, аннары аның. Минем сул лыжа бераз отставала, һәм аның попытался төзәтмәләр кертергә стойку өчен иң яхшы поклевки.
  
  
  Аның двинулся буенча артык крутому обрыву, замедляясь ярдәмендә снегоочистителя, чөнки перемычка арасында ике выходами текә кыялардан сикерүдән-башлана иде, артык узкой өчен изящного маневрирования, ә аннары чыкты киң алан, тирәсендә кар һәм боздан белән шөгыльләнүче выглядела өчен мәйданчык буларак пикника өчен теләсә кайсы чаңгычысы. Аны күрдем Корелли бу ерак ахыры.
  
  
  Аның двинулся аска таба, следуя өчен Корелли сулга, һәм нәкъ менә бу вакытта аның янә күрдем малай.
  
  
  Ул спустился тизрәк безнең икесенә бергә альтернативном узышта һәм хәзер приближался к полоса кисешкән урыны ябылачак ике трассалар аскы өлешендә киң покатого басулар.
  
  
  Бу мгновение аның тукталды, врезавшись кар, хоккей тукталышта, һәм бары торды анда. Порошок иде хорош. Кар аста казался каты. Тик миңа да ошады почмагына игътибар үзәгеннән. Мин тотам, дип белдерде ул крутой һәм диярлек плоским, әмма наверху иде вогнутый уклон, ул миңа да бик ошады.
  
  
  Шулай да Корелли башка проблемалар шелл буенча ул, бу полпути. Ул бер сулдан, турыдан-туры миннән, һәм әлегә аны карадым, ул керде шторм әйләнеп уңнан сулга. Артта калды, аңа, аны күргәч, яшь кеше башка узышта, якынлашып килүче к хребту скалы, отделявшему безнең тормышта караганда эго.
  
  
  Мин нәкъ иде инде юлга чыгарга, кайчан крае күзләре тоттым предупреждающую вспышку. Аның тагын башын күтәрде, прищурившись нче ясаганда кояш. Минем күзләре уйнады минем белән злую шутку? Юк!
  
  
  Егет, нидер тотты шул уң кулымда, ә сул сжимал икесе дә чаңгы дубинки. Ул тотты да ниндидер корал - Әйе! Бу иде кулдан пистолетын!
  
  
  Хәзер бала тукталды һәм присел кар өстендә йоклау. Хәзер ул иде өчен скалами, һәм аның алмады күрергә, дип сикергәли ул, тик мин инстинктивно белә ул целится бу Корелли, ул теләсә аның белән чаңгыда, түгел подозревая, дип ул ирешњ прицел.
  
  
  "Хауптли!" Аның закричала файдаланып, эго прикрытие, бу очрак, әгәр мине белдерђ ниндидер оптической иллюзией.
  
  
  Ул тиз повернул башын, әнисенә карап мине буенча өскә таба склону. Аны махнул кулы ягына яшь кеше. Корелли повернулся һәм берни белән күрдем, үз почмагына. Аңа отчаянно замахал предупреждающе. Корелли аңладым,-дип булса да, да, дип җавап бирде. Ул попытался алыштырырга линия йөгерү, тик югалттым равновесие һәм егылып аркасында неудачного лобового төшү. Әмма ул алды, үзләрен кул-бәрде үзен буенча бедру, ә аннары башлады скользить.
  
  
  Аның запрыгнул чаңгы һәм бәрде буенча палкам, стремясь аска к скалам өчен, алар сидел яшүсмер. Аның сунул икесе дә чаңгы дубинки астында левую кулын досталь люгер.
  
  
  Магнат барлыкка килде тирәсендә ниоткуда. Аны карадым өчен тырышучы бу сорады баш егетне, тик берни дә күрмәдем. Магнат алды мине полпути арасында коленом һәм зажимом өчен чаңгысы һәм швырнул мине зат, кар, тулысынча оторвав бер лыжу, кайчан предохранительные ручки ослабли, һәм китте шуннан буенча рыхлому дђ тђэсир калдырмый. Аны поскользнулся һәм, ниһаять, кискен тукталды. Башка лыжа лежали янымда. Хәтта хәтерләмим дә, ул ничек отрывался.
  
  
  Корелли выбрался буенча, карда һәм хәзер повернулся өчен ел саен тырышучы.
  
  
  Раздался беренче выстрел. Ул промахнулся. Хәзер аны иде күрергә, ничек яшүсмер чыга, тирәсендә текә кыялардан сикерүдән-башлана һәм алга бара. Аның юнәлдерде «люгер» эму башын һәм нажал бу спусковой крючок. Артык ерак уңга.
  
  
  Ул тиз повернулся һәм мине күргәч. Эго кепка кимегән. Алтын чәч струились тирәсендә эго горла.
  
  
  Бу бик Тина Бергсон!
  
  
  Аны иде, шулай ошеломлен, дип түгел иде уйларга.
  
  
  Тик соңыннан минем баш миен башка подсказки кабатларга тарихка кереп калсын.
  
  
  Тина!
  
  
  Бу түгел иде аның гәүдәсен шул кш «Ягуаре».
  
  
  Бу булырга тиеш Елена Моралес. Аны күреп, бу хәзер. Аны күреп, ничек Елена керде бүлмәгә Парсона һәм таптым мәетне Парсона, анда без эго калдырмады. Һәм аны күрдем ee бүлмәсендә - анда иде инде, Тина Бергсон! Тина килде, шул Соль-һәм-Ньев табарга Парсона һәм җибәрергә эго к Корелли, төркестанны-эго үтергән. Һәм ул њзенђ Парсона мертвым - чыкканчы Елена керде бүлмәгә. Шуңа күрә ул шалтыратты бу гостиную өчен китерергә Елена. Һәм килде, Елена, направленная нче.
  
  
  Тина һавадан Елена чыгарга балкон һәм спуститься к красному «Ягуару», чөнки хәзер ул белсђм, чөнки Елена - ул күзләре һәм уши Корелли. Ул посадила аны «Ягуар» һәм погубила. Бу повороте подковы, скрываясь буенча төре, ул посадила Елена руль артына отвела «Ягуар» чаңгы ботинках яки күбрәк булса, авыр, удерживая педаль газ, үзе дә отпрыгнула.
  
  
  Һәм сбежал караңгыда булса да, аның оболочки, шунда ук, артында.
  
  
  Хәзер дә...
  
  
  Хәзер ул килде, үтерергә Корелли һәм иң захватить наркосеть, һәрвакыттагыча.
  
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  айс отель ясарга!
  
  
  Аны күрдем, ничек Корелли янә менде һәм уставился бу Тину. Тина янә выстрелила бу мине. Аңа җавап бирде әй ут. Аны иде, артык ерак итәргә нәрсә дә булса яхшы.
  
  
  Ул књрсђтте миңа, аннары Корелли һәм киле ходьбы буенча карда к Корелли. Ул отчаянно маташа кайтырга җае чыкмады буенча, карда һәм спуститься буенча склону. Ничек һәм күп кенә ир-атлар белән шөгыльләнүче бик куркыныч укучыларны, ул чиреннән яратмый иде кияргә, корал үзеңдә.
  
  
  Ул максатчан бросилась к, аңа үз чаңгы ботинках, югары держа корал.
  
  
  Кар тирәсендә магната нык замерз. Аны иде күрергә, ничек ул потрескивает нче көчәнеш наверху склона, ул образовывал округлый контур, наклоняющийся к низу басулар.
  
  
  Аны отодвинулся, достал «Люгер» кар һәм ата бер, ике, өч тапкырга арткан. Һавада эхом разнеслись выстрелы. Кар разлетелся барлык яклар. Фаҗига раскалывающаяся трещина, бөтен плитәсе кар һәм боздан башлады таять - разделившись белән югары тык магната, ул мине иде җиргә.
  
  
  Башыннан ук ул двигался тиз. Горка!
  
  
  Ул предвидела эго якынлашуга, әмма алмады котылырга бу. Ул выстрелила бу Корелли, ике тапкыр, аннары побежала к аңа уклоняясь нче снежной таулар, әмма ул поймала аны унесла аска таба. Аны күреп, ничек аны сары чәч исчезли бу материале.
  
  
  Аннары кар скопился башлады рассыпаться турында тырышучы умыртка тукталып белән грохотом һәм грохотом.
  
  
  Аның җыйды чаңгы һәм акрын спустился к Корелли.
  
  
  Ул лежал бүгенге үткәргән вычисления, хђле карда.
  
  
  Аны минем янга килеп, к аңа. Эго зат побелело нче больно, ә күзләре иде расфокусированы. Ул бу шоке.
  
  
  "Разрушьте чылбырын!" - прошептал ул миңа.
  
  
  Аның күтәрде эго башын буенча карда. «Мин, көчемнән бу, Рико».
  
  
  Аны беренче тапкыр атады эго буенча исемендәге.
  
  
  Ул откинулся элек белән җиңел елмаеп на губах.
  
  
  Уналты
  
  
  Аның закрыл эго веки.
  
  
  Аның булышты Гражданлык гвардия турында кайгыртырга теле Корелли, ә аннан китеп барган чаңгыда кайчан берничә кеше белән лопатами башлады казырга өчен Тины Бергсон. Аның отвел ягына, кеше белән фу-маньчжурскими усами хәбәр эму турында печальном ахырында Барри Парсона.
  
  
  Астында душ белђн генђ чиклђнђ рәхәт төшерергә киеренкелек һәм киеренкелек белән бәйле бу эш белән Spanish Connection. Аның вытерлась полотенцем үз бүлмәсендә керешер алдыннан одеться һәм постучать өчен Хуаны Риверы. Вакыт җитте сөйләү әй соңгы башлыгын тарих һәм башлап җибәрү белән, аның юл бу Малагу.
  
  
  Аның тикшерде үзенең «люгер» бу наплечной кобуре, висевшей өстендә спинкой түшәк, һәм ул арада өчен халатом. Чөнки аяклар минем коры иде, аны приклеил стилет һәм накинул җыерып бу прохладную махровую ткань. Көзге шул ванной иде затемнено, әмма мин үземдә причесаться. Аның тагын бер тапкыр тикшерде һәм берәүдә, - дип соры пряди күбрәк бөтенләй күренмәгән аннары моннан, ничек мин аны вытащил ih атна эчендә моңа кадәр.
  
  
  Аны белә, киләчәктә увижу ih күбрәк түгел, ә азрак.
  
  
  Минем чемоданы иде упакованы - мин моны керешер алдыннан күтәрелергә аерым душ, - һәм аның, дип уйладым, кияргђ ли сез кием-салым керткәнче шалтырата Хуане, аннары уйладым, нинди черта, минем янга килеп, к көне һәм постучал голыми костяшками бармак.
  
  
  «Керегез», - ишетте аны, аның приглушенный тавышы.
  
  
  "Сез әзер?"
  
  
  Җавап булмады.
  
  
  Аны, ишеген һәм керде.
  
  
  Ишек өчен минем ябып куйганнар, һәм мин удивлением чак кына арттарак басып торган һәм берәүдә Хуану бу кресле каршында мине. Ул тулысынча обнажена, аның авызы иде обвязан платком, ә куллар иде соединены за спиной һәм привязаны к стулу. Ee аяклары иде привязаны к ножкам урындык. Ул смотрела миңа немыми умоляющими күзлегеннән.
  
  
  Аны, ул арада к дверной ручке.
  
  
  "Юк, юк, Нигы!" - йомшак диде тавыш.
  
  
  Пәрдә ка тәрәзәләр замерцали, һәм алар аркасында чыкты Тина Бергсон, держа үз кулымда пистолетын. Бу кебек тоелды зур - өчен нах. Бу иде Parsons Webley Mark IV. Ул иде одета татарстан чаңгы кием - шундый ук, анда ул иде склоне. Ул иде мокрая һәм салкын, әмма остальном да үзенә. Ee күзләре горели страстью безумства.
  
  
  «Сәлам, Нигы», - диде ул күңелле смехом.
  
  
  «Тина», - диде мин.
  
  
  «Әйе. Аны да һәлак булган лавине, аны син устроил».
  
  
  «Аяз».
  
  
  Аны повернулся һәм тагын бер тапкыр взглянул бу обнаженное гәүдәсен Хуаны. Нәкъ менә шул вакытта аны күрдем ожоги нче тәмәке ee обнаженной күкрәгенә. Аның вздрогнул. Бу медальләр алуга төп дәгъвачы санала Бергсон иде садомазохистские наклонности, бәлки, лесбийские наклонности китергән нимфомании.
  
  
  «Син больна, Тина, - җайлап диде мин. "Бу яхшы шул, булсын китерергә була мондый кешеләргә ничек Хуана?"
  
  
  Тина взорвалась. «Рико иде дураком, омтылып, ул разорвать цепочку наркотиклар! Бар иде дөньяда иң яхшы схемасы хезмәт хакының - һәм ул отель нах котылу!»
  
  
  «Ләкин бу метод үтергән эго кызы».
  
  
  Тина усмехнулась. «Бу кызым булды шлюхой кебек барлык хатын-кызлар - һәр ир-ат укыган шул глупом көллиятендә торган ул йөрдем».
  
  
  «Бары тик твоем воображении, Тина», - диде мин. «Сиңа кирәк психиатр».
  
  
  Ул запрокинула башын засмеялась. «Син пуританин, Нигы! Син моны беләсең? Пуританин!»
  
  
  Аның уйладым турында наплечной кобуре, висящей бу спинке түшәк минем бүлмәдә, һәм проклинал үзен иткән иде глупым дураком. Аны ансыз беркая да барам. Барлык аркасында глупой сентиментальной
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  Кызыксыну Хуане Ривере подвергнул әсәр.
  
  
  «Бир миңа микрофильм, Нигы», - диде Тина, отходя от занавесок, анда ул көткән икән мине. «Күрдем сине Рико. Син алырга тиеш аны. Сиңа тагын эго миңа, яки аңа сине олактырачакмын».
  
  
  «Юк, эшләр, Тина, - диде мин. «Әгәр аны отдаю пленку, син убьешь безне ике һәм уйдешь».
  
  
  «Юк», - диде Тина, аның күзләре сияли. «Мине дә борчый, сез әлеге сукой эшлисез. Сез китәргә һәм полететь кире Штаты, миңа барыбер. Миңа бары кирәк микрофильм, һәм мин сезне отпущу».
  
  
  Аны покачал аягы. «Безгә, - дип, детка».
  
  
  Ee күзләренә иде яркими һәм голубыми, ничек бозлы, боздан. Аның уйладым турында скандинавских фьордах турында бозлы корке. Һәм аның турында уйладым, бу матур теле, астында чаңгы киемнәре.
  
  
  Тина указала бу Хуану авыр бљекбританиянећ «Вебли». Аның карадым бу нах белән диярлек тошнотворным очарованием. Күзләре Хуаны испуганно закатились. Аны күреп, ничек ул дрожит. Буенча ee щекам ђњвђл акты күз яшьләре.
  
  
  «Син монстр», - дип тыныч кына әйткән идем. «Син мине ишетәсеңме, Тина? Син алыр иде алырга мине үзенә түгел, ә мучить Хуану. Син ни өчен бесчеловечное существо?»
  
  
  Тина пожала җыерып. «Мин олактырачакмын аның счетына кадәр өч, әгәр син принесешь миңа бу фильмнар Нигы».
  
  
  «Минем юк фильм», - диде тиз идем. Көтмәгәндә минем пәйда планы. Аның отель өчен ул уйлап куйдым, чөнки мин бик күп протестую.
  
  
  Аның күзләре сузились. «Күрдем сине Рико. Син булырга тиеш, алды, аның фильм. Эму кирәк иде бер очрашу синең белән ялгыз калу. Тавыш бирү һәм барысы да. Һәм ул эго алды. Ул булырга тиеш, дип үз эго сиңа. Одина, Нигы».
  
  
  Аның вспотел. «Тина, карале миңа! Ул китте микрофильм почта аша. Ул китте эго Вашингтонда».
  
  
  "Рико түгел шталь иде ышанырга почта аша!" фыркнула Тина. «Мин беләм эго караганда яхшырак ул. Придумай яхшырак, Нигы. Ике».
  
  
  "Тина, бу дөрес!" Аның импульсивно двинулся аңа. «Ә хәзер лежал пистолетын һәм вытащи Хуану урындык тирәли!»
  
  
  Тина повернулась миңа. Аз авыр пистолет җибәрелгән миңа күкрәгенә эләгә. «Бу Webley.455 Нигы», - кискен диде ул, скривившись. «Ул шундый көчле, ничек Colt Frontier. Түгел заставляй мине разрывать сине кисәкләр. Шундый кыска расстоянии от синең күкрәк һәм йөрәк берни дә калмаячак. Миңа туры килә иде рыться в твоих вещах табарга фильм. Һәм миңа бик ошый синең зур твердое гәүдәсен өчен уничтожить эго. Сиңа тагын эго миңа, Нигы. Фильм! "
  
  
  Хуана плакала.
  
  
  Аны бераз пошевелился.
  
  
  "Юк!" - - дип елмайды Тина, аннары приложила пистолетын к баш Хуаны, аз, нибары берничә дюймах аның чђч бар. «Бир миңа бу фильм Нигы. Яки ул үләргә тиеш!»
  
  
  Аның карадым бу нах акылдан язар чиккә җитте.
  
  
  «Мин, диде, бер-бер, ике, Нигы! Хәзер - тавыш бирергә соңгы мизгелдә...» Ул вздохнула.
  
  
  "Погоди!" Аның плакал. "Бу башка бүлмәдә!"
  
  
  «Мин ышанмыйм бу», - диде Тина белән җиңел усмешкой. «Юк. Син несешь ул үз-үзенә. Мондый ценная нерсе».
  
  
  Минем йөзе упало. "Ничек син аласың булырга шулай дип әйтте?"
  
  
  Ул, диде. "Мин беләм! Тавыш бирү һәм барысы да. Аны беләм!" Ул двинулась миңа. "Бирегез бу миңа!"
  
  
  Аның полез минутына үз махрового киеме халат. "Тина..."
  
  
  "Медленный!"
  
  
  Ул күтәрде авыр узачак һәм нацелила миңа муеннарына.
  
  
  Аны торып ук китте. «Бу - минем кесђдђ».
  
  
  Ул смотрела на минем, аның күзләре иде зажаты, аның разум эшләгән, бик тиз.
  
  
  «Ул чакта сними үз халат әйт миңа. Акрын гына».
  
  
  Аның развязал пояс, яростно та уйлап тормастан. Тасма кесђдђ, әлбәттә, юк иде. Тагын...
  
  
  "Выкл!" - огрызнулась ул.
  
  
  Ул бик артык ерак өчен схватить аның өчен мантия кебек ул башта өметләнгәнен. Аның скинул эго белән плеча һәм төшергән белән тән. Аны торды анда, голый һәм незащищенный. Әгәр дә ул гына иде якыннан, аны иде стряхнул халат, вырвал Уэбли буенча ee кулларын ...
  
  
  "Брось бу караватка җитештерүче!"
  
  
  Аның вздохнул.
  
  
  Ул двинулась к аңа приставив пистолетын к минем күкрәк һәм йөрәгенә якын. Сул кулы белән ул порылась бер кесђдђ. Буш. Ә аннары башка. Буш.
  
  
  "Лжец!" ул закричала. «Кайда бу? Кайда бу?»
  
  
  Аны күреп, аның күзләренә горели синим пламенем, ул кайчан смотрела миңа, бегая взглядом өскә һәм аска таба минемчә телу, һәм минем ногам. Аның белән генә пошевелил ногой, вздрагивая һәм стараясь түгел бирергә әй күрергә липкую тасманы шул урында, кайда ул узды белән тыльной яклар минем лодыжки.
  
  
  Аны ирексездән перевел караш правую аягын. Ул дип, ничек мәеткә минемчә, һәм аның күзләре сузились бу задумчивости. Ул књрсђтте игътибарлырак минем ступню, аннары минем, аягын, ул увидела ватып, кечкенђ кусочек липкой тасмалар таратканнар, проходящий белән тыльной яклар минем лодыжки.
  
  
  "Вотум ул!" - огрызнулась ул. «Прикрепить к лодыжке! Принеси, Нигы. Принеси һәм...»
  
  
  "Тина, чынлап әйтәм, сиңа!"
  
  
  "Телисез икән, булсын өчен, аны үтерәләр сезне төшергән бу пленку белән үзен?"
  
  
  Аны белә, ул моны эшләмәячәк.
  
  
  Чувствуя үзен обнаженным һәм уязвимым, аның наклонился һәм ул арада өчен правую лодыжку. Аны кайчан надевал эго, изолента иде ослаблена аркасында, дым астында душ белђн генђ чиклђнђ, һәм аны шунда ук сняла шпильку.
  
  
  "Тиз!" Ул позвала мине, наклонившись мәңгегә минем һәм, протянув левую кулын алырга, аны минем.
  
  
  Аның вытащил стилет һәм аның янына килеп, югалган, протягивая левую кулын, әйтерсең, ул держала микрофильм. Аның күзләре метнулись минем сжатый йодрык, һәм ул рефлекторное потянулась.
  
  
  Аның толкнул аның һәр. Ул мөмкинлек бирде пальцам кешегә кагылырга эго. Аның схватил ee өчен запястье. Белән
  
  
  
  
  
  
  Күчерү төрләре
  
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  
  Исходный текст
  
  
  1507 / 5000
  
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  
  Ниндидер мизгелдә аның башкарды правую кулын к ee телу һәм воткнул стилет әй, муеннарына түләүләр турыдан-туры астында ухом.
  
  
  Ул булькающим криком выстрелила берсе «Уэбли».
  
  
  Таращить күзләре пробила диварны отель, пробившись якка.
  
  
  Минем күкрәгенә горела нче ут взрывающегося дары.
  
  
  Аның отступил.
  
  
  Ул кимегән, һәм артериальная кан хлынула тирәсендә ee тән золотистую тирене.
  
  
  Нинди трата.
  
  
  Нинди адская трата.
  
  
  Вздрогнув, аны басты, күтәрде, аның гәүдәсен һәм отнес к түшәк.
  
  
  Бервакыт ул күзләрен ачты.
  
  
  «Нигы», - сызып ќибђргђндђ, ул һәм күңелле дип елмайды. "Мин беркайчан да доживу кадәр семидесяти җиде, шулай түгелме?"
  
  
  «Сез сайлаган түгел, ту һөнәр», - диде мин.
  
  
  Ул обмякла.
  
  
  Аны мөрәҗәгать белән хат Хуане, омтылып, ул аны утешить, отвязав аның урындык, ә соңыннан потащил к шкафу, анда ул переоделась. Аннары мин карлыгач үз бүлмәсен һәм ул үз.
  
  
  Мин карлыгач кире. Аның тотты үз Rolleiflex хәзер, выглядя нәкъ шулай, аны ничек тиеш иде, чиста, минем тышлы дәфтәрен ачып куйды алдыма. Кадерле иске Ястреб.
  
  
  Иң делле, аңа бәхетле иде одеться. Син одет, һәрвакыт җиңелрәк турында сөйләргә повседневных вещах.
  
  
  "Анда бу микрофильм?" - дип сорадым мине Хуана.
  
  
  Аның күтәрде Rolleiflex. «Монда», - диде мин. «Яхшы оператор һәрвакыт йөртә, үзенең фильмны фотоаппарате».
  
  
  Ул күрсәтте миңа тел.
  
  
  Аның заснял бу пленку. Ахыр чиктә, аңа берсе иде тирәсендә иң яхшы фотографлар Урта, Көнбатыш, шулай түгелме? Һәм Хуане кирәк түгел иде", - белергә тиеш, дип, минем кесђдђ брюк ята микрофильм, ничек пачку тәмәке яки брелок, шулай түгелме?
  
  
  
  
  
  
  Заговор Баш Үлем
  
  
  
  
  Заговор Баш Үлем
  
  
  Пролог
  
  
  Утрау Мумура охшаган иде ватып, кечкенђ яшел драгоценный таш куе синем бархате көньяк өлешендә Тихого океан. Спрятанный бу почмагында архипелага Туамоту, Мумура иде бер изге буенча полинезийских утраулары түгел подвергшихся влиянию миссионеров һәм цивилизациясе. Халык Мумуран элеккечә каласың ирекле тулы мәгънәдә әлеге сүзләр. Беркем дә надевал аларны аякка тыгыз аяк киеме һәм прикрывал менә дигән коричневые күкрәк үз хатын-кызлар. Барлыгы ih биш йөзләп кеше, алар подозревали турында рае, шулар иде ih утрау, чөнки алар белмәгән бернәрсә дә башка.
  
  
  Барысы да диярлек халык хәзер ждало бу алтын пляжда булганда, моторный катеры тапшырылды прорезал пологие буруны k ih буенда. Бу носовой өлешендә әлеге чит ил корабы торды Банкоматов, югары һәм турыдан-туры түгел, боявшийся тизлек корабль яки рев двигательнең кебек положено вождю.
  
  
  Кайчан катеры тапшырылды тукталды берничә ярдах нче ярлары, ир-атлар побежали к, үзенең җитәкчесе, ә хатын-кызлар калды ярда, возбужденно гүя үзара һәм предупреждая балалар өчен алар мешали.
  
  
  Чыккач тирәсендә көймәләр, Atm алды у, экипаж әгъзаларына зур чемодан һәм керде суга, югары подняв, аның өчен ул каласың hўм коры. Лодка белән ревом ожила һәм помчалась кире мөрәҗәгать ак яхтада белән шөгыльләнүче җиңел мчалась бу полумиле.
  
  
  Atm зашагал буенча пляжу, горур неся алдына чемодан. Ул салды эго таш торган эго ата-бабаларыбыз кулландык сыйфатында жертвенного алтаря, әмма хәзер ул шталь трибуной.
  
  
  Тирәсендә столпились мумуранцы. Музыкаль ритм ih телен росс нче дулкынлануларын бетереп.
  
  
  Atm кулын күтәрде, призывая к тынлык, һәм шунда ук бердәнбер звуком, ул мөмкин иде ишетергә иде вздох вечернего бриза бу ладонях. Седовласый юлбашчы йомшак итеп елмаеп куйды нең кешеләргә һәм наклонился өчен расстегнуть йозакларны чемодана, ничек эму күрсәтте ак кешеләр зур көймәдә.
  
  
  Ул әлеге кулы буенча глянцевому коричневому материалны чемодана. Ул беркайчан да кагылышлы иде бер дә алай түгел, һәм Банкоматов белән изумлением ласкал бу. Аннан соң, күреп нетерпение үз кешеләр, ул схватился өчен крышку да, ике яктан һәм күтәрде аны.
  
  
  Ул выносил хәзинәләре буенча бер, мөмкинлек тудырачак кешеләргә наслаждаться елдан-шулар тирәсендә. Тукыма, гаять сыгылмалы һәм усеянной цветными спиралями түгел дәрәҗәсендә безне, бер чәчәге бу Полинезии. Ожерелья, нанизанные изумительными ташлар, отражали кояшлы святый һәм превращали эго бу радугу. Кечкенә продолговатые пакетлар белән обернутыми бумагой полосками торган иде сладкими бу тәмен. Atm сунул бер көнне авызы башлады жевать өчен, күрсәтергә дип эму күрсәтте ак кешеләр. Ул раздал калган полоски кордон, күрдем, дип ярар достало күбрәк бала. Галәмәтләре продолжали менә шушы күзлектән карасак тирәсендә чемодана. Иде әйберләр подпрыгивали, әйберләр блестели, әйберләр издавали тавышлары. Һәр яңа хәзинәсе, кисәтүләр бу толпе шатлыклы ропот күрсәтәчәк.
  
  
  Бу көнне мөгаен истә калачак бу Мумуре.
  
  
  Бортында яхты, хәзер инде отходящей нче Мумуры, ике ир-егет басып тордылар у перил, экрандагы шул бинокль өчен удаляющимся островом. Бер-бер авыр иде, похожим бу аю белән клубком кара чђч, алар юарга кирәк иде. Башка югарырак иде һәм худой, ничек кнут белән серебристыми волосами, зачесанными элек белән югары гладкого лба. Хәер, ир-атлар иде, штатском, бу ih манере калырга иде дип, ягъни хәрби. Артта артык югары кеше сидели зур алман овчаркасы һәм мускулистый кара доберман, беренчеләргә карап, дөнья белән ненавистью.
  
  
  Федор Городин, артык авыр диде. «Нишләп безгә покончить моның белән, Антон? Хәзерге вакытка без булырга тиеш шактый ерак нче утрау. Эго тавышы иде аның кинәт рычанием, ул увеличивало эго сходство белән медведем.
  
  
  Седовласый Антон Жизов опустил нокталарында һәм акрын кивнул. Эго крошечные темные күзләренә иде бәндәләреңнең глубокими глазницами астында прямыми черными бровями. «Әйе, мин уйлыйм, вакытында килде».
  
  
  Жизов повернулся к өченче ир-атка, ул беспокойно расхаживал буенча палубе артта калды алар. «Нәрсә башкача әйтеп тђ булмас иде, Варнов? Сез әзер?"
  
  
  Варнов иде худощавым мужчиной белән узкими сутулыми җыерып, шулар аркасында ул казался хәтта азрак ул иң делле. Бар иде бледная нездоровая тире кеше, ул сирәк дәвалау чыга урамга.
  
  
  «Әйе, Әйе, аның әзер», - дип кырт кисә Варнов. «Мин әзер булса да, соңгы егерме минут».
  
  
  «Чрезмерная поспешность ала бәясе бик кыйммәт, - җайлап диде Жизов. Хәзер лучах заходящего кояш ул чиста булырга тиеш шактый матур ». Ул повернулся к яшь математика буенча формасында моряк. «Борис, әйт капитаны өчен ул тотты да, безне, аның телим фотога төшәргә».
  
  
  Яшь кеше насторожился. "Әйе, сэр." Ул хәрәкәт итә башлады к мостику, әмма заколебался. "Сэр?"
  
  
  «Нәрсә, Борис?» - нетерпеливо дип сорады Жизов.
  
  
  «Кешеләр, утрау. Успеют бармы алар эвакуироваться? »
  
  
  "Кешеләр? Сез имеете күздә тотып, әлеге коричневокожих дикарей?
  
  
  «Д-әйе, сэр. Алар казались бик безобидными.
  
  
  Городин кискен выскочил астыннан перил, мускулларын эго зур плеч сжались. «Нәрсә турында син хныкаешь, малай? Сезгә иде отдан боерыгы! »
  
  
  Жизов күтәрде наманикюренную кулын. «Борис яшь, Федор. Ул саклый нотку гуманнизма,
  
  
  
  
  бу һәрвакыт начар ».
  
  
  Ул повернулся к яшь моряку. «Без үсергә телибез икән, ирешә, безнең максатлар, Борис кирәк пожертвовать кайбер жизнями. Ничек сез беләсезме, рәхмәт үзгәрешләргә, без аларны үстерергә шартлар тудыру өчен, барлык дөнья халыкларының булачак шактый улучшены, шуңа күрә бу гади туземцы ярдәм итте, үз тормышы өчен кешелек. Син аңлыйсың минем малай?
  
  
  «Әйе, сэр», - дип җавап бирде Борис, әмма эго күзләрендә тагын скрывалось шик. Ул двинулся алга к мостику.
  
  
  «Белмим, ни өчен сез моңа пытаетесь нәрсә итеп аңлатырга, - прорычал Городин. «Боерык башкарырга кирәк кичекмәстән. Чөнки безнең синең белән өчиле »
  
  
  «Без танырга тиеш, дип заманалар үзгәрә», - диде Жизов. «Кайчан без у хакимияте, безгә понадобятся шундый матур яшь кешеләр кебек Борис. Булыр иде неразумно отталкивать эго хәзер ».
  
  
  Адым двигательләр үзгәрде, һәм яхты притормозила. Шул кечкенә генә сдвиге бу равновесии ике эт зарычали, сбитые белән аяк аркасында неустойчивой нигезне. Жизов выхватил җеп ih двойного поводка, перевязанный петлей аша поручень, һәм хлестнул ике эт буенча морде. Алар прижались к переборке каюты, кара иреннәре оторвались нче көчле ак теш бу беззвучном рычании.
  
  
  «Мин белмим, ни өчен бу эт түгел разрывают сезне, сез ничек алар белән обращаетесь», - диде Городин.
  
  
  Жизов кыскача лающе рассмеялся. «Курку - бердәнбер, - дип аңлыйлар бу җәнлекләр. Алар үтерәләр иде минем өчен команда буенча, чөнки белә бит минем бар көч үтерергә ih. Сиңа тора " турында күбрәк белергә психология, Федор. Шундый яшь кеше буларак, Борис кирәк сабыр булырга. Шушы милыми дьяволами гына эшли жестокость ». Ул янә протянул күн шнурок буенча мордам этләр. Алар издавали безнең тавыш.
  
  
  «Әгәр сез закончите уйнарга үзләренең домашними хайваннар, - диде Варнов белән көчле сарказмом, - мин продолжу демонстрацию».
  
  
  "Барлык яктан үзенчәлекле эчемлек. Карыйбыз, барысы да бармы, вакыт һәм акча, алар без акча салдык сезне, принесут дивидендлар ».
  
  
  Варнов сунул кулын минутына һәм вытащил кара күн футляр. Алар буенча ул алды юка металлический цилиндр озынлыгы алты дюймов, заостренный бер ахыры. «Бу электрон стилус, - дип аңлатты ул. «Бу аңа управляю спусковым механизм, запутанным җыелмасын настроек, алар беләм бары мин генә»
  
  
  «Кирәкме безгә бу сөйләшүләр?» - дип Городин. «Әйдә, карыйбыз, дип бара».
  
  
  «Сабыр, Федор, - диде Жизов. «Бу мөһим момент мистера Варнова. Без тиеш позволить аңа насладиться аларга тулысынча. Ахыр чиктә, әгәр эго проекты потерпит неудачу, шунысы калачак нче аның тормыш булачак, иң неприятным». «Ул гына да түгел, потерпит неудачу, - диде тиз Варнов. «Сез шуны истә тотарга тиешбез-бу бер тирәли минем ким разрушительных җайланмаларын. Шуңа да карамастан, бу булачак җитәрлек өчен утрау зурлыгында белән Мумура ». Держа үз кулымда электрон стилус, ул башлаган расстегивать күлмәк. «Прелесть ки, хәтта компетентлы таможня инспекторлары беркайчан да булмаса, тапкан бомбу бу чемодане, чөнки анда бомбаны юк».
  
  
  - Без боларның барысын да беләбез, - нетерпеливо вмешался Городин. Варнов та, әйтерсең, эго беркем дә отвлекал. «Күрсәткечләрне тикшереп тору безделушек бомбаны юк, чөнки үзе чемодан - ул бомба. Йомшак, податливый, поддающийся эшкәртү теләсә кайсы формаларын, ахыргы дәвам итү принцибын пластической взрывчатки - төш расщепляющийся пластик. Детонирующее җайланма маленькое ка үтәлде металлической защелке. Ә тавышы һәм спусковой механизм ». Хәзер, кайчан аның күкрәгенә иде обнажена, Варнов вонзился кончиками бармак нәрсә кебек иде зажившим вертикальным шрамом бу сул ягына күкрәгенә.
  
  
  Зур Федор Городин вздрогнул һәм отвернулся. «Их, миңа да терпится карарга, ничек ул бу ясый», - кыскача рассмеялся Варнов. «Сез башка сожаления наблюдаете буларак, берничә йөз кеше үлә на расстоянии. Шулай да сез терпеть алмыйсыз карарга ирне, открывающего лоскут үз тире ". Взявшись өчен крае шрама кончиками бармак, ул сак потянул наружу. Белән всасывающим звуком плоть отделилась аны күкрәгенә, обнажив аның киңлеге, анда булган түгәрәк металлический предметы зурлыгында белән көмеш доллар. Йөзлек крошечных контактных нокта зурлыгында түгел, күбрәк булавочной головки покрывала эго.
  
  
  Варнов генә прикоснулся стилусом к ягында диск. «Ключ керү, аны дип атыйм эго минем Өчен ключом к богатству һәм переехал, сезнең өчен ключом хакимияткә».
  
  
  «Ә саклаучыларның безнең юлларын, - дип өстәде Жизов, - ключ к забвению». «Бөтенләй чынлыкта, - диде Варнов. Ул башлаган касаться кончиком энәләр берничә нокталары өчен спусковом дискта. «Кирәк түгел, запоминать тәртибе элемтәләр», - диде ул Жизову. «Ул автомат рәвештә үзгәрә аннары һәр завершенного сигнал. Ир-атка кирәк прикрыться ».
  
  
  Жизов нәзек эму дип елмайды. «Сокланам тщательностью сезнең самозащиты. Рәхәт тоташтырырга пароль к кардиостимулятору ».
  
  
  «Әйе, аны шулай дип уйлаган идем», - дип килеште Варнов. «Әгәр нинди дә булса сәбәп белән минем складывать доллар перестанет биться, ачкыч керү запрограммирован итеп сигнализировать турында взрыве барлык булган атом-төш пластик тулы исеме. Ничек гына без башлыйбыз бизнес һәм барлык шартлар безнең килешү булачак башкарылган, бу, әлбәттә, отключу пароль нче үзенең сердцебиения ».
  
  
  "Әлбәттә"
  
  
  
  
  
  - диде Жизов.
  
  
  Варнов тәмамлады манипуляции белән стилусом һәм разгладил кожный лоскут. "Анда. Бу эш башкарылган."
  
  
  Өч ир-атлар уставились утрау-на горизонте. Городин акрын повернул массивную башын.
  
  
  «Берни дә булмады, Варноу, - диде ул, - твоя бомба эшләми».
  
  
  «Гади продолжай карарга», - диде эму Варнов. «Арасындагы бастыру ачкыч керү һәм чыгаруга детонатор анда котелок бар автомат тоткарлау утыз секунд. Бу бирәчәк миңа вакытта, әгәр кайчан да булса кирәк, сигнал бирергә төшерү.
  
  
  «Мудрая предосторожность». Жизов раслады. «Әмма бу юлы мондый отсрочка да кирәк».
  
  
  Варнов наблюдал, ничек секундная стрелка тәмамлады полукруг бу циферблате эго наручных сәгать. Ул вслух отсчитал соңгы секундына. «Биш, дүрт, өч, ике, бер».
  
  
  Башта бу икенче кояш, восходящее кебек һәм башка заходящее. Эго желто-оранжевый огненный шар рос кебек зур мгновенный яман шеш, әлегә кара төтен күтәрелде һәм ак пар скрывали утрау Мумура. Ударная актив ял пронеслась буенча & nb к яхтада, аны күрергә мөмкин иде, ничек десятифутовый бурун, уносящийся кит нче урыннар булган. Актив ял ударила бу корму, захлестнув судно һәм эго пассажирлар. Шул ук вакытта тавыш бәрде ih. Озакка сузыла торган эш грохочущий рев, мондый грому, хоккей бу мең тапкыр.
  
  
  Антон Жизов повернулся к товарищам белән тонкогубой торжествующей елмаеп. «Минемчә, без күргән җитәрлек. Пойдем эченә һәм вытеремся, әлегә аңа приказываю капитаны тронуться.
  
  
  Ике эт съежились, упав животом бу палубу, ih күзләре да киңәйде от ужаса, кайчан огненный шар, хәзер тускло-кызыл, ы күккә бу кара дымовой колонне. Жизов дернул поводок, нык застегнув удушающие ошейники, һәм яртылаш потащил хайван артыннан, направляясь к каюте.
  
  
  Ерактан яхты клуб багана дыма казался неистовой матурлыгына. Утрауда Мумура, хәзер почерневшем һәм засохшем түгел иде, күбрәк матурлык. Бары тик теләгенә җил втянул өчен тутырырга пустоту, анда кипящее ялкыны поглотило кислород. Бу остальном иде тынлык. Һәм үлем.
  
  
  Одина
  
  
  Төш шартлау булды башлады сказываться бу минем тормышымдагы ике якшәмбе көннәрендә аннары огненной үлем Мумуры һәм аны кешеләр. Бу хәлләр иң интимный вакытта.
  
  
  Аның исеме Иоланда. У нах иде турыдан-туры шомырт сыман чем-кара чәч һәм кремовая тире. Аны каршы алды ee элек кич кечкенә генә клубында фламенко, ерак түгел Бродвея. Ул танцевала анда, аерым обтягивающем кш бархатном күлмәк, ул подчеркивало аның матур йола күкрәгенә һәм тонкую талия һәм расширялось тирәсендә озын аяк танцовщицы. Ул бросила миңа озак, вызывающий карашка, кайчан тукталды үз биюдђге алдында минем өстәле. Бу чакыру һәм чакыру. Иде бу карашка, ул задавал штопора, ул алмадым дәшми.
  
  
  Хәзер, кайчан ул растянулась үземнең түшәк, у нах иде гына гордая елмаю. Ул кунакханәләр өчен, аны, восхищался аның обнаженным телом, һәм мин ee түгел, сәбәп белән түгел аклады чоры.
  
  
  «Пойдем, Нигы, - диде ул, - избавься нче кием хәзер пойди минем белән».
  
  
  Аны төшергән күлмәк, дип кылды тагын бер глоток үз Реми-Мартина.
  
  
  Иоланда пробежалась күзлегеннән буенча минем обнаженной күкрәк, һәм, минемчә телу. «Пойдем, - властного диде ул, - мин телим сине хәзер».
  
  
  Аны бераз расширил ухмылку. «Ике тоткын нерсе оборудова миңа. Аның начар реагирую өчен заказлар бу үз спальне. Безгә килешергә туры киләчәк турында шул, кем монда баш ».
  
  
  Ул авылның чүп-чар, испан глаза сверкали, карминные иреннәре приоткрылись өчен ни дә булса әйтергә. Аны тиз арада минем янга килеп, к түшәк һәм хәл итү буенча фәнни-тикшеренү бурычларын ee протесты үзенең ртом. Башта ул напряглась һәм схватила минем обнаженные җилкәсенә гүя отель оттолкнуть мине. Аның скользнул куллары белән аның бархатистым бокам, размяя податливую плоть, анда чыгу урыннарыннан выпуклость, аның күкрәгенә.
  
  
  Ул ахнула астында минем ртом, һәм аны тел метнулся алга, башта неуверенно, аннары зур түземсезлек. Аның куллары переместились карата минем аркада, мин дә тойдым укус аның ногтей башлагач, аның бармак скользили минемчә телу. Ee пытливые куллары скользнули өчен пояс минем брюк, ища, ища.
  
  
  Кинәт ул оторвала үз авызы нче минем. Ул авыр дышала, һәм аның тире светилась румянцем теләк. Ул њзенђ пряжку минем каеш һәм расстегнула аның белән генә не җыйдым куллары. Аның басты һәм тәмамладым эшен nah, кайткач ятарга голый янында. Аның поцеловал аның авызы ачык, просунув тел аша аны кискен тешләре. Ул схватила эго губами һәм посасывала, двигая нең ртом взад һәм алга минемчә теле бу чувственном обещании грядущих наслаждений.
  
  
  Аны сак отстранилась, поцеловав аның округлый подбородок, ә аннары двинулась к впадине ee горла. Иоланда кискен задержала сулышы, кайчан минем тел скользнул буенча идем арасында аның грудями.
  
  
  Аның күтәрде үз йөзе, аның өстендә, һәм ул обхватила үз күкрәгенә үз длинными пальцами, предлагая ih миңа. Соски басып тордылар вертикальными, влажными розами фонында караңгы-көрән ореолов. Аны кайчан, наклонился алырга подношение буенча кечкенә бүлмә белән янәшә минем кунак, аны аны кулланам ничек кабинеты, раздался настойчивый писк.
  
  
  «Турында, Нигы, зинһар, түгел останавливайся», - выдохнула Иоланда, аны кайчан заколебалась.
  
  
  «Кадерлем, - диде мин, - бар гына бер нерсе дөньяда, ул шөгыльләнә ала мәҗбүр итә мине, чыгып китәргә сине бер тапкыр.
  
  
  
  
  
  Кляни бу, һәм ул тавыш, ул ишетәсеңме, бар ул.
  
  
  Аның спустил аяклары белән түшәк һәм зашагал буенча спальни үз кабинетына. Өстәлдә кызыл телефон аппараты та, үз пронзительный чакыру. Моннан тыш, минем генә бер кеше иде номеры әлеге телефон - Дэвид Хок директоры начальнигы оператив бүлеге AX, Махсус разведывательное управление АКШ. Электрон скремблирующий сигнал түгел позволял беркемгә дә керешергә линиясе. Аны алды трубку һәм заговорил бу мундштук, нәтиҗәдә, минем тавышы бүлмәдә иде неслышен.
  
  
  «Сезнең талант сайларга иң неудобное өчен вакыт шалтыраткан», - диде мин.
  
  
  Тавышы Хоука дип җавап бирде танышлары рәсүленнән звучанием Яңа Англия. «Леди туры киләчәк подождать, Нигы, хема иде ул безгә иде. Бу срочное ».
  
  
  «Мин дә шулай дип уйлаган идем», - диде мин, игнорируя эго төгәл фараз белән аерылуы хакында аңа занят иде.
  
  
  «Бу Тихом океанда очрагы төш шартлау булды. Кечкенә генә утрау дип аталган Мумура төркемендә Туамоту ».
  
  
  "Сез имеете күз алдында, кемдер кабат башлады тест?" Аны дип сорады.
  
  
  «Бу да сынау иде. Утрау иде разрушен белән бергә берничә йөзләгән полинезийцев, алар анда яшәдек ».
  
  
  «Ничек инде күптән бу булган?»
  
  
  "Ике якшәмбе көннәрендә."
  
  
  "Мин берни дә бу турыда ишетмәдем"
  
  
  "Мин беләм. Гамәлдә тулы отключение кварталында агымдагы. Бу хакта, әлбәттә, белми, барысы да зур ил. Безнең барыбызны да бар системасы ачыкланган, радиация, алар позволить кемгә урнашу төш шартлау теләсә кайсы почмагында дөнья. Әмма безгә бер тирәли ил, обладающих ядерным потенциалга ия түгел дип таныла, бу берни дә бу хакта белә ».
  
  
  "Кемдер врет?"
  
  
  «Кыен мөгаен, тик мин алай уйламыйм. Бүген иртән безнең хөкүмәт получало таләп сатып алу от кешеләр утверждали, дип взорвали Мумуру ».
  
  
  "Сез имеете күз алдында, - дип алар сорыйлар акча?"
  
  
  «Күпкә күбрәк. Булса, дип алар сорыйлар, равносильно безоговорочной капитуляции барлык кораллы көчләр АКШ һәм тапшыру безнең хөкүмәт ih куллары ».
  
  
  "Аламы хәбәр менә шушы күзлектән карасак берсе чудака?"
  
  
  «Без ышаналар иде бу подлинное. Бар фактлар турында взрыве Мумуры торган идек белергә генә гаепле ».
  
  
  «Алар, һичшиксез сорарга югары бәя. Әгәр дә без аларның откажемся? »
  
  
  «Нигезендә хәбәр иткәнчә, бу-төркиянең эре шәһәр булачак взорваны, ничек Мумура. Нью-Йорк булачак беренче, ә шуннан соң бер тирәсендә безнең шәһәр булачак разрушаться саен ике якшәмбе көннәрендә, әлегә без гына бирелмибез алдында ih таләпләренә яки берни дә калмаячак ». "Ә анда аны вписываюсь?"
  
  
  «Президент тели икән, барлык көчен куярга моның өчен, тик алмыйбыз позволить үзенә яхшы заметную операция ясыйлар. Бездә тулы ярдәм Берләштерелгән разведывательного комитеты, әмма үзе дә, эш өстенә төшә AX. Ә син ир-ат, Нигы.
  
  
  «Кайчан телисез икән, булсын өчен, аны иде Вашингтонда?»
  
  
  «Ничек тиздән сможешь, син моны?»
  
  
  Беренче тапкыр аны күрдем, дип Иоланда тора ишеклђр артында œтте һәм карый миңа. Ул һаман иде обнажена. Бер кешедә упиралась бу дверной косяк, ә аның озын аяклары иде генә игелә. Аның испанских күз алдында загорелось теләк.
  
  
  Аның диде телефон: «Мин алам, шунда ук китәргә, әгәр аның сиңа понадоблюсь, әмма әйә иртәгә иртән?»
  
  
  Вздох Хоука отчетливо яңгырады буенча проволоке. - Һәрхәлдә, аны аладыр дип уйлыйм, без берни дә эшли алабыз, эшләргә бүген кич. Продолжайте развлекать сезнең даму, әмма акчаны янга калдырырга тырышыгыз бераз көч. Аны, телим син сайланды һәм иртән беренче эш итеп насторожился. Монда бар фактор вакыт һәм иртәнге брифинг булачак хәлиткеч.
  
  
  «Мин булам, анда», - диде мин повесил трубку.
  
  
  Күзләре Иоланды скользили минемчә телу, задерживаясь, кайчан алар натолкнулись бу үзәк аның кызыксыну уяту.
  
  
  «Аллага шөкер, - диде ул. «Бу мизгеле күңелләрдә мәңге сүрелмәс кебек тоелды миңа мин алманиягә сезнең игътибар».
  
  
  «Безгә бердәм шанс», - дип ышандырды аны сл. Аны тиз двинулся алга алды һәм аның кулына. Бу бик зур кыз - широкоплечая һәм югары белән широкими, каты бедрами, һәм ул привыкла өчен ир-ат поднимал аны һава. Аны отнес аны йокы бүлмәсе оештыру һәм уложил бу простыни.
  
  
  «Ах, Нигы, - выдохнула ул. - зинһар, түгел оставляй мине янә шундый торышы».
  
  
  «Түгел, бүген кич, - дип вәгъдә итте аны әй. Аннары аны, наклонился алга дәвам иткән вакыйгалар белән моннан урыннар тукталдык.
  
  
  Икенче башлыгы
  
  
  Аны кайчан чыктым аша 747-аның халыкара аэропортында Даллеса, мине каршы алды молчаливый яшь кеше, ул затащил мине ожидавший мине лимузин. Ул сак маневрировал көнне иртәнге пробке, һәм, ниһаять тукталды алдында бернәрсә примечательным бинасы Du Pont Даирәсе.
  
  
  Аны белә ирне, ул чыктым аша көн, кайчан керде. Ул иде баш киңәшчесе президентының милли иминлек. Ул гына да түгел, улыбался. Кешеләр вестибюле - журналлар сатучы, просматривающие килүчеләр, каравылчы бар, лифт - казались бик гадиләре, әгәр дә карарга, аларга күзләренә. Аннары сез күрдек кырыс, җитди анализ ясарга, ул књренђ күзләрендә дежурных хөкүмәт агентлар. Бу штаб-фатирында AX җәзаның тулы иминлек.
  
  
  Аны тәкъдим итте үз учетные әлеге өч тапкыр, минем зат иде отсканировано ярдәмендә телекомпьютера, ә отпечаток ладони расланган электрон датчиком. Ниһаять, электрон һәм кеше сторожевые псы инандык мин, чыннан да, булды Ником Картером, агентом AX N3, рейтинг Киллмастера, һәм миңа рөхсәт иттеләр увидеться белән Дэвид Хоуком. Ул сидел үз потрепанном кожаном кресле һәм жевал бер тирәсендә озын сигар, алар диярлек беркайчан да зажигал.
  
  
  Эго стально-зәңгәр күзләре белән түгел, выдавали бернинди хисләр, кайчан ул кивнул миңа бу кәнәфи каршында үзен.
  
  
  
  
  
  «Аңлый алмыйм, - диде ул, - син продолжаешь, чиста шундый иде сәламәт исәпкә алып, развратную тормыш, аны син ведешь арасында заданиями».
  
  
  Аңа ухмыльнулся старику, ул сидел чын күңелдән, ничек шомпол, күбрәк походивший бу ирне илле ел белән чагыштырганда, семидесяти. «Сер шул, булсын һәрчак фикер йөртә чиста», - диде аңа эму.
  
  
  «Әлбәттә, - диде ул. Бер ягы эго rta генә изогнулась әйтелгәнчә, иң якын к улыбке белән шөгыльләнүче кайчан булса появлялась аның кожаном кеше бөтен Яңа Англия. Аннары ул шталь җитди җитди. «Нигы, бездә зур проблемалар».
  
  
  "Ярар, бу күрәсең. Сез", - дип әйттеләр кичә без алды хәбәр ».
  
  
  "Бу дөрес. Бу кеше, дип раслый ул эго кешеләр өчен җаваплы шартлау булды бу Мумуре, һәм алар әзер уничтожить безнең шәһәрнең бер-бер артлы ».
  
  
  "Кеше кем?" Аны дип сорады.
  
  
  «Антон Жизов. Минем, сез беләсезме, бу исем ».
  
  
  "Әлбәттә. Кеше номер ике россия хәрби командовании. Аны уйлады, сез", - дип әйттеләр безгә бер тирәли бөек держав түгел замешана.
  
  
  «Киңәшләр сөйләмәс нинди дә булса җаваплылык Жизова. Ничек сез беләсезме, ул лидер иде воинствующих тарафдарлары кырыс линия Кремльдә. Ул күбрәк канәгать түгел көчәя барган разрядкой безнең илләр арасында. Күрәсең, ул выбрался үзе. Ул, алды үзе белән полковник, Кызыл Армия Городина һәм кайбер хәрби-диңгез көчләре, алар ышанмадык тыныч сосуществование. Аларга шулай ук калса, сошло кулдан похитить зур запасы россия алтын ».
  
  
  «Һәм Жизов уйлый, дип ярдәмендә кечкенә генә күләмдә-төш коралын алалар җиңәргә АКШ?»
  
  
  «Фикеренчә, безнең экспертлар, ул өметләнә, мәгәр ул подтолкнет безне переговорам яки взорвет берничә безнең шәһәрләрне, совет хөкүмәте изменит үз сәясәтен һәм теләктәшлек эго».
  
  
  «Сез ничек уйлыйсыз, руслар шулай керәчәк?»
  
  
  «Мин хәтта телим төзергә догадки, - диде Хоук. «Безнең веб-кайгырту хәзер туктатырга Жизова. Президент бирде аңларга турында тапшыру булмаячак. Әгәр Жизов ди дөреслекне - ә без тиеш, дип фаразларга бу шулай, - эго бомбаны инде салынган кайбер америка шәһәрләре ».
  
  
  «Сез", - дип әйттеләр, Нью-Йорк - беренче максаты. Жизов бирде безгә вакыты? »
  
  
  "Ун көн." Күзләре Хоука метнулись карата ачык битендә өстәл календаре даталары. «Бездә калды тугыз көн».
  
  
  «Ул вакытта караганда, элек аны начну яхшырак. Бездә нинди дә булса зацепки? »
  
  
  "Бер генә. Агент Лос-Анджелес белән эшләүче Комиссия атом энергиясе буенча, күрдем секретные турында мәгълүматлар взрыве Мумуры һәм хәбәр Жизова һәм связался безнең белән нибары берничә сәгать элек. Агент", - ди у нах бар ценная мәгълүмат һәм сорый җибәрергә ирне өчен ул җебе доставить аны шәхсән үзе ».
  
  
  «Бик гади, - перебил мин, - сез, - дип әйттеләр ул?»
  
  
  Хоук нык прикусил сигару һәм нахмурился, әмма аның диде искорку бу эго күз алдында. «Мин белмим, ничек син попадаешь мондый эшне, Нигы, әмма агент - хатын-кыз. Бик привлекательная ышансаң, изображению аның досье ».
  
  
  Ул протянул аша урындык аклы-каралы ак фотография зурлыгында сигез, ун.
  
  
  Зат, ул смотрело миңа, иде, югары скулами, зур киң расставленными светлыми күзлегеннән һәм ртом белән легким юмор, обрамленным густыми светлыми волосами, алар ирекле ниспадали менә җилкәсенә. Аның перевернул фотография тикшерү өчен статистикасын естественного хәрәкәте халыкны. Рона Фольстедт, 26 ел артуын, 5 футов 7 дюймов, аленка 115 фунт.
  
  
  Аның вернул фотография Хоуку.
  
  
  Ул әйтте: «Әгәр дә миңа бәхет елмайды кебек, сезгә, аның идем эшли башлады торышы ипподромында һәм китеп, пенсиягә аша ике якшәмбе көннәрендә».
  
  
  Аның, дип. «Әйткәнемчә, аңа барлык бурычлы чиста мыслям. Телисез икән, булсын өчен, аны шунда ук башлады? "
  
  
  «Сезгә забронирован сәгатенә көне. очыш ярында. Иң элек белән чагыштырганда, китәргә, загляните бу спецэффекты. Стюарт күрсәтергә тели сиңа берничә яңа уенчыклар.
  
  
  Гадәттәгечә, Стюарт привередлив һәм җентекле карый демонстрировал миңа үз соңгы казанышлар, ләкин, чөнки эго «уенчыклар» бер генә тапкыр спасали миңа тормыш, аның позволил эму тапшырырга ih үзенчә теләгәнчә сарыф иткән ».
  
  
  «Сез күрерсез кечкенә генә ут горящий өчен кисәкләре тутырылган пыяла киртә белән», - диде Стюарт урынына сәлам.
  
  
  «Бу юлы син моны, Стюарт, - диде мин. "Сез уйлап таптык ут!"
  
  
  Ул проигнорировал минем кисәтү ясый һәм болай дәвам итте. «Бу түгәрәк өстәл ак сәдәп, алар аны њпкђм үз кулымда булып тора усовершенствованием безнең привычных дымовых гранул. Аның продемонстрирую ». Ул просунул бер кулын аша резиновый уплотнитель бу перегородке, похожий бу авызы, һәм ташладым бер тирәли гранул ут, тиз убрав кулын.
  
  
  Раздался йомшак мамык, һәм бераз запертую бүлмәгә наполнила зәңгәр дымка.
  
  
  "Бу ул?" - дип аны, бераз разочарованно.
  
  
  «Күргәнегезчә, - диде Стюарт, әйтерсең, аның берни дә түгел, - диде, - дим калса бик нечкә, чак окрашивает һава һәм, күрәсең, комачауламый видению яки гамәлләргә. Әмма аны иде отель өчен сез понюхали бераз.
  
  
  Отвернув зат Стюарт зур пальцами разжал резиновую кромку уплотнения. Выходящий дим иде, артык разреженным өчен эго күрергә мөмкин иде, әмма мин китте һәм алга таба да башкарды минималь вдох. Мгновенно аның закашлялся һәм чихал. Күз яшьләре күпме монда, бар диннәр күзләре белән миңа, ә слизистая тышча борын һәм трахеи кебек, горела. Якынча аша унбиш секунд, аннары моннан, ничек Стюарт закрыл крышку, билгеләре исчезли, һәм аның
  
  
  
  
  
  алмас суларга һәм кабат күрергә.
  
  
  «Көчле материалы», - диде мин, татарстанга, дип Стюарт, күрәсең, бераз самодовольно аркасында минем дискомфорта.
  
  
  «Эффект сез ничек аңлыйсыз, йөртә, вакытлыча характерда, - диде ул, - тик төтене бер гранулы ала обездвижить һәр бүлмәдә урта күләмен өч секунд. Ә хәзер аның телим сез попробовали бу ». Ул миңа тапшырды, нидер кебек гади льняного носового плат.
  
  
  «Телисез икән, аның өчен высморкался?» Аны дип сорады.
  
  
  «Бу ткань вплетены сверхтонкая сетка», - диде ул. Углы прикрепятся к сезнең аягы тәэмин итү өчен битлек нче йогынтысын дыма ».
  
  
  Аның натянул платок на нос һәм авызы һәм прижала ике уголка к затылку. Алар прилипли бер-берсенә карата бер-берсенә һәм караганы битлек урында. Аның ачты резиновую үткәрү эше тәмамланачак өчен кисәкләре тутырылган пыяла перегородке, вдохнул кечкенә генә сынау өчен вдох һәм тирән вдохнул. Едкий ис әле та канашты, ләкин бу юлы минем бернинди неприятных нәтиҗәлелегенә. Аның закрыл бу лырга һәм төшергән платок-битлек " кә.
  
  
  «Яхшы эш, Стюарт», - диде аңа җитди.
  
  
  Ул тырыштым түгел, чиста бик канәгать. «Минем тагын бер кечкенә предметы, ул, бәлки, сезгә пригодиться». Тирәсендә ящика ул досталь, коричневый күн ремень һәм протянул эго китергәнегез, ничек гордый әтисе күрсәтә баласын.
  
  
  Газетабызныћ ремень тирәсендә эго куллар, аңа әйтте: «Стюарт, син булырга тиеш, поскользнулся. Бу бер тирәсендә иң очевидных ялган пряжек, алар аны әле соңгы елларда. Бу обманет һөнәри агенты безгә ун секунд. Бу эчендә, декодер са тып алырга кирђк Captain Midnight?
  
  
  «Нишләп сиңа гына ачарга эго танырлык түгел?»
  
  
  Ягъни тоне Стюарта подсказало миңа, - дип, ул узып китә мине, тик барыбер аны карады махсус пряжку, һәм тиз тапты крошечную пружинную защелку белән шөгыльләнүче открывала потайной отсеке. Аның ачты эго, иде кискен хәбәр иткәнчә, бумажная крышка оторвалась нче пряжки.
  
  
  Стюарт диде: «Бу реаль моделе эчендәге урынына колпачка залында кечкенә өлкәннәр взрывчатого матдәләр. Җитәрлек куәтле булсын өчен, җимерергә, әмма бик сәләтле үтерергә яки искалечить зоркого вражеского агенты, ул үз янына чакырып ала эго сездә.
  
  
  Аны алды белән полдюжины дымовых шариков һәм носовую битлек-битлек һәм обменял үз үз пояс трюковую моделе Стюарта. Аның вынул тирәсендә кечкенә сумкалар, аны үзе белән алып килгән, инструментлар үз эшенең осталары - Вильгельмину, минем девятимиллиметровый. Люгер һәм Хьюго, минем обоюдоострый, археологларның ничек бритва стилет. Аның рекламирует «Люгер» бу поясную кобуру тибындагы ФБР, ә стилет - махсус изготовленные ножны буенча замшевой тире, алар аны привязал карата үз правому предплечью. Шул дөрес сгибании мускулов минем предплечья Хьюго, егылып тљшђ саплы хәнҗәрне алып атасына бирде алга минем кулын. Аны кабат надел куртку, сумка алды һәм таба килә башлады урамга алырга такси кадәр Даллеса. Киллмастер кайта эш.
  
  
  Өченче башлыгы
  
  
  Бу иде, берсе теге сирәк көн Лос-Анджелес, җил тәрҗемә итү, яклады у бассейн Шәһәр раскинулся астында струей, ничек тере организм буенча бетон һәм асфальт, зур магистралями, ачык, әйтерсең зур рассекающим пычак.
  
  
  Н такси буенча Лос-Анджелес кадәр адреслары Роны Фольштедт у подножия бер буенча каньонов тауларында Санта-Моники иде, озын. Аның закурил сигарету, әлегә машина йөртүче турында җентекләп сөйләгән иде миңа, ничек булыр иде ул керде, әгәр итте «Доджерс».
  
  
  Ул высадил минем алдында уютным коттеджем, спрятанным читтә юл күрсәткечләрне тикшереп тору нарат. Тынычлык каньона нарушил шау-якын дюжины мотоцикллар, проехавших юлда. Бу кебек тоелды странным урыны өчен очрашулар байк-клубы, тик булмый исәпкә алырга өстенлек бирү мотоциклистов.
  
  
  Аның менде буенча кыска каменной лестнице һәм поплелся буенча ковру тирәсендә сосновых иголок к керү төркемнәре көне. Колокола түгел иде, шуңа күрә аны постучал.
  
  
  Кыз, открывшая ишекне иде һәрхәлдә, яхшырак фоторәсемнәр, аны аны күргәнем булмады, офиста Хока. Ee тире чиста һәм ак белән легким румянцем бу скулах. Хәзер аны иде күрергә, аның күзләре куе зәңгәр төстәге төньяк масонства, ә йомшак якты чәч кебек, яктыртылды лунным уты.
  
  
  «Аның Нигы Картер, - диде мин, - буенча AX».
  
  
  Аның күзләре минутка да карадык, бу минем йөзе, аннан соң дошманның минем җилкәсенә һәм пробежались бөтен минем телу. «Керегез», - диде ул. «Аның Рона Фольстедт».
  
  
  Аның гостиная выглядела ничек шартлау булды бу музыка кибетендә. Кисәкләре һәм кисәкләре гитар иде разбросаны башка всякого видимого ысулын, шешә белән клеем һәм шеллаком басып тордылар на ковре, ә берничә уцелевших кораллары иде прислонены к стенам.
  
  
  Рона видела, аны ничек болар барысы да принимаю. Ул диде: «Минем хобби - конструировать һәм ремонтларга гитара. Аның нахожу бу бик расслабляющим ».
  
  
  «Сез тиеш үткәрергә күп вакыт одиночестве, эшләп, алар өстендә», - диде мин.
  
  
  «Мин понимал, күпме һаман хорек».
  
  
  «Бәлки, без алачакбыз кертергә кайбер үзгәрешләр булса, ничек сез башкара торган оештыралар», - диде мин. «Тик башта сез җыелган бирергә безгә некоторую турында мәгълүмат взрыве Мумуры».
  
  
  «Мин ышанам, дип аңлыйм, син ясарга тиеш күз алдында», - дип сомнением диде ул.
  
  
  Бу булган дөрес ревматизма. Аны аңлы рәвештә түгел, подал әй опознавательный билгесе. Аны белә Хок проинструктирует аны, һәм аның кунакханәсе булырга тиеш, дип ышанам, - дип әйтәм белән дөрес хатын-кыз.
  
  
  «Сез акчаны янга калдырырга туры?"
  
  
  
  
  
  Аның диде.
  
  
  «Гафу итегез, мин түгел храню ih, чөнки тартуны ташладым».
  
  
  «Мин үзем теләдем тартуны узган ел, тик продержался нибары ике якшәмбе көннәрендә». Мин һәрвакыт үзен начар хис итә бераз ахмаклык, проходя бер тирәсендә әлеге процедуралар, әмма мондый кечкенә саклык чараларын мөмкин ия булу зур әһәмияткә ия булсын өчен, аера аласызмы тере шпионажа нче мертвого шпиона.
  
  
  Рона Фольштедт расслабилась һәм авылны кушетку. Анда иде синие ыштан торган иде аның аяклары сер итеп саклый, әмма аны ирекле блузку зияла шулкадәр, дип обнажала упругую, приподнятую күкрәгенә түгел, нуждающуюся ярдәм тармагы түбән белья. Ул иде худощавой, әмма отнюдь түгел исхудавшей. Аның sel янында, вдыхая җиңел чђчђк исе биләп алсын, һәм ул заговорила.
  
  
  «Ничек сезгә, мөгаен, диделәр, аның буенча АЭС. Зур өлеше безнең яшерен эш һәм тикшерүләр үткәрелә һәм ФБР, тик бер өлеше эш без үзебез ясыйбыз. Бу бер тирәсендә алар белән, алар аның белән танышты Ноксом Варновым.
  
  
  «Биш ел элек ул билђгђн бик незначительную вазыйфасына бер тирәсендә, безнең энергетика проектлары. Ул сөйли башлады бүгенге коктейльных кичәдә, һәм, по-видимому, высказывал ниндидер странные сәяси карашлары. Миңа йөкләнде подобраться к, аңа ничек була лизать тыңларга аның. Бу кыен түгел. Ул бик отель өчен кем дә булса тыңлады эго идеяләр. Ул-туар күздә тотып процессы ясау төш взрывного урнаштыру буенча пластика да, аңа бирергә мөмкин иде диярлек теләсә нинди формасын. Аны дип сорады эго булыр өчен максат һәм эго күзләре, чыннан да, загорелись. Буенча эго сүзләренә караганда, тирәсендә бу материал була итәргә невинно выглядящие фәннәр торган була җиңел переправить контрабандой төрле илгә тынычлык урнаштырырга бу ih шәһәрләрендә. Була потребовать өчен яклар сдалась яки шәһәр иде разрушены бер-бер артлы ».
  
  
  «Әлбәттә, күрәсең бу Мумура».
  
  
  «Бу дип уйлаган идем эму акча кирәк өчен камилләштерергә үз процессы, бик күп акча. Ул сөйләде үзенең схема түрәләргә АЭС, һәм алар диярлек выгнали эго буенча офису. Без ясыйбыз басым, нигездә, тыныч созвездии бүген атом энергиясе, һәм беркем дә, хәтта тели сөйләргә корал турында.
  
  
  «Өчен estestvenno, Варнов иде освобожден ел белән эш йөкләмәсе. Ул бик үпкәләгән. Поклялся, дип расквитается бөтен балалык, яшьлек елларында черек ил өчен генә булса да хуплый эго. Тиздән аннары ул моның скрылся буенча төре, һәм без бик тырыштык табарга эго, чөнки, дөресен генә әйткәндә дим, дип үзен эго ненормальным ».
  
  
  «Сез яхшы эшләделәр өстендә Варновом», - диде мин. Аннары өчен бераз подразнить, аны, аның, дип өстәде: «Никадәр якын килү сезгә насыйп подобраться аңа карата?»
  
  
  Ул опустила веки һәм књрсђтте мине үзенең куе синим взглядом. «Иң делле, аны беркайчан да подходил шулай ук якын. Варноу иде ки погружен үзенең пластик процессы, дип алмады интересоваться... ганыч. Аны тойдым бераз облегчение. Бар иде электрон кардиостимулятор, ул регулировал эго сердцебиение иде шактый неловко, әгәр ул замкнулся бу интимный вакытта. Әйт миңа, Нигы, син дә файдаланасың икән шундый искусственными чаралары, шулай түгелме?
  
  
  «Юк, - дип мин. «Мин әлегә кадәр хорька кулланам, барысы да оригиналь запчастьлар».
  
  
  "Мин бик шат бу ишетергә. Телисең коктейль? »
  
  
  «Бик яхшы идея, - диде мин. «Ул чакта аңа позвоню Хоуку Вашингтонда һәм әйтермен, король булса, сез миңа, - диделәр. Әгәр безгә елмайса, без үткәрә алабыз кичәсе одиночестве.
  
  
  Без бергә узды светлую компактную кухню бу задней өлешендә коттеджа. Аның әйтте: «сезнең монда шактый изолированное урын».
  
  
  "Әйе, аны беләм. Миңа бу бик ошый. Толпа минем беркайчан да китмәгән привлекала. Бу юл читтә тупика тәмамлана парда миль буенча өскә таба холму у шәхси поместья, шуңа күрә монда алай машиналар да күп.
  
  
  «Әгәр дә урамда түгел, рычали мотоциклы, сез алыр иде калырга ерак өчен шәһәр. Oni өлешендә монда йөрергә? «Юк, аны беренче тапкыр ih күрәм. Калса, алар көтә өчен, нәрсә килеп чыкты да. Бераз жутковато, әмма алар да килеп җиттек өйгә ».
  
  
  Тревожные шалтыратулар зазвонили минем баш шау-гөр килеп һәм отчетливо.
  
  
  «Рона, ул кыңгырау, ул син сделала Хоуку бүген иртән - син пользовалась булырлык телефон монда?»
  
  
  "Әйе, аны да сделала. Нигә?" Ул ахнула, җиткәч, аңлау. «Сез ничек уйлыйсыз, минем линия прослушивается?»
  
  
  «Безопаснее барлыгы, дип фаразларга да линия прослушиваются, әлегә сез докажите киресен. Мин яратмыйм бу байкерскую банданы. Синдә машинасы бар? "
  
  
  «Әйе, ул припаркован урамда, әйдәп баручы буенча өскә таба холму».
  
  
  «Куярга, берничә әйберләр дә бергә киттек моннан».
  
  
  «Тик кая без пойдем?»
  
  
  «У AX бар пляж домик бу Малибу өчен агентлары иде файдаланырга эго кирәк булганда. Анда сиңа булачак ценымногие безопаснее. Аның да шталь добавлять: «Әгәр без проедем mimmo җыелды мотоциклистов», әмма мин уйлап нәкъ менә шул хакта.
  
  
  Дүртенче башлыгы
  
  
  Без чыктык аша кара барышы һәм куаклар аша выскользнули бу крутой склон, кайда булды машина Роны.
  
  
  «Яхшырак позволь миңа водить машинаны», - диде аның әй. Бу мөмкин потребовать кайбер катлаулы маневров ».
  
  
  Ул протянула миңа ачкычлары, һәм тиз арада янына яны ягында. Аны, сель, руль артына књреп, дип заднее сиденье иде застрял җыйнак ee гитарного җиһазлар - панельләр тирәсендә розового агачтан, катушки белән стальными һәм нейлоновыми струнами һәм накладки грифф тирәсендә кара агачтан.
  
  
  Төркем мотоциклистов безне тагын да күрмәдем, тик алар беспокойно слонялись у подножия юллар. Алды двигателе ишетә артта калды безне крики. Аның хлопнул рычагом переключения пас
  
  
  
  
  
  
  бүген түбән, һәм машина прыгнула бу тауны. Без завизжали буенча S-формасындагы кривой, бу мгновение скрываясь төре буенча, ә мин ишеттем, ничек ih машиналар белән ревом күтәрелә буенча холму артыннан безнең.
  
  
  Без шунда ук җыеп алдык тизлеге шушы кыска күтәрелгәч, һәм ул молча өчен рәхмәт белдерде, дип у Роны бар машинасы белән кайбер мускулами астында капотом. Мотоциклы показались көзгесендә заднего төре, аны ишетте мамык, ул түгел иде өлеше ih пычрак газ. Таращить күзләре отлетела нче задней өлешендә машиналар, ә анда последовала икенчесе, низменному прицеленная.
  
  
  Аның повернул машинаны буенча, башка повороту һәм вытащил Вильгельмину буенча кобуры. Аны төшергән предохранитель һәм бүләк «люгер» Роне. Аның диде: «Мин алмыйм замедлиться бирү өчен, сезгә яхшы выстрел, әмма продолжайте атарга, һәм бу бирәчәк, аларга уйланырга җирлек»
  
  
  Рона высунулась тирәсендә тәрәзә һәм стреляла сул буенча байкерам. Миңа рәхәт күрергә, ул белә мөрәҗәгать белән корал. Удерживая машинаны юлда, аны иде, бик занят өчен осмотреться күрү өчен түгел, миң аңа килеп бәрелдем бармы ул, вакытында берәр, әмма үзгәртү үрләр тавыш двигательнең артта калды безне подсказало миңа, ул, һәрхәлдә, замедляет ih.
  
  
  Кайчан аны бераз отдышался арасында безнең һәм байкерами, кинәт исе бензин подсказал миңа, чөнки алар гаять дыру безнең баке. Стрелка библиографик күрсәткеч дәрәҗәдәге ягулык инде покачивалась бу почмагында Е, шуңа күрә мин белә идем, без түгел, пойдем ценымногие алга таба. Аның нажал педаль акселератора бу җенес, һәм без куркыныч свернули тагын ике поворота.
  
  
  Мотоциклы әле грохотали юлда артта калды, безне, тик минем иде пар поворотов арасында безнең, кайчан двигателе закашлял, һәм мин аңладым, бу эш начар. Соңгы утыз секунд, аны уйлап тапкан отчаянный планы, ничек вытащить безне аннан тере. Рона опустошила «Люгер», һәм вакыт перезарядку түгел иде. Куст буенча обеим якларга юл иде, бик густым өчен без алыр, алга таба йөгерергә. Кадәр преследователей кала иде, нибары берничә секунд гамәлдә, димәк, минем беренче омтылышы булыр иде, бердәнбер, һәм без аны алыр иде алырга.
  
  
  Аның кинәт тукталды уртасында юллар, схватил катушку белән стальной струной өчен гитара белән заднего утыргычлар һәм помчался к столбу юл читенде бер юл. Аның обмотал проволоку петлей тирәсендә-алты, ике тапкыр скручивая җеп өчен беркетергә аның. Подбежав к машинада, аның швырнул катушку аша заднее пыяла, запрыгнул бу переднее сиденье һәм выжал тирәсендә машиналар соңгы унцию егәрлек, књтђрњ безнең кечкенә генә уклон һәм качып китәргә буенча төре өчен кучкой чаппараля юлда. икенче ягы да бар юллар.
  
  
  Громовой мотоцикллар иде, нибары бер повороте аска таба, һәрберебезнең башлагач, аның перегнулся аша сиденье һәм шул ук вакытта диде Роне: «Выходи һәм присядь өчен машиной».
  
  
  «Әмма, Нигы, алар күрәчәк, безнең кебек гына узачак, биредә аша куаклар».
  
  
  «Минемчә, аларга булачак нәрсә турында уйларга кирәк», - диде мин. «Ә хәзер, шуны эшлә, мин сиңа әйтәм».
  
  
  Следуя инструкциям Роны, аның схватил катушку белән гитарным проводом һәм натянул аны. Аңа ачты ишекне, намотал проволоку бу оконную раму һәм закатал тәрәзә өчен, тотып калырга эго урында. Аннары аны, захлопнул ишек. Мотоциклы взревели ачыктан-ачык юлда булганда, аны егылып янында Роной калдырып стальную гитарную струну натянутой поперек юллар биеклектә дүрт футов.
  
  
  Ике лидеры мотоциклетной номерлары бер үк вакытта диярлек ударились турында провод. Выглядело әйтик, әйтерсең лә алар кивнули бер-берсенә бер нәрсәдә булса да, киләсе мгновение икесе дә баш застыли һавада, ә байки вырвались астыннан алар. Баш узган шлемах ударялись турында асфальт һәм гаҗәеп прыгали юлда, ничек жуткие футбол туплар. Мотоциклы, рули, аларның барысы да әле караганы кулында безголовые всадники белән ревом взметнулись буенча өскә таба холму берничә ярдов керткәнче бер качнулся өчен ударить башка, отправив ih ике бүген клубок буенча плоти һәм механизмнарын.
  
  
  Калган байкерлар омтылды, покачиваться, скользить буенча скользкому күнектеләр. Нәтиҗәдә барлыкка килгән куча, клубок изогнутых машиналар һәм развалившихся проволоки. Аның схватил Рону өчен кулын да, без помчались. Без лежали ничком өчен кустами, кайчан ишетергә мөмкин иде, ничек выжившие тирәсендә банда мотоциклистов заводили үз байки һәм исчезали вдали.
  
  
  Буенча худому телу Роны содрогнулась. «Син ничек думаешь, хема алар, Нигы?»
  
  
  «Алар тиеш бәйле кешеләр белән взорвали Мумуру һәм угрожают Нью-Йорку. Мөгаен, к синең телефон күптән прослушивали. Бүген иртән, сез шалтыраттылар һәм Хоку, алар белсеннәр, дип, сез нәрсә зацепили. Алар көткән, кемне пришлет AX, ә аннары исәпләгән идек арынырга безне.
  
  
  «Әйе, әмма бу бары тик армия. Кем отдает боерыклар? »
  
  
  «Лидер булып чыккан Антон Жизов, чын хәрби ястреб буенча Кызыл Армия. Күрәсең, - дип берсе тирәсендә ир-атлар аның белән иде, Федор Городин. Түгел, мондый акыллы, ничек Жизов, әмма мондый ук куркыныч. Әгәр синеке дип уйлыйм -- верна, бар Нокс Ворнов.
  
  
  «Шулай булгач, бу сезгә эшләргә кирәк, бу табарга ih дә бирергә, аларга взорвать зур өлешен америка Кушма штатларының».
  
  
  "Бу барысы да. Әмма, тегүче тик синнән, минем " енә сигез көн.
  
  
  Аннары куркынычсыз тәнәфес кайттык юлга һәм аннан к кибетенә белән обшитой вагонкой фасадом, алар ул хатын-кыз белән яблочноыми щеками белән шөгыльләнүче выглядела ничек гомуми әни. Аны сатып алган Роне
  
  
  
  
  
  
  сыра алган горсть тапшыру өчен телефон.
  
  
  Башта аңа шалтыратып контактному затка Берләштерелгән разведывательного комитеты Лос-Анджелес. Аның сөйләде эму турында накапливать бурычы юлда турында машинада Роны бу кустах. Аңа шалтыратып өчен такси чакыртырга кирәк, һәм без Роной устроились көтәргә
  
  
  Бишенче башлыгы
  
  
  Малибу. Мәйданчык өчен кинозвезд, йорты, ял көне өчен бай һәм урнашу авария хәлендәге микрорайон №12 AX. Кайбер тирәсендә алар замечены бөтен ил буенча куллану өчен агентлар AX махсус вакытта, башка хђл. Аны тоймадым, чөнки без Роной соответствуем таләпләренә туры килми.
  
  
  Бер үк ачкыч, ул бар иде, һәр агенты AX, открывал ишекне буенча теләсә нинди аларда. Алар ягында икенче төрле чаралар оештырыла башлады һәм биналарда. Тегесе, дип Малибу, тоелган описывался термином «Emergency Quarters». Заманча бина тирәсендә пыяла һәм кызыл агачтан иде защищено нче астындагы юл шоссесы тын океан побережья семифутовым койма белән. Аста зур иде гостиная югары потолком һәм уңайлы мебель, расставленной тирәсендә висячего камин. Десятифутовая барная стойка, тирәсендә кара агачтан тратила гостиную белән кечкенә генә функциональ кухня. Винтлы лестница тирәсендә кованого утюги алып бүгенге трехстороннюю мәйданчыгы, анда булган спальни.
  
  
  Рона дип ванную бүлмәгә белән затонувшей рим ванной. «Аны иде, нәкъ менә кунакханәсе кабул итәргә ванну», - диде ул. - Син ничек думаешь, монда бар нәрсә дә булса, икенчедән, мин алыр иде спрятаться аннары?
  
  
  «Взгляни аша спальни», - диде мин. «Әлеге урыннар шактый яхшы снабжены».
  
  
  Ул күтәрелде наверх һәм рылась бу шкафах һәм ящиках, әлегә аның проверял бар. Тиздән ул споткнулась һәм янә споткнулась бу велюровом халате, перекинутом аша кулын, ә аның кулы иде төпләре тулы шешә һәм банок.
  
  
  «AX мөгаен обустраивает үз укрытия гайбәтче,, шулай түгелме?»
  
  
  «Алар да мондый wouldnt искиткеч, - диде аны әй. «Мин бик парда, анда миңа белән көрәшергә туры килде крысами урын өчен җыелмалары».
  
  
  Рона озак смотрела миңа белән подножия баскычлар. «Бу веб-проблеманы, аның бездә монда булмас».
  
  
  «Һәрхәлдә, бер», - дип килеште мин. "Сез яратасыз эчә? Исәнмесез, минем булачак пар наготове, син тактика белђн чыгып булмый.
  
  
  «Булса, синнән безнең иде», - диде ул, входя бу ванную.
  
  
  Секция диварлары янында ванны иде буенча галечного пыяла һәм обращена янына бару тышкы якта. Кайчан сергей ванной кертелде, пыяла иде шактый полупрозрачным да ква эчендә әйбәт күренә, һәрхәлдә, бу төре өчен, барлык кешеләргә наблюдал тирәсендә бара. Мин дә була алыр иде дип ышанам белсђм бармы Рона бу хакта вуайеристском эффекте яки юк, ләкин изученной граций ee хәрәкәтләрнең аның подозревал, дип, әйе.
  
  
  Ул протянула шешђ ÿђм банкалар на полку, аннары сняла блузку. Хәтта аша искаженное пыяла тирәсендә гальки розовый төс аның сосков иде шәп от артык ак плоти аның күкрәгенә. Ул чыкты аша үз сервислар синих штанов һәм спустила полоску кара трусиков бикини буенча үзенең озын стройным ногам. Ул тикшерде суга бер ногой, соңгы тапкыр взглянула өстенә бу көзге бүген тулы үсеш һәм спустилась бу ванну.
  
  
  Аны минем янга килеп, к телефоны шул ерак азагында бара, шалтыратып Хоуку. Буенча шәхси номер, аны шунда ук перезвонил. Әлбәттә, бар иде ихтималы телефон Малибу прослушивался, әмма исәпкә алып, хәрәкәт тизлеге, ул алмады перестать борчылу бу хакта.
  
  
  Ясаганчы, аны өлгергән хәбәр итәргә, дип, сезгә билгеле бер Роны, сөйләшү ачты Хоук.
  
  
  «Мин, яңа гына иде бәйле бик взволнованным вәкиле JIC, диде ул, сез калдырган эму шактый грязную эшен җыюга, аны ул тиеш, ќайланмаларда һәм аңлатырга җирле полиция».
  
  
  Аны таныды төгәллеге, хисапны
  
  
  «Нигы, аны аңлыйм, - дип дәвам итте Ястреб, - дип барышында безнең эш кайбер яктырткычлар, һичшиксез, калачак артта калды. Булмас микән артык күп нәрсәгә булса, киләчәктә сез эшләрсез, кирәкле тартуга карамастан, теләсә кая артык төгәл итеп... әйтик, прострелив аларның складывать доллар? »
  
  
  «Мин тырышачакмын булырга аккуратнее, - дип ышандырды мин, - әгәр мөмкинлек обстоятельства».
  
  
  "Яхшы. Ә хәзер әйт миңа, бармы мисс Фольштедт берәр кыйммәтле безнең өчен?
  
  
  Аның подавил улыбку, күреп, ничек Рона встала бу ванне һәм протянула голую кулын за полотенцем. «Әйе, - диде, мин - мин, дип уйлыйм әйе».
  
  
  Аның сөйләде Хоуку тикшерњ турында сљйлђде Роны Нокса Варнова биш ел элек, һәм эго схема шантажа милләтләр, угрожая взорвать аны шәһәрнең бер-бер артлы. Хока бигрәк тә кызыксындырды, кайчан аның сөйләде эму турында идеясе Варнова ясарга пластик ядерную взрывчатку.
  
  
  Ул әйтте: «Бу бик яхшы бәйләнгән белән яңа эшләү, бу өлкәдә. Мин теләмим турында фикер алышырга бу телефоннан, әмма аны иде отель өчен, сез иртән вылетели кире Вашингтон ».
  
  
  "Дөрес. Аның булам, анда иртәгә ».
  
  
  Рона инде чыкты, тирәсендә ванны, вытирая үзен полотенцем. Белән небрежной чувственностью ул двигала пушистым полотенцем өскә һәм аска буенча гладкой эчке ягына бот. Кайчан аңа җавап бирде Хоуку, минем голосе булырга тиеш, отразилось бераз разочарование кылган әйтик, тиздән ниятем шундый многообещающее танышу. Хоук откашлялся үз неодобрительной манере. - Аласыз алырга үзе белән мисс Фольштедт. Минем проекты эшләячәк, сезнең өчен ике ».
  
  
  «Без анда», - диде аның белән зур энтузиазм.
  
  
  Аның повесил трубку һәм гаять берничә мартини буенча
  
  
  
  
  
  суыткыч алкогольле эчемлекләр астында баром. Кайчан аны ташладым буенча дольке лимон саен бер стакан тирәли ванной чыкты Рона. Анда иде, кыска велюровый халат, перевязанный поясом. Моның иде өчен җитәрлек дотянуться кадәр складки, анда бедро соединяется белән ягодицей.
  
  
  «Куркам, бу халат өчен түгел югары кызлар», - диде ул.
  
  
  «Идем, алай дип әйтте», - диде аның әй. Аяклары Роны, шул төрдә, нинди булсалар, хәзер дә выглядели хәтта бераз худыми. Моның урынына алар выглядели округлыми, гладкими һәм податливыми. Аның тапшырды әй мартини.
  
  
  «Рәхмәт», - диде ул. "Сез шалтыраттылар бу Вашингтон?"
  
  
  "Әйе. Хоук тели, без, сыерчыклар шунда иртәгә. Дип бар эше безнең өчен ике. Синең белән бар да тәртиптә?
  
  
  "Нишләп юк? Бу булырга тиеш яхшырак слоняться монда белән мотоциклистами һәм тегүче белә, кем тагын стреляет бу мине.
  
  
  Рона сделала глоток тирәсендә үзенең эчемлекнең, аннары куйды, бер стакан ка стойку һәм башыннан нык вздрагивать, әйтерсең, аның раздул теләгенә салкын һава пробасы.
  
  
  Аның ясаган адым анда. «Рон, ни бар?»
  
  
  Ул тирән вздохнула. - Минемчә, бу-запоздалая реакция барлык дулкынлануларын бетереп бүген берничек тә кайчан. Кебек тоела, аның да такоая крутая һәм собранная, ничек уйладым ».
  
  
  Аның керде һәм обнял ee. Ee гәүдәсен, ул выглядело шулай стройным һәм сәләтле киемдә, таяло вакытында миңа җылы гибкостью, бу искиткеч булды. Ee күкрәк, прижимаясь к минем күкрәгенә, йомшак двигались белән бергә аның дыханием.
  
  
  «Мин шулай чертовски напугана, Нигы, - диде ул, - синең өчен, минем өчен һәм барлык дөньяда. Бу ничек тәмамлана? »
  
  
  «Начар», - диде мин. «Әмма безнең өчен түгел. Ә хәзер расслабься һәм позволь миңа, болар борчыла ук башлый ».
  
  
  Аның массировал гладкие мускулларын аның арка аша велюровый халат.
  
  
  Ул наклонила башын өчен, ел саен, миңа күзләрен. «Ышанам, син хаклы, Нигы, - диде ул.
  
  
  Аны наклонился һәм поцеловал ee бу иреннәре. Бер нах пахло сабын тирәли ванны белән легким цветочным ароматом бу волосах. Иреннәре янында нах иде прохладными һәм податливыми, ә тәме ләкин мятный.
  
  
  Минем куллар скользнули өскә таба һәм нащупали ачык крае киеме халат, аннары опустились карата җылы возвышающимся холмам аның күкрәгенә. Белән легким криком теләк, ул отстранилась миннән. Шактый вакыт өчен ослабить пояс һәм надвинуть халат кире җилкәсенә, мөмкинлек тудырачак эму упасть, идәнгә.
  
  
  Акрын, намеренно ул моңа кадәр минем кулларын үз наготе, бу мгновение прижалась үз күкрәгенә, аннан позволил соскам янә күтәрелә башлагач, ул моңа кадәр үз куллары белән үзенең телу һәм плоскому животу белән эго, артык йомшак караганда, замша, кожей.
  
  
  Ee күзләренә иде очарованы, ул кайчан наклонила башын өчен, ел саен, ул сделала минем бармакларымны үз шелковистой подушке карата үз теплому үзәгенә, һәм аның ач күзләре белән күтәрелделәр, өчен, белән очрашырга минем.
  
  
  Аны кайчан, отступил һәм поспешно төшергән кием-салым, ул өйрәнде минем белән искренним игътибар һәм восхищением, беркайчан да отворачивалась, хәтта килгәч, аңа иде тулысынча обнажен. Аннан ул гади ачты, кулларын өчен, сәламләргә сәхнәгә мине.
  
  
  Аны взглянул бу лестничную мәйданчыгы спальни, әмма ул покачала аягы - ничек булыр иде, дим, чөнки аны ихтыяҗ булган артык срочной өчен сузарга аны, - дип, урын, монда, вакыт килде. Без растянулись бу калын синем ковре, һәм аның гладил аның гәүдәсен. Башта аны стоны иде тихими, ничек вздох җил, әмма тиздән переросли бу лихорадочные крики таләпләр, кайчан ул перекатилась һәм затащила мине үзенә.
  
  
  Аны кайчан, керде нах, ул изогнула үз стройное якты гәүдәсен өчен каршыларга мине. Аннары иде извивающийся, извилистый ритм ee мучительного теләк, бергә нарастающие бу гребневой дулкында кульминации өчен, аның последовал озак, стремительный авышлыгы к пустому буенда дима, никита, данил тотылып бетү алдында.
  
  
  Башлыгы Алтынчы
  
  
  Бу түбәндәгеләрне утро Рона киле эшкә приготовила обильный иртәнге аш. Төнге зарядкасы уятты бездә ике зур теләгем, һәм без энтузиазм белән отложили edu. Буенча дәрәҗәдә моннан ничек кофе безнең чашках остывал, калганы башы нагреваться. Әмма иде бу эш көне тирәсендә нәрсәләр аңа билгеле турында Роне кичә кич, ял итү урыны, аннан соң, иртәнге аш ала алырга безне кадәр караңгы кичкә кадәр-чык.
  
  
  Моның урынына аның, торып басты ванну һәм кабул салкын душ.
  
  
  Без киткән бөтен Лос-Анджелес. Регуляр армия бу девятичасовом рейсе, ә Даллесе безне каршы алды бу лимузине AX тагын бер молчаливый һәм нәтиҗәле шофер Хока.
  
  
  Без үтте аша ритуал, иминлек һәм тиздән мондый уенны кәнәфи киресенчә Дэвида Хока. Баш кеше AX пробежался күзлегеннән буенча Роне Фольстедт һәм повернулся ко миңа белән невысказанным мәсьәлә көннең взгляде. Аны пожал җыерып һәм елмаеп куйды аңа шулкадәр невинно, ни дәрәҗәдә иде.
  
  
  Хоук кискен прочистил тамакны һәм эшкә күчте. «Шул вакытта, сез кичә миңа шалтыраттылар, Нигы, без караганы моряк буенча исемендәге Хуан Эскобар у кариб круизного лайнера Gaviota. Эго тоткарлыйлар Форт-Лодердейле, ул подозрительно алып барды үзләрен узган вакытта таможня. Бернинди контрабанды түгел ташлау урыны табылган, безгә шул nen, безгә эго чемодане, ләкин, чөнки бу көннәрдә безнең барлык кешеләр иде икеләтә чакырулар, хакимият Флориды шалтыраттылар, безнең офиска. Безгә алып килделәр Эскобара өчен, сорау алу, ләкин без бернәрсә дә үзеннән түгел иреште. Аннары, сез тапшырдык мәгълүматны мисс Фольстедт турында Ноксе Варнове һәм эго ядерно-пластической взрывчатке, без игътибар белән карадылар принесенный аларга чемодан. Әлбәттә, безнең лабораторияләр күрсәттеләр, бу расщепляющийся материал.
  
  
  
  
  
  
  Бу защелке без таптылар микроэлектронный детонатор, ул иде активироваться ярдәмендә ерак радиосигнала. Шунысы кызык, бу ручке иде выгравирован кечкенә череп - крохотная максаты-үлем.
  
  
  «Сез белделәр, нәрсә дә булса, тагын да яхшырак моряк?» Аны дип сорады.
  
  
  "Бераз. Аңа позволю моңа буенча математика һәм әйтергә сиңа үзе.
  
  
  Хок нажал төймәгә үзенең домофоне һәм әйтте: «Пришлите Эскобара». Минут соңрак кергән, пар мрачных хөкүмәт, чиновниклар, ә алар арасында басып угрюмый рябой кеше. Хөкүмәт, түрәләр китте, һәм Хоук жестом усадил Эскобара бу урындык.
  
  
  Аны минем янга килеп басты һәм алдында мужчиной. «Әйдәгез, послушаем тарихыгызны», - диде мин.
  
  
  Эскобар неловко поерзал. «Мин инде диде ул егерме тапкыр».
  
  
  «Әйт бу тагын бер тапкыр», - диде мин. "Миңа."
  
  
  Ул взглянул бу минем йөзе һәм башка колебаний башлады сөйләргә. «Здоровяк бирде ул миңа чемодан һәм биш йөз доллар. Ул диде алырга тәнәфес шушы бер-ике атна. Аннан кайчан аның догоняю кораб, ул бирә миңа тагын биш. Барысы да мин делаю, бу кладу чемодан бу шкафчик бу Кливленде һәм оставляю эго анда. Болар барысы да, мин беләм. Аны, чынлап әйтәм."
  
  
  «Кем шундый зур кеше?» Аны дип сорады.
  
  
  «Мин белмим, аны исемендәге. Кайчагында ул заходит бортына бер портында, кайчак башка. Барысын да мин беләм, аның яңа хуҗалары, һәм кайчан ул отдает боерыгы, бөтен слушаются ».
  
  
  «Яңа хуҗалары, сез диделәр?»
  
  
  «Әйе. Биш-алты ай элек алар сатып алдык Гавиоту. Зур бер өлеше иске командасы oni увольняют, кайбер тирәбездә калдыра. Аның эшлим, кемне. Аңлыйсыздыр, бу эш. Яңа укучылар, алар яллыйлар командасына түгел, ә тирәсендәге Көньяк Америк буларак, без барыбыз да. Алар, кызык разговаривают һәм держатся бездән подальше ».
  
  
  «Сөйлә миңа күбрәк турында зур кеше».
  
  
  «Ул босс, бу да", дип беләм. Ул күренә грубым, - ди түбән тавыш белән. Җилкәсенә зур, ничек бар елы ќитте узган дœшђмбедђ ».
  
  
  Аны взглянул бу Хоука.
  
  
  «Бу тасвирламасы туры килә, Федор Городину», - диде ул.
  
  
  Аның диде Эскобару: «Кем дә булса, тагын приказывает?»
  
  
  «Бер кеше, аны ике тапкыр гына күрәм. Худой, зловещий, седые чәч. Ул бердәнбер, кем аңа кайчан-йә әле, отдавая боерыклар здоровяку.
  
  
  Аны кабат повернулся к Хоуку. «Жизов?»
  
  
  Ул кивнул.
  
  
  Аның засунул куллары ирек бирмәячәк һәм әкрен генә минем янга килеп, янына ерак стонать. Аннары аны кайта һәм янә торып басты алдында моряком. Аның смотрела эму күзләренә, әлегә ул отвел караш.
  
  
  «Хуан, - диде аңа эму, - син, мөгаен, дип ишеттем кушма штатларына гадел белән мөрәҗәгать итәләр преступниками дип, сиңа куркырга кирәкми начар итү. Әмма биредә бөтенләй башка вәзгыять, Хуан. Вакыт юк-сабырлык. Әгәр сез лжете безгә, аңа шәхсән позабочусь шул өчен, хәтта, әгәр сез исән, сез иде бесполезны өчен сеньорит. Син мине аңлыйсың, Хуан?
  
  
  "Әйе, сеньор!" - дип кырт кисә ул. Выпуклые күзләре подсказали миңа ул таныш дип мин түгел, шучу. «Исеменнән минем әниләр аны дим дөреслекне! Тагын да бар иде, алты кеше, аның нигезендә алар шулай ук ярдәм чемоданы. Kuda oni ih ала, аны белмим. Минем эш иде Кливленд. Болар барысы да, мин беләм, сеньор, ышаныгыз миңа.
  
  
  Аның башкарды. Аны, кивнул Хоуку, һәм ул үз янына чакырып ала Эскобара.
  
  
  «Мин, минем, сез эшләнә корабль һәм бу яңа хуҗалары», - диде мин, без втроем ялгыз кала.
  
  
  "Әйе. Гавиота - бу венесуэльский аларның булачак орфографической грамоталылыгын. Элеккеге хуҗаларына иде түләнгән зур сумма наличными нче кеше ул, дип тәкъдим итә компаниясенә Halcyon Cruises. Бу, әлбәттә, фальшивка.
  
  
  Заговорила Рона. «Алмассызмы сез захватить корабль һәм допросить командасын? Бел, кайдан эшкә бомбаны? »
  
  
  «Без алыр идек», - дип белдерде Хоук. «Тик без түгел, була алыр иде, дип ышана Городин булачак бортында, һәм, калса, Жизов диярлек килеп чыкмый. Хәтта әгәр дә без белдек, анда ясала бомбаны, һәм анда саклана спусковое урнаштыру, имеш-мимешләр турында захвате корабы үсеп иде ih иртәрәк без. Ә аннары алар ала взорвать бомбаны инде, заложенные бу ходай белә, нинди шәһәрләрдә. Юк, бу упражнение булырга тиеш сдержанным, тавышы ни өчен аны отель өчен син Нигы бар иде биредә.
  
  
  «Миңа кызык булды, сез придете моңа кадәр», - диде мин. «Башка обид, Рон, әмма мин күнеккән эшләргә бер».
  
  
  «Бу юлы алай булмады», - диде Хоук. «Безнең беренче адым - утыртырга кемне дә булса бортына круизного лайнера. Ә ялгыз ир-ат җәлеп итәчәк артык күп игътибар ».
  
  
  "Ни өчен?" Аны дип сорады.
  
  
  «Шулай килеп чыкты инде«, дип Гавиота »специальләшә...» - монда карт дип саный янә прочистить тамакны, - «... круизах яңа өйләнешүчеләр өчен».
  
  
  Рона Фольстедт башлады улыбаться, әмма тиз протрезвела башлагач, Хоук ташладым бу нах, берсе сие кырыс карашларын, Яңа Англия.
  
  
  Ул әйтте: «Мин договорился Комиссия белән атом энергиясе өчен мисс Фольстедт иде итеп бу AX вакытта бу гадәттән тыш хәл. Мин түгел, дип уйлыйм, әгәр аның сорады сезне уйнарга роле, яшьләр, сез артык нык киңәйтте иде үз актерские талантлар.
  
  
  «Минемчә, без моны ерып чыгарбыз», - диде мин невозмутимым төре.
  
  
  «Әлегә ул хезмәт вазыйфаларын башкарганда», - дип өстәде Рона, подмигнув миңа Хоук түгел карадым.
  
  
  «Мин белә идем, дип әйтә алам исәп тота сезнең хезмәттәшлек, - коры диде Хоук. «Сез присоединитесь к круизу иртәгә а н т и г. Судно Gaviota булачак керергә берничә портлары Кариб күлмәк, проплывет аша Панамский каналы һәм күтәрелер буенча өскә таба западному побережью Мексика белән тукталышы кытайның урумчи шәһәрендә Лос-Анджелес. Ләкин сез түгел, наркополицейскийлар оператив базасы да отключили аның вакытка килгәч, корабль прибудет бу Панаму булса,
  
  
  
  
  
  
  булачак артык соң. Чөнки аша сигез көн планлаштырыла взорвать бомбу Нью-Йоркта ».
  
  
  «Кыска, баллы ай», - дип шәрехләде аны.
  
  
  Хоук та, әйтерсең, аның берни әйтә идем. Экскурсия торак пункты россия - ачыкларга, анда кладут чемоданы-бомбаны бу корабль, һәм кайтырга источнику. Анда сез табарга тиеш Антон Жизова һәм, мөгаен, Нокса Варнова. Ул чакта сез үзеннән. Аның булырмын күрсәтергә сезгә бөтен возможную ярдәме белән максат, әмма теләсә нинди крупномасштабная операция мөмкин түгел ».
  
  
  Без Роной чыкты аша кабинеты карт һәм бер диспетчерыннан спустились Үзәгенә идарәсенең документлар. Анда безгә бирделәр, барлык документлар һәм фотосурәтләр, алар безгә понадобятся өчен бирергә үзләрен өчен мистера һәм миссис Николас Хантер.
  
  
  Без покидали штаб-фатирында AX, Рона уйнады , действуя өчен бөтен дөнья, ничек булачак кәләш.
  
  
  «Түгел уйлыйсыз микән сез, - застенчиво диде ул, - дип, чөнки безнең« никах »рәсми рәвештә да башлана иртәгә кадәр, без калырга тиеш, бүген ике төрле бүлмәләрендә?»
  
  
  «Әйбәт идея», - диде мин, поймав такси. «Мин чыгарга тиеш бүген шактый соң, мин теләмәс идем уяту, сине, син войдешь».
  
  
  "Әйе әйә да?" - дип сорап куйды ул авыр нәтиҗәләргә сарказмом. "Аны ничек исемле?"
  
  
  «Әйдә, җаным, син булмаса пожалела, мин наслаждаюсь узган төнлә холостяка».
  
  
  Без мондый уенны шул җыемнар һәм Рона отодвинулась миннән шулкадәр ерак, никадәр мөмкинлек бирмәде сиденье. Сложив, кулларын сжав колени, ул сидела, хмурясь, бу тәрәзә.
  
  
  Аңа позволил әй дуться полдюжины кварталлар, аннары уступил. «Әгәр дә сиңа җиңелрәк булачак, аны булам, бүген кич штаб-фатирында AX һәм эшләрмен дурного күзләре».
  
  
  Ул повернулась һәм књрсђтте миңа үз нордическими голубыми күзлегеннән. "Иң делле?" - дип сорады ул тавыш белән кечкенә кызлары гына исән кала.
  
  
  «Хокук», - диде мин. «Мин каршы түгел смешивать бизнес һәм күңел ачу башлагач, берсе икенчесенә комачауламый. Әмма бүген барысы да булырга тиеш-эшләре. Аның телим сөйләү оборудова барлык, бар, турында Антоне Жизове, Федоре Городине һәм Ноксе Варнове ».
  
  
  Рона протянула кулын йомшак вә куя кулын миңа бу всякому племени. «Миңа бик кызганыч, Нигы. Аның да отель показаться ребячливой.
  
  
  Аның, дип әй. "Түгел иде, башка юллары".
  
  
  Аннары ул скользнула янымда, һәм ул наклонился өчен нежно поцеловать аны.
  
  
  Җиденче башлыгы
  
  
  Бу түбәндәгеләрне утро берничә сәгатькә килеп җиткәнче «Гавиоты» безнең извлекли а н т и г зафрахтованный самолет. Сент-Джонс, башкалада кечкенә утрау, элеккечә үк, бик британия әлеге үзәк өлешләрендә шәһәр. Әмма ничек кенә сез попадаете үз туганнары кварталлар, сез начинаете ишетергә йомшак музыкаль тел калипсо һәм күрергә матур костюмнар, алар кешеләр йөртә торган өчен түгел җитештерергә тәэсир калдырган туристлар, ә, чөнки аларга ошый төстә.
  
  
  Турагент кунакханәдә Queen's ашыкмый сатарга безгә билетлар круиз буенча Гавиоте.
  
  
  «Сез инде керттерде беренче өлеше рейс, - диде ул, - һәм миңа барыбер туры киләчәк взимать сездән тулы бәясен».
  
  
  «Син думаешь, кадерлем?» - дип сорадым, аны ничек үтәгәннән соң прецизионной геометрия детале.
  
  
  Рона хисле рәвештә яза үткәрде теле буенча губам. Аның, ышана алабыз булмый, барлык, дип калачак нче рейс.
  
  
  Аңа подмигнул туристическому агентка. «Сез күрерсез, бу ничек була».
  
  
  Белән некоторой неохотой ул выписал бер-ике билет өчен мистера һәм миссис Хантер. Белән берничә меньшей неохотой алды ул минем акча.
  
  
  Без Роной бераз погуляли тирәсендә, осматривая витрина " һәм держась өчен куллар, уйнарга парлар-очракка, әгәр кем дә булса безне оглянет. Иң делле, бу бөтенләй кыен.
  
  
  Бераздан без спустились к докам, өчен, саен, кебек керә «Гавиота». Ул иде гладкой һәм ак белән быстрым төре силуэтом, бәлки, озынлыгы кимендә биш йөз футов. Ул кайчан двигалась к глубоководному причалу, бәхетле пассажирлары медового ай сизелерлек юк.
  
  
  Изолированная пар шунда, анда да, елмаеп смотрела аша поручни, әмма корабль кебек, көймә белән күпкә меньшим саны пассажирлар караганда эго сыйдырышлыгы. Күрәсең, яңа хуҗалары да бик нык продвигали үз продукты, дигән иде аңлашыла исәпкә алып, башка предприятиеләр, алар аларда иде.
  
  
  Аның наблюдал өчен берничә пассажир һәм экипаж әгъзалары, покинувшими корабль һәм минималь вакытлы погрузкой түгел, күрдем берни дә подозрительного һәм танышларын зат сүзләренә Караганда, Хуана Эскобара зур өлеше команданың выглядела мөгаен, бу славянскую караганда, латинскую.
  
  
  Без Роной шундый уен һәм тапкан казначея. Бөтенләй башка дәрте күрсәтте ул безгә, безнең каюту, внешнюю бүлмәгә бер палубу түбәнрәк Променад. Ул скудно обставлен: урындык, диван, кечкенә урындык, коммода һәм ике односпальные түшәк. Соңгы тоелды необычным өчен круиз өчен парлар, тик тиздән без Роной таптылар, чөнки алар җиңел передвигаются бергә роликларда. Шактый салкын святый давала люминесцентная лампасы сәгатенә өстендә зеркалом комода. Аның раздвинула пәрдә һәм впустила бу иллюминатор җылы карибский кояшлы брылев.
  
  
  Рона подошла һәм встала янымда. Ул, диде,
  
  
  «Ярар, булса, син отель хәзер эшләргә, кыйммәтле муженек?»
  
  
  «Миңа кирәк түгел, әйтергә сезгә, - дип телим эшләргә. Әмма башта без ясыйбыз буенча сәяхәт итте кораблю. Хәтерлисеңме, нишлисең рәхәтләнеп?
  
  
  «О, әйбәт", - диде ул. «Тик әгәр дә бу баллы ай да оживит, бик тиздән, аның алам сарыф кайтып әнигә».
  
  
  Аны бәрде ee матур округлую задницу һәм аның вытолкнул
  
  
  
  
  
  
  бу палубу. Берничә сәгатьтән без гуляли буенча палубам, осматривая барлар, спорт залы, ашханә, театр, карточную бүлмә һәм сувенирлар кибете. Җитмәү башка пассажирлар иде жуткой. Пар медового ай, алар белән без очрашып, казались артык увлеченными башка беребез өчен заметить, көймә, алар белән кем дә булса тагын яки юк. Немногочисленные экипаж әгъзалары, алар без каршы алдылар, бик мәшгульләр үз бурычлары һәм, киресенчә, дип, үзен безне невидимыми.
  
  
  Этнеž көне без просидели бу смотровом залында, потягивая берничә фруктовых эчемлекләр белән ромом, яшерен генә экрандагы өчен кешеләргә бортына менде, һәм бәяләп, ih багаж.
  
  
  Җитү белән сумерек бортына түгел заходил беркем дә, отдаленно похожий өчен Федор Городина яки Антон Жизова, һәм бернинди странных чемоданов кулында возвращающихся пассажирлар яки экипажы әгъзаларын түгел появлялось. Ул арада сладкий ромовый эчемлек неприятно плескался минем желудке.
  
  
  Кайчан белән Атлантик океан каршыга нависла темнота, «Гавиота» бирде берничә гудков өчен чакыртырга бортына бродячих пассажирлар һәм без приготовились к отплытию. Барабанный оркестры буенча җирле булды напевал безгә серенаду, кайчан корабль отходил нче причала.
  
  
  Без поужинали якын заброшенной ашханә, аннары карап чыктылар палубу һәм кайттылар безнең каюту. За дверью Рона повернулась өчен ел саен мине, аны обнял ee һәм поцеловал. Барысы да башланды гади дружеского поцелуя аннары ужина. Тик соңыннан аны тойдым, ничек кончик, аны тел белән генә, якын застенчиво кагылды минем губернасында, һәм минем леп предчувствие«, дип, баллы ай» булмас шарадой. Минем күбрәк предчувствие башлагач, аны сеңелем ручонка проскользнула астында резинку минем брюк һәм игриво потянулась аска таба, көтмичә, нежной ласки, обещавшей озын төн эротической акробатики.
  
  
  Ул отступила элек, двигаясь белән чувственностью, присущей барлык хатын-кызларга, әмма нәтиҗәле используемой бары тик кайбер, сняла белән үзен кияләр. Ул тиресен бу акрын - нче беренче пуговицы блузки ахыргача пожатия бедер, от аның трусики соскользнули идәнгә, обнажив загорелую, бархатистую тирене. Ике тар ак полоски кордон очерчивали контур бикини үткәргән ул носила вакытында кабул кояш ванн. Ак чикләре обрамляли пушисто-йомшак өчпочмак, ул иде гына тљскђ темнее аның якты истәлеге баш.
  
  
  Вакытында безнең безумных дәресләр мәхәббәт турында бу йорт Малибу миндә түгел иде, реаль шанс бәяләргә невероятное гәүдәсен Ронаса. Худощавая борзая, аның ул, киресенчә, обладала киемдә, обманывала. Хәер, беркайда да анда түгел иде безгә грамм лишней, әмма кискен углов да түгел иде.
  
  
  Ул позировала китергәнегез, наслаждаясь минем восхищением. "Син уйламыйсың да, мин артык худая?" - диде ул, аның йөзендә түгел иде безгә малейшего шик юк.
  
  
  Аның погладил подбородок һәм попытался күрсәтмәләренә тәнкыйть белән карады карарга: «Ярар, хәзер, сез упомянули бу хакта...»
  
  
  Ул йомшак вә коснулась минем губернасында пальцами. «Мин аңлыйм хәбәр. Вакыт миңа ташлап, рыбалку өчен алкышларга күмде ".
  
  
  Аның обнял ee өчен талия һәм притянул үзенә, поцеловал йомшак бугорок аның тормышында.
  
  
  Рона прижалась миңа, выдавшего хнычущие тавышлары удовольствия, әлегә аның исследовал ee тормыш үз телендә буенча медленному керә торган, даими опускающемуся.
  
  
  Аның отпустил аны, һәм ул кимеген мине, дико сезгә во рту. Аның күтәрде аны кулына отнес к түшәк. Анда мин җайлап опустил аны атласное покрывало.
  
  
  Рона схватила нижнюю губу зубами һәм жадными күзлегеннән наблюдала, ничек ул выскользнул аша кием.
  
  
  Бу дөрес, без түгел иде темалар беззаботными молодоженами, алар притворялись. Тик мин шиклђнђм, - безнең теләсә нинди законлы парлар яшь парлар кайчан булса иде, артык полноценная брачная ночь, күбрәк бездә. Ясаганчы, без, ниһаять, заснули, беренче соры таң нурлары сүнү осветили көнчыгыш горизонт.
  
  
  8
  
  
  Ул вакытка, ничек «Гавиота» керде Мартинику, без идек инде басканнар, оделись һәм яхшы позавтракали. Рона отель чакырды матур бутик яр буенда Форт-де-Франс, тик мин дип, әй, нәрсә тиеш, мин калырга, анда аның алам күзәтергә, кем һәм ни күтәрелми калмый бортына. Аның отослал аның бер, әмма ул кайтты азрак аша сәгате, сказав, менә дә күңелле.
  
  
  Билгеле булганча, аны алыр иде сарыф аның белән, карамастан, ул яраткан карарга шундый ук. Без уздырдык, дүрт сәгать Мартинике дәвамында алар берничә парлар чыкты яры һәм кайттылар белән мохнатыми соломенными шляпами һәм сүз уңаенда хламом тирәсендә сувенир кибетләре. Экипаж буенча љлешендђ каласың бортында. Бернинди шикле чемоданов түгел иде. Бернинди авыр, медвежьих рус. Бернинди худых россиялеләрнең белән седыми волосами.
  
  
  Ул төнлә белән без Роной янә карап чыктылар прогулочную мәйданчыгы. Активлык бортында «Гавиоты», гадәттәгечә, бик минималь. Без иртә удалились бу үз каюту, анда гамәлгә шактый ускорилось.
  
  
  Киләсе безнең тукталышы кытайның урумчи шәһәрендә булды Ла-Гуайра, диңгез порты Каракаса. Чөнки Гавиота иде зарегистрирована, Венесуэлада, аны өметләнгәнен, - дип, нидер ашырылырга мөмкин бу блестящей башкаласында бу ил.
  
  
  Аны янә иде разочарован.
  
  
  Ул төнне аның башлады борчылу турында безнең миссия булмаса да, признавался үз сомнениях Роне. Ахыр чиктә, бездә түгел иде веских нигез, дип уйларга Жизов һәм эго командасы моңарчы отар барлык чемоданы-бомбаны өчен сәгать ярым акча тњлђгђн.
  
  
  
  
  
  
  Яки шәһәр Америк булырга мөмкин инде заминированы әзер взорваться бу ядерном облаке, ничек гына булачак нажата кнопка нинди дә булса билгесез урында. Әгәр Хуан Эскобар диде дөреслекне, һәрхәлдә, алты тулы исеме җибәрелде белән экипаж әгъзалары Гавиоты. Ни дәрәҗәдә без белгђн булырга мөмкин, һәм башка ысуллары ih тарату.
  
  
  Һәм әле аша биш көн тиеш иде взорваться беренче бомба Нью-Йоркта. Исәпкә алып неуверенное, кәеф-америка җәмәгатьчелеге бу көннәрдә, разрушение безнең иң зур шәһәр булырга мөмкин бөтен, ни кирәк башларга шумные сөйләшүләр. Әлбәттә, андый кешеләр белән ничек Антон Жизов, сөйләшүләр дә алып барыла.
  
  
  Бездә булган ике генә сайлау - капитуляция яки кыйнаш башлана. Мөгаен, аннары зур булмаган демократик дебатов хөкүмәте а сражаться. Тик бу булыр иде, кызык бит видимого дошманның түгел иде. Скрытые бомбаны, срабатывающие буенча радиосигналам тирәсендә неизвестного урыннарда түгел, татарстаннан видимой максатлары. Кайчан башыннан икенче һәм өченче шәһәр взорвутся, ихтыяр кешеләрне көрәшкә юкка чыгарга мөмкин. Хәтта әгәр дә бу булмады, разрушение, илнең эре шәһәрләре ны булыр иде, кешеләрне көч сопротивляться.
  
  
  Шулай булгач, Гавиота иде безнең бердәнбер уен. Бдительный таможенник, задержавший Хуана Эскобара тәкъдим итте безгә крохотную брешь бу броне күренде. Минем эш заключалась шул, өчен, аша узарга кирәк бу щель һәм нанести үлем удар керткәнче ул успеет нанести удар.
  
  
  Тагын биш көннән.
  
  
  Ул төнне безнең дәресләргә мәхәббәт турында җитми, элеккеге спонтанности, һәрхәлдә, минем яктан. Әлбәттә, Рона якланган, дип, нидер алай түгел.
  
  
  «Ни бар, Нигы? Сез беспокоитесь турында миссия? »
  
  
  «Без инде " тиеш иде күрергә ниндидер гамәлләре», - диде мин. «Иртәгә без выезжаем бу Кюрасао, әгәр анда бернәрсә дә үсә, бездә проблемалар».
  
  
  «Сез булыр иде предпочли өчен аны күченә үз яртысын түшәк һәм позволил сезгә поспать?» - җитди диде ул.
  
  
  Аның схватил ee һәм прижал, үзенә аның обнаженное гәүдәсен. «Сеңелем, әгәр бездә булачак, нибары биш көн барып, ничек тынычлык башлый взрываться, аны тапкан үткәрергә, мөмкин кадәр азрак шулар тирәсендә во сне».
  
  
  Белән легким мурлыканьем удовольствия Рона, обхватила минем аяклар үз аяклары белән. Һәм күпмедер вакыт мин уйламадым турында атом-төш бомбах рәвешендә чемоданов, ул уйламадым турында мертвой баш.
  
  
  Бу Кюрасао бортында «Гавиоты» барлыкка килде Федор Городин. Аңа иде гульфия күрергә хмурого, широкоплечого рус, дигән иде поцеловать аның. Кюрасао - бу халыкара ирекле порт белән бү-юньдә иң яхшы кибет Карибах. Пассажирларның күпчелеге покинули корабль иртән сорады файдалы покупок, һәм, килгәч, алар кайтып берничек тә башлагач, күрсәткечләрне тикшереп тору, аларга булып чыкты дородный Городин, тщетно пытающийся бу костюме Палм-Довольный, чиста типичным круизным пассажиром, бу ни иде безгә. . Аны берьюлы диде эго һәм тотты эго кырга ягыннан, әлегә ул сикергәли төре, әйтерсең бродит буенча палубе, керткәнче прокрасться бу каюту офицер.
  
  
  Аны иде бераз разочарован булуы ул гына да түгел, алды үзе белән бортына бер тирәли чемоданов белән бомбой. Ләкин, чөнки Кюрасао булып тора тарихи штаб-фатиры контрабандистов, минем леп шик, бу вакытта килде. Әгәр бер буенча тулы исеме барлыкка килде, аны алыр иде дђ аны отследить, бу шактый упростило булыр иде, минем эшне. Әгәр юк икән, мин һәрвакыт алмыйм прижать Городина.
  
  
  Белгәч, нинди каюте поселился здоровяк, аның кушылды Роне бу барре бу күзәтү, бүлмәдә.
  
  
  «Городин бортында», - диде аның әй.
  
  
  Аның зәңгәр күзләре да киңәйде нче дулкынлануларын бетереп. «Турында, Нигы, димәк, син сможешь отследить бомбаны аның аша».
  
  
  «Бу яки удар миңа череп. Чөнки әлегә кадәр хорек иде провал ".
  
  
  Аны күргәч, кыскача обиженный караш һәм алдым ee кулын. «Түгел, поймите дөрес түгел. Нинди дә булса мәгънәдә иде бу өч иң яхшы көн, минем тормыш. Ләкин эш, иң беренче чиратта, мөмкин булмаса, аерым преувеличения, дип әйтергә бөтен проклятый тынычлык абыем җилкәсенә төшә ».
  
  
  «Мин беләм, кадерле», - диде ул. «Мин теләмәгән булырга эгоистом».
  
  
  «Кайчан бу тәмамлана, без алачакбыз алырга зур булмаган ялга китте», - диде мин. «Булыр иде яхшы гына забраться шул постель, әгәр дә безгә дә кушылды Жизов, Городин һәм Нокс Вамов».
  
  
  Рон изумленно књрсђтте бу нах. "Мин тиеш бу ышанырга!" Аннары ул, диде миңа, һәм барысы да яңадан яхшы булды.
  
  
  "Нәрсә син планируешь белән шөгыльләнергә?" дип сорады ул.
  
  
  «Молитесь өчен бер тирәли чемоданов белән бомбами китергђннђр бортына өчен аны иде въехать. Югыйсә, миңа туры киләчәк барырга Городиным. Тиз һәм сак эш итү зарур. Чөнки кайдадыр Жизов һәм Варнов көтә белән кнопкой белән шөгыльләнүче ала взорвать зур өлешен АКШ. Әгәр аның проявлю небрежность, кем дә булса бәлки, послать аларга хәбәр, өчен түгел көтәбез соң крайний вакыты ».
  
  
  «Мин нәрсә эшли алам Нигы?»
  
  
  «Телефоныннан ераграк тор юллар», - дип кырт кисә аның, аннары смягчился. «Рона, шул вакыттан алып, барысы да булырга мөмкин безумным һәм кеше һәлак. Аның обучены шул гамәлләргә, ә сез юк. Аның телим сез кайтты безнең каюту һәм заперлись анда. Түгел, открывайте ишек, әлегә мин күрсәтермен сезгә сигнал.
  
  
  «Яхшы», - надула ул.
  
  
  Аны җибәрдем Рону юлга. Ул бик яхшы компаниясе. Һәм файдалы. Ләкин бу этапта операциясе.
  
  
  Аның кайтты палубу өчен яхшырак күрергә бу мәктәпкә охшаган. Җитү белән темноты без приготовились к отплытию, һәм безгә бер чемодана бортына да күтәрде. Без бардылар буенча гавани Виллемстада
  
  
  
  
  
  
  проплыв качающийся понтонный күпер дип атаганнар Королевой Эммадан, һәм мин булдым, чөнки миңа туры киләчәк каршы әфәндегә Городину. Соңыннан ишетте аны эшләтеп җибәрелде.
  
  
  Бу булды тиз катеры тапшырылды белән сдвоенным подвесным двигатель башка огней. Ул подтянулся, кемдер сбросил аңа канат. Приземистый лысый ир-ат өчен катере кебек, отдавал боерыклар. Эго кешеләр күтәрде кара прямоугольный предметы на палубу. Бу чемодан иде, һәм аның рассчитывал, чөнки бу нәкъ шулай бит, ничек бар Хуана Эскобара.
  
  
  Кайчан башкарган күтәрелә башлады, аны двинулся бу корму буенда поручня өчен, ел саен, кем поднимает. Бу иде минем тагын бер Федор Городин, әле одетый бу костюм-туңдырма, һәм ул җитәкчелек иткән парочкой нелатинских әгъзалары ih төркеме. Сунув кулы астында хвост рубашки, вытащил аның Вильгельмину тирәсендә кобуры на поясе. Сжимая үз кулымда танышы «Люгер», аны ясаган адым Городину һәм эго дусларга.
  
  
  Бер адым - болар барысы да, миңа насыйп булды. Нәрсә ударилось миңа затылок, палуба качнулась һәм ударила мине гигантским һәр. Минем баштан шунда ук туды всплеск тавыш, ул, киресенчә, рассосался кире аша минем череп, кайчан да булды тихим һәм черным.
  
  
  Башлыгы Тугыз
  
  
  Ничек кенә сәер тоелмасын, башта аны гына осознавал, дип чесался нос. Аның попытался потянуться һәм почесать эго, тик куллар гына двигались. Аның күзләрен ачты. Ул чакта аны осознал үз башына. Иде больно кебек бер зур зуба, кайчан нерв астына эләккән дуновение салкын һава пробасы. Аны кабат закрыл глаза һәм акрын гына ачты ih. Авырту да узды, әмма минем окружение булды үзәгендә булганлыктан.
  
  
  Аның лежал аркада бу узкой койке кечкенә генә эчке каюте. Аны күреп, бу минем аякларым иде бәйле берничә витками липкой тасмалар таратканнар. Минем куллар иде скрещены бу запястьях за спиной; алар шулай ук склеены бергә. На койке, киресенчә, мине сидела Рона Фольстедт бу яркой полосатой блузке һәм киң брюках. Ee куллары һәм аяклары шулай ук заклеены скотчем.
  
  
  «Күреп сөенәм, сез янә безнең белән, мистер Картер», - прорычал авыр тавышы кайдандыр тирәсендә передней өлешендә хижины. Аның белән усилием повернул башын ягына тавыш. Федор Городин развалился бу виниловом кресле, выдвинутом лицом ике койкам. «Мин түгел, дип уйлыйм бар мәгънәсе атарга сезне мистером Хантером», - дип дәвам итте ул. «Бу маскарад бәйрәме тәмамланды диярлек кырдык башланды».
  
  
  Алдында дверью каюты бу складном металлическом билеты откан янында карточным столиком сидел яшь кеше белән сак зачесанными каштановыми волосами. Аңа билгеле Люгер, ул тотты юнәлдерелгән минем Вильгельмину. Аның сдвинул куллары өлешенә дюйма, һәм ул канәгать түгел булмауга басым, анда булырга тиеш, кан басымы. Стилета түгел иде. Аны күреп, ничек ул лежал өчен поясом Городина.
  
  
  - Әйе, Картер, - прорычал Городин, - синең корал бездә. Һәм сезнең ... "хатын-кыз". Бәлки, сез безнең белән сөйләшергә хәзер.
  
  
  «Мин дә күзәтеп барам синең», - диде үзем кебек иске көллиятендә. «Минем исемем Николас Хантер».
  
  
  Городин повернулся к яшь буенча математика һәм рявкнул: «Борис, бир миңа-карта». Ул выхватил тирәсендә кулы Борис карточкасы зурлыгында биш, җиде, һәм шталь укырга вслух. «Нигы Картер, агент AX N3. Рейтинг: Killmaster. Алдында отчет ясау Дэвид Хоуком, Вашингтон, Колумбия округы, директоры AX. «Түгел уйлыйсыз микән сез, бу кешеләр белә сезне буенча репутации. Картер? Кайчан сезнең дустым мисс Фольстедт шалтыратты бу AX, без, белсеннәр дип, алар җибәрдек агенты. Мөмкин булса, безнең иптәшләр Лос-Анджелес белсеннәр сезне, алар булыр идек артык осторожны үз преследовании.
  
  
  «Гына түгел, твоя репутация дә синең зат билгеле кайбер тирәбездә, кемгә без, әгәр күчермәләре синең фоторәсемнәр, Картер. Капитан таныдым сезне, сез күтәрелделәр бортына белән хатын-кыз бу а н т и г. Ул хәбәр иткәнчә, мин бу хакта радиодан, һәм алар белән хорька өчен сезнең күзәтә. Аны кайчан, бортына менде, без хәзербез, сез тиздән эшләрсез үз барышын, һәм әзер иде сезгә ».
  
  
  «Яхшы, Городин, - диде мин, тапкырларына аша уеннары - сиңа нәрсә кирәк?»
  
  
  «Син дә беләсең, минем исеме, аның күрәм. Нишлисең, бу сөйләшергә кирәк булган көтәргә. Аны күрәсем, бик гади. Беренчедән, аны, телим, сез сөйләгәннәр миңа да, сез беләсезме, һәм подозреваете турында безнең операцияләрендә катнашу. Минем, сез алды исемен Гавиота нче Хуана Эскобара. Без күрдек, эго забрали бу Форт-Лодердейле.
  
  
  Аны тиз подсчитал, дип, бернәрсә дә тирәсендәге моннан тыш, без белсеннәр да була алыр иде көтелмәгән хәл булмасын өчен Городина, шуңа күрә аны выставлял эму бу файдаланып, икенче бер өлеше үзенең акыл өчен, эзләргә чыгуы.
  
  
  «Без беләбез, Антон Жизов җитәкли сезнең шоу, - диде мин. «Бу ап-ачык иде, чөнки ул кул куйган телеграмма турында выкупе. Без беләбез, нинди бомбаны сез используете, сез ничек доставляете ih бу шәһәр. Без подозреваем, дип ih сезнең өчен ясый галим буенча исемендәге Нокс Варнов. Бу ул."
  
  
  «Бик яхшы», - диде Городин. «Бу ревматизма бу простую өлеше. Хәзер аның телим сез сөйләделәр миңа турында AX. Әлбәттә, аннан, моннан, ничек без алыйк үз өстенә идарә итү, оештыру да ия булачак бернинди әһәмияткә ия, әмма барыбер бу упростит хәлне, әгәр дә без таныш, аның белән операциями. Сез башлау белән кылган атагыз миңа физиологически агентлар ».
  
  
  Аңа берни дә түгел, - диде. Минем гол пульсировала. Аның маташа уйларга.
  
  
  «Картер, миндә юк, сабырлык уеннарга», - рявкнул Городин, бөтен видимость мәзәкләр юкка чыкты. «Мин алам мәҗбүр итә, сезне сөйләшергә, - мин алам мәҗбүр итә сөйләргә теләсә кайсы ирне, - әмма, бәлки, булыр иде тизрәк алырга
  
  
  
  
  
  
  ih нче хатын-кызлар ».
  
  
  «Ул берни белми турында AX», - диде тиз идем. «Бу разовое бирем өчен нах».
  
  
  Городин вскочил белән урындык, һәм алга китте белән удивительной өчен эре кеше тизлек. Тыльной читләтеп волосатой куллар ул хлестнул мине во рту. Аның тәмен тойдым кан.
  
  
  «Тынлык», - дип боерды ул. - «Мин аны закончу белән хатын-кыз, синдә тагын бер шанс сөйләшергә».
  
  
  Кайчан неповоротливый рус теле отвернулся от минем басты өстендә Роной, минем затуманенный болью баш миен дип искә төшерде пояс трюков, алар Стюарт шулай горурлана бу «Спецэффектах». Тегесе, ул взорвался кулында начар егет, ул үз янына чакырып ала эго сезнең өчен өйрәнергә чиреннән фальшивую пряжку. Ни өчен тапмаган Городина? Аның посмотрел аска таба һәм күрдем ревматизма. Минем спорт рубашка закрывала аның.
  
  
  Аның попытался поернуться на койке өчен обнажить пояс. Яшь Борис, сидевший көнне, жестом күрсәтте миңа дулом люгера өчен аның лежал тыныч. Хәтта, әгәр аны алмас обнажить пояс, ә Городин аңа эләкте, без Роной барыбер иде надежное белән бәйле ружьем, прикрывающим безнең кораблем белән чиреннән враждебными экипаж әгъзалары. Аның лежал неподвижно, бу мыслях табарга омтылып, ул альтернативу.
  
  
  Городин посмотрел ачылган зат Ронасу. Белән үзенең урыннарны аны иде күрергә, дип, аның зәңгәр күзләре киң иде раскрыты һәм испуганы, әмма ул калды контрольдә тота.
  
  
  «Хәзер сезнең чират, мисс Фольстедт, - диде ул. - сөйләү миңа турында AX».
  
  
  «Нәрсә диде Нигы, дөрес, - диде тыныч кына Рона. «Мин берни дә белмим турында AX».
  
  
  «Иртәме-соңмы ачулануыңнан миңа килгәндә, мин белергә телим», - диде Городин. «Нәрсә син, умнее, тизрђк заговоришь». Сказав бу, рус теле протянул кулын схватил блузку Роны, просунув үз калын бармак арасында пуговиц. Ул рассмеялся дернул, һәм блузку сорвалась калдырып эму горсть хрупкого материал.
  
  
  Күз алдында предстала күкрәгенә Роны: югары өлеше генә загорелая, һәм округлая түбән өлеше - ак, чөнки ул түгел иде скрыта лифом берсе бикини.
  
  
  Городин повернулся к Борис шул ишеклђр артында œтте. «Син бу турыда думаешь, минем малай? Түгел, мондый зур, ничек, кайбер, әмма ныклы фикере һәм тулы.
  
  
  Борис кыскача кивнул, әмма эго күз алдында күренеп неодобрение гамәлләр Городина.
  
  
  - Һәм ощупь күңелгә ятышлы, - диде Городин вакытында зур куллары буенча күкрәгенә Роны. «Ни кызганыч, безнең вакыт юк ниндидер ләззәт башланганчы сорау алу. Бәлки соңрак булачак вакытта моның өчен, ә, әгәр дә ханым ответит дөрес.
  
  
  Аны иде күрергә, ничек двигались мускулы кулында зур кеше, ул чакта башлады сжимать күкрәк кызлар.
  
  
  «Без башлыйбыз тагын», - диде ул. «Сез атагыз миңа исемнәре, барлык, кемне сез беләсезме белән бәйле AX».
  
  
  Рона ахнула, кайчан Городин сжал аның күкрәгенә, ничек спелые квадрат бүләк, үз массивными куллары. "Белмим, башка кешеләрнең AX!" воскликнула ул.
  
  
  Городин выпрямился калдырып кызыл эзләр нче бармак шул урында, кайда ул тотты Рону. Ул үкенеч покачал аягы һәм повернулся ко миңа. «Сезнең дустым да булачак упрямой. Күрәсең, миңа туры киләчәк причинить авырту бер тирәли сезне, һәм мин уйлыйм, миңа күбрәк ошады иде причинить әй авырту ». Ул әлеге куллары буенча обнаженному животу Роны башлады расстегивать пуговицы аның брюках.
  
  
  Нәкъ менә фильм герое диде булыр иде: «Постой, түгел трогай даму! Аңа әйтәм, сез теләсәгез белергә. Бу алай түгел. Әлбәттә, аны яратты, Рону, ягъни Городина ясарга җыенган аның белән, оставило иде шрамы һәм миңа, ләкин ул бик һөнәр белгече һәм шпионский бизнес эләгә алмыйсың булсынмы Killmaster өчен AX яки, тагын бер, ике ... бераз шпионю файдасына Комиссиясе атом энергиясе буенча, әгәр дә сез әзер түгел, моны эшләп. Һәм гамђли књзлектђн, минут, алар потребуются Городину өчен уничтожить Рону Фольштедт гына белү өчен, дип, әй, нђрсђ турында тњгел эму дип әйтеп бирәчәкләр миңа күбрәк вакыт табарга чыгу өчен, аны иде биремен үтәргә. Ахыр чиктә, иң мөһим соображением булырга тиеш торак пункт, россия. Шуңа күрә аның стиснул тешләре һәм попытался зур игътибар бирергә кирәк бу планда побега.
  
  
  Костяшки бармак постучали бу ишек кабинасы.
  
  
  Городин выругался буенча-рус, кайчан ишек ачылды, һәм бледный матрос басып, пристально әнисенә карап аңа, стараясь түгел, карарга полуобнаженную блондинку на койке.
  
  
  «Радиосообщение өчен сезне, сэр», - пробормотал матрос.
  
  
  - Түгел хәзер, идиот, - прорычал Городин. «Убирайся моннан!»
  
  
  «Н-да, сэр, бу генерал Жизов. Срочное ».
  
  
  Белән досадой крякнув, Городин отвернулся от Роны.
  
  
  "Бик яхшы. Әйт генералу, мин булам анда.
  
  
  Экипаж әгъзасы менделәр отсалютовал һәм юкка чыга.
  
  
  Городин тукталды янында урындык, өчен алар сидел эго яшь ярдәмчесе. «Борис, һәрвакыт тот бу прицеле бу кешеләрне. Сакланырга Кирђк Картера.
  
  
  - Әйе, сэр, - дип җавап бирде Борис түгел колеблясь указывая миңа Вильнельминой.
  
  
  Городин чыкты һәм захлопнул артыннан ишек. Эшләп за спиной, аның пыталась подтянуть күлмәк өчен Борис күрдем пояс өчен фокусов. Шул хәрәкәттә аны күрдем кебек зур палец Борис сжимает спусковой крючок.
  
  
  «Сиңа яхшырак полежать, - диде ул. «Не сомневайтесь, мин пристрелю сезне, әгәр туры киләчәк».
  
  
  Ул булган бу төре бу. Аны безнећ белђн аралашудан туктады хәрәкәт итә.
  
  
  Рона сдержала рыдания. Аны тиз взглянул бу нах. Ул түгел иде охшаган крикунью. Борис дә посмотрел. Аны кайчан караш кимеде аның обнаженную күкрәгенә, ул выглядел кот очкыч хәл.
  
  
  
  
  
  
  Рона янә всхлипнула, выпустила сериясен жалких хныкающих звуковой, судорожно вздохнула. «Борис, - диде ул яшьле, - син позволишь аңа моны минем белән?»
  
  
  Ул чакта аны аңладым. Рона иде зур һөнәр белгече караганда, аның ү. Ул уловила прежнюю вспышку сострадания күзләрендә яшь кеше, һәм менә хәзер ул уйнаган аның белән моның белән.
  
  
  «Мин алмыйм, сезгә ярдәм итә, - диде Борис. «Сез әйтергә тиеш полковнигы булса, ул белергә тели».
  
  
  «Алмыйм», - ди Рона. «Мин берни дә белмим. Тәмуг шәфәгать минем белән ужасные әйберләр. Сез аңа охшамаган, Борис. Аны күрәм бу сиңа кешелеклелек. Зинһар, билгеләргә миңа."
  
  
  Ул бик әйбәт, чыннан да, убедительна, һәм җәзаның яртылаш.
  
  
  Борис закусил губу, әмма покачал аягы. «Мин берни белән дә алмыйм, сезгә ярдәм итә».
  
  
  Үтте драгоценные секунд. Минем иде билгеле бер физик азатлык, достаточная өчен отчаянной уен - әгәр Рона алачак отвлечь мине. Аның привлек аны игътибар, аннары тенциаль посмотрел на пачку тәмәке, лежащую бу карточном өстәлдә алдында Борис.
  
  
  Ул начар дип елмайды аңа һәм авыр вздохнула. «Мин аңлыйм, Борис, - диде ул. «Сез эшлисез өчен, көннең дип верите кебек без. Булса да, алар безгә эшләдегез, минем белән, аның беләм да булмас иде, башкача булыр иде, син булды баш ».
  
  
  Малай посмотрел на нах нәрсә белән дә булса бик нык якын к рәхмәт.
  
  
  «Мин үтенәм предавать үз убеждения», - дип дәвам итте Рона. «Әмма, алмассызмы сез ясарга бер маленькое одолжение?»
  
  
  «Әгәр алмыйм», - элементлары слышно диде Борис.
  
  
  «Керешер алдыннан бу зверь Городин эшенә керешәчәк пыткам, аның закуриваю». Әй, алды тагын бер тапкыр начар улыбнуться.
  
  
  «Бу зур булмаган ләззәт, әмма, бәлки, соңгы. Сез бирмисез лђ миңа бер? "
  
  
  Борис заколебался, аннары кивнул. "Әлбәттә." Ул күтәрде рюкзак алдына. «Бу руслар. Сез каршы? "
  
  
  Ул покачала аягы. «Тәмәке - бу-тәмәке, кайчан твои нервы таләп итә җиңеләйтү».
  
  
  «Булачак неловко», - диде ул. «Мин алмыйм œзеžнђн твои руки».
  
  
  «Зинһар, зажгите эго һәм вложите миңа авызы», - дип җавап бирде ул.
  
  
  Бу бик озак выстрел. Минем иде, нибары ике секундка калышты. Аның напрягся, свернулся.
  
  
  Борис закурил, торып басты һәм сунул пистолетын өчен пояс. Ул пересек каюту һәм сунул сигарету бу иреннәре Роны. Әлегә ул двигался, аның спустил аяклары белән койки бу палубу һәм акрын sel.
  
  
  Аның әзерләндем броситься аңа, ул чакта повернулся. Аны өметләнгәнен, ул булачак өстендә Роной, кайчагында отрывая сигарету нче ee губернасында. Ләкин, күрәсең, ул китәм кайтырга үз урыны.
  
  
  Ә хәзер ул мине күргәч, крае күзләре. Ул кискен повернулся ко миңа зат һәм схватился өчен «люгер». Тик монда минем неожиданный тәнәфес. Кайчан Борис повернулся ко миңа зат һәм отвернулся. Рона, ул приподняла колени диярлек астында подбородком, нацелила ступни шушы максат һәм көчле этәргеч ударила алар алга. Бу шулай эшләнде белән удивительной ловкостью һәм молниеносной тизлек.
  
  
  У Борис иде пистолетын бу кулымда, әмма ул өлгерми күтәрә, аны, ничек ул катапультирован миңа, потеряв равновесие, мондый көч, дип егылып аягы алга бүген минем аяк, һәм «Люгер» белән грохотом рухнул бу палубу. Таләп ителгән бөтен өлеше-секунд, књтђрњ минем обмотанные тасмасы ступни, хәзер рәвешенә әйләнгән дубиной белән икеләтә кожаной подошвой, һәм разбить алар эго череп. Беренче удар иде, һәрхәлдә, ошеломляющим, тик түбәндәге өч, бу кулланганнар последовательности, башкарылган юлы белән подпрыгивания һәм тапкырдан аска белән тулы чара минем авырлыкка, предал эго забвению.
  
  
  «Бедный Борис, - ди Рона, аннары моннан, ничек ул перепрыгнула һәм смотрела аңа өстән аска белән тошнотворным выражением зат - ул миңа якын башлады нравиться».
  
  
  Унынчы башлыгы.
  
  
  Минем иде, вакытын белдерү, рәхмәт һәм соклану удивительной ловкостью һәм быстротой Роны вакытта хакыйкать. Аны иде, бик занят осмотром тренажерлар залында өчен археологларның ахыры ни булса да безне отвесил. Әмма беренче карашка берни дә булмады острее караганда, тупой почмагына беззеркального бюросы.
  
  
  Аннары аның диде люминесцентный светильник өстендә өстәле. Әлбәттә, бу читтә досягаемости, әмма трубка алыр иде җиңел сломаться, әгәр аны иде ударить аның нәрсә дә булса. Аны иде оныта үзенең «Люгер», ул хәзер ял иткђн на палубе якын-тирәдә. Белән куллары белән, заложенными өчен спину, мин дә бик яхшы атучы; моннан тыш, выстрел җитештергән булса, артык күп тавыш та керми. Буенча бу бит шул сәбәпле аның алмады ташлап пистолетын бу брылев.
  
  
  Аның перекинул скрепленные лодыжки аша крае койки һәм селл. Эшләп пятками башка каршы берсен миңа үземне ослабить бер тирәли минем туфель шулай итеп, ул свисала белән бармак минем уң аякларым. Минем җитте вакыт кына, бер узды. Аны берничә тапкыр сак скинул аяклары белән колен, ә аннары менде һәм выпрямился iso барлык көчләрне.
  
  
  Ирекле кљнне тагын бер ботинка уртаклашкан минем аягын по спирали взмыл өскә. Киресенчә, ул акрын движется, әлегә аны карадым, ул ничек движется максатка. Пятка ботинка ударилась турында мертвую нокта люминесцентной лампалар, бу исә бер тирәсендә иң матур, кечкенә тапкырдан, алар аңа кайчан булса ишеттем.
  
  
  Каюта погрузилась бу темноту, һәм ул прыгнул буенча идђндђ шунда, кайда ишетте, ничек егыла осколки пыяла. Присев бу корточки һәм ощупью за спиной, аны тапкан тонкие осколки пыяла. Алар шактый острыми,
  
  
  
  
  
  
  әмма күп иде - артык кечкенә. Пробираясь аша осколки, аны, ниһаять, тапты, бер, шактый зур, өчен тотарга эго арасында зур һәм указательным пальцами, һәм күрдем тасманы бу минем запястьях. Кайчан, аның белән эшләгән изогнутым пыяла белән каплый башлаганнар, минем кешедә кинәт булды дымлы. Аны белә порезался, әмма минем кулларга тапшырылды артык онемели өчен хис итәргә була.
  
  
  Кайчан бу ленте һәр толщины барлыкка килгән булса да выемка, аның развелся запястья, һәм алар вырвались наружу. Дәвам итеп, эшләргә караңгыда, аның сорвал клей белән лодыжек.
  
  
  «Вуаля», - диде аның Роне. «Әйт, нәрсә дә булса алсын өчен, аңа сине таптым».
  
  
  «Мин монда», - раздался тавышы Роны тирәсендә темноты.
  
  
  Аны менде һәм двинулся бу тавыш аның тавыш, кайчан ишетә, ничек за дверью каюты кемдер царапает палубу. Аннары ачылды защелка.
  
  
  Прыгнув к переборке, аның прижался к көне. Ишек ачылды, свят раббыбыз залил өчен Городиным, ул өлешенә секунд поколебался. Бу өлешенә секундка озынрак. Аны бәрде аның эго откровенные уңга бу челюсть, отчего удар дулкыны үсеп, минем плеча.
  
  
  Аның схватил эго өчен талия, ул провисал, һәм вытащил өчен ишек. Аның сорвал стилет белән поясы Городина һәм сунул Гюго кире ножны бу предплечье. На палубе җитәрлек иде света табарга Вильгельмину, аны да үз янына чакырып ала Люгер.
  
  
  Хәзер аны минем янга килеп, к койке, анда көтеп утырдым Рона һәм сорвал тасманы белән аның запястий һәм лодыжек.
  
  
  «Пойдем», - прошипела мин, подбрасывая әй, нәрсә калды аның блузки. «Держись артта калды минем, аның тырышачакмын перебросить безнең аша крае. Бу безнең бердәнбер шанс.
  
  
  Без кергән коридор. Аның попытался сориентироваться. Һәр ахырында коридоры аны күргәнем булмады, яз узкой металлической баскычлар. Минем иде, илле илле да инде угадать, нинди юнәлеш булачак куркынычсыз хәлгә китерелде. Аның ясаган сайлаган һәм побежал к лестнице, Рона следовала өчен минем.
  
  
  Әмма мин ясаган дөрес сайлау.
  
  
  Без үсеп, подножия баскычлар, аны ишетте приближающийся тавыш авыр аяк. Аның вытащил «люгер» һәм ата шул спускавшихся ир-атлар.
  
  
  Ирекле кулы белән оттолкнул аның Рону ягына кайчан mimmo безнең пролетело ниндидер гәүдәсен һәм ударило буенча палубе. Бу булды бер тирәли славян моряков. Без ишеттек һәм топот аяк, буенча коридору өске палубе.
  
  
  Аны, развернулся һәм, следуя өчен Роной, помчался к лестнице башка ахырында коридоры. Аны иде күрергә, дип торабыз ка түбән палубе, һәм белә безгә кирәк менү ике дәрәҗәсе югарырак, иң элек, без нәрсә эшли алабыз барып перил.
  
  
  Без грохотом күтәрелделәр буенча металлическим ступеням үсеп, киләсе палубы нәкъ шул мизгелдә бер почмагына ринулась кешеләр төркеме Городина. Аның ата бу ih якка, дип замедлило ih ривненской шулкадәр өчен алдык йөгерергә буенча өскә таба киләсе лестничному пролету. Аста кемдер турында чыгарды ике гремящих ату. Пуля отлетели нче стальной переборки, без сикерде на следующую палубу читтә ih досягаемости.
  
  
  Бу фанзия булган көнне, алып баручылар зонасын коткару шлюпок. Мин түгел, дип уйлады азат итү турында бер тирәли көймә биргән, әмма анда буенда переборок саклана коткару жилеты, әгәр без идек схватить берничә буенча бөтен аларда, без алыр, исән калган булыр иде бу & nb.
  
  
  Без прорвались аша көнне урамга арасында безнең һәм перилами басып тордылар өч экипаж ђгъзасы булган. У бер шулар тирәсендә иде мылтыгы. Ул күтәрде корал өчен выстрелить, әмма Вильгельмина иде инде, минем кулымда. Аны " послал пулю бу эго мочку, һәм ул егылып бүгенге калганы янында винтовка. Одина буенча башка команда әгъзаларына дернул калганы янында винтовка өчен азат итәргә, аның нче мертвеца, ә өченче вытащил буенча үз кием кулдан пистолетын һәм җитештергән выстрел безнең якка. Җавап Вильгельмина. Бандит схватился өчен күкрәгенә һәм, пошатываясь, попятился к перилам, перевернувшись аша копенгагенга өчен плескаться аста кара Карибском бассейнында. Выживший калдырды омтылыштан азат итәргә калганы янында винтовка һәм рванулся к корме.
  
  
  Аның сорвал крышку белән агач контейнер дип язылган «Коткару жилеты», тик берәүдә эчендә бер генә. Аның кинул эго Роне, һәм ул пожала җыерып, стараясь җыярга калдыклары блузки.
  
  
  Хәзер послышались резкие крики, һәм кешеләр белән ике якның бежали безгә буенча палубе. Вакыт спасаться. Аны, кивнул Роне кулы белән, взобрался бу поручень, спустился бу узкий тышкы выступ һәм нырнул.
  
  
  Бу яростной перестрелке максаты белән побега аны оныткан турында ране сырой минем разбитом черепе. Аның яхшы бу, дип искә төшерде, барганда, бик нык ударился турында соленую суга.
  
  
  Аннары погас брылев. Әмма тиздән аңа килде үзенә, закашлялся һәм выплюнул суга, ничек разбитый радиатор.
  
  
  «Гавиота» проплыла берничә йөз ярдов, әмма хәзер ул приближалась, ee прожекторы уйнадылар өстендә су.
  
  
  Дул кинәт җил һәм күп иде беспокойно. Аларны кыен булачак артыгын да ачыкларга сәләтле безне бу бурлящей океанской пустыне. Су җылы иде, әмма тулы недружелюбных тварей белән острыми зубами - иде ялгыз.
  
  
  Ялгыз! Миңа килде башын, мин күрмәдем, Рону алар белән хорька без ничек сикерде өчен копенгагенга. Ул, чыннан да, ныряла минем белән? Мин дә була алыр иде дип ышанам. Аның плыла буенча аларны киң катлау, погружаясь суга башлагач, мине пронеслись прожекторы, әмма аны алмады күрергә Рону.
  
  
  
  
  
  
  «Гавиота» хәзер акрын приближалась миңа. Белән минем күзлектән дәрәҗәдә су ул выглядела зур һәм угрожающей. Якынча илле ярдах миннән корабль тукталды, һәм утлары башлады методично метаться взад һәм алга буенча & nb.
  
  
  Нәрсә ак покачивалось бу дулкыннар арасында минем һәм кораблем. Мин түгел иде, моны эшләп окликнуть. Минем тавышы җиңел разносился өстендә су, һәм двигательләр корабль хәзер җавап бирүче булмады. Аның ползком двинулся к объектка & nb, әмма кискен тукталды, кайчан минем кешедә коснулась тукыма һәм плоти.
  
  
  Бу түгел иде, Рона. Белән катнашма җиңеләйтү һәм разочарования аны берәүдә, бу гәүдәсен экипаж әгъзасы, ул упало бортына аннары моннан, ничек мин ата аңа.
  
  
  Бу ослепляющем пламени безне тапкан озын большой палец фонариков. Аның мгновенно нырнул калдырып мертвого моряк на плаву минем мәңгегә. Су астында аның поглядел юнәлешендә корабы. Аны ишеттем приглушенный гром выстрелов һәм стук пуль, вонзающихся суга.
  
  
  Аны кайчан всплыл, корабль корпусы вырисовывался китергәнегез ак стальной стеной. Алар барысы да тагын аттылар буенча палубе, һәм аны ишетте тавыш спускаемой шлюпки. Аның кайтты буенча корпусу к корме, кайда, ничек иде спрятался астында свесом. Биредә аны иде зонасыннан досягаемости фонарьлар, һәм мине кыен булыр иде күрергә белән көймәләр, әгәр ул наехала мине. Кызганычка каршы, зацепиться өчен поручень урыныбыз юк иде, шуңа күрә, йөзәргә туры килде буенча & nb өчен калырга лижет к корпусу.
  
  
  Лодка шлепнулась бу мидель, һәм ишкәкчеләре устремились к пятну көмеш туй юбилее су которрый егылып святый фонариков. Алар үсеп, урыннар берничә мощными ударами һәм затащили промокшее гәүдәсен шул лодку. Кемдер выругался, аннары торып басты һәм окликнул Гавиоту аша рупором.
  
  
  «Бу Картер яки хатын-кыз! Ул бер тирәли безнең! »
  
  
  Аннары минут парящей тынлыкны тавышы Городина прогремел: «кайт инде ... бортына. Без эзләргә тагын кайчан булачак, якты ».
  
  
  Лодка послушно кире әйләнеп кайткан Гавиоте иде поднята бортына. Кадәр көндезге ут кала иде әле, игелекле, җиде сәгать һәм мин көтмәгән идем, - дип окажусь якында гына, кайчан ул килер. Бик приблизительной бәяләү, аны карар, без кайдадыр Гондурасском заливе. Аны алды курсы буенча йолдызларга буларак, бары тик тавышлары на палубе стихли, аның попдыл башка всплесков көнчыгышка таба, ул, ничек мин рассчитал иде юнәлеш к якындагы суше. Суы да җылы иде, ә диңгез успокоилось җитәрлек, җиңеләйтү өчен йөзү. Елмайса, аның алам барып берәр җирдән яки булырга замеченным дружественной лодкой.
  
  
  Тыныч кына плывя, двигаясь акрын өчен сберечь үз энергиясе, аны кабат задавался мәсьәлә, нәрсә килеп чыгарга мөмкин белән Роной. Аны тойдым глубокую грусть.
  
  
  Башлыгы одинадцать
  
  
  Происходил көндезге свят, бөтен розовый һәм алтын, кайдадыр алда, әлегә аның гладил, плавал, гладил буенча Карибскому морю. Җылы минем тән рассеялось берничә сәгать элек вакыт юк, җылы суы хәзер казалась бозлы. Кайчан булды шактый якты, аны тукталды өчен, карап чыгу горизонт. Башта аны да күрдем җир кыры ягыннан һәм минем мускулы закричали, протестуя, мин продолжаю йөзәргә башка видимой бүләкләр тапшырды. Аннары аның диде коричневое пятно, анда көнчыгышта кисешкән иде голубизны күлмәк һәм күк. Бөтен территориясендә отель, шулай. Аны карар, бу йә Гондурас, йә, әгәр агымнарында урнашкан унесли мине төньякка таба, Юкатан. Бу имело зур әһәмияткә ия. Хуплана теләсә кайсы кусок коры твердой җир.
  
  
  Бирде үзенә берничә минут өчен поплыть, аннары перевернулся башлады һәм озак легкое ползание к ерак ярда. Бераздан минем компания барлыкка килде.
  
  
  Башта бу бик гади рябь бу гладкой өске уң ягында мине. Ступая буенча & nb, аның наблюдал һәм күрдем яңа рябь. Аннан тагын бер. Һәм башка. Аны, белми, бу нәрсә, туганчы өске пәйда беренче серповидный спинной перевернулся.
  
  
  Акулы.
  
  
  Аны кайчан безнећ белђн аралашудан туктады хәрәкәт итәргә, алар үзгәртте юнәлеш, пересекли китергәнегез, ә аннары повернули элек, хәзер лижет. Аның алмас различить өч тирәсендә, алар, булса да шикләнмәгән якын-тирәдә дусларым. Аны кайчан погрузился суга, аны иде аяз итеп күрергә ih, кружащиеся мәңгегә минем на расстоянии иллеләп футов. Аларның иде сланцевая расщелины һәм ак string тормыш синей акулы. Хәер, ак акулы артык живучая людоед, зәңгәр түгел, минем яраткан спутник йөзүдә озын дистанциядә.
  
  
  Өч экземпляра, окружавшие мине иде нче сигездђн унга кадђр) футов озынлыкка сикерү. Аны иде странным вторгшимся бу ih су - неуклюжим, медлительным, бәлки, куркыныч, әмма потенциаль төшке аш. Вакыт-вакыт бер тирәли өч бросался миңа, ә аннары отклонялся, әйтерсең проверяя минем реакцию. Аны белә, иртәме-соңмы кемдер тирәсендә алар туры килми һәм ударит мине үз острыми зубами.
  
  
  Аның сүзен дәвам итте йөзү к гребню суши. Белән усилием аның тотты үз гребок медленным һәм расслабленным, әйтерсең лә мине бер дә булмаган беспокоили өч хищников. Бу күбрәк минем өчен файда караганда, алар өчен; сез лразните акулу.
  
  
  Минем аны озата баручылар артканнан-приближались, әлегә аны та, авыр эшләү буенда. Бәхеткә, кан күптән смылась белән яраларны бу голлар һәм порезе зур пальце куллары.
  
  
  
  
  
  
  
  анда аның порезал эго пыяла белән каплый башлаганнар люминесцентного светильника. Әгәр аның пролил дђресне суга тирәсендә үзен, акулы башка колебаний разорвали иде мине өлешендә.
  
  
  Кайчан минем игътибар иде үзәгендә к акулам, аны түгел, дип билгеләп үтте коричневого паруса арасында минем һәм сушей, бераз төньяктарак. Чөнки белми идем күләмен көймәләр, аның алмады кемгә кадәр ераклык нах. Әмма бу приближалось миңа, һәм мин мысленно маташа протянуть кулын һәм тизләтергә эго. Белән парусом бу икеле иде, берсе «Гавиоты», хәтта әгәр дә бу шулай иде, аны иде предпочел моны эшләп командасы белән Городина, нәрсә белән смертоносными торпедами, алар продолжали приближаться миңа.
  
  
  Әлегә аның уйлады бу хакта мыслях, нидер промчалось откровенные подо минем. Бу минем генә кагылган, әмма турбулентность закружила мине & nb, ничек пробку. Минем иптәшләр буенча уеннарына әзерләнделәр, һөҗүмгә.
  
  
  Аны ташладым йөзә һәм отчаянно замахал куллары белән бу лодку. Мин алмадым дип әйтә, әле бармы минем, тик лодка дәвам итә йөзәргә минем юнәлештә, дип обнадеживало. Кайчан икенчесе акула узды нибары алтынчы футах миннән, аның вытащил Хьюго буенча ножен һәм наготове ухватился өчен рукоять су астында. Стилет да бик нык үзгәртте, бар каршы, өч кеше үтереп утырган җинаятьчеләр авырлыгындагы нчы өч йөзгә кадәр четырехсот фунт һәр, тик ул бирде миңа шанс.
  
  
  Аны берничә тапкыр нырял өчен күзәтергә акулами түгел отрывая күзләр нче приближающейся көймәләр. Хәзер икенчесе акула оторвалась нчы үз иптәшләр һәм напала миңа. Бар популяр теория, аның нигезендә, чөнки пасть акулы урнашкан бу аскы ягында баш, ул булырга тиеш перевернуться бу спину өчен укусить. Ышанмагыз. Кайчан түбән челюсть опускается бу шарнир, зловещий полумесяц ачыла смертоносную пещеру белән зубьями. Акула ала прогрызть сезне диярлек теләсә нинди били.
  
  
  Әлеге карар бу афәт мине өлеше. Аның спустился астында өслеге өчен каршыларга эго шул рәвешле, закон проектын тәкъдим итеп, ничек була меньшую максаты. Ул миңа, ничек улы-кара подводная ракета керткәнче, аның алмас чыгарырга Хьюго шул оборонительную позициясе. Җиңел, диләр үзләре, кеше су астында ић яхшы очракта ограниченным. Һәм гына иде вакытта өчен броситься өскә таба һәм позволить зур кара формасында узарга подо минем. Бу шулай якын, дип зернистая тире акулы поцарапала миңа эчтђге.
  
  
  Найдя мине беззащитным, акула мгновенно үзгәртә юнәлеш һәм кушылды ике башкаларга. Ih возбужденные хәрәкәте наводили бу фикер, чөнки алар әзерләнәләр согласованной џљќњмдђ. Взглянув бу лодку, аны аңладым, чөнки бу бик гади деревянная лодка белән бер парусом. Бу носовой өлешендә басып тордылар кечкенә смуглолицые кешеләр, указывая миңа. Киресенчә, алар кричат, тик мин белмим сүзләр.
  
  
  Спинной мәдәниятка рассек суга якын-тирәдә. Бу юлы аның нырнул глубже да, акула да. Ул ясаган крюк подо минем, һәм өскә таба килә башлады, киң раскрыв челюсти, аның злобные күзләре, киресенчә, бросали миңа чакыру. Аның сальто ясады һәм берничә дюймов уклонился нче үлем белән тәмамланган зубов, тик бу юлы Хьюго әзер була. Аның воткнул лезвие бу верхнюю өлеше тормыш акулы. Минем кешедә дернулась, әйтерсең, аны бәрде мчащийся товар поезды, әмма мин ышанычсыз, чөнки этәргеч акулы унесла безне ике өскә таба, һәм лезвие стилета рассекло кырыс дисциплинага өйрәтергә ак тирене тормыш.
  
  
  Ясаганчы, без үсеп, өстендә, аның оттолкнулся нче раненой акулы белән шөгыльләнүче калдырды артыннан куе-кызыл кан кебек, дим, петля кишки выпирала тирәсендә җыелган буенда тормыш.
  
  
  Аны менде һәм отошел нче убитого убийцы, оглянувшись генә тапкыр күрү өчен, ничек бер тирәли эго күптән түгел приятелей бәрде аның эго буенча животу һәм яростным рывком оторвал зур кусок плоти һәм внутренностей. Өченче акула түгел отставала.
  
  
  Аны выбрался өстенә чыга һәм вдохнул сладкий саф һава, бу җиңел. Бер минуттан бу ушах хәтта звенеть, һәм мин тавыш ишетте. Ун футах артта калды минем лодка покачивалась бу кечкенә зыби, парус күтәрде рифы. Шул көймәдә иде дүртесе-ир-ат. Алар невысокими һәм темными белән тонкими чертами затлар, симметрично размещенными бу кечкенә түгәрәк головах. Сүзләр, алар әйткән иде миңа непонятны, әмма мин почувствовала, бу тел майя, борынгы тел аскы Мексика, анда хәзер, - диләр көньяк-көнчыгыш өлешендә Юкатана, Кинтан-ә-Ру.
  
  
  Коричневые куллары бу мускулистых кулында потянулись миңа һәм фрицлар минем аша су деревянную лодку. Ишетеп тавыш белән артта калды минем, аның, повернулся һәм посмотрел на окровавленную пену бу & nb, анда ике акулы разорвали раненого бу кисәкләр. Аша берничә минут аны иде түбәндәгечә.
  
  
  Аны протянул куллары рәхмәт йөзеннән үзенең спасителям, әмма ih закрытые күзләре һәм бесстрастные зат түгел, дип җавап бирде. Одина шулар тирәсендә жестом чакырды мине утырыр алдыннан бу носовой өлешендә. Аны да башкарды, һәм алар сбросили парус. Җил подхватил парусину, һәм җиңел лодка, киресенчә, күтәрелде өстендә су һәм понеслась ярга.
  
  
  Башлыгы Унике
  
  
  Кайчан лодка салмак кына һәм беззвучно двигалась ярга, минем тырышлыгы белән соңгы уналты сәгать башлады мине догонять. Көрәш һәм качу буенча Гавиоты, озак йөзү, һәм бәрелешләр белән акулами утомили мине. Аны, кивнул һәм закрыл глаза бирү өчен, аларга ял, ә аша секундына - tac
  
  
  
  
  
  Киресенчә, төбен көймәләр скребло гравий, һәм кешеләр сбегали буенча төркем хижин өчен вытащить судно ярга.
  
  
  Всякая эшчәнлеге прекратилась, аны кайчан чыкты, һәм тукталды, пляжда. Безгә одина буенча майя торды югарырак минем подмышки. Һәм, ничек һәм минем иптәшләр буенча көймәдә, алар выказывали безгә сәлам, безгә враждебности бу йөзләрдә булса да карадык, миңа белән кайбер кызыксыну.
  
  
  Бу сөеклерәк иде катгый һәм непокорных индейцев майя, алар беркайчан да подчинялись испанскому правлению көннәрендә колонизации. Аннары моннан, ничек восстание 1847 елның көнбатышта Юкатана иде подавлено испаннар, алар, кем иде, бежали шул джунгли Кинтана-Роо, анда вооруженное каршылыгы кадәр дәвам иткән двадцатого века. Хәтта хәзер удаленные авылы, мондый аңа, кая мине алып кайттылар, бирелде, федераль хөкүмәт тулысынча үзе кебек, өчен, белән идарә итә үзе китереп старыми племенными гореф-гадәтләре.
  
  
  Ике ир-егет белән рыбацкой көймәләр килеп җиттек миңа ике якның да. Һәр положил миңа бу локоть маленькую коричневую кулын подтолкнул мине алга. Мин белмәдем, сопровождают мине яки алалар шул плен.
  
  
  Алар үткәрделәр минем аша авылга, состоящую якынча егерме йорт арасында рядами молчаливых, бдительных кешеләр майя. Тукталдык алдында хижиной меньшего күләмен белән чагыштырганда, калганнары буенча шешәсенең периметр авылы. Түбәсе иде соломенная, ә сырцовых стеналарында түгел иде тәрәзәләр.
  
  
  Кайчан одина тирәсендә минем озата башлады үткәрергә минем аша ишек, ул толкнул металлическую глыбу Вильгельмины, әле прижатую к минем бедру. Ул күтәрде минем влажную күлмәк һәм вытащил «люгер».
  
  
  «Пистола!» - дип кырт кисә ул беренче сүзләре буенча-испански, ул аны ишетте нче кемне дә булса тирәсендә алар.
  
  
  «No se funciona», - диде аңа эму. Бу бик дөрес. Пистолетын да эшләдем, ә аннары төнге төшүнең соленую суга. «No tiene balas», - дип өстәде мин. Да дөрес. Аның израсходовал барысы да үз ядрәләргә, отстреливаясь нче Гавиоты.
  
  
  Бернинди җавап нчы майя. По-видимому, алар белсеннәр гына бер-ике сүз буенча-испански. Конфисковав Вильгельмину, индеец затолкал мине хижину һәм захлопнул өчен минем деревянную ишек. Ул сөйләде үзенең иптәше телендә майя. Аның тону аңладым, бер шулар тирәсендә калырга тиеш иде анда һәм охранять ишек, ә башка китте буенча нинди дә булса эшләре. Аның селл бу утрамбованный земляной пол һәм прислонился к стонать.
  
  
  Беренче тапкыр өчен күп сәгатьтә аның уйладым турында миссия белән шөгыльләнүче присоединяется мине Карибы. Әйә да аны кичә генә иде кырлары җиңелү заговоре белән чемоданом һәм бомбой, кайчан двинулся к Федор Городину белән «Люгером» үз кулымда? Шуңа да карамастан, мин ничек тиешле формадан ерак әле нче булсын ясарга дип,-йә өчен булдырмый ядерное разрушение, Нью-Йорк, тагын өч көннән.
  
  
  Аның попытался кайтарырга уй-фикерләре к хәзерге затруднительному нигезләмә, әмма минем мозгу мелькнуло өрәк Роны Фольштедт, стройной борзой һәм светловолосой нордической блондинки. Кайда ул хәзер иде? Мәет? Яхшырак утонуть караганда булырга вырванным буенча күлмәк Городиным.
  
  
  Ишекне минем хижины распахнулась, һәм кергән ике абыем охранников. Жестами һәм ворчанием алар бармы аңларга, аны күзәтеп барырга тиеш ih. Аның басты һәм юнәлә, алар белән кире авылга.
  
  
  Без килдек к хижине күбрәк калган. Кайчандыр окрашенный ак төс, ул акрынлап становился серым. Икесе майя үткәрде минем аша ишекне, аннары тукталдылар алдында стариком, чарада катнашучыларга бүген платформасында. Бар иде лохматые седые чәч һәм зат катгый һәм морщинистое, ничек скорлупа грецкого ореха.
  
  
  Ул күтәрде искривленную кулын, ике абыем охранников отступили, калдырып мине аның белән ялгыз калу.
  
  
  «Аның Чолти», - диде ул көчле түбән тавышы, ул казался несоответствующим эго яшь һәм крохотной күкрәгенә. «Голос аның эль Джефе, юлбашчы».
  
  
  «Минем өчен зур мәртәбә", - диде мин, - һәм рәхәт табарга кеше, говорящего по-английски».
  
  
  «Авылда гына аны, говорю по-английски», - дип горурланып диде ул. «Мин укыган мәктәптә Мериде. Аны иде өчиле үз улларын, ләкин алар теләми белергә тел янка ». Аннары ул замолчал, сложив, кулларын на коленях биклђп, мин әйтәм.
  
  
  «Минем исемем Нигы Картер, - диде мин. «Аның агенты Кушма. Әгәр сез илтә мине булырлык телефон якындагы шәһәр, булырмын благодарным. Аның яхшы сиңа заплачу.
  
  
  «Миңа әйттеләр, сезнең иде пистолетын», - диде Чолти.
  
  
  "Әйе. Үз эшендә аның тиеш мин кайвакыт торырга, кайчагында убивать ».
  
  
  «Ак кешеләр бик икенчесе Кинтана-Роо, Картер. Бөтенләй ошый ак кешеләр белән пистолетами. Белән минем кешеләр бик начар мөрәҗәгать иткәннәр ак кешеләр белән пистолетами ».
  
  
  «Мин теләмим зыян китерергә безгә, сиңа, безгә, синең кешеләргә Джефе. Кешеләр белән, алар аны сражаюсь, - явыз кешеләр җимерергә, телиләр бөек шәһәр илемнең һәм үтерергә бик күп минем халкының ».
  
  
  «Бу тиеш значить безнең өчен биредә Кинтана-Бур?
  
  
  «Әгәр бу злым кешеләргә позволить җиңәргә, безгә бер генә урын дөньяда булмас защищено алардан, хәтта сезнең авылы. Алар гына дип юк иткән бу утрау Тихом океанда, анда кешеләр бик охшаган сезнең үз.
  
  
  «Сөйлә миңа, син ничек булып чыга-анда диңгез, Нигы Картер».
  
  
  Аның сөйләде эму тарихын тирәсендә укыткан, без белән Роной күтәрелделәр бортына круизного лайнера бу а н т и г. Чолти базарбай, прищурившись диярлек закрыв глаза, кулларын неподвижно лежали на коленях. Кайчан аны тәмамладым, ул просидел бөтен бер минут.
  
  
  
  
  
  
  бу тынлык. Аннары эго књзлђре ачылды, һәм ул исследовал минем йөзе.
  
  
  «Мин ышанам сиңа, Нигы Картер», - диде ул. «Твой голос түгел лжет, һәм сезнең күзләре диләр дөреслекне. Телефон, ул сез эзлисез, табарга була төньякта бу Вигфа-Чико. Аны иде алдым сине шунда, тик ...
  
  
  "Ә нәрсә?" Аның подсказал.
  
  
  «Сез белый кеше. Сез алар китергән безнең авылга пистолетын. Шушы сәбәпләр аркасында да минем кешеләр тели, шаять үлгән. Алар тыңлый, мине, ничек el jefe, һәм, бәлки, аны мәҗбүр итә алмыйм ih поверить кебек, аны сез дә теләсәгез причинить безгә зыян. Әмма бар ул, кемне ярамый поколебать ».
  
  
  "Бу кем?" Аны дип сорады.
  
  
  «Эго исемем Тихок. Ул минем улым. Кайчан аңа умру, ул булачак, монда баш. Куркам, дип, бу максатка бик тиздән. Тихок беркайчан да согласится œзеžнђн сине, әлегә син встретишься аның белән ».
  
  
  «Очрашкан аның белән? Аны уйлады, син, диде, монда беркем дә түгел, - ди по-английски.
  
  
  «Бар " һәм башка телләргә», - диде атакай. «Улым, сине көтә хәзер янында минем йорт. Булса, ничек сез аның белән калырсыз, үз-үзеңне тотарга һәм, дә билгеләр сезнең язмышын. Шулай булырга тиеш ».
  
  
  «Мин аңлыйм, - диде аның старику. Чолти кивнул ягына көне үз хижины. Аны повернулся һәм чыкты.
  
  
  Иң элек белән чагыштырганда, аның башкарды ике адым бу алан алдында хижиной вождей, нәрсә белән грохотом пролетело һавада һәм ударилось бу җир-минем аяк. Бу шестифутовое копье, эго узкое обоюдоострое лезвие зарывалось бу җирне.
  
  
  Аның каршы ягында аланы торды яшь майя, обнаженный буенча пояс, аның коричневая тире подтянулась һәм блестела өстендә напряженными мускулами. Ул прижал близнеца к копью минем аяк, держа эго астында углом, традицион позе чакыру. Тирәбездә иде авыл халкы, ih затлар иде бесстрастными, тик күзләре настороженными.
  
  
  Димәк, бу Тихок, улы юлбашчысы. Бу кеше булды, белән, алар миңа туры килә иде кичерергә шул булды, әгәр аның уртаклашкан авылга исән. Әмма әгәр аның олактырачакмын эго, булдыра алырмы икән эго әтисе калдырырга мине к Вигии Чико? Хәтта, әгәр әлдермештән согласится, калдырырга микән мине эго кешеләр исән? Ничектер итеп миңа җиңәргә туры килде Тихока түгел, лишить эго еш кына.
  
  
  Керткәнче дотронуться кадәр сөңге, аның намеренно вынул Хьюго буенча ножен предплечья. Аның күтәрде стилет өчен халкы күрделәр эго, аннары послал эго буенча спирали к көне хижины вождей, анда ул застрял, ручка дрожала. Хәер, берсе күзәтүчеләр түгел иде слышимого җавап, тоймадым, аны скрытое хуплау.
  
  
  Ул чакта аны вытащил копье тирәсендә җир һәм, удерживая эго шул ук хәл, дип Тихок, продвинулся үзәккә аланы. Анда без коснулись наконечников күчермәләрен котлавында, сәер напоминающем нәрсә кулланыла на боевом посохе. Смертельная аерма заключалась шул, әлеге сөңге пронзали унике дюймов стального лезвия, лезвие, способное пронзить кеше яки отрезать конечность аны тән.
  
  
  Аны отступил бу адым стойке әзерлеге, Тыныч һәм шунда ук атаковал, взмахнув саплы хәнҗәрне алып атасына бирде сөңге өскә. Аның уронил копье өчен заблокировать удар, аннары тиз күтәрде, аның өчен отразить удар лезвия, ул рассек иде миңа череп.
  
  
  Минем ревматизма иде минем балалары өчен үзләре ответом, ул майя предвидел һәм блокировал. Аннары ул двинулся, сугышка каршы тору өчен ожидаемому удару, ләкин аны гади халык кылды, ложный выпад белән клинком һәм повернул вбок прикладом к эго грудной клетке. Тихок застонал нче больно, әмма менделәр скрестил копье, әзер заблокировать үлем удар.
  
  
  Без отступили, әйләнеп кайтты исходное положение һәм көрәш кабат башланып китте.
  
  
  Сәнгать хәрби посоха күбесенчә шулай ук формализовано, ничек фехтовкалау яки хәтта биюләр. Һәр удара бар блогы, һәр блогы перемещается счетчикка. Автоспорт звуками бу поляна Юкатана иде лязг древков һәм лязг клинков, перемежающийся авыр дыханием Тихока һәм мине. Бер генә тапкыр аны күргәнем булмады, отверстие өчен загнать лезвие сөңге, әмма замедлял үз выпад ривненской шулкадәр өчен позволить яшьләренә майя ясарга блогы. Миңа әлегә ирешә алмады тотарга эго үз клинок ераграк мине, гайре складки бүгенге үткәргән вычисления белән шөгыльләнүче калдырды малиновое пятно үземнең рубашке.
  
  
  Прорыв кабырчыгына, кайчан аның выбил копье буенча бер буенча эго кулыннан двойным ударом өскә таба, шул ук вакытта ул көтмәгән идем гади атаки ударом өскә таба һәм рубящим ударом. Белән эго копьем, файдасыз болтающимся бер кулымда, тамакны Тихока иде обнажено өчен минем клинка. Аның отодвинул этәргеч өлешенә дюйма ягына, чак порезав тирене. Күзләрендә майя аны күрдем, ул белә, бу мин ясаган.
  
  
  Восстановив контроле өстендә копьем, Тихок бросился атакага белән смертельной свирепостью. Аның уступил урын эго џљќњмдђ башлады опасаться, дип бәйгесе төгәлләнергә мөмкин гына үлем Тихока яки минем.
  
  
  Җеп кабырчыгына белән поразительной внезапностью. Молча кылды миңа выпад югары, аннары присел һәм үзенә җөрьәт иттем дип әйтик прикладом, ничек бейсбольной битой, поймав мине бераз югарырак лодыжек, һәм выбив миңа аяклары астыннан мине. Аны рухнул җиргә һәм перекатился бу спину нәкъ вакытында күрү өчен, ничек лезвие сөңге Тихока вонзилось миңа зат. Соңгы секундына ул вонзился бу җирне болай якын килү нче минем уха, мин тойдым эго цедру.
  
  
  Аны вскочил аякка янә наготове копье, һәм бу проблемага тап булды противником. Бу эго күз алдында иде яңа юлламасы - сугышчан ширкәте оештырыла. Без иде, хәтта хәзер. Аны югалтмаган эго тормыш нәрсә ул алмады гафу итә беләләр, әлегә
  
  
  
  
  
  югалтмаган минем.
  
  
  Аның уйнады комарлы уеннар. Ясап, һәрберсенә тиешенчә адым алга, склонил аның клинок ягына Тихока йөзеннән сәлам. Ул опустил үз копье, каршыга минем, һәм бәрелешләр иде окончена. Без бросили корал һәм эшкә өчен запястье стилендә майя. Авыл халкы одобрительно болтали, һәм аны беренче тапкыр күргәч, елмаюлар бу темных йөзләрдә индейцев.
  
  
  Иске юлбашчы килеп, безгә һәм заговорил белән Тихоком телендә майя. Аннары ул повернулся ко миңа әйтте: «Мин, - диде үзенең улына, ул сражался стойко һәм намус белән. Аңа әйтәм шул ук хђл сиңа да, Нигы Картер. Кадәр шәһәр Вигия-Чико килеп җитәргә мөмкин сәгатенә. Икесе тирәсендә минем иң көчле ир-доставить сезне шунда бу каноэларда.
  
  
  Ул протянул миңа пакет, завернутый бу водонепроницаемую ткань. «Сез тиеш чистартырга һәм смазать үз пистолетын барып, ничек высохнет тозлы су, югыйсә, ул булачак бесполезен каршы злых кешеләр, алар сез эзлисез».
  
  
  Аның рәхмәт белдерде эго һәм вытащил Хьюго буенча көн хижины. Аннары аны последовал өчен ике мускулистыми ир-атлар, алар инде түземсезләнеп өчен отвезти мине каноэларда.
  
  
  Унөч
  
  
  Сәяхәт каноэларда ишү буенча побережью иде быстрым һәм тихим. Икесе майя каршы алдылар безне чын күңелдән у кромки прибоя. Безгә бер тирәли алар булмаган әйткән.
  
  
  Без сошли ярга бу Вигла-Чико, җирлектә өч тапкыр күбрәк авыл, без аны покинули. Йорт казались артык даими, ә тимер юллар белән көнчыгыш заканчивались бу тышкы чиге буйлап шәһәр. Минем ишкәкчеләре отвели мине, җитмәсә урыны, анда кебек тоелды миңа бу йорт җирле старосты, кыскача гына сөйләштек аның белән татарча майя һәм кинәт калдырдылар мине, түгел, әнисенә карап.
  
  
  Аның телефон сорады, һәм мине отвели бу универсальное бина, ул, бөтен видимости, служило мәктәп, универсальным кибетен, залы өчен җыелышлар, склад һәм сүз уңаенда. Телефон иде, иртә моделью бу изрезанном агач корпусында белән рукояткой сбоку.
  
  
  Түбәндәге ике сәгать сарыф үзләренә барып Мериды, башкала Юкатана, ә аннан соң лабиринт ретрансляторов һәм арадаш операторлары, әлегә танышы тавышы Дэвида Хока Елъязмасын түгел раздался бу линиясе.
  
  
  Аның диде эму, анда аңа бар иде, бирде эму сжатую версиясен моннан тыш, мин ничек анда эләккән, тиз әйткән, шүрләп, без булдырабыз югалтырга элемтә теләсә кайсы вакытта.
  
  
  «Миңа кирәк тиз юл шушыннан», - диде аңа эму. «Бар, тимер юл, тик, књрђсећ, поезд барырга тиеш бер тапкыр вакытта һәр тулы кояшлы затмении».
  
  
  «Мин подведу сезгә вертолетом. Нинди статус миссия? "
  
  
  «Чемоданы безгә бортына« Гавиоты »белән Кюрасао. Федор Городин, по-видимому, җитәкчесе булып тора белән операцияләр Жизовым, бөтен видимости, булганда да бу ih штабында һәм гына сирђк кенђ появляясь урамда. Юк исбатлау моннан Нокс Ворнов төп кеше, әмма доказательства шактый веские өчен алыр дип санарга бу несомненным ». Аның заколебался, аннары өстәде: «Без югалттык Рону Фольштедт».
  
  
  «Миңа шунысы кызганыч, бу ишетергә, Нигы, - диде Дэвид Хок. Аның, белә ул-туар күздә тотып нәкъ менә бу. Ничек директоры AX, ул билгесе белән үлем, тик аның отряды агенты уятты эму артык глубокую авырту белән чагыштырганда, күп кенә думают. "Син аласың эшләргә биредә бер?" - дип өстәде ул.
  
  
  «Мин алам, әмма иде, яхшы булыр иде, кемдер билгесе белән әлеге территория. Монда инде темнеет, миңа кирәк түгел, напоминать сезгә, без соблюдаем дедлайн ».
  
  
  - Юк, әлбәттә, - коры диде Хоук. "Подожди туктагыз."
  
  
  Берничә секунд телефон беззвучно потрескивал минем ухе, һәм ул белә Хок вводит мәгълүматны үз өстәл компьютер. Аннары ул кайта белән ответом:
  
  
  «У ЦРУ бар агент буенча исемендәге Пилар, бу Веракрусе. Ул свяжется сезнең белән, анда кунакханәдә Байя Бонито ».
  
  
  "Ул?"
  
  
  «Әйе, Нигы, калса, сиңа бәхет елмайды. Миңа әйттеләр, бу рыжая, яхшы оснащенная... эээ... барлык өстәмә җиһазлар ». Хоук прочистил тамакны, аннан соң дәвам итте, башкаларга тоном. «Аласызмы сез оештырырга төште вертолетын шул Вигия Чиу?»
  
  
  «Берьюлы моның өчен бина бар, ялан. Ничек тиздән син сможешь җибәрергә вертолетом? »
  
  
  «Миңа эшләргә туры киләчәк аша Дәүләт департаменты. Әгәр алар югарылыкта, синнән булачак, кошлар өч-дүрт сәгать ».
  
  
  «Яхшы. Аның позабочусь турында сөйләде өчен осветить зонасына приземления осветительными ракетами яки учак. Без тикшердек бу детальләрен, миңа килде башын, бу нормаль шартларда мондый мәгълүмат беркайчан да тапшырылачак незашифрованном рәвешендәге буенча телефонным линияләре буенча гомуми файдаланудагы. Обстоятельства, ләкин, иде бөтенләй гадиләре, шартлар иде примитивными.
  
  
  «Сезгә понадобятся акча, - диде Хоук. «Мин башлыйм көтәргә сезнең кунакханәдә төрле валютах Үзәк Америк. Берәр әле?"
  
  
  "Әйе. Минем Люгер катнашты ванну белән тозлы су белән, шулай булгач, мин телим булырга кул астында туплау өчен чистки корал. Балалар 9мм. сугыш кирәк-яраклары алынган ».
  
  
  «Булыр, сезне көтеп». Бу линия иде тәнәфес, әйтерсең, Хоук отель өстәргә әле. Тик соңыннан ул гади әйтте: «Сине күбрәк уңышлар, Нигы».
  
  
  Минем эш, аны кайчан уговаривал җирле старосту җибәрергә сигнальные утлары өчен вертолеттан. Ул гына да түгел, сезгә миңа ярдәм итәргә. Төп чыгышлары Вигиа-Чико иде бераз ким враждебны к шешәсенең ачык бассейн караганда, майя авылында ярында, әмма ih белән бәйле старыми гореф-гадәтләре калуы көчле. Ак кешеләр сирәк дәвалау килделәр, бу Юкатан белән мирными миссиями, һәм кешеләр түгел горели теләк каршы алырга
  
  
  
  
  
  
  бер тирәли ih летающих машина.
  
  
  Аны, ниһаять, иреште, ih неохотного хезмәттәшлек старинным методы. Вәгъдә итеп, аларга акча. Шәхси тәртиптә аны өметләнгәнен, дип пилот ЦРУ, Госдепартамента китерәчәк бераз акча. Иде, бераз уңайсыз кайтырга җае чыкмады буенча Вигии Чико, әгәр халкы борчылган, дип ярар белдерђ.
  
  
  Дәвамында түбәндәге берничә сәгать мондый кайгыртучанлык иде бәндәләреңнең бу глубине күңел, кайчан аңа җитәкчелек иткән урнаштыру сигнальных огней. Тирәсендә күп коры валежника, һәм поднес алты костров буенча ђйлђнђ өчен очертить зонасына приземления.
  
  
  Ничек гына костры разгорелись, һәм поляна осветилась, аның sel һәм шталь көтәргә. Һәм көтәргә. Һәм көтәргә.
  
  
  Аны белергә тиеш иде, дип катнашында Дәүләт департаменты барачак алай ук шома. Ул вакытка, мин ничек тавыш ишетте, ротор вертолет рассветал, һәм минем бригада янгын сүндерү чыннан да иде недовольна тоткарлык. Пилот диде безнең зур булмаган төркеменә һәм ның үз корабль, подняв зур облако густой красно-коричневой тузан.
  
  
  Очучы исеме Мартин. Бу иде худощавый егет белән острым носом. Без алмашты удостоверениями, әлегә авыл халкы столпились тирәсендә, зур подозрением әнисенә карап вертолетом.
  
  
  «Ышанам, алар прислали сезнең белән бераз акча», - диде мин.
  
  
  "Акча? Ни өчен?"
  
  
  «Булсын өчен, ярдәм итәргә сигнальными янгыннар, миңа туры килде федерациясендђ шул кешеләргә некоторую хакы».
  
  
  Мартин сощурился, әнисенә карап светлеющее күк. «Мин белмим, ни өчен сезгә понадобились сигнальные утлары; диярлек тулы көн.
  
  
  «Аны кайчан сорады вертолетом, - суык диде мин, - караңгы иде. Аны өметләнгәнен, дип дђњлђт департаменты ответит тиз һәм вытащит мине моннан атканчы. Минем шактый эш графигы бик тыгыз, иске иптәше булып чыга.
  
  
  «Беркем дә, берни дә әйтә идем, шул алсын өчен акча алып килә», - проворчал ул.
  
  
  Кешеләр, стоявшие-тирәбездә",-дип бормотали, һәм ул кортлардан, алар уловили асылы безнең сөйләшү.
  
  
  "Сез алар китергән үз акчаларын?" Аны дип сорады.
  
  
  «Ярар,... кайбер», - сак, - диде ул.
  
  
  Аның терял самообладание. «Шулай булгач, убирайся, тегүче тик синнән! Аның вәгъдә бу кешеләргә акча һәм подозреваю, алар сломают сезгә сөякләр, әгәр дә сез алачаксыз ih ».
  
  
  Белән обиженным төре Мартин вытащил тирәсендә заднего кармана потрепанный бумажник башлады листать счетлар. Бу раздражении аны, отобрал бар бумажник һәм вытащил бумажник. Суммасы векселей тәшкил иткән аз гына артык илле доллар. Аның тапшырды эго өлкән, ул тантаналы рәвештә пересчитал эго, ә аннары кивнул түгел улыбаясь. Ул белән аралашты авыл халкы, алар отошли, расчищая безгә юлны.
  
  
  Без мондый уенны шул вертолетом, Мартин диде: «Сез тиеш бирергә, аларга барысы да? Алар индейцы, мөгаен, удовлетворились иде тык.
  
  
  «Мөмкин», - диде мин. «Һәм, бәлки, алар иде нәрсәдән канәгать түгел - әлегә алар проткнули сиңа тамакны копьем. Бу сезнең өчен торачак егерме биш доллар?
  
  
  Ул болай да аңлашыла эшләтеп җибәрде двигателе, тормыш
  
  
  «Борчылма, - диде аңа эму. «Мин, көчемнән тулы доклад турында сезнең взносе, һәм сезгә булачак возмещены чыгымнар буенча гадәти каналлары дәүләт департаменты. Әгәр сезгә елмайса, сез вернете үз акчаларын к Рождеству. Бәлки, бу Раштуа... »
  
  
  Беренче тапкыр Мартин бераз расслабился һәм хәтта алган ухмыльнуться. «Яхшы, - диде ул. «Танырга тиеш, бу арзанрак копье бу глотке. Кая?"
  
  
  «Веракрус», - диде аңа эму, һәм без подпрыгнули.
  
  
  Башлыгы ундүрт яшь тулганда.
  
  
  Эрнандо Кортес сошел ярга бу Веракрусе бу 1519 елда, беренче булып, испанцем, ступившим бу мексиканскую җирне. Алар белән хорька шәһәр иде захвачен төрле войнах америкалылар һәм французами ике тапкыр.
  
  
  Без скользили буенча заливу Кампече, һәм ул, прищурившись, карадым, бу залитый кояш шәһәре, билгеле иде, хәзер Веракрус шталь, һәрхәлдә, бүләк тапшырылды, лаеклы бөтен бу кан һәм грома.
  
  
  Без расположились мәйданчыгында буенча америка консуллыгы, анда аның отклонил чакыру калырга төшке. Аны үзен начар хис итә окоченевшим һәм липким нче напряжений, измученным бессонницей, миңа түгел, дәвамлы алып барырга светскую әңгәмә мартини белән кайбер тирәсендә безнең хезмәткәрләре дипломатик хезмәте. Аның пожал кулын Мартину, янә дип ышандырды аны, ул вернет үз акчаларын һәм шешәсенең телефон уятты, такси.
  
  
  Н такси кадәр отель Байя Бонито пролегала кайбер тирәсендә борынгы мощеных байрак шәһәр белән причудливыми старыми йортлар, шулай ук широким заманча урамнары белән янәшә стальными һәм стеклянными небоскребами.
  
  
  Минем кунакханәсе иде искергән, әмма уңайлы, зур берлегенең эчке двором ачылган күк, һәм өч рядами бүлмә тирәсендә аңа. Аның диде шоферга подождать һәм эченә керде. Аны кайчан атады үзенең исемен, кеше артында тапшырды миңа ачкычын номерлары, толстый запечатанный конверт һәм сверток зурлыгында белән футляр өчен кларнета. Аның разрезал конверт һәм тапкан төрле күләмнәрдә һәм цветах: доллары, песо, кетсали, кордобы, колоны, лемпиры, бальбоа, боливары, гурды, фунты, франки һәм гульдены. Аның вытащил песо, заплатил шоферга белән пакет белән җиһазландырылган астында мышкой менде үз бүлмә өченче катта. Безгә Пилар, безгә нче кемне дә булса, тагын да булмады хәбәр итү.
  
  
  Аның катнашты озын парную ванну, аннары салкынча душ керергђ кирђк, аннары развернул упаковку җайланмалары өчен чистки почмагында.
  
  
  
  
  
  
  һәм кереште өстендә эшләү Люгером. Аны алыр иде сорарга Хока китерергә миңа яңа пистолетын, әмма Вильгельмина иде, карт һәм ышанычлы дусты.
  
  
  Аның разобрал Люгер карады барлык детальләрен. Чөнки ул яхшы әйтәләр һәм аллаһуга сәҗдә кылалар һәм защищен водонепроницаемым өслекле, тозлы су әле повредила металл. Аны кулланды растворитель һәр бетермәгән, хәтта крошечных винтах, һәм проделал таплар аша отверстие, әлегә алар булдыгыз чиста белыми. Аның высушил разобранный пистолетын безворсовой мамык салфеткой, прикоснулся карата кискен өлешләп смазочным май белән түбән вязкостью һәм кабат җыйды Люгер. Аның үзенең автомобиленә обойму белән восемью патронами тирәсендәге тартма снарядлар, аны приведена Хоук, һәм засунул Вильгельмину бу кобуру на поясе.
  
  
  Минем телу кирәк сон, тик минем разум түгел сдавался. Иде планнарын эшләргә, лазейки ябарга. Һәм һәрвакыт тапкыр аны кайчан давал үзенең мозгу ял итәргә, кырда ягыннан появлялась фотография Роны. Блондинку, стройное сыгылмалы гәүдәсе, аның шулкадәр төн иде минем объятиях ярамый иде", - дип санарга гади потерянным тагын бер партнеры эшләү.
  
  
  «Алар допускают безнең вакыт, безгә өчен тотылып бетү алдында сезнең печали», - дип горечью уйлап куйдым мин, һәм наина ельцина тирәсендә бүлмә. Өстәл артында аның дип сорады бармы якын-тирәдә кибет, анда аның алам сатып алырга кием-салым.
  
  
  «Әйе, сеньор. Бу Агиларсе урнашкан аша юлны, шәп сайлау », - диде клера.
  
  
  «Gracias. Менә көтәм йомыш белән килүче. Әгәр ул киләчәк, әйт, әй, кайда минем табарга ».
  
  
  Аның күчте урамны һәм потратил пригоршню акча Хоука бу киемнәр. Одевшись яңа костюм барлык подходящими аксессуарами, аны тагын бер тапкыр посоветовался үзенең портье һәм неторопливо таба килә башлады буенча өскә таба урамындагы к уличному кафе. Аның сель өчен, столик, аның күзәтергә мөмкин иде өчен керү юлында, һәм заказал шешә җирле бренди, ул горел уты кебек, ләкин ия түгел иде, неприятного зәвык. Потягивая бренди, аның задавался мәсьәлә, миңа күпме көтәргә керткәнче, аның решу, - дип әңгәмәдәшем, Пилар булмаган барлыкка киләчәк.
  
  
  Бу вакытта смуглая кыз блузке белән тирән вырезом, чак сдерживающей аның великолепную күкрәгенә, качнулась арасында столиками һәм тукталды минем. Ee чәч иде черными һәм густыми, генә взлохмаченными, әле генә чүп-чар белән. У нах иде күзләре төстәге кара кофе, обещавшие экзотик удовольствия.
  
  
  «Аласызмы сез акчаны янга спичке?» - дип сорады ул легким акцентом.
  
  
  «Гафу итегез, мин түгел храню ih, чөнки тартуны ташладым». Аның подсказал әй.
  
  
  «Узган елда аның пыталась тартуны үзе, әмма продержалась нибары ике якшәмбе көннәрендә», - дөрес дип җавап бирде ул.
  
  
  «Сез булырга тиеш, Пилар».
  
  
  "Әйе. Ә син Нигы Картер... аның исемем Киллмастер. Сезнең репутация опередила сине ». «Мин белмим, кирәк микән соң миңа алып барырга, үзен тыйнак яки извиняться».
  
  
  Аның тулы иреннәре изогнулись бу улыбке. «Беркайчан да кирәк извиняться. Алам дип, аңа утырыр алдыннан? »
  
  
  "Әлбәттә. Минем манеры бүген бераз тузган heм капиталь кебек калган.
  
  
  Пилар опустилась бу урындык каршында мине. «Син выглядишь шулай, әйтерсең лә, сиңа кирәк бераз поспать», - диде ул.
  
  
  «Бизнес беренче чиратта», - диде ул вкрадчивой елмаеп. «Без булдырабыз сөйләшергә монда?»
  
  
  Аның менә дигән күзләре скользили буенча бездельникам кафе һәм прохожим буенча тротуару. «Бу шундый яхшы урын, ничек һәм теләсә кайсы башка», - диде ул миңа, пожав җыерып.
  
  
  Аның ясаган билгесе официанту өчен ул сораган тагын бер стакан һәм налил Пилар бренди. Аннан аны кинәт дип сорады: «Бу син сделала үзләренең волосами?»
  
  
  Инстинктивно аның кешедә мгновенном замешательстве потянулась к баштан, соңыннан дип елмайды ул. «Сезгә, булырга тиеш, диделәр, мин рыжая. Ничек сез беләсезме, безнең почта бизнесявляется өлешендә туа кирәклеген үзгәртергә, тышкы кыяфәте. Сиңа ошый кара? "
  
  
  "Ярату бу. Њпкђм акча, син дә иде ерасоткой, ничек рыжая.
  
  
  «Ни өчен, рәхмәт», - диде ул һәм озорно књрсђтте миңа астыннан үз озын ресниц.
  
  
  Бу мгновение кызы икән затлар Пиларс кебек, исчезли, һәм күчкән тонкое зат Роны Фольштедт. Аның ясаган глоток нык бренди, һәм сурәте исчезло.
  
  
  «Бердәнбер, бездә дә бар, - диде мин, - бу катеры тапшырылды, ул извлекли чемодан бортына« Гавиоты ». Мин алмады разглядеть безнең исемендәге, безгә опознавательных сан караңгыда. Ул бер артык низменному бу & nb һәм приводился бу хәрәкәт ике подвесными двигателями ».
  
  
  Пилар прикусила губу һәм покачала аягы.
  
  
  «Бер дә алай түгел. Сез күргән-кемне дә булса тирәсендә кешеләрне катере?
  
  
  «Баш кеше иде невысокого роста, плотного телосложения һәм бөтенләй лысый».
  
  
  Ул кулын күтәрде, туктатырга мине. «Коренастый, лысый ир-ат?»
  
  
  "Бу дөрес. Син эго беләсең?"
  
  
  "Мин шулай дип уйлыйм. Бар шундый кеше җитәкли банданы контрабандистов Кюрасао. Эго исемем Торио.
  
  
  «Әйтә аласыз миңа, анда эго табарга?»
  
  
  "Мин алам отвезти сине шунда. Аны беләм Кюрасао, һәм без алачакбыз гамәлдә тиз ».
  
  
  Бу минутта аның җыенган возразить. Аның алмый отель өчен ул булды кебек Рона. Әмма Пилар иде хокукын, аны иде тотарга драгоценное вакытта Кюрасао башка озату, ә вакыт иде", - хәлиткеч фактор.
  
  
  «Ничек тиздән алабыз китәргә?» Аның диде.
  
  
  «Без булдырабыз өлгерергә бүген иртә рыбалку иртәгә иртән. Аның барлык устрою.
  
  
  "Алабыз микән без башларга иртәрәк?"
  
  
  «Юк. Һәм бик мөһим, сез бүген кич белән рәхәтләнеп ял итте. Иртәгә сиңа кирәк булачак, көчле булырга һәм бдительным ».
  
  
  Минем ноющие мускулларын риза була. Без эчтек, тагын бер стакан бренди, һәм ул моңа кадәр мине кадәр минем отель.
  
  
  «Мин приду өчен синең иртән, - диде Пилар, - ә без барачакбыз бүген аэропорт».
  
  
  Аның калдырган, аның ишегалдында һәм устало менде
  
  
  
  
  
  
  бу минем бүлмә.
  
  
  Башлыгы Унбиш
  
  
  Аның катнашты башыннан икенче душ көн задернул жалюзи каршы вечернего кояш. Аны төшергән яңа кием-салым һәм положил, аны урындык. Аннары аны растянулся голый бу түшәк, накинул өстенә простыню һәм уставился бу потолок.
  
  
  Гади мәҗбүр итә үзен уснуть, гадәттә, булмый. Һәр нерв минем теле требовал ял һәм минем күзләренә иде охшаган капчык белән ком, тик аңа ирешә алмады, йокларга.
  
  
  Кайдадыр элекке америка галиме һәм элеккеге рус теле генерал әзерләндек стереть минем илгә, шәһәр эчендә шәһәр. Берсекөнгә беренче юл алган Нью-Йоркта. Аны тиеш кая да булса помчаться, туктатырга ih түгел, ә слетать белән түшәк өчен түшәк кунакханәдә бу Веракрусе.
  
  
  Әмма спешить бу бәйге башка әзерләү иде ахмаклык һәм куркыныч. Әгәр Пилар таба алачак контрабандиста Торио, аның тагын бәлки шактый вакыт башкару өчен миссия. Аны закрыл глаза. Өрәк Роны проплыло китергәнегез, исчезло, аннары кире әйләнеп кайтмады.
  
  
  Кояшлы святым, проникающий аша оранжевые жалюзи, акрынлап потускнел аша барлык оттенки, "соры", һәм, ниһаять, торды караңгы. Шуңа да карамастан, минем разум алмады успокоиться.
  
  
  Киресенчә, һәр тавыш урамнан аста доносится ачыктан-ачык кадәр минем ушей. Смыв унитаза күрше бүлмәдә, фонтанный Ниагарский водопад.
  
  
  Аннары, кем белән генә постучал бу минем ишек.
  
  
  "Әйе?"
  
  
  «Бу Пилар», - последовал йомшак ревматизма.
  
  
  Аның вылез тирәсендә чүп-схватил әтәчле һәм ишекне ачты. Бу Пилар иде кара күлмәк белән крошечными яшелчђ, чђчђк тњтђллђре, алар, киресенчә, бәхетле гомер росли бу холмах һәм долинах аның бай җирлегендә.
  
  
  «Керегез», - диде мин.
  
  
  «Мин, чыннан да түгел авыруы, син сможешь заснуть», - диде ул һәм эченә кергән.
  
  
  «Сезнең матурлык алда тора генә сезнең зирәклеге», - дидем.
  
  
  «Мин сиңа алып килде нинди хәбәр, өчен ярдәм итә». Ул йомшак вә опустилась бу крае түшәк.
  
  
  «Сәдәп?» Аны дип сорады. «Мин беркайчан да ih түгел принимаю».
  
  
  Ул лениво дип елмайды миңа. «Юк, түгел, сәдәп. Мине."
  
  
  «Нишлисең, - дип җавап бирде мин, оправляясь нче үзенең изумления, - сез чыннан да восхитительная планшет, һәм ee бөтенләй кыен һавага».
  
  
  Ee матур йөзе посерьезнело, булды диярлек суровым. «Түгел, шаяртасызмы әллә, - диде ул. «Икесе дә безнең тормыш ала, бәйле синең физик хәле иртәгә, һәм...» Биредә ул заколебалась, аның күзләре скользнули буенча минем одетой бу әтәчле фигуре. «Һәм, бәлки, аны да булырмын бүген беспокойно ял одиночестве».
  
  
  «Бәлки», - диде мин.
  
  
  «Син оставишь барысы да миңа?»
  
  
  «Пилар, аны кулыңда»дигән.
  
  
  «Бьен. Башта аны, телим син, лежал, монда, түшәк ».
  
  
  Аның послушно килеп к түшәк һәм инде китәм опуститься башлагач, аның көчле коричневые бармак проскользнули астында әтәчле, ул аны йөртеп, һәм смахнули эго.
  
  
  «Моның өчен безгә кирәк әтәчле», - дип катгый диде ул. «Ложись тормышына, зинһар».
  
  
  Аның распласталась бу түшәк, тәмам үз куллары мендәр. Нәрсә прохладное кагылган минем муен у нигез черепа һәм акрын ползет буенча өскә таба аркада. Аны тойдым җиңел исе корицы. Аша, аны эчтђге күрдем, дип Пилар вынула ватып, кечкенђ флакон тирәсендә чигәбез, аны несла, һәм вылила содержимое минемчә позвоночнику.
  
  
  «Май корицы», - дип аңлатты ул. «Хәзер аның телим син кабат опустил башын позволил миңа ярдәм итәргә сиңа расслабиться».
  
  
  «Әйе, мэм», - дип мин. Раздался шепчущий шелковистый тавыш белән. Крае күзләре аның ритмын вспышку смуглого бот, һәм аңладым, - дип Пилар сняла белән үзен бөтен-кием-салым.
  
  
  Әйтерсең чувствуя минем уйлар, ул закрыла минем күзләре легким прикосновением үз салкынча, мягких бармак. «Расслабься», - пробормотала ул. «Хәзер сиңа гына кирәк расслабиться».
  
  
  Аннан соң аның куллары легли минем спину плавными маленькими эшлекле, ee бармак нажимали шуны һәм нежно. Ул намазала май минем җилкәсенә һәм грудную клетку, издавая үзенә одобрительные тавышлары. Ул њзенђ складку үземнең читтә, анда копье майя задевало минем, һәм аның бармак погладили була.
  
  
  Ул исәбенә тар-мар итте мае минем талия, аның куллары восхитительно скользили буенча минем тиредђге белән ароматной смазкой. Аска һәм аска буенча ягодицам һәм задней өстендә бедер. Тагын бераз прикоснитесь к впадине на коленях, аннан соң икроножным мышцам буенда ахиллова сухожилия өчен минем пятки легли аның ладони.
  
  
  Пилар нежно исәбенә тар-мар итте мае өчен подошвы минем аяк, скользнув пальцем арасында елдан-тирәсендә минем бармак.
  
  
  Минем тире иде тере һәм сверхчувствительной аның прикосновениям. Киресенчә, аны тоям аша үз поры якынлыгы, аның обнаженного тән.
  
  
  Аның диде: «Пилар, мин белмим, взволнован аны яки йокларга телим. Зинһар, прими карар! »
  
  
  «Успокойся», - җайлап отругала ул. «Без бары тик»башладылар.
  
  
  Шуннан соң алды ул минем бармак аяк, бер, задобрить ih, перекатывая арасында пальцами. Зур һәм указательным пальцами ул сделала промасленные ножны, скользящие өскә һәм аска таба һәр бармак аяклар.
  
  
  Аннары Пилар сузылган һәр ступню кулына булды месить аның, әлегә мин генә тойдым, ничек трещат сөякләр. Аннан соң ул янә күтәрде кулларын буенча өскә таба минем ногам, аны тәҗрибәле бармак впились бу киеренке мускулларын, сжимая, манипулируя, вытягивая ноющую була.
  
  
  Зур игътибар бирелде минем ярманы. Держа бер кулын, һәр ягодице, ул наклонялась һәм сжимала белән удивительной өчен хатын-кызлар көч, аның куллары ритмично перекатывались нче пяток к кончикам бармак.
  
  
  Караватка җитештерүче генә провисла, кайчан Пилар
  
  
  
  
  
  
  очутилась бу минем аягында нык басып торучы. Тирәсендә әлеге нигезләмәнең ул наклонилась алга һәм моңа кадәр үз гибкими пальцами буенча минем аркада, сихри итеп расслабляя мускулларын киеренке.
  
  
  Ул кайчан потянулась алга өчен помассировать минем җилкәсенә һәм муеннарына, аны тойдым, ничек соски аның покачивающейся күкрәк коснулись мине. Хәзер инде аны куллары скользнули буенча минем обнаженной аркада нче плеч к ступням.
  
  
  «Хәзер перевернись, - диде ул, - ә аны эшләячәкмен якка».
  
  
  «Мин белмим, выдержу бармы аның».
  
  
  «Борчылма, аны ышанычлы, син николай выдержишь».
  
  
  Аны перевернулся бу спину.
  
  
  Пилар вздохнула. «Нигә Нигы, аны уйлады, син расслабился!»
  
  
  "Тегүче побери!" Аны, дип, воспользовавшись мөмкинлеге булсын өчен, карарга минем обнаженную массажистку. Ee тире иде, ничек полированная бакыр - гладкая һәм безупречная. Аның күкрәк иде полными һәм спелыми. Алар опустились, аннары кинәт күтәрелделәр. Аның тар талия һәм түгәрәк өстәл каты бот блестели легким блеском банк.
  
  
  Ул изящно наклонилась алырга белән прикроватной тумбочки пузырек белән май һәм брызнула эго миңа, разводя куллары.
  
  
  «Борчылма, - диде ул, әйтерсең кабат укып минем уйлар, - берни дә калмаячак тђмамланмый кала!»
  
  
  Шулай итеп, хәзер аңа сдался ee рукам. Күзләре ябылды - бу баш сүз чыкканы юк әле хәвефле рђсем. Минем иде хисе невесомости, әйтерсең, минем гәүдәсен, направляемое бу знающими пальцами, дрейфовало бу киңлегендә. Аның казался сделанным буенча ириски... натянутой, растянутой, восхитительно натянутой белән кадәр төгәллек долли чиге ныклык.
  
  
  Аның кинәт күзләрен ачты һәм схватил Пиларс кулын. «Шул җитә", - диде мин. «Без әле генә үсеп, читтән массажа. Синдә бар, башка талантлар? »
  
  
  Пилар лениво дразняще дип елмайды миңа. Минем охватил шок изысканного удовольствия чакта аның авызы сомкнулся мәңгегә минем.
  
  
  Һәм күпмедер вакыт миңа тоелды, әйтерсең лә мине тянут аша маленькую бархатную дырочку дөньясына невообразимых наслаждений. Аннары мине иңләгән дрожь азат итү. Беренче тапкыр өчен күп сәгатьтә аны иде пустынен безнең нче мыслей, безне нче хисләр, көймә бу пустоте, плывя к глубокому колодцу забвения.
  
  
  Аның потянул җылы, пылающее гәүдәсен янымда һәм накрыл безне ике простыней.
  
  
  Кимендә бер минуттан сон, ул аның шулай озак тели, дип, мине җылы, пахнущие корицей объятия.
  
  
  Башлыгы Уналты
  
  
  Аның проснулся на рассвете белән рухы бирде, гүя барысы да иске детальләрен алыштырылды, яңа, покрытыми тефлоном компонент тиз арткан прессования. Буенча ванной доносились плеск, су һәм хатын-кызлар тавышы, җырчы испан. Аның выскочил тирәсендә чүп-чар, минем янга килеп, к көне һәм толкнул аны.
  
  
  Бу бүлмәгә бәреп ташкынын пар. Өчен полупрозрачной занавеской өчен күңеле аны иде күрергә силуэт, матур тән Пилар, ул кайчан намыливалась һәм пела нидер буенча чорыннан Панчо Вилья. Вакыт-вакыт занавеска прилипала к аны тиредәге обнажая блестящую өслеге ничек целлофановое тәрәзә бу коробке белән конфетами.
  
  
  Аның постоял анда бер минут, наслаждаясь зрелищем, аннары схватил занавеску һәм отодвинул аның ягына.
  
  
  Пилар ахнула нче флагы рөхсәт үтәү һәм инстинктивным хатын-кызлар жестом куллары белән ябып куйганнар. Аннары ул опустила кулларын сидела, улыбаясь астында струями күңеле, шул ук вакытта су, стекающая буенча холмам һәм впадинам аның тән, ул ee казанның кебек тюлень.
  
  
  «Хәерле иртә, керидо», - диде ул. «Ышанам, аның бу бердәнбер тапшыру килми сине». Аның күзләре скользили минемчә телу. «Сез һәрвакыт просыпаетесь шундый хәлдә?»
  
  
  «Барысы да бәйле, моннан тыш, кем катнаша душ күрше бүлмәдә».
  
  
  «Ышанам, син яхшы спал».
  
  
  "Ничек бүрәнә. Әгәр дөнья кайчан булса белер бу хакта твоем лекарстве нче снотворного, без күрербез соңгы буенча барбитуратов.
  
  
  «Льстец. Утыр, аңа намылю сиңа спину.
  
  
  Аны керде душ һәм Пилар повернула мине. Ул намылила куллар, тик өлкәсе минем анатомии, аны ул намылила, чыннан да түгел иде минем спиной. Аны повернулся һәм басты зат аңа, безне ике брызнула су. Беренче тапкыр аны аңладым, ул нинди югары кыз.
  
  
  «Миңа килми башын, - диде мин, - дип, мин алам, сездән бик күп заказлар. Вакыт миңа үз өстенә алырга.
  
  
  «Син-туар күздә тотып, керидо?» - выдохнула ул, наклоняясь алга, һәм бу искиткеч күкрәк качались миңа.
  
  
  Газетабызныћ аның кулы астында, күтәрде һәм аның Пилар, һәм йомгак ясады ee үзенә. Аннары опустил аны алга таба да, аның өлеше дюйма өчен мәртәбә.
  
  
  Ул выпустила җиңел тавыш восторга, кайчан аның куллары обняли минем күкрәгенә, һәм ул притянула безне бергә, прижавшись үз књкрђк миңа. Без башлады медленный, волнообразный, неподвижный бию, анда, күңеле, акрынлап увеличивая ритм, әлегә Пилар булмаган крутилась һәм тряслась, ничек одержимая хатын-кыз. Кинәт ул вскрикнула, аның тавышы пронзил монотонный гул су.
  
  
  Аннары моның белән без басып тордылар бергә, мөмкинлек тудырачак & nb омывать безнең тән.
  
  
  Без тиз оделись, ә аннан соң килә, соседнее кафе өчен позавтракать восхитительными хуэво-ранчеро. Без запили эго мексиканским сыра, ул хәтта вакытында иртәнге аш яхшырак горький мексиканский кофе-пхи.
  
  
  Такси отвезло безне Aeropuerto Nacional, анда без мондый уенны бер кечкенә генә самолет. Без вылетели алты утыз. Белән ике сәгатьлек аерма вакыт без приземлились иде Кюрасао төшкә кадәр.
  
  
  Без летели
  
  
  
  
  
  тыныч зеленью Юкатана һәм куе синем Карибском диңгез аны ирексездән искә төште, бу алай ук күп түгел сәгать элек аны, көрәшкән өчен үз гомерен шунда.
  
  
  Әйтерсең буенча обоюдному согласию без Пилар булмаган сөйләштегез сәфәре вакытында. Элек моның иртән булдык гади мужчиной һәм хатын-кыз, алар наслаждались тормышы, һәм тагын башка, әйтерсең, безнең иң зур проблема иде, хәл итәргә, дип, бар", - дип иртәнге аш. Әмма хәзер без булдык, ике профессионаллар, идущими каршыга неизвестным опасностям, мин беләм, без беркайчан да кайтабыз. Түгел иде вакытта өчен дөньяви әңгәмәләр. Без сидели тыныч кына, погруженные үз шәхси фикерләре.
  
  
  Пилот тавышы нарушил тынычлык. «Алар тирәсендә сезне кем залында буенча правому борту, хәзер ала күрергә алда утрау Аруба. Аруба - иң кечкенә өч утраулары составына керүче Нидерланд Антильских утраулары. Кюрасао тагын илле милях к көнчыгышка таба. Без башлыйбыз авышлыгы, һәм без приземляться якынча аша унбиш минут ».
  
  
  Кайчан пилот та, сөйләп безгә һава шартлары турында Кюрасао (идеальных, һәрвакыттагыча,), мин наблюдал, ничек Аруба скользила mimmo безне. Проливы арасында Арубой һәм Кюрасао иде испещрены белыми парусниками һәм күп кенә крошечных көрән островков башка даими халык, гәрчә алар кайвакыт кулланылды рыбаками.
  
  
  Безнең самолет төште аэропортында Плесман, һәм без тапкан җыемнар өчен пятимильной сәфәр башкаласына Виллемстад. Кабина иде иске «гадәттән тыш хәлләр» белән арендаланган түбә өчен ул җебе кулланыла ачык һавада.
  
  
  Шофер иде разговорчивым человечком, ул, киресенчә, карар сөйләү безгә оборудова барлык җирле сплетнях вакытында безнең кыска сәфәре. Мин обращал аерым игътибар юнәлтте, - дип әйткән ир-ат, әлегә бер генә сүзләр түгел пронзила минем аңы, ничек ледоруб.
  
  
  «Подожди туктагыз», - рявкнул аны шоферга. «Сез әйттеләр турында блондинке, вытащенной буенча күлмәк?»
  
  
  Ул повернулся үз урынында белән, киң елмаеп, довольный булуы пробудилась минем кызыксыну уятты. «О, әйе, сеньор. Ике көн элек рыбацких доках күп волнений. Бер караганда, көймә биргән кайтты, желтоволосой дамой. Анда иде коткару гиллетт, ул тотты да, аны плаву, булса да ул түгел иде аңында булганда, аны алып кайттылар. Бик сәер, чөнки безнең бер лодка үтмәгән авариягә эләкте ».
  
  
  "Кайда ул хәзер?" Аны вмешался,
  
  
  «Кайчан билгеле булды буенча рыбацких объектында, тиздән кайткан ире, хатын-кызлар һәм увез, аны үзе белән».
  
  
  "Ee ире?" - кабатларга аның.
  
  
  "Ах, әйе. Бу зур ир-ат, похожий бу аю, ул кайчагында ыргылды бу суга белән бергә Говиотой ».
  
  
  Городин! Булырга тиеш, ул кайта Кюрасао, кайчан алмады табарга мине яки Рону казанда " & nb. Һичшиксез, ул көттем шунда, кайчан тирәсендә объектта мөрәҗәгать килде, - дип, аны алып балыкчылар. Бу ике көн элек. Аның подсчитал бар, дип Рона әле исән. Бу озын иде выстрел: «Сез беләсезме, кая ир-ат... ире... хатын-кызны үз янына чакырып ала?» Аны дип сорады.
  
  
  - Юк, сеньор, әмма, бәлки, минем башка, балыкчы Саба, сезгә сөйләячәк. Ул вытащил даму буенча күлмәк ».
  
  
  «Сез отвезти мине Сабу?»
  
  
  «Хәзер, сеньор?»
  
  
  "Хәзерге вакытта." Аның вытащил тирәсендә набухшего бумажника купюру ун гульденов һәм протянул аны шоферга. «Һәм сделай бу бик тиз».
  
  
  «Биш метр», - диде ул, кладя акча минут.
  
  
  Биш минут диярлек төгәллек белән кадәр секунд, без үтте аша лабиринт тар улочек к рыбацким докам читтә Виллемстада, расчищая юл ярдәмендә гудка торган машина йөртүче даими опирался. Без кискен тукталдылар яр буенда алдында каркасным йорты белән бер зур окном бу пятнах дыма һәм вывеской белән выветренной буяу, анда язылган «Убежище Ванвоорта».
  
  
  Чыккач тирәсендә машиналар, аны тойдым, ничек минем дернули өчен рукав, һәм аңладым, - дип диярлек оныткан турында Пилар.
  
  
  «Нигы, блондинка... бу синең Рона?»
  
  
  "Бу булырга тиеш."
  
  
  "Ә син тотасың, нишләргә?"
  
  
  Тап «дигән аны, әгәр алмыйм».
  
  
  «Тик бездә бар торак пункты россия».
  
  
  Булмаса Рон түгел иде, бернинди миссия. Нәкъ менә ул бирде безгә ачкыч разгадке, һәм хәзер ул китерергә мөмкин безне Городину. Моннан тыш, ул түгел иде, белеме буенча куркыныч булган эш кебек без. Әгәр ул хәзер кулында Городина, әй түләргә туры киләчәк ужасную кадерен. Аның тырышырга тиеш табарга аны. Аны әй күп бурычлы ».
  
  
  «Әй, Сез берни дә тиеш түгел, - диде Пилар. «Син мәҗбүр итмәгән аны үтәргә биремнәр. Ә вакытта ... беләсең, бүген нинди көн?
  
  
  "Әйе, аны беләм. Иртәгә крайний вакыты ».
  
  
  «Забудь аның турында, Нигы. Пойдем минем белән, мин отведу сине Торио. Без табарбыз эго яр буенда, моннан ерак түгел ».
  
  
  Аның тукталды алдында дверью святилища Ванвоорта һәм посмотрел бу зат Пиларс. Аны кайчан заговорил, минем тавышы иде салкын. «Карар минем, һәм аның эго катнашты. Барасыћ, син минем белән? »
  
  
  Бу мгновение ул минем белән очрашты взглядом, аннары отвернулась. Ул протянула кулын коснулась минем куллар. «Миңа бик кызганыч, Нигы. Сез тиеш гамәлдә нигезендә үз вөҗдан. Мин помогу сиңа караганда син попросишь. "
  
  
  Аның сжал аның кулын керде ишекне.
  
  
  Башлыгы Унҗиде
  
  
  Vanvoort's Hideaway түгел иде туристлык баром. Сергей иде тусклым, саф иде затхлым. Стеналар иде увешаны язулар белән реклама сыра һәм сәясәтче. Линолеум) чоры идәндә протерся кадәр голого агачтан бу полосасы буйлап буенда передней өлешендә нелакированной планки.
  
  
  Клиентурой иде балыкчылар һәм моряки.
  
  
  
  
  
  күп кенә халыклар. Һәм барысы да ир-атлар. Гул сөйләшүләрнең һәм звон стаканов кинәт килмиләр, кайчан килүчеләр күреп Пилар белән шөгыльләнүче выглядела эффектно кыска лимонно-желтом күлмәк.
  
  
  Өчен стойкой сидел косолапый, голландия остазы белән бицепсами, дәрәҗәсендә дыни, торчащими астыннан кыска рукавов эго рубашки.
  
  
  «Мин ищу балыкчы буенча исемендәге Саба», - диде мин.
  
  
  Крошечные глазки голландца пробежались буенча миңа, ничек бөҗәкләр. "Кем әйтте ул монда?"
  
  
  «Эго башка таксист. Тегесе, дип Гудзоне.
  
  
  Ул покачал үз массивной аягы аша яктан бу якка. "Түгел, димәк, минем өчен берни дә юк".
  
  
  Положив икесе дә кулларын бу сап, аны прижался лицом аңа. «Мистер, минем вакытым юк уйнарга уеннар, һәм минем вакыт юк итеп аңлатырга. Тик мин телим сез белсеннәр болай: әгәр дә сез укажете миңа Сабу аша биш секунд яки башкача әйтеп тђ булмас иде, анда аның алам эго табарга, аны перейду аша әлеге бар һәм сломаю сезгә сөякләр, әлегә получу ревматизма ».
  
  
  Ул белә, мин җитди. Эго румянец побледнел. «Әнә шунда», - прохрипел ул. «Бер көнне будке дивар янында».
  
  
  Аны кайчан отвернулся от бара, монда янә башланды лепет, һәм барысы да булды шөгыльләнә, әнисенә карап Пилар.
  
  
  Ялгыз ир-будке иде чернокожим блокадалы Виргинских утраулары.
  
  
  "Саба?" Аны дип сорады.
  
  
  «Чынлыкта, дружище. Утыр. Һәм леди да. Бу эго чыгышлар музыкаль өлеше иде британия, ә бер өлеше - калипсо-мелодичной, аны сез слышите кайбер өлешләрендә кооперативының " Вест-Индия. «Син тиеш вселить бу Ганса курку алдында Богом, мәҗбүр итәргә эго отступить, ничек бу».
  
  
  «Мин телим спросить турында хатынга, аны сез китергәннәр, ике көн элек. Тегесе, ул син тапкан бу диңгез ».
  
  
  - Ах, леди белән желтыми волосами. Бик хорошенькая. Ул просыпается, өчен, дип әйтергә безгә сүзләрен. Бик-бик арыдым. Диңгез истощает твои көч. Тик мин түгел, дип уйлыйм әй иде больно. Берни сломано ».
  
  
  «Ир-ат һәм увел аны? Кем әйтте ул ире?
  
  
  «Их-хо, бәлки, ул аның ире», ә? Мин дә исе китте. Ул охшамаган ту даму белән желтыми волосами, аны катнаша өчен ирен. Бик грубо, артык некрасиво. Син мужик, дружище?
  
  
  «Юк, әмма аны сл әле, ә ир-ат, ул аны увез, чыннан да түгел иде. Сез беләсезме, кая ул аны үз янына чакырып ала?
  
  
  "Әйе, аны беләм. Аның сөйлим, эму юлны госпитальгә Королевасы. Ул, ди, бу беркайчан да мин ', ул алып бара даму шунда, анда бар дуслар. Ул әйтте, алар аның турында кайгырткан. Шуңа күрә аны карыйм, кая ул бара. Ул үз кызны моторную лодку белән ике башка ир-атлар. Алар бара бу Кечкенә Пес, кечкенә утрау аерым унике милях нче ярлары. Башканы зур ташлардан Little Dog. Зур тырышучы һәм рыбацкая хижина. Балыкчылар күбрәк кулланмыйлар бу урын. Ирләр белән ружьями хәзер барлык китми.
  
  
  «Аласыз күрсәтергә миңа, ничек барып Кечкенә генә Эт?» Аны дип сорады.
  
  
  "Әлбәттә. Спуститесь к докам аласыз күрә бу урын. Әйдә, аны сиңа покажу.
  
  
  Кара ир-ат басты һәм чыктым аша киосклар. Пилар последовала өчен безнең урамга спустилась аша берничә крутых кварталлар к яр буе, анда Саба, берсе аша сверкающую суга, нәрсә кебек тоелды зазубренным выступом тирәсендә көрән текә кыялардан сикерүдән-башлана.
  
  
  «Кечкенә эт», - диде ул. «Бәлки, 500 метр озынлыкка сикерү, 200 бүген ширину. Бердәнбер куркынычсыз урынга утырту өчен көймәләр - яктан. Моннан күренми.
  
  
  «Миңа кирәк скоростная лодка, - диде мин. «Сез беләсезме кемне дә булса, кем сдает миңа бер?»
  
  
  "Әлбәттә. Минем дә бар әле иң кулланганнар лодкой бу гавани алмаганда, контрабандистов һәм полиция. Ул үз сезнең белән бик күп акча, тик сез получаете үз акчаларын ».
  
  
  "Әйбәт." Аны повернулся к Пилар. «Хәзер аны попрошу сиңа эшләргә нәрсә булыр өчен сине бик бик авыр».
  
  
  «Ни бар, Нигы?»
  
  
  "Подожди мине. Подожди, әгәр дә мин түгел вернусь к караңгыда, поведал Дэвида Хока Вашингтонда һәм сөйлә эму нәрсә беләсең ».
  
  
  «Ble аның барам синең белән? Аның алам идарә итә лодкой. Аның алам ярдәм итәргә һәм төрле ысуллар ».
  
  
  «Юк», - шуны диде мин. «Бу минем эшем, һәм мин телим, шаять, калды монда».
  
  
  «Әйе, Нигы», - диде ул непохожей бу нах покорностью.
  
  
  Аның сжал аның кулын һәм последовал өчен Сабой к докам, анда без табарбыз эго, башка бу катере. Икән, бу омтылыш тиз лодка, аны, аның гордый ике кадерләп содержал яхшы хәлдә. Бу кеше түгел, артык беспокоился турында сөйләде өчен позволить незнакомцу взлететь үз горурлык һәм шатлык, әмма шактый гульденов күчте буенча карт өчен киметергђ каршылыгы эго. Мотором иде гаять зур «Эвинруд», ул мгновенно ожил, һәм тиздән аның инде несся буенча легкому проливу к Кечкенә генә Мәчегезгә. Ясаганчы, аны минем янга килеп, бик якын нәрсә, аны башкарды, киң даирә тирәсендә скалистого утрау. Ишек төбендә бу ерак ярда к некрашеной порта бар иде нык бәйле катеры тапшырылды белән каютами. Өчен пирсом булды деревянная хижина. Бледно-соры төтен күтәрелде клубился тирәсендә торбалар.
  
  
  Аның задушил «Эвинруд», аннары карады хижину џђм аныћ скалы предметына нинди дә булса билгеләре тормыш. Түгел иде. Шулай булгач, мин включил мотор әйләнеп тирәсендә утрау.
  
  
  Аның бродил буенча каменистому буенда да, ерак читтә бүген мин сорады ихтимал урыннар өчен приземления. Зазубренные вершины возвышаются өчен унбиш яки егерме футов, әйтерсең, ниндидер бик ачуын үзәгендә җир выбросило ih төбеннән океан. Ниһаять, аның наткнулся бу узкий клин су арасында парой чыгыш ясаучыларның валунов, һәм миңа насыйп протиснуть лодку. Аның обезопасил аны менде буенча скалам һәм таба килә башлады к хижине аның каршы ягында утрау.
  
  
  
  
  
  
  
  Хәрәкәт барды, ић яхшы очракта акрын, һәм ул передвигался сак булыгыз, әгәр Городин выставил күзәтү. Аша егерме минут аның җитте уңайлы нче тоташу ноктасына кадәр уза, каян алыр иде ятарга тормыш карарга хижину. Биредә ул казался күбрәк ягыннан океан, һәм киресенчә, ул бүленгән ике бүлмә. Бердәнбер тәрәзә, ул аны иде күрергә иде застрял досками белән бү гына щелевыми отверстиями. Элеккечә үк, бернинди следов кеше тормышы гына клубящийся дим, растекающийся буенча воздуху. Хәзер, кайчан, аның белән иде подветренной яклар от дыма, аның диде мәхәббәтсез исе. Бәлки, глубине күңел аны белә иде, ләкин мин аны отверг бу фикер һәм пополз к лачуге, стараясь түгел икђнен белђлђр күзгә җыелган бу тәрәзәдә бу очрак, әгәр кемдер булачак карарга артыннан.
  
  
  Аның башка проблемалар килеп җитмәгәндер кадәр хижины һәм присел под окном, заколоченным досками.
  
  
  Зловоние биредә иде безошибочным. Бу булды исе опаленной плоти һәм кеше чђч бар. Аның стиснул тешләре һәм попытался стереть мысленную картинаны нәрсәләр килеп чыгарга мөмкин белән Роной Фольштедт. Эчендә хижины раздался кинәт, чак сдерживаемый тавышы гнева. Бу авыр рычание Федор Городина.
  
  
  «Син извлекли миңа күп бит, син һәм Картер», - дигән иде ул. «Тик син һаман аласың алырлык минем гафу. Сездә мәгълүмат бар, Миңа да кирәк бу мәгълүмат. Гади алышу. Һәм иң делле, син аласың баш тарту шундый математика, аны ничек булган шулай талантлив к убеждению? »
  
  
  Аны акрын гына башын күтәрде өчен прищуриться аша пространство арасында досками, һәм тавышы Городина дәвам итте.
  
  
  «Без беләбез Картер түгел утонул. Бар белешмәләр, дип эго доставили ярга бу рыбацкой авылда майя бу Юкатане. Моннан тыш, безгә булмады эго отследить. Анда булыр иде, элемтә пунктына, аның буенча сез алыр идек белән элемтәгә керергә, аның очракта крайней кирәк. Аны, телим, син миңа әйтте, анда бу ».
  
  
  Хәзер аны иде күрергә бүлмә аша подоконники. Бу агач билеты откан янында Городином сидела Рона-Фольштедт. Веб-веревка иде привязана аның тирәсендә була, связывая аның куллары буенча бокам һәм удерживая аны спинке урындык. Анда гына иде обрывок штанов, алар ул носила, кайчан ныряла белән круизного лайнера. Югарырак була иде обнажена, обнажая кечкенә, яхшы формалашкан күкрәк. Аның глаза покраснели, чәч спутаны. Ул кайчан заговорила, бу отстраненным, усталым тавышы.
  
  
  «Булмаса, бернинди контактного зат», - диде ул.
  
  
  «Син врунья һәм әй», - диде Городин. «Сез белергә тиеш, дип әйтә алам сезне мәҗбүр итә дип әйтә. Тыныч хәзер яки соңрак кричащей агонии. Алаймы, аны анда Картера. Ул инде үтергән кайбер тирәсендә минем иң яхшы кешеләр, һәм һәр минут, әлегә ул исән кала, ул тәкъдим итә угрозу өчен безнең планы. Хәзер - тагын бер тапкыр без анда таба алабыз Ника Картера?
  
  
  «Мин төшенчә түгел тотам, анда ул», - устало монотонно диде Рона.
  
  
  «Минем юк күбрәк сабырлык», - прорычал Городин. «Ә хәзер аны покажу сезгә, ниләр белән, кешеләр белән, алар аны югалта, сабырлык».
  
  
  Зур рус теле отошел ягына, һәм чыганагы дыма тирәсендә торбалар үле. Зур тимер жаровне тлела раскаленная куча тирәсендә древесного күмер. Покрытые резиной рукоятки нинди дә булса длинного инструменты торчали тирәсендә углей. Городин сак гамәленә рукоять һәм вытащил коралы. Бу озын иде остроносые плоскогубцы. Плоскогубцы засветились тускло-оранжевым уты булганда, ул күрсәтте ih Роне.
  
  
  «Бәлки, сез ишеткән турында әлеге техникага», - диде ул.
  
  
  «Плоть отрывается гәүдәсенең буенча щепотке өчен мәртәбә. Аерым игътибар бирелә нежной күкрәгенә хатын-кызлар. Сез булачаксыз яшәргә шактый озак, әмма һәр мизгелдә бу вакыт итсәгез, умолять үләргә ».
  
  
  Караш Роны гипнотически тукталды менә дигән кончиках плоскогубцев. «Әмма мин берни дә белмим, - диде ул яшьле, - бөтенләй берни дә юк».
  
  
  Городин проигнорировал аны. «Мин күрсәтермен сезгә тагын бер шанс сорауларга җавап бирергә, минем сорауларга», - суык-диде ул. «Ул чакта без башлыйбыз».
  
  
  Аның обдумал үз планы. Аны иде үтерергә Городина, прострелив тәрәзә планки, әмма көннең ih теням бу темной бүлмәдә аны күргәнем булмады, - дип, тагын ике ир-егет басып тордылар у якындагы диварлар. Алар, мөгаен булачак вооружены, һәм, бик ихтимал, убьют Рону керткәнче, аның алмыйм узу өчен почмагына хижины к тышкы көне. Икенчесе ишек ачылды, киресенчә, тәрәзәләрне, по-видимому, алып икенче бүлмәгә. Бу да ярдәм итте. Әгәр бүлмәдә иде, тәрәзә, эго иде аның закололи.
  
  
  Әлегә аның маташа уйлап осуществимый планы, Городин вставил щипцы бу угли һәм повернул бу минем якка. Аның скрылся төре буенча башлагач, ул бер генә буенча невидимых кешеләр: «тик синнән эго бирегә. Күрсәтергә мисс Вольстедт, чөнки ул исәп тотарга мөмкин, әгәр дә безнең белән хезмәттәшлек итәчәк.
  
  
  Алдында минем окном перекрестился славян егет белән кыска стрижкой, һәм аны кайчан тагын башын күтәрде, ул ишеген аның каршы ягында. Исе горелой плоти разлился, ничек отравленный газ. Славянин кайткан бер минуттан, волоча артыннан нидер идәндә туры килде, берничә футах нче Роны.
  
  
  Существо идәндә иде формасында кеше аягы белән, туловищем, ике куллап һәм ике аяк. Аз әле бу хакта подсказал ир-ат. Плоть һәм мускулы иде разорваны, обожжены, разорваны һәм оторваны нче һәр өлешендә баш һәм тән. Киресенчә, беркайда да иде органы, ул
  
  
  
  
  
  
  түгел иде изуродован. Күп кенә урыннарда сөякләр просвечивали аша отверстия бу плоти, шул ук вакытта тварь истекала кан белән язылган һәм башка биологик жидкостями.
  
  
  Иреннәре иде тулысынча оторваны калдырып гримасу обнаженных зубов, напоминающую череп. Анда иде, бер күзе, хәзер иде гына мондый почерневшая дыра.
  
  
  Начары булса, бу калдыгын кеше исән.
  
  
  Рона заткнула авызы һәм отвернулась, кайчан бу привидение жалобно скреблось буенча половицам судорожной кулы белән.
  
  
  «Ярамый болай отворачиваться нче иске дусты, - диде Городин. Яки, бәлки, син дә узнаешь матур яшь Борис».
  
  
  Рон издал дрожащий рыдание.
  
  
  «Без тапкан эго башка аң, тик һаман исән», - дип дәвам итте Городин. «Без оживили аның. Без ухаживали артыннан һәм солыны эго алдында сынау. Аннары ул поплатился, бигүк стойко, аның признаю, ул небрежный момент-ул уклонился нче үзенең бурыч һәм мөмкинлек бирәчәк сезгә һәм Картеру йөгерергә. Кискен поднявшись, эго тавышы шталь катгый. «Ә хәзер килеп җитте сезнең вакыт. Миңа кирәк Нигы Картер, һәм син башкача әйтеп тђ булмас иде миңа, анда эго табарга.
  
  
  «Мин... мин белмим», - всхлипнула Рона.
  
  
  Городин выругался буенча-рус һәм ул арада к резиновым рукояткам плоскогубцев.
  
  
  Водонепроницаемая трубка алты дымовыми шариками, алар бирде миңа Стюарт иде минем кулымда. Нинди дә булса рәвешле туры килде ташлап, бер тирәли гранул бу светящийся күмер. Бу легкое ераклык - проблема заключалась шул, җибәрү өчен гранулу аша решетчатое тәрәзә. Миңа кирәк булды тынлы пистолетын, һәм ул чакта баш леп сурәте, аның тиз вытащил шариковую ручку тирәсендә кармана рубашки һәм отвинтил колпачок, выбросив эго белән бергә картриджем эчендә. Нәтиҗәдә, миндә калды трубка диаметрлы өч ярым дюйма, тар бер ахырында һәм шактый киң икенчесендә өчен кабул итү буенча бер дымовых гранул. Аны ташладым пулю бу баш мие ручки, воткнул аны арасында досками, тәрәзә башлады, сак булыгыз җайга салу өчен траектория очу ракета иде төгәл.
  
  
  Хәзер Городин килеп к Роне. Держа плоскогубцы һәр кулымда, ул прижал раскаленные щипцы аның левому соску. Аның эшләдек, аз кулдан ясалган тынлы пистолетын светящийся күмер. Минем беренче омтылышы булырга тиеш безупречной, чөнки минем икеле килеп чыкса, икенче.
  
  
  Аның ясаган тирән вдох, прижался губами ахырына трубки һәм выдохнул белән взрывным пуфом.
  
  
  Шарик влетел бу күмер һәм осле бу раскаленных углях белән восхитительным шипением һәм дымом гөмбәләр, распространив үз бледный, удушающий дим барлык почмаклары бүлмәләре бар.
  
  
  Благословляя изобретательность Стюарта, аның вытащил платок-битлек һәм накрыл аның нос һәм авызы. Аның свернул өчен почмагына хижины һәм ишеген плечом. Ул содрогнулся, ә аннары раскололся кайткач, аның нык пнул аның.
  
  
  Аны кайчан ворвался бу хижину белән Люгером бу кулымда, аны күрдем, ничек Городин, спотыкаясь, наина ельцина аша ишек соседнюю бүлмәгә, шул ук вакытта бер тирәли эго кешеләр вслепую идем максаты өчен үз пистолетын-пулемета.
  
  
  Аның ата, һәм ул кимеде. Ул әле маташа күтәрергә белән идән пистолетын-пулемет, шуңа күрә аны һәм ата аңа тагын бер мәртәбә, һәм ул безнећ белђн аралашудан туктады хәрәкәт итә.
  
  
  Башыннан икенче кеше бүлмәдә атаковал мине раскаленными плоскогубцами аннары моннан, ничек күтәрде ih белән идән, анда ih уронил Городин. Аның пустил пулю эму башын, аннары бросился к Роне һәм тиз освободил аны. Арасында кашлем әй ирешә алмады выдыхать минем исеме.
  
  
  "Нигы?"
  
  
  «Чынлыкта, - диде мин. «Успокойся, аның вытащу сине моннан бер минуттан».
  
  
  Маска gate соскользнула белән минем rta, аны кайчан чыгарды Рону урамга опустил аны җиргә. Аның подождал, әлегә минем прояснятся күзләре, соңыннан әйләнеп Городиным.
  
  
  Аның перешагнул аша трепещущие җәсәде Борис икенче бүлмәгә лачуги. Буш. Иде, тәрәзә, обшитое такта, ләкин ул иде выбито. Аны, посмотрел на окружающие скалы, әмма Городина түгел, күрдем.
  
  
  Ерак крик Роны отбросил мине нче тәрәзә. Аның бросился кире аша хижину һәм выскочил аша парадную ишек. Городин бежал буенча кыска юлга кертелде арасында валунами к причалу, анда басып катеры тапшырылды. Аны кайчан, керде ишекне, ул развернулся һәм ата миндә буенча длинноствольного пистолетын «Эрма». Эго таращить күзләре эләкте миңа рукав, ривненской шулкадәр алсын өчен, миңа да боза максат, кайчан аның башкарды ике ответных ату. Одина шулар тирәсендә эләккән топливный бак крейсера, һәм лодка белән громким взрывом взмыла өскә таба, кайчан Городин бросился белән тропы бу скалы.
  
  
  Аның опустился тезләренә янында Роной. "Син аласың барырга?"
  
  
  «Мин... мин шулай уйлыйм».
  
  
  - Ул чакта держитесь ачылды минем өчен. Минем пришвартована лодка икенче ягында утрау. Барырга җиңел булмаячак, ә Городин кайдадыр шунда белән ружьем.
  
  
  «Син ведешь, Нигы, - диде ул. "Мин, көчемнән бу"
  
  
  Аның сняла күлмәк һәм хезмәт ee Роне түгел скромности, ә, чөнки ул иде диярлек төс скалы. Минем шәхси шкура шактый загорелой, нигезне шундый очевидной максаты. Белән Роной артта калды мине аның пробирался кире буенча зубчатым камням юнәлешендә үз көймәләр, болезненно шүрләп малейшего тавыш яки хәрәкәт.
  
  
  Кайчан аны күргән-эго арасында безнең һәм лодкой иде, бер генә узкий гребень скалы - отблеск металл, кояшта.
  
  
  
  
  
  
  аның авыр швырнул Рону җиргә һәм рухнул янында мизгелдә плоский треск пистолетын «Эрма» булганның тынычлык һәм гравий брызнул ике адымнар безнең алда.
  
  
  «Сылу, бер урында», - прошипел аңа Роне һәм прицелился берсе «Люгера», ягъни урын, анда аның әле вспышку дула пистолеттан. Аның ата бер тапкыр, ике тапкыр.
  
  
  Кешедә һәм эчтђге Городина обвились тирәсендә валуна, һәм ул чыгарды дикий выстрел, ул отскочил нче таш өстендә безнең головами. Аның ата бу ревматизма һәм ишетә, ничек крикнул рус теле белән чагыштырганда, больно, кайчан минем таращить күзләре разорвала эму предплечье.
  
  
  Хәзер неосторожно, Городин переменился өчен, карап чыгу, үз ярага, һәм отбросил идеальную шәүлә бу стоящий алдында валун. Күрәсең, ул түгел иде җитди яраланган, чөнки күрдем, ничек шәүлә сжимала һәм разжимала үз правую кулын, аннары янә алды пистолетын һәм подползла буенча югарырак камням өчен ату.
  
  
  Тугач максаты Городина, аның әзер идем белән наведенным люгером. Аның нажал бу курок. Молоток бәрде буш цифрлы камералар. Аны кулланды ике обоймы белән сугыш кирәк-яраклары, ә икенчесе минем өчен түгел иде.
  
  
  Россияле ата, әмма пулевого яралануы, эго меткость начар иде, һәм ул нырнул кире төре буенча.
  
  
  Аның карады неровные скалы тирәсендә безне, мин сорады урыннар, аны алыр иде, яхшырак укрыться. Ун ярдах нче моннан юллары, аның буенча без килгән иде полость формасында гроба.
  
  
  Аны минем янга килеп, к уху Роны, һәм ул прошептал: «Мин аны сиңа әйтәм, тор да кит ул дыре, чөнки анда. Двигайся тиз һәм держись.
  
  
  Ул ачты авызы булсын өчен нәрсәдер әйтергә, тик Городин янә менде һәм прицелился. "Атларга!" - йомшак диде мин. Рона выскочила, пригнулась, споткнулась һәм нырнула үз урынын, кайчан таращить күзләре откусила кусок валуна бу дюймах нче отверстия.
  
  
  Аны вскочил аякка бастыру һәм последовал өчен анда. Аны кайчан, нырнул бу неглубокий минут, таращить күзләре обожгла миңа эчтђге һәм ударилась турында җирне. Аның наина ельцина татарстан защищенное урын тойдым липкую дымлылык, кан шул урында.
  
  
  "Сезнең эләкте!" - диде Рона.
  
  
  "Язды микән."
  
  
  Чикләреннән тыш та доносился тавышы Городина торган иде, хәзер догадаться, ни өчен мин җавап бирмәде, аның уты. «Картер, син мине ишетәсеңме? Тагын бер шундый прикончит сезне! Выходи белән поднятыми куллары белән! »
  
  
  Аннары берничә секунд тынлыкны яңгырады тагын ике ату. Бер тирәли пуль эләгә безнең узкое отверстие һәм, рикошетируя взад һәм алга забрызгала безнең осколками таш.
  
  
  Приблизившись к Роне, аңа прошептал: «икенче тапкыр барганда, ул выстрелит, кричи».
  
  
  Ул понимающе кивнула, һәм шул киләсе выстреле издал мучительный вопль. Аның подал әй билгесе «яхшы», һәм шталь көтәргә.
  
  
  - Яхшы, Картер, - проревел Городин. «Выходи, яки хатын-кыз үләргә тиеш!»
  
  
  "Мин алмыйм!" - крикнул аңа бу ревматизма, тавышы абсурд киеренке караганда больно. «Аның ранили, ә хатын-кыз авыр раненую. Җибәр аны, мин заключу синең белән сделку.
  
  
  - Минемчә, синдә дә юк, патроннар, ә. Выбрось пистолетын; шул вакытта сөйләшербез ».
  
  
  Аның размазал кан буенча үз яраларны линиясе буенча чђч Роны һәм аның затка, положил аны спину, - диде әй, нәрсә эшләргә. Аннары позвал Городина һәм выбросил пистолетын.
  
  
  Кайчан аны ишетте якынлашуга Городина, аның перевернулся тормышына һәм лежал сгорбившись һәм стационар. Авыр shaggy Городина затихли өстендә безнең. Аннары пауза Городин диде: «Әнә, Картер, вон!»
  
  
  Аннан соң, Рона, начар диде: «Ул... ул булмаса, аң».
  
  
  «Бәлки, юк», - прорычал Городин. «Бир миңа ел саен түгел, притворяется бармы ул».
  
  
  Эго пистолетын взорвался откровенные өстендә минем, һәм таращить күзләре разлетела җир һәм вак таш бу дюйме нче минем баш. Эго сүзенә сигнализировали турында трюке, һәм аны түгел пошевелился.
  
  
  Шәүлә кимеген скалы. Аның әле бу крае күзләрен күргәч, ул наклонился минем мәңгегә. Аны белә у аның кулаке тотты пистолетын, сак булыгыз прицелив эго, һәм көттем шул тревожном көткәндә. Рона, мөрәҗәгать итте, аның, түгел, подведи мине хәзер үк!
  
  
  Аннары аны ишетте этәргеч ee аяклары, йомшак удар аның ступни, ул кайчан соединилась белән телом Городина, һәм ул споткнулся.
  
  
  Сжав стилет бу кулымда, аның мгновенно повернулся һәм воткнул лезвие бу эго массивную күкрәгенә. Белән озын-озак тәнәфес вздохом һәм булькающим стоном ул баш тартты пушка - аларның үз тормышы.
  
  
  Аның вывел Рону бу тусклый төш һәм әйтте: «Лодка гына миновала гребень. Жди мине анда, - миңа эшләргә кирәк, соңгы ».
  
  
  Ул вопросительно књрсђтте миңа, тик повернулась һәм киле к көймәдә. Аны, ул арада өчен пистолетом Эрма, ул уронил Городин, һәм вышиб барлык снаряды тыш бер. Аннары аны кайта аша тырышучы к рыбацкой хижине. Ишек распахнулась, һәм дим рассеялся.
  
  
  Аны, бүлмә аша узды к разорванным останкам Борис. Тирәсендәге җимерелгән горла доносились элементлары слышные хныканья, ә эшләүче кешедә царапала пол.
  
  
  Киресенчә, миңа кирәк әйтергә, нидер мөһим, тик мин алмадым табу сүзләр. Аны бары тик положил пистолетын идәнгә өчен движущуюся кулын чыкты өчен ишек.
  
  
  Аның үтте һәм бер айдан аз гына элек к Роне һәм көймәдә барганда ишетте выстрел
  
  
  Башлыгы унсигез
  
  
  Аны кайчан кушылды Роне шул көймәдә, ул сидела, сгорбившись, борынга, обнимая үзен ничек кечкенә бигрәктә бала. Аның щекам текли күз яшьләре, һәм ул кызганыч дрожала.
  
  
  «Хәзер барысы да тәртиптә, - диде мин. «Берәү дә түгел, барачак безнең якта».
  
  
  Ул потянулась миңа һәм скрестила куллары күкрәгендә.
  
  
  
  
  
  
  миңа, цепляясь минем өчен, ничек булса, аңа иде плотом коткару. Аннан тыш, ул ничек узган хладнокровие аша кошмар көч һәм озак колледжына океанда, ул иде пределе выносливости - чигендә тапкан. Һәм аның, белә сәлам кирәк ял һәм медицина ярдәме.
  
  
  Бер кулы белән придерживая Рону янымда, ә башка управляя лодкой, аның пересек суга таба килә башлады к докам Кюрасао. Без приблизились к эстакаде, кайда иде пришвартован катеры тапшырылды, аны күрдем фигуру, стоящую анда, һәм ожидающую. Бу бик Пилар. Күрәсең, экрандагы өчен лодкой, ул дип, ничек без приближаемся.
  
  
  Аның сбавил дәвам итә, дрейфовал к причалу, һәм ташладым канат Пилар. Ул закрепила эго бу шипе, аны кайчан выпрыгнул һәм ныгытты, корму. Аннары аны алды Рону кулына күтәрде, аны гаепләнүчеләр эскәмиясенә, анда трансовой кататонии питер футболчылары шок хђленнђн кайтты, ул авылның, ничек зомби.
  
  
  «Бу булырга тиеш Роны, - диде Пилар.
  
  
  "Әйе. Ул начар формада. Алыйк такси һәм отвезем аны хастаханәгә.
  
  
  «Мин эшли алам караганда яхшырак ул. Әлегә сине түгел иде, аның арендовала джибын. Ул припаркован откровенными анда. Сез берете Рону кире; Аны, барачакмын. Аны беләм юлны хастаханәгә. Аннан соң ул дип өстәде көлке яңгырый: «Синең Рона бик хорошенькая».
  
  
  «Пилар, - диде, мин, мин бик шат сине күрергә. Сез - уңайлы дусты. Киттек."
  
  
  Кайчан без Пилар нартларда бу джипе урамнары буйлап Виллемстада, ул диде: «Ни бар, утрау».
  
  
  «Городин иде анда белән парочкой үз головорезов», - диде аның әй. «Ул китәм истязать Рону өчен, мәҗбүр итәргә һәм аны сөйләргә. Нәрсә ул белмәде, шулай ук бу моннан тыш, ул алмадым аңа җавап бирергә. Ул бик гади любителем уеннар өчен заядлых профессионаллар ».
  
  
  «Тик ул, чыннан да, булган волонтер, - дип Пилар.
  
  
  «Чынлыкта, әмма беркем дә тирәбездә вакыт тапмадым, сөйләр өчен менә хакында ихтимал дип белдерә».
  
  
  Кара күзләрен Пиларс белән очраштылар минем көзгесендә заднего төре. - Ул сиңа битараф түгел, Нигы?
  
  
  Аның тукталды мгновение керткәнче җавап бирергә. «Әгәр син ясарга тиеш күздә тотып, мин яратам, ee, скрипка һәм шәм булса, ревматизма - юк. Аның шулай озак шөгыльләнәм моның грязным эш дип белмим алмыйм бармы аның, чыннан да, ярату-кемне дә булса классик мәгънәдә әлеге сүзләр. Әмма әгәр син ясарга тиеш күздә тотып, мине борчый, чөнки аның белән булачак, билгеле. Югыйсә, аны булмаса китте утрау-Кечкенә Эт булсын өчен, ярдәм итәргә әй. Аны беләм, бу миңа калса артык человечным, әмма аны әле", - превратился бу глыбу боздан ».
  
  
  Пилар сөйләде гына, әнисенә карап откровенными алдына. «Нигы, әйт миңа берәр».
  
  
  "Әлбәттә."
  
  
  «Сиңа барыбер түгел, - дип минем белән булыр?»
  
  
  Аны протянул кулын положил кулын теплую плоть аның плеча. «Бик күп», - диде мин.
  
  
  Пилар вздохнула, аннары кызыксынучан тоном диде: «Ышанам, син беркайчан да пожалеешь».
  
  
  Бу вакытта без повернули һәм килеп җитә керү юлы хастаханәсендә Королевасы, сверкающее яңа бина пастельно-зәңгәр төстә. Калдырды, аңа пачку ә кассиру, һәм одина буенча табибларның дип ышандырды мине, дип, Рона, инвесторларга иң яхшы медицина хезмәте. Аның диде доктору, дип, теләсә нинди өстәмә чыгымнар булачак оплачены америка консулы, ә аннары шалтыратып консуллыгы өчен килешә.
  
  
  Аны әйләнеп Пилар бу джипе. Иде, караңгы, күк сверкало бесконечностью йолдызлар. Аның диде: «Пойдем, ограбим контрабандистов».
  
  
  Аның сель руль артына джип; Пилар киңәшләр бирде. Без әйләнеп яр буе, ә аннары повернули көньякка таба.
  
  
  «Тиеш, башка яңалыклар, алар сез миңа түгел, диделәр», - диде Пилар. «Сез ничек киткән бер Городина?»
  
  
  "Мәет."
  
  
  «Ә алар икесе торган иде аның белән?»
  
  
  «Дә мәет. Һәм егет буенча исемендәге Борис, ул үлә, чөнки иде, бик яхшы җиһазландырылган, һәм артык беспечен өчен уеннар ».
  
  
  «Әйтик, син калдырды дүрт тән?»
  
  
  "Дөрес. Тик кайдадыр Антон Жизов һәм Нокс Варнов әзерләнә, иртәгә взорвать Нью-Йорк. Әгәр без башта түгел доберемся кадәр алар, борчылмагыз, вакыйгалар утравында Кечкенә генә Эт, дүрт тән яки дүрт мең ».
  
  
  Пилар выглядела задумчивой. Һәм молчал.
  
  
  Киттек шул иң захудалую бер өлеше яр буенда, анда беднейшие тирәсендә җирле балыкчыларны пришвартовали үз жалкие бу төре көймә биргән бу & nb, густой нефть һәм чүп-чар. Берничә миль Пилар указала бу серое шершавое каркасное бина, освещенное спереди бердәнбер њлђ дип раслый лампочкой. Белән чагыштырганда, бу сыеныр урын Варнова походило бу хижину Торговца Кричать.
  
  
  «Бу булса, без нәрсәдән башларга тиеш», - диде Пилар. «Әгәр сиңа кирәк Торио, пойди к Кечкенә Лиза».
  
  
  Звуковые дулкын ударили безне, без идек, тагын илле футах нче көне. Полномасштабный бунт түгел, булырга мөмкин иде громче. Эчендә без кушылды сотне яки якын моннан күңелле кешеләр булмаса да, бунтовали, тик, һәрхәлдә иде истерике. Тоелды барысы да гел хәрәкәттә. Заглушить шау булмый, шуңа күрә барысы да кычкырып тора " иде. Вакыт-вакыт аша какофонию прорезал кинәт хатын-кызлар көлү. Кайдадыр уйнадым музыкаль автомат, әмма иде слышны гына реверберации иң тирән басовых нотт.
  
  
  Без Пилар керде мохиткә обезумевших тел к гади доске билгеләнгән задней өлешендә бинасы. Читтә моның разливая эчемлекләр буенча немаркированных шешә, сидела хатын-кыз зурлыгында белән Годзиллу. Һәм диярлек, шулай ук привлекательно.
  
  
  «Кечкенә Лиза?» - крикнул аңа Пиларс на ухо. - Һай, бу бик дикая дип уйлыйм--.
  
  
  «Кечкенә Лиза!» - дип раслады ул усмешкой.
  
  
  Лиза носила каскад тугих локонов бу шортах.
  
  
  
  
  
  
  кызыл төс, ул да булырга мөмкин иде кеше волосами. Кайдадыр нче алтынчы кадәр җиде футов арту, Лиза иде, бөтен бу мешочках, карманах һәм кусках плоти странной формалары. Әйтерсең сынчы-любитель поспешно прихлопнул глину буенча каркасу. Намереваясь тәмамларга эшне соңрак, ул хаклы рәвештә ышанычларын югалткан үзләренең иҗади сәләтен һәм сдался.
  
  
  Кайчан аны, ниһаять, привлек аны игътибар, Лиза неуклюже двинулась миңа икенче яктан планки, плоть аның төрле өлешләре танцевала төрле ритмах.
  
  
  "Нәрсә булыр?" - прогрохотала ул тавышы, әйтерсең буш тая бочка, катящаяся буенча булыжнику.
  
  
  «Мин телим Торио», - крикнул мин.
  
  
  «Беркайчан да турында nen түгел, ишеткәнем бар», - прогудела бу ревматизма Кечкенә Лиза.
  
  
  «Городин мине прислал».
  
  
  «Беркайчан да турында nen да ишетмәдем».
  
  
  Аның вытащил үзенең бумажник. Минем заканчивался гульдены, шуңа күрә аны разложил берничә америка банкнот на доске алдында бик зур хатын-кыз.
  
  
  «Мин ишеткәне турында Эндрю Джексоне», - диде ул. «Торио йоклый бу задней бүлмәдә». Ул күрсәтте пальцем зурлыгында белән маринованный кыяр.
  
  
  Белән Пилар бу буксире аны таба килә башлады к узкой көнне ерак аза бара. Кечкенә генә бүлмәдә, артында басып бер урындык, бер урындык һәм бер балалар кроватка. җибәрү.
  
  
  Аның ишекне, һәм шау-артыннан утих. Аның тикшерде икенче ишек противоположной стоны. Бу алып барды ачык һавага өчен бина. Аны минем янга килеп, к берни подозревающему контрабандисту, обыскал эго һәм тапкан автоматический кольт 38-нче калибрлы. Передав бу Пилар, аның сунул, аз үзенең люгера эму астында нос һәм бәрде аның буенча затка.
  
  
  Аның крикнул "Торио!" .
  
  
  Ул повернул башын, жалобно хмыкнул һәм акрын гына күзләрен ачты. Ул чакта күрдем пистолетын үзебездә астында носом, аның күзләре да киңәйде.
  
  
  «Әй, бу, караклыгы?»
  
  
  - Тор, Торио, - прорычал мин. «Без җыенабыз прокатиться».
  
  
  Бу эго поразило. Ул sel. «Көтегез, - умолял ул. «Мин белмим сине».
  
  
  «Бу шундый wouldnt уен», - диде аңа эму. «Играйте чын күңелдән минем белән, һәм сине көтә сәфәре шунда һәм киресенчә. Хәзер переместите эго! »
  
  
  Аның белән генә ткнул эго стволом пистолет өчен, бобслей һәм Торио вскочил белән койки белән удивительной ловкостью кеше өчен авыр похмельем. Аның вытолкнул эго аша заднюю ишекне, һәм ул послушно зашагал, җитмәсә урыны, анда без припарковали джибын.
  
  
  Пилар алып барган машинаны, ә аның сидел сзади белән Торио белән нацеленным люгером.
  
  
  «Үтеп йөреп юлда якын номерлар ярдов, ә аннары съехать башлагач табып булмый темное пятно», - диде аның әй.
  
  
  «Ә хәзер, Торио, - диде мин, без аша уздылар полутемной юлда һәм припарковались, - мин телим белергә турында чемоданах».
  
  
  «Чемоданы?» - кабатларга ул.
  
  
  «Минем бик аз вакыт, Торио, - диде мин, - һәм минем характерда да. Нибары бер минуттан яки ике сез әгәр кем дә кем треск черегән сөякләрен һәм күрерсез, күп кан. Бу сөякләр һәм бу кан булачак твоими, Торио, шуңа күрә, зинһар, воспользуйтесь бу мөмкинлектән өчен уртаклаша мәгълүмат ».
  
  
  Бу лунном яктылыгында аны иде күрергә, ничек тамчы банк күтәрелә эго тирене баш һәм стекают буенча гладким якларга эго баш.
  
  
  Ул тиз кивнул: «Яхшы, яхшы. Мин җыенмыйм булырга герое өчен сук чит ил кешесе. Сез имеете күздә тотып чемоданы, алар аны вывозил бу Гавиоту, чынлыкта?
  
  
  - Акыллы нәтиҗә, Торио. Аның телим белергә, кем ih сезгә бирде, һәм сез кайда ih забрали ».
  
  
  «Бу иде хриплый егет белән чит звучанием белән алар аның диде сделку алты ай элек. Зур волосатая обезьяна. Ул беркайчан да называл миңа үз исеменнән, бу түгел иде, ул егет, аңа мөмкин иде сораулар бирергә. Ул һәрвакыт түләсә, миңа алдан, аннары әйтә идем, миңа кирәк иде", - алырга чемодан. Аның направлялся к югу шунда, бераз вглубь була, һәм прилетал вертолетом белән чемоданом, һәм отнес аның эго бу кораб. Поверь миңа, бу, мин беләм, башка. Аны хәтта заглянул бер тирәли чемоданов, һәм ул пустынен. Чертовски сәер бизнес, тик миңа түгел, өчен түләргә любопытство.
  
  
  «Күпме чемоданов сез положили бу корабль?» Аны дип сорады.
  
  
  «Бир-бљек, соңгы тапкыр без забрали өч төн элек. Барысы сигез.
  
  
  «Сез отвезти безне шунда, анда приземляется вертолетом?»
  
  
  «Әлбәттә, тик анда һәрвакыт бар, пар охранников белән корал. Oni һәм пилот, егет буенча исемендәге Инграм, ул торчит анда кайчан аның вертолетчик залында эчендә.
  
  
  «Бу сезнең эш, - диде мин, - төзекләндерүнең сыйфатын һәм барышын күзәтү өчен, без миновали саклауга. Ә хәзер бар, инструкция.
  
  
  Пилар утырды да китте көньякка таба һәм свернула бу тар грунтовую юлны обозначенную Торио. Ә аннары без килеп җитә ачык җире. Бәхеткә, Пилар арендовала полноприводный джибын: барырга бик авыр булды: юл әверелде тропу, бөтен территориясендә отель, шулай каменистая, һәм җире переходила бу холмы.
  
  
  Хәзер китергәнегез сидел контрабандистов өчен, безгә кайчан эләгә прожектора, ул иде вскочить һәм махнуть куллары белән, өчен, эго билгеле булды керткәнче кем дә булса башлаячак атарга.
  
  
  «Бу аның, Торио», - позвал ул.
  
  
  Ир-ат белән ружьем акрын двинулся алга тукталды алтынчы футах нче аңа. "Син монда нишлисең? Бүген булмас, пикап »
  
  
  «Бу Гавиоте проблемалар бар, - диде Торио. Здоровяк диде, мин килергә тиеш һәм сөйләү Инграму.
  
  
  «Кем әлеге ике башка?»
  
  
  
  
  
  - подозрительно дип сорады каравылчы.
  
  
  - Алар... алар... - неуклюже башлады Торио.
  
  
  «Без Городиным, - вмешался мин. - Бездә мәгълүмат бар, ул шөгыльләнә тиеш кичекмәстән килергә к Жизову».
  
  
  Исемнәрен иде саклау өчен мөһим. Баш мие эго винтовкадан опустился, һәм ул минем янга килеп, к джипу. «Миңа күрсәтегез шәхес таныклыгы, пожалуйста, сэр», - диде ул уважительно.
  
  
  «Әлбәттә», - диде мин полез минутына өчен клочком кәгазь. Аның тотты эго итеп каравылчы дотянулся аңа кадәр. Ул моны, аның схватил эго өчен запястье һәм толкнул алга. Пилар тиз ударила ирне өчен ухо, заставив эго замереть керткәнче ул өлгергән вскрикнуть.
  
  
  Аңа вставил кляп үз авызы охраннику һәм бәйләдем эго куском нейлоновой веревки, ул аны тапкан шул көймәдә һәм применил өчен шундый куркыныч булган. Повернув эго прожектор, яктыртты аның зур булмаган агач бина илле ярдах миннән. Шунда ук аның артыннан торды кечкенә нык вертолетом. Аның выключил святый һәм жестом сорады Пилар сүндерергә двигателе джип. Толкая Торио алда минем белән Люгером бу кулымда, аның ходьбы выбрался янына бинасы белән мотком веревки һәм поспешил кит, Пилар последовала өчен минем. Без килдек к көне, аны хуҗаларына аны ворвался эченә, нажимая төймәгә бу прожекторе. Ике ир-егет, спавших бу койках у ерак диварлар, кискен шундый уен. Бер-бер авыр иде славянским типом, ул булырга мөмкин иде абыем инвалидка-охраннику ишек төбендә, икенчесе - бледным тощим мужчиной белән зур носом һәм зәгыйфь подбородком. Аны файдам булыр Ингрэмом, очучы.
  
  
  Каравылчы протягивал кулын үз винтовке, прислоненной к стонал янында изголовья үз койки.
  
  
  «Син умрешь, омтылып, ул», - диде аңа эму, һәм ир-ат замер. Инграм оцепенел, потер күзләре һәм моргая.
  
  
  Пилар таптым выключатель дөньяда, һәм эго сверкающее ялкыны залило бердәнбер бүлмәгә бина. Сул безнең иде катлаулы коротковолновая радиокомпанияләре.
  
  
  «Торио! Сез безне саттык », - обвинил каравылчы.
  
  
  «Әлбәттә, - диде контрабандистов, - дип пистолетом минем максатка аны тиз распродаюсь - ничек син, иптәше булып чыга».
  
  
  «Ингрэм, одевайся, - дип боерды мин. «Вертолетом заправлен бензин сала?»
  
  
  «Әйе, тулы», - киеренке узды, - дип җавап бирде ул.
  
  
  Ир-ат дрожал куркудан. Аның да отель өчен ул шулай кортлардан, ул оча ала, - диде мин. «Гади следуй приказам, син түгел пострадаешь». Бу эго успокоило, һәм ул башлаган натягивать кияләр.
  
  
  «Торио, сядь бу урындык», - диде мин, һәм контрабандистов поспешил подчиниться. Аны ташладым моток веревки охраннику һәм әйтте: «Свяжите аның. Миңа кирәк түгел, предупреждать синең өчен, син яхшы эшли.
  
  
  Аның целил бу мөхәммәтшин һәм Торио нең люгером, күзәтеп йөрер өчен Торио иде ныгытылган яхшы тугими төеннәр белән. Пилар держала үз кулымда пистолетын 38-нче калибрлы контрабандиста һәм следила өчен Инграмом, әмма ул түгел иде инде китерергә безгә бернинди кайбер күңелсезлекләр.
  
  
  Кайчан Торио иде нык бәйле, диде аңа охраннику: «Ә хәзер утыр бу кәнәфи башка ахырында бүлмә». Ул угрюмо повиновался аңа диде Пилар: «тик синнән полициягә) һәм свяжи аның балалары».
  
  
  Пилар передала миңа кольт һәм янына охраннику. Бу бик җитди хата. Ул встала арасында минем һәм безнең пленником. Берсе быстрым хәрәкәте ир-ат вытащил пычак каян да булса кием астыннан һәм схватил Пилар, повернув, аның алдына, склонив башын элек приставив лезвие пычак аның горлу.
  
  
  «Брось пистолетын, яки хатын-кыз үләргә тиеш», - скрежетал ул.
  
  
  Присев бу корточки, ул чакта торды өчен телом Пилар, бу кеше түгел тђкъдим иткђн бернинди максат, ул да булырга мөмкин иде абсолют ышанам промахнусь аның буенча, һәм попаду бу œлем теркәлгән. Әгәр аның поверну пистолетын өчен яхшырак прицелиться, ул перерезал булыр иде әй тамакны. Шуңа күрә аның заколебался.
  
  
  «Тегүче побери, аның шул ук, диде брось пистолетын». - дип кырт кисә ул. «Син думаешь, аның блефую?»
  
  
  Аны кайчан да двинулся урыныннан, каравылчы дернул пычак, һәм муенында Пиларс пополз кызыл червь кан. Аның әле тотты «Люгер» наготове.
  
  
  «Ингрэм, забери әлеге идиота пистолетын», - рявкнул каравылчы.
  
  
  «Мин... мин әйтә алмыйм, моның эшләргә», - диде пилот дрожащим тавышы.
  
  
  Каравылчы зарычал аңа: «Бул мужчиной бер тапкыр гына булса да, син, хныкающий землетрясение, яки мин...»
  
  
  Без дә белдек, дип каравылчы иде эшләргә белән Ингрэмом, чөнки үз гневе очучы ул повернул башын ривненской шулкадәр өчен, аны булдыра алмас куярга «Люгер» ка позициясен һәм прострелить эму незащищенный юлүткәргечкә югары. Ул отвернулся от Пилар, отскочил нче диварлар һәм рухнул идәнгә. Пычак безобидными ударился кит.
  
  
  Пилар уставилась миңа белән оскорбленным выражением затлар катнашты. «Син иде позволил эму перерезать миңа тамакны керткәнче гомерен үз пистолетын, шулай түгелме?» диде ул.
  
  
  «Әлбәттә», - дип белдерде мин. «Әгәр дә бар иде минем пистолетын, без синең белән икебез дә иде, үле җаннар».
  
  
  Ул акрын кивнула. «Әйе, аның, минем, син хаклы. Тик барыбер...» Ул покачала аягы. «Син сыйныф. Синнән минем мурашки буенча тиредђге ».
  
  
  «Без согреем сине соңрак», - дип, аны тиз һәм повернулся к пилоту. «Хәзер, Ингрэм, син собираешься отвезти мине шунда, кайда син заберешь чемоданы, алар доставишь бу Торио».
  
  
  - Сез имеете күздә тотып убежище Жизова?
  
  
  "Бу дөрес. Анда бу залда?"
  
  
  «Тауларында чигендә Венесуэла һәм Британия Гвианы. Әмма аның беркайчан да алмас иде приземлиться анда, караңгыда. Берничек тә башлагач, бу шактый катлаулы.
  
  
  Аны, посмотрел на җибәргәннәр. «Әгәр без взлетим хәзер, якты булырга тиеш
  
  
  
  
  
  без шунда доберемся. Һәм Ингрэм, әгәр син очраклы направишь мине неправильном юнәлештә, сине мәңгегә посадят Алты футов җир астына. ."
  
  
  «Мин түгел, батырбәк түгел, глупый», - дип җавап бирде ул. «Мин, көчемнән нәкъ менә шул, син миңа башкача әйтеп тђ булмас иде».
  
  
  «Бу яхшы, Ингрэм. Син тагын аласың кадәр бергә яшәү алсын язарга әнигә барысы да күңелсез тулырак ».
  
  
  Пилар белән шөгыльләнүче моңа кадәр тыныч кына сидела читтә, заговорила. «Нигы, син, халкын да, халкың әйтерсең, барасың моннан одина».
  
  
  «Аны», - диде мин. «Бу җеп чиратта, һәм, мөгаен, булачак фейерверк. Хатын-кыз булырга мөмкин помехой ».
  
  
  «Юк», - диде ул, дип катгый расставив аяклар. «Без эсселектән әйтик әле бергәләп, һәм мин хәзер генә килүчеләр белән урнаштырган артта калды. Аны бик булышты сиңа,, шулай түгелме? "
  
  
  "Бу дөрес, әмма ..."
  
  
  «Тик синнән мине үзе белән Нигы», - вмешалась ул. «Я умею атарга ким сине, ә ике пистолет һәм ике тапкыр арттырырга безнең бар уңышка ирешү. Бу бик күп дигән сүз минем өчен, querido »
  
  
  Бу мгновение алмадым билгеләргә.
  
  
  Тик шунысы диде Пилар, имело мәгънәсе. Ул бик тәҗрибәле һөнәр белгече, артык катгый караганда күпчелеге ир-атлар. Һәм ул белсђм, ул расходный материал, кирәк булган очракта, сыч миссия аның пожертвую аның.
  
  
  «Ул чакта пойдемте», - диде мин. «Чөнки сез түгел, собираетесь кулланырга, Jeep өчен кайтырга шәһәре, пойдите һәм потяните крышку распеределителя өчен ул түгел иде бесполезен кешеләр өчен сочтет эго файдалы». Аның алмады түгел өстәргә: «Сез беләсезме, нәрсә ул крышка дистрибьютора?»
  
  
  Аның тулы иреннәре изогнулись бүген генә насмешливой улыбке. «Әйе, querido, аны беләм турында крышках дистрибьюторов һәм башка бик күп вещах, аларны сез түгел поверите».
  
  
  Аның, дип бу ревматизма. "Яхшы. Һәм син аласың бирергә безнең бер-берсенә тагын бер тапкыр постучать өчен ул кыска вакытка уснул.
  
  
  «Мин потороплюсь», - диде ул һәм, забрав минем 38-нче калибр, поспешила кит.
  
  
  Аны минем янга килеп, к рации, разбил аның турында пол, әлегә корпусы түгел, ачылды, аннары булганның кишки прикладом винтовкадан каравылчы. Вакытында бу грубой разборки аны, следил өчен Ингрэмом булса да, ул бик яхшы бер малай һәм суднолар түгел, зур угрозу караганда беззубая омтылыш гончая на веревке.
  
  
  Аның диде Торио: «Син бераз поработаешь, ә аннары сможешь кайтырга Виллемстад. Бу-озак юл, ләкин сездә булачак вакыт турында уйланырга яхшырак акча эшли, тормыш. Берри суүткәргеч, - дип киңәш итте һәм мин.
  
  
  Ул, диярлек түгел, дип елмайды. Бар иде, аерым хисләр юмор.
  
  
  Пилар кайтты, крышкой распределителя, аны ул протянула миңа ясап, һәрберсенә тиешенчә имитационный реверанс. «Кем бар, тиеш түгел просыпаться элек полудня», - диде ул. «Ул чакта аның булачак, баш авырту, аны түгел вылечит бернинди аспирин».
  
  
  «Яхшы, Ингрэм, - диде мин, - әйдә поднимем синең вертолетом һавага». Аннары без втроем поплелись буенча изрезанной колеями һәм ташлар к ожидающему вертолету.
  
  
  Башлыгы унтугыз
  
  
  Ингрэм кебек, өстенә җаваплылык алып, ул булып чыкты штурвалы артында вертолет һәм без взлетели төнге күк. Без юнәлделәр көнчыгышка таба һәм бераз көньякка таба, тиздән артта калдырып, үзен утлары Кюрасао. Кечкенә генә утрау Бонэйр да ускользнул, һәм күпмедер вакыт астында безнең кала иде гына кара Карибское диңгез һәм йолдызлы күк өстә.
  
  
  Тиздән без уловили утлары Каракаса һәм күпмедер вакыт бардык буенда побережья Венесуэла.
  
  
  «Сез сөйләгез, бу горное убежище Жизова кыен артыгын да ачыкларга сәләтле», - диде мин.
  
  
  «Диярлек мөмкин түгел», - дип җавап бирде Ингрэм. «Бернинди авиалинии түгел летают өстендә урыны. Ләкин әгәр алар каралды, алар иде беркайчан да моның түгел, күрдек. Бина төзелде, бөтен ул, шул сары-коричневой скалы таулар. Эго диярлек күренми белән пробасы һава. К, аңа юллар юк. Барлык припасы булырга тиеш кеше самолет. Жизов дип сделку белән берсе буенча южноамериканских хөкүмәт, мин белмим белән нинди, йөк ташу. Минем эш заключалась ташуда VIP-двуспальные бу чемоданов. Әгәр мин белмәгән ориентирларны, алар руководствовался, аны иде беркайчан да тапты бу урында ялгызы гына хђл итђ алмый ».
  
  
  Без миновали Тринидад сул безнең повернули көньякка таба өчен направиться вглубь суши буенча болотистой җирләрендә дельте Ориноко. Күк көнчыгышта башы светлеть, һәм детальләрен җир булдылар күренә башлагач, без грохотом бәреп гористую җире, билгеле булган кебек, Гвианское нагорье.
  
  
  Ул чакта безгә туры килде набирать биеклеккә һәм Ингрэм отрегулировал адым несущих винт өчен глубже глотать артык разреженный һава. Көне шталь матуррак һәм кызыклырак итеп, әмма югары болытлы түгел күрсәтте билгеләре рассеивания.
  
  
  Фикер, аны, аның аңлы рәвештә избегал, ворвалась бу минем иябез. Иде бу көн, кайчан Нью-Йорк үләргә тиеш булса, мин дә алмыйм, бу туктатырга.
  
  
  Инграм толкнул мине эчтђге, прерывая минем уйлар. Ул күрсәтте алга өчен скалистое мәгариф, мәсәлән, формасы поднятого кулака, отдавая непристойный салюты.
  
  
  "Тоште бу алда?" - крикнул пилот, перекрывая стук безнең двигательнең. «Бу ѳчен маяк, ул узарга тиеш пилотлары. Без называем бу Finger Mountain. Шунда ук аның артыннан бар зур булмаган каменистая долина, анда Жизов разбил свой дом.
  
  
  «Нинди өметләре, алар башлаячак атарга, ничек гына күрәчәк, дип без тукталышыбыз».
  
  
  - Минемчә, хђлнећ булу ихтималы аз. Ингрэм, киресенчә, набрался храбрости һавада, аның эму җитми җирдә. «Алар шактый ышанабыз үз куркынычсызлыгы монда, ә хәбәр иткәнчә илчелеге килә һәм китә, шактый өлеше. Әгәр алар нинди дә булса рәвешле да таныйлар турында хәбәр булган
  
  
  
  
  
  бу Кюрасао бездә булырга тиеш түгел, килеп чыгарга мөмкин проблемалар белән утырту ».
  
  
  «Яхшы», - диде мин.
  
  
  «Тик бу әле башта. Ничек алар гына булса да, сине яки даму, башлана ул.
  
  
  «Аласызмы сез миңа бирергә тамаша турында физик яктан да, бу урыннарны?» Аны дип сорады. «Каян штаб Жизова? Анда галим Варнов башкара?
  
  
  «Юк», - диде Ингрэм, ә аннары тиз посмотрел миңа, ничек кенә сипкелле үз ихлас. «Ышаныгыз, хәзер аны иде, диде сезгә, әгәр дә белә иде. Барысы да мин делаю, бу калам у вертолетной мәйданчыклары, әлегә кемдер чыга яки самолетка утыра, яки әлегә алар загружают нәрсә тели, аның несс ».
  
  
  "Әгәр дә телисез икән, доставить хәбәр?"
  
  
  «Мин отдаю эго охраннику мәйданчыгында өчен вертолеттан. Ул чыгачак һәм каршылаячак безне. Һәм ул булачак беренче белән хема сиңа туры киләчәк ия эш ».
  
  
  Без обогнули чыгыш ясаучы зур палец скалы һәм башладылар спускаться анда узкий каньон белән отвесными скалами тљрлесеннђн. Хәтта ул вакытта булса, аны теләмәгән, ярар, аның булмас күрдем барлык биналар, грубо төзелгән тирәсендәге ташлардан. Аның насчитал дүрт шактый зур корылма, бер маленькое янында участогы ровной җирнең, аның янына без спускались. Артык югары түгел скалистые гряды һәм валуны загромождали бөтен җире, һәм алар бары тик йомшак эзләре тропинок авылны тоташтыручы юлда бина.
  
  
  Әлегә аны карадым, тирәсендә кечкенә генә корылма янында вертолетной мәйданчыгы чыккан ир-ат һәм посмотрел безне. Аша эчтђге ул несс калганы янында винтовка.
  
  
  «Бу-сакчы, - диде Ингрэм.
  
  
  "Ул бердәнбер?"
  
  
  «Ул бердәнбер, кем аңа кайчан булса видела. Мөмкин һәм башкалар ».
  
  
  Аның диде Пилар: «Пригнись өчен сине түгел иде, күрәсең». Аннан тыш, ул ничек позициясен алды, аны да шталь невидимым.
  
  
  «Без приземлимся, - диде аның Ингрэму, - бир охраннику подойти якыннан, ачыктан-ачык к көне».
  
  
  «Әгәр дә мин түгел алмыйм доставить эго монда?» - киеренке узды дип сорады пилот, эго сугышта күрсәткән батырлыгы һавада башы улетучиваться.
  
  
  Бик постарайся, - дидем. «Әйтерсең, моннан зависела сезнең гомер. Чөнки, Ингрэм, иске иптәше булып чыга, бу шулай.
  
  
  Без сак приземлились бу кечкенә утырту һәм Инграм хәл итү буенча фәнни-тикшеренү бурычларын двигателе. Кайчан зур ротор тукталды, кеше винтовка белән нидер крикнул белән моннан урыннар торды ул анда егерме футах нче аңа.
  
  
  Инграм толкнул ишек һәм крикнул: «минем нинди-бар өчен генерал».
  
  
  «Син хромой?» - перезвонил каравылчы. «Принеси бу».
  
  
  «Миңа... миңа ярдәм кирәк», - диде Ингрэм. "Бу бик авыр минем өчен".
  
  
  Әйләнәсе тынлык. Тик аннары вак таш өслегенә безгә послышались shaggy. «Беләсеңме, аны булырга тиеш түгел носильщиком», - дип каравылчы. "Сез тиеш"
  
  
  Ул кискен тукталды, әйтерсең иде, безне күрү. Аны аңладым, бу безнең проблемаларны кайчан ишетә безошибочный тавыш белән каравылчы, снимающего калганы янында винтовка һәм эчене алган төрмәдә. Аның тотты «Люгер» наготове, әмма, моны эшләп выстрелить хәзер встревожить бөтен командасын иде кеше һәлак булган. Моның урынына аның надавил үзенең предплечье, һәм Хьюго егылып миңа на ладонь. Аның перевернул стилет; зажимая лезвие зур һәм указательным пальцами, ул бик тиз менде бу дверной проем. Каравылчы поднимал калганы янында винтовка, ә аны ясаган лезвие бу эго якка.
  
  
  Стилет перевернулся һавада керткәнче лезвие вошло муеннарына кеше. Ул издал тавыш, похожий бу хриплый шепот, отступил ике адым һәм егылып җиргә, кан хлынула буенча эго горла.
  
  
  Пилар выпрыгнула тирәсендә коптера. Ингрэм уставился бу мертвого кеше белән кресло очучы.
  
  
  "Хәзер нәрсә?" - дип сорадым Пилар.
  
  
  «Хәзер аны җыенам прокрасться һәм исследовать бу каменную авылга. Сез останетесь монда өчен ел саен Инграма. Аны кайчан вернусь, аның алам булырга бегах, миңа да, кирәк кем дә булса, өчен, мине прикрыть.
  
  
  «Яхшы Нигы», - диде ул кротким согласием, ул мине аптырашта.
  
  
  Аның белән генә поцеловал аны, аннары наклонился өстендә мертвым стражником, батып стилет буенча эго горла һәм вытер лезвие начисто. Аның вернул эго бу ножны предплечья, аннары полез аша скалы, избегая тропы, әйдәп баручы бер караульного посты.
  
  
  Вспомнив, ничек мин аны күргәнем булмады, бу урын биеклектән полета, аның устремился ягына иң зур бина. Кебек тоелды логичным, дип фаразларга булыр штаб операция. Аның лежу кечкенә гребне, выходящем бу тропинку белән шөгыльләнүче алып бара, к длинному невысокому строению - баракам. Әлегә аның карадым белән чыгу двинулись кешеләр грубой синей киемдә һәм эш фуражках. Алар булып чыкты безоружными. Янында башка иде, бандитларның сугыш кораллары шул кобуре һәм коричневая формасы Совет армиясе кызыл эшләре беткән. Өчен казармами аның диде зур квадрат формада бина, ул аңа башкарды үзенең беренче максаты.
  
  
  Аның уртаклашкан үз фикерен сораштыру һәм, обогнув лачуги, сак кына минем янга килеп, к почмагында аның өстендә. Ничек һәм башкалар, ул якынча алтынчы футов биеклектә, һәм ул догадывался, - дип эчке пространство спускается түбәнрәк дәрәҗәдәге җир. Аны ишетте тавыш басты һәм, тезләренә өчен прислушаться к узкой вентиляционной иде.
  
  
  «Сез җибәрдек өчен минем, генерал Жизов?» Бу яшь иде, тавышы - энергияле, хәрби.
  
  
  Жизов дип җавап бирде маслянисто-гладкой покровительственной интонация белђн џђм башкалар. «Мин послал өчен сезнең майоры Рашки, чөнки мин түгел алды хәбәрләр билгеләнгән вакытта нче полковник Городина. Шулай итеп, без тиеш, дип фаразларга ул булачак недоступен безнең өчен, бу завершающих этапларында операциясе. Миңа кирәк башыннан икенче командада
  
  
  
  
  
  һәм аны сайладым сине ».
  
  
  «Минем өчен бик зур дәрәҗә, генерал».
  
  
  Әйтегез әле, майор, сез тулысынча таныш планы белән?
  
  
  "Әйе, сэр. Без отар њткђрелгђн атом-взрывные җайланмалары җиде америка шәһәрләрендә һәм иң соңгы җайланма урнаштырылган бу Панамском гранд. Исемнәре шәһәр һәм төгәл урнашкан урын тулы исеме генә мәгълүм, сезгә һәм америка ученому ».
  
  
  «Бик әйбәт, Рашки. Ә сез беләсезме, кайчан расписание буенча взорвется беренче бомба? »
  
  
  «Бүген, сэр». Смущенно откашливается. «Имеш-мимешләр йөри, бөтен лагерю, сэр».
  
  
  «Әйе, бу икеле сере; механизмнарын күз алдында. Аны, әйтәм сезгә, - дип беренче булып америка шәһәрләре булачак разрушены Нью-Йорк. Чөнки ih хөкүмәт бәрәңгене безнең шартлар, доктору Варнов взорвет беренче бомбу ривненской аша дүрт сәгать ».
  
  
  Зур облегчением аның взглянул бу сәгатьләрдә. Иде бозлы курку, дип, әлегә аның кружил буенча венесуэльскому небу на рассвете, Нью-Йорк, бәлки, хәтта ул чакта сровнен җир белән адским пламенем төш шартлау.
  
  
  Әлегә аны, дип уйлаган идек, - дип өметләре каршы, минем тирәли ИВЛ аппараты послышалось эхо леденящего рычания.
  
  
  «Ә, аны күрәм, минем собачьи дуслар проснулись», - промурлыкал Жизов. «Курыкмагыз, майор, әлегә аның барлык контролирую, алар причинить сезгә зыян. Тик бер минем сүз, һәм алар убьют сине считанные секунд ». Восторженный көлү Жизова изображал неубежденному Рашке. «Бу зверями эшлиләр, ике иң могущественные көч дөньяда, майор», - дип дәвам итте Жизов. «Курку һәм нәфрәт. Помни, бу »
  
  
  «Әйе, сэр», - неуверенно, - дип җавап бирде майор аша рычание зверей.
  
  
  Аның отодвинулся нче ИВЛ аппараты һәм сель тормыш, әнисенә карап дорожки арасында зданиями. Барыннан да элек, миңа кирәк иде ачкыч разгадке үткәрү Нокса Ворнова торган иде ключом табигатькә смертоносному эш.
  
  
  Эш үтте, поодиночке һәм парами. Кораллы солдатлар белән ih дерзкой осанкой казались довольными кадәр безразличия. Бәлки, ничек намекал Ингрэм, алар небрежно, дип уйларга ih куркынычсызлык бу урында неуязвима.
  
  
  Билгеле иде, дип минем булырга тиеш иреге хәрәкәт итү. Шуңа күрә аның подождал, әлегә киләсе эш түгел астында узачак һәм алар түгел упадет артыннан. Аны бәрде эго «Люгером», һәм ул обмяк минем кулда. Аны тиз оттащил эго к скалам һәм мәңгегә заставил эго замолчать.
  
  
  Аны төшергән зәңгәр комбинезоны, ул йөртеп, һәм натянул эго поверх кием. Ыштан иде коротковаты, әмма остальном җиттек. Аның надел шляпу һәм прижал козырек ко лбу. Белән разумного ара аны иде узарга игътибар итмәгән, күрәсең. Спрятав гәүдәсен эш арасында ике гигантскими валунами, аны таба килә башлады кире к тропе һәм юнәлә, аның буенча. Артта калды минем послышались shaggy. Аны нырнул бүген түбән дверной проем, күрәсең, кладовую. Аны басты, тезләренә, спиной к тропинке, һәм возился белән ручкой көне, әйтерсең, проверял неисправный йозак.
  
  
  Җылы исе еды җитте минем ноздрей, кайткач ике эшче тукталдылар өчен задержаться бу тропинке артта калды мине.
  
  
  «Миңа кирәк түгел, гадать, кемгә күчерүгә иртәнге аш, ул, сез несете», - диде бер тирәсендә алар. «Американецу, әйе? Ученому."
  
  
  «Әлбәттә», - диде икенчесе. «Ул безнең шәрәфле кунак».
  
  
  «Нәрсә бар-бүген иртән, без жрем безнең гадәти чүп-чар?»
  
  
  «Өр-яңа йомырка, ветчина, тосты һәм спелые помидор».
  
  
  Беренче эш; выразительно простонал. «Мин молюсь чыкмасын өчен, обледенения, әлегә без барысын да эшли алабыз чыгып китәргә бу горное чистилище һәм кабат яшәргә, кешеләр кебек. Мин ничек завидую, яхшы эде һәм хатын-кызларга, алар наслаждаются америкалылар ».
  
  
  «Бу вакытта якын иптәш. Бүген без тиеш нанести удар буенча американцам ».
  
  
  «Әгәр шулай булса, бүген без каршы алабыз. Әмма хәзер аны тиеш мин барырга ».
  
  
  Әлегә аны сиздермичә карадым, бер тирәсендә ике ир-карлыгач буенча күрше тропе, разветвляясь сулга, ә башка, неся поднос белән ашар, дип дәвам итте хәрәкәт ачылды. Аңа позволил эму узарга буенча тропинке, ә аннары последовал артыннан прикрыв кепкой зат.
  
  
  Ир-ат түгел, чак кына арттарак басып торган, һәм мин последовал өчен аның янына бер тирәсендә зур корылма, стоящему аерым төркем биналар. Ул спустился берничә ступенек, ишеген һәм юкка чыга, аның артында бирде эму берничә секундка, аннан кергән ту ук ишек.
  
  
  Аны берәүдә, бу бина иде выкопаны ценымногие глубже һәм тәмамланырга күпкә артык җентекләп караганда, аның ү. Ih продуманный дизайн һөҗүмнәрдән озак чорга әзерләү.
  
  
  Иде, бер озын коридор белән стенами тирәсендә гладкого таш, салмак кына изгибающимися буенча дугасындагы. Хәер, мин түгел иде күрергә эш, аны ишеттем эго shaggy алда. Коридор аша билгеле бер промежутки вакыт освещался электрическими лампочками, һәм, һичшиксез, анда булган электр станциясе.
  
  
  Ул вакытта, аны искә төшерде, берничә ел элек мимешләр турында хәбәр кайдадыр Көньяк Америкада әзерләнә россия базасы. Бу, әйтик, вакытында кубинского ракета турында, һәм последовавшей өчен бу разрядке мондый имеш-мимешләр үлгән. Хәзер ачыклана базасы - бу факт. Ул, ихтимал иде калдырылган рәсми россия режимом, әмма кабат активирован Жизовым һәм эго та фракция сыйфатында скрытого үзәге ih операция.
  
  
  Бөтен коридору аны
  
  
  
  
  
  
  үтте гына бер ишек. По-видимому, бүлмәләр бик күп түгел иде, чөнки алар булырга тиеш вырезаны буенча твердой токымлы. Ишетеп алда тавыш, аны кискен тукталды.
  
  
  «Мин китерде королевский иртәнге аш өчен эго высочества». Бу иде тавышы разносчика еды, тулы сарказма.
  
  
  «Гади доставьте edu һәм ихтыярыма идиотские кисәтүләр». Җавап тавышы иде грубым, эшлекле ».
  
  
  «Нәрсә анда ясый америкалы?» - дип сорады эш. «Әзер микән ул особенных көненә?»
  
  
  Хәзер аны акрын двинулся буенда изогнутой диварлар өчен, карарга процесслар, һәм ќитте нче, кайда иде күрергә җеп фанзия. Анда торды солдат белән внушительными черными усами, охраняя массивную ишек. Ул алды поднос белән ризык янында эш һәм поджал иреннәре керткәнче әйтә: «Ул аерылып тормый гадәттәгедән чыгарма моннан тыш, бүген иртән ул басты рассвете. Тик мин алмыйм белергә тиеш, дип творится аның бу баш ».
  
  
  «Юк, аның, минемчә, юк. Нишлисең, иң яхшы, аның өчен, иң худшее минем өчен. Аның иду на иртәнге буенча надоевшей кашицы.
  
  
  Аның поспешил кире буенча коридору шул ук юл белән, алар килдем. Хәзер, кайчан аны, белми, анда табарга Варнва, миңа кирәк иде", - табу ысулы барып аңа. Размышляя бу проблема өстендә, свернул аның өчен күрсәткечләр һәм бик соң күрдем приближающуюся фигуру вдалеке. Формасы буенча аны аңладым, бу булды бер тирәли солдат.
  
  
  Очраклы рәвештә, әйтерсең, аның нидер оныткан, повернул, аны элек. Ул позвал мине, әмма аны уйнады глухонемых. Өчен поворотом, игътибар үзәгеннән читтә солдат, аның помчался кире к святилищу Варнова. Әмма «shaggy приближались белән, бу яклар. Аның ясаган паузу. Кайтачак эш, разносящий белем һәм тагын бер солдат аның артыннан ишек төбендә Варнов.
  
  
  Аны тиз арада карар кабул итте һәм бросился к бердәнбер көнне, әйдәп баручы буенча коридору.
  
  
  Ишек бикле, шулай булгач, мин закат астында комбинезоны эш үз минут һәм тапкан тонкую упругую полоску булды. Бу җайланма артык прочное һәм сыгылмалы белән чагыштырганда, традицион кусок пластика да, тиз срабатывает ярдәмендә гади замка.
  
  
  Чөнки эш әле приближался бер яктан, ә солдат яктан, аны, толкнул ишек һәм бросился эченә.
  
  
  Район башлыгы егерме.
  
  
  Берничә секундтан соң затлы интерьеры бу бүлмә соединился. Иде безнең, тупас поверхностей, безгә тусклых чәчәкләр. Йомшак текстуры - мендәр, диваны, түшәк, шезлонги - барысы да башлый радужных төрле.
  
  
  «Син алыр булса да постучать», - раздался чиреннән хатын-кызлар тавышы кайдандыр сул мине.
  
  
  «Бөек галим тиеш бүген басарга иртәрәк», - диде башка тавышы, икенче яктан.
  
  
  Кайчан минем күзләренә күнеккән тусклому яктылыкка, аны берәүдә, дип тавыш исходят буенча статистика атласных кроватей һәм пушистых күпләр беләдер, мендәр бу углубленных овалах һәр яктан бүлмәләре бар. Әлегә аны карадым, сулдан һәм уңнан появлялись взлохмаченные светловолосые сыер, ә алар артыннан следовали тән, бу мәктәпкә охшаган бу тән буенча чирлидеров көллияте. Бу блондинке номер бер шактый кыскача алсу төнге рубашка, калдырмас өчен, шик тә юк ки, ул туа блондинкой. Номер ике иде гаремной пижаме, шактый ачык өчен эшләвен раслау ул да чын блондинка.
  
  
  «Ышанам, мин түгел вторгаюсь», - диде мин.
  
  
  «Аның Терри», - диде блондинка номеры берсе розовой коротышке.
  
  
  «Ә аның Джерри», - диде номеры ике гаремной пижаме.
  
  
  «Икесе дә язылган белән« i »». Терри дип аңлатты
  
  
  «Мөһим мәгълүмат», - диде мин.
  
  
  «Без игезәкләр», - дип тәкъдим итте Джерри.
  
  
  «Тагын бер поразительное ачу», - диде мин.
  
  
  Кызлар басканнар үзләренең кроватей һәм җиттек миңа ел саен.
  
  
  «Мин беркайчан да күргәнем юк сине иртәрәк», - диде Терри.
  
  
  "Сиңа монда урын юк, алай түгел микән?" - диде Джерри.
  
  
  «Син налетел кебек, шторм», - диде Терри. «Минем уйлавымча, сезнең өчен гонятся, һәм телисез икән, без сезне спрятали. Ничек шәп!"
  
  
  «Сез түгел бит полицейский?» - диде Джерри. «Без скрываем полиция».
  
  
  «Мин полицейский», - дип ышандырды аны ih. «Кем мин һәм күбрәк шөгыльләнәм - бу артык күп булсын аңлатырга да кимрәк сәгать, ә минем юк, утыз секунд. Тик әйтә аласыз, дип мин бер тирәли яхшы егет - һәм бөтенләй шучу - миңа сезнең ярдәм кирәк ».
  
  
  Бу вакытта ишеттек без тавыш һәм аннан тыңларга ишек.
  
  
  «Нигә син повернулся һәм әйләнеп кайта башлагач, аның звал сине?» Бу иде тавышы солдат, ул кричал мине коридорда.
  
  
  «Мин аңламыйм, нәрсә турында сез сөйләгез. Аның әле генә отвез профессор иртәнге аш. Аның, сине түгел генә күрмәдем, - дип җавап бирде эш.
  
  
  «Сез килдек бирегә минут элек, аннан соң җәелеп китте һәм аннан кире кайту».
  
  
  "Түгел аның."
  
  
  «Сезнең белән беркем дә заходил?»
  
  
  «Юк. Спросите Юрий шул ишеклђр артында œтте профессор. "Мин башлыйм. Аның җыенам эго алыштырырга. Әгәр врешь - борчылмагыз. Юлга, иптәш! »
  
  
  Тавышлары адым эш, идущего буенча коридору. Кыңгырау ачкычларын за дверью.
  
  
  Аның прижался к стонать белән петлевой яклар көне, держа «Люгер» бүген кулымда. Игезәкләр уставились бу пистолетын киң раскрытыми васильковыми күзлегеннән, аннары карадылар, берсен бүген берсен, подавленно хихикая. Шунысы сабыйлар аша ih крошечные мозги бу вакытта, бәлки, означать тормыш яки үлем өчен бик күп кешеләр.
  
  
  Каравылчы отпер ишек һәм приоткрыл аны.
  
  
  «Ярар-ярар, сез, кызлар, иртә встаете, - диде ул.
  
  
  "Нәрсә тирәсендә моның?" - диде Терри.
  
  
  «Без булдырабыз басарга теләсә кайсы вакытында, кайчан итә кремль матбугат хезмәте», - диде Джерри.
  
  
  «Өскә һәм аска, өскә һәм алга.
  
  
  
  
  
  
  Ярар, бу бөтен твоя тормыш - фыркнул каравылчы.
  
  
  «Кем тирәбездә тели профессор бүген иртән?» - Терри-дип сорадым.
  
  
  «Яки ул янә икебез дә?» - вставил Джерри.
  
  
  «Бу безгә, безгә. б. Ул гына позавтракал да, аның өчен эш-беренче планда урында. Аннары eda - һәм хатын-кызлар на десерт ».
  
  
  «Алайса, син монда нишлисең, Маркус?» - диде Терри. «Сез тиеш түгел керә безнең бүлмә, әгәр дә профессор түгел, пришлет сезне безнең якта».
  
  
  «Мин ищу ирне», - диде ул извиняющимся төре.
  
  
  Эму дип җавап бирде хихиканье кызлар.
  
  
  - Тоелды миңа мин күрдем коридорда эш, - сырое дип дәвам итте Маркус. «Кем түгел принадлежал к командасына. Аны уйлады, ала ул, шул керә монда ».
  
  
  «Без дә күрдек, безгә бер кеше», - невинно диде Терри.
  
  
  «Бу шундый разочарование», - дип отвращением диде Джерри.
  
  
  «Мин түгел, әйләнә-тирәсендәге кешеләрнең үткәндәге фантомов, - диде Маркус. Аны ишеттем, ничек ул ясаган неуверенный адым алга. «Узачак күпмедер вакыт керткәнче профессор закончит үз иртәнге һәм пришлет өчен бер тирәли сезне. Чөнки аның инде монда, бәлки, без дә алыр идек, аз гына развлечь башка башка ...
  
  
  "Төгәл юк!" Терри вмешалась. «Безнең контракте әйтелгән, без монда бары тик докторы Варнова. Безнең предупредили өчен без түгел, рд, башка ".
  
  
  «Әмма яхшы подумай», - озорно диде Джерри.
  
  
  «Тизеры», - диде каравылчы. Ул отступил, кызлар яптылар, ишек. Йозак закрылся.
  
  
  «Хәзер бездә, чыннан да, проблемалар», - хихикнула Терри.
  
  
  «Әмма, ничек безгә күңелле», - ди аның апасы.
  
  
  «Зур рәхмәт», - диде мин сунул «Люгер» кире кобуру. Аның, дип. «Бәлки, аны анда өчен вакыт отплатить сиңа. Бу-дөрес, сез монда бары тик өчен... эээ... хезмәт күрсәтәчәк «Варноу»?
  
  
  «Сез, дип ишеттек без", - диделәр Маркусу, без нибары заводные уенчыклар өчен америка галиме», - дип җавап бирде Терри.
  
  
  «Ә исәпкә алып, нинди кеше ул, түгел, ала бездә күп вакыт», - диде Джерри һәм подошла миңа.
  
  
  «Сез ничек килеп эләккән ул?» Аны дип сорады.
  
  
  «Син ясарга тиеш күздә тотып, бу яхшы кызлар кебек безнең эшлиләр, бу урында?»
  
  
  "Нәрсә, шундый."
  
  
  «Без җавап бирделәр белдерү шул подпольной газетасында Сан-Франциско, - диде Джерри. «Тугандаш кызлар тели путешествий, азарта, маҗаралар».
  
  
  «Һәм, мөгаен, син алган»эше.
  
  
  "Әлбәттә. Булырга тиеш иде илле башка кызлар да бар иде шундый өстенлеге, без игезәкләр ».
  
  
  «Бу гына да түгел, сезнең иде», - диде мин, билгеләп ih мул итеп формалары.
  
  
  «Син миңа нравишься, - диде Терри.
  
  
  «Бьюсь турында заклад, син дә ценымногие күбрәк ир-ат белән чагыштырганда, профессор», - диде Джерри.
  
  
  «Эго бирүен үтенә һәм җенси талантлар яки ih булмау мине дә кызыксындыра, - диде аңа җитди. «Әмма ул " булып чыккан иң куркыныч кеше на свете, куркынычы өчен АКШ һәм бөтен дөнья. Аның избавлю сезне ужасных шәһәрләрне алганын, ләкин ышаныгыз миңа, хәзерге вакытта бернәрсә дә юк, артык мөһим киләчәк өчен, кешелекнең белән чагыштырганда, минем өчен эләгү лабораториясен Варнова. Һәм аны, телим, сез, кызлар, миңа ярдәм иттеләр »,
  
  
  «Сез имеете күздә тотып, бу глупая мин тырышам лабораториясе сезнең өчен мөһимрәк иде, бу нәрсә?» - диде Терри, поднимая үзенең кыска гына ночную күлмәк тагын да югарырак.
  
  
  "Һәм бу?" - вмешался Джерри, щелкая поясом ee пижамных штанов һәм сползая ih уртасына кадәр аның округлых бедер.
  
  
  «Мин, - диде, иң мөһиме, кызлар түгел, ә чакта күңелле».
  
  
  «Ни өчен без сезгә ярдәм итәргә?» - дип сорады Джерри. «Син хәтта тотасың вежлив безнең белән».
  
  
  Билгеле иде, чөнки патриотизм һәм гуманизм - сүзләрен алмаган заметны бу ih хорошеньких якты головах. Әмма башка ih ярдәм, минем бар иде тигез юк дәрәҗәсендә.
  
  
  «Ничек гласит омтылу дигән бер әйтем, - диде аңа алар белән покерным зат - сез поцарапаете минем, аның почешу сезнең».
  
  
  Пар сияющих елмаю белем освещал бүлмә. "Сез имеете күз алдында, - дип булырсыз?" - дип хоры возразили игезәкләр.
  
  
  "Әгәр сез миңа ярардай эләгү лабораториясен Варнова".
  
  
  Шатлыклы кивнув, алар дошманның минем өчен кулын алып барабыз к стопке разноцветных күпләр беләдер, мендәр, анда бик тиз төшерделәр тонкие покрывала. Бу мгновение авыру алар обнажились катнашып, төрле соблазнительные позы күрсәткечләрне тикшереп тору күпләр беләдер, мендәр. Аны берәүдә, дип у Терри иде крошечная родинка бераз түбәнрәк, сул күкрәк гына аның буенча, аны булдыра алмас аера аласызмы игезәкләр.
  
  
  Иде бу бердәнбер тапкыр минем тормышымда, кайчан аны, торопился төгәлләргә булса, бәлки, иң кызыклы булды, бөтен төркемнәр тирәсендәге барлык кеше операция. Һәм шуңа күрә аның кулларындагы яңа дөнья рекорды куйды алу буенча мөмкин булганча күбрәк санын кием минималь вакыт.
  
  
  «Ммм, тәмле», - дип Терри.
  
  
  «Мин белә идем, чөнки аның булачак зуррак, моның иске профессор», - хуплады Джерри.
  
  
  «Бар монда, - приказала Терри, - ачыктан-ачык арасында безнең».
  
  
  Аны тиз басты, тезләренә һәм ремонтында классик хәле артык нетерпеливым кечкенә телом Терри.
  
  
  «Аның омелой күздә тотып түгел арасында минем, арасында безнең», - диде ул белән вздохом, тихим стоном, ул выглядел бөтенләй ничек шикаять.
  
  
  "Сез возражаете?" - дип аны алга таба, войдя капкасына рая.
  
  
  "Ооооооооо", - простонала ул.
  
  
  «Киләчәктә аны булырмын дип атарга пьесалар», - диде аңа сәлам, һәм погрузился бу туннель мәхәббәт.
  
  
  Барысы да башланды, гәрчә өчен бик кыска вакытта без катнашты бесконечное саны гимнастических поз, күбесе тирәсендә булмаган описано бу руководствах буенча браку.
  
  
  Бераздан без шулай увлеклись башка дусты, дип Джерри диде тихим печальным тавыш белән: «Мин бик уйнарга яратам җитмеш».
  
  
  Минем куйганнар неудобное нигезләмә сөйләшү өчен, ләкин, повернув башын, зур усилием, дип аның
  
  
  
  
  
  
  невинно: «бу-димәк, Джерри? - җитмеш уйный ».
  
  
  «Ий раббыбыз, болар барысы да белә», - сварливо дип җавап бирде ул. «Җитмеш алтмыш тугыз берсе белән карый».
  
  
  Аны хат белән мөрәҗәгать итте аңа, һәм, бераз уговаривая, ул булды, өченче партнеры бер тирәсендә иң катлаулы, экзотик һәм утомительных тамашалар, алар аны искә алам. Һәм аның әле шактый күп.
  
  
  Аннан соң бу, кайчан аның шталь тиз одеваться, игезәкләр карадык, минем белән бәхетле затлар, перемежающимися зур булмаган улыбками һәм подмигиваниями рәхмәт. Бу Джерри диде белән озын-озак тәнәфес бәхетле вздохом: «Беләсеңме, минем уйлавымча, без өч төзибез фантастическую берничә».
  
  
  Әмма минем уйлар иде инде поглощены проблема Варноу һәм компанияләр. «Яхшы, - диде мин, күңел ачу һәм уен окончены. Ә хәзер карарбыз алмыйбыз ли без таба юл святилище Нокса Варнов.
  
  
  Алар кивнули диярлек унисон. Әмма ih йөзләрдә түгел иде, реаль кызыксыну уяту.
  
  
  «Сез онытмагыз безнең маленькую сделку?» Аның ih дип сорады.
  
  
  «Әйе», - нахмурилась Терри. «Тик сиңа ярдәм итәргә мөмкин куркыныч».
  
  
  «Моннан тыш, - диде Джерри. «Безгә нәрсәләр бар, шуларны югалтмаска кирәк. Oni түләргә безгә акча күбрәк тә без кайчан булса күргән үз тормышында. Без уедем шунда, без җыенабыз кулланырга аның өчен ачарга кечкенә магазинчик кием ».
  
  
  Ул вакытта минем маһир решительное дигән тәэсир игезәкләр бөтенләй мондый тупые, ничек притворяются.
  
  
  «Димәк, син собираешься ачарга кибете кием, кайчан уедешь биредән», - диде мин. «Һәм сезне мәҗбүр итә дип уйларга сез кайчан да булса уедете биредән? Сез тоткыннар, әйә сез беләсезме? "
  
  
  Терри покачала-аягы: «Без бөтенләй тоткыннар. Килүебез һәм каласыз, ничек телибез. Без устаем утырырга взаперти, без гуляем бөтен йорт. město. Һәм безне беркем дә останавливает ».
  
  
  «Әлбәттә, - диде мин. «Сез кая барырга теләсәгез, чөнки тирәсендәге бу каменной сырада чыгу юк, мәгәр буенча воздуху. Тик әйтегез әле бу кешеләргә, дип телисез икән, тартуны һәм сорагыз ih ашлама алып кайту сезне моннан. Тавышы шул чакта сез белерсез, ягъни, нәрсә турында инде күптән булырга тиеш иде догадаться - дип, шундый ук уңыш сез алыр коллар бу цепях ».
  
  
  Хәзер аның привлек ih безраздельное игътибар бирелә. Ih сөйкемле светящиеся затлар булды җитди, һәм алар белән алмашты испуганными взглядами.
  
  
  «Мин рисковал тормышы өчен монда килергә сыч көлке», - поспешно дип дәвам итте аны. Бу кешеләр ниятли захватить Америка һәм бөтен дөнья ярдәмендә, атом-төш көчләре. Ih бомбаны инде урнаштырылган, төп шәһәрләрендә, АКШ, әзер взорваться-берсе өчен башка, әгәр безнең яктан түгел выполнит ih таләпләр ».
  
  
  Аны, посмотрел на җибәргәннәр. «Әгәр мин алмыйм барып Варнов, ул бердәнбер мөмкин активировать җайланмалары, беренче атом бомба уничтожит Нью-Йорк һәм барлык эго-халык барлыгы, ике сәгать эчендә».
  
  
  Аны, кивнул, кайчан алар изумленно разинули авызы. «Әйе, бу фактлар. Һәм булсын өчен, сез, кызлар, хәтта навязывать миңа бу тупую блондинку, һәм продолжали. Чөнки исәпләмичә Варнова, осудившего илен, без - единственные өч америкалыларның үзәгендә вражеского лагере.
  
  
  «Һәм башка мине син беркайчан да выберешься шушыннан исән».
  
  
  «Ах, Боже мой, - диде Терри. «Без нәрсә ярдәм итә алабыз?»
  
  
  «Мин телим бу процедура использовалась өчен, доставить сезне ике кеше лаборатория, йортлар, биналар һәм калганы Уорнов һәм киресенчә. Аның телим сез сөйләделәр миңа нәрсә, сез анда булуын күрдек алыр иде, миңа бирергә ачкыч разгадке эго операция. Һәм сделай бу тиз; вакытта хәрәкәт итәргә хәзер! »
  
  
  Алар икесе дә берьюлы сљйли башлагансыз. «Постой, - диде мин, - Терри, начинай».
  
  
  «Каравылчы бар», - диде ул. «Әмма Маркус зур өлеш вакыт дежурстве. Ул йоклый кечкенә генә комнатке за дверью профессор белән шөгыльләнүче, калса, эшләнгән буенча ныклы булды. Һәм ул бер безне провожает анда һәм кирегә. Ул нажимает сигнальную төймәгә һәм Варнов якынлаша башка читтә көне ача створку ди аша үзенә железную рәшәткә. Бу көн юк ачкыч; ул эчтән ачыла, - һәм профессор беркайчан да китеп бара, безгә нинди сәбәп ».
  
  
  "Яхшы. -Нәрсә тагын?" - огрызнулся мин. "Нәрсә эчендә?"
  
  
  «Сез войдете, - диде Джерри, - сез күрерсез кабинеты белән өстәл һәм булырлык телефон. Урын голое, башка мебель юк. Әмма бар шкафлар өчен документлар. Зур карта АКШ рамке, висящая бу стоны янында урындык. Тагын бер ишекне алып бара буенча офису шул ...
  
  
  "Подожди минут!" - перебила Терри. «Өчен әлеге карта бар стенной сейф. Ярар, алай сейф. Әмма квадрат закуток.
  
  
  «Каян сез моны беләсезме?» Аны дип сорады сл.
  
  
  «Чөнки бервакыт, кайчан аның входил, аны күрдем ул. Карта иде өлешенә килеп чыккан крючка һәм лежали идәндә астында бу дырой бу стоны мәсәлән, квадрат фут. У Варноу иде разложены кәгазь шунда, алар ул, булырга тиеш, укыган, әлегә көтте мине. Минем, ул оныткан өемен кәгазь-накрыть město картасы.
  
  
  Ул усмехнулась. «Яки ул уйлый, мин артык тупой өчен, аера аласызмы дыру бу стоны үзләре-беләсезме,-ни. Һәрхәлдә, аның башкарды төре, дип берни дә түгел диде, һәм шул вакытта миңа түгел иде, бигрәк тә шунысы кызык. Икенче тапкыр барганда, ул послал минем өчен, картасы иде урынында, бернинди кәгазьләр ».
  
  
  «Ничек ул отличит сезне?» - дип сорады, мин, җиңел булсын, үзенең эшләвен раслау обоснованное фараз.
  
  
  «Минем родинка түләүләр ук биредә», - диде Терри белән легким намеком бу улыбку, указывая бу өлкәсе астында сул књкрђк. «Һәм, күргәнегезчә, без аларны төбәкләрдә уздырабыз, төрле костюмнар өчен, аера аласызмы безне».
  
  
  «Яхшы, Джерри, продолжай. Бу бүлмәдә янында офисом? "«Ярар, бу, чыннан да, бер зур бүлмә, разделенная занавеской.
  
  
  
  
  
  Бер яктан, караватка җитештерүче, пар предметлар, мебель һәм ванна бүлмәсе белән шөгыльләнүче соединяется белән офисом. Яктан түгел, сорагыз миннән. Беркайчан да күргәнем юк иде, дип уйлыйм, анда ниндидер җиһазлар. Ах әйе, ә янында кроватью бар, тагын берсе тирәсендә әлеге эчке телефоннар.
  
  
  «Сез кайчан да булса ишеттек, ул ничек разговаривает буенча әлеге телефоннар?»
  
  
  "Бер тапкыр гына. Әмма иде бу үзенә күрә ике яклы сөйләшү, һәм аңа моның түгел понимал »
  
  
  «Ике тапкыр килгәч, аңа бар иде анда, эму шалтыраттылар», - ди аның апасы. «Мин дә түгел аңладым, нәрсә турында ул сөйләде. Тик, дип уйлыйм мин хәзер беләм ».
  
  
  «Сөйлә миңа бу турыда, Терри».
  
  
  «Ярар, ул выглядел бик рассерженным. Һәм ул нәрсә кебек: слушай, түгел тонет миңа, генерал да угрожай. Исегездә тотыгыз, әгәр аңа китәм, һәм барысы да бетмәс минем белән. Шул исәптән, Мәскәүгә, генерал, аның килдем конференциясенә белән ике чемоданами. Тик, нишләптер, бер заблудился ». Ә аннан соң ул ясаган паузу һәм әйтте: «Ул сезгә нәрсә дә булса сөйли, генерал?»
  
  
  «Мин белмим", дип ул сөйли генералу», - дип шәрехләде аны. «Тик бу-ди миңа турында сөйли. У Варнова бар мондый система, дип, әгәр ул үлсә, барлык шәһәр, шул исәптән Мәскәү, умрут, аның белән бергә. Ул гына түгел, усал ублюдок, ул чертовски умен.
  
  
  Бу минутта минем разум закружился, әлегә аның разбирался төрле аспектлары работоспособного планы. Ул чакта аны әйтте: «бер яктан, вакыт - иң мөһим фактор. Тик мин аны күрмим хәл итү торопиться. Аның алам мәҗбүр итә Маркуса отвести бер караганда, сезне янына ул көнне. Тик мин алмыйм мәҗбүр итә Варноу ачарга һәм аны, әгәр ул проявит инициативасын. Ягъни, әгәр ул, әле генә послал өчен синең Маркуса.
  
  
  «Моннан тыш, алмыйм прорваться синең өчен түгел, убив Маркуса булачак торырга ачылган көнне, каян Варнов эго күрергә мөмкин. Һәм ясаганчы, аны өлгергән турында кайгыртырга Маркусе, ул хлопнул дверью алдында минем носом. Шулай булгач, барысы да сезгә бәйле, кызлар. Кем булып санала к аңа тиеш мин нәрсә воткнуть бу ишек, булсын ул тулысынча ябып куйганнар, һәм моны шулай өчен Варнов түгел, дип билгеләп үтте аның. Ә моның өчен могҗиза вакыт ».
  
  
  «Минем идея бар яхшырак, - диде Терри. «Кем алды хуплау профессор бара, аның белән йокы бүлмәсе оештыру, накачивает эго һәм укладывает шул постель. Аннары ул умоляет аны сарыф аерым бәдрәф. Ул алмый, моның белән бәхәсләшеп тә алырбыз, шуңа күрә ябыла бу ванной, смывает суга, аннары йөгерә кабинетына һәм ача сезгә стальную ишек. Аннары ул кайта аша соединительную ишек һәм забирается бу караватка җитештерүче белән Варнову.
  
  
  «Чиста гений», - диде мин.
  
  
  «Ә хәзергә сиңа туры киләчәк арынырга Маркуса, - бросилась Терри, - һәм көтәргә көне».
  
  
  «Бирегез миңа биш минут», - диде мин. «Һәм аны, телим Маркуса заманила монда калганнары кыз өчен, аны алыр турында кайгыртырга nen тиз һәм бесшумно».
  
  
  «Гадәттә, ул теләми, без алар икесе дә иде иртәнге вечеринке», - диде Джерри. "Әмма әгәр ул белә?"
  
  
  «Борчылма, аны булырмын әзер диярлек, барысына да», - диде аның әй.
  
  
  Последовало тагын бер задумчивое молчание, ә аннары аның диде: «Хәзер барысы да безгә ни эшләргә кирәк, бу-подождать. Әмма ничек озак?
  
  
  «Ул сәгать кебек», - диде Терри. «Бу булырга тиеш, теләсә кайсы минутта».
  
  
  «Әлбәттә», - диде Джерри. «Тик әгәр дә бу эго бөек көн өчен стереть белән затлар җир Нью-Йорк, бәлки, ул булачак нервничать һәм, тегүче тик синнән генә тапканчы, йокларга».
  
  
  - Йә рабби, - простонала Терри.
  
  
  Һәм аңа берни дә түгел, - диде, чөнки зур күләмле бу мәсьәләне һәм потенциальная һәлакәт белән бәйле ответом, ошеломили минем баш миен.
  
  
  Егерме бер
  
  
  Бу темном почмагында бүлмә бар иде, нидер кебек туалетного столика, һәм мин присел артыннан тулысынча отгороженный нче көне. Минут текли чиксез, ә минем спазмы мускулистые мускулы умоляли турында облегчении. Ниһаять, аны килеп басты. Юләрлек булыр иде калырга шундый неудобном хәле булганда, мөгаен слышен предупреждающий тавыш ачкыч бирәләр.
  
  
  Ярты сәгать узды, аны кайчан дип фикер йөртә, дип ревматизма гаять зур штопора алынган, Варнов җыенган баш тартырга легкомысленных күңел ачу һәм бөтен игътибарны юнәлтергә мрачных эшләрдә көне, аның кул иде әзер послать сигнал, ул взорвет шәһәр Нью-Йорк. күккә. Әгәр соңгы сәгате президенты да булдым, моны эшләп милли паникой һәм эвакуировать Манхэттен, язмыш барлык бу кешеләр иде минем кулда.
  
  
  Көтмичә, аны көрәшкән белән нарастающим хисе курку, вычисляя осуществимость полдюжины альтернатив планлаштыру. Алар барысы да практичны һәм шактый умны. Әмма һәр заходил бу тупик - у неприступной стальной көне арасында минем һәм Варновом.
  
  
  Вакыт-вакыт буенча коридору туннеля доносились нечеткие приглушенные тавышлары. Невнятные тавыш, глухой топот авыр аяк, лязг металл. Кызлар прислушивались миңа, прижав уши к көне, әмма хәбәр иттеләр, дип ишеттек берни дә мөһим, гади бесполезную болтовню башлагач, берничә ир-атлар, күрәсең, спешащих үтте mimmo.
  
  
  Аннан соң, аннары озак чоры бер кайчан аның китәм, моны эшләп телђсђ кайсы отчаянную уловку бәйсез рәвештә, никадәр безумный куркынычын, раздался нетерпеливый стук бу ишек артында алар шунда ук последовал скрежет ачкыч бу замке.
  
  
  Аны иде инде яхшы спрятана, кайчан Маркус ворвался бу бүлмәгә наложниц профессор һәм заорал: «Сез, анда - Нәни мисс-Крот, - сорый америкалы.
  
  
  
  
  
  
  Сезнең хезмәт икесенә! Профессор тоткарлаган аркасында визиты югары начальства, һәм ул, ди, әгәр дә сез придете берьюлы, скормит сезне кичке аш булган генерал.
  
  
  «Турында, ий раббым, бу эт сожрут бедную маленькую, мине өч тешләгәннән», - диде Терри нең нежным тавышы. "Әйдә поторопимся, әлегә профессор түгел югалткан үз горячность".
  
  
  «Мин уйлыйм, син ясарга тиеш күздә тотып эго крутость түгел, ә эго горячность, җаным Терри», - дип Джерри.
  
  
  «Мин кушуы ih кебек күрәм ih, кадерле», - диде ул һәм побежала к көне.
  
  
  «Турында, Маркус!» - диде Джерри, - алмассызмы сез кайтырга крошечную минут, аннары моннан, ничек доставить минем апабыз?
  
  
  "Вернись?" - раздраженно дип кырт кисә Маркус. "Нигә?"
  
  
  Миңа ялгыз һәм ... һәм миңа кирәк, чын ир-ат түгел, ә бу усталый иске капчыкка белән костями.
  
  
  "Өчен wouldnt? Шулай бармы ул хәзер? "- диде Маркус, аның тавышы дрожал нче кузгату. «Ә син шундый эшләргә белән чын мужчиной барлыгы крошечную минут?»
  
  
  «Алмаган булыр иде, сез ике бирергә крошечные минут?»
  
  
  «Мин алыр иде, акчаны янга бик күп, әмма минем алыр идек проблемалар килеп чыгарга мөмкин».
  
  
  «Мин әйтә алмыйм. Һәм сиңа түгел кебек тоела миңа моны эшләп тора?
  
  
  Ә аннан соң, аннары, дәһшәтле, неуверенной пауза: «Әйе, аның вернусь. Кимендә өчен минутта. Әзер бул!"
  
  
  Әйтерсең, бу иде восклицательный билгесе татулык, ишек хлопнула белән глухим стуком. Ә аннан соң туды зур вакуум тынлыкны.
  
  
  «Не теряй безне секунд», - диде аңа Джерри түбән тавыш белән, - «булсын, ул булачак занят!»
  
  
  «Тегүче, беркайчан да белер, - дип эго поразило», - пробормотала ул, һәм аны кабат пригнулся.
  
  
  Берничә секундтан соң кайтты Маркус.
  
  
  «Күргәнегезчә, аның әзер, любовник», - диде Джерри.
  
  
  «Мин әзер күбрәк син кайчан дә булса кирәк бит», - диде ул вон белән та киеренке булды смешком. «Мин тиеш охранять ишек Варноу, һәм минем вакыт юк раздеваться».
  
  
  «Забудь турында бу дурацкой көне», - дип җавап бирде Джерри. «Дикая номеры слонов егерме футов биеклеге алмады булыр иде сломать аны, әгәр эчке бүлмә иде нче идән кадәр потолка покрыта арахисом».
  
  
  Күрәсең, Маркус иде, артык тиешле формадан ерак әле нче теләк җавап бирергә. Тик бер минуттан ул испустил берничә чиста эшлекле ворчаний, кайчан Джерри диде: «О, боже, бу син артык!», һәм аның крался аркасында туалетного столика.
  
  
  Аның җиңел, әмма бик тиз алга китте белән стилетом. Аны суд босния һәм герцеговина осудил өстендә алар өчен мгновение, кайчан күтәрде корал өстендә эго киң спиной. Ачык күзләре Джерри да киңәйде, бабайларның мине.
  
  
  Кинәт, бәлки, подталкиваемый нинди дә булса хайваннар инстинктом яки выражением испуганных күзләр Джерри, Маркус башын күтәрде һәм повернулся ко миңа яртылаш.
  
  
  Шуңа күрә моның урынына аның воткнул лезвие эму күкрәгенә эләгә.
  
  
  Эго авызы иде разинут, ә күзләре карадык, ачыктан-ачык недоверчиво. Тик соңыннан гына тихонько вскрикнув һәм куркыныч скривившись, аны тиз вытащил пычак, ул послушно рухнул бу Джерри һәм замер.
  
  
  Аның вытер лезвие турында эго форменную куртку һәм восстановил корал, шул ук вакытта Джерри иң испуганным выражением затлар тщетно маташа оттолкнуть гәүдәсен нче нах. Аның схватил эго өчен эчтђге һәм дернул, һәм ул скатился идәнгә. Ул карадым бу бесконечность космос.
  
  
  Джерри авыл һәм вытерла пятно кан белән үз обнаженного тән уголком простыни, әлегә ул смотрела миңа белән выражением, ул алмадым төгәл кемгә. Гайре нәрсәләр, бәлки, бу бик катнашмасы зур рәхмәт, неверия бу близкую чынбарлык кыргый үлем һәм оттенка отвращения. Ненавидел мине, кан яки үле, мин алмадым дип әйтә.
  
  
  «Әйе, - диде һәм мин ничек кенә җавап биреп невысказанный штопора, - голос, бу ничек була. Һәм әгәр дә мин түгел потороплюсь, погибнут миллионлаган башка, књпкђ невинных ».
  
  
  Аннары аның калдырды аны, бросив караш өскә һәм аска буенча коридору, рванул ул зур стальной көн өчен, аның Варнов һәм урнаштыру дистанцион идарә көткән үз сәгать.
  
  
  Узды пар хәвефле, потных мизгеле. Ә аннары аны ишетте щелчок защелки, һәм ишекне бераз приоткрылась. Ул башлаган качаться миңа, тик мин аны тоттым эго һәм втиснулся эченә, нәкъ вакытында өчен мельком күрергә обнаженную спину Терри белән шөгыльләнүче скрывалась буенча төре өчен закрывающейся дверью.
  
  
  Аның тихонько ишекне бер йотуда диярлек эчеп куйды һәм огляделл бөтен бүлмә. Тасвирлау буенча Джерри, бу nen иде урындык булырлык телефон белән, шкафлар, зур карта АКШ рамке бер өлеше Үзәк Америк, аны ул түгел, упомянула. Аның узды буенча ящикам урындык, әмма алар заперты. Аның ясаган тагын бер пасс бу картотеке, нәтиҗә шул ук.
  
  
  Аның исследовал картасын. Боҗра, нарисованные кызыл ручкой белән фломастером, карап чыктылар җиде шәһәр АКШ һәм Панамский канал. Максатлар өчен разрушения. Берсе тирәсендә шәһәрләр иде Кливленд, әмма идек да обращать, аңа игътибар, чөнки бомба, предназначенная өчен юк эго иде перехвачена таможней. Картада шәһәр иде пронумерованы, һәм, гайре Кливленда, алар тәртиптә төшереп калдыру: Нью-Йорк, Чикаго, Хьюстон, Лос-Анджелес, Сан-Франциско һәм Вашингтон, округ Колумбия.
  
  
  Аны, диде, - дип башкаласы иде сакланган ахыргача, һичшиксез бирү өчен, безнең хөкүмәткә мөмкинлеге сөйләшүләр алып барырга чыкканчыга кадәр, соңгы сәгать.
  
  
  Карта иде подвешена бу проволоке к прочному медному крюку. Аны төшергән эго белән крючка ышаныч белән, - дип, ничек диде Терри, аны анда зияющую дыру яки тайник, анда спрятаны секретные документлар. Әмма мондый дыры иде
  
  
  
  
  
  дивар астында карта иде гладкой.
  
  
  Миңа килде башын, дип гади дыра бу стоны өчен карта бигүк изобретательна өчен гыйльми дәрәҗәсен Варнов. Һәм тавыш бирү хәзер аның башлады экспериментировать белән медным күрсәттеләр, крутя эго төрле яктан, әмма обнаруживая, ул салалар ныгытылган һәм неподвижен. Ләкин бөтенләй неподвижный. Чөнки, кайчан аның потянул крючок өстенә, ул белән генә щелкнул. Һәм шунда ук квадратная өлеше диварлары беззвучно отодвинулась, обнажив сосуд, содержащий бераз, обтянутую кожей записную книжку һәм сериясен пронумерованных чертежей, һәр бөтен булган сурәтләнгән кызыл обведенный череп, ул, һәрхәлдә, минем өчен, күрәсең, указывал бу урнашуы пәйда чемоданы-бомба да төшмәде.
  
  
  Алар ачыклаган урыннар, ягъни, әгәр дә сезнең иде, тиешле аңлату, нинди бина кайсы шәһәрдә залында. Башка белешмәләр яки башка җитәкчелеге распечатки да элегрәк булып тора.
  
  
  Хәер, бу кебек тоелды возрастом бу напряженных, нервных вакытта башка хђл, караш белән минем сәгатьләре диде миңа, - дип узды нибары ике минут эчендә алып була. Һәм чөнки аңа татарстанныкы аларга Вамоу алачак прожить тагын ун минут яки күбрәк булганда, Терри булачак предупреждена турында минем ихтыяҗларын көннең вакытын, аның селл бу урындык башлады һәм тиз өйрәнү карманной китабын кожаном переплете.
  
  
  Башта аның составындагы nen хәрефләр һәм саннар өчен күпчелек кешеләр шундый ук понятными, ничек кытай теле кроссворд. Тик мин күнеккән всевозможным головоломкам, ә дөньяда аз агентлар, алар шулай әйбәт разбираются сәнгатьтә разгадывания код керү. Тиздән аңа билгеле булды бу nen америка код, используемый галимнәр чор Варнов. Гәрчә код иде, нигездә, шактый гади генә кебек булса, кемгәдер, әгәр изумительно хитрую математическую формулу өчен эго расшифровки, миңа билгеле булганча, ул беркайчан да взломан дошман эчендә, яки АКШ-тан читтә.
  
  
  Аның пролистал үз хәтере, һәм принцибы код всплыл миңа башын диярлек берьюлы. Аны тапкан ручку бу держателе өстәлдә янында блокнотом кылды тиз стенографические язу, расшифровывая һәм сокращая бары тик төп нигезләре текст һәм сан, күргәзмә заговор үлем турында баш. Ул включал эченә серләре җайланмаларын шартлау бомбаны Варнов, активируемого стилусом белән автономияле туклану. Микроэлектроника иде сконструирована бу диск зурлыгында белән доллар зурлыгында белән кожный лоскут итәргә эго, сәләтле тапшырырга куәтле высокочастотный сигнал бу зур ара - приспособление, нәрсә напоминающее кардиостимулятор, ә күпкә катлаулы, взорвало барысы да бомба да төшмәде шул унисон аша секунд аннан соңгы удар йөрәк Варнов.
  
  
  Бу замысловатое, гаять маленькое җайланма дистанцион идарә иде помечено беренче битендә ничек «Ачкыч керү». Ә ахыргы битендә астында иде: DISARM иде сериясе буенча биш чисел, алар ничек аңлатыла текстында иде ключом к отключению тулы исеме, хәтта аннан тыш, алар кеше турында сигнал взрыве. Бу ашыгыч яңартылды, саклык чараларын күрү зарур котылырга мөмкинлек бирәчәк привязки кардиостимулятора йөрәгенә Варноу.
  
  
  Әмма иде загвоздка. Аннары ачыкланганнан отправлен сигнал замедленного гамәлләр запускающий бомбаны, кала иде нибары утыз секунд өчен чыгарырга взрывы.
  
  
  Аны тиз мысленно сфотографировал номерлары һәм спроецировал ih сурәтләре бу переднюю диварны үз акыл. Минем якын безошибочная хәтер һәм искә дюжину чисел итте иде реаль проблемалар. Шуңа да карамастан, аны язган саннар бу клочке кәгазь, ул җыйды һәм положил минутына.
  
  
  Тагын бер минутта аның үзе fold paper стилусом һәм диск, ә аннары записал урнашуы чемоданов-тулы исеме төрле шәһәрләрдә.
  
  
  Ясап, һәрберсенә тиешенчә бу, аның салды книжку һәм язмалар белән расшифровкой ee мәгънә башка аның киңлеге. Аның потратил якынча биш минут булса, яздыру љчен расшифрованные фактлар, чөнки миңа кирәк иде булдырырга турыдан-туры эш белү җайланмалары, әгәр аның җыенган туктатырга да смертоносный планы Варноу. Һәм аны берәүдә, дип искә алам барысы да диярлек, әгәр башта изложу детальләрен язма рәвештә. Теләсә нинди очракта да, әгәр сез разобрались белән төзелеше, идарә итәргә, аларга иде кебек үк гади соклану карандашом карата төрле ноктасына компаса.
  
  
  Хәзер аның сунул чертежи, артык громоздкие өчен ih хисе, бу стенную емкость, щелкнул медным күрсәттеләр бетерү өчен отверстие, һәм повесил картасын урынга.
  
  
  Аның тихонько керде ванную бүлмә һәм минем янга килеп, башка көнне. Прижавшись к, аңа, аны ишетте булса да, мин ничек аңладым, иде тавышы Варнова һәм җавап тавышы Терри. Мин түгел, игътибар да бүгенге сөйләшү, кайчан вытащил «люгер» бер кобуры һәм алдым дверную ручку. Ләкин моның асылы заключалась шул, дип Варнов өчен гафу үтенде поспешность аркасында «срочных экспериментлардан, алар әзерләнергә тиеш кичекмәстән», ә Терри умоляла бирергә әй, тагын берничә минут белән очаровательным профессор булган шундый зур мужчиной", дип заставил аның задыхаться. күбрәк шул ук үзен.
  
  
  Кайчан аны әкрен генә ишекне ачты һәм заглянула бу бүлмәгә, Нокс Уорноу ак лаборатория жакете поверх брюк торды шул профиль миңа, положив, кулларын бу эчтђге-Терн, кайчан ул, одетая бу будуарный наряд, смотрела эму күзләренә белән притворным төре. обожания.
  
  
  Чәч Варнов иде черными, нык приправленными сединой. Бар иде, кечкенә генә мыс
  
  
  
  
  
  стройные кызы икән затлар һәм стройное гәүдәсен үткәргән кебек тоелды диярлек хрупким. Кадәр алар хорька, әлегә аны түгел взглянул бу эго якты яшел күзләре, аларда бернинди хисләр, гәрчә алар жесткими итә, ничек изумруды, ул башлыкның үзе маловероятную угрозу выживанию иң могущественной милләтнең дөньяда. Һәм икеле ир-ат, ул-алыр узарга тиеш булса да, бер раунд белән Терри яки аның близнецом.
  
  
  «Бүген кичен аның пришлю өчен синең һәм синең сестрой», - дигән иде ул хәзер. «Булачак, дип билгеләп үтәргә марочным шампанским һәм үзенчәлекле ужином. Ә аннары бергәләп үткәрергә озын экзотическую төн удовольствий ».
  
  
  «Мин бу бик шиклђнђм, Варнов», - диде аңа эму, войдя бу бүлмәгә артта калды «Люгера». «Мин ожидаю, бүген кич итсәгез кайтырга кушма штатларына буларак минем тоткынны».
  
  
  Эго зат упало нче флагы рөхсәт үтәү, кайчан ул повернулся ко миңа. Әлегә ул нащупывал сүзенә аңа әйтте: «Терри, кайт инде ... үз бүлмәсен. Аның телим сез һәм сезнең апасы иде одеты һәм көттек, аны кайчан приду сезнең өчен ».
  
  
  Ул ачты авызы булсын өчен нәрсәдер әйтергә, аннары поспешила
  
  
  «Мин беләм, сез кем», - дип тыныч кына әйтте Варнов, аның зат выражало тынычлык. "Сезне бусы гаҗәпләндерә?"
  
  
  Иде, ләкин аңа берни дә түгел, - диде.
  
  
  Варнов опустился бу массивное кожаное кәнәфи янында кроватью, скрестил аяклары һәм скрестил куллары күкрәгендә. «Син думаешь, Картер, - дип дәвам итте ул шепотом елмаюлар, - дип, мин әзер түгел мондый хәл, ничек бу? Юк, әлбәттә. Аның беркайчан да выйду буенча әлеге бүлмәләр, синең белән исән. Һәм әгәр аны умру, диярлек шул ук вакытта полмира әйләнсен пепел ».
  
  
  «Мин боларның барысын да беләм, - диде мин. «Мин расшифровал сезнең секретные документлар һәм сезнең килешү нигезендә, напрасны. Саннар 5-21-80-54-7 берәр расходиться сезнең өчен? »
  
  
  Эго маниакальное аеруча затлар вспыхнуло, ничек свеча бу чәркәләре һәм погасло. Күпмедер вакыт ул якын иде күрергә, ничек шестерни эго акыл переключаются аска таба, кискен очраша, ә аннары перебирают альтернатива.
  
  
  Ул пожал җыерып һәм изобразил бледную смиренную улыбку. «Ярар, - диде ул, - ахыр чиктә, берни дә әһәмияте. Барлык кешеләргә, барлык глупым созданиям смертных килергә тиеш җеп ».
  
  
  «Игелекле фәлсәфәсе», - дидем.
  
  
  «Без икәү, - та, ул - без берәүләр бу темнице бүлмәләре, управляемой тыгызлыгы дөнья. Подумай бу хакта. Уйлагыз әле генә бу хакта! Невыразимая көче, без аны тотабыз кулында ». Ул ясаган паузу. «Без булдырабыз көчен берләштерергә һәм бергә дөньясы үзгәртү кирәк. Яки без булдырабыз уничтожить башка, башка киләсе берничә минут кадерле. Бу булачак? "
  
  
  «Бу безгә, безгә башка», - диде мин. «Хәтта начар проигравший белә башлагач, уен окончена. Һәм кабул үз югалту. Ә хәзер - бирәм сезгә утыз секунд-үзләренә хәл итәргә. Пойдем минем белән, һәм предстанем каршына, яки үләргә бу кресле. Шәхсән аны, ышанам ки, сез выберете үлем. Чөнки өчен вытащить сине биредән кирәк булачак күбрәк бераз, гомерләрен куркыныч астына куеп, минем шеей.
  
  
  Спазмированные бармакларымны бер кулы, киеренке месившие толстую мягкую ручку кресло, Варнов акрын кивнул. «Яхшы, аны барам синең белән», - диде ул. Ул разжал аяклары һәм, киресенчә, басарга җыенган.
  
  
  Әмма кинәт ул толкнул урындык подлокотник. Югары йомшак өлеше, кулларын мгновенно уңай килә бу скрытых петлях ачып, бераз освещенную консоль. Бу nen зур кызыл кнопка, тумблер һәм пронумерованный циферблат.
  
  
  Ул кинәт бәрде буенча кнопке ладонью, аның прострелил эму күкрәгенә. Шуңа да карамастан, аны башка бер кешедә инде тянулась к циферблату. Шуңа күрә аны кабат ата аңа. Кешедә содрогнулась һәм янә әйләнеп кайтты к переключателю. Мин белмим, булганмы бу рефлексивный спазм үлем яки соңгы сверхчеловеческое усилие кеше булган барлыгы тора икән нче мәңгелек; ләкин минем удивлению, кешедә дәвам итә опускаться һәм шул ук вакытта дернула тумблер.
  
  
  Өчен нечкә щелчком последовали далекие приглушенные тавышлары колокольчиков һәм завывание сирен. Әгәр мондый тавышлары ала проникать аша зур каменные диварлар һәм якын полутонны корыч ишекләр, аны белә тышкы якта, шушы коммуна солдат һәм эшче, бу иде кричащий, лязгающий, разрывающий уши чакырылыш ярдәм турында.
  
  
  Аның намеревался мәҗбүр итә Варноу әйтә миңа, ул анда кормил мөһим стилус, алмыйча, аның ярамый иде чыгарырга детонирующие камап кардиостимулятора. Әмма хәзер ул мәет, стилусом миндә булмады да, соңгы утыз секунд тикали ягына. иң разрушительные множественные взрывы кешелек тарихында.
  
  
  Күзләре Вамова закатились, слепя үлем килгәч, бросив караш стрелку минем сәгать, аны наклонился, разорвал эго пиджак һәм диярлек шул ук хәрәкәте сорвал белән аның күлмәк. Һәм тагын иде стилус; подвешен к эго муенында бу озын көмеш цепочке!
  
  
  Эго күкрәгенә иде обнажена, әмма шататься кан белән язылган. Өзелеп аны стер кан белән четырехдюймового мәйданда миңнегәрәй, окаймленного белән өч якның пластиковым швом. Аны просунул бармак астында крае һәм отодвинул лоскут миңнегәрәй өчен ачарга ачкыч керү белән эго спиралью тирәсендә крошечных пронумерованных нокталары бәйләнеш.
  
  
  Держа иглу шулай ук сак булыгыз, ничек хирургы ясый скальпель, аның прикоснулся кончиком к ноктасына соприкосновения, запуская электрон комбинацию өчен сигнал генә кирәк: Биш... егерме бер... сиксән... илле дүрт... җиде!
  
  
  Хәзер минем карашка, егылып бу сәгатьләрдә. Дүрт - өч-ике - бер - буг
  
  
  
  
  
  
  ! Шул ук вакытта шартлау һәм разрушения шәһәрләре, ул да наступило, минем иде дүрт секунд склад. Һәм тормышка ашты!
  
  
  Яки иде бу?
  
  
  Аны, посмотрел на подлокотник кресло. Өстендә кызыл кнопкой иде язу: САМОУНИЧТОЖЕНИЕ. Өстендә переключателем язу: ALARM. Хәзер аның исследовал пронумерованный циферблат. Ул иде помечено «ТОТКАРЛАУ РАЗРУШЕНИЯ» һәм обведено градациями нче нуль кадәр алтмыш минут. Стрелка библиографик күрсәткеч, аны Варнов, күрәсең, маташа киметергә кадәр башламыйбыз, держалась бу атый.
  
  
  Алтмыш минут кадәр ни? Өстендә кызыл кнопкой САМОУНИЧТОЖЕНИЕ яндым яшел брылев. Башка өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы кире кагу өчен вакытлы блоклау түгел иде, шуңа күрә мин ышанам, янә нажал ту шул ук төймәгә. Берни дә. Яшел святый та, янарга.
  
  
  Аны тыћлаучы. Вдалеке тревожные колокола һәм алды продолжали шау-гөр килеп гудеть. Аның накинул чылбырын һәм каләм әһелләре, башына Варноу, сунул җайланма минутына һәм бросился к көне белән пистолетом бүген кулымда. Аның рывком хуҗаларына ишек, һәм колачы мине оглушительный тавыш колокольчиков һәм сирен. Аны тикшерде, ябып куйганнар ли стальная ишекне өчен беркем дә алмады керергә һәм артыгын да ачыкларга сәләтле гәүдәсен Варноу, һәм бросился аша бүлмәгә саклау өлкәсендә туннель. Башта аны, беркемне дә увидела һәм поспешила к көне спальни игезәкләр.
  
  
  Аны кайчан килеп җитмәгәндер аңа кадәр аркасында поворота показались ике солдат белән винтовками һәм прицелились. Аның прижался к көне камералары, кайчан алар аттылар, әмма промахнулись. Аны сак ата буенча турыдан-туры кулы татарстанда әйдәп баручы. Ул кувыркался һәм, егылып тљшђ, башка тиз отступил өчен күрсәткечләр.
  
  
  Аны стучал бу ишек һәм крикнул үз исемен. Терри выглянула зур күзләре белән, аннары ачылды өчен впустить минем захлопнула ишек.
  
  
  Кызлар икесе дә иде одеты бу неприметные диярлек катгый соры костюмнар. Бүгенге көндә сидела пар кечкенә бер үк чемоданов.
  
  
  «Забудьте бу хакта», - диде мин. «Без затруднительном хәле, һәм итсәгез хәрәкәт бик тиз булсын хисе ih. Сез әзер?
  
  
  Икесе дә җитди кивнули.
  
  
  «Кем дә булса тирәсендә сезнең кайчан да булса ата буенча пистолету?»
  
  
  «Әтием өйрәтте мине атарга буенча мишеням тирәсендә үзенең пистолет», - дип тәкъдим ясады Терри.
  
  
  "Джерри?"
  
  
  Ул покачала аягы. «Мин һәрвакыт ненавидел корал. Әгәр дә туры киләчәк, аның алам прицелиться һәм спустить курок ».
  
  
  Аны минем янга килеп, к распростертому телу Маркуса һәм выхватил эго пистолетын буенча кобуры. Аның сдала эго Терри. «Атарга бүгенге җиңелү», - диде аның әй. "Әйдә, киттек!"
  
  
  Аны сак повел ih бу туннель. Сигнализация прекратилась, тынлык иде нарушена. Без поползли боком мөрәҗәгать беренче повороту туннеля, прижимаясь к стонать. Анда мин спустился аска таба һәм пополз алга, әлегә алмады заглянуть өчен күрсәткечләр.
  
  
  Өч футах аннан отступивший солдат төбендә басып якындагы диварлар белән винтовка наготове. Ул мине күргәч, өлешенә секундка соңрак, һәм ул ата эму күкрәгенә эләгә. Минем максатыбыз-югары бәяләде, бу неудобном хәле, һәм аның кинәт тоттым эго үз авызы, таращить күзләре пробила берничә передних зубов керткәнче узды аша " эго баш миен.
  
  
  Без үтте mimmo эго тән, кызлар, туктап торган һәм караган аска белән выражением отвращения. Солдатның иде шул үзенә пистолеттан. Аны наклонился өчен алырга, аны һәм бүләк корал Джерри. Бу мгновение ул књрсђтте бу пистолетын, әйтерсең, бу бик смертельная дракона. Тик соңыннан, пожав җыерып, дип сорады ул миннән, ничек аларга файдаланырга, күрсәтте һәм аны, әй.
  
  
  Хәзер без устремились к выходу, тирәсендә туннеля, анда аның проверял, юкмы прячущихся солдат. Түгел, найдя берни дә, без урамга чыктык, көндезге брылев. Без поспешили буенча тропинке берничә ярдов һәм белән очрашкан парой солдат. безгә җитез булып чыктылар адымнар белән бара, ир-атлар эш киемнәреннән. Алар безоружны, шуңа күрә аны гына теләдем ih застрелить. Алар хәтта взглянули миңа. тик кызыксыну белән посмотрел на кызлар мимоходом.
  
  
  Ә аннары, аны, дип искә төшерде, дип белдерде да булдым, эшлекле киемдә, ир-атлар иде, шулай отвлечены бабайларның кызлар, дип алмадык карарга мине игътибар белән. Бәлки, эш типик иде күп түгел, алар барысы да яхшы билгеле тагын бер.
  
  
  Аның свернул белән тропы һәм повел кызлар өчен холм, усыпанный зур валунами, алар дәшмәскә укрытием һәм укрытием. Барганда, аның янында тукталды зур скалы, һәм янә посмотрел аска таба, күңелебезнең, бу безнең өчен уңайлы, ике ир-егет формасында, бер тирәли торган иде офицерские билгеләрен аерымлыклар чыкты аркасында скалы белән винтовками, направленными ачыктан-ачык безнең белән ара алтынчы футов.
  
  
  Ул ишетмәдем безнең тавыш, мине ритмын белән «люгером», булмады вакыт күтәрергә эго.
  
  
  «Встань түләүләр турыдан-туры монда әйт әле миңа, кем син?» - миңа әйтте офицеры буенча-рус.
  
  
  Бәхеткә, мине өйрәттеләр сөйләшергә шул телдә белән безупречной сөйләме, һәм аның тиз-диде буенча-рус телендә: «Мин Борис Иванов һәм майоры Рашки кушты миңа үткәрергә, әлеге кыз бу возвышенность күрсәткечләрне тикшереп тору текә кыялардан сикерүдән-башлана, анда алар бул имин, әлегә куркыныч түгел миновала ».
  
  
  Офицеры ухмыльнулся, посмотрел миңа ачыктан-ачык күзләренә һәм әйтте: «Майор түгел шталь иде посылать эш өчен солдатскую башлады. Һәрхәлдә, билгеләү, эшче - бу минем шәхси бурыч, һәм мондый исемендәге буларак, Борис Иванов, минем исемлегендә түгел иде. Аны хәтерләмим дә һәм синең затлар белән чит оттенком, һичшиксез, америка. Шулай итеп, сез иде Ником Картером өчен, аларга без охотимся. Зур авырлык белән бер тапкыр да син, одет, ничек бер-тирәбездә ». Кайчан офицеры игълан итте һәм бу шактый длинное обвинительное бәяләмәсе, аның украдкой взглянул бу кызлар.
  
  
  
  
  
  Кайчан офицеры игълан итте длинное обвинительное бәяләмәсе, аның украдкой взглянул бу кызлар. Аларның иде хмурые озадаченные карашлары кешеләр аңламый телен, анда алар әйтәләр, әмма шул ук вакытта алар казались напуганными һәм глупыми, чөнки Терри смотрела на безжалостную позициясен рус белән взведенной винтовка белән нәрсә якыннарына карата тәшвишкә.
  
  
  «Сез откроете правую кулын, - диде иптәш офицеры, - һәм бары уроните пистолетын җиргә. Ул чакта син поедешь безнең белән ».
  
  
  Аннары мгновенного колебания килгәч, алар икесе дә ир-атлар түгел, мигая карадык, бу пистолетын, ул аны безвольно тотты янәшә, аның расслабил гына карый, һәм «люгер» егылып җиргә. Тихий стук, ул ясаган вакытта приземлении, беркайчан да слышен. Тавыш иде прерван ике грохотами, сделанными якын бер-берсенә карата бер-берсенә, әйтерсең гигантские куллары хлопали миңа буенча ушам.
  
  
  Әлегә аның хисе белән тулы нереальности наблюдал кебек, офицеры, проткнув башын берсе белән караганда да күренеп тора, акрын отшатнулся, рухнул бу скалу, ташладым калганы янында винтовка һәм повалился боком җиргә.
  
  
  Эго иптәш алган, ату кораллары ранение муеннарына, излился кызыл чакта ул егылып, тезләренә һәм егылып алга, әле сжимая калганы янында винтовка кулында.
  
  
  Ә артта калды минем, әле указывая бу авыр дымящийся пистолетын Маркуса, сидела Терри, аның матур авызы образовывал зур түгәрәк, безмолвный ооооо ...
  
  
  Джерри да держала пистолетын булса иде. башка дәрте күтәрде һәм нәтиҗәсез прицелился.
  
  
  Кинәт Терри опустила пистолетын кимеген җирне һәм заорала. «Син - син тиеш иде, - атарга, бер үк вакытта», - всхлипнула ул, обвиняя Джерри, ул, әнисенә карап мертвых солдат дә заплакал.
  
  
  Похлопав взлохмаченную белокурую башын Терна, аны, йомшак итеп әйтте: «Мин бурычына алдында синең, детка. Боже мой, ничек мин сине тиеш мин! »
  
  
  Аны үз янына чакырып ала үзенең заземленный Люгер, ә аннары алды ih икесенең дә үз объятия, обнял һәм әйтте: «Бар, кечкенә солдатики, килә!»
  
  
  Егерме ике
  
  
  Без тиз күтәрелделәр на вершину холма, низменному пригнувшись, перебегая белән таш на камень, башладык кружить к вертолетной мәйданында. Ачыктан-ачык безнең алда җире өстендә зданиями иде заполнена солдатлар, ищущими безне. Кайбер эш тапшырдык мылтыгы, һәм алар да охотились өчен безнең. Пробраться булмый, шуңа күрә без спрятались бу кечкенә генә кесђдђ арасында ике зур валунами формасында сидящих бу корточках доисторических монстров.
  
  
  Кызлар сидели белән ошеломленными затлар, положив корал, тезләренә.
  
  
  «Мин аңламыйм, ничек сиңа бу сошло белән кулыннан, - диде мин. «Ник солдатлар түгел, күрдек синең корал?»
  
  
  «Чөнки, - диде Терри, - без спустились аста күрделәр якынлашып килүче эш, аның засунул пистолетын астында пояс юбки, һәм накинул аңа пиджак. Аның ясаган билгесе Джерри, һәм ул сделала шул ук хәл. Бу комья алмадык повредить безгә, ләкин мин уйладым, әгәр алар күрәчәк корал, алар поднимут тревогу. Шуңа күрә, кайчан офицеры һәм эго слуги выскочили үзләренең винтовками һәм башладылар сөйләргә бу-рус, аны шепнул Джерри һәм әйтте: «Вытащи пистолетын һәм стреляй, аны кайчан сине ткну» ».
  
  
  Терри вздохнула: «Тик ул түзмәде моның. Ул струсила, шулай түгелме, сестренка? "
  
  
  «Аның, бәлки, алмаган булыр иде выстрелить бу змею булыр иде свернута өчен ударить мине», - дип җавап бирде Джерри.
  
  
  «Теләсә нинди очракта да, - диде мин, - бу бик кыю уен һәм чертовски акыллы уены. Сез икесе дә бик акыллы песиләр. Әйтик, ни өчен син притворяешься тупыми блондинками? "
  
  
  Джерри дип җавап бирде кривой белән елмаеп. «Нишлисең, - диде ул, - без инде күптән беләләр, - дип ир-егетләргә ошый, хис итәргә, үзенең превосходство. Әгәр сез сексуальная кечкенә блондинка аласыз алырга нче егетне күбрәк булса бирмисез лђ эму милую, әмма глупую рутину ».
  
  
  «Бу әле ярты эш», - диде Терри. «Әгәр сез прячетесь өчен мондый дымовой завесой аласыз карарга, тыңларга, уйларга һәм һәр тапкыр чыга беренче урынны алды. Чөнки, сез кажетесь пустоголовым, сез уходите үз башыннан икенче планы. Син выглядишь куркыныч, ничек мебель. Һәм шуңа күрә зур көпчәкләре, алар попытаются алдап була соң, сезнең, төрле ысуллар, позволить ачарга барысы да үз серләре »
  
  
  «Сез берәр кайчан, дип уйлаган булырга шпионами?» - дип сорады аның белән смешком.
  
  
  Ih баш кивнули диярлек унисон.
  
  
  «Үзенчә теләгәнчә сарыф иткән, - диде Джерри, - без бераз шпионим. Җитәкчеләре өчен корпорацияләре. Эшлекле әйберләр. Әмма бу катлаулы, безжалостная уен, һәм без аны тәмамларга. Без ничек уйлыйсыз, бу шарада булачак гадәти отпуском ». Ул взглянула бу крутой выступ таш. «Некоторый ялга китте. Без алыр идек кушылырга WACS, күбрәк ял итәргә һәм булырга күпчелек куркынычсызлык ».
  
  
  Кивнув, аның загрузил яңа обойму бу «Люгер». «Әгәр без кайчан да булса выберемся моннан тере, аны запомню сезне, кызлар», - диде мин. «Сездә бик күп талантлар», - дип өстәде ул усмешкой.
  
  
  "Син начар думаешь, кайтырга җае чыкмады исән?" - диде Терри, закусив губу.
  
  
  «Мин сезнең белән булырмын гадел. Хәзер ачыктан-ачык күренә бу бик яхшы. Аның исследовал үз сәгатьләре. «Миндә шундый хис икән, без дә булыйк карарга аска таба бу ныгытма таш гасыр белән бу вертолеттан ривненской аша егерме биш минут, без карарга аска белән небес. Яки өскә - килгән, булмас ».
  
  
  "Нәрсә бу, димәк?" - диде Джерри, аның брови взлетели өскә. «Послушайте, аның ерак түгел бәхетле бу дөньяда. Әмма мин үләргә әзер ».
  
  
  «Минемчә, сиңа яхшырак түгел, белергә кирәк, нәрсә бу, димәк», - дидем. - Теләсә нинди очракта да, бу бары тик обоснованное фараз. Әгәр аның хокукларын булса, алдан ук кисәтергә сине калышмый барачак яхшы. ".
  
  
  
  
  
  
  «Син умеешь идарә итә вертолетом?» - диде Терри.
  
  
  "Әйе. Аның алам оча да диярлек караганда, теләсә. Һәм минем истәлегенә топографии кичерде, хәзер дә иде безне якындагы шәһәр. Әгәр барысы да барачак яхшы, бездә булачак очучы, аны белә һәр дюйм, бу илнең ».
  
  
  Аның искоса взглянул аска аша пространство арасында ташлар. Сул мине вертолетом сидел ераграк үзәге үз мәйданы. Эго күчергәннәр бераз араны, якынрак резервуару. Һәм аны өметләнгәнен, бу инде, дип, Ингрэм задушил, кош-корт. Кайда иде ул? Кайда иде Пилар? Мәйдан һәм прилегающая территориясе иде пустынны. Гәүдәсен убитого каравылчы иде удалено.
  
  
  Пилар булырга тиеш, скрывается. Яки аның схватили? Һәм, ниһаять, аны дип сорады үзен ничек солдатлар белдек, дип охотятся өчен Ником Картером? Кайчан Варнов мәет, кем иде тапшырырга сүз?
  
  
  Логичный сайлау аңлатма бирегез кебек, заключался ки, йә Пилар иде схвачена, һәм nah пытали дөреслекне, йә Ингрэм сбежал һәм проговорился.
  
  
  «Мин телим тикшерергә хәл мәйданчыгында өчен вертолет», - диде мин. «Һәм аны, телим, сез, кызлар, калды монда. Бездә өч мөмкин беркайчан да әйбәт килеп чыгарга бергә. Икенче яктан, әгәр сине ритмын бер, син аласың притвориться глупым әйтергә, гади испугался һәм таба, әлегә ату белән тәмамланмаячак әле ».
  
  
  Аның, дип. «Сиңа гына тәшкил итәчәк, хезмәт притвориться тупицей?»
  
  
  Алар начар усмехнулись, һәм җибәрдек миңа берничә разбавленных елмаю.
  
  
  «Хәзер, - дип дәвам итте: - мин, - бу кечкенә генә шпионской дыры арасында ташлар аласыз төгәл күрергә подушечку. Һәм аңа телим бер тирәли сезне даими следил өчен моның. Аны кайчан спущусь шунда, әгәр барысы да төгәл, аны сниму комбинезоны һәм булам көтәргә бу костюме, ул миңа. Бу булачак сезнең сигналом, җитмәсә өчен тапшырырга дубль. Һәм мин тотам дубль ».
  
  
  Икесе дә җитди кивнули.
  
  
  «Күрәсез икән, бу минем проблема бар, оставайтесь урында, әлегә мин дә бирәчәкмен, дигән сигнал все кончено. Аны да булырга мөмкин иде әле мертвым. Әгәр сезнең өчен, бу күрәсең, выйдите һәм начните үз невинный бу гамәлен. Һәм попадитесь белән корал. Избавься алардан."
  
  
  Аның двинулся китәргә, тукталды. Аңа подмигнул һәм гомерен аларга кечкенә генә салюты.
  
  
  «Сау бул, Нигы, - диде Джерри.
  
  
  «Сау бул, һәм уңышлар телим сиңа, Нигы, - диде Терри.
  
  
  Аны повернулся һәм нырнул
  
  
  Район башлыгы Егерме өч
  
  
  Күп солдат һәм берничә эшче, алар шарили буенча склонам өстендә төркеме биналар артта калды мине. Әмма кайчан аның прокрался к яр буе откровенные мәйданчыгы аша өчен вертолет, аны беркем дә каршы алды.
  
  
  Окрестности казались хәзер безлюдными һәм тихими. Булмау гаскәрләренең түгел тоелды миңа бигрәк тә угрожающим. Ихтимал, прочесав окрестности вертолет солдатлар сосредоточили пакьләр возвышенностях өстендә үзәге комплексы, анда күбрәк булган укрытий.
  
  
  Икенче яктан.
  
  
  Выскочив тирәсендә укрытия, аның помчался буенча насыпи к вертолетной мәйданында. Аның посмотрел вертолетом. Ул присел бу корточки буш һәм незащищенный, әзер взлететь күккә. Минем электр сәгатьләре", - диделәр миңа, - дип калды ундүрт минуты - барысы да әле күп вакыт. Өчен Вильгельминой аны, минем янга килеп, к почмагында янында көне бетонного итеп саклау. Ишек ябылган, һәм ул минем янга килеп, бер к тирәсендәге тар тәрәзәләр белән металлическими решетками өчен заглянуть эченә.
  
  
  Бу вакытта ишекне распахнулась. Аның, егылып ничком һәм күтәрде «люгер» өчен выстрелить аерым басым. Әмма минем максат иде, озын кара чәч һәм ачык йөзле зубастая елмаю.
  
  
  Бу бик Пилар! Булмаса, пистолетын, ул аңа әй калдырды, ул иде нык бәйле була аның, ул выглядела бөтенләй женственной һәм желанной.
  
  
  Аның расслабил палец бу спусковом крючке һәм басты белән усмешкой, аннары полез эченә комбинезона һәм поднес Люгер к кобуре.
  
  
  Пилар подошла миңа белән распростертыми объятиями. Ул обняла һәм поцеловала мине. "Нигы!" диде ул. «Мин түгел иде диде, аны ишеттем выстрелы уйлады син, бәлки ...»
  
  
  Аның смеялся. «Аны бары тик яртылаш мертва», - диде аның әй. «От тотылып бетү алдында. Анда Ингрэм?
  
  
  «Алар забрали аның. Өчен җәзага эго өчен рәхмәт белдерде китерде сезне бирегә ».
  
  
  «Сез үләргә нче ih« дисциплинасын », - диде мин.
  
  
  Ул отступила элек тагын бер тапкыр восхитилась минем. - Син выглядишь измученным, Нигы. Ул вздохнула. «Син зур ир-ат, һәм мин булырмын ненавидеть сине югалтырга». Ул выдернула пистолетын буенча кобуры һәм нацелила эго минем кулы белән күкрәгенә, шундый тотрыклы, бу булырга мөмкин иде кусок булды, тоткын бу тиски. «Әмма, - дип дәвам итте ул, - тавышы кебек, дигәндәй, печенье крошится, ә?»
  
  
  «Димәк, сез вакыт иде, башка командага», - диде аны, чын-чынлап запинаясь, чөнки подозревал, дип теләсә нинди секундына ул собиралась үтерергә мине.
  
  
  «Юк, - диде ул, - алай ук түгел. Аны икеләтә агент, монета белән ике затлар. Аның тайно служу Россия, шулай ук притворяюсь агентом сезнең Америк. Икесе дә миңа бик яхшы түли - ярар, ярар, бик яхшы. Ә минем мәхәббәт акчалар күбрәк мәхәббәт, теләсә кайсы ил, аңлыйсызмы? Ул барлыгы диде.
  
  
  Аны покачал аягы. «Юк, аңламыйм. Бигүк аңлашылмый.
  
  
  «Россия, - дип аңлатты ул, - истинное һәм рәсми хөкүмәт СССР оешмасын билгеләде миңа ачарга әлеге базаны операция өчен Варнова, генералу Жизова һәм эго, законга бәйсез фракцию була иде сдержать керткәнче алар приведут гамәлгә ядерную бомбу.
  
  
  
  
  
  Бу ачыктан-сугыш белән Америкой. Шулай итеп, күпмедер вакыт аңа иде сезнең союзником. Әмма аннан кайткач, аны увидела, дип яхшы генерал алмый оттырырга ярдәмендә Варнова өчен җиңәргә могущественные АКШ, мине убедили көчен берләштерергә. Бу бөек стратегиясе Россия өчен, һәм булган бар хакимияте хөкүмәт подчинится, ничек гына переворот башкарылачак ».
  
  
  Ул тукталды, һәм хәзер аны палец хәнҗәр сжал спусковой крючок.
  
  
  «Моннан тыш, - дип өстәде ул. - генерал заплатил миңа фантастическую сумга. Минем акчалата пояс превратился бу толстый пояс валюта. Һәм, чыннан да, акча - веб-үз, аның аңа поклоняюсь ».
  
  
  Аның җыенган әйтергә әй, дип Варнов мәет, тик белми идем, ул миңа түгел, поверит. Һәм ишекне бу бүлмә булырга тиеш взорвана куәтле взрывчаткой керткәнче бу факт булачак расланган. Өстәвенә караш сәгатьләре диде миңа, - дип калды нибары ун минут.
  
  
  Ничек иде ул безгә иде, бу көчле уйлар иде грубо прерваны, кайчан Пилар оскалилась бу гримасе һәм издал казана пронзительный свист.
  
  
  Мгновенно аркасында заднего почмагына постын саклау бросились өч солдат белән автоматлы. Алар артыннан игътибар белән следил генерал Жизов, искитмәле үз обшитой мундиром формада. Доберман һәм алман овчаркасы белән көрәшә чылбыр; алдында скакали поводки.
  
  
  Кайчан бу нечестивая төркеме окружила мине, Жизов боера Пилар избавить мине от корал. Һәм кешедә белән шөгыльләнүче шулай нежно ласкала мине, проникла бу минем кием-салым, таптым, һәм люгер, һәм стилет, һәм забрала ih.
  
  
  «Сокланам шундый тарафыннан яулап алынганнан соң дошман, Картер, - диде генерал. «Әмма минем соклану да үз эченә ала милосердие. Шуңа күрә, дип саныйм җәза туры килергә тиеш преступлению. Һәм бу булырга мөмкин шулкадәр уместным өчен, ашатырга бер хайван үзенә башка мондый. Гәрчә, әлбәттә инде, бу артык югары җитәкчеләр ». Ул тенциаль посмотрел аска таба, бу этләрне, әнисенә карап минем злобными күзлегеннән, зарычали күрсәттеләр миңа үз искиткеч, измученные кадәр ит тешләре.
  
  
  Кайчан ул бу-диде, аның башлады белән уйнарга абсурдными непропорционально зур пряжкой өчен каеш, подаренной миңа Стюартом Вашингтонда. Та уйлап тормастан очракта непредвиденных хәлләрне киләчәктә аның застегнул пояс, поддерживающий эго тирәли комбинезона. Бу придавало минем киемдә мәзәк төре, әмма шулай ук ќђлеп итте аерым игътибар пряжке.
  
  
  Вспомнив, дип ремень күптән погружали бу соленую суга, аның мысленно хвастались Стюарта өчен рәхмәт белдерде башкарды пряжку тулысынча водонепроницаемой.
  
  
  Кайчан аны, күрәсең, ясаган хитрый адым өчен расстегнуть пряжку, генерал тоттым бу жест.
  
  
  «Убери кулы белән пряжки!» - проревел ул. Аның повиновался шундый төре, әйтерсең, минем застукали кулы белән бу смертоносной банкта белән печеньем.
  
  
  «Тик синнән бар пояс һәм принеси миңа!» - скомандовал ул Пилар.
  
  
  Белән пренебрежительным «пойманным» - «сез түгел - без»? Улыбаясь, Пилар расстегнула ремень һәм передала эго Жизову. Кайчан бер солдат буенча завладел этләр, ул башлаган исследовать ih, вакыт-вакыт поднимая караш өчен послать миңа узкоглазый караш самодовольства.
  
  
  «Америка методы сокрытия миниатюрного корал, - диде ул, - җитәрлек умны өчен алдап була соң теләсә кайсы пятилетнего рус малай. Сезнең монда эчендә, ә? Однозарядный пистолетын? Переключатель пычак? Яки традицион цианистые сәдәп? "
  
  
  Эшләп өстендә эзләү начар спрятанной пружинной защелки, ул әйтте: «Буларак, бары идиотские. Бу завитке спрятан тоту һәм...
  
  
  Ул прищурился, әнисенә карап пряжку-манекен, кайчан мина-ловушка взорвалась белән поразительным звуком, тавыш отразился ел була һәм кыска эхом разнесся буенча каньону аста.
  
  
  Куллары, державшие пряжку, исчезли, һәм генерал акрын двинул кровоточащую культю к затка, ул ачылган иде, ничек булыр иде гниющий карбыз. Ул повалился җиргә.
  
  
  Ул чакта бросился аны порезал муеннарына һәйкәле, ул бер кулымда тотты поводки, ә башка - пистолетын-пулемет. Ясаганчы, ул егылып, аны схватил пистолетын һәм скосил эго приятелей кыска очередью белән шөгыльләнүче скидывает ih аска таба, ничек игрушечных үрдәк казанда тире. Пилар нацелила пистолетын миңа тормышта, шуңа күрә аны, поцеловал аның саубуллашканда свинцовым поцелуем башка сожаления.
  
  
  Солдат, аның аның порезал каратэ буенча, янә оживал, начинал күтәрелә. Аның откинул эго элек прижал җиргә тагын бер быстрым рывком.
  
  
  Аны көтмәгән идем, - дип, эт кичекмәстән бросятся миңа. Әмма, киресенчә, алар мөрәҗәгать иткән каршы үз беспомощного хуҗасы, ул шулай жестоко мәсхәрәләде ih һәм жестоко жевали бу канга баткан калдыгын ир-атлар.
  
  
  Хәзер аның төшергән комбинезоны һәм, убедившись, дип стилус һәм кечкенә кожаная кодовая буклет белән расшифровочными записями әле торалар кесђдђ минем пиджака, повернулся к монструобразным валунам. Щедро подняв һәм раскинув руки, аны " послал кызларга киң сигнал җиңү һәм сәлам.
  
  
  Бу мгновение аның наблюдал, алар ничек карабкаются белән текә кыялардан сикерүдән-башлана һәм мчатся к яр буе, ih светловолосые баш покачиваются, кояшта. Аннары аны күтәрде Люгер һәм стилет белән җир янында Пилар. Аны торды, аның өстендә һәм уйлады: ничек явызлык матур. Нинди зур югалту булды!
  
  
  Аны повернулся өчен китәргә, аннары, запоздалой мыслью максаты түгел иде, саранлык, ачты
  
  
  
  
  
  ee блузку төшергән һәм ул сыеклык һәм кан кебек толстый пояс валюта, ә нәкъ менә пояс белән акчалата.
  
  
  Газетабызныћ эго үзе, аның, побежал к вертолету. Аның тикшерде библиографик күрсәткече дәрәҗәсенә ягулыгы, бераз гына заплакал нче шатлык булганда берәүдә, дип бак белән тулы, һәм грел мотор, зур лопасть вертелась башлагач, кызлар нырнули һәм взобрались бортына.
  
  
  Аның көчәя бара, отрегулировал адым, һәм без отлетели нче җирнең ничек зур бескрылая кош, испуганная тотарга тырыштык ау мылтыгы. Астында комплексы биналары, аларда булды сумнан артып киткән заговор Нокса Варнова һәм Антон Жизова кебек, растворялся бу җирдә, без күтәрелде һәм ускользали.
  
  
  Участок аша выемку арасында горами, участок mimmo гигантского вытянутого бармак скалы, без диярлек югалттык территориясен төре буенча.
  
  
  Тик бер минуттан булды бу безнең өчен искиткеч билгеләнгән, чөнки ул иде взорвано, сожжено, измельчено атомным взрывом, аның аны көтмәгән идем төрле-секундына, әлегә карадым, бу сәгать. Кайчан тавыш җитте, безне, удар дулкыны үсеп безне. Вертолетом күтәреп, подпрыгивали һәм крутили, әйтерсең, эго дразнила бик зур кешедә.
  
  
  Ослепляющий ак святый иде шулкадәр якты, дип мәҗбүр булдык отвести караш. Тик вертолетом прекратился, без янә карадылар, бер урынга шартлау һәм күрдек бледно-дымчатый драгнет поднимающегося, расширяющегося болыт.
  
  
  Аны, кивнул измученным, кешеләргә игезәкләр һәм әйтте: «Әйе, чыннан да. Бу зур иде, дәү шартлаулар. Һәм аның, белә-бу якынлаша. Сезгә кызык, мин күрмәдем мәгънәсен предупреждать сезне? Сез булыр иде впали бу истерику тәшвишкә ».
  
  
  «Ә ни өчен сез дә испугались?» - акыл белән һәм дөрес Терри-дип сорадым.
  
  
  «Чөнки угроза үлем минем өчен якын гадәти эше», - дидем. «Һәр задании ул йөри минем өчен локтем».
  
  
  «Обручальное?» - диде Джерри. «Нинди план? Сөйлә безгә, син нишлисең. Сөйлә безгә, хәзерге белән чагыштырганда, бөтен бу ужасный бизнес ».
  
  
  «Кем булды бу кешеләр?» - Терри-дип сорадым. «Ә нәрсә булган, теге биналарда?»
  
  
  «Нинди бина?» Аның диде. "Нинди кешеләр? Кешеләр иде. Бина түгел иде. Ih беркайчан да эшли иде ».
  
  
  «Яңалыклар турында взрыве попадут бу газета-заголовках, һәм шул чакта без алачакбыз сөйләү барлык безнең дусларга, дип хәбәр булды», - диде Джерри.
  
  
  «Бу беркайчан да барып җитә газета», - диде мин. «Әгәр мине спросят, аның откажусь нче малейшего турында белемнәрен взрыве һәм вакыйгалар тирәсендә аңа. Тема ябык. Вакытында! »
  
  
  «Ничек син аласың булырга шулай загадочным алдында йөзе...» - дип башлады Терри.
  
  
  «Минем эшем - загадка, - диде мин. Аннары елмаеп: «Ә аның фантом түгел, хәзерге вакытта булган иң делле - гади сурәте синең хыяллар».
  
  
  Аның протянул Терри пояс белән акчалата һәм әйтте: «Мин тиеш сиңа, кадерлем, бар, кечкенә генә башлангыч взнос. Мин вазифасы сезнең алда ике күзнең дә. Һәм аның подозреваю, бу грязно-баетылган поясе өчен җитәрлек ачарга кибете, кием.
  
  
  Район башлыгы Егерме дүрт
  
  
  Ике көн узгач, мине сузылды арасында атласными простынями түшәк зурлыгында белән теннис корты иң дорогом һәм матур санында отель Royal Curasao бу заливе Пескадера. Бер кулымда иде бер стакан коры әфлисун ликера, названного хөрмәтенә утрау, ә башка - нежно-зәңгәр телефон. Минем ухе раздался тавышы Дэвида Хока, ул нәкъ бу вакытта необычайно күңелле подал миңа билгесе белән үз престола Вашингтонда, округ Колумбия.
  
  
  Һәм онытмагыз җибәрергә акча!» Аның диде эму.
  
  
  "Кояшлы булды?" крикнул ул . «Ярар, монда түгел, кояшлы булды. Көне буе шелл яңгыр! » Аннары ул җайлап дип.
  
  
  «Шестиногие акча буенча телеграфу!» - крикнул аңа эму бу ревматизма. «Мин кеше безграничного сабырлык. Шуңа күрә теләсә кайсы вакытта киләсе сәгать туры килми. Әгәр анда, чыннан да, бара, яңгыр, һичшиксез, наденьте плащ! »
  
  
  Аның кладу трубку.
  
  
  Аның перевернулся һәм подмигнул Роне Фольстедт белән шөгыльләнүче лежали янымда таянып, мендәр, һәм выпивая бер стакан ул шул ук җирле катнашмалары.
  
  
  «Хок отель белергә теләмибез ли без алырга өстәмә отпуск хөкүмәтеннән», - диде аның әй. «Ул тәкъдим итте неспешный круиз буенча Карибскому морю».
  
  
  Рона скривила кисло-лимонное зат. Аннары ул усмехнулась. «Мин белмәдем, дип әлеге карт бар юмор хисе».
  
  
  «Ул бу яхшы скрывает, - дидем. «Һәм затягивает эго шул вакытта гына, кайчан бар үзенчәлекле очрак, лаеклы кечкенә елмаюлар. Мәсәлән, кайчан бөтен халык иде коткарылган нче атомного разрушения шәһәр эчендә шәһәр ».
  
  
  Рона отпила үз эчемлек. "Ә тагын нәрсә әйтте?"
  
  
  «Шунысы гына, следуя минем указаниям, эго балалар таптылар, барысы да чемоданы белән бомбами. Ул катнашучыларга россия хөкүмәте турында хәбәр заговор максаты белән кеше үтерү иде разгромлен; файл ябылган ».
  
  
  «Боже мой», - простонала ул. «Бу барысы килгәндә, барлыгы каперса? Кечкенә круиз, берничә выстрелов, коену океанда, камера пыток, тагын выстрелы, һәм кечкенә генә шартлау булганмы? »
  
  
  Ул ухмыльнулась. «Ни өчен безгә нишләргә өчен развлечься?»
  
  
  Ул гына да түгел, диде безгә сүзләрен.
  
  
  Тик барыбер түбәндәге ике якшәмбе көннәрендә аның потратил җавап биреп, бу штопора.
  
  
  
  Җеп.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Нигы Картер
  
  
  Пекинское досье
  
  
  перевел Лев Шкловский истәлегенә погибшем сыне Антоне
  
  
  Оригиналь исеме: The Peking Досье
  
  
  
  
  Беренче башлыгы
  
  
  Мин түгел, игътибар итте аерым игътибарны итеп язылган. Анда әйтелде нәрсә турында застреленном сенаторе.
  
  
  Аның положил монету бу искиткеч прилавок газетного киоска бу «Уолдорфе». Булырга тиеш, аларга потребовался сәгате итәргә эго шулай блестящим. «Әлегә сез бу эшлисез, — диде аның кызга өчен прилавком, — аны иде отель пачку Lucky Strike».
  
  
  Ул наклонилась һәм карады полку аста. Миңа бик ошады булса да булган инде, ул кайчан наклонилась. Аның диде полдоллара.
  
  
  — Юк, юк, — диде ул. «Тәмәке җитмеш биш.
  
  
  Аны, посмотрел на нах. «Район, Нью-Йорк өчен җитәрлек мәҗбүр итә безне " тартуны», — диде мин.
  
  
  Ул бүләк итте миңа үз улыбку.
  
  
  — Барысы да тәртиптә, — диде мин, бросая тагын четвертак бу прилавок. Нигы Картер, соңгы тирәсендә бөек расточителей.
  
  
  Аны күрдем чагылыш көзгесендә бу вестибюле. Миңа һәрвакыт кебек тоелды, чөнки мин выгляжу нәкъ менә шуның хема аңа булам. Секретный агент. Аның артык югары һәм усал өчен влезть бу элегантный спа-костюм. Моннан тыш, аның шулай ук выгляжу әйтик, әйтерсең лә бик озак гулял буенча чәркәләре һәм непогоде. Кечкенә кызлар дип атыйлар шундый зат «иске». Зур кызлар дип атыйлар, ул «күп пережившим». Минем уйлавымча, бу бары морщинки, ә калганы мине дә борчый.
  
  
  Аны, посмотрел на җибәргәннәр. 1:50. Аны иртә килде. Хоук отель өчен аңа очрашты белән хема-беребезне буенча AX, төркестанны-проинструктировал минем турында нинди дә булса гадәттән тыш хәл. Ул прислал иде миңа кызны. Рыжая. Ул-дип сорадым иде, беләм микән соң мин, ничек үтәргә ресторан «Манара». Ә Нью-Йоркта юк ресторан.
  
  
  Аны минем янга килеп, бер к тирәсендә зур мягких кресло залында көтү — аның янәшәсендә булды пепельница. Аның израсходовал соңгы упаковку минем махсус брендлар оныткан матбугат хезмәтендә заказ бирергә мөмкин әле. Әмма Лаки Страйк да иде, берни дә. Аның ачты газетасына.
  
  
  «Кичә кич белән татарстан эксклюзивном казино «Гренада» да Нассау сенатор Джон. Сейбрук Комитеты рәисе буенча хәрби эшләре иде застрелен югары нападавшим көннең фраке. Шаһитлар сүзләренчә, сенатор, әле генә откан берничә тапкыр, мин уйныйм Блэк Джек, кайчан уенчысы аның янында белән криком «чит» выхватил пистолетын һәм ике тапкыр ата аңа. Җирле полиция поместила шикләнелүче сак астына алынган. Алдан психиатрическое бәяләмәсе һөҗүмнәрдән булса, бу кеше, Chen-ли Браун, психик неуравновешен. Максималь ставкасы өстәле тәшкил иткән булган ике доллар».
  
  
  Аны, посмотрел на картинку. Чен-ли Браун бөтенләй выглядел психик неуравновешенным. Ул күбрәк походил бу кота, ул гына съел канарейку. Тар азия глаза на широком жестком затлар катнашты. Авызы скривился бу злобном смехе. Аны кабат посмотрел на фото. Нәрсә беспокоило мине. Нәрсә кебек теге ике рђсем янәшә: найди хатасын.
  
  
  «Гафу итегез, шулай да подскажете, ничек үтәргә ресторан «Манара»?»
  
  
  Бөтенләй рыжая. Куе болыт медного төстә тирәсендә гүзәл затлар катнашты. Зат, ул, киресенчә, иде сплошь күзлегеннән. Күзләре, алар казались тулысынча цветными. Яшел, коричневые, красновато-коричневые. Анда булган ниндидер хәрби костюм. Гади Форт-Нокс: биредә спрятан алтын руднигы.
  
  
  Аның диде. - "Манара?" 'беркайчан да турында nen белмим.' Аны әйтергә тиеш иде бу, ул да яздырган моны идеаль актер.
  
  
  'Юк,?' — диде ул, морща сөйкемле морщинки бу милом лбу. — Бәлки, сез имеете күздә тотып гостинницу «Манара»? Ул да булмады, бер өлеше минем текст.
  
  
  'О, юк. Ничек ахмаклык, ә? Аның собиралась белән очрашырга дуслары да, уйлап куйдым, дип әйттеләр ресторан «Манара». Ул үзе дә иде гүзәл актриса.
  
  
  — Беләсеңме нәрсә, — диде аңа шау-гөр килеп, барысын да, кемгә бу, бәлки, кызыклы, ишеттеләр. — Њпкђм акча да, баре бар телефон китабы. Без табарбыз, барлык рестораннар, бу названиях алар бар әйтү «Манара».
  
  
  «Бу мөмкин алырга берничә сәгать», — диде ул.
  
  
  — Мин беләм, — диде мин.
  
  
  Без тапкан кара почмагына. Аның заказал бурбон, ул шерри. Леди иде леди. 'Дип т?' Аңа диде ул, кайчан официант алып килде безнең эчемлекләр. Әллә өчен аны шулай торопился керешергә эш.
  
  
  Ул-дип сорадым. — Син инде укыган бүгенге газетага? Шулай итеп, ул отель барып, - диде.
  
  
  Аны пожал җыерып. «Бары тик беренче юлга».
  
  
  Ул кивнула. Тавышы нәрсә турында аның отель сөйләшергә.
  
  
  — Сез имеете күздә тотып сенатор Сейбрука?
  
  
  'Алай ук түгел. Иң делле аның омелой күздә тотып Чэнь-ли Брауна.
  
  
  — Бу аның белән бәйле?
  
  
  «Ммммм. Өлешчә.'
  
  
  Всемогущий Ходай. Тагын бер кыз белән шөгыльләнүче ярата уйный уеннар. Бары аның, гомумән, яратмыйм уеннар, ничек һәм кызлар, алар аларда уйный. Аның ясаган глоток бурбона һәм шталь көтәргә.
  
  
  Мин пытаюсь сине разыграть... бу бары чертовски... — ул подыскала кулай сүз, — ... тегүче тик синнән... ярар, «авыр» — алай булса әйтү». Ул потянулась үз сумочке ирина янында.
  
  
  — Сез онытмагыз, ничек вафат була сенатор Мортон?
  
  
  Аны тикшерде, үз хәтере. «Бу айда өч-дүрт ел элек. Авиакатастрофа, шулай түгелме?
  
  
  Ул кивнула. «Шәхси самолет. Пилот генә исән кала.
  
  
  'Нәрсә?'
  
  
  'Нәрсә.' Ул ачты сумочку һәм достала вырезку иске газетасы. — Бу иде ул пилот, — диде ул. Хәтта тусклом яктылыгында аны аңладым, ул омелой күз алдында. — Чен-ли Браун, — диде мин.
  
  
  Ул покачала аягы. 'Юк, юк. Чарльз Брайс.
  
  
  Аны кабат исследовал фото. Бу, чыннан да иде зат Чен-ли. «Әгәр бу шулай булса, бу кытайлар охшаш берсен бүген берсен, һәм аңлый алмыйм бу тарихны».
  
  
  Ул якын рассмеялась. «Мөгаен, бу бердәнбер аңлату. Әмма бу мөмкин түгел, шул ук кеше, чөнки ул сделала паузу, — чөнки Чарльз Брайс мәет. Ул откинулась элек булды көтәргә, кайчан взорвется бомба.
  
  
  'Двойняшки?'
  
  
  — Ничек турында тройняшек? Ул янә полезла бу сумочку һәм достала фотография. Ул иде буенча яшерен эш AX. Аны таныдым почерк Хендерсона. Анда язылган иде «Лао Цзэн». Фотография иде эре, төгәл. Четче караганда, фотографияләр буенча вырезки иске газеталар, һәм четче караганда снимок буенча бүгенге газетасы. Һичшиксез, бу янә иде, шул ук хәл зат. Янында ул выглядело өлкәнрәк, әмма йөзе элеккечә калды. Хәзер аңа кинәт кенә аңладым, элек кебек тоелды миңа странным. Урталыкта лба иде бородавка. Бу ким четких фотографиях ул выглядела ничек бер тирәсендә алар нарисованных таплар символларын һиндстан касты. Гайре нәрсәләр иде бу чын бородавка. Төгәлрәге, өч бородавки. Откровенные уртасында өч төрле лбов. Өлкәсе булмый, ул да булса иде тройня. Чен-ли Браун, Чарльз Брайс һәм Лао Цзэн булырга тиеш берсе һәм шул ук кеше. Ләкин әгәр дә бу Чарльз Брайс түгел воскрес буенча мертвых, бу мөмкин булмас иде.
  
  
  «Кем ул Лао Цзэн?»
  
  
  «Баш агент KAN .' Шулай вотум ул дип; КAN торды өчен моның. Азиатский отряды кеше үтереп утырган җинаятьчеләр. Ирекле федерациясе кытайлылардан, камбоджийцев, лаосцев, вьетнамцев һәм барлык кешеләргә дә уйламый, дип АКШ - тамыр барлык ih проблемалар. Нәрсә булыр иде бу сүз безгә дигђн сњз алар өчен дә, безнең өчен ул инде «Американцам хәзер перережут глотку». Чөнки KAN нигездә шөгыльләнә моның белән.
  
  
  Аны, посмотрел на кызны. Ул смотрела үз бер стакан, әйтерсең омтылып, ул заглянуть киләчәккә. «Лао Цзэн ия дәрәҗәсе М1», — диде ул.
  
  
  Убийца беренче сыйныф. Әгәр аның бу проблемага тап булды бу Лао Цзэном, аны иде үзенә каршы алды тигез. Ул смотрела миңа күз, полными курку. Аңа позволил аның взгляду устремиться түләүләр турыдан-туры миңа. Аның отель саклап калу өчен бу аеруча аның күз алдында. Бу булды беренче билгесе мягкости, ул күрдем аны бирле безнең очрашу. Очаровательная торопливая кыз вестибюле әверелде катгый эшлекле хатын-кызны ничек гына без калды берәүләр бу темном баре. Мин бик телим үзләрен ничек Дон Жуан, ләкин, гадәттә, кайчагында киресенчә. Караш превратился бу моргание, һәм хәзер настала минем чиратында күчәргә эш. Аны тоймадым, чөнки ул воспринимала әйберләр артык легкомысленно.
  
  
  — Лао Цзэн, — кыскача диде мин, — кайда ул хәзер?
  
  
  Хисләр, аның күз алдында исчезли, ничек медленное исчезновение телевизион сурәтләре. — Без белмибез, — акрын диде ул. — Кайда ул, гадәттә була?
  
  
  Ул вздохнула һәм пожала җыерып. — Без дә белмибез. Кытай? Индокитай? Якынча биш ел элек без югалттык соң. Ул бәлки анда теләсә.
  
  
  Аның полез минутына өчен сигаретой. Булырга тиеш, калдырды, аңа ih бу вестибюле.
  
  
  Ул књрсђтте, миңа дип елмайды. — Син калдырды ih бу вестибюле. Ул вытащила тирәсендә сумочки үз пачку.
  
  
  Аны алды, бер караганда, нах белән фильтром, һәм зажег сигарету һәм алга таба да. Бәхеткә, ул принадлежала к иң соңгысына буынга, алар аша, кемгә мондый әйберләр обижают. Атагыз, минем старомодным, әмма мин ышанам ки бер: хатын-кыз ала күрсәтергә, агрессию гына чүп.
  
  
  — Ә хәзер, — диде мин, — нидә минем бирем.
  
  
  — Әйе, — диде ул. «Хәзер бу синең биреме».
  
  
  «Хок воображает, кемдер попытается вытащить Чен-ли тирәсендә төрмә. Кем иде бу безнең иде, ул булырга мөмкин ключом барысына да моңа». Ул неопределенно указала, һавага. «Ярар, — диде ул, — бу булырга тиеш, сәяси заговор».
  
  
  — Әйт, әйдә. Булырга тиеш, бу-шаярту. Ике сенатор иде убиты ике китайцами, алар күренә, шул турыдагы бер, тик берсе булып тора һәм шул ук кеше, һәм алар шулай ук күрсәтелә двойниками высокопоставленного агенты КАННЫ, һәм сез уйлыйсыз, бу сәяси заговор.
  
  
  Ул вопросительно књрсђтте миңа. — Ничек булса, сез ул чакта бу дип атаганнар?
  
  
  «Идем предпочел атарга бу фәнни-фантастическим сюжетом».
  
  
  Күпмедер вакыт ул смотрела миңа, ә соңыннан рассмеялась. «Алар сөйләделәр миңа, син шундый мәзәк», — диде ул.
  
  
  «Мин бөтенләй пытаюсь булырга смешным. Күрәсең, бу эш өчен Джон Бруннера яки кемне дә булса, тагын да. Аны монда гына эш өчен мышцами».
  
  
  — Мммм, — диде ул, слизывая сарказм белән губернасында. Әгәр бу булырга тиеш иде случиться янә, аны өметләнгәнен, ул мөмкинлек бирәчәк миңа моны. «Мускулларын, — диде ул, — мөһим шарт булып тора. Алар, балалар теләгән кадәр барып җитәргә Чэнь-ли, булачак моны корал белән». Ул сделала глоток үз эчемлекнең. Берничә офис шутов поодаль карадык, бу нах булмаса, өмет күзләрендә. Аның прикинул, бу алмыйм сатарга үз урынын монда өчен кырык-илле мең доллар.
  
  
  Ә килгәндә мозгов, — диде ул, — сез, булмаса да исән иде, әгәр сездә ih түгел иде. Мин дә, дип уйлыйм «n» татарстан N-3 аңлатмый ноль.
  
  
  — Һичшиксез, — диде мин. 'Аның гений. Әмма мин һәрвакыт уйлады син пишешь "ноль" "н" аша түгел, ә аша "0". Ee мактау мине разозлила. Мин әле төгәл белмим, нигә. Ул да башка бернәрсә дә белмәгән һәм үзгәртергә дигән. «Гар Кантор инде көтә безне Нассау. Без свяжемся аның белән ничек гына доберемся шунда».
  
  
  'Без?' Килеп чыкты резче караганда планлаштырган аны. Әлегә бу. Мин дә яратам, хатын-кызлар белән эшләргә. Уйнау өчен. Эшләргә түгел, бигрәк тә. Миңа авыр, әлбәттә, аның терплю янәшәдә генә бер ханымны: Вильгельмину. Минем данлы, пистолетын 9мм Люгер.
  
  
  — О юк, — диде мин. «Моның ашмаячак. Моннан тыш, әгәр мускулларын беренче планда урында булса, сез дә бер тирәсендә алар. Синдә бу бик аз. Ул кискен авылы. Аның күз алдында иде гнев. «Әллә өчен, аны, дип уйлаган бу җитмәү, — дип өстәде мин, — миңа да ошый мускулистые тетушки».
  
  
  — Димәк, аның нибары худая тетка белән шөгыльләнүче гына комачаулый?
  
  
  Аны, посмотрел на нах. — Мин идем, бөтенләй дип атады сине худой.
  
  
  Ул восприняла бу, ничек дружеское кисәтү ясый. Ул сделала зат мәктәп укытучысы. «Ярар, мистер Картер, күрәсең, штаб тели, аның катнашты. Болардан кала башкалар, аны беләм диалекте кытай соэ-тоан, һәм мин уйлыйм, ул безгә мөмкин пригодиться.
  
  
  — Бу Нассау? Аның засмеялся.
  
  
  — Бу Нассау, һәм, бәлки, тагын кайда да булса. Ул смеялась.
  
  
  Аңа кивнул. 'Аны аңлыйм.' Аны, гомумән, шуннан гына аңладым. Тик нидер башы кадәр мине доходить. Нинди булса, безгә иде бу заговор — заговором максаты белән үтерергә барлык сенатор Кушма яки күбрәк булса тагын, — ул эше Мэя. Һәм, очраклардан тыш эш доходило кадәр кеше үтерү, КАННЫ һәм аңа да сөйләштеләр бер телдә. Аннары иде бу Лао Цзэн. һәм иртәме-соң иде китерергә мөмкин аңа. Һәм бу, бәлки, анда теләсә. Кытайда, бу Индокитае мөмкин. Шуңа күрә артык иде караганда, ихтимал, бу миңа кирәк булырга мөмкин ee белем.
  
  
  — Без уезжаем?.
  
  
  «Дүрт утыз». У нах барлыкка ике билет самолет, беренче класслы. — Мин приготовила безнең өчен номер бу Райском утрау.
  
  
  Шулай итеп, без делили иде һәм эшне өйдә дә, постель. Аның ясаган билгесе официанту һәм заплатил өчен эчемлекләр.
  
  
  "Сүз уңаенда. Ничек сезне исемем?'
  
  
  — Стюарт, — диде ул. «Линда Стюарт». Ул сделала паузу. «Миссис Стюарт».
  
  
  — О, — диде мин. Ә бу аннан? Аны теләмәгән аңарга өйләнергә.
  
  
  — Кем бу счастливчик, мистер Стюарт?
  
  
  'Син.' Ул указала билетларга өстәлдә.
  
  
  Мистер һәм миссис Джон Стюарт Ярышы, Нью-Йорк - Нассау
  
  
  — Калганнары сезнең документлар безнең багаже. Водительское таныклыгы, паспорт һ. б. Барысы хакына мистера Джон Стюарта. Аның калдырган багаж өчен стойке теркәү. Әлегә сез заказываете такси, аның эго заберу. — Калганын аңа расскажу сиңа самолетта.
  
  
  Без, элеккечә, сидели артында. Яхшы, прохладный кара угловой урындык. Аның схватил ee өчен запястье һәм потянул аска таба. Аның нык потянул, чөнки белә ул җыенмый кричать. Аның шевельнул предплечьем, һәм стилет скользнул миңа кулын. Аны инанды, дип белдерде ул видела аның. — Яхшы, Линда. Аның нык тотты ee кулын. — Мин белергә телим, сезнең исем. Миңа кирәк синең шәхесен, һәм мин телим эго хәзер үк.
  
  
  Аның йөзе побелело, ә күзләре потемнели. Ул прикусила нижнюю губу һәм књрсђтте аска таба. Түгел безгә сөйләшергә сүз, ул схватила сумка. Турында «юк, җаным, аны да эшләячәкмен бу үзе».
  
  
  Түгел отрывая күзләр аның йөзе, аның алды бар нах сумка һәм ирекле кулы белән обыскал содержимое. Ключи, пудреница, помада, бумажник. Шулай ук пистолетын, ул аңа мельком күрдем. Аккуратный .22. Аның салды эго минутына. Бераз повозившись, аны таптым дип теләгән идем: перьевую ручку.
  
  
  Аны положил, аны урындык һәм вытащил буенча футляра. Нык держа ee, аның расшифровал код. Тара Беннет. Яше егерме сигез яшь. Рыжие чәч. Яшел күзләренә.' Шулай итеп, рәсми рәвештә аның күзләренә иде яшеллеккә. «ИДАКС-20. Класс Р' Ул эшләгән фәнни бүлегендә иде һәм бик надежна. Әлегә аны укыган идем, ул өйрәнде минем йөзе. Ул белсђм, мин укыйм, тик барыбер выглядела потрясенной.
  
  
  — Яхшы, убери бу. Аның күрсәтте ручку. Аның да отпустил аны, кайчан ул убрала ee.
  
  
  — Хәзер син миңа доверяешь? Аның тавышы да иде әле артык дрожащим өчен сарказма.
  
  
  — Мин беркайчан да спрашивал сине, Тара, — диде мин.
  
  
  Ул књрсђтте миңа белән недоумением. — Әйтик, ни өчен болар барысы да бик ейбет булды?
  
  
  — Берни дә яхшы, — диде мин. «Просто, аны кайчан эшлим белән хатын-кыз, миңа уңайлырак белергә, дип, мин генә эшлим, нах. Мин түгел иде диде, белми микән, син шул хакта.
  
  
  Мин карлыгач к выходу. Ул алды да үз әйберләр һәм молча последовала өчен минем. Без үтте аша вестибюль, аны повернулся аңа. «Әйтегез швейцару өчен уятты, такси. Аның очрашуны сезне керү төркемнәре көне аша берничә минут».
  
  
  Ул опустила рәсми рәвештә яшел күзләре китте.
  
  
  — Ике пачки «Лаки страйк», — диде мин. Хәзер аның жиль үз чыгымнары мистера Джон Стюарта.
  
  
  Кыз өчен прилавком күпмедер вакыт смотрела миңа, ә аннары протянула миңа икесе дә пачки. Ул покачала аягы.
  
  
  Һәм-дип сорадым. - 'Кем син мондый?' — Ниндидер мазохисты?
  
  
  
  
  Башлыгы 2
  
  
  
  
  Әгәр сез теләсәгез белергә, нигә, аның бу делаю, йөрәктән әйтергә сезгә, - дип, мин делаю түгел, акчасы өчен. Әгәр дә сез тәкъдим эшсез дәвамында алтынчы ай алдагы ел белән, сез, мөгаен, заработали күбрәк аны; бу исәпләмичә сезнең эшсезлек буенча пособие. Әгәр сез теләсәгез белергә, нигә, аның бу делаю, ягъни, мин әйтергә тиеш сезгә, чын сәбәбе - патриотизм. Әлбәттә, бу һәрвакыт мөмкин правдой. Ләкин әгәр сез посадите мине эскђмиясенђ утырачак, һәм захотите правда берни тыш, правда, аны тиеш мин өстәргә, дип Нассау иде, 40 градуска, һәм аны хәзер иде пляжда белән розовым ком белән янәшә бер бөтен яхшы тел берсендә буенча иң крошечные бикини дөньяда. Бездә бу хатын-кызлар барысы да. Чыкканчыга кадәр ee аппендикса. Тара Беннет иде искиткеч изображена. Одина д җитмеш биш; кремовое гәүдәсен. Ярым аның тирәсендә иде аяклар... Ул чак иде микән да иң матур кыз өчен, аның, аның кайчан булса останавливал үз карашы. Һәм минем иде, әйтерсең, әгәр аның дөрес разыграю үз карта булса гына түгел, минем күзләре булачак, аның чыгышына тукталып тормыйбыз.
  
  
  Дигәндәй, бу эшләре алга киткән файдага. Тик мин уйламыйм, бу актуальләштерде мине ким патриотичным. Кичә кич аны алды хәбәр тимер юл Вокзалыннан Фирмасы, анда әйтелде: «Не опускайте башын, барысы да тыныч». Ул миңа әйтте, дип свяжется минем белән, вакыты җиткәч. Кадәр алар хорька, без гади тиеш иде үзләрен, ничек гадәти америка пар ялда. Бу дигәнне аңлата, әгәр аның бу сикергәли, әлегә без чыршы, безгә разрешалось сөйләргә безгә караганда, мәгәр - вслух - шул буламы су коенырга, яки юк.
  
  
  Аның калдырды Тару бу санда, искә төшереп, үзенә, ул-Линда, ә аның мистер Джон Стюарт, һәм чыкты итәргә яхшы снимок. Аның ненавижу утрау эчемлекләр, һәм утрау бармены уважали минем өчен бу. Бу бушлай советы: закажите карибский слинге, һәм алар, сезнең дәшми. Закажите саф виски, һәм алар тәэмин итәләр сезгә кирәкле бөтен мәгълүмат.
  
  
  Аның отель белү җирле хакында фикер ату. Аңа алган булса отель. Инсайдеры утверждали, бу иде, бары тик пычрак бизнес. Чэнь-ли иде " түгел, утрау түгел иде туристом. Һәрхәлдә, ул түгел иде психик неуравновешенным. Кайчан ул беренче тапкыр булды шәһәре, ул шактый нык разочаровался бу nen, әмма шуннан соң ул гади юкка чыга. Ква нидер грязное.
  
  
  Аны кайчан кайта безнең номер, ул алга китте йокы бүлмәсе оештыру. Аны төшергән кием-салым һәм жим ятып кына торды йокларга диван. Бу тагын бер бушлай советы: бернәрсә дә заводит хатын-кызны, ничек ир-ат, ул чиреннән түгел мактаулы аңа аппетита.
  
  
  Аның закурил сигарету һәм посмотрел на Тару. Ул спала пляжда. Миңа кызык булды, спала бармы ул узган төнлә. Тик мин түгел сезгә дәвам итәргә, бу фикер. Болар барысы да, ул тиресен, әлбәттә, бу бик күңелле булды да.
  
  
  — Мистер Стюарт? Бу иде посыльный отель. Аның кулын тотты өстендә күзлегеннән каршы кояш. «Бу гавани бар джентльмен, ул тели сөйләшергә, сезнең белән». Бу булачак Гар. Әлбәттә, отель булдырмаска кешеләр кунакханәдә. Аны, кивнул һәм последовал артыннан. Без керемнең җеп пляж белән розовым ком, башына извилистой каменистой тропы. "Сез узарга тиеш монда," - диде ул. — Син аласың кайтырга монда. Сине түгел, пропустят аша вестибюль бу купальнике.
  
  
  — Рәхмәт, — диде мин.
  
  
  — Тавыш бирергә буенча бу юлга кертелде. Икенче яктан, бар лестница аска таба.
  
  
  Әйе, — диде мин. Аны аңладым, ни өчен ул колебался, әмма тәкъдим итте эму сигарету урынына чаевых. «Увидимся соңрак», — диде минем белән төре отдыхающего: «Сез алу үз чаевые иртәгә». Без считали, дип мистер Стюарт бик щедрым кеше, чынлыкта?
  
  
  Мин карлыгач буенча тропинке, әйдәп баручы к гавани. Төре иде уникаль. Алга таба да, анда утрау изгибался, возвышались яшел тропические холмы, окруженные узкой розовой каймой. Сул мине иде дивары тирәли розового таш белән прожилками куе-кызыл первоцвета, алар ничек отскоки, алар получаются башлагач, нах кладешь ун желтовато-көрән шариков. Икенче яктан, якынча җиде метрда подо минем, ятып кына торды, су, блестевшая, ничек сапфир, кояшта. Бу ни безгә юк иде, бу төгәл түгел иде, артык кыска юл. Гавань иде әле трехстах метрда, һәм аның да килеп лижет.
  
  
  Әгәр аны да ишетә громовой моның валуна, бер өлешен секундка кадәр, моннан тыш, ул ничек җитте, минем аңа булыр иде зур плоским блином урынына Колодезный якынча алтынчы футов диаметры. Ул гына түгел, егылып, толкнули-эго. Аны побежал һәм прижался к каменной стонать. Валун ударился турында тропу һәм тагын да күбрәк погрузился суга. Аның калды урынында һәм прислушался. Кем иде бу безнең иде, бар иде өстенлеге. Ул иде күзәтергә минем өстән. Миңа карарга туры килде гына тар тропинку һәм су җиде метрга түбәнрәк. Кискен тырышучы төбендә блестели кебек кискен тешләре бу похотливом рту.
  
  
  'Дип т?' Аны ишетте che булса шепотом. Таләп ителмәде гарвард белем, аңлау, дип ih ике. Әллә өчен бу откровение миңа бик нык ярдәм итте. Аның нибары торды спиной к стонал иде голым. Урынына корал, аның алмас достать гына пачку тәмәке һәм тартмага шырпы ише. Янымда түгел иде хәтта таш. Аның свернулась калачиком дивар янында. Әгәр аның спускался, миңа барырга туры килде по тропе. Түгел аша суга көтмичә, дип мине пристрелят.
  
  
  Башка егет, ихтимал, кивнул бу ревматизма, чөнки бүгенге көнгә кадәр һөҗүм булмады слышно безнең тавыш. Боже мой, ул зур. Бер тонналы кирпеч. Тулы мең килограмм. Әйтерсең, мине бђрдерђ танк «Леопард».
  
  
  Без очрашкан бу узкой каменистой юлга кертелде, һәм ул врезался, миңа үз куллары белән зурлыгында белән окорока, врезавшись миңа спину. Минем булмады көч выдержать бу удар. Иң яхшы, мин булдыра алмас ясарга, бу тырышырга сопротивляться. Аның попытался куярга эго всякому племени, әмма ул перевернулся һәм тоттым удар авыр булды мышцами бот. Алай сокрушительный удар.
  
  
  Мин алмады арынырга моның ублюдка. Ул нибары приклеился миңа, ничек бер зур тая бочка белән клеем. Ул схватился куллары белән минем өчен тамакны, һәм киресенчә, нишләргә юк иде. Минем уң кулым иде зажата кайдадыр астында безнең. Да, мин шундый нәрсә эшләргә, бу ударить эго пальцами сул кул буенча глазам. Аны яратмый иде моны, әмма мондый расстоянии аны икеле иде промахнуться. Аны тойдым, ничек нидер превратилось бу мармелад астында минем ногтями, һәм ул издал нечеловеческий тавыш курку. Ул скатился белән мине һәм, тезләренә егылып. Арасында минем пальцами просочилась кан. Аны янә торып басты.
  
  
  Беренче раунд, әмма иң яхшы иде әле алда.
  
  
  Минем киләсе көндәш инде көтте. Ул акрын гына торды бераз алга таба тропе белән револьвером 45-нче калибрлы белән глушителем юнәлдерелгән миңа тормышта.
  
  
  Иң яхшысы-ул выглядел на Пасху үзенең ак костюме. ак рубашка һәм ак галстукны. Моннан тыш, билгеле иде, ул түгел иде инде запачкать кан белән язылган эго. Яхшы пар, бу ике. Бу светловолосый денди белән бледными күзлегеннән тота һәм экс-чемпионы, бу супертяжелом бик күңелле. Ә аннары Нигы Картер үз фиолетовых плавках. Авыр дыша, аны торды анда, уздырып кулы буенча глубокому порезу бүгенге үткәргән вычисления. Экс-чемпионы, егылып, опередив мине берничә ярдов буенча тропе.
  
  
  Блондин кылды миңа комплимент. — Димђк, мистер Картер, аны күрәм, сез акыллы кеше. Сез, әлбәттә, беләсезме, нәрсә булыр иде бик ахмаклык омтылырга наброситься миңа?
  
  
  Ул, мөгаен иде британцем. Сүзләрен вырвались аның тирәсендә горла белән танышлары приторным акцентом.
  
  
  — Әйе, әлбәттә, — диде мин. «Минем әни учила мине беркайчан да спорить белән вооруженным кеше иде. Әгәр ул читтә досягаемости.
  
  
  — Бик кызганыч, бу син түгел позволил моңа валуну упасть сиңа. Булыр иде ценымногие рәхәтрәк. «Америка турист кансыз кеше тарафыннан үтерелә падающей скалой». Бернинди придирок, бернинди катлаулы мәсьәлә. Бернинди сложного планы буенча избавлению гәүдәсенең.
  
  
  — Послушайте, — диде мин. — Аны безгә коем очракта гына булырга телим сезгә обузой. Нишләп безгә генә түгел, тәнәфес ясарга?
  
  
  Ул засмеялся. Дөресрәге, ул заржал. Эго пистолетын элеккечә җибәрелде турыдан-туры миңа тормышта. «Ах, — диде ул, — сез инде калдырды миңа бер гәүдәсен алып, аның аның арынырга тиеш. Ике тән, чыннан да, бераз зуррак проблема.
  
  
  Аның диде. — Ике тән? Сезнең экс-чемпионы түгел вафат була. Ул гади беркайчан да күбрәк алмаячак вышивать. — Кейн, — ул күрсәтте әле мертвое гәүдәсен, — миңа күбрәк кирәк түгел. Әмма, уйласаң, — ул щелкнул пальцами, ничек профессор комедийного кино көллияттә, — акчасы юк пулевого яралануы, һәм эго үлем бәлки, әлеге падением. Ул удовлетворенно елмаеп куйды. «Минемчә, Кейн упадет. Алар пычрак скалы анда, су астында.
  
  
  Эго елмаю булды киңрәк. Бу гад, чыннан да, действовал миңа бу нервы. Минем һөнәр үтерү керә даирәсе минем бурычларын. Аны кулга иде, акыл белән һәм дөрес гади позволить аңа сөйләргә. Бу сэкономило иде вакытта, әлегә аның попытался аңларга булыр иде, дип аның белән нишләргә. Веб-проблема заключалась шул, дип мин әлегә берни дә уйлап тапкан. Аның инде күз алдына да китерә алмый идем газетный репортаж үзе турында: «Киллмастер уничтожен Храбрым Дааном». Миңа бөтенләй нравилось бу.
  
  
  Бу түгел иде, иң худшая хәл, анда аңа кайчан булса иде, ләкин, бу безгә нәрсә турында да сөйләде. Ул биш метр ераклыкта минем дә кулымда бар иде корал. Ул һичшиксез минем досягаемости, әмма мин булдым, аның прицеле.
  
  
  Артта калды минем дорожка барды ачыктан-ачык, ничек стрела. Уң ягында мине югары скалы. Су сулдан. Арасында безнең сукыр полуотключенный гиганты. ул алыр иде мине үтерергә түгел, күрдем, әгәр дә алмас. Әгәр бу таращить күзләре генә эләгә минем беренче. Әмма, бәлки, аны барыбер алмыйм ничек булса да файдаланырга, моның Кейна. Аны уйларга тиеш иде бу турыда. Миңа кирәк иде вакыт.
  
  
  — Ничек җыенасыз арынырга минем трупа? Аның предполагаю, дип nen булачак пулевые отверстия».
  
  
  Бу ревматизма ул полез вакытында эчке минут камзолы һәм вытащил оста итеп сделанную зур фляжку астыннан виски. Ул күтәрде көмеш крышку зур пальцем.
  
  
  Аның да аңладым.
  
  
  Ул янә заржал. — Бернинди виски, Картер. Бензин. Бу скале өчен поворотом бар пещера. Кейн развелся иде анда учак...
  
  
  «Кулланып, минем кебек, утын».
  
  
  «Тавышы бар». Ул авыр вздохнул. — Минемчә, хәзер миңа ясарга туры киләчәк-бу үзеңә. Ышанам, Чэнь-ли отблагодарит тиешенчә».
  
  
  Аның жаждал некоторой мәгълүмат. — Нишләп сиңа түгел подождать, әлегә ул эшләмәячәк ул үзе?
  
  
  Аның идем рәхәтләнеп. Әмма ул түгел, чыгар аша төрмә кадәр завтрашней төн. Һәм беркем дә таба алмас иде сезнең монда элек.
  
  
  Тавышы шулай. Алар исәпләгән идек эго качу. Хоук янә назар хокукларын. Әмма нинди мөнәсәбәт бу гад булган моңа? Кейн тукталды һәм издал тихий стон. Аның ясаган адым аңа.
  
  
  — Отойди, Картер. Блондин башкарды тиз адым алга, выставив алдына пистолетын. Ул сунул фляжку белән бензин сала элек, минутына түгел забыв кияргђ крышку. Бензиновое пятно растеклось буенча эго куртке. Ул моның түгел, дип билгеләп үтте.
  
  
  Кейн янә акрын гына застонал. Аны, посмотрел аңа өстән аска таба. Кинәт аны күрдем чыгу. Аның ясаган тагын бер адым алга. Блондин да. — Элек, — диде ул аның кинәт хәрәкәте куллар.
  
  
  «Син телисең өчен Кейн гына аңына килгән? Аның белән тљзеп љлгерњ кыен булачак, кайчан ул килер эченә. Аның алам прикончить эго одним ударом.
  
  
  — Ник син телисең булырга шундый файдалы?
  
  
  — Дәрәҗә, — диде мин. «Әгәр миңа үләргә туры киләчәк, телим аны алырга үзе белән бер генә булса да, әйләнә-тирәсендәге сезне ике. Намеренно аны, минем янга килеп, к телу Кейна. Бу актуальләштерде мине бераз лижет. Бәлки, җитәрлек дәрәҗәдә якын, әмма бу җитәрлек булырга тиеш. Әлегә ...
  
  
  Аны наклонился, җитмәсә, - дип калды исеменнән Кейна, һәм схватил үз корал невидимой кулы белән. Кейн издал тавыш, барыннан да похожий бу «Гааа».
  
  
  — Гайсә-Мәсих, — диде, мин янә тиз вставая. — Минемчә, безнең турында аңа планы бар.
  
  
  'Нинди?' Витманс бераз чыгыш ясады алга өчен яхшырак мине аңларга. — План — кабатларга аның. «Планье яки рибель».
  
  
  Ул кабат минем янга килеп, бераз лижет, аңлау минем невнятные сүзләре. Тавышы шул чакта аңа һәм принялся өчен эш. Щелчком зур бармак аның зажег тартмага шырпы ише һәм швырнул аны эго пропитанную бензин сала куртку. Ул шунда ук ут каба. Ул ташладым корал һәм попытался потушить ялкын, тик бу да үз эшен эшләде. Ялкын тиз распространилось. Ул прыгал һәм извивался, дорфа итеп, ничек горящая марионетка. - 'Ярдәм ит миңа. Боже, булыш миңа. Зинһар,.'
  
  
  Аны, посмотрел аңа һәм пожал җыерып. «Әгәр сезгә ошамый утын, ерак түгел су бар».
  
  
  Аны повернулся китте һәм кире буенча юлга кертелде к бледно-розовому пляжу.
  
  
  
  
  Республика башлыгы 3
  
  
  
  
  Тара юкка чыкты. Ихтимал, ул инде күтәрелде наверх үз бүлмәсен. Аның булган бөтен бу синяках һәм кан, миңа да кабул итәргә кирәк иде ванну. Һәм эчәргә. Һәм ни дә булса әле. Башта миңа кирәк иде ачыкларга моның белән эш.
  
  
  Аны тапкан эго кухняда ресторан һәм йорт янындагы бассейн. Ул-эль-гамбургер белән гарниром, схватил аның эго өчен воротник һәм бәрде аның буенча челюсти. Пешекче булып эшләгән бу гриле, аңладым һәм чыкты.
  
  
  — Шулай итеп, лолли, күпме алар сиңа өчен бу сумны?
  
  
  Бу ревматизма ул ул арада өчен үз мясницким пычак. Бу дөрес түгел. Ул булып чыкты прижатым спиной к стонать, һәм икесе дә запястья иде зажаты. Аның повернул ih бераз алга таба да, җиңел булсын өчен, ышанырга.
  
  
  «Әй, егет, син тәртиптә түгел? Җибәр мине.' Эго исеме Карло. Бу язылган, аның униформе.
  
  
  — Юк, әлегә син түгел, башкача әйтеп тђ булмас иде миңа, кем иде бу, Карло. Кем заплатил сиңа өчен син позволил миңа барырга ул кадерле көнне вечность?
  
  
  — Җибәр, — крикнул ул. Аның усилил хватку һәм генә бәрде аның коленом тормышта. Ул застонал. 'Аны, чынлап әйтәм. Мин белмим, кем бу.
  
  
  — Диләр, Карло. Ул одет бу ак?
  
  
  'Юк. Кеше ак... — ул кинәт тукталды.
  
  
  — Кем иде ул, Карло? Аның впечатал эго бу диварны.
  
  
  — Бар, к ассызыклады, — диде ул.
  
  
  Аның потащил эго к грилю. Ит брызнуло жиром. Аның толкнул эго башын аска өчен ала ул заглянуть бу рәшәткә күз алдына да китерә, ничек булыр, чиста эго гол соңрак. — Бб-бэнгл, — диде ул. «Пасха Бангель».
  
  
  «Матур Май. Ә кем послал сине?
  
  
  — Белмим, — бала уяна ул. 'Аны, чынлап әйтәм. Мин белмим.'
  
  
  Аның отпустил эго һәм артка бер адым ясады. Мөгаен, ул күбрәк түгел причинит беспокойства. — Алайса, сөйлә миңа, ничек ул выглядел.
  
  
  Ул опустился кире кәнәфи. — Зур егет, — диде ул. 'Кытайлы. Әмма бик зур. Нинди дә булса сумасшедшем соры костюме.
  
  
  Беркайчан да элегрәк күрмәдем.
  
  
  "Һәм бу Бангель, анда аның алам табарга эго?"
  
  
  Ул испуганно посмотрел миңа. Аны повернулся к, аңа җитди выражением затлар катнашты. Булса, ул безне кортлардан миңа әйтә, ул шулай ук кортлардан түгел, әйтә бу миңа.
  
  
  — Бу ике отель «Гренада».
  
  
  Сенатор иде застрелен бу казино Гренада. Һәрхәлдә, ике кисәк пазла инде килеп җиттек, миңа кызык булды, ничек болар барысы да булачак, чиста. — Бу тагын нәрсә беләсең?
  
  
  'Берни дә күбрәк. Пожалуйста. Берни дә мондый.'
  
  
  — Яхшы, — диде мин. Миңа ошамый мучить перепуганного кечкенә егетне. Тагын нәрсә кирәк иде", - белергә, аның попытаюсь белергә, башкаларга юлы белән. Аны повернулся өчен китәргә, әмма теләсә белергә тагын нәрсә,-дип.
  
  
  "Сүз уңаеннан." Аны чак кына арттарак басып торган. «Күпме ул заплатил сиңа өчен син извлекли бу милое юлламасы?»
  
  
  Ул потер запястья. «Унбиш».
  
  
  — Ул сине обмануал. Аның егерме тирәсе түлим.
  
  
  — Нигы, бу син? Ул иде күңеле.
  
  
  Аның диде. - "Юк, «Пычрак насильник».
  
  
  — Мин аңламыйм сине, — закричала ул. 'Подожди көчәячәк.'
  
  
  Аның сель бу караватка җитештерүче. Ишек ачылды, һәм ул барлыкка клубларда пар, аның чәч вились шул күңеле. Анда иде длинное ак махровое пәлтәсенекен. Миңа кызык булды, ни өчен мин һәрвакыт, дип уйлаган кара кружево шулай сексуальным. "Гар шалтырата..." Ул тукталды һәм књрсђтте миңа. «Боже мой, Нигы. Ни бар?' Ул спешила миңа, ничек огненно-белый ангел.
  
  
  — Мин врезался бу ишекне, — диде мин.
  
  
  Аның күзләре сканировали порезы һәм синяки бу минем аркада. — Син кот очкыч хәл выглядишь, — диде ул.
  
  
  — Ул чакта син күрергә тиеш бу ишек.
  
  
  Ул вздохнула. «Сиди тавыш бирергә әйтик». Ул юкка чыкты һәм аша берничә мгновений кайтты, җылы дип белдергән һәм миской белән су. «Ничек һәрчак диләр кино — бу мөмкин " зыян».
  
  
  «Буларак, диелә кино — аны глотаю пулю. Бу әлеге карар белән Гаром?
  
  
  — Ул, тели поужинать безнең белән бүген кич. Сигез сәгать кафе «Мартиника». Ул относилась к минем аркада, якын нежно. — Син расскажешь миңа турында бу көн?
  
  
  «Бу бик ловушка. Дуслар Чен-ли белә, мин, шәһәрендә. Тик мин түгел пойму, каян алар моны беләләр. Аны повернулся аңа һәм тоттым аның карашы. Ул выглядела обеспокоенной һәм пыталась яшерергә бу. Аның әйткән сиңа, детка. Бу уен түгел, хатын-кызлар өчен». Аны тиеш иде догадаться, бу разозлит аны, тик сак булыгыз потянул аны кире шушы караватка җитештерүче. — Карале, — диде мин. «Мин ышанам ки, сез беләсезме, үз һөнәр, нәрсә булыр иде ул безгә бирелгән, ләкин бу ни безгә юк иде, аны уверенный, бу түгел рукопашный көрәш. Болар барысы да, мин-туар күз алдында.
  
  
  Ул књрсђтте аска таба һәм вздохнула. «Мин обученный агент алам бик яхшылап үзе турында кайгыртырга». Бу яңгырады, ничек тавыш обученного агенты, әмма мәгънәсе зур түгел ия, ничек начар дублированная пленка: түгел соответствовало картинадагы. Кояш подарило әй, юка томан веснушек торган кылдык, аны яшь, невинной һәм бик хрупкой. Шулай иде. Аны алды ee кулына. Ул казалась кечкенә генә җылы булачак. Бер нах пахло лимонами, һәм ул целовалась шатланып ачык ртом. Аны пальцами аның переносице. — Синдә веснушки, — диде мин.
  
  
  «Әмма, һәрхәлдә, мин түгел обгораю кояшта», — диде ул. «Күбесе блондинок обгорают».
  
  
  Бу миңа",-дип хәбәр напомнило. Аның схватил телефон. Бирегез миңа, полициягә. — диде аның операторына. Телефон аша җавап бирде полицейский Багамских утраулары. — Өчен гаванью отель «Парадиз» да бар каменистая тропинка. Сез моны беләсезме?' Ул белми иде бу. Якынча ярты сәгать элек аны күрдем анда ялкын. Иде, күрәсең, дип, ниндидер малайлар уйный ут белән. Мин уйлыйм, сезгә яхшырак карарга шунда. Сержант аңладым, һәм ул повесил трубку.
  
  
  «Хәзер инде безнең өчен...» Мин тагын повернулся к тарада сатып ала. "Без тиеш түгел очрашырга белән Гаром кадәр сигез сәгать..."
  
  
  «Карале, Нигы». Ул выглядела беспокойной. "Минем уйлавымча, бездә бар биреме, һәм..." ул запнулась... Мин прервал аның һәм дәвам итте үз фразу. — Бу безгә вакытта башта башкарырга кушты. Аның отель иде заглянуть бу казино Гренады.
  
  
  Миңа тоелды, мин күрдем разочарование аның күз алдында.
  
  
  Аны керде ванную өчен душ кабул итәргә. Ул включила радио. Аны карадым, бүген үзләрен көзге шул ванной һәм удивлялся, нигә минем әлегә кадәр хорька безне юк бердәм седого волоса. Радио крутили "The One Note Samba" кадәр булган хорька, әлегә музыка түгел вырубили "өчен мөһим булган җитештерү территориясендә баренцева диңгез".
  
  
  Сенатор Пол Линдейл иде мәет.
  
  
  Гәүдәсен сенатор тапкан бусагада эго йорт. Мөгаен, ул свияжскины да яуды, тәрәзә аша үз кабинетым унынчы катта. Әлбәттә, алар булыр дип уйлаган иде бәхетсезлек очрагы теркәлгән.
  
  
  
  
  Башлыгы 4
  
  
  
  
  Һәрвакыт өч сәгать төнге бу кромешной тьме казино. Һәр сәгате, һәр көне, төрле һава шартларында һәрвакыт өч сәгать төнге. Белән усталыми хатын-кызлар һәм ир-атлар белән поникшими головами, склонившимися өстендә өстәлләр һәм кричащими: «Әйдә, кадерлем», уйныйм, карта һәм сөякләр. Бу диярлек оркестровая композиция. Бу почмагында булды барабанная секциясе белән шөгыльләнүче отбивала ритм белән барабанами уен автоматлары һәм вакыт-вакыт тарелками түләүләр: илле шаров буенча четвертям. Пространство әверелә тише буенча дәрәҗәдә бәяләр арту күңел ачу. Мәсәлән, крэпс-өстәлләр слышно, ничек кими кегля, бигрәк тә башлагач, кону ун мең доллар.
  
  
  Казино Гренады бернәрсә отличалось. Аның обменял чек илле доллар, Джон Стюарт чыннан да түгел шталь иде уйнарга күбрәк, чөнки бердәнбер юлы аша үтәргә казино, — бу йорергә уен вакытында. Аны күреп, ничек Тара смотрела, ничек новички кончают бер буенча сие одноруких кеше үтереп утырган җинаятьчеләр, алар набивали четвертаками. Аннары без принюхались, әмма берни дә аңладык.
  
  
  Без аерылыштык өчен күзәтеп ике иң вероятными моментами. Тара уйнадым рулетку белән кытай крупье, ә аның sel өчен урындык уены өчен блэкджек, аларга сенатор, сикергәли, үз выигрыши һәм проигрыши.
  
  
  Минем беренче раздаче егерме бер, ничек һәм беренче башыннан икенче. Аның куйды фишки өченче раунд, әмма дилер остановил мине. Бу фишках отсутствовала хәреф G Гренады. Ул миңа атап ih кире кассасына. Бу яңа чипы", - диде ул. Аларның иде бу трудность элегрәк шул ук көнне.
  
  
  Минем иде инде кайбер кыенлыклар һәм бу юлы аның да шталь рисковать. Бу юлы аңа иде вооружен. Аны минем янга килеп, к-кассада. Ул кайнар гафу үтенде һәм протянул миңа башка фишки, алар любезно сунул миңа кулын.
  
  
  Биш секунд узгач, аны иде бөтенләй потрясен.
  
  
  Мин беләм, алар миңа бирделәр, әмма, тиеш, бу иде бред. Кайчан аңа күзләрен ачты һәм мәңгегә минем склонились ике Чэнь-ли белән ике бородавками уртасында ике лбов. Әгәр дә алар иде анда, ягъни испарились, чөнки, кайчан аны, ниһаять, килде үзенә, ih ике түгел иде инде. Ничек һәм минем пистолет: Вильгельмина бикә белән башкаларга мужчиной. Бу юлы белән китайцем. Ул сидел киресенчә, мине бүлмәсендә һәм улыбался миңа. Бу бик кечкенә, прокуренная, звуконепроницаемая бүлмәсе, күрәсең өчен кабинеты красноярской, ул шөгыльләнгән сәүдәләрегез һәм раздавал фишки. Моннан тыш, кеше белән минем пистолетом бүлмәдә иде һәм тагын алты кеше, һәм беркем дә смеялся тыш, кеше белән минем пистолетом.
  
  
  «Хуплыйбыз, сезнең безнең скромном җыелышта. Ул барлыгы поклонился аягы. Хеф иде невысоким, яхшы сложенным мужчиной, одетым бу элегантный шелковый костюм. Рөхсәт итегез сезгә форсат. Минем исемем Линь, Линь белән Цинь.
  
  
  «Мистер Цинь». Аны да кивнул.
  
  
  — Мистер Лин, — дип ул. Фамилиясе һәрвакыт телгә алына беренче.
  
  
  Бөтен бу любезность иде, ул бик игелекле. Аның задавался мәсьәлә, тудырачак бармы ул мине дуэль бу вилках. «Безне борчый, — та, ул, — дип безгә сорарга туры килде сезнең булу безнең кечкенә генә җыелышында шундый, әйтик мәсәлән, резкой манере. Әмма санагыз, дип, үз-үзләрен мәртәбәле кунагы.
  
  
  Аның оглядел даирәсе таш затларга. «Гут, егетләр, аны иде безнең өчен дип түгел, әбиләренең бу».
  
  
  Гүя Лин повернулся к калган. «Мистер Картер дип шаяртты, — дип хәбәр итте ул аларга.
  
  
  Алар һаман да смеялись.
  
  
  «Ярар, нишлисең, — пожал ул җыерып, — күрәсез, минем иярченнәре түгел, башка мђзђк джентльменов үзара. Алар күрәләр, шунда ук башларга артык мөһим эшләре. Ул алды сигарету һәм постучал аның буенча задней өлешендә портсигара, отделанного алтын ониксом. Одина буенча эго җинаятьтәшләреннән подскочил бирү өчен прикурить. Буенча бүлмәдә распространился көтелә сладкий пешкђн. — О, ничек грубо минем яктан. Ул протянул миңа трубку. — Сигарету, мистер Картер?
  
  
  Аны покачал аягы. Аның удивлялся, ни өчен мине болай борчый бу чепуха турында Джон Стюарта. Минем исеме кебек тоелды иң охраняемым секретом бу шәһәрдә. «Мин, минем, миңа да бик нык ярдәм итте иде, әгәр аның диде, сез тапкан түгел, моннан ирне, һәм минем исемем Джон Стюарт?»
  
  
  Лин күтәрде бер бровь. «Гафу итегез, мистер Картер.
  
  
  Одина буенча каршылаячак сезнең иске дошманнарын - безнең иске әле. Ул күрдем сезнең килүе аэропорт һәм хәбәр итте бу хакта мистеру Бангелу. Ул уңайлы откинулся бу спинку урындык. — Әлегә без сөйлибез турында безнең элекке работодателе, — ул тоткарлана бу сигарете. — Мин шулай аћлыйм, сез ишеткән турында эго иртә кончине?
  
  
  Әйе, трагично, диде мин. «Булу забранным тавыш бирергә әйтик, расцвете яшьлек».
  
  
  Чынлыкта. Елмаю кайтты. «Әмма, бәлки, неуместная фаҗига. Күрәсезме, бармы, кайбер тирәсендә безнең тәкъдим белән килешми, шуның өчен ничек мистер Бэнгель эш алып барды, һәм хәзер аны кайчан кереште көннең владение, бу каршылыклар китереп чыга юкка чыгачак. Ул мөрәҗәгать белән хат калган, «буларак, читтә бу дөнья».
  
  
  Хәзер алар засмеялись. Барлыкка килде тагын берничә тәмәке һәм зажглось. Аның башлады данын табигатьне ih дель. Сладкий исе уңышка наполнил бүлмә.
  
  
  — Ә хәзер, мистер Картер, без эшләргә әзер, сезгә тәкъдим. Әллә өчен, без тиеш. Әмма сезнең немедленная үлем булмаса, безнең эзләнүләр дә алып килсен безгә бернинди файда.
  
  
  Минем поразило, дип Бангель түгел, дип билгеләп үтте, моның өстенлекләре. Аны тапкан бу противоречие шактый странным.
  
  
  Аны дип сорады. — Бу өстенлеге?
  
  
  Биш процент. Биш процент нче килделәр. Бу яхшы тәкъдим. Ләкин ждите миллион. Ваклап героин бәясе ценымногие югарырак бәя карыйк, аның өчен».
  
  
  'Һәм калганы?' Аны, посмотрел аның портсигар. 'Үлән. Хэш?
  
  
  — Әлбәттә, биш процент сумманың. Ул тагын елмаеп куйды. Ә икенчесе, ничек сез сөйләгез, вак-төякме... Бу безнең сорарга опиума.
  
  
  «Сез привозите эго бирегә да, Нассау, үзләре дә переправляете контрабандой кушма штатларына». Аның моны ничек кушымта; алай, ничек штопора.
  
  
  Ул кивнул. Әмма сез, әлбәттә, инде бу беләсез. Югыйсә, сез мистером Бангелем, — ул замялся, — маган булыр иде спорить.
  
  
  Соңгы утвержение мине поразило. Ул тәкъдим итте миңа килешү, ничек булыр иде аңа агентом буенча, наркотикларга каршы көрәш, һәм әйтерсең, Бангель булган эш белән генә наркотиклар. Ярар, бәлки, бу шулай иде. Бәлки, бу Чен-ли иде, гади әгъзасы наркосиндиката. Бәлки, ул бик җиңел иде ки обдолбан, дип эму туры ярдәм итәргә сенатору АКШ. Бәлки, барысы да бу бер зур безумным совпадением. Яки, бәлки, Лин отель өчен аны шулай дип уйлаган идем.
  
  
  Аны, күрәм, сез колеблетесь, мистер Картер. Бәлки, сез захотите посоветоваться белән хема-нинди дә булса керткәнче кабул итәргә ахыргы карар. у-у! Ул кивнул ир-атка, сидевшему көне.
  
  
  Чу килеп басты һәм ишекне ачты.
  
  
  Тара.
  
  
  Аның запястья иде бәйле бергә, күлмәк иде разорвано, ә чәч распустились вакытында көрәш. Чәч, алар аны күргәнем булмады, чөнки ул сак уложила һәм заколола китәр алдыннан. Тирән несчастная ул књрсђтте мине, бары мине.
  
  
  'Извиняюсь.'
  
  
  Ике ир-егет иде аның. Берәр һәр яктан. Икесе дә булды, бандитларның сугыш кораллары-пулеметы Дивары; кыска, җиңел британия кораллар ала торган ясарга биш йөз выстрелов минутына. Инстинктивно аны, аның янына килеп, югалган. Алар отпустили аны һәм күтәрде корал, кайчан Ишетә һәм тагын бер ир-ат килеп җиттек өчен схватить мине. Алар әле генә эшләгән эшләр хатасын. Булырга тиеш, алар хәтта минем обыскивать, кайчан тапкан пистолетын.
  
  
  Кыска хәрәкәте перенес аның стилет бу ладонь итеп торчало гына лезвием. Ишетте беренче килеп җитмәгәндер кадәр мине, мин вонзил свой кинжал эму бу складывать доллар. Эго авызы ачылды, һәм ул вафат була от неожиданности. Бу хђл шулай тиз — һәм шулай ук башка видимой сәбәпләр, — дип калган бу мгновение уяулыкны югалттык. Мизгелдә алар аңа воспользовался.
  
  
  Мин китте Линь Цзину.
  
  
  Берсе взмахом сул кулы поднес эго алдына, ә аннары зажал бу тимер хватке, прижав стилет к эго горлу.
  
  
  Ике герое-автоматчика замерли урында. Калганнары, сбитые белән файдасы, калды урынында. Аны куллана алыр иде Лена, ничек заложника өчен вытащить Тару һәм үзен шунда. Тик мин түгел, сезгә моның шулай итеп.
  
  
  — Развяжи аны, — дип боерды мин.
  
  
  Ниндидер мгновение берәү дә кузгалмый. Бары аның. Аның подтолкнул Лина алга үзен, әлегә без килдек янына бер тирәли охранников Тары. Остротой лезвия заставил аның Линя күтәрергә подбородок, һәм эго тамакны, обнажилось. — Кисђтђ - развяжи аны, — выдавил ул. Каравылчы опустил корал һәм ясаган, ничек эму", - диделәр.
  
  
  Аның боера тарада сатып ала. — Убирайся биредән.
  
  
  'Тик. Нигы . †
  
  
  'Бар!'
  
  
  Ул янына көн. Аның заставил Лина задохнуться һәм толкнул эго к охранникам, алар ужасе попятились, аны кайчан схватил янында бер пистолетын-автомат һәм ата башладым. Башта аны элђккђн башка стрелка, ә соңыннан бу балалар забавой.
  
  
  Ун секунд барысы да кончено.
  
  
  Аны ташладым пистолетын-автомат һәм подобрал Вильгельмину. Бу столике бу почмагында аның диде маленькую ачык тартмага фишек. Аны сак кына алды, бер тирәсендә алар кулын карады. Кайдадыр сбоку торчала бик кечкенә иголка, ике миллиметр озынлыктагы. Аның сломал чип була. Чыкты бледно-желтая жидкость. Отключающие тамчы. Фишки, алар кулландык каршы мине. Аның закрыл тартмага крышкой һәм сунул аның бу минутта. Кем белә. Әгәр дә уен киле каршы сезне, бәлки, алар алыр иде пригодиться. Аны кулы буенча волосам, дип галстукны һәм мәңгегә ишекне өчен распавшимся берлеге кытайлылардан Нассау.
  
  
  Аны, посмотрел на җибәргәннәр. Без гаепле булгансыз егерме минут. Ул вакытка буларак, без урынга килеп җиткән кадәр кафе «Мартиник», Станциясе юк иде инде.
  
  
  Әмма хәзер аның, чыннан да, көтә бу.
  
  
  
  
  Башлыгы 5
  
  
  
  
  Аның пәйда Тару кадәр отель һәм юнәлә эзләргә Вокзалы. Ул тукталды кечкенә генә кунакханәдә ерак түгел побережья. Аны кайчан килеп җитмәгәндер шунда, анда җитәрлек иде полиция хезмәткәрләре; Ашыгыч ярдәм, включившая сигнал подсказала миңа, мин алам опоздать. Икән, дип, мин нәкъ вакытында.
  
  
  Докторы, посмотрел, миңа безнадежно пожал җыерып. — Бар калды нибары берничә минут кадерле. Аны аз дип әйтә алам моның белән поделать.
  
  
  Аны присел бу корточки янында Гаром. — Иртәгә кич, — прошептал ул.
  
  
  Аңа кивнул. Аны беләм. Качу Чэнь-ли. Аны ишеттем, ничек минем сәгатьләре отсчитывают эго тормыш. Яки бу минем складывать доллар? 'Ни дә булса әле?'
  
  
  'Әйтте. - "Мин калдырды сиңа хәбәр. Әйт Шешә..."
  
  
  Тавыш бирергә ул нәрсә. Гар һәм аны, бәлки, бергә эшләдек өстендә биш яки алты заданиями. Ул һөнәр белгече, шулкадәр яхшы, ни дәрәҗәдә сез алыр иде тели. Аның, дип уйлады ул һәрвакыт булачак янәшә. Вотум вотум син ишетәсең үлем белән. Син остаешься бессмертный соңгы секундка кадәр.
  
  
  Аны әйләнеп, үз машинее һәм помчался, гүя тизлеге ускорила минем концептуальный дөнья. Әмма бу алай түгел. Иң делле, күбрәк аның узнавал бу хакта очракта, азрак аны понимал эго. Өч бер үк китайца. Өч мертвых сенатор хәзер ачыктан-ачык. Казино. Коткару нче үлем. Һәм Лао Цзэн, ул иде кайдадыр Индокитае. Бу туры килде, һәм сходилось. Фоном моның өчен иде КАННАХ, ә КАННЫ иде, кеше үтереп утырган җинаятьчеләр төркеме. Әгәр ау сезоны сенатор ачылды, өч иде инде убиты, ә туксан җиде әле исән иде. Шул ук вакытта темпе, ул алар булды, хәзер, якын арада алар юк иткән бөтен американскую системасын идарәсе. Аны тиеш идем белергә, алар задумали өчен опередить ih һәм моны булдырмый. Ул калдырды хәбәр минем өчен. Яки бу предназначалось миңа? Ул әйтте: «Әйт Шешә Шешә Беннет. ID = AX-20. Тара Беннет, ученая хатын-кыз.
  
  
  Кинәт аның разозлился.
  
  
  Тара белсђм, нидер, ни белми аны. Мәсәлән, ул белсђм, ни өчен ул иде минем белән. Һәм гына түгел сутоанского диалекта. Ул кайчан диде миңа шул баре, мин шундый чертов гений, ул белсђм, дип у нах җитә мозгов бу эшкә, ә килгәндә минем... «Мускулларын, — диде ул, — бу алдан шарт әлеге бурыч. Кинәт аның аңладым классическую хатын-кызлар обиду, AX отель мине җәлеп итү аркасында гына минем көчем.
  
  
  Нишлисең, бүген кич белән ул үзгәрергә дә мөмкин. Безнең белән Тарой булыр иде яхшы һәм бик озак сөйләшү. Нравилось әй бу, яки юк. Һәм ул, ди иде миңа дөреслекне.
  
  
  Ул лежали бу түшәк, һәм свят иде выключен. 'Түгел мәңгегә.' — диде ул, аны кайчан ул арада өчен кертергә брылев. Аның включил брылев. Ee щеке вздулся кечкенә фиолетовый рубец зурлыгында белән четвертак. Ул күтәрде бармак өчен прикрыть эго. Әллә больно, әллә тирәсендә тщеславия. Ул янә выглядела кечкенә һәм беспомощной.
  
  
  Аңа әйтте: - «Гар мәет». «... мин, дип уйлыйм вакыт җитте сөйләү миңа, ул үлә».
  
  
  «Гар? Турында, юк.' Ул повернула башын, һәм күз яшьләре навернулись аның яшел күзләре. Ул якын көтмәгән идем, - дип күз яшьләре булачак яшеллеккә.
  
  
  "Ул сикергәли?"
  
  
  Ул янә књрсђтте бу минем якка. — Белмим, Нигы. Хокукы... мин чыннан да белмим.
  
  
  — Әйт, әйдә, сеңелем. Сез беренче непослушная хатын-кыз, ул, аның допрашиваю, һәм әгәр сез кайвакыт уйлыйсыз, мин отдаю сезгә өстенлек...
  
  
  — Турында, Нигы. Күз яшьләре хәзер лились тулы көченә. Ул выпрямилась һәм уткнулась зат миңа күкрәгенә эләгә. Мин түгел, дип җавап бирде.
  
  
  Ул алды үзен кулына, авыл диде, всхлипывая: «Миңа әйттеләр түгел сөйләргә. Миңа түгел, приказано сөйләшергә сиңа, — дип төзәтте ул үзен.
  
  
  Аның түгел, башка дөньяга килә искиткеч палец к рубцу аның щеке. «Ул чакта, әйтик мәсәлән, мин выбью бу тирәсендә сине».
  
  
  «Син беркайчан да булмады сделаешь».
  
  
  Аны, посмотрел на нах. «Бездә башка ысуллары». Аның диде. Атаклы сыворотка правда Колодезный, мәсәлән.
  
  
  — Һәм бу? ул-дип сорадым.
  
  
  — Бу ... — диде мин. Аны алды ee кулына бик озак һәм әкрен генә целовал. — Тагын, — диде ул. Бирде әй, күбрәк. — Яхшы, — диде ул белән вздохом. 'Син җиңде. Америкалылар высадятся ярында Нормандии.
  
  
  Аның усилил хватку. — Das weissen вие, — диде мин. Аны тоймадым аның күкрәгенә. "Ә тагын ни, фройляйн?"
  
  
  Ул башыннан смеяться, һәм закусила губу. «Бомба упадет бу Сирохиму».
  
  
  Аның кулын салды өчен ухо. — Бу Сирохиму?
  
  
  «Бу Хиросиму». Хәзер без икебез дә смеялись.
  
  
  «Бик кызык», — диде мин, развязывая аның халат, бәлки, иң яхшы күкрәк бөтен көнбатыш полушарии. Яки, бәлки, иң яхшы полушария көнбатыш. «Ах, кыз, кыз. Син, чыннан да, искиткеч. Аны кабат закрыл коену халат. — Шулай итеп, әйдә, хәзер сөйләшербез.
  
  
  «Минем уйлавымча, миңа күбрәк ошый актив өлеше».
  
  
  Аңа дип елмайды. — Мин беләм, — диде мин. — Ләкин нәкъ менә шулай аның белђм дөреслекне. Бернинди секска, әлегә син расскажешь. Минем метод пытки — сексуальная неудовлетворенность». аның расстегнул галстукны'
  
  
  — Предупреждаю аша сәгате син тотасың, бу бешенстве.
  
  
  Ул књрсђтте, миңа бераз киеренке узды хихикнула. — Зверь, — диде ул. 'О, юк. Татлы сүзләрен, сиңа ярдәм итмәячәк. Аны откинулся элек скрестил куллары. — Мин көчемнән сиңа честное тәкъдим. Әгәр син еонтий миңа килгәндә, мин телим, мин дә бирәчәкмен сиңа нәрсә син телисең».
  
  
  Ул нахмурилась. «Бернинди нецензурных выражений», — диде ул.
  
  
  «Ах! Бу өлеш планы. Әгәр син укымасаң, сөйләшергә бик тиз, аны булырмын сине оскорблять кадәр упаду.
  
  
  "Җитди, Нигы. Минем бар боерыгы...
  
  
  'Җитди. Тара. Миңа бу төкерергә. Аның посмотрел әй, ачыктан-ачык күзгә. «Беренчедән, мин яратмыйм рисковать үз шеей, әгәр дә белмим барлык венчур. Икенчедән, миңа да ошый бу идея миңа ышанмаулары. Аны беркайчан да күргәнем булмады өчен, Хоук нидер утаивал миннән.
  
  
  — Эш түгел, әлбәттә ки, ул сиңа түгел ышана. Әгәр бар, алар кемгә кирәк, ул ышана, чөнки бу миңа. Яки, һәрхәлдә, минем теориясе, мин тотам. Ул әйтте аласың тукталырга, әгәр аңа әйтәм сиңа. Сез уйларга кирәк, чөнки бөтен AX сошел белән акыл».
  
  
  «Белән Гаром һәм өч сенаторами бу гробу, бик хђлнећ булу ихтималы аз, мин китәм. Шулай булгач, продолжайте. Бу теория синдә?
  
  
  Ул тирән вздохнула. «Сез кайчан да булса ишеткән турында одноклеточной мәдәният?»
  
  
  'М-м-м". Биология... генетикасы. Нәрсә ул?'
  
  
  — Нишлисең син приближаешься. Бу яңа үрчү ысулы».
  
  
  — Бу алай белән карт?
  
  
  — Послушайте, — диде ул. — Мин нарушаю үз боерыклар өчен хәбәр итәргә сезгә бу. Шулай булгач, син тиеш җитди һәм тыңлый».
  
  
  — Мин тыңлыйм, — диде мин.
  
  
  «Рәхмәт процессына, ул алар өчен дип атыйлар бер пересадкой књзђнђклђр, ble аша ядро клетки тирәсендә зрелого тән — теләсә кайсы клетки буенча теләсә кайсы өлешендә моның тән булдыру яңа организм, ул генетик юл белђн тапшырыла бердәй».'
  
  
  Аны, посмотрел на нах елмаеп. 'Кабатларга.'
  
  
  «Алар алыр иде, кабул итеп алырга клетку тирәсендә минем подстриженного ногтя, урнаштырырга, аны кирәкле химия чәршәмбе, һәм нәтиҗәдә туа иде кыз белән шөгыльләнүче барлык нечкәлекләре выглядела иде, төгәл үк аны».
  
  
  — Ә нәрсә була? - Аны түгел, доверил ничему тирәсендә моның.
  
  
  'Ага. Бу сер түгел. Әгәр булырга, төгәл, шул "Time" иде статья бу хакта 1971 елда. Әлегә бу шулай эшләнде белән генә лягушками. Һәрхәлдә... ни дәрәҗәдә безгә билгеле. Әмма Кытай ценымногие узып китә безне күп кенә вещах».
  
  
  'Минут көтегез. Сез телисезме, дип әйтергә Чен-ли һәм Чарльз Брайс — клоны, побеги бер үсемлекләр?
  
  
  Ул застенчиво кивнула. — Мин бит әйтә килдем, сиңа бу да ошар, — диде ул.
  
  
  'Мин аңламыйм. Мин тотам... ни өчен? Мин тотам, ул да булса, бәлки, бу барыбер мәгънәсез.
  
  
  'Тыңлый. Хәтта бу илдә булдык, уку төркеме. Без тырыштык, ул ачыкларга, нинди кешеләр тора одноклеточно размножать. Һәм бер тирәли сәбәпләрен, аның буенча без озаттылар бернинди экспериментлардан бу юнәлештә төзелә җаваплы бу штопора: иң худших кешеләр. Гитлеров. Кешеләр белән манией бөеклеге. Андый кешеләрне ничек Лао Цзэн, мәсәлән. Убийца беренче сыйныф.
  
  
  «Ярый, ярамый, Лао Цзэна размножились...» Мин покачал аягы. Поверить шундый суперфантазию иде нетолько. «Алар моннан выигрывают? Моннан тыш, эгоизма. Һәм бу нинди катнашы бар КАННЫ һәм моның сенаторам? Нинди караш ул ия ко бөтен әлеге вәзгыять белән Нассау?
  
  
  Ул покачала аягы. 'Мин белмим. Аны бөтенләй берни дә бу турыда белмим. Барысын да мин беләм, бу нәрсә бу күчермәләре кеше үтереп утырган җинаятьчеләр беренче сыйныф ка артачак кеше үтереп утырган җинаятьчеләр беренче сыйныф. Алар, чиста һәм уйларга һәм убивать — ничек оригинал. Һәм минем теория тора шул, - дип КАН алды материал Лао Цзена булдыру өчен отряды чиста кеше үтереп утырган җинаятьчеләр».
  
  
  'Сез беләсезме бу хакта...'
  
  
  'Нинди чын сафсата...?'
  
  
  — Гафу итегез, нәрсә дип сине бу хакта.
  
  
  Ул игътибар белән мине өйрәнде. — Син думаешь, аның сумасшедшая?
  
  
  — Әлбәттә, минем уйлавымча, син сумасшедшая. Тик аны да. Сәламәт ир-атлар хәзер тора, чүп-чар, задаваясь мәсьәлә ничек арынырга, чүп үләннәргә үз бакчасында. Ә яхшы хатын-кызлар хәзер пакуют аларның ланчи. Сез булырга тиеш сумасшедшим эшләү өчен AX».
  
  
  — Бу минем теория, — диде ул.
  
  
  «Бу акылсызлык түгел, димәк, бу мөмкин түгел правдой».
  
  
  Ул вздохнула белән облегчением. «Рәхмәт, Нигы». Аннан соң ул дип елмайды. 'Әйт-бљек...'
  
  
  Әйе.'
  
  
  Ул убрала чәч белән лба. — Син кайчан да булса встречал гап-гади хатын-кызлар?
  
  
  'Юк.' Аның диде. «Алар минем вкусе».
  
  
  — Нинди сине тибы?
  
  
  Брюнетки, — диде мин. Ул выглядела обиженной. «Низенькие, калын һәм бик глупые. Хәер, — дип өстәде мин, мин ачык, барысына да.
  
  
  "Ничек ачылды?" — дип сорап куйды ул, расстегивая минем күлмәк.
  
  
  — Бик ачык, — диде мин, снимая аның күлмәк. — Бик яхшы, — диде ул. Һәм бу иде җеп безнең сөйләшү.
  
  
  Аның әйтәсем килә сезгә, мин белми идем, берничә хатын-кыз. Һәм аның, дип уйлады, бу инде яхшы беләм. Тик мин әйтергә телим сезгә, мин хаклы түгел иде. Тара иде, нәрсә башкалар. Бик икенчесе. Һәм бик нык отличалась шуннан. Миңа калса, һәр тапкыр килгәч, нинди дә булса ботаник омтыла сөйләү нидер мондый китапта, бу яңгырый кебек тәкермән скуки. Ул һәрвакыт «вздымается», ул «извивается», ул «пронзает» аны, һәм ул һәрвакыт «взрывается». Һәрчак нидер мондый яңгырый кебек стенограмма көрәш белән ярыш.
  
  
  Тара иде башка, һәм миңа сүзләр җитми моның өчен. Ул һавадан мине тоярга, әйтерсең лә аның изобрел аның гәүдәсен һәм ул ожило беренче тапкыр һәм бары тик минем өчен. Ул ачыла һәм невинная, ул иде горяча ничек мае һәм безмятежна. Ул иде кыз, шулай ук хатын-кыз. Ул иде мәсьәлә һәм ответом. Ул иде Тарой. Һәм ул иде минем. Аны да иде башкаларга.
  
  
  Аны, посмотрел на нах. Аның күзләрендә күз яшьләре иде. Турында "Боже." Ул поцеловала мине эчтђге. 'Рәхмәт. Рәхмәт.'
  
  
  Аңа позволил үз кулымда уйнарга аша кызыл облако. Аны иде, дип уйлаган үзләрен фермер петухом, әгәр диде: бернәрсә дә, хисләр бер-берсен. Шуңа күрә аны бары тик заткнулся һәм янә поцеловал аны.
  
  
  Без дә булдык, шулай ук якын бер-берсенә карата бер-берсенә, без ишеттек һәм стук шул ишек. Аны басты белән түшәк. Әгәр иде бу кыз төнгә, ул кергән иде, әгәр дә без түгел, дип җавап бирде. Әмма тагын шул ук, бәлки, бу түгел иде кыз.
  
  
  Аның обернул әтәчле тирәсендә була, пистолетын алды һәм китте көне. Аның приоткрыл аны.
  
  
  Бу хезмәт күрсәтү номер. Бу тележке иде киң, драйвовая кичәләр; тулы комплектта белән шампанским бу серебряном кулере.
  
  
  Аны торды анда, әнисенә карап аңа, һәм, авыр вздыхая, кинәт бик проголодался. «Кунакханәсе иде аңа бу матбугат хезмәтендә заказ бирергә мөмкин, — диде аның официанту, — тик, бугай, сез, ялгышты номер».
  
  
  Ул дип сорады. — Мистер Стюарт?
  
  
  'Әйе. Аның Стюарт.
  
  
  — Мистер Гарсон Кантор заказал бу сезнең өчен. Кадәр полуночи", - диде ул. Сюрприз.'
  
  
  — Яхшы, — диде мин, кайчан официант янә китте. Хәбәр Вокзал залында кайдадыр урталыкта үзенең.
  
  
  — Син ясарга тиеш күздә тотып, ничек фасоль шул пироге бүген Качману?
  
  
  Аның төшенчәсен генә тотам, - дип, мин тотам, тик Гар диде миңа дип калдырган хәбәр, һәм бу eda — барысы да, ул калдырган безгә, шуңа күрә...», Аны карап, кәнәфи, бу мин сорады нидер примечательного. Ниндидер бумажка. Әлеге карар белән шампанским. Конверт, эчендә гына визит карточкасы "дип язылган иң изге теләкләр Белән заглавными хәрефләр белән язылган. Гар, шулай ук, язган нәрсә, - дип булырга да тиеш иде коды.
  
  
  М-1 x4 + ?
  
  
  — Нинди коточкыч, — диде мин. «Бу бред». Аны кабат исследовал эго юлламасы: «Бәлки, бу формуласы». Бирде карточкасы Шешә: "Голос. Син галим гаиләдә".
  
  
  Тара кире кайтарган эго миңа пожала җыерып. — Бу минем формуласы, аны аны беләм. М минус 1, умножить 4 плюс нәрсә». Ул покачала аягы. — Син хаклы, бу-бред.
  
  
  Аны кабат посмотрел картасына. Әй подожди. Аны аңладым.' Кинәт барысы да бу обрело мәгънәсе. 'Сез беләсезме, нәрсә дигән сүз? Димәк, син хаклы.
  
  
  Ул књрсђтте миңа пустым взглядом. — Нинди?
  
  
  «Алар турында атс. Кара.' Аны янә күрсәтте әй ала. «Бу М минус 1. Бу полосасы М 1. Ml. Кодовое исеме Лао Цзэн. Ә Ml x 4 шҽһҽр Ml, умноженному 4. Бар дүрт MI. Дүрт ир-атлар, похожих бу Лао Цзена. Дүрт ботаклары. Плюс вопросительный билгесе. Плюс, алла белә күпме тагын.
  
  
  Сбитая белән файдасы, ул откинулась бу спинку урындык. «Сез-җиңүчеләр буыны шаһиты, тарихи мизгел».
  
  
  "Турында, ярар," - диде мин. «Син иде хокуклары элек».
  
  
  Әйе, — диде ул. «Әмма мин аның беркайчан да элегрәк түгел сожалела, дигән иде»хокук.
  
  
  Булырга тиеш, иде бу минем унынчы тәмәке. Шулай булгач, бу бик күп. Аның кинул окурок аша перила балкон һәм наблюдал, ничек ул пикирует, ничек батырбәк кечкенә бомбардировщик. «Без яшибез намус белән һәм падаем, ничек гнилые груши». Җил менде берсе темной гавани; рыбацкие көймәләр бу якорях киеренке узды качались бу дулкыннар, ничек нетерпеливые балалар, проснувшиеся элек ата-аналар һәм хәзер зур түземсезлек белән ожидающие яңа көн. Мин түгел иде йокларга. Аның подождал, әлегә Тара задремлет, аннары налил үзенә бераз шампан чыкты һәм балкон. Мең йолдызлар һәм ак луны висели өстендә дөньясы гади су һәм пляж. Бу мгновение минем телевидение проектында онытырга ул башка дөнья белән эго, жесткими линияләре һәм кроваво-краснй. Бу дөньяга кеше үтерү һәм үлем, анда башта стреляют, ә аннары сораулар бирђлђр.
  
  
  Әмма минем бик күп мәсьәләләрне өчен rss ih үзен. Һәм хәзер җаваплар ярамый иде отложить аннары. Чен-ли иде, берсе тирәсендә шундый атс. Ул үтергән сенатор. Хәзер кемдер планлаштырган вызволить Чэнь-ли тирәсендә төрмә бүген кич. Әмма кем иде бу «кемдер»? Кайчан бу "бүген"? Бу «хема-ягъни,» алыр булырга унике кеше белән ручными гранатами яки бер кеше белән яхшы планы. Ә бүген — булган иң озын сәфәр әйтү. Ул сузыла нче заката кадәр киләсе таң. Иде әле. Линь Цин дип әйтте, дип минем бер «карт дошман». Нинди иске дошман? Миндә мең иде дошманнар. Һәм әгәр дә ул һаман да иде, утрау, ул алыр гади күчәргә миңа юлны. Нинди дә булса рәвешле аны табарга тиеш иде җаваплар. Ә моңа кадәр «бүген кич белән».
  
  
  Аны повернулся һәм посмотрел эченә, бу спящую анда Тару. Ай отражалась бу стекле көне; бу выглядело әйтерсең, ул иде подвешена һавада узган голубом чирек белән луной, ничек ночником. Аны кабат отвел караш. Да иде булса, мондый. Минем барысы да тагын иде Тара, аның турында кирәк иде борчылу һәм якларга. Ул иде агентом һәм өлкән фәнни хезмәткәре, әмма әй, миңа кирәк иде минем яклау. Тагын бер сәбәбе, аның буенча алмадым заснуть. Бу мөмкин булмас иде, әгәр дә миндә юк иде планын, мәсәлән, нәрсәдән башларга өчен отследить бу «ни өчен».
  
  
  Аның башлады үз эзләнүләр. Бу ящике язма урындык, аны тапкан булса отель. Бу китчевые листовкалар, алар калдыра туристлар өчен. «Веселье бу Нассау». "Кайда боларның барысы да тормышка аша?"
  
  
  "Анда барлык бу хәлләр?" иде картасы утрау. Аны алды, аның өчен карарга якыннан. Аны тапкан төрмәгә. Яхшы. Әгәр аны отель өчен тоткын сбежал, кая аны эго отвел? Аның отель иде, кайтырга җае чыкмады белән утрау. Шуңа күрә идем китә ярында. Кечкенә генә самолет куллана алыр иде пляж, ничек очып китү-посадочную юлга. Яки аны иде кулланды лодку. Шәхси корабль, ял һәм привилегированная яхты. Аның проследил юллары нче төрмә кадәр күлмәк. Күлмәк бик, юллар күп иде. Аның чыгарды үзенә бөтен утрау.
  
  
  Кайчан аны яңадан күтәрде карашка төре үзгәрде. Кояш выскочило аркасында линиясе Җир һәм күк накрыло Әнисе-Җирне танышлары розовым покрывалом. Балыкчылар чыкты, тирәсендә, үз йортлары, бу Бэй-стерт һәм юнәлделәр к нең кораблям, пришвартованным у пирса. Хатын-кызлар ачтылар үз прилавкаларына базарда белән күңелле соломенными шляпами һәм безвкусными сумка белән морскими раковинами. Әгәр дә аңа булды Джон Стюартом, без алыр идек пройтись буенча моңа базары һәм шуа су чаңгы буенча морю, ә аннары пообедать шәһәрдә свежепойманным диңгез окунем. Әгәр дә аңа булды Джон Стюартом, аны иде белмәгән хәзер турында сөйләү побеге Чэнь-ли, әгәр белми икән, ул булса, полициягә өчен моны булдырмый. - Тик Нигы Картер ярдәм итәчәк Чен-ли сбежать.
  
  
  Убийца иде гына винтиком бөтен машинада, ә аны иде, бөтен бу машинаны; ничек булса, урын, анда алар серийное җитештерәләр атс. Һәм елмайса, Чен-ли приведет мине анда. Әгәр аңа гына иде мәҗбүр итә эго сбежать. Барлык миннән.
  
  
  Иде, алты сәгать, һәм хәзер минем иде, ниндидер планы. Хәзер аны иде заснуть.
  
  
  
  
  Башлыгы 6
  
  
  
  
  Беренче кагыйдә: бел, үзенең дошманга.
  
  
  Аның свернул белән Интерфилд- - роуд һәм таба килә башлады ягына таба аэропортның. Минем иске дошман, һәрхәлдә сүзләренә караганда, Линь Цзин, әле, мин ничек килде аэропорт. Бәлки, аэропорт алыр бирергә миңа зацепку. Нишлисең, бу бик дикая дип уйлыйм--, әмма авыз стоило.
  
  
  Аның посмотрел затлар өчен прилавком. Таможнясы. Мәгълүмат. Прокатка машина Герц. Бронирование. Безгә бер тирәсендә, алар берни дә бирми кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр. Мин алга китте газетный киоск һәм сатып алган газета. Булсын иде күбрәк шөгыльләнергә, әлегә аның, дип уйлады эшләргә кирәклеге турында. Бу nen берни дә булмады турында казино Гренады. Чит ил кешеләре. Әмма алай түгел wouldnt һәм сәер. Ихтимал, алар кунакханәләр лђ туристлар. Яки, бәлки, копы гади белмәгән бу хакта. Бәлки, кемдер тагын килдем, элек убрал бу беспорядок. Кемдер тагын буенча әлеге сәүдә наркотиклар.
  
  
  Яки кемдер тирәсендәге башка . Аның тикшерде исемлеге һәлак булган. Бангель вафат була чүп-чар. Небрежность белән сигаретой. Эго-әнисе, жившая бу Кенсингтоне, авырлыклар эго. Башканы яхшы хакында мертвых. De mortuis nil nisi bonum. Аның карады окрестности аркасында үз газетасы. Күләгәдә түгел прятались иске враги.
  
  
  Иде тагын бер нерсе, аны иде аңа ясарга. Симпатичная англичанка буенча BOAC тикшерде минем өчен исемлеккә пассажирлар кичәсе дүшәмбе. Дүшәмбе көнне кич белән без табыш буенча бөтен Нью-Йорк 7:30 иртән. «Пан-Ам» наина ельцина татарстан Майами, җиде, ә британия самолет тирәсендә Лондон килде сигез — юк, булмаса, дүрттән сигез. Иде бераз иртәрәк. Лондон. Аның уйлады өстендә күпмедер вакыт. Чарльз Окун иде дошман тирәсендә Лондон. Тик юк, алар гарык эго, кайчан ясадылар налет аның лабораториясен. Сигез! Vin Көннең! Бу булырга мөмкин иде ул. Карло, посыльный", - диде, - дип түләгән кеше эму иде зур китайцем. Винг Шундый иде, биш футов арту, агентом КАНОМ, базирующийся Лондонда. Һәм хђлнећ булу ихтималы аз, дип белдерде ул, оныткан, дип кайчан-йә минем белән очрашкан. Исегезгә төшерәм, хәзер бар иде трехпалая кешедә.
  
  
  'Кадерлем.' Аңа дип елмайды кызга өчен стойкой. «Аласызмы сез миңа әйтергә иде микән мистер Винг теге рейсы дүшәмбе тирәсендә Лондон?»
  
  
  «Турында, миңа бик кызганыч». Ул хәтта выглядела бик грустной. — Тик куркам, миңа гына рšхсђт ителђ бирергә сезгә әлеге мәгълүмат.
  
  
  — Мин беләм, син түгел аласың, — диде мин.
  
  
  Аның посмотрел әй, ачыктан-ачык күзгә. Караш номеры ике: чак контролируемый, кипящая дәрт.
  
  
  Ул бирде миңа мәгълүмат. Vin Вакытында, чыннан да, булды бу исемлеккә пассажирлар. Ул иде-ялгыз бу рейсе. Эго попутчика исеме Хунг Турында.
  
  
  — Әгәр сезгә кызык, — услужливо дип өстәде ул, — алар забронировали сәяхәт кире Лондон ун кичке сәгать.
  
  
  Аңа иде моның белән кызыксына.
  
  
  Рискнув, аңа шалтыратып отель «Гренада». Мистер Vin Буенча теркәлде алар белән. Минем комарлы уен башыннан окупаться. Әмма, икенче яктан, некто Хунг Турында. Сез дә алмыйсыз, бөтен вакытта гына отарга.
  
  
  Аның кайта отель һәм отыскал Карло, безнең гомуми берсен. Ул иде осознал Гаебен таныган. Аның диде эму дип, аның кунакханәсе белергә, диде эму, күпме аңа заплачу бу. Без килдек килешүе.
  
  
  Аның диде Шешә, ни көтәргә. Ул уйлап куйдым, бу күңелле булачак.
  
  
  Аның поцеловал аның саубуллашканда һәм әйләнеп кайта машинада.
  
  
  Икенче кагыйдә: барырга төрмәгә. Барыгыз, ачыктан-төрмәгә.
  
  
  Әмма юлда аны тукталды, «Трубки дөнья», инглиз җитештерүче сигар бу Нассау. Аларның иде булу минем уродский бренд белән алтын мундштуком. Аның боера җибәрергә кунакханә, берничә пачек алды һәм үзе белән берничә упаковок өчен рәвештә куллану.
  
  
  Мин алга китте бар бу Бейстрит һәм съел бутерброд һәм сыра. Аннан тагын бер. Һәм тагын бер. Һәм бурбон өчен разогреться. Аны кайчан уходил, аңа исерек иде һәм спотыкался. Аның поспорил белән барменом өчен счетлар. Асылы шул, ул хаклы, ахыр чиктә. Аның чыкты бурном, шумном настроении, кайта машинаны китә. Аның свернул түгел, теге якка, урамга белән односторонним хәрәкәте һәм посигналил встречным сукмагында. Миңа бик ошады тавыш моның рога. Аның башлады сигналить: «Бу-баш бит-без дәвам итәбез-битву».
  
  
  Бу полицейский пәйда узган Парламент-стерт. Миндә булмады ул үзе белән документларының. Ул бик мәрхәмәтле. Ул отель отвезти мине кире минем отель. Кичер һәм забудь. Ул отель өчен аның выспался.
  
  
  Аны бәрде аның эго буенча подбородку. Шулай ук яхшы ысулы төрмәгә эләгергә.
  
  
  Тюрьма Нассау түгел иде, янәсе, мондый начар, гадәттәгечә. Бу неуклюжее, ике катлы таш корылма, көнбатыш ягында утрау. Җирле халык дип атыйлар эго «гостиницей», чөнки ул шулай күренә. Ул тәкъдим итә ала һәм бик күп табигый красот. Сак подстриженные яшеллек арта бара һәм тар бакчалары. Клиентура нигездә тора, кешеләрне, отсыпающихся нче исерек, бер төн, случайных бурларны һәм сирђк кенђ җирле «криминаль маньяков». Әлегә кадәр хорька расовые беспорядки түгел выливались бу кылган җинаять. Шулай итеп, кешеләр тибындагы Чэнь-ли никоим итеп истә тотылмаган, кайчан алар устанавливали үз куркынычсызлык системасын. Әмма алар бармы эму иң яхшы, аларның иде. Алдында эго камера торды каравылчы.
  
  
  Аңа бик исерек. Алар әйттеләр, мин тотам хокукы бер телефон кыңгырау. Аның диде аларга, дип телим шалтырата Святому Петр. Алар әйттеләр, мин бик исерек.
  
  
  Мине алып барабыз наверх. Моннан тыш, Чен-ли иде, ике генә башка төзелгән. Мине утыртырга бер камера урнаштыралар белән темаларга ике парнями.
  
  
  Одина шулар тирәсендә спал, чиреннән буларак, исерек килеш.
  
  
  Башка сездәге кеше белән бертөрле түгел иде калырга запертым бер цифрлы камералар. Ул эре күләмен, нык телосложения белән шрамами нче колотых рфа шулар аркасында эго шомырт сыман чем-кара зат походило бу лоскутное одеяло.
  
  
  Ул нидер размышлял, аны кайчан керде.
  
  
  Камера Chen-ли булды башка ахыры. Әнә анда, ахырында коридоры. Әгәр ул калды сулдан, аны иде эго түгел, күрдем. Минем беренче карашка, бу тармактагы. Ул хладнокровен һәм спокоен.
  
  
  Аның закурил сигарету һәм протянул пачку крупному сокамернику. Ул алды, бер карады, аны пощупал алтын мундштук һәм поднес к яктылыкка. "Мондый дерьмо". Һәм елмаеп куйды.
  
  
  Эго исеме Уилсон. Т. Шериф, һәм ул владел баром «дип аталган Агач никель», җирле заведением читтә шәһәр. Кинәт нагрянули копы һәм тапкан астында барной стойкой-пачки героин. «Ул подброшен, чувак. Мин дә шулкадәр глуп. Ул развелся куллары. Алар чиста иде. «Икенче яктан, — почесал ул затылок, — әгәр аны шундый акыллы икән, ник аны монда?»
  
  
  Алар япканнар эго бар, ә аннары перебили эго. Буенча эго сүзләренә караганда, Нассау булмады зур проблемалар белән наркотиклар, шуңа күрә копы гади притворились, дип ул воротилой. Әйтерсең, алар, чыннан да, зур алды босса. — Ә ул арада ниндидер умник ржет кадәр упаду.
  
  
  — Әйе, — диде мин. «Нинди кайф».
  
  
  Уилсон Т. Шериф һәм аның булдылар дусларым. Ул сөйләде миңа турында үз джин һәм балалар турында желтом йорты, ул төзеде, үзләре өчен эшләгәннәр. Аның дип, аны бармы аңа җитди враги, һәм ул рассмеялся. «Гайсә, әйе. Әмма минем враги. Алар, мөгаен порежут сезне клочья, нәрсә белән бизәргә шул рәвешле. Тавыш бирергә дип, мине шулай злит, чувак. Беркем дә шулар тирәсендә тирәсендә берни дә булмады алачак».
  
  
  "Ә сезнең бар?"
  
  
  Ул җилкәсенә күтәрде. Әгәр кемгәдер бу кирәк түгел, аларга барыбер туры киләчәк, бу-сатып алырга. Йә минем, йә безнең хөкүмәт. Һәрхәлдә, аларга барыбер түләргә туры киләчәк».
  
  
  «Әгәр алар гына түгел, кунакханәләр, моның өчен ниндидер башка максатларда». Аның инде догадывался, кем бу «алар».
  
  
  Аны ни дип билгеле бу төрмәдә. Полицейскийлар аста дежурили кадәр ун. Каравылчы Частьта-ли иде, бердәнбер охранником наверху. Эго үзгәрде саен биш сәгать. Икенче каравылчы булачак чирек җиденче. Смотритель Брукмана алыштыра алмый тюремщик Крамп.
  
  
  Аның бирде эму берничә мәсьәлә турында Чен-ли. Безнең спящий сокамерник кыска вакытка пошевелился во сне. Аннары ул повернулся башлады храпеть.
  
  
  У Чэнь-ли иде, бер генә кергән. «Моряк, — дип уйладым Уилсон. Костлявый егет спорт костюме. Чен-ли называл эго Джонни. Джонни приходил һәр көнне. Соңгы тапкыр бүген иртән. Бу кулымда бар иде татуировка рәвешендә зур кызыл бабочки. Аны ярамый иде заметить километрга.
  
  
  Бер нерсе, аны, аның освоил өчен бу еллар. Әйберләр калдырырга ярамый радиуста км, гадәттә, нигә дә булса шунда помещают.
  
  
  Миңа килеп сержант. Аңа иде инде, бик трезвый. Минем күп угрызений вөҗдан. Аны дип, аламмы аңа шалтырата джин.
  
  
  Алты сәгать кебек планлаштырылган иде, килде Тара. Ул алмадым аңлау, мин ничек булырга мөмкин иде шундый глупым. Ул, диде, аларга мин яхшы кеше, яхшы кеше, яхшы ирем һәм мин беркайчан да элегрәк түгел совершал берни дә шундый дикого. Һәм аны иде, беркайчан да моны янә. Соңрак ул, диде миңа, - дип плакала настоящими слезами.
  
  
  Алар төшерделәр гаепләү бу алмашу штраф.
  
  
  Ун минут җиденче минем блогында, зазвонил настенный телефон. Гвардеец Брукман калдырды үз посты һәм алга китте буенча коридору, җавап бирү өчен эму. 'Әйе.' Ул посмотрел бу минем якка. 'Әйе. Аны кичекмәстән отправлю эго аска таба.
  
  
  Ул повернулся спиной к стонать. — Әй, — диде ул трубку, — аның отель спросить сине... — тавыш Эго шталь түбән һәм доверительным. Аны өметләнгәнен, дип эго штопора түгел биләячәк артык күп вакыт, чөнки бу мөмкин бозарга минем графигы.
  
  
  Аны, посмотрел на Уилсона. Т. Шерифа. Ул миңа бик ошады. Һәм ул созрел өчен үләргә бүген кич. Булырга убитым КАННЫ, чөнки иде шаһиты. Аңа да доверял безнең молчаливому спутнику бу цифрлы камералар. Ул артык тихим. Бераз исерек килеш. Эго исе итеп тоярга мөмкин иде париж.
  
  
  Әмма нинди, тегүче тик синнән, миңа эш. Ул кимендә, мин алыр идем нәрсә эшләргә, бу якларга Уилсона. Ул сидел үз койке. — Бу син, мужик, — диде ул. «Инде аласың өенә».
  
  
  — Син дә уйдешь, — диде мин. 'Бик тиздән.'
  
  
  — Мин, булмаса шталь бу куярга.
  
  
  — Әйе. Әгәр булырга, гадел.' - Аның пощупал шов камзолы: «Смею куярга да аның астында». Хәзер, хәзер ачыктан-ачык.
  
  
  Аны утырттылар ih эму бу кулын. Аны белә фишки, искәрмә: бирегә алып килгән буенча казино, кирәк булачак.
  
  
  Кайчан тюремщик Брукман килде өчен минем, Уилсон инде спал, Брукман диде минем к көнне рђсеме. «Яхшы, Стюарт. Син барырга тиеш берсе. Мин алмыйм, - дип, чыгып китәргә бу катта.
  
  
  — Рәхмәт, агент Брукман, — диде мин.
  
  
  «У подножия баскычлар, гади поверните сулга. Твоя хатын-кыз көтә анда.
  
  
  Аны, кивнул елмаеп. — Чыннан да, — диде мин. «Мин, чыннан да, сезгә рәхмәт белдерәм. Сез шулай иде добры миңа. Аны протянул кулын. 'Бир, биш.'
  
  
  Ул протянул кулын.
  
  
  Аша биш секунд инде ул иде җилкән астында.
  
  
  Аның өч тапкыр дозу анестетика һәр жетоне. Икесе дә ир-атлар булачак якынча биш, алтынчы сәгать отключке. Бу булырга тиеш шактый озак.
  
  
  Чен-ли посмотрел, миңа молча кивнул. Ул уйлады да иде бу өлеше планы.
  
  
  Иде чирек җиденче. Бу лестнице аның бу проблемага тап булды надзирателем Крампом, сменщиком смотритель Брукмана. — У Брукмана бар сезнең өчен хәбәр, — диде мин.
  
  
  'Oi?' Ул тукталды, сбитый белән файдасы.
  
  
  Аның полез минутына һәм вытащил сложенный лист кәгазь. Аның шуны куйды болар белән бергә чипом бу эго ожидающую кулын.
  
  
  Аның оттащил эго спящее гәүдәсен кире наверх, бу тюремный блогы.
  
  
  Аста сержант динен үстерде миңа зыяны турында пьянства.
  
  
  Аның диде сержанту, дип югыйсә, яхшы булыр иде бер малай. Без жалели бер-берсенә бер-берсенә кулларын.
  
  
  Писарь кабул итү бүлмәсендә ишетә, ничек сержант кимеде, һәм керде ел саен, күбрәк эш. «Ул гына опрокинулся». Аның диде. 'Болай гына. Подойди һәм гыйбрәт. Аның схватил эго кулын, әйтерсең отель поторопить.
  
  
  Полицейский язучы кимеде старшины өстән.
  
  
  Тара көткән мине у такталары.
  
  
  «Мин пожал, кулларын барлык полицейским, алар шулай добры миңа», — диде мин.
  
  
  «Без, чыннан да, начеку булырга тиеш», — диде ул. - без уходили. — Мин күздә тотам биредә хәзер барысы да шулай яхшы йоклый.
  
  
  Ул башыннан напевать Колыбельную Брахмы.
  
  
  
  
  Башлыгы 7
  
  
  
  
  Тара һәм аны күрергә теләгән урын сөйләшә. Без тапкан мәйдан ерак түгел, төрмә. Чын поддельный антикварный pad белән пластик кирпичиками һәм деревянным винилом. Бу йорты «дип аталды Het Schelmenhor», һәм мин задавался мәсьәлә иде микән аның чын негодяем.
  
  
  Бернинди авырлыклар ягыннан төрмә аны көтмәгән идем. Алар барысы да проспят беренче берничә сәгать. Һәм, ничек кемдер бервакыт диде, мөһим сон кадәр полуночи. Аның сомневался, дип ih сон булыр прерван. Беренче машина дошманнарын булмас анда элек ун сәгать, чөнки иде изобретены Бу забронировал билетлар десятичасовой бару, Лондон, качу узарга тиеш иде кадәр ун сәгать.
  
  
  Һәм качу булды. Аны позаботился бу хакта. Икенче яктан, аңа да шулай ук ярдәм итә полиция. Һәрхәлдә, аңа булышты аларга калырга була. Елмайса, беркемне дә застрелили. Дуслар Чэнь-ли поглядывали иде бу полиция хезмәткәрләре буларак, ул өметләнгәнен дә будили спящих этләр. Бу иде минем хәерле гамәлен ул көнне.
  
  
  Аны Тару к столику бу почмагында һәм заказал бурбон. Ул заказала шерри. Миледи калды леди. — Бар, яңалыклар нче Карло?
  
  
  Ул башыннан рыться бу сумочке. — Ул шалтырата, — диде ул. — Аны коткарып кала. Ул вынырнула белән пригоршней окурков, поморщилась һәм янә нырнула. Бесцельные эзләнүләр безне нәрсәгә китермәде. Аннары ул башыннан методично опустошать сумка, бер әйберләр өчен мәртәбә. Пудреница. Тәмәке. Кошелек. Ул смущенно књрсђтте миңа. «Әгәр син сделаешь булса да бер комментарий бу уңайдан, Картер, сине җеп».
  
  
  Ул дәвам итте, үз рид.
  
  
  Аны дәвам иткән эзләнүләр кулайрак комментарийлар.
  
  
  Сез инде яңалыклар ишеттек? 'Юк, әлбәттә, юк.' Столешница инде начинала напоминать мәйданы Ватерлоо. «Сенатор Крэнстон». Ул књрсђтте өскә. 'Автокатастрофа. Һәрхәлдә, шундый рәсми кушымта.
  
  
  — Сез алды чын мәгълүматлар?
  
  
  Ул кивнула. «Кайчан аңа шалтыратты бу Вашингтон, өчен, турында хәбәр итәргә, безнең выводах, аның барысын да аңладым. Чын сәбәбе шул дип самолет поврежден.
  
  
  Аны покачал аягы. Тагын бер көн, әле бер үлем. Һәм бүгенге көнгә кадәр хорька өй КАННЫ иде все козыри. — Син дә теләгән идем хәбәр нче Карло, — кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр аны әй. — Минемчә, сиңа яхшырак поторопиться белән поисками. Ул рылась үз сумкага... Ул щелкнула пальцами. "Мин ышанам, бу иде." Карло прочесал бөтен Гренаду, син эму-диде, һәм кайчан иде изобретены Вакытында китеп, Карло китте артыннан. Нинди дә булса бина яр буенда, — диде ул. Ахырында Каскадной юллар. Аннары повернул сулга яки турыдан-туры. Ярар, һәрхәлдә, син отказываешься бар
  
  
  Аны ташладым бу нах иң злобнейший карашка, соңгы көн. "Тара!" Минем тавышы абсурд кискен. Ул њзенђ кђгазь. — Повернешь сулга, — диде ул.
  
  
  Аның попытался искә брошюру отель. Карта, аны үзе аны балконе каршындагы беренче иртәнге лучах. Нигезендә «Кайда боларның барысы да тормышка аша?» Каскейд-нәселе барды параллель рәвештә Атлантическому океану, әйтик, миле нче диңгез. Нигезендә «Веселью бу Нассау», Каскейд-нәселе иде мәгълүм булганча, төп урамы миллионер. «... анда тәкъдим ителгән берәүләр тирәсендә иң экстравагантных вилл барлык Багамах». Һәрхәлдә, бу яхшы убежище өчен Чен-ли. Һәм яхшы урын башлау өчен качу белән утрау. Шик юк Буенча Vin көттем шунда, Чен-ли.
  
  
  — Сүз уңаенда, — диде ул. «Ул һаман да шунда».
  
  
  — Кем, — диде, мин, — тагын кайда?
  
  
  «Vin барлык тагын Каскад-нәселе. Һәрхәлдә, бөтен књрђсећ, ул шунда. Карло дип эго төшерделәр белән теркәү "Гренаде". Алды үзенең багаж. Күрәсең, ул китәм, анда обосноваться.
  
  
  Анда бу булырга да тиеш иде. Бәхеткә, Карло следил өчен Вингом. Ләкин шанс, бу окупится иде аз. Карло булырга мөмкин иде подкуплен. Ягъни, миңа бәхет елмайды, мәҗбүр итә мине нервничать. Бу хәтерләтә кебек күп безнең язмышы сокрыто бу лоне прихотей ироничных богов. — Выпей, — диде мин. «Безгә вакыт эшкә».
  
  
  — Бу Каскейд-нәселе? Ул выглядела нетерпеливой.
  
  
  — Өлешчә, — диде мин.
  
  
  — Син ясарга тиеш күздә тотып астында «өлешчә»?
  
  
  — Мин тотам дип, мин нче өлеше белән шөгыльләнүче бара Каскейд-нәселе. Син икенче бер өлеше, возвращающаяся отель.
  
  
  Ул скривила зат. "Син һәрвакыт ишетәсең барысы да иң "кызык". Нинди бурыч.
  
  
  Минем бар предчувствие. — Мин телим син җыйды әйберләр һәм уехала тирәсендә отель.
  
  
  Аның записал адреска дип хәбәр үткәргән бирәчәк әй керә ала. Аның протянул әй кђгазь. «Без очрашырбыз, анда кабат».
  
  
  Ул избегала минем караштан. — Әгәр дә... әгәр син придешь?
  
  
  Аның проигнорировал аның ниятләрен. «Әгәр мине булмас кадәр полуночи, свяжись белән Хоуком һәм убедись, син сможешь убираться моннан тизрәк».
  
  
  Ул янә књрсђтте миңа смешным, задумчивым взглядом. Ул уйладым, дигән булыр иде, әгәр дә без күбрәк түгел очраштылар.
  
  
  — Иду, — диде мин. 'Борчылма. 'Аны китәм.'
  
  
  Аның поцеловал ee, әмма минем уйлар иде, башка урында.
  
  
  
  
  Башлыгы 8
  
  
  
  
  Күп диләр, бәхет акчада түгел, әмма мин начинаю подозревать, алар ялгышырга да мөмкин. Йорт Каскейд-нәселе выглядел кот очкыч хәл бәхетле. Заманча йозак бөтен розового таш со стеклянными стенами белән бу төре күп. Сез добираетесь аңа кадәр буенча озын U-формасындагы астындагы юлга кертелде. Һәм, музейдагы булганга гаражында, сез килдек шунда гына Bentley яки Aston Martin яки Lamborghini. Сез бар иде анда аласыз сайларга буенча шактый күп приятных әйберләрнең. Анда конюшни, теннис корты булган кортлар, ял итәргә гавань, анда красовалась пятнадцатиметровая яхта. Әгәр болар барысы да туеп була иде бары осмотреться. Гына урын алган иде бәйрәм порывом табигать. Янында астындагы дорожкой борынгы смоковницы булдырды, кайбер табигый капка. Эго калын ботаклары наклонились җиргә өчен та йөртеп тамырлар кебек, яңа агачлар утыртылды. Иде һәм башка агачлар белән алыми яфраклар, ә бөтен территориясендә отель, шулай яклады үзе клубок ароматов һәм чәчәкләр. Әйтерсең урнаштырдылар вечеринку бакчасында һәм чакырдылар, чәчәкләр генә.
  
  
  Аның спрятал машинаны ерак түгел, төп юл һәм юлын дәвам итте ходьбы. Аның обошел йорт читләтеп түгел имело әһәмияткә ия. Аларда иде саклау. Әмма хәзер аны юк инде.
  
  
  Одним ударом аның сломал эму ягъни муенында. Аны алды үзе белән эго пистолетын. Сувенир буларак. Беркайчан да беләсең, кайчан сиңа кирәк булырга мөмкин корал. Аны урнашкан якынча утыз ярдах нче йорт сак озелененном урында. Минем иде төре мощеную террасу. Бар иде бар белән ризык һәм эчемлекләр булачак. Терраса көткән кунаклар. Аны да көттем.
  
  
  Алар чыктык өйдән. Vin белән өлкәннәргә мужчиной һәм эго хатыны. Vin түгел, үзгәрде. Ул берсе тирәсендә алар югары, лысых ир-атлар зурлыгында белән шкаф, аларда булмаган затлар чагылдыра вакыт һәм хисләр. Шундый ук уңыш эго була иде", - вырезать-юньдә сары сабын. Ул йөртеп, дип Карло «дип атады странным серым костюмом — униформой барлык маоистов». Музейдагы киемдә, ире һәм хатыны иде англичанами. Серебристо-ак чәч, бик безвкусные бу матур рәвешендәге. Бәлки, бер караганда, сие причудливых йөртүче заголовка. Герцог һәм герцогиня Этуотерс-Кент. Граф һәм графиня бик Күп-к-уңышына ярдәм.
  
  
  Ир-ат налил бераз эчемлекләр, ә хатын-кыз передала ашамлык. Барысы да бер күңелле. Түгел типичная прелюдия к кан һәм героизму.
  
  
  Килдем МГ. Блондинка ел девятнадцати, коры, матур. вылезла йөк белән тартмаларын бөтен кибете, кием. Ул поцеловала ирне һәм хатын-кызны, керде өйгә аша берничә мгновений кайтты, вечерним платьем аша кулын. Ул прижала эго к телу, һәм елмаеп сделала пируэт. Барысы да, шул исәптән Буенча Vin, улыбнулись бу ревматизма.
  
  
  Булды казаться, мин йөреп хатасын. Бу бәхетле сәхнә британия югары сыйныф укучылары бик бәлки нәкъ менә шуның белән чагыштырганда казалась: бәхетле сәхнә британия югары сыйныф укучылары. Килгәндә, сәгать булса, күп кенә байлар пар нанимают саклауга саклау өчен үз мөлкәтен. Бик мөмкин, дип Vin китерде мине тупик, мин беләм, ул алып барды мине бөтен юлны, һәм втайне смеялся бу йодрык. Әгәр дә бу шулай иде, аны иде нык барлык испортил.
  
  
  Әмма бу алай түгел.
  
  
  Аша берничә минут чыкты дворецкий. Үзе белән бар зур тартмасы тәмәке. Дворецкий охшаган иде китайца. Кыз җыелды кайтырга йорт һәм дворецкий повернулся аңа, димәк, миңа. Аны, посмотрел бу оптический прицел винтовкадан. У дворецкого иде кечкенә бородавка урталыкта лба. Бүлек номеры өч.
  
  
  Моннан тыш, капта тәмәке бар иде, пистолетын. Мизгелдә ул бу китерде Буенча Vin да закурил һәм күрсәтте күләгәдә өчен берлегенең эчке двориком.
  
  
  Буенча подлеска күтәрелделәр өч бандитларны. Алар барысы да выходцами Көнчыгыштан. Аны белми, бер тирәсендә алар. Проницательный ир-ат, ак рубашке, джинсах тузган борделях.
  
  
  Буенча partizan. Камбоджийский террорист.
  
  
  Башта ул каршы көрәшкән хөкүмәте принц Сиханука, ә аннары, кайчан бу королевское хөкүмәте пало, ул тәшкил иткән заговор каршы режим Лон Нола. Әгәр сез принимаете сәясәткә Камбоджа, мондый, нинди, ул бар, сез аласызмы эго патриотическим фанатиком. Әмма эго барында монда делало эго коммунистлар яклы. Бу уйный сөякләр азия сәясәте кыен, кем бар дип, башка хрустального җир шарының.
  
  
  Ике бүтән иде минем өчен яңа. Әмма аларның охшаган иде внушительное криминальное үткәне. Аларда иде испачканные үлән чалбар төстә хаки һәм вельветовые камзолы. Әгәр сез күргән ih шундый, сез, мөгаен, тр ih өчен садовников. Алар кешелђр, үз хуҗаларын ничек сорванные чәчәкләр һәм втолкнули ih йортына. Кыз берничә тапкыр вскрикнула, әмма дворецкий, ихтимал, инде заставил башка слуг замолчать, чөнки беркем дә чыкты ел саен ниләр.
  
  
  Тоткыннар прогнали дүртенче катта. Кызны отвели бу аерым бүлмә. Аны следил өчен происходящим аша калын пыяла тәрәзәләр, әлегә берсе тирәсендә әлеге грабителей бу порыве крайней осторожности ул задернул пәрдә, һәм скрыл сәхнәгә чыгып мине.
  
  
  Аның бик тиз үтте территориясе аша мөрәҗәгать керә торган агач янында эчке дворика. Сергей инде шталь бледно-голубым. Аны, посмотрел на җибәргәннәр. Иде яртысы җиденче. Фейерверк иде взорваться теләсә кайсы вакытта.
  
  
  Алар кайтты бу террасу, хәзер инде хуҗалар нигезләмәне һәм йорт. Винг налил үзенә эчәргә һәм күтәрде кружку өчен сэндвич сыр. «План номер один, джентльмены. Ул допил үзенең бер стакан берсе глотком. «Безгә яхшырак пройтись буенча пунктларына».
  
  
  Алар шундый уен тирәсендә урындык. Жилистый джентльмен башлады гомуми сораштыру, нидер кебек: Ica ино, лаки тао.
  
  
  Безгә малейших субтитров экранда. Матур итеп. Аңа иде фронтменом шоу һәм nen булырга тиеш тә күп «Oo zurab tao».
  
  
  Үзе аннан-моннан гына осознавая, Винг килә миңа ярдәмгә.
  
  
  — Бары тик инглиз теле, Кван. Инглиз теле. Үзара без сөйлибез дүрт төрле диалектах. Шулай булгач, әйдәгез, сөйләшергә по-английски, ничек без башта килештек». Ул повернулся к Ван Тонгу. — Нинди дә булса проблемалар белән яхтой?
  
  
  Ван потряс аягы юк. 'Ничек эш. Джонни барысы да тикшерде. Ул инде бортында.
  
  
  Джонни. Матрос. Әлеге татуированной туры ба белән тоз бүген кулымда. Кем булды Чен-ли төрмәдә. Хәзер ул командовал яхтой герцога.
  
  
  Винг дип елмайды һәм повернулся к төркемендә. «Аңлыйсыздыр, дип Джонни булачак бик начар капитаны. Моннан ерак түгел яхта попадет авариягә эләкте. Сезне тайно коткара подводная лодка һәм сезнең хата. — янә засмеялся ул — булачак күмелгән бу морском көне.
  
  
  Минем хисе туа иде, бу "хаталар" иде, кешеләр наверху йортына. Алай wouldnt кыен иде разгадать ih планы. Коткару су асты лодкой иде, яхшы һәм акыллы трюком. Әмма инсценировать челпәрәмә иде чиста су гениальностью. Иске трюк — яшерергә бер җинаять, совершив. б. Алар алыр иде, күз алдына китерү, бу ничек неудавшийся угон самолеты белән телами, британиялелђрнећ бортында сыйфатында молчаливых шаһитлар. Берничә жирных следов булу Чэнь-ли бортында иде өчен җитәрлек күрсәтергә, ул утонул бу күп. Сез генә аласыз перерыть весь океан табарга гәүдәсен. Аның задавался мәсьәлә, барачак бармы Джонни, «капитан», бу яхта сыч подлинности моның. Бу булыр иде яхшы тяга. Эго тату приковывала эго к Чен-ли, шуңа, чөнки аны күрергә мөмкин иде париж. Аның задавался мәсьәлә, поразило микән бу инде, Джонни. Аны файдам әнисе Джонни тиеш побеспокоиться-бу хакта.
  
  
  Минем иң иде берничә опасений. Мәсәлән: ничек обезвредить подводную лодку? Ничек мин аны иде коткарып пожилую бер-ике һәм кызны?
  
  
  "Килгәндә исә, кызлар..." Бу булды, өченче ир-ат, ул ачты авызы. Ул выглядел иң крутой тирәсендәге барлык да, бар иде тулы җыелмасы зубов буенча нержавеющей булды. Ул улыбался, ул охшаган иде механическую акулу. Ә хәзер ул рассмеялся. — Мин тотам, — диде ул похотливым, хитрым взглядом, — нигә безгә убивать аның хәзер? Без барыбыз да алыр иде насладиться әй, — бәлки, бу күп. Эго көлү превратился бу лихорадочное хихиканье. Эго-планы алды, киң танылу алган. Ван һәм Квам да улыбнулись.
  
  
  Иде изобретены Артык снисходительно рассмеялся. — Яхшы, — диде ул. Ул чакта развлекайся. Ул повернулся к дворецкому. — Ә син, тагын инде, беләсең, нәрсә эшләргә?
  
  
  Дворецкий, күрәсең, кабул итте штопора, ничек мыскыл итү. Әлбәттә, ул белә нишләргә. «Берьюлы берничә кеше, ә аннары утырырга бортына». Киресенчә, ул якын стыдился бу кечкенә эшләр. Тик, бар иде, бу үз үз сәбәпләре. Бородавка на лбу указывала нәрсә ул бүлекчәсе. Ул унаследовал ужасные сәләтен Лао Цзена һәм сопровождавшее ih высокомерие. Күренеп тора, эму ошамый подчиненное нигезләмә. Vin Буенча, үзе йөзе филиалы. — Борчылма, Хен Турында. Синең вакыт килер.'
  
  
  О, Боже. Булса иде ул, комикс, минем иде, хәзер очында яндым сергей.
  
  
  Следовать моңа сценарий.
  
  
  Дворецкого — тармак исеме Хун Турында. Хунг Турында килдем, тирә-Лондон белән Вингом. Билет Турында иде алмаячак кире Лондон белән бергә Вингом. Бүген ун. Әмма Хунг Турында " рассчитывал эләгү бу лодку. Шулай итеп, Чен-ли, эго двойника, булачак самолетта. Красавец-двойника.
  
  
  Әлбәттә, аэропортта җитәрлек копов. Әмма аның булачак барлык тиешле сертификатлар шәхесләр һәм британия паспорты, барысы да тәртиптә, шулай ук исбатлый ул яңа гына килде тирәсендә Лондон. Һичшиксез, "казан" халыкара аэропортында табылачак кешеләр ант булыр иде, дип күргән, эго анда берничә кичләрен элек. Аны алыр турында онытырга слежке өчен бу субмариной. Аны иде побеспокоился турында слежке өчен самолет соңрак.
  
  
  Вакыт җитте побеспокоиться турында башка.
  
  
  Комиссия дип дәвам итте үз контроле анда, террасе. Аның молча заскользил өйдә. Ишек бикле. Һәм тәрәзә кебек иде анда гади өчен удовольствия. Ныклы бесшовные арки — ничек җыелмалары соборы — ясалган буенча, толстой, небьющегося пыяла, надежное запечатаны һәм вставлены бу тырышучы. Саф һава иде, шуңа күрә мәсьәлә өчен кондиционирования пробасы һава. Бары тик дүртенче катта тәрәзәләр иде настоящими. Зур тәрәзәләр, ала торган сдвигаться горизонтально. Бер шулар тирәсендә ачылган иде. Бу иде, дигәндәй, веб-ат та, бу аны куярга мөмкин. Тырышучы, тирәсендә алар төзегән әлеге сарае, бөтенләй иде маленькими. Бу зур иде плоские тырышучы неправильной формалары, сложенные бергә аша тигезсезлек промежутки вакыт. Нокта нигезне кайчагында калын на расстоянии ярым метр берсен нче берсен. Һәрхәлдә, аны бары тик өскә таба күтәрелә башлады. Кайчан аны иде биеклектә утызлап футов биеклектә, аны аңладым, мин түгел, Тарзан. Утыз футов биеклектә — начар позиция, аңлау, дип син түгел, Тарзан. Тагын да начаррак куюларын аңларга син застрял гади стоны тирәсендә таш һәм якын-тирәдә юк, башка нче нигезне. Һәм тавышы ул чакта ую, аягын, анда аның балансировал, сорвалась, һәм аның калды болтаться өчен сул кулымда белән шөгыльләнүче застряла бу нише өстендә минем аягы. Болар барысы да, - дип удерживало мине анда. Төшү түгел, убьет мине шунда ук, тик эш түгел иде бу. Бу аланына тормыш кызга һәм пожилой парда.
  
  
  Аның белән усилием сжал үзенең авыр хватку бер кулы һәм игътибар белән исследовал двускатной минем мәңгегә. Әйтмәгән алыр иде, миңа ярдәм итә. Юк нокта нигезне юк уловки өчен кулыннан. Гади генә таш. Кыска хәрәкәте аны алды стилет бу правую кулын попытался вырезать тагын бер нокта нигезне вонзив эго, цемент арасында каменными осколками. Аны алыр иде моны, алты аенда, әмма минем левая кешедә барысы да авыру, һәм аның алмады продержаться тагын алты минут. Аны кабат шталь турында уйларга да куркыныч мөмкинлеге төшү. Исәпкә алып, барлык обстоятельства, сломанная башлангычларда иде равносильна смертному карары.
  
  
  Аның попытался тагын бер кат ачыктан-ачык очында, тикшерергә, юкмы, алар арасында кисәк белән генә выветрившегося цемент. Аның ясаган көчле этәргеч, һәм ул тар-мар ителде бер зур кусок. Хәзер минем иде өчен урын уң кулы, мәсәлән, бер линия сул. Аның засунул пычак арасында зубами, схватился өчен рукоять һәм акрын гына, авыр дыша, подтянулся.
  
  
  Поднес всякому племени, кайда булды минем кешедә. Аннан барысы да яхшы эшләре алга киткән. Мәңгегә минем иде, табигый тирәнәйтү, оконная рама. Соңгысы белән, стонущим усилием аның килеп җитмәгәндер шунда.
  
  
  Тәрәзә распахнулось настежь.
  
  
  Аның захода эченә.
  
  
  Аны булып чыкты бу үзенә кунак бүлмәсендә. Әгәр бу бүлмәсе кунаклар өчен, бу иң яхшы, нәрсә була желать (тыш байлыкларын), — бу була кунакта бай. Зур тиковый пол иде покрыт көнчыгыш коврами. Түгел шул, ул сез сатып алмыйсызмы җирле лавках, ә темалары, алар сез получаете бөтен Персии. Самовывозом. Караватка җитештерүче куелган нечто кебек платформа һәм покрыта десятью квадратными метрами меха. Фотография стонать иде подписана мистером Ван Гогом.
  
  
  Мин алмады пошевелиться дәвамында биш минут. Минем куллар тряслись нче күптән түгел узган көчәнеш. Извиняюсь. Аны шулай ук аңлыйм геройлары беркайчан да тиеш уставать. Тик мондый хәлләр буенча гына хыялларын оторванных нче чынбарлыкта романистов. Мин тотам: ышанмагыз бөтен, дип укыйсыз.
  
  
  Аны кабат отдышался һәм принялся өчен рәхмәт.
  
  
  Аны тапкан кызны беренче. Ул иде привязана к түшәк. Ул шулай иде привязана, дип алмадым отделаться нче уйлар, алар повеселятся белән, аның алдында отплытием. Янында ул һаман да матур иде һәм нежно матур. Бу нәрсә булды инде реклама өчен сабын. Бик неинтересне. Ee гәүдәсен иде, нәрсә башкалар. Әйтик шулай ук, кызыклы. Аның ак күлмәк иде өлешчә расстегнуто, обнажая тагын да ак плоть. Ул књрсђтте миңа киң ачык күзләре белән. Ул кунакханәләр закричать, әмма әй, заткнули авызы кляпом. Шулай булгач, тыш, «Ммммф, мммф» ул алмады берни дә әйтә.
  
  
  Аның диде әй заткнуться, һәм мин бар иде аның. б. Ул бераз успокоилась, һәм аның батып вилку тирәсендә розеткалар. Ул лежали бу түшәк, раскинув куллар һәм аяклар. Аның башлады ослаблять веревки тирәсендә аның аяк. Ул башыннан рыдать. Аның диде әй, хәзер у нах юк вакыт. Аның аныћ әй, безнең өметләре исән калган да, бу көнгә дип сорады һәм аны теләми микән ул миңа ярдәм итә яхшырту бу бар. Ул, диде, - дип әзер. Аны кабат бәйләде һәм аның заткнул әй авызы кляпом.
  
  
  Аны ишетте, алар кайттылар. Киресенчә, алар икенче катта. Тавыш көчле иде. Раздался шартлау булды көлке, һәм кемдер әйтте: «Ярар, әйдә...», ә кемдер әйтте: «Әйе..., аннан соң лестнице послышались shaggy. Бар иде, илле илле. Бер шанс, бу Hyun Шуңа килдем, үтерергә герцога һәм герцогиню. Башка өчен, бу ул, килер навестиь искиткеч деву.
  
  
  Бәлки, Вин гади теләсә поссать.
  
  
  Һәрхәлдә, миңа туры килде сайларга. Аны булырга мөмкин иде гына бер урында, бер үк вакытта.
  
  
  Аның нырнул кире бүлмәгә кызлар һәм басты янында дверью.
  
  
  Ишек ачылды.
  
  
  Кыз сглотнула.
  
  
  Бу богом онытылган ублюдок шулай увлекся, дип расстегнул ширинку туганчы закрыл артыннан ишек... Мин нырнул артыннан һәм схватил эго өчен тамакны. Ул вцепился миңа үз кулы белән, ләкин мин аны развернул эго һәм прижал спиной к стонать. Һәм бәрде.
  
  
  Ул закричал. Потекла кан. Смеялись аста. Бу садисты дип уйлаган идек кричала кыз.
  
  
  Vin отель упасть, әмма аны күтәрде эго кире. Минемчә, бу эго, һәм разозлило. Ул напал бу минем белән көчләр, аны аћа nen түгел подозревал. Шулай ук, пычак, аның булыр дип көтмәгән идем. Ул целился миңа складывать доллар һәм эләккән миңа эчтђге... Ул янә прицелился миңа, тик бу юлы аңа әзер идем. Аның схватил эго пычак кулы һәм применил нигезләре дзюдо. Ул пролетел буенча воздуху бу ошеломляющем сальто һәм төште зат, идәнгә спальни. Аннары ул моңа күбрәк кузгалмый. Аның пнул эго, гәүдәсен. Бу ублюдок төште ачыктан-ачык бу үз пычак. Бу юлы ачылган складывать доллар, дип уйладым мин. Аның затащил гәүдәсен астында караватка җитештерүче. Аннары аны отпустил кызны.
  
  
  'Ничек сезне исемем?' Ул просто тупо смотрела...
  
  
  Аның настаивал. - 'Исемегез? Ничек сезне исемем?'. Кыз иде шоке. Аны бәрде ee. Аннары ул башыннан еларга курыктык һәм мөмкинлек бирде үзенә упасть миңа. Ул прильнула миңа, рыдая. Аның поцеловал аны бер тапкыр, полковнигына. — Карале, җаным, — диде мин. «Без соңрак сөйләшербез. Хәзер син тиеш кайтырга җае чыкмады биредән. Миңа барырга кирәк, табарга әле яхта. Ул кивнула һәм янә попыталась алырга үзен кулына.
  
  
  — Сзади бар лестница?
  
  
  Ee максаты күтәрелде һәм опустилась.
  
  
  'Ярый. Шул чакта алга китте.'
  
  
  Аңа ачты ишекне. Хәзер аста күбрәк тавыш җыйган. Табыш Чэнь-ли һәм эго иярченнәре. Чэнь-ли аныћ спящую төрмәгә. Ул моны ничек шутку. Ул әле дип уйлаган идем бу бер өлеше планы. Эго тарихы аэропортта барлык ничек бомба. Табигатькә њле тынлык.
  
  
  — Бу иде Картер, — диде Vin.
  
  
  Без кыз чыкты мәйданына буенча кара лестнице. — Тизрәк, — прошептал мин. Ул башыннан спускаться баскычтан.
  
  
  Аны повернулся к залына.
  
  
  «Без алмыйбыз позволить Картеру җимерергә, безнең планнар». Тавыш бирү нәкъ менә, — диде Ван. "Безгә хрена."
  
  
  Аңа иде диярлек бүлмәдә пожилой парлар.
  
  
  Кыз кайтты. - 'Кая, аның белән барырга тиеш?'
  
  
  — Мәсих буе алланың бердән-бер, — диде мин. — Бу синең үз бакчасы. Син беләсең бит, анда спрятаться, шулай түгелме?
  
  
  Ул књрсђтте миңа пустым взглядом һәм сглотнула. Ул һаман да шок.
  
  
  — Чен-ли, — дип боерды Винг, — переоденься хәзер үк. Безгә кирәк нормаль чиста аэропортында.
  
  
  Кыз гади сидела. Аның схватил ee өчен эчтђге. Анда син һәрвакыт пряталась, кайчан уйнадым прятки?
  
  
  — Бу конюшне, — диде ул. Астында салам».
  
  
  Хунг күтәрелә башлады, баскычтан.
  
  
  — Алайса, бар, — прошептал мин. "Поторопись." Ул качып китә.
  
  
  Аның килеп җитмәгәндер кадәр кирәкле мәгълүматлар алдылар бүлмәләре, опередив эго нибары бер секунд. Элегантная парочка сидела идәндә белән кляпами во рту һәм спиной бер-берсенә карата бер-берсенә. Аны нырнул өчен занавеску һәм вытащил пистолетын, ничек гына Хунг Турында ачты ишекне. Аны ике мәртәбә ата, керткәнче ул аңладым, дип бара. Ул осознал бу, ул инде мәет.
  
  
  Ике легли.
  
  
  Аның сунул эго калдыра настенный шкаф һәм боера парда казаться мертвыми. Алар да аңладылар, безнең сүзләре. — Мертвыми, — кабатларга, аны толкая ih. Минем эчтђге иде запятнано әлеге кан белән язылган, һәм ул бүген буенча аның кулы белән, өчен, окровавить ih.
  
  
  — Ярар, без каласыз", — послышался тавышы Винга белән лестничной клетки. "Һәм мин уйлыйм, сез тиеш барып көймәләр, мөмкин кадәр тизрәк."
  
  
  Послышался гул берничә тавыш. Аның төшенчәсенә ия түгел иде, күпме ih иде җәлеп ителгән. Күпме кеше булмады белән Чэнь-ли. Әмма хема иде алар безгә иде, алар, нигездә, уйнадык икенче скрипку. Ван Тонг катнашты командованиесе.
  
  
  «Тик синнән Хун Турында " һәм оттащи моның секс-дьявола, әлеге тавык».
  
  
  Аның засмеялся. Старомодная шаярту, аз миңа забавной. Дөресен, бу алай түгел, янәсе, һәм, кызык, әмма приближалось бик аяк.
  
  
  Аның кайта үзенең иске убежище Өчен занавеской. Пенсионер пар выглядела ышандырырлык мертвой. Бу факт бирде миңа, бәлки, өч минут.
  
  
  Буенча коридору послышались тавышлары смятения һәм төрле восклицания. Алар ачтылар ишек бүлмәгә кызлар. Юк, безгә, сексуаль дьявола, безгә цыпленка. — Лемур, лемуры, — диде Кван. — Ни бар, алар белән?
  
  
  Анда иде, кыска фикер алышу. Аннары алар затихли, һәм ишекне бүлмәләре, анда аның булгансың, приоткрылась. Бу иде Ван һәм өч эго товарища. Алар мрачно карадык, бу «мертвую бер-ике», һәм возбужденно болтали. Одина шулар тирәсендә юнәлде эзләнүләр Хун Турында. Калган өч ир-атлар, тик алар түгел иде вооружены.
  
  
  Одина шулар тирәсендә ачты дверцу фотога төшкән шкафа.
  
  
  Ах, — диде ул. Калган кушылды аңа булсын өчен, ел саен. Барлык наклонились өчен ел саен калдыра. Ван лаконично дип нәтиҗә ясады. — Үтерү, — диде ул.
  
  
  Мондый вакытта мөмкин кадәр күбрәк түгел конфликты бœтђн кабатланырга. Һәрхәлдә, аның тиеш иде, гамәлдә хәзер. Минем эчтђге әле кровоточило фонында занавесок, һәм тиздән алар ясадылар нәтиҗәләр буенча моңа пятну. Аның вәкиле булып әлеге форумга, бу ничек булачак аша: мин выйду, стреляю, бах-бах-бах, һәм подстрелю барлык өч, әлегә алар тагын тора янында фотога төшкән шкафа.
  
  
  Аның чыкты атарга.
  
  
  Минем идея иде неправильной.
  
  
  Аның подстрелил бер тирәсендә алар, тик Ван калган отскочили вбок. Икесе дә нырнули миңа белән противоположных концов. Алар напали бер үк вакытта һәм тәпләрне башлады. Беренче ударом иде удар минемчә запястью, һәм Вильгельмина выпрыгнула тирәсендә минем куллар. Ван низменному наклонился, ничек атакующий үгез, һәм бәрде мине аягы буенча ребрам. Аның согнулся була нче мучительной больно, әзерләп һава кебек проколотая шина. Бу бераз опрокинуло мине, ләкин юлда, идәнгә аны, нырнул Вану бу лодыжки. Ул егылып төште һәм белән глухим стуком. Ел дәвамында бер безумной минутларда аның, дип уйламаган идем успею. Аны алды стилет үз кулы да иде бу мәгънәсез эш. Башка түгел, спал. Бу юлы ул целился бу минем запястье, ә сосредоточился бу источнике барлык абыем бөек планлаштыру. Ун фунт дубины белән скрипом опустились минем череп.
  
  
  Аны кайчан килде үзенә, аның лежал идәндә нидер охшашлыклар бу китапханәгә. Бу секундына тоелды миңа, мин эләккән җәмәгать дә, залы да иркен. Тавышы шундый зур иде бүлмәсе. Максатым иде охшаган перезрелую дыню, ә открывание күзләр иде, күрәсең ка күтәреләчәк тяжестей. Шуңа да карамастан, тырышлыгы окупились. Хәзер аны белә идем, бер нерсе, аның белмәде элек: хәзер аны белә идем, күпме ih иде. Чөнки барысы да ун буенча бөтен янында алар бу бүлмәдә минем белән.
  
  
  Минем пистолетын юкка чыккан кебек, минем стилет. Минем эчтђге түгел исчезло, әмма аны иде отель өчен ул исчезло. Эму тоелды кем дә булса даими рәвештә кусает минем өчен кулын.
  
  
  Әгәр дә сез кайчан булса спецоперации сугышта, бәлки, сез иде шундый хәлдә. Яки әгәр дә сез кайчан да булса иде бала районда, анда турында сүз бара «безнең» банде «каршы " ih». Ә «үз» зажали бу тупиковом тыкрыгында. Карта каршы сезне кавалерия түгел ђйбер дђ урыныннан кузгалмаячак. Бу син каршы остального дөнья, һәм синдә юктыр да инде. Әгәр дә сездә юк нәрсә булса, «особенного». Хемингуэй кулланды әйтү cajones , дип күчерү белән испан дигәнне аңлата «туплар»; шулай ук танылган ничек мачо. Яки, дим буенча-голландски, игелекле deien. Мин бөтенләй аңламыйм, ни өчен яички булды символы барлыгы кыю һәм намуслы, тик, тагын шул, аны түгел, әйләнә-тирәсендәге кешеләрне шик астына куя мондый клише. Аның шуны ышанам, мондый выражения кебек, «Эш вакыты ясый, сине әзер» һәм «Кеше тора, шуның кадәр, ничә эго йомырка». Шуңа күрә минем ih өч.
  
  
  Минем шәхси хәзинәсе.
  
  
  Әлбәттә, сез белергә тиеш, мин түгел, туган өч йомырка. Өченче иде, бүләк от AX. Иң делле бу да шарообразная граната. Смертоносная газ бомба. Басмасы җитәкчелеге кулланучының к аңа гласило: ( 1. Вытащите штифт. 2. Бросьте бомбу. 3. Бегите, ничек подальше.) һәм «Исемлегенә мөмкин булган урынга кую өчен», ул сленге AX аңлата, анда аласыз спрятать спрятанное корал. Тәкъдим +3 ("кулланырга гибкий придаток Z-5 һәм урнаштырырга гранату үз өлешен тән") содержало үзенә ниндидер подтекст.
  
  
  Ни мин белмәдем шул чакта беләм хәзер, шулай ук, бу нәрсәләр Арасында «твоими үз өлешләренә,» анда иде, иң куркынычсыз убежище дөньяда. Беркемгә дә уй килер эзләргә гранату шунда. Һәм әлеге факт берничә тапкыр коткарган миңа тормыш. Тик бер проблема бар, әлеге гранатой: ничек достать ee тирәсендә укрытия.
  
  
  Тавыш бирергә сез алдында үз расстрельной командасы. Унике мылтык юнәлдерелгән сезнең складывать доллар. Сезгә тәкъдим итәләр завязать глаза, ә сез сөйләгез, «юк». Сезгә тәкъдим итәләр сигарету, ә сез сөйләгез, «юк». Алар миннән, бармы сездә соңгы бер үтенечем бар, һәм сез отвечаете: «Әйе, сэр». Аның отель иде, соңыннан урнашу поудобнее.
  
  
  Бу проблема белән гранатой.
  
  
  — Минемчә, ул гына аңына килгән. - Әйткән Кван. Ван килде тикшерергә, бу шулаймы... алмадым мәңге притворяться мертвым.
  
  
  Ярар-ярар, — диде ул. «Нигы Картер».
  
  
  Аны акрын подтянулся һәм ощупал башын. «Мин очраклы түгел иде бу районда, һәм уйлады, заеду һәм загляну».
  
  
  Ул елмаеп куйды. — Ничек кызганыч, без белмәгән, син приедешь.
  
  
  — Мин беләм, — диде мин. — Сез булыр иде испекли торт.
  
  
  Белән жестом белән мөрәҗәгать хаты, башкаларга карата. "Әй, барыгыз, монда. Аның телим сез соңгы тапкыр очраштылар белән знаменитым мастер кеше үтереп утырган җинаятьчеләр — Ником Картером». Музейдагы теге, ничек ул бу-диде, аны көтмәгән идем аплодисментов, һәм, бәлки, тагын берничә аплодисментов.
  
  
  Тик моның урынына аның алган безжалостную сериясен презрительных усмешек.
  
  
  'Хәзер...' — диде Ван. — Тагын бер проблема. Кемгә выпадет уңаеннан үтерергә безнең Киллмастера? Иде бу риторик сорау штопора, әлбәттә, Ван отель, кешеләр ярдәм итте, эму корону.
  
  
  "Миңа.' - Кван кинәт вытащил пистолетын: "Мин җитәрлек озак башкара боерыклар. Миңа кирәк, әлеге дәрәҗә өчен алга таба мавыктыру буенча хезмәт". Ван да выхватил пистолетын кылды эго Квана. Ул, диде. — Аның артык лаек.
  
  
  Миңа кызык, кем тирәсендә, алар артык лаек. Бу мине, чыннан да, башы интересовать.
  
  
  Икесе басып тордылар, әнисенә карап берсен бүген берсен, ике пистолет җибәрелде икенчесенә бер-берсенә бу йөрәк.
  
  
  Круг ир-отступил, алардан бер адым, әйтерсең, алар башкардылар ниндидер кадриль башка музыка. Бу хәрәкәт усилило киеренкелек, побуждая ике герой белән корал драться. Хәзер эш өчен зур горурлык. Әгәр кем дә булса, шулар тирәсендә отступит, ул югалтачак зат. Яки телђсђ.
  
  
  — Мин приказываю сиңа ташлап, корал. Бу бик бессмысленная уен, һәм Ван белми иде бу.
  
  
  — Ә аның әйтәм сиңа күбрәк нәрсә түгел принимаю боерыклар.
  
  
  Минемчә, беренче ата Кван. Ике вспышки булган өчен өлешенә секунд, һәм ул инде бик полпути аша бүлмә. Дуэль бераз отвлекла барлык нәрсәдә аның нуждался. Усевшись на пол, аны алды гранату бу кулын башлады дюйм өчен дюймом, ползком, эшләү көне. Шул беренче планда выстреле аны ташладым аны, задержал сулышы һәм побежал к выходу. Газ образовал œлем дымовую завесу. Алар задыхались һәм рђвештђ, омтылып, ул дотянуться кадәр мине. Берсе аша узды нах, әмма аны пнул эго тормышында, һәм ул согнулся. Аны башкарды, зур сикерү иблис, үз-үзен выскочить наружу. Бу авыр борынгы дубовая ишек белән декоративным ключом бу декоративном замке. Ишек ободряюще һәм ышанычлы щелкнула. Ул выдержит напор сигез бандитларны мәңге. Әмма љстђвенђ, аларда түгел иде күп вакыт. Газ бђрдерђ иде ih белән аяк өчен алтмыш секунд, ә өч минут алар барысы да иде мертвы.
  
  
  Аның ы дүртенче катта, тәрәзә ачты һәм тирән вздохнул. Газ калачак шунда, кайда иде: анда ябык китапханәсендә икенче катта, бүлмәдә, анда тәрәзәләр ябылган иде.
  
  
  Пенсионер пар бар иде, анда аның калдырды ee. Алар шулай напуганы, барысы да тагын притворялись мертвыми. Аның күтәрде ih бәйле спиной к аркада һәм понес буенча аска таба өч лестничным пролетам.
  
  
  Без үсеп, үләннәр йорт каршында легли бу үлән отдышаться. Аның, сарай тәрәзәсеннән бакчага күз ташлады китапханәсе. Бу nen лежали скрюченные өч тән. Тәрәзә дә ачылырга мөмкин, әмма алар үлгән, омтылып, ул эго ачарга.
  
  
  
  
  
  Республика башлыгы 9
  
  
  
  
  Бу «Британском колониале» калмады люксов, шуңа күрә аның төшергән өч бүлмәләре бар. Ике тирәсендә алар өчен Thestlewaites. Булып чыкты бу-фамилиясе герцога һәм герцогини. Һәм алар, чыннан да, бар иде герцогом һәм герцогиней. Ачыкланганча, кыз, Нонни иде ih кызы. Ә истә тотып, герцогу иде сиксән өч елда, аны тойдым хөрмәт дворянству.
  
  
  Нонни медаль икенче бүлмә.
  
  
  Нонни гади дәвам итә килергә өченче.
  
  
  Өченче бүлмә иде минем.
  
  
  Җайлап аңа попытался аңлатырга әй, мин генә түгел аны вкусе. Ул яростно протестовала да, диде, мин: "менә нравлюсь. Аның җайлап, дип аћлата ул минем вкусе. Бу заставило аның еларга керешђ. Аңа, диде, - дип солгал. Аңа, диде, - дип нахожу аны бик соблазнительной һәм сокрушительно сексуаль. Аның диде әй, дип каты яраланган.
  
  
  Ул аңа бик понимающей.
  
  
  «Мин шалтыратып уздырды ике сөйләшү. Беренче иде бирле Лондон белән Роско Клайном. Роско иде агентом АХ. Ничек стрелка, аның талантлар иде ценымногие түбән, урта, тик эш доходило кадәр слежки өчен хема-йә һәм анда теләсә, Роско Клайну булмады урнашкан кояш.
  
  
  Роско сездәге беркайчан да кебек беркем дә. Эму ирешә алмады, чиста буларак, өч төрле кеше чикләрендә бер район. Бар иде, махсус манерасы алыштырырга, көнгә табалар һәм позу. Бервакыт сез оглянулись һәм күрдек малай на побегушках. Әгәр сез янә оглянулись, малай на побегушках юкка чыга һәм сез күрдек кемне дә булса башка — адвокат яки автогонщика — һәрхәлдә: кемне дә булса, бөтенләй башка. Ул чагында бу тәкъдим гади сезнең хис, сез ничек уйлыйсыз, ни өчен сезнең дә следили... Тарих гласит, дип Роско бервакыт сбежал буенча Дахау, гади чыккач буенча әлеге затлар нацистлар цитадели, бары, чөнки, ничек ул белдерде, «ул выглядел, ничек немец».
  
  
  Теләсәң ышан, телисең юк. Аңа тулысынча ышанам, бу-озак вакытка исәпләнгән перспективада.
  
  
  Роско вәгъдә итте өлгерергә самолет буенча Нассау. Ул дәвам итәчәк күзәтеп Чен-ли һәм Vin Вакытында, әлегә мин түгел, доберусь шунда. Иде, ун минут унберенче. Аңа шалтыратып аэропорт. Сәяхәт Лондон наина ельцина вакытында. Аннары аны включил радио. Иде яңалыклар турында побеге, әмма берни дә ихтималы турындагы поимке Чэнь-ли. Роско күрсәтергә тиеш үз трюклар.
  
  
  Табиб отель карады, минем эчтђге, перевязал эго һәм укол ясады.
  
  
  Ул гына да түгел, доверил безгә бердәм сүз уңаеннан, мин врезался шул ишек.
  
  
  Аның отель душ кабул итәргә, эчәргә һәм ия кырык сәгать җыелмалары. Әмма аның шулай ук отель күрергә Тару, һәм аның да шулкадәр прямолинеен өчен түгел, аңларга соңгы берничә сәгатьтән ул, булырга тиеш, аша узды ул. Бу үткен, ул кайчан скривилась һәм диде: «Балалар, сез дә һәрвакытта да веселитесь». Аның, шулай ук, белә ул иң делле омелой күз алдында. Аның үзе предпочел башларга иде, аны эзләргә караганда утырырга һәм көтәргә. Аны өметләнгәнен, дип Тара юкка бронирование отель һәм юл тоттым адресы буенча, ул аңа, әй бирде. Аның подъехал к желтому өйдә башка ахырында шәһәр.
  
  
  Миссис Уилсон. Т. Шериф дип җавап бирде миңа. Юк, диде ул миңа, Тары анда түгел иде. Хема иде бу Тара? Ә хема иде өчен нах аны? Кан башлады гудеть шул голлар. Тара булырга тиеш иде, монда берничә сәгать элек. Бу иң куркынычсыз урын, ул аңа гына уйлап табарга иде. Тик мин тиеш түгел иде позволять әй кайту ул отель. Аны җибәрергә тиеш иде, аны откровенные бирегә. Хәбәр, ул аңа җибәрдем, миссис Шериф инде, мин избавлюсь аның преследователей. Аны тәкъдим итте үзенә бу ике хатын-кызлар, сидящих бергә, пьющих кофе һәм уйнаучы балалар белән.
  
  
  Спектакль, ул хәзер предстал алдында минем күзлегеннән иде ценымногие ким күңелле.
  
  
  Аларның иде Тара.
  
  
  Тик, тавышы янә проблемалар. Кем алар,'? Һәм кая алар аны увезли? Аны янә белми, нәрсәдән башларга. Хәтта хәзер Тара җебе...
  
  
  Аның диде миссис. Шериф, хема аны иде.
  
  
  Ул бирде миңа бер шешә рома.
  
  
  Аның застрял у нах. Булыр иде ахмаклык китәргә, әлегә аны белмим, кая барырга. Гренада? - Һай, алар забрали Тару шунда. Әмма бу бердәнбер урын, анда аны иде уйларга. Һәм нәкъ менә шуңа күрә алар алмадылар, аның шунда. Аның ясаган тагын глоток рома.
  
  
  Аны " послал госпожу. Шериф өчен бумагой һәм ручкой һәм язган кәгазьдә хат калдырган өчен копов турында Уилсона. Аның диде аларга кем чын җинаятьчеләр, һәм алар, мөгаен, табачак ih биш футах астында газоном. Аның диде аларга шунда булырга мөмкин тагын берничә мәет, тик белми идем, анда.
  
  
  Аннары кабат яндым, бу свят.
  
  
  "Агач Никель" иде төгәллек шул, нинди эго сөйләде Уилсон. Берничә запущенная таверне юл читенде бер юл. Аның проехал mimmo аңа һәм припарковался арасында агачлар.
  
  
  Шул тәрәзә караңгы иде, әмма, подойдя якыннан, күрдем аны, - дип, алар зашторены черными занавесками.
  
  
  Аның тавыш ишетте.
  
  
  Аны ул арада к Вильгельмине. Аны үз янына чакырып ала аны, кайчан һава бүлмәдә янә шталь пригодным өчен сулыш, миңа туры килде вырвать аның буенча мертвой уловки задыхнувшегося тайца. Аны тапкан стилет кайдадыр идәндә китапханәдә. Рәхәт алу, кире үз иске надежное корал. Яңа корал күрәсең яңа мәхәббәт — һәрвакыт куркасың, дип ул сине чыгарачак.
  
  
  Аны наклонился лижет к затемненному окну.
  
  
  Eh bien, Лото?
  
  
  Ноус йөри.
  
  
  Алар нидер көткән һәм сөйләштеләр по-французски. Француз теле иде распространенным телендә бу Индокитае. Күп кенә тирәсендә әлеге разоренных революциями илләр кайчандыр франция иде колониями, ә аннары белән очрашкан независимостью, бергә та уйлап тормастан турында, аның нинди юнәлештә хәрәкәт итә. Сулга яки уңга. Аны беркайчан да шулай хорош бу көнчыгыш телләре, тик, һәрхәлдә, аның говорю по-французски.
  
  
  «Si le Yacht is parti. Син җилдә сигнал?
  
  
  Алар көткән сигнал булуы турында лодка китте.
  
  
  — Плюс мөһим, où sont les autres?
  
  
  Алар шулай ук көттек «башка». Әгәр әлеге «башкалар» иде, анда аны өметләнгәнен, алар алыр иде көтәргә бик озак.
  
  
  Аның напрягался өчен улавливать һәр сказанное алар сүз. Алар задавались мәсьәлә, элемтәгә кердек микән сез "les autres" белән Картером. Алар борчылган, ни кызганыч, аларга да ярдәм итәргә мөмкинлек бирде.
  
  
  «C'est dommage, — диде берсе, — que la femme est mort».
  
  
  Минем складывать доллар перестало биться.
  
  
  Тара иде мертва.
  
  
  Зирәклеге, благоразумие, самозащиты, мөмкинлеге, максаты, АХ, гомер, барлык рассыпалось бу бессмысленную тузан. Аны бары тик сошел белән акыл. Аны вскочил һәм пинком ачты ишекне. Аның атаковал беренче движущийся объект кыры ягыннан. Аны хәтта выхватил пистолетын. Аның отель хис итәргә плоть үз кулында һәм тоймадым примитивное теләк рвать һәм мстить. Аның кунакханәсе булырга, үз балалары өчен үзләре корал.
  
  
  Кинәт булып чыкты, чтоя дрался белән өч ир-атлар. Бергә булсалар, алты футов биеклектә һәм өч йөз илле фунт авырлыкка, тик эш җитә безумства, миңа юк урнашкан кояш. Слепая ярость, пылающая ярость — тавыш бирү дип превращает дураков бу сверхлюдей.
  
  
  Аңа иде өзлексез яростной машиной. Аңа иде фабрикасы белән шөгыльләнүче наносила удары куллары һәм аяк. Безгә бер генә ускользнул миннән. Без иде сложены, ничек кытай теле пазл — бердәм, крутящийся, пинающий туп. Алар барысы да атарга курыккан, курыккан эләгү бер алар аша.
  
  
  Аның отель иде сөйләү сезгә, ничек мин моны. Иң делле, аның кунакханәсе иде белү ул үзе. Тик шулай да, мин, хәтерлим әле, бу минем шәхси ярость. Кайчан барысы да тәмамланды, алар барысы да иде мертвы. Һәм аның иреште, моның бары тик үз голыми куллары.
  
  
  Гәүдәсен Тары сузылды өстәлдә у барной такталары. Пульса түгел иде. Бернинди билгеләре тормыш. Аның күтәрде аны чыгарды урамга. Аның рыжие чәч обожгли мине, ничек горсть пламени. Аның йөзе выглядело бледным бу лунном яктылыгында, әмма җиңел томан веснушек әле покрывал аның нос. Комок больно застрял минем горле, һәм закричал өчен вырваться бу опустошительном рыдании. Ләкин алга таба эш түгел эшләре алга киткән; ул бары калды анда.
  
  
  Аның поцеловал аның белән саубуллашканда.
  
  
  Ул кыскача пошевелилась минем кулда.
  
  
  Аны кабат поцеловал ee.
  
  
  Ул хмыкнула һәм поморщилась. — Сәлам, Нигы, — диде ул со смехом. — Аны бик нык сине напугала?
  
  
  Аның бераз гына уронил аны, аңа иде, шулай потрясен бу көтелмәгән чыгышы белән. Ул алмады әйтергә күбрәк безгә сүзләрен. Ул разразилась смехом. 'Успокойся. Син сумасшедший. Спящая бәгырь исән һәм здорова".
  
  
  Ниһаять, миңа насыйп выдавить «Дип-һа-ууу». Яки нәрсә кебек.
  
  
  Ул янә рассмеялась. — Җибәр мине, мин сиңа барысын да расскажу.
  
  
  Аның опустил ee. — Мммм, — диде ул. «Күңелле янә хәрәкәт итә». Ул протянула кулларын покружилась бу лунном свете.
  
  
  Ул иде великолепна. Ул иде мифической нимфой. Нимфой иске легендалары, рожденной яңадан, поднявшаяся белән гребней күлмәк, волшебное существо аша әкиятләр, пробудилось невредимой бер шарм, длившихся йөз ел.
  
  
  Аны, посмотрел на нах, үзе артык яки ким әйтерсең зачарованный. Ул-конференция үзенең хоровод, покачала аягы һәм усмехнулась. — Ненавижу сөйләшергә сиңа дөреслекне, кадерле. Бу, чыннан да, бик неромантично».
  
  
  Үзең укып кара әле, — диде мин.
  
  
  «Биологическая кире элемтә», — диде ул.
  
  
  Органическая элемтә өчен?
  
  
  Органическая кире кайта торган бәйләнеш».
  
  
  Сез инде", - диделәр бу, — диде мин. "Әмма бу?"
  
  
  Нишлисең, һичшиксез, сез ишеттек бу хакта теориях турында сөйләде, ничек туктатырга головную авырту, ничек үтәүләрен белән суыклар астма, гади контролируя үз мозговые дулкын... «ә нәрсә?» Иде бестселлер «дип аталган Биологическая кире кайта торган бәйләнеш». Аны да укыйм бестселлеры, әмма ишеттем бу хакта теориях. Бу имело бернинди катнашы юк, җитмәсә, «ничек миңа подражать мертвому математикадан?»
  
  
  Ярар, — диде ул, — мин дә сделала. Алар дип сорадылар миннән, кайда син, одина шулар тирәсендә бәрде мине, мин кимегән. Ул вакытта аны бары тик башлады белән әлеге био-кире элемтә. Аның понизила пульсы, әлегә перестала эго хис итәргә, һәм задержала сулышы. Мин һәрвакыт шулай тиресен, кайчан алар подбирались миңа бик якын».
  
  
  Болай гына?' - Мин щелкнул пальцами.
  
  
  Юк. Гына түгел. AX әзерләнгән, бу төркемгә хатын-агентлар. Бу упражнение длилось күп кенә ай. Әмма ул эшли».
  
  
  Тик әйт миңа, ни өчен син связалась минем белән? Ул пожала җыерып. — Башта мин түгел иде дип саный, бу, син. Әмма моннан тыш, ул сделала паузу һәм књрсђтте бу җирне, — үз кунакханәсе белергә дә борчый микән сине бу.
  
  
  Аның одарил аның ядовитым взглядом. «Мине шулай чертовски кызыксындырды, кайчан алар", - дип әйттеләр син мертва, мин ворвался бу клуб буларак, " сумасшедший».
  
  
  'Сәлам.' — Түгел, кричи шулай. Думаешь, аңа килдем бирегә развлечься?
  
  
  'Юк.' — Тик син генә развлекалась. Син спал эштә.
  
  
  Аңа билгеле булганча, әлеге ысулын бар, берничә өстенлекләре. Сез практик туктатырга пульсы, шул ук вакытта сезнең уши дәвам итә функционировать. Ә кешеләр гади склонны түгел, оялырга бу сүздә барында покойника.
  
  
  Тара күп нәрсәләр билгеле булды. Әллә өчен бу продвинуло безне, алга таба да, ләкин, һәрхәлдә, яшерен Нассау иде прояснены.
  
  
  У Лин Цзин һәм Бангеля иде көнчыгыш даруханә. У Бангеля ул шулай ук отель бу Нассау. Кайчан бу кебек тоелды артык яхшы булу правдой, кытай хезмәте KAN сделала тәкъдим исеменнән, аның алар алмадык баш тартырга. Бу алмашу булса да, алар перекроют чыганагы наркотиклар, KAN требовала егерме процент табыш һәм периодические хезмәтләре. Бу «очраклы сервис» бик гади: барысы да аларга кирәк иде эшләргә, бу тәэмин итү прикрытие һәм укрытие өчен атс сериясе, алар КАН отель кая да булса кертергә.
  
  
  Нассау иде идеальной промежуточной станциясе. Якын к Америкада да шул ук британ территориясе. Бу избавило ih күп проблемалар һәм хәвеф-хәтәр. Шулай килгәндә, соңгы этапта ih сәяхәт, бу бик җиңел утырыр алдыннан бу рыболовное судно һәм высадиться бу удаленном флоридском рифе. Система нормаль эшләде.
  
  
  Чарльз Брайс, мәсәлән, филиалы, убивший сенатор Мортона. Башта ул эшләгән гади генә кебек ярдәмчесе кухняда бу казино Гренады; аннары КАН назначило эго, дергая өчен кирәкле ниточки монда һәм анда, очучы «Летающих асов»; - ул разбился самолет белән сенатором бу nen. Килгәндә, CAN, система эшләгән шома, әмма Линь Цзин возражал каршы, бу fold paper. Нигездә, предназначеной каршы хәл кискен кыскартуларны. Иде һәм башка катнашучылар, алар ворчали.
  
  
  Бу җиткән, үз апогея, кайчан Чен-ли застрелил Сэйбрука. Бу мөмкин түгел иде. Сенатор Сэйбрук булырга мөмкин иде, максаты-Чен-ли, әмма эго үтерергә тиеш иделәр үзен йорты штатында Мэн. Кайчан Сэйбрук керде откровенными бу казино, Чен-микән дип уйладым: «Нигә аны көтәргә тиеш?»
  
  
  Бу иде чертовски глупый бу гамәлен. Шулай итеп, сез раскроете үз оя.
  
  
  Чен-ли кулга алына.
  
  
  Линь Цзин отель китәргә. Шактый начар өчен тапшырырга Бангеля моның өчен, әгәр дә бу кирәк булачак. Калган өлеше банда да иде чигендә мятежа.
  
  
  Бөтен бизнес казино Гренады кинәт булып чыкты куркынычы яный.
  
  
  Алар җибәрдек Буенча Vin. Ih зур кеше Лондонда плюс командасы коткаручылар буенча КАН җитү өчен Чэнь-ли. Винг үзен ничек торговец опиумом, һәм бу роль мөмкинлек бирде аңа ышаныч яуларга Линь Цзин, шулай ук послать Линь Цзин өчен минем. Әмма шуның аркасында хаоса һәм мятежа бу Гренаде KAN яңа урын эзләргә туры килде. Шуңа күрә алар керткәннәр эшенә «Агач никель», спрятав наркотиклар нче Уилсона. Т. Шерифа. Бу бар шталь ih яңа штаб-квартирасы. Алар анда җыелган өчен спланировать үзләренең алдагы гамәлләр. Күбесе шулар тирәсендә, хәтта чыршы да, йоклый анда. План иде хорош.
  
  
  Винг иде вдохновителем побега Чен-ли тирәсендә төрмә. Ул шулай ук спланировал авариягә эләкте әлеге яхтой һәм китерде подводную лодку. Аннары ул устроил «эшлекле очрашу» белән герцогом, шулай ук удостоверился, дип ышанычлы дворецкий герцога юкка чыга. Әйә булмады чыгыш ясавын очраклы хәл һәм күңелле, - дип Vin белми отличного дворецкого? Әле генә килде тирәсендә Лондон киңәше белән леди Шерил.
  
  
  Ул калдырды гамәлләр кылган Ван Тонгу. Бу дәресләр дә начар иде, ђ жестокими. Бу раздражало, шулай ук бу тәрҗемәләр. Кайдадыр, от француз кадәр камбоджийского, тайского, кытай һәм аерым инглиз Ван тонга теле, гамәлләренә закрались хаталар һәм яхшы продуманные планнар югалттык өлеше, үз мәгънәсе. Шунысы последовало өчен моның выглядело буларак, нәрсә тирәсендә кинокомедии "Keystone Cops".
  
  
  Һәр тапкыр, кайчан тирәсендә бер егет тирәсендә KAN спотыкался турында гәүдәсен, алар считали, бу эш кулыннан KAN.
  
  
  Ахыр чиктђ, КАННЫ иде, барысы да нигез үтерергә Бангеля, һәм КАН шулай ук планлаштырган үтерергә Линь Чинга. Шуңа күрә һәр дип уйладым, чөнки моны кем дә булса башка буенча төркем һәм молча убирал трупы, алар калдырды аңа.
  
  
  Калганнары бер өлеше иде кимрәк забавной. Бу бик нче өлеше белән шөгыльләнүче омелой мөнәсәбәт Гару. Алар урынга килеп җиткән аңа кадәр, ул связался минем белән. Балалар Ван бу эшне башкарды, һәм мөрәҗәгать килде«, дип америкалы мәет». Vin Буенча, дип уйлаган гына үзе разумеющимся, дигән идем, бу америкалы. Иде инде поздний кичәсе, кайчан төркеме Винга направилась к Каскейд-нәселе, ә калганнары башлады үз хикәяләре өчен гомуми беседой.
  
  
  Алар булдык, аларга яхшырак достать мине — бик тиз. Тик мин инде булдым Каскейд-Роуд. Алар дошманның Тару урынына мине.
  
  
  — Кая алар сине схватили?
  
  
  Џм, — ул повернулась.
  
  
  Син, диде, диләр иде сине. Аның телим белергә, анда.
  
  
  Ул мөмкинлек бирде песку стекать буенча минем күкрәк. - «Минем уйлавымча, бу-бик авыру штопора». Ул нарисовала складывать доллар бүгенге песке минем күкрәгендә. 'Ниләр?' — дип сорап куйды ул со смехом. — Син ревнуешь, Картер?
  
  
  Әлбәттә, мин түгел ревную. Һәм называй мине Картер. Син охшаган хатын-кызны-репортера тирәсендә фильм.
  
  
  «Мин гади очраклы уйнады Лорен Беколл». Ул достоинством встала һәм побежала буенча пляжу яктылыгында луны. — Әгәр аңа понадоблюсь, — позвала ул, — бары свистни. Бердәнбер, бу алыр иде умалить аның өстенлеге, шулай ук бу нәрсә анда булмаса, бернинди кием. Без беренче тапкыр очрашып, ул казалась шактый приличной яшь леди. Тик соңгы вакытта ул күбрәк походила бу разбитную барышню караганда, приличную даму.
  
  
  Аны чыннан да отель сл. Аның отель ee кабат. Әмма иң начар тиреләре иде булса, мин булдыра алмыйм свистеть.
  
  
  Аны басты һәм последовал артыннан буенда.
  
  
  Без аннан йөзә.
  
  
  Бу & nb, уртасында дулкыннарның, без скользили тагын бер тирәли башка.
  
  
  — Бу сработает, — диде ул. Аның диде. - "Сделай ставка?"
  
  
  Нишлисең, бу була алыр иде, әгәр дә безне разорвала чираттагы актив ял итү. Шулай итеп без белән шөгыльләнгән мәхәббәт турында янында иң кромки океан булса, покрываясь су булса, кабат обнажаясь. Без керде шул ук ритм һәм дулкын, яки дулкын — шундый ук, бездәге кебек, шуңа күрә ул һәм аның булдылар дулкын рәвешендә һәм берегом, встретившимися үз естественном дәвамында һәм прощающимися; башладык без тагын башка, ласково сәламләп, һәм саубуллашканда, влажными солеными поцелуями. Иң делле, бу беркайчан да прекращалось. Минем авызы аның күкрәгенә мгновенно заставил аны башларга да башта без бергә булганда спускались бу бурлящую суга һәм янә бергә күтәрелде, задыхаясь нче дулкынлануларын бетереп.
  
  
  Берничә елдан соң ул, диде миңа: «Беләсеңме, башта аның испугалась».
  
  
  Аны эчке читләтеп ладони аның животу. «Бу-куркыныч уен, җаным. Әгәр син умеешь белән уйнарга ножами яки кунг-фу... ярар, аңа сине түгел виню. Аның посмотрел тирән аның күзләре. «Ул чакта йөрәктән әйтергә сезгә, - дип тавыш: мин бик зол сезгә».
  
  
  Ул покачала аягы. — Мин дә тотам ул чакта. Мин тотам, бүгенге көнгә кадәр, кайчан без синең белән сидели шул баре, син сидел шунда буенча якка урындык өчен миллионлаган миль биредән.
  
  
  "Кара." — йомшак диде мин. «Голос " кебек аның. Һәм беркем дә мәҗбүр итә алмаячак минем өчен түләргә бу. Син беләсеңме, хәзер, кайчан ул синең белән, аның бөтен синеке. Ә калганы вакыт... ярар, ул чакта аны, бәлки, бөтен, үз.
  
  
  Ул, диде. Анда булган дымка сезнең печали. 'Түгел волнуйтесь. Картер. Мин тормыйм омтылырга үзгәртергә сине. Гади генә... — Ул помолчала, подумав, дип әйтә, аннары дәвам итәргә булдым, — дип мин белмәгән сине элек. Шул вакытта, әгәр аны да Лорен Беколл булса, миндә дә бар бу ужасная отвратительная һәвәслек булырга Сироткой Энни. Ул янә дип елмайды, тик бу юлы йөзе артык иде шатлыклы. Түгел волнуйтесь. Хәзер аның бик зур һәм көчле, яратам сине бар».
  
  
  Минем бар встроенный рефлекса бу фразу «Яратам сине», дип сериясен отказов. Аңа беркайчан да, берни дә вәгъдә итмәде... без барыбыз да тотарга тиеш һәм бу безне нәрсәгә түгел обязывающему... Мин посмотрел на Тару. «Мин уйлыйм», диде аңа, бәлки аны да, сине яратам.
  
  
  — Боже мой, — диде ул...
  
  
  
  
  Башлыгы 10
  
  
  
  
  Британия музее булды кебек, беркайчан да үзенә җәлеп итә. Минем өчен һәрвакыт күп нәрсә зловещее бу сөйкемлелеге. Сез карагыз кайбер доспехи торган булырга тиеш, кайчандыр йөртеп, король Артур, яки монашеское одеянии, «датируемое 610 ел». Сезгә кинәт килә башын, дип тарихы — бу минем кечкенә тарихы, аны сжимают һәм сушат бу учебниках тарихы кебек, бер вереницу бесплодных кешеләр һәм вакыйгалар баручы кулга-кул тотынып к шул даталарга, алар һәрвакыт хәтерлиләр. (1066. г., җиңү викингов». 1215. г., Бөек кәгазь вольностей.) Тарих — бурное, бурное нагромождение очрак язылган батырлыгы, ышаныч һәм кан белән язылган. Тарих — бу, андый кешеләр буларак, без сезнең белән мәңгегә обреченные хезмәт итәргә, үзенең гади, мирскому существованию. Ә металлический щит, яисә тукыма.
  
  
  Ничек инде мин, - диде, жутковато.
  
  
  Аның договорился белән очрашырга Роско бу унбер сәгать бүлмәдә, кайда саклана распечатки бармак Констебла. Керү өчен кирәк булган махсус пропуск. Минем иде бу кертеләләр һәм күрсәтмәләр, ничек анда барып җитәргә, шулай ук блестящая брошюрасы турында Джоне Констебле (1776-1837). Аның тапшырды пропуск двойнику Маргарет Резерфорд белән шөгыльләнүче тапшырды миңа гигантскую папку белән отпечатками. «Романтический реалист», — диелде бу брошюре. «Констебл отель кайтырга табигатькә». Әгәр шулай икән, табигать (1776-1837) иде искиткеч урын. Бер булды инде бриллиант яшел тәмләткечләр.
  
  
  — Ләкин әйе. Ул чакта йорт иде бәдрәф.
  
  
  Аны чак кына арттарак басып торган. Бу иде Роско Klein.
  
  
  «Продолжайте восхищаться бу картиной», — диде ул. Аның чак кына арттарак басып торган һәм полюбовался картиной. «Безнең уртак берсен буенча Нассау килдем бирегә. Ул төшергән загородный дом Котсуолде. Аны минем янга килеп, башка картинада. Йорт белән соломенными крышами улы-яшел елгасы. — Синең Чен-бармы әле анда. Алар киттеләр шунда откровенные тирәсендәге аэропорт һәм алар белән хорька беркая да чыгуы. Түгел иде килүчеләр. Булмады, телефон аша шалтырату», - дип, бинаның күренеше гадәти түгел. Алар гади сука оруженосцев, әйдәп баручы тихую, опрятную тормыш, ачык һавада. Әлбәттә, алар пробыли биредә барлыгы егерме дүрт сәгать.
  
  
  Аның перевернул тагын бер лист бу юлы исследовал мельницу белән ручьем. «Сез күргән башка агентлар КАН?»
  
  
  — Беркемгә Дә, Ники. Беркемгә дә.'
  
  
  — Сезне кем дә булса борчый иде?
  
  
  Кемне мине? Ламонг Крэнстон? Обладая сәләтенә затуманивать разум? Беркем дә буларак күләгәдә, детка.
  
  
  Ул чакта минем тагын бер штопора, Роско... Нигә син предлагаешь миңа карарга бу сурәт?
  
  
  Аны чак кына арттарак басып торган. Роско пожал җыерып. — Мин гади уйладым, сиңа нәрсә кирәк, ни дип белергә турында сәнгатьтә.
  
  
  Булса, мин диде шул чакта, яраксыз өчен уплотнения.
  
  
  Без пообедали бу закусочной кооперативының " Вест-Энда «дип аталган Охотничья хижина». Закусочная белән деревянными панелями һәм нәрсә кебек меню буенча угря бу желе һәм заячьей арка. Аңа шалтыратып Шешә диде әй, безгә генә килсен. Без барышлый «фатирда», принадлежавшей подруге Роско, кызга белән шөгыльләнүче хәзер уехала тирәсендә шәһәр. Без булдык, артык күп балалы гаиләләргә бирелде үзебез, бездә азрак булды бит бөтен бу чепухой Джон Стюарта турында носильщиках, официантах һәм горничных. Моннан тыш, бу иң иде мирный ысулы белән хезмәттәшлек шәһәр. Аны күреп, ничек Роско посмотрел на Тару, ул кайчан килде. Анда иде изумрудно-яшел кашемировое күлмәк белән тар вырезом һәм тыгыз, ничек чума, ул обнажало аны ић яхшы формасында, һәм исә ee упругой круглой күкрәгенә. Булырга тиеш, ул йөрдем буенча магазинам һәм сатып алдым эго шуның иртән. Һәрхәлдә, аны беркайчан да күргәнем булмады, эго иде. Аның алам, кайчагында оныта күлмәк, әмма мин аның беркайчан да бер тапкыр обтягивающее күлмәк.
  
  
  Аның познакомил аның белән Роско. Ул диде үзенең шәхси елмаеп. Әйткәнемчә, Роско ала, чиста кебек эму ошый, ләкин хәзер ул специализировался карау өчен башка выражения. Мистер Буенча, Уртача Кеше. Буйлы, телосложения, йөзләре һәм киемнәре. Буенча минем бәяләве, аңа якынча илле ел яки якын, моннан тыш, мин алам бу санны, складывая да ул башкарды. Әмма аның үз густая шевелюра, ул седая, һәм анда юк моннан агрессивного кара төстә, ул кайчагында шул окрашивании.
  
  
  Шуңа күрә Тара дип елмайды. Аша берничә мгновений, кайчан аның посмотрел на Роско, бу иде Гэри Грант. Ул югары һәм худым, һәм кинәт бу nen иде сшитый заказ костюм, һәм ул күрдем, дип, аның искиткеч ак тешләре. Ах, ул белизне, дип ослепляет, һәм Тара выглядела ослепленной.
  
  
  Аның тагын бераз, сель, откашлялся һәм решительным властным жестом подозвал официанта һәм заказал эчемлекләр. — Әйт миңа, — дип мөрәҗәгать итте хат белән аны Роско, — кем хәзер эшләрегезне тикшереп күзәтүче өчен синең сәүдә белән шөгыльләнәләр?
  
  
  'Сәүдә белән шөгыльләнәләр?'
  
  
  'Тышкы якта. Сезнең тышкы сәүдә.
  
  
  — Ох, янәсе, бу сәүдә. Чарли Мейс. Син эго кайчан-йә әле?'
  
  
  Аның эго беркайчан да күргәнем булмады.
  
  
  "Ярар, бу әйбәт. Корал белән дә яхшы. Берәр хәл була калса — мин түгел, дип уйлыйм, нидер хәл — ул бирәчәк миңа белергә. Аның белән малай, Пирсон. Шулай булгач, сиңа түгел, нәрсә турында борчылу».
  
  
  'Малай?'
  
  
  Роско посмотрел миңа ачыктан-ачык күзгә. — Минемчә, син шактый иде, акыллы, кайчан сиңа иде, егерме.
  
  
  Аның уйлады бу хакта күпмедер вакыт. — Шуңа да карамастан, аны иде үзен начар хис итә ценымногие яхшырак булса, син хәзер сидел анда.
  
  
  Роско покачал аягы. — Мин ищейка, Ники. Ә сторожевой пес. Моннан тыш, аның становлюсь артык... «Артык стар, — отель әйтә ул, ләкин вакытында опомнился, — соңгы вакытта аның шталь артык ялкау өчен ятуын бу мокрой үләндә бер атна бирергә булганнар көткәндә».
  
  
  «Ничек сез шулай булырга, дип ышана алар калачак шулай озак?»
  
  
  — Азык-төлеккә, мәсәлән. Алар заказ биреп ашамлыкларны-мәсәлән, бер атнага. Хәтта яллыйлар домработницу. Димәк, алар уйлыйлар күпмедер вакыт булырга, яхшы малайлар. Мондый яңалыклар тиз таратыла буенча авылда. Һәм ышаныгыз, мондый шәһәрләрдә инде әверелә хәбәр җиткерде, әгәр кемдер чихнет ике тапкыр.
  
  
  "Ни өчен безгә нишләргә?"
  
  
  "Гади подождать?"
  
  
  — Көтәргә бул начеку, — ул вытащил ике электрон ящика. Кечкенә карманные кара тартмалары. 'Бер, синең өчен; бер минем өчен.'
  
  
  'Эшлиләр расстоянии?'
  
  
  'Әйе. Гади подойдите к ближайшему телефоны һәм наберите тугыз-өч-алты-дүрт-ноль-ноль-ноль. Читтә шәһәр сез тиеш башта хезмәткәргә әйләндерү ноль-бер. Аннан соң төймәгә басыгыз код бу милашке, һәм сез, әгәр кем дә кем язмасы хисап Мейса. Доклад һәр сәгате.
  
  
  «Бу барысын да?»
  
  
  — Юк, — диде ул. — Бар әле, дип,-дип. Сез шулай ук шалтырата аласыз калдыру үзенең хәбәр бүгенге пленке. Ул чакта Мэйс һәм аның алачакбыз эго тыңларга. Долорес даими күзәтеп тора монитором, шуңа күрә без кисәтү ясала, кирәк булса, барачак түгел. Гына, һичшиксез, әйт, әй, кайда син тукталды. Долорес иде коммутатором AX.
  
  
  — Ә бу йорт — буламы аңа подсадить жуков?
  
  
  Ул ясаган кислое зат һәм покачал аягы. 'Икеле. Яки алар китәргә тиеш күпмедер, әмма алар тагын да күрсәттеләр бернинди билгеләре моның. Без алыр иде дђ җибәрергә эш сәбәпледер. Әмма әгәр Буенча Vin попадался бу шундый уловку, ул булыр иде күптән мәет. Бездә бар тоташтыру җирле телефон челтәре, шулай булгач, без булдырабыз перехватывать барлык исходящие хәбәрләр.
  
  
  Миңа бу ошамый. Гомерлеккә иде көтәргә. Тик мин алмадым рисковать, подвергая үзен риску. Vin Көннең калдырдым мине. Гади әгәр күрсәтергә эму үз йөзе бер тапкыр бөтен операциясе иде неудачной.
  
  
  Аны, посмотрел на җибәргәннәр. Иде итмичә, ике минут час. «Әгәр сезнең пейджинговая системасы эшли, минемчә, сездә бар вакыт өчен моны».
  
  
  Роско одарил мине үз ослепительной елмаеп. — Нишләп сиңа гына моны хәзер? иптәше булып чыга? Подержи бераз бу пальцах. Карагыз әле үзләре.
  
  
  — Мин башта ук ышанам сиңа, Роско, — диде мин. Ул ухмыльнулся тарада сатып ала. «Мин тотам булырлык телефон белән. Аны беләм, сез бирмисез лђ миңа төгәл хисап.
  
  
  Ул алыр иде оспорить бу, әмма N-3 һәрвакыт главнее K-2. Роско килеп к телефоны.
  
  
  Тара дип елмайды.
  
  
  Әлеге иде, сеңелем, әмма буш елмаю хатын-кызлар белән шөгыльләнүче белә флот гына отплыл. — Мин голодна, — диде ул, әнисенә карап менюга. — Моннан тыш, ул гына да түгел, минем вкусе, — дип өстәде ул, түгел поднимая күзләр.
  
  
  Аның күтәрде бровь. — Мин хәтта уйладым безне мгновение, — диде мин.
  
  
  У Мейса иде территориясендә баренцева диңгез, өчен, безгә хәбәр итәргә. Бу нигездә бирде безгә ял. Аны сатып алган һәм берничә билет мюзикл. Бер нерсе «исеме астында Сөйлә үзенең әнисен», аны высокомерный сатучы New York Times «дип атады шактый забавной, әгәр сезгә ошый мондый әйберләр».
  
  
  Тара әзерләнде карата нинди-нинди покупкам, һәм аны бераз нервничал өчен моннан берни дә делаю. Минем тавышы расих абсурд бераз жутко, чөнки ул кинәт замолчала.
  
  
  — Мин беләм нәрсә турында син думаешь, — диде ул, ниһаять. «Син думаешь, булыр бер тирәсендә алар богом онытылган туристик ловушек, һәм нәрсә эшләргә белән бу кыз? Дөресрәге, ул, гомумән, монда башкара? Барысы да, ул эшли ала, бу булырга похищенной һәм йөрергә магазинам».
  
  
  Мин түгел, дип җавап бирде. Ee дип уйлыйм -- иде, шуңа якын.
  
  
  — Нишлисең, минем бар сәбәбе булырга тиеш монда. Ә моның сәбәбе буларак, бары тик син выяснишь, анда залында ih лабораториясе, аның булырмын белергә, кем тирәсендә, алар клоны һәм алар белән эшләргә. Ул смотрела миңа шулай ук кешеләр түгел грубой, сжав иреннәре, ничек беренче көнне безнең очрашу «Уолдорфе». Һәм чәч өчен затылке басканнар да кебек ул чакта. Аны белә, аның реакциясе иде чиста оборонительной. Ул сидела һәм якланган, дип мине раздражает, һәм аз дип җебе моның белән поделать. Һәм аңа бар иде нигезсез обидчивый, һәм аңа да берни дә алмый идем, моның белән поделать.
  
  
  Без басып тордылар киселешендәге мәйданда Пикадилли, беренчеләргә карап, бер-берсенә бер-берсенә бу беспомощной ярости.
  
  
  Ул, диде. — Моннан тыш, аны эшли алам әле дип,-дигән.
  
  
  — Һәм бу шулай, — диде мин. "Син ясарга тиеш күз алдында, дип, син шулай ук бу булса, башкача әйтеп тђ булмас иде." Әйе.' ул, диде. — Әле аның эшли алам сине бик бәхетле итә.
  
  
  Авыр спорить мондый неприкрашенной хаклык. Без очрашырга килештек фатирда биш сәгать. Кадәр булган хорька һәр тирәбездә шөгыльләнәчәк үзе. Мин алга китте pad ка Чаринг-Кроссы-роуд. Булды бераз туманно. Алай томан, ә мөгаен, ниндидер густой-ялангачлык. Заживающая рана минем плече-авыру. Аның задавался мәсьәлә, нишләп кешеләргә шулай ошый китерергә, башка бер сызлау, кайчан бу авырту иң делле бар.
  
  
  
  
  Башлыгы 11
  
  
  
  
  Башка дүрттән өч аның килдем бу pad. Нәкъ вакытында искә төшерер өчен, миңа, бу вакытта приближалось к өч сәгатькә. Англичане түгел эчәләр берничек тә кайчан. Тавышы ни һәрхәлдә сүзләренә караганда, " Роско, — ярамый ышанырга англичанам. Аның заказал сыра һәм пролистал газетасына.
  
  
  Бу десятой битендә лондон « Таймс» иде, зур булмаган яңалык бөтен Кушма штатлар. Билгеле булганча, сенаторлар Бейл һәм Крофт корбаны баткан вертолет вакытында тикшерү нәтиҗәләрен урагана Карл. Һәрхәлдә, шулай итеп алар, дип уйлаган. Вертолетом һәм пилот хәбәрсез югалган, ә тикшерү кичектерелде аркасында урагана Дора.
  
  
  Шулай итеп, ih булды алты. Мортон, Сэйбрук, Линдейл, Крэнстон, ә хәзер Нэйл һәм Крофт. Аны күз алдына да китерә алмый идем акробатику Вашингтона. Шәхси турында сөйләшү покушениях һәм заговоре. Обнадеживающие гариза хөкүмәте. Ә ул арада кабинетында Хоука бардык сверхсекретные сөйләшүләр. Без ничек кабул итә алабыз, куркынычсызлык чаралары түгел, вызывая гомуми паники?
  
  
  Миңа кызык, ничек булса, Хоук бу әмерен — башкара алачак белән эш турында клонах. Әлегә кадәр хорька иде убедительных дәлилләр теориясе. Әгәр ул булса да отдаленно иде склонен кабул итәргә безнең теориясен, аны барыбер күпмедер вакыт түгел очрашкан идек аның белән. Һичшиксез, клоны иде инде илдә. Әмма, ничек ih эзләнүгә игълан итәргә, әгәр дә беләсең, ничә күчермәләрен бер үк кеше тирәсендә?
  
  
  Ләкин, әлбәттә, бу проблема иде Хоука. Әлегә минем иде, ул үз проблемасын хәл. Минем бурыч иде табу рассадник бу атс, кайда алар, безне булганнар. Үтерергә оригинал һәм уничтожить күчермәләре. Шулай ук ачыкларга тырышырга, күпме — әгәр ih калган берничә — разгуливают иректә белән боерыгы нигезендә бу үтерү. Әгәр аны ясаган һәм бу шактый озак яшәде, сөйләр өчен бу тарихны, Вашингтон алыр иде башларга полномасштабное свертывание. Һәрхәлдә, әгәр аның проживу шактый озак.
  
  
  Болар барысы да двигалось ђйлђнђ буенча, ә аннан соң возвращалось миңа. Вашингтон көттем минем беренче адым. Һәм аны көттем беренче барышын Чен-ли. Ә аннары җитә мизгелдә, анда бөтенләй уйларга кирәкми: нишләргә, бу Чэнь-ли бөтенләй двигается? Әгәр дә ул гади генә утыра укрытии, ә сенатор көннән көн азая бара?
  
  
  Башлады кыңгырау шалтырата. Кыз өчен барной стойкой диде миңа, - дип вакытта ябу. Аның заплатил китеп барды.
  
  
  Кайчагында сез задаетесь мәсьәлә түгел булып торабыз микән без бер өлеше ниндидер гигантской шахмат уеннары. Зур Кешедә килә һәм хвастается, дип поместит сезне шунда, кайда сез бөтенләй булырга кунакханә. Бу, күрәсең, бик очраклы хәрәкәт. әмма ахыр чиктә икән, дигән иде ул соңгы барышын бөтен партия.
  
  
  Мин карлыгач бу зур булмаган бит. Бесцельную, минемчә. Буенча Бонд-стерт. Бу бик вакытта аны булып чыкты бу Берлингтон-Аркейд, узкой озын галереясендә кибет. Аңа, вытянул муеннарына да калганнары өчен ел саен украшенный флагы потолок галереясе. Аны, посмотрел на витрина, кибетләрнең белән рубашками һәм фотоаппаратами һәм витрина " белән кытай статуэткалар тапшырылды.
  
  
  Мин алга китте каравы, кайчан ир-ат буенча Вирджинии сфотографировал үз хатынын.
  
  
  Соңыннан аның бу проблемага тап булды совпадением.
  
  
  Минем беренче реакцией иде отвернуться өчен, ул мине түгел, күрдем; ел саен үз зат отражении витрина " кибете. Тик соңыннан аны аңладым, ул, ахыр чиктә, мине дә белер. Аны белә идем эго зат диярлек, шулай ук яхшы, ничек үз үзенең. Моңа кадәр аның белән очрашкан, аларга ике тапкыр. Бервакыт аның инде үтергән эго. Ләкин бу-теле. Чен-ли иде, кайдадыр авыл җирендә. Хунг Турында иде аду, һәм мин уйламадым, дип Лао Цзэн хәзер ясый сатып алган. Бу зат милкендә иде, башка. Шул ук киң катгый зат. Шул ук яссы, недружелюбное көнгә табалар. Шундый ук искиткеч урнашкан бородавка.
  
  
  Тагын бер филиалы.
  
  
  Мин карлыгач артыннан небрежной, тыныч походкой. Метро өчен Пикадилли, янә Рассел-сквер.
  
  
  Иде", - рискованно барырга болай якын килү өчен аларга буенча пятам. Әмма кайбер хәтәр торган тиешсез сарыф. Моннан тыш, ул шелл, кеше буларак түгел, ожидавший кайбер күңелсезлекләр. Ул гына да түгел, карадым, бу преследователей һәм оборачивался. Нәтиҗә: множественный сайлау. Яки ул белми, дип эго преследуют ; яки ул белми һәм кљчлђгђн мине ловушку.
  
  
  Аның последовал аның артыннан тагын берничә кварталлар, әлегә филиалы түгел, юкка чыга бу йорт тирәсендә кызыл кирпеч. Ишек иде пронумерована 43, ә бронза табличка исеме белән добавляла түгел относящуюся эшкә мәгълүматны: «Җәмгыять Фезерстоуна» түгел, относящейся к эш припиской: «Нигезләнгән 1917 ел». Дип, тегүче тик синнән, бу Җәмгыять өчен Фезерстоуна? Болай дип, мин ясарга тиеш иде, болар барысы да ачыкларга.
  
  
  Аша юлны иде макробиотический ресторан. Кинәт минем барлыкка килгән зур теләгем сәламәт к пище.
  
  
  Аны алды столик төре белән урамга; официант, выглядевший түгел, шулай сау-сәламәт, ничек була уйларга мондый рәвештә, смахнул берничә крошек һәм протянул миңа меню. Минем иде выбор: шербет буенча көнбагыш (взбитый йогурт белән семечками) яки исемлеге да артык смертоносных катнашмалары. Сок шпината, капустное суфле. Аның тукталды графине белән органическим лимонадом, гадать, тирәсендә нинди органы аларга алдык эго приготовить.
  
  
  Пар тол хатыннары белән тростями совершила болезненный чыгу буенча Ширкәтләрендә Фезерстоуна.
  
  
  Сусыл яшүсмер бу футболке һәм джинсах алды столик янымда һәм заказал «көнбагыш». Ул књрсђтте буларак миңа карыйлар, кечкенә кызлар.
  
  
  Кергән хатын-кыз белән җыйнак пакетлар. Бу баш у нах иде чересчур кызыл шляпка диярлек показные морщины. Башта аны, дип уйладым, ул разговаривает үзе белән үзе. Тик мин хаклы түгел иде. Ул разговаривала үз сумкой. — Яхшы, — диде ул, — һәм, зинһар, сохраняйте тынычлык.
  
  
  Ул иде өр хокуклары бу. Сумка өчен покупок белән артык зур ртом МӨМКИН нык раздражать.
  
  
  Ул авылның өчен столик янымда һәм сняла пушистую коричневую накидку. Әй, күп ерак түгел, сиксән, әмма ул әле одевалась нигезендә үзләренең юношескими еллар. Ул бик ниндидер кыз була-үсмер чагымда. Энже ожерелья һәм мускусные духи.
  
  
  — Сиди, — диде ул сумкага. Ул повернулась һәм одарила мине извиняющейся елмаеп. «Мин аңламыйм, ни өчен эго түгел пускают бу рестораннар. Диләр болар белән бәйле опрятностью яки күбрәк булса тагын. Әмма ул бик аккуратный. Ул заглянула үз сумка. — Шулай түгелме, җаным?
  
  
  Сжав иде шестифунтовым йоркширским терьером. Шулай ук танылган ничек Роджер. Шулай туры килде, - дип миңа бөтенләй ошый бу кечкенә тявкающие собачки, һәм нәрсә тирәсендәге, моңа, булырга тиеш иде язылган минем йөземдә. — Ышанам, син генә куркасың этләр.
  
  
  Аның диде әй, дип курыкмыйм этләр.
  
  
  Турында, яхшы.' Ул дип елмайды һәм похлопала мине буенча кулымда. — Чөнки Роджер һәм чебеннђр обидит.
  
  
  Аның вслух хакта уйлана исәпкә алып үсеш эго, зыян итмәс микән эму чебен. Ул издал пронзительный смешок, һәм кокетливо авылның лизать.
  
  
  Аның исеме мисс Мэйбл. Ул прожила бу кварталында артык илле ел йорты, ул тыйнак кына назвала шактый роскошным. - Ә, әйтик мәсәлән... бүләк нче, әйтик мәсәлән... башка. Мисс Мейбл отельдә миңа хәбәр итәргә", дип у нах чыннан да иде секс. Бирде аңларга мисс Мейбел, - дип бу мине дә аптырашта.
  
  
  Бу принесло миңа берничә очко, һәм сөйләшү катнашты билгеле бер юнәлеш. аның диде әй, мин сидел һәм көттем берсен, ул хәзерге вакытта казанда булдым, Җәмгыять Фезерстоуна.
  
  
  — Ммм, — диде ул. — Ә син теләмәгән шунда керергә. Сез верите бу әйберләрне? †
  
  
  Аның диде әй, бу бик аз дип беләм бу турыда.
  
  
  — Беркем дә белми турында привидениях, мистер Стюарт. Без гади тиеш дип танырга, чөнки алар бар».
  
  
  Тавышы шулай. Җәмгыять Featherstone мөмкинлек бирә сезгә белән сөйләшергә мертвыми.
  
  
  Аның уйладым да допрашивал микән бу филиалы сенатор.
  
  
  Аны дип аның булды микән ул кайчан да булса анда, һәм ул фыркнула.
  
  
  «Һа. Юк, бу хђлнећ булу ихтималы аз. Джон Фезерстоун проклял мине 1920 елда. Моның каһәре , күз алдыгызга китерегез. Диде, мин: "скандалистка, йомшак итеп әйтәм. Бу иде любитель әдәп-әхлак, чын фанатик. Ул постучала җитәкчелегендәге баш указательным пальцем, сверкавшим коллекциясе бриллиант балдаклар. Истәлекләр турында былом скандале.
  
  
  — Ярар, булса, дисезме мине, — диде ул тыныч кына, миңа да на ухо, — бу йорт юк, безгә бер трупа турында, анда стоило сөйләргә булыр иде. Мертвый яки тере, сез булырга тиеш ангелом керү өчен бу йорт. Хәлбуки, кадерле, бик скучны. Ул изобразмла сез алыр иде дип атарга озорным подмигиванием.
  
  
  Официант алып килде әй, газировку, мул витаминнар белән баету. Ул сделала глоток һәм сделала гримасу отвращения. Бу эчемлек бик файдалы, сезнең өчен.
  
  
  Мин тагын диде? Ах әйе, ә ул вафат булгач, аның кызы үз өстенә алган идарәсе. Ярар, мин әйтәм турында странностях... Элис Фезерстоун, сеңелем леди, Мисс Мейбл неодобрительно поджала иреннәре. «Артык озак уйнарга девственницу беркайчан да яхшы».
  
  
  Аның проигнорировал психосексуальные теориясе мисс Мэйбл. — Син ясарга тиеш күздә тотып астында бу чепухой?
  
  
  Ярар, сафсата. «Ах, Тоуве» яки «Вауве». нәрсә, шундый. Аны төгәл белмим. Әгәр син спросишь мине, җаным, бу сәбәпле ул кытай еды, аны ул керә балачакта. Алар ашыйлар, иң ужасные әйберләр беләсез. Минемчә, бу-тәэсир ясады, аның баш миен.
  
  
  Аңа билгеле, күп янында җитүне кешеләр бу елларда белү өчен, сез тыңларга тиеш да. Нче ih яраткан теориясе летающих тарелок кадәр пошагового күрсәтү ih иң яхшы уеннар гольф. Барысы да булырга тели услышанными. Һәм әгәр сез әзер тыңларга, ягъни башка беркем дә түгел, ишетергә тели, бар да бар, дип әйтерләр, сезгә, ягъни беркем дә түгел, башка әйтер. Шулай булгач, сыч бөтен дөнья аны иде прервал аны, булмаса следил өчен урамы. Булса, мин шунда күрдем, подсказало миңа, мин алыр идем отарга приз.
  
  
  Аны, гафу үтенде һәм китте телефоны. Аны тапкан эго ир-атлар туалете һәм бөртекләндерелгән номеры. У Мейса иде кварталында агымдагы.
  
  
  Аның делаю язылу пленку.
  
  
  Филиалы гына чыктым аша номер 43. Килде к почмагында өчен, хат җибәрергә. Тавыш бирү гына бу түгел иде ул филиалы, аның аның монда преследовал. Әгәр ул гына түгел переодевался һәм хромал соңгы ярты сәгать. Әлбәттә, бу мөмкин булыр. Әмма аны да доверил. Минем филиалы выглядел артык самоуверенным өчен борчылу турында маскировке. Әгәр иде бу кемдер башка, аның иде бу проблемага тап булды караганда, ниндидер зур. Бу станция клонирования.
  
  
  Иде бирмичә, ун дүрт. Калдырды, аңа хәбәр өчен Роско. Аның диде эму өчен бирегә ул һәм следил өчен түбәндәге клоном. Ә әлегә аның булам, монда утырырга һәм күзәтергә. Посмотрю, түгел керәчәк микән кем дә булса тагын.
  
  
  Мисс Мейбл янә разговаривала белән Роджером. Аның уйладым, алмыйм микән мин аны алырга үз киләсе ревматизма алмыйча турында лекцияләр химия составында еды. Аның рискнул. «Ни өчен Элис Фезерстоун арткан кытай эде?»
  
  
  Мисс Мейбел, күрәсең, уйлап куйдым, бу-глупый штопора. Ярар, кадерле. Тагын нәрсәсе туклана кытайлар?
  
  
  Көтегез көчәячәк. — Сез имеете күз алдында, - дип Фезерстоуны — кытайлар?
  
  
  — Ярар, — ул указала миңа кулы белән. 'Алай ук түгел. Әмма янә дә шул, алай түгел.
  
  
  Кыскасы, дим, Иске Джон иде экспортеры булган чәй. Ул күп еллар яшәгән Кытайда. Тик революцией 1912 елның халкына Көнбатыш булды аңлашыла, чөнки аларга күбрәк шат түгел. Эго җинаять конфисковано. Үтерәләр эго хатынын. Һәм Джон кайта Лондон белән кечкенә кызы.
  
  
  Белән склонностью к мистике.
  
  
  Ул дип раслый, дип көн саен хатыны белән сөйләштем. Һәм эму алдык тәкчелеге күп кенә иске аристократов шул, ул булырга мөмкин ih «контактом белән мертвыми». Алар булышкан эму һәм основали Җәмгыять Фезерстоуна. Бу барысы да диярлек, дип мисс Мэйбл белсђм бу хакта. Гайре нәрсәләр Джон һәм эго кызы Алисә яшәгән отшельниками. Бары тик өчен, вакыт-вакыт чыгарга өчен наложить моның каһәре ким чиста җаны.
  
  
  Ул үз вакытында тәмамлый, үзенең хикәя. Узмаган һәм секунд, ничек ул заглянула үз сумка. "Роджер!" ул аны укусил. 'Начар эт.'
  
  
  Ул извинилась китте.
  
  
  Иде 4:30 кайчан барлыкка килде Роско. Ул икенче урынны алды " столик башка ахырында зал һәм, проходя mimmo, ташладым мин, тезләренә хат калдырган: «тыкрыгында бар, кара барышы».
  
  
  Яңгыр башланды, ничек гына аның чыктым аша ресторан. Аның тукталды астында прикрытием керү һәм сарай тәрәзәсеннән бакчага күз ташлады аша урамны. Хатын-кыз яшь алтмыш кара шелковом күлмәк сидела на коленях бу подоконнике һәм смотрела наружу.
  
  
  Аша яңгыр аны, ишеттем, аның тавышы. — Әйе, веревка. ул, диде. «Ах веревка. Тфү син.'
  
  
  
  
  Башлыгы 12
  
  
  
  
  Бу иде узкий мощеный переулок, протянувшийся буенда кварталының. Нинди анда ул бераз киңрәк, анда элек иде входы өчен ниндидер конюшни яки кечкенә разбивать. Ул заканчивался туннелем озынлыгы якынча унике метр. Ә алга таба барды боковая урамы.
  
  
  Номер 43 иде четырехэтажным үзләрен башкалар дан читтә тота. Янгын сүндерүчеләр лестниц түгел иде, әмма иде задняя ишек.
  
  
  Ишек ачылды.
  
  
  Һәм анда басып минем беренче филиалы. Ул да мине күргәч һәм ташладым миңа кыска вопросительный взгляд. Караш тибындагы «мин сине элегрәк күрмәдем».
  
  
  Әгәр сез сомневаетесь, сез тиеш импровизировать. Аны минем янга килеп, к аңа елмаеп куйды. Гафу итегез, әмма мин ищу йорт Марсдена. Аның вытащил тирәсендә кармана хат калдырган Роско кылды төре, дип өйрәнәм аны. Монда әйтелгән, дип булырга тиеш, мин, булырга, йорт номеры кырык дүрт, ләкин, — мин пожал җыерып, — сорокачетвертого, гомумән, юк.
  
  
  Ул покосился миңа. 'Мин белмим. Тик, џђрхђлдђ, син дә табып булмый эго тыкрыгында". Беренче тапкыр килгәч, аны, белән сөйләштем клоном. Аны ишеттем, ничек башка сөйләштеләр, әмма минем белән. Хәзер бу поразило мине. Алар барысы да сөйләделәр безупречном инглиз башка нинди дә булса акцент. Америка акцент инглиз. Алар җентекләп обучены.
  
  
  — Слушай, — диде мин, — бәлки, аңа воспользуюсь синең булырлык телефон. Минем бар номер Марсдена...» Мин тагын возился белән запиской Роско.
  
  
  Ул покачал аягы. "Ул неисправен."
  
  
  — О, — диде мин. "Нишлисең, рәхмәт сиңа".
  
  
  Миңа берни дә калмаган иде эшләргә, моннан ничек чыгарга аша тыкрыгы. Яңгыр лил хәзер көчлерәк. Ул ударялся турында түшәлгән тротуар һәм шау-гөр килеп эхом отдавался бу тар проходе. Урын иде зловещим. Аллеясы темная. Яңгыр кара. Скользко аркасында внезапного яңгыр. Аның күтәрде воротник.
  
  
  Бу булмаган нәрсә күрдем яки ишеттем. Бу гади иде инстинкт.
  
  
  Аның тукталды, кабызу өчен сигарету. Ул тукталды ривненской бер миннән бер адым кала.
  
  
  Аның да чак кына арттарак басып торган. Аңа позволил стилету выскользнуть бу ладонь һәм дәвам итте үз юлын. Аның тагын ишетте сүзенә Тары: «Филиалы убийцы беренче сыйныф укучысы, — диде ул, — тиеш мин булырга убийцей беренче сыйныф укучысы».
  
  
  Яхшы. Димәк, мине преследовали. Арасында эхом үз адымнар һәм барабанным стуком яңгыр аны алмас различить тагын бер тавыш.
  
  
  Туннель иде китергәнегез. Аны керде туннель. Шунда иде темнее. Аның прижался күләгәдә диварлар һәм посмотрел назад, переулок.
  
  
  Берни дә мондый.
  
  
  Шулай да... мин түгел, башлыкның үзенә бу. Чәч үземнең муенында сәламәлек түгел, болай гына.
  
  
  Бердәнбер звуком торган иде слышен иде шау-яңгыр. Бесшумная таращить күзләре вылетела аша ниоткуда. Ул ударилась турында каменную диварны. Аның сжался һәм поменял үз меч бу Вильгельмину. Бу шул очрак. Мин өметләнмәгән, чөнки миңа туры киләчәк үтерергә эго. Аның отель выбить из аңа берничә җаваплар. Әлеге стадиядә эшләр тагын бер мертвый филиалы китерәчәк тагын бер тупику.
  
  
  Аның отполз күләгәгә һәм төшергән пәлтәсенекен. Аның повесил мин таш стоны. Таращить күзләре просвистела mimmo мине һәм задела пәлтәсенекен... аның животе башлады выползать тирәсендә туннеля, шул, теге якка, каян сыерчыклар пуля.
  
  
  Эш шунда ки, ул өйрәнмәгән, промахиваться. Ул көттем нче үзенең корбаннар предсмертных звуковой - «фух» яки «аргх». Молчание действовало эму бу нервы, әгәр алар бар иде. Чыктым аша укрытия кына, аны килеп җитмәгәндер кадәр керү туннель. Аның ата кимрәк эләгә һәм эму үз кулы белән пистолетом. Түгел саму кулын, ә пистолетын егылып җиргә, Ул повернулся, књтђрњ үз эго. Аны вскочил һәм атаковал. Мизгелдә ул ул арада янына үзенең оружию, аның отшвырнул эго ераграк аңа. Авыр драться аңа каршы. Ул хорош. Ул белә иде, һәр трюк, ул белә иде аны. Бар иде пычак. Болай ул анда, һәм җибәрелде откровенными минем складывать доллар. Аның схватил эго өчен запястье һәм алмас туктатырга хәрәкәт. Тик озакка түгел. Ул күтәрде всякому племени, һәм бераз гына бәрде мине анда бик раздражало. Аны повернулся һәм генә наклонился алга һәм ул бәрде минем тормышта.
  
  
  Удар бђрдерђ минем белән аяк, һәм пычак бераз гына эләккән мине. Аның басты. Минем макушка ударила эго буенча подбородку белән громким лязгом зубов. Бу нарушило эго ниятләр. Ударом каратэ бу эго кулымда пычак һәм выбил эго, корал встало откровенные арасында валунами, острием аска таба. Аны та тотарга эго запястье һәм перевернул эго бу спину. Ул теләдем арынырга үз хакимиятен ярдәмендә кабул итү дзюдо, әмма аны инде приготовился к эго барышында. Ул поскользнулся һәм егылып бу мокрые тырышучы. Аны ишетте коры треск черегән сөякләрен. Ул лежал, удивленно әнисенә карап өскә. Эго аяклары иде поджаты, ул барлык иде әле аңында да авырту тоймадым. Шок гади үскән барлык бу хисләр. Бәлки, аның аяклары иде отключены мәңгегә. — Яхшы, — диде мин. 'Аны беләм, сез кем. Аны ишетергә телим, сездән кайбер нечкәлекләре хакында сөйләде. Күпме сезне анда?
  
  
  Ул закрыл глаза һәм высокомерно елмаеп куйды.
  
  
  "Күп". -«Артык күп булсын, безне туктатырга».
  
  
  Анда сезнең базасы?
  
  
  Янә бу елмаю. 'Алга таба. Шул урында, кайда сез беркайчан да безне таба аласыз.
  
  
  Аның ясадык аңа пистолетын. 'Ярый. Без башлыйбыз башламыйбыз. Һәм миңа кирәк түгел җаваплар тибындагы «күп» һәм «алга таба да». Аның телим алырга җаваплар, мәсәлән, күпме һәм кайда. Шулай булгач, алга.
  
  
  Эго йөзе тыныч иде.
  
  
  — Юкса, син мине застрелишь?
  
  
  Ул покачал аягы. «Юк аермасы үлем һәм тормыш. Сез, Көнбатыш кешеләре түгел, аңлыйсыздыр. Аның алмады. Димәк, аның инде мәет.
  
  
  Сездә аз кала, янаулар, кайчан иң соңгы угроза ала мондый ревматизма. Бу иде тупик. Аны да потерпел неудачу. Тик ул чакта, әгәр алмадым алырга дип, отель, мин һәрчак иде дђ алырга раслау моннан тыш, дигән кебек миңа тоелды, аны белми.
  
  
  — Ә син думаешь, дип башкалар алар уңышка. Сез сәләтле үтерергә бөтен сотню сенатор?
  
  
  Безгә мәҗбүри түгел үтерергә ih барлык. Шактый өчен куркыту ih барлык кадәр үлем. Өчен чакыртырга королевств сезнең хөкүмәтендә. Сезнең... Конгрессы, сез ничек называете эго. Ул чакта без свяжемся белән сезнең президенты, һәм барысы да булачак кебек, без телибез».
  
  
  Хәзер настала минем чиратта күрсәтергә берникадәр презрение. — Калса, син нәрсәдер оныткан. Әлеге президентының бар телохранителей һәм шактый каты куркынычсызлык системасы».
  
  
  Ул покачал аягы. — Калса, син нәрсәдер оныткан. Шундый куркынычсызлык системасын инде обходили иде. Һәм моннан тыш, без җыенмыйбыз эго убивать. Без бары контрольдә тотарга ниятли эго баш миен.
  
  
  Димәк александр ih генераль планы. Парализовать Конгрессы һәм эшләргә президенты үз марионеткой. Шартларында хаоса Конгрессында гамәлдәге хезмәте алачак неограниченную хакимият. Һәм КАН ия булачак тулы контроль, моның өстендә. Бу да мөмкин түгел кебек тоелды. Телохранителей яклый гына пуль. Һәм каршы түгел сезнең омлета, тулы изменяющих аңы наркотиклар. Яки каршы аспирина, ул да булып тора аспирином. Болар барысы да аларга кирәк иде. Диләр бездә Распутина иде патшасы бу эго хакимияте. Әмма бүген моның өчен хәтта булырга кирәк Распутиным. Сиңа гади булырга кирәк парнем наркотиклар белән. У королей Средневековья иде үз дегустаторлар. Кешеләр пробуют мәгариф һәм эчемлекләр, күңелебезнең, алар отравлены. Бу эш. Әмма бу юк хәзер. Шуңа күрә җәлеп итеп үз итә педагогика способностями хакимнәре беззащитны. План КАН иде безумным. Әмма бу алай түгел өзелеп.
  
  
  Филиалы аңын югалткан. Яки шулай тоелды. Нишләргә миңа кала иде бераз. Һәрхәлдә, күбрәк бернинди мәгълүмат мин түгел алды. Әмма бер нәрсә билгеле иде: ул үләргә тиеш иде. Яки бөтен бу клика КАН килер өчен безнең.
  
  
  Аны, посмотрел на неподвижное гәүдәсен. Аны, хакта уйлана минутка да. Аның, дип уйлады кирәклеге турында ничек яхшырак барлыгы аңа үләргә. Аны китте. Аның кайта туннель һәм подобрал үз пәлтәсенекен һәм стилет, ул уронил. Аннан аны дәвам хәрәкәт урамында.
  
  
  Барысы да, мин ишетә иде йомшак тавыш белән. Әлбәттә, ул түгел иде башка аң. Ул повернулся һәм күтәрде пистолетын.
  
  
  Һәм ата үзе күзләр.
  
  
  Первоклассное үтергән.
  
  
  
  
  Республика башлыгы 13
  
  
  
  
  Спектакль «Әйт, үз әнисенә» бу Лирическом театрында кебек иде обещано иде «шактый забавным, әгәр сезгә ошый мондый әйберләр». Начар булса, мин, мөгаен, тормыйм эго карарга. Бердәнбер кызыклы вещью иде кыз белән шөгыльләнүче вылезла буенча үз кием. Дженис Венера. Аның помнил аның белән кешеләр көн, кайчан аның исеме Дженис Вуд.
  
  
  Дженис Венера иде светловолосой богиней, һәм, ничек кенә ee безне исеме белән гүзәл фигурой. Ул бик кайнар спутницей бу путешествии буенча Ривьере, мөгаен, биш ел элек. Без аерылыштык, дуслары. Минем бизнес һәм аның киләчәге каралды коткарылган приветливым һәм бай графом Хоппапом. Ул миңа тапшырды некоторую турында мәгълүмат контрабандистах алмазова катнаша, ә Дженис — кучу алмазова катнаша. Аны кайчан соңгы тапкыр күреп ih Ниццада, алар өйләнешергә әзерләнеп йөриләр.
  
  
  Ничек бу выглядело хәзер, барысы да алыр иде сложиться башкачарак. Тәнәфес вакытында аңа шалтыратып алды записанное хәбәр нче Мейса. Тирәсендә моннан тыш, бу эму алдык җыярга подзорную трубу, бүлеп бирү, яхшы ботка заключался бу овсяных хлопьях.
  
  
  Болар барысы да, аларның хәзер иде.
  
  
  Роско игълан итте, дип насчитал өч атс. Одина эль кунакханәсе - «Эддисон»; берсе әле дә бар иде Фезерстоуна, ә өченчесе иде, ул хәзерге вакытта «Олд Вик», экрандагы кебек, сэр Лоуренс Оливье уйный Гамлет. Калдырды, аңа хәбәр «Сөйлә үз әнисенә» иде, шактый күңелле, әгәр сез увлекаетесь шундый ђйберлђре.
  
  
  Аның кайтты нәкъ вакытында эшне башлар өчен, башыннан икенче акт. Сергей инде погас, һәм Шешә туры килде махнуть миңа кулы белән бу минем урын. Оркестр чыгыш ясады нчы башыннан икенче тапкыр.
  
  
  'Яңалыклар?' — дип сорап куйды ул шепотом.
  
  
  'Әйе. Бар, оч.'
  
  
  «Ярар, өч? Яки тагын өчесе?
  
  
  'Әйе.'
  
  
  Ул помолчала. — Димәк, барлыгы җиде.
  
  
  'Әйе.' Аңа кивнул. 'Әлегә кадәр хорек.'
  
  
  Оркестр уйнады җырын, аны пела Дженис. «Бу кыз, — диде Тара, — син белми аны, яки иде бу билгеләр мәхәббәт беренче караштан?»
  
  
  Мин белмәгән идем, бу минем дә бар андый билгеләре. — Мин инде белә идем аны, — диде мин. 'Берничә ел элек. Сеңелем кыз. Берни дә күбрәк.'
  
  
  Тара күтәрде бровь. «Ярар, ул күбрәк да күренә, мондый девчонкой».
  
  
  Ихтимал, ул иде хокуклары бу. Күләме Дженис хәзер, 90-60-90 иде.
  
  
  — Без идек гади дуслар, — диде мин. «Честное слово».
  
  
  Тара књрсђтте миңа. — Әйт әле, үз ана.
  
  
  Аннары шоу без киттеләр өчен кулисы. Дженис иде кайнар. Тара иде крута. Дженис таныштырды безне үзенең яңа тарафыннан яратып кабул ителә, Микки. Тара оттаяла. Без вчетвером килә, кая да булса сыра эчәргә.
  
  
  Бу такси өйгә Тара диде: «Син хаклы, ул сөйкемлем кыз. Һәм өстәде шактый кискен: «башка бернәрсә дә».
  
  
  Бар берничә алымнарын белергә, открывал ли кемдер сезнең ишек, әлегә сезнең иде.
  
  
  Кызганычка каршы, барысы да беләләр бу манеры.
  
  
  Бигрәк тә кешеләргә ачарга омтыла сезгә ишекне бүген сезнең булмау.
  
  
  Рәхмәт Гыйнвар Флемингу бу ловушки берничә сорау белән волосами булдылар киң билгеле. Һәм теләсә кайсы тәҗрибәле агент да белә моны. Ә башка авторлар шпионских хикәя фаш башка яхшы трюклар. Хәйлә яшерен агенты шул, дип эго тактикасы кала тайной. Бүген, бәясе буенча китап йомшак тышлы дәфтәрен ачып куйды алдыма һәр бала — вылитый Картер.
  
  
  Ярар, Картер артык хитрый.
  
  
  Һәм әгәр сез кайвакыт уйлыйсыз, мин испорчу яхшы нерсе, отдав аның өчен бу берничә гульденов, уйлагыз әле тагын бер тапкыр. Эш шунда ки, кемдер проглотил минем наживку. Без кайтты фатирга, аны аңладым, анда кемдер иде. Яки тагын иде. Аның жестом чакырды Тару кабат чыгарга һәм дождаться минем сигнал. Аның схватил пистолетын ачты һәм үз йозак отмычкой. Йомшак щелчок урынына какофонии звуковой лязгающей связки хуҗаларга. Эчендәге караңгы иде. Һәм иде тыныч кына. Шундый бик громкая тынлык, вызванная булуы кемдер омтыла дә булырга тиеш анда. Аның ныклы сжал Вильгельмину үз кулымда башлады һәм сак йөрергә фатирында. Бүлмә өчен комнатой. Аша захламленную гостиную, ашханә һәм, ниһаять, гостиную, жалея, дип дус кызым Роско түгел увела, үз кота китәр алдыннан, чөнки бу песи цеплялся өчен минем пятки.
  
  
  Яхшы. Шулай итеп, безнең кунак көттем шул спальне яки таба шул күңеле. Яки эго күптән түгел иде.
  
  
  Аны тукталды у спальни. Анда кемдер бар иде. Аны ишеттем, ул ничек дышит. Түбәндәге минем адым иде шедевр координацияләү. Берсе хәрәкәте аның хуҗаларына ишек, включил святый һәм прицелился.
  
  
  Ул выпрыгнул белән түшәк кебек ипи белән тостер. Йә Рабби, Нигы. Бу синең белү телисе нык иртәнге?
  
  
  Аның опустил пистолетын һәм покачал аягы. — Юк, Роско. Әмма бу чертовски яхшы ысулы поздороваться пулей, чертова сука. Син беләсең, мин алыр идем сине үтерергә?
  
  
  Ул откинул чәч элек зевнул. Аннары почесал подбородок, уставившись миңа. «Сез, америкалылар, барысы да шундый, — диде ул. Слушай. Бу торак, минем кызлар юк? Шуңа да мин дә телим синең белән сөйләшергә. Шулай итеп, минем бар ачкыч. Шулай итеп, аның керде. Шулай каян миңа белергә, син придешь?
  
  
  Роско... — аның селл бу крае түшәк, — ...килгәндә, бу твоих методларын эш... †
  
  
  Ул кулын күтәрде. «Түгел проповедуй. Нигы. Зинһар,.' Ул закурил, мин күрдем, дип ялкыны белән генә дрожит. — Анда Тара?
  
  
  Аны минем янга килеп, к окну һәм подал әй билгесе.
  
  
  Бернинди проповедей, Роско. Әйтү.'
  
  
  Ул вздохнул. 'Әйтү?'
  
  
  А'
  
  
  "Ут".
  
  
  Тавыш бирү бу әйтү.
  
  
  Аны постучал сигаретой буенча прикладу пистолетын. — Бу минем эш, Роско, аның горю. Син, шәүлә. Аның стреляю. Димәк, тирәли йөри, бик күп кешеләр уйлыйлар мине застрелить. Һәм шул вакытта, әгәр аны да килүчеләр белән урнаштырган настороже, алар алар уңышка.
  
  
  Pif-паф, һәм аны мәет. Аңладым?
  
  
  Ул кивнул һәм елмаеп куйды. — Дөрес түгел, — диде мин. 'Түгел, кызык. Бу чертовски җитди. Минем уйлавымча, син гений, Роско, әмма миңа калса, син становишься артык самоуверенным. Тәрҗемә бу дип атала, чөнки син становишься укучыны битараф калдырмас. Һәм бу бик яхшы ысулы үләргә.
  
  
  Аңлашыла? Ул кивнул. Һәм елмаеп куйды.
  
  
  Аның тукталырга тиеш иде. Әмма, ничек һәм барлык проповедники, аны артык озак торды, үзенең кафедрасы мөдире, һәм нанес аңа бер генә мораль удар исеменнән, аның ул түгел иде оправиться.
  
  
  Роско пожал җыерып. — Яхшы, — диде ул. Ярар, аның бу инде ишеттем. Әмма бүген кич... син устроил бурю бу стакане су. †
  
  
  Тара сидела шул ишеклђр артында œтте. «Димәк, син чәй эчәсең икән.
  
  
  Ул, диде. Бер яки ике кашык?
  
  
  Роско дип елмайды ревматизма. — Бу синең башка упустил үзенең тумыштан бирелгән сәләт.
  
  
  'Нинди?'
  
  
  «Булдыру, хәрби-уку, фильмнар».
  
  
  Тара заварила чәй.
  
  
  Сәбәбе визит Роско иде җәмгыяте Фезерстоуна, һәм ул отель белергә дип, аның белән нишләргә. Иртәгә тагын тотарга яки ничек? Әйе, — диде мин. «Продолжайте тотарга. Безгә белергә кирәк, кайчан бу клоны эшли башлаячак. Бик аз башкарыла; Миңа бу ошамый. Ә әлегә карыйбыз повнимательнее. Карарбыз алабыз микән без белергә, ниләр эчендә. 'Џм. Аны гади, әле белмим, Нигы. Шиклђнђм бу.
  
  
  'Алай?'
  
  
  — Ни, син ул чакта сделаешь?
  
  
  «Навещу Җәмгыятькә Фезерстоуна белән очрашу өчен минем кадерле покойной тетей Миртл.
  
  
  — Син ясарга тиеш күз алдында гади керергә? Болай гына.'
  
  
  «Ярар... мин алыр иде влетать, әмма мин уйлыйм, бу иде, артык кричаще, шулай түгелме?»
  
  
  Роско басты. — Бу син, халкын да, халкың миңа түгел шутить. Сез узды, бөтен бу юлны?
  
  
  Әгәр бу лагерь КАННЫ, тобою җеп. Синдә шактый знакомое зат иптәше булып чыга. Сез диярлек, шулай ук анонимны, ничек Никсон җыелышта демократов.
  
  
  «Мин рассчитывал булса да сезнең бүлеге спецэффектов бирәчәк миңа битлек һәм подходящая камуфляж ярдәм итә ала.
  
  
  Роско вздохнул. «Безнең бүлеге спецэффектов, — диде ул, — үлә».
  
  
  'Вафат булды?'
  
  
  «Ярар, аңлыйсызмы... бу, чыннан да, бераз болезненно... Бу бик старушка белән шөгыльләнүче кайчандыр эшләгән өчен Илинга. Сез беләсезме, әлеге киностудия. Һәм... ярар... ул үлеп китә. Аны беләм!' Ул прервал мине иң элек белән чагыштырганда, аның өлгергән сүзне булса да әйтү. Бу кызык, бу ул, бу балалар эш, һәм бу мөмкин дә түгел. Әмма бу, куркам, барлыгы навсего лондон бүлеге AX.
  
  
  Аның ясаган эму ләззәт берни түгел дим.
  
  
  Ул, диде. = "Ала һәм аны шунда зайду?".
  
  
  «Кичер, Роско. Син миңа күбрәк кирәк тышкы якта. Әгәр одина тирәсендә әлеге атс направится кушма штатларына, димәк, башка сенатор направится әлеге морг. Безгә ачыкларга кирәк, дип замышляют бу паровые.
  
  
  Ул вскинул кулларын һавага.
  
  
  'Ул чакта барысы да тәртиптә. Без әйләнеп безнең исходной почмагында. Сез барыгыз шунда. Шулай булгач, мин алыр иде, шулай ук, спросить сезне хәзер. Әгәр син погибнешь, аламмы аны алырга әлеге галстукны?»
  
  
  Аны беләм. Бул серьезен. Ә җитди итеп әйткәндә, егетләр, сез итәсез?
  
  
  Аны тәкъдим итәм, — књрсђтте безне, Тара, — миңа сарыф шунда.
  
  
  Юк, аның диде. 'Төгәл юк.'
  
  
  — Тик Нигы. †
  
  
  Юк.' Аның диде.
  
  
  'Тик ...'
  
  
  Ул чакта мине монда беркем дә тыңлый. Юк. Бу җеп.'
  
  
  
  
  Башлыгы 14
  
  
  
  
  Шулай итеп, Тара барыбер киле.
  
  
  Ярар, алай Тары. Түгел, Тара, "фигуристая рыжая". Фигуристых рыжеволосых артык җиңел заметить урамда, тулы кешеләр, һәм бик җиңел выследить. Хатын-кыз, пришедшая кабул икенче көнне йортында нче номер астындагы 41 иде иске девой белән мышиным зат. Белән додо-каштановыми волосами, крючковатым носом һәм мешком урынына күлмәк. Костюм, парик һәм макияж бар иде, рәхмәт, Дженис һәм компания "Әйт үзенең әнисен". Әгәр Тара түгел кайтачак театрга иң соңрак җиде сәгать, спектакль мөмкин түгел, дәвам итә - парик һәм нос принадлежал әниләр.
  
  
  Электрон диктофон һәм камера өчен наручных сәгать иде бер AX.
  
  
  Магнитофон иде, иң соңгы модель - кечкенә Sony бу батарейках. зурлыгында белән портсигар һәм замаскированный шул рәвешле, бу да охшаган иде портсигар. Ул управлялся звуком, ә бу инде, дип, ул гына да түгел, записывает тищину. Бу тизлек 4,75 алдык күзәнәккә чиста тавыш белән якынча ике сәгать. Повернув ручку громкости кадәр упора, ул иде записывать буенча хатын-кызлар сумочки, шундый ук, ничек бар, Тары. Зур ачык холщовая сумка өчен покупок.
  
  
  Әгәр дә сез кайчан да булса задавались мәсьәлә, нинди бик зур булачак белән сөйләшергә мертвыми, ответом булачак байлар бик зур.
  
  
  Биби Ходжсон, мәсәлән. Тара алдында туган белән аның юлында (щелчок). Яхшы. Шулай булгач, мин дә беләм, кем, ул. Әмма Тара ди нигезендә Vogue, бу ханым — «скваттер» титулын, ул алырга була, шул вакытта гына, кайчан син потратил кучу акча балетные тапочки һәм ремни. Шулар тирәсендә хатын-кызлар, алар өчен зур чыгымнар элеккечә үк нәрсәне аңлата күлмәк Dior. Миссис Ходжсон ала, үз акчасын нче мистера Ходжсона. г-Уильям. ф. д. А. Ходжсон буенча Hodgson s Real Estate Agents. Һәм аны беләм, кем, ул. Күчемсез милек буенча агентлар Ходжсона белми тык Флориды һәм шактый өлеше утрау, ул алар Манхэттен дип атыйлар.
  
  
  Шулай ук иде, миссис Вентворт Фрогг, якын булган кырык биш миллион доллар. Тара каршы алды аны аста кабул итү бүлмәсендә. Ул шулай ук сфотографировала саму кабул итү бүлмәсенә. Викторианская бүлмәсе белән красными плюшевыми диванами һәм күп кенә пальм бу горшках. Тара тиеш иде формасын тутырырга. Берничә мәсьәлә турында аның шәхси тормыш мәрхүмнең. Нигезендә заполненной формада, г. Луиза Ригг буенча Санкт-Луиза, Миссури штаты, кунакта үз апам Миртл Ригг. «Бүлегендә Сәбәпләре визит» Тара язды: «Спросить советы уңаеннан инвестицияләү һәйкәлләрен». Ул белмәгән, ни өчен ул бу яздым. Ул диде", дип ул әле генә килде менә иябез.
  
  
  — Бу зур акча, җаным? — дип сорадым портье. Һәм Тара дип җавап бирде: «Шулкадәр зур, - дип бу мине пугает».
  
  
  Регистраторы дип елмайды,
  
  
  Худощавый көнчыгыш малай повел аның наверх, бу лиловую бүлмәгә көтү, тулы пальм. Һәм әйтте әй, дип Сунь Пин устроит очрашты. Сунь Пин килер аңа аша ярты сәгать. Ә әлегә, бәлки, ул алыр иде бераз уку берәр журнал. Бәлки, выпьете чашечку чәй? Ул юкка чыкты һәм бераздан мгновение белән кайтты дымящейся чашкой. Тара алды аны, һәм малай янә юкка чыкты.
  
  
  Ул гына подождала минут яки ике, ә аннары ишекне ачты. Коридорда беркем дә түгел иде, күрәсең. Киресенчә, өчен ябык дверью, раздался исерек хатын-кызлар көлү. Тирәсендә башыннан икенче көнне доносился көтелә гул. Медиум, ул стонал впадая бу транс. Өченче һәм соңгы ишекне иде помечена ничек «Ял итә». Аннан түгел иде безгә тавыш белән. Тара попробовала ачарга аны. Ул бикле.
  
  
  Үзенең зур сумкалар ул достала зубочистку һәм полоску пластика материаллары. Ул моңа да привыкла һәм эшләгән неумело. Әмма адымнары лестнице түгел иде, һәм ике башка бүлмәләр беркем дә входил. Ниһаять, ул ишекне ачты.
  
  
  Ул закрыла аның артыннан һәм огляделась. Бу бик кечкенә ак бүлмә. Анда берничә раковин, кечкенә суыткыч, икеләтә плитәсе белән чайником. Диварлар буенда басып тордылар пыяла витрина. Бер бөтен, бар алар барлык төрләрен чәй. яшел чәй. ромашка. Лапсанг Сушонг. Өске полке сак сидела коллекциясе чайных чынаяк белән розовыми һәм белыми яшелчђ, чђчђк тњтђллђре. Ничек һәм тегесе чаша, аны малай алып килде әй. Башка витрине, башка ахырында бүлмәләре, сидела коллекциясе көрән шешә. Һәр содержал ниндидер гранулированный порошок. Бу этикетках гади иде язылган «A», «B» яки «H». Башка туплау шешә иде жидкость, ә аскы полке лежали энәләр өчен подкожных укол.
  
  
  Витрина бикле.
  
  
  Бу раковине иде использованная игла. Тара күтәрде эго. Бу nen һаман да кала иде, берничә тамчы сыеклык. Ул сак впрыснула эго бу, џђм буш ампулу, лежащую янәшә. Ул понюхала ампулу. Фәнни компьютер глубине аның аң пробежался буенча берничә мең перфокарт һәм выдал ревматизма да кимрәк көчәячәк. Ул сунула ампулу шул сумка һәм янына көн.
  
  
  Коридорда раздались тавыш.
  
  
  Ул замерла.
  
  
  — Шулай итеп, мисс Элис. Түгел беспокойся. Берни дә куркыныч түгел " хәл, — бу булды һәм ир-атлар тавышы. Югары гнусавым азиатским акцентом. Ул әйткән әйтерсең сөйләштем бала белән. Акцент һәр слог аерым. "Моннан тыш, юк бернинди неприязнь, хәтерлисеңме?"
  
  
  Алисә дип җавап бирде неопределенно. 'Әйе. Аны беләм. Явызлык бирле... ләкин кайчагында миңа кызыклы...
  
  
  — Түгел удивляйтесь, мисс Элис. Ышаныгыз миңа. Синең әтиең дә доверял миңа. Барысы да тагын...
  
  
  Син хәтерлисеңме, дип әйтте сиңа кичә?
  
  
  Алисә вздохнула. Әйе, Ян. Аңа ышанам сиңа.'
  
  
  — Яхшы, — диде ул. — Шулай, син хәтерлисеңме, нишләргә?
  
  
  — Юк, — дип җавап бирде ул тихим тавышы.
  
  
  'Берни дә мондый. Нәкъ шулай.' Аннары иде, кечкенә генә тәнәфес. "Ярар, ул чакта нишләп сиңа гына сарыф наверх түгел моны?"
  
  
  Бәлки, ул кивнула бу ревматизма. Веб-бер-ике адым, баскычтан күтәрелде. Икенче пар сделала нибары берничә адым. Кешедә постучала шул ишек. Ишек ачылды. На заднем планда пьяная ханым дәвам итә сөйләргә. "Ах, кыйммәтле, кадерле Роберт." Ниндидер грустной авылларында.
  
  
  'Дип т?' - диде ир-ат.
  
  
  Эму дип җавап бирде хатын-кыз белән аның кинәт тавышы. 'Ничек сез бирделәр величественно карый, йолдызлар. Иң соңрак иртәгә.
  
  
  «Кабып кара алу, бүген бу. Ул, бәлки, безгә кирәк булырга иртәгә.
  
  
  'Яхшы. Ул чакта оставь мине покое.
  
  
  Ишекне ябып куйганнар, һәм ир-атлар shaggy эхом раздались баскычтан.
  
  
  Тара подождала, әлегә коридорда тагын түгел, булды гына. Ул поспешила кире кабул итү бүлмәсенә мөрәҗәгать үзенең креслу. Ул књрсђтте бу салкын чай, ул калдырды нетронутым. Ул понюхала. Бу булдым, чәй.
  
  
  Ул алды журналы. Ишек ачылды.
  
  
  Хатын-кыз иде одета бу черек кимоно. Ул покрывало зур күләмнәрен гәүдәсен белән җитәрлек дәрәҗәдә зур выпуклостями. У нах иде кыскача ир-атлар стрижка һәм кырыс йөзе. Ул сөйләде размеренным, хриплым тавышы.
  
  
  Минем исемем Сон Pin. Фаҗига хата. Мин кабул итә алмыйм сезне бүген. Син аласың кайтырга иртәгә? Бу күбрәк походило бу боерык. Иртәгә ике сәгать. Ул кыскача склонила башын да мөмкинлек тудырачак нең глазам катнаша. Алар скользили mimmo Тары кебек кара прожекторы.
  
  
  Тара встала. 'Тик ...'
  
  
  Ике сәгать.' Кайчан Тара спускалась баскычтан, ул позвала аны. "Твоя туганы булачак, анда ул вакытта."
  
  
  Тара остановила язылу һәм повернулась миңа. — Луиза Ригг күрә үз тетю Миртл? Иртәгә менә шул дулкында, һәм сез боларның барысы да, әгәр кем дә кем».
  
  
  Ул бик канәгать үзе. Ул кайнаган нче дулкынлануларын бетереп. Бу иде Хансье Бринкер, ул тапкан дыру бу дамбасында һәм хәзер засунул бу нах зур палец өчен коткарып, илгә нче гигантской булган. Ул шулай иде чертовски бәхетле, миңа бик тә теләр сөйләргә әй, ул, гомумән, берни дә билгеле булды. Бары фоторәсемнәр булырга мөмкин некоторую ия. Роско алды пленку өчен проявки. Бу түбәндәгеләрне утро алабыз ревматизма.
  
  
  «Йолдызлыгындагы сезне янә иде фотография моннан ничек эго исемем — моннан, кем белән сөйләштем Элис».
  
  
  — Яна?
  
  
  Әйе. Эго тавышы яңгырый кебек тавышы танылган агенты КАН.
  
  
  Күзләре белән Тары да киңәйде. — Телисез икән, дип әйтергә калган кешеләр түгел, шул нәрсә? Һәм ул нарколог? Шулай булгач, бу түгел әле дип, мин алам дип атарга балалар невинным шатлык.
  
  
  Алай ук түгел.' Аның елмаеп куйды.
  
  
  Нәрсә иде бу шприце? Пентотал?
  
  
  Ул опустила авызы. — Ничек син авызыма? Аның калдырды ул соңыннан.
  
  
  Аңа дип елмайды. «Карале, җаным. Буенча унике уловок, алар бар өчен надувания бай сучек, аларның анда унбер. Пентотал натрий - бу сыворотка правда, шулай түгелме? Шулай итеп, алар бирә, моның дамам яхшы шанс, алдан напоив ih моның чәй һәм туташлар да сөйлиләр, аларга нәрсәне тели белергә. Төрле нечкәлекләре турында узган возлюбленном. Аннары сүз әйтү медиумы повторяют ул аннары. Димәк, бик дәлил чыгышы. Бу хатын да хәтерли, моннан тыш, алар иң элек сөйләделәр. Бу ханымнар ошарашены. Һәм рәхмәтле һәм щедры.
  
  
  Авызы Тары мәктәптә бу беззвучное Турында«».
  
  
  «Аның белән бәйле башка кайбер өстенлекләре. Әгәр бу дөрес компрометирует, һәрчак мөмкинлеге бар өчен шантажа. Әгәр эш сандагы кеше тартылган шактый акча призрак ди максатларны билгеләп, алар белән эшләргә. Бу ни иде безгә — хәйрия, акция хисабына швейцарском банкта — сез булырга тиеш, дип ышана алар загребают акча. Тара выглядела растерянной. «Әмма бу нинди катнашы бар КАН?»
  
  
  'Берни дә мондый. Бу дөрес тә. Минемчә, болар барысы да янә Нассау. Фезерстоуны белән шөгыльләнгән мошенничеством, КАН таныдым, бу хакта шантажировал ih. Мөгаен, нәкъ шулай ук, ничек Бангелем. Миңа кинәт килде башын, дип у Бангеля һәм Фезерстоунов иде, тагын нинди-дип уртак: алар икесе дә торговали наркотиклар.
  
  
  Аның диде әй,:
  
  
  «Димәк, KAN иде сарыф буенча, өстәвенә юллары эләгү өчен эченә. Пригрозили туктатырга ih подставка, әгәр алар ала алмый өлеше табыш плюс берничә хезмәтләр. Мондый кебек хезмәтләр булырга мөмкин бирү, торак клонам.
  
  
  Ул покачала аягы. 'Очаровательно.'
  
  
  Аны пожал җыерып. 'Очаровательно. Имин. Әмма чиста үзенең остроумие үзеңдә.
  
  
  Шулай итеп без приблизимся к штаб-фатирында әлеге атс. Моннан тыш, без монда өчен түгел разгадывать серләре җәмгыяте. Безнең бирем: ih бетерү.
  
  
  Ул бераз вздрогнула. — Бу артык мягкое әйтү белән чагыштырганда, үтерү, шулай түгелме?
  
  
  Аны, посмотрел на нах. Ул сидела, подогнув астында үзен аяклары, бу шелковом билеты откан бу спальне. Анда иде бледно-розовый костюм, һәм ул выглядела бело-розовой һәм гладкой, ничек шелк. Ничек бер тирәсендә алар кызлар, алар күз йома фильм Сэма Пекинпы. Ничек бер тирәсендәге булган кыз, алар плачут бу Fove Story.
  
  
  Аны покачал аягы. - «Гомерләрен куркыныч астына куеп, показаться банальным... тик бу иң делле ясый, мондый кыз, ничек син шундый эшкә?»
  
  
  Штопора обеспокоил аны. Ул өйрәнде үз ногти. Озак. Әйтерсең лә ул беркайчан да ih элек күргәнем юк иде. -- Ярар, -- диде ул, ниһаять, -- ул... озын тарих. Берникадәр вакыт элек... э, аны каршы алды... ирне.
  
  
  Борын-борын заманда. Аның узды күрсәткечләрне тикшереп тору, барлык кандидатлар, ничек яхшы, ђ аннары, аның өчен... бу кеше... мин узды АХ... Без - ярар, мөһим түгел. Бу заманында Джонсона, кайчан сугыш Вьетнамда кабат җиткән, үз апогея. Ярар, мин... кул куйды. Ул откинула башын артка һәм күңелле дип елмайды миңа. «Моннан тыш, аны уйлап куйдым, дигән иде, бик увлекательно һәм романтично көн саен эшләргә андый кешеләр белән ничек Джеймс Бонд».
  
  
  "Не забывай упомянуть Ника Картера?"
  
  
  Ах, — диде ул. «Мин этносларга хыялланырга бу хакта».
  
  
  Аны, бүлмә аша узды һәм сель янында. Аны алды аны подбородок үз кулына ала.
  
  
  Слушай, — диде мин. «Без воплотим тормышка тагын берничә каршылаячак сезнең желаний».
  
  
  Џм.' Ул злое књрсђтте миңа. — Син каян беләсең, дип, миңа снится?
  
  
  Яхшы, — диде мин. — Бир угадаю. Аны закрыл глаза. «Телисез икән, иркен парить һавада һәм шөгыльләнергә тарафыннан яратып кабул ителә, анда».
  
  
  Мммм... — Ул задумалась. 'Кызыклы. Әмма, бәлки, артык ветрено.
  
  
  Ул чакта барысы да тәртиптә. Кебек, турында... турында ничек музее. Анда аларның караватка җитештерүче шестнадцатого гасыр - иске корчмы. Без алыр идек проскользнуть өчен бархатные занавеси һәм выцарапать бу исемнәр бүгенге спинке түшәк башлагач, эшебезне тәмамлагач.
  
  
  Миңа бу ошый», — диде ул. «Тик музей гына ачыла кадәр ун иртәнге». Ул књрсђтте миңа. — Син риза белән минем идеясе?
  
  
  Аның килеште.
  
  
  Бу ванне белән пеной.
  
  
  Бу ванне белән пеной?
  
  
  «Бу ванне белән пеной».
  
  
  Слушай, алам нәрсә киңәш итәргә дип. Исәпкә алып пузыри да моның белән бәйле, бу-аккуратный, чиста секс. Сез гади беркайчан да тиеш сыный бу очракта. Һәрхәлдә, әгәр дә син минем үсеше.
  
  
  Ул высушила мине. Зур, мягким җылы полотенцем.
  
  
  — Мин телим спросить сине нинди нәрсә турында, — диде мин.
  
  
  Нәрсә турында?'
  
  
  Ул сделала берничә кызыклы әйберләр моның белән полотенцем.
  
  
  — Мөһим түгел, — диде мин.
  
  
  Белән дөрес девчонкой бу чүп-чар да барысы да начар. Сезгә, шулай ук, кирәк түгел, наряжаться өчен настроить будильник өчен кирәкле вакыт. Түгел, ике кешеләр, алар бер-берсенә ошый бер-берсенә һәм башка секс. Проблема шунда, бу беркайчан да сузыла шактый озак. Авырлыклар кайталар.
  
  
  Аны отошел ягына һәм закурил. — Аның отель сине спросить... — Мин чыгарды кольцо дыма. «Бармы соң кытай телендә сүз, похожее на «турында, туве, вау»?»
  
  
  Ул моңа кадәр пальцем буенча волосам бу минем күкрәк. Теләмәсәң алыштырырга темага кадерле? Яки син отель авыз уйнау ту сәхнәгә татарстан ванне бүгенге кытайның?
  
  
  Аның аңлатты әй карибского Элис Фезерстоун. Тара нахмурилась. "Ах, веревка, вау?" Ул пожала җыерып һәм минутка да задумалась. «Һа. Подожди көчәячәк. Син, диде, - дип, бу җыр. Аңа кивнул.
  
  
  'Џм.' Ул встала белән түшәк. 'Булмый китмә.' Ул схватила күлмәк һәм кердем гостиную. Аны кабат ишетә, ничек магнитофон эшли.
  
  
  Ул кайтты улыбаясь. У нах иде бу сүзләрне. — Мин аңладым, — дип горурланып диде ул. "Дао".
  
  
  «Дао? Ничек бу Дао ул борынгы кытай дин?
  
  
  Ул кивнула. Ih кичке намаз — ул даими карибского: «Ий, Дао! Турында Тао! Бар да бар, бу яңгырый кебек «Турында, тауве, вау». Әгәр син белә, син слушаешь.
  
  
  Ул плюхнулась кире шушы караватка җитештерүче һәм свернулась клубочком, обхватив куллары белән колени. Ул иде тулысынча ышана үз-үзенә. Әлбәттә, иң яхшы объяснением, ул аңа уйлап тапканын әлегәчә хорька иде шактый сомнительная теория турында сөйли Алисә, одержима даими тягой к веревкам һәм вилянию.
  
  
  Тара просияла. "Турында, Нигы. Искиткеч. Барысы да чынлыкта. Алар Физерстоуны, алар яши, ничек отшельники - даосы - аскеты. Ә килгәндә белән сөйләшкәннән мертвыми. Даосы - мистики. Ә алар проклятия, алар произносили адресына мисс Мэйбл, мәсәлән, даосы — бу фанатики. Шулай ук . Ул сделала паузу, ничек Болтини, объявляя турында Летучих Валлендах. Һәм Алисә белән шөгыльләнүче беспрестанно повторяет, дип усал чиста. Их.' Ул ударилась турында караватка җитештерүче. «Ярар, янәсе, бу филиалы, ди ул сиңа, дип, үлем һәм тормыш — бер үк. Бу ике даосские идеяләр. Алар моны күрә, барысы да бердђм. Яхшылык һәм явызлык, үлем һәм тормыш. Алар барысы да янә булалар берсе целым бу бөек Бердәмлектә Дао».
  
  
  Аны покачал аягы. «Дигәнне аңлата якынча шул ук күпме Бөек Электрический Измельчитель күктә».
  
  
  Ул вздохнула һәм поморщилась. «Типичная фәлсәфи характердагы идея. Ләкин начар түгел.
  
  
  Аның согнул аягын. 'Алга таба?'
  
  
  «Ярар,... чөнки алар уйлый усал да бар, алар берни дә эшли дә, туктатырга эго. Берни эшлә, һәм барысы да, ничек мәңгегә. Бу ih бөек девизы.
  
  
  'Эм-м-м". бу мөмкин правдой өчен Алисы. әмма өчен атс, КАННЫ хәзер алай ничегонеделание».
  
  
  Ммммм. Мин белмим. Кешеләр интерпретируют дини доктрины странным итеп. Сез гына карагыз Инквизицию. Яки бу бесконечные сугышы өчен Изге Грааль. Аның булмас иде исключала возможную элемтә.
  
  
  Аның уйладым турында согласованности һәм отверг мөмкинлекне. Сәясәт - веб-дин бу якларда. Әгәр кемдер шагыйрь кичке дога булса, бу күбрәк күрәсең чикләре Турында «Мао», күбрәк «Турында Тао».
  
  
  Эш шунда, — дип дәвам итте ул, — мин алмыйм разговорить Элис. Әгәр ул, чыннан да, даоска, ул булмаячак йөрергә тирәсендә әйе якын. Бәлки, ул ала, миңа күп нәрсә сөйләргә, ниләр шул йорт. Чынлыкта, ул бирергә мөмкин, барлык җаваплар.
  
  
  Аның устало үткәрде куллары буенча глазам. «Ышанам ки, безгә туры киләчәк скупиться бу сүзләрен бу уңайдан, тик син түгел вернешься ул йорт».
  
  
  Аны алган бу зеленоглазый карашка бер нах.
  
  
  Без идем сарыф иткән, бу бик күп сүзләр.
  
  
  Һәм нигә юк?'
  
  
  Шулай ул бер сәбәп, дип, алар кебек, алар гына булса да, сезне, накачают пентоталом, һәм сез аларга барлык расскажете . Используй свой ум, Тара. Анда бик куркыныч. Хәтта без дә беләбез, бу ни дәрәҗәдә куркыныч, әлегә идентифицируем бу фоторәсемнәр. Шулай булгач, держись, алардан подальше. Син сделала үз өлеше. Без Роско алга таба расследовать эше, Элис.
  
  
  Һәм ничек син собираешься бу эшләргә, әгәр ул беркайчан да чыга?
  
  
  Ярар... ул вакытта безгә гомерлеккә эләгү эченә.
  
  
  Ул встала белән түшәк һәм башыннан бит йөрергә бүлмәдә. Әмма бу-шулай ук ахмаклык. Һәм сез теряете күп вакыт шуның аркасында. Моннан тыш, бу тагын да куркыныч, сезнең өчен. Минем инде бар керү өчен пропуск. Иртәгә. Ике сәгать.'
  
  
  Ул иде хокукы. Аны татарстанның хатасын, аны беркайчан да сикергәли иде. Аның катнашты эмоциональное карар кабул итте. Барыннан на свете аның отель аны якларга. Һәм бу дөрес түгел. Хисләр недопустимы минем эше. Сез оставляете ih көне ничек гына начинаете.
  
  
  Аны", - дип искәртте ул барачак. Шул ике шартларда.
  
  
  Беренчедән: өчен, без башта разберемся фоторәсемнәр белән. Әгәр дә бу урын иде чын үрнәге агентлар КАННЫ, ул булса, шунда гына киле. Ул риза була.
  
  
  Икенчедән, без Роско көткән иде ee бу макробиотическом ресторанда аша урамны һәм ярдәм итеп торган, аның белән элемтә аша микрофон. Әгәр без ишеттек һәм нәрсә кебек серсүз, без алыр идек, ярдәмгә килергә генә тора.
  
  
  Ул риза була. Сүз уңаенда, кайбер удивлением. «Ярар, Нигы, мин хыялланырга алмыйм, нәрсә булыр иде югыйсә. Әллә аның өчен курка идем, — диде ул, — бары мин... — уйлаган ул күпмедер, — мин куркам.
  
  
  
  
  Башлыгы 15
  
  
  
  
  Бу иде дерьмовый көне. Аның порезался вакытында бритья. Тара уронила көзгесе. Кофе иде, бик зәгыйфь. Һәм китте яңгыр. Бу бик яхшы өлеше.
  
  
  Кадәр унбер сәгать Тара чыкты өйдән. Ул кунакханәләр вакытында накраситься һәм одеться җитү өчен Фезерстоуна иртәрәк. Ул надеялась проскользнуть наверх буенча уңайлы урнашкан бүлмә, икенче каттагы көтү булсын белән очрашырга Элис Фезерстоун.
  
  
  Минем телефон кыңгырау Мейсу 11 сәгатьтә чак кына арттарак басып торган тагын бер ударом. «Гафу итегез, балалар, — диделәр катнашучылар төркем — элеккечә үк, бернинди гамәлләр».
  
  
  Аңа шалтыратып кибеткә чәй Лайтфут, һәм миңа әйттеләр, бу минем заказ булмаячак әзер кадәр полудня. Аларда түгел иде, курьерлар.
  
  
  "Әйә мин алмыйм алырга эго?" Алар әйттеләр әйе. Бу катлаулы хезмәт.
  
  
  Бу инде, дип, фоторәсемнәр, алар Тара сделала шул The Featherstone s, гади генә бармады опознать. Алар булырга тиеш иде җибәрергә ih Вашингтонда. Књрђсећ. Һәрхәлдә, аның получу ревматизма бу төш. Әле вакыт җитәрлек булсын белән элемтәгә керергә Тарой театрында булса гына, мондый зарурият. Аның чыктым аша фатир һәм юнәлә урамнары буенча. Сәгатенә көн аның встречал Роско бу макробиотическом ресторанда. Аны карар башта нәрсә дә булса перекусить.
  
  
  Булмаса, ун унике аны иде чайной лавке Лайтфут. Кечкенә пычрак басым урта һәм кече кибет беренче планда катта тузган бинаның кайдадыр Сохо. Стеналар нче идән кадәр потолка иде увешаны полками зур банклары чәй. Тәрәзәләр, выходящие урамга, шулай ук забиты стопками чәй.
  
  
  Өчен прилавком торды неряшливый, ир-поношенном коричневом фартуке. Ул посмотрел на минем документлар һәм кивнул. Ул алды банкы белән полки куйды һәм аны прилавок. Ул башлаган заворачивать эго бу коричневую оберточную кђгазь.
  
  
  "Мин, э... отель иде файдаланырга эго монда," - диде мин.
  
  
  Ул покачал аягы. — Кибете-һай, туры килә, һәм моның өчен, шулай түгелме?
  
  
  — Ә бәлки, наверху?
  
  
  Ул подозрительно посмотрел миңа. — Белмим, — диде ул. — Мин булырга тиеш бу тикшерергә. Ул минем янга килеп, к кассаларында һәм нажал N-3. Аша берничә мгновений телефон ике тапкыр зазвонил, ә аннары замолчал. — Яхшы, — диде ул. Ул нажала төймәгә астында прилавком, һәм бер өлеше задней диварлар отъехала.
  
  
  Отверстие бирде миңа керү узкой лестнице, әйдәп баручы к җирле үзидарә штабу АХ. Лестница барды маленькую неряшливую кабул итү бүлмәсенә. Ике оранжевых пластик урындык, урындык, заставленный номерлары « Чайных территориясендә баренцева диңгез» , һәм зур потрепанный язмача урындык. Өстәл артында сидела темноволосая красотка, жующая жвачку. Ул кызыксынып тикшерделәр књрсђтте миңа, перестала жевать һәм скрестила аяклар шул якка. Уңнан килгән иде нах тагын бер ишек. Святая яклаучы изге. Аны, посмотрел на җибәргәннәр. Иде", - унике сәгать. Аны, положив икесе дә кулларын бу урындык, һәм генә наклонился алга. — Мин сөйләшергә телим белән Долорес, — диде мин.
  
  
  Ул сделала бөтенләй бесстрастное зат. Аның высветил үзенең шәхес таныклыгы. Аның күз алдында, ниһаять, пәйда булды берникадәр аңлау, һәм ул кивнула. "Сез беләсезме, берни дә мөгаен бу чайном кибетендә," диде ул. «Сиңа кирәк Долорес яки синең хәбәр?»
  
  
  "Хәбәр", - диде мин. Ул нажала берничә кнопок үзенең телефон төбендә утырабыз, кайчан аның башлады распаковывать банкы белән чәй. Ул протянула миңа трубку. Шунда иде записанное бу пленку хәбәр нче Роско. "Увидимся сәгатенә көне". Аннары янә Mays: «гафу итегез, егетләр һәм кызлар, бернинди гамәлләр».
  
  
  Аның ачты банкы һәм селл бу урындык. Һәр фото иде сак прикреплена к компьютер картасы. Кадерле жириновский хатын Mrs. Ходжсон һәм Фрогг дип табылган өстенлекле дигәндә. Секретарша Фезерстоуна ярдәм итте увольнению Агнес Таҗ, элеккеге секретаре Скотленд-Ишегалды, чөнки кайбер документларны алар янында нах иде, иде, аннан украдены. Бернинди дәлилләр аның причастности дә ташлау урыны табылган. «Небрежность» булды, сәбәбе аның отставкасын. Әмма ул аңа под подозрением. Бер малай, ул һәр вакыт тере, бөтен Шешә чәй үткәрде, аның кабул итү бүлмәсенә иде Пэм Ат, яшь террорист, белгече буенча психологик сугышында. Бигрәк тә хорош бу психотроп препаратларына. Ул иде баш тикшерœче КАН. Кайдадыр Азиядә алар югалттык эго төре буенча. Рәхмәт фото Тары АХ обновила эго әлеге архивта. Ниһаять, бу да бик мөһим иде Сун Пин. М-2. Убийца икенче класслы. Башыннан икенче класс түгел означал, чөнки ул бик начар. Бу инде берни дә, моннан тыш, ул иде убийца. Һәм алар барысы да феминистки, алар хәзер злятся узган ир-атлар, шлите үз шикаять Мао Цзэ дуну. Сунь Пин иде усал тетей. Музейдагы компьютер картасы, ул иде белгече буенча тонкостям физик пыток.
  
  
  Аны подскочил к телефон аша да шалтыратып театры.
  
  
  Тара инде китте.
  
  
  Аны бәрде буенча трубке шулай бик нык", дип урындык затрясся, һәм, дип телим Долорес. «Долорес шәхсән. Һәм тиз! Секретарша ускорила жевание кадәр дүрт-дүрт тапкыр нажала берничә кнопок. Ишек уң ягында нах приоткрылась. «Сез дә булачаксыз скучать буенча Долорес, — диде ул. Бу веб-кыз панельләр.
  
  
  Кыз янында бүленеш щита иде югары, мешковатым мужчиной белән седыми волосами, бу күптән мертвой рубашке белән измученным зат.
  
  
  Аның диде. - "Долорес?"
  
  
  Ул вздохнул.
  
  
  «Карагыз, — диде ул һәм оторвал ухо нче пар наушников.
  
  
  — Аның Картер, — диде мин.
  
  
  'Oi.' Ул поглядел бераз прямее.
  
  
  Аның диде эму тапшырырга Роско срочное хәбәр. Планнар үзгәрде. Без тиеш иде перехватить Тару киткәнче, ул керәчәк логово лев. Аның вернусь фатирга исәпләнгән очрак, әгәр ул килер. Хәзер ул направлялся бу макробиотический ресторан. Әгәр мин алмадым, аны каршыларга, аны иде, белән очрашты, аның анда икенче яртысында.
  
  
  Аны алды такси кайта фатирга рекордлы кыска вакыт эчендә. Тары анда түгел иде. Да, мин шундый нәрсә эшләргә, бу көтәргә. Әгәр дә ул түгел иде театрында да монда, ул алыр иде булырга, анда теләсә. Ә Лондон зур шәһәр. Әлеге сәбәпләр өчен паники түгел иде. Ясаганчы, аны күрдем Роско, минем иде карары буенча, вакытында кисәтергә, аны. Хәтта әгәр дә бу иң соңгы мизгелдә. Шуңа да карамастан, аны, үзен начар хис итә бераз неловко. Аны та йөрергә буш фатирда. Яңгыр киеренке узды стучал бу тәрәзә. Белән киләсе урам доносился көтелә гул джаза. Белән иң урамнар доносился стон машина. Кайдадыр югары мәңгегә минем пролетел самолет. Песи дунул. Сәгатьләр тикали.
  
  
  Аның кунакханәсе барлык генә сүтеп ташлый. Һичшиксез сәгатьләре. Бәлки, туктатырга вакыт. Яки, бәлки, чөнки алар издавали түгел ул тавыш, ул аны отель ишетү. Тавыш Тары кергән аерым ишек. Тулы, ужасное вакытта, әгәр берни дә бара, ул да яный случиться берьюлы дә шулай.
  
  
  Сәгатенә көн аның үсеш ала номеры. Аны алды ревматизма Роско бу минем хәбәр. Аннары өч гудка һәм төркем Мейса: Сонни, егетләр. Элеккечә үк, бернинди гамәлләр.
  
  
  Аның повесил трубку. Аның протер күзләре һәм потер муеннарына. Анда янә ужалило. Аны безнећ белђн аралашудан туктады тереть. Нәрсәдән мине предупреждал минем радар? Аны, посмотрел на диварны. Аннары к телефоны. Аның күтәрде трубку һәм кабат үсеш ала номеры.
  
  
  Роско: Заткнись. Ники. Без табарбыз аны.
  
  
  Би-һәм, би-һәм, би-и Ирина: гафу итегез, егетләр. Элеккечә үк, бернинди гамәлләр.
  
  
  Аның тотты трубку бераз ераграк уха.
  
  
  Бу иде алар, иң сүзләре, алар Mays кулланды ике тапкыр!
  
  
  Һәр сәгате ул давал яңа хәбәр. Әлбәттә, ул, бәлки, алмаган булыр иде, уйлап берни кушылмаган, әмма кабатларга барыбер комачау итмәде эму. Һәр сәгате, соңгы берничә көн эчендә ул приходил белән нинди дә булса странным хисап яки новостным нче булуы турында ашыйлар авылында. Әгәр ул, гомумән, берни дә уйлап табарга иде, ул барыбер придумывал мэтт.
  
  
  Аны кабат поднес трубку к уху... Аны игътибар белән базарбай. "Гафу итегез, егетләр. Элеккечә үк, бернинди гамәлләр. Әйе! Тавыш бирергә ул! Бу эго-соңгы сүздә послышалось слабое рычание. Самолет, ул пролетел. Бу тавыш иде элек. Анда иде, нидер кривое.
  
  
  Аңа шалтыратып Долорес. Ул раслады миңа, - дип бер үк хәбәр иде анда өч сәгать эчендә. Юк, - диде ул. - ул тапмаган бу подозрительным. Ул гына уйлады Мэйс отель пошутить файдаланып, бер үк хәбәр янә һәм янә.
  
  
  Аның сөйләде эму турында самолетта. Бу мгновение ул замолчал. 'Всемогущий Ходай.', - диде. 'Син хаклы.'
  
  
  Минем Мейса күбрәк иде. Аны иде кайдадыр арасында гневом һәм паникой. Злость өчен рәхмәт, мин шулай увлекся куркынычсызлыкны, Тары, - дип югалткан төре буенча ih чын ниятләрен дә билгеле булды турында сообщении Мейса иде. Безнең бөтен өметләр «созвездии бүген бу эшне» иде основаны бу послеявляется Чен-Ли Брауна, послеявляется, ул булырга тиеш иде, китерергә лабораториясе клонирования һәм Лао Цзэну. Әгәр инде ул ясаган адым, всякая надежда югалган. Без беркайчан да табарбыз, бу оя атс. Без идем беркайчан да алмаган булыр иде, туктатырга ih. Ходай накажет мине бу суку белән шөгыльләнүче залезла миңа тиресе астына.
  
  
  — Яхшы, — диде аңа Долорес. «Ниятен төзелә киләсе. Миңа кирәк вертолетом, ул алачак доставить мине анда. Окажи Роско өстәмә ярдәм һәм...
  
  
  — Син шутишь? — прервал ул мине. «Лондон офис андый ук зур түгел. Бездә юк өстәмә ярдәм — һәрхәлдә, мондый, нинди, сезгә кирәк.
  
  
  — Вертолетом?
  
  
  «Бу әле дә дәвам итә».
  
  
  'Ярый. Ул чакта әйт Роско өчен шелл одина. Һәм костя Ходайга, әйт эму өчен ул сак!
  
  
  'Слушай. Бу твоем урында аны иде беспокоился турында Роско. Кайвакыт ул, бәлки, бераз педантичным, әмма ул чакта башлагач, кону тора, үз эго тормыш. Ул бик ярата тормыш.
  
  
  Аның вздохнул. "Ышаныйк."
  
  
  Вертолетом алырга тиеш иде, мине икенче яртысында татарстан Гайд-parque. Теләсә нинди булыр иде, дип гаҗәпләнде, ләкин бу минем эш. Һәрхәлдә, алар турында сөйләргә, бу берничә көн эчендә. Аның почистил Вильгельмину һәм янә зарядил сл. Аның сунул стилет кире ножны һәм вставил тагын бер газ бомбу. Счастливчик Пьер, шулай ук чын күңелдән урталыкта.
  
  
  Аның надел плащ чыкты һәм яңгыр астында.
  
  
  
  
  Башлыгы 16
  
  
  
  
  Роско посмотрел на җибәргәннәр. Булган килеш биш-ике. Тара диде, - дип дәвам итсә, шул «Фезерстоун» яртысында икенче.
  
  
  Ул гына да түгел, теләгән показаться артык подозрительным, выбежав тирәсендә ресторан, ничек сумасшедший. Шулай булгач, ул заплатил, алды, газета һәм шталь укырга подъездда. Яңгыр китте көчлерәк. Димәк, кеше күп укучы подъездда түгел, акча бүленәчәк. Ихтимал, ул уйлады турында үзенең забытом зонте.
  
  
  Ул, булырга тиеш, күрдем Тару, ул кайчан барлыкка килгән аша юлны аркасында почмагына. Ул күргәнем юк иде аның. У нах иде зонт, һәм ул тәэмин итте, кирәкле шоры, ограничивающие, аны күзәтү.
  
  
  Роско аның янына килеп, югалган үз ягыннан урамнар. Үтте mimmo бакалейщика. Тыш сапожника. Mimmo тыкрыгы. Ихтимал, ул гына да түгел, сводил күзләр белән Тары, шуңа күрә түгел, диде ир. Бәлки, бу булды ике ир-егет. Алар белән килдек к аңа. Ул, ихтимал, түгел кисәтелгән идем бит, шуның өчен фактом, ир-ат түгел кулланды шундый яхшы кара зонт нче яңгыр. Һәм бүгенге көнгә кадәр хорек тотты эго сложенным бүген кулымда.
  
  
  Һәрхәлдә, шулай обстояло эш, ничек без соңыннан үзе бу яклады.
  
  
  Лижет кичкә таба без тапкан гәүдәсен Роско. Ул тыкрыгында. Эго куллары әле цеплялись өчен зур кара зонт, археологларның ничек бритва кончик, аның вонзился эму бу складывать доллар.
  
  
  
  
  Башлыгы 17
  
  
  
  
  Вертолетом төште бу заболоченное кырда, якынча нче километрында нче йорт. Мине көтте зур Fiat 130. Машина йөртүче миңа тапшырды ачкычлары, дип аңлатты миңа дөрес юнәлеш һәм сель янымда. Янында минем водительским сиденьем. Аннан без барыбыз да таркалган төрле яктан.
  
  
  Яңгыр прекратился, һәм пейзаж засиял нереальным желто-яшел төсе. Бер караганда, сие чәчәкләр белән картина Констебла. Бу булды бер тирәли сказочных пейзажей белән коттеджами һәм гостиницами чорыннан Ричарда Львиное складывать доллар. Аны тойдым, ничек минем кан закипает шуннан универсаль чакыру. Бик теләп. Крестовый поход. Аның sel үзләренең зур Фиат үтерергә драконов. Минем пистолетын һәм стилет иде яңа Экскалибуром. Аңа иде бер өлеше тарих һәм сикергәли тарихы. Аның инде ишеттем рожки, приветствующие минем барлыкка. Аны всепобеждающий герое.
  
  
  О боже. Әмма: ниһаять гамәлләр:
  
  
  Аның припарковал машинаны өчен рощей, һәм дәвам итте юлы аша зур булмаган куаклар к задней өлешендә поместья. Бу булды, приют, ул алар арендовали өчен үзләрен. Йорт салам түбәле, излучающий странную атмосферага. Бик тыныч кына.
  
  
  Артык тыныч кына.
  
  
  Аның огляделся. Янында төп йорты басып тордылар ике кечкенә домика, бер странных. Якындагы булган якынча егерме ярдах баш бинасы. Икесе дә заколочены. Кызык, кайсы буенча, аларныћ ђйлђнђ-Мейс. Аңа иде диярлек ышанам ки, ул күбрәк генә куллана аны.
  
  
  Аның күчте бер агач янына икенчесенә һәм килеп җитмәгәндер кадәр икенче йорты. Аны шулай ук алды төре подъездную юлны. Минем бәхет иде бик әйбәт булу правдой. Анда булды машина.
  
  
  Бу иде иске америка универсал. Бу иске псевдодеревянные шарик Шевроле 1952 ел. Багажнигына түбәсендә иде воткнуть багажом. Һәм рыболовными снастями.
  
  
  Кая алар безгә килә, алар ходили балыкка. Әмма алар җыелган каядыр барырга, ә аның килде нәкъ вакытында.
  
  
  Аның кадәр килеп җитмәгәндер башка йорт. Ишек бикле. Аны заглянул эченә аша бер генә буенча витражных тәрәзәләр. Аны, ул арада к окну. Ул ачылды. Бәлки, бик җиңел. Аның гаять Вильгельмину һәм эченә керде.
  
  
  Әгәр бу замешан кемдер тыш Мейса, минем иде проблемалары. Бу иске половицы выдавали мине шул малейшем хәрәкәттә. Алар скрипели астында минем керү юлында. Тик булса иде анда, ул молчал.
  
  
  Аны та, барырга. Астагы катында нибары ике бүлмә, һәм алар казались буш, бик буш. Камин иде увешан медными горшками һәм чиста, әмма обгоревшей тимер рәшәткә.
  
  
  Аның баскычтан менде.
  
  
  Ванна бүлмәсе бүлмәсе.
  
  
  Бу эго урын домк. Магнитофон Мейса әле лежал бу түшәк. Көчле бинокль элеккечә торчал тирәсендә тәрәзә. Караватка җитештерүче яклады үзе сплетение простыней. Мейс һәм Пирсон спал биредә чират буенча. Бу почмагында иде бер күргәзмә консервных банок. Начар исе балык әле висел һавада.
  
  
  Следов көрәш түгел иде.
  
  
  Нинди яхшы яңалыклар бу мөмкин означать. Нәрсә заставило ih аерыла, үз посты. Тик бу мәҗбүри түгел инде, чөнки алар мертвы.
  
  
  Аны, посмотрел шул бинокль. Аны күреп, Чен-бармы йорт. Ул сөйләштем белән ике ир-атлар. Аны иде күрергә ih аяклары, әмма ih затлар түгел иде, күрәсең. Аның воспользовался диктофоном өчен тапшырырга хәбәр Долорес. Бу әйбер иде беспроводном элемтәдә ул красавицей бу чайной. Аннары аны кабат спустился аска таба һәм вылез бу тәрәзә.
  
  
  Моросящая һава торышы. Аны үзен начар хис итә неловко. Аның, дип уйлады, бу һава торышы. Әмма тагын шул ук, аны, дип уйладым, бу мөмкин предупреждением.
  
  
  Аны таба килә башлады ко икенче өйдә. Моннан тыш, ул иде лижет барлыгы тљп бинасы. Такта торган иде забиты бу ишекне иде вырваны. Аның сжал Вильгельмину һәм ишекне ачты.
  
  
  Булса, мин шунда күрдем, заставило минем ашказаны сжаться.
  
  
  Һәркайда иде кан. Иске агач пол иде пропитан аның окрасился бу непристойный төс үлем. Ул застыла арасында швами половиц. Ак хлопчатобумажная җиһазлар иде перемазана әй. Кул сәгатьләре AX лежали раздавленными. Пистолетын 38-нче калибрлы берсе AX лежал бөтен бу кан посыпанном алар он билеты откан. Һәм балта, окрашенный кызыл төс, лежал янында камином.
  
  
  Камин.
  
  
  Ул әле горел. Тагын давал җылы. На решетке лежали куча җылы пепла. Бу почмагында, белән янәшә костром, лежали... кешедә. Аны ишетте бик сәер шау-шуны, ә аннары аңладым, - дип добавляю үз рвоту моңа беспорядку.
  
  
  Мин карлыгач бу кухню ачты һәм кран, аннары плеснул салкын су белән шушы зат һәм просунул запястье кран. Минем уши защипало. Аның выключил кран. Миңа тоелды, мин, нәрсә ишетте. Скрип агач идән.
  
  
  
  
  Башлыгы 18
  
  
  
  
  Тара дип сөйләде миңа соңрак, ләкин мин шуны әйтә алам хәзер. Дөрес тәртиптә.
  
  
  Роско ул күргәнем юк. Әмма дә оглядывалась. Ул белсђм, ул шунда. Минем белән бергә. Ресторанда. Ул керде, Җәмгыятьтә Фезерстоуна, ничек планлаштырылган, 14:30. Муенында у нах иде ниточка жемчуга, способная тапшырырга теләсә нинди сөйләшү радиуста биш метрдан нах бу трубку аша урамны. Бу сумкага у нах иде, тегесе иң диктофон, ул файдаланды алдыннан.
  
  
  Тара үзен якланган яхшы.
  
  
  Администраторы дип, бераз раздраженно, дип Тара килде, артык иртә. Пэм Ат моңа кадәр аны ту ук бүлмәсен, икенче каттагы көтү, дип алдыннан, һәм тәкъдим ясады әй, тагын бер чәй эчәргә алып керер иде. Ул калдырды, аның өчен, өйрәнергә, алар шул ук журналлар.
  
  
  Бу юлы Тара алды чәй эчәргә алып керер иде. Аның исходил күңелле исе корицы. Ул окунула палец бу жидкость һәм слизнула аның. Минем кыз бишле алды химия фәне буенча гына түгел, ә шулай. — Чәй, — сызып ќибђргђндђ, ул жемчугу һәм «Sonny», — наполнен метаквалоном. Ул насчитала биш йөзләп миллиграмм тәшкил. Бу дару бирә сезгә кылган «дип атыйлар яхшы подготовленным». Бер яктан, хисе сонливости яктан хисе приподнятости. Килгәндә, иң удара булса, ул, бәлки, сезне үтерергә ике ысуллар. Үзе препарат, яки булмау моның препарата. Билгеләре абстиненции сходны билгеләре белән эпилепсия — берничә көн приступов ала торган төгәлләнергә тулы коллапсом: үлем. Бу кешеләр монда икәнен белә иде, алар нишләр. Бу биш йөз миллиграмм тәшкил җитәрлек булган өчен генә сүтеп ташлый сезгә башын. Һәрхәлдә, җитәрлек булсын өчен, сезне мәҗбүр итә дип уйларга сезнең туганы Миртл восстала тирәсендә мертвых.
  
  
  Тара вылила содержимое чынаяклар җыелмалары бер тирәсендә әлеге лян бу горшках. Әгәр бу лиана түгел иде тиешенчә укоренена бу җирдә, ул мөгаен оторвалась иде.
  
  
  Ул янә цыпочках коридорга чыкты, һәм яңадан аны иде йөртергә башка беркем булмаган туктатырга. Ул күтәрелде, баскычтан бу югары катында урнашкан. Ике көн район күләмендә якланган бүлмәләре передней өлешендә бинасы. Бер тирәсендә бу бүлмә, принадлежавший Алисе. Ул закрыла күзләре һәм попыталась алдына тәрәзә күченгән аны әй күрсәтте. Мин үзебезнең йорт каршында басып торам, ул уң ягында нах. Димәк, бу булырга тиеш ишек сулдан.
  
  
  Ул постучала шул ишек.
  
  
  Тавышы Алисы абсурд начар: «Керегез».
  
  
  Элис Фезерстоун лежали бу түшәк бу синей шелковой пижаме, спрятанной арасында биш шелковыми подушками белән набивным рисунком. Элис Фезерстоун выглядела бигүк сәламәт. Крошечные бисеринки банкы чыгыш ясады у нах на лбу, һәм ул обмахнулась көнчыгыш веером. Аның седые мелированные чәч лежали влажными бу затылке, ә зрачки аның күзе сузились кадәр булавочных уколов. Ул искәртеп узганча Шешә неряшливую королеву буенча Алисы илдә могҗизасы.
  
  
  Элис Фезерстоун иде нагружена наркотиклар. Һәм бу шактый облегчило эшен Тары. Әй, гомумән, кирәк түгел иде борчылу турында логических звучащем оправдании. Элис иде далека от логика, хәзерге вакытта. Иде кайда да булса чик буе зонасында, анда бердәнбер тәкъдим — сафсата, ә логика уята путаницу.
  
  
  Ул башыннан сөйләргә тихим тавышы. Ниндидер сәбәп белән ул, дип уйладым әй алты ел, ә Тара — ee әнисе. Чыннан да, бар, наркотиклар ала торган мәҗбүр итә, сезне дә шулай уйларга. Гашиш инде бик күп сәләтле, әмма алар, штучки, алар глотаешь, нюхаешь яки вкалываешь гына яхшы добивают эш. Әмма, бәлки, бу гади камуфляж «Сөйлә үз ана» аћа шалтыратып бу кыңгырау. Һәрхәлдә, Тара түгел отставала һәм уйнады Әнисе.
  
  
  Әнисе отель белергә турында барысын да Яна. Әнисе дә доверяла Гыйнварда кебек доверял әтисе. Алисә диде, үзе дә тиресен.
  
  
  Ян иде туган даосом. Тик Ян үзгәрде. Алисә белмәгән ни. Ул болай якланган. Алисә яраткан хис итәргә. Тагын да бар иде нах күңелле на ощупь плюшевый мышь. Әйә Мб түгел отель бу күрергә?
  
  
  Соңрак, диде устало. Ә ничек ук бу Ян?
  
  
  Нишлисең, якынча биш ел элек буенча посмертному советына папы, Ян үз өстенә алды идарәсе. Барысы да барды яхшы кадәр ике ел элек. Аннары ул уволил бөтен бу иске персонал һәм көнен билгеләде яңа персонал. Алар да даосы", - диде ул. Тик шулай да... Алисе алар бик нравились. Әлбәттә, яңа. Пэм Ат, Элемтә Өчен. Ә аннары четверняшки.
  
  
  Четверняшки?
  
  
  Бу дүрт егетне, алар барысы да охшамаган берсен бүгенге берсен. Көннең ih сүзләренчә, бер генә шулар тирәсендә китеп ауга. Юк, алмады. Түгел, ауга, ул аны дразнил... Алисә башлап еларга керешђ. Бәлки, ул китәм аның дразнить.
  
  
  Тара диде, - дип Әнисе коткарыр ee. Алисә перестала еларга керешђ. Ул башлап җырларга. Тара күтәрде күзләре һәм књрсђтте бу сәгатьләрдә. Булган килеш биш-ике. Әй, кирәк иде, тиз кайтырга, әлегә аны көтеп залында көтү. Әмма ничек кешеләр турында четверняшек? Элис диде нәрсә дә булса тагын? Алисә кивнула. Ул хихикнула. Бар өч абыйсы, һәм бу-энеле тройняшки. Һәм алар охшаган бу четверняшек. Димәк, алар семерняшки... юкмы? Алисә гына дәвам итә хихикать. Сперва тройня. Аннары четверня... Алисә гына дәвам итә хихикать. Шунда ук иде Чэнь-ли Хун Турында, алар кайдадыр Ирландия. Яки Исландия. Яки кайдадыр әле. Ә тагын иде Пэн Бармы, очучы. Алисә замахала куллары. Ул Америкада. Ә аннары иде, аннары иде, — Алисә считала на пальцах, — Доупи, Шизи һәм Балалар. Ул хихикнула. Әмма алар аша үттегез, берничә атна. Алар киттек Америкага белән Пэм Ат та. Өчен, белән очрашырга волшебником. Юк, өчен, белән очрашырга, шуның белән пресвитерианцем. Сөйләшә, матбугат белән. Өчен сарыф к стоматолог. Билгеле булганча ул. Саф, чиста. Ярар, ул помнила.
  
  
  Тара задумалась. Шулай итеп алар киткән аша берничә атна. К... президентына! Бу шулай булырга да тиеш иде. Алар килә, аларга каршыга.
  
  
  Иде, ике минут өченче. Тара сжала кулын Алисы. — Болар барысы да бертуганнар, алар нәрсә беләсең? ул-дип сорадым.
  
  
  'Oi. юк, — диде Алисә. 'Күп әле. Бу-бик зур гаилә. Әмма калган кайдадыр еракта. Алисә перестала мычать.
  
  
  - Син ышана? - катгый Тара-дип сорадым. «Син эләгә алмыйсың җәннәткә, әгәр дә укымасаң, лгать».
  
  
  Элис выглядела трезвой. «Һәрхәлдә, болай ди Ян. Ул, ди, дип, калганнары күпмедер вакыт калачак йортлар һәм без чыгарырга тиеш ih аннан. Шуңа күрә, кайчан Пэм Ат, ә башкалар китә, бирегә килә, яңа. Ох, дөресен әйткәндә, әни. Ул диде.' Алисә гадел тырыштым iso барлык көчләрне.
  
  
  Тара встала. — Ярар, нишлисең, кадерлем, — диде ул. - Хәзер миңа барырга вакыт, ә син яхшы кыз, һәм... - ул попыталась уйлап әйтергә берәр буенча-матерински, - хәзер послушно ашавыћны үз кешью, һәм тиздән аны янә булырмын синең белән. Тара закрыла артыннан ишек һәм тирән вздохнула. «Син ишеттем бу, җаным», диде ул үзенең ожерелью. «Хәзер Америкада бар, бер генә. Һәм бу-очучы. Калса, очучы вертолет. Ә бәлки, ул убился шуның белән бергә, сенаторами, алар ул үтергән. Ул сделала паузу, аннары алмады түгел өстәргә: — син теләмәгән өчен, аны барды монда. һа-һа.
  
  
  Ул дип елмайды һәм спустилась баскычтан. Аста баскычлар, юлында өскә таба, Пэм иде Атлар һәм Йокы Pin. Алар выглядели сердитыми. Бик злыми.
  
  
  У Пэм Kona үз кулымда иде игла өчен подкожных укол.
  
  
  Нәрсә әйтә ала Тара иде: «Әйе. Нигы.'
  
  
  
  
  Башлыгы 19
  
  
  
  
  Әгәр сез гомер буе пытаетесь вооружиться каршы көн дерьмо, бу көнне дерьмо үтәр.
  
  
  Аның положил пистолетын янында раковиной, һәм скрип идән заставил мине нырнуть аңа. Аның опоздал. Пычак пронесся буенча бүлмәдә, пришпилив минем кулын к раковине кебек яңа бабочку коллекциясендә.
  
  
  «Яхшы, Картер. Акрын повернись».
  
  
  Ih иде өчесе. Бу түгел иде «алар», алар аны көтмәгән идем. Алар выглядели ничек өч җирле иванова. Супер денди. Ih шведларны һәм стрижки иде ел, ун ih яшьрәк, ә накачанные мускулы да вязались белән заманча кием-салым. Алар белән килдек миңа корал белән наготове. Алда башлыгы.
  
  
  — Куллары өчен башын, — диде ул.
  
  
  Аның карады эго өстән донизу. Бердәнбер яхшы вещью бу nen иде эго костюм. «Аның отель иде күтәрергә, кулларын, — диде мин, — әмма миндә техник проблема». Аның күрсәтте пычак, әле прижатый к минем кулымда.
  
  
  Ул повернулся к бер тирәсендә, үз спутников. — Джайлз, — диде ул. Зинһар, билгеләргә, сэру. Джайлз яныма вытащил пычак. Минем кан пузырилась. Джайлз обыскал мине. Ул тапкан стилет түгел, приблизился к газ жесткости. Аны, мөгаен, түгел эго вкусе.
  
  
  Джайлз елмаеп куйды. Бик ышанычлы. — Яхшы, босс. Ул чиста.
  
  
  «Ул вакытта сез Робби берите эго йортына».
  
  
  Джайлз һәм Робби дошманның мине кулга-кул белән парой пистолет, прижатых к минем позвоночнику, мине веления өйгә.
  
  
  Бу бернинди шик юк. Безнең көннәрдә шулар тирәсендә получаются иң яхшы убийцы. Бангел, Линь Цзин, ә хәзер әле бу паровые, чыннан да, превзошли үзләрен әдәплелеккә. Vin Көннең иде хема-ягъни башка. Аны кайчан кушылды аңа бүлмәдә, ул одарил мине убийственным взглядом һәм рявкнул бу подонка: «Посади эго». Алар подтолкнули мине к стулу. Һәр алды минем өчен эчтђге һәм нажал аңа: аның сель. Винг кивнул. Баш злодей да sel. Аны булдым башка китапханәсендә, обшитой деревянными панелями. Ул гына түгел иде, шундый зур, ничек Нассау. Һәм тәрәзәләр ачыла. Моннан тыш, Чен-ли дә биредә иде.
  
  
  Винг аша узды бүлмә; ничек движущаяся тавы, теребил сигарету трехпалой кулы белән. Аның дип искә төшерде артык счастливые времена. — Син безгә бик надоел, Картер, — диде ул, ниһаять. Эго тавышы иде, югары һәм бозлы. — Моннан тыш, син һәрвакыт глуп.
  
  
  Мин дә китәм җавап бирергә бу-гадел. Барысын да мин эшләдем, бу күтәрде бровь. Моннан тыш, бернинди слон алмады комачауларга аңа әйтә миңа, дигән идем, глуп.
  
  
  «Син дип уйлаган идем, бу безнең өчен уңайлы твои друзья шул маленьком домике өчен, син, ниһаять, алмас безне тоту». Ул елмаеп куйды. Һәрхәлдә, ул сморщил иреннәре. — Иң делле... барысы да нәкъ киресенчә. Без положили күзләр өчен җиңсәләр, сезнең дуслар, һәм без белгђн, бу приведет безнең сезгә. Һәрхәлдә, без әзер идек синең визиты.
  
  
  Ул хаклы. Аңа иде глуп. Аның эләккән ih ловушку белән ачык күзләре белән. Әмма икенче яктан караганда, АХ беләләр иде, анда аны. Һәм Винь Буенча яхшырак булыр иде, белә алар беләләр иде... Ул басты урындык. Ул ачты тартма. «Әгәр сез уйлыйсыз, бу сезнең дусларыгыз ярдәм итәр сезгә...» ул протянул бераз аудиокассету. — Без сорадык, сезнең агенты Мейса ясарга соңгы хәбәр. Гаделлек костя, ул ясаган өч. Без кунакханәләр мондый повторяющегося хәбәрләр, ул заманило иде, монда калган — ничек ул заманило сезне. Ул куйды кассету зур булмаган портативный диктофон. «Ул вакытка, ничек өченче хәбәр башлый повторяться, безне инде булмаячак монда». Ул янә повернулся ко миңа. «Мин уйладым, бу сезгә мөмкин ишетү кызыклы рәсми изгеләндерү, моннан, монда нәрсә булган бүген».
  
  
  Ул нажал төймәгә һәм Мейс башлады үзенең посмертный доклады.
  
  
  — Гафу итегез, мин китте балыкка. Түгел, ашагыз, ризык. Испорченная ботка, тагын да тәмлерәк. Тиз распробовал, тиз опечален. Ах.'
  
  
  Бу мгновение аны кулга Мейс ошибся, әмма тиз помолился өчен ул кылыну мине, кайда ул безнең булгансың хәзерге вакытта тумане.
  
  
  Мейс дә адаша. Нишлисең.
  
  
  Гадәти ябу — «җеп хәбәрләр».
  
  
  «Программасында» дигәнне аңлата, дип хәбәр залында узган коде. Гади код өчен кулланганнар тапшыру хәбәр итү. Белән беррәттән, беренче прописью һәрвакыт кирәк алырга түбәндәгеләрне дүртенче әйтү. Аның отсчитал. Хәбәр Мейса безнең өчен иде: «гафу итегез. Eda испорчена. Тиз!'
  
  
  Подкрепление прибудет мизгелдә оркестр уйнаячак. Балалар бакчасы яки юк. Аны иде исәп тотарга ярдәм эчендә сәгать.
  
  
  Канат повернулось төп злодею. — Корнелиус, — диде ул. «Хәзер вставьте бу тасманы».
  
  
  Корнелиус алды кассету һәм чыктым аша бүлмә.
  
  
  — Ә хәзер, Картер... хәзер инде, кайчан син болай, безгә ярдәм итте, аның окажу сиңа хезмәт... Позови Чен-ли, — диде ул Джайлзу.
  
  
  Джайлз китте. 'Ярый. Сез иң делле кунакханәләр турында белергә безне?
  
  
  Ул перебрал бөтен үзенең арсенал гримас һәм смешков керткәнче тапкан ревматизма. — Сез кунакханәләр белергә, каян штабы, шулай түгелме? Һәм хәзер, — диде ул, кайчан Джайлз һәм Чен-ли керде бүлмәгә, — нәкъ менә шунда без отвезем сезне.
  
  
  Аны, посмотрел на Чен-ли.
  
  
  Миңа тоелды наименее җәлеп итә бу nen, шулай ук бу энәләр өчен подкожных укол бу эго кулымда.
  
  
  Вакыт дип,-йә сыный иде, аның предпринял тагын бер неудачную узды вцепиться эму бу тамакны, әмма Робби һәм Джайлз мине опередили. Минем отшвырнули элек кәнәфи. Ударом буенча челюсти, ул әйтерсең лә выбил барысы да минем пломбы тирәсендә зубов. Вин килде һәм бәрде мине. Барысы да ятимнәр бик тиз. Джайлз һәм Робби иде мине. Чен-ли закатал миңа рукав. Аны тегүче тик синнән берни дә түгел иде ясарга. Берсе быстрым хәрәкәте энәләр юкка чыкты минем кулымда.
  
  
  Алар караганы мине шулай берничә минут кадерле. Үтте секунд, бәлки. Яки сәгатьләре. Аны күбрәк берни дә белмим. Корнелиус кайтты, диде разорвал тасманы бу кассете. Ул әйтте сожалеет. Vin Көннең выругался һәм сезгә, клей, төзәтү өчен, аны. Ул повернулся к Корнелиусу, һәм әйтте: «Эт щенок. Мудак.' Ә аннары эго зат покраснело. Кызыл роза. Лепестки раскрывались, һәм бер-бер артлы рђвештђ, идәнгә. Ул мине ярата, ул мине яратмый...
  
  
  — Капулетти, — диде Джайлз. Ул смеялся. Толстый водяной жук вылез iso rta. Аның попытался оттолкнуть эго кулы белән. Калырга мөмкин кадәр разумным.
  
  
  Бу бик проигранная уены.
  
  
  Минем пересохло во рту. Аның попытался басарга. Әмма аны, күрәсең, күбрәк белми, ничек моны. Аны, посмотрел үз балетные тапочки. Аркасында дөрес кермәгән, икесе дә ахырына бинокля. Алар бар иде әле. Әмма пряжки. Бу матур иде. Алар алтын иде. Алар светились.
  
  
  
  
  Башлыгы 20
  
  
  
  
  Киләсе чорда булды даими кошмаром. Мин дә хәтерлим әле, ничә сәгать яки бу көн дәвам итте. Булмады күбрәк бернинди аермасы берничек тә кайчан һәм төнлә арасында йоклар һәм бодрствованием. Во сне сезне кайчакта преследуют монстры. Өстендә сезнең көлке тулы бер җыелды. Тротуарлар трескаются һәм извергаются рвотной пеной. Тик соңыннан син открываешь күзләрен качаешь аягы һәм кабат тоште үз знакомую ножку түшәк, задернутые пәрдә, күлмәк, аны син бросила идәнгә узган төнлә. Сез измеряете үз здравомыслие үз аяк, успокаивающим контрастом, чынлыкта.
  
  
  Бары тик асылда, минем өчен түгел иде.
  
  
  Кайчан аңа күзләрен ачты, күрдем аны башка монстров. Смеющиеся зеркальные затларга. Калейдоскопические төрләре. Меняющаяся, киң, акрын движущаяся галђм кушылган форма һәм смена чәчәкләр. Мифические существа һәм невозможные вакыйгалар. Минем снах Тара кайту дәвам итә. Ee чәч яшел. Ee күзләре кыргый. Бервакыт ул сжала миңа кулын чөнки потекла кан. Бервакыт аның тотты да аның кулында һәм ул рыдала калын вечность.
  
  
  Акрын сны үтте. Булды ким куркыныч. Минем максат әверелде бер ак буш экран. Башка сурәтләрне. Башка мыслей. Бервакыт аңа күзләрен ачты һәм уйладым «самолет». Аны иде самолетта. Бу зацепить бу әйтү нең восприятием җибәрелергә мине кире тирән беспокойный йокы.
  
  
  Аны иде машинада. Аны карадым, анда тәрәзә машиналар. Аны кабат закрыл глаза.
  
  
  Аны кайчан тагын посмотрел, төре иде шундый ук. Күк иде әле голубым. Үлән иде әле яшел. Автобус тышкы якта түгел, формасын үзгәртте дә үзгәртә һәм төс. Бу әйләнеше иде берничә гына әле. Тик мин алмадым күрергә, бу. Бу бик сафсата, бу иде иероглифы. Аның вздрогнул. Булса, алар минем белән без нишләр, нинди наркотиклар безгә бирәләр иде, мин алмадым, укырга!
  
  
  Аны, посмотрел якка һәм сак полуоткрытыми күзлегеннән, оглядел машинаны. Аны иде прикован наручниками кемгә дә булса уң ягында мине. Аның бу тойдым. Әмма аның әлегә китәм карарга эго якка. Аның да үз кунакханәсе, алар белсеннәр, мин инде проснулся.
  
  
  Машина иде лимузин. Переднее сиденье иде төскә күзләр авыр соры занавеской. Иде безнең, тавыш тыш, тавыш двигательнең һәм звуковой юллар. Кем сидел янымда түгел иде болтливым. Аны акрын наклонил башын уңга һәм посмотрел үз компаниясен прищуренным взглядом. Миңа, гомумән, кирәк түгел иде булырга шулай осторожным. Ул спал. Худой, жилистый ир-ат. Минемчә, вьетнамец. Табиб яки ассистенты ак больничном халате. Юк. Мөгаен, бу бары чираттагы агент КАННЫ, наряженный өчен уйнарга докторы.
  
  
  Аны татып карады ишекне. Ябылган. Өчен estestvenno.
  
  
  Аны кабат сарай тәрәзәсеннән бакчага күз ташлады. Автобус иде, алда әле безне. Аны һаман да иде, укырга да, тик булса иде язылган бу автобуста иде неразборчиво. Ул язылган иде көнчыгыш хәрефләр белән язылган.
  
  
  Без прогремели өстендә мостом. Башка транспорт чаралары белән юлда иделәр тележки һәм велосипеды. Бар иде бер генә башка бер машина. Тагын бер лимузин. Ул бер артта калды безне.
  
  
  Аны кабат выглянул наружу. Мин белмим, ничек озак глядел. Болай дип, мин күрдем иде, шәһәр урамы. Шумные трамвайлар, кешеләр велосипедта. Воловьи повозки һәм һәркайда кешеләр яшел форма һәм соломенных шляпах. Аның посмотрел mimmo үз спящего каравылчы шул тәрәзә уң ягында аңа. Аның әле мәскәү капкасы". Барысы өчен бу капка. Каян аны ала белергә? Нәрсәнедер кире әйләнеп кайтмады. Аны кабат посмотрел бу үз тәрәзәсе. Киресенчә отель, түбәсендә бинасы, аны күрдем дип теләгән идем. Бик зур төсле портреты Хо Ши Мина мәйданы 40 квадрат метр.
  
  
  Бина гына милкендә иде вьетнамскому дәүләт банкы. Шәһәр иде Ханойда. Vin Көннең отвез мине Ханойга.
  
  
  Аның огляделся белән удвоенным кызыксыну белән. Аны күрмәдем, Ханойга сигез ел. Берничә биналар турында сөйләштеләр сугышында, әмма җәрәхәтләре иде дә wouldnt бөек.
  
  
  Ханойга матур шәһәр.
  
  
  Шәһәр озын тенистых байрагы, усеянных монда һәм анда старыми франция колониальными особняками. Буддийские һәйкәлләр, кытай храмнары. Кызыл елгасы ачык һәм чиста, һәм джонки аның ярларында лениво катятся буенча синей & nb. Гаҗәп, әмма билбордах юк антиамериканских лозунгов. Бернинди нәфрәт билгеләре. Бу кешеләр түгел ненавидят.
  
  
  Бу неправильное мөнәсәбәт сугышында. Сез ненавидите, ә аннары шунда ук уйлыйсыз, бу башка ненавидят сезне. Бер нерсе, аның хакында уйларга кирәк. Ләкин, беренчедән, ул алмады, бик яхшы уйларга. Икенчедән, аның агенты AX. Әллә өчен алар думают. Әмма ih әзерлиләр сугышында.
  
  
  Бу бокова юлда башка лимузин подъехал лижет. Аның мельком заглянул эченә. На заднем стекле иде шторки. Әмма алда Чен-ли сидел машина белән идарә итүче янында. Чен-ли күрдем һәм мине күргәч, мин дә йоклыйм. Ул подтолкнул йөртүче, ул нажал бу гудок.
  
  
  Минем табиб проснулся. Аны ташладым аңа ошеломленный, испуганный караш булса, аның нинди булырга тиеш иде, соңгы берничә көн. — Регби, — диде мин. "Яхшы туп..."
  
  
  Ул смеялся. — Бернинди мәгънәсе. Картер. Сез дә катнаштылар, бу-дару, инде егерме дүрт сәгать. Нәтиҗә тәмамланды. Син инде проспал барысын да рәттән. Ә моның белән Н-2 абсолют бернинди побочных нәтиҗәлелегенә».
  
  
  Ул посмотрел миңа оценивающе. «Яхшы омтылышы».
  
  
  Ул, Алла белә, ни өчен, америкалы. Һәрхәлдә, ул әйткән кебек бер тирәли америкалыларның. Әмма башка? Яки дошман?
  
  
  "Ничек... ничек озак аны иде җилкән астында?"
  
  
  — Шулай, — диде ул. «Бу секретная мәгълүмат. Әйтик шулай... Шактый озак булсын, доставить сезне бирегә. Һәм дә сорагыз, минем анда ул: «монда».
  
  
  — Ханойга, — диде мин.
  
  
  Эго дружелюбное аеруча исчезло. Эго күзләре сузились. Ул нажал төймәгә һәм тәрәзә өчен передним сиденьем опустилось. — Мистер Винг, — диде ул. «Синең узник проснулся».
  
  
  Занавески отодвинулись. Барлыкка килде яссы йөзе Буенча Vin, обрезанное у муен оконной рамой. Ул охшаган иде чудовищную марионетку. Ул посмотрел, миңа зарычал.
  
  
  «Калса, ул уйлый, без Ханойда».
  
  
  — Ах, — диде Винг. Аннары ул кивнул. — Әйе, Hanoi. Сез күрерсез ул анда? Ул күрсәтте төркеменә соры биналар. «Ли Безгә Де».
  
  
  Мин тырышам француз тюрьма. Шулай ук билгеле исеме астында Ханойга Хилтон. Урын, кайда караганы безнең хәрби әсирләр.
  
  
  — Һичшиксез, сез ишеттек тарихы турында бу урында, — диде ул. — Тик сез обнаружите, дип тюрьма, бүген без аны сезгә җибәрәбез, бик... бөтенләй башка. Хәер, аны күрмим сәбәпләр, ни өчен сез белергә тиеш, анда ул залда. Ул нажал төймәгә һәм пәрдә яңадан ябылды, загораживая миңа күзәтү.
  
  
  — Доктор Куой? Димәк, бу чын табиб. — Өчен дурака безнең мистер Картер, алай wouldnt глуп. Хәтта башка яхшы сораштыру, ул барыбер сәләтле вычислить үз юнәлеше һәм вакыт. Әллә өчен, кире әйләнеп кайта ул, әмма аңа болай дип уйлыйм... бәлки, тагын бер укол».
  
  
  Вакытта шушы сүздә минем задрожали куллары. Аның бер дә алмады туктатырга дрожь. Безгә хисе тошноты минем кишечнике. Мин алмады искә төшерү өчен, үзе препарат вызывал хисләр. Әмма, бәлки, минем гәүдәсен актуальләштерде бу үзе. Куой посмотрел миңа һәм янә елмаеп куйды. Эго хисе өстенлекле торгызылды. — Түгел волнуйтесь, мистер Картер. Бу укол гади усыпит сине. Юк, күбрәк булыр, начар снов. Берни дә куркыныч. Без телибез, сез намаз укый, ураза тота иде, ничек ромашка кебек гына без шунда доберемся.
  
  
  Минем иде, кечкенә генә сайлау. проклятый Гайсә.
  
  
  Тагын бер очкога.
  
  
  Тагын пустыня.
  
  
  
  
  Башлыгы 21
  
  
  
  
  Аны кайчан проснулся, караңгы иде. Аның лежу бу нәрсә мягком. Һава наполнился ароматом витек. Послышался көтелә, успокаивающий гул. Рефлекторное аны, посмотрел на җибәргәннәр. Әлбәттә, минем күбрәк булмады сәгать. Алар забрали ih минем борын-борын заманда. Кайчан подействовал анестезией.
  
  
  Аның шталь ориентироваться. Аның лежал идәндә бу мягком матрасе, накрытый хлопчатобумажной простыней. Бүлмәгә освещали соң яңгырый сумерки, һәм иртә йолдыз сиявшие аша вентиляционные отверстия. Иде ветерок. Бу принесло үзе белән шау-шуны.
  
  
  Бу түгел иде шумом. Иде бу җыр. Түбән чиста катнашмасы йөзләгән ир-атлар тавыш, слившихся бер тәкъдим: «Турында Дао турында; Тао.
  
  
  Бүлмә зур. Скудно обставленная, әмма уңайлы. Туплау лампаларны. Урындыклар түгел иде, әмма идәндә иде разбросаны груды күпләр беләдер, мендәр; пол покрыт ткаными циновками. Башка ахырында бүлмә торды тагын бер матрас белән тагын бер кучей күпләр беләдер, мендәр.
  
  
  Тик юк. Бу түгел иде мендәрләр. Анда лежали Тара.
  
  
  Ул двигалась. Ул әле спала. Яки ул һаман иде йогынтысында снотворного.
  
  
  Аның басты һәм үтте башка ниткой бүлмәләре бар. Минем әле трясло. Аның кагылды, аның плеча. Ул иде, чып-чын. — Тара?
  
  
  Ул застонала, повернулась һәм уткнулась зат бу матрас.
  
  
  — Тара, — кабатларга аның. Ул дико замотала аягы. — Юк, юк, зинһар, — диде ул.
  
  
  Аның тряс аның эчтђге алга һәм артка. «Тара». Ул күзләрен ачты. кинәт, көтмәгәндә. Киң открытыла. Ул гади књрсђтте миңа. Безгә җиңеләйтү, безнең реакция, безнең узнавания.
  
  
  Ee караш иде мондый хәлгә. Ниһаять, аның иреннәре шевельнулись. — Н-Нигы? диде ул йомшак итеп.
  
  
  Булса да, алар безгә эшләдегез, аның белән соңгы берничә көн эчендә, бу үзгәртте аны. Барысы да нәкъ менә шулай булуын күрдем урнашаканын. Яшел күзләрен сканировавшие мине иде киң раскрыты һәм блестели. Анда булмаган кара линияләрен нче недуга, ул кичерде, хәзер дә. Хәтта веснушки һаман иде разбросаны буенча ee затка.
  
  
  Ул күтәрде зат һәм сузылган минем өчен кулын; акрын пробежался минемчә плечу буенча, муенында һәм щекам. Әйтерсең, ул кунакханә тәкчелеге үзен пальцами. Әйтерсең, ул әле бөтенләй доверяла нең глазам.
  
  
  — О боже, — диде мин. — Турында, Нигы, — диде ул. Һәм без растворялись башка бу друге, әлегә төс түгел исчезли. Без поцеловались, һәм йөзләгән тавыш тәмамлады үзенең карибского.
  
  
  Аның высвободился һәм вопросительно үткәрде кулы буенча ee затка. «Иң делле, миңа иде, кызганыч, сезне күрергә монда түгел, ә бәхетле булырга. Ничек... — мин покачал аягы, — син ничек монда килеп эләкте? Кайчан аны, ниһаять, алмас янә уйларга, аны, дип уйладым, сез сакланган Лондонда.
  
  
  Ул откинулась на матрас һәм закрыла зат куллары белән, искә төшереп, ничек монда килеп эләкте. Кинәт ул књрсђтте миңа.
  
  
  — Әмма әгәр дә сине түгел иде... әйә, сине анда түгел иде... Сине анда түгел иде.
  
  
  Аның маташа аңлый аны. — У Фезерстоуна? Юк, бу иде Роско.
  
  
  «Роско? Юк, эго аны күргәнем юк. Әмма мин уйлап куйдым... мин тотам, соңгы, мин сделала, бу сиңа шалтыратып һәм... һәм син дә килде, аны уйлап куйдым, аның уйладым, чөнки алар сине ритмын. Балалар миңа", - дип әйттеләр иде. Нигы, аны хәтерлим... яки, әйе. Калса, аны хәзер әнкәйләр, бу да шундый бер шок, тик... ул вакытта миңа әйттеләр... син миңа күбрәк бернәрсә поможешь. Син иде ih пленником.
  
  
  Булырга тиеш, бар иде алар үзара нинди дә булса бәйлелек арасында моның белән үзләрен башкалар дан читтә тота һәм йорт Фезерстоуна. Бәлки радио. — Нишлисең, бу алар хаклы иде. Аның диде. — Аңа иде ih пленником. Әмма Лондондагы. Мин алга китте ih бина бар.
  
  
  'Бу аксаковлар? К Чен-ли?
  
  
  — Подожди, — диде мин. Аның тикшерде бүлмәгә бу булу микрофонов яки башка скрытых подслушивающих җайланмаларын. Анда берни дә юк иде. Аның сөйләде әй, бу хәлләр минем белән соңгы көнендә, Лондондагы. Беркем дә тирәбездә белми, ни бар белән Роско. Без гади белә бит бу булырга мөмкин түгел, бик яхшы.
  
  
  'Ә, син?'
  
  
  Аны дип сорады. — Алар кылдык, синең белән? Аның моңа кадәр кулы буенча рыжим ангельским волосам.
  
  
  «Хәтерлисеңме», диде ул. Ул янә коснулась минем затлар катнашты. — Хәтерлисеңме, син предупреждал минем өчен, аны анда да йөрдем. Син болай диде: «Алар накачают сине пентатолом, ә аннары син булмый, аларның икенче исеме Хоука». Сез хаклы иде бер. Мин белмәгән икенче исемендәге Хоука. Ах, Нигы, миңа шулай оят. Ул башыннан еларга керешђ. Түгел бу зур выпуклые күз яшьләре, тулы жалости үзенә, ә бу газаплар тынычлык, больно.
  
  
  — Әй, успокойся, — җайлап диде мин. «Түгел винить үзен хәзер. Хәзер бу штопора ихтыяр яки көч. Тавыш бирү нинди мөнәсәбәт моңа ия булган наркотиклар. Алар килеп алып китәләр марлон волей. Сугышта игл өчен подкожных укол, гомумән, юк геройлары. Син белергә тиеш бу.'
  
  
  Ул кивнула, һәм ползет өскә таба тагын да күбрәк мальвы. — Мин моны беләм, — диде ул. — Әмма бу аз ярдәм итә. Бигрәк тә аны кайчан уйладым турында сөйләде өчен подвергнуть сине куркыныч.
  
  
  Нишлисең, аласың хисе бу гаебен, чөнки бердәнбер, кем подвергал үзләрен куркыныч иде, аны мөстәкыйль. Аның эләккән откровенными бу ловушку Vin һәм моны өр булмаса, синең ярдәм. Һәм мин уйлыйм, әгәр дә без чыннан да анализларга кирәк бу, дип уйлыйм мин гаепле шул, дип сине ритмын. Аны тиеш иде прислушаться к нең мыслям һәм позволить сезгә приблизиться, җитмәсә урыны-ка париж.
  
  
  Ул, диде. Бу булды беренче елмаю өчен озак вакытлар, һәм аның иреннәре һаман көч сынашты анда. — Мин уйлыйм, — диде ул, — син тиеш дип атарга бу язмышы. Аны тиеш иде прислушаться к синең фикеренчә, тик аның чертовская бунтарка. Һәркемгә кагыла миңа да, кечкенә генә девочке яки, һәрхәлдә, ничек янына кечкенә генә девочке, аны исбатларга телим, мин бик файдалы практикада».
  
  
  Аның кагылды ee палочек. — Бик файдалы, — диде мин.
  
  
  Ул генә опустила простыню, накрывавшую сл.
  
  
  «Телисең авыз һәм ел саен, файдалы микән сез аны хәзер?»
  
  
  Аның, чыннан да, отель бу күрергә мөмкин.
  
  
  Бу ишек постучали.
  
  
  Аны ачты, аның, һәм эченә кергән ике ир-егет. Бер мизгелдә аның оныткан, без тоткыннар. Ир-атлар иде одеты бу гади тканевые кием. Ih баш иде обриты. Ih затлар бар иде — мин ненавижу кулланырга бу сүз барганда, эш кагыла халкы Көнчыгыш, — тик ih затлар иде непостижимы. Одина шулар тирәсендә несс зур кувшин белән су. Алар поклонились.
  
  
  Әйттеләр безгә сүзләрен.
  
  
  Кеше белән кувшином аша узды бүлмә һәм налил суга кувшин, яки, һәрхәлдә, нерсе белән шөгыльләнүче выглядела якынча шулай. Башка включил тусклый потолочный светильник, матовую грушу бу матовом стеклянном шаре. Бу да пронзительно, иң делле, тик барыбер заставило безнең моргнуть.
  
  
  Ул ачты шкаф. Анда иде, безнең үз, шведларны — ярар, минем, шведларны һәм нинди дә булса барахло, одолженное Шешә, — әмма ул вытащил ике башка костюмы. Пар соры шелковых пижам. Алар түгел, анда сез ял, ә алар, алар сез одеваете рәсми чаралар.
  
  
  Өчен Тары бар иде, матур, вышитый шелком аозай, традицион хатын-кызлар шведларны.
  
  
  Алар дәвам бу молча. Без тиеш иде умыться, одеться һәм әзер булып торырга аша ярты сәгать буларак, безгә, бармы сигнал. Әзер нәрсә, без белмәгән. Ih пантомимы түгел, дип хәбәр итте безгә бу хакта.
  
  
  Алар монахами, — диде мин, килгәч, алар кабат китте. 'Юкмы?'
  
  
  — Мин... мин белмим. Ул умывалась у кувшина.
  
  
  Аңа кивнул. «Алар бар иде монахами. Күптән түгел генә аны ишеттем ih карибского. Турында "Тао: хакында Дао'Һәм Аны, минем янга килеп, к окну ачты һәм буыннарны. Алар артыннан иде решетка. Ни дәрәҗәдә аның алыр идем күрергә, бина, анда без булган иде бер өлеше "бик иске каменной сырада". Пейзаж вдали кебек Эдемского бакчасы. Иде, акрын гына пышно алмаганда, стрекота сверчков. Зур булмаган процессия бритых ир-атлар барды, бер-бер артлы, склонив баш, югары үләндә.
  
  
  'Әйе.' Аны карадым, телсез кино, һәм кинәт разозлился бу хәлне. «Алар монахлар. даосские монахлар. Ә бу монастыре. Син хаклы. Дао һәм КАН ничектер рәвешле бәйле. Хәер, ходай эго кебек белә. Ничек мөмкин, дип монастыри әле алалар существовать бу почмагында дөнья. Аны кабат закрыл жалюзи. — Уен Гран-При, — диде мин. «Удар яки удвоение киләсе раундында». Аны отошел нче тәрәзә. — Җаным, — диде ул, подойдя миңа сзади белән губкой һәм сабын. — Иң мөһиме — ул башыннан гладить минем аркада йөзү буенча йомшак губкой, — ...кайда без безнең иде, син вытащишь безне шушы урыннан.
  
  
  Аның намек иде, шулай ук ачыктан-ачык, ничек һәм минем раздражительность. Тик бу-үз эшен эшләде. Һәрхәлдә, бу заставило мине рассмеяться. Аның схватил губку һәм поцеловал ee.
  
  
  «Әгәр син барыбер собираешься мине намылить, эшлә, бу бераз артыграк, бераз правее». Ул издал тихий горловой тавыш белән. "Џм?", - һәм откинула башын артка. «Боже мой, — диде ул, — бу көннәрдә... яки сәгатьләре, яки елларда... бу ужасное дару, аны миңа бирмәделәр. Турында, Нигы. Бу актуальләштерде дөнья шундый ужасным. Барысы да шундый кошмаром. Күрсәтелгәннәрдән тыш очрак миңа приснилось, син держишь мине. Аннары аны елап та ќибђрде, һәм барысы да, - дип калды миннән, сказало: "Держись, бу-Нигы." Һәм минем уйлавымча, нәкъ менә шуңа күрә аны ышанычсыз. Һәм... хәзер без сидим монда, сражаясь безнең үзебезнең кечкенә ссорах, әйтерсең, бу бары түгел иде. случаться.' Ул књрсђтте миңа: «Мин, чыннан да, яратам сине, син беләсең ул?»
  
  
  Кинәт минем леп воспоминание. Тара, зеленоглазая һәм рыдающая минем кулларда. Миңа приснился шул ук төш, — диде һәм мин. «Мөгаен, шул ук иң препарат. Аның начинаю задаваться мәсьәлә, нигә алар китерде безне монда. Чөнки алар тели без. Чөнки мин начинаю уйларга, чөнки алар тели без идек бергә. Гына түгел, аны, яки син. Әмма без бергә.
  
  
  Ул покачала аягы һәм нахмурилась. 'Мин аңламыйм.'
  
  
  Аңа дип елмайды. 'Аллага Шөкер. Чөнки мин дә аңламыйм. Әлегә бу. Шуңа да карамастан, аны сизәм, - дип, без тиздән белергә. Шул ук вакытта, иң элек, без нәрсә башлыйбыз борчылу, әйдәгез, побеспокоимся бу хакта клонах. Без инде нинди дип беләбез бу хакта өлкәннәр клонах, әмма бу клоны процессында булдыру, выводок, анда сез сөйләштеләр, без тиеш уничтожить эго.
  
  
  Ул завернулась бу аодай. Ул бледно-яшел төстә белән желтыми чәчәкләр белән һәм ниспадал бу полпути аның сочным бедрам поверх атласных брюк. — Ах, — диде ул. «Килгәндә, бу өлкәннәр атс, аны ишеткәнем бар нче Алисы».
  
  
  Ул сөйләде миңа тарихын Алисы, расчесывая әй чәч. Бар иде бераз яхшырак аны, өметләнгәнен. Ул вакытта Америкада гына иде бер филиалы, һәм, әгәр дә елмайса, ул инде китте царство шәүлә. Мертвый.
  
  
  Лондонда ih иде, өч, әмма бу кыска вакытка, әгәр аның добьюсь үзенең. Бераз уңышлар һәм берничә атна яшәү һәм мин алмыйм ih туктатырга. Иде, хәтта шанс, дип, моның өчен җавап бирә AX Лондонда. Хәтта шундый ржавый БАЛТА (АХ) кайвакыт яхшы эшли. Шуңа күрә хәзер эш килгән кадәр Тары һәм мине. Әгәр без алдылар уничтожить бу оя, барлык сикерү, урыннан урынга тәмамланды иде.
  
  
  Аның көрәшкән белән вырезом шелковой пижамы. Туры килде завязывать на плече.
  
  
  «Ничек күренә шундый выводок атс?»
  
  
  Ул вздохнула. — Мондый, нинди, алар бар — ничек, кеше эмбрионы. Ихтимал, алар ху контролируемой арасында — бәлки, бу инкубаторда, — яки анда берәр лабораториядә».
  
  
  — Ничек балалары пробирки?
  
  
  Ул мрачно кивнула. «Мин уйладым, чөнки минем иде, иң җиңел эш бу задании. Миңа даими рәвештә туры килә заставлять үзләрен истә тотарга әлеге диярлек балалар — булачак убийцы».
  
  
  Аның швырнул үз чертову расстегивающуюся пижаму, идәнгә һәм ул арада өчен үз киемнәре. Аны, посмотрел үз синюю күлмәк. Аны йөртеп, аны шулай озак, нәрсә ул наделась диярлек башка посторонней ярдәм. Боже мой, аңа түгел бит җыенган бу державин балы. Әйе, өстәвенә, уен иде инде артык продвинута өчен кинәт наделать кыенлык та белән көнчыгыш этикетом.
  
  
  «Ничек котылырга аңа?» .
  
  
  «Минем сумкага иде кечкенә лазер. Ярар, подожди. Бәлки, ул әле минем дә бар. Ул янына шкафу һәм порылась шул сумкага. — Юк, күбрәк юк", — диде ул. «Минемчә, безгә кирәк нәрсә импровизировать. Мөмкин нәрсә белән химией. Барысы да алабыз дип табарга, бу лабораториясе.
  
  
  Ниһаять, ул расчесала чәч соңгы расческой. Минем рыжая гейша. Аның надел оекбашлар. «Ә сез буш вакытыгызны ничек үткәрәсез, бу сезнең эш. Минемчә, аңа бары булырмын белән шөгыльләнергә, үз эшләре.
  
  
  Ул нахмурилась. — Мин генә уйлап куйдым... алар забрали синдә корал, шулай түгелме? Шулай итеп, сез ничек уйлыйсыз...
  
  
  Ул закусила губу.
  
  
  Аның натянул-ыштан. Турында минем трусах, алар белән минем дә төшерделәр. Турында иске добром Пьере, һаман матур, спрятанном урталыкта.
  
  
  — Ярар, нишлисең, — диде ул һәм шуны бөтенләй каршы үз натуры, — ничек сез моны эшләрсез, сезнең эш. Минемчә, аңа бары булырмын белән шөгыльләнергә, үз эшләре.
  
  
  Аның күтәрде бер бровь түгел, дип җавап бирде.
  
  
  
  
  Республика башлыгы 22
  
  
  
  
  Нишлисең, мистер Картер, ниһаять, очраштык. Бу иде Лао Цзэн, прапрадедушка бөтен компаниясе. Белән прапрадедовской бородавкой уртасында лба. Ул бүген инвалид коляскасына. Бу, киресенчә, күп объясняло. Ни өчен ул үзе юкка чыга кырдан брани. Омтылыш возвысить үзен кадәр югары филиаллары. Дистәләгән тапкыр көнендә карарга булса, хема ул кайчан да булса иде, тагын эштә, тагын компаниядә. Ул вналил виски тәкъдим итте безгә дә.
  
  
  Тара диде юк. Аны алды станан.
  
  
  Ул күтәрде үзенең бер стакан. «Өчен " Ника Картера, — диде ул, — һәм барлык кечкенә булачак Картеров».
  
  
  Аның полез минутына өчен сигаретой. Алар исчезли. Лао Цзэн бирде миңа бер генә буенча зур лакированной тартмасы. Янында тәмәке иде алтын мундштук. Књрђсећ, ул конфисковал минем.
  
  
  Без булдык, эго бүлмәдә. Яки эго кабинетында. Бу зур киңлек. Бу булыр иде, зур, ә тәрәзә ябылган иде, һәм атмосфера иде бераз затхлой. Биредә дә хәл иде, ул берничә скудной. Озын тиковый урындык, түгәрәк ак диван. Бер бердәнбер урындык. Бердәнбер бизәге иде бик пестрая ткань һәм корал коллекциясе дивар янында артта калды аның. Булырга тиеш, йөзләгән берәмлек корал. Түгел, бигрәк тә сирәк яки бигрәк тә иске, әмма алар висели анда стоны, ә үзе бу дивары ябылган зур листом небьющегося пыяла. Моннан тыш, пистолет иде һәм башка корал: берничә ножей һәм ручных гранат, шулай ук нинди дә булса ненужные әйберләр неоспоримой летальности. Һәр аерым өлеше иде освещена зур булмаган прожектором, ә аның астында иде зур булмаган күренеш.
  
  
  Аны, күрәм, сез восхищаетесь минем коллекциясе, — диде ул. «Подойди һәм гыйбрәт янында». Аның басты белән диван, һәм ул повернул үз инвалидлар өчен кресло өчен последовать өчен минем. Астында вывешенным пистолетом АКШ армиясе иде табличка « дип язылган Бристоль , Кеннет, Тэджон, 1952 ел». Янәшәдә висел стилет белән перламутровой ручкой. «Хэмпл, Стюарт, Париж, 1954 ел». Аны, посмотрел бу проклятый стилет һәм со свистом выдохнул. Ул барыбер, дип күрергә меч белән Бонапартом һәм Наполеоном астында аларга яки колесницу белән Харом һәм Беном астында аның. Стью Хэмпл иде берсе тирәсендә алар бродяг исемнәре инде тудыралар мифлар. Ул иң яхшы буенча барлык, дип кайчан булса иде AX, N1. Белән Париж 1954 ел. Кайчан кемдер отобрал аның бу стилет белән перламутровой ручкой. Белән бергә эго тормышы.
  
  
  'Син?' Аны повернулся к Лао Цзэн.
  
  
  — Мин белә идем, дип, син тотасың оештырылуына соклануын белдерде, — диде ул. 'Әйе. Аны шәхсән захватил барысы да бу корал стонами.
  
  
  Ул күрсәтте ук берсе мине. — Әмма, минемчә, бу бар, нинди-нәрсә алыр иде кызыксындыра сезне күбрәк. Мин карлыгач күрсәтелгән юнәлештә. Миңа кирәк түгел иде, укырга вывеску күрү өчен, ул дип өстәде аңа Вильгельмину. Һәм минем стилет. Башка перламутровой ручки, әмма шуңа да карамастан, минем Хьюго.
  
  
  «Кирђк була калса ђзер торсын, әгәр сез уйлыйсыз, бу аласыз алырга эго кире», — диде ул. «Бу небьющееся пыяла, ул наэлектризовано һәм ныклы заперто».
  
  
  Ул ухмыльнулся. — Тик утыр һәм допей үз эчемлек. Eda булачак бирелергә кичекмәстән, безгә тагын бар нәрсә турында сөйләшергә».
  
  
  Ул ышана, үз куркынычсызлыгын. Ул булырга мөмкин иде бу инвалидном кресле, әмма ул шулай ук иде өчен руль идарәсе. Һәм бу яхшы иде. Бар нәрсә шул булыр өчен контролендә, дип мәҗбүр итә, кешеләрне югалтмаска контроле өстендә үз сүзләре. Бу дөрес түгел, ләкин бу дөрес. Юллый аласыз пистолетын егетне аның шул башын спросить эго турында эго вакыйганы да сез алачаксыз, моны бер-ике сомкнутых губернасында. Әмма егет, ул җибәрәчәк пистолетын бу марлон башын, һичшиксез, выплюнет үз кишки. Әгәр дә сез нәрсә дә булса аңлыйсызмы бу, зинһар, бирегез миңа белергә.
  
  
  Аның откинулся бу спинку диван. -- Таң калдыра... -- диде мин. — Образно дим.
  
  
  Ул сосредоточил үз карашы тарада сатып ала. — Сез-галим, — диде ул. — Сез специализируетесь бу микробиология. Һичшиксез, сез инде беләсез, барлык турында безнең клонах.
  
  
  Тара књрсђтте миңа. Аның жестом тәкъдим итте әй дәвам итәргә.
  
  
  — Әйе, — диде ул. «Мин ошеломлена сезнең алдынгы технологияләр».
  
  
  Киресенчә, бу эму ошады. "Бу шактый... фантастически, шулай түгелме?"
  
  
  — Ничек инде син бу башлады?
  
  
  Ул елмаеп куйды. «Егерме ике ел элек. Ярар, иң делле моңа кадәр... Тик ул вакытта без башладылар минем гаилә. доктор Куой... — он повернулся ко миңа, — дип уйлыйм, сез инде очраштык моның белән... ярар, бу минем әти башлады. Ул бик белән кызыксынды генетикой һәм алган ирешү нче хөкүмәте бирү эму кечкенә лабораторияләр. Шарты белән, әлбәттә, вакытлар узу белән ул удвоит ставка кайбер тирәсендә иң яхшы умов коммунистического дөнья. Ул эшли башлады өстендә Нгуен мәдәни хезмәттәшлеккә юл куйды...»
  
  
  — Ул физик? Тара выглядела удивленной.
  
  
  Лао Цзэн кивнул. 'Әйе. Тик бездә Сегуна иде берничә генетик аномалияләр. Тара кебек, инде белсђм бу. — Нәкъ менә бу-аның һәм отель әйтә. Синдром Брэкдона, шулай түгелме? Эго симптомнар барлыкка килә шул вакытта гына 30 ел».
  
  
  Нәкъ шулай. Тик сез ничек аңлыйсыз, эмбрионы алмый кичерергә озноб вакытында инкубации бу пробирках. Берничә төркемгә атс Сегуна һәлак булган кадәр өченче ай. Башта Куой кулга эго методы неверными. Хөкүмәт думало шулай ук. Алар баш тарткан, үз ярдәм итү. Аннан соң, берничә ел узгач, безнең иң Сегуна башлады проявляться аномалии».
  
  
  «Ул чакта КАН карар хупларга безнең өчен тагын бер шанс?»
  
  
  Ул повернулся ко миңа. 'Әйе. Тик бу юлы КАН приведена эму һәм физик яктан да, генетик юл белђн тапшырыла совершенного»донор.
  
  
  "Шуңа күрә бу иде сез."
  
  
  Булсын иде минем. Моннан тыш, минем... — ул замялся өлешенә секунд, — минем физик камиллек, минем иде берничә, әйтик мәсәлән, «талантлар», алар КАННЫ страстно отель мәңгеләштерү.
  
  
  — Талант хладнокровно убивать", — диде мин.
  
  
  Ул тыйнак кына покраснел. 'Әйе. Әмма сез, мистер Картер, тагын бер талантлы убийца. Ул ясаган паузу. — Гәрчә, әгәр сиңа ошый бу ишетергә, твоя кан барлык тагын берничә градуска теплее. Кем аны шундый, бала күңеленә тәэсир итү өчен сезнең эго». Хәзер ул улыбался миңа, ул шул ук кошачьей елмаеп, аны, аның авазлары, у Чен-ли на фоторәсемнәр, сделанной икенче көнне, аннан убийствах сенатор Сэйбрука. Көлү Хун Турында да ирешкәч үтерергә герцога һәм герцогиню. Хәзер түгел иде вакытта итеп аңлатырга эму арасындагы аерманы убийцей-психопатом һәм кеше иде, ул үтерә генә максатларында үзеңне. Борын-борын заманда аның инде җентекләп исследовал үзен. Борын-борын заманда аның лежал башка җыелмалары, задаваясь мәсьәлә, алай түгел микән аңа плох, ничек алар, кешеләр, алар аны уничтожил. Әгәр аны тиеш түгел ташлап, боларның барысы да һәм удалиться бу загородный дом. Юк. Арасында минем һәм Лао Цзеном иде бик зур аерма. Аның вернул темага шунда, кая отель.
  
  
  — Һәм бу твои клоны үсеп?
  
  
  Әйе. Ca башыннан икенче шанс. Бөтен бер төркем исән кала. доктор Куой өстендә эшли өченче төркеме, кайчан аның складывать доллар чыдамады. Сез бит аңлыйсыз, дип алмаштырырга эго иде некем. Бөтен эго операциясе иде яшерен. Эму баш тартмаган гына, улым. Ул улы аннары маташа чыгарырга өченче төркемгә, әмма акчасы җитмәгән белемнәр. Без кунакханәләр өчен хөкүмәте булганы, без нәрсә белән шөгыльләнәбез, шуңа күрә без ввезли бу кушма штатларына контрабандой. Анда ул алган бик матур генетическое мәгариф. Безнең докторы Куой — кеше Гарварда. Бу факт, киресенчә, ошаган иде эму.
  
  
  Тара диде: «Ә аннары моны ул булдыра алмас сарыф юлыннан әтисе».
  
  
  Лао Цзэн казался бәхетле, дип җавап бирә алмас «әйе». Ул үзе отель бик булу күбрәк малай, бигрәк тә соңыннан бәхетсезлек очрагының. Һәм тавышы эго хыял тормышка ашты. Бу вакытта докторы Куой вынашивал утыз биш яңа атс. Утыз биш яңа Лао Цзэнов. Барысы да лель мәгариф. Рәхмәт провидению.
  
  
  Бу мгновение аңа хакта уйлана, күпме ih иде первоначальной төркемендә.
  
  
  Барышы минем мыслей прервал кыска кыңгырау.
  
  
  — Ах, вакыт бар", — диде ул. Двойные көне ачты пар монахов, похожих берсен бүгенге берсен — клоны? Юк, мәгънәсез эш - һәм безгә, алып барабыз буенча каменному коридору ашханәгә.
  
  
  Бу бәйрәм булды, алар белән без очрашкан. Нишлисең, уздырган, әгәр сезгә ошый мозги обезьяны, козий хвост һәм сырой кальмар. Тара түгел, берьюлы сообразила рәвештә алдында туган, һәм набросилась белән аппетитом трехдневного воздержания от бик күп «ах» һәм «мммм». Иң делле мозги маймыл тәмле. Бу дип, мин дип, үзенә-үзе һәм бу миңа кирәк, бар, саклап калу өчен, көч. Әмма аны та, молча дип өметләнергә за углом бар кибет сэндвичей, һәм ул задавался мәсьәлә түгел наврежу микән мин аны үзем дә, выскочив өчен гамбургером. Аның гади дип уйлыйм: ни крестьянин белми, моннан тыш ул да бар.
  
  
  Edu подавали молчаливые монахлар. Аннары төп ризык Лао Цзэн бирде аларга биреме непонятном телендә. Супер финал. Столетние йомырка.
  
  
  Сөйләшү өстәл артында бик күңелле. Булса, ул, чыннан да, отель әйтә иде соңрак. Шул ук вакытта ул весел һәм ачылды. Бервакыт ул баш тартты роле невозмутимого, приветливого хуҗасы. Одина тирәсендә монахов бу мгновение калдырды ишек кухню ачык, һәм Лао Цзэн взорвался, натянув куртку якыннан өчен защититься нче смертельного сквозняка. Монах тиз побежал һәм ишекне, һәм Лао Цзэн дурт самообладание. Аның воспользовался эго новообретенным расположением һәм дип сорады эго турында арасындагы мөнәсәбәтләрдә КАННЫ һәм Дао һәм ничек эшләнүе турында бу монастыре пережил коммунистическую чистку.
  
  
  Ул хлопнул ханын кунак йортына урнаштыр, һәм молчаливые официанты башлады убирать бу лотки. — Бернәрсә дә зыян итмәс сезгә бу әйтә, — диде ул. «Сез берни дә аласыз ясарга әлеге мәгълүмат. Единственные мөнәсәбәтләр, алар арасында безнең бар, — мөнәсәбәтләр үзара файда». Аннан соң барлыкка килгән монах белән чайником чәй. Ул налил эчәргә алып керер иде Шешә һәм бер миңа. Ул минем янга килеп, к Лао Цзэну, тик тегесе отмахнулся, аның да дәвам итеп сөйләргә. «Монастыре бирә безгә ике мөһим әйберләр. Беренче чиратта, лаборатория өчен безнең экспериментлардан. Гына түгел, генетик экспериментлардан да экспериментлардан булуы белән сез называете наркотиклар изменяющими аңы». Ул откинулся элек потер подлокотники инвалидного кресло.
  
  
  — Минемчә, сез булды уңаеннан авыз кайбер тирәсендә алар?
  
  
  «Рөхсәт итегез уверить сезне, Картер, без шактый ерак шактый алга киттек, бу. H-20 — бердәнбер галлюциноген башка побочных нәтиҗәлелегенә». Куой диде шул ук хәл, ләкин тыңларга, яхшы яңалыклар нчы башыннан икенче тапкыр зыян итмәс.
  
  
  — Ә икенчедән?
  
  
  Икенчедән, карагыз үзегез. Гади подойдите к окну.
  
  
  Аны минем янга килеп, к окну.
  
  
  Һәм күрдем кырында чәчәк. Ул тянулось к горизонту барлык яклар. Бу басуда маков. Опиумные маки. Бу мгновение аның попытался кемгә-эго рыночную бәясе, тик аңа бик җиңел түгел, беләм, дип бара, аннары триллион. Аны та карарга тәрәзә.
  
  
  "Яхшы төс, шулай түгелме?"
  
  
  Миңа кирәк түгел иде күрергә эго зат, аңлау, дип nen барлыкка килде тонкая ухмылка.
  
  
  — Димәк, сез — китерүче, — диде минем өчен бу клики бу Нассау һәм Җәмгыять өчен Фезерстоуна.
  
  
  Ул сдавленно рассмеялся. - 'Күрсәткечләрне тикшереп тору башкалар. Сөйләүче күп, бик күп башкалар. Дип саныйбыз опиум — безнең иң яхшы активы булдыру өчен глобаль оештыру. Ә тагын опиум иде безнең төп корал узган сугышында.
  
  
  «Ә бу монахлар, — дип сорады, аны да риза сезнең белән сәясәт?»
  
  
  «Бу монахлар, — диде ул, — бернәрсә дә смыслят сәясәт. Алар белми хәтта моннан тыш, без эшлибез шушы наркотиклар. Безгә моннан тыш, ниләр лабораториясе. Барысы да, чөнки алар белә, бу нәрсә килгәч, дәүләт переписан башка гыйбадәтханәләр һәм монастыри, КАН югалтмаган ih алар өчен ih тагын нетронутыми. Алар бик рәхмәтле. Алар сораулар бирә. Әгәр алар дөреслекне белсеннәр, булса да булыр идек бик расстроены. Әмма хђлнећ булу ихтималы аз, чљнки алар бу таныйлар.
  
  
  Аны, посмотрел ике монахов көне. Алар опустили күзләре.
  
  
  «Алар түгел, диләр по-английски», — диде Лао Цзэн. Шуңа күрә, әгәр сез уйлыйсыз сөйләү, аларга караганда без иң делле белән шөгыльләнәбез, куркам, сезгә бик авырга туры киләчәк. Әгәр гына, — ул заржал, — сез освоите шактый катлаулы һәм малопонятный сузойский диалекте.
  
  
  Аның iso барлык көч тырыштым түгел, карарга Тару.
  
  
  — Ләкин, — диде ул. 'Утыр. Синең чәй остывает. Һәм безгә әле бар нәрсә турында сөйләшергә.
  
  
  Аны, әйләнеп столу. Аны, посмотрел на Тару. Ул выглядела слабее караганда, аны уйлады. Әлеге берничә сәгатьтән хәзер сказались анда. У нах иде авыр веки. Аны, ул арада к чашке. Аның күзләре кинәт сверкнули миңа. Яшел утлары. Әмма бу инде: Тукта! Аны кабат посмотрел на нах. Чәй булдым белән наркотиком, һәм ул обнаружила бу артык соң. Аның күтәрде эчәргә алып керер иде кылды төре, дип делаю глоток. — Нәрсә турында әле син отель сөйләшергә? — дип сорады аның Лао Цзена.
  
  
  — Балаларыгыз, — диде ул. — Сезнең һәм мисс Беннет.
  
  
  "Безнең нәрсә?"
  
  
  — Балалар, — кабатларга ул. — Ә, бәлки, яхшырак булыр, әгәр докторы Куой барлык объяснит. Ул оттолкнулся нче урындык һәм подкатился к маленькому переговорному оештыру. Ул нажал төймәгә һәм шталь көтәргә. Әлегә ул проделывал бу торырга миңа спиной, аның перелил чәй кире чәйнек. — "Хәзер", — генә диде ул речевое җайланма. Аннан соң ул янә назар артында. Аны, посмотрел на Тару. Ул иде бераз ошеломлена, әмма барысы да тагын сидела откровенными. Куой килде һәм аңлатты.
  
  
  Бу чыннан да бик гади.
  
  
  Ул китте, безгә уятырга. Алар выведут, үзебез өчен бераз китә агентлар N3. Тик бу юлы әлеге агентлары N3 эшләячәк КАН. Тара бирде иде аларга берничә менә дигән белгечләр өлкәләрдә генетика. Клоны Тары, алар эшен дәвам буенча вакциналаштыру кешеләр. Беренче фәнни фикерләү иде инде заложенная бу генах, һәм КАН кала иде гына тәэмин итәргә кирәкле практик укыту.
  
  
  Тик алар кунакханә ясарга да тагын бер адым алга.
  
  
  «Булыр, — дип уйлаган алар, — әгәр дә безнең белән Тарой булачак бала. Яки күбрәк бала. Статистик бар иде, дүрт карата бер генә, без җитештерергә агенты, ул превзойдет барлык башка агентлар. Искиткеч убийца белән фәнни күзлектән. Иң яхшы ике бөтен галәмне тәрбия итүче. Һәм аннан соң файдаланып, бу, ничек оригинал, алар ала, кирәкле саны дубликатов юлы прививкалар ясала. Нинди хәл итү өчен КАНН. Доктор Куой иде, мактап туялмый. Белән пятьюдесятью яки сотней мондый суперклонов КАН булыр иде захватить хакимият өстендә дөньясы.
  
  
  Тара башлады егылырга алга. Ул выглядела бераз вялой. Ул оперлась подбородком өчен кулын һәм, киресенчә, авырлык белән удерживала аның урынында. Аны шулай ук булырга тиеш иде, чәй эчәргә, шуңа күрә аны башлады подражать аның симптомам.
  
  
  Лао Цзэн повернулся к Куой. — Минемчә, хәзер алар тиздән уснут, — прошептал ул. — Сез кайчан үткәрергә җыенасыз беренче операция?
  
  
  — К восходу кояш, — диде ул. — Әгәр дә алар әле булачак, йокларга. Ә әлегә, минем өчен вакыт кирәк әзерләнергә, лабораториядә. Операция бик азга гына. Һәр клетка тән җавап бирә, барлык геннар өчен кирәкле булдыру төгәл копиясе. Аны бары тик beru тонкую полоску миңнегәрәй белән ih предплечий. Кайчан алар кайтачак үзләренең камералары, аның ih осмотрю.
  
  
  Тара инде спал, положив башын өчен урындык. Аның нидер промямлил һәм дә опустил башын.
  
  
  Лао Цзэн хлопнул ханын кунак йортына урнаштыр.
  
  
  Барлыкка килгән берничә монахов. Аны иде, артык тяжел өчен мине иде хисе бер монах, һәм мине несли ике. Алар везли моннан пурпурную безне кире безнең пропахшую жасмином тюремную камера урнаштыралар.
  
  
  
  
  Район башлыгы 23
  
  
  
  
  Звякнули ачкычлары бу цепочке, һәм ишек ачылды. Безнең урнаштырдылар ике төрле циновках, һәм монахам китәргә рөхсәт иттеләр. Тирәсендә, үз почмагына аны карадым белән ябык күзлегеннән ничек Куой склонился өстендә Тарой. Кечкенә ут өчен цепочке өчен хуҗаларга эго була замерцал. Ул горстью своею һәм шуннан соң кан басымы ќайга салына, аннан соң безличным пальцем похлопал аны күкрәгенә. Аннары ул досталь тирәсендә кармана стетоскоп. Булырга тиеш, ул бик чувствительным. Наушники иде гадәттәгедән озынрак һәм глубже вонзались бу уши. Ул казался канәгать. Аннары ул килде миңа.
  
  
  Хәзер ул торды мәңгегә минем һәм тыныч кына ругался. Монахлар түгел төшерделәр белән мине куртку, һәм эму понадобилась голая кешедә өчен үлчәтергә минем, кан басымы ќайга салына. Без үтте бөтен фарс. Аның притворился мертвым йөк. Эму кыен төшерергә белән мине куртку. Ул надел повязку минем кулын башлады качать. Миңа кызык булды, әйтер микән эму минем, кан басымы ќайга салына, чыннан да, бармы аның йоклыйм, түгел притворяюсь ли мин.
  
  
  Аның догадался, бу алай түгел.
  
  
  Ул похлопал мине буенча күкрәгенә, аннан соң янә вытащил стетоскоп. Аны көттем, әлегә салкын металлическая нәрсә өчен прослушивания прижмется к минем күкрәк. Ул чакта аны схватил эго өчен башын бик нык потянул.
  
  
  Авырту булырга тиеш иде сәләтле. Ул запрокинул башын, һәм күз яшьләре навернулись аның күзләре. Ул застонал. Аның схватил эго өчен галстукны һәм янә потянул, яртылаш задушив аның. Без переворачивались, әлегә аны түгел, аңа өстән, һәм аның нанес эму удар буенча челюсти, ә аннары удар буенча эго муенында булачак озак тотарга эго башка аң.
  
  
  Бу мгновение аның уйладым турында сөйләде, үтерергә эго. Аны иде гади задушить аның. Әмма бу тоелды миңа глупым барышы. Аның выиграю раунд, әмма проиграю матч. Эго үлем означала иде безнең смертный чыгарды. Кайчан өмет итәргә аша безне атс испарятся, Лао Цзэн кичекмәстән послал иде расстрельную командасына. Әллә безне генә атып њтерђ, әллә прикончили нең успокаивающим шприцем. Һәрхәлдә, ул чакта алар прикончат безне. Шул ук вакытта, гаилә атс дәвам итә иде существовать шуның белән бергә, тридцатью биш абыйлары торган тиеш иде вылупиться. Юк, яхшырак калдырырга у Лао Цзена хыялын күпмедер. Һәрхәлдә, күпмедер.
  
  
  Миңа кирәк иде эшләргә белән бессознательным телом Куоя. Аны төшергән брелок белән эго була. Бу булды бер коллекция хуҗаларга. Булырга тиеш, ким егерме. Одина шулар тирәсендә булырга тиеш ключом к эго-лабораториясе. Һәм бу лабораториясен аның өметләнгәнен эләгә.
  
  
  Аннары аны позаботился турында эго ак халате. Белән шактый ара бу бирергә тиеш, миңа некоторую маскировку. Сзади да. Һәрхәлдә, бу монахлар барысы да вакыт опускали күзләре.
  
  
  Без урыннарын алмашкан ролями. Бу юлы ул мертвым йөк, һәм миңа кыен раздеть эго. Аның повесил брелок бу талия һәм надел эго ак пәлтәсенекен. Аны иде якынча сигез дюймов югарырак докторы Куоя, тик мине бу аз заботило. Аны наклонился, повернул эго неподвижное гәүдәсен k стон һәм накрыл эго хлопчатобумажным одеялом. Әгәр алар следили, тәртип булса, тапкан булыр иде спящих тәртиптә. Бары булмаса-белмәү буенча тикшерделәр артык игътибар белән.
  
  
  Аны аңладым, - дип бик полагался үз удачу һәм башка күрә карау.
  
  
  Аны ташладым соңгы караш тыныч спящую Тару һәм коридорга чыкты.
  
  
  Кая барырга?
  
  
  Хђлнећ булу ихтималы аз, дип лаборатория моңа кадәр бу бинада. Бәлки, ул залда бер тирәсендә, хуҗалык корылмаларның артык яки ким ерак киләчәк турын да сөйләсәк урында. Шулай итеп, башта миңа кирәк иде табарга чыгу.
  
  
  Бу просторном каменном фанзия иде, салкын һәм караңгы. Бары зажженные шәм, расставленные аша тигез промежутки бу диварлар. Бар иде көн белән йозаклары. Кельи монахов, алар хәзер пустовали? Яки мәшгуль татарларга төрмә камералары?
  
  
  Мин сулга китте һәм юнәлә буенча коридору ике ахырына. Ул чыкмаган, к тышкы көне. Ишекне дә ябылган. Хәер, чылбыры өчен хуҗаларга Куоя үземнең була, аны тоймадым, дип обладаю ключами нче бер корольлегенең.
  
  
  Төн иде ясной һәм тыныч. Йолдыз иде инде күренә, гәрчә күк әле бөтенләй потемнело. Иде яртысы гына тугызынчы яки ун сәгать, тик энеләре-даосы инде входили бер молчаливой шеренгой бу зур бина, анда, бәлки ягында ih тулай торак.
  
  
  Бу инде, бу мөмкин түгел лабораториясе.
  
  
  Барлыгы биш корпустан.
  
  
  Барлык биналар комплексы төзелгән тирәсендәге авыр соры таш толщиной бер фут. Њпкђм акча, алар яңартуны кулдан ясалган. Чын күңелдән, ничек Бөек Кытай дивары. Тик соңыннан праправнуками теге төзүчеләр. Моның постройкам нибары алты йөз ел. Тик. Башта бу иде ныгытма. Яки, бәлки, бу һәрвакыт монастыре.
  
  
  Покои Лао Цзена, шулай ук безнең «кунак өе " кельи» булып чыкты үзендә маленьком буенча биш бина. Сзади, растянувшись барлык яклар, вдали иде кырлар маков. Бераз левее гаять зур ике катлы прямоугольнике ягында спальные урыны монахов. Киресенчә, моның иде похожее на амбар корылма, ул булып чыкты храмом. Димәк, калган ике корпусы.
  
  
  Сыйфатында булган лабораториясе аны сайладым иң ерак флигель. Бәлки, двойные решетки бу тәрәзә һәм клублары дыма тирәсендә торбалар ясадык бу вероятным минем өчен. Аңа пытаюсь дип әйтә иде ул, хәтта мондый глупый сайлау.
  
  
  Аның җитте бу бик гади. Аны шулай ук җиңел үтте mimmo ике монахов белән китаплар, алар охраняли ишек. Киң коридор иде, шул ук кичне ул аны калдырды. Влажный һәм буш. Алар шул ук шәм. Рискнув, аны сайладым бер бүлмә һәм мгновение тоткарлана янәшә, күңелебезнең, дип эчендә юк тавыш.
  
  
  Аны татып карады йозак. Ишек ачылды.
  
  
  Бу бик монастырская келья. Караватка җитештерүче яклады үзе түгел, чөнки башкача ничек почмагына бүлмәләре, покрытый циновкой.
  
  
  Анда иде, раковина, мендәре, берничә китап һәм зур булмаган лампочка өчен укулары. Аның включил лампу һәм посмотрел на китаплар. Бу булды ике томын марксистской изге китап: «Коммунистический нәшрият: татарстан» һәм «Капитал», шулай ук берничә брошюра. Аның пролистал ih. Бер шулар тирәсендә « дип аталды Ничек захватить слаборазвитую илне?» башка« Кебек миңа подорвать сверхразвитую илне?» Һәм бу үз эченә барлык тыш, Исландия.
  
  
  Монда чыннан да яшәгән монах. Ләкин даосский монах. Коммунистический монах. Бер караганда, сие жестоких, преданных, коммунистик аскетов. Кызык, күпме тирәсендә бу бүлмә иде мәшгуль шулай итеп. Тик мин юкка терял вакытта. Аның чыкты камералар аша китте һәм алга таба да, mimmo башка, төгәл, шундый ук агач ишекләр. Белми идем, ничек мин аны белђм, ничек булыр, чиста дөрес ишек. Мин, дип уйламаган да булыр неоновая световая коробочка белән мигающими, аның өстендә хәрефләр белән ЛАБОРАТОРИЯСЕ. Ләкин, нишләптер, мин көтмәгән идем, - дип ишекне булачак, башка, һәм, бәлки, бераз артык заманча.
  
  
  Кайдадыр өчен минем спиной ишекне ябып куйганнар. Йомшак shaggy җиттек миңа. Бу булды бер ир-ат. Склонив башын, аны та, барырга, прикрывая подбородок бер кулы белән: Куои, размышляющий өстендә остроконечной генетик проблема.
  
  
  Ир-ат үтте mimmo мине түгел, взглянув миңа, һәм юкка чыккан өчен поворотом алга таба коридору.
  
  
  Хәзер миңа кирәк иде", - тиз арада карар кабул итәргә. Аны алыр иде калырга, анда иде хәзер, һәм шуның белән навлечь өстенә шикләнүләр. Аны алыр иде чыгарга наружу, дип булырга мөмкин иде безопаснее, әмма бик отышлы.
  
  
  Ул шулай ук икеләтә шанс, дип, мин дә анда булса, дип теләгән идем. Әмма әгәр дә аңа поддался моның мыслям, аңа булыр иде бухгалтер булып Нью-Джерси түгел, ә секретным агентом Ханойда.
  
  
  Аның сүзен дәвам итте хәрәкәт булып чыкты өчен поворотом. Һәм илле мең присяжныйлар бухгалтер буенча, Нью-Джерси усмехнулись, кайчан свинцовая труба кискен опустилась аска таба, аз гына да задев минем башын, һәм, белән грохотом ударившись турында диварны артта калды мине.
  
  
  Прижавшись к стонать, ул көттем, минем белән концом трубки наготове бүген кулымда. Мизгелдә труба ударилась турында диварны, схватил аның эго өчен запястье һәм повернул, әмма бу труба түгел иде, бердәнбер, сделанной буенча кургаш. Эго хакимият иде непоколебимой. Әле держа трубку, ул ясаган тагын бер выпад, бу юлы прицелившись минем югары. Әмма хәзер аңа нык схватил эго өчен запястье һәм бәрде аның эго коленом...
  
  
  Бу иде филиалы. Аның да недооценивал аның. Бер кунакларга уңышлы удара җитмәде иде, хәтта булсын выбить крахмал šсти буенча эго воротника.
  
  
  Аңа иде раубичи бу. Шул минем икенче ударе ул нырнул миңа аяклары, һәм ул егылып җиргә. Ул sel ат өстендә идем, миңа башлады бить минем. Аның перевернулся, әмма ул схватил минем өчен тамакны. Аның iso барлык көч тырыштым оторвать нче үзләрен эго, куллар, тик тоелды миңа мин җитәрлек түгел тырыштым.
  
  
  Бу мизгеле үләр алдыннан бик якты. Күп мәртәбә аңа барлыгы иде бер минутта нче үлем белән генә бу яркостью соңгы минут сәгать туктап торган.
  
  
  Трубка ятып кына торды идәндә, читтә читтән минем досягаемости. Аның кытайларныћ сосредоточился бер сфокусированном хәрәкәттә. Минем аяклар иде эго спиной. Аның куйды, аяклары җиргә һәм брыкнулся, ничек ат, әзер сбросить седока. Бу выбило эго тирәсендә седла, ләкин ул бераз югалткан равновесие, һәм без янә коснулись җир ул якынча алтынчы дюймах уңга. Минем кешедә коснулась трубки, һәм аны бәрде аның эго күбрәк баш.
  
  
  Тфү.
  
  
  Ул скатился белән мине һәм неподвижно лежал бу каменном идђндђ, кан сочилась буенча зур оранжевой яраларны аның голлар. Ул булмаячак истекать кан белән язылган артык озак. Ул мәет.
  
  
  Мин алмады калдырырга эго монда алмады рисковать тащить эго, гәүдәсен ниндидер бер вакытта. Без булдык, берничә футах нче башка агач көне — тагын бер камералар. Аны, ишеген һәм втащил эго эченә.
  
  
  Аны склонился өстендә телом, кайчан ишетә тавышы тирәсендә дверного проема.
  
  
  — Проблемалар, доктор?
  
  
  Аның да чак кына арттарак басып торган. Аның сгорбился, шуңа күрә хәзер минем үсеше һәм зат алмассызмы минем бирергә. Аның попытался ясарга үзенең тавышы да шундый ук югары, ничек бар Куоя.
  
  
  «Ул поправится».
  
  
  'Аламмы аны ясарга нәрсә өчен сине?'
  
  
  «Төзекләндерүнең сыйфатын һәм барышын күзәтү өчен эго түгел беспокоили, кайчан мине дә булачак».
  
  
  — Тик бу-минем бүлмә.
  
  
  — Ул чакта займи эго бүлмә, тегүче тик синнән. Моңа математика буенча ял кирәк. Минем югары тавышы бераз понизился, тик ул, књрђсећ, бу түгел, дип билгеләп үтте.
  
  
  — Әйе, доктор, — кыскача диде ул. Һәм китеп, сулга. Ул закрыл артыннан ишек бик нык бирү өчен, миңа аңларга, ул яратмый подчиняться приказам, һәм аңа барыбер, мин бу хакта беләм.
  
  
  Аны минут белән тулы караңгыда бәяләү өчен масштаблары беспорядка, ул аны натворил вакытында үз тикшеренүләр. Әлегә аңа берни дә тапмаган. Моннан тыш, авырлыклар булды. Бик ихтимал, бу мин түгел булып чыга шул бинада, әгәр миңа да бәхет елмайды, аның алыр иде калырга бу тупике. Белән моннан тыш, бирле, аны ничек уртаклашкан Нассау, барысы да башланып китми шулай. Тик икенче яктан, алар ялгышты дөрес юнәлештә. Тара һәм аны булып чыкты, анда без тулай торакларда тиеш. Бергә, исәннәр, аерым штаб-фатирында атс. Хәзер кала иде гына керешергә эш. Аның приоткрыл ишек һәм выглянул коридорга. Бу бик яхшы, чөнки мин ясаган. Чөнки нәкъ бу вакытта ахырында зал ачылды ишек, һәм послышался ропот күрсәтәчәк тавыш. Башта булган өчесе. Өч тармагы басып тордылар ишеклђр артында œтте телибез бер-берсенә бер-берсенә тыныч йокы. Алар барысы да сөйләштеләр по-английски. Аның догадался, бу булды бер өлеше ih тренинглар. Аннары ишек киңрәк ачылды, һәм аның әйтерсең басты ахырында конвейерной тасмалар таратканнар. Ике... дүрт... ун... унсигез... егерме бер идентичный нөсхәсе. Серияле клоны.
  
  
  Очрашу, яки анда юк иде, бетте. Алар направлялись үз бүлмәләре бар. Аны сайладым атс урнаштыру урынына лабораториясе.
  
  
  Әгәр сез көткән ту страшную сәхнәгә, анда Картер бер үк вакытта үтерә, егерме бер убийцу свинцовой трубой, сез ялгышты. Молча, аны, кабат ишекне һәм таба килә башлады к окну.
  
  
  Әмма, әгәр дә сез ждете, әлегә минем проблемалар төгәлләнер, сезгә туры киләчәк подождать тагын бераз. Урын кебек тоелды бөтенләй безлюдным. Астында покровом түбән басымлы, сак подстриженного подлеска аның үтте соңгысына карата бинасы. Булырга тиеш, бу иде лабораториясе.
  
  
  Аңа иде инде якынча көне белән шөгыльләнүче иде астында сак сук бу вездесущих монахов. Күрсәткечләрне тикшереп тору булган атс, алар бердәй буенча туган, һәм монахов, алар выглядели дә бертигез үзләренең бер үк мин оплачивал һәм бритых головах, хисен тойдым, мин шталь катнашкан курчак тапшыру натуральную күләмен. Бары тик кемнеңдер җитте воображения, кайчан эму туры килде булдырырга төрле персонажлар.
  
  
  Мин ничек тапкыр узды mimmo бинасы якынча биш ярдах нче көне, ул выскочил аша ниоткуда.
  
  
  "Һаман эштә... докторы?"
  
  
  Басым соңгы сүзендә означал, ул поверит бу моңа «табиблар» аша да йөз ел. Аны тойдым усталую ностальгию буенча иске мәрхәмәтле спецэффектам бүлегенә маскировки Вашингтонда. Аның сжал кулы белән свинцовую трубку кесђдђ, һәм чак кына арттарак басып торган.
  
  
  Филиалы көттем минем белән пистолетом бүген кулымда. «Бик шәп, N3, — диде ул. Эго иреннәре скривились бу презрительной улыбке. «Боже. сез ничек үскән, доктор Куой.
  
  
  Ул ясаган безгә адым саен минем юнәлештә, һәм барысы да тагын бер читтә иде минем досягаемости.
  
  
  —'Яхшы.' Аны ишеттем, син ниндидер изге сыер. Күрә алмыйм сине үтерергә. Әмма мин ышанам ки, алар телиләр син әйләнеп кайта. Шулай булгач, бар, элек.
  
  
  Ул белми, ни отель. Ул алмады үтерергә мине, әмма ул, һичшиксез, накачает мине свинцом, әгәр эму захочется. Армиядә характеристикасы кебек пулевые яралануы да тапшырыла балаларга. Аны тиеш иде обезвредить аның. тик миңа туры килер иде очратып эго врасплох. Ясаганчы, ул успеет выстрелить. Хәтта, әгәр ул промахнется, тавыш моның 45-нче калибрлы җәлеп итәчәк бирегә тулы бер взвод.
  
  
  Аны торды неподвижно, ничек кусок скалы. "Поторопись," - диде ул.
  
  
  Аны бары та карарга аңа каменным зат.
  
  
  'Нигә? Нигә миңа моны? Сез алмыйсыз атарга, миңа, әгәр аны сезгә берни дә делаю. Син хәтта аласың причинить миңа авырту, — солгал мин. «Аның отряды кан отсрочит ту зур булмаган операция, аны алар әзерләгән иде минем өчен. Шуңа күрә, әгәр сез теләсәгез өчен кайта, аның, сезгә туры киләчәк башта тәкчелеге мине.
  
  
  Ул колебался. Ул түгел иде, дип ышанам иде микән минем кечкенә генә өлеш фәнгә правдой яки юк. Һәрхәлдә, бар шикләр дә бар иде. Әгәр ул мөмкинлек бирәчәк миңа сбежать, аның булачак проблемалары. Әгәр ул накачает мине пулями, үзендә булырга мөмкин тагын зур неприятности. Бу инде, дип эго сәләтле бу кулачный бәйгесе.
  
  
  Ул кабул чакыру. Бары эго беренче сайлауда корал түгел иде кулаки, ә каратэ. Минем бар, каратэ кара пояс. Әмма минем шулай ук иде кара свинцовая труба. Барысы да бик яхшы задумано. Елныћ башыннан икенче тапкыр ярты минем иде гәүдәсен алып, аның аның арынырга тиеш иде.
  
  
  Нишлисең, тавышы сезнең иде бу ябык сарай. Әмма безнең доктор Куои булырга мөмкин иде ачкыч аңа. Миңа кирәк алты попыток, ләкин, ниһаять, ишек ачылды. Аның затащил мәетне филиалы эченә һәм запер ишек сераля.
  
  
  Монахлар барысы да әле басып тордылар, опустив күзләрен охраняя керү лабораториясен. Бу ни гаҗәп. Мөгаен, клоны иде ih, абыйлары, ләкин алар барысын да күргән һәм берни дә эшләмәгәннәр. Аның башлады бераз аңларга аңлатма Тарой даосской әхлак. Үлем юк, һәм кисђтњ юк, шулай булгач, әгәр сез столкнетесь белән, шуның өчен безгә башка. син генә берни дә нишлисең. Аны шагнул бу ишек лабораториясе.
  
  
  Интерьер бу бинаның отличался башка биналар. Анда иде, зур булмаган кабул итү бүлмәсе монастыре һәм зур ак двойные көне. Унынчы ачкыч бирде миңа керү, һәм көне распахнулись.
  
  
  Минемчә, бу худшее урын, анда аны кайчан булса иде.
  
  
  Буенда дивар торды кайбер зур стеклянных пробирок белән растущими плодами. Аны эшләячәкмен сезгә одолжение һәм опущу тасвирламасы.
  
  
  Иде һәм башкалар пробирки. Артык вак - белән комками матдәләр, плавающими бу сыеклык. Аның насчитал илле. Кем шулар тирәсендә иде кеше, ә кемнең юк, ул түгел иде дип әйтә. Үзәктә бүлмә торды урындык. Бу nen иде клетки белән лягушками һәм крысами, һәм берничә диңгез дуңгызчыклары барлыкка килгән мизгелдә аны включил брылев.
  
  
  Киресенчә иде кабинет. Берсе-лабораториясе эго отделяло зур стеклянное тәрәзә, ләкин ул мөмкинлек бирмәде аннан өчен барлык тотарга. Дивар янында под углом к окну иде хыял теләсә кайсы сумасшедшего галим. Якын алтынчы метрлы эш урындык, уставленного пузырящимися бочками, питаемыми электрическими нагревательными змеевиками, водяными конденсаторами һәм зур булмаган газовыми факелами. Барысы да урын ябылган нинди дә булса металлическим навесом, нәрсә кебек вытяжки өстендә печкой, ә аннан барды небьющаяся стеклянная ширма, закрывавшая болар барысы да.
  
  
  Ләкин бу әле барысы да түгел.
  
  
  Бу задней өлешендә лабораториясе булган тагын бер пар двойных ишекләр, нәкъ янында дверью кабинетына Куоя. Аны повозился белән ключами һәм ачты ih. Аңа янә булып чыкты бу тар фанзия. Алты ябык агач ишекләр.
  
  
  Аны тапкан ачкыч өчен беренче.
  
  
  Яшь тайец ел егерме раскачивался идәндә бу почмагында. Ул мине күргәч. ул башлады, хныкать һәм заполз алга таба да үз почмагына.
  
  
  Башка бүлмәдә белән карчык һәм тагын да диким, пустым взглядом прыгнула, миңа булды дикими, бесцельными ударами бить минем күкрәгенә эләгә. Аның схватил ee өчен кулын җайлап, тик шуны оттолкнул элек. Урынына мине хәзер ул башыннан колотить буенча йомшак стонать. Аны кабат ишекне һәм мгновение хакта уйлана.
  
  
  Куой диде, ул, шулай ук, экспериментировал наркотиклар белән лабораториясендә. Ул әйтте алдынгы наркотиклар, изменяющие аңы. Нишлисең, бу ике фикерен, күрәсең, үзгәрде. Фән алга бара. Аны, файдам да, ул вакытта аны күрдем дә җитә.
  
  
  Аның кайта лабораториясен һәм нанес визиты офис Куоя.
  
  
  Стеналар иде забиты китаплар һәм папками. Ихтимал, аның шәхси архивы. Аның обыскал эго урындык. Мин белмәдем, мин көтмәгән идем табарга. Тик булса, бу мин тапкан иде превосходно. Туплау буенча сигез хуҗаларга. Аның чагыштырды ih белән ключами на поясе, алар миңа бирмәделәр керү лабораториясе һәм камерам. Әйе. Һәркемнең була үз шалтыраткан. Аның сунул меньший җыелмасы дубликатов минутына. Аннары миңа килде, башына башка бер фикер, һәм ул спрятал ih бу кайму трусов. Минем скрытые бар җиңүгә башлады арта.
  
  
  Аның закрыл артыннан ишек лабораториясе чыкты, mimmo поникших монахов, төндә.
  
  
  Якынча полпути аны күрдем, дип,-дип любопытное. Ике монаха, алар шактый кайнар спорили. Шунысы гаҗәп, бу монахлар гомумән иде сөйләшергә, әмма тагын удивительнее кылган спорили тагын беребез белән. Аны спрятался өчен ниндидер куаклар, кайчан алар үткән mimmo мине, хәзер алар үзләрен тыныч тотты.
  
  
  Этнеž юллары буенча комплекс аның узды булмаса, киләчәктә дә сюрпризлар. Аны бик отель өчен, минем вакыт иде. Аны булырга тиеш, љендђ ярым тирәсе сәгать. Аңа тоелды нанес моңа Куою ике сәгатьлек удар, тик барыбер рискнул. Аны кайчан, янына килеп баш капкалары безнең йорт, ih охраняли ике монаха. Аны кайчан уезжал, ярар иде. Әмма, ничек калган, алар опустили күзләре дә бирдек миңа бернинди игътибар.
  
  
  Мин күрмәдем беркемне дә коридорда. Тиз һәм бесшумно, аны, килеп җитмәгәндер кадәр көн безнең камералар. Аның тихонько приоткрыл ишек. Тара әле дә бар иде анда. Тагын йоклый. Аның посмотрел аша камера урнаштыралар башка коврик. Куой барлык иде әле анда. Уверенный үз делле, аның керде бүлмәгә. Ләкин ул булырга тиеш түгел иде булырга шулай диде.
  
  
  Пар кулыннан схватила мине сзади. Кешедә сомкнулась тирәсендә минем муен. Аның попытался вывернуться, әмма башка бер кешедә удержала минем запястье урынында һәм закатала рукав, кайчан бу кешедә хәнҗәр сомкнулась үземнең муенында. Аның посмотрел элек. Бу булды ике монаха. Булырга тиеш, алар молча следовали өчен минем. Өченче көттем, мине за дверью. Белән шприцем. Доктор Куой ы белән түшәк. Аны тойдым укол. Аның высвободился буенча алтынчы көчле куллар, излил свой гнев беренче монаха, оказавшегося чикләрендә досягаемости. Мәсәлән, берничә секунд кроличья нора ачылды, һәм ул башлаган егылырга.
  
  
  Глубже.
  
  
  Барлык глубже.
  
  
  Янә Илдә Могҗизасы.
  
  
  
  
  Башлыгы 24
  
  
  
  
  Тара сидела мәңгегә минем сөйләде һәм нәрсә невнятное. Анда иде, аның үз бледно-розовые трусики. Бу предплечье у нах иде квадратная марлевая повязка. Аның опустил глаза на предплечье. Анда иде, шундый ук квадрат марли.
  
  
  Алар бу эшне башкарды. Алар вакцинировали безне.
  
  
  Бу варислары инде плыли бу пробирках, кайдадыр лабораторияләрдә бөтен кошмар, кайдадыр, күрсәткечләрне тикшереп тору спотыкающихся крыс һәм лягушек.
  
  
  Аның вскочил белән түшәк.
  
  
  — Успокойся, — диде ул. 'Успокойся. Син әле бик слаб. Көне охраняются. Без әлегә берни дә алмыйбыз ясарга. Ул повернулась һәм башлап нәрсә булса, бормотать. Аны покачал аягы, аңларга омтылып, ул аның сүзләрен, ичмасам, нәрсә дә булса акыллы.
  
  
  Аннары аны күрдем эго. Ул разговаривала белән монахом. Бу тарабарщина булырга тиеш иде хәзер танылган диалектом сутоев. Бу иде башыннан икенче тапкыр килгәч, тәҗрибә успокоительного заставил мине усомниться үз здравомыслии.
  
  
  Ир-ат сидел идәндә, әле держа тарелку белән ашау белән шөгыльләнүче присоединяется эго безнең камера урнаштыралар. Ул выглядел чыннан да, ничек һәм башкалар катнашты. Бритоголовый. Тик ул күзләрен ачты һәм аны аңладым, ул үзенчәлекле. Беркайчан да иң элек аны күрмәдем, мондый күзләр. Аларда төзелде, барлык белемнәрен һәм бөтен невинность миллион елдан артык кешелек.
  
  
  Тара повернулась миңа.
  
  
  «Нин Тан — рухание. Бирегә ул, ярдәм итәр өчен, безгә. Һәрхәлдә, күңелебезнең, безнең eda түгел обработана наркотиком. Алар исәпләгән идек усыпить безнең снотворным». Ee тавышы абсурд бераз дрожащим.
  
  
  Аны, посмотрел на Нин Танга, бу бесконечные күзләре. — Бу бөтен ярдәм күрсәтелә, ул аны безгә күрсәтә?
  
  
  Ул пожала җыерып. 'Мин белмим. Ярдәм итәргә безгә, һәрхәлдә, каршы эго вера. Нәрсә булыр иде, безгә килеп, бу булырга тиеш, ихтыяр, — ярар, әйтик, Ходайга. Аның хис туа, чөнки ул моңа комачаулый, һәм бу эго борчый».
  
  
  — Бу дин, тегүче побери, — диде мин. «Тора микән накачивание наркотиклар һәм үтергән кешеләр волей Ходайга?»
  
  
  Ул тыныч књрсђтте миңа. Ул әйтә эго гамәлләре алмый булдырмый үтергән. Ул мөмкин йогынты ясый гына моннан тыш, кемне убьют. Әгәр ул берни эшләмәячәк, алар убьют безне. Әгәр ул ярдәм итәр безгә, без ih убьем.
  
  
  — Ә аның өчен бу да үтерү?
  
  
  Ул җитди кивнула. "Болар барысы да кеше үтерү аның өчен".
  
  
  Аның нахмурился. — Ул вакытта ни өчен ул безгә ярдәм итә?
  
  
  «Ул, ди, бу безгә зур ярдәм уравнять бар».
  
  
  Аның огляделся. Безнең иде, ике, без идек заперты бу цифрлы камералар. Безоружные. Тышкы якта ih күп иде. Барлык вооружены. — Ул дөрес, бу атады?
  
  
  Монах, нидер әйтте. Тара перевела бу. «Ул, ди, - дип аңлый безнең хисләр... ләкин отель идем, шаять, аңлый алмадылар аны. Ул диде... — ул замялась, әйтерсең шүрләп минем реакция. «Ул әйтте аңлау, алып килсен сезгә тынычлыгын».
  
  
  'Ах, әйе? Ул чакта, бу бик яхшы. Ул җиңел турында сөйли дөньяда. Биредә эго маленьком даосском храме. Әмма турында ничек анда? Ә ничек турында барлык кешеләр скотов торган арага асфальт салына, тормышта үз урыныбызны рәхмәт макам торган ул үстереп үзенең бакчасында? Спросите аның, дип уйлый бу хакта. Тара књрсђтте җиргә һәм вздохнула.
  
  
  — Ярар, торопитесь, — диде мин. "Спроси аның."
  
  
  Алар сөйләштегез тагын беребез белән ун минут. Булырга тиеш, бу бик кызык иде. Нин Таң кылды, озын задумчивую паузу һәм заговорил скорбным тавышы. Ниһаять, ул нәрсә дип заставило Тару обернуться.
  
  
  «Ул берни дә белми бу хакта опиуме, — диде ул. «Ул бик аз нәрсә белә хакында сөйләде, анда бара. Ул бүген монда гомер буе. Әмма, ди ул, дип ышана — музейдагы утка шул твоем голосе, — диде ул, — син якын к источнику универсаль энергия. Аннары ул миңа сезне кисәтергә, барысы да монахлар монда монахлар. Кайбер тирәсендә алар... якынча яртысы... якын йөз... партизаннар КАН».
  
  
  Мин үзем дә инде, дип уйлады нәрсә турында булса, мондый. Бу объяснило монахов, алар аны күреп, спорящими, һәм теге монахов, алар схватили минем өчен, укол ясарга. Әмма соңгы пар, аны аны күргәнем булмады, выглядела чыннан да шул ук калган. Чыкканчыга кадәр опущенных күзләр. Аны пожал җыерып, чувствуя, ничек нарастает тупой гнев. — Бик яхшы, — диде мин. 'Күңелле белергә. Димәк яртысы шулар тирәсендә партизаннар. Ләкин, әгәр алар барысы да күренә, шул турыдагы дә бертигез, ничек без булдырабыз ih распознать?
  
  
  Тара передала штопора һәм повернулась миңа. «Ул, ди, бу иң делле алмыйбыз, моның ясарга».
  
  
  Аны басты һәм йөри башлый взад һәм алга буенча цифрлы камералар. 'Дип ж, әгәр бу мөмкин успокоить эго намус, диде ул безгә нәрсә, әмма берни дә түгел, - диде. Мондый табышмаклар эму буенча күңеле.
  
  
  Нин Таң басты. Ул барырга тиеш", - диде ул эшнең асылын әдәпле. Әмма ул кайтачак вакытында безнең киләсе кабул ныть. Ә аңа кадәр алар хорька, ул калдырган безгә берничә даосских банальностей:
  
  
  «Гамәлгә бирә азрак җаваплар караганда думают кешеләр».
  
  
  «Идеяләр көчлерәк корал».
  
  
  К нәрсәгә ул дип өстәде тантаналы йомгаклау сүзендә:
  
  
  «Көнгә Могҗизалар барысы да ашачак». Һәм тагын шул ук, бу-аңлау иде ключом карата ачык бассейн. Мондый сөйләшүләр, чыннан да, юкка чыгара, минем белән акыл. Әмма ул взглянул миңа саубуллашканда үз старыми күзлегеннән, һәм мгновение аңа берни дә тойдым. Бу мгновение аны белә идем, барлык җаваплар һәм бу җаваплар иде правильными.
  
  
  Ул китте, мин ишеттем, ничек эго ачкыч запирает безнең ишекне. Тавыш вернул мине к, чынлыкта бик көчле булачак. Миңа синнэн ударить-кемне дә булса һәр. Тик бердәнбер кеше янында иде гына Тара. Аны та йөрергә взад һәм алга буенча бүлмәдә.
  
  
  «Ярый син злишься, миңа хәзер», — диде ул. — Нәрсә турында син ул чакта уйлады? Мин превращу эго бу убежденного агенты AX, ун минут.
  
  
  — Син алыр иде гына булса да тырышырга, җаным. Урынына алсын повторять миңа бу чын сафсата, бу-аңлау принесло иде миңа тынгылык».
  
  
  'Турында, Йә Рабби. нинди син глупый.
  
  
  «Ах. Яхшы. Син акыллы, ә аның кусок дерьма.
  
  
  Ул вздохнула. 'Аңа моның түгел дип әйткән.'
  
  
  Ах, юк?' Аның күтәрде бер тирәсендә күпләр беләдер, мендәр белән идән һәм помахал әй. Болар барысы да монда, детка, бу скрытом микрофоне. Теләсәң, аның разыграю?
  
  
  Ул янә вздохнула. — Ярар, мин түгел, бу омелой күз алдында. Аның гади кунакханә әйтә, әгәр син генә аңладым...
  
  
  «Әйе, Әйе. Аны беләм. Ул чакта аны, ниһаять, обрету тынычлыгын».
  
  
  — Әйе, — диде ул. Ул покачала аягы сузылган икенче мендәр һәм бросила аны, мине. Ул чакта бу һәлакәте булган. Аның швырнул бу нах подушкой, аны тотты да үз кулымда. Ул нырнула ягына, алманиягә равновесие һәм приземлилась кире на матрас. Аннан ул, башлаган кидать, миңа подушками, алар аны отбрасывал бу нах. Ул встала белән зур оранжевой подушкой һәм башыннан бить минем аның. Аны схватил аны толкнул кире на матрас, һәм без башладык неистово целоваться. Бу безне бераз успокоило. Без авыр задышали һәм обнялись. Ул чакта аны иде нах. Барысы да нәкъ шулай кебек, һәрвакыт безнең белән. Бары тик соңгы минутта минем промелькнула фикер. Аның отпрянул. — Борчылма, — диде ул. «Әгәр алар тели без кылдык, алар өчен супер-бала, аларга туры киләчәк подождать тагын берничә атна». Ләкин бу да үз эшен эшләде. Фикер турында хәбәр КАННЫ-отель өчен, без моны эшләдек иде отталкивающей. Аның спуститься белән нах һәм нежно поцеловал. "Кичер кадерлем. Куркам, мин теләмим барырга шундый китерә.
  
  
  Бераздан ул диде: «Син хаклы. Аңа соврала сиңа. Аны алыр иде ия нче сине бала ачылган хәзер». Ул поцеловала мине. Аның телим синнән бала.
  
  
  'Хәзерге вакытта?'
  
  
  — Мин захочу, моның без выберемся биредән. Һәм... дә... ярар, аны булмаса, отель өчен, алар моны аңладылар. Аны яхшырак олактырачакмын үзен күбрәк бу. Тик мин сиңа ышанам, Нигы, — диде ул елмаеп. «Мин уйлыйм, ничек диде ул кеше, сез бик якын источнику белем. Аның ышанам сездә игелекле характерда, һәм сезнең бәхетле йолдыз, булса анда безгә әйткән бу кеше. Аның ышанам син вытащишь безне шушы урыннан.
  
  
  Аны уйларга тиеш иде бу турыда. Аны басты, обернул тирәсендә үзен әтәчле һәм кабат йөри башлый взад-вперед. Хәзер аны иде шатланып менял үзенең игелекле характерда сигарету. Аның, сарай тәрәзәсеннән бакчага күз ташлады. Иде, төш. Аны югалткан полдня.
  
  
  — Аны тапкан лаборатория, — диде аны әй. 'Бар монда.'
  
  
  Ул сделала саронг тирәсендә хлопчатобумажной простыни һәм янына окну. Без кинәт бик подавлены. Аның күрсәтте лабораториясен сөйләде, әй урнашуы. Күрсәтте, аны әй ачкычлары торган алды белән урындык, Куоя. Алар миндә тагын бар иде. - Барысы да безгә ни эшләргә кирәк хәзер, бу кайтырга җае чыкмады биредән.
  
  
  — Думаешь, синдә килеп чыкса? — тыныч кына дип сорады ул.
  
  
  — Әлбәттә, — диде мин. «Алтын күңеле, һәм бәхетле йолдыз? Өчен estestvenno. Ничек алам промахнуться?
  
  
  Ул авыр вздохнула һәм укусила минем өчен мочку уха. «Бик әйбәт», — диде ул.
  
  
  Связка ачкычларын звякнула көне. Без икебез дә тиз нырнули к безнең кроватям, анда притворились, дип спим.
  
  
  Ишеген кабат ябып куйганнар. Аны, посмотрел на поднос белән ашар. — Безгә яхшырак поужинать, — диде мин. «Күздә тотыла, дип eda безнең опьяняет».
  
  
  "Мммм." Ул корчилась үзенең коврике, ничек моделе буенча дәрес рәсем ясау. "Мин шат, чөнки бу алай түгел. Калса, аның голодна. Ул отнесла поднос к низкому столику һәм сняла крышку белән тагын дымящегося блюдца.
  
  
  Шуңа да карамастан, ул подозрительно понюхала аның. Ул зевнула. — Борчылма, — диде мин. «Бу кытай eda. Син кабат проснешься аша сәгате.
  
  
  Без үз өстенә алды. Бу бик гади, eda, дөге белән яшелчәләр. Әмма бу тәмле һәм, һәрхәлдә, иде сытно. Аны, посмотрел на Тару һәм кабат тойдым ачлык. Әмма моның белән туры килде подождать. Башка урында һәм башка бер вакытта. Ул почувствовала үзләренә минемчә, күтәрде башын, застенчиво дип елмайды һәм кабат игътибар юнәлтте тарелку.
  
  
  Аны, аңларга теләдем. Бу внезапное смущение. Миңа тагын күп нәрсәләр анда кирәк иде аңлау. Минем реакция бүгенге хатын-кызлар, гадәттә, бик гади. Кайчан минем сораулар туа, алар тирәсендә алар торган була җиңел җавап һәм әйе, юк. Бары тик бу юлы берни дә гади тирәсендә түгел иде, гомумән. Түгел сораулар һәм җаваплар. Түгел, минем хатын-кыз, һәм минем хисләр аңа. Гади исемнәре хәзер неприменимы.
  
  
  Ул түгел иде хорошенькой кыз була бу очках һәм красоткой өчен календарь төзегән, гәрчә алмадым күз алдына китерүе ай, ул да выглядел яхшырак булыр иде буенча-nah. Ул относилась ничек категориясенә Шулай да категориясенә В Дипломлы фәнни гений һәм искиткеч работница. Ул иде умна һәм сексуальна. Назлы һәм волнующая. Ул стимулировала мине, раздражала мине, бросала миңа чакыру, күтәрәләр миңа, кәеф. әгәр бу раздражало минем, ягъни, ул возбуждало мине.
  
  
  — Ни турында булсын приняться эш өчен?
  
  
  — Ничек, — диде ул, — сез бу үзенә күз алдына китерәсезме?
  
  
  Аның оттолкнул нче үзләрен поднос, подавляя теләк выкурить сигарету. Кылган забрали у Тары лазера, — ул бер нәрсә, ә алырга минем тәмәке — пытка.
  
  
  — Мин бераз уйладым турында әлеге монахах, — диде мин. — Минем идея бар. Син аласың бик тиз сөйләшергә?
  
  
  — Бу сутоанском диалекте?
  
  
  «Бу сутоанском диалекте».
  
  
  'Аны шулай дип уйлаган идем. Продолжай.'
  
  
  «Әйбәт, яртысы монахов монда агентлары КАННЫ, шулай түгелме? Ih йөзләгән, һәм алар теләсә кайсы вакытта бросятся булган урынга өчен сорвать безнең планнар. Шуңа күрә без тиеш ih уничтожить. Яки, һәрхәлдә чыгарырга ih тирәли уеннар».
  
  
  'Ярый. Әмма кайдан без беләбез, кем алар?
  
  
  — Без алмыйбыз ih белергә. Бу-дә эш. Бу алыр иде ясарга гына чын монах».
  
  
  Тара нахмурилась. — Шиклђнђм, - дип алабыз тәкчелеге эго сөйләү безгә, әгәр сез шулай дип уйлаган идек. Юк, әгәр ул белә, без җыенабыз обезвредить бу агентлар, ә бәлки, моннан да начаррак.
  
  
  Аны покачал аягы. — Гомумән, мин теләмим ул сиңа әйткән. Аның телим өчен бу чын-монахлар схватили бу агентлар КАННЫ яки моннан да начаррак.
  
  
  Ниндидер мгновение ул гади смотрела миңа.
  
  
  «Син дә телисең өчен аны уятты яңгыр яки, бәлки, сделала тирәсендә салам алтын?
  
  
  Аның елмаеп куйды. — Мин түгел, минемчә, бу шулай, янәсе, катлаулы.
  
  
  — Әйтә аласыз, бу җиңел. Нинди дәлил итәсез сез миңа кулланырга? Мин тотам, ничек сез убеждаете ир-атлар, приверженных идеясе берни дә эшләргә, нәрсә эшләргә? Икенчедән, әгәр сезгә тапшырып ih тәкчелеге, нинди корал сез итәсез, аларны кулланырга?
  
  
  Аны янә басты һәм зашагал взад һәм алга буенча бүлмәдә. «Килгәндә, беренче өлешендә сезнең мәсьәләне, аны мин бу ih инстинкт самосохранения».
  
  
  Ул покачала аягы. «Түгел сработает. Алар курыкмый үлем.
  
  
  'Аны беләм бу. Тик мин түгел, тотам ih шәхси яшәеше. Мин тотам коткарып ih итәләр. Послушайте, бар бер генә сәбәбе, аның буенча алар объединяются белән КАН: коткарып үз монастыре. Булырга тиеш, бу соңгы калган терәге Дао бөтен Индокитае. Әгәр дә дөньяда.
  
  
  'Алай?'
  
  
  — Шулай итеп, кайчан бу монахлар үлә, ih вера үлә алар белән бергә. КАН җыенмый кабул яңа монахов. Бу урын булачак крепостью КАННЫ түгел, ә даосским храмом. Әгәр алар теләми өчен көрәшергә бу. Бу очракта ничегонеделание равносильно уничтожению иң үзләрен».
  
  
  — Тик әйә алар һәлак булган иде һәм башка ih яклау?
  
  
  «Безнең ярдәм белән алар алыр иде переселиться башка бер урын».
  
  
  Бер минут ул закрыла күзләре бу раздумьях. — Ни дәрәҗәдә аны күрәм, матур яңгырый. Әмма тагын шул ук, аның шундый, сезнең кебек тә прагматик америкалы, без юк эш белән бөтенләй башка мышлением».
  
  
  — Ышанмыйм, — диде мин. «Минемчә, барысы да идеалисты, ахыр чиктә иткәннәр. Алар өчен үләргә әзер үз идеяләрен, тик теләми позволить үзенә үләргә өчен үз идеяләрен».
  
  
  Бу подносе калды тагын бер водяной орех. Ул алды пальцами һәм откусила. Ул, диде. Яхшы фикер, — диде ул. «Теләсә кайсы очракта тора сынап карарга кирђк. Иң делле бар гына бер проблема.
  
  
  Аның вздохнул. 'Нинди?'
  
  
  «Ничек әйтергә «идеалист» буенча-сутоэнски?»
  
  
  Аның кинул бу нах подушкой.
  
  
  'Юк, юк.' ул, диде. «Викторина әле төгәлләнде. Нәрсә турында башыннан икенче өлешендә?
  
  
  "Нинди икенче өлеше?"
  
  
  "Алар файдаланырга тиеш сыйфатында корал?"
  
  
  — Ах, бу, — диде ул елмаеп. «Нәрсә тирәсендә республикасы Лао Цзена». Миңа туры килде бераз подождать, әлегә ул була бер дәрәҗәдә минем белән. Бу " нда у нах артык күп вакыт.
  
  
  'Боже. Корал стонами.
  
  
  «Корал эго стонать. Эго анда эленеп тора йөзләгән берәмлек, һәм бар йөзләгән чын монахов. Ә минем математика укытучысы диде булыр иде, дип бирә һәм бер штуке корал кеше.
  
  
  — Әй, әмма подожди туктагыз. Ни дәрәҗәдә аның хәтерлим, бу пыяла дивар янында небьющееся, ул наэлектризовано һәм заперто.
  
  
  — Ә минем здравый мәгънәсе күрсәткәнчә миңа, дип, анда да бар йозак булырга тиеш һәм ачкыч. Һәм анда бар электр, анда бар һәм выключатель. Һәм бер тирәли монахов бу покоях Лао Цзена белергә тиеш, анда алар».
  
  
  Күпмедер вакыт ул бик җитди смотрела миңа, аннары хихикнула, перепрыгнула һәм обняла мине. «Кайвакыт, — диде ул, — син просто прелесть».
  
  
  — Ә сез тагын берни дә күрмәдек, — диде мин.
  
  
  
  
  Башлыгы 25
  
  
  
  
  Ул төнне башланган Көн Могҗизасы.
  
  
  Беренче могҗиза булган чакта Тара вытащила буенча үз сумочки пачку тәмәке. Сез уйларга түгел, бу-могҗиза приравнивается к добыванию су тирәсендә таш, ләкин ул чакта сез дә зависимы тәмәке тартудан ничек аны.
  
  
  Икенче могҗиза " нда бераз күбрәк вакыт. Якынча сәгать, әгәр булырга, төгәл. Тик Таң Нин янә китеп белән безнең обеденным подносом, ул килеште сөйләшергә үзенең Югары Суды. Әгәр Суд согласится, ул кушылачак минем план.
  
  
  Өченче мөмкин түгел, дип санала могҗиза белән 100 %, тик мин әзер шулай дип санарга. Чөнки, беренчедән, бу түгел иде, минем идея. Әгәр аны да кулланды соңгы спичку Тары, аны, бәлки, беркайчан да полез иде шкаф өчен, ел саен, - дип калды минем карманах, һәм, мөгаен, беркайчан да тапкан булыр идем, алар өч искиткеч фишки, алар аны алдым буенча казино Гренады белән желтым була, тирә-тамчы. Нинди дә булса могҗиза белән бу швах камзолы, алар калды.
  
  
  Вакыты иде, шулай ук шактый чудесным. Чөнки кимендә аша дүрт секунд көнендә звякнул ачкыч, һәм килгәч, монах, повидимому аша агентлар КАННЫ тикшерү өчен безне.
  
  
  Узды нибары берничә сәгать, аннан соң безнең соңгы обработанной наркотиком еды, һәм без булырга тиеш расслабленными. Чөнки бу кулымда бар-бәлки корал да ул түгел иде начеку. Һәм ул наклонился өчен, карарга якыннан, миңа итте хезмәт нанести эму удар фишкой, спрятанной минем ладони. Аны гына дип алды аныћ корал. Наган странного рус җитештерү. Семизарядный револьвер калибрлы закрылся күтәрелү белән бу 7,65.
  
  
  Якынча ун минут, ничек ул көтмәгән идем, аның дусты килде ел саен ниләр.
  
  
  Хәзер вакыты җитте гамәлдә. Ул белми исхода очрашу Нин Танга, әмма хәзер хәл иде шундый. Һәм аны түгел, әйләнә-тирәсендәге кешеләрнең упускает мөмкинлеге.
  
  
  Тара һәм аның переоделись бу монашеские кием, надели капюшоны күтәрү өчен баш. Бу иде тагын бер ярлы маскировка. Тик, һәрхәлдә, монахлар иде, барлык күләмен һәм үсеше, шулай булгач, безнең телосложение һәм үсеш безгә выдавали. Аның ишекне арасында безнең һәм безнең бессознательными охранниками, һәм без башка хезмәт выскользнули бина һәм пересекли темную территориясен.
  
  
  Без аннан ачыктан-ачык лабораторияне карап чыктылар.
  
  
  Тара якланган кебек хис йорт мохит бурлящих бочек һәм сложного җиһазлар. Ул тиз идентифицировала трехмесячных атс. Яңа клоны Лао Цзена. Башка существа иде обезьянами, диде ул. Аннары ул уставилась, әйтерсең пораженная молнией, кайбер пробирок. — Безнең, — хрипло диде ул. Һәм бермәлне.
  
  
  Аның сагында торды, әлегә ул рылась шкафта, тулы химикатлар, омтылып, ул аңлый, алар белән эшләргә. "Сез нәрсә уйлыйсыз," - диде ул, ниһаять. «Мин алыр иде үтерергә атс өстәде злости бу ih рационына. Әмма ул вакытта лабораториядә әле дә иде цела, һәм Куой алыр яңадан башларга нәтиҗә яңа төркем иртәгә... — Ул погрузилась бу уйланулар, постукивая ногтями буенча зубам.
  
  
  'Яки шул ук?'
  
  
  «Яки... мин эшли алам бераз тринитрата глицерина, һәм шуның белән барысы да тәмамлана».
  
  
  "Тринитрат глицерина?"
  
  
  «Нитроглицерин сезнең өчен».
  
  
  'Һәм синең өчен дә шулай ук.'
  
  
  Аның елмаеп куйды.
  
  
  'Дип т?'
  
  
  'Әйе. Алга продолжай. Скорей сделай нитроглицерин. Аны булмаса, сезгә бирергә, аларга башыннан икенче шанс».
  
  
  Ул принялась эш өчен, подняв стеклянный экран, перекрывавший кипящие химикаты. Ул сайлаган зур круглую фляжку, наполненную ачык сыекча, аны буенча каплям подливали буенча күрше трубки белән башка ачык сыекча. Бу әйбер иде нагревательном змеевике һәм издавала зур шумные колокола. Өстән ка колбу помещали конденсационную колонку, салкын су поддерживала температураны исәпләп чыгарган хәтта шул перемешивании матдәләр автоматик мешалкой. Аның да шталь спрашивать аның бу иде очрак өчен иң делле. Алаймы, ул выбросила бөтен бу кешью анда канализация торбалары алмаштырылган.
  
  
  Соңыннан ул алды, тагын ике сыеклык, икесе дә бесцветные; поместила бер колбу, ә икенче көнне трубку өчен ашату. Әгәр минем кайчан булса шикләр дә бар иде, хәзер алар иде исчезли. У нах иде, чыннан да, сәбәбе булырга тиеш монда. Ул эшләде белән кулланганнар һәм нәтиҗәле легкостью берәр рыжеволосого ир-атлар коричневом капюшоне, добрая фея, смешивая күзләр саламандры со слезами единорога. Ул куелган урынга трубку суыткыч һәм мешалку.
  
  
  — Яхшы, — диде ул. Шулай да Көне Могҗизалар породивший үзенең беренче фальшивую ноту.
  
  
  Һәм башка бик күп ялган нотт.
  
  
  Бу фальшивые ноты иде - сулдан турыдан-туры Буенча Vin. доктор Куои һәм дюжина ялган монахов белән дюжиной чын зур револьверов. Бу дурацкие семизарядные, бандитларның сугыш кораллары Нагана.
  
  
  Минем белән җиңел түгел, куркыту. Бул аны одина, аны иде алдым Куоя бу заложники. Ләкин алар үзләре дә беләләр иде бу теориясен заложников. Ике монахов җиттек к Шешә, сунули револьвер әй бу спину, һәм Vin боера миңа ташлап, корал.
  
  
  Аның вздохнул. Һәм уронил корал. Аның башлады сатып алырга дурную привычку булырга захваченным аларга.
  
  
  Аның диде эму бу.
  
  
  Ул әйтте вакыт җитте арынырга бу гадәтләр. Бу иде соңгы киев. Мин күбрәк түгел убегу. Куой, дип өстәде миңа вакыт камилләштереп, яңа привычку. Ул нидер экспериментировал, әмма бу кешеләр әле пробовал... Безнең грубо отвели бер караганда, иван бу глубине лабораториясе. Янында камера старухи белән шөгыльләнүче билась турында диварлары һәм камера яшь кеше, регрессировавшего бу балачак. Безнең бросили эченә, захлопнули ишекне, аннары раздался авыр тавыш белән задвигающегося аның каршында засова.
  
  
  Shaggy исчезли.
  
  
  Тәрәзә иде зарешечены. Клетка кечкенә иде. Эчендә берни дә булмады, мәгәр обитых стеганой дип белдергән диварлар. Без булдык, йомшак цифрлы камералар. Һәм алар җыелган ярдәме микрофонов һәм динамиков безне акыл белән шулкадәр өчен бу йомшак камера ала пригодиться. Һәрхәлдә, алар җыелган тырышырга.
  
  
  Барысы да, мин белми идем, ул булса, бу алар түгел, алар уңышка. Халыкка армый-талмый җиткерәләр түгел, минем стилендә эшләнгән, әмма минем газ бомба һаман иде спрятана арасында аяк. Әгәр аның отпущу аның ябык пространствода камералары, ул унесет безне үзе белән. Тик, һәрхәлдә, аны иде связался белән Квоем. Аның достигну үз җибәрүче, әлегә минем сәләтен тагын да повреждены.
  
  
  Аны, посмотрел на Тару. Ул иде ужасе. Аны белү билгеләре. Киң ачык күзләрен невыразительное зат. Шөбһә белән аерылып тора куркудан. Курку мәҗбүр итә, болар борчыла ук башлый тулы катушку. Коточкыч парализует.
  
  
  Аны алды ee кулына попытался подбодрить. Аның попытался выдавить аша нах приступы курку. Ул әле дрожала. Аның потряс аны. Аны бәрде ee. "Очнись кыйммәтле. Син миңа кирәк.'
  
  
  Ул вонзила ногти бу минем кулын. — Гафу ит, — диде ул сдавленным тавышы. — Мин... мин, чыннан да, куркам. — Тегүче, син хаклы, — диде мин. — Син ничек думаешь, дип тоям мин?
  
  
  Ул удивленно књрсђтте миңа. 'Шөбһә?'
  
  
  — Мәсих, — диде мин. «Әгәр дә аның моңа дә сикергәли, аны иде инде әзер булса да, әлеге йомшак цифрлы камералар».
  
  
  Ул иреште башын миңа бу эчтђге һәм гади повисла анда. «Нигә миңа хәзер яхшырак түгел, ә начаррак?»
  
  
  «Чөнки син заперт кеше белән, түгел, белән машиной». Ул нәзек дип елмайды миңа. Киеренке узды, ләкин елмаеп. «Әгәр дә, мәсәлән, — диде ул, — нигә у сине заднице язылган Эшләнгән «Япониядә»?»
  
  
  "Чөнки мин булдырылды, анда," - диде мин, следуя өчен анда аның юллары. Аны кулы буенча волосам. Ул подражала иң үзе, тик, һәрхәлдә, янә контролировала үзен.
  
  
  — Поторопитесь, — диде мин, — итәчәкбез благоразумны. Беренчедән, кайчан бу чертова әйбер взорвется?
  
  
  Ул покачала аягы. «Кайгырмагыз, бу хакта. Әгәр аның отключила салкын суга идек инде иде мертвы. Әмма өчен, взорваться, химикат тиеш нагреться кадәр 240 градуска, ә үзе ул бу чылбырда. Миңа шулай ук алдык янә опустить бу стеклянную штору. Алар хәтта белми, мин подменила химикаты, чөнки алар үзләре үтерергә үз атс. Башта анда иде... ярар, әйтик, eda өчен атс.
  
  
  'Ул чакта барысы да тәртиптә. Килгәндә Куоя һәм эго забавного пистолетын, минем идея бар. Аның догадался, әгәр Куой монда әйләнеп кайтыр, ул дә килергә мөмкин белән целым взводом. Берничә монахов белән наганами, мөгаен, җитте иде. Ул подумает бу хакта. Аның диде Шешә, мин-туар күз алдында.
  
  
  Алар торопились кайтырга. Бәлки, гади кирәк күп вакыт булсын, әзерләнергә.
  
  
  Без расположились буенча ике як нче көне. Тара иде уңнан. Килгәч, ишек ачыла, ул була анда.
  
  
  Авыр тынлык накапливалась һәм вторгалась безнең камера урнаштыралар. Әгәр ханым янәшәдә генә, безнең белән стучала бу диварны булса салу похоронила иде тавыш. Аның диде Шешә бераз поспать, әгәр ул уйлый, дип әй бу кирәк. Ул дип уйладым әй, бу кирәк. Мин спал һәм наблюдал өчен тишиной. Көтте, кайчан ул нарушится.
  
  
  Миңа кызык, нинди препарат Куой гаять безнең өчен. Аның барлык уйлады турында теге иске фәнни-фантастических булган, анда университет профессоры, химия превращает үз студентлар гигантских жуков. Яки кыямәт, анда астронавты передозируются лунными нурлары һәм превращаются бу безумных кактусов. Картер каршы ала докторы Вейла Твита. Якын арада бу театрда. Ике пакеты попкорна һәм күп кока-колы. Аннары син барасың өйгә занимаешься мәхәббәт турында ирина.
  
  
  Тара бу мгновение пошевелилась во сне. Аның прикинул", дип язган якынча алтынчы сәгать иртәнге. Кош вставали һәм күрсәткән (инде сәгате, һәм святый лился аша зарешеченные тәрәзәләр. Аның встряхнул аны.
  
  
  Беренче минуты торгызу иң зур. Аны карадым, ул ничек приводила тәртипкә восприятие минем коричневой скрытые һәм стеганых диварлар. Ул потерла куллары белән күзләрен. 'Ул хәзер сәгать?' Ул осмотрелась. 'Oi.' Шулай итеп, ул, ниһаять, әйләнеп кайтты илгә исән. "Минемчә, без белмибез, шулай түгелме?"
  
  
  — Вакыт басарга, — диде мин.
  
  
  «Минем шундый бер яхшы, имин йокы. Миңа снилось, без...
  
  
  "Shh."
  
  
  Аны ишетте, ничек ачылды ишек коридор. Ишек лабораториясе. Тара янә түшәк откровенными үз почмагына, ничек без репетировали. Килгәч, ишек ачылды, ee гәүдәсен иде спрятано, әмма ee кешедә җебе дотянуться аңа кадәр. Туфрак җитешкән иде к действию. Аның фикеренчә, вакыт иде идеаль. Ул спала шактый озак өчен бодрствовать, һәм җитәрлек дәрәҗәдә озак өчен куркырга кирәкми. Аның лежал буенча якка көне, прислонившись аягы к стонать. йокларга.
  
  
  Ишек ачылды. Ике кораллы монаха чолгап алды докторы Куоя. Бу кулымда Куоя иде впрыски.
  
  
  Барысы да тиз һәм бик әйбәт.
  
  
  Беренче монах - агент КАН ткнул мине үз револьвером. Буенча-бер көн туды кешедә Тары. Башыннан икенче монах тойдым җиңел укол бу босую аягын. Соңгы фишек буенча Гренады. Аның ясаган выпад һәм схватился эчендә револьвер. Ул ата наугад, бу стеганую диварны. Куой сжался. Башыннан икенче монах егылып башка аң. Хәзер минем кулда иде", - корал. Беренче монах алган ике пуля бу-ашказаны. Куой башлады убегать. Аның куйды эму подножку һәм тотты, әлегә Тара схватила впрыскивает һәм сделала эму укол. Эго күзләре закатились куркудан. Ул кимеде обморок. Аның күтәрде, икенче корал белән җир һәм бүләк эго тарада сатып ала. Аннары аны алды ачкыч һәм запер Куоя эго һәм дуслар өчен цифрлы камералар.
  
  
  Без тагын иде азат. Димәк, мин бары тик акыллы һәм бары тик глуп. Сайлап алыгыз. Әмма миңа сөйләргә ревматизма...
  
  
  Тара прислонилась к стон һәм закрыла күзләре. "Аламмы аны отключиться хәзер?" Ул, чыннан да, бик слабой.
  
  
  — Думаешь, сможешь продержаться тагын сәгате?
  
  
  Ул вздохнула һәм янә выпрямилась. «Вәгъдә бирәм».
  
  
  — Килә, — диде мин.
  
  
  'Подожди көчәячәк.' Ул кире кайтарган миңа револьвер, ул бирде әй. — Постой, ә? Ул развязала шнурок, үз монашеского одеяния. Монах иде арту белән, минем һәм подол одеяния волочился якынча алты дюймов буенча идђндђ. Ул потянула эго өскә таба, әлегә ул шталь югарырак аның лодыжек. «Подержи бу хәзер». Аның тотты ткань, әлегә ул янә кыенрак завязывала шнурок һәм складывала поверх аңа лишнюю ткань.
  
  
  — Мин беләм, — диде ул. «Түгел, бигрәк тә матур, ләкин яхшырак булыр, әгәр миңа йөгерергә туры киләчәк». Ул забрала үз корал. 'Ярый. Кая пойдем, босс?
  
  
  «Кеше лаборатория».
  
  
  Без килдек к көне, һәм аның приоткрыл аны. Аның жестом боера Шешә калырга подальше. Эчендә белән мәшгуль идек, ике лаборанта. Алар одеты, ничек монахлар, әмма ih скрытые иде покрыты белыми лабораторными халатами. Алар эшләделәр крытом өстәлдә түгел, прикасались к творению Тары.
  
  
  Аны проскользнул бу ишек һәм бесшумно бүлмә аша узды. Кайчан аңа булган якынча ун футах артта калды, алар, аның диде: «Держитесь анда, һәм поднимите куллары. Акрын повернитесь.
  
  
  Алар ясадык, ничек аларга әйттеләр. Аның диде тарада сатып ала.
  
  
  «Бар, һәм бу аптечке өчен мәҗбүр итә ih замолчать берничә сәгать?»
  
  
  Ул янына полкам белән волшебными зельями һәм өйрәнде сортировку. — Мммм, ничек турында... буларак турында бераз амобарбитала? Моның өчен яхшы, спокойного cola».
  
  
  «Минем белән бар да тәртиптә».
  
  
  Ул башыннан әзерләргә шприцлар. "Син предпочитаешь. Нормаль йокы яки кемгә?»
  
  
  — Гайсә, — диде мин. «Сайлау өчен покупателем». Мин сводил күзләр белән ике монахов. Одина шулар тирәсендә сак үткәрде кулы буенча столу.
  
  
  Ул чакта өчен җыелмалары, — диде ул, яртылаш заполняя энәләр өчен подкожных укол.
  
  
  Аның ата бу эчәргә алып керер иде, янына, ул анда протянул кулын. Пыяла разбилось, һәм желтая жидкость вытекла. Ул разъела өслеге урындык.
  
  
  Без барыбыз да караган бу. Аны покачал аягы. — Минемчә, сиңа яхшырак китәргә аннан. Аны иде теләмәгән өчен, синең белән нәрсә дә булса килеп». Күпмедер вакыт алар двигались. «Минем тагын биш выстрелов, һәм мин стреляю бик яхшы. Димәк, сездә, чыннан да, бар, бер генә сайлау. Йокларга... — мин күрсәтте Тару һәм иголки, яки үләргә.
  
  
  Аңа взмахнул револьвером. Алар юнәлделәр үзәккә бүлмәләр.
  
  
  Белмим, нигә аңа позволил аларга сайларга. Ул барыбер, дип хладнокровно расстреливать безоружных кешеләр. Аның тотты револьвер аларда астында носом, әлегә Тара тиресен аларга укол шприцем, растирая ih спирт, әйтерсең, бу имело әһәмияткә ия. Иң яхшы привычек шулай ук авыр котылу кебек нче начар.
  
  
  Тиздән алар отключились, һәм заснули. Ул повернулась миңа.
  
  
  'Хәзер?' - ул пыталась тыныч кына сөйли, ләкин аның тавышы дрожал.
  
  
  «Син әле аласың аңын югалта», - дип сорады, аны
  
  
  — Алам, аңа ул чакта утыра ала?
  
  
  Аның елмая әй. Аркасында аның странного баруны сәләтләрен дөньяга килә, көч һәм слабости, хатын-кызлар һәм бала. Ул авылның һәм аның поцеловал ee бу полковнигына.
  
  
  — Синдә дә бар, тагын бер эш, сеңелем.
  
  
  «Нитроглицерин».
  
  
  Нитроглицерин. Аласыз бармы? сез нәрсә эшләргә эго шактый көчле өчен взорвать барлык бина? Мин тотам, шул исәптән безнең блестящую йолдызны. Доктор Куоя?
  
  
  Ул кивнула. "Кертеп эго, офис һәм барлык эго кәгазь."
  
  
  «Ул чакта сделай бу».
  
  
  Аның кинәт уйладым турында невинных корбаннары шул камерах. Малай, карчык һәм тагын кемдер тагын туар чудесное бәхет булырга, кеше диңгез свинкой өчен докторы Куоя. Аның возился үзенең җыелмасын буенча сигез хуҗаларга. Ачкычларын ячеек. Ничектер итеп, миңа тырышырга туры килде коткарып бу кешеләрне. Әмма сез ничек ярамаганлыгын кешеләргә сезне аћламас, сез нәрсә эшлисез? Ничек әйтә аласыз аларга: «иярегез. Түгел волнуйтесь.'...
  
  
  Аны минем янга килеп, к аптечке һәм алдым дару, ул Тара файдаланды каршы монахов. «Күпме моның өчен гадәти анестезии?»
  
  
  — Турында... биш йөз миллиграмм тәшкил шактый. Сез спутать ул моның белән? Ул указала шушы шешә белән ачык сыекча. «Сез беләсезме, нәрсә эшләргә, кемгә дә булса укол?»
  
  
  Аңа кивнул. Һәм башлый смешивать успокоительное.
  
  
  'Ярый. Аның җыенам тырышырга вытащить бу егет биредән. Бу гыйбадәтханә, әгәр успею. Күпмедер вакыт алар мөгаен булачак, анда куркынычсызлык...? Аны, посмотрел на эчәргә алып керер иде аны кулымда. «Аны кайчан вернусь монда, син беләсең, ничек ташларга бу дрянь?
  
  
  — Түгел мәңгегә ташларга эго, кадерле. Мәңгегә гади сүндерергә су һәм җылылык кертергә?
  
  
  'Ярый. Аңа көчемнән өчен кулдан килгәннең барын да кайтырга бирегә өчен алырга сине. Яки син встретишь мине храме? Аның китәм.
  
  
  'Нигы?'
  
  
  Аны чак кына арттарак басып торган. 'Нәрсә, сеңелем?
  
  
  — Убедись, барысы да яхшы булачак? Бу књрђсећ бу дога. Поднес шешә һәм иглу алды һәм аның кулына. Аны тоймадым бөтен аны мягкость астында грубой дип белдергән. Аны тойдым, ничек бераз смягчился аның пульсирующего җылылык, моннан заразительного җылылык, ул распространилось минемчә телу һәм проникло минем складывать доллар. Моның өчен бар әйтү. Бу забавное әйтү, аны печатают бу валентинках һәм прокручивают музыка автоматах буенча, йөз тапкыр сәгать. Аның поцеловал ee. Аның поцеловал ee сәламләү һәм саубуллашу, аның телим сине һәм сине яратам, һәм ул держала мине, әйтерсең, аның шталь бер өлеше аның иң. — Барысы да яхшы булыр, — прошептал мин. 'Да яхшы булыр.'
  
  
  Ул повесила башын. — Мин беләм анда, — ул закрыла күзләре. «Барыбыз да бу кешеләр белән барлык бу наганами?
  
  
  «Ярар, хәзер алар да мине эзли. Алар уйлый мин монда превращаюсь бу нәрсә булса непонятное.
  
  
  Күзләре, алар ул ачты һәм, миңа, иде непонимающими.
  
  
  — Үсемлек, — дип ачыклык кертте мин. «Продукт " компаниясе Тылсымлы эликсир Куоя ". Шуңа күрә, әгәр аны сыграю дөрес, аның алмыйм котылырга кайбер күңелсезлекләр. Моннан тыш, мин вздернул аның подбородок, — үз тормыш аны встречал күп ир-атлар, зуррак корал. Һәм аның әле дә исән.
  
  
  Ул попыталась улыбнуться белән бәрергә провалилась.
  
  
  — Взбодрись, — диде мин. «Аның неуязвимым. Игелекле һәм бәхетле йолдыз, хәтерлисеңме? Моннан тыш, герой беркайчан да уязвимым. Укыдыңмы шактый вакыйганы белү өчен бу.
  
  
  Ул покачала аягы. «Бу да тарих. Бу чынбарлык. Ул сделала паузу. «Питер Хансен иде шул герое, һәм аның белән, нидер булды».
  
  
  Бервакыт аны каршы алды Хансена. Яхшы егет һәм снайперская винтовка. Хоук дип атады эго чын таланты. Тик нидер килеп белән Хансеном. Әллә зур саубуллашу, шулай булса иде булырга һәм начаррак. Алар килеп эләккән Хансену бу позвоночник. Таращить күзләре кырык бишенче калибрлы разорвала нервы мөмкинлек сезгә мондый әйберләр ясарга, ничек йөрергә. Белән шөгыльләнергә һәм мәхәббәт турында. Аның прогнал бу фикер мөмкин кадәр тизрәк. — Ул, тагын бер тарих, — диде мин. 'Итми минем. Булмады безнең.
  
  
  Ул янә поцеловала мине, аны веки моргнули нче яңа курку.
  
  
  Аның вырвался һәм схватил ee өчен җилкәсенә. — Перестань, — диде мин. — Мин бит сиңа әйткән, барысы да яхшы булыр. Димәк, барысы да яхшы булачак. Һәм нык тот бу корал. Аның күрсәтте Наган, л лежащий өстәлдә. «Тик синнән эго үзе, кайчан барасыћ урамга, һәм используй, кайчан кирәк».
  
  
  Ул вздохнула һәм кивнула, акрын восстанавливая контрольдә тотуны үз өстемдә.
  
  
  «Увидимся бу храме». - Мин китте клетки.
  
  
  'Нигы.' ул " - дип сорадым. "Аламмы аны отключиться хәзер?"
  
  
  
  
  Башлыгы 26
  
  
  
  
  Иде тагын бер корбаны практика докторы Куоя. Ир-ат чама белән минем яшьтә, европеец, югары. Ул күп улыбался. Һәм куя слюни. Аның удивлялся, ничек бу бәхетсезлек очрагы эләккән бирегә. К, минем шәхси бәхетенә, аның выбрался шунда ялгызы гына хђл итђ алмый.
  
  
  Аңа булмас иде хокукларын ки, бернинди махсус саклау мине түгел иде әле. Территориясендә иде тыныч кына. Кояш иде инде югары бәяләде, һәм һава содрогался эсселектән. Гади сафларына смотрящих бу җирне монахов направлялись к храму. Капюшоны надеты яклау өчен ih лысых әһәмияте навыка һөҗүм. Аны сиздермичә погрузился бу хәлне. Атс күренми. Шартлау булды грубого көлке тирәсендә тәрәзә тулай торак дип хәбәр итте миңа, - дип монахлар-партизаннар бу вакытта барлык тагын иде эчендә.
  
  
  Өч абыем протеже иде умиротворены. Эчендә гыйбадәтханә белән настоящими монахами алар имин.
  
  
  Аның китерде ih һәм положил на плетеные молитвенные коврики янында коленопреклоненными монахами. Эчендә иде", - прохладно. Нәтиҗә толстых, тышкы диварларны яки булмау страстей эчендә. Безмолвные монахлар иде охшаган статуи. Тик алай түгел, ничек каменные статуи. Таш грязен һәм землистый, хәтта иң гладкий мрамор әле җавап бирә үз-үзенә намеки бу скалу, тауны һәм пычрак.
  
  
  Булыр иде бәлки, булсын иде ясалган сурәтләре облаков. ул чакта бу юк иде, барысы да. Бер зур картина күк.
  
  
  Беренче планда кайбер аны күрдем Нин Танга. Аның маташа тоту эго караш, әмма ул обращен эченә, зациклен ниндидер абстрактной уйлар. Аның чыктым аша гыйбадәтханә. Әгәр аның потороплюсь булса, тагын алмыйм барып лабораториясе кадәр Тары. Аның алмый отель өчен ул пересекала территориясен берсе.
  
  
  Китәргә иде труднее караганда килә. Аны кайчан, керде гыйбадәтханә, аңа берсе иде тирәсендә күп. Хәзер аңа иде бер изге буенча. Фальшивые монахлар белә бит чын монахлар тырышып молятся. Һәм әгәр аны да чын түгел, ә фальшивый, ул чакта аны булырга тиеш Картером. Әмма, бәлки, миңа бары тулы везти.
  
  
  Аның, чыннан да, маташа барырга стараясь темпларын саклап калган кеше, аның өчен вакыт һәм ераклык — гади үлем генә булган әһәмиятендәге әйберләр. Бу гади булырга тиеш түгел иде узарга яхшы.
  
  
  Димәк, бу яхшы эшләре алга киткән.
  
  
  Бу түгел иде-беренче филиалы, ул карадым, кояшта прищуренными күзлегеннән. Һәм лабораторияне карап чыктылар.
  
  
  Лабораториядә һәм Тары.
  
  
  Аның подобрал адым.
  
  
  Аның предполагаю, бу шулай.
  
  
  Барлык алты басып тордылар у колодца. Метрда бу егерме ел мине. Алты атс. Одина шулар тирәсендә башын күтәрде сөйләшү вакытында. Ул мине күргәч башлады кричать. Аннары алар барысы да килә, бу мине. Аның нырнул өчен агач һәм ата. Бер аның ранил бу эчтђге, әмма ул та, наступать. Миндә кала иде дүрт ату. Әгәр аның эләккән дүрт тапкыр, барыбер иде, ике филиалы тулы белем бирү. Мин нәкъ обдумывал бу хәлне кайчан барлыкка килде подкрепление. Калган клоны. Барлыгы егерме. Алар выскочили аша тулай торак һәм юнәлделәр минем якка.
  
  
  Вакыт бар, кирәк булганда тиз йөгерергә.
  
  
  Мин карлыгач бердәнбер мөмкин юлы белән. Бу инде, мин тиеш иде отправиться бу маковые басулар. Сез күрерсез, ничек егет ясый",-дип булса, шулкадәр глупое фильмда, сез беләсезме, нәрсә ул обречен. Теләсә кайсы сумасшедший, взбирающийся бу эшафот яки бегущий буенча ровному дђ тђэсир калдырмый, беспощадно обрекает үзен.
  
  
  Тик кайчагында башка чыгу юк.
  
  
  Әгәр мин алга китте лаборатория, аның китерде иде ih k тарада сатып ала. Әгәр аның приведу ih бу гыйбадәтханә, аның подвергну куркыныч һәм башка аз помогу үзенә. Минем иде, бернинди планын голлар. Бернинди озак сроклы акыллы кыр маневров. Штопора түгел иде шул, выживу ли мин. Әмма ничек озак.
  
  
  Маковое кырында манило мине, ничек, сәхнәдә илнең урта кабан күле) булачак. Бесконечный келәмгә буенча фиолетовых чәчәкләр. Сәхнә хыяллар. Бик маловероятное Ватерлоо.
  
  
  Минем иде өстенлек утыз ярдов һәм дүрт пуля. Бу барлык. Бу санау минем благословений тәмамланды. Пуля вонзались бу җир-минем аяк, посылая күңелсез порывы җил булганда алар просвистывали mimmo минем плеча. Аны та йөгерергә отты тагын берничә метр. Кайдадыр уртасында басулар торды кечкенә генә таш тартма. Әгәр аны ала барып, аңа, аны куллана алыр иде бу буларак, вакытлы яклауны, ничек вакытлы базаны.
  
  
  Соңгы бастион Картера.
  
  
  Хәзер алар таркалган һәм омты-окружить мине. Тирәсендә минем свистели пуля, әйтерсең, минем затянуло бу душное бина, аның килеп җитмәгәндер кадәр таш корылма. Ишек бикле. Аның прижался к стонать һәм огляделся. Клоны приблизились миңа. Егерме бер үк затлар якынлаша миңа белән егерме төрле юнәлешләр. Егерме револьверов юнәлдерелгән мине.
  
  
  Аның ата якындагы максаты. җибәрелде ук нокта үзәгендә лба. Ул тиз егылып үз усыпанную каберенә чәчәкләр белән. Тљрлесеннђн миңа обрушился тагын бер шәһәр выстрелов. Алар врезались бу диварны артта калды минем, поранили чәчәк бәйләмнәре минем аяк, әмма мине никтер тимиләр.
  
  
  Ул чакта аны аңладым.
  
  
  Аларны, элеккечә иде приказано түгел убивать мине. Алар алмадык белергә тиеш, дип Куой иде минем пленником, дип эго лабораториясе булды, берничә минутах нче мәңгелек. Никадәр исемендәге иде билгеле, аны элеккечә иде курицей, несущей алтын йомырка. Алар бары кунакханәләр тоту, мине утыртырга кире клетку. Кинәт аның төгәл белә нишләргә. Капма-каршы бар күбрәк түгел огорчали мине. Җиңүчеләр беркайчан да була реалистичными.
  
  
  Аның ата-ике атс, преграждавших миңа юлны тиешле миңа юнәлештә, һәм выбрался наружу. Аны иде беркайчан да башкарды бу. Шул вакытта гына, шул ук вакытта. лаборатория взлетела, һавага. Ул взорвлась кебек кечкенә вулкан, сотрясая җирне, извергая утын, швыряя тырышучы һәм нурлары сүнү, кояшта, һәм бары дәвам итә взрываться, бах, бах, бам. Һәм кызган последовавшей өчен бу калечащей неразберихой аның продвинулся берничә ярдов. Аның мчался буенча дђ тђэсир калдырмый, с грохотом сметая нәрсә стояло минем юлларын, ничек ходай сугыш.
  
  
  Алар килә башлады эченә һәм бросились бу погоню. Бу нәкъ менә шунысы аның кунакханәсе. Алар күп вакыт югалттык, ә аның вырвался алга.
  
  
  Аның җитте ишекләр покои Лао Цзена. Йөртергә башка беркем булмаган иде охранять ишек. Бернинди монахов. Бернинди partizan. Кайчан разразился бу хаос, беркем дә иң делле түгел, рискнул чыгарга ачык җире.
  
  
  Аны кайчан килеп җитмәгәндер кадәр офисы Лао, аны аңладым, ни өчен. Стеклянная дивары раздвинулась, һәм корал исчезло. Даосы кушылды минем план. Алар караганы егетләр буенча КАН под прицелом, һәм ераграк мине.
  
  
  Аны тапкан Лао Цзена һәм Vin ашханәдә. Ике монаха караганы ih астында прицелом наганов. Аның выгнал монахов бина һәм обменялся корал белән берсе шулар тирәсендә. Эго җиде выстрелов каршы бер, ул миндә калды.
  
  
  Ашханәдә була, ике көн. Берсе прихожую, башка бу кухню. Аның приоткрыл ишек коридор, тик йозак њз нђтиќђсен бирде. Килгәч, ишекне ябып куйганнар, ул, чыннан да, бикле. Тышкы якта. Үзем аны басты у кухонной көне, направив револьвер бу пленников. Лао Цзэн выглядел мрачным. Vin, Шулай выглядел рассерженным. Тик алар әле сдались.
  
  
  Ахыр чиктә, ih коткару отрядлары инде юлда идек. Клоны Лао Цзена киләчәк нәкъ вакытында өчен коткарып ih. Һәрхәлдә, бу алар аңа исәп тотмаган идек.
  
  
  Лао Цзэн схватился өчен подлокотники үз инвалидной коляска. «Наслаждайся кыскача вакыйга үз дан Картер. Чөнки мин предупреждаю сезне: бу-дәвам итәчәк, бик кыска вакыт. Анда минем йөз агентлар һәм егерме иң яхшы малай. Синдә юктыр да инде.
  
  
  — Ярар, карарбыз, — диде мин. — Һәрхәлдә, сезнең интриги сорваны. Әгәр син генә ишеттем, синең лабораториясе гына взлетела күккә — клоны, документлар, доктор Куой һәм бөтен эго гребаная банда.
  
  
  Vin Вакытында татып карады бу опровергнуть белән уңай мышлением. «Без булдырабыз торгызырга аны», — диде ул күбрәк Лао Цзэну караганда миңа. «Булачак яңа Докторы Куой һәм яңа буын могущественных атс. Ул арада безнең миссия бетереп парализовать сезнең илгә. Атс, алар ясасалар, бу инде түгел иде лабораториясе».
  
  
  Барысы да, мин алыр идем дип әйтә иде: «Продолжай хыялланырга». Коридорда иде, шау -. Шумели резин итекләр. Ачылган ишек. Клоны килде. Нибары берничә секунд, һәм алар керәчәк белән бергә минем иске дусты Чен-ли. Vin Кенә елмаеп куйды. — Хәзер сине грубо разбудят. Бәлки, син хорош, Картер, әмма җитәрлек түгел хорош өчен егерме янына бер.
  
  
  — Карарбыз, — кабат диде мин.
  
  
  Ишек коридор ачылды, һәм клоны бәреп эченә. Бөтен гаилә. "Закройте бу ишекне!" — диде Лао Цзэн. Револьвер у эго баш пугал эго азрак турында фикер сквозняке. Ишекне ябып куйганнар һәм булдым эго язмышы.
  
  
  Алар спешили приближаться миңа. Аларның иде, егерме каршы бер генә, һәм ул эшләргә әзер. Аны ташладым үз корал. Бер минем кешедә сосредоточилась бу кухонной көне, ә икенчесе скрылась бу складках киеме халат, анда аның спрятал бомбу. Аны аңладым, - дип җитте. Ул чакта аны ташладым ee. Ничек каты туп. Ачыктан-ачык башын Лао Цзена. Икеләтә удар! Ул монда эго аң һәм шул ук вакытта бомба эшләде, наполнив бүлмәгә кеше һәлак дымом. Аның тирәли йөгереп чыга кухня туганчы алар аңладылар, дип бара. Аның запер артыннан ишек һәм алга китте гыйбадәтханә.
  
  
  Анда булган Тара. Белән бергә Нин Тангом. Ул әйтте калган-монахлар караганы агентлар КАН бинада тулай торак. Барлык ih җентекләп связали һәм положили идәнгә. Чын монахлар янә управляли нең монастырем.
  
  
  Аның сорады Тару спросить эго, алар ничек карый файдалану корал һәм факттагы угрозе үлем башка кешеләргә. Тара услышала ревматизма, аннары повернулась миңа белән ябык күзлегеннән. Ул покачала аягы.
  
  
  «Сез поверите».
  
  
  — Кабып кара, — диде мин. «Бүген аның бөтен ышанам».
  
  
  «Алар барысы да, чыннан да, ненавидели кулланырга бу корал. Тавышы ни өчен, — ул покачала аягы, — тавыш нигә алар беренче эш итеп вынули пуля тирәсендә корал.
  
  
  'Ничек?' Аны, посмотрел на корал үз кулымда, алар обменялся белән монахом. Аның прицелился шул ачык ишек гыйбадәтханә һәм ата. Берни дә мондый. Просто тупой щелчок.
  
  
  Аның засмеялся.
  
  
  Болар барысы да восстание булган башка пуль. Факт, дип белдерде егетләр буенча КАН булыр дип уйлаган пуль шактый өчен җиңү китерде ih бу ловушку.
  
  
  Аның посмотрел Нин Тангу күзләренә һәм еш кына ул әйткән идем идеяләр көчлерәк корал. Ул вакытта аның, дип уйлады, дип аңладым.
  
  
  Күпмедер вакыт.
  
  
  
  
  Башлыгы 27
  
  
  
  
  Бәя — бер буенча булган яңа сүзләр, алар аны ненавижу. Бер тирәсендә алар дурных привычек истеблишмента, кайчан тырышлыгы беркайчан да булгалый «интенсивными», һәм кайчан армия беркайчан да гади «высылаются» түгел, ә «развертываются». Бәяләү — бу гади шау-шу куптарган әйтү, обозначающее булса, мин дим Хоуку булуын беләм, ягъни ул, - ди миңа булуын белә, һәм без хәл итәбез, беркемгә дә артык түгел сөйләргә.
  
  
  Тара һәм аны иде юлында моңа.
  
  
  Бу иде, берсе теге матур язгы көн, кайчан Вашингтон сверкает, һәм калса, һәр һәйкәл бар монументальное әһәмияткә ия.
  
  
  Тара иде неловко тихой бу такси. Нык сжимая минем кулын, ул закусила губу, погруженная бу үз непереводимые уйлар. Ул иде мондый бирле хорька, ничек самолет төште. Радио машина йөртүче иде настроено бер тирәли теге станцияләре, анда крутят иске стандартные әсәрләр һәм чын күңелдән хәзер алар уйнады иске добрую җырын Коула Портера «So Near And Yet So Far». Тавышы шундый иде.
  
  
  Без подъехали к Дюпон-серкл тукталдылар алдында имин лек берәмлегенең немонументальной дверью Берләшкән хезмәте матбугат һәм телеграфии. Һәрхәлдә, иң яхшы фасад өчен штаб-фатиры AX караганда, ул захудалый лондон чәй кибете.
  
  
  Хок сәламләде безнең энтузиазм белән. Ул күтәрде караш нче үзенең захламленного урындык һәм зарычал.
  
  
  — Садитесь, — диде ул. "Синдә бар туктагыз?"
  
  
  Ул нәрсә дә булса укый кызыл яшерен папке, жевал незажженную сигару. Безнең кечкенә бәрелешләр белән клонами бетте, әмма, монда, өстәлдә Хоука, сугыш дәвам итә. Яңа эш. Яңа сюжетлар.
  
  
  Тара књрсђтте бу тәрәзә бу залитые кояш верхушки агач. Аның югары губа иде натянута. Аны повернулся һәм пожал җыерып. Булса ee безнең беспокоило, иртәме-соңмы ул бу выяснит. Ул иде бер караганда, теге, хатын-кызлар, аларга кирәк түгел увлекаться покером. Һәрхәлдә, әгәр дә синдә иде хисләр.
  
  
  Урынына алсын карарга нах аны, посмотрел на Хоука. Бу егостарое зат белән яшь голубыми күзлегеннән. Шундый мозгом, ул мөмкин дип атарга теләсә кайсы адрес нацистского притон 1940 елның ләкин мөмкин түгел, искә алырга, нинди рубашке ул одет кичә.
  
  
  Ниһаять, ул күтәрде караш. — Гафу итегез, — диде ул хрипло. «Ничек гына аңа билгеле булды, дип син куркынычсызлык, син юкка чыккан тирәсендә минем исемлеген өстенлекле». Ул повернулся к тарада сатып ала. — Бу ж, мисс Беннет. Ничек сезгә актив өлеше буяулар?
  
  
  Тара дип елмайды. Сәер, неубедительная елмаю. — Бик мило, — диде ул тыныч кына. 'Әйе, бик мило. Тик... дип уйламыйм минем телевидение проектында булган иде кабатларга моны тагын бер кат».
  
  
  'Юк,?' Ул күтәрде, бер бровь һәм посмотрел бу минем якка. — Яхшы, Картер. Твоя чиратта. Ул откинулся бу спинку үз скрипучего вращающегося кресло һәм закурил изжеванную сигару.
  
  
  — Сез инде беләсез зур өлешен моңа, сэр. Без тапкан оя әлеге атс һәм юк иткән аны. Тара позаботилась турында эмбрионах-клонах, лаборатория һәм безумном ученом, стоящем өчен анда. КАННЫ күбрәк түгел башлый ih размножать. Һәрхәлдә, әлегә без исән, аны обезвредил Vin Буенча, Лао Цзена һәм барлык өлкәннәр атс. Һәрхәлдә, барысына да иде Индокитае
  
  
  «Без дә кешеләр бар иде монда, һәм кешеләр изге, кем Лондонда булдым», — прервал ул мине. «Без шулай ук элемтәгә кердек белән ih эксперты буенча наркотикларга. бар. Ничек эго дип атыйлар-хәзер?
  
  
  «Пэм Ат». †
  
  
  'Әйе. Ул бездә, һәм ул сак бөтен сознается. Әлбәттә, без башта бармы эму бераз эго үз сыворотки правда. Хоук поморщился. Ул яратты, кулланырга хәл итү, шулай ук нык, ничек аны. — Безгә күбрәк түгел нәрсә турында борчылу. Әлеге спектакль Featherstone шулай ук ябылган иде. Моның өчен җавап бирә Скотленд-Ярда. Күрәсең, алар кеше күп тапкырдан анда. Һәм бу акчалар финансировали күп чаралар КАН.
  
  
  Аның сөйләде Хоуку турында опиумных кырларында турында сөйләде, ничек КАН кулланды сәүдә наркотикларга чарасы буларак, уйлар. Ул мрачно покачал аягы һәм затушил сигару, әйтерсең убивая аның паразита. «Кызганычка, наркотиклар сату безнең компетенциягә керми. Тик мин продолжаю аларга сөйләргә, нәрсә өчен бу наркотикларга тора караганда күбрәк гади саранлык».
  
  
  Ул вздохнул. «Бәлки, хәзер алар послушают бераз күбрәк. Һәрхәлдә, бу махсус маковое кырда күбрәк файдаланылмый - шуның белән бергә, филиал бу Нассау, ул сез яптылар. Димәк, ике.
  
  
  «Һәм тагын йөзләгән мондый урыннар өчен башлангычларда».
  
  
  Хоук одарил мине пронзительным взглядом. «Мең подошло иде моңа яхшырак». Ул янә повернулся к тарада сатып ала. 'Дип ж.' — Гомумђн, син булырга тиеш канәгать. Сезнең... аны ничек, тагын бер тапкыр бу атады? ... сумасшедшая, невообразимая теория... нишлисең, ул аңа верной.
  
  
  Тара откашлялась. — Сез атаган бу богом забытым, безумным йоклар, сэр. — диде ул чын күңелдән.
  
  
  Хоук выглядел сбитым белән файдасы. Бәлки, гомеремдә беренче тапкыр. — Ярар, яхшы, — пробормотал ул. — Мин позволил сиңа аша үтәргә болар барысы да, шулай түгелме?
  
  
  — Әйе, сэр, — иде бердәнбер ревматизма, ул алды.
  
  
  'Ул чакта барысы да тәртиптә.' Ул әзерләндем œзеžнђн безне. - 'Хәтта күбрәк?'
  
  
  Аңа кивнул. 'Ике әйберләр. Аның вәгъдә итте, моның монахам, без тырышырбыз табарга, аларга яңа монастыре. Кайда да булса, ирекле территория. Аның отель иде сдержать сүзен. Сез ничек уйлыйсыз, без булдырабыз кайгыртырга бу хакта?
  
  
  Хоук башкарды пометку үз блокноте. «Минемчә, Көньяк Кореяда да бар, хәрби базасы. Рөхсәт итегез, миңа тикшерергә, моны беренче чиратта. Аның ышанам алабыз моны. Һәм башыннан икенче штопора.
  
  
  «Роско».
  
  
  Хоук авырлык белән башлады закуривать яңа сигару. Аннары ул күзләрен күтәрде сөйләде миңа турында Роско. Шул чертовом зонте турында сөйләде, алар ничек тапкан эго.
  
  
  «Бәлки, шулай яхшырак, кайсы ниндидер мәгънәдә», — диде ул. Аннары ул издал караћгы тљстђге көлү. — Тегүче тик синнән, бу ахмаклык, сөйләргә.
  
  
  Ул повернулся үз скрипучем кресле һәм сарай тәрәзәсеннән бакчага күз ташлады. Выглянул. — Аның отель дисәк алмаган бик күп начар фикерләр шул хакта Роско. Ул становился артык иске һәм артык беспечным. Абингтон Лондонда сорады рөхсәт җибәрергә эго пенсиягә. Кайтарганнар барып, бу ничек килеп чыккан, сез чакырыла эго. Һәрхәлдә, бу булыр иде эго, соңгы эш. Һәм мин белмим, ничек кенә Роско бу аңладым. Иң яхшы елларда ул куркем агентом. Бу бик эго тормыш.
  
  
  Хок тирән вздохнул. Миңа кызык булды, уйлый микән ул үзе турында. Шул көне, кайчан ул үзе булачак беспечным, һәм кемдер кабул итәчәк карар җибәрергә эго пенсиягә. Йә рабби, хәзер аны да башлады уйларга үзе турында.
  
  
  Хок отвернулся от тәрәзәләр.
  
  
  "Син укымасаң, нишләргә? Проведешь бер тирәли твоих атказанган чорда чит илдә?" Бу иде эго ысулы әйтә миңа, ул бирә миңа берничә атна отпуск.
  
  
  Аны, посмотрел на Тару һәм уйлады турында Ривьере. Яки турында Таити. Әйе, необитаемый остров иде безгә искиткеч килде. — Мөмкин, — диде мин.
  
  
  Ул сүзен дәвам итте. - 'Син. мисс Беннет? Син дә заслужила берничә көн ял итә. Без кайгырткан турында сөйләде өчен Питер получал шәп итеп карау, тик аласыз үткәрергә ялга бергә. Сез икәү.'
  
  
  Аның переключился артык югары тапшыра.
  
  
  'Питер?' Аны повернулся аңа.
  
  
  Ул књрсђтте миңа ачыктан-ачык күзгә. — Питер Хансен, — диде ул тыныч кына.
  
  
  Питер Хансен, раненый герое. Кем исеме ул упомянула лабораториясендә, кайчан предупреждала мине булырга осторожным. «Ирем», — дигән нәтиҗәгә ул.
  
  
  Өчен, кеше янында аның аз вакыт такт, Хок башкарды щедрый жест. Ул прочистил тамакны, торып басты чыкты холл.
  
  
  Тара күңелсез књрсђтте миңа. — Яратам мин аны, — диде ул. — Мин алмыйм калдыра аны. Аны булмаса, булды, моны, хәтта булыр иде. Әмма Нигы, миңа шулай нравилось яратырга сине. Ул протянула кулын, схватила мине һәм прижала үзенә. Аны, посмотрел аның зат. Соңгы тапкыр. Бу обворожительные яшел күзләре, бу каштаново-рыжие чәч һәм бу дурацкие веснушки, алар әле дә бар иде анда. Һәм аның, дип уйладым турында нинди тормыш аңа булыр иде отель өчен нах. Исән-имин һәм яхшы тормышта, анда барысы да кала, ничек бар, һәм беркайчан да превращается бу кошмар. Тормыш аны, аңа беркайчан да алмады әй ышандыру. Тормыш аны, аңа беркайчан да алмас иде прожить. Тормыш аны, аңа, ихтимал, беркайчан да теләмәс идем.
  
  
  «Мөмкин, әйтик, некотором яктан караганда, яхшырак», — диде мин. «Ходай полюбит минем өчен булса, дип әйтәм глупости».
  
  
  
  
  
  Турында " китабында:
  
  
  Кайчандыр публикация багышланган экспериментам: алырга кемнеңдер клетку, тән үстерә, аны кирәкле шартларда алырга дубликат бу кеше. Двойника булачак бердәй тышкы яктан, ул булачак идентичен буенча способностям.
  
  
  Нигы Картер түгел иде бу поверить, әмма эму туры килде, ул чакта, бу проблемага тап булды андый «клонами» яки идентичными двойниками. Бу очракта бу двойники гениального убийцы, преследующие бары тик бер генә максат: куркыту Конгрессы, Сенат һәм президенты Америк һәм подчинить ih үз залп. Һәм шул рәвешле контрольдә тотарга дөнья сәясәтен белән төрле нокталары ягыннан.
  
  
  Нигы Картер ала уничтожить күпме теләсә атс, әмма бу мәгънәсез эш. Һәм әлегә сенаторлар АКШ сугышып шәһид булган, Картер ясый, үз безнадежную эш: туктатырга җитештерү атс бетерү һәм бердәнбер чын убийцу.
  
  
  Әмма әйә һәр филиалы түгел, бәлки чын мужчиной?
  
  
  
  
  
  
  Оглавление
  Башлыгы 2
  
  
  Республика башлыгы 3
  
  
  Башлыгы 4
  
  
  Башлыгы 5
  
  
  Башлыгы 6
  
  
  Башлыгы 7
  
  
  Башлыгы 8
  
  
  Республика башлыгы 9
  
  
  Башлыгы 10
  
  
  Башлыгы 11
  
  
  Башлыгы 12
  
  
  Республика башлыгы 13
  
  
  Башлыгы 14
  
  
  Башлыгы 15
  
  
  Башлыгы 16
  
  
  Башлыгы 17
  
  
  Башлыгы 18
  
  
  Башлыгы 19
  
  
  Башлыгы 20
  
  
  Башлыгы 21
  
  
  Республика башлыгы 22
  
  
  Район башлыгы 23
  
  
  Башлыгы 24
  
  
  Башлыгы 25
  
  
  Башлыгы 26
  
  
  Башлыгы 27
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Нигы Картер
  
  
  Коточкыч боз террор.
  
  
  перевел Лев Шкловский истәлегенә погибшем сыне Антоне
  
  
  Оригиналь исеме: Ice Trap Террор
  
  
  
  
  
  Беренче башлыгы
  
  
  Өстендә югары түбә, тирә-верхушек агач инде темнело. Күләгәдә скользили буенча переплетающейся листве, сгущая паровую завесу гнетущего савченко, разлившегося бөтен. Бу актуальләштерде вялое, истощенное хисләре, ул миндә иде, тагын да начаррак. Бу джунглях таится непримиримая көч — бик зур пиявка, высасывающая буенча сезне бөтен энергиясе һәм хәтта белән волей к тормыш. Бу көч җәзаның миңа инде ярым көн. Ул убеждала мине тукталырга һәм ятарга, гади бирелергә була һәм позволить моның дьявольским полчищам бөҗәкләр покончить минем белән мәңгегә. Җеп Ника Картера - суперагента АХ, Киллмастера N3. Һәм тавышы аны эләккән бу адский почмагы Никарагуа дип исемләнгән Яры Москито. Буенча ирония судьбы, исеме бу түбән жаркой болотистой җирлегендә взято түгел бу дьявольскихнасекомых, шулай нче индейцев-москито .
  
  
  Шуңа да карамастан, аны выстоял, чөнки белә тиеш барып урыннар билгеләү җиткәнче темноты. Якын непроходимый подлесок шактый задержал мине. Миңа туры килде расчищать һәр д джунглей нең мачете. Аның выругался һәм бераз гына споткнулся башлагач, бик күп яшел тәмләткечләр, аны, аңа гына срезала, янә взлетела өскә.
  
  
  Аның копался бу густой медальләр алуга төп дәгъвачы санала диярлек высохшего инеш агымы буенча — бер караганда, мең, извивающихся монда ничек һәм капиллярам. Әлегә аның панцирь буенча аңа застойной кашицы башлады күтәрелә ползучие, слизистые существа. Пот струился минемчә затка, пропитывая кием-салым һәм рюкзак. Әйтерсең, лямки рюкзака врезались миңа җилкәсенә.
  
  
  Кичә иртән патруль корабына корабль ТЫШКЫ эшләр министрлыгы высадил мине Лагуна - де - Перлас . Аннан мин карлыгач көньяк-көнбатышка таба якынча параллель рәвештә елгасы Тунгла.
  
  
  Бу декабре иде, шулай булгач, җеп яңгырлар сезоны. Аңа рәхмәтле иде бу. Явым-төшем аерым Никарагуа нык варьируется, әмма Блюфилдс ярында Кариб күлмәк выпадает 750 см елга. Июль яки августында минем сәяхәт, һәм башка тыш сплошное страдание иде, бөтенләй мөмкин түгел.
  
  
  Бу почмагында юллар юк. Веб-магистраль — Панамерикано башка ахырында ил. Милли тимер юл челтәре бар, озынлыкка чамасы илле чакрым, нигездә урнашкан яр буенда Тихого океан. Һәрхәлдә, аның идем беркайчан да рискнул аның файдалана, ничек түгел осмелился күрсәтергә үзен бердәнбер округында юлда. Ак незнакомца күреп булыр иде, һәм аңа иде доверяли, һәм бу булыр иде һәлакәтенә бу критическом этабында.
  
  
  Аны та, үз юлын аша якты чәчәкләр моның нереального сумеречного дөнья буенча өскә таба восточному плато, невысоких хребта булачак. Иң югары вершина монда азрак ике мең метр, ә уртача биеклеге җиде йөз. Икенче яктан таулар спускаются к плодородному плато, равнинами һәм озерами. Шушы яктан, ләкин, иде покрытый джунглями склон, бесконечная линия покрытых паразитами агач, густых мясистых үсемлекләр һәм гөмбәләр. Зур лианы обвивались тирәли агач тармаклары; зловонная плесень һәм кара мох покрывали җирне. Һәркайда торды кинәт исе гниющей растительности.
  
  
  Акрынлап күтәрелеш становился круче; гребные булды острее, ә пропасти глубже. Ущелья иде вместилищем стекающей дождевой су, ә ih застойные болота иде рассадниками миллион враждебных существ, алар уйлыйсыз, үзен минем деликатесом. Һава һәрвакыт бай бөҗәкләр. Лягушки һәм артык вак млекопитающие появлялись төннәрен генә. Кош-корт алган иде тәкермән берничек тә башлагач, ләкин, гадәттә, сидели югары на верхушках агач. Янында водопада җыелган бозучыларны тынычлык, лягушки һәм даими чирикавшие кош. Бар иде бер, зурлыгында белән ворону, ләкин бик ачык окрашенная. Ул насвистывала диярлек идеальную күләмдәге, безнең бер тапкыр да түгел, повторив соңгы ноту. Бу сводило минем белән акыл. Тыш укусов бөҗәкләр һәм безумства кошлар, миңа туры килде терпеть тагын елан һәм ящериц. Җирдә копошились һәм көнлек сукбайның киеменә кебек вонючей ящерицы. Шулай ук удавы бу норах һәм ветвях, древесные змеи урта күләмен һәм скользкие хищные змеи кебек клыкастый свирепый копьеносец . Ih ватаннары иде смертоносная броньлау, аны диярлек исследовали һәм наносили картасына, һәм ул шөгыльләнә пожирала теләсә нинди, кем дә шактый глуп өчен тырышырга шунда барып җитәргә.
  
  
  Бөтен калдыгын көн аның пробирался аша удушливые тирәнлеге, тукталып бары тик бервакыт өчен перекусить. Аңа иде, дип ышанам түгел успею, әмма җитү белән темноты, замедляемый уты, һаман исходящим аркасында берничә гряд облаков, аның наткнулся зур төркемгә гондурасских пальм. Бу походило бу урман, урманда, тулысынча состоящем тирәсендә әлеге югары пальм белән перистыми яфраклар һәм шактый гладкими стволами. Алар арасында росли инжирные агачлар азрак, окруженные стаями кровожадных комарову.
  
  
  Гондурасские хөрмә үсә, күпчелек джунглей Үзәк һәм Көньяк Америк, әмма ih күпләр җыела торган учреждениеләрдә, похожее бу сирәк күренеш иде. Бу исбатлый, бу җире кайчандыр игелгән иде, чөнки индейцы майя кулландык җимешләрен моның агач җитештерү өчен май. Булса да, җиңел түгел иде срубить бу агач каменными топорами, алар шулай ук кулландык агач өчен үз корылмаларның. Бу өлкәдә ул агач процветало, һәм ахыр чиктә ул һәркайда алган җирне белән шөгыльләнүче кайчандыр игелгән иде.
  
  
  Белән моннан тыш, бирле, мин ничек эләккән пальмовую рощу, аның оболочки акрын һәм сак булыгыз. Откровенные алда булырга тиеш штаб-фатиры полковник Земблы. Тирәсендә моннан немногого, дип АХ раскопал турында загадочном полковнике һәм эго эшчәнлеге, аны белә бу участогы урман ныклап белән саклана кешеләр, сигнальными ракетами, осколочными минами һәм чувствительными сигнальными микрофонами, способными уловить, хәтта иң йомшак тавыш белән.
  
  
  Аның пополз алга на четвереньках, өйрәнеп, һәр җирлегендә яза аласыз (кšлђ). Аны протиснулся аша подлесок һәм скользнул, ничек дракон, аша валуны. Аны аңлы рәвештә сайладым иң авыр һәм непроходимую юлны. Әгәр хайван яки үсемлек давал малейший шау яки ишетелер, аны кулланды эго өчен алга заглушая издаваемый минем тавыш. Рюкзак авыр иде, һәм раскачивался тирәсендә яктан бу якка. Банк болезненно лилль күзләре белән миңа, димәк, мин алмады нормаль күрергә. Мине тагын да күбрәк бу раздражало, аны кайчан вытирал зат рукавом.
  
  
  Татарстан җирләрендәге күнегүләр лагерында урманнарда һәм кырларда, янәсе, алар иде заминированы иде гамәли уен, доставлявшей безнең инструкторам садистское ләззәт. Монда барысы да смертельно җитди, һәм аның напрягался, обнаруживая һәр погнутую травинку, клочок раздавленного мха яки лиану, аның неоткуда иде туарга. Аны берәүдә берничә минут һәм обошел ярар, түгел задевая. Перерезать чыбыкларын иде самоубийством. Кайтарганнар кадәр, моннан тыш, ул ничек чыкты тропу, аны тапкан трос сигнальной ракета. Аның прополз mimmo һәм алар тапкан сигнальный картридж, ул обезвредил.
  
  
  Юл ү үзе заросшую чүп үләннәренә юл белән шөгыльләнүче барды нче елгасы Тунгла һәм барды төньякка таба. Аста, ихтимал иде причал өчен каноэларда ишү, ә кустах да булырга мөмкин берничә снайперов. Үзе троп, әлбәттә, бар иде усеяна минами һәм башка ловушками янында убежищем полковник Земблы бу джунглях. Шулай итеп, мин чыннан да тиеш түгел иде, барырга буенча моңа прямому, узкому юллары. Аны кабат скрылся күләгәдә, һәм шталь артык сак пробираться аша подлесок. Утыз ярдах троп кинәт свернула һәм перерезала миңа юл. Аны игътибар белән карады маленькую, поросшую мхом полянку. Ул казалась шундый тыныч белән маленькими крылатыми һәм сверкающими бабочками, танцующими бу тусклом свете.
  
  
  Шахта иде зарыта бу мох шпилькой өскә. Кем булыр иде, аның безгә куйды, ул моны җитәрлек дәрәҗәдә һөнәри, чөнки чын күңелдән өстә торчал кечкенә участогы мха. Сулдан һәм уңнан миннән иде куе изгороди тирәсендә шипов. Мин алмады котылырга бу, югыйсә, миңа туры килә иде, кайтырга һәм иярләгән бу урын ерактан.
  
  
  Пригнувшись, аның прислушался к какому-ягъни звуку. Аны берни дә ишеттем һәм, дип уйлаган идем нишләргә. Озак юлга элек, бәлки, артык куркыныч караганда обезвреживание мины. Бәлки, бу иде мина-ловушка белән шөгыльләнүче взрывалась каршындагы прикосновении аңа, әмма бу, күрәсең соответствовало холкы полковник Земблы. Ул түгел иде тирәсендәге кешеләрне тратит юкка мину, аны инде мөмкин түгел выкопать өчен тәэмин итү прохода.
  
  
  Аны, посмотрел аша эчтђге бу темноту джунглей артта калды мине. Кайту алган булыр иде, артык күп вакыт, ә караңгыда миндә түгел иде безгә бердәм шанс. Аның подполз алга һәм сак приподнял клочок мха. Минем омелой однократное воспламенение басымы астында. Аның затаил сулышы, вытер куллары турында ыштан һәм повернул ручку зажигания. Резьба иде разъедена, һәм ручка түгел поддавалась җиңел. Ниһаять, ул үз эшен эшләде. Аның вынул взрыватель, вернул ручку бу мину һәм положил урынга кусок мха. Аннан соң аны янә вздохнул.
  
  
  Аның басты һәм сак китте буенча юлга кертелде, әлегә алмады нырнуть кире куаклар янында. Аның скрыл калган өлешне минем бу сәяхәт кустах. Һәр нәрсә требовала максималь куйган. Аны тапкан тагын бер мину узу өчен аны берничә сигнальных ракет. Мины иде разбросаны шулай ук густо, ничек һәм бөҗәкләр. Ниһаять, аны чыкты артык ачык пространство. Берничә ярдах возвышался югары угловатый холм, густо поросший кустарником һәм обвитыми лианами агачлар.
  
  
  Беренче карашка ул выглядел, ничек холм, похожий бу пирамидасы. Тик соңыннан аны күрдем, дип, нигезе ясалды буенча катламнарын переплетенных ташлардан, ә бер яктан иде лестница белән йөзләгән ступенек. Стеналар иде покрыты прекрасными орхидеями һәм башка эпифитами, алар үзләрен артык уңайлы бу трещинах каменной кладки караганда, ветвях агач. Аны, посмотрел на руины төзелгән борынгы майя . Ih диярлек мөмкин түгел иде распознать, ничек эш кулыннан кеше. Алар бердәм целым белән джунглями, алар поглотили ih мең ел элек. Постройка, күрәсең, спроектированная буларак, гыйбадәтханә, эффектно возвышалась бөтен тирәнлеге, джунглей, мрачных һәм таинственных бу ерак киләчәк турын да сөйләсәк урында.
  
  
  Артык мөһим караганда эго тарихи кыйммәткә ия булды максаты өчен аның, ул хәзер кулланыла. Хәбәрләр бу хакта килде безгә фрагментарное һәм өлешендә тагын исходили буенча слуховой. Әмма, әгәр безнең мәгълүмат иде верна, бу изоляцияләнгән һәм тышкы яктан ташландык руинах скрывалась иң заманча электрон корал, нинди генә мөмкин вообразить.
  
  
  Барысы да башланып китте ике ай элек белән искаженного радиосообщения нче безнең агенты бу Оахаке, Мексика. Белән аннан-моннан вакыт АХ акрынлап мәктәптә образы своеобразного гения, называвшего үзен полковник Земблой. Ул изобрел нәрсә өчен климат үзгәрү, ә отель кулланырга бу климат-контроль " кебек корал. Каршы кем ул булачак кулланырга эго һәм ни өчен, билгеле түгел иде. Әмма барысы да указывало нәрсә бар-бу храме майя шактый җиһазлар өчен хезмәткәргә әйләндерү иксез кипящие джунглей бу гаять зур ледник.
  
  
  Берничә көн эчендә яки, бәлки, сәгать ул планлаштырган ясарга нәкъ менә бу: бирмичә, кисәтү хезмәткәргә әйләндерү Үзәк Америкага бер киң арктик пейзаж.
  
  
  Аны туктатырга тиеш иде эго.
  
  
  
  
  Башлыгы 2
  
  
  
  
  Аны төшергән рюкзак һәм сак положил эго җиргә. Вакытында минем ике көнлек сәяхәт бирегә ул миңа бик ошады. Ул тәкъдим итте миңа белем һәм кров, һәм мин өметләнгәнен, дип, ул ярдәм итәчәк, миңа тагын. Нәрсә кирәк иде миңа алга таба да эшләргә кирәк иде эшләргә сак һәм акрын гына. Барысы да, мин булдыра алмас алырга үзе белән бу кечкенә генә туплау кораллары, ул егетләр буенча лаборатория AX ясадылар моның өчен махсус рәвештә очрак. Аның алмас пристегнуть эго к ремню, димәк, минем куллар бар иде азат. Минем газ бомба иде приклеена к лодыжке, ә стилет иде застегнут тирәсендә минем куллар. Калдырды, аңа үз Люгер. Хәзер минем иде закрылся күтәрелү белән бу 7,65-мм пистолетын тибындагы « чи спортчыларына-Ком », использовавшийся Вьетнамда. Ул-туар встроенный глушитель һәм требовал махсус патроннар белән гильзами башка ободка. Бу иде, ерак түгел Люгер: бар иде шундый зур егәрлек, әмма ул шулай ук эффективен ка якын чиста расстоянии. Өстәвенә, бу Люгер толком глушитель түгел поставишь. Бу рукоятка, элеккечә, бик яхшы ятарга минем кулымда, чөнки мин күнеккән артык тяжелому немец пистолету.
  
  
  Аның уйлады алырга үзе белән мачете, әмма эго миңа кирәк түгел иде, өчен, аша үтәргә руины, чөнки алар заросли, һәм әгәр аны кулланды пычак, тавыш чыннан да выдал иде мине. Пычак, озын лезвием иде-яхшы корал, әгәр сездә урын иде, ләкин аларга кыен булыр иде мөрәҗәгать итәргә храме, ничек Люгером. Шулай булгач, мин калдырды эго белән бергә үз рюкзаком һәм китте бу алан, әйләнә-тирәлеккә гыйбадәтханә. Монда, мөгаен, иде спрятано күбрәк микрофонов караганда, теләсә нинди тапшырулар студиясендә. Аның рассчитывал, кеше янында монитора кабул итәчәк минем өчен хайван тирәсендә джунглей, чөнки сигнализация системасы күбрәк түгел выдавала кисђтњ. Аны вскочил һәм подтянулся мөрәҗәгать беренче уступу гыйбадәтханә. Миңа туры килде кулланырга тамырлар, лианы һәм пни сыйфатында нигезне, чөнки мин түгел доверял крошащейся лестнице.
  
  
  Аны сукырларча диярлек эләгә җир ловушку. Бәхеткә, аны күргәч, бераз выемку югары на дереве. Кеше, заложивший мину, дип аңлатты, кая ул, ставите снаряд. Аның да этносларга пошевелиться. Миңа таләп ителгән бөтен бер вечность табарга зажигание. Бу иде саргылт төс юка трос белән воткнутыми аңа маленькими острыми шипами. Ул растянулся арасында ике агачлар һәм тулысынча скрылся бу листве. Булса идем, карлыгач, алга таба да, ул прорезал иде минем плоть, ничек бритва. Шул ук вакытта штифт вырвался иде тирәсендә йөк ташыган өчен деревом, һәм без моның белән деревом бергә күтәрелделәр иде һава. Кунакчыл кеше, бу полковнигы Зембла!
  
  
  Аның обогнул трос һәм сак прополз алга таба. Һәр берничә метр аны зацеплялся ногой өчен лианы өчен послушать һәм ял итәргә. Аннан аны янә менде. Буларак, нигезне аны кулланды щели һәм выступы. Югары өстендә верхушками агач аны күрдем восходящую луну, отбрасывающую бледный сергей.
  
  
  Оказавшись наверху, аны присел арасында ике каменными глыбами белән зубчатого карниза. Аның түбәсен карап чыкты, ул шөгыльләнә иде плоской һәм прямоугольной. Передняя часть алып баручы к лестнице, һәм задняя өлеше иде, ике тапкыр озынрак яклар, аның буенча аның менде. Түбә иде, чиста һәм, ихтимал, свежеположенная. Бу почмагында әлеге ерак читтә стояло нәрсә кебек хижины, похожей бу груду таш.
  
  
  Эләгү өчен бу гыйбадәтханә, миңа туры аша узарга кирәк ишек хижины ул, чөнки башка керү өчен түбәсен түгел иде. Арасында минем һәм хижиной басып тордылар ике охранников һәм вертолетом. Одина тирәсендә охранников прислонился к шасси вертолеттан. Башка акрын shell буенда поручня. Алар икесе дә иде невысокими коренастыми метисами; ничек җитмеш процент никарагуанцев, яртылаш коренные америкалылар һәм яртылаш латиноамериканцы. Аларда иде, буш чалбар һәм рубашки һәм йомшак замшевые резин итекләр. Алар кебек иде тәртибе һәм издавали безнең тавыш. Алар түгел иде одеты, ничек чын солдатлар, әмма алыр иде файдаланырга үзләренең җиңел автомат винтовка, әгәр сез җиттек аларга бик якын. Бу иде бельгийские 7,62-мм винтовкадан НАТО FAL; бик яхшы һәм бик популяр мохит южноамериканцев.
  
  
  Вертолетом иде Bell Sioux 13 R, трехместный. Ул бераз охшаган зур стрекозу белән өскә күтәрелгән хвостом. Бу бик ышанычлы эшлекле лошадка белән шөгыльләнүче киң использовалась чорыннан Корея. Бу богом забытом урында шундый әйбер бар иде, бердәнбер мәдәният чыгыш ясый, ић яхшы очракта хәрәкәт итү. Шуңа күрә түбәсен чиркәү ясадылар подходящей өчен приземления. Хоук башкарды аэрофотоснимки, алар күрсәттеләр, дип вертолетом, гадәттә, басып түбәсендә. Тикшерү, завершенное бер атна элек, показало, дип вертолетом түгел принадлежал рәсми археология төркемендә. Ул приобретен нәтиҗәдә сериясе бик осторожных сату-алу армейском складта көнне мехико шәһәрләренә. Бу хђл берничә көннән, аннары моннан, ничек шәһәргә обрушилась көчле снежная буря на хәтер яшәүче. Үзе дә көчле, тик шулай да достаточная өчен чакыртырга худшие шикләнүләр АХ шул. Шуның аркасында Хоук карар послать мине бирегә.
  
  
  Аңа беренче буенча безнең кешеләр кем игътибар белән карады, бу вертолетом. Ишекләрендә иде любопытная эмблемасы; алтын кояш белән өч малиновыми линияләре бу nen. Әйтерсең, кемдер разрезал орнамент пычак, һәм металл хәзер кровоточил. Аның задавался-дигән сорау, бу, димәк. Кайчан патруль корабына килеп лижет, аның диде шундый ук наклейку аның нагрудном кесђдђ.
  
  
  Ул подходил барлык лижет һәм лижет... Вәзгыять катлаулы булды. Ике охранников иде, хәзер дә шулай әле берсен нче берсен, дип, мин алмадым выстрелить алар белән бер үк вакытта моннан урыннар сидел. Әгәр аның выстрелю бер, ул предупредит башка иң элек белән чагыштырганда, аның алмыйм повернуться һәм сарыф артыннан. Әгәр аның двигался артык иртә, аның оказывался алар арасында; әмма, әгәр аның опоздаю, аны да попаду бу ловушку, ничек крыса. Шулай булгач, ничек булса да туры килгән иде, обезвредить ih ике берьюлы, ягъни, булмаса, тавыш.
  
  
  Каравылчы обошел берничә таш, упавших белән поручня. Ул күп тапкыр обходил түбәсен, хәзер ташладым бу нах маленькую кепку һәм бесцельно карадым аша перила белән болтающимся на плече ружьем. Вакыт-вакыт ул хәтта удосужился ел саен; нәрсә ясый, хәтта бегущая эт. Беренче таләп булып тора, сез һәрвакыт белергә тиеш: - тирәбездә ниләр сезне, чөнки шуннан ала бәйле сезнең гомер. Бу аланына эму тормыш.
  
  
  Аның сунул стилет бу кулын. Башка кулымда минем иде пистолетын белән глушителем. Шәүлә тулысынча поглотила мине. Аңа иде бер целым белән ташлар. Бу сумерках объектлары кайчагында различить труднее караганда, караңгыда, һәм мин ручаюсь бу. Ул подходил барлык лижет һәм лижет. Аның затаил сулышы... Кинәт аны күбрәк алмады эго күрергә. Ихтимал, ул янә бардым тирәсендә ниндидер упавших ташлардан. Бу мгновение аның испугался, ул мине диде, һәм нырнул бу укрытие. Аннары крае күзләренә күргәч, аның эго аяклар. Димәк, ул һаман да белми, мин, анда булдым. Хәзер аны иде ишетергә эго сулышы һәм ишетелер эго штанин буенча тњбђсендђ. Аның сосчитал кадәр өч һәм вскочил.
  
  
  Иң делле минем төп кайгыртучанлык иде каравылчы янында вертолет. Аның отель башта урып-җыясы ih белән юл, ә калган кулланырга ничек щит. Исәпкә алып, ераклык, эго непредсказуемую реакцию факт, миңа ярамый иде шуметь, ул башлыкның наибольшую угрозу. Аның ике тапкыр тиз ата. Беренче выстрел эләккән эму күкрәгенә эләгә, башыннан икенче — муеннарына. Түгел издав безгә тавыш, ул егылып бу круглую стальную стойку вертолеттан. Подошвы минем кљнне тагын бер ботинка производили күбрәк тавыш та керми буенча камням караганда выстрелы тирәсендә минем мылтыгы.
  
  
  Стилетом аның попытался эләгү, башка охраннику бу бөерләр. Аның рассчитывал, ул замрет, кайчан күрә мертвого берсен. Әмма ул реагировал, ничек каплан " га. Инстинктивным хәрәкәте ул повернулся, наклонившись. Аннары моның барысы да булды кебек, тумане.
  
  
  Әгәр ул тиешенчә обучен, ул тиеш иде файдаланырга үзенең корал хәзер. Тик, ту өлешен секунд ул тиз игътибар биреп, мәсәлән, аны ничек ѳметләнмәгән. Ул наклонился, ташладым калганы янында винтовка һәм ул арада өчен кинжалом коммандос, свисавшим белән поясы. Ул күнеккән драться аның белән. Ул освоил бу әле балачакта. Аның өчен пистолетын иде гади неуклюжим куском утюги.
  
  
  Аны көтмәгән идем увернуться аны винтовкадан, әмма озын ствола винтовкадан ФОЛ врезался миңа запястье, һәм стилет наина ельцина тирәсендә минем куллар. Аннары моның барысы да эшләре алга киткән молниеносно. Винтовка кимегән җиргә арасында безнең. Минем уң кулым белән дымящимся пистолетом өскә күтәрелде. Эго левая кешедә вытянулась өчен удар кабул итәргә. Эго уң кулым белән восемью дюймами салкын булды нацелилась миңа тормышта. Минем левая кешедә схватила эго уң запястье һәм дернула эго элек. Хәзер ул торды миңа спиной инде алмады пошевелить кулы, анда тотты пычак. Ул ачты авызы өчен закричать. Аны прижал правую кулын к эго затка һәм зажал приклад мылтыгы арасында эго зубами. Ул задохнулся һәм попытался вывернуться. Минем левая кешедә надавила шулай нык менә туры килде согнуться элек. Ул пинал мине буенча голеням һәм маташа дотянуться ирекле кулы белән кадәр минем затлар һәм күзләр.
  
  
  Аның сунул пистолетын эму үз авызы һәм дернул кулын. Нәрсә треснуло. Эго кешедә обмякла, һәм пычак яуды, аша " эго калырга тырыштым бармак. Минем левая кешедә көчлерәк булып чыкты аның өчен шеей. Ул янә попытался вырваться. Нәтиҗәсе булмаган. Ул гына да түгел, выдал безгә тавыш, кайчан аның шея сломалась.
  
  
  Аның оттолкнул безжизненное гәүдәсен берсе үзен пычак алды. Кайчан каравылчы рухнул җиргә, аның максаты булды астында странным углом, аның инде бежал к көне. Эчендә иде, мин тырышам тар лестница. Бу зур стойках тирәсендә агачтан саподиллы резьба да иде яхшы сизелә һәм диярлек интегә нче вакыт. Каменные стеналар иде покрыты барельефами, төс аларда бүлеп бирелгән яктылыгында электр лампа бу потолке. Бераз света проникало һәм аша темные предпочитали элеккеге тәрәзәләр, ә хәзер заросших яшел паутиной үсемлекләр.
  
  
  Бу полпути к лестнице аның заколебался. Берни дә юк иде слышно безгә өстән, безне астан. Аның куйды, үз стилет бу ножны, подобрал камешек һәм ташладым эго аска таба. Ул отскочил нче ташлардан. Иде слышно генә "эхо". Аның юлын дәвам итте белән пистолетом наизготовку.
  
  
  Аны чыкты мәйданына белән сводчатой түбә һәм коридором, поворачивающим сулга. Алга таба барысы да күптән түгел реконструкцияләнгән бөтен бетон, корыч балок һәм алюминий. Лампалар элеккечә свисали белән потолка, ничек гирлянда чыршы огней, тик алар белән янәшә иде металлическая труба кондиционера белән отверстиями саен берничә метр, алар аша чыга прохладный һава. Шул вакыттан алып, гыйбадәтханә майя шталь түгел, артык оболочкой, оболочкой сверхсовременных корылмалары полковник Җир.
  
  
  Башка ахырында коридоры иде стальная ишек белән шөгыльләнүче выглядела шундый ук нык, ничек ишек банк саклагычлар. Булмады безнең тавыш. Бу дверном косяке иде утопленный йозак белән кызыл ручкой. Мөмкин булыр, дип ишек ачыла башлагач, аның нажму төймәгә. Әмма бик мөгаен, кемдер икенче яктан алачак сигнал ишек ачарга.
  
  
  Аның искиткеч ухо к салкын булды. Башта аны берни дә ишетмәдем. Аннары кадәр мине донесся түбән гул, ул аны мөгаен тойдым караганда ишетте белән бергә пронзительным зәгыйфь визгом генераторов. Аны кабат посмотрел на йозак. Тирәсендә сумкалар белән уен кораллары белән аның досталь отмычку: корал белән пружиной белән шөгыльләнүче мәҗбүр итә иглу сикерергә арасында өлешләренә замка һәм шуның взламывает эго. Бу бик гади нерсе өчен, аны куллануны таләп ителмәде күп тәҗрибә һәм сабырлык. Аннары өч попыток ишек ачылды. Аның прополз шунда тиз һәм бесшумно, ничек мәче. Гыйбадәтханә казался тихим һәм заброшенным. Вибрации көчәйде, наполнив бина сверхзвуковым грохотом куәтле энергия чыганагын. Мин карлыгач ачыктан-ачык к звуку, чөнки интуитивно белә чыганагы, моннан тыш, мин сезгә. Минем shaggy гулко яңгырады буенча шершавому бетону. Тагын бер коридор, тагын бер лестница, тагын бер коридор һәм, ниһаять, икенче стальная ишекне, аның артында шау иде әле громче, элеккеге. Аны кабат воспользовался отмычкой һәм сак шагнул эченә.
  
  
  Бу бик түбән бүлмәсе белән рядами неоновых лампаларны. Да, ике яктан басып тордылар корыч шкафлар белән ителде, датчиками һәм рядами компьютер катушек өчен пыяла белән каплый башлаганнар. Үзәктә торды бүленеш щит буе диярлек бер ярым метр белән невообразимым саны кнопок, озату һәм потенциометров, астында торган иде лотки белән берни дә значащими минем өчен надписями: Лабион. Индексы, противоточная муфта һәм катаридин Фактор. Энергия моның өчен электрон биналар подавалась буенча кабелю толщиной белән минем кулын барды буенча идђндђ к выключателю бу стон икенче яктан. Якында гына иде, ишекне ача, һәм аннан доносился пронзительный визг электростанция. Тик бу мине беркайчан борчымады. Аны иде, анда булырга тиеш. Аны минем янга килеп, к компьютер шкафам һәм выдвинул поворотные панельләр переключателей алга.
  
  
  Катушки, тонкие, ничек пружины, транзисторы һәм интегральные fold paper блестели бу яктылыкка. Аның сумкалары вынул полиэстеровый баллончик, похожий бу гадәти аэрозольный баллончик белән инсектицидом. Аның распылил җиһазга прозрачный катламы высококоррозионной растворяющей кислоталар. Шуңа күрә аның обработал барлык шкаф һәм янә закрыл панельләр, кайчан тәмамлый.
  
  
  Кислотасы иде изобретением лабораториясе AX . Бомба ала чыгарырга җыю буенча бер өлеше объект, әмма, бәлки, бөтенесе дә; һәм, әлбәттә, барысы да мөһим өлешен булса гына, аны да кулланды шулкадәр взрывчатки, дип, бөтен гыйбадәтханә майя иде уничтожен. Әмма внезапное разрушение гыйбадәтханә булырга мөмкин ким матур халыкара нәтиҗәләре.
  
  
  Аннан соң туды логистическая проблемасы ничек контрабандой провезти ниндидер шундый авыр. Һәм тагын да куркынычы моннан тыш, бу вакытта миңа бомба булачак найдена һәм обезврежена. Җиләкләрдә ярамый иде артыгын да ачыкларга сәләтле, әлегә артык булды соң, аны булмый виктор аннары моннан, ничек ee распылили. Хәтта автобус растворился иде, түгел оставляя безгә малейшего намек булса да булган, аннары минем карау.
  
  
  Аны сак распылил едкое вещество һәркайда. Берничә сәгать һәм кислотасы разъела булыр иде барысы да насквозь. Детальләрен плавились, кабельные тоташтыру растворялись һәм сәләтле кыска ялганыш металлическом корпусында. Ул вакытка аның вернусь шул джунгли сакланган, алымнары Земблы булачак рвать үзләренә чәч. К полуночи һәр берәмлек җиһаз, аны, аның обрабатывал, превращалась бу груду металлолом. Бу бирер иде безнең дипломатам вакытта мәҗбүр итә Никарагуа һәм Оештыру америка дәүләтләре үткәрергә тикшерү. Саботаж иде минем бердәнбер эше. Аны кайчан закончу, барысы да булачак смеяться моның өстендә. Моннан тыш, полковник Земблы.
  
  
  Аның покончил белән компьютерлар һәм побрызгал внутреннюю өлеше бүленеш щита. Кинәт ишек ачылды, керде һәм ике техника һәм каравылчы. Ih изумления иде шундый ук зур, ничек һәм минем потрясение. Алымнары — дип уйлаган идем ул иде алымнары, чөнки алар ак халатлы белән кәгазьләрне кулларында иде безоружны. Одетый бу серое каравылчы омела бразильский револьвер Россия 38-нче калибрлы бу кобуре бу бедре. Алар эшләдек эго мөстәкыйль рәвештә кулланып, Smith & Wesson, һәм бар иде четырехдюймовый баш мие. Ул схватил эго һәм закричал: « Альто ».
  
  
  Әмма мин түгел иде инде бер урында таптанырга. Аны өлгергән гына оторвать юлга самоуничтожения бер баллон һәм швырнуть эго бу кара почмагына. Аның прицелился һәм ике тапкыр ата. Сакчы кычкырып җибәрде нче больно һәм схватился өчен тамакны. Таращить күзләре буенча эго револьвера узды өстендә минем аягы, берни задев. Каравылчы егылып бу шкаф артта калды аның. Ул застонал, вцепился ногтями бу металл һәм акрын сполз җиргә.
  
  
  Аның прыгнул к көне, һәм наткнулся ике техниклар, алар, күрәсең, следовали приказам каравылчы һәм басып тордылар урында. Бу вывело мине буенча противовесов. Аны тойдым, ничек кемдер схватил минем өчен күлмәк. Аның повернулась на 360 градуска өчен вырваться буенча уловки эго. Бу вакытта бәреп яңа охранники. Башыннан икенче техник бросился миңа, склонив башын һәм көч втолкнул мине кире бүлмәгә.
  
  
  Охранники бросились миңа. Бер йодрык эләккән миңа кояшлы сплетение, ә икенчесе " челюсть. Аның отшатнулся. Аның попытался отдышаться һәм чыгарды соңгы ике пуля бу нападавших. Мин зур канәгатьләнү белән ишетте бер крик. Миңа обрушился шәһәр кулаклар булдылар. Пистолетын иде выбит тирәсендә минем куллар. Бу ныклы иде, энергичные көрәшчеләре. Әгәр аның избавлялся бер, аның урынын карыйлар ике башка.
  
  
  Бу замешательстве мине кинәт бик нык ударили ногой бу пах. Аның согнулся була нче мучительной авырту һәм егылып бу бетонный пол. Сапог бәрде мине биеклеккә. Яртылаш онемев, ул арада аның тирәсендә үзен, нащупал аягын һәм дернул аны. Ир-ат белән криком егылып арасында башка. Хәзер аны иде достать үз пычак.
  
  
  Аның рубил барлык тирәсендә үзен, һәм тоймадым кебек, ниндидер җылы плещется миңа бу зат һәм куллар. Минем стилет шталь артык скользким өчен эго була иде саклап кала ала. Аны ишетте рев охранников. Ih артык күп, һәм ih әле прибывало. Минем пинали иде прикладами револьверов. Кайбер иде, бандитларның сугыш кораллары, һәм алар iso барлык көч тырыштык шаккаттыра мине алар. Ih резин итекләр иде, минемчә израненному телу. Кешеләр ih крики становились барлык слабее һәм невнятнее: томан шәүлә һәм тавыш. Ата револьвер. Бу књрђсећ бу шартлау булды заряда динамита аскы бүлмәдә. Кадәр мине смутное килеп җитте, дип убийственная һөҗүм исђ прекратилась. Охранники басып тордылар буенча стойке смирно, авыр дыша. Шул ишеклђр артында œтте торды ир-ат, акрын опуская кольт 357 «Питон». Гаҗәп түгел выстрел эхом маймычны бүлмәдә. Ул одет бу, теге, шул ук форма, һәм башкалар, әмма эго тәртибе выражало ышаныч һәм властность. Бар иде худое һәм үткен зат. Аның кыска иреннәре рђвештђ «бандитские» усы, ә орлиный нос ханс эму төре хищной кош. Ул торды анда, ничек случайный, незаинтересованный тамашачы, әмма эго күзләренә иде тверды, ничек таш.
  
  
  'Монда нәрсә бара?' — дип сорады ул бөтенләй тыныч. Сэр, — диде бер тирәли охранников, — без, наркополицейскийлар биредә моның англичанина. Ул үтергән һәм ранил Хуана...
  
  
  « Силенцио » . Ир-ат ясаган миңа револьвер. 'Пойдем минем белән.'
  
  
  Аның уронил үз стилет һәм торып басты, пошатываясь, минем мускулларын дип кычкырдылар ханга караганда больно.
  
  
  
  
  Республика башлыгы 3
  
  
  
  
  Аны иде темной пещере. Бердәнбер святый пробивался аша щель астында толстой агач дверью. Чердак бик кечкенә түгел, күбрәк зур платяного шкафа. Кем белә, кем яки нәрсә иде, кайчандыр эчендә. Һәрхәлдә, хәзер аның сидел анда, уртасында грязного хлама. Булырга тиеш, аны бар иде кайдадыр астында храмом, чөнки тамырлар, агачлар һәм үсемлекләр проникли бу тырышучы, тик, по-видимому, шулай акрын, хәзер скрепляли диварлар.
  
  
  Аны прислонился к каменной стонать, голый һәм бессильный, бу зловонном һавада, түземсезлек белән дә көтмичә, нәрсә булачак алга таба. Мине бүлекләр, обыскали да забрали. Шулай ук минем газ бомбу һәм кул сәгатьләре.
  
  
  Тикшерүчеләр җитәкчелек иткән кеше, исеме һәм вазыйфасы, аның миңа билгеле түгел. Ул гына да түгел, расспрашивал мине. Эго сүзенә ограничивались берничә краткими боерыклары миңа яки ике озатучы эго охранников. Ул отнесся миңа белән тыныч һәм сабыр холыклы, высокомерным презрением, ул разозлило мине тагын да күбрәк булыр иде, ул алып барды буенча үз-садистски. Ул калдырды мине монда һәм, никадәр аны иде фикер йөртергә, оныткан.
  
  
  Сәгать пролетел шулай акрын бара, дип, мин бераз гына сошел белән акыл. Бер өлеше вакыт һәм аны уздырды, обдумывая вариантлары побега. Ih түгел иде. Башка вакытта аны уйлады турында едкой кислоте; кебек, акрын, ләкин чынлыкта, бергә, җиһазлар белән Земблы, ул съедало минем тормыш. Һәр секунды приближала мизгелдә процессы разрушения булса да, һәм шул чакта, янәсе, төгәл генә бирәчәкләр миңа гнить монда, алга таба да.
  
  
  Тавыш засова белән башка яклар көне напугал мине. Ишек белән скрипом распахнулась. Минем следователь кайта белән бергә ике нервными охранниками. Ул швырнул, миңа минем ыштан, ә аннары прислонился к дверному косяку төре белән случайного, незаинтересованного наблюдателя.
  
  
  — Оденься, амиго, без отправимся кунакка, ә безнең ханымнар.
  
  
  'Кая?'
  
  
  «Авызы закрой. Эшлә, ничек сиңа диләр.
  
  
  Ул подождал, әлегә аның застегну үз расстегнутые чалбар, аннары жестом күрсәтте миңа булсын аның чыкты буенча импровизированной камералар. Аның моргнул яктысында якланмаган лампочкалар коридорда, һәм мгновение заколебался өчен сориентироваться. Бу заставило каравылчы ткнуть мине стволом пистолеттан. Без аннан башка юлы белән караганда килде, һәм каршы алдылар, берничә солдат һәм техниклар, алар карадык, миңа белән катнашма отвращения һәм мөгаен. Күпмедер вакыт без бардык буенча, озын коридорам белән голыми стенами, күтәрелде һәм спускались баскычтан. Алар барысы да шуңа охшаш, мин безнадежно заблудился бу лабиринте. Ниһаять, без килгән көнне киң зал, ул открывался башка коридорлар, димәк, киресенчә, без үсеп, янында булуын исәптә тотып эшләнгән көпчәкләре белән спицами. Бу зал бик тиз превратился бу зур үзәк залы. Күп өлеше моның иде тускло освещена свечением аркасында дамасских занавесей, свисавших буенча ђйлђнђ белән потолка. Иде бер көчле пятно, образующее якты даирәсе үзәгендә идән. Стеналар диярлек тљрлесеннђн карады набитые китап шкафлар. Калын фолианты бу кожаных переплетах басып тордылар янында залистанными листовками. Дивары, алдында, аның аның хранил иде пустынной алмаганда, бу зур таинственной наклейки белән шөгыльләнүче висела югары һәм чын күңелдән урталыкта. Алтын кояш сияло сәхнәдә, анда сидела инструменталь консоль, аны, әйтерсең, аның испортил. Әйләнә-тирәдә тирәсендә нах сидели биш кеше.
  
  
  Анда иде, ике ир урта яшьләрдәге. У бер максаты иде лысая, ничек бильярдный шар. Башка булган зат белән, ул, беренче карашка, столкнулось белән захлопнувшейся дверью. Бер тирәсендә хатын-кызлар иде низенькой һәм толстой белән авыр неповоротливой књкрђк острыми пронзительными агатовыми күзлегеннән. Икенче яшьрәк иде һәм бераз яхшырак изображена. Ул выглядела шулай, әйтерсең лә, менә кызык түгел иде.
  
  
  Бишенче кеше иде кеше, бик отличающимся нче калган. Ул сидел күрсәткечләрне тикшереп тору, хатын-кызлар өчен консолью бу эффектном кара кожаном вращающемся кресле. Бу nen иде җиңел бежевый һәм спа-костюм белән синим кашемировым шарфом. Ул оперся бу консоль, подняв локоть һәм держа үз кулымда минем сумка белән инструментлар, әйтерсең сорады, мине карарга нах. Ул посмотрел миңа ачыктан-ачык бу зат белән мудрым һәм грустным взглядом күзләрендә.
  
  
  Ул кечкенә һәм хәрәкәтчән. Түгел, атакай, әмма елларда да пощадили аның. Тирән морщины аның зат һәм круги астындагы күз кебек иде вбиты аларда, стирая теләсә нинди эзләр-яшьлек яки бесхитростности. Ул да охшаган иде безне, кемгә башка, кем белән, аның кайчан булса күргәнем булмады. Оригиналь изогнутый нос, линия лба һәм тыгыз сжатая югары губа выдавали породистого Майя. Эму кирәк түгел иде представляться. Аның бу проблемага тап булды неуловимым полковник Земблой. — Выйдите сергей, сеньор , — диде ул. Эго тавышы иде, югары һәм острым, ничек меч.
  
  
  Пистолетын толкнул мине алга.
  
  
  Аны торды уртасында слепящего луча света, һәм берничә ел эчендә гомер, арабыздан берәү дә берни әйтә идем. Зембла кузгалмый, ә калганнары беспокойно ерзали үз урыннарында, өйрәнеп мине напряженными күзлегеннән. Алар түгел иде шундый чистокровными, ничек ih предводитель, әмма кан майя калдырды соң ih нык загорелых йөзләрдә.
  
  
  — Без, ике тапкыр барысы да обыскали, — диде, ниһаять, Зембла, — ләкин беркайда да тапкан спрятанной взрывчатки.
  
  
  Аның берни әйтә идем.
  
  
  Аны тыңлыйм, — диде ул. Эго тавышы иде обманчиво приветливым. Тыкающий пистолетын минем аркада иде, әле дә шулай.
  
  
  Аңа, аны түгел, калдырды, — диде мин.
  
  
  Бәлки, — дип җавап бирде ул. Ул перевернул минем җыелмасы кораллары вверх дном, шуңа күрә эго содержимое перекатилось буенча лотку консоли, һәм күтәрде минем микрофильм-камера урнаштыралар. «Сез узды озак һәм авыр юл, гади фотографируя, сеньор, — диде ул. Фотография иде башыннан икенче өлеше минем биремнәр. Аны тиеш иде запечатлеть мөмкин кадәр күбрәк җиһаз пленке, тик шуннан соң гына аннан-моннан, ничек минем иде мөмкинлеген кулланырга, үз спрей. Бу яктан Хоук иде непреклонный. Разрушение беренче килде. Аның алмады түгел улыбнуться, карамастан, үзен начар хис итә неловко һәм нервничал, ничек тигр, обнюхивающий западню.
  
  
  Кинәт аның кинәт хәрәкәте куллар Зембла швырнул минем әйберләр җиргә.
  
  
  'Кем син? Ничек сине исемем? Чөнки син, гомумән, монда нишлисең?
  
  
  Аны пожал җыерып. «Минем исемем Нигы Картер, - һәм сез беләсезме, ни өчен аны монда. Сездә иде сәбәбе каршылаячак сезнең кулда секундына элек.
  
  
  «Картер...» Ул сак яздырган исеме. — Калса, аны ни-нәрсә припоминаю... Әйе! Тавыш бирергә ул! Куба 1969 һәм Чили узган елда. Нишлисең, бу юлы сез потерпели неудачу, мистер Картер.
  
  
  — Бәлки, син хаклы, — дидем, әнисенә карап аңа. Минем күзләре белән даими двигались анда-монда, табарга омтылып, ул слабое урын Зембле, калган дүрт яки кешедә һәм охранниках, алар басып тордылар арасында минем һәм темным коридором. Түгел иде безгә бер, өр-бернинди вариант побега. Зембла кебек, тойдым минем көчәя баруны беспокойство, ул издал кыска кинәт смешок, һәм әйтте: «Успокойся. Без казним сине монда.
  
  
  «Менә мин көтәм тантанасында, анда миңа разорвут күкрәгенә һәм вырвут складывать доллар».
  
  
  — Сезгә туры килә дип танырга, чөнки сез бу лаек, сеньор Картер. Алар яхшы кешеләр алар, аларның син үтергән. Әмма без уйлап тапкан ысул кулланырга сезнең өчен үзен дә, хәер, сез генә аласыз фотографировать моңа мөмкинлегебез бар, дип, сез, аласыз хәбәр итәргә кирәклеге турында собираетесь күрергә мөмкин. Сүз уңаенда, гади любопытство түгел предательство бармы указало сезгә юл бирегә?
  
  
  Аны кабат небрежно пожал җыерып. "Слухом бөтен территориясендә отель, шулай полнится."
  
  
  — Мин инде кортлардан моның. Ярдәмендә генә предателя син алмас аша үтәргә пояс минем яклау. Бердәнбер уравнение, ул алмыйм хәл итәргә, бу уравнение кеше непредсказуемости. Дип уйламыйм, бу булачак беспокоить мине, аннары бүгенге кичә.
  
  
  Ул белми, ни дәрәҗәдә хаклы. Әмма башка сәбәп белән чагыштырганда, ул уйлады! Ә кайчан булыр иде ул таныдым дөреслекне... Мин тагын огляделся һәм сглотнул. Бу бик ловушка, усыпальница. Хәтта безжалостный святый очында кебек, излучал куркыныч тудыра.
  
  
  «Аннан соң бүгенге кичәләр, — та, Зембла, — булачак... Ләкин бит сез, мөгаен, инде барысы да беләсезме турында минем кечкенә генә инсталляция монда!»
  
  
  — Бары син думаешь, дип синдә иң зур суыткыч дөньяда.
  
  
  — Алай түгел, — дип ул. «Мин генә җыенам ясарга ниндидер воображаемую тауны. Ягъни ярдәмендә радиоволн ясарга төре, дип урманы бар, проецируя барысы да аның үзлекләре һава агымнары тропосферы. Бу ашырылырга тиеш биеклектә якынча 15 000 футов өчен, карлыгач, кар. Әлбәттә, бу радиоволны беркем дә күрә, һәм самолет мөмкин гади пролететь аша алар. Бары климат подумает, анда урман!
  
  
  — Ничек дип уйлаган көнне мехико шәһәрләренә? — кисло дип сорады мин.
  
  
  Шулай итеп, сез күрдегезме! Бу иде, шулай дип әйтергә, сынау өчен эфирга. Ул чакта минем күзлек координацияләү булганнар нибары берничә милях башка нче башка янындагы. Тик бу юлы аның алмыйм колачлау зур өлешен Үзәк Америк һәм...
  
  
  — Координация пунктлары?
  
  
  Аның прервал эго. 'Син ясарга тиеш күздә?'
  
  
  Сезгә билгеле булачак, дип әйтә алмыйм җитештерергә радиосигнал белән дулкын озынлыгы, киңлеге белән тауны. Миңа кирәк спроецировать кайбер нокталары яки, әйтик, көч линияләрен, образующих контуры тавы өстендә өлкәсе, аны ул сайлаган максатлары өчен. Таләп бик төгәл исәп-хисап өчен, кемгә, кайда урнаштырырга резерв передатчики өчен алар булган бу дөрес пропорции к математика төп янында булуын исәптә тотып эшләнгән диаграммы».
  
  
  «Минем ярдәмчеләр, — дип өстәде ул, кивнув "дүртле" билгесе артта калды, аның һәр эшләрегезне тикшереп күзәтүче өчен ярдәм станциясе үз илендә».
  
  
  Минем горле пересохло. — Тик бу ось үзәге, аның тирәсендә барысы да вращается, биредә, шулай түгелме?
  
  
  Әйе, әлбәттә.'
  
  
  Яртылаш аны, вздохнул белән облегчением, икенче яртысы проклинала эго хәйлә.
  
  
  Ә аннары нәрсә булачак, моннан тыш, ничек син засыпаешь барлык кар?
  
  
  Ул загадочно рассмеялся. «Аннары наступит өченче империясе майя».
  
  
  Аны иде ошеломлен, кайчан аның мания бөеклеге, тулысынча аэропортта минем баш миен. Ул чакта аны дип кырт кисә: «бигүк ли син ерак көньягында, моның өчен?»
  
  
  Бу, асылда, шул яктан караганда, бу безнең цивилизация бишеге булды бу Дукатане. Әмма беренче ике империясе майя простирались тагын алга таба көньякка таба». Ул дип өстәде белән аның кинәт смехом: «Беркайчан да называйте юкатекца мексиканцем. Безнең омтылыш, дошманлык белән ацтеками әле дә бар, хәер, бездә барысы да шул ук Теулес, алар бит пугало", дип һәм у Пернатого Дракона Кукулькана.
  
  
  Ул повернулся һәм күрсәтте залитое уты сурәте стонать. «Бу искәртә безгә турында nen».
  
  
  — Ә кызыл линияләр?
  
  
  «Алар хәтерләтә безгә, кем безнең чын враги. Бу 1519 елда Кортес үтергән майя бу Табаско, ә аннары вырезал өч җыелган бу стволе агач. Исеменнән король Испания Карл I ул завладел безнең территория». Зембла янә посмотрел миңа. — Син безнең дошман, Картер. Сезнең нәселе оккупировал безнең җирне дәвамында биш гасыр, һәм заставлял безне яшәргә нищете.
  
  
  — Ул чакта син собираешься эшләргә, сэм? Моның төзелеше сез вызовете тагын зур нищету. Барлык замерзнет. Каучук, бананнарны һәм кыйммәтле токымлы агач погибнут нче бабай. Кофе һәм какао булачак, юк ителде. Сәнәгать булачак разрушена. Бөтен икътисад Үзәк Америк булачак разрушен бу одночасье».
  
  
  Ул махнул кулы белән, әйтерсең, нинди булса, насекомое туеп эму. «Исәпкә алып, табигый ресурслар, безнең илдә диярлек девственна. Ул кечкенә кусок торган иде, нык үскән, истощается капиталистической эксплуатацией. Безнең тормыш үзгәрәчәк, чөнки без барыбер страдали ачлыктан һәм нищеты. Ничек гына бу тәмамлана, һәм сез, гринго, уйдете, төзибез, безнең икътисадка, тик үзебез өчен. Әйтергә була, мин делаю Үзәк Америкага вакытлыча зыянга».
  
  
  — Син ясарга тиеш күздә тотып необитаемый.
  
  
  «Зыянга, необитаемой өчен империалиста сводится янына бер һәм өстәвенә».
  
  
  'Бу чепуха. Әйе, җирле халык, сезнең белән түгел согласятся. Нигә сезгә дә кисәтергә ih, полковник? Һәрхәлдә, ул чакта алар алачак әзерләнергә холодам.
  
  
  «Сез булырга тиеш реалистами мондый вещах. Кем миңа поверит? Аның да partizan. Аның инженер-сизов. Шулай килгәндә, моның полковник, бу мактаулы чин, присвоенный миңа Арканзаской Конфедерацией Ополчения хезмәтләр, ул аңа, аларны кайчандыр оказала. Әгәр миңа ышаналар, минем җитте иде өчен күп көч отразить һөҗүм, сеньор Картер. Ничек сез моны исбатладылар, аның уязвимые. Сез, һичшиксез, поймете, мин тиеш тотарга барысы да сер итеп саклый кадәр булган хорька, әлегә минем үз ярамый булачак одолеть. Һәм җавап итеп сезнең штопора: нәкъ менә шуңа күрә аны яшим, бу сотнях миль ераклыкта Юкатана, бу пустынной өлешендә Никарагуа.
  
  
  Әмма меңләгән, каршылаячак сезнең кешеләр, булачак страдать һәм умирать».
  
  
  Без страдали гасырлар буе. Без закалены каршы разрушительного гамәлдә табигать баласы. Әйтергә мөмкин, без ничек тростник. Роскошь һәм изобилие кылдык, сезнең халкына изнеженным һәм зәгыйфь. Әйе, кешеләр погибнут, кызганычка. Ih Әмма булачак күпкә азрак булыр иде кровавая революция. Кешеләр һәрвакыт тиеш умирать өчен башка яшәдек. Әйә син генә аңлыйсың? Бик мөһим", - дип, аны башта булдырган үз тауны һәм шуннан соң гына хәбәр иткәнчә, ачык бассейн турында үз таләпләре».
  
  
  Шулай булыр, әгәр дә сезнең таләпләр кабул ителми? Булачак бармы сезнең передатчики дәвам итәргә, эшләргә һәм вернете ли сез барысы да ледниковый период?
  
  
  Бу безнең хыялы артык озак өчен тукталырга. Күп еллар дәвамында без хыялланган икәнлеге турында көне кайчан алачакбыз пожать нәрсә чәчелде».
  
  
  Карамастан, ут эго чыгышында, аның күзләре бөтенләй иде нормальными, ул посмотрел миңа. «Башта бу көн тиеш иде наступить иртәгә, мистер Картер, ләкин аңлашыла, бу сезнең вмешательство сдвинуло безнең графигы алга».
  
  
  "Бүген?"
  
  
  'К әлеге вакытта!' Эго бармак забегали кайбер тумблеров. "Безнең смертельная урак башлана хәзер!"
  
  
  Түгел хәзер! Түгел, иртәрәк тагын берничә сәгать ! Миңа туры килде прикусить нижнюю губу өчен түгел закричать аңа, кайчан инструментлар оживали астында куллары белән эго. Аның, дип уйлады турында өч каналларда, алар трансляциялђнђчђк башка илләрдә Үзәк Америк.
  
  
  Складывать доллар барлыгы, бәлки иде монда, тик бу складывать доллар әле билось. Йә рабби, әйә да бу кислотасы беркайчан да сработает? Минем первоначальная паника юкка чыкты. Миңа килде башын, дип, бернәрсә дә туктатырга мөмкин, бу неумолимое разрушение. Зембла иде позволить үзенә күпмедер остыть, әмма ахыр чиктә эго планнар озакка сузылмый.
  
  
  Зембла нахмурился, кайчан дәфтәре зафиксировал аномалию, һәм эго кешедә генә дрожала, әлегә ул корректировал күрсәтмә бирелде. Тик тавышы эго абсурд шуны һәм ышанычлы. Ул әйткән шул ук ровным тоном. «Беләсеңме, Картер, аны иде әзер, синең приезду».
  
  
  — Син белми, мин приду?
  
  
  «Турында, тиз генә, әмма ихтималы нинди дә булса хөкүмәте пришлет буенча эксперт уничтожению иде, шактый югары». Ул тревогой посмотрел на пляшущие атучылары өчен панельләр идарәсе. Бер өчен башка ул включил разбивать. — Тавыш нигә аны кабул өстәмә саклык чараларын. Минем передатчики эшли карамастан берсен нче берсен.
  
  
  'Нинди?' - «Әйә сездә юк контроль өстендә бу башка нокталар?»
  
  
  'Әйе, әлбәттә. Аның включу ih моннан релейным сигналом, — диде ул. Ул постучал бу панель. — Һәм аны кабат включу ih шул рәвешле. Шул вакытта гына алар алалар башка радиоимпульс.
  
  
  Минем арасында лопаток булды липко. «Син ясарга тиеш күз алдында, - дип килгәч, алар кертелгән, ярар сүндерергә була генә ярдәмендә дистанцион идарә?»
  
  
  'Нәкъ шулай. Бу - " защита от саботажа. Үзенә күрә иминиятләштерү өчен минем шәхси куркынычсызлык һәм иминлек минем җайланмалары. Әгәр барысы да биредә иде разрушено, һәм әйе благословит Ходай идиота, ул теләдем моны, урман барыбер создалась иде. Нәтиҗә булыр иде катастрофическим.
  
  
  Аны дип сорады заплетающимся телендә: «син ясарга тиеш күз алдында, астында катастрофическим?»
  
  
  Юк, бер передатчика булыр иде", - равносильно извлечению бер дубинки астыннан палаткалар. Чатыры булачак, икенче формасын, тик барыбер калачак торырга. Минем исәп-хисап бик точны, һәм њзем турында уйларга түгел һава торышы потрясениях, алар произойдут, әгәр минем силовое кыры булачак выведено буенча противовесов шул рәвешле. Дип, тагын да начаррак булыр иде, бу станциясе чыкты җыю буенча һәм башка күбрәк алмассызмы тапшырырга сигнал. Мөгаен, ул вакытта Үзәк Америка мәңгегә покроется кар һәм боз».
  
  
  Дьявольская дөрес эго пророческих сүзләр аэропортта мине, ничек удар.
  
  
  — Боже мой, — закричал мин, карарга дуслары аңа, — шулай түгел, начинайте! Держитесь! аның...'
  
  
  Казана шартлау булды оборвал минем кисәтү өчен полуслове. Аның ударился турында җирне. Ике охранников сикерде миңа бу спину. Алар бераз гына раздавили минем выдавили һава тирәли минем җиңел. Аның извивался һәм көрәшкән кебек сумасшедший. Башка нәтиҗә. Бу ике көчлерәк мине. Алар прижали мине к идђндђ. Мускулистые куллары нык тотты да инде мине. Грубая мозолистая кешедә шулай нык сжала минем авызы, дип минем тешләре диярлек узды аша иреннәре. Аның освободил башын.
  
  
  'Ачмавыгыз хәерле аны! Юк...'
  
  
  Китерерлек тупас бармак тагын да көчлерәк сомкнулись тирәсендә минем rta.
  
  
  Минем крики застряли бу горле. Бу бик безнадежная хәл.
  
  
  Зембла тыныч кына рассмеялся. — Успокойтесь, сеньор . Башка каналлар инде аны включил, һәм ни дәрәҗәдә аның алам хөкем монда барысы да нормаль эшли. Хәзер гади синхронизируются.
  
  
  Белән юбкой аның беспомощно наблюдал, ничек Зембла переводит үз дүрт станция бер озынлыкка дулкын. Аның башлады дрожать, животная мышечная реакциясе. Бөтенләй успокоившись, аны көтте, нәрсә булачак. Әгәр турында Земблы, чыннан да, эшләде, минем маневр иде контрпродуктивной. Саботируя эго урнаштыруга монда, аны ирексездән шталь иде сәбәбе тыш, һәлакәт дәвам итәчәк мәңге. Моның нәтиҗәләрен иде катастрофическими. Зембла позволил үзенең пальцу эффектно зависнуть өстендә зур кнопкой. «Ә хәзер көч ток». Ул шактый елмаеп куйды һәм iso барлык көч нажал бу төймәгә. Сергей померк. Тирән эчендә гыйбадәтханә иде слышен нарастающий тавыш генераторов. «Миңа кирәк, күбрәк энергия», — диде ул. Ул повернул берничә зур ручек.
  
  
  Ул алган булса, нәрсә турында сорады, ләкин бөтенләй башка. Уязвимые fold paper, күрәсең түгел выдержали внезапной перегрузки. Минем едкая кислотасы разъела ih артык нык. Шау-генераторов шталь громким һәм пронзительным, ә аша решетки кондиционера доносился вонь перегретых детальләр. Ерак-ерак, аны ишетте всплески һәм потрескивания башлагач, киеренкелек неограниченно пробежало аша җиһазлар белән алар аның эшләгән, үзенең спреем. Аны ишеттем йомшак пронзительные крики кешеләр, запертых бу бүлмәдә.
  
  
  Бары Зембла кебек, аңладым, - дип аңлата бу кулланылуы һәм вонь. Ул лихорадочно крутил ручки, кире кайтарырга омтылып, ул атучылары өчен ноль. Әмма хәзер, ул үлгәч, включил туклану, бу түгел иде, бигрәк тә булып тора.
  
  
  'Юк, юк! Бу булырга мөмкин түгел. Выпучив от ужаса күзләре, ул наблюдал, ничек мчались приборлар һәм стрелка силового трансформатор керде кызыл зонага. Эго үз панель башлады замыкаться аркасында перегрузки. Саргылт төс дим проникал бу швы металл панельләр. Ир-атлар артта калды, аңа издал сдавленные проклятия. Бер хатын-кыз закашлялась һәм вцепилась бу урындык когтистыми пальцами. Панельләр выпирали, әйтерсең астында булган бик югары басымы. Анда иде, узкий кертеләләр. Взметнулось ак ялкыны һәм обожгло кулын Земблы. Минем булды ничектер сәер тошнить. Кот очкыч хәл иде күзәтергә, ничек бөтен планы эго рушится үзе. Оештырылган, аларга электрон монстр поглотил үзен. Ул расплавил үз хрупкие детальләрен, пробил үз датчики һәм чыбыкларын, наказал үзен статическим электр һәм выдохнул вонь сгоревшей изоляцияләү. Аша дим аны иде күрергә зат Земблы. Ул исчезло һәм перестало булырга тиеш кеше.
  
  
  Бу эго күз алдында басып тордылар күз яшьләре от дыма, яки нче дулкынлануларын бетереп, яки өчен һәм башка. Буенча эго горла вырвался отчаянный тавыш белән.
  
  
  «Картер, Картер, син моны. Син, ичмасам, күз алдыңа китерәсеңме, дип...
  
  
  Кинәт минем охватило ужасное басымы пробасы һава. Обиженный тавышы Земблы умолк. Ослепительная авыру тагын света пронзила бүлмә. Зембла һәм эго дуслары үлгән оглушительном взрыве. Охранников, удерживающих мине, отшвырнуло, ничек курчак. Шартлау булды опустошил минем җиңел. Күк заполнил яңгыр, металл, пыяла һәм шуршащих кусков светящегося кабель. Аның нык прижался җиргә. Аңа шат, - дип охранники сбили минем белән аяк, һәм уложили идәнгә. Бу, мөгаен, спасло миңа тормыш.
  
  
  Шау һәм якты святый исчезли кебек үк бик тиз башланган. Минем кружилась максаты һәм звенело бу ушах. Аның подождал. Аннары аны посмотрел өскә. Испарение һәм дим әле висели клочьями залында. Смутное аны иде күрергә беспорядок, ул калды. Панель идарәсе лопнула, ничек спелый помидор. Зембла, по-видимому, әверелде дим. Һәрхәлдә, үзеннән түгел иде ышандырырга тырышканда. Калган иде разбросаны буенча идђндђ, кая алар аска тәгәрәдек. Лысый ир-ат лежал ничком. Башка ир-ат һәм толстая хатын-кыз лежали аркада. Кусок металлической панельләр прилип к муенында скучающей хатын-кызлар. Ул вафат була, мин торам коленях янында урындык. Кан текла буенча обугленной детальләрен. Маслянистыми струйками ул текла буенча стоны һәм засыпанной вак таш түшәлде сәхнәдә.
  
  
  Аны вскочил аякка бастыра, тирән вздохнул якка карады. Одина тирәсендә охранников растянулся идәндә, iso rta бар текла кан. Кеше схвативший мине, юкка чыккан, мөгаен, књтђрњ тревогу. Башка каравылчы перекатился өчен янәшә һәм юнәлдерде калганы янында винтовка, миңа өлкәсе тормыш.
  
  
  Аның килеп җитмәгәндер аңа кадәр бер сикерүдә. Ул өлгермәдем, среагировать яки выстрелить. Аның пнул эго бу зат. Белән бешеной көчләр минем уң кулы пятка ударила эго буенча борынга. Аны ишетте, ничек треснула кость. Кисәкләре эго носовой сөякләр проникли бу эго баш миен. Ул егылып мертвым.
  
  
  Аның күтәрде эго пистолетын. Аның китәргә тиеш иде. Выли алды. Аны ишетте яростный рев ир-атлар, несущихся буенча коридорам. Алар тиздән булачак монда, һәм насаралар, һәм задавать мәсьәләләрне, шулай булачак атарга беренчеләрдән булып. Әгәр минем иде шанс спастись, ул булырга тиеш анда суматохе түбәндәге берничә секунд.
  
  
  Әмма аны, развернулся һәм побежал сәхнәгә. Аңа тагын алмады китәргә, хәтта икән, бу инде минем үлем. Миңа туры килде обыскать кием-салым, бу дүрт кеше. Каян алар эшкә һәм анда спрятаны калган дүрт передатчика? Аны ачыкларга тиеш иде, моны беренче булып. Миңа насыйп проникнуть һәм уничтожить бу җайланма. Бу миңа да бирелә. Әмма минем йөкләмәсе тагын да башкарылган.
  
  
  Иң делле ул гына башланып китте.
  
  
  
  
  Башлыгы 4
  
  
  
  
  Плотное облако тузан һәм дыма, торчащие кисәкләр искривленной булды, эхо криков курку һәм авырту — тәмуг Данте иде, аннары бу пустяком. Кашляя, аның спотыкался босыми аяк буенча идђндђ. Аның җитте залитой кан белән язылган сәхнә басты, тезләренә янында һәр өч озату. Тиз һәм җентекләп обыскал аның клочья ih кием.
  
  
  Бу түгел иде вакытта өчен привиредливости. Минем булмады вакыт җентекләп тикшергәч, тикшерү. Аны тиеш иде ухватиться өчен булса, мин алыр идем, ә аннан йөгерергә шулай тиз генә хас иде. Аны сжал астында мышкой калганы янында винтовка ФОЛ мертвого каравылчы. Паспорт, шәхес таныклыгы, странные клочки кәгазь — нәрсә алыр иде, соңыннан күрсәтергә урнашкан урын калган передатчиков, алар аның җыйды. Аны положил болар барысы да сумка толстухи. Бу бик зур кожаная хатын-кызлар сумка белән плечевым ремнем. Аның алам повесить эго бу муеннарына, ничек сумка. Ул якын аңламадым, кайчан ишетә тышкы якта тавыш кљнне тагын бер ботинка. Аның развернулся, винтовка наготове.
  
  
  Ир-атлар бәреп бүлмә. Бу смятении һәм страхе алар закричали. Аңлашылмаучанлык выражалось шул, ничек небрежно алар караганы корал. Аның сжался спиной к стонать сәхнә. Кинәт сигез солдат, мине күрделәр һәм хәтта кричать. Алар карадык, миңа белән тревогой. Алар акрын побрели кире к көне. Аның угрожающе взмахнул винтовка. Аның боера аларга тукталырга һәм ташлап, корал.
  
  
  Көч якларның иде диярлек ровными. Аны иде, берничә артык выгодном хәле, әмма идем бер. Аны алыр иде үтерергә берничә шулар тирәсендә; әмма мине иде атып њтерђ. Аллага шөкер, беркем дә сезгә булырга берсе буенча, әлеге парлар. Рефлекторное алар, киресенчә, аңлады үзенең превосходство. Аның уенны оттырды. Аннары, авыр акрын, ih винтовкадан һәм бандитларның сугыш кораллары, бер-бер артлы белән грохотом аска тәгәрәдек идәнгә.
  
  
  Шау-хоккей читтә залы. Приближались яңа солдатлар. Аны двинулся боком буенда дивар. Аның барлык вакыты тотты ствола үз винтовкадан наведенным. Пар, ул аны тотты астында дулом пистолеттан укыды отчаяние минем күз алдында. Берәү дә кузгалмый. Һәр тирәсендә алар башка колебаний застрелил иде мине, әгәр дә шәхси китерә. Аның молча обошел ih. Таш коридоры дивары казалась миңа сәер салкын һәм липкой үземнең голой аркада. Аның ќитте белән кисешкән урыны ябылачак башка коридором, ул заходил бу тупик. Шуңа күрә миңа үтәргә туры килде аша баш залы. Миңа кызык булды, ничә секунд миндә калды. Теләсә кайсы вакытта башка солдатлар идек атаковать мине.
  
  
  Кадәр киләсе керештек аның килеп җитмәгәндер бирђ. Бу коридор иде, кыска, һәм ләкин портал биналар. Лестница алып барды наверх. Аны, сбежал баскычтан, тукталды бирде кыска залп ягына залы. Бу-мәҗбүр итә алмый егет анда затаиться күпмедер. Зур адымнар белән аның күтәрелә башлады, баскычтан. Лестница алып барды мәйданына кайда була чып-чын бойня. Бер дивары, ниһаять, җимерелә. Торбалар һәм трубки торчали бу запутанную, извивающуюся күп. Шипящий пар образовал зур клублар пар. Бу күрәсең бу чын-кырда брани. Аста сигез солдат җыелды белән рухлы. Алар шау-гөр килеп хакында кычкырып тора " иде, кан, ягъни турында минем кан. Алар аттылар вслепую; бу пустоте громовой ih винтовка казался взрывами. Тирәли зур булмаган юнәлешләрне үзләштерергә, сул мине кинәт раздались өч ату. Кисәкләр кирпеч полетели аша диварлары янында минем аягы һәм књкрђк. Аның нырнул бу укрытие. Киресенчә, аның эләккән ловушку. Булса иде чыгу түбәсен гыйбадәтханә, ул булыр иде заблокирован происшедшим бөек сдвигом. Кеше нише янә ата. Аның ата бу ревматизма. Темная фигура юкка чыкты. Размахивая пистолетом, мин, китте артыннан. Ул лежал, корчась, бу грязном идђндђ. Эго күкрәгенә һәм тормыш иде покрыты темными пятнами кан нче пуль. Аны наклонился аның өстендә һәм схватил эго револьвер. Аның ата ягына таба баскычлар. Солдатлар полковник Земблы натыкались тагын башка, спеша отступить беренчеләрдән булып. Ату бу мгновение прекратилась. Аның прополз аша обломки нәрсәләр кайчандыр юк иде порталы. Юкка аны дергал бетон блоклар һәм раздробленные тырышучы, омтылып, ул ачарга чыгу. Башка нәтиҗә. Аны кабат ишетә, ничек аста җыелган солдатлар. Алар поползли өскә таба, баскычтан. Минем ушах торды казана скрежет кљнне тагын бер ботинка һәм лязг мылтык.
  
  
  Минем куллар нащупали рухнувшую диварны. Кинәт аның тойдым үз пальцах дуновение салкын һава пробасы. Аңа отчаянно дернул обломки. Аның сбросил высвободившиеся тырышучы һәм кисәкләр бетон аска таба, баскычтан артта калды үзен. Ир-ат закричал, аны кайчан череп егылып блогы. Аның прорыл туннель аша обломки һәм протолкнул аның аша үз калганы янында винтовка. Икенче яктан, булган киң сводчатый коридор. Анда иде, мин тырышам тар лестница белән шөгыльләнүче алып барды мәйданда түбәне. Беренче тапкыр аны күтәрелде шулай итеп.
  
  
  Түгел, озак та уйлап тормастан, аны взлетел буенча калган ступенькам һәм наина ельцина бу түбәне. Мине түгел, волновали кешеләр иде көтәргә анда. Аны белә идем, күпме егет минем өчен спиной, һәм алар янәшәдә минем белән. Әгәр наверху күбрәк егет, осторожный тактик алым да түгел коткарып булыр иде, минем шкуру. Түгел, җылы сүзләр, безнең бердәм ату.
  
  
  Янында взлетавшего вертолеттан «Белл сю» стояло ун кеше. Рев моторов һәм пропеллерный җил винт-ясадык минем внезапное пәйда игътибар итмәгән, күрәсең. Әмма минем иде гына кыскача шанс карарга сәхнәгә китергәнегез. Ул чакта алар эләккәч, миңа күзе. Вертолетом завис берничә футах өстендә төшү мәйданчыгы һәм неуверенно покачивался. Очучы иде, ир-ат белән усами, ул тоттым, мине беренче тапкыр. Эго пассажиром түгел иде, кем бу, ничек полковник Зембла! Нинди дә булса рәвешле Зембле алдык котылырга, үлем. Һәрхәлдә, ул түгел иде җитди яраланган, кайчан консоль разбилась аның алдында зат. Буенча причуде язмыш ул избежал разрушительного шартлау. Ә хәзер ул убегал миннән! Эго зат иде залито кан белән язылган. Эго мочка иде перевязан самодельной бәйләвеч. Бу эго менә дигән күзләрендә отражалась дикая ярость.
  
  
  'Убейте эго! Стреляйте бу Отстойник! Эго тавышы перекрывал рев вертолеттан. Вертолетом менде. Эго тавышы әле эхом разносился буенча воздуху. Аның күтәрде калганы янында винтовка һәм прицелился шул бакый югары басым. Аны да өметләнгәнен белән бергә Земблой стереть белән затлар җирнең яртысын гыйбадәтханә. Ә солдатлар инде ачтылар буенча миңа ут. Минем иде сайлау арасында мученической үлем яки спасением үзеннән үзләрен һәм сумкалар белән шөгыльләнүче висела минем муенында. Минем гнев әйтә идем, миңа: «Сбей бу вертолетом һәм забудь бу хакта». Минем здравый мәгънәсе, әмма боера миңа унести сумка шул куркынычсыз урын.
  
  
  Аны ишетте соңгы көтелә крик Земблы: « Кукулькан отомстит!» Аннары вертолетом величественно менде һавага һәм повернул көньяк-көнбатыш юнәлештә. Ул юкка чыккан вдали. Аның перепрыгнул аша парапет гыйбадәтханә. Солдат перегнулся аша крае. Ул ясаган пистолетын аска таба. Падая аңа ата наугад. Бу стоило моннан. Аны күреп, ничек ир-ат пошатнулся һәм егылып бу каменную диварны. Башка столпились тирәсендә аңа бит размахивая корал һәм стреляя. Алар җиденче күктә нче бәхет. Беспомощно аның рухнул аска таба. Ботаклар, агач смягчили минем төшү, аны кайчан ударился турында наклонную якка гыйбадәтханә пирамида формасында. Тамырлар агач түгел иде, артык салалар укоренившимися бу расщелинах текә кыялардан сикерүдән-башлана, выскочили алар аша. Белән бергә деревом аны егылып тагын алты метр. Удар, ул, ниһаять, колачы мине, выдавил һава тирәли минем җиңел. Тик ботаклар һәм листья смягчили удар. Аның заполз бу листву бу сорады укрытия һәм покатился алга таба склону. Солдатлар тирәсендә чиркәү кушылды нең товарищам. Пуля пронзили җир тирәли мине. Подлесок разнесло бу клочья. Попав бу ловушку смертоносного свинцового яңгыр, аны, ничек кенә сәер тоелмасын, күбрәк түгел тоймадым үзенең тән. Аның, дип уйлаган пуля, просвистевшие минем ушей. Фасыйкларның, кайчан минем мөмкинлеге бар иде, аны открывал җавап уты. Бер ир-ат яраланган шул зат. Башка яраланган күкрәгенә эләгә һәм шулай ук юкка чыга кырдан брани. Аның йөгереп йөрүен нче куста к агач һәм агач к кусту. Делая зигзагов, аның өметләнгәнен спуститься түгел буларак, смертельно раненым. Аның килеп җитмәгәндер кадәр фундаменте һәм мгновение тукталды. Аннары аны побежал шулай тиз, ничек гына иде, аша бесплодную юлга ничейной җир окружавшую гыйбадәтханә. Таращить күзләре белән гнусавым визгом отскочила нче күрше валуна. Тагын бер таращить күзләре разорвала штанину. Бу имело әһәмияткә ия, чөнки мин уходил моннан мәңгегә. Аның алмады алырга үз рюкзак һәм мачете. Алар өчен углом, һәм ярар иде, күрәсең. Аның нырнул шул джунгли. Густая тьма листвы окутала мине. Аны шунда ук свернул сулга, ачыктан-ачык бу тропу, ведущую нче гыйбадәтханә янына елгасы Тунгла. Аның беркайчан да кайтырга иде шул юлы белән, алар аны килдем.
  
  
  Пересечение джунглей башка пайки белән күпкә тәҗрибәле повстанцами майя артта иде, артык катлаулы бурыч. Туры килде, моны эшләп подорваться ка үтәргә. Аңа һәр булсын, бәхет ләбаса мине, әлегә мин түгел достигну елгалары. Аның кайнар өметләнгәнен, чөнки анда лодку өчен йөзәргә агымы буенча аска таба.
  
  
  Кинәт тирәсендә густого подлеска донесся тавышы. — Кем бу ? Прыгнув алга, аның прорвался аша тар щель бу колючих кустах һәм бераз гына споткнулся турында присевшего җиргә солдат. Ул күтәрде зур иске пистолетын. Аны нырнул ягына.
  
  
  Аңа иде ослеплен тотарга тырыштык. Порох обжег миңа зат. Таращить күзләре эләкте миңа бу югары сулдан эчтђге аша грудную мышцу. Аның споткнулся. Больно от удара мин дә тойдым. Әгәр миңа елмайса, бу максатка күпкә соңрак. Тагын бер таращить күзләре пролетела mimmo минем палочки. Аның перевернулся. Аның, егылып җиргә диярлек аңын югалткан. Солдат ата өченче тапкыр, әмма промахнулся. Аны басты, задумчиво прицелился һәм ата. Ул издал пронзительный крик, өметсезлеккә бирелеп, янә попытался выстрелить, тик егылып, мертвый.
  
  
  Аның басты һәм авыр вздохнул. Аны пожал җыерып. Прикрывая ярага бер кулы белән, аны побрел буенча узкой грязной юлга кертелде. Аны ишеттем артта калды үзен погоню шәхси армия Земблы. Янында минем аягы лопнула тармак, пробитая пулей. Ниндидер төнге хайван, изгнанное шумом тирәсендә үз норы, прыгало, ничек сумасшедшее буенча тропинке китергәнегез. Таращить күзләре взорвала җирне откровенными алдында хайваннар. Ул кинәт тукталып калганын һәм берсе прыжком растворилось һавада булганда, бу урын башлады попадать яңа пуля. Тоелды моңа извилистому юллары юк, алар икесе дә ахырына. Хәзер аның башлады испытывать болезненную пульсацию шул голлар. Аның бежал, стиснув тешләре. Вакыт-вакыт аны әз генә түгел спотыкался. Бервакыт аның разразился истерическим смехом. Аны ишетте артта калды үзен кинәт, сокрушительный тавыш шартлау өчен, алар шунда ук последовал пронзительный крик. Минем преследователи үзләре корбаны бер тирәсендә, үз ловушек.
  
  
  Соңгы берничә метр казались бесконечными. Ниһаять, аның миновал соңгы күрсәткечләр. Аның килеп җитмәгәндер кадәр кечкенә аланы белән шөгыльләнүче тянулась к причалу. Проходя mimmo, аның ата-ике, ир-атлар, охранявших гавань. Бер егылып, суга, ә башка мәктәптә була, ничек шарнир.
  
  
  Үзе пристань яклады үзе дә артык полусгнившую тактаны, лежащую бу темной Тунгле. Бу урында елгасы иде узкой һәм вак. Дымящиеся джунгли дугой нависали өстендә ике күзнең дә берегами. Бу яндыру тыела иде яхшы прикрытием, кайчан аның спускался елгасы буенча. Илистый яры иде диярлек бездорожью. Бу остановит кешеләр Земблы, әгәр алар попытаются преследовать мине.
  
  
  К порта бар иде пришвартованы ике көймәләр. Көймәләр качались тирәсендә яктан бу якка . Передняя һәм задняя өлеше аларның иде сужены, ничек бар каноэларда. Корабль корпусы иде приклепан к күпсанлы Т-образным фермаларына. Икенче яктан иде, чынлыкта хәзерге машинное бүлекчәсе, якынча җиде ярым метр озынлыкка сикерү һәм ике метр ширину. Кораб булган бераз каюту өчен азык палубе. Бортовые переборки урнаштырылган иде буенча обеим якларга кабинасы, ә ныклы цинковая түбәсе завершала бөтен конструкцию. Корпус иде покрыт медью. Осадка алмый ценымногие күбрәк.метр.
  
  
  Аңа бросилась к иске көймәдә буларак, күптән потерянному яраткан математика буенча. Ул арада бирде берничә выстрелов буенча катеру. Гына бомба ала потопить лодку, әмма хәзер ул иде бесполезна. Аның отпустил швартовы һәм нырнул бу каюту. Шул ук вакытта солдатлар чыкты алан. Янында деревянным руль булды кнопка стартера. Аның дернул воздушную заслонку һәм нажал бу стартер. Пуля влетели бу ачык кабинасына. Аның нырнул аска таба. Буенча трюм доносились зловещие тавышлары. Яростно пульсируя һәм кашляя, двигатель протестующе ожил. Аның куйды дроссельную заслонку бу крайнее нигезләмә. Буенча косой аны, отплыл берсе порта бар уртасында корсак елгалары.
  
  
  Яр буенда җыелган калдыкларны урда полковник Земблы. Раздавались боерыклар, выкрикивались җаваплар. Аттылар, ничек бик зур. Белән визгом пуля отскакивали нче цинковой түбә һәм медного корпусы, разрушая тонкие агач переборки тирәсендә мине. Кайчан калды бу мгновение стих, аны ясаган соңгы выстрелы тирәсендә винтовкадан ФОЛ. Баркас көймә авырлык белән.
  
  
  Эго корпусы содрогался нче мондый җәбер-золым. Әмма без урынга килеп җиткән уртасына кадәр һәм башладылар спускаться елгасы буенча. Аны өметләнгәнен, без ахыр чиктә доберемся кадәр портового шәһәр Принцапольца. Узган саен бирде безгә приличную тизлек һәм ату кимеде. Өстендә безнең нависла листва гаять пышной растительности. Аша берничә мгновений кечкенә гавань, һәм поляна бу джунглях исчезли, әйтерсең, ih беркайчан да булмады. Шау-кешеләр һәм орудие да стих. Үз өстендә күрдем, аның улы-яшел святый вечернего күк. Тирәсендә минем текла ржаво-коричневая елгасы. Ике якның да өстендә безнең возвышались куе яшел агачлар. Ботаклары иде украшены гигантскими лозами. Гаять зур үсемлекләр покрывали болар барысы да. Өстендә рекой висел удушливый пар. Һәркайда ощущался кинәт исе гниющей растительности.
  
  
  Баркасом булып чыкты кыен идарә итә. Миңа понадобились минем барлык тиз убывающие көч булсын өчен, анда тора алучылар уртасында корсак елгалары. Һәр коррекцияләү курс шик уятмады теләгенә больно минем плече. Кан текла буенча минем күкрәк. Таращить күзләренә иде выпущена белән якын ара. Шуңа күрә яраларны шул урында, кайда таращить күзләре керде минем гәүдәсен, һәм анда ул чыкты, чиста иде һәм гаќђплђнњ маленькими. Тик мин белә алмыйча медицина ярдәме озак протяну.
  
  
  Аның уйладым турында зур сумкага, әле висящей минем муенында. Бары тик хәзер, кайчан куркыныч миновала, һәрхәлдә, шул ук вакытта, аны тойдым, аның ничек тиз слабею. Аны прислонился к рулю өчен саклап калырга эго дөрес хәле, һәм расстегнул сумка. Эчендә иде ак кружевной носовой платок. Пахло күңелле резкими духами торган башка барысы да диярлек хатын-көньякта. Аның свернул платок, бинт белән бәйләргә кирәк һәм завязал эго на плече. Аның затянул узелы зубами. Бу остановило иде каны тукта мый. Аны, хакта уйлана өстендә калган өлеше чигәбез. Тик хәзер түгел иде, вакыт һәм урын өчен тикшерү. Шуңа күрә аны янә игътибар итте лодку белән шөгыльләнүче ул арада подплыла к левому буенда.
  
  
  Аңа бар иде башлыгы булып бер, ә бәлки, ике сәгать. Аны даими возился белән сопротивляющейся лодкой. Янә һәм янә ул угрожал дрейфовать к скалам яки илистым песчаным отмелям. Мин алмадым дип әйтә, күпме вакыт бу " нда. Авырту шул плече пронзала гәүдәсе. Бу кебек тоелды кошмаром. Аны иде аяз фикер йөртә. Нинди-шул рәвешле аның калды аңында. Интуитивно аны, понимал, дип умру, әгәр сяду комга.
  
  
  Акрынлап елгасы расширялась һәм углублялась. Баркас поплыл буенча ускоряющемуся агымы, һәм ул оперся бу диварны каюты. Артык усталый һәм бик йомшак, аның лениво поскользнулся һәм сель, идәнгә. Аны размышлял өстендә була, үзенең сумкалары, ләкин, иде, бик слаб өчен шуны фикер йөртә. Минем лбу чыгыш ясады эре тамчы банк. Бөтен башын лихорадило.
  
  
  Утырып мәсәлән, аны югалткан тормышта төрлесе аңлау вакыт. Аның каюты карадым бу аланы бу джунглях, алар аны үтте. Аны ишеттем билгеләре тормыш ярында, жалобные стоны иске корабль һәм стук двигательнең анда маленьком трюме. Аның лежал, авыр дыша, дивар янында каюты. Очевидное аңлау, үз хәле алмашты смутным тошнотворным хисе. Киресенчә, минем баш миен вотум-вотум взорвется. Палуба бераз сдвинулась. Киресенчә, беркайчан да безгә гыйбадәтханә майя, безгә полковник Земблы.
  
  
  Һава торышы башлады үзгәрергә. Акрынлап небо заволокло тучами. Испаряющийся кайнар һава хәзер шталь прохладным, ә кайчак хәтта салкын. Һавада витало нидер угрожающее. Җил жалобно завывал. Баркас загрохотал. Аның авырлык белән менде аякка бастыру һәм затянул нигезне түбә кабинасы. Неповоротливые агачлар протестующе кланялись чәркәләре. Күк булды чернильно-черным. Массивные стволы угрожающе раскачивались астында усилившимся ветром. Вдалеке послышался стук катнаш со звуками испуганных яки яралыларны хайваннар. Җил бу мгновение стих. Аннары оглушительной көч ул вырвался тулы көченә белән башка юнәлешләре.
  
  
  Әгәр дә аның кайчан да булса сомневался бу силовом кырында полковник Земблы, аны иде инде доверил! Елга су закружилась. Воющий шторм угрожающе наклонил баркас һәм погнал алга таба. Сверкнули молнии киңлеге белән хвост кометы. Күк сияло пурпуром бу неземном яктылыгында, әмма бергә громом кабат табигатькә тьма. Аннан соң китте яңгыр. Башта бу иде мелкая морось. Әмма тиздән ул әверелде икенче елгасы. Буенча грозовых туч хлынул агымы су. Коточкыч буря, аны уятты Зембла, хлестнула буенча көймәдә. Минем сулышы сбилось. Баркас качало, һәм ул скрипел барлык швам. Аның вцепился бу руль, әлегә внезапный теләгенә җил түгел заставил эго закрутиться. Аны тиеш иде œзеžнђн эго. Минем көч иссякли. Җил һәм яңгыр хәзер алды тулы ирек гамәлләр. Корабль двинулся агымы буенча.
  
  
  Аңа отчаянно цеплялся. Минут казались вечностью. Елгасы булды дельтой. Аны аңладым, без приближаемся к лиману. Аша воющий шторм аны чак различал утлары Принцапольки, мерцающие өчен широким устьем сул мине.
  
  
  Уңнан кружились взволнованные масса диңгез, су. Волнистая күбек иртәрәк бетсә диде урын, анда елгасы впадала бу күп.
  
  
  Баркас эләккән водоворот. Уртасында безумного вихря пены, җил һәм яңгыр тизлеге дәвам итә нарастать. Дулкын биеклеге белән йорт вырисовывались безнең алда. Мизгелдә алар накренили корабль алуга янәшә, аның дернул руль. Ике мәртәбә аны тоймадым, ничек дрожит киль корабль һәм тоелды миңа без тонем. Аны инде югалткан өстеннән бөтен өмет, кайчан бурлящий океан коткарып кала безне. Лодку занесло водоворотом, подняло өстендә острыми скалистыми выступами һәм импортировать откровенными бу рукав елгасы. Ахыр чиктә, диңгез тулысынча закрутило безне. Яуган задом алдан белеп тора чагыштырмача тыныч водах гавани.
  
  
  Аның китерде уставший баркас бераз түбәнрәк ярлары. Белән чагыштырганда булуы иде минут элек, дулкыннарның күп түгел иде. Корабль буенча диагонали, сель комга. Аның калган каюте беразга, торгызу өчен самообладание. Аның авырлык белән иде поверить, барлык кончено. Һәм ул исән! Аны перелез аша перила һәм выбрался ярга. Су иде прохладной. Бөтен территориясендә отель, шулай астында минем босыми аяк иде липкой. Аның дрожал нче көч ясалма шторма Земблы. Жгучая авырту пронзила минем күкрәгенә. Аның кимеде, тезләренә бу каменистом пляжда. Авыр дыша, аны закрыл глаза һәм сидел шулай күпмедер вакыт керткәнче дәвам итү.
  
  
  Ул вакытка, мин ничек килеп җитмәгәндер кадәр бульвара, буря диярлек улеглась. Җил превратился бозлы җил. Тамчы яңгыр иде охшаган ледяные иголки.
  
  
  Кайчан аны, килеп җитмәгәндер кадәр мәйдан шәһәрдә, карлыгач, кар.
  
  
  
  
  Башлыгы 5
  
  
  
  
  Аны дрожа трусил яланаяк мәйданы буенча. Һәр минут становилось холоднее. Өч якның мәйданга чыгуы дистәләгән тар улочек. Дүртенче ягы артта калды минем иде яры буенда. Анда торды красочный рыболовный флот шәһәрчеге Prinzapolca. Көймәләр ыргымнары тросы. Мачта югалып калалар иде шул кружащемся ак карда.
  
  
  Шул нормаль булганда-башка хђл, бу вакытта көн мәйданда булыр иде кешеләр җитәрлек. Прогуливаясь взад һәм алга, алар нишләр соңгы сатып алу һәм вакыт-вакыт вмешивались җирле сплетни. Базар бурычлары прилавкаларына, иске атлар һәм тагын да иске савыт-саба, арбалар, ярар иде диярлек, вариантлар төрледән-төрле. Сәүдәгәрләр катнашучыларның чыгышына үз товарлары. Сонные ослы басып тордылар иде, кивая, янәшәсендә үз хуҗалары, нагруженные бидонами өчен сөт, бочками белән шәраб, капчык белән алар он һәм цементом, хәтта длинными тимер прутьями һәм стульями, өстәлләр һәм шкафами. Әмма хәзер. Һава торышы Земблы вставила дубинки бу көпчәкләре. Бозлы җил завывал бу пустынной мәйданы буенча баш проспекты. Кайчандыр яшел парк, сул мине выглядел үкенеч. Суставные неуклюжих бина ябылган иде. Алар казались необитаемыми. Югары бүген углах байрагы басып тордылар глиняные лотки исемнәре язылган.
  
  
  Аны сезгә Калле Монтенегро. Нигезендә исемлек торган иде штаб-АХ фатирында һәм ул аны выучил яттан, безнең агент, доктор Гектор Мендоса, gilles адресы буенча 10 Calle Montenegro. Аның беркайчан да встречал бу кеше. Ни дәрәҗәдә аның аңлыйм, ул булырга мөмкин иде вершиной намуслылык, гәрчә аны бик сомневался бу. Ул исемлектә түгел, болай гына. Принцапольца түгел охшаган иде башка шәһәр Латинской Америк, анда һәркем башыннан икенче ия серләре сату өчен, ә һәр бишенчесе булып тора секретным агентом. Башка штопора, агентлар нинди ил яки оешма алар булып тора. Лояльность шулай ук относительна һәм изменчива, ничек акча, переходящие тирәсендә бер кулыннан башка. Сез аларга ышанырга гына булса булачаксыз күзәтеп, алар, хәтта, ул чакта алар ала обманывать сезне ачылган зат һәм диярлек табарга ышанычлы чит ил агенты державасы.
  
  
  Аны тиеш иде ия эш моның белән. Очрашу белән Докторы Мендосой иде куркынычы булу да, ул аны тиеш иде, эшкә алырга. Оештыру полковник Земблы иде шактый националистической. Тавышы нигә аны избегал Принзапольцы, кайчан килде шунда ике көн элек. Аны иде моны хәзер, тик минем яраларны булырга тиеш эшкәртелде. Миңа, шулай ук, кирәк иде шведларны. Бер мокрых штанах ерак түгел уйдешь. Һәрхәлдә, мин алмаган булыр иде, барып урыннарны төшерү, кайда минем ждало патрульное судно. Миңа кирәк иде, ярдәм, нинди подозрительной яки куркыныч булган ул безгә иде. Бу полпути аша мәйданы, аны тапкан Калле Монтенегро. Бу бик тар, балкып килүче урамы буенча обеим як, аның басып тордылар йорт — апартаменты — кантины , ботики һәм башка кечкенә магазинчики белән ябык ставнями. Аның поспешил аша тьму бу сорады номеры ун. Согнувшись, миңа туры килде көрәшергә белән бозлы бурей. Һәм бу әле башы гына! Белән чагыштырганда, шуның өчен бу нәрсә булырга мөмкин, бу төш иде бу Сахаре.
  
  
  Югарырак кибет булды азрак. Соңгы блоклар, йорт иде зданиями, построенными тирәсендә зур ташлардан. Кар вперемешку белән темной үлән, егылып тљшђ миңа ачыктан-ачык бу зат
  
  
  Аның узды запертую ат абзары төзиләр. Эчендә иде жалобные тавышлары һәм топот холодных, испуганных хайваннар. Номер ун булгансың ерак түгел, конюшни. Керү охшаган иде темную пещеру. Аны керде бина. Бу књрђсећ бу морозилку. Җил утих, әмма һава каласың, бозлы.
  
  
  Баскычлары скрипели, ә стеналар иде неокрашены. Беренче планда катта иде лестничная мәйданчыгы. Бу тусклом мерцающем яктылыгында лампалар, качающейся очында, аның маташа расшифровать барлык исемнәр. Доктор Мендосы иде безне анда безне, киләсе катында урнашкан. Аны тапкан эго кабинеты өченче катта, янәшәсендә буш комнатой, ишек, аның хлопала бу сквозняке. Табличка исеме белән Мендосы моңа кадәр ачыктан-ачык артык старомодным колокольчиком билгеләнгән үзәгендә көне наподобие медного пупка. Аның потянул, ишетә көчле лязг. Өйгә чак слышно иде шарканье аяк. Мендоса, по-видимому, үзен башкалардан берничә бүлмә. Кинәт фикер һавадан мине төшерергә сумка белән муен. Аны ташладым ee бу, џђм буш бүлмә һәм ишекне. Ишек докторы ачылды, һәм аннан высунулась гол.
  
  
  — Доктор Мендоса?
  
  
  «Аның».
  
  
  «Һава торышы бик җылы, — диде мин, — хәтта моның өчен вакыт елның». Бу мәгънәсе зур түгел ия кызык.
  
  
  Эго һәм башка тыш кечкенә күзләре сузились тагын да күбрәк. Бу nen иде, пычрак зәңгәр свитер поверх ак рубашки. Кончики эго воротника иде свернуты, ничек канат мертвой бабочки. Авыр тормыш нависал өстендә парой линялых синих брюк. Эго бледное зат формасы буенча напоминало дыню. Ул авыр дышал, үзеннән пахло ниндидер җирле сәләтле.
  
  
  Аның нетерпеливо посмотрел аңа. 'Дип т?'
  
  
  «Мин... мин ышанам ки, фермерлар өчен дәвам итсә, тиздән яңгыр». Ул досталь тирәсендә кармана соклангыч тряпку һәм вытер верхнюю губу. 'Гайсә! Бу шулай эступидо, сеньор. Гади кара наружу.
  
  
  — Сез миңа әйтергә тиеш, — хрипло диде мин, — впустите мине.
  
  
  'Нәрсә син телисең?'
  
  
  Аның оттолкнул эго һәм керде эго кабинет. — Нинди черта миңа кирәк... Докторы?
  
  
  'Ааа ...!' Киресенчә, ул беренче тапкыр күргәч, минем эчтђге. Ул закатил күзләре һәм натянул ткань бу зат. "Федералисты ?"
  
  
  'Юк.'
  
  
  'Кем?'
  
  
  'Тумаган. Гади залатай мине, һәм күбрәк борчылма. Сиңа моның өчен яхшы түли.
  
  
  — Өчен estestvenno. Аның, гомумән, бу турыда уйлаганым да юк. Ул ишекне һәм жестом чакырды мине утырыр алдыннан бу урындык каршында. Эго кинәт елмаю бик аз натянутой. 'Пожалуйста."
  
  
  Бүлмәсендә бик салкын иде, һәм сумрачно. Занавес, свисавший белән потолка кадәр идән, делил бүлмәгә ике өлешкә. Хәзер эго отодвинули ягына. Аның каршында басып тордылар берничә шатких урындыклар һәм кушетка. Икенче яктан торды зур булмаган язмача урындык тирәли кызыл агачтан, гадәти җыелмасы аптечек, полки белән инструментлар, урындык, анда аның сидел, регулируемая лампасы сәгатенә һәм ачык стерилизатор, анда иде выварено берничә игл. Запертая ишек барды калган өлешне фатир. Пахло пылью һәм пахло несвежим сыра.
  
  
  Доктор Мендоса сунул тряпку минутына һәм развязал платок минем плече. Ул карады ярага спереди һәм сзади. «Сөякләр " белән түгел, зыян күргән, кровеносные матдәләрне кан тамырына түгел повреждены», — диде ул. «Гади миленькая дырочка көннең плоти. Аны иде, ди, кече калибрлы».
  
  
  «Югыйсә бу выглядело шулай».
  
  
  "Ярар, бу беркайчан да бер, шулай түгелме?" Ул ачты шкаф һәм досталь шешә дезинфицирующего акча.
  
  
  — Бу нәрсә миндә дә бар. Кызганычка каршы, минем тәмамланды пенициллин. Әмма әгәр ул носовой платок түгел иде грязным, бу җитәргә тиеш. Сез алмыйсыз заразиться от иң пуля».
  
  
  — Мин беләм, — прорычал мин. Аның вцепился куллары белән бу перила. Тегүче, ул гына да түгел, разбавил дезинфицирующее чарасы! Ул гына да түгел, убивал микроблар; юк, ул выжег ih тлеющими углями. Аның стиснул тешләре өчен түгел закричать. Ул посыпал ярага дерматолом һәм перевязал миңа барысы да эчтђге стерильной марлей.
  
  
  «Хәзер отдохни, югыйсә рана тагын ачыла». Аеруча эго күзләр подсказало миңа, мин алам ял итәргә теләсә кайсы почмагында дөнья гына түгел эго кабинетында.
  
  
  — Мин алмыйм, — диде мин.
  
  
  "Инаныгыз түгел кровоточит кабат."
  
  
  Ул нахмурился һәм мгновение хакта уйлана. Ул порылся башка шкафчике һәм вытащил эластичный бинта. Анда ул болай кыенрак обмотал мине, мин башлады җитди сомневаться бу кровообращении бүген кулымда. Ул ныгытты корпусы металлической клипсой. Ул ясаган адым элек выжидающе посмотрел миңа.
  
  
  — Миңа акча кирәк, һәм шведларны, — диде мин. — Ул чакта аны һәм китәм.
  
  
  -- Әйе, ләкин ул түгел ...
  
  
  — Нинди син агент, Мендоса? Аның кискен прервал аның. Белән мине җитә, моның льстивого наемника, табиб ул, яки юк. — Син бит уйламыйсың, мин китәм тавыш бирергә әйтик,, шулай түгелме?
  
  
  'Сеньор, Аны тулысынча к сезнең өчен. Әмма аның бедный. Минем шведларны сезгђ туры килми, үзегез барысын да күрәчәксез. Ә акча... — Ул тирән вздохнул һәм янә досталь үз соклангыч тряпку. 'Тик көтегез. Минем абыем Мигель бәлки сиңа ярдәм итә. Ул якынча шундый ук үсеш, ничек сез, сеньор , һәм күптән түгел рильск җирне. Димәк, бар акча. Ни өчен мин түгел дип уйладым турында nen элек?
  
  
  'Ярый. Позови Мигеля булсын, ул бирегә килер.
  
  
  — Кызганычка каршы, безнең телефон юк. Мендоса килеп карата үз столу. Досталь карточкасы тирәсендә югары ящика һәм нәрсә нацарапал анда. Ул бирде миңа аның. «Сиңа тагын бу Мигелю, һәм барысы да яхшы булачак».
  
  
  Бу әйләнеше ул язган адрес.
  
  
  — Анда урамы Ноэво ?
  
  
  — Киләсе урамындагы ук, сеньор . Бу өченче йорт уңнан беренче катында урнашкан. Бармы тагын берәр...?'
  
  
  Аның басты һәм вытянул аяклары во влажных штанинах. — Миңа туры киләчәк килешә моның белән.
  
  
  — Бәлки, бер стакан текилы?
  
  
  «Минем хәлдә? Аны күбрәк булса иде алмады ишек аша узарга кирәк».
  
  
  «Миндә дә бар бераз Кафиона ».
  
  
  Кафион старомодный стимулятор; Хәзер бар иң яхшы дару. Шуңа күрә Мендосы бар иде кайбер тирәсендә бу әйберләрнең. Ул докторы. Эму барыбер, ул миңа бирә. Аңа кивнул. Аның гади генә алырга тиеш иде булса, мин алыр идем алырга мөмкин биредә.
  
  
  Ул растворил ике сәдәп бу стакане су. Аның бер ул, подойдя к окну. Аның куйды, бер стакан ка подоконник һәм отдернул пәрдә өчен выглянуть наружу. Тар урамы аста иде соры һәм темной. Моннан тыш, падающего кар берни дә түгел иде, күрәсең. Миңа кызык булды, заговорит бармы ул. Мендоса шактый хитер өчен бәйләргә перемену һава торышы белән внезапным барлыкка килү раненого североамериканца. Һәм минем иде яшерен рәвештә уза шик, ул шулай ук сак, ничек авторы колонка дөньяви хроники. Ул бердәнбер кеше, ул белми идем, мин әле исән. Аның уйладым да безопаснее бармы үтерергә эго.
  
  
  Аңа позволил занавеске опуститься һәм чак кына арттарак басып торган. Мендоса сидел өстәл артында, держа правую кулын югары ящике. Аны иде догадаться, ул анда тотты. Һичшиксез, безнең башка кадәр мине булыр иде, шундый ук идея. Пистолетын, ул, мөгаен, хәзер тотты үз кулымда тиеш иде мәҗбүр итә ih передумать. Бу үзгәртте минемчә, һәрхәлдә, әлеге мизгелдә.
  
  
  — Рәхмәт. Аның китәм.'
  
  
  — Барыгыз, к минем брату, сеньор, Мигель, сезгә ярдәм итәчәк. Бу эго голосе звучала снисходительность.
  
  
  Аны минем янга килеп, к көне. Кофе заставило минем складывать доллар биться тизрәк. Аның подождал бераз керткәнче ишек ачарга. Тышкы якта бернәрсә дә юк иде слышно. Аны ташладым соңгы караш докторы. — Бер сүз бу турыда Мендоса.
  
  
  'Сеньор, Вәгъдә намус минем әниләр!
  
  
  «Әгәр син заговоришь, аның вернусь", — диде мин, — һәм нәрсә беләм", бармы сине тагын әнисе».
  
  
  Мендоса покорно пожал җыерып. По-видимому, ул дистәләрчә тапкыр ишеттем мондый янаулар нче проблемалы пациентлар. Эго бу күбрәк түгел беспокоило. Аны, чыкты урамга закрыл артыннан ишек. Аны, посмотрел сулга һәм турыдан-туры буш коридор. Аннары аны исследовал карточкасы белән адресом шик тудырган абыйны Мендосы. Миңа бу ошамый. Фикер турында җылы киемдә һәм эде иде заманчивой, әмма аны бөтенләй доверял эму. Биредә пахло тагын да начаррак офисында Мендосы. Аны ташладым вопросительный взгляд тирәсендә үзен. Откровенные өстендә дверным косяком блестела кечкенә металлическая тартмасы. Телефон розетка. Толстый ублюдок солгал миңа.
  
  
  Аның узды, џђм буш бүлмә белән янәшә офисом һәм проскользнул эченә. Аның күтәрде сумка белән идән. Бүлмәдә иде, буш һәм кисло пахло прожорливый. По углам валялись сукин тузан һәм ком. Караңгыда аның подкрался к стонать, отделяющей бу бүлмәгә кабинетыннан докторы. Аны присел бу салкын полки һәм искиткеч ухо к сизгер стонать. Берни дә юк иде слышно. Аның уңайлы sel. Әлегә аны көттем, тырыштым аның турында онытырга больно минем плече. Булса ул ясаган? Кофе заставило мине взбодриться. Карамастан, стимулирующий эффект, мине одолел йокы.
  
  
  Аның проснулся нче сердитых криков хатын-кызлар. "Анда бу егет, жирная свинья!"
  
  
  Мендоса дип җавап бирде заискивающим тоном. — Мин... мин белмим. Аны, чынлап әйтәм! Бу эго-торышы ул мөмкин түгел әле. Бирде эму карточкасы белән адресом Мигеля. Бәлки, ул заблудился.
  
  
  Заблудился? Хәтта кеше белән синең хәерче акыл белән түгел, заблудился булыр иде, әгәр дә барысын да эму кирәк иде эшләргә, бу ябу өчен почмагына. Мигель белән көтте алар хорька, сез ничек шалтыраттылар. Без барыбыз да көттек, - артык озак. Кая югалды бу агент АХ».
  
  
  «Турында! Әйе, ул белә иде кодовые фразы да әйтеп үтте ул буенча АХ, сеньора.
  
  
  'Сеньорита!'
  
  
  «Сеньорита. Хәтта бу раной ул һаман иде прикончить мине. ул бик крут! Аны, кулга булачак разумнее заманить эго сиңа. Сез булыр иде үтәүләрен аның белән. Хәтта минем пистолетом аны иде...
  
  
  — Син зур бездельник, Мендоса, — перебила хатын-кыз. — Сөйлә миңа турында бу ране тиз. Ничек ул аны алды?
  
  
  Ул да түгел, диде, сеньорита . Әмма бездә йөри, сөйләшүләр турында Зембле...
  
  
  "Полковник Зембла!" Аны ишеттем, хатын-кыз буларак кабинетында Мендосы ругалась, топая аяк. 'Ничек агент АХ китте аның? Аны уйлады, без беләбез гына эго планнар!
  
  
  Прижавшись ухом к стонать, аның задавался мәсьәлә, кем монда, тыш, АХ иде, нидер белергә - ничек. Кем, тегүче тик синнән булды бу хатын-кыз? Нинди өченче ягында ул принадлежала? Бу лып чыккан иң җылы снежной бурей, аны, аңа кайчан булса испытывал. Аны игътибар белән базарбай, диде ул алга таба.
  
  
  — Син, юләр, Мендоса! Әгәр дә ул кире кайтыр, используй үз пистолетын. Түгел мәңгегә әйтик, мине карарга. Мин әйтәм, сез тиеш үтерергә, һәрхәлдә, әгәр дә бу зарурлыгы юк. Аның телим алырга эго исән. Ул чакта Мигель алачак эго допросить.
  
  
  — Мигель хорош бу, — пробормотал Мендоса. «Ничек ул карый кешеләргә. Ул бик яхшы ярдәмлек була алыр иде хирург».
  
  
  — Димәк, аңладым, — усмехнулась ул. 'Аны китәргә тиеш. Син дип ышанам телисең кабат күрергә, акча?
  
  
  «Ах, сеньорита
  
  
  Аны ишетте тихий ишетелер банкнот.
  
  
  « Голос ».
  
  
  «Muchas gracias, сеньорита. Хуш, сау бул!'
  
  
  Аның подкрался к көне һәм приоткрыл аны. Хатын-кыз чыкты мәйданга. Ул ворчала турында үзләрен. Ул иде молода һәм худой, һәм ул нах иде матур аяклар. Подвернутый капка ee авыр пәлтәсенекен һәм шляпа белән пологом мешали миңа күрү, аның кызы икән бу тусклом свете. Ee җылы, шведларны давала аңлый ул әйтүем планнары Земблы. Һәрхәлдә, ул яхшы әзерләнгән!
  
  
  Аның каблуки нетерпеливо постукивали буенча идђндђ. Хәзер ул иде дәрәҗәсендә көне. Тагын бер адым. Минем кешедә вылетела наружу. Аның схватил ee дзюдоистской хваткой. Гади удушье. Аны булырга тиеш сак. Воротник пәлтәсенекен тиеш түгел мешать. Аны тоймадым, аны тирене. Минем зур бармак надавили бу нервные узеллар аның муенында. У нах перехватило сулышы. Аның озын кызыл ногти отлетели элек, коснувшись минем сул як уха һәм, вцепившись бу щеку. Аның нажал көчлерәк. Аша ике секунд ул аћын. Ул выдал безгә тавыш белән. Аның вялое гәүдәсен упало миңа, кайчан ул рухнула. Аның схватил ee кулын һәм перетащил аша бусагасын буш бүлмә нәкъ шул мизгелдә ишек фатирга Мендосы распахнулась, һәм табиб йөгереп чыга наружу.
  
  
  "Сеньорита. Син оныткан - Мадре Диос !"
  
  
  Аны прыгнул алга. Ошеломленный минем внезапной атакой, ул торды неподвижно. Без очрашкан тагын беребез белән һәм бәреп эго кабинет. Мендоса кычкырып елап җибәрде, ничек поросенок. Аны бәрде аның эго сул кулы белән. Бу мгновение аны оныткан турында үз ране. Удару җитми көч, төгәллек. Тошнотворная авырту пронзила минем эчтђге. Юләрлек булыр иде омтылырга, аны кулланырга кирәк, һәм хәзер аны тиеш иде җимешләрен татый. Животом Мендоса бросился миңа. Ул опрокинул бер тирәсендә, үз искергән урындыклар бђрдерђ мине. Аны вскочил аякка. Неподготовленный, әмма нык йодрык күрсәткечләрне минем югары. Аның схватил качающуюся кулын. Плечевой бросок отбросил эго аша бөтен бүлмәгә к столу. Мендоса рухнул белән янәшә генә үзенең өстәле агымында кәгазьләр, китаплар һәм осколков агач. Иске револьвер яуды тирәсендә ящика урындык һәм лежал ачыктан-ачык бу эго аяк. Эго кешедә метнулась к аңа. Басты авырлык белән. Озын баш мие җибәрелде откровенные миңа пупок.
  
  
  - Пистолетын да заряжен? — көтмәгәндә ласково дип сорады аны. Мендоса эләкте бу удочку. Ул посмотрел үз пистолетын. Берсе прыжком аны булганчы-аның янәшәсендә була. Аның схватил эго правую кулын вывернул аның ягына. Берничә дюймах нче минем аяк, таращить күзләре эләгә пол. Ике тапкыр минем йодрык исчезал, бу юлы уң як, бу эго животе. Удар бу кадык отбросил эго башын артка. Ул егылып, тезләренә һәм рухнул җиргә.
  
  
  Аны ныž аша кабинеты һәм захлопнул артыннан ишек. Хатын-кыз да булдым, шул ук җирдә, кайда аның аның уронил. Аның затащил аны, џђм буш бүлмә һәм ишекне. Мин торам коленях, аның башлады, аның обыскивать. Сумкалары у нах үзе белән иде, әмма җылы куртке күп эчке карманов. Ул бик охшаган магазинную воришку. Аны тапкан бик аз. Никарагуанское шәхес таныклыгы, анда лардан ул жилки бу Манагуа, дип әлеге вакытта башка хђл булыр подделкой. Аны шулай ук җыйды мятую пачку тәмәке, расческу, тушь өчен ресниц, пилочку өчен ногтей, губную помаду, берничә сморщенных мандаринов, якынча егерме биш доллар, җирле акчалата һәм 9-миллиметровый ПМ - Макаров. Makarow бик охшаган отель lindner урнашкан PP, ул послужил аның өчен үрнәк. Бу зур автоматический пистолетын, артык авыр өчен хатын-кызлар. Аның вещам аны иде ачыкларга, кем ул, әмма тагын да алмаган, аңларга, кем, ул.
  
  
  Ул застонала. Ул сак покачала аягы. Ул килде үзенә. Аның sel һәм шталь көтәргә. Аның әйберләр иде свалены янымда. Ул кайчан очнется, аны теләмәгән булырга бик якын аңа. Ул алыр иде авыз нәрсә дә булса эшләргә.
  
  
  Ул перевернулась на темном грязном идђндђ һәм засунула аяклары толстую складчатую юбку. Ыштан иде теплее. Әмма никарагуанские хатын-кызлар ih җаваплы түгел, һәм, әлбәттә, ул тиеш иде калырга җирле моде. Акрын бара ул авылның. Ул прижала кулын ко лбу, гүя бар иде нах көчле похмелье. Зур шляпа соскользнула белән аның баш. Якты-русые чәч дулкын рәвешендә рђвештђ әй, җилкәсенә. Аның сутулая фигура выделялась фонында тусклого света, льющегося тирәсендә пыльного тәрәзәләр. Ул повернула миңа башын опустила кулын. Йомшак свят раббыбыз освещал, аның йөзе.
  
  
  Бу булды инде, ул минем уелып. Ул иде чертовски женственной. Аның тулы, стройных грудей астында обтягивающим шерстяным свитером кадәр аяк, шул полуботфортах. Аның йөзе имело формасын йөрәк һәм обещало шул ук наз, дәрт, дип ee гәүдәсен. Һәм, әлбәттә, nen салкын, смертельная твердость, аның ия һәр агент. Бу гади котылгысыз безнең һөнәр. Тик мин карадым, алга таба. Һәм нәрсәне мин күрдем, күп парой бик зур, бик испуганных зђћгђр күзләр.
  
  
  Аны таныдым бу зат. Аны күреп, аның фотосын шул карточных коробках бу штаб-АХ фатирында. Ул иде бер буенча дель яңа кешеләр һәм операциями противоборствующей команда, алар аны просмотрел. Миңа кирәк берникадәр вакыт өчен төгәл кемгә-ee урнашу. Ул вакытка килгәч, ул восстановила үзенең гадәти самообладание, аны белми. Тамара Киров , оператив базасы Мексикада, бер тирәсендә иң многообещающих яшь Комитеты әгъзалары, Дәүләт Куркынычсызлыгы, артык буларак таныла баручы Россия секретлы Хезмәт.
  
  
  Яки гади КГБ.
  
  
  
  
  Башлыгы 6
  
  
  
  
  Ул моргнула берничә тапкыр, ә аннары задержала сулышы, әйтерсең, испугалась. — Исәнмесез, Тамара, — диде мин.
  
  
  «Минем исемем түгел, Тамара, — диде ул бегло буенча-испански. «Аның Розита, сеңелем кыз белән шөгыльләнүче...» Ул гына тәмамлый, фразу һәм вздохнула.
  
  
  Ул рассмеялся књрсђтте миңа. — Түгел улыбайся шулай самодовольно, — отрезала ул хәзер-английски. — Мин дә сине белђм, Нигы Картер. Әгәр син собираешься үтерергә мине, эшлә, моны бик тиз.
  
  
  — Әгәр аны отель өчен, син вафат булды, син иде инде, вафат булды, — диде, мин ничек була, алардан башка эшкђ урнашып булмый һәм ласковее. — Мин белергә телим, нигђ КГБ ия эш белән полковник Земблой, Тамара. Хәзер без танышкан вакытта, бу инде алмый, шулай кыен, шулай түгелме?
  
  
  — Юк, — прошипела ул. — Син берни дә миннән түгел узнаешь.
  
  
  Аны карадык, үз куллары, күңелебезнең, барысы да киресенчә. Шуңа күрә аны шунда ук дип сорады, ягъни отель белергә,
  
  
  — Бар ысуллары, Тамара, — диде тыныч кына мин. Ул рассмеялась, әмма бу иде юка һәм дрожащий көлү. Әй, булмады яшерергә үзенең курку. Ул түгел иде слабаком докторы Мендосой, аның җиңел иде алдап була соң. Ул омелой эш белән тәҗрибәле агентом АХ, һәм бу бик веская сәбәбе өчен курку. Ләкин ул калырга тырыштым невозмутимой.
  
  
  "Без беләбез, сезнең манеры, Картер," презрительно усмехнулась ул. — Сезнең штабында сез алыр иде разговорить мине. Заманча алымнар һәм препаратлар белән барысы да ниндидер мизгелдә башлыйлар сөйләргә. Әмма без сидим монда, бњлмђдђ, берәүләр. Сез бить һәм пытать мине, әлегә мин түгел, закричу караганда больно. Аны караганда, кљчлерђк син думаешь. Ул генә наклонилась алга, аның күзләре сузились. «Әгәр син попытаешься, әгәр син протянешь миңа кулын, аңа закричу».
  
  
  «Бу очракта без иң кыска крик тарихында».
  
  
  'Мөмкин. Бик мөмкин, иң яхшы карары белән. Әгәр аның алмыйм комачауларга сезгә минем үлем булачак, ә бу минем җиңү.
  
  
  'Җиңү?'
  
  
  — Моннан тыш, син выиграешь, Картер. Сез дә җиңә аласыз.
  
  
  Аны күбрәк берни дә понимал. 'Җиңәргә? Бу отарга? Ярсыган ул указала бу падающий кар. «Без булдырабыз булырга, артык соң өчен сорвать планы, моның сезнең империалистического прихвостня; Аның признаю...'
  
  
  — Имперский прихвостень?
  
  
  «...тик без положим, бу җеп. Вәгъдә бирәм. Свободолюбивый социализм...»
  
  
  — Әй, подожди туктагыз! Аның прервал ee. — Сез ничек уйлыйсыз, полковник Зембла — бер-тирәбездә? Бу америка заговор?
  
  
  — Бу шул, күрәсең, — презрительно диде Тамара. "Ул америкалы яисә юк?"
  
  
  «Миңа билгеле булганча, ул эшли безнең илдә. Әмма бу түгел, димәк, бу безнең моңа нинди дә булса мөнәсәбәте. Ничек без булдырабыз кабул итеп алырга тирәсендә моннан файда? Объясни бу миңа.
  
  
  — Син думаешь, аның сумасшедшая, Картер? Без ишеттек турында эго гамәлләрендә Мексикада һәм күрделәр, - дип ул башкарды белән мехико шәһәрләренә, без шунда ук аңладык, нәрсәдә эш. Сез бирәсез эму корал, җайланмалар һәм акча. Сез льстите аңа шуның өчен, дип саный ул үзен чын революционером, ә берничә көннән соң объявляете Земблу дошман һәм куркынычы. Аша үз марионеток Оештыру америка дәүләтләре сез требуете гамәлләр. Һәм тавышы бу эш вступает сезнең дипломатия канонерок. Сезнең армия, әлбәттә, вмешивается буларак, 1965 елда Доминиканской республикасында. Сезнең планнар киңәйтү буенча шулкадәр ахмаклык прозрачны! Әмма алар потерпят неудачу!»
  
  
  "Блин, син сумасшедшая, Тамара!" — дип кырт кисә идем. Аның башлады злиться. Гадәти вакытта башка хђл, аны иде посмеялся моның өстендә. Хәзер аның арыдым, проголодался иде расстроен. Минем бирем башланып китми шулай да, минем плече иде дырка нче пуля. Бу довершение табигатькә мине хәзер өйрәнделәр банальностями, лозунглары һәм бабьими байками. Бу күбрәк аны иде чыгарырга. Бердәнбер оправданием иде", - дип, ул үзе бу авыруы. Ул, күрәсең, бик каршы Земблы. Тик бу мәҗбүри түгел относилось ко бөтен оештыру һәм КГБ. Өлешендә алар әйтмиләр үз сул кулымда, дип ясый, уң кулы.
  
  
  — Икесе дә сезнең раслау, бер үк вакытта гына эшли, — рыкнул мин. «Сез алмыйсыз дип атарга ОАГ америка оешмасы тарафыннан, һәм бер сулышта обвинять безне попытке үтерергә кайбер ђгъзаларыныћ. Ни өчен? Алар инде бер көймәдә? Кызык, син кайчан да булса слушаешь булса да, халкын да, халкың? Күпкә артык, ихтимал, нәрсә өчен Земблой тора сезнең яктан әзер чыгу аркасында кулис һәм зачистить эго уңышка ирешкән очракта, ни, сүз уңаенда, ашмаячак.
  
  
  'Без,? Син, воинственный лакей империализма, ни өчен безнең элитная төркеме спецназовцев инде җыена взорвать эго гыйбадәтханә майя һәм җимерергә эго метеорологическую урнаштыруга? Эго куркынычсызлык чараларын иде дилетантскими. Без инде белдек эго секреции. Әгәр дә безнең кеше храме иде безнең белән элемтәгә керергә иртәрәк, бу кар хәтта...
  
  
  Ул закрыла авызы кулы, киң раскрыв күзләре. Аннары минутного бер ул опустила кулын. Ул потерла подбородок һәм диде тихим, бозлы тавыш белән: — Яхшы трюк, мистер Картер, ләкин ул немногое, сез бер мине вытянули, сезгә ярдәм итмәячәк.
  
  
  Аны выглянул наружу. — Юк, — дип белдерде мин, — мин дә алай түгел, дип уйлыйм Тамара. Һәм тагын мин, минем уйлавымча, сез, кешеләр, белдек, дип штабы Земблы инде ята руинах, ә ул үзе китеп ходай белә кая. Һәрхәлдә, әгәр алар әле алачак юлны таба әлеге бочке.
  
  
  — Син дә шулай халкын да, халкың да.
  
  
  — Тегүче тик синнән, аңа да шулай дим! Аның огрызнулся. Аны кабат тойдым җылы. Аның күрсәтте үз эчтђге. 'Сез ничек уйлыйсыз, мин ничек алган бу? Әгәр сез генә мөмкинлек бирде моңа проникнуть бу синең тупой баш миен.
  
  
  'Аны сиңа ышанмыйм. Бөтен бу кар...
  
  
  — Бу, җаным, чөнки эго куркынычсызлык чаралары каралды яхшырак, син яки кем дә булса тагын подозревали. Ул намеренно моны бирү өчен, үз кешеләргә нәрсә турында сөйләшергә һәм алырга ярдәм иткән. Ул любитель революционных уеннары, шуңа күрә, минем уйлавымча, ул ясаган бераз күбрәк кирәк. Без биредә юкка гына. Әмма нәрсә ул түгел, дип игълан итте, шулай ук бу тыш, канал идарә итү өчен һава торышы да уңышлы булды булды тагын да күбрәк. Өч, әгәр булырга, төгәл, өч башка илләрдә Үзәк Америк!
  
  
  — С.-нәрсә ? - Тамара задыхалась.
  
  
  — Әйе, һәм бу тагын да начаррак, алар эшли бәйсез рәвештә төп передатчика. Бу, ничек ножки урындык. Ул аерма, бу урындык түгел, кими, әлегә юк ителде булачак барлык ножки. Аңа берни дә әйтәм, Тамара. Аңа бар иде анда. Аның уничтожил төп передатчик барып, ничек осознал, ул кирәк тоташтыру өчен резервных передатчиков.
  
  
  — Тик... әгәр сез сөйләгез, дөрес булса...
  
  
  «Ул чакта һәр канал булырга тиеш ачылды аерым. Әйе. Моннан тыш, аның ни дәрәҗәдә аңлыйм, силовое кырында гына түгел, разрушится, әлегә барысы да бу передатчики булачак отключены да булачак становиться да артык артык разрушенным. Бу әмерен һава тагын да неустойчивой. Эго күбрәк ярамый контрольдә тотачак».
  
  
  'Юк! Юк, мин алмыйм сиңа поверить. Син кабат пытаешься заманить, мине ловушку, үз ялганга һәм обманом, Картер.
  
  
  Ул дип катгый покачала аягы. Әмма аның глазам аны күргәнем булмады, дип выигрываю. — Тамара, яхшырак булыр иде аңа солгал, — акрын һәм тыныч, - диде аңа. — Ләкин миндә юк сәбәпләр. Бу принесло булыр иде, миңа бернинди файда. Бу дөрес, от Ә аңа кадәр мин».
  
  
  «Бу шулай тә. Бу, күрәсең бу сумасшедший кошмар...'
  
  
  Ул повернулась һәм янә књрсђтте бу тәрәзә. Аның молчание иде өлешчә генә нәтиҗәсе аның замешательства һәм нерешительности. Ул да кабатланыр минем, ничек элек. Һәрхәлдә, ул түгел иде дурой, югыйсә, ул эшләгән булыр иде, КГБ. Бәлки, ул бик гади бераз наивной һәм неопытной. Ул да диярлек ишеттем, аның фикерләре, әлегә ул рассматривала альтернатива. Аны өметләнгәнен, ул шулай ук уйлавын хђбђр, ничек ул булыр, кулланырга мине. Иң делле, мин бу рассчитывал, чөнки ап-ачык иде, - дип миңа туры киләчәк, аны файдаланырга кирәк.
  
  
  — Нигы, — диде ул, ниһаять. Ул янә књрсђтте миңа. Бу ee голосе иде моңарчы күрелмәгән теплота, һәм ул назвала гына минем исеме. — Нигы, бу башка каналлар. Син беләсеңме, кайда алар?
  
  
  «Бәлки, ә, бәлки, юк».
  
  
  «Без ике нәрсә,-дип беләбез. Хәзер, әгәр без поставим бу бергә. Без алыр идек, бергә эшләргә.
  
  
  — Син телисеңме, дип әйтергә веришь, дип АХ итми белән хезмәттәшлек итә Земблой?
  
  
  Ул кивнула. — Син миңа тиеш поверить, Нигы.
  
  
  'Нигә мин сезгә ышанырга? Россия мөмкин күп нәрсәләр отарга, әгәр җиңәр Зембла».
  
  
  'Юк, берни дә! Әгәр Зембле бетереп берләштерү бу өлкәсе, безгә булачак труднее, һәм уңышка ирешү өчен, безнең революция кирәк булачак күбрәк вакыт. Әмма бар әле, дип,-дип, Нигы. Син играешь шахмат?
  
  
  «Мин уйнадым элек алар».
  
  
  «Безнең өчен, рус, бу дәрт, ничек беләсез. Һәм ни өчен? Чөнки ул сталкивает ограниченное саны проницательных, акыллы һәм урнашкан кояш күренде башка каршы башка белән бесконечным саны уен мөмкинлекләр. Шулай ук безнең сәясәт. Безгә ошый белергә, нинди вариантлары бар һәм эшли алыр идек микән без алар белән үтәргә язсын. Полковник Зембла бөтенләй башка. Ул дикий кеше. Ул булырга тиеш бетерелгән. Югыйсә, ул тормышын куркыныч астына куярга мөмкин гына түгел, Үзәк Америка, бөтен балансы көч дөньяда».
  
  
  "Һәм без пешки бу уйный, шулай түгелме?"
  
  
  — Түгел пешки, Нигы, шулай конни. Ул кыскача дип елмайды, иреннәре генә дрогнули. «Атлар ала сикерергә боком аша, башка. Түгел пешки. Алар эшләргә мәҗбүр кыска, бессмысленные shaggy бер юнәлештә».
  
  
  — Бу тәкъдимне прыгнуть сезнең якка, Тамара? Аны кыскача, әмма кискен рассмеялся. Мондый сикерү булыр иде самоубийством. Сезнең КГБ көнен билгеләде минем өчен башын югары бәя.
  
  
  'Аны беләм бу. Тик мин шулай ук яхшы беләм иде элек. Бу килеп чыгарга мөмкин кабат, — выдохнула ул, — һәм хәл тагын, әгәр син укымасаң, артык глуп. Кара эле, үзләрен! Сездә бар минем пистолетын һәм иске револьвер докторы Мендосы, ә остальном? Бары насквозь мокрые ыштан! Җыенасыз җиңәргә полковник Земблу ярдәмендә моның? Мин түгел, дим, без дуслар. Әмма бездә гомуми максаты. Тавышы ни өчен без алыр идек, бергә эшләргә! Без бергә эшләргә тиеш!
  
  
  Күзләре Тамара ачык светились караңгыда бу буш бүлмә. Аның уйлады ул высмеивает мине үзенчә теләгәнчә сарыф иткән. Миңа да барыбер. Миңа кирәк иде, ярдәм КГБ, ярдәм оешмалары, җиһазлар белән һәм азык-төлек. Аның уставился бу нах, әйтерсең обдумывая аны фикерләр. Ул оглянулась белән җитди һәм гадел взглядом. Ул үз ролен уйнады яхшы, хәтта бик яхшы, ләкин ул артык иде наивной, ничек бу өлешендә кайчагында хатын-кызлар белән безнең профессия. Ул яклады, үз позициясе, үз черными гранитными күзлегеннән. Бу напомнило миңа турында матур венериной мухоловке, плотоядном растении, ул булырга тиеш, шулай сладко пахнет өчен бөҗәкләр, алар ул ашый.
  
  
  — Ярар... — нерешительно диде мин, — сез итәсез?
  
  
  'Пойдем минем белән.'
  
  
  — Йортында Мигеля за углом?
  
  
  'Әйе.'
  
  
  — Тагын күпме тыш, сезне ике кешене?
  
  
  Ул облизала иреннәре размышляя, кирәкме әй лгать. «Бер генә, ниндидер Диего Ордас ».
  
  
  Бу мөмкин правдой. Бу хђлнећ булу ихтималы аз, ләкин бу да имело әһәмияткә ия. — Сезнең анда бар трансивер?
  
  
  «Кыска дулкын, барлык диапазоны», — тиз! диде ул, татарстанга минем татулык. — Табарбыз сиңа кием-салым һәм бераз еды.
  
  
  Аны вздохнул, ничек кенә нехотя өлеше икенчесенә неизбежному. Аның басты һәм стянул белән үзен мокрые липкие-ыштан. 'Ярый.'
  
  
  — Бу акыллы карар, Нигы, — тантаналы диде ул. — Алам, аны алырга, үз әйберләр кире хәзер?
  
  
  «Ага», — дип җавап бирдем мин, потянувшись өчен миндальным печеньем һәм алга таба пилочкой өчен ногтей. «Генә түгел бу.
  
  
  Ул выглядела обиженной, кайчан набивала кесәләр " күздә тотылмаган. «Нигы, аны уйлады, хәзер без доверяем бер-берсенә бер-берсенә».
  
  
  Аны тиеш иде улыбнуться. — Өчен estestvenno. Ләкин әйтик аны сиңа күбрәк ышанам. Аны, ачты ишекне, һәм без коридорга чыкты. — Сүз уңаенда, Доктор Мендоса, - диде син,-дип хәбәр оныткан. Нәрсә иде бу?'
  
  
  Ул вытянула үз авызы кебек непослушная кечкенә кыз. «Мин оныткан түләргә эму нәрсә ул отель. Аның надула эго, ничек сез сөйләгез, Америкада.
  
  
  Аны та, ухмыляться; бу шактый гастар булу правдой. Внутренне аны тиеш иде смеяться, ә өстендә нәрсә тагын. Әлегә кадәр хорька Тамара тырышып избегала сөйләшергә дип,-йә турында сумкага, һаман да элеккеге янымда. Ул хәтта смотрела бу. Күрәсең, ул почувствовала, бу ничектер мөһим. Бу-беренче, ул сделала булыр иде, әгәр бирде әй шанс.
  
  
  Чыккач бу Калле Монтенегро, без үтте, киләсе перекрестку, берничә адымнар нче йорт. Йортларда буенча обеим як урамнар иде, акрын гына караңгы. Тамара побелела, кайчан падающий кар кимеде аның чәч, һәм запорошил пәлтәсенекен .
  
  
  — Нигы, — диде ул. - без свернули бу Калле Ноэво , — полковник Земблу кирәк туктатырга теләсә нинди кыйммәт! Минем күзләренә иде прикованы к өченче йорт уңнан, бинасы, анда фикеренчә, Мендосы, жиль эго абыйсы. Тәрәзәләр белән ябык ставнями казались темными һәм пустынными. — Түгел Земблу, Тамара. Ул югалткан контроле өстендә үз эше».
  
  
  «Каналлар, һәрхәлдә, принадлежат эму. Аның бу омелой күз алдында». Аның тавышы иде аның кинәт: «кот очкыч хәл Иде, әгәр дә без потерпели неудачу».
  
  
  «Үсемлекләр, агачлар, бөҗәкләр, хайваннар — бөтен экология мәйданда мең квадрат километр булачак уничтожена».
  
  
  — Кешеләр! - Ул вздрогнула һәм мгновение постояла шул ишеклђр артында œтте йорт, счищая кар белән үз кљнне тагын бер ботинка. — Ih кирәк кисәтергә, Нигы. Булыр иде гаделсезлек генә әйтергә, аларга бу хакта.
  
  
  — Алар сиңа да ышанып тапшырырга теләр иде микән, — дидем. «Минемчә, алар инде ышанмый " нең глазам. Алар да килешерләр, дип ih көтә алда».
  
  
  'Бу нечестно!' — дип раслады ул порывисто. «Меңләгән умрут ачлыктан!»
  
  
  Аның схватил ee кулын, әйтерсең отель үткәрү буенча коридору. Аның тотты ee үз автоматический пистолетын юнәлдерелгән нах. — Әйбәт әйтелгән, — диде мин. «Бу, һичшиксез, өлеше драматургия, аның сезне өйрәтәләр, бу КГБ. Син дә аласың еларга керешђ команда буенча?
  
  
  "Ул ничек сөйләшергә андый әйберләр!" — вздохнула ул искренним негодованием. Бу иде диярлек, әйтерсең, күз яшьләре навернулись аның күзләре. «Без төрле яктан, бу дөрес. Тик торган кешеләр страдать һәм умирать сыч полковник Земблы түгел бер читтә. Алар яшәргә тырыша, ничек мөмкин! Нигы, син шулкадәр упрям, - дип югалткан тормышта төрлесе хисе человечности?
  
  
  — Мин бервакыт освободил узника сезнеңчә владимир лагерь «Унлыкка» астында Потьмой . Аны бик яхшы беләм сезнең совет хәйрия».
  
  
  Ул напряглась һәм сжала иреннәре. Без иде инде якын мөрәҗәгать беренче көне уңнан. Ничек кенә әй, безгә синнэн җавап бирергә минем насмешку, ул молчала, шүрләп провалить үз засаду. Карамастан, ялангачлык, һавада витал смутный исе куркыныч һәм үлем, ул аны якын да тоймадым.
  
  
  — Без монда, — диде ул. 'Проходы эченә.'
  
  
  'Аннары сине. Аның калам артта калды, сине. Беренче, кем попытается миңа афәт алачак пулю бу спину».
  
  
  "Нигы, аны, чынлап әйтәм..."
  
  
  — Син беренче, Тамара. Аның хәнҗәр сжал аның кулын. Минем зур палец надавил бу нерв, әлегә ул беспомощно түгел застонала. «Әйдә, анысын карарбыз, нинди вечеринку син оештырды минем өчен».
  
  
  Ee кешедә бу дверной ручке задрожала. «Нигы, бу ысул бергә эшләргә. Зинһар, уберите бу револьвер...
  
  
  "Алга."
  
  
  Без керде. Нәрсәләр күрдек, беркем буенча безне көтмәгән идем. Бу бик резня. Бер ир-ат распростерся җирдә. Башка безвольно сидел бу кресле, тыныч сложив, кулларын на коленях. Икесенең дә иде перерезаны горла нче уха кадәр уха. Темная застывшая кан бирде белем идәндә зур лужу. Ул лилась бу күкрәгенә сидящего ир-атлар һәм капала белән урындык. Стеналар иде забрызганы кан белән язылган, башта брызнувшей буенча сонных артерий.
  
  
  'Әнием кадерлем ,' - Тамара склонила башын, һәм аның вырвало.
  
  
  Әгәр минем ашказаны түгел иде шул пустым, мине булса да стошнило. Хәзер минем ашказаны сжался бу горле, әмма мин үземдә совладать үзе белән. Аның үзе калган өлешне бүлмәләре бар. Барысы да перевернуто белән аяк башына. Тартмалары иде опустошены, чехлы бу креслах сорваны, ә заманча транзисторный трансивер торган, аның рассчитывал, назар бесполезным. Аны повернулся к Тамаре. Ул разразилась сухими рыданиями. Аны бәрде аның ладонью буенча щеке да нык, әмма чувствительно.
  
  
  — Туктатырга, — диде мин. "Барабыз, алга таба да... ."
  
  
  — О... о, Боже мой. Аның күзләре кабат прояснились, әмма ул сидела аягында нык басып торучы, дрожа, ничек котенок.
  
  
  "Синең кешеләрең?"
  
  
  — Д-әйе . Мигель һәм... һәм Диего бу кресле. Ничек ...?'
  
  
  «Мөгаен, ih застали врасплох. Ih караганы астында дулом пистолет һәм убивали пычак булсын мөмкин кадәр азрак тавыш та керми».
  
  
  Аның вздохнул. Минем тавышы иде мрачным: «Күрәсең, безнең докторы Мендосы барыбер юк әниләр».
  
  
  'Ничек?'
  
  
  «Булырга тиеш, ул бик занят аннары моннан, ничек мин китеп, аның да», — дип аңлатты мин. — Ул шалтырата сиңа уңаеннан мине. Һәм њпкђм акча дип шул ук вакытта ул хәбәр иткәнчә, сезнең турында кешеләргә Земблы бу Принцапольце.
  
  
  «Өчен estestvenno! Ул предал безне ике! Аның йөзе иде искажено гневом һәм ненавистью. «Без кайтырга тиеш ачыкларга һәм аның белән».
  
  
  — Яхшы идея, әмма калдырырбыз ул аннары. Без кайтырга җае чыкмады шунда».
  
  
  «Ышанам, убийцы кайтачак һәм алар, безне монда».
  
  
  «Прибереги үз үч чагылыш таба өчен иң яхшы хәл итү, Тамара. Без тиеш заглушить бу каналлар, һәм алар разбросаны тагын өч илләре. Биредә Принцапольце, без күбрәк берни дә алмыйбыз ясарга.
  
  
  — Әйе, Әйе, аны аңлыйм. Ул књрсђтте миңа отсутствующим взглядом. — Гафу Ит , Нигы. Аның пыталась заманить сине ловушку өчен вытянуть тирәсендә сине нәрсә син белми.
  
  
  «Кайгырмагыз, бу хакта. Син беркайчан да обманывала мине үз уен. Сезнең отряды коммандос китте, ә сезнең иптәшләр мертвы. Күрәсең, хәзер безгә чыннан да кирәк, эшләргә, тик ул чагында безгә кирәк ышанырга бер-берсенә бер-берсенә. Син телисең бу?'
  
  
  Ул кивнула. «Хәзер гына калды, без».
  
  
  'Тавышы tack.' Аның вернул әй Макаров пистолетын. Миңа шунысы кызык, Хоук диде идем белән эшләү турында рус агентом. Минем булмады аерым сайлау, ләкин бу мөмкин булдырырга ненужные проблемалар. Туры мөмкин кадәр тизрәк элемтәгә керү белән штабы АХ һәм аңлату эше. Әмма иң мөһиме башта. Мин алга китте маленькую бњлмђгђ лежало ике тән, дип сорады һәм: «бармы шведларны белән шөгыльләнүче миңа туры килә?»
  
  
  'Нигы
  
  
  Аны акрын повернулся, җыенганда белән көче белән. Тамара махнула миңа зур автоматическим револьвером, әйтерсең, белмәгән, нишләргә. Ул янә кивнула һәм сунула пистолетын минутына. «Коричневый чемодан. Ул татарстанныкы Мигелю, һәм ул якынча шундый ук үсеш, ничек син. Ул шундый, мин тотам.
  
  
  «Зур кыз», — дип мин, бросая әй кибете, ул вынул буенча пистолету керткәнче сәлам. Ул сынау узды. Ул покраснела кадәр муен, әмма берни дә түгел, диде.
  
  
  Мигель булып чыкты түбәнрәк мине арту һәм толще. Шуңа да карамастан, аның тапкан, кайсы-дип астында рубашками, толстый шерстяной свитер, чалбар буенча камвольной йон һәм бер-ике толстых носков, алар сидели начар түгел. Аның надел өчен, барысы да яхшы булырга защищенным нче соћгы ике елда, кар һәм боз. Иң яхшы сюрприз булды пар кожаных кљнне тагын бер ботинка булган, шактый зур, шуңа күрә дә борчый карамастан, артык оекбашлар.
  
  
  — Сездә тагын нинди дә булса приемопередатчики тыш, әлеге сукин хлама?
  
  
  Аның диде бу хакта Тамару, әлегә одевался. — Юк, — последовал обескураживающий ревматизма. «Бу бердәнбер, бездә иде».
  
  
  — Тавыш бирү проблемалары, — прорычал мин. «Мин бирерләр, дип, көтеп алабыз позвать ярдәмгә. Патруль корабына катеры тапшырылды көтә мине бик күп.
  
  
  — Ә бездә шунда рыболовный траулер. Кемне дә булса тирәсендә сезне, монда юк радио?
  
  
  'Аны куркам, юк. Югыйсә, аны иде кулланды эго. Алар бик азлар гына кешеләр, бездә бар монда, барысы да сомнительны кебек докторы Мендоса. Мин түгел, дип уйлыйм, бар нәрсә яхшы, нәрсә кварцевый передатчик. Безгә туры киләчәк украсть лодку буенча гавани. Ышаныйк без моны ерып чыгарбыз моның белән барып, ничек буря занесет безне.
  
  
  — Без алыр идек утыра ала самолет, — небрежно диде ул.
  
  
  Аның надел ботинкага һәм затопал тирәсендә бүлмә. «Самолет? Нинди самолет?
  
  
  «Сессна 150, анда аның прилетела буенча мехико шәһәрләренә белән Диего. Ярдәм төркеме белән килде траулером. Ул подбросила кибеткә һава, янә поймала эго һәм озорно рассмеялась. "Әлбәттә, әгәр дә ышанырга хатын-кызларга-пилотам..."
  
  
  — Син присоединяется эго бирегә, шулай түгелме? Әгәр сез поднимете эго һавага бу шторм, леди, аның беркайчан да күбрәк тормыйм критиковать хатын-кызлар руль артында.
  
  
  Ул рассмеялась тирән гортанным звуком; щедрая белән якты елмаеп, арасында мужчиной һәм хатын-кыз түгел, ә арасында агентлар. Ул янә булды җитди. «Самолет залында узган твердом участогында пляж к северу авылыннан. Аның ныклы привязала эго очракта, әгәр дә без түгел доберемся кадәр Земблы вакытында һәм һава торышы үзгәрәчәк. Шуңа күрә алып кайттык һәм җылы әйберләр. Аны-шат, без катнашты бу предосторожность. Тик Карибское диңгез...
  
  
  Әй, кирәк түгел иде заканчивать фразу. Аның җиңел иде алдына кебек надуваемые ветром дулкын обрушиваются бу кечкенә самолет, разбивают шасси һәм сдавливают эго, әйтерсең бу картонная тартмасы. Без кичекмәстән покинули йорт. Аңа гына өлгергән схватить полушубок Мигеля белән крючка бу задней читтә көне. Тамара иде, хатын-кыз белән киң күңел һәм тиз табигатькә привыкала. Ул җебе мәҗбүр итә үзен карарга ике мертвецов бесстрастно. Күбрәк ул шул турыда да сөйләде. Алар мертвы, яхшырак иде ih оныта. Нәрсә булырга да тиеш иде эшләнгән, дип ала безне нәрсәгә дә китерергә, хәтта китерергә, аның шәхси бик көчле булачак үлем. Соңрак булганда, барысы да булачак кончено, ул мөмкин оплакать ih. Миңа килде, башын фикер, - дип башлагач, эш барып җитә драки, әмма ул элеккечә иде минем дошман. Аның булмас иде сезгә аның убивать.
  
  
  Урамы Ноэво иде пуста буларак, беркайчан да. Изге гражданнар Принцапольцы иде күргәннәргә хәйран калдык бозлы бурей, анда алар берни дә аңлады. Без нык тордык якын к сточной канаве бер ягында урамнар. Тамара автомат рәвештә придвинулась миңа, әйтерсең ища яклау һәм утешением.
  
  
  «Фатирда иде eda . Синнән нидер кирәк иде.'
  
  
  — Гаҗәп, — диде мин. «Анда минем кинәт юкка чыкты теләгем».
  
  
  «Бәлки, самолетта бар әле».
  
  
  Без свернули бу Калле Монтенегро, кире к шәһәр мәйданының mimmo йорты докторы Мендосы. Берни дә түгел иде, күрәсең. Берни шевелилось, әмма сидела сәер тынлык. Бу испугало мине. Аны игътибар белән прислушивался. Һәм янә минем күпьеллык тәҗрибәсе обострил инстинкты, подсказавшие миңа, - дип, нидер алай түгел. Аның җиңел опускал аяклары бөтенләй сак булыгыз. Тамара молча барды янымда.
  
  
  Без үтте mimmo йорт Мендосы, ул кайчан заговорила. — Диего иде яхшы парнем, — задумчиво диде ул. — Мигель чыннан да иде абыем докторы, әгәр сезне бу утешит.
  
  
  Без килдек к грубо сколоченной тележке өчен ослов белән шөгыльләнүче сидела бу дышлах откровенными алдында конюшней. аны, посмотрел на ат абзары төзиләр. Хәзер көн ачыла. Иде, бөтенләй караңгы.
  
  
  Якын бит аның, прошептал: «Без ловушке». Керткәнче Тамара өлгерде среагировать тирәли темноты конюшни выстрелила мең мылтык. Иң делле ih иде, барлыгы ун меңләп, тик бу-артык күп сүз барганда синең. Аны үзен начар хис итә, ничек глиняный ата књгђрчен, бу аның стреляют тљрлесеннђн.
  
  
  Аны закричал һәм толкнул Тамару локтем. Аның ата бу ревматизма тирәсендә борынгы револьвера Мендосы. Артык поспешно. Аның сомневался, - дип кемне дә булса эләгә. Безне выстрелили тагын, кызыл авыру тагын конюшни тирәсендә. Аны янә ата. Mimmo безнең пронеслось тагын да күбрәк кургаш. Без приблизились к телеге, һәм бросились бу сомнительную баррикаду.
  
  
  'Нигы.' Тамара схватила минем өчен кулын. «Алар чолгап алды безне!»
  
  
  — Мәгънәсе юк паниковать, — прошептал аңа бу ревматизма. Аны наклонился шулай низменному, ничек гына иде өчен заглянуть астында тележку. — Ун к, бер, бу-алар шул ук ублюдки, алар үтерәләр каршылаячак сезнең кешеләр. Алар җыела алырга пленных. Безгә туры киләчәк сражаться.
  
  
  Залп өчен, бер йотуда диярлек эчеп куйды врезался бу иске агач шарик савыт-саба, арбалар. Пуля чүлмәк вату калын такталар һәм рикошетили тагын падающий кар. Күрәсең, аларның күп сугыш кирәк-яраклары. Бездә түгел иде күбрәк иде безнең револьверах. Миңа кирәк түгел иде күрсәтергә Тамаре безнең затруднительное нигезләмә. Ул стреляла гына сирђк кенђ, гына, кайчан җебе прицелиться бу вспышку уты. Бер караганда, сл выстрелов эләгә. Внезапный крик һәм лязг падающего пистолеттан. Темнокожий, ир-крестьян киемнәреннән чыкты, әкрен генә, уйнаклап, ничек кенә делая пируэт, сцепив куллары бу окровавленном йөзендә. Тамара да булды тотарга моңа тагын бер пулю. Ир-ат закричал. Аннары, берсе эго дуслар бу конюшне застрелил аның. Ул егылып аягы кар.
  
  
  — Бездә диярлек артта калды, хәрби кирәк-яраклары; — выдохнула Тамара.
  
  
  Кораллар расстрельной командасы продолжали атарга. Моның каһәре! Булса гына иде, ысулы взорвать гл һәм барысы да шундый! Бу бирде миңа идеясен. «Тизрәк, — дип боерды мин, — билгеләргә миңа вытащить бу агач штифт тирәли ступицы һәм төшерергә колесо!» Прикладом пистолеттан Мендосы аның извлек тирәсендә янында булуын исәптә тотып эшләнгән кулдан ясалган клин. Без бергә открутили агач тәгәрмәч. Ул белән скрипом оторвалось. Телега кимегән бер ось, ә икенче ягы да бар күтәрелде. Әйтик, безнең иң яхшы иде катлам.
  
  
  «Бирегез миңа бер тирәли твоих мандаринов».
  
  
  Тамара уставилась миңа. «Мандарины? Мин... мин аңламыйм, сез имеете күз алдында.
  
  
  Кургаш летал тирәсендә безне, әйтерсең, без идек осином гнезде. Вакыт аңлатмалар булмады. «Проклятье!» - кискен диде мин. — Алар мандарины, алар син несешь, күренә, шул турыдагы настоящими, тик аны ким сине беләм, бу замаскированные граната. Англичане шулай ук кулландык ih сугышта каршы Гитлер. Һәм, миңа калса, сезнең тәмәке иң делле дәртле бомбаны замедленного гамәлдә. тегүче побери бу АХ, без дә беләбез андый фокусы. Бүген яки иртәгә аның алам сөйләү сезгә ясалма собаках буенча латекса, алар без пускаем буенча каналлары өчен взрывать йозакларны. Ярар, әйдә, шул ук!'
  
  
  Ул полезла бер тирәли карманов пәлтәсенекен һәм протянула миңа бик яхшы замаскированную взрывчатку.
  
  
  «Камышның — бу зажигание», — диде ул. «Караганда кыскарак сез эго сломаете, тизрђк последует шартлау булды».
  
  
  Аның засунул фальшивый мандарин бу отверстие өчен янында булуын исәптә тотып эшләнгән бу колесе. «Ә хәзер, әйдәгез, выгоним бу крыс оялар тирәли!» Аның откатил тәгәрмәч ягына савыт-саба, арбалар.
  
  
  «Бирегез миңа прикрытие».
  
  
  «Миндә калды бары өч ату».
  
  
  «Алар булачак сопротивляться, кайчан бу булачак», — дип ышандырды мин. Тамара башыннан атарга. Аның басты һәм толкнул колесо. Ул покатилось урамында аша кар, перепрыгнуло аша канавку икенче ягында урамнар һәм, шатаясь, покатилось ачыктан-ачык к темной конюшне. Бу мгновение әйләнәсе њле тынлык. Тугыз калган снайперов, күрәсең, недоумевали, дип бара. Әгәр безгә елмайса, алар хәзер булачак булу тирәсендә көпчәкләре.
  
  
  Аннары граната взорвалась. Эчтән конюшни раздался оглушительный гром. Ишек снялась белән петель һәм поплыла аша урамны. Күк задрожало яркими буяулар өчен, алар последовала ослепляющая белизна. Телләр уты вырвались тирәсендә ватылган дверного проема. Берничә секундтан соң парда әверелде пылающий тәмуг.
  
  
  Аркасында тележки аны, прошептал: — Бу бик генә түгел, гранату. Бер үк вакытта ул бар иде һәм зажигательная бомба!»
  
  
  Ул гамәлгә куюга фәлсәфи карый пожала җыерып. «Иң мөһиме-син башкарган эшен түгел, умирая ялгызы гына хђл итђ алмый, ничек герое».
  
  
  Без бергә побежали урамында аша развалины конюшни. Бервакыт Тамара бераз гына поскользнулась бу замерзшем карда. Ул оправилась һәм покраснела нче помех. Моннан тыш, ул отставала миннән. Без килгән кадәр почмагына Калле Монтенегро һәм пересекли ак равнину суктырылган.
  
  
  Хәзер пунктларына да чират җитте Тамара барырга алда. Ул белсђм, анда залында «Сессна-150», ә ул юк. Аңа һәр булсын өчен, без урынга килеп җиткән кадәр самолеты бирмичә, алдагы авырлыклар.
  
  
  
  
  Башлыгы 7
  
  
  
  
  Гаҗәп, әмма алга таба авырлыклар булмады. Һәрхәлдә, түгел алар, - дип йөри, ике аягында нык басып торучы. Һава торышы, кебек тоелды, загнала хәтта фанатиков Земблы йортында мин сорады сыеныр урын һәм җылылык.
  
  
  Кар китте көчлерәк. Көчле порывы җилдән бераз гына сбили безнең белән аяк. Бозлы һава сжал минем җиңел һәм причиняет авырту глазам. Минем бармакларымны иде, әйтерсең кубики боздан. Аңа булган башка перчаток. Карибское диңгез вздымалось һәм бурлило: ак күбек иртәрәк бетсә бу кара & nb. Буря барды көнбатыштан аша низины. Нәтиҗәдә, түбән яр буе линиясе түгел, аңа су астында. Аннары артык сәгатьлек авыр күчү буенча пляжу Москито-Коста-без урынга килеп җиткән кадәр самолет, онемевшие нче соћгы ике елда.
  
  
  Тамара пристегнулась сул сиденье.
  
  
  Кертергә җылылык, — диде мин, стуча зубами. Ул тапшырды двигатель, тиз моңа кадәр тикшерү һәм увеличила тизлеген тикшерү өчен мотор. «Бу беренче тапкыр булганда, миңа туры килде кертергә антиобледенители өчен взлета», — диде ул. Ул пристально смотрела на заснеженный пляж. 'Подожди. Без алыр идек выдержать берничә тапкырдан җил.
  
  
  Ул отпустила кимсетү һәм акрын толкнула газ алга. «Сессна» дрожала һәм тряслась астында натиском җил, пены, һәм кар. Без рулили буенча киң полосасы буйлап вулканических токымы һәм гальки, кайчагында буксуя бу льдинках. Башын самолеты бу коем очракта ярамый иде юнәлтергә җил. Ул дул тљрлесеннђн. Ольга надавила газ кадәр упора. Берничә тапкырдан, дип уйладым аның турында, үзен, барысы да тәртиптә! Минем иде лицензия CLV Категорияле Һава транспорты. Бу сохраняющиеся миңа алар шул ук хокук һәм гадәти коммерция лицензия. Бары таләпләр югарырак иде. Нче очучы таләп ителә артык югары летные күнекмәләр һәм бик яхшы физик әзерлек. Нигездә, ул бар коммерция һәм профессиональ пилотлары. Аның яхшы осведомлен турында эволюция очу аппаратлары, алар белән хорька, ничек Икар беренче тапкыр покрыл үзен воском һәм перьями. Тик хәзер, без җыелган ташлап, чакыру бу воющей бүре була торып түгел, артык спичечный тартмаларын киң колач белән канатлар якынча 12 м, аның, дип уйладым, ничек алабыз взлететь.
  
  
  Без порхали буенда, әле үсеп, взлетной тизлек. Өчен Cessna 150 бу якынча 90 километр сәгать. Без вырвались иреккә һәм подпрыгнули һавага. Бу бик жуткая сенсация. Аны күреп, дип, Тамара бөтенләй канәгать нең взлетом. Закусив нижнюю губу, ул обращалась белән румпелем һәм педалями, ничек органист, ул «Чыгу гладиатора» стилендә буги-вуги. Тамара этаплап поднималась самолетта бару өчен биеклеккә 2000 футов. Шушы биеклектә, ул дәвам итә оча. Ул тыныч потянула газ, әлегә тахометр түгел күрсәтте 2300 әйләнеш минутына.
  
  
  — Син коеп куйган пилот, — диде аны әй.
  
  
  «Шунда, кайдан аны тумышы, мондый һава торышы һәр ел эчендә алтынчы ай», — дип җавап бирде ул. 'Кая без полетим анда?'
  
  
  — Син беләсең, бу беренче тапкыр, кайчан минем вакыт бар, борчылу бу хакта? Аның ачты сумка башлады тикшереп паспортлар һәм документлар. Ул арада аның аңлатты әй, ничек аны ih сатып алган һәм кемгә алар принадлежат. Хуҗасы тарафыннан сумкалар иде сеньора Ана Мохада, тол хатын яшәүче кунакханәдә Vacaciones бу Пунтаренасе, Коста-Рикада. Бу вольном күчерү ул жилки бу пансионате һәм эшләде, анда экономкой. Һәрхәлдә, әгәр дә без идек тикшерергә һәм аны документлар. Аның задавался мәсьәлә ни дәрәҗәдә алар реаль, аны кайчан проверял киләсе документлар җыелмасы.
  
  
  Исеме бу лысой баш иде Тоничи Александр. Дип саналды, ул эш иде бу Поленсии, Гондурас. Башка ир-ат, Рамон Батук, яшәгән утрауда Исла-де Сангре, Панама. Ул билгеле булганча, торговец кружевами. Исла-де Сангре - «Кровавый утрау». Тамара вздрогнула, кайчан аны укыдым әй исемлеге. «Миңа калса, бу неподходящее урын өчен сатучы кружев».
  
  
  «Ярар, сездә бар, йөзләгән кечкенә утраулары кебек Панама, сез кайвакыт получаете бик зур исем». Аны, тагын бер кат барысы да тикшерде, складывая кәгазь кире сумка. Безгә бик аз кала иде. «Бу Гондурас, — булдым мин.
  
  
  Ул наклонила самолет көнбатышка-төньяк-көнбатышка. Без летели кире вглубь ил Никарагуа. Тагын йөз илле чакрым, без булыр идек өстендә Гондурасом. Видимость иде нулевой. Тышкы якта иде тулы водоворот, запутанная ак ботка. Тамара карады барлык приборлар, магнит компас һәм файдаланды үз гамәли интуицию. Күпмедер вакыт эше бик интенсив. Чагыштырмача спокойное вакытта Ольга вопросительно повернулась миңа.
  
  
  — Поленсия, Гондурас? Каян бу егет буенча Александр ?
  
  
  'Тумышы белән шуннан. Әйе. Син беләсең, анда бу?'
  
  
  'Беркайчан да бу хакта да ишеткәне. Бердәнбер урын ул тоела миңа танышлары, бу Пунтаренас. Күрәсең, бу многообещающий туристик курорт бу заливе Никойя ».
  
  
  «Бу яхшы бәйләнгән шундый исем белән ничек Hotel Vacaciones. Алар булырга тиеш иде бераз артык оригинальными. Алар алалар, күп нәрсәгә өйрәнергә у Панамы белән, аның матур исемнәре утраулары».
  
  
  — Шул сумкага янәшәдә синең белән тора карта Нигы. Кара, сможешь ли син табарга картасын Гондураса. Ул чакта аның алмыйм сориентироваться.
  
  
  Күрсәтелгән урында аның лежали карта. Иң делле тулы бер стопки карта. Күбрәк аның кайчан йә авазлары, шәхси самолетах, алар белән миңа да очрашырга туры килде. WLK's World Aviation Maps өчен һәр өлешендә, Үзәк һәм Көньяк Америк, подробные карта алынган шәхси агентлыклар, һәм яхшы изученный Белешмәсе очучы FAA өчен Кушма штатлар.
  
  
  Аны тапкан карта, аны теләгән идем. — Ә тавышы һәм Поленсия. Музейдагы күләмнәре, бу авыл, состоящая тирәсендә ике кеше һәм тавык. Ул ята арасында башкаласы Тегусигальпой һәм трехтысячником Эль - Пикачо . Џм, ярый әле син приземляешься бу козлиных тропах?
  
  
  — Без приземлимся бу Тегусигальпе, әгәр дә сез возражаете. Минем уйлавымча, бу-бердәнбер аэропорт Гондураса. Һәрхәлдә, ул булачак лижет барлыгы Поленсии.
  
  
  Бирде әй координаталарын һәм положил карта кире. Ул включила радио билалет тоту маяк. Динамическая гына издавал ниндидер статический треск. Берни дә толкового буенча, әлеге эшләргә ярамый иде. Стрелка радиокомпаса акрын поворачивалась. Миңа түгел тоелды правдоподобным, барлык станциясе иде отключены нче эфир. Алар гади түгел иде слышны, һәм моның сәбәбе җебе булырга бер генә. Сигналам комачаулаган үзгәрешләр һава торышы полковник Земблы. Берәүләр бары тик начар шартлар да рырга мөмкин баш тарту мондый масштабтагы. Размышляя өстендә, аны шулай ук аңладым, - дип без Принцапольце беркайчан да алмаган булыр иде позвать ярдәм радио. Без, чыннан да, бар иде әле берәүләр. Күбрәк аңа башта опасался. Аңа диде бу Тамаре. — ул болай җавап бирде мрачным взглядом. Ee иреннәре иде бледными.
  
  
  — Ирония судьбы, — диде, мин — шул, бу Зембла отель җиткерергә үз таләпләре кадәр бөтен дөнья радио. Бәлки, ул намеревался моны кайдадыр тагын, читтә моның бардака, әмма мин бу шиклђнђм. Мин уйлавымча, ул тулысынча осознавал, көннең дип ввязывается. Минемчә, эго зур эго бераз затуманило эго исәп-хисап. Бу өлешендә кайчагында белән диктаторами, страдающими манией бөеклеге. Ахыр чиктә, ул түгел иде шул, акыллы.
  
  
  — Юк, ул бик акыллы, Нигы. Тамара янә закрыла авызы һәм сосредоточилась үз уен коралларында. Бу имело аз гомуми белән полетом. Күзәтеп куллары белән, һәм, кирәк булганда, исправьте. Бу барлык. «Сессна», вздымаясь һәм крутясь, пробивалась аша вихри пробасы һава. Тамара иде охшаган индейку, скачущую бу кыргый атлар. Ул летала белән бергә самолет. Ee куллары һәм аяклары ышанычлы һәм тиз реагировали һәр хәрәкәт җайланма. Ул летела яхшы, хәтта чертовски яхшы. Бердәнбер кимчелекле очу вслепую булып тора, ягъни, сез дә күрерсез тауны белән шөгыльләнүче ала вырисовываться сезнең алда.
  
  
  "Ни Өчен Polencia, Нигы?" — дип сорап куйды ул бераздан.
  
  
  «Ни өчен без отправимся анда? Чөнки бу к северу нче Prinzapolca, ә ике башка к югу. Шторм усилится, һәм ул карар кылды, - дип, безгә яхшырак башта алынырга иң озын участогы, ә аннан артык кыска.
  
  
  'Аны шулай уйладым. Әмма аны омелой күздә тотып, ничек аласыз булырга ышанабыз, анда бар передатчик? Александр, Батук һәм Сеньора Мохада иде килергә каян һәм теләсә каян теләсә. Алар куллана фальшивые документлар.
  
  
  — Сез тиеш, моны белергә кирәк, — дип мин, — сеньорита Росита буенча Манагуа.
  
  
  — Түгел смейся мәңгегә минем, Нигы. Ә хәзер җитди!
  
  
  Аның вздохнул. «Бар, дүрт сәбәпләре. Беренчедән, минем бар гына түгел, ih паспорты да ih милли сертификатлар шәхесләр. Сез ким мине беләсезме, нәрсә белән поддельным паспорты була җиңел въехать илгђ. Тик карагыз әле пожить үз илендә белән фальшивым удостоверением шәхес. Бу бигрәк тә кыен. Бигрәк тә Латинской Америкада. Полиция ярата тикшерергә. Икенчедән, һәр тирәсендә бу егет контролировал передатчик. Димәк, алар булырга тиеш иде яшәргә ерак түгел, аның җайланмалары. Өченчедән, мин аңламыйм, нигә Зембле кулланырга фальшивые документлар. Бу түгел, башка хәвеф-хәтәр. Юк, мин уйлыйм, бу урыннар планга туры килә чыккан иде.
  
  
  — Ә дүртенче сәбәбе?
  
  
  Аны пожал җыерып. «Бездә бернәрсә дә юк яхшырак».
  
  
  Аны аңлыйм. Ул вакытта без гади ясыйбыз бу. Ул поджала иреннәре. Аңа билгеләп үткәнчә, бу аны привычкой, ул кайчан турында нәрсә беспокоилась советы аны. Аннары, аның йөзе просветлело. — Рәхмәт стулом корзина, Нигы. Диего бик голоден, кайчан әзерләндем путешествию, һәм, бәлки, анда тагын нидер бар.
  
  
  Аны тапкан корзину, бер караганда, сие плетеных мексика сумок өчен покупок. Чыннан да, Диего, күп түгел калдырган. Бу бутылке тагын үскәндә шешә дешевого кызыл шәраб, һәм калган берничә тако, шулай ук хамон һәм тостадас - тапас . Алар салкын, әмма барыбер иде вкусными. Тостады иде әле хрустящими һәм наполненными всевозможными вкусностями, шул исәптән яшел перцем, ул шактый кайнар булсын обжечь сезнең внутренности.
  
  
  Берсе глотком аның опустошил бер шешә өчен потушить уты. Аның куйды корзину кире һәм расслабился бу кресле. Җылы хисләре гаебен, җылылык, самолетта һәм тулы ашказаны сәләтле минем сонливость. Аны тотарга тырыштым күзләре ачык. Ләкин продержался озак. «Цессна» качалась һәм качалась. Өчен минем ушей тавыш двигательнең иде пульсирующим, наводящим сон грохотом.
  
  
  Аны акрын проснулся. Чернота башка сновидений, аңа аның погрузился, акрынлап әверелде мрачно-соры чынбарлык. Аны тойдым пульсирующую авырту бу раненом плече. Минем мускулларын свело, чөнки мин артык озак сидел бер һәм шул ук хәлдә. Әле бөтенләй проснувшись ачты, аның күзләре. Башта аны, дип уйламаган идем әле нахожусь шул көймәдә, һәм уплываю килгән гыйбадәтханә. Аны карадым, анда зур соры бесконечность. Миңа кирәк, берничә секунд, аңлау, дип мине мотает анда-бирегә самолетта. Аның лежал, прислонившись аягы к көне, һәм карадым, анда тәрәзә бу Гондурас. Барысы да засыпано кар. Аның повернул башын к Тамаре һәм зевнул.
  
  
  'Спал яхшы?'
  
  
  — Акыл белән һәм дөрес, әгәр дә исәпкә алырга обстоятельства. Кайда без?'
  
  
  «Диярлек Тегусигальпе. Приземляемся аша унбиш минут. Сезгә беркем дә беркайчан да әйтә идем, сез храпите?
  
  
  «Бары тик әгәр аның шундый сорауларга җавап бирергә комплимент», — дип мин. — Бар нәрсә дә булса тагын бер радио?
  
  
  Ул покачала аягы. — Миндә шундый тәэсир калдыра, дип, бөтен каналлар монда бары отключены. Миңа калса, Зембла җавап бирә тулы җаваплылык бу молчание.
  
  
  — Бу очракта, — диде мин, инде посмеиваясь, — алар, мөгаен, эвакуируют шәһәр. Хөкүмәт бәйле элемтә чараларын, аеруча авыр вакытлар әлегә наступит чын агымы».
  
  
  «Бу мескен кешеләр — сызып ќибђргђндђ, ул, — бу бедный, бәхетсезлек очрагы кеше, һәм...»
  
  
  Ун минут узгач, без күрдек темную күп, движущуюся астында безнең. Без пролетели өстендә башкаласы Гондураса. Аны тойдым внезапный курку. Тегусигальпа булырга тиеш якты пятном бу соры каше. Без күрергә тиеш мерцание огней яки булса да ih чагылыш карда. Тегусигальпе диярлек дүрт гасыр. Бу шәһәр, ул горурлана нең университеты һәм собором унсигезенче гасыр, ул күренекле ерактан белән эго куполом һәм ике башнями.
  
  
  Тегусигальпа белән аның двумястами мең халкы, киресенчә, күбрәк да бар иде.
  
  
  Тамара опустила самолет аша бушующую бурю. «Аэропорты залында шәһәрдән көньякка таба, шактый югары, якынча 3000 футов. Затяните пояс. Бу булачак каты утырту, әгәр аның потеряю видимость».
  
  
  «Убедись, син сможешь янә взлететь якын арада», — предупреждал аны алга таба да. «Бәлки, безне көтә приветственный комитеты».
  
  
  — Син ясарга тиеш күздә тотып, Нигы?
  
  
  «Без белмибез", - дигән булган алар белән хорька, ничек без покинули Принцапольцу. Тегусигальпа мөмкин якын безлюдной. Әмма алар шулай ук булырга мөмкин бу хәрби хәлдә. Әгәр бу шулай булса, солдатлар женойпросто ала обстрелять чит самолет. Бар тагын бер мөмкинлек. Әгәр Зембла яхшы позаботился турында үз багланышларда " җәмәгатьчелек белән элемтә чаралары һәм транспорты, бик алыр калырга кулында эго җинаятьтәшләреннән. Шторм мөмкин сигналом к төшерү тапкырдан хәзер, кайчан ягы парализована. Шиклђнђм, әмма без, безгә нәрсәдә алмыйбыз ышана. Тамара обеспокоенно књрсђтте миңа. Ул облетела окраину шәһәр. Әлегә аның спал, ул башыннан оча ценымногие югарырак первоначальной үрләр 2000 футов. Ул кимеде берничә йөз футов һәм повернула самолет бүген киң кикера. Тегусигальпа булды төгәл сизелә һәм юкка чыккан сулдан, без летели өстендә авыл местностью.
  
  
  Гондурас бик охшаган Никарагуа. Алмаганда, тар яр буе полосалары, бу-тау иле. Авыл хуҗалыгы төп чыганагы акча существованию, әмма зур өлеше җир әле обработана. Ничек һәм Никарагуа, хәзер ул выглядел, ничек бесплодный арктик пейзаж. Темные болыт, авырлы кар, висели тирәсендә воображаемой таулы вершины биеклектә, дүрт-биш мең метр.
  
  
  Минем пилот кебек, белми траекторию очу. Бик ихтимал, ул приземлялась монда элек. Ул янә бирде машинада повернуть, сбросила тизлеге якынча кадәр мең әйләнеш минутына һәм включил посадочные утлары. Ул акрын снизила самолет. Бер тревожное мгновение аны уйлады, ул тели, без приземлились уртасында рощицы. Аннары без тәмамлады авышлыгы. Бу лучах безнең утыру огней маячила бетонная очып китү-очып төшү полосасы аэропорт Тегусигальпы. Җил һәм кар хлестали струи. Видимость түгел простиралась ценымногие алга таба винт. Смутное аны иде күрергә откровенными алдына массивные формалары диспетчерлык каланчадан һәм ангары. Миңа кызык, кем көтә безне бу биналарда. Әгәр кем дә булса иде анда.
  
  
  Без ударились турында җирне, подпрыгнули, янә ударились турында җирне, һәм безнең занесло. Тамара восстановила контроле өстендә самолет, һәм без покатились к манарасына. Без йөреп уздылар mimmo парлар иске «Мустангов» Р-51, реликвий сугыш, DC-4 һәм төркем списанных F-5. Коммерция самолет түгел иде, күрәсең. Бу ангарах, диспетчерлык каланчада һәм залда килү иде, куе; бернинди билгеләре тормыш. Минем шик, дип шәһәренә эвакуацияләнә, булды караганда, кљчлерђк кайчан булса. Әлбәттә, шулай ук, бәлки, дип тәкъдим эвакуированы гына пригороды. Халык була иде җыярга лагере шәһәр үзәгендә булсын дождаться тәмамланганнан моның непонятного бәла. Икенче яктан, бу җебе булырга һәм бер зур засада. Тамара кискен осознавала потенциальную куркыныч тудыра. Без приблизились залына килү, ул выключила посадочные утлары, кискен затормозила һәм развернула «Сессну» 180 градус. Бу ашыгыч хәл бездә хәзер җитәрлек урын булсын өчен, кабат тиз взлететь. Беркем дә сәламләргә сәхнәгә чыкты безнең. Күләгәдә бинасы, күрәсең да беркем дә таба. Тамара отвела двигателе һәм игътибар белән выглянула наружу.
  
  
  Аны дип сорады сл. — Сез нәрсә дә булса күрәсез?
  
  
  'Юк. Көтеп карыйбыз!'
  
  
  Ачылды ишек йөгереп чыга һәм ир-ат. Ул шатался, скользил, шатался һәм бежал шулай тиз генә хас иде. Аны белми эго. Һәрхәлдә, ул түгел иде солдатом иде безоружен. Ул нырнул шул татьяна. Без ишеттек һәм йомшак тавыш белән автомобиле, ул завелся һәм китеп барган өчен, тулы тизлек. Без подождали берничә мин, тик артык бернәрсә дә булмады.
  
  
  «Мөгаен, мародер, — диде мин, — әле, пьяница». Аның көрәшкән белән дверью. Бозлы салкын җил иде ужасом аннары уютного җылылык самолеты. — Жди, — крикнул аңа, Тамаре. — Мин җыенам ел саен. Аны подбежал к көне, аның буенча ир-ат чыкты. Пистолетын Мендосы бер пулей минем кулымда, әзер к выстрелу. Эчендә булмады, диярлек артык куе булсын, дип,-йә разглядеть. Аның ощупал диварны тапкан һәм выключатель һәм включил аның. Берни дә мондый. Аны татып карады тагын берничә тапкыр. Аның кискен безнећ белђн аралашудан туктады тыңлый. Җил выл тышкы якта. Кђгазь задуло бу зур тәрәзә.
  
  
  Буенча якка зур мраморного көтеп тору залы торды кайбер билет кассалары. Аны минем янга килеп, к якындагы стойке һәм ташладым вопросительный взгляд nah. Аның карады бүлмәләре һәм бәдрәфләр. Аэропорт иде пуст. Аны, әйләнеп стойке һәм татып карады телефон булган өстәлдә. Мине дә аптырашта, - дип линия дә эшли. Сзади послышались җиңел шаркающие shaggy. Повернувшись тирәсендә үз янында булуын исәптә тотып эшләнгән, аның уронил телефон һәм күтәрде пистолетын.
  
  
  Бу бик Тамара. Әй, кирәкми иде, сөйли миңа, ул нервничает. Аны түгәрәк өстәл күзләренә иде зурлыгында белән блюдца. Ул иде мертвенно-ак. «Мин алмадым күбрәк терпеть бу анда, — диде ул.
  
  
  — Монда түгел ценымногие яхшырак. Аның күрсәтте телефон трубку, висевшую белән янәшә өстәл. «Монда беркемне дә юк. Телефон һәм свят да күбрәк да эшли.
  
  
  — Һәм бу безгә хәзер нишләргә?
  
  
  «Поленсия».
  
  
  Ул киеренке узды схватила минем өчен рукав. — Әйдә башта барачакбыз бу Тегусигальпу, Нигы. Ахыр чиктә, шәһәр түгел, бәлки тулысынча эвакуирован. Өчен түгел, шундый кыска вакыт. Булырга тиеш кемдер, кемнәр безгә ярдәм итәргә. Полиция яки армия.
  
  
  — Аны иде отель, детка, әмма алмыйм. Без башта табарга, кемнедер өчен аңлатырга бу штопора. Әгәр без табарбыз, кемне дә булса, мондый булса, штопора гына шул, ышанып тапшырырга теләр иде микән бармы алар безгә. Без чит ил кешеләре булмаса, паспорт яки виза. Юк, алар предпочли булыр иде, дип уйларга без иде моңа».
  
  
  — Әмма без алмыйбыз туктатырга Земблу. Бары без икәү.
  
  
  Аның погладил кулы белән шөгыльләнүче держала минем кулын. — Спорим?..
  
  
  
  
  Башлыгы 8
  
  
  
  
  Аша сәгате без бардылар буенча Тугусигальпы бу украденном хәрби «лендровере» бу горную авылга Поленсия.
  
  
  Безгә насыйп табарга кирәк",-дип ехало бу пустынном аэропортында. Ровер торды бу маленьком полицейском гаражында аэропорты белән янәшә старыми пропеллерными самолетами. Машинаны күтәрде бу домкрате һәм төшерделәр уң переднее колесо. Ничек гына хакимияте Гондураса булдык гамәлдә, күрәсең туды гомуми паника. Ровер җиңел калды артта. Ул ржавый белән треснувшим ветровым пыяла белән каплый башлаганнар һәм помятой тимер рәшәткә радиатора. Тик бу тагын да мөһим, ул тулысынча ябылган. Шушы биеклектә, шулай ук югарырак тауларында, кая безгә кирәк иде, барырга, дигән нәрсә бар, ничек кыш. Әлбәттә, бернәрсә белән чагыштырганда, хәзерге обстоятельствами, әмма шунысы халкы Гондураса кулландык закрытые автомобильләр, имело мәгънәсе. Аңа рәхмәтле иде бу.
  
  
  Аны тапкан кулай тәгәрмәч гаражында. Ул арада Тамара рылась бу сорады канистр өчен заправкалар бензин сала тышкы якта у заправкалар. Аның менял тәгәрмәч, ул кайчан килде миңа әйтергә дип насосы алмаштырылды эшләми - юк, коррупция. Бәхеткә, без тапкан берничә бочек бензин. Алдык накачать ручным насосом өчен җитәрлек тутырырга алты канистр һәм бак вездехода. Ахыр чиктђ, югары октановое саны, әлбәттә, прожгло иде дыру бу цилиндрах. Штопора гына иде шул, ни дәрәҗәдә тиз. Корал бу Ровере түгел иде, дип тә түгел. Без тапкан моток веревки һәм аптечку өчен беренче ярдәм күрсәтү . Китәр алдыннан, Тамара үзгәртергә повязку минем плече. Аңа шат, - дип каны тукта мый тукталып калганын һәм отверстия яхшы ябылды. Әмма, бернинди дә дару өчен киметергђ грызущую була. Аның маташа онытырга була. Минем өйрәнү көнчыгыш фәлсәфәсе һәм минем обширные дәресләр йогой ярдәм итәргә тиеш, миңа бу. Рух җиңә материю - бу эшли!
  
  
  Ниһаять, юлда без күреп, дип, мич эшли, ничек начар, ә глушитель треснул. Кабинасына наполнил непрерывный громовой һәм ис гари. Аны уйлады, ничек иронично булыр иде, әгәр отравление угарным газ заставило безнең өчен үләргә барып, ничек бездә барлыкка киләчәк шанс үләргә артык подходящим итеп. Шәхсән аның предпочитали бозлы кар яки раскаленный кургаш.
  
  
  Аның китә. Тамара таптым юлны буенча картасы, аны ул развернула үзебездә на коленях. Маршрут, аның буенча без бардык тора тирәсендә өзлексез зигзага буенча холмам һәм, ниһаять, финал, кот очкыч хәл крутого күтәрү татарстан Поленсию. Восхождение бу вершины ярамый дип санарга нәрсә зрелищным. Алар бигрәк тә круты да эләгә ту шул ук категориягә ия, дип Альп яки артык яшь Скалистые тавы. Тик хәзер безгә кирәк иде, рассекать заснеженные урман. Восхождение буенча продуваемым ветрами перевалам буенча обледенелым гужевым һәм горным тропам иде куркынычрак диелгән караганда кебек тоелды. Өстендә безнең нависли темные туччи. Клочья соры тумана һәм кар, урыны белән перемешанные белән градом, хлестали вездеход тљрлесеннђн.
  
  
  Буенча обеим якларга узкой юллар двигалась зур булмаган армия туземцев. Уйчаннар, покинувшие үз авылы һәм хижины. Алар поплелись астында яклауга Тегусигальпы. Кайбер иде, ат өстендә идем, атларда яки мулах, башкаларда иде повозки, әмма күпчелеге бардык ходьбы. Аларда иде струящиеся пончо, ирекле хлопчатобумажные чалбар һәм сандалии. Начар одетые һәм несчастные, алар тащились үзләренең скудными пожитками бу спинах. Әгәр дә алар иде сторонниками Земблы булса да күр-сәтелә башлый бу.
  
  
  Бервакыт аның тукталды өчен калдырырга телегу. Тамара ачты боковое тәрәзә. — Ничек ерак кадәр Поленсии? — дип сорап куйды ул, бар метиса . Ул помедлил мгновение, һәм плотнее закутался бу пончо тирәсендә үзенең замерзшего тән. «Бәлки, сәгате. Юл начар. Вернись элек, әгәр сможешь.
  
  
  — Юк, без алга барырга тиеш. Рәхмәт.'
  
  
  Ир-ат положил кулын тәрәзә. — Бу файдасыз, сеньорита. Кайбер тирәбездә буенча Поленсии. Кешеләр, корал белән выгнали безнең тирәсендә безнең йорт».
  
  
  — Солдатлар?
  
  
  'Юк. башкалар катнашты. Белмим, нигә аларга кирәк иде безнең кечкенә авылы. Сез сталкиваетесь белән корал, сезгә яхшырак түгел задавать сораулар һәм подчиняться».
  
  
  «Без осторожны. Мучас gracias, senor. Тамара закрыла тәрәзә. Аның йөзе иде мрачным, әлегә без баралар, тамаклары ача. — Хәзер шик юк, Нигы. Син хаклы. Передатчик анда.
  
  
  'Әйе. Һәм тагын бер. Зембла иде инде анда.
  
  
  Ул књрсђтте миңа острым взглядом. — Ничек аласың булырга шулай дип саный?
  
  
  «Мин ышанам, әмма ул туры расписание буенча. Каналлар булырга тиеш түгел, бик зур. Алар алдан тарафыннан җитештерелде һәм настроены бу фиксированную озынлыкка дулкын. Команда совершались тирәсендә чиркәү майя. Зембла билгеләде ih тайно гына күзәтү. Шулай итеп, безгә бер генә дәүләт тә түгел, булачак подозрительным да җибәрәчәк солдат өчен эшчәнлеген тикшерү эго. Хәзер, кайчан да башланып китми ул тиеш иде сайларга. Ала ул демонтировать үз каналлар турында онытырга да үз программасы, яки ала ул үз планнарын гамәлгә ашырырга теләсә нинди кыйммәт. Һәм аны тагын да күрмим өчен бу фанатик сдался. Ышансаң, төпчек олан, бу ничектер белән бәйле комплексы мученика. Хәзер, кайчан Поленсия оккупирована эго кораллы бандитлар, күрәсең, дип Зебла карар сражаться кадәр победного икесе дә ахырына. Чөнки радиосвязи юк, аны иде, диде ул летает анда-монда арасында үз постами булсын өчен, ярдәм итәргә, үз кешеләр һәм командовать алар».
  
  
  — Сез имеете күз алдында, - дип полковник Зембла биредә Поленсии?
  
  
  «Мөгаен, ул тагын китеп барды һәм калдырды вакыт».
  
  
  — Без ышанабыз, Нигы.
  
  
  Аны схватился руль артына Ровера, әйтерсең бу муеннарына Земблы.
  
  
  «Юк, без дә ышана».
  
  
  Без iso барлык көч табарга тырыштык, ул юл наверх. Кайчагында төркемнәре арасында агач, аларда ботаклары согнулись астында необычной снежной нагрузкой. Кайчагында буенча окутанным томан горным хребтам белән обрывами бер яктан, һәм соры пустотой белән башка. Ялангачлык та кšчђйде, анда. Бозлы җил прорезал кабинасына, ничек бритва кђгазь, һәм безнең тешләре стучали, ничек кастаньеты. Ниһаять, без үсеп, кечкенә генә плато, на широком ахырында долины треугольной формалары. Башка читтә долины булды Поленсия.
  
  
  Безнең алда простиралась зур сверкающая равнина. Сергей ослепляюще отражался бу девственном карда. Бары күк, кебек тоелды, искрилось һәм мерцало. Кувыркающиеся масса облаков сверкали, ничек ртуть. Долина сияла белизной һәм навязчиво матур. Изящные ледяные купола покрывали юк яшел җирне. Урталыкта долины текла елгасы. Аны иде күрергә урын, кайда ул впадала бу долину. Холмистые ирек бирмәячәк астында тазарачакмын күп кар указывали бу пороги. Күп каскадов, хәзер окруженных бозлы, указывало артык югары нигезләмә. Поленсия булды у подножия зур водопада. Гадәттә, йорт авылы состояли буенча бежево-соры ташлардан һәм штукатурки, хәзер исә бу иде сука тузган хижин төстә слоновой сөякләр тирәсендә шундый ук ак чиркәү.
  
  
  Аны, белми, дип, чиркәү манарасына булачак кеше сагында. Башка булачак патрулировать урамнар, ә кайберәүләр булачак еш утырырга кирәк крутых склонах тирәсендә долины. Охранники, аларның алыр күрергә, алты кеше, образовывали темные тапларын светлом җәһәттән. Икесе басып тордылар у импровизированной блокадасында, образованной загородкой тирәсендә бревен юлда, әйдәп баручы бу Поленсию. Калган расположились мәсәлән, полукругом безнең якта авылы.
  
  
  Алар безне күргән юк. Башкача булыр иде",-дип нинди дә булса эшләдек, — ди Тамара. «Алар гади генә тора анда... Яки бәлки алар белә, без пойдем, һәм көтә генә стреляя, әлегә без подойдем лижет».
  
  
  — Бу ж, тормыйбыз заставлять ih күбрәк көтәргә.
  
  
  — Без булдырабыз тырышырга уничтожить соңгы сәгать обходным хәрәкәте. Без куллана эго пистолетын.
  
  
  Аны тиз генә җавап бирде. Аның үзе җире һәм уйлады. Аның попытался уйлап планы, ул-туар приличные бар уңышка ирешү. Миңа бу бик ошады.
  
  
  — Юк, без белмибез ih тәртип, — дип җавап бирде аңа бераздан. — Безнең вакыт юк торырга монда һәм бөтен бу разбираться. Моннан тыш, универсиада авылы тулысынча ачылган. Пробраться шунда булачак чертовски кыен. Хәтта әгәр дә бу сработает, без булдырабыз түгел, белергә ih урнашу. Ул чакта без выдадим үзен. Юк, безнең бердәнбер шанс — нанести удар кадәр, моннан тыш, алар ничек таныйлар, без монда.
  
  
  — Ярый, сөйлә миңа, ничек!
  
  
  Аның барлык пересмотрел. Аннары аны алды моток веревки белән задней өлешендә машиналар. — Бир миңа үз пистолетын, — диде мин.
  
  
  'Нигә? Бу nen калды нибары өч патрона.
  
  
  'Бик яхшы. Бу ике артыграк калды миндә. Ах әйе, тагын бер гранату, зинһар.
  
  
  Ул выглядела грустной, әмма сделала, ничек ул сорады.
  
  
  'Кая без пойдем?' — дип сорап куйды ул, аны кайчан әзерләндем вылезти тирәсендә Ровера.
  
  
  — Без тњгел, ђ мин. Сылу монда.'
  
  
  — Нигы юк!
  
  
  'Шулай булырга тиеш. Ул арада аласыз повернуть джибын һәм заправить бак буенча канистр. Әгәр миңа бу бетереп, акча кирәк булырга мөмкин тиз отступление. Әгәр дә мин түгел приду булса...
  
  
  'Түгел, сөйләгез, шулай.'
  
  
  — Әгәр минем бернәрсә дә барып чыкмый, — кабатларга аны, — ул чагында сезнең мөмкинлегебез бар. Бензин җитәрлек, булсын кайтырга Тегусигальпу.
  
  
  — Мин ненавижу сине, — - дип елмайды ул миңа вдогонку. Аны, посмотрел аша эчтђге бу стройную фигуру, сидящую бу « лендровере» . Булса гына иде, шулай чертовски салкын һәм хәл түгел иде шундый куркыныч һәм безотлагательной! Ул чакта миңа теләр ел саен, белә микән ул да, нәрсә ул мәхәббәт. Минем алтынчы хисе подсказывало миңа, дип, минем любезный рус теле агент шактый страстным өчен мәҗбүр итә безне оныта, дип, безгә килгәч-йә бик салкын иде.
  
  
  Аның җитте икесе дә ахырына плато башлады взбираться бу холмы, алып баручылар к отвесной скале өстендә долиной. Миңа туры килде утрамбовывать кар бер ногой, әлегә ул шталь шактый каты булсын өчен, выдержать минем аленка. Аннан башка ногой киләсе кусок һәм шулай алга таба. Бу смертельно утомительно. Бер-бер артлы аның менде. Тиздән аны безнећ белђн аралашудан туктады хис итәргә аяк мускулларын аркасында притопывания. Бик крутых участокларында туры килде ползти на коленях. Аның авырлык белән менде ярдәмендә кулыннан. Ниһаять, аның җитте өске ахырына обрыва. Хәзер минем сәяхәт к скале ачылды артык Поленсией башланды.
  
  
  Беренче өлеше түгел иде, артык катлаулы. Ул торды, нигездә, лабиринт аша кустов һәм зур булмаган агач тирәсендә булган иң странных урыннарда росли беспорядочные ботаклар. Тик соңыннан чаща бу продуваемых ветром иске агач тәмамланмаган. Аның килдем бу густой урманы. Зур ылыслы агачлар, дубы һәм вязы склонялись басымы астында порывов җил. Ботаклары двигались, тиз. Бу выглядело әйтик, әйтерсең, кулларын качались тирә-як ягына өчен согреться. Кайбер агачлар рухнули кар авырлыгы астында һәм сломались белән замерзшим стволом. Миңа барырга туры килде, алар буенча яки астында алар, күбрәк ползая караганда идя.
  
  
  Карамастан, кар, ул барлык засыпал һәм сравнял җир белән, аны күрдем, дип, агачлар да тора шушы холме. Бу холм лежал өстендә руслом елгасы, ничек тапкыр чыгар алдыннан урыны елгасы белән громовым грохотом обрушивалась бу долину. Анда зур төркеме анжелес; темные, изогнутые формалары якын бер-берсенә карата бер-берсенә. Мин карлыгач шунда астында прикрытием агач. Биредә җил иде шуңа карамастан көчле, ә кар ким плотным. Аның чыкты, елга ярына һәм игътибар белән огляделся. Җил стих. Бу мөмкинлек бирмәде яхшырак контрольдә тотарга юл. Кар тирәсендә мине выглядел һәр-вакыт тыныч һәм дружелюбным. Веревка авыр давила бу минем раненое эчтђге. Аны иде рәхәтләнеп перекинул аның аша башка эчтђге, әмма миңа туры килде тотарга правую кулын ирекле булсын атарга.
  
  
  Аны берничә тапкыр потянул защелку автоматического пистолет өчен азат итәргә эго нче загустевшего нче соћгы ике елда мае. Аны тукталды, ничек вкопанный, һәм шталь көтәргә. Аны иде һәм базарбай бармы берәү якында гына. Беркайда да бернинди билгеләре тормыш.
  
  
  Елгасы — ничек кенә ee безнең русныкы дип атаулары — текла подо боз һәм кар ничек канализация труба. Аның сомневался, ул замерзает гадәти кыш. Агачлар һәм куаклар утырта, вырванные бурей үпкәсе зур аның, закрепились күрсәткечләрне тикшереп тору текә кыялардан сикерүдән-башлана посредине. Агачлар ераклыкка күченеп тирәсендә кар грубую плотину, протянувшуюся бер ярлары кадәр башка.
  
  
  Аның двинулся уңга аша неглубокую впадину к скале. Тирәсендә водопада, ничек тапкыр чыгар алдыннан урыны елгасы впадала бу долину, повалилась зур чыршы. Ул яртылаш ярында, яртылаш елгасында. Түбән ботаклар иде һәм тирән кар астында, тик тамырлар әле выглядели намаз укый, ураза тота. Бу инде, дип, агач иде вырвано үпкәсе зур аның әле күптән түгел генә.
  
  
  Аның тукталды монда. Аның привязал бер агымы веревки к агач. Аның обвязал башка ниткой тирәсендә була. Аның пересек замерзшую елгасы һәм таба килә башлады к водопаду. Барырга буенча боз елгалары җиңелрәк булыр иде, әмма мин түгел сезгә булырга обнаруженным. Минем планы гади иде. Ул вакытка килгәч, аны кулланды бөтен озынлыкка веревки, аңа булыр иде, шактый якын к водопаду өчен развернуть превосходно замаскированную гранату Тамара һәм җимерергә громоздкую плотину. Аның рассчитывал нәрсәләрне дип образовавшийся боз түгел схватится тулысынча. Әгәр боз лопнул, бу скопившаяся бик күп хлынула иде аска таба, ничек су тирәсендә резервуара. Поленсия иде чын күңелдән, аста, бүген долине. Халык исчезло. Шәһәрдә калган кешеләр генә Земблы һәм передатчик.
  
  
  Бу небезопасным. Граната җебе взорваться барып, ничек мин доберусь кадәр куркынычсыз укрытия өчен агачлар. Дивары кар һәм боз белән бешеной тизлек заскользила иде буенча ягында. Нәтиҗә булыр иде кеше һәлак ничек оползень. Һәм мин китәм позволить өчен мине захлестнул бу водоворот. Аңа берни дә белми турында настройках опережения зажигания. Веревка иде минем бердәнбер өмет.
  
  
  Кадәр буаны кала иде тагын унбиш метр, тагын бер ун. Аның пробирался mimmo веток һәм ташлардан. «Мандариновую бомбу» аны, тотты да бер кулымда, автоматический пистолетын — башка. Миңа тоелды, дип, мин тавыш ишетәм, әмма бернәрсә дә булмады, күрәсең. Кыска вакытка. Аның подполз лижет, минем максат һәм минем гәүдәсен иде шулай низменному, ничек кенә аны иде наклониться. Ул диярлек җитте скалы башлагач, тагын ишетте. кулланылуы. Бу юлы хаталар юк иде! Аша еловую рощу үтте нинди булса да ир-атлар. Алар килдек елгасы. Ih тавыш эхом отдавались аша кар. Аның отчетливо ишеттем, нәрсә турында сөйләштеләр алар. «...монда эзләре, аны шул ук әйтә идем, миңа тоелды, мин, күрдем нәрсә сђер. Ул мөмкин түгел әле.
  
  
  Бу метре миннән iso боздан торчал кусок бревна. Аның нырнул бу убежище вакытында боз булып чыкты һәм бу бүлмәләр күрсәткечләрне тикшереп тору шуршащих тармакларының. Минем преследователи булырга тиеш, мине ишеттеләр. Аның затаил сулышы, рус теле пистолетын әзер идем выстрелить минем кулымда. Аны ишетте башка тавышы, кричащий буенча-испански. 'Дөнья. Тавыш бирү веревка. Ул бара елгасы аша.
  
  
  Аны, посмотрел аша үле җаннар ботаклар. Аның алмас различить дүрт фигуры, останавливающиеся елгасы буенда. Бу мужчинах иде бесформенная формасы эмблемасы төшерелгән, аны инде аны күргәнем булмады шул храме. Ih кулаки бу перчаткалар киеп башкарырга цеплялись өчен винтовкадан башлагач, алар пристально карадык, бозга. Дул җиңел ветерок, от аның ih формада прилипала к телам. «Шундый ук морозный кебек твоя сестра», — диде өченчесе, усмехнувшись. 'Сәлам!' — дип җавап бирде башыннан икенче ир-ат непристойным жестом. — Тик синнән полициягә), Хосе. Карарбыз, яхшы ли син балыкчы.
  
  
  Аны, ул арада к веревке тирәсендә була һәм развязал аны. Аның да отель өч тапкыр атарга дүрт егет. Аны ташладым полициягә) һәм карадым, ул ничек извивается вакытында боз. Аның бессознательно күтәрде левую кулын, ту, нәрсә белән бомбой Тамара. Тамчы банк кинәт чыгыш ясады минем лбу. Аның недоверчиво уставился бу гранату. Аны очраклы сломал трубку зажигания дүрттән өч өлеше юлында өскә таба. Монда, бу хђл кайчан аның нырнул бу укрытие. Дүрттән өч өлеше нәрсә? Снаряд иде взведен һәм иде взорваться теләсә кайсы вакытта, әмма кайчан? Аның присел өчен упавшим деревом, гадать түгел взорвется бармы кинәт граната, ачыктан-ачык миңа зат. Кинәт аның ишетте: « Ойе дуслар ! Эзләреннән омбре. Анда кемдер утыра у елгасы!
  
  
  Дүрт ир-атлар килә, ачыктан-ачык миңа. Бер склонил башын өйрәнү өчен, эзләрен. Алар барысы да караганы винтовкадан кулында, әзер атарга. Аны сак ясаган пистолетын Тамара лидеры дүртле. Ул барлыгы егерме ярдах башлагач, аның ата бер тапкыр. Аны күреп, ничек ир-ат схватился өчен тормышы һәм кимеде, тезләренә. Калдырды, аңа мандариновую бомбу бу развилке ботаклар. Одина буенча оставшейся троицы поскользнулся һәм егылып плашмя бозга. Икесе башка кичекмәстән ут ачтылар. Пуля преследовали груды кар һәм ледяных осколков, алар больно иде мине буенча затка. Аны откан берничә секунд рәхмәт эффекту неожиданности. Ул вакытта бу егетләр булачак яхшырак целиться. Һәм аңа иде диярлек ih прицелах. Алар алмадык промахнуться.
  
  
  Секунд тулысынча узды, кайчан граната взорвалась. Шартлау булды бәрде мине спину, ничек тимер йодрык. Аны тойдым кебек боз задрожал астында минем аяк, кайчан шартлау булды прорвал грубую плотину. Аның пролетел буенча воздуху, янә төште һәм заскользил. Миңа обрушился ливень тирәсендә боз, кар һәм агачтан. Аны ишетте крики башка ир-атлар, кайчан гром шартлау затих... ә аннан боз башлады трескаться белән зловещим грохотом. Салкын су подо бозлы әле өлгерде замерзнуть. Хәзер ул башыннан тиз борыннан ага башлауга буенча крае кратера. Боз стонал һәм содрогался астында авыр басымы; ул башлады ломаться. Булды күренә зур дыры. Ледяная массасы күбрәк түгел сдерживалась белән бергә остатками урман башлады скользить, ничек массивная замерзшая палтус, аша опушку на вершине шәһәр.
  
  
  Аның попытался басарга. Боз танцевал һәм качался өскә һәм аска. Аны кабат егылып, тезләренә. Аны хәтта алмады проползти берничә метр кадәр ярлары. Аның покосился үз преследователей. Кеше, аның аның подстрелил, юкка чыга. Нәрсә күрдем иде куллар, алар отчаянно хватались теләсә нәрсә өчен. Ул провалился бу расщелину вакытында боз. Калган скользили һәм кычкырып тора " иде. Аны берни дә түгел иде ясарга, мәгәр цепляться өчен ботаклар агачтан. Освобожденная елгасы яростно хлынула аша десятифутовую брешь. Икесе дә ярлары бар иде покрыты көчле узган саен. Одина тирәсендәге кешеләр Земблы попытался кайтырга җае чыкмады тирәсендә моның бурлящего фонтан. Боз поддался. Бер крик һәм бушующий агымы поглотил эго. Ике калган ир-атлар выли кебек кешеләр лицом затка үлем белән. Эшләргә иде, юк. Артканнан-без скользили к скале. Глыбы боз һәм калдыклары, агач хлопали безнең тљрлесеннђн.
  
  
  Вершина водопада напоминала гаять зур водоворот. Барлык вращалось һәм затягивалось үзәгенә вихря. Минем втянуло аңа белән ужасным булькающим звуком. Аннары аны кимеде.
  
  
  Аңа отчаянно тянулся табигатькә, дип алыр иде замедлить минем су астына төшүе. Аны схватился өчен бүрәнә, тагын югалттым эго, әмма кабат схватил. Күп ботаклар иде оборваны яки сломаны вплотную к стволу. Әмма веток һәм иголок иде әле дә җитә, смягчить минем төшү. Шау-шталь громче. Әйтерсең, предохранительные клапаны мең пар казаннарын кинәт ачылды өчен чыгару тагын пар. Кар һәм боз, хлынули үзәгенә Поленсии. Бөтен шәһәр иде охвачен бозлы булган белән шөгыльләнүче взлетела өскә таба кимегән һәм аска. Аның үзәгендә иде бу водоворота, кайчан таращить күзләре керде ствола агач откровенными минем аяк.
  
  
  Аның карадым киң раскрытыми күзлегеннән бу төркем ир-атлар. Алар изгнаны тирәсендәге шәһәр һәм рассеяны буенча равнине. Ул арада мине аттылар. Да, мин шундый нәрсә эшләргә, бу торчать һәм молиться. Аны өметләнгәнен, дип двигаюсь шулай тиз, алар алмаячак эләгү минем. Әмма дә бик тиз, чөнки ул вакытта булса, аны сломал иде үзенә муеннарына. Аның эләккән водоворот бурлящей су, таш һәм агач. Таращить күзләре схлестнула ветку түләүләр турыдан-туры өстендә минем ухом. Тагын бер таращить күзләре белән металлическим скрежетом срикошетила нче валуна, mimmo, аның без үтте. Бу заставило мине напрячься куркудан. Аннары елгасы ударила буенча дну долины белән көч пушечного ядра. Минем сбило белән аяк, һәм швырнуло кая да булса. Бу минем врезались невидимые фәннәр. Минем поглотили дулкын бозлы су, әлегә ул почернела минем күз алдында.
  
  
  Көчле эчендә вернуло мине өслеге иртәрәк аны аңладым, дип бара. Бу полпути аша сплющенную һәм тулысынча диярлек разрушенную авылын, аның чыкты, өстенә чыга. Минем вырвало су һәм тегүче белә тагын нинди дерьмом. Аны йөзәргә маташа. Удар бу спину заставил мине упасть. Мин иреште, бернинди алгарыш. Шуңа күрә аны та калырга урынында өчен тотарга башын су өстендә. Аны өметләнгәнен, шул рђвешчђ, шулай ук стимуллаштыру минем кровообращение. Әйтерсең, аны иде Төньяк Ледовитом океанда. Һәрхәлдә, минем бар бу калу иде ненамного югарырак! Вдогонку миңа җибәрдек тагын бер выстрел. Аннары аны булып чыкты читтә читтән досягаемости янында нәрсәләр булырга тиеш иде лютеран Поленсии.
  
  
  Елгасы бешенно катилась. Кан застыла минем жилах. Минем нервы онемели. Аны күбрәк берни дә тоймадым. Свинцовые гантели кебек иде приклеены минем к рукам һәм ногам. Аның китте су астына, пробился өстенә чыга һәм янә башлады тонуть.
  
  
  'Нигы! Нигы, подожди...
  
  
  Тавышы исходил тирәсендә тумана, кайдандыр ерактан. Аның судорожно махнул кулы белән. Көчле кешедә сжала минем запястье. Аның дергал һәм ярдәм итәргә теләдем. Аның көрәшкән узган саен. Аның көрәшкән теләге белән бирелергә була. Аның көрәшкән белән диярлек непреодолимым теләк заснуть һәм погрузиться бу иң зур водяную караватка җитештерүче дөньяда. Тик кешедә генә сдавалась һәм дәвам итә сузарга мине. Ниһаять, аны тойдым твердую туфракка. Мине элеккечә үк тащили. Елгасы закружилась тирәсендә минем бедер, коленей, лодыжек... һәм шунда аның наина ельцина! Аны башкарды, берничә неуверенных адымнар һәм рухнул.
  
  
  'Нигы. аллага шөкер,.' - Мин ишеттем дрожь аның голосе. Зур күз яшьләре навернулись на глаза Тамара. — Аллага шөкер, син подплыл шактый якын ярга өчен бәлки сине схватить. Синең белән бар да тәртиптә?
  
  
  'Берни дә мондый.' - Минем тавышы надломился. Аның устало покачал аягы һәм уставился бу нах. «Рәхәт хатын-кыз заботится сиңа», — дип уйладым мин.
  
  
  
  
  Республика башлыгы 9
  
  
  
  
  Иде кичә, без әйләнеп кайтты «Цессну» Тамара. Күктә түгел иде безгә йолдыз. Внезапный канатлы ливень засыпал агачлар һәм засыпал җирне, инде покрытую ак дип белдергән. Бик салкын иде. Һәр сулышы причиняло була. Минем непроизвольное йөзү покрыло минем брови һәм бороду күп инея.
  
  
  Без иде күңелле моңа гаҗәпләндегезме, күреп туманную юлга матово-сары света өстендә үзәге Тегусигальпы, башкала Гондураса. Димәк, безнең фараз иде, дөрес булып чыкты. Шәһәр бирде җылы һәм кров бездомному һәм застрявшему анда идарәсе китерәчәк потере. Аэропорт һәм юллар, алып баручылар к аңа, элеккечә иде безлюдны. Без бары тик кыскача гына карадык мөмкинлеген ачыклаганнар шәһәр. Тик иске дәлилләр кабат килде решающими. Без идем сарыф артык күп вакыт эзләнүләр кирәкле авторитетов. Шул маловероятном очракта, әгәр алар безгә ышанып тапшырырга теләр иде микән, ih ярдәм булачак сомнительной, әгәр алар безгә ышанып тапшырырга теләр иде микән, без аны проигрыше. Моңа добавлялась куркыныч тудыра, чөнки кайберәүләр мөмкин белән хезмәттәшлек итәргә Земблой һәм тайно эшләргә каршы хөкүмәте. Башка төгәл мәгълүматлар идек беркайчан да белдек белән хема юк эш.
  
  
  — Ә нинди аңлатма без бирергә тиеш булуына хђл Поленсии? Тамара покачала аягы. «Нигы, бу иң иде дикий трюк, ул аңа кайчан булса видела. Әгәр мин белмәгән яхшырак, аны алыр иде поклясться, дип, синдә булган бер шешә аракы.
  
  
  "Аның отель иде бер откровенными хәзер", - дип җавап бирде мин, фыркая. "Сүз уңаенда, сезнең иде идея яхшырак уничтожить бу җайланма белән безнең ограниченными ресурслары белән?"
  
  
  "Ярар,... юк, түгел, берьюлы, ләкин мин барыбер дип уйлыйм..."
  
  
  "Тошнота дүшәмбе көнне иртән нче директоры!"
  
  
  'Син ни телисең, моның әйтергә Нигы?
  
  
  'Забудь бу. Гади исегездә тотыгыз, уничтожен бер генә передатчик. Тагын ике алда. Һәм без «моны гомумән алганда, өч пулями һәм, әлбәттә, сезнең сигаретами».
  
  
  — Нигы, бу-гаделсезлек! — диде ул, надувшись. «Минем белән сигаретами барысы да тәртиптә».
  
  
  «Берни дә Смоки алмаган булыр иде дәваларга аю», — дидем. — Телисеңме, аның зажгу сигарету?
  
  
  — Алай түгел, — засмеялась ул. "Кем ул аю Смоки?"
  
  
  «Бу алган идем артык вакыт аңлатырга бу. Сүз уңаенда, аны иде отель сигарету ачылган хәзер глотком сезнең аракы. Тик минем үз маркалы белән алтын мундштуком.
  
  
  «Алтын мундштук! Алга продолжай. Ни өчен бу кирәк?
  
  
  «Моның өчен минем Т-зона ».
  
  
  «Т-зона ?»
  
  
  'Всемогущий Ходай! Тамара, сезне, - дип, әлеге академия Ульяновка проспектында, гомумән, ничему түгел өйрәтәләр? Бу Манхэттене син протянешь һәм унбиш минут.
  
  
  «Һәрхәлдә, безне дә өйрәтәләр Т-зоналарда . Моннан тыш, бу яңгырый неприлично.
  
  
  Минем устах иде, дисәк, бу алай түгел. Тик соңыннан искә төшерде, аның распроданный фильм, ул аны әле берничә атна элек. Ул мөмкин булырга хокукы. Аның прочистил тамакны һәм прорычал: «Бир миңа, печенье».
  
  
  Ул бирде миңа печенье бирелә. Бу бер тирәсендә алар печеньев белән сыр һәм арахисом табып була сәүдә автоматах. Бу бик веб-съедобная нерсе, без аны алдык табарга пустынном аэропортында, на пределе, безнең мөмкинлекләр без взломали автомат һәм унесли үзе белән дюжину пачек. Вак шоколад сәүдә автомате янәшә генә иде бөтенләй несъедобными, хәтта аннан тыш, без ничек ih разморозили. Аннары безнең рейд аның үзенең автомобиленә бакый «Цессны». Тамара зарулила самолет буш татьяна, ераграк җил.
  
  
  Без әле дә бар иде анда. Без булдык, Цессне. Двигатель эшли, холостом барышына, ә җылылык кертелгән иде тулы көченә эшли алсын өчен разморозить безне. Без жевали бу бисквиты. Миңа иде пәлтәсенекен Тамара, әлегә минем сушилось. Ыштан һәм оекбашлар прилипли ко миңа, ничек кусок боздан. Без обыскали бина сорады одеял яки коры кием. Башка нәтиҗә. Шул эвакуацияләү аэропорт барысы да файдалы, по-видимому, алынды үзе белән. Аны, посмотрел на Тамару бу мягком зеленом яктылыгында приборной панельләр. Алга таба хладнокровие, ныклык һәм батырлык сәләтле сокландырды. Ул көрәшкән, ругалась һәм ярдәм иткән, миңа өчен, җанландыру, мине « лендровере» . Аңа якын иде к изнеможению аннары моннан, ничек без уклонились нче калган берничә егет, шулар Зембла урнаштырды шул хәзер опустошенной Поленсии. Ул преуспела. Бөтен обратную юлны иде руль артында. Без спорили шул тиешме аны төшерергә промокшую кием-салым һәм замерзнуть бу голой заднице яки калырга анда, һәм тыйнак превратиться бу глыбу боздан. Ниһаять, без килдек компромиссу. Аны төшергән пәлтәсенекен һәм рубашки һәм надел аның пәлтәсенекен. Калганы тиеш иде күренгәнчә высохнуть.
  
  
  Хәзер, без, ниһаять, алдылар, ял итә, тыныч кына, билгеле булды, дип, Тамара да на исходе үз көчләре. Ул иде бегах дәвамында ике тулы көн һәм төн. Аның йөзе һәм поза диндә билгеләре усталости. Миңа түгел, ценымногие яхшырак. Тамара смахнула крошки белән колен һәм облизнула гына карый.
  
  
  'Ярый. Һәм кая хәзер? Пунтаренас, Коста-Рика?
  
  
  'Юк.' - Мин покачал аягы.
  
  
  «Әмма Нигы, Панама ценымногие көньяктарак! Сез уйлыйсыз...
  
  
  — Әйе, без башта барачакбыз бу Пунтаренас, — диде мин, прерывая аның протест, — түгел хәзер ... Кара үзләрен, Тамара. Син смертельно устала. Аны алыр идарә итә моның самолет урынына сине, тик миңа түгел, ценымногие яхшырак. Ә шундый һава торышы булыр иде чертовски авыр генә калырга һавада. Безгә кирәк бераз ял итә.
  
  
  — Тик бездә юк бу вакыт.
  
  
  — Ул чакта безгә табарга туры килә, моның өчен вакыт, — шуны диде мин. Ул вопросительно књрсђтте миңа, ә соңыннан вздохнула. «Син хаклы, Нигы, гадәттәгечә. Берничә сәгать җыелмалары иде чыгар.
  
  
  Cessna 150 алмаган өчен билгеләнгән җыелмалары. Әмма Тамара приготовила минем өчен тагын бер сюрприз. У нах иде откидные утыргычлар, алар бу көннәрдә өлешендә очраша автомобильләрендә. Сложенные элек, алар яклады, үзе берничә неуклюжие түшәк, тик алар мөмкин иде йокларга. Ярар, булмады исемлегендә сикергәли, җиһазлар ФАУ, әмма Тамара, бигүк заботилась стандартлары турында куркынычсызлык АКШ. Бу вакытта миңа да барыбер. Без растянулись, һәркем үзенең кресле, якынча сигез дюймах башка яктан. Без күпмедер вакыт лежали молча, әнисенә карап берсен бүгенге берсен. Тынлык булды гнетущей.
  
  
  «Без алмыйбыз, болай гына калдырырга двигателе эшләргә тљне», — дип башлады ул.
  
  
  'Юк.'
  
  
  «Булырга тиеш, монда бик суык булмаса, подогретого».
  
  
  Тагын бер минут тынлыкны. Атмосфера иде заряжена невысказанными желаниями һәм соблазнительными фикерләре. «Без булдырабыз бүләргә сезнең пәлтәсенекен, ул вакытта без түгел, замерзнем», — диде ул, ниһаять.
  
  
  Әйе, ул риза була. Ул встала һәм выключила зажигание. Двигатель берничә тапкыр кашлянул, ә аннары заглох. Кинәт тынлык иңләгән безне. Тамара колебалась... Ул акрын түшәк янымда бу минем узкое сидение. Повернувшись зат миңа, ул вытянулась көннең бөтен үсеш. Аны хуҗаларына пәлтәсенекен һәм завернул безне анда. Аның прижал аның гәүдәсен үзенә. Ee түгәрәк өстәл югары күкрәк казались замороженными алма үземнең голой күкрәк башлагач, ул автомат рәвештә прижалась миңа. Безнең бот соприкоснулись. Дрожь пробежала буенча анда. Һәм бу түгел иде нче соћгы ике елда.
  
  
  Аны теләмәгән лђ яки китерергә әй авырту. Ул кирәк миңа өчен артык күп кенә башка дель. Кинәт булу, аның любовником кыйммђткђ рискованно. Әмма мин күбрәк алмады контрольдә тотарга үз кулы. Акрын һәм неудержимо алар скользили аның сизгер була һәм астында шерстяной свитер. Минем бармакларымны нежно скользнули аның напряженному плоскому животу. Аны тоймадым, чөнки ул дрожит астында минем прикосновением. Жгучий, сжимающий пыл разлился минемчә телу. Минем кешедә ласкала аның бархатистую тирене; эзләргә, үзгәрткән. Ә аннары аны тойдым, бу — покалывающую пульсацию, смутный, әмма многозначительный ревматизма.
  
  
  Без поцеловались. Башта лениво һәм дразняще. Аннан көчлерәк. Тлеющая дәрт, әйтерсең, вспыхнула бу Тамаре. Ee гәүдәсен тряслось минем кулда волнообразными движениями. Ee авызы охшаган иде горький плод. Аның задрожал һәм напрягся астында көч аны кочаклашулар. Ниһаять, ул чыкты-иреккә. Ул засмеялась. Гордая, самодовольная елмаю, ничек кенә насмехаясь өстендә минем теләк. Әмма әгәр ул высмеивала берәр икән, бу аның үз теләге түгел, ә минем. Аның улыбке иде зверства яки скрытых бизәкләр төшереп ясаган.
  
  
  Ул сопротивлялась минем рукам. Икенче яктан, ул молча подгоняла мине үз движениями, әлегә без легли голые янәшә. Кабинасында иде жаркого һәм влажного, һәм гына түгел подогретого. Акрын һәм тыныч кына аның откинул куртку элек. Аның карадым бу нах, чыннан да, карадым, бу нах, бөтен юлны. Аның назлы блестящая тире, идеал күкрәгенә белән малиновыми сосками, аның пышный тормыш күтәрелгән һәм опускался бу такт аның учащенному дыханию, аны түгәрәк өстәл, йомшак бот, переходящие бу озын матур аяклар. Минем күзләре пожирали аны. Ул выглядела восхитительно. Ул протянула куллар өчен обнять мине. — Нигы, Нигы... — сызып ќибђргђндђ ул. «Син шундый көчле, шундый чын ир-ат. Тавыш бирү ничек булырга тиеш, бүген кич, тавышы, ничек мин аны отдаю үзен сиңа. Бернинди лжи, бернинди уловок. Түгел, Россия һәм Америка. Гади ир-ат һәм хатын-кыз бергә... Мин нежно поцеловала бер күкрәгенә, аннан икенчесен. Ул вздрогнула, схватила минем өчен чәч һәм притянула тагын лизать. Минем кешедә скользнула арасында аның аяк, аннары буенча өскә таба йомшак эчке ягында аны бедер. Аның бот да артык кљч куймаган. Ee колени киң раздвинулись, приглашая мине тулысынча овладеть аның.
  
  
  Ул безне һавадан перевернуться бу маленьком стульчике. Хәзер без булдык, әле икенчесендә. Ул түбәнрәк. Бер тирәсендә аның озын дрожащих аяк свисала арттан урындык, хуплап, безнең тән. Ул акрын опустила кулын арасында безнең телами. Ул ласково прижала мине үз дымлы җылы дрожащей плоти. Маленькими игривыми даирәләре ул башыннан извиваться һәм извиваться. Ee бармак жадно вжимали мине нах.
  
  
  « Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа бу-бу — вздохнула ул, затаив сулышы. Киресенчә, ул тулысынча поглотила мине тирән эчендә үзен. Ee гәүдәсен искривилось. Застонав от удовольствия, ул брыкалась аяк. Аның куллары һәм аяклары обвили минем напряженное подвижное гәүдәсен. Салкынлык йөгереп минемчә позвоночнику. Аны тойдым, ничек напряглись аның мускулларын, әйтерсең, алар күбрәк иде өлеше аның тән. Аны бәрде. Бөтен күңел тәннәрегез аны иде блаженном блаженстве бу мизгелләр. Ул тагын да катырак булган обхватила аяк минем дергающиеся бот. Ee страстные бармак ритмичными движениями массировали мине. Минем сдерживаемый экстаз вылился тирән эчендә нах. Аның вздрогнул. Аны күбрәк алмады контрольдә тотарга, үз хәрәкәте.
  
  
  Бармак Тамара тагын глубже впились бу минем плоть. Тагын лижет, ул сжала мине арасында үз безнадежно напряженными бедрами. Ул стонала һәм стонала подо минем, булганда, аның үз дәрт вспыхнула белән көч приливной дулкын. Безнең тән конвульсивно тряслись. Киресенчә, ул беркайчан да кончится.
  
  
  Кайчан барысы да тәмамланды, без әле бераз полежали, измученные һәм сытые. Безнең рты сжались. Тавыш безнең сулыш иде, тирән һәм авыр.
  
  
  «Нигы», — сызып ќибђргђндђ, ул, без башлады погружаться бу тирән йокы.
  
  
  'Ммммм ...?'
  
  
  "Нигы, кем аю Смоки?"
  
  
  
  
  Башлыгы 10
  
  
  
  
  Коста-Рика ук тора һәм, нигездә буенча таулар. Кайбер алар аша тапшыралар үзе спящие вулканы алар кайчагында күләме үрләр өч меңнән артык метр. Тик теоретик яктан хәтта иң түбән өлеше низменности хәзер булды бу этәрә. Возвышались Горы өстендә аның невообразимой этәрә. Ничек җебеп полковник Зембла, һава торышы ухудшалась бозу аркасында силового басулар. Хәзер, кайчан ике передатчика иде юк ителде, поручни буаны ябылган. Метели, алар белән без Тамарой кичергән бу Гондурасе, превратились бу ураган.
  
  
  Ужасный ялангачлык охватил аэропорт, без улетали көньякка таба соң инде төнлә. Тамара летела буенча киң дугасындагы өстендә Тихим океаном өчен мөмкин кадәр булдырмаска шторма. Әмма без повернули вглубь ил к Пунтаренасу, безне ко воющая ослепляющая буран. Шуңа да карамастан, Тамаре алдык исән-имин утыртырга самолет на лугу ерак түгел, моның портового шәһәр Коста-Рика. Канатлары Cessna иде покрыты тазарачакмын күп боздан. Антиобледенители түгел выдержали.
  
  
  Ике ранчо, янында, шулар без приземлились, владел четырехдверным седаном «Бьюик» 1940 ел. Автомобиль иде скреплен тимер проволокой. Заднее сиденье уступило урын цыплятам. Фермерга да бик ошады никарагуанские акча да, башка акча түләү юк иде. Безгә дә бик ошады булса, без тиеш иде өчен түләргә бу раритет ун тапкыр күбрәк көндезге бәясе. Без выгнали петух тирәсендә фургона һәм киттек.
  
  
  Контраст арасында высокогорьем Гондураса һәм прибрежным районы белән чиктәш җирдә Коста-Рика иде, шунда ук сизелә. Кар явып үтүгә анда, урманда, каласың мягким. Биредә җил беспрепятственно дул буенча бескрайним просторам култыгы Никойя . Кар сдувался белән равнин һәм скапливался бу долинах яки астында прикрытием биналар һәм купами агач. Җил дул безне тљрлесеннђн. Порывы җил, вакыт-вакыт загоняли машинаны бу опасную якынлыгы к дренажным канавам, проходившим параллель буенча обеим якларга юллар. Кайчагында без диярлек басып тордылар урынында, кайчан каршы, безнең шелл шәһәр һәм кар. Даими җил превращал кар һәм шәһәр бозлы күп, ул шөгыльләнә смерзалась бу бетонно-твердой корки. Ул скрипел, без эго проезжали. Күк иде ослепительно белым, тулы отражений һәм мерцающих огней. Шунысы гаҗәп, мондый көчле ялангачлык һәм мондый ослепительная матурлык ала сочетаться. Ярашуы бу ике момент ослепило мине, әлегә аның көрәшкән белән руль. Аны чак иде күрергә ботаклар, агач һәм куаклар, алар хлестали безне. Машина сбивала ih өчен бер башка. Тамара прижалась миңа өчен бераз согреться.
  
  
  Ниһаять, без проскользнули бу Пунтаренас. Бу баш порт Коста-Рика бу Тихом океанда. Шәһәр урнашкан якынча 140 км көнбатышка башкаладан Сан-Хосе. Гадәттә, бу шәһәр халкы белән 30 000 кеше. Хәзер ул күбрәк походил бүгенге тиеш зиратында. Беркемне дә күренде. Хәтта хайваннар, алар tac өлешендә бродят буенча шундый шәһәрләре. Бу гавани басып тордылар бу якоре иске круизный лайнер һәм берничә траулеров өчен ловли тунца. Алар вмерзли бу боз. Шәһәр, кар һәм воющий җил помяли корабльләр һәм сломали мачта.
  
  
  Без барабыз хәрәкәт иң түбән тапшыру. Без подозревали, барлык Vacaciones иде бер өлеше туристлык курорта буенча якка гавани. Без килгән көнне шкиперское кофе. Тирәсендә торбалар валил дим, ә тәрәзә светило кызыл ялкыны артык ачык горевшей мич. Аның тукталды. Тамара керде эченә өчен спросить юлны. Ул кайчан кайтты, ул шактый побледнела. — Анда кот очкыч хәл, Нигы, — диде ул дрожащим тавышы. «Калса, бөтен районга анда. Хатын-кызлар һәм балалар дрожат алдында печкой. Ир-атлар тора-юньдә аңа һәм апатично карыйлар. Алар растеряны. Алар напуганы диярлек башка еды. Одина тирәсендә алар миңа әйтте, дип соборында, анда утыра тагын да күбрәк кешеләр бөтенләй юк бар. Алар умрут, Нигы. Без тиеш куярга моңа җеп!
  
  
  Аның успокаивающе погладил аның аяклары. «Без барысын да эшлибез, шуны алачакбыз. Анда залында барысы да?
  
  
  Ул үкенеч кивнула. «Бу безгә нишләргә, без доберемся шунда, Нигы? Дип әйтә безнең прислала мисс Мохада. Алар беркайчан да купятся бу! Моннан тыш, безгә билгеле түгел, бармы кунакханәдә тарафдарлары Земблы. Алар мөмкин анда, ләкин передатчик мөмкин спрятан анда теләсә.
  
  
  «Мин белмим, әмма безгә кирәк, нәрсәдән дә булса башларга, Тамара кебек Поленсии».
  
  
  Ниһаять, без урамга чыктык, киң бульвары белән отелями, барами һәм сувенирными кибетләре. Нәтиҗәдә, туризм үсеше соңгы биш ел эчендә алар үскән кебек, гөмбә, аннары яңгыр. Барлык Vacaciones иде берсе тирәсендә иң зур бина. Ул отделен нче юллар полукруглой астындагы дорожкой. Белән юллар ул сездәге зур хромированный носик белән балкончиками. Ике, түбән катка киңәйтелде һәм чолгап алды солнечную террасу инде замерзший бассейн. Бөтен участогы иде, аннары гына югары каменной стеной.
  
  
  Унбиш метр ераклыкта керү узкий подъезд иде заблокирован машиной «Фиат». Буенча выхлопной торбалар чыкты струйкой дыма. Шулай итеп, двигатель эшли. Тәрәзәләр ябылган иде. Тик аны кайчан тукталды, ишек янында машина йөртүче шунда ук ачылды, һәм nah ир-ат чыкты. Ул калдырган ишек ачык, якын безгә. Аның артыннан, аны күргәч, башка кеше руль артында. Икесе дә караганы пистолетын-пулемет юнәлдерелгән «бьюик». Аны сак вытащил үз пистолетын һәм положил эго бу сиденье янәшәсендә үзе белән. Держа пистолетын уң, сул, аның опустил тәрәзә. Аны иде каласың вежливым, мөмкин кадәр озаграк.
  
  
  — Сеньор? — дип сорады ир-ат белән подозрительным взглядом.
  
  
  — Алмассызмы сез передвинуть үз машинасын, — диде мин. «Без телибез узарга отель».
  
  
  «Кунакханәсе белән тулы. Яңа кунаклар күбрәк рөхсәт ителми.
  
  
  — Без дә кунаклар — тиз җавап бирде, мин.
  
  
  'Ах, юк? Ул вакытта нәрсә?'
  
  
  — Без чакырылган, — ди Тамара.
  
  
  — Бизнес, — дип өстәде мин.
  
  
  Ир-ат моргнул һәм выглядел артык настороженным белән чагыштырганда, кайчан булса. Сез артистлар торган тиеш чыгыш ясау өчен «грешников булмаса, гөнаһ юк, әгәр»?
  
  
  Без Тамарой тиз переглянулись. Без дә аңладык, чөнки ул-туар күз алдында, әмма тиз кивнули.
  
  
  — Әлбәттә, — диде мин. «Без артистлар. Сез позволите безгә узарга?
  
  
  Кем алар, Хуан? — закричал йөртүче «фиата».
  
  
  Башкаручылар — перезвонил Хуан. Эго күзләре сузились кадәр щелочек. — Әмма алар бөтенләй охшамаган. Мин уйлыйм ...'
  
  
  Аның прервал эго. «Без поем, шутим һәм...»
  
  
  Мамыгы! — дип ир-ат. «Була дип уйлап берәр яхшырак».
  
  
  — Мин танцую, — диде Тамара түбән манящим тавышы, әнисенә карап, аның астан өскә таба. Әй, алдык наклониться алга, бер үк вакытта выпячивая күкрәгенә. Шактый зур батырлыгы белән бөтен бу киемнәр, аны ул носила. Презрительная елмаю бу зат каравылчы юкка чыкты, кар кебек, кояшта.
  
  
  -- Буэно ! Шулай булса яхшырак!'
  
  
  — Әйе , амиго, — перебил аны, — керткәнче сез күрерсез сеньориту Фанданго берсе «Фанданго һәм Измельчить». Экзотическая танцовщица белән дөньякүләм исеме. Әгәр син аны күрерсең...
  
  
  'Аны', - диде ир-ат. Ул опустил калганы янында винтовка һәм карлыгач кире к «фиату».
  
  
  — Недружелюбный малай, — пробормотала мин, кайчан ул әйләнеп кайткан машинаны.
  
  
  Ул калдырган ишек ачык, һәм игътибар белән наблюдал өчен безнең. Ул алды рацию белән приборной такталар, диде берничә сүз. Иде минутная тоткарлау. Аннары килдем ревматизма. Бу булырга тиеш иде яңгырарга яхшы. Һәрхәлдә, ир-ат кивнул шоферга һәм «фиат» кире китә.
  
  
  — Беренче препятствие преодолено, — диде мин, без эго миновали. «Передатчик монда, кунакханәдә».
  
  
  — Чөнки бар саклау?
  
  
  — Әйе, һәм тагын, чөнки кунакханәдә яна святым. Димәк, аларның бар үз генератор. Шуңа күрә алар инде әзер иде грядущим вакыйгаларына. Монда, Зембла инде урнаштырды монда үз кешеләр көткәндә вакыйгалар.
  
  
  «Ышанам, барысы да җылытыла», — диде Тамара, вздрагивая.
  
  
  Аны тойдым үз эчтђге. Рана яхшы зажила. «Кызык, — диде аңа задумчиво, — алар анда спрятали передатчик».
  
  
  'Аның, югыйсә, кызык, кем яисә нәрсә бу «грешники булмаса, гөнаһ юк, әгәр»?
  
  
  'Мин белмим. Сүз уңаенда, син умеешь биергә? Ул, диде. «Бәлки, аны берни дә белмим турында твоем медведе Смоки, Нигы, әмма мин өйрәндем тагын берничә трюкам Ульяновскида».
  
  
  — Бу кирәк булачак, — дип мин, — чөнки мин белмим карточных фокусов.
  
  
  Мине дә аптырашта булмау швейцара. Зал иде пустынен тыш, администраторы. Бу књрђсећ бу сынлы сәнгать музее. Стеналар иде покрыты фресками һәм картинами. Үзәктә алтын ковра иде фонтан, украшенный пластик чәчәкләр белән. Бу ерак почмагында өчен прилавком, басып медлительный егет белән атласными күзлегеннән һәм выразительными ноздрями. Өчен эго спиной висела ачык рамка өчен почта һәм хуҗаларга, ә сул иде аңа кечкенә коммутатор. Ихтимал, астында блестящим палисандровым деревом сатыла лежали тагын бер рация. Һәрхәлдә, ул выжидающе посмотрел безне, без килеп җиттек. Ничек һәм мускулистый джентльмен, прислонившийся к стойке аның янәшәсендә. Ничек һәм барлык идарәче отелем, бу егет иде, одет бу полосатые ыштан, ә петлице бар иде, гвоздика. Әмма бу сходство тәмамланды. Эго китель охшаган иде раздутый дућгыз пузырь. Гвоздика увяла, һәм эго авыр күкрәгенә выпирала аша начар сидящего костюмы. Күрәсең, ул төшергән белән чын менеджер кием-салым һәм каядыр моннан спрятал. Аны өметләнгәнен, ул замерзнет түбән эчке кием.
  
  
  Аны ишеттем, ничек Тамара торопливо дышит. Мин карлыгач аның интуиции. Зембла әлеге гамәлне чикләде барлык эчке һәм тышкы якта. Алдык проскочить беренче юлга оборона, әмма кирәк иде әле күп эшләр эшләргә.
  
  
  Рар хәбәр итә: ялган-менеджер выпрямился һәм оглядел безнең белән аяк кадәр баш. Эго тавышы кебек, исходил тирәсендә бик тирән. "Фанданго һәм Гринд?"
  
  
  'Әйе.'
  
  
  — Сезне юк минем исемлегендә, сеньор Фанданго.
  
  
  «Аның Гринд; ул Фанданго. Тик мин алам бирергә сезгә аңлату.
  
  
  — Безнең агент, — перебила Тамара, — барысы да перепутал.
  
  
  «Башка артистлар алмады килә», — диде мин.
  
  
  «Бу ужасная һава торышы. †
  
  
  Менеджер кулын күтәрде. 'Ачмавыгыз хәерле аны! Ачмавыгыз хәерле аны! Мин теләмим ишетергә бу хакта янә. Сез икесе дә танцуете?
  
  
  Аның кашлянул извиняющимся тоном. "Ярар, һәм аны, нигездә, китеп тирәсендә моның, һәм..."
  
  
  "Хәзер ул минем менеджер, һәм..."
  
  
  - Әмма әгәр дә син настаиваешь булса, мин барыбер телим...
  
  
  'Шактый! Мөгаен, бу шулай ук яхшы кебек, әгәр сез түгел, биеделәр, сеньор Гринд. Алар хатын-кызны сорый һәм хатын-кызны алар алачак. Нәрсә өчен развлечь ярар, шулай түгелме? Анда сезнең костюм, сеньорита ?
  
  
  — Кайгырмагыз, бу хакта, — кискен җавап Тамара. «Әмма миңа кирәк музыка».
  
  
  — Әйә алар сиңа моның түгел", - диделәр? Бу Hotel Vacaciones даими эшли командасы өч кеше. Ул уйный коктейль-баре дәвамында барлыгы сезон. Бу комбинация, сезнең карамагында. Менеджер вздохнул диярлек, кызганычка каршы. «Ах. Ышанам, син шулай ук әйбәт, ничек Кармен...
  
  
  "Кармен"?"
  
  
  — Кармен ЛаБомба , сеньорита ! Ул бик мәгълүм, бу өлкәдә. Аңа беркайчан да сезнең турында да ишеттем.
  
  
  — Бу үзгәрәчәк, аннары бүгенге кичәләр, — знойным тавышы вђгъдђ итте Тамара. Ул янә поманила эго взглядом. Аның да үзен начар хис итә уңайлы. Минем воротник башлады щипать муеннарына. Әйтерсең, без подавали гариза яхшы эшне Юнион-Сити, штат Нью-Джерси.
  
  
  'Сеньор, безгә суык, һәм без «канәгать һәм голодны», — кискен диде мин. «Әй, Әгәр тагын чыгыш ясарга туры киләчәк...»
  
  
  'Әйе. Пепе, күрсәтергә, аларны ih бүлмә.
  
  
  Секретарша вскочила буенча стойке смирно. «Син! Нинди санда?'
  
  
  «Әйә юк даими бүлмәсе, артистлар өчен? Бер шундый, аерым кунакларны, шул задней өлешендә отель?
  
  
  "Сезнең, сезнең," Пепе килеште . Ул энергично кивнул һәм схватил ачкыч белән такта артта калды үзен. Ул нырнул астында прилавок. «Бирегә, хорек фавориты ».
  
  
  «Без сезгә позвоним», — диде менеджер. «Яхшы вакыт уздырырга, сеньорита, һәм калырсыз, ким Кармен».
  
  
  Тамара наградила эго чувственной елмаеп. Без үтте артыннан администраторы. — Бик дружелюбного, әйе? Тамара диде ул, без үтте mimmo подъемника.
  
  
  «Минемчә, аңа, чыннан да, ошый бу Кармен», — дидем. Аның әле үзен начар хис итә, бик уңайлы өчен, ничек бардык эше.
  
  
  Без үтте буенча коридору, ведущему баш залы. Аннары без кергән зур круглую бүлмә, тулы ак түгәрәк диванов, уңайлы урындыклар, өстәлләр һәм колоннасы. Бер яктан иде, зур тәрәзә төре өчен солнечную террасу. Икенче ягы да бар әверелде коктейль-бар. Югары арасындагы ике зур колоннами висело байрак белән зур алтын хәрефләр белән язылган:
  
  
  РӘХИМ итегез, ИЗГЕ ИСТИННОЙ ЕВАНГЕЛЬСКОЙ ЧИРКӘҮ - благочестие - целомудрие - чисталык - БЛАГОСЛОВЕННАЯ ОБИТЕЛЬ.
  
  
  «Сиңа туры киләчәк биергә анда соңрак», — диде Пепе. Ул күрсәтте коктейль-бар, аның тирәсендә раздался казана көлү.
  
  
  Аны, посмотрел на гостиную күрсәтелгән Пепе юнәлештә. — Бу кешеләр әнә анда? — дип сорады, мин, янә әнисенә карап Пепе.
  
  
  Пепе пожал җыерып. — Изге Чын-Евангельской Чиркәве, сеньор . Тагын кем булырга мөмкин бу отельдә?
  
  
  — Өчен estestvenno. Кем тагын.'
  
  
  Без двинулись ягына фанзия аша гостиную. Миңа вспомнился комментарий охранников турында «грешниках булмаса, гөнаһ юк, әгәр». Ниһаять, аның схватил администраторы өчен эчтђге. «Пепе, алар шалтыраттылар безгә бик көтмәгәндә. Без, гомумән, бу да яхшы аңлыйбыз. Кем бу , ммм, Изге?
  
  
  'Норте Американос, сеньор Гравий. Алар фикеренчә, дип эчә, тәмәке тарту, биергә яки йокларга белән чит хатыны греховно. Алар забронировали номер бу отельдә кысаларында үз крестовых походов бөтен ачык бассейн өчен бирергә барысына да наслаждается немногими радостями тормыш. Аның сөйлим сезгә ничек бер-берсенә, сеньор . Дип көтәбез шушы Бөеклеге, безгә булыр бик књћелсез. Кызганычка каршы, ih задержала кинәт тәнәфес вакыты һава торышына. Бик надоедливые.'
  
  
  — Әйтергә була, алар обращены, — дип хитрой елмаеп диде Тамара.
  
  
  Пепе закатил күзләре. «Әгәр дә мин, ничек алар, дип уйламаган идем җеп, ахырзаман якын, аны алыр на коленях гафу сорады, чөнки аны закоренелый грешник. Һәрхәлдә, әгәр минем булачак шанс! Икенче яктан, әгәр дә минем яшәү рәвеше булмады берни дә начар...
  
  
  «Мин аңлыйм. Хәзер, кайчан аларның мөмкинлегебез бар, алар наверстывают упущенное».
  
  
  — Туктагыз, хәзер, — диде Пепе. Ул янә закатил күзләре. Без наткнулись на, џђм буш ашханәне. Без карап чыктылар кухню аша узкий коридор. Пепе ачты бер тирәли ишекләр һәм жестом чакырды безне керергә. 'Тавыш бирү. Куркам, бу безнең иң яхшы бүлмә, әмма...
  
  
  — Без моны аңлыйбыз..., — диде мин. — Ә ни тамаша? Нигә безне сорадылар моны?
  
  
  «Барысы да Изге женаты, сеньор, чын - чынлап женаты. Һәм хатын-кызлар, алар алып килгән иде үзең белән... Секретаре застенчиво дип һәм зашаркал аяк, әйтерсең дә, бөтенләй белмим, нишләргә үз фигурой. «Без борчылган, дип яхшырак барлыгы максималь удовлетворить ih яңа ихтыяҗларын. Без телибез, алар мешали яки шумели».
  
  
  «Әйе, бу, чыннан да, испортит хәлне моның белән штормом, шулай түгелме?»
  
  
  Пепе напрягся. Хладнокровно һәм сдержанно әйтте: «Әйә задавайте күбрәк сораулар сеньор. Сиңа яхшы түлиләр.
  
  
  Бигрәк тә, әгәр дә сез аласыз развлечь безнең кунакларны күңелле ысул. Моннан тыш, бу синең эш. Аны сезгә тәкъдим итәм калырга монда, әле сез түгел, чыгыш ясарга тиешләр. хуш, сау бул.'
  
  
  Пепе хаклы. Бүлмәдә күп түгел иде предметлар. Стеналар һәм потолок иде кремового төстә. Идәндә иде, шундый ук алтын келәм кебек салонында. Анда иде, урындык, урындык, яхшы язмача урындык бу авыр темном стилендә, имитирующем испан теле. Двуспальная караватка җитештерүче иде покрыта куе синим парчовым покрывалом. Шулай ук иде, зур булмаган бүлмәсе, ванна бүлмәсе белән биде, ул тоелды күбрәк душевая кабина. Терраса иде покрыта кар. Пыяла раздвижных ишеклђр артында œтте гнулись астында көч җил. Тик соң нибары аша без үттек, радиаторы излучали күңелле, уңайлы, җылы. Шулай булгач, без калуы бүлмәдә, әлегә безгә туры килер иде басарга. Белђсегез килсђ, Пепе позаботился бу хакта. Ул безне запер!
  
  
  — Бу кšчли, — прорычал мин, дергая дверную ручку.
  
  
  — Нигы", — диде Тамара, — бар уйлама.
  
  
  Ул сидела у раздвижных ишекләр. Аны минем янга килеп басты һәм янында. Ул указала бу пристройку кухня урнашкан перпендикулярно, безнең бүлмәдә. Кухняда аша ачык освещенные тәрәзәдән аны күреп, ничек толстый менеджер разговаривает белән нинди дә булса боевиками. Аркасында неблагоприятного ракурса аның алмады барлык разобрать. Аны күргәч, ир-атлар, сидящих артында. Ih автоматлар неловко висели бу спинах. Алар эли. Фигуры бу полосатых штанах дико жестикулировала куллары. Мин уйламадым, чөнки ул сошел белән акыл. Күрәсең, ул раздавал боерыклар. Паровые даими кивали һәм продолжали бар. Бераздан менеджер юкка чыга.
  
  
  - Ә син ничек думаешь? - дип сорадым Тамара.
  
  
  — Белмим, — дидем. «Күрәсең, алар ашыйлар. Аның отель белергә иде, кая алар җибәрелә!
  
  
  «Көтегез, алар сәламәлек!»
  
  
  Ир-атлар басканнар. Аз толстая карчык һәм тагын да шул бесформенном күлмәк. Ул убрала белән урындык. Инде берничә метр берни дә туй-тамаша бара иде. Аны кортлардан, без югалттык ih төре буенча. Аннары бераз алга таба зажегся святый, һәм без янә күрделәр ih. Алар потягивались, нык зевали һәм чесались. Ниһаять, алар шундый уен өчен зур булмаган квадрат урындык һәм уйный башлады, карта. Одина тирәсендә ир-атлар откинулся бу спинку урындык, аның аяклары ботинках обхватили ножки урындык. Минем игътибар привлек объект, аның янына ул прислонялся. Бу бик толстая дубовая ишек белән авыр тимер фурнитурой суыткыч яки морозильной камералар.
  
  
  — Әйе, — диде акрын мин, — әйе, аны начинаю аңларга.
  
  
  'Дип?'
  
  
  — Әзер бәхәсләшеп тә алырбыз дип теләсә, бу инсталляция Земблы бу морозилке. Охлаждение өчен estestvenno выключено. Торбалар һәм торбалар эчендәге аңа образуют искиткеч передающую челтәре».
  
  
  'Син ышана?'
  
  
  — Юк, — дип белдерде мин, — әмма сез ышана, бу алай түгел ?
  
  
  'Юк.'
  
  
  «Һәрхәлдә, бу бифштексы охраняет әнә теге егет», — диде мин. «Мин тикшерү үткәрергә тиеш. Шундый ук уңыш идек башларга анда ничек һәм теләсә кайсы башка урында.
  
  
  Ул прижалась миңа. Аның күз алдында иде борчылу.
  
  
  'Тик ничек?'
  
  
  Аның обнял ee. Ee гәүдәсен тряслось. Аны уйлады, озак упорно. Әгәр гына минем иде ул моток веревки, ул калдырган, аңа бу Поленсии. Яки минем стилет, ул минем отобрали бу храме майя. Яки минем «Люгер», оставленный Вашингтонда... Түгел, найдя логического хәл итү аша күпмедер вакыт, аның шталь карарга ким очевидные вариантлары. Әмма хәтта алар казались ким подходящими гадәттәгедән. Аннары озын пауза аны, задумчиво диде: «Ярар, бәлки, бар чыгу, әгәр без воспользуемся сезнең сигаретами». Ee күзләре да киңәйде от ужаса, аны кайчан күрсәтә үз планы. Ул задохнулась. «Түгел пытайтесь моны! Бу мөмкин түгел!
  
  
  — Да калган. Без нидер эшләргә. Оставайтесь монда обеспечьте миңа алиби бу очрак, әгәр барлыкка киләчәк Пепе яки кем дә булса тагын.
  
  
  Ул нык сжала минем пәлтәсенекен обеими куллары һәм покачала аягы. — Юк, кылма моны хәзер. Бездә, бәлки, зур булмаган шанс, тик, әгәр без алачакбыз кайтырга җае чыкмады бу бүлмә гадиләре ысуллар. Юк, әгәр син выломаешь ишекне, һәм Ходай белә, нинди шөбһә күтәрелер. Сез ясарга тиеш барышын үз вакытында дебюта сеньориты Fandango, Нигы. Зинһар көтегез. Шул вакытта аның ярдәм итә алмыйм сиңа гына булса да, ул шуның белән отвлеку кешеләр Земблы.
  
  
  — Дебют сеньориты Fandango, шулай түгелме? Аның криво елмаеп куйды. — Син, чыннан да, думаешь, дип шактый әйбәт булсын өчен, загипнотизировать бөтен отель?
  
  
  Поищите үзләре сеньор Гринд!" Ул прижалась миңа үз дрожащим телом көннең бөтен озынлыкка сикерү. Ловкими, җитез булып чыктылар пальцами ул расстегнула минем пиджак. Ул отступила бер адым һәм, гүя, скинула белән плеч үз пәлтәсенекен. — Нигы түгел иде микән ул уйлап исемнәре яхшырак?
  
  
  — Миңа туры килде импровизировать, — диде мин, защищаясь. Аны ташладым үз пәлтәсенекен идәнгә янында Тамарой. « Ммм ... мин дә!» Тамара расстегнула шерстяной кардиган, ул носила ничек блузку, шуңа күрә аны ак, тулы күкрәгенә иде өлешчә прикрыта. Ул торып ук китте тагын берничә адым, әлегә әй, җитмәде урыннар.
  
  
  'Сеньорита Fandango башлый чыгышын!»
  
  
  Ул расстегнула юбку һәм опустила аны. Ee кардиган вызывающе доходил кадәр бедер, әйтерсең крошечное мини-күлмәк. Ничек застенчивая кыз, ул күтәрде подол үз жилета һәм обмотала эго тирәсендә була. Ул иде обнажена нче бедер кадәр ступней кала, кечкенә ак трусиков.
  
  
  Аннары ул башлап биергә. Аның гәүдәсен кала иде неподвижным. Бер өлешен генә арасында аның алтын кендеге һәм коленями тряслась һәм скручивалась көчлерәк, күбрәк агачлар тышкы якта вакытында бури!
  
  
  — Син думаешь, Нигы? — диде ул елмаеп.
  
  
  Мин уйлыйм, аны диде. - «Минем уйлавымча, сез күбрәк сеньорита Гринд караганда Фанданго. Һәм сеньорита Ла Бомба аның белән бергә.
  
  
  Ул башыннан тихонько смеяться. Ул порвала пуговицы бу жилете. Шерстяные фалды кебек, ниспадали белән аның плеч. Ул потянулась за спиной өчен төшерергә лифчик. Ул увеличила темпы. Ул подошла миңа якын голая.
  
  
  'Ә, түгел ..... бармы безгә ...?' — дип сорап куйды ул хрипло, кивнув миңа аягы.
  
  
  Итәчәкбез дип? Уйлар минем иде әле, һәм мин шунда ук аңладым, - дип ул, ди. Әйтергә мондый вакытта! Моның тиеш түгел иде случиться! Аннары аны тапты, телебезне. — Тегүче, әйе, әлбәттә! Безгә туры киләчәк җиңел түгел!
  
  
  Тамара янә вздохнула. Ул протянула кулын, схватила минем өчен ремень һәм яхшылап потянула. Аны тойдым ыргылу бөтен үзенең напряженном теле. Тамара әле кружилась, кружилась. Аны протянул кулын алды юка ак нейлон. Аның потянул. Нишләп юк? Ул иде хокукы. Безгә яхшырак подождать. Ә ничек үтерергә яхшырак вакытта? Ул перестала биергә һәм прижалась миңа обнаженным телом. Ул поцеловала мине, яростно. Ee иреннәре иде влажными һәм кайнар. Аны алды ee кулына отнес к түшәк, безнең иреннәре һаман иде сжаты. Без приземлились ачыктан-ачык шушы караватка җитештерүче. Кискен, без продолжали целоваться. Минем тел тирән погрузился арасында тоскующими губами бу теплую впадину һәм алга таба rta.
  
  
  Ул, күтәрде кулларын өчен обнять минем өчен муеннарына. Әмма аны тотты ih, киң расставив, һәм толкнул аны кире мягкость күпләр беләдер, мендәр. Аның басты һәм поспешно разделся. Тамара откинулась бу мендәр һәм смотрела. Кулларын киң игелә, аяклары белән генә игелә. Ул авыр дышала.
  
  
  Нигы, — сызып ќибђргђндђ, ул, аны кайчан түшәк янында.
  
  
  «Сделай бу тагын ничек узган төнлә... Минем кешедә блуждала буенча холмистой җирлегендә ee грудей, mimmo ee сосков, аска таба аның гладкому животу к мягкому светлому теплу. Ул застонала. Ee гәүдәсен обрело «мөстәкыйль тормыш астында минем ласками. Ee тавышы вздохнул миңа ухо, умоляя тулысынча алырга һәм аны потушить пылающий уты, ул воспламенил минем бармакларымны аның чреслах. Аның целовал ee иреннәре подбородок, мягкую впадину муенында. Минем тел обвел каты соски. Безнең пронзили яңа вибрации. Минем влажные иреннәре ласкали аның тормышында. Аны тойдым, аны ничек атласная тире напряглась. Минем нащупывающий авызы опустился тагын да түбәнрәк, әлегә Тамара түгел закричала от удовольствия. Ул каталась буенча яклар ягына, стонала нче восторга, кайчан минем иреннәре коснулись аны, усиливая аның интенсив пульсирующее раса. Ул вытянула куллары резкими движениями. Аның бармак вцепились бу минем чәч.
  
  
  Аның выпрямился, ee, дрожащее һәм корчащееся гәүдәсен подо минем. Аны тоймадым, аны влажное җылы. Бу диком көткәндә ул пролежала идәндә әзер кабул итәргә мине. Ул схватила минем белән көчләр белән шөгыльләнүче диярлек сводила минем белән акыл. Ул " дип үз шатлыгын вслух. Аның куллары судорожно обвились тирәсендә минем муен, ул прижала мине к сужающимся изгибам үз күкрәгенә. Аның гәүдәсен подо минем повторяло минем ритмичные хәрәкәте дикими, неконтролируемыми толчками. Аның когти тирән вонзились миңа спину, скользнули аска таба һәм впились бу плоть минем чресл. Ул толкнула мине глубже эченә, расставив бот ничек була алга таба да.
  
  
  Канәгатьлек неистовых ихтыяҗларын Тамара иде утомительным эшчәнлеге. Аның позволял үзенең теле скользить анда-монда бар нах во рту, тынычландыру аны торгызырга самообладание. Бу безнадежно. Тулы мактап туялмый ул обвила аяк минем спину. Аның обнаженное гәүдәсен иде скользким нче банкы пылающей страсти. Ул выгнула спину. Өскә һәм аска. Башта акрын, волнообразными движениями, аннан соң барысы да тизрәк һәм җитезрәк, әлегә, ниһаять, бөтен хисләрен иде изгнаны тирәсендә безнең тел. Измученные без аска тәгәрәдек бу караватка җитештерүче аны иде опьянен, түгел көчләрендә пошевелиться аның отель нидер, әмма алмады табарга, сүзләр аны, протянул кулын аның өстендә һәм натянул покрывало безнең потные тән. Тамара тыныч кына покачивалась минем кулда.
  
  
  
  
  Башлыгы 11
  
  
  
  
  Коктейль-бар дип аталуын, илебездә El Coyuntura . Әгәр кемдер тирәсендә кунаклар — изге яки грешники түгел иде анда элек шул көнне алар иде инде протиснулись эченә. Башка сүзләр белән әйткәндә, барысы да белгђн турында безнең приезде.
  
  
  Холлында иде киң резной бар тирәли кызыл агачтан белән кирәкле була һәм шешәләр ыргыта артыннан һәм общительный бармен, говоривший өч телдә өч начар. Урынына латунного стержня бу барре иде үтә күренмәле пластик трубка белән флуоресцентными лампами. Бу чувственном кш неоновом яктылыгында һәр хатын-кыз выглядела, ким дигәндә, ун яшькә яшьрәк. Киресенчә бара стояло берничә мягких утыргычлар, тик зур љлешен кунак занимало пространство артыннан напоминающее амфитеатр белән оклеенными желтой бумагой округлыми стенами. Тирәли бию мәйданчыгы зурлыгында белән почта маркасы һәм кечкенә сәхнә иде игелә түгәрәк өстәлләр. Яртысын сәхнә " нда обещанное ярашуы гитара, торбалар һәм фортепиано. Музыкантлар уйный бу энтузиазм белән белән чагыштырганда, таланты белән. Хәзер алар ясадылар паузу, аннары моннан, ничек кайтарганнар моңа кадәр зур энтузиазм башкарды Mama Looka Boo Boo . Кайбер буенча башлангыч, яклаучы изге ий дьявольскому греху бию һәм, спотыкаясь, әйләнеп переполненным столикам яки бару өчен кушылырга үзенең дусларына. Бу мужчинах иде кара костюмнар һәм галстуки-булса да, күбесе галстуков хәзер иде развязаны.
  
  
  Хатын-кызлар иде тагын да кислыми, ih челюсти иде сжаты, ih чәч иде зачесаны элек тупланды пучок. Бесформенные күлмәк, тянущиеся нче муен кадәр аяк, скрывали ih фигуру. Алар бераз подвыпившие смеялись, закатывая остекленевшие глаза-бусинки һәм выкрикивали үз протяжные сүзенә өчен перекричать бурю.
  
  
  Тышкы якта шторм обрушился барлык белән пугающей көчкә ия. Карамастан, крики һәм приглушающее гамәлгә авыр штор, аны берничә тапкыр ишеттем кебек, турында диварлар ударяются обломки агач тырышучы һәм обломки разрушенных йорт. Бина вздрогнуло, эчемлекләр задрожали бу стаканах. Тавыш бирергә дә шулай булырга тиеш китеп, "Ти", дип уйладым аның турында үзләрен. Шул вакытта гына батырлык һәм решимость алдында зат вафатыннан иде әле, гадәттәгечә, гадәти күренеш. Биредә благочестивые изге лихорадочно пьянствовали, хуќасы наслаждаться ахыргача сәгать. Белән шундый похмельем алар, мөгаен, телибез үзенә үлем болай иртә.
  
  
  Аны торды за кулисами, сәхнә иде ачыктан-ачык китергәнегез. Янымда сидела Тамара, завернутая бу ак простыню, без аны урладылар белән түшәк бүлмәдә. Ул обернула аны ничек саронг, һәм повязала тирәсендә була кызыл шнуром өчен занавесок. Бу придавало әй төре девственницы, страстной, әмма барысы да тагын безупречной кәләш, ждущей иремне. Карамастан, предвкушение бу спальне, аның әле дә түгел иде, дип ышана ул җыена эшләргә анда, сәхнәдә дә. Ул үзе дә моны белмәгән. «Подыгрывай на слух», — диде ул. - без одевали аның костюм. Ишетеп комбо, ул түгел иде, дип ышана ул сработает. Иң мөһиме иде угодить публике һәм отвлечь хезмәткәрләре. Без сөйләштек бу хакта.
  
  
  Аны повернулся к Пепе, ул торды, прислонившись к колонне, якынча өч футах артта калды безне. Ул килде безнең өчен унбиш минут элек һәм хәзер уйнаган роле хуҗасы. Ярар, яки каравылчы исәпкә алып, выпуклость бу сул ягына эго камзолы.
  
  
  — Хәзер аңа һәм алга таба представлю", — диде аңа эму.
  
  
  Буэно . _ Төркеме ...?'
  
  
  «Мин алар белән сөйләшми һәм бу хакта берничә минут элек. Без бит тапкан көе, торган, ди, белә. Мин поверю, әлегә услышу.
  
  
  — Алар әйбәт малайлар, сеньор.
  
  
  "Турында, алар великолепны!" Аның подал сигнал комбо. Трубач затрубил бу фанфары шулай, әйтерсең бу эго инструменте иде җиләк салат. Аны алга китте һәм жестикулировал куллары белән, әлегә барысы да түгел замолчали тыш, бик толстой хатын-кызлар, ә аның иде икота.
  
  
  Аны, шау-гөр килеп закричал. - ' Yahora , ханымнар һәм кабальеро , ла сеньорита fandango! муй celebre y directamente de Сан - Хосе!'
  
  
  Ихтимал, алар да аңлады, испан, тик булса, мин, диде, җитә иде билгеле. Алар башладылар хлопать. Башта икающая хатын-кыз, ә аннан соң бөтен бүлмә. Нерешительно музыкантлар башлыйлар үтәү « Румба Тамба» . Тамара чыкты сәхнәгә. Аның выбрался. Проходя mimmo нах аны күрдем катламы банк, блестевший аның йөзендә. Ул иде напугана. Мөгаен, күбрәк испугалась караганда, әгәр әй, эшләргә туры килгән булса, бу җыенган ясарга аны. Ул споткнулась. Одина тирәсендә ир-атлар ахнул. Ул восстановила равновесие. Киң адымнар белән стриптизерши ул янына үзәгенә сәхнә. Ул взглянула бу комбо, уловила авыр көнкүреше, башыннан чувственные хәрәкәте, алар показывала миңа элегрәк. Югары өлеше, аның тән диярлек шевелилась. Искиткеч складки простыни закружились нче быстрых круговых хәрәкәтләрнең аның бедер һәм ягодиц. Ул повернулась һәм башыннан акрын развязывать кызыл шнурок. Развязывая, ул мөмкинлек бирде аңа болтаться. Ee обеяние башлады раскрываться буенча гына үзенә. Ул нык прижимала эго күкрәгенә һәм смотрела, миңа Пепе. Улыбаясь, ул бросила миңа шнурок.
  
  
  Ул дәвам итә тотарга простыню сул кулы белән. Ул поднесла икенче кулын үз озын якты чәч һәм приподняла ih. Аннары ул башлап биергә. Простыня акрын распахнулась, әлегә тамашачылар да күрдек ремешок аның лифчика һәм трусиков. Гитарачы матур хуплады ee вибрацией струн һәм аның кинәт аккордом вакытта һәр хәрәкәттә. Публике ошады. Бары тик кайбер хатын-кызлар бераз побледнели. Пепе карадым да һәр подергивание һәм күрсәткечләр белән хитрым взглядом күзләрендә.
  
  
  Аның накинул шнурок бу муеннарына Пепе һәм придушил аның. Ул бросился ягына өчен спастись. Аның затянул импровизированную петлю. Ул егылып, тезләренә. Шулай җиңелрәк тә, тизрәк тә. Ул попытался закричать, әмма шнурок заглушал теләсә нинди тавыш белән. Аның потянул көчлерәк. Файдаланып, полициягә) сыйфатында рычага, аның прижал зур бармак к эго затылку. Ыргылу, һәм максаты скатилась набок.
  
  
  Кебек тоелды, беркем дә дип билгеләп үтте. Толпа һәм кешеләр, расставленные «менеджер» да кунак следили өчен һәр хәрәкәте Тамара. Ритм музыка становился барысы да тизрәк һәм җитезрәк. Барлык карашлары иде прикованы к Тамаре. Аның затащил мертвого портье күләгәгә кулис һәм швырнул эго бу груду буш тартмалар астыннан сыра. Куртка Тамара лежали бер тирәли тартмалар. Ул завернула шунда үз остальную кием-салым һәм алды да үзе белән булуга карамастан, каршылыклары Пепе. Аның пододвинул куртку лижет к сәхнәдә һәм расстегнул аны. Бу очракта кайгы Тамаре хәзер җебе тиз схватить-кием-салым. Аны карадым, ул ничек чыгыш ясый.
  
  
  Ул скинула простыню. Бу лифчике һәм трусиках ул раскачивалась өскә һәм аска таба преувеличенно җитез булып чыктылар һәм не җыйдым движениями. Ул танцевала әйтерсең, моннан зависела аның гомере.
  
  
  Ул шулай иде. Ничек минем, сүз уңаенда. Аны выскользнул аркасында кулис буенча узкому коридору, ведущему фойесында баш керү. Аның тукталды мгновение, кайчан җитте залы. Аның, дип искә төшерде, дип әле ике ир-торган, биредә буенча юллары гостиную. Алар выглядели кебек үк Пепе, ничек постояльцы отель. Oni пахлм, ничек килүчеләр дешевого париж борделя. Аның понюхал һава. Исе розовой су шталь ценымногие слабее.
  
  
  Аны сак выглянул аркасында почмагына. Тамара справлялась яхшырак аны иде үзгәрткән. Икесе дә ир-атлар булган берничә ярдах өчен урыннар холл превратился тљп гостиную. Бер даими тыкал башка бу ребра. Күрәсең, ценителей сынлы сәнгать. Белән «Трехо» 22 - нче калибрлы һәм автоматическим пистолетом Пепе үз кулымда аның крался якка болай гына, ничек гына иде, әле килеп җитмәгәндер кадәр буш ашханә.
  
  
  Өстәлләр иде игелә, чөнки кыен узарга ачылды, бу кухню, башка җепләре бүлмәләре бар. Өстәлләр иде тулысынча накрыты. Туры килде булырга осторожным өчен безгә кенә түгел врезаться һәм берни сломать. Сергей лился аша, түгәрәк өстәл, тәрәзә, ике распашных ишеклђр артында œтте. Кайчагында аны ишеттем тавышлары вдалеке. Аны сак толкнул ишек һәм проскользнул эченә. Аның прижался к стонать кечкенә генә нише арасында киемнәре һәм ашханә.
  
  
  Анда иде, буфет белән полками аста өчен ашханә приборлары һәм графинов. Янында, ачык дверью, торды зур бельевой шкаф тулы полотенец һәм скатертей. Тагын иде веники һәм швабры, берничә ведер, чистящий порошок һәм четырехлитровая банкы полироли өчен идән. Аның булсын көне тыныч кына ярымшарның һәм заглянул бу чын кухню. Аны иде күрергә генә аның өлеше: двухдверный суыткыч, автоматическую посудомоечную машинаны һәм урындык, ул элек тә күргәнем булмады тәрәзә аша. Тавышлары торган ишеттем аны ашханә, исходили нче толстой хатын-кызлар, убиравшей белән урындык. Фыркая һәм напевая үзенә астында нос, ул возилась тирәсендә. Коридор бу холодильную камера урнаштыралар булырга тиеш за углом, читтә басуларын минем ягыннан. Аның да шталь карарга алга таба. Аны теләмәгән рисковать булуы мине күрәчәк. Һәрхәлдә, бу имело әһәмияткә ия.
  
  
  Аны алды, бер тирәсендә тәмәке Тамара һәм зажег аның шырпы буенча кунакханә тартмасы, аны алып килде, номерлар буенча. Белән минутта аны торды неподвижно, игътибар белән прислушиваясь. Аны берни дә ишетмәдем тыш случайного тавыш та керми кастрюль һәм сковородок һәм астматического сулыш хатын-кызлар.
  
  
  Покурив аны, минем янга килеп, к бельевому шкафу һәм ташладым берничә полотенец бүгенге тиеш ведром. Аның набрызгал бу нах бераз балавыздан һәм ташладым өстән сигарету. Күреп, ул дәвам итәчәк тлеть, аның аша узды распашные көн элек ашханә һәм шталь көтәргә. Аның калдырды шкаф ачык. Тамара диде, бу биләячәк ике ярым минут, әмма мондый заллары кыен кемгә төгәл вакыт. Дәртле тәмәке ия бер ахырында шарик шул ук составын һәм спичка, — бу очракта җеп белән оттиском сәүдә маркалы. Тәмәке бар иде, өстәмә набита мамык белән тышлыйлар коричневого төстә, пропитанной селитрой. Ачык концы тәмәке ясалган иде буенча әлеге законның тәмәке тарту. Утырырга ашханә көткәндә иде киеренке узды, әмма күбрәк аны берни дә түгел иде ясарга. Аның доверял Тамаре өчен алырга барлык. Секунд тянулись авыр акрын бара. Аннары-тәмәке догорела.
  
  
  Ул уятты ялкыны якынча биш секунд, һәм моның җитәрлек булсын өчен, хезмәткәргә әйләндерү чиләк бу дымовую шашку. Эчке кием беләнме загорелось, ә аннары башлады тлеть сөлгеләр. Кислый дим валил буенча шкаф бу кухню. Хәтта теге якка ишекләр аны тойдым начар исе, кайчан хатын-кыз, ниһаять, башыннан кричать: « Фуэго ! Фуэго !
  
  
  Стационар аның сидел бу корточках, прислушиваясь к крикам. Аннары аны ишетте авыр лохматый һәм возгласы ике стражников: « Ай ! Фуэго ! Аны ишеттем, ничек бер-диде. Аны шагнул үз урынын белән пистолетом бүген кулымда. Охранники омтылды, артыгын да ачыкларга сәләтле, - дип яна. Толстая хатын-кыз кричала, размахивая куллары. Өчесе дә кашляли һәм кашляли от дыма.
  
  
  — Куллар өскә, — дип боерды мин.
  
  
  Хатын-кыз захрипела громче белән чагыштырганда, кайчан булса. Кешеләр рәвешендә обернулись һәм недоверчиво зевнули. Хәзер ут җитте, үз пика. Густой маслянистый дим валил буенча шкафу, скрывая факт, дип ут горел гына ведре. Дим һәм вонь, булырга тиеш, спутали ih рефлексы барганда, бер егет ул арада өчен пистолетом, ә башка прыгнул миңа. Аның ата беренче всякому племени. Плоский кинәт мамык 22-нче калибрлы затерялся бу криках хатын-кызлар һәм ревет башка егетне, прыгнувшего миңа. Аның ясаган адым алга, шулай булгач, ул минем белән бу мгновение иртәрәк ул рассчитывал. Аны опустился тезләренә һәм нырнул арасында эго аяк. Ул егылып миңа, обвил аның куллары белән эго аяклары һәм бер үк вакытта менде. Бу бик разновидность регби-флипа. Аны бераз повернулся һәм ярдәме белән эго үз көчләрен швырнул эго бу буфет. Эго гол белән бәрергә булдырылды полку белән серебром. Ул рухнул, холоднее караганда, һава торышы, тышкы якта.
  
  
  Карамастан, разбитое всякому племени, беренче каравылчы кергәне юк тукталырга. Белән стоном һәм стиснутыми зубами, ул попытался ачарга клапан үзенең матур кобуры өчен всадить пулю миңа башын. « Муй "әфәрин"», — диде мин, ударив эго ногой тормышта, ә аннары подбородок. Ул жим ятып кына торды, анда лежал. Хатын-кыз иде ки түгел, үз башлы, дип, күбрәк тыңлый алмый дәлилләре. — Гади, сеньора, — диде мин. Минем левая кешедә метнулась аның подбородку белән сжатым һәр. Ул застонала һәм отключилась, аны сак опустил аның идәнгә.
  
  
  Аның перепрыгнул аша алар шкафта. Бу густом дыму, аның схватил швабру һәм сунул аны горящее ведром. Аның потушил уты, тик калдырды тлеть сөлгеләр. Кайчан аны башкарып чыга алды " белән ут, аның просунул ручку швабры бу ручку тыныч һәм вынул чиләк буенча шкафу.
  
  
  Калдырды, аңа эго, схватил корал охранников, аннары засунул барлык өч кабинетына. Аның запер тартма, сунул ачкыч минутына һәм побежал аша кухню к суыткыч цифрлы камералар, размахивая дымящимся ведром бу ручке швабры. Башка кулымда аның тотты банкы белән воском.
  
  
  Аның пролетел кыска коридор икенче яктан, кухня һәм булып чыкты, бүлмәдә, анда охранники уйнадык, карта. Карта әле лежали өстәлдә, kuda ih бросили ир-атлар. Өчен иң ерак сиденьем зур ишек. Аның оттолкнул урындык ягына һәм уперся плечом зур металлическую защелку. Ишек щелкнула һәм распахнулась. Аны ворвался анда түгел, әнисенә карап.
  
  
  «Менеджер» схватил зур револьвер һәм прицелился миңа тормышта. Камера бар иде, барлыгы биш, җиде метр иде полна төрле крючков һәм торбалар. Эму туры килгән иде чертовски начар прицеливаться өчен промахнуться буенча миңа. Ул торды өстендә радиоприемником бу задней өлешендә камералар. Ул, мөгаен, задавался мәсьәлә, нигә ул алмый найдти безгә бер станцияне. Ул, әлбәттә, һәм дә подозревал, дип буря, аңа ул ярдәм итте булдырырга, шулай ук мешала эму кабул итәргә барысы да дөнья күрәчәк. Револьвер лежал аның янәшәсендә өстәлдә янында ствольной коробкой. Эго кешедә схватила аның кебек молния.
  
  
  Аның бежал түгел останавливаясь. Аны наклонился к аңа, положив башын арасында җыерып. Аңа взмахнул шваброй iso барлык көч, дип минем иде. Раскаленное чиләк ударило эго ачылган зат. Револьвер ата түләүләр турыдан-туры янында минем уха. Раскатистый гром ату бу маленьком киңлегендә ошеломил мине. Аны күреп, ничек ул кимеде. Ул замолчал һәм янә двинулся. Аннары ул егылып урында. Отпечаток безмятежной иде очевидный эго нык обожженном затлар, вакыт үткәргән булыр кияргә ике азагына үз тормышы.
  
  
  Передатчик иде, гади генә кебек корпусы белән чагыштырганда, үзәк идарә храме. Ул тора тирәсендә берничә металл шкафов, формасы буенча һәм күләме напоминавших вертикальные гробы, аларда булган датчики, ручки һәм переключатели. Югары өлеше шкафов торды тирәсендәге сәясәте бәйле силового басулар һәм масса катушек оголенного медного чыбыкларын. Калын кабели исчезли аша отверстие бу вентиляционном отверстии. Электрон җайланмалары, тыныч кына зажужжали. Генераторы отель, алар снабжали электр энергиясе, мөгаен, калын подвалда янында котлами.
  
  
  Аның щелкнул баш выключателем. Жужжание тәмамланмаган. Куллары берничә метр затанцевали взад һәм алга өчен мгновение, ә аннары кире аска тәгәрәдек. Аның подобрал пистолетын күренде һәм сак разбил да мөмкин сломаться. Ул чакта аны вытащил идарәче буенча суыткыч камералары һәм закатил эго астында урындык, анда сидели охранники. Аның кайтты, ачты, шкафлар һәм побрызгал внутренности, идән һәм стеналар воском. Аны кулланды соңгы өлеше өчен янә разжечь утын ведре. Аны ташладым горящие сөлгеләр бу лужи балавыздан җайланмасында. Взметнулось ялкыны, раздуваемое сквозняком тирәсендә вентиляционного отверстия. Аның ныž - чын күңелдән бу сжатый йодрык, исчезнувший бу животе.
  
  
  Идарәче ничектер итеп килде шул аңы һәм вскочил аякка тулы теләк отомстить. Елныћ башыннан икенче тапкыр ул напал миңа көтмәгәндә. Эго йодрык врезался бу приклад револьвера бер тирәли охранников, ул аны заткнул за пояс. Бу спасло мине. Аны кабат выдохнул керткәнче ул өлгергән захлопнуть ишекне, юкса, аны иде терелђй янып бетә. Аның вырвался һәм напал аңа. Ут инде лизал минем пәлтәсенекен.
  
  
  Ул охшаган иде гориллу. Ул бросился миңа, ругаясь буенча-испански. Аны тоттым эго гади дзюдоистской хваткой, кырыс кулы белән. Минем левая кешедә сжимала воротник эго пәлтәсенекен, уң кулы — эго күлмәк. Ул запнулся. Аның обхватил уң ногой эго правую икру һәм бәрде аның эго ногой. Ул качнулся ягына башлады егылырга. Аны бераз булышты эму.
  
  
  Ачуы кабарган гневом һәм ненавистью, ул царапал мине, хәтта күргәч, егылып тљшђ. Эго кљнне тагын бер ботинка зацепился турында бусагасын көн суыткыч камералар. Размахивая куллары белән, ул егылып навзничь бу горящий воск. Һәр хәрәкәт раздувало ялкыны тагын да күбрәк. Ул басты четвереньки. Опустив башын, ул закричал бу агонии. Ничек кеше факел, ул янып бетә минем күз алдында. Аның алмады эму ярдәм итәргә һәм ишекне. Эго криков булмый инде слышно, ә утны да шунда ук булыр иде таптылар. Ниһаять, аны булдыра алмас ясарга тирән вдох. Аңа отчаянно нуждался бу. Акрынлап кадәр мине килде, дип, мин нык яраланган. Рана минем плече кабат раскрылось; мөгаен, аны кайчан напал саклауга. Прострелы больно пронзили минем кулын. Аның попытался пошевелить пальцами сул кулы. Хәзер аны иде аңын югалта яки дәвам итеп, гамђлдђ; Аның сүзен дәвам итте. Бөтенләй побелев, мин, пошатываясь, чыктым аша бүлмә, кире бу кухню һәм урынын.
  
  
  Одина тирәсендә ир-атлар постучал бу ишек бельевого шкафа һәм шау-гөр килеп позвал ярдәмгә. Аны тукталды һәм постучал шул ишек. — Сеньор ?
  
  
  «Син! Аның!
  
  
  «Әгәр телисез икән, аның өчен обстрелял сезнең аша бу ишек пулями булса, продолжайте тавыш ee пинать».
  
  
  Бу мгновение әйләнәсе тынлык. Аннары ул болай диде: «Мин помолчу, амиго».
  
  
  « Буэно ».
  
  
  Кайткач, аның буенча коридору, ведущему к сәхнәдә, аны күрдем, ике ир-сидевших бу кунак торган каршында Эль - Коюнтура . Алар топали аяк һәм ободряюще свистели. Аны кайчан килеп җитмәгәндер кадәр канатлар, аны аңладым, ни өчен. Тамара иде бер трусиках. Ничек ул җебе продержаться шулай озак, булырга да тиеш иде берсе буенча величайших секретов бию.
  
  
  Комбо иде беткән. Алар йөзенче тапкыр уйнады припев, тик ритм иде, элеккечә үк көчле һәм Тамара тулысынча аларга воспользовалась.
  
  
  Адымнар белән стриптизерши ул качалась өскә һәм аска таба, покачивая бедрами һәм тряся обнаженными грудями. Толпа зааплодировала йөзеннән анысы, әмма кайбер хатын-кызлар, киресенчә, бик якын иде шоку. Барлык карашлары иде прикованы к аны дрожащим соскам. Аның күз алдында иде обеспокоенный карашка,... әлегә ул увидела мине. Аның йөзе просветлело. Бирде әй билгесе поторопиться. Ул сиздермичә кивнула һәм башыннан үз выигрыш.
  
  
  Һәм нинди финалы!
  
  
  Төркем собиралась янә уйный башларга көе. Тамара подобрала беренче аккорды, һәм наклонилась, књтђрњ простыню һәм үз лифчик. Ул бирде, барлык матур караш вызывающе пышную круглую округлость үз ягодиц. Тамашачыларга иде яхшы сизелә тар нейлоновая линия ee трусиков арасында каты бедрами, ул шөгыльләнә мгновение напряглась, ул кайчан наклонилась алга. Трусики вызывающе соскользнули буенча аска таба ee заднице калды шунда, ул кайчан встала һәм алып килде миңа простыню һәм лифчик.
  
  
  — Бөек Боже, — прошипела ул. — Мин уйладым, син беркайчан да придешь.
  
  
  "Прекратите бу, мөгаен," дидем.
  
  
  Аны карадым, ул ничек протанцевала кире сәхнәгә. Аның покачивающиеся ягодицы яклады, үзе восхитительное булды инде. Изге сошли белән акыл. Белмим, нәрсә турында дип уйлаган хатын-кызлар, тик кайбер шулар тирәсендә выглядели әйтик, әйтерсең беркайчан да оправятся шуннан. Кровеносные матдәләрне кан тамырына ир-атлар лопались. Эчемлекләр выпивали тизрәк успевали алып килә официанты. Беренче тапкыр үз яшәү кара одеждах алар күрделәр мягкую матурлыгын чын хатын-кызлар изгибов һәм упивались аның. Ахыр чиктә, алар белән очрашкан концом дөнья, Армагеддоном һәм, бәлки, Икенче Күренеш, бер үк вакытта. Әгәр аларга кирәк иде, үләргә - бу иде өчен ысулы попрощаться!
  
  
  Раздался ободряющий крик. Тамара башлады алырга трусики. Төркем почувствовала якынлашуга кульминации һәм погрузилась бу запомненную көе. Аның да эш оглядывался поверх лысых әһәмияте навыка һөҗүм һәм һәр булсын толстая дубовая ишек суыткыч камералары сдержала ут өчен сакчы бельевом чулане әле дрожал от ужаса. Тамара спустила тугую резинку трусиков. Йә рабби, ни өчен ул торопилась? Түбәнрәк. Йомшак вьющиеся чәч булды күренә. Күбрәк тавыш та керми һәм крика!
  
  
  Аның вытер калын тамчы банк белән лба һәм потер ноющее эчтђге. Трусики акрын сползли белән аны аяк. Ул скинула ih һәм обернулась. Ул наклонилась, књтђрњ үз эго. Выпрямив аяклары, подняв ягодицы, ул күрсәткәнчә, ир-атларга килгәндә, алар беркайчан да забудут.
  
  
  Толпа стонала.
  
  
  Комбо взревело.
  
  
  Тамара кинулась сәхнәдән откровенные миңа кулларын.
  
  
  Күп аплодисментов иде, әмма шактый вакыт өчен кайтырга. Аның завернул аны пәлтәсенекен һәм әйтте у нах булачак шактый вакыт өчен одеться аннары моннан, ничек без выйдем тирәсендә отель. Түгел стесненная үз киемнәре, ул побежала өчен минем буенча коридору тљп гостиную.
  
  
  — Нигы, Нигы, — выдохнула ул, — ни бар?
  
  
  — Бу тумаган, — диде мин.
  
  
  'Тик ...'
  
  
  «Өч каналы юк ителде, берсе калды. Аның расскажу сезгә нечкәлекләре соңрак.
  
  
  Без сбежали тирәсендә отель. Бу булып чыкты җиңелрәк караганда, аны уйлады. Аны мгновение тоткарлана у сатыла, һәм, ничек мин подозревал, бу полке астында прилавком булды рация. Аның подозвал эго һәм рычащим тоном рар хәбәр итә: ялган-менеджер дип боерды кешеләргә «фиате» бинасы каршында отойти ягына һәм үткәрү «бьюик». Кечкенә генә арзанлы микрофон скрыл үзгәрешләр тавыш, һәм ревматизма кыска иде : «Si, señor!» Алга таба коридору аша парадную ишек, без запрыгнули шул иске машина һәм оживили аны.
  
  
  «Фиат» белән сак торды читтә астындагы юллар. Кайчан Тамара увидела, без шулай да, хуҗа уңышка, ул приятельские помахала безгә ике ир-атлар, без проезжали mimmo. Ул расслабленно откинулась бу прогнивший диван һәм башыннан смеяться. Бу иде истерический көлү җиңеләйтү. Запыхавшись, ул воскликнула: «Ий, сез күргән бу ике ир-атлар?»
  
  
  'Алар? Бу «фиате»?
  
  
  "Юк, Нигы, яхшырак алар икесенә бергә кунак!" Ул башыннан смеяться тагын да көчлерәк. Алар белән шулай изумлением карадык, без промчались mimmo алар. "Ах, бу аеруча бүгенге ih йөзләрдә!" У Тамара иде приступы хохота. — Мин, чыннан да, шулай иде әйбәт?
  
  
  "Әйе, сез иде прекрасны."
  
  
  « Дөрес ?»
  
  
  «Шактый яхшы булсын мәҗбүр итә мине өзелеп ревновать».
  
  
  Тамара бераз успокоилась һәм захихикала, әлегә аның көрәшкән белән руль «бьюика» һәм бер ягына самолеты. Башлагач одеваться; көлү прекратился, һәм башка ахырында Пунтаренаса диде ул түбән, нерешительным тавыш белән: — Нигы, һава торышы. Үзгәрә.'
  
  
  Чынлыкта. Кар хәзер валил бурлящим вихрем. Кайчандыр блестящее отражающее күк потемнело, һәм аша гул перегруженного двигательнең җил выл, ничек раненый призрак. Агачлар, скалы да хәрәкәт итә ала, летело тирәбездә воющим ураганом. Градины рикошетили нче ишекләр һәм тәрәзәләр. Яуган дөньяда, обезумевшем гамәлләреннән сумасшедшего.
  
  
  — Отключение передатчика кунакханәдә уятты буран, — мрачно диде мин.
  
  
  — Һәм тагын да начаррак булачак, — сызып ќибђргђндђ Тамара.
  
  
  «Әйе, әлегә без уничтожим соңгы передатчик бу Панамада».
  
  
  Ул повернулась миңа побелевшей, кар кебек тышкы якта. — Тик Нигы, — диде ул нескрываемым ужасом. 'Без булырга тиеш способными, моны, шулай түгелме?
  
  
  
  
  Башлыгы 12
  
  
  
  
  Музейдагы картасы, Зөя Сангре иде якынча шестистах км ераклыкта Пунтаренаса. Тик булса да, без шактый иде сумасшедшими өчен лететь шундый һава торышы, без түгел иде ки сумасшедшими өчен ринуться бу откровенные шунда. Поднявшись һавага, без летели буенча киң дугасындагы өстендә Тихим океаном. Бу актуальләштерде рейс диярлек ике йөз миль озынрак һәм, бәлки, тагын 150 миль аркасында, даими зигзагов. Без пролетели өстендә заливом Чирики иң зур островом Койба, төзәтү колониясендә чиктәш. Аннары без обогнули ярымутравы Азуаро һәм җиттек к Панамскому заливу, киңлеге 150 миль. Юлда булгансың Панамский шарт лау, су басу белән Панама-Сити һәм Бальбоа.
  
  
  Бу вакытта самолет гына сикергәли, дип раскачивался һәм пикировал. Без Тамарой катались буенча яклар ягына, анда-монда. Без беркайчан да сидели урында. Бары ремни куркынычсызлык удерживали безнең урында. Бер этәргеч следовал артлы. Фюзеляж стонал һәм скрипел, канат кебек, алыр сломаться теләсә кайсы вакытта. Фасыйкларның, кайчан самолет приземлялся татарстанда һава бүлмә, аның ударялся оборудова нидер твердое плечом һәм испытывал мучительную була. Алдында безнең отъездом Тамара перевязала ярага һәм затянула повязку, әмма бу җитәрлек булмаган. Кан дәвам итә сочиться тирәли минем плеча, һәм пропитывать минем күлмәк.
  
  
  Ул закричала. — Нинди координаталарын утрау Нигы?
  
  
  — Әле анда, — перекричал аның тавышны. - «Башта Панамада-Сити».
  
  
  'Нигә? утрау Сангре залында архипелаге де-лас-Перлас , ул залда к көнчыгышка таба шушы урыннан түгел, ә к северу.
  
  
  Аны, кивнул йөзеннән татулык. Архипелаг «дигәнне аңлата күп кенә диңгез утраулары», һәм бу очракта ул карый, суровка, номерлар сиксән кечкенә «энҗе бөртеге» н башка читтә култыгы. Аның күрсәтте ачык картасын. «Үз максаты бу супе әлегә табып булмый, ә приборам инде ышанырга ярамый. Безгә кирәк ѳчен маяк, иң элек, без нәрсә эшли алабыз табарга кечкенә генә утрау бу төркемдә. Шәһәр залында барлыгы алтмыш километр читтә, көньяк-көнбатышка нче архипелага. Моннан без булдырабыз кемгә билгеләү.
  
  
  Аннары Тегусигальпы һәм Пунтаренаса аның, дип уйлады, - дип шактый выветривания каршы дикого һәм безжалостного разрушения, ул җитештергән полковник Зембла. Тик Панама-Сити иде невообразимая һәлакәт. Бу бер тирәли минем яраткан шәһәрләр белән күп кенә җылы истәлекләр. Миңа вспомнился кич белән матур хатын-кыз аның фатирында у подножия тавы Анкон һәм пробуждение астында звон обветренных колоколов соборы янында Авенида-Үзәк. Без летели өстендә шәһәр, аның диде калдыклары соборы, иске Сарай хөкүмәте, матур Милли театр, бульвар Малекон һәм бульвар Боведас белән иске җир асты төрмә. Барысы да, чыннан да, барысы да разбито һәм разрушено, разбито һәм разорвано жестокими бичами нечеловеческой бури. Шәһәр халкы белән 300 000 кеше безнећ белђн аралашудан туктады существовать һәм превратился шундый ук зур руины кебек иске шәһәр тугыз километрда аңа, стертый белән затлар җир 1671 елда корсаром Генри Морганом.
  
  
  Бальбоа, порт-Зона Ла-Манша, да булып чыга пустырем. Безнең үрләр без чак иде разглядеть шлюзы Мирафлорес ун километр ераклыкта урнашкан ярлары. Ике әйдәп баручы к аңа канал тулысынча керү юллары бикләнә. Берничә йөк суднолары һәм танкеров застряли ике дөньяда иң эре боз кырларында, һәр киңлеге диярлек ике йөз метр, тирәнлеге унбиш метр. Чудовищный җил пронесся каналлары буенча. Бернәрсә дә указывало юнәлтте башка читтә перешейка эшләр торышы яхшырак.
  
  
  Аның кипел от гнева иткән Зембла башкарды белән бу кайчандыр плодородной, бай җир.
  
  
  — Развернись, — рявкнул аның Тамаре. Аның начар үзен тоймадым. - 'Көньяк-көнчыгышка таба, кадәр Ислы Сангре . _
  
  
  — Думаешь, Зембла анда?
  
  
  «Мин кайнар бу, дип өметләнәм», — диде мин, бросив соңгы горький караш кружащийся ак пейзаж. «Әгәр аны анда эго, утрау булачак залит кан белән язылган эго, вәгъдә бирәм сиңа».
  
  
  Төп утрау: Сан-Мигель, Сан-Хосе һәм Педро Гонсалеса иде җиңел таба, әмма соңгы убежище Земблы тњгел иде крошкой картада да моннан тыш, чынлыкта. Бу күпләр җыела торган учреждениеләрдә текә кыялардан сикерүдән-башлана, торчащих тирәсендә су астында тазарачакмын покровом кар, шәһәр һәм диңгез пены, окруженное песчаным пляжем. Әлегә без пролетали аның өстендә «Сессна» металась һәм качалась бу изменчивых һава потоках. Тамара көрәшкән белән румпелем, әлегә аны теләгән урынга утырту өчен.
  
  
  «Минемчә, без тиеш приземлиться ярында. Хәтта таш козел алмый устоять аягында әлеге скалах».
  
  
  — Нәрсә ул анда? — дип сорап куйды ул, указывая сулга.
  
  
  Ул наклонила самолет астында углом сиксән градуска өчен аны да иде аңа карарга. Аша шәһәр, похожий бу пулеметные пуля, аны иде күрергә слабое свечение кайбер иске биналар. Алар сгруппированы бу манер иске гасиенды тирәсендә ишегалды. Болар барысы да окружала таш дивары трехдюймовой толщины кешең белән капка белән тимер балками. Һәрхәлдә, элек ih tak төзеде, булмады, нигез, дип уйларга бу диварлар түгел иде шундый ук толстыми һәм прочными. Калса, Зембле нравилось барлык усложнять, бигрәк тә эш доходило кадәр оборона яки побега.
  
  
  — Монда ул, — диде мин. Минем кешедә сжала кулын Тамара. 'Кара! Эго вертолетом пришвартован ишегалдында.
  
  
  'Аны аңлыйм. Әмма отпустишь ли син хәзер минем кулын? Аны иде предпочла түгел егылырга откровенные эго түбәне. Җибәр кулны һәм найди урын, анда приземлиться, ярар?
  
  
  Аның белән бәхетле дип елмайды әй. Ниһаять, без выследили Земблу бу эго-журналлар. Минем ухмылка акрын юкка чыга башлагач, аны аңладым, бу беркайда да периметр буенча юк подходящей өчен мәйданчыклар утырту. Ике һәм сатучы кружев Рамон Батук төзеде үз гасиенду на вершине түгәрәк холма. От төп капка тропинка алып барды буенча аска таба скалам к эллингу бу табигый бухте. Холм иде чагыштырмача скользким, әмма бик крутой. Калган өлеше утрау иде йә артык неровной, йә заросла колючим корявым кустарником.
  
  
  — Бу булырга тиеш пляж, — мрачно диде аны әй.
  
  
  «Бераз элек танылган кусок пляж, ул әле шактый күренә әдәпле тотар га», — дип җавап бирде ул, поджав иреннәре. Ул янә наклонила «Сессну», һәм полетела к небольшому участогы продуваемого барлык ветрами ярлары. «Бу бик авыр булачак, Нигы, һәм без алмыйбыз подобраться якын йортына».
  
  
  «Кемне борчый зур булмаган йөрү? Ышанам, без тагын алачакбыз барырга, кайчан приземлимся.
  
  
  Самолет нырнул аска таба. Җил подхватил эго һәм завыл буенча металлу. Ком вздулся тирәсендә көпчәкләр. Өлешендә самолеты затряслись, әйтерсең, ih кинәт парализовало. Тамара көрәшкән белән сопротивляющимся румпелем. «Безнең Россиядә дигән бер әйтем бар», — выпалила ул, белән перерывами. "Держись хәнҗәр руль артына мондый хәл!"
  
  
  Безнең засосало бу воздушную яму, аска таба. «Сессна» тряслась, качалась һәм скользила буенда бу соры песчаном дожде вздутого комы. Безнең алда бөтен комы торчали кискен каменные пики. Сулдан лежал вал тирәсендә яңа ташлардан һәм валунов, ә уңнан угрожающая дивары кипящего прибоя. Самолет егылып аска таба.
  
  
  Аның зарычал. - 'Өскә таба! Өскә!' Минем крик иде рефлекторным, чөнки мин белә Тамара барысын да эшли, књтђрњ нос. Пляж приближался белән разрушительной тизлек. Нос уткнулся бу ком. Протяжное шипение, аннары громоподобный мамык. Безнең развернуло, подкосы канатлар сорвались, ә винт мәктәптә өстендә блогы двигательнең, яртылаш засыпанным ком. Пол менде һәм швырнул безне түбәсен, әйтерсең груду кеше куллар һәм аяк. Самолет бераз гына перевернулся, ә аннары рухнул хвостом өскә таба бу ледяные дулкын. Тозлы су брызнула безне, без отступили. Без иде покалечены, тик басып тордылар урында. Самолет раскачивался взад һәм алга прибое. Без качались бу дулкыннар. Тамара покачала аягы, күтәрде һәм аның књрсђтте бу разбитые тәрәзәләр пляж. Вздрогнув, аның тирән вздохнул һәм шталь өйрәнергә, ком һәм прибой астында безнең. «Вотум бу миңа ошый, бу коммерция рейслар, — диде ул җиңел елмаеп. «Син һәрвакыт йомшак приземляешься».
  
  
  "Түгел смейся минем мәңгегә!" — диде ул яшьле. — Мин барысын да испортила, аны беләм! Без беркайчан да поднимем эго һавага!
  
  
  «Мөгаен, башкача булыр иде, бу да шулай булды да», — дип билгеләп үтте мин. «Ком артык йомшак җил алыр иде бәреп төшерү белән безнең аяк».
  
  
  — Ләкин без нишләргә хәзер ?
  
  
  'Нишләргә?' Аның схватил артта калды үзен плетеную корзину, анда кайчандыр eda. Хәзер nen иде Макаров пистолетын Тамара, старинный пистолетын докторы Мендосы, автоматический револьвер Пепе 22-нче калибрлы, шулай ук револьверы, ике охранников һәм идарәче. Аның гомерен Тамаре ee пистолетын һәм пистолетын Пепе, ә калганнары сунул револьверы ирек бирмәячәк. 'Нишләргә?' — кабатларга аның. — Бу ж, пойдем прогуляемся. Әйдә эшлик бу!'
  
  
  
  
  Республика башлыгы 13
  
  
  
  
  Ходьбы без пробирались mimmo коварных була астында воющим һәм жгучим күк. Вьюга әле набирала керде. Темнота становилась барлык гуще. Берничә колючих агач нче җил заскрипели. Даими рђвештђ валуны. Җил высасывал һава тирәсендә безнең җиңел, без бежали аңа каршы. Без задыхались, ничек утопающие, һәм кайвакыт алмадык алга барырга. Шторм хәзер казалась тоташ булган, бик көчле булачак, неумолимой һәм убийственной. Зат Тамара иде залито кан белән язылган нче падающих садо. Аны белә выгляжу түгел ценымногие яхшырак. Авырту шул плече измотала мине. Бу иде инде гына түгел штопора плоти, авырту пронзила минем җан да, минем сөякләр. Аның белән көрәшкән, моның белән минем жесткими пальцами. Без көрәште һәм упрямо шатались, хуплап, бер-берсенә берсен.
  
  
  Үтте ярты сәгать, чирек сәгать, һәм тагын бер ярты. Ниһаять, без үсеп холма. Без караган бу калын ныклы диварлар гасиенды бу сотне ярдов бездән. Алар лежали астында тазарачакмын күп кар. Әгәр анда сәгатьлек булса, аны иде диярлек ышана алар, алар булмаса, басып тордылар бу стоны. Алар ютились бу сомнительном укрытии диварлар. Бу булачак чак различимая вереница оборванных ир-атлар униформе, прилипшей к замерзшим телам.
  
  
  — Перелезем аша диварны, — диде мин. «Ике яки өч капка булачак артык нык охраняться».
  
  
  Тамара белән содроганием покачала аягы. — Без алмыйбыз, Нигы!
  
  
  - Без шулай ук алмыйбыз, бер урында таптанырга.
  
  
  Без башлады күтәрелер өчен холм артта гасиенды, ачыктан-ачык алдында төп керү юлында. Бу некотором мәгънәсе хәзер иде труднее алга барырга. Каршылыклар булды азрак, әмма голая өслеге холма отполирована ветром һәм әверелде скользкий бозлы склон. Беренче кимегән Тамара, миңа туры килде, аны сакларга. Аннары аны югалта равновесие. Тамара отель ярдәм итә, һәм кинәт без икебез скатились аска таба, угрожающе хватаясь өчен кулларын. Безнең чыдамлылык вафат булды, әмма яңадан восстала тирәсендә үз пепла. Тормыш казалась ким ценной белән чагыштырганда, җылылык һәм тынычлыгын, иман китерәчәк үлем, ә тормыш восторжествовала.
  
  
  Наверху без изнеможении поползли астында укрытие диварлар. Ул иде стара. Кладка иде изношена, арасында естественными ташлар иде зур, ничек әйттеләр. Уртача алганда, ул бик өч ярым метр биеклектә. Аны игътибар белән посмотрел өскә таба һәм дип билгеләп үтте нче нигезне өчен аяк һәм куллар берничә урында. — Следуй минем өчен, аны кайчан булырмын наверху, — диде аның Тамаре.
  
  
  — Син наверху? Сез имеете күздә тотып, әгәр сез эшләрсез бу!
  
  
  — Аны кайчан булырмын наверху, Тамара, — шуны диде мин. Аның да отель турында уйларга правде аны сүздә. — Һәм жди билгесе. Башка ягында булырга мөмкин сәгатьлек.
  
  
  Аның башлады куркынычы восхождение бу иске диварны. Миңа туры килде төшерергә саклагыч перчатки өчен бармак яхшырак нык тордык бу гладкие тырышучы. - Ялангачлык пронзил минем җан. Аны тойдым, ничек минем куллар напряглись. Кан һәм мускулларын замерзли. Таш тар-мар ителде авырлыгы астында минем аякларым. Аның прижался к стонать, ишетә тихий крик ужаса Тамара. Бу мизгеле күңелләрдә мәңге сүрелмәс кебек тоелды миңа алмыйм алга барырга кирәк. Аннары аны, дип искә төшерде кебек якын иде Зембла, һәм бу фикер согрела мине. Аны сак нащупал тагын бер нокта нигезне. Аны тапкан сл. Дюйм өчен дюймом аны өскә күтәрелде.
  
  
  Соңгы усилие перенесло минем аша крае киң плоскую вершину. Кискен ничек бритва осколки пыяла иде насыпаны буенча бөтен озынлыгы, тик кар һәм боз сводили юк, ih нәтиҗә. Иң делле, алар ярдәм иттеләр миңа калырга өчен скользкой өстендә.
  
  
  Аның инде китәм жестом позвать Тамару следовать өчен минем кайчан мельком күрдем сәгать. Ул укутан, һәм склонив башын, тирән засунув куллары ирек бирмәячәк, акрын бардым взад һәм алга арасында стеной һәм якындагы бинасы. Белән хокук плеча свисала автомат винтовка. Ул минем янга килеп, җитмәсә урыны, анда аның лежал бу стоны. Аны, посмотрел на Тамару өчен аны кисәтергә. Ул подчинилась минем командада һәм инде лезла өчен минем! Сәгать килеп лижет. Шактый якын булсын өчен, ишетү һәм аны, берәр хәл була калса. Аның затаил сулышы.
  
  
  Тамара калды равновесие һәм кимегән. Ул издал испуганный крик. Түгел, нык, чак громче непроизвольного вздоха, әмма шактый шау-гөр килеп. Сәгать шунда ук кызыксыну белән күтәрде, күзләрен һәм мине күргәч. Аның прыгнул.
  
  
  Ир-ат белә иде үзенең бурычларын һәм торырга маташа. Соң! Ул әле поднимал калганы янында винтовка, кайчан аның отбросил эго ягына, приземлившись аңа өстән, коленями эму тормышта. Аның вырвал калганы янында винтовка буенча эго куллар, перевернул аны бәрде. Приклад эләккән эму муеннарына сбоку. Ул вздохнул һәм замер. Эго максаты булды астында неестественным углом к туловищу.
  
  
  'Нигы!' — прошептал өстән. Аның күтәрде, күзләрен дә күрдем Тамару, сидящую бу стоны.
  
  
  «Мин алмадым көтәргә. аның...'
  
  
  — Мөһим түгел, — прошипел мин. 'Прыгай.'
  
  
  — Син поймаешь мине?
  
  
  «Һәрвакыт кадерлем».
  
  
  Аның положил калганы янында винтовка бу бездыханного сәгать һәм протянул куллары. Ул кимегән. Аны тоттым ee. Шулай булса да бу түгел иде йомшак объятия, бу чертовски күңелле. Ул прижалась миңа һәм поцеловала мине муеннарына. 'Хәзер?' — тыныч кына дип сорады ул.
  
  
  «Иң мөһиме-бина. Бар ихтималы зур, дип, без табарбыз, анда Земблу һәм эго соңгы передатчик силового басулар. Без тиеш уничтожить ih ике.
  
  
  — Турында, болар барысы да? — диде ул саркастическим оттенком. Носком ботинка ул толкнула поверженного сәгать. «Күпме ih булачак арасында безнең һәм Земблой?»
  
  
  'Мин белмим. Минемчә, артык күп.
  
  
  'Әйе. Һәм алар табарга тиеш безне, аннары үтерергә яки кертергәме, әлегә без замерзнем. Без застряли хәзер, кайчан без стеной. Алар бик азлар гына пуля, бар, һәм, бик аз нәрсә үзгәртә. Сезнең тагын мондый яхшы идеяләрне? Аны тыћлаучы аның молча. Ул пыталась яшерергә үзенең курку нең цинизмом. Бу өр-табигый реакция. Кем курыкмый буенча уважительной сәбәп, — юләр. Тамара иде хатын-кыз кырыс, практичной, смелой һәм отнюдь түгел дурой.
  
  
  — Төшенчәләр генә тотам, — дип белдерде мин. «Без алабыз гына мөмкин булганның барсын да эшләргә һәм ышанырга. Бу кыен булачак, әмма без тырышырга тиеш».
  
  
  Ул покорно кивнула. «Ә аннан тыш, бу ничек тәмамлана, Нигы, аның тырышачакмын дип әйтергә дә булса күңелле».
  
  
  — Мин закричу турында ярдәм күрсәтү, — диде ул елмаеп. Күләгәдә биналар без прокрались к задней өлешендә гасиенды. Аның предпочитали автомат сәгать, әле берәүдә, дип аның замерз механизмы. Аның салды эго һәм алдым, берсе револьверов.
  
  
  Без килгән кадәр почмагына тукталдылар. Безнең алда иде ишегалды белән вертолетом. Аның үзе длинное узкое төп бинасы, анда өметләнгәнен табарга Земблу. Ул күбрәк ул хуҗалык төзелешләрен белән крытым крыльцом бөтен эго озынлыгы. Үзәктә иде капка аша торган автомобильләр ала въезжать баш к входу.
  
  
  Крыльцо иде темным язды просматривалось аша завесу клубящегося кар. Минем иде көчле шик, дип каядыр тагын тора сәгать. Бер яки берничә, барлык нервные һәм замерзшие белән покалыванием бу пальцах. — Без пойдем иң озын юлы белән, — диде мин. Без побежали к задней өлешендә киләсе бинасы. Аның предпочел иде дәвам йөгерергә, ләкин саклык һәм тынлык иде тәртибендә әйберләрнең. Акрын килә, без алга таба да. Әлеге читтә гасиенды иде, икенче бина, похожее на гараж. Башка һәлакате теркәлгән, без урынга килеп җиткән кадәр башка икесе дә ахырына. Уңнан иде, ачык пространство якынча ун метр. Аның артыннан булган төп бинасы.
  
  
  Без басып тордылар һәм игътибар белән тыңладылар. Без берни дә ишеттеләр һәм побежали к задней өлешендә төп бинасы. Безнең алда простирался озын берничә тәрәзәләр белән витыми решетками буенча кованого утюги. Однообразие прерывали ике көн делящие берничә ривненской өч өлеше. Алар артыннан иде капкасына тагын берничә тәрәзә, кайбер тирәсендә булган иде ачык яктыртылды. Кыскача булыжная юл барды нче капка бинасында к массивным төп капкалары. Янында капка сидела киоска, напоминавшая телефон-автомат. Киосклар көтү. Узкое отверстие иде освещено.
  
  
  'Моның каһәре. Безгә кирәк пересечь подъездную юлны, һәм ул белән саклана.
  
  
  «Бәлки, алар да булачак атарга бүген хатын-кызны», — ди Тамара.
  
  
  'Нигә?'
  
  
  «Бәлки, алар башта калдыруны өстен күрә сораулар бирә».
  
  
  "Тамара, әгәр син думаешь, дип аласың уйнарга приманку..."
  
  
  Шул ук уңыш, аны иде сөйләшергә белән стеной. Нагнувшись, ул бик тиз узды астында тәрәзәле. Аны последовал артыннан билалет, ул да булачак артык безрассудной. Минем хисе туа иде, алар башта булачак атарга, ә соңыннан сораулар бирә. Без прокрались mimmo буенча беренче ике ишекләр һәм киләсе төркеме тәрәзәләр. Тамара иде полуметре миннән. Ул иде дип үз движениях, һәм ул гайсәның түгел алмыйм туктатырга, аның, түгел, гомерләрен куркыныч астына куеп, чакырырга эссе сөйләшү һәм мөмкинлекләрне ачу. Аның маташа уйлап альтернативу, әмма тапмаган. Без килдек ко башыннан икенче көне һәм киләсе окну. Кинәт аның тавыш ишетте.
  
  
  'Постой!' — энергично прошептал аны. К минем особенных удивлению, ул тукталды һәм подползла миңа. Мигнула лампасы сәгатенә. Без заглянули бу тәрәзә.
  
  
  Полковник Зембла бит бардым взад-вперед. Мин белмим, - дип ул сөйләде. Әмма ул та бить һәр по столу уртасында бүлмә. Урындык иде завален электрон җентекләп, транзисторами, платами, паяльниками һәм плоскогубцами. Артта Земблы иде шундый ук металл шкаф һәм панельләр кебек храме майя. Бары тик бу ачыла. Решетки иде бетте, ә проводка извивалась, ничек сәер перманентная завивка. Нетрудно иде, күз алдына китерү, ул сикергәли шушы бүлмәдә. Ул салган яңа төп системасын контрольдә тоту өчен үзенең смертоносного заговоре максаты белән яуларга Үзәк Америка һәм булдырырга Өченче империясенә майя.
  
  
  Аның уйладым белән хема ул разговаривает башлагач, икенче кеше белән худощавым усатым зат килеп басты һәм аның янәшәсендә. Сообщник Земблы казался тагын да подлым һәм хладнокровным караганда, кем дә булса. Ул развернул пачку кәгазьләр белән диаграммами. Ике ир-егет иде болай поглощены тикшерү үз планлаштыру, мин осмелился подойти бераз лижет. Крае күзләре аның диде тагын алты ир-атлар, ике кораллы охранников һәм дүрт техниклар ак халатлы, мөгаен, эшләүче җыю. Тамара вопросительно књрсђтте миңа.
  
  
  Аның ревматизма күрсәтте ишекне артта калды безне. Аны сак толкнул защелку һәм прислонился к толстому агач. Ишекне дә ябылган. Без пробрались эченә һәм прислушались к голосам күрше бүлмәдә бу салкын залында.
  
  
  '...шунда ук үтерергә!' — послышался яростный догматический тавышы полковник Земблы. «Әгәр дә мин түгел возьму вәзгыятьне контрольдә якындагы берничә сәгать, шторм булачак артык көчле булсын өчен, аның белән үтәүләрен — хәтта минем өчен! †
  
  
  «Без Булдырабыз туктатырга урнаштыруга», — дип тәкъдим итте эго подчиненный.
  
  
  «Тохель, бу эш предателя».
  
  
  'Юк, сэр. Карагыз кисәк R монда. Егетләрнең юк, кирәкле детальләр өчен җыярга бу кисәк. Эго төзү мөмкин түгел һәм якындагы берничә сәгать, шуңа күрә...
  
  
  «Сез смеете укырга миңа нотаций буенча Секцияләр R! Кем булдырган темага? Аның ялгызы гына хђл итђ алмый, шулай түгелме? Без табарбыз ысулы перемонтировать проводку. Мин теләмим күбрәк ишетергә нче сине пораженческие чыгышында. Аның беркайчан да откажусь нче Тохеля, хәтта, әгәр минем царство мәңгегә булачак погребено подо бозлы! Бу хђл тњгел гаебе белән. Минем барысы да яхшы килеп чыкты. Әгәр бу Нигы Картер...
  
  
  Послышался гомуми ропот күрсәтәчәк, ул кинәт оборвал прихвостень Земблы буенча исемендәге Тохель. — Сез һаман ышанабыз, ул тора өчен безнең провалом?
  
  
  «Вакытлы уңышсызлык түгел, провал. Әмма даими һава торышы начарлану күрсәтә башка станциясе инде эшли. Әйе, аның, уверенный, дип Нигы Картер ничектер искиткеч моңа кулын. Белмим, ул ничек таныдым турында ih књрсђтелђчђк, әмма ул шулай ук берәүдә минем гыйбадәтханә майя. Һәм эму, тегүче тик синнән, алдык эго тулысынча уничтожить.
  
  
  "Бар хәбәрләр турында хатынга..."
  
  
  Зембла презрительно дип елмайды. «Предоставьте Картеру мөмкинлеге алырга цыпочку бу буксир һәм карарга моңа романы, ничек к пикнику бу секс-клубында . Әмма бу бурю ул беркайчан да җитәчәк утрау. Әгәр нинди дә булса могҗиза белән ул выживет, аны инде берни дә коткара. Башка станциясе иде әзер эго нападению, без приготовились!
  
  
  Аны ишетте shaggy сапог. Кинәт ахырында зал барлыкка килгән кеше рәвешендә. Эго авызы ачылды от флагы рөхсәт үтәү, ул чакта ул арада эчендә винтовка. Без Тамарой инстинктивно обернулись. Без аттылар да, озак уйлап тормастан. Бер таращить күзләренә кергән, эму бу тамакны мизгелдә ул башлады кричать, икенчесе выбила эму күзләр. Мин белмим, кем кая эләгә. Ул егылып навзничь, эго винтовка белән лязгом кимегән җиргә. Кан брызнула барлык яклар. Без дә күрдек ул кагылды җир; без инде янә двигались. Түгел безгә сөйләшергә сүз, без бергә эшләдек, ничек яхшы обученная командасы.
  
  
  Без бәреп бүлмә. Бу револьверы изрыгали ут туганчы ишек тулысынча ачылды. Белән ошеломленным выражением затлар одина тирәсендә охранников схватился өчен тормышы һәм кимеде. Тамара җәелде һәм проделала икенче часовом миленькую дырочку, шул ук вакытта, ул ничек поднимал үз корал. Бер техник рухнул, башка акрын опустился тезләренә. Тиз, ничек каплан " га Тохель опрокинул толстый агач урындык. Детальләрен һәм инструментлар разлетелись. Ул потянул полковник Земблу бу укрытие артыннан. Эго Кольт калибрлы 357 башлады извергать уты. Соңгы ике техника, ошеломленные һәм обескураженные безнең атакой, подкрались карата ачык көне. Алар икесе дә гаепле булгансыз. Тамара прицелилась һәм смертельно ih раненила, алар аска тәгәрәдек.
  
  
  Аның пригнулся калмасын өчен, выстрелов Тохеля. Минем револьвер иде пустынен. Аны ташладым эго бу Тохеля һәм схватил башыннан икенче. Тохель пригнулся, һәм пистолетын врезался бу шкаф артта калды аның. Зембла атаковал мине, ничек сумасшедший. Ул перепрыгнул аша урындык, әйтерсең очраган препятствие. Ничек тигр, ул бросился алга бђрдерђ минем белән аяк. Без бергә аска тәгәрәдек идәнгә. Безнең бармак өлгермәде сжаться бу кулаки. Башыннан икенче револьвер иде выбит минем тирәсендә бармак, ә өченче выскользнул буенча камзолы бу пылу буяулар. Каты череп Земблы ударился турында минем челюсть һәм оцарапал миңа нос, аның тирәсендә соңгы вакытта бездә кан, минем бармакларымны вцепились бу эго чәч астында бәйләвеч бу голлар. Минем йодрык менде һәм отплатил эму шул ук. Аның удовлетворенно хмыкнул, кайчан ишетә, ничек бар, сопгы минутта берсе ватылды нос. Эго тире һәм плоть иде разорваны. Ул взвыл караганда больно. Быстрым рывком ул отвернул башын, һәм бу спасло аның. Югыйсә, смертельные осколки черегән сөякләрен пронзили иде эго баш миен.
  
  
  Эго ответом иде удар костлявым коленом минем тормыш. Ул попытался ухватиться за минем, аягын, ул шөгыльләнә удерживала аның. Без перекатились тагын бер аша башка. Безгә, Тамара, безгә Тохель атарга безне түгел, осмелились. Әмма алар аттылар әле, башка белән якын ара түгел добившись безгә бер попадания. Зембла әле маташа сломать миңа связки яки аягын. Минем всякому племени уперлось бу эго незащищенный пах. Аның, дип уйламаган идем прикончу аның. Аны ишеттем, ул ничек стонал, һәм тоймадым, ничек ул дрожит. Бу следующую секундына Тохель ата бу изгеләндерү. Бүлмә иде окутана тьмой, һәм караңгыда Зембла вырвался иреккә һәм юкка чыга.
  
  
  Завыла сирена. Тавыш диярлек терялся бу рев бури. Без Тамарой иде чыгу наугад. Зембла һәм Тохель - юк. Алар белсеннәр бина эчтән һәм тышкы якта. Аны ишеттем ih shaggy коридорда. Алар бетте. Аның лихорадочно рылся бу таләп итте корал. Аны тапкан револьвер. Иде әле штопора, заряжен бармы ул. Аны тойдым кулын үзенең рукаве. Тамара. Без побрели коридорга.
  
  
  Тышкы якта ишегалдында өчен йортлар ожили кешеләр Земблы. Сирена дәвам итә выть, ишек ачылды, һәм безне устремились ике смертоносные вспышки уты. Аның ата бу ревматизма. Аны тойдым көчле уңышны һәм тойдым кинәт дары исе. Белмим, эләккән бармы, аны бөтен нәрсә дә булса, тик идем чертовски бәхетле, обнаружив, дип минем бар револьвер, тулы пуль. Без ринулись буенча коридору бөтен ишегалды. Төнлә-тирәбездә иде слышны крики.
  
  
  Әйдә, киттек! Берәүләр кычкырып тора " иде бит, башка возбужденно, һәм болар барысы да усиливалось топотом сапог. Одина тирәсендәге кешеләр Земблы споткнулся һәм рухнул җиргә. Пуля влетели бу ишекне, наполнив һава осколками һәм свинцом. Без продолжали йөгерергә к көне ахырында зал. Испуганная, әмма решительная Тамара подбежала к стонал артта калды мине.
  
  
  Без выскочили ишек аша тышкы ишегалды. Алар алмадык һәм хыялланырга турында иң яхшы максат. Топот безнең бегущих аяк, сопровождался бәрергә выстрелов. Эчендә ут прекратился шулай ук кинәт кебек үк башланды. Без импульсивно бросились к бердәнбер диләр укрытию, ул без күргән, груде разбитых агач тартмалар. Алар состояли тирәсендә толстых такта белән металлическими каешлары һәм кулланылды ташу өчен чувствительного электрон җиһазлар. Алар сложены бу кучу өчен хезмәт итәргә растопкой. Ревели выстрелы, һәм пуля врезались бу җирне артта калды безне, без отчаянно ныряли арасында ящиками.
  
  
  Шәһәр пуль пронесся аша безнең импровизированное убежище. Аның потянул Тамару аска таба. Беренче ике кеше хокуклары буенча приближающейся армия идек артык нетерпеливы өчен, сак булырга. Ике ату, һәм алар аска тәгәрәдек бу кар. Аның башлады алга юнәлдерергә тартмалары, ничек сумасшедший өчен ныгытырга безнең оборонага. Калын такталар поглощали пуля. Бары досадное прямое эләгү шаккаттыра ала безне хәзер, югыйсә, аларга туры килгән булыр иде, ползти йорт буенча артта калды безне. Аның посмотрел өскә таба, әмма берәүне дә күргән тәрәзә. Окружающие ир-атлар обливали безнең свинцом, әйтерсең ih мылтыгы иде садовыми шлангами. Нинди булыр иде юнәлештә аны иде безне карадым, булмады, артык күп кешеләр өчен убежать. Һәм бездә калды нибары берничә патроннар.
  
  
  Кинәт даирәләрендә бөтен тавыш та керми, аны ишетте тавыш электростартера. Ротор вертолеттан башлады бик акрын вращаться. Шул кисәкләре тутырылган пыяла кабинасында аны иде разглядеть силуэтлар ике ир-ат. Өченче, бер тирәли охранников, поспешно фотографировал тљрлесеннђн вертолеттан стопоры һәм веревки. Минем револьвере кала бер генә таращить күзләре. Аны җентекләп прицелился һәм элђккђн максаты. Сәгать кычкырып җибәрде башлады дергаться. Ул кричал шулай шау-гөр килеп, дип, ату өчен мгновение прекратилась, кайчан да уставились аңа.
  
  
  «Тамара, бир миңа берәр выстрелять».
  
  
  — Гади используй минем пистолетын. Анда тагын алты пуль, — диде ул, протягивая миңа «Макаров».
  
  
  Үзе ул калдырды Пепе 22-нче калибрлы. Ягъни, ул булмаса, колебаний бирде миңа үзенең шәхси револьвер иде жестом, ул аны беркайчан да бер тапкыр. Ул уставилась вертолетом. Двигатель эшли тулы көченә эшли алсын өчен прогреться. «Алар разобьются бу шторм».
  
  
  «Бәлки, әмма без алмыйбыз утырырга монда карарга. Алар тели сбежать, һәм әгәр аларга бу бетереп, алар башлаячак барысы да башта. Начаррак моннан тыш, алар калдырган включенным передатчик, һәм сез, дип ишеттек, - диде бу хакта Зембла.
  
  
  "Әмма мин, дип уйладым да, бүлмәдә..."
  
  
  «Бу бик гади яңа төп идарә итү системасы, аны алар устанавливали. Без положили бу җеп, тик башыннан икенче передатчик кайдадыр башка урында. Иң делле аны көттем эго икенче яктан, капка, анда без күргән барлык бу утлары».
  
  
  «Дигәнне аңлата, дип беркем дә алмаячак туктатырга бурю берничә сәгать эчендә. Һәрхәлдә, әгәр Зембла әйткән дөреслекне. Ул вакытта һава торышы да уңышлы булды күбрәк беркайчан да ярамый белән идарә итәчәк!
  
  
  'Әйе . Һәм иң начары да шул Зембла гадәттә, хокукларын яклау.
  
  
  Ату возобновилась, кайчан вертолетом акрын һәм неуверенно взлетел. Ул качался взад-вперед. Ату иде остановлена нчы башыннан икенче тапкыр барганда, ишек кабинасы распахнулась. Бу пассажирском сиденье аның диде худощавую, мускулистую фигуру Тохела. Эго башлангычларда держала ишек ачык настежь. Бу уң кулымда бар иде кольт, ул поддерживал согнутой сул кулы һәм целился безне. Ул крикнул нәрсә, ни, мин дә аңладым. Књрђсећ, крик предназначался өчен Земблы, выступавшего ролендә очучы. Вертолетом генә накренился һәм заскользил безнең якка.
  
  
  «Ублюдок! Аның кипел от гнева. — Ул летит, безнең өчен прикончить безнең кебек йорт куяны! Түгел опускай башын, Тамара!'
  
  
  — Яхшы, — диде ул каты тавыш белән.
  
  
  Бу өлешен секунд безгә сайларга туры килде. Әгәр без выберемся буенча безнең баррикады, кешеләр Земблы безнең расстреляют. Әгәр без остаемся урында, безне подстрелят өстән. Разочарование һәм гнев охватили мине, кайчан вертолетом подлетел лизать.
  
  
  "Проклятые ублюдки!" - Мин ишеттем үз рычание. Минем кешедә сжала пистолетын. Аның действовал белән отчаянной һәм безрассудной резкостью. Аның прыгнул арасында ящиками. Кискен авырту пронзила минем раненое эчтђге һәм күкрәгенә эләгә, кайчан аның наткнулся бу авыр агач. Такта отскочили, тартмалары аска тәгәрәдек. Аның прыгнул бөтен ишегалды астында приближающийся вертолетом. Аның мельком күрдем удивленное зат Тохеля . Ул реагировал инстинктивно, тиз, рәхмәт елга күнегүләр. Баш мие эго кольта-магнума калибрлы 357 метнулся бу минем ягына ата. Авыр таращить күзләре обожгла миңа кулын проделала длинную дыру бу рукаве. Макаров пистолетын влетел тирәсендә куллар кимеде берничә ярдах миннән.
  
  
  Аны ишетте көлү Тохеля. - "Кабып кара достать эго Картер!".
  
  
  Аның нырнул өчен корал, перевернулся һәм неуклюже вынул эго астыннан тән. Пистолетын грохнул, дернулся һәм янә грохнул. Минем гәүдәсен әйтерсең милкендә иде, ике төрле кешеләргә. Минем юлүткәргечкә янәшә пылал караганда больно, һәм ул якын парализован; минем сул як иде нормада карамастан, яңа ярага. Вертолетом генә качнуло. Зембла алмады саклап калу эго бу вертикальном хәле бүгенге сильном чәркәләре. Бәлки, эго да потрясли минем выстрелы. Тохель ата һәм промазал. Ул раскачивался взад-вперед, омтылып, ул нейтрализовать качку. Эго массивные тупые пуля врезались кар янымда.
  
  
  Тамара сидела на коленях, прислонившись аягы к ящику. Тәнәфесләрдә арасында залпами аны ишетте аны пронзительный крик. Беренче һәм бердәнбер тапкыр аны күргәнем булмады, дигән иде напугана кадәр истерики. Ул якын инстинктивно чыгарды өченче пулю. Аны күрдем, ничек секундой соңрак Тохель кинәт конная площадь, әйтерсең присел бу корточки бусагада. Эго күзләре вылезли тирәсендә орбит. Эго тавышы издавал тавышлары торган түгел иде сүзләре, ә бессмысленным кашлем. Ул закашлялся, закричал һәм нажал бу курок үз пустого «Магнума». Ул напрягся һәм задрожал. Аннан ул акрын наклонился алга һәм егылып вертолеттан.
  
  
  Тохель белән глухим стуком ударился турында җирне. Ошеломленные, эго кешеләр карадык, бу напряженном молчании, әйтерсең дә аңлый алмадылар, дип ih юлбашчы мәет. Аның молча сидел ишегалдында, покрытом бозлы. Аны тоймадым көчсезлек һәм тошноту. Бердәнбер звуком иде тихий всхлип Тамара һәм внезапное тизләтү вертолет килгәч, Зембла взлетел өскә таба һәм полетел кит.
  
  
  Тошнота узды, ләкин көчсезлек юк. Аны басты, тезләренә түгел, обращая игътибарны куркынычын булырга застреленным кешеләр тирәсендә мине. Аны наклонился алга, каршыга чәркәләре винта вертолеттан. Макаров рвало һәм дергало, гүя бар иде, үз тормышы. Минем соңгы өч пуля просвистели бу хрупкие бакый югары басым. Бу мгновение аның испугался, дип ата артык соң була, ә вертолетом инде теләсә артык югары. Тик аннан баш винт башлады издавать странные скрежещущие тавышлары. Вертолетом грохотал һәм трещал, әлегә Зембла пыталась аларга идарә итә. Ул раскачивался һәм взлетал югарырак һәм югарырак өстендә гасиендой. Аннары внезапный шок. Ул башлаган скользить аска таба. Нәрсә разорвалось, һәм өстендә безнең пролетел кусок металл. Ишеттек без кечкенә шартлау булды. Мгновение вертолетом завис неподвижно. Крошечное ялкыны лизнуло капот. Аннары ул нырнул зур дугасы врезался башка бер канат баш бинасы гасиенды.
  
  
  Белән куркыныч этәргеч вертолетом врезался бу соседнее бинасы белән бергә Земблой. Минем бросило җиргә. Кисәкләр диварлар летал буенча двору белән бергә балками, тәрәзәле һәм иде. Түбәсе рухнула шул урында, кайда вертолетом пробил зур дыру. Голодное ялкыны полыхало югары күккә. Белән головокружением аны, вскочил аякка. Аны берни сломал, ләкин минем инде поврежденный нос хәзер өзлексез кровоточил. Задыхаясь, аның наткнулся бу тартмалары табарга Тамару. Без китәргә тиеш иде моннан. Минем ощупывающая кешедә коснулась аның мягких изгибов. Бу мгновение ул прижалась миңа һәм нежно моңа кадәр минем пальцами буенча үзенең якты волосам. Белән кызыксынды, ул хәзер разрушенной баррикадой, ул повреждена.
  
  
  Пылающий ут тиз распространился. Бу сияющем яктылыгында аны күрдем бегающих тирәсендә калган кешеләр Земблы. Аларга юк иде атларга, алар белмәгән нәрсә эшләргә. Күбрәк иде, бернинди оештыру. Ih лидеры иде, мәет бар, аларның калмады максатлары. Мондый вакытта башка хђл, алар ике тапкыр подумают керткәнче үләргә үлем герое. Ләкин алар калды, дошман, куркыныч дошман. Әгәр безнең иде шанс убежать нче моның булса, бу хәзер генә.
  
  
  Без выползли тирәсендә тартмалар һәм побежали к задней өлешен якындагы бинаның. Һәр тапкыр без отскакивали ягына һәм пригибались, кайчан кемдер пробегал mimmo. Запыхавшись, без побежали кире mimmo горящего корпус. Елмаю на губах Тамара диде миңа, - дип, ул уйламый кебек үк аны. Бу пылающем ут соңгы передатчик Земблы иде уничтожен һәм превратился металл ватыклары итеп озатылды.
  
  
  Бер төркем ир-атлар обнаружила янында безне баш чыгу һәм ут ачты. Пуля угрожающе свистели-тирәбездә, разбивая кирпичи стеналар буенча ике як бездән. Без нырнули капкасына, захлопнули ih артыннан һәм побежали буенча киң булыжной юлга кертелде. Воющий свист ледяного җил смешивался белән бәрергә ут һәм скрипом рушащихся биналар артта калды безне. Бу књрђсећ бу адскую симфонию.
  
  
  Без килдек к подножию холма һәм хәзер тиеш иде продираться mimmo югары нагромождений валунов. Свирепая буря берничә тапкыр сбивала Тамару белән аяк. Аның булышты әй, аякка басарга һәм шунда ук үзе дә егылып бу скользкую обледенелую юлны. Без барабыз юл.
  
  
  Задыхаясь, без, ниһаять, урынга килеп җиткән кадәр защищенной бухты эллинга. Барысы да, без нәрсә турында уйларга иде, бу лодка белүе мәҗбүр итә, аның белән хәрәкәт итә. Анда гади булырга тиеш иде лодка, әгәр без җыелган кичерергә бу. Аның толкнул ишек. Ул поддавалась, миңа җитмәде өчен күп көч выбить үз җыерып, тик аннары Тамара тихонько прострелила йозак буенча револьвера Пепе.
  
  
  Соңгы усилием без перебрались аша причал. Иде лодка. Блестящая десятифутовая крейсерская яхта бешено дергалась, әйтерсең запряженный айгыр. Чыгу диңгез түгел казался куркынычсыз, башка хәвеф-хәтәр. Яхта төзелде өчен скользить по волнам зур тизлек белән, әмма бу шторм ул җиңел перевернулась иде сильном волнении откровенными у эллинга. Тик миңа азрак барлыгы синнэн кала утравында.
  
  
  Тамара ачты зур ишек һәм отвязала веревки. Аның порылся астында приборной панелью һәм алдан прогрел двигателе. Минем мускулларын болели бөтен теле. Ир-атлар побежали к эллингу. Аны ишеттем, алар ничек дип кычкырдылар ханга һәм аттылар. Аны нажал төймәгә җибәрү. Двигатель запустился, чихнул, чиркнул, ә аннары зарычал, оживая. Аның смутное осознавал, дип минем кешедә инстинктивно тартыла дроссельной заслонке. Рычание аяк астында превратилось бу көчле пульсацию. Яхта вылетела тирәсендә эллинга анда бара башлагач, беренче кешеләр бәреп аша заднюю ишек.
  
  
  Читтә бухты безне обрушились көчле дулкын Панамского култыгы. Аның снижал тизлеге кадәр булган хорька, әлегә безнең тизлеге артмаска өч төеннәрен. Диңгез иде бурлящей булган ак пены белән шөгыльләнүче вздымалась горизонтально өстендә безнең. Лодка түгел өлгерде развернуться. Нос иде погребен һәм всплыл башка читтә дулкын. Су лихорадочно хлынула белән носовой палубы белән түбә каюты. Аны иде, бик слаб өчен, тотып калырга лодку. Кан стекала буенча минем рукам һәм лилась аша нос. Миңа туры килде ташлап идарәсе. Аны тойдым, - дип падаю. — Принимай идарәсенә, — диде ул якын неразборчиво. «Тамара, утыр руль артына. Мин эшли алмыйм... Минем сомкнула зияющая тьма бессознательнсти. Аны ташладым соңгы караш белән күк елмая. Һава торышы переменилась.
  
  
  
  
  Башлыгы 14
  
  
  
  
  Миңа приснилось, мин валяюсь бу гамаке. Дулкынлану йомшак качало мине алга һәм артка. Аның лежал вытянувшись, башка аяк белән дә курткой астында аягы урынына мендәр. Лодка неподвижно сидела белән безмолвными машинами. Дул җиңел ветерок; кояш припекало.
  
  
  Минем икенче тәэсир иде, чөнки мин әле йоклыйм. Минем иде, берсе сие яхшы моңа бәйле рәвештә снов, алар калса, һәрвакыт бетә инде, кайчан да башлый җайга салына башлады, һәм йокы сезне разочарованными иртән. Тамара прислонилась к кормовым перилам бер лифчике һәм трусиках. Булса, ничек аны озын, гибкие аяклары вытянуты на палубе, ee, расщепление выгнута, ee күкрәк выпячены, ә йөзе приподнято өчен тоту мөмкин кадәр күбрәк кояш, — бу чувственное өрәк, ул аны яратам, күрергә, үз снах. Тик ул иде чып-чын, чып-чын кебек, кояш! Аны вздохнул һәм согнул куллары. Авырту да иде реаль. Аның sel откровенными. Лодку захлестнула зәңгәр актив ял итү. Диңгез тыныч иде, ә күк ослепительно чиста. - Сәлам, - диде Тамара. Ул кулын күтәрде өстендә күзлегеннән заслоняясь нче ясаганда кояш.
  
  
  — Сәлам, — дип, аны ревматизма. «Без дрейфуем».
  
  
  «Бездә тәмамланды топливо».
  
  
  'Oh.'
  
  
  «Аша берничә минут аннан тыш, сез ничек югалттык аңы, двигатель заурчал тукталды. Аны күбрәк берни дә эшли алам.
  
  
  'Юк, әлбәттә, юк.'
  
  
  «Агымы чыгара безне ярга берничә сәгатьтән соң».
  
  
  «Без шөгыльләнә. Кечкенә генә ял безгә дә зыян итмәс.
  
  
  — Мин дә шулай думалю, — диде ул. Ул янә откинула башын артка. «Бу киемдә булды артык жаркого, һәм ул захотела бераз позагорать. Ышанам, сез дә возражаете?
  
  
  «Кем ул? Беркайчан да!'
  
  
  Минемчә скользнул буенча чиста бирюзовым водам к туманному буенда вдалеке. Панама сияла бу яктылыкка, диңгез затихло. Аны тоймадым тынычлык. Булмады безнең дуновения җил. Безгә бер зверь түгел шелестел бу сплетении үләннәрне, һәм безгә бер тавышы да донесся буенча густого изумрудного урман. Моның өчен иде, бик иртә. Елгалар һәм каналлар һаман да бар иде забиты толстыми ледяными массами. Әмма боз тиздән треснет һәм рассыплется. Тающий кар белән таулар иде чакыртырга вакытлы наводнения монда һәм анда, тик анысы киләчәктә. Кеше һәм җәнлекләр барысы да тагын иде ошарашены, омтылып, ул кайтырга җае чыкмады астыннан невероятных ужасов, сотворенных властной бурей Земблы. Соңрак алар башлаячак оплакивать үзләренең үлгән якыннарын начинут торгыза үз йорты. Әмма бу булачак аннары...
  
  
  Аның вдохнул җылы ароматный һава һәм шуны уперся аяк татарстан палубу. Минем затлар иде ерык. - «Бу стоило көрәшергә».
  
  
  Тамара күтәрелде белән томной грацией. Ул подошла миңа һәм нежно обвила куллары белән минем муеннарына. Аның бармак вцепились бу пуговицы минем блузки. Ee кешедә скользнула буенча минем күкрәк.
  
  
  — Дулкынлану тәмамланды, — диде мин. "Сез булырга тиеш түгел, күбрәк, болар борчыла ук башлый."
  
  
  «Миңа беркайчан да туры килде моны, Нигы, ләкин миңа бу ошый».
  
  
  «Кайчан атуына ирешербез Панамы, безнең юллары разойдутся. Әлегә ...'
  
  
  — Юк, — күңелсез сызып ќибђргђндђ, ул миңа на ухо.
  
  
  «Синдә үз вазыйфаларын, ә минем үз, һәм без беркайчан да изменимся сыч башка. Барысы да яхшы һәм яхшы булыр, әлегә без доберемся кадәр Панамы».
  
  
  «Лодка дрейфует».
  
  
  — Без берни дә алмыйбыз, моның белән поделать.
  
  
  — Әйә, - дип развлекаться, әлегә без моны тагын да алабыз.
  
  
  Аның грубо поцеловал аны притянул үзенә, һәм алга таба твердое һәм сыгылмалы гәүдәсе.
  
  
  Аңа хаклы түгел иде. Дулкынлану әле тәмамланды.
  
  
  Турында " китабында:
  
  
  Барысы да башланды искаженного радиосообщения, полученного агентом AX Мексикада. Хәзер Нигы Картер пробирался аша куе джунгли Никарагуа, алар русныкы дип атаулары Берегом Москитов. Эго осаждали булган озынборыннар, агулы змеи һәм невыносимая савченко. Эго сәяхәт иде жестоким, әмма ул булырга тиеш иде, табарга борынгы гыйбадәтханә майя. Анда располагался штабы полковнигы Земблы. Һәм әлеге иде хезмәткәргә әйләндерү Үзәк һәм Көньяк Америкага бу полярный төбәк. Чөнки бозлы ялангачлык яный разразиться, Нигы, шулай ук, тиеш тәкчелеге россия КГБ агенты Тамару Кирову, дип белдерде Америка бернинди катнашы юк әлеге адской схема.
  
  
  Әмма полковнигы Зембле әле разжечь үз бозлы коточкыч. Аннары бер Ника Картера кирәк булачак кылырга мөмкин булмаган...
  
  
  
  Оглавление
  Башлыгы 2
  
  
  Республика башлыгы 3
  
  
  Башлыгы 4
  
  
  Башлыгы 5
  
  
  Башлыгы 6
  
  
  Башлыгы 7
  
  
  Башлыгы 8
  
  
  Республика башлыгы 9
  
  
  Башлыгы 10
  
  
  Башлыгы 11
  
  
  Башлыгы 12
  
  
  Республика башлыгы 13
  
  
  Башлыгы 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Картер Нигы
  
  
  Убийца: кодланган исеме Стервятник
  
  
  
  
  Нигы Картер
  
  
  Убийца: кодланган исеме Стервятник
  
  
  Багышлана кешеләргә яшерен хезмәтләре Кушма Америк
  
  
  
  Беренче башлыгы.
  
  
  Аның облизнул пересохшие иреннәре тазарачакмын телен һәм прищурился, әнисенә карап кояш очында. Во рту иде тәмен иске кәгазь, ә ушах тупое, әмма настойчивое жужжание.
  
  
  Мөмкин түгел иде төгәл белергә, күпме вакыт аңа дәвалана башка аң бу ягында кечкенә тощего тернового куста. Аны кайчан беренче тапкыр килдем, үзенә ул алмады искә төшерү, анда аны иде һәм ул ничек анда эләккән. Аннары аны күрдем искривленную, блестящую громаду обломков, кечкенә самолет Муни егылып, ничек раненый ястреб белән безоблачного күк. Полусломанные полосасының металл - калдыклары көчле удара - күтәрелде барлыгы утыз ярдах өстендә коричневой үлән вельда, һәм тонкие струйки дыма әле тянулись к небу. Хәзер аны искә төште, ничек минем выбросило тирәсендә самолет, кайчан ул ударился турында җирне, ә аннары аның уполз ераграк бушующего пламени. Буенча нигезләмә кояш аны аңладым белән утреннего баткан узды берничә сәгать.
  
  
  Авырлык белән һәм зур болью аның sel бу сидячую позу, чувствуя кайнар ак глину бу минем бедрах аша порванные чалбар төстә хаки. Рубашка тирәсендә җәйде, аны, аның носила, прилипала миңа аркада, һәм ис минем үз тән заполнял минем ноздри. Подняв кулын өчен прикрыть глаза от яктысы, аны, посмотрел на югары львиную үлән белән шөгыльләнүче кебек, чиксез тянулась барлык яклар, прерываемая бары тик бердәнбер, искиткеч, сирәк зеленью ялгыз акации-зонтика. Бернинди цивилизация билгеләре генә бескрайнее күп үләннәр һәм агачлар.
  
  
  Очында бесшумно двигался стервятник, кружась һәм делая пируэт. Отбрасывая шәүлә җиргә китергәнегез, кош навязчиво висела, экрандагы. Жужжание бу ушах булды хәзер артык отчетливым, миңа да килде башына, дип, бу бөтенләй минем баштан. Тавыш исходил нче урыннарны авария булган. Иде бу тавыш мух.
  
  
  Аның сосредоточился бу обломках. Аннары стервятник һәм рой мух искәрттеләр миңа, дип Алексис Саломос иде минем белән бу самолетта - ул пилотировал эго тугач, проблема. Аның прищурился түгел, күрдем эго якын-тирәдә нче урыннар баткан.
  
  
  Начар вставая, аны берәүдә, бу минем аякларым затекли. Гәүдәсе болело, әмма сломанных черегән сөякләрен кебек түгел иде. Озын порез сул предплечье инде заживал, кан засохла. Аның мрачно посмотрел на тлеющие обломки. Миңа кирәк иде табарга Алексиса белү өчен, исән кала микән ул.
  
  
  Жужжание мух булды громче, аны кайчан приблизился к корпусу самолеты. Аны наклонился һәм заглянул кабинасына, тик үзенең дусты түгел, дип билгеләп үтте. Минем тошнота бу животе. Аннан кайткач, аның тирәсендә тышча передней өлешендә, обломка, mimmo обугленного пропеллера һәм смятого куска фюзеляжа, аның кинәт тукталды.
  
  
  Гәүдәсен Алексей лежало гротескной кровавой грудой ярдов ун алардан. Эго да выбросило, ләкин иртәрәк эго разбился самолет. Передняя часть эго баш һәм зат иде выдавлены берсе удара турында лобовое пыяла самолет һәм тоелды эго шея иде сломана. Эго шведларны иде өзелгән бу клочья, һәм ул залит засохшей кан белән язылган. Зур коричневые чебеннђр покрывали эго гәүдәсен, заползая барлык багровые, ничек әйттеләр. Аның башлады отворачиваться, мине бераз тошнило, кайчан аны күрдем хәрәкәте югары үләндә артта трупа. Пятнистая гиена акрын приближалась, осознавая минем барында, әмма артык икән, өчен, турында кайгыртырга анда. Шул ук вакытта эго пәйда әле фиксировалось минем мозгу, гиена преодолела бераз араны үзара тәннәрегез һәм схватила обнаженную плоть бүгенге үткәргән вычисления Алексиса Саломоса, оторвав кусок.
  
  
  "Отойди, тегүче сине побери!" - крикнул аның зверю. Аның күтәрде кәнфит обгоревшего агач һәм швырнул аны гиену. Хайван поползло буенча үләндә, неся кусок окровавленной пасты. Аша мгновение эго түгел иде инде.
  
  
  Аны кабат посмотрел на искореженное гәүдәсен. Минем хәтта иде лопаты өчен закопать аның, шуңа күрә миңа калдырырга туры килә эго юк терлекләр бер тәүлек эчендә.
  
  
  Нишлисең, аңа берни дә түгел иде поделать. Алексис Саломос иде, шулай ук мәет белән погребением яки ансыз. Ахыр чиктә алар эго догнали һәм үтерә, һәм мине дә диярлек, гарык. Һәрхәлдә, моңа кадәр мин ничек булса да исән кала. Ләкин иң зур сынау, минем уңышлар булырга мөмкин алда, чөнки аңа татарстанныкы аларга нахожусь якынча полпути арасында Солсбери һәм Булавайо, иң тирән өлешендә илнең родезийских кустов.
  
  
  Аның обошел обломки, әлегә алар кабат түгел скрыли калдыра. Кайтарганнар барып, ничек неисправный самолет башлады чихать һәм кашлять биеклектә биш мең футов, Саломос әйтеп үтте, тиздән без пролетать mimmo крошечной авылы. Тирә-моннан тыш, дип әйтте, аның подсчитал, дип авыл әле залында узган илле-семидесяти биш милях көньяк-көнбатышка. Сусыз һәм корал минем бар анда эләгү бик малы. Люгер һәм пычак шул ножнах, алар аны гадәттә йөртеп, үзе белән калды минем отель, татарстан Солсбери. Безгә бер шулар тирәсендә генә булырга мөмкин иде спрятан астында минем майкой, һәм, һәрхәлдә, аны түгел предвидел кирәк, алар вакытында бу конкрет эш сәфәре бу самолетта татарстан Булавайо. Аны иде ялда һәм ял иткђн.
  
  
  Улар белән эшләгән AX - сверхсекретным разведывательным агентлыгы Америк - һәм бары озатып йөрде иске берсен тирәсендә, диелгән бу белдерүдә, аның аның очраклы каршы алды бу Солсбери. Хәзер бу башка иде мәет, һәм дикая тарихы, аны ул миңа сөйләде, булды правдоподобной.
  
  
  Аны минем янга килеп, к соседнему кургану термитов, эт твердой ак балчык биеклеге белән башын минем белән күп кенә төтен, служивших входами. Аның авыр прислонился к аңа уставился бу дальнюю линия лихорадочных агач һәм попытался игътибар итмәскә жужжание мух якка обломков. Нибары өч көн элек аны каршы алды Алексис Саломос бу кечкенә ресторанда ерак түгел, Мемориаль парк пионерлар бу Солсбери. Аның сидел бу террасе һәм карадым, шәһәр, кайчан Саломос кинәт булып чыкты янында минем урындык.
  
  
  «Нигы? Нигы Картер?» - диде ул, һәм аның матур смуглом кеше барлыкка килде медленная елмаю. Бу иде кудрявый ир-ат белән квадратной челюстью һәм кудрявым волосами ел кырык таләпкә күзләре пристально карадык, сезнең белән яркой яркостью, әйтерсең, ул иде күрергә серләре сезнең голлар. Ул газетасының мөхәррире Афинада.
  
  
  «Алексис», - диде мин, поднимаясь өчен протянуть кулын. Ул алды эго обеими куллары һәм энергично встряхнул, елмаю булды тагын да киңрәк караганда аны. "Нәрсә, тегүче тик синнән, син нишлисең Африкада?"
  
  
  Елмаю юкка чыкты, һәм ул беренче тапкыр аңладым, - дип ул выглядел алай түгел, аны ничек эго запомнила. Ул ярдәм итте миңа разыскать кеше КГБ, ул берничә ел элек Афинада урлаган документлар, мөһим өчен Көнбатыш. Күрәсең, алар белән хорька ул шактый постарел. Эго зат югалтты сәламәт төре, бигрәк тә тирәсендә күзләр.
  
  
  Ул дип сорады. - "Сез дә возражаете, әгәр аның присоединюсь сезгә?"
  
  
  «Мин обижусь, әгәр син моның түгел сделаешь», - дидем. "Зинһар, присаживайтесь. Официант!" Кул көрәштерү өстәле янына килде егет ак фартуке, һәм без икесе дә заказ биреп британия эль. Без болтали, әлегә гариза биргән эчемлекләр дә китеп официант, ә аннары Саломос хакта уйлана.
  
  
  "Синең белән бар да тәртиптә, Алексис?" - дип сорады, ниһаять, мин.
  
  
  Ул елмая миңа, тик елмаю иде сизгер һәм натянутой. «Минем проблема бар иде, Нигы».
  
  
  "Нәрсә дә булса аңа эшли алам?"
  
  
  Ул пожал квадратными җыерып. «Мин шиклђнђм, бу мөмкин нәрсә дә булса эшләргә». Ул яхшы сөйләде по-английски, тик заметным акцентом. Ул ясаган зур глоток эля.
  
  
  Аны дип сорады. - "Сез теләсәгез, сөйләү миңа бу хакта?""Яки бу артык шәхси?"
  
  
  Ул әче рассмеялся.- «Ах, бу-шәхси, башка минем. Әйтергә кирәк, бу бик шәхси». Эго күзләре белән очраштылар минем. «Кем дә булса омтыла, мине үтерергә».
  
  
  Аны карадым, аның зат. "Сез ышана?"
  
  
  Кривая елмаю. «Аның ни дәрәҗәдә булырга тиеш, мин булырга тиеш дип саный? Афинада выстрел буенча винтовкадан разбивает тәрәзә һәм үтә mimmo минем баш берничә дюймов. Шулай булгач, мин аңлыйм намек. Аның beru ялга өчен навестить үз кузена монда, Солсбери. Ул торговец-скрипт, ул эмигрировал бирегә ун ел элек. Аның уйлады булам, биредә куркынычсызлык күпмедер вакыт. Аннан соң, ике көн элек кара «мерседес» бераз гына бђрдерђ мине баш бульваре. Шофер, ул подъехал к обочине, выглядел бу төгәллек кеше буларак, аның аның авазлары элек Афинада. "
  
  
  "Сез беләсезме, кем бу ир?"
  
  
  «Юк», - диде Саломос, акрын покачивая аягы. «Мин күптән түгел әле, ул ничек бара буенча Аполлону-билдинг башлагач, бераз шпионил анда». Ул тукталды һәм посмотрел үз эль. "Сез кайчан да булса ишеткән турында линияләрдә Аполлона?"
  
  
  "Нефть танкерная компаниясе, шулай түгелме?"
  
  
  «Бу, асылда, минем башка. Иң зур дөньяда линия танкеров, принадлежащая минем соотечественнику Никкору Минуркосу».
  
  
  «Ах, әйе. Аны беләм Минуркоса. Элекке моряк-миллиардер. Отшельника; безнең көннәрдә эго беркем дә үткәндәге».
  
  
  «Чынлыкта бу тагын», - диде Саломос. "Минуркос китте буенча иҗтимагый тормыш ун ел элек булган чакта әле чагыштырмача яшь кеше. Санала, ул якын вакыт уздыра үз пентхаусе бинасында Аполлона, ерак түгел мәйданда Конституциясе, анда ул бизнесын алып бара. Шәхси контактлар белән билгеләнә, нигездә, якыннары партнерлары Минуркосу. Якын беркем дә беркайчан да ала аның белән шәхси аудиенции ".
  
  
  «Бик бай кешеләр калса, бик дорожат үз конфиденциальностью», - диде мин, потягивая эль. «Тик нинди мөнәсәбәт Минурк ия к покушениям сезнең тормыш?»
  
  
  Саломос тирән вздохнул һәм акрын выдохнул. «Якын алтынчы ай элек үз-үзеңне тоту Монурко булды үзгәрергә. Бу аеруча балалар өчен кызыклы булды, миңа һәм, әлбәттә, башка редакторам газеталары, чөнки теләсә нинди турында мәгълүмат Минуркосе борчый һәм мөһим укучылар өчен Афинской Олимпиада. игътибар итегез, кайчан Минурк, ул һәрвакыт каласың читтә сәясәтен башлады эшләргә ачык гариза каршы хакимлек итүче хунты Афинада. Кинәт ул игълан итте, дип лидерлары күрсәткечләрне тикшереп тору полковников иде слабыми һәм социалистическими. Ул белдергәнчә, алар предали «революция» 21 апрель 1967 ел. һәм подразумевал, дип Греция яхшырак булыр белән торгызу эшләрен башларга Константин II яки нинди дә булса башка соклану шәхес яңа танышы слышится. Ул сослался бу куркыныч левых кебек Шаһит, һәм догадался, дип греческом хөкүмәтендә тиеш булачак тагын бер «встряска».
  
  
  «Нишлисең, - диде мин, - бу кеше хокукы бар кинәт заинтересоваться сәясәте аннары стольких ел. Бәлки, эму туеп тотарга үз акчаларын».
  
  
  "Күрәсең, эш бара, тагын алга таба. Шундый кеше ничек Минуркос, сатып ала ала дуслары күп. Генераллар һәм полковники заходят
  
  
  бу пентхаус һәм киресенчә, әмма алар түгел, булачак турында сөйләргә визитах к журналистлар белән аралашу вакытында. Имеш-мимешлђр йљри, дип Минурк финанслый шәхси армиясе махсус төзелгән лагерьда төньягында Греция һәм бер лагерьда, бу Миконосе, утрау шул Эгейском күп.
  
  
  Ниһаять, бар, күптән түгел исчезновение полковник Деметриуса Расиона. Газета, анда доминируют Минуркос, килә, дигән карарга килә ул утонул вакытында сәяхәтләр өчен көймәдә бу Пирее, әмма эго гәүдәсен дә түгел иде", - найдено. Никкор Минуркос хәзер башлый зур кампания алыштыру буенча Расиона кеше үзенең китњ сайлау, фашистом буенча исемендәге Деспо Адельфия. Хунта теләми Адельфию, әмма ee яңа һәм благородные лидерлары куркалар Минурка һәм эго дуслар штабында генералов ».
  
  
  «Кызыклы хәл", - дип белдерде мин, - әмма сез уйлыйсыз, бу Минуркос башлый кампаниясен террор белән идеяләр кровавого переворота?»
  
  
  «Бәлки. Әмма бар һәм башка хәл. Бар яңа затлар, алар берсе дә әйләнә-тирәсендәге журналистлар күрмәдем, керешер алдыннан килә һәм китәргә буенча пентхауса на вершине Аполлона; бер Минуркос әле скрывается. Әмма аны билгеләп үткәнчә, бер тирәли яңа кешеләр белән татарстанныкы американцу грек происхождения буенча исемендәге Адриан Ставрос ".
  
  
  Минем күзләре белән генә прищурились, әнисенә карап Саломоса. "Ставрос Афинада?" - акрын пробормотал мин. "Тәшкил итә компаниясенә Минуркосу?"
  
  
  "Күрәсең, шулай. Әгәр гына ..."
  
  
  "Әгәр генә дип?"
  
  
  «Нишлисең. Чөнки күптән түгел генә высказывания Минуркоса иде ки несвойственны, бәлки, ул үзе дә түгел иде ih чыганагы».
  
  
  "Киев Ставросом империй Минуркоса?"
  
  
  «Бәлки, каршы ихтыяр Минуркоса», - догадался Саломос. "Бәлки, инде очрак зур булмаган переворот, яшерен. Чөнки Минуркос бик скрытный һәм һәрвакыт эш алып бара аша буйсынган, эго булыр иде үтерергә яки захватить һәм гамәлдә астында эго исеме, һәм сарыф эго гаять зур сумма акча өчен дә түгел, дип билгеләп үтте Алтысы. Шунда ук аннан тыш, аны ничек дип шундый теориясен үзенең редакцион мәкаләдә, беренче һөҗүм итәләр иде кылынган минем тормыш Афинада ».
  
  
  Бу эго күзләрендә кире әйләнеп кайтмады тревожное көнгә табалар. Аның дип искә төшерде файл AX турында Адриане Ставросе һәм аңладым, - дип ул сәләтле мондый маневр. Ставрос студент елларында үткәрде күрсәтү язулар белән бу Йельском университетында. Аннары ул шталь катнашкан радикаль шартлау офисында ЦРУ, ә соңрак татарстанның һөҗүм итәләр тормышка сенатор. Ул избежал тисков ФБР һәм ЦРУ һәм похоронил үзләрен кайдадыр Бразилия, анда ќитте җитди җинаять, мондый буларак, контрабанда һәм үтерү. Чөнки дәлилләр аңа каршы аерым Штатларда иде бераз, АКШ түгел омтылды, кире кайтара аны. Тик Бразилия артыннан следили.
  
  
  "Ә кеше, ул теләдем бәреп төшерү сезне монда, Солсбери?" Аны дип сорады. "Сез күрдегезме, ул ничек чыкмаган буенча пентхауса бу Аполлону-билдинг?"
  
  
  «Әйе, Нигы, - диде Саломос. Ул отхлебнул калдыгын эля һәм посмотрел аша увитую гибискусом балюстраду буенча аска таба холму ягына шәһәр. «Мин акылдан язар чиккә җитте. Башка минем двоюродного абыйны, ул яши өчен шәһәр читтә Булавайо, сорады, мине кыска вакытка навестить аның, әлегә бу да узачак. Аның катнашты эго чакыру. Аэропортта мине көтә арендованный самолет. Аның булам, биоягулык салып оча nen, чөнки ул лицензированный пилот, һәм булам, наслаждаться сәфәрендә. Ягъни, әгәр аның турында оныта алмыйм... »Повисло кыска молчание, аннары ул посмотрел миңа. «Нигы, аңа булыр иде, бик благодарным, әгәр син озатып йөрде мине Булавайо».
  
  
  Аны белә Алексис Саломос түгел, бер кеше түгел, отчаялся бармы ул куркудан. Һәм минем тагын да кала иде, берничә көн ял керткәнче, аны алган өчен тагын бер бирем нче Дэвида Хока, загадочного директоры AX.
  
  
  «Мин һәрвакыт күрергә отель Булавайо, - диде мин.
  
  
  Зат Алексис барлыкка килде облегчение. «Рәхмәт, Нигы».
  
  
  Ике көн узгач, без һавага күтәрелделәр. Саломос иде, тәҗрибәле очучы, һәм тоелды очышы өстендә кыргый Родезией узачак башка маҗаралар, һәм күңелле булачак. Саломос теләсә низменному өчен, без идек замечать сирәк кыргый хайваннар һәм кызыклы топографические үзенчәлекләре зарослей. Очыш кебек, кәефләрне күтәрде Саломосу, һәм ул бик охшаган, үзен элеккеге. Әмма уртасында корсак иртәнге якынча полпути к Булавайо, безмятежность иртәнге әверелде кошмар.
  
  
  Кечкенә стандарт двухместный самолет Муни закашлял. Башта Саломоса түгел кызыксындырды, ләкин аннан тагын да начаррак булды. Ул хәл фәнни-тикшеренү бурычларын кечкенә мотор, әмма бу гына усложнило эш. Без югалттык биеклеккә һәм башладылар киң круговой күрсәткечләр.
  
  
  Саломос выругался грекча озаталар, аннан эго зат побледнело. Ул исследовал панель һәм взглянул миңа. «Библиографик күрсәткече дәрәҗәсенә ягулык күрсәтә тулы», - крикнул ул, перекрикивая рвущийся двигателе. «Бүген иртән ул сдвинулся белән исходного нигезләмәләре». Ул стукнул буенча стеклу, прикрывавшему датчик, әмма берни дә булмады. Игла калды бу букве F.
  
  
  «Бездә тәмамланды бензин», - недоверчиво диде мин. Бу начар яңалыклар өчен теләсә кайсы самолеты, бигрәк тә кечкенә.
  
  
  «Алай да, без бик тиз падаем», - диде Саломос, переводя «Муни» бу вакытлыча крутое планлаштыру һәм борясь идарәсе белән. «Бу самолет испорчен, Нигы. Датчик застыл урынында, әмма бакый иде, буш диярлек, без взлетали.
  
  
  Бу булырга да тиеш иде эшләнгән махсус ".
  
  
  «Йә рабби, - пробормотал мин. "Аласыз микән сез утыртырга эго?"
  
  
  «Монда юк " аэродром», - диде ул, стараясь түгел бирергә самолету врезаться бу штопор. «Тик безгә тырышырга туры киләчәк приземлиться ачык вельде - әгәр аның алмыйм саклап эго планы нигезендә планлаштыру».
  
  
  "Нәрсә дә булса аңа эшли алам?"
  
  
  «Әйе. Молитесь». Алексис взглянула миңа. «Миңа бик кызганыч, Нигы».
  
  
  «Мөһим түгел, - диде мин. «Гади посади бу акциясен сатып алды». Аны хәтта спрашивал турында неполадках. Вакыт булмады. Без плыли буенча крутому спуску к травянистому вельду.
  
  
  Двигатель янә закашлялся һәм зашипел, ә аннары заглох мәңгегә, без күрдек, ничек бөтен территориясендә отель, шулай устремилась безгә. Аны, файдам да кончено. Кебек иде, бернинди разумного көтү кичерергә бу.
  
  
  Биш йөз футов Без устремились аска таба, ничек михнәт белән сломанным канаты. Өч йөз. Агачлар акации скользнули астында алар. Йөз. Зат Саломоса застыло нче көчәнеш һәм эго кулы иде скованы нче попыток идарәсе. Аннары иде хәрәкәт үләннәр һәм терновника белән головокружительной тизлек, канат иде разорвано ботагы искореженного агачтан һәм самолет, соңгы мизгелдә генә задрал нос һәм скользнул вбок. Удар отбросил безне передней өлешендә самолеты. Раздалось скрежетание, һәм скрип металл һәм казана треск пыяла, һәм безнең тән бились кечкенә генә каюте. Аннары табигатькә финал аварийная " тукталышы: минем ишек распахнулась, һәм минем гәүдәсен пролетело белән аяк кадәр баш үләндә кадәр хрустящего удара турында твердую җирне.
  
  
  Башка бернәрсә дә хәтерләмим, тыш,. авыр ползания буенча үләндә, инстинктивно бакчачының моңа хакы юк иде нче самолеты, ә аннары шартлау булды со звуком потрескивающего пламени кайдадыр артта калды мине.
  
  
  Икенче башлыгы.
  
  
  Аның попытался выбросить тирәсендә баш истәлекләр турында һәлакәтендә, авыр таянып твердую глину югары термитника. Әмма иде труднее арынырга выражения затлар Алексиса Саломоса, ул ничек выглядело бу Солсбери, кайчан аны, диде полетит аның белән Булавайо.
  
  
  Өчен сверкающим металлическим корпусы ватылган самолеты әле доносилось настойчивое жужжание мух, ләкин мин тырыштым түгел, тыңларга. Аны кабат сфокусировался бу аларны линия лихорадочных агач травянистом горизонте. Кайдадыр мин почувствовала, агачлар бизгђге кайчагында турында хәбәр итәләр барында су. Әмма бу агачлар түгел иде шул юнәлештә, анда аны барырга тиеш иде, барып җитү өчен кадер авылы.
  
  
  Нинди дә булса яктан караганда, аны тоймадым өчен җаваплылык трагическую үлем Саломоса. Ул доверил миңа үз яклауга, ә аны иде алмый моны, килгәч, ул нуждался вакытында миңа. Ул көтмәгән идем миннән советы, ә мин түгел предвидел куркыныч кечкенә самолеты. Моннан тыш, аны үзен начар хис итә виноватым, чөнки түгел доверил тулысынча эго невероятной тарихы. Әмма эго канга баткан үле иде явным бозуына дәлил тыш, һәрхәлдә өлеше эго теорий иде верной. Кемдер отель эго үлем. Булганмы бу кеше хема-ягъни, кем яшәгән пентхаусе өстендә офислары Apollo Афинада, әле сорау астында кала иде.
  
  
  Крае књзлђре аны тоттым хәрәкәт һәм повернулся к бер тирәли выходов тирәсендә термитника. Кечкенә җете яшел дракона, выскользнула аша җыелган ерак түгел минем сул кулы, һәм, киресенчә, пристально књрсђтте миңа. Аның отпрыгнул. Мин белмәдем, дип змеи поселились бу термитниках. Бу бик яшел мамба, берсе өч опаснейших елан дөньяда. Бу очракта тешләгәннән корбаны алачак узарга якынча өч адым үзара һәм рептилией керткәнче, аның обиды убьет аның. Мамба белән шөгыльләнүче хәзерге вакытта, булды читтә читтән досягаемости, проскользнула бу соседнюю дыру.
  
  
  Аның споткнулся турында обломки, кайчан минем пульсы акрынайды. Аны мгновение огляделся һәм берәүдә җирдә археологларның кусок металл озынлыгы якынча фута. Бер агымы бик острым. Отодрав кусок агач каркас, өлешчә обугленный, нче секция фюзеляжа, аны егылып эго ике куска тигез длины һәм расщепил киң агымы осколка, привязав дубинки нең носовым платком өчен килеп чыкты ручка өчен минем кулдан ясалган пычак. . Аның засунул тупас корал өчен пояс һәм әйләнеп карамый гына бу обломки, таба килә башлады к, агач утыртырга керештеләр.
  
  
  Авыр генә барырга буенча авыл җирендә. Югары үлән һәм колючие куаклар тянули минем кием-салым һәм терзали минем плоть, хватая минем күз яшьләрен тыеп дәвам итә. Кош-носорог завизжала миңа буенча якындагы акации. Аны берәүдә, дип подсчитываю бар бүгенге яшәеше. Бар йөзлек алымнарын үләргә, һәм безгә, одина шулар тирәсендә дә күңелле булып тора. Бу үләндә кеше ала наткнуться на лев керткәнче ул эго күрә. Әмма, гадәттә, барыннан да кайбер күңелсезлекләр уята кечкенә существа: змеи зурлыгында түгел, күбрәк кеше бармак, скорпионы һәм талпаннар, зарывающиеся тирән тиресе астына. Әгәр сез таба аласыз суга һәм выпьете аның аласыз заразиться печеночными двуустками һәм башка паразитами, алар поедают кеше эчтән. Һәм әгәр сез избежите, моңа, сез барыбер аласыз подвергнуться нападению комарову, переносчиков желтой бизгђге һәм малярии.
  
  
  Кайчан аны, ниһаять, килеп җитмәгәндер кадәр агач, аны тапкан гына калдыклары водопоя. Урын высохло. Үзәктә иде густая кара пычрак, һәм распечатки тоякларын һәм lap күп кенә хайваннар периметр буенча участогы.
  
  
  Аны прислонился к зеленому стволу якындагы агачтан һәм ял иткђн күләгәдә. Аны юкка потратил вакытымны һәм көчемне, приехав бирегә. Юнәлеш к якындагы авылда аны Саломос искәртте самолетта иде астында туксан градуска карата курсы, ул китерде мине монда. Йөрү астында палящим кояш тагын да күбрәк ослабила мине. Минем авызы иде, ничек дубленая тире. Аның дип искә төшерде термос белән салкын су белән, ул Саломос алып килде бу самолет. Аны күреп эго раздавленный цилиндр күрсәткечләрне тикшереп тору обломков; эго содержимое высохло бу ут. Аның тырыштым турында уйларга түгел тропическом кояш очында яки турында жажде бу горле һәм юнәлә.
  
  
  Булырга тиеш, бер-ике сәгать узгач, аның осознал алмыйча, ял да алмыйм алга барырга кирәк. Минем аяклар дрожали нче слабости, һәм аның втягивал һава татарстанда җиңел длинными хриплыми вдохами. Аны күрдем мертвый пень, бер өлеше эго, бу бердәнбер, искиткеч, сирәк күләгәдә күрше тернового куста, барлыгы берничә ярдах алда. Аның авыр рухнул җиргә һәм прислонился к пню. Инде процессы вагоннарга, облегчение нче физик нагрузок каршындагы йөреше приносил канәгатьлек.
  
  
  Минем веки ябылды, һәм ул проигнорировал авырту теле. Аның маташа турында онытырга вак мышцах бедер турында укусах бөҗәкләр затлар һәм кулында. Миңа кирәк иде ял, һәм ул китәм эго алырга. К ассызыклады калган.
  
  
  Тирәсендә куста раздался тавыш белән.
  
  
  Минем веки приоткрылись. Аның ошибся? Аның вгляделся бу югары үлән, тик берни дә күрдем. Булырга тиеш, бу минем воображение. Аны кабат закрыл глаза, әмма тавыш повторился.
  
  
  Бу юлы минем күзләре ачылды тизрәк. Монда бернинди шик тә юк; иде бу тавыш кеше тавыш. Аның напряг уши һәм ишетә, ничек сломалась веточка.
  
  
  "Бу нәрсә!" - пробормотал мин.
  
  
  Аннары тавыш шталь артык даими һәм отчетливым. Ике ир-егет сөйләштегез ничәнче булса диалекте, аның аңа беркайчан да ишеттем.
  
  
  "Исәнмесез!" Аның кричал тирәсендә соңгы көчләре. "Монда!"
  
  
  Башка вакытта аны күрдем, ничек ih баш двигались миңа өстендә үлән. Кара сыер, һәм рубашки төстә хаки. Кайчан алар күрделәр мине, ih тавыш булды громче, һәм одина бөтен аларда бер.
  
  
  Аны бераз расслабился. Аңа иде лижет, к цивилизация караганда уйлады. Кайдадыр якында гына булырга тиеш авылы, һичьюгы юл. Ир-атлар чыгуы буенча үләннәр һәм караган өчен минем. Алар югары, стройными һәм мрачными.
  
  
  «Исәнмесез, - диде мин. "Сездә бар, су?"
  
  
  Ир-атлар карадылар, берсен бүген берсен, аннан соң янә минем. Алар белән килдек һәм басканнар минем мәңгегә. Аның да басарга маташа. «Су», - диде мин.
  
  
  Алар икесе дә одеты бик убогую көнбатыш кием-салым һәм носили самодельные сандалии. Артык югары буенча ике күрсәтте минем аяклар, аша мгновение ул наклонился һәм развязал минем кљнне тагын бер ботинка. Ясаганчы, аны өлгергән спросить белә, ул төшергән бу күрсәтте, үзенең товарищу. Үткәнен, кем тотты минем кљнне тагын бер ботинка өчен, тикшерү иде зур киң шрамм мөрәҗәгать итә, пересекающий зат по диагонали. Башка йөртеп, маленькое көзге шул растянутой мочке хокук уха. Икесенең дә билбау иде ножи-мачете - панги.
  
  
  Югары заговорил белән башкаларга, һәм мин аңладым, ул, ди, суахили. «Mzuri sana», - диде ул, улыбаясь булса күз алдында минем балетные тапочки. Ул дәвам итте телендә суахили теле. «Бу минем бәхетле көн».
  
  
  «Карале, мине», - начар башладым мин.
  
  
  Алар проигнорировали мине. Югары ир-ат согнул һәм развязал минем башыннан икенче кљнне тагын бер ботинка. Аның попытался отдернуть, аягын, әмма ул рассмеялся посмотрел, миңа батып астыннан nah икенче туфлю. Ул скинул үз потрепанные сандалии һәм натянул минем балетные тапочки аякка түгел, утруждая үзен завязать шнурки. "Савасава!" - диде ул үзенең товарищу, тулысынча игнорируя мине.
  
  
  Аңа кинәт кенә аңладым, бу кешеләр генә җыелган булырга минем спасителями. Миңа да килде башына, мин булыр иде начаррак кадәр ih килү, әгәр аның рассчитывал бүгенге яшәеше.
  
  
  «Аяк подошла яхшы». Бу иде, иң югары.
  
  
  Башка түгел, наслаждался ситуация. «Сез ничек уйлыйсыз, бу сезнең балетные тапочки? Әйә без фикергә аңа бергә?»
  
  
  «Бу-аның беренче күрдем эго», - диде югары. «Ала аласыз эго-чалбар. Әгәр бар сумка, без поделимся аны була».
  
  
  «Дөрес түгел, дип син забираешь балетные тапочки үзен», - пробормотал украшенный зеркалом.
  
  
  Югары ир-ат повернулся ко миңа. «Снимите ыштан», - дип боерды ул, әле телендә суахили теле. Эго күзләренә иде желтыми белән красными прожилками, һәм һәр щеке иде тонкие шрамы, алар башта түгел иде заметны аркасында зур шрама.
  
  
  Минем кешедә ятып кына торды бу рукоятке импровизированного пычак, скрывая аның ih караштан. Тоелды файдаланырга туры киләчәк. Тегесе белән растянутой мочкой уха төшергән белән поясы пангу. Бу ih нияте булмады, шик тә юк. Алар алмадык лишить ак кеше бөтен нәрсә бар иде, ә аннан соң калдырырга эго исән.
  
  
  «Яхшы, аны сниму ыштан», - диде мин. Аның набрался көч түгел, сезгә моның күрсәтергә. «Мин тиеш " аякка басарга». Аның протянул левую кулын карата югары.
  
  
  Күпмедер вакыт ул презрительно карадым бу нах, ә аннары схватил
  
  
  грубо күтәрде предплечье һәм рывком күтәрде мине аякка. Мизгелдә аның оторвался нче җирнең, аның вытащил үз металлический пычак белән поясы белән көч вонзил эго бу уртасына африканца.
  
  
  Бу эго күз алдында барлыкка килде хәйран кала, кайчан, археологларның ничек бритва металл скользнул аша плоть һәм мускулы. Эго уң кулым автомат рәвештә алынган за ручку панги, әмма бу эго соңгы ирекле сафка кертү. Ул проворчал уродливый тавыш һәм скользнул шул тузан минем аяк.
  
  
  Башка бу мгновение киң раскрытыми күзлегеннән карадым бу, үз упавшего товарища. Аннары ул издал дикий горловой тавыш һәм взмахнул гына выхваченной пангой.
  
  
  Аның нырнул элек. Зур лезвие белән шипением пронеслось mimmo минем затлар рассекло һава, һәм бераз гына попало бу минем башын эчтђге. Әгәр аны да двинулся урыныннан, мине иде обезглавили. Әмма кайчан аның избежал панги, аның кимеде. Африканец яныма кабат взмахнул пычак, һәм блестящее изогнутое лезвие просвистело һавада к минем муенында. Аны тиз перекатился уңга, һәм лезвие ударило буенча твердой глине. Әлегә минем һөҗүмче восстанавливал равновесие, аны, развернулся һәм жестоко бәрде аның эго ногой. Аны ишетте хруст эго черегән сөякләрен. Ул громким криком егылып җиргә янымда.
  
  
  Әгәр дә аңа булды казана, гадәттәгечә, бу булыр иде эго җеп. Тик мин ашыкмый кулланырга ясалган минем өстенлекләр. Кайчан аны басты, тезләренә, африканец инде торды, һәм аның йөзе промелькнуло отчаяние. Ул янә үзенә җөрьәт иттем дип әйтик, миңа, һәм бу юлы дуга киң иде. Лезвие рассекло рукав минем рубашки, разрезая аны аска таба. Аны бәрде аның эго нең осколком кылды неглубокую ярага аның күкрәгенә. Ул тагын бер тапкыр дип тамак кырды һәм бәрде мине пангой шул голлар, аны кайчан егылып бу пень. Көч качания һавадан эго югалтырга равновесие һәм упасть минем правую кулын. Аны схватился сул кулы өчен эго рваный воротник, откинул эго башын артка үткәрде металлическим осколком бу эго горлу.
  
  
  Кан залила минем зат һәм күкрәгенә эләгә, кайчан африканец шау-гөр килеп ахнул һәм судорожно ул арада к перерезанному горлу. Ул, егылып йөзе аска, әле цепляясь өчен тамакны, ә аннары скатился бу твердую җирне, неподвижный.
  
  
  Авыр дыша, аның откинулась бер локоть. Аңа булган зол дип потратил бу бәйге мөһим энергиясе, кирәкле өчен исән калу, әмма иде өчен рәхмәтле булса да исән кала. Кайчан, аның белән мысленно дип билгеләп үтте куркыныч куста баткан урында, аның турында оныткан бер: кеше. Киресенчә, ир-ат һәрвакыт беренче исемлегендә. Әгәр сез проигнорируете бу фактор аласыз үләргә иртәрәк куаклар убьют сезне.
  
  
  Һәрхәлдә, бу хәлдә минем иде бер факт. Бу кешеләр килделәр белән көнбатыш юнәлешләре белән түгел, ә көньяк-көнбатыш, ул аны алды. Бәлки, алар йөреп уздылар аша авылга, яки кайдадыр калдырган юл. Да шуны ук әйтергә мөмкин һәм җибәрү турында, анда алар направлялись. Аның начар менде һәм сайладым көнбатыш тарафта юнәлеш.
  
  
  Кайнар африканское кояш наклонилось к небу булганда, аны кабат сдался. Аның рухнул бу югары үлән, гадать бармы әле, ичмасам, берәр шанс исән калырга. Миңа бик кирәк иде су. Телендә һәм икенче рту күбрәк бернинди хисләр. Аның лежал һәм карадым, ничек чаян акрын ползет mimmo мине буенча үләндә. Мин белмәдем, алмыйм бармы аның двинуться белән урыннар, әгәр ул итмәячәк, ләкин, күрәсең, ул мине түгел, дип билгеләп үтте. Аша мгновение ул китте. Аның скривилась һәм завидовала эму, чөнки аның проблемалар булмады белән выживанием, һәрхәлдә, әлеге мизгелдә. Кебек бераз ироничным, бу төре ползет буенча өслеген планетаның артык четырехсот миллион елга кадәр күпкә алдан барлыкка килү динозавров, һәм ул, ихтимал, барлыкка Җирдә кадәр күпкә алдан исчезновения кеше. Бервакыт бу кебек тоелды несправедливым, тик ул чагында аңа булган предвзято.
  
  
  Әлегә аның лежал анда, тагын бер тавыш белән бәрде бу минем уши. Бу отдаленное жужжание, аз караганда отличавшееся ел элеккеге гудения мух. Әмма бу тавыш тиз шталь громче һәм шталь мәгълүм, ничек бар автомобиль двигательнең.
  
  
  Аның күтәрелә төште һәм склонил башын өчен ишетү. Әйе, бу бик ниндидер машина. Аның неуверенно менде һәм таба килә башлады к звуку. Мин күрмәдем берни дә, моннан тыш үләннәр һәм сирәк агачлар. Әмма шау-приближался белән һәр секундой.
  
  
  "Исәнмесез!" Аны крикнул аша бара. "Әй, бирегә!"
  
  
  Аның споткнулся һәм кимеде. Янә неуверенно поднявшись аякка бастыру, аны кабат пошатнулся алга. Аша мгновение аны күрдем бу - лендровер, пыльный һәм поцарапанный, натыкаясь бу второстепенную юл белән шөгыльләнүче түгел иде караганда, бүтән, ничек аның артыннан үләндә. Ровер, ачык автомобиль, занят иде, ике ир-атлар, алар мине күрми, чөнки ул минем янга килеп, к якындагы почмагында юллар да, дип дәвам итте үз юлын.
  
  
  Аның крикнул. - "Здравствуйте!"
  
  
  Аның неуклюже пробирался буенча үләндә һәм, ниһаять, килеп җитмәгәндер кадәр юллар. Аны кабат закричал, кайчан килеп җитмәгәндер кадәр урыннар. Аны качаясь кебек исерек побежал өчен машиной, ләкин, егылып йөзе аска таба.
  
  
  Аның лежал һәм ругался вслух, чувствуя кебек, күкрәгенә күтәрелми калмый отчаяние. Бу машина бәлки минем соңгы мөмкинлеге бүгенге яшәеше.
  
  
  Аннары аны ишетә, ничек «ровер» акрынайды тукталды. Аның попытался басу өчен ел саен, ни бар, әмма көч миндә түгел иде. аны
  
  
  ишетте, ничек двигатель эшли холостом барышында, аннан соң «ровер» янә включил беренче тапшыруны, развернулся юлда һәм таба килә башлады миңа. Алар йә ишеттек мине, йә барыбер күрдек.
  
  
  Берничә секундтан соң машина янында тукталды мине, двигатель заглох, һәм ул ишетте кебек, ике ир разговаривают белән британ акцентом.
  
  
  «Ий раббым, бу европеец».
  
  
  "Ул ясый монда, кустах, бер?"
  
  
  "Бәлки, безгә тора спросить эго".
  
  
  Тиздән салкын су потекла миңа авызы, пролилась минем грязную күлмәк спереди, һәм аны кабат тойдым үзенең тел.
  
  
  "Боже мой, мужик, ни бар?"
  
  
  Аның сосредоточился ике мясистых йөзләрдә, склонившихся минем мәңгегә. Бу тәкъдим ак родезийцы урта яшьләрдәге, ихтимал, джентльмены-фермерлар, проведшие көнне пустыне.
  
  
  «Авиакатастрофа», - дидем. «Мин китеп шуннан».
  
  
  Кайчан алар утыртырга мине вездеход, аны белә килеп җитмәгәндер. Тик мин алмадым онытырга, дип гәүдәсен Алексиса Саломоса пожирают гиены буенча-кемгәдер Афинада. Аны өметләнгәнен, дип Дэвид Хок мөмкинлек бирәчәк миңа вникнуть дип ква бу Аполлону-билдинг өчен ачыкларга, чыннан да, бармы Адриан Ставрос залында Бразилиядә, ничек, барлык, дип уйлаган. күптән түгел әле.
  
  
  Өченче башлыгы.
  
  
  «Син бик яхшы выглядишь, Нигы».
  
  
  Дэвид Хок директоры суперсекретного америка агентлыгы AX, тотты бу пальцах уң кулы кыска сигару, наклонившись алга үзенең широком түгәрәк тирәли кызыл агачтан. Без сидели бу эго офисында штаб-фатирында AX белән шөгыльләнүче иде оста итеп спрятана бу арендованном урынында Amalgamated Press & Wire Services DuPont Circle Вашингтонда.
  
  
  Аны, посмотрел аңа кривой белән усмешкой. «Oni кунакханәләр өчен, аны тагын да кыска вакытка тоткарлана, хастаханәдә бу Солсбери. Тик син беләсең бит, ничек тиз арада миңа әверелә кызык түгел. Әгәр аның бледный, чөнки миңа кирәк түгел кояш һәм яхшы әйтәсе килә тирәсендә вырезки. Син думаешь тарихы турында Саломоса? "
  
  
  Хоук затянулся сигарой һәм чыгарды бу минем якка кольцо дыма. Утырып өчен зур өстәл, ул выглядел кечкенә һәм худым белән эго, взъерошенными седыми волосами һәм зат фермер буенча Коннектикута. Тик мин белә идем, бу хрупкий караш обманчив. Ул әлеге динамо-машиной.
  
  
  «Бу мине бераз пугает», - диде ул. «Тагын мине пугает булса да, син аз гына түгел, һәлак булган арасында заданиями. Аны беркайчан да күргәнем булмаса да, кеше, ул шулай җиңел тапты проблемалар».
  
  
  Аны пожал җыерып. «Саломос иде башка. Минем һәм AX. Ул iso кызганмыйча ярдәм итәргә тырыштым безгә таба Борисова, хәтерлисеңме?»
  
  
  «Әйе, аның әле дә хәтеремдә», - трезво диде Хоук. «Нишлисең, сезнең родезийская выходка окончена, шуңа күрә без аны отбросим. Килгәндә, хәл моннан Адриан Ставрос ала планлаштырырга каршы заговор грек хөкүмәте, аның булмас иде шталь упускать эго».
  
  
  "Ул әле белмђвен плантацией Бразилия?"
  
  
  «Нигезендә безнең чыганаклар, бу әле эго штабы. Бездә чиста күптән түгел узган хисап». Хоук откинулся бу спинку үзенең зур кожаного кресло. «Әгәр бу чыннан да иде Ставрос, аның сезнең башка күргәнем булмады выходящим буенча пентхауса Минуркос, без чыннан да очрашкан белән кызыклы ситуация. Хыяллар турында идарәсендә бер ил бик яхшы сочетаются булуы белән без белдек турында nen».
  
  
  Хоук үзе үз костлявые суставы. Адриан Ставрос һәрвакыт невротиком, бәлки, психопатом. Моннан тыш, ул җитәкчелек иткән Бразилиядә уңышлы төркеме контрабандистов, аны хөкүмәт смогло бетерергә, ул шулай ук совершал сәяси үтерү, соңгы мәгълүматлар буенча алар, ничек дип уйлыйлар иде үтерү израильского түрә Моше Бән-Ханаана ".
  
  
  «Ул вакытта аңа шулай аңлыйм AX тарихы белән кызыксынучы Алексиса Саломоса», - диде мин.
  
  
  «Куркам, дип, шулай булырга тиеш. Һәм аны, дип уйлыйм, чөнки сез уйлыйсыз, үзен Саломоса нең дусты, сез кунакханәләр булса, алырга, бу бирем».
  
  
  "Әйе, сэр, аны иде отель моның".
  
  
  Хоук погасил сигару якын пепельнице. «Минем беренче этәргеч дип әйтә« юк», һәм тапшырырга эш үзгә математика буенча. Сез беләсезме, ничек мин аны тырышам избегать шәхси катнашу агенты бу задании».
  
  
  «Минем өчен мөһим убийца Алексиса түгел чыкты иреккә», - диде тыныч кына мин.
  
  
  «Яхшы. Моның белән син справишься. Әмма бул аеруча сак, Нигы. Минемчә, иң яхшысы бару Рио һәм сөйләшергә белән тамошним ЦРУ хезмәткәре. Узнайте, залда бармы Ставрос читтә, илнең, һәм ул анда уздырды үз вакыты. Ул чакта, әгәр сезнең зацепки приведут сезне Афина, бар шунда. Гади тот мине хәбәрдар ".
  
  
  Аның, дип. - "Әйә мин һәрвакытта да бу делаю?"
  
  
  «Нишлисең, кайвакыт сез забываете, биредә кешеләр, экран үз унылых эш урыннарында, һәм ih вазыйфаларын керә идарәсе шоу». Эго тавышы сатып алды, ул кинәт тон, ул кайчагында случался, ул әйткән турындагы беркетмәдә һәм тәртиптә буйсынуындагы. «Әгәр сезгә ярдәм кирәк теләсә кайсы вакытта, сорагыз бу турыда. Без биредә моның өчен».
  
  
  "Әлбәттә."
  
  
  Ул ачты тартма, үзенең кресло һәм досталь конверт. Эго күзләре избегали минем. «Мин предсказываю сезнең үтенечен һәм минем возможную уступку сезгә, аның предусмотрительно, әгәр дә мудро, сатып алган һәм үзенең билет».
  
  
  Аның елмаеп куйды. "Рәхмәт." Аны ул арада аша кәнәфи һәм конверт алды.
  
  
  «Сиңа яхшырак подождать күрү өчен, ничек болар барысы да тәмамлана, керткәнче син решишь, уятты микән аның сиңа нинди дә булса хезмәт», - дип җавап бирде Хок.
  
  
  Икенче кичне аның селл балыкка Pan Am Рио-де-Жанейро шәһәрендә булды. Аның ял иткђн барлык
  
  
  көне, һәм янә үзен начар хис итә, ничек хәзер. Очыш үтте башка һәлакате теркәлгән, тик мин гел уйлап йөрдем шул дусты маленьком самолетта Муни, кайчан Саломос күрсәтте миңа вельд турында күңелсезлекләр һәм аварийной утырту, һәм ничек эшләнүе турында мәетне Саломоса выглядел бу жарком кояш.
  
  
  Бу болай иртә килде аның Рио, һәм поселился кунакханәсе - «Флориано», ерак түгел сарае Копакабана. Бу нибары кварталда нче пляж һәм nen царил пешкђн колониальной Бразилия. Бүлмәдә иде потолочный вентилятор һәм көне белән жалюзи, ә узкого балкон открывался кечкенә генә төре күп.
  
  
  Рио иде жаркого. Барлык бразильцы, алар алдылар, шунда барып җитәргә иде пляжда, һәм күбесе шулар тирәсендә булырга тиеш иде, районда Копакабана янында отелем. Предсказываю эсседә, аның захватил үзе белән камвольный костюм буенча тропик йон. Бу төш аның катнашты душ, надел җиңел костюм поверх Вильгельмины, минем Люгера һәм Хьюго, стилет бу ножнах бу правую кулын, һәм алга китте пообедать бер тирәли минем яраткан кечкенә ресторанчиков, Chale Rua da Matriz 54. Бу ресторан элек иде колониальным йорты һәм бүгенге көнгә кадәр хорька обставлен кыйммәтле юнәлешләре-иске һәм картинами. Рабы-негры обслуживали столики һәм ухаживали өчен баром. Аның заказал миксто чураско, ул состояло тирәсендә кусков сыер ите һәм дуңгыз ите белән яшелчә һәм баш тартты гадәттәгедән отбивного, отличного җирле разливного сыра өчен ярар, бик яхшы шәраб-Гранде Uniao Cabernet. Әмма мин аны бары тик башлады бар, кайчан күрдем, дип, кыз кергән, һәм авылның өчен соседний столик. Ул, иде, югары һәм стройной, ә грива огненно-рыжих чђч, тиресен, аны товарлыклы-ак тән тиресен тагын бледнеет. Аның ослепительное яшел мини-күлмәк кискен контрастировало белән аның волосами һәм открывало зур өлеш озын идеальных бедер һәм захватывающую декольте югарырак була. Анда яшел иде балетные тапочки, подходящие к платью һәм яшел беләзекләр өчен сул кулымда.
  
  
  Рыжие чәч, бу мгновение сбили мине файдасы, тик соңыннан аны аңладым, бу чакта әле аның соңгы тапкыр, чәч иде короткими һәм коричневыми. Бу Израильдә күбрәк ел элек. Кызны исеме Эрик Нистром. Ул әгъзасы израильской разведывательной челтәре «Шина Бет». Аның кодланган исеме иде Ялкыны, без аның белән бергә эшләдек, булсын комачауларга россия заговору каршы израильского хөкүмәте, тик бу исем үзгәрә килде елдан-заданием.
  
  
  Аны басты һәм минем янга килеп, аның столу. Ул кайчан күтәрде үз озын ресницы өчен очрашырга минем белән взглядом, аның йөзендә расплылась елмаю. "Их!" воскликнула ул. «Бу син. Нинди күңелле сюрприз». Ул сөйләде по-английски башка малейшего акцент.
  
  
  Ата-аналар Эрики иде скандинавскими евреями. Аның гаиләсе башта жилки бу Осло, ә аннан соң Копенгагенда барып, ничек эмигрировала анда Израиль, кайчан әй сигез яшь кенә иде.
  
  
  «Мин китәм әйтергә шул ук хәл», - диде мин. Без Эрикой нинди дә булса интимный кичәсе Тель-Авиве биклђп килү курьер; иде бу кичтә, ул безгә без дә бик ошады. Хәзер аның күзләре сөйләделәр миңа, ул әнкәйләр бу нежностью. "Сез присоединитесь миңа өчен минем өстәле?"
  
  
  «Ярар, кемдер присоединится миңа соңрак Нигы. Түгел возражаешь?»
  
  
  «Әллә өчен түгел, сөйләшергә синең белән», - диде мин.
  
  
  Ул дип кушылды миңа өчен минем столиком һәм заказала җиңел ланч өчен үзен, ә өченче кеше булган, ул ничек дип аңлата иде агентом: «Син выглядишь бик яхшы Нигы».
  
  
  «Син тиеш иде күрергә мине бер атна элек», - диде мин. «Миңа ошый рыжие чәч, Эрик».
  
  
  Ул ослепила мине елмаеп. Озын орлиный нос подчеркивал киң чувственный авызы. Глаза у нах иде, куе яшел, ә күлмәк сверкало. «Рәхмәт», - диде ул. «Алар минем өчен искәрмә төстә. Бу озакка бармый, без бергә эшләдек Израильдә».
  
  
  «Мин хәтерлим», - диде мин. "Сез монда эш буенча?"
  
  
  «Әйе», - дип җавап бирде ул. "Ә сез?"
  
  
  «Әйе», - дип мин. "Бу һәрвакытта да бизнес, шулай түгелме?"
  
  
  "Һәрвакыт диярлек."
  
  
  Аның, дип искә төшерде, ничек күптән түгел генә укыган газеталарда, дип Израиль иде возмущен үтерү белән янаган Моше Бән-Ханаана һәм ih президенты поклялся докопаться кадәр, - диде. Нәкъ менә бу үтерүдә америка разведка полагала, дип запричастным Адриан Ставрос. Аның алмады түгел задаться мәсьәлә иде ли, Эрик Рио өчен йә похитить Адриана Ставроса һәм увезти анда Израиль, дигән иде израильском стилендә, йә үтерергә эго.
  
  
  Аны дип сорады. - «Син собираешься пробыть Рио шактый озак булсын өчен, без бергә эчтек һәм сөйләштек?»
  
  
  «Бәлки», - диде ул. Ee куллары сдвинули декольте, ул кайчан иреште ih урындык, һәм минем, кан басымы ќайга салына поднялось ун пункт. Аның яшел күзләре белән карады миңа күзләренә әйттеләр, чөнки ул белә-мин әйтәм турында түгел гаебе белән һәм аралашуда.
  
  
  Аны алды үзенең бер стакан. Ул заказала һәм менә тапшырган шул ук хәл Grande Uniao Cabernet. «Өчен әлеге мөмкинлек», - диде мин.
  
  
  Ул алды үзенең бер стакан һәм чокнулась белән минем. «Әлеге хәл».
  
  
  Без нәкъ тәмамлады тост кайчан барлыкка килде, яшь кеше. Аны хәтта әле аның, әлегә ул да торып басты белән янәшә безнең. Ул массивным, мускулистым парнем белән бик короткими светлыми волосами һәм каты квадратным зат. Бер өлеше эго сул як уха отсутствовала, әмма бу дефект омтылышлары барып чыкмый эго ирләр тышкы кыяфәттә дә чагылыш таба. Бу nen иде бежевый җәйге костюм, ул тулысынча файдаланылмый чарның выпуклость астында сул кулы белән.
  
  
  «Мин башта күрмәдем сине, Эрик», - диде ул шактый катгый.
  
  
  беренчеләргә карап, мине. «Мин дә көтмәгән идем, дип, син тотасың белән хема-ялган».
  
  
  Бу сүзләр иде задуманы кебек йомшак упрек. Алар сөйләштеләр белән явным акцентом. Аны искә төште фотография бу кеше, бу досье израильской эзләү БАЛТА. Бу иде Захария Грейб, палач Шина Бет". Минем теория чагыштырмача эго һәм Эрики булу Рио кебек, ныгыды.
  
  
  «Бу-иске әле, Зак, - диде Эрик. «Ул эшләгән минем белән Израильдә».
  
  
  Гареб өченче урынны алды. «Мин беләм, - диде ул. «Картер, аны аладыр дип уйлыйм».
  
  
  "Бу дөрес."
  
  
  «Сезнең репутация сезне узып китә».
  
  
  Эго манеры иде резкими диярлек враждебными. Аны тойдым эго, ревность уңаеннан нәрсәләр беләм Эрику. Ясаганчы, аны өлгергән җавап бирергә эму, ул повернулся аңа. "Сез заказ биреп вишисуаз, ничек мин тђкъдим иткђн?"
  
  
  «Әйе, Зак», - диде Эрик, бераз смущенная эго кимчелекле дружелюбия. «Бу булачак, биредә якын арада».
  
  
  «Вишисуаз - бердәнбер, - дип тора бар бу ресторанда», - артык шау-гөр килеп дип Зак.
  
  
  «Миңа шунысы кызганыч, сиңа да бәхет елмайды», - дип тыныч кына җавап бирде мин. «Минемчә, күпчелек ашамлык монда әйбәт йортларыгыз. Бәлки, аннары сезнең соңгы сәфәр алар сменили пешекчеләр».
  
  
  Зак повернулся һәм натянуто дип елмайды миңа. «Бәлки».
  
  
  Аны файдам шул мизгелдән сөйләшү булачак кимендә күңелле. Аның белән тәмамладым ашар, шуңа күрә шалтыратып официанту өчен китерергә чек. Аны тәкъдим итте түләргә бөтен вечеринку, әмма Зак тиз баш тартты.
  
  
  "Сез кайда тукталдылар?" - дип сорады аның Эрику.
  
  
  «Бу Корумбе бу Авенида Рио Бранко», - диде ул.
  
  
  Зак уставился бу нах.
  
  
  "Астында нинди исеме?"
  
  
  Ул заколебалась. "Варгас".
  
  
  "Алам аңа шалтырата сезгә шунда?"
  
  
  «Сездә булачак аралашу өчен бик аз вакыт»,
  
  
  - тиз-диде әй, Зак.
  
  
  Ул проигнорировала эго һәм мило дип елмайды миңа.
  
  
  «Әйе, син аласың шалтырата миңа. Ышанам, без кабат очрашырбыз, Нигы».
  
  
  Аның басты. "Хисләр бер-берсен." Аның прикоснулся үз кулы белән аның кулымда, һәм безнең глаза на мгновение очраштылар. Аны белә Зак ревнует, һәм, чөнки ул миңа да ошаган иде, аны разыгрывал бу эго файдасына. Ул сидел һәм карадым миңа. «Сез әгәр кем дә кем кыңгырау миннән».
  
  
  «Яхшы», - диде Эрик.
  
  
  Аның отвернулся от алар чыктым аша ресторан. Аны кайчан чыга, ул якын тоймадым угли нче враждебности Зака үз аркада.
  
  
  Шул ук көнне аның ы буенча-канат юлга впечатляющую тауны Корковаду, на вершине булды, аның зур сын Христос-Искупителя. Добравшись кадәр урыннар, аны минем янга килеп, к смотровому брустверу, тукталды назначенном урында, һәм шталь көтәргә. Минут аша унбиш миңа у перил ир-ат та кушылды. Ул якынча минем үсеше, әмма стройнее. Хәер, ул әле урта яшьтә, аның длинное зат иде покрыто глубокими морщинами. Бу иде Карл Томпсон, ул эшли, ЦРУ.
  
  
  "Матур төре, шулай түгелме?" - диде ул сыйфатында керү, махнув кулы белән бу якка шәһәр, аста, ул сиял белым, кояшта иде, аннары гына яшеллеккә холмами һәм кобальтовым морем.
  
  
  «Мавыктыргыч рухы», - диде мин. "Ничек эш, Томпсон?"
  
  
  «Мәсәлән, шул ук хәл», - диде ул. «Монда иде, шактый акрын гына бирле соңгы сменада администрациясе бу Бразилиа. Ничек эшне AX бу көннәрдә? Күпмедер вакыт сез, егетләр, атып њтерђ күбрәк сугыш кирәк-яраклары белән чагыштырганда, армия Азиядә».
  
  
  Аның, дип. «Кайчагында шулай тоела. Аны иде занят, дип ышанам син».
  
  
  «Ә хәзер алар утыртырга сезне Адриана Ставроса».
  
  
  "Бу дөрес." Аның наблюдал, ничек круизный лайнер, курсирующий буенча зәңгәр & nb нең гладким носом, акрын керә гавань. Анда аста иде охшаган игрушечную лодку. "Сез кайчан соңгы тапкыр күргән эго?"
  
  
  Ул бу хакта уйлана мгновение. «Бездә бар точечное күзәтү плантацией. Биш яки алты атна элек күрдек, ул покидал бу урын. Без уйлыйбыз, ул сель бу самолет, направляющийся бу Мадрид».
  
  
  «Бу рейс була иде дәвам итәргә Афина».
  
  
  "Мөгаен, шулай. Эго анда күрдегезме?"
  
  
  «Без шулай уйлыйбыз. Ниләр өчен мәйданнар аларга туры килә?»
  
  
  «Мәйданнар аларга туры килә - эго чын штаб-фатиры. Монда, Рио, бар бүлекчәсе Apex Imports, һәм без, дип уйлыйбыз контрабанда аша гамәлгә ашырыла әлеге компаниягә. Әмма ул да бик өлешендә йөри ee офислары, гәрчә эго исеме ачыктан-ачык ассоциируется аның белән. Компания президенты кыла даими рәвештә эш сәфәре Паракату ".
  
  
  "Ә тавышы анда залында мәйданнар аларга туры килә?"
  
  
  Томпсон кивнул. «Ул залда авылы янында, шул глуши. Эго охраняет зур булмаган армия Ставроса, состоящая тирәсендә элекке тоткын, сәяси фанатиков һәм элеккеге нацистов. Әмма хәзер анда нибары некоторая көч».
  
  
  Аны дип сорады. - «Сез дә күрдегезме анда берни дә үзенчәлекле?»
  
  
  «Нишлисең, әгәр сез имеете күз алдында кешеләр күпләр җыела торган учреждениеләрдә яки корал, ревматизма булачак, бу җәһәттән тискәре. Әмма иде, йомыш белән килүче, беркем дә аның тирәсендә безне элек очрашканым юк иде. Алар белән хорька, ничек ул барлыкка белән Ставросом туксан көн элек, без диярлек даими күзәткән артыннан. һәм беркем дә белмиме өчен ул покидал бу урын. Бу бернәрсә дә юк үзенчәлекле, гайре ки, бер тирәли ике абыем ир-атлар настаивает, дип яңа егет, урта яшьләрдәге ир-ат, залда шунда азакта. Эго переводили тирәсендә бер бинадан белән вооруженной саклауга ".
  
  
  "Ничек выглядел бу кеше?"
  
  
  Томпсон пожал җыерып. «Бездә бар эго фотография, әмма бу ерактан. Аңа якынча илле, аны иде, диде белән короткими темными волосами, алар бераз седыми бу висках. Ул коренастый ир-ат, ул һәрвакыт йөртә, киемнәре дә яшел ефәктән булыр рубашки ".
  
  
  Күрәсең, бу булырга мөмкин иде Минуркос, грек судоходный магнат, сәяси, кушымталар, аның күптән түгел потрясли Афина һәм пентхаусе, аның күргән Адриана Ставроса.
  
  
  "Алам, аның күчермәсен алырга фоторәсемнәр?"
  
  
  «Бу үткәрергә була», - диде Томпсон. "Карале, Картер, мәсәлән, узган атнада безгә туры килде вакытлыча кыскарту күзәтү плантацией кадәр выборочных тикшерү, миңа да туры килер, мљгаен тулысынча чыгарырга безнең кешеләр аннан алдагы берничә көн эчендә, чөнки бар проблема белән шөгыльләнүче килеп чыкты безнең өчен. Телисез икән, аның өчен рөхсәт алды җибәрергә кеше кире, сезнең белән? "
  
  
  "Юк, аны диде. «Хоук вәгъдә итте миңа ярдәм әгәр ул миңа кирәк. Аны кайчан алмыйм алырга фотография?»
  
  
  "Буларак турында бүгенге төн?"
  
  
  "Яхшы".
  
  
  «Без кулланабыз бераз башка урын тапшыру өчен, - диде Томпсон. «Бу шәһәр автобусы. Сез едете үз кунакханәсе. Минем кеше инде ул анда. Сез пройдете бу заднюю мәйданчыгы автобус, анда беркем дә булмый, һәм займете соңгы урын уңнан. Фотография булачак прикреплена астында моның сиденьем. . Автобус ия булачак маркировку Estrada de Ferro һәм доставит сезне үзәге, әгәр сез захотите бару әйтик әле ».
  
  
  «Кайчан автобус проезжает mimmo отель?»
  
  
  «Җиде унбиш. Автобус булачак, унбер номер».
  
  
  «Яхшы», - диде мин. "Һәм рәхмәт."
  
  
  «Тәүлекнең теләсә кайсы вакытында», - диде Томпсон. Мгновение соң ул китеп барды.
  
  
  Лижет, кичкә таба аны кыска вакытка керде, компания офисы Apex Import. Ул располагался бер тирәсендә иске реставрацияләнгән хөкүмәт биналары, алар опустели, кайчан башкаласы күченеп бу Бразилиа. Офислары иде, өч пролета өскә таба, һәм лифт түгел эшләгән.
  
  
  Аны керде шактый маленькую кабул итү бүлмәсенә наверху. Нче күтәрү минем лбу чыгыш ясады пот, чөнки кондиционер бинасында кебек, эшләгән дә яхшырак лифт, ә Рио иде душный көне. Темноволосая кыз авылны металлический урындык һәм подозрительно књрсђтте миңа, кайчан аның керде.
  
  
  "Мин шуны әйтә алам сезгә нәрсә дә булса ярдәм итәргә?" - дип сорады ул-португальски.
  
  
  Аңа җавап бирде инглиз телендә. «Аның отель иде күрергә джентльмен Ставроса».
  
  
  Аның темные күзләре сузились тагын да күбрәк. Килгәч, ул тагын заговорила, бу ломаном инглиз. «Минемчә, килдегез түгел шул урынны сеньор».
  
  
  Аның диде. - "Чы?" «Әмма, әфәнде Ставрос үзе миңа әйтте, мин алам белән элемтәгә керергә, аның аша компаниясенә Apex Imports».
  
  
  «Сеньор, джентльмен у Ставроса юк, монда офиста...»
  
  
  Ишек шәхси кабинет ачылды, һәм барлыкка килгән әлеге темноволосый ир-ат. Ул дип сорады. - "Бар, ниндидер авырлыкларны?". Эго тон ярамый иде дип атарга дружелюбным.
  
  
  «Мин бары сезгә, әфәнде Ставроса», - диде мин.
  
  
  "Нинди максат белән?"
  
  
  Аның проигнорировал грубость. «Әфәнде Ставрос киңәш итте миңа сатып алырга акчасы япон фотоаппаратлар оптом, әгәр аның свяжусь аның белән монда». Аның действовал озадаченно. "Мин түгел шул офисында?"
  
  
  «Әфәнде Ставрос булып, директорлар советы рәисе, - диде кара кеше, - тик безнең аңа биредә юк, офиста, һәм ул да бизнес белән шөгыльләнә компаниясе. Аның алга таба президенты; аласыз ия эш минем белән».
  
  
  - Бу сеньор Карлос Убеда, - бераз горур вмешалась кыз.
  
  
  «Шат очрашуда, сэр», - диде мин, протягивая кулын. Президент бу катгый. «Минем исемем Джонсон. Берничә атна элек аны очраклы каршы алды мистера Ставроса ресторанда Chale. Ул әйтте кайтачак аша сәфәр Европада якынча шул ук вакытта, һәм мин алам белән элемтәгә керергә алар монда».
  
  
  «Ул әле Афинада», - диде кыз.
  
  
  Убеда бросила бу нах пронзительный караш. «Ничек инде мин, - диде, әфәнде белән Ставросом монда элемтәгә керергә ярамый. Тик мин булырмын бик шат переслать сезнең заказ».
  
  
  «Аңлашыла. Ярар, аның, чыннан да, отель ия булырга аның белән шәхсән эш. Әйтә аласыз миңа ул мөмкин кайтырга тирәсендә, диелгән бу белдерүдә?»
  
  
  Зат Убеды алдында эго ртом дернулся мускул. «Эго түгел көтә тирәсендә Европа берничә атна дәвамында, мистер Джонсон. Әгәр телисез икән, бизнес белән шөгыльләнә, сезгә туры киләчәк ия эш минем белән».
  
  
  Аның елмаеп куйды. «Мин позвоню сезгә, мистер Убеда. Рәхмәт сезнең арада».
  
  
  Калдырды, аңа ih карарга миңа вслед. Кабат урамга чыккач, аны тоттым такси һәм әйләнеп кайтып, үзенең кунакханәсе. Кисәтү ясый кызлар бирде миңа кирәкле раслау, Адриан Ставрос чыннан да иде Афинада ничек диде миңа Саломос. Әгәр бу фотография булган снимком Никкора Минуркоса, барлык становилось кызык.
  
  
  Аның катнашты душ бераз отдохнул, аннары сель бу автобус номеры унбер, следуя инструкциям Томпсона. Ничек ул предполагал, фотография иде прикреплена к сиденью бу кечкенә генә коричневом конвертта. Аны үз янына чакырып ала эго, алга китте маленькое кафе шәһәрнең үзәгендә һәм заказал яхшы португальское шәраб. Бары тик соңыннан, моның аны алды фотография тирәсендә конверта һәм исследовал аны.
  
  
  Ничек диде Томпсон, сурәте иде, бик яхшы булса да, һичшиксез, кулланыла телеобъектив. Бу иде снимок өч ир-атлар, алар әле генә чыккан йортка ранчо, һәм килдек цифрлы камералар. Ир-ат урталыкта иде шул, кемне миңа сөйләде Томпсон, булуга карамастан, күләме зур булмаган затлар, ул аны тиеш иде идентифицировать, минем иде, әллә нинди шик тә юк, чөнки аның сравнивал эго белән зат, ул миңа күрсәтте AX Буенча фотографиям, бу кеше иң делле иде Никкор Минуркос. Аны элек беркайчан да күргәнем булмаса да, башка ир-атлар.
  
  
  Минуркос угрюмо шагал арасында ике башка.
  
  
  Беркем дә шулар тирәсендә генә сөйләштем, әмма ир-ат сул Минурка, югары, похожий бу тевтонца, карадым, бу Минурка, әйтерсең, яңа гына заговорил аның белән, һәм җавап көтмәгән идем. Зат Минуркоса иде мрачным һәм җитди.
  
  
  Аның сунул фотография кире конверт һәм сунул минутына. Әгәр күзәтү агентом ЦРУ иде, дөрес булып чыкты, теория минем берсен Саломоса чыннан да иде доказана. Ничектер итеп Ставрос үз өстенә алды операция Минуркоса Афинада һәм замышлял переворот аның исеменнән.
  
  
  Аннары җиңел еды кафеда аны, шалтыратып бүлмәгә Эрики Нистром кунакханәдә Corumba. Тавышы аны иде дружелюбным һәм җылы. Ул, диде, - дип үткәрәчәк калдыгын кичке одиночестве, бер, һәм ул шат булыр, әгәр аның навещу аны. Алар белән Заком бераз поссорились, һәм ул ярсыган китеп, төнге клубы.
  
  
  Назначив очрашулары тугыз, аның кайта отель һәм шалтыратып Хоку. Ул болай дип җавап бирде усталым һәм тавышы активировал скремблер үзенең азагында линиясе өчен, без идек сөйләргә түгел вводя барысы да бу код.
  
  
  «Нинди неподходящий сәгате, Нигы, - диде ул бераз раздражительно. «Калса, бу бердәнбер тапкыр, кайчан аны ишетәм сине бу вакытта».
  
  
  Аның, дип. Аны иде күз алдына китереп булмый, ул ничек утыра өчен махсус булырлык телефон үз суперсекретной фатирында белән взъерошенными седыми волосами, бәлки, шелковой смокинге на тонком теле һәм неизбежной сигарой, зажатой бу зубах.
  
  
  «Һәрхәлдә, аны түгел спальне ниндидер кызлар», - диде аның белән сомнительной честностью.
  
  
  «Џм! Кичә әле тәмамланды, шулай түгелме? Түгел обманывай мине, минем малай. Аны үзе аша болар барысы да узды».
  
  
  Кайчагында кебек тоелды миңа у Хоука бар экстрасенсорные сәләтен ача торган минем татлы уйлар эго аналитик уму.
  
  
  «Юк, сэр», - дип белдерде мин. «Кичәсе әле тәмамланды. Әмма аның яхшы кулланды беренче өлеше эго, дип уйлыйм Минуркос - тоткын плантаций Ставроса, ерак түгел Паракату. Моннан тыш, аңа билгеле булганча, Ставрос залында Афинада».
  
  
  «Нишлисең, - задумчиво-диде Хок - бу кызыклы».
  
  
  «Бу-белән тәңгәл килә теорией Саломоса».
  
  
  "Әйтик, син собираешься бу Паракату?" - дип сорады Хоук.
  
  
  «Чынлыкта. Бәлки, аның алмыйм ачыкларга бу. Томпсон буенча ЦРУ", - ди мәйданнар аларга туры килә-хәзерге вакытта аз белән саклана. Әмма бар осложнения».
  
  
  "Әйе?"
  
  
  «Биредә, Рио залында иске әле. Кыз, аның белән аның эшләгән Израильдә өстендә операцией « бөтен территориясендә отель, шулай обетованная »».
  
  
  «Ах, әйе. Нистром. Нигә матур хатын-кызлар, калса, артыннан килә синең бөтен ачык бассейн?»
  
  
  Аның, дип. «Түгел, завидуйте, сэр. Сез ничек билгеләп үттеләр, сездә да иде көннәр һәм төн».
  
  
  Белән башка икесе дә ахырына послышался вздох. «Әйдә, Нигы».
  
  
  «Ярар, сэр, миңа килә башын, дип мисс Нистром булырга мөмкин биредә, Бразилия ул шул ук сәбәп, дип аны. Яки, мөгаен, аның өчен шул ук кеше. Без подозреваем Ставроса үтерүдә Бән-Ханаана, шулай түгелме?»
  
  
  Бераз молчание. «Әйе, без беләбез. Һәм аны иде диде, сез угадали».
  
  
  «Аның белән палач», - дип өстәде мин. «Минемчә, алар охотятся бу Ставроса. Алар мөмкин түгел, белергә кирәк, ул Афинада, хәзерге вакытта. Әмма мин теләмим, булсын өчен без барыбыз да бер үк вакытта появлялись бу мәйданнар аларга туры килә һәм, ахыр чиктә, стрелял, башка җир, по ошибке яки югыйсә, сез испортите башлады. Минем идея тора шул, шаять расладылар миссия Нистрома ярдәмендә израильской эзләү. Сез иске әле аның босса, Жиру, һәм мин уйлыйм, ул согласится сезнең белән, әлеге вакытта башка хђл.
  
  
  Ястреб дип тамак кырды йөзеннән татулык.
  
  
  «Әгәр бу шулай, минемчә, барыбызга да кирәк булырга откровенными һәм утырыр алдыннан өчен ел саен алабыз микән без, бер-берсенә ярдәм итәргә бер-берсенә. Яки, һәрхәлдә, калырга подальше икенчесе белән башка».
  
  
  Бу юлы да тынлык озакка сузылды. «Ярый, минем малай. Аның позвоню Жиру һәм свяжусь синең белән».
  
  
  «Рәхмәт», - диде мин. «Мин двинусь урыныннан әлегә получу хәбәрнамә».
  
  
  Озак көтәргә туры килмәгән. Аша сәгатенә кайтарганнар киткәнче, мин китеп барган отель Эрики, миңа шалтыратып Хоук. Булырга тиеш, ул вытащил Жиру тирәсендә чүп-чар тагын атканчы бу Иерусалимда. Ревматизма Жиру иде утвердительным, һәм миңа йөкләнде ачыктан-ачык фикер алышырга штопора Ставроса белән Нистром белән шөгыльләнүче отвечала өчен биремнәр, хәтта карамастан, аның белән иде Зак Гареб. Миңа, әгәр кодовое әйтү, аны доказывало, дип Жиру боера әй фикер алышырга минем белән үз эшен.
  
  
  Аның килде бүлмәгә Эрики аша берничә минут унынчы. Ул каршылады мине янында көне кыска расслабляющем халате, ул обнажал зур өлешен аның бедер. Анда иде душный пешкђн һәм киң чувственная елмаю.
  
  
  «Мин уйладым, син беркайчан да доберешься бирегә», - диде ул, закрывая өчен минем ишек һәм запирая аны.
  
  
  Аны керде бүлмәсен карады аны. Ул күбрәк иде минем, миңа кызык булды, бүлешә бармы ee аның белән Зак.
  
  
  «Телисең бренди? Минем бар неоткрытая шешә, һәм бу иң яхшы, нәрсә сатып алырга була, Рио».
  
  
  «Яңгырый яхшы, - диде мин.
  
  
  Ул налила ике эчемлекнең. Газетабызныћ бер стакан, аның позволил глазам ласкать аның матур йөзе. «Сез һәрвакыт матур кыз өчен таләп итү иң яхшы».
  
  
  «Һәм аңа гадәттә, бу аңлыйм», - диде ул. "Сез?"
  
  
  «Син бар иде минем Тель-Авиве», - диде аңа акрын гына елмаеп.
  
  
  Озын ресницы задрожали кайткач, аның күзләренә ка мгновение избегали минем. Килгәч, ул тагын књрсђтте өскә таба, ул улыбалась. Аны протянул кулын прикоснулся аның щеке. Ул сделала глоток бренди. Аның кулын салды
  
  
  аның тонкую талия һәм привлек аны миңа. Бер нах пахло сладко һәм йомшак иде.
  
  
  "Хәтерлисеңме, теге төнне Нигы?" - выдохнула ул миңа ухо. "Сез, чыннан да, исегездә тотыгыз, бу ничек һәм аны?"
  
  
  "Мин хәтерлим."
  
  
  "Бу бик әйбәт, шулай түгелме?"
  
  
  "Бик."
  
  
  Куябыз стаканы якындагы столик. Аның притянул ee, үзенә дә кагылды, аның губернасында үз. Аның тел күр минем авызы.
  
  
  «Боже, Нигы», - пробормотала ул.
  
  
  Аны уздырмаган куллары белән аның ягодицам, чувствуя изгибы, спускающиеся к ee бедрам. Астында минем прикосновением аның бот башлады акрын покачиваться.
  
  
  Ул сак оттолкнула минем үземнән һәм выключила брылев. Аннары ул башыннан акрын һәм матур раздеваться. Астында халатом анда иде, кечкенә генә трусики бикини. Ee күкрәк нетерпеливо тянулись миңа, кайчан ул студиясе халат белән плеч. Ee күкрәгенә иде тулы, спелой һәм сөт-ак. Башка вакытта кечкенә кусок түбән белья соскользнул белән аның бедер һәм бедер һәм сизгер кучей егылып идәнгә.
  
  
  Эрик ачыктан-ачык књрсђтте миңа, мөмкинлек тудырачак взгляду скользить минемчә обнаженному телу бу полумраке бүлмәләре бар.
  
  
  «Матур», - промурлыкала ул. «Күп каты һәм мускуллары».
  
  
  Аның привлек аның үзенә, чувствуя аның наготу каршы минем. Ул моңа кадәр кулы буенча минем күкрәк һәм плечам, двигаясь буенча аска таба минем телу. Ул гладила мине, ласкала минем торгызган минем белән мәхәббәт турында үз куллары белән, әлегә минем бармакларымны исследовали аны. Аның бот раздвинулись нче минем прикосновения, һәм ул застонала.
  
  
  Астында безнең иде йомшак толстый келәм. Эрик опустилась тезләренә бу nen, мөмкинлек тудырачак нең рукам скользить минемчә телу, ул кайчан спускалась. Ул белсђм барлык ысуллары возбудить ирне да сомневалась бу ih куллану. Аша мгновение аның соскользнул янында, һәм грубо толкнул аның спиной бу толстый ворсистый келәм. Аны басты, аның өстендә тезләренә үткәреп, куллары буенча ee күкрәгенә. Ул ахнула. Минем озын бот обнимали мине. Аны кулы буенча шелковистой эчке ягына бот.
  
  
  Турында «әйе, - промурлыкала ул. Ee авызы иде приоткрыт, матур яшел күзләренә туры туган телгә бәйле.
  
  
  Аны кайчан, керде нах, тулы авызы на мгновение киң колач алды, һәм җиңел дрожь узды аның телу. Аннары ул башыннан хәрәкәт минем белән бергә, аның бармак схватили минем җилкәсенә, аның бот сомкнулись тирәсендә минем була. Мин белмим, ничек озак без калуы запертыми бергә керткәнче, бу ниятем безнең өчен ике.
  
  
  Аннары бу аның озак лежал аның белән генә хәрәкәт итәргә телим. Җылы расслабление акрынлап проникло иң тышкы тора минем плоти һәм иң татлы тирәнлеге, минем күңел.
  
  
  Соңрак без оделись, мондый уенны кечкенә диванчик һәм допили коньяк. Эрик причесала үз озын рыжие чәч, һәм ул выглядела шундый ук яңа өзелгән, ничек, кайчан аның керде бүлмәгә.
  
  
  «Мин бик шат, - дип Зак түгел постучал шул ишек», - диде ул.
  
  
  «Ул кебек тоела, бик ревнивым, Эрик. Сез якын иде?»
  
  
  Ул књрсђтте миңа. «Бервакыт. Эго-идея түгел, ә минем. Һәм ул бик неумелым. Аның диде эму арасында безнең беркайчан да булыр, берни дә физик. Ул обижен бу. Аның да отель өчен, ул катнашкан бу делле, тик мине мөшрикләреннән. Ул бик яхшы гс белән корал ".
  
  
  "Ул тиеш булачак булырга, бу задании, шулай түгелме?"
  
  
  Ул задумчиво књрсђтте миңа. "Әйе".
  
  
  "Эрик, аның догадалась, ни өчен сез Бразилиядә. Калса, без преследуем бер үк кеше. Минем начальнигы связался сезнең белән, һәм ул раслады минем уйлар. Без сөйләшәчәкбез әле бу аерым биремнәр һәм хезмәттәшлек итәчәкбез, әле беребез белән, әгәр бу калса выполнимо ".
  
  
  Яшел књзлђре бераз сузились. «Жиру түгел иде элемтәдә минем белән һәм Заком».
  
  
  «Якындагы берничә сәгать сез алачаксыз телеграмма. Ә әлегә миңа, әгәр кодовое әйтү үткәргән тиеш позволить сезгә довериться миңа. Сүзләр - Голиаф».
  
  
  Ул смотрела белән удивлением. "Бу дөрес сүз!"
  
  
  «Жиру прислал бу».
  
  
  Ул налила үзенә тагын бренди. «Яхшы Нигы. Әмма мин аны подожду телеграммалар белән шөгыльләнүче сөйләячәк миңа, ни дәрәҗәдә, аның ирекле синең белән». Ул дип елмайды һәм поцеловала мине щеку.
  
  
  Аны көтмәгән идем, дип белдерде ул булачак осторожна. Ул бик яхшы агентом. «Барысы да тәртиптә. Аны бары тик расскажу сезгә берничә үз идеяләрен. Сиңа, гомумән, кирәк түгел, сөйләшергә».
  
  
  "Бу-гадел."
  
  
  «Без дә эзлибез Фоторәсемнәр Ставроса, әмма төрле сәбәпләр аркасында». Аның йөзе иде невыразительным. Ул берни дә раздавала. «Телисез икән, эго буенча үтерү өчен Бен-Ханаана. Безгә әле бөтенләй аңлашылмый, ни өчен ул кирәк, ә бу мөмкин белән бәйле греция баш каласы сәясәте һәм похищением Никкора Минуркоса».
  
  
  "Грек теле судоходный магнат?"
  
  
  «Чынлыкта. Ул мөмкин булырга Паракату, һәм эго удерживают каршы эго ихтыяр. Ставрос залында Афинада, шулай булгач, сезгә туры киләчәк йә дождаться кайт эго, йә отправиться артыннан ауропага. Әмма, мин уйлавымча, юл аңа ята аша да алабыз өйрәнергә Паракату, миңа кирәк сөйләшергә белән Минуркосом.
  
  
  «Әгәр сиңа кызыклы, аны отвезу сезне ике кешене минем белән бу Паракату. Бу арттырырга мөмкин элђгњ мљмкинлеге бар анда. Обсуди бу Заком һәм бирегез миңа белергә иртәгә, кайчан получишь телеграмма».
  
  
  «Әгәр дә без, чыннан да, преследовали Ставроса, - диде Эрик, - да яхшырак микән иде безгә отправиться откровенными бу Афина?»
  
  
  "Ставрос, ничек дип уйлыйлар ясый, үз вакытлы штаб-фатирында анда, аерым пентхаусе Минуркоса, ул гыйбарәт чын ныгытма. Сез алмыйсыз гади штурмовать бу урында, сез Зак. Һәм кешеләр сирәк очракларда ул покидает бу урын булырга мөмкин, шулай ук авыр,
  
  
  әмма Минуркос әйтә ала безгә, ничек барып Ставроса ».
  
  
  Ул кинәт замолчала, обдумывая минем тәкъдим. Ул кайчан књрсђтте миңа, бу тулы губах барлыкка җиңел елмаю. «Мин свяжусь синең белән иртәгә иртән Нигы, кадерле».
  
  
  Аны наклонился һәм кузгатты, аны губернасында үз. "Сез эшләрсез бу." Аны басты, ул арада өчен корал һәм надел аның. Аннары накинул поверх алар пиджак. «Тот һәм Зака кыска цепочке, ярар?»
  
  
  Әй бу ошады. Ул әле смеялась, аны кайчан чыга тирәсендә бүлмә.
  
  
  Дүртенче башлыгы.
  
  
  Аның уйлады турында Адриане Ставросе, кайчан покидал отель Эрики. Иде инде поздний кич, такси да күренде. Аны сак шелл проспекты буенча Рио-Бранко. Эләгү штаб Ставроса бу Паракату, хәтта белән эго уменьшенной саклауга, бәлки шактый кыен. Янында кечкенә генә төркеме Ставроса иде начар репутация. Ул җыйды отбросы җәмгыяте тирәсендә үзен Паракату. Асылда, алар охшаган, аның үзен, тик башка эго лидерских мөмкинлекләрен үстерү. Вспомнив бу хакта, аны карар, дип Адольф Гитлер булырга тиеш, начинал якынча шулай ук. Бу Германий 1930-нчы еллар булырга тиеш аз кешеләр җитди относились к экс-ефрейтору. Бу үрнәк булды, дәрес, ул тиеш усвоить, тик тынычлык, кебек тоелды, шулай да освоил аның.
  
  
  Аның узды берничә кварталлар да књреп, такси. Аның входил зонасына, кибет, офис урамда. Аны кайчан, свернул бу переулок өчен направиться к, үзенең отелю, бу мгновение отказавшись нче транспорт, мине гаять сюрприз. Өченче витрине буенча күләгәдә чыкты темная фигура һәм махнула миңа һәр. Бу кулаке иде пычак.
  
  
  Кайчан башланды һөҗүм исђ, ул якын миновал керү. Әгәр ул подождал тагын да көчәячәк, аны иде эго бөтенләй күрдем, һөҗүм исђ иде уңышлы һәм пычак вонзился иде миңа спину. Әмма үз стремлении үтәргә эшне ул двигался бик тиз, һәм аның ритмын бу хәрәкәт периферийным зрением.
  
  
  Кайчан пычак эләккән миңа спину, аны кискен повернулся һәм выбросил левую кулын өчен заблокировать удар, ул миңа үземне, тик лезвие прорезало ткань минем камзолы һәм рубашки, һәм бераз гына, бераз рассекло минем предплечье. Аңа позволил весу кеше унести эго миңа. Аннары аны, повернулся, держа эго кулында, һәм бәрде аның эго турында бинасы белән янәшә безнең.
  
  
  Бу мгновение аны уйлады, бу Зак, эго, ревность алды тәкермән, чөнки ир-ат иде коренастым һәм көчле. Тик карады, аны яхшырак, аны күрдем, ул крупнее Зака, һәм аның темные чәч. Ул выглядел бразильцем һәм чын головорезом.
  
  
  Ирекле кулы белән аның ул арада к Вильгельмине, әмма нападавший түгел иде инде позволить миңа алырга һәм бу өстенлек. Ул янә кинәт бәрде аны пычак белән, бу юлы целившись миңа зат. Аның уклонился һәм өлешчә отклонил лезвие, ләкин ул порезало миңа ухо. Ул күтәрде корал өченче тапкыр һәм бәрде мине үз авырлыгындагы.
  
  
  Эго этәргеч булды бик көчле. Ул бђрдерђ минем белән аяк, һәм без бергә аска тәгәрәдек бу түшәлгән тротуар. Аның кыскача бәрде аның эго буенча челюсти уң, әмма ул, ахрысы, хәтта дип билгеләп үтте. Без перевернулись бер мәртәбә кайчан аны сакларга маташа, үзен нче колющего пычак. Аның отель вынуть Хьюго, минем стилет, әмма аның алмадым азат итәргә кулын кулын безгә мгновение өчен позволить ножу скользнуть бу минем ладонь.
  
  
  Кыска вакытта зур ир-ат булып чыкты мәңгегә минем. Ул выругался буенча-португальски һәм рассмеялся бәрде мине күкрәгенә эләгә. Пычак түгел иде, озын, лезвие иде шактый широким, тик лезвие иде заточено кадәр бритвенной остроты. Ул тускло светился шул төн җиткәч аны схватил эго кулы белән пычак белән соңгы мизгелдә керткәнче лезвие җиткән минем күкрәк. Безнең куллар-бу мгновение задрожали, әлегә ул теләдем вонзить лезвие кадәр упора. Аның освободил правую кулын сукырларча ухватился өчен эго зат тойдым аны эго күзләре һәм впился аларда указательным һәм урта пальцами. Урта пальцем аның проткнул сулдан глазное яблоко, ә указательным пальцем проткнул уңнан. Глазное яблоко лопнуло, һәм минем зур палец шталь мокрым.
  
  
  "Ааааа!" - крикнул нападавший, хватаясь өчен күзләре ирекле кулы һәм забыв турында ноже башка. Ул янә закричал һәм өлешчә егылып мине.
  
  
  Вакытында бу кыска ял Хьюго ниһаять скользнул бу минем правую кулын. Аның әле генә ритмын бу, кайчан здоровяк дико закричал һәм янә күтәрде пычак өчен вслепую ударить аларны. Аның вставил стилет астында эго поднятую кулын, һәм лезвие вошло бу эго янәшә бераз түбәнрәк эго күкрәк читлеге һәм опустилось кадәр иң икесе дә ахырына.
  
  
  Аннары аны күрдем, - дип калган күзләр нападавшего карадым поверх минем сыер бу темноту, һәм шул мизгелдә аның отчетливо күрдем соры дымлылык аның уң щеке раздавленным астына белән караганда да күренеп тора. Аның вытянул стилет буенча бока, һәм ул егылып авыр миңа, аның үз пычак белән грохотом ударился турында түшәлгән тротуар.
  
  
  Аның оттолкнул гәүдәсен һәм торып басты. Тиз оглянувшись тирәсендә, аны күрдем, - дип якын-тирәдә юк, җәяүлеләр өчен күрергә, дигән булган. Аның пошарил буенча карманам шушы кеше тапкан бу бумажнике ниндидер документлар. Бер тирәли карточкалары иде лардан ул хезмәткәр компаниянең Apex Imports.
  
  
  Күрәсең, аның чыгарды кешегә буенча исемендәге Убеда күбрәк тәэсир караганда, аны уйлады. Яки, бәлки, ул шалтыратып Ставросу бу Афина һәм Ставрос отрицал, дип кайчан булса ишеттем оборудова миңа. Ихтимал, Убеда файдам мин ниндидер полицейский, ул лезет бизнес Apex Imports. Яки кеше ЦРУ, аңа артык булды шунысы кызык. Хема иде мине безне дип уйлаган Убеда, ул, күрәсең, алып барган өчен, минем слежку һәм белми, кайда аның тукталды. Минем мәнфәгатьләрендә иде шул беренче ук хәл отправиться бу Паракату.
  
  
  Калдырды, аңа мертвого бразильца һәм бик тиз әйләнеп кайтып, үзенең кунакханәсе. Ул төнне күбрәк бернинди һәлакате теркәлгән, ә наступило утро башка һәлакате теркәлгән.
  
  
  Эрик Нистром, Зак һәм аның очраштылар иртәнге тугыз. татарстанда кечкенә кафе-ка Авенида Президенты Варгас төре белән бүгенге холмы артта үзәге Рио һәм матур хижины фавел бу склоне холма шәһәр өстендә. Зак догадался турында минем янында белән Эрикой һәм канәгать түгел иде һәм перспективада эшләргә, минем белән булса да, кыска вакыт. Ул тагын да враждебно иртђрђк. Эрик алды закодированную телеграмма тирәсендә Иерусалима, анда әй, һәм Заку иде приказано хезмәттәшлек минем белән теләсә кайсы ысул белән кирәкле уңышка ирешү өчен безнең гомуми максат, туктатырга Адриана Ставроса.
  
  
  «Әгәр сиңа кирәк мәгълүмат нче Минуркоса, отправляйся бу Паракату», - тыгыз диде миңа Зак, аның зәңгәр күзләрен вспыхнули гневом. Эго кофе өстәлдә алдында калды нетронутым. «Безнең торак пункты россия табарга Ставроса һәм уничтожить эго. Күрәсең, без генә табарбыз эго бу Паракате».
  
  
  Эго авыр күзләренә впились шул минем. Аны повернулся аның белән к Эрике. Ул иде чиреннән расстроена эго поведением. Аны дип сорады. - "Дип башкача әйтеп тђ булмас иде, Эрик?"
  
  
  «Мин инде диде Заку. Минем уйлавымча, сезнең алым якынлашканда гына түгел, сиңа да, безгә».
  
  
  Зак зашипел бу нах. - "Синең баш миен затуманен, секс!" «Бу ир-ат, күрәсең, сезнең любовник. Барысы да, ул, ди, бугай, сезгә разумным».
  
  
  "Зинһар, Зак!" - кискен диде Эрик.
  
  
  «О, боже», - пробормотал мин, качая аягы. «Послушайте, миңа кирәкми бернинди изощренные мәхәббәт выходки, алар комачаулый. Бәлки, аңа ялгышлар ясамады ки, без булдырабыз бергә эшләргә. Аның алам алырга ярдәм нче Хоука, гади попросив. Яки, бәлки, бер ЦРУ. Әмма мин барам бу операция өчен запутаться белән нинди дә булса беззаботным боевиком, ул алмый, тотарга үз шәхси хисләр астында ".
  
  
  Зат Зака кинәт покраснело, һәм ул вскочил белән урындык. "Карале, Картер ..."
  
  
  "Утыр!" - приказала Эрик тихим, әмма властным тоном.
  
  
  Зак ташладым бу нах кырыс караш, аннары янә сель үзенең урынны алды. Ул проворчал нидер үзенә астында нос, әмма избегал минем күзләр.
  
  
  «Әгәр хәл тагын бер шундый выходка, безгә сөйләшергә туры киләчәк», - диде Эрик. "Син аңлыйсың, Зак?"
  
  
  Ул колебался. Кайчан хәтфә әйтте әйтү. "Әйе".
  
  
  Арасында «безнең берни дә юк, Зак. Син мине слушаешь?»
  
  
  Ул пристально посмотрел на нах. "Әлбәттә."
  
  
  Арасында «безнең берни дә юк һәм беркайчан да булмаячак. Шулай булгач, ниләр арасында минем һәм Ником, бер катнашы сезгә. Әгәр дә без бергә эшләргә телибез, сез тиеш, бу-аңлау өчен».
  
  
  Киресенчә, ул бераз расслабился. Ул взглянул миңа, ә аннан соң Эрику. Эго кулаки сжались өстәлдә. "Әгәр син шулай, халкын да, халкың."
  
  
  «Мин, чыннан да, шулай дим. Хәзер аның җыенам бу Паракату. Әгәр сез уйлыйсыз, шундый план неразумный, аның тырышачакмын избавить сезне әлеге биремнәр».
  
  
  Ул посмотрел на нах, һәм эго йөзе үзгәрде, һәм смягчилось. «Син беләсең, аны иде отпустил синнән башка мине». Эго күзләре тагын очраштылар белән минем. «Калса, сез Картером управляете шоу. Әгәр сез уйдете, аңа китәм».
  
  
  Аны дип сорады. - «Һәм алабыз микән без отложить буенча ярыш ухаживанию, әлегә ул тәмамланмаячак әле?»
  
  
  «Син ишеттем ee», - угрюмо-диде Зак. «Юк» көндәшлекне. Ул посмотрел үз кофе эчәргә алып керер иде.
  
  
  «Кичер, Зак», - диде Эрик.
  
  
  Ул сгорбился. "Без отправимся бу Паракату?"
  
  
  Аның үзе эго бу мгновение. Бәлки, барыбер барып чыкмый. "Караганда, мөгаен, яхшырак."
  
  
  «Мин беләм, анда була арендалау һәм машинаны», - диде Эрик. «Без булдырабыз барырга юлда Бразилиа белән шөгыльләнүче зур өлеше юлда үтә урман аша Тижука».
  
  
  «Чынлыкта, - диде мин. «Әгәр без алачакбыз алырга машинаны бүген аны тәкъдим итәм китәргә бүген кич. Яхшырак булыр иде барырга төнлә аша эссе липкие джунгли».
  
  
  «Мине бу канәгатьләндерә, - диде Зак.
  
  
  «Ул чагында хәл ителде», - дип өстәде Эрик. «Зак, син поможешь миңа сайларга ышанычлы автомобиль?»
  
  
  Ул взглянул бу нах. Аның йөзе барлыкка җиңел усмешка. «Музейдагы теге, мин укыган идем турында Картере, ул эксперт буенча автомобилям. Нишләп барыбызга да түгел бару?» Ул вопросительно посмотрел миңа.
  
  
  Аның задержал эго караш мгновение. Әйе, булдырыр кебек. «Мин позову безгә ќыеннарга», - диде мин.
  
  
  * * *
  
  
  Ул кичне без бардылар. Буенча минем тәкъдимнәр Зак сайладым бару өчен кара BMW седан 3.0 CS] яңадан. Эго характеристика управляемости иде биеклектә, һәм бар иде, тапшырулар тартмасы, аның белән рәхәт эшләргә. Зак бер диярлек кадәр полуночи, ә аннары урын-машина йөртүче алды аны. Юл түгел, дип санала ала, яхшы, хәтта карамастан, бу бик шоссесы бу Бразилиа һәм эчке районнары. Техник хезмәт күрсәтү, гомумән алганда, начар иде, һәм кайбер урыннарда непроходимые джунгли кебек, әзер иде кабат захватить тар полоса, прорезанную бу ih складывать доллар.
  
  
  Бер көннән без рәхәтләнеп ял итте, әзерләнгәндә к сәфәрдә да однообразие сәфәр да мөмкинлек бирмәде
  
  
  расслабиться. Без-нартларда, төне буе һәм йоклый ике тапкыр икенче көнне иң эссе вакытта: бер тапкыр машинада утырып, дип авыр аркасында комарову һәм эсселек һәм кабат грязном отельдә кечкенә генә авылда. Ул төнлә без тагын озак баралар, тамаклары ача, һәм болай иртә килделәр Паракату.
  
  
  Бу бик зур авылы халкы белән берничә мең кеше белән шәһәр мәйданы һәм күп санлы кантинами. Без дә тукталдылар анда, чөнки түгел, кунакханәләр җәлеп итәргә, үзенә игътибар бирелә. Булыр иде логично, әгәр кешеләр Ставроса развлекались посещением авылы да, бер генә алар аша алыр белән подозрением карарга белым незнакомцам.
  
  
  Юл к мәйданнар аларга туры килә икән, аны мөмкин иде дип атарга кадерле, лежали биш милях нче Паракату. Бу бик грунтовая юл белән глубокими колеями, алар диярлек сизелмичә дә врезались шул джунгли астында углом девяноста градус к шоссесы. Машина акрын двигалась белән Заком руль артында. Ботаклар тирәсендә подлеска царапали, тянули машинага һәм кололи безне тәрәзә аша. Чөнки безгә барырга туры килде акрын, машинаны заполонили булган озынборыннар һәм кусали безне теләсә кайсы ачык урын. Томпсон буенча ЦРУ дип хәбәр итте миңа, - дип мәйданнар аларга туры килә залында диярлек ун милях нче юллар. Без җыелган үтеп йөреп якынча полпути, һәм барып җитү өчен шулай ерак, потребовался диярлек сәгате. Бәхеткә, без каршы чыгучылар машиналар, чөнки ул вакытта без түгел, кунакханәләр, бернинди ачык столкновений.
  
  
  Мәсәлән, алтынчы милях нче шоссесы без урын тапкан, анда, мөмкин, ябу өчен BMW белән узкой юл заросли, шуңа күрә ул шактый яхшы спрятан. Ничек гына без чыкты, безне напали бөҗәкләр. Распылили репеллент һәм двинулись юлга.
  
  
  Якынча полумиле нче йортны Леа Ставроса стилендә ранчо росло югары эвкалиптовое агач. Агач стояло периметр буенча расчищенной җир белән янәшә югары проволочным койма белән әйләндереп, участокта, ул, по-видимому, кайчандыр иде өлеше территориясендә, әмма алар белән хорек иде үзләштерелгән джунглями. Күпмедер вакыт агачы файдаланылган, ЦРУ, ничек күзәтү пункты. Нәкъ менә моңа агач, аны алып барды Эрику һәм Зака, әлегә без бардык аша влажную липкую челләдә. Без двигались якынча белән дә, шул ук тизлек, дип машина, һәм табыш шунда азрак өчен сәгате. Наверху агачтан, скрытая нче караштан белән плантаций иде бамбуковая платформа, прикрепленная к ветвям нитями пандана. К стволу һәм веткам төрле урыннарда иде прикреплены бамбуковые ступеньки, җиңеләйтү өчен тордык.
  
  
  "Без подимаемся анда?" - дип сорадым Эрик.
  
  
  Аны бәрде теркәлгән. «Әгәр бу булса да, ничек булса утешает булса, мөгаен, булмас, мондый хаталар».
  
  
  «Алайса, әйдә поднимемся һәм останемся бер атна», - диде Зак. Эго якты чәч спутались на лбу, ә рубашка төстә хаки кебек безнең бөтен шведларны, иде пятнах банк.
  
  
  Аның, дип эму. Барлык эго карата үзгәрде бирле хорька, ничек Эрик одернула эго, һәм ул, киресенчә, кабул факт, ул привлекал аны физик яктан. Аны, посмотрел на револьвер «Смит һәм Вессон» 38, лежавший узган билбаулы кобуре аның поясе, һәм шат, - дип алды эго үзе белән. Эрик иде, акыллы агентом, әмма Зак иде мускулистым. Ул эксперты буенча оружию һәм үзе белән алып килгән машинада тартма төрле корал.
  
  
  Без залезли бу агач. Якынча полпути к вершине аның башлады испытывать яңа хөрмәт агентам ЦРУ, алар туры килде моны даими вакытында ih күптән түгел узган сосредоточенного күзәтү. Без килдек к платформасында, без идек измотаны. Эрик әле нервничала берсе күтәрү һәм ул үрләр, анда ул хәзер көчлерәк булып чыкты.
  
  
  Ул ахнула. - "Боже, ул моннан стоило?"
  
  
  Аның схватил висящий муенында көчле бинокль һәм посмотрел на плантацию. Аннары аңа күрсәтте бу. Аны дип сорады. - "Нәрсә уйлыйсыз?"
  
  
  Ул књрсђтте булса да, без Заком инде күргән - ачык төре аша листья бөтен ферма территориясен. Бу урыннар, наблюдатель шул бинокль иде күрергә, дип ква анда берђр мәйданнар аларга туры килә. Моннан тыш, баш бинасы, шулар иде ранчо, аның тирәсендә иде төркеме башка корылмаларның буенча күпчелек өлеше артта калды, алар выглядели ничек казармы һәм хуҗалык төзелгән. Бу бик впечатляющая корал. Огороженная, территория тулысынча засажена агачлар һәм кустарниками, бар иде грунтовые юллар һәм урыннар өчен парковка. Өчен, койма белән әйләндереп иде участогы, ул элек засаживали каучуковыми агачлар, кайчан монда яшәгән элеккеге хуҗасы, ләкин джунгли ih заглушили ростки.
  
  
  У Эрики иде бинокль, һәм ул осматривала урын. Ул шатлыклы вздохнула. - «Син хаклы, Нигы. Булган озынборыннар алмый оча әнә шулай югары бәяләде».
  
  
  «Бәлки, без барыбыз да, ялгышты», - диде Зак бераздан. «Бу винтовка белән, оптик прицелом белән шөгыльләнүче минем бар машинада, аны алыр иде утырырга монда көне буе убивать кешеләр Ставроса.".
  
  
  Аны дип сорады. - "Ничек җыенасыз чыгарырга ih барлык урамга?" «Һәм, вытащив, ярар, ничек безгә саклап калырга ih анда, әлегә без ih убираем?»
  
  
  «Моннан тыш, - дип өстәде Эрик, - әгәр без атакуем извне, аларның бар өметләре барып Минуркоса керткәнче без моны эшләрбез, һәм үтерергә эго ".
  
  
  «Бу дөрес, - диде мин. «Әгәр алар убьют аны, без булдырабыз монда берни дә белә».
  
  
  «Бу дөрес, без алмыйбыз, тормышын куркыныч астына куярга Минуркоса», - дип килеште Зак. «Әмма биредә аны бик яхшы булыр иде кулланырга калганы янында винтовка. Нинди жалость».
  
  
  Аны, кулга Зак артык отельдә убивать. Аның өчен бу артык күрәсең ауга. Аның намеревался арынырга теләсә нинди, кем, чыннан да, басар минем юлында, әмма күрмәдем мәгънәсен убивать башка надобности. Сез алмассызмы фикер йөртергә, приговаривать һәм атарга һәр кеше генә, чөнки ул эшли, Ставроса.
  
  
  Түбәндәге берничә сәгатькә кадәр полудня, без күзәттеләр өчен плантацией буенча, чират бинокль. Бәяләү буенча ЦРУ саны боевиков бу урында составляло якынча полдюжины да сигез кешедән артык. Үткәреп бу каретасы платформасында, экрандагы өчен приходящими һәм уходящими кешеләр, безнең үз күзәтүләр расладылар, бу нәтиҗә. Кайчан противостояние разовьется, безне булачак, ким дигәндә, ике к бер.
  
  
  Без күргәне Минуркоса, әлегә покинули платформу. Аннары эго барында урында ачыкланды. Ул чыкты, бина, сарай белән башкаларга мужчиной, минем янга килеп, баш к входу бу аксаковлар һәм керде. Аны барысы да вакытында күреп, эго шул бинокль, һәм кайчан ул юкка чыга эчендә ул шикләнмәгән бу кеше, аның, аны күреп, булган Никкор Минуркос. Һәрхәлдә, без килгән бирегә түгел погоне за призраком.
  
  
  Кайтарганнар башлаганчы без тагын спустились агачтан, аны кабатларга безнең планы керү.
  
  
  «Димәк, болай, - диде, мин - без кайтабыз машинага һәм барачакбыз ачыктан-ачык, җитмәсә урыны, әйтерсең, без яхшы дуслар Ставроса. Йөрәктән сөйләшергә кеше белән капка төбендә. Без әйтәбез без Бразилия лигасы, һәм без войдем эченә, без настаивать белән очрашуда Хайнц Грубером, кеше җаваплы вакыт булмау Ставроса. Аның гади, дип ышанам, алар әле белми, мин ничек выгляжу монда мәйданнар аларга туры килә ».
  
  
  Эрик ачты сумочку на плече, һәм вытащила кечкенә курносый бельгийский револьвер 25-нче калибрлы. Иде бу матур кечкенә пистолетын белән жемчужной саплы хәнҗәрне алып атасына бирде һәм причудливой гравировкой. Аны белә ул атарга мөмкин берсе, аның аркасында минем узган сәбәпле анда. Ул тикшерде эго куя һәм кире сумочку.
  
  
  «Барысы да яхшы булыр», - диде ул.
  
  
  Зак да бик отель барырга. «Без разберемся, алар белән», - диде ул.
  
  
  «Әйе», - дип килеште мин. Отель иде аны булырга тулысынча ышанычлы.
  
  
  Бишенче башлыгы.
  
  
  Без акрын-нартларда соңгы илле ярдов кадәр капка. Дежур шунда инде наблюдал өчен безнең приближением. Ул одет бу чалбар төстә хаки, һәм ничек без, белән складной автомат винтовка на плече. Ул төшергән эго һәм гаять к действию, экрандагы кебек, без приближаемся.
  
  
  «Әгәр без пройдем mimmo бу егетне, уен, туплы окончена», - диде аны аларга. «Шулай булгач, играйте тыныч». Эрик кивнула.
  
  
  «Әйе», - дип өстәде Зак. Бу nen кебек миңа, янә иде җиңел куртка өчен прятать корал. Минем корал иде, гадәти, әмма Зака иде невероятный ассортименты. Тыш револьвера 38-нче калибрлы, ул йөртеп, кесђдђ кечкенә автомат Sterling 380 PPL, шулай ук спрятал метательный пычак һәм удавку үзебездә. Ул ходячим арсеналы. Аны өметләнгәнен, бу ярдәм итәчәк аңа исән калырга.
  
  
  Тукталдык барлыгы ун футах нче каравылчы. Аңа иде руль артында, шуңа күрә шау-гөр килеп һәм, дип катгый заговорил аның белән по-английски. "Исәнмесез!"
  
  
  Каравылчы килеп минем к окну. Бу иде злобный яшь кеше белән авыр шрамом өчен сул челюсти. Ул түгел, - дип җавап бирде минем улыбку.
  
  
  "Сиңа нәрсә монда кирәк?" - дип таләп итте ул җавап, подозрительно заглядывая машинага. «Сез вторгаетесь шәхси милек».
  
  
  Аның диде. - "Әй, дөрес!" « Без дуслар Адриана Ставроса».
  
  
  Ул игътибар белән исследовал минем йөзе. «Мин күрмәдем сине элек. Кем син?»
  
  
  Бирде эму безнең выдуманные исемнәре. «Без Рио», - диде аңа небрежно. «Бразильская лигасы». Лигасы иде группировкой преступного дөнья Рио белән шөгыльләнүче конкурировала белән Ставросом үз контрабандной эшчәнлеге. У AX иде сәбәпләре, дип уйларга Ставрос күптән түгел маташа берләштерү ih үз төркеменә, һәм Ставрос җитәкчелек иткән барлык бу.
  
  
  "Әгәр сез буенча-Лига, сез монда эшлисез?" - дип сорады каравылчы.
  
  
  «Ставрос чакырды безне», - диде мин. «Һәм шуның аркасында без сине задерживаемся, аңа дөресен бу хакта Ставросу».
  
  
  Ул посмотрел миңа. «Ставроса чиста плантаций. Ул командировкада».
  
  
  «Ул диде", дип ул булырга мөмкин. Ул безгә күрергә Хайнца Грубера».
  
  
  Минем белем исемендәге лейтенант Ставроса бирә өчен бу кеше тәэсирләр калдырды. Ул задумчиво потер кулы белән подбородок. «Яхшы, көтегез, монда».
  
  
  Ул әйләнеп капкалары, ә без күзәттеләр өчен елдан-эго адым. Астына зур булмаган навесом ул алды белән агач урындык, нидер похожее на армейскую рацию. Ул сөйләштем аның белән бер-ике минут тыңладылар, ә аннан соң положил эго кайту, әйләнеп машинага.
  
  
  «Сез дә керә аласыз. Подъезжайте урынына откровенными йорт каршында припаркуйтесь. Сезне җиңсәләр, тышкы якта».
  
  
  «Бик яхшы», - диде мин.
  
  
  Каравылчы ачты проволочную калитку. Аны бик озак карадым бу пистолетын аның астында мышкой. Моның белән, мөгаен, тагын да туры киләчәк дип санала. Ул махнул миңа аша капка, һәм алды машинага.
  
  
  «Киттек», - диде аның Эрике һәм Заку.
  
  
  Без йөреп уздылар аша капкага, ә алар өчен безнең ябылды. Зак ухмыльнулся, әнисенә карап, ничек капка запираются.
  
  
  Аның буенча бер грунтовой юлда комплекска. Бу матур урын: арки, кызыл вак һәм бугенвиллии. Аның тукталды алдында зур глинобитным йорты, һәм без чыктык, тирәсендә машиналар, ничек гына чыкты дүртесе-ир-ат. Куябыз машинаны арасында безнең һәм охранником капка төбендә.
  
  
  Ир-атлар, алар безгә каршы иде грубоватыми. Өч тирәсендә алар, алар, чөнки беренчеләрдән булып чыкты иде одеты бу чалбар төстә хаки, һәм һәр иде пистолетын бу бедре. Одина шулар тирәсендә иде коренастым смуглым мужчиной, похожим бу бразильца. Башыннан икенче булды югары худой егет белән внешностью яшь Джон Кэррадайна, ә өченче охшаган иде америка хиппи килеп төбәкнең иң озын чәчле һәм бородой. Миңа түгел, нравилось эго зат. Дүртенче ир-ат иде, одет бу расстегнутую ак күлмәк һәм катгый чалбар. Бу югары иде, хорошо сложенный ир-ат белән седеющими волосами һәм квадратным ныклы зат. Ул булырга тиеш иде элеккеге нацистом Грубером.
  
  
  Өч буйсынган таркалган веером, шуңа да алар шактый яхшы чолгап алды безне. Аңа шат, - дип куйдык, машинаны үзара һәм охранником капка янында торган булган якынча утыз ярдах бездән.
  
  
  "Герр Грубер?" Аны, кивнул ягына кеше ак рубашке.
  
  
  «Чынлыкта», - дип горур җавап бирде ул көчле акцентом. Ул йөртеп, шундый ук пистолетын Люгер, ничек минем, анда билбаулы кобуре. "Һәм бу очрашу белән Адрианом Ставросом?"
  
  
  Зак һәм длинноволосый сынады, башка башка. Коренастый ир-ат буенча Ставроса кебек, жаждал обнажить пистолетын бу бедре, ә югары, озын буйлы егет түгел иде отвести күзләр нче Эрики.
  
  
  «Ул чакырды безне бирегә», - небрежно дидем. «Без тәкъдим иткән эму партиясен неразбавленного героин. У парлар безнең дилеров проблемалары һәм алар алмый, моның белән үтәргә язсын. Ул, әлбәттә", - диде сезгә бу хакта?»
  
  
  Грубер күпмедер вакыт үзе, мине. «Юк, - диде ул. «Сез америкалы. Мин белмәдем, дип америкалылар эшли Лигага».
  
  
  «Тере һәм укы», - диде аңа эму.
  
  
  "Ә син кем?" - дип сорады ул Эрику.
  
  
  «Еврейка», - дип катгый диде ул.
  
  
  Эго күзләре сузились, һәм ул кинәт елмаеп куйды. «Бик кызык», - дип билгеләп үтте ул, переводя караш белән Эрики бу Зака. «Ярар, бәлки, без килешә алмыйбыз. Без выберемся астыннан кояш, әйе?»
  
  
  «Яңгырый, ничек яхшы идея», - диде мин. Аның өметләнгәнен ничек-нинди дә булса отделить Грубера нче калган, без окажемся эчендә.
  
  
  Әмма бу алай түгел. Кинәт өйдән чыкты бишенче ир-ат; безнең карашлары очрашты, һәм без шунда ук белделәр, берсен берсен. Бу бик Убеда буенча офису Apex Imports.
  
  
  "Монда нәрсә бара?" - дип сорады ул Грубера. «Бу-шул кеше, ул-рыскал шәһәр буенча. Аны, послал артыннан кеше, ул кайтмый».
  
  
  Күзләре Грубера сузились башлагач, длинноволосый егет сак вытащил револьвер. «Ах, шулай шул, - диде үзе Грубер. Эго күзләре метнулись белән минем затлар киеренке Эрики һәм Зака, ә аннан соң янә минем. "Кем, син иң делле?"
  
  
  Аның перевел караш белән Убеды бу Грубера. Калган боевики әле обнажили корал. «Мин ул, хема үзен атады. Ничек без барыбыз да. Хәзер сез телисезме ия эш, юкмы?»
  
  
  «Нигә килде ул көнне Apex, биреп, үзебез өчен законлы импортера?» - дип сорадым Убеда. «Ул әле", - ди тели япон камералар?»
  
  
  «Юк», - диде акрын Грубер. «Алай ук түгел. Сез дә керә аласыз эченә, мистер...».
  
  
  «Джонсон», - диде мин.
  
  
  «Мистер Джонсон. Тик башта без тикшерергә тиеш, вооружены ли сез».
  
  
  Крае књзлђре аны иде күрергә кырыс караш Зака, ул ташладым миңа. Ул гына да түгел, китәм позволить бу кешеләргә разоружить үз-үзен, һәм ул шул ук бик күп. Әгәр аларга бу алдык, беркем буенча безне, ихтимал, беркайчан да, булмаса да уртаклашкан, бу урын исән. Аны ташладым бу Зака карашка, ул, ничек ул өметләнгәнен, диде эму, мин аның белән.
  
  
  «Яхшы, герр Грубер, - диде мин. Аның башлады тянуться к Вильгельмине, минем 9-мм люгеру.
  
  
  "Ааа!" - диде Грубер, останавливая мине. «Мин возьму бу, мистер Джонсон».
  
  
  Нәкъ шулай аны һәм өметләнгәнен, ул моны эшләмәячәк. Ничек ул гына полез бу минем куртку, схватил аның эго һәм ныклы схватил өчен муеннарына астында эго подбородок. Длинноволосый нацелился миңа башын, Зак вытащил үз пистолетын 38 калибрлы. Длинноволосый перевел прицел белән мине Зака һәм ата мизгелдә Зак присел; таращить күзләре отлетела нче BMW артта калды безне. Пистолетын Зака дип җавап бирде отрывистым ревом һәм бәрде Длинноволосого түләүләр ук күкрәгенә, отбросив эго, кире к лепной колонне белән шөгыльләнүче поддерживала арочный кертеләләр каршында бина. Ул кыска вакытта киң разинул авызы һәм үлә элек белән чагыштырганда кимеде җиргә.
  
  
  Аннары күп булган, бер үк вакытта яисә кулланганнар последовательности. Аның крикнул Заку өчен, ул гына да түгел, ата, тик соң була инде. Ул бөтен итеп китерде неистовое хәрәкәт. Коренастый һәм югары ир-ат схватились өчен, бандитларның сугыш кораллары, ничек һәм Эрик. Убеда повернулся һәм побежал йортына, ә Зак ата һәм эләккән, эму бу позвоночник. Убеда закричал һәм егылып зат шул тузан.
  
  
  «Держитесь, яки аның олактырачакмын Грубера», - дип, аны башкаларга боевикам. Аңа позволил Хьюго, стилету, проскользнуть бу минем кулын, һәм хәзер ныклы прижал эго к горлу Грубера. Аны ишетте казана взволнованный крик каравылчы, капка төбендә артта калды мине.
  
  
  Югары худощавый ир-ат безнећ белђн аралашудан туктады тянуться, әмма коренастый инде вынул револьвер иблис Зака атарга. Опустившись тезләренә янында седана, Эрик извлекала тирәсендә сумочки курносый револьвер. Коренастый боевик ата һәм эләккән Заку күкрәгенә эләгә. Зак развернулся һәм янә нык ударился бу заднее канат автомобиле.
  
  
  Эрик прицелилась һәм выстрелила буенча бельгийского пистолет, ә коренастый боевик схватился өчен тормышы һәм закричал. Эго револьвер ике тапкыр ударился турында җирне, ул егылып боком бу эчтђге һәм егылып җиргә.
  
  
  Грубер алды нче моның ышаныч һәм, әлегә минем игътибар иде абстрагироваться, схватил минем кулы белән пычак һәм алган оторвать аның үз горла. Шул ук хәрәкәте ул бәрде мине буенча сул ноге һәм бәрде голень һәм голень. Аның заворчал, һәм минем хакимият ослабла. Аннары ул выскользнул буенча минем уловки, поворачивая кулы белән пычак белән бу барышына. Хьюго ускользнул миннән, без дә аска тәгәрәдек җиргә янында машиной.
  
  
  Күреп, боларның барысы да югары ир-ат ударился турында җир һәм хезмђткђрлђрнећ үз корал. Эрик выстрелила аңа, тик выстрел гына эләгә. Ул ачкан җавап уты һәм поцарапал металл машинада белән янәшә аның плечом. Аны күргәнем булмады, чөнки ул беде. Аны бәрде Грубера, һәм ул егылып бу спину алга таба да миннән. Схватив стилет буенча пычрак артта калды, безне, швырнул аның эго аркасында куллары ягына югары кеше, ул янә прицелился бу Эрику. Стилет бәрде аның эго күкрәгенә эләгә, якын бесшумно врезавшись аңа. Эго күзләре да киңәйде, пистолетын ата, һәм разбрызгал пычрак арасында безнең. Ул егылып, схватившись өчен рукоять пычак.
  
  
  Аны ишеттем, ничек артта калды безне капка ачыла башлагач, кулларын Грубера царапают минем йөзе. Аны тагын бик нык бәрде аның эго, ишетә хруст черегән сөякләрен бу эго челюсти. Башка минем йодрык бәрде аның эго буенча затка һәм сломал эму нос. Ул егылып башка аң подо минем.
  
  
  Безгә кадәр дошел йомшак тавышы Зака. - "Берегитесь!"Аны чак кына арттарак басып торган һәм күрдем дип выстрел түгел үтергән аның. Ул авырлык белән менде аякка бастыру һәм карадым капкасына.
  
  
  "Спускайся!" Аңа диде бу Эрике белән шөгыльләнүче сидела бөтенләй янымда янында черным седаном.
  
  
  Каравылчы юнәлдерде автомат безнең якка. Зак басты һәм кылды, үзенең корал ирне, әмма каравылчы подстрелил аның. Буенча эго автоматического мылтыгы прогремела чиратында, раскопав өчен җир Заком, ә аннары попав эму күкрәгенә эләгә керткәнче алар башладылар отлетать нче металлдан машиналар. Без Эрикой түгел двигались, кайчан Зак, мертвый, ударился пылью турында спину.
  
  
  Аның ике тапкыр перекатился бу җеп машиналар өчен калырга астында передним бампером, бу барышына вытаскивая үз Люгер. Аны кайчан килеп җитмәгәндер шунда, сакчы буларак тапкыр начинал атарга якка буенча пистолету. Аның җитештергән өч быстрых ату аңа, придерживая икенче кулы белән пистолетом. Пуля берсе «Люгера» эләккәч, сперва-ка койма артта калды аңа, ә аннары пах каравылчы һәм эго күкрәгенә - нәкъ менә шундый тәртиптә. Автоматическое мылтыгы выстрелило бу кобальтовое күк, ул чакта кимеде тузан. Аннары кинәт территориясендә әйләнәсе тынлык.
  
  
  Аның лежал, переводя сулышы. Кайдадыр джунглях кош возмущенно взвизгнула нче безнең тавыш та керми. Аның булган бөтен бу тузан һәм пычрак. Аның әкрен генә менде һәм ярдәм итте Эрике менү аякка. Ул недоумением смотрела на Зака; аның зат иде белым.
  
  
  Аны повернулся к Груберу һәм күрдем, ул якынлаша. Аны наклонился һәм берничә тапкыр бәрде аның эго, һәм ул пьяно посмотрел миңа. Ул застонал. Аның воткнул «Люгер» эму бу зат. "Күпме ир-атлар йорт охраняют Минуркоса?" - таләп итте ответв аны.
  
  
  Ул попытался заговорить, әмма эму кыен аркасында вывиха челюсти. "Мин ... түгел ..."
  
  
  Аның засунул «люгер» эму астында подбородок. "Күпме?"
  
  
  Ул йомшак күтәрде ике бармак. Аны повернулся к Эрике. «Сылу, монда наблюдай артыннан».
  
  
  Ул оцепенело кивнула.
  
  
  Аны минем янга килеп, к подъезду йорт. Киң арочная ишек ачыла. Аны, керде зур вестибюль нәкъ вакытында өчен врезаться бу смуглолицого ирне белән автоматом бүген кулымда. Аның ата буенча үз люгера, һәм ул ревом егылып холлында. Ир-ат ударился турында диварны аның янәшәсендә. Аннары ул громоздкой кучей егылып бу кечкенә урындык һәм хәзер үз эченә ала, шулай ук эго, ударившись турында пол.
  
  
  Ир-ат чыкты, тирәсендә длинного коридоры сул мине. Мин карлыгач буенча коридору тиз, ләкин сак булыгыз. Мин алмады сузарга эзләнүләр Минуркоса, югыйсђ, ул, мөгаен иде мәет, кайчан аны, ниһаять, моны эшләдем. Бәлки, алар инде үтерәләр аны.
  
  
  Барлык көне фанзия, алар кебек мин догадался иде спальнями, ачылган тыш, бер ахырында. Аны ишетте эчендә тихий тавыш белән, кайчан тукталды алдында. Тирән вздохнув, аның отступил, һәм жестоко пнул ишек. Ул миң аңа килеп бәрелдем эченә, һәм ул эченә үтте.
  
  
  Бик худой һәм некрасивый ир-ат басып өстендә Минуркосом, привязанным к стулу белән турыдан-туры спинкой, һәм целил пистолетын эму башын. Нажав пальцем бу спусковой крючок, ул повернулся ко миңа зат тарафыннан, кайчан ишек белән бәрергә ачылды. Ул ата беренче, әмма яростно, һәм таращить күзләре прогрызла агач дверной коробке янымда. Аның ата буенча люгера һәм эләккән эму күкрәгенә эләгә. Ул дернулся һәм егылып идәнгә. Әмма ул гына да түгел, выронил пистолетын. Ул янә нацелился миңа. Бу юлы аны авырлык эго һәм ата эму бу зат, таращить күзләре пробила эму башын.
  
  
  Минурк ошеломленно уставился бу, үз мертвого похитителя, әлегә аның убирал үзенең «люгер» бу кобуру. Ул акрын посмотрел миңа.
  
  
  Аны дип сорады. - "Никкор Минуркос?"
  
  
  «Әйе», - дип җавап бирде ул тыныч кына. "Кем сез..."
  
  
  «Без килгән азат итәргә сезгә, мистер Минуркос, - диде мин.
  
  
  Ул прерывисто вздохнул. «Аллага Шөкер. Ул китәм...»
  
  
  "Мин беләм." Аның развязал аның, һәм ул менде белән урындык, потирая запястья.
  
  
  "Синдә, чыннан да, барысы да тәртиптә?" дип сорады, аны обеспокоенно.
  
  
  «Әйе, аның булырмын тәртиптә». Ул покачал аягы һәм пробормотал нәрсә, грекча озаталар. «Мин алмыйм поверить, бу, чыннан да, җеп».
  
  
  «Ярар, күпчелек».
  
  
  Аның башлады сорарга эго сөйләү, үз тарихын, кайчан ишетә выстрел территориясендә. Аның дип искә төшерде Эрику белән немцем. Аны повернулся һәм бросился бу холл. "Эрик!"
  
  
  Аша мгновение дип җавап бирде ул миңа. «Мин тәртиптә». Ясаганчы, аны өлгергән двинуться бу переднее фойесында, ул кинәт подошла буенча өчен почмагына һәм подошла миңа, сунув бельгийский револьвер бу сумочку.
  
  
  Аны дип сорады. - "Нәрсә, тегүче тик синнән, хәлләр?"
  
  
  «Грубер каршы алды безвременную кончину». Аның күзләре избегали минем.
  
  
  "Сез аттылар аңа?" - дип сорады аны.
  
  
  «Ул башлаган бормотать вывихнутой челюстью. Аны кайчан дип сорады, аны, ул, ди, ул атады мине грязной еврейкой, һәм әйтте миңа булырга тиеш иделәр, башка, алар, ул әле, умершими бу Дахау. Ул уйламаган, дип яһүдләр кирәк разрешать яшәргә, дөньяда андый кешеләр белән ничек ул. Шуңа күрә аның обращающегося эго башка дөнья. Аның, дип өметләнәм, аның өчен анда шактый җылы ".
  
  
  Ниһаять, яшел күзләрен вызывающе карадык миңа күзләрен заставив мине уйларга кирәк . Аның, дип искә төшерде, дип туганнары, аның әти-әниләре иде казнены нацистами бу Бухенвальде. Нишләптер мин алмады берни дә уйлап табарга, дип кенә әйтергә яклап Хайнца Грубера.
  
  
  «Нәтиҗәләр битенә күз салыгыз һәм познакомьтесь белән мистером Минуркосом», - диде мин.
  
  
  Без керде бүлмәгә, һәм Эрик уставилась бу мәетне идәндә. Минуркос торды, прислонившись к якындагы стонать. Ул выпрямился, кайчан күрдем Эрику.
  
  
  «Мисс Эрик Нистром», - тәкъдим итте, аны ih. «Израильская разведка».
  
  
  Күзләре Минуркос сузились. Ул посмотрел миңа. "Ә син?"
  
  
  «Минем исемем Картер. Нигы Картер. Аның эшлим хөкүмәтендә АКШ шул ук сыйфатында, дип мисс Нистром. Без килгән бирегә өчен, сезне азат итәргә һәм схватить Адриана Ставроса».
  
  
  Минуркос отошел нче диварлар. «Аңлашыла. Нишлисең, мистер Картер, беренче, мин, телим, ничек ирекле кеше - ул контакт хакимиятләр белән». Эго тон шталь охшаган тон эшлекле магната, разговаривающего үзләренең подчиненными. «Ул чакта аны булам, ия белән эш Адрианом Ставросом үзенчә теләгәнчә сарыф иткән».
  
  
  «Мистер Минуркос, - акрын яздырган мин, - юк абсолют бернинди сәбәпләр дип-йә моны бу этапта. Барысы да, нәрсә бу төгәлләнергә мөмкин, - бу бюрократизмом һәм тоткарлык. Аны иде предпочел, шаять мөмкинлек бирде безгә ачыкларга моның белән».
  
  
  Ул казался раздраженным. - «Ничек мин белђм, син шул, хема син үзен называешь?»
  
  
  «Сез беләсез, без рисковали тормышы өчен азат итәргә сезне. Бу делле без югалттык кеше», - язвительно дидем. «Минемчә, бу безгђ өстенлек сомнениях».
  
  
  Эго зат осунулось нче внезапной усталости. «Син расих хокукларын. Зинһар, гафу ит мине. Аңа аша күп»үтте.
  
  
  «Килгәндә, моннан тыш, сез справляетесь белән Ставросом ялгызы гына хђл итђ алмый, мистер Минуркос, - дип дәвам итте: - мин, - бу шактый непрактично. Әлеге кеше бар, бөтен бер армия».
  
  
  Минуркос приподнял брови һәм надул палочек: «Яхшы, яхшы, мистер Картер. Аның барам сезнең белән бергә һәм, бу кыз. Әмма әгәр аның увижу ниндидер мизгелдә, бу сезнең алымнарның, аны тиеш булам алырга вәзгыятьне үз кулына ала ".
  
  
  Аның кыска гына итеп елмая. «Яңгырый гадел», - дидем. - Сезне акча урлаган Ставрос тирәсендә, диелгән бу белдерүдә?
  
  
  Минуркос сель өчен урындык белән турыдан-туры спинкой, анда сидел, кайчан аның ворвался бу бүлмәгә. Ул сель аңа зат безгә.
  
  
  «Сез поверите, бу кеше сообразителен», - акрын башлады ул. «Мин түгел дип саныйм, үзләрен невиновным, мистер Картер, әмма мин аның беркайчан да встречал беркемне дә, охшашлыклар бу Адриана Ставроса. Аның преследовал идеясен төзергә флот тирәсендә управляемых компьютер подводных нефть танкеров. Ставрос таныдым бу хакта һәм ярдәм итәргә теләсә, миңа моның белән, һәрхәлдә, ул миңа шулай диде.
  
  
  «Башта аны хәтта отель эго күрергә, тик ул прислал миңа хат, анда куелды берничә бик яхшы идея. Ахыр чиктә, аны чакырды эго үз пентхауз Афинада. Без озак сөйләштегез.
  
  
  «Мистер Минуркос, аны хәтерлим әле, ул миңа әйтте:« минем шундый ук планы кебек, сездә. Әгәр сез генә позволите, аны эшләячәкмен сезне бессмертными бу анналах тарих судночылык. Ул бик убедительным.
  
  
  «Әмма, әфәнде Ставрос, - диде, мин - бар, катлаулы инженер проблемаларны хәл итәргә кирәк.
  
  
  «Минем бар, ике инженер, алар моны, - диде ул миңа. Под впечатлением, хәтта ул вакытта да, аны күрдем, нидер тагын бер зат бу кеше, дип, булса, миңа да ошады, ләкин мин тәкъдим итте бу буларак, чрезмерное дулкынлану уңаеннан»проекты.
  
  
  Аны дип сорады. - "Китерде ул сезгә инженерлар?"
  
  
  «Ах, әйе. Аларның да иде иҗади идеяләрен. Аңа иде ышанам ки, аларның мөмкин күнекмәләр алсын өчен, боларның барысы да булды. Бу вакытта, мистер Картер, аның ослабил уяулык сорала. Ул сорады турында шәхси очрашуда пентхаусе. һәм аның белән килеште. Гына бар иде минем шәхси секретаре һәм тагын бер ярдәмчесе. Ул китерде үзе белән ике кеше, алар аны элегрәк күрмәдем ».
  
  
  "Бу кайчан бу хәлләр?" - дип сорадым Эрик.
  
  
  «Ярар, башта аны берни подозревал», - диде Минуркас, аның зат булды бледным, ничек ул бу помнил. «Аннан соң, якын бирмичә, кисәтү, Ставрос сорады минем ярдәмчеләре узарга җир бүлмә. Аның артыннан последовал бер тирәсендә кешеләр Ставроса. Иде, ике» ату. Минуркас замолчал.
  
  
  "Ул үтергән ih ачылды монда?" Аны дип сорады.
  
  
  «Хладнокровно. Эго приспешники сбили минем белән аяк, һәм перебили диярлек кадәр югалту аң. Алар отвели мине ту икенче бүлмәгә һәм заставили карарга окровавленные тән. Аңа беркайчан да булмады бер тапкыр.
  
  
  «Салака, минем секретаре, лежал бу луже үз кан. Башка бер егеткә разорвало зат. Ставрос әйтте алам көтәргә шул ук, әгәр тормыйм хезмәттәшлек итә».
  
  
  "Ни бар аннан соң моның?"
  
  
  «Икенче көнне алар китерделәр кеше, ул выглядел бу төгәллек, ничек Салака Мадупас. Бу кеше хәтта әйткән кебек, Салака, һәм кабатлый барлык эго манеры. Бу ни гаҗәп, чыннан да, ышануы. Бу књрђсећ бу ужасный төнге кошмар».
  
  
  "Булганмы аларда кеше, аның алар бирмәгән булыр иде, сезнең өчен?" - дип сорадым Эрик.
  
  
  "Юк, бу түгел иде, кирәк. Минем сирәк дәвалау кем буларак кала, якыннарын эшлекле партнерлары. Oni-алар китергән диктофон һәм оттырдык берничә язма минем тавыш, алар записали башка минем үсемлекләрне алдагы очрашуларда. Ставрос ясаган пистолетын миңа башын диде ул мөмкин үтерергә мине монда ачыктан-ачык, һәм беркем дә белер эчендә бик озак вакыт. Әмма эго сүзләренә караганда, аның яшәгән булыр иде, әгәр бђхет аларның артык күп бит. Аның исемендәге кирәк, диде ул, моның өчен киләчәктә дә язмаларының өчен язу хатлар минем үз сүзләре һәм фикерләре. Һәм алар мине утыртырга бортына шәхси самолеты һәм доставили бу Богом забытое урын ».
  
  
  «Ставрос диде сиңа, бу ул иде инде нишләргә?» - недоуменно дип сорадым Эрик.
  
  
  Минуркос коры рассмеялся. «Ул бик откровенен. Ул әйтте, алар намеревались свергнуть хөкүмәте Греция нче минем исеменнән, алар узуларынча, минем дуслар армия һәм башка өлкәләрдә файдаланып, кеше, ул выдавал үзләрен өчен минем секретаре өчен телефон аша шалтырату һәм шәхси элемтәләр. . Чөнки аңа булган аерым зат, беркем дә сочтет необычным булса, мин дә очрашкан, алар белән шәхсән. Әгәр кемдер булачак настаивать очрашуда минем белән, алар ала доставить мине Афина, мәҗбүр итә һәм минем белән очрашырга һәм алар әйтер булса иде, дип тели.
  
  
  «Алар күрсәттеләр миңа башка кеше ул иде төгәл подделать минем имза. Бу кеше выписывал чеклары һәм бу минем төрле счетлары һәм тратил минем акча хәрби переворот, ул алар җыелган оештырырга».
  
  
  Аны дип сорады. - "Бирде ул сезгә нинди дә булса тулырак?"
  
  
  "Әфәнде Ставрос, которвй аның стыжусь танырга, ия греция происхождение, иркен әйткән минем белән бу турыда ничек Афинада да биредә. Ул әйтте эго планы бүленгән өч өлеше. Беренчедән, ул намеревается арынырга хакимлек итүче хунты һәм куярга кешеләрнең у хакимияте, алар сизә тугрылык миңа. Алар бу хис итәргә тугры түгел, чөнки алар дуслар, чөнки күбесе шулар тирәсендә булмаячак, алар, шулай, чөнки Ставрос вәгъдә итте, аларга үз данын нче минем исемендәге ».
  
  
  «Бик акыллы», - дип билгеләп үтте мин.
  
  
  «Икенчедән, эго-план үз эченә алачак эченә принуждения бу яңа генералов һәм полковников потребовать өчен, аны, Никкор Минуркос итеп билгеләнде президенты белән тулысынча хакимият өстендә хунтой. Ставрос күрсәткәнчә, мин булыр иде кулланылырга өчен бу өлешендә планын, чөнки минем шәхси тормышына бәйле булачак аның. Ягъни, мине кулландык булыр иде, әгәр дә билгеле иде, дип Ставрос ала ышанырга миңа молчать, дип белдерә " иң делле бара. Югыйсә, ул тапкан иде башка самозванца, бу юлы урынына мине ».
  
  
  «Бу да сработает», - диде Эрик. «Бик бик азлар гына кешеләр беләләр сезнең йөзе шактый яхшы булсын өчен, заметить бераз арасындагы аерманы сезнең чертами затлар һәм чертами самозванца».
  
  
  «Бөтенләй фантастическим», - диде Минуркас. «Бу ни гаҗәп, дип, минем омтылыш уединению нигезендә моңа ужасу. Һәрхәлдә, өченче фаза планын күздә тота созвездии бүген мине яки самозванца президенты сыйфатында Греция кыска вакыт эчендә аның аның назначу вице-президенты Ставроса. бу вакытка ул, ничек гражданин һәм эго исемен акрынлап булдылар булыр иде, билгеле халкына Греция. Ул чакта ул шталь иде герое переворота. Аннары, объявив турында начар сәламәтлек, аны иде хезмәтче файдасына Ставроса белән пост президентының ".
  
  
  Минуркос замолчал. «Бу дико», - диде мин. «Нәрсә мәҗбүр итә Ставроса дип уйларга греки булачак торырга читтә һәм карарга, бу ничек булачак?»
  
  
  "Нигә юк?" - диде Минуркас белән выражением усталости йљзендђ. «Сез Онытмагыз, бу хђл 1967 елның апрель аенда, кайчан формалаша, хунта? Бу түгел иде кровавый переворот, бу булган бары переворот. Хөкүмәт король иде свергнуто көчкә ия. Күп кенә мәкаләләр конституциясенең иде приостановлены указы белән хунты. Парадоксально дөрес түгел микән, дип, андый кешегә дә уяна нәкъ менә шул чакта, кайчан конституциясе иде торгызылырга, кайчан хунта булды, артык умеренной, һәм билгели всеобщие сайлаулар, киләсе елга. Әгәр планы Ставроса буенча захвату хакимияте бетереп, Греция булырга мөмкин тиранией, артык совершенной караганда у Гитлер яки Сталин ".
  
  
  Эрик перевела караш белән Минуркос миңа. "Ул чакта без туктатырга тиеш, аның, түгел, шулаймы?"
  
  
  Минуркос игътибар белән исследовал зат Эрики. "Әйе. Без моны!" Толстый грек басты һәм выставил алга үз квадрат подбородок. "Бу кеше хәтта куллана минем гаиләсен каршы минем урнаштырылды. Ул хвастается, дип минем кияве, генерал Василис Криезоту, дип саный мин басып торам өчен бу заговором, һәм хуплады эго, чөнки ул уйлый, мин моны телим дә. Әйе, аның булам, ярдәм итәргә сезгә нәрсә әйтә алам. Безгә ни эшләргә, беренче чиратта,? "
  
  
  «Без отечность бу Афины», - диде мин. «Тавыш бирү үткәрелде, анда без остановим Ставроса».
  
  
  Алтынчы башлыгы.
  
  
  Кимендә аша кырык сигез сәгатьтә без табыш башкаласына Греция. Аның забронировал смежные номерлар кечкенә генә отель, дип исемләнгән "Одеон" 42 Пирей, ерак түгел мәйданда Омония. Һава торышы сидела рәхәт һәм приносила күңеллесе облегчение эсселектән.
  
  
  Афинские газетасы пестрели турында аңлатмалар тиз меняющейся сәяси сәхнәдә. Буенча Родезии килгән яңалыклар турында хәбәр минем башка Алексис Саломос үтерелә, һәм алар распространены имеш-мимешләр. Иде общеизвестно кадәр китү ягын бу Родезию аның тормыш җинаять кылынган һөҗүм итәләр. Бер газета, аерым алганда, избегала упоминания үлем турында Саломоса. Ул, шулай ук, даими рәвештә публиковала редакционные мәкаләләр, осуждающие җитәкчелеге хакимлек итүче хунты, нападая өчен әйдәп баручы генерал яки полковник диярлек, һәр мәсьәлә буенча. Саломос искәртте миңа бу нәшир иде недобросовестным һәм беренче хуплады кырыс дисциплинага өйрәтергә хунту аннары переворота 1967 ел.
  
  
  «Бөтенләй мәгълүм нәшир иде куплен бу минем акча белән», - дип билгеләп үтте Минуркос, утырып бу кресле белән откидной спинкой минем бүлмәдә солнечным берничек тә кайчан көнендә безнең килү. «Һәм карагыз әлеге итеп язылган башка газетасында: МИНУРКОС РАЗОБЛАЧАЕТ КОММУНИСТИЧЕСКИЕ ПЛАННАР ХУНТЫ. Г-н Ставрос иде занят пропаганда эше».
  
  
  Эрик алды эчәргә алып керер иде густого грек кофе белән принесенного безгә поднос куйды һәм ee Минуркосу. Президент белән бу мрачным зат. Эрик үзе алды эчәргә алып керер иде һәм авылның янымда бу кечкенә диванчик.
  
  
  «Мин гади дип өметләнәм сине әле беркем дә күргәнем булмады», - диде аның Минуркосу, - «бигрәк тә безгә одина буенча эго кешеләр. Твоя тормыш стоила иде драхмы, әгәр Ставрос билгеле булганча, син бар иде монда, Афинада».
  
  
  «Ул белер, моны гына свяжется белән Паракату», - кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр миңа Минуркос.
  
  
  "Әйе, әмма бу-мөмкин түгел, берничә көн эчендә, әгәр безгә елмайса. Һәм хәтта ул да белер чыннан да, бу нәрсәдер алай түгел, отправив анда кемнедер буенча Рио. Бу кемдер булырга тиеш эго кул астындагыларга, чөнки Убеда мәет . "
  
  
  "Безгә ни эшләргә, беренче чиратта, Нигы?" - дип сорадым Эрик. «Без алмыйбыз, бары штурмовать коттедж, ничек без ясадык шушы мәйданнар аларга туры килә. Ул булачак артык яхшы защищен».
  
  
  «Мин алыр иде шалтырата бу коттедж, - дип тәкъдим итте Минуркос, өчен, саен, кебек, алар үтиләр контактами белән посторонними. Әмма алар таныйлар минем тавышы».
  
  
  Аның протянул эму салфетку тирәсендә поднос. "Повысьте тон үзенең тавыш һәм сөйләргә аша бу. Әйтегез аларга, сез телисезме белән сөйләшергә үзе кебек. Кайчан алар баш тарта, спросите сезнең регистратора Салаку Мадупас. Әйтегез аларга, сез-газетасы мөхәррире тирәсендә Салоник, һәм сез телисезме алу турында гариза сәяси амбициях Никкора Минуркоса ».
  
  
  Минуркос дип елмайды минем план, аннары перезвонил. Ул накрыл авызы салфеткой һәм попытался үзгәртергә тавышы. Аша мгновение ул сөйләштем белән хема-булса пентхаусе. Ул сорады Никкора Минуркоса, ә аннары тыңлады ih безне акламый. Ул сорады белән сөйләшергә Мадупасом. Иде тагын бик күп сөйләшүләр, һәм ул, дип раслый. Аннан соң ул кеше белән сөйләштем, ул изображал тирәсендә үзен Мадупаса, афинским актером, чын исеме аның ничек диде Ставрос Минуркос иде Янис Цанни. Минуркос задавал мәсьәләләре үзе турында көттем һәм гади җаваплар, ә аннан соң дип сорады, ала, бармы ул билгеләргә очрашулары өчен шәхси интервью белән мистером Минуркосом. Эму баш тарта, һәм сөйләшү иде тәмамланды. Ул повесил трубку һәм посмотрел безне.
  
  
  «Бу књрђсећ бу дурной төш», - диде ул. «Әйтерсең лә, аның, чыннан да, нахожусь бу пентхаусе, ә Мадупас җавап бирә телефоннан шалтыратулар урынына мине, һәрвакыттагыча. Алар яхшы беләләр минем гадәтләр. Һәм бу тавыш Цанни бу төгәллек повторяет тавышы минем мертвого берсен Салаки».
  
  
  "Кем беренче булып сорауларга җавап бирде кыңгырау?" Аны дип сорады.
  
  
  «Ниндидер егет. Ул түгел иде грек. Ихтимал, одина тирәсендә боевиков Ставроса».
  
  
  «Күрәсең, алар яхшы чактан алып», - диде Эрик.
  
  
  «Әйе, бу шулай, - дип килеште мин. «Чөнки барлык Афина дип уйлый бу Никкор Минуркос анда, бу пентхаусе, бу бик җитди хәл. Ставрос ала, хәтта ия анда саклауга берсе-полиция. Яки тирәли солдат эго көчәя барган хосусый армия».
  
  
  «Әгәр аны гади барам полициягә яки карата иң хунте һәм расскажу аларга нәрсә булган, - диде Минурк, - алар тиеш булачак миңа поверить. Хәтта әгәр алар подумают, мин кинәт сошел белән акыл, алар тикшерергә бурычлы минем тарихы. Аннары алар таныйлар, нәрсә булган ».
  
  
  «Бу мөмкин куркыныч», - диде Эрик.
  
  
  «Ул» хокук", - дип килеште мин. «Хәзерге вакытта без белмибез, күпме дуслар Ставрос сатып эшләрен үз исемен. Теләсә нинди очракта да, әгәр без гади выбросим бу ачык, без заставим Ставроса бер адым ясарга - бәлки, зур. Ул алыр гади решите кылырга переворот булмаса, сезнең исемендәге. Аның наготове хәрби төркем һәм аның тирәсендә күп амбициоз военачальников, алар барыбер кем тора өчен захватом хакимияте. Хәтта, әгәр ул предпримет лохматый һәм потерпит неудачу, булачак пролита кан. Күп сл. Юк, мистер Минуркос. Без җыенабыз подкрасться к Ставросу. Минем илдә бу нче өлеше, аны без называем сугышчан гамәлләре. Эрик алды боерыгы атарга Ставроса, шуңа күрә аны эшләячәкмен. Әгәр безнең торак пункты россия бетереп, бу нәкъ менә нәрсәләрне хәл аның белән. Әгәр ул түгел бетереп, хакимият булачак күпкә артык цивилизованными аның белән. Һәм Ходай ярдәм итәр сезгә, әгәр алар алмаячак туктатырга эго вакытында ».
  
  
  «Яхшы, мистер Картер», - диде Минуркос. «Мин отдаю үзләрен сезнең оста куллар. Ничек безгә подкрасться к мистеру Ставросу?»
  
  
  Аны, елмая Эрике, һәм ул миңа болай җавап бирде. "Минемчә, сез упомянули, - дип Ставрос хвастался булуы кулланды бер буенча каршылаячак сезнең туганнары, Амеда Кризоту, армейского генерал? "
  
  
  «Әйе», - диде Минуркос. "Әйтергә тиеш, ул гына да түгел, көчле кеше. Ул өйләнә үземнең кече сестре барып, ничек ул разбогател, һәм аларның матур никах. Әмма Василис калган иде, армия артык түбән звании, булмаса, минем белән бәйле. Ул үзен бурычына китергәнегез, хаклы булганнары да бар тормышта. Шуңа күрә дә аның өчен иде өчен estestvenno белән килешергә теләсә кайсы планы, ул аны тђкъдим иткђн.
  
  
  "Ставрос берәүдә бу. Ул основательный кеше, мистер Картер, кеше, аның ярамый дип кабул итәргә легкомысленно. Ул булырга тиеш башкарды, нинди дә булса язылу өчен оттырырга Василису телефоны буенча, ә аннан соң, послал кеше, изображающего Салаку Мадупаса , минем секретаре. Обманщик булырга тиеш, күрдек, Василиса, мин аңа мин.
  
  
  "Сез беләсезме, ничек Ставрос иде файдаланырга генерал?"
  
  
  «Ул намекнул, дип Василиса хаҗәтләре оештырырга һәм өйрәтү секретный отряд солдат һәм тәкчелеге башка хәрби кушылырга заговору».
  
  
  «Әйе», - дип уйладым мин. «Бик сак. Синең кияве биредә яши, Афинада?»
  
  
  «Ул биредә яши», - диде Минуркос. «Шәһәр читендә к северу».
  
  
  Аның сорады. - "Сез алырга безне аңа?"
  
  
  «Мин булырмын бик шат», - дип җавап бирде Минуркос.
  
  
  Аның уятты, такси һәм ранним кич киттек шул турыда генерал Криезоту. Аның заставил Минуркоса кияргђ шляпу белән шөгыльләнүче закрывала өлеше эго затлар, әлегә без урынга килеп җиткән кадәр урыннар. Йорт генерал башлыкның үзе кечкенә генә бина бар бүген баетылган янындагы, диелгән бу белдерүдә белән извилистой вак таш кадерле өйгә. Аңа иде тәэсирләр көчле булуы Минуркос иде ясарга гади кеше өчен.
  
  
  Кайчан генерал каршы алды безне ишек төбендә, Минуркос төшергән шляпу. Кризоту гади карадым, бик озак. Аннары ул киң раскинул куллар өчен обнять Минуркоса.
  
  
  "Никкор!" - диде ул, җылы обнимая Минурка. Бу югары иде седой ир-ат белән изге зат, похожим ка де Голля һәм төпле, йомшак күзлегеннән. Ул одет бу коричневую форма белән тесьмой эшчелђрдђн һәм лентами, натянутыми спереди.
  
  
  «Агния mera sas, Василис», - җылы диде Минурк сорауга җавап биреп объятия. «Сигха, сигха. Барысы да тәртиптә».
  
  
  «Шатлыклы хәбәр килде», - диде Василис. «Заходи. Заходи». Эго жест охватил барыбызны да.
  
  
  Без кергән зур зал белән винтовой бара, баскыч артта калды, аңа һәм урнами, украшающими диварлар. Аннан соң генерал бүген безнең китапханәгә, отделанную дубовыми панелями белән тазарачакмын ковровым өслекле һәм күп кенә мягких кожаных кресло. Без барыбыз да мондый уен, һәм генерал дип сорады түгел, теләсәгез ли без эчәргә, әмма без баш тарткан. Минуркос тәкъдим итте һәм мине Эрику буенча гына безнең фамилиям.
  
  
  «Бу зур шок, Никкор», - диде Криезоту. «Идем, отель өчен Анна иде биредә. Ул навещает үз кузину бу Пирее».
  
  
  «Бәлки, шулай яхшырак булыр, Василис», - диде Минуркос.
  
  
  «Dhen katalave юк», - дип билгеләп үтте Криезоту. «Синең белән барысы да тәртиптә? Син выглядишь бледным».
  
  
  «Мин тәртиптә», - дип җавап бирде Минуркос. «Бу кешеләргә рәхмәт».
  
  
  Генерал взглянул безне. «Никкор, болар барысы да шулай иде сәер. Син баш тарта мине күрергә, кайчан начинал үз... Алам, аның иркен сөйләшергә?»
  
  
  «Әйе, начар», - диде Минуркос.
  
  
  «Ярар, мин аңладым, син просишь ярдәм турында мондый мөһим миссия башка шәхси очрашу. Дөресен генә әйткәндә, дим, аңа бик расстроен барлык бу. Мин түгел иде ышана максатчанлыгы...»
  
  
  Минуркос тәмамлый тәкъдим. - "Переворота?"
  
  
  Кризоту янә взглянул безне. "Ђйе". Ул размял үзләренең зур суставы. «Мин күрсәтмәләр бирде кешеләргә махсус лагерьларда бу Дельфах һәм Миконосе, һәм мин инанды Адельрию һәм башка, бу сезнең яңа эш дөрес, әмма...»
  
  
  "Әмма үзегез дә верите?"
  
  
  - өметләр белән дип сорадым Минуркос.
  
  
  Кризоту опустил башын. «Me sinhori te, Nikkor», - диде ул. «Миңа бик кызганыч, әмма мин түгел, дип уйлыйм Греция кирәк тагын бер переворот. Аның кылды, ягъни, нәрсә турында сез сораган иде, әмма аның үз кунакханәсе, сөйләшергә, сезнең белән оборудова барлык бу, ничек кеше белән кеше, башыннан ук, күп атна элек».
  
  
  «Борчылма, Василис», - успокаивающим тавышы диде Минурк. «Мин телим переворота».
  
  
  Зат Кризоту башыннан икенче тапкыр кыска гына вакыт эчендә отразился шок. Ул, диде. - "Юк?" "Сез, яћадан кире уй лыйлар?"
  
  
  «Василис, аны тиеш мин, дип,-шуны сезгә аңлатырга һәм мин телим сез игътибар белән тыңладылар», - диде Минуркос.
  
  
  Кризоту откинулся зур кресле һәм базарбай, ничек Минуркос сөйләдем эму тарихка кереп калсын. Кризоту безгә бер тапкыр да түгел прервал аның, булса да, берничә тапкыр аның зур шәхес отразилось недоверие. Кайчан Минуркос тәмамлый, Кризоту гади сидел һәм акрын покачивал аягы. Ул полез минутына досталь, пумала башлады перебирать ih пальцами өчен успокоиться.
  
  
  "Ни гаҗәп!" - ниһаять, диде ул.
  
  
  «Әмма бу дөрес», - диде Минуркос.
  
  
  «Генерал, без монда булсын, гомерлеккә туктатырга бу кеше, һәм безгә сезнең ярдәм кирәк. Сез генә аласыз хәбәр итәргә безгә соңгы минутта внутреннюю турында мәгълүмат Ставросе», - диде мин.
  
  
  Кризоту, ниһаять, алды үзен кулына. «Әлбәттә», - диде ул. «Мин барысын да эшләячәкмен, дип минем ите. Аның шулай шат Никкор тормый, моның өчен!
  
  
  «Аша, бер газетага бара клеветническая кампаниясе зур өлеше, аның юнәлдерелгән каршы полковник Анатоля Коцикаса. Высказывались хәтта милләтебезгә, дип Коцикас булып тора предателем һәм бурычлы үз преданностью Мәскәүдә. Бу дөрес түгел. Коцикас либерал, тик ул коммунист.
  
  
  Ул тора движущей көчләр күптән түгел, сәяси реформалар һәм иганәчесе алда торган всеобщих сайлаулар ».
  
  
  "Кем дә булса тагын?" Аны дип сорады.
  
  
  Кризоту вздохнул. «Әйе. Һөҗүм шулай ук җибәрелде каршы кешеләр, гадәттә, голосуют белән бергә Коцикасом - полковников Плотарчу һәм Главани. Иң делле, кеше, ул кире бирә, үзебез өчен сезнең секретаре, Никкор, күптән түгел генә килдем, миңа турында мәгълүмат белән ки, барлык өч тирәсендә әлеге кешеләр булырга тиеш убитыми ".
  
  
  Без Эрикой алмашты взглядами. Ставрос кереште нең планы.
  
  
  "Сез беләсезме, нәрсә дә булса конкрет?" - дип сорады аның Кризоту.
  
  
  «Ярар, бераз. Минем оештырырга сорадылар очрашуны бу өч ир-атлар сезнең белән Никкор. Тик соңыннан шалтыратып кеше, аның аны уйлап иде сезнең секретаре. Ул әйтте, алар канәгатьләндерә очрашуны пентхаусе. Мин уйлыйм, бу шулай. бу очрашуда булачак кылынган һөҗүм итәләр, яшәүгә өч полковников ".
  
  
  «Без ачыкларга тиеш, дип нәкъ менә планлаштырыла Ставрос һәм башлагач», - диде мин.
  
  
  «Әйе», - дип килеште Кризоту. «Мин бик тулы акылдан язар чиккә җитте бу уңайдан. Мин алмады поверить, син моның телисең».
  
  
  «Барысы да яхшы булачак», - дип ышандырды эго Минуркос.
  
  
  Аның отель килешергә булыр иде аның белән. Икән Ставрос иде кырлары кровавого переворота, һәм без туктатырга тиеш иде аны, иң элек нәрсә булган. «Позвоните лидеры хунты Коцикасу һәм попытайтесь ачыкларга, элемтәгә кердек микән аның белән кешеләр Ставроса», - диде аның Криезоту. «Түгел упоминайте турында әлегә хәл итү кеше үтерү».
  
  
  «Бик яхшы», - дип җавап бирде Кризоту. «Коцикас мөмкин сөйләшергә минем белән. Аны, һичшиксез, тырышачакмын».
  
  
  «Сез, әфәнде Минуркос, - диде мин, - дә ярдәм итә алмыйсыз. Сез элемтәгә керә аласыз җитәкчеләре белән ике базалары, анда урнашкан хәрби төркем Ставроса. Аның подозреваю, әгәр афиняне алыр, доставить Ставросу ниндидер проблемалар булганда күздә тотыла, бу үтерү, Ставрос тырышачак бик тиз перебросить бу спецназ бу Афина өчен подавить теләсә нинди реакцию. Аның отель идем, шаять, диделәр командирам әлеге лагерь булып калырга, анда да алга юнәлдерергә ih гаскәрләре, әгәр алар ала алмый белдерү берсе-шәхсән сезне ".
  
  
  «Бик яхшы, мистер Картер», - дип килеште Минуркос.
  
  
  «Бөтенләй мәгълүм Ставрос алмый, бары үтерергә әлеге кешеләр булмаса, нинди дә булса уловок». Аны, посмотрел на Кризоту. «Сез ничек уйлыйсыз, ул мөмкин дђ тапшырырга болар барысы да ничек случайность яки эшчәнлеген ниндидер радикальной сәяси төркеме?»
  
  
  Кризоту приподнял седеющие брови. «Йә әйтик, мистер Картер, йә ул попытается облить ih грязью тәртиптә пропагандалау откровенными керешер алдыннан үтерергә ih өчен алар югалттык симпатию халкының».
  
  
  Җиденче башлыгы.
  
  
  Без втроем кайтты отель. Минуркос отель калырга белән Криезоту, әмма мин кортлардан, бу булачак артык куркыныч. Әгәр нинди дә булса сәбәп Ставрос түгел ышана Криезоту, ул мөмкин ворваться бу турыда генерал бирмичә, кисәтү. Аның да отель өчен тапты ул анда Минуркоса, әгәр ул моны эшләмәячәк.
  
  
  Без җибәрделәр edu бу бүлмәгә Минуркоса, ә аннары без белән Эрикой килә, аны бүлмә. Тиздән башладык буласы турында планнар Ставроса.
  
  
  «Мин гади алмыйм, монда утырырга һәм көтәргә күрү өчен, дип Ставрос задумал лидерлары өчен хунты», - диде мин, без сидели бу маленьком бахарев һәм потягивали бренди, заказанный Эрикой.
  
  
  Эрик двинулась каршында мине. Ул нежно поцеловала мине щеку. «Сез алмыйсыз гади ворваться бу коттедж, үзегез дә әйттеләр», - диде ул. Аның озын чәч блестели бу тусклом свете.
  
  
  «Юк», - диде мин, кладя кулын менә бот. Аны повернулся аңа, һәм без поцеловались. «Әмма мин алам сарыф бу пентхаус һәм дђ эләгү эченә. Бәлки, аның алмыйм карарга ih оборонага».
  
  
  Ул поцеловала мине щеку һәм муеннарына, һәм җиңел холодок, күңелле, йөгереп буенча минем тиредђге.
  
  
  "Ничек кенә бу безгә алдык?" - дип сорап куйды ул хриплым тавышы, әлегә аның кешедә башлады расстегивать минем күлмәк.
  
  
  «Без булмас иде булдылар моны икәү», - дип, аны сл. Кешедә нык отвлекала. «Мин барам, шунда бер, нинди дә булса уловке».
  
  
  Длинное ак бедро скользнуло буенча минем коленям, ә аның күлмәк задралось, обнажая баш бит бай изгиба ягодиц. Ee бот придвинулись миңа. «Әмма идем теләдем - сарыф синең белән».
  
  
  Җылы иреннәре кабат коснулись минем. Аның тел нежно скользнул минемчә рту, исследуя һәм ища. Ee уң кулым переместилась ценымногие түбәнрәк һәм тапты булса иде, аннары, аны күбрәк алмады турында уйларга Адриане Ставросе.
  
  
  «Я иду бер», - прошептал мин. "Иртәгә."
  
  
  Аның закат аның күлмәк һәм погладил аның күкрәгенә. Плавные изгибы иде төпле, йомшак, әмма каты, жадно прижимаясь к минем прикосновениям.
  
  
  «Яхшы, кадерле», - выдохнула Эрик миңа ухо.
  
  
  «Яхшы», - диде ул йомшак итеп. «Артык бернинди дәлилләр.
  
  
  «Алам бәхәсләшеп тә алырбыз, аның синең белән?» - диде ул, прижимаясь к минем губам.
  
  
  Токионың иде, озын-озак тәнәфес, һәм Эрик әзер иде. Кайчан барысы да тәмамланды, ул булды минем раздевать. Аны үз өстенә алды, һәм ул встала һәм янына зур двуспальной түшәк аша бүлмә. Ул сняла күлмәк, аннары бюстгальтер һәм розовые трусики бикини. Ул бик яхшы изображена һәм матур. Һәр изгиб аның тән иде тидерерлек. Ул бросилась бу мягкую караватка җитештерүче һәм лежали анда көтмичә, мине. Аның да откладывал бу. Бер мизгелдә аңа иде янында бу түшәк, тянулся, хватал һәм кагылышлы иде аны, тән чувствуя, ничек ул кљн миңа.
  
  
  Иде бу дәрт, заложенная безне ике.
  
  
  «Ах, Нигы», - диде ул, кагылып, мине, аның сулышы иде неровным.
  
  
  Минем куллар грубо тапкан аны, һәм ул двинулся буенча анда. Берничә секундтан соң тирәсендә нах доносились матур тавышлары. Ул булды когтистой, разъяренной, примитивной хатын-кыз, теряя һәрвакыт контрольдә, ул кайчан пыталась кабул итәргә тирән канәгатьлек эчендә үзен.
  
  
  Соңрак, кайчан Эрик заснула, аның басты белән ee чүп-чар һәм акрын гына китте үз бүлмәсен. Ул проснулась.
  
  
  Бу түбәндәгеләрне утро, калдырды, аңа Эрику һәм Минуркоса кунакханәдә һәм таба килә башлады бинасы янындагы Аполлона. Аны алды формасын у җирле бригадасы мойщиков тәрәзәләр, алар даими рәвештә эшләде бинасында һәм алар разрешали эләгү пентхауз буенча пропуску. Минуркос ярдәм итте миңа рәсмиләштерергә пропуск, ә әле аның почернил чәч кунакханәдә һәм наклеил темные усы өчен казаться греком. Аңа солгал охраннику тышкы якта, хезмәткәргә бина рәвешендә, сказав, дип Мадупас боера тәрәзәләр юарга пентхауса.
  
  
  Аны хәтта алмады эләгү махсус лифт, әлегә үзен мак сим дип. Лифтер, күрәсең иде берсе тирәсендә кешеләр Ставроса. Астында эго синей формасы торчал пистолетын. Ул подозрительно посмотрел миңа һәм минем чиләк, без күтәрелде бу пентхаус. Бернинди башка лифт анда да күтәрелде, һәм сүзләренә караганда, Минуркоса, веб-лестница, алып баручы аска белән өске катка иде заблокирована һәм охранялась.
  
  
  Чыккач тирәсендә подъемника, аның очутился бу шикарном фанзия, ул тянулся нче фасад к тылдагы бинасы. Бу nen иде калын ковровые каплау, чәчәк кибетләре горшки һәм причудливые люстры, свисающие белән югары потолка. Өстәл артында каршында пентхаус сидели ике охранников. Алар наемными головорезами Ставроса, входившими бу эго шәхси китә. Үз охранников Минуркоса, алар бик күп түгел иде, туры килде хезмәтеннән азат итү тиздән, аннары яшерен үз хакимиятен пентхауса.
  
  
  Одина тирәсендә ике ир-артык югары, каршы алды мине уртасында коридоры. Ул бөтенләй дружелюбным.
  
  
  Ул таләп итте аңлатма бирегез. - "Нәрсә син монда нишлисең?"
  
  
  Аңа җавап бирде минем ић яхшы греческом. "Сез минем бизнес түгел очевидным?" Аны дип сорады. «Мин киләм тәрәзәләр юарга».
  
  
  "Кем сезне послал?"
  
  
  Аның күрсәтте тканевую нашивку бу формада, анда иде исеме язылган кечкенә генә предприятие мытью тәрәзәләр ".
  
  
  "Бездә сезнең эш бирүче иде заказлар буенча пентхауса?"
  
  
  «Әгәр алар моның түгел ясадык, мине булыр иде», - дидем. Аның рискнул. «Мин ишеттем, ничек упоминалось исеме Мадупа».
  
  
  Башка ир-ат мрачно нахмурился аркасында, урындык. Бар иде якты чәч һәм бик кырыс төре, һәм ул карар кылды, - дип ул бер тирәсендә ир-атлар, алар Ставрос үзе белән алып килгән бөтен Бразилия. Ул үзе минем зат, аны тоймадым, чөнки ул үткәндәге минем аша минем маскировку.
  
  
  «Џм», - проворчал ир-ат янымда. «Повернись к стонать һәм положил куллары бу нах».
  
  
  Миңа кызык булды, ни дәрәҗәдә алар осторожны белән корал. Калдырды, аңа Вильгельмину кунакханәдә төшергән стилет Хьюго белән кулларын һәм привязал эго к эчке ягында уң лодыжки. Аның кунакханәсе дә керә шул логово лев булмаса, һәрвакыт яклау. Аны повернулся һәм затаил сулышы, кайчан головорез обыскал минем белән белүче эше. Танышканнан соң, минем туловище һәм куллары, ул акрын опустил минем левую аягын кадәр колена. Аннары ул двинулся минемчә правому бедру к ножу. Ул басты всякому племени узды түбәнрәк аңа. Минем тормыш сжался. Ул тукталды якынча дюйме нче ручки стилета.
  
  
  «Яхшы, - диде ул. «Повернись һәм бир миңа күрергә твои документлар».
  
  
  Аның вытащил фальшивую ала, һәм ул аны игътибар белән исследовал. Берни сказав, ул отнес карточкасы, башка буенча математика һәм күрсәтте эму. Ир-ат ниһаять, кивнул, һәм югары смуглый кайтты, вернул карточкасы һәм заглянул бу чиләк.
  
  
  «Яхшы. Ул үткәрәчәк сине эченә».
  
  
  «Рәхмәт», - смиренно диде мин.
  
  
  Башыннан икенче ир-ат менде аркасында, урындык, һәм игътибар белән исследовал мине, әлегә аны барды эму каршыга. Аның начинал хис итәргә, дип эләгү Форт-Нокс булачак җиңелрәк һәм меньшими туа. Ул ачты ишекне, һәм ул кергән пентхаус алда аның.
  
  
  Ниһаять, мин булып чыкты эчендә сырада. Бу ужасное хисе исәпкә алып, минем уязвимость, әгәр алар мине обнаружат. Мөгаен, әгәр бу максатка, аны беркайчан да выйду бина исән. Ә ысулы, алар Ставрос үтергән шпиона, мөмкин түгел, иң күңелле ысул белән үләргә.
  
  
  Без кергән просторную гостиную. Бу гади роскошно. Бай ковровое катлам покрыло ике катлы нче идән, ә югары потолок иде, буш фреской, изображающей сәхнә буенча Борынгы Греция. Бу ерак ахырында бүлмә иде стеклянная булган дивар төре шәһәр, выходившая бу кечкенә генә балкон аша раздвижную стеклянную ишек. Биредә аның үз эшен башлады. Аның чак кына арттарак басып торган һәм күрдем, бөтен бүлмәдә кыйммәтле җиһазлар, нигездә, старинную. Аларны программасына урналар изящно покоились бу полированных өстәлләрдә.
  
  
  Уң ягында үзләрен аша приоткрытую ишек аны күргәч, тагын бер бүлмә белән өстәлләр һәм шкафами, аны Ставрос, по-видимому, переделал кабинетына. Сул мине иде коридор белән комнатами, по-видимому, спальнями һәм торак помещениями.
  
  
  «Мин башлыйм әле зур тәрәзәләр монда», - диде мин.
  
  
  «Подожди монда», - дип боерды ир-ат, проводивший мине.
  
  
  Аның сгорбился. "Әлбәттә."
  
  
  Ул керде, офис һәм мгновение юкка чыга. Аны двинулся уңга өчен яхшырак күрергә внутреннюю өлеше бүлмәләре бар. Берничә кеше темных кигән передвигались, һәм кемдер телефоннан сөйләштем әле. Бу булды элемтә узелы. Бу бүлмәдә юк иде, мөгаен, полдюжины ир-атлар. Әлегә аны көтте, ике, башка ир-атлар чыкты буенча коридору зур бњлмђгђ аны иде, карадылар, миңа да керде офис. Монда бар Ставроса күп булган кешеләр - бәлки, дюжина яки күбрәк булган теләсә кайсы вакыт. Һәм булмады да диярлек шик тә юк ки, күбесе шулар тирәсендә йөртә, корал һәм белә аларга файдаланырга.
  
  
  Аша берничә минут кеше, проводивший мине барлыкка килде кабат, һәм молча кайта коридор. Аның артыннан буенча офису последовал башка ир-ат, ул йөртеп, озын чәч һәм выглядел, ничек студенты-радикал, переросший үз кием-салым һәм прическу. Ул одет небрежно һәм растворимого зур револьвер ачылган плечевой кобуре поверх кожаного жилета белән бахромой.
  
  
  "Ничек бу озак дәвам итәр?" - дип сорады ул, по-английски.
  
  
  Аның догадался, ул, ничек һәм кеше Паракату иде америкалы. Ставрос алды үзе белән твердое ядро сәяси активистлары.
  
  
  Аңа бирде ломаном инглиз. «Ничек озак? Бәлки, ярты, бәлки, сәгате. Бәйле никадәр грязны тәрәзәләр».
  
  
  «Мадупас дә хәтерли вызывал сезне». Ул карадым, миңа аша зур нокталарында белән синими линзами. Эго зат иде генә шул рябинках, ә иреннәре бик тонкими диярлек отсутствующими. Аша файловый AX аның идентифицировал эго кебек башка Ставроса; ул билгеле, ничек Хаммер, бик яхшы егет ул, ничек полагали, үтергән, ике хатын, привязав к ih поясам динамитные шашка.
  
  
  "Юк, ул түгел, шалтырата?" Аның вынул тирәсендә кармана клочок кәгазь һәм шталь ih өйрәнергә. «Диләр миңа йорт мистера Минуркоса».
  
  
  Бу вакытта аерым бүлмәгә керде башка ир-ат һәм тукталды янында Хаммером. Ул невысокого роста, смуглый һәм, күрәсең, грек. Аны күреп фотография Салаки Мадупаса бу файлах AX, һәм бу кеше выглядел бу төгәллек кебек ул.
  
  
  «Мин припоминаю өчен, шалтырата бу фирмасында буенча мойке тәрәзәләр», - диде ул,-английски Хаммеру. "Сез безнең янга бирегә соңгы тапкыр?"
  
  
  «Мин хәтерләмим башка язмаларының», - киеренке узды дидем. «Сез аңлыйсыздыр, дип булдырырга кирәк записи».
  
  
  Хаммер высокомерно яныма. "Әмма сез булганыгыз биредә элек?"
  
  
  Аның колебался. «Әйе, аның эшләде, биредә элек».
  
  
  Ул вытащил револьвер һәм юнәлдерде миңа зат. Эго баш мие иде неприятно якын. «Әйт миңа, ничек күренә кухня».
  
  
  Астында минем сул кулы белән чыкты-кугэрченем банк. Аның попытался искә тасвирламасы кухня, аңа бирде, миңа Минуркос. «Ул зур, белән раковиной һәм шкафами! Бу, гомумән, мондый?»
  
  
  «Ах, булсын ул башлаячак», - диде фальшивый Мадупа.
  
  
  Хаммер проигнорировал аның. "Ничә тәрәзә бу кухняда?"
  
  
  Миңа кызык булды, тиз арада аның алмыйм барып стилета, әгәр упаду идәнгә к эго ногам. Тик соңыннан аны, дип искә төшерде, дип кухня - ул эчке бүлмәсе, коридорда бина түгел, ә тышкы стонать. «Әйе, чөнки анда тәрәзәләр юк», - невинно дип сорады мин.
  
  
  Большой Палец Хаммера прижался к спусковому крючку. Акрынлап белизна буыннарны юкка чыкты, һәм ул опустил пистолетын өчен янәшә. Буенча офису чыкты, ир-рубашке белән короткими рукавами.
  
  
  «Кешеләр бөтен Хезмәте Налета, диләр прислали кеше», - дип хәбәр итте бу егет Хаммеру.
  
  
  Аның тырыштым түгел күрсәтергә облегчение бу зат. Аның подкупил кызны офисында Бляшек өчен ул хуплады, минем тарихын, әгәр шул вакытта гына, кирәклеген, ләкин беспокоился, чыннан да, бармы ул доведет эш кадәр икесе дә ахырына.
  
  
  Хаммер убрал пистолетын бу кобуру. «Яхшы. Вымой проклятые тәрәзә», - дип боерды ул. «Әмма сделай бу бик тиз».
  
  
  «Әйе, сэр, - диде мин. «Мистер Минуркос кайчагында тели турында сөйләшер өчен безнең күптәнге көннәрдә бу парусных җавап итеп, хәбәр итә. Күрәмме, юкмы, аны эго алдында отходом?»
  
  
  Хаммер ташладым миңа пронзительный караш. «Сез дә күрерсез эго», - диде ул. «Продолжай үз эшен».
  
  
  "Рәхмәт", - диде мин.
  
  
  Алар мөмкинлек бирде миңа узарга буенча коридору өчен тулыландырырга чиләк су белән, һәм ул тиз карады, физик планировку номер. Аны кайчан шөгыльләнә башлаган зур тәрәзәле, барысы да калдырды минем бер генә. Аны күреп, нигә аны килдем, һәм маташа уйлап изящный ысулы туктатырга да минем визиты белән килгәч, бер төркем ир-егетләр чыкты буенча офису һәм башыннан ачыктан-ачык сөйләшергә эше Ставроса түгел замечая мине. Аны иде балконе белән ачык дверью.
  
  
  «Ике лагерь әзер», - диде бер ир-ат. «Минемчә, без нәрсә киңәш итәргә дип Ставросу гамәлдә ничек гына...»
  
  
  Башка ир-ат остановил эго һәм күрсәтте мине. Беренче ир-ат отвернулся һәм янә заговорил приглушенным тоном. Әмма бу вакытта тирәсендә эчке коридоры бу бүлмәгә керде тагын өч ир-атлар, һәм аны алган зур бонус нче минем визиты. Чын күңелдән, ничек шомпол беренче планда планда иде Адриан Ставрос. Ул урта үсеш белән залысинами темных чђч бар. Ул бик охшаган фоторәсемнәр, алар аны күреп, шактый некрасивый, кырыс егет, ул выглядел өлкәнрәк үз утыз елдан артык вакыт. Ләкин ул элеккечә үк выглядел динамик рәвештә үсә. Бар иде киң җилкәсенә, һәм ул ышанычсыз, чыгарылыш сыйныф укучысы буларак, Вест-Пойнта. Ул бу рубашке белән рукавами һәм темным галстуком муенында. Ул тотты да үз кулымда пачку кәгазьләр һәм күренә иде", - дип, бик арыдым.
  
  
  «Яхшы, әйдәгез, эшлик бу очрашуны кыска», - диде ул башкаларга зур бүлмәдә. Аны, диде, - дип Цанни анда түгел иде. Ул гына да түгел, шактый мөһим бу оешмада. «Ривера, нинди соңгы доклад белән Миконоса?»
  
  
  Мин торам, анда, әнисенә карап бу зур булмаган төркем, искә төшереп кебек акыллы, алар действовали, ул якын тоймадым хөрмәт Адриану Ставросу.
  
  
  «... Һәм командиры, ди ул туфрак төгәлләнде гаскәрләре...»
  
  
  Ставрос кинәт күтәрде, күзләрен һәм беренче тапкыр күрде мине. Ул кивнул бу, үз подчиненного башкарды, берничә адым минем юнәлештә, аннары тукталды замертво, аның зат иде гнев.
  
  
  "Кем бу, тегүче тик синнән?" - проревел ул.
  
  
  Одина тирәсендәге кешеләр Ставроса белән опаской килеп кушылды аңа. «Мин, минем, кемдер әйтте иде монда өчен, тәрәзәләр юарга».
  
  
  "Син веришь!" Ставрос шау-гөр килеп крикнул. Ул посмотрел һәм күрдем минем ведром бу балконе янымда, һәм коралы белән резин краями минем кулымда. Ул боера. "Син! Бар монда!"
  
  
  Әгәр Ставрос шактый рассержен уйлаган, дип тели арынырга мине беркем дә шталь иде подвергать сомнению суждение эго. Аны очраклы керде бүлмәгә. "Әйе?"
  
  
  Ул отвернулся от мине генә җавап биреп. "Кем впустил эго монда?"
  
  
  Хаммер, мин торам яр почмагында, ничек каплан " га зашагал үзәккә бүлмәләр. «Аның белән барысы да тәртиптә. Без эго да эшләнә».
  
  
  Ставрос повернулся һәм озак вакытлар пристально карадым бу, үз бандита, шул ук вакытта кара тынычлык заполняла бүлмәсе. Кайчан Ставрос заговорил, бу тыныч кына. "Мин аннары гына идиотами?"
  
  
  Хаммер кисло посмотрел аңа. Аннары ул повернулся ко миңа. «Яхшы, мытье тәрәзәләр бүген закончено».
  
  
  «Тик мин генә башлаган! Мистер Минуркос һәрвакыт тели, барысын да тәрәзә иде вымыты. Ул, ди...»
  
  
  "Тегүче тик синнән, китмә!" - закричал Хаммер.
  
  
  Аны пожал җыерып. «Минем ведром...»
  
  
  "Забудь бу."
  
  
  Аның тыныч узды mimmo Ставроса, ә ул вакытта барлык следил өчен минем. Спускаясь лифтта урамга, аның белән мысленно түбәндәгечә билгеләп үткән иде: звукоизоляцию, элемтә линияләрен һәм йозакларны, запирающие көне кечкенә генә подъемника. Кызык, пробудилась бармы аның шикләнүләр Адриана Ставроса. Минем визиты, әлбәттә, исә шуны раслый да моннан. Аның гына түгел, яхшы кубаныћ кеше, аның өметләнгәнен үтерергә дә дип билгеләде физик урнашуы эго сырада. Лифт булган бердәнбер ысул эләгү эченә, һәм ул белми, ни көтәргә, без войдем эченә.
  
  
  Аны кайчан кайта отель, Эрик һәм Минуркос көткән мине, минем бүлмәдә. Ничек гына аның керде ишекне, һәм Эрик увидела, дип, минем белән барысы да тәртиптә, ул сунула миңа газетасына. Аның укыдым жирный итеп язылган.
  
  
  РӘСМИ ЧЫГЫШЛАРЫ ЗАГОВОР КОЦИКАСА.
  
  
  Минуркос прищелкнул телен.
  
  
  «Ниндидер әгъзасы, министрлар кабинеты, малоизвестная фигура буенча исемендәге Алики Вианола, ди, нәрсә бар доказательства моннан Коцикас сатарга планлаштыра үз партиясен коммунистам һәм тормыш башка лидерлар хунты йортлары куркыныч».
  
  
  Аның просмотрел беренче колонку маркалы. «Килеп чыга, дип фараз генерал иде, дөрес булып чыкты», - диде мин. «Ставрос ташлыйкмы лопату грязь бу Коцикаса өчен запутать хәлне ничек тапкыр очрашу алдыннан, анда ул планлаштыра үтерергә эго һәм эго хезмәттәшләре».
  
  
  «Һәм игътибар итегез, ул ничек тырыша упоминать минем исем», - авыр-диде Минурк.
  
  
  Эрик алды мине кулын. «Полиция өйрәнә гаепләү, тик ул вакытка килгәч, алар дип табылды безосновательными, өч полковник булачак мертвы».
  
  
  «Юк, әгәр безнең өчен барачак генерал», - диде мин. "Ул шалтырата?"
  
  
  «Юк әле», - диде Минуркос. "Син эләккән пентхаус?"
  
  
  «Әйе, аны моны», - дидем. Аның турында сөйләп разговорах, алар ишеттем аның турында хәбәр күреп, Ставроса.
  
  
  «Идем белән отелем өчен, синдә иде пистолетын», - әче диде Эрик.
  
  
  «Әгәр дә миндә ул бар иде, аны иде эләккән, шунда», - кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр аны әй. «Алар мине яхшы обыскали. Юк, безгә кайтырга туры киләчәк. Аны иде отель өчен бездә калды Зак».
  
  
  Эрик књрсђтте миңа. «Ул бик хорош үз эше».
  
  
  «Әйе», - диде мин. «Нишлисең, кирәк икән, аны алмыйм алырга ярдәм нчы үз кешеләр. Минемчә, бу районда бар агентлары AX. Аның нәрсә беләм " мөгаен». Аны повернулся к Минуркосу. «Насыйп булды ли сезгә дозвониться кадәр командирлар лагерь?»
  
  
  «Мин застал ih ике», - диде ул. «Мин, - диде аларга нәкъ менә сез", - диделәр. Икесе дә ир-атлар белдерделәр миңа, алар предпримут бернинди гамәлләр, әлегә алачаксыз белдерү шәхсән. Аны шулай ук киңәш итте аларга түгел связываться белән пентхаусом һәм дәшми теләсә нинди капма-каршы боерыклар минем шулай называемого секретаре».
  
  
  «Сез бик яхшы булдырдык, мистер Минуркос», - диде мин. «Ә хәзер, әгәр дә без белергә...»
  
  
  Минем прервал телефон.
  
  
  Эрик дип җавап бирде аңа, һәм звонивший үзен мак сим дип. Ул кивнула һәм передала телефон Минуркосу. Ул алды трубку һәм поднес трубку к уху. Белән эго яклар аз сүз. «Әйе, Василис. Әйе. Ах, әйе. Әйе, продолжайте. Аңлашыла. Әйе. Ах, бик яхшы». Ул чакта аңламадым, һәм положил трубку, ул посмотрел, безнең белән хитрой елмаеп.
  
  
  "Яхшы?" - нетерпеливо дип сорадым Эрик.
  
  
  Василис шалтыратып коттедж, һәм Цанни баш тарткан күрергә эго безнең бүген, иртәгә безнең өчен ул бик занят. Ул тәкъдим итте Василису шалтырата киләсе атнада. Булды спор уртаклашу һәм кайнар сүзләре, тик Цанни каласың непреклонным. Ул шулай ук баш тарткан. фикер алышырга визиты полковников телефон аша ".
  
  
  «Шуңа күрә ул ясаган өчен, син дип елмая?» Аны дип сорады.
  
  
  «Хәтерлисеңме Деспо Адельфию?
  
  
  Кеше сменивший Расиона комитетында полковников? Үз кеше Ставроса? "
  
  
  «Әйе», - кивнула Эрик.
  
  
  «Василис китте моңа математика буенча. Ул подозревал, нәкъ менә Адельфия устроит очрашты, һәм ул хаклы. Адельфия белә, бөтен планы. Василис спорить турында өч полковниках һәм ышаныч яулады Адельфии. Адельфия дип хәбәр итте эму вакытта очрашу урыны да. Коцикас, Плотарчу һәм Главани инде очрашырга килештек минем белән резиденциясендә Коцикаса. Бар загородное аксаковлар к северу нче шәһәр шактый ерак киләчәк турын да сөйләсәк районында. Адельфия да булачак, анда ».
  
  
  "Кайчан?" Аны дип сорады.
  
  
  «Бүген берничек тә башлагач», - дип җавап бирде Минуркос. «Нибары берничә сәгать.
  
  
  «Ничек алар убивать полковников?» - дип кызыксынды мин.
  
  
  Минурк сгорбился. «Адельфия түгел, диде булыр иде бу хакта, кайчан обнаружила, дип Василис белми. Күрәсең, безгә туры киләчәк подождать һәм ел саен».
  
  
  «Бу, бәлки, бик куркыныч», - диде мин. Аның взглянул бу каретасы запястье. «Эрик, вызовите такси. Без, т к Коцикасу. Мистер Минуркос, оставайтесь монда, кунакханәдә һәм держитесь ераграк, чит күзләр. Әгәр кем дә булса белер сезне, бездә проблемалар».
  
  
  «Бик яхшы, мистер Картер».
  
  
  Әлегә Эрик шик уятмады такси, аның төшергән куртку һәм пристегнул кобуру люгера, ә аннары стилет уң предплечье. Минуркос молча һәм мрачно карадым. Аны вынул Люгер тирәсендә кобуры һәм отодвинул затвор элек, легким хәрәкәте ның патрон анда патрон, ә аннары янә убрал пистолетын.
  
  
  Эрик разговаривала телефоны буенча. «Безнең такси булачак, урам аша, биш минут».
  
  
  «Алайса, киттек», - диде мин. «Бездә итеп очрашу».
  
  
  Восьмая башлыгы.
  
  
  «Уйламыйм, дип аңлыйм», - диде полковник Анатоль Коцикас аннары моннан, ничек кабул безне вестибюле үзенең зур йорт. «Адельфия диде, бу-булачак ял очрашу генерал».
  
  
  Юлда без подобрали генерал Криезоту, чөнки мин белә Коцикас отвергнет безне, әгәр дә без Эрикой пойдем берәүләр. Коцикас, худощавый ир-ат ел илле басып тора бу униформе төстә хаки һәм подозрительно карадым миңа.
  
  
  "Кем дә булса тирәсендә башка булачак биредә, полковник?" - дип сорады Кризоту.
  
  
  «Алар көтелә якын арада».
  
  
  «Яхшы. Бирегез безгә бераз сезнең вакыт», - диде Кризоту.
  
  
  Коцикас молча карадым, безне көтмичә, җавап бирү. Хәер, эго воинское исемен иде кимрәк янында генерал, ул вакытта ул иң влиятельным кеше Грециядә. Кайчан булды переворот 1967 елның кешеләр эго раввиннары, намеренно түгел подпускали к хунте югары офицерлар, чөнки генераллар иде бәйле привилегированным югары класс белән тапшырган.
  
  
  «Яхшы», - ниһаять, диде ул. «Нәтиҗәләр битенә күз салыгыз кабинетына, зинһар».
  
  
  Мгновение узгач, без вчетвером басып тордылар әйләнә-тирәдә үзәгендә шактый темного кабинеты. Слуга расстегнул штору бүлмәдә якты итү булды. Коцикас тәкъдим итте безгә эчәргә, әмма без баш тарткан.
  
  
  «Полковник, аны иде отель өчен сез мөмкинлек биргән бу ике кешеләргә обыскать сезнең өйгә очрашу алдыннан һәм монда калырга, очрашуга хәтле», - диде Кризоту.
  
  
  "Ни өчен?" - дип сорады Коцикас. «Нинди нелепая бер үтенечем бар».
  
  
  «Послушайте мине. Бу очрашу - ловушка», - диде генерал. Безгә күп нәрсәләр аңлатырга соңрак башлагач, безнең вакыт була, ләкин Никкор Минуркос түгел булып кеше тора торган өчен недавними нападениями сезгә. Бар кеше исемендәге Адриан Ставрос, ул скрывается өчен исеме Никкора һәм планлаштыра кровавый переворот каршы хунты. Сез, Плотарху һәм Главани булырга тиеш убиты монда, сезнең йорт, бүген берничек тә кайчан ».
  
  
  Зат Коцикаса приобрело катгый, туры линия. "Мин уйлыйм." - диде ул.
  
  
  «Мин подозреваю, дип Адельфия тиеш сбежать невредимым», - дип өстәде генерал. «Никкора, әлбәттә, монда булмаячак, чөнки ул юк моңа бернинди катнашы юк».
  
  
  Коцикас озак карадым бу тәрәзә. Килгәч, ул тагын повернулся к безгә ул дип сорады: «Ә бу ир-ат һәм кыз бала?»
  
  
  «Алар монда ярдәм итәр өчен», - генә диде Кризоту.
  
  
  «Миңа каян белергә дип түгел, сез өч килде үтерергә мине?» - тыныч дип сорады Коцикас.
  
  
  Кризоту поморщился.
  
  
  «Полковник, - диде тыныч кына мин, - әгәр аны бирегә үтерергә сезне, сез иде мертвы».
  
  
  Эго күзләренә караган тирән шул минем. «Яхшы. Сез тикшерергә йорт. Әмма мин ышанам ки, эчендә түгел иде, беркемне дә, кем булыр иде отель причинить барлык йортларда тирәсендә миңа, яки минем дусларга».
  
  
  "Бар, подвал, полковник?" Аны дип сорады.
  
  
  "Әйе".
  
  
  «Без башлыйбыз аннан», - диде аның Эрике. «Сез һәм генерал әлегә сөйләшергә, полковник. Күпме бездә кадәр вакыт ih килү?»
  
  
  «Мин булыр идем ди, һәрхәлдә, унбиш минут».
  
  
  «Бу җитәрлек булырга тиеш». Аны повернулся к Эрике.
  
  
  "Әйдәгез, башлыйбыз."
  
  
  Без тиз обыскали зур подвал һәм табылмый безнең бомбаны, безгә взрывчатки. Без карадылар, калган өлешен эзләп йорты, һәм соңыннан кабинеты, анда узарга тиеш иде очрашу. Без җентекләп обыскали өйрәнү. Хђер, бернинди тулы исеме ачыкланмады иде, без тапкан ике электрон жучка.
  
  
  «Ни гаҗәп», - диде полковник Коцикас башлагач, аның бер җайланмаларын. «Мин белмим, кайчан бу мөмкин иде ясарга».
  
  
  «Бу кешеләр - чын профессионаллар», - диде мин. «Хәзер сез миңа тиеш поверить».
  
  
  «Нишлисең, вакыт», - дип билгеләп үтте Эрик. "Алар казанга киләчәк аерым?"
  
  
  "Чөнки алар иде штаб-фатирында комитеты бүген иртән алалар килергә бергә - диде Коцикас.
  
  
  - Хәтта Адельфия булыр иде, калганнары белән нишләргә, булуга карамастан, алар чиксез эго түгел тарафдарлары. Ахыр чиктә, бу, янәсе, омтылышы примирения ".
  
  
  Фараз полковник иде, дөрес булып чыкты. Ун минут узгач, подъехал зур кара лимузин да, өч полковник иде nen. Плотарчу һәм Главани иде, өлкәннәр ир-атлар, Главани белән седыми волосами. Адельфии иде кырыкка якын, жирный, толстый ир-ат, формасы, аның казалась аңа өч күләмен азрак. Ул лучезарно улыбался барлык яклар һәм шау-гөр килеп турында әйткән дус, тату һәм дус, тату, һәм бик исе китте, ул чакта вестибюле аның надел наручники аның уң запястье.
  
  
  Эго тәртибе үзгәрде, ничек молния. Елмаю юкка чыкты, һәм темных күз алдында барлыкка килде ледяная твердость. "Син нишлисең?" диде ул.
  
  
  Коцикас һәм Криезоту дђшмђде. Аның грубо повернул Адельфию һәм сковал эму руки за спиной. Эго катгый зат тиз наполнилось яростью. "Нәрсәне аңлата соң бу?" - шау-гөр килеп дип сорады ул, переводя караш белән мине Коцикаса һәм генерал.
  
  
  «Мистер Картер", - ди килдегез бүген миңа өйгә өчен безне үтерергә», - суык диде Коцикас.
  
  
  Икесе башка полковников потрясенно переглянулись. "Бу дөрес, Анатоль?" - дип сорады Главани у Коцикаса.
  
  
  "Бу-абсурд!" - воскликнула Адельфия. "Кем бу кеше?" Керткәнче Коцикас алмас җавап бирергә, Адельфия переключился белән формальной манеры, теге, ул белән шөгыльләнә мөмкинлек бирде шквал кайнар грек теле, выплевывая сүзләрен ничек яд, даими кидаясь бу минем якка аягы. Мин алмады уловить зур өлеше бу.
  
  
  «Карарбыз, полковник», - ниһаять, - дип җавап бирде Коцикас.
  
  
  Аның грубо схватил Адельфию кулын. «Сез үткәрү киләсе кечкенә отрезок вакыт кабинетында, - диде мин, - әгәр дә без пропустим ниндидер сюрпризлар». Аны, посмотрел на Коцикаса. «Калган тирәсендә сезне тыш Эрики, оставайтесь бүлмәдә аша холл, әлегә аны түгел, услышу күбрәк».
  
  
  «Бик әйбәт, - диде Коцикас.
  
  
  Полковники һәм генерал Кризоту керде гостиную бу противоположной читтә залы берсе кабинеты, ә без Эрикой приклеили скотчем мясистый авызы Адельфии һәм привязали эго к стулу. Аны төшергән белән эго бот револьвер һәм воткнул өчен пояс. Без Эрикой әйләнеп кайтты холл, ә Адельфия бормотала безгә оскорбления өчен тасма.
  
  
  "Хәзер без көтәбез?" - дип сорадым Эрик.
  
  
  Аны, посмотрел на нах. Аның рыжие чәч иде зачесаны элек, һәм ул выглядела бик һәм спа үз брючном костюме. Ул вынула тирәсендә сумочки «бельгийский пистолетын 25 калибрлы» тикшерде һәм сугыш кирәк-яраклары алынган.
  
  
  «Әйе, без көтәбез», - диде мин. Аны минем янга килеп, янына керү төркемнәре ачык көне, һәм посмотрел на длинную юлны окаймленную югары ломбардийскими тополями. Кадәр бердәнбер юллар аша узучы бу урын үскәндә диярлек милясын үтәчәк. Идеальное урын өчен үтерү. Штопора иде шул, дип уйлап тапканын извращенный мәгънәсе Ставроса? Аның подумывал допросить Адельфию, ләкин вакыт аз иде, һәм ул артык кортлардан Ставроса. Бу отразилось аның йөзендә.
  
  
  Эрик подошла миңа сзади һәм прижалась миңа барлык телом. «Бездә шулай аз вакыт ялгыз калу, Нигы».
  
  
  «Мин беләм», - диде мин.
  
  
  Аны ирекле кешедә, тегесе алмыйча револьвера, погладила мине буенча плечу һәм кулымда. «Кайчан бу тәмамлана, без спрячемся Афинада итәчәкбез бар белән шөгыльләнергә һәм йокларга тарафыннан яратып кабул ителә».
  
  
  «Мин түгел, дип уйлыйм, безнең боссы бәяләгән иде бу», - дип мин.
  
  
  «Алар ала отправиться шул тәмуг. Алар бирергә мөмкин безгә берничә көннән», - раздраженно диде ул.
  
  
  Аны повернулся аңа. «Без табарбыз вакытта», - дип ышандырды аны сл. «Мин беләм, яхшы кечкенә генә отель, анда...»
  
  
  Аны повернулся к көне, ишетеп тавыш двигательнең машиналар. Бу ерак ахырында астындагы юл керткәнче ул скрылась төре буенча, приближался кара седан. Өстән бар иде полицейский фонарь.
  
  
  "Бу полиция!" - диде Эрик.
  
  
  «Әйе», - дип килеште мин. "Сез ничек уйлыйсыз, Ставрос подкупил участок мастеры?"
  
  
  «Моның өчен вакыт кирәк булачак, барлыгы берничә кеше», - предположила Эрик.
  
  
  «Бигрәк тә, әгәр Ставрос ала үзе белән берничә үз кешеләр», - дип өстәде мин. "Барабыз."
  
  
  Без поспешили бњлмђгђ көткән әгъзалары хунты һәм генерал.
  
  
  «Тышкы якта подъезжает полицейская машина, - тиз-диде аңа аларны. «Бу књрђсећ бу гамбит Ставроса. Сез барлык вооружены?»
  
  
  Алар, тыш, Кризоту. Бирде эму револьвер Адельфии. «Ә хәзер генә сядьте монда, ничек була небрежнее, әйтерсең, сез җәлеп ителде бу җитди дискуссия. Чиста үз корал наготове, спрятанное буенча бокам. Эрик, бар, бүген ту кладовку». Ул тиз удалилась.
  
  
  «Мин булырмын чын күңелдән өчен бу франция дверями», - дип дәвам итте аны. «Килгәч алар барысы да керәчәк бүлмә, без тырышырбыз ih алырга. Әгәр кемдер тирәсендә сезне тапканчы китәргә хәзер аласыз аша үтәргә кара барышы».
  
  
  Аны, посмотрел на молчаливых офицер. Алар сrj.
  
  
  «Яхшы. Без тырышачакбыз булдырмаска перестрелки. Ышаныгыз».
  
  
  Аның үтте аша француз көне кайчан ишетә, ничек бәрергә ачылды тышкы ишек урнаштырылды. Слуга попытался туктатырга полициягә, әмма эго оттолкнули. Аны, ишетә, ничек алар хлопнули запертой дверью кабинеты, анда Адельфия иде бәйле, белән кляпом во рту, ә аннары аны тагын ишетте тавышы слуги. Бу мәгънәсе зур түгел ия әйтик, әйтерсең лә ир-атлар иде берничә. Мгновение узгач, аны иде аяз ih күрергә, алар бәреп гостиную. Ih иде, алты - биш формасында һәм, бер көнне штатском. Безнең барлык ир-атлар формасында билбау иде револьверы.
  
  
  "Нәрсәне аңлата соң бу?" - диде полковник , вставая, әмма, пряча пистолетын за спиной.
  
  
  Ул бу штатском алга чыкты, кеше формасы белән лейтенантскими нашивками. Кеше штатском иде телохранителем Ставроса, аның, аны күреп, бу пентхаусе. Лейтенант, ихтимал иде полицейским, аның подкупил Ставрос. Бу булырга тиеш чын полиция. Бу булырга тиеш иде выдуманная, әмма достоверная тарихы, матбугат вәкилләре өчен.
  
  
  «Без көттек, сезне монда, генерал, - диде лейтенант. Ул оглядел бүлмә, ихтимал, кушты Адельфии. «Сез барлык арестованы өчен измену. Бездә бар доказательства моннан тыш, сез монда килде, өчен, белән очрашырга коммунистическим агентом һәм килешә турында тайном килешүдә белән халыкара бандитлар». Ул выглядел бик та киеренке булды.
  
  
  «Бу-абсурд», - диде Коцикас.
  
  
  «Сез все предатели», - шау-гөр килеп настаивал лейтенант. «Сез булачаксыз казнены ничек таковые». Аны карадым, ничек лейтенант вытащил револьвер.
  
  
  Ир-ат буенча Ставроса катгый дип. «Һәм монда булачак җәзасы», - диде ул,-английски. «Сез сопротивлялись аресту».
  
  
  «Без түгел, элегрәк физик сопротивления каршындагы аресте», - кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр Коцикас яшь математика буенча.
  
  
  "Юк?" - дип сорады наемник Ставроса. «Ярар, һәрхәлдә, шулай ук бу керәчәк доклад полиция. Шулай итеп кешеләр ишетер бу радио».
  
  
  Лейтенант юнәлдерде револьвер бу Коцикаса. Аның инде догадались аша мгновение барлык полицейскийлар вынут үз бандитларның сугыш кораллары буенча сигналу лейтенант. Ир-ат буенча Ставроса сунул кулын бу куртку һәм кивнул лейтенант, ул повернулся к нең кешеләргә. Аны тиз керде киң дверной проем, нацелив Вильгельмину күкрәгенә эләгә лейтенант.
  
  
  «Яхшы, сылу, биредә ачыктан-ачык».
  
  
  Лейтенант уставился миңа белән удивлением, отразившимся аның йөзендә. Кеше Ставроса әле дотянулся кадәр үз пистолеттан генә пар полиция хезмәткәрләре формасында башлады кулы сузарга әзер кобурам. Барлык замерли, һәм барысы да карашлары мөрәҗәгать итте миңа.
  
  
  «Брось пистолетын», - дип боерды аның лейтенант. «Ә син, сак булыгыз убери бу кулын нче камзолы».
  
  
  Беркем дә башкара минем боерыклар. Алар прикидывали, икенчедән, бу аларга туры киләчәк алырга мине. Сулдан алардан ачылды ишек бәдрәф һәм чыкты, Эрик, нацелив үз бельгийский револьвер бу ирне Ставроса.
  
  
  «Минемчә, сиңа яхшырак эшләргә, ничек ул сөйли», - суык диде ул.
  
  
  Разочарование һәм гнев нарастали бу йөзләрдә головореза Ставроса һәм лейтенант, полиция килгәч, алар караган бу Эрику. Аның озак пристально карадым бу ih затлар омтылып, ул угадать ih ниятләр. Аннары тәмуг башланды.
  
  
  Урынына алсын опустить пистолетын, лейтенант юнәлдерде эго миңа күкрәгенә эләгә һәм эго палец нажал бу спусковой крючок. Аны күрдем молниеносное хәрәкәт башлады егылырга, идәнгә. Эго пистолетын ата, ничек мылтыгы, һәм ул тойдым кебек кайнар, обжигающая авырту пронзила минем левую кулын. Таращить күзләре узды mimmo мине һәм разбил пыяла франция көне. Аның, егылып идәнгә һәм перекатился бу урындык, кайчан лейтенант кабат ата, таращить күзләре расколола агач пол янымда.
  
  
  Ул кричал. - "Убейте ih!" "Үтерергә ih барлык!"
  
  
  Мизгелдә лейтенант диде миңа үз револьвер, кеше Ставроса последовал артыннан һәм вытащил үз пистолетын. Бу искиткеч иде кара пистолетын-автомат, һәм ул юнәлдерде эго Эрике башын. Эрик выстрелила аңа, тик промахнулась, ул егылып бер всякому племени. Выстрел эләккән бедро бер тирәсендә полиция хезмәткәрләре. Ир-ат кычкырып елап җибәрде нче больно, кайчан егылып идәнгә.
  
  
  Икесе башка полиция хезмәткәрләре, низменному пригнулись. Раненый һәм тагын бер полицейский нырнули бу укрытие өчен зур булмаган җиһазлар.
  
  
  Кризоту һәм ике килүчеләрне полковников һаман иде неподвижны, әмма Коцикас вытащил үз револьвер һәм ата берсе аның лейтенант. Ир-ат егылып һәм врезался бу тәбәнәк урындык, расколов аны, кайчан ул уронил эго идәнгә.
  
  
  Аның күтәрелде бу огневую позициясе. Кеше Ставроса кына ата анда Эрику. Ул промахнулся, чөнки ул әле терял равновесие, избегая аның ату, һәм, чөнки ул үзе дә бик тиз присела.
  
  
  Бер үк вакытта стреляло берничә пистолет. Криезоту прикончил бер тирәсендә полиция хезмәткәрләре, ә аның застрелил тагын ике кешене. Эрик күләме зур була выстрелила наемнику Ставроса откровенными бу складывать доллар.
  
  
  Лейтенант приготовился ко башыннан икенче попытке атаковать Коцикаса, әмма аның диде хәрәкәт һәм тиз басты бер всякому племени. «Идем шталь моны».
  
  
  Калган полицейскийлар баш тарткан драки. Бросив, корал, алар күтәрде кулларын өстендә головами. Лейтенант взглянул, аларга, опустил үз пистолетын һәм ташладым эго идәнгә. Ул посмотрел на неподвижные тән, аннан мине.
  
  
  «Моңа юл куярга ярамый», - хрипло диде ул. «Сез препятствовали законлы эшенә полиция һәм үтерәләр офицер башкарганда алар үз бурычларын. Сезгә генә автомобиленең бу кулдан...»
  
  
  Аны бәрде аның пистолетом буенча эго баш сбив эго аяк. Ул лежал идәндә, авыр дыша, держась өчен башын. «Сиңа кирәк заткнуться», - прорычал мин.
  
  
  Полковники һәм Криезоту надели ике офицер наручники. Эрик авыр прислонилась к стонать. Аны дип сорады. - "Синең белән барлык впорядке?"
  
  
  «Әйе, Нигы».
  
  
  «Мин шат, доверился сезгә, мистер Картер, - диде Коцикас. "Без бурычына алдында синең"
  
  
  «Һәм һөҗүм итәләр провалилось», - дип өстәде Главани.
  
  
  «Мин свяжусь белән комиссары полиция һәм озак аның белән расскажу турында хәбәр монда булган», - диде Коцикас, мрачно взглянув бу раненого лейтенант.
  
  
  «Идем, отель өчен сез, әгәр миңа егерме дүрт сәгать, керткәнче, сез моны эшләрсез, полковник», - диде мин. «Максат осьминога әле дә исән. Без мисс Нистром пойдем өчен Ставросом».
  
  
  Ул колебался мгновение. «Яхшы, мистер Картер. Аның булырмын молчать егерме дүрт сәгать. Әмма ул чакта аны эшләргә үз барышын».
  
  
  «Шактый гадел, - диде мин. «Әгәр без табарбыз Ставроса к завтрашнему көненә бу вакытта, син аласың үтәүләрен моның белән үзе дә ничек телисең».
  
  
  Коцикас протянул миңа кулын. "Уңышлар телим."
  
  
  Аны алды эго кулын. "Безгә бу кирәк!"
  
  
  Девятая башлыгы.
  
  
  Без кайтты, без таптылар, - дип Минуркос расхаживает буенча гостиничному номеры. Билгеле иде, ул давал безгә күп да инде кайтырга.
  
  
  "Полковники тәртиптә?" - дип сорады ул облегчением йљзендђ.
  
  
  «Әйе», - диде мин.
  
  
  "Ә Василис?"
  
  
  «Ул целым һәм невредимым», - диде Эрик. «Безгә барысы да кулай килде. Бу мөмкин кровавой баней».
  
  
  «Аллага шөкер, - диде Минуркос.
  
  
  «Без алмас иде, моның нәрсә эшләргә бирмичә генерал», - диде мин.
  
  
  «Мин шат, Василис үзләрен яхшы күрсәтте. Бармы арестованы выжившие убийцы?»
  
  
  «Юк. Аның сорады Котикаса бирергә безгә егерме дүрт сәгать, әлегә алмыйбыз эләгү к Ставросу».
  
  
  Ул помолчал күпмедер вакыт. «Мин ышанам белән килешәм, бу секретностью. Тик әлегә аның барам бу. Аны да булырмын сакларга молчание егерме дүрт сәгать, мистер Картер».
  
  
  «Мин ценю бу, мистер Минуркос. Хәзер бездә бар эш. Без тиеш сарыф өчен Ставросом».
  
  
  «Калса, начар дәвам итәргә, бу проблеманы хәл мөстәкыйль», - диде Минуркос. «Бу таләп итә, ярдәм, полиция, мистер Картер. Аны беләм, кайбер кешеләр, алар алам ышанырга».
  
  
  Аны дип сорады. - «Алар ничек, кем килде к полковнигы Коцикасу, намереваясь кылырга була торган үтергән?» «Юк, минем булырга шанс алырга эго, мистер Минуркос. Мин алмыйм поверить, дип полиция ала яки тапканчы җәлеп итү Ставроса җаваплылыкка. Минем хөкүмәте дә алмый. Тавышы нигә минем бар боерыгы үтерергә Ставроса урында Бу боерыклар белән тәңгәл килә темалары булып, алар мисс Нистром алды нче үзенең хөкүмәте ".
  
  
  «Әмма менү бу пентхауз булачак самоубийством», - дип белдерде Минуркос.
  
  
  «Мөмкин», - диде мин. «Ә, бәлки, юк, истә тотып, мин беләм бу турыда урында. Һәм сез беләсез».
  
  
  Ул дип сорады. - "Кайчан булыр идем, син китте?"
  
  
  Аны взглянул бу Эрику. - "Бу кич." "Синең белән барысы да тәртиптә?"
  
  
  «Барысы да башкача әйтеп тђ булмас иде, Нигы».
  
  
  «Мәсәлән, хәзер Ставрос дип ачулана, нигә ул гына да түгел, алган вестей нче, үз кеше. Минемчә, дип ихтималы бар Ставрос булачак көтәргә бу пентхаусе, әлегә убедится, - дип, нидер башланып китми шулай. Шулай булгач, ул булырга тиеш анда, бүген кич белән».
  
  
  «Сез үзегез турында сөйләштеләр вооруженной саклау», - диде Минуркос. «Сез алмыйсыз аша үтәргә керү коридор».
  
  
  «Бәлки. Әмма бездә белән Эрикой булачак өченче кеше өчен ярдәм итә. Аны иде контакте үзенең начальством керткәнче без киттеләр йорт Коцикаса. Башка агент залында Афинада буенча, башка кушуы һәм ул безгә ярдәм итәр».
  
  
  "Сезне нибары өчесе?" - дип сорады Минуркос. «Бар булырга мөмкин: ике яки өч карата бер каршы сезне, әгәр сез попадете урынында».
  
  
  «Мистер Картер ярата озын бар», - диде Эрик, улыбаясь.
  
  
  Аңа дип елмайды ревматизма. «Моннан тыш, минем планы бар, ул үз эченә дүрт».
  
  
  "Дүртесе?" - смущенно дип сорады Минуркос. «Әгәр сез планлаштырасыз миңа, сезнең ышаныч неуместно. Аны хәтта белмим ничек атарга буенча термин хәзерге көннәрдә дә».
  
  
  «Син», - диде мин. «Монда сез самолетта упомянули, - дип-нәрсә уелып миңа. Сез", - дип әйттеләр бездә сезнең убитого секретаре Салаки Мадупаса иде, абыйсы, бик похожий аңа».
  
  
  «Әйе», - диде Минуркос. «Бедняга, хәтта белә эго абыйсы мәет. Ул Салака виделись бик өлешендә, әмма алар арасында зур привязанность».
  
  
  Аны дип сорады. - "Никадәр охшаган Салаку?"
  
  
  «Бик күп. Алар арасында иде, барлыгы ел аерма. Кайбер диләр, бу ничек күренә, шул турыдагы игезәкләр гайре нәрсәләр Салака иде якынча дюйм югарырак һәм берничә авыррак үзенең абыйсы».
  
  
  «Без булдырабыз " бу хәлне төзәтергә», - дип, аны күбрәк үзенә караганда Эрике һәм Минуркосу. "Бу егет яши Афинада?"
  
  
  Минурк вопросительно посмотрел миңа. «Чын күңелдән өчен шәһәр кечкенә авылда».
  
  
  «Позвони эму һәм сөйлә турында Салаке», - диде мин. «Ул чакта спроси аны теләми микән ул ярдәм итәргә отомстить өчен үлем үзенең абыйсы».
  
  
  Эрик књрсђтте миңа. "Нигы, син ясарга тиеш күз алдында ..."
  
  
  «Әгәр Ставрос ала уйлап самозванца булса, бу алабыз һәм без», - диде мин. «Янис Цанни түгел, бердәнбер, кемнәр хакында сөйләргә мертвого кеше».
  
  
  "Өченче Салака Мадупас?" - дип сорадым Эрик.
  
  
  «Чынлыкта. Бәлки, ул гына алачак үткәрергә безне пентхаус». Аны повернулся к Минуркосу. "Син позвонишь эму?"
  
  
  Минурк колебался гына кыска вакытта: «Әлбәттә. Һәм аның доставлю эго бирегә».
  
  
  Ике сәгатьләр буе соңрак, ничек тапкыр сумерках, Серджиу Мадупас килде кунакханә номеры. Ул казался кротким, робким кеше иде, әмма астында поверхностью скрывалась мрачная решимость ярдәм итәргә отомстить математика буенча җаваплы өчен үлем үзенең абыйсы. Бирде эму балетные тапочки югары каблуком һәм мягкую подкладку һәм тиз подкрасил. Кайчан барысы да тәмамланды, ул выглядел диярлек кебек үк обманщик, аның, аны күреп, бу пентхаусе. Ахыр чиктә, бу иде обманщик, аның Серджиу выдавал өчен, үзен безнең схема, иң делле түгел, ә эго абыйсы.
  
  
  Аның отель өчен кешеләр пентхаусе катнашты Серджиу өчен Цанни, фальшивого Мадупа.
  
  
  Кайчан аны тәмамлый, аның белән, аның отступил, һәм без барыбыз да игътибар белән карадылар. "Нәрсә уйлыйсыз?" - дип сорады аның Минуркос.
  
  
  «Ул бик охшаган Салаку - һәм, димәк,, һәм Цанни», - диде Минуркос.
  
  
  Безнең үз обманщик, неуверенно дип елмайды миңа. «Бик нык эшләгән идегез, мистер Картер», - диде ул. Эго тавышы бик охшаган тавышы Цанни, һәм эго инглиз теле булды, якынча шундый ук сыйфатлар.
  
  
  «Минемчә, без моны ерып чыгарбыз», - диде Эрик.
  
  
  * * *
  
  
  Аша сәгате без подъехали бинасы янындагы Аполлона. Афинада иде төшке ашка сәгате, һәм шәһәр урамнарында булмады да диярлек машина. Иң бинада иде, куе алмаганда, вестибюля һәм далеких мерцающих огней бу пентхаусе. Без просидели бу арендованном кара седане ун минут, ә аннары аркасында почмагына йорты барлыкка килде югары ир-ат. Ул минем янга килеп, ачыктан-ачык машинага һәм сель янымда бу переднее сиденье. Эрик һәм Серджиу сидели сзади. Минуркос калды кунакханәдә.
  
  
  «Сәлам, Картер», - диде югары ир-ат. Ул посмотрел ике һәм башка задержал караш Эрике.
  
  
  Аны дип сорады. - "Берђр нђрсђ бара?"
  
  
  «Бер дә алай түгел. Алар белән хорька, ул ничек килде, беркемне дә иде». Бу иде Билл Спенсер, минем хезмәттәше буенча AX. Ул новичком агентлыгында, һәм элек аны очрашкан аның белән кыска вакытка гына. Әмма Ястреб дип ышандырды мине телефоны буенча вакытында безнең кыска сөйләшү элегрәк, дип Спенсер иде, яхшы кеше иде. Нигезендә минем инструкциям, ул наблюдал өчен махсус лифтом бу пентхаус аша стеклянный бинаның диярлек өч сәгать.
  
  
  Аның познакомил эго белән Эрикой һәм Сержиу. «Без заходим аша служебную ишек вестибюль, - диде мин, - моның белән ключом. Серджиу бара, беренчеләрдән булып, һәм без алып барабыз үзен әйтерсең, бу урында татарстанныкы безгә. Әгәр без поднимемся наверх, без эш итәчәкбез, шулай ук, аның обрисовал элек. сораулар?"
  
  
  Бу темной машинада табигатькә задумчивая тынлык. «Яхшы, - диде мин. «Әйдә покончим моның белән».
  
  
  Без вчетвером вылезли тирәсендә кара седана һәм бергә юл алдылар к бинаның фасады. Сул баш керү иде запертая стеклянная хезмәт ишек. Серджиу воткнул ачкыч бирде эму Минуркос, бу йозак буенча нержавеющей булды һәм повернул аның. Бу вестибюле каравылчы янында лифт белән недоумением повернулся к безгә.
  
  
  Серджиу кергән, беренче булып, без иярделәр. Аны, хакта уйлана, чыннан да, бармы, без басып торырга Ставроса врасплох. Ул тиеш расхаживать буенча пентхаусу, көтмичә, ишетү, ни бар өйгә полковник Коцикаса. Аны өметләнгәнен, ул түгел, послал шунда отряды үзләренең кешеләр өчен тикшерү. Шулай ук иде ихтималы ул теләдем шалтырата бу Паракату соңгы көне яки ике берәүдә, дип түгел, бәлки шунда безгә белән хема элемтәгә керә. Неспособность белән элемтәгә керергә хема-йә мәйданнар аларга туры килә шул джунглях сөйләде Ставросу, - дип, нидер алай түгел.
  
  
  Без килдек к охраннику у лифт. Ул гаҗәп карадым бу Серджиу.
  
  
  "Син кайда иде?"
  
  
  «Бу пресса вәкилләре», - диде Серджиу, разыгрывая үзенең яңа роле. «Алар турында ишеттек дәһшәтле расправе өстендә полковниками хунты белән шөгыльләнүче фаҗига нибары берничә сәгать элек. Полиция хәбәр иткәнчә, аларга турында фаҗига. Алар тели үткәрергә кыска интервью белү фикерне әфәнде Минуркоса бу хакта ужасном вакыйга, һәм мин поговорю белән ih наверху ".
  
  
  Аны тойдым стилет Хьюго үзенең уң предплечье һәм уйладым, туры килер микән миңа эго файдаланырга кирәк. Әгәр каравылчы күпмедер вакыт дежурил, ул кенә белә Цанни түгел чыкмаган тирәсендәге биналар.
  
  
  «Яхшы, - диде ул. «Мин барачакмын сезнең белән лифтта».
  
  
  Лифт иде наверху, бу пентхаусе. Ул шалтыратты да, ул акрын башлады спускаться. Киресенчә, узды бөтен бер вечность керткәнче ул килде, беренче катта, әмма көне, ниһаять, распахнулись. Дежурил шул ук лифтер, ул элек ташый минем өскә һәм аска. Без бортына күтәрелделәр, әле лифтер карадым бу Сержиу. Көне безнең өчен ябылды, әмма операторы түгел нажал төймәгә књтђрњ безне.
  
  
  «Белми идем, сез чыкты бина», - диде ул Серджиу, шикләнеп карыйлар әнисенә карап безне.
  
  
  «Ярар, хәзер син беләсең», - раздражительно дип җавап бирде Серджиу. «Мин китеп өчен очрашып, шушы газетчиками. Тарафына алып барсагыз безнең наверх. Аны бирәм интервью».
  
  
  Ир-ат игътибар белән исследовал зат Серджиу. «Башта аңа позвоню наверх», - диде ул.
  
  
  "Бу мәҗбүри түгел!" - диде Серджиу.
  
  
  Әмма, оператор минем янга килеп, к пульту элемтә сбоку нче машиналар. Аны, кивнул Спенсеру, һәм ул минем янга килеп, лижет. Ул вытащил үзенең «Смит һәм Вессон» 38, һәм башка ир-ат дип билгеләп үтте хәрәкәт. Ул повернулся нәкъ вакытында күрү өчен, бик аз пистолетын у виска. Ул ахнул һәм соскользнул идәнгә.
  
  
  Эрик янына пульту идарәсе. «Тик синнән бу үзен», - диде мин.
  
  
  Юлда бу коттедж без переместили обмякшую фигуру лифтера бу почмагына лифт, каян эго булыр иде дә күренеп тора, без выйдем вчетвером. Аша мгновение коридорда пентхауса ачылды көне.
  
  
  Ничек мин подозревал, дежурили тагын ике ир-егет. Берсе шулар тирәсендә иде блондинистый бандит, аның аның встречал элек. Бу иде боевики, һәм ул да сезгә уйнарга, алар белән уеннар. Блондин басты аркасында, урындык каршында пентхаус, ә башка калган утырырга.
  
  
  Икесе дә карадык Сержиу, әйтерсең күрдек привидение.
  
  
  «Нинди черта...», - диде блондин. "Монда нәрсә бара?"
  
  
  Серджиу игътибарын җәлеп иткән блондинка, ә Спенсер килеп к темноволосому артында. Ир-ат акрын ы к Спенсеру.
  
  
  «Мин бирде рөхсәт биргән интервьюсында, бу кешеләр», - диде Серджиу.
  
  
  "Ничек син выбрался буенча пентхауса?" - дип сорады блондин.
  
  
  Аны минем янга килеп, к аңа, әлегә Серджиу дип. Спенсер торды янында темным кеше иде. Эрик прикрыла безнең ике кечкенә бельгийским револьвером, спрятанным өчен сумочкой.
  
  
  "Әйә син хәтерлисеңме, мин ничек уходил?" - возмущенно дип сорады Серджиу. «Бу якынча бер сәгать элек. Аны шул ук әйтә идем сезгә, дип...»
  
  
  Бернинди өстәмә аңлатма бирегез дә кирәк. Хьюго беззвучно скользнул миңа ладонь. Аның схватил блондинка сул кулы һәм притянул үзенә, ул чакта югалттым равновесие. Аны тиз үткәрделәр буенча эго горлу кулы белән пычак. Кан брызнула бу күлмәк һәм куртку Сержиу.
  
  
  Кара кеше пистолетын алды, әмма Спенсер иде, әзер аңа. Ул вытащил кармана буенча уродливую удавку һәм тиз надел, аны башын бандита, ә аннары нык потянул өчен перекрещенную проволоку ике деревянными ручками. Кешедә кеше дә дотянулась кадәр пистолеттан. Эго күзләре да киңәйде, ә авызы приоткрылся, кайчан проволока пронзила плоть һәм артериясе кадәр черегән сөякләрен. Тагын да күбрәк кан брызнуло бу толстый келәмгә безнең аяк, кайчан бандит подпрыгнул һәм мгновение скривился бу хватке Спенсера, аның аяклары затряслись һавада. Аннары ул кушылды үзенең товарищу идәндә.
  
  
  Эрик ослабила хватку бу спусковом крючке револьвера. Серджиу белән бледным зат карадым бу трупы, әлегә аның вытирал лезвие Гюго турында куртку блондинка. Спенсер кивнул миңа, отказавшись нче удавки, тирән врезавшейся муеннарына кеше, - һәм таба килә башлады к көне пентхауса. Аның Хьюго тотты үз кулымда, ә Спенсер вытащил махсус пистолетын, анда искәртте ул миңа элегрәк. Эго бирә компаниясе, Special Effects and Editing - пневматический пистолетын, стреляющий дротиками. Дротики иде наполнены кураре, быстродействующим агу итђ, ул AX позаимствовал у индейцев Колумбия.
  
  
  Серджиу килде үзенә. Ул минем янга килеп, к көне, вставил тагын бер ачкыч бирде эму Минуркос, һәм отпер аларга авыр ишекне. Ул посмотрел миңа, һәм мин кивнул. Ул бесшумно толкнул ишек һәм отступил ягына, чөнки ул алмады керергә пентхаус. Ул түгел иде, ярдәм итәргә әзер бу этапта атаки.
  
  
  Без өчесе дә бик тиз керде дверной проем, расходясь веером, Эрик держала револьвер алдына әзер выстрелить, тик ул иде гына запас уенчы пистолетом. Аның да отель күбрәк предупреждать кешеләр Ставроса караганда, бу бөтенләй кирәк, иң элек, без нәрсә таптык, иң Ставроса.
  
  
  Булыр иде искиткеч, әгәр Ставрос булган зур кунак ишек төбендә. Бу идем бик тиз чыгарды агымы бөтен моңа. Тик моның урынына без таптылар нык Хаммера, сидящего бу длинном бахарев спиной белән безгә стаканом бренди бүген кулымда. Аны күреп, ремни кобуры белән моннан урыннар торды. Ул барлык иде әле вооружен - бу куркыныч кеше.
  
  
  Икенчедән, эчке фанзия, ведущем бу спальни, бернинди билгеләре тормыш, тик доносились тавыш буенча яхшы освещенного офисы. Мин нәкъ җыенган направиться к Хаммеру, ничек кинәт кенә ике ир-егет чыкты буенча офису бу гостиную. Одина шулар тирәсендә иде здоровенным боевиком белән автоматом бу наплечной кобуре, ә икенче иде, башка фальшивый Мадупа, Янис Цанни.
  
  
  Алар тукталдылар, күргәч, безнең дә карадык, бу Сержиу лучезарными күзлегеннән. Ике самозванца бу мгновение тукталдылар, әнисенә карап берсен бүген берсен, ә Хаммер повернулся аларга һәм күрдем аеруча ih затлар Әле аша өлешен секунд головорез белән Цанни потянулись өчен пистолетами.
  
  
  Спенсер юнәлдерде дротик һәм ата. Бүлмәдә раздался глухой мамык, һәм мгновение узгач, муен тирәсендә ир-атлар белән янәшә адамовым яблоком, наина ельцина кара металлический дротик. Эго челюсть башлады беззвучно эшләргә, кайчан Цанни бу ужасе уставился бу кара объект. Хаммер берсе кошачьим хәрәкәте башлады поворачиваться һәм вытаскивать пистолетын.
  
  
  Эго күзләре белән башта сосредоточились миңа, һәм мин күрдем, аларда угрозу, кайчан аның кешедә таптым пистолетын бу кобуре. Аның кимеде бер всякому племени һәм бер үк вакытта взмахнул кулы белән, выполнив петлю астан, освобождая стилет. Ул рассек һава бесшумно, ничек поражающая дракона, һәм аның Хаммера күкрәгенә эләгә янында эго һәм җаны. Лезвие белән громким стуком вошло бу эго, гәүдәсен һәм опустилось кадәр рукояти.
  
  
  Уродливые күзләре Хаммера, беренче тапкыр открывшиеся миңа, чөнки nen иде солнцезащитных очко зәңгәр төстә, бу мгновение пристально карадык мине, недоверчиво, бу миңа үземне үтерергә эго шулай тиз. Ул посмотрел на стилет, астыннан, аның эго рубашка сочилась малиновым. Ул алды пычак, әйтерсең җыенганда вытащить аны, аннары күтәрде пистолетын үз кулымда миңа. Тик ул иде инде мәет. Ул, егылып йөзе аска таба бу диване, аның озын чәч скрыли замешательство эго кеше.
  
  
  Башка боевик гына безнећ белђн аралашудан туктады дергаться идәндә. Цанни повернулся өчен йөгерергә кире офис, әмма тагын бер дротик буенча, пневматик пистолет остановил эго, попав бу спину.
  
  
  Ул отчаянно маташа схватился өчен, аның алмады аңа кадәр дотянуться, ә аннары рухнул аягы бу дверной проем офисында, бу мгновение трясся анда, ә аннары обмяк.
  
  
  Аны минем янга килеп, к көне-күрдем, - дип офисында күбрәк беркемне дә юк. Аны кабат повернулся к калган. Аны, кивнул бу коридор, әйдәп баручы бу спальни, һәм Спенсер опередила мине. Эрик последовала өчен минем.
  
  
  Без исследовали калган өлешне урыны. Тагын бер гостиная, спальни ашлары. Без таптылар вооруженного җинаятьчене эль-бутерброд кухняда. Ягъни, Спенсер тапкан эго беренче. Аны керде нәкъ шул мизгелдә ул кабат ата буенча, пневматик пистолет. Ул чертовски рвался к убийствам, якын кебек үк, Зак. Ир-ат алган удар шул янәшә, кайчан вытащил озын револьвер Welby.32. Сәбәпледер обиды подействовал аңа алай тиз һәм эму алдык выстрелить. Пистолетын белән ревом вырвался бу читкә бүлмә һәм эләккән Спенсеру откровенными астында ребра, отбросив эго спиной к стонать. Аның схватил урындык һәм бәрде аларга затка, ул целился, миңа буенча револьвера. Урындык врезался аңа һәм разбился турында йөзе. Пистолетын ата бу потолок, һәм ир-ат ударился турында пол спиной, потеряв корал. Спенсер, ворча бу диварны, янә прицелился буенча, пневматик пистолет.
  
  
  Аның кричал аңа. - "Держись, тегүче тик синнән!"
  
  
  "Нигә?" - хрипло дип сорады ул. «Ублюдок досталь мине».
  
  
  Ул янә прицелился. Аны бәрде аның эго буенча һәр затка, һәм ул ударился аягы турында диварны. Аннары аны вырубил пистолетын, димәк, ул югалткан эго. Ул загремел буенча кафельному идђндђ кухня, һәм ул ошеломленно посмотрел миңа.
  
  
  «Мин, - диде, подожди», - прорычал мин.
  
  
  Безнең глаза на мгновение очраштылар, аннары ул опустил күзләрен хватаясь өчен ярага астында ребрами. Бу књрђсећ бу простую ярага бу плоти, әмма хәзер бу миңа да нык беспокоило. Аны минем янга килеп, һәм опустился тезләренә алдында стрелком. Эго күзләре ачык иде, ә аның гәүдәсен әле боролось белән агу итђ. Ул берсе тирәсендә булган сирәк кешеләрне, бар булган табигый иммунитет карата билгеле бер токсичным химическим веществам, дип булмаса да, тулы, заставляло кураре убивать эго акрын түгел, ә мгновенно. Аңа шат, бу шулай. Бәлки, аның алмыйм алырга җаваплар.
  
  
  Бу вакытта кухню кергән, Эрик, ee револьвер әле ата. «Эго монда юк», - диде ул.
  
  
  Аның схватил неудачника өчен, күлмәк һәм встряхнул. "Анда Ставрос?" - таләп итте, мин.
  
  
  Ир-ат посмотрел миңа. "Синең нинди эш?" Ул тагын бер тирәли америка фанатиков Ставроса, әмма эго чәч түгел иде шундый длинными, ничек бар Хаммера.
  
  
  Аның вытащил «люгер» бер кобуры һәм прижал эго к сул скуле бандита. «Әгәр ачулануыңнан миңа, кайда ул, аны прослежу өчен, син үз вакытында мөрәҗәгать белән хат табибка өчен коткарып сине». Әлбәттә, бу ялган иде. «Әгәр син откажешься, аның нажму бу курок. Сөйләргә».
  
  
  Ул посмотрел миңа күзләренә бәяләде күргәннәрен. «Тегүче, яхшы, - хрипло диде ул. Обиды инде действовал аңа. «Әгәр син, чыннан да, спасешь мине».
  
  
  Аңа кивнул.
  
  
  «Ул китте Миконос».
  
  
  Аның переглянулся белән Эрикой. Утрау Миконос иде берсе тирәсендә ике урынга исәпләнгән, анда Ставрос создавал свой элитный корпусы повстанцев. «Ә хәзер сөйлә», - диде мин, прижимая Люгер к эго затка. "Ул, алды турында мөрәҗәгать полковниках?"
  
  
  Бандит дип, аннары эго зат исказила кинәт авырту. «Цанни шалтыратып, өйгә Коцикасу. Җавап бирде, берсе копов. Диде лейтенант һәм бу кешеләр тәртиптә дип полковники мертвы».
  
  
  "Нинди черта?" - диде Спенсер.
  
  
  Спенсер гаҗәпкә калдым ответом, ә ул юк. Полковник Коцикас тиз уйладым, кайчан раздался звонок бирде трубку бер тирәсендә полиция хезмәткәрләре. Коцикас татарстанныкы аларга, дип, әгәр ул передаст бу пентхауз ложное хәбәр, Ставрос барачак шунда, үзләренең кешеләр. У Коцикаса булмады вакытын килештерергә безнең белән гамәлләр, шуңа күрә ул китте, алга таба да эшлђде, ягъни тоелды иң яхшысы. Бу акыл белән һәм дөрес, әмма полковник алмады белергә тиеш, дип ревматизма, ул заставил бирергә полицейскому мөмкинлек бирәчәк Ставросу чыгып китәргә пентхаус барып, ничек без анда доберемся.
  
  
  "Нигә Ставросу бару Миконос?" - едко дип сорады аның умирающего стрелка. Өчен "сораштыру гаскәрләренең?"
  
  
  Тагын бер өянәге больно охватил аның. «Бирегез миңа табиб», - выдохнул ул.
  
  
  «Башта сөйләшик».
  
  
  Ул прошептал сүзләре. «Ул созвал икесе дә лагере. Ул тели гаскәрләре иде кеше Афина. Командующие бу Миконосе диде нәрсә икәнлеге турында, өчен түгел, алга юнәлдерергә үз гаскәрләре әлегә алачак мөрәҗәгать нче Минуркоса. Ставрос бик зол аңа. Ул казанда шунда өчен шәхсән командовать».
  
  
  Аның арткан. Ир-ат напрягся һәм вздрогнул. Эго зат инде посинело.
  
  
  «Пойдем моннан», - дип боерды мин. Аны повернулся к Спенсеру. "Сылу, монда."
  
  
  Бу эго голосе мәгънәсе зур түгел ия негодование. «Мин яраланган, Картер».
  
  
  Аның карады аны. Бу бик нибары рана, анда берни дә булмады бик мөһим. «Синең белән барысы да тәртиптә булачак», - диде мин. «Перевяжите бу бәйләвеч һәм позвоните Хоуку биредән. Сөйләгез эму турында соңгы вакыйгалар. Аның попрошу Минуркоса табиб чакыртырга, ул позаботится турында сезнең ране. Сораулар бар?»
  
  
  «Әйе», - диде ул. «Нигә син теләмәсәң, аның өчен булды, синең белән бу Миконосе?»
  
  
  «Сиңа кирәк бераз поправиться, Спенсер.
  
  
  Ставрос артык мөһим өчен AX. "
  
  
  "Моны әйтеп Хоуку?" - кисло дип сорады ул. «Ул тәкъдим итте мине вакытлыча эшкә буенча, бу бирем».
  
  
  «Әйт эму нәрсә телисең». Аны повернулся к көне, убирая «люгер» бу кобуру. «Әйдә, Эрик».
  
  
  «Сез миннән көтеп аласызмы, гади көтегез, әлегә мин түгел получу сездән хәбәрнамә? - дип сорады Спенсер.
  
  
  Аны, тукталды дип уйладым һәм бу турыда мгновение: «Иртәгә вакытында иртәнге аш аласыз китәргә. Газеталарга булачак артык соң була турында сөйләргә бу тарих. Булсын Минуркос позвонит полициягә сөйләр, аларга да. Позвоните полковнигы Коцикасу һәм сорагыз хупларга эго Минуркоса. Ул вакытка аның булам, бу Миконосе һәм анда Ставроса, әгәр дә ул бар. Аның өчен булачак артык иртә алырга, нинди дә булса яңалыклар турында хәбәр булган монда йортына Коцикаса ».
  
  
  "Ә нәрсә турында Серджиу?" - дип сорадым Эрик.
  
  
  «Без күрсәтәбез эго өйгә», - диде мин. «Ул да яхшы эшли, һәм хәзер ул, бәлки, әйләнеп кайтырга хатынына».
  
  
  «Картер», - диде Спенсер.
  
  
  "Әйе?"
  
  
  «Икенче юлы аны булырмын яхшырак».
  
  
  Аны, посмотрел аңа. «Яхшы», - диде мин. «Пойдем, Эрик. Безгә кирәк тоту стервятника».
  
  
  Унынчы башлыгы.
  
  
  Гавань Миконоса лежали, ничек массивный ограненный сапфир бу лучах утреннего кояш. Бу бик тулысынча диярлек закрытая гавань белән зур булмаган рыбацкими лодками һәм катер эчендә һәм ике зур круизными кораблями торган бу якоре у диңгез диварлар. Корабльләр түгел заходили бу Миконос. Пассажирларга туры килде спускаться буенча неуверенным трапам белән багажом кулында к катеру, ул зур булмаган төркемнәре доставлял ih ярга.
  
  
  Без Эрикой түгел кичергән бу кыска маҗаралары. Без керемнең яңа аэропорт башка ахырында утрау барлыгы сәгать элек-нартларда автобуста буенча ухабистой юлда авылына кадәр. Хәзер аның сидел бу прибрежном кафе астында навесом буенча парусины, устроившись бу туры желтом билеты откан, һәм наблюдал, ничек полдюжины усатых греция моряков алып баралар күптән түгел раскрашенную рыбацкую лодку суга барлыгы унбиш ярдах миннән. Миннән ике юнәлештә поворачивала яр буе - берничә побеленных йорт белән кафе, кибетләргә дә һәм зур булмаган отелями. Аның ясаган глоток Nescafe, символик ясак хөрмәт греклар америка кофе, һәм наблюдал, ничек mimmo проезжает бабай, бу соломенной шляпе, торгующий виноградом һәм чәчәкләр белән. Бу атмосферада кыен искә төшерү, дигән идем, монда үтерергә кеше.
  
  
  Эрики минем белән булмады. Ул юкка чыккан бу лабиринте белоснежных байрагы, ерак түгел, яр буен табарга иске хатынны, аны ул белсђм буенча пребыванию бу Миконосе бер-ике ел элек. Әгәр сезгә кирәк иде, ичмасам ниндидер турында мәгълүмат Миконосе, сез мөрәҗәгать темноволосым старушкам бу кара шәле алар тапшырган бүлмә, үз йортларында килүчеләргә. Алар барысы да беләләр иде. Эрик киле турында белергә хәрби лагерьда, утрау, һәм белергә, анда яши алмый командиры әлеге лагерь, чөнки без, ихтимал, табарбыз, анда Ставроса.
  
  
  Мин нәкъ заканчивал «Нескафе» башлагач, Эрик, раскачиваясь на каменной юлга кертелде алдында кафе бар иде одета бу сары чалбар, аны озын-озын рыжие чәч иде стянуты желтой тасмасы. Миңа да кыен аңларга, нигә шундый матур кыз, ничек Эрик, аңа вовлеченной минем дөнья. Әй, сөйләшергә кирәк булган кияүгә чыгу, бай кеше белән виллой һәм озын ак яхтой читтә Тель-Авива. Болар барысы да ул, алыр иде ия булырга, үз внешностью. Бәлки, ул моның белмәгән. Ә бәлки, яхты генә түгел, аның вкусее.
  
  
  «Син выглядишь ничек турист, Нигы», - дип елмайды ул, садясь янымда. «Гайре пиджака һәм кадерле».
  
  
  «Бирегез миңа, әле сәгатенә», - диде мин. "Сез нәрсәләр белдегез?"
  
  
  Ул заказала у официанта эчәргә алып керер иде кайнар чәй, һәм ул китеп барды. «Яхшы, мин, утырды да китте-бер. Мария башта бик отель сөйләшергә. Бу островитяне бик ерак незнакомцев, теләсә нинди кеше, ул биредә яши, - чужой».
  
  
  "Ул әйтергә тиеш иде?"
  
  
  Эрик башлады сөйләшергә, әмма әй, туры подождать, әлегә официант аерылмас әй, чәй. Ул китте, ул насыпала бүген эчәргә алып керер иде бераз шикәр буенча ачык миски. «Янында пляжем Орнос бар лагере, һәм генә пар островитян булып китте эчендә. Командиры яши арендованной вилле янында лагерем. Эго исемем Галатис. Одина тирәсендә ике җирле таксистов отвез ике америкалыларның отель« Рения ». шәһәр читендә, авылның; Соңрак шул ук кеше отвез ih бу виллу Галатиса ».
  
  
  «Бик яхшы разведывательная эш, мисс Нистром», - диде мин. «Пойдем, киттек шул Рению».
  
  
  «Мин генә авыллары», - дип зарланды ул. «Миндә тагын бар полчашки чәй».
  
  
  «Мин принесу сиңа тагын эчәргә алып керер иде соңрак». Аны ташладым бу столик берничә драхм.
  
  
  «Яхшы», - диде ул, поспешно отхлебнув тагын чәй, ә аннары күтәрелде өчен следовать өчен минем.
  
  
  Без үтте буенча яр буе mimmo кофе һәм кечкенә төркемнәренә карата ачык мәйданда, кайда туктап торган автобуслар, соң да ниндидер чикләре окраины. Почта бүлекчәсе штабы полиция капкасына мәйданга чыгуы, һәм анда сидела потускневшая бронза сын борынгы герое. Без миновали бу мәйданы, свернули белән яр буенда зур булмаган окрестности һәм тиздән килделәр Рению. Бу иде многоуровневый отель төзелгән бу холме белән диярлек тропическим бакчасы мөдире алдында.
  
  
  Озын буйлы егет өчен стойкой теркәү бик радушен. «Әйе, кичә килгән ике америкалыларның. Алар сезнең дуслары?»
  
  
  Ничек ih исемем? »- дип сорады, мин.
  
  
  "Бирегез-бљек уйларга кирәк." Ул досталь астыннан сатыла журнал ачкан аны. «Ааа. Мистер Браун һәм мистер Смит».
  
  
  «Әйе. Алар безнең дуслар», - диде мин. «Нинди алар бүлмәдә? Без телибез ih удивить».
  
  
  «Алар 312. Әмма алар инде киткән. Алар упомянули, - дип кайтачак төшке отель кадәр полудня».
  
  
  Без барыбер эшләнә бүлмә. Аны постучал бу ишекне, аннары керде белән спецэффектом, предоставленным парнями тирәсендә бүлеге спецэффектов. Без япканнар артыннан ишек һәм огляделись. Икесе дә зур түшәк иде әле заправлены, ә төнге столике сидела яртылаш буш шешә виски. Ставрос түгел аеруча пила, шуңа күрә аны кулга иде эго наемник, аның китерде үзе белән, ул бер исерткеч эчемлекләр.
  
  
  Моннан тыш, скотча һәм берничә окурков, алар күбрәк берни дә калдырмады. Ставрос, ихтимал, түгел, алды үзе белән багаж. Нәрсә ул ясарга тиеш иде, һәм биләячәк күп вакыт. Эму туры килде белергә турында телефонном звонке кеше, назвавшегося Минуркосом, һәм тикшерергә лояльность Галатиса, лагерь командиры. Тормыш Галатиса булган бу непосредственной куркынычлык булса, ул повиновался приказам Минуркоса түгел, хәрәкәтләнергә, әлегә услышит, аның алдагы хәбәрләр. Чөнки Ставрос килде кичә, Галатис булырга мөмкин иде инде мәет.
  
  
  «Безгә яхшырак сарыф бу виллу», - диде мин.
  
  
  «Мин синең белән, Нигы».
  
  
  Аннары получасового спросить, без, ниһаять, тапкан таксиста, потягивающего узо бу кофе. Бар иде безнең малейшего теләк отвезти безне виллу, әлегә аны да күрсәтте эму пачку драхм булса, ни ул сгорбился һәм повел безне такси. Бу иде потрепанный Шевроле 1957 елның башка љлешендђ чәчәкләр һәм ваты торчащей буенча обивки. Таксист алды үзе белән иске двигатель, ул издал громкую отрыжку, без похали.
  
  
  Зур өлеше урнашкан узды буенча начар вымощенной юлда буенда скалистого побережья утрау, анда отвесные скалы обрывались бу Эгейское күп. Без иде диярлек пляжда Орнос, шофер свернул бу рваную гравийную юл ягына лагерь һәм виллы. Без миновали югары койма тирәли колючей проволоки алдык гына мельком разглядеть лагере, яшел бинаның притаившиеся вдалеке. Без свернули нче алу өчен длинную юл белән шөгыльләнүче алып барды к вилле. Без килеп җиттек өйгә белән черепичной түбә, аның сорады таксиста подождать, һәм ул, күрәсең, бик теләп риза булдым.
  
  
  Без әзер иде табигатькә, кайчан аны, постучал бу мул украшенную деревянную, ишекне. У Эрики янә иде бельгийский револьвер, спрятанный өчен сумочкой, һәм бу юлы ул надеялась эго файдаланырга кирәк. Ул хладнокровно сидела янымда бүгенге көн көттем. Аның положил «люгер» бу бокова минут пиджака, һәм минем кул иде аның белән. Слуга, пожилой грек, ачты ишекне.
  
  
  «Кали " яңартылды», - дип сәламләде ул безне. Ул дәвам итте грекча озаталар. "Сез күрергә телисезме командиры?"
  
  
  «Мине гафу итә беләләр», - диде мин, сак булыгыз отодвигая эго ягына. Без Эрикой күчеп зур гостиную бер кисәкләре тутырылган пыяла стеной, выходящей өчен склон холма агачлар белән.
  
  
  "Зинһар өчен!" - возразил карт по-английски.
  
  
  Без сак переходили аша бүлмәләре бүлмә һәм, ниһаять, очрашып, олы бүлмәдә. Анда беркем дә юк иде.
  
  
  "Анда командиры?" - дип сорадым Эрик у карт.
  
  
  Ул яростно покачал аягы аша яктан бу якка. «Түгел вилле. Кунакта».
  
  
  Аны дип сорады. - "Кайда?"
  
  
  «Карлыгач белән америкалылар. Бу лагерь».
  
  
  «Эфаристо», - диде мин, рәхмәт белдереп, аның.
  
  
  Без чыкты һәм кабат шундый уен кабинасына. «Отвези безне хәрби лагерь», - диде аның шоферга.
  
  
  "Без нишләргә, кайчан доберемся анда?" - дип сорадым Эрик.
  
  
  Такси отъехало нче йорт һәм двинулось кире буенча вак таш юлда. «Мин әле дип ышанам», - дип белдерде мин. «Мин генә сизәм, без тиеш булса да карарга ягыннан».
  
  
  Әмма без алай ерак кермәгән. Без повернули кире юлга белән шөгыльләнүче узды параллель рәвештә забору, аша уздылар һәм, анда берничә йөз ярдов, аны күргәч, урын, анда эзләре нче шина чыгуы белән машиналар йөрү өлешендә тукталдылар янында ниндидер зарослей.
  
  
  Аның диде шоферга. - "Стоп!"
  
  
  "Ни бар, Нигы?" - дип сорадым Эрик.
  
  
  «Мин белмим. Сылу, монда».
  
  
  Аның вылез тирәсендә кабинасы һәм вытащил «люгер». Аны акрын двинулся mimmo следов шина к зарослям. Иде таныклык драки янында тыш урыннар иде припаркована машина. Попав бу куаклар, аны берәүдә булса, ни кортлардан. Өчен густым кустом лежал югары худой ир-ат белән перерезанным горлом нче уха кадәр уха. Күрәсең, аны тапкан Галатиса.
  
  
  Аны, әйләнеп кайтып, машинаны, - диде Эрике, һәм без гади утырдылар, берничәсе анда күпмедер вакыт, әлегә таксист карадым, безнең татарстан көзгесе заднего төре.
  
  
  «У Ставроса инде булырга тиеш бер бөтен буйсынган Галатиса офицерлар үз ягында», - авыр-диде мин. «Әгәр без табарбыз Ставроса, иртәгә аңа булачак бу гаскәрләре Афинада».
  
  
  «Без алмыйбыз барырга өчен аның лагере, Нигы, - диде Эрик. «Аның булачак зур булмаган армия өчен якларга эго анда».
  
  
  «Без кайтабыз отель, дип өметләнәбез " дип, аларга Ставрос, дөрес - ул намеревается булырга, анда төшкә таба. Без көтеп калабыз эго анда».
  
  
  Бу «Рении» без Эрикой незамеченными урынга килеп җиткән кадәр бүлмә Ставроса. Без заперлись һәм көтәргә булдылар. Иде уртасы иртән. Түшәк иде заправлены, шулай булгач, безгә дә туры килде борчылу турында горничных. Аның налил безгә, без дә бераз порцию виски, һәм без мондый уенны крае түшәк, выпив бу.
  
  
  «Ни өчен без алмыйбыз монда ялда, ничек туристлар?» - дип зарланды Эрик. «Юк эшләргә, мәгәр йөри ветряные тегермәне, йөрергә пляжи һәм утырырга кафесы, экрандагы кебек яши дөньяны?»
  
  
  «Бәлки, без берәр кайчан без монда бергә», - дип әйтте, мин түгел веря моңа безне бу минутта. «Шул, башка вакытта башка хђл».
  
  
  Эрик сняла кечкенә гиллетт, ул шелл белән брюками. Анда иде гына үтә күренмәле блузку, заправленная бу чалбар. Ул янә түшәк бу караватка җитештерүче, аның аяклары һаман идәндә, ә аның рыжие чәч беспорядочно расплывались бу простом зеленом покрывале.
  
  
  «Бездә дә бик күп вакыт бергә», - диде ул, әнисенә карап бу потолок. Җиңел ветерок проникал бу ачык тәрәзә, җиңел диңгез бриз. «Булу-булмауга карамастан, ничек болар барысы да эшли».
  
  
  "Мин беләм."
  
  
  «Мин теләмим көтәргә нинди дә булса, мөмкинлеге хәзерге вакытта һәм киләчәктә дә бергә. Бәлки, ул беркайчан да наступит». Ул башыннан расстегивать блузку.
  
  
  Аны, посмотрел на нах. «Эрик, син, тегүче тик синнән, нишлисең?»
  
  
  «Мин раздеваюсь», - диде ул. - түгел, әнисенә карап мине. Блузку иде өлешенә килеп чыккан. Ул расстегнула кечкенә бюстгальтер һәм смахнула эго. Аның карадым бу нах өстән аска таба.
  
  
  «Сез аңлыйсыздыр, дип Ставрос ала керергә бирегә теләсә кайсы вакытта?» Аны дип сорады.
  
  
  «Бу уртасы гына иртәнге». Ул расстегнула защелку желтых брюк бу була һәм стягивала ih аша бот. Астында аларга гына иде клочок трусиков, кечкенә тукыма, ул диярлек берни дә прикрывал.
  
  
  Аның дип искә төшерде, һәм минем пересохло бу горле. Аның дип искә төшерде чиста хайван ләззәт, ул испытывал аның белән.
  
  
  «Эрик, мин түгел, дип уйлыйм...» - попыталась возразить мин.
  
  
  «Вакыт бар», - дип ышандырды ул мине, томно двигаясь буенча түшәк. Аны карадым, ничек аның гәүдәсен двигается һәм растягивается. «Син үзең дә әйтте Ставрос, мөгаен, барысы да утро булачак переговариваться белән яңа командиры»лагеренда.
  
  
  «Без була алмыйбыз дип уйлыйлар бүген», - диде аны, кайчан ул расстегивала минем ремень. Минем ru участился, һәм ул тойдым знакомую внутреннюю реакцию аның прикосновение.
  
  
  Ул притянула мине үзенә һәм двинулась миңа. Минем левая кешедә үз теләге белән переместилась күкрәгенә.
  
  
  «Без ничек булырга тиеш дип уйлыйлар, Нигы», - выдохнула ул, засунув кулын бу минем кием.
  
  
  «Ярар, нинди черта, - дип уйладым мин. Ишек бикле. «Люгер» булачак чикләрендә җиңел досягаемости. Без услышим Ставроса киткәнче, ул керәчәк бүлмә. Һәм минем иде, шул ук хисе, дип у Эрики. Бәлки, ул соңгы тапкыр.
  
  
  Аны повернулся һәм позволил глазам скользить по телу Эрики һәм гриве пылающих чђч падающих аның сөт җилкәсенә, һәм уйлады иде микән кайчан да булса хатын-кыз артык желанная караганда, Эрик Нистром. Теләсә кайсы урында. Теләсә кайсы вакытта.
  
  
  Аның поцеловал ee һәм ee авызы иде кайнар һәм влажным, һәм шул, ничек ул прижалась губами к минем иде ихтыяҗ. Без целовались, ул мине раздевала, һәм аны түгел останавливал аны. Аннары без бергә лежали бу түшәк, аны стягивал прозрачные трусики, аның белән бедер һәм бедер. Ахырында ул ярдәм итте миңа, сбив ih белән файдасы.
  
  
  Ул түшәк бу спину белән диярлек ябык күзлегеннән һәм потянулась миңа. Аны, аның янына килеп, югалган, һәм ул притянула мине үзенә. Без тагын страстно поцеловались, һәм ул держала мине һәм ласкала. Ул кайчан втянула мине үзен иде мизгелдә аның авызы ачылды от удовольствия, ә аннары аның горла вырвался түбән стон.
  
  
  Аның бот двигались каршы, минем проявляя инициативасын һәм требовательно. Аңа җавап бирде, нык толкая ee. Озын бот оторвались нче түшәк, һәм заперлись өчен минем спиной, заставляя мине глубже проникнуть эченә.
  
  
  Ә аннары безнең прогремел шартлау булды. Ул килде иртәрәк һәм зур көч белән чагыштырганда, аның кайчан булса уйлады, заставляя плоть дрожать һәм дрожать нче үзенең обнаженной көч һәм проходя бары тик аннан тыш, без ничек икесе дә избавлены нче бөтен суматохи белән шөгыльләнүче нарастала эчендә безне. Без калды, белән, йомшак рябью удовольствия белән шөгыльләнүче проникла иң тирән һәм иң татлы өлешендә безне.
  
  
  Одевались неторопливо. Иде әле дә соңга калмыйча, иртә. Әмма аның башлады опасаться, дип Ставрос пәйда булмаска мөмкин. Ул булырга мөмкин аэропортында көткәндә самолеты бу Афина. Ул алыр иде, дип әйтергә әйләнеп кайта төш өчен генә булсын бәреп төшерү теләсә кайсы преследователя белән үз эз.
  
  
  Иде унбер утыз. Эрик выпила тагын виски, эчтән нах росло киеренкелек, ул, күрәсең, отражалось аның йөзендә.
  
  
  «Я иду бу вестибюль», - диде ул унбер утыз биш.
  
  
  "Нигә?"
  
  
  «Бәлки, ул шалтыратып үзгәртте, - дип үз планнары бар», - диде ул, тиз затянув длинную сигарету. «Алалар, нидер белергә тиеш».
  
  
  Аның да теләдем, аны туктатырга. Ул булган бөтен бу волнении карамастан, без элегрәк шөгыльләнгән тарафыннан яратып кабул ителә.
  
  
  «Яхшы, - диде мин. «Тик әгәр дә сез столкнетесь белән Ставросом, алмагыз, эго үзен. Булсын ул туры килми бирегә».
  
  
  «Яхшы Нигы. Вәгъдә бирәм».
  
  
  Аннан киткђннђн Эрики аның башлады расхаживать буенча бүлмәдә. Аның сэм нервничал. Мөһим иде, без китерделәр бирегә Ставроса. Без преследовали эго шактый озак.
  
  
  Узды нибары биш минут, аннан, моннан, ничек Эрик спустилась к стойке теркәү отель, кайчан аны ишетте шау-коридорда. Аны вытащил 9-мм люгер һәм минем янга килеп, к көне. Аның прислушался. Раздался тагын бер тавыш. Аны көттем, тик берни дә булмады. Аның сак һәм акрын гына отпер ишек. Приоткрыв аны дюйм, аны выглянул коридорга. Беркемне дә күренде. Аны торырга глянул бу холл һәм посмотрел анда-монда.
  
  
  Берни дә. Коридор омела ачык арки, алып баручылар бакчасы. Мин карлыгач, выглянул һәм кабат берни дә күрдем. Якынча илле футах буенча коридору иде чыгу бакчасы. Аны тиз спустился шунда, огляделся һәм, ниһаять, сдался. «Мөгаен, минем нервы иде пределе, - булдым мин. Аны әйләнеп приоткрытой көнне бүлмәгә дә керде.
  
  
  Ничек гына аның схватился өчен ишек бетерү өчен аның артыннан аны крае күзләре диде хәрәкәт, тик кыйммђткђ соң өчен телђнчелђр. Хрустящий удар буенча затылку уятты мине головокружительную авырту бу баш һәм муенында. «Люгер» выскользнул тирәсендә минем куллар. Аны схватился өчен дверной косяк һәм удержался, кайчан аны, оперся аңа. Аның мельком күрдем зат алдына һәм почувствовала бу nen килгәндә, әле бу пентхаусе Афинада. Бу кырыс хмурое зат Адриана Ставроса. Аның издал хайваннар тавыш бу горле, һәм ул арада моңа уродливому затка. Тик аннары тагын бер нәрсә булса, янә ударило мине буенча баш, эчтән вспыхнули якты утлары. Аның поплыл бу диңгез, кара төстә, һәм арасында черным морем һәм черным күк түгел иде линия горизонта. Болар барысы да сомкнулось миңа һәм слилось бу клубящуюся темную күп.
  
  
  Одиннадцатая башлыгы.
  
  
  «Ул гына аңына килгән».
  
  
  Аның тавышы ишеттем невнятно, әйтерсең, ул шелл миңа буенча башка бүлмәләр. Минем күзләре ачылды, ләкин алмадым ih сфокусировать. Аны күрдем тирәсендә үзен өч смутные формалары.
  
  
  «Чынлыкта, открой глаза».
  
  
  Тавышы иде танышлары. Ул принадлежал Адриану Ставросу. Аның попытался игътибарга алу, аны источнике. Эго зат прояснилось минем видении. Аның карадым бу катгый, катгый зат белән залысинами, темными волосами һәм ледяными салкын күзләре белән, һәм ненавидел үзен иткән позволил эму алырга мине. Аның перевел караш белән аның ике башка затлар бокам. Бер принадлежал сәламәт яшәү смуглому егеткә белән голубоватым белән дә күрергә була өстендә левым белән караганда да күренеп тора. Аның катнашты эго өчен бразильского телохранителя Ставроса. Башка ир-ат иде, шактый яшь һәм йөртеп, формасын төстә хаки. Аның догадывался, бу тегесе офицеры, ул заменил казненного Галатиса.
  
  
  - Шулай итеп, - диде Ставрос ядовитым тавышы. «Мойщик тәрәзәләр». Ул издал үзенә горловой көлү. "Кем, син иң делле?"
  
  
  "Кем, син иң делле?" Аңа җавап омтылып, ул башын чистартырга, омтылып, ул уйларга. Аның дип искә төшерде Эрику һәм уйладым, тапты микән алар аны да.
  
  
  Ставрос вытащил мине һәм бәрде мине тыльной читләтеп ладони, шул вакытта гына аны билгеләп үткәнчә, утырам елларга туры билеты откан. Алар связывали мине, тик «Люгера» түгел иде. Хьюго әле сидел минем предплечье астында расстегнутой курткой. Аның бераз гына кимеде белән урындык, кайчан пришелся удар.
  
  
  Ставрос наклонился минем мәңгегә, кайчан, хәтфә, аның тавышы охшаган иде рычание самке леопарда. «Күрәм, син мине түгел, узнаешь», - прошипел ул. Аны күреп, ничек армейский офицеры взглянул аңа. «Хәзер сез беләсезме белән нинди мужчиной имеете эш».
  
  
  «Әйе, псих, - дип уйладым мин. Безжалостный кеше, охотящийся башка. Хәзер аны аңладым, ни өчен алар! " - дип эго Стервятником. Бу юлы аның тотты авызы на замке. Ул выпрямился, схватил күлмәк алу алдыннан һәм кискен разорвал аны. Аның карадым өчен күп шрамов аның торсе, күрәсең, уттан. Икән алар покрывали зур өлеш эго тән.
  
  
  "Сез күрәсез бу?" - прорычал ул, аның күзләренә заблестели артык ачык. «Мин алды, бу вакытта янгын фатирда чагында бар иде бер малай. Әтием алды үзе белән шул постель закуренную сигарету, нәрсә булды соңгысы буенча сериясе безответственных гамәлләр карата эго гаиләгә. Тик мин исән кала, аңлыйсыздыр. Түгел, думайте, мин попаду шул тәмуг, чөнки мин инде анда булдым ".
  
  
  Шулай булгач, бу бик зур недостающая өлеше головоломки Ставроса. Ут нәрсә защелкнул эчендә аңа. Ул выжег нәрсә калды күңелдән генә калды, обугленное ядра. Ул застегнул күлмәк, аны аңладым, ни өчен ул торды да шулай ачылды. Булырга тиеш, бөтен эго торс иде катгый аркасында зарубцованной тукыма.
  
  
  «Хәзер син аңлыйсың», - прошипел ул миңа. «Хәзер ачулануыңнан миңа, кем син, һәм син нишлисең монда, Миконосе, шпиония өчен минем».
  
  
  Хриплый темнолицый егет белән янәшә аның вынул тирәсендә кармана нидер кыска, по-видимому, дубинку, кирђк була калса ђзер торсын, әгәр аңа булыр иде, шактый глуп өчен ташлап, чакыру Ставросу.
  
  
  "Бу ЦРУ?" Кадәр мине дошел уродливый тавышы Ставроса. "Сез шалтыраттылар Галатису, притворяясь Минуркасом?"
  
  
  Аны тиеш иде пощадить үзен, югыйсә, барысы да булыр иде кончено. Әгәр Эрик алмый интегә өчен стойкой отель, ничек булып чыкты, ул бераздан кайтты иде бирегә. Әгәр миңа елмайса, һәм ул обратит игътибар, ул керәчәк бүлмәсен һәм булачак ih пленницей. Ул көрәшәчәк, моның белән мин булырга тиеш сознательным булсын өчен, ярдәм итәргә әй ярдәм күрсәтелә.
  
  
  «Әйе», - диде мин. «Аның буенча ЦРУ».
  
  
  «Ага, дөрес чыга наружу», - диде Ставрос. «Сез монда өчен үткәрергә переворот каршы мине?»
  
  
  Күзләре Ставроса сверкнули миңа маниакальной ненавистью.
  
  
  "Нәрсә бу үзенчә."
  
  
  «Нинди детальләрен бу заговор ЦРУ?» - таләп итте җавап Ставрос.
  
  
  Аның колебался. Әгәр аның диде, артык күп бу яңгырады иде фальшиво. Хаскалар янә күтәрде дубинку.
  
  
  «Подожди», - диде яшь офицер белән көчле акцентом. "Күптән түгел Грециядә без өйрәндек билгеле бер ысуллар мөмкинлек бирә торган ирешү нче төзелгән тулы хезмәттәшлек. Әмма булачак артык тавыш өчен керешергә шундый допросу монда.
  
  
  Һәрхәлдә, без кайтырга тиеш, лагере. Без алыйк эго үзе белән ».
  
  
  Ставрос бу мгновение хакта уйлана. «Яхшы, - мрачно диде ул.
  
  
  Алар подхватили минем белән урындык. Кызык, кайда, тегүче тик синнән, Эрик? Ул кайтырга тиеш иде аша корал ташу. Бәлки, алар барыбер тапканнар аны. Әмма аның алмады спросить.
  
  
  Кайчан алар загнали мине ожидающую машина янында йорт удаленной нче керү стоянке, аның уйладым турында сөйләде өчен тырышырга сбежать ярдәмендә стилета. Әгәр алар доставили мине ул лагере, аны иде беркайчан да уртаклашкан эго исән.
  
  
  Тик булмады, яхшы хәл итү пошевелиться пычак. Хриплый ир-ат тотты пистолетын минем астында ребрами, ә икенче яктан, минем сидел Ставрос. Офицеры машинаны алып барды.
  
  
  Юлда тирәсендә шәһәр буенча обрывистой юлда аны гел уйлады турында Эрике. Кыен аңларга, дип аның белән шулай булды да. Ул белсђм, дип, әй, нәрсә туры киләчәк кайтырга бүлмәгә кырдык барлыкка киләчәк Ставрос.
  
  
  Без иде өчен шәһәр-мәсәлән, майл, кайчан свернули бу крутой күрсәткечләр һәм күрдек остановившуюся машинаны барлыгы егерме ярдах алда безне узкой юлда. Аның, дип искә төшерде, дип әле бу машинаны, припаркованную у отель элегрәк, һәм дигән нәтиҗәгә килгән ул татарстанныкы менеджменты. Офицеры нажал өчен кимсетү һәм хәрби машина тукталды берничә футах нче башка машиналар.
  
  
  "Бу нәрсә?" - кыскача дип сорады Ставрос.
  
  
  «Сыман сломанная машина», - проворчал офицеры.
  
  
  «Ярар, пойди, убери аның белән, юллар да», - скомандовал Ставрос.
  
  
  Уң ягында безнең машиналар иде скала, ә икенче яктан текә ярны. Офицер чыкты сул яктан һәм сак двинулся машинага, преградившей юлны. Ставрос, сидевший уң ягында мине, ачты ишекне ягыннан обрыва тукталды тротуаре, экрандагы. Аны иде машинада ялгыз калу белән хриплым мужчиной, державшим пистолетын янымда.
  
  
  "Сбрось аның белән скалы!" - дип боерды Ставрос торырга янында безнең машиной.
  
  
  «Мин тырышачакмын», - диде офицеры.
  
  
  Бу эго иде, соңгы сүзләрен. Ул янында тукталды башка машиналар, аны күргәч, ничек максаты Эрики взлетела өстендә обрывом. Ул, күрәсең, подслушивала читтә кунакханә номерлары һәм ишеткәнем бар, алар ничек карар отвезти мине лагере. Ул угнала машинаны отель һәм остановила безне юлда.
  
  
  "Сакланырга кирђк!" - крикнул Ставрос офицеру, кайчан күрдем, дип белдерде Эрик сделала револьвер бу ирне.
  
  
  Грек повернулся, кайчан пистолетын Эрики ата. На лбу у офицер пәйда булды дырочка. Ул отшатнулся һәм врезался машинага, кайчан Эрик сделала пистолетын бу Ставроса. Ул вытаскивал үз пистолетын, һәм восхищался аның Эрикой иткән беренче достала офицеры, чөнки мин белә идем, чөнки ул кунакханә пристрелить Ставроса. Ул прицелилась бу Ставроса, һәм аның пистолетын кабат рявкнул, һәм эләккән аңа.
  
  
  Хриплый ир-ат янымда машинада целился, миңа да аңлап эшләргә, иң беренче чиратта,. Ниһаять, кайчан Ставрос яраланган, ул карар башта прикончить мине, ә аннары сарыф өчен Эрикой. Аны күреп, ничек побелел эго палец бу спусковом крючке револьвера. Аны взмахнул кулы һәм бәрде аның эго буенча кулымда белән пистолетом, һәм корал выстрелило, разбив оконное пыяла янымда. Стилет иде минем ладони. Держа пистолетын на расстоянии, аны нык толкнул һәм пычак белән тойдым, ул ничек кергән эго кулын. Аның өчен барысы да кончено.
  
  
  Ставроса ранили бу эчтђге, әмма бу бик нибары рана. Ул егылып җиргә һәм сорауларына ут Эрики, аны кайчан выпрыгнул тирәсендә ерак ахырына машиналар. Пригнувшись һәм файдаланып, машинасын өчен укрытия, аны таба килә башлады карата башка машинада белән пистолетом бүген кулымда. Ставрос янә заставил Эрику спрятаться өчен ярны. Аның отель төзеп, аның буенча төгәл выстрел урыннан, анда ул азрак барлыгы моны көтмәгән идем, чөнки ул дип уйламаган идем мин әле дә шул әсирлектә.
  
  
  Тик аның минем янга килеп, башка машинада, Ставрос мине күргәч. Ул ясаган ике ату, һәм пуля взметнули янымда кисәкләр асфальт. Аны нырнул өчен машиналар почмагына китеп барды белән линиясе уты. Икенче мизгелдә Ставрос янә назар хәрби машинада. Максат Эрики выскочила тирәсендә обрыва, һәм ул выстрелила машинага, әмма промахнулась. Руль артында иде Ставрос. Двигатель завелся.
  
  
  Аның басты һәм ата аңа. Кинәт машина накренилась һәм полетела түләүләр турыдан-туры миңа. Ул теләдем прижать мине башка машинада. Аның чыгарды бер бесцельный выстрел, һәм нырнул ягына нче приближающейся машиналар. Ул шау-гөр килеп врезался җир машинаны. Аның лежал бик якын килү урынына удара, закрыв зат һәм билалет, дип раздираемый металл түгел врежется бу мине. Ставрос развернул машинаны задним барышы һәм кискен повернул ягына нче урыннар удара. Ул возвращался шәһәргә. Әле аша өлешен секунд ул бик барышында. Аны җентекләп прицелился, эләккән шину һәм разорвал аны, тик ул та, барырга. Эрик выпустила ике ату, пуля белән свистом отлетели нче машиналар һәм кермәгән бу Ставроса.
  
  
  Аны ишеттем, аның крик. - "Тегүче!"
  
  
  Аны басты һәм хуҗаларына ишек разбитой машиналар. Ишек кимегән миңа кулларын ударилась турында түшәлгән тротуар. Аның сель машинага һәм попытался табарга җыенучы машинаны. Өченче омтылыштан да эшли башлады.
  
  
  Эрик каршы алды мине янында машиналар, кайчан аның включил тапшыру.
  
  
  Без ревом мчались буенча юлга Ставросом. Без караганы эго кырга ягыннан, ђлегђ урынга килеп җиткән кадәр шәһәр, ә аннары тапкан брошенную машина янында яр буенда. Без свалились һәм карадылар, шактый бензин тәмамланды.
  
  
  «Ул мөмкин түгел әле моннан», - диде Эрик. «Мин загляну кафеда».
  
  
  «Яхшы, аны посмотрю өчен көймәләр. Сак булыгыз».
  
  
  «Син дә, Нигы», - диде ул.
  
  
  Ул киле буенча юлга кертелде к кафе. Анда күп була торган урыннар иде спрятаться. Аның чыкты кечкенә пирс, анда берничә туристлар көткән лодку. Мин нәкъ җыенган спросить Ставроса, кайчан ишетә рев мотор катер. Аннары аны күрдем эго бу катере ахырында причала. Лодка отходила.
  
  
  Аның побежал к аңа, тик опоздал. Ул юлда. Аның диде аңа пистолетын, әмма ата. Књреп, янымда бераз лодку, аны вскочил бортына белән хуҗасы тарафыннан, ул торды белән отвисшей челюстью, экрандагы өчен, барлык шушы. Минем барлык иде әле пистолетын.
  
  
  «Завод», - дип боерды мин.
  
  
  Ул молча повиновался. Мотор взревел.
  
  
  «Ә хәзер бар, рәхмәт аларга».
  
  
  "Ләкин..."
  
  
  «Убирайся, тегүче тик синнән!» - крикнул мин.
  
  
  Ул чыкты. Бу ту-секундына, аны иде руль артында һәм отъезжал нче порта бар артыннан Ставросом. Аны якка карады һәм күрде Эрику бу ерак ахырында панельләр, выкрикивающую минем исеме. Мин алмады кайтырга. Аның отмахнулся нче нах.
  
  
  Аны ишеттем, аның крик. - "Сак булырга!"
  
  
  Миңа кызганыч, ул түгел, бәлки минем белән, чөнки Ставрос иде өчен нах мөһим. Әмма обстоятельства распорядились югыйсә. Аны күреп, ничек Ставрос турникет аша керү вакытында внутреннюю гавань, оставляя артыннан чиста ак соң. Читтә бу саклаулы территориядә зур түгел иде, изменчивые дулкын, һәм аны кайчан килеп җитмәгәндер анда, минем түгел лодка башлады раскачиваться, һәм брызгала миңа зат тозлы су белән тирәли куе-зәңгәр Эгейского күлмәк. Билгеле иде, дип Ставрос направлялся к необитаемому утрау, ул сөргендә янында Делосом.
  
  
  Минем лодка иде тизрәк катеры тапшырылды, ул урлаган Ставрос, шуңа күрә, отчаянно цепляясь өчен үз маленькое судно, аны акрын догнал аның. Бу вакытта аның уйлады турында Эрике анда, Миконосе. Полициягә кирәк булачак аңлатмалар бирергә. Әмма кыңгырау полковнигы Коцикасу сөйләячәк хакимияткә да, алар кунакханәләр булыр иде белергә. Ул вакытка килгәч, аның вернусь, алар, мөгаен бүләкләячәкләр Эрику медальләр белән бүләкләнә. Әгәр аның вернусь.
  
  
  Кинәт аның назар чикләрендә досягаемости, әмма Ставрос минем авырлык. Ул ике мәртәбә ата, миңа, һәм алар булдырылды лобовое пыяла көймәләр. Игътибарга алып булса, ничек минем лодка прыгала, бу чын батырлык, - дип Ставрос кая ул эләгә. Аның вытащил пистолетын һәм җентекләп прицелился бу силуэт Ставроса. Аны ата һәм промахнулся. Миндә калды ике ату.
  
  
  Без юнәлделәр кечкенә заброшенный районы утрау, һәм су успокоилась. Ставрос побежал к разрушенным остаткам раскаленного, выгоревшего кояшта панельләр. Юлда аны күргәнем булмады, ул ничек перезаряжал пистолетын, шулай булгач, бар иде өстенлек боеприпасах. Подъезжая к причалу, ул ике мәртәбә ата, миңа өчен саклап калырга, мине подальше. Аны развернул лодку буенча аларны киң катлау, омтылып, ул перехитрить аның. Әмма аны сдерживал уты. Мин алмады тотарга юкка выстрелы.
  
  
  Ставрос наклонился стартында, өстендә нәрсә эшләгән. Катеры тапшырылды иде инде пристыкован. Аның, дип уйладым, бу бәлки минем шанс, һәм янә башкарды лодку эченә. Ничек гына, аны минем янга килеп, шактый якын килү өчен выстрелить, кырда ягыннан пәйда Ставрос һәм швырнул ниндидер предметы бу минем лодку. Ул төште откровенными бу минем кабинасына. Аны күреп, ничек яна запал, һәм белә Ставрос тапкан динамит. Бу Миконосе эго кулландык сузу, яңа юллар ерак ахырында утрау. Минем булмады вакыт тырышырга выбросить эго өчен копенгагенга. Предохранитель кыска булып чыкты. Засунув пистолетын өчен пояс, аның нырнул өчен мәрсин провинциясенең сәүдә һәм поплыл.
  
  
  Шартлау булды разорвал миңа уши һәм сотряс кайнар һава, подняв суга зур дулкын. Тирәсендә минем посыпался чүп-чар, тик аның проплыл кит. Аны якка карады һәм күрде пылающие обломки өске су, кара дим катился к небу.
  
  
  Миңа бәхет елмайды. Аны та, йөзәргә ярга, прилегающему к порта бар. Ставрос мине күргәч һәм җитештергән ике ату. Пуля аска тәгәрәдек суга түләүләр турыдан-туры минем өчен. Ул ата өченче тапкыр һәм прорезал миңа предплечье. Аның выругался үзенә астында нос. Хәтта, әгәр аны доберусь кадәр ярлары, аның алам мәхрүм калудан корал, чөнки ядрәләргә бу пистолете иде намокнуть.
  
  
  Кайчан Ставрос күрдем, мин продолжаю барырга ярга, ул повернулся һәм побежал нче заросшего водорослями причала. Ул оболочки бу плоскую түбән булуын өлеше утрау түләүләр турыдан-туры безнең якта, к развалинам полдюжины рыбацких лачуг, алар күптән бар иде заброшены. Ул, күрәсең, намеревался үткәрергә миңа засаду анда.
  
  
  Аның авырлык белән закат бу иске диңгездә диварны белән шөгыльләнүче анда док астына туры углом. Аны, посмотрел на ачык пространство китергәнегез, әмма Ставроса түгел, күрдем. Кайнар кояш башы киптерергђ соленую суга миңа, әлегә аны үзе җире откровенные алда. На расстоянии якынча өч йөздән ярдов бөтен территориясендә отель, шулай иде, чагыштырмача плоской кала, разбросанных таш выходов һәм валунов, алар окружали һәм талмый фон өчен кыска линия осыпающихся таш лачуг. Артта калды, алар скалистый холм шактый шәп күтәрелде үзәккә утрау, ә холме иде тагын бер бина. Бу булды ике катлы йорт булмаса, түбә һәм бер дивар, мөгаен, ниндидер иҗтимагый корылма.
  
  
  Аның прищурился бу ярком яктылыгында билалет күрергә Ставроса, тик тегесе скрывался.
  
  
  Вытащив револьвер аркасында поясы, аның вынул ядрәләргә һәм протер ih. Аның ачты пистолетын һәм заглянул бу баш мие. Эчендә металлической трубки сверкали тамчы су, искиткеч бу отраженном кояшлы свете. Приставив, аз ко рту, аның продул баш мие өчен чистартырга эго. Ике картриджа, алар аны шулай җентекләп югалтмаган, бирергә мөмкин сбой, аны кайчан зависел алардан. Башка корал миндә түгел иде, чөнки «Люгер» калды кунакханәдә, ә стилет торчал буенча бока стрелявшего юлда, әйдәп баручы к хәрби лагерю. Эрик заберет ih, әмма хәзерге вакытта мин бу бирмәс.
  
  
  Әмма Ставрос түгел иде, дип ышанам мин тормыйм атарга, югыйсә, ул гына да түгел, убежал иде. Бу иде, кечкенә генә тәнәфес бу минем файда. Катнашып, бу ничек яхшы, дип минем иде, аны менде белән дивар һәм таба килә башлады к коттеджу белән пистолетом бүген кулымда. Әгәр аңа күрсәтте пистолетын, аны алыр иде мәҗбүр итә Ставроса уйларга кирәк, дип, мин әзер выстрелить из аңа, мокрого яки юк, мәҗбүр итәргә эго обороняться. Тик мин өметләнгәнен, дип, моңа кадәр дә барып җитә.
  
  
  Аны сак кына минем янга килеп, к каменным домикам. Һәркайда росла югары үлән, хәтта эчендә скелетов зур булмаган корылмаларның булмаса, ишекләр һәм тәрәзәләр. Үлән белән генә шевелилась астында җылы ветерком, анда аңа бар иде. Кояш биредә кебек ничек булса да матуррак һәм кызыклырак итеп караганда, күрше Миконосе. Ул җылы ветерок акрын сушили минем күлмәк һәм чалбар, әмма минем шведларны әле прилипала минем к телу.
  
  
  Аны сак шелл буенча озын коричневой үләндә. Ике ящерицы, соры, доисторического төре, сикерде буенча камням өчен китәргә белән минем юлда. Монда да пахло урамы. Кайнар һава вставил миңа ноздри диярлек задушил мине үз запахом гниения. Чебеннђр жужжали буенча заросшему басуларны чүп арасында коттеджами һәм минем, һәм глубине күңел аны күрдем Алексиса Саломоса, лежащего бу скрученных обломках белән мухами бу nen. Аннары аның диде хәрәкәт алда янында якындагы коттеджа.
  
  
  Аның потер кулы белән күзләрен янә посмотрел. Хәзер анда бернәрсә дә булмады, күрәсең, бернинди алга таба да хәрәкәт, әмма мин тоймадым, дип Ставрос иде анда. Аны тоймадым бу, һәр кость минем тән посылала предупреждающие камап.
  
  
  Аның побежал к валуну биеклеге буенча күкрәгенә янында беренче коттеджа, замер анда карадым һәм базарбай. Бу ушах даими доносился шау-бөҗәкләр. Аның переместил кулын валун һәм положил ee ящерице бу спину. Ул отскочила, напугав мине. Бу вакытта Адриан Ставрос высунул башын аркасында икенче коттеджа линияләрен һәм ата буенча пистолету.
  
  
  Выстрел кебек, эхом разнесся бу липком һавада. Таращить күзләре расколола таш янында минем уң кулы. Аша мгновение башыннан икенче выстрел эләккән таш һәм рассыпал песчинки миңа зат. Аның сплюнул һәм сморгнул. Аны кайчан тагын шталь күрергә, Ставрос юкка чыга. Әмма лижет миңа арасында беренче һәм икенче коттеджами, аның диде хәрәкәт үләннәр.
  
  
  Ставрос, күрәсең, карар, мин, тормыйм атарга буенча мокрого пистолетын. Урынына алсын аны преследовал эго, ул преследовал мине.
  
  
  «Үзе аучы әверелә корбаны!» - раздался тавышы өчен алар последовал түбән, леденящий кан көлү.
  
  
  Бу глухой сумасшедший тавышы кебек, исходил мөгаен буенча минем баш караганда тирәсендә коттедж. Мин алмады әйтә, кайда иде Ставрос буенча звуку.
  
  
  «Алайса, бар, һәм забери мине, Ставрос», - крикнул мин.
  
  
  «Ильяс», - каян булса да дип минем Ставрос. «Александр - бу исем». Моның артында последовал тагын бер шартлау булды көлке, югары, психотический, ул колебался нче кайнар бриза.
  
  
  Аны ишетте шау-казанда ешрак беренче коттеджа. Аның карадым аша буш күзләрен разбитых тәрәзәләр һәм берни дә күрмәдем. Соңыннан ишеттем, аның тавышы уң ягында мине бераз артта калды минем, югары үләндә.
  
  
  "Пистолетын бесполезен, шулай түгелме?"
  
  
  Аның чак кына арттарак басып торган һәм күрдем Ставроса, стоящего артта калды мине бөтенләй башка позициядә караганда, ишеттем, аның соңгы тавыш белән. Ул булырга мөмкин иде сумасшедшим, тик барыбер иде хитрым. Ул ясаган миңа пистолетын һәм ата.
  
  
  Аның, егылып плашмя җиргә янында валуном, ул нажал бу спусковой крючок. Таш күбрәк иде шул безнең. Таращить күзләре разорвала рукав рубашки һәм поцарапала левую кулын. Аны перевернулся бер тапкыр, кайчан ул янә ата. Таращить күзләрен күтәрде тузан янымда. Мин акылдан язар чиккә җитте юнәлдерде аңа револьвер, ул чакта өченче тапкыр нажал бу курок. Ул элђккђн џђм буш камера урнаштыралар. Ул карадым, миңа, кайчан аның нажимал бу курок үз пистолеттан. Ул да щелкнул килеш ату
  
  
  Зат Ставроса үзгәрде, һәм ул засмеялся югары диким смехом, вставляя ядрәләргә үз корал. Аның отбросил пистолетын, зарылся аяк шул җирне һәм прыгнул аңа.
  
  
  Аның эләккән Ставроса, ул күтәрде мине пистолетын. Бар иде карары нажать на курок, әлегә аны схватился аның белән. Пистолетын егылып, без икебез дә ударились турында твердую җирне, пиная һәм царапая югары бара.
  
  
  Аның нык бәрде Ставроса буенча челюсти, һәм ул егылып бу спину. Тик аны янә бросился аңа, бар әле кала иде күп бешеной көч. Ул ничектер итеп тапкан буш пистолетын, һәм аны кайчан тагын иде nen, ул яростно бәрде аның стволом корал минем баштан. Ул эләккән скользящим ударом, һәм ул егылып аңа.
  
  
  Аны кайчан тагын алмас бөтен игътибарны юнәлтергә nen, ул вскочил һәм побежал к двухэтажным руинам бу холме өчен коттеджами. Мин тырышам деревянная ишек, неловко висела бер петле, һәм аны кайчан кергән, ул барысын да тагын тихонько скрипела. Ставрос үтте бу юлы.
  
  
  Аны акрын керде полуразрушенное бина. Эчендә үлән янып киткән иде диярлек, шул кадәр үк, күпме тышкы якта басуда. Кайбер урыннарда ул иде примята, анда үтте Ставрос. Тик миңа рәхәт искә төшерү, моңа кеше шулай преследовали бөтен, үз сознательную тормыш, һәм ул алган исән калырга. Аны кайчан обогнул почмагына обвалившейся диварлар, күрдем аны карашка безумного эго затлар, аннары ржавый тимер пруток качнулся миңа башын. Аның пригнулся, һәм штанга задела минем чәч һәм миң аңа килеп бәрелдем бу каменную диварны янымда.
  
  
  "Тегүче!" - пробормотал мин. Ул тапкан кусок утюги, оставленный последними халкы утрау. Һәм янә бар иде өстенлеге алдында минем.
  
  
  Аны схватился өчен штанга, тик югалттым равновесие. Ул бђрдерђ минем белән аяк, ул да югалткан хватку. Мгновение узгач, ул янә взмахнул корал. Ул спустилось к минем затка һәм разбило иде минем башын, әгәр попало. Аны перекатился, һәм штанга задела минем уң ухо һәм нык ударилась турында җирне подо минем.
  
  
  Аны кабат схватил штанга, омтылып, ул вырвать аның буенча уловки Ставроса, һәм без дә югалттык аны. Ставрос повернулся һәм взбежал буенча осыпавшейся лестнице бу югары дәрәҗәсе бина, анда булгансың ахыры, икенче катка. Ул чын күңелдән минем мәңгегә, кайчан аңа басты аякка. Ул схватил зур кусок таш һәм швырнул эго бу мине. Ул соскользнул белән минем плеча, һәм авырту пронзила аның. Аның күтәрелә башлады буенча каменным ступеням. Аның җыенган тоту Ставроса һәм үтерергә эго голыми куллары.
  
  
  Аны кайчан җитте вершины, миңа полетел башка кусок таш. Аның пригнулся, һәм ул грохотом егылып аска таба. Ставрос торды на заднем краенда узкой секция юбка, ачык ягы конструкцияләр артта калды аның. Отчаяние пәйда эго квадратном зат, ул торды һәм хмуро карадым миңа. Ул посмотрел на возвышающуюся җирне артта бинасы, усыпанную валунами һәм каменистую. Аннары кечкенә генә колебания ул прыгнул.
  
  
  Аны күреп, ничек ул ударился турында тырышучы һәм покатился. Ул схватился өчен лодыжку, һәм эго зат исказилось нче больно һәм ярости. Ул подполз к особенных круглому валуну, куркыныч сидящему бу каменном уступе. Валун иде, якын өч футов диаметры, ә астында эго передним крае өчен генә наклонном выступе тирәсендә скалы һәм үләннәр иде зажат таш меньшего күләмен. Ставрос ул арада к маленькому таш өчен кулланырга эго каршы мине.
  
  
  Аны спрыгнул җиргә аның янәшәсендә, һәм удар ужалил минем ступни. Аны егылып алга, әмма бик тиз менде, невредимый. Ставрос отчаянно отталкивал таш нче валуна. Аны кайчан, двинулся артыннан, ул сверхчеловеческим усилием батып таш кала, анда, авыр дыша, һәм көтә мине.
  
  
  «Бар, - прошипел ул. «Мин разобью сиңа череп. Аның...»
  
  
  Без дә күрдек хәрәкәт, бер үк вакытта. Валун белән янәшә аның ярдәменнән башка удаленного таш башлады хәрәкәт итәргә буенча аска таба наклонной өстендә скального уступа түбәнрәк аяклары Ставроса. Киресенчә, бу мгновение ул тукталды, әлегә ул карадым аңа белән ужасом, аннары ул двинулся алга белән кечкенә генә уступа к аңа.
  
  
  Аркасында авыр таш, ул тотты да үз кулымда аркасында сломанной лодыжки ул түгел иде хәрәкәт итәргә тиз арада. Аның башлады выкрикивать кисәтү, тик соңыннан осознал бессмысленность моның. Зат Ставроса исказилось от ужаса, кайчан валун җитте эго.
  
  
  "Юк!" - закричал ул чакта аңладым, кеше буларак, упавший белән югары бинасы, дип неминуемая үлем иде, нибары берничә (секундларда).
  
  
  Кайчан валун җитте Ставроса, накрыв эго, ул вскинул куллары, әйтерсең, кунакханәдә туктатырга эго таныту, тик ул үсеш ала артык зур тизлек. Ул акрын прокатился буенча эго күкрәк, бераз покачнулся кала анда. Кайчан ул беренче тапкыр кагылды эго буенча эго горла вырвался кинәт пронзительный крик. Аннары ул бик кинәт заглушился, әйтерсең, кемдер выключил радио.
  
  
  Мрачное аны, килеп, җитмәсә урыны, анда аны иде күрергә башын җилкәсенә Ставроса, торчащие астыннан валуна. Эго күзләре ачыла, ул невидящим взглядом карадым, бу ак, кайнар күк. Кешедә тукталды һәм дернулась, кайчан вафат булды мышца, ә аннары ул шталь безжизненной.
  
  
  Двенадцатая башлыгы.
  
  
  Никкор Минуркос һәм аның сидели астында прохладным навесом, бу прибрежном кафе һәм караган mimmo ачык раскрашенных рыбацких көймә биргән бу кобальтово-зәңгәр Эгейское күп. Бу күңелле иртә, һәм без наслаждались аларга.
  
  
  «Полковник Коцикас һәм аңа барысын да аңлаттылар, хакимияткә, һәм алар сезгә бик рәхмәтле һәм Эрике», - диде миңа Минуркос.
  
  
  Эрик чыкты буенча кофе берничә минут булды һәм ерак кибет, анда покупала инглиз телендә газета.
  
  
  «Без булырга тиеш, мадылар монда берникадәр дулкынлану җирле дәрәҗәдә, - дип, мин - әлегә алар алган аңлатма, бөтен атуның. Аның сожалею турында Галатисе. Ул каршы чыгыш ясады Ставроса бу неподходящее вакытта».
  
  
  «Һәр сугышында, зур яки кечкенә генә, корбаннар бар», - диде Минуркос, допивая узо.
  
  
  "Бер ир-ат ала причинить күп burn", - кабатлап әйтәм мин.
  
  
  «Ставрос алыр иде чакыртырга күбрәк булса, сез ны туктаткан эго», - диде Минуркос. «Голос нигә аны казанда бирегә, Миконос өчен рәхмәт сезгә шәхсән. Коцикас да тели рәхмәтемне белдерәм. Ул тели тапшырырга сезне һәм мисс Нистром белән почестями бу гавами тантанасында Афинада ничек сез генә вернетесь».
  
  
  Аны покачал аягы. «Поблагодари эго өчен бу фикер», - диде мин. «Әмма минем делле безгә разрешают ачык отличием». Аны күз алдына да китерә алмый идем реакцию Хоука бу публичную тантанасына.
  
  
  «Әмма бар» ордены, - возразил Минуркос. "Без булдырабыз" булса да послать ih сезгә һәм мисс Нистром?"
  
  
  Аның, дип. "Нишләп юк? Син-янә пентхаусе?"
  
  
  «Мин уезжаю белән әлеге урыннар», - диде Минуркос. "Әлеге вакыйга була заставил мине осознать, ир-ат түгел, мөмкин түгел, тиеш прятаться тышкы дөнья. Аны, уйлавымча, миндә бар әле дип эшләргә минем ил, мин алам ирешү кушылмаган рәхмәт шәхси контактам. Бу ясый мине башка сәбәп белән аннан-моннан, мин килеп җиттем дип уйлый бирегә күрү өчен сине ".
  
  
  Аның отпил узо һәм посмотрел на Минуркоса. Миңа ошады эго зат. Ул кеше, аның мөмкин, хөрмәт итәргә. Аны дип сорады. - "Нәрсә бу, сэр?"
  
  
  Эго темные күзләре карадыгызмы анда минем. «Мин бурычлы сиңа тормыш-Нигы. Әмма моннан тыш, син миңа нравишься. Миңа ошый, ничек син действуешь. Аны, телим син шталь эшләргә мине. Аның ирандагы, ир-ат контролировал минем куркынычсызлык системасын һәм иде янымда. Син миңа кирәк, Нигы ".
  
  
  Аның башлады сөйләргә, тик ул алды мине кулын.
  
  
  «Сездә булачак, хезмәт хакы, аны, аңа, диде, сезгә булыр җитәрлек. Һәм аны иде бирде сезгә керем өлешен бу судоходных линияләрдә. Мин җыенмыйм яшәргә. Сез ахыр чиктә булырга бик бай».
  
  
  Аны алды ee кулын. "Миңа бик кызганыч, мистер Минуркос ..."
  
  
  «Никкор».
  
  
  «Яхшы, Никкор. Гафу ит, тик мин генә алам».
  
  
  "Нигә юк?"
  
  
  Аның ясаган тирән вдох һәм выдохнул. Аны карадым бу синюю гавань, шунда, кайда вдали направлялся безгә искиткеч ак круизный лайнер. «Бу-кыен аңлатырга», - диде мин. «Мин әйтәм үзенә елга берничә тапкыр, мин сумасшедший өчен дәвам итәргә, бу эшне, бу неблагодарная эш да, аны беркемгә дә наплевать. Тик кешеләргә барыбер. Һәм, карамастан, плохую түләү, озак сәгатьләр, куркынычы, бу өлеше миңа. Бу нәрсәне мин умею яхшысы, Никкор. Ул булса, монда аңа барыннан да күбрәк кирәк».
  
  
  Последовало озак молчание. Чайка сверкнула крылья кояшта. Ниһаять, Минуркос заговорил. "Мин аңлыйм."
  
  
  Мгновение узгач, Эрик сидела на билеты откан белән лондон газетасы. «Мин белмим, алар ничек мөмкин, прилетать бирегә көн саен һәм алырга tak malo драхм өчен акциясен сатып алды», - диде ул.
  
  
  Аны дип сорады. - "Бар упоминания турында Ставросе?"
  
  
  Ул күтәрде газетасына итеп алыр прочитать итеп язылган: ГРЕК теле ОЛИГАРХ РАЗОБРАЛСЯ, анда иде фотография Минурка.
  
  
  «Бәлки, бу поднимет бәясе каршылаячак сезнең акцияләр», - диде мин, улыбаясь.
  
  
  Аның басты һәм обнял Эрику. Аны үткәрергә җыенган аның белән бер-ике көн «Рении» кебек иде безгә крутился Дэвид Хок. Аңа татарстанныкы аларга безнең хокукы.
  
  
  «Без возвращаемся отель», - диде аның Минуркосу. "Теләсәгез бару безнең белән?"
  
  
  Ул покачал аягы. «Минемчә, аны беләм, кайчан ике кеше тели побыть ялгыз калу. Аны бары тик булырмын утырырга монда кадәр вылета самолеты, һәм карарга, ничек заходит круизный лайнер. Миңа һәрвакыт нравилось карарга, ничек матур корабль изящно керә гавань».
  
  
  «Алайса, сау бул, Никкор», - диде мин. «Бәлки, безнең юллары кабат пересекутся иң яхшы каршындагы башка хђл».
  
  
  «Әйе», - диде ул.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Картер Нигы
  
  
  Ватиканская вендетта
  
  
  
  
  
  Нигы Картер
  
  
  
  
  
  Ватиканская вендетта
  
  
  
  перевел Лев Шкловский
  
  
  
  Исеме оригинала: Vatican Vendetta
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  Иде поздний кичәсе һәм аны көттем өчен обыскать номеры Максим Жуков. Хатын-кыз белән шөгыльләнүче көткән минем белән булды Дафна. Каретасы прикроватной тумбочке күр-сәтелә башлый чирек унынчы. Аның, белә ул покидал үз бүлмәгә бу вилле Фаворита һәр төн, якынча 9:30, шулай булгач, вакыты җиткән әзерләнергә. Аның ы белән зур медной кроватки, анда Дафна лежали восхитительно обнаженная , аны озын-озын темные чәч развевались буенча подушке, аның зур күзләре һәм авызы киң елмая гына бер обширного һәм күптән түгел узган канәгатьлек. Вытянув гәүдәсен шушы ак простыне, ул выглядела, ничек тере кукла.
  
  
  Аның оделся поудобнее. Аны кайчан застегивал наплечную кобуру өчен үзенең 9-мм пистолетын «Люгер», аның һәм аның нежно дип атыйм Вильгельминой, - Дафна смотрела миңа үзенең зур яшеллеккә күзлегеннән. "Нигә син одеваешься, кадерлем?" дип сорады ул. 'Әле иртә.'
  
  
  «Әйә, мин дә әйтте сиңа бу хакта? Минем чирнең эшлекле очрашу.
  
  
  «Кот очкыч хәл туктарга шулай иртә», - надула ул.
  
  
  «Тыйнаклык - бу яхшы, кеше өчен», - диде мин. Тик Дафна мөмкинлек бирде нең озын чувственным бедрам скользить по простыне, миңа наплевать на тыйнаклык. К ассызыклады Жуков! Аның вытащил «люгер» бер кобуры тикшерде һәм патроннар да була. Һәм әлегә Дафна очарованно наблюдала, аның выдвинул затвор тикшерде һәм кибет. Шундый кеше ничек Жуков, булырга ярамый артык осторожным. Ул агентом Мокрых Дель, реклама «Авыр дель» КГБ. Ничек һәм аны, ул уполномочен нең хөкүмәте гамәлдә кебек ул, дип уйлаган кирәкле; ягъни убивать кирәк булганда.
  
  
  "Миңа подождать сине, Нигы?" - дип сорадым Дафна.
  
  
  Күпмедер вакыт аның уйлады бу хакта. «Бәлки, инде шактый соң», - диде мин. 'Аны сиңа позвоню.'
  
  
  "Сез, дип ышана алмыйсыз калырга?" пробормотала ул.
  
  
  Аның игриво похлопал аның буенча ягодицам. 'Одевайся.'
  
  
  Ул шулай ук сделала, вырвав вәгъдә мин позвоню әй; һәм, ниһаять, ул китте. Аны белә, бәлки, күбрәк аны беркайчан да увижу, әмма шундый минем эш.
  
  
  Аның пристегнул стилет, окрещеный бүлеге спецэффектов AX Hugo HQ, һәм надел куртку поверх корал, аның обученный убивать кешеләр, күп кенә төрле алымнарын, тик бер генә алым да алыштыра ала, ике төп корал. Мин һәрвакыт ношу үзе белән . Люгер һәм стилет спасали миңа тормыш күбрәк тапкыр артыграк алам, аны искә төшерү.
  
  
  Аны кабат уйладым турында Максиме өчен күңелле стартлар үтте. Бу иде худощавый жилистый рус, ул яшьлек керде хезмәтенә шул КГБ.
  
  
  Борын-борын заманда эго бирелә «палачом» бүлекчәсе Мокрые Эше, һәм ул перфекционистом, любившим үз эшен . Безнең юллары элек кисешкән иде гына бервакыт, бу Каракасе. Без очраклы рәвештә очрашып, шул санда отель, һәм ул тәкъдим итте, сатып алырга украденные кытай серләре өчен Кушма штатлар. Кайчан эму юкка чыкты бит кире кагарга тәкъдим иткән, ул үтерергә маташа мине. Эму бу диярлек алдык. Үзе үк моның дәлиле - шрамм мөрәҗәгать итә минем животе; һәм ул төнлә кунакханәдә аның әле спрашивал үзләрен аңа нәфрәт белән шөгыльләнүче, бәлки вытеснена гына ул, яки эго үлем. Әмма убивать Жуков түгел иде минем эше. Миңа бары кирәк иде", - избегать аны, әгәр дә мөмкин. Минем бурыч заключалась киләсе: әлегә эго түгел иде, кереп, уй-шул эго бүлмә табарга документ, ул һәм эго приспешники буенча КГБ урладылар у вуз курьер берничә көн эчендә моңа кадәр Римэ һәм ул китәм тапшырырга КГБ. Документ үз эченә алган чертеж яңа детонатор-төш, корал, җайланма, ул актуальләштерде куллану тактического-төш коралын артык практичного һәм җиңелрәк. Бу җайланма сохраняющиеся Соединенным Штатам явное хәрби өстенлеге өстендә Советским Союзы, шуңа күрә, әлбәттә, недолжно ьыло эләгү Мәскәүгә.
  
  
  
  Яртысында унынчы аны алды такси кадәр отель «Вилла Фаворита да» Виа Фламиния. Хәер, иде, кичә шимбә, бу Римэ бик тыныч кына. Единственные тавышлары раздавались тирәсендә интимных террас белән ачык освещенным пиццериями , яки буенча ближайего мотороллера , анда сидела смеющаяся яшь пар.
  
  
  Булырга тиеш, вилла Фаворита алган үз исеме иң яхшы вакытлар. Тышкы якта берни дә булмады, дип белдерде алыр иде побудить путешественника үткәрергә анда төн. Бу оштукатуренном фасаде иде ярыклар һәм сколы, омтылыш краска отслаивалась. Бу югары тәрәзә висели иске буыннарны . Эчендә иде поцарапанный прилавок өчен алар спал иске италияле. Аның молча узды mimmo һәм аңа менде, баскычтан тора задней өлешендә кечкенә генә вестибюля. Аның тукталды икенче катында урнашкан һәм посмотрел бу тускло освещенный коридор бу бүлмәгә 307. Тынлык. Аны минем янга килеп, к көне бүлмә һәм прислушался. Эчендә иде, акрын гына, һәм аны күрмәдем дөнья. Әмма бу түгел, дигђн сњз, - дип Максим Жуков түгел, көттем эчендә. Аның досталь тирәсендә кармана махсус отмычку һәм сайладым ачкыч , открывший йозак. Аның молча вставил ачкыч шул сарай һәм повернул тумблеры. Щелкнул йозак. Аны акрын повернул ручку һәм толкнул ишек. Эчтән түгел иде безгә тавыш, безгә бит . Аның вытащил «люгер» һәм тиз эченә керде. Бер караш темную бүлмәгә мине убедил, дип Жуков, чыннан да кыла кичке бит алдагы газетный киоск сатып алу өчен газетага. Аның закрыл артыннан ишекне ...
  
  
  Аша берничә минут күзләренә күнеккән тусклому яктылыкка. Аны карадым, алга таба , күңелебезнең, мин, чыннан да, булды бер, аннары спрятал Люгер " бу кобуру һәм оглядел бүлмә һәм прилегающую ванную бүлмәгә Бүлмәсе иде скудно обставленной һәм ул мәхәббәтсез исе. - бер грязной раковиналар, агач идән, һәм пропотевшего матраса бу сочетании белән порошком нче бөҗәкләр. Урыны кабул итү өчен пищи әйберләрнең аз иде. Җиһазлар торды буенча киң түшәк, прикроватной тумбочки, кечкенә генә язма урындык, турыдан-туры урындык һәм кресло. Бу кресле иде прорехи, алар аша торчала набивка. Бу түгел иде әле «Кавальери Хилтон» да Жуков иде анда прятаться әлегә кадәр хорек .
  
  
  Аның догадался, дип Жуков ия түгел иде, әлеге документның. Әлбәттә, бу мөмкин булыр, ләкин бу каршы килер иде барлык кагыйдәләр нигезендә, безнең профессия. Сез чиста үзеңдә мөһим предметы гына шуның кадәр вакыт, күпме кирәк, ә аннары передаете эго, берәүгә, яки находите өчен кулай урын кормлений, әлегә эго түгел передадите . Бу очракта аны көтмәгән идем, дип белдерде тайник булачак биредә, бүлмәдә Жуков.
  
  
  Кайчан аша унбиш минут аңа берни дђ тапмаган, аның башлады задаваться мәсьәлә түгел ошибся ли мин. Аның нибары вывернул бүлмәгә наизнанку. Матрас Жуков иде клочьях, ә идәндә лежал наполнитель. Кәнәфи выглядело шулай ук. Тартмалары урындык һәм прикроватной тумбочки аның вытащил һәм ташладым, идәнгә. Барысы да җентекләп обыскано, хәтта хуҗаның аш бүлмәсеннән раковина унитаза. Һәм аңа берни дә тапмаган.
  
  
  Аны минем янга килеп, к окну һәм посмотрел на җибәргәннәр. Иде инде булмаса, ун, ун. Әгәр Жуков сохранит үзенең гадәти көн тәртибен, ул кайтачак ун сәгать яки тиздән аннары бу. Аның выругался үзенә астында нос. Миңа кирәк иде табарга әлеге документ ясаганчы, ул кайтачак. AX татарстанныкы аларга, ул передаст эго үз теләгәнчә сарыф иткән перевозчику иртән киләсе көн күрә иде бу безнең бердәнбер шанс кайтарырга эго.
  
  
  Аны күргәч, бу бүлмәдә юк җилләтү щелей, һәм, дип шикләнә ярар, беркайчан да булмады. Йортларда яшәүчеләр, ихтимал, арендовали вентилятор аста иде жаркого, һәм яхшы закрывались башлагач, бик салкын иде. Бу, чыннан да, булды, отель өченче класслы, алар аша, анда пружины түшәк, төне буе тыкают сезгә спину, һәм анда юк, кайнар су өчен бритья .
  
  
  Чөнки стеналарында түгел иде отверстий тикшерү өчен, аны башлады опасаться, дип минем эзләнүләр кискен тукталдылар. Мин нәкъ повернулся өчен тагын бер кат карарга ванную, кайчан ишетә шау-коридорда. Аның схватил «Люгер», минем янга килеп, к көне, торып басты янәшә һәм прислушался. Аны ишетте, тагын бер тавыш, коридорда - открывающаяся һәм закрывающаяся ишек . Аның расслабился һәм сунул люгер кире минут. Аны кайчан, повернулся к ванной, ишек ачылды.
  
  
  Бу иде Жуков.
  
  
  Аны чак кына арттарак басып торган. Минем кешедә полетела к Люгеру.
  
  
  «Түгел мәңгегә», - дип тыныч кына әйтте Жуков, наставляя рус теле револьвер миңа күкрәгенә эләгә. Аның опустил кулын; ул ишекне һәм яныма.
  
  
  Ул якынча минем үсеше һәм шактый худощав. Тик бар иде жилистая, ныклы фигура, аны истә тотмыйча ярамый. Эго зат выглядело молодо карамастан, редеющие чәч.
  
  
  Ул закате бу минем куртку, алды «люгер» һәм кылды револьвер миңа күкрәгенә эләгә. Ул ташладым Вильгельмину разрезанный на матрас.
  
  
  «Шулай итеп, бу син, Картер», - диде ул, отступая берничә адым.
  
  
  "Син кайта иртә". - Мин тиз уйладым турында сөйләү әңгәмәдә. Миңа кызык, ничек ул озак сөйләргә әзер түгел, керткәнче хәл итми нажать на курок.
  
  
  «Мин тотам привычку үзгәртергә үз үз-үзләрен үз теләкләре белән», - диде ул елмаеп. «Саклый миңа тормыш. Бу кадәр сине, минем башка буенча AX, мин уйлыйм, миңа сөйләшергә кирәк булган булыр иде яхшырак мөрәҗәгать итәргә синең белән бу Каракасе ».
  
  
  Минем кан басымы ќайга салына башлады дреды. Һәм тавышы аны кабат булып чыкты буенча түгел, теге якка револьвера Жуков. Бу юлы да ул тырышачак тагын да күбрәк.
  
  
  «Гафу үтенәм өчен беспорядок», - дип жестом диде аңа. «Әмма бу бүлмәдә сез алыр иде, вариантлар төрледән-төрле, бу яхшырту».
  
  
  Ул дип сорады. - "Сез дә тапкан эго, шулай түгелме?" Эго елмаю булды киңрәк.
  
  
  «Юк, син бу яхшы спрятал. Әлбәттә, минем өчен бик аз вакыт ».
  
  
  «Әлбәттә, - диде ул.. Ә чөнки син әле монда, Картер, куркам, синдә калды тагын да азрак вакыт.
  
  
  «Минемчә, аны беләм, анда бу».
  
  
  'Әйе?' - нетерпеливо диде ул. Ул атарга әзер, әмма эму иде, шунысы кызык.
  
  
  «Урын анда түгел мәңгегә фикер йөртә», - дип дәвам итте аны. «Кеше өчен синең акыл».
  
  
  Елмаю сменилась сердитым взглядом. - «Кайда-синең, ул спрятан, Картер? Булыр сезнең соңгы нәтиҗә дөрес яки неправильным?
  
  
  «Мин уйлады иде анда». Аның күрсәтте ишекне ванной, кайчан торды арасында дверью һәм Жуковым . Шул ук вакытта аның напряг мускулларын предплечья, һәм стилет сиздермичә скользнул бу минем ладонь.
  
  
  Аны ишетте, ничек Жуков дип өстендә минем неправильным предположением, әмма урынына алсын повернуться к, аңа зат, аны егылып җиргә. Револьвер Жуков выстерил, таращить күзләре эләгә минем куртку, аны кайчан откатился һәм ташладым пычак.
  
  
  Бу иде сумасшедший бросок, әмма, бәхеткә, стилет да вонзился Жуков бу уңнан эчтђге. Ул издал крик, һәм кешедә белән револьвером кимегән, аны, прыгнул аңа җирдән. Без ударились турында диварны. Аның повернул эго кулын, револьвер наина ельцина, ударился турында пол һәм соскользнул бу почмагына.
  
  
  Подойдя к, аңа, аны тиз нанес уң кулы удар буенча эго узкому затка, аның барышында аны ишетте треск черегән сөякләрен . Аның отель нанести башыннан икенче удар, әмма күрдем, бу күбрәк зарурлыгы юк. Эго сугышчан рухы югалды.
  
  
  Аны төшергән пычак белән эго плеча. Ул киң итеп күзләрен ачты һәм зашипел караганда больно. Аның прижал стилет к эго подбородку һәм игътибар белән посмотрел на худое зат. Аны дип сорады. - 'Анда бу залда?' - Ул застонал. Аны бәрде аның эго буенча затка һәм потряс взад һәм алга. «Әйт әле миңа, анда спрятан документ, Жуков», - диде мин.
  
  
  «Эго монда юк», - диде ул, торопливо дыша.
  
  
  «Әйдә, сөйләшергә, - диде мин. «Соң инде, соң өчен уеннар».
  
  
  Ул покачал аягы. Аның нык прижал кончик стилета к эго тощей муенында, әлегә потекла кан. Аны ишеттем тавыш коридорда. Выстрел иде слышен. Кемдер дип сорады буенча-итальянски, барысы да бармы тәртиптә.
  
  
  Аның сазаал. - "Va Bene!" Барысы да яхшы!' Аны кабат повернулся к Жуков. - «Хәзер син җилдә? Хәзер синдә калды, бик аз вакыт. Полиция булырга тиеш, биредә минут минутка да. Аның телим белергә, анда залында бу документ. Әйт, әйт!'
  
  
  Ул яростно посмотрел, миңа авыр дышал. «Сез ничек уйлыйсыз, мин гадәти кеше, ул рассказажет сезгә барлык генә, чөнки сез угрожаете үлем? Куркам, сез бик яхшы беләсез, Максим Жуков ».
  
  
  Әмма аны белми эго яхшырак ул уйлады. Аның турында искә төшерде, досье AX үткәргән иде анда. Максим Жуков иде гына түгел, болтуном да охотником өчен хатын-кызлар. Ул бик горурлана, үз потенцией, омела хатын-кызлар бөтен ачык бассейн һәм булган репутацию иясе значительного сексуаль аппетита. «Яхшы, Жуков», - җайлап диде мин. «Мин тормыйм убивать сине. Аның заберу ту өлеше синең тән, анда син болай гордишься, - мин отрублю бу чертову акциясен сатып алды ».
  
  
  Высокомерие исчезло белән эго худого затлар катнашты. 'Дип? С.-нәрсә?
  
  
  Коридорда послышались яңа тавыш: «Сез, дип ишеттек мин», - диде.
  
  
  Ул испуганно посмотрел миңа. "Сез эшләрсез, моның!"
  
  
  'Эшләячәкмен.'
  
  
  «Син сумасшедший», - диде ул, һәм аны югары губе чыгыш ясады пот.
  
  
  « Глупец» .
  
  
  Аның разрезал эму ширинку. "Шулай Итеп, Жуков?"
  
  
  'Уби мине!'
  
  
  'Турында юк. = Бу ценымногие чакта күңелле.-- Яхшы?' Аның тотты стилет бу резинке эго трусов. Аны алды ревматизма, ул юкка чыга. Тәшвишкә ул сарай тәрәзәсеннән бакчага күз ташлады. Аннары ул набрался храбрости. «Юк, - диде ул. Әмма иде бик соң. Аны бросился к окну, толкнул эго, лежбище отломилась кимегән һәм бу сточную канаву. Анда, аерым крае хокук люка иде спрятана кђгазь бетеп китђ.
  
  
  Каркасы люка торды, өч катлау агачтан бүген төрле дәрәҗә гниения. Бу люке урта катлам сгнил тизрәк окрашенные тышкы катламнары, һәм зур-зур кисәкләр агач выпали, образовав пространство . Бу бүлмәдә иде сложенный лист кәгазь. Кайчан люк иде ябылган крае к оконной раме, кђгазь бетеп китђ ябылган.
  
  
  'Юк!' - крикнул Жуков, подползая миңа һәм омтылып, ул басу.
  
  
  Аның вынул кђгазь тирәсендә тайника һәм развернул.
  
  
  Бу, чыннан да, булды чертеж механизмын зажигания. Мин нәкъ клал эго минутына кайчан Жуков нырнул өчен револьвером.
  
  
  Ясаганчы, аны минем янга килеп, к аңа, ул схватил револьвер һәм прицелился бу мине. Аның нырнул к порванному матрасу, анда лежал « Люгер» . Револьвер Жуков ата, таращить күзләре поцарапала миңа уң бедро. Аны, төште на матрас һәм шунда ук схватил Люгер. Кайчан Жуков янә прицелился, аны күтәрде «Люгер» һәм чыгарды ике быстрых ату түгел, прицеливаясь. Беренче таращить күзләре эләгә ишек. Коридорда раздавались яңгыравык крики, бу ишек стучали. Икенче таращить күзләре эләкте Жук бераз түбәнрәк йөрәк. Ул подскочил һәм егылып, идәндә утырып. Ул сидел мгновение белән киң ачык күз, аннары егылып мертвый.
  
  
  Коридорда кычкырып тора " иде: «Полизия! Полизия! » Вакыт иде исчезать. Аны выбрался тәрәзә аша узган шаткую янгын рђсеме җитәкчелегендә завывания сирен бу отдалении спустился бу кара переулок.
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 2
  
  
  
  
  
  
  Бу кичтә сыйфатында өстәмә саклык чараларын, аның тукталды башка отельдә. Минем яңа резиденциясе булды ерак түгел Виа Марко Аурелио, кечкенә холме киресенчә Колизея. Бу иде бедняцкий районына, ә аннан тыш, мин ничек поселился кечкенә генә душной бүлмәсендә, мине күбрәк беспокоили хищный караганда КГБ. Аны беспокойную төн .
  
  
  Бу түбәндәгеләрне утро аның басты иртә, досталь документ буенча тайника, ерак түгел шундый изобретательного, ничек бар, Жуков һәм оделся. Тик вакытында тапшыру өчен документ иде", яхшырак. Аны каршы алды иде курьер аэропортында Рифма берничек тә кайчан да тапшырды эму документ, ул чакта инде садился бу самолет кадәр Нью-Йорк. Миңа килде башын, дип, әгәр Жуков избавился нче документ тәүлек эчендә, ул булыр иде исән бүген дә.
  
  
  Аны кайчан чыкты кофе эчәргә, калдырды, аңа эго үз бүлмәсендә. Ничек һәм Жуков, аны түгел, отель өчен, ул минем белән озаграк, күбрәк кирәк иде. Любитель өлешендә уйлый, дип предметларны булачак иминлек, ул ih йөртә, үзе белән. Әмма профессионал белә, әгәр нерсе спрятать яхшы тайнике, анда булачак безопаснее. Неопытных офицер бу, гадәттә, борчый, ләкин бу беспокойство чыгарга тиеш түгел кысаларыннан сыйфатлар убежищ.
  
  
  Аны иртә, перепроверив вакытта взлета самолеты минем, пассажирлар ташучының һәм закодировав кыска хәбәр өчен Дэвида Хоука, минем иткән көнгә җитәкчесе һәм директоры AX Вашингтонда. Хоук отель белергә мөмкин кадәр тизрәк, шул кайсы вакытта башка хђл иде найден документ. Курьер тапшырды эму хәбәр.
  
  
  Берничек тә аны кайчан вынул документ буенча урыннарга пищи, положив бу көмеш портсигар һәм положил портсигар минутына. Аэропортта аны тәкъдим итәргә тиеш иде курьеру сигарету, һәм ул чакта узарга тиеш иде алмашу ике бер үк әйбер.
  
  
  Аның да заказывал такси кунакханәдә, ә гади спустился белән холма бу Колизей. Әмма бу юлы да саклык чараларын күрү зарур җитәрлек түгел. Вакыт узгач, нибары берничә минут урнашкан аны күрдем, - дип, безне преследует кара Fiat.
  
  
  «Сверни монда сулга», - диде аның шоферга.
  
  
  «Әмма сез, әлбәттә", - дип әйттеләр теләсәгез, аэропортка!»
  
  
  «Забудь бу хакта әлегә».
  
  
  "Che сергей chloe coraggio!" - проворчал ир-ат, поворачивая өчен почмагына.
  
  
  Аны выглянул бу заднее тәрәзә һәм күрдем следящий өчен минем «Фиат». Хәзер настала минем чиратында ворчать. Аның, дип уйлады, барысы да яхшы аннары моннан, ничек аңа үзгәртте барысы да. Әмма ничек булса да, мине тапкан дуслар Жуков.
  
  
  Без тиз завернули өчен почмагына тагын ике тапкыр омтылып, ул алардан арыну. Машина йөртүче, обнаружив, дип машина бара өчен безнең воспользовался уңайдан өчен күрсәтергә үз күнекмәләр йөри. Ул потащил безнең буенча аска таба Виа Лабикана, кире mimmo Колизея һәм буенча өскә таба Виа дей Фори Империали, аннары mimmo Базилики Константин һәм белоснежного Рим Форумы белән эго разрушающимися сентябрьгә кадәр дәвам итә, кипящими бу полуденном кояш.
  
  
  "Кая хәзер, синьор?"
  
  
  «Гади поезжай откровенные», - диде мин, оглядываясь өчен «Фиат». Карамастан, ловкое управление машиной таксиста , без тоткарлана транспорт хәрәкәте, һәм «Фиат» түгел отставал бездән; ул артык якын миннән. Без аша уздылар Corso Vittorio Emanuele кадәр Тибра, пересекли Ponte Vittorio Emanuele һәм юнәлделәр якка Ватиканның. Кара машина әле гналась өчен безнең. Башта аны подумывал спрятать документ кайда да булса бу такси, ләкин, чөнки агентыы артта калды безне опознали машинасын, әлеге план ахыр чиктә показался артык рискованным. Шулай булгач, без продолжали йөрергә урамында Via della Conciliazione кадәр мәйданда Piazza Pius XII. Безнең алда маячил Изге Петр соборы . Аны кайчан, посмотрел на мәйданы белән зур фонтаном урталыкта, минем кинәт туды әлеге идея. Күрәсең, бу иде штопора хәзер яки беркайчан да.
  
  
  «Стой, машина йөртүче», - дип аны бик тиз һәм шул ук вакытта якка карады һәм күрде, дип «Фиат» калыша безне артык ике йөз метр . Аның сунул пачку лир шоферга бу кулын, һәм ул удивленно приподнял куе булып үскән куе брови.
  
  
  « Бениссимо !» - крикнул ул миңа вслед, аны кайчан чыкты. "In bocca al lupo!"
  
  
  Әмма ул чакта аны аңладым, бу миңа кирәк караганда күбрәк эго, изге теләкләрен җиткерделәр.
  
  
  Аның подобрал адым; аны кайчан тагын тиз якка карады аша эчтђге, күрдем аны, - дип, "Fiat", тукталды башка читтә кулланыла . Алгы сиденье сидели ике ир-егет; ih затлар иде невидимы бу лучах полуденного кояш. Ih кажущаяся нерешительность подстрекала мине . Аны, белми, әгәр алмыйм эләгү музее базиликой , минем булачак шанс оторваться, алардан күрсәткечләрне тикшереп тору толп туристлар.
  
  
  Шулай итеп мин янә күтәрде адым һәм поспешил аша колоннаду, mimmo зур колоннасы Бемини к дәвалау оешмалары, музейлары, аннан читтә. Аны кабат якка карады. Икесе дә ир-атлар чыкты, тирәсендә зловещего төр кара машиналар һәм последовали өчен минем.
  
  
  Кинәт аның рванул уңга, нырнул күләгәгә беренче ике музей һәм зашагал өченче, темное бина. Ишек төбендә булды саклау формасында. Аның узды mimmo алар әйләнеп карамый гына, һәм кергән залы, анда туристлар заполнили сувенир лавки. «Тегүче побери», - пробормотал аны; у бу егет күзләрен иде острее караганда, аны уйлады.
  
  
  Одина тирәсендә алар инде входил залына килгәч, аның күтәрелде, баскычтан буенча ике ступеньки өчен мәртәбә. Минем иде вакытта заметить озабоченное аеруча эго угловатого точеного затлар катнашты. Бу иде мускулистый ир-ат белән темными волосами, одетый бу невзрачный ирекле соры костюм. Һәм ул, күрәсең иде буенча КГБ.
  
  
  Наверху баскычлар, анда аны, авыр дыша, осмотрелся, аны күрдем дип нахожусь галереясендә китапханә Ватиканның. Бу длинное узкое киңлек, буенча бокам, аның басып тордылар пыяла витрина бүләкләр белән Папам Пию IX, Лев XII һәм Пию X. иде Бу чын хәзинәсе украшенных драгоценными ташлар скипетров, көмеш сын һәм искиткеч матур вырезанных алтын чаш һәм дини фәннәр; идәндә арасында витринами басып тордылар борынгы вазы . Сул галереясе аны күрдем внешнюю диварны, выходившую бөтен ишегалды, аның буенча аның йөгереп берничә секунд элек .
  
  
  Аның просканировал бүлмә һәм шталь эзләргә мөмкин булганның урыны, кабул итү өчен пищи документ. Кыйммђткђ рискованно тотарга эго-үзенә, һәм ул белә, елмайса, КГБ хезмәткәрләре беркайчан да алачак эго табарга, әгәр аның спрячу эго бу подходящем урында.
  
  
  Хезмәткәрләре бу униформе ходили по коридорам буенча, ике як галереясе. Аны ишеттем, скрип половиц, әлегә техник персонал расхаживал взад һәм алга . Аннары аны горстью своею үз гамәлләре буенча глухим звукам адым өчен алар алмадык күрергә, дип, мин делаю. Аның вынул тирәсендә кармана көмеш портсигар. Теләсә кайсы мизгелдә иде пәйда темноволосый КГБ агенты. Аны тиз сунул сложенную кђгазь бу правую кулын сунул портсигар кире минут камзолы. Одина буенча служителей насвистывал. Аны тукталды һәм кылды төре, дип, барыгызга да сокланам көмеш эшләнмәләре белән бер тирәли витрин, даими экрандагы өчен служителем, әлегә ул скрылся төре буенча. Аннары аны сунул документ этрусскую вазу белән шөгыльләнүче, сидела у витрина, ахырында галереясе. Миңа туры килде янә сложить кђгазь була алсын просунуть аның аша узкое горлышко.
  
  
  Аның әле генә минем янга килеп, башка витрине, ничек рус теле пәйда ишеклђр артында œтте. Ул керде, тиз, күрдем, мин басып торам, һәм притормозил. Ул шулай ук тукталды перед витриной карады содержимое.
  
  
  Аңа иде дип беркем дә белмиме, ничек мин аны кладу документ вазу. Билалет, чиста гадәти туристом, аның тагын берничә мин осматривал күргәзмәсен. Аннан аны акрын чыктым аша бүлмә һәм сорауларга җавап бирде кивок дежур бу дверном проеме. Кайчан аңа иде коридорда, аны минем янга килеп, к окну һәм посмотрел бөтен ишегалды. Аны күрдем, дип каршында бина көттем башыннан икенче рус теле .
  
  
  Мин карлыгач, алга таба да. Шулай итеп, алар борчылган, дип ритмын мине ловушку. Ләкин әгәр алар шулай дип уйлаган идек, аларның тагын да түгел иде бу кәгазь. Бу документ артык иде надежное сакларга швейцарском сейф. Минем перевозчику иде приказано отложить эго сәфәр егерме дүрт сәгать, әгәр дә мин түгел, приеду, димәк, бу да нормаль күренеш. Хәзер барысы да, миңа кирәк иде", - дип әйтәләр, бу читләшергә бу ике рус исән.
  
  
  Аны спустился, баскычтан беренче катында урнашкан бина, анда берәүдә коридор берничә сорау белән туалетами. Аның артыннан булды баш коридор белән зур булмаган вестибюлем, әйдәп баручы к служебному входу. Аның узды икесе дә ахырына кыска вестибюля, свернул өчен почмагына һәм шталь көтәргә. Якын шунда ук аркасында почмагына выскочил чекист - күрәсең, подумав, мин юкка чыккан соң служебный керү .
  
  
  Ул шталь күренекле аны, протянул кулын, схватил эго һәм прижал к стонать. Аны алыр иде үтерергә эго, әмма мәҗбүри түгел. Миңа әле кирәк иде, урып-җыясы документ буенча галереясе, һәм әлегә аны бу сикергәли, ул гына да түгел, нуждался бу расследовании үтерү полиция. «Син опоздал», - соврал мин, прижимая эго k стонать. «Документ китте Вашингтон».
  
  
  Аны бәрде аның эго һәр тормышта. Ул согнулся караганда больно. Аны бәрде аның эго муеннарына, һәм ул егылып, тезләренә. Аны кайчан җыенган убежать нче аңа, ул кинәт схватил минем өчен аяклары һәм притянул үзенә.
  
  
  Ул прохрипел. - 'Син врешь!'
  
  
  Ул, ул арада к минем затка һәм промахнулся берничә миллиметр, минемчә правому глазу. Аның остановил эго кулын бәрде буенча һәр эго мясистому затка. Ул закричал һәм егылып бу диварны. Аны басты һәм, килгәч, ул китәм күтәрелә , тагын бәрде аның эго буенча затка. Нче удара гол-эго отлетела ягына. Ул врезался бу диварны , аны бәрде аның костяшками бармак татарстан эго диафрагму. Һава вырвался аша " эго җиңел, һәм ул янә рухнул. Аны бәрде аның эго ногой шул голлар. Ул булмаса, аң.
  
  
  Билгеле иде, дип берәү дә баш фанзия ишетмәдем турында драке. Аны минем янга килеп, к служебному входу һәм берәүдә, дип, ишек, ничек мин көтмәгән идем, заперта. Әмма тоелды миңа мин алмыйм узарга mimmo башка офицер у баш керү . Тавышы ник аны алды үзенең махсус отмычку, гәрчә түгел иде, дип ышана ул сработает белән зур иске буе йозак эленеп торды. Аның маташа берничә мин, даими билалет дип түгел, пәйда хезмәт күрсә-түче персонал эшли. Ниһаять, аның ачты йозак.
  
  
  Артта үзен ишетте аны стон чекиста. Ул килде үзенә. Аның повернул ручку һәм ишекне ачты. Бу бүлмәсен күр кояшлы брылев . Аның чыкты бераз парковку өчен бина һәм ќитте почмагына, анда ждало такси. Шофер дремал руль артында. Аны наклонился һәм потряс эго өчен эчтђге.
  
  
  «Мин телим бару отель Della Lunetta», - диде мин.
  
  
  «Mi si live dai piedi», - дип җавап бирде ул ; әгәр аны гади отель прокатиться.
  
  
  Аның тапшырды эму пачку лир һәм сель бу такси, әлегә ул, дип уйлаган акча. Ул чакта аңламадым, ул засмеялся.
  
  
  «Ә хәзер инде, бик тиз».
  
  
  "Сезнең, сезнең, синьор".
  
  
  Ул китерде двигатель, переключил тапшыру, һәм без киттек баш к входу, mimmo туристлар һәм чекиста. Аны алды, газета белән вагоннарга машина белән идарә итүче янында һәм тотты, аның алдында йөз белән караганда, без подъехали к подъезду. Без проезжали mimmo, аның аша крае глядел бу КГБ агенты, кеше азрак арту белән чагыштырганда эго хезмәттәше. Ул мельком взглянул ќыеннарга, аннары повернулся һәм заглянул бинасына, әйтерсең, көтмәгән идем күрергә, үз ясаучының .
  
  
  Без-нартларда аша мәйданы Изге Петр к елгасы, аның опустил газета һәм расслабился. Документ имин кадәр кайбер хорька. Хәзер миңа кирәк иде табу ысулы янә заполучить эго барып, ничек курьер кем икенче көнне.
  
  
  
  
  
  Республика башлыгы 3
  
  
  
  ;
  
  
  Аның алмады белән элемтәгә керергә пассажирлар йөртүче кадәр, киләсе көн, әмма бу түгел иде кирәклеге. Килгәндә, документ , музейлар Ватиканның иде ябылган аша ярты сәгать аннан тыш, ул китеп барган ќыеннарга, һәм ачылган гына болай иртә. Шулай итеп, аннары расслабляющей трапезы аның күчеп килә өченче кунакханә очракта, әгәр КГБ присмотрит өчен башыннан икенче. Аннары төштән мин алга китте, кечкенә бар, заказал чинзано һәм акрын эго бер . Миңа килде башын, әгәр булса, Хоук белә идем, анда залында документ, ул булыр иде канәгать булуын белдерде, дип, мин аның белән башкарды, һәм мин инде уйлап тапкан ысулы кайтарырга документ. Аның керде, аптекага һәм сатып алган удлиненный докторский пинцет. Бу түбәндәгеләрне утро аның барам бу галереясын белән пинцетом астында курткой һәм, әгәр берәүне дә якын-тирәдә булачак, опущу пинцет бу этрусскую вазу, һәм вытащу кђгазь. Аның приеду иртәрәк кебек гына музей ачылачак өчен , туристлар аз иде.
  
  
  Аның әле генә төзегән планнарын, кайчан кыз подошла һәм авыл өчен минем столик. Аны күзәтеп, әлегә барысы да тагын бер уйлап турында Ватикане. Күрәсең, ул иде шлюхой: худая белән тонкими черными волосами һәм артык накрашенная. Анда иде, арзанлы полосатый свитер һәм юбка белән шөгыльләнүче чак закрывала аның бот. «Сәлам, Джонни. Сез америкалы, әйе?
  
  
  'Әйе.'
  
  
  "Бу настроении повеселиться, әйе?"
  
  
  "Түгел бу, төнлә дә."
  
  
  Аңа берни дә тотам каршы шлюх. Бары тик күбесе шулар тирәсендә кажутся изуродованными хисләр белән сугарылган, һәм миңа бик ошый өчен хатын-кыз иде, здорова, гына түгел, телом, әмма разумом.
  
  
  Ул настаивала. - Син, дип ышанам Джонни?"
  
  
  «Әйе», - диде мин. 'Аның ышанычлы.'
  
  
  «Әй, аны беләм, кем син», - кинәт диде ул. - «Сез америка полицейский ».
  
  
  Аның пристально посмотрел на нах. 'Нишләп шулай уйлыйсың?'
  
  
  'Әлбәттә! Полицейский! Алам аңа бу күрергә? Сез эшлисез белән рим полиция ?
  
  
  «Мин копп», - диде мин.
  
  
  Ул катгый дип елмайды миңа. «Сәлам, Джонни, - диде ул, - бар нәрсәне, кем белән хема син отель иде танышу. Сәлам, Джина! Фавориска ! Ясаганчы, аны өлгергән возразить, ул позвала кызны белән шөгыльләнүче янына безгә нерешительно тукталды янында урындык, әнисенә карап миңа зат. Бу түгел иде охшаган шлюху. Һәм ул бик хорошенькой.
  
  
  "Si encodi!" - диде худенькая хорошенькой кызга, стуча өченче урындык. Аннары ул наклонилась алга һәм конфиденциальным тоном диде: «Джина, яхшы ди по-английски. Әй ошый америкалылар. Телисез икән, аның белән сөйләшергә, әйе?
  
  
  Джина отель возразить каршы чакыру тощей кызлар, әмма ахыр чиктә позволил књндерњ үзен утыра ала.
  
  
  "Джина матур, әйе?" - диде тощая горурлыгы.
  
  
  "Бу дьяволо!" - диде Джина һәм башына басарга.
  
  
  Күңелле танышу, Джина, - диде мин. 'Минем исемем Нигы. Зинһар, посиди безнең белән ».
  
  
  Ул колебалась мгновение, аннары застенчиво откинулась элек. У нах иде матур кызы икән затлар һәм якты-каштановые чәч төньяк халкы Милана һәм Виченцы. Чәч бар иде нах озын һәм куе булып үскән, со светлыми прожилками. Ee күзләренә иде кәрими, авызы иде широким һәм чувственным, ә астында приталенной блузкой һәм кыска юбкой ee фигура иде, артык изысканной.
  
  
  «У Джины бар кузина Америкада», - диде икенче кыз түгел, обращая игътибарны возмущения Джины. «Әмма ул ди по-американски, яхшырак аны. Ул сөйләячәк. Аннары ул встала китте, башта подмигнув миңа.
  
  
  Аны дип сорады. - "Нәрсә бу, димәк?"
  
  
  Джине алдык улыбнуться. «Роза ярата знакомить минем белән ир-атлар. Ул уйлый, мин ялгыз түгел.
  
  
  "Бу син?"
  
  
  Ул бросила миңа тиз карашка, аннары избежала минем караштан. Барлык кайчагында ялгыз, шулай түгелме?
  
  
  «Әйе», - дип белдерде мин, вспомнив, бу чыннан да, асылда, минем һөнәр. "Син күп эшләсәң монда, Джина?"
  
  
  Аны үзәкнең хуҗасы, әгәр теләсәгез, шулай дип атарга. Тик мин йоклыйм белән ир-егетләр эштә ». Соңгы сүзләрен ул билгеле булды акрын һәм дип катгый. Мин вдавался үз нечкәлекләре. Твоя дустым Роза уйлый, мин полицейский, әмма иң делле түгел минем эш.
  
  
  «Миңа булыр иде, барыбер булыр иде бу сезнең эш.
  
  
  Аны дип сорады. - "Алам мин сезгә нәрсә дип тәкъдим итә?"
  
  
  Ул књрсђтте миңа күзләре. - «Мин идем рәхәтләнеп, Нигы, - диде ул. - әмма, ничек инде мин диде, мин проститутка».
  
  
  Аңа дип елмайды. - "Мин дә шулай дип уйлаган идем. Нәрсә син телисең эчәргә?"
  
  
  Аның ясаган билгесе официанту, һәм ул заказала закуску. Без бераз поболтали. Аңа әйтте иде америка рәсми зат, посетившим илчелегенә бу Римэ.
  
  
  "Кайдан син, Америкада?" - Джина-дип сорадым.
  
  
  «Тирә-Нью-Йорк».
  
  
  «Мин һәрвакыт отель бару шунда. Племянница Роза разговаривала тормышы турында Нью-Йоркта. Ул югары бәяли кафетерии һәм рестораннар бар. Алар, чыннан да, шулай яхшы, ул ничек ди?
  
  
  Аны бераз подождал. «Ах, - диде мин, - алар яхшы үзенчә теләгәнчә сарыф иткән. Ничек озак син күп эшләсәң бу баре, Джина?
  
  
  'Алай озак. Мин авырлык белән алам позволить үзенә арендную хакы ». Ул опустила күзләре. «Мин тиздән кайтып барам», - робко диде ул. «Бүген биредә эш юк, һәм ул аларга кирәк түгел. Әгәр телисең аласың сарыф минем белән эчәргә. «Нишләп юк, - дип уйладым мин. «Рәхәтләнеп», - диде мин.
  
  
  Аның уятты, такси, киттек шул бүлмәгә Джины. Бу бик бүлмәсе түбәсендә иске йорт Виа делле Кватро Фонтане. Без башлаган юл дүртенче катта, һәм без выдохнули өчен башыннан икенче мәйданчыгында, аны наклонился һәм нежно поцеловал аны. Ee иреннәре иде төпле, йомшак, җылы һәм шулай назлы .
  
  
  Бүлмәдә без болтали, попивая шәраб. Джина дип сөйләде кирәклеге турында сөйли башлагач, ул иде любовницей влиятельного босса рим преступного дөнья, некоего Джованни Фарелли. Ул начинал ничек гади ќинаятьче, ә аннан соң эшли башлады миллионлаган бу мошенничестве күчемсез милек белән. Буенча ee сүзләренә караганда, ул начар, аның белән обращался.
  
  
  «Әмма бу узган. Хәзер аның держусь ераграк андый ир-атлар, ничек Джованни. Аның торам аягында нык басып торучы һәм гадел зарабатываю акча ».
  
  
  Минем кан басымы ќайга салына поднялось бабайларның аның елмаюлар. Күпмедер вакыт ул смотрела миңа, аннан соң встала һәм повернула выключатель итеп бүлмәгә наткнулся гына изге тирәли слухового тәрәзәләр . Ул разделась, берни сказав. Ee якты чәч ниспадали әй, җилкәсенә, ә тулы күкрәк сораган иде соклану аңа. Аның притянул аның җылы гәүдәсен үзенә, һәм ул растворилась вакытында миңа минем куллар нежно пробежались аның бархатистой тиредђге. Ee иреннәре кинәт кайнар, минем тапкан һәм безнең рты ачылды үзара исследовании. Гәүдәсен, аның буенча аны уйнадым иде гибким һәм гладким, ничек бар шестнадцатилетнего подростка.
  
  
  «Тик синнән минем Нигы», - сызып ќибђргђндђ, ул миңа на ухо.
  
  
  Аны разделся, һәм ул увидела «Люгер». «Димәк, сез полицейский».
  
  
  «Мин сиңа диде дөреслекне», - диде мин. Аның обнял ee, һәм ул оныткан турында пистолете.
  
  
  «Караватка җитештерүче», - сызып ќибђргђндђ ул. «Уведи мине постель».
  
  
  Аның бу башкарды. Аны кайчан лежал янында, минем куллар ласкали аның гәүдәсен, әлегә ул раздвинула үз озын худые бот, һәм ул әлеге кулы буенча бархатистой эчке өлешендә.
  
  
  « Va benissime!» пробормотала ул.
  
  
  Аңа позволил кулымда югарырак күтәрелә.
  
  
  «Пойдем», - выдохнула ул.
  
  
  Аның поцеловал тулы күкрәк, һәм ул затаила сулышы. «Баста», - позвала ул. 'Шактый. Хәзер. Аның телим сине хәзер.'
  
  
  Аны акрын күр нах. Хриплые крики вырвались тирәсендә аның горла. Аның гәүдәсен извивалось нче страсти, һәм мине подстегнуло көчле һәм непреодолимое физик теләк. Аны тойдым, аны ничек влажные бот сомкнулись тирәсендә минем тавыш аны свистящих, задыхающихся криков эхом разнесся минем ушах. Ул почесала минем куллар ногтями, обвила куллары белән минем муеннарына һәм җилкәсенә һәм потянула мине аска таба, якын обезумев нче теләк тәмамларга дип башладык.
  
  
  Аннары кабырчыгына мизгелдә һәр фикер, һәр ихтыяр көче улетучились. "Тагын, тагын, Нигы!" ул задыхалась. Минем иреннәре скривились бу ухмылке белән шөгыльләнүче иде яртылаш сардонической, яртылаш понимающей. Ул обняла мине хәнҗәр, артык властного, һәм аның бот башлады раскачиваться башлагач ул алманиягә контрольдә тота. Соңгы судорожный тремор һәм без җыелдык бергә-бергә хәл итү өчен, дип башлады; ул яростно застонала җыры тоски, һәм тоелган, бетмәс-төкәнмәс удовольствия.
  
  
  
  
  Аны кайчан проснулся өчен болай иртә иде вакытта паники; беренче вспышки курку, кайчан аның карадым өчен ят миңа окрестности. Янымда нидер акрын гына пробормотало җылы гәүдәсен. Аның посмотрел һәм засмеялся, күреп спящую фигуру Джины. Аның чәч запутались бу подушке - медный ореол ак эчке кием. Бик сак аның ускользнул нче нах, әлегә ул кешедә түгел кимегән белән минем күкрәк. Бу мгновение ул пошевелилась , аннары аның сулышы янә булды ровным, һәм ул погрузилась бу тирән йокы.
  
  
  Молча өчен түгел уяту, аны да бирергә әй спросить, аны кая иду аны басты белән түшәк җыйды һәм үз кием-салым. Аны гаҗәпкә калдым да кайтып отель, ә бүген төне буе белән Джиной кулында. Әмма минем кунакханә санда булмады, берни дә кыйммәтле, чөнки этрусская ваза китапханәсендә Ватиканның әле хранила драгоценный документ, содержащий ee œлем серен. Әмма хәзер, миңа саклап документ кулыннан КГБ, аны кайтарырга тиеш иде аны, һәм мөмкин кадәр тизрәк. Одевшись, аның пригладил чәч пальцами, тагын бер тапкыр взглянул бу караватка җитештерүче белән смятыми влажными простынями һәм бүләк рәвешендәге матур яшь тән Джины һәм таба килә башлады к көне.
  
  
  Аңа булыр иде, каршы түгел уяту, аның кебек, аны белә ул булмаячак возражать . Әмма AX иде минем чып-чын мәхәббәт турында, һәм хатын-кызлар удовольствия беркайчан да тиеш иде сдерживать минем эштә, аны төгәлләргә кирәк иде. Аны ташладым бу нах соңгы һинд караш. Ул берни диде; аны күкрәк күтәрелде һәм опускались елдан-вдохом . Аның выскользнул аша бүлмә һәм тихонько закрыл артыннан ишек .
  
  
  Вакыт җитте выбросить тирәсендә баш барлык уй турында Джине. Миңа туры килде, бөтен игътибарны юнәлтергә извлечении документ алырга, аны да җәлеп итеп, игътибар. Әгәр мине очраклы ритмын, пытавшегося кайтарырга документ туды булыр иде, йомшак итеп әйтәм , җитди осложнения. Беренчедән, худшее, нәрсә килеп чыгарга мөмкин агентлар белән моннан тыш, үлемне, әлбәттә, бу - җәмәгатьчелек игътибарын җәлеп итү. Мөмкинлек минем камуфляж просвечивается, шактый рискованной, әмма әгәр минем обнаружат, аны кайчан пытаюсь схватить кђгазь документ булачак просмотрен һәм өйрәнергә теләсә кайсы итальян полицейским, ул алачак күрергә эго. Хәтта, әгәр аны алмыйм, ниһаять, тәкчелеге хакимияте шул, бу документ белән татарстанныкы АКШ хөкүмәтенә, сер перестанет булырга секретом кыска вакыт эчендә. Аңа иде, дип ышанам барлык хезмәткәрләре италия полициясе түгел калдыруны өстен күрә сатарга шундый сверхсекретный документ тапшырырбыз, кулында зур пачку лир.
  
  
  Әгәр әйттеләр рус, анда залында документ, алар булыр иде тырыштылар барып, аның элек мине. Айдан документ буенча этрусской вазе хәзер минем төп максат. Калганы иде неважным . Бәхеткә, аның проснулся иртә булу өчен, китапханәдә Ватиканның, кайчан ул ачыла.
  
  
  Аны иде мәйданда, Эчәргә XII, каршында Ватикан, кайчан күрдем зур бер төркем, собравшуюся мәйданда китергәнегез, мәйданда Изге Петр. Бу да сирәк күренеш иде. Папы өлешендә дә уяна өчен балконе үзенең сарае өчен благословить тотучылар һәм хаҗ торган мәйданда. Тик бүген иртән толпа туристлар һәм римлян казалась күбрәк, гадәттә.
  
  
  Миңа туры килде пробираться аша бер төркем, бормоча һәр адым саен гафу үтенә. Баш күтәрелде к окнам Папского сарае, ничек кенә аны, минем янга килеп, к крае плотной җыелды, раздался крик өчен алар последовала сәер, якын зловещая тынлык, охватившая тамашачы. Аны торды неподвижно һәм карадым өскә таба башлагач, очевидной одетая бу ак фигура Папы Павел VI.
  
  
  Ул, күтәрде кулларын йөзеннән хәер-фатихасы. Тик ул гына башлады фатиха башлагач, кинәт удар расколол күк, ничек гром. Башта уйладым, бу автомобиль глушитель.
  
  
  Кызганычка каршы, барысы да күпкә җитдирәк.
  
  
  Соң өлешен секунд разбитое пыяла обрушилось бу Етиебез, кайчан зур витраж эго балкон белән грохотом разбился. Кемдер толпе астында балконом башлады кричать, һәм Әти скрылся төре буенча килгәч, бер төркем кешеләр мәйданда упало тагын да күбрәк пыяла.
  
  
  Крики подхватили башка, кайчан толпа иңләгән паника. Аны, посмотрел барлык яклар күрү өчен, каян выстрел; выстрел, күрәсең иде җибәрелде Әтине һәм промахнулся берничә дюймов .
  
  
  "Бу Әти!" крикнул пронзительный итальян теле тавышы.
  
  
  "Алар омтыла үтерергә эго!" крикнул башка.
  
  
  Кешеләр побежали ко входу бу Ватикан, һәм шау-ih панических тавыш менде һавада ничек стон сезнең печали һәм отчаяния. Осколки пыяла әле рђвештђ мәйданга, әмма алып баручы өлеше җыелды качып китә к дверям һәм үтмәгән астында шәһәр осколков.
  
  
  Аның тагын бер тапкыр взглянул на балкон, һәм бу вакытта күренә башлады ике фигуры бу решетках. Алар наклонились ярдәм итәр өчен Папского күтәрелә. Белән моннан урыннар аның хранил, аны иде күрергә, ул, по-видимому, зыян күрмәгән.
  
  
  Артта калды минем тирәли җыелды раздался тагын берсе-рев. Аны, посмотрел аша эчтђге һәм күрдем длинную кара машинаны, уносящуюся кит мәйданыннан. Иде микән бу гади совпадением, дип уйладым мин , яки машина белән ничек булса да бәйләнгән булуы белән мин генә дип карадым?
  
  
  Белмим, нигә аны кинәт посмотрел ягына музейлар, китапханәләр Ватиканның, аны кая оболочки. Әмма кайчан аның посмотрел булса, күрдем, ничек вертолетом спускается һәм юкка чыга эчендә бинасы. Ул чиреннән походил бу америка хәрби вертолетом Skyhook.
  
  
  Миңа туры килми уйларга бу хакта безгә көчәячәк.
  
  
  Пробираясь аша бер төркем, аның аңладым тиеш, мөмкин кадәр тизрәк барып, китапханә. Аны протиснулся аша анасыннан авыру кешеләр һәм юнәлә төп мәйданда музей колоннадой. Аны кайчан, керде баш ишегалды, вертолетом янә шталь белән күренекле. Ул акрын спускался откровенные өстендә китапханә Ватиканның. Ә аннары, аны, аңладым, дигән нәрсә дә булса; кот очкыч хәл дөрес түгел.
  
  
  Аның башлады йөгерергә, чөнки алмады, шуларны югалтмаска кирәк безгә секунд. Аны тойдым, ничек минем складывать доллар колотилось, һәм адреналин хлынул буенча минем венам, әлегә аның несся к входу музей . Охваченные паникой плотной җыелды хезмәткәрләре формасында барысы да диярлек калдырды үз постлар алдында папской китапханә. Алар пробежали mimmo мине, ih күзләре застыли куркудан. Аның посмотрел элек, балкон, каян пәйда булды Әти. Балкон иде пустынен; гына осколки пыяла калуы безмолвными свидетелями моннан тыш, мин әле генә күргәнем булмады.
  
  
  Күрәсең, алар әле белмәгән торышы турында святителя; wouldnt төгәл түгел разгневанная, паникующая толпа. Охранники дыйгычлы мәйданы буенча взад һәм алга, әйтерсең ища эзләре. Тик мин белә алар берни табачак , һәм бар иде, дип ышанам көрәштә һәм гомуми неразберихе күбрәк кебек тоелды поверхностным.
  
  
  Хәзер показался башыннан икенче глянцевый кара лимузин. Аның нырнул бер тирәли колоннасы каршында китапханә. Машина белән визгом тукталды. Скрипнули запугивание, тирәсендә машиналар выскочили ике широкоплечих толстых ир-атлар һәм бәреп бина. Шул ук вакытта люк бу днище вертолеттан ачылды, һәм аның ритмын сериясен хәрәкәт самолетта.
  
  
  Руль артында лимузина сидела темная күләгәдә фигуру. Зат ир-атлар булмый разглядеть, кайчан машина рванулась алга һәм пролетела mimmo мине . Аны прищурился һәм попытался күзәнәккә номерын машиналар. Әмма хәтта әгәр машина тукталды, сезгә барыбер туры килгән иде ия рентген күзләр, күрү өчен саннар. Пластинку иде покрыта обложкой буенча грубой непрозрачной кара тукыма.
  
  
  Кайчан машина скрылась төре буенча, аңа, двинулся юлга. Мин алмады керергә китапханә, әлегә машина иде аның каршында, әмма хәзер, кайчан ул уносилась кит, аның побежал к входу бу папский һәйкәл һәм заглянул эченә. Кайбер хезмәткәрләре киеренке узды икәнлеге турында сөйләштеләр, дип хәбәр булды.
  
  
  Әмма ике ир-ныклы телосложения, алар гына выпрыгнули тирәсендә машиналар, беркайда да күренмиләр иде. Һәм беркем дә тирәсендәге взволнованных музей хезмәткәрләре ih, күрәсең түгел, дип билгеләп үтте. Бәлки, алар күрмиләрме, ничек ир-атлар вбежали китапханәгә, әмма аның диде. Аны минем янга килеп, к лестнице, әйдәп баручы бу галереясын, һәм шунда ук раздалось ике ату. Бу AX аның үтте бик катлаулы курсы баллистики , һәм миндә түгел иде проблемалары белән билгеләмәсе белән, дип выстрелы бара аша галереясе, анда аның спрятал сверхсекретный рәсем.
  
  
  Аны взбежал баскычтан өч dis, держа «Люгер» бу кулымда, удерживая палец бу спусковом крючке. Кайчан аны, килеп җитмәгәндер кадәр, беренче кат, минем худшие шикләнүләр расланды. Слуга формасында, ул карар калырга үзенең буларак, тагын өлгермәдем, китәргә, хәзер лежал көнне зур луже кан. Миңа да кирәк иде", наклоняться аның өстендә күрү өчен, ул мәет.
  
  
  Артык соң аны күрдем, ничек массивные резные дубовые көне галереясе ябыла, эчтән". Аның побежал шунда, әмма җитәрлек дәрәҗәдә тиз. Хәтта, әгәр аны кулланды Вильгельмину, мөмкин булмас иде булдырмый захлопывание ишекләр.
  
  
  Аны ишетте щелчок ачкыч бу замке. Аның нажал бу курок, һәм агач тирәсендә замка көндәшлек китүче өч структура. Әмма таращить күзләре пробила яртысын толстой агач көне. Аннары аны ишетте тагын бер удар аћладым шул ук хәл күзәтелә башка читтә длинного коридоры. Галереясе ябылган эчтән белән мондый нәтиҗәле файдалану , дип билгеле иде , чөнки операция - барысы да үз эченә ала, үзенә - ярминкәсе белән тиешле квалификацией һәм әзерләү.
  
  
  Аның дико огляделась белү өчен, бармы-мөмкинлек керергә галереясын. Артта калды минем послышались приглушенные тавыш. Аны күбрәк түгел рисковал. Аның развернулся, кайчан аркасында почмагына чыккан өч туристлар. Бер тирәсендә алар, краснолицая хатын ярком күлмәк, взглянула бу «Люгер» һәм закричала.
  
  
  Ee крик побудил мине к действию. Аның побежал к рәттә тәрәзә янында ябык ишекләр галереясе. Аның отпер защелку ачты бер тирәли тәрәзәләр һәм наклонился алга өчен ел саен вакытында ишегалды. Якынча утыз ярдах нче вертолеттан кимегән металлическая корзина артык өч футов диаметры һәм биеклектә, прикрепленная к толстому стальному тросу . Кәрҗин эчендә сидел скорчившийся ир-ат, һәм мин, дип билгеләп үтте корзина иде буенча эшләнгән бронированной булды - шул ук металл, дип покрывала днище вертолеттан.
  
  
  Хәзер билгеле булды, дип, ягъни, нәрсә турында, аны башта догадался, чыннан да иде правдой. Һөҗүм өчен Әтине иде отвлекающей тактикой өчен отвлечь игътибар реаль җинаять, ул хәзер совершалось. Алар, кем басып өчен бу беркайчан да намеревались үтерергә Әтине. Бу һөҗүм җинаять кылынган өчен чакыртырга панику һәм итешү замешательство. Әлеге максаты иде коллекциясе алтын һәм көмеш сокровищ галереясе буенча Ватиканской китапханә - ул иң галереясе, анда аның спрятал бу проклятый, алыштыргысыз секретный рәсем.
  
  
  Крики напуганного туриста игътибарын җәлеп итте, башка килүчеләр музей. Аны якка карады һәм жестом боера аларга китәргә дә булса, ничек аңа помахал, разожгло тревогу растерянной һәм напуганной җыелды. Аны әйләнеп дверям галереясе, наклонился һәм игътибар белән прислушался . Аны ишеттем, ничек разбивается пыяла һәм подозревал, дип витрина " галереясендә иде взломаны, һәм тиздән иде украдены ih драгоценные хәзинәләре - дары барлык правящих европаның монарх алмашынган, бесценные артефакты, бирелгән папского берсе королей һәм церковных князей . Ә алар арасында иде документ, ул аны кайтарырга тиеш иде - теләсә нинди кыйммәт.
  
  
  Кайдадыр музеенда зазвонил хђвефле. Әмма беркем дә алмады куярга җеп иң жестокому ограблению тарихында Италия. Мин алмады түгел восхищаться изобретательностью планын һәм нәтиҗәле файдалану һәм профессионализмом, анда җинаять кылынган җинаять. Тик миңа кирәкле документ иде бу этрусской вазе, невидимой өчен тыгыз ябык дверями галереясе.
  
  
  "Вызовите хезмәт күрсәтүче персонал!" - Мин крикнул бу яшь буенча математика, стоящему янымда, һәм эго киң раскрытые күзләре һәм авызы үзгәрде, кайчан аның столкнул эго белән баскычлар.
  
  
  «Әйе, сэр, - диде ул, эго камералар биеделәр, аның күкрәгендә, әлегә ул пробирался аша тикшерелә туристлар .
  
  
  «Әйтегез әле аларга, - дип папскую галереясын грабить!» Аның позвал эго вслед.
  
  
  Мөгаен, бу булган көчле тавыш белән минем команда яки факт, дип мин әйтә идем, по-английски, тик булса да, ул безгә иде, тамашачылар да успокоились. Аның күрсәтте, аларга куркынычсыз поручни лестничной клетки. Хәтта хатын-кыз белән шөгыльләнүче закричала, күреп минем «Люгер», успокоилась һәм, күрәсең, яңадан булды үзе.
  
  
  Аны кабат повернулся к көне. Расколотое, опаленное агач өстендә буе йозак эленеп торды обозначило юлы минем беренче ату. Чиреннән җитте иде бер пуля . Бәлки, бу үзгәрде белән икенче, хәтта өченче тотарга тырыштык. Аны җентекләп прицелился чыгарды һәм өч ату рәттән.
  
  
  Көне застонали нче попадания авыр пуль. Металлический йозак шау-гөр килеп скрипнул, һәм аша дим һәм осколки агачтан аны күрдем, - дип йозак грубо взломан. Вильгельмина янә раслады үз кыйммәте, кайчан аны янә ата бу авыр ишекне. Артта калды минем кричала икенчесе хатын-кыз, һәм перепуганные туристлар тәшвишкә вслепую бросились аска таба, баскычтан түбән вестибюль.Хәзер, кайчан аларга күбрәк түгел угрожала куркынычы, аны отступил, аягын күтәрде һәм пнул ногой. Tae Ex Do бу бер тирәсендә иң яхшы кабул итү көрәш. Ударом өскә таба, Булачак Ча - Ги, көне раскололись. Икенче створка, һәм металлический йозак слетели белән агач каркас белән грохотом аска тәгәрәдек идәнгә.
  
  
  Аннары көне распахнулись, һәм аның белән чиксез күрдем ике яхшы сложенных ир-атлар, яңаларын алуны стимуллаштыруны тирәсендә кара лимузина . Киресенчә, бу булган берничә сәгать элек. Әмма узмады ун яисә унбиш минут алар белән хорька кебек, ике ир - ih иптәшләр бу вертолете - бәреп музее.
  
  
  Алар запихивали бер драгоценный артефакт артлы берничђ инде перегруженных авыр полотняных капчык. Металлическая корзина, аны аны күргәнем булмады, висела алдында ачык окном галереясе оештырылган прикреплена к киң каменному подоконнику ике металлическими крючками . Өченче загрузил льняные капчык бу корзину. Пыяла витрина иде разбиты, ә полированный пол иде покрыт осколками пыяла .
  
  
  Ничек гына аның выломал ишек һәм беренче күрүдән үк карады, урын, вакыйга, алдагы миңа вор повернулся һәм наставил миңа револьвер. Ул окликнул ике үз иптәшләр, бер тирәсендә алар уронил идәнгә льняной капчыкка һәм ата башладым наугад.
  
  
  Аның нырнул өчен косяк, кайчан һавада просвистели пуля. Тирәсендә минем раздался тавыш рикошетирующего кургаш . Пуля врезались бу дверной косяк һәм бераз кермәгән миңа башына һәм күкрәгенә эләгә. Аның тихонько выругался һәм отстранился тагын бераз .
  
  
  Тагын бер таращить күзләре просвистела mimmo дверного косяка. Аның выждал мгновение, аннары высунул башын аркасында почмагына һәм ата. Галереясе диярлек служила прикрытием өчен өч ир-атлар. Кеше сделавший беренче выстрелы, попытался уклониться. Әмма Вильгельмина иде тизрәк, һәм аның колачы үзенең беренче максаты-пулей, попавшей бу эго сулдан предплечье.
  
  
  Белән эго губернасында сорвался сдавленный крик. Ул застонал һәм егылып бу разбитую витрину, револьвер яуды буенча эго безвольных һәм бесполезных бармак. Минемчә егылып, икенче ирне мизгелдә ул ата миңа.
  
  
  Бу түгел иде инде сдаваться шулай җиңел кебек эго белән башка. Ул подтащил үзенең авыр сумка карата ачык окну, мин телим куярга хәзинәләре бу металлическую корзину. Аның нажал бу курок «Люгера», промахнувшись бу дюйм кадәр эго сул як бот һәм эму алдык тапшырырга сумка өченче ир-атка, ул әле төбендә басып ачык тәрәзәләр.
  
  
  Артта аларның иде стеклянная витрина, башка ахырында бүлмәләре бар. Кичә этрусская ваза булды янәшәсендә бу витриной. Әмма хәзер, кайчан аның посмотрел, во рту пересохло. Вазы түгел иде.
  
  
  Проблема - зур проблема. Әгәр дә туктатырга бурларны һәм кире кайтарып вазы, нәтиҗәләре, булачак непредсказуемыми. Мин озак уйлап өстендә ситуация, ләкин побежал бу галереясын, стреляя. Аның прицелился бу раненого һәм башыннан икенче тапкыр ата эму бу уңнан бедро. Ул нокаутирован, калды ике генә эго товарища.
  
  
  Кеше, аның аның әле спускающимся бу металлическую корзину, янә ул эченә; белән моннан урыннар, аны басып, күренә иде верхушки ике тулы льняных капчык. Темноволосый ир-ат, ул ярдәм итте эму иде әзер китәргә. Галереясы иде диярлек буш, лишенный, үзләренең кыйммәтле сокровищ. Кайчан бу кеше ачты миңа җавап уты, аның рухнул җиргә. Пуля угрожающе свистели түләүләр турыдан-туры өстендә минем аягы. Әмма мин та атарга, һәм агач һәм пыяла разбились тирәсендә мине. Аны тойдым, ничек осколки пыяла аска тәгәрәдек миңа мәшкъ һәм күкрәгенә эләгә.
  
  
  Әгәр аны да үтергән башка ике ир-атлар, әгәр аны да алган документ кире буенча этрусской вазы, Хоук беркайчан да булыр иде, мине дә кылыну, йомшак итеп әйтәм.
  
  
  "Шляпа caita!" - крикнул кеше бар тәрәзәләр, убеждая үз товарища поторопиться. Ул пригвоздил мине үз выстрелами, кайчан раненый заковылял к окну калдырып идәндә кровавый соң. Мгновение узгач, ике ир-егет иде металлической корзине үзенең иптәше .
  
  
  Аны вскочил һәм ата тагын ике тапкыр кайчан корзина взлетела к зияющему брюху парящего вертолеттан. Әмма аны кайчан, минем янга килеп, к окну һәм янә ата, әнисенә карап наружу, корзина белән находящимися анда кешеләр инде юкка чыккан эчендә жужжащей машиналар.
  
  
  Броневая панель встала урынга, һәм минем соңгы таращить күзләре отскочила нче металл. Аның выругался башлагач, берничә музейщиков һәм дюжина полиция хезмәткәрләре бәреп керә көннең ишегалды откровенные подо минем. Алар обстреляли вертолетом, әмма башка файдасы.
  
  
  Туктатырга грабителей мөмкин булмас кебек тоелды. Аның умчался бер тәрәзә коридорга түгел, обращая игътибарны развалины артта калды мине - развалины, аларда күптән түгел вакыт саклана иң кыйммәтле хәзинәләре музее. Берничә любопытных туристлар эзләүче күңел ачу - алар бу алды - барысы да тагын жались наверху баскычлар. У бер тирәсендә алар, толстой кеше шортах-бермудах, муенында иде бинокль.
  
  
  «Бирегез миңа үз бинокль», - диде мин.
  
  
  Ул посмотрел, миңа презрительно фыркнул. - 'Бар, к ассызыклады.'
  
  
  Аны кичекмәстән диде аңа «люгер». «Бинокль», - кабатларга аның. «Чын күңелдән хәзер».
  
  
  Кинәт ул испугался. Ул киеренке узды не җыйдым пальцами протянул миңа бинокль. Аның выхватил бинокль буенча эго куллары, побежал кире к окну һәм юнәлдерде бинокль вертолетом.
  
  
  Люк бу идђндђ иде, хәзер тулысынча ябылган, яклап, пассажирлар һәм хәзинәләре Ватиканской коллекцияләр , шулай ук документ, ул, аны, кызганычка каршы, спрятал бу этрусской вазе. Вертолетом башлады взлетать һәм отклоняться нче музее. Аны карадым, шул бинокль вертолетом, әмма nen иде опознавательных символларын бирүче идентифицировать хуҗалары. Аннары аны ясадык бинокль бу тәрәзә сул ягыннан вертолеттан һәм тоттым зат өчен әлеге окном. Бу зат нче аны чәч ка затылке басканнар дыбом. «Гаҗәп», - дип уйладым мин, дәвам итеп карарга профиль кеше, аның видела күп-күп тапкыр иң элек .
  
  
  Мине түгел, белдерђ безнең минем күзләрен безгә тамашачы. Аны тиеш иде теләсәм дә ышана күрдем. Бу зат, похожее на череп - тиеш, тире, ничек пергамент, плотная һәм восковая. Күзләренә кеше яклады, үзе злобные змеиные җыелган белән тонкими угольно-черными зрачками бу желтоватом кожистом йөзендә. Киң авызы белән тонкими губами свернулись бу черепе усмешку. Бу иде профиль торган, аны гел карадым: бер ягы затлар принадлежавший иң развратному һәм чудовищному буенча математика, аның аңа кайчан булса белми. Аның уйлады избавился нче аңа мәңгегә кыямәт көнендә, ул погрузился бу Ниагарский водопад.
  
  
  Књрђсећ, ул пережил төшү. Иуда да иде әле исән.
  
  
  Вертолетом тиз взлетел, янә свернул аша мгновение юкка чыга.
  
  
  Аның кайта галереясын карады бүлмә. Калды түгел тронутыми бары тик берничә витрин, һичшиксез, аркасында, дип ih содержимое җитәрлек драгоценным. Күрәсең, бу караклар төгәл беләләр иде, ни тели, керткәнче ворваться бу бүлмәгә .
  
  
  Аны кабат сорады этрусскую вазу, отчаянно билалет-дип аны гади сдвинули яки сломали . Әмма вазы түгел иде, һәм бернинди осколков, указывающих булса да, ул җимерелә вакытында ограбления. Аны белә ваза юк существенной базар бәясеннән. Ул ни дә булса стоила гына коллекционерам. Минем өчен яндым сергей. Иуда, кеше, ул шулай озак дә комачауламаган оешмалары AX , проявлял карата зур кызыксыну древним итальян артефактам. Мин шикләнмәгән минем күзләре белән күрделәр барысы да дөрес. Иуда иде әле исән. Һәм ул устроил иң могъҗизалы караклыгы безнең вакыт . Һәм бар иде этрусская ваза, чөнки ул махсус проинструктировал үз кешеләр алырга, аны да.
  
  
  Аның вздрогнул, кайчан тәкъдим итте эго шатлык, обнаружив сюрприз, спрятанный бу вазе. Бу бик күңелсез фикер.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Ни гаҗәп!" - крикнул Ястреб, яростно расхаживая алдында өстәл тирәли кызыл агачтан үз вакытлы париж штаб-фатирында урамда Рю-де-Флер. «Бөтенләй ышанмастай хәл!» Ул кисло посмотрел, миңа зашагал алга таба да үз твидовом костюме. Эго седые чәч иде растрепаны, һәм ул энергично жевал тонкую незажженную сигару белән шөгыльләнүче подпрыгивала арасында эго зубами.
  
  
  «Миңа бик кызганыч, - диде мин.
  
  
  «Бу түгел иде мондый wouldnt катлаулы бирем, Нигы, - кискен диде ул. «Синдә кулында иде бу проклятый документ. Ә аннары... ярар, аны беркайчан да ишеттем мондый странной тарих, ничек дип сез миңа гына дип сөйләделәр.
  
  
  'Минем булмады сайлау. Аны тиеш иде болай эшләргә. Бу гади глупое совпадение, дип
  
  
  "Сез беләсезме, аны кемгә тиеш, моның өчен җавап бирергә?" Ястреб прервал мине. «Бу бик уртак операциясе, онытмагыз? Бар кешеләр буенча хәрби эзләү. Аның хәбәр җиткерергә тиеш, бу хакта Пентагон һәм ... ий раббыбыз, син, ичмасам, күз алдыңа китерәсеңме, ничек президенты отреагирует бу? Аны кайчан положу трубку, аннары сөйләшү аның белән, мин дә алмыйм, йокларга уң ухе бер атна бирергә булганнар » .
  
  
  «Послушайте, - раздраженно диде мин, - әгәр дә телисез икән, лишить мине биремнәр ...»
  
  
  Ястреб бу секундына пристально посмотрел миңа, әйтерсең лә күрдем, мин утырам анда беренче тапкыр. Аеруча эго затлар үзгәрде. Шок нче начар территориясендә баренцева диңгез, киресенчә, кимегән. Боже, Нигы", - диде ул, түгел обращай миңа игътибар. Мин алмыйм винить барыгызны да, аның бу беләм. Хәер, күп кенә кешеләр попытаются моны. Әгәр бар, ичмасам, ниндидер гаебе, аның алга таба разделю. Сез беләсезме, күп түгелләр шул, дип президенты кушты һәм бу вазыйфага AX . Әзер бәхәсләшеп тә алырбыз, алар прыгнут безгә муеннарына .
  
  
  «Мин белмим, - дип, тагын аңа шундый бурыч», - диде мин. «Бәлки... Мин идем ысулы моны башкача.
  
  
  Сафсата. Әгәр бу караклыгы булмады нәкъ менә бүген иртән, сез иде инде зур булды герое. Дөресен генә әйткәндә, дим, сезнең яктан шактый иде умно спрятать документ бу вазе .
  
  
  Аны начар дип елмайды. - «Как мило, сез бу", - диделәр. Тиеш дөресен генә әйткәндә, аны үзе дә шулай дип уйлаган идем ».
  
  
  Әмма сез, әлбәттә, аңлыйсыздыр, дип убеждать бу кемнедер мәгънәсез эш, - кисло-диде ул. «Без кризис, әлегә вернем бу документ. Сүз уңаенда, ә сез ничек чыкты тирәсендә әлеге музей, аннары исчезновения вертолеттан?
  
  
  «Аның оболочки буенча служебному входу өчен түгел попасться охранникам бинага.
  
  
  Әмма юлда шунда аның оболочки одина буенча коридору беренче планда катында урнашкан, анда ачылган тәрәзә, ул гади умоляло файдаланырга кирәк. Аны спрыгнул мәсәлән, биш футов, тавыш бирү һәм барысы да.
  
  
  «Џм», - прорычал Хоук. «Ярар, һәрхәлдә, сине түгел, ритмын. Сез ышана күргән Иуду?
  
  
  «Әгәр дә бу түгел, ул, бу, булырга тиеш, аның абыйсы-близнец», - дидем. «Зат выглядело идентичным. Хоук покачал аягы. Ул вынул сигару iso rta, обошел кәнәфи һәм опустился бу урындык. «Иуда әле исән. Гм ... Без таптык эго гәүдәсен, ул чакта кимеде водопад. Димәк, бу мөмкин ».
  
  
  «Мин уйлады турында бу краже сәнгать әсәре», - диде мин. «По стилю ул искә төшерә башка кайбер урлау сәнгать әсәрләре кылынган Италиядә соңгы берничә ел эчендә. Кызык иде микән Иуда булырга вдохновителем барлык бу талау?
  
  
  « Минемчә , - дип җавап бирде Хок, - дип, әгәр бу сериясе урлау - эш кулыннан Иуды, аның әзер, бәхәсләшеп тә алырбыз дип бар башка мотивлар тыш, финанс файда. 'Мөмкин. Ләкин хәзер мине күбрәк борчый документ белән чагыштырганда, зур планнар Иуды. Ул, һичшиксез, табар эго бу вазе, һәм иң мөһиме-ул кимендә, ул эшләмәячәк, - бу продаст эго рус яки китайцам бөтен өчен үз нәфрәт к Көнбатышка.
  
  
  Бу кожаном кресле өстәл артында Хоук выглядел бик кечкенә һәм бик уставшим. Минем беспокоило булса, мин обременял эго бу заботами.
  
  
  «Әгәр бу детонатор скопируют башкалар Нигы, - җайлап-диде ул. - бездә мөмкин җитди проблемалар. Мин вдавался үз нечкәлекләре, кайчан давал сезгә бу бирем, чөнки сезгә кирәк түгел иде, мондый мәгълүмат өчен эшне башкару, минемчә, хәзер сез белергә тиеш, без югалттык, әгәр дә мәгълүмат була кулында потенциаль дошманнар. . '
  
  
  «Ярдәмендә бу данә, Нигы аласыз булдырырга њткђрелгђн атом-заряды бик кечкенә масштабында. Минометы һәм гаубицы мөмкин заряжены зур булмаган ядерными боеголовками кебек танковые пушкалар. Бер выстрел буенча танковой пушкалар ала үтерергә йөзләгән кешеләр».
  
  
  «Һәм бернинди сөйләшүләр алып бару буенча тактическому оружию юк», - диде мин.
  
  
  Мин ышанам, без кулландык иде мондый корал, хәтта әгәр дә без эго конструировали һәм производили. Ләкин руслар мөмкин түгел налагать өстенә бу чикләү. Казахстанда ядерное корал булыр иде", - идеаль өчен кечкенә турында сөйләрләр, алар тынмый бу ih чикләре ». Аны покачал аягы. - «Ышанам, аның ялгышлар ясамады турында Иуды. Без булдырабыз булмый, ансыз һәм аның белән бәйле осложнений. Аның беркайчан да бер тапкыр операция ясыйлар, ул аны үткәргән, берничә ел элек, намеревался калдырырга үз иткәннән соң, Америкада - периодические отключения электр энергиясе, кара томан, пычрак су, кроваво-кызыл елгалар һәм күлләр ».
  
  
  «Иң делле, - диде Хок, - тик хәзер безне бер генә нәрсә кызыксындыра - безгә алырга кирәк, бу документ от Иуды яки кемне дә булса, бу безгә бирелгән бу вертолете. Полиция бу Римэ, по-видимому, бу сезнең якта, тик идем, көтмәгән идем, алардан бик күп нәрсәгә. Булмады йөрергә аларга, әгәр дә обнаружите, дип, бар төгәл инструкция ».
  
  
  «Ә ничек турында Интерполның татарстан Римэ? Аны беләм, анда берничә кеше, һәм алар, мөгаен, булачак буенча эш алып барырга, бу эш ».
  
  
  «Мин булам, алар белән эшләргә. Әлбәттә, алар алмый төгәл белергә, сез буш вакытыгызны ничек үткәрәсез ».
  
  
  'Аны аңлыйм.'
  
  
  «Сездә иде мөмкинлеген карарга галереясын китапханә Ватиканның киткәнче, сезгә туры килгән, шулай тиз китәргә?»
  
  
  «Мин бик тиз осмотрелся».
  
  
  «Нишлисең, минемчә, безгә кирәк, яхшылап күздән кичерергә бу хәлне шунда», - диде Хок, вставляя сигару кире тешләре һәм прикусив аны.
  
  
  «Әмма ничек безгә моны? Әлегә полицейское тикшерү белән тәмамланмаячак әле, булачак икеләтә саклау.
  
  
  «Бәлки, сине бу устроит сезнең башка буенча Интерполның», - размышлял Хоук. Ләкин без моңа исәп тотарга. Минем уйлавымча, яхшырак шунда күчәргә югары фигуре ».
  
  
  "Комиссары Рифму?"
  
  
  «Юк», - дип Хок. «Әти».
  
  
  Аның подался алга кресле. «Сөйләшергә белән Папа?'
  
  
  'Нигә юк?'
  
  
  «Боже, аны иде, белми нишләргә. Мин тотам, бар, протокол, һәм барысы да шундый. Кемдер башка мөмкин түгел, моның эшләргә ? Аның ненавидел белән очрашырга күренекле политиками, алайса, дип тәкъдим итте Хоук иде бөтенләй недопустимым .
  
  
  «Нигы, сиңа кирәк рөхсәт обыск җинаять урыныннан. Димәк, син теге ир-ат, ул мөмкин белән сөйләшергә Папа Римским. Аның ышанам, сез таба аласыз Павел VI очаровательным кеше иде ».
  
  
  "Әмма ул кабул итәчәк мине?"
  
  
  «Әгәр президент шалтыратып эму булса, әйе. Әгәр безгә туры яңадан кайтарырга тырышырга документ Жуков, Әти алыр баш тарту, чөнки ул вмешался булыр иде, эш арасында ике дөнья державами. Ләкин булганлыктан, билгеле, безнең дәүләт сер иде очраклы украдена преступниками, аның ышанам Әти бәхетле итәчәк ярдәм итә безгә, теләсә кайсы мөмкин булган ысул белән. Әгәр ул кеше әйтер, бу аласыз карап чыгарга китапханә, полиция икеле ала сезне туктатырга ».
  
  
  Аның вздохнул. - 'Хорошио. Аны кайчан вернусь Рим?
  
  
  «Бүген кич белән», - диде Хоук. «Ягъни, әгәр бу зыян итмәс синең планы бүгенге кичәгә». Соңгы комментарий яңгырады саркастический тон.
  
  
  Аның диде белән невозмутимым төре: «Ярар, бу кечкенә стюардесса белән самолеты. У нах егерме дүрт сәгать ял кадәр киләсе узышлары, һәм ул әйтте әй ... "
  
  
  «Шактый, Нигы», - угрюмо-диде Хоук.
  
  
  Аның, дип һәм торып басты. 'Аны булырмын тотарга сезне курста.'
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  Җылы һава торышы, Римэ бетте; иде болытлы һәм дождливо. Бу Колизее иде тирән бассейннар, отражавшие древнее сәнгати бөеклеге. Брусчатка переулков иде вымыта, һәм туристлар ходили белән разноцветными бетерми чаралары белән аларда капала су.
  
  
  Газета иде төпләре тулы хәбәрләр турында грабеже бу Ватикане. Әмма иде гаҗәп, ничек аз кешеләр кебек, белсеннәр, дигән булган иң делле. Кайбер рассказах хәбәр ителгәнчә, десантники высадились тирәсендә самолеты ишегалдында музее. Башка очевидцы ышаналар иде хищные иде џђрчак битлек киеп эш иткђн. Бер газета хәбәр иткәнчә, бу бинада булды дюжина ир-атлар, алар барысы да иде вооружены автоматлы һәм угрожали туристларга үлем. Башка газетасы хәбәр иткәнчә, незнакомец бу битлек барлыкка килде тирәсендә ниоткуда һәм коткардым тормыш-шуның, кемгә угрожали җинаятьчеләр. Бу незнакомец бу битлек буларак хәбәр ителә, - туар немецкое корал, ату кораллары һәм әйткән йә славянском телендә, йә иврите.
  
  
  Аны бары тик өметләнгәнен, дип полиция яхшырак булыр проинформирована. Гаҗәп түгел, дип имеш-мимешләр һәм милләтебезгә шулай киң распространились аннары мондый сенсационного җинаять, ләкин мин аны беркайчан да күргәнем булмады өчен матбугаты иде бу замешательстве. Аны да укыдым безгә бер статьясындагы белән шөгыльләнүче нәкъ менә описывала булса да, бу булды, теге солнечным иртән.
  
  
  Иң яхшы, мин алыр идем эшләргә хәзер, - бу элемтәгә керү белән минем башка Антонио Бенедетто бу штаб-фатирында Интерполның татарстан Римэ . Антонио иде яшь матур инспекторы, ул ике тапкыр баш тартмаган миңа тикшереп файллар Интерполның. Аның уйлады янә алам аңа таяна. Аның яхшы карады зат-кеше, аның аның ранил галереясендә, һәм минем телевидение проектында өйрәнергә фоторәсемнәр җинаятьчеләрнең. Аны белә идем, дип әйтә алам ышанырга Тони булачак сакларга минем шәхес, үзләре дә сораулар бирә.
  
  
  Аны минем янга килеп, к аңа соң иртән. Эго тавышы иде җылы һәм дружелюбным.
  
  
  «Нигы, - диде ул глухим стуком, - нинди сюрприз янә ишетергә нче сине, амиго. Син нишлисең анда Римэ? Сез оештыручы булып торасыз зур ограбления бу Ватикане? Эго көлү иде заразительным.
  
  
  «Бу минем эшем», - диде мин. «Мин тотам эш белән генә настоящими акчалата. Банклар. Кассиры һәм башкалар.
  
  
  Ул янә засмеялся. «Әмма бу очракны таләп зур воображения, амиго».
  
  
  «Әйе», - диде мин. «Гадел дим, аны иде некотором үзенчә вовлечен».
  
  
  "Давверо ?"
  
  
  Мин вдавался үз нечкәлекләре. «Тони, аны иде отель ел саен берничә фото. Сез бу үткәрергә?
  
  
  'Әлбәттә. Хезмәт хакы да бүген берничек тә кайчан. Тагын да яхшырак, пообедаем. Аны беләм, яхшы кафе неподалеку биредән.
  
  
  'Мин бүген эшли алмыйм. Минем итеп очрашу.
  
  
  Әйтмәгез. Нишлисең, дип ышанам, ул матур хатын-кыз ».
  
  
  "Мин, диде, "Юк. - «Белән Папа».
  
  
  « Мөмкин түгел ! - диде Антонио.
  
  
  'Бу шулай. Изге Әтисе катнаша мине ике сәгать көне ».
  
  
  'Милосердие!' - йомшак диде ул. «Синнән күбрәк йогынты караганда, аның, дип уйлады, амиго».
  
  
  «Белән некоторой ярдәме Вашингтона», - диде мин. 'Аны расскажу сиңа соңрак. Алам, аның теләкләренә сезгә офис иртән? '
  
  
  « Бениссимо» , - диде Антонио. «Калса, син һәрвакыт мине возбуждаешь, Нигы».
  
  
  Шул ук көнне аны, һәм кайтты, Ватикан. Территориясе тирәсендә музей иде оцеплена һәм полиция иде һәркайда сизелә. Кайтырга галереясын рөхсәтеннән башка хакимиятләре мөмкин түгел иде . Шундый ук уңыш сез алыр иде дђ проникнуть бу Форт-Нокс.
  
  
  Куркынычсызлык Папы иде, хәзер ценымногие караганда яхшырак тоелды башта. Гаепле иде напуганы тотарга тырыштык, произведенным аңа көнендә ограбления, һәм беркем дә алмады карарга, аңа башка внушительных документлар, ә аннары җентекле тикшерү.
  
  
  Беренче линиясе оборона торды тирәсендә берничә полиция хезмәткәрләре каршында көннең флигель, анда ягында папские резиденциясендә һәм офислары. Бу бик яхшы обученные егетләр һәм аларга кирәк вакытта, тикшерү өчен мине.
  
  
  Әлбәттә, калдырды, аңа барысы да үз корал - бигрәк тә Вильгельмину - кунакханәдә. Кайчан алар таба алмыйлар берни дә подозрительного, алар тапшырдык минем полицейскому бу штатском, ул тапшырды мине Ватиканской гвардия.
  
  
  Ниһаять, мине сопроводили бу папские покои. Бүлмә иде бай тарихы, көнбатыш цивилизациясе. Обшитые панелями стеналар иде украшены фресками, түбәләр иде мозаичными, бесчисленные интернетта һәм выцветшие гобелены. Шулай да nen царил аскетизм, якын аскетизм. Тою, ул минем леп, аны кайчан огляделась иде хисе торжественности, тулы булмаган легкомыслия.
  
  
  Миңа күрсәттеләр урын зур залында көтү, һәм әлегә аны көттем, дип уйлаган идем аны оборудова барлык бүлекләрдә дәүләтләр һәм дәрәҗәле йөзләрдә, алар сидели бер бүлмәдә. Һәм хәзер пунктларына да чират җитте Ника Картера, Killmaster N3 AX. Мин белмәдем, рассмешило микән минем бу чагыштыру яки опечалило.
  
  
  Узды, ким дигәндә, ярты сәгать һәм мин башлады бераз нервничать башлагач, ишек ачылды. Кабул итү бүлмәсенә кергән югары, знатного төре, ир-огненно-кш кардинальном наряде.
  
  
  «Сезнең преосвященство», - диде мин, вставая артык тиз.
  
  
  Ул яныма белән невыразительным зат. "Мин предполагаю, сез мистер Картер?" - йомшак дип сорады ул.
  
  
  'Әйе.'
  
  
  «Аның кардинал Пей. Эго Святейшество кабул итәргә мөмкин сезне хәзер. Аласың следовать өчен минем ». Ул күрсәтте бүлмә, аның буенча түгел генә барлыкка килде.
  
  
  Аның последовал артыннан игътибар белән, слыша тавыш белән үз адым. Ул закрыл өчен безнең ишек, аны, кивнул ике башкаларга кардиналам, по-видимому, почетному караулу. Ih суженные, ләкин явыз күзләре сөйләделәр миңа, ни өчен елдан-минем адым игътибар белән күзәтә, әгәр дә бәялиләр.
  
  
  Соңыннан зал басып тордылар ике монаха бу көрән одеждах. Барлыгы минем күзәттеләр биш ир-атлар булганда, аны акрын опустил башын, чөнки белми идем, тагын нәрсә эшләргә. Ачыктан-ачык китергәнегез чолганышында ике монахов сидел Әти Павел. Ул ак халате һәм чепце, ә күкрәгендә бар иде, зур алтын хач.
  
  
  Кардинал Пей берни дә түгел, - диде. Чак заметная перемена бу чагылышында эго затлар һавадан мине кискен шагнуть алга. «Сезнең Святейшество», - диде, мин янә опустив башын, белмим, поклониться яки юк. Елмаю скользнула буенча поджатым губам Папы. Бәлки, ул әле, мин ничек үзен начар хис итә неловко . Бәлки, ул тойдым неуверенность белән шөгыльләнүче, мин ничек дип уйлаган идем отражалась вакытында миңа. Һәрхәлдә, аның елмаю мине бик успокоила. «Мистер Картер, - диде ул искиткеч инглиз, - присядьте, зинһар». Ул күрсәтте урындык янында булып тора, һәм эго папское кольцо бу мгновение засверкало яктылыгында.
  
  
  Аның sel, авыр осознавая, дип абруе минем хөкүмәте, тормыйм инде турында Ястребе һәм AX, хәзер куелырга картасына. Әмма снисходительное тәртибе Папы иде заразительным, һәм тиздән аны тойдым, - дип начинаю расслабляться.
  
  
  Кардинал Пей алды позициясен уң ягында Папы. «Бу яшь кеше, посланный президенты Кушма , Сезнең Святейшество, - диде кардинал.
  
  
  «Әйе, аны, хәтерлим әле, бу аудиенции иде запрошена».
  
  
  Әти Павел VI повернулся ко миңа, һәм эго караш мгновение затуманился. «Күрәсең, бу сезнең хөкүмәте булды причастным к недавнему - бик прискорбному, бик прискорбному - воровству».
  
  
  «Әйе, Сезнең Святейшество, - диде мин. «Белән бергә папскими дарами иде украден бик мөһим документ. Өчен якларга эго нче ... э ... вражеских элементларын, аны үз өстенә алды кыюлык спрятать эго бер буенча каршылаячак сезнең матур этрусских ваз. Кайбер элементлар гына озатып йөрде мине музее; кешеләр кунакханә алырга минем документ ».
  
  
  Аны белә нахожусь бу скользкой җирендә территориясендә халыкара дипломатия. Шуңа күрә аны максималь рәвештә җентекләп подбирал сүзләре. Кайчан Әти кивнул, әйтерсең, соглашаясь минем белән, аңа шат карамастан, двусмысленность минем краткого аңлатмалар, аны ачык дип белдерде.
  
  
  «Сезнең президенты, - диде ул, - диде, бу ... бу документ, сез ничек называете эго ия болгарның гаять зур әһәмиятен».
  
  
  - Иң делле, сезнең Святейшество. Тавышы ни өчен безгә шулай ук телевидение проектында галереясын карап чыгарга һәм, мөгаен, кабул берничә сорау музей хезмәткәрләре. Без аңлыйбыз, полиция үткәрә җентекләп тикшергәч, тикшерү. Әмма мөһимлеге, бу документ өчен минем хөкүмәте без сочли кирәкле үткәрергә үз ... э ... осторожное тикшерү ». Кардинал Пей кивнул, әнисенә карап башта Әтине, аннары кабат миңа. Мин карлыгач, алга таба да.
  
  
  «Мәсәлән, безгә кирәк, кемгә, керә микән вазу шул исәптән украденных. Әлбәттә, ихтималы бар иде переведена бу этрусский музее, аннары моннан, аны ничек уртаклашкан китапханә ».
  
  
  «Мин алай түгел, дип уйлыйм, - диде кардинал, - Пей.
  
  
  «Иң делле», - диде Әти. «Минем, мистер Картер, инвентаризацияләү тәмамланган. Аны гына бегло посмотрел на нах, әмма дә хәтерләмим аның белән иде этрусская ваза. Әлбәттә, күп өлеше украденных әйберләрнең өлешенә килеп чыккан витрин ». Ул тукталды һәм посмотрел mimmo мине противоположную диварны. Киресенчә, вакыт акрын бара, ләкин аңа берни дә түгел, - диде. Ниһаять, ул янә посмотрел миңа . «Превосходно, мистер Картер», - диде ул. «Сезгә рšхсђт ителђ үткәрергә калдыгын көн галереясендә һәм башка биналарда китапханәсе. Аның, шулай ук, разрешаю сезгә запрос ясарга, ягъни бирмичә, өстәмә мәгълүмат, тик миңа, ихтимал, кирәк түгел, хәбәр сезгә, - дип этрусском музеенда ».
  
  
  «Бу бик любезно сезнең яктан, сезнең Святейшество».
  
  
  Ул повернулся к кардиналу Пею. «Приготовь хат өчен, аны иде эго имзаларга. У мистера Картера булырга тиеш түгел ненужных проблемалар белән безнең полиция.
  
  
  «Сезнең Святейшество», - диде кардинал, янә кивнув.
  
  
  «Инаныгыз бу максатка кичекмәстән». Әти кабат повернулся ко миңа. «Без шәхсән телибез сез тапкан бу документ, мистер Картер».
  
  
  «Бик зур рәхмәт, Сезнең Святейшество», - диде мин, вставая һәм делая берничә адым артка. Аны поклонился һәм чыктым аша бүлмә, аның артыннан өчен минем shell кардинал Пей.
  
  
  Аша, егерме минут, аны алган хат калдырган белән имзасы һәм мөһере белән Папы. Минем накрыла актив ял итү һәм җиңеләйтү. Минем аудиенции у Папы Павел VI узды яхшы, әмма бу иң иде нерв өлеше минем миссия.
  
  
  
  
  Аны башта алга китте этрусский музее. Бөтен территория вакытлыча ябык. Булмады безнең килүчеләр, безнең туристлар, димәк, минем проблемалар булмады алу белән мәгълүмат. Ничек һәм башка музейлар Ватиканның бу күбрәк походил сараен, караганда, дип,-йә әле. Ул воткнуть кыйммәтләр һәм артефактами этрусской чор. Аның, дип искә төшерде, дип күпчелек әйберләрнең иде найдено ерак түгел Этрурии вакытында казу эшләре Папы Григорий XVI. Аның төшенчәсенә ия түгел иде, дип музеенда булачак, шуның кадәр ваз, шешә, чаш һәм башка сокровищ. Кызганычка каршы, өметләр мин алмыйм белергә вазу, аңа тщетной. Әмма ярдәмендә кайбер кешеләрне тирәсендә музей ih обширного архив аны берәүдә, дип ваза иде әзерләп тапшырылды Ватикану диярлек ике еллар элек , дип, юк, бернинди язма турында, аны кайтару.
  
  
  Соңрак шул ук көнне аның белән сөйләштем кайбер хезмәткәрләре галереясе, алар расладылар, дип ваза, никадәр аларга билгеле булды галереясендә узган утро ограбления. Бу оставило мине чыгаруга, аның аның инде кортлардан: хищные схватили ee.
  
  
  Аны бер көннән галереясендә, аннан җентекле тикшерү полиция. Яшь полицейский бу штатском подозрительно взглянул бу хат калдырган папы.
  
  
  «Бу тикшерергә кирәк, синьор».
  
  
  «Ул чакта сделай бу-бик тиз, - диде мин. «Минем вакыт бар осмотреться бүген генә».
  
  
  'Бар билгеле бер процедурасы
  
  
  «Кара», - диде мин. «Әти үзе дә миңа әйтте, дип минем белән проблема булмаячак, бу запиской. Тиешме, аңа хәбәр итәргә, дип, сез бу сомневаетесь?
  
  
  Яшь кеше мгновение посмотрел миңа. Аннан соң ул янә посмотрел на хат калдырган. «Бик гади, - диде ул. Ул чыкты галереясын һәм бүләк хат калдырган икенче полицейскому бу штатском. Ир-ат укыдым бу. Аннары алар карадык, миңа нидер акрын гына әйттеләр бер-берсенә бер-берсенә буенча-итальянски. Кеше , ул торды көнгә повернулся, указывающий миңа, ә аннары әйткән дип катгый к, башка детективу. Ревматизма иде, тыныч һәм сопровождался небрежным взмахом куллары. Яшь кеше вернул миңа хат калдырган. «Минем начальнигы әйтә аласыз сарыф бу галереясын», - мрачно диде ул .
  
  
  « Г» , - диде мин алды хат калдырган.
  
  
  Аны керде һәм огляделся. Шул исәптән яшь кеше булды, өч полиция хезмәткәрләре. Алар тыныч кына сөйләштегез беребезне беребез белән. Озын залы выглядел югыйсә белән чагыштырганда, беренче тапкыр аны кайчан эго күрдем. Тәрәзәләр ябылган иде, чөнки шелл яңгыр; иде мрачно. Сломанные крышки стеклянных витрин иде бетте һәм исследованы предметына бармак. Аңа иде ышанам, әгәр караклар калдырган нинди дә булса вещественные доказательства, полиция инде забрала иде ih. Әмма тирәсендә моннан тыш, бу мин күргән теге иртән, берни дә әһәмиятле калмаган булыр иде, әгәр дә бу түгел иде распечатки бармак ...
  
  
  Аны, посмотрел на ишекне. Мөмкин булмас иде идентифицировать аерым распечатки аяк мохит бик күп булган, әгәр дә алар булганнар, бар оконной рамнар яки башка конкрет урыннарда иде гына караклар.
  
  
  Аны кабат сорады этрусскую вазу, гәрчә иде, дип ышанам, аны юк төп залында . Аны дип сорады полициягә генә кулланылды бармы вазу яки осколки вазы сыйфатында дәлилләр. Ул әйтте, бу алай түгел.
  
  
  Аның кайта коридор, омтылып, ул искә дип күрдем, поднимаясь по лестнице бүген иртән: мертвого слугу гына дип захлопнувшиеся көне. Аны повернулся һәм кайта галереясын. Аннары, аны, килеп, җитмәсә урыны кайда иде гәүдәсен, һәм күрдем дип nen әле таплар күренә кан. Хәзер көн иде киң ачык, һәм аны кайчан, заглянул бу правую ишек, ул күрдем, дип сломанный йозак тагын түгел иде ремонтланган. Полиция, ихтимал, кызыклы турында белергә 9-мм пуле, аны алар фрицлар тирәсендә агачтан. Аны, посмотрел һәм җиргә күрдем,-дип әле. Ишек прижималась к стонать металлическим крюком идәндә, ул вставлялся бу проушину аста көне. Бу кызык иде. Бу инде, дип, љчен, запереть көне, ворам торырга туры килде өчен дверьми өчен азат итәргә крючки . Аны наклонился һәм посмотрел бу пол. Юка катламы тузан за дверью калдырды әзерләүне соң недавней аяк киеме .
  
  
  Мөгаен, отпечаток ясаган кеше үтергән каравылчы һәм запер көне белән шөгыльләнмәгән галереясе . Миңа ул аз креповой подошвой белән шактый необычным клетчатым рисунком. Аның обошел отпечаток, отцепил дверной крючок һәм толкнул ишекне өчен впустить күбрәк света . Аның вытащил тирәсендә кармана миниатюрный фотоаппарат белән сверхчувствительной аклы-каралы ак пленка. Аның ясаган өч снимка отпечатка аяк киеме һәм положил камера урнаштыралар кире минут. Аны кайчан тагын выпрямился булса, күрдем янында отпечатком комок засохшей ак пычрак. Мөгаен, бу отвалилось нче аяк, анда ясалды отпечаток. Аның вынул тирәсендәге башка кармана платок, алды кусок балчык һәм завернул эго бу платок, ничек гына яшь детектив кайтты. Әлегә ул карадым, аны тагын толкнул ишек һәм застегнул крючок.
  
  
  "Нидер алай түгел, синьор?" дип сорады ул. Буенча эго тону була иде, дип фаразларга ул катнашты минем өчен назойливого йомыш белән килүче.
  
  
  Мин түгел иде инде сөйләргә аңа турында послеявляется. Әгәр бәлки, аның отель табарга Иуду элек полиция. Полициянең төрле булырга да мөмкин бирү турында милек хокукы буенча документ һәм башланырга мөмкин халыкара интрига, ясаганчы, аның верну эго - аннары гына, моннан ничек италия хәрбиләр хакимияте игътибар белән эго багланышлар министрлыгы вәкилләренең.
  
  
  «Мин юлда күрдем, бу таплар кан идәндә», - соврал мин. «Ужасное торышы».
  
  
  «Әйе, кот очкыч хәл», - успокаивающе диде ул.
  
  
  «Хезмәттәшлек өчен рәхмәт», - диде мин, поворачиваясь өчен китәргә.
  
  
  Ул остановил мине. «Әйтегез әле, синьор, сез буенча Интерполның яки, бәлки, бөтен матбугат?»
  
  
  «Бу безгә, безгә башка», - диде мин. «Аның профессиональ кергән музее. Аның йөрим татарстан музейлары буенча бөтен ачык бассейн, ә аннары описываю һәм каталогизирую эчтәлеге төрле язмалар. Әлегә аны булды, ун меңнән артык. Мин алмады дождаться ачу галереясе, чөнки икесе дә ахырына якшәмбе көннәрендә миндә тагын бар илле өч музей җиде европаның башка шәһәрләрендә. Миңа барырга вакыт , чөнки бүген миңа кирәк, килергә тагын берничә музей биредә Римэ ».
  
  
  «Әлбәттә», - диде ул.
  
  
  Аны кайчан уходил, яшь кеше карадым, миңа белән удивлением, гадать түгел белдерђ бармы аның.
  
  
  
  
  Офис Интерполның располагался адресы буенча Via Filippo Turati, 23, невзрачном бинасында. Һава торышы прояснилась, һәм һавада витал бодрящий язгы һава. Бу бик шәп булыр иде утро өчен прогуляться буенча Риму һәм погрузиться атмосферага - отправиться бу Бакчалары Тиволи, Термы Каракаллы яки знаменитую виллу Адриана. Әмма эш әле предстояла , һәм бу эш көткән өчен тусклым фасадом штаб-фатиры Интерполның.
  
  
  Аны тапкан, үз берсен Тони Бенедетто бу эго кечкенә офисында икенче катта. Тусклые диварлар һәм җиһазлар офисында освещались солнечным уты, проникающим аша ачык тәрәзә һәм киң елмаеп .Тони.
  
  
  "Нигы, минем башка!" ул поздоровался минем белән һәм обошел үз урындык булсын, обнять мине.
  
  
  «Buon giorno, amico», - диде аңа белән смешком.
  
  
  Тони иде диярлек минем үсеше белән густыми темными волосами итә күзләре белән. Без элек тә ярдәм итте, бер-берсенә бер-берсенә, бергә бик күңелле уздырдык, вакыт. Тони нравилось бераз повеселиться.
  
  
  Без мондый уенны. Аның вытащил пачку Lucky Strike тәкъдим итте Тони сигарету.
  
  
  'Ах! Хәзер аның хђтерлим, нигә син миңа шулай нравишься, Bambino. Чөнки сезнең бар яхшы америка тәмәке.
  
  
  Аның прикурил, һәм без күпмедер вакыт сидели молча һәм молча курилы. "Әйтик, син хәзер контролер?" - диде аңа, ниһаять.
  
  
  Ул пожал җыерып. «Әгәр сез остаетесь оештыруда шактый озак, сез ахыр чиктә булырга боссом, ошыймы сезгә ул, яки юк». Ул елмая миңа зубной пастой.
  
  
  «Бәлки, миңа яхшырак китәргә буенча AX керткәнче босс отставкага китәчәк», - диде мин. «Түгел, дип уйлыйм алмыйм үтәргә язсын офис эше».
  
  
  «Мин дә», - диде. Тони. «Бәхеткә, минем бераз алга сөрү буенча хезмәт мөмкинлек бирә миңа шулай ук эшләргә, ачык һавада». Хәзер караңгы-карие глаза булды җитди. «Минем эш бар турында ограблении бу Ватикане, Нигы. Ничек сез моңа причастны?
  
  
  Аның диде нәрсә булган моңа кадәр хорек. Аның сөйләде эму турында документта түгел, дигән ул содержал. Ул мрачно базарбай. «Идем, отель күрергә твои полицейскийлар фоторәсемнәр» , - булдым мин. «Мин яхшы кубаныћ кеше, аның ранил ».
  
  
  «Без карарбыз ih бергә Нигы, - диде ул. «Мин послал кеше Ватикан, әмма ул берни дә тапмаган. Мөмкинме, дип, без бергә өстендә эшләргә бу мәсьәлә? »
  
  
  «Мөмкин», - диде мин. «Әмма рәсми төстә. Аны яратам өчен Интерпол түгел узнавал сәбәбен минем булу ».
  
  
  Ул кивнул.
  
  
  Һәм тагын, дип,-бу», - дип өстәде мин. «Әгәр без алдылар табарга документ, бу минем. Сез, хәтта, упоминать турында существовании эго үзенең начальству ».
  
  
  Тони бу хакта дип уйладым. «Яхшы Нигы, - диде ул. «Без яклы кайтару сокровищ Ватиканның, безгә кирәк түгел, копаться дәүләт серләре Америк». Елмаю акрын гына кире әйләнеп кайткан үзенең затка. «Минем әйтерсең синдә бар зацепка».
  
  
  Аның вынул тирәсендә кармана миниатюрный фотоаппарат. Бу бик Minolta белән бик быстрым затвором, һәм аны кулланды, анда суперпанхроматическую пленку. «Минемчә, бу сезне заинтересует», - диде мин. "Ничек тиз булырга мөмкин проявлено ?"
  
  
  «Бездә зур булмаган темная бүлмәсе», - дип җавап бирде. Тони. «Һәм профессионал. Төшкә кадәр алачакбыз арттырырга сурәте ».
  
  
  «Бик яхшы», - диде мин. Аны алды платок һәм развернул аның. - Ә аннары аны отель иде белү, каян бу кусок балчык . Белә аласыз?
  
  
  «Бу булачак бераз труднее, амико», - ул наклонился алга карады кусок балчык. - «Мин отдаю эго безнең химику. Берәр әле?'
  
  
  'Түгел хәзерге вакытта. Әйдәгез, кыска вакытка карарбыз бу сезнең фотоальбомы ».
  
  
  Без күбрәк сарыф сәгать карау полиция хезмәткәрләре фотографияләр, зур соры бүлмәдә, заполненной картотечными шкафами, өстәлләр һәм хатын-кызлар-клерками. Без тәмамлады, аны түгел опознал безне бер затның бөтен фотоархиве, ул белә иде.
  
  
  «Мин бик ышанам, бу егет булыр, анда», - диде мин. «Әгәр дә кеше, аның, сез күргән иде Иуда, - диде Тони, хлопая буенча соңгысына альбому, ул булырга тиеш, бик сак подходил к сайлау, үз кешеләр».
  
  
  'Төгәл. Әмма бу караклыгы ясадылар чын профессионаллар, һәм гадәттә кешеләр мондый дәрәҗәдәге ия хљкем ителгђн булган ».
  
  
  Тони положил кулын миңа бу эчтђге. «Бездә бар фотографияләр һәм кусок балчыктан», - диде ул. 'Ярар, әйдә шул ук. Без яхшы пообедаем , окропим төш бик яхшы ярдәмлек шәраб, ә аннары ка әйләнеп кайтыйк әле көндезге эше освеженными.
  
  
  Аның, дип һәм кивнул. Бер нерсе белән шөгыльләнүче миңа нравилась бу Тони. Эго һәм беззаботное үз-үзләрен иде искренним, әмма мин белә идем", - дип белдерде небрежностью кроется ум һәм хәйлә тугрылыклы участковый.
  
  
  «Син хаклы», - диде мин. «Без берни дә алмыйбыз, биредә эшләргә, әлегә әзер булачак фоторәсемнәр».
  
  
  Без килә, кафе Mediterraneo һәм мондый уенны террасе. Хәзер, кайчан болыт рассеялись, становилось теплее, ә җил һаман да көчле иде. Буенча тәкъдимнәр Тони без заказ биреп жареную балык. Төп курс предшествовал спагетти һәм аннан белым сыр. Безнең легкое ак шәраб иде восхитительным. Без болтали турында былых временах, һәм Тони кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр миңа кызны, без аны икесе дә беләләр иде. Без нык смеялись, һәм күпмедер басымы узган якшәмбе көннәрендә улеглось, һәм ул смогла расслабиться.
  
  
  Узгач, сәгать кайттык бу офис Интерполның. Фоторәсемнәр иде проявлены һәм арттырыла кадәр 18х24. Тони вынул ih тирәсендә папки һәм бүләк миңа түгел, әнисенә карап алар.
  
  
  «Алар, әйбәт эшләделәр», - диде мин. «Кара, бу».
  
  
  Ул исследовал беренче фото. «Әйе, - диде ул, - бу картина, төгәл сизелә. Түгел, дип уйлыйм кайчан-йә әле дип,-йә мондый , Нигы. Бик бинаның күренеше гадәти түгел.'
  
  
  «Мин риза, һәм бу уңышлы безнең өчен».
  
  
  'Аерым алганда. Аны эшләячәкмен әле распечатки һәм выберу тибындагы аяк ».
  
  
  Без кергән темную бүлмә, һәм лаборант шунда ук вәгъдә итте эшләргә тагын күчермәләре иң яхшы фото. Аннары Тони алды исемлеге обувных кибетләр шәһәрдә, ә аны ясаган берничә телефон шалтыратулар өчен, тикшерергә җитештерүчеләр аяк киеме. Бөтен Италия ih иде дюжина.
  
  
  Әлегә Тони боера берничә ир-атларга чакырды обувные кибетләр, аның кайта отель өчен закодировать доклад өчен Хока. Миңа туры килде куярга эго «дә почта тартма», каян эго курьер заберет һәм җибәрәчәк бу Хок. AX түгел кулланды телефон, хәтта белән преобразователем чыгышында очраклардан тыш, таләп ителмәде тапшырырга срочное хәбәр. Аның язган докладын һәм юнәлде эго бу почта тартма.
  
  
  Кайткач үз бүлмәсен, аны берәүдә, дип Тони сорый шалтырата эму.
  
  
  «Без тапкан җитештерүче», - диде ул. «Бу веб-компания илдә белән шөгыльләнүче җитештерә, мондый дизайн. Хәзер без төзеп эшлибез исемлеге ваклап сатучылар нигезендә формированиеләренең бухгалтерлык китап җитештерүче » .
  
  
  «Яхшы», - диде мин. «Мин приду барып, сез ничек закончите. Минем комплименты өчен сезнең нәтиҗәлелеге ».
  
  
  -
  
  
  Аны кайчан әйләнеп Тони лижет, кичкә таба аңа билгеле булды, дип обувная фабрикасы залында миланда һәм «дип атала Яңа итальянское» җәмгыяте. Вәкиле Римэ алды белән заводлары бары тик зур булмаган партия аяк киеме, рильск ih гына ике магазинам шәһәрдә. Одина тирәсендә әлеге кибет обанкротился елга якын элек. Нәтиҗәдә, калган бердәнбер магазинчик шәһәр читендә .
  
  
  Гарызнамәсе буенча без ачыклый һәм аның хуҗасы тарафыннан кибете иде, ниндидер Луиджи Фарнезе.
  
  
  «Хәзер без эго табарбыз», - диде мин. «Ягъни, әгәр безнең ир-ат сатып алган балетные тапочки бу Римэ».
  
  
  «Мөгаен», - дип җавап бирде. Тони. «Без полагаем, без дә опознали сезнең кусок балчык, амико. Безнең химик уйлый, бу Сицилия.
  
  
  «Џм», - диде мин. «Мафиози».
  
  
  -
  
  
  У Тони иде, башка эш, шуңа күрә, аның белән китә кибеткә такси ялгызы гына хђл итђ алмый. Ул баскычта узкой улочке бер тирәли яңа районнары Рифму. Продавалась аяк киемнәре һәм башка әйберләр буенча скинов. Фарнезе, невысокий толстый ир-ат белән узкими усами, бик ярдәм итте.
  
  
  «Өч сатып алучы күптән түгел сатып алган бу аяк киеме өчен креповой подошве», - диде ул. «Мин записал ih исемнәре».
  
  
  Аны, посмотрел на исемнәре. Барзини. Аранчи. Паллотти. Миңа берни дә түгел", - диделәр.
  
  
  Аны дип сорады. - "Алам, аның переписать исемнәре?"
  
  
  'Инде, әлбәттә; өчен estestvenno.'
  
  
  Аны да башкарды, рәхмәт сатучы китеп барды.
  
  
  
  
  Икенче көнне Тони отвел мине полицейское управление, анда аны булырга тиеш эго ярдәмчесе, һәм эму булдык карарга күләмле файллар. Төшкә таба шулдыр", - дип теләдек. У Рокко Барзини иде ныћ штраф зонасында. ф. хелимова. Исемлек иске иде, һәм nen упоминалось турында гына незначительном преступлении. Аша сәгате шулдыр " эго күрсәткечләрне тикшереп тору полиция хезмәткәрләре фотографияләр. Бу кеше булды, аның аның подстрелил бу Ватикане .
  
  
  Тони кыскача посовещался белән архивистом.
  
  
  «Полиция турында ишеткәне дә Барзини шактый озак вакыт, - диде ул, - һәм алар югалттык эго төре буенча».
  
  
  "Әйә алар белмиләр, кайда ул?"
  
  
  «Диләр, юк».
  
  
  «Ярар, без беләбез: ул күптән түгел иде Сицилии».
  
  
  «Әйе, кадерле башка, ләкин бу белем безгә бик аз файда. Сицилия - зур утрау белән неразговорчивым халык. Сез күрерсез, - дип булачак, бик авыр мәҗбүр итә-кемне дә булса турында сөйләргә Барзини яки турында ком-ягъни әле ». Аның аның белән килеште. Аннан аны кинәт уйладым турында Джине, кызга белән шөгыльләнүче иде бәйләнгән белән мафией. «Бәлки, - диде мин, - алачакбыз белергә берәр турында безнең друге белән креповой подошвой биредә Римэ ».
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Шул кичне мин карлыгач навестить Джину. Ул белсђм, мин приду, һәм приготовила вкусную edu. Иң мөһиме ашамлык иде scallopini алла Firenze белән расплавленным сыр бу мясе һәм шпинате. Башта бар иде спагетти, аннары телятина һәм, ниһаять, сыр һәм квадрат бүләк тапшырды. Кызыл шәраб иде превосходным.
  
  
  «Әйә дә барлык хатын-кызлары шулай яхшы әзерлиләр?» - дип сорады, аны, без мондый уенны эскђмиясенђ.
  
  
  Джина обняла минем өчен җилкәсенә. «Барысы да шулар тирәсендә, - диде ул, - әмма күбесе италия хатын-кызлар». Ул подтянула аяклары астында үз-үзен, һәм аның юбка скользнула буенча өскә таба бедрам, обнажая ак ягодицы.
  
  
  «Алар эшли дә бик күп кирәк-яраклар, әйбәт», - җайлап диде мин.
  
  
  Ул дип елмайды һәм йомшак вә поцеловала мине муеннарына. «Мин уйладым, син вернешься миңа Нигы», - сызып ќибђргђндђ ул.
  
  
  «Куркам, бу бизнес», - виновато диде мин. «Һәрхәлдә, бу төп максаты-бүген кич».
  
  
  Ул отдернула кулын. "Бу алай ук түгел лестно, шулай түгелме?" - диде ул, надуясь.
  
  
  Аны, елмая һәм притянул аның үзенә. «Бу-бик мөһим, әмма бу дигән сүз түгел, мин дә теләгән идем, күрергә сине янә».
  
  
  Аның повернул, аның йөзе, үзенә һәм поцеловал бу иреннәре. Ул обняла минем өчен муеннарына. «Шулай ценымногие яхшырак», - пробормотала ул. Аннары ул иреккә чыкты. "Сездә нинди бизнес ул чакта?" дип сорады ул. - «Мин уйладым, сез дипломатик хезмәттә».
  
  
  «Нинди дә булса яктан караганда, - дидем. Джина, мин дә әйтә алам, нигә аны Римэ. Әмма, бәлки, сможешь, син миңа ярдәм итәргә, әгәр булса, син ни дип сөйләде миңа үзе турында , дөрес » .
  
  
  Ул поцеловала мине мочку уха. 'Син ясарга тиеш күздә?'
  
  
  «Сез", - дип әйттеләр беләсезме, кешеләр преисподней».
  
  
  Ул бераз отпрянула. - «Тик син генә полиция».
  
  
  Аның колебался. Ул чакта аны карар сөйләү әй, күбрәк. «Ниндидер сәбәп белән мин алмыйм сезгә аңлатырга, Джина, - диде мин, - мине кызыксындыра, нәрсә булган китапханәсендә Ватиканның берничә көн элек ».
  
  
  Аның темные күзләренә булды, хәтта күбрәк, гадәттә.
  
  
  « Дьяволо ! Сезне кызыксындыра караклыгы бу Ватикане?
  
  
  «Әйе», - дидем.
  
  
  'Ах. Мин белмим. Бар билгеле бер төр җинаятьләр турында, алар сез түгел аласыз мәгълүмат алырга. Бу шундый җинаять. Берәү дә безгә турында күбрәк белми ».
  
  
  «Аны да түгел, менә көтәм сездән турында мәгълүмат преступлении», - диде мин. «Мин гади өметләнгәнен, син расскажешь миңа турында бер кешедә».
  
  
  Ул пожала җыерып. 'Кем бу кеше?'
  
  
  «Эго исемем Барзини», - диде мин. «Рокко Барзини».
  
  
  Ул задумалась бу мгновение. Аннары диде: «Мин белмим, моның исемендәге».
  
  
  «Подумай, яхшылап, Джина», - диде мин, целуя аның кулын. «Бу бик мөһим минем өчен».
  
  
  Аша мгновение ул диде: «Юк, Нигы, мин бу кешене белмим».
  
  
  Аның вздохнул.
  
  
  «Безнең иң полиция бернинди дәлилләр бу делле», - дип дәвам итте ул. «Яхшырак булыр иде, әгәр сез выбросили бу эш тирәли баш».
  
  
  Аны күреп беспокойство аның күз алдында. «Джина, - диде мин, - алмыйм».
  
  
  Ул откинулась бу кушетке һәм задумчиво прикусила нижнюю губу. «Нишлисең, - акрын диде ул, - әгәр мин алмыйм тәкчелеге сине бирелергә була, без булдырабыз",-дип нәрсә эшләргә».
  
  
  'Әйе?'
  
  
  «Бар хатын-кыз. Аның белән таныштым, аның аша Роза, минем подругу буенча »кафесы.
  
  
  «Мин хәтерлим Роза», - диде мин.
  
  
  «Бу хатын-кыз белмђвен борделем мәйданда Монтечиторио. Ул белә римских җинаятьчеләрнең яхшырак үзенең бертуган. Бәлки, ул тели синең белән сөйләшергә. Акча түләп.'
  
  
  «Мин заплачу», - диде мин.
  
  
  «Сиңа туры киләчәк сарыф шунда бер. Ул кертми, хатын-кызлар үз йорты тыш, кызлар, алар янында нах эшли ».
  
  
  "Алам, аны күрергә, аны бүген кич?"
  
  
  "Мин посмотрю."
  
  
  Ул янына телефон номерын җыйды һәм заговорила приглушенным тоном. Аша берничә минут ул повесила трубку һәм авылның янымда бу диван.
  
  
  «Барысы да тәртиптә», - күңелсез диде ул. «Сез сарыф шунда аннары ун сәгать.
  
  
  Ул әзер сөйләшергә, сезнең белән. Аның да упомянула исеме кеше, аның, сез эзлисез. Ул курка, дип, аның телефон кайчагында прослушивается полиция ».
  
  
  «Рәхмәт, Джина», - диде мин. Аны, посмотрел на җибәргәннәр. Иде, ун сәгать. «Ул чакта миңа тагын да яхшырак китәргә», - диде мин.
  
  
  «Бар әле, дип,-дип».
  
  
  'Әйе?'
  
  
  «Булсын өчен, сезнең визит выглядел нормаль, найдите бер тирәли кызлар керткәнче аласыз белән сөйләшергә миссис Вазари».
  
  
  Аның күтәрде указательным пальцем аның угрюмый подбородок. «Бәлки, миңа тапшырып котылырга», - диде мин.
  
  
  Ул выглядела җитди. - «Не играйте, уеннар белән миссис Вазари, Нигы. Аның диде әй, син заплатишь өчен кызны һәм син тиеш аклау үз акчаларын ».
  
  
  'Аны посмотрю.' Түгел иде буенча приятных мыслей ташлап, Джину һәм ятарга постель белән проституткой. - «Курыкмаска мәңгегә. Мин тотам кызны. Роза дип ышандырды мине, дип, миссис Вазари бик строг карата сәламәтлек ».
  
  
  Аның басты. «Әгәр синең белән бар да тәртиптә, аны вернусь бирегә аннары моннан, ничек поговорю аның белән».
  
  
  Ул књрсђтте миңа яшьле. «Миңа булыр иде, ул бик ошады», - диде ул.
  
  
  
  
  Аны алды такси кадәр мәйданда Пьяцца Монтечиторио. Мәйданы булды бу уродливой өлешендә шәһәр өчен түгел вечерних җәяү йөрү. Йорт бик иске, белән обветренным фасадом. Барлык тәрәзәләр яктыртылды, гәрчә беренче планда катта жалюзи иде опущены, ә авырту алар өстендә ябылган калдырып гына полосасының сары света .
  
  
  Аны кайчан панцирь буенча тротуару, аны күргән кеше, стоящего күрше чоланда. Ул гына да түгел, карадым, бу минем якка, әмма эго барында заставило мине насторожиться. Минем впустила худенькая яшь кыз. Тагын берничә клиентлар переместились зур гостиную, кайда каршы алдылар кызлар; әлегә аны көттем холлында алдында зур залы бар, алар барысы да, киресенчә, белсеннәр турында минем барында.
  
  
  Миңа подошла стройная урта яшьләрдәге хатын-кыз белән черными волосами, катгый зачесанными элек. Аны дип сорады. - "Миссис Вазари?"
  
  
  Ул хрупко дип елмайды. «Юк, аның үз миссис Вазари. Телисез икән, кызны?
  
  
  Аны белми идем, ничек җавап бирергә. 'Әйе.'
  
  
  Без кергән гостиную, берничә хатын карадылар, безнең якка. Безгә подошла яшь блондинка. Анда булдык, кыска кара трусики, обнажавшие зур өлешен аның бедер һәм күкрәк. Аның бәяләде, аның якынча унсигез; Аны тойдым, тагын бер прикосновение невинности k ee сердцевидному затка. Ул " - дип сорадым мине буенча-итальянски, мөмкин микән ул мине алырга . Аның дигән нәтиҗәгә килгән ул шундый яхшы, яки шундый ук начар, ничек һәм башкалар катнашты. Аңа кивнул.
  
  
  Ул дип елмайды һәм собственнически схватила минем өчен кулын. Үз миссис Вазари киткән, һәм кыз дип сорадым, теләмим ли мин аңа ни дә булса эчәргә, иң элек, без нәрсә килә, аны бүлмә. «Юк, - диде мин, - пойдем ачылган хәзер наверх».
  
  
  "Ах, син түземсезлек белән ждешь бу, әйе?" Ул повела минем өскә баскычтан бу бүлмәгә беренче планда катында урнашкан.
  
  
  Ничек гына да безнең ишекне ябып куйганнар, ул башыннан раздевать мине. - Сез инглиз, әйе? Мария семенова күп инглизләр ».
  
  
  Аңа позволил әй берникадәр вакыт барырга нең чередом. Күрәсең, әй, бу нравилось. Аны да үзе белән алган мылтыгы, рискованный адым, тик мин генә сезгә җәлеп итәргә ненужное игътибар бу урында . Аның селл бу ягы тимер түшәк һәм төшергән балетные тапочки чалбар, ә Мария менделәр сняла үз тонкую кияләр. У нах иде матур яшь гәүдәсен белән сизгер талией һәм упругой тулы књкрђк. Сул бедре у нах иде синяк, һичшиксез, оставленный кайнар клиентом.
  
  
  "Сиңа ошый Мэри?" дип сорады ул.
  
  
  Аны, килеп басты, янында кроватью һәм төшергән остальную кияләр. «Әйе, Мария, син дә бик матур». Аны, елмая һәм ирештем, бу күз алдында .
  
  
  Ул авылның, идәнгә минем аяк, булды гладить мине буенча бедрам. «Син бик матур», - диде ул. Аның кул күтәрелде к минем гениталиям һәм занялась анда. Ул наклонилась алга һәм поцеловала мине бедро. Аның селл бу крае түшәк, һәм ул янына минем бедрам өчен прижаться тагын бер-берсенә карата.
  
  
  Аны кайчан керде бүлмәгә, барысы да, нәрсә турында уйлап, аның белән булган сөйләшү белән миссис Вазари. Әмма дәрәҗәдә моннан ничек Мария эшләде минем белән бик оста, минем раса росло, һәм бу вакытка килгәч, ул растянулась бу түшәк һәм сунула мендәр үзенә астында бот, аның әзер була.
  
  
  Ул яхшы белсђм үз һөнәрен. Ул төгәл белсђм, нәрсә һәм кайчан эшләргә җиткерергә тиеш мине кадәр взрывной кульминации. Кайчан барысы да тәмамланды һәм без лежали бу поту бу скомканных простынях, ул-бђхетле мин физик удовлетворен. Башка ул көтмәгән идем. Бу кадәр мине... ярар, бу вакытта өчен мин заплатил.
  
  
  Аның диде аның турында миссис Вазари.
  
  
  'Ах. Сез кем отельдә белән сөйләшергә мадам.
  
  
  'Әйе. Аласың отвести минем аңа?
  
  
  'Бар, минем белән.'
  
  
  Ул китерер, мине башыннан икенче катта, без үтте буенча темному коридору бу заднюю бүлмә. Ул ике тапкыр постучала һәм кайчан ачылды үз бикә.
  
  
  - Телисез икән, сөйләшергә белән миссис? - дип сорадым темноволосая хатын-кыз.
  
  
  Аның посмотрел mimmo нах бу бүлмәгә. Ул йомшак яктыртылды кызыл һәм синим уты. Коридорга доносился исе ладана .
  
  
  «Әйе, ул, диде, - дип тели мине күрергә», - дидем.
  
  
  «Керегез», - диде хатын-кыз, отступая ягына.
  
  
  Аның керде бүлмәгә, һәм ис шталь удушающим. Фигура бу матур шелке откинулась ка түбән бахарев бүлмәдә белән тазарачакмын ковром . Подойдя лижет аны күрдем, бу необычайно толстая хатын-кыз. Әй, булырга тиеш тә түгел, азрак семидесяти, әмма ул бик нык накрашена кебек кисәтү бөтен иртә тавыш аппаратурасы фильм. Ee сыгылмалы морщинистое зат иде покрыто косметикой, күзләрен иде черными, ә веки - куе синими . Румяна иде размазаны буенча жирным щекам, ә кызыл помада бирде белем фальшивый авызы. Болар барысы да иде прикрыто оранжевым париком. Аның калын ак куллары торчали тирәсендә шелкового күлмәк кебек ике сморщенного комка тест, аннары күн бармак иде украшены, ким дигәндә, дюжиной балдаклар.
  
  
  "Бу-мистер Картер?" повысил аны иске тавышы.
  
  
  «Әйе, мэм», - дидем.
  
  
  Ярдәмчесе подтолкнула урындык к дивану һәм жестом чакырды мине утыра ала. «Гафу үтенәм өчен пахучих матдәләр», - сызып ќибђргђндђ ул. «У мадам сәер ис тән, ул маскирует ладаном».
  
  
  Аны, кивнул һәм селл.
  
  
  «Перестань шептаться һәм красться на цыпочках», - диде миссис Вазари хатынга. «Син аласың калдырырга безне мгновение бу покое».
  
  
  "Әйе, мэм." Ул повернулась һәм чыкты аша бүлмә. «Сез яхшы выглядите», - диде миссис Вазари по-английски. «Сез возражаете, әгәр аның сниму бу парик? Бик жаркого ».
  
  
  «Әлбәттә, юк», - дидем.
  
  
  Ул поджала сморщенные иреннәре һәм сняла оранжевый парик белән баш. Ул иде диярлек лысой, һәм монда һәм анда торчали пучки седых чђч бар. Бу парике иде иң причудливой хатын-кыз, ул аңа кайчан булса күргәнем булмады. Башка парика иде карикатурой бу грустную старуху. Ничек кенә сәер тоелмасын, ул миңа бик ошады.
  
  
  «Яхшы», - диде ул ломким тавышы карт. «Мин шулай аңлыйм, килдегез сорарга мәгълүматны». Шуннан сөйләшү у нах перехватило сулышы.
  
  
  «Иң делле, мэм», - дидем.
  
  
  «Гади дәш мине Нелли».
  
  
  "Нелли?" - дип сорады аның недоверчиво.
  
  
  «Минем әтием булды инглиз моряком. Карамастан, күрсәтмәләре минем италия әниләр, дип раслый ул шул бирү өчен, миңа исемен Нелли ».
  
  
  Ул сморщила тонкие накрашенные иреннәре шул гротескной улыбке. "Сез булыр иде ышаналар, мин бик җәлеп итә торган хатын-кыз?"
  
  
  'Билгеле.' Аның өметләнгәнен, дип минем тавышы яңгырый дружелюбного.
  
  
  «Кайчан миңа унҗиде, миңа тәкъдим ясадылар, от венецианской итеп җибәрдек», - прохрипела ул. 'Аның баш тартты. Аңлыйсызмы, аны отель кушылмаган караганда, спа-никах.
  
  
  Аның молчал, чөнки әйтергә белми.
  
  
  «Кайчан аның нигезендә бу йорт, аның чыгышы, кайбер тирәсендә иң күренекле кешеләрне, Европа, мистер Картер. Минем кызлар белсеннәр дәүләт эшлеклеләре һәм югары дәрәҗәле түрәләр. Исеме некоего министры иде билгеле, бөтен Италия . Ул беркайчан да спал-кызлар белән. Ул карадым, алар ничек раздеваются, ә аннан сорады ih басу алдында обнаженными, әлегә ул уйнадым үзе белән үзе. Беркайчан да беләсең, нинди теләге бар, һәр кеше ».
  
  
  Ул инде задыхалась шуннан сөйләшү. «Соңрак, - сөйләде ул, - бирегә өлешендә килде вәкилләре преступного дөнья. Мафиози һәм башкалар катнашты. Аны белә идем ih барлык, мистер Картер. Миңа күп нәрсә сөйләделәр, тик мин беркайчан да продавал турында мәгълүматны кешеләр, алар миңа нравились » .
  
  
  Зловоние бүлмәдә висело минем кадәр ноздрей. Морщинистая маска дәвам итә. «Килдегез спросить турында ир-атка».
  
  
  'Әйе.'
  
  
  'Эго исеме?'
  
  
  «Рокко Барзини».
  
  
  Күзләре буенча морщинистой тиредђге озак карадык, mimmo мине, ә аннан әйләнеп минем затка. « Мин эго беләм . Нинди мәгълүмат задействована? '
  
  
  "Аласызмы сез әйтә миңа, анда эго табарга?"
  
  
  «Мөмкин», - дип җавап бирде хриплый голос. «Әгәр мәгълүмат тора, күп акча, сезнең өчен».
  
  
  «Минем акча бар», - диде мин.
  
  
  "Егерме мең лир?"
  
  
  Аның колебался. Бу зур иде акча, тик минем фикер иде, дип Нелли Вазари торговаться ярамый.
  
  
  'Ярый.'
  
  
  "Синдә бар, бу үзе белән?"
  
  
  Аның полез минутына вынул пачку лир, отсчитал егерме мең, һәм тапшырды акча Нелли. Ул алды эго һәм янә пересчитала үз неуклюжими старыми пальцами. Ул кайчан тәмамлады, ул поднесла к глазам банкноту һәм өйрәнде гравировку һәм текстуру кәгазь.
  
  
  Аны дип сорады. - "Канәгать?"
  
  
  «Ярамый булырга, артык осторожным минем эш, - диде ул, - хәтта булганда, эш белән америкалылар. Тик сезнең акчалата барысы да тәртиптә, шулай булгач, мин расскажу сезгә барын да беләм, бу хакта паразите Рокко Барзини.
  
  
  Ул иреште акча резной көнчыгыш урындык янында диваном, йомшак плоть аның плеча раскачивалась взад һәм алга.
  
  
  «Барзини приходил монда вакыт-вакыт. Ул кечкенә воришкой, ул начар обращался белән минем девочками. Ул сидел төрмәдә. Гадәттә, ул яши һәм эшли Римэ, әмма кайвакыт юкка чыга берничә ел. Күпмедер вакыт ул уздырды Неаполе, анда увлекся проституцией һәм наркотиклар. Ә күптән түгел ул кайта Рим белән кеше, исеме аның, сез, бәлки, беләсезме, - Джованни Фарелли ».
  
  
  «Мин ышанмыйм бу», - диде мин. Тик искә төшерде, аның исеме тирәсендә рассказа Джины.
  
  
  «Һәр полицейский бу Римэ белә, ул исем, мистер Картер. Ул бай кеше, аның берничә законлы дель. Иң прибыльная - бу уңышлы девелоперская һәм төзелеш компаниясе Makelaardij Farelli . Әмма моның артында респектабельным фасадом синьор Фарелли лидер булып тора преступного дөнья, торговцем наркотиклар һәм башка законсыз бизнес. Ул белән бәйле мафиози, мистер Картер һәм эго исеме белән бәйле кражей сәнгать әсәрләре белән шөгыльләнүче фаҗига Венециядә елга якын элек.
  
  
  «Кызык», - пробормотал мин.
  
  
  «Кайчан Рокко Барзини кайта Рим, ул телохранителем Фарелли».
  
  
  'Ышанычлы. Һәм бу Фарелли яши Римэ?
  
  
  «У синьора Фарелли күп резиденций», - прохрипела ул. «Бар торак шәһәрдә, әмма ул беркайчан да диярлек булмый. Бар вилла к северу нче Рифмы һәм номер-люкс кунакханәдә бу Капри, аларга ул џђм аны яхшы белђ . Бу вакытта ул һәрвакыт диярлек бу Капри.
  
  
  Ул алды флакон һәм распылила ароматный исе бүлмәдә. Жидкость тиресен ee чәч влажными итә бу мягком свете. Ул нюхала сладкий пешкђн, вздымая ноздри, аннары яростно закашлялась.
  
  
  Аны дип сорады. - "Син тәртиптә?"
  
  
  «Әйе, Әйе», - диде ул. «Яхшы егет».
  
  
  «Сез верите, дип Барзини һәм Фарелли булырга мөмкин бу отельдә бу Капри?»
  
  
  «Мөгаен, мистер Картер. Отель «дип атала Цезарь Август» һәм " үзәгендә урнашкан утрау ».
  
  
  "Сез миңа бик нык ярдәм итте."
  
  
  «Мин һәрвакытта да ценю кеше өчен акчаны». Аның накрашенный кожистый авызы криво елмаеп куйды.
  
  
  Аның басты өчен китәргә.
  
  
  «Сез түләргә тиеш унбиш мең лир өчен кызны», - прохрипела миссис Вазари. «Сез түләргә аста. Һәм вернитесь тагын бер тапкыр, мистер Картер.
  
  
  «Рәхмәт», - диде мин.
  
  
  Коридорда аның тирән вдохнул. Аста аны оплатил темноволосой хатынга өчен недолгое булуы белән Мария китеп барды. Урамда саф һава, әле беркайчан да пах шулай яхшы.
  
  
  Ул, диде миңа, мин алам табарга такси бульварында бераз алга таба, шуңа күрә мин карлыгач шул ук юнәлештә. Бу иде знойный кичәсе күңелле кичә. Тик полпути аша икенче кварталында аны ишетте shaggy. Аны повернулся һәм күрдем тиз якынлашып килүче ике ир-ат .
  
  
  Минем иде сәбәпләрен, дип уйларга миңа янамый нинди дә булса куркыныч, тик алар приблизились, аның прижался к стонами йорт. Алар притормозили. Одина шулар тирәсендә узды mimmo мине, башка - якында. Аннан соң, ир-ат кешесенә mimmo, чак кына арттарак басып торган һәм мармонтов мине . Миңа тоелды белдем зат, ул әле өйгә Нелли Вазари.
  
  
  "Ферт мар!" - диде ул, шактый останавливая мине.
  
  
  Минем булмады сайлау. "Мин дип сорады. - "Нәрсә булды?" . "Хофретта!"
  
  
  Аның торопился.
  
  
  "Нәрсә турында сез сөйләштеләр белән миссис Вазари?" - дип сорады по-английски башка, ким мускулистый ир-ат.
  
  
  Аны, посмотрел на квадрат формада, рябое зат бу кеше, һәм кинәт шунда тойдым үземне голым башка люгера һәм туфлей на шпильках.
  
  
  «Ул минем иске башка».
  
  
  Эре ир-ат зарычал. Сез беркайчан да анда түгел иде, синьор.
  
  
  Аның толкнул аның. - 'Подвинься!'
  
  
  «Юк, әлегә син түгел, башкача әйтеп тђ булмас иде, ягъни нәрсә турында, халкын да, халкың белән Мадам», - диде ул.
  
  
  «Мин инде, - диде ул. Бу возобновление иске дуслык ». Аның отель узарга mimmo алар.
  
  
  Мускулистый ир-ат бәрде мине һәр көнне баш. Аның кимеде аның товарища, ул позволил үзенең кулаку керергә миңа тормышта. Ярашуы ике тапкырдан бу мгновение вырубила мине . Аның нык ударился турында йорты һәм ахнул, ничек балык . Аны күрдем, - дип тагын бер йодрык якынлаша миңа, һәм попытался уклониться от аңа, тик алды тиз удар буенча щеке. Соң берничә мгновений мине схватили сзади. Зат белән следами пандемиясе двигалось китергәнегез.
  
  
  «Сөйлә безгә бу хакта сөйләшкәндә», - дип кырт кисә ул.
  
  
  'Бар, к ассызыклады.' - простонал мин.
  
  
  Йодрык бәрде мине күкрәгенә эләгә. Ясаганчы, аның алмас оправиться нче удара, аның башыннан икенче удар алды шул зат. Аны тойдым, ничек минем гол наклоняется ягына. Бу гангстеры белсеннәр үз эшен. Ихтимал, алар хәтта элегрәк бернинди катышы да юк шул ир-атларга, алар аңа идек, ләкин хәзерге вакытта бу бик аз, - дип үзгәртте.
  
  
  «Туктатырга», - прорычал ул. Аны күрдем вспышку лезвия, ә аннары стилет, зажатый минем астында носом.
  
  
  "Әйт бу, яки аңа сине порежу!"
  
  
  Аны янә иде суларга. «Яхшы», - диде мин. «Мин әйтәм, бу». Пычак түгел исчезал, әмма каласың неподвижным.
  
  
  Хәзер аның восстановил үз көчләре. Узкое лезвие пычак табыла иде, нибары өч дюймах нче минем сул як күзләре. Аны тиеш иде, бик яхшы белергә тиеш, дип делаю.
  
  
  «Без турында сөйләштеләр сл почта бизнесявляется», - диде мин, әле авыр дыша. Аның переместил правую аягын итеп ул аңа арасында эго растопыренными ступнями . "Компаниясе миссис Вазари?" - подозрительно дип сорады ул. 'Нигә?'
  
  
  Башка ир-ат тотты, минем өчен, кулларын аз гына ким нык.
  
  
  «Әйе», - диде, мин әзерләнгәндә к действию. «Күрәсез микән, аның үз кунакханәсе, сорарга аны ачарга йорт миланда».
  
  
  'Нинди? Миссис Вазари беркайчан да булмас ... "
  
  
  Аның подтащил массивного ирне алга бер адым һәм бик нык бәрде правым коленом бу мошонку. Эго зат исказилось. Ул уронилил стилет урамга. Аны кайчан опустил аягын аңа кабырчыгына уң ногой бу күтәрелеш коренастого ир-атлар . Ул закричал, һәм эго хакимият ослабла. Iso барлык көч бәрде аның левым локтем бу эго грудную клетку. Аны ишетте треск. Ул закричал, егылып өчен янәшә һәм врезался бу диварны артта калды безне.
  
  
  Башка бәрде мине. Аны әлеге гамәлне чикләде удар сул кулы һәм сорауларга җавап бирде удар уң. Ул егылып җиргә, ул ул арада өчен стилетом, тик тегесе соскользнул бу темноту. Аннары аны тойдым сокрушительный удар буенча аркада. Здоровяк прижался к стонать, һәм янә напал миңа. Эго йодрык бәрде мине буенча затылку, һәм ул егылып, тезләренә. Аны егылып өчен янәшә. Каты кљнне тагын бер ботинка бәрде мине буенча затка. Аны бәрде аның тыльной читләтеп ладони, һәм ул отлетел.
  
  
  Кайчан мине янә ударили ногой шул янәшә, аны шау-гөр килеп застонал. Аны ул арада ботинком һәм промахнулся. Мускулистый ир-ат янә торып басты .
  
  
  "Basta balcon!" - диде ул. "Si sbrighi! Ул карар китәргә.
  
  
  Эго иптәш поспешил артыннан, һәм алар исчезли за углом. Аның авырлык белән sel. Аны үзен начар хис итә әйтерсең, мине керттерде аша гигантскую мясорубку. Минем иде шундый көчле авырту теле, бу мөмкин түгел иде кемгә, нинди участоклары иде повреждены. Аның поднес кулын к затка. Бу беркем белмәс (рингтон) месиво.
  
  
  Аны берничә минут прислонился өйгә билалет, дип авырту утихнет. Аны иде, артык оптимистичным. Аның спотыкался буенча темной урамындагы берничә йөз ярдов һәм, ниһаять, килеп җитмәгәндер кадәр бульвара. Кебек, - диде ул. - тиздән такси барлыкка килде. Аның позвал эго һәм захода эченә.
  
  
  "Бу дьяволо !?" диде шофер, күреп минем йөзе.
  
  
  Бирде эму адрес Джины Романо. Ул китә, тиз, тизрәк вытащить мине үз тирәсендә такси. Аны, баскычтан менде һәм хлопнул Джине шул ишек. Ул кайчан ачкан, аны, аның күзләре да киңәйде нче питер футболчылары шок хђленнђн кайтты.
  
  
  «Dia mio!» воскликнула ул.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Минем предплечья иде авыр булды, ә көннең рту пересохло. Аның маташа придти эченә. Барысы да мин, искә ала, аннары белән очрашу Джиной, бу нәрсә миңа насыйп дозвониться кадәр Хоука телефон белән преобразователем тавыш өчен хәбәр итәргә эму бу хакта . Ул әйтте перезвонит иртән. Аның пошевелил бер ногой. Аны тоймадым астында простыней икенче плоть . Аны кулы буенча мягкому вздутию тормыш, к теплому урыны, анда соприкасались бедрами. Джина повернулась миңа. Аның левая күкрәгенә коснулась минем бока, мин дә тойдым, ничек сосок скользнул mimmo мине. Аны просунул кулы астында простыню һәм кузгатты, аның йомшак, җылы миңнегәрәй . Омтылып, ул игътибар итмәскә авырту, аны повернулся өчен янәшә , сжимая твердую круглую ягодицу.
  
  
  «Мм», - диде ул, әле закрывая күзләре.
  
  
  Ул прижалась минем к телу һәм обняла минем өчен талия. Аннары ул выпустила тагын бер тавыш, һәм аның күзләре ачылды, моргая.
  
  
  'Нигы? Сез ышана чувствуете үзен яхшырак?
  
  
  Аның подтянул аның бот миңа, һәм ул перебросила кулын миңа аша эчтђге. Аның күкрәгенә прижалась к минем обнаженной күкрәгенә.
  
  
  «Искитәрлеге», - пробормотал мин. «Ләкин, минемчә, якын арада вәзгыять яхшыра».
  
  
  Ул приоткрыла тулы иреннәре. Вылупившийся тел иде җылы һәм сладким. Аның бот йомшак подпрыгивали миңа. Токионың заставил безнең ахнуть. Джина перекинула уң бедро миңа бу бедро, һәм минем больно теле иде онытылырга шул порыве, охватившей безне, кайчан аны, повернулся һәм күтәрде ee гәүдәсен өчен кабул итәргә минем этәргеч. Ул килде, миңа бик теләп, һәм шул ук вакытта без үсеп кульминации.
  
  
  Аннары аны жим ятып кына торды бу спину өчен ял итә. Джина, лежащая янымда, смотрела бу потолок. Ниһаять, аның кулын күтәрде һәм сак кына кагылды, рфа өстендә левым белән дә күрергә була һәм уң щеке. Алар сухими, әмма минем авыру бөтен ягы затлар катнашты . Нинди дә булса могҗиза белән минем тешләре кебек, калды урынында. Аның стянул простыню һәм күрдем үзенең торсе берничә синяков.
  
  
  «Алар бик яхшы минем белән мөрәҗәгать иткәннәр, - диде мин, - әмма мин шиклђнђм, бу алар алачак хәрәкәт итәргә әнә шулай салмак кына бүген иртән».
  
  
  «Бедный малай», - чу мурлыкала Джина. Ул куя кулын миңа бу бедро.
  
  
  «Ышанам, алар беспокоили Нелли Вазари», - диде мин.
  
  
  «Алар моның түгел ясасалар, Нигы. У нах күп влиятельных дуслар ».
  
  
  «Тоелды миңа бу сицилийцы», - диде мин. 'Карамастан, турыдан-туры элемтә юк, хәзерге вакытка Барзини яки Фарелли ишеттек бу »
  
  
  .
  
  
  «Нигы», - диде Джина, поворачиваясь миңа зат. "Җыенасыз бу Капри?"
  
  
  Аны дип сорады. - «Ни телисез икән, моны белү?»
  
  
  «Сез кичә кич сөйләделәр миңа барысы да катнашуыгыз турында краже, бәлки, сез белмәгән, бу хакта, әмма вынудили, минем сезгә ярдәм», - дип җавап бирде ул. «Аны да сезгә ярдәм итә алам. Шундый ук уңыш аласың, тулысынча ышанырга да миңа хәзер, син миңа доверял инде. Аны беләм, моның Фарелли. Сез Онытмагыз , аны, әйтә килдем сезгә, булуымны эго любовницей. Аны беләм эго да, эго, ид, эго гадәтләр. Аның алам булырга, сезгә файдалы ».
  
  
  Аны дип сорады. - "Ничек озак сез ... белән Фарелли?"
  
  
  Ул избегала минем караштан. 'Берничә ай. Ул сатып алган һәм миңа бик күп әйберләр, әмма эго жестокость иде минем өчен невыносимой ».
  
  
  «Мин ничек алам булырга ышанам, син хәзер поможешь миңа аңа каршы?» Аны үзен начар хис итә, алга таба да.
  
  
  Ул сузила күзләре. «Мин ненавижу Фарелли, Нигы. Чынлап әйтәм, син аласың миңа ышанырга.
  
  
  Аны уйлады һәм сынап карарга булдым. «Яхшы, - диде, мин - мин отвезу сине Капри. Безнең белән едет минем башка буенча Интерполның » .
  
  
  "Әйбер кайтырга участковый?"
  
  
  'Әйе.' Ул тукталды. - "Фарелли ограбил Ватикан, Нигы?"
  
  
  «Яхшы шанс бу».
  
  
  "Ә ни өчен сезнең хөкүмәте тиеш, бу хакта кайгыртырга?" Аның задумчиво посмотрел на нах. «Вакытында ограбления иде украдено нәрсә дип татарстанныкы минем хөкүмәтенә. Сезгә кирәк түгел, күбрәк белергә, Джина. Күбрәк түгел спрашивай мине ».
  
  
  
  
  «Яхшы Нигы».
  
  
  Телефон зазвонил. Джина встала үтте башка ниткой бүлмә алды һәм трубку. Ee обнаженное гәүдәсен әле выглядело привлекательно. Мгновение узгач, ул обернулась . 'Бу сезгә.'
  
  
  Бу булырга тиеш Хок. Бу иде ул.
  
  
  "Кем, тегүче тик синнән, бу иде?" ул ревел аша күп миль океан.
  
  
  Аның, дип карамастан, катгый ић кулай зат. «Ах, бер кыз», - невинно дидем.
  
  
  "Әйе, тегүче тик синнән, кыз бала!"
  
  
  «Барысы да тәртиптә, - диде мин. «Аның әле генә кертте, аны расчетную ведомость».
  
  
  "Нинди күләмдә?" Тавышы казался кислым.
  
  
  «Беләсеңме, аның беркайчан да булырмын алырга белән сине, акча өчен бу» , - диде мин. «Мин нанял Джину вакытлыча нигездә. Ул присоединяется мине к источнику, ул мөһим мәгълүмат, аны мин сезнең белән обсуждал.
  
  
  "Әлегә сез беләсезме, ни эшлисез!" Ул ясаган паузу өчен, үз юлларын табарга сарказм. - «Ышанам, син яхшы үткәрде, төн, Нигы».
  
  
  Эго ниятләрен иде ясны, әмма аны каласың укучыны битараф калдырмас. «О, әйе, сэр. Аны, үземне ценымногие булыр.'
  
  
  «Слушай, син тәртиптә? Узган төнлә син яңгырады, бераз побитым.
  
  
  "Мин тәртиптә", - дидем.
  
  
  «Без просмотрели файллар Иуды, - дип дәвам итте ул. - бездә дә бар, яңалыклар сезнең өчен. Исеме Фарелли пәйда досье Иуды берничә ел элек. Ул урлаган кайбер дәүләт документлары, Англиядә. Фарелли - зур малай. Ул йә мафиози, йә тыгыз, алар белән бәйле » .
  
  
  'Әйе. Тибындагы моннан егетне, ул бирергә мөмкин эш көчен һәм техника өчен серия талау, придуманных Иудой ».
  
  
  «Вотум к нәрсәгә аның килдем, Нигы. Минем уйлавымча , сезгә яхшырак барырга Капри.
  
  
  "Мин вылечу бу Неаполь соңрак".
  
  
  'Ярый. Тот мине курста. Бу эш мөмкин булырга зур күләме белән чагыштырганда, без уйлыйбыз ».
  
  
  'Чыннан да.'
  
  
  «Постарайся поспать төнлә».
  
  
  Аның елмаеп куйды. Аны белә Хоук да елмая нең худым зат. «Әйе, әлбәттә, - диде мин.
  
  
  -
  
  
  Соңрак бүген иртән мин алга китте офис Интерполның һәм мәгълүмат бирде Тони Бенедетто турында соңгы вакыйгалар. Бар иде солидное досье бу Фарелли. Иде сылтама белән «мистера Дж.». Дата иде соңрак караганда күрсәтмә AX.
  
  
  «Иуда һәм Фарелли кебек тоела башлады яхшы дуслар, - диде.Тони.
  
  
  Аңа җавап бирде. - «Килгәндә, Фарелли, мин белмим». «Әмма беркем дә әле Иуде. Ул хуплый гына безжалостные эшлекле элемтәләр ». Посмотрел папку белән файлами. «Иуда түгел, бөтенләй кеше, аңлыйсызмы, бу яшьлек ул югалткан куллары нәтиҗәсендә бәхетсезлек очрагының, һәм ул аңа ясалма куллар, алар күренә, шул турыдагы, ничек плоть һәм кан әмма астында торалар« кожей »бер твердой булды. Бу куллар символизируют кеше. Бервакыт ул бераз гына үтергән мине алар.
  
  
  «Без молиться өчен, бар иде икенче шанс», - диде.Тони.
  
  
  "Сез әзер бару Капри?"
  
  
  'Әйе . - Күпмегә улетает безнең самолет?
  
  
  'Дүрт сәгать. Аша сәгате без аны Неаполе, ә ранним кич - утрауда ».
  
  
  
  
  Әле вакыт кала иде якты, әлегә без фуникулере кадәр барып җиттеләр, шәһәр Капри бу залитом чәчәкләр белән, белоснежным островом. Утрау иде, шулкадәр кечкенә, дип кобальтово-зәңгәр диңгез күренеп диярлек аша теләсә кайсы нче шәһәр. Тар извилистые мощеные улочки булды бесчисленные баскычлар, алып баручылар, өскә һәм аска таба башка дәрәҗәләрен. Туристлар заполнили зур булмаган мәйданы үзәгендә һәм сидели, попивая чинзано на закате. Ике чаралар оештырыла башлады мәйданыннан торды отель «Цезарь Август» - зур, матур бина белән бугенвиллией өстендә керү юлында.
  
  
  «Тавышы да», - диде Джина, без басып тордылар алдында. «Люкс яши Фарелли залында өченче катында урнашкан. Моннан күренә балкон. Кайчан Фарелли анда аның ике телохранителя, әмма аласыз күрергә генә бер тирәсендә алар. Икенче ул прячет, кайчан кунакка килә незнакомцы . Кечкенә генә бүлмәдә янында кунак тора металлический урындык, ул һәрвакыт запирается. Бу мөмкин нәрсә мөһим ». Аннан соң ул, дип сорадым: «Нәрсә эшләргә җыенасыз, кайчан киләчәген, Фарелли?»
  
  
  «Тоту " безнең кешеләрне сер мөмкин кадәр озаграк», - дидем. «Без булдырабыз турында белергә җирендә яки йортта утравында. Әлбәттә, аны, дип ышанам эго анда юк, чөнки бездә җитәрлек дәлилләр аңа каршы булсын, арестовать аның. Иуда - ул кеше, ул миңа кирәк. Ышанам, бар нәрсәне мин ищу ». Аннары: «Син аласың менү наверх».
  
  
  «Нишләп юк, Нигы? Аны кљтђм коридорда, әлегә дисезме.
  
  
  «Юк, бу бик куркыныч. Сез барыгыз, кафе мәйданда өчен эчәргә ».
  
  
  «Яхшы», - разочарованно диде Джина.
  
  
  «Әгәр дә сез алачаксыз, бездән известий бер сәгать эчендә, снимите номеры кунакханәдә Paradiso».
  
  
  'Аны эшләячәкмен моны.' - Ул пожала җыерып һәм киле карата кулланыла.
  
  
  Тони дип елмайды һәм покачал аягы. «Яхшы информатор, амико », - подмигнул ул миңа.
  
  
  «Сез күргән иде Нелли Вазари», - диде мин.
  
  
  Столкнувшись хәл белән, мондый аңа, анда булып чыкты, без Тони, без уйнарга тиеш на ощупь . Бу, күрәсең уенга шахмат, чөнки аннары беренче ике яки өч ходовой артуы дә уяна мөмкинлекләре күп. Шулай итеп, без килә, апартаменты белән бик предварительными идеяләр. Без постучали билалет-дип җавап булмаячак . Әмма ишек ачылды, һәм без күрдек стоящую кызны . У нах иде платиновые якты чәч һәм алсу помада бу пухлых губах. Өй пәлтәсенекен белән цветочным рисунком, буш застегнутое бу була вызывающе түгел скрывало аның роскошные формалары. Ап-ачык иде, дип астында пәлтәсенекен иде обнажена. Аның озын пышные бот һәм пышная күкрәгенә соблазнительно выглядывали аркасында почмагына елдан-аның авыр адым. Һәм музейдагы хриплому бормотанию һәм шатким шагам иде, шулай ук билгеле, дип әй кирәк түгел эчемлек, ул держала бүген кулымда. "Мистер Фарелли монда?" - дип сорады.Тони.
  
  
  «Юк, - диде ул, по-английски белән скандинавским акцентом, - мистера Фарелли монда юк». Ул прислонилась к көне, һәм складки йорт киеме халат раздвинулись тагын да күбрәк.
  
  
  «Гафу итегез, - диде мин, стараясь түгел, карарга, аны сочное гәүдәсен, - без узды озак юлны күрү өчен, аны. Белән хема тагын бер без булдырабыз сөйләшергә?
  
  
  «Сез минем белән сөйләшергә, босс», - диде ул, хихикая. «Аны монда, һәрвакыттагыча, әле бер». Ул куя кулын дверной косяк, әйтерсең булдым тулысынча разорвать күлмәк. Тони посмотрел, миңа белән генә елмаеп куйды. «Без бик шатланып кабул итәбез, сезнең чакыру, синьора».
  
  
  Ул поманила безнең захлопнула артыннан ишек. Бүлмә иде щедро обставлена, әмма чисталык чиреннән түгел, көчле читләтеп кызлар. Һәркайда буш иде, шешә, переполненные пепельницы һәм полупустые стаканы, ә толстый келәмгә иде усыпан газетами һәм иллюстрированными журналами.
  
  
  Небрежным жестом кыз жестом чакырды безне утыра ала. 'Теләсәгез, берәр эчәргә?' ул пьяно хихикнула. Аны покачал аягы, һәм аның иреннәре разочарованно скривились . «Түгел " бәхет елмайды», - диде ул.
  
  
  Спотыкаясь, блондинка янына скамейке киресенчә, ике урындыклар, аларда сидели без Тони. Белән громким һәм мучительным вздохом ул кимеген диван һәм ирекле узелы каеш развязался калдырмыйча диярлек берни дә булсын була иде догадываться турында аның зрелом теле. Һичшиксез, без идек лицом затка белән любовницей Фарелли. 'Нәрсә син телисең?' дип сорады ул. "Син аласың миңа әйтергә. Джованни тота мине курста барлыгы ». Ee сүзенә да яңгырады вымученно, әмма ул түгел иде, шулай пьяна, мин ничек дип уйлаган идем башта.
  
  
  Кайчан Тони аңлатты, без телибез сатып алырга виллы утравында, аны повернулся һәм заглянул бу маленькую соседнюю бүлмә, аның турында сөйләде Джина. Белән моннан урыннар аның сидел, аны иде күрергә металлический урындык булырлык телефон белән бу почмагында.
  
  
  «Капри сатыла бик аз вилл, - диде блондинка белән шөгыльләнүче гына кайту Гертой, - әгәр кемдер нидер сата, бу бик югары бәядән. Джентльмены башка кадерле жириновский әйберләр? Соңгы әйтү бирелгән иде, белән намеком..
  
  
  «Иң делле», - диде Тони, улыбнувшись әй. Аның прочистил тамакны. - «Герта, аны күрәм телефон, башка бүлмәдә. Аламы минем тагын шалтырата безнең кунакханә? '
  
  
  Тони нахмурился.
  
  
  «Әлбәттә», - диде ул хриплым тавышы. «Мин включу сине святый». Ул күтәрелде белән диван һәм халат бу мгновение соскользнул белән аның бедер, обнажив ee якты өчпочмак.
  
  
  Ул кайчан керде икенче бүлмәгә өчен кертергә святым, Тони приподнял бровь. Һәм ул узды mimmo nah өчен күчәргә икенче бүлмәгә, ул алды эго кулын.
  
  
  Аны күрдем, ул обнял аның обнаженную правую күкрәгенә. Ул помахала взад һәм алга диде. Тони керде бүлмәгә һәм ишекне. Герта янына минем стулу һәм встала янәшә, положив кулын миңа бу эчтђге: «Син матур ир-ат», - диде ул.
  
  
  Аны, посмотрел на нах. «Рәхмәт», - диде мин. - Әйтегез әле, Герта, у мистера Фарелли барлыкка килгән, соңгы вакытта яңа дуслар бизнес буенча? Аны ишеттем, үзендә барлыкка килгән яңа партнеры ». Ул кире әйләнеп кайткан дивану белән напитком бүген кулымда. « У Джованни һәрвакыт барлыкка зат», - акрын диде ул. - Ләкин тиеш ли без сөйләшергә турында гына Джованни? Чөнки сез һәм сезнең тагын яшисез гына түгел, сыч бизнес, шулай түгелме?
  
  
  «Сез, әлбәттә, бик гостеприимны», - остановил аның сл. Аны өметләнгәнен, дип Тони занят обысками моннан тыш, урындык.
  
  
  - Беләсеңме, шундый, ничек аны. Һәрвакыт шулай булды. Минем бар нәрсәне алар телиләр. Аның сине шокирую?
  
  
  «Юк», - дидем. Бу Тони анда ясый?
  
  
  'Бик яхшы эш. Аның бик шат син түгел шоке. Ул вакытта син шундый ук ничек аны. Сез, әлбәттә, беләсез, дип алу мөмкинлегеннән файдаланырга тиеш, ул кайчан барлыкка киләчәк, шулай түгелме?
  
  
  «Әйе, бу шулай», - диде мин, размышляя турында күрше бүлмәдә.
  
  
  Герта куйды, бер стакан идәнгә һәм лениво потянулась бу кушетке. Ул небрежно расстегнула халат, кайчан Тони керде.
  
  
  « Бениссима !» - йомшак диде ул.
  
  
  Герта безне түгел смотрела. «Мин беләм, син ни телисең», - диде ул хриплым тавышы. «Һәм син аласың моны. Һәркайсы чират буенча яки икесе дә бер үк вакытта. Берни дә куркыныч, мин әйтә алмыйм Джованни.
  
  
  Тони торды аның каршында һәм карадым, аның обнаженное гәүдәсен. «Нигы», - диде ул пересохшим ртом, - «бәлки, бездә дә бар, тагын берничә минут яхшы?»
  
  
  «Ий раббым, юк, Тони».
  
  
  - Ул чакта китмә. Аның увижу сине соңрак.'
  
  
  "Тони, ул кайтачак бу теләсә кайсы минутта!"
  
  
  Тони посмотрел на диван һәм повернулся ко миңа. «Сиңа җиңел, кайчан кыз көтә сине квадрат ». Хәзер ул расстроен һәм бераз зол. Түгел миңа, ә хәлне. Ул белә, мин хаклы.
  
  
  «Делайте дип теләсәгез, - диде мин, - әмма бирегез миңа мәгълүмат, аны сез алган телефоны аша».
  
  
  Эго йөзе үзгәрде. - "Гафу Итегез, Нигы. Син хаклы.' Ул ташладым соңгы озак караш Герту, аннары повернулся һәм таба килә башлады к көне.
  
  
  «Гафу итегез, сеңелем», - диде аның обнаженной кызга. «Гади түгел, урын һәм вакыт».
  
  
  Герта књрсђтте миңа берничә озадаченно. "Әйә син теләмәсәң переспать минем белән?"
  
  
  «Сез иң желанная хатын-кыз, утрау, - диде мин, - әмма безнең беребез белән бар неотложные эше» .
  
  
  
  
  Тони молчал, без әлегә иде лифтта кыйнаган. Без кергән вестибюль, аңа әйтте: «Кара бу яктан амико. Ала аласыз проблемасын ».
  
  
  Тони рассмеялся. 'Минемчә, салкын душ кунакханәдә ...'
  
  
  Аны дип сорады. - 'Нәрсә бу?'.
  
  
  'Кара. Ул кеше. Бу Фарелли.
  
  
  Югары смуглый кырык яшьләрдәге ир-ат керде вестибюль белән башкаларга парнем. Аны игътибар белән карады эго белү өчен, чираттагы тапкыр. Аннары аны, посмотрел на башка ир, ковыляющего тростью, һәм почувствовала эго. Бу иде Барзини, аңа ата аћа бедро вакытында ограбления бу Ватикане . Килгәч, ике ир-егет килеп җиттек к ближайшему прилавку , аны повернулся к дә стойке өчен Барзини алмады күрергә минем йөзе.
  
  
  "Минем әле спрашивали?" - дип сорады Фарелли портье.
  
  
  «Юк, синьор Фарелли».
  
  
  'Превосходно. Пошлите еды бу өч наверх. Әйтик, тальятелле алла болгнесе.
  
  
  «Мин позабочусь бу хакта, синьор Фарелли».
  
  
  Фарелли һәм Барзини килә, к лифту түгел књреп безне. Барзини нык хромал. Соң берничә мгновений лифт ишеген артыннан ябып куйганнар.
  
  
  «Эго " балетные тапочки», - диде мин.
  
  
  "У Барзини?"
  
  
  'Әйе. Аның креповая подошва.
  
  
  
  
  Бу кире юлларын мәйданга Тони вытащил тирәсендә кармана клочок кәгазь. «Мин ачты бу урындык ярдәмендә сезнең уңайлы отмычки һәм берәүдә ике кызыклы әйберләр. Бер иде блокнотом белән адресом Иуды. Аның бу расшифровал. Бу раслый икенче улику, аны сез таптылар шул Ватикане ».
  
  
  Аны, посмотрел на листок. Нацарапано иде: «Өлкән. Иуда, Сан-Марко Импортс, Виа Сашетти, Панчино, Сицилии » .
  
  
  «Әлбәттә», - диде мин. «Штаб-квартира Иуды залында узган Сицилии, шуңа күрә, мөгаен, нәкъ менә шунда ул нанял бандитларны».
  
  
  «Димәк, безнең мәнфәгатьләрне шулай ук смещаются шунда. Әгәр украденные әйберләр хәзер торалар Сицилии, минем эш булачак хәл ителде, без ih табарбыз.
  
  
  «Чыннан да, - диде мин, - хәер, минем биреме булачак алай җиңел үтәргә. Юк, әгәр Иуда тапкан документ вазе » .
  
  
  - Переверните листок, - дип дәвам итте амико Тони, - һәм шул чакта сез аласыз прочитать булса, мин скопировал. Бу язылган блокноте. Бу нәрсә дә булса сезнең өчен?
  
  
  Аның тукталды уты астында кечкенә генә веранды отель һәм исследовал почерк Тони. Аның укыдым: «Йөк Леонардо » плюс дата.
  
  
  «Мөгаен, бу отсылка к украденным вещам, - диде Тони, - һәм Леонардо мөмкин коллекционером, покупающим ih».
  
  
  'Мөмкин.'
  
  
  Ягъни записке мине заинтриговало. Әгәр сүз гади турында ташу украденных товарлар , бу түгел иде, минем эш, чөнки аңа булган, дип ышанам ваза предназначалась өчен хосусый коллекцияләр Иуды. Әмма минем хисе туа иде, ни сәбәпледер чорына ия реаль мәгънәгә ия - минем өчен артыграк өчен кемне дә булса әле !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  Аша 48 сәгать, без килделәр Сицилию. Утрау иде бесплодным һәм каменистым белән мрачным, әмма живописным төре. Без исследовали беренче авылын һәм таптылар, - дип, аның халкы якынча иде дип, ничек описано бу путеводителях. Ир-атлар йә рычали неразборчивых бу ответах сорауларга, йә бөтенләй игнорировали безне. Хатын-кызлар исчезли, без чыкты урын вакыйга. Ниһаять, Тони сорады карт сөйләү безгә, анда залында Виа Сашетти. Бу аңа омтылу юлы, каменистая һәм неровная, алып баручы башка агымы утрау. Без белдек, чөнки компания San Marco Imports ябылган шактый күптәннән булса да, аның сатып алган иностранец. Сүзләренә караганда, карт, бина стояло прислонившись к скале, возвышающейся над морем.
  
  
  Без белсеннәр, бу йорт, һичшиксез, булачак охраняться, шуңа күрә, әгәр без шунда барачакбыз такси, шарт белән алабыз табарга такси авылында, бездә шунда ук проблемалар булачак. Шуңа күрә без булдык карарга убежищу Иуды икенче яктан, бу көймәдә.
  
  
  Бу болай иртә килү аннары без яллыйлар рыбацкую лодку һәм без аны, җитмәсә урыны, анда кара скала возвышалась өстендә безнең диярлек ике йөз метр. Белән танцующей көймәләр утес казался диярлек вертикальным. Без куйдылар маленькую ак лодку анда узкий пляж янында подножия скалы.
  
  
  «Бәлки, безгә сөйләшергә кирәк булган барырга кадерлем, минем башка» , - догадался Тони , откидывая башын артка өйрәнү өчен, скалу өстендә безнең. «Миңа калса, аны күрәм авыр күтәрелеш».
  
  
  Джина сидела янәшәсендә безнең белән темном песке, аның якты чәч колыхались, ничек грива бу чәркәләре. «Нигы, - диде ул, - мин алам лазить буенча скалам генә яланаяк ».
  
  
  «Син безгә дип түгел лезешь», - диде мин. «Син каласың монда өчен охранять лодку».
  
  
  «Юк», - возразила ул. Ул повернулась к. Тони. Ул җилкәсенә күтәрде.
  
  
  «Бернинди протестлар», - диде мин. «Сез күз алдына китерегез, безнең өчен зур кыйммәткә ия караганда, әгәр сез омтылды, взобраться бу скалу. Әгәр сез әгәр кем дә кем стрельбу, көтегез 15 минут. Әгәр безгә одина тирәбездә барлыкка килми, уезжай бу көймәдә. Аңладым?'
  
  
  «Әйе», - угрюмо диде ул. 'Чирек сәгать.'
  
  
  «Яхшы», - дип мин елмаеп куйды. «Игътибар белән наблюдайте өчен лодкой. Якын арада ул, бәлки, безнең бердән-бер чыгу. Без кайтабыз аша сәгате.
  
  
  Без калдырган Джину шул көймәдә һәм башладылар восхождение. Безнең иде җиңел ветровки һәм ботинкага бу резиновой подошве, алар без сатып алдык авылында, ә Тони аша эчтђге иде моток веревки. Минем поясе свисали крючки өчен скалолазания.
  
  
  У подножия скалы узды узкий выступ. Без сайлаган юл, ул алып барды аннан. Аның панцирь алда, ища скользкие урыннар һәм указывая ih. Тони. Буенча эго мрачному выражению аның зат иде, дип әйтергә эго эш Интерполе гомумән иде башка. Эш шунда ки, Тони сирәк дәвалау туры килде покидать цивилизованный комфорт . Миңа шунысы кызык, күпме түли Интерполның белән чагыштырганда AX.
  
  
  Барып җитү өчен уртасына кадәр обрыва кирәк нибары берничә минут, тик остальном иде бу шактый акрынрак. Троп диярлек юкка чыкты , һәм без табарга тиеш иде опору өчен, куллар һәм аяк, шул расщелинах. Бу рискованное эш. Хәзер без булдык, шулай ук югары, дип, әгәр дә без аска тәгәрәдек, кыен, дип әйтә иде безнең белән. Һәм ғ якынча утыз футах түбәнрәк вершины, Тони поскользнулся бу рыхлом камень югалта равновесие башлады егылырга.
  
  
  "Кулы суз!" - взревел мин.
  
  
  Ул отпустил правую кулын схватил мине. Аның схватил эго өчен кулын да, эго аленка бђрдерђ минем левую аягын белән терәкләргә. Аны кайчан, поскользнулся һәм попытался пошевелить, аяк, аны кулга упаду. Тик уң кулы аның, ухватился өчен археологларның таш очында һәм ныклы вцепился.
  
  
  «Найдите берәр нәрсә өчен мөмкин калырга аяк», - прорычал мин. Минем аленка башлады ослаблять таш. Киресенчә, узды бөтен бер вечность керткәнче Тони янә тапкан опору өчен үз аяк, һәм отпустил минем өчен аны иде кабат куярга левую аягын һәм опереться nah.
  
  
  'Ярый?' - дип мин, авыр дыша.
  
  
  «Аның», - прорычал ул испуганным зат.
  
  
  Аңа восхищался Тони. Ул күбрәк кортлардан менњ караганда, аның, тик башлады эго башка каршылыклар .
  
  
  «Бу ерак түгел, - диде мин.
  
  
  Аны җентекләп сайладым урыннары, алар өчен мөмкин иде ухватиться, һәм дәвам итте. Джина әверелде куклу ерак аста бу тар пляжда.
  
  
  Ниһаять, без килгән якынча к илле футов түбәнрәк вершины белән Тони бераз түбәнрәк мине. Эго костяшки белыми, иреннәре иде сжаты. Аның алды бар полициягә) була-эре һәм вакланган петлю аша альпинистский крюк, ул аны схватил үзенең поясе . Нык держась өчен скалу уң кулы , аның допустил крюку белән петлей веревки иркен свисать сбоку һәм швырнул болар барысы да на вершину утеса.
  
  
  Крючок юкка чыккан өчен крае утеса. Веревка висела янымда. Аның потащил ee. Аша берничә дециметров крюк нәрсә зацепился тукталды. Аның натянул полициягә) һәм посмотрел на Тони. «Без диярлек безнең максат», - диде мин.
  
  
  Эго зат выражало шик. Аны схватился өчен полициягә) белән төеннәр белән һәм полез. Взявшись өчен кулларын, аның, ул на вершину. Бу полпути крючок отпустил аны егылып, өч дециметра, аннары крюк янә зацепился. Аны тойдым пот на губах һәм күзләрендә.
  
  
  Аны сак ы, алга таба да, һәм, ниһаять, выглянул аркасында вершины. Барлыгы егерме метр ераклыкта аңа стояло покрытое ак штукатуркой бинаның компаниясе San Marco Imports. Бу невысокое одноэтажное бина белән заколоченными тәрәзәле, ә югары проволочным койма белән әйләндереп, окружавшим бина, росли чүп үләннәре үсә .
  
  
  Аны перелез аша крае һәм пополз шунда, анда крюк закрепился өчен острым татулыкка швециянећ. Аның затянул эго, аннары посмотрел на Тони һәм кивнул. Ул взобрался буенча веревке. Эму кирәк берникадәр усилие, ләкин, ниһаять, ул моны һәм сель янымда.
  
  
  «Сездә безумные идеяләр, амико », - диде ул.
  
  
  «Мин беләм», - диде аңа со смехом. Аны минем янга килеп, к крае обрыва һәм помахал Джине өчен ул белсђм, без исән-имин күтәрелделәр наверх. Ул помахала бу ревматизма. Аны, посмотрел на каменистую җире. «Якынча полумиле шушыннан артык җиңел юл аска таба», - диде аңа Тони. «Без воспользуемся, аларны соңрак».
  
  
  «E-Конте», - диде ул . «Мин риза ».
  
  
  Без подползли капкалары янына. Бернинди билгеләре тормыш.
  
  
  «Мин бик тиз посмотрю, - диде. Тони. Ул пополз белән вспотевшим лицом почмагында проволочного алу. Ул посмотрел на бинаның алгы ягы, аннан соң кайта миңа.
  
  
  «Бездә баш чыгу тора каравылчы, ул, миңа калса вооруженным», - диде ул.
  
  
  'Аны шулай дип уйлаган идем.'
  
  
  «Тагын, ким дигәндә, бер машина припаркована алда, тик мин аны күргәнем булмады, служебный керү бокова стонать. Аның ышанам, бу мөмкинлек безгә керергә итеп каравылчы безне диде ».
  
  
  «Яхшы», - диде мин. «Тик мин генә дип берәүдә бу заборе сигнализацию. Без нәрсәдер белән нишләргә ».
  
  
  Тагын унбиш минут вакыт-үзләренә импровизировать каравы системасының сигнализация өчен, без идек прорезать бераз отверстие аскы өлешендә алу. Аннары без заползли эченә һәм юнәлделәр к бокова көне, аны берәүдә Тони . Без урынга килеп җиткән кадәр урыннар, без күреп, дип каравылчы түгел буларак безнең үз позициясе бар капка. Аның проскользнул mimmo бина әлегә алмады, яхшылап эго карарга тәкъдим итте. Ул бу расстегнутой рубашке, ә астында мышкой тотты автомат АК-47. Янәшәсендә капка иде зур булмаган киоска каравылчы; К будке иде привязано нечто, ни Тони күрмәдем: зур алман овчаркасы. Бәхеткә, җил дул безнең якка, шулай итеп, эт бездә түгел, учуяла . Ә мин белми идем, - дип, безгә алып барырга кирәк, үзен бик тыныч кына, без ачтылар служебный керү.
  
  
  Без подкрались к металлической көне һәм взглянули бу йозак. Ачарга эго иде нетрудно; ярдәмендә махсус отмычки бу " нда нибары берничә минут кадерле. Аны сак толкнул ишек һәм заглянул эченә.
  
  
  «Әйдә», - прошептал аның Тони.
  
  
  Без фрицлар, бандитларның сугыш кораллары һәм эченә керде. Тони закрыл өчен безнең ишекне. Без идек, коридорда, ведущем к фасады кечкенә генә бина. Кайдадыр вдали послышался глухой жужжащий тавыш белән. Киресенчә, ул панцирь астан, тик баскычлар түгел иде, күрәсең.
  
  
  Аның жестом сорады Тони калырга янымда, әлегә без подкрались к передней өлешендә йорт. Без булып чыкты бу үзенә күрә кабул итү бүлмәсендә яки офиста. Өстәл артында сидел кеше ак халате, ул миңа показался нинди дә булса техник. Бу почмагында каравылчы укый итальянскую газетасына. Беркем дә тирә-алар безне күрмәдем һәм ишетмәдем.
  
  
  Алдында өстәл сидела L-сыман алмаштыру стойка, отделявшая ирне бер ачык керү төркемнәре көн һәм сәгать. Кайчан аңа кивнул Тони, ул аша узды капкасына бу стойке, һәм ул ясаган берничә адым охраннику.
  
  
  «Садитесь», - крикнул аңа буенча-итальянски.
  
  
  Каравылчы вскочил белән үз урыннары һәм эго кешедә потянулась к револьверу бу бедре, әмма аннары ул күрдем, дип минем «Люгер» нацелился эму күкрәгенә эләгә. Ир-ат ак халате посмотрел на Тони, ә аннан соң мине, акрын вставая белән үз урыннары.
  
  
  "Анда Иуда?" - дип сорады, аны мин түгел, сводя пистолет һәм нык караштан белән каравылчы.
  
  
  "Ни өчен ул сезгә?" - дип сорады каравылчы.
  
  
  «Пойдем, килә», - диде Тони, вонзив үз «Беретту» 38 калибрлы бу спину ир-атка. «Түгел испытывай безнең сабырлык».
  
  
  «Иуды монда юк», - диде ир-ат. Ул болай дип җавап бирде буенча-итальянски, әмма казался немцем яки, бәлки, скандинавцем. Хәзер ул повернулся к безгә игътибар белән карады һәм безнең затлар катнашты. Бу иде худощавый, ир-очках башка оправы һәм салкын голубыми күзлегеннән. Ул охшаган иде кеше, аның нанял иде Иуда. Әмма әгәр ул техник, нәрсәдә заключалась эго функцияләрен монда?
  
  
  "Аласызмы сез белән элемтәгә керергә сәгать тышкы якта?" Аны дип сорады.
  
  
  «Әйе», - дип җавап бирде ул.
  
  
  "Түгел, сөйләгез, аларга!" сакчы рванулся бу почмагына.
  
  
  Аны минем янга килеп, к аңа вынул тирәсендә кобуры эго револьвер һәм сунул үзенә астында пояс. Аннары аны, повернулся к техника: «Әйт моңа часовому тышкы якта өчен ул керде бирегә», - диде мин.
  
  
  "Ул алмый, чыгып китәргә үз постын!"
  
  
  "Түгел разговаривай алар белән!" - настаивал каравылчы.
  
  
  "Заткнись, идиот!" - диде техник бозлы тоном.
  
  
  «Әйтегез аңа, дип, мистер Иуда разговаривает телефоны буенча да бирергә тели эму махсус шәхси инструкция», - диде мин.
  
  
  Ир-ат перевел караш белән мине Тони. «Эшлә, ничек ул сөйли, - диде.Тони.
  
  
  Техник ачты тартма, үзенең кресло һәм берәүдә передатчик. Ул нажал төймәгә һәм әйтте: «Карло". Барыгыз, монда. Мистер Иуда тели, шаять сөйләштек аның белән телефон аша.
  
  
  Без молча көткән, әлегә сәгать бара нче капка янына бинасы белән угрожающим АК-47 астында мышкой. Кайчан ул килеп к көне, сакчы почмагында крикнул: «Сак булыгыз! Аларда корал бар!
  
  
  Ир-дверном проеме взглянул бу Тони һәм мине, аннары күтәрде, автомат сүтеп җыйдылар. Аны ата һәм эләккән эму күкрәгенә эләгә. Ул егылып бу ишекне, авто нык загремел. Пуля вонзились бу җенес, стойку һәм күкрәгенә каравылчы, вызвавшего кисәтү. Ул врезался бу диварны һәм егылып белән урындык, анда сидел. Икесе дә мертвы.
  
  
  Аны минем янга килеп, к көне һәм выглянул. Беркемне дә күренде. Аны кайчан тагын повернулся к техниканы, аның зат иде белым.
  
  
  «Ә хәзер барабыз, - диде мин. "Әйә да Иуда китте?"
  
  
  «Мин монда бер генә, - диде ул. Буенча эго тавышка аны иде, дип әйтә ул әйткән дөреслекне.
  
  
  "Анда чыгару?" - дип сорады.Тони.
  
  
  'Нинди?'
  
  
  Хәзинәләре «Ватиканның. Анда алар спрятаны?
  
  
  "Ах, син дип уйламаган идем хәзинәләре монда?"
  
  
  Аның үтте өчен стойку һәм прижал Люгер к левому уху ир-атлар. 'Кайда алар?'
  
  
  Эго зат иде белым, ничек бурын, һәм ул авыр дышал. «Мин ишеттем, ничек алар турында сөйләштеләр пещере», - диде ул, сглотнув.
  
  
  Аны дип сорады. - "Нәрсә өчен пещера?"
  
  
  'Змеиная пещера. Анда-монда.
  
  
  «Мин беләм бу, - диде.Тони.
  
  
  Аның көчлерәк прижал Люгер k голлар кеше. "Ә биредә җир астында?"
  
  
  Аның йөзе барлыкка килде аеруча жалкого ужаса. 'Берни дә шундый!' - шау-гөр килеп диде ул.
  
  
  Без Тони карадылар, берсен-ка берсен. Аны дип сорады. - «Әгәр хәзинәләре спрятаны бу пещере якын-тирәдә, сез ничек уйлыйсыз, ни өчен биналар астында безнең?»
  
  
  «Минемчә, без бу ачыкларга», - диде.Тони.
  
  
  «Свяжите аның, - диде мин. «Бездә нибары берничә минут барып, ничек Джина бетмәс өчен көймәдә».
  
  
  Тони заткнул ир-атка авызы кляпом буенча эго үз кадерле, завязав эго веревкой, әлегә аны сезгә рђсеме. Баскычлар түгел иде, тик аңа ишеген чулана өчен метел, ул күрдем лифт.
  
  
  Аны, диде. - "Алга, Тони!" "Без булдырабыз спуститься".
  
  
  Без кергән кечкенә лифт һәм бесшумно спустились, безгә бирелгән шунысы кызык, ел саен, без табарбыз, аста. Соң берничә мгновений чыктык киң ачык күзләре белән.
  
  
  'Боже ярлыкаучы, рәхимле.' - диде.Тони.
  
  
  «Син хаклы», - диде ул, аны тыныч кына присвистнул.
  
  
  Без кергән невероятный җир асты комплексы. Алыр күрергә коридорлар һәм бүлмә, барлык юнәлешләрдә тыш скалы. Әлегә без бардык, мин ышанмый үзенең глазам. Бер секциясе содержала тулы ядерную «фабрику», ә күрше биналарда табыла иде, барысы белән бәйле, аның җиһазларын һәм механизмнарын. Иуда шталь галимнәргә-атомщиком! Ниһаять, без тапкан үзенә күрә бер лаборатория белән зур өстәл һәм сейфом. Тони принялся эшкә белән сейфом, ул, ул ничек шатланып, ачарга мөмкин, әлегә аның осматривал кәнәфи. Кайчан сейф ачылды, без, наркополицейскийлар берничә кызыклы документ. Салганнар ih кәнәфи.
  
  
  «Узган неразрешенные урлау сәнгать әсәре», - диде. Тони. «Иуда һәм Фарелли булырга тиеш, гел бергә эшләдек».
  
  
  Аның вынул тирәсендә сейфа листок кәгазь һәм посмотрел аңа. «Боже мой, - диде мин. «Иуда еллар короле серләре бар илләрнең НАТО . Һәм ахыр чиктә бар иде ih өчен җитәрлек җыярга үз атомную бомбу ».
  
  
  «Мөгаен, шуңа күрә дә ул башлады бу ограбления», - диде. Тони. «Финанслау өчен әлеге проект».
  
  
  Аның алдым икенче кђгазь һәм озак карадым бу нах. «Ярар-ярар, - кисло посмеиваясь, диде мин. Бу иде украденный документ, ул положил аны этрусскую вазу.
  
  
  "Бу нәрсә, син теләгән, Нигы?"
  
  
  'Әйе.' Аны сак сложив кђгазь һәм положил минутына.
  
  
  «Ул вакытта синең торак пункты россия төгәлләнде, - диде Тони, - һәм аның булырмын әзер, кайчан соберу хәзинәләре сәнгате буенча бу пещеры».
  
  
  Аның протянул эму берничә рәсем тушью. «Юк, минем торак пункт россиядә генә тәмамланды. Дип уйлаган идек Иуда продаст бу документ рус, әмма, күрәсең, ул үзе ала, аларга файдалана. Бу подробные эшләү чертежа документ, ул аны салды минутына. Ә башка бумагах бар язмалар турында конструкцияләр җайланмаларын ».
  
  
  «Син әйтергә телисең, амико", дип документ, ул неосознанно урлаган Иуда, анда планы өлешендә атом бомба да төшмәде?»
  
  
  «Әйе», - дидем. Билгеле иде, дип Иуда әле, дип детонатор әмерен эго арсенале нәтиҗәлерәк, шуңа күрә отель эго файдаланырга кирәк. Бу шулай ук указывало дип бомба Иуды кечкенә иде - бәлки, портативной. Миңа килде башын, хәтта переносная бомба ала тулысынча җимерергә, зур шәһәр.
  
  
  "Сез ничек уйлыйсыз, ул применит бу?" - дип сорады.Тони.
  
  
  «Бу-аның төгәл беләм».
  
  
  "Ул чакта анда бомба?"
  
  
  Аның задумчиво посмотрел аңа. «Әгәр бомба әзер», - диде мин. «У Иуды иде вакытта ясау корылышы һәм урнаштырырга эго үз бомбу. Әйтик, барысы да әзер, һәм бомбаны каядыр полетит?
  
  
  «Ах», - пробормотал Тони.
  
  
  Ул алды, тагын бер лист кәгазь һәм исследовал аның. «Кара, бу Нигы».
  
  
  Нәрсә иде нацарапано карандашом кәгазьдә. Ул иде италиянећ телендә һәм гласило: «Егәрлек бер мегатонну белән радиусом җиңелү кырык биш чакрым дәрәҗәсендә җир».
  
  
  « Ий раббым, - диде мин.
  
  
  "Әмма ул булачак ясарга шундый корал?" - дип сорады.Тони.
  
  
  «Белмим», - дидем. «Әмма, ни булыр иде ул безгә отель, рәсем тирәли вазы башкарды эго планы артык реаль . Һәм аны тоям моның өчен җаваплылык ».
  
  
  «Сафсата», - диде. Тони. «Беркем дә алдан күрә белергә мөмкин мондый невероятного причинно-тикшерү эше».
  
  
  Аны алды распечатанную брошюру белән шөгыльләнүче выпала астыннан урындык. "Бу бик кызыклы."
  
  
  "Ни бар, Нигы?"
  
  
  «Хәрәкәте расписаниесе судлар линияләрен Италия». Аны, посмотрел на исемлеге круизных лайнеров бу тышлы дәфтәрен ачып куйды алдыма брошюралар һәм күрдем исеме, ул вспыхнуло минем баштан. «Голос Леонардо ».
  
  
  Тони прищурился. « Леонардо. Погодите, без... »
  
  
  «Нигезендә Фарелли», - кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр аның эму. - Бу сез расшифровали. Бу nen язылган иде: «Эш " Леонардо» өчен аларга тиеш иделәр очрашулары. Бу кичә.
  
  
  - Товарлар өчен Леонардо, - акрын гына кабатларга. Тони. «Che diavolo, минем башка. Сез ничек уйлыйсыз, бу хат карый ... "
  
  
  «Миңа калса, бу вероятным». Аның ачты папку һәм тапкан исемлеге рбк итте төрле кораблар. Янәшәсендә "Леонардо" дата иде обведена кызыл. Кайчан аны күрдем, нинди зур иде саны, аның выругался үзенә астында нос.
  
  
  Тони посмотрел аша минем эчтђге, аннары посмотрел миңа. "Бөтенләй фантастическим", - диде мин. « Леонардо" янә юл алган бу йөзү дүрт көннән соң . Ихтимал, аның бортында атом бомба. Аннары ул юл алган Нью-Йоркта ».
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Республика башлыгы 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Соңрак без Джиной әйләнеп кайтты Рим. Тони Бенедетто калды бу Сицилии өчен дождаться буенча үз хезмәттәшләре белән Интерполның һәм алырга хәзинәләре Ватикан тирәсендә пещеры Иуды. Ул инде бүләк техника сицилийской полиция сорады Интерпол бу Римэ итәчәген белеп эш ярдәме, полиция Рифмы һәм Капри өчен арестовать Джованни Фарелли һәм Иуду, ничек алар гына барлыкка киләчәк .
  
  
  Тирәсендә бүлмә Джины шалтыраткан идек, булмады аэропорт, һәм забронировали урыннарны самолет бу Неаполь өчен болай иртә. « Леонардо» булган бу Неаполе һәм аннан отплывет Нью - Йоркта.
  
  
  Берничек тә аны кайчан связался белән Хоуком. Ул шат ишетү, мин алган документ кире, һәм каласың яхшы настроении, әлегә мин түгел, диде эму дип Иуда диярлек, мөгаен, инде задействовал детонатор.
  
  
  'Дип?'
  
  
  «Минемчә, ул бу исемгә атомную бомбу бортына « Леонардо » , - диде мин, - һәм кораб юл алган Нью-Йоркта».
  
  
  «Боже уң як», - пробормотал Хоук. «Сез ничек уйлыйсыз, ул намеревается кулланырга бу бомбу монда ?»
  
  
  «Мин алмыйм күз алдына китерү өчен берни дә башка», - дидем.
  
  
  Воцарилось озак молчание, нарушаемое генә авыр дыханием Хоука икенче яктан. Аның тирән вздохнул һәм дәвам итте түгел намереваясь тапшырырга хәлне радужной, әгәр дә аны белми идем, - дип ул бөтенләй башка.
  
  
  «Белгәнегезчә, бездә төзелгән, аларга бомбаны радиус җиңелү тәшкил итә унбиш миль. Тормыйм инде турында икенчел һәм третичных ударных дулкыннар. Музейдагы найденным иттем чертежам, эму алдык өчен санаулы көннәр ясарга бомбу, шактый маленькую өчен аны мөмкин иде сакларга станционном сейф . Әмма күләме юк берни уртак белән разрушительной көч ... '
  
  
  «Әйе, аның, аңлыйм, бу-Картер. Действуй, - диде Хоук, чиреннән раздраженный фактлар, алар аны эму дип хәбәр итте.
  
  
  «Нәрсә кирәк иде ясарга Иуде, - бу выбросить бомбу өчен копенгагенга. Аннан соң ул бәлки ятарга төбендә гавани Нью-Йорк берничә көн дәвамында, хәтта атна. Бәлки, месяцами. Хәзер, кайчан бар детонатор, нәрсә эму эшләргә кирәк, бу лейкопла эго белән детонатором ерак гамәлдә. Ул булырга мөмкин экскурсиядә Филадельфии, һәм эму генә кирәк иде нажать төймәгә. Ә аннары... сау бул, Нью-Йорк ».
  
  
  'Тик ни өчен?' - дип сорады Хоук. - Мөһим түгел, скинет бармы ул бомбу белән корабль, Картер. Аның телим белергә тиеш, ни өчен ул помешан шундый безумном планда » .
  
  
  «Чөнки Иуда алдап була соң , сэр. Сез беләсезме, бу ким мине. Ул ненавидит безнең илебезне; бигрәк тә шул чакта безнең соңгы очрашу Ниагаре. Бәлки, бу эго концепциясе переехал, - кем белә.
  
  
  'Үч чагылыш таба?' - диде Хок, һәм хәзер ул якын рассердился бу минем өчен булса, мин куйды эго алдында минем тәкъдим итте турында извращенном характере Иуды. «Берьюлы ун миллион кеше Картер? Боже мой, мужик, безгә кирәк туктатырга, аны керткәнче, бу эш, чыннан да, чыгар-контроль астында. Син табарга тиеш бу бомбу, Картер. Һәм, әлбәттә, Иуду ».
  
  
  «Әзер бәхәсләшеп тә алырбыз, - диде тиз идем. - Тик әгәр ул сезнең утешит, њпкђм акча, дип Иуда берәүгә дә передавал безнең секретный детонатор. Һәрхәлдә, әлегә шулай . Игътибар белән укыганнан документлар, алар аны тапкан лабораториясендә, аның подозреваю, ул тапшырды планнар хезмәткәрләренә берничә фрагментах. Шул рәвешле, берәү дә белми, барысы да җайланма; һәркем белә бер өлеше генә. Ышанам, безгә күбрәк туры килмәячәк-бу хакта борчылу, без схватим Иуду ».
  
  
  «Әгәр дә Нью-Йорк сперва түгел взорвется, син ясарга тиеш күз алдында».
  
  
  «Иң делле, сэр», - диде мин.
  
  
  «Ярар, әйдә, Нигы. Сообщи миңа нәкъ менә "Леонардо" прибудет Нью-Йорк өчен һәлакәт урынында иде агентлары. Таба аласыз бомбу башлаганчы бирегә прибудет кораб . Юк икән, миңа туры киләчәк кисәтергә, күп кешеләр ».
  
  
  'Аны беләм бу.'
  
  
  
  
  
  Кайчан аны тәмамлый шалтырата, без Джиной килә офисы Италиядә. Диелде расписаниесе рейс күптән түгел үзгәрде, һәм мин тиеш сарыф к капитаны порта Неаполя яки вәкиленә италия линиясе .
  
  
  Пообедав бер бөтен яраткан рестораннар Джины, кайттык аны бүлмә. Аны берни дә түгел иде ясарга кадәр киләсе иртәнге, аннары самолет улетал бу Неаполь. Аны шулай ук зарезервировал урын өчен Джины, әмма әле", - диде әй.
  
  
  Аннан тыш, аңа налил эчәргә, Джина белән шөгыльләнүче иде одета бу прозрачную ночную күлмәк, подошла һәм авылның янымда бу кечкенә диван һәм прижалась к минем кулымда.
  
  
  "Булыр безнең соңгы төн бергә, Нигы?"
  
  
  Аны, посмотрел бу темные күзләре һәм аңладым, ничек күп Джина Романо сделала минем өчен. Аңа булыр иде бик, аның буенча скучал, әгәр безгә хушлашырга туры килә. Бу неудачей минем эше. Сез алмыйсыз эләгү эмоциональные кыенлыклар. Бу гади причиняет була. Шулай булгач, яхшырак булыр иде, булыр иде бу безнең соңгы төн. Әмма AX әлегә кирәк иде Джина .
  
  
  «Гадел дим, - дидем, - бу булачак түгел, безнең соңгы төн. Ягъни, әгәр сез теләсәгез эшләргә AX әле күпмедер вакыт » .
  
  
  Турында «әйе, мөгаен, - диде Джина. Ул поцеловала мине - минем кискен поднялось басымы.
  
  
  «Көтегез, әлегә, сез дә күрерсез, бу эш, иң элек караганда, сез артык увлечетесь», - диде ул елмаеп.
  
  
  "Алам, аны калырга синең белән?"
  
  
  'Әйе.'
  
  
  «Ул чагында барысы да яхшы булыр».
  
  
  Аны, посмотрел аның соски, алар темнели астында ачык төнге рубашкой. Бөтен игътибарны юнәлтергә Иуде иде нетолько ».
  
  
  «Джина, - диде, мин - сиңа түгел, белергә кирәк, кайбер әйберләр чарның аның нче сине һаман хорек».
  
  
  Ул выглядела җитди, көтмичә, минем аңлатмалар.
  
  
  «Без эшләнә расписаниесе рейс « Леонардо », чөнки безнең фикеребезчә, бортында бар, атом бомба».
  
  
  « Нигы, син ясарга тиеш күздә тотып маленькую атомную бомбу?»
  
  
  "Билгеле бер типтагы, ђйе". _
  
  
  «Тик нинди мөнәсәбәт бу-бар к ограблению бу Ватикане һәм Джованни Фарелли?»
  
  
  «Без полагаем, дип Фарелли һәм ниндидер Иуда яки, бәлки, бер генә Иуда алар китергән бомбу бортына корабы тиеш, ул направиться Нью-Йорк. Алар булдырдык бомбу файдаланып, украденный минем документ » .
  
  
  «Нигы, бу яңгырый гаять».
  
  
  'Әмма бу шулай. Аны табарга тиеш бу бомбу керткәнче Иуда, аның взорвет. Әгәр Иуда бортында, ул, мөгаен, булачак замаскирован. Ул мастер маскировки, шуңа күрә мин алмыйм исәп тота, аны ачу. Аны тиеш кичекмәстән башларга эзләргә бомбу ».
  
  
  "Һәм сиңа ярдәм кирәк, моның белән?"
  
  
  «Миңа уңайсыз спрашивать сине, Джина. Ләкин Тони Бенедетто занят поисками Фарелли, һәм мин белмим, акча бармы Интерпол минемчә, без булачакбыз корабле. Сез тиеш генә башкарырга минем боерыклар аласыз аша үтәргә көне, алар калачак минем өчен ябык ».
  
  
  Бу мгновение ул књрсђтте mimmo мине. «Бу куркыныч яңгырый», - җайлап диде ул.
  
  
  «Әйе, бу бәлки, тормыш љчен дђ куркыныч».
  
  
  "Әмма сез верите, дип, Джованни спланировал бу ужасную нерсе?"
  
  
  «Мин аладыр дип уйлыйм, ул-туар моңа күпмедер мөнәсәбәте».
  
  
  Ул тирән вздохнула. «Мин ненавижу Джованни Фарелли», - акрын диде ул. «Әгәр аның алмыйм ясарга нәрсә дә булса, туктатырга эго, аның булырмын бик бәхетле . Әмма, - ул сделала паузу, - бар әле, дип,-дип. Минем племянница Анна яши, Нью-Йоркта. Ул минем соңгы калганнары туганы, һәм мин аны бик яратам. Әйә, шулай ук аның тормышы да булачак куркынычы сәбәпле, бу бомбаны?
  
  
  «Охшаган, - дип белдерде мин.
  
  
  «Ул чакта аны барам синең белән, Нигы».
  
  
  «Яхшы», - диде мин. «Ул вакытта сез барыбер булачаксыз хезмәт хакы алырга». Аның куйды, бер стакан һәм обнял ee. Ee авызы иде кайнар һәм нетерпеливым. Аның соски иде каты астында төнге рубашкой.
  
  
  «Мин бик шат, мин сиңа кирәк, Нигы», - сызып ќибђргђндђ ул.
  
  
  «Әзер бәхәсләшеп тә алырбыз, - диде мин.
  
  
  «Һәм син миңа доверяешь».
  
  
  Аны алыр иде дип әйтә әй, бу берәүгә дә ышанам иде, әмма мәгънәсе разочаровывать аны яки пренебрежительно турында сөйләргә ки, ул собиралась ясарга өчен AX. Аның толкнул, аны диван, һәм без прижались бер-берсенә карата бер-берсенә, һәм күпмедер вакыт безгә түгел иде эшләр, безгә кадәр Иуды, безгә кадәр Джованни Фарелли, безгә кадәр "Леонардо" белән орудием үлем аның бортында. Иде генә җылы тире, чувственные исе, тавышлары һәм ласки, Джины һәм ревущий тәмуг ул сотворила вакытында миңа.
  
  
  Бу түбәндәгеләрне утро, бу иде кыска юл бу Неаполь. Без приземлились берьюлы аннары сигез сәгать алдылар такси, аэропортта булдык, кеше ачыктан-ачык районда гавани Неаполя, каян килде, һәм киттеләр, барысы да зур роскошные пассажир корабльләр. Без килдек анда тугыз сәгатьтә чыкты алдында офисом мастер капка. Аша берничә минут без сидели кабинетында эго осталары һәм турында сөйләштеләр Леонардо.
  
  
  - Телисез икән, бару Леонардо , синьор? - дип сорады егет.
  
  
  'Әйе.'
  
  
  «Ярар, аның монда юк».
  
  
  'Ничек?'
  
  
  «Мин ышанам ки, эго юк, гавани, синьор Картер», - диде ул. «Тик әгәр дә сез подождете туктагыз, аның проверю». Ул чыкмаган буенча офису, Джина књрсђтте миңа. "Бу невезение, шулай түгелме?" дип сорады ул.
  
  
  'Мөмкин.'
  
  
  Кайчан яшь италияле керде, аның астында мышкой иде зур китап белән шөгыльләнүче весила кимендә ун килограмм. Ул авыр уронил эго бу урындык.
  
  
  «Вотум ул, мистер Картер», - диде ул. « Леонардо отплыл ике көн элек нигезендә яңа график хәрәкәте италия линиясе».
  
  
  «Ий раббым, - дип горечью диде мин.
  
  
  «Белә аласыз, монда компаниясе офисында Italy Line кайчан килүе көтелә корабы Нью-Йоркта».
  
  
  Аны дип сорады. - Ничек киткән корабль?"
  
  
  Ул посмотрел өскә. «Әгәр аны дөрес итеп хәтерлим, бу тиз кораб.
  
  
  Булырга тиеш инде яртысында юллары. Аны акрын покачал аягы. Бомба чыннан да иде бортында. Һәм азрак өч көннән соң корабль прибудет Нью-Йорк. Аның попытался искә төшерү, кайда залында якын хәрби командованиесе АКШ. Миңа кирәк иде", - тиз барып, телефон.
  
  
  Аның басты. «Рәхмәт», - диде аның яшь математика буенча.
  
  
  
  
  Әгәр сезгә срочном ярдәм кирәк хәрби, сезгә кирәк белән сөйләшергә кирәкле кеше. Аны тапкан бу кеше йөзе генерал Макфарлейна. Аңа шалтыратып эму киләчәккә базасын АКШ хәрби һава КӨЧЛӘРЕ. Әлегә без сөйләштек, ул тикшерде минем шәхес таныклыгы буенча башка линиясе.
  
  
  «Миңа уңайсыз спрашивать, сезнең, генерал, - диде мин, - әмма миндә булырга тиеш самолет ала торган куып "Леонардо".
  
  
  «Димәк, бу самолет тиздән булырга тиеш, биредә», - диде генерал. 'Аны беләм бу. Бар нәрсә дә булса?
  
  
  Последовало кыска молчание. «Бар суперкарго, ул алар әзерләгән к вылету бу Вашингтон. Без продвинем сәяхәт алга эшләрбез, сезнең өчен кечкенә генә крюк. Син ничек думаешь, бу-нормаль?
  
  
  «Шәп яңгырый, генерал».
  
  
  «Самолет булачак аэропортында Неаполя бу унбер сәгать. Аның булырмын бортында өчен опознать сезне.
  
  
  «Бик яхшы, генерал, - диде мин. «Безгә ике парашюта һәм коткару плот».
  
  
  Ул дип сорады. - "Ике парашюта?"
  
  
  «Минем белән яшь хатын-кыз, генерал. Ул эшли AX.
  
  
  'Ярый, без позаботимся бу хакта, мистер Картер.
  
  
  «Зур рәхмәт, генерал».
  
  
  Бу кире юлда аэропортка аның дип сорады Джину, прыгала микән ул кайчан да булса ул парашют белән бөтен плоскости. Ул књрсђтте бүген мине, әйтерсең, аның сошел белән акыл.
  
  
  Аны дип сорады. - "Син ничек думаешь, сможешь, син моны?"
  
  
  Ул вздохнула. Ул вакытка аның выясню бу.
  
  
  Без прыгаем бу бик күп, шуңа күрә приземляемся бераз мягче караганда, суше, - диде мин. «Әлбәттә, сез тиеш освободиться нче парашюта, ничек сез генә упадете суга, югыйсә, сездә проблемалар булачак. Ничек гына без избавимся нче парашютов, бездә булачак коткару плот ».
  
  
  Минемчә, аның алмыйм моны, - диде ул, әмма выглядела нерв. Тиздән аннары моннан, ничек без килделәр аэропорт, на зеленом җәһәттән төште зур транспорт самолеты . Генерал һәм адъютант каршы алды безнең белән Джиной вокзал бинасында. Генерал иде югары дәрәҗәдәге кеше иде, юк очучы . Ул игътибар белән посмотрел на минем шәхес таныклыгы. Аннары ул киң елмая миңа.
  
  
  «Хәрби-һава көчләренә доставить сезне һәлакәт урынына, мистер Картер. Никадәр срочного бу сәфәргә иң делле?
  
  
  «Мин шуны гына әйтә алам сезгә, - дип бортында « Леонардо » бар, куркыныч кеше , генерал, һәм без тиеш эго " табарга».
  
  
  Генерал Макфарлейн поджал иреннәре; ул отель спросить әле, тик белә алмыйм, аңа җавап бирергә. Ниһаять, ул протянул кулын һәм әйтте: «сезгә всяческих уңышлар».
  
  
  «Рәхмәт, генерал, - дидем. «Безгә яхшырак китәргә хәзер».
  
  
  Генерал түгел кайта йөк самолеты. Ул әйтте аңа кирәк нәрсә белән шөгыльләнергә бу Неаполе һәм соңыннан моның ул кайтачак үз базасы. Без аның белән хушлашу янында йөк көне вокзал бинасын һәм аннан к самолету белән бергә адъютанта. Двигатель инде эшләдек, һәм без күтәрелделәр бортына каршындагы сильном ветре. Тиздән аннары моннан, ничек безнең тәкъдим иттеләр полдюжине солдат һәм офицер формасында, без взлетели.
  
  
  Италия линиясе, ул бирде безгә җентекле планы сәяхәт Леонардо да, безгә әйттеләр, әйтик, анда без эго табарбыз. Моннан тыш, без элемтәгә кердек белән капитаны капитаны Бертольди, һәм ул белә тиеш мин күзәтеп, шуның өчен ике әзерләнә түгел, юкка чыккан көнне күп. Соңгы ярты сәгать кадәр бәйләнеш арасында самолет һәм кораблем булачак поддерживаться радиосвязь .
  
  
  Пилот подсчитал, күпме вакыт кирәк булачак өчен обогнать Леонардо да, вычислил дүрт-биш сәгать. Бу мине бик устраивало , чөнки вакытта становилось мөһим фактор . Без чыршы салкын ризык, әлегә машина летела өстендә көньяк Франция. Без өстәлде, материковая Европа калды артта.
  
  
  Без алды парашюты да, бик терпеливый америка сержант күрсәтте Джине, алар ничек эшлиләр һәм нәрсә эшләргә, вакыты җиткәч. Аны карадым һәм базарбай.
  
  
  «Барча нәрсә миңа эшләргә кирәк, бу потянуть өчен кольцо? - Джина-дип сорадым.
  
  
  «Бөтенләй фантастическим, мэм», - диде сержант. «Тик башта сез тиеш тулысынча оторваться нче самолеты, онытмагыз шул хакта».
  
  
  'Әйе. Аны тиеш акрын санарга кадәр ун », - диде ул.
  
  
  Минемчә, барысы да яхшы булыр, сержант, - диде мин.
  
  
  «Әйе», - нерешительно дип җавап бирде Джина. Ул выглядела кечкенә һәм хрупкой, мин торам яр зеленом летном костюме, ул-әй, бармы. Ул убрала чәч белән затлар катнашты. - «Мин алам, моны».
  
  
  «Түгел отпускай бу кольцо», - диде сержант. «Сез упасть ерак керткәнче яңадан поймаете эго».
  
  
  «Түгел җибәрергә теләмичә кольцо», - дип раслады Джинн.
  
  
  Ул арада пилот связался белән « Леонардо» хәбәр капитаны турында безнең сикерүдә һәм хакында сөйләде, анда безне эзлђргђ. Ул сорады капитан алырга безне бортына һәм ярдәм итәргә, барлык, күбрәк була .
  
  
  Иде безоблачный көне. Без Джиной карадык, шул тәрәзә, әлегә күрдек озын ак океанский лайнер, ул, киресенчә, неподвижно лежал астында безнең кобальтово-синем күп.
  
  
  Сержант кивнул миңа. «Без әзер прыжку, мистер Картер».
  
  
  Аша берничә минут без инде басып тордылар у ачык көне плоскости. Тирәбездә свистел җил. Берни дә булмады, күрәсең, тыш, зәңгәр күк һәм зәңгәр күлмәк.
  
  
  Яхшы, Джина, - диде мин. Аның уважал, аның өчен, аның сугышта күрсәткән батырлыгы. - "Түгел, кара аска таба. Син бары шагаешь өчен ишек һәм держишь кольцо. Сосчитай кадәр ун һәм тяни-аның өчен.
  
  
  Аның булырмын чын күңелдән синең өчен ».
  
  
  Яхшы, диде ул, iso барлык көч омтылып, ул улыбнуться.
  
  
  Ул повернулась һәм прыгнула. Аны күрдем, ничек ул кимегән, ә аннары күрдем выпуклость ак шелка артта нах. Әй бу алдык. Аны, кивнул сержанту һәм выскочил тирәсендә самолеты.
  
  
  Әгәр дә сез прыгаете tac өлешендә, беренче берничә секундка, аннан соң сикерү сезнең ашказаны булачак сәер расстроен. Минем подпрыгивал өскә һәм аска таба, кайчан аның нырял бу диңгез аста һәм җил свистел тирәсендә минем ушей һәм баш, задерживая сулышы. Вытянув балдак, аның наблюдал, ничек ул разворачивается башлагач, сикергәли, сальто бу нисходящем агымында пробасы һава. Кинәт парашют кискен дернулся. Икенче мизгелдә аның акрын поплыл к сверкающему морю белән белым һава шаром өстендә минем аягы. Откровенные подо минем Джина парила, ee парашют йомшак покачивался бу чәркәләре. Түгел, әле алда иде акрын киңәя ак корпусы "Леонардо", рисуя пенистый соң бу спокойном күп.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Джина миң аңа килеп бәрелдем бу куе синие су Атлантик океан берничә сотнях ярдов нче гладкого ак корпусы "Леонардо" , остановившего машиналар һәм казавшегося диярлек неподвижным. Аны кайчан спускался k & nb аны күрдем, ничек кораб спускают спасательную шлюпку . Мәңгегә минем развевался өченче ак парашют, безнең коткару плот. Аша секундына, аннары моннан, ничек аны күргәч, өстәл, аны нырнул бу күп.
  
  
  Аны тулысынча погрузился суга башлагач, янә менде, аның төшергән ремни парашюта. Тозлы су задела күзләре. Аның вытер ih һәм попытался күрергә Джину өчен дулкын рәвешендә. Ниһаять, аны берәүдә ee бу двухстах ярдах миннән . Өстәл төште бераз лижет к поднимающемуся борынга корабы.
  
  
  Аның поплыл к Джине. Кайчан аңа булдым, илле ярдах нче нах аны күрдем, ул тәртиптә. Ул сняла парашют һәм поплыла миңа. Без очраштылар бурлящей & nb, һәм аның обнял ee өчен талия.
  
  
  "Мин сделала бу Нигы!" - воскликнула ул лучезарной елмаеп йљзендђ.
  
  
  Аның, дип. - «Барабыз, - диде мин. «Әйдәгез, вылезем аша су».
  
  
  Кадәр участогы урынга килеп җиткән башка хезмәт, һәм аннан тыш, аны ничек расстегнул ремни, развернул сверток. Аны кайчан вытащил клапан сбоку, раздалось шипение пробасы һава, шау-шу куптарган шипение над морем, һәм сары плот надулся. Аны бортына менде һәм втащил Джину .
  
  
  «Ах!» - диде ул, падая спиной бу өстәл. «Ниндидер облегчение!
  
  
  «Без бу корабле иртәрәк сез моны белерсез», - диде мин. "Кара." Һәм аны күрсәтте маленькую лодку, идущую безгә.
  
  
  Шлюп булып чыкты безнең белән бик тиз. Бортында булган берничә яшь италиялеләргә. Кайчан алар погрузили безне лодку, алар удивленно карадылар, берсен бүген берсен, күреп, ничек Джина яшилђр-табигатькђ якынлык үз летную бњреген, шуңа күрә аның влажные чәч аска тәгәрәдек менә җилкәсенә . Одина тирәсендә ир-атлар свистнул, әмма Джина проигнорировала эго һәм вцепилась бу минем кулын.
  
  
  
  
  Без бортына күтәрелделәр, экипаж әгъзалары бросились безне котларга. Берничә пассажирлар толкнулись, әмма капитаны беркайда да юк иде. Аны кулга әгәр Иуда иде "седов" корабына, ул, мөгаен, безне инде күргәнем булмады. Бу безнең өчен начар, әмма без берни дә түгел иде, моның белән поделать.
  
  
  Безнең отвели к корабельному табибка, дип раслый ул бу кратком осмотре. Ул бик любезным да әйтә идем, по-английски.
  
  
  Аннары тикшерү яшь корабельный офицеры уздырды безне, џђм буш каюту беренче сыйныф.
  
  
  Аны, дип сорады, ул китәргә җыенган. - "Кайчан аның алам белән сөйләшергә сезнең капитаны?"
  
  
  «Мин спрошу аны, синьор», - диде ул тоской әнисенә карап Джину.
  
  
  «Һәрхәлдә, алар бармы, безгә коры кием-салым», - диде Джина, указывая бу киемнәр, бу двуспальной түшәк. Өчен Джины иде блузку, юбка һәм шерстяной свитер, ә минем өчен - костюм бу тропическом стилендә һәм спорт рубашка. Тагын oni микән безгә йомшак күн сандалии.
  
  
  «Алар кажутся бик беспечными уңаеннан безнең килү», - диде мин. «Әгәр офицеры промедлит, аның үзе анда осталары».
  
  
  Без тиз оделись. Джина выглядела искиткеч үз наряде. Аның охшаган иде сицилийского жиголо. Аның ачты ныклы водонепроницаемый пакеты торган иде миңа карады үзенең корал, люгер һәм шпильки. Аның пристегнул кобуру поверх рубашки белән короткими рукавами һәм спрятал Вильгельмину. Тик мин подождал, әлегә Джина барачак бу маленькую ванную өчен причесаться керткәнче развернуть Хьюго һәм пристегнуть аның үзенә ка предплечье. Ул кайчан кайта каюту, минем куртка инде закрывала корал.
  
  
  «Син выглядишь матур», - диде Джина.
  
  
  «Син дә», - дидем. «Пойдем карыйбыз. Бездә бик аз вакыт ».
  
  
  Без чыкты палубу. Шундый зур корабле авыр аңларга, ничек барып пирса. Без бардык якынча егерме минут керткәнче, ниһаять, урынга килеп җиткән кадәр югары яны палубы.
  
  
  "Анда без булдырабыз табарга оста?" Аны дип сорады моряк.
  
  
  «Мастер, сэр? Бу мөмкин түгел.'
  
  
  «Ул көтә мине», - диде мин.
  
  
  Ул засомневался. «Бәлки, сиңа тора спросить у стюарда».
  
  
  «К ассызыклады эго! Анда өлкән ярдәмчесе? ».
  
  
  «Ах, мистер Фикуцца. Бу тиеш мостике.
  
  
  «Рәхмәт», - диде аңа һәм юнәлә mimmo аңа карата лестнице, алдында, аның висела чылбырын. Ул протянул кулын.
  
  
  «Сез леди тиеш башта сарыф карата үз экскурсоводу, сэр».
  
  
  "Вада әл диаволо!" - вслух диде Джина. "Бу опечатка!"
  
  
  Ул отругала аның. Аның салды әй кулын эчтђге.
  
  
  «Кара», - диде аның моряку. - Без пойдем шунда эзләргә мистера Фикуцца, сезнең компания белән яки булмаса, нах. Сез отвести безне аңа?
  
  
  Ул мгновение посмотрел на минем мрачное зат. «Бик яхшы», - диде ул. - "Барыгыз, минем өчен."
  
  
  Ул отпустил чылбырын өчен баскычлар, һәм без иярделәр к күперендә. Ул сорады безнең подождать бу проходе, әлегә ул күтәрелми калмый буенча күперендә. Аның мельком күрдем, ир-атлар ак мундирах, аша берничә мгновений бер шулар тирәсендә чыкты. Беренче ярдәмчесе Фикуцца.
  
  
  «Шулай, мистер Картер һәм мисс Романо», - диде ул киң елмаеп.
  
  
  Аны дип сорады. - "Кайда капитаны?"
  
  
  «Ул әйтте тиздән увидится сезнең белән».
  
  
  Аның башлады, болар борчыла ук башлый. Сызыкча штаб Италиядә диде булыр иде эму никадәр курсовая безнең торак пункт, россия, хәтта әгәр дә ул белми шәһәрләрне алганын.
  
  
  «Без телибез сөйләшергә аның белән хәзер», - диде мин. «Безгә кирәк буенча фикер алышу бик мөһим штопора».
  
  
  «Әмма, мистер Картер, капитан, бик занят. Ул ... «Тегүче побери, Фикуцца», - диде мин. «Картасына куелган куркынычсызлык бу корабль һәм эго пассажирлар. Вакыт китә.'
  
  
  Ул выглядел задумчивым. Аннары ул болай диде: «иярегез».
  
  
  Аннары кечкенә генә сәфәр яуган ишек төбендә капитанской каюты. Фикуцца постучал. Без ишеттек тавышы эчендә, Фикуцца ачты ишекне, һәм без втроем эченә керде.
  
  
  Өчен деревянным өстәле сидел югары толстый ир-ат белән серебристо-седыми волосами. Ул торып басты һәм аннары моннан, ничек Фикуцца тәкъдим итте безне , тавыш сәламләде безне.
  
  
  Ул, диде; - «Шулай итеп, бу алар ике десантника!» бу яңгырады снисходительно. "Драма ысулы эләгү бортына, уйламыйсызмы, мистер Картер?"
  
  
  «Куркам, бездә булмаган, сайлау, капитан», - дидем.
  
  
  «Сядьте, зинһар», - диде ул, указывая ике урындык.
  
  
  Без мондый уенны.
  
  
  «Яхшы, - диде Бертольди. «Минем компаниясе дип хәбәр итте миңа, сез эзлисез некоего пассажир минем корабле. Әйтегез әле , мистер Картер, нигә ярамый арестовать бу кеше, әгәр ул чыгачак, ярга Нью-Йоркта?
  
  
  Барыннан да элек, - диде мин, - һичшиксез, бу кеше замаскирован, шуңа да без табарга тиеш, аны керткәнче без доберемся кадәр Нью-Йорк. Икенчедән, мин түгел, полицейский, хәтта, әгәр аны исемендәге иде, бу кеше дә калдырган булыр иде, исән шаһитлар. Шуңа күрә эш түгел простом аресте ».
  
  
  «Әйе, әлбәттә, - диде капитан. "Алам, аны күрергә, сезнең шәхес таныклыгы, мистер Картер?"
  
  
  Аның эму күрсәтте үз шәхес таныклыгы.
  
  
  «Ах, америка разведка. Ә юная леди?
  
  
  «Ул эшли бездә», - диде мин.
  
  
  "Чынлыкта." Ул понимающе елмаеп куйды. «Мистер Фикуцца ярдәм итәчәк сезгә каршылаячак сезнең сорады, мистер Картер. Сез алмыйсыз кулланырга, корал, ату кораллары бу корабле очракларыннан тыш, үзеңне һәм сез ихтирам итәргә тиеш конфиденциальность башка минем пассажирлар. Моннан тыш, сез ясарга тиеш барысын да связываться алар белән ».
  
  
  Аны кабат башлады злиться. - «Капитаны Бертольди, - диде мин, - мин әзер түгел спорить. Аны сезгә тәкъдим итәм послушать ягъни, мин әйтергә телим, керткәнче сез решите, без, шулай да эшләячәкбез ».
  
  
  Бертольди һәм Фикуцца возмущенно переглянулись. «Минем юк барлыгы көне хакында фикерләшү өчен бу штопора, мистер Картер», - суык диде Бертольди. «Әгәр дә сезгә бар, дип әйтергә , зинһар, сөйләгез, кыскача гына».
  
  
  «Капитаны, - диде мин, - без генә түгел, бу хакта кешедә. Без полагаем, ул алып килгән бу корабль бик куркынычы корал .
  
  
  'Корал?'
  
  
  'Мисал өчен тавыш бирү.' Аны, посмотрел ачыктан-ачык аңа. - «Ядерное корал».
  
  
  Эго күзләре белән генә киңәйде, диде.
  
  
  «Безнең фикеребезчә, бу кечкенә атом бомба».
  
  
  Фикуцца ы белән урындык. - «Дьяволо!
  
  
  Зат капитаны Бертольди барлыкка килде намек на шок, аннары ул бик тиз әйләнеп кайтты, үз скептическим взглядам. - "Нинди доказательства бар, моның өчен?"
  
  
  - Бернинди төгәл дәлилләр, - дип белдерде мин. «Хат исеме белән сезнең кораб һәм бик күп өстәмә мәгълүмат. Әмма алар бергә приводят к разумному сугышына ». Повисло озак, тирән молчание. «Әмма сез ышана минем корабле бар бомба?»
  
  
  «Бу-артык књрђсећ, капитан», - диде мин.
  
  
  «Сез теләсәгез обыскать корабль бу сорады генә бомба да төшмәде?» - Капитан, - диде Фикуцца, - мин алам куярга бу берничә кеше .
  
  
  «Безгә кирәк, ким дигәндә, дюжина ир-атлар», - диде мин. «Бу зур корабль дә, вакыт исходе. Без башларга тиеш обыскивать каюты барлык пассажирлар, алар шундый уен бу Неаполе , чөнки мин ышанам чын исемендәге кеше, аның эзлибез, Иуды, исемлектә юк пассажирлар. Әлбәттә, без бу тикшерергә ».
  
  
  «Пассажирларның күпчелеге, садилось бу Неаполе, мистер Картер, - возразил капитаны. «Телисез икән, беспокоить һәм расстраивать, бу кешеләр . Сез Беләсезме, безнең пассажирлар да бар, билгеле хокук.
  
  
  Һәм бер тирәсендә аларның бу хокукы иминлек, бортында бу корабль, - диде мин. Аны шулай ук сорыйм, шаять поручили миңа эзләү, чөнки минем тәҗрибәсе бар андый вещах. Ә аннары аны иде отель өчен сез притормозили корабль өчен бездә күбрәк вакыт.
  
  
  Барырга акрынрак! - возмущенно диде Бертольди. Безгә нәрсә өчен. Аны сакларга тиеш расписаниесен. Минем пассажирлар да бар, үз расписаниесе. Сез, хәтта, беләсезме, бармы бортында бомба. Юк, корабль саклый нормальную крейсерскую тизлеге.
  
  
  Капитан!
  
  
  «Һәм", - прервал ул мине, - поисками җитәкли мистер Фикуцца. Сез алачаксыз, аның боерыкларына, мистер Картер, югыйсә, тентњ бөтенләй булмаячак. Бу аңлашыла?
  
  
  "Әверелә яснее".
  
  
  Капитан Бертольди повернулся к Фикуцце. «Тик синнән ун кеше, бу ике кеше һәм обыщи каюты. Кечкенә нђрсђлђрдђн башла " өченче сыйныф һәм поднимайся аннан ».
  
  
  «Капитаны, - диде мин, - икеле у Иуды булачак берәр тыш первоклассной каюты».
  
  
  «Кабатлап әйтәм, мистер Фикуцца, начните белән өченче класслы», - диде Бертольди. «Әгәр анда эзләү түгел бетереп, без карыйбыз, кирәк микән обыскать башка өлешендә корабль».
  
  
  Глупость шушы кеше иде невероятной. Аны карар телеграфировать бу штабы " компаниясе, ул комачаулый полномасштабному обыску.
  
  
  «Хезмәттәшлек өчен рәхмәт, капитан», - суык дип, мин дә торып басты.
  
  
  «К сезнең өчен, мистер Картер», - диде ул. - Тагын нәрсә,-дип, мистер Фикуцца. Әгәр бар пассажирлары, алар баш тарта тентњ үз кают түгел , настаивайте. Пришлите ih миңа, һәм мин объясню ».
  
  
  "Капитан, безнең вакыт юк кебек ...
  
  
  «Сез аласыз, барырга, мистер Картер».
  
  
  Аның яростно посмотрел аңа. - «Яхшы», - диде мин. Аны повернулся һәм чыкты буенча каюты белән бергә Джиной, ә Фикуцца последовал өчен минем.
  
  
  Фикуцца иде ценымногие файдалырак үзенең хуҗасы. Ул тиз тоттым казначея Пунди, һәм алар бергәләп җыйган тугыз моряков торган тиеш иде эзләргә безнең белән бергә. Аны иде отель өчен түгел иде, шундый зур эш белән, өчен, аны иде үтәүләрен аның белән мөстәкыйль.
  
  
  
  
  Аша громкоговоритель дип игълан ителде, аннары төштән барлык пассажирлар өченче класслы калырга тиеш, үз каютах тикшерү өчен багаж. Булды бу булыр иде тагын бер предупреждением Иуде чагыштырмача моннан тыш, дип бара , әмма, күрәсең, булмаган учреждениеләрен саклап калу безнең гамәлләре сер итеп саклый. Кич буе без обыскивали багаж, әмма берни дә табылмый. Әгәр пассажир түгел иде каюте, эзләү түгел снаряды команда буенча хуҗасы. Бәхеткә, күпчелек пассажирлар иде анда. Бу полночь туры килде тукталырга да боерыгы буенча капитаны.
  
  
  Аннары ниндидер сопротивления ул разрешен безгә обыскать машинное бүлекчәсе, әмма без берни дә табылмый.
  
  
  
  
  Бу түбәндәгеләрне утро төркеме шымчылар да кертеп, безнең белән Джиной, бераз отдохнула. Без тиеш иде моны. Итальян экипаж әгъзаларына грозила куркыныч заснуть, һәм без дә иде измучены. Кайтарганнар кадәр полудня без тиз перекусили дәвам юл. Аның әтиемне Бертольди шунда күчәргә буенча өченче класслы беренче булсын өчен, без идек калдырырга башыннан икенче класс соңыннан. Эзләнүләр көне буе дәвам итте. Пассажирларның күпчелеге бик любезны. Кайбер настаивали белән очрашуда капитаны, әмма ахыр чиктә риза була бу обыск үз әйберләре.
  
  
  Ахырына икенче көнендә, без тәшкил иткән бөтен пассажирлар исемлеге, әмма табылмый берни дә, - дип напоминало иде атомную бомбу да, күрми беркемне дә, кем генә булса да отдаленно ләкин Иуду. Әгәр ул бортында, ул яхшы скрывался, яки эго булды бер тирәли башка унбер кеше таратылган бу эшне. Әмма без барыбыз да тагын иде, буш кул белән.
  
  
  Өченче көнне без дип сорадылар Бертольди, алабыз микән без обыскать өчен биналар экипаж. Ул ярсыган. «Сез хәзер дә, күрәсең, сез ошибались турында бомбаны , мистер Картер?»
  
  
  «Юк», - дидем. «Әгәр сез бирмисез инде миңа рөхсәт, бу тикшерү, аңа телеграфирую сезнең штабы. Ә аннары, аны, шулай ук, свяжусь белән Вашингтоном, ул аннары свяжется белән сезнең хөкүмәте Римэ ».
  
  
  Высокомерие соскользнуло белән затлар Бертольди. - "Бу угроза, мистер Картер?"
  
  
  - Аласыз, атарга бу ничек теләсәгез, капитан. Аңа көчемнән өчен кулдан килгәннең барын да обыскать бу кораб. Без, тулы тизлек плывем Нью-Йоркта һәм прибываем анда иртәгә берничек тә кайчан . Бу шәһәрдә яши, ун миллион кеше. Әгәр дә сез беспокоитесь турында үз пассажирах, уйлагыз турында бу кешеләрдә. Әгәр бортында бар, атом бомба белән шөгыльләнүче ала взорваться теләсә кайсы вакытта, сез кунакханәләр булыр иде итсен сезнең вөҗдан случилась мондый һәлакәт? Ягъни, әгәр сез выберетесь исән, нәрсәгә аның белән җитди шиклђнђм.
  
  
  Фикуцца тыныч кына әйтте: «Капитаны, бәлки, команда булмас, возражать каршы, әлеге проблемалар».
  
  
  Бертольди басты аркасында, урындык башлады расхаживать. Ул повернулся ко миңа, аның зат иде җитди. «Яхшы, мистер Картер», - диде ул. «Аласыз үткәрергә үзенең үзенең өйрәнү. Әмма мин шәхсән провожу сезне каюту минем офицерлар ».
  
  
  «Ничек теләсәгез», - диде мин.
  
  
  Обыск тянулся акрын кадәр полудня. Ул берни дә бирде һәм уятты гневные кисәтүләр мастер-Бертольди. Ул бигрәк тә зол, без кыска вакытка карадылар һәм эго покои. Ул дип сорады. - "Сез хәзер белерсез, дип бомбаны юк?"
  
  
  "Аңа диде. - «Юк, хәзер аның телим обыскать надстройку, чыкканчыга кадәр коткару шлюпок».
  
  
  «Абсурд!» - пробормотал ул, тик, әйдәгез, алга таба. Фикуцца күпмедер вакыт безгә баш тартмаган; аннан соң моның белән без Джиной калды берәүләр. Без карадылар галеры, кладовые, барлык чокырлар һәм углы зур корабль, тик нәтиҗәсе генә булмаган.
  
  
  «Бәлки, капитаны хокукларын Нигы», - диде Джина өчен ужином бу кичтә. - «Бәлки, бортында юк бомба да төшмәде. Бәлки, Иуда упустил үз шанс сәбәпле, үзгәрешләр расписаниесен рейс ».
  
  
  «Идем, отель, булсын иде бу правдой», - диде мин. «Мин, чыннан да, телим Бертольди хаклы. Әмма мин аны беләм Иуду, Джина ». Аның нахмурился. «Урыннар булырга тиеш, без аларны түгел, обыскали. Яки, бәлки, бер айдан соң безнең ярдәмчеләре начар башкарып чыга алды эше. Без белмибез. Ә иртәгә без заплывем бу гавань, Нью-Йорк . Аны тиеш послать Хоуку хәбәр радио, бүген кич. '
  
  
  "Дип ачулануыңнан?"
  
  
  «Просто, без дә таптык Иуду һәм эго бомбу. Хоук берәр придумает.
  
  
  
  
  Аның спал беспокойно. Аны кайчан проснулся өчен болай иртә һәм посмотрел на Джину белән шөгыльләнүче барлык тагын спала башка өлешендә каюты , аны, дип уйладым кебек якын булдык к Нью-Йорку . Вакытында иртәнге аш, без алды бюллетене, анда әйтелде, юл биләячәк тагын өч сәгать.
  
  
  "Рөхсәт итәргә кирәкме-кораблю пришвартоваться?" - Джина-дип сорадым.
  
  
  «Әгәр бу шулай, анда булачак встречающий комитеты», - дидем.
  
  
  Әлегә башка пассажирлар җыелган һәм әзерләнделәр күчереп утырту, аны калды безнең каюте белән Джиной. Якын ун сәгать идем, китте бу палубу беренче сыйныф билалет күрү-кемне дә булса, кем булыр иде булырга охшаган Иуду. Яртысында унберенче показался материк һәм кайтарганнар кадәр полудня без причалили к гавани Нью-Йорк. Пассажирларның күпчелеге калын на палубе, каян открывался төре горизонт Манхэттена һәм Статую Азатлык.
  
  
  Ничек мин көтмәгән идем, безне каршы алды. Яр буе саклау поймала « Леонардо» у гавани һәм президентка эго тукталырга. Капитан повиновался, әмма күрдем, ничек, ул бит выкрикивал боерыклары үз офицерларга. Тиздән аннары полудня бортына күтәрелделәр берничә офицер һәм солдат яр буе саклау озатуында берничә агентлар AX мэры, Нью-Йорк һәм Дэвида Хоука.
  
  
  Капитан Бертольди сорады очрашу турында үз каюте. Шунда тиеш иде отправиться ике өлкән офицер яр буе саклау, мэр, Хок, Фикуцца, Джина аны. Ястреб закусил незажженную сигару, аны кайчан мәгълүмат бирде эго турында безнең неудачах.
  
  
  «Мин ышанмыйм, - дип Иуда бортында», - диде ул. «Әгәр ул бортында, бу бомба, мөгаен дә, шунда». Ул взглянул бу Джину. - «Сез нанимаете матур хатын-Нигы, - диде ул.
  
  
  Джина аңладым, комплимент түгел, ә сарказм. « Г », - диде ул һәм, дип елмайды.
  
  
  « Прего» , - дип җавап бирде Дэвид Хок.
  
  
  Аның отель рассмеяться, әмма турындагы уй Иуде потянула почмаклары минем rta аска таба.
  
  
  "Сез обыскали бөтен корабль?" - дип сорады Хоук.
  
  
  «Өстән аска», - диде мин. «Сыч ходайга, без хәтта бәдрәфләр заглядывали. Аңа бары күбрәк берни дә белмим ».
  
  
  Мин түгел, - диде берни дә. Хок һәм Джина карадык мине.
  
  
  'Нәрсә бу?' - дип сорады Хоук.
  
  
  «Мин гади уйладым турында башка урында», - диде мин. «Әйт Бертольди, мин хәзер башлыйм».
  
  
  Аның поспешил кул көрәштерү өстәле янына казначея, вспомнив, башында безнең эзләнүләр казначей сөйләде миңа кеше турында, ул минем янга килеп, кул көрәштерү өстәле янына капитаны сөйләшә, әйберләрнең сакланышы турында . Бу кыйммәтле әйберләр. Бу инде, дип бортында булырга тиеш сейф.
  
  
  «Әйе, мистер Картер», - дип әйтте Пунди, аны кайчан дип сорады эго бу хакта. «Безнең офиста бар, зур сейф. Әмма тњзмђячђк, бу нәрсәләр бар,-дип алыр иде, сезне кызыксындыра.
  
  
  «Бәлки, безгә яхшырак карарга», - диде мин. Пунди безне раздражал. Ул хәтта удосужился чакыртырга осталары. Соң берничә мгновений сейф зурлыгында белән кеше ачылган иде. Аның склонил башын последовал өчен аның эченә. Без барыбыз да карадык. Зур пакете булып чыккан көмеш артефакт буенча Испания. Бу разочарованием.
  
  
  «Миңа бик кызганыч, синьор», - дип әйтте Пунди.
  
  
  «Ярар, бу бик гади идея».
  
  
  Калдырды, аңа эго әйләнеп кул көрәштерү өстәле янына капитаны. Нәрсә крутилось минем баш, тик мин алмадым аңлау бу.
  
  
  Алар башладылар офисында. Капитан зашагал үз урындык. Калганнары сидели тыш Хоука, ул торды бу почмагында белән сигарой бу почмагында rta һәм эго тощие кулы иде скрещенны күкрәгендә. Аны, янына килеп, аңа һәм покачал аягы, показывая, дип, минем берни дә барып чыкмады .
  
  
  «Әмма, мистер Картер карады, бу корабль өстән донизу!» - диде Бертольди. «Әгәр мондый нерсе иде бортында , ул булса, аны тапты».
  
  
  «Гафу итә беләләр, мине, капитан», - диде өлкән буенча ике офицер яр буе саклау, капитан-лейтенант-командиры. «Без алмыйбыз, юл куярга, бу кораб үз гавань, Нью-Йорк, әле башкарылачак артык җентекләп тикшергәч, тикшерү».
  
  
  «Чынлыкта», - дип килеште мэр. - «Без дәвам итәргә тиеш эзләнүләр. Картасына куелган, миллионлаган гомерләр ».
  
  
  Бертольди ташладым миңа свирепый караш, әйтерсең, аның ның эго бу неловкую хәлне. - «Җыенасыз, - дип сорады ул, - калдырырга минем пассажирлар монда диңгез, әлегә сез продолжаете обыскивать минем кораб?»
  
  
  «Юк», - дип җавап бирде Хок исеменнән офицер яр буе саклау. Барысы да карадылар аңа. - «Бездә иң яхшы планы, ул ценымногие безопаснее пассажирлар өчен. Хәзерге вакытта монда ходили берничә паромов. Пассажирлар пересаживаются бу паромы башка багаж һәм киткән портына . Алар артыннан булачак яхшы ухаживать, әлегә корабль булачак янә обыскан. Үзе корабль булачак кире кайтарылды көнне ачык диңгезгә, һәм тикшерү үткәреләчәк минем, кешеләр һәм кешеләр капитан-лейтенант астында минем җитәкчелеге.
  
  
  "Элек ачык диңгезгә!" - диде Бертольди глухим тоном. "Перемещение минем пассажирларны?"
  
  
  «Минем уйлавымча, бу-бердәнбер куркынычсыз карар, капитан», - диде Хоук. - «Тиздән бирегә киләчәк паромы», - диде капитан-лейтенант.
  
  
  "Ләкин сез түгел имеете права!" диде Бертольди. «Бу бик зур глупость».
  
  
  «Капитаны, - бозлы тоном диде Хок, - булыр иде ахмаклык игътибар итмәскә угрозу».
  
  
  Капитан Бертольди авыр рухнул бу урындык. Ул уставился үз кулы. - «Бик яхшы», - диде ул. «Әмма әгәр бомба булмаячак найдена, әфәнделәр, аның найден тәкъдим итә минем " компаниясе белдерү протесты моңа каршы прискорбного бу хәлнең».
  
  
  «К аңа булачак карарга бөтен хөрмәт», - дип җавап бирде Хок. «Ә хәзер, капитан, аның саныйм, сезгә яхшырак проинформировать пассажирларга кирәклеге турында бара».
  
  
  Фикер белән шөгыльләнүче крутилась минем башка кинәт обрела формасын. Аның подождал, әлегә калганнары ир-атлар китәчәк. Кайчан гына капитаны, Ястреб, Джина һәм аның барлык тагын иде каюте, аны дип сорады: «Капитаны, дөрес микән, дип пассажирлары сезгә килә өчен тапшыру кыйммәтле әйберләрен байлык артык билгеле бер сумманы?»
  
  
  Бертольди одарил мине недовольным взглядом. Аның, дип саныйм, - дип ул, дип уйлаган мине үзенең шәхси мучителем. «Чынлыкта, мистер Картер», - диде ул .
  
  
  Хоук посмотрел миңа зат, аңларга омтылып, ул нәрсә турында мин уйлыйм.
  
  
  «Күпме сездә иде, мондый үтенечләр вакытында бу сәфәрнең?»
  
  
  «Бәлки, биш яки алты».
  
  
  «Ә аннан соң бу кешеләр килә, бу офисы, шулай түгелме?»
  
  
  «Әйе, Әйе».
  
  
  "Ни кылырга исәбең синең, Нигы?" - дип сорады Хоук.
  
  
  «Мин рассуждаю, сэр», - диде мин. «Одина тирәсендә әлеге пассажирлар положил үз шкафчик шактый зур пакет ?»
  
  
  'Әйе, үзендә делле. Ih иде, берничә ».
  
  
  «Сиңа да калдырырга туры килә, бер тирәли әлеге кешеләрне бер көнне бу каюте булса да кыска вакыт?»
  
  
  Ул гаҗәп посмотрел миңа; аннары аны күрдем, ул нидер искә төшерде. Беренче тапкыр алар белән хорька, аны ничек каршы алды , мин ул әйткән белән некоторой өлешләре благоговения бу голосе. «Әйе, әйе», - акрын диде ул. "Монда кеше булды..."
  
  
  'Ничек ул выглядел?' - дип сорады Хоук.
  
  
  «Бар иде борода. Бик сәер выглядящий ир-ат. Бик худое зат.
  
  
  'Иуда!' - крикнул Ястреб.
  
  
  «Мин дә шулай уйлыйм», - диде мин. «Һәм, бәлки, ул үзгәртте, - дип үз планнары, булганда да бу каюте. Ул , бәлки, намеревался урнаштырырга бомбу зур сейф , әмма , бәлки, карар, кайчан ул монда бер табарга иң яхшы урын. Яки, бәлки, ул сезгә возбуждать любопытство казначея уңаеннан, әлеге фәнне.
  
  
  Бертольди порылся бу ящике урындык һәм вытащил лист кәгазь. Ул посмотрел на нах бу мгновение. «Голос эго исемен», - диде ул. - Бенедикт Арнольд. Бар первоклассная каюта номеры унике на палубе А '
  
  
  Бу вакытта шул ишеклђр артында œтте барлыкка килде мэры белән листом кәгазьләр кулымда һәм испуганным выражением затлар катнашты.
  
  
  «Әфәнделәр, әгәр бар иде нинди дә булса һич шик серьезности хәлдә, ih ble прояснить хәзер».
  
  
  'Нәрсә бу?' - дип сорады Хоук.
  
  
  «Минем офис гына алды, бу телеграмма аша Рифму», - катгый диде ул.
  
  
  Хоук алды лист кәгазь укыдым вслух:
  
  
  
  
  
  «Мистер мэр. Атом бомба урнаштырылган иде бу урында, сезнең шәһәр була җимерергә, бер төймәгә басып өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы . Сез ышанырга тиеш безгә, без сөйләшәбез, дип шаяртмыйм. Бу исбатлый моңа мисал итеп китерәбез кодовый номеры безнең механизмы зажигания: HTX 312.
  
  
  Бомба булачак взорвана 48 сәгать эчендә, әгәр дә булмаячак уплачена суммасы йөз миллион долларлык алтын слитками. Бу якынча ун доллар тормыш Нью - Йоркта. Зинһар, уйлагыз әле бу турыда бик игътибар белән. Бар бик чыганаклары " әлеге юнәлештә алынган акча. Сез алачаксыз икенче хәбәр белән алга инструкциями, бер тәүлек эчендә.
  
  
  
  
  
  Хоук посмотрел миңа. «Бу-ул», - диде ул. Аннары ул мића: «Аласызмы сез күз алдына китерү, ул булыр иде ясарга номерлар белән миллионами доллар ?»
  
  
  "Сез беләсезме, кем послал бу хат?" - дип сорады мэр.
  
  
  «Кеше, аның без эзлибез», - дип җавап бирде Хок. «Телеграмма булырга тиеш иде послана буенча бер эго җинаятьтәшләреннән бу Римэ , мисал өчен , ул совпала белән прибытием "Леонардо" Нью - Йоркта.»
  
  
  «Мөгаен, Фарелли», - пробормотал мин.
  
  
  «Киресенчә», - возразил капитаны. «Монда бернәрсә дә түгел, диелә турында "Леонардо" , гомумән, берни дә юк ».
  
  
  «Буенча күпкә аңлаешлы сәбәпләр аркасында», - пробормотал Хоук. «Күрәсең, алар кунакханәләр җәлеп итәргә игътибар моңа кораблю, мистер Бертольди».
  
  
  Аның диде аеруча күзләр капитаны башлагач, Хоук мөрәҗәгать белән хат аңа башка эго гадәттәгедән заголовка. Эго, высокомерие раздражало, әмма алай түгел, ничек эго теләмәү миңа ярдәм итә. Әмма хәзер командовал Хоук, һәм Бертольди получал боерыклар нче AX, эму ошыймы бу, яки юк.
  
  
  «Миңа хәбәр иттеләр, президент һәм губернатор алды тигез телеграммалар», - диде мэр. «Алар тели без бергә җыеп, кирәкле акчалар. Тик йөз миллион сусаль алтын, боже мой, бу глупец?
  
  
  «Сумасшедший, аның янына тиешбез җитди карарга, мистер мэр. - Головорез-психопат, ул шыгрым тулы решимости башкарырга үз угрозу, әгәр алтын слитки түгел, булачак кеше, - диде мин.
  
  
  «Абсурд, тулы абсурд, - нахмурился Бертольди. «Бу-шаярту, - начар америка шаярту».
  
  
  «Мин, булмаса, теләгән смеяться, әгәр взорвалась бомба», - диде Хоук. Ул протянул муеннарына к көне һәм позвал офицер яр буе саклау, басып торган за дверью.
  
  
  'Әйе, сэр?' - диде капитан-лейтенант, ул чакта керде.
  
  
  «Мистер Картер һәм аның обыщем бу хижину. Ә әлегә возьмите үз адъютанта һәм минем берничә офицер һәм карагыз, аласыз микән сез табарга Бенедикта Арнольда бу двенадцатой каюте на палубе А. Ул, бәлки, теге кеше. Ах әйе, капитан, - дип өстәде Хок, - ул мөгаен булачак вооружен һәм куркыныч. Шуңа күрә prima карау мөмкин булган барлык саклык чараларын ». Офицеры кивнул һәм повернулся.
  
  
  «Бар борода, - диде капитан. Прежняя воинственность тулысынча диярлек юкка чыга, һәм аның обветренном кеше пәйда булды тревожные морщины. «Бик, э-э, тощее зат. Әйе, аның әле тагын бер нерсе ».
  
  
  'Нинди?' - рявкнул Хок, игътибар белән күзәтеп елдан-прописью мастер.
  
  
  «Ярар, мин белмим, мөһим микән бу, - колебался Бертольди, - тик ул дип сорады мине, ярыймы алырга инсулин самолет бортында. Аның подозреваю, чөнки аның авыруы.
  
  
  «Гаҗәп тә түгел, чөнки ул начар күренә», - җайлап диде мин, күреп алдында үз мысленным взором жуткий профиль Иуды. Хоук кивнул. - «Капитаны, сез пришлете бирегә ике абыем буенча экспертлар минированию, алар өчен әзерләнгән барысына да непредвиденным обстоятельствам ? Һәм бирегез безгә белергә, кайчан «Арнольд» найден булачак ».
  
  
  «Барысы да тәртиптә", - диде капитан-лейтенант. Ул чыкты, бөтен кабинасы. Джина сидела янымда, переплетая бармак арасында минем. - "Караганда, аны алам, сезгә ярдәм итәргә?" дип сорады ул.
  
  
  «Сходи һәм выпей кофе эчәргә алып керер иде холлында», - диде Хоук. "Син заслужила бу."
  
  
  Джина дип елмайды миңа чыкты буенча каюты. Капитан буенча әдәплелеккә последовал өчен анда. Ниһаять ул эшли башлады күрсәтергә, берникадәр хөрмәт. Кайчан без Хоуком калды берәүләр бу каюте, ул повернулся ко миңа дип.
  
  
  «Аның күп түгел генә эшлим, ачык һавада, Нигы, - диде ул, - һәм миңа бу бик ошый. Сездә тагын нинди дә булса тылсымлы идеяләр?
  
  
  'Юк, сэр. Ә хәзер, әйдәгез, вывернем бу каюту наизнанку.
  
  
  Һәм без бу эшне башкарды. Аны белә паромы инде юлда, һәм пассажирлар якын арада чыгачак яры, дип, мине бераз успокоило. Әмма әгәр Иуда тотты кулда детонатор бомбаны, ул булыр иде взорвать безнең теләсә кайсы вакытта.
  
  
  Без порылись бу столике осталары, обыскали шкафлар, карадылар, бөтен каюту. Хоук тиз арыдым. Ул sel бу кресле өстәл артында капитан , һәм ул үзендә на лбу струйки банк.
  
  
  «Мин старею, Нигы, - диде ул. «Калса, монда чертовски душно».
  
  
  «Син хаклы», - диде мин. Аны, посмотрел на боковую стенку кабинасы, күрдем рәшәткә вентиляция һәм уйладым.
  
  
  Аның присел янында тимер рәшәткә. Ул иде помещена шактый зур панель белән шөгыльләнүче иде прикреплена к стонать шурупами. Одина буенча винт иде ослаблен.
  
  
  Аны дип сорады. - "Бар, кайчы өчен ногтей?"
  
  
  «Әйе», - диде ул, залезая минутына һәм протягивая миңа кайчы.
  
  
  Ул чакта күрдем мин начинаю откручивать винты өчен панельләр, ул минем янга килеп, һәм кызыксынып басты янымда. Аның лихорадочно эшләгән булса да панель күпмедер вакыт прилипала янына бер почмагында , миңа, ниһаять, насыйп оторвать аны.
  
  
  Без заглянули бу воздуховод һәм шунда күрдек: тулы комплектта озынлыгы өч фута, завернутый бу коричневую кђгазь. Ул заполнял отверстие воздуховода, һәм покоился концом урында, анда воздуховод изгибался һәм уходил горизонтально берсе каюты.
  
  
  «Тегүче тик синнән, - диде Хоук.
  
  
  Ножницами аның прорезал бу кәгазьгә дырку һәм посмотрел на содержимое. Бу иде короб тирәсендә җиңелчә металл, ихтимал, бөтен алюминиевого сплава. Тышкы якта иде механизмнары, шул исәптән миниатюрный электрон приемник ерак гамәлдә. Горела кечкенә кызыл лампочка, һичшиксез сигнализирующая турында хәбәр бомба иде әзер немедленному взрыву.
  
  
  Аның отпрянул.
  
  
  «Мин позвоню буенча белгечләргә минированию», - диде тыныч кына Хок. «Минем шулай ук бар кеше, ул бу разбирается».
  
  
  Аны дип сорады. - Безгә ни эшләргә пассажирлар белән?" "Тиеш ли без сойти беренче?"
  
  
  Хоук задумчиво сузил салкын књзлђре. «Мин алай уйламыйм. Теләсә кайсы вакытта без булдырабыз кичерергә бу сугышы белән Иудой. Моннан тыш, без тиеш, дип фаразларга бомба ала взорваться түләүләр турыдан-туры безнең астында носом да кимрәк минут, ә бәлки, секундына. Без бөтенләй янында гаванью. Әгәр монда взорвется бомба, материк понесет шундый ук зыян кебек булсак иде портында . Юк, Нигы, без тырышырга тиеш өзәргә эго ».
  
  
  Аны, кивнул, карар кылып, ничек һәм Ястреб, обогнать Иуду. Ул чыкты буенча каюты өчен белгече. Аның запер артыннан ишекне янә карады ужасающий сверток.
  
  
  Кызыл святый та, угрожающе светиться, свидетельствуя турында дәһшәтле һәм разрушительной көчендә бомба да төшмәде. Аннары аны уйлады, чыннан да, бармы Иуда нажмет төймәгә взрывателя, ул да булса, убьет эго үзен . Бу кеше, ничек мин аны белә идем буенча узган тәҗрибәсен иде воплощением усал. Бәлкем, әгәр ул белдем без таптылар бомбу, ул башка колебаний осуществил иде үзенең бесчеловечный планы, хәтта әгәр дә шартлау булды эго үтергән. Без алмадык рисковать, бу чыннан да, бигрәк тә без элегрәк белән эш кешесе, шундый непредсказуемым, һәм, шулай психик извращенным, ничек Иуда.
  
  
  Аның предвидел ужасный исход моның кошмара - грибовидное облако, распространяющее үз атомный обиды. Миллионлаган кеше радиуста разрушения кырык биш чакрым погибнут. Күп кенә мең погибнут вакытында икенчел һәм третичных ударных дулкыннарның. Һәм тагын мең умрут медленной һәм дәһшәтле үлем нче радиация ала.
  
  
  Минем уйлар тиздән иде прерваны стуком шул ишек. Аны минем янга килеп, к көне-дип сорады, кем бу. Ничек гына Ястреб дип атады эго исеме, аның отпер ишек һәм отступил ягына өчен впустить аның.
  
  
  Аның артыннан следовали капитаны Бертольди һәм өч мрачных бу төре ир-атлар, алар белми идем. «Кара, бу Бертольди», - раздраженно диде Ястреб, сытый буенча тамакны недоверием һәм булмауга сострадания мастер. Бертольди побледнел. Ул торды, дрожа, сжав кулаки нче бессильной ярости.
  
  
  «Һәм убирайтесь биредән, сэр», - рявкнул Ястреб, показывая миңа булсын аның уздырды мастер көнендә .
  
  
  Бертольди шелл буенча деревянным ступеням, аның күзләре сәер карадык, откровенными алдына. Аның запер артыннан ишекне янә повернулся к Хоуку һәм троим башка. «Мистер Готтлиб, Нигы Картер», - диде ул.
  
  
  Аның пожал кулын худому һәм жилистому ир-атка бу очках башка оправы - стереотип галим. Хок дип аңлатты миңа, дип Готлиб изобрел детонатор , җайланма, ул мөмкинлек бирде Иуде һәм эго товарищам булдырырга бомбу.
  
  
  Ул арада ике эксперт буенча зажиганию белән мәшгуль идек снятием төрү белән бомба да төшмәде. «Кот очкыч хәл иде... кот очкыч хәл, - пробормотал Готлиб, - әгәр дә минем җайланма файдаланылган, шул рәвешле».
  
  
  Бу, әлбәттә, иде преуменьшением. Готлиб кушылды ике башка ир-атларга, склонившимся өстендә бомбой. "Сез, дип ышана ул?" - дип сорады эго Хоук.
  
  
  Готлиб кивнул. 'Турында, моңа шик юк. Кеше, ул бу җыйды, бик яхшы разбирается бу термоядерном расщеплении. Кызганычка каршы, без тагын да киңәйттеләр, әлеге белем » . Хоук посмотрел миңа, һәм аны, поморщился. Готлиб һәм ике ир-егет бөтен AX өстендә бомбой. Кызыл освещенной призрачным светился нче ih йөзләрдә, кайчан Готлиб щелкал телен һәм бормотал үзенә астында нос. «Менә, - диде ул, ниһаять. - Тавышы анда провод. Әйе, бу ул. Юк, түгел, ул, башка.
  
  
  Без столпились тирәсендә проема бу стоны. Аның тырыштым турында уйларга түгел шул, нәрсә булачак, әгәр бомба взорвется чын күңелдән хәзер, хәтта, әгәр аны берни почувствую. Кешеләрнең, алар өстендә бомбой кебек иде корыч нервы. Хоук килеп к көне-дип сорады, докладывал микән инде капитан-лейтенант. Бу алай түгел.
  
  
  «Ия була микән бу нерсе ул көч, алар аны әй приписывают? - дип сорады аның Готлиба.
  
  
  Ул әйткән акрын гына түгел, беренчеләргә карап, анда минем якка, чөнки барысы да эго игътибар иде сосредоточено бу жесткости. - 'Аны алай дип уйлыйм. Шунда бомба уничтожит бөтен радиуста атый, семидесяти чакрым ». Ул сосредоточился бу механизмы детонатор, ә аннан соң, ничек кенә подчеркивая үз уй , диде: «Безгә, кемдә булмас безгә бердәм шанс».
  
  
  Да, мин шундый нәрсә эшләргә, бу покачать аягы. Готтлиб кеше буларак, күп укучы үлем катехизис, та, дәвам итеп, күзәтергә белгечләре эше: «Әмма беренче шартлау булды, беренче удар дулкыны түгел иде концом эше. Яуган, приливные дулкын - лучевая, авыру һәм участогы необитаемой җир участогы Мертвого күлмәк. Манхэттен булачак, нейтраль зона , тулысынча непригодной яшәү өчен күп елларга алга ».
  
  
  Аны күбрәк түгел спрашивал. Готлиб бирде миңа шактый ныть өчен размышлений.
  
  
  'Ничек эшләр?' - киеренке узды дип сорады Хок да жуя протертую сигару.
  
  
  Одина тирәсендә ир-атлар повернулся к аңа. «Бездә тагын бер рискованное дело, сэр», - диде ул. Пот капал белән лба бу зат.
  
  
  Без Хоуком склонились өстендә башка, һәм игътибар белән күзәттеләр.
  
  
  Ниндидер мизгелдә, кайчан аны, дип уйладым, чөнки алар диярлек тәмамлаганнар, Готлиб закричал: «Юк, тегүче побери! Түгел бу!'
  
  
  Кеше булып эшләгән төзелеше белән, тукталды һәм прислонился аягы к стонать. Аны күреп, ничек эго, кулларын бераз дрожали, ул закрыл глаза һәм тирән вздохнул. Аннары ул встряхнулся алырга үзен кулына. Ул дәвам итте белән ике башка, һәм кимендә ун минут өч ир-атлар повернулись, һәм ih губах барлыкка килде мрачная линия канәгатьлек.
  
  
  «Һәм бу шулай булды да», - прошептал Готлиб. - «Бомба " безвредный».
  
  
  Без Хоуком карадылар, берсен-ка берсен. Ул выдохнул. «Бу бик күп, минем өчен уставшего тән», - диде ул. Ул прислонился кул көрәштерү өстәле янына капитаны һәм тирән вздохнул.
  
  
  Аның басты һәм попытался улыбнуться.
  
  
  Хоук алды яңа сигару, зажег аны сак выдул даирәсе. Ул күтәрелде кадәр потолка каюты, ул чакта карадым, ачылды миңа. «Хәзер, кайчан бу эш башкарылган, Нигы калган ясарга гына да бер».
  
  
  Аңа кивнул. «Иуда», - диде мин. «Әгәр шулай була әйтергә, сэр, яхшырак мертвым караганда исән».
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  Шунда ук иде бетерелде, тревоги пассажирлар өчен, һәм капитаны Бертольди рәхмәт белдерде, безнең өчен яхшы башкарылган эшләре өчен рәхмәтен җиткерде. Паромы, әле генә килгән бу корабль, кире җибәрделәр өчен причал. « Леонардо» керәчәк гавань белән опозданием берничә сәгать.
  
  
  Тиздән аннары ачыкланганнан отдан боерык, капитан-лейтенант яр буе саклау килде күперендә, кая без Хоуком киттеләр посоветоваться белән капитаны. «Бенедикта беркайда да булмады», - дип хәбәр итте Хоуку капитан-лейтенант. «Сезнең кешеләр тикшерү дәвам итә, әмма ул скрывается һәм өметләнә сбежать бездән, кайчан башка пассажирлар чыгачак яры».
  
  
  «Берни дә куркыныч, - кисло-диде Хоук. «Бу суматохе пассажирлар, пытающихся сойти, безгә дә диярлек булмый, яхшылап ih барлык карарга тәкъдим итте. Һәм, әлбәттә, ул һәрчак мөмкин кабат үзгәртергә үз кыяфђт ».
  
  
  «Минемчә, без булдырабыз бу исђп», - диде мин.
  
  
  Корабль пришвартовался биш сәгать. Бу New York Post иде инде махсус чыгарылышы урамда белән кыю заголовками. Толпа столпилась бу порта бар һәм аның тирә нах; полиция пыталась ih саклап кала ала. Хисаплар һәм фотографлар иде һәр җирдә.
  
  
  Ястреб урнаштырды офицер башында һәм ахырында проходов.
  
  
  «Шул мизгелдән аны яхшырак булам, моны ялгызы гына хђл итђ алмый», - диде аңа эму.
  
  
  «Яхшы», - дип җавап бирде ул. - «Мин килүчеләр белән урнаштырган бортында күпмедер вакыт өчен сез беләләр иде, мин кайда, әгәр мин сезгә понадоблюсь».
  
  
  Без Джиной покинули корабль кадәр пассажирларны төшерү. Аның отвел ee бинасына таможнясы, - диде өчен ул үскәндә анда.
  
  
  Бер порта бар царил хаос, һәм минем иде пессимистическое хисе уңаеннан, моннан тыш, мин анда Иуду.
  
  
  "Сез остаетесь янында, шулай түгелме?" - Джина-дип сорадым.
  
  
  «Юк, аны җыенам обыскать бөтен пристань. Әгәр без потеряем тагын башка, номер сними кунакханәсе - «Хилтон» да, сылу, анда әлегә получишь мөрәҗәгать миннән ».
  
  
  «Яхшы», - диде ул, целуя мине щеку. - 'Сак бул.'
  
  
  'Син дә.'
  
  
  
  
  Репортеры смешались белән любопытными тирәсендә порта бар, һәм полициянең баш тартырга туры килгән, үз тырышлык буенча поддержанию тәртибен. Аның янында тукталды прохода, анда, шулай ук, басып тордылар ике башка агентлар AX. Бервакыт алар ны туктаткан пассажир белән бородой һәм нык иде эго. Аны тиз арада минем янга килеп, аларга әйтте аларда түгел шул . Борода булган чып-чын.
  
  
  Шунда ук аннан алтынчы сәгате аны күргән кеше, ул гына сошел белән палубы. Урынына алсын барырга таможню, ул узды, икесе дә ахырына бинаны капка төбендә монда басып каравылчы . Башта аны күргәнем булмады, эго белән генә арка. Ул яхшы одет, һәм шелл белән тростью. Эго походка аз миңа знакомой. Аның присмотрелся һәм күрдем безволосую кулын, держащую портфелен тапшырды. Бу түгел иде, күрәсең бу чын тирене. Һәм кешедә түгел сгибалась тирәсендә ручки чигәбез, ничек бу сделала булыр иде чын кешедә. Шулай ук , аны ничек барырга җыенган артыннан ук, ул повернул башын , һәм аны иде күрергә эго зат. Бар иде усы һәм кояш нокталарында, әмма бу череп ярамый иде", - спутать безнең белән караганда. Бу иде Иуда. Ул мине күрде поспешил бу җеп биналар. Арасында безнең иде күп кешеләр, һәм, миңа туры килде эшләү аша бер төркем. Аның продвигался акрын , һәм аны кайчан узды, Иуда иде инде, капка төбендә. Аны кайчан вытянул Вильгельмину һәм побежал, аны күрдем, ничек ул бђрдерђ белән аяк каравылчы узды аша капкасына бу урынга күчерү.
  
  
  Кайчан аңа килеп, Иуда скрылся төре буенча. Каравылчы, вскочивший аякка, попытался туктатырга мине, тик мин крикнул, кем, мин, һәм побежал аша капкага. Обходя берничә припаркованных машиналар , аны күргәч, подъехавшее такси. Иуда карадым, миңа аша заднее тәрәзә.
  
  
  Аның засунул «люгер» бу кобуру һәм побежал к стоящему анда мотоциклу. Янәшә иде төркеме длинноволосых яшь кешеләр, һәм мин догадался, дип мотоцикл белән татарстанныкы бер тирәсендә алар. Аның посмотрел һәм күрдем дип ключ бу замке зажигания. Аны запрыгнул бу седло. Бу бик зур «Хонда», предназначенная өчен шоссесы, һәм двигателе издавал обнадеживающий тавыш белән. "Исәнмесез!" - проревел бер тирәсендә яшь кешеләр.
  
  
  "Мин гади одолжу эго вакытта!" - крикнул аңа бу ревматизма. Аның рванул урыныннан һәм помчался к такси.
  
  
  Аны кайчан выехал урамга, такси гади повернуло сулга, ике чаралар оештырыла башлады миннән. Аның проехал аша хәрәкәт. Аның башлады обгонять такси уйлады алмыйм тоту эго бу светофоре. Аннары гаепләү баш бит проезжать кызыл брылев. Иуда йә шоферга бирде кучу акча, йә приставил к эго баш пистолетын. Ун минут без иде шоссесы, ведущем халыкара аэропорты кеннеди, ny . Трассасында такси отъехало нче мине, тик мин кулга эләккән кирәкле урын. Мин понимал, ничек Иуда алмас иде утырыр алдыннан бу самолет өчен түгел, аны догнал эго "казан" халыкара аэропортында.
  
  
  Аңа хаклы түгел иде. Аны кайчан свернул белән шоссесы к вокзал бинасы һәм попытался кыскартырга арасы минем һәм такси , аның выехал бу залитый май күрсәткечләр, һәм байкер выскользнул ачыктан-ачык китергәнегез.
  
  
  Бәхеткә, аны, төште бу насыпи, заросшей югары кустами, һәм минем иде гына синяки, синяки һәм порванный костюм. Әмма мотоцикл күбрәк ярамый иде файдаланырга кирәк. Аны карар компенсация түләргә хуҗасы соңрак китте ходьбы аэропортка. Аның останавливал барлык проезжающие машиналар, тик алар күбрәк алмадык автостопщиков .
  
  
  Ниһаять, мине подобрал машинасы, һәм без килделәр, ким дигәндә, аэропорт аша 45 мин. аннары Иуды .
  
  
  Аның излучин белешмә һәм берәүдә, дип бу кич тиеш иде вылететь дюжина чит рейс. Берсе шулар тирәсендә иде ярышы буенча Pan Am Килгән. Әйе, соңгы минутта утырышта ир-ат. Ниндидер мистер Бенедикт.
  
  
  Аны дип сорады. - «Аламмы аны тагын барып аның?».
  
  
  Ир-ат повернулся тикшерү өчен расписаниесе рейс, ә аннары посмотрел на җибәргәннәр. «Юк, - диде ул.
  
  
  Самолет улетел ун минут элек. Ривненской вакытында расписание буенча.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  Иде, аңлашыла ки, Иуда башка промедления улетит кире Рим. Ул анда булыр иде, ерак түгел үзенең штаб-фатиры һәм Фарелли үзләренең бандитлар. Ул, мөгаен, белми, без таптылар эго җир асты комплексы Сицилии.
  
  
  Киләсе сәфәр Рим улетал гына болай иртә. Тик аша сәгать ярым иде самолет кадәр Лондон, ә аннан соң сәфәр Рим, шулай булгач, без тиеш иде прибыть к завтраку, мәсәлән, аша сәгате, аннары приземления Иуды .
  
  
  Аңа шалтыратып Джине, һәм ул алды такси нче Хилтона кадәр самолет, әлегә аның уенчыкны әлеге билетларны. Аның отель өчен, ул иде минем белән, чөнки ул болай да яхшы белсђм Джованни Фарелли. Кайчан аңа шалтыратып Хоуку өчен гафу үтенде һәм югалту Иуды , ул әйтте: «нишлисең, аның җиңел булачак табарга Римэ. Әмма помни, әгәр ул сбежит, детонатор калачак бар ».
  
  
  «Тиешме, аңа полиция белән элемтәгә керергә татарстан Римэ яки Интерполом, алар өчен иде дђ аны алырга килгәч, ул приземлится?»
  
  
  «Юк, - диде Хоук. Бу эго голосе иде, ул кырыс, салкын тавыш белән, ул кайчагында куллана. - «Әгәр полиция схватит эго, сез беләсезме, нәрсә килеп чыгарга мөмкин. Нигы, аны күрергә телим эго мертвым, син њзе тђкъдим иткђн.
  
  
  Мин дә гаҗәпләнде, ишетеп бу.
  
  
  Ул вакытка, ничек без взлетели, без Джиной иде бөтенләй измотаны һәм проспали зур өлеш юллары. Мин спал ныклы, әмма шактый отдохнул дәвам итү өчен юл. Джина спала, ничек младенец.
  
  
  Лондонда алдык тиз һәм җиңел пересесть һәм табыш Рим берьюлы аннары сигез сәгать. Иде аяз кояшлы иртә. Бирде таксисту адрес фатирлар, аны миңа бирде Джина. Фарелли приводил шунда үз хатын-кызлар һәм Джина диде", дип ул кайвакыт ђйлђнђ-эго очрашу өчен башка боссами преступного дөнья. Полиция әйтүем түгел, существовании фатир, әмма тоелды миңа Иуда белми . Әгәр ул шалтыратып Фарелли берьюлы аннары приземления , эму булыр иде", - дип әйттеләр барырга Сицилию небезопасным . Шул рәвешле, алар алыр иде, хәл итәргә, бу фатир иде иң куркынычсыз урын, һәм, бик ихтимал, чөнки алар очрашачак, анда өчен, киләчәк планнары турында фикер алышырга .
  
  
  Соң диярлек сәгате, аннары приземления тукталдык алдында күпфатирлы йорт. Без инде җыелган керергә, аны кайчан ишетә шау аркасында почмагына.
  
  
  «Стой монда тыныч», - диде аның Джине.
  
  
  Аны подбежал к уголу йорт күрдем, ничек ике ир-егет чыкты буенча бокова көне һәм җиттек к серебристой Lancia, припаркованной аша юлны. Одина тирәсендә ике югары иде, гладкий Фарелли, ә икенчесе - Иуда, похожий бу Үлем үзенең костюме . Ул булмаса, маскировки, тик шулай да, растворимый үзе белән трость.
  
  
  Карар ударить шунда ук. Аның вытащил Вильгельмину. «Шул җитә, - крикнул мин. «Рим - сезнең соңгы тукталыш».
  
  
  Ул среагировал ценымногие тизрәк аны уйлады. Кайчан аның ата, ул подбежал машинага. Вильгельмина выстрелила, әмма мин промахнулся, һәм таращить күзләре вонзилась бу брусчатку чын күңелдән рәхмәт аларга. Аны, ата тагын бер тапкыр эләккән буенча бамперу, һәм ул скрылся өчен машиной.
  
  
  'Проклятье!' - Пробормотал мин.
  
  
  Аннары ата Фарелли. Таращить күзләре отлетела нче күрше йорт. Аны мәҗбүр була спрятаться кайткач, ул янә ата, һәм тойдым колющую ярага бу тышкы ягында минем сул кулы. Икенче яктан, машиналар, аны күргәч, ничек ишек ачылды, әмма идем, бик занят өчен түгел бирергә эләгү минем Фарелли .
  
  
  Кинәт аның ишетте крик Джины. Ул закричала. - "Стреляй, Нигы!" "Ул курка атуның!"
  
  
  Экрандагы өчен, шуның кебек Фарелли повернулся к Джине, аны, дип искә төшерде, дип белдерде ул иде эго любовницей. Ул чакта күрдем аны, аны мгновение охватил гнев. Ул прицелился һәм ата шул нах. Таращить күзләре узды mimmo нах берничә дюймов.
  
  
  Аны ачкан җавап уты. Минем беренче выстрел эләккән диварны янында Фарелли; башыннан икенче эләккән эму муеннарына. Ул судорожно дернулся һәм рухнул бу түшәлгән тротуар.
  
  
  Ике пуля, летевшие аркасында машиналар, свистнули минем аяк. Мгновение узгач взревел двигателе, һәм Иуда устремился кит буенча узкой улочке. Аның ата машинага, әмма мин үземдә разбить гына заднее пыяла.
  
  
  'Син тәртиптә?' - дип сорады аның Джину.
  
  
  'Әйе.'
  
  
  Бар, үз фатирында һәм сылу, анда, - диде мин. «Мин приду сезгә соңрак».
  
  
  Ул запротестовала, тик мин инде подбежал к Alfa Romeo 2000, припаркованному шул ук тротуаре. Ул бикле. Китергән мотор проводами зажигания, аны прыгнул машинага һәм помчался өчен Иудой.
  
  
  Ике кварталының күрдем аны эго. Ул проехал өч квартал китергәнегез һәм кискен повернул ук, омтылып, ул миннән котылырга. Аның узды күрсәткечләр белән аккуратной пробуксовкой заднего көпчәкләре белән визгом покрышек . Алда мине Иуда свернул сулга да, бераз улочку белән шөгыльләнүче алып барды к сәнәгать зонасында. Биш минут без напугали полдюжины җәяүлеләр һәм бераз гына очрашкан белән ике машинами. Әмма Иуда да акрынайды, һәм аны да. Әгәр без нартларда буенча шоссесы, «Альфа» догнала иде аның , әмма мондый очракта юлы машина йөртү тизлеген машина иде диярлек иткәннәр, һәм Иуда бу аңладым.
  
  
  Әле аша биш минут Иуда үз өстенә алды инициативасын, һәм аның эго югалткан. Әмма кайчан аның повернул өчен склад почмагына, аның машинасын күрдем, асфальтта белән распахнутой дверью. Аның белән визгом затормозил, выскочил һәм вытянул «люгер». Иуды беркайда да юк иде. Аны, посмотрел на складлар, дип уйладым да керде микән ул анда. Аның панцирь к аңа башлагач, минем карашка, егылып бу крышку люка. Бу берни дә булмады үзенчәлекле, гайре кылган иде генә наклонен. Аны минем янга килеп, к аңа игътибар белән посмотрел на крышку . Обод калдырды отпечаток бу урам пычрак. Аны наклонился һәм прислушался. Аны ишетте приглушенные shaggy. Һичшиксез, бу иде shaggy Иуды.
  
  
  Карамастан, үз-үзен, восхищался аның эго хитростью. Карамастан, слабое сәламәтлек һәм ясалма куллары, бу кеше иде умен буларак, ђлеге дђ баягы төлкеләр. Аны тиз откинул крышку люка һәм опустился, әлегә минем ботинкага түгел коснулись өченче перекладины металлической баскычлар аерым бүлмә. Тирәсендә минем күтәрелде резкая вонь. Мондый пар затрудняет сулышы, һәм күбрәк глубже аны спускался бу яму, шул темнее становилось. Караңгыда подо минем аны ишеттем шарканье крыс. Әгәр Иуда сбежит, воспользовавшись киңәйтелгән җир асты челтәре каналлары һәм җәяүлеләр кичү билгеләрнең канализационную системасын Рифму иде яхшы шанс, дип мин беркайчан да күбрәк эго түгел анда.
  
  
  Һәм бу соңгы, ни аңа отель.
  
  
  Ул ускользнул миннән у Ниагарского водопада. Әмма хәзер ул да шталь иде избегать мине, хәзер, кайчан бу гына арасында безнең ике, ир-атлар. Аның арттырган тизлек, тиз спустился буенча покрытой слизью металлической лестнице.
  
  
  Кайчан аны, ниһаять, җитте төбе, аның наткнулся бу узкий таш уступ. Струи грязной һәм зловонной су акрын журчала буенча древнему таш. Зловоние иде диярлек невыносимым, һава чак бармы була иде суларга.
  
  
  Йомшак түгәрәге света, падающий урамнан мәңгегә минем, давал берникадәр тамаша. Аны торды неподвижно һәм прислушивался бу кара, ничек смоль тенях. Аннары аны ишетте бу янә, тавыш торопливых адым, эхом отражающийся караңгыда, мәсәлән, бу мину ярдах уң ягында мине.
  
  
  Вильгельмина лежали минем кулымда. Аның низменному наклонился һәм юнәлә өчен Иудой бу мрачную тьму.
  
  
  Җылы волосатая нерсе коснулась минем аяк. Аның бераз гына закричал нче флагы рөхсәт үтәү, әмма приглушил тавыш белән, кайчан крыса пролетела mimmo минем белән писком һәм качып китә буенча узкому выступу. Авыр булса ярдәм итәргә темп, өстәвенә, уступ становился скользким һәм влажным аркасында мшистого катламнарын иске, выветренных камнях.
  
  
  Белән түбән потолка свисали зур безглазые бөҗәкләр. Аны булмаса, гаҗәпләнде, әгәр күрдем һәм летучих мышей . Һәркайда капала слизь, саф иде душным һәм давящим. Әмма яртылаш шундый ук гнетущим, ничек Иуда.
  
  
  Аның сосредоточился аның затихающих адымнар. Нәрсә блестнуло алда мине караңгыда. Аның прижался к стонать, һәм задержал сулышы. Тик соңыннан Иуда поспешил алга таба, һәм ул последовал өчен аның белән Вильгельминой бүген кулымда.
  
  
  Аны кайчан повернул өчен почмагына, мине кинәт заставили нырнуть, аның аз гына да югалткан равновесия да кимеде канализация торбалары алмаштырылган. Югары мәңгегә минем просвистела таращить күзләрен һәм аны кабат ишетә, ничек хромает Иуда. Аның последовал өчен аның канализационную трубу меньшего күләмен, кара коридор, шактый артык узкий караганда, беренче.
  
  
  Ул янә повернул өчен почмагына; Аны, прицелился һәм ата. Таращить күзләре эләгә нигез таш һәм отскочила. Аны, промахнулся һәм побежал өчен Иудой керткәнче ул алмас иде мине бик нык опередить .
  
  
  Бу бик классик уены кошки-чирттереп. Һәр эго хәрәкәт аңа сорауларына шул ук гамбитом. Әмма кайчан аның повернул өчен почмагына, аны беркайда да юк иде. Әлеге участок суларны күбрәк да кулланыла. Булган коры һәм диярлек түгел иде, исе. Бу минем, башта аптырашта. Әмма тиздән аны берәүдә сәбәбен, аның буенча Иуда сайладым бу кертеләләр, түбән урамнар. Аны күрдем дыру бу стон белән шөгыльләнүче ябылган жестяной пластиной. Бу-кулдан ясалган иде люк. Аның тукталды, прислушался ишетә шау буенча теге якка проема. Аннары закат.
  
  
  Хәзер аны иде басып торырга ачылды. Аны булып чыкты бу туннеле, заваленном хламом һәм төрле ташлар. Әлегә аны торды шунда, аны ишеттем тавыш вдалеке. Күрәсең, Иуда белә идем, бу юлы буенча канализация һәм отель кулланырга аның өчен арынырга мине. Тиздән аңа билгеле булды, ул ничек намеревался моны. Китергәнегез барлыкка килде сергей, һәм аны күрдем Иуду бу силуэте. Ул ата миндә ике тапкыр. Бер таращить күзләре диярлек пробила миңа рукав. Хәзер бик теләп булды куркынычрак диелгән аркасында темноты.
  
  
  Аны минем янга килеп, к освещенному отверстию. Добравшись аңа кадәр, аны күрдем дип туннель алып бара, бу маленькую бњлмђгђ эленеп тора лампочка. Аның огляделась. Хәзер аны белә идем, без анда. Бу нише бу стоны лежали сөякләр иллеләп кеше, черепа торган иде сложены өстән, һәм алар мрачно карадык, миңа. Иуда китерде мине катакомбы, туннели астында шәһәр, анда беренче христианнар прятались нчы үз мучителей. Аның дигән нәтиҗәгә килгән ул булырга тиеш катакомбы Изге Калликста, иң танылган буенча барлык римских катакомб. Хәер, биредә иде изгеләндерү, безнең туристик исемлегендә бу урынга түгел иде.
  
  
  Аны, бүлмә аша узды да китте өчен Иудой. Янә булды бөтенләй караңгы булса да, монда һәм анда висели лампочкалар . Хәзер аны ишеттем, ничек Иуда авыр дышал, доказывая, ул слабеет. Аның подсчитал, дип шактый гомер узды бирле хорька, ничек эму ясадылар инъекцию инсулина, дип погоня нарушила эго метаболизм. Бик озак ул булмаса протянул. Әмма мин теләгән ќитте нче тоташу ноктасына кадәр уза, ул анда булыр иде смешаться туристлар белән . Аның күтәрде темпы.
  
  
  Тиздән аның керде икенче бүлмәгә белән шулай ук яктырту, беренчесе кебек. Аны күрмәдем Иуду, шуңа күрә ворвался бу бүлмәгә. Ничек һәм беренче бүлмәдә, киштәләрдә стеналарында лежали груды черегән сөякләрен белән черепами. Аны иде полпути аша бүлмә, кайчан ишетә авыр сулышы уң ягында үзләрен.
  
  
  Аны тиз чак кына арттарак басып торган. Иуда прислонился к груде коры, ломких черегән сөякләрен. Эго зат иде пепельно-серым һәм вспотевшим. Кеше - тире һәм черегән сөякләрен , ә аның череп иде күбрәк охшаган черепа киштәләрдә караганда максаты-тере кеше. Элек ул уродливым кеше иде, ләкин хәзер ул шталь пугающе гротескным.
  
  
  Ул дышал неправильным белән хрипом. Аның аскы губе иде катламы пены. Бу кулымда ул тотты укороченный револьвер Smith & Wesson .44 Magnum. Әгәр ул элђккђн мине аңа, аның идем бик тиз кушылды калган останкам бу катакомбах.
  
  
  Ул хрипло рассмеялся, әлегә аның обдумывал үз киләсе барышы. Көлү выкатился килгән аңа, ничек чуерташ җәелә буенча оконному стеклу; протезы неуверенно замахали кончиками эго дрожащих бармак. Уң кулым белән револьвером иде гладкой һәм восковой .
  
  
  «Хәзер аны, ниһаять алмыйм сине үтерергә, Картер», - прохрипел ул.
  
  
  Аның нырнул һәм җиргә төште арасында костями, алар, ничек мин аны тойдым, подо минем треснули. Револьвер Иуды рявкнул - һәм промахнулся бу париж. Аның басты һәм юнәлдерде «люгер» эму күкрәгенә эләгә. Минем палец сжал спусковой крючок, әмма ул да ата.
  
  
  Иуда уронил кулы белән револьвером үзенә тезләренә һәм янә егылып арасында костями. Эго зат иде искажено, күзләре остекленели. Бу мгновение одышка казалась бик каты, ә аннан соң кинәт прекратилась. Эго гәүдәсен напряглось, һәм револьвер яуды буенча эго куллары. Аннары эго максаты ударилась турында диварны - эго күзләренә иде киң ачык, бу диабетической коме.
  
  
  Аны басты һәм килеп кушылды аңа. Мизгелдә аның, наклонился аның өстендә, аның гәүдәсен кискен дернулось һәм замерло. Аның пощупал эго пульсы. Пульса түгел иде.
  
  
  Аны басты, сунул «люгер» бу кобуру һәм посмотрел на одетый скелет күрсәткечләрне тикшереп тору обнаженных черегән сөякләрен. Иуда иде мәет бирүнең төш детонатор иде куркынычсызлык һәм ул тосковал буенча солнечному яктылыкка.
  
  
  Аның калдырды гәүдәсен шунда, һәм алга китте аша яхшырак освещенный туннель ко входу бу катакомбы. Иуду мөмкин түгел табарга, әлегә ул шталь иде охшаган башка скелеты бу туннелях. Әгәр эго табылмый барып, ничек эго, шведларны сгнила, эго итеп карап булыр иде җәсәде иртә христианина. Чак аның өлгергән впитаться бу кара юмор шушы уйлар ничек наткнулся бу төркемгә туристлар направлявшихся к выходу.
  
  
  Итальян теле гид посмотрел миңа. Ул, диде. - 'Ярар, әйдә бит!' - Сез калырга тиеш компаниясе белән, синьор! Барысы да диярлек тәмамланды ».
  
  
  Аны кушылды һәм алар китте яктылыкка алда безне. «Бик гади, - диде аның гиду. «Минем задержала шактый жуткая сәхнә».
  
  
  Пособие дип. - «Худшее алда әле, синьор».
  
  
  Аның, дип уйлады турында елларда һәм биремнәрендә, алар миңа тагын предстояли, әгәр аның булам, барырга, аягын тормышы белән. «Мин ышанам ки, сез туганы пәйгамбәребез Нострадамуса», - диде мин.
  
  
  Күрәсең, ул да аңладым мәзәкләр.
  
  
  Тик бу мине дә кызыксындырды. Бер була иде, дип әйтә мөгаен: Иуда иде мәет. Беркем дә белми, дип, мине ждало алга таба. Шуңа күрә урынына алсын турында уйлана, аны әйләнеп кайткан, хәзерге, монда һәм хәзер. Ә аннары, аны, дип уйладым турында Джине башлады улыбаться. Иң яхшысы усмешка, нинди генә тәкъдим итәргә була.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Турында " китабында:
  
  
  
  
  
  Ничек бу мөмкин? Нигы Картер иде, кинәт мәҗбүр спрятать документ музеенда Ватиканның вакытында рутинной эш . Очраклы этрусская ваза казалась подходящей өчен әлеге максатка.
  
  
  Тик эш бљтенлђй түгел Nike Картере һәм эго эшчәнлеге, билгеле булганча, соңрак, кайчан Картер попытался табарга документ. Чөнки ул вакытта ул көтелмәгән шаһиты высокопрофессиональной урлау сәнгать әсәрләре.
  
  
  Ничек сәнгати кыйммәтләрне, шул исәптән этрусская ваза, исчезли бер-бер артлы тәрәзә аша , Картер посмотрел ачыктан-ачык үз йөзе, үз давнего дошманга - Иуды.
  
  
  Иуда алмас эшләргә белән бу документ күбрәк Хок һәм Картер алыр иде, хәтта күз алдына да китерә үзләренең иң ужасных снах ...
  
  
  
  
  
  
  Картер Нигы
  
  
  Билгесе кобры
  
  
  
  
  
  
  Нигы Картер
  
  
  
  Билгесе кобры
  
  
  перевел Лев Шкловский
  
  
  истәлегенә багышлана мәрхүмнең улы Антон.
  
  
  Төп геройлар:
  
  
  НИГЫ КАРТЕР
  
  
  тәхәллүсе-N3 агент AX
  
  
  "ШИВА"
  
  
  башлыгы оештыру "Кобра"
  
  
  ASHOK ANAND
  
  
  агент һиндстан яшерен хезмәте
  
  
  ПУРАН ДАСС
  
  
  башлыгы һиндстан яшерен хезмәте
  
  
  НИРАД һәм РАНДЖИТ
  
  
  оешма әгъзалары "Кобра"
  
  
  РИВА СИНГХ
  
  
  оныгы Шивы
  
  
  
  1
  
  
  Ул свернулась минем объятиях, йомшак һәм хрупкая, һәм хәзерге вакытта тулысынча удовлетворенная. Аның сирәк дәвалау иде мондый хатын-кыз буларак, Рива. Аның золотистой тиредђге һәм кара волосах уйнадылар күләгәдә; бу мизгеле күңелләрдә мәңге сүрелмәс кебек тоелды миңа мин њпкђм кулында сбывшуюся хыялын. Бүлмәдә караңгы иде, аның опустил буыннарны. Һәм, бәхеткә, кунакханәдә иде системасы кондиционирования пробасы һава нче төнге эсселек Нью-Дәһли.
  
  
  — Син түгел, - диде миңа нигә, — сызып ќибђргђндђ Рива. Аның йомшак, җылы иреннәре нежно коснулись впадины арасында минем шеей һәм плечом, аның күкрәгенә прижались к минем кулымда.
  
  
  Аның повернул, аның йөзе һәм посмотрел линиягә ee пухлых губернасында. Алга таба мочка иде нахмурен белән упрямым выражением затлар хатын-кызлар, привыкшей алырга да, ул тели... хатын-кызлар белән шөгыльләнүче бу альбомны. - Дип, Рева? – дип сорады, мин, уздырып кончиком бармак буенча бархатистой тиредђге аның тормышында.
  
  
  - Нигә син бирегә, Нигы? Ул отстранился, уронив башын өчен мендәр. Озын кара чәч образовывали өчен ак тукыма мендәр веер, похожий бу ореол, ул обрамлял, аның йөзе белән совершенными чертами... зат отражавшее бу минутта внутреннюю он һәм непонятное недоверие.
  
  
  — Мин бит сиңа әйткән, — дидем омтылып, ул яңгырарга терпеливо һәм ышандырырлык итеп. - Минем компаниясе послала минем өчен сөйләшүләр алып бару турында покупках. Тукыма, шелка, парча... сүзләр бар. Нәрсә тора, бу илдә арзанрак анда-йә әле.
  
  
  Әлбәттә, аңа лгал. Әлбәттә, ул алмады әйтергә Риве, кем аны шундый. Теләсә кайсы очракта, нинди аерма? Юк бернинди сәбәпләр җәлеп итәргә кызны, сжигать минем прикрытие һәм ачырга әй, бу аның Нигы Картер, агент AX, хәзерге вакытта выполняющий миссия Нью-Дәһли.
  
  
  Иртән шул ук кичке аңа казанда диспетчерыннан Air-India. Һәм, соңгы кеше аның аны көтмәгән идем каршыларга иде хатын-кыз кебек Ривы, восхитительная спутница, бу аны алмады исәп тотарга безгә бер ир-ат. Ул сидела бу баре отель, аны кайчан кайта белән коену бассейнында. Аны идеал фигура иде закутана зәңгәр белән серебром сари; без шулай ук почувствовали турыдан-туры физик влечение гашыйк. Аннан соң бер сүз повлекло артыннан икенчесе, һәм мин, якын түгел осознавая моның чакырды, аны төшке аш.
  
  
  Без аннан көннең француз теле ресторан Чанакьяпури, красно-кара оазисе үзәгендә душного шәһәр. Бу мөмкинлек заманить аны тәкчелеге үткәрергә төндә бергә.
  
  
  Ничек булып чыкты, миңа туры килмәгән артык күп тырышырга, җи тәкчелеге аны.
  
  
  Аның күзләре, искиткеч һәм чувственные, аны ничек чәч, сөйләштеләр, төгәл. Әлбәттә, мәсьәләләр, словесные уеннар... гадәти тәҗрибәме сәнгатьтә обольщения. Прелюдия к төнге мәхәббәт һәм страсти.
  
  
  
  Излишне сөйләшергә, дип Нью-Дәһли значил минем өчен (һәм AX) караганда күбрәк Рева Сингх. Аңа иде послан Һиндстанга Хоуком, һәм, гәрчә аны тоймадым, бу отчаянная ният, књндерњ Карт булмый. - Тик бездә юк, безгә малейшего доказательства моннан тыш, бу кеше бар! - дип аңлатты мин.
  
  
  — Шуңа күбрәк сәбәпләрен полететь шунда, Нигы, — диде Хоук белән саркастическим смехом. - Бунты һәм беспорядки - бу доказательства, шулай түгелме? Калькутта залында хәлдә полуанархии. Ә кем снабжал бунтовщиков корал? Талаулар да үсә бу деревьях, әгәр булырга, төгәл.
  
  
  «Бу проблема эчке куркынычсызлык һиндстан хөкүмәте», — возразил мин.
  
  
  - Чынлыкта. Бөтенләй фантастическим. Аны бөтенләй килешәм. Иң делле булыр иде бу гади беспорядки һәм бунты, бу түгел иде, миссия, Нигы.
  
  
  - Ул вакытта?
  
  
  - Взгляните бу. - Ул протянул миңа сложенный лист кәгазь. - Бу сезгә сөйләячәк турында күбрәк безнең загадочном кеше мистере "Шиве"... бәлки, белән нинди дә булса туманным намеком булса да башка, чыннан да, бар. Горький төтене аны сигары обжег миңа ноздри, һәм мин пересел бу дальний урындык булсын, прочитать документ.
  
  
  Аннары прочтения статьясындагы минем иде, шактый яхшы тамаша турында сөйләде, нәрсә белән шөгыльләнә Хоук.
  
  
  Башлыгы дип билгеләп үтте белән ухмылкой. - Күргәнегезчә, бу грязное дело, риза?
  
  
  - Мин идем, - диде аморальное.
  
  
  - Молодец, әйбәт диде Нигы. Безнең кеше җыела переправить кушма штатларына героин-сырца ун миллион доллар. Әмма, ничек сез күрдегезме, бу түгел, иң борчылырлык элементы. Әгәр бу тәкъдим генә наркотиклар, аны иде шалтыратып кемгә дә булса бөтенләй башка. Әмма турында сүз барганда, халыкара дипломатия... һәм дөньяда... ул вакытта аны бары тик бурычлы ышанып тапшырырга теләр иде микән бу бурычын сезгә.
  
  
  Аны, кивнул генә ачып rta.
  
  
  Документ, ул аның яңа гына укыдым иде буенча Овального кабинеты. Булмый югарырак күтәрелә. Ул-туар күз алдында нәрсә-нәрсә, нәрсә турында, аны укыган газеталарда, очрак, ул, ничек без аны беркайчан да уйламадым, булачак белән бәйле AX, тормыйм инде турында минем өлкәсендә эшчәнлеге.
  
  
  Кемдер шалтыратып совет илчелегенә Вашингтонда, представившись президенты Кушма. Тавышы искиткеч иде сымитирован. Бу, бәлки, шаярту, сүзләр генә иде, бөтенләй невинные. «Президент» исходил угрозами подстрекательского характердагы белән угрозами, алар этәргән совет илчесе поспешить белән донесением Мәскәүгә.
  
  
  Ахыр чиктә, недоразумение бетерелгән, һәм Ак йортка алып килде күпсанлы извинения. Бу мөмкин тәмамларга да булыр иде, тик моның урынына иде дәвам итү. Беренче секретаре, КПСС үзәк комитеты, баш сәяси эшлеклесе, Советлар Союзы белән сөйләштем президенты буенча «кайнар линия». Бары тик ул бөтенләй беренче секретаре. Буенча правде дим, Вашингтонда да, Мәскәүдә берәү дә белми, кем имитировал рус теле тавышы. Алмашу сүзләре иде ерак түгел дружеским һәм побудил президенты потребовать чираттан тыш утырыш милли иминлек Советы.
  
  
  Тагын барысы да прояснилось... тик кыска вакытка. Алар белән хорька, кимендә ике атна элек, фаҗига бөтен бер череда мондый инцидентов; алмашу угрозами һәм оскорблениями арасында Һиндстан һәм Пакистан арасындагы Израиль һәм Египтом арасында коммунистическим Кытай һәм Япония. Һәр тапкыр тавышы нинди дә булса диплом искиткеч имитировался, дип приводило к обилию гневных янаулар һәм встречных янаулар.
  
  
  Мир иде кырлары атом-төш сугышы. Хәзер, документ нигезендә, Ак йорт, кемдер маташа ташлап, безнең барыбыз пропасть. - Димәк, сез подозреваете, бу серле "кемдер", именующий үзен Шивой булып тора мозгом оешмасы исеме астында "Кобра" һәм ул җавап бирә өчен җаваплылык нәрсә... - дип мин сорауга җавап биреп караш Хоука.
  
  
  - Бәлки, Нигы. Шарт Шива — шәхес түгел, ә ниндидер башка, — дип ачыклык кертте Босс. - Без төгәл беләбез "Кобра" бар. Һәм без диярлек ышанабыз, бу оештыру буенча сәүдә корал һәм наркотиклар. Тик бу вак-төяк белән чагыштырганда, бу, - киеренке узды дип аңлатты ул, постукивая пальцем буенча документ, ул аның яңа гына тәмамладым карарга. - Бу Шива реаль кеше? Яки бу прикрытие ниндидер странной халыкара оешмасы, отдающей боерыклар Кобре? Тавыш бирергә дип безгә ачыкларга кирәк... смею өстәргә, мөмкин кадәр тизрәк.
  
  
  - Димәк, сез верите, әгәр Шива ир-ат булса, ул имитирует тавыш, чынлыкта?
  
  
  Хоук устало кивнул.
  
  
  - Ләкин син хәтта белмисең, бармы Шива.
  
  
  - Бу алмагачлары.
  
  
  - Шулай итеп, аны табарга тиеш кеше, аны беркем дә, беркайчан да күргәнем булмаса да, ул булырга мөмкин хәлдә имитировать тавышы кайбер персонажлар, чөнки ул бу мөмкин... Белән нәрсә миңа башларга, сезнеңчә?
  
  
  - Юкка гына сине дип атыйлар Истребителем №3, Картер.
  
  
  Бу түгел иде ул ревматизма, ул өметләнгәнен аны алырга. Әмма, ничек инде мин, - диде, кайвакыт мөмкин түгел килешә шундый кеше иде, ничек Ястреб. Шулай булгач, миңа туры килде объехать весь мир на мин сорады кемне дә булса яки нәрсәне дә булса, кем называл үзен Шивой.
  
  
  Аңа билгеле, бу тәхәллүсе, ә аннары өйрәнү документлар йорт. Иң делле Шива иде индуистским богом, киң танылган ничек Разрушитель. Сугыш, ачлык, үлем... бу бәла иде эго абсолют һәм неоспоримым владычеством, контрольдә эго һәм хакимият. Әмма күбрәк; китаплар, алар белән танышты, аны содержали иллюстрации һәм фотографияләр статуй, изображающих Шиву, украшенного змеями. Бу гадәти змеи, ә кобры, смертоносные һиндстан гадюки.
  
  
  Һәм менә, миңа туры килде отправиться буенча следу, ул казался несуществующим һәм мөмкин булмас... ничек дип санарга песчинки ярлары буйлап Ганга!
  
  
  Әгәр Шива иде плодом чьего, ягъни извращенного воображения булса, Рива Сингх төгәл аларга түгел иде. Кыз иде, чып-чын, милой, йомшак һәм гаҗәеп тере.
  
  
  
  Аны повернулся аңа чишү, фәнни-тикшеренү бурычларын ee штопора, прижавшись губами аның пухлому рту. Аның алтын тире иде покрыта җиңел пеленой банк, һәм аны кайчан, прижался књкрђк к моның незрелым һәм каты грудям, мине охватило неудержимое теләк.
  
  
  — Юк, әйтә идем, — прошептал мин, кайчан ул попыталась кабул чираттагы мәсьәләләрне торган, белђсегез килсђ, башласак, мине волновать. - Мин Нигы, ә син Рева... сиңа кирәк түгел, белергә күбрәк... хәзерге вакытта. Аның ныклы обнял ee, һәм ул подавила стон.
  
  
  Сдвинув ногой одеяло белән түшәк, аны нык прижал ee үзенә. У Ривы иде киң раскрытые күзләре, тик ул, киресенчә, смотрела нидер башка ахырында бүлмәләре бар. Бу иң вакытта аны аңладым, - дип эләккән китердемме.
  
  
  Аны тавышны ишетте. Аша секундына аның билгеләде происхождение металлического скрипа, ул ничек хриплый шепот, доносился бер көне... Кемдер возился белән буе йозак эленеп торды. Минем «смит һәм вессон» лежал югары ящике тумбочки янында кроватью, тик хәзерге вакытта ул читтә досягаемости минем куллар. Йомшак тавышны прекратился, последовал щелчок... һәм шунда аның, аңладым, - дип түгел, успею схватиться өчен пистолетын.
  
  
  Аның подпрыгнул ягына, ничек гына ишек распахнулась. Фонында света, идущего буенча коридору, бүлеп бирелгән фигуры ике бородатых ир-атлар, одетых бу ак вышитые рубашки һәм парусиновые ыштан, бу мәктәпкә охшаган бу пижамные, нинди йөртә, күбесе индийцев. Әмма күбрәк шведларны, мине поразило короткоствольный пистолетын, ул твердой кулы белән держала бер тирәсендә сыннар шул тюрбанах.
  
  
  Пистолетын иде юнәлдерелгән мине, мин берни дә алмый идем, моның белән поделать. Ишекне йомшак ябып куйганнар өчен, ике ир-атлар һәм безоружный включил святым бүлмәдә.
  
  
  Аның моргнул нче внезапного свечения һәм наблюдал өчен ике нападавшими, табарга омтылып, ул чыгу. Алар нык һәм мускулистыми, ih бородатые затлар берни дә диндә, һәм, музейдагы ih бородам һәм тюрбанам, алар икесе дә сикхами.
  
  
  - Хәерле кич, "сахиб", - диде ул, дип пистолетом, һәм сәламләү превратилось бу сайтта мәгънәсез ухмылку, ул чакта аңладым, без белән Ривой голые, димәк, тагын да уязвимые.
  
  
  Хәзерге вакытта бердәнбер картасы, аны мөмкин иде разыграть иде калырга астында прикрытием туриста һәм бизнесмен. Обиженным тоном аңа җавап бирде: - бу тарих? - Мин ясаган жест өчен схватить телефон трубку, әмма безоружный индиец-сикх поспешил передвинуть старомодный телефон янымда.
  
  
  - Что за бред, "сахиб"! — диде ул, ухмыляясь. - Беркем дә давал сиңа рөхсәт хәрәкәтләнергә, һәм хәтта "мем-сахиб", - дип аңлатты пальцем бу Риву белән шөгыльләнүче натянула одеяло һәм свернулась клубочком астында простынями.
  
  
  — Кара бу тартмалары Мохан, — дип боерды үзенең спутнику кеше белән пистолетом.
  
  
  «Әгәр бу караклыгы, сез берни дә таба аласыз стоящего өчен урлау», — предупреждал аның ih. - Минем гына чеклары. Безгә рупий, безгә АКШ доллары.
  
  
  Алар бөтенләй впечатлились. Бер дә.
  
  
  Әмма әлегә аңа сөйләде, аның башлады концентрироваться, готовя үз гәүдәсен һәм разум к бурному һәм неразделимому слиянию. Соңгы тапкыр, кайчан аның наслаждался перерывом арасында миссиями, Ястреб дип раслый шул булсын өчен аны баш тарткан иң гади чорда ял һәм ял узу өчен интенсив чоры, укыту өчен камилләштерергә үз күнекмәләр иң необычных формалары үзеңне. Мохит, төрле техник, алар аны освоил иде, шулай ук, формалары самовнушения, аның мине өйрәтте иясе, кара поясы, «ретте дэн» чемпионы, тхэквондо, корея версиясе «кунг»". Инструктор ук әзерләнгән мине тхэквондо. Бу форма каратэ нигезләнгән, көч куллану һәм микросекундларга алынган куллану исәбенә барлыгы тән, бигрәк тә бедер һәм ступней.
  
  
  Шулай итеп, кайчан бер тирәли ике нападавших башлады рыться минем вещах һәм җыенган ачарга, бөтен минем шәхси арсенал аның әзер булса да, беренче адымны ясау. Аның вәкиле булып әлеге форумга үзен пружиной, сәләтле выпрыгнуть тирәсендә чүп-чар һәм швырнуть үзенең гәүдәсен шул киңлегендә.
  
  
  Аның толкнул Риву һәм спрыгнул белән түшәк, приземлившись, ничек мәче, на пятки. Таращить күзләре просвистела өстендә минем аягы, аны кайчан егылып идәнгә. У напарника Мохана бу пистолете иде куәтле глушитель.
  
  
  - Нигы... юк! — закричала Рива, әйтерсең умоляя, мине түгел башларга драку яки омтылырга сопротивляться ике ир-атларга.
  
  
  Тик мин түгел иде инде күбрәк югалта вакытта.
  
  
  Мохан һәм дусты түгел угрожали кызга, ә двинулись миңа, скривив иреннәре бер үк төрле ухмылке. Ih тешләре һәм десны иде окрашены кызыл төс нче обильного жевания яфраклардан паана. Бу ослепительном яктылыгында лампалар ih рты выглядели окровавленными, әйтерсең, алар гына доели кисәкләр сырого ит.
  
  
  - Сез безне недооцениваете, - сахиб, - дип, ул булган белән пистолетом. — Без алыр идек үтерергә кызны, әмма без башта тулай торакларда булыр иде, бик яхшы өстендә эшләү сезнең.
  
  
  Аның да шталь көтәргә күрү өчен, нинди «эш» ул-туар күз алдында. Белән пронзительным криком «ки-кушымта» һәм ул кичекмәстән заставил ике ир-обороняться, аны вскочил аякка бастыру һәм атаковал. «Мин аңлыйм,-рио-ча-ги» — круговой удар ногой, шул анда, бөтен аленка балансируется элек. Аның отпустил эго iso барлык көч һәм бөтен концентрацией, бу аны иде сәләтле. Аның выставил правую аягын һәм элђккђн максаты.
  
  
  Отвратительное бульканье сопровождало стон кеше белән пистолетом; минем босая пятка ударила эго бу кояшлы сплетение. Һава вырвался аша " эго җиңел, ул рухнул идәнгә, задыхаясь. Пистолетын болтался у аның пальцах, әмма кайчан ул күтәрде корал итәргә тагын бер выстрел, аның перепрыгнул, аның аша һәм прыгнул бу Мохана керткәнче ул рванул.
  
  
  - Ал, курыкма, энем, - прошептал мин, әлегә башка отчаянно маташа схватить минем өчен аяклар өчен отбросить элек. Аңа тизрәк аның.
  
  
  Биредә аны иде вознагражден өчен күп көч куярга, кайчан шөгыльләнә башлаган тхэквондо һәм кунг-фу.
  
  
  Аның кулын күтәрде, гүя бу бик чәч өчен смертоносного «колониа-нал-чи спортчыларына-ки», формалары атак, аңа, аны, сез өйрәнделәр бу совершенстве. Минем кешедә двигалась буенча воздуху карата билгеле бер почмагында киңлеген юнәлеше буенча максатка Мохана. Кайчан минем катгый бармак коснулись нигез эго нос, миңа да кирәк иде", - медицина, мәгариф, аңлау өчен, бу кеше, мәет.
  
  
  Аның вонзил кусок сөякләр эму бу баш миен, мгновенно убив аның. Буенча эго rta хлынул агымы кан, аның карашынча тукталды, миңа... аннары эго глаза затуманились керткәнче булырга киң ачык һәм стеклянными, ничек два куска кара мрамора. Хриплый, сдавленный тавыш вырвался аша " эго rta, ул егылып идәнгә. Инертная, ничек тряпичная кукла белән неузнаваемым носом, кызыл һәм раздавленным, ничек сок спелого фрукта.
  
  
  Мохан күбрәк иде «убийцей», «ул иде трупом.
  
  
  Тик берничә секунд эчендә, алар миңа понадобились өчен прикончить эго, эго сообщник оправился шулкадәр, дип попытался кайтырга, һөҗүмгә. Аны тойдым, ничек ул ползет буенча идђндђ откровенные артта калды мине, һәм минем иде, уйларга вакыт ике тапкыр.
  
  
  Аны, әзер булса да, мгновенно. «Ханна, үзән, сетны»... тапкыр, ике, өч... Мин мысленно, дип уйлаган. Аннары аны дернул юлүткәргечкә локоть элек ужасном «пал-куча чи спортчыларына-ки».
  
  
  Аны бәрде көндәше откровенными астында подбородок. Ул закричал, һәм ул обернулась, гади өчен созерцать нәрсә калды нче идеаль комплект зубов. Чөнки хәзер челюсть бөтенләй болталась, раздробившись. Струи кан стекали буенча эго подбородку һәм муенында, попадая өчен " мактауга лаеклы хезмәте күлмәк. Түбән өлеше затлар иде диярлек өзелгән бу кисәкләр; синюшный синяк инде расползался нче скулы к глазам.
  
  
  Ир-ат попытался заговорить, әмма тирәсендә эго rta вырвался гына сдавленный тавыш белән; тик ясаганчы, аны өлгергән эго нокаутировать, ул өлгергән, нажать на курок пистолеттан. Аны егылып алга, озак лежу идәндә. Тагын бер крупнокалиберная таращить күзләре просвистела ике дюймах мәңгегә минем һәм вонзилась бу противоположную диварны. Бу бик таращить күзләре мөселманнары диния нәзарәтенең «-диния нәзарәте», способная выпотрошить кеше, ничек свежезабитого цыпленка, әзер к жарке. Ир-ат басты һәм попятился к көне.
  
  
  Ясаганчы, ул чыгарырга өлгергән, тагын берсен аша үз адских пуль, аның зигзагом китте линиясе буенча белән шөгыльләнүче присоединяется мине чын күңелдән k көне. Ләкин ул китеп, элек белән чагыштырганда, аның өлгергән вырвать пистолетын буенча эго кулыннан. Аңа бросился коридорга һәм күрдем тонкую кровавую юлны ишетә авыр шарканье металлической баскычлар бу ерак ахырында коридор башка ковра.
  
  
  Аның кайта бүлмә һәм натянул ыштан, алар ташладым янында кроватью. Рива књрсђтте миңа киң раскрытыми, испуганными күзлегеннән. Аның диде әй. - Түгел сердись, зинһар! - Сатканда тукымалар һәрвакыт каты конкуренция.
  
  
  - Ул түгел, смеялась. Аны калдырды аны ялгыз калу белән окровавленной фигурой белән шөгыльләнүче кайчандыр мужчиной.
  
  
  Аннары моның йөгереп чыга, аның тирәсендә бүлмә. Беркем дә белмиме, ничек ул гнался өчен нападавшим. Аны, һичшиксез, булырга тиеш иде тоту аның, чөнки хәзер, кайчан Мохан иде, мәет булмады бернинди хәл белергә, хема ул иң делле. Мин уйламадым, чөнки алар вульгарные караклар; алар күрсәттеләр артык югары осталык белән чагыштырганда, гади җинаятьчеләр.
  
  
  Аңа иде, дип ышанам, алар действовали бу иллюзии акча сорарга. Нәрсәдер җимерелгән чорда минем баш",-дип, бу мизгелдә аның алмады формалаштыра. Бу књрђсећ на загадку... нидер, дип заставило мине кичерү", дип миңа Хоук. Мөмкинме, дип кемдер инде, дип чынбарлыкны ачып бирде минем шәхес, чөнки аның килде Һиндстанга буенча туристик вайзе? Күп кенә мәсьәләләр алыр иде калырга җавапсыз булса, аның да поймаю сообщника Мохана.
  
  
  Вестибюль отель иде диярлек пустынен, төнге портье спал өчен стойкой. Аның диде бик тиз хәрәкәт өчен занавесками, скрывавшими зур пыяла көне, алып баручылар барлык эчке дворик һәм бакчасы. Яланаяк аны, бросился к палаткам, отодвинул ih ягына һәм побежал бу кара бакчасы.
  
  
  Үлән аяк астында иде мокрой һәм салкын. Ай скрылась өчен кучей облаков, закрывавших аның оранжевое зат. Алга таба да, аны күрдем чагылыш облаков бассейнда, анда аны татарстанның атаклы йөзү белән очрашу алдыннан Ривой һәм ужином аның белән. Китте үткән звон бокалов, ритмичное хәрәкәт качелей, гортанные крики урам торговцев.
  
  
  Хәзер иде гына тавыш белән минем сулыш, биение минем пульса. Аны сак пополз алга, минем хисләр напрягались вакытта һәр хәрәкәттә, һәр шуме, ул позволил иде миңа таба үз аулауга... киткәнче, ул үле.
  
  
  Бу спешке ул өлгермәдем, достать пистолетын. Шулай булгач, миңа туры килде полагаться гына үз акылы һәм үз кулы. Хәтта әгәр акылы һәм кулы полагаться туры килми башлагач табып булмый пистолетын белән глушителем, направленный тормышта.
  
  
  Минем инструктор белә идем, мине буенча прозвищу «Чу-халыкара олимпия комитеты», - дип күчерү белән корейского дигәнне аңлата, «Йодрык». Тик, ул вакытта минем иде карары кулланырга практикада, ягъни мин исследовал. Бакчасында барысы да тыныч кына. Листья баньяна бары генә качались, скрывая нең гигантским стволом өлеше вольера.
  
  
  Аны иде эзләрен индейской кан, кайчан диде внезапную вспышку, сопровождаемую яростным шипением смертоносной пуля. Бу юлы закричал мин. Аннары поднес аның кулын ко рту, таращить күзләре оцарапала миңа эчтђге.
  
  
  Бу бик поверхностная рана, әмма ул бик нык жгла. Аның стиснул тешләре һәм шталь көтәргә, чувствуя үзен артык уязвимым белән чагыштырганда, кайчан булса. Атучы, ләкин, сезгә күбрәк рисковать һәм көтәргә, мин нападу аңа бу отместку.
  
  
  Ул башлаган йөгерергә к забору. Аны помчался артыннан тагын чөнки теләмәгән позволить аңа сбежать түгел преподав эму дәресе. Күрәсең, ул оправился нче мөрәҗәгать, аңа аның агачларның эго кайтарганнар моңа кадәр, шулкадәр, дип перепрыгнул аша пограничную диварны белән удивительной ловкостью. Ул двигался мөгаен ничек мәче белән чагыштырганда, кеше буларак. Әмма карамастан, авырту шул кулымда, аны үзен начар хис итә шундый ук хәрәкәтчән. Аны перелез аша диварны һәм төште яланаяк бүгенге участогы усыпанной гравием җир. Тагын бер звон взорвался минем ушах, ләкин бу түгел иде выстрел.
  
  
  Индеец ак тюрбане алды барып мотороллера, припаркованного ахырында гравийлы юллар өчен койма белән. Белән ревом двигательнең мотороллер урыныннан кузгалды, һәм индеец хәтта якка карады. Аны алыр иде дђ тоту такси яки велотакси, әмма мин белә, кеше белән пистолетом инде юкка чыккан бу лабиринте переулков шәһәр.
  
  
  Шуңа күрә, урынына алсын дәвам казавшуюся хәзер файдасыз ауга, аны әйләнеп забору һәм, уцепившись өчен ике агач алтынчы, янә перелез аның аша. Бу юлы аның искиткеч азрак тырышлык. Үлән иде чын облегчением өчен, минем аяк белән чагыштырганда гравием. Аны таба килә башлады к бассейну, вымыл кулын пересек лужайку, бесшумно проскользнув бу вестибюль.
  
  
  Швейцар проснулся нче, үз җыелмалары, бу, һичшиксез, мөмкинлек бирде ике индейцам сизелмичә дә күтәрелә бу минем бүлмә. Әмма мин дә китәм упрекать эго шул трупе, ул аны калдырды наверху, һәм берсе аның, миңа кирәк иде", - котылу. - Бессонница, "сахиб"? — дип сорады ул, минем зевнув, акрын вставая. Аннары перегнулся аша прилавок, бросив бу, минем карашка, ачык кире кагу... иң делле, аны иде бер штанах. - Мин пошлю өчен снотворным синең өчен, әйе?
  
  
  "Рәхмәт, кирәк түгел," мин баш тарта белән натянутой елмаеп.
  
  
  Әгәр ул замечал длинную кровавую царапину, оставленную миңа пулей индейца-сикха, ул сикергәли төре, дип берни дә булмады. Аның засунул куллары ирек бирмәячәк һәм китте лифтам итеп мине беркем дә күргәнем булмады. Әллә өчен, аның үзен начар хис итә смущенным, алтысы; тик идем предпочел түгел игътибар җәлеп итәргә. Истребителю № 3 AX, һичшиксез, булырга тиеш иде кешене табарга буенча исемендәге Шива.
  
  
  
  2
  
  
  Ривы Сингх иде янәшәдә, ярдәм итәр өчен, миңа убраться бүлмәдә.
  
  
  Ишек минем йокы бүлмәсе оештыру иде приоткрыта булса да, беркем дә таба өчен, аның өчен эшне дәвам итәргә, анда прервали Мохана һәм эго напарника. Бүлмә иде пуста алмаганда, застывшего трупа кеше, аның, аны үтергән метким ударом каратэ. Индеец лежал, расставив куллары һәм аяклары да, странной позе диярлек погруженный бу лужу темной кан белән шөгыльләнүче дәвам итә растекаться.
  
  
  Смятые юрганнар яшәве турында сөйли иде өлешен кичәләр үткәрде, аның белән Ривой. Күрәсең, кызга туеп, ул выскользнула аша бүлмә, иң элек белән чагыштырганда, аның өлгергән, аны туктатырга. Мин түгел иде ки глуп өчен хәтта секундына уйларга кирәк, дип әйтә алам исәп тота аның молчание. Шуңа күрә, аны алыштырырга булдык отель өчен болай иртә. Аның да отель өчен кемдер буенча полиция Нью-Дәһли приходил миңа, һәм забросал мине сораулар. Аны тиеш иде, җавап бирергә җыйнак лжи өчен якларга үзенең прикрытие.
  
  
  Әмма тыш, беспокойства турында Риве Сингх белән шөгыльләнүче белмәгән, булыр микән ул тотарга авызы на замке яки юк, аны тиеш иде борчылу турында Мохане. Әлбәттә, вытащить эго буенча минем бүлмә иде җиңел түгел, өстәвенә, аның кунакханәсе теләсә нинди кыйммәт котылырга теләсә кайсы тавыш та керми. Бәхеткә, калганнары кунаклар катта йоклый бик нык йоклар. Безгә бер ишекне генә ачылды, әлегә аның тащил гәүдәсен буенча пустынному коридору. Безгә бер испуганное зат алмый күрергә минем кызыл нче усталости күзләрен раненую кулын минем кровавую ношу.
  
  
  Аның салды эго алдында лифтом һәм тапкан нәрсә миңа кирәк, кесђдђ брюк. Стальное лезвие минем перочинного пычак булып чыкты бик файдалы приспособлением; иң делле перочинным пычак белән аның алмас ишек ачарга һәм заблокировать кабинасына, югары катта, әлеге функцияләрдән азат итеп шахту подъемника, кинув гәүдәсен берничә дистә метр аска таба.
  
  
  Бу урын булачак, мәңгелек упокоения Мохана.
  
  
  Ул инде иде, аягы һәм җыерып һавада, калган өлеше эго тән иде әзер соңгысына толчку бу глубокую яму бу колодце, кайчан аның диде нечто шундый, дип заставило мине подпрыгнуть нче флагы рөхсәт үтәү. Рукав һиндстан курты иде закатан, аны кайчан тащил гәүдәсен буенча коридору, һәм хәзер минем взору бросилась нәрсә, аны, аның элек түгел замечал.
  
  
  Бу татуировка иде, сделанная несмываемыми синими чернилами белән шөгыльләнүче выделялась бу предплечье; аны кайчан аңладым изображал рәсем, минем шикләнүләр расланды. Татуировка яклады үзе свернувшуюся кольцом королевскую кобру, поднимающуюся буенча өскә таба кулымда шул характерном өчен атаки хәле. Клиновидная максаты һәм трепещущий тел югалып калалар иде шул замершей плоти Мохана.
  
  
  Шулай туды Кобра. Алар җибәрдек Мохана һәм эго сообщника, күңелебезнең, дип Нигы Картер түгел разоблачит ih секретную оештырган. Бары планы провалился. Одина тирәсендә ике агентлар иде мәет, ә башка белән разбитым зат булмады алырга вакыт нинди дә булса мәгълүмат, хәтта малейшее исбатлый, мин чыннан да иде Истребителем № 3, агентом хезмәттә у AX.
  
  
  Очко минем файда, мысленно дип тәмамлады сүзен мин, одергивая рукав рубашки мертвеца һәм толкая мәетне ногой. Застывшее гәүдәсен Мохана полетело аска таба, отскакивая нче темных диварлар шахталар лифт. Аны ишеттем, ул ничек җитте ахыргы пункты билгеләнешендәге... раздался глухой стук упавшего тән. Әгәр Шива, әле шундый ярдәм итәргә эму, берни дә моңа каршы түгел иде.
  
  
  Проблема заключалась шул, мин бүгенге көнгә кадәр хорек белми, существовал булырмы йә бу серле персонаж, баш миен, гамәлдәге буенча прикрытием Кобры сайланган мәгънәсе, дергающий өчен ниточки әлеге халыкара челтәренең.
  
  
  
  Транспорт хәрәкәте акрын двигалось парк буенча Неру. Өчен скоплением автомобильләр, велотакси, мотороллеров һәм велосипед ак колонналар Connaught Circus следили өчен толпой җәяүлеләр, әйтерсең безмолвные сәгатьлек. Ир-атлар киң ак штанах белән белыми «куртами», аз караганда отличавшимися нче кием Мохана һәм эго иярчен, бардык, тиз арада җитди һәм самодовольно. Черноволосые хатын-кызлар закутывались бу «сари», һәм башка бу киемнәре дә яшел ефәктән булыр туники һәм тыйнак «чуридар» (ыштан, обтягивающие лодыжки һәм талия). Алар барысы да ераклыкка күченеп растерянную бер төркем, өстендә, аның висело хисе безотлагательности, һәм шул ук вакытта көтү.
  
  
  Әмма күбрәк истәлекле урыннарында һәм тавышлары шәһәр, күбрәк экзотическая атмосферасы белән шөгыльләнүче тиресен Нью-Дәһли уникаль шәһәр, минем кызыксыну иде сосредоточен генә бер.
  
  
  Шиве.
  
  
  - Телисез икән, әйтә миңа, сезнең Хезмәте гына ишеткәне турында Кобре, шулай түгелме? - дип аны кеше, сидевшего киресенчә, минем әлегә без икебез потягивали мятный чай уличном кафе ерак түгел парк.
  
  
  Шул утро аның связался белән һиндстан яшерен хезмәте. Минем «контактом» иде офицеры яшерен хезмәте, аның миңа бигрәк тә рекомендовали. Ashok Anand иде мужчиной чама белән минем яшьтә, әмма худым һәм изможденным белән острым һәм проницательным взглядом, агрессив выражением затлар... выражением кеше, знающего барлык кагыйдәләрне уеннар, мөһим түгел, гнусны алар-юкмы. .
  
  
  - Ишеттек турында Кобре? — кабатларга ул, нахмурившись. Ул поднес эчәргә алып керер иде к губам һәм эшләде, зур глоток чәй керткәнче дәвам итү. - Ђлбђттђ, мистер Картер. Без ишеттек турында Кобре... тирәли Кашмира буенча Калькутты, Мадраса, Бомбея... бөтен илебез. Анда бунты һәм мятеж, анда һәрвакыт Кобра.
  
  
  - Ә Шива? - настаивал мин.
  
  
  - Син җилдә бу? - дип җавап бирде Ананд, указывая өстенә чыга урындык, бик блестящую деревянную полку. - Ул гладкая, бесформенная, җилдә?
  
  
  Аңа җавап бирде кивком баш.
  
  
  - Ярар, ул чакта аңлыйсыздыр, кайчан аңа әйтеп куям: Шива бесформен, башка затлар, башка шәхес, мистер Картер. Һәм, перегнувшись аша кәнәфи, ул карадым, миңа полузакрытыми черными күзлегеннән. - Бу бары исеме, заимствованное у явыз божества, хәтта безнең өчен IISA, һиндстан яшерен хезмәтендә.
  
  
  Һәм тавышы аны исходной ноктасында, шул ук урында, кайда иде кичә... гына кунакханәсе икенчесе. Хоук мөмкинлек бирде миңа керергә белән элемтә индейцами булса да, киңәш миңа түгел полагаться бу ih ярдәм күрсәтелә.
  
  
  Иң делле бардым слух, дип мохит индейцев омелой урын «измена». Хәер, эго һиндстан хезмәттәше һәм ышандырды Хоука бу предельной осмотрительности, шуңа да карамастан, булмады бернинди мәгънәсе барырга кирәксез куркынычын, бигрәк тә картасына бурычы минем тормыш һәм уңыш минем миссия.
  
  
  - Алам, аны белергә, ни өчен сезнең хөкүмәте шулай омтыла табарга безнең Шиву? — диде Ананд шул ук тоном, сак һәм дуйсбург " клубын кабул итђчђк.
  
  
  — Героин ачыклана, — дидем. - Йөк ун миллион доллар өчен каралган америка Кушма штатларының. - Мин уйламадым, дип артык раскрою үз максатлары, әгәр поговорю белән аның турында истинной сәбәп, ә нәкъ менә дигән, мин теләдем күзәтеп чыганагы артык шалтыратуларны уңышлы үткәрде подражаний, алар соңгы айларда чәчелде панику күрсәткечләрне тикшереп тору халыкара дипломатия, поставив куркыныч астына җирдә тынычлык.
  
  
  - Ах, әйе, наркотиклар куллану - бу, чыннан да, начар бизнес! - Индеец дип елмая башлады басарга. - Зинһар, гафу итегез мине берничә мин, мин, һичшиксез, позвоню үзенең начальнигына. Бәлки, ул алачак бирергә миңа күбрәк мәгълүмат Кобре.
  
  
  — Әлбәттә, — диде мин. Ананд отодвинул урындык узды буенча террасе.
  
  
  Аның наблюдал артыннан, әлегә ул да юкка чыкты эчендә. Аннары аны, посмотрел на төбен чынаяклар җыелмалары, якын сожалея, шулай да өйрәндем, укырга язмышын буенча чайным листьям. Кем белә, әгәр аның өйрәндем, ул булдыра алмас идем, хәзер предсказать уңыш яки провал миссия.
  
  
  Аны откинулся элек позволил үзенең взгляду скользнуть буенча переполненной террасе к транспорт потокам, петляющим тирәсендә Connaught Circus. Иде, шулай ук бик күп сораулар, күп пробелов белән морем, миңа туры килер иде, күп порезвиться ирешү өчен булса да, нинди дә булса алгарыш. - Тагын раслый, сэр?
  
  
  Аның вздрогнул һәм увидела, ничек официант наклонился өстендә кофейным столиком. — Принеси ике, — дип җавап бирде мин, указывая на, џђм буш эчәргә алып керер иде Ананда.
  
  
  — Ике мятных чәй, — кабатларга официант. - Алам, аны тәкъдим итәргә пакоры, яки джентльмен тели отведать фирменное индийское ашамлык, ит медведев "дип аталган самоса"? Алар бик яхшы, "сахиб".
  
  
  Аңа җавап бирде утвердительным кивком, генә сбитый белән файдасы эго туры подходом. Ир-ат күтәрде буш рюмки, һәм кайчан ул повернулся өчен кайтырга кухню, аны тоттым үзен ки, шоке карыйм, аның голую кулын. Миндә булмады да, вакыт бик озак карарга, аңа да шактый вакыт өчен разобрать, дип nen отпечаталось.
  
  
  Свернувшаяся кобра - бу җиңел түгел, онытырга! Аның кискен отодвинул урындык һәм вскочил аякка.
  
  
  «Kuda, тегүче тик синнән, делся Ананд?» — дип уйлаган идем мин, пробираясь арасында өстәл. Звон тарелок пронзил минем уши, визг, ул смешивался белән гудками һәм звуками машиналар тирәсендә кофе һәм парк Неру. Тик, џђрхђлдђ, аны да уязвим, ничек атнада төнлә булганда, миңа туры килде торырга ике сикхов кергән минем номер кунакханәдә.
  
  
  Бу кобуре, аны, аның носили на плече иде минем җаным Вильгельмина, Люгер 38-нче калибрлы, ул коткарып мине тирәсендә стольких безвыходных хәлләр, күбрәк, аны искә алырга яратты. Һәм бу очракта, әгәр пистолетын булачак җитәрлек түгел, минем иде Хьюго, минем стилет, спрятанный бу ножнах астында рукавом рубашки.
  
  
  - Сез нәрсә теләсәгез, "сахиб"? — дип сорады миннән бер бөтен официантов бу ак куртках.
  
  
  — Телефон, — дидем.
  
  
  Ул күрсәтте вращающиеся көне, алып баручылар бүлмә. Минем поразило, дип Ананд артык озак телефоннан шалтырата. Бу тыш, татуировканыћ, аны, аның диде бу кулымда официанта, заставило мине хис неловко.
  
  
  Аны тапкан телефоннары, следуя указаниям кеше ак куртке, кайбер кара һәм старомодных телефоннар, урнаштырылган сул стоны узкого коридоры. Аны тиз огляделся һәм дип билгеләп үтте табличку көнгә уң ягында мине. Бәлки, аның нервничал башка махсус сәбәпләре, бәлки, аның, дулкынландым буенча пустякам.
  
  
  Ярар иде бер генә ысулы үзләре инана.
  
  
  Аны просунул кулы астында үзенең җиңел җәйге жакет, тойдым ободряющее прикосновение к рукоятке Вильгельмины һәм юнәлә буенча коридору к көне ирләр бәдрәф. Кертеләләр иде пустынен. Ишекне ачып, аны выставил правую, аягын алга.
  
  
  Ишек белән скрипом распахнулась эченә мөмкинлек бирде миңа тиз карарга ванную бүлмә, выложенную аклы-каралы ак плитка. Анда кебек беркемне дә иде. Аны алга китте, позволив көне распахнуться өчен минем. - Мин прошептал. - Ашок? - Көне өч киенү-чишенү бүлмәләре иде ябылган.
  
  
  Аның подождал секундына һәм янә позвал. Җавапсыз. Бесшумный кебек, мәче, белән обостренным курку хисе булырга пойманным бу ловушку, аның вытащил «люгер» бер кобуры һәм генә согнул палец бу спусковом крючке. Буенча күпчелек өлешендә заманча Люгеры ия нечувствительный спусковой крючок; тик Wilhelmina иде модифицирована махсус минем өчен балалар лаборатория буенча AX бу штаб-фатирында Вашингтонда. Курок иде әзер выстрелу, ничек кенә аны иде нажал бу курок.
  
  
  Мин карлыгач беренче бәдрәф сулдан. Нык держась өчен металлическую ручку, аның толкнул ишек һәм шулай ук тиз закрыл аны. Беренче раздевалка иде пуста кебек, икенче. Ә өченче таянып, опущенное сиденье унитаза, лежало неподвижное, безжизненное гәүдәсен Ашока Ананда.
  
  
  Аны протянул кулын күтәрде эго башын. - Ублюдки! - прошипел аның үзенә астында нос. Миңа караган киң раскрытые күзләре Ананда. Аны пальцами буенча эго векам, стирая шул рәвешле изумленное аеруча, оставленное үлем эго кеше.
  
  
  Тонкая полоска, хәзер пурпурная, отмечала эго муеннарына. Заглушили ростки, дип тәмамлады сүзен мин, осматривая синяк. Аның расстегнул воротник эго рубашки өчен яхшырак карарга синяк, һәм күрдем эзләре ике крошечных проколов, арасы, алар азрак дюйма. «Ә ни өчен?» — спрашивал аның эченә. Билгеле, бу Ананд иде, майсыз, томалап пешергән мертвым, чөнки эго, тел свисал iso rta; тик бу эзләр муенында кебек, калдырылган иде зубами змеи.
  
  
  Берникадәр вакыт элек арасында бер миссия һәм башка миңа туры килде прочитать берничә китап буенча герпетологии, фән турында рептилиях. Һәм аңа билгеле булганча, реакция бу укусы агулы елан, гадәттә башлана аша чирек сәгать аша яки ярты аннары тешләгәннән.
  
  
  Ашока Ананда укусила дракона, әмма бу вафат сәбәбе-үлем эго: бәлки, бу билгеләрен означали кисәтү яки яклады, үзе религиозный символы. Бер билгеле иде: ул да туктарга җыенган анда өчен әлеге материалда шуны ачыкларга.
  
  
  Аның убрал «люгер» һәм выскользнул тирәсендә кабинасы. Бәдрәф иде, элеккечә үк, пустынен. Әгәр мин карлыгач элек шул ук юл белән, дип элек тә, ягъни, һичшиксез, наткнулся иде бу официанта. Ни дәрәҗәдә аның фикер йөртергә иде, ул бердәнбер түгел, кем эшләгән, баре, входя оештыруга «Кобра».
  
  
  Аның сорады башка чыгу. Застекленное тәрәзә өстендә фарфоровой раковиной выходило бу пыльные дорожки парк Неру. Аның перелез аша крае раковиналар һәм выглянул наружу. Тәрәзә открывалось бу задней өлешендә кафе, игътибар үзәгеннән читтә килүчеләр, сидящих бу террасе, анда өчен столиками обслуживали официанты, татуированные яки юк.
  
  
  Аның ачты оконную рәшәткә стилетом һәм күтәрде аны, отцепив ржавые металл крючки рамнар.
  
  
  - Бар, артык уңайлы ысулларын чыгу, "сахиб".
  
  
  Артык соң выхватывать Вильгельмину хәзер. Аның повернул башын күрдем ухмыляющееся зат официанта белән пистолетом. - «Беретта» 22-нче калибрлы целилась миңа ачыктан-ачык күзгә. Корал кечкенә генә калибрлы, тик аның шактый яхшы белә идем Беретты белү өчен ни дәрәҗәдә куркыныч алалар булырга якын чиста расстоянии.
  
  
  — Аны гади отель подышать свежим воздухом, — дип аңлатты мин.
  
  
  Ул да елмаеп куйды, ә гади взмахнул пистолетом, давая миңа билгесе күтәрергә, куллар очында һәм спрыгнуть белән раковиналар. Ул тотты да наведенную миңа Беретту. Миңа кала иде гына кабул итәргә эго чакыру. Аны, төште, идәнгә һәм уставился аңа. Күренеп тора, ул нервничает буенча эго взгляду кебек тоелды, чөнки үзендә аз тәҗрибәсен мондый хәлләрне.
  
  
  — Мин дип уйламаган идем индейцы — кунакчыл халык, — диде мин. - Калса, минем башка анда, - һәм повернул, аның башын ягына чулана, анда аны берәүдә гәүдәсен Ананда, - эләгә авариягә эләкте...
  
  
  - Шул ук хәл булачак һәм сезнең белән, "сахиб", - дип официант ясап, һәрберсенә тиешенчә адым алга, хәзер "беретта" целилась миңа тормышта. - Тиздән, ихтимал, без услышим көчле треск тышкы якта, ужасный беспорядок. Булачак шулкадәр тавыш та керми, бу заглушит выстрел буенча пистолету.
  
  
  Шулай итеп, ул гына бердәнбер барре, кем белән бәйле иде Коброй. Алар ничек белдек, анда мине табарга, һәм алар ничек белдек турында Ананде — ике җавапсыз калган мәсьәләне аерым добавление, башкаларга карата, алар минем накапливались.
  
  
  - Чынлапмы? - дип җавап бирде мин, заставив үзен арийцев рассмеяться. - Кабатларга киңәш итәм бу полицейскому артта калды сезнең.
  
  
  Аңа хаклы.
  
  
  Официант иде неопытен, начар билгесе белән шундый эше һәм белми хәтта моның иң иске трюка. Мин өлгермәдем, договорить фразу, ничек ул кинәт повернулся лицом несуществующему полицейскому. Аша өлешен секунд аны иде гамәлдә.
  
  
  Аның прыгнул алга һәм пнул официанта муеннарына. Ул закричал, кайчан подошва минем ботинка ударила эго буенча ключице. Аның опустил аягын һәм нанес эму үлем удар сул шул селезенку. «Беретта» улетела башлагач, ир-ат сжал кулы авырткан җире, ә косу закапала буенча бокам эго rta.
  
  
  Ул егылып алга күтәрде аны всякому племени һәм тагын бәрде аның эго буенча затка. Аны ишетте скрип зубов мизгелдә минем всякому племени кагылган эго rta. Ир-ат соскользнул идәнгә. Янында бәдрәф оглушительно загрохотала посудомоечная машина артыннан последовал звон савыт-саба.
  
  
  Әлбәттә, бу булды планы, призванный заглушить выстрел өчен каралган мине. Аны алды «беретту» һәм сунул аның минутына льняных брюк, шактый зур, өчен спрятать пистолетын.
  
  
  Аннары аны схватил кеше өчен чәч һәм күтәрде эго башын кебек, әгәр ул марионеткой калганлыгы иде перерезаны нитки. - Син начар выглядишь, мужик! - диде, аны түбән тавыш белән.
  
  
  Ул пробормотал нәрсә, ни, мин дә расслышал, выплевывая кан һәм сломанные тешләре, обмазывая подбородок. - Кайда ул? - нажал аны. - Мин белергә телим, анда миңа таба синең босса... Шиву.
  
  
  — Шивы... Шивы юк, — пробормотал официант, свесив башын. Ир-ат закрыл глаза, һәм эго авызы янә залился кан белән язылган.
  
  
  — Подумай тагын бер тапкыр, — прошипел мин, поднимая кулын. Аны сложив бармак формасында гарпуна, удар «дип аталган пенн-колониа-кырда " джи-ру-ки», ул тиеш иде развязать эму тел. Һәм бу заставило эго ачарга затуманенные болью күзләре.
  
  
  Тагын бер душераздирающий стон озатып йөрде удар. Әмма бу ублюдок уйламадым турында үтерүдә Ананда, шулай булгач, мин түгел иде настроении булырга, мәрхәмәтле самаритянином. Аның засунул ногти эму астында веки, сжимая эго глазные алма.
  
  
  Официант, сотрясаемый конвульсивной дрожью, отпрянул. Эго максаты ударилась турында пол, тик аша секундына аны, прыгнул аңа өстән, янә сунув бармак эму чын күңелдән күзләренә. Аны алыр иде ослепить эго гомере. Әмма тыш переехал бу үлем һиндстан агенты, аны отель алырга ревматизма.
  
  
  - Әйт, әйт: кайда Шива? - кабатларга аның.
  
  
  Бу неприятное булды инде; кызы икән затлар кеше иде искажены страхом һәм болью. Эго зат алдында рубахи инде ярамый иде", - различить, алар перемазаны кан белән язылган һәм рвотными массами, күзләре вотум-вотум вылезут тирәсендә орбит, ул түгел иде суларга.
  
  
  - К... к... - простонал ул.
  
  
  - Кайда ул залда? - рявкнул мин. - Кайда?
  
  
  Әмма соңгы чемпионат иткән беренчеләрен кабул итү «большой палец бу күзләр» выбило эго буенча хәтта колеялар хасил була. Официант откинулся элек избежал физик мучений, позволив үзенә погрузиться бу забытье.
  
  
  Аның убрал бармак, һәм веки япканнар эго күзләре. Аның попытался җанландыру эго, нык встряхнув, әмма кеше иде мәхрүм аң һәм превратился күләгәгә иң үзләрен. Аның инде китәм затащить бездыханное гәүдәсен шул чулан өчен опустить башын астында суга китерергә эго, үз аңы, кайчан ишетә топот адым. Кемдер шелл буенча коридору, направляясь к көне бәдрәф.
  
  
  - Нирад? - Позвал che булса, тавышы.
  
  
  Излишне сөйләшергә, дип Нирад алмады җавап бирергә.
  
  
  Бу юлы аны иде позволил очратып үзен врасплох. Аны минем янга килеп, к раковине һәм ул бу фарфоровый крае; рама тәрәзәләре, аны, аның ослабил элек иде приоткрыта.
  
  
  Аның толкнул оконную раму алга ирекле кулы белән. За дверью бәдрәф Нирада янә позвал встревоженный тавышы.
  
  
  Бәхеткә, тәрәзә иде, шактый зур, өчен, пролезть. Хуплап, стеклянную панель бер кулы белән, аны прыгнул бу террасу аска таба һәм заглянул кире бәдрәф.
  
  
  Ишек распахнулась, һәм мин мысленно сфотографировал зат белән недоумением смотрящее бу окровавленное гәүдәсен Нирада. Бу незнакомое зат, аның беркайчан да элек эго күрмәдем. Ә мин белми идем, - дип янә увижу яшь индийца, ул недоверчиво карадым бу неподвижную фигуру Нирада бу вакытта... һәм расих якын арада.
  
  
  
  
  3
  
  
  «Мин Хәтта западному наблюдателю җиңел артыгын да ачыкларга сәләтле буенча двойным воплощением Шивы-кобры чын сущность ходайга. Происходивший берсе доведического божеств, бу бик борынгы әгъзасы, һиндстан троиц тиеш ахыргы дип саный ассоциироваться белән фаллической символикасы. Чынлыкта, бу эго иконографии без һәр тапкыр табабыз набухший капюшон кобры бу атакующей били. Шуңа күрә гаҗәп түгел Шива бик өлешендә сурәтләнә белән кием-салым бөтен шкур кобры, серьгами, шулай ук сделанными буенча скинов, умилостивляющим шнуром һәм поясом тирәсендә исән гадюк...»
  
  
  
  Аның закрыл китап һәм заглянул бу тәрәзә китапханә, скользя күзлегеннән буенча киң каменной лестнице, әйдәп баручы бу террасу кафе янында парк, Неру. Беркем дә дип билгеләп үтте минем тиз китү тирәсендә задней өлешендә клуб.
  
  
  Мин көтмәгән идем, - дип дусты Нирада закричит, һәм иң делле түгел ошибся. Аны шулай ук белмиме, өчен, вакыйга урынына килгән ашыгыч ярдәм машиналары яки полицейскийлар машиналар өчен алырга гәүдәсен Ашока Ананда. Өйнең һәм уходили туристлар һәм бизнесменнар. Бар та, эшләргә бирмичә, тәнәфестән белән үзенең күзәтү пункты дип аталган китап кибетендә әлеге Коннот-плейс аны хәтта иде күрергә сообщника Нирада, яшь индийца формасында официанта.
  
  
  Килгәндә Нирада булса, эго беркайда да күргән безнең тора торган, безгә лежащим. Эго башка, мөгаен, китерде, аның эго нинди дә булса аерым бүлмә яки ресторан өчен ул выздоровел. Һичшиксез, ике учреждениеләре белми турында второстепенной эшчәнлеген үз хезмәткәрләрен, югыйсә иде замечено нәрсәдер гадәти булмаган.
  
  
  Һәрхәлдә, аны кунаклар белән шыгрым тулы иде решимости дәвам күзәтү кадәр булган хорька, әлегә берсе яки икесе дә официанта да перестанут эшләргә. Нирад «китеп» иң караганда, аны алырга өлгергән, аның да, нинди-нинди мәгълүмат. Шуңа күрә булмый торып, башка хакыйкый дәлилләр, веб-зацепка, аның буенча була иде следовать иде слежка өчен ике киллерами Кобры.
  
  
  Мин түгел иде ки глуп өчен уйларга, алар приведут мине ихлас к таинственному персонажу, ләкин мин бик якын дип ышанам ничек гына механизмнарын кулланылышка тапшырылачак, Шива, әгәр дә ул чыннан да бар икән, иртәме-соңмы барлыкка киләчәк.
  
  
  Шулай итеп, аны та, притворяться, дип бик дип кызыксынам китаплар, выставленными кибетендә, хәтта кадәр сатып алу томын турында һиндстан рептилиях, ул аны үзе. Кайчан аны, ниһаять, выбрался буенча китап шкафа, аның спрятался күләгәдә, омтылып, ул булырга диярлек невидимым. Янәшәдә җитәрлек иде туристлар, шулай булгач, мин түгел иде шул заметным. Азрак барлыгы аңа отель җәлеп итә, үзенә игътибар бирелә.
  
  
  Озак еллар хезмәт AX аны аңладым, чөнки сабырлык — иң файдалы добродетель. Иң делле, кайчан сумерки башлады сгущаться күккә, аны, ниһаять, күрдем, ничек минем кешеләр чыгалар буенча кофе. Алар спускались буенча киң каменной лестнице, акрын, адым.
  
  
  Яшь кеше, склонявшийся өстендә окровавленной фигурой Нирада алып барды, үзенең иярчене. Күзләре Нирада иде завязаны; эго иптәш алып барды эго кебек, әгәр ул слепым. Ни дәрәҗәдә аның аңладым, вакытлы слепота официанта означала, дип Кобра ия бер агенты азрак.
  
  
  Аны алга китте һәм сводил күзләр белән алар ике кермәгез, выскользнули чыгып, күзәтүләр, аннары моннан, ничек мин аны үз ih көткәндә бер көне. Коннот-плейс халык белән шыгрым тулы иде эшчеләр һәм клерками, возвращавшимися өйгә белән эш. Аның инде китәм пересечь людную мәйданы, кайчан ике абыем ир-атлар башкарган внезапный жест; тик мин испытал облегчение, кайчан күрдем, ничек башка Нирада остановил велосипедное такси иде, үз напарника бу сиденье узкой машиналар.
  
  
  Яшь индеец махнул кулы белән, һәм моторизованное такси белән аның кинәт грохотом нырнуло түбән агымы. Ялгыз стоящий бу тротуаре яшь кеше күзлегеннән грифона повернул башын түбән минем якка, күрәсең түгел, беләсезме, нәрсә эшләргә кирәк.
  
  
  Әгәр дә ул иде нерешительности, ул аңа түгел иде.
  
  
  Аны спрятался за ак колонналар, көтмичә, ул булачак ясарга. Тагын бер минут бу нерешительности, һәм ул, ниһаять, спуститься белән тротуар. Көч куя ул ике бармак к губам һәм издал пронзительный свист, туктатырга тагын бер велотакси.
  
  
  Бу официанте әле дә иде ак форменные чалбар, әмма ул үзгәртте пиджак. Аның урынына nen иде темная рубашка белән ачык воротом. Нәрсә металлическое сияло аның муенында, отражая закатный святым, ничек көзгесе. Яшь кеше, сель бу трехколесный велосипед, шофер, нажал бу педаль газ, следуя агымында машиналар тирәсендә парк Неру.
  
  
  Аны күбрәк түгел терял вакыт.
  
  
  Узмаган һәм секунд, ул ничек булып чыга бу бордюре һәм остановил башка такси югалтмыйча төре буенча официанта.
  
  
  Кайчан аңа булдым ветхой иске машинада, аның сунул шоферу бу кулын пачку файдаланырга омтылу түгел, дав аңа вакыт возразить.
  
  
  — Следуй өчен минем башка шунда, — дип боерды мин.
  
  
  Машина йөртүче, сосредоточив игътибар башта акчаларда, алар аңа эму бирде, ә аннан соң велотакси, ул официант остановил азрак минут элек түгел колеблясь подчинился. Ул икенче урынны алды беренче юлга, һәм ул наклонился к сиденью түгел сводя күзләр белән велотакси, ул, ничек ул өметләнгәнен, приблизит мине тагын бер адым неуловимому һәм таинственному Шиве.
  
  
  Әлегә бар да кебек барды яхшы", - диде аның үзенә, уверенный, дип официант белмиме, ничек мин аны көттем эго чыгу тирәсендә бара яки садился бүген такси өчен следовать артыннан. Аның велел шоферга ускориться, әлегә яшь официанта безне отделяло барлыгы өч машина.
  
  
  - Кая минем башка җибәрелә?
  
  
  Нче Коннот-плейс без двинулись ягына Коннот-серкус өчен ябу шул переулок, әйдәп баручы ягына нче сәүдә үзәге Нью-Дәһли. — Иске шәһәр, — дип аңлатты шоферы. Аннары кинул миңа тиз карашка, һәм өстәде: - Ул сине ограбил, сахиб? Әгәр юк икән, мин вызову полициягә...
  
  
  — Юк, бер дә алай түгел, — дип ышандырды аның эго һәм, перегнувшись аша сиденье, прошептал нидер эму на ухо.
  
  
  Ул покраснел астында медной кожей. - Аңладым, "сахиб". Сез ничек бу называете... очрашу, дип бармы?
  
  
  - Төгәл, - дип раслады аны киң елмаеп, предполагая, дип следую өчен, яшь кеше, направляющимся бу романтическое очрашулары.
  
  
  - Сак бул, "сахиб", - предупреждал минем таксист. - Делийские хатын-кызлар бик умны, - һәм ул сопроводил тәкъдим, потирая зур палец турында указательный өчен, бобслей үз наблюдательность.
  
  
  — Әйе, тик син түгел теряй төре буенча безнең беребезне, — дидем.
  
  
  Инде якын стемнело, һәм аннан чыгу буенча Коннот-Серкус хәрәкәте кимеде. Шофер үзгәртте темасына да игътибар итте минем игътибар һәйкәлләр. Ахырында киң пыльного проспекты ул күрсәтте атаклы манаралар өстәлгән Джама Масджид, зур мәчет тирәли кызыл песчаника, похожей бу ныгытма.
  
  
  Ә откровенными алдында мәчете һәм близлежащим базар торды, тагын бер һәйкәл тирәсендәге кызыл таш, зур комплекс, оставленный императорами Бөек Моголов, Кызыл форт. Аның, дип уйламаган идем официант исчезнет на базаре, ләкин, күрәсең, ул гына да түгел, аңладым, - дип артыннан дә күзәтәләр. Урынына алсын чыгарга янында мәчет һәм базар ачык һавада, ул чыкты буенча велотакси откровенными капка алдыннан алып баручы бу форт.
  
  
  «Стой», — диде аның шоферга.
  
  
  Ул тукталды нәкъ шул мизгелдә официант скрылся өчен капка. Аның чыкты, үз чиратында, һәм поспешил өчен үз кеше, радуясь, дип темнота тәэмин итте миңа ниндидер убежище. Капка алдыннан басып тордылар прилавкаларына белән «сувенирлар», открытками, путеводителями, җирле деликатесами.
  
  
  Тик мин түгел иде туристом, һәм минем иде, тукталырга вакыт һәм полюбоваться бу "прелестями". Держась бу некотором расстоянии, аның проследил взглядом өчен белыми брюками һәм темной рубашкой официанта.
  
  
  Һәрхәлдә, ул беркайчан да күргәнем булмаса да, минем, димәк, белми минем. Әгәр бары тик «Кобра» түгел распространила минем фотография, бу очракта Нигы Картер шталь ким анонимным караганда, аның кунакханәсе югалткан дип танырга.
  
  
  Алда ахырында астындагы дорожки, алдында узкой агач будкой официант тукталды. Вывеска возвещала башлану турында шоу «Люмьер һәм уллары». Кайчан аны аңладым, - дип яшь индиец билеты сатып алган һәм бу спектакль, мин түгел раздумывая, последовал артыннан.
  
  
  Бу булдым тарих дәресе, «сәяхәт» да һәрвакыт ярдәм психоделиков. Гравийная дорожка алып барды нче билет кассалары бөтен эчке ишегалды форт. Биредә бакчасында, окруженном мраморными дворцами, построенными императорами, тамашачылар өчен иде игелә күпсанлы сафларына урындыклар.
  
  
  Прожектор җибәрмәдем сары луч света үз колоннасы алдыннан мраморными зданиями, ә аудиокомментарии трансляцияләнгән аша громкоговорители. Оратор описывал Павлиний тәхете, украденный персидскими полчищами, вторгшимися Һиндстанга бу восемнадцатом гасырда.
  
  
  Аннары святый погас, һәм минем спиной раздался стук тояк авыруларыннан гыйбарәт. Аның повернул башын диярлек көтмичә калырга уртасында обезумевшего көтү.
  
  
  Моның урынына аның назар юлында острого ничек бритва кинжала.
  
  
  Лезвие зашипело, разорвав юлүткәргечкә рукав минем камзолы. Озак та уйлап тормастан, аны отстранился һәм бер кулы белән эшләтеп җибәрде кабул итү «колониа-нал мәк-ки». Һиндстан официант түгел шталь испытывать удачу нчы башыннан икенче тапкыр.
  
  
  Эго ак тешләре сверкнули бу сардонической улыбке, лезвие стилета закружилось һавада. Аннары прожектор тулысынча яктыртты эго зат ослепив аның. Яшь кеше бросился бу кертеләләр арасында рядами урындыклар һәм побежал.
  
  
  Тамашачылар, нигездә, көнбатыш туристлар кебек, ышандык индеец иде өлеше шоу. Кемдер башлады аплодировать, ә һавада раздавался топот конских тояк авыруларыннан гыйбарәт. Тирәсендә громкоговорителя донесся тавыш торбалар, сопровождаемый хезмәтен хәрби кличем. Аның бросился өчен нападавшим.
  
  
  Мин белмәдем, ул ничек аңладым, кем аны шундый, яки мин следовал артыннан. Әмма аны һаман иде ишетергә шипение эго лезвия кинжала, рассекающего һава һәм разрывающего рукав минем камзолы. Ул якын пронзил минем тирене.
  
  
  Түгел переставая йөгерергә, аның полез бу куртку өчен пистолетом. Беркем дә тирәли тамашачылар тапмаган берни дә странного безнең движениях, кайчан прожектор запылил мраморные бинасы, ослепительное чагылыш обрамило укрытие официанта.
  
  
  «Царские мунча...» — дип игълан итте рассказчик.
  
  
  Аңа булып чыга-бер тирәли мраморных колоннасы туганчы прожектор тоттым мине. Аның сузил күзләре һәм шталь эзләргә окружающие күләгәдә. Кинәт исе мха һәм гниющей растительности пропитал сарае башка диварлар. Ул таба анда биклђп, аны кайчан попаду бу ловушку, аны, ничек мин хәзер аңладым, расставили минем өчен.
  
  
  Аны алыр иде развернуться әйләнеп кайтырга отель өйрәнү өчен, киләсе адым; тик мин баш тарткан әлеге идеяләр, хәзер, кайчан тойдым, - дип якын карата ачу гнусных операция Кобры... һәм Шивы. Караганда, элек аны анда бу кеше, яхшырак булыр өчен барлык.
  
  
  Тавыш адым яшь официанта сопровождался глухим стуком. Аны ишеттем, ул ничек йөгерә к задней өлешендә бина, барысы да алга таба да, алга таба да нче туристлар, алар караган спектакль бакчасында. Аңа иде, моңа бик шат әле, чөнки теләмәгән өчен невинные тамашачылар иде җәлеп ителде бу жестокое противостояние, ул тавыш бирү-тавыш бирү булырга тиеш иде булачак.
  
  
  Аның йөгереп йөрүен, согнувшись ике тапкыр, ел колоннасы, к колонне, навострив уши вакытта һәр шорохе. Кыен иде ишетү нинди дә булса тавышлары, тыш булган, дип издает фон записанного тарихы. Приглушенный стон смешался белән барабанной дробью, усиленной куәтле звуковой системасы билгеләнгән бакчасында. Булмаса, ак чалбар, шаян бу ир-атка, ул, һичшиксез, алмас иде качып китәргә күләгәдә.
  
  
  Тик погас святым, аны күрдем эго тагын бер тапкыр. Ул миновал кыска мраморную рђсеме, соединявшую бер бина белән башкаларга, һәм хәзер растянулся идәндә.
  
  
  Аның инде тотты палец бу спусковом крючке пистолеттан. Курок щелкнул мизгелдә аның нажал бу спусковой крючок. К звукам барабанов, доносившимся тирәсендә громкоговорителя, дип сүзгә кушылды лай выстрелов, маскирующий минем выстрел.
  
  
  Аны күреп, ничек таращить күзләре застряла бу мраморной колонне, подняв һавага облако ак дыма. Выстрел заглушила башка оглушительная актив ял итү, произведенная топотом ат тоякларын. Мин дә эләккән максаты, шуңа күрә побежал алга. Официант вскочил аякка бастыра, һәм эго беркайда да күренмиләр иде.
  
  
  Аның миновал кыска рђсеме, аның буенча ул гына бежал, һәм назар уртасында узкой травянистой дорожки, окруженной мраморными зданиями. Артта калды минем послышалось шипение чьего, ягъни авыр сулыш. Файдасыз турында уйланырга өчен атарга буенча термин хәзерге көннәрдә дә. Шулай булгач, мин күтәрде, кружась икесе дә локтя. Аның эләккән яшь индейцу бу ребра, ләкин, гәрчә ул мгновение задохнулся, эму алдык оттолкнуть мине артка бер адым.
  
  
  Убивать эго түгел входило бу минем планнар. Мертвый ул булыр иде бесполезен минем өчен, һәм троп белән шөгыльләнүче тиеш иде, китерергә мине к Шиве, обрывалась анда, ишегалдында Кызыл форт. Тере официант алыр бирергә миңа ценную мәгълүмат.
  
  
  Кинәт тирәсендә темноты артта калды минем раздался хриплый, чак слышный тавышы.
  
  
  - Бик Яхшы, Ранджит.
  
  
  Көчле ударом откинул аның правую аягын элек пятка минем аяклар приземлилась бу кем булса всякому племени. Башыннан икенче нападавший застонал нче больно һәм отпрянул. Аның отпрыгнул ягына, авыр дыша, һәм ясаган адым элек, нацелив Вильгельмину ике нападавших.
  
  
  Икесе бер кешегә каршы, Ранджит иде официантом, кеше өчен алар следовал аны; ләкин, башка да килми иде незнакомцем. -- Тавыш без очраштык, тагын, -- сахиб", - диде ул грубым, мәҗбүри смешком. Сүзләрен вырывались бар, iso rta белән кайбер хезмәтләре, чөнки түбән өлеше эго затлар иде обмотана ак бәйләвеч.
  
  
  — Ага, — дип, мин дә, белеп, эго: ул сообщником Мохана, бородатым сикхом, аңа аның разбил челюсть кичә кич.
  
  
  Ранджит воспользовался кыскача обменом сүзләре өчен пригнуться өчен колонной, бу мгновение уклонившись нче фатальной траектории «Люгера». - Дәвам итү файдасыз, "сахиб", - дип нәтиҗә ясады һиндстан сикх. - Әгәр сез убьете безне, сез берни дә белерсез.
  
  
  - Булыр, әгәр аны да олактырачакмын сине? - дип сорады аны. Әмма бу мгновение, өлешенә секунд, нидер металлическое тиз пересекло минем кыры ягыннан. Аны, развернулся һәм нажал бу курок. Таращить күзләре пролетела буенча воздуху, отскочив нче выступа буенда дивар биналар. Аннары ул иң пистолетын нибары выскользнул тирәсендә минем бармак белән стволом, обмотанным металлической петлей.
  
  
  Ранджит чыктым аша укрытия һәм схватил пистолетын. Аны аңладым ул вакытта бу иде", - дип, айнып элек, предметы, ул блестел тирәсендә эго муен. Бу иде кусок медной проволоки, һичшиксез, ловушка, аны кулландык, үтерергә Ашока Ананда.
  
  
  «Син дә умен, ничек сиңа калса», — сахиб, — белән смешком дип билгеләп үтте башка индус.
  
  
  Аның попытался отступить, әмма Ранджит түгел терял вакыт бушка узмаган. Официант приставил пистолетын к минем күкрәк, предупредив өчен җитәрлек кискен туктатырга мине. Мин дә шактый якын килү өчен тырышырга вырвать пистолетын буенча эго кулыннан. Әгәр аның попытался нанести удар ногой, аңа иде, дип ышанам яшь черноволосый официант түгел колеблясь, нажмет бу курок.
  
  
  - Ә хәзер, извольте күтәрергә, куллар очында, "сахиб", - дип боерды яшүсмер. Һәм ул алга бер адым ясады, аның авызы скривился бу дьявольской улыбке.
  
  
  Аны, күтәрде кулларын сак посмотрел ягына башка сикха. Ранджит протянул эму медный провод. Проволока загудела башлагач, ир-ат обмотал концы тирәсендә үз запястий.
  
  
  «Мохан мәет», — диде ул якын неслышным тавыш белән музыка астында, лившуюся тирәсендә динамиков. Шоу әле подошло ахырына кебек тормыш Истребителя № 3, ничек мин өметләнгәнен. - Гурнек, әмма, әле тере, "сахиб". - Һиндстан сикх приблизился миңа, кайчан Ранджит килеп лижет
  
  
  Минем астында носом иде ствола люгера Вильгельмины, һәм кинәт миңа килде башын, ул күбрәк түгел минем иске әле. Тормыйм инде турында медном проводе, ул Гурнек тотты обеими куллары.
  
  
  «Син заслуживаешь худшего, — сахиб, — күпкә худшего», — диде официант.
  
  
  Ул уйнадым белән "легким" курком. Шактый иде, бик җиңелчә басым, һәм Хоуку туры килгән иде ялларга Истребителя № 4. Әмма иң элек караганда, яшь кеше итеп китерде үтәү үз янаулар, Гурнек двинулся өчен минем. Бары тик бу юлы минем удар ногой элек потерялся һавада түгел, попав бу максат.
  
  
  Петля озакка сузылды үземнең муенында, һәм миңа янә күтәрергә туры килде кулы. Аның карадым ачылган дулом «Люгера», әмма Ранджит отпустил курок һәм, щелкнув пистолетом, бәрде минем прикладом буенча лбу. Шул ук вакытта аның попытался отодвинуть медный провод, ул давил минем трахею.
  
  
  Җеп разрезала миңа тирене, мин түгел иде суларга. Аның издал сдавленный тавыш белән, һәм Ранджит, посмеиваясь, күтәрде всякому племени һәм бәрде мине пах. Авырту һавадан мине застонать, заставив согнуться.
  
  
  Всякому племени поднялось нчы башыннан икенче тапкыр заставив мине взорваться нче мучительной больно. - Юләр син, "сахиб"... Кобра белә... Кобра барысы да белә, мистер Картер.
  
  
  Эго тавышы кебек, исходил тирәсендә темного туннеля. Аның iso барлык көч маташа освободиться, оттолкнуть проволоку, аның Гурнек мине душил. Тик мин алмадым алынырга нах, ул бик артык сизгер. Белән стоном аны егылып алга омтылып, ул суларга.
  
  
  Аннан приклад пистолеттан бәрде мине буенча баш, ә вдалеке тавышы тирәсендә громкоговорителя провозгласил: - Әгәр бар җәннәткә җирдә булса, ул монда,... монда, монда!
  
  
  Аның да доверил эму. Ә ул арада аның задавался мәсьәлә булачакмы, минем кайчан да булса бер шанс поверить вакытында нәрсә дә булса, мондый.
  
  
  
  
  4
  
  
  Башта җиңел иде.
  
  
  Бархатистая, йомшак һәм ровная, темная һәм уютная дымка. Защитная тьма белән шөгыльләнүче һавадан мине улыбнуться. Тик соңыннан ул башыннан жечь, резать минем тирене ничек осколки битого пыяла. Аның китәргә тиеш иде, югыйсә, ул разорвала иде мине өлешендә, содрала белән мине живьем тирене. Шулай булгач, мин рванулся алга, әйтерсең вынырнув төбеннән диңгез. Һәм югарырак булган саен, аның күтәрелде, зуррак мине разрывало бу өлешендә.
  
  
  - Юк! Аны... аны теләмим! - Мин ишеттем, үз тавышы. Аны кабатларга бу громче, омтылып, ул авырлыгын күтәрергә, давившую авторыныћ. Аның моргнул, һәм нәрсә неопределенного төстә башлап, алга һәм артка, китергәнегез, вибрируя шул киңлектә, һәм һичшиксез аның.
  
  
  Аның күзләрен ачты нчы башыннан икенче тапкыр, аннары өченче, һәм шул ук вакытта аның маташа алга таба барырга, әлегә минем максат түгел ударилась оборудова нидер твердое. Вибрации туктатылган, һәм ул янә опустился, артык йомшак һәм сонный өчен тагын да уңайлырак бер хәрәкәт.
  
  
  Белмим, күпме вакыт узды, аннары бу. Аны тоймадым, дип мине захватывают сны, һәм һәр тапкыр аның маташа оттолкнуть ih һәм күзләрен ачарга, тик нидер царапало минем тирене, нидер жгло. Ниһаять, аның башлады барлык башта, продвигаясь алга күрсәткечләрне тикшереп тору чередующихся дулкыннарның влад һәм больно.
  
  
  Аннары "нерсе" ндә килеп чыкты. Бу бик дивары, земляная дивары белән шөгыльләнүче сидела китергәнегез, увеличенная яки уменьшенная... ә аннары нормаль. Максатым иде раздавленой яичной скорлупой... әйтерсең, аның да эчәргә бер ай рәттән. Аны торды, прислонившись к якындагы стонать, прислушиваясь к иң гүзәллеккә звуку дөньяда, звуку минем күкрәк, вздымающейся һәм опускающейся елдан-вдохом.
  
  
  Бу царапало һәм рвало минем тирене вакытында моның озак чистилища арасында сознанием һәм бессознательным, чөнки бу подстилка, анда аның лежал аркада. Ничек гына аны аңладым, мин исән, аны спустил аяклары белән скамьи, покрытой салам, һәм дрожа басты.
  
  
  Аның упираюсь үз кулы белән диварны өчен басарга. Аны үзен начар хис итә наркоманом бу ломке, мине тошнило. Удары, алар аны алган баш, плюс затяжение проволокой горла, вырубили мине.
  
  
  Хәзер, иң беренче чиратта, аны торгызырга тиеш иде, үз көчләре.
  
  
  Аның ясаган берничә адым, әлегә минем колени туктамаган сгибаться. Аның обошел клетку-камера урнаштыралар... квадратную каморку белән глиняными стенами һәм полом. Иде безнең, тәрәзәләр, безне хәтта ишекләр. Соңрак булыр иде киләчәккә, аңа иде, дип ышана алмыйм табарга стыки бу стон, анда булырга тиеш, ишек, чөнки кем дә булса.... Һәм кем дә булса вытащил иде мине.
  
  
  Бер ахырында камералары, сул поддона, бу диварны иде вмурованы ике решетки. Алар икесе дә җитә иде миңа кадәр була иде покрыты проволочной сеткой. Аны, әлбәттә, китәм көтәргә, әлегә минем тәкъдим үз мучителям, шуңа күрә аңа килеп кушылды перилам, омтылып, ул оправиться нче больно, аны причинил миңа удар Ранджита прикладом пистолеттан.
  
  
  Әмма керткәнче соклану к проволочной сетке һәм карап чыгарга ике решетки өчен, ел саен, ярыймы ih төшерергә, аның төшергән аяк киеме. Кешеләр, захватившие мине калдырдылар мине рубашке һәм штанах. Стилет юкка чыккан кебек «Беретта», һәм, әлбәттә, «Люгер». Аны хәтта камзолы күрмәдем, тик цифрлы камералар да бик салкын иде... һәрхәлдә әлегә.
  
  
  Аны алды кљнне тагын бер ботинка һәм ташладым эго бу рәшәткә. Берни дә булмады. Юк искр. Аллага шөкер, решетки иде электрифицированы. Аны кабат надел балетные тапочки һәм ул арада янына бер тирәсендә дүрт металл винт, алар решетки крепились к стонать. Тик минем бармакларымны коснулись ярар, бу тынлык раздался тавышы, тавышы, ул заставил мине вздрогнуть.
  
  
  - Хәерле иртә, мистер Картер. Чөнки хәзерге көндә, беләсезме?. Ышанам, сиңа приснились яхшы сны, "сахиб"...
  
  
  Тавышы раздался бер тирәли ике решеток. Һичшиксез, өчен металлическим экраном скрывался усилитель. Әмма барыннан да настораживало нәрсә тавышы иде танышлары... пугающе танышлары.
  
  
  «Исәнмесез, бу-Картер, ди агент № 3. Чынлыкта; Ястреб сөйләде сиңа оборудова миңа барысын да. Шулай итеп, бу сезнең агент, Ананд, шулай тоела эго исемем. Ярар, ул катнашмады очрашуга. Юк, кирәк түгел, извиняться. Без беләбез, безнең кеше недосягаем, һәм... Турында юк, бөтенләй юк! Эго да бар, тавыш бирү һәм барысы да. Юк, иртәгә аның вернусь бу Вашингтон. Кобра? Аны бик куркам, чөнки безнең хөкүмәт алмый катышырга эше һиндстан куркынычсызлык хезмәте. Сез аңлыйсыз, әлбәттә... Әйе, рәхмәт кайгырта. Әйтегез мистеру Ананду, миңа кызганыч, минем иде карары белән очрашырга, аларга».
  
  
  Последовала озын тәнәфес. Ә аннары кабат тынлык. Аны отошел нче решетки һәм әйләнеп койке. Карамастан, пустоту ашказанында карамастан, ужасное хисе тошноты, аны танырга тиеш иде бер: Шива чын, безжалостным, хладнокровным головорезом, хитрым противником, нинди аңа әле встречал.
  
  
  Әле генә прослушанная иттем кыскача сүз, телефон сөйләшү, ул, һичшиксез, булды инде, булды произнесены бөтенләй танышлары тавышы. Бу иде минем үз тавышы белән шундый ук идеальной интонация белђн џђм башкалар, сөйләме һәм интонация белђн џђм башкалар.
  
  
  Шива подставил, мине югалтмыйча, вакыт, убрал сәхнәдән индийскую секретную хезмәт итә. Хәтта кайчан Ананд түгел инде появлялся өчен үз өстәле, беркем дә уйлаганым да юк икәнлеге турында, өчен, лейкопла безне ике. Ә нигә аларга, ахыр чиктә? Әйә «Нигы Картер» шалтыратмады кайтарганнар моңа кадәр дә хәбәр итте, аларга, дип Шива — выдумка? Шул ук «Нигы Картер» указывал, дип булса да, «Кобра», чыннан да, бар, оештыру белән шөгыльләнүче шулай борчый индийское хөкүмәте, юк берни уртак белән таинственным персонажем.
  
  
  «Нигы Картер», дип белдерде оборудова барлык бу. Һәм йөрткәндә, ул инде направлялся өйгә, аерым штаб-фатирында AX Вашингтонда. - Мин тәэсирдә, Шива. Ничек сезгә гомумән алдык воспроизвести минем тавышы?
  
  
  «Сезнең кунакханә санында ачыкланды звуковое урнаштыру, мистер Картер», — дип җавап бирде минем тавышы, воспроизведенный электрон ысул белән шундый төгәллек, дип алмадым түгел вздрогнуть ишеткәч, иң үзләрен.
  
  
  - Ул вакытта, пожалуйста, передайте минем комплименты сезнең электронщикам. Аның обыскал бу бүлмәгә дүрт тапкыр тапмаган безгә бер микрофона... хәтта иң немыслимых урыннарда - возразил мин, повысив тавышы, әйтерсең, сомневаясь, ул мине ишетә. Аның алмады күрергә скрытые микрофоны булса да, хәзер билгеле иде, ул вакытта уңыш минем кунакханә санында, ул башка хезмәт поместит одина бу камера урнаштыралар.
  
  
  - Бу бер тирәсендә соңгы уйлап Хаҗи; бик чувствительный, куәтле, малогабаритный микрофон, - дип аңлатты дубликат минем тавыш.
  
  
  — Барыбер, - дип табарга иголку бу стоге печән, — диде мин.
  
  
  Минем көлү раздался һавада, аннары минем тавыш дәвам итте: «Бик яхшы, мистер Картер. Күреп сөенәм син түгел югалткан юмор хисе. Тик Хаҗи, әгәр сез турында nen түгел ишеттек, — веб-яхшы нерсе, аны Албания экспортировала соңгы егерме ел эчендә. Ә хәзер ул эшли, минем өчен Кобру... бу Шиву! - Тавышы ликовал.
  
  
  - Хема ул эшли?
  
  
  - Сез бик яхшы беләсез, мистер Картер. Ахыр чиктә, AX җибәрдем, сезне Һиндстанга өчен генә түгел, фаш итү өчен банданы торговцев корал яки героин! Сезне кызыксындыра чудесное ачу Хаҗи, эго гениальное изобретение... Шкатулка!
  
  
  - Шкатулка? - кабатларга аның.
  
  
  - Прозвище имитатора тавыш, аның изобретение, способное воспроизводить теләсә нинди хәзерге вакытта булган вокаль тавыш белән. Һәм ул кечкенә, мистер Картер, хәтта сезнең стандарт миниатюрным моделям. Түгел, күбрәк пачки тәмәке... тик күпкә куркынычрак диелгән, әлбәттә.
  
  
  Аны дип сорады. - Һәм син собираешься эшләргә үз шкатулкой? Мин сводил күзләр белән металлического экран, әйтерсең, решетка ала очракларын да терки һәр минем хәрәкәте.
  
  
  - Син думаешь, аның сумасшедший, шулай түгелме?
  
  
  - Псих? Алай түгел, Шива. Сез ценымногие умнее; гадәттә, бик зур алмый уйлап табарга шундый катлаулы план.
  
  
  - Рәхмәт, мистер Картер. Аның ценю сезнең комплимент. Юк, иң делле аны түгел сумасшедший, һәрхәлдә, түгел, минем күзлектән. Килгәндә, Шкатулка, уйлап табулар Хаҗи, ягъни сезнең хезмәтегез инде моңа, ни дәрәҗәдә ул гениальна һәм нәтиҗәле. Бу инциденты иде гади тестами, экспериментами, әгәр булырга, төгәл.
  
  
  «Әмма тиздән, ничек гына Хаҗи кертте кайбер үзгәрешләр үзенең төзелеше, теркәлдеме перестанут булырга гади әгъзалар тәкъдим иткән экспериментами. Тавыш бирү күрәсез, мистер Картер, Һиндстан, хәзерге вакыт булып, нейтраль держава арасында Кытай һәм Көнбатышы. Ярдәмендә минем партнерлары Пекинда бу ягы чыгыш ясаучы сыйфатында противовеса, рухнет бер мизгеле күңелләрдә мәңге сүрелмәс, ул чакта ашачак хыял минем ата-бабаларыбызның, кайчан Кытай һәм Һиндстан субконтинент возьмутся өчен куллар, ничек яхшы союзники, союз кадәр дәвам итәчәк озаграк караганда, теләсә кайсы башка дөнья тарихында».
  
  
  - Аны дип сорады. - Ни өчен союз? Аның мысленно записывал да, ул әйткән, отарга омтылып, ул вакытта. Ул арада минем күзләренә игътибар белән исследовали читкә камералар. Аның басты һәм әкрен генә булмасын шуметь; Бу отель өчен Шива ишетә, ничек мин двигаюсь, яки ишетә, ничек мин скребусь турында диварлар, ачарга омтылып, ул нинди дә булса щель. Булырга тиеш ишекне, тик аны алга таба да күрмәдем.
  
  
  - Кытай һәм һиндстан берлеге, мистер Картер, альтернатива обеим нациям, ларны дөнья нче противоборствующих блогы. Юк, мин маньяк бөеклеге, миңа төкерергә, дип тынычлык кими әйтәләр һәм аллаһуга сәҗдә кылалар минем аяк. Минем акча бар, күбрәк аның алам тотарга. Минем шулай ук темплар вллияние минем хөкүмәтендә. Тик Кытай һәм Һиндстан булачак бер нацией, минем халык инде булмаячак «голодной ордой» кебек башка атарга эго көнбатыш журналистлар. Алабыз могущественными, ничек Бхарат, борынгы Һиндстан. Ул чакта минем халык яңадан кире кайтыр к древним богам, Нагам... змеиным божествам минем бабаларыбыз.
  
  
  - Без егерменче гасырда, Шива. Җиңел түгел бирергә миллионлаган кеше. Бүген кешеләр күбрәк кызыксындыра наполнение ашказаны, күбрәк гыйбадәт змеям.
  
  
  Син бик аз беләсең турында һиндстан менталитете, Картер. Аның происхожу буенча королевасының гаилә, гаилә, восходящей к Нагу, змеиному предку. Аның ношу тюрбан, әйтерсең, бу дракон, свернувшаяся балдаклар белән кобра белән гордой аягы, покоившаяся минем лбу, - дип җавап бирде Шива. Тавышы... тавышы эго шталь салкын, ничек бар рептилии. Аңа иде икеләтә поражен булуы ала ул сөйләшергә һәм күчерергә үз хисләр рәхмәт изобретению Хаҗи.
  
  
  - Нишләп сиңа башта түгел, накормить үз кешеләр? Әгәр синдә күп акча, нигә сиңа бетерерлек түгел ih хөкүмәтенә өчен, балалар ач? Яки сез кешеләр, алар оценят сезнең жест, дип калдыруны өстен күрә удовлетворить сезнең жадные гозерләрен? Аның запрокинул башын шталь насмехаться өстендә эго хыяллары, ул куркыныч максаты, аны ул үзе куйды.
  
  
  Әмма Шива бөтенләй наслаждался үзе.
  
  
  "Мин артык күп сөйләшми, Картер," игълан итте ул. - Әмма аны отель өчен сез белсеннәр, дип, сез, чыннан да, наткнулись бу змеиное оя, һәм бу мин түгел потерплю, мондый кечкенә кешеләр кебек сез. Сезнең хөкүмәт гыйбарәт участковый дөнья алмаячак комачауларга миңа күрергә, ничек минем хыяллар чынга аша. Инде хәзер кытай коммунистические гаскәрләре сосредоточили үз игътибарын безнең төньяк чиге буйлап, әзер избавить Һиндстанга һәм башка слаборазвитые ил нче iga нищеты.
  
  
  - Продолжай хыялланырга, Шива. Пекин хакимияте выставили сине слабоумным, син проглотил наживку... ике ахырына. Ничек гына гаскәрләре пересекут тљньяк илгә Һиндстан булыгыз, дип ышана Көнбатышка таба булмаячак бездействовать өчен ел саен нәрсә булачак. Сез булачаксыз алып барырга сугышка белән шөгыльләнүче сотрет кешелек белән затлар җир. Шулай булгач, бәлки... ләкин бу да әле төгәл генә калачак гына змеи, бесконечность елан, алар ползать буенча пустыне һәм радиоактивной планетада.
  
  
  Аны прислонился к стонать, һәм затаил сулышы. Ничек була рассуждать нәрсә турында булса, шундый кеше, ничек Шива? Һәм мин ничек иде сөйләшергә акыл белән һәм дөрес, кайчан да, нәрсә турында, аны иде уйларга иде ысулы побега? Аны белә идем сумасшедших үз тормышы, әмма мондый логичных һәм безумных кеше буларак, называвший үзен Шивой.
  
  
  Юк, ул түгел, теләгән үзгәртү кирәк дөньясы, ул гади отель кайтырга үткәне, кыйммәт развязывания өченче бөтендөнья сугышы. Һәм, моннан тыш, бу ул иде, глухим к минем замечаниям, дип, күрмәдем куркыныч үзенең безумного планын, минем аркада йөзү буенча побежали мурашки.
  
  
  «Теләсә нинди очракта, мистер Картер, сез, күрсәткечләрне тикшереп тору стольких кешеләр, дип түгел, күрерсез биредә мондый трагического икесе дә ахырына. Гурнек сөйләде миңа үлем турында Мохана; Аның табып бирергә сезгә берничә мөмкинлекләр. Мохан өчен Картера, Картер өчен Мохана. Бары тик бу юлы үлем түгел, булачак кулланганнар һәм мгновенной. Сез беләсезме, ничә кеше ала страдать керткәнче үләргә нче тешләгәннән змеи, мистер Картер? - суык дип Шивы.
  
  
  - Бу-бәйле змеи.
  
  
  — Асылда, — дип килеште Шива. - Мин бик шат син тагын аласың рассуждать, Картер. Әмма бу очракта, әгәр сез упустите ниндидер детальләр, аны бирергә әзер сезгә кирәкле мәгълүматлар.
  
  
  Аны прислонился к грязной, стоны, перестав эзләргә потайную ишекне, һәм повернулся кире к спрятанному өчен металлическим экраном динамикасын. — Барабыз, Шива, — коры возразил аңа. - Мин бөтен көннең игътибар белән тыңлый.
  
  
  «Аны безгә секунд түгел сомневался бу, мистер Картер, — рассмеялся ул. - Тик мин булырмын сњзен кыска тотты, чөнки миндә бар, артык мөһим эш. Герпетология булып тора минем хобби инде берничә ел смею өстәргә, мин чын абруй өлкәсендә сөйрәлүче, бигрәк тә агулы. Минем бар коллекциясе, якынча ике дистә төрле төрләре.
  
  
  - Ә син нинди сайладым минем өчен?
  
  
  - Биш змеей, Картер. Сез түгел, белергә ih гашыйк, тик алар, һичшиксез, сезне таныйлар. Змеи ия, тирән хисләре территориальности. Алар башка, кайчан ih борчый бу ih йорт. Карап ih смертельного тешләгәннән кеше ала страдать от ике сәгатькә кадәр җиде-сигез көн.
  
  
  — Әгәр зубчатая гадюка вонзит үз тешләре сезнең плоть, сездә тиздән iso барлык хорька потечет кан, мистер Картер; сездә булачак окрашенная кан белән язылган слюна, бђвел булачак кызыл. Сез булачаксыз страдать от мучительной болит бу животе, ә үлем наступит нәтиҗәдә, миенә кан».
  
  
  - Чыннан да, заманчиво! - мин дә түгел спуская күзләр белән һәр хәрәкәт, ища исбатлау моннан тыш, бу түгел иде гади катнашты.
  
  
  - Әгәр сез выберете минем любимицу, королевскую кобру булса, умрете нче аноксии, медленной һәм мучительной формалары мљмкин. Икенче яктан, туганнан туган абыйсы королева кобры, азия кобра ия яд, ул ничек иде показано, ике тапкыр токсичнее стрихнина. Шулай итеп, сайлыйсыз, мистер Картер. Әгәр сез выберете кобр, сез умрете чагыштырмача жалкой үлем аша берничә сәгать; әгәр сез выберете гадюк әзер булыгыз иң гротескной һәм невыносимой больно, нинди генә күз алдына китереп була.
  
  
  - Әгәр аны берни выберу, Шива? Бу хәл?
  
  
  Синдә юк сайлау, Картер, юк, альтернатива. Ахыр чиктә, аңлыйсыздыр, аның нинди җитди кеше! Шулай итеп, әлегә мин нәрсә беләм " сезнең преемника, дозволительно, миңа ошады дәвам итеп, бу сөйләшү сезнең белән. Минем бар, бик кызыклы мәгълүмат, мистер Картер. Бик кызык.
  
  
  Бу соңгы, мин ишеттем нче «үзен», дөресрәге, от Шивы үз тавышы. Янә әйләнәсе тынлык, нарушаемая гына минем дыханием. Аны бөтенләй похолодел, уверенный, бу түгел надуманные катнашты. Шива кунаклар белән шыгрым тулы иде решимости үтерергә мине күрү өчен, кебек, үлем килер миңа белән муками. Бәлки, ул кунаклар белән шыгрым тулы иде решимости китерергә кемгә булса авырту, ничек ул подпитывала эго абсурдные хыяллар омтылу.
  
  
  Ләкин нинди генә сәбәп побуждала безнең эго, ул гына да түгел, сомневался бу ихлас эго сүзләр. Аның карады маленькую камера урнаштыралар күзләре белән; һәм аны барысы да отчаянно теләгән чыгу, кайчан ниндидер скрип яки, дөресрәге, легкое гудение заставили минем бирергә видимости ике решетки.
  
  
  Бер акрын поднималась өчен бетәргә бу стоны. Дүрт металл винта иде бесполезны, чөнки экран управлялся электрон ысул белән. Бу вакытта эго инде күренмиләр иде; аның урынында квадрат формада отверстие. Здравый мәгънәсе велел миңа сакларга молчание һәм тынычлык ни дәрәҗәдә, бу мөмкин.
  
  
  Тик миңа ясарга туры килгән сверхчеловеческое усилие өчен калырга урынында башлагач бер минуттан патша кобра озынлыгы кимендә ун футов выкатилась аша отверстия идәнгә камералар.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  Патша кобра инде күтәрелде бу атакующую позициясен, приподняв башын муенында, кайчан тирәсендә отверстия бу стоны выпала тагын бер дракона. Мин алмады белү, аны бизәкләү, ләкин, бар иде нах ныклы фикере һәм плотная чешуя, һәм кайчан ул раскладывалась идәндә, ул издавала сђер шипение, похожее на тавыш уты.
  
  
  Аның скользнул буенда дивар, омтылып, ул барып соломенной түшәк. Шива, диде пошлет миңа биш елан. Өченче, буе метр ярымнан артык, бу вакытта спускалась тирәсендә дыры. Бу бик азия кобра, җитәкчеләр, ул аны шунда ук таныдым буенча характерным клиновидным отметинам бу затылке.
  
  
  Ee обиды икеләтә ядовитее стрихнина искә төшерде, аны, акрын двигаясь к тюфяку, приподнятому җир өстендә.
  
  
  К шипению һәм свисту өч рептилий добавился минем безумный көлү тирәсендә громкоговорителя, спрятанного рәшәткә артында утыра, көлү, наполнивший камера урнаштыралар нең жутким рефреном. Засмеялся Шива, воспользовавшись изобретением албанского гыйльми өчен воспроизвести көлү минем балалары өчен үзләре тавыш белән, һәм ул зазвенел минем ушах.
  
  
  - Сау бул, мистер Картер! — бодро диде минем невидимый дошман. - Нык көн!
  
  
  Көлү үлә белән бергә гротескным финальным припевом. Аны күрдем раздвоенный тел һәм сияющие күзләре дүртенче змеи, обрамленной бу проеме. Бу иде крайт, разновидность азия кобры; ул скользнула бу пычрак пол.
  
  
  Аның ачты ноздри; һавада торды көчле исе, ниндидер прогорклый тәме. Бу булды исе, напоминающий мускус. Аның затаил сулышы, әмма исе шталь көчлерәк, якын ощутим бу тесноте камералар.
  
  
  Шива барысын да җентекләп уйлаган һәм барысы да.
  
  
  Змеи белән ih острым обонянием казались тагын да раздраженными: нинди табигать алар безгә иде, исе обостряли ih раздражительность кадәр исступления. Патша кобра, ике тапкыр озынрак калган, изящно скользила буенча идђндђ. Аны та, приближаться к койке белән тюфяком, избегая быстрых хәрәкәт алырлык спровоцировать рептилию бу œлем атакага.
  
  
  Ничек гына минем башлангычларда коснулась ахырына агач скамьи, бишенче дракона барлыкка килде тирәсендә темноты дыры бу противоположной стоны. Ул булган иң кечкенә буенча барлык, аеруча белән чагыштырганда, королева коброй. Әмма күләме түгел, ирештем берни дә гомуми аның сәләтенә убивать; һәм аның кортлардан бу соңгы рептилий кебек, калган дүрт бергә взятых. Хәзер алар приближались миңа, стоящему спиной к стонать.
  
  
  Ошый миңа бу, яки юк, миңа туры килде переместиться.
  
  
  Аны бросился алга, пространство, башта ярдәмендә киеренке мыслительной күп, ә аннары прыжком белән идән төште бу покрытую салам скамейку. Патша кобра свистнула һәм бросилась миңа. Аны иде күрергә тамчы яда, блестевшие аның кискен, ничек бритва клыки.
  
  
  Аны отстранился башлагач тойдым, чөнки ул укусила задницу минем ботинка. Ул алмады укусить минем өчен лодыжку. Ядовитая жидкость желтоватого төстә капала бу саламны, анда аның хранил. Кобра поползла буенча түшәк. Аны тиз расстегнул күлмәк һәм высвободил куллары тирәсендә рукавов.
  
  
  Капюшон змеи казался киңрәк караганда, иң элек, һәм рептилия раскачивалась уңнан сулга, әзер нанести башыннан икенче удар. Шул ук вакытта, калган дүртесе извивались идәндә, барлык лижет һәм лижет якын килү тюфяку. Аның отпрянул шулай нык кына иде, һәм расправил күлмәк, ничек матадор тота кызыл ткань алдында разъяренным быком.
  
  
  Кайчан кобра бросилась алга өчен вонзить үз тешләре бу минем плоть, аның накинул бу нах үз хлопчатобумажную күлмәк һәм наклонился вбок. Рубашка шевелилась кебек тере. Астында, дип белдергән шипела һәм извивалась рептилия, омтылып, ул вырваться тирәсендә импровизированной ловушки.
  
  
  Мин дә китәм көтәргә, әлегә кобра вырвется иреккә, шуңа күрә тиз расстегнул күн ремень бу брюках. Удерживая аның концом пряжки берничә дюймах өстендә салам да, аны минем янга килеп, к задней өлешендә скамьи. Бу вакытта бердәнбер нәрсә кирәк иде эшләргә, бу тырышырга барып отверстия бу стоны.
  
  
  Электрон идарә металлической тимер рәшәткә иде активировано алар белән хорька, ничек экран ы диварны. Проем, музейдагы моннан тыш, анда аны торды шул ерак ахырында камералары, казался шактый зур бирү өчен миңа мөмкин юлын побега.
  
  
  Һәм, гомумән, мәңгегә иде карарга. Югыйсә, рептилии файдага булыр иде, атакага барысы да бергә, ул чагында түгел иде, котылу ожидавшей мине насильственной һәм мучительной үлем. Дракон белән зубчатой чешуей извивалась көннең бөтен озынлыкка бу туфракка түшәк.
  
  
  Бу бик рептилия турында, аның миңа сөйләгән иде Шива, шундый көчле агу итђ", дип, әгәр ул укусила, ул уятты иде кровоизлияние барлык эчке органнар һәм һавадан иде мине истекать кан белән язылган буенча барлык хорька. Калган өч змеи, җәлеп ителгән шипением королева кобры, поползли буенча идђндђ к развевающейся рубашке, астында, аның ябылган зур рептилия.
  
  
  Дракон, икенче яктан, киресенчә, интересовалась гына минем, темалар белән салкын күзләре белән, алар, киресенчә, отражали кан. Һәм, минемчә, бу түгел иде, кобра, ә гадюка-рептилия, анда Шива иде табу үзенең воплощение.
  
  
  Ул бик якын, алтмыш см озынлыкка белән заметными бледными һәм темными узорами бу чешуйчатых боках. Аның хәрәкәте бөтенләй иде оборонительными, ә шипение үткәргән ул издавала, заползая бу крае тюфяка, заставило мине вздрогнуть.
  
  
  Аның натянул җеп каеш, күтәрде эго югары һавага, һәм шул ук миг щелкнула дракона белән невероятной тизлек, метнувшись буенча воздуху. Аның опустил җеп каеш белән пряжкой, башына рептилии. Металл отскочил нче шероховатой чешуи, әмма удар заставил гадюк соскользнуть элек, свернувшись балдаклар белән берсен бу друге.
  
  
  Иде бу вакытта, аның, аны көттем.
  
  
  Крае књзлђре аны күрдем спрятанную астында капюшоном башын королева кобры, вылезающую астыннан рубашки. Хәзер минем тормыш зависела нче моннан тыш, тиз арада аның двигаюсь; Аның тирән вдохнул һәм прыгнул шулай югары, ничек гына иде, ягына.
  
  
  Аны кайчан, бросился к отверстию бу противоположной стоны, биш рептилий засвистели һәм зашипели, әйтерсең хоры разгневанных демонов. Аны якка карады аша эчтђге. Исе, ул тойдым аны элегрәк, шталь көчлерәк, зловонные миазмы иде ки проникающими, дип казались осязаемыми.
  
  
  Рептилии хәзер приближались миңа, әзер нанести удар һәм үтерергә. Кайчан аны, килеп җитмәгәндер кадәр проема бу стоны, алар кимендә, ике метр ераклыкта мине. Аның күтәрелә төште, әмма ишетте шипение кобры шулай якын, - дип чак кына арттарак басып торган һәм нык топнул ногой буенча грязному идђндђ.
  
  
  Аны нагнулся, ничек молния, күтәрде горсть җир һәм швырнул аны грозную башын кобры. Рептилия вскинула башын, һәм аны, нырнул бу дыру, цепляясь ахырында узкого прохода.
  
  
  Соңгы нәрсә турында уйлады, аны иде булса, кая алып бара туннель, яки иде микән сез проходе башка рептилии. Нәрсә ударилось турында кожаную подошву минем ботинка түгел көчләрендә проникнуть аша нах. Аның отдернул аягын һәм двинулся бу кара кертеләләр, ударившись аягы турында верхнюю өлеше түбән узкого туннеля.
  
  
  Булмады урыннар өчен повернуть башын, һәм ел саен, түгел последовала бармы минем өчен бу туннель нинди дә булса тирәсендә дракона татарстанда цифрлы камералар. Аны двинулся алга, әле слыша бешеное шипение рептилий артта калды үзен. Аллага шөкер буенча дәрәҗәдә моннан тыш, ул ничек продвигался буенча проходу, тавыш становился барлык тише.
  
  
  Юлын, аның буенча мин карлыгач булган бердәнбер булган альтернативой верной үлем. Хәтта " әгәр миңа тапшырып үтерергә берничә елан, выжившие мөгаен алачак вонзить үз клыки бу минем плоть керткәнче, аның алмыйм ih туктатырга. Хәтта, әгәр аны устранил барлык биш, аңа иде, дип ышанам Шива башка колебаний пошлет бу камера урнаштыралар икенче төркем агулы гадов. Шулай булгач, нинди дә булса яктан караганда, аны иде, ул үзен имин.
  
  
  Хәзер, кайчан аның башкарды сайлаган, аны та, ползти на четвереньках. Туннель, кебек тоелды, бераз күтәрелде, була чак сизелерлек уклон. Ул тускло яктыртылды; турыдан-туры чагылдыручы чарага дөнья отфильтровывалось артта калды минем, һәм бледное балкышы кимү сәбәпле, өстән. Әмма караганда, алга таба да, шул темнее становилось. Чыганагы света түгел шталь артык интенсив булды. Аны чак иде күрергә, үз куллары, кайчан шелл буенча узкому проходу.
  
  
  Тирәсендә минем иде гына мондый пычрак һәм затхлый исе. Аны та, юлын берничә мин. һәм, ниһаять, тукталды өчен отдышаться һәм проветрить башын. Аңа әзер идем куеп, үз тормышы булса да электрон җайланмалар билгеләнгән Шивой татарстанда цифрлы камералар да булды видео һәм электрон күзләре... ихтимал, ул гына да ишеттем, минем, хәтта, аны кайчан да сөйләде. Ләкин мин бик якын дип ышанам бар иде, хәл күзәтергә минем движениями.
  
  
  Вакыт кебек, тукталып калганын, әлегә аны табарга омтылдым җеп туннеля һәм шул ук вакытта ачыкларга, анда аның нахожусь табу ысулы вырваться тирәли челтәр Шивы һәм фаш итү эго планнар кытай-һиндстан берлеге. Аның инде тоймадым безнең шипения гадов, безгә моннан зловонного исе... дип разлился бу цифрлы камералар.
  
  
  Сулышы пробасы һава кагылган минем затлар незаметное дуновение. Воодушевленный, дип дәвам итте аның хәрәкәт. Бернинди сигнализациясе дә эшләде, һәрхәлдә, гади шалтыратулар яки алды. Билгеле, бу Шива иде, дип ышанам избавился нче Ника Картера.
  
  
  Тик моның урынына Нигы Картер-туар күз алдында гына үзенең берсен Шиву, разум, Кобры һәм эго мощное корал... Шкатулку. Әгәр аны да күрсәттеләр АХ планын уйлап табулар яки саму штуковину, бөтен дөньяны алмаган булыр иде ия эш белән Шивой. Бирде миңа тулы тамаша турында нинди җибәрелде эго планнары. Әмма Шива упустил төре буенча мөһим нерсе: ул да ачты, миңа, ничек ул булыр, кулланырга, үз Шкатулку ирешү өчен үз невероятной максатлары.
  
  
  Аның килдем, Һиндстанга, задаваясь мәсьәлә, чыннан да, бармы бар Шивы. Һәм хәзер, кайчан аның эго тапты, ул барлык тагын каласың безликим персонажем, гәрчә буенча плоти һәм кан. Шулай итеп, аны булып чыкты белән неизвестным, нерешенным уравнением. Миңа туры килә иде завладеть изобретением Хаҗи күрсәтмиләр, чөнки мин төшенчәсенә ия түгел иде, ничек кулланырга мөмкин имитатор тавыш билгеләү өчен абсолют хакимияте дөньяда.
  
  
  Влажные стеналар буенча утрамбованной җир царапали миңа кулларын җилкәсенә да, күкрәгенә капал пот. Ул алмады тукталырга хәзер, тик туннель сужался, миңа кирәк иде", - дәвам итәргә, алга барырга, хәтта әгәр өслеге диварлар сдирала белән мине тирене.
  
  
  Миңа гыйлем өрәк үзен, застрявшего бу туннеле, аның тирәсендә чыгу юк. Минем ногти иде сломаны һәм окровавлены, кебек тоелды миңа мин крот, ул элементлары передвигается үз-журналлар. Әмма ничек кенә аны югалта башлады өмет, минемчә тукталды нәрсә дип заставило мине кинәт тукталырга.
  
  
  Китергәнегез иде барьер. Ясалма святый проникал аша ике җыелган бу агач панельләр квадратной формалары. Түгел издав безгә тавыш, аның пополз алга волоча үз согнутое гәүдәсен бу туннель.
  
  
  Икенче яктан агач барьера түгел доносилось безгә тавыш белән. Аның прижался берсе белән дә күрергә була k җыелган булмый торып, безнең малейшего тамаша, дигән, артында. Берничә валунов, ташлардан, зур кусков агач һәм зур лужа стоячей су иде беренчеләрдән булып мин күрдем. Аннары послышалось знакомое шипение елан.
  
  
  Вынырнув астыннан валунов скалы, диңгез елан күтәрде үз длинную стройную муеннарына белән гаҗәеп кечкенә генә аягы өстендә поверхностью стоячей лужи су. Нәрсә упало өстән, сырое окровавленное ит. Якын шунда ук эго сожрала икән дракона. Аннары зур ящерица иде брошена бу нору. Патша кобра зурлыгында, мәсәлән, ту, аны калдырды, аңа татарстанда цифрлы камералар, күтәрелде бу характерной өчен нах позициясе өчен атаки.
  
  
  Ящерица бросилась к скалам, әмма кобра аңа тизрәк. Склонив набок башын белән капюшоном, ул бросился алга впиваясь зубами бу чешуйчатую муеннарына зверя. Ящерица көрәшкән секундына һәм кобра скользнула элек; Аны күргәнем булмады, ничек укушенное хайван двигалось, ничек пьяное, наклоняясь өчен янәшә һәм судорожно тряся лапами. Аннары кобра проглотила ee аягы алга.
  
  
  Насытившись, зур рептилия свернулась тирәсендә скалистого валуна, әйтерсең греясь бу полуденном кояш. Бу нору попадало күбрәк еды - күселәр, ящерицы, сырое ит. Аның, башын күтәрде, күрергә омтылып, ул, кем кормил коллекциясен дракон Шивы.
  
  
  Әмма дыра омелой каменные диварлар, ә агач люк урнашкан аста түгел давал миңа тулы сораштыру. Кайчан дракон покормили, шипение стихло. Аны аңладым ул вакытта, - дип Шива кулланды туннель өчен, заманить голодных рептилий бу минем камера урнаштыралар, һичшиксез, разбудив ih вонючим запахом, ул распространил кечкенә генә бүлмәдә урнашкан.
  
  
  Хәзер агач люк иде опущен, һәм мин сводил күзләр белән җыелган, көтмичә, әлегә барысы да рептилии булачак накормлены. Бернәрсә дә, дөньяда да мәҗбүр итә алмый мине дђ сбежать, әлегә һәр дракона булмаячак артык сыта. Аннары еды алар да булачак андый агрессив булып чыга, ничек биш башка кадәр, алар калдырды, аңа бу цифрлы камералар. Аның шактый яхшы белә идем гадәтләр рептилий белү өчен, нәрсә теләсә кайсы внезапное хәрәкәт, угрожающее ih куркынычсызлык мәҗбүр итә алмый ih афәт булса да, ачлык утихнет.
  
  
  Шуңа да мин көттем, әлегә алар сожрут барысы да ахыргача кисәк. Бу отвратительное булды инде: змеи, кобры һәм башка рептилии берничә тапкыр нападали, проглатывая үз корбаннарын алар конвульсивно брыкались. Ә аның ул арада ачыкларга маташа, кем өчен җавап раздачу еды. Ниһаять, аның диде длинную извилистую кулын, протянувшуюся өстендә крае змеиной чокырлар.
  
  
  «Съедят да, аларга ни бирә», — диде салкын саркастический тавышы.
  
  
  Әгәр Шива элеккечә каласың безликим тавышы булса, бу юлы истәлегенә мине түгел передала. Тавышы иде миңа кот очкыч хәл билгесе. Соңгы тапкыр аны ишеттем, аны ике көн элек, ул шептала миңа нежные сүзенә мәхәббәт. Ул чакта аны тойдым теләк, дәрт. Хәзер аны тоймадым, ничек кенә миңа закипает гнев.
  
  
  Бу бик Рива Сингх, матур темноволосая кыз белән шөгыльләнүче сум дракон.
  
  
  
  
  6
  
  
  Бәлки, миңа түгел стоило шулай удивляться. Бәлки, миңа стоило карарга моңа белән гадәти цинизмом, анда мине шулай күп обвиняют, называя салкын, ныклы, неспособным к эмоциям. Чөнки кайчан өлешендә куркыныч яный, дилђр тормышы, булмый булырга «крутой» белән беспощадным цинизмом карарга зат жестоким реалиям дөнья.
  
  
  Шулай да аның тотты Риву үз объятиях, башка грубости, тик хисе нежной дөньяга килә, ул сирәк дәвалау испытывал иде. Хәер, ул иде незнакомкой, аның помнил ту теплоту һәм теләге булган ул пробудила вакытында миңа, бу изысканное ләззәт, ул ул миңа доставила. Тәҗрибә, ул җиңел түгел, оныта.
  
  
  Әмма ишеткәч аның сүзләрен, поняв, чөнки бу бик гади приманка, приманка тиеш дип танылган отвлечь мине, кайчан Мохан һәм Гурнек бәреп минем кунакханә номеры, аның сошел белән акыл нче ярости. Качу хәзер шталь күбрәк гади мәсьәлә исән калу. Аның отель өчен Рива почувствовала шул ук безумный коточкыч, аңа подвергся аны цифрлы камералар, ту ук невыносимую була.
  
  
  Озын тонкая кешедә юкка чыккан бөтен игътибар үзәгеннән. Соңгы корбаны булды кара мышь, укушенная һәм проглоченная змеей бер глоток. Ниһаять, кайчан әйләнәсе тынлык, аны протянул кулын башлады, сак булыгыз толкать агач люк, стоявший арасында минем һәм свободой.
  
  
  Бернәрсә дә комачау итмәде, миңа хәзер күтәрергә панель, әмма аны барыбер түгел торопился. Туры гамәлдә иң чик сак булыгыз, түгел делая ошибочных ходовой артуы. Аның оглядел нору очракта, нинди дә булса тирәсендә дракона түгел успокоилась. Тик берни дә двигалось. Башканы агач барьера.
  
  
  Ниһаять, подняв люк, аның скользнул кире шәүлә һәм затаил сулышы. Монда бүлү вакыт иде, мөһим элементы, хәлиткеч өлеше минем планы. Аның әле торды на четвереньках; стеналар туннеля царапали минем вспотевшие, кулларын җилкәсенә. Бу җиңел булмаячак, беренчедән, вытащить үзен аша перевал, ә аннары пересечь дыру өчен взобраться бу китерерлек тупас каменные диварлар.
  
  
  Ләкин әйе, бу соңгысы торак пункты россия җиңел булмады башыннан. Куркынычы — минем көчле ягы, чакыру нигезе — минем яшәү; Аның чыннан да түгел шталь иде Истребителем № 3 аркасында үзенең матур затлар. Шулай итеп, бу очракка белән минем тәҗрибә, ул аны сатып, эшләгәндә AX күп еллар.
  
  
  Тавышы ни өчен, аны теләмәгән рисковать. Аның сдерживался кадәр булган хорька тудырмасын, - дип миңа да тәкъдим ителә бернинди башка хәл итү тыш, ул, ул шөгыльләнә иде минем бу мизгелдә. Шул вакытта гына аның перебрасывался барысына да үз авырлыгындагы аша яклар ягына, освобождаясь нче тупас диварлар туннеля.
  
  
  Минем күзләренә күнеккән инде, яктылыкка, шуңа күрә аның инде үзен начар хис итә кротом читтә эго логова. Аның выставил башын җилкәсенә алга һәм сак заглянул бу дыру. Патша кобра әле свернулась калачиком зур валуне, отвернув башын түбән капюшоне; калган змеи лежали бу расслабленной, неагрессивной позе.
  
  
  Кит, Картер, кит тизрәк!
  
  
  Аның пополз алга, әле согнувшись икеләтә. Безгә бер любопытный караш да мөрәҗәгать хаты шул минем якка, бу дыре берни шевельнулось. Ярар, әлегә барысы да яхшы. Хәзерге вакытка аны тулысынча чыкты, тирәсендә туннеля һәм тойдым едкий ис рептилий, висевший кебек томан, төбендә ih логова.
  
  
  Аны тиз вычислил арасы белән үлем, үлем һәм аннан озын агонии нче тешләгәннән змеи. Миңа кирәк иде, барып противоположной диварлар һәм забраться бу тәкермән дыры, керткәнче змеи күреп, ниләр.
  
  
  Аның двигался, әлегә тулысынча түгел басты аякка прислонившись спиной к стонать. Аны ишеттем, ничек кемдер двигался өстендә чокыр, чте бу легкое шарканье. Аны өметләнгәнен, дип Рива иде бер, әмма белергә була бу мөмкин түгел. Аның тирән вдохнул, кискен выпрямился һәм прыгнул алга.
  
  
  Аны, төште бу свернувшуюся спиралью спину королева кобры. Бары тик үз әлбәттә, бу түгел планлаштырылган иде. Әмма аны да шталь көтәргә, нинди булачак реакциясе кобры. Аның инде цеплялся өчен зур каменные глыбы, образующие внешнюю стенку норы башлагач, тагын ишетте знакомое шипение змеи.
  
  
  Минем хәтта иде вакыт оглянуться аша эчтђге. Аның iso барлык көч толкнул үзенең гәүдәсен алга, нык отталкиваясь аяк һәм бер үк вакытта двигаясь. Аның билгеләп үткәнчә, минем кљнне тагын бер ботинка кагыла ни дә булса йомшак, әмма якка карады, булсын, ел саен бу иде. Аның вцепился куллары белән бу крае каменной диварлар һәм перешагнул аша ягы чокырлар.
  
  
  Отверстие иде заполнено шипением һәм визгом проснувшихся рептилий. Алар раскачивались, прыгали һавада, перелетали белән таш на камень; минем өчен бу књрђсећ бу карау повтора шоу. Минем иде, тукталырга вакыт һәм отдышаться. Аша өлешен секунд аны янә аякка басты, һәм шул ук мгновение Рива Сингх издал крик флагы рөхсәт үтәү.
  
  
  Аны бросился к кызга һәм зажал әй авызы кул, күз яшьләрен тыеп дәвам итә протестующие крики. Күпмедер вакыт ул энергично көрәшкән, лягаясь һәм царапаясь кебек кечкенә зверь; тик ахыр чиктә ул замолчала. Ул гына тәмамлый, ашатырга башка рептилий, андагы меньших стеклянных идәнгә басарга курка, бүлмәдә белән шөгыльләнүче яклады үзара ярашуы шәхси зоопарк һәм герпетологической лабораториясе.
  
  
  Аның согнул аның кулын, әлегә ул да кимегән алга; Аны билгеләп үткәнчә, аның сөякләр скрипнули. Икенчедән, миңа промелькнула шальная фикер... воспоминание турында аның мягком, җылылык теле, кайчан аның тотты да аның кулында. Рива иде буенча бер иң сексуальных хатын-кызлар, алар аңа кайчан булса встречал. Һәм хәзер аны аңладым, ул-мине обманула, передала!
  
  
  - Түгел, әйт, әйт! - прошипел мин. - Бер сүз!
  
  
  Аның күтәрде аны согнутую кулын тагын да югарырак һәм зажал окровавленными пальцами ee авызы. Хатын-кыз тәшвишкә задыхалась. Аны дип сорады. - Сюрприз? - - Генә сөйләгез миңа, син белмәгән, мин монда, шлюха!
  
  
  Ул пыталась сөйләшә, һәм шул вакытта аның белән генә оторвал кулын нче ee rta өчен ул пробормотала: - Мин... мин белмәгән, чынлап әйтәм...
  
  
  - Ага, син белмәгән турында Мохане һәм Гурнеке, ә? Бу уен түгел, Рива, бу тормыш, шуны истә тотыгыз бу.
  
  
  Ул яростно замотала аягы, отвергая минем гаеп. Аны кабат ослабил хватку аның губах өчен ул җебе сөйләргә.
  
  
  — Мин белмәгән, — дип раслады ул, авыр дыша, кайчан аның тотты, аның кулын за спиной. - Мин берни дә белмәгән, Нигы. Поверь миңа, аңа, сине умоляю! Сез тиеш поверить миңа.
  
  
  - Молодец, алырга пулю башын... бу ничек булырга тиеш иде случиться, ул төнлә? - дип сорады, мин түгел сводя күзләр белән көн лабораторияне карап чыктылар. - Анда ачкыч? - Әмма аны да шталь көтәргә, әлегә Рива ответит миңа. Аның полез минутына эго киеме халат һәм таптым", дип теләгән идем. Аның потащил кызны үзе артыннан; сл хлопчатобумажные тапочки скользили буенча грязному идђндђ.
  
  
  Аның ишекне эчтән һәм положил ачкыч минутына; аннары аны оттолкнул Риву кире дальний җеп озын узкой бүлмәләре бар. Ул перестала сопротивляться, һәм аны кайчан прижал кулын аның гибкому телу, аны тойдым учащенное биение аның йөрәк.
  
  
  — Ул... ул беркайчан да берни дә миңа турында сиңа гына сөйләдем, — простонала ул.
  
  
  - Кем?
  
  
  - Шива... минем абый.
  
  
  - Сезнең кем" ?!
  
  
  - Минем абый. Ул - минем абый. Нигы, зинһар, позволь миңа аңлатып, - дип, ул минем белән башкарды... - пробормотала ул. - Карале мине, ә аннары... аннары, әгәр син миңа түгел, поверишь, бар, эшлә, дип телисең.
  
  
  Аның каласың невозмутимым. Аның булмас иде позволил үзенә нчы башыннан икенче тапкыр обмануться хатын-кызлар хитростям кечкенә кызлар. Хәер, берни дә куркыныч шул булсын, бу ишетү, дип фикер йөртә аның, өстәвенә, ул кеше умоляет саклап калу, тормышларын, ул өлешендә ди дөреслекне. Ә аннан соң Рива, әгәр дә ул сөйләде дөреслекне иде якындагы тропой к Шиве.
  
  
  «Әйе, аның пыталась белән танышырга, сезнең өчен мәгълүмат алырга, аны признаю», — кабат задыхалась ул чакта аның заставил аның утырыр алдыннан бу агач урындык.
  
  
  Минем иде, бернинди корал тыш, кулыннан, әмма мин, дип уйламаган да кыз иде вооружена һәм җебе уйнарга минем белән злую шутку.
  
  
  - Шулай иде син. Нигә син лжешь, Рива? Син обманывала минем баштан, признайся!
  
  
  Ул понимала барлык сүзләр, әмма, киресенчә, понимала мәгънәсе моннан тыш, мин, әй әйткән. «Мин гади тиеш иде rss сезгә берничә сорау», — дип җавап бирде ул. - Белергә ни өчен килдегез Һиндстанга. Минем абый күбрәк миңа берни дә түгел, - диде ул әйтеп үтте, ике, ир-атлар, алар бәреп сезнең бүлмәгә!
  
  
  Ул повернула миңа личико, наивное һәм озорное личико белән прядями кара чђч, спадавшими әй мочка. Ул сызып ќибђргђндђ, аның сүзләрен чак иде слышны. Әгәр дә ул түгел иде, шулай невинно, ничек утверждала, ул иде инде пыталась кричать, дип фикер йөртә идем җәлеп итәр өчен, кем дә булса игътибар бирелә. Әмма, бәлки, ул пыталась отарга вакыт та уйлап тормастан, калган булса да, аның булмавы. Аны берни дә алмады кабул итәргә, ничек тиешле, бу итәләр.
  
  
  Шулай итеп, сиңа йөкләнде алырга некоторую мәгълүмат. Ни өчен? - та, аның салкын тавыш белән.
  
  
  - Чөнки Шива заставил минем моны, Нигы. Мин белмәгән, син монда. Гомумђн, аны хәтта белмәгән, дип, синең белән шулай булды да, аннары моннан, ничек килеп чыкты, аның тирәсендә отель. Мин алмады калырга анда, кайчан Мохан иде мәет...
  
  
  - Шулай итеп ул сине "заставил"? - кабатларга аның.
  
  
  — Зинһар, карале миңа, — пробормотала ул. - Рөхсәт итегез миңа аңлатырга барысы да баштан.
  
  
  Аны янә, дип шикләнә ул омтыла отарга вакытта, ләкин тон тавыш эго иде искренним, тревожным. Аны тиеш иде, аны тыңларга. Әгәр дә ул сөйләде дөреслекне, Рива алыр иде китерергә мине к Кобре; әгәр ул лгала, миңа барыбер туры килгән иде, аны тыңларга омтылырга уловить, аны сүздә булса да, ниндидер подсказку, нәрсә сохраняющиеся миңа бу подсказку. Аны торды янында, әзер кискен туктатырга да аның хикәя, әгәр кем дә булса барлыкка киләчәк, лаборатория.
  
  
  Рива түгел, тиресен ложных хәрәкәтләрнең. Тон аны тавыш үзгәрмәде, ул кайчан башланган дөрес итеп аңлатырга Шива заставил аның кушылырга оештыру «Кобра». - Ул тота-үзебездә әтиемнең Нигы... эго өлкән абыйсы, һәм әгәр аны мөрәҗәгать итте полициягә яки кемгә дә булса тирәсендә хөкүмәте, ул гына да түгел, шталь иде раздумывать керткәнче үтерергә эго. Әтием бик авыру, отчаянно авыру. Минем абый угрожал гына түгел, үтерергә эго да лишить эго нинди дә булса дәвалау... әгәр дә мин түгел выполню эго боерыгы.
  
  
  - Ә кайда хәзер синең әтиең?
  
  
  - Мин белмим. Шива тота эго кайдадыр, әсирлектә, ләкин бу йорт.
  
  
  Мин һәрвакыт, дип уйлаган үзләрен иң яхшы кешеләр, умеющим угадать, искренен кеше яки юк. Һәм хәзер, хәер, аның һәм тотты ухо востро, көтмичә, берәр җир голосе белән шөгыльләнүче җебе бирергә, аны карамастан, минем беренчел гнев, аны берәүдә, дип доверил рассказу Ривы. Барыннан да элек, чөнки бу имело мәгънәсе. Бигрәк тә, әгәр Шива шантажировал аның өчен әтисе өчен мәҗбүр итә аны катнашырга эго грязных планнары.
  
  
  — Бар, тагын ни-нәрсә аңлатырга кирәк, — диде мин.
  
  
  Әмма бу юлы мине прервали. Кемдер двигался буенча теге якка көне. - Рива? — позвал ирләр тавышы. - Нишләп ишек ябык? Впусти мине!
  
  
  - Кем бу? - прошептал мин, заставляя кызны басарга белән урындык.
  
  
  - Одина тирәсендәге кешеләр абзыем, Нирад.
  
  
  - Мин беләм аны. Сделай төре, дип берни дә булмады. Доверяться әй иде рискованно, әмма шул мизгелдә минем иде, башка сайлау.
  
  
  - Туктагыз! — Рива-дип елмайды. Һәм ул бросила миңа испуганный караш булганда, аның тапшырды әй ачкыч һәм толкнул аның көне.
  
  
  Аны тиз лабораториясен карады, әмма булдыра алмый табарга, берни дә, бу миңа кирәк иде сыйфатында корал белән көрәшү өчен Нирадом. Ярар, теләсә кайсы очракта да, кичә аның күрсәтте эму берничә әйберләрнең, шуңа күрә миңа хезмәт итте моны үзенчә теләгәнчә сарыф иткән. Аны торды за дверью һәм көттем, навострив уши, әлегә яшь индеец та, крутить ручку, сораша Риву ачарга ee.
  
  
  Иртђрђк ул керәчәк, тизрђк эго обезврежу, карар аны.
  
  
  Иде Нирад, Ранджит, Гурнек, Хакши, Шивы һәм Ходай белә, күпме тагын. Һәрхәлдә, дип, аны үзебез өчен, миңа кирәк иде", - нәрсәдән дә булса башларга эзләнүләр голосового имитатора, алар белмђвен Шива, һәм Нирад иде яхшы башлану да калган.
  
  
  Рива протянула дрожащую кулын, вставляя ачкыч шул сарай.
  
  
  Әгәр ул үзгәртә миңа хәзер, барысы да булды катлаулырак булыр иде; ләкин иде бу бердәнбер ысулы белергә, солгала бармы ул миңа. Бу вакытта ул поворачивала ключ бу замке өчен ишек ачарга лабораториясе.
  
  
  
  
  7
  
  
  - Нәрсә дигән сүз бу? — дип сорады Нирад. Индеец күбрәк йөрмәдем бинтов һәм сменила формасын официанта традицион киемнәре.
  
  
  «Мин түгел... мин аңладым ишек заперта», — дип җавап бирде Рива, пятясь элек. Аның напрягся, чөнки әле бар иде, дип ышана ул предупредит Нирада турында минем барында за дверью.
  
  
  Яшь кеше түгел удосужившись оглянуться, кергән кеше лаборатория һәм захлопнул артыннан ишек. - Булсын, бу күбрәк дә кабатлана! — диде ул болай высокомерно, ничек щеголял бу барре.
  
  
  Рива сделала-артка бер адым, по-видимому, якын теге өчен югалтырга контроле өстендә үз нервами. Эго жесты выдавали эго нервозность. Һәм ул чакта аның доверил әй, уйлаган довериться әй, хәтта соңыннан кылган булган.
  
  
  — Сезнең абый тели күрергә сезне үз кабинетында, — коры игълан итте индеец. - Кичекмәстән.
  
  
  Әйтү повисло һавада ничек сигнал побудивший мине к действию. Љстђвенђ, бу «тхэквондо», ул вывело иде мине буенча авыр хәлдә. Аның бросился алга диярлек кызыксындылар буенча воздуху өчен нанести куәтле удар.
  
  
  Аның целился бу селезенку Нирада; ударная көч «ча-ча-ги» повалила эго җиргә. Индеец перекатился өчен янәшә, аның зат исказила гротескная гримасу больно.
  
  
  Аны присел бу корточки һәм кулланды бөтен аленка үзенең күкрәк һәм бедер өчен ударить эго бу челюсть. Нирад егылып навзничь под ударом «цзи-лу-ки», эго максаты свесилась набок; Аны аңладым, - дип костяшки минем куллар раздробили эму шәхси сөякләр. Әмма ул гына да түгел, сдавался.
  
  
  - Закрой ишекне! - прошипел аңа, Риве. Кыз бросилась вставлять ачкыч шул сарай.
  
  
  Нираду алдык развернуться һәм аякка басарга. Ул задрожал һәм полез өчен пояс үз брюк, аны күрдем рукоятку пистолет, ул аны саклап калырга маташа. Алга таба барысы да ква кебек спутанном сне, череда гамәлләр продиктованная әйтер сүзен әйтте. Аны тиз метнулся уңга һәм развернулся, подняв сулдан всякому племени, биленә. Торырга бер ноге, аның төште бу всякому племени, һәм шунда ук напряг левую аягын идеаль ударом.
  
  
  «Джоп-ни ги» аның эго буенча запястью, выбив пистолетын идәнгә. Хәзер, кайчан ул безоружен, яшь индеец карадым, миңа дикими күзлегеннән. От испуга эго гадәти высокомерие испарилось, ул башлаган артка чигенергә, ә аның челюсти нче гына нанесенного удара башлады кићђя куе зәңгәр синяк.
  
  
  Ул ачты авызы өчен закричать, һәм ул вакытта аның нибары подпрыгнул к эго горлу, прижимая зур бармак к бугаз. Нирад кебек, задыхался, әмма нах тагын бабалары көч, аягын күтәрә һәм ударить мине пах. Ослепляющая авырту һавадан мине ослабить хватку муенында башка. Аның пошатнулся өчен отдышаться; туры килде наклониться к идђндђ, сжав куллары күкрәгендә.
  
  
  Нирад бросился к көне. Аның прыгнул алга, әле үз-үзенә нче полученного ужасного удара. Аны прыгнул аңа, схватив өчен аяклар. Ул егылып глухим стуком.
  
  
  Аны шунда ук аңа бүгенге nen өстән, упершись коленями бу эго бот. Аны дип сорады. - Ничек твои глаза, Нирад? - Әле күренә иде эзләрен мөрәҗәгать, ул аны уятты, эму бу баре, ул анда эшли.
  
  
  Урынына җавап ул бросился алга барысына да үз авырлыгындагы, омтылып, ул сбросить мине. Әгәр аның сломал эму ключицу, аны иде проломил эму һәм грудную клетку, һәм ул күбрәк алмаган булыр иде күтәрелә. Шуңа күрә аның кулын күтәрде итәргә каратэ.
  
  
  Әмма Нирад булырга тиеш иде фанатом фильмнар турында сугышчан искусствах, югыйсә, кемдер таныдым эго нигезләренә каратэ. Ничек гына аның кулын күтәрде, ул чынлыкта парировал минем режущий удар «колониа-нал мәк-ки». Бу диярлек тиеш иде булырга дракой, һәм бу булса, нәрсә аңа отель.
  
  
  — Шулай итеп... син яхшырак аны уйлады, — диде мин, отстраняясь өчен янә аякка басарга.
  
  
  Ул да торып басты һәм пошатнулся, кайчан аның башлады кружить тирәсендә аңа. Белән хриплым криком аны, бросился алга нанеся үлем удар бу кояшлы сплетение, ә аннары локтем бу челюсть. Уртак гамәлләр «пан-дэ цзи-лу-ки» һәм «пал-куча чи спортчыларына-ки» иде өчен җитәрлек түгел генә поколебать эго һәм ышаныч, әмма сломать эму ике ребра.
  
  
  Нирад отступил элек, опьяненный болью. Ул да мөмкинлек бирәчәк үзен тронуть. Шива кунаклар белән шыгрым тулы иде решимости мәҗбүр итә мине үләргә дәһшәтле үлем, һәм хәтер турында убийце Ашока Ананда әле исән иде минем хәтердә. Өстәвенә, Ашока беркайчан да башлыкның җитди куркыныч безнең Шиве, безнең законсыз операциям Кобры.
  
  
  Шуңа күрә аны да тоймадым жалости к Нираду. Ул наемником... киллером хезмәттә у безумного убийцы. Кем недооценил мине, проигнорировав минем ныкчымлык һәм инстинкт самосохранения.
  
  
  Мин түгел, дип уйлыйм", - дип, ул хәлдә, янә драться, с разбитой челюстью һәм ике сломанными ребрами. Мөмкин, хәтта белән проколотым легким.
  
  
  Тик әлегә аның наблюдал артыннан, ул та, көрәшергә физик агонией бәрабәренә гомерен. Ул нибары царапал пол, омтылып, ул схватить упавший пистолетын. Ул хәтта өлгергән перехватить эго пальцами керткәнче, аны өлгергән туктатырга эго.
  
  
  - Мин, дип уйлаган идем, син менә, ниһаять башлады аңларга минем барышын мыслей, Нирад... - диде мин пинком швырнул бу эму бармак, янә отправив пистолетын бу очышы. Корал отскочило бер тирәли лаборатор өстәлләр һәм упало, идәнгә.
  
  
  Сүз түгел инде турында барды шул җәһаләт яшь индейца буенча җыю хәзерге вакытта. Ул бик күп йөзләрне, бигрәк тә соучастие Ривы. Хәтта, әгәр аны свяжу эго һәм заткну авызы, иртәме-соңмы ул сөйләячәк Шиве, ничек эго племянница ярдәм итте миңа сбежать.
  
  
  Миңа калса, аны тойдым һәм намека бу кызгана белү к бедолаге. Тик мин осознавал, дип ахыр чиктә иде замешан түгел бер кеше, ә миллионлаган кешенең гомерен өзә. Әгәр Шива осуществил үз планнары, Көнбатышка таба алмый шталь иде шаһиты мәгариф индокитайского блогы башка тыгылу. Шул ук вакытта булыр иде задействован бөтен арсенал-төш коралын башлап межконтинентальной баллистической ракета «Тритон» белән термоядерной боеголовкой. Ә соңгы нәтиҗә пугающим хәтта өчен иң закаленных һәм хладнокровных ир-атлар.
  
  
  "Хладнокровный" - алай булса, билгеләмә, ул миңа туры килә. Мин түгел, садист, әмма вакытлар узу һәм тәҗрибә мин, әлбәттә, "ожесточился". Нирад иде минем юллары, юллары, ул китерде уңышка минем миссия. Туры кичерергә белән тормышка ашырылды хәл. Шулай итеп, әлегә яшь индеец скорчился идәндә, рыдая, ничек испуганный бала, аның рывком заставил эго аякка басарга һәм толкнул к каменной стонать змеиной чокырлар.
  
  
  Эго зат иде залито кан белән язылган, отчего на щеках образовывались странные бизәкләр, авызы иде полуоткрыт, ә тел свисал, ничек сломанное канат кош. - Юк... "сахиб"... зинһар, юк... мин...
  
  
  - Син генә башкара боерык, аны беләм, - перебил аны мин, икътисадның күп тармаклары буенча хезмәттәшлек фразу. - Мин дә, Нирад, аны да.
  
  
  Артта калды, аңа, аны ишеттем, ничек рептилии свистят һәм шипят, ударяясь турында каменные диварлар чокырлар. Нирада түгел заставляли эшләргә Кобру, ул китте, бу үз теләге буенча. Монда, хәзер ул закончит эшен күпкә иртәрәк предполагал.
  
  
  Ул чакта аңладым, мин бу ирештем күздә тотып, эго парлар кинәт үзгәрде. Ул попытался освободиться ногой белән шөгыльләнүче эләкте миңа зат һәм прошипел: - Шива тели күрергә сине мертвым! - Аны түгел, шталь зацикливаться бу перспективада.
  
  
  «Бәлки, Нирад, тик сине түгел монда булачак, һәм син күрерсең, нәрсә булачак». - Мин алмадым күбрәк югалта вакытта. Минем йодрык эләккән аңа иде подбородок, һәм ул егылып навзничь. Аның схватил эго өчен пояс брюк. Нирад попытался закричать, әмма сломанные ребра мөмкинлек бирде аңа гына приглушенно застонать. - Уңышлы чара булуын әйтеп китте сәфәр! — диде, мин швырнул эго аша ягы чокырлар.
  
  
  Ул попытался уцепиться өчен крае, әмма булдыра алмый. Эго аяклары затрепетали һавада, аннары индеец егылып навзничь һәм булып чыкты бу ясалма буасында, анда аны күргәнем булмады, ничек ужасные диңгез змеи шевелили үз баш.
  
  
  Бульканье бу & nb, шевеление балдаклар һәм хвостов. Гәүдәсен Нирада свело бу агонии. Индеец повернулся өчен янәшә, омтылып, ул кайтырга җае чыкмады буенча стоячей су. Диңгез дракон вонзил үзләренең кыска тешләре бу эго предплечье; аннары ул үзе чыкты аша су, неуверенно двигаясь буенча үз стихии. Әмма ул калды үзләренең клыками, вонзившимися бу кулын ир-атлар белән странным ужасающим упорством.
  
  
  Ул, ниһаять, ташладым үз чыгаруга, ә Нирад попытался басарга, ничек обезумевший, вмешалась патша кобра күрсәтер, дип беркем дә алмый потревожить аның тынычлыгын, аның территориясендә. Аның наблюдал өчен бу сәхнә белән нинди дә булса зачарованным ужасом. Бу нәрсә уйлап тапкан минем өчен Шива. Кобра встала һәм закачалась һавада.
  
  
  Нирад өлгермәдем, безгә закричать, безгә турында да уйларга побеге. Рептилия мчалась тизлек белән молнии, һәм шул ук вакытта зубчатая чешуйчатая гадюка вонзила үз клыки бу лодыжку яшь индейца. Белән губернасында Нирада сорвалось судорожное бульканье. Аның наблюдал артыннан, әлегә яма оживала со свистом, шипением, хлыстами.
  
  
  Спазматическая дрожь сотрясала гәүдәсен индейца. Эго аяклары подкосились, кулларын вцепились бу воротник рубашки, әйтерсең ул түгел иде суларга. Ул задыхался нче яда кобры, ул парализовал нервные үзәкләре сулыш.
  
  
  Кеше кулында Нирада барлыкка килде, кызыл таплар; эчке иде каны тукта мый. Змеи түгел переставая шипеть, күп тапкырлар иде эго, вонзая үз тешләре бу измученную плоть сериясе үлем белән тәмамланган укусов. Аны отвернулся, кайчан тел Нирада высунулся iso rta, һәм хәзер ул түгел иде сүзне безнең сүзләрен.
  
  
  Стук изуродованного, тән падающего су төбенә китәчәк чокырлар иде неизбежной похоронной җыры; Үлем наступит аша берничә минут кадерле. Әмма бу түгел иде, минем чиратында, бәхеткә.
  
  
  «Бу отель минем өчен синең абый», — диде аңа, Риве. - Бер укус артлы.
  
  
  Ул сидела бу кресле, закрыв зат куллары. Кайчан аңа сөйләштеләр, ул күтәрәләр башын смотрела миңа күзләре. Ee палочки иде мокры нче мальвы, кара күзләре белән караган җитди һәм бик салкын. Ул калды контроле өстендә үз нервами, хәтта аннары ужасного тамашалар, шаһиты, аның ул булды.
  
  
  — Яхшы, — сызып ќибђргђндђ ул. - Мин бик бәхетле. Кайчан да булса аны расскажу сиңа оборудова барлык турында зверских һәм унизительных вещах, алар минем абый заставлял мине эшләргә, үзләренең кешеләр... свиньями, алар эшли анда, алар поклоняются аңа ничек әгәр ул Нагом, хәерледер. Нирад заслуживал худшего, ышандырып әйтә алам, нәкъ сезне.
  
  
  Шул вакытта гына Рева кебек иде чигендә обморока, аның зат отражало көчле хисләр. Аны сак кына күтәрде һәм аны алды кулына. Ул дрожала. Аны прижал ee үзенә, кузгатты, аның муен легким поцелуем. Тиздән, аның өметләнгәнен, килер бер көн, һәм безнең өчен, вакыт булганда, беркем дә булачак прерывать. Әмма хәзер аны китәргә тиеш иде, һәм караганда, мөгаен, аның уеду яхшырак.
  
  
  Ул почувствовала минем беспокойство һәм отстранилась миннән.
  
  
  - Мин дип сорады аны. - Кайда без? Нинди якындагы шәһәр?
  
  
  — Мин барысын да расскажу, — дип җавап бирде ул. «Тик башта син тиеш бәйләргә мине, юкса, минем абый поймет, мин булышты сиңа сбежать һәм бирергә үләргә минем пред әти». Мине, мөгаен, ул да, убьет.
  
  
  Ул киле өчен веревкой, һәм аны күрсәтте урындык. Аннары, ул кайчан дип аңлатты да, миңа кирәк иде", - белергә, аның обмотал веревкой аның талия һәм лодыжки, мин телим сәхнә выглядела өчен estestvenno.
  
  
  Аның кыскача сөйләде әй, максаты нидән гыйбарәт минем миссия; Аны иде ышанырга әй, хәзер, ул кайчан булды кыйммәтле союзником. Тик мин түгел сезгә подвергать аның куркыныч.
  
  
  Аны кайчан, аңладым мин: "әй кирәк, бәлки, күбрәк ул миңа, соңгы шик исчезло бирелеп, урын иң тулы доверию.
  
  
  — Агра нибары берничә милях моннан, — дип аћлата кыз. - Берьюлы өчен виллой барыгыз, төп юлда: ул приведет сезне откровенными шәһәргә. Без очрашырга тиеш бүген кич: мин тырышачакмын, күбрәк мәгълүмат алу. Синең өчен.
  
  
  - Безнең өчен сез имеете күз алдында. Тормыш өчен һәм коткару синең әтисе - кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр аны әй.
  
  
  Кайчан иде билгеләнгән вакытта очрашу, аны тапкан бу шкафчике ниндидер тряпки, заткнул әй, авызы һәм китәргә җыена. Аны соңгы тапкыр инанды, дип шнурки кыенрак затянуты өчен түгел вызывать подозрений у Шивы.
  
  
  Пистолетын Нирада лежал идәндә. Аның сунул эго бу задний минут, аннары схватил кыска ак одеянии, висевшее бу шкафчике, һәм надел эго... примитивную күлмәк белән шөгыльләнүче, һәрхәлдә, удовлетворила иде минем мөһим ихтыяҗы.
  
  
  Рива отвернулась. Күз яшьләре башлады увлажнять аның палками. Аның отель кайтырга бирергә әй аңлау, барысы да булыр яхшы якка; тик ниндидер остановило мине, бәлки, курку беркайчан да күбрәк, аны да күрергә мөмкин. Аның, дип уйлады турында Риве Сингх, әмма беренче башына килгән хисе агентом AX. Аны иде разочаровать Риву, тик мин алмадым разочаровать үз хөкүмәте һәм ышаныч, ул күрсәтте ул миңа... түгел, ул чакта, кайчан миллионлаган кешенең гомерен өзә иде куркыныч бер абсурдных мечтаний, җинаятьчел планлаштыру сумасшедшего.
  
  
  
  
  8
  
  
  Мәкальләр кулай куллану, чөнки алар лаконично белдерәләр гомумкешелек хакыйкать: алар җиңел приспосабливаются ко всевозможным хәлләр. Кәферләре миңа башын, кайчан аның калдырды Риву Сингх бер лабораториядә, коллекциясе агулы рептилий һәм гротескный лежащим бу бүлмә телом официанта иде: «Кайчан бара, яңгыр түгел, һичшиксез, барысы да промокнут».
  
  
  Вакыйгалар түгел случались аз-азлап; алар нибары обрушились миңа алар белән хорька, ул ничек килде Нью-Дәһлидә ике көн элек. Бу кыска промежуток времени, аннары моннан, ничек аны берничә тапкыр задавался мәсьәлә түгел следую бармы аның өчен приманкой белән шөгыльләнүче заведет мине тупик, Шива алган заманить, минем үз логово. Бу иде нелегкий юлы да, миңа да күрергә туры килде таинственного Шиву... соңгысының хуҗасы Хакши һәм баш мие Кобры. Тик мин алды җитәрлек дәлилләр җи тәкчелеге үзен, дип түгел, вымысел. Кеше существовал, гәрчә без дә очраштык лицом затка.
  
  
  Иртәме-соңмы бу шулай ук булачак, алдан барып, ничек ул белер, дип миңа бар нәрсә аңа әйтергә. Әмма хәзер миңа кирәк иде, барып Агры киткәнче, ул яки эго гориллы обнаружат минем качу керткәнче алар заглянут бу камера урнаштыралар да табачак аны буш алмаганда, биш разъяренных елан.
  
  
  Лаборатория выходила анда узкий коридор белән утрамбованными земляными стенами. Өчен стенами йортны Шивы аны ишетте түбән, гулкие тавышлары удода. Амбар «Пу...пу...пу» сменилась сигналом тревоги, ул ничек кенә отражался һәр минем уйлар, һәр хәрәкәттә. Мин цыпочках узды буенча узкому проходу, һәм шул ук мгновение һавада раздался тавышы, эхом раздавшийся бөтен ерак икесе дә ахырына прохода.
  
  
  - Нирад? Син монда нишлисең? Син бит беләсең, ул көтәргә яратмый...
  
  
  Булырга тиеш, бу иде Ранджит яки Гурнек, мөгаен, беренче дә, йөзе Гурнека һаман иде забинтовано. Аның ритмын нетерпение бу голосе ир-атлар, һәм присел бу нише коридорда, миңа приближались shaggy. Аны взглянул, һәм күрдем Ранджита. Эго рубашка иде расстегнута күкрәгендә, ә удавка, аны ул йөртеп, муенында, излучала металлический блеск. Индеец постучал бу ишек лабораториясе һәм аны түгел шталь көтәргә реакция эго.
  
  
  Сгибаясь надвое, аны побежал башка коридор, ниндидер лабиринт. Аны иде вилле, дип фикер йөртә мин, ә гадәттә вилле бар, ишек, шулай да күбрәк. Аны тапкан ee бер минуттан. Аның толкнул массивную, причудливо инкрустированную деревянную ишек һәм моргнул, омтылып, ул күнегеп к ослепительному яктылыкка утреннего кояш.
  
  
  Эчке ишегалды кебек иде тулысынча күчерелгән тирәсендә нинди дә булса, урта-диңгез урыны. Густая листва, ярышып үстерәләр куаклар, пышные үсемлекләр. Мәгълүм Шива түгел, пожалел чаралары өчен воспроизвести тљшње күчермәсен уголка плодородной авыл җирендә көньягында Франция.
  
  
  Йомшак закрыв ишек, аның побежал буенча усыпанной гравием юлга кертелде белән шөгыльләнүче чыгу урыннарыннан көнгә боковом фасаде. Тропинка кушыла густому скоплению радиога материаллар әзерли башлый һәм кустов, сак подстриженных һәм ухоженных. Гомуми шөбһә тагын да эшләде, һәм аны, әлбәттә, китәм көтәргә, әлегә ул сработает. Тиз караш аша минем эчтђге раслады, дип Ранджит әле кисәтергә өлгерми калган.
  
  
  Тик мин белә идем, бу эш берничә минут кадерле. Мин алмады табарга безнең капка, безгә башка чыгу, моннан тыш, коймасы тирәли агач. Аның вжал башын һәм муеннарына үз җилкәсенә һәм алга китте, голыми пальцами отодвинув преграду тирәсендә тармакларының. Аның наделал күбрәк тавыш та керми караганда, отель, әмма әлеге торак пункты россия инде обернулась һәлакәтенә башыннан ук һәм чын күңелдән хәзер эшләр файдага булмый йљри башлый.
  
  
  Ботаклар гына әле срывали белән минем кием-салым, хлестали йөзе һәм күзләре. Артта калды минем аны ишетте легкое хәрәкәт, путаница тавыш становилась барлык отчетливее. Аны та, пробираться аша тимер юлын һәм, ниһаять, освободился; Аны басып алу ягында пыльной тропинки, әйдәп баручы буенда виллы.
  
  
  Түгел иде, хәтта вакыт отдышаться. Аның побежал, поднимая елдан-адым клублары тузан. Алда мине эхом раздавались йомшак тавышлары приглушенной музыка: мин следовал өчен звуком билалет, ул килә нче йөк машинасының яки фургона юлдан Агру.
  
  
  Әгәр дә аны дөрес итеп хәтерлим географик урыны, Агра булды якынча өч часах урнашкан нче Нью-Дәһли иде һәм бөтендөнья билгеле булганча, урын, анда залында Тадж-Махал. Әгәр баруы шәһәр түгел входило бу минем планнар булса, Шива иде.
  
  
  Аның чыкты, төп юл. Ул бик гаять узкой, веб-полосасы, аның буенча хәрәкәт барды ике юнәлешләре. Сезон муссонов башланачак берничә айдан, шуңа күрә юл полотно иде голым һәм пустынным, однородным пространством темной тузан. Буенча обочинам юллар тянулись сморщенные агачлар, ә искривленных ветвях сидели стервятники, безмолвные пожиратели устрашающих мәет белән голыми головами.
  
  
  У Ривы булмады вакыт бирергә миңа подробные инструкция. Аның посмотрел буенча аска таба юлда ике юнәлештә дә күрдем әйтмәгән указывало иде миңа төгәл юл Агру. Аны прищурился нче ясаганда кояш, аша мгновение күрдем гаиләсен, согнувшуюся тирәсендә кечкенә генә учак башка читтә юллар.
  
  
  Икесе-өлкәннәр һәм дүрт бала караган өчен минем белән нескрываемым кызыксыну. Аны карар моны эшләп побежал аша урамны да, кинәт тукталып, кайчан добежал кадәр төркем. Худощавый ир-ат, одетый гына зонасында була, күтәрде зат өчен ел саен мине, түгел омтылып, ул басу. Ул, булырга тиеш, ун ел яшьрәк мине, тик морщинистое, впалое зат делало эго тибы ценымногие өлкәнрәк.
  
  
  - Агра? - мића, мин ничек гына ачыкланды, бу беркем дә алар тирәсендә түгел, - ди по-английски. Аның күрсәтте урамга һәм янә дип сорады: - Агра?
  
  
  Әнисе һәм әтисе белән алмашты удивленными взглядами, ә икесе, дүрт бала башладылар дергать минем өчен-ыштан. - "Бакшиш, бакшиш!" - повторяла бөтенләй голая кыз, бер кулы белән дергая минем өчен штанину, ә башка указывая бу авызы. Эго юка, скулящий тавыш та, умолять.
  
  
  Бу вилле алар забрали минем куртку белән бергә кошельком һәм акчалата, һәм алар аны тотты вакытында эчке кесђдђ, димәк, барысы да, - дип минем иде үзе белән, — бу горсть рупий, алар аны алды нче Ривы. Тавыш тагын бер проблема, ул да өстәргә була, башкаларга карата. Әмма аны тапкан медную монету һәм положил аны ладонь протянутой куллары голодного бала.
  
  
  — Агра, — кабатларга, аны киеренке узды поглядывая на изгородь, скрывавшую виллу. - Тадж-Махал...
  
  
  - Ах, "сахиб", Тадж-Махал! — диде ир-ат. Ул әле торды бу корточках, әмма күтәрде үз костлявую кулын өчен күрсәтергә миңа юл, сулга нче виллы.
  
  
  Аны кабат побежал, чувствуя резкую авырту бу бедрах. Кала иде гына љметлђнергђ машина, телега, теләсә кайсы транспорт чарасы проедет mimmo ярдәм итәр өчен, миңа барып Агры. Әмма урынына машина яки фургона аның тавышны ишетте, һәм ул шунда ук вернул мине к мешанине булган вакыйгалар, беренче кичәсе бирле минем сәфәренең Нью-Дәһли. Бу иде ютәл, ә аннары рев мотоцикла артта калды мине.
  
  
  Аны та, йөгерергә, поворачиваясь һәр йорт Белән тропы белән шөгыльләнүче окружала виллу, төп юлны выехал мотоцикл белән ике кешеләр бортында; ih баш иде замотаны тюрбанами һәм алар направлялись миңа. Аның схватил пистолетын Нирада, ул тотты да кесђдђ брюк.
  
  
  Бу бик Astra.32, способная шаккаттыра теләсә нинди максат радиуста номерлар метр. Компания Astra җитештерә, бандитларның сугыш кораллары, шундый ук пистолетам Colt һәм отель lindner урнашкан (тора торган шактый кыйммәтрәк), џђм ул ђйлђнђ-ih бер генә тапкыр узган. Тик аның тукталып өчен прицелиться һәм нажать на курок, аны аңладым, - дип пистолетын разряжен. Аның сунул пистолетын кире аның киңлеге брюк һәм янә побежал, хәтта башлагач, берничә дюймах миннән раздался пролетела таращить күзләрен һәм кусок коры отлетел нче агачтан берничә адымнар сул мине.
  
  
  Кем ата, - туар некоторую практика һәм наметанный күзләр. Аның башлады йөгерергә зигзагами бу сорады сыеныр урын, ул мөмкинлек бирер иде миңа сойти белән тропы, избегая пуль, алар сыпались, ничек арахис. Тагын выстрел, һәм бу юлы таращить күзләре задела миңа уң эчтђге. Бу илле метрлар алда аны күрдем деревянную лачугу буенча кирпичной торбалар, аның күтәрелде багана кара дыма.
  
  
  Аның төшенчәсенә ия түгел иде, дип иде, ләкин та йөгерергә кебек беркайчан да тормыш түгел, йөгереп йөрүен. Мотоцикл сокращал ераклык, тик тузан, поднимавшаяся белән юллар, мешала шоферга күрергә, димәк, алып барырга транспорт чарасы кадәр максималь тизлек. Аның воспользовался моның бросился бөтен ишегалды, заваленный чүп-чар, шул ук вакытта бер тирәсендә ике ир-боера үзенең спутнику тукталырга һәм алга таба барырга ходьбы.
  
  
  Ихтимал, бу иде Ранджит һәм Гурнек, дип уйладым мин, булса иде, дип ышанам у Шивы күбрәк ике телохранителей. Сбоку бинасы ачылды деревянная ишек; ишек висела гына бер буенча ржавых петель. Аны бросился эченә, һәм шунда ук ноздри бәрде тошнотворный исе, кан һәм экскрементов хайваннар.
  
  
  Аны иде скотобойне, һәм үзен начар хис итә әйтик, әйтерсең лә кайтты, унтугызынчы гасыр. Индусы түгел ашыйлар говядину, мөселманнар ашыйлар. Мычание мөгезле эре терлек, нетерпеливый стук тоякларын мөгезле эре терлек һәм изумленные карашлары кешеләр, готовившихся резать сыер, билгеле указывали дип килдем наименее кулай урын өчен спрятаться.
  
  
  Ир-атлар башлады кричать, поднимая кулаки. Аны иде алар өчен незваным кунагы, ул-ия түгел иде, берни дә уртак белән хайваннар, аларның үтерергә кирәк иде. — Гафу итегез, дуслар, — пробормотал мин, метнувшись арасында ике зур сыерлар янына ванне, тулы кан белән шөгыльләнүче алып барды вакытында тышкы дренаж.
  
  
  Исе иде шундый ки, теләсә кайсы сворачивал ашказаны; Аның отель өчен ул остановил головорезов Шивы. Һавада пахло разделанным ит һәм страхом. Скотт тәшвишкә башлады ерзать, эго копыта булса, эш стучали буенча грязному идђндђ. Артта калды минем аны ишетте уртаклашу сүзләре телендә, аның да понимал. Аннары тавыш адым, якынлашып килүче миңа, һәм эхом перекрывающий шау-хайваннар.
  
  
  - Картер! — крикнул Ранджит. - Без гади сөйләшергә телибез. Шива тели төзергә сделку!
  
  
  Яхшы эш, дип фикер йөртә аны: минем тормыш аның өчен берни тормый...
  
  
  Хайваннар, күпчелек өлеше несвязанные, грозились сбежать барысы да бергә. Аны да допустил бу. Булырга раздавленным стадом безумных от ужаса сыер, движимых инстинктом самосохранения. Бары тик үз әлбәттә, аны тоймадым шул ук инстинкт. Шуңа күрә аны та, йөгерергә, һәм тагын бер таращить күзләре просвистела өстендә минем аягы, отскочив нче ступенек янында ванной.
  
  
  Таращить күзләрен күтәрде брызги кан, тирес һәм мочи, алар испачкали минем ыштан. Аның бежал к мертвой почмагында, стонать бу задней өлешендә зур бүлмә, кайда гына күренеп безгә, тәрәзәләр, безгә ишекләр.
  
  
  Аңа килә, нидер, дип подарит миңа берничә секунд драгоценного вакыт. Аның взобрался бу крае кадки һәм схватил вилы, алар авазлары өстендә кучей терлек азыгы. - Картер! Тавыш янә крикнул. - Все кончено, "сахиб"!
  
  
  - Алай ук түгел! - шау-гөр килеп җавап бирде: - мин, держа вилы, ничек копье.
  
  
  Ранджит ясаган тагын бер выстрел, әмма шул ук миг дүрт кискен зубца виль вонзились эму күкрәгенә эләгә. Аны ташладым ржавый коралы шулай нык кына иде. Хәзер аны торды неподвижно, экрандагы кебек яшь индеец отшатывается элек, ачык ртом, ә куллары, стиснутыми агач древке моның корал.
  
  
  Гурнек, стоявший артта үзенең иярчене, тулысынча минем игнорировал, зачарованно әнисенә карап дүрт струйки кан брызнувшие тирәсендә яраларны. Ул попытался высвободить вилы, әмма Ранджит та, кричать, дикий крик больно становился барлык слабее белән һәр секундой.
  
  
  Бу иде мучительные крики Ранджита, эго стоны гнева һәм агонии, кайчан Гурнек маташа вытащить вилы буенча эго күкрәк, заставляя сыер бөтен дюжину, өзелеп рваться анда узкий кертеләләр к водосточной трубе. Аны ишеттем ih глухой рокот, стук тоякларын, мычание; Аны выпрыгнул башлады ползти к канализация.
  
  
  Гурнек закричал, размахивая куллары белән һавада. Эго ударили рогами бу спину һәм нибары подбросили һавага, ул төште янында зур ванной. Ранджит рухнул күрсәткечләрне тикшереп тору обезумевшего көтү терлек. Соңгы стон больно сорвался белән эго губернасында башлагач, аның куллары разжались, һәм сомкнулись бу гротескной пародии на йодрык.
  
  
  Аннары зловонное сулышы хайваннар кагылган минем щек, һәм мин бросился буенча аска таба проходу, даими ударяясь бу диварны бу ерак ахырында скотобойни. Пычрак һәм вонючий белән опухшим зат, покрытым кан белән язылган һәм соңыннан аны булырга тиеш түгел, башлыкның үзе күңелле, - диде ул, чыккач, юлга артта калдырып бу сәхнәгә дәһшәтле сугыш.
  
  
  Мин түгел иде, дип ышанам килеп белән ике индейцами. Гурнек, ихтимал, калган булса, исән, тик мин өметләнгәнен, дип яраларны нче виль мәңгегә устранит Ранджита. Хәзерге вакытта башка хђл кебек тоелды миңа мин проделал лаеклы эш.
  
  
  Кешеләр бу бойне булырга тиеш, анысы да бар иде, кешеләр Шивы. Аның да шталь көтәргә, әлегә алар чыгыш ясаячак алга өчен отомстить өчен үз иптәшләр. Мин китте урамы, та уйлап тормастан, ничек миңа тәкчелеге-кемне дә булса подвезти мине, мондый грязного.
  
  
  Mimmo проехал иске Форд. Ул направлялся бу Агру, әмма яростно махать кулы белән, призывая тукталырга иде файдасыз. Аның мельком күрдем медно-кызыл йөзе, шуннан машина юкка чыккан бу облаке тузан, ул поднималось, ул кайчан үтеп, mimmo.
  
  
  Аны та, барырга, хуќасы белән генә тукталып калмаска.
  
  
  Миңа кирәк булган ванна бүлмәсе, чиста, шведларны, акча һәм корал. Миңа билгеле булганча, у хөкүмәте АКШ иде безнең консуллыгы, безнең делегация Агре. Шәһәр иде, артык якын к Нью-Дәһли. Әмма, бәлки, аны тапкан булса, бу миңа кирәк, кунакханәдә.
  
  
  Һәм, һәрхәлдә, аны тиеш иде моны. Иде инде өчен төш, һәм шул көнне кич минем иде итеп белән очрашу Реевой. Иде, тагын бик күп әйберләр, алар кирәк иде эшләргә, шуңа күрә аны күтәрде темпы. Рива диде, - дип Агра залда нибары берничә километр ераклыкта гына виллы.
  
  
  Берничә миль яки юк, ул һәрвакыт бар иде изнурительная йөрү. Полуденное кояш аяусыз палило миңа башын, күк представляло үзе ослепляющую безоблачную гладь, усеянную ложными отблесками. Узган ун минут, чирек сәгать, керткәнче, миңа подъехала нинди булса, телега. Бу бик ветхая повозка, аны тянула пар тощих волов, везущих воз печән.
  
  
  Аның махнул кулы белән вознице, седобородому мужику, ул натянул вожжи һәм остановил повозку у обочины. - Син, халкын да, халкың инглиз телендә? - дип сорады аның крестьянина.
  
  
  «Чиста инглиз», — диде ул. - Түгел, инглиз теле...
  
  
  Аның күрсәтте пальцем башта аңа, аннары үзләрен. - Агра? - Аның сорады. - Агра?
  
  
  - Агра? - кабатларга крестьянин, размахивая кулы буенча яклар ягына жестом, ул универсаль телендә аңлата: "Әйе".
  
  
  Аның энергично кивнул һәм ул телегу уртасында, сена. Ир-ат киң елмая миңа, показывая тешләре һәм десны, испачканные «пааном». Аннары ул ослабил поводья, һәм волы янә килә, үз медленным адым, ул барыбер иде, яхшырак озын йөрү ходьбы.
  
  
  Аның задремал, убаюканный ритмичным покачиванием һәм скрипом савыт-саба, арбалар. Миңа кирәк иде", - поспать булсын, хәтта бер генә сәгате. Тик уйлар минем прервал настойчивый гул, гул, ул становился барлык громче буенча дәрәҗәдә моннан ничек повозка катилась буенча кояш юлда.
  
  
  Инстинктивно насторожившись, аны якка карады. Вдалеке поднималась тузан, кечкенә болыт вак ком скрывали чыганагы, тавыш та керми, ул аның ишеттем. Теләмим излишне рисковать, дабы түгел скомпрометировать безне үз тормышы, безнең уңыш миссиясе, аның поспешил погрузиться бу благоухающее печән, навалив өстән шактый күп булсын өчен, эшләргә, үземне невидимым.
  
  
  Мин алмады аңларга якынлаша. Аның вглядывался шул булыр иде, агач фургоне, прислушиваясь к постоянному реву берничә моторов. Аны кайчан күрдем, бу нәрсә, аның глубже погрузился бүген печән һәм затаил сулышы.
  
  
  Бу яңа зат, әмма шул вакыттан алып аның алмады ih оныта. Өч ир-атлар барысы да индейцы-сикхи... моторизованный отряды, посланный Шивой табарга мине һәм выследить, үтерергә яки кире кайтару өчен виллу көткәндә соңгы боерыклары Бөек юлбашчысы. Алар белән ревом промчались mimmo повозки белән волами; өч мотоцикла юнәлделәр Агру.
  
  
  «Әгәр Хоук иде күрергә минем хәзер!» — дип уйладым мин.
  
  
  Аңа иде, пычрак, башка гроша кесђдђ, вооруженный гына незаряженным пистолетом, һәм минем белүче тхэквондо һәм каратэ. Нетрудно иде предсказать, әгәр минем суждение турында Шиве чынлыкта, бу алдагы көнне, киеренке
  
  
  
  
  9
  
  
  Аның килде Агру аша сәгате, фургон высадил минем шәһәр читендә. Пыльные немощеные урамнар, извилистые переулки, лабиринт переулков, алар, киресенчә, булдырылган махсус булсын запутать случайного йомыш белән килүче. Алгач некоторую мәгълүмат, аны булып чыкты алдында офисом American Express.
  
  
  Әллә өчен, минем хәлләр булды бигрәк тә забавной, тик ул мине рассмешила. Тавышы аның, ерак нче образын гади америка туриста, башка паспорт һәм акчасыз алмаганда, берничә рупий, алар Рива бирде миңа керешер алдыннан мине связали.
  
  
  Аның уйлады алырга бара аласыз машинаны әйләнеп кайтырга Нью-Дәһли, тик юл алды иде кимендә алтынчы сәгать, ә вакыт минем җитмәде. Миңа кирәк иде", - белән элемтәгә керергә Хоуком һәм әзерләнергә белән очрашуда Ривой шул ук көнне. Шулай итеп, Нигы Картер, пычрак, оборванный, исцарапанный һәм канга баткан, расправил җилкәсенә, тирән вздохнул һәм үтте ишек аккуратного бинасы, бердәнбер өмет бу незнакомом шәһәрдә һәм минем өчен кот очкыч хәл враждебного.
  
  
  Агра түгел мегаполис. Өч боевиков өчен мотоциклларда алыр иде мгновение авыру прочесать бөтен шәһәр. Минем баш инде вырисовывался катында, аны кайчан керде ак бина сорады кабинетына идарәчесе.
  
  
  Минем белән элек тә булган попадать авыр хәл, әмма бу граничило белән насмешкой. Башка тиен, корал сатып алуга яки кием яки арендага машина миндә түгел иде, хәл ия эш белән Шивой һәм эго шәхси команда горилл. Минем паспорт белән акчалата һәм минем ђйберлђре иде куркынычсызлык санында отель Нью-Дәһли; ләкин калган өлеше мине иде Агре, өч часах урнашкан башкаладан.
  
  
  Ничек гына аның керде бина, миңа шул ишек килде каравылчы формасында. Аны, янәсе, нәкъ менә ул түгел иде винить бедолагу, бигрәк тә күрдем чагылыш көзгесендә стонами... образы грязного һәм оборванного бомжа.
  
  
  «Мин телим күрергә идарәчесе», — дип игълан итте, аның охраннику. - Бәхетсезлек очрагы булган.
  
  
  - Директоры сессиядә, аның ярамый беспокоить, "пукка хиппи"... - дип җавап бирде ир-ат, бросая мыскыл итү миңа зат.
  
  
  Ярар, миннән пахло козами, һәм янәсе, нәкъ менә аның түгел иде манекенщиком, әмма миндә булмаган ниятләр торырга шунда спорить белән охранником... түгел, ул чакта, кайчан да кертеп, «Америкэн Экспресс», алыр иде рухнуть, әгәр Шива претворил үз планнарын тормышка.
  
  
  «Мине дә борчый, ул сессиядә», — бит взорвался аны. - Бу экстренный очрак. - Һәм аны югалта башлады сабырлык, кайчан башка шталь толкать мине к көне белән намерением выбросить юлга. - Болай ярамый белән мөрәҗәгать джентльменом! — мин дә, стиснув тешләре.
  
  
  Каравылчы сунул кулын бу кобуру табельного пистолеттан. Хата ике номер. Мин дә яратам, «хулиган», өстәвенә, миңа ошамый, кайчан минем толкают. Шулай итеп, быстрым взмахом кулларын ударом бу почку аның ярында длинного ирне распластаться бу полированном мраморном идђндђ. Одина буенча клерков башын күтәрде һәм вскочил аякка.
  
  
  — Кирәк түгел, болар борчыла ук башлый, — дип ышандырды аның эго. - Белђсегез килсђ, менеджер минем, тагын бер... һәм миңа кирәк, аның белән сөйләшергә, кулдан эш буенча. "Кичекмәстән." Мин җыенмыйм монда утырырга һәм көтәргә анда синең ясаучының... - мин күрсәтте фигуру каравылчы - хәл итү өчен, презентабелен аның җәмгыятьтә яки юк.
  
  
  Булырга тиеш, ул иде минем тон тавыш яки поспешность, аның белән, аның отпустил каравылчы, эш шунда ки, яшь клера поспешно кивнул һәм подбежал карата кайбер өстәлләр. Аның неподвижно торды холлында белән приклеенной к губам ухмылкой, әзер кабат чыгарга тирәсендә үзен, әгәр бер минуттан түгел начну гамәлдә.
  
  
  Клерком иде индус, әмма кеше протянувший миңа кулын иде америкалы, югары, худощавым парнем, берничә яшькә өлкәнрәк мине. Ул выглядел диярлек неуютно үз полосатом костюме, безупречном, шул ук вакытта минем шведларны иде грязной һәм изодранной.
  
  
  - Нәрсә белән аның алам, сезгә ярдәм итәргә? — дип сорады ул, минем осматривая минем белән аяк кадәр баш.
  
  
  Яхшырак түгел, ачыктан-ачык сөйләшергә, - оборвал аның эго.
  
  
  - "Гафу итә беләләр?" — диде ул, нахмурившись нче изумления.
  
  
  - Мин киңәш итәм сезгә сарыф үз кабинетына. Аның эшлим, хөкүмәт, сезнең хөкүмәте. Махсус секретлы хезмәт.
  
  
  - Спецслужба? - возразил клера со смехом. - Ярар, син телисең пошутить минем мәңгегә! Бу, шаярту?
  
  
  - Башка мђзђк. Һәм әгәр дә сез күрергә телисезме мине үз кабинетында, миңа туры киләчәк постоять өчен үзләрен. Әмма идем сезгә китерергә сиңа авырту...
  
  
  Сакчы килде, үзенә һәм двинулся безгә. Аны та карарга клерку күзгә билалет ул согласится. Аны аңладым эго хәлдә: ни дәрәҗәдә ул белә иде, ул, бу проблемага тап булды сумасшедшим, ул обезумел һәм начар пах.
  
  
  Ул отвел миннән караш һәм посмотрел на каравылчы. Секундына, ул иде нерешительности, ләкин, ниһаять, якка карады, миңа акрын кивнул. — Белмим, бу нәрсә, ләкин ышандырып әйтә алам, нәкъ сезне, мин сездән курыкмыйм, — диде ул киеренке тавыш белән.
  
  
  - Түгел мәңгегә беркемне дә куркырга кирәкми. Ахыр чиктә, аны әле клиент булса да, минем аккредитив калды Нью-Дәһли.
  
  
  Аның последовал өчен, аның аша берничә өстәлләр зур булмаган офис белән деревянными панелями, миниатюрную Уолл-измельченного бу Һиндстан субконтиненте. Аны взглянул исеменә, выгравированное бу табличке өстәлдә, sel бу кожаное кәнәфи, откашлялся башлады сөйләргә үз тарихын башыннан.
  
  
  Аны да әйтеп үтте исеме Шивы аныкланмый, безгә, - диде үз миссиясе, безгә үз мөнәсәбәтләре белән AXE. Аңа үзен мак сим дип агентом махсус бүлеге ЦРУ, офиста, ул иде ия булу өчен директоры шактый специфическое әһәмияткә ия. Аның эму дип аңлатты үзенең хәле, указав, дип, минем документлар һәм акчалар калды, Нью-Дәһли һәм бу минем торак пункты россия бирми миңа кайтырга башкалага, бәлки, берничә көнгә.
  
  
  Кайчан аны тәмамлый үзенең хикәя, шул исәптән булса, ни өчен аңа үзен мак сим дип бомжом, менеджер теләсә белергә минем исеме һәм тикшерде мәгълүматны компьютер ярдәмендә, стоящего белән янәшә өстәл. Гадәттә, аны яхшы гына справляюсь белән саннар белән, әмма беркайчан да удосужился номерын истә калдырып үзенең карточкалар. Шулай булгач, мин гади дип атады мистера Рейнольдса, менеджер, тулы исеме белән адресом Вашингтонда торган иде карточкага.
  
  
  Кайчагында аэропортларында миңа кайчагында сатып алырга «детектив» яки шпионские китаплар, захватывающие укулары итә торган расслабиться һәм чистартырга башын. Тик миңа беркайчан да булган табарга описанную хәлне булса да отдаленно сравнимую белән ул, анда аны булып чыкты. Ничек белергә карамагында геройлары китап һәрвакыт баснословные сумманың төрле валютах, аларның беркайчан да заканчивались безнең паспортлар, безне шәхесне билгеләүче документларны, безнең корал. Әмма ул түгел иде, төп герое китап «серләре».
  
  
  Барысы да, - дип минем белән ква иде чертовски «чын». Офис American Express чын, ничек һәм шәһәр Агра. Барысы да, нәрсә булган, һәм шәхсән минем белән. Аны игътибар белән наблюдал өчен Рейнольдсом, изучавшим компьютер мәгълүматлар. Әгәр дә ул ярдәм итте миңа, аны иде увяз буенча тамакны. Җиңел һәм гади.
  
  
  — Яхшы, мистер Картер, сез дә призрак, — диде, ниһаять, Рейнольдс укыганнан мәгълүмат. - Син дә занятой егет булырга тиеш, мин өстәргә. Сез путешествовали ачык бассейн, ә? Аның йөзе елмаю барлыкка килде, аннары менеджер өчен гафу үтенде булса, ничек минем белән төшә.
  
  
  «Һәрхәлдә, сез, ул, кем белә тыңлый», — диде мин. - Бу - сыйфат, аның хәзер күп кенә җитми.
  
  
  — Куркам, болар барысы да, — дип килеште ул. Ул тәкъдим итте миңа сигарету дип сорады һәм, теләмим микән аны бераз тәртипкә китерү бар йорт, ул шалтырата джин өчен ул прислала шофер өчен минем.
  
  
  Аның бәяләде тәкъдимен дә теләгән идем, доставлять аңа кайбер күңелсезлекләр. Азрак кешеләр аны втягивал бу яхшырак иде һәркем өчен. Аның рәхмәт белдерде эго өчен игелеклелек, әмма отклонил чакыру. «Миңа кирәк, барыннан да элек, берничә йөз доллар һиндстан төзелгән, әгәр дә бу мөмкин, һәм сезнең офис, шалтыратып минем җитәкчесе Вашингтонда.
  
  
  «Проблема түгел, — дип ышандырды мине Рейнольдс. Ул тиз менде аркасында, урындык, бөтен бәхетле һәм взволнованный катнашырга мөмкинлеге булса да, бу уменьшенной формада эшчәнлегендә мондый яшерен һәм подпольного персонажа.
  
  
  Егерме минут узгач белән распухшим карманом брюк берсе пачки файдаланырга омтылу, аның сидел өстәл артында директоры, көтмичә, әлегә Хоук очухается отто җыелмалары. - Тик син икәнен аңлыйсың инде өчен полночь? — пробормотал минем босс.
  
  
  - Мин, дип уйлаган идем, син беркайчан да ложишься йокларга элек өч.
  
  
  - Өч сәгать?! Тегүче, миңа мәңгегә басарга алты Номеры Өч!
  
  
  Мин һәрвакыт 3 нче башлагач, Хоук злился; Аның становился Ником яки Картером, кайчан ул артык сердечном настроении. Әлбәттә, Бөек Юлбашчы түгел кылыну иде миңа, мин оныткан турында аермасы вакыт арасында Вашингтоном һәм Һиндстан.
  
  
  - Ярар, - дип кырт кисә идем. - Мин отпущу сине кире постель аша минут; Аны уйлады, әмма бу сезгә кызык белергә, нәрсә булган...
  
  
  — Мин беләм, булган, — взорвался ул. - Мин инде әйткән белән һиндстан, хезмәт, куркынычсызлык. Миңа турында хәбәр сезнең звонке. Нигы, әйдә тормыйбыз башларга, ул исә иске тарих. Аның признаю, дип ялгышлар ясамады. Башлыйк, моннан тыш, дип Шивы беркайчан да эшли иде.
  
  
  - Янә дөрес түгел. Шива бар, дип өметләнәм, кыска вакытка...
  
  
  - Нәрсә турында син, - диде атилла көлемсерәп. — крикнул Хоук. - Мин дип уйламаган идем, син тәмамладым, син җыенган лететь кайта.
  
  
  — Бәлки, киләсе атнада, әгәр барысы да барачак яхшы, — дип игълан итте минем. Аның сөйләде Хоку детальләрен, ел, минем беренче белән танышу Моханом һәм Гурнеком кадәр үтерү Ананда, минем үз хакимиятен татарстан Кш форте, һәм моннан нәрсә килеп чыккан аннан. Аны кайчан сөйләде эму барын белми идем турында Шкатулке, ул нибары ошеломлен.
  
  
  Белән башка икесе дә ахырына линия донесся кинәт g? n? rale аша меңләгән миль керткәнче килде ревматизма. Тавышы Хоука абсурд йомшак һәм нәзек, ләкин миңа кирәк түгел иде тәрҗемәче, аңлау өчен, ул тирән мондый хәлгә. - Хәзер син беләсеңме, ни аның телим синнән, Нигы...
  
  
  — Минем бар смутное тамаша, — диде мин. - Шкатулка, шулай түгелме?
  
  
  - Мин телим күбрәк. Аның телим Шиву һәм Хаҗи, әгәр кирәк. Мин теләмим ih буенча кусочкам, аның билгеле выразилась, Нигы?
  
  
  - Бик яхшы. Аның инде карар үткәрү буенча хәлне сезнең критерийлар. Тик миңа нишләргә белән тәэмин итү героин? Тиешме, аны дәвам итәргә, көрәшергә, моның белән?
  
  
  - Башта разберись белән Шивой. Бу остальном аның свяжусь белән һиндстан, хезмәт, куркынычсызлык. Шкатулка күпкә мөһимрәк, әлбәттә.
  
  
  — Әлбәттә, бары үзе, әлбәттә, — пробормотал мин.
  
  
  - Телисез икән, эшләргә ялгызы гына хђл итђ алмый яки предпочитаете өчен аның сорады индейцев вмешаться һәм ярдәм итә сезгә?
  
  
  — Юк әле, — дидем. - Әгәр Шива заподозрит, дип индийская куркынычсызлык хезмәте җыена комачауларга эго планы, ул поспешит йөгерергә тирәсендә ил өчен укрыться Кытайда, һәм шул чакта без эго беркайчан да табарбыз. Әмма хәзерге вакытта мин уйлыйм, ул үткәндәге бөтен миңа, бастырып чыгару куркынычы, шуңа күрә аны үтенәм түгел, бу хакта сөйләргә, сез булачаксыз шалтыратырга рәсми затларга Нью-Дәһли. - Минемчә, Ананд бирде миңа аңларга, ничек эго сүзләренә караганда узуын, «утечки» конфиденциаль мәгълүмат югары эшелонах эго Хезмәте. - Мин теләмим безнең башка улетел, керткәнче минем мөмкинлеге булачак подрезать крылья эму...
  
  
  — Һәм ощипать эго перья, — дип өстәде Хоук.
  
  
  - О, без алыйк шкатулку бар, әлбәттә.
  
  
  Аннары без таптылар шифр, кодланган исеме булсын өчен, ул булырга мөмкин иде, дип ышанам разговаривает белән чын Ником Картером белән түгел, ә электрон тавыш белән, блестящим изобретением албанского галим. - Бу мөһим эш, Нигы. Безнең Мәскәү, безнең Вашингтон булачак карарга, ничек Кытай әзерләнә поглотить субконтинента башка ih тыгылу. Алар күрсәтергә мәҗбүр инициативасын, сугыш яки юк. Димәк...
  
  
  — Шактый, — прервал аны мин омтылып, ул рассмеяться, әмма булдыра алмый. - Минем бар контакт эчендә оештыру. Ә аның итмим җиңелүдән.
  
  
  — Әйе, без беләбез, — вздохнул Хоук. - Тавыш нигә мин алмыйм югалтырга сине ачыктан-ачык хәзер... һәм мин алмыйм югалтырга Шкатулку.
  
  
  «Һәм Шиву да», — дип өстәде мин. - Да онытмабыз ревматизма Һиндстан Александр Македонскому... яисә, яхшырак әйтергә Гитлеру?
  
  
  - Мин түгел, дип уйлыйм иске Адольфо иде шул хитрым, хәтта шул решительным, Нигы. Уңышлар; Аны түземсезлек белән менә җавап көтәм сездән, якын арада.
  
  
  - Тизрәк, босс. Вәгъдә бирәм, бик тиздән.
  
  
  Сәгать үткәч чыккан, аның әйләнә-тирәсендә үз кунакханә номерлары, выглядя бөтенләй башкача караганда, аны кайчан керде офислары American Express. Аның выбросил халат, чалбар һәм балетные тапочки, бер ih типичной җирле киемнәре: ак хлопчатобумажной рубашкой, летними брюками, кожаными сандалиями. Анонимная шведларны. Аның катнашты душ, җентекләп побрился һәм, ниһаять, натер йөзе, куллары һәм аяклары күп жирной чәчәкләр.
  
  
  Нәтиҗәдә, минем иде медный төс затлар, һәм бу макияж позволял миңа слиться белән толпой. Кешеләр Шивы телибез выходца Көнбатыштан, һәм әгәр дә алар шактый иде умны өчен охранять чыгу буенча Американ Экспресс, аның кунакханәсе иде өчен алар гына җитми умны өчен, вообразить, мин изменю үз кием-салым һәм тышкы кыяфәте.
  
  
  Клера өчен стойкой бу вестибюле отель иде тактичным булса да, умнее хезмәттәшеннән буенча Нью-Дәһли. Иң делле, экрандагы өчен минем белән нескрываемым кызыксыну (иде аңа бөтенләй охшамаган вошедшего гына кеше), ул да искәртте безгә үзгәрүе турында минем кием, безгә турында травмирующем үзгәртү төстә, быстром арттыру төс минем тире.
  
  
  — Аның отель иде послать телеграмма, — диде аңа эму.
  
  
  «Гафу итегез, әмма бездә юк, кирәкле җиһазлар, — сахиб, — дип җавап бирде ул. Аннары астыннан " сатыла ул досталь топографическую картасын Агры белән цветными иллюстрациями шәһәрнең истәлекле урыннары, шул исәптән, әлбәттә, Тадж-Махал. - Сез тиеш сарыф бу телеграф бу Гвалиор-нәселе. Аннан аласыз җибәрергә телеграмма, - диде ул, указывая бу нокта кәгазьдә кызыл карандашом.
  
  
  Аның рәхмәт белдерде һәм мин, сложив картасын һәм остановил велотакси түләүләр ук у отель. «Почта бүлегенә Гвалиор-нәселе», — диде аның шоферга. Минем акцент да, минем сүз чыннан да килмәгәнлектән цвету минем тире. Шофер взглянул миңа, экрандагы өчен минем белән шул ук кызыксынучанлык белән чикләнә, дип хезмәткәре " отель.
  
  
  Ләкин аңа берни дә ясаган өчен удовлетворить эго любопытство. Миңа көтеп торырга түземлеге җитмәгән эләгү телеграф өчен послать телеграмма управляющему отель Нью-Дәһли хәбәр итәргә эму, мин түгел вернусь берничә көн эчендә. Һәм, ниһаять, аны карар шалтырата бу индийскую хезмәт куркынычсызлыгы өчен хәбәр итәргә, аларга турында хәбәр килеп белән ih агентом Ашоком Анандом.
  
  
  Һәм, ниһаять, миңа туры килде башкарырга берничә йөкләмәләре керткәнче белән очрашырга Ривой җиде. Югалтмыйча, вакыт, таксист таба килә башлады ягына почта. Ул арада аның оглядывался тирәсендә настороженными күзләре белән, бигрәк тә фасыйкларның, кайткач әле кемне дә булса, мотоцикл белән.
  
  
  Ни дәрәҗәдә аны белми, кешеләр Шивы әле телисезме мине, шуңа күрә миңа кирәк иде", - кала алмая, ни дәрәҗәдә, бу мөмкин. Яхшы, минем яңа шведларны һәм макияж миңа бик нык ярдәм итте, тик мин генә сезгә ненужного хәвеф-хәтәр.
  
  
  - «Сахиб» - актер? - Рискнул спросить йөртүче, подъехав к почтовому отделению бу Гвалиор-нәселе.
  
  
  - Кемдер, дип саный мине актером... - дидем.
  
  
  - Ул вакытта, бәлки, "сахиб" бирергә тели миңа үзенең автографы белән... - Индиец досталь, ручку һәм кђгазь, елмаеп, аның нацарапал исеме өчен листе кәгазь, ул миңа бирделәр. продержался. - Зур рәхмәт, "сахиб"! — диде шофер белән бәхетле елмаеп.
  
  
  Аның да шталь көтәргә реакция эго, ничек ул гына расшифровал каракули. Чөнки барысы да беләләр, дип Джеймс Бонд инде берничә ел ничек пенсиядә.
  
  
  Үзәк ишек почта бүлекчәсе иде пуста; Аның керде дә җәлеп итеп аерым игътибар да күреп өч моторизованных горилл Шивы.
  
  
  Аны җибәрдем, телеграмма, расплатился яңа итә банкнотами; аннары алар ачыклаган миңа бу соседнюю бүлмә өчен җирле һәм шәһәрара шалтырату. Алдында стойкой тезелгән озын чиратта, шуңа күрә узды, әле егерме минут керткәнче подошла минем чиратта керергә телефон будку, әлегә операторы тапшырды миңа линия к Нью-Дәһли.
  
  
  Хәер, номеры отель наина ельцина минем тирәсендә баш, аның да оныткан телефон номеры башлыгы Ашока. Аның селл бу агач табурет һәм закрыл артыннан стеклянную ишек. Кайчан зазвонил телефон, аны алды трубку һәм шунда ук булып чыга әлеге линия һиндстан коллегалар Хоука, кеше хокуклары буенча исемендәге Пуран Дасс.
  
  
  Индийская секретлы хезмәт белмәгән истинной максатка минем миссия. Әлбәттә, сүз турында многомиллионной партия героин, әмма беркем дә намекнул на имитатор тавыш Хаҗи.
  
  
  Аның, хәтта сөйләшми һәм бу хакта хәзер башлыгы белән Ананда. Әмма аның сөйләде эму, ни бар белән эго агентом. Ничек мин подозревал, алар әле гәүдәсен таптылар. Бирде Дассу бөтен кирәкле мәгълүматны, шул исәптән адрес урам кафе янында парк, Неру Дәһлидә.
  
  
  «Сез", - дип әйттеләр, сездә түгел иде карары белән очрашырга Анандом», — дип аңлатты миңа Дасс, аннары моннан, мин ничек дип хәбәр итте эму барлык детальләрен үлем Ашока. - Шулай да сез сөйләштегез белән минем ярдәмчесе, калса, кичә генә...
  
  
  — Куркам, итеп аңлатырга сезгә барысы да бик озак, — дидем. - Мин бик басымы астында, әгәр сез аңлыйсызмы нәрсә турында мин...
  
  
  — Юк, мин аңламыйм, мистер Картер, — коры диде Дасс. - Миңа түгел, кызык, бу минем агент мәет. Мин аңламыйм, ниләр; бер көндә сез сообщаете безгә беркайчан белән очраштык Анандом, икенче көнне сез прибылях һәм сообщаете безгә, ул үтерелә. Бәлки, шулай ягы сезнең илдә, әмма биредә, Һиндстан, без, барыннан бәялибез кеше гомерен.
  
  
  - Карале, Дасс: мин сиңа шалтыратып өчен түгел, укырга да миңа лекцияләр. Күргәч аны, диде миңа утопление, аның ирештем күз алдында, кемдер приставил пистолетын к минем затылку, приказывая миңа әйтергә нәкъ менә шул булса, мин, - диде. Ышаныгыз миңа, үлем, сезнең агенты тирән обеспокоила мине. Әгәр бу мөмкин сезне утешить, сообщаю сезгә, - дип убийца Ашока күбрәк алмаячак ролен ха тасын исәпләп чыгарды хакына Кобры.
  
  
  - Алам, аның спросить сезне, кайда сез хәзер торасыз, мистер Картер?
  
  
  - Ул түгел торышы бирергә сезгә мәгълүмат: әлегә, һәрхәлдә.
  
  
  - Тиешме аңа искђртергђ сезгә, сезнең иреге гамәлләр бу илдә санала любезностью, предоставленной сезнең хөкүмәтенә?
  
  
  - Мин бик яхшы беләм хезмәттәшлек турында мадам Ганди.
  
  
  - Ул чакта булыгыз, шулай добры, сөйләгез миңа, нинди сәбәпләр этәргән сезне килергә Һиндстанга. Аны күбрәк алмыйм бирергә сиңа эчендә күчеп йөрү иреге, әгәр булырмын оборудова барлык калырга неведении...
  
  
  -Нәрсә яңгырады алай түгел.
  
  
  Аның дип искә төшерде утечки мәгълүмат турында, алар миңа сөйләделәр Хоук һәм Ашок Ананд. Дасс иде, теләсә нинди гына түгел сердечным һәм хезмәттәшлеккә әзер, ул әйткән коры, якын агрессивно. Аның алмады белергә, ничек ике киллер ялларга «Кобры», Ранджит һәм Гурнек, билгеле турында минем белән очрашуда Анандом кафеда бу parque. Әгәр ул чагында бу кебек тоелды совпадением, хәзер аны иде диярлек, дип ышанам...
  
  
  Әгәр гына, - диде аны, әгәр Дасс түгел предупреждал ih.
  
  
  Әлбәттә эму иде дә кыен түгел, яки гадәттә, спросить агенты, ул анда җыена очрашачак минем белән. Аннары ул моның, бәлки, связался белән Шивой билалет берьюлы ике зайцеву берсе тотарга тырыштык.
  
  
  — Бу ж, мистер Картер, — нетерпеливо диде Дасс. «Сез төпләре тулы решимости үз-үзеңне тотарга минем белән, әйтик, ничек булыр иде аңа сезнең башлыгы, мистер Хок, яки сез настаиваете шул булсын, минем офис карый сезгә, ничек кирәк?»
  
  
  - Юк, миңа моны хәтта снится, мистер Дасс. Чөнки сез шулай настаиваете, сообщаю сезгә, - дип звоню буенча Бомбея. - Мин искәртте кунакханә, анда останавливался берничә ел элек, һәм өстәде: - Әгәр телисең аласың җибәрергә миңа бер аша үз кешеләр. Аңа теркәлгән исеме астында Кент, Кларк Кент, бүлмә 747.
  
  
  Әгәр ул булса, америкалы, ул булса, барысын да аңладым. Әмма ул туган Һиндстан, шуңа күрә берни дә тапмаган странного шул, дип мин поселился кунакханәдә астында вымышленным исеме. Бәлки, аның недооценил эго, бәлки, аның гади раздражала ярдәм запрошенная AX.
  
  
  Шул ук вакытта, ләкин, мөмкин кебек тоелды, чөнки минем бу шикләнүләр эго уңай мөнәсәбәт һәм багланышларда оешмасы белән Шивы иде бик обоснованы. Һәм мин алмады рисковать, чөнки Шива залында иректә һәм белмђвен Шкатулкой.
  
  
  «Миңа түгел терпится белән сөйләшергә кайбер буенча каршылаячак сезнең, кешеләрнең, мистер Дасс», — дип тәмамлады сүзен мин. - Һәм аны әйтәсем килә, үзләренең кайгыларын уртаклашу сәбәпле, үлем белән Ананда. Күрергә өметләнәм сезнең агенты бүген кич.
  
  
  — Ул булачак, якынча ун, мистер Картер, — диде тиз Пуран Дасс. - Ул кеше, привыкший распутывать иң катлаулы вәзгыять. Һәм располагай минем тулы доверием.
  
  
  - Мин ышанам шул ук хәл, мистер Дасс.
  
  
  Миңа кыен подавить сарказм, ул грозил проявиться минем голосе. Әмма сизелерлек клерк берни дә түгел дип билгеләп үтте. Аның повесил трубку һәм торып басты, потянувшись к кисәкләре тутырылган пыяла дверце телефон киосклар.
  
  
  Тышкы якта кемдер преградил миңа юл. Һәм ул гына да түгел, таныш булмаган иде.
  
  
  
  
  10
  
  
  Мин белмәдем, дип әйтә микән миңа «исәнмесез» яки «сау бул».
  
  
  Икенче көнгә табалар иде чиксез өстенрәк торган булуын исәпкә алып, кеше китергәнегез өчен раздвижной кисәкләре тутырылган пыяла дверью берсе булды өч сикхов, алар аны күреп, мчащимися ягына Агры, преследующими мине.
  
  
  - Сез тулысынча үзгәртте үзенең тышкы кыяфәте, "сахиб" Картер , - диде ир-ат, уперев всякому племени бу ишек һәм, отодвинув, аны берничә к. бер кулымда ул тотты да тупой пистолетын. Ниятләрен индейца иде бөтенләй интуитивными.
  
  
  — Син беләсеңме, кешеләр диләр, — дип җавап бирде мин натянутым смешком. - Булганда да бу Римэ, выгляди, ничек римлылар.
  
  
  Ул шәрехләде. - Ә кайчан син Һиндстанда эшлә, нәрсә эшлиләр индийцы, ә?
  
  
  - Өчен estestvenno. Мине һәрвакыт уйлыйсыз, үзен мәрхәмәтле дьяволом исәпкә алып, барлык обстоятельства. Ләкин кирәк бит ли син умолять мине следовать өчен синең, "сахиб"? Яки сез предпочитаете тәмамларга безнең сөйләшү артык взрывной ноте? - Пистолетын җибәрелде откровенные миңа күкрәгенә эләгә.
  
  
  Һиндстан сикх түгел иде идиотом. Һәм эго бөтенләй забавляло минем легкомысленное һәм легкомысленное мөнәсәбәт. Аның уйнамады, комедиясен башка сәбәпләре; Аны гади отель отарга вакытта. Ул ишекне ачты һәм жестом чакырды мине аның белән атларга.
  
  
  - Әйт, ничек син мине тапкан?
  
  
  - Син һәрвакыт шундый саркастичный, "сахиб" Картер?
  
  
  - Кайчан гына омтыла наступить миңа на пятки, "мем-сахиб", - парировал аны называя эго әйтерсең, хатынга мөрәҗәгать итәм.
  
  
  Бу ревматизма бу мыскыл итү сикх сунул миңа спину пистолетын 45-нче калибрлы һәм, делая төре, - дип дәвам итә минем белән күңелле болтать, повел минем аша вестибюль почта бүлекчәсе янына вращающимся дверям, әйдәп баручы урамга. «Хезмәткәрләр отель башка рупий», — дип ул, ниһаять, журналистларның минем штопора. - Ә Агре аз кунакханә. Гади генә фото күрсәтегез «сахиба» Колодезный , ә монда хезмәткәре " отель ди: «Әйе, бу мужик, әле генә китеп почта, ун минут элек...». "Сахиб" Картер уйлый, ул бик акыллы, ул көлә өстендә Шивой! Тик хәзер «сахиб» Картер аңлый глуп ул түгел, ә кешеләр Кобры.
  
  
  Бу голосе индейца иде намек на тщеславие һәм тантана. Әмма мине күбрәк беспокоила минем шкура караганда эго, горурлыгы. Өчен стеклянными дверями аны күрдем, ике эго иптәшләр, сидящих өчен мотоциклларда, ih күзләре устремлены бу почта көне.
  
  
  - Сез, әлбәттә, түгел, теләсәгез китерергә барлык йортларда тирәсендә невинным хатын-кызларга һәм балаларга? - дип, аны үзенең булачак, шул ук вакытта ул приставил пистолетын к минем позвоночнику, приказывая ишек ачарга. - Подумай, күпме кан пролито юкка, "сахиб"!
  
  
  - Бу булачак сезнең кан, "сахиб" түгел, ә чит.
  
  
  — Бу очракта пожалейте беззащитного хәерче, — пробормотал мин, протягивая кулын прижимая раскрытую ладонь к көне. Ачыктан-ачык китергәнегез буенча ступенькам белән мучительной медлительностью тащилась толстая грузная хатын-кыз. Аның надавил бу ишекне, приоткрыл, аны берничә см, әйе, шулай дип ишеттем ишетелер длинного шелкового «сари» ка мраморных ступенях. Кояш бу мгновение отразилось бу драгоценном камень, ул хатын-кыз носила бу борынга, ул кайчан җиткән вершины баскычлар.
  
  
  Ул гына күтәрде баш һәм башыннан ачарга ишек.
  
  
  "Зинһар," - диде аның вслух, уклоняясь ягына. Аңа иде ышанам, сикх түгел, булачак нажимать бу курок шулай якын мөрәҗәгать хатын. Ул, диде, генә кивнув, обеими куллары белән сжимая пакет, завернутый бу лист темной кәгазь бәйле ныклы веревкой.
  
  
  — Ышанам, ул гына да түгел, хрупкий, — пробормотал мин, беря сверток тирәсендә аның кулыннан.
  
  
  Авызы хатын-кызлар приоткрылся нче флагы рөхсәт үтәү. Ул белми, уйный бармы Шива үзенең кешеләргә боерыгы кайтарырга мине виллу исән яки мертвым; тик мин түгел иде инде хәбәр үзе бу хакта. Аны ташладым пакеты бүген индейца; палец бу спусковом крючке щелкнул, һәм таращить күзләре просвистела һавада.
  
  
  Выстрел привлек итешү игътибар бирелә. Толстая хатын-кыз кискен вскрикнула, һәм атучы тәшвишкә бросился к көне. Кешеләр почта башлады кричать һәм йөгерергә барлык яклар, кайчан индеец маташа убежать. Аның да отель өчен ул шулай җиңел ускользнул.
  
  
  Аның щелкнул сул ногой, нанеся куәтле удар ир-атка астында всякому племени. Ул пошатнулся һәм ирексездән янә нажал бу курок. Тәкермән кисәкләре тутырылган пыяла көне треснул. Тавыш выстрелов һәм битого пыяла хәл итү буенча фәнни-тикшеренү бурычларын истерические крики катнашучыларны, комментаторлар үзен запертыми бу районның почта бүлегендә.
  
  
  Идәндә һәм мраморных ступенях иде разбросаны зур осколки пыяла. Аның бросился барысына да үз авырлыгындагы, бик тиз двигая аяк, бер откровенные алга левая генә согнута өчен эштә саклау противовесов. Һәм бәрде индейца буенча колену белән көчкә, өч тапкырга кыйммәтрәк үз беренче удара.
  
  
  Эго башлангычларда кискен подогнулась, ул теләдем уцепиться өчен дверной косяк; иде откровенные артта калды. Ул якка карады, кайчан аягына басмакчы була аякка. Аның отвел куллары элек, димәк, кулаки уперлись бүген түбән ребра; аннары аны нанес ужасный удар сулдан, ул раздробил аңа черегән сөякләрен.
  
  
  Ир-ат алмады сдержать пугающий крик керткәнче скользнуть алга. Хәзер аның тотты, кулларын аның җилкәсенә төшә, нажимая iso барлык көчләрне. Тышкы якта ике башка спрыгнули белән үз мотоцикллар. Корал отбрасывало зловещий святый кояшта булганда, алар мчались к көне.
  
  
  Убивать ih берәр миңа уңайлырак, күбрәк юкка чыгарырга барлык өч бергә. Беренче индеец та, стонать, омтылып, ул высвободиться буенча минем уловки. Минем мускулларын напряглись, аны кайчан iso барлык көч тырыштым опустить эго башын җилкәсенә аска таба, к блестящим осколкам пыяла.
  
  
  Пьедесталының белән ужасным стоном, ул тәмамланды пронзительным криком, кайчан беренче осколок пыяла пронзил эго һәм плоть. Аны та, толкать аны, экрандагы кебек пыяла пронзает эго тирене керткәнче керергә эго бычью муеннарына.
  
  
  Тагын бер выстрел хәл итү буенча фәнни-тикшеренү бурычларын хоры истерических криков, ә таращить күзләре бераз гына оцарапала миңа башын. Бер кулы белән удерживал аның индейца, ә башка маташа вырвать аның мылтыгы. Хәзер аңа калмады, көчләре дә килгәч, осколок пыяла пронзил эго мускулистую муеннарына, акрын кадәр черегән сөякләрен.
  
  
  Кайчан пыяла попало эму бу сонную артерию, аны әйтерсең перерезал садовый шланг. Чыкты-нәсер, кан һәм брызнула миңа зат, алдында рубашки. Ир-ат издал крик керәчәк превратился бу растерянное бульканье, аны кайчан швырнул эго җиргә, распластавшись бу зур осколках пыяла. Бармак разжались, һәм тупорылый пистолетын егылып идәнгә. Индеец попытался күтәрергә башын, әмма кан хлынула артык обильно өчен тирән яраларны муенында.
  
  
  Аннары эго гәүдәсен булды конвульсивно трястись, кулларын маятник һавада, әйтерсең кунакханәләр кемнедер поцарапать... соңгы биюе обезглавленного цыпленка, аның вытекаетет кан.
  
  
  Миңа әле кирәк иде, обезвредить башка ике ир-ат. Аларда түгел иде, гадәттән тыш турында кайгырту, невинных зрителях трагедий, һәм алар янә атарга башлады бу мине.
  
  
  Таращить күзләре элђккђн ирне, ул корчился идәндә бу дәһшәтле агонии. Әгәр пыяла, врезавшееся бу сонную артерию, әле методы үтергән эго, таращить күзләре сделала үз эшен. Ир-ат рухнул белән конвульсивным подергиванием нервы һәм мускулларның.
  
  
  Аны торды артта бездыханной фигуры, шаря буенча идђндђ ногой, әлегә тапмадым пистолетын. Аның күтәрде корал ачкан җавап уты башка ике сикхов. Кемдер включил сигнализацию. Аны теләмәгән булырга монда, кайчан киләчәген, полиция, тагын чөнки кулга бәйрәм итәргә һич комачауламады иде миңа эшкә алырга белән очрашуга Ривой.
  
  
  Шулай итеп, урынына алсын атарга ике боевиков, аңа целился бу переднее колесо мотоцикла, припаркованного алдында почтовым бүлеге. Таращить күзләре застряла бу nen кебек масле. Шипение выходящего пробасы һава заставило бер тирәсендә ике ир-повернуться өчен, ел саен, ниләр.
  
  
  Аны кабат нажал бу курок ишетә свист пуля һавада. Аның целился индейцу бу спину, әмма урынына алсын проткнуть эго позвоночник, таращить күзләре эләкте эму бу заднюю өлеше бот. Ранение булып чыкты да кеше һәлак, әмма ир-ат инде соңгы вакытта бирештем. Иң делле, ул обмяк, ничек лист кәгазь килгәч, аның огляделся бу сорады башка чыгу.
  
  
  Мин уйламадым, дип, минем булачак преследовать соңгы өч киллерлар Кобры. Ул склонился өстендә телом үзенең дусты, һәм аны кайчан нажал бу курок өчен прикончить, аны, аның, аңладым, ясаган соңгы выстрел. Һәм аның әле өлгергән алырга талаулар өчен Астры, аны аны алды нче Нирада керткәнче аны китте эго к ассызыклады.
  
  
  Аның засунул кулын бу задний минут. Аны алды Астру, ташладым ee пол һәм салды, аның урынында пистолетын 45-нче калибрлы торган иде караганда яхшырак «Астра», күпкә җиңел пистолетын. Тормыйм инде, дигән мин дә сезгә хисе ике пистолеттан. Бер иде җитәрлек, өстәвенә, мин некоторой горурлык берәүдә, дип минем удары куллары һәм аяклары белән килде, бераз бармы түгел, артык ышанычлы формасы яклау караганда люгер Вильгельмина.
  
  
  Аны якка карады һәм күрде, ничек бер тирәли сикхов ярдәм итә, үзенең раненому товарищу утырыр алдыннан бу мотоцикл белән неповрежденными шинами. Минем сандалии шау-гөр килеп заскрипели, аны кайчан пронесся аша вестибюль һәм метнулся өчен прилавок почта бүлеге.
  
  
  Анда груды капчык, тулы почта. Аның проскользнул арасында капчык, ничек сумасшедший побежал астында носом изумленных почтальонов, замерших куркудан. Почтово-телеграфные хезмәткәрләре әйтерсең булган хәлдә гипноза. Алар ачтылар рты түгел двигаясь, һәм бары следили өчен минем күз.
  
  
  Задняя бүлмәсе выходила на погрузочную платформу. Кыңгырау тревоги та, звенеть, ә вдалеке инде слышался танышы вой полиция хезмәткәрләре сирен. Миңа кызык булды, алдылар микән икесе индийцев, алар аны калдырган исән сбежать. Әгәр аларга бу бетереп, аңа иде, дип ышана алар выслеживать мине, әлегә калам аны Һиндстанда. Тик мин түгел сезгә югалтмаска төре буенча безгә ih, безгә Риву... безгә АХ. Хоук шунда ук аңладым мөһимлеген минем миссия, шуңа күрә миңа кирәк иде", - заполучить Шкатулку барып, ничек Шива применит сл.
  
  
  Бу мине, барыннан беспокоило һәм составляло минем ноющую фикер, кайчан аны, спрыгнул белән погрузочной платформа өчен промчаться арасында ике фургонами иде булса, калырмы Шива биредә, әлегә миндә бар шанс бозарга эго планнары. Әгәр эго кешеләр кайтты бу виллу, берсе белән пулей бу ноге өчен хәбәр итәргә, дип, башка мәет, Шива булыр иде, бик сәләтле җыелырга һәм юкка чыгарга булса, аны хәбәр итмәгән nen бу индийскую полициягә. Ихтимал, ул инде предпринял shaggy өчен әзер булырга илгә чыгып китәргә.
  
  
  Әгәр, әлбәттә, Рива алмый эго саклап кала ала. Иде әле бу,-дип, способное тәкчелеге Шиву, дип мин күз алдына китерәм непосредственной янаулар эго планы, һәм бу нигезләнгән, мәсәлән, минем сомнении шул, чөнки Пуран Дасс иде сообщником бу замысле Кобры. Әгәр Дасс заговорил белән Шивой аннары минем телефон шалтыраткан (ә бу инде, дип, минем, шикләнүләр әлеге уңай мөнәсәбәт офицер основывались бу неопровержимых фактлар гына түгел, ә интуиции), Шива аңладым иде, мин лгу, кайчан заявлял, дип нахожусь бу Бомбее, һәм мин подозревал Дасса. Шул вакытта булыр иде ул шулай ук вообразил, бу буларак убежденным бу причастности Дасса к заговору белән Коброй, аны иде поостерегся связываться безгә бер һинд полицейским идарәсе... яки нинди бүлеге яшерен хезмәтләре.
  
  
  Бу бик нибары гипотеза, тик мин алмадым рисковать булуы индийская полиция вмешается бу минем миссия һәм мин алмады позволить Шиве улететь Кытай белән Шкатулкой бу эго карамагында. Рива иде, бердәнбер кеше иде, котылу өчен, аны иде мәгълүмат алырга, кыскача гына аңлатырга үз биреме һәм ачарга абсурдный һәм пугающий планы аның дяди. Кыз вђгъдђ итте миңа ярдәм итә. Бу инде штопора самаритянского жест, ә штопора здравого булып тора. Позволить аның дяде сбежать киткәнче, мин аны перехитрю Шиву, инде верную үлем өчен эго, әтисе.
  
  
  Ул хәтта белмәгән, анда Шива тотты да, әсирлектә аны әтисе, чөнки ул позволял әй, сөйләргә, аның белән бары тик телефон аша. Аны тиеш иде бу ачыкларга, әгәр Шива исчезал тирәсендә ил киткәнче, минем иде шанс төгәлләргә миссия булса, безнең өчен ике пропадала хәтта малейшая өмет азат итү төзелгән. Бәхеткә, миңа насыйп китәргә нче почта киткәнче, мине заблокировала иде индийская полиция.
  
  
  Алды да тагын выли, кайчан аны булып чыкты тыкрыгында белән күпсанлы кибетләргә дә буенча якка почта бүлеге. Аның да тукталды өчен оглянуться, ә та, барырга, проскользнув бу маленькую лавку, анда зур путаница предметлар һәм товарларны, алар, киресенчә, скрывали шул ук гөнаһны.
  
  
  Икесе пожилой егет белән сутулыми җыерып, әмма шактый акыллы булсын өчен, шунда ук распознать вероятного сатып алучы, алга китте, ничек кенә аны, керде кибеткә. Ир-ат әйткән по-английски белән көчле британ акцентом, һәм килгәч, аңа дип аңлатты, бу миңа кирәк нче эго товарлар, ул шактый умен өчен түгел прерывать мине дә задавать любопытных сораулар турында минем америка акценте.
  
  
  Карамастан туры килмәү минем акцент һәм һиндстан кием, бу представляло мине шулай, әйтерсең лә монда берни дә булмады странного. Ул алмады бирергә миңа талаулар өчен пушкалар 45-нче калибрлы, ул аны алды у сикха, әмма тәкъдим итте миңа буенча зур буйволиной миңнегәрәй. Тирене ничек мин инде аңладым, кайчан уенчыкны сандалии, Һиндстанда иде", җиңел табарга. Әмма буйволиный кнут иде, яхшы хәлдә, ничек һәм хлопковая «куртка». Рубашка белән шөгыльләнүче иде миңа, иде, бөтен кан да, хуҗасының кибет бу, күрәсең, бигүк заинтересовало. Рупий һәрвакыт кала рупиями, һәм бу-иң мөһиме.
  
  
  Аның поменял киемнәр кибетендә. Аны кайчан тапшырды окровавленную «куртку» хуҗасы, ул свернул аны узелы һәм ташладым бу агач прилавок бу задней өлешендә кибете. - Телисең тагын ни дә булса, "сахиб"? — дип сорады ул блеском күзләрендә, аны кайчан досталь, берничә банкнот буенча-пачки, аны тотты кесђдђ.
  
  
  - Синдә дә бар метла?
  
  
  - Веник? — кабатларга ул, булмый аңлап.
  
  
  — Нәкъ менә веник, — дип аңлатты аны башкарды, жест, подметая обеими куллары.
  
  
  - Ах әйе, аны аңлыйм! — дип җавап бирде ул, сияя. Ул огляделся анда алган, моннан тыш нәрсә турында аның эго сорады.
  
  
  Мөгаен, бу бик дисклар иң метла, ул аның подметал үзенең кибете, әмма ул алмады дождаться өчен бирергә, аны миңа, билгеле, дөрес, бәясе. Бәясе, чыннан да, шактый югары бәягә Агры, әмма шул ук вакытта казавшаяся миңа смехотворно түбән. Ир-ат отель завернуть веник бу лист темной кәгазь, тик аның елмаеп, дип аћлата заберу ничек бар.
  
  
  Ул выглядел берничә растерянным, шулкадәр, дип нахмурился һәм опустил күзләрен диярлек разочарованный һәм обиженный шул, мин, лишаю хәл кылырга гадәти ритуал, аннары сатып алу предметы. Ул дип сорады. - Җитәрлек, "сахиб"?
  
  
  - Әйе, минем уйлавымча, веник һәм буйволиная петля әлеге вакытта башка хђл достаточны. Синдә юк, патроннар, шулай түгелме?
  
  
  Ир-ат берничә тапкыр покачал аягы. Аның вытащил тагын бер блестящую яңа купюру һәм сунул әй бу ладонь. - Син минем беркайчан да күргәнем булмады, аңладым?
  
  
  — Беркайчан да берәүне дә күрмәдем, — кабатларга ике кибетендә, безнең секунд түгел колеблясь, сунув акча минут.
  
  
  Аның досталь тагын бер купюру һәм кабатларга операция ясыйлар. - Алмассызмы сез подсказать миңа, анда аның алам табарга сугыш кирәк-яраклары алынган? Минем башка чакырды мине ауга өчен шәһәр...
  
  
  - Дөресен әйткәндә дим, "сахиб", мин белмим, сез кайда аласыз табарга, кирәкле сезгә патроннар да була. Без мирные кешеләр монда, Агре. Корал белми генә хакимият.
  
  
  - Син, дип ышанам түгел, хәтерлисеңме бернинди кибетләр, анда аны алыр табарга, нәрсә миңа кирәк? - настаивал аны, һәм, дим, протянул эму акча.
  
  
  Ул, диде. - Бер момент!Ул положил купюру минутына узды ерак агымы кибетендә. Аны карадым, ул нидер нацарапал бу листе темной кәгазь. Ул протянул миңа листок кәгазь, аны взглянул исеменә һәм адресына, шигырьләренә язылган nen. - Бу иң яхшы, мин нәрсә эшли алам, - сахиб, - гафу үтенде ир-ат. «Әгәр бар Бэшема юк моннан тыш, бу сезгә кирәк, дип саныйм, сез таба аласыз ядрәләргә биредә Агре. Бу тыйнак шәһәр... без сатабыз әйберләр генә туристлар өчен. Сез аңлыйсыз, шулай түгелме?
  
  
  — Әлбәттә, — дип ышандырды аны эго.
  
  
  Шулай итеп, аның, чыкты урамга, вооруженный метлой, кнутом буенча скинов һәм пистолетом 45-нче калибрлы алырлар иде пригодиться, әгәр дә ул гына иде атарга. Тик бу вакытта, аның, әлбәттә, алмады зарланырга урын юк. Һәрхәлдә, аңа иде әле исән. Тулысынча канәгатьләнерлек исәпкә алып, барлык, аша, - дип миңа үтәргә туры килде.
  
  
  
  
  11
  
  
  Бу невероятное проявление примитивной һәм неконтролируемой физик көч, ул аны сирәк дәвалау күргәнем булмады. Кеше двигался белән поразительной быстротой һәм мондый ловкостью, мин, ирексездән откинулся бу спинку урындык, чувствуя судорожное кыскарту, мускулларның тормыш. Ул подпрыгнул һавага һәм спикировал аска таба, ничек тигр белән кошачьей грацией белән шөгыльләнүче иде аерылгысыз өлеше эго смертоносной батырлыклары.
  
  
  Һәм, ничек бар, юлбарыс, бар иде лапообразные бармак, кораллы острыми, ничек когти, когтями. Бу следующую секундына ул кулланды үз смертоносное корал өчен поцарапать зат башка кешене калдырып, зур кровавые яраларны, алар казались вырезанными берсе-плоти.
  
  
  Кан башлады капать, багровые ручейки хлынули тирәсендә тирән порезов бу сөякләр. Кеше казался безликим, аның кызы икән иде неузнаваемы, эго плоть свисала бу клочья, әйтерсең содранная тире. Пошатываясь, ул попытался отступить, тик янә иде атакован.
  
  
  Түгел довольствуясь булуы превратил йөзе күренде бу кровавую күп, Тигр спикировал аңа. Аны күреп, тешләре, кискен, ничек сабли, кискен һәм зазубренные. Минем трясло нче отвращения, тик мин алмадым оторвать күзләр исеменнән, шушы сәхнәдән, ул зверства һәм равнодушия к кеше тормышы.
  
  
  Аны та, зачарованно карарга. Рәсем белән когтями кулын күтәрде өчен нанести удар ребром ладони: бу иде, иң совершенный удар колониа-нал-чи спортчыларына-ки, ул аңа кайчан булса күргәнем булмады.
  
  
  Тавыш бирү кисәтү, ул алмадым гади дәшми турында хәбәр килеп чыгарга мөмкин булганда, аерым «дисциплиналар», аерым алганда, карате һәм «кунг-фу», кулланыла өчен зыян китерүне өчен түгел, ә гадел эш. Аның беркайчан да ышанмый мондый җәза яки көчләү сыч көч. Аны үкенеч покачал аягы һәм взглянул бу светящийся циферблат сәгать.
  
  
  Аны сатып алган сәгатьләре япон маркалы иртән шул ук көне. Юк иде әле, биш сәгать. Минем ике сәгать кала иде, шуңа күрә аны кабат игътибар фильм драму бу гонконгском стилендә.
  
  
  Северный кинотеатры иде төре белән на Тадж-нәселе, бары искә төшерер өчен, миңа, миңа тагын килергә кирәк иде атаклы Тадж-Махал. Әмма ул гына да түгел, осмелился күрсәтергә, үз йөзе шундый популярном һәм людном урында. Аны, әлбәттә инде, сидел кинотеатрында өчен генә булсын повеселиться, коротая көне. Чөнки аны иде, дип ышанам кешеләре «Кобры» әле рыскают шәһәр буенча, табарга омтылып, ул минем өчен покончить минем белән, аны сайладым кинотеатры өчен, кала алмая мөмкин кадәр озаграк.
  
  
  Минем иде, навязчивая идея кайтырга бина Шивы өчен көндезге ставкасын аның, тик ул белми, күпме телохранителей иде хезмәткә у монстра, аны хәтта белми иде микән ул әле анда. Очрашу белән Ривой иде итеп җиде сәгать шәһәрчеге километр бу егерме ел Агры.
  
  
  Урын, анда без очрашырга тиеш иде, билгеле иде ничек Фатехпур-Сикри, заброшенный шәһәре тирәсендә мрамора һәм песчаника. Ярдәмендә путеводителя, аның аның сатып алган һәм шул ук кибеттә, кайда сатып алган сәгатьләр, аның алмас запечатлеть үз воображении топографическую картасын эләкмәде. Биредә күп иде дворцовых, кайберләре белән зур лестницами һәм балконами белән бу төре киң ишегалды. Күптән заброшенный биналар комплексы шталь идеаль убежищем безнең өчен ике, урыны алырлык тыныч кына сөйләшергә, түгел буларак обнаруженными яхшы обученными агентлар Кобры.
  
  
  Иде кичә, кайчан аны шунда килеп җитмәгәндер, һәм бу да иде минем файда. Темнота коткарыр мине нче посторонних күзләр моторизованной бригадасы Шивы. Әмма минем бердәнбер проблема үскәндә мөмкинлеге булмау достать талаулар өчен пистолет.
  
  
  Аның последовал советына хуҗасының кибет, һәм китте кунакка индейцу буенча исемендәге Башам. Бар иде скобяной кибете белән янәшә базар, кечкенә магазинчик, кайда табарга мөмкин иде, барысы да нче ауропа кадәр опиума. Әмма ядрәләргә өчен пистолет бу эго ассортименты түгел входили. Җинаять акчада түгел, ә уңайлы.
  
  
  - Миңа кирәк, ким дигәндә, бер тәүлек, "сахиб", - диде хуҗа лавки, аны кайчан отвел эго ягына өчен, аңлатырга, мин ищу.
  
  
  — Егерме дүрт сәгать, — ул артык озак, — диде мин.
  
  
  Ул, күтәрде кулларын ладонями өскә. Буш кебек пустым иде пистолетын 45-нче калибрлы, ул кайчандыр принадлежал математика буенча берсе «Кобры», истекшему кан белән язылган, почта. Аны вытащил пачку банкнот, һәм Бэшем жадно облизал иреннәре түгел сводя күзләр белән акча, алар аны махал алдында эго носом.
  
  
  - Мин булыр иде, шат парлар га хезмәт күрсәтү сезне, "сахиб"... әмма минем куллары бәйле булган. Патроннар да була, алар турында сез миннән сорагыз, алай җиңел табарга Һиндстанда. Миңа кирәк, ким дигәндә, көне табарга ih...
  
  
  - Бу чып-чын хурлык... безнең өчен ике. Сабырлык!
  
  
  «Әмма, бәлки, мин аны сезгә күрсәтергә дип,-әле», — диде лавочник һәм юкка чыга шул задней өлешендә кибете өчен генә түгел, моннан чыгу өчен бер минуттан белән сверкающим стилетом, ул тотты кулда, ничек драгоценный предметы яки подношение пугало. Әгәр божества-рептилии, Надь, күзәттеләр бу сәхнәгә, аны уверенный, чөнки алар түгел иде канәгатьләндерелде. Хәзер стилет иде прикреплен к минем предплечью бик җиңел ножнах диярлек идентичных шул, алар аны йөртеп, кайчан кешеләргә Шивы алдык обезоружить мине.
  
  
  Шулай итеп, минем иде пычак, веник (превращенная ике тигез дубинки озынлыгы якынча фута һәр) һәм кнут буенча буйволиной миңнегәрәй. Барлык кылган тиеш иде алмаштырырга пистолетын. Мин түгел иде әле безоружным, әйбәт, ләкин аны иде ходячим арсеналы.
  
  
  Шуңа да карамастан, әгәр барысы да эшләре алга киткән план буенча, бәлки, миңа да туры килмәгән булыр иде кулланырга пистолетын. Минем иде ниятләр белән очрашырга ир-атлар Кобры, әлегә аны иде әзер конфронтации белән Шивой бу күпкә артык шәхси нигезендә караганда, алдагы берничә тапкыр.
  
  
  Шуңа күрә бу мөһим очрашу белән Реевой узды шома. Аның вәгъдә иткән кызга таба азат итәргә һәм аның әтисе. Үз чиратында, ул күрсәткәнчә, артык тырышырга әзер алырга теләсә кайсы возможную мәгълүмат. Пакт, рожденный һәм тоткын буенча формалары үзара отчаяния. Рива нуждалась вакытында миңа аны, нуждался анда түгел, кимрәк булса да күбрәк.
  
  
  Шулай булгач, мин сель үзенең урын дип дәвам итте карарга фильм, яңгыратып несинхронизированные тавыш, төстәге шундый ук якты һәм искиткеч, ничек алюминиевая рождественская надежда. Имза, бер-ка һинди теле, икенчесе-бу бенгальском, мөгаен, бик аз соответствовали мәгънәсе инглиз диалог. Тик ритм, невероятное осталыгы баш герое сәнгатьтә «кунг-фу» завораживали минем мәгънәсе.
  
  
  Фильм тәмамланды яртысында бишенче. Программа турында игълан итте дәвам, кино, шуңа күрә аны басты белән үз урыннары һәм китте бер тирәли выходов, смешавшись белән болтающей һәм комментирующей толпой. Ничек гына аны булып чыкты, урамда, миңа итте хезмәт калырга игътибар итмәгән, күрәсең, әлегә аның тапмаган такси, готовое отвезти мине заброшенный шәһәр Фатехпур-Сикри.
  
  
  Машина йөртүче, яхшы выбритый һәм башка тюрбана, бәхеткә, бу мизгелдә аны һәркайда авазлары сикхов), сорады минем илле рупий өчен получасовую сәфәре кылды. Бу кара базарында доллар исә шуны раслый да унике рупий. Разумная бәясе, шуңа күрә бирде эму акча алга һәм селл бу заднее сиденье иске Ситроена.
  
  
  Безнең якта түгел уехало безгә бер мотоцикла, хакы да омтылды, обогнать. Әгәр булырга, төгәл, сәяхәт Фатехпур-Сикри узды алмыйча һәлакате теркәлгән. Бу иде, шул ук юл буенча, мин аңа юнәлә, аннары моннан, ничек сбежал тирәсендә йортны Шивы. Аның растянулся на сиденье, без миновали берничә исән изгородей, ограждавших йорт урамына. Беркемне дә күренде, һәм бина белән утрамбованными земляными стенами казался пустым һәм заброшенным.
  
  
  Бу мине, әлбәттә, обрадовало, чөнки мин уйладым турында Шиве, Хаҗи һәм хәтта турында Риве, направляющейся к кытай чигендә. Нишлисең, диде аны, вакыт күрсәтер.
  
  
  Аны кабат посмотрел на сәгатьләре һәм попытался расслабиться. Вакыт бар иде әле шактый, ләкин караганда лизать аны, подходил к заброшенному шәһәргә зуррак нервничал һәм тревожился. Аның воспользовался мөмкинлеге булсын өчен тәмамларга дип башлады алып эшсезләр кулларына себерке һәм буйволиный кнут.
  
  
  Бэшем шактый любезен өчен одолжить миңа кулдагы дрель. Аның просверлил ике отверстия бу ручке метлы, берәр һәр ахырында дубинки. Хәзер аның завязал плеть буйволиного кнута башта бер отверстие, аннары икенчесе, тыгыз закрепив шнурком буенча бокам. Шул рәвешле, ике ил арасындагы палками аны алды, нидер кебек натянутого кожаной перемычки. Аның тикшерде узеллар; отверстия бу древесине палочек иде зур булмаган, куркыныч отслоения тире түгел иде.
  
  
  Кайчан аны тәмамлый сборку җайланмалары, аны күрдем вдалеке рифленые манаралар өстәлгән внушительной мәчет Джами-Масджид. Әмма массивное бина кебек кечкенә белән чагыштырганда гигантской стеной, возвышавшейся белән көньяк тарафыннан мәчеткә. Диварлар төзелгән хөрмәтенә җиңүләр Акбара, императоры, Бөек Моголов, основавшего легендар шәһәр Фатехпур-Сикри. Стеналар чыгуы өчен, әйләнә-тирәлеккә җире һәм төркеменә убогих хижин, образующих авылга у подножия заброшенного шәһәр.
  
  
  - "Сахиб" тели эго монда дожидались? - тәкъдим итте таксист, притормаживая өчен тукталырга у керү өчен пустынную урынга күчерү белән янәшә безлюдным һәм безмолвным шәһәр. - Күрсәтермен мин сиңа яхшы кадерен: утыз рупий өчен отвезти сине кире Агру.
  
  
  «Гафу итегез, әмма минем башка йөкләмәләр», — дип аңлатты мин, запихивая палочки белән буйволиной шкурой минутына брюк. Аны, ишеген һәм чыктым, - юньдә машиналар.
  
  
  - Проводников монда юк инде, "сахиб", - диде таксист. - Әйә син теләмәсәң булсын өчен күрсәтте, аның сиңа төре? Аның белән таныш Фатехпур Сикри. Аны покажу, сезгә булса, ни әле, әле безнең бер турист...
  
  
  — Шикләнмим, — дип килеште мин, гүя. - Ләкин миңа кирәк белән очрашырга минем һинд гидом аша берничә минут кадерле. Хәерле юл, "сахиб"!
  
  
  - Ничек теләсәгез, - разочарованно диде шофер. Ул китерде двигатель, свернул өчен почмагына һәм китеп барган калдырып аннары үзен облако тузан.
  
  
  Аның юлын дәвам итте ходьбы.
  
  
  Соңгы туристик автобус, инде китеп барган бу Агру. Сәүдәгәрләр, алар катнашучыларның чыгышына үз товарлары ишегалдында мәчете тирәсендә, шулай ук кайтты авылга, калдырып биналар тирәсендә мрамора һәм песчаника заброшенными. Аны тиз пересек эчке ишегалды, сверился белән картасы, аны вырвал буенча путеводителя, һәм тапкан бина, сөйләмнең ничек «дом Маруама».
  
  
  Нәкъ менә шунда Рива назначила миңа очрашуны да кимрәк сәгать. Аны берни дә тоймадым авазлары да юк хәрәкәт, аны алыр иде возбудить минем шикләнүләр. Бина белән позолоченными фресками һәм расписными потолками выглядело величественно һәм тантаналы рәвештә, дип свидетельствовало турында богатстве һәм сәяси хакимият Акбара. Аның сидел беренче ступеньке узкой мраморной баскычлар, әйдәп баручы на балкон, огибавший бөтен йорт.
  
  
  Һәм башланды ожидание. Аны бары тик һәр булсын, Рива Сингх ләбаса мине.
  
  
  Җиде аның башлады нервничать. Ун минут җиденче аның забеспокоился икеләтә. Әмма чирек җиденче аны ишетте тавыш остановившейся бу стоянке машиналар. Аннары йомшак тавыш белән адым эхом разнесся буенча выложенному мрамором внутреннему двору, ул образовывал рәсем зур шахмат тактасы.
  
  
  Күрәсең, Акбар шахмат уйнадым файдаланып, үз наложниц һәм биючеләренең буларак исән пешек. Аны да, акрын вставая, үзен начар хис итә пешкой, вставленной уенга, ләкин шундый ук решившей куярга мат противнику. Шива иде, дип ышанам ала контрольдә тотарга барысы да минем хәрәкәте диктуя үзләренең пычрак кагыйдәләре.
  
  
  Әмма әгәр минем иде мөмкинлеге дә әйтергә яки эшләргә нәрсә, бу, һичшиксез, булыр иде соңгы уен, аңа тиеш иде, уйнарга гениальный җинаятьче.
  
  
  - Нигы? Нигы, син анда?
  
  
  Бу танышы иде тавышы, тик оттенком курку, паники. Әле бөтенләй стемнело, булса да, күк темнело, аны иде күрергә стройную фигуру Ривы, кискен пересекающую ишегалды. Анда көнбатыш тарафта иде күлмәк белән ачык воротом. Ул бик матур, күбрәк аның помнил, тик хәзер иде чиреннән түгел, вакыт өчен мондый размышлений.
  
  
  Мине күрде, Рива побежала, ee сандалии эшләр зур тизлек белән стучали буенча мраморным плитам.
  
  
  - Умоляю сине, тот мине хәнҗәр! — пробормотал ул. - Чын күңелдән хәзер аның телим моның, барыннан на свете, Нигы.
  
  
  Аны алды ee кулына прижал үзенә. Ул дрожала, дрожь пробежала бөтен аны телу; ул прильнула миңа, положив башын миңа бу күкрәгенә.
  
  
  — Сиңа куркырга кирәкми, — чу прошептал мин. - Мин вәгъдә бирәм сиңа, дип, барысы да яхшы якка үзгәрә. Син кабат күрерсең, үз әтисенең, һәм аның өчен бар да үзгәрәчәк, борчылма.
  
  
  Ул башын күтәрде һәм попыталась улыбнуться. Аны йомшак вә поцеловал ee бу иреннәре: ул отступила элек откинула чәч, падавшие менә күзгә. — Мин ышанам сиңа, Нигы, — җайлап диде ул. - Абый өйрәтте мине беркемгә ышанырга... Бу шулай влезло миңа башын, дип әйтә алмыйм уйларга нең мозгом! Әмма мин ышанам сиңа, Нигы. Мин дә тотам бернинди сайлап алу. Әгәр син миңа ярдәм итә аласың икән, син генә коткара аласың әтиемнең ул вакытта берәү дә бу дөньяда ала алмый. Миңа күбрәк түгел кемгә Нигы! Безгә кемгә.
  
  
  Бу кара күзләрендә белән ih грустным һәм испуганным выражением да иде решительный караш. — Без бер адым алга, — утешил аның сл. - Килүебез ике ахырына, тавышы күрерсең. Аны, аны бина, һәм ул авылны ступеньки, омтылып, ул успокоиться.
  
  
  Бу җиңел түгел, чөнки ул иде муках көчәнеш һәм курку, алар заставляли аның дрожать белән баш кадәр аяк. «Мин, дип уйламаган да алмыйм килергә очрашуга», — дип аңлатты ул аша секундына. - Уйлап табарга туры килде предлог, әйтергә дяде, дип мәгариф Агру өчен ача башлаячакбыз. Ул отель послать минем белән бер тирәсендә, үз кешеләр, әмма миңа, ниһаять, насыйп тәкчелеге һәм аның бу зарурлыгы юк.
  
  
  Аның кыскача сөйләде әй, вакыйгалар турында көн, сөйләп оборудова бөтен нәрсә булган, алар белән хорька, ничек ул китеп, бер нах.
  
  
  - Күпме ир-атлар бар калды? - осведомился мин бетергәч үзенең хикәя.
  
  
  - Биш кеше генә күбрәк. Ранджит хастаханәдә, әмма мин уйлыйм, ул выживет. Эго җиңел разрушены берлегенең эчке кровотечением.
  
  
  - Ә башка белән пулей бу ноге?
  
  
  - Алар илтә эго кире өчен виллу. Ул алмый йөри, димәк, тиеш түгел данын безнең өчен куркыныч. - Кыз башлады сөйләргә, нәрсә булган инде, аны кайчан тапкан бәйле һәм кляпом во рту. Хәзерге вакытта бу мөмкин ышандырырлык яңгырарга безнең өчен ике, әмма Шива иде подозрительным типом. Карамастан, күз яшьләре һәм мольбы Ривы, ул яңадан баш тарткан, әй бу разрешении увидеться әтисе белән. Ул шулай ук ачты, әй, кайда асрый, әсирлектә дә үзенең абыйсы.
  
  
  - Мин разговаривала әтисе белән телефон аша. Ул бик слаб, ала ул гына пробормотать берничә сүз Нигы, - дип өстәде Реева отстраненным тавышы. - Әгәр син сможешь азат итәргә аны, кайда ул безгә иде, мин түгел дип уйлыйм, чөнки ул озак проживет...
  
  
  — Эго азат итәргә, — дип ышандырды аны ee булса да ия түгел иде, безгә малейшего тапшыру, анда эзләргә әтисенең Ривы. Барыннан да элек, аның тиеш иде обезвредить Шиву. Хәер, мин үземдә булдырмаска ловушек, расставленных чудовищем, аны яхшы понимал, дип барып, аның булачак нетолько. «Сез беләсезме нәрсә дә булса турында изобретении Хаҗи, шул дьявольском төзелеше, ул сезнең абый атады Шкатулкой?»
  
  
  - Мин теләдем проникнуть лабораторияне карап чыктылар, ләкин саклау абзыем мине түгел пустила. Әмма аны нидер почувствовала... — Ул закрыла күзләре һәм нахмурилась, омтылып, ул искә төшерү. - Ә бәлки, бу мөһим түгел... - дип өстәде ул аша мгновение.
  
  
  - Барысы да мөһим. Нәрсә турында бу?
  
  
  - Алайса... Мин ишеттем, ничек Шива белән хема-булса, телефоннан сөйләштем әле һәм әйткән нәрсә турында Бомбее. Ул вакытта миңа бу тоелды странным, чөнки акчасы юк делл бу Бомбее... яки, һәрхәлдә, берни дә, нәрсә турында, аны беләм.
  
  
  Минем баш зазвенел колокол, һәм икеле иде ул күңелле тавыш белән. - Син ди? - настаивал мин. - Сез ишеткән берәр әле, белдек белән хема ул сөйләшә?
  
  
  Рива покачала аягы. - Мин ишеттем, - дип ул әле генә әйтте "Бомбей". Берничә сүз турында кунакханәдә, тавыш бирергә һәм барысы да. Тик ул отошел ел, телефон, минем абый түгел, выглядел удовлетворенным.
  
  
  Ул телефоннан сөйләштем әле, кадәр яки аннан моннан, ничек эго кешеләр кайттылар буенча Агры?
  
  
  - Кадәр. Бу аның успокоилась. Алар икесе килдек кайдадыр аша сәгате, бәлки, азрак, - дип җавап бирде Реева. - Ул телефоннан сөйләштем әле киткәнче, алар килдек.
  
  
  Шулай итеп, Пуран Дасс иде сообщником Кобры!
  
  
  Барлык башы проясняться, обретать мәгънәсе. Хәзер аны аңладым, ничек кешеләр Кобры, белдек, бу мин булам, бу уличном кафе, ягъни иртән кайчан без Ашоком очраштылар. Бу түгел иде совпадением. Дасс барлык раслаганча, күрәсең, подчиняясь приказам Шивы. Гаҗәп түгел индийская секретлы хезмәт көчлерәк булып чыкты алдында стеной, кайчан алар ачыкларга омтылды, кем тора өчен Коброй. Гаҗәп түгел, алар шулкадәр неэффективны һәм малоэффективны, кайчан соңгы ярты елда бөтен Һиндстан вспыхивали бунты һәм беспорядки.
  
  
  Нигезендә булуына мин белә идем оештыру турында Яшерен хезмәте Һиндстан, Дасс иде югары абруйлы.
  
  
  Мәгълүматлар чыкты буенча эго кабинеты. Хоук әйткән турында «утечках» эчендә IISA, контрразведки, әмма ул беркайчан да подозревал берни дә шулкадәр җитди. Бәхеткә, аны карар гамәлдә бер генә. Карар, ул вакытта, хәзерге хәлдә әйберләрнең инде булды уважительной сәбәбе.
  
  
  - Алдык белергә күбрәк?
  
  
  Рива янә покачала аягы. - Гафу Ит, Нигы. Аның тырыштым iso барлык көчләр, әмма миндә уңай килә, дигән тәэсир калды минем абый түгел, миңа ышана... хәзер азрак кайчан булса. Ул һәм Хаҗи сөйләштегез зур өлеш көн, тик охранники түгел покидали лабораториясен. Мин дә өлгерде берни дә күбрәк белергә мөмкин.
  
  
  - Мин аңлыйм. Син сделала күрә җебе, һәм бу иң мөһиме, - диде аны әй. Шуңа күрә минем иде, башка чыгу, моннан тыш, ничек кайтырга виллу. Оказавшись анда, аны возьму өстенә инициативасын гамәлдә.
  
  
  Әмма иде бу зур риск. Якын непреодолимый.
  
  
  Әгәр мин түгел, попытался алырга Шкатулку киткәнче, ул кабат кулланылачак, беркем дә алыр иде, дип әйтергә ясаган иде Шива өч тузами бу рукаве... хәтта, әгәр аны калдырган, дүртенче турында запасы. Аны тиеш түгел иде туктарга хәзер, аннан, моннан, ничек керде әйтик әле.
  
  
  «Миңа кайтырга кирәк синең белән бу виллу, — дип аңлатты аңа, Риве. - Мин, - диде сиңа ул җыена эшләргә белән Шкатулкой. Әгәр без көтеп калабыз, барлык барачак буенча-эго планы, телибезме-юк. Минем юк сайлау, Рива.
  
  
  — Минем дә, — сызып ќибђргђндђ ул. Ул алды минем кулын сжала минем бармакларымны үз. - Мин калдырды машинаны тышкы якта, ул нибары берничә адымнар.
  
  
  Без урамга чыктык артта калдырып расписанные фресками бүлмә «йорт Маруама». Күк иде малиново-кызыл, кояш бледно-оранжевым пятном бу ерак горизонте.
  
  
  Рива әле держала минем өчен кулын да, ул прислушивался к звуку безнең адым, стуча үз сандалиями буенча выложенному плитка двору. Аннары безнең ушах прогремел внезапный треск, рев, нче, аның күпчелегенең кешеләрнең кан похолодела иде. Әмма озак еллар дәвамында тренировкалар һәм тәҗрибә ясадык мине выносливым, превратив минем нервы шул стальную проволоку. Шуңа да карамастан, аны иде солгал булыр дип курыкмыйм.
  
  
  Громовым эхом разнесся күрсәткечләрне тикшереп тору, ташландык бина. Рива алмады сдержать крик һәм обняла мине ужасе вцепившись бу минем кулын. Аша секундына мине ослепила фара мотоцикла белән шөгыльләнүче җибәрелгән, миңа зат.
  
  
  Анда иде, өч сикхов, һәр мотоциклда, ничек отряды кавалерии. Алар башладылар кружить тирәсендә мине; ih саркастический көлү пронзил минем кебек бик күп ножевых ранений. Шива янә бросал чакыру. Ләкин әгәр дә аны уйнаган бу уенны буенча эго кагыйдәләре, Нигы Картер тиздән булыр иде мертвецом. Нәрсә, нәрсә аңа булыр иде төгәл түгел допустил.
  
  
  
  
  12
  
  
  Ике ир-ат аңа билгеле булды диярлек берьюлы. Берсе шулар тирәсендә иде Гурнек белән бәйләвеч бу зат, усеянной шрамами, әмма әле дә тере һәм сәламәт. Башкаларга иде кеше белән, почта, ул иң, аңа алдык увезти раненого товарища. Өченче, бородатый һәм аягы белән, обмотанной чалмой башкалар кебек иде миңа неизвестен. Тик мин белә идем, нәрсә турында ул уйламый булса да, без беркайчан да очраштык.
  
  
  «Син уятты шикләнүләр бар дяди, Рива, — дип аңлатты бер тирәли өч бала. - Тавыш нигә ул безгә боера следовать синең өчен, беләм, сез приведете безне ачыктан-ачык к "Сахибу" Картеру ...
  
  
  Без Ривой басып тордылар неподвижно, замерев. — Да сөйләргә безгә сүзләре, — прошептал аның кызга. - Эшлә, шул төгәллек булса, мин сиңа әйтәм, һәм барысы да яхшы булачак.
  
  
  - Алар убьют безнең Нигы!
  
  
  - Юк. Синең абый - маньяк белән манией бөеклеге: әгәр кемгәдер туры киләчәк умирать, аның ышанам, ул тапканчы үтерергә эго шәхсән.
  
  
  Аның прикрыл глаза от ясаганда ут арф, һәм огляделся. Һәр агент Кобры иде вооружен пистолетами 45-нче калибрлы торган мизгелдә иде юнәлдерелгән мине, бер күкрәгенә эләгә, бер башын, өченче көнне спину. - Димәк, син собираешься эшләргә, атарга безне ике? - крикнул мин барын слышно аша рев мотоцикллар.
  
  
  - Атарга сиңа, "Сахиб" Картер ? Одина тирәсендә ир-атлар дип. Бу иде ул, кемне мин белмәдем, югары, тулы яшь кеше, аңа, күрәсең, нравилось күрү мине шундый хәлдә. - Бик җиңел. Юк, Шива бирде безгә махсус шәхси күрсәтмәләр. Бу да бик аңлашыла. Сез генә аласыз сопротивляться безгә, чөнки, әгәр сез попытаетесь моны, без убьем кызны; аннары, без привезем сезне кире өчен виллу, Шива белән шөгыльләнәчәк сезнең шәхсән.
  
  
  «Ничек син төшкән белән Нирадом», — дип өстәде Гурнек.
  
  
  Образы вспыхнул минем аңында. Аны күреп, ничек Нирад кими аягы бу яму белән змеями, аны күреп, ничек рептилии берничә тапкыр нападали аңа, һәм аның ишеттем эго крики һәм понимал шатлык Шивы, видящего, мин ничек страдаю ел ул шул ук смертельной агонии.
  
  
  — Әлбәттә, мин алмыйм сопротивляться, — возразил мин. - Өчәү бер кешегә каршы түгел, спорт, әфәнделәр. Ләкин обижай кызны; ул юк моңа бернинди катнашы юк.
  
  
  - Ул булышты сиңа сбежать.
  
  
  - Мин үтергән булыр иде аны, әгәр ул әлеге түгел сделала. Эго әти — узник сезнең хуҗасы. Ул түгел, заботится безгә нәрсә турында башка. Миңа төкерергә, яшим яки умираю. Аны повернулся к Риве һәм посмотрел әй бу зат. - Шулай түгелме, шлюха?
  
  
  Аның кулын күтәрде бирде әй көчле бирде. Аның прошептал. - Әйдә, кит аларга... Эшлә, мин сиңа әйтәм! -
  
  
  Бу секундына кыз пошатнулась, ошеломленная һәм испуганная. Ул понимала, мин делаю, әмма ахыр чиктә, побежала, дорфа итеп көннең бөтен глотку. - Ул теләдем мине үтерергә!
  
  
  Ир-атлар түгел, аңлады, дип бара.
  
  
  Гурнек сойди белән мртоцикла, ә Рива побежала к аңа. Иде бу вакытта, аның, аны көттем. Икесе башка сикхов отвели күзләрен подошвы ih кљнне тагын бер ботинка скользили буенча мраморному идђндђ, кайчан алар хәтта йөрергә тирәсендә мине.
  
  
  Рива нибары бросилась к ногам Гурнека, рыдая, ничек истеричка. Ул бик яхшы уйнады үз ролен придав видимость правдивости, ул, киресенчә, обезоружило Гурнека — һәрхәлдә, шактый бирү өчен, миңа вакыт вынуть стилет тирәсендә ножен һәм метнуть кинжал белән нечкә лезвием.
  
  
  Бу секундына да, мин ишетә иде непрерывный душераздирающий стон Ривы. Аннары Гурнек отшатнулся, судорожно схватившись куллары өчен зат. Стилет вонзился эму бу юлүткәргечкә күзләр, разрезав луковицу була. Кровавая студенистая бик күп капала эму бу зат; ул издал душераздирающий крик һәм попытался вытащить кинжал.
  
  
  Мин торды да карадым, ниләр.
  
  
  Аларга бу приказано алырга мине исән... тик мәҗбүри түгел целым һәм невредимым. Әлбәттә, беренче чиратта, алар попытаются коткарып үз шкуру, һәм әгәр мин тормыйм гамәлдә тиз, барысы да мөмкин булачак дип санарга потерянным. Аның побежал, ә калганнары спрыгнули белән мотоцикллар. Бу бик икенче хата, допущенная гориллами Шивы, чөнки ул күтәрелергә өлгергән минутка да алырга ике дубинки, сделанные тирәсендә метлы.
  
  
  Аның булдырган корал, ул беренче карашка кебек тоелды безобидным. Әмма иң делле ике дубинки, акш вәкилләре куском твердой һәм ныклы плети тирәсендә миңнегәрәй буйвола, яклады, үзе бик опасную диярлек œлем угрозу.
  
  
  Бу иде «нунчаку», шул, ул аны башкарды, көнчыгыш җайланма, ул аны беренче тапкыр күргән вакытында бик көчле булачак күрсәтү, устроенной минем мастер каратэ штаб-фатирында AX Вашингтонда.
  
  
  Корал, типичное өчен көрәш сәнгате, обладало бесспорной универсальностью, һәм бу очракта аның намеревался поэкспериментировать аның белән.
  
  
  Держа кәнфит, бер кулымда, аның башлады крутить башка агымы, әлегә ул җыйды достаточную көчен һәм тизлеген. Таращить күзләре застряла бу мраморных плитах минем аяк, әмма мин та йөгерергә, забыв оборудова барлык тыш сикха, аның сайладым үзенең булачак корбаны, һәм кемнәр булыр минем максаты.
  
  
  Гурнека түгел разоружили, әмма ул формада тњгел. Аны ишетте крик Ривы от ужаса, кайчан тагын бер таращить күзләре просвистела һавада һәм поцарапала минем сулдан эчтђге. Аны тойдым ужасное жжение, ул оставило миңа огненно-кызыл соң. Әмма таращить күзләре дә эләкте миңа кулын. Яраларны скривила миңа гримасу больно түгел помешало миңа дәвам итәргә крутить нунчаку.
  
  
  - Мин олактырачакмын сине, Картер! — крикнул ир-ат.
  
  
  - Карамастан боерыгы Шивы? - возразил белән аңа ухмылкой. Әмма пистолетын 45-нче калибрлы җибәрелде миңа күкрәгенә эләгә. Рисковать — ул бер нәрсә, ә үз-үзеңне тотарга һәм ахмаклык — бөтенләй башка. Аны ул арада, әлегә эстафетасын калды тизлеге һәм, ниһаять, түгел, повисла минем запястье.
  
  
  - Долой бу дрянь! - дип боерды индеец.
  
  
  - Сезнеңчә боерыгы, мастер, - пробормотал мин, әзерләп "nunchaku" бармак аша.
  
  
  Сикх элеккечә целился миңа; әмма ничек кенә аны отпустил палочки, ул нагнулся, књтђрњ ih. Бу бик эго өченче хата соңгы минут.
  
  
  Әлегә ул сгибался, аның кинулся аңа. Аның сомкнул бармак тирәли запястья куллары белән шөгыльләнүче держала пистолетын, бөтен көчкә ия, бу аны иде сәләтле. Ул нажал бу курок һәм бераз гына эләккән, миңа бер аягын. Тик бу юлы аны кунаклар белән шыгрым тулы иде решимости үткәрергә калдыгын үз көннәрен, передвигаясь, ничек калека өчен, калган өлеше минем тән үскәндә бер һәм бер.
  
  
  Агентом Кобры отпрянул, омтылып, ул освободиться. Минем кешедә таптым максаты, аны теләдем: вытянутая, ул әверелде урак, - юньдә черегән сөякләрен һәм мускулов. Каты ягы ладони приземлилась бу муеннарына ир-атлар; шул ук вакытта аның синхронный щелкнул уң ногой.
  
  
  Получившееся «ча-ча-ги» түгел смогло сломать эму голень, әмма авырту нче тапкырдан давала миңа берничә өстәмә секунд, аларда аңа отчаянно нуждался. Аның схватил кулы белән шөгыльләнүче держала пистолетын обеими куллары. Индеец-сикх отчаянно корчился, омтылып, ул отодвинуться, хәтта кайчан инанды, дип аз пистолетын күбрәк түгел юнәлдерелгән аңа.
  
  
  Артта калды минем внезапное хәрәкәт. Өченче убийца, мускулистый яшь индеец, аның, аны беркайчан да күргәнем булмады, моңа кадәр кичәләр, бросился ярдәмгә үзенең спутнику. Булса да, бер драться иде инде авыр: үтәүләрен белән ике мужиками кораллы пистолетами булачак нетолько.
  
  
  Шуңа күрә, ничек миңа гына насыйп вырвать корал тирәсендә бармак беренче, заставив эго упасть бу мраморные косы, аның поспешил помидорның упавшее к ногам «нунчаку». Барлыгы миңа кирәк биш секунд алу өчен, аның өчен кирәкле тизлек һәм импульс.
  
  
  Өченче кеше опрометчиво китте, атакага. Аның отпрыгнул элек төште откровенные эго сообщником. Ул атаковал, аның инде целился палкой бу череп эго башка.
  
  
  «Nunchaku» хәзерге вакытка үсеп, көч, берничә тапкыр кыйммәтрәк ту, нәрсә өчен кирәк булган иде черегән сөякләрен кеше.
  
  
  Әйтелгәнчә, алга таба, аңа беркайчан да тормыш күрмәдем.
  
  
  Череп индийца нибары взорвался. Анда, кайда иде тюрбан, свернутый, әле пульсировала желеобразная бик күп. Кисәкләре черегән сөякләрен, осколки белән прилипшими аларга клочьями чђч һәм скальпа брызнули миңа зат, ә баш миен, серовато-белый бу причудливых спиралях, тар-мар ителде буенча воздуху, ничек лава тирәсендә извергающегося вулкана. Әгәр дә «нунчаки» яхшы эшләделәр, миндә кала иде тагын ике күренде. Гурнек исән белән булса да, берсе белән дә күрергә була. Һәм исән иде яшь индеец, ул килде артык соң була алсын өчен, кеше гомерен саклау калу ул үзенең иярчене.
  
  
  Мускулистый сикх тукталды, аеруча отвращения һәм ышанычсызлык исказилось аның зат. Аны яңадан эшләтеп җибәрде смертоносные дубинки, һәм ул киеренке узды попятился, направляя пистолетын миңа зат.
  
  
  - Уби минем Шива скормит сине змеям. Миңа хәбәр итәргә кирәк эму нинди-нинди мөһим мәгълүматны, әгәр ул услышит, аның тирәсендә минем усть, син аласың онытырга, дип существуешь... - прошипел аңа аша тешләре.
  
  
  Аның блефовал. Ул посмотрел на неузнаваемую фигуру үз сообщника. Аның воспользовался өлешләре секунд өчен œзеžнђн «нунчаки», алар полетели буенча воздуху буларак, «бумеранг» бер агымы. Аның беркайчан да элегрәк түгел кулланды эго, шул рәвешле, һәм белмәде, ничек ул эшләячәк.
  
  
  Бәхеткә, примитивное корал мине түгел разочаровало. Бер яки ике дубинки (төгәл әйтә алмыйм, "нунчаки" летал белән невероятной тизлек) врезались бу аз пистолетын индийца. Сила удара выбила корал буенча эго кулыннан. Пистолетын төште берничә адымнар артта калды аның. Зур сикх бросился миңа атакага ничек ачуы кабарган аю белән искаженным нче ярости зат.
  
  
  Каратэ яки юк, бу юлы бу туры килде буенча миңа.
  
  
  Ясаганчы, аны өлгергән туктатырга эго керткәнче аны аңладым, нәрсә булган инде, кеше торган иде командасының бер өлеше Шивы һәм «кабул итү комиссиясе», обрушился миңа, ничек тонналы кирпеч. Сулышы вырвалось минем тирәсендә горла, аны кайчан егылып навзничь, ударившись аягы турында мраморные плитә тирәсендә аларның торды зур шахмат тактасы эчке ишегалды.
  
  
  Ниндидер кайнар һәм слизистое капнуло миңа бу зат мгновение ослепив мине. Күз яшьләре текли буенча минем щекам булганда, аны кабат пыталась ачарга күзләре. Ничек гына аны кабат алмас күрергә, аны күтәрде караш һәм күрдем Гурнека, стоящего янымда. Раненый күзләр, ягъни немногое, дип, аның калды, тулы выталкивать студенистое һәм кровянистое вещество кебек кран, оставленный ачык.
  
  
  Аннары, аягын индейца согнулась ул иң мизгелдә аны басарга маташа. Аның стиснул тешләре, кайчан стальной носок эго ботинка бәрде мине буенча затылку. Ул бердәнбер өч ир-атлар, кем йөрмәдем сандалии. Һәм хәзер ул кулланды үз мотоциклетные ботинкага өчен бить минем күкрәгенә эләгә.
  
  
  Аның алмады күрергә Риву аркасында бу больно, затуманивающей минем күрү сәләтен көчәйтә. Аны хәтта белми, кайда ул, дип аның белән башкарды Гурнек, ә ул миңа ярдәм итә ала, анысы. Хисен тойдым, бу минем грудная клетка трескается, дип минем сөякләр разлетаются барысы да һичкемнең, кайчан Гурнек тагын бәрде мине.
  
  
  Аның нык встряхнулся, ничек дикая ат, пытающаяся сбросить всадника. — Шива хәзер тумаган, Картер, — диде Гурнек, давая аңларга эго аңлый карамастан, повязки, скрывающие нижнюю өлеше эго затларга. - Мин олактырачакмын сине, шулай булгач, синең белән булачак покончено тапкыр һәм мәңгегә!
  
  
  Буенча тону тавыш эго аны аңладым, ул-бу булган күз алдында. Башка индеец, ул иң, дип напал миңа, повалив җиргә минут элек маташа схватить минем өчен аяклар. Ул присел мәңгегә минем, ә аның та, брыкаться кебек отчаянный кеше, бигрәк тә башлангычларда Гурнека янә дернулась, нанося сокрушительный удар миңа күкрәгенә эләгә.
  
  
  Нәкъ менә бу вакытта аны протянул икесе дә кулларын схватил ирне өчен лодыжку белән көч согнув эго аягын. Ул тырыштым түгел югалтырга равновесия. Аннан башка сикх вонзил свой могучий йодрык миңа тормышта. Бу бик мучительная була. Мин алмады суларга, әмма әгәр дә аңа сдался чын күңелдән хәзер, бу ике өстәделәр иде мине үзенең данлы исемлеге трофеев.
  
  
  Тирәсендә соңгы көч, алар миндә калды, аның ухватился өчен лодыжку Гурнека һәм та, крутить ee, мин телим тизрәк ишетергә хруст ломающейся сөякләр. Моның урынына ир-ат егылып, алга потеряв равновесие. Һәм аның высвободил үз аяклары буенча уловки башка индейца. Развернувшись элек, аны, вскочил аякка.
  
  
  Аны көтмәгән идем, дип белдерде зур иптәше булып чыга Гурнека янә итмәячәк мине, тик моның урынына ул побежал бу противоположном юнәлештә. Аның алмады œзеžнђн эго ерак әле, чөнки ул бежал өчен упавшим пистолетом. Аңа артта иде аңа, ул чакта наклонился, књтђрњ корал. Аны башкарды, зур сикерү һавага һәм напряг аягын өчен нанести «летящий» удар.
  
  
  Сила удара, удара минем аяклар турында заднюю өлеше индейца, швырнула эго җиргә. Ул берничә тапкыр перекатился буенча мраморному идђндђ, һәм пистолетын төште берничә ярдах, аның да читтә досягаемости.
  
  
  Тик хәтта ул вакытта керткәнче броситься помидорның пистолетын, аны киеренке узды якка карады аша эчтђге. Гурнек түгел иде тирәсендәге кешеләрне җиңел файдалануга тапшырыла. Ул торып басты һәм миңа таба килә башлады. Булса да, ул хромал, перенося бөтен үзенең аленка бер аягын, ул барыбер иде йөри. Әмма иң поразительным иде зловещее металлическое балкышы, ул ќђлеп итте минем игътибар... металл белән, аның капало студенистое вещество буенча рассеченного була күзләре индейца.
  
  
  Артта Гурнека нечеткая фигура бу предвечерних тенях. Рива Сингх, ниһаять, әйләнеп кайтты сәхнәгә. Кайтарганнар моңа кадәр ул бик яхшы уйнады, үз роле һәм үз криками ужаса һәм бегством мөмкинлек бирде миңа күчәргә нче оборонительных гамәлләр к наступательным.
  
  
  Хәзер аны күргәнем булмады, чөнки ул вскарабкалась бу седло, припаркованного ишегалдында мотоцикла. Гурнек алмады йөгерергә; ул та, хромать, кайчан аны, попятился, согнувшись була. Тик мин просчитался үз исәп-хисаплар, полагая, ул напал миңа барып, ничек кулланды стилет, ул тотты да үз кулымда.
  
  
  Индеец отдернул кулын, аннары протянул кулын метнул пычак. Лезвие белән шипением рассекло һава. Бу юлы да Гурнек бераз гына промазал.
  
  
  Үткен бритва кебек лезвие вонзилось миңа мышцу бот. Минем колени подогнулись, аны тойдым көчсезлек. Аның отель закричать, әмма подавил крик, ул, киресенчә, сорвался белән минем губернасында. Авырту пронзила мине, скрутив нервы. Ул вонзался миңа, ничек кайнар игла, барлык глубже һәм глубже, әлегә барысы да минем гәүдәсен түгел онемело, хәзер инде пределе физик сопротивления.
  
  
  Моның тиеш түгел иде случиться.
  
  
  Аның сжал кулаки, стиснул тешләре кадәр скрипа һәм попытался заглушить мучительную була. Аннары опустил аның кулын, бу секундына закрыл глаза һәм, ниһаять, вытащил пычак бот тирәсендәге. Минем иде, туктатырга вакыт кровоток. Әмма, бәхеткә, стилет омтылышлары барып чыкмый кровеносные матдәләрне кан тамырына бот мускуллары.
  
  
  Һәрхәлдә, аның әле истекал кан белән язылган кебек забитая свинья.
  
  
  Ткань брюк прилипла минем к ноге, анда расползалось зур темное пятно, мокрое нче кан, аны аны инде югалткан. Безумный көлү Гурнека эхом разнесся буенча воздуху. Индеец башлады приближаться миңа, ә аның маташа доползти кадәр бер тирәсендәге биналар, окружавших ишегалды. Миңа насыйп подвернуть эму лодыжку, һәм ул соңгы вакытта бирештем түгел хромая. Әмма ул һаман иде хәрәкәт итә. Ул алга чыкты, кайчан өченче агентом Кобры да башлады хәрәкәт итәргә артта калды мине.
  
  
  Аны якка карады һәм күрде пистолетын, ул ир-ат тапты. Аның белән калды кинжалом, чөнки «нунчаки» иде читтә досягаемости. «Рива», — кабатлый аны. "Кая син пропала?"
  
  
  Бәлки, бу бик телепатия. Әмма ничек кенә ул безгә иде, ул мине «услышала».
  
  
  Рев мотоцикла омела үз хәер-фатихасы, притупившего минем авырту һәм физик он. Чыктым аша темноты, обрисовывая фигуру Гурнека яктылыгында зур маяк, силуэт, аның вырисовывался фонында шәүлә переднего заката. Индеец повернул башын күтәрде кулларын, әйтерсең телим машинаны туктатырга. Эго собеседника, мускулистый яшь сикх, киресенчә, выглядел әйтик, әйтерсең теләмәгән үзгәртергә үз программасын. Ул та, приближаться миңа. Аны схватился өчен кинжал, омтылып, ул игътибар итмәскә пульсирующую авырту, котылу тулысынча онемела башлангычларда.
  
  
  Гурнек попытался укрыться бер буенча безлюдных һәм ташландык мраморных дворцовых. Хәзер ул күбрәк түгел ү непосредственной янаулар һәм куркыныч, рәхмәт Риве аны алмас кием-үз игътибарын аның сообщнике. Пистолетын рявкнул, һәм задышал ут, әмма кинәт тьма белән шөгыльләнүче кебек, пролилась дождем күктән, кайчан погасли соңгы сумеречные утлары, комачаулады аңа җентекләп прицелиться, һәм таращить күзләре пролетела берничә метр ераклыкта мине.
  
  
  Аның затаил сулышы басты һәм бер всякому племени, вытянув травмированную аягын элек. Аны иде күрергә ак чалму нападавшего һәм хәтта ствола пистолеттан. Аның ватылган белән счетлар израсходованным аларга пулям, шуңа күрә алмады сосчитать иде микән пистолетын разряжен яки аның тагын да кала иде, берничә выстрелов.
  
  
  Кайчан аны ишетте щелчок курка, аның приготовился к выстрелу. Моның урынына индиец тыныч кына выругался. Ул отбросил корал, һәм ул белән глухим стуком упало бу мраморные плитә. Ниһаять, киресенчә, барысы да иде заговорено каршы мине.
  
  
  Бәлки, Рива загнала Гурнека бу «почмагына». Әгәр түгел әле бу «почмагына», ягъни индеец иде читтә. Аның алмыйм обезвредить эго соңрак кына вырублю эго напарника. Аны белә Гурнек безоружен, димәк, Рива алачак әлеге хәлдән чыгу мөстәкыйль.
  
  
  Хәзер миңа кала иде гына ия эш белән таныш булмаган индийцем, шәхси агентом Шивы. Аның напрягся һәм затаил сулышы. Кеше иде, гади массивной формасы, появляющейся тирәсендә тьмы. Болыт япканнар луну, заслонив сияющий лик, ишегалды Фатехпур-Сикри погрузился күләгәгә. Аны прищурился һәм попытался приглядеться караңгыда. Минем көндәш түгел, теләгән рисковать, чөнки мин белмим эго хәрәкәтләрнең. Мин булмадым, мин ышанам, әле бармы ул минем, булганда, аның вытащил тирәсендә пычак бот, белә иде микән ул, дип мин вооружен.
  
  
  Стилет шталь драгоценным корал хәзер, кайчан аны югалттым «нунчаки». Һәм аның алмады исәп тота үзләренең тирән белем каратэ белән вышедшей җыю буенча ногой нче яраларны белән шөгыльләнүче вакыт кровоточила, һәм аны мин өлгермәдем, залечить. Аның отряды кан тиресен мине барысы да слабее һәм слабее, һәм әгәр аны да перевязал, аягын, минем тиздән иде проблемалары.
  
  
  Аны закричал. - Әйдә, ублюдок! Ни син ждешь? - Бар богохульства, эпитеты һәм оскорбления, алар Һиндстан кичекмәстән воздействуют бу горурлыгы кеше. Бәлки, «ублюдок» түгел иде берсе тирәсендә алар, тик инде минем турында белемнәрен йолалары һәм йолалары субконтинента, оставляли желать иң яхшы. - Син испуган? Бу дөрес? - мин башлады кричать, табарга омтылып, ул күләгәдә эго, массивные очертания.
  
  
  Фара мотоцикла торган запрыгнула Реева түгел иде җибәрелде минем якка. Һәр секундой становилось барлык темнее һәм темнее, ә аның та, билалет табарга, кемнедер көннең плоти һәм кан. Аннары мине навалилась зур авырлыгын. Минем отбросило бу спину, минем раненая башлангычларда булган поджата подо минем.
  
  
  Авырту иде запредельной, күз алдында плясали странные блики фосфоресцирующего света. Аның тряхнул аягы һәм попыталась отогнать нче тоташу ноктасына кадәр уза дөнья. Подвернув аягын була, аңа иде диярлек прижат җиргә булган тучного яшь сикха. Тик мин нибары тойдым, ничек отрываюсь нче җирдән, кайчан аның йодрык бәрде мине буенча челюсти. Аның склонил башын набок, авыр дыша. - Пычрак ублюдок! - прошипел мин, ниһаять, вспомнив кирәкле әйтү.
  
  
  Эму, күрәсең түгел ошады сайлау эпитета, һәм ул бәрде һәр башыннан икенче тапкыр. Аны тойдым, үзенең йөзе кайнар зловонное сулышы ир-атлар. Ул зверем, быком бу человеческом рәвештә киләчәген фаразларга ашыкмый. Һәм ул җавап бирде сүзсез... гына кулаками. Аннары эму алдык прижать куллары к минем бедрам һәм пнуть минем травмированную аягын.
  
  
  Минем дәрәҗәдә әле кровоточила, ул-авыру көчлерәк белән чагыштырганда, кайчан булса. Лезвие стилета заскребло буенча мраморной плитке. Әмма аны һаман да белми", - дип белдерде ли индеец-сикх, мин, вооружен. - Мин верну сине Шиве, Картер! Ул задыхался, прижимая мине к идђндђ. - Ләкин барысы да бер куске!
  
  
  - Ничек куркыныч! - пробормотал аның насмешливым тоном, скривив иреннәре шул гримасе больно, ул уперся коленями бу минем бот. Минем куллар һәм бармак башлады неметь тирәли яраларны капала кан һәм индеец тотты да минем куллар. Тагын берничә секунд, аны күбрәк түгел алмыйм тотарга меч. Һәм әгәр дә мондый хәлләр булса, минем өчен барысы да кончено.
  
  
  Аның башлады чыгарырга кулын алга, стараясь приблизить үткен, тагын окровавленное лезвие k үткәргән вычисления индейца. Аның прошептал. - Ничек сине исемем? Без бит әле... түгел представились!
  
  
  — Лай, — диде ул, усмехнувшись. - Победоносный Лай.
  
  
  — Лай, неудачница, — дип, аны эго, һәм кинәт двинул кулы белән пычак белән k үткәргән вычисления минем күренде. Бу киткән, барлык көчләрен, алар миндә калды, хәтта сикерә.
  
  
  Тик бу-үз эшен эшләде. Аллага шөкер, бу үз эшен эшләде.
  
  
  Лезвием острого лезвия разорвало хлопчатобумажную күлмәк яшь сикха, ничек мае. Аның да тукталды. Аның погрузил кинжал глубже, кайчан ул күтәрде колени, омтылып, ул вырваться. Артык соң өчен сменада тактики. Хәзер ул күбрәк алмады туктатырга мине. Аның вонзил стилет арасында ике эго ребрами, разрезая плоть һәм мускулы ничек мясник разрывает бозау.
  
  
  Яшь индеец перекатился өчен янәшә һәм авыр егылып бу спину, кайчан аны пычак чыгарды. Белән көч отчаяния аның переполз аның аша өчен тәмамларга эшне тукталмыйча безне, бу секундына өчен тоярга бу мучительную авырту минем кровоточащей ноге. Стилет буенча иң рукоять вонзился шул янәшә Лайя. Ир-ат задыхался, омтылып, ул суларга. Аның повернул рукоять пычак түгел, вытягивая аның.
  
  
  Агымы густой, кайнар кан хлынул буенча эго бока, кайчан аңа вонзил кинжал, лезвие прилипло к эго күкрәгенә. - Свинья! - Задыхался индеец. - Тик шулай да... син умрешь... син умрешь, Карр...
  
  
  Бу эго иде, соңгы сүзләрен.
  
  
  Аның отель өчен алар түгел булып чыкты пророчеством.
  
  
  
  
  13
  
  
  Минем куллар иде скользкими һәм липкими нче кан Лайя. Ул дәвам итә обильно хлестать, аны кайчан разрезал эму күкрәгенә түгел, останавливаясь, әлегә аны иде, һичшиксез, ул-мәет. Буенча эго горла вырвалось бульканье; ул юк инде әйткән, әмма судорожно вздымал һәм опускал күкрәгенә. Ниһаять, пыхтение тәмамланмаган; Аның положил кулын эму бу складывать доллар. Пучок, мускулларның уятты судорожное сердцебиение өчен алар последовала непроизвольная нерв дрожь, тремор, сотрясавший эго белән баш кадәр аяк.
  
  
  Ул тагын бер тапкыр пошевелился, аннары замер.
  
  
  Аның соскользнул элек, минем раненая башлангычларда вытянулась китергәнегез. Җитез булып чыктылар движениями аның төшергән күлмәк, разрезал аның кинжалом башлады перевязывать ярага самодельными бинтами. Аны алды ике полоски кордон өчен промокнуть кан белән шөгыльләнүче вакыт текла тирән яраларны.
  
  
  Бераздан аның попытался яңадан аякка басарга, отыскивая Риву күзлегеннән. Кыз бик яхшы үтәде үз эше, һәм хәзер миңа кирәк иде, ярдәм итә әй обезвредить Гурнека. Соңрак... ярар, башта аның ликвидирую Гурнека, ә аннары займусь түбәндәге барышы.
  
  
  Аның прислушался диярлек берьюлы ишетте көтелә гул... гул мотора мотоцикла, звенящий вдалеке. Ишегалды купался яктылыгында, кайчан болыт, скрывавшие луну, исчезли. Минем поразило, дип, көч табигатьнең иде минем якта, әйтерсең лә алар бармы әйтү якларга мине. Башта караңгы иде, һәм булмау дөнья защищало мине җиңәргә мөмкинлек тудырачак һәм үтерергә Лайя.
  
  
  Әмма хәзер, кайчан яшь сикх иде мәет, пораженный минем көчләр белән яки хитростью, ай возвращалась, заливая эчке ишегалды заброшенного шәһәр үзенең бледным килә. Аны, посмотрел на фигуру Лайя, ул лежал аркада, эго ак рубашка иде перепачкана запекшейся кан белән язылган. Эго иреннәре скривились бу усмешке, показавшей эго дөрес ак тешләре, ә десны иде красных пятнах нче «паановой» жвачки. Мәетне неподвижно лежал бу мраморных плитах, скорчившись бу позе дәһшәтле агонии.
  
  
  Аның да тоймадым угрызений вөҗдан һәм возражал каршы үлем яшь индейца, шул исәптән, чөнки бу иде штопора исән калу. Яки Лай, яки аны. Аның отвел караш нче застывшего, окровавленного, тән һәм янә попытался аякка басарга. Миңа ясарга туры килгән берничә попыток керткәнче, аның алмас анда тора алучылар аягында.
  
  
  Аның волочил раненую, аягын, ул шөгыльләнә дәвам итә стучать һәм әле онемела нче югалту кан. Мин карлыгач аша ишегалды, тукталып мгновение, књтђрњ үз «нунчаки» шунда, анда алар аска тәгәрәдек, һәм шул ук вакытта помидорның пистолетын Лайя.
  
  
  Миңа билгеле булганча, Гурнек иде безоружен. Минем дә шул иде примитивное көнчыгыш корал һәм драгоценный алман теле стилет белән острым ничек бритва лезвием, ул да коткарып кала миңа тормыш. Һәм вдобавок табигатькә, у Ривы иде, мотоцикл. Һичшиксез, кыз һәм Гурнек белсеннәр топографию Фатехпур-Сикри күпкә яхшырак мине, дигән иде бер үк вакытта һәм өстенлеге, һәм кимчелекле. Чөнки, әгәр дә иде чыгу, тирә-моның лабиринты буш һәм ташландык биналар, Гурнек, ихтимал, белергә тиеш иде, әгәр гына Рива алмады заблокировать эго качу һәм тотарга эго бу ловушке, әлегә мин түгел, доберусь кадәр нах.
  
  
  Аның тукталды мгновение өчен прислушаться, һәм янә ишеттем слабое гудение мотоциклетного двигательнең. Ул исходил өчен махсус зал өчен аудиенций, «диван-һәм-хас». Аның, дип искә төшерде, дип авазлары иллюстрацию сарае купленном иттем путеводителе, аклы-каралы ак фотография внушительного бинасы белән зур үзәк колонной котылу ответвлялись дүрт бер үк фанзия, доходивших кадәр боков югары балкон формасында квадрат.
  
  
  Юк бернинди хәл итү өчен тиз арада ярдәмгә килергә кызга. Туры хәрәкәттә бер-бер артлы, волоча аягын артыннан ничек громоздкий багаж. Авырту кимеде хәзер, кайчан аның перевязал ярага һәм остановил кан. Тик миңа больно. Бу тагын да начаррак, бу актуальләштерде мине артык уязвимым белән чагыштырганда, кайчан-йә, нык замедлив минем хәрәкәте, минем сәләте хәрәкәт белән гади тизлек.
  
  
  Файдалану турында тапкырдан каратэ ногой хәзер алмый сүз дә, ә һәр хәрәкәт ударом куллары һәм һәр становилось проблематичным һәм бик авыр, чөнки кирәк булыр иде зур усилие саклап калу өчен адекватного үзәге авырлыктагы һәм балансын. . . . Хәзер күбрәк элек, миңа туры килде полагаться диярлек, бары «нунчаки» һәм стилет.
  
  
  Караганда лизать аны, подходил к Холлу, шул громче гудел бу ушах двигателе машиналар. Ягъни, элек иде далеким һәм неясным гулом, превратилось бу глухой рокот, приглушенный рев. Аның цеплялся бер тирәсендәге тышкы колоннасы белән шөгыльләнүче омелой поразительную формасын һәм напоминала бивень гигантского слона. Аның тукталды өчен ял итәргә һәм җыелырга белән фикерләре. Куәтле луч света пронзил нокта китергәнегез. Аннары тавыш бегущих адым.
  
  
  - Рев! - Мин закричал. - Кайда ул?
  
  
  Ул түгел, дип җавап бирде миңа, тик аша мгновение бина чыкты Гурнек һәм побежал буенча внутреннему двору. Аның шталь преследовать эго, булса да бик яхшы белә иде, миңа аңа кадәр дә барып җитә. Ул бежал диярлек нормаль адым, шуңа күрә мин аңладым, - дип эго лодыжка күбрәк түгел болит. Нәкъ менә шул вакытта сәхнәгә чыкты Рева. Ул прогрохотала mimmo мине һәм жестом приказала миңа кала икенче урында. Зат эго иде напряжено, мочка сморщен; бу зат, выдававшее абсолютную решимость, битлек салкын һәм расчетливой решимости.
  
  
  Мин алмады отрицать, дип чертовски аның белән горурланам. Ул бик яхшы үтәде эшен удерживая Гурнека бу страхе, ничек пойманного зверя, әлегә миңа алмады котылырга Лайя. Һәм хәзер, кайчан Лай иде мәет калган төзәтү бары тик бер генә агенты Кобры. Аның күтәрде дубинки нунчаку очында, нык сжал бер һәм выбросил икенче.
  
  
  Круговое движение куллары исә кәнфит, бүген хәрәкәт... " дип ничек мин өметләнгәнен, дип катгый разрушит планнар Гурнека... һәм саму эго тормыш. Рива указывала бу индейца белән ерак икесе дә ахырына ишегалды. Луч света нче маяк яктыртты призрачные аркады һәм колоннады королевского сарае, обрамляя ярар, ничек экспрессионистской картинада.
  
  
  Ләкин берни дә булмады живописного шул, ничек Гурнек башлады хәрәкәтләнергә, повторяя үз shaggy. Ул мине күргәч, һәм хәзер бар иде карары булдырмаска бәрелешләр булганда, Рива гналась артыннан мотоцикл кебек моторизованный пастух, пытающийся тоту югалган скотт. Хәзер индеец превратился бу хайван өчен побоялся, напуганное һәм отчаявшееся.
  
  
  Ул попытался иярләгән мине, тик янә Реева күрсәтте осталыкларын, перерезав эго юл. Ул якын ударила аның. Кыз тиресен өчен кулдан килгәннең барын да булдырмаска турыдан-туры бәрелешләр, һәм ул түгел иде аның винить. Аны шулай ук теләмәгән өчен, аның сбросили белән мотоцикла.
  
  
  Шуңа да карамастан, хәтта прикасаясь к аңа, әй, алдык саклап калу эго юлында түгел дав аңа сбежать. «Nunchaku» закружились өстендә минем аягы, һәм, килгәч, Рива янә двинулась алга заставляя Гурнека направиться миңа аның отпустил бу коралы үлем белән, һәм карадым, ул ничек рассекает һава.
  
  
  Палочки-«убийцы» кабат килде бик ярап. Аның әле наблюдал өчен бу сәхнә, делая адым алга, кайчан Гурнек кычкырып җибәрде һәм нагнулся набок: дубинки эләккән эму күкрәгенә эләгә. Удар иде мондый удару кулака үзәге буенча, һәм аның перехватило сулышы. Ул пошатнулся, исерек белән чагыштырганда, больно, түгел көчләрендә саклап калу равновесие.
  
  
  Аның хромал алга двигаясь тизрәк держа стилет бу вытянутой кулымда. Ярамый иде, шуларны югалтмаска кирәк вакытта, чөнки аннары бетерү Гурнека миңа барысы да кирәк иде, тагын очрашырга белән Шивой, кеше таләпкә адские ловушки аның избежал, әмма ул урынына да күрсәтте миңа үз затлар катнашты.
  
  
  Гурнек янә вскочил аякка элек белән чагыштырганда, аның килеп җитмәгәндер аңа кадәр. Ул схватил «нунчаки», әмма, күрәсең, моңа кадәр беркайчан да күргәнем булмады да кулланды, бу корал. Ул белми, ничек мөрәҗәгать итәргә була, аның белән, шуңа күрә гади швырнул эго бу мине. Дубинки аска тәгәрәдек, һәм ул наклонился, књтђрњ ярар, ничек тапкыр мизгелдә Гурнек бросился бу минем якка.
  
  
  Аны берәүдә, дип янә растянулся аркада, борясь үз гомере эчендә, ә индеец иде мине кулаками. Ул була алмый инде рассуждать буенча эго вырванного күзләре капала студенистая һәм кровавая субстанция, бу зат түгел сумасшедшего, ә йөзе монстров.
  
  
  Ул бәрде мине сгиб локтя, һәм минем бармакларымны ирексездән ослабили хватку. Кинжал выскользнул тирәсендә минем куллар. Аның вслепую протянул кулын, әмма индеец тагын бәрде мине тамакны ладонью куллары. Ул белмәде, каратэ белән шөгыльләнгән, әмма, тиеш, нәрсәгәдер өйрәндем вакытында безнең алдагы очрашу уздырды. Һәм хәзер ул кулланды үз аленка һәм ум өчен прикончить мине.
  
  
  Мотоцикл Ривы тукталды белән пронзительным стоном, осветив безнең переплетенные тән луч света. Аны ишеттем, ул ничек слезла белән машиналар да белә, ул миңа ярдәм итә ала. Ә чөнки Гурнек пинал минем травмированную, аягын, кулланганнар һәм җиңел, җиңү, аның турында хыялланган, аны иде ышандырырга тырышканда. Ир-ат иде тәшвишкә, һәм бу придало аңа удвоенной көч һәм решимости. Ул гомере өчен көрәшкән.
  
  
  Аны да.
  
  
  Аны басты ладони һәм попытался сбросить аның. Аны перекатился өчен янәшә, әмма ул янә егылып миңа. Ул арада, әмма миңа үземне схватить дубинки, бер һәр кулымда, белән куском плети тирәсендә миңнегәрәй буйвола урталыкта. Хәзер булмады, башка учреждениеләр кулланырга, корал, метод, аның аның әле испытал. Әгәр аңа гына иде затянуть күн шнурок тирәсендә муен Гурнека, ике дубинки булышкан иде миңа кулланырга эго, гәүдәсен.
  
  
  Ул уперся миңа коленом шул янәшә һәм бәрде мине һәр көнне почку, отчего аның застонал караганда больно. Мраморные изразцы кебек, биеделәр дә күз алдында, ә отдаленные колонналар двоились, троились. Аның попытался сфокусировать үз күрү сәләтен көчәйтә, тик барысы да выглядело расплывчатым, приблизилось, ә аннары исчезло.
  
  
  Гурнек, хәзер барлык хакимият безумства, выплевывал сүзенә на һиндстан диалекте, аның алмадым аңлау. Әмма әгәр аны да расслышал, дип нәкъ менә ул бормочет булса, миңа нетрудно иде уловить мәгънәсе эго бессвязных фраз; иде бу, йомшак итеп әйтәм, түгел оптимистическая түгел, ә дружеская сүз.
  
  
  Аны тойдым мучительные судороги бу ноге, согнутой астында эго авырлыгы. Аның повернул башын нәкъ шул мизгелдә индеец ул арада өчен стилетом, переместив үз аленка уңга, књтђрњ кинжал. Бу иң вакытта аны күтәрелә башлады бер всякому племени.
  
  
  Әмма ул түгел иде инде болай гади сдаваться.
  
  
  Ул бросился алга белән слепыми ударами кинжала файдаланып, пычак өчен нанести удар. Аны отодвинулся мөмкин алга таба, стараясь тотарга дистанцияне. Кинәт артта обезумевшего индейца барлыкка килгән Рива һәм башыннан бить эго кулаками буенча аркада һәм плечам. Иде микән бу больно аңа яки юк, түгел имело әһәмияткә ия. Аның вмешательство отвлекло яшь сикха шулкадђр мин үземдә булдырмаска окровавленного лезвия стилета һәм обернуть күн шнурок тирәсендә эго муен.
  
  
  Ничек барысы да башланды инде: башта һөҗүм минем кунакханә санында, аннары Ашока Ананда, заглушили ростки бу туалете бара. Һәм тавыш бирү хәзер занавес вотум-вотум тиеш иде опуститься на тагын бер вәкиле гнусной банда головорезов хезмәттә у Шивы.
  
  
  Аның ныклы сжал ике дубинки, затягивая шнурок буенча буйволиной миңнегәрәй муенында Гурнека. Индеец издал крик изумления һәм ужаса бер үк вакытта, выронил стилет, омтылып, ул оттолкнуть шнурок берсе горла. Ул булмаса, исән кала булса, аның сүзен дәвам итте сжимать.
  
  
  Аның скрутил палочки тирәсендә үзен һәм гамәленә алар. Мин күрмәдем затлар Гурнека һәм отель эго күрергә. Ул теләдем глотать һавасы, аның сулышы иде астматическим һәм свистящим, әмма һава түгел поступал бу җиңел. Тарафыннан яклауга лаек булуы отчаянием, ул көрәшкән өчен үз гомере белән оставшимися көче белән. Һәм моның җитәрлек түгел.
  
  
  Хәзер аның контролировал үзен карамастан, онемевшую аягын һәм арыганлык. Аның көчлерәк натянул шнурок, рәхмәт палочкам, алар позволяли итәргә кирәкле басымы. Тагын бер бульканье сорвалось белән губернасында индейца, аннан соң ир-ат сдался, күбрәк түгел оказывая безгә малейшего сопротивления. Эго гәүдәсен рванулось алга китте, һәм ул, егылып йөзе аска таба. Тик хәтта ул вакытта аны да отпускал «нунчаку» әлегә иде абсолют ышанам Гурнек кайта лоно үз богов, елан-нагов, аларда ул шулай ук кайнар ышана идем.
  
  
  Кайчан аны, ниһаять, аңладым, - дип ул безжизненен, дип эго гәүдәсен неподвижно ята бу салкын мраморном идђндђ һәм бу бер генә мускул бу эго бедре судорожно вибрирует, аның перевернул эго һәм освободил муеннарына нче сумнан артып киткән кожаной струны. Эго зат иде синюшным, тел иде прикушен диярлек перерезан надвое зубами, алар ул стиснул от ужаса.
  
  
  — Иде булырга һәм начаррак, чувак, — пробормотал мин. - Подумай турында хәбәр килеп белән хәерче Нирадом...
  
  
  Әмма минем кисәтү ясый ул, белмим. Зур усилием аны әкрен генә менде, түгел сводя күзләр белән фигуры Гурнека. Әмма ул гына да түгел, воскреснет тирәсендә мертвых. Индеец отчаянно көрәшкән, мәңгегә бирергә эму тиешле. Әмма нәтиҗәдә барысы да тәмамланды берни белән дә.
  
  
  Ул мәет.
  
  
  — Ярдәм ит миңа төшерергә белән аңа кием-салым, — диде аңа, Риве, избегая караштан кызлар белән шөгыльләнүче кебек, сделала миңа борчылырлык, молчаливый караш.
  
  
  Ул, педагогик хезмәткәрләргә вакансияләр юк мәсьәләләрне ул күрдем, мин башка рубашки, ә сул як штанов пропитана кан белән язылган. Ул нагнулась һәм, отвернувшись булды расстегивать күлмәк Гурнека. Индийская «куртка» иде запятнана кан белән язылган, әмма бу барыбер яхшырак берни дә юк.
  
  
  Рива беркайчан да смотрела на покойника түгел буенча хөрмәт яки скромности, әмма кеше иде неприятным зрелищем, һәм мин алмады винить кызны өчен рәхмәт, - дип ул тырышты түгел, карарга бу опухшее, окровавленное зат белән высунутым синим телен. Кость тирәсендә вытекшего књзлђре сђер блестела бу сияющем луче мотоциклетной фары.
  
  
  Аннан соң аны искә төшерде, бу-бу, бу Рива упомянула миңа шул ук көнне, анда, аерым бинасында Шивы. Ул вдавалась үз нечкәлекләре түгел, кирәк күп вакыт булсын, аңларга, ул омелой күз алдында. Аның абый кулланды аның өчен иң нәҗес аркасында садистского тәмен заставлять аның удовлетворять страсти эго ир-атлар.
  
  
  Һәм хәзер мин дә тоймадым угрызений вөҗдан безнең Гурнека, безгә турында башка ике ир-атлар, алар лежали мертвыми ишегалдында корбаны булган да шуның кадәр минем гнева, күпме минем решимости калырга исән һәм үтәргә миссия.
  
  
  Сняв окровавленные бинты, алар обмотал аның аягын, шулай ук аның төшергән ыштан һәм калдырды Риву присевшей янында телом Гурнека. Аның пересек ишегалды һәм таба килә башлады к каменному бассейну, диде ул элегрәк. Ул кунаклар белән шыгрым тулы иде дождевой су. Аның опустился бер всякому племени һәм промыл ярага, приложив мокрые пластыри нче разорванной рубашки өчен, афәтне булдырмый яраларны һәм гангрену аяклар. Аны хәтта иде ышанам, су түгел, заражена, тик ул вакытта миндә түгел иде башка сайлау, шуңа күрә аны карар моны эшләп.
  
  
  Аны кайчан әйләнеп Рееве, кыз сняла белән покойника-ыштан һәм курту. Алар бераз бөек әлеге була, әмма аның компенсировал бу ремнем мәрхүмнең Гурнека. Рива ярдәм итте миңа кияргђ күлмәк, ә аннары отступила элек, потирая куллары, әйтерсең, әй, бик салкын иде.
  
  
  Ул сызып ќибђргђндђ. - Безгә хәзер нишләргә, Нигы?
  
  
  «Әйдә алыйк марлон машинасын кайтабыз бу виллу», — дидем. Эго зат иде киеренке, впалым, әйтерсең, лишенным барлык хис-кичерешләр. Ул узды аша күп, шулай да ул һаман иде инде, артык решительная белән чагыштырганда, кайчан булса. Аның дип искә төшерде әтисе, задаваясь мәсьәлә, обладал бармы ул шундый ук бик зур эчке көч кебек эго кызы. Бу очракта ул алачак исән калырга һәм продержаться, әлегә без эго түгел, табарбыз.
  
  
  - Алга таба ни булыр? - дип кызыксындым Рива. - Ничек... ничек син собираешься моны? — дип өстәде ул, указывая минем раненую аягын.
  
  
  Зур өлеше больно утихла, аны иде йөрергә белән меньшими тырышлыгы белән иртђрђк. Аның положил «нунчаки», сунул ih бу задний минут брюк, ә стилет сунул бу күн ножны, алар тотты, аның өчен предплечье.
  
  
  - Ничек? - кабатларга аның. - Борчылма. Аны анда нинди дә булса ысул.
  
  
  «Син һәрчак нәрсә дә булса находишь», — ул попыталась рассмеяться.
  
  
  Ул, диде миңа, - дип эго абый белән биш кеше калды ир-атлар исәпләмичә Ранджита һәм яшь сикха, аның аның ранил бу аягын бу районның почта бүлегендә Агры. Шулай итеп, алда калды, ике ир тыш Шивы һәм Хакши. Бу җиңел булмаячак... әмма, бу торак пункты россия җиңел булмады башыннан.
  
  
  
  Без-нартларда молча. Рива держала икесе дә кулларын бу руле кечкенә машиналар. Кайчан Фатехпур Сикри булган артта калды, безне, окутанная тьмой һәм пылью, ул повернула башын указала тартма приборной панельләр.
  
  
  — Аның првезла синең бүләк, — дип аңлатты ул. - Гафу итегез, нәрсә түгел бирде эго сиңа иртәрәк, әмма мин белмәгән, ул сиңа кирәк.
  
  
  Аның ачты тартма һәм сунул аңа кулын, ощупывая, әлегә кагылмады приклада пистолеттан. Аның карады пистолетын яктылыгында приборной такталар: бу бик зур булмаган «беретта» 22-нче калибрлы, шактый үзенчәлекле нерсе өчен барышни.
  
  
  Әмма Рива иде әле незаурядной девицей барлык нокталары ягыннан.
  
  
  «Беретта» иде нәтиҗәле корал ка якын чиста расстоянии. Аның истә тотарга тиеш иде бу турыда, диде аны, проверяя пистолетын, довольный булуы Рива онытмады эго зарядить.
  
  
  - Без окажемся чикләрендә видимости виллы, притормози һәм действуй ничек ачылмый бывало, - дип боерды аның кызга, потягиваясь бу сиденье, минем өчен түгел иде, күрәсең. Бигрәк тә бу авыру ногой мине ждало кырыс сынау, ләкин әгәр барачак кебек ул өметләнгәнен, аның тиздән вернусь түбән формасын.
  
  
  - Алай яхшырак бармы позвать-кемне дә булса ярдәм, Нигы? Миңа калса, бу шулай рискованным, икәү каршы барлык ярар... мин тотам, - дип өстәде ул, киеренке узды әнисенә карап минем күзгә - без җыенабыз сарыф бу ужасный китерә.
  
  
  «Бу бердәнбер юл алга», — дип җавап бирде мин сөйләде әй, нәрсә белә идем турында Пуран Дассе, шулай ук сәбәпләр буенча алар ул түгел, дип хат белән сорап һиндстан яшерен хезмәте өчен уздырылган операция. Ул вакытка килгәч, аны тәмамлый сөйләргә әй тарихы турында «утечках» булган кабинетында Дасса турында эго белән багланышларда Шивой, без инде басуында ягыннан йорт.
  
  
  Аны присел бу сиденье, кайчан Рива замедлила барышы. - Шул мизгелдән син-минем күзләрен - прошептал мин. - Син җилдә?
  
  
  - Әлегә берни дә юк.
  
  
  Аны тиз взглянул бу нах астан. Ул киеренке сидела руль артында, прижавшись спиной к сиденью, ee күзләренә иде устремлены откровенными алдына. Ул свернул белән шоссесы бу умеренной тизлек; чуерташ җәелә тырышучы отскакивали машина астына.
  
  
  Кинәт Рива затормозила. - Анда ике! — диде ул. - Ике каравылчы!
  
  
  Последовали тавышлары атуның. Соңгы тукталыш. Шул мизгелдән мин алмады позволить үзенә роскошь кылырга булса да, бер хатасын.
  
  
  
  
  14
  
  
  Аны закричал. - Ложись түбәнрәк! -
  
  
  Аны протянул кулын потянул аны сиденье. Рива булды бик җиңел мишенью. Пуля яростно свистят һәм рикошетят. Яңгыр буенча кургаш заливал лобовое пыяла, отчего безне рђвештђ зур осколки пыяла.
  
  
  — Лежите тыныч һәм жди, әлегә үзем күрсәтермен сиңа сигнал дәвам итәргә, — дип кисәтте аны Риву. Аның опустил ручку һәм ишекне ачты, ползя буенча пыльной юлга кертелде. Ишек заслоняла мине, пуля свистели очында. Бөтен территориясендә отель, шулай эхом дип атады звуком бегущих адым. Аның күтәрде «беретту» һәм башын күтәрде ривненской шулкадәр өчен прицелиться.
  
  
  Атучы шул тюрбане егылып, ничек подстреленный солдат.
  
  
  Кемдер көтә мине анда, һәм бу түгел иде Наг, бу аны иде чертовски дип ышанам. Аның эләккән ир-атка ачыктан-ачык күкрәгенә эләгә. Аермалы буларак, аның хезмәттәшләре, аның үлемен иде кулланганнар һәм чагыштырмача безболезненной. Әмма башка каравылчы беркайда да күренмиләр иде. Аның сузил күзләренә карады тропу аша яклар ягына, бу очрак, әгәр ул попытается очратып мине врасплох һәм налететь миңа сзади.
  
  
  - Сылу, аста! - пробормотал аңа, Риве өчен, ул чыкмады, - юньдә машиналар. Ул башыннан сползать белән утыргычлар, тик кинәт тукталды һәм сделала нәкъ шулай, ничек ул дип боерды.
  
  
  Раздался тагын бер выстрел, дав миңа яхшы тамаша турында укрытии невидимого стрелка. Тавыш раздался уңнан өчен югары һәм густой стеной тере изгороди, окружавшей виллу. Тис һәм можжевельник тулысынча скрывали минем күренде. Әгәр ул керде артта калды минем белән моннан урыннар аңа иде астында прикрытием көне, миндә түгел иде безнең бердәм шанс спастись. Шуңа күрә, миңа кирәк иде", - хәрәкәтләнергә, һәм тиз.
  
  
  Аны тиз взглянул бу переулок һәм тапкан булса, бу миңа кирәк; Аның сжал пальцами таш зурлыгында белән йодрык, диде ул бу якка карата пыльной тропы. Быстрым хәрәкәте перекинул аның эго аша дверцу машиналар ишетә глухой стук, ул егылып җиргә якынча ун метрлар китергәнегез.
  
  
  Тагын бер таращить күзләре просвистела һавада. Аның алмады күрергә стрелявшего, әмма ул алмады күрү мине. Аның прислушался, һәм тиздән минем түземлек иде вознаграждено звуком бегущих адым түгел миңа, ә противоположном юнәлештә. Каравылчы Шивы, соңгы горилла, стоявшая арасында сумасшедшим һәм минем, йөгереп mimmo, спрятавшись өчен толстую изгородь.
  
  
  Аны ташладым, тагын бер таш, бу юлы күбрәк беренче. Янә рявкнул пистолетын, таращить күзләре взметнула үзәгенә узкой дорожки мелкую крошку. Белән минем губернасында сорвался крик, пронзительный стон мучительной больно. Яхшы өчен кем беркайчан да шөгыльләнә театры, дип фикер йөртә идем. Бу түгел иде протяжный крик керәчәк ишетергә мөмкин белән зур ара, тик иде бу чын-чынлап леденящий крик, һәм ул җитештергән нәтиҗә.
  
  
  Тере изгороди таркалган, пропуская фигуру аягы белән, закутанной бу тюрбане. Артык соң ул аңладым, бу тропе юк мертвеца. Артык соң ул аңладым крик иде уловкой өчен вытащить эго тирәсендә укрытия. Ул отстранился, хәтта әнисенә карап бу минем якка. Әмма хәзер аңа вакыт калмады!... мәңгегә, аның өметләнгәнен бу.
  
  
  Пистолетын 22-нче калибрлы вонзил пулю эму бу эчтђге, закрутив аның кебек марионетку, әнә шулай бик нык", дип эму туры килде цепляться өчен изгородь, сакларга омтылып, ул равновесие, һәм укрыться. Аны кабат нажал бу курок, һәм наблюдал, ул ничек башкара жуткий биюе, кайчан икенче таращить күзләре пробила дыру уртасында эго лба.
  
  
  Безнең тавыш түгел сорвалось белән губернасында ир-атлар.
  
  
  Оказавшись бу ослепительном яктылыгында арф, ул, күтәрде кулларын ясаган тагын бер бесполезный выстрел буенча пистолету. Аннары ул акрын соскользнул, әйтерсең, отель утыра ала уртасында дорожки, вытянув алдына аяклары, наклонив гәүдәсен алга свесив башын өчен күкрәгенә.
  
  
  Рива башын күтәрде, встала һәм выглянула аркасында ахырына приборной такта. - Шулай да, абый... -- башлаган иде ул.
  
  
  — Ул булачак, биредә якын арада, ышандырып әйтә алам, нәкъ сезне, — прошептал мин. Аның подсчитал, дип, бар «Беретты» калган тагын берничә патроннар, күбрәк авыр пистолете сикха 45-нче калибрлы. Шулай булгач, мин түгел, шталь алырга корал. Аның әкрен генә менде аякка бастыра, һәм чыкты аркасында изрешеченной пулями дверцы машиналар. Юлда лежали үлгән ике ир-егет, корбаннар үз глупости, үз наивной зур илаһият смертного Шивы.
  
  
  Әмма Шкатулка иде, чып-чын. Эго планнар покорить бөтен Һиндстанга шулай ук реальны һәм решительны. Ул әйткән турында «гуманитар» ихтыяҗларын, теләге барлыгын накормить һәм одеть, үз халкы, тик Шива иде тираном, стремившимся к иң безжалостной диктатуре, һәм эго чаралары ирешү хакимият шундый ук бесчеловечными, нинди иде эго ысуллары булса, ул алган, хакимият.
  
  
  Озын линия исән изгородей кинәт осветилась, кайчан тирәсендә йорты утлары кабынды, зур ртутные лампалар заставили мине отступить элек, прикрывая глаза от ослепительного света. Йөзләгән бөҗәкләр, мотыльков һәм гигантских комарову кебек, парили бу луче света минем юлда. Алар гудели һәм кружились, смешиваясь белән пылью һәм запахом үлем.
  
  
  Зур чебеннђр кружили кебек кечкенә грифы, падая ике окровавленных трупа һәм поднимая һавада настойчивый оглушительный гул. Тавыш, ул заставил мине вздрогнуть, аны кайчан навострила уши бу мин сорады башка шумов. Мин белмим башканы мух, безнең тавыш белән ачык освещенной виллы.
  
  
  - Рави! Арун! - кинәт раздался металлический тавышы, тавышы да похожий безне, кемгә, мәгәр, иң.
  
  
  Аны взглянул бу Риву, ул да генә утвердительно кивнула миңа. - Шива, - сызып ќибђргђндђ ул. - Бу-ул, минем абый. Сак булыгыз, Нигы, зинһар!
  
  
  - Проклятые бездельники! Кайда сез? Ни бар? Арун? Рави? - Шива янә позвал ике ир-атлар һәм эго тавышы кебек, поплыл миңа, ничек эхо иске пластины.
  
  
  Вакыт җитте турыдан-туры конфронтации, бәрелешләр лицом затка. Аның җыена белән рухлы, һәм жестом велел Риве калырга артта калды минем артканнан-карлыгач буенча тропинке. Шива янә закричал, әмма эго телохранителей түгел иде хәлдә, җавап бирергә. Сөйләшү ярдәм итеп торган, мух, номерлары прожорливых мух, алар налетали бу безжизненные тән ике индейцев.
  
  
  - Мин олактырачакмын сезнең өчен сезнең глупость! Шива закричал пронзительным тавышы, выдававшим гнев һәм курку.
  
  
  Әмма ул чыгарга кыймаган, сугышка каршы тору өчен миңа. Янә повисла тынлык. Аның присел iso барлык көч, стараясь өчен, аягын түгел онемела. Аннары берничә сгибаний колена бу кулланганнар последовательности кан булды циркулировать тора. Бер кулы белән отодвинул аның густой куст.
  
  
  Шушыннан аны иде күрергә эчке бакчасы, пышный һәм ухоженный. Һәм тагын бер тапкыр минем поразило булса, бу бакчасы иде диссонирующей ноона, мондый пышный һәм плодородный өчен үз корылыклы җирлегендә, артык бай үсемлекләр һәм чәчәкләр белән, өчен, үстерергә эго шундый коры һәм пыльной равнине. Ләкин әйе, бар Шивы иде акча, рупии һәм доллары өчен, заманить Хаҗи үз челтәрен. Бу эго карамагында иде неограниченные акча, акча, позволившие аңа ирешү хакимияте һәм күп санлы элемтә тиешле даирәләрендә. Миңа кызык булды, күпме ул бирә Дассу саклап калу өчен, башлыгын һиндстан куркынычсызлык хезмәте үз түләү ведомости. Яки Дасс иде, башкаларга фанатиком, сукырларча верившим бу хыяллар Шивы турында славе, алтын гасыр, Һиндстан, бу могущественную цивилизацию Мори һәм Гуптов.
  
  
  Нинди булса, безгә иде мотивлар, моның кеше өчен куркыныч бөтен дөнья үскәндә. Әмма мондый куркыныч һәм коварной кебек үзе Шива. Аның втиснулся бу куе ботаклары тере изгороди билалет-дип ишетелер һәм скрип түгел выдадут минем булу.
  
  
  - Картер? Позвал тавышы, анда яңгырады нечто күбрәк караганда гади нотку сарказма. Бу иде измененный тавыш каршы алган драматические тонна. - Ул син, ә башка? Син килгәч, миңа кунакка?
  
  
  Ул янә шталь салкын, контролируемым. Аның иде бу настроении алып барырга әңгәмә яки подчиняться эго каламбурам. Аны иде предпочел тәмамларга дискуссия артык резкой ноте. Тик мин түгел иде, моның күрергә. Аны тукталды һәм отодвинул ботаклар түгел сводя күзләр белән көне, аның буенча поспешно выбрался... кебек тоелды, якшәмбе көннәрендә элек түгел, ә сәгатьләр.
  
  
  Ни... - дип, тегүче тик синнән!...
  
  
  Аның моргнул һәм посмотрел тагын бер тапкыр җи тәкчелеге үзен бу гына уловка, оптик иллюзия. Тик юк, күзләре белән мине түгел, обманывали. Бу иде Шива, әмма ул бөтенләй охшаган иде кеше, аның аның үзенә ү, шул nen берни дә булмады тирәсендә тыш мин үземә ү. Ул бөтенләй охшамаган безне, бер кеше, аның аңа кайчан-йә әле, үз тормышы.
  
  
  Урынына уң кулы, башыннан ладони... яки анда, анда, гадәттә, табыла гына карый, ир-ат йөртеп, протез буенча нержавеющей булды... кадәр плеча. Бар иде уң кулы, тик дьявольский һәм хитрый абый Ривы йөрмәдем, безнең, гап-гади протезлары, безнең, гап-гади предметлар, безне агач яки пластик кулыннан. Юк, сэр.
  
  
  Прикрепленная иңгә-стальная кобра двигалась взад-вперед һавада, "кобра", барлык мөнәсәбәтләрдә напоминающая живую рептилию белән металл теш капал сильнодействующий обиды!
  
  
  Әйтә иде бу фантастически һәм гаять иде преуменьшением. Аны та, моргать, ләкин бу түгел иде мираж да галлюцинация. Бу нәрсә п/, кот очкыч хәл һәм пугающе нәрсә п/! У стальной кобры барлык анатомические бетермәгән иде точны кадәр мельчайших детальләр: клиновидная гол белән капюшоном, открывающиеся һәм закрывающиеся челюсти. Тешләре, һичшиксез, яклады, үзе шприцлар өчен подкожных укол, сәләтлеләр кертергә үлем обиды рептилий бу кан корбаннар.
  
  
  Аның отвел караш нче странного һәм угрожающего җайланмалар, обратив игътибар зат Шивы. Салкын угловатое зат напоминающее зат рептилии. Бар иде тар кара күзләрен куе кустистые брови. Ул урта үсеш белән худощавым, поджарым телом, от аның исходил рухы демонической усаллык.
  
  
  Ул түгел, гадәти противником, ә кеше кебек үк, күпчелек минем дошманнар, катнашучыларны бердәм банданы... андый кешеләрне ничек Карак, неуловимый Оборотень яки персональ демон, называвший үзен «мистер Иуда».
  
  
  Әйтерсең, стальной кобры җитәрлек түгел, сыйфатында защитного корал (ә кирәк булган очракта буларак наступательного корал), сәламәт кулымда Шивы иде пистолетын 45-нче калибрлы, бөтендөнья танылган америка Кольт. Шива-махал пистолетом взад-вперед, көтмичә, теләсә кайсы хәрәкәте яки тавыш алырлык ачыкларга минем фоторепортаж мохитендә тере изгороди.
  
  
  - Ул крикнул. - Честное әйтү, Картер! - Мин тормыйм атарга. Безгә кирәк сөйләшергә, фикер алышырга... хәтта сезнең белән сөйләшү мистером Дассом бүген берничек тә башлагач, белђсегез килсђ. Һәм әлегә без монда, сөйләгез миңа, чыгуыгыз белән минем племянницей, хорошенькой мисс Сингх? Мин алмыйм таба бу милую кызны.
  
  
  Мин түгел, дип җавап бирде.
  
  
  Моның урынына аның күтәрде «беретту» һәм прицелился, целясь Шиве күкрәгенә эләгә. Акрын аның нажал бу курок, та уйлап тормастан турында үзләрен, дип кошмар тиздән тәмамлана. Ир-ат бик яхшы выделялся, һәм мин алмады телисе артык җиңел максат: иң делле святым, лившийся аша көне артта калды һәм аңа тулысынча освещал эго стройную фигуру.
  
  
  Әмма урынына булсын, күрү, ничек, ул, тезләренә егылып, урынына алсын ишетергә эго соңгы приглушенный крик яки күрергә, ничек ул корчится бу агонии, аны иде ошеломлен, кайчан күрдем, ничек таращить күзләренә килгән «Беретты» отскочила нче аның күкрәгенә. Аннары таращить күзләре эләгә борынгы каменную статую үзәгендә бакчасы.
  
  
  - Мәсәлән, син анда! - дип индеец һәм нажал бу курок кольта, выпустив œлем пулю берничә сантиметрах нче минем баш.
  
  
  Аның инстинктивно согнулся була, әле веря нең глазам. Таращить күзләре отскочила аны күкрәгенә, әмма бернәрсә дә свидетельствовало турында хәбәр Шива йөртеп, пуля тишми торган корсет астында үзенең ак «куртой». Чыннан да, аны иде күрергә эго обнаженную күкрәгенә астында рубашкой, очертания күкрәк читлеге, мускулы. Барысы да яхшы күренә, минем недоверчивым глазам.
  
  
  Әгәр ул гына да түгел, сталь", - диде аның. Әмма бу мөмкин түгел иде. Кеше түгел, робот... юкмы?
  
  
  Юк, әлбәттә, юк иде, әмма булмый отрицать нәрсә күрдем, һәм ярамый иде отрицать, дип Шива кебек иде наделен сверхъестественными способностями. Аның прицелился нчы башыннан икенче тапкыр нажал бу курок. Аның целился башын индейца, әмма шул ук бер мизгел генә ул отпрянул, һәм таращить күзләре застряла бу дверном косяке, чак кына попав бу максат.
  
  
  Шулай булгач, ул уязвимым, яки, һәрхәлдә, ул уязвим кайбер өлешләрендә үзенең тән. Чөнки белми идем, күпме патроннар миндә калды, аны да шталь көтәргә, әлегә Шива чыгачак тирәсендә йортны. Быстрым хәрәкәте карамастан, травмированную, аягын, оттолкнул аның густую изгородь һәм запетлял буенча бакчасында. Аны белә эго пистолетын ала рявкнуть теләсә кайсы вакытта. Бу тавыш иде, ул аны ишетергә теләмәгән, әмма барыбер рискнул, мысленно помолившись өчен ир-ат каласың игътибар үзәгеннән читтә, әлегә аны түгел достигну бокового фасад виллы.
  
  
  - Син кемнедер ищешь?
  
  
  Аны, развернулся һәм бер үк вакытта нажал бу курок. Әмма «Беретта» молчала: кибет иде пустынен. Бер щелчок, һәм барысы да. Аны ташладым револьвер бу искаженное, ухмыляющееся зат Шивы. Металлическая кешедә формада кобры взлетела өскә. «Беретта» отскочила нче металлической кулларын кимегән җиргә.
  
  
  - Түгел, хәрәкәт итегез, мистер Картер. Безгә адым саен, - дип боерды Шива. Ул тотты да кольт юнәлдерелгән откровенные миңа күкрәгенә эләгә, һәм мин дә китәм отделять үзен әлеге анатомической өлешендә үзенең тән... һәрхәлдә, алай преждевременно.
  
  
  - Нәрсә син ждешь, Шива? Нишләп сиңа гына атарга, шулай булгач, әйдә покончим моның белән?
  
  
  - Күрергә, ничек син умираешь түгел претерпев жалкой үлем, кадерле башка? Юк, куркам, бу минем стиль түгел. Чөнки минем искиткеч змеи әле голодны карамастан, обильную edu рәхмәт яшьләренә Нираду. Минемчә, малай иде, артык файдалы сыйфатында официанта. Тик мин телим «Кобра» бердәм иде һәм компактной оешмасы. Шулай булгач, өлкән абыйсы Нирада иде инде минем хезмәттә, мин күрмәдем сәбәп түгел нанять һәм малай. Кызганычка каршы, сез дә борчылган тәмамлану турында үз карьерасы. Монстр укоризненно цокнуло телен, держа пистолетын юнәлдерелгән миңа складывать доллар.
  
  
  Артта калды минем аны, ишетә, ничек кемдер сак двигается. Аның повернул башын күрдем фигуру сикха, аның аның ранил бүген берничек тә башлагач, алдында почтовым бүлеге бу Агре всадив эму пулю бу правую аягын. - Ах, бу син, Кришна! - шатлыклы диде Шива. Аннары ул посмотрел миңа белән подмигиванием. - Минемчә, сез ике беләсезме, әле бер, башка.
  
  
  — Без элегрәк ләззәт очрашырга бүген берничек тә башлагач, — пробормотал мин.
  
  
  - Инде. Аны, хәтерлим әле, Кришна сөйләгән иде миңа нечкәлекләре сезнең очрашу. Әмма сез белмәгән бер, мистер Картер, ә нәкъ менә", дип Кришна — өлкән абыйсы Нирада. Ул назван хөрмәтенә индуистского ходайга мәхәббәт, гәрчә воспитывался ничек набожный сикх. Ләкин боларның барысы да хәзер тумаган — Шива оборвал аның. - Җитә, дип әйтергә Кришна мактаулы сезгә билгеле бер нәфрәт, кадерле Картер, өстәвенә, ул берәүдә, сез виновны бу фаҗигале һәлак эго абыйны.
  
  
  «Әгәр аны да үтергән Нирада, ул үтергән булыр иде, мине», — дидем. - Син бик яхшы беләсең, Шива. Бу закон джунглей, выживает көчле.
  
  
  — Асылда, чынлыкта, — дип индиец. — Ләкин сез, миңа кот очкыч хәл, кызганыч, сезгә бу сөйләргә, сез күбрәк түгел, иң көчле, мистер Картер.
  
  
  Кришна түгел, - диде безгә сүзләрен. Кызганыч, ул түгел, дип билгеләп үтте выпуклые «нунчаки» бу заднем кесђдђ. Тик бер пистолетын җибәрелде миңа күкрәгенә, ә икенчесе " спину, ул гына да түгел, осмелился ясарга неверный адым, югыйсә, алар икесе дә нажмут бу курки. Шулай булгач, мин торды анда, стараясь бигүк нагружать травмированную аягын.
  
  
  — Син әле", - дип җавап бирде минем штопора, Картер, — дип дәвам итте Шивы. - Сез түгел", - диделәр миңа, ни бар белән минем хорошенькой племянницей...
  
  
  - Ул мертва.
  
  
  Ул күтәрде брови кайчан эго грозных кара күзләрендә вспыхнула авыру тагын. - Мертва?
  
  
  - Мертва, - солгал мин. - Гурнек үтергән, аның белән барып, аны ничек алмас туктатырга эго. Ул вафат була мгновенно, әгәр бу мөмкин сезне утешить.
  
  
  — Юк, — дип җавап бирде Шива белән насмешливым смехом. «Ул һәрвакыт лживой, самодовольной шлюхой кечкенәдән үк. Ләкин бигрәк тә аны сагынырмын, аның буенча, рәхмәт, - дип ул тиресен белән минем ир-атлар, һәм алар үткәрә идек шул забавным, тапкыр ул жилке минем белән...
  
  
  - Шулай итеп, ул иде синең пленницей, син ясарга тиеш күз алдында.
  
  
  - Сез ничек предпочитаете, бу тумаган. Гайре нәрсәләр аның бедный әти... минем яраткан абыйсы булачак, тирән страдать аркасында югалтулар үзенең кадерле кызы.
  
  
  Һәр секундой аның начинал аңларга, ничек җиңел иде ненавидеть бу кеше. Ул извращенцем, монстром белән разумом, похожим бу стальной капкан, блестящим, әмма извращенным, безумным. Ир-ат облизал иреннәре һәм елмая миңа, бу елмаю тиеш иде выражать садизм һәм сарказм.
  
  
  «Миңа бик күңелле синең белән, Картер», — дип белдерде ул белән смешком. - Тавышы күрерсең, ягъни немногое вакытта, ә аны без бергәләп үткәрергә, күңелле булачак!
  
  
  - Әйт миңа тагын бер нерсе, Шива, гади өчен беркетмә, - прервал аны мин, повысив тавышы, бу ышану, бу Рива мине ишетә, һәм әгәр ул пропустила беренче пунктка диалог. - Анда әтисе Ривы? Миңа бу хакта сөйләде кыз һәм... күрәсе килә, бу-белергә? Аны әй, түгел доверил...
  
  
  Искаженная психологиясе Шивы эшләде, нәкъ шулай, ничек мин өметләнгәнен.
  
  
  «Син иде дураком", дип сомневался минем племяннице», — возразил индеец. - Минем абыем сакланган, барлыгы берничә адымнар бездән. Әгәр дә аны дөрес итеп хәтерлим әле, шул ук көнне сез киттек скотобойню. Анда сез развязали столпотворение тиеш мин өстәргә.
  
  
  - Ә кайда ул?
  
  
  - Дип, мистер Картер? Минем абыем да шул хәлдә өчен причинить барлык йортларда тирәсендә, тавышы да; әгәр булырга, төгәл, ул хәлдә причинить барлык йортларда тирәсендә акваториясе. Ул злорадствовал, наслаждаясь көчләр аны үз кулларында тотты.
  
  
  Һәм аны басып бер урында гына түгел көчләрендә бер адым ясарга һәм переломить хәлне. Аны иде астында прицелом ике пистолет, спереди һәм сзади, әзер бу считанные секунд превратиться бу кусок швейцария сыр. Бу иде өчен иң яхшы вакыт түгел минем яраткан трюков, бигрәк тә Кришной, ул бик отель пристрелить минем өчен отомстить өчен үлем үзенең абыйсы.
  
  
  Әмма кинәт таращить күзләре оборвала эго хыяллар турында страницей. Выстрел ясалды буенча өчен тере изгороди, анда пряталась Рива. Кызның иде идеаль максаты. Аның прыжком отскочил ягына, избегая пистолетын Шивы, крае һәм күзләре посмотрел на Кришну: спереди, аның ак рубашке барлыкка килде алое пятно. Ул егылып, ничек подкошенный, удар пуля отбросил эго карата ачык көнендә боковом фасаде виллы.
  
  
  Аның өметләнгәнен файдалана вакыйга флагы рөхсәт үтәү Шивы. Аны прыгнул алга нанося удар буенча кулымда, державшей пистолетын өчен мәҗбүр итә эго œзеžнђн пистолетын. Ул өлгергән выстрелить, кайчан стальная кешедә формада кобры опускалась миңа бу эчтђге.
  
  
  Тешләре, истекающие кеше һәлак агу итђ иде, ике дюймах нче минем муен. Аны бәрде индийца бу челюсть, избегая эго күкрәк, чөнки әле понимал дип йөртә астында курткой», һәм дә теләгән идем, разбивать кулын турында стальную пластину.
  
  
  - Сиңа җиңү түгел, Картер! Беркайчан да! - прошипел ир-ат, кайчан аны бәрде аның эго ладонью куллары бу ложбинку арасында шеей һәм плечом. Удар њз нђтиќђсен бирде; ир-ат өчен мгновение ослабил хватку, һәм пистолетын егылып җиргә.
  
  
  Аның отшвырнул эго ягына, һәм пистолетын полетел буенча вак таш юлга кертелде. — Димәк, без квиты, — диде мин, делая-артка бер адым. Аның сунул кулын минутына һәм алдым "нунчаки".
  
  
  Шива сузил күзләре, әлегә алар превратились ике тонкие щелочки, эго зат күбрәк булганда-йә, напоминало зат рептилии. Мин уйламыйм, чөнки ул белә идем, нәрсә ул «нунчаки», әмма ул чыннан да понимал, бу түгел невинное корал. Ул попятился к көне, переступив аша мәетне Кришны... һәм шул ук мгновение янә раздался выстрел. Тик бу юлы Рива прицелилась дә төгәл һәм таращить күзләре застряла шул тузан һәм гравии у аяк дяди.
  
  
  — Димәк, шлюха тере, — дип монстр. - Кыска вакытка, Картер, ышандырып әйтә алам, нәкъ сине.
  
  
  - Сез алмый застраховаться нче бәхетсезлек очрагының! - иронично дә мин, держась на расстоянии аркасында зубов кобры. Искиткеч тешләре бу металлическом стержне искәрттеләр миңа турында своеобразном безумии Шивы, аның садистских алымнары.
  
  
  - Заклинило! Түгел, стреляет, Нигы! Тавышы Ривы пронзительно звенел нче паники өчен густой изгородью.
  
  
  - Сылу, анда; да китмә! - крикнул аңа әй, үз чиратында.
  
  
  Туры кулланырга "нунчаки" өчен размозжить монстру башын яки задушить аның. Тик мин алмадым приблизиться, һәрхәлдә әлегә.
  
  
  - Сез, әлбәттә, аңладык, - дип тешләре минем "кобры"... - бик кара күзләре индийца бу мгновение мөрәҗәгать иттек металлической кулымда, - ..., алар төпләре тулы смертельного яда, катнашмасы, образованной тирәсендә яда, дүрт елан. Ул теләдем түгел торопиться, останавливаясь бу описании дракон. - Аны ясаган катнашма бөтен яда яшел мамбы, чешуйчатой гадюки, австралия змеи һәм минем яраткан рептилии сәбәпләр аркасында, алар турында сез, мөгаен, догадались, ә нәкъ менә королева кобры. Барысы да бергә, мистер Картер, алар җитештерә тәэсир белән чагыштырганда, алар үлем яшь Нирада калса милосердным бүләк, әйтерсең, малай бөтенләй зыян күрми. Ләкин син бит беләсең кебек нык ул страдал, шулай түгелме, Картер?
  
  
  - Анда Шкатулка, Шива? - дип сорады, аның, түгел, обращая игътибар, аны кыска гына сүз һәм сатанинскую ухмылку, скривившую эго иреннәре. - Мин әзер төзергә сезнең белән сделку алышу. Сезнең тормыш изобретение Хаҗи.
  
  
  - Сделку? — кабатларга ул со смехом. - Син шутишь, Картер. Күз алдыгызга китерегез, аның хәтта катнашты саклык чараларын, уничтожив барлык язмалар һәм язмалар Хаҗи очракта, ул кайчан да булса задумает сбежать! Юк, биредә бер генә Шкатулка, һәм ул минем, Картер. Беркем дә башка, аны да алачак.
  
  
  - Димәк, яхшы егетләр, Пекинда бирсәң, сиңа карта-бланш, әйе? Син обманываешь үзен, Шива. Тормыйм инде, дигән син тратишь минем драгоценное вакытта.
  
  
  Ни дәрәҗәдә аны белә идем, индиец блефовал. Бәлки, албанец Хаҗи бу иң вакытта ускользал нче виллы, унося үзе белән үз драгоценное изобретение. Аның керде артык ерак күрү өчен, ничек минем торак пункты россия белән бәрергә проваливается. Шуңа күрә аны карар кабул итте. Әлегә аның держусь читтә досягаемости металлической куллар-кобры, миңа бу автомобиленең белән куллар.
  
  
  Аның ясаган адым алга һәм Шива попятился. Ул кортлардан карамастан куркынычы шунда корал, казавшееся аерылгысыз өлеше эго, тән эго существа. Белән ухмылкой дип дәвам итте аның волочить, аягын буенча усыпанной гравием астындагы юлга кертелде. Ул янә попятился, тик бу юлы аны отступил ягына һәм побежал к көне, омтылып, ул броситься артыннан керткәнче ул өлгергән иде сманеврировать минем металлической кулы өчен смертельного удара.
  
  
  Хәрәкәт төзекләндерү эшләре таләп вакыт рассчитанного белән кадәр төгәллек сотой dolly секунд, вакыт, аны кирәк өчен протянуть күн шнурок тирәсендә муен монстра, һәм вакыт булсын увернуться һәм булдырмаска тешләгәннән подкожных зубов. Шул ук мгновение, аны кайчан прыгнул алга омтылып, ул обернуть шкуру гаур тирәсендә горла Шивы, стальная кешедә качнулась аска таба һәм перерезала шнурок була. Аның уперся палкой «nunchaku» бу металлический сап проклятого җайланмалары, әмма агач скользнуло буенча гладкой өстендә.
  
  
  Агулы тешләре угрожающе приблизились к минем муенында. Аның толкнул Шиву к фасады, отпустил нәрсә калды нче минем «нунчаков» (элеккеге метлы) һәм схватил стальную кобру обеими куллары. Ир-ат авыр дышал, һәм ясалма кешедә встала китергәнегез. Мин белмәдем, ул ничек эшли, тик мин алмадым тукталырга өчен спросить бу хакта.
  
  
  Минем локоть кагылды күкрәк ир-атлар. Бу индейце иде, нидер твердое түгел, металлическое. Мөгаен, бу булган пластик. Шива та, ухмыляться, хәтта кайчан көрәшкән, һәм, әйтерсең укыганнан минем уйлар, диде: - Бик җиңел һәм пуля тишми торган. Тагын бер бик әйбәт изобретение берсе Хаҗи. - Ул алып барган кебек хис маньяк, хәтта иң безвыходных хәлләрдә.
  
  
  Ул шулай горд, шулай ук үзенә ышана. Ә ул арада плюющиеся агу итђ тешләре барлык лижет һәм лижет, килделәр, к минем муенында. Кешедә обладала сверхъестественной көчкә ия сыман робот, шул ук вакытта башка кешедә индейца алмады җиңә минем физик көчен. Әмма дракона булган көчлерәк, һәм ул отчаянно көрәшкән өчен искиткеч металл тешләре түгел вонзились миңа муеннарына.
  
  
  Аның күтәрде бер всякому племени һәм юнәлә, атакага, ударив эго бу пах. Шива издал стон, согнувшись була; шул ук мгновение аның вонзил зубоподобные энәләр өчен подкожных укол бу эго плоть, бу эго тонкую, мускулистую муеннарына.
  
  
  Өчен беренче выражением изумления һәм флагы рөхсәт үтәү последовало аеруча ужаса, исказившее эго кызы икән.
  
  
  Аны отстранился өчен стальная кешедә түгел ударила минем беренче башыннан икенче тапкыр, һәм тукталды, экрандагы кебек Шива задыхается, омтылып, ул суларга. Обиды башлады поражать сулыш үзәкләре, тиредә барлыкка килә странные кровянистые таплар. Тиредә тиз барлыкка килгән куе кызыл таплар - эчке каны тукта мый.
  
  
  - Машина... Картер... энн... противоядие... - простонал ул, омтылып, ул передвинуть аяклар өчен янә керергә виллу, һәм, мөгаен, барып лабораториясе. Әмма эго аяклары иде инде парализованы.
  
  
  Шивы егылып җиргә, корчась бу көчле судорожной дрожи белән шөгыльләнүче сотрясала барлык эго, гәүдәсен.
  
  
  Янымда барлыкка килгән Рива.
  
  
  Тик ул гына китерер караштан да уткнулась аягы миңа күкрәгенә эләгә. Ул сидела анда, дрожа, заман, ничек үлә, аны абый, түгел переставая карарга корчащуюся фигуру, становящуюся неподвижной һәм салкын алдында зат тарафыннан үлем.
  
  
  Чөнки нәкъ менә үлем устраивала бу шоу анда, быел бакчасында, ул казался шулай неуместным, шулай плодородным һәм яшел, һәм шул неуместным корылыклы нищете голой һәм пыльной Һиндстан.
  
  
  Бу бик күңелсез үлем. Әмма, бу Шива беркайчан да күңелле кеше иде.
  
  
  
  
  15
  
  
  Түгел, шуны әйтә алам, нәтиҗәдә, барысы да исән-имин тәмамланды, ягъни матур пакет белән җиһазландырылган белән шкатулкой, перевязанным тасма, кабул итү өчен бездә ишекләр АХ. Иң делле, аннары үлем Шивы гына бер математика буенча (калган бер генә) алдык вырваться буенча челтәрен оештыру, называвшей үзен «Кобра».
  
  
  - Хок-диде миңа, - дип, ул белә, бөтен ышанычлы чыганагын, дип, Хаҗи пересек индийскую илгә өчен бетәргә бу безграничной территориясендә Кытай. Аннары моның турында албанском ученом күбрәк берни дә түгел иде, билгеле. Тик мин түгел иде ки наивным өчен ышанырга, дип, иртәме-соңмы, бу якын киләчәктә, без встретим эго үзенең юлында.
  
  
  Ничек һәм Шива, башта Хаҗи әле башлыкның үзе загадку, безликую угрозу, аларның фәнни изобретательность, ихтимал, инде использовалась кешеләр, правившими Пекином.
  
  
  Һәрхәлдә, бу минем эш... һәрхәлдә әлегә.
  
  
  Ун көн элек миңа кирәк иде эшләргә, башка әйберләр, ә нәкъ үтерергә Шиву һәм алырга шкатулку. Шива иде мәет. Шкатулка, аны без Ривой тапты сейф бу вилле сумасшедшего, иде инде-безнең кулларда. Аннары бу аның китте буенча Агры өчен алырга мөмкиннәр үз әйберләр Нью-Дәһли, газетабызныћ үзе белән Риву. Һәм бу вакытта племянница Шивы, лежащая янымда зур циновке бу алтын песке кечкенә пляж буенда Малахарского побережья. Ун минутах ходьбы иде живописный шәһәр Панаджи, кайчандыр оккупированный португальцами. Без булдык, Гоа лаеклы ялда.
  
  
  Рива свернулась янымда һәм нәрсә бормотала во сне, ee стройное загорелое гәүдәсен благоухало ароматом крема өчен загар. Йомшак, ритмичный плеск дулкыннарның, плещущихся турында яры, вызывал минем глубокую сонливость, чудесное хисе. Миңа күбрәк түгел угрожали, миңа күбрәк кирәк түгел иде йөгерергә, мин дә тоймадым отчаяния. Аны күбрәк түгел көрәшкән өчен гомерләрен дә сталкивался белән хәлләр, алар күп очракта казались чиреннән каршы мине, тик диярлек беркайчан да благоприятствовали миңа.
  
  
  Әмма инде ул чакта минем бик аз мөмкинлекләре бу очракта. Бу вакытта нәкъ менә Шива создавал хәлдә, диктовал уен кагыйдәләре. Ахыр чиктә ул булып чыкты проигравшим, ни, минемчә, ул беркайчан да уйламаган мөмкин. Хәтта партия наркотиклар ун миллион да түгел, җиткән урыннар билгеләү рәхмәт оператив вмешательству һиндстан хөкүмәте.
  
  
  Вертолетом, перевозивший героин ачыклана тирәсендә Кытай, кыскача иде самолетами ВВС Һиндстан ул иң момент-ул пересек илгә һәм следовал маршруты буенча күккә Һиндстан.
  
  
  Ике көн соңрак министры покончил тормыш самоубийством: эго үлем свидетельствовала турында эго багланышларда оешмасы белән «Кобра». Ә килгәндә Пурана Дасса, элеккеге офицер һиндстан эзләү булса, озын кешедә Закон, ниһаять, үзенең нәтиҗәле булуын дәлилләде.
  
  
  Дасс иде төрмәдә Нью-Дәһли көткәндә суды. Эму булыр иде дип сөйләү судьяларга, өстәвенә, хөкүмәт вәгъдә бирде эму отсрочить вынесение смертного карары, әгәр ул риза булды ачарга да белми турында операцияләр «Кобры».
  
  
  Музейдагы теге, ничек аны эго белә идем, мин шикләнмәгән Дасс булачак шаһиты, хезмәттәшлек итәргә әзер, сөйләгәндә правительственным түрәләргә нәрсә, алар кунакханә белергә, ә бәлки, күбрәк.
  
  
  Шул рәвешле, килеп туган хәл, проблемалар тулган иде. Гайре Хаҗи, миңа насыйп, к явному удовлетворению Хоука, биремнәрен. Аны хәтта оныткан вәгъдә, әлеге Риве. Без таптык аны, әтисенең яшерен урында, анда, скотобойне.
  
  
  Хәзер беднягу госпитализировали бу аерым палатасына иң яхшы хастаханәсе Нью-Дәһли, анда берничек тә кайчан һәм төнлә күрсәттеләр ярдәм табиблары һәм шәфкать туташлары, алар нишләр өчен кулдан килгәннең барысы да эго выздоровления. Шул рәвешле, аның сүзендә торды әйтү, әлеге Риве һәм AX.
  
  
  «Возьмите ялга бер айга», — диде Хоук бу порыве великодушия хәзер, кайчан аның тәмамлады миссия белән кайбер уңыш.
  
  
  Рана на ноге башлады заживать, елдан-берничек тә түгел, миңа становилось яхшырак. Һәм минем иде предчувствие", дип берничә атнадан миңа перезвонит минем начальнигы өчен взвалить минем спину яңа миссия... нәрсәдән мин алмады баш тартырга.
  
  
  Бу уйлар роились минем баш, әлегә аның лежал пляжда, греясь на солнышке.
  
  
  Аны протянул кулын обернул аның тирәсендә плеч Ривы җәлеп итеп, аны үзенә. Тик кемдер ткнул мине ребра...
  
  
  Сонливость юкка чыкты, һәм аны мгновенно вскочил аякка. Рива расхохоталась, без икебез дә повернулись лицом бородатому ир-атка, ул куйган өчен ком зур плетеную корзину. - Мин сорыйм аз, "сахиб", - дип киң елмаеп әйткән ир-ат. - Нибары егерме рупий, һәм мин покажу сезгә ничек зачаровываются змеи... Бик агулы, "сахиб"... кобры!
  
  
  Бирде эму егерме рупий гына сөйләшергә безгә сүзләрен.
  
  
  Егерме рупий өчен булса да булсын, «юк» рәвешендә чыгыш ясый заклинателя елан, шулай булырга привилегию түгел, күрергә алдына кобру, хәтта, әгәр ул приручена.
  
  
  «Беләсеңме, сиңа иде ошады шоу», — белән смешком дип Рива.
  
  
  — Алай нык, ничек миңа нравишься син, — дидем, тагын обнимая аны.
  
  
  Өстә, бу безоблачном күктә, парили чайки. Бәхеткә, алар стервятники, дип уйладым мин. Ә аннары аны оныткан һәм стервятников, һәм дракон, оныткан, хәтта Һиндстанда.
  
  
  Минем белән иде Рива, һәм моның иде җитәрлек, булсын алырга минем разум.
  
  
  ҖЕП.
  
  
  
  
  
  
  
  Картер Нигы
  
  
  Кеше, ул сата үлем
  
  
  
  
  Нигы Картер
  
  
  Кеше, ул сата үлем
  
  
  перевел Лев Шкловский истәлегенә погибшем сыне Антоне
  
  
  Оригиналь исеме: The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  Пролог
  
  
  Хсян Шу Чжан көттем. Бер, аерым полярной төн. Ул присел бу залитом лунным уты карда ничек дракон, һөҗүмгә әзер. Эго ноздри трепетали, һәм выпускали клублары пар. Эго күзләре гаҗәеп блеснули өстендә балалары өчен үзләре аның артыннан.
  
  
  Ак камуфляжный плащ аз яклаган эго жилистое гәүдәсен нче кинәт кенә үсүенә көчле җил һәм минусовой температура. Аның артыннан, раскинув лапы даими үзгәреп торучы карда лежали эго үлгән ездовые эт. Эго нарты иде раздавлены воем ярости предсмертной агонии этләр. Обиды, хәзер Хсян белми. Обиды медленного гамәлдә. Мөһим түгел, уйлады ул. Хсян күбрәк уйламадым турында побеге. Ул күбрәк уйламадым турында выживании. Ул уйлады турында гына, үлем һәм пистолете бу бедре, ул тиеш иде үтерергә эго.
  
  
  Бу сотне миль к көнчыгышка таба, ерак шул призрачном ландшафте, әле тлели руины эш бөтен эго тормыш. Пронзительный крик звериной ярости вырвался тирәсендә эго горла каршындагы воспоминании оборудова барлык елларда, алар ул аңа вложил турында эго жестоком, внезапном разрушении. Эго лабораториясе. Бу мгновение ул поддался уйлар өчен, аның иде бу башта. Бу мгновение ул тәкъдим итте, ниндидер опустошение ул чакыртырга тиеш иде.
  
  
  Ул үзе тәкъдим итте обширные басулар америка бодай, чахлые арттыруда зур һәм гниющие астында палящим кояш запятнанные һәм вонючие нче смертоносного грибка эго-лабораториясе. Ул әле, ничек руслар бюрократлар отчаянно мохтаҗ яңа табылган ашлык өчен голодающего халык, алар беркайда да алыр табып. Ул неосознанно елмаеп куйды.
  
  
  Тик өлешен секунд. Җил сорвал улыбку белән эго губернасында гына да, искә төшереп, кайда ул, һәм кем үзгәртте эго язмышы. Булмас дани хөрмәт Хшангу Сджо Джану. Ул потерпел неудачу. Һәм эго лидерлары иде нәрсәдән канәгать түгел бу.
  
  
  Тик ул кире кайтыр өчен, очрашырга, алар белән лицом затка. Хсян белә үлсә монда, снегах кыргый просторов, бу бесконечную төн. Әмма керткәнче ул алачак вкусить үлем, ул удовлетворит үз сусауны үтерү: үлем моның американца.
  
  
  Хсян иде, дип ышанам тиздән килер югары америкалы, чөнки бу америкалы иде основательным кеше иде. Ул җентекләп убивал Сунга һәм Цзяна , кеше үтереп утырган җинаятьчеләр-самоучек. Һәм аннары үтерү әлеге ике сәгать, ул китте өчен, бик күп кую өчен дәртле бомба да төшмәде. Разрушение лабораториясендә тулы иде.
  
  
  Америкалы нанес удар, әлегә Хшанг спал. Ул проснулся от соңгы приглушенных шартлаулар һәм күрдем телләре пламени, вырывающиеся тирәсендәге барлык ишекләр һәм тәрәзәләр.
  
  
  Ул побежал к нең саням булган, спасаясь нчы ул аларны фигуры, американца, анда эскимосы шептались көньяк җирлегендә элек бу атнада.
  
  
  Кайчан эт үлгән юлда, Хсян аңладым америкалы катнашты саклык чараларын. Ул гына да түгел, китәм җибәрергә теләмичә Хсьянга, шуңа күрә билгеле иде, дип америкалы түгел, әйләнә-тирәсендәге кешеләрнең калдыра дип,-йә волей очрак. Ул килер өчен удостовериться бу үлем Хсьянга .
  
  
  Хсянг дрожал от гнева. «Њлсђк њлђрбез, америкалы, — прошептал ул төн. «Үләргә беренче».
  
  
  Бер сәгать, ике. Ул сидел бу корточках, согреваясь ненавистью. Һәм менә, ниһаять, йомшак нче усиливающегося җил, лай этләр.
  
  
  Хсянг тиз вынул правую кулын тирәсендә рукавицы бу овчине һәм сунул аның минутына автостоянка. Бармак сжались тирәсендә автоматического пистолеттан. Кытайлар беләләр эго буларак, Җитәкчеләр, 54, ih күчермәсен россия 7,62-мм ТТ М 1933 Токаревка . Хсьянг акрын досталь пистолетын тирәсендә кармана һәм китерде бу бүлмәгә одина буенча сигез маузеровских патроннар, шактый авыр өчен пробить фут нарат. Аннары ул опустился животом бу кар, ачыктан-ачык арасында следами, оставленными эго разбитыми санями, һәм посмотрел аша забрало, үз корал.
  
  
  Бу да бик авыр булачак тотарга тырыштык яктысында луны. Төгәл очерченная максаты якынлаша аңа откровенные алда. Хсян убрал пистолетын кире минут, опустил башын белән ак шапкой һәм сделался диярлек невидимым кар өстендә йоклау. Аннары башлады дип санарга. У американца иде, яхшы эт, мондый алырлык кадәр бергә яшәү утыз биш яшь. Әмма туры килде дип санала белән усталостью: егерме биш сәгать. Якынча ике ел ярым мизгеле бу километр. Четыреста метр минут. Җиде метр көчәячәк.
  
  
  Ул кабат тавыш ишетте, ул шталь яснее. Ә насторожив уши, ул алмас различать тавышлары төрле этләр. Аша мгновение послышался скрежет саней.
  
  
  Хсжан выхватил пистолетын. Күрмәдем", уфалла, әлегә булып чыкты бу сотне ярдов нче аңа. Ул выскочил буенча снежной бури: неслись эт, ухабистая куча укрытых одеял припасов ул бөтен озынлыгы саней, ә аннары югары темная фигура высовывалась тирәсендә задних полозьев, раскачиваясь аша призрачный ландшафты.
  
  
  Хсян акрын сосчитал кадәр ун, аннан соң ут ачты. Беренчеләргә карап, поверх забрала башын темной фигуры торган өчен набегающими этләр, Хсьянг күрдем кечкенә хохолок, бәлки, череп һәм чәч, ул мгновение дымился бу лунном яктылыгында керткәнче рухнуть кар. Әмма неподвижный возница һәм лающие эт продолжали нестись.
  
  
  Хсьянг ата тагын бер тапкыр һәм тагын бер тапкыр. Һәм тагын. Эт, нарты һәм кеше продолжали грохотать, нависая югары өстендә эго забралом. Хәзер ул түгел иде промахнуться. Указательный палец Хсьянга янә сжал спусковой крючок. Пистолетын загрохотал.
  
  
  Эго кыры ягыннан иде заполнено дикими собачьими күзлегеннән, телләре, свисающими буенча слюнявых пастей, лапами, скрежещущими буенча снежной метели, ничек поршни убегающей адской машиналар. Хсжан басты, тезләренә һәм янә ата бу щель үзара һәм фигурой бу темной parque. Аннары ул бросился белән юллары несущихся саней.
  
  
  Янында булганда сани пронеслись mimmo, Хшанг күрдем, дип у фигуры юк иде. Парк иде пуста. Ул потратил үз драгоценные пуля бу чучело. Бу түбәндәгеләрне мгновение ул күрдем, ничек йөк на санях менде, кайчан летящая фигура выпорхнула тирәсендә үзенең укрытия астында одеялом.
  
  
  Юка клинок блестел бу лунном свете.
  
  
  Хсьян взмахнул пистолетом өскә таба, кайчан гәүдәсен ударило аның, һәм ул растянулся аркада кар өстендә йоклау. Көчле кешедә схватила эго өчен запястье һәм раздробила кость.
  
  
  Начар Хсян янә попытался күтәрергә пистолетын.
  
  
  'Кем син?' ул закричал. "Кем син, шундый, кем шулай яхшы үтерә?" Стилет сверкнул аска таба.
  
  
  Соңгы, кыска бер мизгел генә үз тормыш Хсян ишетте ике әйберләр.
  
  
  Капает эго кан бу кар.
  
  
  Һәм исеме: "Нигы Картер".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Картер Нигы
  
  
  
  Кеше аны сата үлем
  
  
  
  Исеме оригинал: The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  
  
  
  
  Пролог
  
  
  
  
  
  
  Сян Шу Ян көттем. Берсе полярной төн. Ул скорчился бу залитом лунным уты карда ничек дракон, әзер атаковать. Эго ноздри задрожали һәм выпустили клублары пар. Эго күзләре тупо глядели бу эго собственному следу.
  
  
  Ак камуфляжный халат аз яклаган эго жилистое гәүдәсен нче кинәт кенә үсүенә көчле җил һәм тискәре температур. Аның артыннан, вытянув лапы даими үзгәреп торучы карда лежали эго үлгән ездовые эт. Эго уфалла раздавила воющая ярость этләр. Обиды, хәзер Сян белми. Акрын гамәлдәге обиды. «Мөһим түгел, - дип уйладым ул. Сян күбрәк уйламадым турында побеге. Ул күбрәк уйламадым турында выживании. Ул уйлады турында гына, үлем һәм пистолете бу бедре, ул тиеш иде үтерергә эго.
  
  
  Бу сотне миль к көнчыгышка таба, ерак шул зарослях призраков, әле тлели руины эшләр эго тормыш. Пронзительный крик звериной ярости вырвался тирәсендә эго горла каршындагы воспоминании турында барлык елларда, алар ул вкладывал бу, һәм бу жестоком, внезапном разрушении. Эго лабораториясе. Бу мгновение ул предался уйлар, ни өчен ул эшләнде. Бу мгновение ул тәкъдим итте үзенә разрушения, алар ул чакыртырга тиеш иде.
  
  
  Ул тәкъдим итте һәм үзенә зур басулар америка бодай, чахлые арттыруда зур һәм гниющие астында палящим кояш испачканные һәм воняющие кеше һәлак грибком буенча эго-лабораториясе. Ул әле, ничек россия бюрократлар отчаянно мохтаҗ яңа табылган ашлык өчен голодного халык, алар беркайда да алыр табып. Ул бессознательно елмаеп куйды.
  
  
  Тик моның да булды өчен генә долли секунд. Җил срезал улыбку белән эго губернасында гына да, искә төшереп, кайда ул, һәм кем үзгәртте, үз язмышы. Бүләкләр Сян Шу Гыйнвар булмаячак. Ул потерпел неудачу. Һәм эго лидерлары иде нәрсәдән канәгать түгел бу.
  
  
  Әмма ул гына да түгел, очрашачак алар белән лицом затка. Хсян белә ул үлсә монда, карда кыргый просторов, бу бесконечную төн. Әмма керткәнче ул алачак вкусить үлем, ул удовлетворит үз сусауны кешене: убьет моның американца.
  
  
  Сян иде, ышанам, тиздән киләм югары америкалы, чөнки бу америкалы иде дотошным кеше иде. Ул сак үтергән Сунга һәм Цзян, самоучек-кеше үтереп утырган җинаятьчеләр. Һәм аннары үтерү шушы ике вакыт, көч куя ул бөтен өчен, заложить дәртле бомба да төшмәде. Лаборатория тулысынча разрушена.
  
  
  Америкалы нанес удар кайчан Сян спал. Эго разбудили соңгы приглушенные взрывы, һәм ул күрдем, ничек ялкыны вырывается тирәсендәге барлык ишекләр һәм тәрәзәләр.
  
  
  Ул побежал к нең салазкам булган, спасаясь нчы ул аларны фигуры, американца, анда эскимосы шептались көньяк җирлегендә элек бу атнада.
  
  
  Кайчан эт үлгән юллары, Сян белә америкалы катнашты саклык чараларын. Ул гына да түгел, китәм позволять Сяну сбежать, шуңа күрә билгеле иде, дип америкалы түгел, ул кеше, ул, бәлки, берни дә калдырырга бу волей очрак. Ул килер, кую өчен үлем Сянга.
  
  
  Сян задрожал от гнева. «Њлсђк њлђрбез, проклятый американ», - прошептал ул төн. «Үләргә беренче».
  
  
  Бер сәгать, ике. Ул сидел бу корточках, греясь ненавистью. Һәм менә, ниһаять, послышался көтелә өчен поднимающемся чәркәләре лай этләр.
  
  
  Сян тиз вытащил правую кулын тирәсендә үз рукавицы белән овчиной һәм сунул аны минутта үз камзолы. Бармак сжались тирәсендә автоматического пистолеттан. Кытайлар беләләр эго кебек, Type 54, ih күчермәсен россия 7,62-мм ТТ М 1933 елның Токаревка. Сян акрын вынул тирәсендә кармана пистолетын һәм взвел затвор белән берсе буенча сигез патроннар «Маузер», шактый авыр өчен пробить фут нарат. Аннары ул опустился животом кар откровенные арасында следами, оставленными эго разбитыми нартами, һәм выглянул өчен визир үз корал.
  
  
  Яктысында луны бу булачак түгел. Төгәл очерченная максаты якынлаша аңа откровенными алдына. Хсян сунул пистолетын кире минут, опустил башын шул ак кепке һәм шталь диярлек невидимым кар өстендә йоклау. Аннары ул башлады дип санарга. У американца булачак яхшы эт, тизлеге ала җитәргә утыз биш километр сәгать. Тик усталостью туры килде дип санала: егерме биш сәгать. Мәсәлән, ике ярым минут эчендә километр. Четыреста метр минут. Җиде метр көчәячәк.
  
  
  Ул кабат тавыш ишетте, ул шталь яснее. Һәм, насторожившись, ул иде различать тавышлары төрле этләр. Мгновение узгач послышался скрежет саней.
  
  
  Хсян вытащил пистолетын. Күрмәдем", уфалла, әлегә алар түгел булып чыкты бу sta ярдах нче аңа. Ул выскочил буенча снежной засады: мчались эт, ухабистая куча покрытых одеялами припасов тянулась буенча бөтен озынлыгы саней, ә аннары югары темная фигура, высовывающаяся буенча задней өлешендә салазок, покачивалась аша призрачный пейзаж.
  
  
  Сян акрын сосчитал кадәр ун һәм ут ачты. Посмотрев аша козырек, башына темной фигуры артта набегающих эт, Сян күрдем кечкенә пучок, бәлки, башын чәч, бу мгновение показавшиеся бу лунном яктылыгында, керткәнче, нырнуть, кар. Әмма неподвижный машина йөртүче һәм лай эт продолжали мчаться.
  
  
  Сян ата янә һәм янә. Һәм янә. Эт, уфалла һәм кеше продолжали шуметь, нависая өстендә эго засадой. Хәзер ул түгел иде промахнуться. Указательный палец Сянга янә обвился тирәсендә спускового крючка. Пистолетын прогремел кабат.
  
  
  Эго кыры ягыннан заполняли кыргый күзләрен эт, телләре, торчащие буенча слюнявых пастей, лапы, скрежетавшие буенча метельчатому карда ничек поршни убегающей адской машиналар. Сян менде, тезләренә һәм янә ата аша промежуток арасында аның һәм фигурой бу темной куртке. Аннары ул бросился белән траектории мчащихся саней.
  
  
  Янында булганда, пролетели сани, Сянг күрдем, дип у фигуры юк иде. Парк иде пуста. Ул потратил үз драгоценные пуля бу чучело. Икенче мизгелдә ул күрдем, ничек йөк на санях менде, кайчан дип, ягъни вылетело тирәсендә укрытия астында одеялом.
  
  
  Юка клинок блестнул бу лунном свете.
  
  
  Хсян взмахнул пистолетом өскә таба, кайчан стилет бәрде аның, отправив эго бу спину кар. Көчле кешедә схватила эго өчен запястье һәм раздробила кость.
  
  
  Хсян попытался янә күтәрергә пистолетын.
  
  
  Ул закричал. - 'Кем син?' "Кем син, кем шулай яхшы үтерә?" Мелькнул стилет.
  
  
  Соңгы кыска вакытта үзенең тормыш Сян ишетте ике әйберләр.
  
  
  Ничек капает кан бу кар.
  
  
  Һәм исеме: «Нигы Картер».
  
  
  
  
  
  Башлыгы 1
  
  
  
  
  — Син бөтенләй, дип ышанам Хсян мәет, Нигы?
  
  
  Була мизгелләр булганда, Дэвид Хок " ала раздражать, бу булды бер тирәсендә шундый момент. Заседает бу штаб-АХ фатирда Вашингтонда, шул ук вакытта эго помятый твидовый костюм пропах вонью эго арзанлы сигар, Хок снимался бу үз кую «Совершенный бюрократ».
  
  
  Коричневая папка «дигән тамга белән Картер-Хсян» лежали алдында буенча диагонали, һәм Хоук, потянув за окурок, искиткеч күп көч, күңелебезнең, мин түгел увижу берни тирәсендә эго содержимого. Тыш папки һәм сигары, эго баш костылем иде, мин тырышам перьевая ручка белән шөгыльләнүче дәвам итә язарга, папке, әлегә аның описывал вакыйгалар Арктике.
  
  
  Аны, посмотрел на сәгатьләре һәм уставился бу зәңгәр облако дыма, нависшее өстендә седой-аягы Хоука. «Хсян мәет ривненской илле дүрт сәгать җиде минут һәм уналты секунд», — диде мин.
  
  
  Каләм Хоука тулы царапать кђгазь.
  
  
  «Эму ике тапкыр вонзили бу тамакны стилет. Беренче ранение повредило сонную артерию, икенче вскрыло трахею. Гәүдәсе һаман шунда. Әгәр телисез икән, сарыф һәм күрергә гәүдәсен, аның алам сөйләү сезгә nen аркылыга.
  
  
  — Ярар-ярар, Нигы, — диде Хоук. — Алай враждебно. Сез, әлбәттә, беләсез, хәлләр ничек тора белән безнең Вашингтонда. Без яшибез кәгазь волокитой. Ничек әле без булдырабыз үз-үзен акларга? Мондый агентлары, сез ничек плейбои Killmaster алалар барлык удовольствия, барлык маҗаралары, барлык сәяхәт. Түгел жалей безгә бу берничә жалких момент.
  
  
  Хоук елмая миңа, киңлеге якынча белән озынлыкка окурка эго сигары. — Бик яхшы Нигы, — диде ул. 'Рәхмәт. Гына түгел, ә үз исеменнән һәм АХ. Бар кайбер югары дәрәҗәле хөкүмәт түрәләре, алар тели, шаять, белсеннәр дип, алар ценят сез анда ясадык».
  
  
  Аның издал тиешле тавышлары рәхмәт.
  
  
  «Хсян эшләгән өчен, доставить безгә бик җитди неприятности», — диде ул. — Һәм аны, куркам, чөнки хәзер без күрербез күбрәк кебек ул. Моннан тыш, бу шактый кадерле хобби, сугыш кот очкыч хәл булды бердәнбер, искиткеч, сирәк. Ягъни, сугыш исђплђœ буенча, белән армиями һәм корал белән массовыми разрушениями бу чиста кырда.
  
  
  Хсян иде солдатом яңа тип: икътисади воином. Азрак күчермәләрен, күбрәк мозгов. Якын хирургия белем вэнь, дөнья икътисады һәм теләк маньяка вскрыть ih. Нәтиҗәсе дә элеккечә кала: хушлашуы милләтләр һәм халыклар, ниспровержение барлык цивилизацияле системаларын, порожденных тормышы. Тик операция бәясе түбәнрәк, ә максатка җиңел яшерергә».
  
  
  Хок вынул iso rta сигару, склонился өстендә өстәле һәм заговорил бик акрын, бик төгәл һәм бик обдуманно. - Әмма куркыныч түгел, азрак.
  
  
  Ул махнул кулы алдында зат, әйтерсең стирая невидимый коточкыч.
  
  
  «Сез күргән цветение сакуры, юлда монда?» дип сорады ул.
  
  
  — Әйе, — диде мин.
  
  
  «Яз Вашингтон бәлки, күп нәрсә тәкъдим итә», — диде ул.
  
  
  Аны, посмотрел аңа кискен. Мин беләм эго странную манеру җитәргә, - диде, миңа нетрудно иде заподозрить эго шул, ул омтыла обременить мине ниндидер конторской эше. Аны белергә тиеш иде эго яхшырак.
  
  
  «Ничек кенә хорош безнең иде, Вашингтон, — диде ул, — мин, дип уйлыйм урыннар бар һәм яхшырак».
  
  
  — Түгел синең өчен, — диде мин.
  
  
  Хоук рассмеялся. — Ничек ял турында, Нигы?
  
  
  Минем брови взметнулись к линиясе үсешен чђч, әмма керткәнче Хок өлгергән насладиться үзенең кечкенә удивлением, аны кабат опустил ih.
  
  
  Аны дип сорады. - "Нәрсә өчен шаярту?" .
  
  
  'Шаярту?' — диде ул, закуривая тагын бер үз грязную сигару.
  
  
  — Син мине, ишеттем, — диде мин.
  
  
  Хоук уйный обиженную невинность. Кайчан да булса аны заплачу кемгә дә булса бик күп акча, булсын, ул ясаган өчен аның күчермәсен "Оскар". — Ни өчен син сомневаешься вакытында миңа Нигы? Аның кайчан да булса лгал сиңа?
  
  
  Безгә без дә туры килде рассмеяться.
  
  
  — Җитди, — диде ул. — Ничек сәфәре турында? Ул откинулся бу спинку вращающегося кресло, аның күзләре өйрәнделәр потолок, ничек булыр иде бу дөнья картасы.
  
  
  «Нинди дә булса күңелле һәм җылы урын була, анда арынырга арктического соћгы ике елда», — диде ул.
  
  
  Аны көттем, башка берни дә түгел дим.
  
  
  «Ах, алыйк, Французскую Ривьеру. Аның, дип ишеттем кара язын анда матур, нәкъ керешер алдыннан анда стекаются туристлар. Урын кебек Ницца. Минем җитәрлек иде мәгълүмат. — Послушайте, — диде мин. «Син, халкын да, халкың турында ялда яки эш турында?»
  
  
  Идея Хоука турында гадел җаваплы иде яңа мәсьәлә. — Син беләсеңме, кем хәзер Ниццада?
  
  
  — Әйт миңа, — диде мин.
  
  
  «Бары бер тирәсендә иң яхшы кинозвезд Америк».
  
  
  Аның диде. - 'Чыннан да?'
  
  
  — Әйе, чыннан да, — диде Хоук белән акульей ухмылкой. — Һәм ул, калса да бер. Узган төнлә иде анда әле бер, Сараенда Медитерране , уйнады һәм проигрывала бу рулетку, һәм беркем дә алмады, аның утешить. Хоук покачал аягы нче «сезнең печали» моның. — Яхшы, — диде мин. 'Аны сдаюсь. Бу кем?'
  
  
  Эго књзлђре бераз сузились башлагач, ул болай дип җавап бирде: «Николь Кара».
  
  
  «Николь Ясый, — диде мин, — үлде һәлакәтендә дүрт ел элек».
  
  
  'Чыннан да?' — диде Хоук, кладя минем билет самолет аша урындык.
  
  
  
  Башлыгы 2
  
  
  
  
  Ул чын уродом.
  
  
  Аны, басып карадым һәм аңа бу эго кисәкләре тутырылган пыяла клетке түгел замечая башканы эго эш. Крошечная кошлар максат, нервные күзләрен мерцающие өчен парой очко примостившихся бу длинном клюве нос. Эго костлявое гәүдәсен дергалось нче нервного көчәнеш, әйтерсең, ул һәрвакыт җыенган убежать, кайчан испугался. Никотиновые бармак перелистывали фоторәсемнәр эго, покрытом булуын ассызыклады өстәлдә. Бер үзенең кечкенә генә бүлмәдә белән яхшы обзором үз шкафов өчен документларны (алар басып тордылар анда, ничек внушительные сафларына надгробий бу переполненном зиратында, ул үзен начар хис итә, үз стихии. Хьюберт Уиклоу, преданный очрак, саклый истәлекләр, носитель онытылган мәгълүматлар. Эго империясе иде пыльным архивы Бердәм милли мәгълүмат агентлыгы.
  
  
  Нурлары сүнү белән, света, пробившиеся аша загрязненный нью-йоркский һава аша югары, тәрәзә, бүлмә, приносили бердәнбер облегчение. Һава повис неподвижный һәм авыр тузаннан бүлмәдә.
  
  
  Бу гаять зур мавзолейда забальзамировано үткәне: журналистские табылдыклар полковников, правивших кайдадыр Латинской Америкада бер атна яки бер ай; убийцы, аларда җинаять возбуждали җәмәгатьчелеге тирәсендә ундүрт көн; мошенниклар, спортчылар, президентлар, премьер-министрлар, изгнанные короли, зур интернационал вереница кешеләр, алар мгновение яулады капризным игътибар матбугат, аннары проскользнули алга таба булу диярлек забытыми. Ләкин Хьюберта Уиклоу.
  
  
  Бу гигантских тайниках эго акыл громоздились исемнәр, фактлар, мәгълүмат һәм статистика ничек хәзинәләре скряги. Ягъни, ул алмады, берьюлы искә төшерү буенча хәтер ала ул таба, ун минут, доставая үткәне тирәсендә похожих бу каберләрен үз тартмалар картотечных шкафов.
  
  
  Бар кешеләр ала ясарга шундый хәтер прибыльной гына түгел Хьюберт Уиклоу. Поместите эго күрсәткечләрне тикшереп тору незнакомцев, заставьте эго чыгыш һәм сөйләгез эму, ничек разбогатеть биреп нибары гади факт, һәм барысы да, - дип вырвалось тирәсендә тонкого эго, дергающегося rta иде беспомощным заиканием. Ул пожимал җыерып һәм протягивал куллары ладонями өскә. Ул начар покачал аягы. Тамчы банк уйнадык, аның лбу һәм скатывались буенча борынга.
  
  
  Хьюберт Уиклоу иде наделен странным һәм нечкә гением. Урод иде аның өчен яхшы прописью. Башка да.
  
  
  Аның прочистил тамакны.
  
  
  Вздрогнув, ул күзләрен күтәрде. Кешедә коснулась груды фотографияләр идәндә. Эго зат покраснело. Кешедә шлепнула буенча тлеющей бу пепельнице сигарете, промахнулась һәм покатила сигарету буенча столу.
  
  
  — Тегүче тик синнән, — диде ул. 'Шайтан.'
  
  
  — Успокойся, — диде мин. "Бу гади мин."
  
  
  Эму алдык табарга үз сигарету, һәм хәзер, согнувшись була бу кресле, ул тырышып выискивал фотолар астында үз өстәле.
  
  
  Эго сүзенә закружились аша клублары дыма. — Йөрәктән башта урып-җыясы беспорядок. Әнә шунда. Моның каһәре.' Аны ишетте, ул ничек ударился аягы турында кәнәфи аста, ә соңыннан янә барлыкка килде, үзләренең фоторәсемнәр; покрасневший, әмма доволтный.
  
  
  Ул сак положил ih урындык, торып басты һәм протянул кулын. — Ничек эш Нигы?
  
  
  — Һәрвакыттагыча, — диде мин. 'Ә синдә?'
  
  
  «Мин делаю барысы да дип әйтә алам», — диде ул.
  
  
  Ул алды стопку фотографияләр белән урындык, бу почмагында үз бүлмәләре һәм положил ih идән. — Садитесь, — диде ул.
  
  
  'Утырган саен,.'
  
  
  Пристроив үз скелет кире вращающееся кәнәфи, ул погасил сигарету, зажег учреждениесен приставил аның уголку rta һәм тиз затянулся. Пепел пролетел буенча воздуху һәм төште эму бу күлмәк. "Әле объединеные матбугаты һәм телеграфные хезмәте?" Бу тәхәллүсе иде, бердәнбер, ул кайчан булса указывал бу запретную темага минем эш. — Чыннан да, — диде мин.
  
  
  «Ярар, без нәрсә эшли алабыз өчен бүген безнең коллегалар-журналистлар?» — дип сорады ул, елмаеп.
  
  
  — Миңа кирәк мәгълүмат, — диде мин.
  
  
  Хьюберт скользнул алга буенча столу. — Күч миңа бу турыда, — диде ул.
  
  
  — Николь Ясый, — диде мин.
  
  
  «Үлде 3 март, 1972 ел аэропортындагы авиакатастрофада Франкфурта, нәтиҗәдә, анда һәлак булган утыз алты пассажир һәм экипаж «Каравеллы», нанятой...»
  
  
  Аның кулын күтәрде. "Хууууууу ".
  
  
  «Мин теләмәгән заставлять сине хис итәргә, дип, миңа анда күбрәк юк».
  
  
  — Бу хәтта приходило миңа башын, — диде мин. «Әйдәгез, туктыйбыз бу нечкәлекләре. Беренчедән, сез, дип ышана ул мертва?
  
  
  'Һичшиксез.'
  
  
  Аны дип сорады. — "Әйә сез беркайчан да ишеттек берни дә кире? «Һич шик опознании тел. - Мимешләр, алар сез һәрвакыт слышите мондый очракларда: алай үлә, кот очкыч хәл изуродован, заперт кайдадыр кунакханәләр?"
  
  
  — Юк, — диде Хьюберт. — Ул мертва. Беркем дә, хәтта фанг-клуб, түгел дип, башка төрле фикерләр».
  
  
  "Беркайчан да бернинди күрсәтмәләр бу киресен?"
  
  
  «Юк, бөтенләй юк».
  
  
  — Яхшы, — диде мин. «Башыннан икенче һәм соңгы штопора: әйтик, аның встречаю ханымны белән шөгыльләнә күренә шул, төгәллек, ничек Николь Мәҗбүр итә, шулай әйтергә тулы шалтыраткан. Каян миңа белергә, чын ул яки самозванка?
  
  
  — Авыр бурыч", — диде Хьюберт. Ул потушил сигарету, ставите куллар өчен башын откинулся элек, закрыв глаза. — Николь Ясый, — пробормотал ул. Николь Ясый. Сез белергә тиеш, аны мәгълүматлар. Аленка, үсеше, төс күзләр, чәч. Ул блондинка табигать яки иде. Ул әйткән задумчиво. «Иң әһәмиятле мәгълүматлар — бу бик гади очрак. Сезгә кирәк нәрсә аерым, ни, сез тагын күрми кино».
  
  
  'Тавышы нәкъ?'
  
  
  «Ничек кечкенә родинка, бик югары өчен эчке ягында-аның сул як бот».
  
  
  'Төгәл?'
  
  
  «Күбрәк гади имеш-мимешләр», — диде ул. «Мин алмыйм искә төшерү, каян килә аңа бу укыдым, әмма мин ышанам моңа. Минем уйлавымча, син аласың, моңа исәп тотарга, Нигы. Бу иң яхшы дип әйтә алам сезгә тәкъдим итә.
  
  
  Аның басты һәм пожал эму кулын. «Мин белмим, ничек син бу нишлисең, — диде мин, — тик син могҗиза».
  
  
  Хьюберт позволил үзенә шактый ухмыльнуться һәм торып басты. «Бар нәрсә-нәрсә, сиңа кирәк булырга мөмкин белергә Нигы». Аны ташладым аңа вопросительный взгляд.
  
  
  «Сез башыннан икенче кеше, проявляющий зур кызыксыну Николь Кара, ул керде, миңа соңгы алты атна».
  
  
  — Продолжай, — диде мин.
  
  
  «Ничек сез беләсезме, Uni-National News ия мөнәсәбәте белән генә түгел, ә журналистлар белән очрашу. Без шулай ук булып торабыз коммерция агентлыгы. Теләгән кеше кереп, уй-монда алып килгәндә, без нәрсә тәкъдим итәбез. Нигездә, бу фотолар, нигездә өчен китаплар. Якын алтынчы атна элек бирегә керде егет һәм отель сатып алырга күчермәләре барлык фотографияләр Кары безнең архивында».
  
  
  «Сездә иде инде мондый үтенечләрен, шулай түгелме?»
  
  
  — Кайчакта, — диде Хьюберт. «Гадәттә, тик алар башта киләләр бирегә өчен, карарга барлык фоторәсемнәр, ә аннан соң гына сөйләргә аларга, чөнки алар тели. Бу егет сатып алган түгел, әнисенә карап. Бу булды беренче үзенчәлекле үзенчәлеге.
  
  
  — Ә икенчесе?
  
  
  «Икенчедән, соңгы берничә ел булмады аерым кызыксынуны Николь Мәҗбүр итә. Аннары аның вафатыннан чыгарылган берничә китап. Чыкты одноразовые мемуарлар фанг-клуб. Һәм бу барысы да булды. Аннан соң без алган запрос бер фотография өчен проиллюстрировать популяр тарихын теге яшь. Болай дип сорарга нах барысы да бездә иде, иде башыннан икенче эго необычностью».
  
  
  — Ә өченчесе? .
  
  
  — Синдә дә бар, кыз буенча исемендәге Вильгельмина. Бу раслау түгел, ә штопора.
  
  
  Вильгельмина — шактый смертоносная дус кызым, дөресрәге, пистолетын тибындагы Люгер. Ул беркайчан да иде әле миннән. Түгел, күбрәк Хьюго, минем стилет һәм Пьер, газ бомба.
  
  
  — Әлеге егетне иде шундый кыз, — диде Хьюберт. «Астына сул подмышкой».
  
  
  'Ничек ул выглядел?'
  
  
  — Здоровяк, — диде ул. — Бер караганда, сие широкоплечих, коренастых типик. Зат, ничек бар неандертальца. Күзләре спрятаны өчен солнцезащитными очко. Шрамм мөрәҗәгать итә алу сул скуле, якынча ике ел ярым дюймов озынлыкка сикерү.
  
  
  — Ул нәрсә эшләргә җыенган шушы фоторәсемнәр? «Бу барысы да диярлек, - дип әйтте. Ул, диде егет, бүген аның ул эшләгән иде бирмичә акыл нче нах.
  
  
  — Син беләсең эго исеме?
  
  
  Хьюберт порылся бу этне квитанция бу ящике урындык. «Сиңа ошар, Нигы», — диде ул сайлаганда бер.
  
  
  Аны, посмотрел на кђгазь, аны ул миңа протянул. Имза клиент иде аста. Янәшәдә каракули, алар опозорили иде шестилетнего бала: Джон Смит.
  
  
  «Ул да бик шәп, ничек һәм выглядел», — дип билгеләп үтте Хьюберт. Булырга тиеш, шул, ничек ул посмотрел на үзенең иске дусты иде, нидер обвиняющее, чөнки эго тавышы диярлек абсурд, ничек оборонасы. — Барабыз, Нигы. Каян аны ала белергә? Теләсә нинди булырга мөмкин, шул керә һәм бирегә сатып алырга да тапканчы».
  
  
  — Түгел обращай миңа игътибар, — диде мин. — Ахыр чиктә, бу кеше булырга мөмкин иде өр-петербургта. Бәлки, бу гади совпадение.
  
  
  "Әлбәттә," диде Хьюберт, аны кайчан тышча k көне. 'Бар һәм шундый шанс.'
  
  
  Аны кабат пожал эму кулын попрощался. Ул та карарга, әлегә аны барды буенча длинному коридору к лифту.
  
  
  «Сау бул, Нигы», — ишеттем, аның тавышы эго. 'Үзеңне сакла. Сак бул.'
  
  
  
  Республика башлыгы 3
  
  
  
  
  'Үзеңне сакла. Сак бул.'
  
  
  Бу сүзләр алмады заглушить хәтта яростный рев двигательләр утыз мең футов Атлантика љстендђ. Болар барысы да иде зловещим. Ял вакыты ул түгел иде отпуском. Проклятый Ястреб. Матур кыз белән шөгыльләнүче ала калырмы мертвой.
  
  
  Аны, посмотрел үз поднос белән ашар. Буенча күлмәк коричневого соуза, окружавшего кусок недожаренного ит, әйтерсең күзләр циклопа, глядел испуганный кусок суган.
  
  
  Шәүлә пересекла минемчә.Аны ишетте, ничек стюардесса-дип сорадым. - 'Түгел голоден?'
  
  
  Аны покачал аягы.
  
  
  Аның озын тонкая кешедә узды китергәнегез өчен, поднос алырга.
  
  
  Аның авырлык газетабызныћ бер стакан виски. — Миңа бу ошый, — диде мин. — Бәлки ул ярдәм итәр, миңа уснуть.
  
  
  — Әйе, — диде ул. — Бу да одина бөтен ысуллары. Аны, посмотрел парда җете зәңгәр чыршылар күзләр һәм озорную улыбку.
  
  
  «Мин ишеттем, бар һәм башка эчемлекләр».
  
  
  — Әйе, — диде ул. — Һәм тагын да яхшырак булсын өчен, синең запеченные.
  
  
  Аның закурил бер тирәсендә, үз тәмәке белән алтын мундштуком. — Өчен дә, үпкә дә, минемчә.
  
  
  — Әйе, — диде ул. — Өчен, җиңел дә. Сез ачмавыгыз хәерле аны Парижда?
  
  
  'Юк. Минем пересадочный сәфәре буенча Орли аша кырык минут, аннары моннан, ничек без анда приземлимся.
  
  
  'Кызганыч. Югыйсә, аңа алыр иде күрсәтергә сезгә истәлекле урыннары.
  
  
  — Әйе, әлбәттә, — диде мин. — Әмма, бәлки, киләчәктә башка бер тапкыр.
  
  
  'Мөмкин.'
  
  
  Ул алды лист һәм повернулась өчен китәргә .
  
  
  «Минемчә, сиңа яхшырак китерергә миңа тагын виски», — диде аңа әй, сзади.
  
  
  Чертов Хоук, янә дип уйладым мин. Хәтта скотч түгел ярдәм итә иде миңа.
  
  
  Аның әле булдым начар настроении, кайчан шул ук көнне төште аэропортында Ницца бүген рейсе тирәсендә Париж. Буенча такси, ул поставляло мине отель Beau Rivage Quai des Etats-Unis , аны иде күрергә залитую кояш гладь Средиземного күлмәк, бер яктан. Яктан диярлек өзлексез линия кунакханәләр, вилл һәм биек биналар, толкающих башка башка, ничек сука избалованных балалар легендар уен мәйданчыкларында богачей.
  
  
  Минем номер иде төре белән бүгенге күп. Бу югары француз көне дул прохладный ветерок. Аның распаковал үз чигәбез, положив Вильгельмину, Хьюго һәм Пьер ике свернутых сөлгеләр һәм понес ih бу галечный пляж.
  
  
  Бер сәгать аның лежал белән ябык күзләре белән, яңгыратып шепот су турында яры.
  
  
  Аны кайчан кайта үз бүлмәгә иде кирәклеге эшләргә гадәти тикшерү. Ярамый иде отрицать факт, кемдер иде эчендә.
  
  
  Өстәлдә өчен иртәнге аш булды, зур корзина белән җиләк-җимешләр. Бар кешелек иде ак карточкасы, прикрепленная к яшел ленте. Почерк принадлежал какому-ягъни француз лавочнику, әмма подлинности передатчика шик тә юк түгел иде. «Рәхим итегез Французскую Ривьеру», — белешмәдә болай диелә открытка. — Булсын сезнең ялга булачак, барлык, без булдырабыз үзгәрткән.
  
  
  Ястреб - мудак! Белән моннан тыш, бирле, мин ничек кайтып буенча, бар, бассейн, ул борчый иде мине, бесил, смеялся минем мәңгегә. Башта ниятләнгән, дип Хсян иде сбежать миннән. Ул чакта бу алай очевидное чакыру алырга да шундый очевидный ялга китте. Узган шулай ук заманында Хоук скупился алу нечкәлекләре турында задании. Аның иде бу аңлау. Бар иде андый әйберләрне, алар ничек ул таныш түгел иде, шулай куркынычсыз, ничек аны белми иде исәпкә алып куркынычын булырга схваченным. Өстәвенә, миңа да, һичшиксез, белергә иде, барын да башкарырга үз биреме. Тик правде сөйләргә, аны түгел омела безгә малейшего тамаша, нигә аны Ниццада. Нинди эш Хоуку, тере Николь Ясый юкмы?
  
  
  Минем куллар иде сжаты бу кулаки. Һәм кан бешено стучала бу ушах. Успокойся, диде аның үзенә. Әгәр карт үз дыре бу Дюпоне Даирәсе Вашингтонда белә ясый. Аннары, әгәр дә сез беләсезме, бу нәрсә, карагыз әле белергә берәр. Гади рөхсәт итегез вещам аша. Нәкъ менә бу невежество доставляет сезгә шулкадәр кайбер күңелсезлекләр.
  
  
  Гамәлләр. Бу нәрсә миңа кирәк. Ул чакта мин һәрвакыт үзен начар хис итә яхшырак. Көтү вакытын подошло ахырына якынлаша. Аның катнашты душ һәм оделся кичкә таба. Икенчедән, эчке кесђдђ камзолы иде минем яңа паспорт исеменә Николас Андерсон. Кая аның безгә китте, пистолетын, стилет һәм газ бомба ала бармаячак, бигрәк тә икән сак иде ки проницательна, мин ничек подозревал.
  
  
  Бу юлы Вильгельмина, Хьюго һәм Пьер калачак. Алар түгел иде спутниками Николаса Андерсона, туриста. Әмма кеше исемендәге Николас Картер рангында Killmaster АХ булыр иде дураком, әгәр чыкты бер. Аның воткнул бу воротник ике лезвия белән бер режущей кромкой . Өченче иде поясе аркада. Алар лежали плашмя, невидимые, обнадеживающие һәм смертоносные.
  
  
  Минем тагын булыр вакытта поужинать барып, ничек башлана кичке эш. Чыккач тирәсендә отель, аның повернул сулга, пересек Quai des Etats-Unis, киләсе почмагында башлады озын извилистую бит буенда күлмәк к гавани өчен пообедать кайда да булса, саф һавада, бу одиночестве һәм при свечах белән жареными креветками, рататуем һәм белым шәраб. .
  
  
  Аның да торопился. Хәзер, кайчан аңа әзер булса да, гамәлдә, аны югалткан бу чрезмерную стимуляцию . Аның наслаждался ашау һәм әйләнә-тирәлек. Икенче яктан, гавани төнгә заходили яхты һәм траулеры. Күк потемнело, превратившись тирәли зәңгәр шул черек. Ресторан аша юлны мерцали утлары. Аның ясаган соңгы глоток шәраб һәм потушил сигарету.
  
  
  Әгәр минем иде ялга, ул иде инде тәмамланды. Вакыт иде башларга.
  
  
  Белән обнаженной књкрђк, поддерживаемой яшь куллары белән, ул күтәрелде буенча күлмәк югары үләннәр һәм алых чәчәкләр, бледная сладострастная предвестница темных удовольствий һәм всепроникающих наслаждений кешеләр өчен әзер поддаться соблазнам эчендә кремового биналар. артта нах. Булса, у статуи иде исемен, беркемгә дә булса уй килде эго өстәргә. Тик исәпкә алып, хәлгә керү казино, бәлки, бу тырышлык иде излишними. Леди Фортуны җитәрлек булачак.
  
  
  Palais de la Méditerranée бу Англия яр буенда Ниццада да булып, безгә иң яхшы, безгә худшим казино бу Лазурном буенда. Шуңа да карамастан, ул профессиональ дәрәҗәдә нәтиҗәле һәм бер ачык буларак, туристларга, ограничивающим тђвђккђллђп, десятью-двадцатью долларами төн да уенчыларга, требующим артык югары ставкаларын.
  
  
  Наверху икеләтә изогнутой баскычлар, әйдәп баручы бу башыннан икенче катта, простирающейся барлык тармакларда да танылган буларак, Les Salons de la Mer , аны повернулся к Секретариату. Өчен прилавком, күбрәк походившим бу шкаф, сидели ике ир-егет вакытында фраках, бледные белән төре нерушимого скептицизм. Алар янында сидела яшь хатын кешең белән күзлегеннән, одетая бу траурное күлмәк һәм делилась үз сомнениями чагыштырмача кешелек проносившимися алдында ih усталыми күзлегеннән. Берничә турист, күрәсең, бер тирәсендә күп санлы конференцияләр даими үткәрелә торган шәһәр советы Ницца җыелды янында урындык.
  
  
  Пробираясь аша алар аны салды үз паспорты һәм пятифранковую монету бу прилавок. Акча җитте керү төркемнәре өчен билет бер кичә. Унбиш франков атна эчендә, утыз бер ай эчендә, алтмыш сезон. Барысы да, дип миңа позволено ясарга эчендә, аның башкарды зур догадку монда. Аның куя бу саму удачу, куеп булса да, бер кичтә аның выиграю дип, послал миңа Хоук.
  
  
  Одина бөтен скептически выглядевших ир-атлар ачты минем паспорт «Николас Андерсон», уставился бу фотография, ә аннары карады, минем йөзе.
  
  
  Аның заполнил формасын, әлегә ул проверял минем паспорты архивында бу почмагында артта калды аның. Удовлетворенный, ул нацарапал минем исем бу желтой карточкага казино белән ике бордовыми полосками сбоку һәм пододвинул аны миңа.
  
  
  Ике охранников каршында Les Salons de la Mer кивнули миңа, кайчан аңа килеп кушылды көне.
  
  
  Аны торды на вершине өч мраморных баскыч, әйдәп баручы бу затлы зал; бүлмәсе төрле дәрәҗәләрдә, киң һәм озын, ничек футбол кыры, тулысынча покрытая кызыл. Киресенчә, мине алые пәрдә обрамляли тәрәзәләр белән бу төре күп. Бу кечкенә балконах тышкы якта, залитых лунным уты һәм влажным язгы бризом, пар, эчемлекләр эчтеләр һәм фикерләштек, перекрывая шау-урам хәрәкәте. Арасында минем һәм балконами сулдан һәм уңнан басып тордылар өстәлләр. Рулетка, сөякләр, баккара, блэкджек, écarté , trente et quarante . Астында мягким уты кроваво-красных экранов вращались көмеш шестеренки, карта шептались турында яшел ткань, стучали игральные сөякләр һәм текли фишки бу непрерывном круговороте югалтулар һәм прибылей.
  
  
  Аның бик тиз үтте аша бүлмәгә тукталып, бер тирәли ике size өчен эчәргә. Халкына сезон башында иде бераз. Берничә столиков иде ябылган. Вакыт-вакыт өстендә гулом кискен раздавался тавышы: « Риен ne va plus», һәм монда аны ишетте тиканье шарика буенча слоновой сөякләр турында стенки рулетки.
  
  
  Искитәрлеге бу публике түгел иде. Америкалылар столпились тирәли өстәлләр өчен блэкджека һәм уеннар сөякләр . Төркем баккара торды, нигездә, аша, британиялелђрнећ һәм өлкәннәр, ә халыкара сәхнә иде сосредоточена тирәли өстәлләр өчен рулетки. Анда берничә вездесущих японнар синих кигән, ак рубашках һәм чын галстуках, ике араба, горстка греклар, берничә скандинавов, испан, немецлар, англичане һәм америкалылар.
  
  
  Утырып өчен сервислар стульях, киеренке өлкән яшьтәге хатын-кызлар, кораллы огрызками бетерделәр, склонились өстендә листами кәгазь, разрабатывая катгый системасын кебек Д ' Аламбера һәм кире кагу .
  
  
  Аның басты артта калды бер тирәли бу иске, хатын-кызлар өчен столиком, якындагы к входу. Анда минем иде кыры ягыннан, ул да мөмкинлек бирмәде беркемгә дә проникнуть алмая аша баш керү.
  
  
  Бирде берәр крупье ике йөз илле франков. «Бу фишках буенча биш», — диде аңа эму. Купюры исчезли бу өстәл сейф аша жадную щель белән латунным носиком. Тирәсендә сокровищницы, тулы разноцветных жетонов төрле дәрәҗәдәге, миңа скользнуло илле желтых диск. Аңа позволил аларга дождем стечь минутына камзолы.
  
  
  Күпмедер аңа позволил үзенә уснуть астында звоном ставкаларын, грохотом көпчәкләре, ритуальными криками крупье, слитыми бу бесконечный ритм:
  
  
  - Неф . Румяна. Бозган. Faites fox jeux. Риен түгел нче плюс. Кинз. нуар. Бозган. Faites vous jeux. Риен түгел нче плюс. Винт-хуит. Румяна. пар. '
  
  
  Һәр тапкыр, кайчан ишек открывалась, аны өмет белән поднимал күзләрен тик тщетно.
  
  
  Аның полез минутына башлады эшләргә ставкасын. Кайчагында урындык забирал минем фишки, кайчагында отдавал. Минем уйлар иде гына яртылаш турында колесе. Аның уйнадым буенча артык югары ставкам.
  
  
  Узды сәгать ярым. Заскучав, аның переключился бу ставкалары үзгәрешләр була. Аны бары куярга сумга гына әле бу Nike Картере, доведенная кадәр ун — һәм оттырды. Аны бары куярга сумга гына әле бу Николасе Андерсоне куйды өчен уналты һәм янә оттырды. Аны бары куярга хәрефе Дэвида Хока, куйды, тугыз һәм оттырды. Аның тәмамланды саны нибары бу Николь Мәҗбүр итә һәм яңадан куелган, ун.
  
  
  Минем фишка иде гына исәптән зеленом листе, шанс, 37 йорт, 1. Крупье шевельнул запястьем, һәм зур тәгәрмәч башы вращаться каршы сәгать атучылары. Туп буенча слоновой сөякләр метнулся бу тәгәрмәч буенча сәгать стрелке, каршы агымы кара агач, әйтерсең метеор бу төнге күктә. 'Риен ne va plus, — рявкнул крупье. Тәгәрмәч замедлилось. Туп яуды астыннан ободка, перескочил аша перегородки, акрынайды, подпрыгнул тапкыр, башка һәм кимеде тартмага номер ун. Грабли подтолкнули миңа стопку желтых фишек һәм бер розовую стофранковую.
  
  
  Аның подобрал ih, сунул берничә желтых крупье, сделавшему ставка, һәм наклонился өчен җыярга калган.
  
  
  Кайчан аны яңадан күтәрде карашка, ул булды анда, откровенные киресенчә, мине буенча якка урындык. Ул иде захватывающей. Медово-якты чәч, убранные белән аның загорелого затлар һәм перевязанные бледно-яшел тасмасы, обнажали югары скулы, подпираемые матурлыгына, аны алмый күзәтеп вакытта. Тонкое ак күлмәк белән түбән вырезом муенында күрсәтер пышность аның тулы грудей, свисало белән аның бай сложенного тән. Аны күрдем, дип, бернәрсә дә комачаулый аны каты соскам прижаться к прохладной нежной тукыма.
  
  
  Ул полезла бу кошелек һәм вытащила банкноту йөз франков. «Биш фишек», — диде ул крупье.
  
  
  Ул менделәр обернул купюру тирәли агач диск һәм пустил аны медный желоб ненасытного аркой. Ул алды сумка култык астында, һәм обеими куллары белән сжала фишки, ничек бала, сжимающий тауны печенье. Жест иде ки невинным, миңа туры килде улыбнуться. Бу мизгелдә ул күзләрен күтәрде һәм уставилась миңа аша кәнәфи, күз, сияющими, ничек горящие изумруды. Аннары ул кабат опустила күзләре белән замешательством бу скулы һәм дәвам итә карарга урындык. Аеруча аның затлар булды җитди, мрачным. Протянув кулын арасында сидящими уенчылары, ул протянула бер тирәсендә, үз желтых фишек бу семерку. Ул оттырды, куелган шушы уналты һәм оттырды. Ул куелган бу унҗиде һәм оттырды. Ул куелган бу унтугыз һәм оттырды. Ул куелган егерме алты һәм оттырды. Ул куелган утыз өч һәм оттырды.
  
  
  Ун тапкыр рәттән ул ставила бер саны, худшие бар өстәлдә, һәм ун тапкыр рәттән проигрывала. Хәзер аның сулышы участилось, һәм дулкынлануларын бетереп, аны күкрәгенә двигались, өскә һәм аска таба, опустошая тонкую ткань күлмәк. Куллары белән розовыми лакированными ногтями, сжимавшие аның тающее хәзинәсе, дрожали, һәм аннан соң тагын ике турдан ул смогла саклап кала ала, ягъни калды, бер кулымда.
  
  
  Аның беркайчан да уйлаганым да юк, ул уйный өчен удовольствия. Юка катламы банк блестел аның муенында астан, һәм бервакыт, кайчан тәгәрмәч повернулось, ул прикусила губу. Аны карадым, ничек бармак аның уң кулы фрицлар тагын бер амбар сброса буенча тающего запастагы аның сул кулы.
  
  
  Ул књрсђтте аңа. Ee иреннәре положивших немые сүзләре. — Пожалуйста, — диде ул. 'Зинһар өчен.'
  
  
  Ул үз алдына куя фишку нче номер астындагы тугыз. Ритуал повторялся: вращение көпчәкләре каршы сәгать атучылары, зал якка; мизгелдә туп егылып, раздался крик: « Риен ne va plus» һәм тынлык, анда көтеп торган уенчылар.
  
  
  Хәтта әгәр дә аңа булды, глухим, барысы да, миңа кирәк иде", - дип әйтәләр, бу ел саен әй, күзгә белү нәтиҗәсе. Ике күз яшьләре хлынули астыннан аның гасыр, балансируя анда өчен скатиться аның щекам. Аны күреп, аны ничек гәүдәсен напряглось. Ул авырлык белән сглотнула, һәм аның күз яшьләре тукталдылар.
  
  
  Ул књрсђтте үз кулын. Калган алты фишек. Аның озын коричневая кешедә обхватила бер тирәсендә алар поместила аның нче номер астындагы егерме дүрт. Бу юлы ул закрыла күзләрен кайчан тәгәрмәч повернулось. Нәтиҗә дә яхшырак. Узмаган һәм ун минут, ничек бар, нах калды ике фишки. Дулкынлану түгел, аның кимегән, әмма хәзер ул, киресенчә, диярлек смирилась үзенең несчастьем. Ул колебалась. Ул үз алдына куя фишку нче номер астындагы унөч.
  
  
  — Бәхетле, — окликнул аны алга таба да аша урындык.
  
  
  Ул књрсђтте, миңа попыталась улыбнуться. Әмма ул алмады туктатырга дрожь подбородка һәм губернасында, ә күзләре аның блестели нче мальвы. Ул янә прикрыла ih, избегая минем караштан.
  
  
  Аны та карарга нах. На заднем җәһәттән өстә ишек ачылды. Кергән ир-ат. Ул охшаган иде моннан здоровяка, ул собирал мәгълүматлар аның турында.
  
  
  
  Башлыгы 4
  
  
  
  
  Ул постоял анда барлыгы өлешен секунд керткәнче эго кискен глазки выследили һәм алга таба. Ә аннары эго суперглянцевые кара остроконечные балетные тапочки белән грохотом скатились аска таба, баскычтан к кызыл ковровой юлга кертелде. Аның инде подходил тирәсендә урындык аңа.
  
  
  Ихлас, артында, улыбаясь от жестокого удовольствия, ул сморщило эго шрамм мөрәҗәгать итә на щеке, ул кулын күтәрде һәм вонзил үз пухлые бармак татарстан плоть аның уң кулы, бераз югарырак локтя. Ул нидер прошептал әй ухо.
  
  
  Ул напряглась, йөзе застыло куркудан. Решительная, әмма осторожная, шүрләп причинить неприятности, ул попыталась вырваться тирәсендә эго настойчивой уловки. Ee загорелой тиредђге виднелись ак таплар нче грубого басым уловки эго.
  
  
  Аны минем янга килеп, аңа икенче яктан, бөтен игелек һәм невинность.
  
  
  "Ах, син, анда," эхом кабатларга аның. — Мин башлады инде, дип уйларга югалттым сине. Әгәр сиңа надоела рулетка буларак турында эчәргә?
  
  
  Бу последовавшей тынлык аны ишетә, ничек крупье диде: « Берәмлек ». Ул янә оттырды.
  
  
  Кайчан арзанлы духи окутали аның кебек вонь буенча канализация, ә аның кара шелковый костюм заблестел бу мягком яктылыгында казино, Поллард Уиллоу опустил кулын кылды миңа барысы да үз умственные сәләте. Карамастан, духи карамастан, үзенең костюм, ул һәрвакыт булачак төре кеше, ул бүген зур өлеше үз тормыш харчевнях, анда чебеннђр снуют өстендә пирогами.
  
  
  — Кем син, тегүче тик синнән? — дип сорады ул шепотом. Бу-яхшы фал иде. Ул гына да түгел, китәм њткђрњ сәхнәгә.
  
  
  'Ала, Г. ф. д. Смит? иде минем ревматизма.
  
  
  Ул, диде. - " Ә ?"
  
  
  Аның да шталь карарга аңа. — Ярар, ничек турында эчәргә? — диде, аны әй. — Син выглядишь әйтерсең, сине яхшы гына освежиться.
  
  
  — Әйе, — диде ул. 'Әйе рәхмәт. Әлбәттә, алам.
  
  
  — Нишлисең, ул вакытта бу бик әйбәт, — диде мин. - "Пойдем?"
  
  
  — Бездә бу хатын итеп президенты башка урында, — диде ул.
  
  
  — Син, халкын да, халкың бу, — диде мин. — Тик гаҗәп, ул миңа бу хакта түгел, диде.
  
  
  — Карале, сабый, — диде ул. — Послушайся минем яхшы советы һәм убирайся биредән. Түгел суй үз нос, дип сине дә кагыла.
  
  
  "Әйе, ләкин ул да кагыла, мине," - диде мин. — Сез ишеткән досту леди. Ул тели эчәргә минем белән.
  
  
  Эго зат покраснело. «Түгел заставляй мине спрашивать сине артык күп тапкыр», — диде ул.
  
  
  Эго кешедә небрежно откинула куртку, преднамеренно показывая миңа нәрсә иде заткнуто өчен пояс, шулай ук показывая миңа дип, бар күбрәк батырлык караганда здравого мәгънәсе һәм куркынычсызлык Пале - де-ла - Медитеране алай надежна, ничек ул дип уйлады. Музейдагы ул dolly секунд, мин нәрсә күрдем бу корал, тоелды миңа ул хуплады үз трансмиссии мексиканским Trejo .22, Model 1. Мексика булырга мөмкин, һәм билгеле, үз оружейной сәнәгате, ләкин шул ук вакытта немногими красотками, алар тумышы аннан килә, шулай ук миролюбивы, ничек пироманьяк бу дары корабле. Модель 1 — грязное һәм бик гадәти булмаган корал. Бар селектор бу югары сул як почмагында кибете. Сез переворачиваете эго һәм нажимаете бу спусковой крючок, пистолетын ясый сигез выстрелов автоматик очередью.
  
  
  Кыз задыхалась. — Алай бул идиотом, Гвидо, — диде ул.
  
  
  — Мин түгел, дип уйлыйм син эго используешь, — диде аңа эму.
  
  
  — Мин, булмаса шталь рисковать.
  
  
  — Мин өметләнгәнен, чөнки син моны башкача әйтеп тђ булмас иде, — диде мин.
  
  
  Аны сак кына алды да аның кулын, һәм без бергә юл алдылар к көне. Артта калды безнең Гвидо пробормотал моның каһәре.
  
  
  Эго, разум, яки анда скрывалось өчен бу неандертальским лбом, үтәргә тиеш иде аша немалую көрәшкә өчен карарга килергә бәяләмәсе яки искә төшерү, кемдер велел аңа ясарга. Ул гына да түгел, показался миңа типом булачак гением бүлегендә бәйсез фикерләү.
  
  
  Шул ук вакытта ихтималы ул ут ачачак, уменьшалась елдан-дюймом, без увеличивали арасы безнең. Гвидо иде обучен гамәлдә түгел, ә уйларга, һәм әгәр ул шунда ук эшенә керешәчәк эш өчен обдумать хәлне, бездә булачак шактый вакыт өчен прогуляться кадәр Парижның.
  
  
  Әлегә удерживал аның напряженное гәүдәсен кызлары уты линияләрен, без поспешили к көне. У Гвидо күбрәк батырлык караганда здравого мәгънәсен, әмма һәр секунды подтверждала минем булуына, дип ул запрограммирован избегать якты сцен.
  
  
  Бу нибары берничә секунд керткәнче без үсеп вершины баскычлар, әмма ул һәрвакыт тоела озынрак, кайчан берсе тирәсендә әлеге довольных курьером клиентлар перемалывает ягъни үзенең баш.
  
  
  Аша узып, ишек, без үтте аша прихожую к левому крылу баскычлар белән шөгыльләнүче ике арками спускалась аска таба ко входу Сараена Медитерране .
  
  
  Аша берничә мгновений аны ишетте авыр shaggy башка лестнице һәм, выглянув теге якка, күрдем, ничек Гвидо йөгереп аска таба, якын безнең белән янәшә. Эго күзләре астыннан сомкнутых бровей иде төпләре тулы ярости.
  
  
  Ул барлыгы ике-өч адымнар бездән, без выскочили буенча парадной көне Сарае прохладную төн. Искатели удовольствий әле дә килде, хәер, һәм меньшем саны. Кайчан аны якка карады, алдына керү юлында проскользнули кара «Ситроен» һәм " ак «Мерседес». Без үтте mimmo статуи Леди Фортуны, аны күрдем дип Гвидо тора неподвижно, пухлый силуэт фонында огней казино, ул поднимает йодрык һәм машет им.
  
  
  — Кит, — диде аның кызга.
  
  
  — Әйе, — диде ул. 'Аны беләм.'
  
  
  Без побежали буенча Англия яр буенда. Җиңел томан, идущий вглубь суши, күлмәк, покрывал цепочку огней каршында бухту Фәрештәләр кебек мягкую ткань. Бу авыр һавада буенда баганалары безвольно висели трехцветные вымпелы, кызларга-придавать юлда бәйрәм төре. Хәрәкәт успокоилось, тынычлык нарушал сирәк рев двигательнең.
  
  
  Сәер, зловещий һава висел өстендә берегом, хисе сырой гнилые, нарастающей во мраке, отблеск подлинной веселости көн һәм кичәләр хәзер рассеянный крадущейся төнлә.
  
  
  Бу тынлык без поспешили аша святый һәм шәүлә. Терраса отель «Вестминстер» иде шататься желтыми лампами, ә сары шәм мерцали бу столиках тышкы якта, анда өлкән яшьтәге кунаклар, укутавшись от сырости эчтеләр, кофе һәм көрәште белән объятиями одинокого җыелмалары. Өчен отелем виднелась полуразрушенная вилла Пратт, безжизненная за ширмой тирәсендә пальм һәм обветренных ставней.
  
  
  Аны якка карады. Нче Гвидо түгел, кыюсызлыгының. Шуңа да карамастан, минем хисе туа иде, бу безнең өчен уңайлы. Без миновали отель «кооперативының " Вест-Энд» музее Массена , анда арасында пальмами өчен тимер капка уйнадылар прожекторы. Алда фонында залитого лунным уты күк, әйтерсең пухлая хатын-кызлар күкрәгенә, виднелся купол отель «Негреско».
  
  
  Аны тукталды һәм повернул кызны үзенә зат . Аның йөзе покраснело нче кузгату, ә күзләре заблестели. Ee гәүдәсен шушы мгновение скользнуло буенча миңа.
  
  
  — Рәхмәт, — диде ул, затаив сулышы. 'Рәхмәт, сэр...'
  
  
  — Андерсон, — диде мин. «Николас Андерсон».
  
  
  — Бу ж, рәхмәт, мистер Андерсон.
  
  
  — Әлегә рәхмәт белдерде мине, — диде мин. — Мин дә ышанам, син инде выбрался урманнар аша. Минемчә, сезнең башка Гвидо иде дип мактап туялмый кылган хђл казино.
  
  
  — Юк, — диде ул. "Төгәл юк. Күбрәк булыр, авырлыклар булды. Күбрәк проблемалар.
  
  
  — Әйт миңа, — диде мин. — Сине исемем Николь Ясый?
  
  
  Ул озак смотрела миңа күзләре. Матур йөзе, анда невинность ничектер итеп смешивалась белән обещанием утонченной страсти, хәзер выражало отчаяние.
  
  
  «Күп кенә кешеләр ышана, бу», — дип җавап бирде ул. «Һәрхәлдә, бер кеше уверенный-үзенә».
  
  
  Бу иде ревматизма, ул берни дә решал, әмма ясаганчы, аны өлгергән әйтергә күбрәк, аеруча безнадежности исчезло белән аның затлар катнашты. Ул озорно вскинула башын. — Мистер Андерсон, — диде ул. — Мин аладыр дип уйлыйм, сез кунакханәләр тәкъдим итәргә миңа эчәргә. Бармы иң яхшы вакыт белән чагыштырганда, хәзер?
  
  
  Бар Негреско диярлек вымер. Бик зур бүлмә напоминала мрачную пещеру белән зәгыйфь розовым уты, выбранным өчен льстить увядшей тиредђге старух.
  
  
  Без сидели рядышком бу синей скамье түгәрәк өстәл артында белән мраморной столешницей, покоившейся бу искусственной леопардовой шкуре.
  
  
  Аны кабат ощутил хрупкую матурлыгын кызлар, теплоту аны нык бот янында минем өчен синей скамье, изгиб аның грудей, классическую формасын зат пышность золотисто-каштановых чђч,..., зөбәрҗәт, дулкынлану, аның күз алдында.
  
  
  Официант бу ак куртке подплыл безгә белән заученным унижением отель, склонного угождать крайностям көннең вкусе.
  
  
  'Син ни телисең эчәргә?' — дип сорады, аның кызны.
  
  
  Ул лукаво засмеялась, ничек яшүсмер, аның выпустили бу вилли республикада кофейне.
  
  
  — Ах, — диде ул. — Мин, чыннан да түгел уйладым бу хакта. Тиеш дөресен генә әйткәндә, мин түгел, бөтенләй белгече выпивки, әмма бервакыт аңа башын эчәргә калын коктейльную картасын.
  
  
  Шаркая ногой, официант выражал тихую катнашмасы беспокойства һәм бетмәс-төкәнмәс кире кагу уңай болтовни. Минем иде искушение тәкъдим итә эму стипендия театраль мәктәбендә.
  
  
  Кешедә кызлар порылась арасында ике блюдцами белән оливками һәм крекерами өчен помидорның открытку.
  
  
  "Я попробую, бу" диде ул.
  
  
  Карточкага язылган иде: «Королевский Негреско 14 F».
  
  
  Бу бик композиция буенча кирша, малинового сиропа, әфлисун согы һәм шампан Moet. Гади укыганнан бу, минем ашказаны воспламенился декабрендәге восстание.
  
  
  «Юк, мин түгел, дип уйлыйм сез эксперт», — диде аның әй.
  
  
  Аның диде официанту: «Бер Королевский Негреско». Ә скотч белән бозлы. Ул поклонился һәм удалился.
  
  
  Бу барре Негреско кыен спрятаться. Иң делле, бу бик яхшы ахыры хәрби město булу бик заметным, шуңа күрә аның шат булырга тиеш анда. Бу шулай ук сәбәбе, аның буенча мин бирегә юнәлә, аннары моннан, ничек без покинули казино. Бу, үз чиратында, актуальләштерде мине бары тик бәхетле, дип, кыз сайлаган, бу урын өчен эчәргә. Бу вакытта иде: сугыш аны да китәм китђргђ подполье. Аның отель белергә турында күбрәк кызга, күбрәк турында Гвидо һәм күбрәк, күбрәк кеше турында, ул җибәрдем моның пещерного кеше Сараена Медитерране. Һәм аның отель бу ачыкларга, шул ук вакытта убедившись, дип, мине беркем дә эзли.
  
  
  Әлегә кадәр хорька кичәсе булды благословлен. Аны тапкан кызны. Бу уен белән тәмамланды яхшы. Гвидо тапты мине. Әгәр аңа хаклы, невидимый кеше шталь иде шаһиты безнең поспешного бегства «да Негреско». Һәм шунда кичәсе иде гына түгел, благословлен, тик чак башланды.
  
  
  — Мадам, — диде официант. Склонившись шул була, ул куйды ee эчемлек бүгенге круглую бумажную салфетку белән хәрефе «Императорская Н » һәм « сүзләре Негреско» һәм « Ницца » өч синих кольцах.
  
  
  «Мсье».
  
  
  Аны повернулся к кызга һәм күтәрде үзенең бер стакан. — Шөкер, — диде мин.
  
  
  Ул књрсђтте миңа поверх ахырына стакана. Озорной һәм күңелле караш юкка чыккан, тирә-аның күзе. Аның тагын күз яшьләре күрдем.
  
  
  "Юк, аны диде. — Мин шулай аңлыйм, синең өчен бу түгел иде шундый wouldnt бәхетле кичтә.
  
  
  — Юк, — диде ул. «Әлбәттә, юк». Аның тавышы зәгыйфь иде һәм отчаянным.
  
  
  «Әгәр дә сез гафу итә беләләр, миңа бу грубый комментарий, — диде мин, — сез беләсезме турында рулетке үк, күпме турында выпивке исәпкә алып, сезнең уенны казанда " нах».
  
  
  — Мин беләм, — диде ул.
  
  
  — Кешеләр һәрвакыт шулай эшли, — диде мин. «Күпчелек кешеләр килә анда повеселиться, ләкин сез, мөгаен, производили тәэсир, кеше белән шөгыльләнүче артык җитди эшләр».
  
  
  Ул покачала аягы. Хәтта тусклом яктылыгында аның чәч блестели . "Юк, мистер Андерсон..."
  
  
  — Минемчә, сиңа яхшырак атарга мине Нигы, — диде мин. — Яхшы, — диде ул. 'Нигы.'
  
  
  — Болай булса яхшырак, — диде мин.
  
  
  «Юк, аны иде шул казино өчен түгел, күңел ачулар».
  
  
  "Сез югалттык туксан биш франков," - диде мин.
  
  
  — Син уделяешь миңа күп игътибар, — диде ул. «Ярар, — диде, мин — мин бер Ниццада да, сезне кыен түгел заметить».
  
  
  Ул кыскача дип елмайды. 'Аны, дип уйлыйм...'
  
  
  Ул полезла үз маленькую сумочку. Аның увидела ак носовой платок, паспорт, губную помаду һәм соңгы, желтую фишку. Ул достала эго белән легким щелчком иреште бу мраморную столешницу. — Биш франков, — сызып ќибђргђндђ ул.
  
  
  "Бу барлык торган акча сездә бар, шулай түгелме?"
  
  
  'Әйе. Әйә да бу шулай җиңел генә күрергә?
  
  
  "Куркам, дип әйтик."
  
  
  — Иң делле түгел, биш франков, — диде ул. «Бу кусок пластик».
  
  
  Аны дип сорады. - «Нигә синең өчен бик күп димәк, выигрыш, бу казино?»
  
  
  Елныћ башыннан икенче тапкыр төн эчендә аның күзләре өйрәнделәр минем йөзе.
  
  
  — Син выглядишь мескен, — диде, мин — син түгел выглядишь голодной. Охшамаган, сиңа нәрсә кирәк, шведларны һәм кров. Минем барып чыкмады, дигән тәэсир калды, сез пытаетесь отарга ялга яки универсал кибетеннен. Турында жадности да алмый, сүз дә.
  
  
  — Юк.
  
  
  «Әмма сез уйнадык, оту өчен күп акча. Бу мөһим иде, синең өчен.
  
  
  — Әйе, — диде ул. — Тавышы ул.
  
  
  — Минемчә, аның кунакханәсе булыр иде белергә, ни өчен.
  
  
  Ул янә өйрәнде минем йөзе бу умными яшеллеккә күзләре белән хәзер салкын һәм глубокими, ничек күп.
  
  
  'Син җилдә?'
  
  
  «Куркыныч тудыра», — диде ул. "Кыенлыклары".
  
  
  — Син аласың, миңа ышанырга, — диде мин.
  
  
  — Әйе, — диде ул. — Мин дә шулай уйлыйм.
  
  
  «Моннан тыш, — диде мин, — була торып, нибары бер юл сброса биш франков, сездә күп түгел сайлау».
  
  
  Аның влажные, җылы иреннәре оторвались нче ровных ак теш бу невольной улыбке. — Тик әгәр аның сиңа түгел доверяла, аның кенә китте, — диде ул. «Ул чакта аны иде попытался таба-кемне дә булса, тагын да».
  
  
  — Бу шулай мөһим?
  
  
  'Әйе.' Ул алды үзенең бер стакан һәм сделала зур глоток.
  
  
  — Телисең әле?
  
  
  «Мин привыкла эчә, — диде ул. «Шуңа да карамастан, аны, дип саныйм телим, тагын бер стакан. Мин белмим, телим микән аны булырга исерек килеш өчен онытырга яки отпраздновать. Әйе, Нигы, тагын бер.
  
  
  Аның подозвал официанта, һәм без молча подождали, әлегә ул алып килде, тагын бер «Королевский Негреско».
  
  
  Ул сделала тагын бер глоток, һәм кайчан ул тәмамлады, ул, киресенчә, килде хәл итүгә. — Әйе, — диде ул. 'Аңа ышанам сиңа. Ышанам, син буенча теге егет, алар булыша. Бу бөтенләй минем өчен түгел генә кызлар өчен, аның белән син бер тапкыр таныштым бу казино.
  
  
  — Мин беләм, — диде мин, успокаивая аны.
  
  
  «Бу чыга ерак кысаларыннан сезне һәм мине. Әйе, миңа кирәк отарга күп акча һәм бик тиз. Син әле бу. Миңа бу кирәк, булсын өчен нанять-кемне дә булса.
  
  
  Аның күтәрде брови бу невысказанном мәсьәләдә.
  
  
  «Кемдер бик үзенчәлекле», — дип дәвам итте ул. «Мин белмим, күпме тора. Син беләсең Нигы? Син беләсең күпме тора нанять убийцу?
  
  
  Аны протянул кулын алды белән урындык, желтую фишку. — Биш франков, — диде мин.
  
  
  
  Башлыгы 5
  
  
  
  
  Бу мгновение аеруча аның йөзләре үзгәрде, бу гаќђплђнњ. Аннары, повернув миңа растерянное зат, ул прислонилась миңа. Аны күреп, аның күзләре, хәзер освещенные пресловутым ут зөбәрҗәт, аның иреннәре приоткрылись, приближаясь к минем.
  
  
  Икенче мизгелдә ул напряглась. Ee зат булды пепельным. Ee караш иде устремлен артта калды минем боковую ишек бара «Негреско».
  
  
  Аны чак кына арттарак басып торган. Гвидо иде, беренче булып, кем аны күрдем, берничә ухмылявшегося. Аннары аны күрдем угловатого, жилистого китайца, аның югары стройное гәүдәсен иде окутано черным белән аяк кадәр баш. Ә алар арасында, мохит, әлеге эго слуг, отвратительное существо, аның аңа булырмын белергә, ничек докторы Уайта. Лотар Инурис. Мизгелдә аны күрдем эго беренче тапкыр ул iso барлык көчләрне контрольдә тотарга тырыштым гнев, охвативший аны, кайчан ул кызны күрдем, әзер прижаться губами к минем. Ул восстановил үз аеруча затлар һәм стянул эго бу складку приветливой сердечности. Бу аеруча яхшы сочеталось белән эго кием-салым: яхшы скроенный зәңгәр блейзер, соры чалбар, рубашка белән шөгыльләнүче провозглашала үзләрен берсе тирәсендә соңгы творений Turnull & Asser бу Джереминстрит Лондонда шелковый шарф, һәм балетные тапочки нче Gucci.
  
  
  Әмма карамастан, бөтен кайгыртуны һәм чыгымнары, алар китте, аның кием-салым, доктор Инурис обладал интеллектом, порабощенным извращенным һәм көчле влечением.
  
  
  Эго күзләрен эбеновые бусы, рабы эго хисләр яшереп үзләренең чын ниятләрен, утыртылды бу маленькую шаровидную башын, увенчанную густыми черными волосами, зачесанными элек белән узкого лба. Үзе максаты белән тонкими пурпурными губами һәм узкими ноздрями зур борынга казалась карликовой белән чагыштырганда, озын һәм широким туловищем. Шулай да ул түгел сохраняющиеся намек на көченә, ә бары тик бу фикер турында мягкости, коренящейся бу мәңгелек потакании нең слабостям. Куллары бар иде необыкновенные. Озын ладони, нормаль күренеш түгел-озын-озын, заостренные бармак, кыска ногти. Куллары хирург яки душителя. Гладкое, безбородое зат һәм сәер болезненно-бледная тире-талмый дигән тәэсир железистое равновесие иде нарушено, башта разлагая гәүдәсен, аннары заставляя ум хезмәт итәргә противоестественным навязчивым идеяләрнең. Ул сездәге кеше, ул ләззәт ала, причиняя кемгәдер авырту һәм подчиняя башка үз причудливым извращениям үзләренә управляют. Ул бит выдохнул. Аны күрдем, дип эго шарф белән генә ослаб, обнажая икеләтә берничә бородавок, покрывавших эго тонкую колючую муеннарына, әйтерсең гротескный воротник тирәсендә сморщенных күзләр.
  
  
  Башка мондый эму, пересекали минем юл. Ih разделял рухы самоуверенности бу югары совершении немыслимых дель һәм вера бүген үз гениальность белән шөгыльләнүче убедили ih бу непроницаемом иммунитете к возмездию. Туганчы хәтфә, аны белә иде инде докторы Лотара Инуриса инде кеше буларак, аларның табигать түгел позволяла башканы лжи.
  
  
  Ул елмаеп куйды һәм поклонился. Ул күтәрде, бер тирәсендә, үз сыгылмалы кулларга бу нерешительном котлауда һәм яныма. Аны басты өчен, сәламләргә сәхнәгә аның.
  
  
  — Шулай, — диде ул. — Бу мгновение аны уйлады, без югалттык сине. Һәм бу иде, бик үкенеч. Әмма, кичер мине. Кичерегез минем невоспитанность. Миңа тагын бер форсат туры киләчәк. Позволь миңа. Аның доктору. Лотар Инурис.
  
  
  Бу кулымда, аны ул протянул миңа түгел иде көч. Аның уятты эму бөтен игелеклелек, бу аны иде сәләтле. — Күңелле танышу, доктор, — дидем. «Мин, Николас Андерсон».
  
  
  "Америкалы, аны аладыр дип уйлыйм," - диде ул.
  
  
  — Чыннан да, — диде мин.
  
  
  «Хөрмәтле жириновский кешеләр, — диде ул. «Күп кенә Европа сезгә обязана».
  
  
  «Рәхмәт, дип әйттеләр, бу докторы», — дидем. «Югыйсә, аның ни дәрәҗәдә укый, безгә монда да һәрвакыт шат».
  
  
  — Әйе, — диде ул. «Бар алар, кем оныткан, ләкин аның тирәсендә түгел ih чисел. Кешеләр өчен онытмый, иң яхшы мөнәсәбәт — ул терпимость».
  
  
  "Ярар, доктор, алам аны тәкъдим итәргә сезгә нәрсә дә булса эчәргә?"
  
  
  Ул министр покачал аягы. — Мин ценю сезнең щедрость, мистер Андерсон, әмма, куркам, миңа баш тартырга туры киләчәк. Моның сәбәбе, аның буенча аны монда түгел, светская, ә чиста профессиональ».
  
  
  Аның басты арасында һәм алар кыз белән шөгыльләнүче кала артында. Ул наклонил башын аның ягына тагын да күбрәк понизив үзенең һәм башка тыш йомшак, мәдәни тавышы.
  
  
  Бу иде тавышы, разрывающийся нче намеков. Һәм нәкъ менә шушы башыннан икенче тавышы алына җитештерергә тәэсир калдырган слушателя. Превосходный интеллект Инуриса, эго непревзойденные сәләте, аның ихласлыгы бөтен яхшы побуждений һәм, әгәр моның була җитәрлек түгел, куркыныч насмехаться өстендә кеше иде, аларда ике товарища мөмкин көннәре санаулы булыр га охшый способными кулланырга керде.
  
  
  «Әгәр сез таныш белән Европа, мистер Андерсон, — диде ул, — һәм бигрәк тә Көньяк Америкой, сез, бәлки, беләсезме, дип титулын докторы кулланыла шактый иркен. Ләкин минем очракта бу титулы, заработанный алынган һәм аннан соң күп еллар тырыш өйрәтү. Аның докторы, медицина, мистер Андерсон, белгече буенча хирургиясе белән шөгыльләнүче күпмедер гыйбарәт механик сәнгате. Признавая бу, һәм булмаганга ниятләрен дәшми стимуляцию акыл, аны попытался сатып алырга өстәмә белгечлек. Аны шулай ук психиатр белән практикасы белән шөгыльләнүдә, ул шөгыльләнә, — ул сверкнул күзлегеннән бу кызны, — багышланган иң авыр очрак.
  
  
  Аңа татарстанныкы аларга, нәрсә булыр иде нормаль расшевелить эго, үз ликованием. — Шулай итеп, сез мастер?
  
  
  Аңа иде вознагражден дрожью, пробежавшей буенча эго телу. — Әйе, — диде ул, омтылып, ул засмеяться. — Минем, мәсәлән, безне атыйлар Америкада. Бик кызыклы һәм примитивный термины. Тик мин тиеш түгел отвлекаться. Ничек мин китәм дисәң, бу юная леди аңа бер тирәли минем пациенток.
  
  
  Аның понизил тавышы кадәр ошеломленной хосусыйлык. — Сез имеете күздә тотып, ул больна, доктор?
  
  
  Доктор Инурис iso барлык көч тырыштым булырга терпимым, әмма күрдем, дип iso барлык көч испытываю эго сабырлык. — Әлбәттә, бу шактый гомуми термины, әгәр шулай выразиться. Профессиональ яктан да, барысы да күпкә катлаулырак. Әмма, әйтик шулай итеп, бозмыйча, аңа мөнәсәбәтләре арасында табиб һәм вакытында пациентлар гына вдаваясь техник тасвирлау, дип юная туташ, интегә җитди эмоциональным расстройством».
  
  
  — Аңлыйм, — диде мин. — Син алыр иде мине алдап була соң. Син надеешься, чөнки бу шулай", - диде аның үзенә.
  
  
  «Барысы да эмоциональные авыру проявляются итеп ih алыр җиңел распознать неспециалисты кебек сезне».
  
  
  — Минемчә, юк, — диде мин.
  
  
  Доктор Инурис дип елмайды миңа. «Мин бик шат, сезнең шундый киң кругозор, мистер Андерсон, — диде ул. «Гвидо билгеле бирде миңа аңларга сезнең тәртибе карата аңа казино иде, ничек кенә бу әйтә, берничә воинственным».
  
  
  — Әйе, — диде мин. — Тик, икенче яктан, бу сезнең джентльмен иде алай булса, сез называете дружелюбным белән әлеге яшь леди. Мин тотам, дип белдерде ул причинил әй авырту, һәм ул, күрәсең, бигрәк тә стремилась к эго компанияләре.
  
  
  -- Аны кабат тиеш сорарга сезне гафу, -- диде доктор Инурис, ул обращался миңа белән лицемерной сияющей елмаеп. «Вакыт-вакыт Гвидо әверелә артык усердным. Һәм аны аладыр дип уйлыйм, ул испугался минем гнева. Күрәсез микән, аңа түгел, управляю гади клиникой. Яшь туташ иде доверена минем заботе бу вилле неподалеку моннан, һәм бу этапта мөрәҗәгать аның белән мәгънәсез подвергать аның теге, без сезнең белән дип саныйбыз нормальными социаль отдачами.
  
  
  «Узган атнада, — дип дәвам итте ул, — әй, алдык чыгып китәргә виллу өчен рөхсәтсез похода бу казино. Гвидо түгел, профессиональ медбрат, һәм, бәлки, шуңа күрә эго яклар көтәргә туры килә хаталар. Шуңа да карамастан, вакытлыча исчезновение кызлар бик рассердило мине Гвидо, һәм ул, тантаналы рәвештә вәгъдә бирде миңа, - дип кыз күбрәк булмаячак ускользать аны алып бару. Шуңа да карамастан, әй, дип алдык кабатларга ул бүген кич.
  
  
  Шулай булгач, әлбәттә, дөрес түгел микән, дип Гвидо, ничек булыр иде бу, әйтә, шактый нетерпелив аның белән? Һәм, — диде доктор. Инурис ачыктан-ачык әйтте: «шулай Ук аңлашыла буларак, америка джентльменом, сез игелекле, вмешались өчен якларга аның ни-нәрсә иде өчен сезне бөтенләй неприемлемым поведением».
  
  
  — Ярар, доктор, — диде, мин — мин түгел подозревал, дип, моның артында тора, шулай ук бик күп. Миңа бик җиңел тоелды, сезнең слуга нидер задумал.
  
  
  «Внешнее өлешендә була обманчивым», — диде ул.
  
  
  "Әйе, многда," мин риза булдым. «Тегүче тик синнән, аны беркайчан да уйлаганым да юк, чөнки ул каты авыру».
  
  
  Доктор Инурис ободряюще похлопал мине буенча кулымда. -- Ярар, ярар, - диде ул. «Сездән таләп ителә артык күп аңлау әйберләр нигезендә краткого күзәтүләр, хәтта медицина фән кайчагында сбивается белән файдасы».
  
  
  — Аңлашыла, — диде мин.
  
  
  — Ә хәзер, мистер Андерсон, аңлыйсыздыр, миңа туры киләчәк сорарга сезне игъланнары миңа... э-э... минем персонал тәмамлап, үз кич белән кыз һәм отвезти аны кире безнең виллу. Мин белмим, күпме сез аның белән сөйләштеләр тагын беребез белән, әгәр дә сез бирмисез лђ миңа берәр благонамеренный дәүләт советы, сезгә булачак мудро карарга да, ул җебе әйтергә яктылыгында аның авыру. Кайчагында у нах туа искушение әйтергә әйберләр, алар беренче карашка ала показаться правдоподобными, әмма, кызганычка каршы, алар вызваны ee болезнью, аны, аның, дип өметләнәм, минем көчләрендә дәваларга».
  
  
  Аны, кивнул йөзеннән татулык. — Мин бик ышанам ки, сез вылечите аны, доктор. Калса, мондый хурлык, мондый сеңелем кыз, чөнки ул..."
  
  
  «Минем бар өмет, — диде доктор Инурис. «Әмма гомер дәвалау, мөгаен, бәлки шактый озын».
  
  
  — Бик тә начар, — диде мин.
  
  
  "Чыннан да," - диде ул. - белән оттенком нетерпения. — Хәзер безгә, чыннан да, вакыт барырга. Күңеле белән танышырга сезнең мистер Андерсон. Чыннан да, мило.' Ул щелкнул пальцами, һәм Гвидо двинулся, әзер к действию.
  
  
  Ул гына да түгел, понадобился. Кыз встала, сунула сумочку култык астында һәм янына аның. Доктор ачык дип елмайды әй.
  
  
  Белән выражением неудержимого отвращения ул узды mimmo докторы һәм Гвидо к вращающейся көне, аша аны алар керде. Югары, угловатый кытайлы преградил юлын, әй, әмма ул кайчан якынлашкан аңа ул отошел ягына өчен ачарга аның алдында ишекне, һәм последовал өчен анда. Гвидо последовал өчен нимиЕ1 .
  
  
  «Гафу итегез, дип побеспокоил сезне, — диде доктор Инурис миңа.
  
  
  Аны покачал-аягы: «Ни кызганыч, — диде мин. "Мондый сеңелем кыз..."
  
  
  "Онытырга тырышыгыз аны, минем кадерле кеше," - диде доктор Инурис, кайчан китте көне.
  
  
  — Мин сезне провожу, — диде мин.
  
  
  — Кирәк түгел, кадерле башка, — диде ул елейным тавышы. — О, — диде мин. — Миңа булыр иде, бик моның килә.
  
  
  Зат докторы помрачнело. - 'Ничек телисең.'
  
  
  Аның последовал артыннан көн. Ак «мерседес» төбендә басып обочины. Аны таныдым анда машинаны, аны күреп, без чыгуы аша казино. Янәшәдә басып тордылар кыз, Гвидо һәм кытайлы.
  
  
  Доктор хлопнул ханын кунак йортына урнаштыр. Ул, диде. - "Нәрсә көтәбез?"
  
  
  Китайец ачты заднюю ишек, аннан соң алга китте һәм сель руль артына.
  
  
  Блеснув үз длинными эффектными аяк, кыз скользнула бу заднее сиденье. Аның, дип билгеләп үтте анда иде балетные тапочки-лодочки югары каблуке. Безнең көннәрдә хатын-кызлар сирәк дәвалау ih кияргә, тик әле безгә бер аяк киеме түгел мәчете хатын-кызлар, аягын шулай яхшы. Сез күргән ih тагын берничә ел элек, Николь Кара иде әле исән.
  
  
  Доктор Инурис скользнул эченә. Гвидо ишекне һәм сель янында китайцем. Двигатель инде эшли, машина отскользнула нче обочины.
  
  
  Аны карадым, алар ничек китә башлагач, запоминал номерной билгесе. Мерседес затормозил бу повороте. Аша заднее тәрәзә аны күрдем, ничек докторы, кулын күтәрде бу матур личико.
  
  
  Соћыннан кире уйлый. Зур кешедә расслабилась кебек зур паук. Аша мгновение тирәсендә, кулларын торчали генә зур һәм указательный гына карый.
  
  
  Кайчан призрачная машина завернула өчен почмагына докторы. Инурис бик акрын протянул кулын, сак һәм елмаеп көчле удовольствия салды һәм бармак шул трахею кызлар һәм эшли башлады, аны сжимать.
  
  
  
  Башлыгы 6
  
  
  
  -
  
  
  Аны повернулся китте һәм кире бар. Әгәр Әйберләр. Инурис булган күздә тотып, тиз үлем, ул иде позволил Гвидо моны. Бәлки, доктору нравилась медленная үлем, ул гына да түгел, сомневался бу. Әмма әгәр ул отель моны, ул иде сайладым күпкә уңайлы урын караганда заднее сиденье автомобиле.
  
  
  Аны кабат сель өчен урындык астында, кискен взглядом официанта, ул выглядел берничә облегченным башлагач, аның белән кайтты минем кечкенә генә сәфәр урамга белән докторы Инурисом һәм эго устрашающей кечкенә генә бандой. Мин обольщался булуы официант беспокоился турында минем куркынычсызлык яки турында доказательстве. Аның подозревал, дип эго реаль кызыксыну иде миңа, предполагая, мин шактый сәламәт булсын өчен түләргә, үз хисабына белү, аламмы, ничек һәм күп кенә туристлар да белергә тиеш, дип чаевые кертелгән хисабына, һәм, димәк, түләргә эму икеләтә.
  
  
  Аның ясаган жест һавада, һәм ул поспешил кул көрәштерү өстәле янына, сак булыгыз опустив күзләренә өчен подтолкнуть миңа хисабына буенча мрамору. Аны кайчан проследил траекторию хәрәкәте эго кулы, минем карашка, егылып шушы почерк. Ул иде кәгазь подставке, искаженной ножкой стакана, аның тирәсендә пила кыз.
  
  
  Аның күтәрде һәм бер стакан алды кђгазь. Шул вакытта, ничек Икенчесе. Инурис һәм аның лгали бер-берсенә бер-берсенә, алкадан күбрәк булса-бик мәшгуль.
  
  
  Ул язды үзенең хәбәр карандашом өчен бровей. «Вилла Нарцисса » ул әйтте: «Кап-Ферра. Ярдәм ит миңа, костя ходайга. 'Ул кул куелды, һәм мин аңладым, бу әлегә кадәр хорек белмим, кем ул шундый.
  
  
  Ә мин белми идем, ул нинди иде: бу здравом башлы карамастан, барлык нәрсә диде доктор Инурис. Матур, отчаянная һәм шактый уверенная үзенә өчен сарыф белән зловещим докторы башка сопротивления. Әмма хема иде, шулай табышмак булып кала.
  
  
  Бу-сер иде, аны, аңа омтылды разгадать ике ахырына кичәләр.
  
  
  Әмма аны эшләргә тиеш, тиз. Аның взглянул бу сәгатьләрдә. Мәсәлән, яртысы-икенче һәм у докторы Инуриса иде зур өстенлеге. Аның оплатил хисабына түгел бирделәр чаевых, ә особенных разочарованию официанта, һәм чыккан «Негреско» аша баш керү. Такси көткән, пассажирларга. Бүген «рено» алда чират йөртүче, толстолицый ир-ат, лежал, запрокинув башын, һәм авыр храпел руль артында. Аны кайчан похлопал эго буенча плечу, ул мгновенно проснулся. Ул посмотрел миңа, сияя елмаеп торган шөгыльләнә иде катнашма животной самонасмешки һәм интриги, елмаеп элеккеге солдат. — Мсье, — диде ул шундый тоном, әйтерсең игътибарын җәлеп иткән.
  
  
  Аны дип сорады. — Сез беләсезме, Кап-Ферра?
  
  
  — Әлбәттә, — диде ул.
  
  
  — Сез беләсезме Виллу Нарциссу ?
  
  
  « Әйе ».
  
  
  — Син аласың отвезти мине анда?
  
  
  — Ничек теләсә, сэр. Тик гафу итегез, бу сђер урын.
  
  
  'Чыннан да?' — диде мин, рывком ачып заднюю дверцу эго «рено» һәм садясь. «Әйт миңа, ни өчен, ә хәзергә әйдә поторопимся».
  
  
  Машина скользнула көнбатышка таба буенда дощатого настила һәм җәелде беренче планда ук повороте.
  
  
  «Анда беркем дә яшәми. Биредә пустынно, — диде ул.
  
  
  — Син анда булдым, күптән түгел?
  
  
  — Юк, мин алмыйм моның әйтә. Тик анда инде күп еллар беркем дә яши, м-сье. Аны беләм анысы. Берничә атна элек, бәлки, бер ай элек, аның проезжал mimmo алар төнлә дә. Арасында виллой һәм кыйммәтле таш дивары, ә капка тимер капка. Аны заглянул капкасына. Дөнья түгел иде. Сез чувствуете бу, кайчан өйгә беркемне дә юк. Бу вилла иде шул йорты.
  
  
  — Сез беләсезме, кемгә ул татарстанныкы?
  
  
  — Юк, сэр, мин белмим. Милек хокукы монда күчә бер хуҗасы янына икенче төрле әйткәндә, һәм кайвакыт барында постороннего кеше генә аңлата. ике бирелде рөхсәт яшәргә үз вилле».
  
  
  «Рено» хәзер набирал тизлеге. Аны күреп, ничек отель Beau Rivage юкка чыга артта калды, безне, ә аннары без свернули бу изгиб юллар белән шөгыльләнүче спускалась к гавани белән кадерле, вырубленной бу скалах, возвышавшихся над морем.
  
  
  «Бу виллах һәрвакыт бар, яңа йөзләр, — диде шофер.
  
  
  «Проезжаем Урта Гвинее Cormiche? », — диде мин.
  
  
  "Әйе, сэр."
  
  
  Хәзер без күтәрелде, һәм шәһәр Ницца калды артта калды безне. Подо минем, уңнан, диңгез лежало неподвижно астында покровом тумана.
  
  
  — Булырмын благодарным, — диде мин, — әгәр дә сез довезете мине кадәр капка виллы Нарциссы, ә позволить сойти бу километр иде.
  
  
  — Аңладым, — диде шофер. Ихтимал, ул яхшы солдатом. Толстый һәм акыллы, хәтта шул чакта. Аңлау, бу бирәчәк эму, әгәр дә ул булачак аңларга һәм онытырга турында остальном. Беренче чиратта, саклагыз үзегезне һәм выживайте. Яшәеше һәрвакыт яхшы реклама, аны солдат иде үзең өчен.
  
  
  Ул бер бик тиз һәм салмак кына, наслаждаясь вызовом бер тирәсендә иң захватывающих юллар дөньяда. Юл алда иде пустынной, һәм ул зажег берничә желтых яктырткыч өчен, разорвать завесу тумана. Хәер, төн иде тихой, тизлеге создавала күңелле ветерок.
  
  
  — Менә, — диде ул.
  
  
  Табличка «дип язылган Св. Жан-Кап-Феррат вырисовался һәм пронесся mimmo. Уң ягында мине, дип-анда очерченный огнями, Кап Ферра лежал кебек зур палец, торчащий бу күп. Двигатель «рено» заскулил, кайчан йөртүче переключился бу пониженную тапшыру, әзерләнгәндә к спуску белән бик яхшы-Корниш.
  
  
  — Без тиздән без анда, — диде ул оттенком күңел ачу. — Сине көтә твои дуслар?
  
  
  Аңа каршы түгел иде сорауга җавап эму. — Юк, — диде мин, — дип куркам юк.
  
  
  — Бәлки, син дә моның телисең?
  
  
  Положив, бер кулын руле, башка ул-бу булса, нащупал астында сиденьем. Ул потянул эго элек, кулымда бар иде монтировка. Ул смеялся. — Бәлки, син сможешь кулланырга бу?
  
  
  'Мөмкин. Тик мин обойдусь шунсыз. Өчен рәхмәт белдерәм сезнең игелеклелек.
  
  
  — Мөһим түгел, — диде ул. Сђер урын бу вилла. Бик тырышам. Бик недружелюбая. Бу да шул йортка, кайда сез чувствуете үзен уңайлы һәм сезгә шат».
  
  
  — Мин бервакытта да шунда гына иде, — диде мин. — Тик мин сиңа ышанам.
  
  
  «Мин выключу свят», — диде ул. «Бу ярдәм итәчәк синең ночному видению».
  
  
  Аны дип сорады. — Армия?
  
  
  «Чит легионы», — дип җавап бирде ул. «Закройте глаза берничә минут кадерле. Аңа әйтәм сиңа, без анда доберемся.
  
  
  Бераздан машина тукталды. — Яхшы, — диде ул.
  
  
  Аны янә күзләрен ачты. Тирәбездә иде кромешная тьма. Аның сунул шоферга стопку банкнот.
  
  
  — Бик бәхетле, — диде ул.
  
  
  Аның чыкты, - юньдә машиналар.
  
  
  Шофер высунулся. — Километр ачылды. Уңнан. Таш дивары. Өч метр биеклектә. Битое пыяла өстән. Капка җиде метр. Заостренный загыйфь. Эчендә берни дә стоящего воровать. Һәрхәлдә, бер ай элек. Тик, һәрхәлдә, уңышлар.
  
  
  Ул әле улыбался, әлегә машина акрын гына задним барышы ехала юлда. Аның подождал, әлегә перестану эго ишетергә, ә аннары китте. Әлегә аның тышча, аның проверял, дип лезвия бритв һаман урынында.
  
  
  Кисәкләре мха валялись бу иске стонать, әйтерсең прорастание гнилые. Ржавчина облупилась бу тимер воротах. Лунный сергей пробивался аша тыгыз сросшиеся ылыслы агачлар, поднимавшиеся тирәсендә клочков катнашты тумана, һәм уйнадым нечесаной үлән, торчавшей тирәсендә җир ничек борода тушку.
  
  
  Белән юллар аз-дип күренде. Бары тик юл машиналары гына дип пройденный исәпкә алып, хәтта колеялар хасил була бу примятой үләндә. Югары агачлар басып тордылар ничек сәгатьлек арасында любопытными взглядами һәм виллой.
  
  
  Күпмедер вакыт, аның басып капка артында һәм прислушивался. Гади тынлык. Бернинди эт, сигнализирующих турында минем барында. Бернинди алтынчы хисләр өчен маркировки патрулей, хисләр, ул шулкадәр тапкыр спасало мине.
  
  
  Аны төшергән куртку һәм ташладым аны поверх диварлар өчен якларга кулы нче грязных осколков пыяла, алар лежали на камнях биклђп, дип любопытный истечет кан белән язылган. Аның подпрыгнул тапты ышанычлы опору һәм берсе хәрәкәте подтянулся өскә таба, потянув куртку артыннан.
  
  
  Присев у подножия диварлар, аны тукталды һәм прислушался. Бары тик тынлык. Пригнувшись һәм файдаланып, агачлар ничек укрытие, аны двинулся алга, бер үк вакытта тропе. Аның двигался акрын бара. Минем аяклар ступали буенча мокрой үләндә. Томан, пахнущий хвоей һәм диңгез суы клубился тирәсендә мине.
  
  
  Аның күтәрелде бу холм, һәм кинәт күрдем проблески ут аша агачлар, һәм томан аша гына. Берничә секундтан соң аның җитте ачык кыр.
  
  
  Аның тукталды опушке агач күрдем, дип эзләре машина уң ягында мине сворачивают сулга, ә аннан соң яңадан поворачивают ук ко входу бу виллу. Ак «мерседес», диярлек замаскированный томан, басып кара һәм молчаливый, бу астындагы юлга кертелде.
  
  
  Үзе вилла белән прохладой салкын таш, витающая бу төнге морском һавада, вырисовывалась тирәсендә тумана, ничек урын ужасного кошмара. Югары аерым тәрәзәдә, окруженном свисающими ставнями, кусок сөт-ак занавески ловил освещенной луны, һәм карадым сәхнәгә аста, ничек невидящее око. Ике югары катка виллы иде темными. Сергей горел өч тәрәзә беренче планда катында урнашкан.
  
  
  Держась чикләрдә линия агач аны тиз обогнул йорт. Задняя өлеше, ягы икенче яктан, һәм передняя часть калуы черными һәм безмолвными. Аның башлады приближаться буенча кырыс үләндә. Бары тик тонкая занавеска прикрывала уң тәрәзә. Поднявшись бу корточки, аны заглянул эченә.
  
  
  Бу бик кухня. Югары кытайлы сидел миңа спиной өчен деревянным өстәле һәм выпив эчәргә алып керер иде дымящегося чәй.
  
  
  Аның пригнулася һәм минем янга килеп, к, башка окну, благословляя министр белән шөгыльләнүче приглушала минем shaggy. Акрын аны янә башын күтәрде һәм берәүдә, дип карыйм аерым бүлмә, анда иде гына караватка җитештерүче. Гвидо лежал бу түшәк, прислонившись аягы к стонать, һәм листал журналы. Аны күреп, ничек ул төшергән куртку һәм переложил пистолетын белән поясы бу наплечную кобуру.
  
  
  Өченче өч освещенных бүлмә булды бу значительном расстоянии от беренче ике. Әлегә аның панцирь шунда, держась түбәнрәк дәрәҗәдәге подоконников, аны ишетте тавышы докторы.
  
  
  — Кадерлем, — диде ул. — Мин бик тырыштым булырга түземле синең белән. Һәм аның нахожу, бу сабырлык түгел, вознаграждается аңлап һәм рәхмәт хисләре белән сезнең яктан; гына неверность һәм предательство. Ә хәзер, кызганычка каршы, минем түземлек подошло ахырына якынлаша.
  
  
  Хәзер аның дәрәҗәсендә иде тәрәзәләр. Ул ачылган иде, һәм тавышы докторы, заряженный куркынычы булган отчетливо разглядеть. Аны минем янга килеп, к подоконнику. Тагын бер өлеше, бу сизгер ак занавески, бары тик өлешчә задернутой, висела бүлмәдә ничек паутина бу каберенә. Выглянув тәрәзә аша, аның ачык күрдем докторы Инуриса һәм кызны. Доктор төшергән куртку һәм накинул шарф урынга тик берничә двойных бородавок әле бросали үз сморщенный злобный караш складки шелковой повязки.
  
  
  Аны күрдем, - дип кыз да бар иде одета төгәл кебек үк, кайчан аны каршы алды ee. Куллары бар, нах иде сцеплены за спиной кебек баланың, аның отчитывают өчен начар тәртибе, максаты белән генә склонена, ә искиткеч чәч әле бәйле бледно-яшел тасмасы.
  
  
  — Мин өметләнгәнен, сез проявите миңа билгеле бер рәхмәт, — диде табиб. «Мин өметләнгәнен, син придешь миңа үз залп белән сокровищами торган бирергә мөмкин гына хатын-кыз дип, син башлыйсың отплачивать миңа тугрылык өчен, аны, аның излил сиңа болай да билгеле һәм шулай гел. Сез миңа түгел, ышанырга, тик бу, чыннан да, бар иде минем иң искренняя надежда. Әмма, бәлки, аның артык өметләнгәнен. Бу-булачак беренче тапкыр гына түгел. Һәм шуңа күрә, аны, шулай ук, беләм генә булса да бирелә, ирекле, бәлки взято көч». Кыз књрсђтте ачыктан-ачык аңа. Ул сөйләде акрын һәм обдуманно. — Син ужасен, — диде ул.
  
  
  Зат Инуриса исказилось от гнева. Ул кулын күтәрде һәм яңадан опустил. — Бу инде башыннан икенче тапкыр өчен бүгенге кичә, син спровоцировала мине шулкадђр минем телевидение проектында күрсәтергә жестокость бу твоем шундый необычайно матур йөзендә. Тик мин генә моны эшләргә тиеш, шулай түгелме? Аны выглядящий шулай кот очкыч хәл. Әйе, аңа шулай аңлыйм, минем кызы икән тапмый, сездән рөхсәт. Башкалар инде разъяснили бу миңа.
  
  
  — Түгел, поймите мине дөрес түгел, доктор, — диде кыз. — Мин әйткән турында синең тышкы кыяфәттә дә чагылыш таба. Мин тотам, бу азрак, барлыгы хокукларын.
  
  
  'Их микән?' — диде доктор.
  
  
  — Юк, — диде ул.
  
  
  — Нәрсә, минем татлы?
  
  
  «Син миңа каршы, чөнки сез шундый невыразимо начар, — диде ул.
  
  
  Доктор рассмеялся, пронзительный көлү вырвался тирәсендә эго непристойного горла.
  
  
  — Начар, — диде ул. «Ничек аз беләсезме турында начар булсын турында сөйләргә nen шулай җиңел. Әмма тиздән тапсагыз бу хакта күбрәк, һәм мин үзем дә булам сезнең проводником, сезнең укытучысы, партнерыгыз».
  
  
  — Беркайчан да, — диде ул.
  
  
  "О, әйе, җаным," - диде доктор Инурис. — Һәм бик тиздән. Монда, синең бүлмәдә, бу синең түшәк.
  
  
  Кыз тиз књрсђтте өчен ишек.
  
  
  Доктор покачал аягы. — Юк, — диде ул. — Бу сиңа ярдәм итмәячәк.
  
  
  Кыз скривилась.
  
  
  Бу вакытта миңа синнэн гамәлдә, броситься бу бүлмәгә күрү өчен докторы Инуриса һәм ишетү эго йомшак, җаннарны тетрәндерерлек тавыш тавышы. Тик мин заставил үзен успокоиться. Әлегә кадәр хорька ул берни дә сикергәли, тыш, болтовни. Кыз переживет бу. Һәм, көтмичә, минем булачак күбрәк мөмкинлекләр күбрәк белергә, бу хакта извращенном кешедә һәм эго таинственной пленнице белән шөгыльләнүче нең фантастическим зат һәм тидерерлек телом пробудила эго угрозу.
  
  
  Ухмылка зверства һәм предвкушения оскалила эго тешләре. "Ярар, минем складывать доллар," - диде ул. — Мин бирәм сиңа соңгы шанс. Бирде сиңа да, бу минем хәлдән килә. Еонтий ли син миңа алмашка нәрсә твоих көчләрендә, яки бу булырга тиеш взято синдә?
  
  
  «Аласыз алырга мине, доктор, — шуны диде ул, — ә сез беләсезме, һәм мин беләм, сез беркайчан да булачаксыз ия булырга минем».
  
  
  Зат докторы побледнело, ә челюсти сжались от гнева. Вена пульсировала аның виске, әйтерсең дракон, свернувшаяся астында эго њлђ дип раслый плотью. Ул минем янга килеп, к кызга белән шөгыльләнүче сидела акрын гына, тыныч кына әнисенә карап mimmo аңа, әйтерсең, эго күбрәк да эшли иде. Эго зур кешедә күтәрелде һәм вырвала тасманы тирәсендә аның чђч, алар аска тәгәрәдек әй, җилкәсенә алтын водопадом.
  
  
  Гнев вспыхнул бу отталкивающей өлешендә эго затлар усилившись өчен алар берничә секунд алар потребовались эму өчен схватить яшел тасманы һәм швырнуть аның идәнгә. Ул ясаган паузу бу мгновение өчен үтәүләрен моның белән әзерләнергә хладнокровному нападению бу нах. Кыз дәвам итә карарга mimmo аңа, әйтерсең, эго ниятләрен күбрәк да югары аның кебек жужжание чебеннђр.
  
  
  Доктор янә протянул кулын. Эго озын тонкие бармак сомкнулись на тонком вырезе аның күлмәк, ә костяшки бармак намеренно замерли бу пышной ложбинке арасында аның грудями.
  
  
  Ул ясаган тиз хәрәкәт запястьем, һәм стянул ткань белән аның тән. Ул сидела неподвижно, ул стянул ткань белән аның плеч һәм позволил әй, белән шелестом упасть, идәнгә.
  
  
  Ул шевельнулась өчен якларга үз обнаженную күкрәгенә нче жадного кузгату, бушующего бу эго күз алдында. Аның куллары висели буенча бокам. Анда иде гына ак трусики, һәм балетные тапочки-лодочки.
  
  
  Сулышы докторы вырывалось килгән аңа, шипя. "Ах, шулай," диде ул.
  
  
  Әлегә аның заставлял үзен дәшми вопящий вакытында миңа тавышы, призывавший сломать эго змеиную муеннарына, аның куллары скользнули аның бедрам, ә аның трусики башлады скатываться буенча загорелым бедрам.
  
  
  Хьюберт иде хокукларын турында Николь Ясый, әгәр дә ул иде Николь Мәҗбүр итә. Ул иде блондинкой табигать.
  
  
  Караватка җитештерүче иде уң ягында мине почмагында арасында стеной һәм окном. Кыз, һаман да неподвижная иде сулдан миннән, ә доктору Инурис арасында аның һәм кроватью.
  
  
  Встав, тезләренә, генә задыхаясь нче дулкынлануларын бетереп һәм усталости, ул закатал трусики әй кадәр лодыжек.
  
  
  Доктор Инурис менде аякка схватил ee өчен кулын башлады тащить элек к түшәк.
  
  
  Аңа позволил әй, эшлисе, бер адым, башка, бары күңелебезнең. Бу эчке ягында-аның сул як бот кешеләрнең миң түгел иде. Бөтенләй юк. Аннары аны перепрыгнул бу подоконник һәм нырнул бу бүлмәгә.
  
  
  Доктор повернулся тирәсендә үз янында булуын исәптә тотып эшләнгән күрү өчен минем. Кыз скользнула кире үз связке испорченной кием.
  
  
  Шарф свалился белән муен докторы, обнажив эго тошнотворный воротник тирәсендә бородавок. Ясаганчы, аны җиңәргә өлгергән арасында аерма безнең, ул преодолел үз изумлении.
  
  
  — Гвидо! ул крикнул. — Гвидо!
  
  
  
  Башлыгы 7
  
  
  
  
  Крае књзлђре аны күрдем, кыз ничек күтәрде үзенең изодранное күлмәк һәм прижала лоскутки тукыма карата үз чувственному телу. Доктор Инурис иде зажат, ничек паук бу ловушке, тратя вакытта килүе смертоносного Гвидо.
  
  
  Ул гына да түгел, йөгерергә маташа к көне. Минем мелькнуло шул голлар, ул, мөгаен, кортлардан кичерергә үзенең кечкенә палачом бу темном фанзия, ә аннары штраф өчен ущербный интеллект һәм капризность Гвидо рәвешендә пистолетной пуля 22-нче калибрлы шуннан отморозка. Шул ук вакытта миндә туды мысленная картина карлика-пещерного кеше, спрыгивающего белән түшәк, выдергивающего астыннан чирттереп үз пистолетын Трехо һәм пустившегося йөгерергә к бүлмәдә кызлар.
  
  
  Ничек загнанный бу почмагына боксчы докторы Инурис двигался сулдан ук буенда дивар бүлмәләре, эго, ладони развернуты наружу, надяның жесте примирения.
  
  
  Минем иде күп вакыт. Доктор ү шундый ук физик угрозу кебек татлы вата, әмма басарга арасында аның һәм Гвидо булмады бернинди мәгънәсе. Веб-кыйнаш башлана, аңа ул иде ввязаться иде дисклар, анда бар иде аның ягында.
  
  
  Аңа позволил эму подойти, взмахнув плечом һәм сул кулы белән. Ул пнул мине, хватаясь өчен минем правую кулын. Аның отпустил удар, һәм әдәпле тотар га аның эго бу челюсть. Ул врезался бу диварны, аннары соскользнул аска таба, потеряв аңы, кан струилась буенча эго пурпурных губернасында.
  
  
  Аның да шталь торопиться өчен насладиться зрелищем, ә повернулся һәм бросился к көне. Бик соң. Ул распахнулась.
  
  
  Гвидо торды анда. Trejo иде ирешњ минем тормыш. "Стой смирно", - диде ул.
  
  
  Аның күтәрде кулларын. Аңа татарстанныкы аларга, бу мизгелдә янында Николаса Андерсона, сакчы девиц, элђккђн бу китердемме, булмый, әллә нинди сәбәпләр аркасында булырга эш белән Гвидо. Бу түгел иде абсолют кирәк.
  
  
  Пистолетын каласың неподвижным. Доктор иде, тагын ялгыз хәзер. Гвидо елмаеп куйды. — Шулай итеп бу син уложил моның ублюдка, шулай түгелме? Ярар, тавышы да, дип уйлыйм. Тик барыбер мин алмыйм хуплавын, иптәше булып чыга. Бу начар дигәнне аңлата минем өчен. Һәм миңа бу ошамый. Син тиеш иде убежать, аны кайчан диде сиңа. Хәзер аласыз пожалеть бу хакта.
  
  
  Кискен күзләре Гвидо күреп кызны һәм киңәйде, диде. — Одевайся, — диде ул. — Һәм позови Тьсоенга . Әйт эму дип доктору ярдәм кирәк. Һәм пытайся шалить.
  
  
  Кыз повернулась, безгә спиной, достала түшәк астыннан " чемодан, сайлаган берничә әйбер, кием һәм башыннан одеваться.
  
  
  — Син, — диде Гвидо, — сайла кусок диварлар һәм куярга к, аңа кулы.
  
  
  Аны ясаган, ничек миңа әйттеләр. Гвидо үткәрде минем приемлемый эзләү. Мөгаен, ул шактый өлешендә становился объект шундый мђзђк өчен өйрәнергә ремеслу. Эго эзләнүләр алыр иде китерергә эму пистолетын, пычак һәм газ бомбу, тик ул шактый хорош өчен достать өч бритвы. Гвидо түгел отличался воображением. — Яхшы, — дип игълан итте ул, — сез чисты. Повернитесь, заложить куллар өчен башын чиста ih анда, мин әлегә әйтә алмыйм, сезгә опустить ih».
  
  
  За дверью послышались shaggy. Кыз кайтты, китайцем, ул несс әтәчле һәм нәрсә похожее на маленькую миску белән су. Аны беренче тапкыр күрдем эго куллары. Ногти бу указательных пальцах һәм мизинцах торчали, ничек четырехдюймовые кинжалы.
  
  
  «Билгеләргә доктору, Тьсоенг », — диде Гвидо.
  
  
  Китайец кивнул.
  
  
  — Син, — диде Гвидо кызга, — йә-йә янәшә, моның белән үзенең белым рыцарем, һәм бернинди мђзђк. Аның сыт синең буенча тамакны. Әгәр дә тора бу миннән, аны иде застрелил сезне ике ихлас монда, бер урында. Ул чакта миңа иде, алардан башка эшкђ урнашып булмый.
  
  
  Кытайлы преклонил колени янында докторы Инурисом, вытирая эго зат полотенцем. Доктор застонал, һәм эго головка свесилась белән уродливой муен. Эго күзләре моргнули. Кытайлы та, вытирать эго, әлегә табибы түгел оттолкнул эго ягына, стараясь түгел касаться эго озын ногтей. — Ярдәм ит миңа менү, Чанг, — диде ул.
  
  
  Кытайлы схватил эго астында чирттереп күтәрде наверх. Ул та, прислоняться спиной к стонать. — Принеси миңа бренди, Чанг, — диде ул.
  
  
  Кытайлы чыктым аша бүлмәләре аша мгновение белән кайтты бокалом коньяк. Доктор окунул үз свиную узачак бу бер стакан һәм вдохнул парлар керткәнче эчәргә. Ирекле кулы белән ул ощупал поврежденную челюсть. Аннары ул повернулся ко миңа белән усталой елмаеп. «Бернинди реаль зыянны, мистер Андерсон, — диде ул. 'Һәрхәлдә, минем өчен. Килгәндә сезнең... ярар, бу, бәлки, бөтенләй икенче эш.
  
  
  — Слушай, — мин башлады.
  
  
  Әмма Гвидо прервал мине: «Заткнись, — диде ул.
  
  
  доктор Инурис отмахнулся, аның ничек дрессировщик, булган эш белән тявкающей яшь залында үтте. — Шактый, Гвидо, — диде ул. "Замолчи."
  
  
  Гвидо кешеләр түгел грубой посмотрел аңа. Књрђсећ, ih мөнәсәбәтләр түгел строились бу привязанности. Гвидо булыр иде, шулай ук бәхетле җибәрергә аз үзенең автоматического пистолеттан докторы Инуриса надяның кызны һәм минем, өчен, саен, кебек, без рухнем астында эго пулями.
  
  
  — Бу ж, мистер Андерсон, мин уйлыйм, вакыт җитте сезгә һәм миңа килергә к какому-ягъни окончательному пониманию. Миңа тоелды, мин аңлатты сезгә анда, казанда Негреско, бу кыз белән шөгыльләнүче сәхнәдә сезнең игътибар, иң делле бик больна. Һәм сезнең барында монда бары усугубить һәм осложнить аның авыру. Аның әзер килешә белән шактый драматическим ысул белән, алар сез шулай авыр күрсәттеләр, үз лояльность, чөнки, по-видимому, бернинди зыян булмады нанесен. Әмма сез аңларга тиеш, мин фән кешесе түгел потерплю бернинди тыгылу, кайчан эш кагыла бик җитди мәсьәлә дәвалау авыру»кеше.
  
  
  — Әгәр кем дә булса, шушы бүлмәдә һәм авыру, доктор, — диде мин, — шулай бу сез.
  
  
  Аны кабат ощутил үз эго көч үсешен тоткарлау буенча гнева, ул угрожал сорвать эго битлек благожелательного табиб бирү өчен чыгу извращенному гневу, пылавшему эчендә аңа.
  
  
  Дрожь пробежала буенча эго телу. Ул ясаган тагын глоток бренди. Эго күзләренә караган бу янтарную жидкость, әлегә ул крутил бренди кулында. Ул башлаган аңларга, дип ишеттем һәм авазлары, күбрәк ул подозревал. — Мистер Андерсон, — диде ул бер тирәсендә, үз снисходительных елмаю. «Бар шундый очраклар арасында табиб һәм вакытында пациентлар, алар кажутся, ничек булыр иде бу, әйтә, странными өчен неподготовленного наблюдателя. Сәхнә белән шөгыльләнүче ала показаться шокирующей математика буенча шундый, сез ничек булыр иде берьюлы понятной бер тирәли минем хезмәттәшләре.
  
  
  — Перестаньте, доктор, — диде мин. «Мин моның түгел принимаю, әгәр шулай уйлыйсың икән, син тагын да сумасшедший караганда, аның подозревал, һәм мин подозревал, син тулысынча алдап була соң һәм позоришь үз һөнәрен».
  
  
  Доктор сунул үз узачак бу шаровидную кабызу үз бокала өчен коньяк һәм тирән вдохнул керткәнче впиться миндә күз.
  
  
  — Нинди хурлык, — диде ул грустной елмаеп. — Бик кызганыч. Синең өчен. Сез, юләр, мистер Андерсон. Әгәр сез генә послушали мине, сез алыр иде, хәзер наслаждаться перспектива погрузиться бик бай beauty Лазурного Ярлары. Тик моның урынына синең упрямство вынудило сине вмешаться бу минем планнар. Һәм бу, сэр, бик авыр хәл.
  
  
  — Кызганычка, сезнең өчен, — диде мин. "Әмма өчен түгел кызлар монда ул, минемчә."
  
  
  Геройлары — минем забавляют, мистер Андерсон, — диде ул, отхлебывая бренди. «Бәлки, сезнең тәҗрибә китә корнями бу вестерны кебек һәм күп кенә сезнең ватандашлар, әмма минем нигез салына бу фактлар. Шуңа күрә аны, ышанам ки, сез поверите миңа, кайчан аңа әйтәм сезгә, - дип, чыгып тирәсендә минем значительного тәҗрибәсен, внезапную үлем каршылый күбрәк геройлары белән чагыштырганда, трусов. Һәм аның уверенный, бу шулай ук нежелательно алар өчен, кебек, өчен ih меньших, әмма артык зирәк собратьев. Әмма шактый философствовать. Шактый әйтергә сез дә ясадык безгә үзебезгә, безнең кызга одолжения. Ә минем өчен син генә артык легкое неудобство.
  
  
  — Моны ачыкларга туры киләчәк әле, доктор, — диде мин.
  
  
  — Чыннан да, — диде ул. «Һәм бу хәзер»барлыкка киләчәк.
  
  
  Доктор Инурис куйды, бер стакан. — Тьонг, собери весь свой багаж һәм положил барысы да машинаны. Без уезжаем мөмкин кадәр тизрәк.
  
  
  Ул янә повернулся ко миңа. — Менә, мистер Андерсон, сез доставили миңа уңайсызлыклар. Аны тиеш, мин баш тартырга бу йорт хәзер. Тиздән Гвидо, Чанг, аны, һәм юная леди, кем иминлеге, сезне шулай ук борчый, уедем. Без эзләргә яңа торак буларак, саклык чараларын каршы теләсә нинди беспорядков мөмкин булган вызваны кешеләр, аларга булды шунысы кызык белергә турында сезнең књрсђтелђчђк. Һәм эшләрендә, — эго тонкие иреннәре раскрылись бу самодовольной улыбке, ә күзләре метнулись к кызга, — кадәр дәвам итәчәк, үз неизбежного икесе дә ахырына.
  
  
  Гвидо махнул пистолетом бу минем якка. — Әйтте дә, аның белән булачак?
  
  
  "Ах, Гвидо. Кадерле Гвидо, — диде доктор Инурис. 'Сабыр. Без выпишем рецепт мистеру Андерсону кирәкле вакытта. Ә әлегә сезгә тәкъдим итәм отвести эго бер буенча подвальных бүлмә нык бәйләргә анда. Сорагыз Чанга сарыф сезнең белән. Ә аннары, кайчан Чан да упакует, ә сез икәү загрузите телега, без карыйбыз, без нәрсә эшли алабыз белән болью мистера Андерсона буенча-эго разлуки белән әлеге яшь леди.
  
  
  — Бар, — диде Гвидо, указывая миңа бу ишек.
  
  
  Чанг кушылды безгә тышкы якта коридорда. Иң делле алар яхшы команда. Чанг, пятясь китергәнегез буенча коридору, ышанычсыз шактый ерак миннән. Гвидо калды шактый еракта минем өчен, мин алмады тиз двинуться к оружию.
  
  
  Ахырында баскычлар иде, кечкенә генә лестничный яз, әйдәп баручы аска таба. У подножия баскычлар без керде маленькую комнатку, џђм буш алмаганда, урындык белән агач спинкой һәм выкрашенного ак буяу урындык, анда тусклом яктылыгында голой груши, ввинченной бу потолок, виднелась сак сложенная газета. Астында өстәл, сак свернутые, әйтерсең, ih положили анда турыдан-туры билгеләнеше буенча, лежали отрезки веревки.
  
  
  — Утыр, — диде Гвидо.
  
  
  Ул нәтиҗәле эшче. Эму таләп ителгән бөтен минуты өчен, привязать минем куллар к спинке урындык, ә аяклары к ножкам.
  
  
  — Аласың барырга, Чанг, — диде ул.
  
  
  Китайец опустил башын түбән небрежном поклоне, аннары молча баскычтан менде.
  
  
  — Мин отослал аның, — диде Гвидо, — чөнки телим сезгә",-дип әйтер.
  
  
  'Oi?'
  
  
  — Доктор уйлый, чөнки син ниндидер шутник, иптәше булып чыга. Син заставляешь эго смеяться. Ул ткнул дулом пистолеттан миңа астында подбородок һәм откинул башын артка. — Тик мин түгел, дип уйлыйм син шундый мәзәк. Син извлекли миңа күп кайбер күңелсезлекләр бүген кич һәм бу миңа бөтенләй ошамый. Шулай итеп, мин нәрсә тиеш, шуны әйтергә телим, алай дип докторы планлаштырыла сезнең өчен — бәлки, ул сезне калдырачак, исән — сез умрете. Аның позабочусь турында сөйләде өчен спуститься монда керткәнче без уйдем. Ә аннары аны олактырачакмын сине. Табиб бәлки күпмедер вакыт злиться миңа, тик ул барыбер бик үк канәгать түгел минем. Аша сәгате яки якын моннан тыш, ул хәл итми, дип иң делле бу тумаган. Шулай итеп, син мәет, һәм мин бик бәхетле.
  
  
  Аңа татарстанныкы аларга зыян итмәс мәҗбүр итә бу обезьяну поверить, ул бар эш белән слабаком. — Минем бик күп акча, Гвидо, — диде мин. — Әгәр син мине отпустишь, аны да сиңа отдаю.
  
  
  — Ох, чувак, — диде ул. «Мин яратам кайчан мине сорыйлар».
  
  
  — Син дә бай була алыр иде, Гвидо, — диде мин. 'Җибәр мине. Зинһар,.'
  
  
  — Мин әйтәсем килә, сезгә бер генә, — диде ул, бераз көчлерәк нажимая бу пистолетын. Ул понизил тавышы кадәр шепотом. — Син умрешь, иптәше булып чыга. Ул вынул пистолетын һәм тиз чыкты өчен ишек. Аның увидела, ничек аның артыннан ишекне ябып куйганнар, һәм услышала, ничек щелкнул йозак. Аның башлады шевелить пальцами бу каеш алды. Берничә секундтан соң аның вытащил лезвие тирәсендә тайника инде өстендә эшли веревками. Гвидо, бәлки, заигрывал белән Николасом Андерсоном, әмма Николас Картер — бөтенләй икенче эш. Экскурсия невинного туриста ахырына якынлашты. Миңа кирәк түгел артык утыз секунд өчен перепилить полициягә).
  
  
  Аны алды, газета белән урындык. Бу-Матен шактый толстой булсын, провернуть трюк. Аны ачты, газетага калдырды аны сложенной бер тапкыр гына. Аннары свернул аны һәм аннан диагонали бу тугой цилиндр һәм согнул икеләтә. Әзер продукт булган коническую рукоятку һәм твердую, ничек скала, головку. Бу арзан корал, әмма смертоносное.
  
  
  Аның подобрал обрезанные веревки, иркен привязал аяклары к стулу һәм просунул куллары бу спинку, сжимая газетаны спиной.
  
  
  Миңа да озак көтәргә туры килде. Эго shaggy загрохотали баскычтан, һәм йозак щелкнул. Зат Гвидо иде җете кызыл. Ул выбил ишек.
  
  
  — Пычрак ублюдки, — диде ул. — Ул отель өчен Чан үтергән сине. Өчен җәзага тарта мине. Ярар, алар барысы да алырга мөмкин дерьмо минем өчен. Ул вакытка килгәч, аның закончу, син укымасаң, трупом.
  
  
  — Кылма моны, Гвидо, — диде мин.
  
  
  «Кончай үз догалар, иптәше булып чыга», — диде ул, якын миңа, корал белән наготове.
  
  
  Аны бераз приоткрыл авызы булсын өчен, ул дип уйладым, - дип әйтәсе килә әле. Аннары аны метнул биду буенча, үзебез өчен, һәм ул стукнула буенча эго кулымда белән пистолетом. Корал пролетело буенча дугасындагы өстендә эго плечом һәм врезалось бу җирне артта калды аның.
  
  
  Күзләре Гвидо да киңәйде. Ул присел, обороняясь, чувствуя ушибленную кулын шаркая аяк. Эго сулышы вырывалось тирәсендә вздымающихся җиңел, кайчан аның адреналиновая системасы приспосабливалась к всплеску больно. Эго якты күзләре беркайчан да отпускали мине.
  
  
  Мин карлыгач аның артыннан, ул чакта заскользил элек. Ул безнећ белђн аралашудан туктады тереть раненую кулын. Ул вытянул куллары элек, нащупывая пистолетын.
  
  
  Кинәт ул егылып, тезләренә һәм эго уң кулым метнулась к оружию. Аның подождал, әлегә ул тулысынча вытянет кулын, аннары щелкнул газетасы бу эго локтю. Кость сломалась, һәм звериный вой сорвался белән эго губернасында.
  
  
  Кайдадыр наверху ишеттем, аның тавышы докторы... — Гвидо? ул, диде. «Гвидо! Син кайда?'
  
  
  Гвидо иде загнан бу почмагына әлеге темной подвальной бүлмәдә, аның зат исказилось нче больно, кайчан аның невредимая кешедә метнулась к оружию. Эго бармак сомкнулись тирәсендә рукоятки, кайчан аңа позволил үзенең оружию ударить эго буенча борынга астан буенча ноздрям. Эго нос иде раздавлен, ә осколки сөякләр проникли бу эго одержимый үтерү белән янаган баш миен.
  
  
  Белән эго окровавленного затлар сорвался пронзительный плачущий крик. Аннары ул егылып бу спину, дернулся һәм замер. Аны басты, тезләренә, переложил биду бу левую кулын, ә уң схватил пистолетын.
  
  
  Подняв күзләрен аны күрдем призрачную фигуру, одетую бу черек, наверху баскычлар. Эго кулы иде вытянуты белән дүрт кинжалоподобных ногтей акрын капала темная жидкость. Ул тукталды наверху баскычлар, һәм шунда мин беренче тапкыр ишетә, ничек Чжан ди, һәм бер ике сүз үзе яздырган, минем жилах застыл тромб.
  
  
  '" Латродектус Мактаны " — монотонно диде ул.
  
  
  Рәхмәт сомнительному удовольствию күчәр укыту выживанию Аны белә капает белән эго ногтей: концентрированный обиды кара тол калган хатыны.
  
  
  
  Башлыгы 8
  
  
  
  
  Шулай иде. Булмады хокукын хатасын. Йә аны избавлюсь нче Чанга, тиз һәм төгәл, йә ул достанет мине һәм разорвет минем плоть буенча бер иң злых ядов бүлеп бирелә торган теләсә кайсы существом Җирдә. Обиды унбиш тапкыр көчлерәк караганда гремучей змеи. Әмма үлем, әгәр бу нинди дә булса утешением, мөгаен, килдем иде, якын арада аркасында бу дряни, эквивалентной яду мең пауков, капающей һәр гигантского ногтя моның китайца.
  
  
  Ул яныма, әйтерсең, аңа иде безоружен, адым буларак, кемдер, идущий бу траурной процессии. Артта калды аңа, на вершине баскычлар белән насмешливой елмаеп әнисенә карап аска таба докторы Инури башкарды небрежный хушлашу жест, әйтерсең саубуллашканда белән ике уенчылары пинг-понг һәм юкка чыккан бөтен игътибар үзәгеннән.
  
  
  Аның удалился алга таба да бу бүлмә һәм куйды покрашенный ак буяу урындык үзара һәм якынлашып килүче Чангом. Зат эго кала иде невыразительным, сулышы неутомимым, темные күзләре неподвижными.
  
  
  Аның куйды, аяклар бергә. Бу түгел иде вакытта өчен начар нәтиҗәләр атуның. Аңа булган хокуклар турында пистолеттан Гвидо. Бу иде « Трехо » 22-нче калибрлы, модель 1. Ручка селектора билгелђнгђн бу скорострельность: аны кайчан нажимал бу курок, разрывалось сигез патроннар, һәм аны отель өчен алар барысы да эләкте бу костлявую күкрәгенә Чанга. Әгәр аның целился эму башын иде шанс, дип өлеше пуль промахнется аркасында тырышлык эго " механизмы.
  
  
  Чанг тукталды у подножия баскычлар янында комнатой, күләгәдә, закрывавшей эго впалое зат. Ә аннары, кулларын бу кара рукавах, бу отвратительные куллары, гипнотически раскачиваясь взад һәм алга, ничек салкын прелюдией к балетка булгандай мөнәсәбәт бит үлем, скользнули аша бусагасын.
  
  
  Аның күтәрде пистолетын обеими куллары. Акрын, изогнутые могильные куллары корчились, ничек гигантские угри бу ритуальном тәкъдим итү, һәм вакыт-вакыт тамчы густого яда скатывалась буенча ногтю җиргә.
  
  
  Аны тойдым, ничек пистолетын төрлечә минем кулымда, әмма поборол теләк ачу уты. Аның отель өчен Чан продвинулся алга таба да бу бүлмәгә, к яктылыкка.
  
  
  Аны сак опустил корал өчен разгрузить мускулларын һәм связки нче көчәнеш көтү. Һәм бу иң вакытта Чжан перепрыгнул аша урындык.
  
  
  Вакыт юк, ике кулы. Күбрәк вакыт юк җентекләп тикшергәч, прицеливание. Взмахом бот аны күтәрде пистолетын һәм нажал бу курок.
  
  
  Булды шартлау булды... тулы тынлыкны.
  
  
  Восхитительная машина үлем Гвидо застряла.
  
  
  Чан торды икенче яктан, урындык, тыча пальцами миңа күзләре. Нырнув, аны бәрде кәгазь битой, әмма каршы алды генә һава булганда, ул убрал куллары. Ул тиз обошел кәнәфи, двигаясь боком, тик ул двигался, аның сикергәли шул ук хәл, саклап арасында безнең шундый ук араны.
  
  
  Ара белән барлыгы микросекунды кара, маслянистые ногти мелькали алга буларак, дүрт стрелы, ища минем күзләре. Аның сунул пистолетын минутына, размахивая битой взад-вперед, попадая гына һава.
  
  
  Һәр грамм концентрациях минем мозгу һәм күз алдында напрягался бәяләү өчен юнәлеше һәм тизлеге һәр потенциаль смертельной атаки Чанга.
  
  
  Һәм гипнотические бизәкләр, алар ул плел миңа иде нибары бер өлеше артык замысловатого наброска иске планын атаки, ул ахыр чиктә тәмамланды иде үлем. Пронзающие һава ногти вспыхивали барлык лижет һәм лижет, куллары һаман алга таба раздвигались, күзләренә күбрәк напрягались, калышмас өчен темного слабого хәрәкәте. Аннары иде вакытта беззаботности, кискен авырту нче вонзающихся бу плоть кадак, ә аннан соң, агония һәм үлем.
  
  
  Әгәр генә үлем түгел наступит өчен Чанга иде.
  
  
  Аның нацелился дубиной эму бу подбородок, һәм кайчан ул отдернул башын элек, аның iso бөтен көч сул кулы белән врезал урындык эму тормышта. Ул задохнулся һәм отшатнулся, әмма тиз восстановил равновесие һәм янә атаковал.
  
  
  Аны минем янга килеп, к аңа выдвинув алдына урындык. Чан басып үз урынында.
  
  
  Эго левая кешедә кинәт метнулась к минем глазам. Аның откинул башын артка, тик, бик соң аңладым, бу иде финт. Эго уң кулым җибәрелгән, аска, ике агулы сөңге иде юнәлдерелгән челтәре вен бу запястье минем куллар белән шөгыльләнүче толкала кәнәфи алга.
  
  
  Соңгы минутта аны отдернул урындык, һәм Чан iso барлык көч маташа компенсацияләргә үзенең барышы. Ул опоздал. Эго мизинец пролетел өстендә максаты, ә кончик длинного ногтя указательного бармак врезался бу столешницу.
  
  
  Уң кулы белән бәрде аның эго битой буенча баш. Ул наклонился калмасын өчен, аны, кайчан аның повернула урындык якка. Аңа иде вознагражден хрупким потрескиванием. Шипящее сулышы, гнев, катнаш белән недоумением, сорвалось белән губернасында Чанга. Четырехдюймовый ноготь торды, дрожа, кончиком тирән шул дереве.
  
  
  Аны кабат пододвинул к, аңа урындык. Тьонг түгел отель күбрәк бу хакта ишетергә дә теләми. Урындык дә комачауламаган эму бу эго ниятләр. Эго левая кешедә түгел иде әле, минем йөзе һәм күзләре, ә сул схватилась өчен урындык һәм попыталась вырвать эго буенча минем нык уловки.
  
  
  Арасында безнең крашеном ак буяу дереве дрожал запятнанный сломанный кадак; лезвия түгел ярымнан артык миллиметр йомшак чыршылар, ничек миниатюрная стрела, бөтен покрытая кеше һәлак агу итђ, ел кискен кадәр треснутой башка яклар .
  
  
  Уворачиваясь бер тирәли югары тапкырдан Чанга сул кулы белән, бәрде аның битой буенча эго уң кулымда белән шөгыльләнүче цеплялась өчен урындык. Чан отошел белән блеском кузгату күзләрендә.
  
  
  Аны, белми, дип көттем: бер мизгелдә безрассудства. Аны кайчан, наклонился өстендә өстәле өчен нанести удар, минем спин һәм шея булып чыкты незащищенными алдында эго сул кулы белән.
  
  
  Әгәр ул удержался урынында һәм та калырга өчен нижнюю өлеше урындык булса, менял булмаса, артык больное запястье бу саф һәм соңгы удар сул кулы белән бу минем муеннарына. Бу тәкъдимне, ул мин түгел иде инде повторять булса да, Чан өметләнгәнен мин бу эшләячәкмен.
  
  
  Аны акрын подтолкнул к, аңа урындык, селтәнеп дубиной. Мизгелдә агач янә икән чикләрендә досягаемости, Чанг вытянул правую кулын жадно схватился өчен урындык.
  
  
  Без тагын яуладылар үз позицияләрен өчен перетягивания казан тирәсендә урындык, протягивая эго кулын карата минем максатлары, ә аның прыгал взад һәм алга уклоняясь аны неустанной атак.
  
  
  Кинәт аның кимеде, тезләренә һәм выскочил астыннан урындык.
  
  
  Башыннан икенче озын ноготь бу уң кулымда Чанга отломился һәм бесшумно егылып идәнгә.
  
  
  Ясаганчы, ул өлгергән, оправиться нче флагы рөхсәт үтәү, аны янә торып басты. Һәм тавышы беренче тапкыр аны күргәч, курку шул эго күз алдында. Корал бу эго уң кулымда иде, хәзер бөтенләй тупым.
  
  
  Аны кабат схватился өчен урындык. Бу-иде адым, ул Чан иде дәшми генә бәрабәренә смертельной куркыныч. Вытянув левую кулын, ул янә ухватился өчен нижнюю өлеше агачтан. Һәм тавыш бирергә без басып тордылар анда, ничек ике дуэлянта өске зурлыгында белән носовой платок, барлыгы берничә хәрәкәт һәм үлем бик якын.
  
  
  Аның көрәшкән белән искушением карарга Чангу астында, бу смертоносными кинжалами белән куркынычы булу өчен тормыш өчен размозжить аңа йөзе одним ударом дубинки. Һәр секундой бар становились да күбрәк минем файда. Аны ике тапкырга сократил арсенал китергәнегез. Аны иде позволить үзенә подождать. Әмма Чанг, сопгы минутта берсе ватылды. Ул бросился аша урындык, выставив иябез алга, ничек человеческое копье.
  
  
  Аны ташладым биду, прыгнул ягына һәм схватил эго запястье обеими куллары. Эго когти теләмәделәр минем плоть, әйтерсең пар темных менә дигән клыков. Эго мускулистое гәүдәсе сузылды өстәлдә зат аска таба.
  
  
  Аның убрал бер кулы белән эго запястья һәм локтем прижал эго муеннарына к столу, ә башка отвел эго кулын элек. Ул көрәшкән белән минем авырлыгындагы һәм минем хваткой, нервы һәм мускулларын порвались, һәм кость сломалась. Эго авызы ачылды безмолвном крике. Аны кайчан ослабил басымы, аның кул беспомощно кимеген крае урындык. Тьонг лежал, авыр дыша. Эго күзләре диндә мучительную авырту һәм безмерную нәфрәт.
  
  
  Аны отступил элек посмотрел аңа.
  
  
  Без дә күрдек ул бер үк вакытта: сломанный ноготь әле торчал бу дереве, һәм ул белә Чан карар схватить аның карамастан, авырту һәм бесполезную кулын өчен кулланырга эго үз соңгы џљќњмдђ. Ул менде, үз невредимой уң кулымда, обошел аның эго һәм нанес эму удар карате буенча муенында бокова читләтеп куллары, отчего эго зат треснулось турында агачы.
  
  
  Ужасный крик вырвался тирәсендә эго внутренностей, һәм кайчан ул шталь крутиться, ничек дракон, качаясь взад һәм алга поверх ак алтаря бу урындык.
  
  
  Тирәсендә хокук күзләре торчал осколок нче ногтя. Ул әле кричал килгәч, аның гәүдәсен сдалось яду, соскользнув белән урындык белән глухим стуком приземлившись идәнгә.
  
  
  Минем булмады, вакыт сарыф итәргә, эго-безнең благоговение алдында мертвыми, безне үзләренә дәвам карарга трупы Гвидо һәм Чанга бу мрачной аренасында. Минем нинди иде-нинди эш к доктору Инурису аны бик тиз менде, баскычтан.
  
  
  Тышкы якта өйдә аны ишетте рев мотора «Мерседеса». Аның чыктым аша дверной проем нәкъ шул мизгелдә машина откидывая гравий, выехала белән астындагы дорожки һәм скрылась за углом йорт. Аны күреп кызны алгы сиденье, борющуюся белән отвратительным сумасшедшим.
  
  
  Аны кайчан ќитте почмагына виллы, машина булды бу вершине склона, спускавшегося капкалары янына. Ул булса, капка янында элек, мине, тик докторы Инурис тиеш тукталырга өчен ачу корпусы. Ә аннары аны эго догоню һәм размозжу эму череп бу кешью. Доктор Инурис булырга тиеш, дип уйлады да шулай ук.
  
  
  Ишек уңнан распахнулась, һәм гәүдәсен кызлар, закрученное эго кулы белән, вылетело аягы алга.
  
  
  Аны бросился аңа, кайчан машина рванула капкалары янына. Аста завизжали запугивание, кайчан Инурис кискен остановил аны вынырнул, - юньдә машиналар. Яктылыгында арф ул отчаянно маташа капка ачарга.
  
  
  Хәзерге вакытта минем өчен түгел иде бу вакыт.
  
  
  Аның опустился тезләренә янында кыз һәм алдым, аның башын үз кулы белән. Беренчеләргә карап, әй бу зат, аңа тагын ишетте рев двигательнең кайчан Инурис выехал тирәсендә капка.
  
  
  Кыз зашевелилась.
  
  
  Көнчыгышта күк йөзе булды якты итү. Томан рассеялся белән күлмәк дул освежающий ветерок.
  
  
  Кыз кинәт килде, үз аңы, аның күзләре да киңәйде куркудан.
  
  
  — Хәзер барысы да тәртиптә, — диде мин, ныклы обнимая аны. «Ул китте, һәм мин уйлыйм, ул кайчан да булса кире кайтыр бирегә».
  
  
  Аны тойдым, ничек киеренкелек аның теле ослабло, аша берничә минут ул књрсђтте, миңа сумела улыбнуться.
  
  
  Бу бик яхшы.
  
  
  
  Республика башлыгы 9
  
  
  
  
  Без сидели на ступеньки крыльца белән эчемлекләр булачак, алар аны чыгарды эчтән. Бу скотче, ул бар иде Инуриса, берни дә булмады начар. Кыз выглядела нормаль кала, берничә царапин на локтях.
  
  
  Аның дип, аны теләми микән ул керергә, тик ул покачала аягы. Мин алмады винить аны. Бу нарастающем рассвете вилла выглядела бик привлекательно. Кисәкләр отколотой һәм разбитой розовой штукатурки вздулись, һәм темные таплар ржавчины распространились бөтен өслеген ничек лопнувшие капилляры төбендә иске пьяницы.
  
  
  Юк, ул түгел иде винить аның өчен ул артык теләми керә. Өчен нах иде бу, чыннан да, йорт белән привидениями белән хатирәләре турында чын ужасах, хәтта башка мәет Гвидо һәм Тьонга сыйфатында өстәмә, жуткой нотками.
  
  
  Ул прислонилась бер тирәли облупившихся агач колоннасы бу почмагында баскычлар һәм уставилась бу күп.
  
  
  Аның диде әй, дип Гвидо һәм Тьонг мертвы. Яңалык ул восприняла кивком, әйтерсең, мондый әйберләр неизбежны дөньяда, кайда гаделлек һәрвакыт бара нең чередом, ә явызлык алмый булдырмаска возмездия.
  
  
  Мин настаивал өчен, ул сөйләде. Ул эшләмәячәк бу шактый, кайчан әзер булачак. Аны белми иде бу. Ләкин әй, башта кирәк иде посидеть һәм насладиться свежим бризом, ароматом ылыслы агач һәм восхитительным сознанием, моннан тыш, ул свободна нче докторы Инуриса һәм эго кечкенә генә банда.
  
  
  Запрокинув башын, алтын волосами, дәрәҗәсендә мендәр бу иске колонне, ул наслаждалась чиста воздухом яңа көн.
  
  
  Ул, ниһаять, заговорила, аның тавышы абсурд задумчиво. «Монда шулай мило,» — диде ул. — О, мин дә тотам откровенными биредә, монда, бу урында. Мин күздә тотам биредә буенда Ривьеры белән агачлар, чәчәкләр белән, морем, күк һәм кояш. Отель иде аны монда килә бу башка вакыт белән хема-ягъни башка. Тик хәтта мондый кешене ничек доктор Инурис алмый стереть эго матурлыгын. Һәм хәзер, кайчан аны монда юк, аның отель иде калырга монда. Һәрхәлдә, бу вакытта. Тик бу мөмкин түгел, түгел хәзер. Минем бар эше. Књплђп Инуриса иде гына башлану, һәрхәлдә минем өчен. Син уйламыйсың да, чөнки ул кире кайтыр, Нигы?
  
  
  Аны покачал аягы. — Юк, ул бирегә дә кайтачак, — диде мин. — Тик бу-дигән сүз түгел ул күбрәк барлыкка килми. Аның таныш кебек кешеләрнең ул элек. Алар башка, кайчан ih унижают. Алар алмый позволить өчен ih планнар испорчены. Әгәр алар моны эшли, алар, кагыйдә буларак, тели отомстить. Алар успокоятся, әлегә отомстят, хәтта әгәр дә бу китсә, еллар. доктор Инурис нәкъ менә шундый кеше.
  
  
  — Ничек син ih останавливаешь?
  
  
  — Син убиваешь ih. Ничек бешеных этләр.
  
  
  Анда иде, зәңгәр эш рубашка берничә сорау белән расстегнутыми пуговицами өстән һәм выбеленные джинсы. Иртән, аннан коточкыч төн, һәм киемдә, аны ул наспех схватила тирәсендә чемодана үз бүлмәсендә, анда бер ялгыш адым ясасалар ала мәҗбүр итә Гвидо выстрелить, ул выглядела шулай ук яхшы булмаса, яхшырак кебек, иртән казино, бу мизгелдә аны беренче тапкыр күрдем ee.
  
  
  Ул подтянула колени һәм обхватила ih куллары. Ул склонила башын бетерү өчен йөзе үзенең алтын плащом, закрывавшим барлык тыш, күзләр һәм лба. Ул књрсђтте миңа белән кончиков үз колен.
  
  
  "Син аласың посидеть монда Нигы," диде ул. «Син освободил мине нче докторы Инуриса. Болар барысы да, бу мин дип.
  
  
  — Аның кебек тоела, ягъни припоминаю турында заказ турында үтерүдә, биш франков, — диде мин.
  
  
  Ул, күтәрде башын диде. "Минемчә контракт эшләнгән эшләр", - диде ул. «Мин уйламыйм сине хема-дентыныћ Гвидо, ул үтерә сыч күңел ачу».
  
  
  — Юк әле, — диде мин. «Тик кайбер кешеләр генә булырга тиеш убиты. Һәм, миңа калса, доктор Инурис — бер тирәсендә шундый кешеләр.
  
  
  — Син хокукларын күбрәк думаешь, — диде ул. — Тик бу булырга тиеш түгел синең проблема. Бәлки, аның алмыйм табарга ярдәм иткән башка урында, әгәр ул миңа кирәк.
  
  
  — Минемчә, хәзер бу минем проблема, — диде мин. «Бәлки, - дип, аннары докторы Инурис тапканчы ия эш белән синең, аның, кулга акчасы да бар, нинди-бу минем өчен. Аның әйткән сиңа, мондый кешеләр кебек, ул да башка, кайчан аларга комачаулый шул ih планнары. Һәм аңа ышанам, дип бераз нарушил эго планнары. Бу мөмкин мәҗбүр итә мине начар йоклау, гадать, кайда ул, дип ул замышляет, яки, бәлки, та уйлап тормастан, ул затевает ниндидер интригу, ул шөгыльләнә алмый, мәсәлән, янәсе, файдалы өчен минем-саулык.
  
  
  — Минемчә, син хаклы, Нигы, — диде ул. — Тик син аласың турында кайгыртырга-үзенә. Сиңа кирәк түгел, зацикливаться миңа һәм минем заботах.
  
  
  Аның хранил. — Син телисең өчен ул шулай булды?
  
  
  Ул књрсђтте, миңа берни дә түгел, диде. Ул гади књрсђтте миңа күзләре. Аны күреп, ничек күз яшьләре чыгыш ясадылар аның күз алдында. Ул покачала аягы һәм авыр сглотнула.
  
  
  Аның sel янында һәм обнял аның өчен җилкәсенә. 'Ул чакта барысы да тәртиптә. Бу ни иде безгә, без барыбыз да исправим бергә. Яхшы?'
  
  
  — Яхшы, — диде ул киң елмаеп.
  
  
  «Сүз уңаенда, — диде мин, — минемчә, ахмаклык, разбивать выигрышную комбинацию. Аны иде безгә өчен дип түгел, әбиләренең агымы бу дөнья».
  
  
  — Рәхмәт, Нигы, — диде ул.
  
  
  — Ә хәзер бер нәрсә, — диде мин.
  
  
  'Дип?'
  
  
  "Чын күңелдән хәзер, тиз, элек белән чагыштырганда, нәрсә дә булса, тагын да булачак, алмассызмы сез генә әйтә миңа үзенең исемен дә, һәм барысы да бу нәрсә?"
  
  
  — Бу озын тарих, — диде ул. «Нишләп сиңа түгел налить үзенә тагын эчәргә дә присесть монда, бар, колонналар, анда сиңа булачак поудобнее».
  
  
  Аның хранил. «Мин барысын да эшләргә әзер бу. Әмма ясаганчы, аны эшләячәкмен тагын бер адым ясаганчы, күк рухнет, яки түбә крыльца упадет сезгә, яки споткнусь турында бусагасын һәм сломаю үзенә муеннарына, аның кунакханәсе белергә иде, кем сез һәм без эшләргә тырышабыз.
  
  
  Бу вылетело буенча nah, ничек автоматная чиратта.
  
  
  «Минем исемем Пенни Доун, һәм без тырышабыз булдырмый кражу 15 миллиард доллар бар, Кушма штатлар».
  
  
  
  Башлыгы 10
  
  
  
  
  Пенни Доун. Аның бу яздырган исеме берничә тапкыр про үзен, әлегә смешивал туңдырма белән бик нык напитком, ул налил үзенә. Бу исем әй подходило. Бу соответствовало аның жизнерадостности, аның алтын волосам, загорелой тиредђге һәм аны кабул итәргә әзерлеге бу, кайчан бар повернулись каршы нах.
  
  
  Аның sel киресенчә нах у подножия колоннасы. «Ярар, Пенни, сөйлә миңа бу тарихны».
  
  
  Ул прижалась аягы к колонне, булсын өчен, кояш обогрело аның усталое зат. «Тарих Пенни Доун, — дип башлады ул мягким һәм задумчивым тавыш белән, — башлана, тарих Филиппа Доуна, әтиемнең...»
  
  
  Филипп Доун туа Кытайда гаиләдә америка миссионера. Алар яшәгән авылында, анда алар ухаживали өчен авыруны, булышты, хәерче һәм анда узды балачак Филиппа Доуна. Кытай яшәү рәвеше иде, бердәнбер, дип белми иде яшь Филипп.
  
  
  Мохит күп кенә дуслары яшь Филиппа Дона иде әлдермештән Цзи Шань Джо. Бу иде худощавый горбатый ир-ат белән длинными белыми усами, свисавшими буенча обеим якларга rta. Эго тире иде охшаган пергамент, әмма кулларын иде гибкими, ничек бар яшүсмерләр. Бу яшь елларда Цзе Шань Джо танылган иде фокусником.
  
  
  Филипп Доун иде любимцем карт авылында, һәм ул таныдым Филиппа кайбер нең трюкам. Джи яратты, головоломки һәм катлаулы әйберләр. Ала ул уздырырга күп сәгать, вырезая фәннәр кебек замысловатые тартмасы, алар ул собирал, - тартмасы эчендә тартма эчендә тартма, аны иде ачарга гына ул, кем белә идем ih катлаулы, әмма простую комбинацию. Нажатие бер урынга, легкое постукивание буенча, башка заставляло тартмага ачыла.
  
  
  Цзи Шань Джо таныдым яшь Филиппа сәнгать әлеге трюков, һәм бу вакытка килгәч, Филипу туры килде увезти үз ата-Америкага, ул аны беркайчан да белмәгән, ул шталь бик искусным булдыру ih. Катлаулы головоломки Джо . Истәлеккә хөрмәтенә ih дуслык бабай, бүләк итте Филиппу бер тирәсендә, үз шкатулок, әсәр, сәнгать, покрытое гүзәл резьбой буенча слоновой сөякләр. Филипу Доуну иде, ун ел булганда, аның әти-әнисе кайтты Америкага. Ул беркайчан да забывал безне, карт, безнең эго сглаза. «Тормыш полна волшебства», — диде Цзе . Шан Джо өлешендә әйткән малайга. «Беркайчан да беләсең, нинди хитрости ул уйнаячак яки нинди могҗизалар тудырырга сәләтле җитештерәчәк. Бу величайшее шоу барлык чорыннан».
  
  
  Проживая Америкада, Филипп та, разгадывать головоломки һәм фокусы. Ул яратты, йозакларны. Йозакларны белән ключом, кодовые йозакларны — болар барысы да завораживало аның. Кайчан Филипп керде университетка, ул үзе инженер эше һәм ниндидер мизгелдә карлыгач эшләргә фирмасында белән шөгыльләнүче разрабатывала куркынычсызлык системасын өчен банк. Иде бу идеаль эш өчен Филиппа Доуна.
  
  
  Шактый иртә үз карьерасында ул башлады сатып алырга билгеле бер репутацию рәхмәт, үзенең теләгәнчә сарыф иткән, күрәсең, волшебному таланты проектлау системалары, куркынычсызлык. Кайчан к, аңа мөрәҗәгать иткән башка фирмасы, ул үзе алына бизнес. Исәпкә алып эго репутацию, гаҗәп тә түгел, чөнки хөкүмәт тиздән связалось белән аның өчен полученного биремнәр.
  
  
  Золотохранилище һәм Форт-Нокс булды АКШ диярлек синонимами. Ләкин күп кешеләр белмиләр", дип хәзер хранилище Федераль тарафыннан резерв системасы астында, Нассау-измельченного бу Манхэттене күбрәк алтын караганда, анда-йә әле дөньяда. Кайчан хөкүмәт а модернизацияләргә бу хранилище, ул мөрәҗәгать к Филипу Доуну.
  
  
  Пенни Доун переместилась һәм поджала аяклары астында үзен. Аны алып килде әй, тагын бер стакан, һәм ул сделала глоток, сөйләгәндә, үз тарихы.
  
  
  — Яхшы, - дип Филипп Дон — гадел кеше, — диде мин.
  
  
  — Ә, — сызып ќибђргђндђ, ул, — әмма бу тарих турында түгел аңа. Турында, ул чакта әйе, — поспешно дип өстәде ул. « Түгел заблуждайтесь бу хисабына. Акча, алтын яки нормативларын; - идентифицировать, яки булса да, алар безне сораган иде эго яклый, аның бу да кызыксындырды. Аның өчен иде", - катлаулы бурыч, эшләргә нәрсә булса да мондый караганда Цзи Шань Джо булыр иде горд. Тавыш бирергә дип двигало аларга. Проектлау йозаклар, алар гади әгъзалар тәкъдим иткән һәм катлаулы, бер үк вакытта».
  
  
  «Шуңа күрә системасын модернизацияләү куркынычсызлык хранилище Нассау-стерт эго булган иң зур бурыч», — диде мин. — Һәм ул, аңламадым?
  
  
  Ул диде загадочной елмаеп. 'Ах, әйе. Ул башкарды. Булды бу величайшим асылы шул эго тормыш...»
  
  
  Хөкүмәт шуны әйтергә ярата, дип беркем дә белми комбинацию, кирәкле ачу өчен сейфа, дип, безгә кемдә юк, кирәкле мәгълүмат өчен проникнуть аңа. Тик, әлбәттә, Филипп Доун бердәнбер кеше, ул белә эго. Һәм алар белән хорька, ничек ул спроектировал хранилище, хөкүмәт наняло эго консультант сыйфатында саклап калу өчен сыйфатын ih куркынычсызлык чараларын. Ул кертә барлык кирәкле төзәтмәләр нигезендә последними, яңалыклар өлкәләрдә куркынычсызлыкны яки ысуллар белән урлау. Ул үзе дә катнаша, ахыргы карар турында шул, кем нанят сыйфатында вооруженной саклау, бик мөһим өлеше оборона системасын. Филипп Доун алыр иде прожить озын һәм тыныч гомер теләп кала. Тормышыбыз әйбәт. Ул бик уважаемом хәле, ул өйләнә бу гүзәл джин, һәм аларның иде кызлары, анда алар икесе дә бик преданы: Пенни.
  
  
  Тик тормыш иде полна всяких уловок, Цзи Шань Джо әйткән бу-күп тапкыр. Һәм бервакыт бу роковая магии үзгәртә, барысы да.
  
  
  Иде душный җәйге көндә гаилә Доун утырды да китте бу пляж өчен спастись от гнетущей шәһәр эсселек. Кайчан алар кайткан көнне кичен, күңелле уставшие һәм отдохнувшие, Алар нибары берничә милях нче йорт булганда, бу тормышка ашкан. Автомобиле йөртүчесе, ехавшего яктан гына башкарып чыга алды идарәсе һәм мочка бу мочку, бу проблемага тап булды автомобилем Доуна. Хатыны Филиппа иде убита мгновенно. У, иң Филиппа нибары берничә царапин. Әмма Пенни Доун узды аягы аша лобовое пыяла. Ул, кот очкыч хәл иде изуродована.
  
  
  Табиблар перевязали кызны кебек иде, әмма әйттеләр Филиппу, дип күбрәк алар берни дә ясарга мөмкин. Ул калачак шрамах гомер; ә Филипп Доун иде уязвлен хисе гаебен өчен бу очрак, имевший мондый ужасные нәтиҗәләрен өчен эго бала. Пенни росла, сталкиваясь белән жестокостью, аны ала күрсәтергә, башка балалар: насмехаясь өстендә аның изуродованным, покрытым шрамами зат. Күрәсең, Филиппа бу задело күбрәк Пенни. Ул һәртөрле баловал Пенни өчен компенсацияләргә аның уродство, ул булды, аның өчен нәрсә кебек навязчивой идеяләр. Ул ташый, аны экстравагантные сәяхәт, отправлял иң яхшы мәктәп нанимал укытучыларын фортепиано һәм пения, укытучылар бию, водили, аны концертлар да, балет, театр, барысы өчен нах. Һәм, әлбәттә, водили ee барлык пластик хирургам ил.
  
  
  Киресенчә, һәр ай иде, башка табиб һәм һәр ай саен бер үк ревматизма: рубцовая ткань, деформации артык тулы. Артык берни дә әйтеп булмый иде ясарга. Повзрослев, пойдя мәктәпкә диплом алгач, Пенни өйрәндем яшәргә, үзләренең шрамами. Ул яхшы приспособилась, һәм считала, бу аның тормышы тәмамланды. Әмма әтисе упорствовал, кон аның протестам да, сорады шушы тылсымлы хирург, аның да эшли иде.
  
  
  Лђкин ул бар. Һәм бервакыт ул булмаса, кисәтү һәм көтмәгәндә явился бу офис Филиппа Доуна бу Манхэттене. — Мин шулай аңлыйм, — диде әлеге кеше, — сез эзлисез хирург өчен үз кызлары?
  
  
  - Әйе... ләкин кем сез...?
  
  
  — Мин ул хирург, — диде ир-ат. 'Алам, аның күз алдына үзен? Докторы, Лотар Инурис.
  
  
  
  Башлыгы 11
  
  
  
  
  Шуңа күрә күп кенә башка нәрсәләр. Инурис-туар күз алдында гап-гади бартер: керү хранилищу Федераль тарафыннан резерв системасының алмашу яңа зат өчен Пенни.
  
  
  Бу кебек тоелды смешным. Бары сумасшедший тәкъдим итте иде бу гына сумасшедший катнашты иде бу. Бу дигән сүз түгел Лотар Инурис һәм Филипп Доун иде бер сумасшедшими. Әгәр Филипп Доун һәм сошел белән акыл булса, ул сошел белән акыл нче мәхәббәт кызы. Барлык ата-ана да тели, нидер үз балалары өчен; Филипп китте бу крайние чаралар. Бәясе бик югары иде өчен Дона Филиппа. Эго сорадылар түләргә иң югары бәя, аны ала ул үзе позволить: юк эго шедевра. Склеп, ул спроектировал ия железобетонные диварлар. Бу егерме җиде метр түбәнрәк урамнар Нассау. Тышкы якта капка белән замысловатой системасы двойного ачкыч. Әмма керү иң хранилищу аша гамәлгә ашырыла узкий кертеләләр аша трехметровый девяностотонный стальной цилиндр. Цилиндр вращается йөз сорокатонной раме. Кайчан керү ябылган, цилиндр әйләнми әйтик әле, дип рама тутырыла твердой сталью, ә аннары погружается бер яза аласыз (кšлђ) кебек зур пробка бу бутылке. Ул герметичен, водонепроницаемым һәм заперт вакытта, тормыйм инде турында бөтен электрон аппаратуре, телевидениедә һәм башка прицельном оборудовании, шулай ук системада куркынычсызлык кешеләр, состоящей тирәсендә бер тирәсендә эре бүлекләре мондый төрдәге илдә: снайперы даими рәвештә да шөгыльләнәләр. белән стрелковым һәм автоматическим корал.
  
  
  Системасы, сигнализация ала заблокировать теләсә кайсы чыгу тирәсендәге биналар. Ә эчендә саклагычлар да бар запертые отсеки, тройные йозакларны. Алар анда якынча ундүрт мең тонна алтын слитках буенча АКШ һәм якын семидесяти башка илләрдән. Һәр брусок весит якынча унике фунт. Бу нәрсә була пронести кесђдђ, сезгә тапшырып булмаячак моны сиздермичә белән целым паркы һәм йөк машиналары.
  
  
  Достать аннан алтын иде да сер булып кал ды белән шөгыльләнүче Чжан Цзи Джо ошаган иде. Һәм эму шулай ук ошаган иде карар Филиппа Дона. Бу гади һәм катлаулы, бер үк вакытта.
  
  
  Беренче очрашуда ике ир-егет очрашкан лицом затка үзләренең шартлары. Филипп Дон, кеше одержимый трагедией үз кызы да шунда ук алмаштырып алырга карар үз уникаль магию бу магию докторы Лотара Инуриса. Веб-проблема заключалась бу ышанычы.
  
  
  -- Ләкин, кадерлем минем, - диде доктор Инурис: «Без дә булдырабыз ышанырга бер-берсенә бер-берсенә. Аның ышанам, сез җиткерү әлеге проект кадәр уңышлы тәмамлау, һәм сез тиеш ышанып тапшырырга теләр иде микән миңа уңышлы операция сезнең кызы. Сездә юк сайлау.'
  
  
  — Әлбәттә, син хаклы, — дип җавап бирде Филипп Доун. — Берәү дә, кабатлап әйтәм, беркем дә эшли алмый, моннан тыш, дип әйтә алам аны. Аның усовершенствовал иң алдынгы алымнары. Минем үз алымнары, чынбарлыкта күпьеллык тикшеренүләре.... Ә аның бердәнбер хирург, дөньяда, ул мөмкин дәваларга рубцовую ткань, поразившую сезнең кызы, һәм бирергә әй, түгел, яңа да матур йөзе».
  
  
  — Ә аны, — бесстрастно диде Филипп Дон, — аның дөньяда бердәнбер, кемдә бар турында тулы мәгълүмат иминлеге белән шөгыльләнүче таләп ителә буенча сезнең теләк.
  
  
  'Нәкъ шулай. Димәк, беркем буенча безне отышлы предавать ышаныч тагын да башка, шулай түгелме? Ягъни, нәрсә турында сораган иде, алар икесе дә ир-атлар иде, зур предприятие. Инурис, намереваясь сбежать белән якынча алтынчы өлеше алтын дөнья, добытого белән незапамятных чорыннан, килеште бирергә Филипу Доуну ышанычлы персонал өчен күпме вакыт, күпме кирәк булачак. Әмма сыч шәхси куркынычсызлык, ул баш тарткан дип атарга башка главарей, причастных моңа крупному ограблению. Алмашка ул килеште оештырырга операция Пенни, әгәр Филипп продемонстрирует үз хезмәттәшлек, обеспечив керү золоту. Ничек гына озак вакытлы планлаштыру җитәчәк бесповоротной стадиясендә, ул башлаячак трансформацию Пенни. Бу кражу алтын китсә, айлар, ә бәлки еллар. Операция дәвам итәчәк азрак якшәмбе көннәрендә.
  
  
  Туганчы тәмамланды ih беренче очрашу, Филипп Доун һәм Инурис эшләдек системасын, позволяющую элемтәдә. Һәм Филипп диде доктору, дип сообщит эму, кайчан әзер булачак керешергә үтәү, үз планы.
  
  
  Шушы көннән башлап, Филипп Дон казался кызлары бөтенләй башка кеше иде. Беренче тапкыр өчен күп еллар ул казался бәхетле һәм күңелле. Пенни, педагогик хезмәткәрләргә вакансияләр юк сораулар бу хакта үзгәртү төстә, быстром арттыру. Әй, синнэн ышанырга, дип ул, ниһаять, смирился хәл белән. Әмма бу бәхет иде җитмәү. Пенни обнаружила, дип ee әтисе белән вакыт иде поглощен лихорадочным напряжением, һәм ул кайчан белдерде үзенең беспокойство, дип аңлатты ул бу дулкынлану яңа проект. Пенни тукталды шул. Ул шат иде, ул күбрәк түгел таскает ee буенча ил буенча всяким табибларга, һәм ул поглощен үз эше. Ул, хәтта, барабызмы эго изменившейся тышкы кыяфәттә дә чагылыш таба; эго чәч белән еллар буе поседели табигать; тик вакытлар узу белән бер эго «яңа проект» ул-похудел һәм согнулся. Эго зат иде морщинистым һәм иске. Ниһаять, бервакыт төнлә ул дип эго физик үзгәрешләр.
  
  
  Ул килгәч, өйгә кайтып, иртә, яхшы настроении һәм налил ике стакана үзенең иң яхшы хереса, одина, алар тирәсендә бирде әй. — Тост, Пенни. Выпьем өчен тылсым»тормыш.
  
  
  Пенни књрсђтте әтисенә белән күңелле недоумением. Еллар белән теге хорька, ничек ул видела эго шундый бәхетле. — Ярар, ниләр, әти?
  
  
  Филипп Доун sel үз яраткан кәнәфи. — Иртәгә кич белән сезне булачак оперировать хирург. Һәм сез проснетесь, сезне булачак яңа йөзе. Калмаячак һәм эз нче твоих иске шрамов һәм следов операциясе. Пенни недоверчиво књрсђтте аңа.
  
  
  — Бу дөрес, — диде ул. Ул куйган бер стакан һәм кулын күтәрде, әйтерсең клянясь. — Мин бөтенләй җитди. Аны күреп эшен шушы кеше һәм әйтәм сезгә, эму юк урнашкан кояш».
  
  
  — Тик, әти, — диде Пенни. «Миңа, чыннан да, инде барыбер». Филипп Дон кивнул. — Мин беләм, — диде ул. — Һәм шуңа күрә аңа синең белән горурланам. Әмма, Пенни, зинһар, әйдә тормыйбыз спорить. Хәтта әгәр сиңа барыбер, үтенәм сине, сделай бу минем өчен, өчен, карт. Өчен синең әтине, өчен китерергә эму бәхет һәм шатлык.
  
  
  Пенни итте хезмәт итәргә шундый үтенечен. Ул янына пред әтисе һәм поцеловала эго бу щеку. Филипп обнял Доун сл.
  
  
  — Әйе благословит сезне Ходай, — диде ул. Күз яшьләре текли буенча эго щекам. «Түгел сойди, әти», — диде ул. «Бары тик шатлык». Ул задумалась. "Әйт миңа, мин ничек булам, чиста?"
  
  
  — По правде сөйләргә, мин түгел, беләм, — диде Филипп. «Мин калдырды барысын да табиб. Ул моны белә. Тик ул миңа бик күп булгач, син укымасаң, бик, бик матур.
  
  
  «Күрәсең, ул бик танылган кеше».
  
  
  — Әйе, бик әйбәт, — ди Филипп.
  
  
  "Сөйлә миңа турында nen?"
  
  
  «Бу хакта аеруча юк дип әйтә. Әмма гаҗәеп кеше. Тавышы бар иде көтелә, задумчивый.
  
  
  — Ничек ул? Бу кем? Каян ул?
  
  
  «Бу мөһим түгел». Ул казался диярлек рассерженным бу сл мәсьәләләре. «Ул үз өлкәсендә иң яхшы һәм бердәнбер әһәмиятле момент, шулай түгелме?» Эго тон смягчился. «Әти, — диде Пенни, — син берни дә телисең миңа сөйләү?»
  
  
  — Юк, юк, — диде Филипп белән искусственной елмаеп. — Бу алай түгел. Тавыш бирү турында гына nen аеруча юк дип әйтә. Мин тотам, нинди аерма? Мөһим нәтиҗәсе».
  
  
  — Боларның барысы да бик гаҗәп, папочка, — диде Пенни.
  
  
  «Ярар, мондый хәл әле булмады,
  
  
  Нишлисең? Һәм аны бераз нервничаю, тавышы да, хәзер, кайчан бу шулай якын. Һәм сезнең шквал мәсьәләләрне дә яшерми эго яхшырак.
  
  
  — Ярар, мин күрмим бу зыян. Бу estestvenno. Ниһаять, бу бик мөһим. Мин тотам, сез иде калдырмады мине какому-ягъни подозрительному доктору.
  
  
  Филипп Дон вскочил, әйтерсең, эго пнули.
  
  
  'Папочка.'
  
  
  Ул башлады, рыдать. Эго кызы опустилась тезләренә аның янәшәсендә. — Минемчә, сиңа яхшырак сөйләү миңа да, — диде ул. Филипп поднес куллары к затка. — Мин алмыйм, — диде ул арасында рыданиями. 'Мин алмыйм моны.'
  
  
  — Син тиеш, — диде Пенни.
  
  
  Шулай булганда, рыдания килмиләр, Дон Филипп, әле закрыв йөзе, куллары, дип сөйләде кызы, ул башкарды. Ул сөйләде ничек ул серле докторы Инурис алган берничә ел эчендә куярга, яңа кешеләр, верных доктору, барлык төп постлар куркынычсызлык тирәсендә хранилищ. Кайчагында Филипу Дону бу ирешә алмады, мәсәлән, кайчан уходила тырышам, гвардия һәм туры килде ялларга яңа. Филипп Дон устроил итеп кайчан яңа кеше приводил докторы Инурис тота сайланды һәм билгеләнде. Ләкин бу әле барысы да түгел. Ир-атлар уходили сирәк дәвалау. Мәгълүмат белән җыелган һәм предоставленной Филипп, Инурис оештырган булса, ул «дип атады магическими исчезновениями». Каравылчы исчезал, ләкин беркем дә бу хакта белми. Чөнки шунда ук булсын, алырга эго урын башкарырга эго, булган идеаль шалтыраткан оештырылган докторы Инурисом.
  
  
  Күпмедер бөтен системасы хранилищ булган астында бер команда, сосредоточенной бер: краже алтын.
  
  
  Карар найденное Доном Филипом иде шундый ук гади генә кебек, сколь һәм катлаулы. Катлаулырак барлыгы алыштырырга, ир-атлар, тик докторы Инурис моны. Ә простота заключалась ки, Филипп Доун башыннан ук белә мәгънәсе юк кулланырга грубую көченә өчен проникнуть бу созданное аларга неприступное хранилище. Бу металле иде җитешмәгән. Слабое урын, ул белмидер иде охранниках.
  
  
  Хәзер операция булды шактый җиңелрәк. Зур бер өлеше алтын, принадлежавший АКШ. Кайбер буенча слитков принадлежали, башка илләргә мөнәсәбәттә, һәм кайчан кирәк иде түләргә бурыч, « укладчики алтын » үзенең махсус аяк киеме перемещали алтын кирәкле отсеке ярдәмендә гидравлических подъемников һәм ленточных конвейеров.
  
  
  Көн саен расписание буенча, билгеләнгән Доном Филипом, һәр каравылчы перемещал алтын слиток һәм заменял эго фальшивым, шул ук вакытта беркем бернәрсә белми кала, иң каравылчы, ул да түгел иде инде бу хакта сөйли. Ничек термиты разъедают йорты. Акрын, әмма нәтиҗәле. Берничә ел дәвамында исчезли мең слитков. Гадәттә, кайчан шартлар считались өр-иминлек, йөк машинасы забирал һәм доставлял зур йөкләр. Аша билгеле бер вакытта саны алтын слитков калган бу хранилище, азрак булды санын слитков поддельного алтын. Миллиардлаган иде украдены. Бу вакытта бәясе алтын, дөнья базарында үскәндә тотрыклы: 35 доллар унциясе љчен. Аннары кинәт ярашуы көч башлады высасывать үз доллар. Иде напечатано артык күп доллар. Иде, артык күп кәгазь акча. Ышанычны доллару башлады ослабевать. Халык отель алтын.
  
  
  Рәсми рәвештә алтын иде кыйммәтлерәк. Рәсми рәвештә доллар исә шуны раслый да азрак башланды инде бик књплђп алтын, ераграк доллар. Кайчан бөек финанс мудрецы дөнья төзергә булдык ирекле базарга алтын бәясе взлетела кадәр артык sta доллар унциясе љчен.
  
  
  Барысы да әзер иде өчен финанс удара. доктор Инурис һәм эго дуслар контролировали диярлек алтынчы өлешен барлыгы алтын дөньяда. Алар элегрәк реаль аленка базарда иде хәлдә удовлетворить югары бәяләр, югары таләпләр.
  
  
  Ул төнлә Филипп Дон барысы да дип аңлатты Пенни, һәм ул кайчан булды настаивать шул булсын, ул китте, хакимияткә, ул баш тарта.
  
  
  'Тагын юк. Әлеге этапта бу булыр иде һәлакәтенә. Нәрсә просочится наружу, икътисады һәм Кушма погрузится бу хаос. Нәтиҗә булыр иде ки катастрофическим, - дип өр-беркем дә калган булыр иде нетронутым. Сәнәгать рухнет, эшсезлек артачак, ә фондовый базары рухнет. Тик әлегә без молчим бу хакта, әле мөмкинлегебез бар, дип белдерде АКШ янә табар, үз алтынын. Мин әйтәм хәзер, сез генә уничтожить бер яхшы нерсе бөтен бу тарих: яңа тормыш өчен сезне. Әгәр без молчать кадәр операцияләр, барысы да яхшы булачак. Хөкүмәт услышит үз вакытында, ләкин, юк сәбәпләр аркасында якты дөнья белән хушлашкан плотину, әлегә без алачакбыз безнең табыш. Без хезмәттәшлек итәргә тиеш, хәзер башкача, барысы, мин увижу үз эше, бу уродливая кыз һәм әтисе, хөкем ителүче буларак, " вор». Пенни тиз сообразила. Ee әтисе хаклы. Аның бердәнбер шанс тора шул итәргә операция, шуның отменив сделку арасында Филипом Доуном һәм докторы Инурисом. Һәм аннан соң, ул моның әле мөмкин кулдан килгәннең барысын да эшләргә, әлеге хәлне төзәтү өчен.
  
  
  Әтисе әйтерсең укыдым, аның фикере. «Ничек кенә бу операциясе булачак эшләнгән, — диде ул, — доктор Инурис оплатит үз бурычларын китергәнегез, һәм минем контракт аның белән туры килми ахырына якынлаша. Ул чакта, Пенни, син сможешь ясарга нәрсәләр кирәк.
  
  
  Һәм шуңа күрә ул поцеловала үз әтисенең саубуллашканда киләсе төнлә. Алдында ih йорты көткән машина. Югары кытайлы алды үз урынын руль артында керткәнче ул өлгерде утыра ала сзади. Ир-ат сзади, янында, сидел күләгәдә. Эго тавышы раздался берсе эго полускрытого затлар катнашты. 'Аны докторы Инурис", - диде ул. «Сезнең хирург, мисс Доун».
  
  
  Иң элек алар нәрсә иде миле аның йорт, бирде, әй препарата. Ә Пенни Доун иде мәхрүм аң башлагач, алар урынга килеп җиткән кадәр урыннарны билгеләү.
  
  
  
  Башлыгы 12
  
  
  
  
  Аны аңладым, - дип карадым бу милое зат Пенни Доун, ул кайчан дип сөйләде бу тарихны. Кайчан ул мгновение замолчала, аның белән көрәшкән, күп кенә сораулар һәм проблемалар күтәрелгән ee тарихы булган бу якты, кояшлы көн. Кала иде әле күп незавершенных, образлар, алар өметләнгәнен аны, ул тәмамлый. «Димәк, бу хәерле докторы башкарды сине подобием Николь Кары», — диде мин, вертя кулында калдыклары выпивки.
  
  
  «Әйе, под впечатлением образы кинозвезды, аны ул боготворил». Ee гәүдәсен тряслось нче сдержанного көлке. — О, әлбәттә, аңа рәхмәтле иде. Мин поверила нең глазам, кайчан беренче тапкыр увидела үзен көзгесендә. Яңа йөзе, матур йөзе. Ул чакта аны аңладым элек беркайчан да белмәгән, - дип матурлыгы, физик матурлык, бу чын чудесный бүләк итте. Ләкин бүләк, — дәвам итә ул киеренке нче неприятных истәлекләр тавыш белән, — таләп итә, югары бәяләр.
  
  
  Инурис, дип аћлата Пенни иде мәхрүм аң аз гына артык 72 сәгать. Әле плененная изящной матурлыгы белән, үзенең яңа затлар совершенством, вернувшим аның восхищенный караш тирәсендә дан гыйбарәт, ул барабызмы приближавшегося аңа докторы. «Ир-ат иде гомере буе эзләргә, мондый хатын-кызны», — диде ул. - басып торам ачылган янында. «Мин беркайчан да белмәдем Николь Мәҗбүр итә. Әмма мин дөресен, бу күп нәрсә булыр иде бирдем белү өчен, аны. Һәм нәрсә күрәм сине шундый, лишает мине рассудка.
  
  
  Кинәт ул протянул кулын притянул аның үзенә. Кешедә обняла ee. Эго ирекле кешедә потянула тонкую ночную күлмәк һәм грубо сжала аның күкрәгенә. Ул прижался аның губам һәм засунул үзенең тел арасында аның зубами.
  
  
  Вздрогнув, Пенни чыкты-иреккә. "Не трогай мине!"
  
  
  «Мин уйлыйм, сезгә яхшырак өйрәнергә кабул итәргә минем билгеләрен игътибар», — дип елмайды доктор.
  
  
  Пенни президентка эго китәргә. Ул чагында табиб диде әй, кайда ул залда: Франциянең көньягында, бу вилле. Һәм, ничек ул дип, әй, түгел позволить китәргә, әлегә ул һәм аның әтисе түгел, завершат сделку. У Пенни булмаган башка сайлау, мәгәр кала, әсирлектә. Ул притворилась, дип белми турында килешүдә арасында Филипом Доуном һәм докторы Инурисом, дип хыялланып аның файдасына. Ул карар иттем, - дип яхшы стратегиясе өчен нах булачак покорное тәртибе һәм невежество. Әй, түгел разрешалось покидать виллу безгә, шул кайсы вакытта башка хђл.
  
  
  Доктор Инурис, по-видимому, поняв, дип эго беренче грубый якын килү анда иде җитди просчетом, берничә көн түгел, предпринимал физик көч. Әмма ул агачларның аның «блицкригу» үз извращенного обаяния. Ә «персонал», Гвидо һәм Тьонг, булды ким бдительным.
  
  
  Инурис сөйләде әй, үзе турында. Һәм аның тирә кусочков мәгълүмат, алар ул җыйды воедино, экрандагы һәм яңгыратып, ул смогла тапшырырга извращенного, изуродованного ирне, держащего аны, әсирлектә.
  
  
  Беренчедән, Инурис пристрастился к героину. Эго һәм мәхәббәт неприкрытому файдалану шприца иде очевидной. Ул немцем буенча происхождению һәм сугыш вакытында булган студент-медиком. Бу вакыт эчендә ул алмас практиковать һәм үстерергә хирургические ысуллары бу узниках концентрационных лагерьлары, аларга ул прикреплен. Ничә йөз кешеләр ул покалечил, үтергән өчен ысулларын камилләштерергә, ул алар хәзер хвастался? Аннары сугыш бежал Швейцариягә, анда ачты бераз клиникасында. Ул разбогател рәхмәт фанатичной погоне өчен яңа молодостью өлкәнрәк яшьтәге хатын-кызлар. Эго көчәя баруны байлык стимулировало эго, саранлык, һәм ул тулысынча сосредоточился бу утолении үз жажды байлык.
  
  
  Барлык үз воспоминаниях ул безгә бер тапкыр да түгел искәртте, каян ул, таныдым турында Филипе Доуне. Ул шулай ук сөйләштем белән Пенни турында ih эшлекле мөнәсәбәтләрдә.
  
  
  Берничә көн узды белән рассказами Инуриса, бу вакытта Пенни, загорала бакчасында виллы. Аннан соң, бервакыт төнлә, ул кайчан почувствовала, дип Инурис һәм эго саклау иде шактый успокоены өчен уснуть рәхмәт сл очевидному хезмәттәшлек, әй, алдык ускользнуть һәм барып Ницца. Ул ничек тапкыр килдем к казино, аны кайчан догнал Гвидо. Аны кайчан кайтаралар бу виллу, Инурис килде бу ярость һәм непристойными угрозами вентиляция аның повторения моннан кичәләр.
  
  
  Бер атнадан әй кабат алдык улизнуть. Һәм Гвидо янә тапты аны. Тик бу юлы кеше булды буенча исемендәге Николас Андерсон...
  
  
  Аның присвистнул. «Бу-тарих-бик кызыклы минем өчен. Әмма тагын бер нерсе. Чын исеме Николаса Андерсона — Нигы Картер. Ул агент хөкүмәте һәм Кушма штатлар.
  
  
  Күзләре Пенни киң раскрылись, ә авызы мәктәптә бу маленькую безмолвную хәрефне куярга О
  
  
  «Хәзер инде, кайчан син болай да билгеле, барысы да объясняешь, — диде мин, — мин уйладым, бу да эшләячәкмен шул ук хәл».
  
  
  «Миңа күнегергә туры киләчәк моңа», — диде Пенни. «Ләкин мин аны күрмим өчен нәрсә үзгәртте».
  
  
  — Мин дә, — диде мин. «Без дә әле телибез, дип мәңгегә схватить Инуриса, әлегә ул безне үтергән. Ничек гына без эго схватим аның захочу белергә бераз күбрәк бу хакта золоте турында шул, кем партнерлары Инуриса. Син бит аңлыйсың, дип пред әти синең, яный ниндидер җәза?
  
  
  Пенни опустила күзләре. — Әйе, — диде ул. 'Аны беләм. Әмма, мин уйлавымча, ул да белә. Һәм эму булачак барыбер. Бердәнбер нәрсә турында ул беспокоился, бу оборудова миңа. Һәм хәзер оборудова миңа позаботятся.
  
  
  «Тегүче тик синнән, әгәр бу дөрес түгел, Пенни Доун, — диде мин. "Син бик матур хатын-кыз."
  
  
  Анда, разваленном чоланда, ул покраснела. «Мин әле привыкла мондый комплиментам, — диде ул.
  
  
  — Ярар, мин уйлыйм, сиңа яхшырак күнегеп, — диде мин, вставая белән ступенек.
  
  
  — Барысы да шулкадәр сәер, — диде ул. «Белмим, алмыйм бармы аның кайчан да булса моңа күнегергә».
  
  
  Аны, аның янына килеп, югалган һәм күтәрде аны. — Мин помогу сиңа авыз, — диде мин. «Бу гади штопора, практика». Аны алды ee зат үз кулына ала һәм поднес аның авызы янына нең губам. Ул көткән икән мине. Аның куллары обвились тирәсендә минем ee гәүдәсен, уеннар каты нокталары һәм плавных линияләрен, слилось белән минем. Аның куллары күтәрелделәр һәм вплелись бу минем чәч.
  
  
  — Ах, — диде ул, ниһаять, — турында, Нигы.
  
  
  Ул авыр дышала, загорелые верхушки аның грудей выпирали бу длинном V-образном вырезе рубашки. Аны күрдем, ничек күзләренә кызлар загорелись яшел ут. Аның куллары обвили минем муеннарына, һәм аның иреннәре коснулись минем, җылы һәм влажных белән страстью белән шөгыльләнүче иде күбрәк гади рәхмәте белән. Аның бот прижались к минем бедрам бу ритме неудержимого теләк. Һәм ee куллары, слуги аның теләк, двинулись аска таба өчен кешегә кагылырга минем бедер. Аның расстегнул аның күлмәк, алды аны күкрәгенә үз куллары һәм поцеловал каты соски. Ул мөмкинлек бирде рубашке нетерпеливо соскользнуть белән плеч. — Тизрәк, Нигы, — выдохнула ул. 'Тизрәк.'
  
  
  Ул тукталды, аны кайчан стянул белән нах выбеленные джинсы һәм трусики. Һәм ee бармак һәм минем бросились төшерү белән минем кием-салым керткәнче, без инде бергә опустились бу росистую үлән, анда аның куллары һәм аяклары яулап алдык мине бархатной плоти. Ee авызы возбужденно стонал минем уха, әйтерсең тавышы бөтен смерч, поднимающий безне янә опускающий бу омут невообразимого удовольствия. Янә һәм янә, әлегә без генә тәмамлады белән громовым взрывом һәм калмады спокойными, җылы һәм якыннары бер-берсенә бер-берсенә кояшта яңа көн.
  
  
  Анда, лежал үләндә, аның шталь сөйләргә әй, дип уйладым. доктор Инурис отель алырга, аны үзе белән, кайчан бежал. Әгәр эму бу алдык, барысы да яхшы булыр иде, һәрхәлдә, аның өчен. Ул чакта эму алдык идем тотарга Пенни әсирлектә кадәр булган хорька, әлегә урлау алтын түгел тәмамланачак. Әмма ул потерпел неудачу. Эму туры килде выбросить Пенни тирәсендә машиналар өчен отвлечь мине һәм сбежать. Әлегә ул исән, ул бу куркыныч. Әмма ул түгел иде рисковать кайтырга виллу. Бу бик куркыныч. Иртәме-кем дә булса табар Гвидо һәм Тьонга мертвыми подвалда. Һәм шунда ук соңыннан моның кемдер начинал задавать күп мәсьәләләрне кеше турында снявшем виллу.
  
  
  юк, доктор. Инурис беркайчан да кайтачак. Ул бу бегах, алга таба да. Көрәш түгел иде уен эго. Ул подождет һәм приготовит возмездие өчен үз палачей, алар чыгыш ясый анда. Алтын операция ул техник, создателем демонов, создателем алыштыру охранникам торган «тылсымлы итеп,» исчезли. Аны белә димәк. Һәрчак булган, кемдер, кемне иде яхшы терминнар моның өчен кебек «бетерү» яки «безоговорочное эшчәнлеген туктату». Бу охранники иде мертвы ih алыштырдылар. Александр иде, өлеш Инуриса к краже алтын.
  
  
  Кем дә булса башка эш күрсәтә көчен, мускулы һәм кучу мозгов өчен кирәкле операция мондый масштабтагы һәм кыенлыклар. Мин белми, кем, әмма мин аны тапкан барында Гвидо һәм Тьонга янында докторы бик поучительным. Алар казались старыми дуслар докторы яки старыми дуслары тагын башка. Бу выглядело әйтерсең, Гвидо һәм Чанг билгеләнгән доктору буларак, пособие әгъзалары альянсы.
  
  
  Шулай булгач, кайчан докторы калды башка телохранителей һәм югалткан кызны, аны эму тиеш иделәр тотарга ераграк, чит күзләр, аны нәтиҗә ясарга тиеш иде, ул мөмкин кадәр тизрәк җибәрелә карата үзенең дусларына бүген мин сорады яклау. Әгәр ул җитәрлек быстр, ул алыр кайтырга нең товарищам, сөйләү, аларга нәрсә булган, һәм хәл итү довериться моннан тыш, алар гафу итә беләләр эго яки, һәрхәлдә, түгел накажут, әлегә нәрсәдер хәлиткеч түгел, барачак түгел.
  
  
  Ә ул арада эго партнерлар иде барын инанырга берни дә башланып китми әйтик, выслеживая кызны һәм, бәлки, «Николаса Андерсона». Алар позаботятся турында сөйләде өчен ih уста иде запечатаны мәңгегә.
  
  
  Әгәр минем уйлавымча -- иде верна докторы, Лотар Инурис кайта, Нью-Йорк.
  
  
  «Бу яңгырый яхшы минем өчен», диде Пенни.
  
  
  Аңа да сезгә сөйләргә менә хакында икенче, веская сәбәбе, аның буенча докторы Инурис, ихтимал иде Нью-Йоркта. Тагын юк. — Яхшы, — диде мин. 'Пойдем. Сезгә кирәк нәрсә дә булса тагын йорты?
  
  
  Пенни покачала аягы. - «Нәрсә миңа кирәк, бу минем паспорт, һәм ул минем кесђдђ. Пойдем.' Ee кешедә скользнула бу минем, без бардык буенча юлга кертелде капкалары янына кергәч бу виллу Нарцисса. Ачык светило кояш һәм күңелле белән аерылышырга мрачными развалинами виллы һәм сл мертвыми обитателями.
  
  
  — Без барачакбыз килде бу Ниццу, — диде мин. — Безгә тагын узарга кирәк mimmo минем отель. Аны бары тик тоям, миңа понадобятся минем дусларым анда, кая без пойдем. Ih исемем Хьюго, Вильгельмина һәм Пьер.
  
  
  Тиздән без тагын чыкты тирәсендә отель. Без алдылар такси кадәр аэропорт Ницца, к көнчыгышка таба һәм, кайчан барышлый аэропорт бинасы каршына, Пенни дернула минем өчен рукав.
  
  
  «Кара, — диде ул.
  
  
  Припаркованный тышкы якта — яхшырак шуны да әйтергә кирәк, бигрәктә — торды ак «Мерседес».
  
  
  — Без дөрес юлда, — диде мин. «Мөгаен, ул наина ельцина диспетчерыннан Air France Париж, 7:30, иртәнге сәгать».
  
  
  Без полетели диспетчерыннан Inter тирәсендә Ницца 9:30 белән пересадкой Парижда һәм Нью-Йоркта.
  
  
  Бездә кала иде күп вакыт кадәр китү ягын. Аның кофе китерде, безнең өчен ике, берничә круассанов һәм нөсхәсе «Интернэшнл геральд трибюн». Зур итеп язылган беренче битендә берьюлы привлек минем игътибар бирелә. Алтын бәясе җиткән пика. Аңа сорау иде рекордном дәрәҗәдә халыкара базарларда һәм беспокойство уңаеннан, киләчәк доллар усилилось.
  
  
  Аңа отчаянно отель, алырга, әлеге кешеләр турында торды өчен бөтен бу операцией буенча краже алтын булса иде әле шанс булдырмый бөтен катастрофу. Әгәр зур бер өлеше алтын АКШ утекла, халыкара кризис белән алтын превратился булыр иде, халыкара панику. Кәгазь доллары обесценились иде. Буханка икмәк стоила миллион булыр иде. Аның, дип искә төшерде, дип кайдадыр укыган идем турында Германий аннары Беренче бөтендөнья сугышы. Берничә ел эчендә бәясе брендлар кимегән белән дүрт маркалы кадәр дүрт миллиард марка. Барысы да әзер булсын өчен, тарих янә кабатлана, әмма бу юлы Кушма Штатларда.
  
  
  Сәфәр Париж иде загружен башка һәлакате теркәлгән. Самолет вильнул өстендә заливом Фәрештәләр өчен җыя биеклеккә, аннары взлета.
  
  
  «Мин телим кайтырга бирегә тизрәк», — диде Пенни.
  
  
  — Кайчан болар барысы да тәмамлана, — диде аны әй.
  
  
  "Мин" яки "әгәр дә"?"
  
  
  Парижда без пересаживались бу самолетлар, зур «Боинг-747» наина ельцина вакытында буенча Орлов . Әгәр минем уйлавымча -- иде верна, Лотар Инурис авырлык безне артык ике сәгать. Без җыелган эго догонять, тик, џђрхђлдђ, аны тоймадым, дип дљрес юнәлештә хәрәкәт итәбез. Өстендә Атлантическим океаном Пенни спала минем плече. Аның да винил аны. У нах авыр төн. Аны да арыдым, әгәр булса, эшләре алга киткән, ләкин, миңа түгел, синнэн йокларга. Миңа түгел, нравилось утырырга взаперти бу самолетта. Аның отельдә булырга, җирдә һәм гоняться өчен Инурисом һәм эго товарищами. Ләкин, ниһаять, кемдер, персонал буенча килеп буенча эчке элемтә, - диде безгә пристегнуть ремни. Бу белдерү разбудило Пенни. Ул зевнула, потянулась, аннары прижалась миңа һәм закрыла күзләре.
  
  
  — Әй, соня, — диде мин. Ул ачты бер яшел күзләр һәм књрсђтте миңа астыннан үз густых алтын чђч бар. - 'Вакытта просыпаться. Безгә вакыт эшкә.
  
  
  Ул башын күтәрде һәм откинула чәч элек. «Вакытларга караганда, яхшырак», — диде ул. 'Ни кылырга исәбең синең?'
  
  
  — Без җыенабыз навестить синең әтисе, — диде, мин. — Бу беренче пункты көн. Ул иң яхшы зацепка белән шөгыльләнүче бар белән Инурисом. Онытмагыз, бар иде системасы белән бәйле Инурисом, һәм мин белергә телим, бу нәрсә.
  
  
  Такси тукталып калганын алдында булып тирәсендә күпфатирлы йортлар пятидесятилетней ел бу Риверсайд-драйв.
  
  
  Аны кайчан расплатился машина белән идарә итүче, аны тиз огляделся. Бернәрсә дә урамда түгел кебек тоелды миңа ненормальным. Әгәр кем һәм следил өчен квартирасы, ул яхшы спрятан.
  
  
  Аны алды үзенең чемодан, кайчан такси янә отъехало.
  
  
  'Ул хәзер сәгать?' — дип сорады Пенни.
  
  
  Аны, посмотрел на җибәргәннәр. '5:20.'
  
  
  — Ул булачак, йорт белән минут эчендә минут.
  
  
  Без күтәрелделәр бу сигезенче катта тихоходном лифтта кыйнаган. Аның вынул Вильгельмину буенча кобуры һәм сунул аның минутына камзолы, держа палец бу спусковом крючке. Суппорт Пенни сжались, ул кайчан увидела Люгер. — Әйдәгез, гади назовем бу гадәти чара, саклык чараларын күрү зарур, — диде мин. «Мин булам, беренче булып, кем чыгар бөтен подъемника».
  
  
  Пенни кивнула. Кайчан лифт тукталды, аның присел өчен тора торган чемоданом һәм сак кына ишекне ачты. Әгәр кемдер көтә коридорда, ул иде мәҗбүр булды атарга бу маленькую түбән булуын мишень өчен эләгү щель көнне. Ул чакта эму яхшырак булырга, чыннан да, яхшы һәм быстрым.
  
  
  Аның толкнул ишек настежь һәм выглянул икенче яктан. — Барысы да исән-имин, — диде мин.
  
  
  У Пенни әзер идем җыелмасы хуҗаларга. — Телефоныннан ераграк тор көне кайчан открываешь аны, — диде аны әй. — Һәм позволь миңа керергә беренче.
  
  
  Шул мизгелдә ишек ачылды, аны аңладым, ул фатирга беркемне дә юк. Ул иде наполнена спертым воздухом, һәм пылинки диярлек неподвижно висели яктылыгында, проникающем бу тәрәзә косыми пучками. Пенни закрыла өчен безнең ишекне. 'Папочка?' - воскликнула ул.
  
  
  — Уйламыйм, - дип, ул өйдә, — диде мин, убирая пистолетын.
  
  
  — Ярар, ул чакта бу кыска вакытка, — диде ул. Ул тәрәзә ачты һәм налила миңа хереса Филиппа Доуна. — Бу нәрсә бездә бар, — диде ул.
  
  
  — Барысы да тәртиптә, — диде мин.
  
  
  — Хәзер ул сәгать?
  
  
  «Яртысы-алтынчы».
  
  
  — Устраивайтесь поудобнее, — диде ул. «Мин җыенам, душ кабул итәргә һәм переодеться. Әгәр ул килер, әлегә мине булмаячак, сезгә туры киләчәк форсат.
  
  
  Аны басты, ослабил галстукны башлады расстегивать күлмәк.
  
  
  «Идем предпочел өчен сез тәкъдимнәре белән килешергә карар кылдылар, ә аңа ялгызы гына хђл итђ алмый алыр кабул итәргә душ», — диде мин.
  
  
  Аны алды ee кулын. Ул бросила миңа озорной караш һәм повела мине буенча коридору.
  
  
  "Сиңа ошый яшәргә куркыныч түгел, шулаймы?"
  
  
  — Аласың да шулай әйтә, — диде мин.
  
  
  Ул хихикнула. «Мин белмим, нәрсә булачак, ул өенә кайтып, ә без һаман да шул күңеле».
  
  
  — Без әйтә алабыз «сәлам», — дип тәкъдим итте, мин.
  
  
  Бу иркен ванной бүлмәдә иде душ. Без сбросили кием-салым һәм җиттек астында nah. Аны кабат толерантлыгы пышностью ee тән.
  
  
  "Ничек сез моңа телисезме?" — дип сорап куйды ул, держа куллары бу кранах.
  
  
  — Кайнар һәм көчле, — диде мин.
  
  
  Тирәсендә лейки күңеле чыкты-кискен нәсер. Аның схватила мыло, ә Пенни, генә прижавшись књкрђк миңа, сидела астында водопадом. Аның позволял мылу нежно скользить буенча ee аркада. Аның куллары вытянулись һәм притянули мине үзенә. Ул иреште, кулларын миңа җилкәсенә һәм сидела, генә раздвинув аяклары, әлегә аның тянул юлны пены буенда арасында ee грудей, аннан тагын да түбәнрәк, аның плоскому животу һәм анда-монда арасында аның бедрами.
  
  
  «Мин булырга телим синең губкой өчен ванны», — диде ул, прижимаясь миңа үз телом, ff гладкая, пенистая плоть колыхалась тирәсендә мине. Аның потерся турында нах. Ул лениво диде миңа, киң раскрыв күзләре.
  
  
  — Помой мине, — диде ул. «Помой мине бөтен җирдә».
  
  
  Аның куллары сомкнулись тирәсендә минем муен. Аны протянул кулларын күтәрде, аның аяклары, әлегә алар түгел булып чыкты минем бедрах, аннары прижал аның спиной к стонать ванной һәм керде нах. Легкое, длинное "ах" сорвалось белән аның губернасында. Ә аннары безнең үзебезнең кыргый, агымдагы вселенной без булдырдык яростный прибой, ә аннары вихрь непреодолимого всасывания да, ул безне унесло, һәм без исчезли бу водовороте чиста кузгату.
  
  
  Кайда без безнең иде, без кайтмадылар астында шау-струи су безнең переплетенных телах.
  
  
  — Мин бик ышанам, чөнки ул монда, — диде Пенни, без әйләнеп кайтты гостиную.
  
  
  Аның допил үз эчемлек һәм закурил сигарету. Аны әлегә сөйләшергә отель әй, нәрсә турында дип уйлыйм.
  
  
  Пенни беспокойно заерзала на билеты откан. — Бәлки, ул карар задержаться эштә, — диде ул, ниһаять. — Ахыр чиктә, ул алмады белергә, мин бүген приду кайта.
  
  
  Аның берни әйтә идем. Ул, мөгаен, инде подозревала шул ук хәл, хәбәр һәм аның, ләкин барысы да әле кунакханәдә бу ышанырга. Пенни Дон түгел иде сумасшедшей.
  
  
  — Мин позвоню бу эго офис, — диде ул. Холлында иде телефон. Аны ишеттем, ничек ул җыйды бер номерын, аннары башка. — Үзәк, — диде ул. «Мин алам автоответ, бу номерын да, ул аны пытаюсь дозвониться, разблокирована. Аның, дип саныйм, - дип ул булырга тиеш ошибкой. Аны ишетте, ул ничек назвала номеры һәм мгновение әйләнәсе тынлык керткәнче ул янә заговорила. — Син өр-дип саный? Мин дә ишеттем җавап, тик белми идем, бу шулай иде.
  
  
  Ул кайта гостиную һәм књрсђтте миңа. — Нәрсә алай түгел, — диде ул.
  
  
  Аның осушил үзенең бер стакан. - 'Аны беләм нәрсәдә эше.'
  
  
  — Син, вакыт барысын да белә иде, шулай түгелме? ул, диде.
  
  
  Аңа кивнул. — Минемчә, сезнең әтисенә тоталар аэцәйне. доктор Инурис тотты сине, күңелебезнең, дип, синең әтиең түгел, берни дә эшләмәячәк өчен булдырмый ту кражу алтын соңгы минутта. Ул чакта югалттым сине, ул эго дуслар мөрәҗәгать иттек пред әти синең, күңелебезнең, дип син түгел, сделаешь әйтмәгән алыр иде, җимерергә, ih планнары.
  
  
  «Әмма, ни дәрәҗәдә ул белә иде, — диде Пенни, — мин берни дә белмәгән нәрсәләр турында бара арасында аның һәм минем әти».
  
  
  «Башлагач, кону унбиш миллиард доллар, алар да куркыныч яный, дилђр», — диде мин. Һәм моннан тыш, ул хәзерге вакытта якынча 45 миллиард доллар. Унбиш миллиард, бу — рәсми бәясе исәпләнгән буенча утыз сигез долларга унциясе љчен, аны хөкүмәт заплатило өчен алтын медаль яулады. Базарда бәясе якынча өч тапкыр артыграк».
  
  
  Пенни присвистнула. - 'Нәрсә, безгә хәзер нишләргә?'
  
  
  — Син, ичмасам, күз алдыңа китерәсеңме, ничек синең әтиең һәрвакыт связывался белән докторы? Инурис?
  
  
  Ул покачала аягы. «Юк, — диде ул. — ул миңа да сөйләде».
  
  
  «Исәпкә алып торышы йорты, — диде, мин — ул түгел возражал».
  
  
  «Бәлки, алар забрали эго шушыннан, — диде Пенни, — бәлки, офиста».
  
  
  Аны покачал аягы. «Мин алам, ялгышырга да, — диде мин, — ләкин артык күп эш башкарыла түгел, чөнки офисном бинасында. Янәшәдә лифтеры. Артык күп кеше һәркайда, подъездларда, урамда, ала торган нәрсә күрергә һәм истә калдырырга. Торак йортлар ценымногие яхшырак, тише. Кешеләр шөгыльләнә үз эшләре. Булыр иде җиңелрәк һәм күпкә ким рискованно схватить синең әтисенең үз эго йорт. Исәпкә алып, аерманы вакыт арасында бу урыны һәм Европа, дуслар өчен Инуриса итте хезмәт бирегә килеп җитәргә иртәрәк, әгәр докторы шалтыратып, аларга аэропортында.
  
  
  — Һәм кая алар эго увезли?
  
  
  — Белмим, — диде мин. — Әмма моннан соң, сез сөйләгәннәр миңа үзенең әтисе, ул әйләнә-тирәсендәге кешеләрне ала ләззәт, оставляя анда берәр зацепку.
  
  
  — Син хаклы, — диде Пенни. 'Әмма анда?'
  
  
  — Әйт әле, бу син, — диде, мин.
  
  
  Күзләре Пенни заметались буенча бүлмәдә. «Барысы да күренә нәкъ шулай ук, — диде ул, — барысы да үз урынында. Аны иде дип, әгәр бу шулай иде. Ул, кот очкыч хәл опрятен. Ул подсунула аяклары астында үзләрен кресле һәм уныло свернулась калачиком.
  
  
  — Подумай, — диде мин.
  
  
  Пенни закрыла күзләре. Бүлмәдә иде тыныч кына. Тәрәзә аша, выходящие гадәттән тыш хәлләр, аны иде күрергә оранжевый шар заходящего кояш, светящийся откровенные өстендә горизонтом. Аны, посмотрел на җибәргәннәр. Иде, алты сәгать буенча нью-йоркскому вакыт. Банклар бөтен Америкада иде ябылган. Дөнья тыныч иде һәм куркынычсыз, һәрхәлдә, иртәгә кадәр. Һәм шул чакта, бәлки, панику өчен куярга бөтен җеп.
  
  
  Кинәт Пенни вскочила. — Мин аңладым, — воскликнула ул.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Республика башлыгы 13
  
  
  
  
  Аның подпрыгнул үз кресле.
  
  
  'Син ясарга тиеш күздә?'
  
  
  «Мин беләм, анда ул калдырачак бу подсказку», — диде ул. "Әгәр ул аны калдырды."
  
  
  'Кайда?'
  
  
  « Тартма Джи» .
  
  
  Аны, посмотрел на нах вопросительно.
  
  
  «Ул тартма буенча слоновой сөякләр, ул иске Цзе бүләк итте минем пред әти, кайчан ул уезжал буенча Кытай. Бу nen ул саклый, үзләренең барлык кыйммәтле кәгазьләр. Әгәр ул кайдадыр һәм калдырды улику, ул булырга тиеш, бу коробке.
  
  
  "Анда бу тартмасы?"
  
  
  «Бу эго бүлмәдә», — диде Пенни, һәм инде мчалась буенча коридору өчен анда.
  
  
  Ул кайтты, бер минуттан. Бу бик яхшы эш, прямоугольный футляр буенча слоновой сөякләр, һәр дюйм буенча бокам һәм өстән иде украшен куркем рельефом тоелган барлык мыслимых хайваннар. Пенни бирде миңа эго.
  
  
  Аның схватил крышку һәм потянул. Тартмасы кала да тыгыз ябык. Пенни књрсђтте миңа белән жалостью.
  
  
  «Бу бер дә җиңел түгел, — диде ул. « Джи развлекался булуы собирал тартмасы, алар белән головоломками, хәтерлисеңме?»
  
  
  "Ул ничек ачыла?"
  
  
  "Мин белмим" иде ревматизма.
  
  
  — Бездә ике вариантын сайлап алу мөмкинлеге, — диде мин. «Без булдырабыз йә разбить эго, аңа ни булмас сезгә нишләргә, йә, без ачарга тиеш бу сер».
  
  
  «Бу артык ценная нерсе булсын өчен, аның якты дөнья белән хушлашкан», — диде Пенни. «Әти бервакытта да булыр иде, мине дә кылыну».
  
  
  «Кырык биш миллиард доллар да бик кадерле», — диде мин. «Миңа өр-противны барысы да, кем омтыла ограбить хөкүмәте Кушма. Йә без белергә тиз, йә өлеш Филиппа бу бетерүгә күп кайбер күңелсезлекләр — бу куча разбитой слоновой сөякләр.
  
  
  Аны сак кына алды тартмага, повертев аның кулында. Аның похлопал буенча крышке, дну һәм бокам. Аның нажал. Аның пощипывал һәм ощупывал углы. Пробовал комбинаций постукивания һәм нажатия. Аның тряс аны. Берни дә ярдәм итте.
  
  
  Аны, посмотрел на Пенни. - 'Идеяләр бар?'
  
  
  Ул покачала аягы. Бу ни безгә юк иде, ул булачак, бер үк вакытта гади генә кебек һәм катлаулы. Александр иде, юл Цзи . Бирергә сезгә проблема белән шөгыльләнүче казалась кот очкыч хәл катлаулы, әмма карар вакыт смотрело иде, сезгә чын күңелдән бу зат.
  
  
  — Бу вакытта смотрело сиңа бу зат, — кабатларга аның. 'Ярый.
  
  
  Әйтик, « бу карар».
  
  
  Тартмасы иде минем коленях. Аны, посмотрел на крышку. Башканы хайваннар. Арысланнар, тигры, обезьяны, каплан " га, ламы, слоны, змеи, аюлар, жирафы, барсук, киты, совы, гориллы, антилопы.
  
  
  Пенни рассмеялась.
  
  
  'Нәрсә бу?' — дип сорады, мин, әнисенә карап нах, әлегә ул наклонялась өчен, карап чыгу тартмага.
  
  
  «Турында, мин бер тапкыр уйлап куйдым турында иске Цзе . Ихтимал, аңа булыр иде бу ошады. Күрергә тартмага, аны ул ясаган өчен кечкенә малай, причиняло шулкадәр беспокойства.
  
  
  — Мин булыр иде ценымногие бәхетлерәк булыр иске Цзе придерживался артык гади трюков, — диде мин.
  
  
  — Тик бу-гади, — диде Пенни. 'Аны успокоилась.'
  
  
  «Мин бирәм бу разгадывание унбиш минут, ә аннары разобью аны кисәкләр», — диде мин. «Ул арада, карагыз әле, анда бар ручка һәм кђгазь бетеп китђ».
  
  
  Пенни мгновенно кайтты.
  
  
  Аның башлады дип санарга. — Веб-хостинг, — диде мин. «Илле дүрт хайваннар наверху. Буенча унөч һәр яктан. Төбендә берни дә. Барлыгы алты йөз. Алты львов. Сигез слонов. Обезьяны, биш. Аюлар, өч. Змеи, биш. Ике совы. Киты, дүрт. Ламы, биш. Өч жирафа. Бер каплан " га. Гориллы, дүрт. Баффало, биш. Биш павлинов һәм өч данди.
  
  
  Аны та, санарга. Пенни дәвам итә язарга, әлегә мин әйтте: «Болар барысы да».
  
  
  — Бергә, — диде ул. "Бу, гомумән алганда, йөз алты."
  
  
  Аның алды бар нах исемлеге һәм исследовал эго, әлегә ул смотрела миңа аша эчтђге. — Син җилдә берәр гадәти булмаган? Аның сорады.
  
  
  Пенни покачала аягы. «Түгел, артык исемлеге кунакларны вечеринку бу Ноевом ковчеге», — диде ул.
  
  
  — Бәлки, прощальная кичәләр, — диде мин. «Шул килү бөтен тиеш сойти ярга, парами».
  
  
  Пенни, элеккечә үк, игътибар белән смотрела на исемлеге. - Ул чакта кыен булачак.
  
  
  'Син ясарга тиеш күздә?'
  
  
  — Өчен пантеры һәм барсука, — диде ул. «Бар, бер генә шулар тирәсендә. Сез ничек уйлыйсыз, алар ни дә булса белә?
  
  
  Аннары аны күрдем ул. — Сез хаклы, алар ни дә булса белә. Проверь ih.'
  
  
  — Мин посмотрю, — диде Пенни.
  
  
  — Син берни дә юк замечаешь?
  
  
  — Искитәрлеге, — диде ул. «Гайре нәрсәләр бар бер генә, тирәсендә алар күбрәк башка».
  
  
  Аны үз янына чакырып ала янында нах исемлеге. Аның тотты тартмага бер кулымда, ә кђгазь башка. — Яхшы, — диде мин. «Һәр хайваннар икедән артык өчен өч исключениями».
  
  
  — Әйе, — диде ул. «Пар сов, каплан " га һәм барсук».
  
  
  'Дөрес. Ә нәрсә ул совы?
  
  
  — Символлары акылның, — диде ул.
  
  
  — Тагын бер тапкыр. Ә анда бу совы?
  
  
  — Ачыктан-ачык өстендә пантерой һәм барсуком, — диде ул. 'Алай?'
  
  
  — Каплан " га да, барсук, — кабатларга аның.
  
  
  Пенни нахмурила брови.
  
  
  «Р Д», — диде мин. «Инициалы Филиппа Доуна».
  
  
  Аны нажал бу пантеру. Берни дә булмады.
  
  
  — Турында, Нигы, — диде тыныч кына Пенни.
  
  
  — Түгел, сдавайся, — диде мин. — Без булдырабыз, үземне сынап карарга берәр әле.
  
  
  Аның салды бер палец бу пантеру, ә башка барсука на. Аны, посмотрел на Пенни. — Тавышы ул.
  
  
  Аның нажал. Икесе дә зверька скользнули астында минем зур палец. Кайдадыр эчендә тартмасы раздался чак слышный щелчок. Аның убрал кулын, һәм крышка распахнулась. Дәүләт советы Филиппа Донна иде беренче, без аны күрдек.
  
  
  
  Башлыгы 14
  
  
  
  
  Бу күп түгел, әмма моның җитәрлек иде: лист ак кәгазь белән черными басма хәрефләр белән.
  
  
  Фу Куан Йонская акробатическая труппасы. Хәзер Вс Театр Мин .
  
  
  Бер почмагында вак төгәл почерком, ул Пенни опознала ничек почерк, әтисе, басып тордылар, вакыт үткәрү вакыты: 8:05 иртәнге докторы Инурис түгел терял вакыт бушка узмаган. Ничек мин предполагал, ул, мөгаен, шалтыратып, үзенең коллеге тирәсендәге аэропорт, Ницца һәм велел аңа мөмкин кадәр тизрәк алырга Филиппа Доуна. Ул сохранит аңлатма килеп җиткәнче Нью-Йорк.
  
  
  Димәк, иртән кемдер нанес визиты Филипу Дону. Ихтимал, ул күчәтчелек, әмма җитәрлек түгел күчәтчелек өчен саклап калырга карт нче булсын куярга бумажку бу шкатулку буенча слоновой сөякләр; мөгаен, әлегә ул одевался.
  
  
  — Килә, — диде Пенни.
  
  
  'Тиз дә.' Буенча выражению минем затлар ул аңладым мин теләмим ул иде минем белән.
  
  
  — Син да собираешься чыгарга одина?
  
  
  — Куркам, миңа туры киләчәк, — диде мин. "Биредә без расстанемся, һәрхәлдә, бу вакыт."
  
  
  "Мин барасы килә, Нигы," диде ул. — Мин затащила сине бирегә. Һәм ул минем әти.
  
  
  Аны покачал аягы. «Ничек гына стемнеет, аның барам шул театры, бераз анда поковыряюсь.
  
  
  Аны беләм, бу театры. Ул урнашкан стыке Бауэри һәм Чайнатауна. Син артык булыр иде выделялась анда.
  
  
  'Дип?' — Бәлки, тора хәбәр итәргә аларга, без монда. Бәлки, бу ih выманит.
  
  
  «Һәм, әйтик , бу булачак», — диде мин. — Әгәр дә алар схватят безне ике?
  
  
  «Алар выигрывают, ә без проигрываем», — диде ул, пожав җыерып.
  
  
  — Мин алмыйм үзе моның позволить, — диде мин. «Һәм хөкүмәт Кушма да. Бу минем уенда, анда «иртәгә» ишетәсең тагын бер шанс. Әгәр алар отачак, ә без проиграем, бу ташкыны гына түгел, сиңа, миңа, пред әти синең, тик башка күп кенә кешеләргә. доктор Инурис һәм эго дуслар булырга тиеш, хәзер бераз напуганы. Синең побега һәм кирәклеге алырга әтисенең бу заложники өчен җитәрлек бозарга ih планнар өчен мәҗбүр итә ih нервничать. Шуны истә тотыгыз, доктор Инурис сәбәпледер барлыгын сезне тирәсендә итү. Бу караклыгы алтын якынлаша үз кульминации. Хәзерге вакытта алар ышана, анда без, тик, һәрхәлдә, алар тиеш", - подозревать, без булдырабыз проблемалар. Шулай булгач, мөмкинлегебез бар, дип алар тизләтергә операция ясыйлар. Әгәр без ошибемся шул исәп-хисаплар, алар азат, ничек кошлар, һәм афәт постигнет АКШ кебек, ихтимал, бөтен калган дөнья. Мин уйламыйм, нәрсә син телисең өчен бу синең вөҗдан, Пенни-Дону.
  
  
  Ул опустила күзләре.
  
  
  — Слушай, бир миңа иртәгә к иртәнге тугыздан. Әгәр дә мин түгел вернусь вакытка, позвони бу Объединенную хезмәтенә матбугат һәм телеграфных хәбәрләр Вашингтонда, сорагыз һәм кеше хокуклары буенча исемендәге Хоук. Сөйлә эму барын да беләсең. Аннары, шуны эшлә, телисең. Болар барысы да, нәрсә турында, аның үтенәм. Һәрхәлдә, шулай ук синдә булачак шанс кабат күрергә әтисе.
  
  
  Пенни нигезендә кивнула. — Һәм синең белән булачак, Нигы? Ул прижалась миңа үзенең җылы телом.
  
  
  — Борчылма, — диде мин. «Мин генә, - дип искә төшерде, дип миңа бар сыч ни яшәргә».
  
  
  Ул алмадым түгел улыбнуться. — Ул чакта постарайся истә калдырырга бу, — диде ул.
  
  
  — Ул мине артык отвлечет, — диде мин.
  
  
  Ул сделала адым миннән. "Хђзер булыгыз китәргә әзер," диде ул.
  
  
  Миңа җиңел иде блейзер, караңгы-соры чалбар һәм караңгы-зәңгәр водолазка, аны, аның досталь тирәсендә чемодана. Вильгельмина, Хьюго Пьер һәм таркалган буенча үзенең гадәти урыннарына, ә аның сунул берничә бритвенных лезвий бу складки водолазки.
  
  
  Пенни выпустила мине. — Сак бул, Нигы, — диде ул.
  
  
  — Түгел впускай беркемне дә, миннән, — диде, мин.
  
  
  — Борчылма, — диде ул.
  
  
  Бәлки, бу иде Театры Сун Мин бу күңелле туксанынчы еллар иде, хиты , әмма мин бу сомневался. Бер була иде, дип әйтә мөгаен: әгәр дә аның кайчан булса һәм ул үзенең чәчәк ата икән бит, ул кайчан булса иде, булса иде бу бик күптән. Зур, иске, квадрат формада бина кебек, спряталось күләгәдә Манхэттенского күпер, нависавшего аның өстендә аркой. Ул пребывал даими полутьме, әйтерсең съеживаясь күрсәтер разложения, постигшее эго өчен бу еллар.
  
  
  Үзенең зур сәхнәгә ул күптән югалткан һәм зур өлеше ел хезмәт иткән кинотеатры. Нишлисең, янә шул ук түгел шул очракны голливуд кунаклар да түземсезлек белән көтә, үз тр премьер. Бар иде иске вестерны һәм арзанлы импорт киноиндустрии Гонконг. Бер яки ике елга бер тапкыр сәхнәгә чыгуы акробатлар тирәсендә Тайвань. Шактый уңаеннан, бу юлы медаль Куану Йонскому отряду.
  
  
  Аның скорчился бу грязной тњбђсендђ, заглядывая бер тирәли пыльных яктылык люк. Подо минем, сәхнәдә, аның ирне күрдем, обнаженного кадәр поясы, һәм кызны күлмәк белән оголенной спиной кланяющихся тамашачыларга. Раздались сдержанные алкышлар.
  
  
  Алар вскочили кире сәхнәгә басканнар әле берсен нче берсен. Бер яктан кыз, икенче яктан-ир-ат. Бу голом агач өстәлдә сидела бер стакан белән дротиками белән кисточками.
  
  
  Кыз достала бер повернулась карата ир-атка, ул торды аңа спиной. Ул согнула кулын һәм iso барлык көч метнула дротик эму бу спину. Дротик задрожал бу эго бозау, ә берсе-тире астында чыгыш ясады тамчы кан.
  
  
  Аның посмотрел әле бераз, аннары сак китте буенча просмоленной тњбђсендђ. Анда иде, тагын бер яктылык люк, ул кирәк иде", - исследовать. Ул иде грубым түгел, непрозрачным, һәм, әнисенә карап аска аша иске пыяла, минем пульсы участился. Бүлмәдә подо минем торды докторы, Лотар Инурис.
  
  
  Ул ялгыз түгел. Ул компаниясендә тагын ике ир-ат. Булса да, аның беркайчан да элек очрашканым юк иде, безгә моннан безгә башка, аңа шунда ук билгеле булды ih. Аны күреп ih фотографияләр бу эшләрдә һәм АХ.
  
  
  Одина шулар тирәсендә иде, югары һәм худым белән темными волнистыми волосами һәм смуглым матур йөзе. Аңа шунда ук билгеле булды бу nen Дона Марио Асылда. Әгәр мафия иде футбол командасы, ул булыр иде иң яхшы бомбардиры һәм футболистом елның бер үк вакытта. Ул яңа мафии; туган АКШ, яхшы оешкан, акыллы, тәҗрибәле һәм катгый. Ул гына да түгел, шталь иде файдаланырга мускулы, анда куллана алыр иде здравый мәгънәсе. Ул белә иде законына аркылыга һәм кулланды һәр лазейку, аны табарга иде. Сез заподозрить эго күп кенә вещах — ограблениях, ростовщичестве, наркотиклар, проституции һәм комарлы уеннар — тик докажите бу. Эго «дип атыйлар принцем», һәм хәтта иске доны придавали аңа тиешле. Бу иске иде этләр белән старыми трюками. Принц белә идем, яңа. Ул оста отмывать пычрак акча өчен океаном. Ул белә иде, ничек проникнуть һәм үз өстенә алырга юридик бизнес түгел беспокоясь законы турында. Ул белә иде, барысы да хитрости һәм ловушки полиция һәм мең дә бер ысулы булдырмаска ih. Әгәр кемдер һәм охотился өчен 45 миллиардами алтын, йөреш принц, чыннан да, имело мәгънәсе.
  
  
  Ким дигәндә, кызыклы иде һәм өченче ир-ат бүлмәдә. Бар иде коренастое, мощное гәүдәсен һәм плоские кызы икән затлар полнолуние. Хәтта башка униформа эго җиңел булды белергә. Улы Воен, дөресрәге, полковник Улы Сье. Эшли кытай армейской разведкада , үсте көнбатышта алды икътисади белем Оксфорде. Хәрби карата питомник блестящим стратегом. Ул эшли башлады репутацию первоклассного җитәкчесе разведывательного агентлыгы, танылган ничек Moonrise , читтә Макао 1950-нче елларда. Ул организовывал операция хәрби эзләү Төньяк Кореяда һәм Ханойда. Урыс разведка считала эго иң куркыныч кытай агентом күрсәткеченә алар кайчан булса сталкивались. Сөйләштеләр, дип, ул да шундый ук крутой кебек блестящим, һәм шундый ук амбициозным, сколь һәм хладнокровным. Хәзер, бу сыман мирный язгы кичтә, ул булып чыкты бу захудалом манхэттенском театрында һәм, музейдагы выражению эго затлар, бик зол.
  
  
  Аның алмады ишетергә, - дип сөйләде полковник Улы, килгәч, ул сидел на билеты откан белән турыдан-туры спинкой өчен деревянным өстәле бњлмђдђ, әмма предмете эго, свой гнев, булмады бернинди хаталар. Эго зат иде искажено гневом. Темная кан текла откровенными астында эго кожей, һәм әлегә ул әйткән, указательный палец уң кулы метнулся костлявым копьем к Лотару Инурису.
  
  
  Принц торды читтә, скрестив кулы күкрәгендә, һәм презрительно улыбался коварному доктору.
  
  
  Инурис протянул куллары полковнигы бу жесте примирения. Тик кытайлы түгел, сезгә бу хакта белергә тиеш. Доктор Инурис попытался заговорить, әмма ревматизма полковник Улы вскочил һәм бәрде һәр по столу. Ул гына да түгел, ишеттем, безнең проповедей. Хәтта тавыш белән кулака полковник Улымның буенча столу түгел иде слышен.
  
  
  Әмма аны иде догадаться, дип бара. Доктор Инурис кайтты, шәһәр һәм хәбәр итте Ривьере нечкәлекләре, үз неудавшегося предприятие. Һәм полковник Улы дип җавап бирде предсказуемо. Ул-туар репутацию перфекциониста. Һәм голос ул взорвался. Инурис иде дураком. Эго роле операцияләр шактый гади: саклап калу кызны подальше. Хәзер ул булганның планы. Бер тапкыр түгел, ә ике тапкыр. Ә хәзер ул качып китә. Тормыйм инде, бу хакта игелекле американце Николасе Андерсоне, пришедшем әй, ярдәмгә.
  
  
  Полковник Улы да тукталды. Эго куллары нишләр рубящие хәрәкәте, әлегә ул әйткән. доктор Инурис тырыштым булырга мөмкин незаметнее билгеле, бүлмәдә, анда нибары өч кеше.
  
  
  Миңа нравилось күрергә, табиб буларак, Инурис алды кыйнау. Ул алган булса да лаек, һәм, хәтта күбрәк, әмма карарга ялгызы гына хђл итђ алмый генә булышкан булыр идем, миңа эшләргә тагын бер адым алга.
  
  
  Полковник иде. Ул әйләнеп, үзенең столу. Ул зажег длинную сигарету, тирән вдохнул дим һәм акрын чыгарды эго тирәли толстых ноздрей. Дим струился ике равными струйками. Ул янә сөйли башлады.
  
  
  Аның искиткеч ухо к раме светового люка, әмма берни дә ишетте. Аны кайчан сак пригнулся к световому люку таянып, аның бер кулы өчен противовесов, аны тойдым, ничек бер тирәли тәрәзәләр шевельнулось астында минем пальцами. Аны отодвинулся подальше, заглядывая бу бүлмәгә. Кебек тоелды, беркем дә тирәсендәге катнашучыларны берни дә ишетмәдем. Полковник Улы гади дәвам итә кебек иде.
  
  
  Минем бармакларымны исследовали незакрепленное пыяла. Стяжка, удерживающая эго урында булырга тиеш, высохла күп ел элек. Пыяла двигалось җиңел. Аның шевельнул кулы белән, һәм Хьюго, стилет, скользнул миңа кулын. Аның молча шталь срезать замазку. Аннары аны сак хөкүмәте лезвие пычак шул деревянную рамку һәм поддел аның. Кончиком стилета аның күтәрде һәм пыяла һәм вынул аның. Хәзер аның тавышы ишетте Улы . «Хәзерге вакытта безгә генә кирәк алга барырга. Бу чып-чын профессионаллар кебек тавышы бу идиот», — указывая пальцем бу докторы, Инурис — «дөрес үтәгән, үз инструкция». Ул янә затянулся дымом тирәсендә тәмәке һәм янә чыгарды эго аша ноздри. «Асылда, без алып барырга тиеш үзләрен әйтерсең, бу кызлар һәм мистера Андерсона да бар. Бәлки, алар йоктырырга безнең операцияләр, әмма бар һәм ихтималы бу алай түгел». Ул посмотрел на Инуриса. — Сез уйлыйсыз, бу кыз берни дә белми турында безнең операциясе. Аның, дип ышанам, сез аңладык, бу дөрес. Килгәндә исә, моның Андерсона булса, эго барында калса да артык неудачным совпадением. Һәрхәлдә, хәзер соң инде, соң, өчен куярга җеп безнең планы. Бик күп нәрсә куелган картасын безнең барыбыз өчен дә, һәм без хәзер якын ахырына якынлаша.
  
  
  «Шуңа да карамастан, аны, дип саныйм кайбер үзгәрешләр кирәк». Ул докурил сигарету. — Мин обсужу бу сезнең аша берничә минут кадерле. Тик башта, — пьедесталының белән урындык, вынул тирәсендә кармана џђм буш пачку тәмәке һәм скомкал аны, — миңа кирәк тәмәке. Чыктым аша бүлмә.
  
  
  Аны та карарга. Доктор Инурис посмотрел на Дона Марио. Бер караганда, сие отвратительных, пронзительных, нервных смешков вырвался тирәсендә эго бородавчатого горла. Эго нервы иде бераз ким напряжены, кайткач полковник Улы түгел иде бүлмәдә. Дон Марио салкын посмотрел аңа.
  
  
  «Не волнуйтесь, — диде доктор Инурис эму. 'Барысы да яхшы булачак. Аның бу төгәл беләм.
  
  
  Дон Марио бик озак көттем, керткәнче җавап бирергә. Эго тавышы кунаклар белән шыгрым тулы иде отвращения. «Не играйте глупее, күбрәк кирәк», — диде ул. «Барысы да барды яхшы, әлегә син файдам тиеш, мин, булырга, аның любовником».
  
  
  — Барысы да яхшы булыр, — диде Инурис. 'Түгел волнуйтесь.'
  
  
  — Карале, — диде Дон Марио, — барлык кешеләр, алар бар нәрсә турында борчылу, син беренче планда урында. Әгәр ни дә булса дәвам итсә дә, сиңа туры киләчәк борчылу оборудова миңа турында полковнике Улым, син, бәхетсезлек очрагы ублюдок, тапкыр син монда. Әгәр юк икән, һәрвакыт бар, нәрсә турында борчылу».
  
  
  «Голос күрерсең", — диде доктор Инурис. 'Барысы да яхшы булачак. Ышаныгыз миңа. Уйларга...'
  
  
  Калганы аны белмим. Бу следующую секундына минем сулышы тәмамланмаган, кайчан металлическая чылбырын сомкнулась тирәсендә минем горла. Әлегә аны, көрәшкән өчен глоток пробасы һава астында стальным басымы разбивать, вгрызающейся бу воротник минем свитера, минем кешедә инстинктивно потянулась к люгеру. Минем тел высунулся iso rta. Минем күзләре, киресенчә, прыгали караганда больно. Кайдадыр минем мозгу, лишенном кислород, аның, белә ул, кем иде артта калды минем кулланды смертоносные нунчаки , шулай яраткан сугышчылар каратэ.
  
  
  Чылбырын арасында ике ручками выжала тирәсендә мине гомер буе. Тик минем кешедә әле тянулась к пистолету.
  
  
  «Юк, юк, Картер, тирәсендә, моңа берни дә чыгачак», — раздался тавышы. Аннары последовал кинәт удар минемчә затылку һәм авыру тагын тошнотворных огней керткәнче мине поглотила тьма.
  
  
  Башлыгы 15
  
  
  
  
  Аны кайчан килде шул аңы булса, берәүдә, дип лежу идәндә кечкенә генә бүлмә өчен сәхнә. Минем куллар һәм аяклар бәйле иде, ә затылке иде хис туа, әйтерсең лә кемдер придавил эго мешком белән ком. Полковник Улы, Дон Марио һәм Инурис басып тордылар һәм караган өчен минем.
  
  
  — Син тоясың үзен бераз яхшырак? — дип сорады полковник Улы.
  
  
  Аны сак двигал аягы алга һәм артка. — Калса, берни сломано, — диде мин.
  
  
  Полковник Улы закурил бер тирәсендә, үз озын тәмәке һәм позволил дыму просочиться аша ноздри. «Иң делле, син заслуживаешь үлем», — диде ул. — Ник син булды, шулай неосторожен. Небрежность безнең эштә недопустимы, беләсезме?. Һәм синең тарафтан бик неосторожно вытащить бу тәрәзә тирәсендә светового люка. Сезгә беркайчан да приходило башын, дип, сез, убираете пыяла, свежесть пробасы һава бүлмәдә арта? Төгәлрәге, бик кечкенә агымы пробасы һава. Әмма струйки өчен җитәрлек рассеять клублары дыма тирәсендә минем ноздрей. Минем күзәтеп дымом бер генә тапкыр спасало миңа тормыш». Ул елмаеп куйды. «Әйтергә була, мин, берсе, теге изге кешеләр дөньяда булган тарта өчен үз сәламәтлеге».
  
  
  — Әгәр аны иде, аны иде склонился алдында сезнең наблюдательностью, полковник, — диде мин. — Тик, куркам, минем хәзерге хәле бу бераз затруднительно.
  
  
  "Мин приму бу фикер, Картер," - диде ул. Ул ташладым гневный взгляд на докторы Инуриса. — Әйе, бу Картер, идиот. Нигы Картер түгел, ә нинди дә булса Николас Андерсон. Ул тора агентом АХ.'
  
  
  доктор Инурис ачты авызы. Дон Марио белән удивлением наблюдал.
  
  
  -- Аны төшенчәсенә ия түгел иде... -- дип башлады доктор Инурис.
  
  
  'Чу!' - Полковник, Улы перебил аның. — Әлбәттә, син төшенчәсенә ия түгел иде. Бу синең баш миен у сине кончиках бармак, бу промежности, бәлки, бөтен җирдә, тыш, баш. Шулай итеп, сез ничек уйлыйсыз, ул нибары турист, шактый галантный назойливый кеше, ул очраклы килдем ярдәмгә попавшей бу китердемме девица? Син тагын да зуррак идиот караганда, аны уйлады. Исеме бу кеше Нигы Картер. Һәр уважающей үзен махсус хезмәтләре Җирдә бар досье аңа. Ул мастер убийца буенча AX . Полковник Улы посмотрел миңа. "N3, шулай түгелме?"
  
  
  Аңа берни дә түгел, - диде һәм попытался күчәргә сидячее нигезләмә. Минем гол раскалывалась.
  
  
  «Тыш эго тышкы кыяфәттә дә чагылыш таба, — та, полковник, Улым, әйтерсең укып лекция, — Картер ук билгеле нең корал арсеналы. Люгер, танылган ничек Вильгельмина. Ул алды эго белән урындык һәм помахал аларга. «Стилет, танылган кебек, Хьюго». Ул кабатларга шоу. «Кечкенә, тик смертоносная газ бомба, танылган, ничек Пьер».
  
  
  Доктор Инурис кивал һәр тәкъдим ителгән эму предметы. Эго зат приобрело кызыл төс һәм аның янә күрдем пульсирующую жилу кебек зәңгәр червь, астында эго виском. Эму туры килде һавага күп оскорблений, һәм бу эму түгел нравилось. Ул дрожал от гнева.
  
  
  Кинәт ул алга китте һәм бәрде мине ногой буенча ребрам. Аны кимеде һәм откатился. Удар түгел эләккән мине, тик перекатывание да нык ярдәм итте минем баштан. Белән болью аны кабат сель.
  
  
  Полковник торып басты да-бер урындык. Бу кулымда аның иде стилет. Бу мгновение аны уйлады, ул бара, минем өчен, тик моның урынына ул кабырчыгына бу докторы Инуриса, ул отступил элек, әлегә эго расщепление түгел булган дивар янында булмаса, башка чыгу. Полковник Улы занес пычак астына подбородок. Ул кортлары бик тыныч генә усиливало эго, гнев.
  
  
  — Слушай игътибар белән, — диде ул. — Сез инде доставили безгә шактый кайбер күңелсезлекләр. Сиңа бәхет елмайды, мин сине тагын да үтергән.
  
  
  Бары тик минем уңаеннан велит калдырырга сезгә сезнең катнашу, әлеге операция. Һәм сезнең урында аны иде бигүк рассчитывал бу дәрәҗә. Шулай булгач, прислушайтесь к минем советына һәм дорожите бу бик яхшы: сохраняйте тынычлык. Берни торопи; бәлки син выживешь. Әмма әгәр син пренебрежешь минем советы, аның башка малейшего колебания перережу марлон отвратительную глотку. Килгәндә Картера булса, аны гына, аны избавлюсь, аның мизгелдә миңа теләсә түгел, ә элек. Аны аяз дип белдерде?
  
  
  Ул генә дип ассызыклады штопора кончиком стилета бу докторской горле. Надавил бу муеннарына Инуриса ривненской шулкадәр өчен поцарапать түгел, пронзить аның. Күзләре докторы вылезли тирәсендә орбит. Эму алдык кыскача кивнуть үз сүзләрен раслап.
  
  
  Полковник Улы отошел үзеннән һәм янә алды үз урынын, өстәл артында. — Яхшы, — диде ул. — Ә хәзер, джентльмены, — диде ул, останавливая караш буенча һәр безне. «Ка әйләнеп кайтыйк әле, - диде эше. Иң элек, без нәрсә покинем бу бүлмәгә бүген кич белән, аның телим барысы да моны беләдер соңгы вакыйгалар. Ул елмая миңа. — Хәтта син, Картер.
  
  
  — Түгел, делайте миңа одолжений, полковник, — диде мин.
  
  
  'Отдолжение?' - ул засмеялся. 'Икеле. Рөхсәт итегез, миңа әйтеп, сезгә бу-бу, — диде ул, наклоняясь алга үз кресле. — Син кирәк бит умирать бик акрын һәм бик авыр. Һәм аны, телим, сез белә бит бер өлеше бу больно булачак сезнең татарлык. Кайбер тирәсендә алар белән бәйле сезнең телом, тик мин ышандырып әйтә алам, нәкъ сезнең кылган поразит сезнең разум, чыннан да булачак күпкә артык мучительным. Әлегә аның да закончу, син укымасаң, умолять мине үләргә. Сез булачаксыз дәвам сорарга».
  
  
  — Юк булыгыз, артык ышана, бу, полковник, — диде мин.
  
  
  Полковник Улы кулын күтәрде. «Зинһар, Картер, избавь мине нче синең бравады һәм позволь миңа дәвам итәргә, ягъни, мин әйтергә тиеш. Мине дә борчый, - дип син сидишь монда участвуешь безнең бүгенге сөйләшүдә. Аның әйтәсем килә, сезгә, сез потерпели неудачу. Әлегә син исән, яки, дөресрәге, әлегә аның позволяю сиңа яшәргә, аны, телим гыйлем турында синең уңышсызлыкка давило сине, ничек лежащий сиңа зур таш, выжимая тирәсендә сине бөтен волей тормыш». Ул понизил тавышы. «Мин телим син дип уйладым, бу хакта, Картер, вакытлар узу белән».
  
  
  Ул хлопнул ханын кунак йортына урнаштыр, әйтерсең өчен җимерергә чары.
  
  
  «Хәзер беренче пункты — кыз».
  
  
  — Түгел вмешивай аны бу, — диде мин.
  
  
  — Молчи, Картер, — диде полковник Улы. «Мин булыр иде, иң зур идиотом булмаса воспользовался тупостью үзенең хезмәттәшләре, доктор Инуриса. Твои наклонности к рыцарству бөтенләй юк миңа бәйли. Хәтта сиңа танырга туры киләчәк, дигән иде неразумно түгел чыгарырга сл.
  
  
  — Ул белми бу хакта", — диде мин.
  
  
  «Минемчә, ул, ди дөреслекне, — диде доктор Инурис. «Ул, диде миңа, дип берни дә белми турында мөнәсәбәтләрдә, әтисе белән минем белән».
  
  
  Йә Лотар Инурис иде зур идиотом караганда казался, йә эго безумный мәгънәсе әле лелеял идеясен бүләргә анда берәр любовное гнездышко белән эго шәхси воскресением Николь Мәҗбүр итә. Һәрхәлдә, бу мине дә кызыксындырды.
  
  
  Ләкин полковник Улы белә... — Мин, диде, сиңа замолчать, — диде ул. Доктор пробормотал нәрсә турында попытке ярдәм итәргә һәм закрыл авызы, әмма сжался астында презрительным взглядом полковник Улы.
  
  
  — Юк, Картер, куркам, кызны туры киләчәк нейтрализовать. Әйтәм сезгә ничек хезмәттәше. Аны, үтенәм куярга үзен минем урын. Әйтик, сез сөйләгез, дип, кыз берни дә белми. Тик мин алам өстәргә, мин түгел, предполагаю, моңа, чөнки бу шулай ук күздә тотыла, дип мин булырмын сезгә ышанырга, ә аңа беркайчан да поверю. Әмма, әйдәгез, әгәр кыз берни дә белми. Ягъни берни турында эшлекле мөнәсәбәтләрдә арасында аның әтисе һәм докторы Инурисом. Тик бар бер нерсе, ул аны иртәме-соңмы обнаружит, әгәр ул әле ачты ee. Күзләре Улы полковник түгел мигая карадык, миңа. - «Бу нәрсә аның әтисе хәбәрсез югалды».
  
  
  Аны саклап калырга тырыштым бесстрастное аеруча затлар катнашты.
  
  
  — Әгәр ул белер бу хакта булса, мөгаен, наведается турында эго књрсђтелђчђк; тикшерү, аларда катнашачак, дәүләт хакимияте органнары. Кайчан хакимияте башлаячак допрашивать аның әтисе турында, юная леди, һичшиксез, сөйләячәк, дип, аның әти-туар белән эш докторы Инурисом, табиб, ул сикергәли, әй операция ясыйлар. Хәтта, әгәр ул кабул фальшивую шәхес, эго, осталыкларын үз ремесле шундый, дип эго чын шәхес тиздән всплывет наружу. Әмма ул да кулланды вымышленное исеме. Ул чакта хакимияте кирђклеген ачыклый икђн, бу докторы Инурис сатып билгеле бер танылу, әгәр сез уйлыйсыз, исеме булырга мөмкин танылган, әгәр ул бар суд беркетмәләрендә кайбер илләрнең. Теләмим излишне смущать своего ясаучының, әмма кайбер буенча-эго җинаять ия бигрәк тә неблагоприятную репутацию хәтта сообществах, бик терпимых к сексуальным излишествам. Башка кагыла яки уйлыйлар хезмђт урыныннан файдалану наркотикларга, бигрәк тә шәхси куллану. Ә өченче уйлыйлар причастность к шпионажу. Тормыйм инде турында кайбер җинаятьләр каршы балигъ булган, кыскасы әйтәм, мөмкин җиңел ничек квалифицировать хәрби җинаятьләр».
  
  
  Аны, посмотрел на Инуриса. Ул опустил күзләрен әлегә өч ир-атлар караган, аңа тулы отвращением. Әмма шул ук вакытта аңардан исходила кайнар нәфрәт, җитмәсә булу предметы мондый гавами унижения ягыннан Улы-полковник. Аның, дип уйладым турында үзен, әгәр кайчан да булса мөмкинлек биреләчәк, кайчан докторы Инурис алыр иде мәҗбүр итә китайца түләргә, ул булыр идем, шатланып моны.
  
  
  Полковник Улы дәвам итте... Һәм шуңа күрә хакимият котылгысыз килә иде янына доктору Инурису һәм алга таба. Инурис, ничек без инде күрдек, шулкадәр тулысынча бәйле үз удовольствия. Ул жаждет көчле удовольствия. Ул ужасается теләсә нинди неудобству. Ул курка больно белән невообразимой трусостью. Побалуйте эго кулына хакимиятләре, подвергните эго малейшей больно, һәм нинди нәтиҗә булачак? Ул выболтал булыр иде барысы да ышану коткарып үз отвратительную шкуру. Һәм ни өчен? Чөнки без онытканнар нейтрализовать кызны. Полковник Улы покачал аягы, надяның насмешливом жесте сожаления. — Юк, куркам, без алырга тиеш аны. Син түгел, риза, Картер?
  
  
  Сиңа бар, дип әйтә.
  
  
  — Аны тиеш мин кабул итәргә сезнең молчание өчен татулык, Картер, — диде полковник Улы. «Бу ясый безне неизбежному сораулары: кайда ул кыз?»
  
  
  — Куркам, мин белмим, полковник, — диде мин.
  
  
  Полковник дип елмайды миңа. — Картер, әле күптән түгел генә без турында сөйләштеләр синең ышанычлылык. Основываясь, әлбәттә, сезнең танылган репутации. Аның әйткән сезгә шул чакта сезгә әйтәм кабат: мин сезгә генә ышанам.
  
  
  Полковник Улы закурил тагын бер длинную сигарету һәм зажег бер тирәли ике агач шырпы ише, алар ул досталь буенча лакированной тартмасы кесђдђ пәлтәсенекен. Соңыннан ул алды белән урындык, минем стилет һәм шталь заострять икенче спичку.
  
  
  — Зинһар, түгел заставляй мине китерергә сиңа авырту, Картер. Вакытлар узу белән аның причиню сиңа авырту барлык формаларда, әмма мин өметләнгәнен булдырмаска гадәти пыток. Истә, минем юк реаль отвращения, җитмәсә өчен причинить сиңа авырту, тик мин беләм, ләззәт, бу минем недостойный хезмәттәше монда, - ул мотнул аягы ягына докторы. Инурис: «Бу-заставило иде мине түгел, моны эшлђргђ. Ул гына да түгел, лаек мондый теләкне тулысынча.
  
  
  — Продолжайте, полковник, — диде аңа эму. Иртђрђк ул башлый, яхшырак. Бу пытке бар мизгелдә сезнең разум күбрәк алмавы турында хәбәрләр, больно, посылаемые телом, хәтта, әгәр сез остаетесь аңында. Аннары күңеле ыргылды бу суга өчен недосягаемом дәрәҗәдә ирекле һәм безопасная. Аны иде түземсезлек белән көтәргә моның белергә кирәк икән, аны алмыйм моңа ирешергә дәрәҗәдә калырга анда кадәр иртәнге, Пенни Доун ввдет Хоука әлеге курс эше.
  
  
  Полковник торып басты, обошел кәнәфи һәм тукталды китергәнегез. Ул наклонился, схватил минем өчен куллары бәйле бергә, һәм воткнул кончик шырпы астында ноготь указательного бармак уң кулы. Аннары ул прикоснулся к серной головке раскаленным кончиком тәмәке, һәм ул белән злобным шипением ут каба.
  
  
  Аның сидел һәм карадым, ничек ялкыны прожигает спичку, оставляя кара завитые калдыклары. Полковник Улы ул арада кул көрәштерү өстәле янына, схватил стилет һәм поднес эго-искиткеч кончик өлешенә дюйма нче минем күзләре.
  
  
  «Түгел двигайся, — диде ул, — алайса синең күзләр ала превратиться бу оливку бу шпажке».
  
  
  Аны күреп, ничек спичка дәвам итә янарга.
  
  
  "Кайда ул кыз?" — диде полковник Улы.
  
  
  Аны тойдым, ничек җылы якынлаша минем тиредђге.
  
  
  — Түгел двигайся, Картер, — предупреждал полковник.
  
  
  Авырту усилилась, мин дә тойдым, ничек минем мускулларын непроизвольно башлыйлар напрягаться. Лезвие иде зәгыйфь пятном алдында минем взором.
  
  
  Ә аннары кинәт барысы да тәмамланды. Полковник Улы протянул ирекле кулын погасил ялкыны. — Мин тиеш иде булуын белергә тиеш түгел иде омтылырга, Картер, ләкин тиеш иде. Син беркайчан да узнаешь бу.' Ул повернулся к Дону Марио һәм елмаеп куйды.
  
  
  «Мин нахожусь шактый катлаулы хәлдә, — диде полковник Улы. «Мин тиеш тиешле бәя бирергә Картеру, ул, аны, дип, гомерен иде миңа хәтле. Без икебез дә профи һәм бик яхшы. Хәер, стоило, моны эшләп, күрү өчен, мөмкин микән ул булырга чувствительным к артык гади генә кебек формалары пыток, бу глубине күңел аны, белә иде, бу алай түгел, күбрәк аны». Ул повернулся ко миңа. — Гомумђн алганда, син ничек кенә сәламләде идеяне шулай түгелме, Картер? Сез дә булыр дип өметләнгән идек пройдете башлангыч стадиясенђ дәрәҗәсенә кадәр тулы забвения нинди без барыбыз да эго беләбез. Ул смеялся. "Бу якын, мин ничек алам укырга сезнең уйлар, шулай түгелме?"
  
  
  Дон Марио прервал аның. — Яхшы, полковник. Уйлыйм, вакыт туктатырга мәзәкләр һәм уеннар.
  
  
  Полковник Улы посмотрел на җибәргәннәр. — Кичер мине, — диде ул. «Беркайчан да тотарга кирәк вакытта понапрасну. Безнең бик-дель-бүген кич.
  
  
  — Бир миңа пычак, — диде Дон Марио.
  
  
  Белән легким поклоном полковник тапшырды эму-искиткеч стилет.
  
  
  Дон Марио восхищенно взвесил эго бүген кулымда. Аннары ул посмотрел миңа үз ледяными голубыми күзлегеннән. «Азрак аша унбиш минут ачулануыңнан миңа, кайда бу кыз, Картер».
  
  
  Ул бүлмә аша узды һәм нәрсә прошептал доктору на ухо. Докторы, кивнул һәм чыктым аша бүлмә. Аша берничә минут кайта һәм кивнул Дону Марио. Дон Марио дип җавап бирде кыска утвердительным кивком. Нәрсә булыр иде, сез безгә турында сөйләштеләр nen, ул түгел иде, кеше, ул тратит сүзенә понапрасну. Полковник Улы кабат сель өчен урындык. Аның төшенчәсенә ия түгел иде, ни, без көттек.
  
  
  Узмаган һәм ун минут, ничек мин аны ишетте кинәт стук шул ишек.
  
  
  'Кем анда?' — дип сорады Дон Марио.
  
  
  «Вито», — иде ревматизма.
  
  
  — Яхшы, — диде Дон Марио.
  
  
  Ишек распахнулась, һәм бүлмәгә, шатаясь, ворвалась кечкенә избитая статуэтки һәм рухнула минем аяк. Эго зат иде перепачкано, рубашка порвана. Бер пыяла буенча эго очко отсутствовало. Карамастан, замешательство, - бабалары гына беглого караштан, аңлау, дип жалкое существо китергәнегез түгел иде хема башка, ничек Филипом Доуном.
  
  
  — Син беләсеңме, кем бу, алай түгел микән? — диде Дон Марио.
  
  
  Әгәр иде бу задумано ничек штопора, ул белә иде инде ревматизма, музейдагы шат минем йөзе промелькнуло узнавание, бәлки, өлешенә секунд.
  
  
  — Исегездә тотыгыз, — диде полковник, Улым, — миндә бар планнары турында мистера Доуна.
  
  
  — Борчылма, — диде Дон Марио. — Мин беләм, твои планнары. Сез барыбер алачаксыз эго кире буенча күпчелек өлеше.
  
  
  — Бик яхшы, — диде полковник Улы.
  
  
  — Бар, кул астында медикаментлар, доктор? — дип сорады принц.
  
  
  «Әйе, — диде доктор Инурис.
  
  
  "Принеси ih бирегә. Миңа кирәк компрессионные һәм кляповые повязки һәм, бәлки, бераз морфия, әлегә без вернем эго үз аңы. Һәм прими барысы да синдә бар, туктатырга каны тукта мый.
  
  
  Полковник Улы күрдем, ничек минем күзләре да киңәйде при упоминании наркотиклар
  
  
  «Түгел, уйла, син ишетте, нидер, ни дә ишетергә тиеш иде, Картер, — диде ул. — Бу обозримом киләчәктә үзең укымасаң, астында наркотой.
  
  
  Доктор Инурис ныž тирәсендә бүлмә әйләнеп белән кара сумкой.
  
  
  Филипп Доун лежал идәндә, вакыт-вакыт постанывая. Дон Марио опустился белән янәшә аның тезләренә һәм перевернул аның, әлегә ул түгел булып чыга зат өскә генә задыхаясь буларак, балык, вытащенная тирәсендә су.
  
  
  Левая кешедә Дона Марио метнулась алга, ул схватил карт өчен нижнюю челюсть иблис эго ачарга авызы. Аннары ул вставил кончик стилета һәм прижал эго к щеке, әлегә аны да күрдем, ничек тире выпячивается алдында минем күз.
  
  
  Дон Марио посмотрел миңа. «Слушай, Картер һәм уйла тиз. Аның буенча белгеч ножам. Поверь миңа. Аны да каршы түгел эго куллану. Аны дим, сине, анда кыз. Аның телим тиз һәм намуслы җавап бирү. Бернинди мђзђк. Бернинди ложных дәлилләр. Әгәр дә мин түгел получу җавап бирү, аны порежу старику щеку һәм спрошу тагын бер тапкыр.
  
  
  Полковник Улы просиял. Марио, күрәсең иде близкти эму буенча рухына кеше иде.
  
  
  Дон Марио та, сөйләргә. «Әгәр мин түгел получу ревматизма, ул миңа ошый, аны эшләячәкмен әле бераз. Ул чакта аны beru икенче щеку дип сорыйм һәм сине янә. Аннары аның өстендә эшлим ушами һәм носом. Аның вырежу күзләр, бармак кулыннан. Бармак аяк. Бөтен бер аягын. Докторы, сохранит эму тормыш, чөнки ул кирәк полковнигы исән. Әмма ул булачак развалиной, хәтта табиб алмаячак эго подлатать. Һәм син кем монда гаепле. Держа үз авызы на замке кебек бөек герое, Картер. Ничек сез моны телисезме?
  
  
  Ул якын иде күрергә лезвие аша бледную, худую щеку карт. Ул лежал белән ябык күзлегеннән, аның сулышы белән свистом вырывалось буенча ссутулившейся күкрәгенә. Хема иде ул безгә иде, Филипп Доун аеруча түгел иде карарга. Ул причинил миңа күп кайбер күңелсезлекләр, әмма иде бу азрак, нибары. Нәрсә ул ясаган, грозило һәлакәтенә миллионлаган кеше. Шуңа күрә, бер яктан, эго түгел стоило коткарырга. Әмма үз одержимости ул алай wouldnt һәм плох. Аның предполагаю, дип эго үз аңында ул ачты, бары тик берничә ишекләр берничә кешеләргә алмашу булса булсын өчен тормышны үз кызлары матуррак һәм кызыклырак итеп. Әгәр аңа позволю Дону Марио тасма кисү эго бу кисәкләр, бу коткара ала Пенни. Һәм, спасая аны, бәлки, алмыйм аны коткарып кала алды.
  
  
  Икенче яктан, әгәр аның открою авызы һәм дөресен аларга, кайда һәм ничек заполучить Пенни, бу бирергә мөмкин старику тамаша булуы хакында өчен нах башкарды. Ихтимал, ул лаек, бу шанс күреп, аның бер тапкыр: матур йола.
  
  
  Әмма бик ихтимал, дип бер проблеск төшәчәк ачык бассейн якынча кырык биш миллиард доллар.
  
  
  Катгый профессиональ дәрәҗәдә аны иде бирергә бер генә ревматизма. Һәм бу бик тулы тынлык.
  
  
  Аның ачты авызы һәм әйтте: «Сез таба аласыз, аны фатирда әтисе белән. Ул көтә мине.'
  
  
  
  Башлыгы 16
  
  
  
  
  Полковник Улы бәрде Марио буенча аркада. — Матур, — диде ул шактый киң елмаеп өчен обнажить җыелмасы корыч тирән зубов. "Просто матур."
  
  
  Дон Марио түгел, эму дип җавап бирде. — Вито, — крикнул ул. 'Заходи.'
  
  
  Головорез белән мордой хорька просунул башын шул ишек. Дон Марио ташладым эму связку хуҗаларга.
  
  
  — Кайт инде ... йортына карт, — диде ул. — Анда табарсың кызны. Уведи аны корабль. Увидимся анда.'
  
  
  — Яхшы, — диде хорек һәм юкка чыга. Карамастан, минем инструкция, Пенни, мин шикләнмәгән хорек менделәр выполнит эго командасына. Ул услышит тавыш ачкыч бу замке һәм хәл итми — шуңа да карамастан, без сөйләштеләр, бер-берсенә бер-берсенә, — дип әтисе барыбер килде, һәм хәзер ача бу ишек. Бары тик бу булачак түгел ул.
  
  
  Полковник Улы белән кызыксыну посмотрел миңа.
  
  
  Әлбәттә, аның признаю, бу кебек тоелды безумием, бигрәк тә күз алдында мондый профессионал буларак, полковник Улы. Аның бераз гына рассмеялся. Ул учуял ловушку. Аның өчен түгел иде, бернинди аңлатмалар шат кыз пыталась коткарып, әтисе. Аның өчен түгел иде абсолют бернинди файда. Чөнки, буенча эго фикеренчә, безгә, карт, безгә минем, безгә янында кызлар юк иде зур киләчәк.
  
  
  Мин алмады винить аның. Белән позициясен эго, уен иде диярлек төгәлләнде, һәм ул отты. Белән кыз бу эго хакимиятләре бар иде диярлек, барысы да карта: серле мистер Андерсон, ул элђккђн эго куллары тирәсендә ниоткуда һәм назар агентом AX; кыз белән шөгыльләнүче җебе причинить эму зур неприятности; һәм Филипп Доун, ул булырга тиеш, һәрвакыт да сер булып кал ды өчен полковник Улымның, чөнки бәясе урлау алтын булырга тиеш, казалась аңа гаять түбән.
  
  
  Аның да шталь хәбәр эму турында үз мотивах. Ул да булса, барыбер, моның түгел, аңладым. Әлбәттә, аның нарушил барлык кагыйдәләре. Бу кагыйдәләр әйттеләр: «Откажись шуннан карт. Уделите вакытта кызга җитү өчен Хоука. Тяни вакытта. Сиди һәм кара, ничек Дон Марио режет Филиппа Доуна бу кисәкләр. Притворись, дип түгел, җилдә, кан ужаса һәм мучительной больно. Күз алдына китерегез, барысы да яхшы, нәрсә сез добьетесь, отсидевшись. Удалите сурәтләре кан льющейся тирәсендәге затлар һәм күзләр карт. Трихограмма үзен невосприимчивым к крикам. Гади уйлагыз булуы турында язылган инструкциях.
  
  
  Кайчагында туры килә отбрасывать инструкция. Нидер эчендә мине шау-гөр килеп сказало «юк» идеясе турында хәбәр дон Марио разрубит карт бу кисәкләр, шул ук вакытта полковник Улы аплодирует, ә Инурис облизнул иде иреннәре һәм эго күзләре остекленели иде нче восторга. Бу түгел иде, гиперчувствительность. Нидер эчендә мине подсказывало миңа, бу мизгелдә аның допустил Дону Марио ирешергә, үз пытая Филиппа Доуна, аның башлады тану булыр иде, дип проигрываю. Һәм аны иң-делла гына түгел отель отарга нинди дип. Аның отель отарга да.
  
  
  Аның отель кайтарырга алтын, кайтарып иске Филиппа Доуна эго кызлары целым һәм невредимым һәм ярдәме белән микрофонов һәм динамиков счеты. Аның отель стереть ih белән затлар җир. Бу бик зур авантюры. Тик эш килде әзерлек эшләре мизгелдә Дон Марио ткнул кончиком пычак шул щеку Филиппа Доуна, ниндидер тирән эчендә мине сказало: выбрось бу чертову китап карарлары һәм играйте буенча үз теләгәнчә сарыф иткән. Полковнигы Сину беркайчан да аңлый. Ул уенчы өчен процентлар. Һәм минем принцип заключался ки, әлегә аны түгел умру, минем җиңәргә мөмкинлегебез бар. Улы выглядел удивленным. — Мин исе китте, Картер. Чыннан да исе китте. Һәм бераз разочарован. Аны уйлады, син покажешь күбрәк батырлык.
  
  
  — Беркем дә туры килми, полковник, — диде мин.
  
  
  "Бәлки, юк, Картер," - диде ул. — Тик сездә иде репутация кеше, бик якын моңа. Һәм поверь миңа, минем турында хисаплар сине бөтенләй өр-яңа. Шактый недавний, аңлау өчен сезнең недавнюю белән очрашу минем яхшы дусты Хсянгом бу Арктике, сүз дә юк, инде турында докторы Инурисе. Ул повернулся к Инурису белән заговорщицкой елмаеп. — Сез онытмагыз, Хсянга түгел, шулаймы, доктор? Мин тотам, һәрхәлдә, сез күргән фотография эго, шулай түгелме? Лотар Инурис кивнул.
  
  
  «Бу бик яхшы эш — гамәл белән кызыксыну Хсянга», — диде миңа полковник Улы. — Бик матур һәм бераз үз вакытында минем яктан. Әгәр Хсьянгу ирешелгән уңышлар, эго предприятие өчен бик уңышлы слилось иде, шуның белән эш итеп, конференциянең йомгак фаза, аның присоединяется мине сезнең илгә. Шуңа да карамастан, аңа ышанам, дөнья көтүе, бик авыр киләчәге хәтта башка көч Хсьянга» . Мин түгел, дип җавап бирде, аның хвастовство. Ул елмая миңа. — Һәм сине дә, Картер, көтә, бик авыр киләчәге. Кайчан без Кытайда, бездә булачак, бик озак сөйләшкәннән. Һәм син миңа күп нәрсә расскажешь. Тик башта сезгә әле озак морское сәяхәт, ә аны без башлыйбыз берничә сәгатьтән соң. Шулай түгелме, Дон Марио? Дон Марио кивнул. — Корабль эшли, — диде ул. - «Без ускорили»вакыйга.
  
  
  — Без отплывем тагын атканчы, — диде полковник, Улым, — рәхмәт белдерде һәм хезмәттәшлек итү Картер. Мистер Доун монда, — ул күрсәтте карт, ул әле лежал на голом идђндђ, — кушылачак безгә, чөнки, кебек, сезнең өйдә, бар, кайбер күнекмәләрне без тулай торакларда булыр иде ия. Килгәндә исә, кызлар... Полковник Улы запрокинул башын шталь карарга потолок. — Килгәндә, кызлар, Лотар, бәлки, аңа подарю аны сиңа соңрак, без доберемся кадәр куркынычсыз гавани. Әлегә без диңгез аласыз развлекаться аның белән, чөнки без рискуем әйтик, куркынычсызлык кебек Ривьере. Ничек гына без доберемся кадәр Кытай, син аласың калырга анда шуның кадәр, ничә захочешь белән кыз. Тик мин сине беләм, Лотар, аның подозреваю, син устанешь нче нах алдан барып, ничек без анда доберемся. Әгәр бу шулай, без отдадим аның экипажына ала торган эшләргә аның белән нәрсә тапканчы; һәм шул чакта без избавимся нче нах. Бу ия түгел, безнең өчен гамәли кыйммәтләре.
  
  
  Доктор Инурис просиял от удовольствия һәм царственно поклонился. — Рәхмәт сезнең щедрость, — диде ул.
  
  
  «Беләсезме, иң делле сез моның түгел заслуживаете, — диде полковник, Улым, — әмма мин ышанам-барысы да яхшы булыр, ничек генә кыз була астында безнең опекой, һәм шуңа күрә әзер, аны гафу итә беләләр сезнең неосмотрительность бу Ривьере».
  
  
  — Рәхмәт, полковник, Улым, — диде доктор Инурис.
  
  
  Полковник Улы повернулся к мафиози. — Килгәндә сезне, Дон Марио булса, куркам, минем юк аеруча прощального бүләк, хәер, сез эго бик лаеклы. Миңа ошады ия белән сезнең эш. Сез кеше еш кына, һәм сезнең булуына, ничек күрдек, бүген кич, югары дәрәҗә восхитительно. Аның, чыннан да, отель белдерәсем килә сезгә үзенең тирән хөрмәт.
  
  
  — Мин возьму бу монда, — диде Марио, указывая бу урындык. — Бик күләме зур була, — диде полковник. «Бик уңышлы, дип, син, ул китерде грозный агенты AX Картера к предательству яшь хатын-кызлар, шталь наследником эго арсенале. Бу диярлек поэтически урынлы. Бик яхшы, Дон Марио. Син получишь эго Люгер, эго стилет һәм эго маленькую газ бомбу. Почитайте ih үз трофейлар.
  
  
  Дон Марио салды бомбу минутына, ә пистолетын һәм пычак өчен пояс.
  
  
  Полковник Улы посмотрел на җибәргәннәр. — Бездә берничә мизгеле килеп җиткәнче йөк машинасының, сез ничек килеште. Ул миңа әйтте: «ул Чакта киләм, Картер, без башлыйбыз безнең сәяхәт. Наслаждайтесь моның күбрәк, чөнки ул булачак сезнең соңгы сәфәр. Сез едете Кытай белән алтын кырык биш миллиард доллар, ничек сез, мөгаен, инде беләсез. Ярдәмендә докторы Инуриса ярдәмендә незадачливого мистера Дона һәм неоценимой ярдәм Дона Марио, предоставившего кирәкле эш үз алдык выдоить Федераль резерв».
  
  
  «Ә иртәгә бөтен ачык бассейн булачак бушевать дигђн имешмимешлђр зур өлеше алтын запастагы АКШ һәм алтын запастагы күп кенә ih верных дуслар юкка чыкты. Сезнең хөкүмәте чыгарачак обнадеживающие хәбәрләр, тик имеш-мимешләр дә сакланып калачак, киләчәктә булалар барысы да көчлерәк. Һәм тиздән банкирлар хөкүмәте һәм башка илләр потребуют гарантияләр һәм, ниһаять, докажут бу. Алар алмый бирергә доказательства. Ул вакытта доллар берни торачак, чөнки ышаныч аңа разрушено. Кешеләр, аларның бар доллары, попытаются ih алыштырып алырга да, нәрсә? Британия фунт обесценится. Немец брендлар, хәтта швейцария компанияләре франки булачак обесценены, чөнки беркем дә артык булмас, дип ышанырга бумажным акчалар. Алтын, дип калды дөньяда булачак бесценным. Кемдә ул бар, һәм ул сохранит эго. Алар, кемне эго юк, булачак паниковать.
  
  
  Ике кибет белән буханкой икмәк откажется сата аны, әгәр буханку түләргә караганда, ниндидер башка, тыш, кәгазь акча. Математика буенча, аңа кирәк табибы, юк булыр өчен, аңа акча түләргә тыш бесполезных кәгазь акча, алар табиб түгел кабул итәчәк. Сәхнә, мондый, бу, булачак повторяться күп тапкыр төрле урыннарда. Һәм тиздән банда булачак бродить һәм урамнар буенча грабить кибетләр мин сорады моннан тыш, бу аларга кирәк исән калырга. Заводлар булачак парализованы, чөнки беркем дә алмый позволить үзенә автомобильләр, стиральные машиналар һәм телевизорлар, алар җитештерә. Ә эш уволят. Гарәп теле шейх бу Фарсы заливе таләп итәчәк түләү алтын алдында отправкой үз нефть чыгарылган. Һәм булмаячак алтын өчен түләргә. Шулай ук нефть булмаячак. Һәм якын арада булмас, безнең машина, безнең поездлар, безнең самолетлар, ә заводлар булачак гына түгел, простаивать да бесполезны. Кушма штатларына, нинди сез ih беләсезме, булачак икътисади пустыней. Шәһәр булачак тулган голодающими. Авыл җире булачак соң разорения чужими мародерствующими бандами, алар сугышып шәһид булган скотта белла еды һәм урлый, яшелчәләр». Аны теләмәгән башка бернәрсә дә ишетергә. Аны, посмотрел на Дона Марио. Ул да кебек, түгел обращал моңа бернинди игътибар.
  
  
  Аның диде. - 'Син?' «Бу твоя страна. Син яшисең монда. Син телисең бу?'
  
  
  Полковник Улы рассмеялся. «Дон Марио — продукт яңа мәдәният, Картер. Кирәкми көтәргә, ул булачак таянып эш итәргә хисләре. Эго эш — яшәве һәм табыш түгел, ә сочувствие. Без партнерлар бу предприятиедә. Без отличаемся бары тик бер яктан, безнең сайлап алу түләү безнең катнашты. Кытай, бедный алтын, сайладым алтын. Дона Марио аз кызыксындыра алды. Их, бу-ул калдырачак үзләре белән, әмма таба бу артык напыщенным һәм, нигездә, белән философской ягыннан, неинтересным. Әмма бар йөк, ул бар, Кытайда изобилии, йөк, ул охшаган зур табыш, әгәр сатарга эго белән акыл.
  
  
  Ә бу, Картер, мәк һәм нәрсә эшләргә була тирәсендә моның света: героин ачыклана. Күрәсезме, бармы, Картер, кайчан доллар обесценится үтәр вакыт, кайчан кешеләр эзләргә икенчесе платежное чарасы. Һәм бу чарасы алмашу, аны кертергә тәкъдим итә Дон Марио, — героин ачыклана. Сиңа түгел калса , бу нәрсә мәҗбүр итә, кешеләрне онытырга үз проблемалары турында? Һәм сезне ышандырып әйтә алам, нәкъ, бар, булачак проблема. Билгеле кешеләр, сезнең хөкүмәттә булачак яклы торгызу тәртибен теләсә нинди кыйммәт; халык та, шатланып дуреющее героин, булачак җәлеп итә искушением. Сез алай уйлыйсыз, доктор?
  
  
  Полковник Улы түгел шталь көтәргә җавап бирү. — Беләсеңме, үзе доктор бик ярата мәк, шулай түгелме, Лотар? Шулай итеп, сез күрәсез, Картер, дип Дон Марио, рәхмәт эго белән партнерлыкка безнең ия булачак неисчерпаемый запасы. Һәм бу запасы бирәчәк эму зур көчен. Шуңа күрә вакытлар узу белән, ул чакта сезнең илгә кайтачак берникадәр тынычлык, Дон Марио җиңәр караганда күбрәк бәясенең алтын үткәргән ул рильск дн. Эго табыш чыгарачак күзлегеннән уступок кануннары, алар хәзер запрещают кайбер буенча эго гамәлләр. Бу булачак рассчитано каршындагы владении җир, неисчерпаемым ресурс, ул скупит ярдәмендә, героин».
  
  
  Кайчан паника утихнет, һәм башка ил күрәчәк зирәклеге перепрофилировать нәрсә калды нче сезнең халык өчен күпмедер дәрәҗәдә сәнәгать эшчәнлеге, ул вакытта Дон Марио үз өстенә алыр идарәсе фабриками. Халык булачак мотивировано потребностью бу героине, нәкъ шулай ук, хәзерге кебек кешеләр мотивирует ихтыяҗ доллар. Ә Дон Марио булачак фактик правителем ил тормыйм инде, дигән, бер үк вакытта, ул булачак, аның законодателем. Хәзер кешеләр ала белергә эго, ничек принц, ләкин ышандырып әйтә алам, нәкъ сезне, Картер, тиздән кешеләр кланяться эму, ничек королю.
  
  
  — Син сумасшедший, — диде мин.
  
  
  Полковник Улы кулын күтәрде. — Зинһар, Картер, аны, умоляю сине. Булырга реалистичным. Минем юк наклонности к безумию. Карагыз әле турында уйларга героине буларак турында яңа валютасында. Әйә артык логично бәяләргә tac пачку ак порошка караганда, ниндидер сары металл яки цветную кђгазь? Юк, Картер, бу алай түгел. Эму гади бирергә кирәк җир формасын ышаныч. Регулировку. Һәм кукертле, алар белән столкнется сезнең яктан, алар чараларын гамәлгә ашыру өчен әлеге төзәтү. Аның признаю бу радикальная җайлаштыру, әмма мондый җайлаштыру кирәк Дону Марио тормышка ашыру өчен амбиций эго. Күрәсезме, бармы, алтын китермәячәк эму бернинди файда. Владение алтын хәзер подчиняло иде эго кагыйдәләре һәм мышлению, актуаль хәзерге вакытта. Һәм шул кагыйдәләр буенча һәм моңа мышлению Дон Марио — җинаятьче һәм аңлата кражу үз мөлкәтен. Юк, керткәнче Дон Марио алачак ирешә статусын, аның янына эго приписывают эго честолюбие һәм тихий гений, башта тиеш булачак революция. Һәм аның отряды алтын тудырачак революция Кушма Штатларда.
  
  
  Килгәндә исә, кешеләр, кемдә бар алтынын, әлбәттә, без ышанабыз, дөньяда һәрвакыт табылачак кешеләр, жаждущие алтын. Алар, шулай дип әйтергә, сохранят иске итәләр. Кытай белән эго маками һәм алтын булачак икеләтә бай булса да, шактый өлеше безнең уңыш мака өчен билгеләнгән Дона Марио озак еллар алга. Кытай һәм АКШ булачак бик яхшы дуслар.
  
  
  Һәм аның уверенный, алар, кем ышана алтын, һәм алар, кем ышана мәк, яшәр тату озак гасыр».
  
  
  Тавышы шулай. Бөтен планы. Бу кот очкыч хәл иде. Аны алыр иде дип атарга бу безумием. Әмма грань арасында безумием һәм гениальностью узка, һәм бер полковник, Улы хаклы. Бу файлах AX берни дә булмады, - дип указывало иде, нәрсә белән эго-сознанием, нидер алай түгел. Нәрсә ул намеревался эшләргә, түгел иде караганда, бүтән, ничек мастерским барышы; табигый соңгы продукт киселешле белгечлек икътисадчы һәм хладнокровной алчности солдат, танылган нең умением алып барырга сугышка. Һәм, музейдагы шат, диде ул эму кала иде, нибары берничә сәгатькә кадәр, аны үтәү. Ул янә посмотрел на җибәргәннәр. — Әле берничә минут, джентльмены. Аннары ул повернулся ко миңа бер. — Картер, бер минуттан постучат шул ишек. Кайчан бу башкарыла, димәк, тышкы якта, безне көтә, йөк машинасы белән бәрелешә. Бу йөк машинасы отвезет безне доки, анда грузчики Дона Марио тиз загружают алтын бортына корабы. Сез сядете бу кораб һәм берничә сәгатьтән соң, без отплывем.
  
  
  Хәзер аның попрошу дона Марио развязать сиңа аяклар. Һәм аның попрошу сезне басарга һәм тыныч кына чыгарга, бу бүлмә һәм утырыр алдыннан анда йөк машинасы белән бәрелешә. Без доберемся кадәр корабына, аның телим, шаять, акрын гына, тыныч кына бортына күтәрелделәр һәм киттеләр шунда, кая сезнең везут. Әгәр син сделаешь, ничек сорыйм, син избавишься нче ненужной больно. Тик мин беләм, сезнең һәвәслек к героизму, аны кабул итәргә тиеш саклык чараларын.
  
  
  Ул алды нунчаки белән урындык. Аны күргәч, агач ручки һәм чылбырын, висевшую алар арасында. Полковник небрежно перекинул чылбырын аша минем башын натянул звенолар шактый кыенрак, алар прокусили миңа тамакны һәм эләккәч, бу трахею.
  
  
  — Сез менү бортына мөстәкыйль, — диде ул, — яисә башка аң. Решай.'
  
  
  Дон Марио басты, тезләренә минем аяк, һәм развязал веревки. 'Докторы Инурис, — диде полковник, Улым, указывая бу Филиппа Доуна. «Поднимите карт. Аның телим өчен ул бу матур, мәгариф, без прибудем Кытайга». Ул смеялся. «Аңлыйсың, Картер, безгә кирәк яңа»сейф".
  
  
  Бу тумане, сверкнуло бу лунном яктылыгында, ржавый корпусы йөк судносы висел тирән әлеге & nb бу якорной стоянке у покосившегося пирса. Карамастан аз булуын, биеклеккә, терлек азыгы грязного корабы
  
  
  «Сара Чемберлен-Кардифф» возвышалась өстендә безнең, без басып тордылар тышкы якта йөк машинасының. Алга таба да, ахырында пирса, зур кран белән стонущими тросами куйды бортына громадный контейнерга.
  
  
  — Алтын, Картер, — диде полковник Улы. Астында крае прогнившей түбә иске сераля, тянувшегося буенда пирса, горело берничә голых лампочкалар, отбрасывая бу юлны сары нурлары сүнү белән света. «Взгляните сезнең транспорт чарасы көнчыгышка таба. Искитәрлеге, әйе?
  
  
  Ул гына да түгел, шталь көтәргә җавап бирү.
  
  
  — Тик кыяфђт обманчива, Картер. Бу возмутительно выглядящая грузовая баржа маневрирует һәм плывет тизрәк истребителя. Алга таба электрон җиһазлар эшләнде итеп ясарга эго невидимым өчен радаров. Тик мин шиклђнђм, - дип "Сара Чемберлен" тиеш бирергә нинди дә булса доказательства үз көчләре. Кем үзенең здравом башлы шталь идем игътибар бедное иске грузовое судно астында британ флагы?
  
  
  — Яхшы, Улым, — диде Марио. «Хәзер аны прощаюсь. Минем кешеләр диделәр алар алган соңгы героин ачыклана берничә сәгать элек, ә ике сђгатьтђн алар тәэмин итәләр калган өлешне сезнең йөк ташыган бортына. Аннары моның аласың отплыть теләсә кайсы мизгелдә». Алар жалели бер-берсенә бер-берсенә кулларын.
  
  
  Полковник посмотрел на җибәргәннәр. — Мин мин сине, Марио, — диде ул. «Мин күрсәтермен күрсәтмә отплыть сәгатенә көне».
  
  
  — Кайгырмагыз, — диде Дон Марио. «Мин килүчеләр белән урнаштырган үз кабинетында, әлегә сез отправитесь казанда йөзү, күңелебезнең, барысы да тәртиптә».
  
  
  — Бик яхшы, — диде полковник Улы. — Типичная сезнең основательность, дон Марио. Аның ышанам бервакыт без тагын очрашырбыз».
  
  
  — Алайса, сау бул, — диде Дон Марио. Ул посмотрел на докторы Инуриса, поддерживавшего Филиппа Доуна . "Держись, Док," - диде ул. «Үзең укып кара әле үзләрен, ничек яхшы малай».
  
  
  доктор Инурис түгел дип саный эго лаеклы җавап.
  
  
  «Миңа бәхет елмайды, Картер, — диде ул. Ул похлопал үзен буенча ремню, анда Хьюго һәм Вильгельмина иде спрятаны астында курткой. «Рәхмәт " сувенирлар». Ул дернул ручку көне һәм юкка чыга шул сарае.
  
  
  — Яхшы, — диде полковник Улы. «Барысы да бортына. «Сара Чемберлен» рљхсђт отплыть атканчы, — ул рассмеялся, — йөк белән булды.
  
  
  Полковник Улы дернул рукоятки нунчаку , заставив чылбырын натянуться минем муеннарына, әйтерсең подгоняя ат та. Без барабыз юл буенча пирсу һәм күтәрелделәр буенча сходням. Аның, башын күтәрде күрдем, дип-кытай теле капитаны карый, безнең белән югары пирса. Кытай экипаж әгъзалары толпились һәркайда белән целеустремленностью белән шөгыльләнүче характеризовала ничек инде, яхшы обученных солдат.
  
  
  Нинди механизмнары һәм электрон җиһазлар безнең калын бортында, « Сара Чемберлен » түгел иде кыскача описанием двадцатого века, кайчан эш касалось тюремных урыннары. Астында палубой полковник Улы подталкивал мине, әле килеп җитмәгәндер кадәр тимер көне камералар белән зарешеченным окном башка стекол. Аның каршында басып тордылар ике китайца, кораллы автоматлы. Полковник Улы төшергән белән минем муен нунчаку һәм досталь тирәсендә кармана связку хуҗаларга.
  
  
  Ул ишеген камералар. — Тәслим, Картер. Һәм мистер Доун да», — диде ул, доктору Инурису.
  
  
  Пол иде, тимер, покрытый салам докторы Инурис отпустил Дона Филиппа егылып бу саламны. Охранники басып тордылар ачылган көнне, дула ih корал иде безне прицеле.
  
  
  — Аласың калдырырга карт, ничек бар, Лотар, — диде полковник. «Картер, куркам, сиңа булачак наручники һәм ножные кандалы».
  
  
  Аны пожал җыерып. Наручники һәм ножные кандалы иде пристегнуты к стенам. Бер пар өчен кулыннан, бер пар өчен аяк. Аның послушно керде. Полковник Улы запер ih үз ключами.
  
  
  — Мин шулай ук закрою ишек камералары, — диде ул. — Һәм аны, телим, син нәрсә дип белә идем, Картер. Минем веб-связка хуҗаларга. Шуңа күрә хәтта думайте подшучивать өстендә охранниками. Анда, чыннан да, берни дә алар белән мөмкин эшләргә, сезнең өчен. Әмма атарга алар бик яхшы беләләр. Аны иде предпочел, әлбәттә, моның өчен беркайчан да сүз чыкканы юк әле, тик шулай булса гына, аның заставлю үзен аңлау бу.
  
  
  Ул шагнул элек тирәсендә камералар. Ишекне ябып куйганнар, һәм полковник повернул ключ бу замке. Ул янә басты һәм помахал миңа аша рәшәткә. — Вакыт-вакыт аның булырмын навещать сине, Картер, һәм, бәлки, сөйләшербез. Тик хәзер барысы да, мин әйтә алам, бу-хәерле юл. Ул повернулся һәм юкка чыга бөтен игътибар үзәгеннән.
  
  
  Берничә мгновений охранники, якын сдвинув баш, карадык, миңа аша рәшәткә. Мин обращал аларга игътибар. Тиздән аларга булды кызык түгел, һәм алар исчезли.
  
  
  Узды, мөгаен, ярты, аны кайчан тавыш ишетте тышкы якта камералар. Алдында тимер рәшәткә янә барлыкка килде зат полковник Улы. Ул елмаеп куйды, һәм эго зазвенел ключ бу замке. Ишек распахнулась, һәм ул күрдем Улын, ике охранников һәм Пенни Доун.
  
  
  
  Башлыгы 17
  
  
  
  
  — Нигы, — Пенни-дип елмайды. 'Папочка.' Ул вбежала бу камера урнаштыралар һәм кимеде, тезләренә янында Филипом Доуном.
  
  
  Полковник аның янына килеп, югалган схватил кулын. «Сезнең тугры лаек зур рәхмәт, мисс Доун, — диде ул. — Ләкин миңа шунысы кызганыч, сезнең иреккә туры килә, берничә чикли. Син укымасаң, бу наручниках, ничек синең башка Картер. Һәрхәлдә, әлегә без түгел, күп. Һәм шул чакта сезгә булачак позволено турында кайгыртырга сезнең әтисе, — ул сдержанно рассмеялся, — шарты, дип докторы Инурис ала скучать буенча сиңа. Кайчан да булса бу диңгез, аның посмотрю алабыз микән без бераз җиңеләйтү өчен, тормыш пред әтисе синең. Тик әлегә без итәргә тиеш максималь куркынычсызлык. Аның, дип өметләнәм, аңлыйсыздыр.
  
  
  Ул заковал аны кандалы чыкты һәм камералар аша. Ул янә повернул ключ бу замке.
  
  
  Без ишеттек, ничек эго shaggy стихли бу железном фанзия. Аннан соң тынлык.
  
  
  Пенни књрсђтте миңа аша камера урнаштыралар.
  
  
  — Турында, Нигы, — диде ул. "Нәрсә булачак?"
  
  
  — Пенни Доун, — диде мин. «Ышаныгыз миңа, юкмы, без җыенабыз җимерергә, бу проект».
  
  
  Филипп Доун застонал һәм поерзал худым телом бу соломенной чүп-чар.
  
  
  — Миңа кирәк, ул проснулся, — диде аңа Пенни.
  
  
  — Яхшы, — диде ул. Ул башлап эндәшергә. 'Папочка. Папочка. Бу аның. Пенни.
  
  
  Карт янә зашевелился.
  
  
  «Тор, әти. Син миңа кирәк.'
  
  
  Эго күзләре дернулись, һәм ул заставил үзен утыра ала. — Бу син, Пенни? ул, диде. «Монда шулай караңгы. Мин алмыйм, табарга, үз урыннарында».
  
  
  «Моның янында синең сул кулы, әти», — диде ул.
  
  
  Бу полумраке ул нащупал ih, схватил һәм надел на нос. Булмауга карамастан линзы, хәзер ул иде күрергә. Эго зат просветлело, ул чакта күрдем аны. «Боже мой, — диде ул. — Бу чыннан да син, Пенни?
  
  
  — Әйе, пап.
  
  
  — Син искиткеч, — диде ул. 'Матур.' Һәм ул башлап җибәрде еларга керешђ.
  
  
  « Ш-ш-ш , папочка», — диде Пенни. «Сиңа кирәк түгел, еларга керешђ».
  
  
  «Мин берни дә әйтә алмыйм үзе поделать, — диде ул.
  
  
  «Әти, монда безнең белән кем дә булса бар. Без нуждаемся бүген синең ярдәм. Беренче тапкыр карт осознал, алар белән Пенни бу цифрлы камералар түгел, берәүләр. Ул повернулся һәм уставился миңа.
  
  
  — Бу Нигы Картер, папочка, — диде Пенни. — Ул, тели, ярдәм итә безгә кайтырга җае чыкмады биредән.
  
  
  — Чынлыкта, мистер Доун, — диде мин. «Мин телим вытащить сине Пенни моннан да бирергә кораблю сарыф ко дну. Тик мин алмыйм, моны булмаса, синең ярдәм.
  
  
  'Мин нәрсә эшли алам?' - дип әйтте.
  
  
  — Җитә ныть, — диде аңа эму. — Штопора гына шул, укымасаң ли син моны?
  
  
  «Әгәр аның алам, аны эшләячәкмен бу», — диде ул. — Мин күбрәк берни дә тиеш түгел Лотару Инурису. Минем контракт аның белән тәмамланды мизгелдә ул прооперировал Пенни. Әмма ул эго коварные дуслар белдерђ мине. Алар килде миңа бүген иртән. Һәм алар алдылар мине бу корабль һәм бросили бу камера урнаштыралар. Аны кайчан таләп итте аңлатма бирегез, кытайлар засмеялись һәм атый мине идиотом. Мин помогу сиңа, Картер. Аның иске һәм кеше булдыра алмыйм драться, әмма мин помогу сиңа. Хәзер, кайчан Пенни белән барысы да тәртиптә, миңа барыбер, дип, булачак белән докторы Инурисом һәм эго дуслар, яки минем белән. Болар барысы да икеләтә уены».
  
  
  'Син ясарга тиеш күздә?'
  
  
  «Алар, дип уйлаган, чөнки мин бары иске, глупый кеше. Иске идиот. Әмма иде дип, ни, алар белмәгән оборудова миңа. Аның туган Кытайда. Аның әйтәм бу ih телендә. Һәм бүген, аны ишеттем бу кытайның нидер указывающее өчен икеләтә уен.
  
  
  — Продолжай, — диде мин.
  
  
  «Томын аны кабул итәргә та канашты. Аңа шулай аңлыйм, Пенни сөйләде сезгә бу хакта?
  
  
  Аңа кивнул.
  
  
  — Нишлисең, ул вакытта, аны аладыр дип уйлыйм, сез беләсезме минем роле. Аны керде эше турында Пенни. Әмма аны да белмәгән, кем эго дуслар. Бүгенге көнгә кадәр. Ә аннары аңа мәгълүм булганча, күрсәткечләрне тикшереп тору эго дуслар иде кытайлар һәм америкалылар буенча мафии. Ә сделка заключалась ки, мафия китереп торачак китайцам алтын алмашу өчен героин ачыклана. Дип әйтә алмыйм, миңа бу бик ошый, ләкин мин шулай дип уйлыйм түгел шул хәлдә булсын өчен, зарланырга түгел. Ярар, башта барысы да отвернулись миннән, приведя мине бирегә выдав полковнигы Сину. Әмма башка предательство да бар. Кытайлар обманывают мафию».
  
  
  Аны дип сорады. - 'Ничек?'
  
  
  «Бу героин ачыклана, — диде ул, — отравлен».
  
  
  'Син ясарга тиеш күздә?'
  
  
  "Нәкъ менә шул булса, мин әйтәм," - диде Филип Доун. «Мин белмим, алар аңа кладут, тик мин беләм бер: героин ачыклана упакован ике төрле типтагы пластик пакетлар. Әйберләр яшел капчык киеп тиз сугышып шәһид булган. Әйберләр синих, капчык эшли акрын бара. Әгәр дә теләсә кайсы тирәсендә алар попадет сезнең гәүдәсен, сез умрете.
  
  
  Туры төшерергә шляпу алдында полковник Сином. Кырык биш миллиард доллар алтын эму җитмәде. Башка бердәм ату ул обанкротит кушма штатларына һәм убьет миллионлаган кеше. Бу яхшырак атом-төш сугышы. Иде безнең, радиация, безгә сәнәгать разрушений. Гади халык, мертвое һәм артканнан-умирающее түгел ия булган кеше көч якларга үзен.
  
  
  Һәм аңа бар иде, дип ышанам Кытай поймет планнар Улы һәм воспользуется алар тулысынча. Дон Марио, чыннан да, булачак мәлик: мәлик, зират. Кайдадыр эго заначке иде, мөгаен, берничә мең фунт чын героин. Ул тикшерде бу, уйлаган, дип полковник Улы намус белән эшли. Ул тиеш иде белү яхшырак. Әмма өчен сәбәпләр жалости к, аңа түгел иде. Ул бары тик бераз артык жадным караганда эму кирәк иде. Фикер турында хәбәр эго белдерђ, сводила минем белән акыл шатлыктан. Күрсәтелгәннәрдән тыш, әгәр дә ул осознал, полковник Улы сидел иде бу алтын өстән, һәм бик күп невинных кешеләр иде мертво яки умирало булса, шуннан бирле урамнарда Кушма.
  
  
  Тик юк, әгәр миңа бар, дип әйтә бу уңайдан.
  
  
  — Ярар, карале, — диде мин, поворачиваясь к Филипу Доуну. — Миндә бар, синең өчен эш. Һәм сезгә ясарга туры киләчәк-бу бик тиз. Әмма мин уйлыйм, син выживешь истә тотканда, бу Пенни диде сиңа.
  
  
  "Мин кулдан килгәннең барысын да эшләячәкмен," - диде ул. 'Нәрсә бу?'
  
  
  «Пенни диде миңа, сез буенча эксперты замкам һәм сез беләсезме, алар турында барысын да белергә кирәк».
  
  
  "Бу мөмкин правдой," диде Дон Филипп.
  
  
  — Яхшы, — диде мин. «Мин телим син освободил мине от бу оков ачты һәм миңа ишек».
  
  
  "Бу авыр эш," - диде карт. «Бигрәк тә башка всяких уен кораллары».
  
  
  «Әйтик, аның диде булыр иде сезгә, бар, ниндидер инструментлар, примитивные, ләкин кораллар».
  
  
  'Кайда?'
  
  
  — Астында минем воротником, — диде аңа эму. — Анда табарсың ике бритвы.
  
  
  Карт ы белән җир һәм поковылял миңа бу негнущихся аягында. Ул откинул воротник һәм вынул ике лезвия. — Яхшы сталь, — диде ул. «Әйе, мин уйлыйм, без куллана ih. Йозакларны бу кандалах иң делле тагын примитивные, — диде ул аннары беглого карау. «Килгәндә, дверного механизмын, сез күрерсез, бу да проблема түгел».
  
  
  "Күпме вакыт бу алырга мөмкин?"
  
  
  Эго күзләре загорелись нче перспективалары янә булырга файдалы бу ремесле, аны ул белә иде, иң яхшысы. — Бу-бәйле булу белән, бик озак аның булырмын эшләргә. Бәлки, егерме минут.
  
  
  — Поторопись, — диде мин. «Әгәр кем дә булса килер, спрячьте бу лезвия астына салам».
  
  
  Карт инде вытянулся көннең бөтен үсеш идәндә, держа куллары бу квадратном пятне света, льющемся аша зарешеченное тәрәзә. Мин күрмәдем, ул сикергәли, әмма ишеттем слабое трение металл, әлегә эго куллары возились астында влажными слоями салам.
  
  
  Аның маташа чистартырга үз разум, әлегә ул эшләгән. Аның тырыштым әрәм көчләр беспокойство турында сөйләде, продержатся бармы эго көч һәм ли осмелится Улы полковник кинәт кереп, уй-эченә, өчен, саен, кебек, поживают эго тоткыннар. Аның попытался изгнать ритмичное скрежетание лезвия буенча бетону, замедлить сулышы һәм турында онытырга вакыт. Ләкин тышкы якта, аны белә идем, бу кран раскачивался кебек зур маятник арасында причалом һәм кораблем, набивая эго трюмы тонна алтын. Аны мәҗбүр итә иде үзен түгел, турында уйларга вакыт түгел иде туктатырга эго тормышта. Һәм киләчәген мизгелдә бу кран әмерен үзенең соңгы адым, һәм башлана триумфальное сәяхәт полковник Улы. Ул чагында булыр иде бик соң минем өчен эшләргә килгәндә, мин намеревался ясарга.
  
  
  — Яхшы, — ишеттем, аның тавышы Филиппа Доуна.
  
  
  Ул торып басты һәм эго кулымда аны күрдем бер тирәли лезвий, яки булса да, аның да калды. Выглядело болай, имеш, ул башта бүләр эго була буенда һәм мармонтов дип,-дип, тирә-моннан тыш, дип калды. Ул неуклюже двинулся миңа һәм схватил йозак бу манжете минем уң кулы. Ул позволил остроконечному металлу скользнуть эченә, держа ухо якындагы к замку. Ул бераз поковырял кулдан ясалган ачкыч арасында зур һәм указательным пальцами, аннары сак повернул аның.
  
  
  — Диярлек, — диде ул. «Әмма җитәрлек дәрәҗәдә яхшы».
  
  
  Ул янә удалился шул мәйданы дөнья, һәм яңадан аны ишетте скрежет металл буенча бетону.
  
  
  — Бу булырга тиеш, шулай итеп, — диде ул кайткач.
  
  
  Тулы ышаныч, ул янә вставил точеное лезвие бу йозак һәм кискен повернул запястье. Бу тыныч тынлык камералар раздался щелчок. Йозак распахнулся. Зат Филиппа Доуна вспыхнуло нче дулкынлануларын бетереп. — Калганы менә хәзер генә, — прошептал ул. Берничә секундтан соң ул освободил минем икенче кулын һәм аягын.
  
  
  Аның приблизил үз авызы янына эго уху.
  
  
  — Яхшы, — диде мин. — Ә хәзер азат итәргә Пенни, бик акрын гына. Ә аннары займемся дверью камералар.
  
  
  Бабай, кивнул миңа. Узмаган һәм минут, ничек куллары һәм аяклары Пенни иде азат.
  
  
  Аның подозвал карт үзенә әйтте, кабат шепча: «Ничек син откроешь ишек камералар?»
  
  
  Ул протянул кулын. Бу эго ладони лежал башыннан икенче клинок, әле сломанный. Ул алды эго бу тупую якка, һәм башка зур һәм указательным пальцами үткәрде лезвием алга һәм артка.
  
  
  «Нәрсә, мин җыенам ясарга дип атала « лоидинг ». Гадәттә, бу эшләр полоской целлулоида. Ул ия жесткостью, ничек, шулай ук гибкостью өчен отодвинуть язычок замка һәм киресенчә. Клинок әмерен шул ук хәл.
  
  
  — Бу бик нык шумит?
  
  
  — Белмим, — диде карт. «Чын « loiden » булырга тиеш, бик тихим. Әмма ничек гына бу тел кими киресенчә, мин белмим, ниләр. Безгә гади туры киләчәк сарыф бу куркынычын.
  
  
  — Бездә юк, аерым сайлау, — диде мин. — Мин поставлю Пенни бу почмагына арасында дверью һәм стеной башлагач, ишек ачыла. Кирәк булса, барачак түгел, ул читтә линия ут. Бу кадәр сине, әгәр барысы да барачак яхшы, син миңа сигналишь, кайчан йозак бушлай, ә аннан соң встаешь янында Пенни. Аны кайчан выйду өчен ишек түгел, двигайся. Сылу, анда стоишь, әлегә мин түгел позову сине. Шарты белән, бу мин әле башлыйм хәлдә, позвать.
  
  
  Карт торып басты, тезләренә бүгенге көндә дә башлады пычак белән лезть шул йозак.
  
  
  Аны саклап калырга тырыштым ровное сулышы. Минем иде искушение тулысынча перестать суларга булсын иде тулы тынлык.
  
  
  Эго запястье шевельнулось тапкыр, ике, өч тапкырга арткан. Ул эшләгән киңлегендә арасында дверью һәм коробкой. Аннары ул тукталды.
  
  
  Карт повернул миңа зат һәм кивнул. Вакыт иде керешә. Һәм бу эш заключалась бу захвате берничә пистолет-пулеметов.
  
  
  
  Башлыгы 18
  
  
  
  
  Аны ныž өчен ишек кебек үгез, увидевший начинающего тореадора, сгорбленный, свирепый һәм шул ук вакытта җыелган.
  
  
  Алар басып тордылар коридорда, бер сулдан миннән башка уңнан да, ih фикерләре шактый иде медленными, аларның челюсти отвисли, кайчан алар күрделәр минем барлыкка. Развернувшись сулга, аны күтәрде кулларын, ничек ножи, һәм раздавил эчтђге каравылчы, әлегә ул әле сжимал үз автомат. Ул чакта белән грохотом егылып җиргә, схватил аның эго, бер кулы белән зажав аңа авызы булсын өчен, ул гына да түгел, закричал, ә башка кулы өчен талия булсын өчен, ярдәм итәргә эго. Аның толкнул эго ачылган эго напарника, мөмкин кадәр тиз үтеп аерма алар арасында, шулай итеп, башыннан икенче каравылчы запутался үзенең корал астында мышкой үз напарника. Аның кулын күтәрде, аны тотты бу була ир-атлар, һәм рубящим хәрәкәте аша " эго сломанное эчтђге ташладым бу муеннарына сәламәт каравылчы. Бу түгел иде идеаль удар, әмма ул склонил муеннарына ягына. Ул янә ул арада, аның нанес удар өстән откровенными эму бу зат. Сөякләр сломались астында минем суставами, һәм кан хлынула буенча безвольного rta. Эго максаты-нык ударилась турында диварны, һәм ул башка аң сполз җиргә. Аның развернул эго башка, һәм раздавил эго кадык ладонью керткәнче, ул өлгергән, файдаланып шул, дип мин күбрәк түгел прикрывал эму авызы.
  
  
  Аның оттащил тән ягына җыйды корал һәм сунул башын түбән камера урнаштыралар. — Яхшы, — диде мин. «Вакыт күчерергә рухы».
  
  
  Пенни һәм аның әтисе тиз арада кушылган миңа. Бирде эму одина тирәсендә автоматтан. «Мин телим сойти бу корабль түгел файдаланып, ih», — диде аңа эму. «Без түгел, пойдем аша тәкермән, без возвращаемся аша бу палубу. Аны беләм ищу. Ул булачак читтә пирса. Следуй минем өчен, һәм әгәр без столкнемся белән хема-нинди дә булса, оставь ih миңа. Әгәр минем белән ни дә булса хәл, син аласың кулланырга бу корал өчен расправиться белән хема теләсә кадәр булган хорька, әлегә бар нәрсә белән ия эш. Аны әле аның, без бортына күтәрелделәр: кечкенә дверца буенча левому борту «Сара Чемберлен». Без шунда юнәлделәр буенча тускло освещенному коридору к повороту бу корме. Двигались сак булыгыз, ләкин беркемне дә каршы алдылар.
  
  
  Ишек көткән икән безне.
  
  
  — Бир миңа корал, — диде мин.
  
  
  Аның дернул өчен ручку һәм сак кына ишекне ачты. Аны, карадым, бу күңелсез, движущиеся су Ист-Ривер биш метрда подо минем.
  
  
  — Син беренче, Пенни, — диде мин. «Башта аяклар. Рөхсәт итегез үзенә повиснуть шушы туфракка. Ә аннары гади отпускаешь. Азрак араны да, үзегез падаете, азрак тавыш та керми. Ул чакта плыви ничек була тише к пирсу һәм жди мине анда. Шул ук хәл һәм сезнең өчен, мистер Дон. Анда сез таба аласыз рђсеме, ведущую к пирсу, берьюлы өчен стрелой хокук шарик.
  
  
  Узды хатасыз. Аның ишекне кебек иде, керткәнче упасть азагыннан. Кала иде гына ышанырга, дип, безгә бер прохожий түгел, удивится яркому яктылыкка белән сул як шарик « Сара Чемберлен » . Тик мин сомневался, кемдер тирәсендә команда иде ярында. Вакытында китү ягын иде, бик якын. Икенче яктан, бездә һәрвакыт егетләре Дона Марио, алар турында кирәк иде", - борчылу.
  
  
  Полковник Улы тиеш түгел иде, шуңа омтылырга күрсәтергә миңа кораб. Ул позволил миңа заметить ишек рђсеме, ведущую нче пирса, k & nb.
  
  
  Пенни һәм әтисе көткән мине у баскычлар, топчась урында.
  
  
  — Яхшы, — диде мин. — Мин поднимусь бу лестнице һәм возьму үзе белән корал. Иярегез наверх. Ничек гына без доберемся кадәр вершины, аның отправлюсь к Дону Марио. Аның телим булсын өчен, сез ике убрались биредән. Кит әйтик әле шулай тиз генә сможешь.
  
  
  — Юк, Нигы, — диде Пенни. 'Түгел хәзер.'
  
  
  — Ул хокук, — диде карт. - «Сезгә ярдәм кирәк».
  
  
  — Мин беләм, — диде мин. — Һәм аны получу аның Дона Марио. Һәрхәлдә, иң бастырып чыгару ярдәм күрсәтелә. Әмма мин теләмим, сез икәү иде минем белән. Файдасыз китерергә сиңа авырту.
  
  
  — Мин иду синең белән, Нигы, — диде Пенни.
  
  
  Аны покачал аягы. — Әгәр син теләсәң нәрсә эшләргә, минем өчен, син аласың. Әмма бу түгел, нәрсә аласыз ясарга биредә.
  
  
  "Ул чакта безгә әйтегез, - дип телисез икән," - диде карт.
  
  
  «Мин телим сез шалтыраттылар Дэвиду Хоуку. Пенни белә, анда аның белән элемтәгә керергә, Берләшкән пресс-хезмәте һәм телеграфная хезмәте Вашингтонда. Әйтегез эму", дип Сару Чемберлен" кирәк туктатырга теләсә нинди кыйммәт. Әйт эму дип Нигы Картер диде сиңа шалтырата эму. Телисез икән моны?
  
  
  «Әгәр алачакбыз икән ясыйбыз», — диде ул.
  
  
  — Яхшы, — диде мин. 'Пойдем. Вакыт аз. Аның күтәрелә башлады, баскычтан. Наверху аны, выглянул өчен крае пирса. Бу выглядело яхшы. Барлык взоры булачак прикованы к особенных крану. Ул әле двигался, хәзер инде әйләнеп кайтып пирсу. Аны бары тиеш иде, дип өметләнергә ул калдырган булса да, тагын бер контейнерга белән сусаль алтын һәм эго эш төн әле төгәлләнде. Аны, белми, бу минем эшем дә, әле бөтенләй бетте.
  
  
  Аны ишетте, ничек Пенни һәм аның әтисе күтәрелделәр артта калды мине. Карт авыр дышал. Аның повернул аларга иябез. «Оставайтесь түбән дәрәҗәдә һәм оставайтесь күләгәдә. Аның прикрою сине. Убирайся кичекмәстән. Кит!' Аңа иде бер даирәләрдә, мафии, һәм кытайлылардан, һәм время подходило ахырына якынлаша.
  
  
  Аның полз буенча юлга кертелде өчен животе нче пирса, к длинному провисшему навесу, кая керде Дон Марио. Встав яклауга дверной рамнар, аның подергал защелку.
  
  
  Ул бикле. Аны тиз проскользнул аша аның темноту.
  
  
  Алга таба, бар елгасы, аны күргәч, святый. Мин карлыгач юнәлештә автоматом наготове бүген кулымда. Аны тиеш иде булырга әзер ниләр көтә. Әгәр миңа бәхет елмайды, Дон Марио түгел, дип билгеләп үтте иде мине. Аны өметләнгәнен, бу миндә, барысы да.
  
  
  Пригнувшись, аны та, барырга, әлегә күрдем горящий святым офисында белән тәрәзәле һәркайда, выходящими складка һәм елгасын. Офис бөтен ширину елгасы.
  
  
  Дон Марио сидел бу крутящемся кресле өчен язмача өстәле, әнисенә карап "Сару Чемберлен" . Чыгарма берничә телефон һәм күчермәләре реестрын олдерменов Ллойда , урындык иде пустынен.
  
  
  Үзе оставаясь шул сарае һәм скрывая үзен нче корабына, аның рывком ишеген кылды ствола автомат. — Бик тыныч кына, Марио, — диде мин. Ул гына да түгел, пошевелился. Ул гади та карарга тәрәзә бу кораб.
  
  
  — Бу Картер, — диде мин. «Мин телим сез басканнар һәм задернули занавеску бу тәрәзәдә, выходящем бу кораб. Аннары янә сядьте. Аны сөйләшергә телим синең белән. Чиста куллар у затлар булганда, янә сядете. Минем бар синең өчен яңалыклар турында твоих кытай друзьях, алар, минемчә, син захочешь ишетү.
  
  
  «Бу нәрсәләр, син әйтергә телисең, аны иде отель ишетү, Картер, — диде ул.
  
  
  — Сиңа берни дә тормый, тыңларга, Марио. Әмма әгәр син послушаешь, бу мөмкин фатально, — диде мин. «Ә аннары бөтен сезнең эш, сез, әлбәттә, булмаган кунакханәләр булса, булырга мөмкин хәлне короле «мәет, әйе здравствует король»,, шулай түгелме?»
  
  
  Бу ревматизма Марио отодвинул урындык, минем янга килеп, к окну һәм задернул занавеску. Аны керде бүлмәгә һәм наткнулся аңа килгәч, ул тагын сель.
  
  
  — Әйт, әйт тиз, — диде ул.
  
  
  — Менә мин бу ясарга җыенам, — диде мин. «Твои дуслар үзгәртте сиңа».
  
  
  Марио рассмеялся. — Әлбәттә, кавалерии да бара.
  
  
  — Сиңа да яхшырак башларга ышанырга бу, — диде мин. «Твоя өлеше килешүләр дә үтәлгән. Бердәнбер штопора кала, булдыра алырмы икән сезнең башка, полковник, Улым, сбежать иреккә аннары моннан, ничек ул обманул сине.
  
  
  — Ярар, Картер, җитә загадывать бу табышмаклар. Бу эш?
  
  
  «Героин ачыклана».
  
  
  — Героин белән барысы да тәртиптә, — диде Дон Марио. «Эго эшләнә кешеләр, алар аңа ышанам».
  
  
  — Син барысын да тикшерде?
  
  
  «Әлбәттә, юк", — диде ул. «Әмма без алдылар үрнәкләре буенча берничә тонна».
  
  
  "Бу яхшы иде материал," - диде мин. «Калган отравлены».
  
  
  — Перестань, Картер, — диде ул. «Мин лох. Сездә бар бер шанс миллион өчен взорвать бу эш, һәм димәк, сез настроить мине каршы Улы. Аның да съем бу.
  
  
  «Мин монда өчен настроить сине каршы Улы өчен рәхмәт белдерде үзгәртте сиңа. Героин ачыклана отравлен . Бу, чыннан да, чүп-чар. Һәм иң пычрак яшел капчык.
  
  
  Марио сжал иреннәре. — Беләсеңме, Картер. Син начинаешь мине интересовать. Китәм, бу хакта яшел капчык?
  
  
  — Шулай ук, ничек мин аны беләм турында синих, капчык белән һәм ашыйлар. Әгәр сездә иде әле бортында бу корабль, ул да понимал по-китайски, сез иде бу беләләр иде. Бу бабай туган Кытайда.
  
  
  "Ничек тиздән алабыз тест эшләргә?" — диде Марио. — Тик синнән корабы өлеше шуннан соңгы хлама. Яшел капчык. Ягъни яшел капчык киеп йөгерү, үтерә, бөтенесеннән дә тизрәк.
  
  
  Марио дип җавап бирде одина буенча телефон. — Вито, — диде ул. — Принеси миңа бер генә, тирәсендә яшел капчык. Кичекмәстән.'
  
  
  Ул ташладым трубку һәм посмотрел миңа. — Ярар, Картер, синдә дә бар өмет. Артка бер адым. Алдында минем өстәле дә бар, люк. Бер минуттан ул ачыла, һәм Вито күтәрелми калмый наверх. Түгел нервничайте үзенең корал. Вито эшләмәячәк, мин ничек әйтәм. Сез булырга тиеш, дип ышана ул берни дә булмаячак эшләргә.
  
  
  Подо минем послышалось гудение, бер өлеше идән соскользнула, обнажив хорькоподобное зат Вито, вглядывающегося бу бүлмәгә.
  
  
  — Барысы да тәртиптә, Вито, — диде Дон Марио. «Авырлыклар юк».
  
  
  Вито ул бүлмәгә, һәм половица янә отодвинулась. Ул положил яшел сумка бу урындык Марио.
  
  
  «Безгә кирәк диңгез свинка», — диде ул. «Һәм мин уйлыйм, дип беләм кулайрак кеше моның өчен». Ул алды телефон. Полковник, Улым, — диде ул. 'Тиз.' Ул көтте. Килгәч, ул тагын заговорил, аның тавышы абсурд настойчиво. — Полковник, Улым? Дон Марио. Слушай. Бәхетсезлек очрак белән берсе тирәсендә минем малай. Отправь докторы Инуриса үзенең портфелем. Ул безгә тиздән кирәк.
  
  
  Ул ташладым трубку түгел дав полковнигы Сину хәл итү, сораулар бирә. Отодвинув занавеску өлешенә дюйма, аның взглянул бу кораб. Тиздән аннары моның угрюмый докторы Инурис ќитте икесе дә ахырына трапа башлады спускаться буенча пирсу.
  
  
  — Ул бара, — диде мин.
  
  
  — Тик синнән аны Вито, — диде Дон Марио. Вито чыктым аша бүлмә. — Түгел беспокойся турында, Вито, — диде Дон Марио. «Вито алып бара, үзләрен гадел. Барысы да , нәрсә турында сиңа кирәк борчылу, бу героин ачыклана. Тик, һәрхәлдә, син тиеш дип танырга, чөнки мин бирәм сиңа шанс, Картер. Кем яхшырак файдаланырга сыйфатында подопытного куянга караганда, табиб-наркоманнып?
  
  
  Аны ишетте лохматый һәм торып басты шунда, анда уйлады достану Дона Марио һәм Вито кыска очередью, әгәр алар попытаются нәрсә дә булса эшли. Ишек акрын гына ачылды да, доктор Инурис керде бүлмәгә, Вито последовал артыннан.
  
  
  Эго күзләре да киңәйде нче флагы рөхсәт үтәү, ул чакта күрдем, дип, мин дә торам шунда. "Картер!"
  
  
  — Чынлыкта, доктор. Синең иске әле. Аның поднес ствола автомат эму астында подбородок.
  
  
  Ул дип сорады. - "Нәрсә бу, димәк?"
  
  
  Аны бәрде аның стволом корал буенча эго дыхательному горлу. — Заткнись, Док.
  
  
  — Доктор, — диде Дон Марио. «Картер һәм аның телибез үткәрергә бераз акча. Бу аркасында, героин.
  
  
  Аны отступил элек, корал белән.
  
  
  — Ни бар шуның белән героин? дип сорады Инурис. «Бу гадәти героин ачыклана».
  
  
  — Тавышы дип әйтәсе килә, доктор, — диде Дон Марио. — Тик Картер ди югыйсә. Ул сөйли, ул отравлен.
  
  
  -- Түгел тыңлагыз аны, -- диде доктор Инурис. — Ул белә, бу хакта?
  
  
  — Ул әйтә белә шактый докторы.
  
  
  — Син поверишь эму? дип сорады Инурис. — Агентка, AX?
  
  
  «Әлегә кадәр хорька, ул вызывал миндә кызыксыну уятты».
  
  
  «Полковник Улы түгел шталь иде сезне обманывать, — диде доктор Инурис.
  
  
  "Ярар, бу булса дип мин пытаюсь әйтергә Картеру," диде Дон Марио. «Шулай да эму алдык тәкчелеге мине, дип яхшырак башта үзләре инана белән чагыштырганда, аннары сожалеть. Тавышы ни өчен без чакырдык сезне бирегә. Чөнки әйттем үзенә: «Марио", — диде мин, — кем яхшы кеше булсын өчен, фикер йөртергә, хорош бу героин ачыклана юкмы?», һәм шул чакта аңа болай дип җавап бирде үзе: «Ярар, беркем дә башка, ничек безнең иске тагын докторы, Лотар Инурис, ул булып чыкты превосходным галимнәргә һәм преданным дусты». Шулай итеп, доктор, бирергә сезгә бушлай үрнәге.
  
  
  «Мин теләмим, моннан, — диде доктор Инурис.
  
  
  — Теләмәсәң? — диде Дон Марио. 'Теләмәсәң? Син ишеттем бу, Вито? Ул, ди, дип түгел тели бушлай үрнәге.
  
  
  "Ул шулай бай?" — диде Вито. «Мин беркайчан да элегрәк күрмәдем өчен наркоман баш тартты түләүсез үрнәктәге».
  
  
  — Мин уйлыйм, ул, чыннан да, нидер тели, Вито, — диде Дон Марио. — Ничек теләсә кайсы наркоман. Тик ул артык вдумчивый. Сез гади генә әдәплелеккә түгел, шулаймы, доктор?
  
  
  Бу отвратительном затлар Инуриса чыгыш ясады тамчы банк. — Мин теләмим, моннан, — закричал ул.
  
  
  -- Ярар, ярар, доктор, - диде Дон Марио. — Син бик ерак керде әлеге любезностью. Ул вытащил минем шпильку аркасында поясы кылды надрез бу зеленом мешке. Высыпалось бераз ак порошка.
  
  
  — Бу ж, доктор, без үткәрергә җыенабыз монда прощальную вечеринку. Бездә юк свечей, әмма минем бар шырпы, Вито, минемчә, табарсың впрыскивает һәм иголки, әгәр посмотришь шул сумкага докторы. Һәм мин удивлюсь, әгәр дә анда булачак кусок резинового шылангы һәм, бәлки, тагын берничә әйберләре, алар безгә кирәк». Вито протянул кулын выхватил сумка тирәсендә кулыннан докторы. Дон Марио ачты эго, башлады рыться бу nen.
  
  
  «Түгел позволяйте аларга моны, Картер», умолял докторы Инурис. — Нишләп юк, доктор? Аның диде. «Мин күрмим, барлык йортларда тирәсендә нинди мөмкин причинить. Әгәр сез сөйләгез, дөреслекне, ягъни.
  
  
  — Зинһар, Картер. Зинһар,.'
  
  
  Ул гына да түгел, карадым миңа. Бәлки, ул отель ел саен мине. Әмма ул түгел иде. Ул алмады оторвать күзләр нче урындык, өчен, шулар белән мәшгуль идек Дон Марио һәм Вито. Һәм та, умолять. Сүзләрен лились буларак, һава тирәли проколотой эчке трубки.
  
  
  «Алтын, Картер. Аны бирәчәкмен сиңа алтын. Минем өлешен. Сез бай булырга. Сезгә беркайчан да эшләргә туры киләчәк. Бик күп акча. Күбрәк сез кайчан булса күрерсез белән AX. Син алыр иде сарыф кая да булса. Сез алыр бай. Гади коткарып мине моннан. Син аласың моны. Аны беләм, син аласың. Аны эшләячәкмен бу лаеклы сезнең өчен. Сез дә булачаксыз сожалеть бу хакта.'
  
  
  Дон Марио басты аркасында, урындык. Вито торды белән янәшә тулы шприцем бүген кулымда.
  
  
  — Алмыйм, - дип, килешергә, доктор, — диде мин.
  
  
  — Сезне берәү дә ишетә, доктор, — диде Марио. «Тышкы якта артык шу. Бу кран кот очкыч хәл шумит.
  
  
  Доктор Инурис егылып, тезләренә. Пот струился буенча эго затка. — Түгел, делайте моның, — умолял ул. 'Түгел, делайте моның. Үтенәм. Түгел, делайте бу минем белән.
  
  
  Марио бәрде аның эго буенча затка. — Заткнись, глупая эт, — диде ул.
  
  
  Ул схватил Инуриса өчен правую кулын дернул рукав эго пиджака һәм рубашки югарырак локтя. Пуговица соскочила белән рубашки һәм откатилась. Вито торды алдыннан доктор белән шприцем бүген кулымда.
  
  
  Доктор Инурис башлады хныкать. Дон Марио тагын бәрде аның эго. — Сез сакларга тиеш тынычлык, доктор, — диде Дон Марио. 'Карарга светлую якка. Аша берничә минут сез отправитесь бу бәхетле сәяхәт... яки үләргә. Һәрхәлдә, твои проблемалар артта калды, кадерле.
  
  
  Күзләре докторы округлились от курку.
  
  
  — Яхшы, Вито, — диде Дон Марио.
  
  
  Ул рывком куйды Инуриса аякка бастыру һәм вытянул голую, покрытую шрамами кулын.
  
  
  Инурис попытался вывернуться. Ул пнул Вито иблис эго отскочить.
  
  
  Зат дона Марио помрачнело. — Юк инде, — проворчал ул.
  
  
  Лотар Инурис әле корчился. Дон Марио бер кулы белән обнял эго өчен муеннарына, ә башка тотты вытянутую кулын докторы. «Яхшы, Вито, — диде ул, — әйдә карыйк».
  
  
  Вито сак приблизился сбоку, әйтерсең тореро белән миниатюрным мечом өчен соңгы удара. Күзләре докторы Инуриса вылезли тирәсендә орбит. Ул попытался әйтә: «Юк, юк, юк, ләкин берни дә чыкты, моннан тыш, озак, мучительного 'ННННН' iso rta.
  
  
  Вито хәзер булганчы-аның янәшәсендә була, поднося иглу к обнаженной кулымда, ә дон Марио баш тартмаган эму, удерживая кулын неподвижно табарга венага. Кончик энәләр астына эләккән тирене һәм Вито толкнул поршень аска таба. Дон Марио освободил Инуриса. Ул Вито отступили. доктор Инурис басты. Ул одернул рукав рубашки һәм камзолы. — Мин хәзер китәм, — диде ул сдавленным тавыш белән, — сез минем белән тәмамлады.
  
  
  Аны күреп, ничек кешедә Марио потянулась к люгеру.
  
  
  доктор Инурис дип елмайды эму. — Миңа кирәк, минем портфельне тапшырды, — диде ул. Ул ясаган адым кул көрәштерү өстәле янына. Ике адым.
  
  
  Аның ясаган авто Дона Марио.
  
  
  Инурис посмотрел миңа. — Бик начар, Картер, — диде ул. «Син булыр иде бай». Бу эго күз алдында иде сђер, остекленевшее көнгә табалар. — Тик син генә шталь тыңлый. Извиняясь, Картер. Әмма дигәнне аңлата омтылыш бу дигән бер әйтем? Кем көлә соңгысы...
  
  
  һа-һа-һа..."
  
  
  Ул чакта iso rta үзендә түгел, эшләре алга киткән башканы кан. Ул стекала буенча эго рубашке, пачкая ак ткань. Ул кызыксыну белән посмотрел на ужасающее су басулар, гүя ул милкендә иде кемгђдер.
  
  
  Зур судорога схватила эго, гәүдәсен һәм швырнула җиргә. Кан һаман лилась, обвивая эго муеннарына шарфом тирәли сыек рубинов. Доктор Инурис кайгыга чума. Эго пятки ударились турында пол. Аннары ул жим ятып кына торды неподвижно.
  
  
  — Йә рабби, — прошептал Вито.
  
  
  
  Башлыгы 19
  
  
  
  
  — Яхшы, Картер, — диде Марио. — Сез хаклы булып чыкты. Әйдәгез, хәзер договоримся.
  
  
  — Без синең белән төзергә перемирие, — диде мин. — Без бергә эшләргә булсын, полковник Улы түгел, сбежал белән алтын. Аннары бу һәр янә үзе өчен.
  
  
  — Яңгырый шактый-гадел, — диде ул.
  
  
  Марио алды одина буенча үз телефон. — Перекройте кран, — дип боерды ул.
  
  
  Аны выглянул бу тәрәзә. Тавыш крановой машиналар башлады стихать. Югары өстендә кораблем өстендә люком болтался бер контейнер тирәсендә.
  
  
  Дон Марио повернулся к Вито. — Спустись аска таба, — диде ул. «Тик синнән малай. Әйт аларга, алар өчен алар китергән барлык фейерверки, алар җыеп алачак. Бу безгә кирәк. Һәм әгәр тагын динамита һәм бензин.
  
  
  Вито юкка чыга люк аша.
  
  
  «Әлегә без бер ягында, — диде мин, — мин телим кайтарырга үзенең корал».
  
  
  — Әлбәттә, — диде Марио. Ул вытащил аркасында поясы «люгер» һәм стилет.
  
  
  — Түгел забудь бу маленькую нерсе кесђдђ, — диде мин.
  
  
  Ул вынул Пьер. - "Газ бомба ахыр чиктә, шулай түгелме?"
  
  
  — Сак бул моның белән, — диде аңа эму.
  
  
  Марио елмаеп куйды. «Без бергә эшлибез, Картер». Ул бирде эго миңа, һәм положил аның эго минутына.
  
  
  Кешеләр Марио башлады күтәрелә, баскычтан, заполняя кабинет. Подняв кулын, Марио бик зур булды ил к тынлык.
  
  
  «Бу-Картер. Ул эшли безнең белән. Шулай да нервничайте, түгел мәңгегә өчен сез нишләр хаталар башлагач эш бераз бара да. Без садимся бу кораб. Аның телим эго машиналар взорвали, мин дә телим бу хђл бик тиз. Әгәр нинди дә булса кытайлы тапканчы сезне туктатырга, скосите эго. Безнең белдерђ. Пойдем.'
  
  
  Ир-атлар побежали тирәсендә конторасы аша озын сарай янына чыгарга юлны пирса. Барлыгы ih иде кеше егерме кертеп, Марио һәм мине. Принц алды пистолетын-пулемет. «Осторожнее әлеге штукой», — предупреждал аның эго. «Ул иде & nb».
  
  
  — Рәхмәт, — диде Марио. «Я попробую, һәм әгәр дә бу сработает, — ул похлопал үзен буенча подмышке, — миндә дә бар бераз запаста бер уены да бар».
  
  
  Бер порта бар аның күтәрде, күзләрен нәкъ вакытында күрү өчен, ничек полковник Улы белән мегафоном үз кулымда дә уяна у перил күперендә, ә аның янәшәсендә капитаны.
  
  
  — Дип шунда бара, Марио? ул крикнул. "Ни өчен кран да тукталды?"
  
  
  Беренче тирәсендәге кешеләр Марио бросился к сходням.
  
  
  Марио күтәрде автомат һәм ата кыска очередью әлеге трос крана. Пәйда клубы зәңгәр дыма, ә аннары хлопнул натянутый трос, ул порвался. Зур контейнерга накренился белән оглушительным стуком врезался бу үткәрергә « Сара Чемберлен ». Табигатькә тынлык, аннары аны ишетте крики.
  
  
  Полковнигы кирәк түгел иде өчен кемдер дип эму хәлне. Анда болай ук мгновение ул повернулся кылды билгесе капитаны, заставив эго йөгерергә к рулевой рубке. Ул перегнулся аша перила пирса һәм гомерен боерыклар нең кешеләргә на палубе. Кытайлар, размахивая топорами, бросились к перилам. Аны күреп, ничек металл раскалывался, кайчан топоры башлады сверкать, рубя калын связки канатов, алар « Сара Чемберлен » крепилась к пирсу.
  
  
  Марио тукталды полпути к трапу. Ул күтәрде, автомат сүтеп җыйдылар. Шәһәр пуль нигез перила, дергая металл һәм плоть. Ир-атлар дип кычкырдылар ханга һәм рђвештђ...
  
  
  Аның опустил «люгер» ка күперендә һәм ата. Полковник Улы пригнулся, кайчан таращить күзләре кинәт задела сталь астында тәрәзәле рулевой рубки. Кайчан кайта да, кулымда бар иде пистолетын. Без иде палубе. — Вито, — выдохнул Марио. — Син яртысыннан ир-атлар барасың белән Картером. Тик синнән динамит. Калган пробираются к рулевой рубке.
  
  
  Кечкенә хорек кивнул. Марио инде китте һәм ата аша сәүдә автомат буенча палубе. Аны күреп, ничек кытайлы схватился өчен башын кимеде кровавом тумане.
  
  
  Ә аннары аны булып чыкты эчендә корабль, ә Вито һәм калган кешеләр Марио барды, минем өчен, баскычтан. Аста кытайлы опустился бер всякому племени һәм күтәрде калганы янында винтовка. Янымда раздался выстрел, һәм ул күрдем, ничек атучы схватился өчен тормышы һәм егылып алга.
  
  
  Крае күзләре аның диде, ничек Вито ухмылялся, без спешили буенча аска таба палубе өчен палубой. Аны ишетте стрельбу артта калды безнең одина тирәсендәге кешеләр Марио издал приглушенный крик һәм егылып ахыры баскычлар каюты.
  
  
  Ату прекратилась. Хәзер гына иде топот аяк, буенча тимер юллары ступенькам, һәм алда аны күрдем билгесе белән стрелкой, указывающей бу машинное бүлеге.
  
  
  Без иде коридорда. Алда распахнулась металлическая ишекне, һәм ствола автомат ата башладым безне. Бу артык югары һәм ерак, пуля царапали диварлар һәм потолок. Аның нырнул җиргә һәм янә вскочил аякка белән люгером бүген кулымда. Аның ата бер тапкыр. Раздался крик һәм ствола корал рухнул аска таба. Аны выглянул аша бусагасын һәм берәүдә, дип карыйм mimmo журнал, спускающегося буенча, башка лестничному пролету. Таращить күзләре просвистела өстендә минем аягы һәм миң аңа килеп бәрелдем бу водонепроницаемую переборку. Аның жестом боера Вито һәм ир-атларга калырга. Аны, посмотрел аска таба, бу машинное бүлеге. Зур поршни, начищенные кадәр, идеаль блеска башлады акрын хәрәкәт итә. Аны күргәч, инженер формасында, яростно жестикулирующего, һәм кешеләр, бегущих к нең постам.
  
  
  Тагын бер выстрел просвистел өстендә минем аягы. Икенче яктан, машина белән бүлеге аша дверной проем бәреп дюжина атучыларны, распластались бу трапта һәм ут ачтылар.
  
  
  Аның отполз көнендә һәм захлопнул аның кайчан нах врезался выстрел. Аны повернулся к Вито. «Аларның керү-под прицелом».
  
  
  'Без ясыйбыз?' дип сорады ул.
  
  
  «Бирегез миңа динамитную шашку».
  
  
  Ул иде минем кулымда диярлек барып, ничек аны тәмамлый үзенең штопора. Аның поджег фитиль. «Мин попытаюсь взорвать бу зур trap», — диде аның Вито. «Кайчан бу әйбер взорвется, барысы да узгач йөгерә башлый ишек. Оставайтесь на палубе.
  
  
  Палуба астында безнең башлады трястись, двигатель карары белән дәвам итә. Әгәр полковник Улы да булып чыкты бу ловушке наверху, һәм алган азат итәргә корабль берсе тросов, « Сара Чемберлен » инде " тиеш иде чыгарга күп. Аны өметләнгәнен, дип Дон Марио остановит эго.
  
  
  Аның басты янында водонепроницаемой переборкой, һәм зажег фитиль. Аннары аның хуҗаларына ишек һәм швырнул динамит зур бүлмә. Аның отпрянул. Ишетеп, мамык, аны кабат хуҗаларына ишек. Бу иде калейдоскобы үлемнәр: trap прорвался урталыкта, стрелками, хђле, хватались өчен ни дә булса, әйтергә мөмкин булыр иде ухватиться, һәм разбивались, кайчан металл отрывался нче нокталары беркеткечлђр. Булмады, вакыт дәвам карау. Крики инде сөйләделәр, тарихка кереп калсын.
  
  
  Аны басты, перешагнул бусагасын һәм тиз спустился баскычтан. Матрос схватил минем өчен кулын, бәрде аның эго прикладом люгера буенча борынга. Кость треснула.
  
  
  Шофер торды неподалеку һәм вытащил аркасында поясы пистолетын. Аны ата аңа һәм күрдем дип астыннан эго рубашки астыннан синей камзолы, сочится кан.
  
  
  Артта калды минем аны ишетте тагын выстрелы һәм крики. Кытайлы вытащил балта буенча фотога төшкән зажима һәм повернулся ко миңа зат. Глянцевое лезвие повисло өстендә эго-аягы, аны кайчан поднес Люгер к эго рту һәм нажал бу спусковой крючок. Эго максаты юкка чыга, ә балта кимеде.
  
  
  Mimmo мине просвистела таращить күзләрен разорвав трубу. Аны күреп, ничек бер тирәсендә, экипаж әгъзаларына целился бөтен винтовкадан. Аның кимеде бер всякому племени һәм ата. Ул криком отпрянул элек. Тирәсендә минем аны ишеттем адское стаккато выстрелов һәм вой, һәм свист рикошетящих пуль. Случайный крик, ругательство, рычание, удар, тән опрокинутого ударом пуля. Mimmo мине прокатилась отрубленная гол. Одина тирәсендәге кешеләр Вито, корбаны топора. Ә аннары ату прекратилась.
  
  
  Аның огляделся. Аны күреп Вито. Ул прижал кулын карата үткәргән вычисления. Арасында эго пальцами просочилась кан. Ул күтәрде, икенче кулы һәм торжествующе взмахнул пистолетом. Эго зат расплылось бу крысиной ухмылке. — Юл свободен, — крикнул ул.
  
  
  — Яхшы, — диде мин. «Куярга динамит һәм пойдем шунда».
  
  
  Эго белгечләре взрывчатке инде закладывали динамитные шашка бу машиналар.
  
  
  — Мин подожгу фитиль, — диде мин. «Калган бара киресенчә, өскә, баскычтан өчен ишек».
  
  
  Алар выглядели артык бәхетле булсын өчен, аларга мөмкинлек бирде моны. Вито генә наклонился сулга буенча өчен яраларны бүгенге үткәргән вычисления, тик бер тирәсендә калган удержал эго бу вертикальном хәле.
  
  
  Аны тиз переходил бер пакеты карата икенче төрле әйткәндә, держа шырпы у запалов. Алар башладылар шипеть, ничек раштуа йолдызы.
  
  
  Вакыт җитте юкка чыгарга. Аны, посмотрел на ишекне. Вито посмотрел миңа, ә аннары жестом велел миңа поторопиться. Аннары аны ишетте выстрелы һәм крики коридорда эго спиной. Күзләре Вито да киңәйде. Ул схватился өчен спину, ә аннары согнулся була. Ул инде мәет, кайчан, ниһаять, стремглав спустился баскычтан.
  
  
  Брылев бу машинном бүлегендә погас. Металлическая ишек захлопнулась. Аны иде ловушке.
  
  
  Бу ловушке кромешной тьмы, нарушаемой гына желтым фейерверком горящих фитилей. Аның, чыннан да, остановил иде "Сару Чемберлен" . Тик бу булыр иде соңгы мин башкарды.
  
  
  Соңгы секундка бу биш пакетлар динамита взорвут бөтен корму корабы полковник, Улы, превратив эго бу оча торган табут Ника Картера.
  
  
  
  Башлыгы 20
  
  
  
  
  Тик шул очракта, әгәр аны действовал тиз.
  
  
  Аның поспешил кит нче баскычлар, нырнул беренче запал һәм вырвал аның. Бу бик ярышы вакытында, аны отты. Кайчан обезвредил соңгы запал булып узды, мөгаен, ун секунд.
  
  
  Аның зажег спичку, әйләнеп лестнице һәм менде наверх. Иртәме-кемгәдер туры киләчәк керергә бу ишекне, әгәр полковник Улы теләгән илләр өчен эго корабль отплыл. Кайчан бу хәл, аңа әзер идем. Минем кешедә скользнула аның киңлеге һәм сомкнулась тирәсендә газ бомба да төшмәде.
  
  
  Аны өметләнгәнен, миңа гына көтәргә туры киләчәк артык озак. Аны шулай ук уйламадым шулай булыр дип.
  
  
  У Улы иде, вакыт, әгәр, дип фаразларга ул түгел иде занят Доном Марио.
  
  
  Әмма ничек кенә аны алды, үзенең шанс, аны булырга тиеш быстрым. Мин алмады позволить үзенә промахнуться. Аны өметләнгәнен, дип кем иде безгә тышкы якта иде, кем булыр иде, безгә җитәкләгән зур булмаган экспедицию, уничтожившую Вито һәм калган өлешне эго сугышчан төркем башлады, шуларны югалтмаска кирәк, сабырлык.
  
  
  Әгәр ул күрдем горящие запалы барып, ничек захлопнул ишек, ул, мөгаен, көттем шартлау һәм хәзер недоумевал, ни өчен бүгенге көнгә кадәр хорька эго түгел ишетте. Әгәр дә күрмәдем, ярар, булса, ихтимал, перегруппировывался, готовя үз кешеләр торкем барлык тере илбасарларына бу машинном бүлегендә.
  
  
  Теләсә нинди очракта да, ул булырга тиеш иде, гамәлдә тиз, чөнки белә янында полковник Улымның вакыт калды. « Сара Чемберлен » беркая да денется, әлегә эго кешеләр түгел контролируют машинное бүлеге.
  
  
  Ишек открывалась длинными рычагами — берәр һәр яктан. Беркем дә алмады выдвинуть эго наружу түгел переместив эченә. Бу минем файда. Аны булмас дип гаҗәпләнде ничему. Аның положил кончики бармак бер кулы шушы рычаг, һәр нерв дуйсбург " клубын кабул итђчђк реагировал бу малейшие билгеләре хәрәкәте. Икенче яктан, минем иде Пьер.
  
  
  Аннан соң булды бу диярлек көтелмәгән хәл булды, болай тиз, мин бераз гына югалткан рычаг. Сергей ослепительно зажегся. Шул беренче лучах света аның тотты Пьер взведеным. Аның швырнул бомбочку коридорга һәм iso барлык көч ишекне.
  
  
  Аны ишетте приглушенный шартлау булды, аннан берни дә күбрәк. Аны белә хәзер кешеләр хватаются өчен тамакны коридорда тышкы якта һәм үлә. Аша мгновение барысы да кончено. Беркем дә ычкына. Ә бер минуттан-җир булачак имин кайтырга җае чыкмады биредән. Пьер тиз башкарды, үз эшен һәм эзсез юкка чыкты.
  
  
  Наверху баскычлар аның толкал ручку көне аска таба, әнисенә карап сәгатьләре. Аша бетђргђ минут ярым аны ослабил хватку һәм спустился кире машинное бүлеге.
  
  
  Бу юлы аны кунаклар белән шыгрым тулы иде решимости юл куймау өчен нәрсә башланып китми шулай. Аның поджег запалы, взбежал баскычтан һәм рывком ачты ишекне. Тән иде свалены коридорда. Аның захлопнул артыннан ишек һәм побежал шулай тиз, ничек гына иде суыннан бу барышына. "Егерме бер... егерме ике..."
  
  
  Егерме дүрт аны, нырнул бу палубу. Раздался оглушительный шартлау булды, сотрясший бөтен корабль. Өстендә минем аягы замерцали утлары, һәм корабль яңадан выровнялся. Собравшись белән көче белән, аның күтәрелә башлады к борынга. Калдырды, аңа Марио бу миделе, анда ул пробивался алга. Белми идем, ничек ул моны, әмма әгәр аны иде подобраться якынрак борынга, аны иде назар артта экипаж. Бәлки, ул куллана алыр иде отвлекающий маневр.
  
  
  Аны, баскычтан менде һәм поспешил буенча, озын коридорам. Аны тоймадым, дип, задыхаюсь бераз. Аннары аны аңладым, - дип иду бераз бу тауны. Корпус « Сара Чемберлен » разломился надвое. Корабль тонул. Хәзер су текла бу машинное бүлеге.
  
  
  Белми идем, ничек әле аның йөгереп, тик почмагына акрынлап становился барысы да круче. Алдына аны күрдем люк наверху баскычлар. Аны, баскычтан менде һәм высунул башын. Аны повернулся һәм чыкты палубу. Мине беркем дә күргәнем булмады.
  
  
  Монда тагын ату дәвам итә. Аны күреп, ничек аркасында люка аттылар өч кытайлылардан. Минем бармакларымны сомкнулись тирәсендә «люгера». Аның ата бу һәр аша алар буенча бер тапкыр да бер.
  
  
  Хәзер минем читтә палубы иде тыныч кына. Вспышки автоматического уты әле дә күренә иде бу миделе.
  
  
  Пригнувшись, аны побежал кешеләргә Марио. Аның билгеләп үткәнчә, алар кулландык спасательную шлюпку сыйфатында щита. Калды гына Марио һәм тагын икесе. Одина тирәсендә алар шулай ук яраланган.
  
  
  Аның нырнул алар янында. Аны дип сорады. - 'Ничек эшләр?'
  
  
  Марио ата ягына күпер. Ул җилкәсенә күтәрде. «Мин югалткан күп кешеләр, — диде ул. — Полковник әле анда белән капитаны.
  
  
  «Вито һәм калган мертвы», — диде аны аларга. — Тик машинное бүлеге взорвано.
  
  
  — Әйе , — диде Марио. «Без ишеттек, шартлау булды. Яхшы эшләнгән. Тик мин түгел успокоюсь, әлегә разберусь белән үзләренә полковник.
  
  
  — Нишләп сиңа гына калдыра бу миңа, Марио?
  
  
  — Юк, — диде ул. — Ул шәхси эш. Беркем дә обманывает мине безнаказанно».
  
  
  Пуля врезались бу корпусы коткару шлюпки.
  
  
  — Калырга, монда эшләүнең файдасы юк", — диде ул. — Син безгә дип түгел соглашаешься. Аның иду аларга наверх. Бирегез миңа бер тирәсендә әлеге канистр белән бензин сала.
  
  
  'Нәрсә, син планируешь белән шөгыльләнергә?'
  
  
  «Без пойдем, атакага», — диде ул. — Без пойдем, баскычтан ул астында мостом. Без торабыз астында бик авыр углом аңардан, тик мәгънәсе юк кала монда.
  
  
  — Мин иду синең белән, — диде мин.
  
  
  — Эшлә, ни теләсәң, Картер. Хәзер минем дә бар үз эше. Аннан, малайлар.
  
  
  Алар выскочили буенча ике як нче коткару шлюпки. Белән күпер посыпались выстрелы. Всякому племени раненого согнулось икеләтә, һәм ул скользнул буенча палубе астында рельслар. Ул закричал бер тапкыр керткәнче рухнуть өчен пирс.
  
  
  Аның сформировал арьергард. Пуля впились бу палубу-тирәбездә, тик хәзер без втроем иде лестнице. Марио хаклы. Бар, полковник Улы һәм мастер иде, начар почмагына обстрела. Пуля свистели өстендә безнең. Одина тирәсендә автоматтан полетел аска белән грохотом егылып бу палубу. Бу инде, аларның тәмамланды сугыш кирәк-яраклары алынган. Марио ачты канистру белән бензин сала. Ул чакта җитте вершины баскычлар, Улы һәм капитаны чыкты өчен ишек рулевой рубки. Соңгы выстрел эләккән иярчен Марио. Ул схватился өчен тормыш һәм согнулся була. Хәзер мостике безнең иде гына икесе белән полковник Сином һәм капитаны бу рулевой рубке. Марио дип миңа, без нырнули астында линия ут.
  
  
  "Син җилдә да шул ук, дип, һәм аны?"
  
  
  Ул күрсәтте согнутым пальцем бу тәрәзә рулевой рубки. Пуля пробили бу nen зияющие дыры. Марио күрсәтте зур пальцем бу канистру белән бензин сала һәм дип. Аннары күтәрде аны башлады аша отверстие заливать бензин.
  
  
  Ишек распахнулась. Аны күреп, ничек капитаны пристально целился бу Марио. Аның ата бу незащищенный дверью мочку һәм күзләр. Алар исчезли бу кш тумане, һәм гәүдәсен капитан соскользнуло бу күперендә.
  
  
  Аны кайчан, бу якка карады Марио, ул торып басты һәм ташладым спичку бу тәрәзә.
  
  
  Ул чакта полковник Улы застрелил аның.
  
  
  Ул бераз опоздал. Спичка эләгә рулевую рубку. Раздался рев, ә аннары бөтен кабина ут каба.
  
  
  Марио әле торды белән глупой ухмылкой йљзендђ.
  
  
  Ул посмотрел мине күтәрде һәм зур палец өскә. «Әй, Картер, син ничек думаешь, аңа хәзер белән дядей Сэмом?»
  
  
  Аннары ул сель һәм егылып набок. Аны, янына килеп, аңа һәм пощупал эго пульсы. Пульса күбрәк иде. Телләр уты просочились аша разбитых тәрәзәләр һәм башладылар ползти буенча облупившейся краске, дигән иде бер өлеше маскировки "Сара Чемберлен".
  
  
  Вакыт җитте китәргә. Аны минем янга килеп, к лестнице. Таращить күзләре отскочила нче металл. Аны, развернулся тирәсендә үз янында булуын исәптә тотып эшләнгән һәм нажал бу курок «Люгера». Таращить күзләре ударила бу пустоту.
  
  
  Аны торды, әнисенә карап почерневшее зат полковник Улы. Эго тире иде обуглена һәм сморщена, ничек бар мумии. Эго тешләре кешеләр түгел грубой оскалились миңа. Генә помахав кулы белән, ул күтәрде пистолетын.
  
  
  Аңа инде булды трансе, ул нажал бу курок. Стилет иде инде минем кулымда, һәм вонзил аның эго тормышта. Кыйммђткђ соң туктарга, аны кайчан ишетә удар чүкеч буш бүлмәдә. Пычак скользнул эченә. Полковник Улы ахнул.
  
  
  Аның отдернул пычак. Ул отшатнулся, кайчан огненный шар вырвало тирәсендә рулевой рубки тирәсендә эго, зат һәм чђч бар.
  
  
  Аның предполагаю, дип, ул инде мәет, кайчан отшатнулся нче перил һәм перевалился алар аша. Ул чыннан да иде мәет башлагач, аның баш миен разбился турында палубу аста. Потрескивающее ялкыны башы расползаться буенча ягында күпер. Аны спустился баскычтан.
  
  
  Аны оцепенел һәм физик яктан арыдым, кайчан бросился на пирс. Вой якынлашып килүче сирен просочился бу минем аңы, һәм соңгы караш артта калды мине, - диде миңа, бу түгел иде, начар йокы. Беренче янгын сүндерү машинасы инде тукталдылар. Ih утлары иде зәгыйфь уты белән чагыштырганда, якты, пылающим свечением күперендә корабы.
  
  
  Алга таба, mimmo пирса, аны күрдем невысокого ирне бу мятом твидовом костюме, потягивающего сигару.
  
  
  Аны минем янга килеп, к аңа. Буларак, сәлам ул кулын күтәрде. — Ярар, Николас, — диде ул. 'Син? Монда? Ә аның, дип уйлады, дип җибәрдем сине ялга.
  
  
  
  Башлыгы 21
  
  
  
  
  Офиста пахло барысы да шулай ук: сигарным дымом һәм иске твидом. Дэвид Хоук сидел өстәл артында һәм неодобрительно качал аягы.
  
  
  — Бик неосторожно, Николас, — диде ул. «Бик небрежно».
  
  
  — Куркам, бу бик яхшы, чөнки мин үзем иде ясарга әлеге вакытта башка хђл, — диде мин. «Иң мөһиме түгел иде бирү полковнигы Сину уплыть белән алтын. Ничек генә булса, ул кадәр килеп җитмәгәндер ачык күлмәк, барысы да булырга мөмкин бераз катлаулырак. Һәм поползли булыр иде, имеш-мимешләр турында пропаже алтын.
  
  
  Хоук затянулся сигарой. «Алдык пресечь бу зародыше», — диде ул. «Әлегә сез кичә отсыпались, хөкүмәт бастырган ис китәрлек турында статистик мәгълүматлар сәүдә балансе, предсказав яхшырту икътисад киләсе елга, шулай ук раслады үз решительный баш тарту күтәрергә рәсми кадерен алтын. Нәтиҗәдә, алтын бәясе базарда бу Цюрихе, Париж һәм Лондонга кимегән, ә доллар курсы карата башка валютам кичерә иң яхшы көне соңгы айларда. Һәм аны, дип уйлыйм шактый насильственная кончины полковник, Улы инде килде кадәр кешеләр көткән сигнал "Сара Чемберлен". '
  
  
  — Нишлисең, — диде мин. Күрәсең, эше бара йљри башлый.
  
  
  «Әле күп эшләр башкарасы бар чистартырга», — диде Хоук. «Мин шатланып әйтә алам хакимияте Вашингтонда күрсәтте миңа зур ярдәм. Янгын сүндерү хезмәте свела янгын седов " корабына к минимуму. Полиция бәхетле арынырга Марио һәм эго гаилә, шул исәптән табарга героин ачыклана. Бар иде приличное саны, анда астында, шуңа пирсом, бер склады астында руслом елгасы». Хок поднес спичку карата яңа өзелгән сигаре. «Аннары выяснения, вәзгыятьне Доном Марио полициясе иде гына шат удовлетворить безнең теләсә нинди үтенечен. Тирәсендә корабы необычайно кырыс, аның, тик ненавязчивая саклау. Бу кайтару алтын хранилище катнаша түрәләр казначылык һәм югары хәрби чины эзләү. Барлык охранники белән бәйле хранилищем Федераль тарафыннан резерв системасы һәм барлык офицерлар белән бәйле эго иминлегенә, кулга алынган. Мөгаен, безгә кирәк зур өлеше якшәмбе көннәрендә өчен барлык прояснить, әмма ахырына якшәмбе көннәрендә дип көтәбез алтын кайтачак бу хранилище, ә фальшивое алтын булачак выброшено. Конфискованный героин ачыклана уничтожается.
  
  
  — Сез", - дип әйттеләр барлык катнашучыларга саклауда хранилищ, кулга алынган? Аның диде. Хоук затянулся сигарой керткәнче җавап бирергә. — Нишлисең, — диде ул. 'Алай ук түгел. Мәгәр бер кеше.
  
  
  — Филипп Доун?.
  
  
  Хоук кивнул. «Кичә аны күргәнем булмады, эго кызым, — диде ул. «Кайчан ул шалтыратты миңа кичә кич белән, диде ул, анда аны табарга. Шуңа күрә башлагач, бер порта бар да стихло, мин карлыгач навестить аны. Без озак сөйләштегез. Ул, диде миңа, син бик булышты әй, Нигы. Һәм аңа диде әй, ул безгә бик ярдәм итте. Чөнки теләсә нинди очракта да, әгәр синең белән, нидер булды "седов" корабы, ә ул түгел шалтыратты, ярар, мин белмим, нинди хәлдә булыр иде бүген бу ил. Бераз пепла нче сигары упало эму бу гиллетт. Ул да кебек, түгел замечал.
  
  
  — Ә аның әтисе?
  
  
  Хоук чыгарды сизый дим һәм сунул сигару бу пепельницу. «Филипп Доун мәет, — диде ул. — Миңа диде кыз. Ул тиздән вафат була, аннары моннан тыш, алар ничек кайтып. Аның предполагаю, бу сынаулар һәм кукертле бу корабле утомили аның. Ул, диде миңа, алар өйләренә кайталар, һәм ул казался бәхетле. Ул вымылся һәм сель бу кресле шул кунак. Ул сорады бер стакан хереса сорады, аны сөйләү бөтен тарихы турында сөйләде, дип аның белән булган. Ул тәэсирдә синең Нигы. Ул әйтте бар иске кытайлы...
  
  
  — Әйе , — диде мин.
  
  
  «Әйе, ул шулай дип аталган», — диде Хоук. «Ярар, диде ул", дип, аны әтисе уйлап, бу Цзи восхищалась иде синең. Син бар иде нинди дә булса волшебником. Кеше, ул преуспел кайбер шактый магических эшләрдә. Аннары ул откинулся бу спинку урындык һәм толерантлыгы кызы. Ул, диде миңа, дип соңыннан ул күтәрде үзенең бер стакан һәм яздырган тост. Турында «волшебстве тормыш». Аннары ул ясаган глоток, куйды бер стакан һәм закрыл глаза. Пенни диде, дип белсђм, ул вафат була.
  
  
  — Гафу ит, — диде мин. «Ул причинил күп кайбер күңелсезлекләр, әмма күңеле белән ул түгел иде, начар кеше иде. Эго хата заключалась шул, дип эму барысы да мөһим түгел, тыш, эго кызы.
  
  
  — Эго похоронили бүген иртән, — диде Хоук. 'Бар да әйбәт. Кыз да шулай уйлый. Әгәр ул исән, без тиеш иде күрсәтергә аңа гаеп. Ул иде үткәрде калдыгын гомерен рәшәткә артында утыра».
  
  
  — Мин, булмаса шталь бу куярга, — диде мин.
  
  
  Хоук мрачно елмаеп куйды. «Ярар, мин беләм, эго таланты, аның итмђс иде шталь аны куярга», — диде ул. «Әмма мин беләм эго кызы үзен яхшы хис итә, ул, мөгаен, түгел чакырыла булыр иде әй, артык күп бит. Моннан тыш, ул ясаган өчен кулдан килгәннең барысын да төзәтергә үз хатасын. Ул калдырды тулы комплекты чертежей яңа куркынычсызлык системалары хранилищ. Ахырда ул язган, хәтта ул әле тапмаган учреждениеләре пробиться аша нах».
  
  
  — Димәк, все кончено", — диде мин. «Барысы да концы, калса, кабат бәйле. доктор Инурис, полковник, Улым, Дон Марио, Дон Филипп: барлык мертвы. Алтын сейф һәм героин ачыклана конфискованы.
  
  
  «Яклар кабат куркынычсызлык», — диде Хоук. "Һәрхәлдә, әлеге мизгелдә." Ул нык затянулся сигарой. — Шулай да, Николас, бу ничектер небрежно. Аннары ул ухмыльнулся, протянул кулын схватил минем. «Тагын бер тапкыр, — диде ул, — минем рәхмәтен һәм рәхмәт нче күренекле сайланулы вазыйфаи заты».
  
  
  — Рәхмәт, — диде мин.
  
  
  «Без бик рәхмәтле», — диде Хоук. «Ярар, Нигы, мин уйлыйм, син атказанган ялга».
  
  
  — Бер генә минутка ашыкмый торыгыз, — диде һәм мин.
  
  
  Хоук кулын күтәрде, призывая к тынлык. — Юк, бу юлы аны җитди. Син атказанган бу. Беразга. Теләсәң кая бар.
  
  
  'Мин ышанмыйм моңа.'
  
  
  'Попытайся.'
  
  
  — Бәлкем, — диде ул мин чыгып китәргә җыенганда кабинет.
  
  
  — Ах, — диде Хоук. 'Подожди көчәячәк. Аның ни-нәрсә оныткан. Ул, ул арада янына үзенең столу. «Кыз президентка мине тапшырырга сезгә бу. Ул, диде, - дип ee әти-отель алыр өчен, ул бар иде сине. Ул күтәрде прямоугольный сверток, завернутый бу коричневую кђгазь һәм перевязанный веревкой.
  
  
  Аны кабат сель һәм распаковал аның. Тартма Джи . «Кыз дип әйтте әле, дип,-дип. — Бир-бљек ел саен булганын тагын бер кат? Тагын бер эго шаярту. — Гына сөйләгез миңа, ни твоя истәлегенә ясый сине. Ee хәбәр гласило: «Әйтегез мистеру Картеру, аның ставлю биш франков, ул вспомнит, ничек ачарга әлеге акциясен сатып алды».
  
  
  Аңа диде, нажимая пантеру һәм барсука. Крышка тартмасы отлетела.
  
  
  Эчендә аны күрдем исемлеге вакыт вылета самолет, обведенный номер сәфәр вакыты. Аны тиз закрыл крышку керткәнче Хоук күрдем, дип эчендә. Аны, посмотрел на сәгатьләре һәм торып басты. — Ярар, аны яхшырак барам. Хоук да торып басты һәм яңадан пожал миңа кулын. — Турында, Николас, — диде ул. «Һичшиксез, барыйк хәбәр, анда без булдырабыз сезне табарга».
  
  
  — Әлбәттә, — диде мин. 'Башка көч. Таба аласыз мине Гонконгта узды. Карагыз әле отель « Пенинсула ».
  
  
  Аңа помахал эму һәм поспешил к көне. Ул торды анда, ухмыляясь, ничек чеширский песи, курящий сигары.
  
  
  Югары өчен холмах өстендә Ривьерой, бу маленьком шәһәрчек ахырында юллар тора, кунакханә, окруженная стенами. Алар, кем эчендәге, мөмкин күрергә, барлык тышкы якта. Әмма кешеләр тышкы якта алмый күрергә эченә. Бу урында, ул отгораживает дөнья.
  
  
  Белән задней диварлар завораживает пейзаж апельсиновых рощ һәм виноградников, спускающихся к далекому ослепительному Средиземному морю. Эчендә, диварлар бар, бакчалары белән күп кенә агачлар, чәчәкләр, һәм ачык раскрашенными птицами. Берничек тә кояш блестит бу иске таш стеналарында, ә зәңгәр су янында бассейн призывно манит, үзенә гәүдәсен.
  
  
  По вечерам сергей свечей окутывает столики тышкы якта бүген йомшак мерцающей интимности астында прохладным күк, усеянным йолдызлар.
  
  
  Шулай булса, сезнең әле вакыт бар арасындагы кич һәм түбәндәге берничек тә кайчан...
  
  
  Лунный святый залил бүлмә, аның зат иде залито көмеш килә. Ул пролежала идәндә шул чүп-чар, аның тире иде йомшак һәм дымлы, прижимаясь миңа.
  
  
  — Бар, шампан шәрабы?
  
  
  Ул дип елмайды һәм покачала аягы. «Һава һәм башка тыш опьяняет». Ул наклонилась лижет миңа: «Нигы?»
  
  
  Ул иреште башын миңа бу эчтђге. Аның вдохнул сладкий пешкђн аның чђч бар . 'Дип?'
  
  
  'Мөһим түгел.'
  
  
  "Юк, аны диде. 'Продолжай. Син собиралась әйтергә? Ee кешедә скользнула минемчә бедру. 'Тумаган.'
  
  
  — Яхшы, — диде мин.
  
  
  — Миңа кызык иде...
  
  
  'Дип?'
  
  
  «Бу ахмаклык». Ee кешедә бар иде, чыннан да, бик талантлы һәм искусной.
  
  
  — Юк, — диде мин. «Мөһим түгел, бу-ахмаклык».
  
  
  «Ярар, бу ахмаклык .
  
  
  «Ярар, әгәр сине бу борчый, аласың икән, шунда ук әйтә ул», — диде мин.
  
  
  Ул мгновение нырнула астында простыню. У нах шулай ук иде, бик матур тамаша турында хәбәр анда эшләргә.
  
  
  Озорная, надутая һәм нахмуренная бер үк вакытта, ул янә вылезла астыннан простыни. Кешедә янә белән мәшгуль иде.
  
  
  — Юк, — диде ул. «Мин, чыннан да, тиеш түгел спрашивать».
  
  
  — Пожалуйста, — диде мин. 'Бары спроси. Өчен, доставить миңа ләззәт бирә.
  
  
  Ee кешедә хәзер бик мәшгуль. — Сез возражаете?
  
  
  "Юк, аны диде. — Мин ышанам, мин тормыйм возражать.
  
  
  'Син ышана?'
  
  
  «Абсолют, абсолют ышанам».
  
  
  — Алам, аны rss сезгә ике мәсьәлә?
  
  
  «Бир миңа, өч, биш, йөз мәсьәлә».
  
  
  — Монда бик матур, дөрес, Нигы?
  
  
  — Бу одина буенча каршылаячак сезнең мәсьәләләрне?
  
  
  — Юк, — диде ул. - прижавшись губами к минем. — Аны гади отель рәхмәт сиңа.
  
  
  — Ә бу сораулар?
  
  
  — Яхшы, — диде ул. «Беренче штопора: түгел вернете ли сез миңа биш франков, алар сез миңа тиеш?»
  
  
  Аның ревматизма ул арада к тумбочке һәм досталь тирәсендә бумажника ee банкноту биш франков. Аның гомерен әй.
  
  
  — Башыннан икенче штопора?
  
  
  «Хәзер халык, диләр, мин бик матур. Шулай да кешеләр һәрвакыт диләр матурлык түгел, димәк читкә тышкы. Нигы, әгәр аның матур, минем матурлык бары тик тышкы якта?
  
  
  Кирәк түгел иде сүз. Бу ревматизма аны, наткнулся аның гәүдәсен.
  
  
  * * *
  
  
  
  Турында " китабында:
  
  
  Нигы Картер күреп, Николь Львов бу казино бу Франция Ривьере. Тик... Николь күбрәк иде. Берничә ел элек ул үлде автомобиль һәлакәтендә үлә.
  
  
  Ул чакта кем иде бу хатын-кыз белән зат мертвой кызлар? Бурыч Картера заключалась шул булсын, бу ачыкларга.
  
  
  Әмма берничә кеше уйлыйсыз, үзен, дип эго, ужасная хәл стоила миллионнарча доллар. Ул арада кемдер забирает зур өлешен җәмәгать алтын резервлары аша шпионский заговор, ул простирается нче роскошных француз пляжлар янында «вонючей» яр буе Нью-Йорк...
  
  
  Нинди воодушевляющую роле Пенни Даун уйный бу сомнительном делле?
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"